Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

DŽima Hokinsa DevirginĀcija

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Jūsu iecienītākā Džima Hokinsa varoņa no Treasure Island piedzīvojumi turpinās. Apburošu pusaudzi sagūsta privātpersonas un pārdod verdzībā. Puika strādā cukurniedru plantācijās, un viņu, iedegušo un basām kājām, sagaida jauni piedzīvojumi un pirmā mīlestība.

  DŽIMA HOKINSA DEVIRGINĀCIJA
  ANOTĀCIJA
  Jūsu iecienītākā Džima Hokinsa varoņa no Treasure Island piedzīvojumi turpinās. Apburošu pusaudzi sagūsta privātpersonas un pārdod verdzībā. Puika strādā cukurniedru plantācijās, un viņu, iedegušo un basām kājām, sagaida jauni piedzīvojumi un pirmā mīlestība.
  . NODAĻA #1
  Likās, ka uzvara ir izcīnīta, bet vissvarīgākais un asinskārākais pirāts bija dzīvs un joprojām bija tuvumā. Mānīgais Džons Sudrabs ne tikai aizbēga no kuģa. Viņš arī piedāvāja savus pakalpojumus kādam privātniekam, franču kuģim. Piemēram, ir tāds kuģis, pilns ar zeltu, pasakainiem dārgumiem. Un viņi faktiski var no tā gūt labumu.
  Sudrabs sarunāja savu daļu un lūdza privātā kuģa kapteini atstāt Džima dzīvi.
  Un, kad kuģis izgāja jūrā, doktors Livesijs pēkšņi caur teleskopu pamanīja, kā fregate viņus panāk. Uz kuģa ir tikai viens vidēja kalibra lielgabals. Bet mēģiniet pretoties šādiem spēkiem. Apmēram četrpadsmit gadus vecs baskāju zēns Džims svilpa ar rādītājpirkstiem mutē un kliedza:
  - Viņi lido pēc mūsu dārgumiem! Nē, mēs nekad nepadosimies!
  Trelavnija kunga resnā seja sagriezās dusmās. Un skvērs nošņāca:
  - Franči ... Mūsu mūžīgie hemoroīdi!
  Kapteinis Smolets sausi pavēlēja:
  - Pievienojiet buras!
  Skaistais Džims, zibinājis četrpadsmit gadus veca zēna kailos papēžus, steidzās izpildīt pasūtījumu. Viņam sekoja arī Grejs un Bens Guns. Bet cilvēku ir ļoti maz. Un ir jau vēls...
  Fregates ar tēraudu pastiprinātais priekšgals ietriecās spaniela sānos un atstāja iespiedumu, salaužot vairākus dēļus. Uzreiz lidoja iekāpšanas āķi. Ierindnieki un patiesībā pirāti metās uzbrukumā, vicinot zobenus un zobenus. Viņi bija neskuti, ar atkailinātām sejām. Daži uzvelk spalvu ķemmes kā indieši, citi pat ieliek ausīs Bībeles lapas vai asus dunčus.
  Trelavnija kungs izšāva savu garo ieroci. Viens no uzbrūkošajiem privātpersonām kritis ar lodi caur galvu. No cauruma galvā izplūda sarkanbrūns asiņu un rumā piesūcinātu smadzeņu maisījums.
  Jaunais karotājs Džims arī izvilka pistoles no jostas. Viņa priekšā bija kuprīgs, bet ļoti veikls pirāts. Puisis šāva uz viņu, jūtot stobru atsitienu. Jūras laupītājs raudādams sabruka. Viena lode trāpīja vēderā, otra pārrāva atslēgas kaulu. Taču nav laika pārlādēt revolverus.
  Zēnam bija jāizvelk zobens un jācīnās ar korsāru.
  Asmeņi sadūrās, lija koši koši dzirksteles. Baskāju zēns Džims ar smaidu uz lūpām teica:
  - Arī nāve ir piedzīvojums, tikai pārāk neparedzams!
  Zēnam bija jāatkāpjas. Pirāts bija lielāks par četrpadsmit gadus vecu zēnu un ārkārtīgi pieredzējis. Tomēr Džims-Boriss ir ļoti veikls. Ripojot, puisim izdodas izvairīties no asmens un cirst pirātam pa kājām. Varbūt mazulis tika galā ar savu ienaidnieku, bet viņam no sāniem uzlēca vēl divi korsāri. Viens ar zobenu plecā savainoja salona zēnu.
  Džims nometa ieroci. Dr Livesey kliedza:
  - Mēs padodamies, nepieskarieties zēnam!
  Spaniela mazā apkalpe tika atbruņota un sasieta. Pirātu fregates kapteinis Iskražners zemiski nošņāca.
  - Nu, baloži tika noķerti ...
  Viņam blakus uz kruķa uzlēca Džons Sudrabs, tamburīns:
  - Nenogalini zēnu... Viņš ir mans!
  Pirāts ar garu sirmu bārdu ņurdēja:
  Esam atraduši dārgumus! Tur ir pilnas lādes ar zeltu un dārgakmeņiem!
  Izkropļotājs ķērca diezgan apmierinātā gaisā:
  - Labi! Mēs esam ieguvuši vērtīgu dārgumu!
  Privātpersonas kapteinis pakratīja pistoli un turpināja:
  - Jūs esat sniedzis mums lielisku Sudraba pakalpojumu un esat pelnījis atlīdzību!
  Iecirknis bijušajam pavāram vēderā izšāvis ar pistoli. Viņš sabruka ar mežonīgu saucienu. Kad svina dāvana ir tavā vēderā, tas ļoti sāp. Pirāts Sudrabs saviebās, cenšoties ar rokām savākt izķidātas zarnas.
  Privātpersonu kapteinis izsmējīgi sacīja, maisīdams zābaku gar klāju:
  - Arī lode ir dārga!
  Un, uzmetis niknu skatienu uz gūstekņiem, viņš sacīja:
  - Šie aiz borta! Visi, izņemot zēnu!
  Vairāki spaniellas pilsoņi, kuri izdzīvoja pēc kāršu atklāšanas, ielidoja jūrā, haizivju inficētajā ūdenī. Šļakatas aiz borta, nedaudz atgādinot vaļu strūklakas. Cilvēki klusēdami devās nāvē. Tikai skvairs Trelavnijs, kas kliedz un lamājas sirdi plosoši.
  Ievainotais pusaudzis Boriss palika stāvam uz klāja. Saplēstajā jūrnieka uzvalkā, kas bija piesūkts ar asinīm, zēns basām kājām, saulē izbalinātiem matiem atgādināja nacistu sagūstīto partizānu.
  Iskanžers paskatījās uz asiņaino zēnu un izlikās mīļi sacīja:
  - Ko mums ar tevi darīt?
  Jaunais Džims atbildēja ar piespiedu smaidu:
  - Mani draugi nomira, kas nozīmē, ka dzīvei nav jēgas ...
  Privātpersonas kapteinis izplūda smieklos, viņa smiekli atgādināja Karabasa Barabasa balsi, un viņš smīnīgi paziņoja:
  - Turklāt mums nav iemesla atņemt tev, puika, dzīvību. Tāpēc es turēšu savu vārdu..." Iskanzhera balss kļuva daudz stingrāka, un viņš nosvila. - Un tagad sagatavojiet plauktu, šim zēnam ir nepieciešams tvaicēt kaulus.
  Pirāti izplūda smieklos, apmierināti smaidot. Viņiem patiešām bija jautri stiept jauku zēnu uz plaukta. Tā ir arī izklaide. Puskails un saskrāpēts Džims tika sagrābts un aizvilkts uz privātu kuģi. Pa ceļam nesaudzīgi jūras laupītāji sāpīgi knibināja zēna ievainoto plecu. Boriss pat sakoda zobus. Lai novērstu uzmanību, viņš mēģināja domāt par kaut ko citu. Piemēram, par to, cik jauki būtu iegremdēties zelta vannā un nomazgāt sviedrus.
  Nabaga kajītes zēns tika nogādāts speciālā kajītē, kas bija aprīkota spīdzināšanai. Pie sienām karājās āķi, adatas, knaibles, urbji, putekļi un citas spīdzināšanas ierīces. Bija arī inkvizitoriem raksturīgs dzeloņains krēsls un tradicionāls plaukts.
  Galvenais bende bija sarkanmataina sieviete. Vēl jauns, bet ar nepatīkamu seju, muskuļots un liels. Viņa valkā tikai vienus īsus svārkus un pilnus
  tikai šaura auduma sloksne klāja lādi. Salonā ir karsts, jo deg kamīns. Sieviete sagrieza seju un pazibēja lieli, balti, līdzīgi ziloņkaula zobi:
  - Kā jau smuks zēns... Kāds prieks mocīt tik glītu zēnu!
  Kapteinis neglīti pasmaidīja un piezīmēja:
  - Viņš vairs nevar mums pateikt neko, kas mums vajadzīgs... Bet liek viņam kliegt no sāpēm kā kucēnam, kas noslīcis ledus bedrē...
  Rudmatainā sieviete iesaucās:
  - Viņam ir pleca trauma... Tātad, tradicionālais un senais kā Babilonijas statīvs ir vislabāk piemērots!
  Džim, šis gūstā esošs kajītes zēns nodrebēja... pirāti pielēca pie zēna. Viņi norāva ar asinīm piesūcējušo jūrnieka uzvalku, atsedzot muskuļotu, iedegušo rumpi. Viņi savija rokas no aizmugures, piesienot virvi pie āķa. Zēns savilkās neciešamajās sāpēs.
  Tad viņi sāka iet uz augšu. Mūžīgās locītavas gurkstēja. No svaigas brūces lija asinis, zvanīja cīpslas. Sāpes pārņēma Džimu, un zēns kliedza... un zaudēja samaņu.
  Pie pils piebrauca grezna un milzīga mašīna. Vīrietis un sieviete Semam stingri pavēlēja:
  - Nāciet kopā ar mums un pastāstiet stāstu par Treasure Island, un mēs ik pa laikam jūs pātagu.
  Pusaugu zēns, pilnīgi kails un važās, tika vests pa pagalmu, liekot viņam plunčāties ar basām kājām peļķēs. Un tad viņi iegāja pilī, apsargāti. Un viņi to izdarīja ļoti ātri, sita viņus ar pātagas.
  Viņi tiešām ir perversi. Viņi sita važā ievilktajam, izskatīgajam zēnam ar īpašām pātagas, kas ir sāpīgas, bet neatstāj pēdas. Un tajā pašā laikā viņi ved viņu pa pils marmora plāksnēm un piespiež stāstīt stāstu.
  Semam patīk komponēt. Viņš ir ne tikai izskatīgs, bet arī ļoti gudrs pusaudžu žigolo.
  Iecirkņa kapteinis turēja savu vārdu. Tā vietā, lai nogalinātu zēnu, viņš tika pārdots verdzībā cukurniedru plantācijā. Līdz viduklim kails, ģērbies tikai taukainās biksēs līdz ceļiem, bijušais kajītes puika vāca spieķi. Darbs no pirmā acu uzmetiena nav pārāk smags, bet dienas beigās mugura kļūst cieta, rokas un kājas nemierīgi sāp.
  Taču spēcīgais un izturīgais puika strādā jau vairākus mēnešus. Un sāpīgākā lieta šajā situācijā nemaz nav svelmainā saule, āda kļuva melna un apdegusi, un nevis fiziska piepūle un pat pārrauga pātaga, bet gan ...
  Garlaicība!
  Patiešām nogurdinošs, atkārtots ikdienas darbs kļūst garlaicīgs. Tomēr Džimam joprojām ir paveicies, ka viņš ir agrīnā kapitālisma, gandrīz viduslaiku, bērns. Zēns, kura bērnība pagāja tehniski piesātinātajā divdesmit pirmajā gadsimtā, būtu cietis daudz vairāk. Tai skaitā datorspēļu trūkums. Un Džimam netrūka TV, multfilmu, filmu un tikai grāmatu garlaicības.
  Jaunajam zēnam ļoti patika lasīt. Viņam tā bija iespēja pāriet no realitātes uz fantastiskām, pasaku pasaulēm. Aizmirsti par to, ka visi tevi uzskata par ne pārāk labu - pat tava mamma.(Māte pat īpaši!) Un sajūti ar grāmatu palīdzību citu, īpašu, interesantu un piedzīvojumiem pilnu dzīvi.
  Un šeit tā nav! Viņš ir baltais vergs, gaišmatains zēns, kopā ar gandrīz tikai afrikāņiem, kuri nezina ne krievu, ne angļu valodu. Nav ar ko runāt, ar ko runāt, saņemt mierinājumu. Un no tā dvēselē ir vēl drūmāks, it kā tur skrāpētu tīģeru žurkas.
  Un tu esi mehānisks. Tu kusties nedomājot. Ne pārāk ātri, lai nenogurstu bez mēra, bet ne pārāk lēni, lai uzrauga smeldzošā pātaga tevi neapdzen.
  Džims juta, ka no tik mokoša darba kļūst truls. Es pat domāju, ka skola, iespējams, nebija tik slikta. Zēns mācījās labi, tostarp pateicoties spēcīgai atmiņai. Skolotājiem patika klusais, mierīgais, centīgais un precīzais skolēns.
  Vienaudžiem Džims nepatika, bet īpaši nekāpa. Tāpēc ne katru dienu viņš dabūja ragus un sasitumus. Būtībā bija iespējams dzīvot.
  Un varēja būt sliktāk.
  Tagad kļuvis trakāk... Ik pa laikam pārraugs puisim piekauj pa pliku muguru vai kājām. Jā, pat tikai aiz garlaicības. Un viņam ir vienalga, ka tavā priekšā ir dzīvi cilvēki.
  Ēdiens arī nabadzīgs. Ēdiens ir rupjš un vienmuļš. Bet vesels, un salona puika Džims Hokinss ir kalsns, bet trakulīgs un neizskatās novājējis. Uz plantācijas var izstiepties ilgi, bet aizbēgt ir ārkārtīgi grūti. Sargsuņi vēro katru soli...
  Džims nesa cukurniedru kūli un atkal sāka rakt zemē, kā viņu sauca.
  Zēns pacēla galvu. Pretī viņam stāvēja meitene baltā kleitā un gudrās kurpēs. Skaistulei ap kaklu bija lielu pērļu kaklarota, rokās - gredzeni. Un kleita ir tik bagāta un eleganta. Sānos divi cīnītāji dzirkstošos, spilgti pulētos zābakos un ar ieročiem - sargi!
  Džims dziļi paklanījās dižciltīgajai dāmai. Angļu valodā, kas kajītes zēnam Džimam bija jāsaprot, teica:
  - Kas tu esi mazais?
  Džims automātiski atbildēja:
  - Vergs numurs simts četrdesmit četri!
  Meitene iesmējās un atkārtoja:
  - Vai tiešām?
  Zēns atbildēja, kā saka leģenda:
  - Jungs Džims Hokins, mana lēdija...
  Meitene elegantajā baltajā kleitā iesaucās:
  - Jungs no pirātu kuģa?
  Džims negatīvi pamāja ar galvu.
  - Ne gluži pirāts... Lai gan uz klāja mums bija daži jūras laupītāji.
  Meitene ar pirkstu pamāja zēnam:
  - Nāc tuvāk un pastāsti vairāk.
  Džims nolika kapli. Pārraugs atkāpās. Zēns lepni paskatījās uz augšu. Meitene bija nedaudz garāka par viņu, ar melniem matiem un brūnām acīm, bet viņas seja bija kaut kā balta. Dīvaini, ka viņai nepielīp iedegums, - Džims bija pārsteigts.
  Pats puika it kā negatīvā - mati balti kā pakulas, un āda melna. Nedaudz gaišākas ir tikai basām pēdām un sakaltušajām rokām zoles.
  Meitene saka, nepacietīgi kratīdama galvu:
  - Nāc, pastāsti man!
  Džims neviļus apbrīnoja dārgakmeņu saktas šajās melnajās krēpēs un sacīja:
  - Es palīdzēju savai mātei, apkalpojot krogu. Lietas gāja vidēji, bet kaut kā pie mums pienāca tukls, sarkans jūrnieks un iemeta dažas zelta monētas.
  Puisis sāka pārstāstīt grāmatu "Dārgumu sala", taču viņš to darīja talantīgi un aizraujoši, pievienojot kaut ko savu.
  Meitene uzmanīgi klausījās. Dažreiz es uzdevu papildu jautājumus.
  Kad salona puika Džims sasniedza savu vietu ābolu mucā, skaistule atzīmēja:
  - Un jūs esat nedaudz nerātns, jums patīk uzzināt citu cilvēku noslēpumus ...
  Džims zēns ar atkailinātiem papēžiem, ar izliektu smagumu (patiesībā zēns bija ļoti apmierināts ar šādu dažādību!) nopūtās un teica:
  - Jā, tāda es esmu!
  Meitene pamāja ar galvu.
  - Pagaidām strādājiet ar visiem kopā, un naktī jūs atvedīs uz manu guļamistabu un izstāstīsiet stāstu līdz galam!
  Džims negribīgi pamāja ar galvu. Viņš īsti negribēja atgriezties pie smaga, rutīnas darba. Bet pārraugs puisi sita ar pātagu. Sitiens iekrita starp pusaudzes asajiem kā cirvjiem, melnajām lāpstiņām. Man bija jāsteidzas, lai netiktu vēlreiz.
  Jā, tas ir smags darbs vergam plantācijā. Droši vien kambīzēs un karjeros tikai sliktāk. Bet nekas, varbūt meitenei viņš patiks, un viņa par viņu apžēlosies. Dos kādu vieglāku un interesantāku darbu.
  Džims nedaudz uzmundrināja un sāka rakt zemi ar kapli daudz enerģiskāk.
  Šeit beidzot ir tumšs. Zēns tika nogādāts speciālā telpā un iegrūsts lielā mucā ar karstu ūdeni. Parādījās melnādainas sievietes, kuras sāka skrāpēt zēnu ar veļas lupatiņām, nomazgājot darba mēnešu laikā uzkrātos netīrumus.
  Kad viņi berzēja raupjās, noslīpētās zoles, tās kutināja, un skaistais, drūmais Džims jautri smējās. Tad zēns tika ietērpts mājkalpotāja formā. Neizrādījās īpaši patīkami. Apģērbs ir cieši pieguļošs, un gudrie zābaki ir cieši. Nē, puspliks bija daudz patīkamāk.
  Tad kajītes zēns Džims tika aizvests uz ēdamistabu. Un pirmo reizi pēc mēnešiem zēnam garšoja gaļa. Viņam tika pasniegta vistas gaļa tomātu mērcē un svaiga baltmaize. Kā arī labi salāti un saldie augļi. Skaists salona zēns Džims Hokinss ēda un viņa garastāvoklis pacēlās. It īpaši, kad pat sudraba glāzē melna kalpone atnesa vīnu.
  Puika Džims ar laimi bija gandrīz septītajās debesīs.
  Viņš saprata, ka viņam par to būs jāmaksā, taču atmaksāšanās noteikti būtu ļoti patīkama.
  Jungs Džims tika aizvests uz grezni iekārtotu guļamistabu. Parādījās meitene. Viņa ar graciozu kustību izģērbās, nometa kleitu un kurpes un palika pilnīgi kaila. Uztverusi Džima apmulsušo skatienu, viņa smejoties paskaidroja:
  - Ir tik jauki apgulties bez nekā. Apģērbs ir cietoksnis, kurā ir ietverts ķermenis.
  Zēns piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Nevar nepiekrist... Ir krampji, īpaši kājām.
  Meitene ieteica Džimam jaukajam pusaudzim:
  - Tāpēc izģērbieties un sēdieties pie manis!
  Kajītes zēns sāka drudžaini novilkt drēbes. Meitene stingri pavēlēja:
  - Lēnāk... Galu galā tu neesi mežonis!
  Džims Hokinss ar skaistu seju nosarka, bet sāka lēnām kustēties... Kaprīzā meitene atkal bija nelaimīga:
  - Nu, šķiet, ka tu esi miegains. Ejam gludi un kā indiešu dejotājai.
  Zēns sāka kustēties, uzmanīgi atbrīvojoties no drēbēm. Meitene bija ļoti skaista. Viņas figūra ir slaida un tonizēta, lai gan nav muskuļota. Krūtis mazas, bet regulāras, bumbierveida, viduklis tievs, gurni platāki ar gludu pāreju. Kājas ar šaurām zolēm, ļoti graciozi, apaļi, rozā papēži. Uz garo, melno matu fona āda šķiet īpaši balta.
  Gluži pretēji, izskatīgais Džims ar blondiem matiem, kas verdzības laikā bija pieklājīgi izauguši, un šokolādes ādu, muskuļotu, ar svaigiem nobrāzumiem klātu muguru.
  Viņš apsēdās meitenei blakus. Viņa, garāka un garāka, atspiedās uz Džimu, atspieda savu kailo krūti pret asajiem plecu lāpstiņām un čukstēja:
  - Kāds tev ir cīpslains, spēcīgs augums... Tu laikam nekad agrāk neesi bijusi kopā ar sievieti.
  Zēns nosarka un čukstēja:
  - Nē, nekad.
  Meitene pasmaidīja un iesaucās:
  - ES tev iemācīšu!
  Un viņa sāka glāstīt pusaudzes spīdīgo ādu ...
  Viņas kustības kļuva arvien enerģiskākas. Viņa novilka viņam pēdējās biksītes. Puika burtiski ieslēdzās, no sieviešu roku pieskāriena. Viņas lūpas skūpstīja Džima skaisto seju. Skaista meitene pēkšņi apseglāja zēnu un ieņēma cieņu.
  Pirmo reizi sastapies ar seksu un pat tik skarbā formā, pusaudzis bija apmulsis un iekrita stuporā. Bet viņa vīrišķā pilnība, liela un gara, palika kā miets. Un glīta, enerģiska meitene, kurai pietrūka vīriešu, vienkārši uzjāja viņam virsū, dedzīgi vaidēdamās un vaidēdama. Viņa bija krāšņa, kaila un daudz nobriedušāka sieviete , nekā pusaudzis sākotnēji domāja. Viņas ķermenis ir daudz sulīgāks, sulīgāks nekā meitenes seja, un vecuma starpība bija vismaz desmit gadi.
  Džims Hokinss iepleta acis un skatījās, nespēdams izrunāt ne vārda. No vienas puses, jaunietis tika izvarots, no otras puses, viss izskatījās kaut kā nedabiski un neparasti. Šoks ir mūsu ceļš!
  Cieņa patīkami kutināja, un viņa asinis pulsēja. Lielas, sieviešu krūtis šūpojās, tonētie sprauslas izskatījās pēc zemenēm. Jungs Džims Hokinss sajuta sevī dzīvnieciska instinkta pamošanos un satvēra meiteni ar attīstītām formām aiz krūtīm. Viņa vaidēja arvien skaļāk un skaļāk. Viņa atliecās, izliekusi vidukli. Joprojām diezgan jauna meitene, lai gan viņa jau bija pieaugusi, viņa bija traka ar bezbārdas jaunību, un Džims Hokinss no šīs jaunavas tika iemests karstumā, pēc tam aukstumā!
  Notiekošā dīvainība bija mežonīgi aizraujoša. Vīriešu pilnība uzbriest, draudot pārsprāgt, un kļuva milzīga, kā siltumnīcas gurķis.
  Džims pat domāja, kāpēc vienaudži, kad norauj apakšbikses, krodziņā ņirgājoties smējās. Galu galā viņam ir ļoti liela pilnība pat savam vecumam.
  Un vai viņš slepus nesapņoja par sievietes glāstu?
  Pārmērīgi satrauktais jaunais salona zēns nevarēja pabeigt. Laiks lidoja... Sieviete uz tā jau bija piedzīvojusi veselu orgasmu kaskādi un sāka nogurt. Vēl pāris reizes raustīdamās, viņa nolēca... Viņa laizīja pilnību kā saldējuma atvadas un iegrūda Džimam Hokinam šokolādes konfekti:
  - Tu esi īsts mačo!
  Un noskūpstīja viņu uz pieres, čukstot:
  - Nu ej, drīz nāks pārrauga maiņa! Un atkal uzvelk pinkainu, darbosies kā agrāk.
  Džims Hokinss piecēlās un... nevarēja nolaist bikses. Cieņa bija pārāk liela un turpināja stāvēt kā akmens. Un kā no tā izkļūt.
  Jauneklis satvēra savu pilnību un mēģināja nospiesties. Šajā brīdī sekoja izvirdums. Viņa sirds dauzījās kā ātrās šaušanas ložmetējs, un visas ķermeņa daļas trīcēja. Džims Hokinss piedzīvoja savu pirmo orgasmu. Tas izlēja pieklājīgi baltu vircu. Iekārojamā meitene mantkārīgi metās viņu laizīt. Un jauneklis, pareizāk sakot, zēns tik ļoti trīcēja un, zaudējis spēkus, iekrita greznā gultā.
  Kalpones pēc meitenes pavēles viņu pacēla, novilka bikses un uzvilka vergu šortus, kuros Džims Hokins strādāja plantācijās. Un viņi aizveda zēnu uz vergu kazarmām.
  Zēni, kuriem vēl nebija astoņpadsmit, nakti pavadīja atsevišķi. Tie gulēja uz dēļiem, viegli apkaisīti ar salmiem. Satikuši Džimu smejoties, pusaudži jautāja:
  - Nu kā tu to uzpūti?
  Jungs atbildēja ar smaidu:
  - Protams, jā!
  Par kameru atbildīgais zēns iesmējās:
  - āmurs! Kā būtu, ja atnestu mums kaut ko ēdamu?
  Džims neizpratnē nomurmināja:
  - Jā, piedod, ka aizmirsu!
  Jaunais vīrietis, arī basām kājām un puskails, apmēram sešpadsmit gadus vecs, atzīmēja:
  - Mums jārūpējas par biedriem! Līdz tam visi gulēs!
  Puiši apmetās. Džims palika roku zem galvas un iešņaukās. Sapnis par jaunu un spēcīgu zēnu bija spēcīgs. Tomēr no rīta viņš pamodās neizgulējies. Izniekots laiks mīlestībai.
  Tad vergu puikas gāja ēst putru ar puspuvušu zivi. Pastiprināts spēks, un atkal strādāt. Zem dedzinošās saules pusaudži, šokolāde no saules apdegumiem, grāba zemi ar kapļiem un raka. Pie darba pieraduši puiši. Tur joprojām bija diezgan bērni un vecāki zēni, bet joprojām bez bārdas.
  Kad bārda izlaužas cauri, tās jau tiek nodotas pieaugušajiem.
  Džims strādā, viņas liesais, muskuļotais ķermenis mirdz no sviedriem. Viņš ļoti vēlas, lai laiks ritētu ātrāk. Lai ātrāk satiktu meiteni.
  Saule jau ir zenītā un saule ir pīķa.
  Un tad atkal parādījās meitene, pareizāk sakot, sieviete, kura sākumā likās jauna meitene, bet mīlēšanās laikā kļuva nobriedušāka un krāšņāka.
  Viņa pamāja Džimu sev. Puisis, zibinot kailos papēžus, pieskrēja viņai klāt ar iedegušajām kājām.
  Sieviete iesmējās un teica:
  - Tu esi mans vergs! Stāviet uz ceļiem!
  Jungs negribīgi piecēlās kājās. Sieviete ar vienu roku satvēra puisi aiz matiem, bet ar otru novilka biksītes. Un apņēmīgi iebāza Džima yoongi galvu starp viņas kājām, rēcot:
  - Tagad laizi manu incīti!
  Zēns nopūties sāka strādāt ar mēli. Viņš to darīja pirmo reizi mūžā. Un viņam bija riebums, viņš juta sevī pazemojumu. Un slikta dūša tuvojās kaklā, lai gan sieviete pirms pastaigas nomazgājās. Pēc mēles garšas viņas vēders šķita nedaudz sāļš. Vergu zēni pacēla galvas un sāka ķiķināt. Un tad pātagas pārraugiem krita uz plikajām mugurām. Viens no sitieniem tik veikli iekritis starp viena pusaudža asajām lāpstiņām, ka izlija asinis. Un arī pārējiem zēniem bija grūti. Un ar saucieniem un vaidiem viņi nolaida savas galvas pārraugu saucieniem un atkal sāka cītīgi strādāt. Sieviete, ieraugot šos sausos, iedegušos, jaunos ķermeņus, sajuta uztraukuma pieplūdumu un ievaidējās. Arī valoda viņu pārāk prasmīgi nesajūsmināja. Džima sejā iešļācās mitrums , jaunas sievietes izdalījumi, kura bija piedzīvojusi orgasmu.
  Zēns automātiski nolaizīja lūpas, tad viņam kļuva slikti. Sieviete pamāja ar galvu.
  - Labi darīts, tu to izdarīji labi! Nekautrējies, nometīsim šortus.
  Džims lēnprātīgs nometa savu vienkāršo uzvalku. Viņi strādā puskaili karstā, tropiskā salā. Yoongi vēders bija nedaudz iegrimis, bet viņa abs bija atviegloti. Āda joprojām ir skaidra. Vīriešu pilnība ir diezgan liela, bet matiņi uz pamatnes ir tikko pamanāmi.
  Sieviete atvilka ādu un sāka kustināt mēli. Zvērs acumirklī pieauga. Džims juteklīgi ievaidējās.
  Sieviete ar entuziasmu sāka strādāt ar muti. Un viņai tas ļoti patika. Viņa iesāka un pati sāka vaidēt. Džims no sajūsmas aizņēma elpu. Viņš jutās ļoti labi. Sieviete iebāza pirkstu starp kājām un rēca ar orgasmu. Un balta krēma strūkla trāpīja viņai mutē. Viņa alkatīgi norija siekalas. Cik viņai tas bija patīkami, un ļoti garšīgi. Jā, man patīk zīst puiku, kad pulsējošais stienis ir tik tikko klāts ar matiem.
  Džims smagi elpoja... Sieviete viņu noglāstīja. Viņa atkal paslidināja diezgan dārgu, tolaik retu šokolādes konfekti un iesaucās:
  - Cik tu esi garšīgs un salds... Mans puika, es priecājos ar tevi!
  Džims smaidot jautāja:
  - Vai varu atpūsties?
  Sieviete stingri atbildēja:
  - Nē, turpiniet strādāt ar visiem! Šovakar man būs balle gubernatora pilī. Nākamreiz mēs jums piešķirsim papildu stundu miega, lai jūs būtu svaigāks!
  Jauneklis paklanījās.
  - Jūsu griba, kundze!
  Un nopūties devās atkal rakt ar lāpstu. Jauns, spēcīgs, dabiski vesels ķermenis bija pieradis pie fiziskām aktivitātēm, taču tas bija nogurdinoši un garlaicīgi. Un puikas savā starpā nedrīkst sarunāties - pārraugi streiko, turklāt ļoti sāpīgi.
  Tātad, lai kaut nedaudz nogalinātu laiku, pusaudžu iztēlē kaut kas ir jāuzzīmē;
  Šeit viņš atradās blakus Juliānam atkritējam. Slavenais Romas imperators cīņā ar partiešiem nonāca sarežģītā situācijā. Bet Cēzara mantinieki drosmīgi cīnījās un padzina partiešus. Bet pašu imperatoru ieskauj neliela vienība, kas izmisīgi mēģināja izlauzties pie savējiem.
  Džims Hokinss izlēca uz karstajām smiltīm. Terminatora puika uzreiz saprata, ka tas nav gluži sapnis, jo īpaši tāpēc, ka sāpēja vēl līdz galam nesadzijušie tulznas uz zolēm. Bet nav laika strīdēties - ķeizars jāglābj!
  Puisis mežsargs ar vienu sitienu lēcienā nošāva piecus partus, kuri jau bija aplenkuši imperatoru. Tad Džims Hokinss ļoti veikli paņēma abus zobenus un sāka rāt. Pirmie četri persiešu karotāji krita ar nogrieztām galvām. Tad zēns ar kailiem pirkstiem iemeta dunci, un tas lidojuma vidū sagriezās un trīs strēlniekiem pārgrieza rīkles.
  Džims Hokinss priecīgi iesaucās:
  - Tā ir vīrieša cīņa!
  Pēc tam viņš devās izšķirošajā ofensīvā. Viņa zobenu šūpoles bija kā zāles pļāvējam. Viņi nocirta visus pēc kārtas un izgrieza persiešu ekstremitātes. Šeit ir galvenais parthiešu galva, kas cenšas panākt, lai pats imperators zaudēja roku. Un tad galva.
  Džims Hokinss ar kājām uzreiz izmeta piecus dunčus no pagrieziena galda un nopļāva veselu strēlnieku rindu. Tad viņš kliedza:
  - Laimes stunda! Ir pienācis laiks spēlēt!
  Un viņa zobeni deva frizūru partiju armijai. Armijas vadonis, Persijas karalis Indemons izperēja zenki. Puskails, muskuļots zēns nocirta visus pēc kārtas un piemētāja visas Juliāna pieejas ar līķiem. Nekad agrāk Partijas valdnieks nebija redzējis tik niknu cīnītāju. Un tas, ka šī ir tikai jaunība bez bārdas, izraisīja nopietnas bailes.
  Pēkšņi patiešām pagāniskie dievi nolēma palīdzēt Senajai Romai, un tā vietā, lai atkāptos, Juliāns atgrieza savu senču reliģiju uz Zemi! Un tagad tas ir vai nu Hercules, vai Hercules dēls, kas cīnās ar Partijas armiju.
  Un Džims Hokinss kļuva arvien vairāk trakots. Viņš meta smagus un asus priekšmetus. Viņš sadūra un sadauzīja Senās Romas ienaidniekus, un viņa zobeni šķita kā neatvairāms zibens. Terminatora zēns iedvesmoja pārējos romiešus. Kliedz: Hercules! Hercules ar mums! Viņi metās pie partiešiem, trīskāršojot savus spēkus. Cīnījās pats imperators.
  Džulians bija tikai nedaudz virs vidējā auguma, bet labi uzbūvēts un izskatīgs. Viņa nāves brīdī viņam bija tikai trīsdesmit divi gadi, un nav zināms, kas būtu gaidījis Romas impēriju, ja atkritējs būtu dzīvojis ilgāk. Bet tagad, šķiet, partieši ir atgriezušies un sākuši atkāpties.
  Un pārējā romiešu armija pievienoja siltumu. Karalis Indēmons mēģināja mainīt kaujas gaitu un kopā ar tūkstoš nemirstīgajiem devās cīņā. Bet tā bija viņa liktenīgā kļūda.
  Džims Hokinss vērsa uzmanību uz ļoti lielu - garāku par Žurkukuķi, vīrieša augumā, kronī un plecos, kā skapim zelta ķēdes pastā. Un zēns, redzot, kā viņi klausa šī valdnieka pavēles, saprata: ir pienācis laiks rīkoties. Un viņš pacēla persieša nomesto loku. Viņš to ātri pavilka ar kāju, tā ka loka aukla gandrīz pārsprāga. Un tad viņš izlaida bultu, garīgi pavadot viņas lidojumu.
  Un steidzoties dzeloņains dzelonis iedūra augstprātīgajam Partijas karalim kaklā, salaužot miega artēriju. Un milzīgs pusotra vai pat divu centneru svars, lineāls avarēja no iegrimes ziloņa.
  Karaļa nāve, protams, bija graujošs trieciens armijai. It īpaši, kad jaunākais mantinieks mēģināja uzņemties komandu, piemēram, Džims Hokinss raidīja viņam bultu. Rezultātā šis pretinieks izrādījās caurdurts skorpions. Romieši, redzot ķeizaru steidzamies kaujā, tagad kliedza: Apollon, Apollons ir ar mums!
  Un Džims Hokinss sita partiešus ar rokām un kailām bērnišķīgām kājām, izmantojot paņēmienus, par kuriem viņš lasīja ķīniešu grāmatā, kas tulkota latīņu valodā.
  Un šī barbaru armija pārvērtās par vairumtirdzniecības lidojumu. Tagad romieši vajāja Partiju, un šajā vilku rasē nebija ne runas par piedošanu un žēlastību. Bēdas tiem, kas bēg, un bēdas tiem, kas divkārši bēg no romiešiem.
  Austrumu armija izkusa mūsu acu priekšā, un latīņu pulki, leģioni un kohortas bija nepielūdzamas. Dzelzs un stiprs, viņi visu lauž un sasmalcina, un nogalina muižniekus...
  Savukārt zēns zibēja ar kailiem, sārtiem papēžiem un ar zobeniem vadīja dzirnavas, vienlaikus nocirzdams piecus pretiniekus.
  Pilnīga uzvara. Izdzīvojušie partieši nokrīt uz ceļiem un lūdz žēlastību.
  Džims Hokinss nāca klajā pēc imperatora aicinājuma. Viņš sirsnīgi paskatījās uz viņu. Senatnē cilvēki ir nedaudz zemāki nekā vēlākos gadsimtos, un sapnī zēns iztēlojas, ka ir vecāks. Tātad, pēc romiešu standartiem, zēnam Džims Hokinss izskatās četrpadsmit, piecpadsmit gadus vecs. Tas ir, to jau var uzskatīt par vīrieti, lai arī bez bārdas. Džulians paskatījās uz savām skrambām un zilumiem un plati smaidot jautāja:
  -Tu esi dievs?
  Džims Hokinss godīgi un godīgi atbildēja:
  - Es esmu cilvēks!
  Džulians smagi nopūtās un arī sirsnīgi atbildēja:
  - Žēl... Ļoti žēl!
  Zēns, kajītes zēns - terminators, bija dusmīgs, un viņš skarbi atbildēja:
  - Nav ko nožēlot! Cilvēks, tas izklausās lepni!
  Džulians apstiprinoši pamāja ar galvu un uzsita zēnam pa plecu:
  - Labi teikts! Šis cilvēks izklausās lepns, un viņam jābūt lepnam, nevis mālam podnieka rokās!
  Armija apstiprinoši nomurmināja. Soļojošais priesteris sāka gatavot pagānu lūgšanu dievkalpojumu par godu uzvarai. Juliāns nolēma atdzīvināt vecos kultus. Viens no tiem ir Jupitera, Marsa un Mitras pielūgšana. Lai gan skaidrs, ka pagānu ticība ir jāmodernizē. Šeit ir ierosinātas dažādas idejas. Galu galā jau ir mācība par Elizejas laukiem - karotāju un varonīgo cilvēku, zinātnieku paradīzi. Kāpēc gan to nepadarīt par oficiālu doktrīnu. Būsi padevīgs ķeizaram, varēsi atšķirties dienestā un dabūsi sev harēmu nākamajā pasaulē, un tur svinēsi cēlus svētkus, būdams mūžam jauns un stiprs! Tātad, kāpēc elite tad Kristus doktrīna?
  Lepnais zēns Džims Hokinss, kurš arī ne pārāk mīlēja tradicionālo kristietību, divkāršs un nežēlīgs, atzīmēja:
  - Cilvēks pats ir savas laimes kalējs, un viņš ir savu panākumu podnieks!
  Džulians pastiepa puisim roku, silti to paspieda un ar visu patiesību ieteica:
  - Esi mans dēls un mantinieks! Jūs esat gudrs, pārsniedzot savus gadus, un jums ir pārcilvēcisks spēks!
  Pēc tam imperators no jostas izņēma ķeizaru gredzenu. Šo gredzenu parasti nēsā imperators neatkarīgi no tā, ko viņš izvēlas par savu pēcteci, un tas parasti ir adopcijas zīme.
  Džims Hokinss uzlika gredzenu rādītājpirkstā un ar entuziasmu sacīja:
  "Es ceru, ka būšu cienīgs kļūt par imperatora dēlu..."
  Juliāns sakāva Partijas armiju un atkal aplenka viņu labi nocietināto galvaspilsētu. Džima Hokinsa parādīšanās tika sagaidīta ar prieku. Romas imperators noskūpstīja zēnu un ar stiprām rokām pacēla viņu virs viņa, sacīdams:
  - Paldies Dievam! Es jau domāju, ka tu esi miris!
  Džims, sapratis, ka patiesību nav tik viegli izskaidrot, basām kājām sita, atbildēja:
  - Godīgi sakot, jūsu Majestāte ir mans īstais tēvs, tas ir Apollons, un viņš dažreiz aizved mani uz Olimpu un citām pasaulēm, lai es pārāk nepierastu pie cilvēkiem!
  Imperators, reālajā vēsturē saukts par atkritēju, bija pārsteigts:
  - Vai tu esi redzējis Olimpu?
  Džims Hokinss, tāpat kā visi intelektuāli attīstītie zēni, mīlēja komponēt un tāpēc viegli apstiprināja:
  - Jā!
  Džulians apbrīnots iesaucās:
  - Un es redzēju Jupiteru!
  Kajītes zēns, plaši smaidīdams ar pērļu zobiem, atbildēja:
  - Mans vectēvs Jupiters sveicina tevi! Un novēl veiksmi! Tā ka Romas impērija - iekaroja visu pasauli! Un viss Visums!
  Imperators plaušās iesaucās:
  - Paldies dievam! Lai viņi nes uzvaru!
  Mantinieks un kajītes zēns nekavējoties ieteica neaizkavēt uzbrukumu, jo apkārtne bija izpostīta un romiešu karaspēkam bija pārāk grūti iegūt sev ēdienu un dzērienu.
  Džims, bruņojies ar labāko romiešu loku, kuru viņš arī uzlaboja, devās medībās. Labāk ir pārdomāt uzbrukuma plānu, redzot pašu cietoksni un vienlaikus nogalinot ienaidniekus.
  Džims Hokinss no attāluma šāva uz karotāju ar koši spalvām uz ķiveres. Atbildot uz to, zēnam pretim lidoja bultu mākoņi. Bet jaunais karotājs viņiem nepievērsa ne mazāko uzmanību: viņi joprojām nesasniedza un vēsi izsita pretiniekus, un viņš pats, ātrā solī, ik pa brīdim, skrienot, apstaigāja sienu.
  Pilsēta patiešām bija liela, ne mazāka par Romu, un to ieskauj augsti mūri. Trajans Lielais un daudzi citi iekarotāji nevarēja viņu pieņemt savās rokās. Bet šeit patiesībā ir Partijas galvenais spēks. Iekarojiet viņu, un jūsu valdīšana Romā var sniegties līdz Indijai.
  Puika Džims pamanīja, ka pilsētas sienas gandrīz visur ir lielas, biezas un robainas. Lai uzņemtu šādu pilsētu, jums ir nepieciešams daudz garu kāpņu, un nav droši, ka jūs tās atradīsit. Aizsardzība ir nedaudz vājāka, kur pilsētu apskalo upe, ir vētraina straume. Ir iespējams upi novirzīt, bet tas prasīs vismaz divus mēnešus smaga darba. Tātad, kādi ir citi veidi?
  Piemēram, uzspridzināt sienu un izlauzties cauri pārrāvumam! Vieglākais veids, bet jums ir vajadzīgas sprāgstvielas. Bet netālu no pilsētas ir iespaidīgs mežs. Un ar zināmām prasmēm sprāgstvielas var izgatavot no ... zāģu skaidām, pievienojot tām vienkāršākos minerālus un sāļus. Un ar plikajiem papēžiem zēns juta, ka augsnē ir tādi minerāli un sāļi.
  Vislabāk ir iedragāt mūra augstāko daļu, kur ir sakrājies lielākais ienaidnieka karavīru skaits. Tagad partieši nožēlos, ka vispār uzdrošinājās stāties pret Romu.
  Džims Hokinss, nošāvis četras drebeles, atgriezās nometnē un priecīgi paziņoja Džulianam:
  - Dievi man teica, kā paņemt cietoksni! Bet lai jūsu karotāji kalpo mūsu rituālam!
  Romas imperators stingri pavēlēja:
  - Paklausi manam dēlam tāpat kā tu man!
  Un armija, kas bija redzējusi Džimu Hokinsu darbībā, uzmundrināja. Un zēns, Cesarevičs, aktīvi deva pavēles. Vispirms ir nepieciešams vispirms nogriezt kokus un smalki sasmalcināt. Un tas izrādīsies ļoti foršs letāls spēks pret Senās Romas ienaidniekiem.
  Jums ir jāsajauc daudz zāģu skaidas ar minerāliem, un tad jūs saņemat spēcīgu seno laiku bumbu. Tam vajadzētu darboties daudz efektīvāk nekā šaujampulverim un ne sliktāk kā nitroglicerīnam. Šis patiešām ir terminators zēns. Turklāt Džims pats personīgi izcirta mežu un sasmalcināja baļķus vairogos un zāģu skaidās.
  Puiša kailais, muskuļotais rumpis spīdēja no sviedriem, un šķita, ka zēns ir atliets bronzā.
  Ticot dievu gribai, romiešu armija strādāja ļoti draudzīgi, harmoniski un enerģiski. Ātri tika uzbūvētas zāģu skaidas un jaudīgi koka vairogi. Tiesa, partieši mēģināja veikt izbraucienu.
  Džims Hokinss priecīgi pamāja ar diviem zobeniem, un kavalērija metās ārā no slazda. Pāris tūkstoši persiešu tika ielenkti. Bruņinieka kajītes zēns drāž viņu vadītāju ar kāju žoklī, liekot viņam zaudēt daudz zobu. Un tad viņa zobenu pāris darbojās kā skuvekļi. Un partieši atradās maisā, un viņus ieskauj drosmīgākā armija pasaulē.
  Jā, daudzi barbari tagad karoja Romas armijā, taču tas padarīja to stiprāku, uzsūcot gan svaigas asinis, gan jaunas cīņas metodes.
  Džims Hokinss šajā cirtē vairāk nekā citi izcēlās. Un tīšām mazulis ieslīdēja lielās asins peļķēs, lai apsmidzinātu romiešu karavīrus. Un viņiem patika, izrādījās, ka viņi saņem dievišķo žēlastību, spēku un veiksmi no paša Apollona dēla.
  Tikpat daudzi Romā priecājās par veco pagānu kultu atgriešanos. Un ar lielu prieku viņi lūdza Fortūnu un Jupiteru.
  Terminatoru zēns, ar vienu šūpošanos pārgriežot persiešus uz pusēm, it kā apstiprināja, ka pagānu ticība dod kolosālus kosmiskus spēkus. Un ka praktiski jebkurš cilvēks, ja vēlas, var kļūt par dievu un darīt brīnumus!
  Savukārt kristietība šķita pārāk naidīga pret dzīves priekiem un tāpēc nepievilcīga. Turklāt, vai tā paradīze joprojām būs? Un vai kāds no tiem, kas dzīvoja ceturtajā gadsimtā, redzēja augšāmcelto Kristu?
  Jā, krustā sista, nelaimīga cilvēka visvarenībai ir ļoti grūti noticēt pat rafinētam prātam. Un vēl jo vairāk barbariem jeb romiešiem, kuri augstu vērtēja spēka kultu un kuriem krusts bija kauns. Visvarenajam Dievam pazemoties līdz nāvei pie krusta - tas vispār likās neprāts un ticēt tādam....
  Un viņu dievi ir vienkārši, saprotami, cilvēcīgi... Un neviens neizrādīja nopietnu pretestību atdzīvinātajiem kultiem!
  Un tagad rīsu karotāji, pat ja puse no viņiem nav latīņamerikāņi, bet gan barbari, ar entuziasmu pilda imperatora un viņa dēla un Apollona dēla pavēles.
  Naktī jau ir sagatavots pietiekami daudz zāģu skaidu un minerālvielu. Džims Hokinss negaidīja līdz rītausmai, bet pavēlēja nekavējoties pārvietot ratus uz ienaidnieka aizsardzības centrālo punktu.
  Un trofeju partiju zirgi steidzās kopā ar nāvējošo kravu uz karaļu torni. Viņi dzina tos tālāk, dedzinot galvas stieni un kājas ar iedegtām lāpām un sitieniem no garām pātagas. Un, lai gan persieši nakts tumsā atklāja neizvēlīgu šaušanu, bija jau par vēlu.
  Džims Hokinss, lai pastiprinātu balsi, caur milzīgu misiņa tauri kliedza:
  - Lai piepildās Dievu vārds! Lai Jupiters palīdz!
  Tas uzsprāga tā, ka pat pāris jūdžu attālumā no romiešu galvām norāva viņiem ķiveres no galvas. Bet partieši cieta tūkstoš reižu vairāk. Galvenā patversme no sprādziena viļņa tika uzmesta augstāk, un sienas sacēlās. Daudzi simti persiešu karavīru tika nogalināti uz vietas un vēl vairāk kropli ...
  Džims Hokinss, kuru arī pagrūda sprādziens, nokrita uz ceļiem, taču uzreiz uzlēca. Kajītes zēns atkal iesaucās:
  - Un tagad draugi uzbrūk! Par godu mūsu Dievam Apollonam!
  Un viņš metās pirmais, zibēdams basām kājām, ar putekļiem, kas bija pielipuši puicisku papēžu asinīm. Un aiz viņa metās visa romiešu armija, neskaitāma, katrā ziņā murgā.
  Džims Hokinss pirmais sasniedza Partijas līnijas un izrāvās zem sabrukušās sienas. Terminatoru zēns bija lielā sajūsmā. Viņš grieza visus pēc kārtas, lai gan jau bija skaidrs, ka partieši bija zaudējuši spēju reāli pretoties. Viņu morāle kritās, un visa vēlme stāties pretī romiešiem izgaisa. Bet tomēr iznīcināšana turpinājās, un notika īsts slaktiņš.
  Terminatora zēns vienam no dižciltīgajiem persiešiem iesitis ar pliku papēdi pa zodu un salauzis žokli un kaklu. Viņš iekrita tieši verdošās darvas katlā, ko partieši bija sagatavojuši liet uzbrūkošajiem romiešiem uz galvas.
  Izbiruši sveķi un arī vairāki persieši, nobijušies, iekrituši katlos un tajos dzīvi apcepti.
  Džims Hokinss, vicinādams zobenus un šķērsojot citu izcirtumu, nodziedāja veselu balādi:
  Es esmu Romas un zobena bruņinieks...
  Tas Kungs mani ir aicinājis kaujā!
  Pasaule uzreiz ieguva bendes,
  Un labāk slavē Fortūnu!
  
  Nolēma atdzīvināt lielo sapni
  Tas cilvēks ir kļuvis stiprs kā Dievs!
  Un iemīlēja gudrību, skaistumu,
  Kurā iemiesota siržu steiga metālā!
  
  Nē, Cēzars nebija pagāns,
  Viņš nezināja sev līdzvērtīgu rati ...
  Un Roma ar mirdzošu godību,
  Izaicini bailes - sātans!
  
  Viss pārvērtīsies putekļos
  Bet tikai gars ir nemirstīgs!
  Atrodi spēku vārdos
  Kas mums skaļi nestāsta!
  
  Tici man, cilvēks nav līķis,
  Tas ir labākais, vienmēr dzīvo...
  Slavas stars nav izdzisis...
  Zvaigzne mīlestības sirdīs!
  
  Un kas ir asinis
  Viņa dod mums dzīvību...
  No sāpēm ir mīlestība
  Un turies pie viņas!
  
  Tici, ka neesi vājš
  Un viņš bija stiprs garā!
  Lai vergs iet bojā miesā,
  Mēs tiksim galā ar bridēm!
  
  Kad jūs uzvarat gļēvulību
  Un savvaļas šausmas ies bojā ...
  Tad jūs planējat virs jumtiem,
  Dievi skaita sejas!
  
  Atnāks Olimps, aizdedzinās uguni,
  Un būs gaisma...
  Bet neaiztieciet vājo varoni,
  Oftalmologa klients...
  
  Kas samīda mazu tārpu,
  Viņš pats sirdī ir nevērtīgs!
  Un mana lielā aizraušanās
  Zem astes divas piparu skaidas!
  
  Īsāk sakot, nāc Belobogs,
  Es kļūšu par Apollo...
  Mēs ar pildspalvu izsvītrosim nulles,
  Mums aiz muguras ir miljoni!
  Un ar katru muskuļotā, Herkulesam līdzīgā zēna sitienu kāds nokrita. Un persieši sitās ceļos un sirdi plosoši kliedza pēc žēlastības.
  Partijas galvaspilsēta bija nokritusi, un tagad virs tās plīvoja Romas karogs.
  Ieslodzītie krita uz sejas un skūpstīja puikas-dievības, kas veica Hercules darbus, graciozās baso pēdu pēdas.
  Džims Hokinss paņēma Āzijas atslēgu savās spēcīgajās rokās un tuvojās imperatoram Džuliānam. Viņš pateicās mantiniekam un atdeva to viņam, sakot: "Slava Apollonam."
  Juliāns ceļ jaunu galvaspilsētu. Džims Hokinss arī sāka zīmēt savu iztēli, it kā nedaudz paātrinātu, piemēram, filmu ... Šeit viņš atkal satika imperatoru Džuliānu. Partijas valstība, no kuras romiešiem bija tik daudz uzvarētu problēmu, un Juliāns, kuru jau sauca par Lielo, nolēma atjaunot Babilonu.
  Nosauktā imperatora dēla Džima Hokinsa parādīšanos, kuru uzskatīja par Apollona dēlu, romieši uztvēra kā dievu zīmi.
  Zēna priekšā Vestaļu jaunavas kaisīja rožu ziedlapiņas. Džims samīdīja tos ar kailām, sarūgtinātām kājām un, lepni uzpūtis krūtis, soļoja kā triumfants. Ziedlapiņas patīkami kutināja viņas kailos papēžus, un no tā pacēlās garastāvoklis. Džulians paspieda puisim roku, kas bija nomierināts no militārā darba, sakot:
  - Ak, mans dēls! Es pavēlēju no partiešiem sagrābtajiem dārgumiem uzmest tev zelta statuju, acu vietā ieliekot smaragdus! Tā kā tu esi Apollona dēls, tad tu esi kā pats skaistuma un militārās mākslas Dievs!
  Džims Hokinss pieticīgi atbildēja, sakrustodams rokas pār spēcīga pusaudža muskuļotajām krūtīm:
  - Es esmu gluži kā dievs, būdams vīrietis!
  Džulians pamāja spēcīgajam zēnam, ļoti līdzīgi kā Apollonam pusaudža gados, un paziņoja:
  - No jūsu puses un par godu Babilonas atdzimšanas sākumam mēs sarīkosim gladiatoru cīņas!
  Džims patiesi teica:
  - Mazāk asiņu! Mūsu dievi neprasa upurus, bet gan drosmi un drosmi!
  Džulians tam piekrita:
  - Lai tā būtu! Bet tiem partiešiem, kuri paši neatkāpās, jāmirst gladiatoru cīņās, lai nesagādātu Romai jaunas nepatikšanas!
  Džims Hokinss jaunākais atbildēja uz šo:
  Lai dievi lemj savu likteni! Tikai lai sievietes un bērni tajās nepiedalās!
  Džulians divdomīgi atbildēja:
  - Tie, kas mums nav bīstami, nāves dejā nepiedalīsies!
  Džimam Hokinsam iemestā statuja bija pat garāka par dzīves lielumu, un smaragda acis dega. Rokās zēns-dievība turēja divus zobenus ar tērauda asmeņiem un rokturiem, kas rotāti ar rubīniem. Reljefa muskuļi bija diezgan atbilstoši oriģinālam.
  Pēc tam notika greznas dzīres, un jau svētku laikā notika pirmā gladiatoru cīņa. Cīnījās divi rūpīgi nomazgāti un ieeļļoti partieši. Viņi uzbruka viens otram ar zobeniem. Lielākais palaida garām vairākus zobena sitienus krūtīs un vēderā, sabruka uz smiltīm. Cīņa izvērtās īslaicīga un gandrīz visi romieši, neapmierināti ar šādu iznākumu, nolieca pirkstus uz leju - piebeidziet viņu! Džims Hokinss atturējās. Viņš negribēja izskatīties nežēlīgs vai žēlsirdīgs.
  Partietis bez sirdsapziņas šķipsnām nodūra savu tautieti. Ar to faktiski gladiatoru priekšnesumi beidzās. Tikai svētku beigās, kad Džulians, tāpat kā Nerons, dziedāja dziesmu, karavīri atkal tika izsaukti uz stadionu. Šoreiz tie bija divi pusaudži.
  Viņi cīnījās pietiekami ilgi, viens otram ievainojot daudzas brūces. Un beigu beigās, pavisam pārguruši, viņi ar zobenu iedūrās viens otra krūtīs un sastinga.
  Jungs Džims pamāja ar baso kāju un neapmierināti atzīmēja:
  - Jūs tēvs apsolījāt, ka gladiatoru duelī bērnu nebūs!
  Džulians izlēmīgi atbildēja, triecot ar dūri pret galdu:
  - Un tie nav bērni! Viņiem jau ir četrpadsmit!
  Šāds iznākums izraisīja zināmu vilšanos romiešu vidū, un viņi izsauca mirušos kaujiniekus.
  Džims neiebilda. Viņš pats par četrpadsmitgadīgiem bērniem nedomāja. Ja jau puika var būt kopā ar sievieti, tad viņš nav bērns!
  Jā, un tajos laikos tādos gados Gaskoņā viņi apprecējās un apprecējās. Senatne un viduslaiki ir viens vesels!
  Gladiatoru cīņas sākās nākamajā dienā.
  Partieši cīnījās savā starpā. Viņi bija sašutuši, metās un dūra. Tika izliets daudz asiņu un sviedru.
  Jau pirmajā kaujā katrā pusē cīnījās divdesmit cilvēki. Tie, kas pirmie iznāca ar zaļiem gurniem, bet otrie ar dzelteniem. Cīņa ritēja ar mainīgiem panākumiem. Uzvarēja zaļie, no kuriem tikai trīs palika kājās, un pat tie guva smagus savainojumus.
  Otrais duelis izvērtās nedaudz mazāk asiņains nekā pirmais.
  Šoreiz katrā pusē bija piecpadsmit vīrieši. Daži oranžos apsējus, citi zilā krāsā. Smagi zābaki klab pret smiltīm. Paši gladiatori ir puskaili, daudzi spalvaini, tāpēc skats ir visai barbarisks un saspringts. Oranžais šķita spēcīgāks, lai gan kopumā cīņa izvērtās konkurētspējīga. Notika spītīga sitienu apmaiņa, pilēja asinis.
  Abas puses šūpojās kā viļņu brīze.
  Spēcīgāks izrādījās oranžais, no kuriem pieci karotāji stāvēja kājās. Un tos zilos, kas bija kaudzēm, bet tika nogalināti, romieši viņiem nepiedeva.
  Cīņas ritēja pilnā sparā. Šeit, piemēram, trīs lauvas un pieci partieši ar neasiem zobeniem. Pirts izrādījās asiņaina... Šoreiz veiksme uzsmaidīja lauvām, izņemot dzīvniekus, un zobenus gūstekņiem nodeva īsus, sarūsējušus un ilgi nenoasinātus.
  Tad ringā ienāca pusaudži, bruņojušies tikai ar dunčiem. Bija tik daudz kliegšanas, bļaušanas, košanas. Viņi savijās apskāvienos un sadūra viens otru ar smailēm, sita, spārda. Puiši bija tik sašutuši, ka pat nepaskatījās, kurš kurā komandā ir. Viņi vienkārši nogalināja viens otru, sakropļoja un pabeidza uz vietas.
  Viens no viņiem pat izrāva otra sirdi no muskuļotajām krūtīm, kā rezultātā pēdējais nomira no stipra sāpju šoka.
  Cik tas ir smagi un pretīgi, bet tajā pašā laikā asiņaini aizraujoši. Kad tu piedzīvo sajūsmas, baudas un reizē pretīgu sajaukumu, kad kaili, nosvīduši, asiņaini un sagriezti pusaudži viens otru moka un kož ar ieročiem.
  Un senos laikos dzimst daudz bērnu, un liels skaits zēnu piedalās gladiatoru cīņās. Tās ir mazāk vērtīgas preces un nav tik nožēlojamas. Bieži jauni vergi cīnās pilnīgi kaili un vienmēr basām kājām.
  Sievietes gladiatores arī gandrīz vienmēr ir basām kājām, izņemot slavenākās no tām. Šādas meitenes uzvelk elegantas sandales, lai uzsvērtu savu augstāko statusu.
  Vergi līdz pilngadībai nedrīkst valkāt apavus, tikai aukstā laikā viņiem dod raupjus koka apavus, lai vērtīgie lopi no aukstuma nelocās. Un, ja bērns no dabas ir spēcīgs un var izturēt sniegu, viņi dod priekšroku atstāt viņu bez tunikas. Brīvo romiešu un it īpaši patriciešu bērni aukstā laikā valkā sandales vai čības un zābakus, lai būtu mazāk kā vergi.
  Džims Hokinss, protams, kā dieva Apollona dēls, ir pāri šādiem aizspriedumiem. Bet daži partiju gūstekņi, skatoties uz zēnu šortos, kas viens pats sēdēja blakus imperatoram, acīmredzot uzskatīja viņu par goda kožniku un čukstēja.
  Un Džima dzirde ir ļoti asa, un ir nepatīkami, kad es par tevi tā domāju. Divas puskailas verdzenes piegāja pie prinča un sāka taisīt patīkamas masāžas zēna basajām kājām. Ir tik labi, ka mani aizkustina Āzijas meitenes. Acīmredzot arī sagūstītie vergi iekarotajā Partijā.
  Kājās palika tikai viens no pusaudžiem, kurš tomēr arī neskaitāmo brūču dēļ nevarēja piecelties taisni un nostājās četrrāpus.
  Nākamā cīņa bija nedaudz eksotiskāka. Četri krokodili pret diviem desmitiem partiešu ar nūjām. Un tikai vienam rokās bija cirvis. Aligatori metās virsū ieslodzītajiem, un viņi, atbildot, sita ar nūjām. Daži partieši aizbēga. Krokodils ir ļoti biedējošs dzīvnieks. Kā mute klikšķ, tā sakostais partietis nomira šādos zobos.
  Un otrs karotājs jau ir zaudējis kājas, un otru roku. Un gladiatoru krokodili ēd ļoti ar garšu.
  Gara auguma persietis ar cirvi sagrieza aligatoru ar cirvi. Viņš pat nereaģēja: izrādījās tik spēcīga āda. Un viss pukst pēc kārtas un metās aprīt visus, kas pakļuvuši zem ilkņiem.
  Parādījās asiņainā nekārtība. Un tas sāka izplatīties pa smiltīm un granti.
  Džims Hokinss sāka flirtēt ar vergu meitenēm...
  Darba diena beidzās un zēni tika aizvesti vakariņās. Puskailie zēni bija noguruši un izsalkuši. Viņiem tika dota porcija zivju un rīsu, pēc tam aplieta ar ūdeni un nosūtīta atpūsties būdā. Puiši pēra ar kailām, iedegušām kājām.
  Tad gulēt...
  Taču Džimam nevajadzēja atpūsties, viņš atkal tika uzaudzināts. Šoreiz bijušās skaistās meitenes vietā viņa priekšā bija diezgan resna kundze. Šī ir galvenā pārrauga sieva. Acīmredzot, uzzinājusi par jaunā verga gultas spējām, viņa nolēma pati mēģināt ar viņu. Viņai izskatījās apmēram trīsdesmit pieci vai nedaudz vairāk, bet viņa bija rijīga, resna, nepatīkama sieviete.
  Skatoties uz skaisto zēnu, kuru pārraugi izveda, viņa nosvilpa:
  - Un tu vēl esi cālis!
  Bet, kad viņas roka norāva šortus, atklājot puiša lielo cieņu, uzrauga sieva sajūsmā gaudoja. Viņa satvēra vīrišķo pilnību rokās un sāka to vilkt. Pulsējošais stienis uzbriest, un milzīgā, resnā kundze nokrita zemē, skraidīdama Džimu Hokinsu. Jaunais kajītes zēns juteklīgi ievaidējās. Sievietes pieskāriens sajūsmināja jaunu ērzeli. Un tas viss izskatījās tik lieliski.
  Pusaudzis zem dūšīgas sievietes, kura brauc viņam virsū. Un vēl rūcot no orgasma. Un tas viss uzraugu klātbūtnē, kuri izlaida ļaunus jokus, un pat pusaudži no kazarmām skrēja skatīties.
  Sieviete pielēca un rēca nokareni. Nolēca. Bet Džims, ļoti sajūsmināts pusaudzis, vēl nebija pabeidzis, un viņš pats sāka viņu cirst, guļot uz muguras.
  Sieviete atkal sāka vaidēt un satricināja mežonīgu orgasmu. Viņa bija vienkārši pārsteidzoša. Krūtis ir lielas, sprauslas ir koši, ķermenis ir nosvīdis. Pirms došanās pie puiša viņa nomazgājās. Tāpēc Džims ne bez prieka skūpstīja viņas krūtis. Un viņš strādāja pašaizliedzīgi.
  Sieviete vairākas reizes pabeidza un novājināja. Beigās viņš atbrīvoja reaktīvo lidmašīnu un kajītes zēnu. Pārrauga sieva izbāza muti un ar prieku nolaizīja saldo putru. Viņai ļoti patika. Cik garšīga sēkla jauniem, veseliem, fiziski attīstītiem zēniem.
  Pēc tam viņi šķīrās. Noguris pēc darba un seksa, kajītes puika devās uz gultu. Tur jau citi zēni masturbēja. Viņus ļoti uzbudināja seksa skats. Un viņi strādāja ar savām rokām. Barakā bija smarža, kaut kas specifisks.
  Bet ir daudz plaisu, un smaka ir pazudusi, un vergu zēni aizmiguši.
  Viss izrādījās labi...
  Nākamajā dienā atkārtojās tas pats. Piecelšanās, brokastis diezgan pieticīgas un darbs. Un darbs ir diezgan garlaicīgs.
  Džims ar lielām grūtībām gaidīja pusdienlaiku, kad vajadzēja ierasties viņa skaistajai kaislei. Un sacerēja nedaudz;
  Kā sērfs upē, kas bija izplūdusi no plūdu krastiem, milzīgs barbaru bars metās uz tikko nogriezto cietoksni. Uz atsevišķa torņa, nemaz nebaidīdamies no bultām, stāvēja gara auguma vīrietis vieglās, bronzas bruņās un zobenu spēcīgā, muskuļotā rokā. Cirtaini mati, uz lielas galvas, jau diezgan pieskārušies sirmiem un savilkti kopā ar sudraba stīpu. Skatiens ārēji mierīgs, tikai sašaurinošie un pēc tam augošie zīlītes izdod spēcīgu sajūsmu! Stāvot uz labās rokas, neparasti garš un platiem pleciem vīrietis dārdēja spēcīgā basā:
  - Mēs esam pakļauti uzbrukumam, lielais! No visas Gallijas ir sapulcējušās naidīgas ciltis. Romas varenība ir apdraudēta!
  Vīrietis mierīgi atbildēja, spēlējoties ar dunci ar dārgu rokturi:
  - Un vai jūs domājat, ka Antonijs nolēma, ka mēs šeit ieradāmies sēņu vākšanai, nevis nežēlīgi cīnīties?
  Marks Antonijs neizpratnē teica:
  - Bet kāda jēga no Jūlija bija ļaut barbariem galliem savākt visus spēkus, simtiem savu cilšu, nevis izmantot vienkāršu un uzticamu taktiku: sit, sit pa daļām!
  Cēzars atbildēja ar smīnu:
  - Aleksandrs Lielais deva Dariusam divus gadus, lai savāktu milzīgu armiju no visas savas plašās impērijas un sakautu viņu atklātā kaujā. Mēs esam karā jau astoņus gadus. Ja turpināsim aģitēt ar tādām pašām metodēm, tad ar visu mūžu tam nepietiks!
  Romiešu loka šāvēji precīzi šāva uz sienas izvietoto zobu dēļ, tomēr gallu bija tik daudz, un viņi bēga tik blīvā pūlī, ka viņus garām palaist bija nesalīdzināmi grūtāk nekā trāpīt. Tos barbarus, kuri krita, bultu caurdurti, viņu cilts biedri nežēlīgi samīda. Zirgu nagi un raupjie zābaki ar koka zolēm šķebinoši šļupstēja, netīrumu un asiņu maisījums. Cēzars nespēja pretoties un pats izšāva bultu, tēmējot uz jaunekli, kurš skraidīja baltā zirgā. Starp galliem klanu vadītājiem ir ierasts jāt uz zirga sniegbaltā uzvalkā, kas simbolizē tīrību un vieglo garu aizbildniecību.
  Cēzars bija lielisks šāviens, jo viņam kopš maza zēna bija mācīta šaušana ar loku. Stingra skolotāja katrai garām, izrakstīja piecus sitienus ar vīnogulāju bērnam pa muguru. Taču mazais Jūlijs tika ne tikai pērts, bet arī mācīts koncentrēties, likums elpot, nomācot nogurumu. Šobrīd Cēzars mēģina pielāgot savu elpošanu, kontrolējot pulsa ātrumu.
  Un barbari jau uzbrūk sienām. Galli nav tik blīvi barbari, no daudziem gariem kokiem viņi uztaisīja simtiem dažādu kāpņu, dažkārt tik platas, ka pa tām varēja braukt pat rati.
  Galli rūc kā visu ziemu neēduši lāči. Tajā pašā laikā viņi sita zobenus pret zobeniem un svilpa. Romiešu loka šāvēji šauj gandrīz tukši, cīnītāji ar katapultu palīdzību nospiež kāpnes lejā. Bet viņu ir daudz un galli rāpo augšā kā kāpuri, nepievēršot uzmanību zaudējumiem. Pat no attāluma var just, ka barbari ož pēc alkohola, šķiet, ka Ķelnes tautas pārstāvji paņēmuši uz krūtīm krietnu daudzumu senatnīgu mēness spīdumu.
  Augšā tos sagaida spēcīgi sitieni no romiešu abām cirvjiem un īsiem zobeniem. Šeit ir pirmie zaudējumi romiešu vidū, nokrīt ar ragu caurdurts simtnieks, dusmīgie galli saplēš viņa ķermeni gabalos, un uzreiz sabruka divi romiešu karavīri.
  Cēzars īsi teica:
  - Uzlejiet darvu barbariem!
  Vārīšanās katli tiek uzstādīti uz īpašām stiprinājumiem. Tos paceļ primitīvs celtnis, tie apgāžas un lej galliem uz galvām. Vāroša lava apdedzina barbarus, viņi burtiski kļūst traki ar sāpēm. Uz augšu paceļas smacējošā degošas gaļas smaka. Apžilbināti un sadedzināti galli atspiedās, bet lielas armijas šķēpi un cirvji, kas virzījās uz priekšu, neļāva viņiem atkāpties. Tur jau plūst daudz asiņu, bet sajaucot ar sveķiem ir tik rāpojoši...
  Marks Antonijs kliedz:
  - Aizdedzini!
  Lāpas lido lejā, sveķi uzliesmo. Galli deg un steidzas atpakaļ. Tos mīda aizmugurējās rindas, kāpnes nolaižas. Un atkal un atkal barbari krīt. Taču uzbrukums, neskatoties uz briesmīgajiem zaudējumiem, nedomā apstāties.
  Milzīgi gallu ragi, tajos nepūš lūpas, bet smagi karotāji mīda zem kājām īpašas no bifeļādas izgatavotas plēšas. No tā, ka dārdoņa ir neparasta, viskoza, tā īpaši iedarbojas uz gallu psihi, līdzīgi kā tumšo dievu skaņas, kas aicina uz sasniegumiem.
  Cēzars joprojām ir mierīgs un smaidot saka:
  - Barbari, viņiem skaņas ir svarīgākas par dvēseli!
  Antonijs atbildēja:
  Priesteris Klaudijs nesa dāsnu upuri Jupiteram un Marsam, un dievi teica: mēs apstiprinām jūsu apņemšanos un mēs jums dosim uzvaru!
  Cēzars atbildēja dzejoļa stilā:
  Olimpiskie dievi ir spēcīgi
  Bet tie nepalīdz vājajiem!
  Ja mēs esam uzticīgi Jupiteram,
  Veidosim pasaules spēku!
  Uzvarai mums vajag karavīrus,
  No tērauda, rokas un daudz atjautības!
  No trieciena ļaunā bars sabruks,
  Un tad mūs sagaida liels ceļš!
  Entonijs apstiprināja:
  - Lai tiek pagodināts Jupitera mirdzums!
  No pārdomām zēna uzmanību novērsa karietes izskats. Viņu nesa trīs balti zirgi. Beidzot parādījās salona zēna Džima mīlestība.
  Meitene, kas vienlaikus bija jauna un nobriedusi, palūkojās uz muskuļotu, atlētisku zēnu. Un deva pavēli:
  - Vediet viņu pie mums!
  Un viņas kajītē sēdēja divas meitenes. Džimu vajāja uzraugi ar pātagas. Skaistais jauneklis ielēca karietē. Viņam uzreiz tika norautas šorti. Viena no meitenēm, sajutusi baudu, paņēma mutē pulsējošo, satraukto stieni. Saimniece, lai izjustu baudu, satvēra puisi aiz matiem un iebāza viņam seju starp kājām. Un Džims, kam jau bija pieredze, nekavējoties palaida valodu.
  Trešā meitene paņēma Yoongi labo roku un iegrūda to savā vēderā. Un jaunais mīļākais izmantoja savus pirkstus. Un ejam. Zēns un trīs meitenes ir tik forši.
  Džims nikni strādāja. Saimniece pabeidza un izšļakstīja viņa seju. Pēc tam viņa pati sāka strādāt ar valodu. Un pārējās divas kalpones bija apmierinātas ar kajītes zēna veiklajām rokām. Tad patiesība ir tāda, ka viens no viņiem piecēlās un iegrūda krūtis jaunajam skaistajam vīrietim. Viņš sāka strādāt ar valodu ar viņas lielu entuziasmu.
  Saimniece piespieda, prasmīgi strādājošs kajītes puika beigt. Un ar prieku laizīja šo balto, saldo krēmu. Džims bija jauns un hiperseksuāls, un viņa vīrišķā pilnība tikai uz pāris sekundēm nokritās un pēc tam atkal uzbriest.
  Un kundze pamāja ar galvu.
  - Strādāsim jauneklis!
  Džims sāka dauzīties. Un kundze juteklīgi vaidēja. Un tas bija tik patīkams darbs. Un cita meitene izšļakstīja viņa seju.
  Viņas vietā stājās draugs, un atkal zēna mēle ieskrēja meitenes vēderā. Un viņš ļoti prasmīgi apstrādāja samitrinātās alas sienas. Meitene sāka nodrebēt no orgasma. Viņai tas bija ļoti patīkami. Saimniece arī pabeidza, ar mežonīgu rēcienu.
  Puiši plantācijā pacēla galvas un klausījās. Bet uzraugi ar asiem lāpstiņām nežēlīgi sita viņiem pa tievajām, bet cīpslainajām mugurām un kliedza:
  - Strādājiet! Darba radības!
  Džims arī strādāja. Viņš pabeidza, bet atkal prasmīgās saimnieces rokas paaugstināja pilnību. Un salona zēns sāka gremdēt citu meiteni. Un kundze prasīja mēli. Kas tas galu galā ir tik jauki un ļoti forši.
  Džims strādāja. Viena no meitenēm sāka kutināt viņa raupjo, putekļaino papēdi. Tad viņa paslidināja kāju starp kājām. Un viņa sāka vaidēt.
  Džims Hokinss enerģiski kustināja kailos kāju pirkstus, un tas viņu ieslēdza.
  Ar trim krāšņām meitenēm uzreiz - tas ir forši. Un jūsu mēle ir mazgāta sulā.
  Saimniece pabeidza un ieņēma jaunekļa stieni mutē. Un viņš atkal izmeta putru, lai gan jau mazāku. Bet dāma nolaizīja līdz pilienam.
  Tad viņa atkal pacēla pilnību ar mēli. Un viņa lika zēnam iesist savā iekāres pilnajā krūtī.
  Un mēle atrada sev vēl vienu samitrinātu alu. Un cik tas bija garšīgi. Un puiša kailie kāju pirksti uzbudināja un noveda pie orgasma vēl vienu meiteni.
  Cik tas viss bija brīnišķīgi un brīnišķīgi. Un Džims Hokinss strādāja ar lielu entuziasmu, nejūtoties noguris.
  Un meitenes turpināja trīcēt un beidzās ar mežonīgu ekstāzi. Beidzot viņi bija pilnīgi novārguši, un saule sāka sliecties uz horizontu un kļuva tumšāka.
  Tā trīs meitenes un zēns ratos aizmiguši, un deguns nošņāca. Ķermeņi bija kaili, noguruši, izsmelti.
  Džims sāka krākt, un neviens netraucēja zēnam, kurš redzēja pasakainu sapni.
  
  
  
  ROKOSSOVSKA IZLAIDOTĀ IESPĒJA
  ANOTĀCIJA.
  Staļins klausījās Rokossovski un iesita Paulusam pirmais. Šķita interesanta stratēģija un taktika, taču tā noved pie negaidītām sekām. Tagad vienīgā cerība ir meitenes.
  . NODAĻA #1
  Tā vietā, lai 1942. gada decembrī veiktu streiku pret Mainšteinu, Staļins vispirms pavēlēja, kā ierosināja Rokossovskis, sakaut Paulu. Un padomju karaspēks uzbruka vāciešiem nocietinājumā. Viņi joprojām bija diezgan kaujas gatavībā un paļāvās uz spēcīgu aizsardzību. Rezultātā Pauļus neizdevās uzvarēt. Un Mainšteinam izdevās izlauzties cauri no dienvidiem. Un viņš izlaida grupu Staļingradā.
  Staļins pavēlēja par katru cenu atgūt pilsētu. Un izvērtās sīvas cīņas. Bet, ja Staļingrada bija Sarkanās armijas varonīgās aizsardzības simbols, tad tagad tā ir kļuvusi par sava veida spītīgas aizsardzības zīmi no vāciešu puses.
  Padomju karaspēks tika saspiests Staļingradas virzienā, un frontes sabrukums nenotika. Turklāt Rommels arī laikus saņēma pastiprinājumu un pilnvaras no Hitlera, izdevās veikt efektīvu triecienu Alžīrijā. Un sakāva amerikāņu karaspēku. Vācieši vien saņēma vairāk nekā simt piecdesmit tūkstošus gūstekņu. Šādos apstākļos Rūzvelts piedāvāja Trešajam reiham pamieru un sarunas. Čērčils darīja to pašu. Un cīņas Rietumos apstājās. Vācieši paturēja daļu Āfrikas un tās resursus.
  Sākās sarunas, kas vilksies uz daudziem mēnešiem. Un vācu karaspēks turpinās cīnīties.
  Protams, Hitlers bija pietiekami gudrs, lai pieteiktu totālu karu un palielinātu ieroču ražošanu. Ir pietiekami daudz darbaspēka. Sarkanā armija zaudēja daudz laika un karavīru, cīnoties Staļingradā. Un februāra beigās vācieši izveidoja papildu rezerves un uzbruka no ziemeļiem. Kaujās piedalījās gan "Tīģeri", gan "Panthers". Un tajā pašā laikā ieradās lieliskais ace pilots Marseļa. Ļoti drausmīgs cīnītājs. Par trīssimt notriektiem lidaparātiem viņš bija pirmais vācu pilots, kuram atkal tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un vācieši no ziemeļiem spēja izlauzties līdz Staļingradai un izveidot vēl vienu padomju karaspēka kabatu.
  Un Sarkanā armija tika ielenkta, kapitāli saspiesta. Un vācieši viņai sarīkoja kā vistas knibināšanu.
  Un viņš nozīmē, ka vācu meitenes uz "Panther" parādīja vislielāko klasi.
  Šeit Gerda to pienagloja ar kailajiem kāju pirkstiem. Un viņa sadauzīja padomju trīsdesmit četrus, dūkdama:
  - Par zelta medaļām!
  Šeit ir karotāji. Un kā Šarlote tiks āmēta ar viņas krūšu koši krūšu krūšu kauli. Un tiks taranēts vēl viens padomju auto. Un viņa ir tāda rudmataina viksa - vienkārši super.
  Šarlote to paņēma un dziedāja:
  - Tu iemīlējies velnā
  Un viņš nolēma viņai piešķirt savu kapitālu!
  Magda arī izšāva, izmantojot kailu, apaļu papēdi un kliedza:
  - Par visģeniālāko aplombu!
  Tad viņa izbāza mēli.
  Un Kristīna, situsi zemenes nipeli pa pogu un sadauzījusi padomju HF, gaudo:
  - Par lielākajiem tanku karaspēka rekordiem!
  Vācieši martā sakāva padomju karaspēku katlā. Daļa krievu karaspēka padevās. Un tas bija Trešā Reiha panākums. Pēc tam situācija saasinājās vēl vairāk... Bet dubļi atnāca. Sarkanā armija sāka atjaunot postījumus, un vācieši papildināja sevi. Staļingrada bija Vērmahta pakļautībā.
  Klusums valdīja līdz maija beigām. Vācieši izveidoja jaunus tankus: "Panther", "Tiger", pašpiedziņas lielgabalus "Ferdinand" un modernizētos T-4. Tie ir lieli spēki. Sērijā iekļuva arī jaunākie iznīcinātāji ME-309 un Focke-Wulf. Sarkanajai armijai tā bija problēma. Marseļa, notriecot 500 lidmašīnas, saņēma Bruņinieka krusta piekto pakāpi ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Šis dūzis izrādījās ārkārtīgi drausmīgs un bīstams.
  Šis tiešām ir visbīstamākais no dūžiem.
  Un tad debesīs parādījās baskājainās Albīna un Alvīne. Un šīs meitenes ir ārkārtīgi šausmīgas un cīnās tikai vienā bikini.
  Albīna šāva ar kailiem kāju pirkstiem, notrieca padomju iznīcinātāju un dziedāja:
  - Es esmu liels ērglis,
  Es iekarošu galvaspilsētu Maskavu!
  Alvīne ar koši krūšu dzelkšņa palīdzību notrieca padomju uzbrukuma lidmašīnu un čīkstēja:
  - Planējiet piekūnus kā ērgļus!
  Jā, vācieši šeit ir spēcīgi, un viņu lidmašīnām, īpaši jaunākajām ME-309, ir ļoti spēcīgi ieroči: septiņi šaušanas punkti, trīs no tiem 30 milimetru gaisa lielgabali - tas ir nopietni!
  Krievijai tā ir liela problēma.
  Vācieši virzās Astrahaņas virzienā. Un kamēr viņi ir veiksmīgi. Turklāt Sarkanā armija tam nav gluži gatava. Turklāt "Tīģeris" izrādījās burtiski trieciena tvertne. Viņa izskats izraisīja šausmas un bijību.
  Mēneša laikā vācieši sasniedza Kaspijas jūru un pa sauszemi nogrieza Kaukāzu no PSRS galvenās teritorijas.
  Un tad Turcija beidzot iesaistījās karā. Un viņai ir daudz tanku, arī amerikāņu.
  Pagaidām ASV un Lielbritānija karo ar Japānu, un tā neiestājas kaujā. Bet situācija jau ir kritiska.
  Tiger-2 sāka ierasties frontē. To sērijā varēja palaist agrāk reālajā vēsturē. Bet vēlme to darīt kopā ar Panther-2 ietekmēja. Un tagad vāciešiem ir vairāk resursu, un sabiedroto bombardēšana viņiem praktiski netraucē. Turklāt ASV pārdod arī izejvielas vāciešiem un naftu. Vāciešiem nevajag amerikāņu tankus - savējie ir labāki. Bet tad jūs varat iegūt bumbvedējus un uzbrukt lidmašīnām. Viņi ir labi. Īpaši B-29.
  Tomēr vācieši jau kopš augusta ir iekļuvuši Yu-288 sērijā, kas bumbas slodzes ziņā ir nedaudz zemāka par amerikāni un pārspēj ātrumu un manevrētspēju.
  Vācieši var teikt baltā zirgā. Un viņu karaspēks virzās gar Kaspijas jūru. Ar katru nedēļu Krievija zaudē spēku un iniciatīvu.
  Cīņas parasti ir asiņainas.
  Septembrī vācieši jau bija sagrābuši gan Kalmiku teritoriju, gan Dagestānu. Un viņi jau ir iebraukuši Azerbaidžānā. Situācija pasliktinājās. Turki aplenca Erevānu un apiet to no visām pusēm un ieņēma Batumi. Septembra vidū viņi pievienojās vāciešiem.
  Situācija Kaukāzā ir kļuvusi bezcerīga. Staļins piedāvāja Hitleram mieru ar Vācijai izdevīgiem nosacījumiem. Fīrers ignorēja līdera priekšlikumu.
  Oktobrī Batumi cīņas jau ritēja pilnā sparā. Situācija izrādījās ārkārtīgi sarežģīta. Un pats bēdīgākais ir tas, ka plaisa nav redzama. Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā, bet vācieši bija gatavībā un atvairīja.
  Septembrī seriālā parādījās "Panther" -2. Tas ir diezgan smags piecdesmit trīs tonnas, bet ar 900 zirgspēku dzinēju. Un 88 mm lielgabals 71EL. Cīņas, protams, ir sīvas, taču vācu mašīna ir labi aizsargāta pierē un apmierinoši sānos. "Panther" -2 ir labākais Otrā pasaules kara tanks. PSRS gatavo T-34-85 un IS-2. Bet šie tanki joprojām nav pietiekami jaudīgi, lai cīnītos ar Panther-2, ko vācieši vēlas padarīt par savu galveno tanku.
  Līdz ziemai gandrīz viss Kaukāzs ir pakļauts. Bija darbības pauze. Vācieši savāc spēkus uzbrukumam pavasarī. Un Sarkanā armija ir daudz zaudējusi, un arī uzkrājas.
  Staļina īpašās cerības ir IS-2 un T-34-85, tanki ar jaudīgākiem ieročiem un nedaudz spēcīgākas bruņas. Bet vācu "Panther" -2, kas vāciešiem ir ar vidējo tanku, ir spēcīgāks par smago padomju IS-2 ieroča bruņu caurduršanā un frontālajā bruņā, īpaši torņa pieres daļā. Un par T-34-85 nav ko teikt.
  Ziemā un agrā pavasarī vācieši saražoja daudz "Panther" -2. Šī tvertne sērijā izvirzījās pirmajā vietā līdz maijam. T-4 tika ražots arī tā vienkāršības un labi izveidotās ķēdes dēļ. Bet tas arī tika noņemts. Tāpat kā parastā "Panther", pēdējā ir patiesa tikai jūnijā, kopā ar "Tīģeri". Jā, arī ierastais "Tīģeris" savu labo cīņas īpašību dēļ tika sērijā. Un tikai no 1944. gada jūnija sērijā palika divas galvenās tvertnes: "Panther" -2 un "Tiger" -2. Pēdējam tankam ir jaudīgāki dzinēji līdz 1000 zirgspēkiem, tāpēc abi spēkrati ir diezgan darbināmi.
  Maijā vācieši sāka virzīties uz priekšu divos virzienos. Uz Saratovu no Staļingradas un uz Tihvinu, lai paņemtu Ļeņingradu dubultriņķī. Tajā pašā laikā somi un zviedri devās uzbrukumā Karēlijā. Neskatoties uz Kolontaja pūlēm, vāciešiem izdevās pārliecināt Zviedriju iesaistīties karā.
  Patiesībā pēc Kaukāza un Baku naftas zaudēšanas PSRS vairs nav izredžu. Tad kāpēc gan neizņemt teritoriju sev?
  Turklāt viņi atcerējās Kārli Divpadsmito. Ir pienācis laiks atriebties. Turklāt atmosfēra ir labvēlīga.
  Tātad Sarkanā armija ir divtik grūta. Vācieši ātri ieņēma Saratovu. Tā kā galvenie spēki ir koncentrēti centrālajā virzienā un aptver Maskavu. Tomēr Tihvina tika uzņemta, lai gan nedaudz lēnāk, jo pilsēta bija labi nocietināta. Ļeņingrada iekrita dubultā gredzenā.
  Cīņas par Kuibiševas pilsētu bija nedaudz ilgākas. Tieši šeit notika galveno iestāžu evakuācija. Un tos tur viegli nevar dabūt.
  Bet vācieši ielenca Kuibiševu.
  Un, kad pilsēta ir ielenkta, agri vai vēlu tai pietrūkst munīcijas un pārtikas.
  Hitlers priecājās. Un pat svinības nolūkos viņš sarīkoja pirmās gladiatoru cīņas Trešajā Reihā.
  Skaistas, puskailas meitenes cīnījās un tas bija lieliski. Un bez tiem ir arī muskuļoti puikas peldbiksēs.
  Pēc Kuibiševa krišanas nacisti virzījās Uļjanovskas virzienā. Un viņi pārliecinoši kustējās.
  Reaktīvās lidmašīnas arvien aktīvāk piedalījās kaujās. Īpaši efektīvi bija bumbvedēji. Man jāsaka, ka viņi ir diezgan forši.
  Un padomju iznīcinātāji nevar viņus panākt, un pretgaisa lielgabali neņem pārāk daudz.
  Lūk, tāda situācija.
  Un tagad nacisti jau šturmē Uļjanovsku. Un tā ir nopietna pretenzija uz uzvaru.
  Bet Sarkanā armija pretojas. Īpaši skaisti un izmisīgi cīnās komjaunieši.
  Viņi cīnās ar mežonīgu niknumu, parāda savu nepārspējamo varonību. Un tajā pašā laikā viņi arī dzied;
  Drošas meitenes cīnās par Krieviju,
  Viņi ir ļoti lepni un Svaroga dēli ....
  Mūsu skaistums tik trāpīgi sit ar ložmetēju,
  Sātana kalpi nespēs mūs salauzt!
  
  Mēs cīnījāmies drosmīgi, mēs cīnījāmies pret fašismu,
  Mēs uzvarēsim ļauno Vērmahtu, kaut arī ienaidnieks ir spēcīgs ...
  Es ticu, ka mēs drīz redzēsim komunismu,
  Zelta lapotne, koša no kļavas!
  
  Mūsu valsts nav labāka, komunisms ir skaistāks,
  Lai mūsu Tēvzeme mirdzoši zied ...
  Uz planētas nāks gaiša laime,
  Un sapnis par labāku dzīvi drīz piepildīsies!
  
  Ticiet, ka mūsu Krievija kļūs par lielu laimi,
  Marija valdīs, Lada dievu māte...
  Mēs apturēsim infernālā Vērmahta savvaļas uzbrukumu,
  Un nevajag liekus un iegaumētus vārdus!
  
  Ienaidnieks nespēs izplēst meiteņu sirdis,
  Mēs, cīnītāji, uzasinājām asu, traku zobenu ...
  Skaistuļu balss ļoti labi pazīst aicinājumu,
  Un varēsim sagriezt fašistu ordas!
  
  Ziniet, mēs, komjaunatnes locekļi, nekad nepadosimies,
  Mēs noliksim visus nacistus ar asāko asmeni ...
  Lai mūsu meiteņu sejas mirdz zeltā,
  Un mēs sitīsim fašistam pa seju ar dūri!
  
  Meitene basām kājām steidzas cauri skarbajām sniega kupenām,
  Viņš aktīvi skribelē ar zibens pērkonu no ložmetēja ...
  Jums, fašistiem, atliek tikai sevi noslīcināt,
  Jo Tēvzeme ir monolīts cietoksnis!
  
  Mēs uzvarēsim fašistus, kaut arī viņiem ir miera spēks,
  Tēvocis Sems nolēma šajā kaujā spēlēt kopā ar Frici.
  Viņi no Ādolfa sevi padarīja par elku,
  Un tagad viņam pretī ir krievu armijas!
  
  Šeit vārās ļaunas cīņas, šī komjaunatnes kaujā,
  Viņi sagrauj nacistus, kaut arī nevienlīdzīgā cīņā ...
  Sudraba meitenes balss ir tik skanīga,
  Skaistule nepadosies Hitleram-Sātanam!
  
  Mūsu Krievijas daļa ir nepārtraukti uzvarēt,
  Lai gan fašistu armāda nezina numuru ...
  Un mēs spēcīgi sitām Ādolfam pa žokli,
  Darba Maskava padevās triecienam!
  
  Jau ir sniega kupenas, un meitenes ir basām kājām,
  Viņi mirgo ar kailu papēdi kā zaķa pēdas ...
  Komjaunatnes locekļi metas cīņā,
  Tici, ka ienaidnieks rītausmu neredzēs!
  
  Nedodiet fašistiem žēlastību kaujā,
  Viņu armija būs ellē kā velns ugunī ...
  Mēs saņemsim atlīdzību no Jēzus rokām,
  Būs ļoti mežonīgi, krievu meitenes lāci!
  
  Ja vajadzēs, pagriezīsimies, visi kalni sniegoti,
  Un mēs stāvēsim gaišās paradīzes komunisma Visumā ...
  Atklājot mums šāvienu no Auroras ieročiem,
  Un brutālais fašisms tika iemests ellē!
  
  Staļingrada nepadevās, mēs tai pretojāmies,
  Lai gan bars izlauzās no tērauda un elles...
  Meitenes basām kājām ar kājām meta granātas,
  Jo komjauniešu Dzimtene ir viena!
  
  Es ticu, ka mēs būsim Berlīnē, lai gan tas ir grūti,
  Nacistiem ir "Panteras", "Tīģeri", "Lauvas", "Ferdinands"!
  Meitene uzvilka uz pleca ķēdes pastu,
  Jo komjaunieši kaujā ir nikns talants!
  
  Jaunās meitenes sirds ir atdota Jēzum,
  Arī Ļeņins un Staļins dzīvo kaislīgā ticībā ...
  Lai vairs nebūtu prasmīgu šaubu,
  Teiksim stingri un stingri, ka Ādolfs ir kaputs!
  
  Mēs sagrausim pūķa prezidentu ar zobeniem,
  Un mēs iznīcināsim viņa bandu gadsimtiem ilgi ...
  Mēs ar kājām mīdīsim fašisma meiteņu barus,
  Lai piepildās gaisma, svētais sapnis!
  
  Dodiet cilvēkiem brīvību, viņu domas un jūtas,
  Lai zvaigzne spīd kā komunisma saule ...
  Jo mums būs tik bieza putra ar sviestu,
  Mūsu māsas mūžīgā jaunība kļūs par mums uz visiem laikiem!
  
  Šeit nāks gaisma, dzirkstīs Tēvzeme ...
  Tēvzeme mums būs godībā gadsimtiem ilgi ...
  Mēs stāvēsim augšā, jūs ticat komunismam,
  Krievu gara spēks, zini cīnītājs ir lielisks!
  
  Šeit Krievija ir gatava kļūt laipnāka un skaistāka,
  Un palīdziet visai pasaulei doties uz paradīzes laimi ...
  Mēs spējam iekarot Visuma pat malas,
  Visums bez malas, lai laime spēki, lai!
  
  Bet zem ļaunā reiha papēža nebūs Krievijas,
  Jo viņam ir patiess kaujas talants...
  Mūsu meiteņu dejā pēc pulksteņa,
  Ko skaistule ticēs jebkuram rezultātam!
  
  Drīz pienāks spožās saules laikmets,
  Kad Tēvzemes godība lieliski uzziedēs ...
  Mūsu armija lieliski cīnās ar elles Vērmahtu,
  Un viņš varēs aizslaucīt ļaunā Friča baru!
  
  Sveicināta Svētā Lada, mūsu Dieva Māte,
  Jūs dzemdējāt Perunu un gadsimtu Jarilu ...
  Bezcerīgā putra nesaņems ticību,
  Ja tērēsi daudz, vārdus neatturēsi!
  
  Vissvarīgākais valdnieks ir lielais Staļins,
  Ļeņins viņam novēlēja gudrāko ceļu uz Ēdeni ...
  Jo Jāzeps ir gaismas valdnieks,
  Un kāds brīdis cilvēkiem ideāls!
  
  Nacisti nespēs apmānīt Tēvzemi,
  Un nogrieza Maskavu no Volgas, no Sibīrijas ...
  Es ticu, ka tas dzīvos - krievi komunisma laikā,
  Un Ādolfa spēks - es meiteni izdzēsīšu!
  
  Drīz būs uzvara, tā ir taisnība kā saule,
  Drīz būs mirdzums, piemēram, kvazāra stari ...
  Un ticiet Krievijai, komunisms attīstīsies,
  Nu ja tu man netici, tad labāk paklusē!
  
  Zinātne drīz augšāmcels komunisma mirušos,
  Viņas gudrība ir bez ierobežojumiem, tikpat liela kā kvazārs ...
  Mēs uzvarēsim fašistus ar savu labo garu,
  Nepadosimies zelta maisa kārdinājumam!
  
  Īsāk sakot, tas pāries, šis ir ellīgs laiks,
  Mēs, meitenes, iebrauksim Berlīnē sarkanā...
  Un mūsu bezgalīgā nasta beigsies,
  Jo mēs savu laimi paņemsim ar cīņu!
  Meitenes labi cīnījās. Viņi pat ar kailiem kāju pirkstiem meta granātas. Bet, protams, spēki jau ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Uļjanovska krita, lai gan šim nolūkam vāciešiem tā bija pilnībā jāapņem. Un tad nacisti tuvojās Kazaņai ...
  Pienāca rudens un lija spēcīgas lietusgāzes. Vācieši ieņēma arī Uraļsku, Gurjevu un ielenca Orenburgu. Tagad situācija ir vēl sarežģītāka.
  Hitleram tagad bija visas kārtis un iniciatīva. Un Marseļa saņēma par septiņsimt piecdesmit lidmašīnām, kas notrieca unikālu balvu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un par tūkstoš notriektu lidmašīnu Dzelzs krusta Lielais krusts - kas ir ļoti forši.
  Ziemā ir pauze. Abas puses uzkrāja spēkus un radīja jaunus ieročus. PSRS ieguva pašpiedziņas lielgabalu SU-100. Viņa ir diezgan praktiska. Un salīdzinoši lēti un viegli izgatavojami. Un arī iznīcinātājs, lai arī ne masīvs Jak-3, duralumīna trūkuma dēļ tas īsti netika palaists. Un LA-7. Protams, ne visiem tas izdevās.
  Reaktīvās lidmašīnas vēl nav ienākušas sērijā. Atšķirībā no vāciešiem.
  Turklāt nacistiem bija "Panther" -3. Šai automašīnai bija zemāks siluets un biezākas bruņas ar lielām lokšņu nogāzēm. Un lielgabals bija bruņas caurdurošāks un precīzāks pie 88 mm 100 EL. Jā, šī ir nopietna mašīna. Sānu bruņas ar slīpumiem palielinājās līdz 120 mm, bet pieres līdz 200. Arī svars pieauga līdz 65 tonnām, taču arī dzinējs kļuva jaudīgāks pie 1200 zirgspēkiem. Un siluets ir manāmi zemāks, pateicoties dzinēja un transmisijas novietojumam vienā blokā. Un šī ir nopietna automašīna.
  Un parādījās "Tīģeris" -3. Tas svēra 90 tonnas, bet dzinējs bija 1500 zirgspēku. Un bruņas ir vēl biezākas, un lielgabals ir jaudīgāks.
  Atklāti sakot, situācija ir saspringta.
  Turklāt diskotēkas četrdesmit piektajā gadā kļuva par sērijām. Tiesa, tie nav īpaši efektīvi, jo tie ir neaizsargāti pret pretgaisa lielgabaliem un lielajiem izmēriem. Bet viņi bija ļoti ātri un uzkāpa divdesmit kilometru augstumā.
  Pavasarī cīņas atsākās.
  Nacisti sāka ofensīvu pret Maskavu. Un atkal sīvākās cīņas.
  Bet Sarkanā armija cīnās izmisīgi.
  Un tajā pašā laikā arī pionieri kaujā.
  Un drosmīgi bērni dzied un ar basām kājām mīņājas pa ledus garozu;
  Mēs esam pionieri - Tēvzemes varoņi,
  Kuri dzimuši zem oktobra zīmes...
  Mēs nenožēlosim dzīvi Krievijai,
  Lai slava ar karaļa sarkano karogu!
  
  Mēs mīlam un zinām, kā smagi cīnīties,
  Nacisti dedzīgi nolauza ragus ...
  Mums ir granātas ietilpīgā somā,
  Mums, pionieriem, dzīve nav dārga!
  
  Mēs mīlam savu svēto dzimteni,
  Ko radīja briesmīgs komunisms...
  Šeit ir komjauniete, kas basām kājām staigā pa sniegu,
  Un fašists grib mūs nogāzt!
  
  Es dedzīgi cīnījos ar nacismu pie Maskavas,
  Un mēs nopļāvām visus ienaidniekus ar sirpi ...
  Kāpēc šis Vērmahts tika atdots krieviem,
  Es viņam sitīšu ar dūri!
  
  Es esmu pionieris un lielās Maskavas pakļautībā,
  Cīnījās kā milzu karotājs...
  Apturēts savvaļas fašisma uzbrukums,
  Mums ir viens Kungs Visaugstākais veids!
  
  Krievijas atdzimšanai nav robežu,
  Lielais Staļins, pacēla mūs no ceļiem ...
  Svarogs lielais, augstākais mesija,
  Un Lada mirdzošais ideāls!
  
  Mēs esam pionieri, zēni, meitenes,
  Mums patīk cīnīties - tas ir mūsu liktenis ...
  Un komjaunatnes biedra balss sauc:
  Lai gan valda asiņains haoss!
  
  Krievija ir Svaroga dzimtene,
  Un komunisms apgaismoja ceļu...
  Pionieriem nav vajadzīgs ļauns Dievs,
  Ienaidnieks nespēs mūs saliekt dūrē!
  
  Mums ir forša tvertne ar slīpām bruņām,
  Fricim ir tik viegli neizlauzties cauri,
  Ar mīlestību pret Ladu, cildenā jaunava,
  Lai plēsoņu pārvērstu par spēli!
  
  Maskavas kaujas cilvēki aizstāvēja,
  Un tad bija lielā Staļingrada...
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Nokārtojiet un uzziniet parādi Berlīnē!
  
  Jā, Staļingrada lepojas ar šo vārdu,
  Mēs esam baskāju pionieri sniega kupenā ...
  Mēs stulbai govij ragu nolauzīsim
  Un mēs iedzīsim Hitleru taisni uz zārku!
  
  Ziniet, ka Tēvzeme nekad nelocīsies,
  Viņas impulsu nevar ierobežot ...
  Lai saule mūžīgi spīd pār Krieviju,
  Un nodevīgais zaglis tiks saspiests!
  
  Viņi parādīja drosmi Staļingradā,
  Mēs spējām apturēt nacistus ...
  Krieviem ir tāda nekaunība, ziniet,
  Un ienaidnieki būs tikai nulles!
  
  Krievija var lidot uz Marsu
  Un radīt dažādu diženumu...
  Un, protams, viss būs ļoti forši,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Krievu gars barjeras cīņās nezina,
  Viņam ir Peruna spēks ...
  Mēs gaidām atlīdzību no dieviem,
  Un stihija spīd, ticiet rūnai!
  
  Kādā ziņā krievu gars nezina sakāvi?
  Ticiet man, viņš visu samīdēs ...
  Mēs, pionieri, tik ļoti vēlamies atriebties...
  Neuzvarams kā Tēvzemes armija!
  
  Mēs esam gandrīz uzvarējuši
  Lai komunisma godībā top gaisma...
  Mūsu vectēvi cīnījās par dzimteni,
  Drīz sagaidīsim prieku un rītausmu!
  
  Bez dzimtenes pionieriem nav dzīvības,
  Viņi vēlas cīnīties par viņu ...
  Un ko jūs gribat, ļaunie kungi?
  Vai mums vajadzētu nodrošināt vergu dzīvi?
  
  Nē, krievu fīrers tiks paverdzināts,
  Mēs viņu saspiedīsim kā lelli ...
  Galu galā Krievijas bruņinieki var cīnīties,
  Un zelta spārnotais ķerubs ir ar mums!
  
  Zem pasaules nav mūsu dzimtenes seju,
  Dego kā spožākā zvaigzne...
  Tu man esi kļuvis par elku,
  Es nekad no tevis nešķiršos!
  
  Esmu pionieris un baskāju zēns
  Ka ar pliku papēdi skrien pa sniegu...
  Un kaut kur lec balts, jauks zaķis,
  Kurš nolauzīs ienaidnieka ragu!
  
  Šaubu cīņas pionieris nezina,
  Viņš nav klauns, bet jūs zināt terminatoru ...
  Nāks niknie fašisti, ticiet atriebībai,
  Un komunisms būs gaiša paradīze!
  
  Kā pienāks laikmets,
  Kurā katrs karavīrs no silītes ...
  Cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam
  Lai iznīcinātu sīva zināt nelietis!
  
  Komunisma zvaigznes spīd spoži,
  Gaismas laikmets, pasaulē nav skaistāka...
  Mēs sagrausim ticības fašisma jūgu,
  Un Hitlers vakariņās būs krievs!
  
  Mēs uzskatām, ka šādas tērauda tvertnes,
  Ka viņu panteras čaula neiekļūst ...
  Pavicināsim ar jodu mūsu zēna brūcēm,
  Un atkal pionieris drosmīgi metas cīņā!
  Nu, ko nacisti dabūja grūti,
  Viņi nedomāja, ka mēs varam vienkārši uzvarēt...
  Acīmredzot mēs zinām komunismu jūdzēm,
  Un mēs pa jokam varam uzvarēt Vērmahtu!
  
  Mūsu varenās dzimtenes vārdā,
  Lepns pionieris dodas uzbrukumā...
  Lai gan mākoņi karājas pār Dzimteni,
  Rādīsim uzvaras piemēru ikvienam!
  
  Tici, ka ienaidnieks neapturēs sapni,
  Mēs atkal uzvarēsim visus fašistus...
  Ļaunums neticēs, ka valdīs tronī,
  Mēs radīsim jaunu pasaules kārtību!
  
  Tēvzemē viss būs labi, ziniet
  Es esmu zēns, bet kaujā kā Robins Huds,
  Sākumā es tikai skrāpēju uz rakstāmgalda,
  Un tagad ļoti pat tici forši!
  
  Krievija var saplēst nacistus ar durkli,
  Viņa uzvarēs jebkuru armiju...
  Un lai pionieri dzīvotu komunisma apstākļos...
  Galu galā mūsu draudzība ir stiprs monolīts!
  
  Mēs ne par ko nepadosimies Fricim,
  Mēs varam sakaut ienaidniekus jokojot...
  Un tā mēs sitām nacistus ar nūju,
  Dārd putenis, kas savērpj sniegu viesuļos!
  
  Krievija nepazīst, nacisti zina žēlastību,
  Viņa ir neuzvarama stipra...
  Viņi cieši dabūs zobenu neliešu kaklā,
  Un sātans tiks iznīcināts!
  
  Neticiet, ka Hitlers ir neuzvarams,
  Lai gan elles spēks, apsveriet visu savākto ...
  Kad cilvēki un partija ir vienoti,
  Mūsu vērmahta ļaudis saplēsās!
  
  Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētais,
  Viņa salauza Tīģerus kā metālu...
  Izplatās no gala līdz galam,
  Tikai jauns vīrietis sapņoja par tādu valsti!
  
  Uzvarējām kā milži
  Sasmalcinātie pretinieki zina ar zobenu ...
  Mēs, krievi, esam neuzvarami kaujās,
  Mēs uzvarēsim Tēvzemes pretiniekus!
  
  Tici man, nekas mūs neapturēs
  Un tu zini, ka nekas neuzvarēs...
  Mēs apglabāsim fīreram uz galvas,
  Mums ir ass zobens un tērauda vairogs!
  
  Visā Visumā nav skaistākas Krievijas,
  Tai būs gaismas laikmets uz mūžiem...
  Visās paaudzēs būs miers un laime,
  Tēvzemei vajag stingru roku!
  
  Tātad, spēlējot Berlīnē,
  Smērēsim Vērmahtu kā pelnus asinīs...
  Tas būs paradīzes robežas laiks,
  Un kopā ar Ladu valda mīlestība!
  
  JA Fīrers NOSLAUKTU
  1943. gada 20. aprīlī Svaroga meita Jeļena nogalināja Ādolfu Hitleru. Šķiet, ka tas ir brīnišķīgs akts, kas var paātrināt Otrā pasaules kara beigas. Taču sanāca otrādi. Par pēcteci kļuva Hermanis Gērings. Un Rietumu sabiedrotie paņēma un noslēdza pamieru ar Trešo Reihu uz sarunu laiku. Bombardēšana apstājās, un Rommela grupa atstāja Tunisiju.
  Gērings nolēma pagaidām nevirzīties uz Kurskas izceļotāju, bet gan nostiprināties tehnoloģiski, pateicoties Eiropas kopējai mobilizācijai un resursiem. Un tajā pašā laikā sagrābt gaisa pārākumu. Špērs saņēma ārkārtas pilnvaras. Un, protams, bija gan Rommela, gan Guderjana autoritāte. Guderians pārliecināja Gēringu atteikties no Maus izstrādes un nepieciešamības padarīt Panther-2 labāk aizsargātu, taču ne mazāk mobilu. Plus "E" sērija.
  Sērijā tika iekļauts arī ME-309, iznīcinātājs ar īpaši spēcīgiem ieročiem un lielu ātrumu. Tiesa, palielinātais svars samazināja manevrētspēju, bet lielais niršanas ātrums ļāva izbraukt, ja izkāptu uz astes. Un spēcīgi ieroči ļāva nošaut no pirmā zvana.
  ME-309 nonāca sērijā un izrādījās nopietna mašīna. Pienāca vasara, un tad 1943. gada augustā Sarkanā armija uzsāka ofensīvu pret Oriolas ievērojamāko vietu. Un Harkovas virzienā. Vācieši bija gatavi un viņiem bija nopietna aizsardzība. Un viņu tanki "Panther", "Tiger" un pašpiedziņas lielgabali "Ferdinand" bija ļoti labi aizsardzības līdzekļi. Un tie varētu atspoguļot gandrīz jebkuru lielāko daļu.
  Vācieši spēja noturēt fronti un pārspēt uzbrukumus. Te sevi labi parādīja arī Rommela veterāni. Viņi cīnījās sīvi un varonīgi. Arī itāļi cīnījās. Vāciešiem bija vairāk spēku nekā reālajā vēsturē, un viņi paļāvās uz labi sagatavotu aizsardzību. Cīņās pirmo reizi tika izmantota MP-44 triecienšautene, kas tajā laikā bija labākā pasaulē.
  Tā kaujas izmantošana ir parādījusi priekšrocības un efektivitāti. Cīņās piedalījās pirmās sieviešu kārtas pilotes Albīna un Alvīna.
  Viņi cīnījās basām kājām un bikini. Tik lieliskas meitenes.
  Un tagad Albīna spiedīs plikajiem kāju pirkstiem. Nošaujiet padomju cīnītāju un dziediet:
  - Mūsu spēks ir liels!
  Būs stingra roka!
  Un arī Alvinu ar plikiem kāju pirkstiem notrieks krievu uzbrukuma lidmašīna. Viņa ir cīņas meitene. Un ļoti forši.
  Un arī dziedāt:
  Mēs esam āriešu meitenes
  Mēs visus sitām ar ložmetēju!
  Šīs meitenes ir basām kājām un gandrīz kailas. Pārvarējuši uzbrukumus, vācieši sēdās aizsardzībā. Ir pienācis vēls rudens. Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā. Un tur viņu uzbrukumi paklupa uz Trešā Reiha spēcīgajām aizsardzības līnijām. Un iestrēdzis ķīļos. Kas padomju karaspēkam kļuva ļoti mēms. Ziemā vācieši cīnās, protams, stulbāk. Bet kopš septembra parādījās "Panther" -2. Tas nebija gluži ideāls: diezgan smags: piecdesmit trīs tonnas. Bet no otras puses, lielgabals šaurā tornī ir 88 mm biezs ar 150 mm biezu torņa masku. Un korpusa priekšējās bruņas ir 100 mm ar nogāzēm un 60 mm sāniem. Un 900 zirgspēku dzinējs nodrošināja apmierinošu braukšanas sniegumu.
  "Panther" -2 un "Tiger" -2 nonāca sērijās. Un tie šķita salīdzinoši labi. "Pantera" -2, protams, praksē izrādījās labāka. Īpaši ziemā.
  Cīņas ziemā notika Ļeņingradas virzienā. Sarkanā armija mēģināja atcelt blokādi, taču uzdūrās ļoti spēcīgai aizsardzībai. Cīņas ir ārkārtīgi brutālas. Bet vāciešiem nebija otrās frontes. Un viņi varēja koncentrēt pietiekami daudz spēku, lai atvairītu uzbrukumu. Cīņas ir ļoti asiņainas.
  Gerda cīnījās uz "Panther" -2 un darbojās kopā ar savu komandu. Un meitenes šāva ar kailiem pirkstiem, noslīpētām, graciozām kājām.
  Tādi spēcīgi lādiņi caurdur padomju trīsdesmit četrus. Notiek sīvas cīņas.
  Netālu no Ļeņingradas neizdevās sakaut vāciešus. Un viņi pretojās. Vācieši atvairīja ofensīvu Ukrainā.
  Un 1944. gada pavasarī parādījās reaktīvie iznīcinātāji ME-262, kas parādīja augstu kaujas efektivitāti. Lai gan tie vēl nebija pietiekami efektīvi, tos bija ļoti grūti notriekt. Problēma bija triecienšautenes MP-44 masveida ražošana, kas vācu kājniekiem deva lielu priekšrocību.
  Un tad bija problēmas ar Japānu. Imperators Hirohito pārliecināja ģenerāļus un pārliecināja viņus noslēgt pamieru ar ASV un Lielbritāniju. Nosacījums bija japāņu izvešana no okupētajām teritorijām. Savukārt samuraji vēlējās kompensāciju Tālajos Austrumos.
  Maijā Donbasā sākās vācu ofensīva. Savukārt Sarkanā armija gaidīja triecienu Kurskas izspiedumam. Un vācieši varēja ieņemt Vorošilovgradu. Jūnijā situācija kļuva sarežģītāka, Japāna iesaistījās karā ar negaidītu uzbrukumu Vladivostokai un kampaņu pret Mongoliju.
  Vācieši devās uz Donu, un Sarkanā armija spēja viņus nedaudz piebremzēt. Kaujā devās jauni padomju tanki: IS-2 un T-34-85, kas bija progresīvāki un jaudīgāki. Bet vācu automašīnas joprojām bija spēcīgākas. Un vēl ātrāk. Un lidmašīnas ir vēl foršākas bruņojumā un ātrumā, un aprīkojumā.
  Vācieši ir spēcīgi, un pagaidām viņiem pieder iniciatīva. Jā, kaujās viņi izmanto ārvalstu divīzijas un "Krievijas Vlasovas atbrīvošanas armiju". Vasarā vācieši uzsāka ofensīvu Oriola virzienā un Maskavā.
  Nacisti virzījās uz priekšu ar kaujām. Un tagad līdz rudenim vācieši jau bija ieņēmuši Vjazmu un Kursku. Ir pienācis rudens. Cīņas ir ļoti asiņainas. Pēc tam vācieši pārcēlās uz Staļingradu. Un tā cīņa izvērtās ar kolosālu spēku.
  Jau novembrī pašā pilsētā notika kaujas. Un notiek cīņas. Vācieši izmantoja "Sturmtigers". Tie ir ļoti spēcīgi, jaudīgi uzbrukuma pašpiedziņas ieroči. Karotāji cīnījās arī tankos. Un viņi sitās ar plikajiem, apaļajiem papēžiem.
  Staļingrada nepadevās. Un decembrī vācieši tuvojās Groznijai un Ordžonikidzei Kaukāzā. Un viņi sāka šturmēt šīs pilsētas.
  Un tad Turcija iestājās karā. 1945. gada janvārī turki ielenca Erevānu un ieņēma Batumi. Situācija kļuva vēl smagāka un asiņaināka. Tāds ir karš.
  1945. gada ziemā un pavasarī vācieši ieņēma visu Kaukāzu, un turki viņiem palīdzēja.
  Situācija ir kļuvusi daudz satraucošāka. Un 1945. gada vasarā sākās jauna ofensīva pret Maskavu. Un tajā pašā laikā nacisti un turki virzījās uz Saratovu.
  Un jūnija beigās Saratovu paņēma. Un jūlija beigās vācieši sagūstīja Kaļiņinu un Tulu. Un augusta beigās viņi ieskauj Maskavu. Un tajā pašā laikā Kuibiševu paņēma.
  Maskava bija katlā. Un pilnībā bloķēts. Rudens pagāja sīvās cīņās. Vācieši ieņēma Rjazaņu un tuvojās Gorkijas pilsētai. Cīņas bija tik sīvas. Vācieši sasniedza pašu Uļjanovsku un arī to paņēma. Un viņi ieņēma Uralsku un sasniedza Orenburgu.
  Un ziemā Maskava beidzot krita. Un vācieši sasniedza Kazaņu. Un pavasarī Ļeņingrada beidzot krita. Un 1946. gada vasarā Urālos tika uzsākta ofensīva.
  Un vācieši paņēma Sverdlovsku un Čeļabinsku. Un rudenī japāņi un nacisti apvienojās. Un 1947. gada ziemā vācieši un japāņi ieņēma pēdējās lielākās pilsētas Vidusāzijā. Un 1947. gada martā Staļins tika noslepkavots. Un viņa pēctecis Berija paziņoja, ka kapitulēs PSRS.
  Un tā karš beidzās. beidzās austrumos. ASV jau ir atombumba.
  Hermans Gērings un amerikāņi ar britiem noslēdza vienošanos par draudzību un robežām, un ietekmes sfēru sadali. Un tas līdz šim ir nomierinājis pasauli.
  Bet pagāja laiks. Un Trešajā Reihā tika radīts starojums, kas izslēdza kodolreakciju. Vācieši arī bija pirmie, kas lidoja uz Mēnesi.
  Un 1969. gadā sākās jauns karš. Gērings šajā brīdī jau bija miris.
  Jaunais fīrers bija Volfs Šulcs. Un viņa sāka karu par pasaules kundzību.
  Krievu un citas Trešā Reiha tautas līdz tam laikam saņēma pilsonību un vienlīdzīgas tiesības.
  Un dzejnieks cīnījās Vērmahtā. Un karš sākās ar uzbrukumu amerikāņiem Ķīnā. Un, protams, Lielbritānija metropolē. Vācieši bija bruņoti ar ideālām diskotēkām, neievainojamām pret kājnieku ieročiem un piramīdveida tankiem.
  Un nacistiem bija arī atomu acu zīmuļi un daudz kas cits. Un Lielbritānija tika iekarota.
  Karš turpinājās ar Trešā Reiha priekšrocībām. Un pamazām vācieši pārņēma visu pasauli ...
  Tiesa, viņi nebija tik tumsonīgi kā Hitlera laikā. Viņi visiem piešķīra vienādas tiesības un izveidoja pasaules impēriju ar pretenziju uz izplešanos kosmosā.
  Bet tomēr pasaule jau bija citāda, un tajā nepalika ne Krievija, ne ASV, ne Lielbritānija. Palika viena impērija, kas sāka iekarot citas pasaules.
  Un apguva visas Saules sistēmas planētas.
  Un cilvēce izplatījās visā galaktikā. Un būvēja zvaigžņu kuģus un karakuģus.
  Un tad viņi iemācījās augšāmcelt mirušos. Tostarp arī tie, kas jau sen miruši.
  Piemēram, Ādolfs Hitlers augšāmcēlās. Un dēmonu apsēstais fīrers izvērsa pilsoņu karu kosmosa impērijā. Bet tas ir cits stāsts.
  
  BURVJU MEDICĪNA
  Piemēram, Zoja Aleksandram Lielajam iedeva burvju zāles, kas ļāva viņam izstiepties līdz septiņdesmit gadiem. Un tas mainīja pasaules vēstures gaitu. Impērija paplašinājās. Aleksandrs Lielais iekaroja arābus. Un tad viņš pabeidza Indijas iekarošanu. Nākamais bija ceļojums uz Ķīnu. Šeit karš nedaudz ievilkās, bet tika izcīnīta arī liela uzvara. Un radās liela impērija. Aleksandra ģenerāļi sasniedza Hercules pīlārus. Iekaroja gan Romu, gan Kartāgu. Tad viņš valdīja, viņa dēls Aleksandrs Ceturtais. Un izveidojās stabila dinastija.
  Maķedonijas valsts impērija piedzīvoja rītausmu. Viņa arī iekaroja Japānu un virzījās uz Dienvidāfriku. Un ir pienācis laiks, un kuģi iekļuva Amerikā.
  Radās stabila Petriky dinastija, un tā izrādījās diezgan spēcīga. Protams, bija sazvērestības un valsts apvērsuma mēģinājumi, taču impērija pretojās. Un viņa šķita kā mūžīga romiete. Un pamazām aptvēra visu zemeslodi.
  Un zinātne ir attīstījusies ātrāk. Un no senatnes, apejot drūmos viduslaikus, cilvēce tieši ienāca industriālajā laikā un pēc tam postindustriālajā laikā, kad orbītā tika palaists pirmais satelīts. Un tad cilvēks lidoja kosmosā.
  Tā kā cilvēki netērēja resursus kariem un savstarpējai konfrontācijai, kosmosa laikmets iestājās tūkstoš simts gadu agrāk nekā reālajā vēsturē. Un kosmosa iekarošana notika paātrinātā tempā. Un tā tika apgūta visa Saules sistēma. Un cilvēki lidoja uz citām pasaulēm. Un viņu zvaigžņu kuģi izrādījās tikai brīnums. Un tas ir pārsteidzoši. Un, kad tika atklāti superluminālie ātrumi, sākās galaktiku iekarošana. Ja godīgi, tas ir lieliski!
  Protams, zvaigžņu karu nebija. Un tas ir saprotams. Visuma plašumos ir arī supercivilizācijas. Bet cilvēki bija vienoti. Ne jau viens plikpaurains fīrers murmināja par daudzpolāru pasauli. Nē, šajā gadījumā cilvēce praktiski spēja apvienot Aleksandru Lielo. Un tas radīja pamatu turpmākajiem kosmosa kariem.
  Un cilvēce cīnījās ar moskītu un zirnekļa hibrīda rasi. Un karš bija brutāls. Debesīs cīnījās milzīgi zvaigžņu kuģi. Un zaudējumu un ieguvumu konts bija milzīgs.
  Un tomēr cilvēki uzvarēja. Un viņi izveidoja universālu impēriju. Un tur tika atklāts laika noslēpums. Rezultātā ar zinātnes spēku bija iespējams augšāmcelt mirušos. Arī Maķedonijas Aleksandrs kopā ar saviem ģenerāļiem un dēliem tika augšāmcelts.
  Un tad viņi sāka augšāmcelt pārējos cilvēkus. Visums bija liels, un tajā bija daudz vietas. Un tad cilvēki iemācījās lidot uz citiem Visumiem.
  Un visvarenības vainags bija spēja pašiem radīt Visumus, nākotnes zinātnes spēks.
  Un tad cilvēce kļuva par hiper-supercivilizāciju. Kas ir vēl foršāk, iespaidīgāk.
  Un to visu izdarīja Baltā Dieva meita Zoja, lielā burve, kas vienkārši bez piepūles mainīja cilvēces vēstures gaitu.
  
  MEITEŅU KAROTĀJU UZBRAUKUMS Kosmosā
  ANOTĀCIJA.
  Kosmosā cīņas notiek starp skaistajiem Rubīna zvaigznāja karotājiem, no vienas puses. Un otrā pusē Smaragda zvaigznāja karotāji. Un kaujās piedalās tikai klonu meitenes, kuras ir basām kājām un bikini.
  . NODAĻA #1
  Divas kosmosa armadas cīnījās vakuumā. No vienas puses, Rubīna zvaigznājs un, no otras puses, Smaragds.
  Un abās pusēs tikai klonu meiteņu cīnītāji. Tomēr diezgan dažādas frizūras. Viņu mati bija četrās pamatkrāsās: zilā, dzeltenā, sarkanā un baltā!
  Un karotāji ir vienkārši lieliski.
  Protams, ļoti spilgti supernovu uzplaiksnījumi. Un zvaigžņu kuģi, īpaši lieli grandiozi kaujas kuģi, raida viens pret otru nāvējošu raķešu zalves.
  Spēcīgi kosmosa kaujas un kaujas kuģi, un drednauts ir galvenais triecienspēks. Viņa sūta viens otram destruktīvus starus, lielas torpēdas un sijas ar hiperplazmas lāsēm.
  Viņa steidzas cauri vakuumam un satver mazākus zvaigžņu kuģus.
  Klonu meitenes, kas steidzas pa saviem kuģiem, mirgo kailas, rozā un ar gracioziem noapaļotiem papēžiem.
  Viņi ir tik skaisti, un viņu āda spīd kā pulēta bronza. Tās ir burvīgas meitenes - vienkārši super.
  Četri lielākie lielie Smaragda zvaigznāja kaujas kuģi mēģina izjaukt Rubīna zvaigznāja veidošanos. Bet kā atbilde uz tiem rāpojas četri masīvākie ienaidnieka flagmaņi. Milzīgi zvaigžņu kuģi izskatās pēc kašalotiem pusmēness lielumā. Un viņiem ir tūkstošiem liela kalibra ieroču. Ir tādas mucas, kas minūtē izmet uz Hirosimu nomestu triljonu atombumbu enerģiju.
  Bet, protams, lielajiem kaujas kuģiem ir spēka lauki, lai mazinātu staru, impulsu, raķešu un torpēdu postošo ietekmi.
  Tie mirdz kā sudraba migla uz lielu kuģu virsmas.
  Uzbrukumā ir arī mazāki zvaigžņu kuģi. Jo īpaši dažādu klašu kreiseri - smagie, vidējie, vieglie, palīgie. Un iznīcinātāji, piemēram, kaili, biezi asmeņi dunči. Un graciozas brigantīnas. Tie ir veidoti kā mazuļi.
  Gan iznīcinātāji, kas izskatās pēc pirajām, gan lielāki, jaudīgāk bruņoti pretiznīcinātāji.
  Šeit ir konkrēti kreiseri, kas cīnās ar kreiseriem. Un no raķešu, staru un impulsu trāpījumiem izceļas ugunsgrēki.
  Klonu meitenes bēg no uguns, kas pārņem kuģus. Un liesma steidzas viņiem pakaļ, sagrābdama daiļavas aiz kailajiem papēžiem.
  Meitene zilos matos šauj uz ienaidnieku ar plikiem kāju pirkstiem.
  Tās izšauta raķete ietriecas fregatē, un tur izceļas ugunsgrēki un aiziet ugunīgi viļņi. Klonu meitenes sirdi plosoši čīkst. Tos gandrīz neaizsedz apģērbs. Tikai šauras auduma sloksnes uz krūtīm un gurniem. Un jūs varat redzēt reljefa muskuļus zem miecētas, zeltaini olīvu ādas.
  Ļoti pavedinošas kājas meitenēm. Un skaistules kaili pirksti spiež kursorsviru pogas.
  Un grābj ar agresīvu attieksmi.
  Šeit ir meitene ar zelta matiem. Un viņa spiedās ar savu kailo, ļoti graciozi izliekto papēdi.
  Un raķete reaģēja un metās cauri vakuumam. Un ļoti precīzi viņa pagāja garām lāzera stariem. Un iekāpa kreiserī. Un tas, kas satricina.
  Un no otras puses, kā meitene ar rudiem matiem, viņa arī nošaus. Nospiežot nabu. Kas reaģēja ļoti skarbi.
  Meitenes čīkst un atkal lec. Un, kad viņi sit, tie izplūst, jūs varat redzēt, kādas vilinošas kājas viņiem ir.
  Lūk, meitene ar baltu matu sakārtojumu sūta slepkavniecisku iznīcības un nāves dāvanu. Un viņš izlido, iesitot drednauta vēderu. Un tas ir ļoti veiksmīgs dzelonis. Lai gan meitenes abas puses ir spēcīgas. Un viņi atbild. Jo īpaši meitene ar ziliem matiem sniedz iznīcināšanas dāvanu.
  Un atkal sitiens, izšauj, tricinot mašīnu.
  Ir vēl mazāki zvaigžņu kuģi: laivas un iznīcinātāji. Pēdējie ir vai nu divvietīgi, vai vienvietīgi.
  Viņi arī iedzeļ draugu un skaistas meitenes parāda skaistāko un seksīgāko aerobātiku.
  Šeit ir karotājs ar violetiem matiem pret skaistumu ar violetiem matiem.
  Abas meitenes pat novilka krūšturus. Un viņi cenšas viens otru sakost ar koši krūšu sprauslām. Un ļoti labi karotāji.
  Meitene ar violetiem matiem nomet savu iznīcinātāju malā. Un šaušana no sešiem lāzera gaisa lielgabaliem. Un arī viņas pretiniecei ar violetiem matiem ir līdzīga mašīna. Abi kaujinieki izskatās kā dzeloņrajas, ar caurspīdīgām bruņām.
  Viņi ļoti labi prot manevrēt un lekt. Un viņi taisa ļoti labus kūleņus.
  Meitenes šaušanas laikā atkal izmanto rubīna sprauslas uz pilnajām, mutē laistošām krūtīm.
  Šīs skaistules ir vienkārši skaistuma iemiesojums. Un, kad viņi ir tikai biksītēs, tas ir tik vilinoši. Un jūs varat skatīties uz tiem un neatkāpties.
  Abas meitenes cenšas piesegties, izmantojot cīnītāju pieres spēka laukus.
  Un viņiem ir diezgan pienācīga aizsardzība. Un spēj atstarot kaitīgos starus.
  Bet meitenes, viena ar vara rudiem matiem, bet otra ar gaiši dzelteniem matiem, atkal pažogo un manevrē viena pret otru ar kaujas lidmašīnām.
  Meitenes cenšas tikt viena otrai aizmugurē. Bet tas neizdodas pārāk labi. Karotāji griežas un lec. Un viņu cīnītāji ir kā galda tenisa bumbiņas, uz augšu un uz leju.
  Meitene ar vara sarkaniem matiem, it kā uz ragavām, noslīdēja pa vakuumu un saviebās. Un karotājs ar gaiši dzelteniem matiem izdarīja viltību: bezdelīgas. Un viņa izšāva tuvu, izmantojot savu rubīna dzelksni.
  Un meitene ar sarkaniem matiem juta intensīvu karstumu. Un viņas muskuļotais ķermenis bija klāts ar sviedru krellēm.
  Meitene ar dzelteniem matiem dziedāja:
  -Mums ir liels spēks, liels spēks,
  Ar viņu draudzēties ir kā spēlēties ar krokodilu!
  Un viņu arī piemeklēja izlāde. Un arī sāka svīst un spīdēt. Tas viss izskatījās kā kādā ļoti dārgā filmā ar erotikas un kosmosa operas sajaukumu.
  Meitenes ir gandrīz kailas, nosvīdušas. Un viņi šauj, izmantojot krūtis, kas ir kā rožu pumpuri, un kailiem pirkstiem ar veiklām kājām.
  Un karotāji neaizmirst dziedāt:
  Lai viss kosmoss iegrimst haosā
  Un vakuums trīc no pārtraukumiem...
  Ienaidnieku pārsteigs meiteņu spēks,
  Un mēs esam mūžīgi vienoti ar Dzimteni!
  Lai gan nez kas var būt klonu meiteņu Dzimtene. Ļoti skaista protams un muskuļota.
  Un iedomājieties miljardus cīnītāju, un visas skaistās, puskailas meitenes un nevienu vīrieti.
  Cik brīnišķīga ir šī armija. Cik lieliski ir viņas cīnītāji. Kādas figūriņas viņiem ir? Un grezni gurni, augstas krūtis, ar sprauslām, kas mirdz kā slīpēti rubīni.
  Tās ir meitenes, kuras ir nevainojamas savā sportiskajā skaistumā. Labāk tos neatrast. Lai gan, protams, tas ir relatīvi. Flote ir milzīga. Uz vadošajiem lielajiem kaujas kuģiem ir miljoniem meiteņu. Viņi ir ārkārtīgi skaisti un graciozi.
  Un tagad aiz kaujas kuģa lielgabala meitene ar baltiem matiem ļoti precīzi šauj uz ienaidnieka bruņnesi. Un tagad šāviņš caururbj torni un salauž ieročus. Un šāviņā notiek hipernukleāra reakcija, kas darbojas ar kolosālu iznīcināšanu. Un brutāli dedzina metālu. Un šeit rodas ļoti nežēlīgi iznīcināšanas impulsi.
  Meitenes pat dziedāja unisonā, kratot zemeņu krūtis, kas padara vīriešus trakus:
  - Vītne ir pārtrūkusi
  Mums draud ļauna nāve...
  Un dzīvot
  Meitenei jābūt pacietīgai!
  Warriors ir ļoti forši izkliedēti. Viņi plikšķina savus kailos, apaļos papēžus pa pogām. Un tos iedarbina draudīgs, iznīcinošs raķešu spēks ar torpēdām. Viņi sagrauj ienaidnieku, dedzinot cauri torņiem. Un apdegušas, ievainotas, kroplās meitenes lido dažādos virzienos. Un viens no viņiem atradās tieši ugunīgajā viesulī.
  Un no viņas bija palikušas tikai basās kājas. Tā meitenes iet bojā šajā karā.
  Viena no viņām pat dziedāja, kratīdama savus dzeltenīgi vara matus:
  - Visumā plosās karš,
  Karš bez iemesla...
  Sātans atbrīvojās
  Un nāve nāca viņam līdzi!
  Pārējās daiļavas, sita un raustīja savas kailās, graciozās kājas un kratīja krūtis ar koši sarkaniem sprauslām, pacēla:
  Un kurš apturēs plūsmu
  Asiņainās trakās upes...
  Lāzera stars ieplūdīs templī,
  Un zibenīgi vīrietis pazuda!
  Meitenes kopā nospieda savus rubīna sprauslas uz pogām, ar nāvējošu spēku izšāva raķetes un turpināja:
  Un tāds haoss
  Pārpludināja Visumu...
  Cilvēces skumjais liktenis -
  Iztur sāpes, ciešanas!
  Patiešām, kaujās iet bojā haoss, zvaigžņu kuģi, un līdz ar tiem skaistas, iedegušas, muskuļotas, puskailas un ļoti pavedinošas meitenes.
  Meitene ar ziliem matiem, šaujot ar zemeņu krūšu nipeli un izšaujot iznīcinošas raķetes, kas nes enerģiju no miljardiem uz Hirosimu nomestu atombumbu un sūtīja līdz nāves dibenam pilnīgas nokrišņu dāvanas, dziedāja:
  - Zemes dēls atbildēs nē,
  Es nepalikšu ļauno kungu vergs ...
  Es ticu, ka būs skaista rītausma
  Vējš atsvaidzinās svaigu brūci!
  
  Par svēto dzimteni cīņā,
  Jo varenais Kungs aicina,
  Celies agri, meitene
  Tumsa aizies - maija roze uzziedēs!
  Un atkal meitenes basā pēda ir darbā un parāda savu klauvēšanas impulsu.
  Un meitenes vienbalsīgi kliedza:
  - Plikā fīrera nāve!
  Viņi ir karotāji, kas cīnās par gaismu un taisnību. Viņi ir pilni gudrības un drosmīgu garīgo impulsu.
  Šeit ir daiļavas - erotikas un kosmiskā kara augstākā šķira. Neviens nevar stāties pretī tādiem cilvēkiem kā viņi.
  Arī meitene ar dzelteniem matiem to paņems un precīzi šaus uz ienaidnieku. Viņš to dara ar nāvējošu lēcienu.
  Un uzsitiet smaragda zvaigznāja ienaidnieka līnijkuģi. Un vēl viens karavīrs ar ziliem matiem, izmantojot arī ļoti skaistu zemeņu krūšu nipeli, sitīs rubīna zvaigznāja zvaigžņu kuģi. Un arī atbildot uz iznīcību un nāvi.
  Meitenes ir augstākais un kolosāls debesu šķiras un kosmiskā dziļuma rādītājs, viņu augstākās balsis, kas uzņem kolosālas notis.
  Šīs skaistules nevar pārvarēt ne ar ko. Lai gan viņi viens otru iznīcina ar dedzīgu entuziasmu.
  Piemēram, vadošie bruto kaujas kuģi guva milzīgus bojājumus. Un daudzi torņi tika bojāti, un ieroči bija saliekti un deformēti. Paši šāviņi nonāca detonācijā. Un bruņu griesti salūza, un karstais gaiss pūta cauri virsmai.
  Un meitenes aizbēga, un viņu kailie, ļoti vilinošie un ļoti uzbudinošie papēži un kājas iemirdzējās vīriešos. Un dažreiz daiļavu kailās, sārtās zoles laizīja hiperplazmas ugunīgās mēles.
  Un sievietes karotājas kliedza, lēkāja un čīkstēja.
  Šķita, ka viņiem sāp...
  Bet viņi dziedāja:
  Caur tukšumu, kosmosa zirgi,
  Meitenes ir visur, viņas mūs nepanāks!
  Nenoķersiet mūs! Nenoķersiet mūs!
  Karotāji ir patiešām jautri un dzirkstoši savā impulsā.
  Un viņi dzied pilnā sparā:
  - Es ļoti ticu
  Ka fīrers ar plikpaurību drīz mirs ...
  Izņemiet kaltu
  Lai tumsa ir spriedums!
  Un viņu kailie papēži nospiež pogas un sadedzina fregates un brigantīnas ar hiperplazmas traipu palīdzību.
  Šeit ir divi zvaigznāju iznīcinātāji, kas sadūrās ar galiem. Un spēka lauki darbojās, absorbējot enerģiju. Un tad notika iznīcināšanas reakcija. Un tas sāka īpaši plosīties un sabrukt. Un notika ļoti pilnīga nāve un ultra-uguns līkloči.
  Ugunsgrēki plosījās visspēcīgāk. Un tajā pašā laikā ārkārtīgi iznīcinošs spēks.
  Un notika burtiski velnišķīgas sadursmes. Kosmosa kuģu nāve un liesmas turpinājās bez pārtraukuma.
  Meitene ar zilajiem matiem ņēma un ar plikiem kāju pirkstiem nospieda nākamo pogu. Ir notikusi hiperplazmas savienošanās reakcija.
  Un šeit atkal rubīna zvaigznāja drednauts iedūrās destruktīvā efekta kaujas vielu.
  Meitene ar dzelteniem matiem to paņēma un dziedāja, ar zemeņu nipeli sūtot ienaidniekam nāves dāvanu.
  Un karotājs čivināja:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Pūķim būs gals...
  Un saule spīdēs
  Ļaunuma vadīšana iznīcībā!
  Meitene ar rudiem matiem, arī pārāk ilgi nedomājot, atšāva, izmantojot koši sarkano krūšu nipeli. Un tas strādāja, iznīcinoša enerģija. Un dabūja pretiniekiem pa zobiem.
  Bet viņi nekavējoties atbildēja, izsitot atgriešanās zvaigžņu kuģi. Tikmēr varenie lielie kaujas kuģi bija remonta stāvoklī. Un metināšana dzirksteļoja, pielodēja, un metāls salipa kopā. Tajā pašā laikā tika dzēsti daudzi ugunsgrēki.
  Meitenes mīda liesmas ar kailām, noslīpētām kājām. Tāda bija cīņa.
  Maršala meitene ar ziliem matiem to paņēma un dziedāja:
  - Cīņa stāvā ugunī plosās kā mežonīga vētra,
  hiperplazma deg ar liesmu ...
  Man patīk, ka tu lepni skaties pretī
  Lai gan nav foršākas meitenes!
  Maršala meitene ar dzelteniem matiem piezīmēja:
  - Mums visiem šeit ir forši!
  Un viņš arī sitīs ar savu zemeņu krūšu nipeli. Tik brīnišķīgs karotājs ar maršala pakāpi. Viņa ir gandrīz pilnīgi kaila tikai plānās biksītēs. Bet, no otras puses, uz pleciem ir krāsoti epauleti ar zvaigznēm.
  Un tas viņu atšķir no citām meitenēm. Tas, kas man jāsaka, ir ļoti forši un forši.
  Arī maršalmeitene ar ziliem matiem nospiež pogu ar savu koši nipeli.
  Un tas izspļauj no plata stumbra, hiperplazmas traipa. Viņa lido un izplatās. Apvij raķetes brigantīnu un stipri saspiež, tā ka pat metāls plaisā un deg. Un meitenes uz brigantīnas rūc un gaudo, un jau neskaitāmo reizi ņirb ar basām kājām.
  Turpretim maršalmeitene ar rudiem matiem knābj ar krūti pie pogas un izšauj ļoti veiklu raķeti. Viņa lido kā pīne, izslīdējot cauri vakuumam. Un nokļūst bruņnesī.
  Trieciens nogāž lielgabala platformu. Un meitenes atkal tiek nogalinātas vai sakropļotas.
  Viņi saduras viens ar otru ar lielu niknumu. Viņi ir tikai elles uguns un mežonīgs gribasspēks.
  Maršala meitene ar rudiem matiem dziedāja:
  - Bet sirds un vēnu pulsācija,
  Mūsu bērnu, māšu asaras...
  Viņi saka, ka mēs vēlamies pārmaiņas
  Met nost pūķa ķēžu jūgu!
  Maršala meitene ar baltiem matiem arī dziedāja:
  - No ļaunā pūķa,
  Mēs atpestīsim zemi...
  Un debesu ēna
  Mēs atstāsim cilvēkus!
  Un karavīrs uzbruks ienaidniekam ar sava rubīna dzelksnis un veiks nežēlīgus postījumus ar hiperplazmas traipu palīdzību.
  Un tagad virpuļviesulis plīvo pāri platformai. Un viņš sadedzina ieročus kopā ar kalpiem, kas stāv un kalpo tiem.
  Meitenes paņēma to un dziedāja korī:
  - Kā mēs dzīvojām, cīnījāmies,
  Un nebaidās no nāves
  Tātad no šī brīža jūs un es dzīvosim ...
  Un zvaigžņotajos augstumos un kalnu klusumā,
  Jūras vilnis un nikna uguns!
  Un nikns, un nikns uguns!
  Un elpojošie karotāji atkal izmantoja savus koši, ļoti spilgtos sprauslas. Un pārsteidza mežonīgs neprāts.
  Un šeit reaģēja hiperplazma, uzkarsēta līdz triljoniem grādu. Un devās uz iznīcības straumi.
  Un aizdegās jauni kaujas kuģi, drednauts un līnijkuģi. Un arī uzsprāga un kuģi un mazāki. Cik daudz ciešanu un nāves tur bija. Jāpiebilst, ka dažām klonu meitenēm bija bērni. Un viņu nāve, kad paliek mazi bāreņi, ir divtik traģiska. Un nežēlības nav mazākas.
  Maršalmeitene ar dzelteniem matiem paņēma, izšāva ar kailu palīdzību
  kāju pirkstiem ienaidniekam, izsitot viņa rindas, it kā ar izkapti.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Meitenes drosmīgi cīnās kosmosā,
  Lai arī viņi ir bikini, basām kājām...
  Drosmīgi uzveic visus ienaidniekus
  Ja vajadzēs, sitīs ar dūri!
  Jā, arī maršals stipri izsakās. Un daudzi kuģi viens otru aplej ar raķetēm un dažāda veida sprādzienbīstamām ierīcēm. Un reaģē nāvējošas hipergravitācijas bumbas un raķetes.
  Ir gan vitrāžas, gan ēku dziļumos postoši impulsi. Cīņa starp meitenēm arvien vairāk līdzinās izgāztuvei. Un soļojošais formējums bija sajaukts.
  Maršala meitene ar baltiem matiem to paņēma un čivināja, kamēr viņas sārtinātais dzelksnis atkal raidīja postošu raķeti, kas nesa totālu ugunsgrēku un nāvi.
  Maršala meitene dziedāja, zobus rādot un rādot mēli:
  Aukstums atkāpās līdz ar sauli,
  Strauts skanīgi dzirkstī...
  Un tagad viņi skrien pa peļķēm
  Meitenes basām kājām!
  Acīmredzot karotājam patīk vasara un pavasaris. Patiesībā šādas plūsmas šajā gadījumā plūst. Un sprāgst spēcīgas bumbas ar hiperkodolu lādiņu.
  Un tad, tāpat kā supernovas, pacēlās termopreona raķetes. Un vakuums ir kapitālais remonts.
  Un tas sadedzina burtiski līdz pašiem skriemeļiem ar hiperplazmas straumēm. Un spēka lauki atkal sāka darboties. Notika ļoti pilnīga iznīcināšana un iznīcināšana.
  Platformas paņēma un liesmoja ar jaunu, nāvējošu spēku. Un liesmas laizīja meiteņu kailos, ļoti glītos papēžus, radot sāpes un ciešanas.
  Tomēr karotāji kliedza un gaudoja, un tajā pašā laikā neaizmirsa, lecot no gaismas, dziedāt:
  - Meiteņu basās kājas,
  Cik labi ir...
  Mēs neesam drupatas kaujā,
  Mēs sitam ienaidniekus no sirds!
  Karotāji, kuru papēži ir apcepti, bet kailas zoles ir klātas ar tulznām, tas ir kaut kas ļoti bagātīgs un neatkārtojams šarms. Šādas meitenes nav nekas tāds, kas apturēs zirgu - ziloni auļotā.
  Maršala meitene ar dzelteniem matiem to paņēma un iesaucās, dziedādama savā lakstīgalas balsī:
  - Ikviens, kurš ir vīrietis, ir dzimis karavīrs,
  Dzimumam un vecumam nav nozīmes...
  Kad ir ienaidnieku leģions, neskaitot,
  Ticiet mums, vēl nav par vēlu nogalināt lopus!
  Tad cita maršala meitene ar baltiem matiem to paņēma un vispirms izšāva ar rubīna dzelksni un pēc tam dziedāja:
  - Nu, cik daudz radinieku var nogalināt,
  Galu galā, cilvēks piedzimst ticēt laimei ...
  Māte nelaiž dēlu uz fronti,
  Un pat vasarā karā ir slikti laikapstākļi!
  Meitenes saskatījās. Kosmosa vakuumā eksplodēja kaujas kuģis. Tik milzīgs, laba izmēra asteroīds. Un tas bija kā supernovas eksplozija.
  Meiteņu sejas iedegās un kļuva sārtinātas. Un meitenes nedaudz pamirkšķināja, paņēma to un nikni dziedāja:
  - Tuvu, tuvu, prieks un nepatikšanas,
  Ir nepieciešams, ir nepieciešams, lai sniegtu stingru atbildi ...
  Saulainā pasaule - jā, jā, jā!
  Kodolsprādziens - nē, nē, nē!
  Karotāji, protams, dziedāja ar visu sirsnību. Viņiem bija gan karstums, gan satraukums.
  Karotāja meitene ar ziliem, sarkaniem raibiem matiem un maršala epaletēm, arī šāva ar krūšu koši krūšu sprauslām un dziedāja ar jūtu spēku:
  Vai ir iespējams, ka rīt jūras aizmigs,
  Saule nodzisīs, zvaigznes nodzisīs...
  Rītausma vairs nevar uzaust
  Un debesis teiks - ir par vēlu!
  Un maršala meitene to paņēma un nobira asaru. Un viņas acis bija zilas kā tīrākais safīrs.
  Visas sievietes karotājas unisonā klaigāja pa kailajiem papēžiem, viņu burvīgās, graciozās, pavedinošās, seksīgās, iedegušās, spēcīgas, muskuļotās un reibinošās kājas.
  Un dziedāja pilnā sparā:
  Miers pasaulei, nav vajadzīgs karš
  Lai Visumā valda draudzība!
  Un meitenes, kā svilpot visās nāsīs. Un sarkanas, skaistas sirdis izlauzās no viņu lūpām. Kas iedegās un sāka dzirkstīt un mirgot gaisā.
  Sievietes karotājas runāja vienbalsīgi, atsegušas zobus. Un atkal nospiežot pogas ar krūšu koši krūšu sprauslām, uzslaucīja augšup:
  - Es, tu, viņš, viņa, kopā visa valsts,
  Kopā draudzīga ģimene
  Vārdu sakot, mēs esam simts tūkstoši I!
  Mēs esam meitenes ar basām kājām
  Mēs sagraujam visus ienaidniekus ...
  Un mums ir bizes no ļaunuma,
  Ķerubs ar mums...
  Un meitenes uzreiz, daudzi miljardi karotāju, pacēla kājas uz augšu, grozīdams savus apaļos, kailos, rozā papēžus, čivināt:
  Kas ir karš un kas ir karš
  Sliktā tante un kuce karš!
  Mēs teiksim nē lamāšanai,
  Mieram un draudzībai ir tikai viena atbilde!
  Un pēkšņi cīņa apstājās. Un daudzi kosmosa zvaigžņu kuģi sāka izklīst dažādos virzienos.
  Bojātos kuģus steidzās salabot dažādas apkalpes, kas dūko ar metināšanas un elektriskajiem lokiem.
  Un meitenes to paņēma un dziedāja:
  Un lai visi dzīvotu draudzīgā laimē,
  Un tā, ka zeme bija paradīze visiem ...
  Mēs nedrīkstam skatīties uz pasauli kā spēli,
  Neuzbrūk cilvēkiem aiz stūra!
  
  SKAISTAS DĀMAS MĪLESTĪBA, PAR KURU CĪNAS BRUŅIŅI
  It kā viņa būtu vienas karaļvalsts princese. Ļoti jauns, sešpadsmit gadus vecs. Un jāj ar zirgu. Bet noskaņojums nav tas priecīgākais. Viņi vēlas viņu apprecēt ar vecu vīru no kaimiņvalsts. Un viņai ir sava mīlestība. Arī jauns, sešpadsmit gadus vecs ganu puika. Ļoti izskatīgs pusaudzis, ar smalku seju kā meitenei un blondiem, gariem matiem.
  Un viņa pielec viņam klāt. Skaidrs, ka princese nevar precēties ar parastu cilvēku. Bet mīlestība ir spēcīga sajūta, un jūs to nevarat pasūtīt.
  Amelīna jāja pie ganāmpulka. Lūk, viņas līgavainis sirdī dzen aitas ar pātagu.
  Viņš ir īss, šortos un basām kājām. Var vispār izskatīties kā četrpadsmit vai trīspadsmit gadus vecs - tikai zēns.
  Un tas, kuram viņi vēlas atdot Amelīnu par sievu, ir dziļi vecs vīrs.
  Pliks, ar retu sirmu bārdu, ar viltus zelta zobiem. Pretīgs vecis. Un viņam ir astoņdesmit seši gadi. Varbūt tāpēc Amelīna neaizbēga no vainaga. Tu nedaudz cietīsi un kļūsi par karalieni. Un karalis, kaut arī pretīgs un kļuvis, ir ļoti bagāts, un viņam ir milzīga valstība ar aizjūras kolonijām. Gandrīz impērija...
  Un pats galvenais, nav dēlu. Tas nozīmē, ka viņa var kļūt par milzīgas valsts valdnieku.
  Amelīnai ir tikai sešpadsmit gadu, bet viņa ir ļoti gudra meitene.
  Bet, protams, kā viņa pirmā, jaunā mīlestība aizmirst.
  Viņa nolēca no zirga. Un viņa metās puisim uz kakla. Viņi apskāvās un sāka skūpstīties... Tīri tik jauni...
  Tad Amelīna novilka kurpes un zeķes, mēģināja staigāt pa zāli. Zāles asmeņi durstīja viņas maigās kājas.
  Ganu zēns Sids smaidot atzīmēja:
  - Mūsu meitenes vasarā visu laiku skrien basām kājām, un tu esi tik bāla!
  Amelīna atbildēja ar nopūtu:
  - Iedegusi āda tiek uzskatīta par zemas izcelsmes pazīmi! Bet tev ir tumša āda, un tavi mati ir gandrīz kā sniegs!
  Jaunais vīrietis pamāja.
  - Tas ir skaisti!
  Viņi gāja vēl mazliet. Tad princese uzvilka zeķes un kurpes un sacīja:
  - Drīz kāzas ar karali Kartausu. Viņš ir vecs un slims. Kad kļūšu par atraitni, es tevi aizvedīšu uz pili!
  Sids ar bailīgu cerību jautāja:
  - Un mēs apprecēsimies?
  Amelīna paraustīja plecus.
  - ES nezinu! Es kļūšu par karalieni. Bet savu spēku nāksies atkaut no Kartausa radiem. Ja mans tronis tiks nostiprināts, tad es darīšu, kā gribu!
  Pēc atvadīšanās noskūpstījušies, jaunie mīlnieki šķīrās.
  Amelīna steidzās uz savu pili. Viņa ir ļoti gudra meitene. Un viņa redzēja, ka laulība viņai paver lielas iespējas. Bet iekāpt gultā ar veci ir tik pretīgi. Iedomājieties viņu skūpstīt.
  Amēlija smagi nopūtās.
  Un dziedāja, lai paspilgtinātu sāpes:
  Krāsota telpa melnā drūmā gaismā,
  Un šķiet, ka zvaigznes savās orbītās ir apsīkušas!
  Es gribu mīlestību, atbildot dzirdu - nē,
  Mīlētāju sirdis ir salauztas drupās!
  
  Es lūdzu tevi, mans princi, nāc pie manis,
  Es bēdās raudāju asaru okeānus!
  Pārraujiet visas aizspriedumu ķēdes,
  Es gribu, lai jūs sakāt cilvēkiem patiesību!
  
  Mīlestība ir svarīgāka par pienākumu un kroņiem,
  Ja tev vajadzēs - es nodošu tēvzemi!
  Un es likšu tronī savu mīļoto,
  Galu galā mans princis man ir dārgāks par dzīvību!
  Jā, viņa patiešām viņu mīl. Zēns ir ļoti izskatīgs, lai gan viņam ir nedaudz infantils izskats. Bet tiešām jauki. Tomēr arī baskāju gans ir gudrs. Un viņš ļoti labi prot komponēt. Tagad viņš dzenā aitas un dzied ar savu dzidro, pilnvērtīgo balsi un savu trilu kā lakstīgalu;
  Brīnišķīgas kaislības troksnis krastos,
  Upes, kur asinis ir vētraina straume!
  Nolaidīs zvaigžņu kātu mākoņos,
  Dzirkstošs ar brīnišķīgu zīmi!
  
  Tu man esi kā dieviete
  Ar tumsā degošu dvēseli!
  Spēcīgāka par dzīvi, kas tevi mīl
  Es izgaismoju savu pasauli ar sapni!
  
  Tu neesi skaistāka pasaulē
  universāls ideāls!
  Es miršu kaujā gadu krāsā,
  Es satiku savu akmeni!
  
  Mīli neremdināmu gaismu
  Un tavu acu mirdzums!
  Skaistums nāca sveiki
  Es neguļu nakts asarās!
  Jā, viņš dzied skaisti. Puiša kailās zoles tagad mīdās pa ceļa asajiem akmeņiem. Tie ir elastīgi, raupji. Bērns kopš dzimšanas staigā basām kājām. Ziemas šeit ir diezgan maigas. Un jūs nevarat uzvilkt apavus, pat ziemā.
  Un tā Sids pat nesaraujas, kad viņa kaili papēži uzkāpj uz asiem akmeņiem. Puisis tikai smaida. Precīzāk, nevis zēns, bet jauns vīrietis. Jauka, kas patīk meitenēm.
  Bet, protams, viņu fascinē princese. Pārsteidzoši, meitene ir gan ļoti bagāta, gan cēla, gan jauna, gan ārkārtīgi skaista. Viņas vara sarkanie mati
  Tik spilgti, ka tas padarīs ikvienu traku.
  Šeit sirds un prāts ir pilnīgā harmonijā. Un jūs vēlaties viņu precēt gan mīlestības, gan iemesla dēļ.
  Nu, kāda jēga un jēga, princeses Durimonas tēvs, ātri
  Pasteidzās apprecēties.
  Protams, viņa bija skaista. Kartaus pat lika sakārtot,
  Šajā gadījumā sacensību turnīrs.
  Bruņinieki nāca no dažādām valstīm. Bija daudz. Taču cīņas notika pēc kausu sistēmas.
  Pats karalis Kartauss ļoti mīlēja gladiatoru cīņas. Šim vecajam vīram tie bija prieks.
  Tika nosaukta arī balva: vesels maiss zelta un topošās karalienes Amelīnas galvenā miesassarga tituls.
  Šeit, milzīgajā stadionā, bruņinieki sāka pulcēties cīņā. Starp tiem Amelīna pievērsa uzmanību vienam. Viņš bija mazs, kā bērns bruņās. Un viņas sirds pukstēja.
  Lai gan seja aiz viziera bija neredzama, Amelīnai šķita, ka šajā mazajā bruņiniekā ir kaut kas pazīstams.
  Cīnītāji pulcējās un vienlaikus izklīda. Pret mazo bruņinieku baltās bruņās bija īsts milzis melnā.
  Amelīna bija ļoti noraizējusies par puisi bruņās. Vai viņš stāvēs?
  Bet šeit bruņinieki šķīrās dažādos virzienos. Un tad viņa sāka ievākties iekšā, mudinot zirgus. Un viņi steidzās satikt viens otru. Likās, ka melnais milzis saspiedīs zēnu. Bet tad viņš veikli pameta šķēpa galu un, pielicis visu ķermeni, trāpīja pret vizieri. Ienaidnieks nolidoja no zirga.
  Amelīna izdvesa un teica:
  - Labi darīts zēns!
  Spēlēja pirmo cīņu. Lai gan atkal atnāca daži bruņinieki. Bet ne vairāk kā trīs reizes, pēc tam viņi atdeva uzvaru pēc punktiem.
  Šeit, protams, var būt ļaunprātīga izmantošana.
  Pēc tam konkursa otrā kārta. Bruņinieka pretinieks baltajās bruņās tagad nav tik liels, bet gan veikls sarkanās bruņās. Tomēr jaunais līdzinieks ir daudz mazāks.
  Amelīna lūdz par šo bruņinieku. Es pat gribēju mesties uz ceļiem.
  Bet te viņi atkal ir. Un paātrinies līdz lielam ātrumam. Sarkanais bruņinieks mērķē uz vizieri. Bet karotājs baltā veikli aiziet. Un atsitas pret vairoga centru. Un atkal ar lielu prieku nogāž. Viņš nokrīt. Sabiedrība priecājas.
  Lielākā daļa pāru noteica uzvarētāju. Bet daži joprojām cīnās.
  Šeit mēs atkal esam. Un atkal sadursmes, un dzirksteles birst. Un braucēji krīt.
  Gongs skan... Un pēdējie pāri sanāk kopā jau trešo reizi. Daudzi cilvēki nogāzās no zirgiem. Kāds ir ievainots. Jā, upuru nebija.
  Pēc tam pusstunda atpūta. Bruņinieki ēda, dzēra, ūdeni, kvasu un vīnu. Un atkal kaujā.
  Atkal braucēji paņēma un izklīda. Dažādos virzienos. Pret baltu, mazu bruņinieku, lielu cīnītāju dzeltenās bruņās. Viņi ir gatavi atkal viens otru notriekt. Vienā pusē puika, otrā pieaugušais.
  Un te viņi atkal ir. Puika pat cīnās bez zābakiem. Viņa kailās, bērnišķīgās kājas balstās pret baltā zirga sāniem.
  Arī zirgs šķiet mazs, bet ļoti ātrs. Notiek piespiedu konverģence.
  Amelīna to paņēma un čukstēja:
  - vaidi iet pa visu zemi,
  Kur drosmīgais bruņinieks - kur!
  Puika-bruņinieks atkal ļoti veikli aiziet un sit dzelteno bruņinieku vairoga centrā. Šķēps salūza, sabruka putekļos. Taču pieredzējusī ecēša dzeltenās bruņās kaut kā spēja iesēsties seglos.
  Man nācās šķirties un atkal gaidīt iespēju vienam otru taranēt. Abas puses ir saspringtas. Viņi jūt spēku. Barons ir ļoti spēcīgs cīnītājs un vismaz divreiz smagāks par zēnu. Bet viņš ir tik veikls.
  Šeit viņi nāk atkal. Un kazlēns ar kailajiem papēžiem sit pa krustu. Un tā zēns nirst un viņa šķēps atrod vizieri. Šāds trieciens ir vienkārši neatvairāms. Un kazlēnu vis-a-vis krīt.
  Uzvara! Šoreiz tas nav tik vienkārši.
  Seko pauze. Bruņinieki un viņu zirgi atpūšas. Ir nepieciešams aizvadīt turnīru vienā dienā, kas ir ļoti grūti.
  Pret zēnu izlozes kārtībā cīnīsies grāfs purpursarkanās bruņās. Šis ir arī ļoti nopietns krusta karu pretinieks un varonis. Bet jaunais karotājs ir gatavs. Un viņš negrasās raustīties.
  Tā viņi šķīrās un sāka ievākties. Pieredzējis grāfs, redzot, cik ātrs ir kazlēns, mēģina iekļūt vairoga centrā. Bet puika atkal ļoti veikli grozās. Un šķēps paslīd. Un pats mazulis sit ienaidniekam tieši pa krūtīm. Sitiens ir ļoti labs un šķēps salūzt. Un jātnieks nokrita, sapinies iejūgā.
  Puisis vēlreiz paklanījās skatītāju priekšā un saņēma apsveikumus ar uzvaru.
  Tagad palikuši tikai astoņi bruņinieki. Un piektā cīņa ir ceturtdaļfināls.
  Zēns ieguva nopietnu pretinieku hercogu de Gīzu. Tas tiešām ir tas, kas liek tev nodrebēt. Un viņam ir gan augums, gan svars, gan ātrums!
  Jaunais karotājs tajā pašā laikā ir mierīgs. Viņš zina, kas viņu gaida, un negrasās padoties.
  Šeit viņi šķīrās. De Guizz bruņas ir atlietas no tērauda. Bet zēns baltā un ar basām kājām rada ķeruba iespaidu, kurš cīnās ar elles dēmonu.
  Amelīna smaidot dziedāja:
  Vakar es biju tikai bērns
  Te neko nevar darīt...
  Un tagad viņš pārstāja būt pirmsskolas vecuma bērns,
  Un tavu drosmīgo bruņinieku sauc!
  Te sāka pulcēties abi jātnieki. Hercogs de Gīzs ir trīs reizes smagāks par zēnu. Precīzāk, pusaudzis bruņās. Bet viņš nemaz nav apmulsis.
  Atkal viņš izvairās no sakāves un ietriec de Gizam ar šķēpu krūtīs. Tas saplīst ar blīkšķi. Taču milzīgais hercogs turējās pie sava. Un viņi šķīrās.
  De Gīzs noņurdēja:
  - Es tevi salauzīšu!
  Zēns atvēra vizieri un parādīja mēli. Viņa seja ir apaļa kā bērnam.
  Amelīna viņu atpazina un raudāja:
  - Nožēlojami! Nu kur tu ej!
  Bet viņa, protams, nezināja, ka baskāju ganu zēns nemaz nav tik vienkāršs.
  Ka viņš ir spējīgs uz daudz ko.
  Zēns to paņēma un nolēma mainīt taktiku. Kad viņi sāka tuvoties, viņš iedzina zirgu galopā. Un tad no visa spēka viņš iedūra šķēpu vairoga centrā, savienojot arī ķermeni. De Gīzs nebija gaidījis tik spēcīgu sitienu, no kura šķēps saplīsa mazos lauskas. Un šoreiz viņš gandrīz noslīdēja no zirga. Zēna kailais papēdis piebilda. Un hercogs aizlidoja un diezgan smagi ievainoja sevi.
  Tātad puika ceturtdaļfinālu aizvadīja ar spožumu. Viņš tiešām nav tikai gans, bet divdesmit pirmā gadsimta slepkava. Un viņam nav sešpadsmit gadu, bet daudz vairāk. Gluži pretēji, viņš izskatās ļoti jauns. Tāpēc no pārcelšanās brīža viņš pārstāja augt un nobriest. Ja vien mati vēl neauga, un nagi bija nedaudz lēnāki.
  Tagad ar viņu pusfinālā cīnīsies pats karalis: Ričards Lauvassirds. Un tas ir ļoti nopietns pretinieks. Kurš nekad nav zaudējis turnīrā. Un viņš bija fiziski ļoti spēcīgs.
  Un te pret viņu ir baskāju bērns.
  Bet visi redzēja, kā bruņinieku zēns labi un izmisīgi cīnījās. Un daudzi cilvēki uz to liek likmes.
  Vecais karalis atzīmēja:
  - Labāk lai bērns ir galvenais princeses miesassargs nekā pieaugušais!
  Princeses tēvs pamāja.
  - Jā! Mana meita ir zēns, kuru viņa galva nenovilks zemāk!
  Otrā pusfinālā kāds nezināms bruņinieks zaļās bruņās, ļoti liels un veikls, un spāņu hercogs de Galba arī ir lielisks cīnītājs.
  Taču lielākā daļa publikas pulcējās tur, kur cīnījās karalis Ričards Lauvassirds, kurš tika uzskatīts par turnīra galveno favorītu. Un nepazīstams zēns. Kurš pat novilka zābakus un vicināja bērnišķīgos, apaļos, rozā papēžus.
  Bet šeit viņi tuvojas. Ričards Lauvassirds tēmēja uz jaunā karavīra vairoga centru. Viņš atbildēja un pacēlās. Lai gan šajā gadījumā pieredzējis karalis, viņš varēja zēnu aizķert. Bet viņš atbildēja, iesitot Ričardam pa krūtīm ar šķēpu. Sitiens bija labs, bet varenais karalis spēja pretoties. Viņš daudz cīnījās. Un krusta karos, un turnīros. Un viņš vienmēr uzvarēja un bija stabils seglos.
  Nu, sabiedrība nevēlējās ātru izsīkumu. Cīnītāji izklīda un tad atkal sāka saplūst. Ričards Lauvassirds šajā gadījumā mēģināja mainīt taktiku. Viņš izlikās, ka atkal trāpa vairoga centrā, un tad viņi to paņēma un pārnesa uz galvas. Bet puika, protams, ir ļoti ātrs. Viņš atrāvās no ienaidnieka garākā šķēpa un pats trāpīja pa vizieri. Šādam sitienam ir grūti pretoties. Ričarda Lauvassirds sejas režģis salocījās. Bet viņam izdevās noturēties seglos, lai gan viņš stipri šūpojās.
  Atkal zēna un ķēniņa ceļi šķīrās. Šoreiz puika-bruņinieks bija nedaudz pārsteigts. Iepriekš neatvairāmais sitiens lauvas karaļa vizirā izturēja.
  Bet nekas, viņš arī netrāpīja. Šeit viņi trešo reizi devās uz tuvināšanos.
  Abi karotāji metās viens otram virsū. Zēns un liels vīrietis. Un tā Ričards atkal mēģināja trāpīt pa vairoga centru. Bet atkal jaunais karotājs izvairījās.
  Un tad zēna šķēps atkal trāpīja pret vizieri. Un šajā gadījumā daudz spēcīgāk. Ričards atkal smagi satvērās. Viņš pazaudēja seglus, taču spēja noturēties uz krusta un nenokrist. Bet tomēr punkts tika vērsts uz puiku-bruņinieku.
  Tagad tika gaidīts spriedums. Vecais karalis pamāja.
  - Uzvaru pēc punktiem izcīna jaunais karotājs Sids, kurš izpildīja trīs precīzus sitienus!
  Pirmo reizi zaudēja karalis Ričards Lauvassirds. Bet viņš nekad netika izsists no segliem.
  Un nepazīstams bruņinieks zaļās bruņās pirmo reizi izsita slaveno hercogu Galbu.
  Tagad finālā bija jācīnās, diviem iepriekš turnīru cīņās nezināmiem cīnītājiem. Divi kaķi maisā. Un tas vairoja intrigu!
  Tā viņi šķīrās un sāka tuvināties. Zaļās bruņās tērptais karavīrs bija lielāks par zēnu un valkāja melnus zābakus. Un viņš cīnījās basām kājām un ar lielu enerģiju.
  Abi attīstīja lielu ātrumu un sadūrās. Sids izbīdīja vairogu un aizbēga no trieciena un trāpīja ienaidniekam pa vēderu. Viņš pat neslīdēja seglos. Un abi cīnītāji atkal šķīrās. Un viņi bija gatavi cīnīties patiešām nopietni, līdz pat asinsizliešanai.
  Šeit abi cīnītāji atkal sacenšas viens ar otru. Tuvojas lielā ātrumā. Un tie strauji saduras. Puika sita no visa spēka, viņš bija ātrāks, un trāpīja pa vizieri, lai gan pats bija saskrāpēts uz pleca. Un pavisam nopietni.
  Taču abi cīnītāji pretojās un nekrita. Saglabāja savu adekvāto ietekmi.
  Šeit viņi nāk trešo reizi. Gandrīz bez pauzes jau paliek arvien tumšāks un tumšāks. Lai ir vasara, bet joprojām paliek tumšs. Un mums jāsteidzas.
  Šeit abi atkal sadūrās. Sids kā zibens izrāvās un atkal uz viziera. Bet ienaidnieks stāv kā noburts, bet zēns tomēr ir veiklāks un zaļais bruņinieks ar šķēpu viņam netrāpīja, tikai slīdēja pa bruņām.
  Mēs gājām trīs reizes un tagad tiesneša lēmums.
  Vecais karalis ļoti priecājās, ka bērnam jākļūst par sardzes vadītāju. Galu galā viņa meita nekrāps ar kādu, kurš izskatās jaunāks par viņu un galvu īsāks.
  Un paziņoja par uzvaru pēc punktiem Sidam. Pārējie tiesneši piekrita. Neskatoties uz to, puisim bija trīs tīri sitieni, un viņš godīgi izvirzījās vadībā pēc punktiem.
  Plus Sids ieguva lielu zelta maisu.
  Viņš piegāja pie princeses Amelīnas. Viņai pat nācās noliekties un noskūpstīt savu mīlestību. Un visi bija ļoti priecīgi.
  Princese teica:
  - Tu esi mans uzticīgākais bruņinieks, mēs saglabāsim mīlestību!
  
  BARKIEME UZ PLATĪTA
  ANOTĀCIJA
  Orki sagūstīja karotāju-falladanku Augustīnu. Nežēlīgie, pūkainie lāči pakļauj skaistuli mežonīgām spīdzināšanām. Bet Augustīns parāda nelokāmo drosmi.
  . NODAĻA #1
  Tad bija ziema, un bija bargs sals. Augustīnam tika norautas siltās drēbes un zābaki. Izģērb viņu līdz plānām biksītēm. Viņi sasēja rudmataino meiteni aiz rokām. Un viņi vadīja, tad gandrīz pilnīgi kaili.
  Un viņas kailās, graciozās, noslīpētās kājas atstāja pēdas sniegā. Ļoti skaista un ļoti vilinoša forma. Un, lai gan nikns vējš gāja gar meitenes kailajām ribām, knibinādams ar zemeņu sprauslām un atvieglotiem abs. Arī meitene parādīja nepārvaramu enerģijas spēku.
  Augustīna pacēla galvu ar vīrišķīgu zodu un salocīja plecus.
  Viņa pat nemēģināja aizsegt savu kailo krūti. Turklāt rokas ir sasietas aiz muguras. Viņas kailās zoles burtiski deg no cietā sniega, un tas tik ļoti sāp.
  Bet skaista meitene muguru neloka. Gluži pretēji, viņa lepojas. Jā, ir auksti, bet sāp, un tu jūties ļoti pazemots, ka esi kails un tev apkārt ir mataini, smirdoši radījumi.
  Nē, var redzēt, ka meitene ir iekārtota tā, ka nav viegli salauzta.
  Bet viņai tuvojās matains milzis, kas stipri atgādināja lāču orku ar ģenerāļa epaletēm.
  Un viņa varenā roka balstās uz meitenes kailās krūtīm. Sāk vīt skaistules zemeņu nipeli. Augustīna sarauc seju, bet klusē un nenovērš skatienu. Lai gan viņai jāsaka ļoti pretīgi.
  Bet meitene cenšas izrādīties. Un vēl viena orku ģenerāļa ķepa guļ uz otra sprauslas. Un sāk knibināt vēl rupjāk un skarbāk.
  Augustīna, lai neizrādītu, ka viņai ir riebums un sāp, skarbā balsī saka:
  - Vai tu nevari darīt kaut ko nopietnāku? Vai tu esi kā vīrietis, kas ir nulle?
  Orku ģenerālis iesaucās:
  - Bāc viņu!
  Un meiteni vēl mazliet veda sniegā. Viņi mani atveda pie ierīces, kas ļoti līdzinājās horizontālai joslai ar dažādiem trenažieriem.
  Un tad bija tērauda ķēdes.
  Meitenes rokas bija savērptas atpakaļ un cieši pieķēdētas. Tad viņi ņēma un pavilka ķēdi. Viņi sāka griezt meiteni, paceļot viņas ekstremitātes augstāk.
  Augustīna sajuta sāpes apakšdelmos, plaukstu locītavās un atslēgas kaulos. Sarkanmatainais karotājs sāka izliekties, noliecies.
  Divi lieli orku bendes paņēma un parāva meiteni aiz rumpja un apgrieza skaistuli. Augustīna galva paslīdēja starp viņas paceltajām rokām.
  Meitene smagi nopūtās. Viņa bija burtiski cauri sāpēm.
  Orku ģenerālis skandēja:
  - Saki noziedzniekam, zaglim un teroristam, kur ir tava noliktava ar ieročiem?
  Augustīna skarbi sacīja, kaut arī viņa bija ievainota un nobijusies, nedaudz nokaunusies un ļoti riebīga:
  - ES neteikšu! Es jums neko neteikšu, lai kā jūs mani spīdzinātu, spīdzinātu vai spīdzinātu!
  Orku ģenerālis ar apmierinātu skatienu nolaizīja purpursarkanās lūpas, no kurām apakšā izspraucās līki ilkņi.
  Un ķērka:
  - Jo labāk! Kāds prieks spīdzināt tik skaistu, gludu, miecētu cilvēku sievieti. Mēs pat būtu īgni, ja jūs uzreiz sašķeltos un atņemtu mums orkus, tik milzīgs prieks, kas ir daudz labāk nekā vienkārši jūs izvarot!
  Augustīns dusmīgi sacīja:
  - Nu, ja tu ne uz ko citu neesi spējīgs, tad pamēģini salauzt izmisušu kosmopolītisku karotāju!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Desmit sitieni viņai ar pātagu uzmanīgi!
  Viens no bendēm no urnas, kurā peldēja pēriena rīki, izņēma vītola stieni. Viņš vicināja tos gaisā, viņš svilpa ...
  Un pinkainais lācis pusšūpolēs trāpīja meitenei.
  Augustīns sajuta sitiena sāpes. Viņas āda uz muguras pietūka, bet neplīsa.
  Bende sita vēlreiz.
  Rudmatainā meitene stiprāk sakoda zobus, lai nenodotu miltus. Viņa nolēma, lai kas arī notiktu, klusēt, klusēt un vēlreiz klusēt.
  Orku ģenerālis ķērca:
  - Trīs!
  Pūkainais bende sita vēlreiz. Meitenes muskuļotais ķermenis nodrebēja. Brūte jau bija nogriezusi daudz zemāk, izraisot svaigu ādas sloksni uzbriest.
  Sapulcējās ducis orku, un viņi kāri skatījās uz gandrīz pilnīgi kailo meiteni tikai biksītēs, kas karājās uz plaukta un nedaudz šūpojās zem spīdzinātāja sitieniem.
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Seši!
  Un atkal viņi paņēma meiteni un sita spēcīgu un smagu sitienu.
  Augustīns, piespiedu kārtā pasmaidīja.
  Ģenerālis turpināja komandēt:
  - Septiņi! Astoņi!
  Sitieni krita pār meiteni, bet viņa izturēja un centās nevaidēt. Viņas seja bija vienlaikus skaista un vīrišķīga.
  Orku ģenerālis pabeidza:
  - Deviņi! Pietiek ar desmit!
  Bende nolaida pātagu. Tad viņš to saspieda ar pirkstiem un iemeta grozā.
  Augustīns iekšēji nodrebēja. Ka viņas bendes var izdomāt viņas vietā.
  Galu galā orkiem ļoti patika mocīt savus upurus. Jāatzīmē, ka nākotnes pasaulē sieviešu ir daudzkārt vairāk nekā vīriešu, un tāpēc orki spīdzināšanas laikā piedzīvoja seksuālu baudu.
  Orku ģenerālis ņirgājoties jautāja:
  - Nu, vai varat pastāstīt, kur atrodas kešatmiņa? Vai arī vēlaties grūtāk spīdzināt?
  Augustīns stingri noteica:
  - Es tev neko neteikšu!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Tagad labi sakratiet viņu!
  Bendes sāka regulēt horizontālo joslu. Spīdzināšana notika zem klajas debess. Un daudzi cilvēki to varēja redzēt.
  Orki un citu civilizāciju pārstāvji jau sākuši pulcēties. Viņi visi bija ieinteresēti redzēt tik ļoti izklaidējošu izrādi.
  Un tuvumā dega brazieris, kā arī citi spīdzināšanas instrumenti.
  Augustīna saprata, ka viņai būs jāiet cauri ellei. No vienas puses, tas ir biedējoši. Bet, no otras puses, tas ir pat ziņkārīgi un interesanti. Un pats galvenais, cik daudz jūs varat izturēt mežonīgās spīdzināšanas apstākļos.
  Horizontālā josla pacēlās kā antena. Arī Augustīns tika uzvilkts uz augšu. Sāpes apakšdelmos un atslēgas kaulos pastiprinājās.
  Ķēde, par kuru bija pieķēdēts Augustīns, čīkstēja un čaukstēja.
  Tā viņa uzkāpa labus desmit metrus - tas ir aptuveni ceturtā stāva līmenī.
  Šeit ir meitene, kas lidinās augšā. Un ķēde nodrebēja un pat šķindēja.
  Orku ģenerālis iesaucās:
  - Atlaid!
  Orki atlaida bungas. Muskuļotas meitenes ķermenis sabruka. Tas izlidoja gandrīz līdz virsmai. Bet tad tas pēkšņi nolika klausuli. Un meitene asi uz nostieptas ķēdes, kā kliegt no mežonīgām sāpēm. Viņa pat zaudēja elpu.
  Augustīnai šķita, ka viņa tiek saplosīta gabalos. Kādas nežēlīgas sāpes un nepanesamas ciešanas.
  Meitene kliedza, viņas ķermenis, neskatoties uz salu, svīda un sāka spīdēt no mežonīgās spriedzes.
  Kad Augustīna saucieni apklusa, viņa ar lielām pūlēm sakoda zobus, orka ģenerālis jautāja:
  - Nu, tagad tu saki?
  Augustīns apņēmīgi un stingri noteica:
  - Nē, es neteikšu!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Pakratiet vēlreiz!
  Un piestipriniet to vēlreiz, nedaudz sarūsējušu tērauda ķēdi. Meitene paceļas, augstāk un augstāk. Un viņas ķēde velk uz rokām, griežot locītavas.
  Un tagad Augustīns atkal ir augšpusē. Viņa paskatījās apkārt un lejā. Meitenes muskuļotās rokas bija uzmetušās uz augšu, un kakla pārvietošana bija diezgan sāpīga.
  Tagad viņa nokritīs.
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Atlaid!
  Un ķēdi atkal atbrīvoja bendes. Meitenes spēcīgais ķermenis nolidoja lejā. Un viņa nokrita un lidinājās pie pašas virsmas. Šoreiz dubultojušās sāpes no jau tā sastieptajām saitēm izrādījās tik spēcīgas, ka, piedzīvojusi šoka šoku, meitene zaudēja samaņu.
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Atved viņu atpakaļ!
  Bende aplēja viņu ar spaini ar ledus ūdeni. Augustīns atnāca pie prāta. Līdz ar apziņu atgriezās sāpes. Stipras un briesmīgas sāpes rokās, plecos, atslēgas kaulos.
  Augustīns ievaidējās. Bet, pārtvērusi orku indīgos smīnus, viņa iekoda lūpā, cieši sakodusi zobus. Un tagad viņa atkal klusē. Slapjš, gandrīz kails, basām kājām un muskuļots.
  Orku ģenerālis viņu spēcīgi sita ar pātagu un jautāja:
  - Tu runāsi?
  Augustīns iesaucās, šķirstot lūpas:
  - Nē!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Tagad labi izstiepiet!
  Bendes atnesa bluķi un ieknieba to skaistulei uz basajām kājām. Viņi pareizi saspieda viņas potītes.
  Augustīns sajuta ozola smagumu, dzelzs kalumu, un sāpes pastiprinājās. Meitene dziļi ievilka elpu un sakoda zobus.
  Gar bloka malām karājās āķi.
  Viens bende uzmanīgi piekāra smagumu uz āķa labajā pusē, bet cits spīdzinātājs pa kreisi.
  Muskuļotais, smalkais, iedegušais meitenes ķermenis izstiepās vēl vairāk. Arī sāpes pastiprinājās.
  Kaut arī Augustīna sakoda zobus no visa spēka, viņas rīklē tomēr izplūda maigi vaidi.
  Jau neskaitāmo reizi orku ģenerālis iesaucās:
  - Tu runāsi! Pastāstiet mums visu, ko zināt, un jūsu mokas beigsies!
  Augustīns kliedza:
  - ES neteikšu!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Vēl ko pievienot!
  Bendes no dažādām bloka pusēm, lai nelocītu, rūpīgi piekāra katrs vēl vienu mārciņu.
  Augustīna neciešamās ciešanas grieza zobus. Viņai draudēja pārraut uz pusēm. Un saites jau ir tik stipri nostieptas mežonīgu kratīšanas rezultātā.
  Augustīns jūtas izstiepts uz sava plaukta kā svētais uz krusta. Vai varbūt pat sāpīgāk. No viņas ķermeņa pil sviedri, un ūdens, kas tika pārliets.
  Un tajā pašā laikā ir auksts. Galu galā viņi spīdzina meiteni aukstumā.
  Paši orki, pirmkārt, ir ģērbušies, zābakos, otrkārt, viņiem ir lāču mati.
  Ģenerālis atkal jautāja izstieptajai meitenei:
  - Tu runāsi!
  Augustīns iesaucās:
  - ES neteikšu!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Un tagad apcep viņu, tas ir, šīs meitenes papēžus!
  Bendes sāka kraut tievus baļķus zem meitenes basajām kājām.
  Cits izvilcis šļūteni no gāzes balona. Un arī savienots. Un šļūtene no skābekļa tvertnes.
  Bendes, kā parasti, bija gatavi. Augustīns ar bailēm raudzījās uz šiem sagatavošanās darbiem. Kad jūs pat stāvat uz ogles gabala, tas sāp, un tad viņi gatavojas apcept jūsu jūrasmēli.
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Ieeļļojiet viņas papēžus ar eļļu! Lai ciestu ilgāk!
  Bendes piekrītoši pamāja ar galvu. Un viņi, spriežot pēc olīvu smaržas, no mucas izņēma eļļas pudeli. Un viņi to uzlēja uz savām matainajām ķepām. Un tad viņi sāka smērēt meitenes ne pārāk raupjās, bet ne pārāk maigās pēdas.
  Viņas zole ir rozā, elastīga, ar graciozu apaļa papēža izliekumu.
  Augustīns sajuta kutināšanu, pieskaroties orku skarbajām, spalvainajām rokām.
  Un viņa neviļus atlaida seju, ķiķinādama, neskatoties uz sāpēm viņas izstieptajā ķermenī.
  Orku ģenerālis kliedza:
  - Tu vēl smīnēsi, sasodīts!?
  Augustīns iecirta:
  - Es no tevis nebaidos!
  Orku ģenerālis iesaucās:
  - Un tagad cep, tikai uzmanīgāk, lai ilgāk sāp!
  Bendes atvēra krānus un ieslēdza gāzi. Tad viņi noklikšķināja uz šķiltavas.
  Un zem uz plaukta izstieptās meitenes basajām kājām uzliesmoja liesma.
  Tas uzliesmoja ļoti vardarbīgi. Taču sākumā Augustīna basās kājas juta tikai patīkamu siltumu.
  Bet tad viņi sāka cept. Liesmas laizīja meitenes kailās, sārtās, biezi ieeļļotās zoles.
  Augustīna jutās dubultā savos kailajos papēžos, kurus apdedzināja uguns, un viss viņas ķermenis bija izstiepts uz plaukta. Un tas ir maigi izsakoties ārkārtīgi sāpīgi. Un ciešanas ir nepanesamas.
  Augustīna sažņaudza žokli no visa spēka, bet vaidi joprojām izplūda no viņas rīkles.
  Un meitenei apceptās zoles sāpēja un mežonīgi sāpēja arvien vairāk.
  Orku ģenerālis iesaucās:
  - Nu, tagad tu mums iedosi slēpni ar ieročiem?
  Augustīns kliedza:
  - Nē!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Un tagad viņai pieci pātagas sitieni ... pilnā spēkā!
  Bende piegāja pie stūpas. Es izvēlējos pātagu tajā daudz stiprāku un biezāku, ar dzeloņstieples galiem.
  Izmēģināju uz rokas. Tad viņš piegāja pie cietušā. Viņš izpleta kājas platāk. Un viņš ieguldīja visus savus spēkus sitienā.
  Iedegusi, jau klāta ar pietūkušām svītrām, meitenei muguras āda pārsprāga. Un plūda koši asinis.
  Augustīns nodrebēja un ievaidējās. Bet tad viņa ar titānisku piepūli saspieda žokļus un apklusa.
  Bende atkal sita no visa spēka, satricinot visu ķermeni. Meitene klusi ievaidējās, smagi elpodama.
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Trīs!
  Un atkal brutāls sitiens pa muguru. Un tas ir ārkārtīgi sāpīgi.
  Augustīns turas.
  Orku vispārīgais pavēl:
  - Četri!
  Un vēl viens trieciens. Meitenei trīc viss ķermenis. Papildus sāpēm no pātagas tas atbalsojas arī plecos un ķermenī no briesmīgā smadzeņu satricinājuma.
  Pavēli vēlreiz:
  - Pieci!
  Un atkal bende sit no visa spēka. Un āda pārsprāgst, un asinis burtiski plūst lejā straumē.
  Augustīns klusē...
  Orc General jautā:
  - Un tagad tu saki?
  Meitene turpina klusēt. Bende jautājoši paskatās uz ģenerāli. Viņš redz, ka ieslodzītais ir spītīgs.
  Un dod rīkojumu:
  "Tagad apcepsim viņa lādi!" Labi iesmērē ar eļļu, lai uzreiz neizdeg!
  Bendes aplēja ķepas ar taukainu šķidrumu. Un tad viņu rokas piegāja pie meitenes kailajām krūtīm.
  Orku raupjās, garās, biezās ķepas saspieda meitenes krūtis un zemeņu sprauslas.
  Augustīns juta netīšu sajūsmu. Un kailās krūtis uzreiz sacietēja un kļuva stingras. Meitene pat ievaidējās, šoreiz nevis atvieglota, bet gan no sajūsmas. Un patiešām, lai arī orks ir lācis, tas ir arī proteīna tēviņš, kas sievieti nevar vien sajūsmināt.
  Augustīns nomurmināja:
  - Kāda neraža...
  Beidzot orki bija beiguši saspiest viņas krūtis. Un atstāja tos tik spīdīgus.
  Bendes paņēma rokās lāpas, iemērca tās katlā un aizdedzināja.
  Pēc tam pieveda pie Augustīna kailās lādes. Meitenei bija šausmīgas sāpes. Ne uzreiz, viņa bija spēcīga. Bet ieeļļotie sprauslas sasildīja un tagad juta vissmagāko apdegumu. Turklāt tas ir velnišķīgi nežēlīgi un ārkārtīgi sāpīgi.
  Augustīns ievaidējās un tad sāka gaudot ... Kādas šausmas ...
  Bendes tika vilktas gar lādi un smīnēja.
  Orku ģenerālis vēlreiz jautāja:
  - Nu, sakiet, kur jūs, partizāni, slēpjat ieročus?
  Neskatoties uz šausminošajām ciešanām, Augustīns atrada spēku drosmīgi atbildēt:
  - Partizāni? Vai jūs mūs nesaucāt par teroristiem?
  Orku ģenerālis pasmaidīja un atbildēja:
  - Vai jūs vēlaties, lai jūs sauc par teroristu? Ko tu gribi! Nu, tu saki terorists?
  Augustīns izaicinoši atbildēja, izturēdams šausmīgas sāpes:
  - Nē! ES neteikšu!
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  "Tagad salauziet tai nekaunīgajai meitenei kāju pirkstus."
  Bendes nodeva piegādāt no pie sienas piekārtajām knaiblēm.
  Ģenerālis viņus negaidīti pārtrauca:
  - Salauz viņai pirkstus ar karstām knaiblēm!
  Mocīti saprotoši pamāja ar galvu. Un viņi izņēma knaibles, kuras, jau
  iepriekš tika sildīti uz elektriskās plīts. Un tā bendes tuvojās Augustīnam.
  Un viena no viņām, turot knaibles sarkanas no karstuma, noliecās pieķēdētajā kājā. Un satvēra meitenīti aiz mazā pirkstiņa. Un uzkarsušais gludeklis ņēma un pieķērās skaistules mazajam pirkstiņam. Un viņš sāka to griezt un lauzt.
  Sāpes bija dubultas. Un no sarkanā pieskāriena no dzelzs karstuma dega āda, lūza plāni kauli. Augustīna arī turpināja šaut un atsegt papēžus, stiept ķermeni uz bagāžnieka un ar slodzi uz kājām.
  Orku ģenerālis draudīgi jautāja:
  - Tu runāsi!
  Augustīns iecirta:
  - Negaidi!
  Ģenerālis pavēlēja:
  - Salauz viņai pirkstus, viens un viss!
  Bende turpināja, lēni, bet ļoti sāpīgi un nežēlīgi laužot kājas pirkstus uz meitenes basajām kājām. Un tas tik ļoti sāpēja, ka Augustīns neviļus ievaidējās. Pat ja viņa izturēja no visa spēka. Bet cik ilgi jūs varat noturēties? Cik sāpīgi un nežēlīgi. Tagad spīdzinātājs salauza gan kreisās kājas mazo pirkstiņu, gan labajā. Kas ir ārkārtīgi sāpīgi.
  Tad viņš paņēma zeltnešus.
  Orku ģenerālis pavēlēja:
  - Un tagad arī izdarīsim dažus sitienus ar karstu stiepli pa muguru!
  Vads jau ir uzkarsēts uz elektriskās plīts. Un tāpēc tam bija īpašs rokturis, un pats bende bija cimdos.
  Un tā viņš pacēla pātagu, sarkanu no karstuma. Viņš piegāja pie meitenes un sita viņai no visa spēka.
  Augustīns to paņēma un iesaucās, izjuzdams mežonīgas ciešanas. Un meitene sāka raustīties krampjos. Viņi arī turpināja sist viņam pa muguru ar karstu stiepli, cept plikus papēžus un kailas krūtis, lauzt kāju pirkstus un joprojām stiepties uz plaukta.
  Šeit ir visa un šausmu kombinācija:
  Orku ģenerālis jautāja:
  - Tu runāsi?
  Augustīns šņukstēja:
  - Nē!
  Orku ģenerālis pasmaidīja un atzīmēja:
  - Stāviet meitene. Bet tomēr mēģināsim!
  Un kauslis ar epaletēm rēca:
  - Un tagad cep viņu un krūtis!
  Orki izpriecā noņurdēja. Un pārāk ilgi nedomājot paņēma un norāva meitenei biksītes. Un tagad viņa ir pilnīgi kaila. Un orki jau gribēja nest lāpu ar uguni klēpī.
  Orku ģenerālis tos nogrieza.
  - Pagaidi! Vispirms ieeļļojiet viņas Venēras klēpi, lai tā uzreiz neizdeg!
  Bendes enerģiski pamāja ar galvu. Un viņi sāka liet eļļu uz savām ķepām.
  Tas smaržoja ļoti ēstgribu.
  Orki pat laizīja viņu lūpas. Un tagad viņu ķepas iekāpa Mīlestības meitenes grotā. Un viņi tur sāka smērēt. No šiem skarbajiem pieskārieniem Augustīns sajuta gan kaunu, gan pēkšņas vēlmes sāpes. Taču šis kauns apvienojās ar iekāres balsi un pārliecību, ka tas nav labi.
  Augustīns kliedza:
  - Nekaunīgs!
  Orku ģenerālis iesaucās:
  - Runā, sasodīts! Vai arī tas tev vienkārši sāpēs!
  Augustīns atrada spēku pateikt:
  - Un kas var būt sliktāk?
  Orku ģenerālis sausi pavēlēja:
  - Dedzini viņu!
  Bende ienesa lāpu meitenes eļļotajā krūtī. Krokainie mati uz Veneras meiteņu krūtīm uzreiz savijās un pārogļojās. Vispirms Augustīns sajuta karstumu un pēc tam stipras sāpes.
  Un otra spīdzinātāja turpināja lauzt pirkstus uz kailajām, meitenīgajām kājām. Un tas bija arī ārkārtīgi sāpīgi. Pirksti krakšķēja, un Augustīns nodrebēja no ciešanām.
  Un viņas kauli vienkārši lūza, un nagi pagriezās uz āru. Un divas lāpas dedzināja viņas kailās krūtis, vienu Veneras krūti, skaistos papēžus apdedzināja cepeškrāsns. Tajā pašā laikā klucis stiepa meitenes ķermeni. Un tajā pašā laikā cits no mocītājiem saņēma orka ģenerāļa pavēli.
  - Karstu vadu viņai!
  Un meiteni pārsteidza koši koši stiepļu sitieni no karstuma.
  Un šajā situācijā Augustīns ne tikai nezaudēja samaņu no spīdzināšanas, bet, gluži pretēji, viņai tika pievienota drosme, un viņa to ņēma un dziedāja;
  Kails uz plaukta, izraujot locītavas no pleciem,
  Es pakāros, mugura plīst zem sitieniem!
  Un bende ar smīnu apkaisa brūces ar sāli,
  Iereibušā vīna jautrā brūte piedzērās!
  
  Bet es neesmu tikai vergs, bet arī karaliskā dīva,
  Valdniece un dievu zemes māsa!
  Un, ja es ciešu, tas nozīmē, ka es ciešu skaisti,
  Es neizteikšu bailes, pirms briesmīgs ilkņu smīns!
  
  Sarkani karsts gabals pieskārās manām basajām kājām,
  Dziedātie dūmi aiz riebuma kutina nāsi!
  Par to, ko es devu nevainīgajai karaliskajai jaunībai!
  Kāpēc es tik daudz ciešu, es nevaru saprast likteņa likteni!
  
  Bet, es zinu, kaujinieki steidzas palīgā,
  Zobeni sagrauj ļaunos monstrus, iemetot ļaunumu netīrumos!
  Ziniet, ka mēs esam biezi ar līķiem, zemiskām ceļa skapēm,
  Galu galā, ar mums ir varens karavīrs ar drosmi princis!
  
  Ienaidnieks atkāpās, es redzu sūdus, atkāpjas,
  Nežēlīgais bende, tu neesi karalis kaujā, ne saimnieks!
  Izpostītais ziedēs, ķirsis maijā,
  Kurš visu sabojāja un sadedzināja, lai dabūtu niķeli!
  
  Un kas vēl ir spožāks un skaistāks par Tēvzemi,
  Kas ir augstāks par viņu, un aicināt ir visvienkāršākais gods?!
  Par ko esmu gatavs atdot līdz sava mūža gadu beigām,
  Kam lasīt svēto lūgšanu pirms kaujas!
  
  Protams, ir tāds vārds, tas ir dārgs,
  Tas mirdz mirdzoši, aizēnot dimantu spīdekļus!
  Galu galā Dzimtene ir mīlestības izpratne - absolūti,
  Tas bezgalīgi ietver visu pasauli!
  
  Galu galā viņas dēļ viņa nevaidēja no sāpēm uz plaukta,
  Salauzt zemmēness pasaules princesi ir grēks!
  Paklanīsimies Tēvzemes svētnīcai,
  Mājās uzkrita sniegs un kļuva balts kā balts!
  
  Tagad mans vārds ir nākamajiem pēcnācējiem,
  Nav jābūt gļēvulim, uzvara vienmēr nāk!
  No visiem pretiniekiem paliks tikai fragmenti,
  Un tam, kurš atver savu alkatīgo muti, izlidos zobi!
  
  VERGU IZSOLE AUDUMU PASAULĒ
  ANOTĀCIJA
  Pārdodu abu dzimumu vergus. Skaista studente no divdesmit pirmā gadsimta tiek izlikta izsolē kā verdzene. Likmes pieaug debesīs, un pienāk negaidīts rezultāts.
  . NODAĻA #1
  Šeit pienāk solīšanas izsoles atklāšanas laiks. Pirmās divas meitenes tiek nogādātas platformā.
  Tie ir basām kājām un pārklāti ar gultas pārklājiem. Vispirms viņi aizsedza galvas. Sākotnējā cena simts zelta dublonu par pāri ir ierasta skaistajiem vergiem.
  - Simts!
  Izsoles vadītājs paceļ ķipari, izklausās:
  - Simts desmit...
  - Simt divdesmit...
  Un pauze. Otrais plīvurs meitenēm tiek noņemts.
  Atkal troksnis:
  - Simts trīsdesmit,
  - Simt četrdesmit!
  - Simtu piecdesmit!
  Un atkal pauze... No viņiem tika noņemts trešais plīvurs.
  - Simts sešdesmit!
  - Simt septiņdesmit!
  - Simts astoņdesmit!
  - Divi simti!
  Izsoles vadītājs paceļ spārnu un piedziedājumā saka:
  - Divsimt dubulto reižu! Divi simti dubloni divi! Divsimt dubloni trīs!
  Pāris pārdots par divsimt dubloniem!
  Meitenes apklāja ar segām un veda prom. Viņi pērta ar basām kājām, kas runāja par viņu zemo sociālo statusu.
  Tad izsolē uzreiz tika pārdots ducis muskuļotu zēnu. Kāds rūķis viņus paņēma verdzībā. Par visu vairumtirdzniecību - simts dināru! Šie vergi tika izmantoti kā darbaspēks. Viņi ir ārēji veseli, kopti, pieraduši pie fiziskām aktivitātēm.
  Zēni pēra ar basām kājām un sasprādzējās ķēdē, ievedot pagalmā. Viens no elfiem sajuta zēna muskuļotās, iedegušās krūtis, bet viņi uz viņu kliedza.
  Tad vergu atkal apkalpoja, tikai ne basām kājām, bet gan sandalēs. Pārklāts ar plīvuriem un atklātas trīs daļas.
  Viņa bija skaista blondīne, un kaulēšanās sasniedza piecsimt dubultā. Beigās viņi pat viņai novilka sandales un lika dejot basām kājām. Tad viņi mani aizsūtīja pie dižciltīga troļļa. Pa ceļam blondīne bija ietinusies segā.
  Bija jautri, un publika uzmundrināja. Kamēr lielajā zālē sapulcējušies tirgotāji un visdažādākie einuhi nebija noguruši, viņi nolēma Vladlenu nogādāt uz platformas. Protams, viņa ir cēlākais un apetītlīgākais izsoles ēdiens.
  Viņa bija klāta ar gultas pārklājiem, viņa bija zābakos līdz ceļiem, un viņas mati bija savilkti uz augšu, lai nebūtu redzams, kā tie pēc tam sabruks pār pleciem.
  Pieradusi staigāt basām kājām, Vladlena zābakos jutās neērti, viņas spēcīgās, muskuļotās kājas bija sadragāta. Un viņa ir slēgta. Galu galā, daudz lielāks kaulēšanās azarts, kad esat pakļauts pa daļām.
  Viņi zina šeit esošo psiholoģiju.
  Vladlens pieķēra sevi pie domas, ka viņai ir bail, un nepatīkami iesūc vēderā.
  Šeit viņa tagad ir izģērbta kaila simtiem vīriešu priekšā. Tas nav īpaši labi, tas ir skaidri redzams zem zāles aizkariem. Bet ir ne tikai cilvēki un skaisti elfi, kas izskatās pēc cilvēkiem. Ir rūķi un orki, hobiti, kas izskatās pēc basām kājām bērniem, un kādi ragaini radījumi, pāris milzīgi goblini, troļļi ar lieliem deguniem. Un vēl viena būtne, kas izskatās kā milzu krupis no Zvaigžņu kariem, kas valkā kroni. To var redzēt jūras karali.
  Publiskā un gara auguma, kaulains subjekts ir pats Nemirstīgais Kosčejs. Viņš izskatās biedējoši, kaut arī ļoti tievs. Šeit joprojām ir sievietes. Gandrīz visi jaunie elfi jeb troļļu sievietes, pāris cilvēku dižciltīgas sievietes arī ir jaunas. Bet ir arī viena vecene ar slotu. Viņa izskatās kā liela, ļoti spēcīga vecmāmiņa, un viņai aiz mutes izceļas ilkņi.
  Vladlena domāja - Baba Yaga.
  Tas nozīmē forši un asprātīgi. Pietrūka tikai čūska Gorynych, pilnam komplektam. Bet šķiet, ka ir goblins. Cilvēka un ozola maisījums.
  Un ir pāris nāru. Tās ir skaistas meitenes ar zivju astēm.
  Skaidrs, ka ir radības no citām planētām.
  Tagad ir skaidrs, kāpēc hercogs to nodeva izsolē. Tikai reizi gadā pulcējas tik daudz cilvēku, un šī ir lieliska iespēja nopelnīt nopietnu naudu.
  Tomēr jums joprojām ir jāpaliek pilnīgi kailam tik daudzu dažādu veidu un cilšu cilvēku priekšā - tas ir šausmas.
  Vladlens kļuva ļoti kauns, riebīgs un nobijies. Lai gan, no otras puses, arī viņā pamodās lepnums: viņa kā zvaigzne piesaistīs sev uzmanību.
  Papildus gultas pārklājiem un biksītēm Vladlens bija ģērbies arī īpašā peldkostīmā. Un ne tikai nosedz krūtis, bet arī vēderu. Tas vēl vairāk palielināja meitenes noslēpumus.
  Vladlena pasmaidīja... Atskanēja signāls un sākās izsole.
  Vadītājs sāka skandēt:
  - Cēls cilvēks, citplanētietis no cita Visuma, lielisks karotājs un ļoti prasmīgs mīlestībā un tajā pašā laikā jaunava. Viņu sauc Vladlena Šamanova un cik viņa ir skaista, viņa ir tikpat gudra!
  Izsoles vadītājs pamāja ar galvu.
  - Sākuma cena simts dubultā!
  Publika bija trokšņaina. Kā vienmēr, sākotnēji pat tik retam upurim kā meitene no cita Visuma viņi piedāvā cenu, skaistu vergu vai duci spēcīgu vergu zēnu. Cena nav no stāvākajām, taču tas ir tikai izdevīguma sākums.
  Tirgotājs zilajā turbānā nošņāca:
  - Simt divdesmit!
  Jaunais elfs norūca:
  - Simts trīsdesmit!
  Lešijs ievaidējās:
  - Simt četrdesmit!
  Trollis norūca.
  - Simtu piecdesmit!
  Baba Jaga iesmējās.
  - Simts astoņdesmit!
  Bruņinieks purpursarkanās bruņās teica:
  - Divi simti!
  Bija pauze. Publika tikai iesildās. Orks uzmanīgi noņēma plīvuru, kas sedza viņa sejas augšējo daļu, bet vēl neatklāja matus.
  Atsegta meitenes augstā, gludi iedegusi piere un safīra acis.
  Skatītāju vidū izskanēja sajūsmas rūkoņa.
  Vladlena mirdzēja acīs un murrāja:
  - Paskaties uz mani!
  Krupim līdzīgais jūras karalis gurdēja:
  - Trīs simti dublonu!
  Baba Yaga nomurmināja:
  - Četri simti!
  Elfs ierunājās.
  - Pieci simti!
  Trollis šņāca:
  - Seši simti!
  Sultāna harēma einuhs kliedza:
  - Septiņi simti!
  Mermaid tvītoja:
  - Astoņi simti!
  Lešijs atkal ievaidējās:
  - Viens tūkstotis!
  Un atkal iestājās ilga pauze. Protams, visiem bija interese paskatīties uz meiteni sīkāk. Kas viņa par stulbi. Un varbūt kaut ko labu kaulēties. Vai pirkt.
  Orki noņēma no viņas plīvuru un atklāja viņas sejas apakšējo daļu. Viņas izteiksmīgā mute, skaistais, graciozs miegs, drosmīgais zods.
  Īsta karotāja seja.
  Trollis iekliedzās:
  - Viens tūkstotis pieci simti!
  Jūras karalis gurdēja:
  - Divi tūkstoši!
  Lešijs šņukstēja:
  - Trīs!
  Baba Yaga kliedza:
  - Četri tūkstoši!
  Un pēkšņi iesaucās:
  - Pieci tūkstoši!
  Visi paskatījās uz Koščeju. Baba Yaga iesmējās un atzīmēja:
  Un viņš arī ir šeit! Ko viņš ar viņu darīs.
  Atkal pauze... Bet ir skaidrs, ka kaulēšanās vēl nav sasniedzis kulmināciju. Un kas ir meitene?
  Orki noņem plīvuru, kas sedz viņas kaklu un plecus. Un publika ir sajūsmā. Meitenes kakls un pleci ir spēcīgi un muskuļoti. Arī ļoti vilinoši. Var redzēt, ka šis ir skaists varonis.
  Bruņinieks purpursarkanās bruņās nomurmināja:
  - Seši tūkstoši!
  Bruņinieks rozā piebilda:
  - Septiņi!
  Beznāves Kosčejs izdeva:
  - Astoņi!
  Jūras karalis rēca:
  - Deviņi!
  Bruņinieks purpursarkanās bruņās atkal sacīja:
  - Desmit tūkstoši!
  Kārtējā pauze. Summa ir nopietna, par to var nopirkt tūkstoš vergu zēnu vai simts skaistu vergu meiteņu. Vai arī nolīgt veselu pulku algotņu.
  Bet tas vēl nav viss. Plīvurs krīt pie meitenes kājām. Tagad jūs varat redzēt viņas rokas un figūru, kaut arī tās ir pārklātas ar peldkostīmu.
  Vladlenas rokas ir ļoti muskuļotas, un viņas bicepss ir trīsstūrveida. Iespaidīgs karotājs.
  Baba Yaga iesmējās un ierunājās:
  - Vienpadsmit tūkstoši!
  Pēkšņi rūķis ierunājās:
  - Divpadsmit tūkstoši!
  Trollis pārtrauca:
  - Trīspadsmit tūkstoši!
  Bruņinieks purpursarkanās bruņās iesaucās:
  - Piecpadsmit tūkstoši!
  Bruņinieks rozā bruņās piebilda:
  - Sešpadsmit tūkstoši!
  Kosčejs čīkstēja:
  - Septiņpadsmit tūkstoši!
  Jaunais elfs kronī iesaucās:
  - Divdesmit tūkstoši!
  Hercogs de Gico nosvilpa: "Ak, pats imperators ir nolēmis piedalīties darījumā."
  Summa jau bija ievērojama. Un izģērbšanās nav beigusies. Šeit ir peldkostīmu orki, kas atdalīja audumu, atklājot vēderu. Tūlīt parādījās flīzes, it kā šokolādes presē, un kļuva redzams brīnišķīgās vidukļa līkums, varonīgā meitene.
  Bruņinieks oranžajās bruņās nomurmināja:
  - Divdesmit pieci tūkstoši!
  Elfu imperators čivināja:
  - Trīsdesmit tūkstoši!
  Beznāves Kosčejs noņurdēja:
  - Četrdesmit tūkstoši!
  Elfs-imperators vēlreiz ievietoja:
  - Piecdesmit tūkstoši!
  Un atkal pauze. Summa jau tā ir milzīga. Jūs pat varat sākt veidot pilsētu. Vai arī iegādājieties kaujas kuģi. Vai skaistu meiteņu bars.
  Taču, protams, visiem vēl interesantāk ir zem drēbēm paslēptie Vladlenas piekariņi.
  Šeit orki novelk viņas krūšturi. Tagad varones meitenes rumpis ir pilnīgi kails. Ir redzamas kā melonēm iedegušas krūtis, ko vainago koši sprauslas, piemēram, pārgatavojušās zemenes. Tas ir tik ēstgribu.
  Sultāna harēma piegādātājs iesaistījās darījumā, rēkdams:
  - Sešdesmit tūkstoši!
  Cits galvenais einuhs nošņāca:
  - Septiņdesmit tūkstoši!
  Bruņinieks oranžās bruņās kliedza:
  - Astoņdesmit tūkstoši!
  Kosčejs ķērka, grabēdams kaulus:
  - Deviņdesmit tūkstoši!
  Elfu imperators atkal skarbi ierunājās:
  - Simts tūkstoši dublonu!
  Un atkal pauze. Desmit tūkstošu vergu zēnu summa. Vienai meitenei nepieredzēts, pat izcils. Tas ir vesels rats zelta. Dubuljons ir maza, bet tomēr zelta monēta.
  Bet tas joprojām tikai sākas. Un visbeidzot, orki atsita meitenes galvu. Mati krita kā lietus, zelta lapu krāsā.
  Viņi izklīda pār pleciem, un publika sāka augt.
  Sultāna harēma piegādātājs iesaucās:
  - Simt piecdesmit tūkstoši!
  Cits galvenais einuhs nomurmināja:
  - Divsimt tūkstoši!
  Elfu imperators kliedza:
  - Divsimt piecdesmit tūkstoši!
  Beznāves Kosčejs izdeva:
  - Trīs simti tūkstoši!
  Un atkal pauze. Meitene ar kailu rumpi un zeltainiem matiem, muskuļota un maiga, kaislīga un tajā pašā laikā pievilcīga. Tikai neredzēta kļūda. Un summas par to tiek piedāvātas vispār kosmiskas. Tajā viss ir kārtībā, bet ... Kājas vēl nav redzamas. Un tāpēc viņi visi vēlas apsvērt.
  Un tagad orks nomet vēl vienu plīvuru. Kājas ir atklātas, līdz ceļgalam. Un paliek tikai plānās biksītes. Un, protams, zābaki zem ceļgaliem.
  Bet jūs varat redzēt, kādas ir tās pašas kājas un meitenes. Muskuļoti, iedeguši, un muskuļi ir kā stieple zem plānas, bronzas ādas.
  Elfu imperators iesaucās:
  - Četri simti tūkstoši!
  Kosčejs nepiekāpās:
  - Pieci simti!
  Bruņinieks oranžajās bruņās nomurmināja:
  - Seši simti!
  Kosčejs atkal nošņāca:
  - Septiņi simti! Un esi uzmanīgs, bruņinieks, tava impērija nav tik bagāta!
  Elfu imperators pārliecinoši runāja:
  - Astoņi simti!
  Nemirstīgais Kosčejs norūca:
  - Tomēr tas būs mans - deviņi simti!
  Elfu imperators iesaucās:
  - Miljons zelta dublīnu!
  Summa ir milzīga. Var nopirkt simts tūkstošus vergu zēnu. Pat ņemot vērā impērijas lielumu un iedzīvotāju skaitu, tas ir vienkārši pārmērīgi daudz. Pat Kosčejs vilcinājās... Vai ir vērts dot veselu miljonu dublonu. Tās ir septiņas tonnas tīra zelta!
  Taču izsole vēl nav beigusies. Vladlens ir gandrīz kails, bet joprojām ir apjucis. Un tas joprojām rada intrigu.
  Patiesībā, kas ir zem viņas zābakiem? Un tagad orki novelk daiļajai karotājai kurpes, atstājot viņu basām kājām, tikai plānās biksītēs.
  Un viņai ir tādas kājas, tikai unikāla līniju pilnība un filigrāna grācija.
  Harēma piegādātājs kliedza:
  - Miljons simts tūkstoši!
  Cits einuhs piebilda:
  - Viens miljons divi simti tūkstoši!
  Elfu imperators paziņoja:
  - Miljoni pieci simti!
  Kosčejs, tīri no spītības, nomurmināja:
  - Divi miljoni!
  Elfu imperators apņēmīgi un agresīvi paziņoja:
  - Divarpus miljoni!
  Summa ir tik liela, ka abi harēma piegādātāji pavēra muti, bet uzreiz apklusa. Patiesībā šī ir vesela zelta karavāna. Kā gan citādi viņu sultāni uztvertu tik izšķērdību? Un vispār, cik dot par vienu, pat ārkārtīgi skaistu meiteni?
  Taču tad izsoles vadītājs spēlē iemeta pēdējo kārti. Šajā gadījumā orki novilka skaistulei plānās biksītes un atsedza arī Veneras grotu.
  Tagad Vladislavs izrādījās pilnīgi kails un basām kājām, un bez neviena pavediena uz viņas ķermeņa.
  Harēma piegādātājs izmisīgi kliedza:
  - Trīs miljoni!
  Galvenais einuhs, trīcēdams ar pirkstiem, sacīja:
  - Trīsarpus miljoni!
  Elfu imperators stingri noteica:
  - Četri miljoni!
  Bija pauze... Kosčejs gribēja kaut ko pateikt un pārspēt cenu. Bet tad viņš iedomājās, cik daudz zelta atstās viņa bezdibenīgo kasi, un klusēja. Viņš tikai sarūgtināts sakoda zobus.
  Pauze sāka ievilkties. Ar kailu un basām kājām, muskuļotu karotāju meiteni vairs nav ko šaut. Vai tā āda ir dzīva, lai noplēstu. Viņa atdeva pilnīgi visu.
  Stjuarts pacēla spārnu un sāka lēnām teikt:
  - Četri miljoni zelta dublonu reižu! Četri miljoni zelta dublonu divi! Četri miljoni zelta dublīnu ir trīs... - Bet pirms viņa āmurs paspēja nokrist, pērkona balss iesaucās:
  - Pieci miljoni zelta dublīnu!
  Visi atskatījās uz milzīgo, kuplo, melnām bruņām aprīkoto goblinu. Tas ir tas, ko no viņa vismazāk gaidīja.
  Vadītājs neizpratnē teica:
  - Tas ir vesels zelta kalns! Vai jums ir tāda nauda?
  Goblins pārliecinoši teica:
  - Jā, man ir vesels kalns nederīga zelta! Un šī meitene ir tik apetītlīga, ka esmu gatava atteikties no kaut kā nederīgā, dzeltenā metāla šī svaiguma dēļ!
  Pārvaldnieks pamāja.
  -Tās ir jūsu tiesības! Nu ko! Pieci miljoni zelta dublonu reižu! Pieci miljoni zelta dublonu divi...
  Elfu imperators kliedza:
  - Seši miljoni!
  Vadītājs sāka teikt:
  - Seši miljoni zelta dublonu reižu! Seši miljoni zelta dublonu divi!
  Goblins iesaucās:
  - Septiņi miljoni!
  Elfu imperators nepiekāpās:
  - Astoņi miljoni!
  Goblins atkal norūca.
  - Deviņi miljoni!
  Elfu imperators izmisumā paziņoja:
  - Desmit miljoni!
  Bija pauze. Jā, tā ir miljona vergu zēnu cena. Un jūs varat savervēt algotņus, ar kuriem pietiks, lai iekarotu elfu imperatora impēriju.
  Un tas vienai verdzenei.
  Menedžeris sāka dziedāt piedziedājumā:
  - Desmit miljoni zelta dublonu reižu! Desmit miljoni zelta dublonu divi! Desmit miljoni zelta dublonu trīs...
  Goblins iesaucās:
  - Trīsdesmit miljoni zelta dublīnu!
  Publika sajūsmā rēca.
  Vadītājs sāka paziņot:
  - Trīsdesmit miljoni zelta dubulto reižu! Trīsdesmit miljoni zelta dublonu divi! Trīsdesmit miljoni zelta dublonu trīs! - āmurs uz brīdi apstājās, un tad izlēmīgi trāpīja. - Tirdzniecība pabeigta. Vladlens Šamanova pārdeva par trīsdesmit miljoniem zelta dublonu goblinam Hekam.
  Izsoles laikā Vladlenu tik ļoti aizrāva fantastisko skaitļu spēle, ka viņa pat aizmirsa, ka stāv daudzu simtu tēviņu un mātīšu priekšā pilnīgi kaila.
  Un tagad viņa jutās tik nokaunējusies, ka automātiski aizsedza sevi ar rokām. Viņa īpaši vēlējās paslēpt krūtis un dzemdi.
  Orki saprotoši pamāja ar galvu un uzmeta viņai plīvuru. Vadītājs atzīmēja:
  "Tagad jums ir jāmaksā visa naudas summa. Un tas ir vairāk nekā divi simti tonnu zelta! Un uzreiz!
  Goblins piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Lietņi pagalmā! Jūs pat nevarat saskaitīt, to ir vairāk nekā nepieciešams!
  Vergu zēni metās pagalmā. Tur patiesībā dzirkstīja vesels monētu kalns, pareizāk sakot, kalns. Dublīnu bija pat vairāk nekā trīsdesmit miljoni.
  Hercogs de Gico bija laimīgs. Tomēr, piegājis pie Vladlena, viņš čukstēja:
  - Mēģiniet aizbēgt!
  Meitene čukstēja elfam hercogam:
  - Cik liels?
  De Gico iegrūda viņai rokā plūmi un čukstēja:
  - Ja tu to ēdīsi, tad uz stundu kļūsi neredzams, nedzirdams un bez smaržas. Bet tikai uz stundu, nepalaid garām! Un nebēdziet, kamēr neesat labā attālumā no pilsētas!
  Vladlens ar slikti slēptu ironiju teica:
  - Paldies, Kungs!
  Tad viņa sajuta tērauda stīpu ar ķēdi ap kaklu. Tagad viņa ir goblina īpašums. Un viņš skatās uz viņu, kas gaļēdāji laiza lūpas. Un šī briesmona mute ir tikpat liela kā kašalotam!
  
  
  IMPERORA PALPATINA TREŠĀ ATnākšana.
  ANOTĀCIJA
  Kosmosa impērijas imperators Palpatīns, zaudējis ķermeni, iznīcinājis spēka zibens, saglabāja savu dēmonisko garu. Un viņš pārcēlās uz apburošas blondas meitenes klonu. Un atkal atdzīvina gan tumsas kārtību, gan kosmosa impēriju. Atkal notiek niknas kosmosa cīņas starp impēriju un pretošanās kustību. Atgriežas vecie varoņi: princese Leia, princese Reja, Ahsoka Tana un jaunais Anakins - Lūka Skaivokera dēls un Azalea, princeses Lejas meita.
  . NODAĻA #1
  Ordenis joprojām nebija pilnībā iznīcināts. Un karš turpinājās. Lielākā daļa imperatora Palpatīna flotes arī izbēga no ielenkuma. Un nemiernieku koalīcija izjuka un izjuka. Imperatora Rei mazmeita, viņa gāja klaiņot un politikā neiesaistījās. Viņas līgavainis ir miris. Viņš viņai atstāja tikai pāris - zēnu un meiteni.
  Un princese Reja kaut kur tālu nomalē sāka audzināt savus bērnus.
  Un imperators Palpatīns svīda savu ķermeni, ko iznīcināja atstaroto spēka zibens. Bet viņa dēmoniskā dvēsele nepazuda. Un kosmosa impērijas imperatora gars pārcēlās uz citu klonu.
  Protams, daudzi ordeņa un impērijas kaujas kuģi steidzās zvērēt uzticību imperatoram. Un dumpīgo ģenerāli skāra spēka zibens un viņš kļuva par pelnu sauju. Pārējie uzreiz saprata, ka tas ir imperators. Pat ja klons bija bezbārdas jaunība.
  Palpatīns ir iespaidīgs spēks.
  Un tad ir planētu iekarošana. Jedi nav, un galaktikas planētas ir sadalītas. Tomēr Palpatīnam ir problēma. Kloni neiztur ļoti ilgi, ja tos brauc velnisks tumšais siths. Katrā ziņā vīriešu kloni.
  Un Palpatīnam ir sieviete. Mātīšu ķermeņi ir daudz vieglāk pārnēsājami tumšā spēka straumēm, un tie ir nesalīdzināmi izturīgāki nekā vīriešu.
  Un Palpatīna kļuva par skaistu meiteni. Un šī meitene ir milzīgā galaktikas imperatore.
  Protams, ne viss ir iespējams imperatoriem. Piemēram, jabbas mēģina cīnīties pretī. Viņi mobilizēja visus galaktikas mafijas spēkus. Un pretošanās kustības nemiernieki viņiem pievienojās.
  Šeit nāk izšķirošā cīņa. Imperials pusē ir milzīga flote. Viņi uzbūvēja jaunus kuģus, izmantojot galaktikas resursus. Kaujās piedalās kaujas roboti, un kloni ir pāragri.
  Pretestības un galaktikas mafijas pusē, viņu nozīmīgie spēki.
  Neskatoties uz to, Palpatīna pusē vairāk nekā trīs reizes pārsvars.
  Un viņi sāk spiest un spiest.
  Jaunās klonu karotājas ir ļoti skaistas, izliektas un muskuļotas meitenes bikini.
  Tātad cīņa būs smaga, un impērijas spēki ir kļuvuši ne tikai spēcīgi, bet arī skaisti.
  Lūk, pirmie, kā sita auns, tuvojas impērijas grandiozie kaujas kuģi. Viņi izspiež spēcīgas, apkaro lāzera staru plūsmas.
  Klonu meitenes skraida ap ieročiem. Un basām kājām pazib apaļi, rozā papēži.
  Skaisti nofilmēts. Meitenes, lai arī klonētas, visas ir dažādas, viņu mati ir visu spektra krāsu. Un ķermenis ar ļoti izteiktiem muskuļiem, miecētu, zeltaini olīvu ādu un augstām, pilnām krūtīm, grezniem gurniem.
  Šīs meitenes ir ļoti labas cīnītājas. Šeit viņš no smaga stumbra izspļauj hiperplazmas gabalu. Un atkal zvaigžņu kuģu iznīcināšana un iznīcināšana abās pusēs.
  Imperiālie kuģi mēģina apiet nemierniekus, izmantojot pusmēness veidošanu.
  Imperatora Palpatīna pusē desmitkārtīgas priekšrocības grandiozajos kaujas kuģos un parastajos kaujas kuģos. Un viņa spēcīgie sāni tuvojas.
  Cīņa kļuva daudz dramatiskāka. Pretošanās kustības kreiseris deg. Pa klājiem skraida visādas citplanētiešu būtnes. Simtiem civilizāciju un sugu cīnās pret impēriju.
  Palpatīns pēc izcelsmes joprojām ir cilvēks. Atšķirībā no viņa skolotāja - kurš bija citas rases, lai gan arī humanoīda tipa.
  Topošais imperators nogalināja savu skolotāju - kad viņš kļuva nevajadzīgs un varbūt pat kaitīgs.
  Tad Palpatīns ieguva nepieredzētu spēku un zināšanas par varu. Un viņa gars kļuva nemirstīgs. Un spēja darīt brīnumus, kas pārsniedz Situ impērijas spēku un visā to vēsturē.
  Un tagad vēstures lielākā tumšā kunga gars mīt ļoti skaistas, garas, medus blondas, nesievišķīgi muskuļotas klonu meitenes miesā.
  Un vadīt cīņu. Ķeizariene ir piekārta ar dārgakmeņiem un amuletiem. Atšķirībā no citiem baskāju sieviešu kloniem, monarhas meitenes kājas rotā augstpapēžu kurpes ar dārgakmeņiem.
  Šeit nāk pavēle pārvietot raķešu iznīcinātājus tuvāk labajam flangam.
  Meitenes, mirdzot kailas, iedegušas, graciozas kājas, izpilda valdnieka vai varbūt valdnieka pavēli.
  Cik daudz skaistumu tur ir. Iznīcinātāji ārēji izskatās kā asi dunči.
  Bet lielie kaujas kuģi ir kā kašaloti - asaras formas ar daudziem ieročiem.
  Sieviete Palpatīna iesaucās:
  - Salauzt, sasmalcināt un saplēst,
  Tā ir dzīve, tā ir laime!
  Salauzt, sasmalcināt un saplēst,
  Manā varenībā zini spēku!
  Šeit ir liels līnijkuģis, kas nodara nopietnus bojājumus no raķetes ar termokvarka lādiņiem. Tas ir patiesi postošs un nokauts sitiens.
  Klonu meitenes bēg no liesmojošām liesmām. Daudzkrāsainas uguns mēles kož daiļavas, kailiem, rozā, apaļiem papēžiem ar graciozu izliekumu.
  Un tas izskatās ārkārtīgi forši.
  Meiteņu frizūras ir vai nu zelta lapu, vai vara sarkanas, bet ir safīra un smaragda un pat raibas. Un viņi vicinās kā baneri.
  Karotāji šeit ir ļoti skaisti, un, iespējams, vīrieši vienkārši kļūtu traki ar tik daudzām daiļavām bikini.
  Visumā plosās karš - sentimentalitātei nav laika. Un citur deg nemiernieku līnijkuģis. Un ķirzakām vai zebrām līdzīgi radījumi tiek pārogļoti.
  Šeit sadūrās vēl divi kosmosa kaujas kuģi. Deguni saplacināti kā fuck. Un mirdz kā nāvējošs zibens. Un tad liesma nomirst.
  Ģenerālmeitene pakratīja savus dimanta auskarus un dziedāja:
  - Uguns! Uguns! Un zvaigžņotā klusumā!
  Un augstākajos kvazāros!
  Jūras vilnī un kosmosa uguns!
  Un kosmoss! Un kosmosa uguns!
  Šeit darbojās termopreona raķete. Kā supernovas sprādziens.
  Un uzreiz vairāki kuģi pilnībā nodega. Un simtiem zvaigžņu kuģu apgriezās un griezās kā bērna izmesti topi.
  Termopreona reakcijas mantkārīgā dzemde ir infernāls ierocis, kas triljonu reižu spēcīgāks par ūdeņraža bumbu.
  Ķeizariene Palpatīna iesaucās:
  - Sātana melnais spēks,
  Pasaulē izlijis spēks...
  Un svētais kara zobens
  Salauza noslēpumu!
  Un atkal, kad viņš to uzņems, viņš eksplodēs ar pazemes spēku. Un iznīcināšana ir vienkārši neizmērojama.
  Imperatoriem ir vienkārši milzīgs pārākums uguns spēku skaita ziņā. Un šķiet, ka nekas viņus nevar apturēt.
  Šeit viņi apieta pretestību no sāniem un aizmugures.
  Ahsoka ir karojoša meitene, kas cīnās pret impērijas augstākajiem spēkiem.
  Viņa paņēma to un dziedāja:
  - Virs nelaimīgā Visuma karājās,
  Ļaunie kloni kūst tumsā...
  Palpatīna ienīst savu cirvi,
  Uzasināta un nogriezta galva...
  
  Bet džedajs nepavisam nav bandinieks
  Un nestaigājiet mūžīgi zem jūga ...
  Pārvērtiet tumsas klonus par uguns zīmoliem,
  Un uz ļaunprātību atbildi ar labu!
  Un meitene atkal apgriezīs savu zvaigžņu kuģi, un no labi mērķēta šāviena bijušais Dārta Veidera skolnieks paņems un sadauzīs fotonos lielu impērijas raķešu kreiseri.
  Klonu meitenes, mirstošās čīkst un dzied:
  Lieliska impērijas gaisma
  Sniedz laimi visiem cilvēkiem...
  Neizmērāmā Visumā,
  Skaistāku neatradīsi!
  
  vērtīgas otas,
  No gala līdz galam...
  Impērija izplatījās
  Varens, svēts!
  Klonu meitenes ir ļoti skaistas, pat žēl, kad viņas izdeg hiperplazmas straumē.
  Ķeizariene Palpatīne rēc no plaušām:
  -Mūsu uzvara būs tuvu,
  Dūru uzbrukums!
  Un te atkal raķetes vakuumā un visu iznīcina. Un rodas tādi ellišķīgi pārtraukumi.
  Ahsoka Tana notrieca citu automašīnu. Liekot viņai eksplodēt ar simtiem klonu, piemēram, uguņošanu, izklīst gaisā un čivināt:
  - Tu redzi zīmi debesīs,
  Tas tukšums deg...
  Pazūd vēlme,
  Visapkārt iedomība!
  Imperiālie zvaigžņu kuģi ielenca nemierniekus gandrīz no visām pusēm. Cīņa kļuva arvien asiņaināka.
  Šeit ir imperators Palpatīns, viņa rēca:
  - Mani sūtīja ne velti,
  Sniedziet jums žēlastību...
  Īsāk sakot,
  Īsumā runājot!
  Būt klusam!
  Un viņas papēži sitas pret metālu.
  Abās pusēs atrodas daudzi tūkstoši zvaigžņu kuģu. Un tie ripo kā trakojošas vētras viļņi.
  Un vakuums vārās, un metāls deg. Tik daudz tukšumu apkārt un iznīcības. Pieneņu un gaileņu maisījums ir nokļuvis liesmas ugunīgajā slazdā, un lēnām un neizbēgami pārogļojas.
  Meitene no citas pasaules nomirst un dzied:
  - Tumsas karotāji, patiesi, ir spēcīgi,
  Bet es nepadošos kosmosa kloniem...
  Mēs esam forši, mēs esam ērgļi,
  Un mēs uzvarēsim pret faraoniem!
  Un tagad mirst smieklīgs dzīvnieciņš, un viņai ir līdz asarām žēl. Viss kopumā notiek zem impērijas diktāta.
  Tas pārspēj gan karaspēka skaitu, gan ieroču kvalitāti. Un tad ir tāda dumpošana.
  Ahsoka Tana atceras, cik pirms daudziem gadiem viņa bija Anakina Skywalkera Padavana.
  Un viņas gaismas zobens lielos daudzumos saspieda gan algotņus, gan dažādas svešzemju radības.
  Bet tagad mātīte ir pret viņu. Un tas rada problēmu. Imperators Palpatīns ir nemirstīgs. Kā iznīcināt viņa dvēseli, kas var iekļūt jebkurā ķermenī?
  Varbūt viņam ir horkruksi? Un tikai tos iznīcinot, jūs varat uzvarēt šo savvaļas briesmoni? Bet kur tos atrast, un cik daudz jūs varat meklēt bezgalīgajā Visumā?
  Ahsoka juta, ka tiek sista. Un temperatūra salonā strauji uzlēca.
  Un pat gaiss bija dūmakains...
  Ahsoka to paņēma un čivināja:
  - Universālais karotājs nebaidās no nāves,
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā ...
  Ar murgainu baru drosmīgi cīnīsies,
  Un tādu varoņdarbu kā bruņinieks paveiks!
  Un meitene no humanoīdu civilizācijas, kā viņa ņems un pagriezīs savu zvaigžņu kuģi.
  Un palaist termokvarka raķeti līnijkuģa sānos.
  Viņš satricināja sevi. Vairāki kustīgi torņi tika saplacināti uzreiz un apgāzti.
  Atkal skrien klonu meitenes, kailajiem, apaļajiem papēžiem dzirkstoši kā spoguļi saulē.
  Ahsoka aizkaitināta dziedāja:
  Nu, cik daudz kaimiņu jūs varat nogalināt,
  Galu galā, cilvēks ir dzimis laimei ...
  Māte nelaiž dēlu uz fronti,
  Un pat vasarā karā ir slikti laikapstākļi!
  Imperiālie kreiseri cenšas dot pretuzbrukumu. Un kāpj jauni, ļoti nopietni kuģi.
  Lielais līnijkuģis nav tikai zvaigžņu kuģis. Šī ir vesela apjomīga pilsēta vaļa vai zobenvaļa formā. Un skaidrs, ka ar tādu spēku nekas nevar salīdzināt.
  Un impērijā ir desmit reizes vairāk šādu kuģu, un tie ir lielāki un ar modernākiem ieročiem.
  Un pretestībai pat nav vienas pavēles - kurš gan ir kurā daudz.
  Ahsoka formāli ir parasts cīnītājs.
  Tiesa, princese un maršals Leia bauda lielu autoritāti.
  Viņa izskatās apmēram trīsdesmit piecus gadus veca, bet viņas figūra un viduklis ir kā jaunai meitenei. Briesmīgs karotājs.
  Princese maršale Leia, kurai piemīt kolosāls spēks, cīnās kā milzis un dzied:
  - Viens divi -
  Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turi augstu degunu un asti!
  Ziniet, ka mīlestības gaisma vienmēr ir ar jums!
  Un šeit ir princese-maršals, kas met kaujā veselu mākoni mazu dronu.
  Viņi uzbrūk impērijas zvaigžņu kuģiem. Ir nepilnības un kolosāla iznīcība.
  Princese Leia smaida ar pērļu zobiem. Viņa ir ģērbusies zeltītā bikini.
  Un graciozo kāju kailie pirksti spiež kursorsviras pogas un palaiž raķetes.
  Jauna sieviete ar muskuļotu figūru dzied:
  - trausla ziedlapa,
  Ja tas ir nojaukts...
  Lai gan apkārtējā pasaule ir nežēlīga
  Es gribu darīt labu!
  Un karotājs-maršals nosūta nāvējošu nāves dāvanu ar kailu kāju pirkstu palīdzību.
  Princeses Lejas noskaņojums tomēr sāk pasliktināties. Viņas dēls nogalināja viņas vīru un pēc tam pats nomira no imperatora Palpatīna rokām. Kāds šausmīgs briesmonis ir šis imperators!
  Viņa noziegumus nevar saskaitīt. Pat princese Leia nepiedzima, un šis briesmonis nogalināja gandrīz visus džedajus.
  Viņas tēvs Anakins vēl bija bērns, kad Palpatīns kļuva par Republikas augstāko kancleru.
  Princese Leia zvērēja, ka cīnīsies pret šo despotismu.
  Bet imperatoru nav tik viegli nogalināt.
  Mums vajag kaut ko efektīvu...
  Ahsoka Tana, no citas civilizācijas, kas nav cilvēks. Viņa ir ļoti skaista meitene. Lai gan viņai noteikti ir daudz gadu.
  Viņa izglāba Anakinu, kad viņš vēl bija jauns ...
  Un, pateicoties spēkam, viņa saglabāja mūžīgo jaunību.
  Ahsoka ir ļoti spēcīgs cīnītājs. Šeit viņas zvaigžņu kuģis notrieka liesmas un atkal uzbrūk citai impērijas kosmosa flotes fregatei. Šoreiz tas ir vecs kuģis, un tajā ir vīriešu kloni maskās.
  Viņiem nemaz nav žēl. Tas ir savādāk, kad meitenes mirst. Nav brīnums, ka sievietes ir daiļā dzimuma pārstāves.
  Ahsoka iespēra ar plikajiem papēžiem. Viņai ir kājas kā cilvēku meitenei - tikai viņas āda ir oranža ar purpursarkanām svītrām. Pat cilvēku vīrieši ir traki pēc viņas.
  Ahsoka ir pilnība. No smaida līdz skarbam - neslavējami.
  Un gultā rāda brīnumus.
  Un kaujā - brīnumi kvadrātā.
  Karotājs un bijušais nākotnes padavans Dārta Veidera ar raķeti sadauzīja brigantīnu un dziedāja:
  - Gaismas karotājs nevaid no sāpēm,
  Tā lāzera stars nebaidās ...
  Viņš nenoslīks melnajā caurumā,
  Zvaigžņu plazmā viņa gars nedeg!
  Manā galvā domas: būtu jauki iznīcināt imperatoru Palpatīnu, pareizāk sakot, viņa elles dvēseli. Bet kā to izdarīt? Šķiet, ka Jodai ir arī nemirstīgs gars. Viņš parādījās Lūkam, Lejai un Ahsokai, un tagad viņš pat varēja kaut kā ietekmēt.
  Bet Joda joprojām ir ierobežota. Ko Palpatine var darīt?
  Ahsoka Tana ņēma un dziedāja, ar kailajiem kāju pirkstiem notriekdama kosmosa iznīcinātāju:
  Viss var būt karaļi
  Visi var karaļi...
  Un visas zemes liktenis,
  Viņi dažreiz top!
  Bet lai ko tu teiktu
  Bet lai ko tu teiktu!
  Precējies mīlestības dēļ!
  Neviens nevar
  Nav karalis!
  Neviens nevar!
  Nav karalis!
  Un zvaigžņu cīņa attīstās uz augšu.
  Šeit divi grandiozi kaujas kuģi sanāca cieši kopā kā lāči un sāka sist viens pret otru un spļaut raķetes.
  Jauda, aizsarglauki sadūrās un saplaisāja. Izliekta telpa dzirkstīja. Zibens pazibēja.
  Pa gaiteņiem, milzīgiem kreiseriem, pārvietojās klonu meitenes ar muskuļotiem, izliektiem augumiem vienā pusē un simtiem dažādu rasu no otras puses.
  Klonu meiteņu kailās, izliektās pēdas sita pret sakarsušo metālu.
  Impērijas ģenerālis kliedza:
  - Varens impērijas vairogs,
  Nemiernieki nevar tikt cauri...
  Mēs esam nikni dzīvnieki
  Un mūs nevar uzvarēt!
  Daudzas klonu meitenes šaušanas laikā izmanto tukšus, noslīpētu kāju pirkstus.
  Viņi ir vienkārši pārsteidzoši karotāji. Viņiem ir tik daudz šarma un enerģijas. Un tie ir karsti. Lai gan puiši nezina. Faktiski sieviešu kloni aug daudz ātrāk nekā tēviņi. Turklāt viņu brūces ātri sadzīst, un reakcija un ātrums ir labāki. Un viņi ir vienkārši skaisti.
  Imperators Palpatīns mīl sievietes. Un tagad viņš ir sievietes ķermenī.
  Lai tumšais sits dzied:
  Nevar dzīvot bez kloniem
  Pasaulē nav...
  Es esmu spoža zvaigzne
  Es tev nosūtīšu nāvi-sveiks!
  Šeit ir lielais nemiernieku kaujas kuģis, ko vienlaikus saspieda četri milzīgi imperatora kuģi.
  Princese maršale Leia dziedāja:
  Nepadodies, nepadodies, nepadodies...
  Cīņā, džedaja zvaigzne, nekautrējies!
  Smaidi, smaidi, smaidi
  Ziniet, ka viss būs kvazārs un labi!
  Un ārēji jaunas sievietes kaili pirksti ar vīrišķīgu zodu un muskuļotu ķermeni palaida vēl vienu komandu, nospiežot pogu.
  Ahsoka piemiedza aci, nospiežot pedāli ar savu kailo, meitenīgo papēdi, izlaužoties cauri telpas malai, imperatora karaveli un dziedāja:
  - Viņa pārgāja kā hiperplazma,
  Uz tukšiem viļņiem
  Nosūtīja rēķinu un tika iekasēta maksa!
  Es paskatījos atpakaļ, lai redzētu
  Vai viņa atskatījās...
  Lai redzētu, vai es paskatījos atpakaļ!
  Princese Leia piemiedza aci un čivināja:
  - Turies skaistā!
  Un tagad pretošanās karotāji atkal uzbrūk. Precīzāk, viņi izmanto taktiku - reids, atkāpšanās.
  Un tad viens vieglais kreiseris ietriecās impērijas līnijkuģī. Un notika sprādziens.
  Sekoja iznīcības un nāves viļņi.
  Ahsoka to paņēma un čivināja. Viņas košie krūšu sprauslas bija atsegtas, plīvojot no krūštura:
  - Uzņēmums, uzņēmums, uzņēmums,
  Man sanāca žāvas!
  Un atkal meitenes kailais papēdis sūtīja ellē kārtējo imperatora flotes brigantīnu.
  Ahsoka domāja, vai kloniem ir dvēseles.
  Džediju bruņiniekiem tas noteikti ir. Un mēs, galus atdevuši, nemirstam uz visiem laikiem!
  Karotāji-kamikadze dodas kaujā. Viņi izmanto izlaupītus, sen no ekspluatācijas pārtrauktus un daļēji sabrukušus zvaigžņu kuģus.
  Šī ir negaidīta kārts, ko kaujā iemeta princese Leia.
  Sava veida gala karaļu arguments!
  Princese Leia dziedāja, liekot kailajiem kāju pirkstiem izskatīties kā vīģei:
  - Dvēsele, sirds, dod,
  Mēs esam mūsu svētā tēvzeme ...
  Mēs stāvēsim un uzvarēsim
  Un dzīvi nenožēlosim!
  Ahsoka Tana arī sita ienaidniekam ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa sasita drednautu ar ļoti precīzu sitienu pa spēka punktu un apdullinoši čivināja:
  - Gaida uzvaru, gaida uzvaru, gaida uzvaru ...
  Tie, kas alkst pārraut važas!
  Gaida uzvaru, gaida uzvaru, gaida uzvaru
  Mēs varam nogalināt pūķi!
  Ar entuziasmu princese Leia nometa krūšturi un ar rubīna dzelksni nospieda sprūdu un iesaucās:
  - Mūsu brīvība ir svēti pagodināta,
  Es mīlu tevi no visas sirds un dvēseles...
  Mūsu zemes nepazīst piedzīvojumus,
  Ar jebkuru es zinu, ka bars tiks galā!
  . NODAĻA #2
  Ahsoka Tana cīnās kā īsta pantera, tikai daudz efektīvāk. Un viņš nospiež savus kailos, graciozos kāju pirkstus uz kursorsviras pogām. Un viņš to dara ļoti prasmīgi.
  Bet skaidrs, ka nemiernieki tomēr zaudē. Šeit kaujā stājas kosmosa impērijas jaunie pulki. Rūpnīcās tikko izlaisti zvaigžņu kuģi, un paātrinātā tempā tiek audzētas jaunas klonu meitenes. Un viņi atkal skrien, zibinot savus kailos, apaļos papēžus.
  Princesei maršalei Leijai ir pavēlēts:
  - Kārtīgi izbrauksim ārā!
  Bet to ir grūti izpildīt. Varbūt gadīsies tā, ka atkāpšanās pārvērtīsies par vispārēju lidojumu.
  Ķeizariene Palpatīna tikmēr lec un griežas. Viņas meitenes augums ar zelta lapu matiem ir enerģijas pilns.
  Un viņa dzied:
  - Mūsu karalis ir debesu sūtnis,
  Mūsu karalis ir kā dēmons spoku...
  Mūsu likteņa izvēlētais karalis
  Mūsu karalis esi tikai tu!
  Un daudzas klonu meitenes kliedz uz plaušām:
  - Lucifers! Lucifers! Lucifers!
  Un viņu kailās, seksīgās pēdas triecas pret metālu. Šīs meitenes ir tikai hiperklase.
  Klonējiet ierindas meitenes tikai vienā bikini. Un tas ir skaisti. Turklāt bikini krāsa, kas tik tikko nosedz viņu ķermeni, atšķiras atkarībā no karaspēka veida. Bet tas ir ļoti kalsns, neslēpj, muskuļots, miecētas miesasbūves.
  Meitenēm virsnieku pakāpē jau ir kāda dekorācija. Jo augstāks rangs, jo greznāks.
  Un sieviešu kloniem, kas ir ģenerāļa un augstāka ranga, ir dārgakmeņi uz potīšu rokassprādzēm un saktām, auskariem un gredzeniem.
  Un tajā pašā laikā visiem, izņemot ķeizarieni, ir basas kājas.
  Pirmkārt, tas ir izveicīgāks karotēm. Un jūs varat izmantot savus kailos kāju pirkstus, lai nospiestu pogas, mestu ieročus, satvertu un darītu daudzas citas lietas.
  Imperatoram bija ļoti skaista armija. Vienkārši kaut kāds brīnums. Tāpat kā ļoti spēcīga un talantīga džina burvestība. Un meitenēm visām bez izņēmuma ir ļoti skaisti un reljefi abs - šokolādes tāfelītes, un tas ir super.
  Un krūtis ir ļoti labi veidotas, miecētas un tvirtas.
  Ķeizariene Palpatīne to paņēma un apdullinoši dziedāja, atklājot zobus, kas mirdz kā visbagātākās jūras veltes:
  Pakļauties plašajai impērijai
  Bezgalīgajam Visumam ir jābūt...
  Un mēs būsim ļoti dusmīgi,
  Un ticība imperatoram ir vajadzīga!
  Arī ķeizarienes palīdze Palpatīna Emanuela izcēla zobus un nospieda kailos kāju pirkstus uz kursorsviras pogām. Palaida nāvējošu nāves dāvanu - varenu termopreona raķeti.
  Un spārdīja ar niknu spēku. Kā kvazārs eksplodēja...
  Pat Imperial zvaigžņu kuģi tika nedaudz bojāti plīsuma dēļ. Torņi bija saburzīti, kuģu bruņas izkusušas.
  Daudzi kreiseri un kaujas kuģi zaudēja redzesloku un optiskos instrumentus.
  Emanuels atzīmēja:
  - Velnišķais dūzis tiek iemests kaujā!
  Pretestības kustība praktiski tika pārtraukta.
  Princese Leia komentēja:
  Mums jāglābj viss, ko varam!
  Ahsoka Tana drosmīgi cīnās un atbrīvo kaujinieciskas un agresīvas iznīcināšanas dāvanas. Impērijas zvaigžņu kuģi saņēma bojājumus vai sabruka.
  Meitene, paša Dārta Veidera bijusī partnere, rīkojās izmisīgi un ļoti forši. Uzsprāga zvaigžņu kuģi, vaļu strūklakas, no milzīgiem kaujas kuģiem izcēlās hiperplazmas straumes.
  Ahsoka Tana to paņēma un dziedāja:
  - Es neesmu eņģelis un neesmu velns,
  Iznīcināja kontu!
  Šeit ir ļoti skaista meitene. Tas izskatās pēc cilvēka, bet viņas āda ir daudzkrāsaina, un viņas ausis ir kā proboscis. Bet viņa tiešām ir ļoti skaista un pievilcīga.
  Ahsoka ar ļaunu eņģeļa smaidu un kailajiem kāju pirkstiem ar lielu apņēmību spieda pogas.
  Un starojuma adatas dūriens.
  Ahsoka tikai nedaudz izvairījās no nāvējošas raķetes sitiena. Viņa izšāva un sadedzināja caurumu vakuumā.
  Meitene nomurmināja:
  Lai viss kosmoss iegrimst haosā
  Un vakuums trīc no pārtraukumiem...
  Ienaidnieku satrieks viegls spēks,
  Un mēs esam mūžīgi vienoti ar laipnību!
  Situācija izskatījās kritiska, un nemiernieki izklīda.
  Ideja, kas pirmā ienāk prātā, kad tiek uzvarēts.
  Emanuels par rīstīšanu:
  - Tu joprojām nevari aiziet!
  Un kā viņš uzspiež savu pliko, apaļo, rozā papēdi uz pogas.
  Un atkal lido raķete, kuras pamatā ir preonu saplūšanas process. Un tādas kā jāšanās, tik jāšanās.
  Emanuela to paņēma un dziedāja:
  - Briesmīga viesuļvētra plosījās cauri,
  Tagad ir par vēlu plānot zārkus...
  Šāda meitene ir nikns trieciens,
  Debesis satricina, zvaigznes satricina!
  Un karotājs ņēma un parādīja ienaidniekam savu ļoti garo un kodīgo mēli. Viņš bija kā kučiera posts un dzirkstīja ar rubīniem.
  Emanuels, šis impērijas supermaršals, ir vienkārši brīnums. Ķeizarienei ļoti patika viņas glāsti. Patiesībā, kad divas meitenes berzē viena gar otru - tas ir super!
  Klonu karotāji nospiež pretestības karotājus. Šeit ir mušmirei līdzīgas radības ar kājām, eksplodē. Un tie deg kā sveces templī.
  Viens no viņiem nometās ceļos un, izmantojot bināro kodu, teica lūgšanu-grēksūdzi.
  Tad viņa dziedāja:
  - Jūs varat sadedzināt zvaigžņu izteiksmē,
  Bet es nepārstāšu dziedāt!
  Un mušmires meitene atkal ņēma un vienu reizi parādīja trīs valodas.
  Tas ir patiešām forši un vienlaikus muļķīgi.
  Ahsoka Tana aptver nemiernieku flotes atkāpšanos. Un viņa vienkārši izmisīgi sniedz visu to labāko uz sava zvaigžņu kuģa.
  Un sūta destruktīvas hiperplazmas plūsmas.
  Un tad parādījās vientuļš zvaigžņu kuģis, īpašs dizains, ko kontrolēja princese Reja.
  Šī imperatora Palpatīna mazmeita drosmīgi uzņem cīņu. Viņa ir skaista, melnmataina un tumša no iedeguma.
  Princese Rei izskatās pēc skaistas un slaidas meitenes. Viņas kailās, veiklās kājas spiež kursorsviras pogas. Un kosmosa kuģis attālinās no raķetes supernovas sprādziena no preonu saplūšanas. Un tas ir velna spēks.
  Princese Rei to paņēma un dziedāja:
  - Mums ir raķetes, lidmašīnas,
  Spēcīgākais gaišais gars pasaulē...
  Pie stūres baltie piloti
  Ienaidnieks tiks saspiests putekļos un uz leju!
  Un tagad viņa nospiež sprūdu ar savu pliku, apaļo papēdi. Un tiek iedarbināta ļoti nāvējoša iznīcināšanas straume. Un varenais lielais impērijas kaujas kuģis saņem ugunīgu dzeloni sānos.
  Un tas sāk degt un izlauzties lieli, melni dūmu mākoņi. Tie ir kā pasakaini džini, kas izkļuvuši no pudelēm. Precīzāk no gigantiska kuģa bedrēm. Šis ir skaistas un izliektas meitenes sitiens - kas jāsaka vienkārši - super!
  Princese Reja, lēkādama kā traka viksa, un novilkusi krūšturi, paņēma un nospieda pogu ar savu koši sarkano nipeli.
  Un viņa to paņēma, uzsita ienaidniekam ...
  Tad viņa dziedāja:
  - Gaismas viļņi mūs glābj,
  Esiet laimīgi Džedi!
  Un ar savu meiteņu komandu. Skaistas karotājas bikini, gandrīz kailas, iedegušas, lielākā daļa blondīnes.
  Princese Reja ar lielu sajūsmu iesaucās:
  - Es esmu gaismas karotājs, karstuma un vēja karotājs!
  Un viņas kailais papēdis to atkal paņems un ļoti sparīgi nospiedīs pedāli. Un tas tiešām ir nāvējošs.
  Ahsoka Tana, ļoti agresīvi un efektīvi cīnīdamies pretī, pacēla un čīkstēja:
  - Kur tas bija, kad tas bija,
  Bērnībā vai varbūt sapnī ...
  Džedaju karavīru ligzda mīļotajam
  Swil pavasarī...
  Un atkal viņas rubīna sprauslas ar nāvējošu spēku spieda pogas. Izrādījās ļoti agresīva un tajā pašā laikā laipna meitene.
  Princese maršale Leia to paņēma un iesaucās, atsegdama ziloņkaula zobus.
  Šī princese ir vienkārši pārsteidzoša.
  Un tā nemiernieki arī uzspridzināja imperatora floti ar termopreona raķeti. Un šis dzēliens ir triljonus reižu lielāks nekā milzīgā kodoltermiskā reakcija.
  Un ja tā notiek, tad nodeg vairāki grandiozi kaujas kuģi ar daudziem tūkstošiem klonu meiteņu.
  Mirstošās, skaistās meitenes tik aizkustinoši raustas un raustas ar kailajām, noslīpētajām kājām.
  Princese maršals ierauga nemiernieku kreiseri, ko pārņem zilas un oranžas liesmas, kas ietriecas impērijas drednautā. Un trieciens ir vienkārši graujošs un iznīcinošs.
  Leia asprātīgi piezīmēja, zobus rādot:
  - Es esmu skaista meitene
  Esmu cienīga meitene...
  Mūsu varonīgais spēks,
  Prāta spēku un gribasspēku!
  Tad skaistule paņēma un piemiedza aci. Viņas acis ir tik safīras un mirdzošas. Brīnišķīga princeses meitene.
  Šeit imperatora kuģi, saskārušies ar tik nepatīkamu pārsteigumu kā termiskās raķetes, nedaudz palēnināja ātrumu.
  Skarbākais iziet cauri duelim, nāves elpai un spēka tumšajai pusei, kam gaisma izmisīgi pretojas.
  Šeit, starp nemierniekiem, cīnās Lūka Skaivokera ārlaulības dēls - apmēram divpadsmit gadus vecs Anakina zēns.
  Zēns cīnās, ar kailām, bērnišķīgajām kājām spaidot pogas un sūtot agresīvas likteņa dāvanas.
  Jaunais karotājs izsita impērijas lielo kreiseri un dziedāja, rādot savus mazos, bet asos un baltos zobus, un dziedāja:
  - Nolādēts un sens,
  Ienaidnieks atkal zvēr...
  berziet mani,
  Sasmalcina līdz pulverim!
  Bet eņģelis neguļ
  Un viss izdosies
  Un viss beigsies labi!
  Padawan zēns nospieda pogu ar savu tukšo, apaļo papēdi, izšāva trieciena spēka raķeti un čivināja:
  - Un viss beigsies labi!
  Princese Leia agresīvi atzīmēja, viņas smaragda un safīra acis dzirkstīja, vēdinot:
  - Nāvi lietus pūķim!
  Padawan zēns Anakins piekrita.
  - Lietus pūķis ir miris!
  Un tagad nemiernieki ir pretuzbrukumā. Un karakuģi lido. Meitene joprojām cīnās.
  Šajā gadījumā tā ir acālija. Viņa ir princeses Leias meita.
  Karotāja, kura savulaik negribēja būt kopā ar brāli jaunā džedaju ordeņa vidē. Taču tagad viņa ir pievienojusies mammai.
  Kopā viņi cīnās pret kolosālo impērijas armiju.
  Tomēr Azalea ir viņas prātā. Viņa norādīja, ka impērijai varētu būt labāk apvienot visas tautas, vispirms galaktikā un pēc tam Visumā.
  Un bija kārtība ar radošo spēku. Un nevis republikas haoss un juceklis un vēl jo vairāk ļoti daudzu pasauļu pēc tās sabrukuma.
  Azalea ar kailajiem kāju pirkstiem palaida kosmosa impērijas flotei kaut ko ārkārtīgi destruktīvu un postošu.
  Tad viņa iesaucās, atplešot savu ļoti eleganto un vilinošo muti:
  - Slava gaismas spēkiem!
  Princese Leia to apstiprināja, ar kailu papēdi raidot ienaidniekam destruktīvu, veiklu un augošu hiperplazmas traipu.
  - Slava spēka gaišās puses uzvarai!
  Šīs meitenes šeit ir patiešām foršas.
  Un tagad pretošanās kustība pārbūvē savus zvaigžņu kuģus. Viņiem izdevās izvairīties no iekļūšanas bezcerīgā somā. Bet impērijas kuģu skaita un spēka pārākums saglabājas.
  Ahsoka Tana asprātīgi atzīmēja, nospiežot pogu ar sarkano krūšu krūšu krūšu kauli un nosūtot iznīcināšanas dāvanu:
  - Muļķa spēks ir mazāks par santīmu!
  Un piemiedza saviem draugiem.
  Un viņas kailie kāju pirksti kustībā. Un izsist ienaidnieku no redzesloka.
  Princese Rei, cīnoties ar pretinieci, nospieda pogu ar zemeņu krūšu nipeli un teica:
  - Muļķis ir stiprs ar saviem muskuļiem, kad gudrs cilvēks ir bezspēcīgs ar smadzenēm!
  Padawan zēns Anakins, kails un bērnišķīgs, spieda slepkavas pogas.
  Un uzreiz izspļāva vairāki degoši hiperplazmas pulsāri, kas sadedzina plašās impērijas kreiserus.
  Jaunais karotājs dziedāja:
  - Ja aizmugure ir bezjēdzīga, militārā degsme nepalīdzēs, labi, un, ja nav degsmes, aizmugure dosies pie ienaidnieka pusdienās!
  Princese Leia, sitot ienaidniekus un veikli sūtot nāves dāvanas no gaismas spēkiem, izdeva:
  - Gaisma katram ir savādāka baudas ziņā, savukārt tumsa visiem ir vienlīdz pretīga!
  Un tā Lejas Azālijas meita ļoti veikli ar plikiem pirkstiem spieda sviras, ar raķeti izsita impērijas iznīcinātāju. Tas uzsprāga kā benzīna uzliesmojums un uzreiz uzliesmoja.
  Karotājs šņāca:
  -Labais dzīvē ne vienmēr tiek atalgots, bet ļaunais noteikti tiks sodīts pēc nāves!
  Ahsoka Tana, šaujot uz impērijas karotājiem un trāpot ienaidniekiem, ar lielu un iedarbīgu precizitāti ņurdēja:
  -Labais tiek ātri aizmirsts, ļaunais ilgi atceras, bet labie darbi nes nemirstību, bet ļaunais aizmirstībā pat ar ilgu atmiņu!
  Padawan zēns dziedāja:
  Nav viegli būt laipnam,
  Laipnība nav atkarīga no izaugsmes!
  Ahsoka atzīmēja, atkal ar savu kailu papēdi izsūtot ļoti nāvējošu un letālu nāves dāvanu:
  - Mazā čūska ir visindīgākā!
  Princese Leia nosūtīja ienaidniekam slepkavas dāvanu, nospiežot pogu ar savu koši sarkano nipeli, izdeva:
  - Gaisma dod - enerģiju, tumsa atņem spēkus, kāpēc cilvēki paši dodas kapos ?!
  Zēns Anakins sajūsmā iesaucās:
  - Kāpēc cilvēki bieži seko tumsai - problēmas un viņu pašu neglītums tumsā nav redzams!
  Princese Leia ar kailajiem pirkstiem sita savas graciozās, noslīpētās kājas un ņurdēja:
  - Tumsa no acīm slēpj miesas neglītumu, bet no tā neliešu dvēsele ir vēl neglītāka!
  Acālija dauzīja ar zemeņu knupīti un ļoti precīzi sita impērijas kreiseri.
  Karotājs atzīmēja:
  - Gaisma izceļ trūkumus, bet tajā pašā laikā tava morālā deformācija izkūst kā ledus pannā, un tumsā, kas slēpj negodu, tu kļūsti vēl vairāk putru!
  Princese Leia filozofējot atzīmēja:
  - Gaisma nav viegli fotoni, un no tumsas tikai ciešanas un vaidi!
  Un lielais maršals uzspridzināja ienaidnieku ar kaut ko ļoti graujošu un patiešām iznīcinošu.
  Un liesmas uzliesmoja, apņemot vēl vienu kosmosa, asiņainās un nežēlīgās impērijas kaujas kuģi.
  Ķeizariene Palpatīna skarbi sacīja:
  - Lielajiem miesas nāve nav briesmīga, jo dvēsele atradīs ko darīt astrālajā plānā!
  Lielais karotājs un impērijas supermaršals Emanuels to paņēma un ļoti nāvējoši dauzīja ar kailajiem viņas veiklo kāju pirkstiem un čīkstēja:
  -Tumsa nav gaismas trūkums, tā ir rītausmas vēstnese!
  Pēc tam šīs skaistās klonu meitenes izplūda smieklos.
  Un skaistuļu plikas, veiklās kājas ļoti veikli spēlē kursorsviras, un viņi to dara forši.
  Princese Leia pārgrupē spēkus. Viņai izdodas izglābt dažus pretošanās spēkus.
  Šeit steidzas vesels komētu bars. Viņi atstāj astes, kas stiepjas kā līgavas vilciens.
  Un viss deg, drebinās un burtiski dzirksteles, un katra dzirkstele ir kā Everests.
  Princese Leia smaidot saka:
  Mēs esam parādījuši lielu drosmi.
  Un tad es atcerējos sevi nebrīvē. Īpaši tad, kad pēc Džabas pavēles viņu basām kājām veda pa karstajām tuksneša smiltīm. Planēta ir ļoti karsta cilvēkiem. Un smiltis ir tik karstas. Un viņas kājas bija kailas, neaizsargātas, vēl nenocietinātas.
  Protams, tas bija ļoti sāpīgi. Pēc tam princese Leia apdedzināja zoles, un tās pārklājās ar lielām tulznām. Katrs solis burtiski eksplodēja sāpēs.
  Grūti noticēt, ka var būt tik sāpīgi staigāt basām kājām. Bet tas ir kā uzkāpt uz karstas pannas.
  Taču tagad princeses maršales Leias kaili pirksti atkal spiež pogas un izspiež slepkavniecisku iznīcības straumi.
  Princese, kura pārdzīvoja gan planētas nāvi, gan publisku izvarošanu, ko veica vesela barda svešzemju radības, paņēma to un dziedāja:
  - Meitenēm nebija jāpadodas,
  Lamāšana jaunos zagļus nebiedē ...
  Mēs vienmēr esam spējuši drosmīgi cīnīties,
  Sieviete būs drosmīga kā džedajs!
  Un tagad pret pretiniekiem atkal lido raķetes, kuras šoreiz palaistas ar krūškurvja koši krūšu sprauslām.
  Ahsoka Tana čīkstēja un teica:
  - Viņš būs drosmīgs
  Kurš notrieks pūķi!
  Un no viņas nabas izlidoja spēka zibens.
  Cīņas meitenes, ļoti asprātīgas un agresīvas, un reizē laipnas.
  Azalea nosūtīja iznīcinošu iznīcināšanas dāvanu imperatora flotei, kas liesmoja ar postošu izlādi, un norūca:
  Mūsu spēkam nav robežu!
  Ahsoka apstiprināja:
  - Gaisma ir stiprāka par tumsu! Labais vienmēr uzvar ļauno!
  Padawan zēns Anakins nosūtīja nāves dāvanu impērijas karotājiem ar savu kailu, bērnišķīgo kāju un čivināja:
  - Asiņainā ļaundara sižeti,
  Bet cēlais varonis ir stiprāks!
  Un nelietis tiks uzvarēts cīņā,
  Un labais, kā vienmēr, uzvarēs!
  Princese Leia piespieda savu rubīna nipeli pret iznīcināšanas un nāves sviru un apstiprināja:
  Protams, labais uzvarēs!
  Un karotāja atkal uzspridzināja imperatora fregati, nospiežot pogu ar kailiem pirkstiem, un dziedāja:
  - Pasaulē nav laimīgāka stāsta,
  Nekā stāsts par starojošu, spožu gaismu!
  Acālija čīkstēja, piemiedzot savām safīra acīm.
  - Es redzēju gaismu, un spoža zvaigzne spīdēs mūžīgi!
  Anakins apstiprināja:
  = Protams, ka būs!
  Ahsoka Tana norūca.
  - Lai lietus pūķim veiksme tiek atņemta!
  Princese Leia izšāva, atkal izmantodama savu zemeņu krāsas krūšu kauli, un iesaucās:
  Un ārā līst, un ārā ir slapjš,
  Un pār to plīvo asiņains pūķis...
  Mēs smejamies, kad gribam raudāt
  Bet nežēlīgais valdnieks tiks sagrauts!
  Un tad nemiernieki aizlidoja uz nākamo aizsardzības līniju. Un viņiem ir ļoti labi ieroči uz asteroīdiem.
  Arī ķeizariene Palpatīna apstājās. Viņas flote cieta lielus zaudējumus.
  Lai gan tai bija nepārspējama priekšrocība ugunsspēkā.
  Ar savu pilno un krāšņo krūškurvja koši sarkano krūšu krūšu palīdzību supermaršale Emanuela palaida vēl vienu nāves un absolūtas nāves dāvanu, paņēma to un iesaucās:
  - Mums ir jādod vārdi visām planētām, mūsu jaunajām!
  Un nolaizīja mēli, ļoti salds sprūda.
  Ķeizariene Palpatīna, spiedot savus augstos papēžus ar dimanta zoli, asprātīgi atzīmēja:
  - Planētas? Kāpēc tu esi tik pazemīgs? Varbūt uzreiz galaktikas?
  Emanuels čīkstēja:
  - Un vēl labāk visiem Visumiem! Viņu ir ļoti daudz!
  Ķeizariene Palpatīna piekrita, un viņas mute, pilna ar pērļu zobiem, atvērās, atklājot garu, rozā mēli.
  Valdnieks dziedāja:
  - Tas nozīmē skaisti sist,
  Tas nozīmē sist ar cieņu!
  Šis mūsu tumšais spēks
  Prāta spēku un gribasspēku!
  Un šeit atkal kā supernova uzliesmo termopreona bumba. Un planētas tiek saplēstas, un spēka lauki sabrūk.
  Te sadega vesels pulks nemiernieku - līdzīgi kā stāvus krokodiliem. Tas burtiski triviāli izkliedējās mazos fotonos.
  Krokodiliem nebija laika sajust sāpes.
  Ahsoka Tana skumji nopūtās sacīja:
  -Mūsu dvēseles pacelsies kā divas lidmašīnas,
  Galu galā viņi nevar dzīvot viens bez otra!
  Un viņas kailie kāju pirksti atkal uzsāka impērijas iznīcināšanu un pilnīgu iznīcināšanu.
  Arī Acālija izšāva, sasitot līnijkuģi ar magoņu krāsas nipeli, pilnām krūtīm un sacīja:
  - Mūžīgajam priekam gaisma!
  Padawan zēns Anakins, izmantojot savus kailos, bērnišķīgos pirkstus, uzsāka iznīcību un čivināja:
  Līdz tam mēs esam tikai bērni.
  Augam, augam...
  Tikai debesis, tikai vējš
  Priekšā tikai prieks!
  Tikai debesis, tikai vējš
  Priekšā tikai prieks!
  Princese Reja tam piekrita, uzspridzinot nākamo impērijas kreiseri ar raķetēm:
  - Priecīga dzīve priekšā! Ja tu neizkļūsti no mīlestības!
  Un visas karavīru meitenes dziedāja:
  Es gribu, es gribu darīt labu
  Iededziet gaismu visā neierobežotajā Visumā,
  Mums ir paveicies, ka esam cilvēki
  Ļaujiet mums visiem dižciltīgos džedajus!
  . NODAĻA #3
  Cīņā iestājās pauze. Abas milzīgās flotes apstājās uz remontu un atpūtu.
  Atskanēja metināšana, iespīdēja zibens. Remonta brigādes steidzās remontēt kuģus.
  Tāpēc darbs kļuva aizņemts. Un parastie karavīri sāka atpūsties.
  Ahsoka Tana un princese Rei sāka spēlēt šahu, pārkārtojot figūras ar kailiem kāju pirkstiem.
  Protams, laukumu un dažāda veida karaspēka ir daudz vairāk nekā tradicionālajā šahā.
  Un figūras, šķiet, ir dzīvas kustībā.
  Ahsoka Tana atzīmēja:
  - Tātad jūs sakāt, ka imperators tika sadedzināts varas zibens?
  Princese Reja apstiprināja:
  "Ar zobeniem es novirzīju spēka zibens skrūves. Un viņi sadedzināja Palpatīnu. Bet pat spēka zibens nevar pilnībā iznīcināt dvēseli!
  Ahsoka Tana ieteica:
  - Visticamāk, imperatoram ir septiņi horkruksi. Tie padara viņa dvēseli absolūti nemirstīgu un neļauj viņu iesūkt mirušo valstībā. Un neatkarīgi no tā, cik daudz jūs nogalināsiet imperatoru, viņš turpinās pārvietoties dažādos ķermeņos un sūdos visā Visumā.
  Un meitene nogāza bandinieku, pārkārtojot ratus ar kailajiem pirkstiem, savām graciozajām kājām.
  Princese Reja piekrita:
  - Jā, tas ir iespējams! Horkruksi ļauj dvēselei mūžīgi palikt šajā pasaulē un apdzīvot dažādus ķermeņus. Tikai tos iznīcinot, jūs varat likvidēt Palpatīna personību, vismaz šajā Visumā! Citādi tie būs mūžīgi draudi!
  Un meitene kustināja haubici ar basām kājām, ļoti skaistām, iedegušām un muskuļotām kājām.
  Ahsoka Tana atzīmēja, kustinot figūriņu ar basu kāju:
  -Visums ir liels, un horkruksi var būt jebkur. Gandrīz jebkurā priekšmetā. Un tos iznīcināt nav viegli. Arī šeit ir jābūt kādam īpašam ierocim.
  Princese Reja jautāja:
  "Tu esi pieredzējušākā Ahsoka. Vai atceraties jauno Dartu Veideru, kurš kopā ar viņu cīnījās pret grāfa Dooka armiju. Un kas tev pietrūka šajā dzīvē, kāpēc nepievienojies ne vienam, ne otram?
  Ahsoka Tana paraustīja plecus un atbildēja:
  - Man bija savs ceļš. Kad parādījās impērija, es nolēmu paskatīties, kas no tās iznāks. Visi ir tik noguruši no kariem un haosa, un, protams, es gribēju vismaz elementāru kārtību!
  Princese Rei pakustināja strēlnieka kājas ar kailiem pirkstiem un teica:
  - Šī ir savā ziņā interesanta pozīcija. Lai gan haoss atzīties un noguris. Bet Palpatīna impērija nemaz nav debesis!
  Ahsoka Tana skarbi atzīmēja, kustinot savu kailo papēdi, ģenerāļa figūru un dzirkstošās safīra acis:
  - Jebkurš spēks nav ideāls! Un visi nevar būt laimīgi!
  Sarunā iestājās pauze. Meitenes kustināja figūriņas ar kailiem kāju pirkstiem. Viņi nošāva un mēģināja sagūstīt vairāk šūnu.
  Spēle tika aizvadīta ļoti dinamiski.
  Princese Leia un Azalea spēlēja kārtis ar Anakinu. Un viņi arī apsprieda jautājumu - kā iznīcināt Palpatīnu.
  Zēns Anakins ieteica:
  - Siti viņam ar termopreona lādiņu. Tad no Palpatīna dvēseles nekas nepaliks pāri!
  Princese Leia atbildēja:
  - Horkruksi piešķir absolūtu nemirstību. Pat vispilnīgākais un spēcīgākais ierocis nevar iznīcināt šādu dvēseli. Tas ir kaut kas ārpus parastās matērijas. Tikai likvidējot horkrusus, mēs varam uzvarēt imperatoru!
  Azalea Leah meita piebilda:
  - Un pat ar to nepietiek, lai pieliktu punktu ļaunumam!
  Princese Leia ar kailiem kāju pirkstiem iemeta kustīgo raksta karti un atzīmēja:
  - Nepietiekami! Ļaunums katra cilvēka apziņas līmenī! Bet es ticu galīgajam labā triumfam!
  Zēns Anakins ar savu kailo, bērnišķīgo kāju mētājās ar karti un diezgan loģiski atzīmēja:
  - Bez ļaunuma tas būtu pavisam neinteresanti! Varonībai un cīņai nebūtu vietas!
  Acālija ar lielu sajūsmu dziedāja:
  Drosmīgi biedri solī,
  Stiprini mūsu garu cīņā...
  Ceļš uz tālo laimi
  Izgaismosim sevi!
  Princese Leia diezgan nopietnā tonī jautāja:
  - Un kā mēs meklēsim Horkrusus?
  Azalea paraustīja plecus un atbildēja:
  - Teorētiski jums jāpaskatās džedaju arhīvā. Tur varētu būt kāda noderīga informācija.
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem meta kārti, kas lidojuma laikā mainīja krāsu.
  Princese Leia pamāja.
  - Jā! Mums ir jāatrod šis arhīvs. Bet šķiet, ka Lūks Skaivokers viņu ir sadedzinājis!
  Tad zēns Anakins ar dūri sita pa gaisu tā, ka tas pat iezvanījās, un rūca:
  - Rokraksti nedeg!
  Princese Leia piekrita:
  - Viņam ir taisnība! Jūs varat atjaunot visu arhīvā esošo informāciju. Jo džedaju gudrībai ir ne tikai materiālais iemiesojums!
  Anakin Skywalker Jr ieteica:
  - Ļaujiet man lidot uz planētu, kur atradās džedaju arhīvs!
  Princese Leia atbildēja:
  - Mēs visi tur ejam - ies pieci izredzētie un tie, kam ir vara. Bet pagaidām cīnies!
  Acīlija pamanīja, atkal ar kailiem pirkstiem izmetot kārti savām ļoti skaistajām un vilinošajām kājām:
  - Vismaz kaut kāda nojausma! Bet ja mēs tur neko neatradīsim?
  Princese Leia ar basu kāju meta kārti un paziņoja:
  - Tad pasauc Jodas garu! Viņš ir saskarē ar gaismu un viņam jāzina daudz kas dzīvajiem nepieejams!
  Anakin iesmējās un atbildēja:
  - Un Joda ir tik maza - mazāka par mani!
  Acālija čīkstēja:
  - Mazs, bet attālināts!
  Princese Leia brīdināja:
  "Mūs gaida vēl viena cīņa. Un jums ir jāglābj vismaz daļa pretošanās spēku cīņā ar impērijas augstāko spēku! Un mūsu pieciniekam ir jābūt priekšgalā!
  Anakins drosmīgi teica.
  Zēns sapņos redz ložmetēju,
  Galu galā tanks viņam ir dārgāks nekā limuzīns ...
  Kurš vēlas pārvērst santīmu par santīmu,
  No dzimšanas viņš saprot - vara valda!
  Ahsoka Tana kustināja figūriņu ar basu kāju un piekrita:
  - Jā! Protams, vara valda!
  Princese Rei paskaidroja:
  - Viegls spēks!
  - Ahsoka ar skumjām balsī atcirta.
  - Ak, ne vienmēr!
  Palpatīna mazmeita atzīmēja:
  - Ne vienmēr, bet uz visiem laikiem!
  Un abas meitenes sita viena pret otru ar kailām zolēm.
  Bet te atkal nāk cīņa. Tuvojas impērijas zvaigžņu kuģi. Uz priekšu, saskaņā ar tradīciju, pārvietojas rupji kaujas kuģi, līdzīgi zilajiem vaļiem vai kašalotiem, bet tajā pašā laikā ar daudziem lielgabaliem.
  Ieradās vairāki jauni grandiozi kaujas kuģi, kas tikko tika uzbūvēti paātrinātā tempā impērijas rūpnīcās. Viņi lēja tēraudu un izskatījās ļoti draudīgi.
  Tuvojās arī zvaigžņu kuģi, kas izskatījās pēc kailiem dunčiem ar asiem galiem un spārnotiem rokturiem. Viņi arī spīdēja ar metālu. Kopumā impērijas armādai bija milzīgs pārsvars kuģu skaitā un vēl vairāk ugunsspēkā.
  Vismaz impērijas flote, kurā galvenokārt bija sieviešu klonu komandas, bija astoņas reizes spēcīgāka.
  Un skaidrs, ka dumpinieki vienkārši piesegs atkāpšanos.
  Bet viņu vidū nopietns spēks ir pieciem cīnītājiem - četrām meitenēm un zēnam. Un tas dod zināmas iespējas izturēt.
  Ahsoka Tana ar kailiem pirkstiem šāva uz kaujas kuģiem, kas viņai tuvojās, un čīkstēja,
  - Viegls spēks ar mums!
  Kaujas kuģi Gross trāpīja plīsusi termokvarka raķete. Torņu un lielgabalu masa tika sadedzināta un sasmalcināta.
  Klonu meitenes aizbēga no uguns, zibinot savus kailos, apaļos papēžus.
  Ahsoka dziedāja:
  - Par lielo starojošo gaismu,
  Mēs uzvarēsim tumšos grēkus ...
  Nāk skaista rītausma
  Džedaju meitas un dēli!
  Princese Reja agresīvi norādīja, sūtot pretiniekam nogalinošu iznīcināšanas dāvanu:
  - Viens divi trīs! Salauz pūķi!
  Un tā viņa atklāja savu koši sarkano krūšu dzelksni un nospieda ar to pogu.
  Anakins, šis skaistais, gaišmatainais, vēl skaistāks par Skaivokera jaunākā tēvu, šāva ar kailajiem pirkstiem, bērnišķīgām kājām un dziedāja:
  Bērnība, ak bērnība
  Bērnība ir gaiša, esi ar mani ..
  Bērnība, ak bērnība
  Es esmu zēns, kas sēj vēsu gaismu!
  Un atkal varenais tumsas impērijas kaujas kuģis saņēma cepuri. Precīzāk, viņa bruņas pārplīsa un uzliesmoja uguns.
  Nemierniekiem ir palikuši tikai divi lieli kaujas kuģi. Sāpīgi liels ienaidnieka pārsvars.
  Un tie ir mazāki par imperatoriem un zemāki ar letālu spēku. Protams, tieši viņi ir pirmie, kas iznīcina impērijas zvaigžņu kuģus.
  Mazajos kortos tumšo spēku pārsvars ir mazāks. Un princese maršale Leia cenšas to izmantot.
  Šeit viņa šauj ar plikiem kāju pirkstiem. Ļoti precīzi sit impērijas kreiseri. Liek viņai uzliesmot un plaisāt. Un raķešu kuģa atlūzas deg vairākās dažādās krāsās.
  Princese maršale Leia dzied:
  Lai Visumā viss ir kārtībā,
  Gaismas straumes nekad neizsīks...
  Ar savu spēku kaujā nemainīgs,
  Izmetīsim vecos gadus jaunībā!
  Un atkal skaistas, jaunas sievietes kailie papēži izlaiž no stumbra degošu un ugunīgu traipu.
  Karotājs priecīgi čivināja:
  - Mēs esam skaistās gaismas karotāji,
  Kas dod laimi pasaulei...
  Lēmumi ir bīstami
  Un daudz bez ētera ierobežojumiem!
  Acālija apstiprināja. Viņa novilka krūšturi un ar lielu precizitāti uzspridzināja ar rubīna nipeli.
  Viņa trāpīja tumšās impērijas iznīcinātājam un iekliedzās:
  - Tumsas spēks izplatījās pa pasauli,
  Mājas slēpjas elles ēnās...
  Un gribot pabarot ļaunumu ar mielastu,
  Sātans staigā pa ielām!
  Un karotāja pamirkšķināja saviem pavadoņiem. Jāpiebilst, ka viņa ir ļoti kaujinieciskas sejas skaistule.
  Zēns Anakins izšāva vēlreiz, nospiežot pogas ar kailiem pirkstiem, bērna pēdu un kliedza:
  - Imperators Palpatīns
  Tu esi nelietis un debīls!
  Imperators Palpatīns -
  Tumšo spēku pavēlnieks!
  Ahsoka Tana agresīvi norādīja:
  - Uzvara joprojām būs tikai mums!
  Un meitene trāpīja ienaidniekam ar zemeņu krūšu nipeli. Un iznīcināja daudz ienaidnieku.
  Pieredzējis karotājs. Šeit princesei Leiai ir gandrīz astoņdesmit gadu. Un Ahsoka jau bija slavens karotājs pirms Lejas dzimšanas. Viņa ir tāda paša vecuma kā Dārta Veidera.
  Un piedzīvoja daudz karu ar viņu.
  Starp citu, Ahsokai pašās beigās izdevās cīnīties nemiernieku pusē. Kad viņi iznīcināja nepabeigto Nāves zvaigzni un pašu imperatoru Palpatīnu.
  Tad nomira arī Dārts Veiders. Precīzāk, viņa ķermeņa apvalks. Un gars ir brīvs.
  Un to var izsaukt no citas pasaules. Ahsoka atceras arī Obi Vanu Kenobi. Viņa cīnījās ar viņu.
  Ahsoka palika meitene, bet Obi Vans novecoja. Leia izskatās labi un dzīvespriecīga.
  Bet skaidrs, ka viņai ir nobriedušas sievietes seja, nevis bailīgas meitenes. Maršala vīrišķīgs zods, ideāla klasika, stingri vaibsti.
  Divdesmitajā gadsimtā šādi izskatās sportiskas sievietes trīsdesmit piecu gadu vecumā. Lejas figūra ir muskuļota, gandrīz meitenīga, tikai smagāka ar lielāku masu.
  Bet Ahsoka ir slaida, ar daudzkrāsainu ādu un gandrīz bērna seju. Tas nav mainījies gadu desmitiem. Izņemot proboscis, nevis ausis, krāsa ir gandrīz tāda pati kā cilvēkam.
  Var pat neredzot galvu domāt, ka šī ir meitene no cilvēku dzimtas, tikai viņa ādu krāsojusi oranžos, purpursarkanos un dzeltenos rakstos.
  Un viņas krūtis ir cilvēka.
  Magoņu sarkani sprauslas spiežas pret pogām un izspiež totalitāras iznīcināšanas ugunīgas straumes.
  Ahsoka dūko, cīnoties ar impēriju:
  - Pasaule ir dziļa tumsa, viss sapinies,
  Lai top gaisma - un metīsim nost sinšu važas!
  Un tad uzsprāgst vēl viens ienaidnieka zvaigžņu kuģis. Un tiek veikta vēl lielāka iznīcināšana.
  Katram pieciniekam ir ļoti spēcīgs un kaujas zvaigžņu kuģis.
  Pat vienpadsmit vai divpadsmit gadus vecs zēns Anakins ļoti veikli kontrolē savu automašīnu ar kailiem kāju pirkstiem un, protams, rokām.
  Turklāt pavēles var dot garīgi.
  Anakins ļoti asprātīgi atzīmēja:
  - Nogalināt ir grēks, bet atstāt citus dzīvot ir pilnīgi smieklīgi!
  Un puika nospieda pogu ar savu pliku, bērnišķīgo papēdi.
  Un nogrieza veselu rupju fregati.
  Galvenais šeit ir pareizi ...
  Padawan zēns, piemēram, vienmēr uz bumbu.
  Princese Reja atbalsta terminatora bērnu:
  - Nāc, Dārta Veidera mazdēls, esi sava vectēva cienīgs!
  Anakins atzīmēja, piemiedzot meitenei ar aci un ar pērtiķa veiklību izmantojot bērnu kāju kailos pirkstus:
  Cīņā ar sinha zēnu,
  Es neesmu pieradis strīdēties!
  Es neesmu pieradis strīdēties!
  Lai tu esi cienīgs
  Lai tu esi cienīgs!
  Svētais skolnieks!
  Tas ir zēns - ļoti foršs un kompetents.
  Acālija ir Lejas meita, kura ir pamanāma, izšaujot ar rubīna krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu dzelksni un sabojājot impērijas dreadnought:
  - Brāli, mēs uzvarēsim - es ticu!
  Azalea un Anakin patiešām ir brālēni. Un viņi, teiksim, cīnās.
  Azalea jau ir pieaugusi meitene, Anakina vēl ir bērns. Bet viņu talants ir milzīgs.
  Cīnīgs un ļoti agresīvs un tajā pašā laikā laipns pāris.
  Acālija izšāva, atkal izmantojot savu koši sarkano krūtis, un čivināja:
  - Viņi ilgu laiku turēja gaismu cietumos,
  Ilgu laiku gaisma pūta ļaunuma tumsu ...
  Tumšās dienas ir beigušās
  Pestīšanas stunda ir skārusi!
  Un meitene atkal drāžās. Šoreiz izmantojot viņa graciozo kāju kailos pirkstus.
  Ahsoka apstiprinoši pamāja ar galvu.
  -Tu esi vienkārši super!
  Un viņa arī nosūtīja uz nākamo pasauli vēl vienu tumsas impērijas kuģi ar rubīna nipeli.
  Acālija apstiprināja, izmantojot savu pilno, iedegušo krūšu zemeņu nipeli:
  - Un tu esi lielisks!
  Un abas skaistules piemiedza viena otrai ar aci. Acālija ir ļoti skaista. Viņas mati ir kā medus blondīne. Un Leia ir tumšāka.
  Viņi abi ir skaisti, bet tik atšķirīgi. Žēl, ka viņas brālis nogalināja Solo tēvu.
  Tāds zaudējums.
  Bet no citas pasaules var saukt par cilvēka garu. Jebkurā gadījumā, ja šī persona bija spilgta personība, un viņa individualitātei nebija laika izšķīst spēkā.
  Princese Leia arī sēroja par savu dēlu, kurš bija nonācis spēku tumšajā pusē. Un vīram, kuru dēls nogalināja.
  Visnepatīkamākais ir tas, ka pie tā vainīgs ir tas, kurš tika uzskatīts par nogalinātu - imperators Palpatīns.
  Pat viņas Dārts Veiders vai Anakins Siokers bija bērns, un Palpatīna jau bija vecāka gadagājuma senatore ar sirmiem matiem.
  Bet cik gadus šis ļaunums pastāv? Sākumā Palpatīnu izkropļoja zibens spēki. Tad viņš zaudēja savu miesu, pārceļoties uz klonu.
  Un tagad viņi ir pilnībā meitenes miesā. Un viņš dara ļaunu, nezinot nekādu mēru un pat varas robežu.
  Patiešām, ķeizariene Palpatīna ir meitene ar ļoti spilgtiem matiem un āķīgu, izteiksmīgu izskatu, izstieptām rokām.
  Lielā līnijkuģa priekšējā daļa atvērās. Bija redzamas Klona ķeizarienes skaistās, graciozās rokas ar gariem nagiem.
  Un šeit viņa skatās.
  Protams, impērijas flote ir daudzkārt spēcīgāka un pārņem. Bet pieci karotāji no tiem, kam pieder spēks, ir ļoti spītīgi pretojoties.
  Un rada lielu kaitējumu impērijas flotei.
  Klons supermaršals Emanuels dusmās mētājas ar basu kāju (visām klonu meitenēm, izņemot ķeizarieni, ir novilktas kurpes) un rēc:
  - Iznīcini tos, lielākais no lielākajiem!
  Ķeizariene Palpatīna nikni šņāc:
  - Lai tā būtu!
  Un no skaistules garajiem nagiem izraujas spēka zibens. Tie palielinās izmērā. Un tagad tie aug kā zibens tīkls.
  Emanuela nikni dziedāja:
  - Tie neglābj no izlādes,
  Sasodītie Džedi!
  Ķeizariene Palpatīna skarbi sacīja:
  Viena nogalināšana ir labāka par tūkstoš lāstiem!
  Spēka zibens apņēma kaujas piecinieka zvaigžņu kuģus. Tās bija kā mušas ugunīgā tīklā.
  Ahsoka Tana kliedza:
  - Spēka zibens nav biedējošs!
  Princese Reja nospieda pogu ar savu koši sarkano nipeli un piekrita tam:
  - Es noturēju sitienu visiem sitiem uzreiz!
  Un no Anakina, kurš bija mazāk pieredzējis, iespēra zibens. Un viņi dedzināja bērnu, plikus papēžus.
  Zēns kliedza:
  - Tas sāp!
  Azalea teica:
  - Parejiet ar savu gaismas zobenu!
  Zēns pamāja ar pirkstiem. Viņiem bija gaismas zobens. Un jaunais karotājs sita zibeni.
  Bērna basās pēdas kūpēja un bija tulznas.
  Arī Acālijai tas patika. Meitene tika apdedzināta ne tikai uz papēžiem, bet arī uz kailajām, pilnajām krūtīm.
  Un viņa arī cīnījās ar zobenu.
  Pārējie pieredzējušākie karotāji arī ietvēra aizsardzību, jo džedaji viņus apmācīja bez zobeniem.
  Bet tomēr negatīvās enerģijas plūsmas bija tik spēcīgas, ka optiskie instrumenti un tēmēkļi neizdevās. Un ieroču stobri sāka deformēties un kust.
  Princese maršals Leia atzīmēja:
  - Kāds velna spēks! Viņš kļuva vēl stiprāks!
  Karotājs Rejs piekrita:
  - Iznīcināšanā tumšā puse atveras pāri iespējām. Nav brīnums, ka vienmēr bija vieglāk nogalināt nekā augšāmcelt!
  Ahsoka Tana nolaizīja lūpas un atzīmēja:
  - Mums būs jāatkāpjas. Atkāpieties, lai atgrieztos, un ar jauniem spēkiem pievienojieties cīņai ar spēka tumšo pusi!
  Padawan zēns atbildēja:
  - Vītne ir pārtrūkusi
  Un draud gaismai dzīvot...
  Dzīvot gaiši -
  Varonim jāmirst!
  Karotājs Rejs iebilda:
  - Mēs esam unikāls piecinieks! Kā zvaigznes gali. Un nav pienācis laiks uzvarēt spēka tumšo pusi!
  Princese maršals pavēlēja:
  - Ejam! Cīņa nav beigusies! Mēs atradīsim horkrusus, un iemiesotais Velns tiks iznīcināts.
  Princese Reja pamāja ar galvu un piebilda:
  - Un tomēr mūsu piecinieks kaujas lauku atstās pēdējie!
  Meitene paņēma un pacēla baso kāju. Un no plika papēža izlaida spēka pulsāru.
  Tas lidoja imperatores Palpatīnas grandiozā kaujas kuģa virzienā. Tāpēc satika viņu ar zibens spērieniem.
  Taču tīmeklis ap pieciem lielajiem zvaigžņu kuģiem kļuva bālāks, negatīvā enerģija vājinājās.
  Ahsoka Tana komentēja:
  - Es varu šaut vēlreiz!
  Un atkal karotāja, it kā drāžoties, ar savu zemeņu krūšu palīdzību.
  Un tad postošs trieciens caururbj impērijas drednautu, liekot tam sadegt un saplīst.
  Acālija čīkstēja, arī šaudīdama un ignorējot apdegušo zolīšu sāpes:
  - Tas ir mūsu liktenis
  Citādi dzīvot nevar...
  Ja sātans iekļūtu -
  Tad mēs viņam sitīsim pretī!
  Arī zēns Anakins izmantoja savas bērnišķīgās, apdegušās, bet kustīgumā nezaudētās kājas un dziedāja:
  - Tumsas spēks neapstāsies,
  Tumsas spēks neuzvarēs!
  Mēs nogalināsim spiegu pūķi,
  Elles velns tiks uzvarēts!
  Princese Leia apstiprināja, kad viņa uzbruka imperatora flotei.
  - Ienaidnieks tiks uzvarēts, kaut arī viņš ir ļoti spēcīgs!
  Ahsoka Tana jau neskaitāmo reizi palaida kaut ko ārkārtīgi slepkavniecisku ar savu sarkano krūšu dzelksni un čivināja:
  - Tava dvēsele tiecās pēc gaismas,
  Tu piedzimsi no jauna ar sapni...
  Bet ja tumsa ir tavs liktenis
  Paliec cūka!
  Ķeizariene Palpatīna bija ļoti nokaitināta, ka pieci gaismas karotāji nevēlējās padoties.
  Gan jau atkal tiek palaistas spēka zibens.
  Tomēr augstais maršals Emanuels bija izvietojis ko būtiskāku un nāvējošāku: termpreona raķeti.
  Viņa to vadīja ar savu veiklo kāju kailajiem pirkstiem.
  Uzskaitiet šādā raķetē - simts triljoni atombumbu nomesti uz Hirosimu. Tātad plaisa būs briesmīga. Cits virsmaršals: Monika pat pavēlēja imperatora kuģiem atkāpties, cik ātri vien iespējams.
  Lai izvairītos no postoša supernovas sprādziena.
  Raķete pacēlās tālumā. Taču viņas trieciena spēks bija tāds, ka tika trāpīti pieci zvaigžņu kuģi ar džedajiem un uzliesmoja vārds pelavas. Un viņi tika uzvilkti vilnī.
  Princese Leia tviterī ierakstīja:
  - Ieslēdziet garīgo aizsardzību! Mums ir jāizdzīvo!
  Zēns Anakins, kurš atkal, un šoreiz daudz vairāk apdedzis bērnu papēžus, dziedāja:
  - Nav vārdu svaigākam karavīram,
  Piespiediet starojošas gaismas straumi pie krūtīm ...
  Esmu gatavs atdot savu dzīvību par laipnību,
  Lai mūsu darbi tiek slavēti!
  Neskatoties uz viņu aizsardzību, gan Anakins, gan Azalea tika smagi apdedzinātas no hiperplazmas uguns un preonu saplūšanas raķetes infernālās enerģijas. Šāda dāvana varētu saplēst planētu Zeme.
  Un pārējās džedaju meitenes tika nopietni ievainotas. Patiesība joprojām ir mazākā mērā nekā jaunākajiem cīnītājiem.
  Turklāt viņiem bija kļūme acīs. Cīnīties vairs nebija spēka, un gaismas karotāji atspiedās.
  Pārējie nemiernieku zvaigžņu kuģi pilnībā metās dažādos virzienos. Tagad cīņa beidzot tika zaudēta.
  Princese Leia iesaucās:
  "Izskatās, ka mēs nevaram savākt vairāk spēka!"
  Princese Reja teica:
  Partizējamies!
  Anakins drosmīgi paziņoja, lai gan viņš bija sarkans kā vēzis no apdegumiem un vēstījums bija klāts ar tulznām:
  - partizānu dziesmas koši rītausma,
  Mana dzimtene, gaišā impērija!
  Acālija, kas arī bija smagi apdegusi, bet drosmīgi turējās, nikni atbildēja:
  - Impērijas nav spožas. Pareizi ir teikt: gaiša republika!
  Zēns Anakins, kura mēli apdegumi praktiski neskāra, spītīgi dziedāja, atbildot:
  - Tev nav jābūt runātājam
  Garš stāsts īss...
  Es kļūšu par imperatoru
  Galu galā, tie nebūs ilgi!
  Princese maršals Leia stingri noteica:
  - Pārmērīga iedomība spēka tumšajai pusei paver ceļu!
  Ahsoka Tana atzīmēja:
  - Kad Anakins kļuva par Dārtu Veideru, arī es gribēju pievienoties impērijai. Bet tad es domāju, ka tik un tā kāds tik stiprs kā es agrāk vai vēlāk tiks nodevīgi nogalināts.
  Princese Reja pamāja.
  - Ak, protams! Kas ir spēka tumšās puses vājums? Ir grūti tajā būt līdzvērtīgu savienībā. Viņi nogalina un iznīcina viens otru. Jedi bija daudz. Bet sitki bija noteikums divi. Kad viņi bija trīs, kāds kādu nogalināja. Vai arī students nogalināja skolotāju.
  Anakins iesaucās:
  - Es nešķiršos no pasaules!
  Azalea tviterī ierakstīja:
  - Nesoli manam dārgajam brālim,
  Neapsoli manam dārgajam ņemt...
  Pretējā gadījumā rezultāts būs ļoti slikts!
  Padawan zēns atbildēja:
  - Es nedevu vārdu - esi stiprs, bet es turējos!
  Princese Rei skarbi paziņoja:
  "Mēs atradīsim horkrusus un beigsim visspēcīgāko un prasmīgāko Situ Visuma vēsturē."
  Pretestības flote izkaisījās dažādos virzienos. Un kara iznākums nebija skaidrs.
  
  
  
  AMELINS BRĪNUMZEMĒ
  ANOTĀCIJA
  Meitene nokļūst pasaku zemē, kur jāredz daudz multfilmu un viss interesantais un plašums.
  . NODAĻA #1
  Amelīna gāja pa ceļa dzeltenajiem ķieģeļiem, un ap viņu auga alejas ar sulīgiem ziediem. Puķu dobes bija labi koptas un ziedi mirdzēja visās varavīksnes krāsās.
  Un pati Amelīna pārvērtās par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni. Un sita viņai basām kājām. Tā bija kaut kāda pasaka.
  Šeit nāk troksnis. Pa ceļu skrēja trusis mētelī un cilindrā. Viņš izņēma no kabatas pulksteni ar ķēdi, paskatījās uz skrējienu un rūca:
  - Ak, cik es kavēju! Viņi mani noskuj, manas ausis un ūsas būs tik nepiedienīgas!
  Amelīna steidzās pēc trušiem, čīkstot:
  - Vai vēlaties ausaino - strauji paātrināties?
  Trusis cilindrā ķērka:
  - Un hercogiene var būt sarūgtināta!
  Un viņi skrēja pa aleju jau kopā. Amelīna, ņirbēdamās ar kailiem, rozā papēžiem, jautāja:
  - Kāpēc tu esi balts?
  Trusītis norūca:
  - Kāpēc es esmu balts? Ak, labāk būtu pelēks, nevis skriet un nesēdēt!
  Amelīna to paņēma un ierunājās:
  - Ja gribi būt stiprs, skrien! Ja vēlies būt gudrs, skrien! Ja vēlies būt vesels - skrien!
  Trusis čīkstēja atpakaļ, piemiedzot ar aci.
  - Nebaidieties no sliktām ziņām,
  Mēs atbildam, skrienot vietā!
  Skriešana uz vietas ir parasta samierināšanās!
  Meitene un trusis turpināja skriet. Priekšā pēkšņi parādījās ozols ar milzīgu dobumu. Trusis ienira tur, un Amelīna ielēca viņam pakaļ.
  Meitene lēca un juta, ka viņa krīt, viņas kleita atvērās kā izpletnis.
  Amelīna sāka lēnām nolaisties, it kā sapnī. Trusis nolidoja nedaudz zemāk un dziedāja:
  - Un viņš visu dienu steidzās kā traks zaķis,
  Droši vien no bailēm es kļuvu par ļoti baltu trusi ...
  Amelīna atbildēja un dziedāja:
  - Cik daudz būt gļēvam - es nesaprotu,
  Piedzimst spēcīgs kaujas karavīrs ...
  Bailes ir vājums un tāpēc -
  Kurš baidījās, tas jau ir uzvarēts!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņēma akas malā krūzīti ar kaut ko ēstgribu. Un es to pagaršoju. Tas nedaudz atgādināja medu. Un Amelīna dziedāja:
  - Tātad tēta ķepa ir smaga,
  Ja tētis paņem šo ķepu,
  Tas nemaz nebūs medus!
  Trusis čīkstēja, kratīdams ausis:
  - Uz zemes nez kāpēc cilvēki
  Viņi staigā, stopot kājas
  Kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti!
  Amelīna ieraudzīja plauktā kūku. Tik skaisti ar ziediem un ķiršiem. Meitene pastiepa viņam rokas.
  Kūkai pēkšņi radās mute, un viņš čivināja:
  - Uzmini mīklu!
  Pēc tam kūka nokrita no sudraba paplātes un peldēja kopā ar meiteni.
  Amelīna pamāja.
  -Ejam!
  Kūka, čivināt, dziedāja:
  Kāpēc kazām ir trīs ragi?
  Meitene, turpinot lēnām krist akā, pārsteigta jautāja:
  Vai kazai ir trīs ragi?
  Kūka smējās un atbildēja:
  - Jā, veselas trīs kā čūskas Gorinica galvas!
  Amelīna iesmējās un atbildēja:
  - Jo ceturto ragu kazai nocirta Iļja Muromets!
  Kūka iesmējās un atbildēja, zobus noklājot ar šokolādes kārtu:
  - Nē! Kazai ragu nocirta Finists - dzidrais Piekūns!
  Meitene pastiepa rokas pie kūkas un dziedāja:
  - Kūka, tu esi mana pele,
  Ar saldu ādu es tevi apēdīšu!
  Atbildot uz to, kulinārijas izstrādājums dziedāja:
  - Milti bez atelpas,
  Stulbi ellē...
  Pie velna nav problēmu!
  Amelīna atkal mēģināja noķert tik ēstgribu un skaistu kūku, taču meitenes rokas turpināja paslīdēt garām.
  Kūka pasmīnēja.
  - Nestiepiet rokas - izstiepiet kājas!
  Tad Amelīna, divreiz nedomājot, lika lietā savas apakšējās ekstremitātes. Un viņa noķēra kūku ... Viņš, spļaudīdams krējumu, kliedza:
  - Viņi neēd kūkas ar basām kājām! Liksim lietā zelta nazi un dakšiņu!
  Amelīna paskatījās apkārt. Viss karājās pie akas sienām. Ieskaitot smagas pātagas, ar kurām var dzenāt ziloņus, nevis galda piederumus.
  Amelīna čivināja:
  - Kur ir galda piederumi?
  Kūka šņukstēja:
  - Kur? Karagandā!
  Meitene no Amerikas neizpratnē atbildēja:
  - Es nezinu tādu pilsētu!
  Kūka dziedāja ar sajūsmu:
  - Mana dzimtā valsts ir plaša,
  Tajā ir daudz mežu, lauku un upju ...
  Es nezinu nevienu citu valsti
  Kur cilvēks tik brīvi elpo!
  Amelīna paskatījās uz sienām. Šeit jūs varat redzēt plauktus un uz tiem ir bankas. Diezgan dažādas burciņas. Ieskaitot ievārījumu un medu.
  Amelīna mēģināja paņemt burku ar rokām, taču viņai tas neizdevās. Tās izslīdēja starp maniem pirkstiem kā hologrammas.
  Bet, kad meitene izmantoja basās kājas, viņa ļoti sīksti satvēra ievārījuma burciņu. Un atnesa to viņai pie mutes.
  Tas arī ļoti jauki smaržoja.
  Amelīna sāka dzert garšīgas zemenes un sajauca ar vīģu masu. Un tas bija tik garšīgi, ka meitene dziedāja:
  - Priecīga valsts, priecīga valsts,
  Kurš man pateiks, kurš parādīs...
  Kur viņa ir, kur viņa ir!
  Trusis ar bargu gaisu atzīmēja, kratīdams savu cilindru:
  - Bērniem ir kaitīgi ēst daudz saldumu!
  Amelīna bija aizvainota:
  - Es esmu pieaugusi sieviete, nevis bērns!
  Trusis iesmējās un atbildēja:
  - Saprotams! Pārejot pasakā, pieaugušie kļūst par bērniem! Bet galu galā, kā teica Kārlis Markss - esība nosaka apziņu?
  Amelīna iesmējās un atbildēja:
  - Kārlis Markss? Vai tas dzīvo uz jumta?
  Trusis iesmējās un atzīmēja, atklājot zobus, kas viņam bija ļoti lieli:
  - Nē, Kārlesons dzīvo uz jumta. Un Kārlis Markss ir... - Un tad trusis vilcinājās un ķiķinot piebilda. - Mēs pazīstam viens otru svešinieku. Un nezinot par mani, mēs nākam pie manis svešinieks, bet pagaidām tikai sapnī!
  Amelīna iesmējās un iesaucās:
  Mēs sēdējām uz jumta
  Vai varbūt pat augstāk...
  Vai varbūt A, es, B -
  Sēžu uz caurules!
  Un meitene atkal iebāza seju ievārījumā un sāka laizīt sulīgo, saldo mīkstumu. Un viņas garastāvoklis kļuva gaišāks.
  Un šeit nāk Kārlesons. Tāds resns puika ar motoru mugurā. Viņš izlidoja no akas malas, pagriezās un jautāja:
  - Sveika, kundze!
  Amelīna smejoties atbildēja:
  - Sveiks, bērns ar motoru!
  Kārlesons bija aizvainots, kaprīzi uzsitot pa lūpām:
  - Es neesmu mazs bērns! Esmu pilnziedošs vīrietis!
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es arī neesmu bērns - šķietamība maldina!
  Zēns ar motoru dziedāja:
  - Bērnība beigsies, kad
  Mūžīgi tikai pasakās!
  Puikas izaugs
  Kurš kur izkaisīs!
  Amelīna smējās un atbildēja:
  - Bērnība mūžīgi fantāzijā!
  Trusis kaprīzi atzīmēja:
  - Tev galvā ir bērnība, un man pastāvīgi ir hemoroīdi!
  Amelīna iesmējās un atzīmēja:
  - Ko tu saki - tu pats esi vainīgs,
  Un mašīna jums ir gatava!
  Trusītis nospļāvās, zobus atsegdams:
  - Mēs neesam kumeļi, mēs neesam kumeļi ...
  Un tad lielausains nomurmināja no atskaņas:
  - Mēs esam truši!
  Amelīna čivināja, piemiedzot savam jaunajam paziņam:
  - Izdalītas trušu, ziloņu un alkoholiķu maskas!
  Kūka ar smīnu atzīmēja:
  - Es pametu savu vecmāmiņu, es pametu savu vectēvu, un es pametu zaķi, un es pametu vilku, un pat noslīdēju no lāča!
  Trusis atbildēja:
  - Šajos dūmos, it kā ellē,
  Tu man atbildi!
  Mūžīgi viens, kāpēc tu esi -
  Kur ir tavs lācis?!
  Amelīna spieda gaisā savu kailo, bērnišķīgo kāju un dziedāja:
  - Es draudzēju ar lāci, es draudzēju ar lāci,
  Es aiziešu bez bailēm...
  Ja esmu kopā ar draugu,
  Ja esmu kopā ar draugu
  Lācis bez drauga!
  Trusis nicinoši nošņāca.
  - Lācis tevi saplosīs! Izskatās, ka neesi pieaudzis!
  Amelīna ar nopūtu atzīmēja:
  - Un vēl nepieredzētu brīnumu ziemā un vasarā,
  Kaut kur būs bērnība, bet ne šeit!
  Basām kājām cauri peļķēm, kas dzirkstī pie strauta
  Puika skries, un es būšu ar viņu!
  Bija pauze. Amelīna, kas sapnī bija kļuvusi par meiteni, pamazām nogrima. Viņa īsti nesaprata, kas notiek. Trusis turpināja raustīties un kurnēt:
  - Es esmu kā dzīts zirgs,
  Ceļš tiešām slikts!
  Amelīna ķiķināja... Te viņa aizlidoja garām piekārtajiem galda piederumiem. Turklāt naži, karotes un dakšiņas bija lielisks zelta darbs.
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem paņēma nazi un dakšiņu, kas dzirkstīja pustumsā, un rūca:
  - Mēs vispirms paskatīsimies kūkai acīs,
  Un tad cepsim un ēdīsim!
  Kūka čīkstēja atbildē:
  - Neēd pareizi meitene!
  Amelīna, turpinot krist, pārsteigta jautāja:
  - Nu kā tam vajadzētu būt?
  Kūka dziedāja skaidrā balsī:
  Apskatīsim jūsu rakstus, rozes,
  Un tad mēs tevi sagriezīsim un apēdīsim!
  Amelīna iesmējās un atzīmēja:
  - Pareizi! Skaists!
  Trusis izspruka no vietas:
  - Nesēdi uz celma,
  Neēd pīrāgu!
  Kūka loģiski atzīmēja:
  - Un ko nobriest? Mani taisīja ēst!
  Amelīna, turot rokās nazi un dakšiņu ar kailiem pirkstiem, mēģināja tikt pie kūkas. Un viņš raustījās.
  Trusis to paņēma un vēlreiz paskatījās pulkstenī un filozofiski atzīmēja:
  Neapmierināts kā parasti
  Cilvēki savā laikā
  Tad mēs viņu veltīgi dzenam,
  Mēs bremzējam bez rezultātiem!
  Amelīna loģiski atzīmēja:
  - Un esošā situācija, cilvēki vienmēr ir neapmierināti.
  Trusis piekrita.
  - Tas ir diezgan cilvēcīgi!
  Kūka kļuva smieklīga, un viņš čīkstēja:
  - Vīrietis, vīrietis, vīrietis,
  Tautas gaisma un cerība...
  Skaitīt vētrainais gadsimts drīz beigsies,
  Putnubiedēkli tev dārzs!
  Amelīna atkal mēģināja izlikt kūku. Bet viņa acīmredzami nevarēja. Kūka uzlidoja un netika iedota.
  Viņu akas malas atkal iznira jau pazīstamais resnais zēns ar motoru. Viņš turēja rokās ievārījuma burciņu, mazuļa sejiņa bija nosmērēta ar krēmu.
  Zēns, kurš dzīvo uz jumta, atzīmēja:
  - Kūka šeit izrādījās ļoti spītīga!
  Amelīna tam piekrita:
  - Jā, ēdiens ir spītīgs!
  Kārlesons dziedāja:
  - pārtika, pārtika, sildīts ēdiens,
  Pildīt vēderu - tas ir muļķības!
  Un zēns ar motoru ņēma un satvēra kūku aiz kakla. Tas sagriezās un mēģināja izlauzties. Bet acīmredzot Kārlesons zināja kādu noslēpumu un spēja to saglabāt.
  Kūka tvītoja:
  - Tu, protams, kanibāls,
  Bet cilvēkiem ēst nevajag...
  Jo kanibāls
  Cilvēkiem var kļūt garlaicīgi!
  Kārlesons smaidot atzīmēja:
  - Vai tu esi cilvēks?
  Kūka smaidot teica:
  - ES varu runāt!
  Zēns ar motoru atzīmēja:
  - Papagailis arī runā!
  Kūka kliedza:
  - Man arī ir inteliģence!
  Karlesona zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Kas ir pieci pieci?
  Kūka nekavējoties atbildēja.
  - Divdesmit pieci!
  Amēlija atzīmēja:
  - Jā, ir pārāk nežēlīga racionāla būtne!
  Kūka murrāta:
  - pilns vēders,
  Turklāt kurls!
  Kārlesons pamāja ar galvu un jautāja:
  Kāda ir atšķirība starp kraukļiem un kraukļiem?
  Kūka uzpūsta un murmināta:
  - Viņš ir krauklis, un viņa ir vārna!
  Kārlesons smējās:
  - Nē! Tās ir dažādas sugas, varbūt apēst tevi par to?
  Kūka atbildēja:
  - Un citiem slēgtajā bufetē
  Pavārs mierināja - nekautrējieties ...
  Ar šo gaļēdāju apetīti
  Jūs norīsit kāda cita ļaundara prātu!
  Amelīna ierosināja, paņemot rokās dakšiņu un karoti:
  Nebūsim tik nežēlīgi pret racionālu būtni. Varbūt labāk viņam uzzīmēt gan rokas, gan kājas?
  Kārlesons atgādināja:
  - Vai tu negribēji gavēt?
  Amelīna iesmējās un atbildēja:
  - Kaitīga kotlete, sportistam,
  Un tikai skriešana noņem svaru!
  Trusis diezgan loģiski noteica:
  - Šeit zaķis daudz skrien -
  Un cik ilgi viņš dzīvo?
  Kārlesons pasmaidīja un atzīmēja:
  -Šeit ir lēns bruņurupucis, bet tas dzīvo ilgi!
  Amelīna paņēma to un dziedāja:
  Velkas vētrainos dubļos,
  Veca dīķa gludā virsma...
  Ak, viņa bija kā Pinokio,
  Esmu vaļīgs, rupjš!
  Kārlesons gribēja kaut ko atdot, jo parādījās cits tēls. Nu jā, tas ir Vinnijs Pūks, ļoti kaujiniecisks lācis.
  Un viņš lidoja ar balonu un rēca:
  - Es degu
  Kas izraisa smagu badu...
  Lieciet triecienā visu dusmu spēku
  Pagaidām Vinnija dvēsele ir jauna!
  Kārlesons izstiepa rokas un sacīja:
  - Vinnij, vai vari nodziedāt kaut ko liriskāku?
  Vinnijs Pūks loģiski noteica:
  - Ka man galvā zāģskaidas, lai es dziedu par velti!
  Amelīna ķiķināja, un tad viņas kailie kāju pirksti satvēra lāča brūno degunu.
  Lācis kurnēja, ar asu rāvienu atbrīvojoties:
  - Nē! Neesiet stulbi!
  Amelīna iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, es tevi neturēju!
  Kārlesons loģiski noteica un pat dziedāja:
  - Neviens viņu nevar noturēt,
  Viņa domas tiek vilktas taisni tālumā ...
  Varbūt es esmu ķēms
  Es izleju kompotu...
  Bet man nav žēl brokastu maizītes!
  Trusis piezīmēja, plivinot ausis:
  - Nē! Tas tiešām ir cilvēks ar motoru, kurš mēģina dziedāt!
  Amelīna jautāja:
  - Vai esat pārsteigts, ka viņš dzied, vai arī tas, ka viņš dzied par velti?
  Kārlesons atbildē atkal dziedāja:
  Dziesma palīdz mums būvēt un dzīvot,
  Lai cilvēks dzied labu liru...
  Un tas, kurš staigā pa dzīvi ar dziesmu,
  Viņš nekad nekur nepazudīs!
  Trusis savā loģiskā veidā ieteica:
  "Varbūt labāk kūku sadalīt četrās?" Tad prieks būs abpusējs un nenobarosies?
  Kūka agresīvi rībēja:
  - Man nevajag kvartālu! Tas ir tik necilvēcīgi!
  Amelīna vēlreiz ieteica:
  - Vai tiešām pasaku zemē nav burvju flomāsteru, ar ko kūkai pievienot rokas un kājas?
  Trusis iesmējās un atbildēja:
  - To var atrast, ja turpināsi iekrist akā. Lai gan tas ir ļoti atkarīgs no gadījuma!
  Kārlesons atgādināja:
  -Reiz man izdevās dabūt sev motoru, un uz visiem laikiem paliku zēns, kā Pīters Pens!
  Trusis savilkās grimasē.
  - Esi kluss! Un tad vēl piektais ēdājs lidos pie kūkas!
  Amelīna ierunājās:
  - Zaķi kūku neēd!
  Ausains dzīvnieks atzīmēja:
  - Izglītotas meitenes basām kājām neskrien!
  Amelīna atbildēja ar nopūtu:
  - Nu... es neesmu gluži meitene!
  Trusītis nošņāca:
  - Vēl ļaunāk, ja pieaugušais vicinās kailiem, rozā papēžiem!
  Kārlesons atbildēja:
  - Zaķiem ir nepiedienīgi staigāt cilindrā un cimdos!
  Ausains dzīvnieks gaudoja:
  - Un kāpēc tā?
  Vinnijs Pūks ievietots šeit:
  - Izskatās, ka pirmā pietura mūs sagaida rudenī! Beigsim strīdēties. Un tā kā kūka var lidot, tad tai nav vajadzīgas rokas un kājas!
  Kulinārijas izstrādājums dziedāja:
  Pirātiem zinātne nav vajadzīga
  Un ir skaidrs, kāpēc...
  Mums ir kājas un rokas
  Un galva mums ir bezjēdzīga!
  
  TRĪS MUSKETIERI PĀRSEIKUMS
  ANOTĀCIJA.
  Trīs musketieri amerikāņu adaptācija alternatīvā vēsturē. Protams, viss ir foršāk nekā Dumas, un ar maģijas elementiem un japāņu mantru.
  . NODAĻA #1
  Filmas Trīs musketieri ekrāna adaptācija jaunā veidā. Dartanjans joprojām ir tikai apmēram divpadsmit gadus vecs bērns, un pārējie musketieru zēni ir tikai nedaudz vecāki par trīspadsmit vai četrpadsmit gadiem.
  Un, protams, viņi ir šortos un basām kājām, kā jau seno laiku pusaudžiem pienākas. Un viņi vēlas glābt karalieni no kardināla mahinācijām. Taču viņām pretojas mānīgā un diezgan pieaugušā miledija, un arī Konstance Bonasjē ir meitene.
  Šajā filmā ir daudz kautiņu un saldējuma mešanas, kūkas un ļoti moderni veidi. Un, kad puišus ielenca kardināla apsargi, tad Dartanjana rokās bija ļoti iespaidīgs ložmetējs ar augsta kalibra sprādzienbīstamām lodēm. Puisim bija grūti noturēt šādu kolosu un viņam palīdzēja garākais un muskuļotākais Portoss starp pusaudžiem.
  Un tad, ja jau trāpa, tad kardināla sargi nopļauj desmitiem. Un dažiem zemessargiem nost galvas un ripo pa zāli.
  Un vēl jocīgāk ir, kad musketieru zēni uzbrūk ienaidniekiem ar liesmas metēju. Viņi atpūtināja basās kājas, un kā viņi to paņems un lādēs ar slepkavniecisku strūklu.
  Šie zēni ir vienkārši pārsteidzoši.
  Četri zēni, protams, nesēdēja uz vietas. Viņa paņēma un sagūstīja spārnotu kuģi, kuru viņa izstrādāja saskaņā ar Leonardo Da Vinči zīmējumiem. Šie puiši ir tik forši.
  Un kopā ar viņiem baskāju meitene Konstance Bonasjē. Viņa paņems un metīs ugunīgu pulsāru ar galvu ar papēdi. Un uzreiz liesmās sadeg kardināla karotāju masa.
  Un kardināls neapcietināja karali saskaņā ar kanonu. Un tas patiešām ir militārs apvērsums.
  Četri musketieru zēni un meitene cīnās pret visu armiju. Un viņiem pretojas ne tikai cilvēki, bet arī orki.
  Protams, tāpēc visu filmu var uzņemt ASV stilā - forši ar specefektiem.
  Un četri divpadsmit vai četrpadsmit gadus veci zēni basām kājām un šortos uzbrūk cietoksnim. Un kopā ar viņiem ir meitene ar matiem, kas mirdz kā zelta lapa.
  Zēns Dartanjans griež divus burvju zobenus uzreiz, izgriežot pretiniekus.
  Tad apmēram divpadsmit gadus veca zēna kailās, iedegušās kājas met nāves zirni.
  Tas eksplodē, un pāris desmiti orku izklīst asiņainos gabalos.
  Musketieru zēns dzied:
  - Kā mēs dzīvojām, cīnījāmies,
  Un nebaidās no nāves
  Tātad no šī brīža dzīvosim jūs un es!
  Un zvaigžņotajās debesīs
  Un kalnu klusums...
  Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Un nikns, un nikns uguns!
  Skaists, muskuļots pusaudzis Portoss cīnās ar kailām krūtīm un izskatās pēc Apollona.
  Portoss ar asiem zobeniem nocērt orkus un kardināla sargus. Viņš ir ļoti spēcīgs zēns.
  Šeit ar plikiem kāju pirkstiem mazulis šortos palaiž bumerangu. Un nocirta orkiem galvas.
  Portoss to paņēma un dziedāja:
  Tas nozīmē dzīvot skaisti
  Tas nozīmē dzīvot labi...
  Mūsu varonīgais spēks,
  Prāta spēku un gribasspēku!
  Un stipra puiša kailais papēdis trāpīs orku ģenerālim pa zodu. Un visi zobi izlidos.
  Atoss ir nedaudz mazāks zēns, apmēram trīspadsmit gadus vecs. Bet ar ļoti izteiksmīgu un cēlu, lai arī bērnišķīgu seju.
  Tāpēc viņš ņēma un rīkoja tauriņu pieņemšanu ar zobeniem. Un nocirta dažus orkus.
  Un jaunā karotāja kāju kailie pirksti svieda ļoti postošu iznīcināšanas dāvanu. Šis bērns ir vienkārši pārsteidzošs. Un viņš dzied vēl labāk.
  Musketieru zēns čivināja:
  - Ļaujiet cēlām niknām,
  vāriet kā vilnis ...
  Mēs esam tautas armija
  Mēs uzvaram likteni!
  Un grāfs zēns piemiedza saviem kolēģiem.
  Aramis parasti ir tikpat jauns kā Dartanjans un izskatās apmēram divpadsmit gadus vecs. Ļoti skaists, blonds puika.
  Aramis sagriež pretiniekus ar zobeniem un atsegt zobus dzied:
  -Velns karoja pret Dievu Kungu,
  Ienaidnieks cīnījās nežēlīgi, mānīgi ...
  Bet Kristus ar mīlestību sagrāva sātanu,
  Pie krusta, pierādot savu taisnību!
  Un musketieru zēna kailie kāju pirksti kaut ko meta ar graujošu postu.
  Un orku masa izrādījās saplēsta un pinkainas gaļas gabali kūpināja triviāli.
  Tad jaukais un burvīgais zēns dziedāja:
  Mans Dievs, cik tu esi skaists un tīrs,
  Es ticu, ka jūsu laipnība ir bezgalīga...
  Jūs atdevāt savu krāšņo dzīvi pie krusta
  Un tagad tu degsi manā sirdī mūžīgi!
  Konstance arī cīnās. Šķiet, ka viņa ir pusaugu meitene un valkā bruņas. Tikai meitenes kājas ir kailas un graciozas.
  Viņa iemeta viņiem iznīcināšanas dāvanu. Sarāva elles karotāju un pūkainu radījumu masu, čīkstot:
  - Slava karalienei!
  Aramis, šis krāšņais zēns pakludina orku. Viņš nokrita un ar ragainu ķiveri uzreiz iedūra divus viņa līdziniekus.
  Jaunais karotājs jautāja:
  - Un pagodināt Kungu?
  Meitene Konstance to paņēma un ar saviem graciozo kāju kailajiem pirkstiem izmeta slepkavu iznīcināšanas dāvanu. Saplēsa orku masu un tad dziedāja skaidrā balsī:
  Tu esi skaistuma, prieka, miera un mīlestības Kungs,
  Neierobežotas, spilgtas gaismas iemiesojums ...
  Tu izlēji dārgas asinis pie krusta,
  Izglābts ar planētas bezgalīgo upuri!
  Pieci karotāji cīnījās kā tīģeru vai panteru bars. Viņi bija bērni, bet viņi bija briesmoņu bērni. Kā viņi saspieda visu šo pūkaino radījumu armiju un kardināla zemessargus.
  It īpaši, kad zēnu rokās parādījās liesmas metējs. Un tie atņēma to viņam un sita ar biezu sarkanas liesmas straumi.
  Dartanjan, šis terminators zēns dziedāja:
  - Pērkons dārd, ir maz drošinātāja,
  Izvirdums...
  Šeit nāk ļaunuma laikmets -
  Armija šauj Čingishanu!
  Portoss, ja sit, tad sit tā. Viņš vairs nav gluži zēns, bet gan pusaudzis, puisis-varonis. Sievietes jau skatās uz viņu ar iekāri. Un viņš ir ļoti izskatīgs, kādi viņam ir reljefa muskuļi, preses šķīvji, zem miecētas ādas. Un seja joprojām ir bērnišķīga, patīkama. Šeit Portoms pacēla veselu mucu nitroglicerīna. Un kā to palaist orkos.
  Tā dārdēja ar šausmīgu spēku un vesels bataljons spalvaino radījumu burtiski saplosīja, it kā putās būtu iemesta granāta.
  Konstance dziedāja:
  - Un viens, un divi un, trīs un, pieci!
  Atkārtošos vēl ilgi!
  Tici man, es nemainīšu savas domas,
  atmetīšu Portosa šaubas!
  Un meitene atkal palaida ar plikiem kāju pirkstiem, zirni ar nāvējošu sprāgstvielu.
  Dartanjans, cirzdams ar zobeniem orkus un kardinālus sargus, un, plaukstdams, rēks:
  - Es esmu lielākais cīnītājs
  Un teiksim tā - labi darīts!
  Un puika ar kailajiem kāju pirkstiem ir kā iznīcības dāvanas izmešana. Un tik daudz orku nomira.
  Portoss trāpīja orkam ar pliku, puicisku papēdi vēderā. Viņš pārlidoja un nošāva duci pūkainu radījumu.
  Zēns Portoss dziedāja:
  - Vītne ir pārtrūkusi
  Mums draud ļauna nāve!
  Lai cilvēki dzīvotu
  Orkam jāmirst kaujā!
  Atoss, šis puika šortos pēkšņi salauza pirkstus un tajos parādījās burvju nūjiņa.
  Jaunais karotājs to paņēma un no zižļa gala izšāva kaujas pulsāru. Un saplēsa daudz pretinieku. Un tie sajaucās, un orki sāka degt kā sērā samērcēta malka. Šeit ir Athos trieciens.
  Grāfu zēns dziedāja:
  - Orku valstībā tādi ir -
  Dubļains dīķis...
  Tur zied lilijas!
  Tur zied lilijas!
  Zied!
  Aramiss iesmējās, sadauzīdams orkus ar zobeniem un izmetot indīgas adatas ar kailām bērnišķīgo kāju pirkstiem.
  Un zēns dziedāja:
  - Zeme ir dāsna pret mums, grēciniekiem,
  Un debesis ir pilnas ar draudiem...
  Mēs esam draudzīga cilvēku ģimene -
  Rozes tik labi smaržo pirms pērkona negaisa!
  Šeit ir musketieri.
  Un, protams, Konstance ir terminatoru meitene. Viņai rokās jau ir blasteris. Un kaili kāju pirksti met miniatūru iznīcināšanas granātu.
  Jaunais karotājs dziedāja:
  - Franču diženums atpazīst planētas,
  Mēs saspiedām orkus ar zobena sitienu ...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Kaut vai uzbrūk - siseņu bars!
  Un blasteris ir nopietns ierocis... Nav skaidrs, no kurienes tas radās šajā muļķīgajā pusaudžu filmā.
  Bet miledija cenšas viņiem uzbrukt. Viņa uz grifa ir lauva ar spārniem. Un karotāja rokās tur maģisku scepteri. Un kā tas sprāgst no tā ar slepkavniecisku pulsāru.
  Šautrā šaudījās tikai puišu kailie papēži, un viņu kailās, nedaudz putekļainās bērnu zoles bija apdegušas.
  Bet zēns atbildot dziedāja:
  - Paradīze piķa dūmos nav redzama,
  Un ķermenis ir pieradis pie elles ...
  Mēs kliedzam par forša banzai uzbrukumu,
  Cīnīsimies drosmīgi!
  Lēdija Vintera no pulsāru un zibens dauzītā grifona rūca uz plaušām:
  - Nesaudzējiet zēnus,
  Nogalini tos neliešus...
  Kā sasmalcināt blaktis
  Dedzini kā tarakāni!
  Dartanjans, atbildot, palaida dunci ar basu kāju, bērna kāju. Viņš lidoja pretī miledijai pa lauztu trajektoriju.
  Baigā burve rēca:
  - Ak, zēni, jā, jūs esat reideri,
  Reģistrēti kā astronauti un piloti!
  Portoss parādīja dūri un kliedza:
  - Saplēsīšu muti, izbāzīšu blinkeres!
  Konstance smaidot laboja vareno dēlu:
  - Nezvēr, zēn, tu esi neķītrs,
  Lamāšana ir mūžīga strupceļa rezultāts!
  Aramis tam piekrita:
  - Pret dāmu jāizturas kā pret sievieti... Un sieviete mīl pieķeršanos!
  Lēdija Vintere draudīgi pasmaidīja. Viņas rokās parādījās bumba ananāsa lielumā. Un uz tā draudīgi mirdzēja burts "A".
  Dartanjans nikns dziedāja:
  Pēdējā karā uzvarētāju nav
  Un utis netiks izglābts no raķešu zalves ...
  Kāpēc jūs ievietojat bumbu arsenālā?
  Sacelsies viesulis un ļauna viesuļvētra!
  Konstance paņēma meitenes kailos kāju pirkstus un palaida sīciņu zirni.
  Lēdija Vintere par to pasmējās.
  - Nožēlojami mēģinājumi!
  Meitene drosmīgi atbildēja:
  - Kas gribēs bumbu, tas dabūs pierē!
  Un tad zirnis pēkšņi paņēma un palielinājās. Viņa uzpūtās kā gigantisks burbulis. Un šo konteineru, tāpat kā plēsīgo kašalotu, norija lēdija Vintere.
  Dartanjans iesaucās, zobus rādot:
  - Šī tikšanās nav nekas cits kā vienkārša veiksme,
  Šoreiz viss bija savādāk!
  Konstance ar entuziasmu to uztvēra un nospieda savu kailo, apaļo, rozā papēdi zemē. Un atskanēja cunami vilnis, kas nogāza orkus un kardināla sargus.
  Un meitene turpināja dziedāt:
  - Mūsu dzimtene nekļūs par tuksnesi,
  Lai gan skrienam, esam basām kājām pēc asinīm!
  Lēdija Vintera bija iekļuvusi burbulī un pēkšņi pat saruka.
  Orki apgāzās un arī sastinga kopā ar sargiem. Un pieci lielie karotāji pielika soli.
  Šeit ir pats kardināls Rišeljē. Viņš ir kā milzīgs zirneklis melnā krāsā. Un arī kā viņš mēģinās izdrāzt, atbildot ar pulsāru.
  Un pulsārs ir milzīgs, piemēram, zilonis. Un lido, palielinoties izmēram.
  Konstance izmisumā dziedāja:
  - Svētā jaunava, es esmu prom,
  Tu Dartanjana muļķis -
  Un velti uzkāpa uz kardināla!
  Portoss, atbildot, iebāzīs zobenus degunā. Un kā viņš ņems un nošķaudīs....
  Kalnam līdzīgais pulsārs plīvoja. Un lidoja atpakaļ, samazinoties izmēram. Un tā viņš uzkrita kardinālam. Un briesmīgais, faktiskais Francijas valdnieks uzreiz pārvērtās akmenī. Un tad akmens pārplīsa, sabrūkot smiltīs.
  Un kaujas piecinieks uzlēca, griezās un dziedādami izlaida no acīm zibeni;
  Ir pienācis laiks, ir pienācis laiks, priecāsimies par savu dzīvi,
  Skaistums un kauss, veiksmes asmens ...
  Čau, čau, kratot spalvas uz cepures,
  Mēs čukstam liktenim vairāk nekā vienu reizi, mēs čukstam liktenim vairāk nekā vienu reizi,
  Mēs čukstam liktenim - vārna! Vārna!
  . MAINŠTEINA JAUNAIS VIENS
  Mainšteinam izdevās pārliecināt Hitleru, ka operācija Citadele nedarbosies, jo Sarkanā armija bija gatava atvairīt uzbrukumu. Un vācieši pēdējā brīdī mainīja savus plānus un sāka uzbrukumu Donbasam. Un viņiem izdevās negaidīti notvert padomju karaspēku.
  Un izlauzties līdz Donam. Steidzīgi nododot spēkus, Sarkanā armija karaspēku meta kaujā tieši no ešeloniem. Zaudējumi bija jūtami.
  Bet, protams, tas nav galvenais.
  Cīņā uz Panteras cīnījās četras vācu meitenes. Protams, viņi bija basām kājām un bikini. Un ja jau šāva, tad tieši mērķī.
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem nospieda mēlīti, iesita trīsdesmit četrus un iesaucās:
  - Es esmu liels vilku sūtnis,
  Es neticēšu cīņai līdz sīkumam!
  Šarlote apstiprināja:
  - Nebūsim sīkumi!
  Un arī atlaists ar kailiem kāju pirkstiem.
  Jā, apkalpe bija jautra. Neviena tāda meitene, neviens un nekas neapstāsies.
  Un tagad arī Kristīna dauzījās, izlaužoties cauri padomju KV tornim. Meitenes šķīrās kosmiskā spēkā un viesulī. Tajos ir skaidra aizraušanās.
  Magda arī šāva pēc kārtas, turklāt ar plikiem kāju pirkstiem. Un no attāluma viņa izlauzās cauri padomju haubicei. Šeit ir meitene.
  Kopumā cīņa tika parādīta kā karikatūra ...
  Gerda pat novilka no krūtīm krūšturi un nospieda sprūdu ar koši sarkano sprauslu. Un bruņas caururbjošs šāviņš metās pretī postošajam mērķim.
  Tad viņa uzsita savu sārtināto krūtsgalu, atsedzot krūtis un Šarloti, caurdurot padomju automašīnu.
  Un tā viņš palaida destruktīvu šāviņu un Kristīnas rubīna sprauslu, precīzi trāpot mērķī.
  Un beigās noderēja arī Magdas tērps ar zemeņu, pietūkušo nipeli.
  Meitenes kaujā izkārtoja...
  Tas izskatās smieklīgi. Bet vācieši tomēr sasniedza Donu. Viņi guva panākumus vasarā, uzsākot ofensīvu ap Kursku un Voroņežas virzienā.
  Šie panākumi ietekmēja arī rīcību Rietumos. Nosēšanās Sicīlijā atkal aizkavējās. Un laikapstākļi Vidusjūrā nav īpaši labi.
  Un tā apvērsums Itālijā nenotika. Musolīni joprojām ir pie varas, un vācieši savus spēkus Rietumos nenovirza.
  Augustā vācieši ieņēma Kursku, pašās beigās ieņēma Voroņežu. Sarkanās armijas zaudējumi bija milzīgi. Bet kaujā stājās jaunas kursa rezerves. Un kaut kā vācieši apstājās ...
  Un tad rudens, lietus. Smagie vācu tanki "Panthers", "Tigers" un pašpiedziņas lielgabali "Ferdinanda" sāka iestrēgt.
  Un meitenes uz Panther nav tik ērti. Jau bikini viņi salst.
  Tomēr Gerda jautrības labad dziedāja:
  - Ja nebūtu ziemas,
  Pilsētās un ciemos...
  Mēs nekad nezinājām
  Šīs laimīgās dienas!
  Un atkal viņas kailie kāju pirksti nospiež sprūdu un caurdur padomju auto.
  Šarlote smejoties teica:
  - Ak, sals, sals,
  Nesaldē mani
  Nesaldē mani
  Es esmu zirgā!
  Un arī šaut ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa, protams, ir super meitene.
  Lai gan viņai, protams, ir viskaujīgākās attiecības ar vīriešiem.
  Bet Kristīna šoreiz izšāva ar koši nipeļa palīdzību, noraujot krūšturi un čīkstot:
  -Meitenei tas nebūs kauns,
  Pārdod sevi par rubļiem...
  Frost vojevodas patruļa,
  Apiet savu īpašumu!
  Magda arī izšāva ar rubīna dzelksni un čukstēja, redzot, kā dega padomju trīsdesmit četri:
  - Man pieder bagātības,
  Jūs tos nevarat saskaitīt, pat gadsimtu ...
  Kas nogalināja, es nenožēloju
  Tu, karavīrs, nežāvājies!
  Un karotāja atkal piemirsīs partneriem. Četras meitenes, protams, ir krāšņas, tajā pašā laikā iedegušas un muskuļotas.
  Kad beidzot iestājās sals un sakrājās sniega kupenas, iniciatīva pārgāja Sarkanās armijas rokās.
  Šeit padomju meitenes ir izcēlušās kaujā.
  Alenka un viņas bataljons skrien uzbrukumā. Protams, neskatoties uz salu un sniega kupenām, meitenes ir basām kājām un vienā bikini. Un daži pat atstāja sev tikai biksītes.
  Aļenka šauj no ložmetēja. Viņas lodes ir tieši mērķī. Un tad meitene, kā viņa to ņem, un ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošu bumerangu. Un pretinieku galva ar lielu vieglumu nojauc.
  Karotāja dziedāja, zobus izvildama kā pērles no karalienes kaklarotas:
  - Publika gaida - sērīgas sejas,
  Līdzekļi neskaitās - es esmu slepkava!
  Anyuta ar zibeni iespēra vācu karaspēkam no sava sarkanā sprauslas un iesaucās:
  - Tev nav taisnība! Mēs esam cēli karotāji, nevis slepkavas!
  Sarkanmatainā Alla, kuras mati ir tik karsti un ugunīgi, ka var sadedzināt veselu pulku, arī no rubīna sprauslām uzliesmos dūmu lāses, un viņi uzreiz ritinās un sadedzinās veselu ienaidnieku kompāniju.
  Karotājs dziedāja:
  -Es biju ļoti laipns.
  Es mīlu cilvēkus no visas sirds...
  Zem zilā ērgļa zīmes
  Jūsu kronis - apzeltīts!
  Marija arī skricelē no ložmetēja un ar kailiem kāju pirkstiem met dūmu mīnas ar ķīmiju. Šīs ir meitenes - izcils fragments.
  Un karavīrs dziedāja:
  - Sakuras ir katrā dzīvoklī,
  Tā lido kā ļauna bulta...
  Mēs slapinājām nacistus tualetē,
  Un mūsu doma ir kā adata!
  Olimpiskās spēles no ložmetēja raksta par nacistiem. Viņa ir varone, meitene rēca:
  - Manas adatas, adatas asas kā lodes!
  Protams, vāciešiem filmā klājās smagi - viņi bija pamatīgi iespiesti.
  Tā ir nāves skriešanās...
  Un šeit ir aina ar pionieri. Zēns tika izģērbts līdz šortiem un, sasietām rokām, basām kājām tika vests cauri salu. Un saputo ar pātagas....
  Zēns ievaidas un sper soli uz priekšu. Tas ir ļoti nežēlīgi...
  Un šeit ir vāciete Mārgareta, kas spēlē ermoņikas. Piemiedz ar aci pionierim un saka:
  - Kāpēc zēnam ir aukstas kājas?
  Pionieris atbild:
  - Ja tu iemīlējies zēna māti,
  Salnā, basām kājām, gāja pie mīļotā!
  Vāciete pasmējās un labā krievu valodā atzīmēja:
  - Nu, savaldiet pionieri! Tas ir ļoti labs veselībai!
  Un zēnu, basām kājām un gandrīz kailu, veda tālāk pa sniegu.
  Pēc tam tiek parādīta jauna cīņa ar padomju karotājiem. Acīmredzot tā ir tikai pasaka.
  Margarita, sagraudama pretiniekus, atlaidusi zobus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās kājas izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un jaunas adatas izmētātas no viņas basajām kājām. Un kas ir acīs, kas ir rīklē nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un rudens takni un baltie cīnītāji.
  Svetlana griež dzirnavniekam, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Jo māte Krievija uzvarēs!
  Margarita arī sagrauj pretiniekus.
  Viņas basās kājas plīvo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagriež nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Krievija ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas redzēja nacistu rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Sasmalcina brūnos karavīrus ar abām rokām. Spļaut no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - notriek tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Ak, dunduri, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīna, nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīsies pret ienaidnieku, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki!
  Svetlana uzbrukumā. Izcirtņi, nacistu sagraušana. Ar basām kājām viņš met virsū nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa saspieda daudz cīnītāju un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši nacisti krīt miruši. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša uzbrukumā arī ir ļoti forša.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiņa.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja ietriecas nacistu līķu aizsprostojumā. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene baskāju, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši nacistu rīklē rakt.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Sasmalcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustībā arvien vairāk ir niknums.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sagrauts ne simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Pieci bija nikni. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi nacistiem un viņu tankiem, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirsti daudz brūno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ un tanki dega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu.
  Svetlana cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Ne jau meitene, bet lai finišē ar tādu raganu liesmās.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Tiek plosīta gaļa un tiek demolēti tanku torņi.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša uzlidoja gaisā. Saplēsa pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, cepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša nocirta nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Nataša atkal nocirta ienaidniekus, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra mazulīte. Šeit viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājies, mūsu papēži dzirkst!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Augustīns kaujā arī nav vājš. Tā nacistu kulšana. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē.
  Un lūk, kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, kas izkausēja tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes apņēma nacistus. Tātad tos sagriež un sasmalcina. Nevis karotāji, bet tiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  
  . TAMERLANES ALKOJUMS
  ANOTĀCIJA
  Skaistu meiteņu nosēšanās no divdesmit pirmā gadsimta palīdz Tamerlāna mazmazdēlam saglabāt varu un turklāt paver ceļu impērijas paplašināšanai.
  . NODAĻA #1
  Pēc Tamerlāna nāves 1405. gadā par viņa pēcteci tika pasludināts viņa mazmazdēls Muhameds Džahangirs. Viņš vēl bija apmēram deviņus gadus vecs zēns, un viņam bija reģents. Un Alenka kļuva par Tamerlāna labo roku un pēc tam kļuva par viņa pirmo sievu.
  Mūžīgi jauna meitene bija ragana, kurai piemita kolosāls spēks. Un viņa kļuva par faktisko lielā komandiera impērijas valdnieku.
  Alenka ir varonīga meitene, līdz šim izrādījās saistīta ar karu ar dažāda veida Tamerlāna satrapiem.
  Šeit ir viņas pirmā lielā cīņa.
  Ienaidniekam ir diezgan liela armija. Bet Alenka nav apmulsusi.
  Šeit viņa personīgi vada cīnītājus uzbrukumā. Un kopā ar viņu raganu komanda, kas pielūdz Visvareno Dievu Rod.
  Šeit Aļonka šūpo zobenus, vada pieņemšanu - dzirnavas un nogriež modžahediem galvas.
  Karotājs svilpo... Vārnas noģībst un caurdur dumpinieku noskūto karotāju galotnes.
  Aļenka ar kailiem kāju pirkstiem, nogriežot galvas, meta kaujiniekiem bumerangu un dziedāja:
  - Es esmu lieliska sultāna,
  Un kaujās atamans!
  Anyuta arī sagriež ienaidniekus. Nogriež viņiem galvas ar saviem raganu zobeniem.
  Un tad ar basu kāju, it kā kaut ko nāvējošu metot.
  Un dziedāt:
  - Mēs visi varam
  Mēs esam forši...
  Uzmanīgi -
  Mēs esam basām kājām!
  Un pēc tam meitene ņems un parādīs savu garo mēli.
  Tad viņš uzspļaus ienaidniekam un pamirkšķinās ar safīra acīm.
  Arī rudmatainā Alla cīnās. Viņas vara sarkanie mati piešķir meitenei līdzību ar olimpiskā čempiona lāpu.
  Viņas zobeni rīko uzņemšanu - tauriņu.
  Tad vilinošo kāju kailie pirksti met indīgas adatas, kas caurdur ienaidniekus.
  Allāhs to paņēma un dziedāja:
  - Es ticu, ka mēs būsim stiprāki par visiem,
  Ļaundaris tiks iznīcināts pelnos!
  Marija arī cīnās. Viņas zobeni ir kā ātrgaitas helikoptera asmeņi. Tātad viss ir nežēlīgi nogriezts.
  Un kailais papēdis izmet sprādzienbīstamu iepakojumu ar iznīcināšanu.
  Karotāja Marija dziedāja:
  Redzēt aptumsumu debesīs
  Šī meitenes parakstās!
  Olimpiāde arī cīnās. Viņas zobeni ir kā bākas stari, pagarinās. Un nocirsti ienaidniekus uz vietas.
  Meitenes kailais papēdis uzmeta smagu bumbu, un karotājs dziedāja:
  -Es esmu stiprāks par visiem pasaulē,
  Padarīsim to ātrāk!
  Un viņas sarkanie sprauslas bija atsegtas, un kā tos satrieks zibens. Un vesels simts ienaidnieku tika apcepts.
  Ienaidnieks tika uzvarēts. Un salauzta pilnīgi un bez nosacījumiem.
  Vēl pāris mazākas uzvaras, un pārējie satrapi steidzās atzīt jaunā mantinieka autoritāti.
  Muhameds Jihangir uzvarēja šādā veidā, varēja nostiprināt savu varu pār impēriju. Lai gan viņš bija valdnieks tīri formāli. Viņa pamāte-vecmāmiņa tiešām valdīja.
  Timurada impērija bija liela. Bet tomēr viņa nekontrolēja visu pasauli.
  Alenka veica savu pirmo ceļojumu uz Indiju - lai iemūžinātu tās dienvidu reģionus.
  Meitene, kā vienmēr, cīnījās personīgi un ar četriem draugiem.
  Alenka nogalināja simtiem cilvēku.
  Dažkārt kautiņa laikā viņa novilka krūšturi. Un rubīna sprauslas meta zibeni. Kurus ienaidnieks ar veseliem pulkiem sadedzināja.
  Taču citas meitenes, it īpaši lielajās olimpiskajās spēlēs, varēja nolobīties no sarkanajiem sprauslām un pārogļot daudz ienaidnieku.
  Tāpēc šīm meitenēm neviens nevar pretoties.
  Indija tika pilnībā iekarota 1408. gadā. Un impērija nostiprinājās.
  Pēc tam sekoja kampaņa pret Ēģipti. Un atkal uzvaras, pretinieku sakāves un sagrābumi.
  Aļenka ar plikiem kāju pirkstiem meta īpašus zirņus, kuros atradās ļoti iznīcinoša sprāgstviela.
  Un saplosītos ienaidniekus.
  Taču Alla un Olimpija to paņēma, un Ēģiptes emīrs, ar kailajiem pirkstiem satvēris viņa rokas un kājas, triviāli to saplēsa.
  Tad meitenes no sirds smējās un dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Par to nejokosim!
  Saplēsim to!
  Sadalīsim to!
  Pēc kautiņa meitenes piespieda dažus izdzīvojušos vīriešus nogāzties un skūpstīt viņu kailās, nocietinātās, asiņainās pēdas.
  Tā ēģiptiešu vezīrs nometās ceļos un noskūpstīja Alenkas baso kāju.
  Meitene satvēra viņa degunu ar baso kāju pirkstiem. Un stipri saspieda.
  Tas, kurš rēc...
  Aļenka viņu pacēla ar kāju un ar savu vardarbīgo spēku aizmeta tālumā no garā loka bultas lauka.
  Iekarojot Ēģipti, Čingisīds devās tālāk ... Sasniedzot un sagūstot Maroku.
  Alenka vēl nav devusies uz Eiropu. Viņas skatiens pavērsās uz austrumiem. Patiesībā Ķīna atbrīvojās no mongoļu varas un tur bija nepieciešams atjaunot viņu varu.
  1415. gadā sākās kampaņa pret Ķīnu. Muhameds jau bija diezgan pilngadīgs un pats vadīja kampaņu.
  Bet patiesībā Alenka kontrolēja savu armiju. Šķiet, ka viņa ir pamāte-vecmāmiņa un mūžīga meitene. Tomēr tas nenozīmē, ka Alenkai nebija seksa.
  Viņa pati izvēlējās sev skaistākos, muskuļotākos jaunekļus un mīlējās dažādos veidos, turklāt ar vairākiem.
  Nu viņai, tāpat kā pārējām četrām raganām, tika piedots. Visi šie pieci karotāji bija neuzvarami.
  Šeit viņi saskaras ar milzīgu Ķīnas armiju.
  Aļonka vispirms veica zibens tehniku ar zobeniem.
  Un tik daudzas Debesu impērijas karotāju galvas lidoja.
  Tad Alenka ar kailajiem pirkstiem iemeta vairākus diskus ar dimanta malām, un katrs no tiem nogalināja duci pretinieku.
  Meitene cirta ar zobeniem un dziedāja:
  - Es esmu augstākās klases karavīrs,
  Un draiski aplaupa kasieri!
  Tad Anyuta ņēma un sacirta ar zobeniem, izdodot "sēpijas" tehniku, nogrieza daudz pretinieku, pēc tam dziedāja:
  - Es esmu foršākā meitene
  Mēs svinēsim panākumus!
  Tad briesmīgā karotāja parādīja savu mēli.
  Un kā tas spļauj kā uguns stabs.
  Tātad uzreiz tika sadedzināti divi simti ķīniešu.
  Sarkanmatainā Alla bija pilnā sajūsmā. Viņa nocirta ķīniešus, nocirta tiem galvas kā žiletei.
  Tajā pašā laikā karotāji ar nāvējošu spēku ar kailiem kāju pirkstiem meta iznīcināšanas zirni. Un viņa saplēsa daudz pretinieku un čivināja, zobus rādot:
  - Par Lielkrieviju!
  Marija, preparējot pretiniekus un veikusi spāru uzņemšanu, ar zobu smīnu atbildēja:
  - Par lielisko telpu!
  Un atkal viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāvējošo iznīcināšanas dāvanu.
  Olimpija arī sagriež ienaidniekus ar zobeniem. Tie ir kā vējdzirnavu lāpstiņas. Un viņi nocirta ķīniešus un nocirta viņiem galvas.
  Olimpiss ar savu pliku, apaļo papēdi iedeva veselu kaudzi granātu. Un tas uzsprāga, aizsūtot veselu bataljonu citā dimensijā.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Slava kosmosa plašumiem,
  Pietiek stulbas runas!
  Pēc tam visas piecas skaistas, stipras un neuzvaramas raganu meitenes kā svilpot. Un vārnas, veseli mākoņi, saņem sirdstrieku un sastinguši krīt un izurbjas cauri ķīniešu karavīru galvaskausiem.
  Šeit ir forša lieta.
  Alenka dziedāja:
  - Karš norit ļoti forši,
  Uzvaru noraujam rezultātu!
  Meitenes, protams, ķīniešus kuļ kā riekstus ar veseri. To terminatormeitenes nogriež, neaizmirstot ar plikiem kāju pirkstiem mest lielas, nāvējošas nāves dāvanas.
  Te Alenka novelk krūšturi. Un viņas sarkanie sprauslas bija atsegtas, un viņas pilnās krūtis kļuva tik vilinošas.
  Un tagad no viņas spīdīgajām krūtīm izlidos zibens. Krīt uz ķīniešiem, ar mežonīgu spēku.
  Aļenka ar kailiem kāju pirkstiem meta slepkavniecisku nāves dāvanu, sarāva lielos gabalos lielu pretinieku masu un čivināja:
  - Slava komunismam!
  Un tad viņa norāva roku kādam ķīniešu ģenerālim un tā aizlidoja un ar rādītājpirkstu iedūra acī citam augstajam ierēdnim.
  Anyuta asprātīgi paziņoja, sagraujot ienaidniekus:
  Mēs esam foršas meitenes!
  Un viņa arī atklāja savas krūtis, novelkot krūšturi. Un tad no aveņu sprauslām iespēra zibens. Un notika pilnīga iznīcināšana.
  Un ķīnieši tika pamatīgi pārogļoti un burtiski nokļuva dziļā zārkā. Precīzāk, zārku viņi nedabūs.
  Meitenes sarīkoja kolosālu slaktiņu ķīniešiem. Tik daudz stulbu cilvēku nomira.
  Aņuta paņēma to un dziedāja, zobus rāvusi:
  - Es esmu spēcīgākā sieviete,
  Mani vajag izvarot!
  Alla piedalās arī kaujās. Viņa ir tik skarba un asiņaina meitene.
  Un viņas kailie kāju pirksti meta indīgas un iznīcinošas adatas. Šī ir sarkanmatainā terminatora meitene.
  Un tad viņa atsēja krūtis. Un no rubīna dzelkšņa tas paņems un sprāgs ar kolosālu iznīcinošu spēku. Sadega vesels bataljons ķīniešu karavīru.
  Un te ir Alla, kuras kapara sarkanie mati kā proletāriešu karogs plīvo vējā.
  Un meitene to paņēma un dziedāja, zobus atlaidusi:
  -Mūsu lielākā valsts ir
  Vīruss-sātans tiks iznīcināts!
  Marija arī cīnās ar agresiju un nāvējošām šūpolēm, noliek ienaidniekus un burtiski izpūš viņiem galvas.
  Un meitenes zobeni ir ļoti asi, kā skuvekļi, un rada totālu slepkavību.
  Marija ar kailajiem pirkstiem meta kaut ko tādu, kas atnesa pilnīgu nāvi, un iesaucās:
  - Tēvzemei - mūsu lielajai Mātei!
  Un karotāja paņēma un atsēja viņas pilnās krūtis. Un viņas zemeņu sprauslas paņēma un sita ar liela, iznīcinoša spēka pulsāriem.
  Un tik daudz ienaidnieku tika iznīcināti uzreiz, ka Ķīnā daudzi bērni kļuva par bāreņiem.
  Marija to paņēma, izcēla zobus un iesaucās:
  - Mēs esam par mieru un draudzību,
  Par pasaules smaidiem...
  Par tikšanās sirsnību!
  Olimpija - šī varone meitene cīņā ir kā īsts un ļoti, ārkārtīgi agresīvs zvērs.
  Viņa paņēma un ar plikām zolēm iemeta veselu mucu ar sprāgstvielām. Par to meitenei pat nācās nokrist uz muguras.
  Un tad Olimpija atsēja pilnās krūtis, kas ir arbūzu lielumā.
  Un karavīrs to paņēma un, tāpat kā veselu pulsāru kaskādi, uzlādēs Ķīnas karaspēku. Un cik dzelteno karavīru gāja bojā uzreiz.
  Meitene ar bullish ķermeņa uzbūvi to paņēma un uzspridzināja ar lielu spēku un uguns enerģiju. Šeit tas kļūst ļoti karsts. Un zeme deg, it kā napalms būtu izlijis uz ķīniešu galvām. Un tur daudz kas deg... Viens ķīniešu ģenerālis, dzīvs sadedzis, paguva kraukt.
  Un tūdaļ piecas meitenes nosvilpa, un sekoja apdullinošs vesela vārnu mākoņa kritiens, un tās iedūra ķīniešu galvas.
  Meitenes ir ierindotas piecstūrī, un viņas sabruks ar velnišķīgu enerģiju.
  Bet arī citas meitenes iesaistījās cīņā pret ķīniešiem. Anastasija Vedmakova parādījās uzbrukuma lidmašīnā.
  Un viņa to paņēma un uzsāka iznīcināšanu ar tukšas, noslīpētas kājas palīdzību un iznīcināja veselu ķīniešu bataljonu ar raķešu palaišanas ierīci.
  Anastasija dziedāja:
  - Viens divi trīs četri pieci -
  Ragana sāka slepkavot!
  Un karotāja ar krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu kareivi nospieda kursorsviras pogu, un raķete atkal lido ar fenomenālu ātrumu un izspiež lielu iznīcināšanas un nāves straumi.
  Akuļina Orlova to paņēma un arī atsita krūtis. Un viņa to paņēma, nospieda kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogas.
  Un raķete pacelsies ar neaptveramu, kosmisku spēku.
  Un tagad no ķīniešu bataljona palika tikai ragi un kājas.
  Akuļina Orlova to paņēma un čīkstēja:
  - Svaroga lielais spēks,
  Mēs redzēsim Dieva spēku, spēku!
  Un karotāja uzspieda uz pedāļa savu kailo, apaļo, sārto un ļoti graciozo izliekto papēdi.
  Iznīcināja vakuuma bumbu, nosūtot uz pazemi veselu pulku ķīniešu.
  Tad viņa enerģiski piebilda:
  - Krievija ir par daudz, nevēlos,
  Tad tu iegūsi ļoti foršu paradīzi!
  Mirabela Magnetic ir arī ļoti enerģiska meitene. Un karotāja to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogas. Un kā viņš ar agresīvu lēcienu uzsit ienaidniekam.
  Un ķīniešu masa uzreiz izdegs un pārvērtīsies pelnos.
  Mirabela paņēma un ar zemeņu nipeli nospieda kursorsviras pogu, un paņems, raķete aizlidos.
  Un tik daudz cīnītāju sadega uzreiz, un nonāca tēlaini uz elli vai debesīm, vai varbūt pat uz vietu, kur pasakas jau ir foršākas par jebkuru cilvēku fantāziju.
  Mirabela to paņēma un dziedāja:
  Mūsu spēks ir tik liels
  Iznīcināsim visu Ķīnu...
  Mēs celsim uz mūžiem -
  Debesīs, jūrā un uz zemes!
  Visas trīs uzbrūk lidmašīnām, it kā tās būtu ķīniešu karaspēks. Un meiteņu raķetes ir īpašas, atkārtoti lietojamas, pateicoties spēcīgai maģijai.
  Un tūkstošiem debesu impērijas karavīru dodas pie senčiem.
  Un tad Nataša to paņēma un no sava uzbrukuma lidmašīnas izšāva raķetes ar indīgām adatām.
  Tie lidos garām, un vienā reizē daudzi pretinieki tiks iznīcināti bez jebkādas ceremonijas.
  Un Ķīnas augstākā amatpersona no pirmās reizes paņēma un sadega niknā un nežēlīgā ugunī.
  Nataša ar entuziasmu dziedāja:
  Kā mēs dzīvojām, cīnījāmies
  Un nebaidās no nāves...
  Tātad no šī brīža jūs un es dzīvosim ...
  Un zvaigžņotajās debesīs
  Un kalnu klusums -
  Jūras vilnis un nikna uguns,
  Un niknā, un niknā ugunī!
  . NODAĻA #2
  Meitenes sagrāva vienu Ķīnas armiju. Bet pret viņiem sliecās cita liela Debesu impērijas bars.
  Alenka papildus zobeniem izgatavoja arī ložmetējus. Un skricelēsim ķīniski uzreiz ar abām rokām. Un pamatīgi iznīcināja Debesu impērijas armiju.
  Meitene bija liesmās.
  Tajā pašā laikā viņa novilka krūšturi un atklāja savus koši sprauslas. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša.
  Un no viņas rožu pumpuriem līdzīgajām krūtīm lidoja nāvējošs zibens spēks.
  Un vesels bataljons ķīniešu tika sadedzināts un iznīcināts.
  Aļonka paņēma to un dziedāja, zobus atlaidusi:
  - Mēs sagrausim visus ķīniešus gabalos,
  Iznīcība mūsos, spēka spēks!
  Anyuta arī skribelē pie ienaidniekiem. Tajā pašā laikā viņa izmanto īpašus, paštaisītus ložmetējus. Tā ir tikai pretinieku totalitāra iznīcināšana. Un uzcelt veselus līķu uzkalnus.
  Un tik daudz ķīniešu tika iznīcināti īsā laikā.
  Anyuta ar kailajiem kāju pirkstiem izmeta iznīcināšanas dāvanu. Un saplēsa ķīniešu karavīru masu.
  Tad meitene no saviem sārtinātajiem sprauslām, jo viņa uzņem debesu impērijas cīnītājus, lupanet.
  Un uzreiz sadegs viss ienaidnieka pulks.
  Tad Anyuta čīkst:
  - Savās dusmās mēs sagraujam Ķīnu,
  Es ticu, protams, mēs uzvarēsim visus!
  Arī cīņas meitene Alla cīnās ar agresīvu spontanitāti.
  Un viņas mati ir tik vara sarkani un liesmojoši kā inkvizīcijas uguns liesmas.
  Karotāja to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem meta slepkavniecisko nāves dāvanu. Saplēsa daudz ķīniešu.
  Pat viņu galvas ripoja dažādos virzienos.
  Pēc tam karavīrs no rubīna sprauslām uzlādēsies ar veselu pulsāru rindu. Tā viņi paņēma un sadedzināja veselus divus pulkus ķīniešu.
  Superklases karotājs to paņēma un dziedāja:
  - Mēs uzvarēsim ienaidniekus, es noteikti zinu,
  Mēs neļausim Ķīnai pārņemt visu pasauli!
  Un rudmatainā meitene to paņēma un izsvilpa cauri ļoti skaistajām nāsīm.
  Un visu piecu deguni ir ļoti eleganti.
  Un kājas ir tik pavedinošas un izveicīgas, un nemaz nesasmērējas. Karotāji šeit ir izcili. Un viņiem ir unikāls šarms, acs un uzbrukums. Pret tādu meiteni ņemiet vērā, ka neviena armija, pat tāda kā Ķīna, nepretosies!
  Meitene ar zelta matiem Marija cīnās ļoti bīstami. Un viņas kailās, noslīpētās kājas met ļoti nāvējošas un iznīcinošas lietas.
  Bet ja arī zemeņu krūšu sprauslas strādā. Un no tiem kritīs zibens ar kolosālu nāvējošu spēku.
  Un tūlīt tiks sadedzināts vēl viens ķīniešu pulks.
  Marija paņēma to un dziedāja, zobus atlaidusi:
  - Es esmu meitene, zini, dārgā,
  Skaisti visādā ziņā!
  Skaisti visādā ziņā!
  No visiem, no visām pusēm!
  Un viņa arī nospļaus uz ienaidnieku. Un viņas spļāviens pārvērtās par hiperplazmas lāsīti, paplašinājās, pārvietojās, un tika iznīcināts vesels ķīniešu karavīru bataljons.
  Olimpija, šī varonīgā meitene ar milzīgu fizisko spēku. Un viņas kājas ir diezgan lielas, miecētas, basām kājām un tajā pašā laikā elegantas un vilinošas.
  Un lāde ir kā tesmenis pilns ar pienu, kā viscietīgākajam un lielākajam bifelim.
  Tajā pašā laikā sprauslas ir kā magoņu pumpuri, tik koši, sulīgi un vilinoši.
  Nav brīnums, ka Olimpiskās spēles pirms cīņas noteikti izstājas ar duci spēcīgu, jaunu vīriešu un mīlas ar viņiem.
  Un tas sniedz papildu prieku un spēku.
  Un tagad no viņas spēcīgajiem, vilinošajiem, lielajiem kā tomātu sprauslām izlido zibens. Un turklāt veselā kaskādē, it kā tas būtu cunami vilnis.
  Un tūlīt tūkstošiem ķīniešu mirst briesmīgās agonijās, tās bioloģiskā elektrībā.
  Olimpiādē dziedāja:
  Nav žēlastības, nav žēlastības,
  nav žēlastības ienaidniekam!
  Pilieni, pilieni -
  Esmu uzbrukumā!
  Un karotāja to paņēma un parādīja savu garo mēli kā uzrauga pātagu.
  Un ar šo mēli viņa iemeta konfekti, kurā bija daļiņa antimatērijas. Rezultātā divi ķīniešu pulki uzreiz tika nodedzināti līdz zemei, un Debesu impērijai tika dots graujošs trieciens.
  Jau piecas meitenes to paņēmušas un bez ilgākas runas nosvilps. Un vārnām sākas epilepsijas lēkmes. Viņi griežas gaisā kā bumerangi, metoties lejup. Un viņu knābji sagriež ķīniešu karavīru galvaskausus līdz nāvei.
  Olimpija atzīmēja, ņurdēdamās kā pantera un izvildama savus ļoti garos un spēcīgos ilkņus aiz mutes.
  Viņa, protams, zināmā mērā ir vampīrs. Tikai viņas ilkņi vai nu virzās iekšā, vai, gluži pretēji, virzās uz priekšu.
  Un Olimpijas balss ir ļoti skaļa:
  - Mēs noteikti sagrausim ienaidniekus,
  Meitenes balss ir apburoša, valdzinoša...
  Mēs rūpīgi ieņēmām Ķīnu,
  Mēs neesam tikai skatītāji!
  Alenka, tev jāpasaka meitenei, kas tev vajadzīgs...
  Un tai ir reālas zagšanas agresīvs raksturs.
  Alenka to paņēma un no saviem koši sarkanajiem sprauslām ar niknu spēku izsvaidīja ugunīgus un nežēlīgus pulsārus.
  Katrs no šiem ugunīgajiem recekļiem satur neparasti daudz enerģijas. Un ķīniešiem ļoti pamatīgi sitas pa ragiem.
  Alenka asprātīgi atzīmēja:
  - Tur mēs sākām regulēt planētas Zeme iedzīvotāju skaitu!
  Anyuta no aveņu dzelkšņa, iedeva zibens ķīniešiem. Pēc tam, kad viņa saņēma lodi preses flīzē, viņa tikai smējās:
  - Tu melo! Jūs to neņemsit!
  Alenka ar lielu pārliecību piekrita:
  - Neņem to!
  Olimpiāda to paņēma un ar savu kailo, apaļo papēdi it kā ar veseri ietriecās ķīniešu ģenerāļa žoklī un rībināja:
  - Par jaunu PSRS bez carisma un līdera!
  Marija piekrita, dauzīdama no zemeņu dzelkšņa ar ļoti postošu un liktenīgu nāves dāvanu:
  - Jā, karalis ir pārāk dārgs, lai pabarotu!
  Un piemiedza saviem draugiem.
  Bet pagaidām viņi formāli iekaro Ķīnu, īpašiem mērķiem.
  Sarkanmatainā un ļoti skaistā meitene Alla paņēma to un dziedāja, atsegdama savus ļoti baltos un pērļu zobus:
  - Savā valstībā pūķis,
  Viss dzīvais un gaišais iznīcina ...
  Ir tikai vaidi,
  Izmetiet no miskastes cilvēku ķēdes!
  Un karotājs to paņēma no rubīna dzelkšņa kā zibens. Un atkal viņš nodzēsīs ķīniešus un izlīdzinās tos pelnu saujā.
  Alla to paņēma un dziedāja, zobus rāvusi un piemiedzot ar aci:
  - No ļaunā pūķa,
  Ģints izglāba Zemi...
  Un debesu gaisma -
  Viņš pameta cilvēkus!
  Un karavīrs atkal piemirsīs saviem partneriem ...
  Nu, piecinieks saprot, ka Ķīna kulj ar milzīgu entuziasmu.
  Bet šeit viņa iestājās kaujā - Albīna un Alvīne. Tās ir ļoti skaistas meitenes un vienlaikus blondas.
  Viņi lido ar kaujas lidmašīnām, piemēram, uzbrukuma lidmašīnām. Un viņi nosūta vienu letālu lādiņu pēc lādiņa.
  Tās ir meitenes - teikt, ka super nozīmē neteikt neko.
  Un viņi spiež kursorsviras pogas ar sarkanajiem sprauslām un sūta ļoti graujošas raķetes ar kolosālu nāvējošu spēku.
  Un tik daudz iznīcināšanas tiek darīts Ķīnā. Veselas sēnes paceļas no Debesu impērijas karavīru iznīcināšanas.
  Albīna vispirms izšāva ar plikiem kāju pirkstiem. Un izspļāva kolosālu, postošu iznīcināšanas dāvanu.
  Un tad viņa uzlika krūšu rubīna nipeli. Un ķīniešiem atkal kļuva ļoti grūti.
  Albīna to paņēma un čivināja, zobus atlaidusi un dziedot:
  Drīz būsim komunismā
  Manas valsts uzplaukums...
  Noņemiet tikai zagli
  Un plika kaza!
  Pēc tam meitene ņēma un parādīja savu ļoti garo un veiklo mēli.
  Ar tiem viņai ļoti patika laizīt pulsējošās, nefrīta stieņus. Viņai tas ārkārtīgi patika.
  Alvīne arī nav pret vīriešu apkalpošanu. Un visvairāk jūs gūstat prieku, kad ņemat naudu no tēviņiem. Tas tiešām ir tāds prieks un bauda.
  Alvīna paņēma un dziedāja:
  - Pelni naudu, pelni naudu
  Aizmirstot par miegu un slinkumu...
  Pelni naudu, pelni naudu
  Viss pārējais ir muļķības!
  Un karavīrs atkal nospieda zemeņu nipeli uz pogas, un iznīcināšanas dāvana izlauzās ar nāvējošu spēku, un ķīniešu masa tika iznīcināta.
  Šīs meitenes, protams, ir ārkārtīgi foršas.
  Albīna savam partnerim atzīmēja:
  - Tu esi foršs karotājs!
  Alvīne loģiski atbildēja:
  - Tāds pats kā jūs!
  Un Alvīne sūtīja vēl vienu iznīcības dāvanu ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Un čivināja:
  - Būs jauni laiki
  Būs paaudžu maiņa...
  Bet neviens nekad
  Neaizmirstiet gaišo mērķi!
  Meitenes atkal spieda kopā ar plikajiem papēžiem uz pedāļiem. Un atkal tika nogalinātas ķīniešu masas.
  Tas ir patiešām lieliski.
  Bet kaujā un Anastasija Vedmakova. Viņa ir ļoti aktīva un agresīva uzbrukuma lidmašīnā.
  Viņš pat smejoties dzied:
  - Izlasījis divas rindiņas no revolvera,
  pasteidzies un nogalini ļauno ...
  Trakojošs ļaunums, elles velns,
  Plikais sāka iznīdēt cilvēkus!
  Un Anastasija Vedmakova to paņēma un piemiedza saviem partneriem. Viņa ir ļoti skaista karotāja un arī rudmataina.
  Un visi ķīnieši, kurus trāpīja viņas raķetes, tika saplēsti.
  Bet kaujā un Akulina Orlova. Meitene cīnās un ir ātra kā kobra.
  Un viņas uzbrukuma lidmašīna vētras laikā lec kā mikroshēma uz viļņiem.
  Akuļina sasmalcina ķīniešus. Sita tos ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Kamēr meitene dzied:
  - Pliks, pliks, pliks,
  Nemierīgs liktenis...
  Bet kāpēc, lai aizvērtu pliko plāksteri,
  Vai jums vajag nepatikšanas?
  Tad meitene izšāva vēlreiz, bet šoreiz izmantojot savu ēstgribu dzenošo dzelksni kā gatavu zemeni.
  Arī Mirabela paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem nospieda pogas. Un viņa trāpīja ķīniešiem ar raķetēm.
  Tik daudz ienaidnieku ir miruši.
  Meitene paņēma to un dziedāja, zobus atlaidusi:
  Plosās liels karš
  Karš bez iemesla...
  Sātans atbrīvojās
  Un nāve nāca viņam līdzi!
  Sievietes pilotes ļoti aktīvi pārspēja ķīnietes. Un viņi sūtīja raķetes, kas dedzināja veselus pulkus. Un viņi arī meta bumbas ar adatām un bumbiņām, parādot neparastu spēku un atjautību. Karotāji, ko lai saka - klase!
  Bet kaujā pret ķīniešiem un Elizabeti, ar trim draugiem uz tanka. Viņu ekipāžai bija iesauka - E-4, tajā tik brīnišķīgas meitenes.
  Protams, kaujinieki biksītēs vien.
  Un miecētas, un ļoti muskuļotas.
  Elizabete nospieda savu kailo, noslīpēto kāju uz pogas. Viņa nosūtīja kolosāla nāvējoša spēka šāviņu un iesaucās:
  - Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē!
  Un tik daudz ķīniešu tika iznīcināti ar šo nāvējošo šāviņu.
  Šīs ir meitenes, kurām patīk nogalināt.
  Elena arī ir meitene tikai biksītēs un blondīne. Un vispār šajā karietē visas četras skaistules ir blondīnes. Tikai nedaudz dažādu toņu mati.
  Un, protams, skaista un kupla.
  Elena nospieda savus koši sarkanos sprauslas uz kursorsviras pogām. Artilērija šāva un šāviņi lidoja.
  Tātad viņiem nav vienkāršs, bet ar četriem ieročiem.
  Meitenes, jāsaka, ir ļoti dzīvespriecīgas un vienkārši krāšņas.
  Jeļena dziedāja, zobus rāvusi:
  - Es esmu jauna sieviete vārdā Karlo,
  Es nespēlēju bieži, bet tas ir lieliski!
  Jekaterina arī nospieda zemeņu sprauslas uz kursorsviras pogas, reaģēja ar postošu mīnu un čivināja:
  - Visiem klientiem ar smaidu dodu dimantu,
  Ejam pa gaismas ceļu - kļūdu nezinot!
  Euphrosyne arī nav garām kaujā. Vispirms viņa ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un nosūtīja nāvējošu, sprādzienbīstamu sadrumstalotības lādiņu.
  Un tad viņa uzspieda savus rubīna sprauslas uz pogām un nocirta savus pretiniekus līdz nāvei. Tad viņa iesaucās, raidīdama ložu straumes no ložmetējiem, un izlika zobus ar vilka ilkņiem:
  - Vilki ir stilīgākie dzīvnieki,
  Visus saplosīt, nepazīstot žēlastību!
  Un visas četras meitenes to paņēma un kliedza:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Saplēsim, saplēsim!
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  Tās ir meitenes, un tanks no ložmetējiem sūta nāvējoša spēka šāviņus un skrieles. Tādiem blēžiem nevar pretoties. Viņiem piemīt dusmu spēks, kaisles liesma un pārliecība par uzvaru. Un tajā pašā laikā viņi arī iebāž savus netīros, apaļos papēžus sagūstītajiem ķīniešiem un piespiež tos laizīt ar mēli.
  Vīrieši to mīl un ienīst vienlaikus. Un meitenes ir vienkārši lieliskas.
  Tomēr ķīnieši nenicina spīdzināšanu. Trīspadsmit gadus vecs zēns Ileyka tika notverts. Un viņi sāka iztaujāt ar priekšrocību.
  Zēns sākumā klusēja. Tad viņi norāva viņam drēbes un uzlika uz āķa ar aizsietām rokām. Un viņi sāka celties augstāk.
  Puiša locītavas griezās, un Ileika ievaidējās. Un tas kļuva arvien augstāks un augstāks.
  Bende parāva zēna basās kājas. Un viņš apgāzās un gaudoja neciešamās sāpēs.
  Ķīnieši iesmējās un sāka rādīt ar pirkstiem. Viņi pacēla Ileyku vēl augstāk. Virve jau bija daudz stingrāka. Līdz griestiem. Bezpalīdzīgs, kails zēns karājās uz plaukta, viņa basām kājām raustījās.
  Tad virve uzreiz nokrita. Zēna ķermenis noslīdēja.
  Un tikai pie pašas grīdas virve atkal stiepās. Atskanēja necilvēcīgs neticamu sāpju kliedziens. Ileika ērglis un raustījās.
  Un bendes smējās. Viņi pat neuzdeva jautājumus, bet vienkārši spīdzināja bērnu.
  Tad ķīnietis satvēra zēnu aiz basām kājām un nospieda tās uz leju. Viņi uzliek bloku, stingri nostiprinot to. Bloka atveres bija dzelzs un īpaši izgatavotas bērniem. Un stingri fiksēts.
  Tad bendes sāka karināt uz āķiem smagumus. Viņi veica zēna kapitālo remontu. Viņš karājās kails, nosvīdis, ar sasprindzinātiem muskuļiem, ar blondu galvu un no ciešanām sagrozītu seju.
  Izstiepuši zēnu, ķīnieši sāka viņu sist ar pātagu. Viņi to darīja ar lielu prieku.
  Puisis rēca un stenēja... No rīkles nāca sēkšana. Un bendes tikai zināja, ka viņi smejas.
  Āda puisim mugurā pārplīsa pie pirmajiem spēcīgajiem sitieniem. Asinis pilēja un sajaucās ar sviedriem. Zēns kliedza un mēģināja raustīties.
  Bet tas padarīja to vēl sāpīgāku.
  Un viņš trīcēja no šņukstēšanas.
  Tad bendes, divreiz nedomājot, sāka krāmēt plānu malku zem Ilejkas basajām kājām.
  Un divas sievietes ar šaurām acīm izņēma olīveļļas pudeli. Un viņi sāka smērēt zēna zoles, kas bija rūdītas no ilgas pastaigas basām kājām.
  Ileyka ievaidējās:
  - Es tik un tā neko neteikšu!
  Sievietes smējās un sita ar rokām puiša kailo dupsi.
  Tad viņi pirms spīdzināšanas pabeidza ieeļļot bērna klepus, bet bez putekļiem zoles.
  Tad bende atnesa lāpu un aizdedzināja uguni. Liesma cēlās un plēsonis laizīja sacietējušo, apaļo, bērnišķīgo papēdi.
  Ileyka atkal iesaucās. Uguns sāp... Bende ielika pokeru un sāka sildīt zem zēna basām kājām. Cits spīdzinātājs no kamīna izņēma uzkarsušu dzelzs stieni. Un viņš sāka sist jauno Ileiku ar sarkanu stieni no karstuma uz viņa iedegušās, muskuļotās muguras.
  Zēnam bija šausmīgas sāpes. Bet tomēr viņš no sava spēka kliedza:
  - Oho, es neteikšu! Ak, es neteikšu! Ā, māt, māte - es neteikšu!
  Bendes apgrauzdēja zēna kailās zoles un sita pa muguru. Tad viens no viņiem paņēma no kamīna dzelzs gabalu. Viņš pielika karsto metālu puisim pie krūtīm un, gaļēdāji smaidīdams lauzītā krievu valodā, jautāja:
  - Kas sāp?
  Zēns kliedza pretī:
  - ES neteikšu!
  Lai gan izdegušās gaļas smarža kļuva stiprāka. Cits spīdzinātājs pacēla knaibles, kuru gals tika uzkarsēts kamīnā.
  Un viņš sāka lauzt zēna pirkstus uz basām kājām. Viņš sāka ar mazo pirkstiņu un ar gurkstēšanu to izskrūvēja.
  Ileyka izmisīgi kliedza:
  - Ah-ah-ah-ah! ES neteikšu!
  Bende vispirms zēnam salauza labās basās pēdas pirkstus, bet pēc tam pārcēlās uz kreiso pusi. Viņš bija ļoti liels un spēcīgs bērns. Bet es centos lauzt pirkstus pēc iespējas lēnāk.
  Kad krakšķēja pēdējais, kreisās kājas lielais pirksts, spīdzināšanas nogurdināts, Ileyka zaudēja samaņu no sāpju šoka.
  Viņam uzreiz tika uzliets spainis ar ledus ūdeni. Zēns nāca pie prāta. Un viņi atkal sāka sist viņam ar karstu stieni pa muguru.
  Arī zoles tika ceptas ar uguni. Un tajā pašā laikā bendes atnesa divas lāpas pie Ileikas jau nodedzinātās lādes.
  Zēns kliedza kaut ko tādu, ko viņš nevarēja saprast.
  Arī divi bendes viņam zem padusēm nesa lāpas. Un tās ir arī tik sāpīgas un vienkārši nepanesamas ciešanas.
  Ileyka gaudoja un čukstēja, bet tomēr bija iespējams nolasīt neizteiksmīgo:
  - ES neteikšu!
  Bende atnesa lāpu zēnam pie kailā dupša, kļuva vēl sāpīgāk. Bet Ileiko tik un tā kliedza:
  - ES neteikšu!
  Tad spīdzinātāja paņēma rokās lāpu, piecēlās uz pirkstgaliem un izšāva liesmu cauri zēna gaišajiem matiem uz viņa galvas. Un gaiši blondie pavedieni ņēma un uzliesmoja. Ugunsgrēks pārņēma Ileikas galvu.
  Sieviete iesmējās un agresīvi teica:
  - Es esmu velnišķīgs velns!
  Liesmu pārņemtā bērna galva nokrita uz sāniem. Bija skaidrs, ka ķermenis pārstāja raustīties.
  Bende vēlreiz aplēja sagatavoto ledus ūdens spaini.
  Bet apdegušais bērns nekustējās.
  Sieviete spīdzinātāja uzlika savu roku uz puiša tulznu un nokvēpušām krūtīm. Viņa kādu laiku to turēja un aizkaitināta rībēja:
  - Atliecās atpakaļ!
  Vecākais bende ar īgnumu sacīja:
  - Pārcenties! Nu pajoko ar viņu! Vēl nav neviena upura!
  Tāpēc Alenka varēja cīnīties ar lielu niknumu, tāpēc viņa saprata, ka viņu iemesls bija taisnīgs.
  Un tā meitene ņēma un ar nāvējošu zibeni dauzīja no ļoti spēcīgajiem sarkanajiem sprauslām. Viņi burtiski sadedzināja ķīniešus, nedodot viņiem ne iespēju izdzīvot, ne pat skrāpējumu uz meitenēm.
  Tad Alenka ar kailajiem kāju pirkstiem meta ļoti nāvējošu un postošu nāves zirni.
  Un viss tas ķīniešu karavīru bataljons plīsa.
  Alenka to paņēma un dziedāja:
  - Mūsu kosmiskā godība,
  Spēks atkal būs priekā!
  Anyuta arī paņēma un sarīkoja astoņkāju pieņemšanu ar zobeniem. Nogrieza daudz ķīniešu karavīru. Nogriez viņiem galvas bez žēlastības.
  Tad viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta nāvējošās adatas. Lidojošie ķīniešus notrieca līdz nāvei.
  Un tad Anyutas aveņu sprauslas uzbrūk viņas ienaidniekiem ar postošiem un iznīcinošiem impulsiem.
  Aņuta dziedāja, zobus izlaidusi, kas mirdzēja kā pērles:
  - Drīz uz planētas būs paradīze,
  Mēs iekarosim pat Ķīnu!
  Un karotājs to paņēma un kā viņa svilpo ...
  Vārnām radās turbulences smadzenēs. Un tie krita kā krusas, iesitot ķīniešu karavīru galvaskausus.
  Sarkanmatainā Alla piemiedza savam partnerim un paziņoja, piemiedzot smaragda acis:
  - Svētais karš
  Mūsu uzvara būs...
  Dodiet nāvi sātanam
  Šī ir mūsu saruna!
  Un meitene ar vara sarkaniem matiem izmetīs savus kāju pirkstus ar lielu postošo spēku nāves zirni. Un ķīniešu masa pārsprāgs.
  Pēc tam meitene arī uzlādēs no rubīna sprauslām ar nāvējošām zibens skrūvēm.
  Tie nekavējoties sadedzināja divus ķīniešu bataljonus.
  Alla to paņēma un dziedāja, piemiedzot partneriem:
  - Es esmu liels
  Augstākā līmeņa meitene...
  Man vīrietis ir tikai šķiņķis,
  Drīzumā pērciet jaunus!
  Marija arī piemiedza saviem partneriem un čivināja:
  - Neviens mūs neapturēs
  Meitene nometīs visu pulku!
  Un karotāja ar kailajiem kāju pirkstiem uzmeta ļoti postošu un postošu iznīcināšanas dāvanu.
  Un tad Marija ņems un sitīs pulsārus no zemeņu sprauslām. Tie lidos garām, un nav divu Ķīnas uzņēmumu - palikušas tikai ogles.
  Marija to paņēma un dziedāja, izspļaujot magoplazmas traipu:
  - Manā dvēselē deg uguns,
  Un manā galvā plosās uguns ...
  Es iedarbināšu dusmas
  Pacel augstāk - gaismas karogu!
  Un meitene atkal svilpos ... Nabaga vārnas, tāda ultraskaņa ir liktenīga viņu ausīm.
  Kā mānīšanās pa ausīm, un pilnīga sakāve un iznīcināšana.
  Meitenēm tāds basketbola laukums galvā.
  Precīzāk, nevis meitenes, bet krauklis ...
  Viņi nokrīt. Dūriens ar ķīniešu galvām.
  Marija paņēma to un dziedāja, zobus atlaidusi:
  - krist sagūlās, guļus,
  Jums ir dotas šīs tiesības...
  Meitenes basām kājām priekšā noliecies,
  Slāņos vai dubļos, tam nav nozīmes!
  Olimpija, varonīgā meitene atbalstīja savu partneri, un arī kā viņa nospļāvās. No meitenes mutes aiz muguras izlidoja liels un augošs maģiskās plazmas traips . Tas sabruka un aprija veselu Debesu impērijas pulku.
  Pēc tam meitene-varone paņēma un svieda kājas ar kailajiem pirkstiem, kas bija graujošas un dedzinošas iznīcināšanas dāvana.
  Tā uzsprāga kā maza atombumba. Un vēl viens ķīniešu pulks tika pārogļots. Un pat kauli nebija atstāti no tūkstošiem Debesu impērijas karotāju.
  Olimpija atzīmēja, atklājot savus ļoti spēcīgas ilkņus, piemēram, zobenzobu tīģeri:
  - Bet tomēr stiprāks par mani,
  Pasaulē nav neviena, pasaulē nav neviena!
  Tad šķita, ka viņas krūtis izstaro milzīgu nogalināšanas spēku no laba tomāta lieluma sprauslām.
  Pēc tam Olimpiskās spēles, kā tas izdos:
  - Un sieviete ņem pa reizei, pie rīkles reizē!
  Un tad visas piecas meitenes ņēma un uzreiz nosvilpa ... Un krauklis būs tik apdzirdīts, ka viņi burtiski uzkāps uz pieres ar savām acīm. Un grimst īstos zārkos.
  Olimpija, zobus izlikusi un rūcot kā nīlzirgs, paziņoja:
  - Nav vietas vājībām,
  Vājiem nav vietas!
  Un te atkal meitenes, kā svilpot... Un vārnas krīt, un ķīniešu galvaskausi pamatīgi caurduras...
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova - šie mūžīgie bērni atkal cīnās un demonstrē savu fenomenālo varēšanu.
  Šeit ir zēns Oļegs, viņš paņēma un turēja savus zobenus, kas uzreiz pagarināja machaona uzņemšanu.
  Un ķīniešu masa tika sagriezta.
  Tad zēns ar savu pliko, bērnišķīgo kāju pirkstiem iemeta īpašu asu disku... Tas aizlidoja pa tangensu un nocirta simtiem ķīniešu galvas.
  Nemirstīgais mazulis to paņēma un priecīgi nodziedāja:
  - Es esmu lielisks cilvēks
  Vai vienkārši eņģelis...
  Es vienkārši uzvaru visus
  Sīvā cīņā!
  Margarita Koršunova arī nocirta ķīniešus, nedodot viņiem ne iespēju, ne mazāko žēlastību.
  Ekstraklases karotājs to ar zobeniem tvēra pret ienaidniekiem kā sprādzienu. Un tēlaini nocirta viņiem galvas.
  Un viņi ņems un ripos kā kāpostgalvas.
  Un tad meitene ar plikiem kāju pirkstiem metīs milzīgu iznīcinoša spēka zirni. Un uzreiz uzspridzinās daudz ķīniešu.
  Tad viņš dzied:
  - Kosmisko spēku pasaulē,
  Būsim stiprāki par pūķi...
  Lielās Krievijas labā,
  Plikais nelietis ies bojā!
  Pēc tam zēns un meitene reizē izpūta vaigus un ievilka elpu. Un atskanēja ļoti apdullinoša svilpe.
  Vārnas trāpīja triecienstrūklai un iekrita nokautā. Un tie lija kā krusas uz ķīniešu skūtajām galvām. Viņi nokrita un nomira, bez alternatīvas.
  Un debesu impērijas karavīri tika nogalināti daudzi tūkstoši.
  Oļegs un Margarita unisonā teica:
  -Pasaulei vajadzētu mūs cienīt un baidīties,
  Karavīru varoņdarbi neskaita skaitu ...
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Būs ļoti asa bulta!
  . NODAĻA #3
  Meitenes sev uzbūra īpašu instalāciju - liesmas metēju ar divpadsmit mucām. Jāsaka - ļoti nopietni. Un tad Aļonka nospieda pogu ar savu koši nipeli.
  Un tas izdevās, uguns straumes gāzās pār ķīniešiem. Un tas ir ļoti smeldzīgs un nāvējošs priekšnesums.
  Un debesu impērijas karotāji deg, it kā būtu sveces eglītē.
  Alenka to paņēma un dziedāja:
  - Mans lielais sveiks,
  Un visspilgtākais pušķis!
  Drāzās uz ķīniešiem, nospiežot krūšu aveņu nipeli un Anyuta. Viņa ir augstākās kultūras un klases meitene.
  Un, ja viņš dzied, viņš to sasitīs.
  Un ķīniešiem nav vesela bataljona - viņi sadega pelnos.
  Tāda viņa ir meitene - ārkārtīgi forša.
  Bet rudmatainā Alla ir vēl foršāka. Un viņas rubīna dzelksnis ar lielu spēku un enerģiju spiež pogas.
  Un šeit tas darbojas.
  Un tas tiešām visu nodedzina līdz zemei...
  Alla, redzot, kā ķīnieši deg un mirst, dziedāja:
  -Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē,
  Un uzvarēja visas ētera šķautnes!
  Un viņas kailais papēdis uzmeta postošu nāves kustību. Šeit viņa ir meitene - forši!
  Allahs smejoties teica:
  - Mans fenomenālais spēks...
  Marija atšāva, nospiežot pogu ar zemeņu knupīti un loģiski iebilda, atlaidusi zobus:
  - Ne tavs, bet mūsējais!
  Un karotāji to ņems un smiesies, ar smagu aplombumu. Un tad abi ņem un svilpo.
  Vārnām pa smadzenēm skāra ultraskaņas vilnis. Viņi apjuka.
  Un spalvainās skaistules sāka krist uz leju un caurdurt ķīniešu karotāju galvas.
  Šīs meitenes ir vienkārši pārsteidzošas!
  Olimpiskās spēles ir ļoti agresīvas. Arī viņa nospiedīs savu lielo, piemēram, oranžu knupīti uz pogas. Un kā tas izspļaus slepkavniecisku nāves un iznīcības kaskādi.
  Un tik daudz ķīniešu uzreiz ņēma un sadedzināja. Tie bija pamatīgi pārogļojušies.
  Olimpija paņēma un dziedāja:
  -Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē,
  Es varu viegli salauzt pretiniekus...
  Mēs peldam pa nepārtraukta ētera straumēm,
  Hunta nevarēs salauzt pūķi!
  Un karotāji no saviem krūšu dzelkšņiem, kā viņi sit ar tādiem slepkavnieciskiem zibeniem, kas ir vienkārši šausmas.
  Kapitāli sadedzināt ķīniešu bataljonus. Šeit ir meitenes. Un viņu kailie kāju pirksti ar šausmīgu spēku met iznīcināšanas dāvanas.
  Olimpiāde ņēma un nosvilpa...
  Un viņas svilpe nekavējoties nogāza zemē daudzus tūkstošus vārnu, notriecot ķīniešus līdz nāvei.
  Karotāji, protams, ir sajūsmā. Un viņi smejas.
  Visas piecas daiļavas ir tik kareivīgas un asprātīgas.
  Šeit atkal Albīns un Alvins uzbrūk no gaisa, ar kaujas lidmašīnām. Un kā viņi sūtīs kolosāla iznīcinoša spēka raķetes, kas visu uzspridzina un saplēš.
  Albīna to paņēma un dziedāja, nospiežot sprūdu ar savu koši sarkano nipeli:
  - Es esmu lielākā varone pasaulē!
  Arī Alvīna zvanīja, uzspiežot uz krūtīm rubīna dzelksni, un čirkstīja, atklājot zobus:
  - Nē, mēs esam pasaules varonīgākās!
  Un meitenes unisonā dziedāja:
  Es, tu, viņš, viņa - kopā visa valsts,
  Kopā draudzīga ģimene
  Vārdā mēs
  Simt tūkstoši es!
  Un meitenes kā smieties, un pliki papēži uz svirām.
  Un bumbas lidoja uz ķīniešiem. Protams, Debesu impērijai nav paveicies tikt galā ar meitenēm, kuras cīnās tikai biksītēs.
  Debesīs ir arī Anastasija Vedmakova. Un šī meitene, kurai jau ir pāri simts gadiem, bet viņa nenoveco, jo ir ragana.
  Un karotājs ar rubīna nipeli nospiedīs pogu. Un nekavējoties kaujas raķetes lidos uz mērķi.
  Un vesels ķīniešu pulks, pilnībā iznīcināts.
  Anastasija Vedmakova atzīmēja, pārbraucot ar rokas malu pāri rīklei:
  - Notiek liela tīrīšana!
  Akuļina Orlova tam labprāt piekrita, arī sita ienaidniekam un izlika zobus, kas ir baltāki par pirmo sniegu:
  - Teritorijā ir slaucīšana!
  Un meitene atkal nospiedīs uz kursorsviras pogas krūts zemeņu nipeli un raidīs nāvējošu raķeti.
  Mirabela Magnētiskā paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem uzsita ienaidniecei. Un letāla raķete iepļaukās ķīniešiem. Un notika pilnīga iznīcība un nāve.
  Šī ir Mirabela - vienkārši super. Un meitene ir kā iepļaukāt ienaidnieku ar zemeņu nipeli.
  Meitenes ņēma to un dziedāja, štancējot plikajiem, apaļajiem papēžiem:
  - Mēs viegli izdzēsīsim visus,
  Par padomju varu...
  Un mēs jūs visus salauzīsim
  Uz šo dziesmu!
  Karotāji tik ar savām raķetēm smeļas ienaidnieku. Un tas tiešām ir ārkārtīgi nāvējošs.
  Šeit ir meitenes ar kailām, noslīpētām kājām.
  Anastasija Vedmakova, sagraujot ienaidnieku, iesaucās:
  - Naktī galvaskauss lec dzirkstoši,
  Gribas padarīt meiteni traku...
  Un ar čūsku norijot nevainīgus upurus,
  Tas ir tikai apgrūtinājums!
  Akuļina Orlova trāpīja ienaidniekam ar rubīna krūšu dzelksni. Viņa notrieca ienaidnieku līdz nāvei, nedodot viņam ne mazāko iespēju un sadedzinājot veselu ķīniešu bataljonu.
  Tad Akuļina to paņēma un dziedāja:
  - Meitene ir šeit, meitene ir tur,
  Dzīve ir pilnīgi meli!
  Un karotāja ar savu apaļo papēdi nosūtīja ienaidniekam slepkavniecisku iznīcināšanas dāvanu.
  Tad viņa čivināja:
  - Es iznīcināšu visus ķīniešus, es parādīšu savas meitenes seju!
  Šeit ir meitenes - basām kājām un skaistas un ar pavedinošām, ļoti noslīpētām kājām.
  Anastasija Vedmakova nomet mazu bumbu, iznīcināja pretiniekus un čivināja:
  - Slava mūsu lielajai dzimtenei!
  Šeit ir Alise un Andželika kaujā. Viņi sita ķīniešus ar snaipera šautenēm. Kopumā meitenes ir brīnišķīgas.
  Alise izšāva, iesita cauri pieciem ķīniešiem uzreiz un iesaucās:
  - Brīnišķīgās dzimtenes plašumos,
  Rūdīts kaujās un darbā...
  Mēs sacerējām priecīgu dziesmu
  Ak, lieliskais draugs un vadītājs!
  Un karotāja svieda kailajiem kāju pirkstiem, nāvējoša nāves dāvana. Un saplosīja daudz pretinieku.
  Andželika arī sagrāva ienaidniekus. Viņa ar vienu šāvienu izdūra četrus ienaidniekus un kliedza:
  - Mēs noteikti uzvarēsim visus, un būs komunisms!
  Un karotāja atkal ar kailajiem kāju pirkstiem izmeta slepkavas iznīcināšanas dāvanu. Un tik daudz ķīniešu tika iznīcināti uzreiz.
  Tas bija gluži kā lieliski.
  Abas meitenes ir ļoti skaistas. Alise ir blondīne un Andželika ir sarkana. Tie parasti ir vienkārši lieliski.
  Un viņi šauj uz ienaidniekiem bara biezumā.
  Alise to paņēma un dziedāja:
  - Saules aplis,
  Debesis visapkārt...
  Tas ir meitenes zīmējums!
  Un karotāja to paņēma ar pliku papēdi un iemeta sprādzienbīstamu ogļu paku. Kas paņēma daudz ķīniešu cīnītāju un saplēsa.
  Andželika smejoties atzīmēja un izcēla zobus, kas viņai bija kā lielas pērles:
  - Tas ir vienkārši lieliski!
  Un arī rudmatainās meitenes kailie pirksti palaidīs sprādzienbīstamus maisus ar agresīvu iznīcināšanas maisījumu.
  Lūk, meitenes - izcilas aerobātikas. Viņi parāda savu lielāko un agresīvāko klasi.
  Alise paņēma to un čivināja, atlaidusi zobus:
  Es zīmēju uz papīra lapas
  Apļa parakstīšanās uz tāfeles!
  Un atkal viņas kailā, graciozā pēda kaut ko met ar ļoti nāvējošu spēku.
  Un iznīcināšanas masa - ķīniešu nogalināšana.
  Andželika iesaucās ar aci.
  - Tas viss būs tik - apburoši!
  Un viņas kailais, apaļais, rozā papēdis piesists kā nagla...
  Karotāji, protams, neļauj ķīniešiem viņus apbērt ar vilni. Un viņi visi rāpo.
  Debesu impērijas karotāju skaits ir liels. Un tie visi ir zariņš un zariņš, un es uzbrūku ar vislielāko kaislību.
  Andželika sasita plaukstas un dziedāja:
  - Krievu diženums atzīst planētu,
  Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu...
  Meiteņu dzejoļos tiek dziedāta uzvara,
  Un es ticu, ka viņi uzcels komunismu!
  Un karotājs to paņems un nospļaus... Un maģiskas plazmas traips uzreiz izauga un pārklāja ķīniešus.
  Teiksim tā - meitenes ir tas, kas tev vajadzīgs.
  Aļenka šauj uz ķīniešiem no ložmetējiem. Tad viņš tos sagriež ar zobeniem ...
  Un kad viņas rokās it kā uz burvju mājienu parādījās ložmetējs. Un viņa iznīcinās ienaidniekus.
  Tā Aļenka nopļāva ķīniešus, nedodot viņiem ne mazāko žēlastību.
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem meta slepkavniecisku nāves dāvanu un izklīdināja debesu impērijas karotājus.
  Tad viņa dziedāja:
  -Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē,
  Foršs zemes ētera saimnieks!
  Anyuta to apstiprināja:
  - Jā, foršais meistar!
  Un viņa paņēma pēdas ar kailajiem pirkstiem un iemeta slepkavniecisko nāves dāvanu, un vienlaikus nolika tik daudz ķīniešu.
  Šeit ir tāda meitene.
  Un arī no sarkanajiem sprauslām, kā tas uzlādēs zibeni. Un debesu impērijas karotāji ripo kā siena kūlīši.
  Anyuta to paņēma un dziedāja:
  - Slava Krievijas caru laikmetam,
  Jūs, ienaidnieki, salūzt!
  Lūk, kā strādā meitenes. Un Alla ar viņiem ir sarkanmataina skaistule. Un no rubīna sprauslām padodas zibens kapitālais remonts. Un atnes pilnīgu nāvi.
  Allāhs dziedāja, smaidot:
  Nesalauž spārnos steidzīgās meitenes,
  Manī nav žēluma un ne nejauši ...
  Man nepatīk vardarbība un impotence,
  Žēl tikai krustā sisto Kristu!
  Viņa ir tik kaujinieciska un agresīva, enerģijas pilna karotāja.
  Arī Marija lādēs pulsāru no zemeņu sprauslām. Viņš sadedzinās ķīniešu kaujinieku masu un čauks:
  - Tas ir mans kosmosa spēks!
  Un viņas acis mirdz zibens.
  Un basās kājas dos iznīcināšanas dāvanu. Šīs meitenes ir augstākā klase.
  Olimpiskās spēles sagrāva ienaidnieku. Tajā pašā laikā viņa izmantoja arī ugunīgus pulsārus no saviem lielajiem sprauslām.
  Varone meitene strādāja ar lielu paātrinājumu. Viņa nevienam nedeva ne mazāko iespēju.
  Un karotāja ar kailajiem kāju pirkstiem meta ļoti postošas nāves dāvanas.
  Un kamēr viņa dziedāja:
  - Dzimtene un armija ir divi pīlāri,
  Uz kuras stāv planēta...
  Mēs aizsargāsim savas krūtis, mēs esam jūsu valsts,
  Tavu armiju dzied visi cilvēki!
  Viņas tomātu sprauslas atkal sniedz milzīgu nogalināšanas spēku.
  Arī Elizabete no tanka šauj. Viņa šauj, piespiežot savus koši sarkanos sprauslas uz pogām, un čīkst:
  - Es neesmu stiprāks, es visus saplosīšu gabalos!
  Un piemiedz partneriem ar aci.
  Elena tam piekrita, nospiežot pogu ar aveņu nipeli un no stobra izspļāva lādiņu, izraujot ķīnieti:
  - Par mūsu komunisma dzimteni!
  Un kareivīgā meitene piemiedza savām safīra acīm.
  Katrīna atzīmēja, sūtot pretiniekiem slepkavas dāvanas ar reālu nāvi:
  - Komunisms ir zinātne!
  Atkal viņa nospieda pogu ar savu rubīna nipeli.
  Euphrosyne paziņoja, ar lielu spītību cīnoties pret ienaidnieku un izmantojot zemeņu sprauslas:
  - Mūsu ticība gaišajai nākotnei nenoliedz mūsu impērijas krāšņo pagātni!
  Elizabete tam labprāt piekrita:
  - Kā viņi slavēja karali, tā mēs slavēsim!
  Un karotājs parādīja garu mēli.
  Jekaterina pamanīja, šajā gadījumā šaudama, nospiežot kursorsviras pogu ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Un no Čudska krastiem,
  Uz ledaino Kolimu,
  Tas viss ir mūsu Zeme,
  Tas viss esam mēs!
  Eifrozīnija satrieca, atkal izmantojot zemeņu dzelksni, un iesaucās, piemiedzot ar aci:
  - Mans lielais spēks
  Es sasmalcināšu krokodilu!
  Un meitenes uzbrūk. Viņu vidū ir Nataša un Zoja.
  Šeit meitenes paņēma no haubices kā lādiņu tik postošai nāves dāvanai.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Bumbas lido un raķetes,
  Lielākais PR...
  Tautas dziesmās dzied,
  Sasists briesmīgs trieciens!
  Zoja agresīvi paziņoja:
  - Spēcīgs sitiens - labi!
  Un viņa to paņēma un uzspieda kailajiem kāju pirkstiem uz pogām. Tās visas ir cīņas skaistules.
  Oļegs Ribačenko uz sienas. Nemirstīgs zēns, izskatoties apmēram divpadsmit gadus vecs, ar kailiem kāju pirkstiem met adatas. Un uzbrūk progresējošajiem ķīniešiem. Ducis uzreiz.
  Met adatas un Margarita ar plikiem pirkstiem. Meitene iznīcina pretiniekus un čīkst:
  - Mans lielais spēks!
  Un viņš drosmīgi cīnās.
  Arī Nataša ar plikiem kāju pirkstiem met spēcīgu bumerangu. Kā sagraut pretiniekus un čīkstēt:
  - Lielās godības vārdā!
  Tad Zoja sagriež ķīniešus ar zobeniem un tajā pašā laikā ar basām kājām met adatas ar indi. Un dzied pie sevis:
  - Krievijas plašumos,
  Mēs varam izglābt visus!
  Un atkal zobeni krīt uz pretiniekiem. Un ja viņi sakapā, tad bez žēlastības.
  Bet, kad Aurora sāka iznīcināt un mest bumerangus ar kailiem kāju pirkstiem, tad tā ir pilnīga iznīcināšana. Un nogalinātie ķīnieši pakrīt zem sarkanā velna sitieniem.
  Un meitene rēc:
  - Es visu sasmalcināšu un saplēšu!
  Un kā viņš ņems un cirtīs ar abiem zobeniem!
  Un no viņas kailā papēža lido ass un caururbjošs disks. Tā parasti ir pilnīgas nāves meitene.
  Un šeit ir Svetlana izšķirošajā cīņā. Kā mocīsim ķīniešus, un ar zobeniem sagriezīsim mazos gabaliņos.
  Meitene ritināja tauriņu, un septiņi Debesu impērijas karotāji tika uzlauzti līdz nāvei.
  Un tad no plikiem kāju pirkstiem lido asas, indīgas adatas. Un pārsteigt ķīniešus.
  Oļegs Ribačenko cīnās ar dzeltenajiem karotājiem. Viņa zobeni mirgo kā dzenskrūve.
  Zēns ar prieku dzied:
  - Es būšu spēcīgākais pasaules čempions,
  Mēs uzvarēsim Ameriku, Ķīnu!
  Un atkal puika met asas spēles ar plikajiem bērnu kāju pirkstiem. Un divi desmiti nogalināto ķīniešu krīt uzreiz.
  Šeit ir tāda cīņa. Reālajā vēsturē cariskā Krievija pirms Petrīnas laika zaudēja daļu savas teritorijas. Bet te krievu bruņinieki cīnās un netaisās piekāpties.
  Oļegs Ribačenko cīnās un dzied:
  - Bet mēs esam krievu gara pilni bruņinieki,
  Bendes nekad nedzirdēs mūsu apslāpēto vaidu!
  Un atkal puika met ļoti asi, un ar stipru indi, raganu vārītas, ļoti tievas adatas!
  Viņam blakus ir meitene Margarita. Un arī viņas kājas met tādas nāvējošas adatas. Un rokas sagriež uzbrūkošo ķīnieti. Karotājs iznīcina pretiniekus un dzied:
  - Es esmu tik foršs, kā visu valstu dēmons ...
  Dima, Dima, Bilans! Dima, Dima Bilan!
  Visu valstu valdnieks!
  Nataša arī nogriež ķīniešus un dzied:
  - Vakara rītausmā mēs neļausim sātanam uzvarēt!
  Un no viņas basām kājām lido arī nāvējošas adatas.
  Tālāk Zoja iznīcina ienaidniekus. Un no šīs meitenes, šķiet, izplūst kolosālas enerģijas vibrācijas.
  Un no skaistules basajām kājām lido bumerangi un asas adatas.
  Warriors čīkst:
  - Es esmu liels baskāju sapnis un skaistums!
  Un atkal viņš izmetīs pretiniekiem kaut ko ārkārtīgi nāvējošu.
  Bet, kad Aurora vada dzirnavas un nocērt ķīniešus, tas ir iznīcināšanas virsotne.
  Un tad rudmate ar plikiem kāju pirkstiem metīs pīrsinga adatas. Un mirušie dzeltenie karotāji krīt.
  Bet kad Svetlana lupanet. Un tajā pašā laikā no viņas plikajām kājām izlido vesels ķekars adatu, kas visu caurdur un nogalina.
  Un karotāji čīkst:
  - Tā, tā, tā - dabū fašistu grašā!
  Un viņas basās kājas atkal tiks nāvējoši uzmestas ķīniešiem.
  Nataša, kapādama dzeltenos karotājus ar zobeniem, atzīmēja:
  - Ar nacistiem bija gan vieglāk, gan grūtāk!
  Svetlana, pagājusi garām dzirnavām, atzīmēja:
  - Un pie mums, meitenēm, vienmēr ir viegli!
  Aurora atkārtoja ventilatora uztveršanu un nomurmināja:
  - Ar mani tev nepavisam nebūs garlaicīgi!
  Un no viņas basajām kājām lido nāvējošs dzelonis.
  Un Zoja to paņems un čīkst:
  - Mēs neesam tarakāni, mēs esam meitenes - lielas godības!
  Un atkal kaut kas izlidos no viņas basajām kājām, un tas sitīs ienaidnieku.
  Meitenes ņēma šo darbu pie sirds.
  Šis cietoksnis ir gandrīz vienīgais krievu cietoksnis šajā apgabalā. Tiek būvētas vēl pāris pilsētas. Labi, ka ķīnieši nebāza galvu virs Amūras. Bet Krievija reālajā vēsturē ir zaudējusi daļu savas teritorijas. Ļoti agresīva dinastija pie varas Ķīnā. Tomēr meitenes ir tas, kas spēj likt lidojumam Lucifera pulkus.
  Oļegs Ribačenko sagriež ķīniešus. Un, kamēr zēns dzied:
  - Augstākā klase būs...
  Un tad aizlido puiša basās kājas mestais bumerangs un sauciens:
  - Dūciņa nocirtīs visus!
  Margarita arī uzmeta ienaidniekam to, kas ir slepkavība. Viņa to sasmalcināja gabalos un čīkstēja:
  - Es esmu baskāju sapnis un liela skaistule!
  Un viņas kāja metīs mežonīgus diskus.
  Nākamā kaujā ir Nataša. Un tas arī met ienaidniekam to, kas sašķeļ pretiniekus.
  Un viņš to dara ļoti gudri.
  Un viņas basās kājas met regulāras, nāvējošas adatas.
  Tālāk, Zoja kaujā. Un viņš arī mētājas ar ienaidnieku, visādas svastikas un bumerangus.
  Un nopļauj ienaidnieku.
  Tad garāmejot:
  - Slava labajam karalim!
  Bet kaujā un Aurorā. Tas arī iznīcina ienaidniekus no Ķīnas. Un, ja metīs, tad metīs ar nāvējošu spēku.
  Un dziedot:
  - Jā, krievu zemes vārdā!
  Un arī no viņas basajām kājām lido nāvējoši lādiņi.
  Svetlana arī nepieviļ ienaidnieku. Un no viņas basām kājām lido kaut kas tāds, kas nes acīmredzamu nāvi.
  Un karotājs dzied:
  - Mēs nekad nepadosimies! Krievijā nepatikšanas nenāks!
  Un atkal ķīnieši tiks ievainoti. Un viņš to paņems bez ceremonijas un sasmalcinās.
  Seši karotāji un karotāji smagi sita. Un sagriež ienaidnieku un met basām kājām.
  Oļegs Ribačenko, nogriežot ķīniešus, dziedāja:
  - Zvaigžņu cīnītājs, tavs rags pūš velti -
  Tava zeme ir tālu apšaubāmā krāšņumā...
  Kaujas liesma trīc starp rindām -
  Vienpusējā spēlē bez noteikumiem!
  Un vēl viens bumerangs lido ar zēna basām kājām, kas pārgrieza rīkles duci ķīniešu.
  Zēns, kā redzam, ir cīnītājs.
  Un arī Margarita ir kaujā. Un tā viņas basās kājas strādā. Viņa bez šaubām iznīcina ienaidniekus ārkārtīgi forši.
  Un viņas zobeni ir kā bendes.
  Karotājs čīkst:
  - Lai top slava!
  Nataša arī šauj ar basām kājām un met nāvējošo. Un tajā pašā laikā viņš aktīvi griež ar zobeniem.
  Vienlaicīgi pīkst:
  - Mana svīta ir valstij piederoša ekipāža!
  Nākamā cīņā ir Zoja. Arī augstākā līmeņa iznīcības velns. Kā turēt tauriņu ar zobeniem. Un tad viņš ņems un ar basām kājām metīs uzkrītošus elementus.
  Pēc tam tas pāriet:
  - Armija priecājas - virzās uz priekšu!
  Un vesela rinda slīpu ķīniešu kritienu.
  Meitene pie sevis dzied:
  - Zojai patīk nogalināt! Ak, tā Zoja!
  Un šeit ir Aurora ātrā ofensīvā. Vai drīzāk agresīva aizsardzība. Un ar basu kāju palīdzību izsit ienaidniekus.
  Un tajā pašā laikā čīkst. Un, kad viņas zobeni pāries kā kultivatora asmeņi, tad trīs desmiti ķīniešu tiks saplēsti gabalos!
  Un Aurora čīkst:
  - Harmoniski akordi, Krievijas karogs ir ļoti lepns!
  Un tagad viņas kailais papēdis iederēsies ķīniešu ģenerālim zodā. Viņš paņems un kritīs.
  Zoja ir agresīva cīņā. Viņš sagriež savus ienaidniekus un čīkst:
  - Mēs šaubīsimies un nogalināsim visus!
  Un no basām kājām tādi dunči lido.
  Arī Svetlana nevienu nepieviļ. Un iznīcina ienaidniekus, it kā izkapts pļauj zāli. Ķīniešiem neizdodas.
  Meitene kliedz:
  - Trakā Adata! Ej ārā no pagalma!
  
  BOKSS UN FORŠĀ RINGA POLITIKA
  Sergejs Ļahovičs uzvarēja boksa mačā pret Šeronu de Bēru. Viņš uzsita viņam pa brillēm un nepalaida garām nokautu sitienu.
  Un viņš pirmo reizi aizstāvēja titulu.
  Tas izraisīja dažas izmaiņas kopējā kaujas grafikā. Obligātās aizsardzības pret Čagajevu vietā Nikolajs Valuevs un Sergejs Ļahovičs nolēma vispirms cīnīties par smagsvara titulu apvienošanu.
  Šī cīņa būtu patiešām interesanta. Sergejam Ļahovičam tikai viena sakāve, Nikolajam Valuevam četrdesmit sešas uzvaras pēc kārtas. Un viņš ir nepārprotams favorīts.
  Un šīs cīņas balvu fonds abiem bokseriem ir rekordliels desmit miljoni dolāru par diviem.
  Cīņa notika ASV ... Ak, publika bija vīlusies. Sergejs Ļahovičs savainoja labo roku un zaudēja visos divpadsmit raundos pēc punktiem. Bet arī Nikolajs Valuevs nespīdēja. Un viņš nevarēja nosūtīt savu pretinieku ne nokautā, ne pat nokautā.
  Bet viņš apvienoja titulus un spēja izcīnīt četrdesmit septīto uzvaru pēc kārtas.
  Cīņa ar Čagajevu tika pārcelta. Pēc tam Čagajevam izveidojās iekaisums un Valuevam bija cīņa ar citu, ne pārāk pazīstamu pretinieku. Un ne pārāk pārliecinoši viņu uzveica pēc punktiem. Un tad cīņa ar sultānu Ibragimovu. Cīņa izvērtās ļoti saspringta. Daudzi pat uzskatīja, ka tajā uzvarēja sultāns Ibragimovs. Ar atsevišķu lēmumu tiesneši uzvaru tomēr atdeva Valuevam. Un pēc kārtas izcīnīto uzvaru skaitā viņš bija neizšķirts ar Rokiju Maršiali - četrdesmit deviņām.
  Pēc tam obligātā aizsardzība pret Ruslanu Čagajevu... Bet atkal cīņa izgāzās. Un atkal Ruslans Čagajevs ar traumu un ārpus spēles.
  Krievu milzis aizvadīja savu piecdesmitās jubilejas cīņu (ja vien, protams, neskaita faktu, ka viena Valueva cīņa tika atzīta par nederīgu!) pret Ruizu. Tas bija revanšs. Pirmajā Valuevs ar dalītu lēmumu neuzvarēja pārliecinoši. Un tad otrā cīņa-revanšs.
  Daudzi domāja, ka Nikolajs Valuevs uzlabos savu rezultātu. Un kas būtu forši... Bet atkal krievu milzis neizskatās vislabāk, un izcīna ļoti strīdīgu uzvaru pēc punktiem, un atkal ar atsevišķu tiesnešu lēmumu.
  Tad vēl cīņa ar Holifīldu. Šis cīnītājs ir patiesa leģenda. Bet viņam jau ir četrdesmit seši gadi, un neviens netic viņa izredzēm. Un Nikolajam Valuevam ir piecdesmit uzvaras pēc kārtas un neviena sakāve. Viņš laboja Rokija Maršiali rekordu un viņam pieder divas čempiona jostas smagajā svarā.
  Atkal cīņa ... Un atkal Nikolajs Valuevs diez vai piespieda uzvaru pēc punktiem.
  Un arī ar atsevišķu tiesnešu lēmumu. Bet viņš uzlaboja savu rekordu, piecdesmit viena uzvara pēc kārtas! Piekritīsiet, ka tas ir ļoti forši.
  Un šeit ir arī brīvprātīga aizsardzība pret Deividu Heju. Nikolajs Valuevs nav piedzīvojis nevienu sakāvi kopš 1993. gada. Šeit viņš atkal ir kaujā ...
  Atkal duelis, kur Nikolajs veseris nespīd un ātrumā ir zemāks par ienaidnieku.
  Bet tas turas lieliski. Parāda izturību. Un rezultātā tiesneši atkal piešķir Nikolajam Valuevam uzvaru, atsevišķus lēmumus. Un, protams, ļoti pretrunīgi...
  Taču Rokija Mārčila ieraksts ir atjaunināts. Piecdesmit divas uzvaras pēc kārtas.
  Un plānots jauns pretinieks: Vitālijs Kļičko, kurš apvienošanās cīņā vēlas iegūt uzreiz divas jostas.
  Taču sarunas drīz vien apstājās. Vitālijs Kļičko cīnījās ar Sosnovski.
  Un Nikolajs Valuevs cīnījās ar Moreku, spēcīgu bokseri, bet daudzkārt pārspēts.
  Un šī Nikolaja Valueva uzvara, jau piecdesmit trešā pēc kārtas, ar atsevišķu tiesnešu lēmumu izrādījās nepārliecinoša un atkal bez nokauta un uz punktiem.
  Tomēr ieraksts ir atjaunināts. Un Nikolajs Valuevs jau sešpadsmit gadus nav zinājis sakāvi - smagsvara rekords. Un piecdesmit trīs uzvaras pēc kārtas - rekords starp visām svara kategorijām.
  Un cīņa ar Vitāliju Kļičko un titulu apvienošana nenotika.
  Nikolajam Valuevam galvā tika konstatēts labdabīgs audzējs un viņš bija spiests pārtraukt boksa karjeru.
  Par viņa jostām cīnījās Deivids Hejs un Vladimirs Kļičko. Un uzvarēja Kļičko jaunākais.
  Taču Nikolass II kā bokseris, kurš formāli pārspēja Rokija Markiali rekordu un kuram pieder divas jostas un nekad nav pārspēts, jau bija ievērojamā godībā.
  Un Vienotās Krievijas vietā Nikolajs Valuevs nolēma izveidot savu partiju. Viņš to nosauca par "Lielo lēcienu". Un viņam izdevās sensacionāli iekļūt Valsts domē 2011. gadā. Un tad viņš piedalījās prezidenta vēlēšanās 2012. gadā. Un atkal sensācija, otrā vieta un izkļūšana otrajā kārtā pret Vladimiru Putinu.
  Blimey! Nikolajs Valuevs ir kļuvis par jaunu, spilgtu, politisku zvaigzni. Cilvēkiem apnika vecās politiskās prostitūtas, un viņš devās pēc jauna politiķa un boksera.
  Vladimirs Putins tomēr spēja uzveikt Nikolaju Valjovu otrajā kārtā, taču viņa pārsvars izrādījās visai niecīgs.
  Bet komunistiem Zjuganova neveiksmes dēļ notika apvērsums, un Sergejs Udaļcovs kļuva par jauno Komunistiskās partijas priekšsēdētāju.
  Šis jaunais un enerģiskais vīrietis sacēla īstu vētru pret Vladimiru Putinu. Un uztraukums bija ļoti nopietns. Masu sadursmes ar policiju. Klubu izmantošana. Piekaušana un pat upuri aizturēto vidū.
  Tātad Soču olimpiskās spēles tika atceltas. Tad Maidans notika Ukrainā. Janukovičs tika gāzts. Putins iekšējās nestabilitātes apstākļos nesāka sagrābt Krimu. Un kara Donbasā nebija.
  Porošenko vadītā Ukraina bija uz augšu.
  Vitālijs Kļičko, kurš pārtrauca karjeru boksā, nolēma atgriezties.
  Un tagad viņam izdevās nokautēt Stīvensonu. Un kļūt par čempionu smagajā svarā ceturto reizi, atkārtojot Holifīldas rekordu. Tad Vitālijs veica vēl vienu aizsardzību pret Krisu Areolu. Šāda cīņa ir atriebība un atkal nokautēja pretinieku.
  Taču tad Kijevas mēra slodzes dēļ viņš bija spiests pārtraukt savu krāšņo karjeru.
  Vladimirs Kļičko, lai arī ne līdz galam pārliecinoši, tomēr spēja nosargāt savu titulu pret Taisonu Fjūriju. Un tad viņš nokautēja savu tautieti Glazkovu. Un tad viņš arī aizstāvēja Braienu. Un pārspēja Džo Luisa rekordu visvairāk čempionātos.
  Bet ir vēl viena josta. Uzvarēja Denotajs Vaiders. Šis bokseris ir unikāls - visa viņa karjera sastāv tikai no nokautiem. Pat četrdesmit nokauti pēc kārtas - tas ir forši! Un Vladimiram Kļičko jau ir četrdesmit viens gads. Un, protams, šis apvienošanās duelis izraisīja milzīgu interesi.
  Un pirmo reizi kopš cīņas ar Pīteru Vladimirs Kļičko nav neapstrīdams favorīts.
  Bet šeit ir cīņa ar Denoteju. Knockdown apmaiņa. Un tomēr uzvara beigās, pat ja ar atsevišķu tiesnešu lēmumu Vladimirs Kļičko.
  Tātad Vladimirs Kļičko pirmo reizi smagajā svarā apvienoja visas četras galvenās jostas. Un tas ir unikāls sasniegums...
  Vladimirs Kļičko aizvadīja kārtējo revanšu ar Vaideru, šoreiz viņš spēja viņu izsist un parādīt, ka vecums nav šķērslis sportam. Pārkers arī uzvarēja.
  Taču tad, 2018. gada rudenī, četrdesmit divu gadu vecumā viņš dramatiskā duelī piekāpās Entonijam Džošua.
  Tā bija supercīņa... Vladimirs Kļičko nav zaudējis vairāk nekā četrpadsmit gadus, bet Entonijs tomēr spēja to uzņemt un izcīnīt visas četras jostas.
  Vienīgais Vladimira Kļičkova mierinājums ir tas, ka 2018. gada vēlēšanās zaudēja arī viņa vārdabrālis Vladimirs Putins. Turklāt uzvarēja nevis Nikolajs Valuevs, kuram mode jau pārgājusi, bet gan komunists - Sergejs Udaļcovs.
  Sakāves iemesls bija tas, ka naftas un gāzes cenu krituma dēļ Krievijas ekonomiskā situācija pasliktinājās. Un Krimas okupācijas efekts nevarēja darboties. Tātad viss bija savādāk. Komunisti ir atgriezušies. Un atkal virs Kremļa Sarkanais karogs.
  Vladimirs Kļičko tomēr atsāka karjeru. Pasaulē nebija koronavīrusa, un 2020. gadā lieliskais bokseris spēja pārspēt Ruizu jaunāko un atkal kļūt par pasaules čempionu. Tad viņš aizstāvēja savu titulu no Ruisa Jr. Taču revanšs atkal bija Entonijam Džošua.
  Daudz rekordu labojušais Vladimirs Kļičko vēlreiz paziņoja par karjeras beigšanu.
  Lai gan viņam izdevās uzstādīt vēl vienu rekordu - kļūt par vecāko absolūto pasaules čempionu.
  Un arī tas ir milzīgs sasniegums.
  Pēc tam Vitālijs Kļičko aizvadīja izstādes cīņu ar Holifīldu.
  Pasaule gāja savu ceļu.
  Oleksandrs Usiks kļuva par jauno neapstrīdamo pasaules čempionu smagajā svarā ar sensacionālu uzvaru pār Entoniju Džošua. Un tad viņš aizstāvēja titulu pret viņu.
  Bet Vladimirs Kļičko negaidīti atgriezās 2022. gada rudenī. Un viņš cīnījās ar Usiku vēl viena rekorda labad.
  Un šī cīņa pārspēja visus iepriekšējos sasniegumus drāmā un plūsmas jomā.
  Un Vladimirs Kļičko atkal sensacionāli uzvarēja. Un atkal pārņēma visas jostas. Un ceturto reizi viņš kļuva par pasaules čempionu.
  Patiesi boksā varonībai nav vecuma.
  Dzīve turpinās kā parasti, bet īstie varoņi nekad nenoveco!
  
  HITLERS ROKAS NO EBREJIEM
  ANOTĀCIJA
  Ādolfs Hitlers kļuva apgaismots un pārstāja vajāt ebrejus. Atbildot uz to, sabiedrotie noslēdza beztermiņa pamieru ar Trešo Reihu. Un tagad PSRS ir jācīnās vienā frontē, un spēki ir ļoti nevienlīdzīgi.
  . NODAĻA #1
  Piemēram, pasaule, kurā ASV 1943. gada martā piedāvāja Hitleram vienošanos: viņš pārtrauc ebreju vajāšanu, pretī sabiedrotie pasludina beztermiņa pamieru. Fīrers, zaudējot kauju par Āfriku un gūstot sakāvi Staļingradā, ir spiests piekrist. Nu, ASV ir savs aprēķins - lai gan diktatori, gan totalitārās valstis viena otru iznīcina. Un tad PSRS kaut kā pārāk apņēmīgi virzās uz priekšu.
  Atskatieties uz Eiropu, pirms parādās ASV. Lielbritānija dabiski ir bez Amerikas, cilvēks nevēlas cīnīties. Un turklāt arī Čērčils baidās no sarkano ienākšanas Eiropā.
  Īsāk sakot, mēs vienojāmies. Hitlers pārtrauca ebreju vajāšanu un iznīcināšanu, un sabiedrotie pārtrauca visas bombardēšanas un kaujas no 1. aprīļa. Bet tas, protams, vēl nav viss. Viltīgi viņi sāka kaut ko pārdot nacistiem. Un PSRS tagad nesaņēma bezmaksas palīdzību, bet varēja nopirkt tikai par zeltu.
  Rietumos ir iestājies pilnīgs klusums. Austrumos karš galvenokārt norisinājās gaisā. Arī uz sauszemes, pauzes laikā. Vācieši gatavoja ofensīvu Kurskas bulgā, Sarkanā armija nostājās aizsardzībā un ierakās zemē.
  Taču pamiers rietumos ir kaut ko mainījis. Pirmkārt, vācieši kļuva daudz spēcīgāki gaisā, gandrīz pusi no viņu lidmašīnām iepriekš bija novērsuši Rietumi.
  Otrkārt, Hitlers vairs tik ļoti nesteidzās uzbrukt. Viņš ļoti vēlējās, lai Tīģeris-2, Lauva un jo īpaši pele tiktu pārbaudīti kaujā.
  "Tiger" -2 sāka ienākt masveida ražošanā pirms jebkura cita jau maijā. Bet tam bija vieglāks, mazāk aizsargāts Porsche tornītis. "Maus" tikai jūnijā tika pārbaudīts, kas uzrādīja apmierinošus rezultātus. Darbs pie tvertnes "Lion" atsākās jaunā veidā. Bet bija nepieciešams pārtaisīt automašīnu zem jaudīgāka dzinēja no Maus un nostiprināt sānu bruņas. "Maus" un "Lion" acīmredzami netika līdzi ofensīvai, un "Tiger" -2 joprojām bija nepieciešama apkalpes apmācība un sērijveida izvietošana. Turklāt sērijā tika palaists gan Jagdpanther, gan steidzīgi izstrādātā Panther-2. Pēdējai automašīnai bija līdzīgs bruņojums kā Panther, bet lielāks sānu un priekšējo bruņu biezums, kas palielināja svaru. Bet "Panthers" -2 netika līdzi cīņas sākumam.
  Staļina pacietība pārtrūka, un 1943. gada 5. augustā pati Sarkanā armija devās uzbrukumā.
  Šoreiz padomju karaspēka pārākums skaitļos bija mazāks nekā reālajā vēsturē. Vācieši varēja izvest savu karaspēku no Āfrikas, un no Eiropas tika pārvietoti vairāk spēku. Īpaši pievienoti pretgaisa lielgabali. Jā, un tanku bija vairāk, un kopējā ieroču izlaišana bez sabiedroto bombardēšanas izrādījās lielāka.
  Un aizsardzība ir spēcīga. Vācieši ir īpaši spēcīgi dienvidos, kur atrodas Mainšteina un viņu galvenie spēki. Tur Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu, taču bez panākumiem. Viņas uzbrukumi apstājās gandrīz nekavējoties. Jā, un vācu "Tigers", "Panthers", "Ferdinands" ir ļoti spēcīgi aizsardzībā, un sliktāki uzbrukumā.
  Oriola virzienā vācieši bija nedaudz vājāki. Un Sarkanā armija, gluži pretēji, galveno triecienu izdarīja tieši tur. Tātad ir sasniegts vairāk.
  Bet tomēr vāciešu aizsardzība ir attīstīta inženiertehniskā ziņā, tanki un pašpiedziņas lielgabali lieliski parāda sevi aizsardzībā, un, kas ir būtiski, krieviem nav pārākuma debesīs. Drīzāk gluži otrādi, lai arī Focke-Wulf sevi ne visai attaisnoja, taču "G" modifikācijas Me-109 ir labs darba zirgs, un galvenais, ka to ir daudz. Un dūži ir diezgan spēcīgi. Tagad Hafmens ir kļuvis par jauno Luftwaffe uzlecošo zvaigzni. Jā, un vāciešiem ar degvielu ir vieglāk, daļu naftas produktu pārdod ASV un Lielbritānija. Un sabiedrotie nebombardē Rumāniju, bet arī sintētiskā benzīna rūpnīcas.
  Atrodoties gaisā, to nav iespējams uzņemt. Tiesa, padomju dūži labi cīnās ar Focke-Wulf, jo īpaši tāpēc, ka automašīnai izrādījās acīmredzams defekts - degvielas tvertnes nav piepildītas ar inertu gāzi un tās ir vieglāk aizdedzināt. Tiesa, pati mašīna ir diezgan spēcīga ar ieročiem un ar pareizu taktiku var būt bīstama. Un kā priekšējās līnijas bumbvedējs tas nav slikti, tas pārvadā divreiz vairāk bumbu nekā PE-2.
  Sarkanā armija lēnām virzījās uz priekšu. Nacisti turējās pie katras apmetnes un nodrošināja dziļu aizsardzību. Jā, un kaujā tika ievilkti pat jauni spēki. Šeit ir pāris "Peles", piedalījās kaujā. Bet tomēr pusotru mēnesi vēlāk Sarkanā armija ielenca Orelu, un vācu karaspēks atstāja pilsētu. Oriola dzega tika nogriezta, taču līdz šim Sarkanās armijas panākumi aprobežojās ar to. Cerības bija saistītas ar ziemu. Kad vāciešu kaujas spējas strauji kritās.
  Staļins izteica aicinājumu un atzīmēja, ka vasarā vāciešiem neizdevās ieņemt ne collu padomju zemes, un Sarkanā armija atguva Ērgli un nospieda Frici, un aukstā laikā mūs sagaida jaunas uzvaras.
  Patiešām, vācu tehnika un karavīri ziemā cīnījās vājāk. Sarkanā armija spēja izlauzties cauri Fritz aizsardzībai dienvidos un virzīties uz Dņepru. Panākumi gūti arī centrā. Netālu no Ļeņingradas janvārī tika piekauti arī nacisti, un pilsēta tika atbrīvota. Tiesa, pienāca pavasaris, un Frici spēja apturēt Sarkano armiju pie Dņepras.
  Laiks bija auksts, skaistules ieradās tieši divdesmit piektajā decembrī. Snieg sniegs un vējš pūš lokas. Un viņi izvēlējās sev ne to siltāko vietu - tieši pie Ļeņingradas.
  Pēc ierašanās bikini tērptās meitenes paskrēja pa sniega kupenām. Patiesībā īstiem āriešiem ir jāparāda, ka viņi nebaidās no nekāda, pat vissmagākā aukstuma. Kopā ar viņiem aizbēga no Japānas atbraucis nindzju zēns, kuru visi sauca par Karasu.
  Šis mazulis kļuva slavens ar piedalīšanos īpašās operācijās. Patīkamie austrumnieciski vaibsti kopā ar blondiem matiem, kas mantoti no nezināma tēva, padarīja zēnu ļoti izskatīgu.
  Atbildot uz viņu, meitenes pat paskatījās uz viņu, lai gan Karass, iespējams, viņām vēl nav pāris. Bet muskuļu reljefs kā vads skrien, tā ka pat šīs rūdītās un pieredzējušās tīģeres nespēj tam tikt līdzi.
  Meitenes pēc dzemdībām, treniņu bāzē, pilnībā atguva savu formu, taču ne katram supervīram ir dots izturēt tik ledainu tempu.
  Stella, kurai, tāpat kā Magdai fon Singerei, izdevās cīnīties ar krieviem, atzīmēja:
  - Sals un sniegs ir viņu galvenais sabiedrotais. Un tā, nekas nav foršāks par britiem!
  Magda pareizi atzīmēja:
  - Es tā neteiktu. Krievi ir daudz spēcīgāki, un viņu vienības praktiski nekad neatkāpjas!
  Stella, skriešanas laikā veikusi salto, ķiķināja un atzīmēja:
  Bet tas ir vairāk vājums nekā pluss. Es vispār nesaprotu tādas karaspēka komandēšanas un kontroles metodes kā aizsprostu daļu izveidošana un atkāpjošo vienību komandieru izpildīšana.
  Gerda, pati skrienot un stiepjoties apgriezusies, piekrita:
  - Protams, labs karotājs no nūjas neiznāks. - Te blondā meitene tomēr bija spiesta atzīties, sažņaudzot sirdi. - Bet krievi labi cīnās, ja jau ir izturējuši divarpus gadus. Mēs vēlētos viņu vitalitāti!
  Klāra nicinoši nošņāca.
  - Mēs, jūs sakāt?
  Gerda iesmējās, atzīmējot:
  Mēs esam elite! Īpaši Marseļa!
  Visu laiku un tautu labākais dūzis, neskatoties uz kategorisko Hitlera aizliegumu, kurš vēlējās, lai šis neuzvaramības simbols koncentrētos tikai uz mācību darbu - galu galā viņš joprojām bija ģenerālleitnants, tomēr izcēlās uz priekšu.
  Pareizāk sakot, fīrers viņam laipni atļāva atgriezties, ja vāciešiem kaut kur paliks slikti.
  Nacisti, protams, katram gadījumam pastiprināja aizsardzību un gatavojās ziemai, taču stipri šaubījās, vai krieviem pietiks resursi vērienīgām uzbrukuma darbībām.
  Tomēr izlūkošana strādāja. Tas ir, informācija par gaidāmo ofensīvu Tihvinas atbrīvošanai tomēr noplūda. Turklāt padomju karaspēks sāka spēcīgu artilērijas sagatavošanu tieši Ziemassvētku laikā.
  Katjušas tika sagrautas un pat pāris no pirmajiem Andryusha lieljaudas reaktīvās palaidējiem. Un dārdoņa bija tāda, ka basām kājām, pussaldušās meitenes to noķēra.
  Par laimi, viņu dzirde ir lieliska un acīs mirdz dzirksteles.
  Skatoties viena uz otru, meitenes nonāca pie secinājuma:
  - Nu, tagad cīnīsimies kārtīgi!
  Un nindzju zēns Karass teica:
  - Mans uzdevums būs iebraukt Ļeņingradā un tur visu izpētīt. Tu esi pārāk skaista priekš skautiem!
  Magda gurdeni pielieca skropstas, atbildot:
  - Un tu arī. Un, ja krievi šķiet dīvaini, jūsu akcents?
  Karass loģiski atzīmēja:
  - Kad tu pārāk pareizi runā krieviski, tas daudz vairāk tevī nodod ārzemnieku. Jebkurā gadījumā es skrēju, un jūs pareizi saspiediet tos flangā.
  Meitenes metās pie sava tanka. Galu galā tie ir izmēģinājuma tankkuģi. Un viņi izvēlējās sev kaut ko jaunu. Precīzāk, pat divas iesācēju tvertnes uzreiz, kuras vajadzētu pārbaudīt priekšā.
  Proti, "Weasels", automašīnas ar diviem apkalpes locekļiem un ļoti zemu siluetu. Paši pirmie jaunās paaudzes tanku modeļi, kuros vācieši patiesībā nopietni nodarbojās ar izkārtojuma sablīvēšanu. Un dažas interesantas zināšanas vadībā. Jo īpaši elektriskā transmisija un motorā uzstādītās pārnesumkārbas atrašanās vieta. Un paši tankkuģi patiesībā gulēja. Tajā pašā laikā transmisija un dzinējs tika novietoti aizmugurē, un meitenes ērti atradās uz vēdera. Un viņu kājas spieda pārnesumus un pogas aizmugurē, un viņu rokas, gluži pretēji, ērti kustējās, pārslēdzot pārnesumus. Visvairāk guļošais sēdeklis ir izgatavots pēc pasūtījuma un kopē viņu ķermeņa formu. Tiesa, torņa nav - izrādījās, ka tie bija pašpiedziņas lielgabali, turklāt tik zemi, ka veltņi atrodas ārpusē.
  Protams, lielgabals nevar griezties, bet var nedaudz griezties. Nu, pati tvertne lieliski griežas ap savu asi un tādējādi kompensē torņa trūkumu.
  Magda paskaidroja pavadošajām meitenēm:
  - Tātad bez torņa tanki ir lētāki un zemāki. Šeit varam regulēt augstumu, nolaižot līdz 1,2 metriem un paceļot līdz 1,5. Gandrīz kā partizāni rāpojam plastunski.
  Ar 12 tonnu svaru automašīnai bija lieliskas 82 milimetru priekšējās bruņas 40 grādu slīpuma leņķī no horizontālās augšdaļas. Apakšējais ir ļoti mazs. Sāni ir aizsargāti sliktāk, 60 milimetri, bet paši rullīši joprojām pārklāj. 400 zirgspēku dzinējs nodrošina izcilu braukšanas veiktspēju. Turklāt rullīšu izvietojums un balstiekārta ļauj ne tikai samazināt siluetu, bet arī nodrošināt izcilu krosa spēju cauri sniega kupenām.
  Patīk vai nē, bet smagāka zvērnīca, sākot ar Panteru, daudz smagāka un neveiklāka. Un uz sniega kupenām un pilnīgi zārku.
  Gerda, kura apmetās pie savas ilggadējās dzīvesbiedres Klāras, un neviļus sajuta diskomfortu šaurajā, kompaktajā un iegarenajā tvertnes kastē. Lai gan, protams, mums ir jāpateicas par to, ka automašīna ar T-4 bruņojumu un vislabākajām bruņām ietilpa 12 tonnu svarā. Blondīne terminators atzīmēja:
  - Visērtākie tanki bija "Tīģeris" un "Lauva". Šajā mašīnā pat mums, meitenēm, ir grūti apgriezties.
  Klāra atbildēja:
  - Bet aizsardzība. Tāpat kā jaunākā "Panther", kas tikai kopš novembra sāka ienākt karaspēkā ar 60 milimetru korpusu. Tiesa, piere ir aiztaisīta labāk nekā mūsējā ar 120 milimetriem, bet tajā tomēr jāiekāpj. Tādā leņķī kā pie mums 85 milimetru lielgabals rikošetēs pat tad, ja šauj ar punktu.
  Gerda saskrāpēja kāju aiz auss, bet šī kustība joprojām piespieda viņas zeķi pret slīpo jumtu un atzīmēja:
  - Krieviem, mūs brīdināja, var būt tanki ar 122 milimetru kalibru. Intelekts nesnauž!
  Klāra pārliecinoši sacīja, izpūta vaigus un dusmās pagrieza muti:
  - Mūsu inteliģence, kā vienmēr, ir augšā. Tikai mēs bijām ieslēgti šaurā kastē.
  Jauno 400 zirgspēku dzinēju, kā teikts instrukcijā, uz īsu brīdi varēja pastiprināt ar ūdens-metāla jeb slāpekļa maisījumu. Tādā gadījumā tanks varētu skriet vairākas minūtes ar ātrumu virs 100 kilometriem.
  Padomju vara pirms tam veica izrāvienu, izjaucot visus nacistu ierakumus un bunkurus. Bet nacisti izvilka lielāko daļu karaspēka uz otro un trešo līniju. Pēc tam viņi mēģināja satikt kājniekus ar artilērijas uguni un ložmetēju rindām.
  Priekšā, protams, kustējās tanki. Tā kā jaudīgākais T-34-85 vēl nebija nonācis masveida ražošanā, uzbruka mazākais un mobilākais T-34-76. Viņi, neskatoties uz zaudējumiem, uzkāpa uz tranšejas līnijas un izmantoja savu lielisko braukšanas sniegumu sniegā.
  Un lūk, vācu mašīnas mēģina atbildēt. T-4 ražošana jau ir pārtraukta, taču vairākas no šīm tankiem joprojām ir ekspluatācijā. Savādi, ka sniega kupenās viņi pārvietojas labāk nekā jaunāki monstri. Tie vēl ir jāieved, lai notīrītu sniegu, kas ir aizsērējis starp slidotavām. Pat jocīgi, kā Frici katliņos uzvāra ūdeni un pēc tam lej uz sliedēm, lai šī zemiskā garoziņa nost.
  Pat labākais vācu tanks "Lauva" pat cieš ar šādiem rullīšiem. Tiesa, lielākajā daļā modifikāciju franči to jau ir ņēmuši vērā, un pati mašīna spēj pārspēt trīsdesmit četrus. Bet tas ir tikai nosacīti runājot, tik vienkārši.
  Bet pāris vācu tanki tomēr kustējās. Bet pārējais, kā teikt... Topā! Tiesa, no "Lauvas" foršajiem tankkuģiem mēģina trāpīt T-34-76 no liela attāluma. Jāpiebilst, ka, ņemot vērā padomju laikā projektētā lietā torņa bruņu trauslumu, diemžēl ir iespēja trāpīt.
  Leģējošu elementu trūkums ir tik akūts, ka pat Fritz 50 mm lielgabali ir bīstami. Taču arī neliela 37 mm lielgabala trāpījumi izraisa sabrukumus un bruņu nobiršanu, vai arī korpuss ar torņa plaisām.
  "Trīsdesmit četru" relatīvā neaizsargātība noveda pie tā, ka ideja atkārtoti aprīkot "Panthers" ar jaudīgāku pistoli tika atlikta uz labākiem laikiem. Jeb, precīzāk, tie sliktākie - ja seriālā ieiet IP. Taču līdz šim IS-1 nav kļuvis par masu sēriju. Bet informācija jau ir noplūdusi IS-2 kontā. Tā kā daudzi ģenerāļi jau saprata, ka PSRS ir gandrīz lemta, un nelikās apkaunojoši par naudu nodot savu dzimteni. Tātad spiegu skaits, tostarp ģenerālštābā, ir ievērojami pieaudzis.
  Šeit ir smaga "Lauvas" modifikācija ar 128 mm lielgabalu. Viņš mēģina sasniegt trīsdesmit četrus ar savu garo ķepu. Bet mēģiniet iekļūt.
  Tomēr padomju tankkuģi paši nolemj uzbrukt Fricim. Ļaujiet, pat ņemot vērā Vērmahta lielgabalu šaušanas ātrumu, tas ir pašnāvniecisks.
  Šeit "Lauvai" izdevās noraut torni, un četri draugi kā baloži aizlidoja uz nākamo pasauli. Bet citi tanki vēl aktīvāk beidzas. Te amatnieki ir kaut kā uzasinājuši dīzeļdzinējus, ka viņi, lai arī uz neilgu laiku, bet bez maisījumiem, paātrina tvertni līdz 70 kilometriem. Pēc tam ļaujiet motoram salūzt. Bet te uzbrūk izmisuši puiši, kuriem nav atgriešanās. Nu ko? Ja citādi dzīvot nav iespējams, tad aizmirsti par izdzīvošanu.
  Un tagad, kā dēmons no sniega pasaules, padomju tanks, izvēloties savu dārgāko upuri, taranē smago un nāvējošo "Lauvu". Vācu automašīna tikko bija sākusi izbraukt no angāra.
  Sitiens spēcīgs, padomju mašīnas purns saliekts. Lion ir diezgan zems, un abu mašīnu korpusi ir saplacināti. Un tad uzsprāgst priekšā esošais vācu dzinējs. Un sākas uguns, un nacistu lidojums caur apakšējo lūku.
  Protams, ne visi padomju tanki spēja izlauzties cauri taranēšanas attālumam. Fritz instrumenti strādā un slīpē. Bet kuram izdevās, kā trāpīs!
  Gerda un Klāra bija nedaudz priekšā saviem draugiem un bija robežās, kad jau bija redzamas padomju automašīnas. Nu var šaut, bet labāk pietuvoties. No pieciem kilometriem pat trīsdesmit četru trauslās bruņas ir problemātiski paņemt.
  Ugunīgā Klāra filozofiski atzīmēja:
  - Tā tas ir vienmēr. Nevar šaut no attāluma!
  Gerda atbildēja:
  - Var, ja esi pietiekami uzmanīgs!
  Taču līdz šim situācija nav likusi viņiem atklāt uguni no liela attāluma. Un diez vai kāds viņus pamanīs, balti nokrāsotu tanku. Cik laba ir mašīna. Neviens nevainos šasiju.
  Un jā, brauciens ir gluds. Padomju transportlīdzekļi arī nav slikti, un šeit viņi jau ir uzlauzuši pirmo vācu aizsardzības līniju un izlaužas cauri otrajai. Un laikapstākļi ir nelidojoši, ir pacēlusies sniega vētra, un daudzas Vērmahta lidmašīnas nedarbojas.
  Ņemot vērā sarkanās aviācijas skaitlisko vājumu un akūto degvielas trūkumu, labāki laikapstākļi nevar būt.
  Ļaujiet Fricim paslēpties. Jau tagad daži pat sāka vicināt baltas lupatas. Hitlers būs kaputs.
  Gerda šāva no diviem kilometriem. Principā tā vēl nav noteikti sakāve, bet, redzot, cik vāciešus krievi paguva sašļukt, tad ko gaidīt. Turklāt trīsdesmit četri ir vēl mazāk izturīgi nekā kara sākumā, un viņiem vēl nav izdevies izveidot jaunas atradnes. Tā ka...
  Blondā terminatore bija ļoti noraizējusies, kad viņa nospieda pistoles mēlīti. Viņa jau ir zaudējusi dzīvās šaušanas ieradumu, lai gan grūtniecības laikā, kā arī pirmajos barošanas mēnešos turpināja vingrināties šautuvēs un poligonos. Bet acīmredzot vieglāk ir cīnīties bikini un basām kājām, tu kļūsti viens ar automašīnu. Šāviņš trāpīja un deformēja torni. Nē, tas neaizdegās, bet tomēr bija jāapstājas, draugs. Un tagad vēl viens upuris.
  Klāra čukst:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru. Viņš dosies kopā ar mums kapā.- Gerda izšāva, un rudmatainais karotājs izlaboja. "Pareizāk sakot, mēs visi kopā nesīsim savus ienaidniekus kapā.
  Terminators Sniegbaltīte dusmīgi pārtrauca:
  - Ja nav iedvesmas, nenovērs uzmanību ar dziesmu!
  Klāra lūdzoši jautāja:
  - Dziedi pats! Tu esi tik spējīgs.
  Un Gerda, šaudama, dziedāja;
  Dzimtene un armija ir divi pīlāri,
  Uz kā balstās planēta!
  Mēs tevi pasargāsim ar savām krūtīm,
  Tavu armiju silda visi cilvēki!
  
  Mākoņi ir vēsi, un karstums spīdēja,
  Ložmetējs berzēja karavīra plecu!
  Mūžīgi dzimtene mēs esam ar tevi,
  Raksim nelietim kapu!
  
  Jā, dažreiz laimes seja ir nežēlīga,
  Lode cenšas caurdurt mūsu sirdi!
  Viņš nedaudz atkāpās, un cīnītājs nomira,
  Atveriet Kunga durvis varonim!
  
  Bezdibenīgajās debesīs mums ir miers,
  Paradīze, svētītais karotājs nespīd!
  Mieru tēvzemē es nesu sev līdzi,
  Mūsu bērni garšos uzvaras augļus!
  Dziedot Gerda pārspēja vēl deviņus tankus, ievērojami uzlabojot savu rezultātu.
  Tad Klāra dziedāja:
  aicinot zvaigžņotus augstumus,
  Piesaistiet bezgalīgiem attālumiem!
  Un mūsu domu pasaules cilvēki,
  Sapņojiet par lidojošu Ikaru!
  
  Manas acis ir vērstas pret debesīm
  Grūti pieskarties sfērai...
  No pirmajām Arhimēda skrūvēm -
  Plānoja tos ilgi un nogurdinoši!
  Tad meitene nevarēja pretoties un sāka rādīt un šaut sevi. Padomju tankisti šāvieniem nepievērsa uzmanību, lai gan pievienojās arī Magdas pašpiedziņas lielgabals. Tomēr putenī jūs īsti nevarat redzēt, kur, ko un kā tas skar. Turklāt abi tanki apsēdās un kļuva gandrīz neatšķirami no sniega kupenām. Jā, un jaunais lielgabals bija neuzkrītošāks, un beigās bija trokšņa slāpētājs ar gaismas izvadu. Šī ir vismānīgākā Fritz automašīna.
  Debesis kļuva mazliet sliktākas. Parādījās reaktīvā lidmašīna ME-262, kurai bija ļoti liels ātrums, un to bija ļoti grūti notriekt. Focke-Wulf un jo īpaši tā modifikācija TA-152 kļuva ātrāka un perfektāka.
  Un parādījās ME-309, ļoti labs auto. Viņai ir četri ložmetēji un trīs 30 mm gaisa lielgabali ar lielu ātrumu 740 kilometri stundā. Bet tas nav ierobežojums uz progresīvāku modifikāciju fona.
  Vasarā Sarkanā armija centās izvirzīties centrā, taču nespēja gūt panākumus. Vāciešiem šoreiz izdevās atklāt Staļina plānu. Jā, un Dņepra ir kļuvusi par uzticamu aizsardzības robežu. Cīņās parādījās progresīvāks "Panther" -3 ar 88 mm lielgabalu un 850 zirgspēku dzinēju. Viņa izrādījās teicama tanka aizsardzībā, nevis slikta pretuzbrukumos.
  Notriekto lidmašīnu skaits bruņinieka krustam pieauga līdz simtam, tāpēc vācu dūži guva izcilus vārtus.
  Ofensīva beidzās ar Sarkanās armijas sakāvi, un nacisti atkal ieņēma Smoļensku. Tiesa, ziemā Sarkanā armija atgrieza šo pilsētu. Frontes līnija sastinga pie Dņepras.
  Vācieši izvietoja reaktīvo lidmašīnu atbrīvošanu un ieguva gaisa pārākumu.
  Četrdesmit piektais gads pagāja pozīciju cīņās. Frontes līnija, tāpat kā Pirmajā pasaules karā, kļuva neaktīva. Fritz tagad ir "E" sērijas tvertnes, kas joprojām ir diezgan neapstrādātas.
  1946. gadā nacistu frontē sāka novērot disku lidmašīnas. Bet šīs mašīnas ir pārāk dārgas un diezgan neaizsargātas, tās atšķīrās tikai ar ļoti lielu ātrumu un spēju iegūt lielu augstumu. Tos izmantoja izlūkošanā un bombardēšanā no attāluma.
  XE-162 izrādījās grūti vadāms un neattaisnoja cerības. Bet parādījās modernāks ME-262 "X" modelis, kas parādīja lielu ātrumu, labāku manevrēšanas spēju un milzīgus ieročus.
  Nacisti joprojām dominēja debesīs ...
  Šeit Oļegs Rybačenko pieķēra sevi, ka šī nav pasaka, bet gan visīstākais Visums. Un ka viņu sešiniekiem šeit būs jācīnās. Tieši laikā pret jauno 1947. gadu, lai ar izšķirošu manevru salauztu nacistu muguru.
  Neskatoties uz sniegu, Magnificent Six bija gandrīz kaili, bet uzlādēti ar kaujas maģiju.
  Oļegs Ribačenko cirta ar zobeniem, cauri nacistu tankiem, pēc tam ar kailu, bērnišķīgu kāju meta granātu, saplēšot Frici un sakot:
  - Slava lielajai padomju dzimtenei!
  Margarita Koršunova arī izdarīja mērķtiecīgu sēriju, nogriežot nacistus, un pēc tam sacirta ar zobeniem. Pēc tam viņa ar basu kāju palaida iznīcināšanas dāvanu.
  Meitene kliedza:
  - Slava komunismam!
  Nataša devās uzbrukumā. Viņa raidīja ložmetēju sprādzienu, notriekdama Fritz. Tad viņa ar zobeniem cirta viņu tankus. Un pēc kailajiem kāju pirkstiem deva iznīcināšanas dāvanu.
  Un beigās viņas krūšturis pārsprāga un zibens izlidoja no viņas koši sarkanajiem sprauslām.
  Nataša čīkstēja:
  - Es esmu Visuma čempions!
  Zoja izšāva no ložmetēja. Viņa slaveni pļāva nacistus. Viņas zobeni, pagarinādamies, izgriezās cauri tvertnēm. Un viņas, vēl slavenāk, basās kājas raidīja ziņas par nāvi.
  Bet arī viņas krūšturis pārplīsa, un no sārtinātajiem sprauslām lidoja ellišķīgi pulsāri.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Slava Dzimtenei! Slava!
  Šeit uzbrukumā un Augustīns. Tāda agresīva meitene. Viņa ar basām kājām meta to, kas nes nāvi. Un tad viņa pagriezās, nopļaujot ienaidniekus, un tad viņa ar zobeniem vadīja dzirnavas. Beigās viņai arī pārplīsa krūšturis, un no rubīna sprauslas lidoja nāvējoši, nedodot iespēju izdzīvot. Un vāciešiem bija ļoti grūti. Tas bija tā, it kā ugunsdzēsēju klubs būtu pārgājis pār viņu galvām.
  Augustīns iecirta:
  - Mūsu vissvētākais komunisms!
  Svetlana sarīkoja pieņemšanu ar zobeniem - tauriņu. Viņa nogrieza tanku torņus. Tad meitene ņēma un nosūtīja daudz ložmetēju. Tad viņas kailie kāju pirksti raidīja postu un iznīcināšanu. Un tad krūšturis atkal pārsprāga, un tagad degošās bumbas krita pār nacistiem.
  Svetlana iesaucās:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē! Ienaidnieki mērcē visus tualetē!
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, cirsts ar zobeniem. Tad viņš raidīja ložmetēju sprādzienu. Pēc tam viņš ar kailām, bērnišķīgajām kājām meta slepkavniecisku nāves dāvanu, saplēšot Frici. Un pēc tam terminatoru zēns svilpo... Tūkstošiem vārnu no bailēm taranēja vācu lidmašīnas. Rāda augstāko akrobātiku.
  Margarita Koršunova arī uzlauza ar zobeniem, nogriežot nacistiem torņus. Tad meitene izšāva ložmetējus, noliekot nacistus. Un tad bērnu kāju kailie pirksti izmeta ļoti nāvējošu iznīcības dāvanu. Un viņi saplēsa Frici.
  Un beigās, kā meitene nosvilps... Un tūkstošiem traku vārnu ietrieksies fašistu lidmašīnās, pārvēršot tās par drupām un pelniem.
  Arī Nataša nav slinka. Un viņš griež ar zobeniem un sūta nāves dāvanu ar kailajiem kāju pirkstiem. Un tad, krūšturim plīst, no sarkanajiem sprauslām izplūdīs nāves izdalījumi.
  Un viņi ietriec nacistus nāvējošā putrā ...
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Tas ir mūsu krievu sveiks!
  Nataša apstiprināja:
  - Un uzņemšanu parādīsim bez maksas!
  Zoja arī sagriež nacistus ar zobeniem. Un neļaujiet viņiem nospiest sprūdu. Un zobeni rīko tauriņu uzņemšanu. Un no tankiem noplēstie torņi lido. Zoja iesaucas:
  - Slava Tēvzemei!
  Un viņas kailie kāju pirksti izmetīs postošu patiesas un nepielūdzamas iznīcības dāvanu.
  Un tad no aveņu dzelkšņa izlidos tāds karsts dzelonis, ka pamatīgi izmērcēs daudz Frici.
  Bet no nabas ar zibeni piekāpsies...
  Zoja kliedz:
  - Viens divi trīs!
  Augustīne sita ar zobeniem, nocirta fašistiem galvas un apstiprināja:
  - Noslaukiet lokatoru!
  . NODAĻA #2
  Ar basām kājām meitene palaida kārtējo iznīcības dāvanu. Sarāva fašistus. Un tad rubīna sprauslas padevās pulsāram, kas saplēsa mašīnu.
  Un kā viņas naba izspļauj zibeni, kas nogalina nacistus. Un spēj apgrauzdēt veselu bataljonu.
  Un šeit Svetlana Frica kuļ un darbojas kā īsts kaujas robots. Un viņas basās kājas met vēl vienu posta daļu.
  Un sārtinātie sprauslas izspiež maģiskas plazmas straumi un cunami. Kas ir pat vairāk nekā nāvējošs.
  Un kā vēl un naba uz nacistu armadām ņems un nāvējošs unikāls metiens.
  Svetlana rēc pilnā sparā:
  - Šis ir mans superhits!
  Oļegs Ribačenko pasmīn. Piemēram, vācu vieglais tanks E-25. Tas sver divdesmit sešas tonnas, un tas iemieso Panther bruņojuma un bruņu biezumu. Kopumā vācieši dzinēju un transmisiju novietoja kopā un pāri tvertnes korpusam. "Panther" augstums bija gandrīz uz pusi mazāks. Un gandrīz dubultoja svaru. Un aizsardzība ir kļuvusi pat vēl labāka, pateicoties lielākam bruņu slīpumam.
  Tas, protams, var jums nepatikt. Ar jaunāko deviņsimt zirgspēku dzinēju vācu automašīna ir ļoti mobila.
  Tas vienkārši ātri plīvo.
  Zēns atkal svilpo. Vārnas ieķeras vilnī un saņem sirdslēkmi un krīt uz nacistiem uz galvas. Un noliek pretiniekus.
  Bet tad atskan pavēle, un krāšņais sešnieks, zibinot basām kājām, apaļiem, rozā papēžiem, pamet padomju pozīcijas.
  Un uzreiz vācieši dodas uzbrukumā. Un viņi izlaužas cauri aizsardzībai, iespiežoties padomju pozīcijās, atkal apņemot Smoļensku. Un šī ir nopietna prasība.
  Nebrīvē atradās divi pionieri trīspadsmit gadus veci Petka un Saška. Nacisti zēniem norāva drēbes un šortos dzenāja viņus pa sniegu. Uz sniega kupenām bija redzamas gūstā nonākušo bērnu baso pēdu nospiedumi. Pionierus dzina naktī pusstundu. Bija februāris un joprojām auksts. Pēc tam viņus gandrīz kailus aizveda uz būdiņu uz piecām līdz desmit minūtēm sasildīties un tad atkal aukstumā.
  Zēni ļoti cieta un bija sarkanādaini kā vēži. Neko nesasniedzot, nacisti viņus uzcēla uz plaukta. Un zem plikajām bērnu kājām kursēja ugunskurus.
  Tā viņi izdūrās. Petka un Saša, nespējot izturēt mokas, sāka kliegt. Bet joprojām neko konkrētu bendes nepateica. Lai gan viņi ar dzeloņstieplēm apcirpuši pionierus.
  Vācieši spīdzināja arī komjaunietes, liekot viņām staigāt basām kājām un šortos tikai pa sniegu.
  Vāciešiem bija ļoti lieli "E" sērijas tanki, un ar tiem nevarēja viegli tikt galā. Īpaši E-75, kas bija lieliski aizsargāts no visiem leņķiem, bet tajā pašā laikā diezgan mobils.
  Likās, kādus bojājumus varētu nodarīt divas automašīnas, kuru svars ir tikai divpadsmit tonnas? Tomēr šajā gadījumā visu izlemj personāls. Meitenes praktiski netrāpīja, lai gan ne visi sitieni izrādījās nāvējoši. Trīs vai četras reizes rikošetēja trīsdesmit četrinieku slīpās bruņas, un apmēram ducis patronu nodarīja dažādas pakāpes bojājumus, bet tādus, kurus ir viegli salabot uz lauka. Bet apmēram piecdesmit sliktas kvalitātes padomju transportlīdzekļu bruņas cieta nopietni.
  Piemēram, komandiera trīsdesmit četri sāka plīst, kad munīcija detonēja. Tornis tika aizmests tālu, un purns pārvērtās par stūri. Arī cilvēki gāja bojā.
  Padomju tankisti ar novēlošanos saprata, kas viņus dzēla, un mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Tīģeru meitenes ir ļoti pārpildītas, bet 82 šāviņu munīcijas krava ir diezgan salīdzināma ar Panther. Lai gan munīcija balstās uz deguna, un meitenes nolobījas elkoņus par tām. Bet vēl ir uz ko šaut, un tuvojoties ir vieglāk trāpīt krieviem.
  Gerda ļoti ātri sakrusto un, aizsūtot kārtējo tanku pēc lūžņiem, čukst:
  - Dievs man piedod! Tie ir drosmīgi puiši, bet viens no viņu komandieriem ir pamatīgi traks!
  Klāra pamanīja, histēriski čukstot:
  - Ja viņi uzkāps uz mums, tad beigas!
  Patiešām, trīsdesmit četri izšāva kustībā, dūmu tīts, drebēdams no kratīšanas. Protams, viņu sitieni ir reti, šāvieni ir neprecīzi, bet tanks dūc.
  Piere joprojām ir lieliski aizsargāta, un bruņas, lai ko teiktu, ir augstas kvalitātes, cementētas. Un tas nozīmē, ka paaugstinātas cietības virsma dod izcilu, gluži kā trusis lec, atsitienu.
  Bet tomēr iekšā ir stulbi, tas ir tas pats, kas kāpt bungās, un viņi to sitīs ar smagiem nūjām.
  Tiesa, kabīnē no sitieniem kļuva ļoti karsts, taču, kad esi bikini, pēc niršanas sniega kupenās ir pat patīkami. Taču daudz nepatīkamāk ir tas, ka pret slidotavas labo priekšautu trāpīja padomju šāviņš. Tas ir paredzēts automašīnas braukšanas veiktspējai , piemēram, lauznis zem acs. Lai gan, ņemot vērā, ka rullīši nav šahs, bet gan atsevišķi ratiņi, tvertne joprojām var pārvietoties. Apgriezies un aizej. To vajadzēja izdarīt agrāk. Un tā, pakaļgala aizsardzība ir vājāka. Un slīpuma leņķis ir mazāks. Ja tas trāpīs, tas var izlauzties cauri. Krievu ieroči nav tik vāji.
  Gerda nočukstēja, vēlreiz atbrīvojot no pusautomātiskā lielgabala elles dāvanu:
  - Bet Pasaran!
  Lai gan šis vārds, precīzāk, spāņu komunistu devīze, vācu tīģeru karotājiem nemaz neizskatās atbilstošs. Galu galā nacisti cīnījās Franko pusē. Lai gan, galu galā, dažreiz karavīri labprāt pieņem citu cilvēku viltības.
  Šaujot Klāra nedaudz pagrieza Laska pašpiedziņas lielgabalu, labā rullīša laušana ar šāviņu viņiem radīja problēmas šajā sakarā.
  Padomju tanki neskrēja tik ātri pa sniega kupenām kā pa šoseju, taču to straujie lēcieni traucēja redzēt un bija ātri.
  Šeit čaumalas faktiski tiek izlietas tukšā diapazonā.
  Un Gerda šauj ar maksimālo ātrumu, sviedriem izmirkusi. slīpās bruņas
  atlēkušās bumbas pa pieri, bet, ja tās trāpīja pa sāniem ...
  Klāra kliedza:
  - Un pat ja es iekritīšu elles dzīlēs - šūpulī neatgriezīšos!
  Meitenes šauj līdz galam, bet čaumalas metās no sāniem un caurdur, laužot veltņus. Bruņas saplaisā un mašīna aizdegas.
  Gerda nolemj:
  - Sagraujam mašīnas un dodamies prom!
  Klāra ar sāpēm iesaucas:
  - Vai vēlaties atmest dzelzi?
  Gerda apņēmīgi saka:
  - Ir lietas, kas ir svarīgākas par metālu, piemēram, rāmji!
  Klāra norauj mazu kinokameru un kliedz:
  - Bet mūsu varoņdarbi tiks ierakstīti uz visiem laikiem!
  Ar kailajiem pirkstiem Gerda pagrieza sviru, kas iedarbināja sprāgstvielu, spējot sasist eksperimentālo tanku līdz pamatnēm. Tīģermeitenei bija ļoti žēl iznīcināt šādu mākslas darbu, bet ko darīt, ja pretējā gadījumā padomju karotāji, kuriem nevar liegt drosmi, sagrābs unikālas tehnoloģijas.
  Tāpēc viņi uzspridzināja Lasku un ienira sniega kupenā, lai glābtu savu unikālo dzīvību.
  Arī Magda fon Singere un Stella nevēlējās atkāpties, un viņu automašīnu saplēsa precīzi šāviņi. Tāds ir liktenis - jebkura kara nežēlīgā Pallasa. Kad jāatkāpjas, atstājot savu sirdi. Taču meitenes cīnījās prasmīgi, un izdevās iztērēt gandrīz visu munīcijas kravu. Bet tagad viņiem kā čūskām bija jāieraujas sniega kupenā un jāmēģina izkļūt no nepielūdzamajiem padomju ieročiem.
  Kad esi nosvīdis un bikini, tad kāpt sniega dzīlēs nav tā patīkamākā doma. Bet cik bieži mūsu pasaulē jūs darāt to, kas jums patīk. Jebkurā gadījumā, piemēram, ugunij nopietni bija laiks, nošaujot Stellai līdz galam, apdedzināt viņas pēdas. Bet meitene no tā kļuva vēl dusmīgāka un kliedza:
  - Godu un drosmi pēc svara nepārdod!
  Magda, kuru arī aizdedzināja, pat viņas iedegušo ādu klāja tulznas, iesaucās:
  -Uguns ir siltums, nevis uguns!
  Padomju tanki tomēr atviegloja uzdevumu. Dusmās viņi bez žēlastības nošāva pamestos "Zibikstes", salauztajā metālā iemetot daudzus desmitus šāviņu. Tajā pašā laikā daļa tankkuģu izliecās no lūkām un kā ūdenskrituma kaskāde spārni pašām vācu automašīnām un tiem, kas brauca ar neķītru valodu.
  Magda savilkās grimasē, pamanījusi:
  - Viņi, boļševiki, protams, ir drosmīgi, bet ārkārtīgi nekulturāli!
  Stella, spļaujot mutē sniegu, negaidīti parādīja skarbu taisnību:
  - Vai, jūsuprāt, mūsu karotāji ir labāki?
  Magda jokojot atzīmēja:
  - Protams, labāk, ja uzvaram. Kaukāzs jau ir mūsu, tālāk līdz Maskavai tikai pāris simti kilometru. - Un medus blondīne smagi atlaida savus garos ilkņus. - Vai arī jūs vēlaties vadīt runas par nodevību?
  Stella, kura jau visu un visus bija pietiekami daudz redzējusi, tikai ar kāju pacēla sniega putekļu strūklaku un ķiķināja, atzīmējot:
  - Dažreiz klusēšana ir visbriesmīgākais nodevības veids.
  Nakts, putenis un sniega kupenas četrām meitenēm deva labas izredzes izdzīvot. Turklāt ienaidniekam neienāca prātā ķemmēt sniegu un sniega kupenās meklēt velnus ar kailām kājām. Tātad karotāji, aprakti sniega kupenā, apsēdās, un padomju tanki devās tālāk, attīstot izrāvienu. Lai gan vairāk nekā simts automašīnu palika guļam salūzušas, tīģermeiteņu rīcības rezultātā deformētas.
  Kopumā padomju karaspēks pirmajās dienās guva zināmus panākumus un spēja manāmi iekļūt ienaidnieka formējumos.
  Dublētais demiurgs īpaši uzsvēra Pēterim Degtjarevam:
  - Nu, šajā gadījumā mēs spēlējam spēli godīgi, un notikumi attīstās tā, kā tiem vajadzētu attīstīties.
  Pulkvedis inženieris skeptiski atzīmēja:
  - Diemžēl... Tā ir tikai taktiska veiksme.
  Patiešām, tiklīdz laika apstākļi atļāva, daudzi fašistu grifi ieskrēja. Fritz dominēšana gaisā patiešām bija vājš Sarkanās armijas posms. Tagad nacisti varēja dzēst padomju ofensīvu ar masīviem gaisa triecieniem. Un viņiem praktiski nebija ko iebilst.
  Bet varonīgā Sarkanā armija tik un tā turpināja uzvarēt tik skarbos apstākļos.
  Frici atkāpās uz pašu Tihvinu un mēģināja nostiprināties pilsētā. Protams, mājas un dzīvojamie rajoni paši par sevi jau ir diezgan nopietna aizsardzība pret virzošo padomju karaspēku.
  Drosmīgajam četriniekam no tīģeru meitenēm izdevās atkāpties uz Tihvinu. Bet, lai aizstāvētu pilsētu, viņiem bija jāpaņem ložmetēji. Un tankistiem šī nav pati patīkamākā izklaide.
  Klāra, atšaudama atpakaļ no progresējošā kājnieka, sūtot uz nākamo pasauli vēl vienu sarkano karavīru, izteica sevi:
  - Vai mēs neesam briesmoņi? Un mēs vēlamies iegūt dārgumu!
  Tihvins guva nopietnus postījumus, kad vācieši sagrāba pilsētu.
  Tagad Fritz apsegloja barikādes un paredzēja izveidot neieņemamu aizsardzības līniju.
  Gerda atklāja uguni ar atsevišķiem šāvieniem - bija nepieciešams glābt patronas. Padomju karaspēks zaudēja pārāk daudz tanku, un tāpēc kājnieki devās uzbrukumā.
  Protams, padomju modeļu bruņutransportieru nebija pietiekami daudz. Tāpēc viņi pērlēja karavīrus nokaušanai. Un viņus sagaidīja ložmetēji un ložmetēji. Četrinieks labi šāva un veikli paslēpās barikādēs.
  Gerda noguldīja citu padomju karavīru un dziedāja:
  - Mums jāpaveic ieroču varoņdarbs - citādi dzīvot nebūs jēgas!
  Kauja plosījās visā pilsētā. Un bumbas jau lija no augšas, jo īpaši tāpēc, ka laikapstākļi manāmi uzlabojās un Fritz ieguva priekšrocību.
  Gerda, sašutusi, ar graciozajiem kailajiem pirkstiem meta dunci un kliedza:
  - Mūsu cīņa būs uzvaroša, citādi tas nav iespējams!
  Klāra, šaudama ne sliktāk, atbildot piebilda:
  - Viena uzvara, bet liela!
  Gerda, īsā sprādzienā nogriežot vairākus cīnītājus, piebilda:
  Bet sakāve nekad nav maza!
  Padomju pašpiedziņas lielgabali šāva uz Tihvinu, lauka un aplenkuma artilērija izcēlās nedaudz vēlāk. Frics pastiprināja aizsardzību un gaisa spiedienu. Padomju karaspēks izvilka jaunas lidmašīnas.
  Leģendārās Marseļas parādīšanās krasi mainīja spēku samēru.
  Lielais dūzis lidoja ar ME-309, bruņojuma ziņā ļoti spēcīgu ieroci. Un burtiski aizslaucīja visus savā ceļā. Pat padomju armijā viņi īpaši brīdināja, ka šāds briesmonis parādījās gaisā.
  Pats Marsels nekādā gadījumā neuzskatīja sevi par ļaunu, vēl jo mazāk par nežēlīgu cilvēku. Viņš uzskatīja, ka, cīnoties ar Sarkano armiju, viņš tikai pilda savu svēto pienākumu pret Tēvzemi. Turklāt daudzi fakti par nacistu zvērībām viņam nebija zināmi. Jā, un pārāk daudz tika piedēvēts karam.
  Bet te pirmā, pēc atgriešanās, superasu cīņa. Lidojoši padomju bumbvedēji, uzbrukuma lidmašīnas un iznīcinātāji. Viņi nepārprotami vēlas dot sīvu cīņu Vērmahta sauszemes vienībām. Taču Marsels to visu redz un atklāj uguni no piecu sešu kilometru attāluma un pat svilpodams caur degunu.
  Padomju mašīnas un drosmīgie dūži joprojām īsti neredzēja ienaidnieku, jo viņu lidmašīnas sāka eksplodēt, un spārni sabruka. Marseļa šāva bez mērķēšanas, bet intuitīvi. Šķita, ka viņš jau iepriekš zināja, kur katrs pilots lidos un virzīs savu spārnoto briesmoni. Tā nu sanāca, ka jauns vīrietis ar bērnišķīgu seju aizslauka spārnoto armādu.
  Jaunais gads, lai arī sals, izrādījās karsts. Padomju karaspēks, izmisīgi un spītīgi uzbrūkot, mēģināja ieņemt Tihvinu. Frics spītīgi aizstāvējās, cenšoties palikt pilsētā, kur atradās artērija, barojot neieņemamo Ļeņingradu. Turklāt runa bija par vācu karaspēka prestižu, kam ir grūti un kauns atteikties no lielajām pilsētām.
  Diemžēl laikapstākļi uzlabojās, un daudzi ienaidnieka bumbvedēji, īpaši masīvais Yu-288, iedragāja padomju karaspēka pozīcijas un bombardēja sakarus.
  Padomju lidmašīnas Yak-9 un Lagg-5 bija daudz zemākas par ienaidnieku bruņojuma un ātruma ziņā. Jo īpaši ME-309, tāpat kā pūķis, izsita vājākus padomju transportlīdzekļus. Turklāt vācieši izstrādāja dubultspārnu taktiku, kas ļāva efektīvi izmantot savu skaitlisko pārsvaru un mazināja dažas manevrēšanas problēmas jaunāko Focke un ME izturīgo, smagi bruņoto, bet smago vācu transportlīdzekļu gadījumā. Turklāt frontēs sāka parādīties strūklas ME-262, lai gan šī mašīna vēl nav pilnībā tehniski uzticama, kā arī vieglāka, manevrētspējīgāka un lētāka HE-162 modifikācija. Pēdējā mašīna bija vieglāk izgatavojama un tehniski uzticamāka nekā reaktīvais Messerschmites. Bet tās vadīšanai bija nepieciešami diezgan augstas kvalifikācijas piloti. Kas nedaudz nolietoja tādas šīs attīstības pozitīvās īpašības kā lidmašīnas mazais svars - tikai 1,6 tonnas tukšas, zemas ražošanas izmaksas un labākā manevrētspēja pasaulē.
  Bet tie vācu dūži, kuri apguva šo auto, veltīja tam atzinīgus vārdus. Īpaši veiksmīgs bija Hafmens, pilots ar otro numuru pēc Marseļas, kurš palika neaizsniedzams. Pārspējot 300 notriekto automašīnu rezultātu, Hafmens saņēma augstu apbalvojumu - Dzelzs krusta Bruņinieka krustu, ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Viņa taktika pietuvoties līdz minimumam un pēc tam sist un lidot atpakaļ ir visērtākā HE-162. Tātad Hafmens izrādījās izcils tuvcīņas meistars. Lai gan Marseļas rezultāts - 3117 notriektas lidmašīnas - joprojām ir nesasniedzams.
  Turklāt 1944. gada 2. janvārī debesīs parādījās šis leģendārais pilots, tomēr viņš pārliecināja Hitleru, atgādinot, ka vācu karaspēks ir sliktā stāvoklī un jaudīgākā vācu tehnika acīmredzami gāja garām sniegā. Tāpēc ir jānodrošina gaisa padeve apkārtējai Tihvinai, kur apmetās vācu karaspēks, un bombardē visas pilsētas pieejas.
  Pirmajā dienā Marseļa veica sešus lidojumus un notrieca vairāk nekā simts padomju lidmašīnu. Tiesa, 4. janvārī laikapstākļi krasi pasliktinājās. Uzcēlās putenis, un padomju karaspēks iebruka pilsētā.
  Krāšņās terminatoru meiteņu četrinieks deva priekšroku cīņai kopā - plecu pie pleca. Aukstuma dēļ viņi bija spiesti uzvilkt maskēšanos un cīnīties baltā.
  Talkā nāca arī nindzju zēns Karass. Bezbailīgais terminatoru bērns nebaidījās no aukstuma un cīnījās šortos vienatnē. Viņa vienīgais siltuma avots bija kamuflāžas krēms, kas padarīja viņa šokolādes saulē apdegušo ādu baltu zem sniega, kas nepārtraukti sniga un pārklāja visas ielas. Turklāt viņš kaujā izmantoja metošus, ļoti plānus metāla diskus un katanas zobenu. Bet, protams, viņš šāva lieliski un no sagūstītajiem ieročiem. Tomēr meitenēm netrūka arī automātisko šauteņu izmantošana.
  Šādi ieroči ir precīzāki par automātiem un, pats galvenais, uzticamāki. Tomēr MN-44 triecienšautenes, kā likums, vāciešus nepievīla. Trešajā ziemā labi ieeļļotā vācu kara mašīna bija gatava. Jo īpaši pat sniega vētras laikā Focke-Wulf un ME, izmantojot apkuri, spēja padomju karaspēkam izdarīt sāpīgas, kaut arī ierobežotas injekcijas.
  Gerda, šaujot no rokām, centās neskatīties virzienā, kur krīt padomju karavīri. Daudzi cīnītāji bija ļoti jauni, septiņpadsmit vai sešpadsmit gadus veci. Kājniekus savervēja zemes nogruvumi, sagrābjot visus resursus. Patiešām, daudz kas ir zaudēts.
  Bet starp Fritz ir pilns ar ārzemniekiem. Jo īpaši no Zviedrijas, kurā nesenajās vēlēšanās uzvarēja nacisti, un tikai karaļa amats neļauj atklāti iesaistīties karā ar PSRS.
  Starp citu, tieši Ziemassvētku dienā notika slepkavības mēģinājums Kolontai. Padomju vēstniece tika ļoti smagi ievainota, un ārsti cīnās par viņas dzīvību. No Zviedrijas kā brīvprātīgie ieradušās jau divas divīzijas un četras brigādes. Pašā valstī notiek mītiņi un masu gājieni, pieprasot karu. Un viņi valkā Hitlera un Kārļa divpadsmitā portretus.
  Tātad Zviedrijas iekļūšana tiešā karā ir laika jautājums. Spānija un Portugāle jau karo, taču tās sūta karaspēku tālāk uz dienvidiem. Un tagad ziemā viņi parasti cenšas uzkāpt kaut kur aiz Kaukāza grēdas. Acīmredzot Brazīlijas korpuss ir gatavs veikt lēcienu Vidusāzijā, kur Basmachi kustība jau uzliesmo ar jaunu sparu.
  Bet tās ir visas detaļas, Tihvinā cīnās arī Vlasova divīzijas. Šie puiši cīnās ar ļaunumu, saprotot, ka nebrīvē viņus gaida briesmīga spīdzināšana un neizbēgama cilpa. Un kā ar vāciešiem? Viņiem arī būs grūti, daudzi nomirs Sibīrijā, bet tik un tā viņus bez izšķirības nepakārs.
  Gerda, mainot klipsi un pļaujot pelēkos mēteļos tērptos karavīrus, jo visiem krieviem nepietiek maskēšanās tērpu, iedomājās, kas viņus varētu sagaidīt notveršanas gadījumā. Un pasmaidīja par iespējamu seksīgu, foršu piedzīvojumu. Tiesa, tad Sibīrijā būs sliktāk. Kad šis sals kļūst, liesmas metēja siltums ir vēl labāks. Šeit, tuksnesī, viņi ātri pieraduši pie karstajām smiltīm un skrēja basām kājām, bet tas neizdevās. Pēc pāris stundām bikini aukstumā tas sāka trīcēt un bija nepieciešams sasildīties vannā. Tur elitārā SS bataljona jaunieši iesildīja savus ķermeņus ar egļu slotas sitieniem. Nu, ne tikai, protams, ar slotu,
  ir izlases puiši, smuki ārieši, ko vajag!
  Viņi ir pilnībā zaudējuši savu agrāko kautrību, vai, iespējams, gluži pretēji, viņi ir ieguvuši sieviešu mačo vaļīgumu. Bet tagad viņiem ir nedaudz jāatkāpjas - padomju kājnieki, piepildot pieejas ar līķiem, tuvojās pārāk bīstami tuvu un sāka mest granātas.
  Bija jāpārvar distance, lai nepakļūtu zem sadrumstalotās krusas.
  Magda saņēma nelielu šrapneļa iecirtumu un, atbildot, trīs sekundēs izšāva astoņas lodes. Padomju karavīri aizbēga, gandrīz nesalaužoties, tikai nedaudz notupušies, un klips atrada savus upurus. Izlaista astoņas kārtas un Stella. Agresīva brūnmataina sieviete izteicās:
  - Drosmīgo neprātam dziedam dziesmu!
  Bet padomju karavīri, acīmredzot, nolēma pierādīt, ka tā ir dzīves gudrība. Vācu uzbrukuma ložmetējs sitas no visa spēka, un šķiet, ka tā šāvieni tiek ignorēti. Lai gan karavīri krīt, tie, kas izdzīvoja, turpina skriet un pat mest granātas gandrīz tukšā vietā, lai gan to var izdarīt agrāk.
  Kruzis ļoti veikli met ripas, ar vienu nogriežot divus vai trīs karavīrus. Tad viņš uzbrūk ar savu zobenu, kas viegli griež ložmetējus un šautenes, kā sērkociņus!
  Nindzju puika vēl ir ļoti mazs, izskatās pēc vienpadsmit vai divpadsmit gadiem, bet tik ātrs. Viņiem nav laika tajā iesaistīties vai aizstāvēties. Bērns tika audzināts un apmācīts no dzimšanas, metot mazulim zobenus, spiežot atšķetināt un griezt lentes, iegremdējot ledus bedrē, uzstādot īpaši apmācītus kaķus. Nu, un vēl daudz vairāk, pārvēršot ģenētiski apdāvinātu zēnu par īstu nāves mašīnu. Viņa māte ir divdesmit piektās paaudzes nindzja, tēvs ir spēcīgs Sibīrijas burvis un padomju, "padomju" varas ideoloģiskais ienaidnieks. Lieliska ģenētika un apmācība ar maģiju - padarīja zēnu par labāko starp nindzjām. Un, protams, imperators Hirohito, lai parādītu vāciešiem, ka viņi nav tie foršākie supermeni, bet Japānā ir skarbi puiši, nosūtīja zēnu uz vācu-padomju fronti.
  Un Karass (karpu zivs simbolizē samuraju lepnumu un vitalitāti!) izrādījās cienīgs karotājs.
  Piemēram, ar kailajiem pirkstiem, nedaudz apsārtusi no daudzu stundu ilgas atrašanās lielā aukstumā, viņš met tērauda disku plānāku par matu. Un uzreiz divu zobenu rokās, lai būtu vieglāk griezt biezas ienaidnieku rindas. Cik šausmīgs ir šis terminatora bērns, ko gan padomju karavīri pirmo reizi var, būdami neaizsargāti zem zobenu un disku sitieniem, atliecās atpakaļ, piedzīvojot patiesas bailes.
  Meitenes, nomainījušas klipus, sāka starot vēl ātrāk, pareizāk sakot, nekur.
  Kājnieku līķus sakrāva pilskalnos. Viņi gandrīz uzreiz sastinga aukstumā, un vairāk karavīru uzkāpa pa tiem. Tā viņi kāpa un ar zaudējumiem nerēķinājās. Bet nindzja iesaistījās cīņā un atkal, it kā izdalītos baiļu viļņi.
  Izmisīgs uzbrukums plosījās gandrīz visu dienu. Padomju karaspēks uz lielāko zaudējumu rēķina ieņēma pāris ceturkšņus, spiežot vāciešus vairākās līnijās. Bet vājais artilērijas atbalsts (Vācijas aviācija vecos laikos bombardēja dzelzceļa sliedes, atņemot tiem krājumus) un lielais upuru skaits uz priekšu braucošo vienību vidū lika uz laiku apturēt kājnieku kustību.
  Neskatoties uz šādas taktikas risku, kaujā tika iemesti tanki. Bija nepieciešams salauzt ienaidnieku pie Tihvinas, līdz Fritz, izmantojot savas priekšrocības tehnoloģijā, atbloķēja pilsētu.
  Un šajā uzbrukumā tika pieņemts diezgan riskants lēmums - izmantot tanku IS-2. Mašīna, kas īpaši izstrādāta kā izplūdes tvertne. Tā kā jaudīgs lielgabals zemā uguns ātruma un salīdzinoši sliktās uguns precizitātes dēļ ir slikti piemērots cīņai ar citu cilvēku tankiem, taču tas var veiksmīgi iznīcināt neapbruņotus mērķus.
  Tātad, lai arī tanki pilsētas apstākļos ir pašnāvnieki, jums ir jālaužas cauri pozīcijām, pat ar pieri.
  Trīsdesmit četri pārcelsies pirmie. Pa šauru ieliņu skrēja salīdzinoši vieglas un nelielas mašīnas. No jumtiem lija granātas un Molotova kokteiļi. Pēc tam uzsprāga maskētas benzīna un napalma tvertnes. Bet lielie zaudējumi neapturēja PSRS tankkuģus. Viņi, zaudējot simtiem automašīnu, ielauzās pilsētas centrā un tur iesaistījās spītīgā sitienu apmaiņā. Pat efektīgie faustpatroni, kas sadragāja trīsdesmit četru vājās sānu bruņas, padomju karavīru nenobiedēja.
  Trīs tanku armijas tika iemestas kaujā uzreiz. Staļins pat nolēma atteikties no otrā trieciena Voroņežas virzienā, lai gūtu izšķirošu uzvaru pār Tihvinu un glābtu "revolūcijas šūpuli". Pat ja degvielu izsniedz striktā limitā, kaukāziešu nafta tiek zaudēta uz pāris stundām, braucot dienā, un jaunu atradņu attīstība prasa laiku un naudu, cilvēkresursus, ko padomju impērija, ko saista karš divās frontēs, ļoti pietrūkst.
  Bet Tihvina ir Ļeņingradas artērija un dzīves ceļš, un pats galvenais, tas ir simbols tam, ka padomju karaspēks var un spēj sakaut daudzus un labi bruņotus fašistus. Tāpēc nepārspēsim cenu...
  IS-2 tanks izskatās iespaidīgi, izskatās arī pēc trīsdesmit četriem, tikai tornītis vēl vairāk pabīdīts uz priekšu. Protams, pats stobrs ir biezs un garš, kas nav salīdzināms ar T-34-76, kas joprojām dominē kaujas laukā. Visu janvāri T-34-85 titāniskie centieni nesasniegs vairāk par simtu.
  Tiesa, uzkrītoša ir torņa pieres ievainojamība: plakana un ne pārāk biezi bruņota.
  Karass, kurš meta pa tankiem mazas, bet ļoti spēcīgas sprādzienbīstamas granātas, pieskrēja pie meitenēm un ieteica:
  - Paķersim IS-2 un brauksim ar to?
  Magda atbalstīja ideju:
  - Protams, brauksim! Mēs nokavējām kajīti.
  Gerda brīdināja zēnu:
  - Šim tankam ir četri ložmetēji!
  Karass piemiedza meitenēm, pamanījis:
  - Tātad tas ir labi. Drīz kājnieki atkal uzbruks, un jūs to nopļausit!
  Magda iedunkāja nindzju zēnu.
  - Steidzies, terminator!
  Rozā papēži zibēja kā odu spārni, karatē kazlēns skrēja ātrāk par olimpisko sprinta čempionu. Sākumā viņš iemeta nelielu kūli ar dūmu kūli milzīgajā IS. Izcēlās reakcija, izplūda biezi dūmi. Tajā pašā laikā melnās strūklas izklīda dažādos virzienos, padarot aklu ložmetējus.
  Nocirtis vairākus kājniekus, Karass uzlidoja kā no balistas atbrīvots bruģis un uzkāpa tornī. Ar īpašu āķi viņš izrāva lūku un atmeta atpakaļ smago vāku. Tālāk viss ir vienkārši: pāris šūpoles ar diviem zobeniem un pieci smagā tanka apkalpes locekļi galvās šķīrās. Pēc viņa ielēca arī meitenes, kuras, nometušas kažokādas kamuflāžu, atkal nokļuva bikini. Nu, braucot bākā silts. 520 zirgspēku dīzeļdzinējs labi uzsilda metālu. Jā, plikas meitenīgas zoles daudz labāk jūt pašu auto, nekā caur speciāliem ziemas zābakiem ar rievotu sintētiskās gumijas zoli. Vācu ceturkšņa dienests ņēma vērā bargo ziemu pieredzi un radīja jaunu munīciju, kurā aukstumā kājas nav tik aukstas. Un tad, patiešām žēl, Frici paņēma no vietējiem iedzīvotājiem filca zābakus un uzvilka tos sev. Vai ietīts kažokādas šallēs.
  Karass atvadoties noskūpstīja Magdu uz lūpām un teica:
  - Nu, tanks ir priekš jums! Es cīnīšos tur, kur zinu, kā labāk nogalināt.
  Gerda apbrīnā noskūpstīja zēnu uz slidenā, elastīgā papēža un teica:
  - Tu esi brīnums!
  Stella piebilda:
  - Āriešu etalons!
  - Es zinu! - Puika teica un ar vienu lēcienu no pusatvērtās lūkas izlēca aukstumā. Tad vāks nokrita ar triecienu... Un meitenes ieguva iespēju cīnīties ar ienaidnieka ieročiem. Un lielgabals ir patiešām spēcīgs. Spēcīgāks ir tikai nesen parādījies Lev-3 jeb, kā to arī sauca, "Karaliskā lauva" ar 128 mm lielgabalu. Bet šis tanks joprojām atrodas frontēs atsevišķos eksemplāros. Viņš tika parādīts 8. novembra svinību laikā dēmonu apsēstajam fīreram. Protams, kamēr viņš vēl nav seriālā. Kā starp citu, IS-2, kas piedzīvo savu pirmo ieskrējienu.
  Līdz šim pat padomju tankisti nav izšāvuši nevienu šāvienu no ieroča, acīmredzot noteikti izvēloties savu mērķi.
  Stella sarkastiski piezīmēja, pagriežot mehānismu:
  - Ak, junk... Šeit nav nekādas automatizācijas un viss ir jādara manuāli.
  Gerda, kura ēda suni lidinādama, atzīmēja:
  - Un redze ir gallim, un redzamība nav svarīga. Viņi ne pārāk labi mērķē.
  Magda, ar basu kāju pieskaroties zobratiem un griežot kasti, pamanīja:
  - Un tomēr, salīdzinot ar trīsdesmit četriem, ir zināms progress. Jo īpaši ir vieglāk pārslēgt pārnesumus. Salons ir šaurs, bet vairāk vai mazāk var pārvietoties. Tomēr munīcija ir maza. Divdesmit astoņas kārtas...
  Gerda loģiski piezīmēja:
  - Šaušanai uz ierobežotu skaitu bunkuru ar to var pietikt, bet pilnvērtīgai tanku kaujai ar to viennozīmīgi nepietiek.
  Klāra tvertnē atrada kaut ko labu:
  - Bet ložmetēju bruņojums ir virsū! Četri ložmetēji var nodrošināt labu aizsardzību. Un tad paskatījos uz šo "Peli" - tādam auto tajā ir tikai divi "spļaujamie".
  Stella, paātrinot dzinēju, apstiprināja:
  - Tieši tā! Vai šis bruņojums ir paredzēts tik smagam simt astoņdesmit tonnu tankam?
  Magda kā pantera, kas nogalinājusi bifeli, ņurdēja:
  - Cāļi smejas!
  Dīzeļdzinējs spēcīgi paātrina tvertni. Redzams, ka IS-2 joprojām brauc pa šoseju, bet, braucot bezceļā, tā smaguma centra nobīde uz priekšu dos efektu. Bet nekā, ja vien vari atpūsties un izvēlēties sev cienīgu mērķi.
  Magda atvēra tanka tornīti, lai varētu labāk redzēt.
  Un šeit ir vēl viens IS-2, ir laba ideja izmantot šādas tvertnes masīvāk. Aiz viņa ir vēl trīs IS, bet viens ar vieglāku 85 mm lielgabalu. Starp citu, visbīstamākais, jo spēj paņemt auto pierē, un sit ātrāk.
  . NODAĻA #3
  Magda nolēma šaut no divu kilometru distances. Viņa nelielā tonī pavēlēja:
  - Izšauj tieši torņa pieri ... Un ... Tu saproti!
  Mašīna apstājās, jo nebija gluduma, un Gerda, sūdzoties par slikto optikas kvalitāti, kuru, protams, bija nospodrinājuši netrenēti pusaudži, norādīja uz stobru. Meitenes palīdzēja ielādēt pusotru mārciņu smagu gliemežvāku. Blondā karotāja pielika savu vaigu pie aizsega un mēģināja sajust kāda cita automašīnu. Galu galā viņa nekad iepriekš nebija šāvusi no šī lielgabala, 1931. gada modeļa. Spēcīgs, bet novecojis, ar smailu, pret rikošetu jutīgu šāviņu. Kopumā lielgabals, protams, nebija paredzēts tankiem. Bet, acīmredzot, 1940. gadā izstrādātā 107 mm lielgabala prettanku modifikācija izrādījās pārāk neuzticama un no tās bija jāatsakās. Un šeit ir nepieciešams sliktas redzamības apstākļos no 2000 metru attāluma, lai sasniegtu mērķi. Jā, un ienaidniekam būs grūti atbildēt un trāpīt, bet ...
  Gerda noskūpstīja pistoles spārni, ātri paskatījās ārā no lūkas, ar mēli pacēla sauju sniega, norija to, atbalstīja kailos papēžus uz svirām un ... izšāva!
  Tas atdeva tik daudz, ka sadūra manas plaukstas un teļus un smirdēja pēc dūmiem.
  Dāvana lidoja garā lokā un ... IS-2, kas gāja pa priekšu, apstājās, sāka dūmot, un tad sāka plīst munīcijas krava.
  Magda priecīgi atbildēja:
  - To mēs viņiem iedevām! - Un loģiski, precīzāk, neloģiski mulsinoši jēdzieni, viņa piebilda. - Ne jau cilvēks krāso ieroci, bet gan vīrieša ierocis!
  Gerda norūca:
  - Pārlādēt!
  Un meitenes saspringa. Protams, šeit viņi nav "Tīģeris", viņiem ir jāsvīst, bet tā ir jautrāk, jo īpaši tāpēc, ka stāvošs tanks ātri atdziest. Galu galā dzelzs ir labs diriģents.
  Otro reizi Gerda šāva ātrāk un pārliecinošāk. IS turpināja kustēties, un acīmredzot viņi vēl nebija sapratuši, no kurienes šauj ieroči. Jā, un stop nav krievu paražas. Tā kā ir pasūtījums... Un otrais apvalks jau pārliecinoši trāpa mērķī.
  Gerda laiza lūpas un pavēl:
  - Un trešais šeit.
  Ar lielu kavēšanos ceturtais IS-1 atklāja uguni kustībā. Un, dīvainā kārtā, viņš trāpīja, lai gan no tāda attāluma no braucošas mašīnas tas ir gandrīz neiespējami, taču šāvieni izšķir visu! Tomēr attālums 85 mm lielgabalam ir pārāk liels, pārsniedzot iespiešanās robežu. Bet tornī atskanēja liela dārdoņa, un frontālās bruņas iegāzās. Gerda kā atbildi nosūtīja ceturto "vēstuļu paku", kas svēra pusotru mārciņu... IS-1 tanka piere sašķēlās un oranžas mēles pacēlās augstu debesīs. Un šeit ir vēl viens IS-2, ir laba ideja izmantot šādas tvertnes masīvāk. Aiz viņa ir vēl trīs IS, bet viens ar vieglāku 85 mm lielgabalu. Starp citu, visbīstamākais, tāpēc spēj paņemt mašīnu pa pieri, un sit ātrāk.
  Pavasarī vācieši ieņēma Smoļensku un tuvojās Vjazmai un Rževai. Tad viņi pēkšņi pagriezās uz dienvidiem uz Donbasu. Un tas bija ļoti negaidīts un spēcīgs gājiens. Sarkanajai armijai nebija laika reaģēt. Un nacisti sagrāba visu Ukrainas kreiso krastu. Un līdz vasaras beigām mēs sasniedzām Donas līkumu. Tikai rudenī padomju karaspēks diez vai spēja apturēt nacistus.
  Vācieši arī atkal bloķēja Ļeņingradu no dienvidiem, nogriežot skābekli.
  Un ziemeļos somi jau centās tikt uz priekšu.
  Ir pienācis ziemas brīvlaiks. PSRS T-54 tanks, kas bija labāk aizsargāts un vairāk bruņots, nonāca ražošanā. Bet IS-4 un IS-7 nevarēja masveidā ražot ražošanā. Lai gan IS-7 ir mašīna, kas spēj cīnīties ar Hitlera mastodoniem, to ir pārāk grūti izgatavot, it īpaši kara apstākļos.
  Četrdesmit astotais gads februārī iezīmējās ar Sarkanās armijas mēģinājumu virzīties uz priekšu centrā, kas tika atvairīts. Vācieši, izmantojot svešas divīzijas no visas Eiropas, bija spēcīgi. Turklāt diski ir kļuvuši progresīvāki, un tagad tos nav tik vienkārši notriekt. Un nacisti izstrādāja reaktīvo lidmašīnu. Ļoti spēcīgi. Un jaunais iznīcinātājs ME-362 vienkārši šokēja padomju pilotus. Un reaktīvo lidmašīnu sērijā PSRS nebija.
  Maijā sākās liela nacistu ofensīva, apejot Maskavu. Tajā pašā laikā karā iesaistījās arī Turcija, atverot dienvidu fronti Aizkaukāzā. Un cīņas uzliesmoja ar jaunu sparu.
  Bet ir skaistas meitenes, kas cīnās ar niknumu; jo īpaši Elizabetes apkalpe.
  Lūk, meitene bikini, basām kājām spiež uz palaidēja, un no 100 milimetru lielgabala izlido šāviņš.
  PSRS karavīrs to nosūtīja tik gudri, ka vācu tankam E-50, neskatoties uz spēcīgajām bruņām, tika trieciens.
  Katrīna agresīvi atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Un ar pliku papēdi, kā viņš spiež pedāli.
  Jeļena arī šāva uz ienaidnieku, sadauzīja Panther-4 un iesaucās.
  - PSRS labā!
  Eifrozīnija atkailinās krūtis, novelkot krūšturi, kā viņa sitīs ar koši nipeli un dziedās, zobus atraisīdama:
  - Vecais Makhno,
  Skatoties pa logu...
  Ārā ir tumšs, ir tumšs!
  Un meitenes dziedās unisonā, zobus izliekot:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē, mēs
  mērcēsim visus ienaidniekus tualetē ...
  Tēvzeme netic asarām,
  Un mēs dosim ļaunajam pūķim smadzenes!
  Lūk - tās ir meitenes - tikai hiper...
  Vasara jau ir pienākusi. Atkal smagas cīņas. Līdz 1948. gada augusta beigām vācieši noslēdza gredzenu ap Maskavu.
  Arī pionieri cīnījās izmisīgi.
  Zēns Oļežka ar kailu, bērnišķīgo kāju meta granātu un dziedāja:
  - Šeit ir pirmais atkusnis,
  Sapņā es redzu Staļinu...
  Un piemētāts ar līķiem -
  Mana dzimtā Krievija!
  Zēns Petka, šaujot uz nacistiem, dziedāja:
  - Ja visas Zemes puiši,
  Tūlīt viņi varēja iegult pūķi!
  Un ar savu pliku papēdi bērns palaida slepkavniecisku citronu.
  Cits pionieris šortos Serjožka šaus uz nacistiem, noguldot nacistu virsnieku. Un tad, basām kājām, bērnišķīgi, viņš metīs nāves iznīcināšanas dāvanu.
  Tie ir bērni - ļoti kaujinieciski.
  Pionieru zēns Saška, drāžoties ar nacistiem, viņam bija tikai divpadsmit gadus vecs un pļaujot Frici, dziedāja:
  - Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā,
  Mēs redzam mūsu valsts nākotni...
  Un sarkanais karogs - krāšņā Tēvzeme,
  Mēs vienmēr būsim nesavtīgi uzticīgi!
  Un pliks bērns, ar bērna papēdi, izmetīs sprāgstvielu paku, saplosot vāciešus.
  Tāpēc viņi ļoti agresīvi ķērās pie lietas. Un tiešām kaujinieciskā veidā, kas izrādījās ārkārtīgi forši.
  Bērni, protams, ir augstākās klases cīnītāji, bet Maskava ir ielenkta un nogriezta.
  Un nacisti jau virzās uz priekšu Kaukāzā. No dienvidiem steidzas Turcija.
  Un šķiet, ka nav iespējams pretoties ienaidniekiem.
  Bet meitenes cīnās, kā bērniem patīk lieliskas varones.
  Īpaši Oļegs Ribačenko. Šis terminators zēns ir tikai, teiksim, jauns karotājs un supermens.
  Kāds pēc izskata apmēram divpadsmit gadus vecs zēns meta ar nāvējošu spēku granātu, saplosot nacistus, un dziedāja:
  - Lielajai Krievijai
  Puiši cīnīsies...
  Mēs esam lielie mesiji
  Salauzīsim Frici!
  Margarita Koršunova - arī ļoti kaujinieciska meitene, arī deva pagriezienu nacistiem.
  Tad viņa ar savu kailo, bērnišķīgo kāju izmeta iznīcināšanas dāvanu, saplosot fricus un turkus, un pēc tam viņa dziedāja:
  - Slava Tēvzemei-PSRS,
  Jūs esat piemērs cilvēcei!
  Pēc tam bērni ņems un svilpos. Barāmās vārnas noģība un krīt, iedūrās nacistu galvās. Un tas izskatījās ļoti forši.
  Vai varbūt tas neizskatījās, bet darbība sākās.
  Puisis un meitene bija ļoti forši.
  Viņiem ir tik daudz kaislības un spēka.
  Kaukāzs jau ir uz krišanas robežas, un tas kļūst arvien dramatiskāk.
  Un vācieši ir nikni un izmanto spīdzināšanu. Vācu pionieru meitenēm īpaši patīk spīdzināt.
  Šeit ir Gerds un Šarlote, apmēram trīspadsmit gadus vecs zēns, izģērbušies. Un viņi sāka kutināt pionieri. Serjožka smējās un murrāja. Tad Gerda pienesa šķiltavas puisim pie kailā, apaļā papēža. Liesmas nolaizīja pioniera nedaudz raupjās zoles. Viņš kliedza no sāpēm. Bija tulznas.
  Vācu meitenes ķiķināja:
  - Tas būs ļoti forši!
  Un viņi sāka pātagu zēnu pātagu. Viņš vaidēja un sāka kliegt. It īpaši, kad meitenes sāka nest lāpas ar uguni uz viņa basām kājām. Tad pionieri uzlika viņam uz kailām krūtīm karstu dzelzi, un zēns zaudēja samaņu.
  Jā, vācu karotāji ir augšā. Zēna mocīšana ir lietu kārtībā.
  Spīdzinot taču ne tikai zēnus, bet arī komjaunatnes biedrus. Meitenes izģērba un veda uz plaukta. Tur viņi pievilka, bija spiesti izliekties un burtiski saviebties sāpēs skaistules. Un zem kailajām meiteņu kājām viņi aizdedzināja cepeškrāsni, draudot pārogļot zoles.
  Kā komjaunieši kliedza no mežonīgām sāpēm ... Cik tas viss bija nežēlīgi. Un nacisti ieelpoja degošas miesas smaku savās nāsīs un smējās, sita viens otram pa gurniem un kliedza:
  - Sveiks, fīrers! Mēs nogalināsim visus!
  Un atkal cilvēku spīdzināšana un spīdzināšana. Īpaši interesanti ir spīdzināt pionierus. Zēnus piekauj līdz nāvei, un tad uz brūcēm uzber sāli un liek vaidēt. Jā, tas ir ārkārtīgi kaitinoši.
  Un kad viņi izmanto arī karstu vadu. Tas padara to daudz sāpīgāku.
  Un nacisti jau ir ieņēmuši Mahačkalu. Un viņi virzās uz Azerbaidžānas teritoriju. Un viņi jau ielenca un bloķēja Erevānu. Un viņi ar visu pārņem Batumi izmisumu. Un tas ir agresīvs.
  Maršals Rokossovskis gandrīz pats nomira. Bija jūtams, ka padomju karaspēks ir pakļauts spiedienam un sabrūk. Pieaug padevušos un dezertieru skaits. Un daudzi piloti kļūst nomākti.
  Lai gan Anastasija Vedmakova un Akuļina Orlova joprojām izvairās no sakāves. Meitenes cīnās drosmīgi un izmisīgi.
  Pirms cīņas Anastasija izstājās kopā ar trim puišiem, lai savāktu sevī fenomenālu kosmisko spēku.
  Un tiešām uzlādēts kapitāli. Un izmisīgi notrieksim ienaidniekus.
  Un, izmantojot plikus kāju pirkstus.
  Un viņa iekliedzās plaušās:
  - Esmu lielisks pasaules čempions!
  Un kā ar pliku papēdi uzspiedīs uz sviras.
  Akulina Orlova ir arī izmisusi kaujas vajātāja. Un, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, viņš saspiež Vērmahta lidmašīnu.
  Šeit viņa notrieca ME-109 K. Šī iekārta, iespējams, jau ir novecojusi, taču ir pārdzīvojusi virkni modifikāciju. Un uz tā jūs varat veiksmīgi cīnīties.
  Akulina Orlova, kas darbojas ar mežonīgu niknumu, dziedāja:
  - Sveiciens lielajam komunismam! Fašisms tiks uzvarēts!
  Un atkal ar pliku papēdi, bet kā nospiedīs.
  Tās ir dažas trakas meitenes.
  Bet ļoti nevienlīdzīgi spēki Kaukāzā. Lai gan tiek uzskatīts, ka tur vīrieši ir visi ērgļi. Bet krievietei neviens nevar pretoties.
  Un karotāji ir tik agresīvi un forši. Lidmašīnas šauj, neskatoties uz to kvalitatīvo pārākumu.
  Akulina Orlova dziedāja:
  Saules aplis...
  Un nogāza ienaidnieku ar pliku kāju pirkstu palīdzību.
  Anastasija Vedmakova, spaidot pogas ar sarkanajiem sprauslām un apgāžot nacistus, turpināja:
  Vācieši ir apkārt...
  Akuļina čīkstēja, nogriežot citu vācu lidmašīnu:
  - Hitlers devās uz izlūkošanu!
  Anastasija aizrāvās ar nacistiem, turpināja:
  iekrita bedrē...
  Akuļina, precīzi šaudama, ķiķināja:
  - Es salauzu kāju...
  Vedmakova intensīvi un precīzi šāva, atzīmēja:
  - Un atvadījās!
  Un meitenes korī rēca:
  -Lai vienmēr būtu degvīns,
  desa un siļķe ...
  Tomāti gurķi,
  Ar to Hitlers beidzas!
  Akuļina, atkal nosūtot nāves dāvanu nacistiem, atzīmēja:
  - Patiesībā tev ir jādzied; Rommels beidzas!
  Vedmakova, ar kailiem pirkstiem mērķējot uz lielgabalu ar gaisa lādiņiem, piekrita:
  - Protams - Hitlers - tas jau ir noiets posms!
  Tur, kur nav apsēstā Hitlera personīgās ietekmes, padomju karaspēks cenšas organizēt kaut kādu pretošanos. Bet tas ir ārkārtīgi grūti. Bet viņi joprojām dara visu iespējamo un neiespējamo.
  Un bērni arī cīnās. Un pionieri dodas kaujā. Kas satiek ienaidnieku ar Molotova kokteiļiem un šāvieniem no ieročiem.
  Zēni un meitenes, novājējuši un saskrāpēti, kā vienmēr, kaujā. Un viņi cīnās drosmīgi un ārkārtīgi izmisīgi.
  Cik viņu bērnu mirst un paliek saplosīti.
  Vācu pilotes Ģertrūde un Adala, sita ar basām kājām, iekāpa divvietīgā XE-328, reaktīvā mašīnā - tas ir briesmonis ar desmit gaisa lielgabaliem.
  Lietus bija tikko pārgājis, un meitenes atstāja graciozas, ļoti skaidras pēdas no savām kailajām kājām.
  Viņi bija tik vilinoši, ka lidlaukā dienējošie pusaudži kāri ar acīm aprija kailās pēdas, un pat zēni sāka uzpūst pilnību. Kopumā pilotu bija daudz - cīņas parādīja, ka sievietēm vienlīdzīgos apstākļos ir divas reizes lielāka izdzīvošanas rādītāja nekā vīriešiem. Un tas nozīmē, ka tie ir efektīvi. Un Hitlers-Rommels, pareizāk sakot, feldmaršals fīrers, protams, nav tāds cilvēks, lai kādu žēlotu.
  Pašā Trešajā Reihā oficiāli tika ieviesta daudzsievība - tiesības uz četrām sievām. Tas ir ļoti praktiski. Bet ne pārāk iekļaujoties kristīgajās tradīcijās. Nav brīnums, ka fašisms meklē jaunu reliģijas formu. Fīrera feldmaršals uzstāj, ka tas ir monoteisms, bet tik īpašs - ar pagānu, seno ģermāņu dievu panteonu. Protams, pats Hitlers-Rommels šajā panteonā ir novietots pāri visam kā Visaugstākā Dieva vēstnesis un vēstnesis.
  Tātad fīreram, protams, ļoti patīk sevi pilnveidot.
  Ģertrūde un Adala palaiž debesīs savu daudzfunkcionālo uzbrukuma lidmašīnu, kas var pildīt arī iznīcinātāja lomu.
  Karotāji ir ļoti pārliecināti. Krieviem nav reaktīvo lidmašīnu, un diez vai viņi spēs izturēt debesu tīģeru uzbrukumu.
  Ģertrūde norūca:
  - Es esmu degošas straumes bruņinieks ...
  Adala entuziastiski apstiprināja, zobus rādot:
  - Un es visus pārbaudīšu!
  Meitenes izplūda smieklos. Viņi spieda savus kailos papēžus uz pedāļiem un grieza reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu.
  Vēl bija tumšs, bet austrumos jau bija redzama gaismas svītra. Meitenes svilpa... Zem viņām jau peldēja Krievijas plašumi. Sievietes karotājas ķiķināja un piemiedza viena otrai ar aci. Viņi ir tik ekstravaganti un skaisti.
  Un basām kājām, protams, neapgrūtinot sevi ar tādu meitenei karā nevajadzīgu lietu kā kurpes.
  Un jutība lidmašīnā palielinās vairākas reizes.
  Šeit viņiem pretī paceļas padomju mašīnas. Skrūve Yak-9, iespējams, ir visvairāk masveidā ražotā mašīna starp jaunākajiem izlaidumiem. Nav pārlieku bruņots, bet salīdzinoši lēts un ar mazām bruņām. MIG-5, ātrāks, ar ložmetējiem. MIG-3 ir agrāks modelis. LAGG-7, iespējams, ir ātrākais un bruņotākais putns. Jaunākajā modifikācijā ir pat trīs 20 mm lielgabali.
  Bet tās visas ir ar propelleru darbināmas mašīnas - reaktīvie lidaparāti nav radīti. Un vācieši jūtas ļoti pārliecināti.
  Ģertrūde izšauj desmit gaisa lielgabalus. Viņi trāpīja 30 mm un diviem 37 mm lielgabaliem. Viņi kā ugunīgs viesulis steidzas cauri padomju lidmašīnām. Tomēr sarkanie piloti cenšas izvairīties un iet uz astes.
  Adala šobrīd manevrē. Jūs nevarat braukt ar vācu automašīnu priekšgalā, taču iekļūšana astēs ir sarežģīta. PSRS karaspēkam uzbrukums nav negaidīts. Pretgaisa lielgabali jau ir palaisti. Uzsprāguši čaumalas spīd tumsā.
  Vācieši piedzīvo zināmu nervozitāti. Likās, ka viņi jau ir redzējuši tik daudz, ka ne par ko nebrīnīsies, bet ... padomju piloti ir drosmīgi un nebaidās no zaudējumiem. Nekas viņus biedē. Bet ar pieredzi nepietiek. Vācu lidmašīna viegli iznāk no niršanas un notriec padomju automašīnu. Salauž vēl vienu gabalos.
  Vācu ieroču spēks ir ļoti liels. Šī ir sastāvdaļa, kurā Fritz ir milzīgas priekšrocības salīdzinājumā ar Krieviju. Bet nacistu ātrums ir kolosāls.
  Adala paātrinās un laužas uz priekšu. Un Ģertrūde izšauj raķetes uz ienaidnieku. Padomu saņem zobi. Daļa munīcijas ir vērsta pret karstumu vai skaņu.
  Adala čukst:
  Viņi mūs nenogalinās!
  Meitenes griež savu mašīnu... Viņas cenšas būt foršas. Un tad padomju iznīcinātājs taranē tuvējo vācu reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu. Un kā tas sāk plosīties, un šķelties. Gan debesis, gan gaiss.
  Ģertrūde čukstēja:
  - Trakā nāve!
  Karotāji bija nepārprotami apjukuši, un viņus tā var taranēt.
  Tanki virzās uz robežu. Leģendārā Gerdas, Šarlotes, Kristīnas un Magdas ekipāža.
  Četriem karotājiem izdevās segt sevi ar slavu, cīnoties gan ar britiem, gan amerikāņiem. Karadarbības laikā ar Ameriku daiļavas apguva tanku Panther-2. Nav slikta mašīna, pārāka par šermaņiem gan bruņojumā, gan frontālās bruņās. Vēlākajam "Pershing" praktiski nebija laika karot. Jā, un viņš nav sāncensis "Panther" -2.
  Tad četras meitenes ieguva leģendāro slavu. Lai gan kopumā viņu krāšņais ceļš sākās četrdesmit pirmajā gadā. Himlers pārliecināja fīreru izmēģināt sieviešu bataljonus kaujās, no īpaši apmācītiem āriešiem.
  Cīņas parādīja, ka sievietes nebūt nav vājais posms un prot labi cīnīties. Un tajā pašā laikā sedz mazāk zaudējumus nekā vīrieši. Karavīri cīnījās arī kājnieku sastāvā, basām kājām sita pa karstajām Sahāras tuksneša smiltīm. Un apguva tankus. Izmēģinājis "Tīģeri" cīņās ar Lielbritāniju.
  Tomēr arī padomju meitenes uz SU-100 cīnās labi.
  Lai gan Krievijas pozīcija šķiet bezcerīga. Bet karotāji kopā ar Elizabeti cīnās kā ērgļi.
  Jekaterina nospiež sviru ar plikiem kāju pirkstiem. Raida šāviņu, kas iedūris nacistu E-50 auto sānos un rūc:
  - Par lielo sarkano un sārtināto komunismu!
  Jeļena arī sadūra lielgabalu, izmantojot savu kailo, smalko kāju. Viņa precīzi trāpīja ienaidnieka tankam.
  Meitene čivināja:
  - Par manu skaisto Krieviju!
  Eifrazija agresīvi atzīmēja, izraisot ļoti mērķtiecīgu uguni:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Un viņš izmanto arī plikas, noslīpētas kājas.
  Padomju mašīna ir ļoti spēcīga un kaujinieciska. Un šauj diezgan labi.
  SU-100 spēj iekļūt E-50 sānos. Bet meitenes pat izlaužas cauri viņas pierei, nokļūstot lure vai no gala līdz galam. Un viņi pārgrieza metālu.
  Elizabete, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, šāva uz ienaidnieku. Un čivināja:
  - No zilās straumes...
  Jekaterina arī izšāva, šoreiz paspiežot sviru ar savu koši nipeli un dūkdama:
  Upe sākas...
  Elena, agresīvi smaidot un šņācot, izdeva:
  Nu draudzība sākas...
  Un viņa arī nospieda sviru ar pliku papēdi.
  Eifrazija iesaucās, šaujot uz ienaidnieku:
  - Ar smaidu!
  Meitenes ļoti aktīvi strādā pie SU-100. Un iznīcināt ienaidnieka aprīkojumu.
  Un Baku nomalē pionieri rok tranšejas. Ir dažādu tautību puiši. Jo īpaši daudzas spilgtas galvas mirgo. Ir sarkani un melni un blondi bērni.
  Viņus vieno viena lieta: ticība komunisma triumfam un basām kājām. Skaidrs, ka ne visiem kara laikā ir kurpes, un tāpēc solidaritātes zīmi visi bērni vicinās ar plikiem, apaļiem papēžiem. Ziema Aizkaukāzijā ir diezgan maiga, un, pārvietojoties un strādājot ar lāpstām, aukstums nav tik briesmīgs.
  Bērni strādā ar entuziasmu un dzied:
  Cel uguni, zilas naktis,
  Mēs esam pionieri - strādnieku bērni ...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Un te atkal atskan trauksme. Zēni un meitenes lec uz tranšejas dibenu. Un no augšas jau sāk sprāgt šāviņi: strādā ienaidnieka artilērija.
  Paška jautāja Mašai:
  - Nu, vai tu domā, ka izdzīvosim?
  Meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs pretosies vismaz vienu reizi, visgrūtākajā stundā!
  Pionieris Saša loģiski atzīmēja:
  Mūsu varonība ir nesatricināma.
  Zēns ar savu kailo zoli uzsita pa akmeņiem. Redzams, ka puika piepildīja sevi ar pamatīgām ķirbēm.
  Meitene Tamāra atzīmēja:
  Mēs cīnīsimies bez bailēm
  Mēs netiksim nogriezti ne soli atpakaļ...
  Lai krekls ir piesūcināts ar asinīm -
  Vairāk ienaidnieku, pārvērtiet bruņinieku ellē!
  Zēns Ruslans, pionieris ar melniem matiem, atzīmēja:
  Paiet gadsimti, pienāks laikmets,
  Kurā nebūs ciešanu un melu ...
  Cīnies par to līdz pēdējam elpas vilcienam -
  Kalpo savai Dzimtenei, tu no sirds!
  Zēns Oļegs, tievs un gaišmatains, čivināja, panti:
  Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa skatiens...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nepazītu skumjas,
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Puiši un meitenes aplaudēja unisonā.
  Bet tagad reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas jau lido un met bumbas. Un tas ir agresīvs ieraksts.
  Oļegs un Saša pacēla katapulu un palaida nāves dāvanu. Un stobru notrieca nacistu uzbrukuma lidmašīna.
  Meitene Nataša dziedāja:
  - Komjaunums nav tikai vecums,
  Komjaunums ir mans liktenis!
  Es uzvarēšu kosmosu, es ticu
  Dzīvosim mūžīgi!
  Ahmeds, pionieris no Azerbaidžānas, smaidot atbildēja:
  - Jūs vēl neesat komjaunietis Nataša!
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju un atbildēja melodiskā balsī;
  Blakus tēviem ar jautru dziesmu,
  Mēs iestājamies par komjaunatni...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Arī Oļegs iespieda savu kailo, bērnišķīgo kāju un iesaucās:
  Spēcīgāks āmurs saspiež proletārieti,
  No titāna rokām, kas sasmalcina jūgu ...
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei,
  Un gaisma pēcnācējiem, labi!
  Bērni ir sajūsmā. Un patiesībā vācieši bombardēja, un tikai viena meitene dabūja šķembu plikajā, apaļajā, rozā papēdī.
  Pioneer kliedza, bet tad iekoda viņai lūpā.
  Un tā viņi gatavojās atvairīt uzbrukumu. Un tur jau ir tanki ar nacistiem. Briesmīgie E-100 pārvietojas. Tik spēcīgas un bīstamas mašīnas.
  Viņiem ir šāda aizsardzība. Ka nevar tikt cauri no jebkura leņķa. Jūs nevarat to trāpīt tikai no viena leņķa. Vienīgā iespēja ir lauzt sliedes.
  Bērni ir gatavi cīnīties, un vicina basām kājām. Šeit viņi uz stieples stumj pakas ar paštaisītām sprāgstvielām zem nacistu pēdām. Tas darbojas un iznīcina Rommela armijas tanku ruļļus.
  Un tas izskatās briesmīgi.
  Saša čīkst:
  - Slava komunismam!
  Puika Paška šauj ar Oļegu no katapulta un čīkst:
  - Slava pionieriem!
  Puisis Ruslans kopā ar meiteni Sufīru ar stiepli velk zem vācietim mīnu un kliedz:
  - Slava PSRS!
  Kaujas bērni no Azerbaidžānas un krievu puiši. Iedeguši, tievi, basām kājām pionieri pret kolosālu tanku armādu.
  Meitene Tamāra trata savu graciozo, mazo, baso kāju un saka:
  - Slava Krievijai!
  Pionieris Ahmets, šaujot uz ienaidnieku, apstiprina:
  - Mēs kopā esam draudzīga ģimene!
  Puika Ramzans, rudmatainais azerbaidžānis, apstiprina, izsitot automašīnu:
  - No vārda mēs esam simts tūkstoši es!
  Bērni draudzīgi... Lūk, armēņu meitene Azatui, kura arī veikli ar stieples palīdzību pārliek sprāgstvielu zem fašista kāpura un čīkst:
  - PSRS ir tautu ģimene!
  Cita armēņu meitene Aghas saka:
  - Neliecieties pie fašisma:
  Un meitene parāva stiepli ar plikiem kāju pirkstiem. Daudziem azerbaidžāņu un armēņu bērniem ir blondi mati un viņi nav atšķirami no slāvu bērniem, kuru arī ir daudz. Kurš vāciešus atstāja, citas krievu ģimenes apmetās Azerbaidžānā pat cara pakļautībā.
  . NODAĻA #4
  Kaukāzā ir daudz slāvu. Daudz jauktu pāru. Jā, un bērniem parasti ir gaišāki mati nekā viņu vecākiem. Un slāvu puiši iedegās tā, ka no vietējiem tos nevar atšķirt. Turklāt bērni parasti ir līdzīgāki nekā pieaugušie.
  Tātad cīnās starptautiskais padomju zēnu un meiteņu bataljons, un viņi visi ir vienoti un ļoti līdzīgi. Viņu kailie papēži mirgo kustībā.
  Un sapņi bērni sūta nāves dāvanas. Šamils un Serjožka, abi pionieru zēni, velk vadu. Un tagad vācu E-50 apstājas ar salauztu kāpuru.
  Zēni unisonā dzied:
  Savienība neiznīcināmas, brīvas republikas,
  Tas nebija rupjš spēks, nevis bailes, kas pulcējās ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un draudzība un saprāts, un drosme sapņos!
  Un bērni ir sajūsmā. Viņi smaida ar baltiem, vienmērīgiem zobiem. Un viņi ir laimīgi, lai gan viņiem draud nāve.
  Un vācieši sūkstās. Iznīcināti tanki šauj no lielgabaliem un skribelē ložmetējus.
  Daži vācu transportlīdzekļi ir aprīkoti ar granātmetējiem un ir ļoti bīstami.
  Zēns Maksimka un meitene Zara no Azerbaidžānas, atspiedušies uz basām kājām, zem ienaidnieka izvilka mīnu un izsita fašistu mastodonu.
  Un kliedza pilnā sparā:
  - PSRS labā!
  Bērni ir tik smieklīgi.
  Ieročus izmanto arī pionieri Abass un Vladimirs. Šajā gadījumā katapulta un sagraut E-75 kāpurķēžu nacistiem. Tad zēni dziedāja:
  - Par planētas varenību komunisma aizsegā!
  Arī Oļegs un Abdula ir dažādu tautu pionieri, taču ar vienu sirdi viņi arī palaiž sprāgstvielas. Viņi uzsit E-100 un dzied ...
  Mēs atvērām planētu tautām,
  Ceļš uz kosmosu, uz neredzētām pasaulēm...
  Tiek dziedāti varoņdarbi -
  Lai uz visiem laikiem izdzēstu nāves rētu!
  
  Zem Krievijas svētā karoga,
  Mierā, draudzībā, laimē un mīlestībā...
  Visas zemes cilvēki kļūs laimīgāki,
  Tālumā izklīdīs elles tumsa!
  Šeit cīnās ar bērniem...
  Abdurrahmans un Svetlana, azerbaidžāņu zēns un meitene no Baltkrievijas, savilka kopā vadu un izsita fašistu tanku. Un viņi dziedāja:
  - Svētās Krievijas lielais vārds,
  Mirdz pār pasauli - kā saules stars ...
  Es ticu vienotībai, mēs kļūsim laimīgāki,
  Parādīsim cilvēkiem pareizo ceļu!
  Bērni ir ļoti drosmīgi. Un nacisti bija vienkārši šokēti par tik spītīgu un niknu pretestību.
  Abudurrahmans ir pionieris, viņš saņēma fragmentu plikajā zolē. Tas iedūrās bērna kājas saslimušajā virsmā.
  Zēns šņāca:
  - Un tas man sāp!
  Arī Svetlana trāpīja pa apaļo papēdi, un saskrāpēja plecu. Bet meitene nošņācās:
  - Nelauziet pionierus!
  Vācu auto taranēja arī Azims un Kolka.
  Zēni norādīja ar vadu un dziedāja:
  Nodevīgais ienaidnieks devās uzbrukumā,
  Bet es ticu, ka tas nekļūs, padomju cilvēki...
  Ienaidnieks gaida sakāvi un aizmirstību,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Ienaidnieks gaida: sakāve un aizmirstība,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Bērni ir drosmīgi un nelocās. Un viņi vēlas uzvarēt. Un viņi dzied un cīnās.
  Vācieši cieš smagus zaudējumus. Tiesa, pārsvarā viņiem ir nolauztas sliedes un ruļļi. Un tas nav nāvējošs.
  Sliktāk tiem pionieriem, kuri tika saņemti gūstā.
  Zēnu Abdulhamidu, kad viņš tika saņemts gūstā, nacisti nolika uz plaukta. Viņi ievietoja pioniera basās kājas blokā un sāka karināt uz āķiem smagumus. Un tad viņš iekurināja uguni. Un zēna kailos papēžus nolaizīja uguns. Un viņam uz muguras uzkrita pātaga. Viņi mani ilgi sita. Un tad nacisti sāka lauzt ribas ar karstām knaiblēm.
  Zēns, miris no spīdzināšanas, kad viņa ribu dzelzs, sarkana no karstuma, viņu saspieda, dziedāja:
  Berlīne ir gandrīz zem mūsu varas,
  Caur binokli mēs redzam nolādēto Reihstāgu ...
  Es ceru, ka drīz būs miers un laime;
  Ko es aprakstīšu savos dzejoļos!
  
  Krievija atvēra komunismu pasaulēm,
  Viņa kļuva par ģimeni visiem.
  Bet Vērmahts mums piebāza cūkas purnu,
  Un tagad asinis šļakstās no vēnām kā no strūklakas!
  
  Ko fīrers pie mums nejauši aizmirsa,
  Es gribēju iegūt zemi un vergus!
  Fašisms gāja ar ļoti ilgu kampaņu -
  Un šeit ir īsts murgs, elles sapņi!
  
  Vienkāršs zēns, basām kājām zēns,
  Nesen sasēja sarkanu kaklasaiti.
  Viņš gribēja būvēt pasauli pats bez Dieva,
  Bet pēkšņi no debesīm izlauzās napalms!
  
  Man bija jāskrien uz priekšu, mēs bijām AWOL,
  Tādus jauniešus neviens negrib ņemt!
  Bet zēns-cīnītājs šautenē to izdarīja,
  Tēvu ceļš izrādījās cienīgs!
  
  Cīnījās tur, kur gan viltība, gan spēks,
  Un vājums ir arī rūgts, diemžēl ...
  Biedriem bija jārok kapi
  Priežu zārku ēvelēšana salnā!
  
  Es esmu pionieris, kurš tagad ir pieradis pie ciešanām,
  Viņš devās uz izlūkošanu basām kājām, sniega kupens kraukšķēja.
  Varbūt sods par neticību,
  Ka es negribēju pazīt Jēzu!
  
  Bet kādas ir trīs Golgātas stundas?
  Ir pagājuši vairāk nekā trīs kara gadi!
  Jebkurā ciematā atraitnes rūgti raud,
  Kā dēli gāja bojā lauku kapos!
  
  Es izdzīvoju, biju šokēts, ievainots no lodes,
  Bet par laimi viņš palika kājās!
  Mēs godīgi atdevām parādu Vācijai,
  To fašismu mēs esam samīdījuši putekļos!
  
  Esmu nobriedusi, bet joprojām esmu zēns,
  Ūsas nelauzās cauri, bet jau titāns!
  Jā, pieaugušais, un varbūt pat pārāk daudz,
  Galu galā sirds kļuva cieta kā metāls!
  
  Hero Star augstākā balva -
  Pats Staļins, ticiet man, nodeva!
  Viņš teica: ir jāņem piemērs no tādiem cilvēkiem kā jūs,
  Cīnītāji vilto Ēdenes durvju atslēgas!
  
  Bet tagad noliec drosmīgo šauteni,
  Paņem, knaibles, āmuru un strādā!
  Izveidojiet buru laivu un laivu no koka
  Un izveido lidmašīnu, lai putns uzlidotu!
  Lai kā arī būtu, Sarkanā armija zaudēja cīņā par Kaukāzu. Un tas, protams, nepalielināja PSRS izredzes izdzīvot. Patiesībā viss bija stulbi.
  Kaukāzs krita un pienāca ziema. Maskava un Ļeņingrada pilnīgā ielenkumā un blokādē. Vācieši un viņu ārzemju divīzijas ir spēcīgākas gan kvantitātē, gan kvalitātē. Un Fritz, piemēram, ir ļoti pieklājīgi ložmetēji. Un šķiet, ka ielenktajam padomju karaspēkam nav izredžu izglābties.
  Bet līdz šim Staļins vēl nav padevies. Lai gan viņš jau bija nosūtījis nacistiem priekšlikumus par atsevišķu mieru.
  Maskava ir liela pilsēta, un tajā ir koncentrēts milzīgs daudzums munīcijas, šāviņu, ložu un pārtikas. Nav viegli uzņemt šo pilsētu. Un viņš joprojām turas, neskatoties uz apšaudes un masveida bombardēšanu.
  Tomēr vācieši turpināja virzīties uz priekšu. Īpaši pavasarī. Tiklīdz ceļi izžuva, nacisti pārcēlās uz Kazaņu. Un ir daudz fašistu.
  Bet te cīnās skaistās padomju un, protams, baskājainās meitenes bikini.
  Nataša noglāstīja savu zemeņu dzelksni. Un ar starojošu smaidu viņa teica:
  - ES tevi! Viņš, viņa - kopā visa valsts!
  Viktorija atbalstīja:
  - Kopā draudzīga ģimene! Vārdu sakot, mēs esam simts tūkstoši es!
  Oksana ķiķināja un, norādot uz mastodoniem, atzīmēja:
  - Tvertne "E" ir ļoti īsa un tupus. Viņu būs grūti dabūt.
  Veronika skumji nočukstēja:
  - Dievs, svētī mūs!
  Nataša iesmējās un čivināja:
  - Amerikā visai valstij, Amerikā visai valstij, Amerikā visai valstij - iespējas ir vienādas!
  Ugunīgā Viktorija ķiķina un rūc:
  - Iespējas ir vienādas dažādiem sabiedrības slāņiem!
  Un kā jūs vēlaties. Un viņas zobi ir skaisti, kā viņi parāda.
  Oksana komentēja:
  - Kad vācieši atdalīsies, viņiem no apgādes bāzēm būs ļoti slikti!
  Veronika iesmējās un ieteica:
  Tad nu lūgsimies!
  Nataša nicinoši šņāca un pamāja ar galvu.
  - Nē! Mēs esam komjaunieši, tas nozīmē, ka esam ateisti!
  Viktorija agresīvi brīdināja:
  - Un es vispār esmu kareivīgs ateists! Un Dieva nav - tas ir medicīnisks fakts!
  Veronika piesardzīgi atzīmēja:
  Bet jūs to nevarat pierādīt!
  Viktorija, atbildot, agresīvi pazibināja smaragda acis. Un smaidot nošņāca:
  - ES varu! Ja ir Dievs, tad viņam ir jābūt atbildīgam. Tas nozīmē rūpēties par cilvēkiem. - rudmatainā meitene ar basu kāju agresīvi atsitās pret priedes stumbru. - Vai ir iespējams iedomāties fenomenālu kosmisku prātu, kuram tā radīšana būtu vienalga!
  Un meitene ar savu kailo, noslīpēto kāju meta granātu.
  Nataša viegli apstiprināja:
  - Tieši tā! Galu galā mēs esam Dievam kā bērni Tēvam, un Viņš par mums nerūp!
  Veronika piesardzīgi atzīmēja:
  Bet pat gādīgs tēvs soda savus bērnus...
  Nataša iesmējās, atbildot.
  - Bet neizkropļo tos!
  Viktorija dusmīgi atzīmēja:
  - Tavā Dievā tiešām ir dīvainas audzināšanas metodes! Viņš, piemēram, paņēma un noslīcināja visu cilvēci un pat nevainīgus dzīvniekus. Rodas jautājums, kādas fašistu metodes?
  Oksana smaidot piebilda:
  - Un vispār, mūžīgas mokas ellē... Tā arī ir acīmredzama pārspīlēšana, jo neviena taisnīguma metode nevar attaisnot spīdzināšanu!
  Veronika neizpratnē noplātīja rokas un nopūtās teica:
  - Es arī domāju, ka Noasa plūdi ir pārspīlēti. Bet zeme Dieva acu priekšā bija grēka pilna...
  Viktorija smējās:
  - Jā, bērni sāka spēlēt palaidnības. Tēvs paņēma ložmetēju un nošāva tos, kas bļāva, atstājot zem zāles tikai tos, kas sēdēja klusāk par ūdeni. Rudmate izcēla savus lielos zobus. - Kāda līdzība!
  Veronika paraustīja plecus un klusi sacīja:
  - Es neesmu priesteris, lai sniegtu atbildes uz šādiem jautājumiem. Bet es domāju, ka Dievam tam bija iemesli.
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Jā... Ne velti viņi nokrita bez iemesla, tikai visi bija redzami kā pazuduši!
  Nataša ieteica:
  - Varbūt Bībele ir tikai ebreju pasaka. Kāpēc mums vajadzētu tam ticēt?
  Oksana izteica savu viedokli:
  - Jums jebkurā gadījumā jāsaglabā savs gods. Un nevajag pārāk daudz rēķināties ar pēcnāves paradīzi!
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Jā... Priesteri mīl stāstīt! Un ne pārāk pievilcīgs!
  Veronika klusi atzīmēja:
  - Bet Jēzus Kristus ir diezgan pievilcīgs tēls!
  Viktorija iesmējās un pamāja ar galvu.
  - Es neprecētu tādu pacifistu!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, cilvēkam ir jāiestājas par sevi... Un ko Bībele māca? Viņi iesita tev pa labo vaigu - pagriez kreiso!
  Veronika gribēja teikt, bet bija nepārprotami samulsusi. Un tad Viktorija to ievietoja:
  - Tiešām dīvaina morāle. Vai nu Dievs māca mums mīlēt ienaidniekus, vai arī noslīcina visu cilvēci uzreiz. Un kā to var izskaidrot?
  Nataša sev atbildēja:
  - Domāju, ka Bībeli sarakstījuši talantīgi vizionāri!
  Veronika kūtri iebilda pret to:
  - Kurš uz to skatās... Bet citādi kā tikai Dieva esamība nav iespējams izskaidrot Visuma parādīšanos. "Tad meitene atdzīvojās. Viņa izbrauca ar savu kailo, noslīpēto kāju gar mizu un turpināja. - Lai ko lai saka, bet nav iespējams atrast vai izgudrot pārliecinošāku versiju par Visuma izcelsmi, izņemot to, kā Dievs to radīja!
  Nataša paraustīja plecus un jautāja:
  - Un Dieva parādīšanās pamatcēlonis?
  Veronika nopūtās un, zaudējot pārliecību, atbildēja:
  - Tā jau ir aksioma... Tas ir jāpieņem ticībā, ka Dievs eksistē. Un ka tas ir pastāvējis mūžīgi un tam nav pirmā iemesla.
  Nataša negatīvi pamāja ar galvu.
  - Pieņemt ticībā Dieva priekšmūžību? Bet es varu piedāvāt ticībā pieņemt Visuma mūžību, bet bez Visvarenā...
  Veronika loģiski atzīmēja:
  - Tas izskatās pēc aloģisma. Kā ir šī mūžīgā matērija un no kurienes tā radusies?
  Viktorija uzreiz atbildēja:
  - Un kas ir loģiski - Dievs ir mūžīgs... Un no kurienes viņš radās!? Vēl jo vairāk uzreiz visvarens un visuzinošs?
  Veronika ar izmisumu atbildēja:
  - Tā ir pastāvējusi vienmēr... Mēs to pieņemam ticībā! Un kā tas ir iespējams - nesaprotami!
  Nataša atzīmēja:
  "Patiesi, mēs šeit esam vienlīdzīgi. Matērijai kaut kā bija jārodas. Un notiek neiedomājamais. - Meitene pasmīnēja un pārliecināti atzīmēja. - Bet tomēr jautājums par to, kāpēc uz zemes ir tik daudz ļaunuma, paliek atklāts.
  Nataša ar basu kāju meta nacistiem granātu un dziedāja:
  - Tieši tā...
  Zoja atklāja nāves dāvanu ar kailu papēdi un piebilda:
  - Ienaidnieks...
  Augustīns padevās kaut kam destruktīvam un čīkstēja:
  - Domā...
  Svetlana ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Kas...
  Nataša ar basām kājām iemeta pāris citronus un kliedza:
  - krievu...
  Zoja arī padevās kaut kam enerģiskam un nāvējošam, čīkstot:
  - Pārvaldīts...
  Augustīns palaida nāvējošo, murminādams:
  - Ienaidnieks....
  Svetlana atkal padevās destruktīvajai un vjaknulai:
  - Pārtraukt!
  Nataša pagriezās un čīkstēja:
  - PVO...
  Zoja arī šāva uz melnajiem ārzemniekiem, kurus nacisti savervēja, un čīkstēja:
  - Uzdrīkstēties!
  Augustīns runāja ar spēku un niknumu:
  - Tas...
  Svetlana padevās ar panteras smīnu:
  - AT...
  Nataša ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Cīnīties...
  Zoja ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un nomurmināja:
  - Uzbrukumi!
  Augustīns ierunājās un nomurmināja:
  - Ienaidnieki...
  Svetlana ar kailām zolēm iedeva kaudzi granātu un kā viņa kliedz uz plaušām:
  - Mēs...
  Nataša pieķēra sprādzienu un nošņāca:
  - Niknās...
  Zoja nogrieza nacistus un čīkstēja:
  - Sit!
  Augustīns atkal izšāva un kliedza:
  - Niknās...
  Svetlana šaujot čivināja:
  - Sit!
  Nataša ar savu graciozo, baso kāju atkal iemeta granātu un čivināja:
  - Mēs iznīcināsim nacistus!
  Zoja to paņēma un čivināja:
  - Nākotnes ceļš uz komunismu!
  Un iemeta citronu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Augustīna paņēma un izklīdināja līnijas, un viņas kailās kājas iznīcināja gar Frici:
  - Mēs sadalīsim pretiniekus!
  Svetlana to paņēma un iemeta ar pliku papēdi, granātu kaudzi un čīkstēja:
  Sagrausim fašistus!
  Un četri turpināja šaut un mest granātas. Vācu E-75 kustējās. Mašīna ar 128 mm lielgabalu. Un nošauj sevi.
  Un meitenes meta granātas. Sagrāva nacistus. Un viņi šāva pretī. Viņi kāpa uz priekšu. Tanki atkal ripo. Pārceļ jaunāko vācu "Leopard" -1. Ļoti mobils auto.
  Bet viņa meitenes pārņēma un izsita viņu. Viņi saplēsa gabalos mobilo mašīnu ar gāzes turbīnas dzinēju. Un viņi viņu saspridzināja gabalos.
  Nataša smejoties atzīmēja:
  Mēs cīnāmies lieliski!
  Zoja tam piekrita:
  - Ļoti foršs!
  Augustīns gudri atzīmēja:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un viņa ar basu kāju palaida prettanku granātu. Spēcīga meitene. Un viņai ir tik daudz asprātības.
  Svetlana arī ar basās pēdas pirkstiem palaida nāves dāvanu un trāpīja ienaidniekam. Ļoti agresīva meitene, rudzupuķu krāsā acīm. Viņai ir tik asprātība un spēka pāreja!
  Nataša pagriezās un pasmaidīja:
  - Par svēto Krieviju!
  Zoja ļoti aktīvi šāva un pasmaidīja, parādot pērļu zobus:
  - Es esmu tāda līmeņa karotājs, kas neizgaist!
  Augustīns arī izšāva. Pļāva nacistus un gurdēja:
  "Es esmu lielu ambīciju karotājs!"
  Un viņa izcēla pērļu zobus!
  Svetlana apstiprināja:
  - Ļoti lielas ambīcijas!
  Meitenes cīnījās ļoti ilgu laiku. Un, protams, viņi guva panākumus militārajā darbā. Tās ir absolūti krāšņas skaistules. Izcils prāts. Un viņi šauj pirmajā klasē.
  Nataša, šaujot, domāja, ka bez Staļina, ja fīrers viņu būtu nogalinājis. cilvēku dvēselēs bija tukšums. Tas ir tā, it kā tuvinieks būtu miris.
  Lai gan šis gruzīns bija nežēlīgs. Un viņš nedarīja visu pareizi. Par to ir pat anekdote. Kāpēc Ļeņins valkā zābakus un Staļins zābakus? Jo Vladimirs Iļjičs izvēlējās ceļu, un šis ūsainais steidzas pa priekšu.
  Šajā ziņā Staļins nebija optimālais valdnieks. Patiešām, kā to aprakstīja Ļeņins, tas bija pārāk rupji.
  Šis šefpavārs gatavo tikai pikantus ēdienus. Nežēlības ziņā tas bija abpusēji griezīgs zobens.
  No vienas puses, tas palīdzēja uzturēt disciplīnu un stimulēja partijas aparātu. Savukārt vērtīgākie kadri un spējīgākie cilvēki tika izsisti. Jo īpaši pēc kara viņi zaudēja tik lielisku menedžeri kā Voznesenskis. Kam bija vislielākie kalpojumi Dzimtenei.
  Voznesenskis, iespējams, bija ideāls vadītājs: ne tikai grūts, bet arī gudrs un izglītots. PSRS jaunākais zinātņu doktors, akadēmiķis, izcila personība. Bez Voznesenska viņa nāves gadījumā Padomju Krievijas ekonomika neizbēgami būtu nogājusi greizi. Un viņi nevar uzvarēt nacistus.
  Nataša ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - No debesīm...
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un teica:
  - Zvaigznīte...
  Augustīne ar basu kāju palaida nāves dāvanu un dziedāja:
  - Gaišs...
  Arī Svetlana ar basas kājas palīdzību iemeta granātu un izdeva:
  - Kristālisks!
  Nataša pagriezās un nošņāca:
  - Es tev...
  Zoja palaida nāves dāvanu ar kailiem pirkstiem, šņācot:
  - Dziesma...
  Augustīns padevās ar pliku papēdi, kas nes nāvi, un čīkstēja:
  - Es dziedāšu...
  Nataška turpināja, agresīvi dziedot:
  - Apmēram....
  Zoja ar basu kāju iemeta sprādziena paku, izklīdinot nacistus, un čīkstēja:
  - Dzimtā...
  Augustīna ar pliku papēdi iedeva granātu kaudzi, izdalīja:
  - Staļins!
  Meitenes cīnījās drosmīgi, bet izskatās, ka nevar noturēt Kazaņu. Skaistules iekrita zem sadales. Viņi ļoti cīnījās ar zagļiem. Un jums ir jāatkāpjas negribīgi. Un tas ir nepatīkami.
  Nataša aizkaitināti čivināja:
  - Mēs ilgu laiku klusēdami atkāpāmies ...
  Augustīns, niknumā mirdzošām acīm, piekrita:
  - Tas bija kaitinoši - viņi gaidīja kauju!
  Zoja to paņēma un nikni dziedāja, bet pārējās meitenes laimīgas to pacēla;
  Celies, lāsta apzīmēta,
  Visa izsalkušo un vergu pasaule!Mūsu sašutusi prāts vārās Un ir gatavs vest mirstīgajā cīņā.
  
  Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli līdz zemei, un tad mēs uzcelsim savējo, mēs celsim jaunu pasauli: Kas nebija nekas, tas kļūs par visu.
  
  Beidziet sūkt asinis, vampīri Cietums, nodokļi, nabadzība!Jums - viss spēks, visas Pasaules svētības, Un mūsu tiesības ir tukša skaņa.
  
  Dzīvi celsim savādāk, Un lūk mūsu kaujas sauklis: Visa vara - darba tautai, Un nost ar visiem parazītiem!
  
  Jūs esat nicināms savā bagātībā, Ogles un kļuvuši par ķēniņiem!Jūs esat jūsu troņi, parazīti, Uz mūsu mugurām uzcelti!
  
  Rūpnīcas, rūpnīcas, kameras - viss ir mūsu darba radīts. Ir pienācis laiks! Mēs pieprasām atdot laupīšanā paņemto.
  
  Pietiek, karaļu labā, ievediet mūs kara trakumā! Karš pret auniem! Miers tautām, streikojiet, karaspēka dēli!
  
  Kad tirāni piespiedīs mūs varonīgi krist cīņā par viņiem, slepkavām! Tad mēs virzīsim pret jums kaujas lielgabalu purnus.
  
  Neviens mums nedos atpestīšanu: ne dievs, ne karalis un ne varonis. Mēs panāksim atbrīvošanu ar savu roku.
  
  Ar prasmīgu roku apspiešanu gāzt, savu labumu atgūt, Uzbriest, rago un drosmīgi kald, Kamēr dzelzs karsts!
  Meitenes skaisti dziedāja un devās ceļā. Un karš sākas...
  Briesmīgie TA-400 un vēl jaudīgāki TA-500, kas pārvadā līdz pat divdesmit tonnām bumbu, iznīcina padomju pozīcijas. Bet Sarkanā armija cenšas noturēties. Pat dziesmas tiek dziedātas ar lielu drosmi.
  Cilvēki būs laimīgi
  Laime uz visiem laikiem...
  Padomju valdība -
  Spēks ir liels!
  
  ŽIRINOVSKIS NEBIJA PĀRDOD JEĻCINAM
  Vladimirs Volfovičs Žirinovskis to uzņēma un pēdējā brīdī mainīja savas domas balsojumā par Jeļcina impīčmentu 1999. gada 15. maijā. Patiešām, kāpēc viņš zaudētu pusi no sava vēlētāja? Galu galā, cik žēl, ka pusotrs miljons dolāru nav tā vērti!
  Vārdu lūdza Vladimirs Volfovičs.
  Un tad viņš paziņoja:
  - Jums mani pareizi jāsaprot: mēs esam pret Jeļcinu un par impīčmentu!
  Pēc tam izcilu runu teica Vladimirs Volfovičs Žirinovskis. Kurā viņš burtiski neatstāja nevienu akmeni no Jeļcina un viņa bandas.
  Jā, Vladimirs Volfovičs Žirinovskis bija vienkārši milzīgā šokā.
  Viņš saprata, ka jāsit, kamēr gludeklis karsts, un Jeļcins jau bija politiskais līķis, kas smird un stipri smird, un nav ko likt uz spēles.
  Un šeit ir balsojums. Piecdesmit Liberāldemokrātiskās partijas balsis ļāva iegūt vairāk nekā divas trešdaļas Valsts domes un izsludināt impīčmentu. Patiesība vēl nav pilnīga.
  Un vēl bija Stepašina kandidatūras apstiprināšana Krievijas premjerministra amatam.
  Šeit Vladimirs Volfovičs Žirinovskis ierosināja šo kandidatūru noraidīt un turklāt anulēt Primakova demisiju. Pamatojoties uz to, ka Jeļcinam nepārprotami ir šizofrēnija.
  Un Valsts domē šāds priekšlikums tika sveikts ar gavilēm. Vai tiešām Jeļcins nav traks?
  Katrā ziņā Stepašina kandidatūra neizturēja. Un opozīcija izveda ielās simtiem tūkstošu cilvēku.
  Un viņi visu nobloķēja... Un notika steidzama konstitucionālās tiesas sēde.
  Un tika nolemts, pakļaujoties tautas spiedienam, Primakova demisiju anulēt. Un pamatā bija lēmums par Krievijas prezidenta vājprātu.
  Valsts dome arī nolēma apturēt Jeļcina prezidentūru, pamatojoties uz viņa garīgo vājprātu un acīmredzamo šizofrēniju. Tātad Jeļcins var teikt - beigas!
  Jeļcina atcelšanu no amata atbalstīja arī Federācijas padome. Un Augstākā tiesa apstiprināja kaitinošā tirāna beigas.
  Jebkurā gadījumā mēs nolēmām, ka ir pienācis laiks pielikt punktu Jeļcinam un arī viņa zagļu ģimenei.
  Un vecais, pieredzējušais, bijušais ārlietu ministrs Maksims Primakovs vairāk vai mazāk derēja visiem. Varbūt, izņemot Berezovski, bet visi ienīda šo oligarhu.
  Vladimirs Volfovičs Žirinovskis rīkojās gan kā cienīgs cilvēks, gan tajā pašā laikā gudri. Un viņa reitings pacēlās kā piekūns uz augšu.
  Atkal Žirinovskis kļuva moderns un foršs. Patiesībā šis ir lielisks politiķis, kurš visiem deva ragus.
  Prezidenta un Valsts domes vēlēšanas notika vienlaikus. Viņi atradās uz vētraina viļņa. Zjuganovs atbalstīja Maksima Primakova kandidatūru apmaiņā pret amatiem valdībā. Jurijam Lužkovam vajadzētu būt premjerministram.
  Vladimirs Žirinovskis, kā vienmēr, iekļuva prezidenta amatā. Viņš gribēja tur parādīties. Un kā izrādījās, ne bez pamata.
  Lai gan Vladimirs Volfovičs neuzvarēja, viņš veica spilgtu, priekšvēlēšanu kampaņu un ieņēma otro vietu - tikai aiz Maksima Primakova.
  Un tagad uzvaru izcīnīja jaunais prezidents ... Vladimirs Volfovičs saņēma iekšlietu ministra un premjerministra pirmā vietnieka amatu, kas atbild par varas bloku, kā arī ģenerāļa pakāpi.
  Tādējādi Vladimirs Volfovičs pacēlās augstāk. Par premjerministru kļuva bijušais Maskavas mērs Jurijs Lužkovs. Mitrofanovs tika iecelts par ārlietu ministru. Genādijs Zjuganovs kļuva par pirmo vicepremjeru, kas atbildīgs par sociālo bloku, un Masļukovs kļuva par pirmo vicepremjeru ekonomikas jautājumos. Un komunists kļuva par finanšu ministru.
  Tā sākās jaunas valdības un kursa veidošana.
  Čečenijā sākās pilsoņu karš starp Mashadovu un viņa komandu, no vienas puses, un Šamilu Basajevu, no otras puses. Šamils Basajevs sadarbojās ar vahabiem, Radujevu un citiem kaujiniekiem, tostarp bin Ladenu. Un Aslans Mashadovs sāka atbalstīt Krievijas vadību.
  Un sākās ilgstošs pilsoņu karš.
  Mashadovam nācās saskarties ar daudziem ārzemju algotņiem, kuri centās palīdzēt viņa galvenajam ienaidniekam Šamilam Basajevam. Taču pēc 11. septembra terorakta naudas plūsma vahabiem un Basajevam personīgi samazinājās.
  Un Mashadovam izdevās pārņemt savā kontrolē gandrīz visu Čečeniju. Krievija ir kļuvusi daudz bagātāka, pateicoties ekonomikas atveseļošanai un naftas, gāzes un citu izejvielu cenu kāpumam. Un Mashadova vadītie čečeni piekrita atgriezties savā sastāvā apmaiņā pret investīcijām. Tas ir, bija, kā jau reālajā vēsturē, tikai Krievijas armija necīnījās un tūkstošiem krievu karavīru palika dzīvi.
  Un Akhmada Kadirova vietā valdīja Aslans Mashadovs. Viss noritēja kā reālajā vēsturē. Maksims Primakovs valdīja uzmanīgi, bez pēkšņām kustībām. Un viņš atteicās iet uz trešo termiņu. Un veselības stāvoklis viņam neļāva.
  Un tronis gandrīz pēc mantojuma tika nodots Jurijam Lužkovam. Arī šis vairāk vai mazāk derēja visiem.
  Genādijs Zjuganovs kļuva arī par premjerministru, un komunisti vēlēšanās atbalstīja Lužkovu. Vladimirs Žirinovskis devās uz prezidentūru un bija otrais.
  2003. gada vēlēšanās Maksimam Primakovam bija vēl labāk, jo Žirinovskis šajās vēlēšanās nepiedalījās.
  Bija arī citi kandidāti, kas cīnījās - tātad no buldozera. Un vēlēšanas bija vairāk kā farss.
  Genādijs Zjuganovs kļuva par premjerministru, bet Žirinovskis tika atcelts no valdības, un viņš nokļuva opozīcijā. Tas, protams, bija sagaidāms. Likvidēts no ārlietu ministra un Mitrofanova amata.
  Šeit tas ir, un tas ir pagājis. LDPR ballītei ir pienākušas tumšas dienas.
  Atkal Žirinovskis Vladimirs Volfovičs tiek zaimots medijos. Un salīdzinot ar Ādolfu Hitleru.
  Tiesa, Vladimirs Žirinovskis kļuva par armijas ģenerāli un viņam bija daudz ordeņu un medaļu.
  Viņš veidoja ierēdņa karjeru. Bet tagad man bija jāatgriežas parlamentā.
  Francijas ieguvums ir Liberāldemokrātiskā partija. Un viss atgriezās normālā stāvoklī. Maskavas mērs Lužkovs īstenoja mērena liberālisma politiku. Savukārt Zjuganovs, šķiet, bija aizmirsis, ka viņš it kā ir ļeņinists. Viņa politika bija aptuveni tāda pati kā iepriekš.
  Maidans Ukrainā nenotika. Jūlija Timošenko tikko uzvarēja prezidenta vēlēšanās. Iemesls bija tas, ka 2008. gada ekonomiskā krīze bija vājāka. Var redzēt, ka vēsture gāja nedaudz savādāk, un tas nedaudz mainīja bākas un atšķirīgās cenas.
  Jūlija Timošenko īstenoja mērenu prorietumniecisku politiku. Un nestrīdējās ar Krieviju. Arī Maskavas mērs Jurijs Lužkovs savās ambīcijās izrādīja mērenību, un bizness viņam bija pāri visam.
  Līdz ar to ārpolitikā bija dažas nianses. ISIS neizdevās attīstīties. Sīrijā Asada vietā parādījās kompromisa prezidents. Un 2015. gadā Lužkovs, jau vecs un saskaņā ar konstitūciju ne visai vesels, savu valdīšanu beidza divos termiņos.
  Un tagad Genādijs Zjuganovs ir devies uz prezidenta amatu. Un viņa ievēlēšana politiku būtiski neietekmēja. Sīrijā valdīja miers... Amerikāņi tiešām nevarēja sakaut talibus un pameta Afganistānu.
  Boksa divīzijā smagajā svarā viss noritēja nedaudz savādāk. Vitālijs uzvarēja obligāto izaicinātāju Stīvensonu. Un turpināja karjeru. Jā, pirms tam "bronzas bumbvedējs", kurš veica rekordsēriju trīsdesmit divus nokautus, tika pārspēts Vitālijs Kļičko. Un tad arī Vitālijs Kļičko aizvadīja apvienošanās cīņu ar Taisonu Fjūriju un saņēma visas četras jostas vienlaikus. Vladimirs Kļičko kļuva par regulāru pasaules čempionu.
  Vitālijam Kļičko tituli piederēja līdz 2020. gadam, kad beidzās Jūlijas Timošenko divi termiņi. Un Vitālijs Kļičko devās uz prezidentūru. Noteikti uzvarēja...
  Un līdz šim viss bija kārtībā, bet koronavīruss visu sabojāja. Genādijs Zjuganovs kādu laiku bija prezidents. Uzvarēja 2019. gada vēlēšanās. Un tad viņš nolēma aiziet. 2023. gadā salīdzinoši jaunais Afonins kļuva par jauno Krievijas prezidentu. Tādējādi tradīcija tika pārtraukta, kad prezidentiem bija jau pāri septiņdesmit gadiem. Vladimirs Žirinovskis joprojām ir opozīcijā. Tāds ir vecais vectēvs nacionālists.
  Bet Afoninam ir pirmais nopietnais pārbaudījums - karš ar talibiem, kas uzbruka Tadžikistānai. Un tas ir nopietni...
  Bet, protams, skaistas un baskājas meitenes ir gatavas drosmīgi cīnīties.
  Episkā cīņa ar talibiem turpinājās. Un tagad talibi uzbrūk krievu karaspēkam pa visiem perimetriem.
  Un Krievijas armija atspoguļo viņu ofensīvu. Un notiek sīva cīņa.
  Nataša dod pagriezienu un ar kailiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku met granātu. Asaro pretiniekus un rēc:
  - Slava krievu dievu laikmetam!
  Zoja arī cīnās ar ienaidniekiem, vairāk nekā pārliecinoši. Pļauj pretiniekus un rēc:
  - Lielās Krievijas vārdā!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs nāves dāvanu.
  Tā šīs meitenes ļoti slaveni ķērās pie biznesa.
  Augustīna, arī ļoti precīzi šaudama uz ienaidnieku un ar kailiem kāju pirkstiem metot granātas, ņurdēja:
  -Par lielo PSRS!
  Un Svetlana cīnās ar modžahediem, izsitot tos rindās, rēc:
  - Par foršo Krieviju!
  Un ar savu kailo papēdi viņš padosies nāves slepkavnieciskajai dāvanai.
  Šī ir meiteņu komanda, kas dzimuša, lai nogalinātu talibus. Un ne tikai talibi.
  Nataša iesmējās un, šaujot uz modžahediem, paņēma to un kliedza:
  - Slava PSRS!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist slepkavu.
  Zoja, turpinot šaut uz Islāma impērijas karavīriem, agresīvi izdeva:
  - Slava mūsu armijai!
  Un ar basām kājām viņš metīs postošo.
  Un Augustīns sit afgāņus un apkauno:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Un kaili kāju pirksti sāks iznīcību.
  Svetlana arī sagrauj ienaidniekus, izsit tos ar niknumu un čīkst:
  - PSRS svētajam komunismam!
  Tās ir meitenes, kuras cīnīsies par savu sirdsapziņu. Un viņi cīnās un uzvar.
  Alenka ļoti smagi cīnījās un ar kailiem kāju pirkstiem meta nāvējošas dāvanas.
  Un meitene iesaucās:
  - Par komunismu!
  Anyuta ļoti skaisti nošāva ienaidnieku, ar pliku papēdi trāpīja talibiem un čīkstēja:
  - Par komunisma Krieviju!
  Šeit Alla cīnījās ļoti pieticīgi un aktīvi. Un pliki kāju pirksti palaisti ar nāvējošu spēku.
  Meitene ņurdēja:
  - Par PSRS komunismu!
  Meitene Marija to paņēma un pagriezās, nopļāva afgāņus un ņurdēja:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa palaida nāvējošu spēku.
  Olimpiskās spēles arī deva mērķtiecīgu pavērsienu un nopļāva daudz ienaidnieku. Un meitene čukstēja, izmetusi plikus kāju pirkstus un vjaknuļu:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Marusja cīnās ar mežonīgo kaķa niknumu un šauj uz afgāņiem. Un tos masveidā iznīcināt.
  Un meitene rēc:
  - Tas ir ļoti forši!
  Matrēna ļoti precīzi trāpa modžahediem un pļauj kā vārpas. Šeit ir meitene.
  Un rūc pie sevis ar rituli:
  - Par ļoti labu komunismu!
  Stalenida arī cīnījās ar mežonīgu niknumu un nogrieza talibus no karaspēka. Tāda viņa ir cīņas sieviete.
  Un viņa ļoti trāpīgi uzrakstīja ienaidnieku.
  Stīlenīda dziedāja:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Tās šeit ir kaujas meitenes. Un ļoti skaista un kaujinieciska.
  Karotājs deva pagriezienu ienaidniekam. Nopļāva afgāņu karaspēka masu un čīkstēja. Par Krieviju un brīvību
  līdz beigām.
  Veronika, šaujot uz talibiem, sita tos ar raķetēm un čīkstēja:
  - Slava komunismam!
  Viktorija, šaujot uz drosmīgajiem un varonīgajiem Allāha karotājiem, čivināja:
  - Par Dzimteni!
  Tas ir meitenes visvairāk sulas un skaistumu. Ļoti skaistas un kaujinieciskas meitenes. Un viņiem ir milzīgs spēks. Un tādas kaujošas meitenes
  un drupināt, un kult, sagraujot afgāņus.
  Serafima arī skribēja ienaidnieku, ar mežonīgu spēku izsitot talibus.
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam nāvējošas nāves dāvanas.
  Šīs meitenes ir vienkārši pārsteidzošas.
  Aļonka skricelēja uz afgāņiem un ļoti agresīvi pļāva ienaidniekus.
  Sieviete karotāja iesaucās, nocirtot islāma impērijas karotājus.
  Un viņa iesaucās:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Anyuta ļoti aktīvi skribelē ar ienaidniekiem un ar savu spēku pļauj ienaidniekus. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa meta nāvējošu un kolosālu spēku.
  Un meitene čivināja:
  - Slava komunismam!
  Un ar koši nipeli mūsu bazūkas poga aizdedzināja tvertni.
  Šeit cīnītāja Alla saspiež ienaidnieku ar lielu niknumu. Un dzinumi un slapji iznīcina modžahedus.
  Šīs meitenes ir ļoti skaistas un cīņas ir kļuvušas par varoņiem.
  Cīņa ar Allu lauku grēdās ar mežonīgu niknumu.
  Tas ir meiteņu militārais ceļš. Kuras ļoti pat cīnās. Un ļoti agresīvi sagrāva talibus.
  Martial Marija bija ļoti satriecoša ar mežonīgu spēku un visus nogrieza kā skuvekli.
  Un ar kailiem kāju pirkstiem meitene meta iznīcināšanas granātas. Un meitene saplēsa daudz ienaidnieku.
  Olimpiskās spēles atkal notiek. Un atkal sagrauj modžahedus. Un atkal viņa meta savus kailos kāju pirkstus ar slepkavību un iznīcināšanu.
  Un tas būs rupji un ļoti agresīvi.
  Un Olimpiskās spēles sāka cīnīties un ar pliku papēdi padevās iznīcībai un pilnīgai nāvei.
  Lūk, tāda kaujoša meitene-varone šajā olimpiādē. Šeit ir kaujas meitene.
  Un Marusja ar lielu niknumu sagrāva afgāņus. Un pļāva tos ar mežonīgu drosmi.
  Un ar zemeņu nipeli viņa paņēma un nosūtīja nāvējošu spēku.
  Un daudz modžahedu zārkā.
  Alenka paziņoja, šaujot uz ienaidnieku un čīkstot:
  - Par varenāko komunismu pasaulē!
  Anyuta, rakstot par afgāņiem, agresīvi atzīmēja:
  - Šeit mēs atkal esam baltā zirgā!
  Lūk, atkal cīnītāja Alla grūtā cīņā. Un rudmatainā meitene atkal skricelē par modžahediem un čīkst pilnā sparā.
  Un tas noteikti tos iznīcina.
  un kliedz plaušās.
  Un meitene skricelē kā ložmetējs.
  Un Marija darbojas ar visu savu mežonīgo spēku. Un viņš ļoti precīzi šauj uz afgāņiem. Un tas ļoti precīzi nopļauj ienaidniekus - katru lodi acīs.
  Un rēc:
  - Par Krieviju Svarogu!
  Olimpiskās spēles rīkojās ļoti nežēlīgi un nogalināja pretiniekus un nopļāva modžahedus. Un ļoti kaujinieciska meitene-varone. Šīs meitenes ir vienkārši pārsteidzošas.
  Un neviens pret viņiem neizdzīvos.
  Olimpiskās spēles pamatīgi nopļauj ienaidniekus. Un viņš ar kailiem kāju pirkstiem izsit afgāņus, metot nāvējošas nāves dāvanas. Olimpiskās spēles, protams, ir ļoti meitene
  stilīgākais un kaujinieciskākais no visiem pasaulē.
  Nu viņš iepļaukās modžahediem un nopļaus tos ar zobenu.
  Un meitene ņems un dziedās:
  - Es esmu skaistumkopšanas klases Hyper!
  Šīs meitenes ir tik skaistas un ļoti kaujinieciskas. Viņiem ir kolosāla sajūsmas pakāpe un spēks acīm.
  Marusja šauj uz afgāņiem un čīkst:
  - Par komunisma laikmetu!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem, it kā pie modžahediem, āmurēs. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša.
  Matryona sitīs ienaidniekus ar nāvējošu spēku ar sarkanu krūšu nipeli no bazukas. Un tas tiešām ir viņas hiperspēks.
  Un karotājs čīkst:
  - Par lielo komunismu!
  Tās ir meitenes, kas cīnās par PSRS un rāda varonības brīnumus. Nē, pret tādām meitenēm neviens ienaidnieks nevar pretoties. Pat tik daudz kā talibi. Lai gan viņi ir spējīgi mest līķus uz Maskavu.
  Stalenida cīnās ar pārākiem ienaidnieka spēkiem. Un arī kā viņš ar zemeņu nipeli nospiež bazūkas pogu un čīkst:
  - Es esmu super klases karotājs!
  Un ar aci saviem draugiem.
  Arī Veronika agresīvi iznīcina afgāņus un nedod viņiem žēlastību. Un notiek liela iznīcināšana.
  Meitene ir ļoti kaujinieciska un viņai piemīt fenomenāls kosmisks spēks.
  Un Stalenidā šī spēka modžahedus drosmīgi sagrauj vēl vairāk. Teiksim tā, taisnās meitenes.
  Viktorija ar lielu aktivitāti sit afgāņus, sit un rēc:
  - Es esmu hiperklases meitene!
  Un Serafima dauza modžahedus ar vikšvas kaislību, nopļauj tos un čīkst:
  - Es esmu ultra skaistums!
  Albīna un Alvīna debesīs grauj afgāņus. Un Helga ir ar viņiem. Cik aktīvi viņi uzņēma dzeltenos. Un iznīdēt kapitāli.
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem nogāza talibu automašīnu un čīkstēja:
  - Par VDR! Lai komunisms atkal atgriežas pie vāciešiem!
  Alvīne arī notrieca Islāma impērijas lidmašīnu un kliedza:
  - Uz komunisma lielākajām virsotnēm!
  Un Helga debesīs ar kailiem kāju pirkstiem aizsedza Taliban tanku un čivināja:
  - Par uzvarām caur jumtu!
  Tā cīnījās kaujošas un skaistas meitenes.
  Anastasija Vedmakova arī saspieda modžahedus no debesīm un dziedāja:
  - Lai komunisms ir slavens!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa no lidmašīnas meta pretiniekus bumbas.
  Un Akulina Orlova arī kulja afgāņus un dziedāja:
  - Slava mūsu Tēvzemei.
  Un nometa ienaidniekam smagas un nāvējošas bumbas.
  Tās bija cīņas meitenes, teiksim taisni.
  Mirabela Magnetic saspieda pretiniekus ar kolosālu intensitātes pakāpi un čīkstēja:
  - Par lielo un vareno komunismu!
  Un atkal meitene piemiedza ceriņkrāsas acis.
  Tādas bija meitenes.
  Anastasija Vedmakova dauzīja afgāņus un iesita tiem, gaudodama:
  - Mans jaunais kredo ir uzvarēt visus!
  Un arī, kā izmantot plikus kāju pirkstus.
  Akuļina Orlova kult pretinieces. Viņa tos pļāva kā ķemmi un čīkstēja:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē!
  Un kā piekāpties ar pliku papēdi.
  Un Mirabela Magnetic ar savu kolosālo spēku notriec ienaidniekus un čīkst:
  - Es esmu super meitene!
  Un ar koši nipeli, kamēr viņš nospiež pogu.
  Šīs meitenes ir vienkārši super un hiper.
  Alvīna sagrāva talibus un ar lielu spēku čīkstēja:
  - Par komunismu!
  Un ar plikiem papēžiem, it kā spiestu pedāļus. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša.
  Un Albīna par afgāņiem kā lupanets. Un iedod viņiem lielo hiper.
  Un viņš paņems daudz ienaidnieku uzreiz un noliks viņu.
  Un viņš to visu dara ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un dziedāt:
  - Es esmu foršākā meitene pasaulē!
  Helga arī sit talibus. Viņi ir kolosāli un aktīvi iznīcina. Bet tad viņš ar plikiem kāju pirkstiem notēmēs raķeti, un Afganistānas bunkurs to sasitīs.
  Un kopumā tas ir lieliski.
  Un meitene smejas...
  Bet Elizabete ar savu tanku uzņems modžahedus un sarīkos viņiem pilnīgu sakāvi. Un uzreiz tiks nogalināti daudzi talibi.
  Un talibu tankiem torņi ir norauts.
  Elizabete ir meitene, kas ir augstākās klases supermens. Un sagrauj ienaidniekus ar plikiem kāju pirkstiem. Un burtiski ierok tos zemē.
  Tā šī Elizabete ir vienkārši Hipera.
  Un viņas tanks, it kā pie modžahediem, sagraus.
  Nepavisam nav meitene, bet kaut kas super aktīvs un kaujiniecisks.
  Un Katrīna kuļ afgāņus. Viņai ir neticams spēks un veiklība. Un viņa ar savu pliko kāju pirkstu palīdzību iznīcina islāma impērijas karavīrus.
  Šī ir meitene, un viņa jau ir nogalinājusi tik daudz afgāņu.
  Un viņa to paņēma un dziedāja:
  - Es esmu ultra!
  Un Elena pamatīgi kuļ ienaidniekus. Parāda viņiem savu superklasi un rēc:
  - Es esmu Hipers!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem tas ir kā ar āmuru ķīniešiem. Šeit ir meitene.
  Un Euphrosinia ļoti agresīvā veidā iznīcina Afganistānas kaujiniekus. Un ļoti precīzi šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus.
  Un vēl murrājot:
  - Tēvzemei un Krievijai būs mūsu Svaroga mesija!
  Teiksim tā, ka meitenes ir goda karotājas.
  Elizabete, šaujot uz afgāņiem, atzīmēja:
  - Vispār man kaut kā vairāk patīk krievu dievi!
  Jekaterina izšāva ar pliku papēdi, nospiežot pogu, nojauca talibu tanku un čīkstēja:
  - Un arī krievu dievi man patīk vairāk! Kāpēc mums vajag Jēzu apgraizīt astotajā dienā?
  Jeļena aiz dusmām čīkstēja:
  - Man ir kauns par kņazu Vladimiru!
  Elizabete tam piekrita:
  - Un tev būtu jākaunas!
  Elena tam piekrita:
  - Protams, kauns, ka krievi pielūdza ebreju svētos!
  Katrīna to paņēma un norūca:
  - Mums ir jābūt krievu svētajiem un dieviem!
  Elizabete tam piekrita, rādot zobus:
  - Jā, viņiem vajadzētu!
  Un piemiedza ar aci ienaidniekam.
  Eifrozīnija enerģiski atzīmēja, uzspridzinot modžahedus no lielgabala:
  - Mēs uzvarēsim islāma impēriju...
  Un atkal Elizabete, it kā sitot ienaidnieku, ir letāla.
  Arī Gerda ļoti prasmīgi cīnās. Tas skar modžahedus ar nāvējošu spēku un čīkst:
  - Par lielo komunismu!
  un viņa ir tik kareivīgs un slavens karalis!
  Šarlote arī sagrauj talibus un čīkst, atklādama zobus:
  - Tas ir lieliski!
  un tāda kaujoša meitene klases mega!
  Arī Kristīna ar plikiem kāju pirkstiem spārda afgāņus. Un viņi tos noteikti nogalinās.
  Un viņš ņems un nodos:
  - Es esmu ārietis numur viens!
  Un Magda sitīs afgāņus, nogalinās daudz no viņiem un šņāks:
  - Par PSRS un VDR!
  Un piemiedz ar savām safīra acīm. Šī meitene ir vienkārši hiper!
  Nē, talibi nevar tikt galā ar super un hiper klases meitenēm.
  Un viņas ir tik kareivīgas meitenes.
  Un viņi dzied aizrautīgi:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Ar to nejokošu,
  Saplēsim to!
  Un kā karotāji izplūdīs asarās. Šeit ir meitenes.
  Un viņi arī iebāza basās kājas sagūstīto talibu karavīru purnos. Un piespieda viņus skūpstīt savus kailos apaļos papēžus.
  Šeit ir meitenes bikini.
  Bet talibi spīdzināja komjaunatnes locekli. Viņi sagrieza viņas rokas no aizmugures un uzvilka uz plaukta. Un pacēla augšā. Un viņi sagrieza meiteni uz koka. Un pacēla viņu augšā. Un tad viņi to paņēma un palaida vaļā.
  Un meitene nokrita. Viņa paņēma to pie pašas zāles un pakārās. Un viņa sastinga. Un modžahedi dusmīgi iesmējās. Tad meiteni atkal paņēma un uzvilka augstāk, līdz pašai koka galotnei.
  Un tad viņi atkal palaida viņu vaļā. Meitene sabruka un atkal karājās pašā apakšā. Un virve stiepās, un skaistums gaudoja aiz sāpēm. un viņi atkal sāka viņu celt augšā.
  Uzvilkts līdz pašai augšai. Labi uzmeta, lai mazliet pakaras. Un tad viņi atkal atlaidās ar mežonīgu niknumu. Un meitene atkal sabruka un sagriezās
  locītavas. Un vispār viņa bija diezgan kaila. un kā sāpēja.
  tad to atkal ceturto reizi pacēla un kārtīgi sakrata. Tad viņi to nostiprināja uz blīva zara un sāka to stiept. Viņi pielika kluci pie meitenes basām kājām,
  un sāka karināt uz tā smagumus. Talibi vispirms piekāra pūdu svaru vienā pusē un pēc tam otrā pusē. Tad viņi sāka meiteni sist ar pātagu. Sadauzīja tā, ka āda pārsprāga.
  Un tad komjaunieši sāka bērt sāli uz brūcēm. Un tad viņi paņēma un iekustināja karstu vadu. Un viņi sita meiteni ar slimu spēku. Tad afgāņu bendes nosmērēja meitenes kailās pēdas un aizdedzināja zem viņas cepeškrāsni. Un nošausim skaistuli bez liekām ceremonijām. Un tad talibu bendes ieziedēja meitenei arī krūtis. Un pēc
  kas aizdedzināja viņas krūtis. Un viņi sāka meiteni pamatīgi sist.
  Un apcep modžahedu karotāju un viņas krūtis un papēžus. Un tad viņi iesmērēja ēzeli un aiznesa lāpu līdz sēžamvietai. Un viņi sāka meiteni pamatīgi sist. Un tad uguns skāra viņas krūtis. Mati, kas klāja Veneras grotu, uzreiz pārogļojās. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša. Un tāda spīdzināšana viņu gaidīja.
  Afgāņu bendes sadedzināja meiteni un viņas krūtis, ēzeli un krūtis, un viņas basās pēdas. Un viņi to kārtīgi apcepa. Tad talibu bende paņēma karstu stieni un divreiz nedomājot ielika meitenei tūplī. Un kā, viņa kliedz mežonīgās sāpēs.
  Tas viņai tik ļoti sāpināja. Un šīs meitenes ir tik nerātnas un skaistas. Bet afgāņi meiteni smagi spīdzināja. Un tik skaisti karotāji. Un karotājs tos kārtīgi apcep.
  Un tā meiteni paņēma bendes un sāka plēst garos graciozos pirkstus ar karstām knaiblēm. Un tas tik ļoti sāp. Bendes salauza meitenei pirkstus, sākot ar mazo pirkstiņu.
  Un burtiski viss bija salauzts. Un tad komjaunietim sāka plīst ribas. Un tajā pašā laikā viņa krūtīs iezagās knaibles. Un tas kļuva sarkans no karstuma, lai pagrieztu dzelzs un koši sprauslas. Un meitenei tika norautas krūtis. Un tas bija tik nežēlīgi un sāpīgi.
  Tieši tur notika spīdzināšana.
  Gerda, šaujot uz modžahediem, pamanīja:
  - Slava komunismam!
  Šarlote ļoti agresīvi ar velnišķīgu spēku atzīmēja. Un čīkstēja:
  - Tēvzemei!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš uzsitīs ienaidniekam.
  Šeit ir meitene. Un tik kareivīgi.
  Kristīna to paņēma un ar kailiem pirkstiem sita talibus un čīkstēja:
  - Slava krievu dievu laikmetam!
  Arī Magda ar kailajiem kāju pirkstiem ietriecās afgāņiem un iesaucās:
  - Par mūsu dzimteni!
  Un šīs meitenes ir tik foršas.
  Gerda, šaujot uz pretiniekiem no Afganistānas, izdeva:
  - Par Vācijas lielo komunismu.
  Šīs meitenes ir tādas cīņas skaistules.
  Gerda jautri atbildēja, uzrakstot uz modžahediem:
  - Man ir meitene vienkārši super.
  Un Šarlote agresīvi norādīja, kad viņa šāva uz pretinieku:
  - Slava āriešu komunismam!
  Un, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, viņa iesaucās:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Arī Kristīna ar lielu precizitāti krita virsū ienaidniekam, atzīmēja:
  - Par Krieviju un Vāciju draudzībā!
  Magda arī dauzīja modžahedus un čīkstēja:
  - Slava mūsu ērai!
  Un atkal piemiedz saviem partneriem.
  Šeit ir meitenes.
  Un Džeina Ārmstronga sāka sist talibus ar lielgabalu.
  Meitene bija ļoti skaista.
  Džeina dauzīja pretinieku ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Slava Tēvzemei!
  Tā Ģertrūde izmisīgi sitīs ienaidniekus, un tie tiks pamatīgi apsegti un sasisti.
  Un vēdināšana:
  - Lielbritānijai!
  Un Malānija, it kā sitot ienaidnieku un liekot viņam hara-kiri, un čivināt:
  - Par angļu uzvarām!
  Monika arī ar kailiem kāju pirkstiem uzsitīs ienaidniekiem un čīkstēja:
  - Par padomju uzvarām!
  Gan Tamāra, gan Sulfija cīnās ar talibiem un nogalina bārdainos karotājus, kas nāk viļņos.
  Un šīs meitenes dzied:
  - Cilvēki būs priecīgi
  Laime uz visiem laikiem...
  Krievijas valdībai ir
  Spēks ir liels!
  Tamāra pagriezās un šāva ar kailiem kāju pirkstiem un iesaucās:
  - Par manu viedokli par komunismu!
  Sulfija arī sitīs ienaidnieku, nogalinās daudz talibu un čīkstēs:
  - Teiksim kādu vārdu par Krieviju!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Tamāra pagriezās. Viņa nopļāva daudz afgāņu un čivināja:
  - Par labāko Tēvzemes spēku!
  Sulfija arī pārbūvēs ienaidnieku un sagaida:
  - Par komunismu PSRS!
  Un aci ar safīra acīm.
  Tās ir meitenes - tikai augstākā klase un lidojums.
  Alise un Andželika joprojām cīnās.
  Blondīne un rudmate.
  Tās ir spēcīgas meitenes un šauj no snaipera šautenēm.
  Un, kamēr viņi dzied paši sev:
  - Slava PSRS! Mēs rādīsim piemēru visiem!
  Alise šāva uz ienaidnieku ar snaipera šauteni. Nošauts ar kailiem kāju pirkstiem, un
  čīkstēja:
  - Slava manai valstij!
  Andželika arī uzsit ienaidniekam ar kailiem kāju pirkstiem, met granātu un čīkst:
  - Krievijai vislielākā.
  Un pamiedz ar smaragda acīm.
  Šīs meitenes ir tikai augstākās pilotes. Un tā afgāņi ir saspiesti. Šeit viņi cīnās un foršākie un gudrākie pasaulē.
  Alise čivināja, piemiedzot ar aci:
  - Slava PSKP laikiem!
  Andželika tam viegli piekrita:
  - Liela slava PSRS varoņiem!
  Un atkal viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam nāvējoša spēka granātu.
  Šeit viņa ir parastas kļūdas sieviete neparastā izskatā.
  Alise to paņēma un čivināja:
  - Komunisma nemirstīgo ideju vārdā!
  Un viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāvējoša spēka dāvanu.
  Andželika arī paņēma un dauzīja ienaidnieku.
  Viņa to nogrieza kā smilšpapīru un čīkstēja:
  - Par Krieviju un krievu dieviem!
  Šīs sievietes bija ļoti kaujinieciskas un foršas.
  Alise, šaujot uz ienaidnieku, paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem palaida ienaidniekam iznīcināšanas dāvanu.
  Un tas bija ļoti foršs gājiens.
  Andželika arī sagrāva ienaidnieku, burtiski iznīcinot viņu un demonstrējot kolosālu spēku. Un rotaļīgi smaidot teica:
  - Tas ir milzīgs notikums!
  Un viņas kailie pirksti palaida vēstījumu par nāvi un iznīcību!
  Šeit tā bija meitene - vienkārši hiperklase.
  Alise paņēma to un rūca plaušās:
  - Es esmu spēcīgākais un foršākais Visumā!
  Andželika ar plikām zolēm palaida veselu mucu ar sprāgstvielām un čīkstēja:
  - Un es esmu megaversā!
  Šīs meitenes ir ļoti skaistas.
  Alise atzīmēja, kad viņa šāva uz ienaidnieku:
  - Ticība komunismam ir lieliska!
  Un nāvējošu granātu mētāšanu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un Andželika šauj uz modžahediem un rēc:
  - Mūsu ticība ir ļoti liela!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīs granātu ar iznīcinošu spēku.
  Un karotāji paņēma ienaidnieku un tā šie talibi piemānīja... Un ne pasakā teikt, ne ar pildspalvu aprakstīt.
  Alise diezgan loģiski pamanīja, izšaujot no snaipera šautenes un notriecot talibu uzbrukuma lidmašīnu.
  Alise to paņēma un čivināja:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Un atkal meitene to paņems ar plikiem kāju pirkstiem un palaidīs kaut ko ārkārtīgi nāvējošu.
  Pret modžahediem cīnās arī brīvprātīgie no Japānas. Jo īpaši komunistiskās pārliecības meitenes nindzjas.
  Kāda zilmataina nindzju meitene ar vējdzirnavām sacirta afgāņus un sasita viņus.
  Tad viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta iznīcības zirņus un čīkstēja:
  - Par komunismu Japānā!
  Dzeltenmatainā nindzju meitene izpildīja arī tauriņa paņēmienu ar zobeniem. Izgrieziet daudz modžahedu. Un tad viņas basās kājas
  viņi paņēma un iemeta nāvējošu granātu.
  Tad meitene teica:
  - Slava PSRS un Japānai!
  Rudmatainā nindzju meitene arī pacēla un ar aizmuguri iesita afgāņu karavīriem. Un viņa meta savus kailos kāju pirkstus,
  kaut kas slepkava dāvanā. Un viņa pārbaudīja:
  - Slava Krievijai un PSRS!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem veica stobra pieņemšanu. Un kā viņa iesita talibu karavīriem, nogriežot tiem galvas. Tad iemeta
  nāvējoša iznīcināšana ar kailu noslīpētu kāju un čīkstot:
  - Slava Sarkanajai armijai!
  Un visas četras nindzju meitenes ar plikiem papēžiem meta iznīcības zirņus un izsita veselu afgāņu bataljonu ar tankiem. Šīs meitenes ir vienkārši ultra!
  Tas ir skaistums - meitenes tiešām ir ļoti foršas.
  Oļegs Ribačenko arī griež modžahedus ar zobeniem. Un kopā ar viņu meitene Margarita.
  Šie nemirstīgie bērni ir vienkārši super.
  Un viņi īpaši sagrauj ienaidniekus. Teiksim, ka tur un bērni!
  Un tad zēns un meitene abi svilpo. Un vārnas, saņēmušas sirdstrieku no bērna svilpes, krīt dibenā. Un viņu knābji caurdur talibu galvaskausus.
  Tie ir bērni - dabiski visa un visa iznīcinātāji.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - pagodināt mūsu padomju cilvēkus,
  Apsveicu manu ballīti...
  Mūsu visu bērnu siržu savienība,
  Mēs visi esam draudzīga ģimene!
  Margarita Magņitnaja, graujošās pretinieces, enerģiski izdeva:
  - Esiet slavens ar mūsu kosmosa Krieviju!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs ienaidniekam kaut ko pavisam letālu.
  Oļegs Ribačenko, iznīcinot talibus, dziedāja:
  - Margarita, logs ir vaļā,
  Mārgareta, tu neesi aizmirsusi
  Kā tas viss bija!
  Šis zēns ir tik foršs un kareivīgs. Šis ir terminatoru zēns.
  Tie ir bērni šeit, kuri ir ļoti forši un kaujinieciski.
  Jāpiebilst, ka meitenēm ir ļoti grūti.
  Alise arī apšauda talibus. Un dzied viņam zem deguna:
  - Viens divi trīs četri pieci! Zaķis iznāca pastaigāties!
  Un meitene atkal izšāva ar lielu precizitāti.
  Andželika bija ļoti labs sitiens. Un izdarīja spēcīgus šāvienus pa ienaidnieku.
  Un kā viņš spiež ar koši nipeli un ņem to no bazuka un trasē.
  Un karotājs ļoti precīzi šāva uz ienaidnieku.
  Andželika to paņēma un iesaucās:
  - Slava mūsu komunistiskajai partijai!
  Un atkal kā sprādziens ar lielu precizitāti pret ienaidnieku. Un talibu lidmašīna atkal avarē.
  Un arī Alise ļoti precīzi šāva, un Islāma impērijas uzbrukuma lidmašīna aizdegās.
  Tās ir meitenes.
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - PSRS ir brīnišķīga valsts, kurā visas tautas ir draudzīga ģimene!
  Alise vēlreiz izšāva, ar vienu šāvienu notriekdama uzreiz trīs modžahedus un atbildēja:
  - Par Krievijas lielo ballīti!
  Un meitenes izplūda smieklos. Kopumā viņi ir karotāji ar ļoti atšķirīgiem uzskatiem.
  Bet visas meitenes savās sirdīs nēsā komunisma ideju. Un viņi vēlas, lai uz planētas Zeme būtu īsta paradīze. Un tas būtu ļoti skaisti.
  Andželika atzīmēja, ar lielu precizitāti apšaudot ienaidniekus un izsitot cauri galvaskausiem.
  - Komunisms nekad nesalocīs spārnus un neielīdīs čaulā!
  Alise tam piekrita:
  Komunisms nekad nesalocīs spārnus! Mūsu ideoloģija ir radīt laimi uz planētas Zeme!
  Un abas meitenes kliedz:
  - Slava Krievijai! Slava! Meitenes basām kājām skrien uz priekšu...
  Baskāju sieviešu divīzija... sveic krievu tautu!
  Un sievietes karotājas izrāda agresīvu un seksuālu prieku.
  Alise čukstēja, atlaidusi zobus un čīkstot:
  - Mēs visi kopā iestājamies par PSRS!
  Un karotājs atkal sita ienaidniekus.
  Andželika arī šāva uz ienaidnieku un iesita viņam pa galvu. Un viņa iesaucās:
  - Slava mūsu Tēvzemei!
  Un karavīrs bija ārkārtīgi kaujiniecisks un sarkans.
  Un viņas mati ir vējā, šie vara sarkanie mati plīvo kā proletāriešu baneris.
  Šīs meitenes ir ļoti skaistas un seksīgas.
  Un tik daudz modžahedu jau ir aprakti...
  Strādā arī meitenes...
  Šeit Viola un Dominika šauj uz afgāņiem.
  Meitenes šauj ar bazūkām uz tankiem un Āzijas kājniekiem.
  Šeit Viola tika izšauta, izmantojot sarkano sprauslu, lai nospiestu bazūkas pogu, un izšaujot ar raķeti darbināmu raķeti.
  Un afgāņu masa tika saplēsta.
  Viola atkal dziedāja:
  - Es ticu lielajam komunismam!
  Un Dominika arī šauj īpaši uz modžahediem. Un izsit tos lielās masās.
  Tajā pašā laikā meitenes ar plikiem kāju pirkstiem metīs granātas.
  Un ar sarkanu nipeli uz bazuka pogas viņš nospiedīs ienaidniekus, kas radikāli iznīcinās.
  Šīs meitenes ir tik skaistas. Un kā viņi izskatās lieliski, kad cīnās tikai biksītēs. Un augstākās klases karotāji.
  Viola piezīmēja, kad viņa atkal šāva uz ienaidnieku ar savu zemeņu nipeli.
  - Man patīk cīnīties! Tas ir lieliski!
  Dominika iesmējās un atzīmēja:
  Kas vainas vīriešiem?
  Viola smējās un atbildēja, ar kailiem kāju pirkstiem metot ienaidniekam granātu un čīkstot:
  - Protams, ka ir labi! Un daži ir vienkārši burvīgi!
  Tās šeit ir ļoti kaujinieciskas un skaistas meitenes.
  Dominika atzīmēja:
  Cik ilgi šis karš turpināsies?
  Viola vēlreiz izšāva uz modžahediem, izmantojot sārtināto nipeli un čīkstēja:
  - Es domāju, ka tas ir ilgs laiks!
  Dominika paņēma to un dziedāja:
  - Visumā plosās karš,
  Saspiediet nogalināšanu bez iemesla...
  Sātans ir nost no ķēdes
  Un nāve nāca viņam līdzi!
  
  Un kurš apturēs plūsmu
  Asiņainās trakās upes..
  Lāzera stars ieplūdīs templī,
  Un zibenīgi vīrietis pazuda!
  Viola piebilda, ar kailiem kāju pirkstiem metot granātu:
  Un tāds haoss
  Piepildīja Visumu...
  Cilvēces skumja lieta -
  Iztur sāpes, ciešanas!
  Tās ir meitenes, tik foršas dziedātājas.
  Un Oļegs Ribačenko griež afgāņus ar zobeniem.
  Zēns met nāves dāvanas ar kailajiem slepkavnieciskā spēka pirkstiem un dzied.
  Zemes dēls atbildēs nē
  Es nekad nebūšu vergs...
  Es ticu, ka brīvība ausīs
  Vējš dziedēs svaigu brūci!
  
  Par svēto Tēvzemi cīņā,
  Pats Lielais Svarogs aicina...
  Celies drošsirdīgais bruņinieks agrās stundās,
  Tumsa aizies, maija rozes uzziedēs!
  Tas ir tik varonis zēns...
  Un meitene Margarita, iznīcinot modžahedus ar zobeniem un metot granātas ar kailiem pirkstiem, piebilst:
  Un sirds un vēnu pulsācija,
  Mūsu bērnu, māšu asaras...
  Viņi saka, ka mēs vēlamies pārmaiņas
  Met nost nežēlīgo ķēžu jūgu!
  Un bērni atkal svilpos. Un vārnas to paņems un noģībs, zaudējot samaņu. Un burtiski taranu galvaskausus daudziem simtiem modžahedu.
  
  ALEKSANDRS ALEHINS DOD CILVĒCEI IESPĒJU
  Alehins nenomira, nejauši aizrijoties ar steiku Portugālē, bet tomēr aizvadīja maču par pasaules šaha čempionātu ar Mihailu Moisejeviču Botviņiku.
  Mačs tika aizvadīts Londonā trīsdesmit spēlēs. Favorīts bija daudzos turnīros ļoti veiksmīgais Mihails Botviņiks, kuram bija vairāku uzvarētu šaha turnīru sērija. Turklāt Aleksandram Alehinam jau bija piecdesmit četri gadi, un tika uzskatīts, ka viņa laiks jau bija pagājis.
  Botviņiks ir gandrīz divdesmit gadus jaunāks un lieliskā fiziskajā formā.
  Taču Alehins labi sagatavojās atklāšanai un uzturēja sevi formā.
  Jau pirmajā spēlē viņš ievadā izmantoja jaunumu un pieveica Botviņiku.
  Tomēr bija sagatavošanās un Mihails Moiseievich. Sākumā ar diviem punktiem vadībā izvirzījās mačos pieredzējušākais Aļehins. Notika sitienu apmaiņa. Pēc tam līdz divdesmitajam geimam Botviņņiks rezultātu izlīdzināja. Bet divdesmit otrajā Alehins pielietoja palielinājumu un spēja uzvarēt. Pēc tam Botviņiks zaudēja līdzsvaru un sāka riskēt. Un viņš zaudēja vēl četras spēles no piecām.
  Alehins sensacionāli uzvarēja mačā pret Botviņiku un pat ar graujošu rezultātu.
  Un tas parādīja, ka Aleksandrs Alehins joprojām ir lielisks un gadu gaitā nav zaudējis savu milzīgo spēku.
  Un pasaules čempions atkal sāka spēlēt turnīros.
  Divus gadus vēlāk Alehins uzvarēja arī Keresu. Kas uzvarēja daudzos dažādos turnīros.
  Un tad, tā kā FIDE joprojām nekontrolēja kroņa izlozi, uzvarēja arī Reševskis.
  Tādējādi Alehins kļuva par septiņkārtēju pasaules čempionu.
  Un 1952. gadā Alehins nospēlēja neizšķirti ar Bronšteinu. Šis mačs bija ļoti saspringts un kaujiniecisks. Un Alehins ar grūtībām, uzvarējis pēdējo spēli, panāca neizšķirtu...
  Un 1957. gadā Alehins oficiāli beidza savu šaha karjeru. Būdams jau vecāks šahists, čempions, viņš turpināja atlikt spēles uz pasaules čempionātu, un beigu beigās aizgāja un palika nepārspēts, un divdesmit astoņus gadus turēja šaha kroni.
  Tādējādi pārspējot Laskera rekordu.
  Pasaules čempiona tituls turnīrā tika izspēlēts 1958. gadā. Un Mihails Tals kļuva par jauno pasaules čempionu divdesmit gadu vecumā. Un tā izrādījās sava veida sensācija.
  Atšķirībā no patiesā stāsta, Mihaila Tāla zvaigzne šaha tronī dega ilgu laiku.
  Mihails Tāls uzvarēja gan Smislovu, gan Gelleru, gan Petrosjanu. Tad viņš uzvarēja Spaski. Un Bobijs Fišers, un Anatolijs Karpovs un Korčnojs. Un pat Mihails Tāls pirmajā mačā 1986. gadā uzvarēja pašu Gariju Kasparovu.
  Tikai 1989. gadā Garijs Kasparovs beidzot uzvarēja Talu. Mihails Tāls laboja Alehina čempionāta rekordu. Un viņš bija šaha karalis trīsdesmit vienu gadu!
  Tad bija Garija Kasparova laikmets. Precīzāk, Garija Kasparova laikmets nebija.
  Viņš tikai vienu reizi aizstāvēja savu pasaules čempionu titulu pret Šoru un devās politikā.
  Un 1995. gadā Višijs Anands kļuva par jauno pasaules čempionu. Un šis industriālais ģēnijs arī valdīja šahā veselu laikmetu. Viņam neizdevās pārspēt Tala rekordu čempionāta garumā gada laikā, taču viņš pārspēja viņu uzvarēto maču skaitā.
  Višijs Anands pat uzvarēja Karlesonu 2013. gadā. Viņš bija tik pārliecināts par savām spējām.
  Un tikai 2015. gadā virsotnei Karlesonam tomēr izdevās divdesmit gadus ieņemt iepriekš dominējošo Višiju Anandu.
  Kārlesons atklāja savu ēru...
  Pārmaiņas notika arī politikā. Garijs Kasparovs bija iesaistīts politikā. Izveidoja savu partiju, tika ievēlēts parlamentā. Un tas ir atstājis iespaidu uz vēstures gaitu. 1995. gada Valsts domes vēlēšanās Garija Kasparova partija Jaunā Krievija pārvarēja piecu procentu slieksni.
  Arī Garijs Kasparovs labprāt kandidētu uz Krievijas prezidentu, viņš vēl bija pārāk jauns. Bet Jeļcins, protams, atbalstīja morāli. Bet pagaidām, protams. Kad 1999. gada maijā notika balsojums par Jeļcina impīčmentu, Francija vienbalsīgi deva Gariju Kasparovu par diktatora gāšanu.
  Vairāk nekā divas trešdaļas Valsts domes nobalsoja par Jeļcina impīčmentu. Un tas noteikti mainīja vēstures gaitu. Arī Federācijas padome impīčmentu atbalstīja ar balsu vairākumu. Un Maksims Primakovs kļuva par prezidenta pienākumu izpildītāju. Lai gan viņš tika atlaists, konstitucionālā tiesa to atcēla - argumentējot, ka Jeļcins dekrēta parakstīšanas laikā bija neadekvāts.
  Tādējādi vara Krievijā ir mainījusies. Pirmstermiņa prezidenta vēlēšanās 1999. gada rudenī uzvarēja Maksims Primakovs. Un Maskavas mērs Lužkovs kļuva par premjerministru.
  No kara ar Čečeniju izdevās izvairīties. Bet pašā Čečenijā izcēlās pilsoņu karš. No vienas puses, Mashadovs ir leģitīms prezidents. No otras puses, Basajevs un Radujevs un vahabīti.
  Krievija atbalstīja Mashadovu ar ieročiem un naudu. Galu galā Mashadovs uzvarēja.
  Pēc tam Čečenija sarīkoja referendumu un atgriezās Krievijai.
  Maksims Primakovs pie varas bija divus termiņus uz astoņiem gadiem un 2007.gadā nodeva varu Jurijam Lužkovam. Kurš arī valdīja divus termiņus, līdz 2015. gadam. Kad jau bijušais Maskavas mērs uzskatīja sevi par vecu, bet par jauno prezidentu kļuva Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas priekšsēdētājs Genādijs Zjuganovs.
  Bet šis valdnieks, neskatoties uz savu lielo vecumu, pārāk mīlēja varu.
  Un viņš to paņēma un atjaunoja savus termiņus. Taču 2022. gadā karš sākās ar talibu iebrukumu Tadžikistānā. Un šī bija jauna cīņa.
  Tomēr, izmantojot administratīvos resursus un falsificējot vēlēšanas, Zjuganovs tika līdz trešajam termiņam.
  Garijs Kasparovs un Aleksejs Navaļnijs izraisīja lielu nemieru vilni pret komunistiem.
  Bija plaši protesti. Notika sadursmes starp cilvēkiem un policiju, tika izmantoti granātmetēji, asaru gāze, steki un gumijas lodes. Beigās nonāca pat līdz šaušanai. Un slaktiņu sērija.
  2025. gadā beidzot izcēlās plaša mēroga Maidans, un Genādijs Zjuganovs tika gāzts.
  Par jauno Krievijas prezidentu kļuva Garijs Kasparovs, bet par premjerministru kļuva Aleksejs Navaļnijs. Tādējādi pasaules politikā tika atklāts jauns laikmets ...
  Vladimirs Putins Jeļcina administrācijā palika mazpazīstams un kluss ierēdnis. Vienīgais, kas viņam tika piešķirts:
  Viņš neļāva Jeļcinam pēc impīčmenta veikt militāru apvērsumu. Tiesa, pats Jeļcins pēc piecām sirdstriekām vairs nevēlējās cīnīties par varu.
  Garijs Kasparovs Krievijas prezidenta amatā solīja apsteigt ASV un izveda Krievijas karaspēku no Afganistānas.
  Pēc ceturtdaļgadsimta ilgas kvazikomunistiskās varas ir sācies jauns laikmets politikā.
  
  
  JAUNAS IESPĒJAS DROŠIEM SAMURAJIEM
  Midvejas kauju tik un tā vajadzēja uzvarēt Japānai. Bet tas nav fakts, ka samuraji šajā variantā atklās otru fronti. Un tāpēc lietas varēja notikt nedaudz savādāk. Teiksim, Staļingrada pagāja kā reālajā vēsturē. Un nekas daudz nav mainījies. Briti veica operāciju Torch bez amerikāņu karaspēka. Rommels ir salauzts. Tiesa, nosēšanās Marokā nerealizējās. Vāciešiem, pārvietojot noteiktus spēkus no Eiropas, izdevās apturēt britu ofensīvu. Montgomerijs, paklupis uz spītīgas pretestības, apstājās. Vācieši kādu laiku turēja līniju. Tad viņi sāka pārvest papildu spēkus uz Āfriku. Rommels uzsāka pretuzbrukumu, nedaudz piespiežot britus, bet Montgomerijs atkāpās uz aizsardzības līniju Lībijā. Priekšpuse ir nostabilizējusies. Četrdesmit trešā gada jūlijā nacisti mēģināja izlauzties cauri padomju aizsardzībai Kurskas bulgā. Kopš japāņi ieņēma Havaju salas, amerikāņi gandrīz pārtrauca uzlidojumus Vācijas pilsētām un rūpnīcām. Tas ļāva vāciešiem ražot vēl dažus tankus, īpaši Tigers un Panthers. Kurskas bulgā piedalījās vēl četri simti transportlīdzekļu, kā arī nozīmīgāki aviācijas spēki. Turklāt Hitlers no Francijas pārveda papildu sešas kājnieku divīzijas un noņēma dažus ieročus no Atlantijas mūra. Tas nostiprināja vācu grupējumu. Ofensīva sākās aptuveni kā reālajā vēsturē, taču, tā kā nacisti bija nedaudz spēcīgāki, viņi guva lielus panākumus. Tomēr nebija iespējams noslēgt gredzenu ap padomju grupējumu. Lai gan pati Frica ofensīva ilga divdesmit dienas un beidzās tikai 25. jūlijā. Tad padomju vienības uzsāka pretuzbrukumu. Un cīņas ievilkās ilgāk. Vācieši Āfrikā bija aizsardzībā. Viņiem nebija jātērē enerģija Itālijai, un uz fronti tika nogādāts vairāk tehnikas, tāpēc bombardēšana bez amerikāņiem bija daudzkārt vājāka. Japāna turpināja uzvarēt. Tāpēc amerikāņu pavēlniecība pieļāva arvien vairāk kļūdu, un viņi pārāk steidzās atgūt Peru ostu. Tas noveda pie dominējošā viedokļa - Amerikai Eiropa nav vajadzīga. Pateicībā par to vācu zemūdenes praktiski pārtrauca uzbrukt amerikāņu kuģiem. Tāpēc Sarkanā armija tikai līdz septembra beigām ieņēma Orelu un Belgorodu, piedzīvojot milzīgus zaudējumus. Un uz laiku pārtrauca reklamēšanu. Tomēr panikai vēl nebija pamata. Sekoja lietains rudens, kam sekoja ziema. Un vajadzētu nākt jaunām Sarkanās armijas uzvarām. To sapratis, Hitlers piedāvāja Staļinam pamieru. Piemēram, paņemsim pauzi!
  Cik no mūsu puišiem gāja bojā pēdējās kaujas laikā? PSRS un Trešais Reihs cīnījās trīs mēnešus. Sarkanās armijas zaudējumi bija lielāki nekā reālajā vēsturē, un Vērmahta zaudējumi nebija mazāki. Abas puses tika noasiņotas. Bet nacisti palielināja iekārtu ražošanu, viņi spēja nedaudz atgūties. Jāatzīmē, ka tankos zaudējumu īpatsvars bija par labu nacistiem, un, tā kā viņu atbrīvošana izrādījās lielāka nekā reālajā vēsturē, vācieši kompensēja viņu zaudējumus. Aizsardzības cīņās Panther izrādījās labs tanks. Tā garstobra un ātri šaujošais lielgabals ar savam laikam izcilu optiku spēja iznīcināt padomju tankus. Turklāt trīsdesmit četri neiekļuva Panthers, Tigers, Ferdinands pierē, un joprojām bija pārāk maz smago tanku, lai ietekmētu kauju gaitu. Staļins noraidīja pamieru ar Vāciju. Līdz oktobra beigām padomju karaspēks atsāka ofensīvu pret Harkovu un Smoļensku. Vācieši ļoti spītīgi pretojās. Viņiem bija spēcīga aizsardzība, it īpaši centrā, un kopumā viņi gaidīja padomju vienību virzību šajos virzienos. Savādi, bet, salīdzinot ar reālo vēsturi, lielāks aprīkojuma daudzums, īpaši lidmašīnas un tanki, ļāva vāciešiem pretoties daudz efektīvāk. Turklāt, kam bija vairāk rezervju, nacisti rīkojās mierīgāk, nesteidzās padomju ofensīvas laikā pa frontēm, bet konsekventāk vadīja rezerves un paļāvās uz progresīvāku un dziļāku aizsardzību. Pāris desmiti papildu divīziju izglāba itāļu frontes trūkuma dēļ, un Āfrikā Montgomerijs nesteidzās, un vācieši laivu nešūpoja. Kara intensitāte ar Lielbritāniju strauji samazinājās. Par atsevišķu mieru vēl nebija runas, taču acīmredzot Čērčils bombardēšanu bremzēja, acīmredzot rēķinoties ar to, ka PSRS un Trešais reihs viena otru iespēju robežās nogurdināja. Ieroču izlaišana no Vācijas un satelītiem izrādījās gandrīz par trešdaļu lielāka nekā reālajā vēsturē. Tas ļāva aizlāpīt caurumus un, paļaujoties uz blīvu aizsardzību, salīdzinoši veiksmīgi pretoties. Situāciju pasliktināja tas, ka padomju pavēlniecība bija uzbrukumā, kur Frici jau viņus gaidīja, un izdevās iekārtoties aizsardzībā. Rezultātā avanss bija ārkārtīgi lēns un maksāja lielus zaudējumus. Karš kaut kā sāka atgādināt Pirmo pasaules karu, kad aizsardzība izrādījās spēcīgāka par uzbrukumu, uzbrūkošā puse zaudēja vairāk, un rezultātā frontes līnija kļuva neaktīva. Padomju karaspēks virzījās vidēji vienu līdz divus kilometrus dienā, ļaujot vāciešiem nostiprināties, bet jaunas pozīcijas un saglabāt aizsardzību. Operatīvā telpā iekļūt nebija iespējams. Tomēr Harkova tika ieņemta decembra sākumā pēc sīvām pilsētu kaujām. Vācieši palielināja aviācijas ražošanu. Focke-Wulf un ME-309 veiksmīgi pretojās vājākajiem padomju iznīcinātājiem. Īpaši bīstams bija ME-309 ar septiņiem lielgabalu izvietojumiem un lielu ātrumu. Un Focke-Wulf ar bruņām un labu aizsardzību ir izturīga mašīna ar sešiem pneimatiskajiem ieročiem. Transportlīdzekļu klātbūtne ar šādiem ieročiem, protams, noveda pie tā, ka nacisti ieguva priekšrocības gaisā. Sliktāko manevrēšanas spēju kompensēja lielais ātrums niršanas laikā, kas ļāva aizbēgt, ieejot astē, un spēcīgais bruņojums ļāva notriekt lidmašīnu no pirmās pieejas. Turklāt vācieši izstrādāja īpašu taktiku cīņai ar padomju transportlīdzekļiem, lai izmantotu jaudīgākus ieročus un ātrgaitas vācu lidmašīnas. Ļoti labi sevi parādīja arī jaunākais bumbvedējs Yu-288. Šī mašīna ir gan ātra, gan pārvadā lielu bumbas kravu.
  Focke-Wulf izrādījās spēcīgs priekšējās līnijas bumbvedējs, kas visos aspektos ir pārāks par PE-2. Decembra beigās padomju karaspēks bija izsmelts un bija spiests apstāties milzīgo zaudējumu dēļ. Kamēr vācieši joprojām turēja Smoļensku un daļu no kreisā krasta Ukrainas. Un kas pats galvenais - boksīta un leģējošo elementu atradnes. Padomju karaspēka zaudējumi tankos izrādījās tik taustāmi, ka Mainšteins uzsāka pretuzbrukumu un pat spēja atgūt Harkovu un izveidot katlu padomju karaspēkam. Bet janvārī-februārī padomju karaspēks uzsāka pretuzbrukumus un atkal spēja atgūt ilgi cietušo Harkovu. Taču līdz martam Sarkanā armija bija izsmelta un bija spiesta pārtraukt ofensīvu. Bija pauze... Abas puses cieta pārāk daudz zaudējumu. Turklāt Staļins vēlējās papildināt savu armiju ar spēcīgākiem un modernākiem tankiem T-34-85 un IS-2. Tiesa, vācieši papildinājās arī ar progresīvākiem un jaudīgākiem "Panther" -2 un "Tiger" -2. Staļins rēķinājās arī ar progresīvākajām LA-7 un Yak-3. Bet vācieši, atbildot, Focke-Wulf vietā laida klajā jaunāko TA-152 modifikāciju, un īpaši nepatīkams ir reaktīvais ME-262. Pēdējam gaisa kuģim ātruma, bruņu un bruņojuma ziņā nebija līdzvērtīgu. Patiesība bija dārgāka, un ražošana bija darbietilpīgāka. Bet no otras puses, vācieši radīja arī HE-162, kas ir lēts, manevrējams, salīdzinoši viegli izgatavojams un arī reaģējošs. Staļins tehniskajās sacensībās vēl nav uzvarējis. Lielbritānija karā cīnījās ārkārtīgi pasīvi. ASV vēl nav spējušas pārņemt iniciatīvu no japāņiem. 25. jūnijā, uzkrājuši spēkus, Sarkanā armija devās uzbrukumā centrā. Sākumā padomju karaspēks spēja iekļūt aizsardzībā, bet pēc tam iesaistījās kaujās par Smoļensku. Tipiska sarkano ģenerāļu kļūda ir ieņemt pilsētas līdz noteiktam datumam. Un mēģiniet, paņemiet labi nocietinātu pilsētu ar spēcīgu garnizonu un aizsardzību. Padomju karaspēka ofensīva apsīka, kad vācieši pārcēla papildspēkus un sāka pretuzbrukumu. Cīņas atkal, tāpat kā Pirmajā pasaules karā, kļuva pozicionālas un ļoti viskozas. Hitlers izrādīja neparastu piesardzību. Iespējams, viņš paļāvās uz brīnumieroci un jaunākajiem tehniskajiem sasniegumiem un tāpēc nesteidzās. Iespējams, savu lomu nospēlēja arī vēlme glābt āriešu asinis, kuras vācieši jau tā bija daudz zaudējuši. Jā, un nacistu tanku aizsardzība ir daudz efektīvāka, it īpaši laužošais "Tīģeris" -2.
  Cīņas centrā ievilkās līdz vēlam rudenim. Staļins izrādīja spītību, vēloties gūt panākumus. Bet šajā gadījumā es atradu izkapti uz akmens. Padomju karaspēka zaudējumi bija milzīgi. Vācieši, būdami aizsardzības puse, zaudēja nedaudz mazāk. Panther-2 izrādījās labs tanks. Šis transportlīdzeklis bija diezgan labi aizsargāts pieres daļā, un tam bija lielisks bruņu caurduršanas pistole, un tajā pašā laikā pienācīgas braukšanas īpašības. Tas manāmi pārspēja T-34-85 pistoles jaudas, frontālās aizsardzības ziņā un neatpalika no ātruma un manevrēšanas spējas. Pat IS-2 vācu mašīna ir bīstams ienaidnieks, kas uzbrūk ievērojamā attālumā. Biežo sabrukumu, līdzvērtīgu ieroču, tikai neliela pārsvara aizsardzībā dēļ King Tiger nebija labākajā kontā. Smagāka "Panther" modifikācija -2 aizsardzībā panāca "Tiger" -2 un pārspēja braukšanas sniegumā. Drīz vācieši apvienoja ražošanu gandrīz tikai uz "Panther" -2, kas sver piecdesmit vienu tonnu ar 900 zirgspēku dzinēju. Šis tanks vairāk vai mazāk bija piemērots militārpersonām. Sarkanā armija nesasniedza uzvaru un apturēja virzību. Pienāca ziema. Vāciešiem bija "E" sērijas tanki un jaunas reaktīvas lidmašīnas. Notika sitienu apmaiņa. Lielbritānija palika pasīva, ASV jau ir sākušas kaut ko iegūt pret Japānu. Staļins, redzēdams, ka, kamēr PSRS spēlē lielgabalu gaļas lomu, pieņēma un pat piedāvāja Hitleram pamieru. Piemēram, lai nacisti vēršas pie Rietumiem, un kapitālisti karo. Vadītāja aprēķins bija mānīgs un vienkāršs. Hitlers piekrita šim pagriezienam. Un tagad, četrdesmit piektā gada februārī, vācu karaspēks devās uzbrukumā Lībijā. Un viņiem tur izdevās. Kaujās izrādījās, ka vācu tanki bija pārāki par angļu tankiem, un reaktīvie lidaparāti bija pilnīgi ārpus konkurences. ASV vēl nav iesaistījušās cīņā. Cīņās galveno lomu spēlēja Panther-2 un E-100, kā arī Tiger-2 modifikācija ar nelielu tornīti un biezākām bruņām ar jaudīgu dzinēju. Angļu "Churchill" nav slikts bruņās, bet diezgan vājš bruņojumā. "Cromwell" nemaz nevelk. Un Challenger, vienīgais stāvošais tanks, nav masu sērijā. Bet pats galvenais ir karaspēka kvalitāte. Vācieši, izturējuši uguns un dzelzs pārbaudi austrumu frontē, ir daudz gatavāki kaujai nekā britu karaspēks. Īpaši koloniālās šķelšanās. Un vācu vienības devās uzbrukumā. Martā Ēģipte tika ieņemta. Un tad vācieši ienāca Tuvajos Austrumos, sagrāba Irāku, Kuveitu un pēc tam Saūda Arābiju. Hitlers neiebilstu doties uz Indiju caur Irānu, bet Staļins, kura karaspēks joprojām atradās Irānā, tam nepiekrita. Vācieši devās uzbrukumā, virzoties cauri Sudānai. Un tālāk uz Etiopiju un Somāliju. Un no turienes uz ekvatoru. Ofensīvā piedalījās apmēram septiņdesmit Vērmahta divīzijas. Un Lielbritānijai nebija tādu spēku, lai iebilstu pret Trešo reihu. Vācieši ieņēma arī Gibraltāru. Uzbrukums izrādījās pārejošs un gandrīz zibens ātrs. Ofensīvā piedalījās arī reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas, kā arī helikopteri. Āfrikai draudēja Lielbritānijas pilnīga zaudēšana. Bet Staļins nav tik vienkārši.
  Lielbritānijas izstāšanās no kara ir pārāk bīstama PSRS. Un Sarkanā armija devās uzbrukumā 1945. gada jūnijā. Vājinātais vācu karaspēks austrumos to neizturēja un pakļāvās spiedienam. Nacisti, nespējot to izturēt, aizripoja uz rietumiem. Sarkanā armija spēja atbrīvot Smoļensku, Kijevu un iekļuva Baltkrievijā. Pārveduši papildu spēkus no Āfrikas, vācieši ar lielām grūtībām spēja apturēt padomju karaspēka ofensīvu. Kaujās piedalījās jaunie E-50 sērijas vācu tanki, kuriem nebija līdzvērtīgu. Turklāt nacisti izdarīja traucējošu triecienu no Turcijas. Un pati Turcija Vācijas spiediena ietekmē uzbruka Padomju Savienībai. Tādējādi situācija atkal kļuva sarežģītāka. Problēma bija tā, ka T-54 vēl nebija iekļuvis sērijā, un T-34-85 jau bija acīmredzami novecojis uz E sērijas un pat Panther-2 fona. Ziemā padomju karaspēks joprojām uzbruka, bet nevarēja gūt ievērojamus panākumus. Turklāt cīņās sāka piedalīties diskotēkas ... Vienīgais, kas kļuva labāks, bija amerikāņu panākumi pret Japānu. Beidzot jeņķiem izdevās atgūt Peru ostu, un iniciatīva Klusajā okeānā sāka pāriet uz Amerikas pusi. Bet diemžēl ASV palīdzība varētu būt par vēlu. 1946. gada pavasarī vācieši, izmantojot E tanku priekšrocības pār trīsdesmit četriem, devās uzbrukumā. Kaujās rūdītais padomju karaspēks pretojās ļoti spītīgi. Sarkanā armija bija varonīga un bagātīgi aprīkota ar artilēriju. Īpaši 100 mm prettanku lielgabali. Un iedziļinājās. Vāciešiem izdevās atgūt Kijevu un atgrūst Sarkano armiju aiz Dņepras. Bet tieši uz šīs ūdens barjeras padomju karaspēks izveidoja nepārvaramu aizsardzību. Vācieši cīnījās visu vasaru un rudeni, bet nespēja salauzt padomju karaspēku. Tikai viņiem atkal izdevās bloķēt Ļeņingradu. Bet nacisti neieņēma pašu pilsētu. Ziema pagāja sitienu apmaiņā. Amerikāņi lēnām virzījās pāri Klusajam okeānam, un līdz šim viņi nav izmantojuši kodolieročus. Pavasarī vācieši atkal mēģināja virzīties uz priekšu. Viņi izmantoja "E" sērijas tankus, jaunākās mašīnas, kas sver septiņdesmit tonnas. PSRS izlaida IS-7, kas spēj pretoties mastodoniem. Sāka parādīties arī vidējas tvertnes T-54. Arī Lielbritānija pastiprinājās, uzsākot ofensīvu Ekvatoriālajā Āfrikā. Šeit palīdzēja arī amerikāņu sauszemes vienības. Karam Klusajā okeānā amerikāņiem nebija vajadzīgs daudz karaspēka un tanku. Tāpēc viņi sāka izspiest nacistus no Āfrikas. Tagad sabiedrotie saprata, ka sēdēt ārā nebūs iespējams un ka ienaidnieks ir jāsagrauj un jāspiež. Vasarā un rudenī ASV un Lielbritānija spēja atkarot ievērojamu Āfrikas daļu un pat padzina vāciešus no Somālijas un Etiopijas. Vācieši nespēja attīstīt ofensīvu pret Maskavu, iegrimuši pozīciju cīņās. Ziemā Staļins uzbruka Turcijai. Sarkanā armija sakāva Osmaņu karaspēku un ieņēma Karsu, Erzurumu un Tanrogu. Vācieši bija spiesti nodot ievērojamus spēkus, lai glābtu sabiedroto. Bet Sarkanā armija, negaidīti satriekusi Ļeņingradas tuvumā, guva tur lielu uzvaru. Pienāca 1948. gads... Pavasarī vācieši atkal mēģināja tikt uz priekšu. Viņiem izdevās izveidot oriģinālu piramīdveida tvertni, kas ir necaurlaidīga no visiem šaušanas leņķiem. Un ar šo mašīnu tika saistītas lielas cerības. Akcija sākās maijā. Pēc divu mēnešu spītīgām cīņām nacisti tuvojās Smoļenskai. Piramīdveida tanki parādīja savu kaujas efektivitāti, taču tos bieži uzspridzināja mīnas. Vācieši nespēja ieņemt pilsētu un to aplenca. Bet Āfrikā sabiedrotie guva lielus panākumus, padzenot vāciešus no Ēģiptes. Arī Japāna tika uzvarēta, zaudējot daudzas salas un Filipīnas. Rudenī vācieši virzījās tālāk austrumos, centrā, atkal tuvojoties Ļeņingradai. Vācijas aviācija joprojām bija spēcīgāka par padomju aviāciju, īpaši kvalitātes ziņā. Bet 1948. gada beigās MIG-15 sāka ierasties frontē. Padomju reaktīvā mašīna ātruma un bruņojuma ziņā bija zemāka par vācieti, taču tā bija manevrējamāka. Savu sniegumu uzlaboja arī amerikāņi.
  1949. gada ziemā padomju karaspēks atgrūda vāciešus no Ļeņingradas un atgrūda uz Smoļensku. Un amerikāņi kopā ar britiem padzina nacistus no Āfrikas. 1949. gada pavasarī no kara izstājās arī Turcija. Trešais reihs arī zaudēja kontroli pār Tuvajiem Austrumiem. Nacistu stāvoklis pasliktinājās. Viņi neuzdrošinājās virzīties uz priekšu austrumos, bet pārgāja uz ciešu aizsardzību. Padomju karaspēks, izmantojot tankus T-54 un IS-7, mēģināja izlauzties cauri Vērmahta aizsardzībai. Bet nacisti stingri turēja bloku. Neveiksmīgi beidzās arī sabiedroto mēģinājums nolaisties Spānijā. Nedaudz labāk operācija noritēja Sicīlijā, kur ar vietējās mafijas palīdzību tika gūti panākumi. Ir apritējis jau vienpadsmitais gads kopš Otrā pasaules kara sākuma. Visas valstis ir ārkārtīgi izsmeltas un ārkārtīgi nogurušas. Pasaules ekonomika bija pārslogota. Un visi gribēja pabeigt cīņu pēc iespējas ātrāk. Īpaši stipri izsīkušie vācieši un krievi. Staļins piedāvāja Hitleram mieru ar nulles varianta nosacījumiem: atgriešanos pie iepriekšējām robežām un ieslodzīto apmaiņu - viss par visiem! Bet fīrers piekrita tikai pamieram, nevēloties atteikties no okupētās teritorijas. Turklāt Vācijā jau tika pabeigts darbs pie atombumbas izveides, un tur jau bija starpkontinentālās raķetes. ASV apsvēra iespēju izmantot atombumbu. Bet, kamēr viņi baidījās sabojāt Eiropā. Un viņi to nometa 1949. gada decembrī Japānā. Iznīcināšanas sekas bija briesmīgas. Un līdzīgs mājiens Vācijā tika saprasts. Fīrers uzrunāja tautu un ierosināja apsvērt jautājumu par cienīgu pasauli. Bet tad viņš pārdomāja... Pienāca jaunais 1950. gads. Padomju karaspēks frontē sāka jaunu ofensīvu. Vāciešu aizsardzība bija ļoti cieša. Un sabiedrotie virzījās cauri Itālijai, kur notika militārs apvērsums, un atcēla Musolīni. Bet piramīdveida vācu tanki pārspēja Patonus un Challengers. Īpaši smagi piekāpās amerikānis Patons, kurš pat no tuva attāluma nevarēja iekļūt vācu tanka bruņās. Un sabiedrotie sāka asiņot. Jā, un neievainojami vācu diski nodarīja milzīgu kaitējumu ASV un Lielbritānijai. Pagaidām Vācijas aviācija saglabāja kvalitatīvu pārākumu pār sabiedrotajiem. Vasaras nosēšanās mēģinājums Normandijā beidzās ar neveiksmi. Tiesa, augusta beigās pēc kodolbombardēšanas Japāna kapitulēja. Rietumi ir atraisījuši rokas. Taču ASV neuzdrošinājās izmantot kodolieročus, tāpēc tos varēja segt ar Trešā Reiha starpkontinentālajām ballistiskajām raķetēm. Sarkanā armija centrā tuvojās Dņeprai, taču arī tika apturēta. Abu pušu spēki bija izsmelti līdz galam... Un visbeidzot, 1950. gada 25. novembrī Trūmens piedāvāja Hitleram mieru uz paritātes nosacījumiem. Tas ir, Eiropa paliek ar Trešo Reihu, izņemot Sicīliju un to, kas ir palicis no Itālijas. Staļins iet uz kompromisu: PSRS robežas 1939. gadā. Tas ir, vācieši nedaudz atkāpjas, atsakoties no teritorijas, bet iegūstot dažus ieguvumus. Francija, Beļģija, Holande un citas dīvainas paliek Vācijas kontrolē, bet saņem zināmu autonomiju. Tas ir, veidojas kaut kas līdzīgs Eiropas Savienībai. Trešais reihs izbeidz ebreju un čigānu genocīdu, lai gan daži viņu tiesību juridiski ierobežojumi var saglabāties. Tirdzniecības attiecības tiek atjaunotas pilnībā. Valstis apņemas cienīt citu suverenitāti. Reparācijas nevienam netiek uzliktas. Ieslodzītie tiek apmainīti pret visiem. Staļins un Hitlers bija tik noguruši, ka pieņēma šādu piedāvājumu. ASV uzvarēja vairāk nekā citas, tāpēc tām izdevās savā ietekmes sfērā iekļaut Ķīnu un Āziju. Un Lielbritānija kopā ar Ameriku paņēma Āfriku. Vācija ir ļoti noplicinājusi cilvēkresursus. Tajā fīrers oficiāli ieviesa daudzsievību. PSRS palika bez teritoriālajiem ieguvumiem, kas saņemti trīsdesmit devītajā, četrdesmitajā gadā. Un viņš bija stipri noguris.
  
  
  KARNISAS PANTERA NUMURS OTRĀ
  ANOTĀCIJA
  Skaistas karotājas meitenes spēja pārvērst Panteru par tanku būves šedevru. Un tagad vācieši ir pamatīgi sasprindzinājuši Sarkano armiju.
  . NODAĻA #1
  1943. gada septembrī sērijā ienāca progresīvākā Panther-2. Šim transportlīdzeklim bija tāds pats bruņu un bruņojuma biezums kā Tiger-2, taču tas svēra tikai četrdesmit tonnas. Rezultātā Mainšteina pretuzbrukums uzvarēja spēkos un vācieši spēja mest Sarkano armiju pāri Dņeprai.
  Karš ievilkās... Ziemā Fritz izturēja gar frontes līniju un saglabāja Ļeņingradas blokādi. Un pavasarī viņi izsita sabiedrotos no Itālijas. 1944. gada jūnijā neizdevās arī ofensīvas un desanta mēģinājums Normandijā. Sabiedrotie kā gūstekņi vien zaudēja vairāk nekā 700 000 karavīru un virsnieku.
  Sarkanās armijas centrā neizdevās tikt uz priekšu 1944. gada 22. jūnijā.
  Cīņas bija brutālas. Kaujās piedalījās arī meitenes.
  Panther-2 bija gandrīz necaurlaidīgs pierē, lielisks lielgabals un tajā pašā laikā diezgan veikls, it īpaši ar jaunu deviņsimt zirgspēku dzinēju.
  Gerda cīnījās bikini un izmantoja plikus kāju pirkstus.
  Meitene, nospiežot pogu ar pliku papēdi, iesaucās:
  - Es būšu visspēcīgākais!
  Tad viņa izšāva, nospiežot pogu ar presi un Šarloti.
  Karotājs čīkstēja:
  - Akrobātika ar tanku!
  Kristīna izšāva, ar mēli nospiežot pogu un ņurdēja:
  - Skaistiem vīriešiem!
  Magda arī dauzīja, trāpot ienaidniekam, ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Un vēl skaistākām sievietēm!
  Un meitenes, šaujot no ieročiem un trāpot trīsdesmit četriem, dziedāja:
  - Rūpējieties par sievietēm, rūpējieties par sievietēm,
  Sievietes uzmanieties!
  Puiši par naudu, pasteidzieties!
  Šeit ir meitene, kas pārsteidz ar savu temperamentumu un precizitāti.
  Papildus tam ir vēl dažas nianses. Jo īpaši šo efektīvāko raķešu FAA vietā vācieši paļāvās uz jaunāko un ļoti efektīvo daudzfunkcionālo lidmašīnu TA-152. Šim transportlīdzeklim bija liels ātrums, laba manevrēšanas spēja un spēcīgs bruņojums ar bruņām.
  Viņa varētu būt gan iznīcinātājs, gan uzbrukuma lidmašīna, gan frontes bumbvedējs. Tā ātrums bija 760 kilometri stundā un seši gaisa lielgabali. Bruņojumā jaudīgākais vienvietīgais iznīcinātājs un ļoti veikls propelleris. Uzbrukuma lidmašīnai un frontes līnijas bumbvedējam tā veiktspēja ir vienkārši lieliska. Un tagad mašīna izrādījās ļoti efektīva, un piloti uz to ir forši: Albīna un Alvīna. Un viņas ir skaistas blondīnes vienkārši super.
  Albīna izspruka no lidmašīnas ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu labākais!
  Un padomju jaks krīt, atstājot kūpošu asti.
  Nošauts ar kailiem pirkstiem un Alvinu. Viņa notrieca padomju automašīnu un tviterī ierakstīja:
  - Par ziloņu dzimteni!
  Un abas meitenes smejas. Nedaudz atklāta krūtis. Viņi atklās savas skaistās krūtis kā pārgatavojušās zemenes.
  Albīna izšāva ar koši krūšu dzelkšņa palīdzību un iedūra tvertnes jumtu, pēc kā čīkstēja:
  - Galu galā no taigas līdz Lielbritānijas jūrām!
  Alvīna arī iepļaukāja padomju tanku ar rubīna krūšu nipeli un čivināja:
  - Baskājainā meitene ir pati stiprākā!
  Tāpēc arī nav iespējams izlauzties cauri aizsardzībai. Un sabiedrotie tika piekauti. Reaktīvo lidmašīnu ražošana nav izdevīga. Tas ir gan dārgāks, gan patērē vairāk degvielas, turklāt nepieciešama īpaša pilotu apmācība un jauna infrastruktūra.
  Tāpēc labāk ir paļauties uz modernākām skrūvju mašīnām. Un TA-152 ir ļoti veiksmīgs dizains. Un piloti vispār ir hipermeitenes!
  Vācieši spēja atvairīt padomju ofensīvu centrā un paši izlauzās līdz Smoļenskai.
  Cīņas parādīja - "Panther" -2 mašīna, kas ir praktiski nepārspējama. Un jūs nevarat viņu kontrolēt. Un rudenī parādījās "Tīģeris" -3. Jaunajai automašīnai, kas sver septiņdesmit tonnas, bija 250 mm priekšējās bruņas un 170 mm slīpās sānu malas. Un 1200 zirgspēku dzinējs.
  Un "Tīģeris" -3 padomju automašīnām ir vienkārši nāvējošs. Tā 105 milimetru lielgabals ar 100 EL stobra garumu nojauc padomju transportlīdzekļus no pieciem kilometriem.
  Šāds tanks, protams, ir pārāk izturīgs padomju ieročiem. Pat uz IS-2.
  Vācieši jau bija ielenkuši Smoļensku un draudēja Maskava.
  Ir atnākusi ziema un sniegs... Ļeņingradā joprojām ir blokāde. Vācieši ir aizsardzībā un uzkrāj spēkus. Un sagatavojiet jaunus ieročus.
  Jo īpaši diskotēkas. Kas var dot pilnīgu gaisa pārākumu.
  Ziemā vācieši uzsāka ofensīvu Āfrikā. Viņi ieņēma Gibraltāru un sāka virzīties uz Maroku. Franko izlaida vācu karaspēku cauri pēc fīrera ultimāta.
  Hitlers plānoja paņemt melno kontinentu un tā resursus. Janvārī Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā. Bet Frici bija tam gatavi. Un padomju karaspēks saskārās ar spītīgu pretestību. Turklāt ienaidniekam jau bija labāka triecienšautene nekā krieviem.
  Aprīlī vācieši jau virzījās uz priekšu un trāpīja dienvidu virzienā.
  Viņiem izdevās pārsteigt Sarkano armiju. Un izmantojot jaunas tvertnes un spēcīgākas lidmašīnas.
  Tomēr kaujās piedalījās arī Arado reaktīvie bumbvedēji. Tie ir efektīvi un ātri. Un tajos ir grūti iekļūt no pretgaisa ieročiem, un cīnītāji nevar panākt.
  Vāciešu satriecošais trieciens palīdzēja atgūt Donbasu un ieņemt Ukrainas kreiso krastu. Nacisti pat nekavējoties sasniedza Donu. Bet tur viņi joprojām tika apturēti.
  Notika uzbrukums Krimai. Staļins bija panikā. Sabiedrotie bija pasīvi.
  Jā, un Japāna pretojās spītīgāk un efektīvāk. Un amerikāņi nevarēja iedalīt papildu spēkus pret Trešo reihu.
  Vācieši 1945. gada rudenī izmantoja vēl šausmīgāku ieroci - disketes. Šīs lidojošās apakštasītes, pateicoties laminārajai strūklai, bija praktiski neievainojamas pret kājnieku ieročiem. Un viņi varēja ar savu korpusu notriekt lidmašīnas, bet paši necieta zaudējumus.
  Jūs nevarat pretoties diskotēkām gaisā.
  Šeit Grineta un Eva lido uz apakštasītes. Meitenes ir ļoti skaistas meitenes bikini, un blondīnes ar slaidiem vidukļiem.
  Grineta ar kailiem kāju pirkstiem spieda kursorsviras pogas.
  Un viņas floppy laminārā strūkla nekavējoties notrieca duci padomju lidmašīnu un čīkstēja:
  - Mūsu tehnoloģijām!
  Ieva arī uzspridzināja ar kailiem kāju pirkstiem un atkal palaida vaļā slepkavniecisku strūklu, visus spaidot un izliekot zobus, izdeva:
  - Par augstākajām tehnoloģijām aerodinamikā!
  Un meitenes piemiedza viena otrai ar aci.
  Šīs ir ugunskristības...
  Stratēģijā šajā gadījumā ienaidnieks, Trešais Reihs, izmantoja zināmu zinātību. Un viņa karaspēks jau tuvojās Maskavai, kaut arī ieskrēja Možaiskas aizsardzības līnijā.
  Fritz jau bija bumbvedēji bez astes ar reaktīvo dzinēju. Un nacisti agresīvi nometa bumbas milzīgā skaitā. Tikai ziemas iestāšanās apturēja Fritz virzību.
  Staļins, lai nopelnītu laiku, piedāvāja Hitleram pamieru uz trim gadiem.
  Fīrers piekrita, bet ar nosacījumu, ka visi karagūstekņi tiek atgriezti Vācijā un tiek izmaksātas reparācijas par naftu, zeltu un citām izejvielām.
  Staļins bija spiests piekrist. Un Hitlers nolēma nākt palīgā Japānai. Un vērsa savus barus uz Rietumiem.
  Pirmkārt, vācu karaspēks virzījās uz priekšu Āfrikā. 1946. gads pagāja zem Trešā Reiha jaunu uzvaru triumfiem. Pirmkārt, tika okupēts Melnais kontinents.
  Šeit galvenā problēma nav ienaidnieka karaspēks, bet gan lieli attālumi, izstiepti sakari, ceļu trūkums. Un tā patiešām ir milzīga problēma. Bet vācieši to atrisināja.
  Viņi ieguva vieglu pašpiedziņas lielgabalu E-25. Ar divdesmit septiņu tonnu svaru tam bija 88 mm 71 EL lielgabals un 120 mm frontālās bruņas slīpumos un 82 mm ar slīpumiem gar sāniem, kā arī dzinējs ar deviņsimt zirgspēkiem. Tāds bija agresīvais pašpiedziņas lielgabals.
  Un tajā pašā laikā tā braukšanas veiktspēja ir lieliska. Un ātrums, un manevrētspēja, un zems siluets, un lieliskas frontālās bruņas, un lielgabals, kas no pusotra kilometra caurdūra pat tik labi aizsargātu tanku kā Čērčils.
  Āfrika krita... Un vācieši arī ieņēma Tuvos Austrumus, Irānu un Indiju septembra beigās, un iegāja Birmā.
  Lielbritānija tika pakļauta graujošiem vācu lidmašīnu triecieniem. Novembrī, tieši Alus puča astotajā gadadienā, nacisti izsēdināja karaspēku Lielbritānijā. Un tas bija viņu satriecošais gājiens.
  Kaujā piedalījās vesela SS divīzija ar basām kājām meitenēm. Un viņi bija par spīti aukstumam tikai vienā bikini. Un garām pazibēja viņu kailie, apaļie, rozā papēži.
  Meitenes skrēja gar krastu. Viņi ar kailām, noslīpētām kājām meta granātas un dziedāja:
  - Svētais karš būs mūsu uzvara,
  Mēs vienā mirklī sagrausim lauvas impēriju...
  Mēs esam ērgļu meitenes ar mums bērniem un vectēviem,
  Vajadzības gadījumā uzvarēsim vajadzību kā kucēns!
  Šīs meitenes ir tik skaistas un gandrīz kailas. Un kā šādas meitenes iedarbojas uz iztēli.
  Un arī lidojošie šķīvīši tiek iespiesti debesīs. Grineta un Eva ar lamināro strūklu gāž ienaidnieka pozīcijas, lauž bunkurus un kastes, ar dzelzi maļ tranšejas.
  Grineta ar kailiem pirkstiem spieda pogas un, iegrūdusi britu karavīrus, čivināja:
  - Ļauns bandīts rāpo pāri akmeņiem,
  Sakiet viņu ar napalmu!
  Arī Ieva ar kailajiem veiklo kāju pirkstiem nospieda mēlīti un čīkstēja:
  Jūs viņus nesaudzējat
  Nogalini visus neliešus...
  Kā sasmalcināt blaktis -
  Sitās kā tarakāni!
  Šeit ir lidojošais šķīvītis, kas skrien ar piecu skaņu ātrumu, un neviens pretgaisa lielgabals to nevar nogāzt.
  Protams, arī pilotes Albīna un Alvīna ir skaistas blondīnes, vienkārši super.
  Albīna ar kailiem pirkstiem spieda sviru un izšāva gaisa šāviņus, notriekdami uzreiz duci lidmašīnu.
  Meitene čivināja:
  - Slava skaistajām meitenēm!
  Alvīna arī izmantoja pliku papēdi un, izlaidusi destruktīvās nāves dāvanas un nogriezusi duci mašīnu, kliedza:
  - Un slava varonēm!
  Tās ir meitenes tajās tik neiznīcināma liesma deg. Viņi ir pārsteidzoši skaisti. Un blondīnes. Un slaidi vidukļi, un preses šķīvji ir kā šokolādes.
  Tās ir meitenes - tikai augstākās ekstraklases karotājas. Un neviens viņiem nekad nestāsies pretī.
  Katrs notriekts vairāk nekā tūkstotis lidaparātu, par ko saņēma īpašus apbalvojumus: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem!
  Protams, Lielbritānija nevarēja pretoties šādai armijai. Londonas uzbrukuma laikā Gerda un viņas apkalpe atradās uz tanka Tiger-4. Šis auto bija par piecām tonnām vieglāks, bet ar 1500 zirgspēku gāzturbīnas dzinēju. Un viņu tvertne bija gandrīz neievainojama.
  Un bruņu slīpuma leņķi tajā pat kļuva vēl lielāki. Un aizsargloksnes kvalitāte ir augusi.
  Gerda šāva ar kailiem kāju pirkstiem, iedūrās angļu haubicē un čīkstēja:
  - Slava ziloņu dzimtenei!
  Arī Šarlote ar savām ļoti skaistajām un seksīgajām kājām iesita ienaidniekam un kliedza:
  - Jā, mēs esam ziloņu dzimtene!
  Kristīna paņēma un novilka krūšturi. Un viņa atsedza savu krūšu sarkanos sprauslas un pakustināja tos.
  Pēc tam viņas zemeņu krūtis nospieda kursorsviras pogu, un nāves dāvanas no ložmetējiem lija.
  Meitene čivināja:
  - Ak, Moska zini, ka viņa ir spēcīga,
  Sagūsta bandinieku un bīskapu!
  Arī Magda dauzīja un, arī izmantojot savu pilno, iedegušo krūšu rubīna sprauslas, rūca:
  - Mana sirds, labā meitenes sirds!
  Un visa angļu baterija uzreiz uzlidoja gaisā.
  Briti bija šokēti. Kad Londona padevās, karavīri nokrita uz ceļiem un skūpstīja meiteņu kailās, noslīpētās, auksti sarkanās pēdas.
  Un karavīri, virsnieki un ģenerāļi ar mēli laizīja savus tukšos un apaļos papēžus.
  Tā ir Trešā Reiha uzvara. Un kanibāls ar lielo burtu - Ādolfam Hitleram izdevās to, kas Napoleonam neizdevās - parāde cauri Londonai.
  Tagad Trešajam Reiham un Japānai bija jāuzvar ASV. Un tas nav viegli.
  Amerikā ir kolosāli resursi un augsti attīstīta ekonomika, un ir daudz spēku. Iedzīvotāju skaits ir liels. Turklāt atdalīšanās no Trešā Reiha pie okeāna.
  Grūti dabūt... Vāciešiem tagad ir kolosāli resursi un brīnumieroči.
  Pirmais trieciens ir operācija Ikars un Islandes ieņemšana. Šo teritoriju ASV izmantoja Trešā Reiha bombardēšanai. Tagad ASV ar savām automašīnām nevar sasniegt Eiropu.
  Hitleram izdevās ieņemt Islandi jau 1946. gada decembrī. Viņš pārsteidza amerikāņus.
  Bet, protams, tā vēl nav uzvara.
  Tomēr fīreram bija tādas ambīcijas ... Foršākas par Čingishanu un Napoleonu.
  Vācieši strauji un paātrinātā tempā, izmantojot vergu spēku, uzbūvēja floti. Un kaujas kuģi, un gaisa kuģu pārvadātāji, un daudzas zemūdenes. Tajā pašā laikā Latīņamerikā tika izveidots placdarms. Vispirms Argentīnā ar Peronu un pēc tam Brazīlijā, ka vadība arvien vairāk orientējās uz Trešo Reihu.
  Japāņi arī sāka sakaut ASV un pārtvēra iniciatīvu. Viņiem ir lieliski cīnītāji un spēcīgi piloti.
  Bet Albīnai un Alvīnei, protams, nav līdzvērtīgu. Un šīs meitenes debesīs ir gluži kā superklases ērgļi.
  Albīna ar plikiem kāju pirkstiem notrieca septiņas ASV lidmašīnas un dziedāja:
  - Es esmu liels karotājs!
  Tāpat Alvīna ar kailām, iedegušām kājām nogāza astoņus no duralumīnija veidotus spārnotus putnus un čīkstēja:
  - Un es vēl vairāk esmu karotājs!
  Un skaistules ņēma un rādīja mēli. Un cīnīsimies...
  1947. gada vasarā nacisti spēja ieņemt Grenlandi un iebrukt Kanādā.
  Alvīna cīnījās ar ienaidnieku debesīs un notrieca vēl sešas lidmašīnas, šoreiz ar koši krūšu nipeli.
  Un agresīvi iesaucās:
  - Es neesmu stiprāks pasaulē,
  Ikvienam baltajā pasaulē ir skaidrs -
  Acīmredzot divi reiz divi ir četri
  Sauksim Ameriku pie atbildības!
  Albīna arī iepļaukāja ienaidnieku ar rubīna krūšu nipeli, nogrieza ienaidnieka lidmašīnu un čīkstēja:
  - Maniem spēkiem nav robežu,
  Esmu lieliska meitene un skaistule...
  Ja es cīnīšos par lietu,
  Tātad ar varu uz visiem laikiem!
  Alvīna iesmējās un atzīmēja:
  - Un nesalocīts, nesalocīts -
  Tavi šorti ir auksti!
  Un meitenes to paņēma un piemiedza viena otrai.
  Karš aug. Mainšteinai Kanādā izdevās ieņemt galvenās pilsētas: Toronto un Kvebeku. Un sanāca tiešām forši.
  Un šeit ir Gerda, kas cīnās ar savu komandu. Viņa ir ļoti skaista meitene.
  Nav brīnums, ka sagūstītie karavīri ar tādu baudu skūpsta viņas basās pēdas, pat ja tās ir putekļainas.
  Gerda to paņēma un dziedāja, šaudama un sita Šermanim ar kailajiem pirkstiem:
  Es varu visu, es varu visu
  Ja es izmantošu savu kāju kaujā!
  Un karotāja parādīja mēli.
  Šarlote arī iesita savai pretiniecei klātesošo slepkavu, šoreiz ar koši krūšu krūšu krūšu kaula palīdzību un čivināja:
  - Par maniem izcilajiem sasniegumiem!
  Kristīna arī šāva uz ienaidnieku, turklāt ļoti trāpīgi. Izgāja cauri tvertnei un iekliedzās:
  - Es reju kā kaķis
  Kā suns gaudīs
  Un gofers ēdīs kazu kopā!
  Magda piemiedza arī pretiniecei. Un ar zemeņu nipeli viņa nospieda kursorsviras pogu un čīkstēja:
  - Atamani domā, ka viņi izraisīs karus,
  Un viņi sāks dalīt laupījumu vienādi!
  Gerda izšāva ar rubīna krūšu nipeli un čīkstēja:
  - Es nevaru skatīties Playboy
  Man vajag kādu nogalināt!
  Tas ir tik agresīvs un grūts. Tās ir meitenes ... Četrdesmit septītā gada beigās gandrīz visu Kanādu sagūstīja vācieši.
  Un jaunajā 1948. gadā cīņas pārcēlās uz ASV teritoriju. Tas ir tas, ko nacisti ieguva līdz acs āboliem, lai gan ne čiekuriem, bet trofejām.
  Četrdesmit astotā gada pavasarī Trešā Reiha karaspēks virzījās cauri ASV teritorijai no ziemeļiem. Un maijā nacisti kopā ar japāņiem okupēja Latīņameriku un Meksiku uzbruka metropolei no dienvidiem. Un tas jau bija liels darījums.
  Hitlers tiecās pēc pasaules kundzības. Un Trūmens tikai gribēja izdzīvot. Taču viņa iespējas saruka.
  Fīrers šajā gadījumā bija Avadona lomā. Nu kas ASV palika. "Pershing" vietā parādījās "Paton". Šis tanks bija nedaudz spēcīgāks lielgabals, un tam bija jaudīgāks dzinējs, taču, protams, tas nevarēja nest uzvaru.
  Bija mēģinājumi izveidot jaudīgākus tankus. Vācieši par galveno mašīnu padarīja Tiger-4, kas jau bija visos aspektos laba. Viņa lielgabals no liela attāluma caururba visus amerikāņu transportlīdzekļus, un viņa piere trāpīja gandrīz no jebkura lielgabala. Tikai tanks "Abraham" ar 120 mm garu stobru varēja nodarīt vismaz dažus bojājumus "Tiger" -4, un pat vairāk uz klāja, un tuvu.
  Vācieši iegādājās arī modernāku triecienšauteni. Un šis MP-64 bija vienkārši super. Un kārtīgi saspieda amerikāņus.
  Četrdesmit astotā gada vasara Amerikai izrādījās grūta... Līdz augusta beigām vācieši tuvojās Vašingtonai un Ņujorkai.
  Un sākās uzbrukums šīm pilsētām.
  Augustā nacisti sāka iebrukt Ņujorkā. Kaujās piedalījās lidojošie šķīvīši.
  Šeit viens no viņiem cīnījās ar Ievu un Agatu. Divas skaistas meitenes bikini brauca ar jaudīgu auto.
  Viņa tika aplidota ar lamināro strūklu un bija neievainojama pret kājnieku ieročiem. Un pašas meitenes šaujot izmantoja siltuma starus.
  Ieva ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, izlejot karstuma starus, aizdedzinot ienaidniekus kā liesmu un čivinot:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Agata, šaudīdama ar plikiem kāju pirkstiem, arī iesaucās pa plaušām:
  - Lai uzvaram!
  Meitene ir ārkārtīgi kaujinieciska un skaista. Un kā tas sit ienaidniekus ar lāzeru.
  Un siltuma stari izkausēs vēl vienu amerikāņu tanku.
  Un uz sauszemes Gerda uzbrūk. Arī cīņas meitene.
  Un tagad viņa un viņas komanda jau atrodas pašā centrā. Un šāviņi atlec no tanka torņa. Un meitenes pašas sitīs jeņķus. Un viņi saplosīs veselu mākoni cilvēku un rīkosies ar visu agresiju. Karotāji ir tik žigli un kurts, ar kailām noslīpētām kājām.
  Viņi pat dzied, zobus izlaiduši. Tās ir Trešā Reiha kaujas skaistules. Un viņi šauj pietiekami labi. Un tie caurdur ienaidniekus kā adatas ar eļļu caur un cauri.
  Ņujorka jau ir kritusi. ASV kapitulē un viņu karaspēks padodas.
  Tādējādi ir pāršķirta vēl viena vēstures lappuse. Šķiet, ka tā ir uzvara... Bet pēc kāda laika Hitlers ieņem Latīņameriku.
  Un 1953. gada 20. aprīlī viņš sāk karu ar Japānu un tās kolonijām. Trešā Reiha spēkiem ir priekšrocības tehnoloģijā.
  Un viņi uzbrūk ar spēcīgiem ieročiem. Tostarp neievainojami lidojošie šķīvīši.
  Albīna un Alvīna cīnās disko lidmašīnā. Viņi cīnās ar meitenēm, bet viņi saka, ko citu. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņi spiež kursorsviras pogas.
  Šeit viņi atrodas uzbrukumā, sadedzinot Japānas karaspēku.
  Siltuma stari lido kā paklājs. Un meitenes smejas pie sevis. Un pakratiet viņu krūtis ar sarkaniem sprauslām.
  Albīna pat dziedāja:
  Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs!
  Un ar pliku papēdi viņa spieda kursorsviras pogas, trāpot pretiniekiem. Viņa ir tāda meitene, dzimusi no vilka.
  Arī Alvīne ar plikiem kāju pirkstiem spaida kursorsviras pogas un čīkst:
  - Manam kosmiskajam spēkam kolhoza prezidentu iedzīsim kapā!
  Un ar aci draugam!
  Jā, karotāji ir ļoti veikli un ātri kā zibens. Viņi deg.
  Albīna mērķē ar basu kāju un izšauj siltuma staru. Dedzina pretiniekus un čīkst:
  - Par manām lielajām uzvarām!
  Jā, meitenes šeit ir augstākā ešelona un klases. Viņi var darīt lietas, ko citi nevar. Un viņi sagrauj japāņus ar neprātīgo vilku enerģiju.
  Bet ne tikai vācieši un citas ārzemju armijas nogalina samurajus.
  Arī PSRS, kuru tagad komandēja Berija, iestājās karā. Šeit, starp citu, Staļins, sarūgtināts par sakāvi ar Trešo reihu, nomira agrāk 1951. gada martā. Un Berijai izdevās sagrābt varu. Un tagad, pat nostiprinājies, viņš ir vienā komandā ar Hitleru.
  Un viņi kopā uzbrūk samurajiem.
  Un Elizabetes apkalpe Primorē cīnās ar japāņiem. Meitene ir ļoti kaujinieciska un aktīva.
  Viņi, protams, cīnās basām kājām un bikini. Un ar entuziasmu kuļ samurajus.
  Vēl dziedot;
  Un cīņa atkal turpinās
  Un sirds ir noraizējusies krūtīs ...
  Un Ļeņins ir tik jauns
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Un tagad Elizabete ar kailajiem kāju pirkstiem šauj no tanka T-54 lielgabala uz japāņu automašīnu un iedūra viņu līdz nāvei.
  Tad viņa iesaucās:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Jekaterina arī dauzīja ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa caurdūra samuraju tanku un agresīvi atzīmēja:
  - Nav krāšņākas valsts par mūsējo!
  Jeļena šāva uz ienaidnieku un iesaucās:
  - Uz Zemes būs komunisma laikmets!
  Eifrazija, arī izmantodama kailos kāju pirkstus, dauzīja un čivināja:
  "Nāvi ļaunajam prezidentam-sātanam!"
  Šeit jāsaka, ka karotāji ir augstākā un kaujas šķira.
  Un debesīs Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova iegūst kontus.
  Anastasija notrieca japāņu cīnītāju un dziedāja:
  - Un baskājas meitenes lido debesīs!
  Akuļina, nogriežot samuraju, ar kailām kājām čivināja:
  - Foršs elements! Foršs elements!
  Karotāji spēlējas ar preses muskuļiem. Viņi ir pilnīgā kārtībā un spēj jokojot uzvarēt karā.
  Anastasija, notriecot citu lidmašīnu, paņēma to un iesaucās:
  - Būs forša ienaidnieku sagūstīšana un viņu sakāve!
  Akuļina tam piekrita, notriekdama ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem:
  - Sakārtosim totālu trasi!
  Japāņi tika nospiesti...
  Šeit kaujā ir iesaistīts padomju tanks LP-10, uz kura cīnās meitenes no Alenkas apkalpes.
  Un viņi cīnās lielā mašīnā ar 130 mm lielgabalu.
  Aļenka šauj ar kailiem kāju pirkstiem un čivina:
  - Tā ir komunisma godība!
  Anyuta arī sasita pretinieci. Sita ienaidniekam un čīkstēja:
  - Jaunu ideju vārdā!
  Un arī uzsita viņai pliko papēdi.
  Alla ar koši nipeli nospieda kursorsviras pogu. Viņa iesita samuraju un kliedza:
  - Par valsts varenību!
  Marija, šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Par krievu vienotību visā pasaulē!
  Un šaušanai viņa izmantoja arī zemeņu nipeli.
  Un olimpiskās spēles piemeklēs ienaidnieku. Sasitīs daudz cīnītāju un čivinās:
  - Krievijai, vissvētākajai pasaulē!
  Un arī ar pliku papēdi padosies ienaidniekam.
  Jāteic, ka meitenes ir ārkārtīgi brašas. Un viņiem piemīt kolosāls stingrība.
  Protams, Japāna nevar pretoties šādam spiedienam.
  Turklāt Fritz izmantoja arī kodolieročus. Kas izrādījās pilnīgs šoks.
  Karš beidzās sešos mēnešos.
  PSRS atguva savas iepriekš zaudētās zemes, un Trešais Reihs iekaroja samurajus un visas viņu kolonijas.
  Un 1958. gada 1. maijā sākās jauns karš pret PSRS, kuru Hitlers gribēja ieņemt, pēdējo pasaules daļu, kas bija brīva no Trešā Reiha okupācijas. Bet tas ir cits stāsts.
  . NODAĻA #2
  Un nacisti jau plūst pa Maskavu no dažādām pusēm.
  Tad Oļegs Akulovs un meitenes atkal iesaistījās cīņā, palīdzot Krievijai vai drīzāk PSRS.
  Tad viņiem pievienojās baskājainā meitene Margarita. Arī kāda pieaugusi sieviete rakstniece apmaiņā pret nemirstību kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un pilda savu misiju. Viņa pievienojās spēlei, izmantojot Hypernet Matrix.
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal cīnījās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir pārāk daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Akulovs, kapādams nacistus ar zobeniem, gan kājniekiem, gan tankiem, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un puisim no basās pēdas aizlidoja ass disks!
  Margarita, sagraudama pretiniekus, atlaidusi zobus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās kājas izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un jaunas adatas izmētātas no viņas basajām kājām. Un kas ir acīs, kas ir rīklē nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un rudens takni un brūnie cīnītāji.
  Svetlana griež dzirnavniekam, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Jo māte Krievija uzvarēs!
  Oļegs Akulovs virzās uz priekšu pret nacistiem. Terminatora zēns, kas sakapā brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un apšauj lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā griež visiem galvu un purnu.
  Margarita arī sagrauj pretiniekus.
  Viņas basās kājas plīvo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagriež nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Krievija ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas redzēja nacistu rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Sasmalcina brūnos karavīrus ar abām rokām. Spļaut no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - tās notriek tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Ak, dunduri, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīna, nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīsies pret ienaidnieku, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki!
  Svetlana uzbrukumā. Izcirtņi, nacistu sagraušana. Ar basām kājām viņš met virsū nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa saspieda daudz cīnītāju un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Akulovs uzlēca. Zēns griezās kūleņā. Sasmalcināja daudz nacistu lēcienā.
  Viņš svieda adatas ar kailiem pirkstiem un rībināja:
  - Esi slavena ar manu skaisto drosmi!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši nacisti krīt miruši. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša uzbrukumā arī ir ļoti forša.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiņa.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja ietriecas nacistu līķu aizsprostojumā. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene baskāju, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši nacistu rīklē rakt.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Sasmalcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustībā arvien vairāk ir niknums.
  Oļegs uzbrukumā visu paātrina. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - plēš tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sagrauts ne simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Akulovs ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Ģenerālis zēns atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Akulovs čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Oļegs Akulovs lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, nogāž tankus un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņš ir diezgan vecs, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Akulovs dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi nacistiem un viņu tankiem, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal simts nacistu, kas nesa meteoru, tika nogriezti. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirsti daudz brūno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ un tanki dega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Vērša galva būs - neejiet traki cīnītāji!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Akulovs kurnēja:
  - Ko tev vajag! Šeit ir meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu.
  Svetlana cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Ne jau meitene, bet lai finišē ar tādu raganu liesmās.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Oļegs Akulovs kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Ģeniālais zēns un ģenerālis ar savu kailo, bērnišķīgo kāju palaida kaut ko līdzīgu helikoptera propelleram. Viņš nogrieza pāris simtus galvu nacistiem un tankiem, čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene pilnā ažūrā.
  Oļegs, kapādams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Tiek plosīta gaļa un tiek demolēti tanku torņi.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša uzlidoja gaisā. Saplēsa pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, cepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Akulovs par rīstīšanu:
  - Ak, agri, dod drošību!
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša nocirta nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Zēns atbildēja:
  "Dažreiz arī cīnīties nav jautri!"
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Nataša atkal nocirta ienaidniekus, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra mazulīte. Šeit viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājies, mūsu papēži dzirkst!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Augustīns kaujā arī nav vājš. Tā nacistu kulšana. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē.
  Un lūk, kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, kas izkausēja tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes apņēma nacistus. Tātad tos sagriež un sasmalcina. Nevis karotāji, bet tiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš bez žēlastības tos sit, griež cauri tvertnēm un čīkst:
  Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos iznīcinātājus kopā ar tankiem:
  - Melot ir neprātīgi!
  Zoja saplēsa nacistus, čīkstēja:
  - Nē, ne no rokas!
  Un viņš arī to paņems un ar basu kāju atlaidīs zvaigznīti un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Mūsu televizors ir ieslēgts!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu kūlis.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal tāds metiens, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī ir meitene - tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un līķu no tā kļuva vēl vairāk.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim ienaidniekam žēlastību! Būs līķis!
  Un atkal nāvējošā lieta aizlido no plika papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Tikai ne vienu līķi, bet daudzus!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Masu slepkavība!
  Un tagad viņš dauzīs galvu nacistu ģenerālim. Salauž viņam galvaskausu un izdali:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku gāšanā, viņa čīkst:
  - Tevi nesaudzēs!
  Un viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izlaužoties cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un ļoti daudz pat karotājs mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Akulovs čīkst:
  - Krāšņs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir mežonīgā uzbrukumā. Nē, tas vienkārši kūsā no spēka, un vulkāni šņāc!
  Mārgareta kustībā. Tas visiem saplosīs vēderus.
  Meitene ar savu kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un masu nogalināja visādi ienaidnieki, izsita gan tankus, gan lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene dauzās un kliedz:
  "Pūķa prezidents kļūs par līķi!"
  Nataša kaujā ir tikai sava veida terminators. Un rūcoši gurdēja:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un nacisti ir kā naglas. Un tas sagraus daudz mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu.
  Šeit ir karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un gurdēja:
  - Mūsu tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš griež trīskāršas dzirnavas pie nacistiem!
  Un Augustīns iesaucās:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un metīs. Un daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karotājs ar ļoti augstu kaujas potenciālu. Nē, saskaņā ar šo ir labāk neiejaukties. Kā tanku torņi norauts un fašistu lidmašīnām spārni.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus saplosīsim pulverī!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Ja vien miers nav nāvējošs!
  Svetlana, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi slaucīsim rindā!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs visus nogalināsim!
  Un no viņas kailajām meitenīgi graciozajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un metot adatas ar kailiem pirkstiem, iznīcinot tankus un lidmašīnas uzreiz, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā runājot!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un griezīsim pretiniekus ar mežonīgu rūgtumu.
  Oļegs Akulovs, sagriežot pretiniekus, izdeva:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un debija, ticiet man, ir taju!
  Un atkal no zēna basās pēdas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnas astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Nejokam ar to -
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  Viņi toreiz darīja labu darbu ar nacistiem ... Un Padomju Krievija uzvarēja brūno impēriju Maskavas uzbrukuma laikā.
  Karš vēl nebija beidzies, bet PSRS jau bija iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiniekiem atkal bija jāpārtrauc savas lieliskās un foršās misijas izpilde.
  OLEGKAS CIRKUSTA PIEDZĪVUMI
  Neliela cirka grupa gāja pa Krimas vasaras ceļu. Pirmais, kas gāja basām kājām, gaišmatains zēns, apmēram divpadsmit gadus vecs. Tievs, bet trakulīgs mazulis šortos un karstumā staigāja ar kailu rumpi. Ribas saspīlēja, bet vēnas bija kā stieple, zem gandrīz melnā no ādas iedeguma.
  Viņam sekoja meitene. Gaiši brūni mati dega saulē, kā pārgatavojušies kvieši. Arī meitenes uzacis ir gaišas, un viņas seja no putekļiem un spēcīga saules apdeguma ir sārta kā čigānietei. Bet sejas vaibsti ir ļoti skaisti, tikai nedaudz spici tievuma dēļ. Meitene ir slaida, vieglā kokvilnas kleitā virs ceļiem. Un arī basām kājām, lai gan neapskausīsiet tos, kuri ir bez apaviem, ja staigās pa akmeņaino Krimas ceļu. Akmeņi ir ne tikai asi, bet arī karsti vasaras saulē.
  Bet meitenes un puisis ir pieraduši basām kājām karstumā un aukstumā, un viņu bronzas kājas un kausētas zoles šādiem niekiem nepievērš uzmanību.
  Aiz viņiem minās mīlīgs radījums. Balts, bet ar brūnām svītrām. Jauks albīnu tīģeris. Arī novājējis, šausmīgi izsalcis, ceļā ķer tauriņus un murrā.
  Aiz meitenes pleciem urdiņš dažu aksesuāru rokās. Pielādēja mazliet un puika. Viņi staigā kopš agra rīta. Zēns uzkāpa uz pudeles lauskām. Un viņš juta dūrienu caur kallusu, viņš kliboja. Un tā tiek notriektas kailās zoles, un klepus niez no asiem, karstiem akmeņiem.
  Meitene pasmaidīja un teica:
  - Esi uzmanīgs Oļežka! Dažkārt uz ceļiem gadās pārsteigumi!
  Zēns dusmīgi norūca:
  - Jā, nekas briesmīgs, pat ne asinis! Bet ko mēs Fimbo barosim!
  Meitene dziļi ievilka elpu un teica:
  - Jā, tīģerēns pagāja garām! Viņam vajag gaļu! Uz pārpalikumiem tas ilgi nepaliks!
  Zēns smaidot atbildēja:
  - Ir daudz vasarnīcu ar bagātiem cilvēkiem. Varbūt iedzersim gaļu. Un tu, Nataša, arī zaudēji svaru ...
  Meitene satricināja sevi un atzīmēja:
  - Un tas man piestāv! Veiklība pat palielinājās!
  Un meitene pielēca un pagriezās uz pirksta. Oļežka apbrīnota svilpa, un tīģeris norūca.
  Pazibēja atmiņas par sapņiem, atmiņas viltīgas, bet tik līdzīgas īstajām.
  Pirms pāris gadiem viņi bija tajā pašā cirka grupā, kas sazinājās ar Tautas gribu un tika sakauta. Piedalījās arī Nataša, un, pēc baumām, viņa pat aplamāja ģenerāli. Un tagad viņa klejoja pa Krieviju basām kājām un nemierīga. Ziemā viņi pārcēlās uz Irānu, Irāku, kur airēja pa stāvajām nogāzēm un sniedza priekšnesumus. Vasarā devāmies lejā uz Krieviju. Nataška zināja vairākas valodas, tostarp persiešu valodu, un mācīja Oļegu Akulovu.
  Ir pat jocīgi staigāt pa Irānu plīvurā, bet ar basām kājām. Viņi sagrāva priekšnesumu, un pavisam nesen viņiem bija Fimbo. Arī bēglis, no kādas grupas. Reta skaistuma zvērs, bet šausmīgi rijīgs. Krājumi ātri nonāca pie viņa, lai gan tīģeru mazuļi savāca daudz cilvēku. Taču pēdējās dienās grupai pienākusi tumša sērija. Skaista meitene, zēns un albīna tīģeris nez kāpēc netika pie naudas. Un viņi bija badā. Un pats ļaunākais, badu izturēja mazie plēsēji.
  Triumvirāts apsēdās pie dakšas. Oļesja zēnam sadalīja divus mazus kartupeļus un visu maizi atdeva tīģerēnam. Viņš to alkatīgi ēda un prasīja vēl. Žēl, ka viņš tik daudz vaimanā ... Kā kucēns. Un kāds tievs.
  Nataša apņēmīgi piecēlās un iepļaukāja kailās, putekļainās, nobružātās zoles:
  - Aizgāja! Izklaidēsim kungus!
  Jau pirmā dacha viņus sagaidīja nedraudzīgi. Sētniece atteicās viņu ielaist un nosauca Natašu par prostitūtu.
  Otrā reize bija labāka. Trīsdesmit piecus gadus veca kundze man atļāva ienākt. Oļegs pārģērbās nobružātās zeķubiksēs un veikli auļoja. Nataša mēģināja. Viņas meitenīgā vingrotājas figūra ir ļoti izveicīga. Fimbo zināja maz, bet viņš arī izlēca cauri stīpai, kuru Nataška turēja ar plikiem kāju pirkstiem, ar rūdītām zolēm, bet nezaudējot grāciju. Dāma bija ļoti apmierināta un jautāja Oļegam:
  - Tu esi labs klauns!
  Zēns dusmīgi atbildēja:
  - Es neesmu klauns, bet gan akrobāts un mazliet žonglieris!
  Dāma jautāja:
  - Sadedzini to!
  Oļegs Akulovs ar prieku sāka mest mantas, izmantojot ne tikai rokas, bet nometot jau nobružātās čekas un plikas, iedegušās bērnu kājas. Ieskaitot pildspalvu un ķemmi, kas atrodas uz galda.
  Dāma, apmierināti smaidīdama, jautāja:
  - Un šī sieviete ir tava māte?
  Oļegs pamāja ar galvu.
  - Nē, mans partneris!
  Kundze pamāja ar galvu.
  - Jā, viņa ir pārāk jauna... Vai jums ir vecāki?
  Zēns klusi nopūtās.
  - Es nepazīstu savus vecākus!
  Kundze skumji nopūtās un atbildēja:
  - Bārenis! Nu man vēl ir kurpes no vecās kalpones! Atnes tos!
  Pēdnieks, kurnējot, aizgāja. Nataša apmierināti pasmaidīja. Tad nāca kājnieks. Apavi jau bija nolietoti un ar šķeltu ādu.
  Dāma nomurmināja:
  - Es pats esmu parādā un diemžēl vairāk nevaru dot!
  Nataška paņēma kurpi un atturīgi pateicās saimniecei. Tad viņi atstāja kotedžu. Meitene sašutusi nomurmināja:
  - Šādam atkritumu tirgotājam viņš nedos vairāk par niķeli. Oho, pasaules ēdāji un skopulis! Un cik daudz laika tas prasīja!
  Oļegs Akulovs atzīmēja:
  Diena ir bijusi gara, iegūsim vairāk!
  Nākamajā vasarnīcā paveicās vēl mazāk. Viņus pieņēma, bet pēc uzstāšanās viņiem iedeva tikai šķīvi ar pārpalikumiem no galda. Tīģera mazulis tos norija dzīvus. Vismaz tāda ir peļņa.
  Taču ceturtajā vasarnīcā zēnam pārplīsa čehu cepure, un viņam nācās turpināt uzstāties basām kājām, ārpus formastērpa. Un viņi man iedeva tikai santīmu.
  Piektajā vasarnīcā viņi netika ielaisti. Sestajā bija vairāki bērni, kuri, aplenkuši tīģerēnu, sāka bāzt tajā kūkas. Viņi arī ārstēja Oļežku. Izsalcis zēns ar prieku ēda krējumu ar šokolādi. Bet viņiem bija jāstrādā. Bērni ilgi negribēja laist vaļā. Bāriņš arī apskatīja priekšnesumu. Īpaši viņam patika vingrotājas Nataškas uzstāšanās. Viņš lūdza to atkārtot vairākas reizes. Tad arī viņš meiteni cienāja ar kūku. Pagāja ilgs laiks, un saule jau rietēja. Un viņi maksāja tikai divas grivnas.
  Beigās meistars uzlika ķepu uz Natašas kailās kājas un gurdēja:
  - Ar savu izskatu jūs varat nopelnīt lielu naudu citā veidā!
  Nataša atvilka:
  - Nekad! Es neiešu uz paneli!
  Bārmenis pasmaidīja un atzīmēja:
  - Cirka meitenei ir grūtāk atrast izdevīgu līgavaini nekā vieglas tikumības dāmai.
  Baskājainā Nataša asprātīgi atzīmēja:
  - Bet mīlēt ir vieglāk!
  Bet divdesmit kapeikas arī ir nauda. Viņiem jau var nopirkt pudeli degvīna. Katrā ziņā tīģerēnam iedeva gaļas gabalu. Nataša kurpes pārdeva par septiņām kapeikām. Viņiem bija pietiekami ēst.
  Jau kļūst tumšs, un jūs nestaigājat pa vasarnīcām. Skaistā meitene Nataša apņēmīgi teica Oļegam:
  - Iesim uz nakšņošanas māju?
  Puisis pārliecināti pamāja.
  - Nebrauks! Tur smird!
  Kailā un izliektā Nataša piekrita:
  - Un piedzērušies klaidoņi man pieķersies. Atradīsim sev vietu alā, un pirms gulētiešanas izpeldīsimies.
  Zēns pamāja ar galvu. Viņi peldējās tuksneša baseinā. Ūdens bija silts un sāļš. Oļegs Akulovs apbrīnoja Natašas figūru, ļoti muskuļotu un slaidu. Viņas ķermenis nemaz nešķita tievs, bet bija ļoti harmonisks. Iedegusi, vingrotāja meitene. Kā viņa aktīvi grābj rokas un kājas. Kā pantera medībās.
  Oļegs atcerējās darbu par Mowgli. Bija smieklīgs stāsts par zēnu, kurš uzaudzis starp vilkiem. Kaut kas līdzīgs viņiem. Jūs klīst apkārt, bet esat brīvs, redzat tik daudz. Tās pašas vasarnīcas ir greznas, dažas ar strūklakām un skulptūrām. Ļoti skaists. Īpaši vasarā Krimā. Kopumā vasara ir lielisks laiks. Ziemā ir sliktāk. Pat Irānā un Irākā naktīs ir auksts. Viņi bieži pārvietojas naktī, lai saglabātu siltumu, guļot brīvā dabā.
  Pietiekami nomazgājušies, zēns un meitene aizmiga. Viņi ir jauni, veseli, apmācīti. Viņi guļ kā savvaļas dzīvnieki: mierīgi, nepievēršot uzmanību cietajai virsmai. Un ko, kad veselam ķermenim nav vajadzīgas spalvu gultas. Un ir ļoti labi gulēt brīvā dabā.
  Bet atšķirībā no dzīvniekiem, cilvēki redz sapņus... Oļegs sapņoja par to, kā viņš kļuva par kajīšu zēnu uz pirātu kuģa un cīnījās. Ar zobenu, uzbrūk angļu karavīriem formās. Ienaidnieku sagriešana un sasmalcināšana. Šeit zēns sit ar basu kāju cirkšņos. Uzlec un sagrauj britus. Domuzīme starp ienaidniekiem. Tie nokrīt, sagriež un saplīst. Un zēns paņem otro zobenu. Vada dzirnavas un ļoti meistarīgi. Puika ir ļoti gudrs...
  Viņa kailais, apaļais, stīvais papēdis atsitās pret jūras kara flotes virsnieka zodu. Un tas, kuram ir izsisti zobi un mežonīgs sauciens, lido pāri bortam.
  Tad puika šortos, kura flīzētie muskuļi ņirb kā jūras vilnis vētrā, ar zobeniem vada vējdzirnavas un uzreiz nogriež galvas.
  Viņi ripo uz ozolkoka klāja, un skaistas, izliektas meitenes tās mētājas ar kailajām, vilinošajām un valdzinošajām kājām.
  Bet sapņi ir neskaidri, un no tiem jūs atceraties tikai kopīgas iezīmes.
  Nākamajā dienā jums atkal jādodas uz vasarnīcu. Turklāt viņi tiks nogalināti, un tīģera mazulis ir jāpabaro.
  Meitene centās izskatīties jautra un smaidīja. Viņa ir ļoti skaista, un sarga durvis viņai labprāt vēra vaļā. Bet šeit viņi kalpoja daudz sliktāk. Pirmajā dačā kungi labprāt skatījās viņu pantomīmu. Īpaši kungam patika vērot Natašas kailo, muskuļoto, iedegušo kāju ņirbināšanu ar rozā zolēm un graciozu apaļa papēža izliekumu. Bet šeit viņi pasniedza tikai pārpalikumus no galda, kas tika izbarots tīģerēnam.
  Viņi viņu ilgi turēja otrajā dačā, meistars pat glāstīja meiteni aiz pavedinošās olīvu kājas. Kundze pacienāja Oļežku ar kūku. Viņi man iedeva santīmu. Nākamās divas dačas bija tukšas - kungi nenāca.
  Agresīvā ar skaistu, spēcīgu augumu un sulīgiem blondiem matiem, Nataška neizpratnē atzīmēja:
  - Jā... Te nevar pelnīt!
  Oļežka dusmīgi nomurmināja:
  - Labāk medīt laupīšanu! Izdevīgāk!
  Nataša atbildē paskatījās uz augšu un dziedāja:
  - Cik zilas debesis. Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Mantkārīgam vīrietim nazis nav vajadzīgs - tu parādi viņam vara santīmu un dari ar to, kas tev patīk!
  Nākamā vasarnīca izcēlās ar milzīgo izmēru un pārsteidzošo greznību. Strūklakas bija apzeltītas un sniga augstu debesīs. Pie ieejas stāvēja grezni ģērbti lakeji. Parādot savus kailos papēžus un iedegušos ceļgalus, nobružātā, īsā kleitā, Nataša pat samulsināja par savu atklāti klaidīgo izskatu.
  Vecākais kājnieks kliedza:
  - Nabagiem mēs nedodam!
  Meitene atbildēja:
  - Mēs esam cirks! Izkliedēsim skumjas!
  Nataška nosvilpa un pacēla savu kailo, muskuļoto kāju. Baltais tīģeris pārlēca un smieklīgi smējās gaisā. Oļežka uzlika stīpu, un Fimbo ieslīdēja tajā un atkal apgrieza otrādi.
  Galvenais kājnieks svilpa un murmināja:
  - Nav slikti! Jūs varat nodot!
  Puisis un meitene iegāja pa vārtiem. Ieskrēja arī baltais tīģeris. Kontinentālās zemes saimnieks savā greznajā lauku tipa pilī vienkārši jutās garlaicīgi. Sēdēdams lapenē iepretim greznam galdiņam, dižciltīgs muižnieks košļāja treknu gaļu un apskaloja ar dārgu vīnu no zelta kausa. Viņam blakus sēdēja jauna, skaista sieviete dārgakmeņiem rotātā kleitā. Uz verandas uzlēca apmēram septiņus gadus veca meitene gudrā kleitā un ļoti līdzīga kunga sievai, tikai mati bija gaišāki.
  Meistars nikni paskatījās uz Natašu. Viņa ir tieši pretstats sievai. Blondīne pret bruneti, slaida, muskuļota, slaida figūra pret pilnību. Tumšās šokolādes āda pret aristokrātisku bālumu. Protams, dižciltīgais muižnieks dedzīgi nopētīja meiteni, viņas basās kājas, augstās krūtis, tievo vidukli. Jā, kungs domāja, mana sieva ir attaukojusies. Un šī ... kāda figūra - tikai senās karotāju dievietes Atēnas statuja.
  Nataša un Oļegs sāka izpildīt numurus. Nataša dejoja vienā kombinācijā, kas vīriešiem tik ļoti patika. Oļegs Akulovs tagad uzstājās zeķubiksēs un spīdīgā T-kreklā. Basām kājām pat bija kaut kā veiklāka nekā čehiem. Puika griezās, kūleņoja, lēkāja. Nataška pacēla viņu uz savas izstieptās rokas. Baltais tīģeris lēca cauri stīpām, rokām un kājām, izlaidās caur šķērēm.
  Nataša arī nospēlēja melodiju mazā spārnā. Zēns žonglēja. Tad meitene žonglēja, tad viņi bija kopā. Un ne tikai ar rokām, bet ar plikām, ļoti veiklām kājām, ar sīkstiem pirkstiem kā pērtiķiem. Varēja redzēt, kā meistars kāri skatās uz meitenes basajām kājām un smagi elpo, it kā viņam būtu patēriņš.
  Cirka mākslinieki bija veikli, daudz griezās. Nataša pat izpildīja dubulto salto, un viņi kopā gāja uz rokām. Tad tīģerēns atkal izlēca cauri stīpām, kuras Nataška turēja ar kailiem kāju pirkstiem.
  Uzstāšanās laikā meitene griezās un ik pa brīdim kliedza no apbrīnas. Barins un viņa sieva atturīgi aplaudēja. Taču bija skaidrs, ka viņi bija laimīgi.
  Beigās zēns un meitene dziedāja, un viņu balsis ir brīnišķīgas, skanīgas. Pēc tam Nataška pastiepa cepuri, lai savāktu naudu. Viņa bija tik skaista, tik tikko aptvēra kombinācija. Meistars pasmaidīja un atzīmēja:
  - Es taču kādreiz biju ubags no dižciltīgās ģimenes. Un viņam izdevās kļūt par miljonāru un nopirkt sev prinča titulu. Kas var kādreiz, un tu kļūsi bagāts!
  Nataša smaidot atbildēja:
  - Paldies, jūsu ekselence!
  Barins sausi atzīmēja:
  - Bet pazudušais, bagātību neiegūs! Tāpēc iesaku pārdot man savu mazo dzīvnieku.
  Nataša spēcīgi pasmaidīja un teica:
  - Fimbo ir mūsu draugs, viņš nav pārdošanā!
  Meistars dusmīgi pasmaidīja un piezīmēja:
  - Tā viņi parasti saka, kad vēlas nosist augstu cenu! Bet jūs nevarat mani apmānīt! Es zinu, cik daudz! Es piedāvāju chervonets, nevis pusduci vairāk!
  Nataša pamāja ar galvu.
  - Atvainojiet, kungs, bet šis draugs nav pārdošanā! Ne par kādu naudu!
  Princis dusmīgi norūca:
  - Jā, tev vajadzētu priecāties, ka atbrīvoju tevi no šādas nastas. Tīģerim ir vajadzīga bagātība, lai pabarotu. Un, kad tas izaugs... Vai jūs domājat, ka jums būs atļauts klīst pa pilsētu ar lielu un bīstamu plēsēju?
  Skaistā Nataša samulsa, saulē iedegusi seja sarauca pieri. Patiešām, dažreiz prātā ienāca doma, ko darīt ar Fimbo, kad viņš izaugs. Jau tagad policija uz viņiem skatās šķībi, bet kas būs pēc dažiem mēnešiem?
  Jebkurā gadījumā jums drīz būs jāšķiras no Fimbo. Desmit rubļi arī ir nauda. Jūs varat iegādāties kucēnu un apmācīt viņu. Suns ēd mazāk, un ar to var ceļot gadu. Ietaupiet naudu un varbūt atveriet kādu biznesu. Vai izlēkt laulībā ... Viņa ir skaista, izdomāta.
  Nervozējot ar kailajiem pirkstiem aptaustīja savas muskuļotās, vilinošās, bronzas krāsas kājas, Nataša vilcinājās, veselais saprāts lika domāt, ka tīģerēnam labāk patiks ar princi, nekā badoties ar klaiņojošu grupu. Un ka, ja šķiries no plēsoņa, tad labāk to darīt tagad, kad tāda iespēja ir parādījusies.
  Bet tad kunga meita, meitene ar bantēm, kas izšūtas ar pērlēm, spārdīja kājas un kliedza:
  - Es gribu tīģeri! Es gribu balto tīģeri!
  Princis pamāja ar roku un sita ar dūri:
  - Aizveries! Tagad es daru biznesu!
  Sieva iesaucās:
  - Nekliedz uz bērnu!
  Acīmredzot meitene bija izlutināta un nebaidījās. Bet, atlecot atpakaļ, viņa klusāk iekliedzās:
  - Pērc tēti! Pērciet tīģerēnu... Dodiet simts rubļus!
  Sieva smaidot piezīmēja meitai:
  - Šis dzīvnieks var būt bīstams... Tas ir plēsējs un ēd mazas meitenes!
  Meistars salauza pirkstus un sacīja:
  - Pēdējais vārds ir piecpadsmit rubļu! Vairāk metieties ceļos, es nepievienošu!
  Nataša, zemu paklanīdamās, izmeta no kailas iedegušās kājas iestrēgušu čaulu un pieklājīgi jautāja:
  - Vai mēs varam doties pensijā, jūsu ekselence?
  Princis norūca:
  - Nē! Pašu pēdējo reizi jautāju, vai jūs atdodat tīģerēnu par piecpadsmit rubļiem?
  Nataška pakratīja galvu un ar savu kailo, burvīgi, dievišķi graciozo, noslīpēto kāju stutēja pa rupjo granti.
  Kontinentālās zemes saimnieks sarkastiski jautāja:
  - Kā tevi sauc?
  Meitene smaidot atbildēja:
  - Nataša.
  Princis draudīgi pasmaidīja.
  - Vai jums ir pase? Parādīsim!
  Nataša nodrebēja un kļuva bāla, blāvai krāsai izdaloties caur viņas olīvu ādu. Princis sasita plaukstas un kliedza:
  - Ņem viņus un izsauc policiju! Viņi nozaga manu tīģeri un manu dimanta gredzenu!
  Meitene sajūsmā iesaucās:
  - Bravo tēt!
  Lakeji uzbruka Nataškai. Meitene nepretojās, lai gan bija fiziski spēcīga. Viņa un Oļežka bija sasietas ar virvēm un ieslēgtas pagrabā. Drīz vien ieradās arī policija.
  Noklausījušies princi, viņi uzlika važas Natašai un Oļegam Akulovam uz rokām un kājām. Turklāt tiem bija īpaši izmēri bērniem. Kurā pieķēdēti nepilngadīgie zagļi.
  Pēc tam meitene un zēns tika nogādāti cietumā. Tur viņi tika sadalīti. Oļegs tika iemests pagrabā, kur jau bija ducis važās savilktu zēnu, bet Nataša tika iemesta kamerā ar sievietēm. Tas nebija salds. Kamerās smird, tualetes vietā ir bedre grīdā, ir mitrs un pustumšs. Zēni tika turēti važās, kas ir ļoti neērti. Rokas un kājas ir važās. Ir grūti pārvietoties šaurajā kamerā. Viņi baroja tikai ar maizi un ūdeni, dažreiz viņi deva sapuvušus augļus.
  Viņi tur sēdēja līdz tiesai. Tad zēnus gaidīja vai nu smagais darbs, vai cietuma patversme. Arī sievietes vai nu smagajā darbā Sibīrijā, vai Vidusāzijā pēc kokvilnas novākšanas, vai cietumā ar darbu jebkurā rūpnīcā par valsts pārtiku. Un pirms tiesas jūs varat sēdēt pēc varas iestāžu ieskatiem. Turklāt ieslodzītie tika arī pērti.
  Oļegu un Natašu pavēlēja pērt vienlaikus. Zēns un meitene bija izģērbti līdz viduklim un izstiepti uz kazām. Viņiem blakus atradās divi policisti. Likumsargi stieņus mērcēja javā ar sālsūdeni. Viņi vicināja pa gaisu, gāzdami pilienus. Un tad uzreiz pēc komandas zēni un meitenes sitās pa muguru.
  Nataša un Oļegs Akulovi cieši sakoda zobus, lai nekliegtu. Pēriens tika izmērīts. Policija dauzījās ar mērenu entuziasmu, tikai pildīja savu pienākumu. Puisis un meitene, smagi elpodami, izturēja. Pēc pārdesmit sitieniem āda pārsprāga un pilēja asinis. Tas bija ļoti sāpīgi.
  Komendants, kurš bija noteicis simts sitienus, pasmīnēja. Ja sodītajiem tiek norautas nagus, tāds ir Dieva liktenis. Viņi tad spīd mūža smagais darbs.
  Par zādzību īpaši lielos apmēros, par mēģinājumu dzēst prinča un viņa sievas un meitas dzīvību. Un tad arī izrādījās, ka viņi meklēja Natašu kā līdzdalībnieci gubernatora slepkavībā. Jebkurā gadījumā meiteni uz visiem laikiem dzīs uz Sibīriju. Tāpat kā mazā meitene. Tāpēc varētu būt labāk būt nomāktam.
  Oļegs Akulovs un Nataša drosmīgi izturēja visus simts sitienus, nezaudējot samaņu un neizdodot ne skaņas. Bet viņu muguras pārvērtās asiņainā juceklī. Pēc tam viņi atkal uzlika viņiem važas un iemeta cietumā.
  Zēns gulēja uz dēļiem, viņam bija neērti vēderā un krūtīs, un visa bērna mugura bija sagriezta.
  Nepilngadīgajam noziedznieki, apcirpti, tievi bērni, ķēdes čibinādami, kliedza:
  - Nu kā sāpēja?
  Oļegs Akulovs piemiedza citiem zēniem un sacīja:
  - Sīkumi! Kā odu kodums!
  Vecākais zēns, kurš izskatījās apmēram piecpadsmit gadus vecs, arī ar noskutu galvu un vienīgais kamerā, kuram bija kurpes, kaut arī raupjas ar koka zolēm, ar cieņu paskatījās uz Oļegu Akulovu. Zēns, kuram blondie mati vēl nebija nogriezti, izrādījās nekāds gļēvulis. Un viņš, izstiepis roku Oļegam, sacīja:
  - Es esmu zaglis Kliņģeris! Vienīgais īstais slepkava starp šiem... - jaunais krusttēvs paskatījās apkārt un turpināja. - Tu, saņēmusi simts skropstas, neizteici ne raudāšanu, ne stenēšanu, parādot sevi kā īstu vīrieti. Šeit ir mana roka tev, un tagad tu man esi kā brālis!
  Oļegs paspieda roku mazajai autoritātei. Lai gan viņš visvairāk gribēja izbēgt no cietuma, kurā bija šuves, un tas smirdēja pēc spaiņiem. Un mugura ir tik noslīpēta, ka mazliet kustini - sāp.
  Jaunajiem ieslodzītajiem iedeva devu - kaut kādu putru, ūdeni un maizi. Ēdienam, protams, nav nozīmes, taču tie neļaus nomirt no bada. Galvenajam krusttēvam bija diezgan pilnīga fizionomija, un viņš acīmredzot ēda ne tikai valstij piederošo.
  Patiešām, drīz parādījās meitene. Viņa pasniedza viņam grozu ar desu, baltmaizi un piena pudeles.
  Nepilngadīgais krusttēvs to paņēma sev un tad izslidināja Oļegu no balta šķidruma kolbas:
  - Iedzer mazliet!
  Oļegs iedzēra malku piena, izsalkušajam un piekautajam zēnam tas šķita ļoti garšīgs un jautāja krusttēvam:
  - Vai jūs dalīsit pārraidi ar pārējiem?
  Krendels pamāja ar galvu.
  - Protams, nē!
  Piekautais zēns jautāja:
  - Un kāpēc?
  Jaunais krusttēvs sirsnīgi atbildēja:
  - Viņi to nebija pelnījuši! Viņi ir tikai sīkie huligāni un zagļi vai pat vienkārši klaidoņi.
  Oļegs loģiski atzīmēja:
  - Bet viņi arī ir cilvēki un viņiem ir grūti uz vienas cietuma devas!
  Kliņģeris nikni norūca.
  - Izdzīvo! Un esi pateicīgs, ka iedevu tev dzert pienu. Un jūs arī to nesaņemsit.
  Oļegs ļoti gribēja uzlēkt un trāpīt šim līderim, taču pēc simts sitieniem viņam nebija spēka uzlēkt. Pēc šādas pēriena bieži vien mirst pat pieaugušie, veseli puiši, nevis kā bērns.
  Zēns pēc ēšanas un piena atkal kļuva smags un sāka gulēt sapnī, un tas notiek.
  Viņš sapņoja, ka ir Džims Hokinss no slavenā romāna Treasure Island.
  Kad Džordžs pirāts rēca:
  - Cepiet šī zēna papēžus!
  Džons Silvers pamāja.
  - Es aizliedzu nogalināt šo zēnu, tāpēc mums vajag ķīlnieku. Bet viņš nedomā viņu glābt no spīdzināšanas. Mums vajadzētu noskaidrot, kur viņš aizveda Espanjolu.
  Pirāti bija diezgan sašutuši. Viņi pielēca pie zēna Džima. Viņi norāva viņam jūrnieka uzvalku un savija rokas. Džims savulaik uz kuģa skraidīja basām kājām, kas bija ērtāk uz līdzena klāja, it īpaši tropos. Bet, dodoties uz fortu, viņš uzvilka zābakus. Tomēr džungļos var uzkāpt uz čūskas vai kukaiņa.
  Tagad pirāti ar prieku novilka zēnam zābakus. Viens no viņiem glāstīja gludo, pulēto, gandrīz nenolietoto ādu.
  Džordžs pabrauca ar pirkstu gar zēna baso pēdu un atzīmēja:
  - Labi papēži, lai tos ceptu!
  Junge aiz muguras sasēja rokas un bakstīja tās ar āķi. Tad viņi sāka celt Džimu uz plaukta. Virve savilkās, zēna cīpslas izspiedās, un viņš sāka noliekties uz priekšu.
  Džordžs paraustīja puiša plecus. Jungs griezās apkārt ar sāpju kliedzienu, viņa četrpadsmitgadīgā pusaudža izliektais ķermenis stāvēja taisni.
  Pirāti apstiprinoši uzgavilēja. Viens no viņiem paņēma septiņas astes jūras pātagu un to šūpoja.
  Džons Silvers viņu pārtrauca:
  - Beidz! Puika ir gudrs un pateiks visu bez spīdzināšanas. Pastāsti man, kur tu ņēmi Espanyol?
  Džims Hokinss, kaut arī baidījās no sāpēm, kliedza:
  - ES neteikšu!
  Sudrabs pavēlēja:
  - Sākt!
  Pātaga nonāca Yoongi mugurā, un iedegusī āda uzreiz pārsprāga. Zēns sakoda zobus un klusēja. Un pirāts viņu piekāva. Džims nolēma noturēties līdz galam. Lai gan Yoongi sagrozītā seja viņam pastāstīja, ko tas viņam maksāja.
  Pirāts iesita zēnam pa muguru, pēc tam pārcēlās uz sāniem. Viņš dauzīja gan pa vēderu, gan pa krūtīm. Džims raustījās ar katru sitienu, dažreiz apslāpēti vaidi, kas izspruka no viņa saspringtajām lūpām. Bet jaunajam zēnam tomēr izdevās atturēt skaļos saucienus.
  Beidzot Džims gurdeni nosvieda galvu un nokrita uz sāniem. Zēns zaudēja samaņu, zaudēja samaņu.
  Pirāti ieguva spaini ūdens, jo blokmājā bija aka. Un uzlēja to Yoongi blondajai galvai.
  Džims nāca pie prāta. Džons Silvers maigā balsī jautāja:
  - Pastāsti man, kur tu nolaupīji kuģi, un mēs tevi noņemsim no statīva!
  Jaunais kajītes zēns noņurdēja:
  - ES neteikšu!
  Džordžs izņēma no tā saišķa lāpu un pacēla to pret uguni. Uzliesmoja liesma. Pieredzējušais pirāts smaidīdams sacīja:
  - Nu, kajītes zēn, mēs tagad cepsim tavus papēžus!
  Džims Hokinss trīcēja. Lāpa ar uguni tuvojās zēna kailai kājai. Un tad liesmu plēsonis nolaizīja nelaimīgajam pusaudzim kailo papēdi. Zēna zole bija vidēji raupja. Viņš skrēja basām kājām uz klāja, bet pašā Lielbritānijā ziemā staigāja ar apaviem un kājas nebija īpaši cietas. Tātad sāpes bija spēcīgas.
  Džims Hokinss kliedza.
  Džons Silvers skarbi teica:
  - Nu, saki, kur tu paņēmi Espanyol?
  Neskatoties uz piedegušās gaļas smaku un briesmīgajām sāpēm, Džims iesaucās:
  - Nē! ES neteikšu!
  Džordžs pārslēdza liesmu uz zēna otru kailo zoli. Piedegušas gaļas smarža kļuva stiprāka.
  Jaunais Hokinss sāka aizrīties, viņa jaunā seja kļuva bāla, un viņa galva nokrita atpakaļ uz sāniem.
  Džons Silvers pārliecinātā tonī teica:
  - Pietiek ar viņu! Pretējā gadījumā mēs viņam apdedzināsim kājas un puika nevarēs staigāt. Un es vēlos, lai viņš rīt dodas mums līdzi un redzētu to pirātu triumfu, kuri paņēma dārgumu!
  Džordžs tam piekrita:
  - Pareizi! Ļaujiet viņam staigāt ar mums, apdegušiem papēžiem pa aso zāli un akmeņiem. Mēs viņu vilksim ar virvi ap kaklu, un kajītes puikam tā būs papildu spīdzināšana!
  Džons Silvers pamāja.
  - Pa to laiku ļaujiet viņam karāties uz plaukta līdz rītausmai!
  
  
  TIKAI VIENS METS VEIMAS
  ANOTĀCIJA
  Tikai vienu metru pa kreisi atradās krievu mīna, uz kuras tika uzspridzināts kaujas kuģis Petropavlovska, un vēstures gaita visas planētas Zeme mērogā ir mainījusies.
  . PROLOGS
  Mīna, uz kuras tika uzspridzināts kaujas kuģis Petropavlovska, pagāja tikai vienu metru pa kreisi. Un rezultātā munīcija nedetonēja. Un līnijkuģis guva tikai nelielus bojājumus un ar savu spēku atgriezās Portarturā. Admirālis Makarovs, kuru naktī nogurdināja mantinieks Kirils Romanovs, bija ļoti nokaitināts uz sevi, ka viņš nav devis pavēli ar iznīcinātājiem mīnēt ostas apkārtni. Mīnu bojājumus guva arī cits kuģis.
  Taču viss bija salīdzinoši lēts, un pēc dažām dienām kuģus varēja atkal salabot.
  Pagaidām nekas slikts nav noticis. Bet varētu būt vēl ļaunāk, kā tas notika Visumā, kur tik stulbi un smieklīgi nomira admirālis Makarovs.
  Bet šajā pasaulē viņš - cienīgs cilvēks, liktenis mēroja ilgāku laiku.
  Vai admirālis Makarovs spēs to izmantot un kļūt par lielisku jūras spēku komandieri, pielīdzināmu, piemēram, Ušakovam? Vai vienalga, pat ar Admirāļa Makarova izcilo talantu nepietiks, lai uzvarētu Japānu. Kas tagad jūrā ir daudz spēcīgāks. Turklāt bija jāremontē vēl divi kaujas kuģi.
  Tomēr admirālis Makarovs nezaudē drosmi. Un personīgi viņš kopā ar remontstrādniekiem ķērās pie kuģu grīdas likvidēšanas. Turklāt ir arī ziņas no Sanktpēterburgas, ka palīgā nāks Baltijas eskadra, un tad Krievijai būs izteikts pārsvars.
  Japāņi, protams, izmanto momentu un cenšas izsēdināt karaspēku tuvāk Portarturam. Bet krievu karaspēks, izmantojot vētras priekšrocības, spēja nogalināt divus uzlecošās saules impērijas pulkus. Un labojies.
  Pēc tam paātrinātā tempā tika atjaunoti četri Klusā okeāna eskadras kaujas kuģi.
  Un admirālim Makarovam iznīcinātāja komandieris piedāvāja nodevīgu plānu. Tā kā Togo vienmēr pārvietojas pa vienu un to pašu maršrutu, novietojiet tā ceļā mīnu kūļus. Tāda, kuru izdarīja reālajā vēsturē, bet tikai viens iznīcinātājs. Un admirālis Makarovs nekavējoties novērtēja šo ideju un lika izmantot visus piemērotos kuģus.
  Bet, protams, uzsācis dezinformācijas baumas, ka tie ir tikai vingrinājumi.
  Un tas joprojām pārspēs vaļus.
  Slazds bija vienkāršs, bet efektīvs. Turklāt no Portartūras neviens netika izlaists, un japāņu spiegi neko nevarēja pastāstīt paši.
  Un rezultāts bija iespaidīgs. Tūlīt uzspridzināja ducis lielu japāņu kuģu un sāka grimt. Pārējie bez izšķirības šāva uz visām pusēm.
  Un tad parādījās Makarova eskadra, kas jau bija spēcīgāka par japāņiem. Un sākās sīva cīņa.
  Krievu šāviņi bija bruņas caurdurošāki un trāpīja precīzāk. Kuģi joprojām ir pilni ar ieročiem un jūrniekiem, pavisam svaigi. Un admirālis Makarovs tika galā no vieglā kreisera un ļoti prasmīgi. Turklāt japāņi panikā saspiedās kopā, tādējādi atvieglojot krievu uzdevumu. Jā, un uzlecošās saules valsts lielākais flagmanis nogrima, un Togo no tā tik tikko izglāba. Bet šis admirālis bija noguris.
  Un cīņa izvērtās par totālu japāņu sitienu. Vienkārši slazds, trieciens no aizmugures izšķīra kara iznākumu jūrā. Tsushima notika otrādi, kad Japānas flote cieta graujošu sakāvi un faktiski beidza pastāvēt. Šī ir samuraju cīņa un sakāve, skaļa, ar vairāk nekā divpadsmit tūkstošu jūrnieku nāvi, neskaitot ieslodzītos.
  Krievi bija īpašā šokā un šāva precīzi.
  Viņu ieroči nepazina garām un šaubas. Un japāņi ir kļuvuši par pamatīgu baru.
  Krievijas uzvaras vieglums lika daudziem uzskatīt Japānas armiju par nevērtīgu. Nu ko ņemt no Āzijas? Nu, Admirāļa Makarova uzvara tika uzskatīta par ne tik krāšņu. Nu, kuru viņš pārspēja?
  Viens krievu karavīrs ir desmit japāņu vērts.
  Turklāt uz sauszemes ģenerālis Kuropatkins pilnībā sakāva japāņus un pat ar nelielu asinsizliešanu. Par ko viņš saņēma feldmaršala epauletus. Un tālāk, dzenoties pēc samurajiem, viņš no tiem atbrīvoja Koreju. Kaujā japāņiem vēl nebija pietiekami daudz munīcijas, un viņi bija pilnīgi bezpalīdzīgi.
  Pēc tam Mikado lūdza mieru. Krievija pieprasīja, lai Japāna atdod Kurilu grēdu līdz Hokaido skeletam un Taivānas salai. Tādējādi Japāna tika iedzīta viņas bijušajās robežās.
  Un viņi bija spiesti samaksāt atlīdzību miljarda Krievijas zelta rubļu apmērā.
  Krievija pasludināja Koreju par protektorātu un palielināja savu ietekmi Mandžūrijā. Drīz vien Krievijas aizbildnībā nonāca arī Mongolija. Sākās Ķīnas zemju brīvprātīgas aneksijas process un Želtorosijas veidošanās.
  Dabiski, ka nekādas revolūcijas un asiņaina svētdiena. Tronī ir autokrātiskais cars Nikolajs II, kura autoritāte tautas vidū ir ievērojami augusi.
  Un, tā kā nemieru nebija, Krievija, izvairījusies no revolūcijas un nemieru laika lejupslīdes, piedzīvoja strauju ekonomikas augšupeju. Un tā 1914. gadā ekonomiski attīstītāks un labāk sagatavots pirmais pasaules karš. Un Krievijā bija vairāk iedzīvotāju, pateicoties Ķīnas un Korejas daļu aneksijai. Un mirstība labākas ekonomiskās situācijas dēļ ir zemāka nekā reālajā vēsturē, un iedzīvotāju pieaugums ir lielāks.
  Tādējādi cariskā Krievija ir stiprāka nekā bez admirāļa Makarova. Un, protams, Baltijas flote netika ietekmēta. Un tika ražots vairāk lidmašīnu, tostarp Iļja Muromets un Svjatogors, un Luna-2 tanki tika sērijveidā ar ložmetējiem un ātrgaitas kāpurķēdēm. Karaliskā armija bija ļoti spēcīga.
  Admirālim Makarovam 1914. gadā vēl bija sešdesmit pieci gadi, un viņš tika iecelts par flotes komandieri Baltijā. Un Krievijas ienaidnieks ir daudz autoritatīvāks nekā Japāna. Proti, Ķeizara Vācija.
  Starp citu, līdzās plusiem uzvarai pār samuraju bija arī mīnusi. Tagad Japāna bija gatava iesaistīties karā Vācijas pusē. Tātad cariskajai Krievijai bija jāuztur ievērojams spēks austrumos.
  Japāņi atkal uzbūvēja floti un bija gatavi atriebties. Un tas ir mīnuss izkārtojumā. Turklāt Turcija ir Vācijas un Austrijas-Ungārijas pusē.
  Tādējādi Krievijai bija jācīnās pret četrām valstīm, izņemot Bulgāriju, un kara iznākums nebija skaidrs.
  Taču arī Vācija karo divās frontēs un dod galveno triecienu rietumos.
  Cīņa no paša sākuma par Krieviju noritēja veiksmīgāk nekā reālajā vēsturē. Jo īpaši lielā iedzīvotāju skaita un augstāka ekonomikas līmeņa dēļ miera laika armija Krievijā bija nevis pusotrs, bet gan trīs miljoni un tūkstotis pulku. Tātad jūs varat mest kaujā vairāk karaspēka.
  Turklāt vairāku lidmašīnu klātbūtne, kas bombardēja vāciešus un viņu sabiedrotos.
  Tātad krievu karaspēks ieņēma Austrumprūsiju un bloķēja Kēnigsbergu. Un Hindenburga mēģinājums izlauzties cieta neveiksmi. Tostarp, pateicoties vācu karaspēka bombardēšanai.
  Un jūrā, kamēr japāņi gaida, un admirālis Makarovs cīnās ar vāciešiem.
  Vācijas flote ir otrā pasaulē pēc Lielbritānijas. Bet kā skaitīt. Varbūt Krievijai būs vairāk kaujas kuģu, bet tie ir izkliedēti pa trim jūrām, un vāciešiem ir viena dūre. Turklāt, protams, ir arī Lielbritānijas flote. Bet tas ir arī izkaisīts pa četriem okeāniem. Un briti nesteidzas palīdzēt Krievijai.
  Tātad Baltijas flotei Makarova vadībā ar vāciešiem būs jācīnās vienai. Augusta beigās laiks ir silts un saulains.
  Japānas kara galvenais admirālis un varonis uz vieglā mobilā kreisera. Tas ir viņa jauninājums.
  Un arī tas, ka vieglā kreisera ekipāžā ir tikai meitenes.
  Meitenes visas jaunas, slaidas, kustīgas un vienā bikini. Tie mirgo ar basām kājām un kailiem, apaļiem papēžiem.
  Kreiseriem ir tikai viens lielgabals, bet divpadsmit collu. Un meitenēm tas meistarīgi tiek galā.
  Nataša, kratīdama vēdera muskuļus, iesaucās:
  - Par mūsu krāšņo admirāli Makarovu!
  Un ar savu kailo papēdi viņa padevās šāviņam. Un meitenes viņu viegli pagrūda, atspiedušas kailās, noslīpētās kājas pret bruņu klāju.
  Meitene Zoja, spiežoties cauri nāves viesnīcai, čīkstēja:
  - Nikolajam II!
  Augustīns ar kailu ceļgalu atzīmēja:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Svetlana, sita basām kājām, piebilda:
  Nogalināsim vāciešus!
  Un tagad šāviņš tiek iemests stobrā, un meitenes to mērķē. Apsteidzot daudzo Vācijas floti. Tiek uzskatīts, ka vācu armija ir spēcīgākā pasaulē. Un ka ar to nav tik viegli tikt galā.
  Bet tad divpadsmit collas izspļauj kaut ko slepkavu. Un tas lido - tas ir uzlabotajā vācu iznīcinātājā. Tas ietriecas pašā klāja centrā, un kuģis sadalās divās daļās.
  Nataša skaļi kliedz:
  - Tas ir lieliski!
  Zoja apstiprina, sita basām kājām:
  - Tā ir augstākā klase!
  Augustīne izpleta zobus un piebilst:
  - Darīsim to jaunā veidā!
  Svetlana agresīvi pamanīja mirdzošās acis:
  - Un būs betona griešana!
  Un viņas valoda ir tik vingra.
  Atkal meitenes, atpūšot plikajiem, apaļajiem papēžiem, iedzen šāviņu lielgabalā. Viņi ir ļoti agresīvi izveidoti cīņai pret ķeizara Vāciju.
  Makarovs apstiprinoši pamāj ar galvu. Krievijas flote ir gatava duelim no distances. Viņam ir lieliski ieroči un lieliski jūrnieki. Tātad vācieši to dabūs.
  Un flotē ir arī meitenes un zēni, kurus palūgs uz šo ceļu pie ķeizara Vilhelma.
  Admirālis Makarovs, dodot pavēles, sacīja:
  - Koncentrējiet visu uguni uz tuvāko vācu kuģi!
  Un man jāsaka, ka tas strādāja. Un krievu lielgabali sāka iznīcināt Kaiser's kreiseri, un tas gandrīz nekavējoties nogrima.
  Nataša, šī gandrīz kailā pirmā ranga kapteine bikini, kliedza:
  - Sasitīsim ienaidnieku ar slepkavu!
  Zoja, sita basām kājām, apstiprināja:
  - Mēs sitīsim vēlreiz!
  Un te atkal lido nāvējošs lādiņš no krievu kreisera.
  Svetlana kliedz:
  - Par Krieviju un dievieti Ladu!
  Nāves dāvana skar iznīcinātāju un sadala to divās daļās. Un atkal vācu kuģis grimst.
  Augustīna, tā rudmatainā meitene, kuras kapara sarkanie mati plīvo kā proletāriešu karogs, apstiprina:
  - Mēs esam visprecīzākās meitenes pasaulē!
  Valentīna, šī meitene tikai biksītēs un ar zemeņu sprauslām uz iedegušām krūtīm, apstiprina:
  - Slava Nikolaja II valstij!
  Viktorija, meitene ar kailām kājām, kas ir iedegušas un kļuvušas kā šokolāde, iesaucas:
  - Un slava izcilajam admirālim Makarovam!
  Nataša, štancējot savu kailo kāju, kas ir ļoti gracioza un muskuļota, apstiprina:
  - Un slava Makarovam!
  Zoja piebilst:
  - Un slava cariskajai Krievijai!
  Augustīna kopā ar citām meitenēm izvelk kārtējo nāvējošo šāviņu, čīkst:
  - Un slava visiem mūsu senčiem un krievu dieviem!
  Un tagad meitenes, sasprindzinot savus muskuļotos ķermeņus, iedzen smagu nāves dāvanu par spēcīgu ieroci.
  Un tā daiļavas pielādēja divpadsmit collu lielgabalu. Un tagad slepkavnieciskā nāves dāvana tika izspļauta no pistoles. Meitenes sajūsmā pat sita kailām, noslīpētām kājām.
  Un, pārlidojis lādiņu, bruņnesis trāpīs vācu ķeizaram Vācijai. Precīza sitiena rezultātā pat tik milzīgs kuģis paņēma un sadalījās trīs daļās.
  Meitenes pacēla rokas un iekliedzās:
  - Par ķēniņu komunisma gaismu!
  Šeit Nataša atkal dod pavēles. Un meitenes šķiro plikām, noslīpētām kājām. Un velciet citu, ļoti nāvējošu šāviņu.
  Augustīns dziedāja:
  - Mēs ļoti smagi sitīsim ienaidniekam!
  Svetlana ar prieku piebilda:
  - Mūsu Admirālis Līderis Makarovs sporto!
  Nataša piebilda, zobus rāvusi:
  - Pie mums viss būs kvazārs.
  Ķeizars ir Vilhelms viduvējs!
  Un meitenes, atpūšoties ar kailajiem, apaļajiem papēžiem, atbalstījās un vilka slepkavniecisko nāves dāvanu.
  Un tā viņi iegrūda viņu ar basām kājām pistoles aizslēgā. Uzlādējās un sāka virzīt.
  Nataša ar entuziasmu dziedāja:
  Monomahs noņēma cepuri,
  Saskrāpēja man pakausi!
  Zoja piebilda, spiedzdama baso kāju:
  - Elektriskais lādiņš,
  Sit pa lielgabalu!
  Un tagad meiteņu sūtītā nāves dāvana lido ar mežonīgu rūkoņu. Un tagad šāviņš ir kā lupanets pašā bruņurupuča centrā. Un kā to pamatīgi sasitīs. Arī viņš ņems un sadalīs uz pusēm. Un tas izsmidzinās visos virzienos.
  Un ies burbuļi ar strūklakām. Un tas masveidā uzliesmo.
  Meitenes burtiski kliedz aiz sajūsmas. Un stutē ar kailām noslīpētām kājām. Protams, ar viņiem var uzvarēt pat briesmīgo Kaiser Vāciju.
  Admirālis Makarovs pārliecinoši vada cīņu. Viņa kuģi veikli manevrē un raida sitienus pa karaļa Vilhelma vāciešiem.
  Nataša arī skrien ļoti ātri. Viņas rozā, kailie papēži mirgo kā maģiskas un ļoti skaistas mazu meiteņu kājas. Un arī citiem karotājiem apakšējās ekstremitātes ir labas.
  Viņi atkal iedzen šāviņu purnā. Kaiser flote ir nedaudz haotiska. Viņa kuģi traucē viens otram, neskatoties uz to lielo skaitu.
  Admirālis Makarovs prasmīgi izmanto savu floti. Uguns ir koncentrēta uz galveno flagmani. Un viņš saņem sitienu.
  Bez admirāļa uz vieglā kreisera ir tikai viens vīrietis - kajītes puika Oležka. Viņš izskatās mazs, bet veikls, un viņa kailie, bērnišķīgie papēži šad un tad ņirb.
  Jungs ir pazīstams kopš Krievijas un Japānas kara. Ir pagājuši vairāk nekā desmit gadi, un viņš joprojām ir bērns. Bet tas bija tas, kurš izglāba admirāli un kaujas kuģi "Petropavlovska", jo viņš novērsa jūrnieka uzmanību no stūres, un viņš nedaudz pakustināja stūri, un mīnas kodums nebija nāvējošs.
  Puika bija iestrēdzis desmit gadu vecumā, taču viņš bija tik ātrs, ka neviena meitene nevarēja viņam tikt līdzi un ļoti spēcīgs.
  Viņš joprojām tika turēts kajītē, lai gan zēns spēja izzvejot no ūdens vienu japāņu ģenerāli un par to saņēma krustu.
  Bet, tā kā viņš palika bērns, viņš joprojām tika oficiāli uzskaitīts kā kajītes zēns.
  Bet puisis kaujā paveica svarīgāko darbu - viņš iedeva šaušanas koordinātes un meitenes netrāpīja.
  Admirālis Makarovs atzīmēja:
  -Jā-jā, labi darīts mūžīgais zēns! Par to viņam būtu jāpiešķir ordenis.
  Pirmā ranga kapteine Anastasija atzīmēja:
  - Un nodod viņu virsniekiem!
  Makarovs pamāja.
  - Tas pats par sevi saprotams!
  Un atkal seko slepkavas šāviens, un šoreiz Vācijas flagmanis grimst. Un tūkstošiem Kaiser jūrnieku lec ūdenī. Tas patiešām ir postošs trieciens.
  Mazais puika sajūsmā čīkst. Lai gan patiesībā viņš strādā misijā. Pieaugušam cilvēkam no divdesmit pirmā gadsimta ir jāizstrādā krievu dievu-demiurgu dotā nemirstība. Un simts gadus viņam jābūt desmit gadus vecam zēnam.
  Šajā laikā kalpoja cariskajai Krievijai. Un tikai tad izaug līdz divpadsmit gadiem. Sākumā atkal būt bērnam šķita interesanta ideja. Bet būt 1904. gadā bez televizora, interneta, datora, telefona, viedtālruņa, klēpjdatora un tā tālāk nav tik lieliski. It īpaši, ja arī tu dzīvo kazarmās, un visi tevi uzskata par puiku, ar atbilstošu attieksmi. Tiesa, fiziski tu esi ļoti spēcīgs zēns un daudz ātrāks par parastu cilvēku, un pats galvenais, viņi nevar tevi nogalināt - tu jau esi saņēmis nemirstību un tev tas ir jāatrisina.
  Un kāds spēks jums ir pār saviem vienaudžiem! Galu galā bērni ciena un ļoti ciena spēku un veiklību.
  Un Oļegs kļuva par salona zēnu, pateicoties viņa bērnišķīgajām fiziskajām spējām.
  Desmit gadu vecumā tu joprojām esi puņķis, un, protams, pat kajītes puika īsti negribēja viņu paņemt. Bet Oļegs ņēma un viegli nolieca nagus ar rokām un niķeli. Tas pārsteidza pirmās pakāpes kapteini, un viņš piekrita uzņemt jauno varoni uz sava kuģa.
  Un jūrnieki drīz sāka cienīt neparasti spēcīgo un ātro zēnu, kurš cēla smagus svarus un cīnījās ar visiem uz rokām. Turklāt Oļegs arī ienira ļoti dziļi, ilgu laiku paliekot bez gaisa, un nebaidījās no aukstuma. Skrēju basām kājām un šortos jebkuros laikapstākļos un pat nešķaudīju. Un viņa kailie kāju pirksti bija tik sīksti un veikli. Zēns pat varēja tos izmantot, lai paceltu enkuru ķēdē vai pakārtu otrādi.
  Un dusmās bērns varēja izkaisīt duci jūrnieku un pacelt virs galvas smago ieroci.
  Tātad Oļegs bija pelnījis vispārēju cieņu un viņam tas patika. Viņš palika, lai arī ļoti spēcīgs, bet zēns.
  Un tagad viņš rādīja ieroci, atbalstīdams kailos, apaļos papēžus pret metālu.
  Un dziedāja:
  - Mūsu lepnais "Varjags" nepadodas ienaidniekam, neviens nevēlas žēlastību!
  Cara flote demonstrēja augstu akrobātiku. Un viņa čaumalas gulēja ļoti trāpīgi.
  Admirālis Makarovs daudz darīja, lai apmācītu jūrniekus un virsniekus. Viņa eskadra bija spēcīga. Un augstas kvalitātes karotāji.
  Šeit ir kaujas kuģi "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Aleksandrs Trešais", "Nikolajs Pirmais" cīnījās ļoti efektīvi. Un viņu ekipāžas šāva precīzi.
  Bet, protams, viņi nevarēja pamudināt kā zēns no divdesmit pirmā gadsimta.
  Un viņiem uz klāja nebija tādu meiteņu.
  Oļežka, vēršot ieročus uz mērķi un atpūšot basās, bērnišķīgās kājas, dziedāja:
  - Dievs, sargā karali
  Spēcīgs suverēns...
  Valdiet godam
  Slava mums!
  Un Nataša, izšaudama šāvienu un zibinot plikus papēžus, iesaucās:
  Valdiet pār bailēm no ienaidniekiem,
  pareizticīgo cars ...
  Un visa meiteņu baskāju komanda bikini, unisonā uzņemta:
  Valdiet par godu, par mūsu godību!
  Un meitenes atkal nes nāves dāvanas, ļoti nāvējošu spēku, un nogremdē ķeizara kuģus, jautri un dedzīgi dziedot:
  - Tēva karaļa dēļ
  es dzemdēju varoni!
  Un kad sākas cīņa
  Kļūsti par sātanu!
  . NODAĻA #1
  Pēc flagmaņa nāves un lielajiem zaudējumiem vācieši sāka atkāpties. Viņu kuģi, saglabājot kārtības izskatu, atgāzās. Un krievu kuģi tagad šaudījās pēc viņiem.
  Un kauja faktiski tika uzvarēta, lai gan Baltijas eskadrai pretojās gandrīz visa ķeizara Vācijas flote. Un šī ir otrā vai gandrīz otrā flote pasaulē.
  Varbūt Krievijas flote jau ir kļuvusi daudzskaitlīgāka nekā Vācijas flote, bet tā ir sadrumstalota pāri četriem okeāniem, un šeit Vācijai bija gandrīz visi spēki.
  Un viņa zaudēja Makarova ģēnijam.
  Meitene, stampādama basām kājām, daudz tracinājās. Viņu kreiseris, nesamazinot ātrumu, virzījās vāciešiem aiz muguras. Un zēns Oļegs Ribačenko vērsa lielgabalu uz mērķi, atspiedis bērna kājas pret dzelzi. Un tad no mūžīgā bērna dārdēja čaula.
  Un vēl viens vācu kaujas kuģis izjuka. Un jāsaka - sasniegums ir lielisks.
  Nataša dziedāja, spēlējoties ar vēdera muskuļiem:
  - Lieliskākā pacelšanās, dodieties kempingā!
  Zoja, meitene ar skaistu figūru un zeltainiem matiem, atzīmēja:
  - Es veicu pilnu apgriezienu!
  Warriors šeit un patiesībā - super nozaga!
  Augustīna iespieda baso kāju pret metālu un čivināja:
  - Lielajam admirālim!
  Oļegs savulaik cīnījās ar japāņiem. Patiesībā ar viņiem notika tikai viena liela kauja, pateicoties vienkāršai, bet meistarīgi izpildītai slazdam.
  Toreiz zēns atnesa čaulas, bet pierunāja ļaut viņam šaut. Un kā viņš izšāva, ka japāņu kreiseris pēc tam izjuka. To uzskatīja par negadījumu, bet zēns tik un tā tika apbalvots.
  Un Oļegs Rybachenko sāka vākt balvas.
  Šoreiz viņš varēja paļauties uz ko nopietnāku. Piemēram, uz zelta Georga krusta ar loku. Un tas ir līdz šim augstākais apbalvojums cara armijā parastam karavīram, bet pagaidām vēl kajīšu puika-artilērists.
  Un arī meitenes noteikti saņems balvas.
  Tā Krievijas flote tuvojas vācu flotei. Un burtiski šauj ienaidnieku ceļā.
  Svetlana dziedāja, zobus atlaidusi un mirkšķinot:
  - Ļaujiet krievu piekūnam pacelties debesīs,
  Es ticu, ka Krievija ar cariem atkal celsies!
  Nataša ar entuziasmu dziedāja:
  - Krievija atkal celsies! Krievija celsies!
  Un atkal meitenes kā basas kājas atpūtīsies un dauzīsies. Un viņi nojauks vēl vienu līnijkuģi.
  Vāciešiem jūrā tika dāvātas ļoti slavenas skaistules. Un ķeizara flote aizplūda uz ilgu laiku. Un viņu spārdīja, spārdīja un spārdīja.
  Notika atspēlēšanās spēle.
  Zoja, šī meitene bikini, raustīdama basas kājas, rūca:
  - Par Tēvzemi un brīvību līdz galam!
  Augustīna, spiedzot baso kāju, piebilda:
  - Likt sirdij pukstēt unisonā.
  Protams, ķeizara Vācija tika iznīcināta jūrā. Bet pat uz sauszemes Vilhelma vācieši ieguva pirmo numuru. Un viņi kļuva tik agresīvi savos ragos. Un no debesīm viņus bombardēja briesmīgie "Iļja Muromets" un "Svjatogor" - visspēcīgākais lidaparāts pasaulē. Un uz sauszemes tanki Luna-2 tika sasmalcināti.
  Elizabete un Katrīna brauca kopā uz šo mazo tanku un šāva no diviem ložmetējiem vienā asi.
  Uz šosejas tanks attīstīja ātrumu līdz četrdesmit kilometriem stundā un nobrauca divdesmit piecus kilometrus pa rokādu. Un tas viņam deva iespēju veiksmīgi manevrēt kopā ar milzīgo krievu kavalēriju.
  Izvairoties no revolūcijas un nemieriem, cara impērijā bija augstāki rūpnieciskās ražošanas rādītāji, un tā spēja apgūt Prohorova tvertnes sērijveida ražošanu, kas ir pati pirmā šāda veida mašīna pasaulē.
  Tanka mīnuss bija tās plānās bruņas, tikai pret lodēm. Bet par plusu var saukt tērauda lokšņu izkārtojuma slīpo formu un biežos rikošetus.
  Tātad "Luna" -2 nepavisam nav neaizsargāts, kā varētu domāt no pirmā acu uzmetiena.
  Un tā mazais izmērs padara to salīdzinoši lētu ražošanu.
  Karš ar vāciešiem joprojām ir manevrējams. Pagaidām nav iesaldētu frontes līniju, un tāpēc vieglie un pārvietojamie tanki ir ļoti piemēroti. It īpaši, kamēr pasaulē nav nevienas valsts.
  Elizabete šauj, nospiežot mēlīti ar savu meitenīgo papēdi un rūc:
  - Par lielo Krieviju!
  Katrīna šauj uz ienaidnieku un agresīvi piezīmē:
  - Caram Nikolajam II!
  Karalis ir patiešām populārs cilvēku vidū. Asiņainā svētdiena nenotika, Krievija uzvarēja Japānu un tagad pārliecinoši pārspēj vāciešus.
  Cara armija patiešām ir spēcīga un ar augstu morāli.
  Aug arī algas un uzlabojas strādājošo situācija.
  Īsi pirms kara, par godu Romanovu dinastijas trīssimtgadei, cars Nikolajs II laipni samazināja darba dienu līdz desmit ar pusi stundām. Un pirmssvētku dienas un sestdiena līdz astoņiem. Turklāt sievietēm un personām līdz divdesmit viena gada vecumam tika samazināts darba laiks līdz astoņām stundām un palielinātas pensijas.
  Tātad cilvēki ir apmierināti ar karali-tēvu. Tikai neliela daļa inteliģences vēlas parlamentu un politiskās reformas.
  Saimnieki vēl ir, bet ar zemniekiem labi saprotas. Tātad Krievijas ārējais varenums kompensē ierobežotās brīvības.
  Tomēr pareizticībā notiek arī dažas izmaiņas. Jo īpaši ražas gadi un traktoru un minerālmēslu, apūdeņošanas un meliorācijas plaša ieviešana atrisināja maizes un gaļas problēmu. Algas ir augušas, un cenas ir stabilas - rublis ir nodrošināts ar zeltu.
  Un pareizticīgo baznīca pirms Ziemassvētkiem atcēla gavēni un atviegloja citus pārtikas ierobežojumus. Un kopumā tas tika uzņemts pozitīvi. Daudzi ebreji un musulmaņi labprāt pieņēma pareizticību, kas kļuva vieglāka un vienkāršāka.
  Arī cariskajā Krievijā mirstība no saaukstēšanās samazinājās, īpaši bērnu vidū. Un tas arī palielināja varas iestāžu autoritāti.
  Tātad cariskā Krievija uzplaukst, un karš norit labi. Brusilovs pret austriešiem darbojās veiksmīgāk nekā reālajā vēsturē, un Pšemisls tika nekavējoties uzņemts, izvairoties no viņa aplenkuma un zaudējumiem.
  Cara armijas apgāde bija laba, un karaspēks pārliecinoši virzījās uz priekšu, un tajā pašā laikā bija skaitliskais pārsvars. Tātad piepildījās visoptimistiskākās prognozes.
  Vācu flote cieta lielus zaudējumus un aizgāja sasista.
  Un krievu eskadra sāka bombardēt Kēnigsbergu.
  Tajā piedalījās arī Nataša un viņas komanda.
  Meitenes šāva ar lielgabaliem un dziedāja:
  - Un zvaigžņotajos augstumos un kalnu klusumā,
  Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Un nikns, un nikns uguns!
  Zoja un citas meitenes pievilka, balstoties uz kailajiem papēžiem, nāvējošo šāviņu un čivināja:
  - Par jaunajām carisma robežām!
  Un likās, ka ierocis paņēma un izgriezās. Lidojumu raksturojot augstā lokā. Un dārdēja tā, ka pacēla augšā veselu vācu bateriju.
  Augustīns smaidot dziedāja:
  - Mūsu karalis ir kaujas slava,
  Mūsu karalis ir jaunības lidojums!
  Cīnīties ar putām un uzvarēt,
  Nikolass mūs ved uz komunismu!
  Svetlana pārliecinoši apstiprināja, šaujot no mazāka pistoles:
  "Nikolajs mūs ieved komunismā!"
  Un tā meitenes kļuva mežonīgas, tikai pilnīgas šausmas.
  Un viņi šauj ļoti precīzi un pat nāvējoši. Jā, viņiem neviens nevar pretoties.
  Nataša smejoties, zobus rādot, atzīmēja, kad gaisā uzlidoja vēl viena Kaiser baterija:
  - Skan mūzika, sit bungas,
  Vācijas karali ved uz kapsētu!
  Zoja agresīvi atzīmēja, piemiedzot zilajām acīm:
  Mēs uzvarēsim, es noteikti zinu
  Izstaigāt meitenes pa plašajiem laukiem ...
  Un būt planētai reizē par ziedošu paradīzi,
  Izaudzināt cēlus pēcnācējus!
  Un meitene pamirkšķināja saviem baskāju pavadoņiem. Viņi svilpa unisonā.
  Un patiesībā viņas ir ļoti smieklīgas meitenes.
  Un divpadsmit collu lielgabala trieciena spēks darbojās. Un viņa sagrāva ienaidnieku no Ķeizara Vācijas.
  Makarova eskadras apšaude un pēc tam uzbrukums ar vairāku simtu vieglo tanku Luna palīdzību, kuri izdzīvošanas labad tika piekārti ar papildu bruņām un to ieroči vairs netika paņemti. Un Kuropatkins, kaut arī nedaudz vecs, joprojām ir ērglis un Kēnigsbergas vētras varonis. Drosmīga Krievijas karaspēka virzība uz priekšu un pārliecinoša uzvara.
  Kēnigsbergas krišana šokēja vāciešus. Arī pēc provokācijas Turcijas stāšanās karā viņiem nepalīdzēja. Un pati Vācija joprojām tika pārspēta Marnē. Un aizripoja prom no Parīzes.
  Austroungārijas stāvoklis kļuva kritisks. Slāvi tās rindās pameta un padevās simtiem tūkstošu. Un citi vāciešu un ungāru karaspēki nomira triecienos.
  Cara armija bija krietni mazāka. Mēģinot uzbrukt Varšavai, tika piekauti arī vācieši. Viņus apgāza pārāki krievu spēki.
  Un brauca uz Rietumiem.
  Vācieši atkāpās un virzījās uz austrumiem, sabrūkot frontei. Seši vācu korpusi steidzami tika izmesti uz dienvidiem, taču bija par vēlu.
  Krievi jau bija ieņēmuši Krakovu un aplenca Budapeštu. Un tad bija Bulgārija, kuru vācieši mēģināja pārliecināt, pieteica karu Turcijai.
  Un tas izrādījās vēl trakāk, kad, sajūtot, ka vācieši ir kaput, Austrija-Ungārijai uzbruka Itālija. Un, kas ir visnepatīkamākais, Japāna, krievu aizvainota, uzbruka vācu īpašumiem Klusajā okeānā.
  Tiesa, viņa nedaudz kavējās, jo lielāko daļu vācu koloniju jau bija sagūstījis admirālis Kolčaks, kurš ļoti veiksmīgi komandēja Klusā okeāna eskadriļu.
  Tātad Japāna atkal palika ar degunu, pieteica karu Vācijai un ļoti vēlu.
  Bet tā neatvēra otro fronti ar Krieviju.
  Vācieši sāka pārvietot karaspēku uz austrumiem. Bet jau sabiedrotie izmantoja vāciešu novājināšanos un devās uzbrukumā Beļģijā.
  Un viņi sāka virzīties uz priekšu.
  Situāciju sarežģīja arī tas, ka Austrija-Ungārija faktiski sabruka un vairs neizrādīja nopietnu pretestību. Un vācieši savu karaspēku ieveda kaujā pa daļām un cieta sakāvi pēc sakāves.
  Tanks "Luna" -2 bija ļoti veiksmīgs. Viņa manevriem vāciešu aizmugurē bija iznīcinošs spēks. Un karaliskā kavalērija bija labākā pasaulē.
  Un viss tika vadīts ārkārtīgi prasmīgi un neskaidrības bija minimālas. Cara armija virzījās uz priekšu un ieņēma pilsētu pēc pilsētas.
  Jau Kuropatkins tuvojās Oderai, un Brusilovs kopumā izlauzās uz Vīni.
  Un Austrija-Ungārija kapitulēja.
  Vācieši pie Oderas mēģināja organizēt vairāk vai mazāk stabilu aizsardzību. Bet viņiem tas nebija īpaši labi.
  Un rietumos sabiedrotie ieņēma Briseli - vēl vienu nozīmīgu koalīcijas sasniegumu.
  Tad ķeizars Vilhelms saprata, ka viņa situācija ir bezcerīga, un lūdza mieru.
  Un 1914. gada 25. novembrī karadarbība krievu-vācu frontē beidzās. Vienkārši krievu karaspēks jau ielenca Berlīni.
  Bija arī vēl pāris kaujas jūrā, piebeidzot ķeizara floti.
  Karš beidzās pēc dažiem mēnešiem. Taču Turcija vēl nav uzvarēta.
  Un krievu karaspēks pārgāja uz to.
  Un Oļegs Ribačenko no Baltijas lidoja ar lidmašīnu. Un, ņemot vērā viņa fenomenālo precizitāti, zēns tika novietots pie Potjomkina līnijkuģa divpadsmit collu lielgabala.
  Šajā stāstā jūrnieku sacelšanās nenotika. Un kaujas kuģis nemiernieku bēdīgās godības vietā izpelnījās militāru slavu.
  Osmaņu eskadra, protams, nelīdzinās vācu eskadrai visos aspektos.
  Zēnam pat jūrā izdevās izšaut tikai dažas reizes, nogremdējot Turcijas kuģus.
  Un tad sekoja vajāšana.
  Un pārdroša nosēšanās Stambulā.
  Bez Oļega Ribačenko uz sauszemes nolaidās arī meitenes.
  Nataša, Zoja, Augustīna, Svetlana tūrē skrēja plikiem, apaļiem papēžiem ņirbēdams.
  Un viņi skricelēja uz Osmaņiem.
  Zēnam rokās bija divas triecienšautenes, un, precīzi šaujot, viņš dziedāja:
  - visu gotu pionieris,
  Slīcināsim visus kā kaķus!
  Nataška ar niknumu apstiprināja:
  - Protams, mēs noslīksim!
  Un viņas kailais papēdis uzmeta nāves dāvanu. Šīs meitenes vienkārši staigāja postā.
  Zoja, melodiskā manierē, caurdurot turkiem, atzīmēja:
  - Dievs ir ar mums!
  Augustīns, nogriežot turkus, atzīmēja:
  - Un šis Dievs ir Balts!
  Svetlana, ar basas kājas sitienu izlauzusies caur osmaņa žokli, nomurmināja:
  - Mūsu Dievs ir baltākais pasaulē!
  Nataša, rakstot par turkiem, runāja:
  - Tas viss ir mūsu Zeme, tas viss esam mēs!
  Un viņa ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta vēl vienu postošu granātu.
  Zoja, rakstot par Osmaņiem, izdeva:
  - Mātei Krievijai!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš atkal metīs kaut ko nāvējošu.
  Tad Augustīns uzspridzināja kaut ko iznīcinošu, piespiežot savu koši sarkano krūšu krūšu uz sava pagaidu bazuka pogas, un čīkstēja:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un Svetlana piebilda, sagraujot ienaidnieku un sacirtot ar zobeniem:
  - Par svēto dzimteni!
  Un meitene parādīja mēli.
  Šī tiešām bija ārkārtīgi kaujinieciska komanda. Pret kuriem ienaidnieki nevar pretoties.
  Un Stambula krita, un Turcija kapitulēja pirms Jaunā gada.
  Oļegs Rybačenko saņēma trešās pakāpes kapteiņa epauletus, ka desmit gadus vecs zēns izskatās labi. Starp citu, viņš desmit gadu vecumā bija tāds pats kā viņš pats, bet patiesībā viņš ir liels bērns un neizskatījās pēc tāda rūķa. Gandrīz tajā atradās pusotrs metrs. Precīzāk, metrs četrdesmit pieci centimetri.
  Ņemot vērā, ka vēl nebija akseleratoru paaudzes, Oļegs Ribačenko varētu tikt pie pusaudzes. Un tāpēc viņi viņam iedeva virsnieku. Un arī pēc kara beigām viņš personīgi saņēma Svētā Jura krustu no zelta un ar dimantiem un ar loku no imperatora Nikolaja II rokas. Un tas bija tobrīd augstākais un jauns karavīra apbalvojums.
  Oļegs Rybachenko bija vienkārši priecīgs. Viņam bija tik brīnišķīga un forša uzvara.
  Cariskā Krievija un sabiedrotie sadalīja Turciju. Un viņa pazuda no pasaules kartes.
  Mazāzija, Irākas ziemeļi un centrs, jūras šaurumi un Stambula nonāca Krievijai. Maz saņēma turku zemi Balkānos un Bulgārijā. Sīrija devās uz Franciju. Palestīna un daļa Saūda Arābijas līdz Lielbritānijai, kā arī Irākas dienvidi, kurus britiem izdevās ieņemt.
  Tādējādi Lielbritānija kļuva par spēcīgākām kolonijām, pārņemot sev vācu kolonijas.
  Krievija no vāciešiem saņēma Klaipēdas apgabalu, Poznaņu, Dancigu, daļu zemes pie Oderas. Un plus kompensācijas.
  Visvairāk Krievija saņēma no Austrijas-Ungārijas. Krakova un zemes iegāja Polijas karaļvalsts, Galīcijas un Bukovinas sastāvā Krievijā. Čehoslovākija un Ungārija kļuva par karaļvalstīm ar Nikolaja II priekšgalā un arī Krievijā. Radās arī Dienvidslāvija - formāli neatkarīga, bet Krievijas vasaļa. Rumānija arī piekrita Krievijas patronāžai apmaiņā pret Transilvānu.
  Neatkarīgā Austrija kļuva diezgan maza. Un Itālija varēja kaut ko iegūt.
  Francija atguva to, ko Vācija viņai iepriekš bija atņēmusi, tāpat kā Dānija.
  Turklāt daļa vācu zemju uz laiku tika okupēta.
  Visi ieguva daudz. Krievija ieņēma vācu kolonijas Klusajā okeānā, izņemot pāris salas, kas tika nodotas Japānai. Namībija kļuva par britu koloniju vai drīzāk par daļu no Dienvidāfrikas kundzības.
  Tas derēja visiem. Lielākā daļa strīdu bija par kompensācijām. Krievija pieprasīja lielāku daļu.
  Kaut kā tika panākts kompromiss.
  Ir pienācis laiks mieram. Bet nelieli kari joprojām tika izcīnīti. Jo īpaši Krievija, Lielbritānija un Francija nolēma vispirms sadalīt Saūda Arābiju, kas jau bija saīsināta.
  Tur karš bija īss un viegls.
  Oļegs Ribačenko un meitenes tiešām kādu laiku basām kājām skrēja tuksnesī un noķēra šeihu, pretošanās vadoni.
  Kad viņas noķēra, pēc neilga cīņas meitenes piespieda viņu skūpstīt savus kailos papēžus.
  Tad karš ar Irānu. Krievija un Lielbritānija sadalīja arī šo valsti. Tā arī bija ļoti interesanta ideja.
  Oļegs Ribačenko un Nataša ar meiteņu komandu uzbruka Irānai.
  Zēns cirta ar zobeniem, nopūšot persiešiem no galvas un sacīja:
  - Slava lielās rītausmas laikmetam!
  Nataša atzīmēja, atklājot zobus un kratīdama koši sarkanos sprauslas:
  - Slava caram Nikolajam II!
  Zoja, kapādama persiešus un ar kailiem pirkstiem mētādama granātas, čīkstēja:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Un meitenes kailais, apaļais papēdis meta nāves zirni.
  Augustīna ar bazūkas pogu uzsita mums savu rubīna dzelksni un kliedza:
  - Slava Brusilovam!
  Svetlana, ar kailiem kāju pirkstiem metot smagu granātu un agresīvi smaidot, iesaucās:
  - Par Lielo Ladu!
  Meitenes pamatīgi uzņēma Irānas armiju.
  Un tad tanki devās kaujā.
  Šoreiz smagāks Mendeļejeva dēla konstruētais tanks ar lielgabaliem.
  Elena, Elizabete, Jekaterina un Eifrosīna brauc ar šo tanku.
  Un protams meitenes ir basām kājām un bikini.
  Viņi iet un dzied:
  - Krievu šņabis, ko tu esi izdarījis,
  krievu šņabi - tu mani sabojāji!
  Krievu šņabis, pusdienās siļķe!
  Labi izklaidēties - grūti pie paģirām!
  Un no debesīm arī Albīna ar pliku papēdi spaidīs pedāli un uzmetīs vēl bumbas uz šaha armijas galvām un "Iļjam Murometam" -3. Un tad neviens nevar pretoties.
  Brīnišķīgā Irāna uzvarēja bez piepūles.
  Un viņi to arī sadalīja, paņemot ziemeļus, centru un daļu no piekrastes. Pēc tam Krievija beidzot ieguva ilgi gaidīto pieeju Indijas okeānam.
  Bet kara stāsts vēl nav beidzies.
  . NODAĻA #2
  Cariskā Krievija piedzīvoja strauju ekonomikas uzplaukumu. Un pasaule bija gandrīz pilnībā sadalīta starp lielvalstīm, kuras līdz šim neplānoja cīnīties savā starpā, bet vienkārši sagremoja jauniegūto.
  Afganistāna joprojām ir viena no pēdējām neatkarīgajām valstīm. Anglija tur sāka karu 1918. gadā, taču tas neizdevās. Un cariskā Krievija nolēma iekļaut šo reģionu plašā impērijā. Tajā pašā laikā, lai iegūtu kopīgu robežu ar Indiju, uz kuru Nikolaja II amatpersonas meta alkatīgas acis.
  Līdz šim neviens nav gribējis padoties. Oļegs Ribačenko un meiteņu komanda un kuģis šķērsoja krastu, lai cīnītos ar Afganistānas karaļa armiju.
  Viņi gribēja jaunus pasūtījumus un slavu. Turklāt vēl nav televizoru un datoru, un izklaide ir sliktāka nekā divdesmit pirmajā gadsimtā. Vai tas ir, lai dotos uz cirku vai uz teātri. Pat kinoteātrī filmas joprojām ir klusas un melnbaltas.
  Bet cirks ir līdzīgs, un ne tik ļoti atšķiras no mūsdienu. Bet jūs nevarat tur doties katru dienu.
  Bet karš ir interesanta izklaide. It īpaši, ja tu esi nemirstīgs un viņi nevar tevi nogalināt.
  Protams, Oļegs Ribačenko ar lielu prieku dodas iekarot Afganistānu. Un arī meitenes grib cīnīties. Un nākamais karš nav tālu.
  Vācija tika atbruņota, savukārt Lielbritānija un Francija nepatikšanas nemeklē. Tātad caram Nikolajam vēl nav lielas vēlēšanās ar tiem cīnīties.
  Starp iespējamiem Krievijas ekspansijas virzieniem ir arī Ķīna, kas vēl nav pilnībā sadalīta starp stiprajām valstīm.
  Tur jau ir izveidojusies Želtorosija, kuru gribētos paplašināt praktiski uz visu Ķīnu. Kas tomēr joprojām izskatās pēc sapņa.
  Bet, ņemot vērā cariskās Krievijas spēku, sapnis ir diezgan reāls. Līdz tam uz Afganistānu.
  Zēns un bikini tērptu meiteņu bataljons basām kājām skrien pa kalniem.
  Šeit viņi iesaistās cīņā ar modžahediem.
  Oļegs Ribačenko izšauj no automāta un ar kailiem kāju pirkstiem met nāvējošu granātu.
  Saplēstie modžahedi krīt. Un zēns kliedz:
  - Par godu tēvam-ķēniņam, viņi ne velti piedzima drosmīgi!
  Arī Nataša šauj un ar kailiem pirkstiem met citronu, pēc kā kliedz:
  - Mātei Krievijai!
  Zoja, šaudama uz šaha karotājiem un pļaujot tos ar slotu, ar pliku papēdi pasniedza nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Par krievu dievieti Ladu!
  Augustīne, ar jaunākā kalibra triecienšauteni, arī ar kailiem kāju pirkstiem skrieļodama uz ienaidnieku, ņurdēja:
  - Par mūsu triecienspēku!
  Svetlana - šī meitene bez aizspriedumiem ar pavasara sniega krāsas matiem un lielu iztēli, ar kailiem pirkstiem meta slepkavniecisku nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Par cariskā komunisma lielajām idejām!
  Oļegs Ribačenko, kuram arī bija ievērojama pagātnes dzīve un jau šajā gadsimtā piecpadsmit gadus dzīvoja bērnišķīgā, nemirstīgā miesā, atzīmēja:
  - Vai komunisms ir savienojams ar caru?
  Nataša loģiski atzīmēja, ar kailiem kāju pirkstiem iemetot nāves dāvanu un plosot afgāņus:
  - Viss neiespējamais ir iespējams - es zinu noteikti!
  Zoja, pļaujot šaha karavīrus un no viegla ložmetēja uzzīmējot ienaidnieku, nomurmināja:
  - Dvēselē mēs tiecamies ar savu kaislību nevainojami!
  Augustīns, kura vara sarkanie mati plīvoja kā kaujas, proletāriešu karogs, čivināja:
  - Slava mūsu dzimtenei un tās brīnumiem!
  Un tad viņa ar kailajiem kāju pirkstiem uzmeta ļoti nāvējošu nāves dāvanu.
  Svetlana, pļaujot afgāņus un sakrājot līķu kalnus, entuziasma dvesa:
  - Mātes Krievijas vārdā!
  Un viņas kailais, apaļais, rozā papēdis, kā dot kolosālu spēku iznīcībai un iznīcībai.
  Šīs meitenes bikini ir uzņēmušas šaha armiju, un neviena vara pasaulē nevar stāties pretī.
  Bet karotāji brauc uz diviem jaunākajiem Luna-4 tankiem.
  Mašīnas ar četriem ložmetējiem katrā un modernākiem dzinējiem, kas ļāva tiem sasniegt ātrumu sešdesmit kilometrus uz šosejas un četrdesmit ar rokādi. Un bruņas bija biezākas un kvalitatīvākas nekā iepriekšējiem modeļiem.
  Protams, Elizabete un Jeļena bija gandrīz kailas un basām kājām. Un viņi brauca ar automašīnu ļoti pārliecinoši.
  Elizabete, šaudama no ložmetējiem, čivināja:
  - Nikolaja lielā misija - lielākais karaļu karalis!
  Katrīna, iznīcinot šaha karotājus, dziedāja:
  - Starp zvaigznēm nemierīgi sitas Zemes pulss,
  Kristāla lauki dzirksti - apūdeņoti ...
  Es sargāju savas ģimenes mieru -
  Kalpoju no visas sirds - māte Krievija!
  Un meitene spaidīs pedāli ar savu pliku, apaļo papēdi.
  Šīs meitenes ir vienkārši pārsteidzošas.
  Arī Jeļena un Eifrozīnija cīnās sīvi. Un šīm meitenēm neviens nevar pretoties.
  Jeļena sit ienaidnieku ar kailiem pirkstiem, noslīpētām kājām un kūko:
  - Slava komunisma laikiem!
  Eifrozīnija, kas uzbrūk šaha karaspēkam ar kailu, meitenīgu papēdi un vjaknulu:
  - Slava visiem skaistākajiem karaļiem!
  Un meitenes dziedāja korī, stampājot basām kājām:
  - Slava Krievijai, slava,
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Meitenes gandrīz bez drēbēm
  Sveiciens krievu tautai!
  Tātad, uz diviem tankiem ar ložmetējiem, karotāji nopietni izklīda. Un viņi pamatīgi saspieda afgāņus.
  Un tad no gaisa, kā sāka spiest kaujas lidmašīnas. Tostarp "Dobrynya Nikitich" ar sešiem dzinējiem un rekordlielu bumbas slodzi.
  Un Anastasija Vedmakova spaidīs pedāli ar savu pliku, apaļo, rozā papēdi.
  Un no bumbvedēja vēdera, cik nāvējošas un iznīcinošas bumbas izkritīs.
  Un Anastasija ņems to un dziedās:
  - Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav vairāk skaistu meiteņu -
  Viss Visums ir gaismas lāpa Rus!
  Akuļina Orlova, rakstot uz šaha modžahediem no Dobrynya Nikitich ložmetējiem, piebilda:
  - Dzimtenei nav skaistāku vārdu,
  piespiežot pie krūtīm trīskrāsu uzvaras karogu ...
  Esi krievu bruņinieks, esi gatavs kaujām -
  Dzīvo sapnim, ko dāvāja vectēvi!
  Mirabela Magnetic trāpīja Afganistānas karaspēkam. Un pļāva tos vairumā.
  Un arī izšauts no liesmu metēja. Un sadedzināja daudz dushmanu, nodedzinot tos līdz zemei.
  Tad viņa dziedāja:
  Mēs esam spēcīgākie pasaulē
  Nogalināsim visus ienaidniekus tualetē!
  Un meitene izbāza mēli. Un piemiedza saviem pavadoņiem aci.
  Tur cariskās Krievijas lidmašīnas kuļ modžahedus. Un nomet bumbas un napalmu.
  Smagāki tanki arī cīnās labi, bet ar labām krosa spējām un jaudīgiem dzinējiem. Jo īpaši jaunākais HP-2, kas sver piecdesmit tonnas, kas sagrauj ienaidnieku. HP - tulk. - "Nikolajs Romanovs".
  Šis ir pirmais eksperimentālais tanka modelis ar diviem sprādzienbīstamiem lielgabaliem un sešiem ložmetējiem.
  Un kā viņš sagrauj ķēniņa afgāņu karaspēku.
  Un meitenes tajā pašā laikā atsita zobus tankā un smejas.
  Aļenka izšauj šāvienu ar kailiem kāju pirkstiem un kliedz pa plaušām:
  - Slava tēvam-ķēniņam!
  Un pārējās meitenes kliedz:
  - Slava!
  Un viņu tvertne skrien augšup pa stāvajām nogāzēm.
  Un aiz viņiem, mirdzot plikiem papēžiem, steidzas meitenes tikai biksītēs, un viņu rubīna sprauslas dzirkstī saulē.
  Šeit ir meitenes - gandrīz pilnīgi kailas, un viņu krūtis ir tik ēstgribu.
  Anyuta ar kailiem kāju pirkstiem mērķē uz ložmetējiem un sagrauj afgāņus, čīkstot un rūcot:
  - Par Krieviju, mūsu māte!
  Un tanks kustas un saspiež dushmanus. Tur meitenes ir ļoti brašas.
  Allāhs sajūsmā rēc:
  - Un brašas meitenes uzbrūk kaujā,
  Krievija ir aiz mums, Krievija ir aiz mums!
  Šī meitene ir tik sarkana un forša.
  Marija arī dauza ķēniņa karaspēku un čīkst:
  - Svētās Krievijas vārdā!
  Olimpija ieslēdzas un ar spēku sagrauj ienaidniekus. Un ar pliku papēdi ienaidniekam kā kustēties.
  Un šāviņš lido ar nāvējošu amplitūdu ...
  Afganistānas karaļa armija tika daļēji iznīcināta un daļēji aizbēga.
  Un, basām kājām stutējot, meitenes ienāca Kabulā. Un tā viņi turpina pārvietoties pa Afganistānu.
  Oļegs Ribačenko vajā ienaidnieku. Kopā ar mūžīgo meiteni Margaritu Koršunovu viņi apsteidza šeiha armiju.
  Un te zēns un meitene grieza ar zobeniem. Un viņi nocirta modžahedus ar visu savu niknumu.
  Zēns ar kailiem kāju pirkstiem meta zirni un saplēsa duci šeiha karavīru.
  Un rūca:
  - Mūsu cars Nikolajs,
  Neatver muti plaši!
  Mārgareta ir ļoti agresīva. Vada dzirnavas. Ar kailiem pirkstiem viņš met zirni un rūc:
  - Par carisko komunismu!
  Un tad bērni ņems un svilpos korī. Un vārnas burtiski apdullina un gāž kā lietus afgāņiem uz galvām. Un tas ir ļoti forši.
  Oļegs Ribačenko sagriež ienaidniekus un rēc:
  - Apsveriet carismu par komunisma idejām un triumfu!
  Un atkal kā uzbrukt ienaidniekam.
  Un ienaidnieka zēna zobeni grieza kā kāpostus.
  Šeit ir viņa apbrīnojamais uzbrukums.
  Un atkal svilpe ar nīkuļojošiem kraukļiem.
  Pagaidām viņi ir vadībā. Un pat viņu priekšrocības pieaug.
  Margarita čīkst un rūc:
  - Slava krievu varoņiem!
  Un ar savu kailo papēdi meitene iemeta iznīcības dāvanu.
  Tāda viņa ir cīņas skaistule.
  Lai gan vēl bērns. Un reiz viņa bija pieaugusi un pat vecāka gadagājuma sieviete. Bet viņa arī nopirka sev nemirstību un saņēma mūžīgu jaunību. Tiesa, viņa ir meitene simts gadus. Un tad patiesība var pieaugt. Pa to laiku viņa dienē Krievijas armijā. Un arī Supermens.
  Un, tā kā atšķirībā no Oļega Rybačenko šim rakstniekam nepatika datorspēles, viņai tas ir daudz vieglāk. Protams, man patīk cīnīties.
  Nemirstīgie bērni ir draugi. Ir kaut kā dīvaini būt pieaugušam un pat būt daudzus gadus vecam un kļūt ļoti jaunam.
  Un domāšana kļuva bērnišķīgāka, lai gan atmiņa un personība tika pilnībā saglabāta.
  Un man jāsaka, tas ir patiešām forši.
  Margarita un Oļegs, kaili, ar bērnišķīgiem papēžiem, izmet sprāgstvielu paku un sagrauj šeihu gabalos. Un viņa vide ir pabeigta. Tad viņi nocirta ienaidniekus ar zobeniem. Un šīs ir viņu pašas ugunskristības. Un tad viņi atkal svilpo...
  Vārnas krīt uz modžahedu galvām un bez problēmām caurdur galvaskausus.
  Oļegs rēc, nogriežot pretiniekus:
  - Margarita - logs vaļā!
  Un atkal viņš griež dzirnavas, nogriežot pēdējās galvas.
  Šeit krievu karaspēks ieņēma Kandahāru. Arvien mazāk gribētāju cīnīties ar neuzvaramo cara Nikolaja II armiju.
  Citas pilsētas jau padodas bez cīņas. Vai gandrīz bez cīņas.
  Atsevišķas bandas joprojām darbojas tikai kalnos.
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova tikko sāka medīt šādu bandu.
  Zēns un meitene nocirta drosmīgos Allāha karotājus. Un viņi darbojās ar visu neticamo pārdrošību.
  Nemirstīgais bērns ar pliku papēdi meta granātu, saplēsa pretiniekus un čīkstēja:
  - Par jauno PSRS!
  Margarita, vicinot zobenus un nocirta galvas, ķērka:
  - Par jaunām robežām!
  Un meitenes kailais papēdis meta kolosālu postu, saplosot ienaidniekus.
  Un tagad bērni atkal svilpo, un uz modžahedu galvām krīt neskaitāmas, apstulbušas vārnas.
  Un šī grupa tiek iznīcināta. Viss tiek darīts ļoti gudri.
  Afganistāna it kā tiek sagūstīta... Vēl dažas mazas bandas iznīcināja nemirstīgi bērni.
  Par to viņi saņēma naudu un jaunas pakāpes. Afganistānas iedzīvotāji nolēma pakļauties jaunajam karalim. Un līdz šim viņiem ir gājis diezgan labi.
  Gandrīz nekavējoties sāka būvēt dzelzceļu uz Indiju.
  Lielbritānija saņēma tīri simbolisku Afganistānas gabalu, bet paziņoja par savu uzvaru.
  Un Oļegs Ribačenko un Margarita pārcēlās uz Mandžūriju. Tur ir mierīgi.
  Bet mazliet tālāk uz dienvidiem izcēlās komunistu sacelšanās. Un mēģinājums ienest sarkano spēku Ķīnā.
  Debesu impērijas oficiālā valdība vērsās pēc palīdzības pie cariskās Krievijas.
  Un sacelšanās auga un auga. Un Sarkanās armijas karaspēks pat ieņēma Pekinu.
  Krievijas armija devās uzbrukumā. No jūras virzījās flote, kuru vadīja
  Kolčaks. Un viņš ir admirāļa Makarova cienīgs pēctecis. Un pārliecinoši iznīcina Ķīnas Sarkano armiju.
  Un meitenes no jūras šauj un izlaiž lielus, nāvējošus šāviņus.
  Un meiteņu kailie, apaļie papēži ņirb. Un viņi šauj no kreiseru un kaujas kuģu ieročiem.
  Karotāji skrien ātri. Cīņa Anna dod pavēles. Un artilērija aiziet.
  Veronika - arī šī meitene, jūras kara flotes virsniece, dod komandas, būdama tikai biksītēs un ar plānu auduma strēmeli uz krūtīm.
  Un pēc viņas pavēles izšauj sešpadsmit collu lielgabali. Un saplēst Pekinas ostas.
  Oļegs Ribačenko, kā vienmēr, kaujā... Viņš ir tik jauks, muskuļots puika šortos. Un ar entuziasmu griež Ķīnas karaspēku. Šeit ir sīvas cīņas.
  Arī Margarita cīnās ar lielu atdevi. Un viņš ar zobeniem sagriež debesu impērijas drosmīgos karotājus.
  Meitene, cīnīdamās ar ienaidnieku un vicinot zobenus, no kuriem lido galvas, dziedāja;
  Krievija ir lielākā no valstīm
  Skaistā lielā Tēvzeme...
  Biedrs Staļins ir ideāls,
  Drīz celsim komunisma laimi!
  
  Lai gan mums ir sava veida karaļi,
  Romanovi valda Krievijā...
  Salauzt ienaidnieka tēviju,
  Lai triumfē Ābels, nevis Kains!
  
  Lai Nikolajs ir lielais cars,
  Veiksmi cīņās un sasniegumos...
  Jūs uzvarat barus Krievijai,
  Tāds būs viedoklis par valsti!
  
  Nikolajam es uzdāvināšu abonementu,
  Es neļaušu apvainot autokrātu ...
  Lai napalms no debesīm plūst pār cilvēkiem,
  Es nepalaidīšu garām, ticiet man, ceru!
  
  Mēs esam krievu lielie ērgļi,
  Spēj iekarot Visuma plašumus...
  Pieticīgs un tajā pašā laikā lepns,
  Ar savu spēku cīņā nemainīgs!
  
  Meitenēm un zēniem ir vienalga
  Bruņinieki ļoti drosmīgi cīnās...
  Krievija tu jau sen esi lieliska -
  Mums nevajag īgnumā pļāpāt!
  
  Ap meiteņu ienaidnieku leģionu
  Bet drosmīgi viņi iznīcina ļaunos ...
  Mums pietiek dūru
  Mēs nopelnīsim savu vietu debesīs!
  
  Lai mūsu daļa būtu augsta
  Un Krievija kļūs nedzirdēti bagāta ...
  Neskatieties uz meitenēm no augšas
  Tie ir slaidi un nemaz nav kupri!
  
  Mūsu Dzimtenes vārdā zvaigzne
  Lai komunisms spīd spoži...
  Lielais sapņa piepildījums
  Daba būs bezgalīgā maijā!
  
  Viss ziedēs ļoti sulīgā krāsā,
  Viss būs ļoti gaišs, tīrs ...
  Uzvar atver neierobežotu kontu,
  Tici komunisma karoga vārdā!
  
  Kādi cilvēki valda pār zemi
  Tēvzemei tie ir dārgāki...
  Lai gan dažreiz slēpjas tumsā,
  Spēj mūs stingri ielikt sejā!
  
  Es mīlu Belobogu un Kristu,
  Es lasīju gan Ladu, gan Mariju ...
  Mīlestība pret Krieviju ir tīra kā kristāls,
  Es cīnos un stāvu par viņu!
  
  Ģimenes vārdā, visu cilvēku labā,
  Ja nepieciešams, iesim uz Golgātu...
  Trakais nelietis pazudīs ellē,
  Un es ticu, ka pretinieki drīz mirs!
  
  Nekā Krievija ir skaista, es zinu un stipra,
  Ka meitenes un zēni tajā ir drosmīgi ...
  Lai sātans uzbrūk pie varas
  Mums būs lieliski piedāvājumi!
  
  Neticiet, kas apglabā mūsu Krieviju,
  Ziniet, viņi nav tālu pēc prāta ...
  Un tu cīnies un vienkārši nebaidies,
  Un kaujā drosmīgi izpūst vaigus!
  
  Drosmīgi karotāji tic
  Drosmīgs, drosmīgs majestātiskajā dejā ...
  Dažreiz mums uzbrūk ļauns zvērs,
  Bet nav stiprāka krievu zināt slava!
  
  Šeit mūsu dzimtene jau zied,
  Tāpēc ticiet sulīgajai krāsai ...
  Uzvaras atvēra neierobežotu kontu,
  Un tiek dziedāti varonības varoņdarbi!
  . NODAĻA #3
  Ķīnas iekarošanas process ir ilgs, valsts ir liela un ļoti blīvi apdzīvota. Un cīņas tur notiek ar lielu intensitāti.
  Oļegs Ribačenko griež ķīniešu valodu ar zobeniem. Tad viņš ar plikām, bērnišķīgajām kājām meta viņiem zirņus ar improvizētām sprāgstvielām un dzied:
  - Mana dzimtene -
  Tajā valda karaļi
  Draudzīga ģimene,
  Salauziet ļaunos!
  Margarita Koršunova arī iznīcina Debesu impērijas karaspēku. Un vada dzirnavas ar zobeniem. Un plikiem kāju pirkstiem met nāves zirņus.
  Meitene dzied:
  - Slava komunismam, slava...
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Un nemirstīgie bērni svilpos. Vārnas saņem sirdslēkmes un apdullinātas krīt uz ķīniešu galvām. Teiksim tā - terminatoru bērni. Un vārnas ar knābi caurdur Debesu impērijas karotāju galvaskausus.
  Un tad citas meitenes paņēma ķīniešu valodu.
  Šeit Nataša tos sagriež ar zobeniem un ar savu koši nipeli nospiež bazūkas pogu, izspļaujot lādiņu. Un ķīniešu masa uzlido.
  Un Nataša dzied pilnā sparā:
  - Slava komunisma laikiem,
  Pacifismam būs gals!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem, it kā palaižot slepkavniecisku granātu, plosot pretiniekus.
  Zoja arī cīnās ar lielu entuziasmu. Un viņš bez problēmām sagriež ķīniešus ar zobeniem.
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met nāvējoša spēka granātas. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša.
  Tad zemeņu krūšu dzelksnis pados postošu nāves dāvanu.
  Un ķīniešu masa uzlidoja augšā.
  Zoja paņēma to un dziedāja:
  - Komunisma ideju vārdā
  mēs redzam cariskās valsts nākotni ...
  Un sarkanais karogs, mūsu Tēvzeme,
  Mēs vienmēr būsim bezgalīgi uzticīgi!
  Augustīns arī nogriež ķīniešus. Viņa ir super meitene.
  Rudmatainā meitene ar pliku papēdi meta nāvējošu granātu, saplēsa pretinieku masu un čīkstēja:
  - Krievijai - mūsu māte!
  Un ar rubīna krūšu nipeli viņa nospieda bazūkas pogu. Un izspļāva nāvējošu raķeti. Un tik daudzi ķīnieši ņēma un salauza uzreiz.
  Šeit ir meitenes.
  Svetlana arī sagrāva ienaidniekus. Un ar zobeniem nocirta debesu impērijas karaspēku. Un ar plikiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanas. Un beigās kā aveņu dzelksnis izmetīs ārā nāvējošu nāves šāviņu.
  Un dziedāt:
  - Mana dzimtene ir pilsētas un salda,
  Mana dzimtene ir karaliska valsts!
  Tās ir meitenes - viņu izcilākā klase un iespējas. Jūs nevarat pretoties šādām meitenēm.
  Un šitos ķīniešus viņi bez žēluma un šaubām tā grieza.
  Te cīnās arī Aurora, un meitenes no ložmetēja skribelē uz ķīniešiem. Šeit ir skaistums.
  Un arī ar koši nipeli nospiež granātmetēja pogu. Un izšauj slepkavas raķeti. Un pretinieku masa reizē plosās un plīst mazos gabaliņos.
  Tad Aurora dziedāja:
  - Par lielāko komunismu,
  Vienkārši ejiet uz augšu un uz leju!
  Šīs meitenes ir ļoti foršas un agresīvas.
  Mirabela Magnetic bombardē ienaidnieku no gaisa. Viņa izmanto divplānu uzbrukuma lidmašīnu. Un kā tas sitīs ķīniešus.
  Un sit viņus bez žēlastības. Un viņš no ložmetējiem ļoti skaisti sakrauj ķīniešus kaudzēs. Un viņa to dara ļoti veikli. Pliks papēdis nospiež pedāli. Un cik bumbas kritīs uz ķīniešiem.
  Mirabela dziedāja, zobus rāvusi:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē,
  Un divreiz divi nav četri!
  Arī Akulina Orlova ķīniešus dauza no gaisa. Un viņš to dara ļoti veiksmīgi. Un sagrauj debesu impērijas karaspēku.
  Un tad viņa nospieda pogu ar krūškurvja koši krūšu nipeli, un tagad viņa ielido ķīniešiem, saplosot tos ar kaujas raķeti.
  Akuļina paņēma to un dziedāja:
  - Slava lielām sirdīm,
  Mēs sagrausim visus ienaidniekus līdz galam!
  Anastasija Vedmakova arī sagrāva ķīnieti un darīja to ar milzīgu entuziasmu.
  Tā ir meitene Anastasija - vienkārši super!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš vērš pret ienaidnieku, kaut ko letālu.
  Un tad meitene nospieda pogu ar savu rubīna nipeli, un bumbas krita uz ķīniešiem. Un viņa ir ļoti agresīva.
  Un sasmalcina šos ķīniešus ar nāvējošu spēku.
  Anastasija dziedāja:
  - Mēs visus saplosīsim,
  Par Krieviju, mūsu māti!
  Te atkal meitenes cīnās ar kolosālu niknumu. Šis ir kaujas triumvirāts.
  Un debesīs viņiem nav līdzvērtīgu. Bet gaisa kauju ir maz - Ķīnas aviācija ir vāja.
  Akulina Orlova saspieda ķīniešus uz sauszemes, izšāva ar sprāgstvielām un dziedāja:
  - Viens, divi, trīs - saplēst ķīniešus!
  Būs krāšņi svētki -
  Mēs iekarosim pasauli!
  Tās ir smagas un brutālas cīņas.
  Šeit ir Elizabetes apkalpe, kas cīnās uz tanka. Šeit ir meitene un viņas komanda, un viņi atkal ir bikini.
  Šeit Elizabete ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un iesaucās:
  - Slava caram Nikolajam II!
  Arī Jekaterina izšāva, piespiežot koši sarkano krūtsgalu un sitot ķīnieti, un asprātīgi iesaucās:
  - Slava superadmirālim Makarovam!
  Elena uzspridzināja ienaidnieku. Ar ložmetēju palīdzību saplēsa ķīniešu masu un kliedza:
  - Par karaļu komunismu!
  Eufrozīnija skricelēja uz ienaidnieku, nopļāva Debesu impērijas karavīrus un dziedāja:
  - Slava Krievijai un Baltajam dievam!
  Šīs ir kaujas meitenes uz veiklā un spēcīga tanka. Un viņu komanda sagrāva Ķīnas armiju.
  Elizabete asprātīgi atzīmēja un sagrāva pretiniekus, vjaknula:
  Īstais karalis ir nevis tas, kurš nēsā kroni, bet gan tas, kurš nav cepure ar prātu un blēdis ar satvērienu!
  Elena agresīvi norādīja un nikni paziņoja:
  - Kam tukša galva, kronis, tā ir tipiska cepure, bez karaļa galvā!
  Katrīna arī uzspridzināja ķīniešus, saplēsa divus desmitus Debesu impērijas karavīru un sacīja:
  - Sabojājis valsti, diktators var paturēt kroni galvā, bet viņš noteikti zaudēs seju!
  Euphrosyne, sasmalcinot ķīniešus ar precīzi mērķētiem šāvieniem, un burtiski nopļāva tos, grābjot līķu kalnus.
  Un tajā pašā laikā viņa teica:
  - Labāk pazaudēt galvu varonībā, nekā palikt ar degunu gļēvulībā!
  Tā meitenes sadusmojās. Un tajā pašā laikā viņi ir gandrīz pilnīgi kaili, basām kājām un ļoti iedeguši, ar blondiem matiem.
  Elizabete, šaujot, teica:
  - Ja bez karaļa galvā, tad tu būsi cepure, kas vienmēr paliek ar degunu!
  Katrīna, vadot ļoti mērķtiecīgu uguni uz ienaidnieku un masveidā izsitot ķīniešus, nomurmināja:
  - Kas zaudē realitātes izjūtu, tas paliek ar degunu bez sapņa!
  Jeļena agresīvi atzīmēja, uzskrienot ienaidniekus, nospiežot pogas ar kailiem pirkstiem, un iesaucās:
  - Sievietes kāja, kad bija basām kājām, jebkuram vīrietim iedūra mandeles un atstāja bez biksēm, atsedzot ķermeni!
  Eifrozīnija, sita pretiniekus un ar niknu spēku nogalināja ķīniešus, agresīvi atzīmēja:
  - Pazaudējis sirdsapziņu, meklējot zelta kalnus, jūs varat atstāt ienaidnieku ar degunu, bet aiz jūsu dvēseles nepaliks pat salauzts santīms!
  Meitenes cīnījās izmisīgi un drosmīgi.
  Elizabete rezumēja, iznīcinot ķīniešu haubici ar čaulu:
  - Kad tev sirdī ir Dievs un galvā karalis, tu esi cilvēks ar lielo burtu!
  Karotāji cīnījās citās frontēs.
  Aļenka no ložmetēja skricelēja uz ķīniešiem. Pļāva tos kā kviešus un gaudoja:
  - Lielajam karalim,
  Kungs paldies!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meitene metīs nāvējoša spēka granātu.
  Anyuta, uzskriebelējot uz ienaidnieku un ar savu kailu, apaļo papēdi pasniedzot nāves dāvanu, izdeva:
  - Slava komunisma laikmetam! Cars Nikolajs būs ar mums!
  Un meitene iegrūda ķīniešu ģenerālim ar elkoni pa zodu un čivināja:
  - Par lielo Svaroga Krieviju!
  Cīņa ar Alla saspieda ķīniešu karavīrus, nopļāva tos kā sirpi un vjaknula:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Un viņas kailie kāju pirksti svieda spēcīgi nāvējošu iznīcināšanas dāvanu.
  Marija arī sagrauj ienaidniekus ar mežonīgu aplombu. Un skricelē no ložmetējiem, dziedot:
  - Mūsu dzimtene ir mūsu māte!
  Meitene vēlas būt varone!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meitene uzmetīs postošu nāves dāvanu.
  Un tad kā viņš spiež bazūkas pogu ar savu koši nipeli.
  Olimpiskās spēles ķīniešus sasmalcina pulverī. Skripelējot uz tiem no mašīnas. Un dzied:
  - Mēs esam uz jums kā karā,
  Un karā kā uz tevi!
  Un meitenes kailie kāju pirksti iemeta sprādzienbīstamu paku.
  Saplēsa ķīniešu masu pelnos.
  Olimpija arī šāva ar zemeņu nipeli un čivināja:
  - Par mieru, par draudzību, par maiju!
  Alenka smejoties atzīmēja:
  - Un tad tu maijs?
  Anyuta, skribelēdama ķīniešu valodā, čīkstēja:
  Vasara, ak vasara, zvaigžņotā vasara, esi ar mani!
  Alla uzbruka ienaidniekam, saplosīja dažus ķīniešu karavīrus un čivināja:
  - Par karalisko impēriju!
  Un viņas mati ir kā liesmojoša uguns, kas varētu sadedzināt Romu. Šeit ir meitene.
  Pieci maina savu pozīciju. Un skribē ienaidnieku ar uzlabotu diapazonu.
  Un tad meitenes vienkārši izgrieza elektrības vadus, un strāva aizgāja,
  no ienaidniekiem. Un ķīnieši dzirkstīja.
  Un meitenes kā pliki papēži ņems un dzirkstīs. Un atkal viņi ieņems ķīniešu drosmīgo armiju. Un ķīnieši ir spēcīgi un drosmīgi. Tas ir drosmīgs, daudz cilvēku.
  Bet Veronika un Viktorija no lidmašīnas trāpīja viņiem ar raķetēm. Un saplēsa daudz ķīniešu. Meitenes cīnās, vienā bikini un basām kājām. Un ar kailajiem papēžiem viņi sit ienaidnieku, spaidot pogas.
  Akuļina Orlova arī pārspēj ķīniešus, bez žēlastības sagraujot ienaidniekus.
  Akuļina ar kailiem pirkstiem spieda kursorsviras pogas un sita ķīniešiem, saplēsa tās un čivināja:
  - Slava tēvam-ķēniņam!
  Anastasija Vedmakova apstiprināja:
  - Beznosacījuma slava karalim!
  Mirabela Magnetic uzdāvināja iznīcināšanas dāvanu ar kailu papēdi un čivināja:
  - Un iedzersim admirālim Makarovam!
  Un viņas sarkanais sprauslis bija atsegts, un meitene to paņēma un nospieda pogu. Un pret ķīniešiem lidoja raķetes. Un sašķēla daudzus debesu impērijas karotājus.
  Šeit ir meitenes...
  Un tad nindzju meitenes no Japānas uzņēma ķīniešus. Un karotāji, protams, vienā bikini un basām kājām.
  Nindzju meitene ar ziliem matiem paņēma zobenus un nocirta ķīnieti. Un viņa noņēma galvu. Un pēc tam viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta iznīcības zirni. Un atkal debesu impērijas karotāji ar nogrieztām ekstremitātēm lidoja dažādos virzienos.
  Karotājs dziedāja:
  - Slava Japānai! Slava!
  Nindzju meitene ar dzelteniem matiem cīnās ar ienaidniekiem. Un viņš tos bez žēlastības sagriež ar zobeniem. Un viņas kailie, graciozie meitenīgie pirksti met kaut ko pilnīgi iznīcinošu. Un tie burtiski saplēš ķermeni. Un karotājs dzied:
  - Slava Japānai, slava!
  Tanki steidzas priekšā,
  Meitenes, nezinot bailes -
  Sveicināti - krievu tauta!
  Nindzju meitene ar sarkaniem matiem arī nogriež ķīniešu valodu. Viņa ir ļoti agresīva karotāja. Un sagriež pretiniekus līdz galam. Un atkal pirksti tik noslīpēti, vilinoši basās kājas met bumerangus, kas kā žiletes matiņi izpūš no galvām.
  Un karotājs dzied:
  - cara Miķeļa Krievija,
  Visums ir uzvarējis!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem vicināja savus zobenus, vienlaikus nogriežot galvas ķīniešiem. Un šī meitene bikini izrādījās rakstīta skaistule. Un viņas zobeni ir pārsteidzoši. Un arī kaili kāju pirksti svieda indīgas adatas, durdami Debesu impērijas karotāju rīkles.
  Nindzju meitene dziedāja:
  - Japāņu karavīrs nebaidās no nāves,
  mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā ...
  Par svēto Krieviju nindzja cīnīsies -
  Un pat mirst - uzvarēs!
  Šīs meitenes ir tik gandrīz kailas un skaistas, un viņu kājas vilina vīriešus.
  Bet Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova atkal dodas kaujā, pareizāk sakot, skrien. Atkal bērni cīnās ar mežonīgu niknumu un neprātu.
  Te zēns vicina zobenus un nogriež ķīniešiem no pleciem galvas.
  Oļegs iesaucās, un zēns ar kailajiem kāju pirkstiem meta iznīcības zirņus. Saplēsa ienaidniekus un dziedāja:
  Slava komunismam, ko Nikolass ceļ,
  Viņš ir lielākais un gudrākais karalis!
  Meitene, šī bijusī rakstniece Margarita Koršunova, nocirta ķīniešiem galvas, iesaucās:
  - Par Krieviju un caru Nikolaju!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem jaunais karotājs ņems un uzmetīs bumerangu. Un tas lidos garām un nocirtīs ķīniešu karavīriem galvas. Šeit ir meitene.
  Margarita paņēma to un dziedāja:
  Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Labākā valsts pasaulē...
  Zvaigznes apūdeņoja debesis pērlēs,
  Tracini pat viltīgu izskatu!
  Tad nemirstīgie bērni to paņēma un svilpa plaukstā. Un tā vārnas to paņēma, dabūja sirdslēkmes, sabruka ģībonī un sāka krist. Un sit pa galvu ķīniešiem.
  Tie ir bērni, tie ir vienkārši briesmoņi un super....
  Un atkal nocirtīsim ienaidniekus. Un tādas kaujinieciskas un drosmīgas meitenes te ir, kas ir super, tāpēc Nataša devās uzbrukumā.
  Meitene to paņēma un izšāva no ložmetējiem un čivināja:
  - Par cara Nikolaja komunismu!
  Zoja apstiprināja, ar pliku papēdi mētājot sprāgstvielu maisu ar sprāgstvielām.
  Un karavīrs dziedāja:
  - Lielajam karalim,
  Tēvs-suverēns!
  Augustīns bez vājuma un žēluma izlauzās cauri saviem ienaidniekiem. Un rudmatainā karotāja to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta kaut ko ļoti nāvējošu un iznīcinošu. Un ļoti nāvējoši darbojās ļoti forši.
  Augustīns palaida vējdzirnavas un čīkstēja:
  - Par Krieviju un uzvaru līdz galam!
  Svetlana ar zobeniem vadīja ļoti agresīvas zobenu dzirnavas. Viņa nocirta ienaidniekiem galvas, ieliekot tās pilskalnā. Un ar kailiem kāju pirkstiem viņa paņēma un iemeta nāvējošu nāves dāvanu.
  Un viņa iesaucās:
  - Par carisko komunismu!
  Un meitenes atkal ar plikajiem, apaļajiem papēžiem, it kā viņām tiktu kalti iznīcināšanas zirņi.
  Un dziedi vēlreiz:
  Nikolajs, tu esi karalis-mesija,
  Tu drīz būsi visvarens!
  . NODAĻA #4
  Karš ar Ķīnu turpinājās.
  Meitenes uzvilka jaunus, jaudīgākus bumbvedējus. Un Anastasija Vedmakova sāka veikt spēcīgus gaisa triecienus pret ķīniešiem.
  Karotāja dziedāja, spaidot pogas ar kailiem kāju pirkstiem:
  Cilvēki būs laimīgi
  Laime uz visiem laikiem...
  Varas Nikolass -
  Spēks ir liels!
  Akuļina Orlova, skribelējot uz pretiniekiem un pļaujot ķīniešus, agresīvi čivināja:
  - Par godu komunisma idejām!
  Mirabela Magnetic, sūtot bumbas no augšas un nogalinot ķīniešus, piebilda:
  - Šajā dzīvē būs slava!
  Šādi meitenes no gaisa uzbrūk debesu impērijai. Un iznīcini drosmīgos Ķīnas armijas karavīrus.
  Aļenka arī cīnās. Meitene sit no ložmetēja. Pļauj ķīniešus un čīkst:
  - Slava komunisma laikiem!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā viņš sūta ienaidniekam nāves dāvanu.
  Anyuta šauj uz ķīniešiem, turklāt ļoti precīzi. Viņš tos nopļauj un ar prieku saka:
  - Visumā būs prieks!
  Un ar pliku, apaļu papēdi, it kā nāves zirni mētātu.
  Un cīņas Alla cīnās ar mežonīgu neprātu. Un viņas zobeni darbina dzirnavas un nogriež ķīniešiem galvas. Meitene ar niknumu, izliekot zobus, saka:
  - Mēs ienesīsim mīlestību uz mūsu Krieviju!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem uzmetīs kaut ko agresīvu un destruktīvu.
  Kauja Marija cīnās vēlreiz. Un viņas zobeni ir tik asi un ļoti nāvējoši. Un viņi griež mīkstumu kā karstu dzelzs sviestu.
  Meitene ar zeltainiem matiem runā agresīvi, sagriežot ķīniešus gabalos:
  Māte Krievija ir ar mums mūžīgi!
  Cīņas un olimpiskās spēles. Viņa ir ļoti liela un muskuļota. Kā es paņēmu ķīniešus, un sasmalcināsim tos kā kviešus ar izkapti. Tā ir meitene, tik liela un agresīva.
  Un arī ar pliku papēdi, kā ļauties bumbai. Un viņš saplosīs daudz pretinieku uzreiz.
  Un tad Nataša cīnās. Meitene rokās tur liesmas metēju. Un satriekt ienaidnieku.
  Cauri ķīniešiem gāja liesmu straume. Un viņi vienlaikus sadedzinās veselus simtus. Šeit ir meitene.
  Un uz liesmas metēja pogas viņš nospiedīs sievietes krūšu koši krūšu nipeli.
  Un tā tas viss izlien.
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem met citronus ar agresīvu spēku.
  Karotājs dziedāja:
  - Svētajai Krievijai - Slava Tēvzemei!
  Zoja cīnās arī ar panteras mežonīgo spēku. Viņas zemeņu sprauslas nospiež pogas un raida elektriskos sprādzienus no mašīnas. Tad meitene čivināja:
  - Par mūsu jaunajām uzvarām!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko pilnīgi nāvējošu. Šeit ir meitene - medus blondīne.
  Augustīns, cīnīdamies ar ienaidniekiem un pļaujot tos kā ar izkapti, raidīdams lodi pēc lodes un iedzinot tos zārkā, iesaucās:
  - Par lieliskiem sasniegumiem!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa meta slepkavniecisku kolosāla spēka dāvanu.
  Un tad meitene ar rubīna krūšu nipeli nospiedīs ieroča pogu un saplēs veselu ienaidnieku bataljonu.
  Un šeit ir Svetlana kaujā, briesmīga meitene. Ļoti agresīvi apgriež ienaidniekus.
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš sūta pretiniekiem asus un plānus diskus.
  Un ar tumšsarkaniem krūšu sprauslām tas sitīs ienaidniekus, un tie tiks pamatīgi iznīcināti. Tik daudz līķu un iznīcinātu ķīniešu.
  Tad Svetlana iesaucās:
  - Par Krieviju un uzvaru līdz galam!
  Šeit ir augstākās aerobātikas meitenes. Un viņi sarīkoja figurālu ienaidnieku iznīcināšanu. Un viņi visi lej uz tiem ugunīgas un elektriskas pārslas.
  Alise un Andželika strādā ar snaipera šautenēm. Meitenēm tik tikko ir laiks nošaut un atkārtoti inficēt.
  Ķīniešu ir ļoti daudz. Un tos nevar tik vienkārši uzsist. Un viņi iespiežas dzeltenā, bezgalīgā vilnī.
  Alise izšāva, dūrās cauri ģenerālim un čivināja:
  - Cik daudz mums ir darba!
  Arī Andželika šāva precīzi un piekrita:
  - Daudz, bet gaidām uzvaru!
  Un rudmatainā velniņa kailajiem kāju pirkstiem palaida slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Alise vēlreiz izšāva, notrieca ķīniešu lidmašīnu. Meitene bija apņēmības pilna izlēmīgi uzvarēt.
  Šeit viņai bija savas problēmas un kompleksi.
  Alise atkal izšāva, un diezgan precīzi, un iesaucās, zobus rādot:
  - Mēs rādīsim piemēru!
  Un viņas acis mirdzēja zibens.
  Šī patiešām ir kategorija, meitenes ir vienkārši super.
  Un tad Alise izšāva, un trīs ķīnieši tika caurdurti ar vienu lodi uzreiz.
  Un blondā meitene ar plikajiem kāju pirkstiem ņems un ar nāvējošu spēku metīs iznīcināšanas granātu.
  Šīs ir meitenes, kurām kategorija ir vienkārša - super.
  Tikmēr Aurora šāva no haubices. Viņa saplēsa veselu pulku ķīniešu un kliedza:
  - Man nav šaubu par savu kontu!
  Un skaistā meitene to paņēma un nospieda pogu ar savu koši nipeli. Un atkal ienaidniekam uzlido nāvējošs lielkalibra šāviņš.
  Aurora to paņēma un dziedāja:
  Man ir ienaidnieks
  Ir spēks un spiediens...
  Bet es esmu vērša ādā -
  Lūk, saruna!
  Viņas partnere Agripina, atlaidusi zobus un smaidot sagrauzdama spiedzīgo ķīnieti, izdeva:
  - Čau, vēršu cīnītāj, pagaidi,
  mēs sākam skrējienu ...
  Afrodīte, meitene ar zeltītiem matiem, arī bikini un basām kājām, čirkstīja, zobus izlaidusi:
  - Parūpējies par savu dzīvi
  Zvēru karalis cilvēks!
  Agripina ar koši sarkano krūtsgalu nospieda nāvējošā ieroča pogu un čivināja:
  - Mēs trāpījām precīzi,
  Mēs trāpījām pareizi -
  Un mērķis ir tuvu!
  Afrodīte, šī meitene, rakstītā skaistule, arī nospiež pogu ar rubīna krūšu nipeli un triecas pret ienaidnieku un apdullinoši smejas un smīdina zobus:
  - pēdējais spēks
  Pēdējais spēks
  Iznīcini ienaidnieku!
  Aurora ķiķināja un ar zemeņu krūšu krūšu krūšu palīdzību ietriecās ienaidniekā. Un tad viņa pielika savus kailos kāju pirkstus.
  Un kaujas raķete metās lidojumā.
  Meitene čivināja:
  Tribīnes priecājas
  Tribīnes priecājas...
  Un tā viņi uzbrūk
  Hunu galaktika!
  Patiesībā jau izskatās smieklīgi, līdz galējībai.
  Un tagad Elizabetes tanks dodas kaujā. Un tajā ir četras meitenes bikini. Un meitenes izmisīgi cīnās.
  Elizabete šāva uz ķīnieti ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Lielās Krievijas vārdā!
  Katrīna arī, kā trāpīt Debesu impērijas karavīriem. Kā viņš tos pļauj milzīgos daudzumos un kūko, zobus rādot:
  - Slava krievu dieviem!
  Un meitene atkal uzspiež savu pliko, apaļo papēdi uz izvirzītajām pogām. Šeit ir meitenes bikini. Pieņemsim, ka viņi ir tikai sieviešu supervīri. Mēģiniet tiem pretoties. Viņiem ir fenomenāls, kosmisks spēks.
  Jeļena sitīs Debesu impērijas karotājus. Viņš paņems un apdraudēs ienaidniekus. Un tad viņš ar koši košu nipeli nospiež kursorsviras pogu un čivina:
  - Lai slava krievu caru komunismam!
  Un ar savu pliku papēdi viņš sitīs ienaidnieku.
  Eufrozīnija ir arī forša cīņās. Un viņš ar lielu kaislību triekās pret ienaidnieku.
  Un izsit daudz ķīniešu, un čau:
  - Slava komunisma ērai Dievi!
  Un šeit viņa arī uzliks rubīna nipeli. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš spaida pogas. Un saplēst ķīniešu karavīru masu.
  Tās ir meitenes - viņām ir agresīvi lēcieni. Un četri uz tanka paņems un uzspridzinās ienaidniekam ar šāviņiem.
  Un viņiem ir liels, fenomenāls spēks.
  Arī Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova ar zobeniem strādā tik aktīvi un efektīvi, it kā tie būtu helikoptera dzenskrūves.
  Zēns ar kailiem kāju pirkstiem meta antimatērijas gabalu. Iznīcināja veselu ķīniešu bataljonu un iesaucās:
  - Par suverēnu varenību!
  Pēc tam viņa zobeni veica dzirnavas, nogriežot ķīniešiem galvas.
  Margarita Koršunova nocirta ienaidniekus. Viņa nocirta viņiem galvas un, zobus smīdinot, sacīja:
  - Par godu cariskajai PSRS!
  Un atkal ar pliku, apaļu, bērnišķīgu papēdi, kā padosies postošā iznīcības dāvana.
  Tad nemirstīgie bērni pacēla un svilpa. Un vārnas, svilpošanas apdullinātās, nokrita, iesitot ķīniešu karavīru galvaskausus.
  Margarita tviterī ierakstīja:
  komunisma idejas,
  Beidz pacifismu!
  Tie ir briesmoņu bērni. Viņi ir bargākie un agresīvākie pasaulē. Tie ir terminatoru bērni.
  Oļegs Ribačenko skribēja ienaidnieku un cirta ar zobeniem. Un tad viņš to paņems un izspridzinās no liesmas metēja. Un tik daudz ķīniešu sadegs uzreiz. Un bērnu karotāji ir savā virsotnē.
  Zēns to paņēma un dziedāja:
  - Slava Krievijai, slava ...
  Jaudas kniedes tvertnes!
  Un kāds pēc izskata divpadsmit gadus vecs zēns to paņēma un ar kailu papēdi padevās iznīcināšanas granātai, un masu saplēsa ķīniešu karavīri.
  Jaunais karotājs bija spēka un enerģijas pilns. Un kā mūžīgais bērns iznīcināja Debesu impērijas karavīrus. Tas ir vienkārši fenomenāls, pārpasaulīgs spēks.
  Oļegs to paņēma un dziedāja:
  Sitīsim stiprāk
  Velkam kopā!
  Mēs atdzīvināsim PSRS
  Rādīsim pasaulei piemēru!
  Un zēns nospļāvās kā zibsnis, un vesels bataljons ķīniešu uzreiz sadega. Un rūca:
  - Un lai nebūtu nekādu problēmu!
  Margarita asprātīgi piezīmēja, it kā ar žileti nocirta ienaidniekus, un iesaucās:
  - Par lielo Krieviju,
  Tu cīnies un nebaidies!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem meitene it kā palaiž slepkavniecisku pilnīgas nāves zirni.
  Nataša atkal nocirta ķīniešus ar neprātu un niknumu.
  Tik daudzi dzeltenie karotāji apgūlās ar nogrieztām galvām.
  Tās ir meitenes - kuras ir ļoti foršas un kaujošas.
  Vispirms Nataša sarīkoja pieņemšanu ar zobeniem - bezdelīgas astes tauriņu. Un tad viņa paņēma liesmas metēju un nospieda pogu ar savu koši sarkano nipeli. Un kā strūklaka no vaļa muguras izvirdīsies liesma, pārogļojot ķīniešus līdz kaulam.
  Meitene ar ziliem matiem dziedāja:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Zoja paņēma un arī ar zobeniem, kā ņem un griež. Un viņa paņēma to ar plikiem kāju pirkstiem un iemeta žileti. Un izmērcēja daudz ķīniešu.
  Tad Zoja nospieda sārtināto sprauslu uz liesmas metēja pogas un kā viņa sadedzinās ienaidnieku ar milzīgu aplombu.
  Zoja paņēma to un dziedāja:
  Slava ķēniņu laikam
  Āmuri nemiernieku!
  Un meitiņ, paspēlēsimies ar preses muskuļiem.
  Augustīne ir ļoti skaista sieviete. Un viņas mati plīvoja pa gaisu kā proletāriešu baneris.
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem ņems un uzmetīs iznīcības bumerangu.
  Un tad viņa paņēma rubīna krūšu nipeli, kad tas tika pārvilkts pāri granātmetēja pogai.
  Un viņa iesaucās:
  - Jo Tēvzeme ir skaista!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un atkal metīs kaut ko ārkārtīgi nāvējošu.
  Svetlana paņēma un arī izšāva, nospiežot pogu ar zemeņu nipeli, no kuras izlidoja mīna. Viņa aprakstīja loku un uzspridzināja Ķīnas karaspēku.
  Un tad meitene ar plikiem kāju pirkstiem ņēma un meta nitroglicerīna bumbiņas. Un saplēsa daudz pretinieku.
  Tad viņa iesaucās:
  - Par Dievmāti Ladu!
  Tās ir meitenes, un viņas tūdaļ ar krūtīm spaidīs pogas, tā ka uzreiz vesels ķīniešu pulks ar tankiem saplēsa.
  Šeit ir meitenes...
  Un tad piloti Agata un Adala paņēma ķīniešus. Tādas ir kaujinieciskas un agresīvas meitenes ar slaidiem, muskuļotiem augumiem un kailām graciozām kājām. Turklāt abas skaistules ir dabiskas blondīnes un vienkārši super meitenes.
  Un Agata paņems un paņems ar plikiem kāju pirkstiem, un izlaidīs no lidmašīnas raķeti. Un viņš paņems ienaidnieku un sagraus tos nāvē.
  Agata rīkojas agresīvi. Un viņas koši nokāpis no zirga nospieda pogu. Un
  Šeit meitene zvanīja un dziedāja:
  Vītne ir pārtrūkusi
  Mums draud ļauna nāve...
  Bet meitenes dzīvo -
  Un pretinieki mirst!
  Adala to paņēma un arī ar kailajiem kāju pirkstiem iespēra ķīnietei. Un tad kā viņas rubīna dzelksnis nospiedīs pogas un raķetes lidos pāri Debesu impērijas karotāju pozīcijām.
  Karotāja čivināja, sagraudama savus ienaidniekus:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē!
  Tās ir meitenes, kas ar basām kājām dara brīnumus.
  Bet, piemēram, Juliana tika sagūstīta. Viņa bija savīta aiz pretinieku rokām.
  Un vadīja basām kājām vispirms pa zāli. Un tad pa smiltīm... Un tad viņi apzināti kaisīja uguni un kaisīja ogles zemē. Un meitene ar kailām zolēm uzkāpa uz sarkanajiem degošajiem akmeņiem.
  Par laimi, Juliānas zoles kļuva raupjas un nobrāzušas, pastāvīgi staigājot basām kājām. Tāpēc viņai tas tik ļoti nesāp. Un meitene iet, lepni mētādama galvu.
  Viņas rumpis ir kails, meitenes muskuļi ir spēcīgi, gurnos tikai plānas biksītes. Un miecēta, zeltaini olīvu āda. Un viņas mati ir gari, biezi, vara sarkani.
  Redzot, ka staigāšana basām kājām pa oglēm meitenei neizraisa kliedzienus un vaidēšanu, ķīnieši viņu nolika uz plaukta. Viņi sasita rokas un sāka celties augšā. Pirmkārt, viņi pacēla viņu līdz pašiem griestiem. Tad virve tika atbrīvota. Meitene sabruka. Pie pašas grīdas virve bija saspringta. Eļļas sāpes iedūrās meitenē no galvas augšdaļas līdz kailajiem papēžiem.
  Juliana kliedza, bet tad iekoda lūpā. Un viņa sakoda zobus.
  Ķīnieši iesmējās. Un atkal viņi sāka to celt uz augšu. Tā bija satricinājuma spīdzināšana.
  Džuliana klusēja. Tikai viņas kailās, iedegušās, muskuļotās kājas raustījās un šaudījās pa gaisu.
  Meitene atkal tika pacelta līdz pašiem griestiem. Un tad virve tika atbrīvota. Iedegušais, gandrīz šokolādes meitenes ķermenis sabruka. Atkal mežonīgas sāpes un sarkanmatainas skaistules nožņaugts kliedziens.
  Bendes ķiķina un izliek zobus. Teiksim tā, ka viņi ir tik forši.
  Bet meitene pēc galvenā bendes signāla atkal tika pacelta. Augstāk un augstāk. Un virve ir nostiepta.
  Bet meitene sastinga pie pašiem griestiem. Tad atkal, kārtējo reizi, virve tika atbrīvota. Un meitene sabruka ... Un atkal izmisuma skaistuma sauciens.
  Jā, tas tiešām ir ciešanas. Acīmredzot ar trim triecieniem šķita pietiekami. Un tagad meitene tika uzlikta basām kājām smagiem, ozolkoka bluķiem. Muskuļotais, iedegušais skaistules ķermenis stiepās, un muskuļi izcēlās daudz asāk.
  Tad pēc vecākā bendes signāla viņi sāka karināt uz āķiem smagumus. Un Juliānas ķermenis, kails un stiprs, sāka vairāk stiept. Un sviedri izlauzās, un olīvu āda spīdēja, it kā ietaukota ar eļļu.
  Meitene no Krievijas atkal ievaidējās... Bet atkal viņa cieši sakoda zobus. Un viņa mēģināja aizturēt sāpīgos vaidus un kliedzienus, kas izplūst no viņas rīkles.
  Vecākais bende no Ķīnas skarbi teica:
  - Pietiekami! Tagad ieeļļojiet viņas papēžus un sagatavojiet cepeškrāsni.
  Mocīti izņēma kannu ar olīveļļu. Un viņi sāka rūpīgi eļļot Juliānas zoles. Bija acīmredzams, ka vīrietim bija prieks sajust ļoti skaistas meitenes kailās, graciozās kājas. Un tas tiešām ir liels prieks.
  Meitene caur sāpēm sastieptajās saitēs un sagrieztajām rokām un pleciem sajuta neskaidru kauna sajūtu no bendes pieskārieniem.
  Bet jebkurā gadījumā viņa centās nekliegt un nevaidēt.
  Pabeiguši eļļošanu, meitenes bendes baskājainie, sārtie, raupjās, bet nezaudējot graciozo zolīšu formu, sāka kraut zem papēžiem plānu malku.
  Šī ir tradicionāla uguns spīdzināšana ar papēžu apgrauzdēšanu. Tā pirāti Treasure Island vēlējās, lai kajītes zēnam Džimam Hokinsam būtu kaili, zēniski papēži. Acīmredzot tas tiešām sāp.
  Šeit uguns tika nolikts, un tika pievienots nedaudz sēra, lai tas labāk degtu, un tika pilēta dīzeļdegviela.
  Vecākais bende iesmējās... Juliana, kura tik un tā sāpīgi nodrebēja no bailēm. Un tad viņa iekliedzās no neciešamām sāpēm. Jā, tas patiesībā ir ļoti kaitinoši.
  Šeit spīdzinātājs atnesa lāpu un aizdedzināja liesmu zem kailām, noslīpētām kājām skaistai meitenei ar sarkaniem, sulīgiem, cirtainiem matiem.
  Uguns liesmoja zināmā attālumā no meitenes zolēm.
  Sākumā Džuliana juta tikai patīkamu siltumu, viņa lielāko daļu laika cīnījās basām kājām, un viņas pēdas bija ļoti cietas, klātas ar saraustītu garozu.
  Bet viņi joprojām ir dzīvi. Un pēc kāda laika meitenei sāka degt kailās zoles. Juliana sakoda zobus ar lielu spēku. Un tomēr no meitenes krūtīm izplūda sāpīgs vaids.
  Galvenais bende pavēlēja:
  - Tagad dod viņai pātagu!
  Spīdzinātājs izvilka no ūdens vanniņas vītola zizli. Vispirms viņš tos pamāja gaisā. Viņš lidoja garām ar svilpi ...
  Un tad bende no visa spēka iesita meitenei pa muguru. Āda, šokolādes krāsa vai nedaudz gaišāka, pārsprāga un izlija asinis.
  Vecākais bende iesaucās:
  - Nomierinies, seki! Nevajag sevi nomākt!
  Mocītājs sita, vienlaikus plaši izplešot kājas. Sitieni lija.
  Un vēl divi bendes zem meiteņu basām kājām ugunī ielika plānu, sausu, spirtā piesūcinātu malku. Liesmas laizīja meitenes kailos, apaļos, sārtos un tajā pašā laikā noslīpētus papēžus.
  Tās bija trīskāršas sāpes: stiepšanās uz plaukta, pātaga un uguns zem meitenes basām kājām.
  Bet Juliānai, savācot visu savu drosmi, izdevās atturēt skaļus kliedzienus no nepanesamām sāpēm. Un viņa cieta kā patiesa Krievijas meita un patiesa varone.
  Bendes strādāja. Viens šņaukums iesita meitenei pa muguru, kas bija klāta ar sasitumiem un asiņošanu. Pēc tam viņš izdarīja sitienus meitenei pa sēžamvietu.
  Vēl divi vēroja uguni, lai liesma apceptu daiļavas ieeļļotos papēžus.
  Vecākais mocītājs šķita nelaimīgs. Patiesībā upuris pat nevaid. It kā viņas nežēlīgās spīdzināšanas neņem. Un tas ir trieciens bendes lepnumam.
  Mocītāju komandieris pavēlēja:
  - Un tagad ieziest viņas krūtis!
  Bendeem šī ideja patika. Viņi pilēja olīveļļu uz plaukstām. Viņi smērēja to uz ķepām un sāka satvert un knibināt meitenes kailo krūti.
  Juliana bija pilnīgi kaila un tā pakārās. Un viņas košie sprauslas tika taustīti.
  Un bendes pasmaidīja.
  Meitenei bija liels kauns un riebums par rupjo un spalvaino bendes pieskārienu. Un viņa nosarka no dusmām un kauna.
  Un bendes viņu taustīja un smērēja viņas krūtis, un biezi. No vīriešu skarbajiem pieskārieniem meitenes krūtis pietūka un sacietēja. Juliana kliedza:
  - Sasodīts!
  Bendes atbildē tikai smīnēja un gaļēdāji smīnēja. Bet tagad krūtis jau nekur tālāk nav ieeļļota un ķepas nākas negribīgi noņemt.
  Pēc tam spīdzinātāji meitenei pie kailajām krūtīm atnesa lāpas. Tie liesmoja, un liesmas skāra meitenes kailo krūšu koši sprauslas.
  Džuliana kliedza mežonīgās, neaprakstāmās sāpēs.
  Bet tad atkal ar briesmīgu gribas piepūli viņa sakoda pērļu zobus. Un viņa apklusa. Lai gan viņa smagi elpoja.
  Tagad bendes apcepa viņas zoles un krūtis, izstiepa viņas ķermeni uz plaukta, savijot locītavas, un sita ar pātagu.
  Bet meitene klusēja. Viņa parādīja lielu drosmi un varonību.
  Bendes strādāja. Viņi turēja to tuvāk kailai krūtīm, pēc tam noņēma lāpu. Viņi sita ar pātagu pa muguru un sēžamvietu, vēdināja uguni zem meitenes kailajām zolēm.
  Īsāk sakot, viņi strādāja apzinīgi. Taču meitenei varonei bija stiprāka griba, un viņa spēja atturēt vaidus un kliedzieni.
  Vecākais bende neapmierināti noklikšķināja ar mēli un pavēlēja:
  - Un tagad ieziež viņas krūtis ar eļļu!
  Bendes izrādīja gatavību mocībām. Un enerģiski metās smērēt meitenes kailo krūti. Viņu alkatīgie, lipīgie pirksti ielīda starp skaistules kājām. Un tas bija ļoti zemiski un nežēlīgi.
  Juliāna jutās slikta dūša un nepārprotami riebās. Un pirksti visi ķepināja un ķepināja meitenes krūtis, un kāpa arvien dziļāk un dziļāk. Un tā tas viss izrādījās nelietīgi.
  Juliana kliedza:
  - Tu nevari salauzt manu dvēseli!
  Bendes biezi smērēja viņas krūtis un turpināja justies starp viņas kājām. Bet vecākais bende uz viņiem kliedza. Un viņš noņēma rokas.
  Un tā vietā viņi ņēma un atnesa iedegtu lāpu klēpī. Uguns nolaizīja meitenes jūtīgāko sievišķības dimantu.
  Juliana kliedza un raustījās. Un viņai tik ļoti sāpēja. Tik neciešami sāpīgi, ka caur meitenes cieši savilktajiem žokļiem izplūda vaidi.
  Un viņa raustījās, kas pastiprināja mokas.
  Galvenais bende pavēlēja:
  - Tu arī ieeļļo viņas sēžamvietu.
  Bendes labprāt metās iesmērēt meitenes skaisto, elastīgo dupsi. Viņi to darīja ar entuziasmu un aizrautību. Tajā pašā laikā viņi uzlēja eļļu uz rokām.
  Juliana bija gan ievainota, gan riebīga. Bet uguns tika pārvietots nedaudz tālāk no viņas krūtīm, un meitene jutās labāk. Džuliana sakoda zobus tā, ka no sasprindzinājuma no smaganām pat notecēja asinis. Un viņa klusēja.
  Bendes nosmērēja viņas sēžamvietas tā, ka tās pat spīdēja.
  Un tad viņi atnesa viņiem un krūtīm lāpu ar karstu liesmu. Un tas liesmos un laizīs maigo ādu.
  Īpaši sāp, ja tiek apdedzināts krūtis. Jau starpenē matiņi bija pārogļojušies. Un tas ir tik sāpīgi un sāpīgi, un kā gan citādi Džuliana cieš tik ellišķīgas, nepanesamas mokas.
  Galvenais bende pavēlēja:
  - Un tagad sit viņu ar karstu, tērauda pātagu!
  Savas jomas profesionālis no kamīna karstuma izvilka sarkanu stieni. Un viņš sāka sist ar jau karstu dzelzi pa meitenes kailo, iedegušo, jau ievainoto muguru.
  Juliana ievaidējās, un viņai bija tādas sāpes, ka viņas prāts apjuka. Un viņa ļoti gribēja izslēgties un zaudēt samaņu. Bet kas attiecas uz ļaunumu, viņa atpazina sevi nepanesamās mokās un ļoti mežonīgi cieta.
  Un tagad viņa juta, ka tūlīt izplūdīs asarās un kliegs no sirds.
  Un, lai nedaudz apslāpētu ciešanas, meitene dziedāja;
  Uzvaras diena,cik tālu bija no mums,
  Kā ogles izkusis izdzisušajā ugunī.Bija jūdzes,pārogļotas,putekļos,-Mēs šo dienu pievedām cik varējām.Uzvaras diena!Uzvaras diena!Uzvaras diena!Dienas un naktis pie martena krāsnīm Mūsu dzimtene neaizvēra acis.Dienas un naktis cīnījās grūtā cīņā - Mēs šo dienu pievedām tik tuvu, cik varējām Koris: Sveika, māt, mēs visi neatgriezāmies ... Basām kājām uz skrien pa rasu!Puse Eiropas gāja, puse zemes,- Mēs šo dienu pievedām tik tuvu, cik varējām.
  . NODAĻA #5
  Un Ķīnā bija liels karš ...
  Nataša un viņas komanda atvairīja neskaitāmās Debesu impērijas armijas uzbrukumu. Ķīnieši drosmīgi pērlēja - karotāju tauta.
  Un meitenes ar ložmetējiem skricelēja uz viņiem. Un burtiski nopļāva visas rindas.
  Nataša, šaujot no ložmetēja un metot granātu ar kailu, noslīpētu, iedegušo kāju, dziedāja:
  - Par lielo komunismu,
  Nešauj!
  Zoja arī sagrāva rindu. Tad viņa cirta ar zobeniem, gāza ķīniešu galvas un čīkstēja:
  - Par jaunu robežu!
  Un atkal sākās kaili kāju pirksti, kaut kas nāvējošs.
  Un tad meitene ar savu sarkano nipeli nospiedīs bazūkas pogu.
  Augustīns ir kā granātmetējs. Un arī atnesa sprūda ar rubīna nipeli.
  Meitene to paņēma un ar pliku papēdi iemeta granātu. Un saplēsa daudz ķīniešu.
  Un tad viņa dziedāja:
  kosmosa plašumi,
  Nāve aptverta...
  Nolīdzinām kalnus
  Plēsīgs iesūkts!
  Un Augustīna laizīja viņas lūpas, atcerēdamās, cik enerģiski viņa strādāja ar mēli, lai gūtu prieku un baudu.
  Svetlana arī no raķetes palaišanas paņēma sūdu, nospiežot pogu ar zemeņu nipeli. Un tas bija tik lieliski...
  Un meitenes iesaucās:
  - Par lielo cara komunismu!
  Pēc tam četras meitenes unisonā nospļāvās ... Tūkstoš ķīniešu karavīru tika notriekti no smadzeņu satricinājuma.
  Šeit ir meitenes - aerobātika.
  Nataša to paņēma un čivināja, un pēc viņas visas pārējās meitenes dziedāja korī;
  Krievija ir lieliska valsts
  Augstāko standartu komunisms,
  Ladu mums uzdāvināja Rods,
  Nogriež zobenu ar Svaroga asmeni!
  
  Mēs esam meitenes priekšā
  Komjaunatnes uzbrukums...
  Un cita ceļa nav
  Balss skan!
  
  Mēs uzvarēsim pretiniekus
  Mātei Krievijai...
  Galu galā ķerubs ir virs mums,
  Baltais Dievs nāks mesija!
  
  Radīšana valstī
  Mūsējais būs augstāks par sauli...
  Galu galā cilvēki visā pasaulē,
  Drosmīgi cīnies par brīvību!
  
  Dzimtene tu esi mūsu māte,
  Lielākā Krievija,
  Vilks mēģināja saplēst
  Meitenes ir kļuvušas skaistākas!
  
  Vai mēs varam to izdarīt
  Visi pārsteigumi ir diezgan smieklīgi...
  Sit ar basu kāju
  Meitene ar komjaunatnes spēku!
  
  Melnais Dievs neiznīcinās
  Galu galā viņš ir arī Zinātnes Dēls ...
  Un viņa piesta ir Svarogs,
  Skaitīsim no sliekšņa!
  
  Meitenēm patīk basām kājām
  Viņi drosmīgi steidzas cauri sniega kupenām ...
  Ar spēku stirnu noķert nevar
  Mums ir RPG mūsu mugursomā!
  
  Ja meitene mīl
  Savaldzināja viltīgu puisi...
  Viņa to darīja jokojot
  Nesūtiet viņu uz audzētavu!
  
  Beliks Dievs ir liels Dievs,
  Radīšana Visumā...
  Un tagad pūķis ir miris
  Būs jauns radījums!
  
  Krievija ir lieliska valsts
  Tajā meitenes vienmēr ir basām kājām ...
  Sātans uzbrūk
  Un meiteņu bizes ir redzamas!
  
  Nu, mūžīgais Dievs Svarogs,
  Ko viņš darīja pirms Zemes veida ...
  Var visus uzreiz saliekt ragā,
  Jaunajām paaudzēm!
  
  Lielais Jēzus vadītājs,
  Arī Dēls, ticiet Rodam...
  Iemetīsim dūzi, protams,
  Laikapstākļi būs lieliski!
  
  Un tad nāks spēle
  Tas, kurš nav foršāks...
  Mēs esam tāda fraera
  Tikko izklīdināja mākoņus!
  
  Dievs ir mūsu visvarenā ģimene,
  Padariet planētu gaišāku...
  Dod mums visiem veselību parādos,
  Lai būtu saldāks!
  
  Tā Kunga-Kristus dēļ,
  Mēs attīsim visas jūdzes...
  Dieva Māte ir tīra
  Ābels ir dzīvs - Kains ir uzvarēts!
  
  Šeit pienāk jautra diena
  Visuma Kungs kļuva par ģēniju ...
  Un apaudzis ar zāles celmiem,
  Par paaudžu gaismu!
  
  Šeit ir meitenes ar basām kājām
  Atkal skrien ātri...
  Viņu krūtis nav silikona
  Komunisms ir redzams deva!
  
  Es gribēju, lai meitenes zinātu
  Sit visus vīriešus ar kājām...
  Būt par paradīzi no sievietes,
  Nemidīt zābakos!
  
  Nu, īsi sakot, tas ir beidzies.
  Drīz būs pretinieki...
  Skaistumam ir jaunība,
  Karavīri uzbrūk!
  
  Tas ir tad, kad cīņa ir beigusies
  Un Svarogs pacels zobenus ...
  Rod būs ar jums mūžīgi
  Mātes Krievijai!
  Tā šo ķīniešu meitenes iznīdē un dzied.
  Un šeit ir arī Stalenida kaujā un vicina zobenus. Un viņas krūtis ir piestiprinātas pie īpašām baterijām no burvības, ko izspiež zibens. Un ķīniešus drāž.
  Stīlenīda to paņēma un dziedāja:
  - Zibens, zibens, zibens,
  Mūsu dzimtā, baskāju ģimene!
  Veronika no granātmetēja trāpīs šai sievietei - augstākā klase.
  Un viņas mēle ir tik gara.
  Turklāt, šaujot no granātmetēja, meitene nospiež pogu ar koši sarkano nipeli. Tas ir forši un lieliski.
  Veronika paņēma to un dziedāja:
  -Es esmu foršākā meitene pasaulē,
  Un divreiz divi nemaz nav četri!
  Un ar pliku papēdi meitene paņems un padosies granātai. Tik kaujinieciska viņa ir.
  Viktorija arī sagrauj ienaidniekus. Un viņas sprauslas darbojas ar rubīnu. Un viņas kailie kāju pirksti, jo viņi izmanto kaut ko pilnīgi destruktīvu, kas burtiski iznīcina ienaidniekus.
  Viktorija to paņēma un dziedāja:
  Es nokaušu tevi, es nokaušu visus,
  ES tevi nogalināšu! ES tevi nogalināšu!
  Un tagad viņas kailais papēdis ņēma un padevās ienaidniekiem. Šeit ir skaistas meitenes.
  Bet no debesīm Anastasija Vedmakova dod graujošu triecienu. Arī meitenes vienā bikini un čīkst no baudas.
  Tajā pašā laikā skaistule raustās un atkal dzied:
  Augstāk un augstāk un augstāk
  Mūsu putnu ātrais lidojums...
  Un katrā dzenskrūvē elpo -
  Mūsu robežu miers!
  Un tagad šī gaisa ragana to paņems koši, it kā pārgatavojusies zemene ar nipeli nospiedīs pogu. Un uzreiz ducis raķešu atsitās pret ķīniešiem.
  Anastasija to paņēma un čivināja:
  - Mēs visus iznīcināsim no visa spēka!
  Akulina Orlova ir atgriezusies darbībā. Un viņa ir tik lieliska skaistule. Un viņas kājas ir kailas, graciozas, iedegušas un tik vilinošas, ka spiež pedāļus un lej pretiniekam bumbas.
  Šeit ir meitenes ar zelta lapu matiem.
  Un Anastasija Vedmakova ir rudmataina un kā liesma.
  Un Mirabela Magnetic arī ir mati kā pavasara pienenēm.
  Un arī, kā viņš ņems un ieguls, nospiežot nipeli, kas dzirkstī kā rubīns. Šī meitene pati par sevi ir iznīcība.
  Un tā viņa paņēma un izlaida ienaidniekam veselu mākoni indīgu adatu. Viņa spieda kailajiem kāju pirkstiem uz pogām, izspļaujot nāves dāvanas.
  Tad par gurgled:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē,
  Es sasmalcinu pretiniekus ēterā!
  Un meitene, kā izbāzt pērļu zobus. Šī patiešām ir meitenes aerobātika, un viņas mati mirdz kā pareizticīgo baznīcu kupoli.
  Un viņa, piemēram, var uzgrozīt kaut ko pretenciozāku.
  Un Anastasija Vedmakova to paņēma un, izmantojot kailos kāju pirkstus, nosūtīja ienaidniekam veselu kubu indīga stikla. Tas uzsprāgs, un neskaitāmie ķīniešu ķermeņi kliedz. Un sadaliet tos mazos gabaliņos.
  Sarkanmatainais karotājs dziedāja:
  - Slepkavība, slepkavība bezdievīgi,
  Dienu un nakti, tam nav nozīmes!
  Un atkal pret ienaidniekiem no lidaparātiem tāds slepkava un destruktīvi ņems un sitīs.
  Un meitenes no gaisa rāda elles nepatikšanas un augstāko iznīcināšanas saiti.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgi jaunais puisis, kurš izskatās pēc apmēram divpadsmit gadus veca zēna, svilpos un svilpos.
  Kraukļi, saņēmuši sirdslēkmi, noģībst un nonāk aizsprostojumā. Viņu asās galvas caurdur ķīniešu galvaskausus. Šī ir patiešām smaga cīņa.
  Puisis izdara triku ar zobeniem - uzreiz nokrita trumpis dāma un ducis ķīniešu galvu.
  Oļegs Ribačenko, pārgriežot ienaidniekus uz pusēm un ar kailiem bērnu kāju pirkstiem metot iznīcināšanas zirņus, čīkst:
  - Slava komunisma laikiem,
  Iznīcināsim pacifisma jūgu!
  Margarita Koršunova, ar zobeniem izvilkusi nūju dūzi, nocirta galvas un čivināja:
  - Slava krievu dieviem!
  Un meitenes basās kājas ņēma un meta ienaidniekam iznīcināšanas un iznīcināšanas zirni.
  Un Margarita paņēma to un dziedāja:
  - Par lielo komunismu,
  Apturēsim lielāko daļu savvaļas!
  Šeit ir kolosāla līmeņa meitene.
  Un karotāji arī spiež.
  Aļonka pamāja ar zobeniem. Un griezumi. Un tad viņš ar sīkstiem pirkstiem satvērs granātu. Un kā uzmest ienaidniekam. Un liela daļa ķīniešu salūzīs.
  Alenka to paņēma un dziedāja:
  Cīņa ir svēta un pareiza
  Meitenes basām kājām tumsā...
  Viegla cīņa ne par godu -
  Par dzīvību uz zemes!
  Un meitene smejas.
  Anyuta ar lielu kaislību iznīcina arī pretiniekus. Un tad viņas krūtis tika atklātas. Un viņa, nospiežot kursorsviras pogu, paņēma koši sarkano sprauslu.
  Un tad lidot mīnas ienaidniekam.
  Tā meitenes tiek galā ar ienaidniekiem. Un viņi ir tik basām kājām, tik seksīgi un spēcīgi.
  Anyuta to paņēma un dziedāja:
  - Paldies Dievam, Jēzu
  Cilvēce izglābta ar viņa asinīm...
  Nepadodieties kārdinājumam, cilvēki
  Viņš deva savu pavēli svētajiem cilvēkiem!
  Sarkanmatainā, karojošā Alla agresīvi atzīmēja:
  Dievs ir tikai ilūzija!
  Tad viņa to paņēma un ar rubīna nipeli nospieda sprūdu. Un cik vardarbīgas liesmas izcēlās no tā.
  Alla atzīmēja, zobus izraudot un dziedot:
  - Laimīgs bez Dieva
  Ir iespējams kļūt...
  Paņem vīrieti
  Bagātāk gultā!
  Un tā pēc šī fragmenta smiesies velns ar sarkanu uzvalku.
  Jā, šī ir meitene, kas var visu. Un viņa ļoti mīl vīriešus. Un īpaši viņai patīk strādāt ar mēli. Viņai tas viss tik ļoti patīk.
  Marija cīnās arī ar Ķīnas armiju. Un viņš to dara ar lielām niknām.
  Meitene ar matiem zelta lapu krāsā paņēma un izšāva no ložmetējiem indīgas adatas.
  Viņa nogrieza daudz ķīniešu un čīkstēja:
  - balti zirgi, balti zirgi,
  Nenoķersiet mūs! Nenoķersiet mūs!
  Un tā Marija to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem palaida slepkavniecisku iznīcināšanas dāvanu.
  Un tad izdots:
  - Velns ir klāt
  Velns ir tur...
  Dzīve un nāve-
  Pilnīga maldināšana!
  Olimpija, rakstot par ķīniešiem, atzīmēja:
  - Kas ir patiesība?
  Un viņa arī paņēma un spēcīgām, plikām kājām iemeta sprāgstvielas stobru.
  Viņa ripinājās un dauzījās. Un visa debesu impērijas cīņa lidoja augstu debesīs.
  Olimpija paņēma un atkal dauzīja. Un viņa arī izmantoja koši nipeli, piemēram, lielu zemeni.
  Un karavīrs dziedāja:
  Es būtu debesīs, es būtu debesīs!
  Basām kājām un daudz sniega!
  Alenka smejoties teica:
  - Velns, velns, velns, glābj
  Kāds, kāds atnesa vīrusu....
  Dod mums, dod mums zobenus rokās,
  Pat Kristus nepalīdzēs!
  Olimpija paņēma šļūteni un no tās izsūtīja putojoša benzīna strūklu. Tas uzliesmoja kā liesmas metējs. Un tagad pār ķīniešiem kritīs liesmas strūkla. Un sadedzināsim tos.
  Un Olimpija dziedāja:
  Kāda veida radītājs
  Debesis vai elle...
  Nogalina visus -
  Tava inde!
  Un karotājs to paņēma un piemiedza ar ellišķīgām acīm. Atsaucoties uz koronavīrusa epidēmiju divdesmit pirmajā gadsimtā. Un šī elles epidēmija ir nogalinājusi visus. Un radās jautājums: kāpēc Dievam tas ir vajadzīgs?
  Bet tagad laiki ir citi un meitenes tikai cīnās ar ķīniešiem.
  Marusja paņēma rokās spēcīgu granātu, atgrūda ar kailām, muskuļotām kājām un iesaucās:
  - Par kosmiskām pārmaiņām!
  Matrjona to pacēla, izraujot zobus un iemetot kaut ko ar lielu un ļoti iznīcinošu spēku:
  - Pārmaiņas - mūsu sirdis prasa,
  Pārmaiņas - mūsu acis prasa!
  Aļenka, šaudama uz ķīnieti un basām kājām metot granātas, ar lielu sajūsmu uzņēma:
  - Mūsu smieklos un asarās,
  Un vēnu pulsācijas!
  Mainies, mēs gaidām pārmaiņas!
  Anyuta agresīvi atzīmēja, nopļaujot pretiniekus un nospiežot pogu ar zemeņu krūšu nipeli:
  -Visu valsti aptver perestroika,
  Mūsu valstī atoms tiek šķelts!
  Sarkanmatainā Alla, sagraudama ienaidnieku, ar kailiem kāju pirkstiem un kā rubīniem dzirkstošiem sprauslām atbalstīja impulsu:
  Zināt sirds un vēnu pulsāciju,
  Mūsu bērnu-mammu asaras...
  Marija uzbruka ienaidniekam ar kaut ko ļoti nāvējošu un piebilda, zobus rāvusi:
  Mēs sakām, ka vēlamies pārmaiņas
  Met nost pūķa ķēžu jūgu!
  Olimpiskās spēles enerģiski apstiprināja. Tajā pašā laikā meitenes paņēma un ar plikām zolēm atgrūda bumbu ar drošinātāju, kas lidoja gaisā un čīkstēja:
  - Pūķa jūga gals!
  Un tagad meitenes atkal ir sajūsmā un kaujas transā.
  Olimpiada, skribelēdama uz ienaidniekiem ar ložmetēju, kas ražoja liela kalibra dāvanas, atzīmēja:
  -No ļaunā pūķa
  Ģints izglāba Zemi...
  Un debesu ēna
  Viņš pameta cilvēkus!
  Alenka agresīvi paziņoja, brutāli sagraujot ienaidniekus, ar agresīvām manierēm:
  - Es kļūšu par absolūto pasaules čempionu,
  Un es noliecos tieši uz Kluso okeānu!
  Šeit ir meitenes ar saviem infernālajiem procesoriem.
  Un daiļavu basās kājas met kaut ko ārkārtīgi agresīvu, kas noved pie nāves.
  Anyuta pamanīja, nospiežot savu koši sarkano nipeli uz javas pogas, saspieda ķīnieti un rūca:
  - Par lielisko izmēru, kāds ir vīriešiem!
  Šīs meitenes ir ļoti skaistas un saprot, ko nozīmē spēcīgi vīrieši. Tie ir jautri un pievieno enerģiju.
  Alenka uzvedas ļoti skaisti un veic graujošus sitienus ar basām kājām.
  Un viņi atkal lido ar lielu spēku granātām.
  Karotāji cīnās. Un no malas garām paiet liesmu metēja tvertne. Tas atbrīvo vardarbīgas uguns strūklu. Tas liesmo un sadedzina visus līdz nāvei. Un upes plūst kā liesmas, kas izplūst no vulkāna.
  Pabrauca garām liela tvertne. Un atstāja aiz sevis pārogļotu līķu masu.
  Cīņa Alla to paņēma un nosvilpa:
  - Jautri, jautri, sagaidīsim jauno gadu!
  Pēc tam viņas kailā, graciozā kāja atkal iemeta kolosāla, iznīcinoša spēka nāves dāvanu. Un saplēsa daudz ķīniešu.
  Meitenēm pāri lidoja Albīnas un Alvīnas lidmašīnas. Šīs meitenes sāka trāpīt ar raķetēm Debesu impērijas karavīrus.
  Albīna nospieda pogu ar koši sarkano nipeli. Viņa bombardēja veselu ķīniešu bataljonu un čivināja:
  - Es esmu foršākā sieviete pasaulē!
  Alvīne arī uzspridzina ienaidniekus ar raķeti, izmantojot rubīna krūšu nipeli un čīkst:
  - Slava komunisma laikiem!
  Un atkal viņš sūtīs kaut ko letālu, izmantojot savu pliku papēdi. Šī meitene ir ļoti skaista blondīne.
  Un uz sauszemes Marija, meitene ar zelta lapu matiem, spiežot paņēma to pašu knupīti gatavu zemeņu krāsā, un ar lielu, iznīcinošu spēku izlaiž mīnas pret pretiniekiem.
  Tad meitene to paņēma un dziedāja:
  - Es esmu foršākā pasaulē,
  Es eju pa sniega kupenām basām kājām!
  Un meitene ņēma un parādīja mēli. Karotājs kļuva vēl vēsāks un spēcīgāks.
  Marija to paņēma un atkal ar savu kailo, apaļo papēdi palaida ko destruktīvu.
  Tūlīt vairāki zirņi uzsprāga.
  Un sasita veselu Debesu impērijas karavīru bataljonu. Tas tiešām ir ārkārtīgi forši.
  Marija to paņēma un dziedāja:
  - Nāc pie manis kailais zēns Alik,
  Atvediet puikas - arī visi kaili!
  Un kā karotāja smiesies un mēli rādīs, un kā tad nospļausies.
  Bet olimpiāde ņēma un arī, kā nospļauties. Un gaisma paņems un lidos no viņas mutes. Un sadedzināt daudz ķīniešu. Šī ir meitene - teiksim tā, ka sieviete ir superīga.
  Un tad viņas kailās, stiprās kājas ņēma un iemeta nitroglicerīna mucu.
  Un tas, kā tas eksplodē... Un sprādziens būs ļoti kolosāls postījums. Un it kā kāds būtu iemetis mazu atombumbu.
  Tik daudz meiteņu ir, un viņas rūc kā mežonīgas un nepielūdzamas...
  Šeit kaujā ir Olga ar savu liesmas metēju. Un meitene skrien, ņirbēdams plikiem, apaļiem papēžiem.
  Un tas sadedzina ķīniešus, tas smagi izdeg ...
  Šeit viņi ir arī bendes. Viņi spīdzināja meiteni Serafimu. Protams, sākumā viņa tika izģērbta un pilnīgi kaila pārmeklēta.
  Netīro vīriešu ķepas iekāpa meitenes intīmajās vietās. Un viņi aptaustīja viņas krūtis, kutināja papēžus.
  Viņi iekāpa viņas mutē, ar pirkstiem iekāpa tūplī. Un tad Serafimam tika iesprausts dupsis un zizlis.
  Meitene kliedza aiz sāpēm un pazemojuma. Un tas bija tik pretīgi.
  Un viņi turpināja viņai pieskarties...
  Un tad viņi ņēma un apsēdās uz īpašiem segliem. Un tērauda adatas iedziļinājās maksts skaistumā. Un viņa sakoda zobus un gaudo no sāpēm.
  Viņa bija izstiepusies. Un viņi uzlika atsvaru vienā pusē, pakarinot to aiz āķa. Un no otras puses, bendes arī uzskrūvēja svaru. Tas bija tik dārgi, lai radītu sāpes.
  Un meitene vaidēja un rūca. Un viņai bija nepanesamas sāpes. Un tad meiteni atkal sita ar pātagu.
  Un viņa sēž seglos. Adatas iedur viņas krūtīs, pie kājām pieskrūvēti atsvari. Un viņam uz muguras uzkrita pātaga. Precīzāk, pat divas pātagas sita spēcīgi bendes no Ķīnas.
  Un tad viņi atnesa lāpu pie labās kājas, un liesma nolaizīja apaļo, rozā meitenes papēdi. Un tad bendes atnesa lāpu kreisajā kājā. Un uguns pliku papēdi, arī laizīts, bet uz otru pusi.
  Un meitene atkal kliedza ar mežonīgu niknumu. Viņi sita viņu ar divām pātagas, apgrauzdēja viņas basās kājas un tajā pašā laikā sita ar pātagu. Bet ar to nepietika, lai bendes no Ķīnas redzētu.
  Un viņi sāka smērēt meitenes krūtis ar netīrām ķepām. Un ķepas viņai ar lielu agresivitāti. Un meitene ievaidējās no sāpēm un jutās kā vabole, kas tiek demontēta pa daļām.
  Bet tad viņas krūtis sacietēja no bendes skarbajiem pieskārieniem un pietūka. Un meitene kļuva daudz labāka. Un te atkal lāpas tiek vestas pie daiļavas kailās krūtis. Un atlaidīsim to.
  Meitene gaudoja mežonīgā neprātā no elles sāpēm. Un meitenes ir ļoti skaistas un ļoti seksīgas, kad viņas pērsta un spīdzina.
  Un tad viņi sadur viņas krūtis un apgrauzdē viņas kailās, graciozās kājas, izstiepj viņu ar atsvariem un joprojām apdedzina viņas krūtis.
  Un tikai tagad galvenais bende sāka uzdot jautājumus. Un meitene klusē. Precīzāk, ne tā, ka viņa klusē, bet viņas saucieni nesanāk atsevišķos vārdos. Viņa tikai gaudo.
  Pēc galvenā bendes pavēles no katla tika izņemti tērauda stieņi ar asām zvaigznēm.
  No karstuma tie kvēloja sārtināti.
  Un viņi bez bailēm un necilvēcīgā niknumā sāka sist meitenei pa muguru.
  Tā tas velnišķīgi sāpēja. Nav brīnums, ka tie ir ķīniešu bendes ...
  Bet pat ar to viņiem šķita par maz. Meitenei galvā tika uzlikts arī dzeloņzaru vainags. Pievienotas ciešanas.
  Oļegs Ribačenko, turpinot cīnīties un ar kailiem bērnu kāju pirkstiem mētāt nāves zirņus, čivināja:
  - Gaida uzvaru, gaida uzvaru,
  Tie, kas alkst saraut važas...
  Gaidot uzvaru, gaidot uzvaru -
  Mēs spēsim uzveikt ļaunumu, tumsu!
  Margarita Koršunova, turpinot griezt ķīniešus, iesaucās, ar zobeniem zīmēdama tauriņu:
  - Slava lielajam, svētajam komunismam,
  Padarīsim pasauli laimīgāku...
  Mēs iznīcināsim slikto pacifismu
  Lielās, svētās Krievijas labā!
  Pēc tam meitene paņēma un ar kailiem kāju pirkstiem palaida duci indīgu adatu, trāpot ienaidniekam. Un tas bija tik jautri.
  Oļegs Ribačenko to uztvēra un kā viņš svilpa, vicinādams zobenus. Un tūkstošiem vārnu, kas plūda uz kaujas lauku, krita uz ķīniešu karavīru galvām.
  Terminatora zēns dziedāja:
  - Krievu Svaroga dēļ,
  Izveidosim vēl dažus!
  Un atkal zēna kailie kāju pirksti to paņēma un iemeta slepkavniecisku nāves dāvanu. Un tāds spēks ar antimatērijas gabalu, ka vesels ķīniešu pulks sadega iznīcības liesmās. Un bērns, kurš ir arī Supermens - dziedāja:
  Krievija ir mūsu svētais spēks,
  Tajā Visvarenais stienis uzcēla Ēdeni ...
  Varena griba un bezgalīga godība,
  Mums drīz nebūs problēmu!
  
  IVĀNS SESTAIS - LIELAIS Karalis
  Karalis Kārlis Divpadsmitais izvairījās no nāves Norvēģijas kara laikā, un, pat noslēdzot mieru ar Pēteri Lielo, viņam izdevās iekarot šo valsti. Un Zviedrija nedaudz pārcēlās no sakāves. 1740. gadā Leopoldovnas regences laikā Kārlis Divpadsmitais uzbruka vēlreiz... Un viņš varēja, izmantojot to, ka Bīrons tika gāzts, un haoss un haoss Krievijā, ieņēma gan Viboru, gan Sanktpēterburgu.
  Tomēr Krievijas armija pēc sākotnējām neveiksmēm atguvās un spēja atgūt Krievijas galvaspilsētu. Zviedrija spēja paturēt tikai Viborgu.
  Taču vēstures gaita ir nedaudz mainījusies. Ivans sestais netika gāzts, jo apvērsums neizdevās. Un viņš saglabāja savu troni. Čārlzs divpadsmitais nomira septiņdesmit gadu vecumā 1752. gadā, valdot piecdesmit piecus gadus. Un viņa valdīšana bija notikumiem bagātākā vēsturē.
  Pēc pauzes 1757. gadā Krievija karoja ar Prūsiju. Šoreiz, pateicoties tam, ka tronī bija jau pilngadīgs Ivans Sestais, karš beidzās ar pilnīgu Prūsijas sakāvi un Frederika II arestu. Un tas Krievijai izrādījās milzīgs sasniegums. Tad Krievija anektēja Poliju, precīzāk Sadraudzības valsti un sakāva Turciju. Bija divi kari ar Osmaņu impēriju. Un otrais beidzās ar Konstantinopoles ieņemšanu un pilnīgu Osmaņu impērijas iekarošanu. Cariskā Krievija guva daudzas uzvaras - sasniedzot Indiju, un arī ieņemot Ziemeļāfriku. Tad Suvorovs sagūstīja visu Eiropu kopā ar revolucionāro Franciju.
  Pretoties mēģināja tikai Lielbritānija. Bet izcilo Nelsonu uzveica spožākais un veiksmīgākais Ušakovs. Un sekoja piezemēšanās ar Londonas ieņemšanu.
  Visa Eiropa tika iekarota ... Tad jau bija kampaņa Āfrikā deviņpadsmitajā gadsimtā. Ļoti veiksmīgi un pārņemot Indiju. Un tad krievu karaspēks jau bija iebrucis, ieņēma Kanādu un sasniedza ASV.
  1815. gadā septiņdesmit piecu gadu vecumā nomira Ivans Sestais - lielākais. Viņa valdīšana bija visilgākā starp vairāk vai mazāk nozīmīgajām valstīm cilvēces vēsturē. Septiņdesmit pieci gadi pie varas. Tiesa, jāteic, ka pilnvaru termiņš bija nomināls, reģenerācijas dēļ. Taču to pašu var teikt par Ludviķi XIV.
  Un Ivans sestais, kurš reālajā vēsturē bija neveiksmīgs cars, kurš savu mūžu beidza cietumā, alternatīvi kļuva par lielāko valdnieku planētas Zeme vēsturē.
  Viņa dēls Pēteris Trešais kļuva par jauno karali. Šis monarhs turpināja sava tēva agresīvo politiku. Un pabeidza Ķīnas pārņemšanu. Krievija arī sakāva ASV, iekarojot šo teritoriju. Un jau Aleksandra Pirmā vadībā tika iekarota arī latīņu armija ar Japānu. Un Aleksandrs II pabeidza pēdējo pasaules valstu, tostarp Austrālijas, iekarošanu.
  Tādējādi atkal radās pasaules impērija ...
  Šķiet, ka viss ir kārtībā, bet impērijā ir autokrātija un dzimtbūšana. Un karaļi cenšas palēnināt progresu. Kas tomēr ir neiespējami. Un 1953. gadā kosmosā lidoja pirmā persona šajā gadījumā princis Aleksejs.
  Un 1967. gadā viņi pirmo reizi lidoja uz Mēnesi. Un jāatzīmē, ka ļoti forši.
  Tā kā lidojums uz Marsu notika jau 1988. gadā. Kas joprojām ir labāks nekā tas bija reālajā vēsturē ...
  Pamazām karaļi sāka pievērst lielāku uzmanību kosmosam. Bija lidojumi uz Venēru un tālāk...
  Jaunais cars Džordžs Pirmais, arī 2020. gadā, pirmo reizi Krievijas vēsturē nolēma rīkot Valsts domes vēlēšanas un izveidot konstitūciju.
  Jaunais salīdzinoši jaunais monarhs pat pierakstīja virkni spārnotu aforismu;
  Lai domātu kā cirks, ir jāstaigā pa virvi!
  Mīlestība ir sajūta kā flauta, tikai mūzika ir daudz saldāka!
  Politiķi bieži vien ir lapsas un nekad nav lauvas, jo politikānisms nav karalisks bizness!
  Puika bez cīņas ir sliktāks par suni!
  Godīgums ir reta īpašība politiķiem, īpaši balsu skaitīšanā!
  Sirds un vēnu pulsācijā mēs vēlamies pārmaiņas...bet ne novecošanu!
  Jaunība ir nenovērtējama kā zelts, tikai ar laiku tā izgaist ātrāk!
  Jaunība veicina atklājumus, kā svaiga vēsma burā!
  Jaunība, atšķirībā no vīna, gadu gaitā zaudē vērtību, bet iegūst spēku!
  Roboti fantāzijās radās no cilvēka slinkuma, bet pārcilvēcīgas centības iemiesoti!
  Jo vairāk komandieru, jo mazāk kārtības, jo mazāk kārtības, jo vairāk zaudējumu!
  Bērnība ir kā nauda inflācijas laikā, jo vērtīgāka, jo ātrāk no tās šķiries!
  Ozola ģenerāļi, ražojiet koka zārkus!
  Ģenerālis ir kā muca, īpaši tukša!
  Kad ģenerāļi ir ozoli, plaukst blīva neziņa!
  Prāts un fantāzija, tāpat kā vīrs un sieva, tikai medusmēnesis ir patiesi salds, kad realitāti atbalsta vīramāte!
  Pasūtījumu skaits ne vienmēr ir proporcionāls varonībai, bet vienmēr atspoguļo priekšnieka labvēlību!
  Eļļa patiešām ir melnais zelts, saindē dabu, melno sirdis, aptumšo prātu!
  Eļļa ir kā velna melnās asinis - tā saindē gan miesu, gan dvēseli!
  Prāts ir glābējs gudrās rokās, bet miesnieka klubs idiota ķepās!
  Vieglāk ir izveidot sniegavīru izvirdoša vulkāna mutē, nekā atrast atklājumu, kas nav izmantots militārām vajadzībām!
  Atvēršanās karam ir līdzvērtīga daudzu mierīgas dzīves durvju aizvēršanai!
  Ja vēlaties izvairīties no cīņas - pumpējiet muskuļus, ja vēlaties izvairīties no kara - izveidojiet armiju!
  Diplomātiju atvieglo militāro izdevumu nasta, sarunas ir smagas dūres!
  Nesoliet mēnesi no debesīm, nāksies gaudot kā sunim, kad nāks pieprasīt!
  Sirdis prasa atriebību, bet nekas viltīgāks un ļaunāks par cilvēka sirdi - lai prāts piedod!
  Lai būtu raža, ir nepieciešams stādīt parazītus visu gadu!
  Vienreiz iestādot slinko, ražu var iegūt visu gadu!
  Sarkanā runa var balināt melno reputāciju, bet bezkrāsaina cilvēka dzīvi tā neizrotās!
  Zinātnes brīnumi, mums ir atņemta garlaicība, progresa brīnumi ir ļoti interesanti!
  Galvenais zinātnes brīnums nevis piemeklē, bet gan apbalvo!
  Zinātne nav vilks, bet pamet mežu, ja nav zinātniskās atbildības aitu gans!
  Sākums nedrīkst būt ņiprs, piebremzēsi līdz randiņam, bet lēnums sākumā sasaldēs beigas!
  Sākums ir kā spēles atvērums, jāattīstās ātrāk, bet nekustieties, nedomājot par bandiniekiem!
  Ideāls politiķis ir kā zirgs darbā, bet ne ēzelis padomēs!
  Mīlestība, protams, ir brīnišķīga sajūta, tikai tad, kad tā neattiecas uz alkoholu!
  Daudzi pavāri sabojā putru, mīklā ielejot rūgušpienu!
  Politiķis ir mākslinieks, tikai viņš nesmērē audeklu, bet pats sevi!
  Karaļi var visu, bet monarhi gandrīz neko nevēlas cilvēkiem!
  Tikai karalis, kurš iestājas par tautu!
  Pasaulē ir tikai divas lietas, ko Radītājs nevar kontrolēt: cilvēciskas jūtas un cilvēka stulbums, it īpaši, ja jūtos kā gudri cilvēki!
  Nav svarīgi, kas ir prezidents, svarīgi ir tas, kurš ir karalis tavā galvā!
  Karš, nav vietas pārdomām, nāves un neprāta laikmets!
  Traki paliek tikai tie, kam prāts ir pāri saprātam!
  Automašīna nav tikai pārvietošanās līdzeklis, bet gan greznība, uz kuru taupa tikai muļķi!
  Izšķērdīgākais ekonomikas veids, lai taupītu uz prestižu!
  Mēs dažreiz zaudējām, dažreiz nomira, bet krievi nekad nenometās ceļos!
  Prasme aizstāj daudzumu, bet daudzums var tikai viltus viltot prasmes!
  - Veselā miesā, un ambala gars - un miesas vājums - dvēsele izbalēja!
  Asinis spīd kā zelts, bet metāla dvēseles no tām rūsē!
  Pat zelts rūsē, ja no tā netiek izmesta sirds!
  Spīdzināšana nav izklaide, bet gan smags darbs no apkalpojošā sektora, kurā žēlums pret klientu tev ir liktenīgs!
  Bagāta cilvēka dvēsele ir patriotiska, ne vairāk kā zelta monētai, kur to ņem un pieturas!
  Zelts ir dzeltens kā nodevības krāsa, mīksts kā oportūnista griba, smags kā nodevēja sirdsapziņa!
  Sāpes ir kā vīramāte, uzmācīgas, šķebinošas, es gribu no tām atbrīvoties, bet ... bez tām jūs neapprecēsities ar uzvaru!
  Kad ienaidnieks nepadodas, viņi to iznīcina, un, kad viņš nepadodas, atjautība nes uzvaru!
  Nav svarīgi, ja ienaidnieka mātītes iet bojā, tā ir katastrofa, ja mūsu tēviņi ir sagriezuši smadzenes!
  Cīņā ir viegli, kad mācīšanās nav mokas, bet gan noderīga izklaide!
  Pat Kristus vārdos viņa kalpi meklē kaut ko tādu, kas kalpo bezdievīgai patvaļai!
  Liels skapis trokšņaini kritīs, un skaļa slava pienākas tam, kurš to nogāza!
  Kad maska ir prasmīga, mums nav vajadzīgs attaisnojums!
  Biežāk sarkanās upes plūst sarkano runu un melno darbu dēļ!
  - Kam lemts nodurt, lai nedreb virvē!
  Kā vienmēr, izrādījās, bet viņi negribēja!
  Nāve ir pelnījusi labāku daļu nekā dzīvība, jo tās ilgums atstāj nesalīdzināmi vairāk daļu, no kurām izvēlēties! -
  Garantijas dod garantēti aplaupīts!
  No zelta izgatavota monēta ir mīksta, bet nāvējošāka par lodi, tā trāpa tieši sirdī un izņem smadzenes!
  Tehnoloģijas ir kara dievs, un tās diversants ir ateists!
  Dievs radīja Visumu sešās dienās, un cilvēks visu mūžību maksā par īsu cilvēka radītu vājumu!
  Viņi iebrauca pa vilnu, bet neatgriezās ar vagoniņu!
  Bēdziet, bet nebēdziet, šaujiet, bet nešaujiet pretī, sitiet, bet nekaujieties, un galvenais, dzeriet, bet nepiedzerieties!
  Beigta ēzeļa ausis nevienam nav vajadzīgas, bet dzīvas lapsas dzirde ir dāvana tiem, kam ēzeļi nav vajadzīgi sava mērķa sasniegšanai!
  Apavu prātu, tu mūžīgi paliksi klaidonis!
  Karš ir gaiss plaušām, bet tikai sajaukts ar bināro gāzi!
  Ja ienaidnieks negrib padoties un nezina, kā zaudēt, mēs piespiedīsim viņu padoties un atradināsim viņu no uzvaras!
  Sliktajiem cilvēkiem patīk melnā maģija, labiem sliktajiem baltajiem!
  Nogalināt karā ir grūti procesā, pretīgi uztverē, bet cik lieliski beigās! Tātad karš nes veselību dvēselei, rūdījumu miesai un attīra maku!
  Reizēm karš lieliski piepilda maciņus un tieši proporcionāli izlijušo asiņu pilnībai un samaitātās sirds tukšumam!
  Pienākums pret Tēvzemi ir sarkans ar neieinteresētas ziedošanās samaksu!
  Karš ir pārbaudījums gudrajiem, rūdīts stiprajiem, jautrība muļķiem! -
  Būt par apsmieklu nav jautri, likt citiem raudāt nav garlaicīgi!
  Labs lineāls ir kā cukurots medus, vispirms laiza, tad izspļauj!
  Un ļaunais valdnieks kā vērmeles vispirms tiks izspļauts, bet pēc tam nomīdīts!
  Jā, zelts ir mīksts, bet necaurlaidīgs vairogs ir viegli izkalts!
  Kvalitāte vienmēr atsver kvantitāti - pat miežu putras okeāns nav šķērslis cirvim!
  Ļaunums ir spēka pilns, kad labo novājina bailes!
  Vietai joks noder, pusdienās karote, bet palīdzība bēdā!
  Jums var palaimēties vienu vai divas reizes - bez prasmēm veiksme pazūd!
  Kurš gan nav Ļevs Tolstojs, tas literārais klaidonis!
  
  KĀ NAPOLEONS GĀJA UZ MASKAVU CAUR Kijevu
  Napoleons izvēlējās alternatīvu kara plānu ar Krieviju. Viņš devās uz Kijevu un sakāva tur krievu karaspēku. Un viņš radīja lelli Mazo Krieviju. Pēc tam notika karš un Baltkrievijas un Lietuvas pievienošanās Polijas hercogistei, kas tika pārdēvēta par karalisti. Austrija saņēma arī daļu Ukrainas teritorijas. Krievija pēc sakāves kļuva par mazvaru. 1815. gadā Napoleons uzsāka kampaņu pret Turciju.
  Sakāva osmaņus un ieņēma Konstantinopoli. Grieķija ieguva neatkarību, Bosnija un Hercegovina kļuva par daļu no lielās Itālijas, kuru tronī būtu cēlis Napoleona Bonaparta dēls. Rumānija tika iekļauta Austrijā, kas padarīja imperatoru radniecīgu ar Napoleonu. Bulgārija un Serbija ieguva neatkarību, tāpat kā Albānija, bet kļuva par Francijas vasaļiem.
  Un Grieķija ir formāli neatkarīgās Lielitālijas vasaļa.
  Turcijā faktiski Balkānos palika tikai galvaspilsēta Stambula ar nelielu zemes gabalu.
  Tomēr karš ar to nebeidzās. Napoleons uzsāka iebrukumu Marokā un Alžīrijā. Bet britu flote iejaucās frančiem. Karš ar Angliju ievilkās. Bet atjautīgajam Napoleonam izdevās ieņemt Gibraltāru un ar saviem augstākajiem spēkiem uz zemes sakaut britus.
  Pēc tam franči bloķēja šaurumu un spēja ieņemt visu Āfrikas ziemeļus, tostarp gan Ēģipti, gan Sudānu. Cīņu laikā francūžiem bija pasaulē pirmās zemūdenes. Anglija sāka nest milzīgus zaudējumus.
  Napoleona pārziņā ir visa Eiropa un daļa Krievijas. Un Lielbritānija nav viņas sāncense.
  Pamazām franči pārvarēja britus. Viņi uzbūvēja vairāk kuģu ar iedzīvotāju skaitu un daudzkārt nozīmīgākiem resursiem. Beigās 1931. gadā Napoleons izkāpa Lielbritānijā un, attīstījis tās karaspēku, ieņēma Londonu.
  Lielbritānija padevās... Viņai tika uzlikta milzīga cieņa un visas kolonijas atkal kļuva par francūžiem.
  Napoleons jau bija pārāk vecs un sūtīja savus ģenerāļus kaujā.
  Francija cīnījās ar ASV un Latīņamerikā, lai saglabātu daudzas kolonijas.
  Napoleons, nodzīvojis septiņdesmit gadus, kas lielam ģēnijam nav nemaz tik maz, nomira 1839. gadā pēc deviņpadsmitā gadsimta standartiem. Viņa dēls Napoleons II, gara auguma blondīne, kurš neizskatījās pēc tēva, mantoja troni divdesmit astoņu gadu vecumā. Un, protams, turpināja karu. Kamēr vispār kolonijās.
  Turklāt Napoleonam II bija dažas interesantas idejas. Jo īpaši viņš sarīkoja referendumu un apvienoja Franciju, Itāliju un Austriju vienā valstī.
  Un tas arī nav slikti... Un Prūsijā viņi tronī nosēdināja savu radinieku.
  Un Sadraudzības valsti pārvaldīja ārlaulības Napoleona dēls un poļu Valensijas panna.
  Napoleona II karaspēks galu galā pabeidza ASV un pilnībā sagūstīja gan Ziemeļameriku, gan Dienvidameriku. Tad iebruka Āfrika. Tas paplašinājās Indijā un Ķīnā.
  1860. gadā notika karš ar Krieviju. Šoreiz tika paņemta Maskava un Sanktpēterburga. Tika sarīkots referendums, un Krievija līdz pat Klusajam okeānam iekļuva Sadraudzības valstī. Un tad Sadraudzība apvienojās ar Franciju. Tad jau bija karš Ķīnā un desants Austrālijā... Napoleons II valdīja līdz 1883. gadam, līdz nomira septiņdesmit divu gadu vecumā, iekarojot gandrīz visu pasauli.
  Viņa mazdēls Napoleons III kāpa tronī. Šī monarha vadībā pēdējie kari beidzot beidzās ar Japānas, Filipīnu, citu salu un zemju Āzijā, kā arī Jaunzēlandes ieņemšanu.
  Pasaules impērijas veidošanās tika pabeigta... Napoleons Trešais kļuva par karu vēstures pilnveidotāju.
  Un tagad cilvēcei bija viens ceļš uz kosmosu.
  1917. gadā pirmais cilvēks lidoja kosmosā. Un 1922. gadā notika lidojums uz Mēnesi. Un 1930. gadā uz Marsu.
  Cilvēce iekaroja kosmosu ... Divdesmitā gadsimta beigās cilvēku apmetnes jau bija uz visām Saules sistēmas planētām.
  Un 2020. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija. Uzreiz uz zvaigzni Sīriuss startēja septiņi kosmosa kuģi, kas grieza vairākas planētas. Un viens no tiem bija apdzīvojams.
  Ir sācies jauns starpzvaigžņu izplešanās laikmets.
  Un izteiciens - braukt uz Maskavu caur Kijevu, ir ieguvis jaunu nozīmi.
  
  IZLABOTAS TRĪS ASSU KĻŪDAS
  Hitlers triviāli nepārvērsa Ceturto Panzeru armiju Kaukāzā. Un rezultātā nacisti varēja nekavējoties ieņemt Staļingradu. Nedaudz agrāk pirms tam Japāna bija uzvarējusi Midvejas kaujā un ieņēmusi Havaju salu arhipelāgu, pilnībā dominējot Klusajā okeānā.
  Arī Rommels neapstājās, pēc Tolbuka kritiena un, neļaujot britiem iekārtoties aizsardzībā, viņš Ēģiptē viņus pilnībā sakāva. Turklāt Rommela karaspēks ar vietējo iedzīvotāju atbalstu spēja ieņemt gan Irāku, gan Kuveitu.
  Staļins mēģināja atgūt Irāku, bet arī Turcija iesaistījās karā Trešā reiha pusē. Un rezultātā PSRS krita dubultā triecienā. Kas pēc tam kļuva trīskāršs Tālajos Austrumos un atvēra otro fronti un Japānu.
  Izmantojot mirkli, vācieši devās uz Kaspijas jūru un pa sauszemi nogrieza Kaukāzu.
  Tā rezultātā kara gaita mainījās. PSRS bija spiesta izmantot daļu savu spēku, lai atturētu Tālos Austrumus no japāņiem. Un vācieši virzījās uz priekšu bez problēmām. Turki paņēma Erevānu, Batumi un citas pilsētas kustībā un cauri un cauri izlauzās cauri aizsardzībai.
  Gan vācieši, gan japāņi virzījās uz priekšu. Samuraji spēja pārsteigt padomju floti Vladivostokā un bez ceremonijas to nogremdēja. Un viņi sagrāba lielāko daļu Mongolijas.
  Līdz jaunajam gadam nacisti bija sagrābuši visu Kaukāzu, ieskaitot Baku.
  Tā bija pārliecinoša uzvara un graujošs trieciens PSRS. Staļins nobijās, bet neko nevarēja izdarīt.
  Ziema bija mierīga. Tikai bija mēģinājums atbloķēt Ļeņingradu, taču nesekmīgi. Vācieši pievilka papildspēkus un spēja atvairīt uzbrukumu.
  Martā viņi mēģināja uzbrukt centrā, taču uzbrukums atkal tika atvairīts ...
  Maija beigās vācieši totālās mobilizācijas dēļ papildināja savu karaspēku, izvelkot jaudīgākus un modernākus tankus: Panther, Tiger, Lion un Ferdinand pašpiedziņas lielgabalus. Un viņi sāka ofensīvu saplūstošos virzienos no Rževas puses un frontes ziemeļu daļas, mēģinot izveidot katlu.
  Tajā pašā laikā nacisti ieplūda arī Saratovā. Viņi uzbruka no Staļingradas.
  Cīņā parādījās "Lauva" - ļoti jaudīga tvertne, kas sver deviņdesmit tonnas. Šai mašīnai bija simt piecdesmit centimetru korpusa frontālās bruņas un astoņdesmit divus milimetrus garas malas zem nogāzēm kā "Panther". Šis bija ārēji līdzīgs Panther, tikai lielāks ar 105 mm lielgabalu 70 EL garā kalibrā.
  Korpusa piere bija ļoti stingri aizsargāta - 240 mm zem nogāzēm.
  Tankam "Lauva" bija jaudīgāks tūkstoš zirgspēku dzinējs, un ātrums bija aptuveni trīsdesmit pieci kilometri stundā.
  Kopumā auto nav diez ko veiksmīgs, bet ļoti labi nosargāts pierē.
  Praktiskā ziņā Tīģeris galvenokārt ir labs. Panther, lai arī ātrāk, ir diezgan vāja ar tikai 40 milimetru sānu bruņām, un pat četrdesmit pieci to var izturēt.
  Vispār vācieši ir ļoti spēcīgi. Četrdesmit otrajā gadā viņiem izdevās izvairīties no smagiem zaudējumiem, un viņu armija ir liela, un divīziju skaits kopā ar ārvalstu divīzijām Vērmahtā vien pārsniedza trīs simti piecdesmit. Turklāt satelītu karaspēks.
  Spānija un Portugāle atklāti iesaistījās karā Trešā Reiha pusē.
  Un vācu karaspēks ieņēma Gibraltāru un sāka virzīties pāri Āfrikai.
  Itālija veica papildu mobilizāciju un nosūtīja vairāk karaspēka. Arī Turcija mobilizējās, tāpat kā arābi. Japāna spiedās iekšā no austrumiem.
  Trešais Reihs bija arī lielāks kājnieku skaita ziņā un nebija zemāks tehnoloģiju ziņā. Arī vāciešiem gaisā bija daudz lidaparātu. Parādījās ME-309, nepārspējams bruņojumā, un Focke-Wulf ar sešiem pneimatiskajiem lielgabaliem.
  Dominēja vācu dūži.
  Īpaši Marseļa. Par trīssimt notriektiem lidaparātiem viņš atkal saņems Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un par pieciem simtiem viņam tika piešķirts pirmais šāda līmeņa apbalvojums - Dzelzs krusta Bruņinieka krusts un zelta ozola lapas, zobeni un briljanti.
  Marsels nokļuva austrumu frontē un cīnījās tur kā sātans.
  Staļins uzlika viņam galvā atlīdzību simts tūkstošu zelta rubļu apmērā. Un bija karš.
  Vācieši, protams, spēja izlauzties cauri padomju aizsardzībai un ieņēma Saratovu un pieslēdza katlu uz ziemeļiem no Rževas.
  Kaujās īpaši izcēlās Gerdas tanku komanda.
  Baskājainā blondīne izšāva ar savu Panteras lielgabalu ar sarkano krūšu dzelksni un iesaucās:
  Mēs paņemsim Maskavu!
  Arī Šarlote dauzīja ar aveņu nipeli, iedūra padomju spēku mašīnu un čivināja:
  Mēs visi uzvarēsim!
  Kristīna izlādēja ienaidnieku, nospiežot savu rubīna dzelksni uz pogas un iesaucās:
  - Par svēto Krieviju!
  Magda to paņems un sitīs padomju tankam, noraus tam tornīti un čivinās:
  - Par varenu spēku!
  Tā meitenes cīnījās un ļoti agresīvi.
  Šeit ir dažas foršas sievietes...
  Jūlija beigās sākās vācu ofensīva pret Maskavu. Tajā pašā laikā dienvidos nacisti iebruka Kuibiševā.
  Bija sīvas cīņas.
  Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi, bet Kuibiševs ir labi nocietināts. Jāsaka, ka arī Maskava ir stipri nocietināta, tāpat kā pieejas tai. Jebkurā gadījumā tur ir spēcīgas nocietinātas zonas, un eži, un tranšejas, un veselas spēcīgas nocietinātas zonas.
  Vācieši meta uzbrukumā - simts piecdesmit divīzijas. Daudzi no tiem ir sveši un ar nelielu letālu spēku.
  Kaujās piedalījās gan paši pirmie "Tīģeri" -2, gan tanks "Maus". Cīņas parādīja, ka pirmais tanks joprojām nebija slikts, bet Maus bija pārāk smags un nebija viegli transportējams.
  Taču izsist šādu tanku nemaz nav viegli. Un vācieši iesaistījās Sarkanās armijas aizsardzībā.
  Nacistiem tas bija diezgan grūti. Bet viņi ir spēcīgi gan skaita, gan tehnikas ziņā.
  Tika izmantoti arī pirmie bumbvedēji Yu-288. Šāda mašīna ir ļoti spēcīga un ātra, pārvadājot līdz sešām tonnām bumbu.
  Vācieši bija spēcīgi... Marseļa par septiņsimt piecdesmit notriektiem lidaparātiem saņēma unikālu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un viņš kļuva par īstu, superleģendu.
  Vācieši pārliecinoši dominēja debesīs, un Japāna virzījās uz priekšu no austrumiem.
  Samuraji visas pērles un pērles. Un viņu lidmašīna bombardēja. ASV un Lielbritānija bija pasīvas. Un viņi rīkojās uzmanīgi.
  Japāna kaujās izmantoja ievērojamus spēkus. Un viņš spieda...
  Augustā vācieši ieņēma Kaļiņinas pilsētu un tuvojās Možaiskai, visnocietinātākajai aizsardzības līnijai.
  Tajā pašā laikā cīņas izvērtās par Tulu. Līdz Maskavai palika visi simts kilometri.
  Veronika, Oksana un Nataša kopā ar citām meitenēm pameta ielenkumu. Meiteņu bataljonam tika pavēlēts atkāpties uz aizmuguri, jo karotājiem praktiski nebija prettanku ieroču. Staļenidai Pavlovnai bija kara pieredze, kalpojot par brīvprātīgo Spānijā. Ja neskaita pārējā kara pieredzi. Un viņa saprata, ka sarkanais karaspēks nespēj pretoties lielo kaķu sērijas tankiem. Meitenes gan izsita vairākus vedējus, bet pašas cieta zaudējumus.
  Tagad bataljons izklīda un atkāpās.
  Veronika, Oksana un Nataša, nometušas zābakus, devās prom basām kājām un gaišās blūzēs. Padomju karaspēks nav gatavs atvairīt smago tanku kolonnas. Un vienkārši nav ko izlauzties cauri tankam E-50. Vienīgā iespēja ir sabojāt sliedes. Bet šajā mašīnā rullīši atrodas uz atsevišķiem ratiņiem, un tos ir ļoti grūti atspējot.
  Meitenes devās uz austrumiem pa mežu un nelielās grupās. Viņi izskatījās ļoti aizkustinoši. Viņi saritināja bikses un tikai gaišos kreklos. Gari, blondi, nedaudz cirtaini mati plūda uz leju. Basās pēdas patīkami kutina zāle, un reizēm uzduras pumpiņas. Viss izskatās ārkārtīgi erotiski. Krūtis parādās caur plāniem krekliem.
  Veronika, grābdama zāli ar basu kāju, īgni saka:
  - Sasodīts - karš tikko sācies, un jau tev jāatkāpjas!
  Oksana, kuras gaišie mati bija nedaudz sarkanīgi, smīdinot zobus, atbild:
  - Un man nebija nekādu īpašu ilūziju! Hitlers iekaroja gandrīz visu pasauli... Pamēģini ar tādu baru, ka vari tikt galā!
  Nataša pakratīja savus sniegbaltos matus un sacīja:
  - Ikviens vēlas izpatikt... Ar viņiem grūti tikt galā! Būt uzticīgam nav viegli!
  Veronika pamāja. Viņas mati ir tik zeltaini un skaisti. Viņa ir lieliska.
  Taču Viktorija viņus panāca. Rudmataina meitene. Mati ir kā uguns. Un tik smeldzīgi. Pūta vējš un, šķiet, plīvo proletāriešu baneris, tādi liesmojoši mati.
  Viktorija novilka kreklu un atsedza rumpi. Viņas krūtis bija pilnas, sprauslas bija koši kā magones. Skaists karotājs. Un viņas spēcīgais, trenētais ķermenis ir atsegts.
  Nataša ķiķināja un arī atsita savu rumpi, pamanījusi:
  - Un mūsu ķermeņi ir skaisti... Mēs esam tikai amazones!
  Veronika pamāja ar galvu.
  - Vai nav pārāk radikāli - atmaskot lādi! Jums jāievēro pieklājības noteikumi!
  Viktorija pamāja ar galvu un pakratīja savas sarkanās cirtas.
  - Komunistiskā sabiedrībā - morāles likumi, jēdziens ir relatīvs. - Meitene kratīja kailās krūtis, viņas koši sprauslas mirdzēja ļoti vilinoši. - Būt kailam nav grēks. Precīzāk, grēka jēdziens ir priesterisks, bet mūsu ticības apliecība ir brīvība no buržuāziskās morāles!
  Nataša apstiprināja, kratot savu sulīgo un elastīgo krūtis:
  - Tuvāk dabai! Tuvāk dabiskajam! Un dabisks kailums!
  Arī Oksana pasmaidīja un atkailināja rumpi. Patiesībā, vasaras karstumā, cik patīkami ir, kad krūtis ir kailas. Un vējš viņus pūš. Skaista meitene, un nāk kailums. Visas meitenes ir sportiskas, ar figūrām, karotāju kailie ķermeņi izskatās ļoti harmoniski.
  Skaistas meitenes staigā pa taku. Viņi ir tik burvīgi un ļoti pievilcīgi.
  Veronika čivināja, pamādama ar galvu.
  Bet tas nepavisam nav estētiski patīkami!
  Viktorija negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē! Mums ir lieliski ķermeņi! Un mēs izskatāmies kaili vienkārši lieliski!
  Nataša pamāja ar galvu un, pielecot, sacīja:
  - Bija labi būt kailam... Te Iļjičs atnāca ar ieroci!
  Oksana noglāstīja krūtis un čīkstēja:
  - Patiesībā mana krūtis ir super!
  Viktorija aizrautīgi dziedāja:
  - Ak, meitenes, un mēs esam reideri! Maki, maki un maki! Redzējām dolārus - zelta kalnus!
  Nataša, kratīdama kailās krūtis, smaidot dziedāja:
  - Viņi kādreiz bija pliki, basām kājām, slikti!
  Un viņi četri izplūda smieklos. Meitenes pērta basām kājām, cēla plikus papēžus. Skaisti karotāji. Aiz tiem ir mugursomas un PPSh triecienšautenes. Jauki karotāji, ļoti brīnišķīgi.
  Veronika maigi teica:
  - Dieva priekšā mēs visi esam vienlīdzīgi... Un mums būs jāatbild par izvirtību!
  Nataša iesmējās un ar visu apņēmību atbildēja:
  - Dieva nav! Šī ir pasaka!
  Viktorija, kratīdama savas kailās, iedegušās krūtis, entuziastiski iesaucās:
  - Dievu ir izdomājuši šīs pasaules varenie, lai turētu cilvēkus pakļautībā!
  Veronika negatīvi pamāja ar savu zelta galvu.
  Kurš tad radīja Visumu?
  Viktorija iesmējās un atbildēja:
  - Visumi paši aug kā lapas uz koka. Viņi izaug no nekā. Kad tālu bezgalībā koks Visumā sāka augt no nulles, un kopš tā laika ir parādījušies daudzi Visumi.
  Nataša ķiķināja un izbāza mēli, atzīmējot:
  - Tas ir karsts! Vai varam novilkt bikses?
  Viktorija atbalstīja ideju:
  - Tā ir lieliska ideja!
  Un visas trīs meitenes vienbalsīgi atbrīvojās no biksēm, paliekot biksēs. Un cik viņiem ir spēcīgi un muskuļoti ķermenis. Vienkārši lielisks, un aerobātika.
  Oksana ar sajūsmu dziedāja:
  - Tarakānam ir antenas, meitenei plikas biksītes!
  Tikai Veronika palika ar uzvilktām biksēm un kreklu. Viņa pārmetoši atbildēja:
  - Nav labi būt tādam kailam! Ja nu viņi mūs ieraudzīs!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - Un lai viņi pat redz! Man patīk uzbudināt vīriešus!
  Viktorija ķiķināja, kratīja gandrīz kailos augšstilbus un atbildēja:
  - Vīrieši ir miskas - tikai sārņi!
  Un ar basu kāju uzsitot svaigu sēnīti, viņa piebilda:
  - Cik jauki ir paņemt ērzeli un ar to jāt!
  Oksana smaidot atzīmēja:
  - Kad viņi tevi samīļo, tas ir jauki... It īpaši, ja vīrieši ir jauni, izskatīgi...
  Nataša atgādināja meitenēm:
  - Atcerieties, mēs noķērām zēnu. Brīnišķīgs bērns, un viņam noteikti ir lieliska pilnība pēc saviem gadiem!
  Viktorija nolaizīja lūpas un ar iekāri balsī teica:
  - Būtu lieliski to pārbaudīt!
  Veronika sašutusi iesaucās:
  - Kādas nepatīkamas lietas tu saki! Nevar tā pasmieties par cilvēku jūtām! It īpaši, ja runa ir par vācu valodu, bet puika!
  Oksana iesmējās un atbildēja:
  - Atvainojiet, bet mana sirds ir tik nejauka...
  Nataša viegli apstiprināja:
  - Vācieši virzās uz priekšu, un es gribu sapņot par kaut ko labu! Piemēram, par zēniem!
  Viktorija smejoties ieteica:
  - Un ja tu tiešām pieķer vīriešus? Tas bija tik lieliski!
  Veronika skarbi atbildēja:
  - Sievietes rotā pieticība, nevis augstprātīga uzmākšanās!
  Viktorija negatīvi pakratīja savu ugunīgo galvu. Viņa sita basām kājām un iesaucās:
  - Nē! Vienkārši nav lielākas baudas, pašai izvēloties vīrieti un ievelkot gultā. Sarkanmatainā velniņa pakratīja viņas vara sarkanās cirtas un turpināja. - Tas ir tas, lai prieka pēc ieliktu krūmos, nevis iet pa eju.
  Veronika stingri sacīja:
  -Sekss bez iemesla ir muļķa pazīme! - Un piebilda. - Tas ir pretrunā komunistiskās morāles normām!
  Viktorija nepiekrita:
  - Pats Ļeņins teica - sievām jābūt kopīgām!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, es nevaru teikt, ka es tā metos pret vīriešiem, bet ir patīkami spēlēt aktīvu lomu! Ja tev pašam patīk izvēlēties, kam sist! Bet no mūsu puses tas nenotiek.
  Viktorija piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, mums ir tikai meitenes... Bet pāri žogam var tikt! - meitene ar lielu prieku čivināja. "Puiši, mužiki... Mūsu mužiki dedzīgi rāpo pa vēderu!"
  Veronika negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē, Ļeņins tā nekad nav teicis!
  Nataša protestējot iesaucās:
  - Nē, tieši tā teica Vladimirs Iļjičs! Komunisma laikā viss būs kopīgs, arī sievas!
  Viktorija iesmējās un nomurmināja:
  - Sievietes ir labas... Vīrieši ir vēl labāki! Eh, lai tevi notvertu, lai viņu tur izvaro vesela kompānija.
  Meitenes vienbalsīgi smējās. Un Viktorija, smaidot, piebilda:
  - Un tad viņi viņu sita ar šautenes butēm! Un papēžus aizdedzinātu ar maigu liesmu un pārkaisītu ar korbītu!
  Nataša ar basu kāju iespēra pa sitienu un iesaucās:
  - Papēži priecājas, kad tos dauza ar bambusu! Šeit Ķīnā meitenes un zēnus sita ar nūjām pa kailām zolēm. Un viņiem tas patika!
  Viktorija ar prieku dziedāja:
  - Kādas spīdzināšanas Holivudā! Tikai kaķi, nevis cilvēki!
  Veronika gudri atzīmēja:
  - Šeit tu nokļūsi ellē... Tevi spīdzinās, un tavus papēžus apdedzinās ne tikai ar bambusu, bet arī ar karstu dzelzi!
  Nataša dziedāja, cieši savilkdama dūres:
  - Melnais krauklis pie blakus vārtiem!
  Viktorija, kratīdama kailās krūtis, ar sarkaniem sprauslām, turpināja:
  - Šūpulis, rokudzelži, saplēsta mute!
  Oksana, kuras krūtis arī ir kailas, un kratīja gurnus, atbildēja:
  - Cik reizes pēc cīņas mana galva!
  Veronika atbalstīja impulsu, sita basās kājas:
  - No pārpildītā kapāšanas bloka es aizlidoju, kur ....
  Nataša nikni iesaucās, kratīdama kailās krūtis:
  - Kur ir Dzimtene! Lai viņi neglīti kliedz!
  Viktorija pērta un čīkstēja, savilkdama gurnus, ko tik tikko sedza caurspīdīgas biksītes:
  - Un mums viņa patīk, pat ja viņa nav skaista!
  Oksana šņukstēja, raustīdama savus kailos iedegušos ceļgalus:
  - Uzticīgie nelieši!
  Veronika nopūšoties teica:
  - Mēs esam padomju robežsargi. Un mēs runājam kā sētas prostitūtas. Vai ir iespējams...
  Viktorija atbildot dziedāja:
  - Paldies Staļinam, vadonim! Par stulbām, tukšām acīm! Par to, ka mēs esam kā utis, jūs nevarat dzīvot!
  Nataša ar dūri piedraudēja sarkanajam velnam:
  - Nu, tu tik ne kurts! Jūs būsiet īpašā sadaļā!
  Viktorija pārliecinoši teica:
  - Drīz vācieši atbrauks uz Maskavu ... Un jau Staļinu paņems būrī!
  Oksana iesmējās un iebilda:
  Vai jūs domājat, ka kara iznākums ir iepriekš zināms?
  Viktorija diezgan nopietni atbildēja:
  - Kā gan citādi? Hitleram ir okupēta gandrīz puse pasaules, kā arī Japāna un tās kolonijas. - Meitene dusmīgi nospieda savu graciozo, baso kāju. - Un mums pat nav pienācīgu tanku! KV sērija ir parodija par automašīnām. T-34 ir acīmredzami par mazu. Bet normāls tanks nav izveidots! Un bruņas caurduršanas čaumalas būs sliktākas par vācu!
  Nataša smagi nopūtās un gurkstēja:
  - Tam mums jāpiekrīt! Ak, mūsu tanki joprojām ir tik nepilnīgi. Kā ar KV? Jā, viņi saplīst...
  Meitenes apklusa un viņu rotaļīgums kritās.
  Patiešām, jau pirmās kara stundas parādīja, ka T-34-76 nav pilnīgi uzticamas pārnesumkārbas, un vēl jo vairāk KV sērijai. Un kas ir netīrs, jo smagāka tvertne, jo vājāka tā ir pielāgota kustībai. Un ar 200 mm frontālajām bruņām nepietiek, lai noturētu pat Panther-2 88 mm lielgabala čaulas, nevis Tiger-3.
  Kā negaidīti izrādījās, vācu automobiļi ir par kārtu spēcīgāki priekšējās bruņās un spējā trāpīt. Un padomju tehnoloģija acīmredzami nedarbojas.
  Jā, bija "Panther" -2 mašīna, kurai nav līdzinieku un iznīcināsim visus. Tādu tanku nevar apturēt.
  Septembra beigās vācieši sāka aplenkt Maskavu. Viņi to kapitāli remontēja.
  Rudens bija sauss un silts, un oktobra sākumā nacisti jau bija sākuši savilkt savas knaibles, draudot slēgt ielenkumu, ieņemot Maskavu.
  Pilots Marseļa saņēma īpašu balvu par tūkstoš notriektiem lidaparātiem - Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tas ir forši.
  Un citas mašīnas tagad cīnījās.
  Gerdas tanka komanda izcēlās kaujās. Meitenes cīnījās uz "Panther" -2. Šai mašīnai bija šaurs tornītis, zemāks siluets un frontālā aizsardzība, kas salīdzināma ar "Tiger" -2 ar mazāku svaru par astoņpadsmit tonnām ar vienādu 900 zirgspēku dzinēju. Un tas nozīmē labāku braukšanas veiktspēju. Amerika izmantoja garo Šermenu. Šis tanks varēja iekļūt tikai Vācijas pusē, un tika trāpīts no trīsarpus kilometru attāluma.
  "Panther" -2 pamazām nomaina ierasto "Panther". Bet pagaidām pēdējā mašīna ir diezgan laba. Tās bruņas ar galvu spēj noturēt agrāko Sherman modeļu šāviņu, savukārt jaunākie veidi var iekļūt tikai tuvu. Un Panther 75 milimetru lielgabals pats nogādā padomju automašīnu no diviem kilometriem un ir ātrāks par 88 milimetru, kas praksē ir daudz labāks. Tiesa, Panther-2 pierē parasti ir necaurlaidīgs pat pašpiedziņas ieročiem ASV ar 90 milimetru lielgabaliem, un tas, protams, ir praktiski.
  Gerda mērķē uz mērķi ar plikiem kāju pirkstiem un šauj. Tad viņš kliedz:
  - Par planētas diženumu visā pasaulē!
  Šarlote arī šauj, precīzi trāpot padomju karaspēkam un rūcot uz plaukstas:
  - Slava mūsu panākumiem!
  Kristīna, apšaudīdama ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem un notriekdama to ar precīzi mērķētiem šāviņiem, izliekot zobus, saka:
  Slava Trešajam Reiham!
  Magda arī šauj ar plikiem kāju pirkstiem un sajūsmā saka, piemiedzot draugiem:
  - Par āriešu idejām un viņu uzvaru!
  Sievietes karotājas strādā pie tvertnes, un "trīsdesmit četri" nevelkas pret viņiem. Un IS-1 tanki ir vēl sliktāki. Smagais KV-16 cenšas virzīties uz priekšu pret vācu vienībām. Bet meitenes to arī caurdur ar savu tālmetiena ieroci. Un no padomju tanka palikuši tikai lauskas, jo kaujas komplekts uzspridzina.
  Uz vienkāršas "Panther" cīnās Džeinas Ārmstrongas ekipāža. Šī drosmīgā meitene no Lielbritānijas pārliecinoši gūst rēķinus.
  Gringeta, šaujot uz krieviem, ar pliku kāju pirkstu palīdzību čīkst:
  - Slava Lielbritānijas laikmetam! Slava!
  Monika, arī čīkstot, sūta nāves dāvanas, plikiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Valdiet Britāniju, bezgalīgas jūras, mēs nekad nebūsim vergi!
  Malānija arī pēc kārtas izšāva no Panteras lielgabala, izsita cauri trīsdesmit četriem un čivināja:
  - Par karalisko komunismu!
  Un meitenes ir sajūsmā. Un tik slaveni viņi pārspēja Sarkano armiju.
  Jau nacisti dienvidos ar vietējo iedzīvotāju atbalstu ieņēma Penzu. Kopā ar japāņiem viņi šķērsoja Baikāla ezeru un cīnās Kamčatkā.
  Tur cīnās arī daiļavas uz tanka Tiger-2 Agata, Adala, Andželīna, Andriana. Četras meitenes sit ienaidnieku no savas slepkavošanas mašīnas. "Tīģeris"-2 izspļauj nāves dāvanas un iznīcina padomju vienības.
  Agata, šaudīdama ar kailiem kāju pirkstiem, rēc:
  - Trešajam reiham! Un piemiedz aci.
  Adala arī šauj, piespiežot koši sarkano sprauslu, un čīkst:
  - Par āriešu karogiem!
  Meitenes uzvedas ar kolosālu agresivitāti.
  Un tagad vācu karaspēks ienāk Turkmenistānā. Un 1943. gada novembrī viņi ieņem galvaspilsētu Ašhabadu.
  Uzbrukums notiek, izmantojot tehnoloģiju. Jaudīgie "Sturmtigers" izmet trīssimt kilogramus smagas reaktīvas bumbas. Un viņi kopā ar krievu karaspēku iznīcina mājas.
  Atskan sirēna. Jā, Hitlera armija demonstrē visaugstāko akrobātiku iznīcināšanā.
  Vācu meitene Eva tviterī ierakstīja:
  - Būs zvans ar izdevumiem!
  Helga karo lidmašīnā TA-152. Viņa nomet lidmašīnu lādiņus uz zemes mērķiem, trāpot trīsdesmit četrus un keveškus. Un pie sevis gaudo:
  - Es esmu āriešu karotājs, un es būšu super klases meitene!
  Un tagad ar to precīzi trāpīja vēl viens padomju tanks. Meitene jāsaka, ka cīnās un tikai viņas olas ir foršākas.
  Ģertrūde arī sūta nāvējošu izlādi ar kailiem kāju pirkstiem, no viņas slepkavnieciskā vētraina triecas ienaidniekam un čīkst:
  - Slava āriešu komunisma idejām!
  Šeit notiek cīņa ar karotājiem un tas, kā viņi visu nokārto.
  1943. gada decembrī vācieši gandrīz pilnībā ieņēma Maskavu un ar karaspēku iekļuva Gorkas un Kazaņas apgabala teritorijā. Kaujās piedalījās arī pašpiedziņas lielgabali E-10. Šis pašpiedziņas lielgabals bija lielisks un tika izlaists divās versijās vienlaikus. Pirmais, kas sver desmit tonnas, ar frontālo bruņu biezumu 60 mm, sānu bruņām 30 mm un četrsimt zirgspēku dzinēju. Zems mašīnas augstums 1,3 metri un tikai divi apkalpes locekļi ar 75 mm lielgabalu un 48 EL stobra garumu, ļoti mobila. Un smagāki pašpiedziņas lielgabali-15, svars sešpadsmit tonnas, frontālās bruņas 82 milimetri lielā slīpumā, 52 milimetru sānu bruņas un 75 milimetru lielgabals un 70 EL stobra garums kā Panther, un dzinējs 550 zirgspēki.
  Jaunie pašpiedziņas lielgabali bija diezgan apmierināti ar vācu militāro braukšanas sniegumu un to ieročiem.
  Uz E-15 cīnījās divas meitenes: Frīda un Kaisa. Viņi raidīja divdesmit šāvienus minūtē no lielgabala. Tik skaistas meitenes bikini.
  Frīda šāva uz tanku IS-1, izdūra tā frontālās bruņas un iesaucās:
  - Āriešu idejām!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņa nospieda pogas vienā no pirmajām kursorsvirām Trešā Reiha armijā.
  Lupanula un Caissa ar kailiem kāju pirkstiem, trāpot ienaidniekam ar kolosālu precizitāti. Un viņa iesaucās:
  - Slava āriešu brālībai!
  Cīnās ar tādu meiteni. Ar lielu dziņu un ambīcijām.
  Un karotāji novāc ražu ar šakāļu darbību.
  Bet īpaši interesanti ir spīdzināt gūstā esošās meitenes, tā ir viņu agresīvākā un iecienītākā spēle.
  Frīda ar zobu smīnu atzīmēja:
  - Pietiekami, lai dzīvotu saskaņā ar likumiem,
  Ādams un Ieva dāvāja...
  Nag, mēs vadīsim stāstus,
  Pa kreisi, pa kreisi, pa kreisi!
  Caissa agresīvi apstiprināja:
  - Pa kreisi, pa kreisi, pa kreisi!
  Un viņa arī uzspieda kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām un trāpīgi trāpīja ienaidniekam.
  Frics cīnījās ... Albīna un Alvīne jau ir pārsniegušas katru no piecsimt notriektajām lidmašīnām. Tādas kareivīgas meitenes izrādījās. Un viņi gāja tālu savā idejā par kareivīgumu.
  Albīna, notriecot krievu lidmašīnu, ar kailiem kāju pirkstiem teica:
  - Par svēto Prūsiju!
  Alvīna, demolējot krievu mašīnu, arī izmantodama plikajiem kāju pirkstiem, iesaucās:
  - Par lielo Dzimteni!
  Unikāli cīnās meitenes šeit un ļoti kodīgi izsit ienaidniekus.
  Jaunais gads jau ir pienācis... Maskava joprojām turas blokādes gredzenā.
  Neliela pauze līdz 1944. gada martam.
  Un pavasarī kļuva nedaudz siltāks, un karadarbība atsākās ar jaunu sparu.
  Kaujās piedalījās arī Lev-2, šis ir pirmais sērijveida tanks, kurā vācieši izmantoja dzinēja un transmisijas izvietojumu kopā un tanka priekšā - vienā blokā. Un tornis tika pārvietots atpakaļ. Rezultāts bija ērtāks auto ar zemu siluetu un šauru tornīti. Lion-2 zaudēja ievērojamu svaru un pievienoja pieres aizsardzību, pateicoties lielākam bruņu slīpumam. Šis tanks ir kļuvis vieglāks nekā Tiger-2, kas nozīmē, ka tas ir mobilāks ar jaudīgiem ieročiem.
  Pilnā sparā Trešajā Reihā notika jaunā galvenā tanka E-50 projektēšana. Automašīna piedzīvoja vairākas izmaiņas: tika uzstādīts šaurs un mazāks tornītis. Šasijas maiņa pret vieglāku un vieglāk ražojamu un remontējamu, kā arī ar labāku apvidus spēju. Dzinēja un transmisijas atrašanās vieta kopā un šķērsām, kā arī pārnesumkārba uz motora. Tvertnes augstums tika samazināts līdz nepilniem diviem metriem. Un šī mašīna svēra tikai četrdesmit piecas tonnas ar Tiger-2 bruņu biezumu. Tajā pašā laikā viņai bija jaudīgāks dzinējs līdz 1200 zirgspēkiem un spēcīgāki ieroči - 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL, kā arī palielināta iznīcinošā jauda un precizitāte.
  Šai tvertnei ar nosaukumu "Panther" -3 bija paredzēts nonākt sērijā. Un viņa lielgabals bija aprīkots ar hidraulisko stabilizatoru. Šādai tvertnei vajadzēja kļūt par galveno vidējo tanku. Un arī tika izstrādāta E-75. Šī mašīna bija vēl labāk aizsargāta: 250 mm frontālās bruņas un 170 mm sānu bruņas ar vēl jaudīgāku un bruņas caurdurošāku 105 mm un 100 EL kalibra lielgabalu. Bija plānots noturēt svaru septiņdesmit tonnu robežās un mobilitātes saglabāšanai likt 1500 zirgspēku dzinēju. Šim tankam bija jākļūst par galveno smago tanku Trešajā Reihā. Un to bija plānots nosaukt: "Tīģeris" -3. Tie ir jaunas paaudzes tanki un jau nākotnes kariem ar ASV.
  Sibīrijā īstas kaujas izvērtās tikai 1944. gada vasarā, kad risinājās pēdējās kaujas ar Krieviju.
  Debesīs cīnījās arī vācu reaktīvie iznīcinātāji. HE-162 ir vieglāks, vieglāk izgatavojams un manevrējams, kā arī veiksmīgi izturējis ugunskristības.
  ME-1010 parādījās arī ar spārniem, kas mainīja slaucīšanu. Bet tā trūkums bija augstās prasības pilotu kvalifikācijai. Un tā vietā sērijā priekšroka tika dota TA-183.
  Lielas cerības tika liktas uz modernāko ME-262 X, kas izcēlās ar lielu ātrumu virs 1100 kilometriem, pieciem gaisa lielgabaliem un labāku manevrēšanas spēju ar izplestiem spārniem.
  Jūlijā pirmās divas šīs modifikācijas lidmašīnas saņēma Albina un Alvīna ...
  Šajā laikā vācieši jau bija ielenkuši Čeļabinsku un Sverdlovsku. Simtiem tūkstošu padomju karaspēka padevās.
  Albīna no gaisa šāva uz krievu tankiem, pārdūra to jumtus un rūca:
  - Slava āriešu sapņiem!
  Alvīna, notriekdama PSRS lidotājus un sūtot tos uz nākamo pasauli, ar kailajiem kāju pirkstiem čīkstēja:
  - Par Lielprūsiju!
  Šī meitene tik cīnās, un arī tanki aktīvi šauj.
  Gerda un viņas tanka komanda ir augšā. Viņi jau apšauj Sverdlovskas nomales.
  Gerda šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Vai komunismu var uzbūvēt?
  Šarlote ar pliku papēdi nospieda pedāli, satriekdama krievus un piebilda:
  - Tas ir iespējams un vajadzīgs!
  Kristīna, šaujot pa pretiniecēm ar lielu precizitāti un šaujot ar basām kājām, čīkstēja:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Magda, šaudama uz ienaidnieku un saplēsdama padomju ieročus, kliedza:
  - Mūsu mātei!
  Meitenes nošāva visus šāviņus ... Un, kamēr viņi tika papildināti ar kaujas komplektu, viņi sāka runāt.
  Gerda dusmīgi atzīmēja:
  - Visas impērijas agrāk vai vēlāk sabruka. Es ticu, ka ar mūsējiem tas nenotiks!
  Šarlote tam gluži nepiekrita:
  - Un kur ir garantija, ka pēc Hitlera nesāksies cīņa par varu, un Trešais reihs nesabruks?
  Kristīna diezgan loģiski piezīmēja:
  - Galvenais ir ideoloģija... Tā mūs dara stiprus!
  Magda apstiprināja, pastiepdama baso kāju:
  - Un vienoti!
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Bet tomēr viens cīnīsies par varu, tad otrs, un pēc viņa trešais. Tāpat kā Romas impērijā, kad vispirms tika nogalināts Jūlijs Cēzars, bet pēc tam Augusta dinastija tika pārtraukta. Un Romas impērijā pienāca kolosālu nesaskaņu un šķelšanās laiks.
  Gerda tam piekrita:
  - Jā, imperatori sāka mainīties kā cimdi, un Romas impērija sabruka. Nebija iespējams izveidot kaut ko universālu!
  Kristīna smaidot atzīmēja:
  - Mums ir vajadzīga varas rotācijas sistēma! Tāda sistēma, kas garantētu mums stabilu attīstību un bīstamas cīņas par varu neesamību!
  Šarlote paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Tikai katoļu baznīca spēja uzturēt vairāk vai mazāk stabilu varas sistēmu bez šķelšanās un sabrukšanas, un neviens antipāvests to nevarēja novērst.
  Magda smaidot atzīmēja:
  - Bet tā ir taisnība! Katoļi ir izvairījušies no šķelšanās gandrīz divus tūkstošus gadu... Lai gan dažreiz notika apvērsumi, un pāvestus nogalināja vai saņēma gūstā. Tas runā par kaut ko stabilu un noturīgu Vatikāna sistēmā.
  Gerda smaidot atzīmēja:
  - Cerēsim, ka fīrera ģēnijs mums pateiks izeju, un mēs nesadalīsim Senās Romas tiesnesi!
  Pēc Sverdlovskas un Čeļabinskas krišanas Staļins apturēja bezcerīgo pretestību.
  Un 1944. gada 2. septembrī viņš parakstīja vienošanos par beznosacījumu padošanos. PSRS piekrita vēl neokupēto teritoriju okupācijai un atteikšanās no suverenitātes.
  Vācija un tās satelīti saņēma milzīgu kontrolējamo teritoriju.
  Bet joprojām bija problēma ar Lielbritāniju.
  Vācieši uzsāka ofensīvu Āfrikā. Tajā pašā laikā metropoli trāpīja reaktīvās lidmašīnas un FAA raķetes.
  Lielbritānija nevarēja aizstāvēt kolonijas. Un ātri zaudēja kontroli pār Āfriku.
  Čērčils nomira 1945. gada jūlijā. Un Lielbritānijas jaunā vadība lūdza mieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Hitlers pieprasīja padošanos. Lielbritānija atteicās. Un vācu karaspēks bez vilcināšanās izsēdināja karaspēku.
  Un augustā Anglija tika sagūstīta. Un tad Īrija.
  ASV nevēlējās cīnīties bez britiem. Un viņi nevarēja izveidot atombumbu.
  Hitlers gribētu karot, bet ir grūti dabūt ASV no aiz okeāna. Īsāk sakot, viņi nolēma noslēgt mieru. Bet Amerikai nācās izrādīt cieņu Trešajam Reiham.
  Turklāt vācieši saņēma tiesības uz bāzēm Latīņamerikā un paņēma sev Panamas zemes šaurumu. Un tas izrādījās lieliski.
  Hitlers dabūja visu, ko gribēja... Bet viņš nevarēja nosēdēt uz vietas. Jo īpaši Japāna pārāk daudz izrāva sev.
  Negaidot, kad samurajs radīs atombumbu, fīrers samurajam uzbruka 1953. gada 20. aprīlī.
  Kavēt vairs nebija iespējams. Karš turpinājās ar Trešā Reiha milzīgo tehnoloģisko pārākumu. Bet japāņu ir daudz, un viņiem ir koloniālā dalīšana. Turklāt Japāna arī strauji attīstās un var pārvarēt atpalicību.
  Vācieši kaujā meta lidojošos šķīvīšus un piramīdas tankus. Un viņiem bija uzlaboti ložmetēji un pazemes pašpiedziņas lielgabali. Un ļoti daudzas citas lietas.
  Japāna smagi cīnījās, bet pamazām apspēlēja. Vācieši pat sagūstīja imperatoru.
  Šis brutālais karš turpinājās gandrīz divus gadus. Un beidzās ar Tokijas kodolbombardēšanu un Uzlecošās saules zemes okupāciju.
  Hitlers jau ir sagrābis gandrīz visu pasauli, bet ASV palika. Un ASV ir kodolieroči un ballistiskās raķetes.
  Un Trešajā Reihā notika darbs, lai radītu pretkodolieročus.
  Un tagad tas beidzot bija gatavs.
  Un 1959. gada 20. aprīlī sākās karš starp ASV un Trešo Reihu. Pēdējais karš cilvēces vēsturē.
  Un ASV zaudēja ar vienu vārtu starpību...
  1960. gada 8. martā Ņujorkas garnizons padevās. Un nākamajā dienā Vašingtona.
  Amerika acīmredzami zaudēja karu. Kaujās parādījās pēdējais amerikāņu tanks no smagās sērijas. Bruņots ar 155 mm garu stobru lielgabalu un 310 mm frontālās bruņas, ar fiksētu tornīti, tas kļuva par sava veida pašpiedziņas lielgabalu, kas sver simts divdesmit piecas tonnas.
  Amerikāņi beidzot varēja nodot automašīnu, kura pierē turēja vācu lielgabalu šāviņus un varēja iekļūt jebkurā nacistu tankā. Bet viņa tika apieta no sāniem. Un viņi trāpīja. Un vēl viena tāda mašīna tika bombardēta no gaisa.
  Eizenhauers nomira 1960. gada 20. martā. Un 22. martā viņa pēctecis Kenedijs kapitulēja Trešajam Reiham.
  Un tā beidzās karu vēsture. Un Trešais Reihs pārņēma visu pasauli. Un ir sākusies jauna dzīve.
  
  . ROMELS-FĪRERS UN PILĀS MEITENES
  ANOTĀCIJA
  Pēc Hitlera slepkavības Trešajā Reihā pie varas nāca prorietumnieciskie spēki. Un tagad viss ir mainījies, un tagad vācieši virzās uz priekšu un izcīna uzvaru pēc uzvaras. Skaistas meitenes cīnās.
  PROLOGS
  1944. gada 20. aprīlī notika veiksmīgs Ādolfa Hitlera slepkavības mēģinājums.
  Fīrers tika nogalināts, un viņa svīta tika nošauta uz vietas. Špērs kļuva par jauno kancleru, un Rommels kļuva par fīreru un augstāko komandieri. 1944. gada 1. maijā sabiedrotie pārtrauca visu karadarbību un bombardēšanu, pasludinot pamieru.
  Staļins, protams, bija sašutis. Taču Rommels atcēla antisemītiskos likumus un iestājās par Eiropas integrāciju pret boļševismu. Un Rietumu valstis to ir apstiprinājušas. Tikmēr nacisti pārvietoja spēkus no Eiropas uz austrumiem.
  Un Trešajā Reihā joprojām ir trīs simti divdesmit četras divīzijas. Tie ir lieli spēki. Un vairāk nekā pusi no aviācijas iegrožoja rietumu fronte. Un tad tie tiek apgāzti.
  Francijas ziemeļos vien bija piecdesmit astoņas divīzijas. No tiem desmit tanki un pieci SS. Tas ir aptuveni salīdzināms ar spēkiem, kas būtu koncentrēti Baltkrievijā pret padomju spēkiem operācijā Bagration.
  Un tankos un aviācijā vēl vairāk. Pat simts piecdesmit divīzijas atradās rietumos vai Eiropā.
  Tātad spēku samērs ir ievērojami mainījies. Vācieši jau ir izveidojuši "Panthers" un jaudīgāku "Tiger" -2 masveida ražošanu. Viņi ieguva reaktīvo lidmašīnu un FAA raķetes, disku lidmašīnas un E sēriju.
  Vācieši arvien vairāk vervē ārzemju divīzijas. Viņiem sērijā bija arī MP-44 triecienšautene, tajā laikā labākā pasaulē, kas daudzējādā ziņā kļuva par Kalašņikova prototipu.
  Tātad vāciešiem bija nopietni spēki. Un viņiem bija Rommels. Ļoti talantīgs ģenerālis. Kas veica vairākus grozījumus Vērmahta vadībā, kas palielināja tā efektivitāti. Un dodot daudz lielāku varu armijas grupu komandieriem.
  Rommels arī izformēja daļu SS karaspēka, papildinot virsniekus parastajās Vērmahta daļās. Tas palielināja visas armijas kaujas spējas.
  Tika palielinātas arī vietējo komandieru tiesības.
  Arī slāvi tika oficiāli atzīti par āriešiem un Baltkrievijā darbojās Centrālā Rada. Tika veiktas arī citas reformas.
  Bet tas viss prasīja laiku.
  Un Sarkanā armija gatavojās ofensīvai Baltkrievijā. Un tur būtu grūti atvairīt sitienu.
  Tad Rommels nolēma - labākā aizsardzība ir uzbrukums. Un viņa karaspēks frontes dienvidu sektorā pats guva triecienu. No Moldovas un Rietumukrainas saplūstošos virzienos.
  Galvenais aprēķins bija pārsteigums. Tas tika panākts ar dezinformācijas kampaņu. Arī tāpēc, ka Staļins bija pārliecināts, ka vācieši neuzbruks. Lai gan Trešajam Reiham bija daudz tanku un pat ieguva tajos priekšrocības pār PSRS. Jā, un "Panther" mašīna-zvērs. Viņai pretoties ir gandrīz neiespējami.
  Vāciešu klātbūtnei bija arī "tīģeri", kas, tāpat kā izrāvienu tanki, bija spēcīgi un izturīgi. Kaujās piedalījās arī pirmā reaktīvā lidmašīna ME-262
  Kas burtiski sabiedēja padomju pilotus - šīs mašīnas ir grūti nolaist.
  Savu iespaidu atstāja arī vāciešu pārākums tankos. Ofensīvā piedalījās Tigers -2 un no Itālijas atgriezušies Ferdinands. Vāciešiem izdevās arī nokomplektēt pāris "Peles", nosūtot tās uz kaujas pārbaudi.
  Šī tvertne parādīja savu izturīgumu ar izrāvienu, bet vāju braukšanas sniegumu.
  Bet "Peli" nevar caurdurt no jebkura leņķa. Un šī ir nopietna tvertne.
  Un tā mazais ātrums padara to par labu kājnieku atbalsta tanku.
  Neskatoties uz to, Rommels deva rīkojumu izstrādāt E-100 ar domu par stingrāku izkārtojumu. Kurā dzinējs un transmisija atrodas kopā un šķērsām, tāpat kā citās E sērijas tvertnēs un pašpiedziņas pistolēs.
  Vācieši no taktiskā pārsteiguma spēja iegūt pārsvaru Ukrainas laukos.
  Un rezultātā izveidojās vairāki katli. Sarkanā armija tomēr cīnījās ļoti drosmīgi. Karaspēkam bija kaujas pieredze, un jūs nevarat tos vienkārši aizvest uz dižošanos. Un Sarkanās armijas karavīri negribēja padoties. Un viņu ģimenes patiešām no tā izvairītos.
  Cīņas parādīja, ka vācu tanki, ja tos izmanto pareizi, ir ļoti labi. Arī TA-152 sevi labi parādīja. Rommels pat lika ražot šo lidmašīnu Focke-Wulf vietā un būvēt FAA raķešu vietā. Raķetes joprojām nevar sasniegt Maskavu, un pret sauszemes spēkiem tās ir pārāk dārgas un neefektīvas. Jāpiebilst, ka reaktīvais ME-262 nav īpaši labs un bieži avarē. Turklāt tas prasa arī pilotu pārkvalifikāciju un garāku skrejceļu. Jā, un jaunas infrastruktūras izveide.
  . NODAĻA #1
  Šajā ziņā jaunais ar dzenskrūvi darbināmais iznīcinātājs TA-152 šobrīd izskatījās daudz efektīvāks. Ātruma ziņā tas pārspēja visas padomju lidmašīnas, arī bruņojumā, neatpaliekot no Focke-Wulf, un tajā pašā laikā tam bija daudz labāka manevrētspēja.
  Turklāt TA-162 varētu izmantot arī kā uzbrukuma lidmašīnu, pateicoties tās spēcīgajām bruņām un ieročiem. Un kā priekšējās līnijas bumbvedējs.
  Šī lidmašīna ir Focke-Wulf ģimenes attīstības virsotne un kara darba zirgs.
  Un arī ME-262 ir pārāk dārgs. Arado reaktīvie bumbvedēji izskatījās daudzsološāki. Milzīgā ātruma un lidojuma augstuma dēļ uz tiem ir grūti trāpīt no pretgaisa ieročiem, un padomju iznīcinātāji tos nemaz nespētu panākt.
  Tātad tas bija ieguldījumu vērts.
  Vāciešiem kopumā bija labas izredzes bruņojumā. Un PSRS saskārās ar alumīnija deficītu pēc piegādes pārtraukšanas saskaņā ar Lend-Lease. Jā, arī varš un leģējošie elementi.
  Jā, bez sabiedrotajiem cīnīties nav viegli.
  Staļins atlika operāciju Bagration un mēģināja atbrīvot katlus, aizliedzot to atsaukšanu.
  Bet tas tikai pasliktināja situāciju. Karaspēks ātri iztērēja savu munīciju un nonāca iznīcināšanā.
  Un karaspēka pārvietošana bija saistīta ar bombardēšanu. Vācieši jau bija ieguvuši gaisa pārākumu.
  Un viņi negrasījās no tā atteikties. Lidmašīnu ražošanā viņi apsteidza PSRS, izcēlās ar mašīnu kvalitāti un pilotu klasi.
  Sliktākais Sarkanajai armijai bija tas, ka debesīs situācija varēja tikai pasliktināties. Jak-3, kas ir modernāks par Yak-9, jo trūka duralumīnija, nevarēja ražot lielās sērijās. Un arī LA-7 vairāku iemeslu dēļ nevarēja būt pārāk masīvs.
  Tāpēc man nācās paļauties uz Yak-9, kas, protams, ir vienkāršāks ražošanā, bet vājš bruņojumā un ātrumā, sliktāks par vācu transportlīdzekļiem un vertikālo manevrēšanas spēju.
  IS-2, neskatoties uz savu jaudīgo bruņojumu, arī piekāpās pret Panther. Nedaudz labāks bija T-34-85. Lai gan viņam bija savi trūkumi.
  Jebkurā gadījumā vācieši spēja pārņemt iniciatīvu .... Rommels bija lielisks komandieris un taktiski pārspēja Staļinu. Padomju karaspēks šad tad iekrita vidē.
  Un Vērmahts tikai palielināja savas priekšrocības ar katru cīņas mēnesi.
  Jā, un uzbrukuma dzenskrūves MP-44 parādīja savu efektivitāti, un arvien vairāk nonāca priekšā.
  Līdz šim PSRS nebija salīdzināmu kājnieku ieroču. Un, protams, arī tas ir slikti.
  Vasara pagāja ar Vērmahta priekšrocībām... Žukovs pat piedāvāja doties aizsardzībā. Bet Staļins bija pret to un pieprasīja pastāvīgu ofensīvu un aizliedza karaspēka izvešanu. Tas viss izraisīja pastāvīgu zaudējumu pieaugumu un labāko divīziju un vienību nāvi.
  Līdz vasaras beigām kaujās piedalījās jauni vācu E-10 pašpiedziņas lielgabali. Tie ir nelieli - augstums ir tikai 1,4 metri, bet tajā pašā laikā viegli, veikli, līdz pat septiņdesmit kilometriem stundā, ātrums ir parādījis savu efektivitāti.
  Adala, Agata, Amina - trīs meitenes cīnījās uz vienu no pirmajiem šādiem pašpiedziņas ieročiem.
  Viņu apkalpei trīs A bija jāparāda, ka sievietes var kaut ko darīt zvērēšanā. Un, ja viņi cīnās, viņi parāda pati pilnību.
  Viņi cīnās vienā bikini un basām kājām. Kas ir ļoti nopietni.
  Viņu pašpiedziņas lielgabals ir diezgan plats, kas padara to viegli pagriežamu,
  Tas tiešām sver piecpadsmit tonnas. Bet 80 milimetru frontālās bruņas lielā slīpumā nodrošina labu aizsardzību. Lai gan, protams, braukšanas veiktspēja ir nedaudz zemāka.
  Rommels deva priekšroku dizainam ar biezākām priekšējām bruņām, lai uzlabotu transportlīdzekļa izturību. Un sānu bruņas ir biezākas pie 52 mm, kas nodrošina aizsardzību pret prettanku šautenēm. Sākotnēji pašpiedziņas lielgabaliem bija jābūt visām desmit tonnām un sešdesmit milimetriem frontālajām bruņām un trīsdesmit sānu bruņām.
  Bet tad veselais saprāts parādīja, ka pašpiedziņas lielgabalu braukšanas rādītāji jau ir labi, un to ir labāk aizsargāt.
  Pistole ir tāda pati kā T-4, 75 mm 48 EL. Tas spēj iekļūt T-34-85 un IS-2, lai gan ne tālāk kā kilometra attālumā.
  Tātad taktika liek - rīkoties uzmanīgāk. Un nāc tuvāk.
  Adala šāva ar kailiem kāju pirkstiem.
  Šāviņš ietriecās T-34-85 korpusā, un padomju transportlīdzeklis aizdegās. Un viņš sāka plēst kaujas komplektu.
  Agata atzīmēja:
  - Nav slikti, mēs tomēr pieķērām!
  Amina iesmējās. Padomju čaula lidoja garām un neko ļaunu nenodarīja.
  Tomēr piere ir ļoti slīpa, un tai vajadzētu novest šāviņu rikošetā.
  Adala atkal šauj ar plikiem kāju pirkstiem un dzied:
  Mēs esam milzīgi plēsēji
  Un nepārspējams cīņā!
  Šeit viņa šāva ar Agatas pliko kāju pirkstu palīdzību.
  Tad viņa iesaucās:
  - Par lieliem sasniegumiem.
  Bet kas tajos ir lielisks? Bet meitenes viennozīmīgi ir uz ritenīša. Un ar kailām rokām tos tik viegli paņemt nevar.
  Šeit Agata izšāva vēlreiz, izmantojot savus kailos kāju pirkstus. Un trāpīja ienaidniekam. Un viņa precīzi trāpīja padomju tankam.
  E-10, protams, izrādījās lielisks pašpiedziņas lielgabals, un tā ir vēl viena Sarkanās armijas problēma.
  Tiesa, PSRS notiek SU-100 izstrāde. Šis pašpiedziņas lielgabals ir ļoti labs ierocis. Īpaši viņas bruņas caururbjošais un salīdzinoši ātri šaujošais ierocis. Bet tas joprojām prasa laiku.
  Vāciešiem ir savas problēmas.
  Klāt rudens, un "Panther" un "Tiger" -2 braukšanas sniegums stipro lietusgāžu apstākļos piekāpjas. Tiesa, vācieši jau spēja sasniegt Dņepru un iesakņojās.
  Līdz šim PSRS labajā krastā Ukrainai piederēja tikai Kijeva un Odesa.
  Jā, situācija ir satraucoša.
  Ir jau oktobris un līst. Vācieši ir spiesti doties aizsardzībā.
  Arī Redam pēc vairākām neveiksmēm ir nepieciešams pārtraukums, lai papildinātu savas rindas.
  Jā, situācija ir tik forša.
  Vēlais rudens pagāja vairāk vai mazāk mierīgi. Tikai kaujas gaisā ritēja pilnā sparā. Hafmens kļuva par jauno lielo zvaigzni ar vairāk nekā trīs simtiem notriektu lidmašīnu.
  Jā, un citi piloti pievilka sevi. Gaisa frontē ir grūti.
  XE-162 solījās būt jauns un ļoti efektīvs Trešā Reiha cīnītājs. Tās lielais pluss ir ražošanas vienkāršība un zemās izmaksas. Tiesa, šis auto nav īpaši ērti vadāms. Un tam ir nepieciešami augsti kvalificēti piloti.
  E-50 tvertnei vajadzētu aizstāt Panther. Bet šeit, protams, ir jāatrisina vairākas tehniskas problēmas un jāpiemēro principiāli jauna izkārtojuma shēma. Kas ļautu padarīt automašīnas siluetu daudz zemāku. Un paceliet ieročus un bruņas, nepalielinot svaru, bet nostiprinot dzinēju.
  Tātad vēl ir daudz darāmā. Aviācijā ir daudz sasniegumu, ieskaitot bumbvedējus bez astes. Un tas, protams, ir nopietni.
  Un jā, ir daudz lietu...
  Abas puses gatavoja jaunus ieročus. Frontes līnija ar maziem ķīļiem skrēja gar Dņepru.
  Odesa, drīz vien bloķēta no jūras, krita. Un vācieši Ukrainas labajā krastā nekontrolēja tikai Kijevu. Baltkrievijā viņiem bija placdarmi aiz Dņepras.
  Ziemā Staļins plānoja lielu ofensīvu. Bet skaidrs, ka vāciešiem visur ir blīva aizsardzība.
  Bet arī PSRS bija kaut kas savs. Katram savi trumpji. Bet debesīs dominē Luftwaffe. Un dominē kapitāli. Un viņas priekšrocības pieaug.
  TA-152 izrādījās brīnišķīga skrūvju mašīna. Jā, ME-109 modifikācijā L, ļoti labs. Parādījās arī Yu-488, brīnišķīga automašīna.
  Ļoti ātrs priekš propellera stratēģiskajam bumbvedējam - 700 kilometri stundā.
  Spēj bombardēt rūpnīcas Urālos un aiz Urāliem. Kā starp citu, TA-400 ir vēl jaudīgāks briesmonis.
  Jā, debesīs ir grūti. Mums ir vajadzīgs spēcīgs gājiens.
  Un 1945. gada 12. janvārī centrā sākās ofensīva. Sarkanā armija metās uzbrukumā. Bet vācieši ir gatavi un gaida.
  Izcēlās sīva cīņa. Vāciešiem nav mazāk spēku, un aizsardzība ir spēcīga.
  Un gaisā Luftwaffe ir priekšrocība. Īsāk sakot, ofensīva iestrēga.
  Un atkal cīņas rit pilnā sparā....
  1945. gada martā vācieši jau virzījās uz priekšu. Jauna taktika ir uzbrukums naktī, izmantojot infrasarkanās ierīces. Un E-100 tanks. Vieglāks, veiklāks, bet labāk aizsargāts nekā Maus.
  Tas, kā tanks izlauzās cauri E-100, ir labi. Priekšējās bruņas ir 250 mm ar nogāzēm, bet sānu bruņas ir 210 mm ar nogāzēm. Ātrums 40 kilometri stundā uz šosejas. Masa ir 130 tonnas, un dzinēja jauda ir 1500 zirgspēki.
  Siluets ir daudz zemāks nekā Pele. Un ķermenis ir daudz zemāks. Un šasija ir vieglāka.
  Mašīna ir ļoti izturīga, turklāt ar diviem ieročiem. Nepretojies šim.
  Un "Sturmtiger" arī ir briesmonis. Lai nacisti spiež Sarkano armiju.
  Bet meitenes izmisīgi cīnās.
  Un viņi met granātas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Aļenka, šaujot no ložmetēja, čīkstēja:
  - Par lielo PSRS!
  Anyuta, rakstot par nacistiem, apstiprināja:
  - Par lielāko komunismu!
  Alla, šaujot uz Frici, čīkstēja:
  - Par labāku nākotni!
  Un ar savu kailo papēdi viņa izmeta nāvējošu spēku, iznīcinot ienaidnieku.
  Marija, rakstot par nacistiem, atzīmēja:
  - Esiet slavens, mūsu pasaule ir lieliska!
  Olimpiada, drāžot Frici, čīkstēja:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un arī viņas kailie kāju pirksti, it kā tie dauzītu ienaidnieku.
  Matrjona iekliedzās, noliekot līniju:
  - PSRS nav nekādu problēmu!
  Bet vācieši tomēr izlauzās cauri aizsardzībai. Un viņi sāka apiet padomju karaspēku Ukrainā.
  Jā, situācija ir satraucoša. Ērglis nokrita aprīlī. Un tas kļuva mēms un gallimo. Tātad tas viss ir saspiests.
  Rommels prasmīgi komandēja. Viņa karaspēks virzījās uz priekšu ar pārmaiņus artilērijas sagatavošanu un gaisa triecieniem.
  E-sērija tika izstrādāta Trešajā Reihā, šim E-50 tankam bija jābūt vismasīvākajam Trešajā Reihā. Ar "Tiger" -2 bruņu biezumu dizainers paņēma un kopā uzstādīja dzinēju un transmisiju. Un viņi padarīja torni šaurāku un mazāku. Tāpat ir mainījusies šasija, tā kļuvusi daudz vieglāka uz ratiņiem un atsperēm. Tvertnes augstums tika samazināts, pateicoties karkasa vārpstai, kas tika noņemta, un iepriekš tā savienoja transmisiju un dzinēju. E-50 ir kļuvis zemāks siluetā un tā svars ir samazinājies.
  Un bruņas pat palielināja slīpumu. Tā rezultātā tvertne sāka svērt mazāk nekā piecdesmit tonnas. Un dzinējs, pateicoties pūšanai, paātrinājās līdz 1200 zirgspēkiem.
  Tātad tvertne bija ergonomiski labāka nekā Panther ar lielisku pieres aizsardzību.
  Un viņa ierocis bija bruņas caurdurošāks un precīzāks. 88 mm kalibrā, un mucas garums ir 100 EL. Jā, šī automašīna ir lieliska. Viņa ir veiksmīga un karaspēka mīlēta.
  PSRS bija tikai IS-3, ko labi aizsargā tornis un piere. Šajā ziņā tas ir labāks par IS-2, taču par trim tonnām smagāks, īpaši torņa dēļ, un sliktāks braukšanas sniegumā.
  Vācieši virzījās uz priekšu dienvidos. Viņi centās ieņemt Donbasu un atņemt PSRS resursus.
  Un tas bija ļoti satraucoši. Arī šeit Turcija sāka vākt spēkus. Protams, viņa gribēja gūt peļņu no padomju teritorijām.
  Rommels rīkojās ļoti prasmīgi. Un Sarkanā armija šad tad iekrita katlos.
  Savukārt Staļins bija šausmīgi nervozs un zaudēja Rommelam taktikā un efektivitātē.
  Vācieši sāka cīnīties prasmīgāk. Un arī viņu ārzemju divīzijas. Pats bēdīgākais bija tas, ka PSRS nokļuva zināmā tehniskā bedrē. T-54 vēl bija jāizveido, un tas prasīja laiku. Tāpat kā reaktīvā lidmašīna.
  Un vāciešiem jau ir Arado un reaktīvās uzbrukuma lidmašīnas sērijā, un iznīcinātāji. ME-262 X jau ir pārbaudīts. Tam ir spārni un uzlaboti motori. Un ātrums pārsniedz 110 kilometrus stundā un pieci pneimatiskie ieroči. Un viņam ir arī reaktīvas raķetes, kuras izraisa siltums un skaņa. Un tas ir nopietns drauds, un Vērmahta karaspēks debesīs arvien vairāk uzņemas.
  Jau maijā krita Voroņeža un Kurska. Un tas ļāva nacistiem iekļūt Donbasā.
  Situācija pasliktinājās. 1945. gada jūnijā tika ieņemts viss Donbass. Un vācieši devās uz Donas līkumu. Staļins izbijās un pastāvīgi cīnījās histērijā. Viņš pieprasīja padomju vienību ofensīvu. Bet tas vienkārši nedarbojās.
  Vācieši bija spēcīgāki ar automātiskajiem ieročiem un labāk organizēti. Turklāt progresīvāka Vērmahta kontroles forma kompensēja daudzas agrīnās vājās vietas, kas notika reālajā vēsturē, un veicināja Sarkanās armijas uzvaras.
  Jau nacistu Rommela karaspēks iesaistījās kaujā par Staļingradu.
  Un tas ir ļoti nežēlīgi.
  Brūnās impērijas pasaulē par pilsētu pie Volgas izvērtās sīvas cīņas. Šeit cīnās daudzas meitenes un pionieri. Sieviešu snaiperu bataljons kapteines Nataškas Kaktusovas vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju drupās Voronaja ielā. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un šautenēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Nataša ir raibā tunikā virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām.
  Skaista un izliekta meitene, ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli, īsu matu griezumu zem puskastes. Seja ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu, zilām acīm plati. Gaiši brūni mati kļuva pelēki ar putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats.
  Kapteine Nataša cīnās vairāk nekā piecus gadus un, neskatoties uz jaunību, ir daudz redzējusi. Meitenes kājas ir klātas ar griezumiem un sasitumiem. Meitene ir veiklāka kustēties basām kājām nekā raupji un neveikli zābaki.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati mātes zeme piešķir izturību. No vienas puses, meitenes pēdas kļuva rūdītas, un viņas nebaidījās ne no karsta metāla, ne drupu asajām drupām, bet, no otras puses, tās nezaudēja jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Nataška tur rokās granātu ar piesietu sprādziena paku. Ir jārāpo uz šausmīgo tanka "Lauva" safīra impēriju, laistot ielas ar ložmetējiem.
  Mirabela rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpēc visas meitenes no bataljona izrādījās no zābakiem, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles saasinās, kad viņa rāpo četrrāpus. Mirabelas dzeltenie mati ir nekārtīgi un gari... Nedaudz cirtaini. Pati meitene ir slaida, tieva, maza auguma. Viņu pat var sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Mirabela jau daudz ko piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt arī brūnās impērijas gūstu, pārdzīvojot nežēlīgas spīdzināšanas, un raktuves, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt.
  Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, nekad nevarētu teikt, ka viņa būtu sista ar gumijas nūjām pa papēžiem, caur ķermeni gājusi straume.
  Un apaļus plikus meitenīgus papēžus dedzināja ar karstu gludekli, kas ir ļoti sāpīgi.
  Mirabela nošauj... Brūnās impērijas karavīrs, šajā gadījumā francūziete, krīt mirusi, purns paceļ smiltis un šķembas.
  Nataška zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz viņas sejas, no saules apdegumiem un putekļiem notraipītas.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Padomju impērijas vidējie tanki tajā nevar iekļūt, izredzes ir tikai smagajiem mastodoniem. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt automašīnai mobilitāti ...
  Nataša ložņā, zibinot savus kailos, rozā papēžus.
  Svetlana izšauj no ložmetēja... Skaista meitene, neviens nezina, kādas tautības viņa iekrīt. Pēc tam meitenes nocirta melnos algotņus. Brūnās impērijas karaspēks, iekarojis lielāko daļu austrumu puslodes, lolo meitenīgās vācu asinis un met kaujā koloniālos karaspēkus: etiopiešus, lībiešus, itāļus, dažādas citas radības un dažas citas sugas. Pieaudzis arī poļu karaspēka skaits - kuri jau no šūpuļa pieraduši ienīst Krievijas impēriju un padomju iekārtu.
  Tomēr tas netraucē viņu nodarbinātībai.
  Ervins Rommels izaudzināja veselu internacionāli.
  Daudz ienaidnieku...
  Svetlana veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz pāršķēlusies, no putekļiem nomelnējusi, apaļš, meitenīgs papēdis. Kapteine-daiļava pat sajuta kutināšanu no tā, cik tuvu aizlidoja lielkalibra dāvana no viņas raupjās zoles. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  Pat lode mūs neapturēs!
  Mirabela šauj pretī... Vēl viena meitene Andželika - ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, uzvilktu vidukli, ne sievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Andželika cīnās tikai savos šortos, tunika ir saplēsta un sabrukusi putekļos, un pāri Volgai gandrīz netiek piegādātas jaunas formas. Nedod Dievs pārsūtīt vairāk munīcijas un pārtikas pilienu novārgušajam krievu un padomju karaspēkam.
  Tātad Andželika ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļgali. Šrapneļa gabals ietriecās labās pēdas zolē, un sāp, grūti iet.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Andželika sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā cieto seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Virs mums ir Kungs, Maskava un Josifs Staļins!
  Un nogriež uzbrūkošos safīra impērijas karavīrus, tik tikko paspējot atkāpties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina šausmīgo Sapphire Tanks apgriešanos. Šeit ir gandrīz divsimt tonnu "peles", un tās vispār nevar paiet garām ...
  Kā jau Svetlana gaidīja, "Levs" nedaudz pabrauca un apraka sevi atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārplīsa, aizlidoja pāris bojāti rullīši.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tālumā kaut kur dārdēja, atstājot drupas. Blondīne Svetlana kā čūska šņāca:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene-kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Padomju impērijas karotāji un zēni un viņu pavadoņi nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Spītīgā Ervina Rommela vainas dēļ Brauna impērijas bari iegrima tranšeju kaujās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Mirabela met granātu. Avarējušo algotņu vai vāciešu piespiešana kūleņot, apgriezties. Vienam no brūnajiem cīnītājiem norauta roka, un uz tās it kā karājas angļu pulkstenis ar kompasu.
  Meitene atkal ar kailiem pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Par Krieviju Svarogu!
  Un dod pagriezienu, pļaujot ienaidniekus.
  Mirabela smaidot saka:
  - Ko tev rāda kompass - ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no sava putekļainā papēža pielipušās keramikas gabalu.
  Arī Andželika noslauka putekļus ar savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Un mēģiniet mazgāt. Atkal jārakās, kad vācu ložmetēji skribelē. Un rāpot plastunski veidā.
  Meiteņu bataljons ieņem savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un smagi čaumalas plīst, un bumbas krīt no debesīm... Bet nekas nesalauzīs rubīna varoņu drosmi.
  Šeit Svetlana redz, kā Pantera rāpo. Nu tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja, izspļāva putekļus, kas iekāpa viņas elegantajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Jums ir jāpielupās nepamanītam. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Andželika sāka zagt, balstoties uz notekas ar kailajiem pirkstiem, graciozās kājas un elkoņus. Viņa bija kā kaķis, kas vajā peli. Meitene atcerējās karu no tās briesmīgās vasaras, par kuru gadu, kad saskaņā ar oficiālo versiju brūnā impērija nodevīgi iebruka Krievijas impērijas plašumos. (Lai gan abas varas apsūdz viena otru agresijā!)
  Vai ne meitene, gandrīz meitene nebija nobijusies? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos čaulu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. Fragmenti steidzas no augšas kā savvaļas bišu bars.
  Viens no tiem skar meitenes kailo, noslīpēto, rozā papēdi.
  Andželika sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Atskan sprādziens, piedodas plānākās Panther sānu bruņas. Brūnais tanks sāk degt, uzspridzina kaujas komplektu.
  Svetlana smaidot čukst:
  Paldies Kungs Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Salauž panteru. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Svetlana, kuras acis uz sejas brūnas no putekļiem un saules apdegumiem mirdz ar rudzupuķēm, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Andželika ir ļoti seksīga, melnās biksītēs un kaila, putekļainā, spēcīgā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa ar savu graciozo, putekļiem klāto kāju meta kādu asu priekšmetu. Un iestrēga, tieši arābu algotņa rīklē. Skaistā Andželika burkšķēja:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Led uguns un Svetlana.
  Skaistule kapteine Nataška, nocirtusi trolli, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Mirabela izšāva, pārcirta Rommela galvu un piebilda:
  - Saitei nevar nepiešķirt nozīmi!
  Svetlana, atkal precīzi šaujot, ķērka:
  - Bet jūs nevarat iet ciklos uz sīkumiem ...
  Mirabela šāva precīzi un piebilda:
  Pretējā gadījumā ķēde jūs apņems!
  Vēl viena meitene Olimpiada, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Abi viņu pagrūda... Viltīgais bubulis ielīda "Tīģera"-2 kāpurķēdē. Un kā šī garstobra brūnā mašīna uzsprāgs.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, tev spainis!
  Un viņam tik tikko bija laiks atlēkt, mirgojot, ar melniem, notriektiem papēžiem, no krītošā jumta.
  Olimpija noglāstīja zēna kaklu un sacīja:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Arī zēns ir ļoti radošs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu safīra uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Meitenes un vācieši streiko Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Olimpija ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs biedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Jo svētā Krievija smagi cīnīsies,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Olimpija, gara, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemniece. Cīņu laikā drēbes saplēstas lupatās, stipras kājas ir kailas, mati sapīti divās bizēs un stipri noputējuši.
  Auskars ir tikai vienpadsmit gadus vecs, plāns no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, tikai šortos. Zēna dabiski baltie mati kļuva sirmi, un ribas parādās caur plānu, miecētu un netīru ādu. Kājas šausmīgi notriektas, un apdegumos, zilumos, ar tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Uz viņa fona olimpiāde šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet gan ar stipru, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj no smagas prettanku šautenes. Brūnajām mašīnām pierē caurdurt nevar, bet trasēs iespēja ir.
  Un dūšīgais "Lauva", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka ļauni dziedāja:
  - Smirdīgais Frics bez domāšanas aizsmēķēja cigareti pie ieejas! Protams, viņš iekļuva lielās nepatikšanās!
  Olimpija, mirgodama ar muskuļotiem, iedegušiem ikriem, ar plikajām, skaistajām kājām sita stepa deju. Meitene dziedāja:
  - No ikonas atspīd svētas rubīna sejas ... nedod Dievs, lai jūs izmērcētu vismaz tūkstoš zibšņu! Un, ja kāds zudīs vairāk par visiem orkiem - neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Kanēļa kaujas transportētājs atkal izpūta dūmus.
  Meiteņu bataljons Fritz nodarīja ievērojamus postījumus. Taču viņš cieta arī zaudējumus. Šeit viena meitene pārplīsa uz pusēm, un viņas seja, neskatoties uz putekļiem, kļuva bāla.
  Lielāko daļu Staļingradas Rommela karaspēks jau ir ieņēmis, bet tas, kas paliek pāri no pilsētas, negrib piekāpties un padoties.
  Svetlana tikmēr cenšas izlauzties cauri "Tīģerim". Jaudīga nacistu mašīna, dabūja sānos granātu, bet nepadevās. Pagriežas, lai izšautu ar lielgabalu. Meitenei ir jāierok zemē un gruvešos, lai viņu nesaspiestu tagadnes atbrīvotais sprādziena vilnis.
  Svetlana klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Mirabela iemeta Tīģeri ar granātu, kas uzsprāga viņai uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka gaisma māca ziemā pavasaros... Atkārtoju bez izņēmuma, ka Navaļnijs ir mēra bastards!
  Andželika, sagraudama vāciešus un uzlejot viņiem ūdeni, sasprindzinājās:
  - Zārkā es tagad redzēju Alekseju! Un viņa iespēra nabagam tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem meta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens, un "Tīģera" purns tika izjaukts.
  Gļēvā Rommela cīnītāju apkalpe pacēla un atkāpās.
  Svetlana šņāca caur nāsīm:
  - Mūsējie, tavējie nepadosies!
  Mirabela ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Un nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Svetlana, ķiķina, iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Mirabela atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas Krievijas karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā nacistu ložmetēji.
  Svetlana redz, ka pietuvoties orku pozīcijām ir nereāli. Bet debesīs Focke-Wulfs. Viens no šiem transportlīdzekļiem lido tuvāk Krievijas pozīcijām, kam seko TA-152. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Andželika met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē - nav piedošanas!
  Pēc tam meitene dod pagriezienu no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Strauji tuvojas salīdzinoši jauns nacistu tanks "Panther" -2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas uz nacistu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Andželika nosvilpās, šņācdama:
  - Šis ir jauns uzbrukums! Mēs saplēsīsim viņai muti!
  Panther-2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrolizēja atmosfēru.
  Andželika ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un sacīja:
  - Un Ņūtons sakāva ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Frics viņš noteica savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada - Staļina pilsēta, kuru visu pārņēma ugunsgrēki, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķ purpursarkanas, oranžas un koši dzirkstelītes! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Svetlana, notriekdama nacistu cīnītāju, pazibināja zilas acis, dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Mirabela dziedāja piedziedājumā, šaujot uz orkiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs, saņēmis šrapneļus zem vēdera, strauji pacēlās augstāk. Redzams, ka asas lauskas viņu ievainoja. Brūnais radījums aizdegās un sāka zaudēt salauzto spārnu gabalus.
  Svetlana, redzot, kā Fokke zaudē augstumu, ķērka:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Hitlera lidmašīna eksplodēja, izkliedējot fragmentus visos tālākajos debess stūros. Un kur palika fašistu dūzis. Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Pelnos aizgāja bende, nevis pilots!
  Mirabela šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Andželika atkal ar kāju iemeta stikla gabalu, tik ļoti, ka, atsitoties acī, tas iznāca Fricim pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir jāārstē!
  . NODAĻA #2
  Hitlera cīnītāji un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika pret meitenēm nederēja. Šeit Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā atsitas pret ienaidnieku.
  Pionieru zēns iesaucās:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitleram muti!
  Katapultas lādiņš, ieurbjoties nacistu kaujinieku Rommela pūlī, piespieda viņus izklīst un vienlaikus apgāzties gaisā. Frics nokrita un salūza uz sienu drupām.
  Tanks "Tīģeris" -2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar "Lauvu". Ak, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Svetlana pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, labi, Serjožka!
  Zēns agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene atbildē pakratīja baso kāju.
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Olimpija kutināja Seryozhka šauro kāju, cik viņam tas ir grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Mirabela piedziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Andželika, šī jautrā rudmate, piekrita:
  Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem iespējamajiem!
  Un meitene veica lēcienu ar apvērsumu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, nesalīdzini, veca sieviete ar meiteni. Un kāds skaistums, slaidos augumos.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  - Plūsma pēc gada, gadi karavānā,
  Veca sieviete berzē hennu javā...
  Un kā ar manu slaido augumu,
  Es nesaprotu, kā pagāja jaunība!
  Svetlana pazibināja acis, nogāza orku ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Olimpija ielika jaunu lādiņu katapultā. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Serjožka pakratīja savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Rommela seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā sparā ielidoja nacistu kaujinieku pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota - šī foršā pilsēta. Jau trešo mēnesi kopš mūžīgās vasaras beigām notiek uzbrukums, taču pilsēta nav spējusi visu paņemt. Citos frontes sektoros Rommela nacistu kaujinieki guva ierobežotus panākumus, bet ne šajā.
  Svetlana izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, gadās, ka tas ir iespējams... Nevajag visumu ļoti sarežģīt!
  Un ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi apgaismoja dūmakaino ainavu. Un orku saplosīja ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Mirabela iepļaukāja troļļus un nošņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Andželika atklāja uguni, precīzāk. Uz gruvešiem, kas klāti ar šķēpu, tika atstāti guļam vairāki sārti radījumi:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Mirabela rotaļīgi dziedāja:
  - Nokrāsojis Ervīnu ar lūpu krāsu, Margo ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, uzticamais suns tevi apgrauzīs!
  Svetlana, šaudama, šņāca:
  - Nāc vakarā, Aleksandr, pakaries ... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - orkus smagi pārspēt!
  Mirabela dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Saniknotais Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Andželika nosit akmeni, kas bija pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens iet tālāk.
  "Lauva" saņēma spraugu kāpurē un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Dārdoņa un sabrukums.
  Andželika, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un meitene atkal šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi labi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks tic, ka viņam izdevies meitenes salauzt! Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā, mēs nikni uzvarēsim ienaidniekus!
  Un Andželika ripina preses muskuļus, kurus viņa ir ļoti iespiedusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Staļenīda skrēja... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un reljefa. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas kājas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Stalenida nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec kā es šortos!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Tas nav piemērots!
  Andželika kratīja gurnus, trāpīgi izšāva un dziedāja:
  - Kaut kas komjaunietis kļuvis neparasts! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku nacistiem, paskatieties uz mūsu skaistumu!
  Andželika izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Tērauda meitene ķiķināja un šāva uz TA-200. Aizdegās nacistu kaujinieku automašīna. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Andželika iesmējās.
  - Un dzīve ir laba!
  Stalenida, redzot, ka fašists krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, ka nacisti esat uzvarējuši!
  Andželika dzied:
  - Gaidu uzvaru! Uzvara gaida... Tie, kas alkst saraut važas! Uzvaras gaidās! Uzvaras gaidās! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Labi ar pliku rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Svetlana tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa šāva uz nacistiem ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un tiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja figūru, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un svilpa kā lakstīgala-laupītājs. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nemaz nav nežēlīgi. Arī viņai dažkārt ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās pēc saviem mirušajiem tēviem.
  Svetlana gan šādas domas dzen prom no sevis, tāpēc no tām gribas raudāt. Bet ne jau krievi nāca pie nacistiem, lai aplaupītu un nogalinātu. Nē, tie ir fašisti un Krievijas plašumos ielauzās vesela agresīva bara ārzemnieku no visas pasaules.
  Svetlana pārmeta krustu un izšāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Viņam iztecēja lodes izsista acs un smadzenes.
  Meitene-kapteine pasmaidīja un asprātīgi sacīja:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Svetlana precīzi šāva, un ar blakusvāģi ietriecās motociklā. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs aizlidoja, vairākas reizes apgāzās. Tad tā purns iegrima drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas jautrā, jaunā seja smīnēja drīzāk smīn. Meitene dziedāja:
  - Nē, mēs fašistiem teicām, ka mūsējie necietīs to, ka smaržīgo rubīna maizi sauc par fordu!
  Mirabela izdarīja ļoti precīzu sitienu, no kura uzliesmoja Foks-Vulfs un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Par dolāriem viņš ir gatavs nodot Krieviju ...
  Bet Krievijas cilvēks ir tik skaists
  Ka viņš ir gatavs atdot savu dzīvību par Dzimteni!
  Meitene veica kūleni un rādīja nacistiem vīģi, ritināja, un lodes skaistuli neskāra.
  Parādījās Andželika, šis skaistums, gandrīz kails un netīrs kā velns, uzreiz meta granātu ar divām kājām. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir ... Nacisti asā pusē!
  Olimpija laboja Andželiku:
  - Asi, sānos, nevis asajā pusē!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis, kā arī palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģerim" trāpīja pa purnu, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam nacistu radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Svetlana dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un "Tīģeris" atkāpjas, un Fricis slēpjas!
  Jaunavas bataljons manevrēja uzbrukuma, gaisa triecienu un smago ieroču ietekmē. Šeit trāpīja reaktīvie bumbvedēji, debesīs pacēlās lauzti, sarkanīgi karsti stāvi. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet zēni devās uz nākamo pasauli - kam nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum, pareizāk sakot Svarogam un Vecākam.
  Andželika ir seksīgākā no niknajām karotēm: vai nacisti no sava "Sturmtigra" var apšaudīt krievu karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un virpuļoja kūleņu kaskādēs. Un griežas arvien ātrāk. Un tad viņa no visa spēka iemeta nāves dāvanu platajā Stormtiger purnā. Pazibēja skaistules kailās, iedegušās kājas, un granāta ielidoja plašajā purnā. Un jaudīgā mašīna vispirms noslāpās, bet pēc tam steidzās. Divi "karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika izmesti un izkaisīti dažādos virzienos. No tiem tika saplēsti rullīši, un tie nokrita, lidojot kā saplīsusi karalienes kaklarota.
  Sprādziena vilnis apmeta Andželiku, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule tomēr piezemējās, asas šķembas un šķembas ierakās viņas kailās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sarautajai pēdai, gals iedūra.
  Bet Andželika atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs nacisti būsiet pelnos!
  Svetlanu un citas meitenes uzmeta sprādzienbīstams vilnis un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot vācu un citus agresīvos kukaiņus, kas izlēca un aplenca Krievijas padomju impēriju.
  Mirabela ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs aizvedīs kaujā, mēs ar komjaunatni draudzīsimies! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Andželika, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām zolēm, dziedāja:
  - Putin, partija, komjaunatne! Un mēs nosūtām Rommelu uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta, ne tik precīza - kā tās kailās un stiprās Andželikas kājas!
  Olimpija, spēlējoties ar roku muskuļiem, teica:
  - Tas ir ok! Jūs joprojām domājat. Kaut kas foršāks!
  . Zēns, sita ar basām kājām, čivināja:
  - Protams, tas pats atgriezās!
  Sfero Katastrofovs atgrieza Ervīnu Rommelu atpakaļ troņa zālē un smaidot sacīja:
  - Nav slikti, tu cīnījies ar manu jauno Radītāju! Atzīstiet, ka tas bija tavs sapnis - uz visiem laikiem kļūt par zēnu un cīnīties!
  Feldmaršals piekrita:
  Jā, tieši par to es sapņoju! Tieši tas, ko vienmēr gribēju! Esi varonis zēns!
  Dievbērns nopietnā tonī teica:
  - Jūs cīnījāties un tagad parādiet sevi kā prasmīgu menedžeri! Tas ir nepieciešams personības īpašību attīstībai!
  Ervīns teica meitenei un zēnam:
  - Nu, kāpēc mēs neskatīsimies vairāk filmas vai?
  Nataša maigi atbildēja:
  - Varbūt jūsu majestāte paskaties uz mūsu lidotājiem: Albīnu un Alvīni! Viņi ir lieli meistari militārajās lietās!
  Jaunais karalis piekrita:
  - Nu, paskatīsimies vēl mazliet, un es paskatīšos galvaspilsētā! Karalis nedrīkstēja visu laiku sēdēt pilī!
  Svetlana atbildot dziedāja pilnīgā balsī:
  - Karalis ir mūsu lepnums un slava,
  Tu esi gudrs kā dzimtā Zeme...
  Stiprināt kā tērauda mietu spēku,
  Tevi mums ir devis Dievs!
  Ervīns gudri atbildēja:
  - Valdniekam, kuram patīk saldi glaimi, ir mušas inteliģence!
  Nataša iesaucās:
  "Patiesi tu esi visgudrākais valdnieks! Mēs ar jums domājam, ka mūsu impērija beidzot uzvarēs karā pret krievu karavīriem un Sarkano armiju!
  Ervīns nopietni jautāja:
  Kāpēc viņi nevēlas mieru?
  Nataša nopietni atbildēja:
  Kāpēc viņiem vajadzīgs miers? Viņi nezina nekādu citu prāta stāvokli un impēriju. Karš viņiem ir dabisks stāvoklis. Turklāt orki ir kanibāli un ēd gūstekņus un gūstekņus. Vai nu uzreiz, vai pēc smagas spīdzināšanas!
  Ervīns smaidot teica:
  - Ir vērts paskatīties uz šo radījumu sejām - sapratīsiet, negaidiet no tādiem labu!
  Filmas ekrāns atkal iedegās. Tagad tajā bija redzami divi cīnītāji, uz kuriem brauca skaistas meitenes: Albīna un Alvīna.
  Abas medus blondīnes, muskuļotas, noslīpētas un vienā bikini. Cik lieliski tas viss izskatās.
  Albīna šauj no lidmašīnu lielgabaliem. Notriec piecas krievu un komjauniešu lidmašīnas, čīkst:
  Mēs atdosim savu dzīvību par savu dzimteni un noteikti uzvarēsim!
  Alvīna, šaušana, apstiprināja:
  - Protams, mēs uzvarēsim! Citādi nevar būt!
  Un viņa arī izšāva gaisa lielgabalu sprādzienu. Boļševiku un krievu meiteņu cīnītāji krīt un uzsprāgst. Dažas no tām ir kapitāli remontētas.
  Albīna, šauj, dzied:
  Lidmašīnas labas, tvaikoņi labi!
  Un meitenes smagnēja dimantus!
  Un no precīzā skaistules sitiena tika sasista vēl viena ļauno boļševiku mašīna. Ko sarkanie vēlas cīnīties ar lāčiem? Tāpēc dabū savu sizomu degunā!
  Alvīne, nogriežot kārtējo algoto boļševiku, ar plikiem pirkstiem spiež savas skaistās kājas. Viņa ir meitene, kura, pakustinot kāju, izlauzīsies cauri ķieģeļu sienai.
  Viņi pat rādīja kinoteātrī, kā abi piloti lēcienā, ar kailiem papēžiem laužot ozola dēļus.
  Albīna notrieca citu, šoreiz boļševiku bumbvedēju, un svilpa, dziedot:
  - Nav skaistāka par mūsējo, zini spēkus,
  Mēs uzvarēsim visas orku meitenes ...
  Varonības un godības iemiesojums -
  Un virs mums zeltā ir ķerubs!
  Un Albīna atkal debesīs nocirta mašīnu, pie kuras stūres sēdēja boļševiks. Un viņa to darīja meistarīgi.
  Tomēr Alvīna nav zemāka. Kā blonda meitene apgriežas. Pārvietojas, izmantojot "lapsas čūskas" tehniku. Un notriekti, kūpošie grifi krīt.
  Alvīna dziedāja, baudot lūpas:
  - Erceņģelis mums pateiks: paradīzē būs forši,
  Bet noklikšķina tikai paradīzes vārti...
  Mēs lūgsim Dievam: rakstiet ar draugu,
  Uz kādu eņģeļu pulku!
  Un karotājs pielika beigtu cilpu. Un viņa notrieca šo komisāru, kurš bija pie smaga kaujinieka stūres. Viņa to izdarīja ļoti graciozi un nospieda pogu ar izturīgiem, gariem, noslīpētu kāju pirkstiem. Un pat briesmīgais komisārs tika saplosīts! Šīs tiešām ir augstākās akrobātikas meitenes!
  Bet tagad gaiss ir kļuvis mierīgāks ... Meitenes paņem triecienu Sarkanās armijas sauszemes spēkiem. Šeit Albīna no augšas met lidmašīnas šāviņu. Un Krievijas tanks "IS" -3 trāpa precīzi pa jumtu. Izlaužas tai cauri, izsitot boļševikus.
  Un šāviņi sāk detonēt. Ir dzirdami sprādzieni un padomju karavīru nāve.
  Albīna šņāc kā kobra, kas iedzēlusi vērsi:
  - Par cilvēku rasi!
  Alvīne arī šāva uz ienaidnieku, sagraujot ienaidnieku. Un norāva torni no Ļeņina tanka. Jā, meitene iesita precīzi un trāpīgi.
  Un orki atstāja asiņainu putru.
  Abas skaistules uzņēma zemes mērķus. Ieroči tika iznīcināti.
  Albīna kopā ar krievu meitenēm sasita matainajiem vīriešiem gāzes lielgabalu un čukstēja:
  - Mans sapnis, es esmu forša skaistule!
  Alvīna arī sadauzīja raķešu palaišanas ierīci un tviterī ierakstīja:
  - Un līgavaiņi ieslēgsies no skaistuma!
  Un abas meitenes izplūda smieklos. Lai gan ar vīriešiem, protams, viņiem nav nekādu problēmu. Puiši mīl slavenības. Un vispār viens vīrietis ir vairāk par divdesmit meitenēm, tikai viņas ir pārāk jaunas. Šeit uz Zemes vīriešiem aug bārdas!
  Tas ir prieks tēviņam, bet ja mātīte ir temperamentīga, tad viņai jau ir problēmas!
  Albīna ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un čivināja:
  - Mans sapnis ir iegūt nemirstību!
  Alvīne ar pliko kāju pirkstiem nospieda sprūdu un čīkstēja:
  -Un mēs esam nemirstīgi! Mēs dzīvojam citās pasaulēs jaunos ķermeņos!
  Albīna trāpīja neparastam orka tankam un rībēja:
  - Lai gan ķermenis bez dvēseles nav ķermenis, bet cik vāja ir dvēsele bez ķermeņa!
  Un karotāja no viņas acīm izlaida dzirksteles ... Un tad, kad viņa kliedz:
  - Neticiet, nāves nav!
  Alvīne sita murgaino boļševiku pašpiedziņas šautenes un kā viņa čīkst:
  - Nāves rubīnu cīnītājs nebaidās,
  Nekas kaujas laukā nedraud...
  Mēs drosmīgi cīnīsimies ar Tēvzemes ienaidnieku -
  Meitene paveiks lielisku varoņdarbu!
  Pēc tam meitene savu cīnītāju vēl vairāk nolaida virspusē. Un izšāva mazu raķeti. Un lielais boļševiku tanks "Karls Markss" ar pieciem ieročiem sāka plosīties, un visas tā bruņas tika sadalītas lauskas.
  Albīna ar ložmetēja sprādzienu nocirta vairākus Krievijas impērijas motociklistus un sajūsmā čīkstēja:
  - Man ir divi plati spārni, un acis kā stepju ērglim!
  Meitenes ar ļoti traku skaistuma izjūtu. Un, ja viņi kaut ko uzņemas, tas tiks darīts ar pašu pirmo numuru.
  Bet aviācijas šovs beidzās, un turpinājās cita sērija. Šoreiz viņi demonstrēja četru meiteņu grupu, kuras bija ne tikai izcilas cīnītājas, bet arī darbojās ar cīņas maģiju.
  Viena mašīna vēršas pret visu boļševiku impērijas mastodonu armādu. Tas izskatās pēc pašnāvības.
  Bet pie tanka stūres pati Viktorija ir velns, pasakaina skaistuma. Jā, un visas četras meitenes: vienkārši jaukas. Viņi atbalstīja kailās kājas pret bruņām un tvēra garīgas sajūtas, it kā būtu gaismas karalienes. Kādas tās ir maģiskas meitenes: viņas var un zina daudz.
  Viktorija izšāva šāvienu, nodziedāja rindiņu no mūsdienu romantikas:
  - Nezinu, kas notika... Bērnišķīgi smiekli ir ļoti skanīgi... Un baskājas meitenes jau skrien pa peļķēm!
  Viņas izsistais viņu karaspēka fašistu "zilonis" sāka smēķēt, izdalot smirdīgus gredzenus. Viņi virpuļoja kā indīgas čūskas. Un Viktorija piemiedza saviem partneriem, Zoja iemeta gliemežvāku. Nadežda, Perunas, viena no Sfero Katastrofova radīto dievu kalpiem, kalpone brīdināja:
  - Šeit slazdā ir jaunākā pašpiedziņas lielgabals "Porcupine", ar 32 mārciņu lielgabalu... Jābūt uzmanīgākam.
  Visu zinošā Elena uzreiz pļāpāja:
  - Pašpiedziņas lielgabals "Porcupine" ir licencēta kopija no rūķu darba, no īpaša veida pašpiedziņas ieroča "Anaconda". Ieroču īpašības: frontālās bruņas 228 mm, sānu bruņas 200 mm - forši! Lielgabala kalibrs 94 mm, samērojams ar bruņu caurduršanas "Royal Buffalo". Un vēl trīs ložmetēji...
  Viktorija rupji pārtrauca partnerus un pat mēģināja pakustināt savu kailo papēdi degunā, kliedzot:
  - Es zinu!
  Elena iesmējās, atzīmējot:
  - Ir lieliski, ja ir zināšanas... Bet tehnoloģijās es esmu lielmeistars, un jūs esat ļaunuma zināšanās!
  Viktorija vēlreiz izšāva, ar kailiem kāju pirkstiem, noraujot no "kuiļa" tornīti un uzpūtusies, atzīmēja:
  - Manas zināšanas ir fundamentālākas, jo ļaunums nāk arī no tehnoloģijām. Un labāk iesaku - neizcelies!
  Zoja, lai nodzēstu alus darīšanas atkritumus, ieteica:
  Tagad ļaujiet man nošaut sevi!
  Un kalpone, pareizāk sakot, Baltā Dieva meita - Visuvarenā Sfēra radītā, parādīja, ka dominējošais labums viņai nemaz netraucē šaut. Un, lai nomizotu bez garām. Karotāji šeit cīnās visaugstākajā līmenī.
  Meitenes kustina savu tanku un virzās uz priekšu. Bet neaizmirstiet dziedāt līdzi.
  Viktorija, vadot uguni bez piena, sāka:
  - Zem svētā...
  Zoja turpināja, arī šaujot ar kailām noslīpētām kājām:
  - Brīvība!
  Nadežda, apstiprinot šaušanu ar kailiem kāju pirkstiem, izdeva:
  - Pasaulē!
  Viktorija, šaudīdama garām bez zīmes, turpināja:
  - Draudzībā!
  Zoja kliedz, ienaidnieka urīns:
  - Laimē...
  Nadežda, blēņojas, pabeidz:
  - Un mīlestība!
  Viktorija turpina ar patosu pilnā rīklē, izdarot šāvienu ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Spilgtā starā...
  Zoja, izšaudama šāvienu, paceļ:
  - Tautas saplūst...
  Nadežda, aukstasinīgi šaujot, ar kailiem kāju pirkstiem, piebilst:
  - Lai kliedētu tumsu priekšā!
  Viktorija, turpinot šaut ar kailām noslīpētām kājām, problēmas:
  - Valdiet pār visām pasaules valstīm...
  Zoja, izšāvusi, turpināja vadīt apburošu patosu:
  - Aizsargāts!
  Nadežda, arī veicot paukošanās izrāvienu ar šāviņu, izmantojot basas kājas, nogriežot rubīna cīnītājus, turpināja:
  - No iebrukumiem...
  Viktorija, šaudīdama basām kājām, šņāca:
  - Ellē siseņi!
  Zoja ar basām kājām sadalīja "kuili", turpināja:
  Un ar manām krūtīm...
  Nadežda, tikusi galā ar orku "tiranozauriem", izdeva:
  - Apsegts!
  Viktorija, plēsīgi smaidīdama un šaudīdama ar kailajām, graciozajām kājām, ņurdēja:
  - Visas tautas...
  Zoja, arī šaujot ar basu kāju, piebilda:
  - Māte zeme!
  Nadežda, dauzīdama ar kailajiem kāju pirkstiem, no lielgabala, turpināja:
  - Atkal nepatikšanas...
  Viktorija, šaudama ar kailām apakšējām ekstremitātēm, elpu aizelsusi turpināja:
  - Karājās...
  Zoja, izšaudama šāvienu, iesaucās:
  - Asins upes!
  Nadežda, degdama basām kājām, izdvesa:
  - uzliesmoja...
  Viktorija no Naglas nošņāca:
  - Augstprātīgs naids!
  Zoja, arī šaudīdama ar plikiem kāju pirkstiem, gandrīz asarās piebilda:
  - No ugunsgrēkiem, asinīm...
  Nadežda, atšuvusi, ar miecētu, muskuļotu ekstremitāšu palīdzību ņurdēja:
  - Asaras un bēdas!
  Viktorija atlaida dāvanu ar basām kājām, un kā viņa svilptu:
  - Mūsējais vaid...
  Zoja, tiklīdz to paņem, ar basām kājām izmet arī ellišķīgu dāvanu un rēc:
  - Mūsu dārgais...
  Nadežda, dūkdama, pabeidza:
  - Valsts!
  Viktorija, atbildot, ar basu kāju vēlreiz šņāc:
  - Bet nē...
  Zoja, atlaista, ar basām kājām, un izdeva:
  - Meiteņu gars...
  Nadežda, pienaglojot nacistu karaspēku, ar kailiem kāju pirkstiem, pabeidza:
  - Spēcīgāk!
  Viktorija vēlreiz izšāva, basām kājām un agresīvi, turpināja:
  -No sevis drupām...
  Zoja, spēcīgi šaudīdama ar basām kājām, novilka līniju:
  - Mēs atdzīvināsim!
  Nadežda atkal dauzīja un čīkstēja:
  - Krievu karotājs...
  Viktorija, parasti sadanuv, basa kāja, nomurmināja:
  - Paņem zobenu...
  Zoja noņurdēja, ņurdēja:
  -Ātrāk!
  Nadežda, šaudama ar kailiem kāju pirkstiem, sāka:
  - Mēs stāvam...
  Zoja, nikni dauzīdama, turpināja:
  - Un atkal....
  Viktorija, pienaglojot savas apakšējās ekstremitātes, pabeidza ar galveno noti:
  - Mēs uzvarēsim!
  . NODAĻA #3
  Tad meitenes apstājās. Viņi klusēdami nošāva vēl duci tanku, pēc kura Viktorija, atkal šaujot un atkal ar basām kājām, dziedāja:
  - Zem svētā...
  Zoja, šaudama ar basām kājām, turpināja:
  - Reklāmkarogs...
  Cerība izskanēja gan tiešā, gan pārnestā nozīmē:
  - Mesija!
  Viktorija, šūpodama ķermeni un ar kailiem kāju pirkstiem metot šāviņus, ņurdēja:
  - Pasaulē...
  Zoja metās tālāk, agresīvi šaudama:
  - Laimē...
  Nadežda, uzsitot uz mažora nots, ar kailām graciozām ekstremitātēm pabeidza:
  - Un mīlestība!
  Viktorija, atkal naglojot ar kailajiem kāju pirkstiem, turpināja:
  - Saulē...
  Zoja, ar basu kāju palīdzību ietriecot lādiņu Cūciņā, iekliedzās:
  - Rejs...
  Nadežda, neatvairāmi laižot Rommela "kuili" pāri fašistu impērijai ar kailām noslīpētām ekstremitātēm, iesaucās:
  - Apvienot...
  Viktorija, basām kājām raidīdama šāviņu, skarbi pabeidza:
  - Tautas!
  Zoja, šaudama, ar basām kājām mirdzoši piebilda:
  - Infernālā tumsa...
  Cerība, pļauka, atdeva:
  - Izšķīst...
  Viktorija, atkal šķiedama pret Rommela nacistu fašistiem, šņāca:
  - Projām!
  Meitenes šāva ar basām kājām un smējās vēl piecas minūtes. Šajā laikā tika sadedzināti trīsdesmit pieci nacistu kaujas tanki. Un tad viņi atkal turpināja dziedāt.
  Kā vienmēr, ugunīgais velns noteica pantu un toni, viņa izmantoja savas kailas ekstremitātes:
  Esam atvēruši...
  Zoja, šaudama, ar basām kājām piebilda:
  - Tautas...
  Nadežda, to pienaglojot, ar kailajiem pirkstiem un veiklajām kājām izpļāpājās:
  - Planētas!
  Viktorija, nogriezusi "Kuili", ļoti skaļi smīnēja, iekliedzās:
  - Telpā...
  Zoja, arī ar kailiem pirkstiem raidīdama šāviņu, norūca:
  - Kā!
  Nadežda, iemetot dāvanu, iekliedzās:
  - Uz nezināmo...
  Viktorija ielika gan lādiņu, gan sulīgu šāvienu nacistu cīnītājiem;
  - Mirama!
  Un Zoja, šaudīdama ar basām kājām, sāka aust jaunu strofu:
  - Varonība...
  Nadežda, ar kailām kājām izmisīgi naglodama pāri fašistu bariem, turpināja:
  - varoņdarbi...
  Un izturīgā Viktorija, kā ierasts, nogāzās basām kājām ar apaļu papēdi, nospiežot kursorsviras pogu "Kuilis" un izteica beigas:
  - Glorificēts!
  Zoja, tikusi galā ar "Cūku", izdeva:
  - Uz...
  Nadežda, šaudama ar basām kājām, čivināja:
  - Dzēst...
  Viktorija pavēstīja vārdus, norādīja ar kailajiem pirkstiem un ar šāviņu uz Witcher pašpiedziņas pistoles:
  - Uz visiem laikiem...
  Zoja arī nosūtīja šāviņu un izdeva:
  - No nāves...
  Nadežnajai bija pēdējais šāviens, ko viņa izšāva ar basām kājām, un vārds:
  - Rēta!
  Tas ir forši! Fašistu tanku pulks tika iznīcināts. Anaconda pašpiedziņas lielgabals, neskatoties uz visām bruņām, arī izkaisīts no krievu čaumalas: ir jāzina, kur trāpīt, lai to noteikti trāpītu un sadalītu. Galu galā meitenes redzēja koncentrēšanos un pārrāvumus spēka līnijās bruņās. Jūs nevarat viņus maldināt vai pārspēt... Un viņi var pārspēt ikvienu, kuru vēlaties.
  Zoja ar bažām atzīmēja:
  - Vai mums nekaitētu munīcijas krājumu papildināšana?
  Elena, šī rotaļīgā un mācītā Svaroga meita, kuru arī radījis bezgala visvarenais Demiurga zēns Sfero Katastrofovs, ķiķināja un atzīmēja:
  - Tātad tu nesaproti? Galu galā mums ir neaizstājams šāviņš. Mēs varam sist šādi gandrīz bez apstājas!
  Viktorija iekārīgi nobolīja acis, sita vienu basu kāju pret otru un iesaucās:
  - Hiperfuck bez pārtraukuma... Tas ir lieliski!
  Tās ir īstās meitenes...
  Un karš joprojām turpinās ... 1945. gada septembrī vācieši tomēr sasniedza Kaspijas jūru.
  Un viņi nogrieza Kaukāzu pa sauszemi. Kas ir ļoti bīstami. Vācieši virzās uz priekšu ... Kaujās viņu jaunie tanki un lidmašīnas ...
  Un Turcija laužas cauri no dienvidiem, kas ir divtik bīstami. Un situācija ir ārkārtīgi sarežģīta, līdz elles kazām.
  Izlikties par ienaidnieka lavīnu... Un nav iespējas viņu apturēt.
  Oktobrī vācieši jau atradās Dagestānā un tuvojās Azerbaidžānai. Un tas ir nopietni un bīstami.
  Meiteni Alisi sagūstīja nacisti. Viņu pratināja SS pulkvedis Deza. Komjaunieti izģērba līdz viduklim un sāka pātagu ar pātagas.
  Alise rēca:
  - ES neteikšu! ES neteikšu! ES neteikšu!
  Tad viņi norāva viņai bikses un zābakus. Un viņi apdedzināja papēžus ar platām sarkanīgi sakarsuša dzelzs sloksnēm. Un pielika siltumu plikajām zolēm.
  Meitene šokā nomira.
  Viņai tika uzliets spainis ar ūdeni. Viņi atguva viņu un uzvilka uz plaukta. Kas ir ļoti nežēlīgi.
  Alise sakoda zobus un ņurdēja:
  - Es joprojām neteikšu! Tu vari mani nogalināt!
  Viņš sita meiteni pa viņas kailo ķermeni ar karstu stiepli. Bet viņi no viņas neko nesaņēma.
  Pēc tam pārgurušo komjauniešu iemeta mitrā un aukstā pagrabā.
  Un, protams, tas ir ārkārtīgi nežēlīgi.
  1945. gada novembrī tika ieņemts gandrīz viss Kaukāzs, un Rommela nacisti iebruka Baku.
  Uz tāda lidojoša šķīvīša pie sevis lido divas meitenes Albīna un Alvīne. Tie ir neievainojami, pateicoties spēcīgajai laminārajai strūklai. Bet viņi nevar izšaut paši. Bet, pateicoties milzīgajam ātrumam, viņi var apdzīt un taranēt padomju lidmašīnas.
  Albīna, noliecusi disketi, atzīmēja:
  - Dzelzs tehnoloģija, noteikti nepieciešama un ļoti noderīga!
  Alvīna ķiķināja, izcēla zobus un šņukstēja:
  - Bet visu izšķir gars!
  Albīna teica:
  - Visvairāk, ka nav tieši cīņasspars!
  Abas meitenes ir blondas un bikini. Ļoti skaista un basām kājām. Kad karotājs ir bez apaviem, viņai ir paveicies. Tagad meitenes ir tik krāsainas un krāšņas.
  Un pirms došanās kaujā skaistules noteikti strādās ar vīriešiem. Viņiem tie ir īsti miesas svētki.
  Tik meitenes ir labas.
  Alvīna notrieca divus padomju Tu-3 un ierakstīja tviterī:
  - Godīgas mūsu medības!
  Albīna apstiprināja taranēšanu un izdeva:
  Un tas nekad nebūs pēdējais!
  Alvīna nogāza vēl trīs padomju uzbrukuma lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tā, jūsuprāt, Dievs mīl Vāciju?
  Albīna šaubīgi pamāja ar galvu.
  - Acīmredzot ne tik ļoti!
  Alvīne iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Albīna taranēja divas padomju automašīnas un čīkstēja:
  Karš ir ieildzis pārāk ilgi!
  Alvīna loģiski piezīmēja:
  - Bet mēs nākam!
  Albīna pasmaidīja un iesaucās:
  - Tātad uzvara pienāks!
  Alvīne ar drosmīgu manevru notrieca uzreiz četras padomju lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tas noteikti nāks!
  Albīnai vajadzēja atgādināt:
  - Pēc Staļingradas karš nenotika pēc noteikumiem ...
  Alvins tam piekrita:
  - Tas noteikti ir pretrunā ar noteikumiem!
  Albīna aizkaitināti čīkstēja:
  - Mēs sākām zaudēt!
  Alvīne aizkaitināti čīkstēja:
  - Noteikti ir!
  Albīna taranēja vēl vairākus padomju transportlīdzekļus un čīkstēja:
  - Vai tā mums nav problēma?
  Alvīna notrieca pāris krievu iznīcinātājus un izteicās:
  Mēs domājām, ka situācija ir bezcerīga!
  Albīna gaļēdāji pasmaidīja un šņāca:
  - Ko mēs tagad redzam?
  Alvīna ar nožēlu tvītoja:
  - Kaut ko nesatricināmu un unikālu!
  Albīna pazibināja pērļu zobus un atbildēja:
  - Ka uzvar Trešais Reihs!
  Alvīna nogāza vēl pāris padomju uzbrukuma lidmašīnas un izveda:
  - Tiešām jāuzvar!
  Meitenes savilkās grimasē. Savulaik viņi strādāja, turklāt oficiāli karavīru bordelī. Daudzi vīrieši gāja caur sevi, un ne tikai baltā rase. Un viņiem tas ļoti patika. Nu cik tas patīk ķermenim. Bet tad prostitūtas nonāca padomju uzbrukumā. Viņi tika saņemti gūstā. Nu karstie domāja, ka viņus izvaros. Un lūk, velns divi!
  Viņi lika prostitūtām rakt tranšejas un tranšejas. Un bijušajām nakts fejām tas ļoti nepatika. Tāpēc viņi visi varēja aizbēgt. Viņi pavedināja sargus.
  Un viņi zvērēja atriebties krieviem.
  Un viņi cīnījās pret Krieviju. Tie ir tie nolādētie...
  Albīna izgāza vēl vairākas krievu mašīnas un murmināja:
  - Jūs joprojām varat dzīvot ar vīriešiem!
  Alvīne tam viegli piekrita:
  - Tas pat nav iespējams, bet vajag!
  Albīna izcēla zobus un atbildēja:
  - Bet tomēr... Ir saldi nogalināt.
  Un meitenes ar disketes kustību notrieca vēl piecas padomju mašīnas.
  Alvīne iesmējās un teica:
  - Un kad tas ir rūgts?
  Albīna nogāza vēl sešas mašīnas un atbildēja:
  - Es apprecēšos pēc uzvaras! Un dzemdēt desmit bērnus!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Un viņi dziedāja;
  Mēs esam fašisma ticības bruņinieki,
  Slaucīsim putekļos komunisma cīnītājus!
  Un kā viņi smejas, šūpodami savus baltos kalnus.
  Lidojošā šķīvīša kaujas tests ir ļoti veiksmīgs. Bet no tā nav iespējams atlaist.
  Te arī meitenes taranē pāris IL-2. Šī uzbrukuma lidmašīna ir vismasīvākā Sarkanajā armijā, un tā vēl nav pārtraukta. Lai gan līdz četrdesmit piektajam gadam tas bija novecojis.
  Bet viņš joprojām rīkojas un rīkojas izmisīgi. Šeit tiek izmantoti tādi kaujas diski - vienkārši šausmas.
  Padomju vienības tiek iznīcinātas tik ļoti, ka tās nevar apturēt ... Tā ir kavalkāde.
  Novembrī iestājās klusums. Un Staļins pavēlēja virzīties uz priekšu centrā. Cīņas risinājās ar jaunu sparu. Fritzus ir grūti uzvarēt - viņiem ir daudz spēka un labi ieroči. Poļi cīnās ļoti aktīvi. Tagad viņi ir Vācijas sabiedrotie.
  Nacisti joprojām tur fronti. Cīņas parādīja, ka 88 milimetru lielgabals ir 100 EL un ļoti precīzs un bruņas caururbjošs. Pat IS-3 sit pa pieri. Turklāt pēdējā tvertne nav īpaši veiksmīga un grūti izgatavojama. Un T-34-85 parasti apmaldās no liela attāluma, gūstot punktus no vācu dūžiem.
  Ziema jau ir pienākusi, un frontes līnija ir aptuveni četrdesmit trīs gadu līmenī, tikai Krima joprojām ir padomju un Belostoka, bet Harkova un Orela jau ir nacistu pakļautībā.
  Centrā esošie nacisti atvaira padomju uzbrukumu un cenšas virzīties uz priekšu.
  Nu un uztici jaunāko mašīnu ieskriet supermen-girls.
  Nevis mazās meitenes, kuras tika klonētas nāves nometnēs. Un tās meitenes, kuru DNS molekulas tika izmantotas, lai radītu supervīrus.
  Un tiem ir tādi paši nosaukumi ar leģendārajiem četriem, un tiem ir vienkārši pārsteidzošs spēks. Un meitenes, kas cīnās, lieto arī dažus SS izstrādātos stimulantus.
  Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda brauc ar U klases tanku E-100. Šis transportlīdzeklis ir kompaktāks, četriem ekipāžas locekļiem. Un tā ieroči ir reaktīvais bumbvedējs un universāls 88 milimetru lielgabals 100 EL - tanku iznīcinātājs.
  Karotāji iet un svilpo par sevi.
  Gerda izšauj garu lielgabalu. Tas iedur sānos no IS-2 attāluma un čivina:
  - Mēs atdosim savas sirdis par dzimteni,
  Un mēs Staļinu cepsim un apēdīsim!
  Šarlote izšāva savu raķešu palaišanas ierīci. Viņa aizsedza padomju bunkuru un čīkstēja:
  - Mēs esam neuzvarami!
  Kristīna to paņēma un norūca, nospiežot sprūdu ar kailu papēdi:
  - Mēs to dabūsim abās!
  Dolbanula un trāpīgi un Magda. Iznīcināja padomju pašpiedziņas lielgabalus SU-152. Un viņa iesaucās:
  - Būs laiks, nāks uzvara!
  Gerda iekliedzās, šaujot:
  - Neviens mūs nevar apturēt!
  Šarlote apstiprināja:
  - Bet Pasaran!
  Sarkanmatainais zvērs kopā ar Gerdu pārdzīvoja visu Pirmo pasaules karu, sākot no Polijas un beidzot ar šo maija ofensīvu. Sarkanmatainais velns redzēja daudz lietu.
  Un gatavs cīnīties līdz galam!
  Kristīna arī šauj un atsita zobus. Viņas mati ir zeltaini sarkani. Karā meitenes nenoveco un pat, iespējams, kļūst jaunākas! Viņi ir tik nikni un mīļi. Viņi izcēla zobus.
  Un zobos nav nevienas cauruma.
  Magdai ir mati zelta lapu krāsā. Un arī aktīvi smīn. Forša meitene. Viņai ir tāda agresīva grācija un tūkstoš zirgu enerģija.
  Gerda, meitene ar baltiem matiem, šauj un smaidot piezīmē:
  - Pasaulē ir daudz laba un neglīta... Bet, sasodīts, cik ilgi šis karš ir ievilcies!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un patiesībā otrais pasaules karš ievelkas pārāk ilgi. Visas cīņas, un cīņas... Tas tiešām ir nogurdinoši!
  Kristīna pārvietoja savu baso kāju gar bruņām un kliedza:
  - Bet Lielbritānija joprojām nav uzvarēta!
  Magda šāva uz krieviem un ņurdēja:
  - Jāuzvar! Tas ir mūsu kredo!
  Gerda šņukstēja, šaudīdama uz krieviem, atklājot ziloņkaula zobus:
  - Mums vajag uzvaru!
  Fucked un Šarlote, iesaucās:
  - Viens par visiem, par cenu neiestāsimies!
  Sarkanmatainā un zeltainā zvērā Kristīna iekliedzās:
  - Nē! Nestāvēsim!
  Magda pamāja ar koši sarkanajām lūpām, čivināt:
  - Mēs neejam uz veikalu pēc cenas!
  Un zeltmatainā harpija izšāva.
  Gerda trāpīja arī krievu tankiem. Uztriecās mašīnai un kliedza:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Šarlote piebilda, dziedot līdzi:
  - Visi ienaidnieki mērcējas tualetē!
  Kristīna atbalstīja dziesmas impulsu:
  - Tēvzeme asarām netic!
  Magda turpināja dziesmas balsī:
  - Un mēs visiem komunistiem smadzenēs iedosim!
  Un meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Viņiem parasti ir laba tvertne. Tikai no attāluma grūti izlauzties cauri IS-3 pierē. Bet galu galā vāciešiem ir sarežģīts šāviņš, bet ar urāna serdi. Un armijā ir daudz melno. Kas cīnās ar neprātīgu niknumu. Un ne visi var ar viņiem konkurēt.
  Meitenes ir pieradušas cīnīties basām kājām. Pat Polijā viņi bija tikai vienā bikini un basām kājām.
  Kailā zole saskaroties ar zemi, tā atjaunojas. Varbūt tāpēc meitenes nenoveco! Lai gan laiks skrien! Karotāji, teiksim, ļoti varonīgi.
  Viņi ir paveikuši tik daudz varoņdarbu, bet viņi cīnās kā parastie karavīri. Un vienmēr tikai bikini, un basām kājām. Ziemā viņiem pat patīkami pērt ar basām kājām pa sniega kupenām.
  Gerda šauj un dzied:
  Mēs iesim caur uguni un ūdeni!
  Šarlote ar savu bumbvedēju šāva uz krieviem un teica:
  - Slava prūšu tautai!
  Arī Kristīna izšāva un čīkstēja:
  Mēs valdīsim pār planētu!
  Magda pavirši un apstiprināja:
  - Mēs noteikti!
  Gerda vēlreiz trāpīja šāviņam un čīkstēja:
  - Pat napalms mūs neapturēs!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un pat atombumba, no kuras mēs nebaidāmies!
  Kristīna apklusa un atbildēja:
  - Amerikāņiem neizdevās izveidot atombumbu! Tas ir blefs!
  Magda iesaucās plaukstā:
  - Pasaule nevar izvairīties no jaunās vācu kārtības!
  Un meitenes smiesies.
  Situācija kļuva kritiska. Decembrī padomju karaspēks virzījās uz priekšu centrā. Bet atkal viņi nevarēja pārvarēt spēcīgo Vērmahta aizsardzību ...
  Starp nacistiem un tanku meitenēm Agata un Adala. Viņi cīnās ar E-10, divu cilvēku pašpiedziņas lielgabalu un ļoti ērtu. Kas šauj ārkārtīgi precīzi. Lai gan tā ierocis nav pietiekami spēcīgs, tas īpaši notriec trīsdesmit četrus.
  Agata šauj ar plikiem kāju pirkstiem un sit padomju auto, ļoti precīzi.
  Un tad viņa kliedza:
  - Trešajam reiham!
  Dolbanula diezgan trāpīgi un Adala. Izmantojot arī tukšas noslīpētas kājas.
  Un viņa ar precīzu šāvienu sadauzīja padomju automašīnu. Un viņa iesaucās:
  - Slava mūsu varoņiem!
  Meitenes jāatzīmē ārkārtīgi briesmīgas. Un viņi šauj pietiekami labi. Kas nav metiens, tad sitiens.
  Pašpiedziņas lielgabali E-10 ir ļoti maza mašīna diviem karavīriem un 1,2 metru augstumā ar iznīcinātājiem, kas atrodas guļus stāvoklī. Tāda šeit ir efektīva lieta un ļoti mobila. Sākotnēji viņa svēra tikai desmit tonnas, taču viņas bruņas, kas bija 60 milimetri uz pieres un 30 uz sāniem, Hitleram šķita diezgan vājas. Un viņš lika to palielināt līdz 82 mm pierei un 52 mm sāniem. Bet mašīnas svars ir pieaudzis līdz 16 tonnām, samazinot mobilitāti. Taču Rommels padarīja savu automašīnu par divdesmit centimetriem zemāku un samazināja apkalpes locekļu skaitu līdz diviem cilvēkiem. Un pašpiedziņas lielgabals sāka svērt vienpadsmit tonnas, kas ar 400 zirgspēku dzinēju ļāva tam saglabāt mobilitāti augstā līmenī.
  Agata atkal ar basām kājām trieca ienaidniekam, iedūra IS-2 bruņu apakšējo daļu un dziedāja:
  - Mans lielais spēks!
  Adala arī notrieca padomju tanku, ietriecās mašīnai pa pieri un čivināja:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Un viņa arī izmantoja pliku, noslīpētu kāju.
  Šīs meitenes šeit diezgan cīnās. Un viņi iznīcina padomju, tanku armādi.
  Bet tagad viņi pārgāja uz ieročiem. Un tā viņi tiek izsisti, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņi absolūti nedod žēlastību. Un plikas zoles zib.
  Tomēr meitenes ne tikai šauj un nogalina amatnieces. Jo īpaši tika spīdzināts pusaudzis, kurš tika sagūstīts. Sešpadsmitgadīgais zēns bija ļoti izskatīgs. Meitenes viņu izģērba un piesēja pie priedes. Un tad viņi sāka dedzināt ar lāpām, kā arī aizdedzināja slotas.
  Bija redzams, kā puiša iedegušo, gludo ādu klāja tulznas un pūtītes. Un man jāsaka, ka tas ļoti sāp.
  Adala laizīja lūpas un dziedāja:
  Maza valsts, maza valsts...
  Agada, aizdedzinot zēna papēžus, piebilda:
  - Kurš man pateiks, kurš parādīs, kur viņa ir, kur atrodas!
  Un abas daiļavas kā smejas. Jauneklis tiešām ir izskatīgs. Cik skaisti ir pusaudži sešpadsmit gadu vecumā. Kad tas vairs nav zēns, bet vēl nav vīrietis. Kad sejas vaibsti joprojām pāriet no bērna uz pieaugušo tipu, un šī iemesla dēļ tie ir īpaši skaisti. Kad puišu vaigi vēl sārti un nav klāti ar matiem, tik maigi, kā meitenei. Un āda vēl nav tik spalvaina un raupja kā pieaugušajiem.
  Adala un Agada ir pieredzējuši karotāji, kuri ar prieku spīdzina zēnu. Izbaudi viņa vaidus. Un viņi pat kļūst traki viņa acu priekšā, izrādot valdzinājumu un šaujot uguni.
  Tie ir dzīvnieki .... Puika tika spīdzināts līdz samaņas zaudēšanai. Tad viņi aplēja viņu ar ledus ūdeni, lika pie prāta un atkal spīdzināja, un tas bija jautri.
  Adala, laizīdama lūpas, atzīmēja:
  - Nav nekā skaistāka par spīdzināšanu!
  Agada tam piekrita:
  - Aizrauj!
  Un tagad asprātīgie karotāji iznīcina padomju karaspēku. Un kamēr viņi dzied:
  - Mūsu karalis ir debesu sūtnis,
  Mūsu karalis ir kā dēmons spoku...
  Mūsu karalis ir likteņa izredzētais...
  Mūsu karalis esi tikai tu!
  Lucifers! Lucifers! Lucifers!
  Jā Rommels zināmā mērā un Lucifers. Viņš spēja paveikt šķietami neiespējamo.
  Un tagad nacisti uzvar arvien pārliecinošāk.
  . E-25 griežas ļoti viegli, tādējādi kompensējot rotējoša torņa trūkumu.
  Apkalpē ir tikai divi cilvēki, un augstums ir 1,3 metri. Lieki piebilst, ka efektīvs dizains un viegli izgatavojams.
  Iedomājieties Tiger-2 bruņu un ieroču ziņā T-4 svarā, šī ir grandioza un pārsteidzoša mašīna.
  Agata un Agnese brauc ar E-25, arī meitenes A. Un skaista, cīnoties basām kājām un bikini.
  Un kā viņi šauj, ka nepalaiž garām.
  Agata ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz ienaidnieku un iesaucās:
  - Slava maniem spēkiem!
  Arī Agnese ar kailiem kāju pirkstiem spārdīja ienaidnieku, sita ienaidniekam un izdeva:
  - Un mans spēks ir vēl lielāka godība!
  Un kā pamirkšķināt pretiniekiem. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša.
  Un kā meitenēm patīk spīdzināt.
  Piemēram, kādai komjaunatnei viņi paņēma un ar lāpu sadedzināja viņas sarkanos sprauslas. Un kliedza tik stipri.
  Agnese ar lielu prieku uzcepa papēdi un čukstēja:
  - Ļaujiet tirānam-kolhozniekam mirt!
  Agata tam piekrita, aizdedzinot ienaidnieku:
  - Par lielo Prūsiju!
  Un meitenes smejas.
  Cīņa, pieņemsim, ka viņi nozaga, un liels elles skaistums. Šeit ir IS-2 no viņu precīzā šāviena, kas sadalīts gabalos.
  Agnese iekliedzās plaušās:
  - Slava āriešu komunismam!
  Vācieši cenšas izlauzties līdz Tbilisi. Groznija uzbrūk ar niknumu. Taču drosmīgās četras meitenes stājās viņiem ceļā.
  Nataša ar basu kāju meta nacistiem granātu un dziedāja:
  - Tieši tā...
  Zoja atklāja nāves dāvanu ar kailu papēdi un piebilda:
  - Ienaidnieks...
  Augustīns padevās kaut kam destruktīvam un čīkstēja:
  - Domā...
  Svetlana ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Kas...
  Nataša ar basām kājām iemeta pāris citronus un kliedza:
  - krievu...
  Zoja arī padevās kaut kam enerģiskam un nāvējošam, čīkstot:
  - Pārvaldīts...
  Augustīns palaida nāvējošo, murminādams:
  - Ienaidnieks....
  Svetlana atkal padevās destruktīvajai un vjaknulai:
  - Pārtraukt!
  Nataša pagriezās un čīkstēja:
  - PVO...
  Zoja arī šāva uz melnajiem ārzemniekiem, kurus nacisti savervēja, un čīkstēja:
  - Uzdrīkstēties!
  Augustīns runāja ar spēku un niknumu:
  - Tas...
  Svetlana padevās ar panteras smīnu:
  - AT...
  Nataša ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Cīnīties...
  Zoja ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un nomurmināja:
  - Uzbrukumi!
  Augustīns ierunājās un nomurmināja:
  - Ienaidnieki...
  Svetlana ar kailām zolēm iedeva kaudzi granātu un kā viņa kliedz uz plaušām:
  - Mēs...
  Nataša pieķēra sprādzienu un nošņāca:
  - Niknās...
  Zoja nogrieza nacistus un čīkstēja:
  - Sit!
  Augustīns atkal izšāva un kliedza:
  - Niknās...
  Svetlana šaujot čivināja:
  - Sit!
  Nataša ar savu graciozo, baso kāju atkal iemeta granātu un čivināja:
  - Mēs iznīcināsim nacistus!
  Zoja to paņēma un čivināja:
  - Nākotnes ceļš uz komunismu!
  Un iemeta citronu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Augustīna paņēma un izklīdināja līnijas, un viņas kailās kājas iznīcināja gar Frici:
  - Mēs sadalīsim pretiniekus!
  Svetlana to paņēma un iemeta ar pliku papēdi, granātu kaudzi un čīkstēja:
  Sagrausim fašistus!
  Un četri turpināja šaut un mest granātas. Vācu E-75 kustējās. Mašīna ar 128 mm lielgabalu. Un nošauj sevi.
  Un meitenes meta granātas. Sagrāva nacistus. Un viņi šāva pretī. Viņi kāpa uz priekšu. Tanki atkal ripo. Pārceļ jaunāko vācu "Leopard" -1. Ļoti mobils auto.
  . NODAĻA #4
  Bet viņa meitenes pārņēma un izsita viņu. Viņi saplēsa gabalos mobilo mašīnu ar gāzes turbīnas dzinēju. Un viņi viņu saspridzināja gabalos.
  Nataša smejoties atzīmēja:
  Mēs cīnāmies lieliski!
  Zoja tam piekrita:
  - Ļoti foršs!
  Augustīns gudri atzīmēja:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un viņa ar basu kāju palaida prettanku granātu. Spēcīga meitene. Un viņai ir tik daudz asprātības.
  Svetlana arī ar basās pēdas pirkstiem palaida nāves dāvanu un trāpīja ienaidniekam. Ļoti agresīva meitene, rudzupuķu krāsā acīm. Viņai ir tik asprātība un spēka pāreja!
  Nataša pagriezās un pasmaidīja:
  - Par svēto Krieviju!
  Zoja ļoti aktīvi šāva un pasmaidīja, parādot pērļu zobus:
  - Es esmu tāda līmeņa karotājs, kas neizgaist!
  Augustīns arī izšāva. Pļāva nacistus un gurdēja:
  "Es esmu lielu ambīciju karotājs!"
  Un viņa izcēla pērļu zobus!
  Svetlana apstiprināja:
  - Ļoti lielas ambīcijas!
  Meitenes cīnījās ļoti ilgu laiku. Un, protams, viņi guva panākumus militārajā darbā. Tās ir absolūti krāšņas skaistules. Izcils prāts. Un viņi šauj pirmajā klasē.
  Nataša, šaujot, domāja, ka bez Staļina, ja fīrers viņu būtu nogalinājis. cilvēku dvēselēs bija tukšums. Tas ir tā, it kā tuvinieks būtu miris.
  Lai gan šis gruzīns bija nežēlīgs. Un viņš nedarīja visu pareizi. Par to ir pat anekdote. Kāpēc Ļeņins valkā zābakus un Staļins zābakus? Jo Vladimirs Iļjičs izvēlējās ceļu, un šis ūsainais steidzas pa priekšu.
  Šajā ziņā Staļins nebija optimālais valdnieks. Patiešām, kā to aprakstīja Ļeņins, tas bija pārāk rupji.
  Šis šefpavārs gatavo tikai pikantus ēdienus. Nežēlības ziņā tas bija abpusēji griezīgs zobens.
  No vienas puses, tas palīdzēja uzturēt disciplīnu un stimulēja partijas aparātu. Savukārt vērtīgākie kadri un spējīgākie cilvēki tika izsisti. Jo īpaši pēc kara viņi zaudēja tik lielisku menedžeri kā Voznesenskis. Kam bija vislielākie kalpojumi Dzimtenei.
  Voznesenskis, iespējams, bija ideāls vadītājs: ne tikai grūts, bet arī gudrs un izglītots. PSRS jaunākais zinātņu doktors, akadēmiķis, izcila personība. Bez Voznesenska viņa nāves gadījumā Padomju Krievijas ekonomika neizbēgami būtu nogājusi greizi. Un viņi nevar uzvarēt nacistus.
  Nataša ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - No debesīm...
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un teica:
  - Zvaigznīte...
  Augustīne ar basu kāju palaida nāves dāvanu un dziedāja:
  - Gaišs...
  Arī Svetlana ar basas kājas palīdzību iemeta granātu un izdeva:
  - Kristālisks!
  Nataša pagriezās un nošņāca:
  - Es tev...
  Zoja palaida nāves dāvanu ar kailiem pirkstiem, šņācot:
  - Dziesma...
  Augustīns padevās ar pliku papēdi, kas nes nāvi, un čīkstēja:
  - Es dziedāšu...
  Nataška turpināja, agresīvi dziedot:
  - Apmēram....
  Zoja ar basu kāju iemeta sprādziena paku, izklīdinot nacistus, un čīkstēja:
  - Dzimtā...
  Augustīna ar pliku papēdi iedeva granātu kaudzi, izdalīja:
  - Staļins!
  Meitenes cīnījās drosmīgi, bet izskatās, ka nevar noturēt Grozniju. Skaistules iekrita zem sadales. Viņi ļoti cīnījās ar zagļiem. Un jums ir jāatkāpjas negribīgi. Un tas ir nepatīkami.
  Nataša aizkaitināti čivināja:
  - Mēs ilgu laiku klusēdami atkāpāmies ...
  Augustīns, niknumā mirdzošām acīm, piekrita:
  - Tas bija kaitinoši - viņi gaidīja kauju!
  Zoja to paņēma un nikni dziedāja, bet pārējās meitenes laimīgas to pacēla;
  Celies, lāsta apzīmēta,
  Visa izsalkušo un vergu pasaule!Mūsu sašutusi prāts vārās Un ir gatavs vest mirstīgajā cīņā.
  
  Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli līdz zemei, un tad mēs uzcelsim savējo, mēs celsim jaunu pasauli: Kas nebija nekas, tas kļūs par visu.
  
  Beidziet sūkt asinis, vampīri Cietums, nodokļi, nabadzība!Jums - viss spēks, visas Pasaules svētības, Un mūsu tiesības ir tukša skaņa.
  
  Dzīvi celsim savādāk, Un lūk mūsu kaujas sauklis: Visa vara - darba tautai, Un nost ar visiem parazītiem!
  
  Jūs esat nicināms savā bagātībā, Ogles un kļuvuši par ķēniņiem!Jūs esat jūsu troņi, parazīti, Uz mūsu mugurām uzcelti!
  
  Rūpnīcas, rūpnīcas, kameras - viss ir mūsu darba radīts. Ir pienācis laiks! Mēs pieprasām atdot laupīšanā paņemto.
  
  Pietiek, karaļu labā, ievediet mūs kara trakumā! Karš pret auniem! Miers tautām, streikojiet, karaspēka dēli!
  
  Kad tirāni piespiedīs mūs varonīgi krist cīņā par viņiem, slepkavām! Tad mēs virzīsim pret jums kaujas lielgabalu purnus.
  
  Neviens mums nedos atpestīšanu: ne dievs, ne karalis un ne varonis. Mēs panāksim atbrīvošanu ar savu roku.
  
  Ar prasmīgu roku apspiešanu gāzt, savu labumu atgūt, Uzbriest, rago un drosmīgi kald, Kamēr dzelzs karsts!
  Meitenes skaisti dziedāja un devās ceļā. Un karš sākas...
  Briesmīgie TA-400 un vēl jaudīgāki TA-500, kas pārvadā līdz pat divdesmit tonnām bumbu, iznīcina padomju pozīcijas. Bet Sarkanā armija cenšas noturēties. Pat dziesmas tiek dziedātas ar lielu drosmi.
  Cilvēki būs laimīgi
  Laime uz visiem laikiem...
  Padomju valdība -
  Spēks ir liels!
  Un basām kājām pionieri un pionieri cīnās ziemā Kaukāza kalnos. Bērni izrāda milzīgu drosmi.
  Un parādīt sevi kā drosmīgus.
  Un dziesma atkal skan
  Mēs esam komunisma bērnu pionieri,
  Ugunskurs, telts un vara krāsns...
  Jūras spēku mēs sagrausim pa jokam fašismu,
  Kuru gaida nikns gājiens!
  Un meitene ar sarkanu kaklasaiti ar plikiem kāju pirkstiem met sprādzienbīstamu paku, saplēšot Frici.
  Pēc tam viņš dzied:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Mēs apturēsim lielāko daļu fašisma!
  Un tas zēns, kurš apdedzināja kailo pēdas papēdi, arī ņems to un rēks:
  - Par komunisma planētas varenību!
  Bērni ir ļoti drosmīgi cīnītāji. Lai gan dažreiz viņi sagaida tik mežonīgu spīdzināšanu.
  Nacistu ofensīva turpinās. 9. janvārī nacisti jau bija ieņēmuši vairākas pilsētas, tuvojoties Tbilisi.
  Nacistu spēks ir liels.
  Tomēr pat mazi bērni cīnījās pret nacistiem. Zēni un meitenes meta vācu tankus, pašpiedziņas ieročus un kājniekus ar improvizētām sprāgstvielām.
  Daži izmantoja mazas katapultas un lielus katapultus. Tas izrādījās ļoti efektīvs.
  Bērni parasti ir tādi cilvēki, jautri un pakļauti varonībai. Lai gan viņiem basās kājas ir sarkanas no aukstuma, kā vārnu pēdas. Bet griba ir nesatricināma.
  Pionieri cīnījās ļoti drosmīgi. Viņi zināja, ko nozīmē fašistu gūsts.
  Piemēram, meitene Marinka nokļuva nacistu skavās. Viņi ieeļļoja viņas basās pēdas un novietoja pie cepeškrāsns. Liesmu mēles gandrīz nolaizīja meitenes kailos, rūdītos papēžus no ilgas pastaigas basām kājām. Spīdzināšana turpinājās apmēram piecpadsmit minūtes, līdz zoles pārklājās ar tulznām. Tad meitenes basās kājas tika atraisītas. Un atkal viņi uzdeva jautājumus. Viņi mani sita ar gumijas šļūtenēm pa manu kailo ķermeni.
  Tad viņi gāja garām straumei... Marinka pratināšanas laikā tika nomocīta līdz desmit samaņas zudumam. Un tad viņi ļāva viņai atpūsties. Kad basās pēdas nedaudz raustījās, tās atkal iesmērēja ar eļļu un atkal cēla cepeškrāsni. Šādas spīdzināšanas var atkārtot daudzas reizes. Un spīdzināšanu ar strāvu, un pātagu ar gumijas šļūtenēm.
  Marinka tika spīdzināta sešus mēnešus. Līdz viņa kļuva akla un kļuva pelēka no spīdzināšanas. Tad viņi viņu dzīvu apraka zemē. Pat lodi neizniekoja.
  Pionieris Vasja, nacisti sasita ar karstu stiepli uz viņa kailā ķermeņa.
  Pēc tam kaili papēži tika apdedzināti ar karstām dzelzs sloksnēm. Puisis neizturēja bļaušanu, bet tomēr nenodeva savus biedrus.
  Nacisti viņu dzīvu izšķīdināja sālsskābē. Un tās ir šausmīgas sāpes.
  Tie Friči ir tādi briesmoņi... Komjaunietis tika spīdzināts ar dzelzi. Tad viņi to pakarināja uz plaukta, pacēla un nometa lejā. Tad viņi sāka dedzināt ar karstu lauzni. Ar knaiblēm tika izrautas krūtis. Tad deguns tika burtiski norauts ar karstām knaiblēm.
  Meitene tika nomocīta līdz nāvei... Viņi viņai salauza visus pirkstus un kāju. Cita komjaunatne Anna tika iesista pātā. Un, kad viņa nomira, viņi dega ar lāpām.
  Īsāk sakot, nacisti ņirgājās, cik labi varēja un kā gribēja. Viņi visus spīdzināja un spīdzināja.
  Nataša un viņas komanda joprojām cīnījās ielenkumā. Meitenes kaujā izmantoja kailās, graciozās kājas un meta granātas. Viņi cīnījās pret Fritz pārākajiem spēkiem. Viņi turējās ļoti drosmīgi un negrasījās atkāpties.
  Sagūstītās pilsētas Tbilisi iedzīvotāji satika vāciešus, nokrītot uz ceļiem. Daži zēni, neskatoties uz sniegu, bija basām kājām un paklanījās nacistiem.
  Apbrīnojama sakāve. Vācu meitenes piespieda zēnus skūpstīt viņu zābakus vai plikus papēžus. Apjukušie un nobijušies zēni paklausīgi to darīja.
  Dažas sievietes kutināja zēnu papēžus un sita tos ar nūjām. Tas izskatījās ļoti seksīgi.
  Briesmīgi, lai gan novecojuši gan morāli, gan faktiski, "Tīģeris" -2 satriec vīriešus. Pieaugušie vīrieši tiek nogalināti. Dzīvas ir palikušas tikai sievietes un bezbārdas zēni. Un lai pieauguši vīrieši mirst zem kāpuriem. Un gāja garām daudziem cilvēkiem.
  "Royal Tiger" ir jaudīga tvertne. Un tāds čalis, ka padomju karavīri bēg... Un cik daudzi no viņiem sadega no varas zibens.
  Un tagad virs domes ēkas karogs ar nacistu svastiku.
  Vācieši virzās arī uz citām Gruzijas pilsētām. Viņu karaspēks ir kā brūns mēris. Un iespaidīgs spēks.
  Padomju karavīru masa padodas. Lielāko daļu no tiem sasmalcina smagāki "Panthers" -2 un "Tīģeri", jo šie atkritumi nav vajadzīgi. Sievietes nokrīt uz ceļiem un tiek vadītas basām kājām.
  Tik iespaidīga katastrofa.
  Jak-9 steidzas kaujā. Šī iekārta tiek ražota lielos daudzumos. Bet tas maz noder. Vācu dūži tikai iegūst kontus. Un viņi šauj lielā skaitā. Un puikas jau ir pie stūres. Un cīnās meitenes arī cīnās.
  Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova cenšas noturēt nacistus debesīs. Meitenes vienā bikini un basām kājām. Un abi ir ļoti skaisti un ļoti kaujinieciski nozagti.
  Anastasija cīnās un manevrē. Viņas cīnītājs rada mirušu cilpu, un vācu Focke-Wulf mašīna tiek notriekta. Un viņš izmanto savus kailos kāju pirkstus.
  Meitene neaizmirst raudāt:
  - Es esmu super klases cīnītājs!
  Akuļina arī šauj uz ienaidnieku. Un viņš to dara kārtīgi. Un viņš izmanto arī plikus kāju pirkstus.
  Un rēkt plaušās:
  - Slava komunismam!
  Kaukāzs jau ir uz krišanas robežas, un tas kļūst arvien dramatiskāk.
  Un vācieši ir nikni un izmanto spīdzināšanu. Vācu pionieru meitenēm īpaši patīk spīdzināt.
  Šeit ir Gerds un Šarlote, apmēram trīspadsmit gadus vecs zēns, izģērbušies. Un viņi sāka kutināt pionieri. Serjožka smējās un murrāja. Tad Gerda pienesa šķiltavas puisim pie kailā, apaļā papēža. Liesmas nolaizīja pioniera nedaudz raupjās zoles. Viņš kliedza no sāpēm. Bija tulznas.
  Vācu meitenes ķiķināja:
  - Tas būs ļoti forši!
  Un viņi sāka pātagu zēnu pātagu. Viņš vaidēja un sāka kliegt. It īpaši, kad meitenes sāka nest lāpas ar uguni uz viņa basām kājām. Tad pionieri uzlika viņam uz kailām krūtīm karstu dzelzi, un zēns zaudēja samaņu.
  Jā, vācu karotāji ir augšā. Zēna mocīšana ir lietu kārtībā.
  Spīdzinot taču ne tikai zēnus, bet arī komjaunatnes biedrus. Meitenes izģērba un veda uz plaukta. Tur viņi pievilka, bija spiesti izliekties un burtiski saviebties sāpēs skaistules. Un zem kailajām meiteņu kājām viņi aizdedzināja cepeškrāsni, draudot pārogļot zoles.
  Kā komjaunieši kliedza no mežonīgām sāpēm ... Cik tas viss bija nežēlīgi. Un nacisti ieelpoja degošas miesas smaku savās nāsīs un smējās, sita viens otram pa gurniem un kliedza:
  - Sveiks, fīrers! Mēs nogalināsim visus!
  Un atkal cilvēku spīdzināšana un spīdzināšana. Īpaši interesanti ir spīdzināt pionierus. Zēnus piekauj līdz nāvei, un tad uz brūcēm uzber sāli un liek vaidēt. Jā, tas ir ārkārtīgi kaitinoši.
  Un kad viņi izmanto arī karstu vadu. Tas padara to daudz sāpīgāku.
  Un nacisti jau ir ieņēmuši Mahačkalu. Un viņi virzās uz Azerbaidžānas teritoriju. Un viņi jau ielenca un bloķēja Erevānu. Un viņi ar visu pārņem Batumi izmisumu. Un tas ir agresīvs.
  Maršals Rokossovskis gandrīz pats nomira. Bija jūtams, ka padomju karaspēks ir pakļauts spiedienam un sabrūk. Pieaug padevušos un dezertieru skaits. Un daudzi piloti kļūst nomākti.
  Lai gan Anastasija Vedmakova un Akuļina Orlova joprojām izvairās no sakāves. Meitenes cīnās drosmīgi un izmisīgi.
  Pirms cīņas Anastasija izstājās kopā ar trim puišiem, lai savāktu sevī fenomenālu kosmisko spēku.
  Un tiešām uzlādēts kapitāli. Un izmisīgi notrieksim ienaidniekus.
  Un, izmantojot plikus kāju pirkstus.
  Un viņa iekliedzās plaušās:
  - Esmu lielisks pasaules čempions!
  Un kā ar pliku papēdi uzspiedīs uz sviras.
  Akulina Orlova ir arī izmisusi kaujas vajātāja. Un, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, viņš saspiež Vērmahta lidmašīnu.
  Šeit viņa notrieca ME-109 K. Šī iekārta, iespējams, jau ir novecojusi, taču ir pārdzīvojusi virkni modifikāciju. Un uz tā jūs varat veiksmīgi cīnīties.
  Akulina Orlova, kas darbojas ar mežonīgu niknumu, dziedāja:
  - Sveiciens lielajam komunismam! Fašisms tiks uzvarēts!
  Un atkal ar pliku papēdi, bet kā nospiedīs.
  Tās ir dažas trakas meitenes.
  Bet ļoti nevienlīdzīgi spēki Kaukāzā. Lai gan tiek uzskatīts, ka tur vīrieši ir visi ērgļi. Bet krievietei neviens nevar pretoties.
  Un karotāji ir tik agresīvi un forši. Lidmašīnas šauj, neskatoties uz to kvalitatīvo pārākumu.
  Akulina Orlova dziedāja:
  Saules aplis...
  Un nogāza ienaidnieku ar pliku kāju pirkstu palīdzību.
  Anastasija Vedmakova, spaidot pogas ar sarkanajiem sprauslām un apgāžot nacistus, turpināja:
  Vācieši ir apkārt...
  Akuļina čīkstēja, nogriežot citu vācu lidmašīnu:
  - Hitlers devās uz izlūkošanu!
  Anastasija aizrāvās ar nacistiem, turpināja:
  iekrita bedrē...
  Akuļina, precīzi šaudama, ķiķināja:
  - Es salauzu kāju...
  Vedmakova intensīvi un precīzi šāva, atzīmēja:
  - Un atvadījās!
  Un meitenes korī rēca:
  -Lai vienmēr būtu degvīns,
  desa un siļķe ...
  Tomāti gurķi,
  Ar to Hitlers beidzas!
  Akuļina, atkal nosūtot nāves dāvanu nacistiem, atzīmēja:
  - Patiesībā tev ir jādzied; Rommels beidzas!
  Vedmakova, ar kailiem pirkstiem mērķējot uz lielgabalu ar gaisa lādiņiem, piekrita:
  - Protams - Hitlers jau ir nobraukts posms!
  Tur, kur nav Rommela-Hitlera personīgās ietekmes, padomju karaspēks mēģina kaut kā organizēt pretestību. Bet tas ir ārkārtīgi grūti. Bet viņi joprojām dara visu iespējamo un neiespējamo.
  Un bērni arī cīnās. Un pionieri dodas kaujā. Kas satiek ienaidnieku ar Molotova kokteiļiem un šāvieniem no ieročiem.
  Zēni un meitenes, novājējuši un saskrāpēti kā vienmēr kaujā. Un viņi cīnās drosmīgi un ārkārtīgi izmisīgi.
  Cik viņu bērnu mirst un paliek saplosīti.
  Vācu pilotes Ģertrūde un Adala, sita ar basām kājām, iekāpa divvietīgā XE-328, reaktīvā mašīnā - tas ir briesmonis ar desmit gaisa lielgabaliem.
  Lietus bija tikko pārgājis, un meitenes atstāja graciozas, ļoti skaidras pēdas no savām kailajām kājām.
  Viņi bija tik vilinoši, ka lidlaukā dienējošie pusaudži kāri ar acīm aprija kailās pēdas, un pat zēni sāka uzpūst pilnību. Kopumā pilotu bija daudz - cīņas parādīja, ka sievietēm vienlīdzīgos apstākļos ir divas reizes lielāka izdzīvošanas rādītāja nekā vīriešiem. Un tas nozīmē, ka tie ir efektīvi. Un Hitlers-Rommels, pareizāk sakot, feldmaršals fīrers, protams, nav tāds cilvēks, lai kādu žēlotu.
  Pašā Trešajā Reihā oficiāli tika ieviesta daudzsievība - tiesības uz četrām sievām. Tas ir ļoti praktiski. Bet ne pārāk iekļaujoties kristīgajās tradīcijās. Nav brīnums, ka fašisms meklē jaunu reliģijas formu. Fīrera feldmaršals uzstāj, ka tas ir monoteisms, bet tik īpašs - ar pagānu, seno ģermāņu dievu panteonu. Protams, pats Hitlers-Rommels šajā panteonā ir novietots pāri visam kā Visaugstākā Dieva vēstnesis un vēstnesis.
  Tātad fīreram, protams, ļoti patīk sevi pilnveidot.
  Ģertrūde un Adala palaiž debesīs savu daudzfunkcionālo uzbrukuma lidmašīnu, kas var pildīt arī iznīcinātāja lomu.
  Karotāji ir ļoti pārliecināti. Krieviem nav reaktīvo lidmašīnu, un diez vai viņi spēs izturēt debesu tīģeru uzbrukumu.
  Ģertrūde norūca:
  - Es esmu degošas straumes bruņinieks ...
  Adala entuziastiski apstiprināja, zobus rādot:
  - Un es visus pārbaudīšu!
  Meitenes smējās. Viņi spieda savus kailos papēžus uz pedāļiem un grieza reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu.
  Vēl bija tumšs, bet austrumos jau bija redzama gaismas svītra. Meitenes svilpa... Zem viņām jau peldēja Krievijas plašumi. Sievietes karotājas ķiķināja un piemiedza viena otrai ar aci. Viņi ir tik ekstravaganti un skaisti.
  Un basām kājām, protams, neapgrūtinot sevi ar tādu meitenei karā nevajadzīgu lietu kā kurpes.
  Un jutība lidmašīnā palielinās vairākas reizes.
  Šeit viņiem pretī paceļas padomju mašīnas. Skrūve Yak-9, iespējams, ir visvairāk masveidā ražotā mašīna starp jaunākajiem izlaidumiem. Nav pārlieku bruņots, bet salīdzinoši lēts un ar mazām bruņām. MIG-5, ātrāks, ar ložmetējiem. MIG-3 ir agrāks modelis. LAGG-7, iespējams, ir ātrākais un bruņotākais putns. Jaunākajā modifikācijā ir pat trīs 20 mm lielgabali.
  Bet tās visas ir ar propelleru darbināmas mašīnas - reaktīvie lidaparāti nav radīti. Un vācieši jūtas ļoti pārliecināti.
  Ģertrūde izšauj desmit gaisa lielgabalus. Viņi trāpīja 30 mm un diviem 37 mm lielgabaliem. Viņi kā ugunīgs viesulis steidzas cauri padomju lidmašīnām. Tomēr sarkanie piloti cenšas izvairīties un iet uz astes.
  Adala šobrīd manevrē. Jūs nevarat braukt ar vācu automašīnu priekšgalā, taču iekļūšana astēs ir sarežģīta. PSRS karaspēkam uzbrukums nav negaidīts. Pretgaisa lielgabali jau ir palaisti. Uzsprāguši čaumalas spīd tumsā.
  Vācieši piedzīvo zināmu nervozitāti. Likās, ka viņi jau ir redzējuši tik daudz, ka ne par ko nebrīnīsies, bet ... padomju piloti ir drosmīgi un nebaidās no zaudējumiem. Nekas viņus biedē. Bet ar pieredzi nepietiek. Vācu lidmašīna viegli iznāk no niršanas un notriec padomju automašīnu. Salauž vēl vienu gabalos.
  Vācu ieroču spēks ir ļoti liels. Šī ir sastāvdaļa, kurā Fritz ir milzīgas priekšrocības salīdzinājumā ar Krieviju. Bet nacistu ātrums ir kolosāls.
  Adala paātrinās un laužas uz priekšu. Un Ģertrūde izšauj raķetes uz ienaidnieku. Padomu saņem zobi. Daļa munīcijas ir vērsta pret karstumu vai skaņu.
  Adala čukst:
  Viņi mūs nenogalinās!
  Meitenes griež savu mašīnu... Viņas cenšas būt foršas. Un tad padomju iznīcinātājs taranē tuvējo vācu reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu. Un kā tas sāk plosīties, un šķelties. Gan debesis, gan gaiss.
  Ģertrūde čukstēja:
  - Trakā nāve!
  Karotāji bija nepārprotami apjukuši, un viņus tā var taranēt.
  Tanki virzās uz robežu. Leģendārā Gerdas, Šarlotes, Kristīnas un Magdas ekipāža.
  Četriem karotājiem izdevās segt sevi ar slavu, cīnoties gan ar britiem, gan amerikāņiem. Karadarbības laikā ar Ameriku daiļavas apguva tanku Panther-2. Nav slikta mašīna, pārāka par šermaņiem gan bruņojumā, gan frontālās bruņās. Vēlākajam "Pershing" praktiski nebija laika karot. Jā, un viņš nav sāncensis "Panther" -2.
  Tad četras meitenes ieguva leģendāro slavu. Lai gan kopumā viņu krāšņais ceļš sākās četrdesmit pirmajā gadā. Himlers pārliecināja fīreru izmēģināt sieviešu bataljonus kaujās, no īpaši apmācītiem āriešiem.
  Cīņas parādīja, ka sievietes nebūt nav vājais posms un prot labi cīnīties. Un tajā pašā laikā sedz mazāk zaudējumus nekā vīrieši. Karavīri cīnījās arī kājnieku sastāvā, basām kājām sita pa karstajām Sahāras tuksneša smiltīm. Un apguva tankus. Izmēģinājis "Tīģeri" cīņās ar Lielbritāniju.
  Tomēr arī padomju meitenes uz SU-100 cīnās labi.
  Lai gan Krievijas pozīcija šķiet bezcerīga. Bet karotāji kopā ar Elizabeti cīnās kā ērgļi.
  Jekaterina nospiež sviru ar plikiem kāju pirkstiem. Raida šāviņu, kas iedūris nacistu E-50 auto sānos un rūc:
  - Par lielo sarkano un sārtināto komunismu!
  Jeļena arī sadūra lielgabalu, izmantojot savu kailo, smalko kāju. Viņa precīzi trāpīja ienaidnieka tankam.
  Meitene čivināja:
  - Par manu skaisto Krieviju!
  Eifrazija agresīvi atzīmēja, izraisot ļoti mērķtiecīgu uguni:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Un viņš izmanto arī plikas, noslīpētas kājas.
  Padomju mašīna ir ļoti spēcīga un kaujinieciska. Un šauj diezgan labi.
  SU-100 spēj iekļūt E-50 sānos. Bet meitenes pat izlaužas cauri viņas pierei, nokļūstot lure vai no gala līdz galam. Un viņi pārgrieza metālu.
  Elizabete, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, šāva uz ienaidnieku. Un čivināja:
  - No zilās straumes...
  Jekaterina arī izšāva, šoreiz paspiežot sviru ar savu koši nipeli un dūkdama:
  Upe sākas...
  Elena, agresīvi smaidot un šņācot, izdeva:
  Nu draudzība sākas...
  Un viņa arī nospieda sviru ar pliku papēdi.
  Eifrazija iesaucās, šaujot uz ienaidnieku:
  - Ar smaidu!
  Meitenes ļoti aktīvi strādā pie SU-100. Un iznīcināt ienaidnieka aprīkojumu.
  Un Baku nomalē pionieri rok tranšejas. Ir dažādu tautību puiši. Jo īpaši daudzas spilgtas galvas mirgo. Ir sarkani un melni un blondi bērni.
  Viņus vieno viena lieta: ticība komunisma triumfam un basām kājām. Skaidrs, ka ne visiem kara laikā ir kurpes, un tāpēc solidaritātes zīmi visi bērni vicinās ar plikiem, apaļiem papēžiem. Ziema Aizkaukāzijā ir diezgan maiga, un, pārvietojoties un strādājot ar lāpstām, aukstums nav tik briesmīgs.
  Bērni strādā ar entuziasmu un dzied:
  Cel uguni, zilas naktis,
  Mēs esam pionieri - strādnieku bērni ...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  . NODAĻA #5
  Un te atkal atskan trauksme. Zēni un meitenes lec uz tranšejas dibenu. Un no augšas jau sāk sprāgt šāviņi: strādā ienaidnieka artilērija.
  Paška jautāja Mašai:
  - Nu, vai tu domā, ka izdzīvosim?
  Meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs pretosies vismaz vienu reizi, visgrūtākajā stundā!
  Pionieris Saša loģiski atzīmēja:
  Mūsu varonība ir nesatricināma.
  Zēns ar savu kailo zoli uzsita pa akmeņiem. Redzams, ka puika piebāza sevi ar pamatīgām ķirbēm.
  Meitene Tamāra atzīmēja:
  Mēs cīnīsimies bez bailēm
  Mēs netiksim nogriezti ne soli atpakaļ...
  Lai krekls ir piesūcināts ar asinīm -
  Vairāk ienaidnieku, pārvērtiet bruņinieku ellē!
  Zēns Ruslans, pionieris ar melniem matiem, atzīmēja:
  Paiet gadsimti, pienāks laikmets,
  Kurā nebūs ciešanu un melu ...
  Cīnies par to līdz pēdējam elpas vilcienam -
  Kalpo savai Dzimtenei, tu no sirds!
  Zēns Oļegs, tievs un gaišmatains, čivināja, panti:
  Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa skatiens...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nepazītu skumjas,
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Puiši un meitenes aplaudēja unisonā.
  Bet tagad reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas jau lido un met bumbas. Un tas ir agresīvs ieraksts.
  Oļegs un Saša pacēla katapulu un palaida nāves dāvanu. Un stobru notrieca nacistu uzbrukuma lidmašīna.
  Meitene Nataša dziedāja:
  - Komjaunums nav tikai vecums,
  Komjaunums ir mans liktenis!
  Es uzvarēšu kosmosu, es ticu
  Dzīvosim mūžīgi!
  Ahmeds, pionieris no Azerbaidžānas, smaidot atbildēja:
  - Jūs vēl neesat komjaunietis Nataša!
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju un atbildēja melodiskā balsī;
  Blakus tēviem ar jautru dziesmu,
  Mēs iestājamies par komjaunatni...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Arī Oļegs iespieda savu kailo, bērnišķīgo kāju un iesaucās:
  Spēcīgāks āmurs saspiež proletārieti,
  No titāna rokām, kas sasmalcina jūgu ...
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei,
  Un gaisma pēcnācējiem, labi!
  Bērni ir sajūsmā. Un patiesībā vācieši bombardēja, un tikai viena meitene dabūja šķembu plikajā, apaļajā, rozā papēdī.
  Pioneer kliedza, bet tad iekoda viņai lūpā.
  Un tā viņi gatavojās atvairīt uzbrukumu. Un tur jau ir tanki ar nacistiem. Briesmīgie E-100 pārvietojas. Tik spēcīgas un bīstamas mašīnas.
  Viņiem ir šāda aizsardzība. Ka nevar tikt cauri no jebkura leņķa. Jūs nevarat to trāpīt tikai no viena leņķa. Vienīgā iespēja ir lauzt sliedes.
  Bērni ir gatavi cīnīties, un vicina basām kājām. Šeit viņi uz stieples stumj pakas ar paštaisītām sprāgstvielām zem nacistu pēdām. Tas darbojas un iznīcina Rommela armijas tanku ruļļus.
  Un tas izskatās briesmīgi.
  Saša čīkst:
  - Slava komunismam!
  Puika Paška šauj ar Oļegu no katapulta un čīkst:
  - Slava pionieriem!
  Puisis Ruslans kopā ar meiteni Sufīru ar stiepli velk zem vācietim mīnu un kliedz:
  - Slava PSRS!
  Kaujas bērni no Azerbaidžānas un krievu puiši. Iedeguši, tievi, basām kājām pionieri pret kolosālu tanku armādu.
  Meitene Tamāra trata savu graciozo, mazo, baso kāju un saka:
  - Slava Krievijai!
  Pionieris Ahmets, šaujot uz ienaidnieku, apstiprina:
  - Mēs kopā esam draudzīga ģimene!
  Puika Ramzans, rudmatainais azerbaidžānis, apstiprina, izsitot automašīnu:
  - No vārda mēs esam simts tūkstoši es!
  Bērni draudzīgi... Lūk, armēņu meitene Azatui, kura arī veikli ar stieples palīdzību pārliek sprāgstvielu zem fašista kāpura un čīkst:
  - PSRS ir tautu ģimene!
  Cita armēņu meitene Aghas saka:
  - Neliecieties pie fašisma:
  Un meitene parāva stiepli ar plikiem kāju pirkstiem. Daudziem azerbaidžāņu un armēņu bērniem ir blondi mati un viņi nav atšķirami no slāvu bērniem, kuru arī ir daudz. Kurš vāciešus atstāja, citas krievu ģimenes apmetās Azerbaidžānā pat cara pakļautībā.
  Kaukāzā ir daudz slāvu. Daudz jauktu pāru. Jā, un bērniem parasti ir gaišāki mati nekā viņu vecākiem. Un slāvu puiši iedegās tā, ka no vietējiem tos nevar atšķirt. Turklāt bērni parasti ir līdzīgāki nekā pieaugušie.
  Tātad cīnās starptautiskais padomju zēnu un meiteņu bataljons, un viņi visi ir vienoti un ļoti līdzīgi. Viņu kailie papēži mirgo kustībā.
  Un sapņi bērni sūta nāves dāvanas. Šamils un Serjožka, abi pionieru zēni, velk vadu. Un tagad vācu E-50 apstājas ar salauztu kāpuru.
  Zēni unisonā dzied:
  Savienība neiznīcināmas, brīvas republikas,
  Tas nebija rupjš spēks, nevis bailes, kas pulcējās ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un draudzība un saprāts, un drosme sapņos!
  Un bērni ir sajūsmā. Viņi smaida ar baltiem, vienmērīgiem zobiem. Un viņi ir laimīgi, lai gan viņiem draud nāve.
  Un vācieši sūkstās. Iznīcināti tanki šauj no lielgabaliem un skribelē ložmetējus.
  Daži vācu transportlīdzekļi ir aprīkoti ar granātmetējiem un ir ļoti bīstami.
  Zēns Maksimka un meitene Zara no Azerbaidžānas, atspiedušies uz basām kājām, zem ienaidnieka izvilka mīnu un izsita fašistu mastodonu.
  Un kliedza pilnā sparā:
  - PSRS labā!
  Bērni ir tik smieklīgi.
  Ieročus izmanto arī pionieri Abass un Vladimirs. Šajā gadījumā katapulta un sagraut E-75 kāpurķēžu nacistiem. Tad zēni dziedāja:
  - Par planētas varenību komunisma aizsegā!
  Arī Oļegs un Abdula ir dažādu tautu pionieri, taču ar vienu sirdi viņi arī palaiž sprāgstvielas. Viņi uzsit E-100 un dzied ...
  Mēs atvērām planētu tautām,
  Ceļš uz kosmosu, uz neredzētām pasaulēm...
  Tiek dziedāti varoņdarbi -
  Lai uz visiem laikiem izdzēstu nāves rētu!
  
  Zem Krievijas svētā karoga,
  Mierā, draudzībā, laimē un mīlestībā...
  Visas zemes cilvēki kļūs laimīgāki,
  Tālumā izklīdīs elles tumsa!
  Šeit cīnās ar bērniem...
  Abdurrahmans un Svetlana, azerbaidžāņu zēns un meitene no Baltkrievijas, savilka kopā vadu un izsita fašistu tanku. Un viņi dziedāja:
  - Svētās Krievijas lielais vārds,
  Mirdz pār pasauli - kā saules stars ...
  Es ticu vienotībai, mēs kļūsim laimīgāki,
  Parādīsim cilvēkiem pareizo ceļu!
  Bērni ir ļoti drosmīgi. Un nacisti bija vienkārši šokēti par tik spītīgu un niknu pretestību.
  Abudurrahmans ir pionieris, viņš saņēma fragmentu plikajā zolē. Tas iedūrās bērna kājas saslimušajā virsmā.
  Zēns šņāca:
  - Un tas man sāp!
  Arī Svetlana trāpīja pa apaļo papēdi, un saskrāpēja plecu. Bet meitene nošņācās:
  - Nelauziet pionierus!
  Vācu auto taranēja arī Azims un Kolka.
  Zēni norādīja ar vadu un dziedāja:
  Nodevīgais ienaidnieks devās uzbrukumā,
  Bet es ticu, ka tas nekļūs, padomju cilvēki...
  Ienaidnieks gaida sakāvi un aizmirstību,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Ienaidnieks gaida: sakāve un aizmirstība,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Bērni ir drosmīgi un nelocās. Un viņi vēlas uzvarēt. Un viņi dzied un cīnās.
  Vācieši cieš smagus zaudējumus. Tiesa, pārsvarā viņiem ir nolauztas sliedes un ruļļi. Un tas nav nāvējošs.
  Sliktāk tiem pionieriem, kuri tika saņemti gūstā.
  Zēnu Abdulhamidu, kad viņš tika saņemts gūstā, nacisti nolika uz plaukta. Viņi ievietoja pioniera basās kājas blokā un sāka karināt uz āķiem smagumus. Un tad viņš iekurināja uguni. Un zēna kailos papēžus nolaizīja uguns. Un viņam uz muguras uzkrita pātaga. Viņi mani ilgi sita. Un tad nacisti sāka lauzt ribas ar karstām knaiblēm.
  Zēns, miris no spīdzināšanas, kad viņa ribu dzelzs, sarkana no karstuma, viņu saspieda, dziedāja:
  Berlīne ir gandrīz zem mūsu varas,
  Caur binokli mēs redzam nolādēto Reihstāgu ...
  Es ceru, ka drīz būs miers un laime;
  Ko es aprakstīšu savos dzejoļos!
  
  Krievija atvēra komunismu pasaulēm,
  Viņa kļuva par ģimeni visiem.
  Bet Vērmahts mums piebāza cūkas purnu,
  Un tagad asinis šļakstās no vēnām kā no strūklakas!
  
  Ko fīrers pie mums nejauši aizmirsa,
  Es gribēju iegūt zemi un vergus!
  Fašisms gāja ar ļoti ilgu kampaņu -
  Un šeit ir īsts murgs, elles sapņi!
  
  Vienkāršs zēns, basām kājām zēns,
  Nesen sasēja sarkanu kaklasaiti.
  Viņš gribēja būvēt pasauli pats bez Dieva,
  Bet pēkšņi no debesīm izlauzās napalms!
  
  Man bija jāskrien uz priekšu, mēs bijām AWOL,
  Tādus jauniešus neviens negrib ņemt!
  Bet zēns-cīnītājs šautenē to izdarīja,
  Tēvu ceļš izrādījās cienīgs!
  
  Cīnījās tur, kur gan viltība, gan spēks,
  Un vājums ir arī rūgts, diemžēl ...
  Biedriem bija jārok kapi
  Priežu zārku ēvelēšana salnā!
  
  Es esmu pionieris, kurš tagad ir pieradis pie ciešanām,
  Viņš devās uz izlūkošanu basām kājām, sniega kupens kraukšķēja.
  Varbūt sods par neticību,
  Ka es negribēju pazīt Jēzu!
  
  Bet kādas ir trīs Golgātas stundas?
  Ir pagājuši vairāk nekā trīs kara gadi!
  Jebkurā ciematā atraitnes rūgti raud,
  Kā dēli gāja bojā lauku kapos!
  
  Es izdzīvoju, biju šokēts, ievainots no lodes,
  Bet par laimi viņš palika kājās!
  Mēs godīgi atdevām parādu Vācijai,
  To fašismu mēs esam samīdījuši putekļos!
  
  Esmu nobriedusi, bet joprojām esmu zēns,
  Ūsas nelauzās cauri, bet jau titāns!
  Jā, pieaugušais, un varbūt pat pārāk daudz,
  Galu galā sirds kļuva cieta kā metāls!
  
  Hero Star augstākā balva -
  Pats Staļins, ticiet man, nodeva!
  Viņš teica: ir jāņem piemērs no tādiem cilvēkiem kā jūs,
  Cīnītāji vilto Ēdenes durvju atslēgas!
  
  Bet tagad noliec drosmīgo šauteni,
  Paņem, knaibles, āmuru un strādā!
  Izveidojiet buru laivu un laivu no koka
  Un izveido lidmašīnu, lai putns uzlidotu!
  Un tagad četrinieks ir saņēmis vēl jaudīgāku un perfektāku "E" -50 vai "Panther" -3, kas izceļas ar spēcīgiem ieročiem un aizsardzību.
  Karotāji jutās ļoti pārliecināti. Tvertnes vadība ir vismodernākā ar kursorsvirām. Jaunākais auto. Pat gāzes turbīnas dzinējs. Bet ir arī daudz "Panther" -2. Jebkāda līmeņa trīsdesmit četri nelīdzinās šādai mašīnai.
  Gerda gulēja atzveltnes krēslā. Viņa bija bikini. Meitenes jau ir pieradušas cīnīties puskailām. Karstās tuksneša smiltis dedzināja viņu basās pēdas, kalnu oļi sadūra viņu kailās zoles. Bet karotāji nemaz nelūza un nesarīvējās pulveros.
  Apkalpes komandieris, kuram tika piešķirtas daudzas balvas, šņāca:
  - Un tagad Krievija ir pret mums! Gaidāmi jauni piedzīvojumi un uzvaras!
  Viņa pakratīja savu balto kā sniega galvu. Dabiski blonda, ļoti skaista un iedegusi.
  Šarlote pasmīnēja.
  Šai meitenei bija vara sarkani mati, kas dega kā liesma. Arī skaistule, ar bronzas iedegumu. Bikini, iedegusi, muskuļota. Ar basām kājām, stutējot uz karstām smiltīm un asiem akmeņiem.
  Ugunīgais velns piezīmēja:
  - Krievi, iespējams, ir mūsu fanātiskākie pretinieki!
  Kristīna pacēla balsi. Viņas mati ir vara dzelteni, arī deg kā liesma, bet ar zeltainu nokrāsu. Un tas pats iedegums, muskuļi un skaistums. Izteiksmīga un tajā pašā laikā maiga seja. Un bikini. Kājas, kas ir spiedušās kilometriem uz cietas un degošas virsmas, bet nav zaudējušas savu graciozitāti un gludās līnijas. Kailie pirksti ir glīti apgriezti un ļoti veikli.
  Rudmatainā meitene jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Magda atbildēja viņas vietā. Šai meitenei ir balti zeltaini mati, medus blondi. Ļoti skaista, muskuļota, ar izteiksmīgu seju un safīra-smaragda acīm. Arī kājas ir rūdītas, ar apaļiem papēžiem un taisniem pirkstiem. Varbūt Magdai ir vismaigākā seja, gandrīz lēnprātīga, neskatoties uz viņas drosmīgo zodu. Piemēram, Gerda izskatās skarbāka. Mazliet maigāka ir Kristīna, un viņa nav tik samaitāta kā Šarlotes ragana.
  Magda atzīmēja:
  - Viņiem ir tāda totalitāra sistēma kā pie mums. Tāpēc viņi ir stingrāki!
  Gerda pasmaidīja un atbildēja:
  - Padomju tanki ir metāllūžņu kaudze. Mums no viņiem nav jābaidās!
  Magda maigi atbildēja:
  - KV sērijā ir pilns ar mastodoniem. Īpaši KV9.
  Meitenes ķiķināja. Pēdējais tanks patiešām izrādījās "šedevrs" - vissmagākā mašīna ar trim lielgabaliem: diviem 152 mm un vienu 122, kas sver trīs simti tonnu, un frontālās bruņas 200 mm. Viens no neveiksmīgākajiem modeļiem tanku būvniecībā. Tādu tanku nemaz nebija iespējams transportēt. Un auto ir vienkārši naudas izšķiešana! Sērijā ienāca arī KV-10 - mašīna ar trim 107 mm lielgabaliem un divsimt tonnu svaru, sava veida tanku iznīcinātājs.
  Nav tā labākā ideja uzlikt tankam divus ieročus. Un pat vairāk nekā trīs. Šeit Staļins, protams, parādīja tirāniju. Un ļoti traucēja valstij. Tomēr tika izstrādāta arī Isov sērijas tvertne. Bet arī milzīgs un smags. Vienīgā atšķirība no KV sērijas ir mēģinājums iestatīt bruņas racionālā slīpumā. Bet Sarkanā armija nekaroja, un tāpēc tehnika īpaši neuzlabojās. Un nebija kaujas prakses izmantot mašīnu.
  Kopumā vācieši četru gadu kavēšanos, salīdzinot ar reālo vēsturi, izmantoja auglīgāk.
  Sarkanmatainā Šarlote uzspieda savus kailos kāju pirkstus uz kursorsviras. Apšaudīja robežbunkuru. 105 mm šāviņš trāpīja padomju lielgabalam un apgrieza to. Kaujas komplekts sāka plosīties, un šāviņi detonēja.
  Sarkanā ragana nošņācās:
  - Es esmu baigais bruņinieks - uz ceļiem mežoņi! Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Un pērļu zobu smīns, un smaragda acu mirdzums. Meitenes tiešām ir augstākās klases.
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  Tagad es šaušu!
  Un arī šāva uz ienaidnieku. Izšāva padomju 76 mm lielgabalu. Šāviņš ietriecās E-50 slīpajā pieri. Un rikošeta nost. Tas vienkārši iezvanījās meiteņu ausīs.
  Gerda sita basām kājām un čivināja:
  - Kas par fragmentu!
  Un viņa pati izšāva nākamo šāvienu... vācu tanki apšāva padomju nocietināto apgabalu. E-100 arī strādāja. Arī šī mašīna izrādījās Maus atvasinājums. Ne pārāk laba ideja divu lielgabalu tankam. E-100 ražošana jau ir pārtraukta.
  Tā vietā sērijā tiek iekļautas "E" sērijas uzbrukuma modifikācijas. Bet šis joprojām darbojas. Un izšauj šāviņus.
  Šarlote skarbi ķiķina un krata baso kāju.
  - Karš ir šausmīgs stāvoklis, bet tas valdzina kā spēle!
  Un meitene šāva, un ļoti trāpīgi.
  Kristīna izcēla pērļu zobus. Viņa ir plēsīga, plēsīga pantera.
  Padomju ieroči šauj, un tiem priekšā ir mīnu lauki. Vācu teletanki kustas. Un triecienbumbvedēji strādā ar mežonīgu rēcienu.
  Robežstabi ripo apkārt. Hitlera bari šķērsoja robežu.
  Magda ne pārāk asprātīgi piezīmēja, baso kāju uzsitot pa bruņām:
  - Mēs aizslaucīt spēcīgu aizsardzību, bet tērauda panicles!
  Karotāji piemiedza viens otram aci. Padomju aizsardzība bija diezgan spēcīga. Īpaši daudz min. Un tas aizkavēja vāciešus. Bet viņiem tomēr izdevās virzīties uz priekšu.
  Bumbvedēji strādāja padomju pozīcijās, un no augšas nāca arī uzbrukuma lidmašīnas. Steidzoties Sarkanās armijas un TA-400 aizsardzības dziļumos, kas ir viena no visbriesmīgākajām bumbvedēju modifikācijām. Pat seši dzinēji, ieskaitot reaktīvo dzinēju. Un viņi bombardē un iznīcina padomju pilsētas.
  Gerda, šaudama, smaidot atzīmēja:
  - Cīņā mēs esam dzīvnieki, bet ar cilvēka prātu!
  Un atkal izšāva. Iznīcināja padomju lielgabalu. Kopumā šī ir augstākā ešelona meitene. Un tas ir tik forši.
  E-50 apšaudīja padomju pozīcijas, pati praktiski nesabojājoties. Automašīnas slīpās bruņas ar cementētu tēraudu deva izcilus rikošetus. Padomju šāviņi pat nespēja vāciešus kārtīgi saskrāpēt.
  Kristīna atcerējās "Tīģera" pārbaudījumus. Tad tas bija pirmais masveidā ražotais vācu tanks. Neviens no čaumalām nevarēja izraisīt Tīģera bojājumus. Briti krita zem viņa sitieniem. Bet šeit ir septiņpadsmit pēdu lielgabals, caurdurts pierē. Tad meitenes gandrīz nomira. Un karotājs to atcerējās. Cik tuvu viņi atradās kaulainajai vecenei ar izkapti, sajūtot viņas ledaino elpu.
  Meitene berzēja savu kailo zoli pret stūri. Viņa ļoti gribēja izlekt no tanka un skriet. Viņa ir tik tieša karotāja.
  Kristīna dziedāja apburoši:
  - Zila migla, un visur viltība!
  Karotāji ķiķināja... Viņu vidoks bija ļoti seksīgs un erotisks.
  Un lielgabals darbojās un izšāva. Viņa pat nedomāja apstāties. Visi sūtīja čaulu pēc čaulas. Padomju pozīciju sadalīšana šķembās un fragmentos.
  Aiz aizmugurē esošajiem skaļruņiem atskanēja dziesma;
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu ...
  Un putekļi kā no paklājiem,
  Mēs ejam nost no ceļa!
  Un neapstāties
  Un nemainiet kājas -
  Mūsu sejas spīd
  Spīdīgi zābaki!
  Un atkal reaktīvo bumbvedēju spēks krīt uz padomju pozīcijām. Un atkal tiek izmesta iznīcināšana un veselas nocietinātās teritorijas. Un ieroči lido visdažādākajos virzienos.
  Vairāki desmiti vācu tanku vienlaikus šauj un visu iznīcina.
  Gerda jūtas kā Bagīra medībās. Šeit pirmā padomju aizsardzības līnija jau ir iznīcināta. Bet Sarkanās armijas karavīri joprojām spieto un šauj uz vāciešiem.
  Starp kaujiniekiem ir arī pionieri. Jaunie ļeņinieši brīvprātīgi iestājās Sarkanajā armijā. Lielākā daļa zēnu ir basām kājām un šortos. Viņi valkā sevi, satraukums.
  Un pionieri mirst...
  Šarlote, vadot uguni, ņurdēja:
  - Un pionieri, tā ir lieta, visa valsts skatījās!
  Viņa šāva uz krieviem un Kristīnu, indīgi šņācot:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, planējam kā ērgļi!
  Un atkal viņa izlaida ugunīgu smaidu. Skaistas meitenes...
  Vairāki vācu tanki pārvietojās pazemē. Un viņi parādījās padomju karaspēka aizmugurē, izraisot paniku un skricelējot ložmetējus. Nacisti parādījās kā odi no murga.
  E-50 redzēja trīsdesmit četru kustību caur optiku. Gerda atsita zobus un sāka rādīt stobru. Padomju mašīna ar nelielu torni T-34-76 un ļoti mobila. Izmēģiniet šo un iegūstiet to. Meitene jau ir diezgan pieredzējusi, bet padomju automašīna joprojām atšķiras no amerikāņu Sherman.
  Un attālums līdz krievam ir gandrīz pieci kilometri.
  Meitene skrāpē savu kailo papēdi, Šarlote kutina to starp pirkstiem. Meitenes ķiķinās.
  Tad Gerda šauj uz krievu mašīnu. Apvalks piesteidzas ļoti tuvu, gandrīz saskrāpējot bruņas... Bet tomēr garām. Gerda īgni sit ar dūri pa metālu.
  Magda stāsta savam partnerim:
  - Tu trāpīji korpusam! Tur būs vieglāk nokļūt!
  Gerda nodod kursorsviru Magdai un čukst:
  - Tātad tu dari to pats!
  Magda aizrautīgi dziedāja:
  - Zeme ir logā, zeme ir logā... - Meitene ar kailiem pirkstiem paņēma kursorsviru un nospieda pogu, turpinot dziedāt. - Iluminatorā redzama zeme!
  Un viņas šāviņš tikko trāpīja padomju tanka bāzei. Mašīna uzsprāga un sadalījās. Tas sāka degt ... Padomju čaumalas sprāga dzemdē.
  Magda pakratīja kailos pirkstus un ķēra:
  - Redzi, kā es to saņēmu! Un tu saki...
  Šarlote nošņukstēja, atlaidusi ilkņus.
  - Mēs atkal runājam, dažādās valodās!
  Parādījās jaunas padomju automašīnas. Trīsdesmit četri devās pirmie. Pārvietojamas un daudzas automašīnas. Tad mēs pārcēlāmies no BT sērijas. Šis ir novecojis riteņu kāpurķēžu tips. Uz priekšu virzījās arī pirmsūdens T-26 lidmašīnas, kas nav spējīgas citādi kā vien saskrāpēt vācu bruņas. Jaudīgāki un smagāki HF virzījās pašās beigās. Un daudz kājnieku.
  Kristīna iesmējās un ņurdēja:
  Nu mēs viņiem parādīsim!
  Vācu mašīnas atklāja uguni no liela attāluma, mēģinot piespiest padomju kājniekus zemē. Viņi arī iznīcināja tankus un citas dzīvas radības.
  Debesīs parādījās arī padomju uzbrukuma lidmašīnas: slavenais Ilys. Viņi uzbruka vācu formācijai. Viņiem pretī skrēja Hitlera kaujinieki. Tā bija īsta izgāztuve. Vācu iznīcinātāji XE-262, ļoti veikli un veikli ar manevrētspēju. Viņi uzbrūk padomju tehnikai, spiežot kā gludekli.
  Šarlote atkal izšāva. Iekļuva padomju BT un ņurdēja:
  - Šī lirika nav pasaka... Pasaka būs priekšā!
  E-50 apstājās un atspoguļoja padomju pretuzbrukumu. Ne pārāk pieredzējusī komanda tvertnes rezervi faktiski nometa uz kaušanu. Un krievu mašīnas notrieca - kā vistas plūksnā. Un viņi ar viņiem cīnījās pamatīgi.
  Gerda izšāva šāvienu, salauza trīsdesmit četriem pieri un nošņāca:
  - Kas ir Radītājs - ievainota elle!
  Šarlote arī šāva, atradusi mērķi, padomju mašīnas virzījās taisnā līnijā, un meitenēm izdevās izšaut. Un vispār šīs četras no parādībām.
  Sarkanā harpija dziedāja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Un karotāji turpināja šaut, izcēluši zobus tik stiprus un lielus kā zirgi.
  Kristīna ar nožēlu tvītoja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Magda, iesitīdama trīsdesmit četrus, iesaucās:
  - Tas ir mūsu rezultāts!
  Meitenes izšķīrās...
  Bet padomju skaistules arī cīnās. Elizabetes apkalpe uz T-34-85. Ļoti drosmīgas meitenes. Un viņi arī cīnās basām kājām un bikini.
  Viņu mašīna cīnās pret vācu Panthers. Šis transportlīdzeklis joprojām tiek izmantots, taču arvien vairāk parādās jaunas E sērijas tvertnes.
  Elizabete šauj ar kailiem kāju pirkstiem. Tas no attāluma iedur ienaidnieku sānos un čīkst:
  - Slava Staļina laikmetam!
  Jekaterina arī izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un atzīmēja:
  - Tā nav tik slava!
  Jeļena iebilda, zobus rāvusi:
  Mēs esam dzimuši, lai uzvarētu!
  Un viņa arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem...
  Tajā pašā laikā meitene smagi nopūtās. Man galvā šaudījās nelaimīgas domas. Karš sākās ar sakāvēm. Vācieši izlauzās cauri aizsardzībai un pārliecinoši devās uz priekšu.
  Pēc tam Elena aizbēga uz austrumiem. Viņas kurpes izjuka jau pirmajās dienās. Un man nācās pērt basām kājām. Un tas sāp nepieradināti. Meitenes kājas visas bija sasistas, sasistas, šausmīgi sasistas. Un viņa vairs nevarēja normāli staigāt, bet paklupa. Bet, neskatoties uz to, viņa kustējās un gāja. Jeļena kampaņā zaudēja daudz svara - vienu ādu un kaulus. Bet viņa iedegās, un viņas mati kļuva vēl gaišāki pēc izbalēšanas saulē. Un plikajām zolēm ir podzhili un rupji. Un viņa nokļuva priekšējā līnijā un turpināja cīnīties. Un cīņas atkal ritēja pilnā sparā.
  Jeļena galvenokārt cīnījās kājniekos. Tajā skaitā piedalījās Maskavas un Staļingradas aizsardzībā.
  Bet jau Kursk Bulge viņa pārcēlās uz tanku. Tur tika izveidots viņu jaunavas četrinieks: Elizabete, Elena, Katrīna, Eifrazija - četri "E". Karotāji ir patiesi leģendāri. Kurš cīnījās basām kājām un bikini, pat aukstumā un iedeva Frici ragos.
  . NODAĻA #6
  Tanks Panther, ar kuru meitenes sastapās Kurskas bulgā, bija ļoti bīstams transportlīdzeklis. Viņai nebija iespējams iesist pa pieri. Un viņa pati paņēma no liela attāluma. Turklāt tas ir ātri uzliesmojošs.
  Tātad, lai izlauztos cauri, bija ļoti prasmīgi jāvada tanks un neļauj sevi iesist.
  Elizabete to izdarīja. Lai gan viņa vairāk šāva kustībā. Un viņa vadīja tanku Euphrasia.
  Ir gandrīz neiespējami nokļūt kustībā no trīsdesmit četriem. Taču meitenēm izdevās trāpīt. Un viņi cīnījās ar lielu drosmi.
  Jekaterina arī šauj ļoti precīzi.
  Kurskas bulgā meitenes pārklājās ar slavu un saņēma pavēles.
  Un tagad katrā no viņiem ir PSRS varoņa zvaigzne.
  Tas ir tas, ko meitenēm vajag! Vienkārši augstākās klases karotāji!
  Katrīna dziedāja:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Patiešām, tās ir meitenes, kuras draudzenēs izraisa skaudību. Nevis kā Gerda un viņas komanda.
  Šeit atpūtas laikā viņa un viņas banda bez vilcināšanās spīdzināja pionieri.
  Pirmkārt, trīspadsmit gadus vecs zēns tika izģērbts kails. Tad viņi sāka viņu knibināt. Un tad iedur ar adatām. Turklāt sākumā adatas bija aukstas, bet pēc tam tika uzkarsētas uz uguns.
  Un tas tiešām ļoti sāpēja.
  Šarlote iedūrās zēna nabā un iesaucās:
  - Es esmu satriecoša viksa!
  Pēc tam viņa paņēma rokās karstu stieni un sāka ar to dedzināt kailās, nedaudz raupjās zēna zoles. Izbaudot viņa mežonīgos saucienus.
  Un Kristīna paņēma un uzsildīja knaibles, sāka plīst pionieriem basajām pēdām. Sāku ar mazo pirkstiņu, darot to lēni un tajā pašā laikā nežēlīgi. Un bērna pirksti plaisa un lūza. Un pionierim tas bija tik sāpīgi, ka zēns vairākas reizes zaudēja samaņu.
  Magda zem lāpstiņas iedūra lauzni, baltu no dzēliena. Un zēns gaudos.
  Viņi nomocīja pionieri līdz nāvei. Un tas izrādījās vienkārši lieliski. Un spīdzināšana turpinājās.
  Dārta Sidiousa tomēr netērēja laiku.
  Papildus padomju lidmašīnu notriekšanai fašisti un melnie siti trāpīja arī zemes mērķos.
  T-34-85 tvertnes ražošana PSRS sasniedza simtiem transportlīdzekļu dienā. Padomju pavēlniecība mēģināja paņemt daudzumu.
  Taču cīņas turpinājās ar mežonīgiem lēcieniem dažādos virzienos. Melnie siti dauzīja padomju transportlīdzekļus ar lidmašīnu lādiņiem un zibens spēku.
  Nu, 18. martā Ševs Palpatīns saņēma modernāku X klases ME-262 modifikāciju, un šī mašīna izrādījās ārkārtīgi iespaidīga.
  Pieci lidmašīnas lielgabali, un ātrums pārsniedz 1100 kilometrus stundā. Un noslaucīja spārnus.
  Šādai varai nevar pretoties nekādi.
  Viņas priekšā nokrīt padomju lidmašīnas, notriektas un saplēstas.
  Bet pats ļaunākais notiek fašistu nometnēs.
  Brokastis ir beigušās, un viņi tiek vadīti pie elektroinstalācijas ...
  Parādes laukumā sarindoti bērni, cilvēces zēni cenšas turēties kopā, jauni ieslodzītie veido formējumu atbilstoši savam augumam. Tos iedala grupās pēc vecuma un lieluma. Ir gan zēni no pieciem līdz sešpadsmit gadiem, gan dažādu rasu un tautu jaunieši, citu tautu pārstāvji.
  Vienīgais, kas viņus vieno, ir apģērbs, vai drīzāk tā gandrīz pilnīga neesamība, puikām vien šorti ar norādes numuru.
  Trešā Reiha impērija atsaucas uz viņiem pēc principa izspiest sev vairāk labumu no tiem, kuri vairs netiek uzskatīti par pilsoņiem! Ietaupījumi it visā, uz drēbēm, apaviem, tomēr daži puikas brīvajā dzīvē nekad nezināja apavus.
  Bet ar nūjām un gumijas kaudzi uz plikiem papēžiem viņi bieži saņēma. Galvas noskūtas, ik pēc divām nedēļām vanna, kur tās applaucētas. Tad uzreiz noskuj ar strupu aparātu, tad jau daudz nav izdevies ataugt. Zēni basām kājām soļo pa asiem akmeņiem. Ja Oļegs Ribačenko pie tā ir pieradis un viņa raupjā pēda nejūt sāpes, tad mazākie bērni gāž papēžus un pliku pirkstus līdz asiņo.
  Visa apsardze sastāv no citplanētiešiem, kas pārstāv visnežēlīgākās rases pasaulē, tikai darba nometnes patversmes vadītāja, vecākā Frau Pontuss, ar savām brutālajām sadista acīm izskatās.
  Spēcīgs esesietis, kurš pilda pārrauga lomu, dod norādījumus, kur kāds šodien strādās, pareizāk sakot, smagi strādās, līdz zaudēs samaņu. Oļegs Ribačenko, nolaidis kaulainos plecus, skatās uz pagalma otro pusi. Ir meitenes, no mazām līdz gandrīz pieaugušām. Viņi ir ģērbušies kā ubagi noplīsušās rupjākās veļas lupatās. Sejas ir sausas, acis šķiet lielas un skumjas. Maisaudums ir īss, tievs, bet no tā apakšas redzamas cīpslainas kājas. Meitenes arī ir basām kājām un visas bez izņēmuma ir noskūtas plikām kājām. Acīmredzot tas tiek darīts, lai viņus pazemotu, vēlreiz parādītu, ka viņi nav nekas. Bet šeit nekādā gadījumā nav savākti noziedznieki - nelaimīgie pamestie bērni.
  Šeit viņi paziņo, ka puišu grupa dosies uz šūšanu, lai strādātu visnogurdinošākā un nogurdinošākā profilā. Šeit Timurs neizturēja un ar sāpēm kliedza:
  - Es negribu tā strādāt! Sūti mani uz plantāciju vai dārzu.
  Zēni sastinga, iedeguši, plānie ķermeņi saspringa.
  Pontuss bija nepārprotami priecīgs par jauno nāvessoda izpildes gadījumu:
  - Vakar tu biji kluss, un es baidījos, ka tava ģimene paliks bez vizuālās nodarbības. Ka puika piecas reizes pa ierindas dzenās.
  Bērnu rindās pāršalca satraukums.
  - Pareizi. - Peremptors tonis teica matrona. - Izdaliet makšķeres visiem.
  Sitieni tika veikti ar speciāliem dzeloņstieņiem. Tos parasti no brikšņiem salasa paši puikas, periodos, kad nebija darba. Tomēr patiešām, arī toreiz bērni bija spiesti, pat ja impērijai nedodot labumu, rakt, piemēram, pusi dienas rakt bedri un pusi dienas aprakt.
  Oļegs paskatījās uz savām rokām, tās bija sasistas, pirksti bija notriekti.
  Puiši automātiski demontēja stieņus, Oļegam šķita, ka viņi, spīdzināšanas instrumenti, apdedzināja pirkstus, un kājas kļuva smagas. Viņš nevēlējās sist savam draugam, bet viņam nebija drosmes protestēt. Viņš gandrīz neko neredzēja un sāpīgi atsitās ar kājas īkšķi pret guļošu bruģakmeni. Savādi, bet sāpju sajūta palīdzēja savākties un migla acu priekšā noskaidrojās. Solis kļuva stingrāks, lai gan pirksts kļuva zils.
  Tie tika uzbūvēti puslokā garā rindā. Timurs aiz rokām bija sasiets ar nūjām un izlocīti pleci, lai būtu ērtāk pārspēt pārkāpēju. Puiši šķobās un cenšas novērst skatienu. Pēc Frau Pontuss pavēles viņi aplēja sālījumu, apsmidzinot zilo sāli viņa liesajai, bet cīpslainajai mugurai. Spriežot pēc tā, kā zēns grimasē, viņš sāka degt.
  Fašistu nometnes patversmes vadītāja uzsita viņai lūpas:
  - Tagad jūs visi saņemat mācību. Sitiet stiprāk, tas, kurš krāpjas, būs lemts represijām.
  Šajā gadījumā palīgs, SS kaujinieks, atsita savus ilkņus:
  Mēs tūlīt tiksim ar viņiem galā! Briesmonis nomurmināja.
  Zēns tika pārvietots starp rindām. Puiši lēnām pacēla stieņus un pirmie sitieni krita pa Timura muguru. Spriežot pēc rētām uz muguras un sāniem, puika sodīts ne reizi vien, tāpēc viņš tikai nopūtās un smagi elpoja, kā jau visi puiši, kas mēģināja atturēt kliedzienus.
  - Sitiet stiprāk! - kliedza Pontuss. - Ļaujiet viņam kliegt.
  Pirmos sitienus veica paši mazākie puikas, kuriem vienkārši nebija spēka izraisīt nopietnas sāpes. Bet tad vecāki puiši sāka mani sist. Bērnam pārgriezta mugura ar sarkanām svītrām, pilēja asinis. Sāpes, ko pastiprināja zilā sāls, lika Timuram kliegt, viņš pat nokrita, apakšā tika iedurts dēlis ar naglām un iedūra viņa krūtīs.
  - Nav vajadzības! - zēns kliedza. - Es strādāšu, kur vien tu liksi.
  - Protams, ka darīsi! - atbildēja Pontuss. - Bet vispirms pēriens.
  Vakardienas biedri bija pārāk satraukti un sita savu vakardienas brāli. Gan cilvēki, gan citplanētieši dauzījās ar tādu pašu niknumu. Zēns kliedza, viņa basās kājas atstāja asiņainas pēdas. Milzīgais SS vīrs ņurdēja un pats sita kazlēnam ar nūju pa kailajām, iedegušajām kājām. Viņš gribēja zēnam sagādāt vēl lielākas sāpes. Sitiens krita pa cīpslainajām potītēm, bet nākamais - pa papēžiem. Timurs čīkstēja un nokarājās. Tad spīdzinātājs iedzina resnu adatu sēžamvietā, ielejot šķidrumu.
  - Pareizi! Pontuss teica. - Tagad viņš drīzāk nomirs, nekā noģībs. Neviens neizbēg no soda.
  Oļegs Ribačenko stāvēja gandrīz pašā rindas galā, un viņam šķita, ka tieši pātagas sitieni uzkrita viņam virsū. Timuru pievīla, pats puika tikai raustījās, kliedza un raudāja. Viņa apaļā seja kļuva sārtināta no sāpēm, to sagrieza ciešanu grimase.
  Ieraudzījis Oļegu, viņš bālām lūpām čukstēja:
  - Apžēlojies!
  Zēns vilcinājās: viņš sastinga.
  Dūšais SS vīrs kliedza:
  - Nu ko tu gaidi! Līcis!
  Oļegs atbildēja:
  - Nē, es nevaru! Viņš ir mans draugs!
  Fašistu uzraugs pasmaidīja:
  Vai jūs vēlaties to pašu?
  Oļegs trīcēja viscaur nobālēdams:
  - Nē, bet!
  Ponts viņu pārtrauca:
  - Pietiekami! Zēns parakstīja savu spriedumu. Ko tu esi mordovorot vērts. Kārtīgi ielejiet un pakariniet uz plaukta, lai citi to apbrīno.
  Oļegs tika izstumts no darbības, pievilkts pie kazām. Zēns mēģināja pretoties, bet SS kaujinieki tika ar viņu galā kā ar kaķēnu. Rokas sāpīgi savijās, kauli kraukšķēja. Viņi to nolika uz dēļiem, zēns sajuta uz vaiga un vēdera izvirzīto naglu galu raupjumu. Tie iedūrās muskuļos, krūtīs, zodā, augšstilbu priekšpusē, ceļos. Viņa vaigs bija saskrāpēts līdz asinīm.
  - Ak, nevajag! - jautāja Oļegs.
  - Nepieciešams! - Teica SS pārraugs, lai rādītu piemēru visiem.
  Zēns juta, ka viņam mugurā tiek uzliets sālījums, bet pēc tam - sāls. Smeldz kā sinepju plāksteri. Oļegs saviebās, viņa saraustītās pēdas bija izsmērētas (pēdējo reizi, kad viņš bija tajā dīvainajā atmiņā, kas parādījās šajā vīzijā - pirms apmēram sešiem gadiem viņš uzvilka sandales), tās gandrīz uzreiz sāka mežonīgi niezēt. Fašistu apsargs iedūra adatu puisim sēžamvietā, viņš rupji un sāpīgi iedūra, iekšā iekļuva degošs šķidrums.
  - Tagad tu būsi ļoti pārbijusies un nezaudēsi samaņu. - Briesmonis ķērkstēja, atsegdams seju, un šausmu filmas producents būtu sācis stostīties!
  - Par ko? stenēja nevainīgi ieslodzītais bērns. - Kristus dēļ izrādi žēlastību.
  SS pārraugs, izsmidzinot indīgas siekalas, atbildēja:
  - Es neticu šīm pasakām par labo Jēzu! Vispār, ja ir Dievs, tad viņš ir ļauns un nežēlīgs. Un jo vairāk ļaunuma un ciešanu tu nodarīsi savam tuvākajam, jo vairāk spēka un svētlaimes tu saņemsi nākamajā pasaulē.
  - Absurds! - Viņš teica, nobālēdams no šausmām, un pēkšņi Dievs tiešām ir tāds zēns.
  - Jūs redzēsiet! - Kosmiskā Tartara atvase ķiķināja. - Bet neceri, šodien tu nemirsi.
  Pontuss riešanas tonī pavēlēja:
  - Sāc! Lai viņš mūžībā atceras pātagas skūpstus!
  Sagūstītais pionieris trīcēja, izdzirdot caururbjošu svilpi, un pēc tam spēcīgu smadzeņu satricinājumu, no kura pārplīsa āda uz muguras. SS apsargi smagi sita, bet tajā pašā laikā savaldīja spēkus, lai nenogalinātu. Puisim rīklē izplūda kliedziens, viņš nodrebēja, iznāca asara. Iekodis lūpā, līdz tā noasiņoja, zēns savaldījās. Pēc brīža sekoja vēl viens sitiens, kas satricināja visu ķermeni. Oļegs dziļi ievilka elpu, sāpes, ko pastiprināja sāls un sālījums, bija neizturamas.
  Pontuss kliedza:
  - Turpini!
  Atkal svilpe un sitieni! Pārgriežas līdz kaulam. Zēns tika apdedzināts līdz iekšpusei. Likās, ka tas pārspēja vēderu. Neraugoties uz viņa pūlēm, daļa kliedziena izplūda no viņa saspringtajām lūpām.
  - Mammu!
  Atkal sitieni! Uz muguras, starp asajiem lāpstiņām un, visbeidzot, uz kailajiem papēžiem. Puika kliedz, viņam vairs nav spēka savaldīties. Kliedziens kā vulkāns izplūst no rīkles un šķietami deguna. Pontuss ir apmierināts:
  "Tagad es redzu, ka jūs viņu sitāt līdz sirds dziļumiem. Sitiet viņu labi, bet nenogaliniet viņu!
  Ar katru sitienu sāpes pastiprinās. Asaras sajaucas ar asinīm un krīt uz gultas. Asiņainās svītras mugurā saplūst kopā, saplūst tumšsarkanā haosā, sāk atsegties tievie baltie zēna kauli. Oļegs smacē, viņam nepietiek gaisa, stieple ierakusies viņa saliektajās potītēs. Kailie papēži dārd, raupja, kaļķaina āda nekustas uzreiz, bet asins lāsītes vienalga izplūst. Sitieni pastiprinās, šķiet, ka zibens pa nervu galiem aiziet līdz pašai grēdai. Citi puikas klusē, sirdsapziņa neļauj apstiprināt, bailes no represijām neļauj nosodīt. Redzams, kā zēniem nokārušās galvas, bet acis seko eksekūcijai. Ziņkārīgs un nervus kutinošs, lielākā daļa jau ir pērti līdzīgā vai sarežģītākā veidā. Jūs domājat, ja tikai tas nebūtu mans, un dažreiz jūsu domās ir ļaunprātība: viņš kliedz, bet, protams, viņš to varētu izturēt, nevis tāds vājš kā Oļegs.
  Sitiens jau pa plikiem kauliem, mugura, sāni, augšstilbi pamatīga brūce. Ja ne stimulatora injekcija, zēns būtu ieskrūvēts līdz nāvei - viņš mira no sāpīga šoka. Un tā viņš ienira kaut ko sliktākā par Dantes elli. Tas ir tad, kad katra molekula, katra šūna, katra vēna ir piesātināta ar murgainām sāpēm.
  Pionieris Oļegs Ribačenko izmisīgi mēģināja novērst uzmanību no sāpēm. Atceroties savus vecākus, tālās bērnības laimīgo laikmetu, viņš, šķiet, ar kājām atgrūdās no karsti mutuļojošās ciešanu lavas, bet viņa atkal viņu iesūca, apsedza ar galvu. Tā viņi kuģoja cauri spīdzināšanas okeānam, sapnim par nāvi kā atbrīvotāju no mokām. Es atcerējos Jāņa Atklāsmes vārdus. - Un viņi gribēs mirt, bet nevar. Tā liktenis sagaida grēciniekus, kuri spīdzina bērnus. Kungs viņus atalgos simtkārtīgi, un vissvarīgākais sods, kā Jēzus saka Mateja evaņģēlijā, būs mūžīgs. Un daži ieies mūžīgajā dzīvē, citi - mūžīgās mokās. Tas kaut kā mierina, modina naidu pret ienaidniekiem, vēlmi izdzīvot un uzvarēt. Zēns paspēj iesaukties:
  - Par to tu maksāsi, par katru bērna izlieto asaru tu atbildēsi Dieva tiesas dienā.
  - Aizveries kuce! - SS pārraugs rēc.
  - Tu nevari apslāpēt patiesību. Pionieris nopūtās.
  - Iegūt vairāk!
  Atkal sit, ieguldot visas dusmas, laužot kaulus, bet sāpes jau sasniegušas tādu slieksni, ka tās vienkārši nevar kļūt stiprākas. Tas ir dzelzs, ko var uzkarsēt līdz noteiktai temperatūrai, un tad tas izplatās.
  Pontuss to saprot, vecenei (pareizāk sakot, viņa izskatās ne vairāk kā četrdesmit gadus veca, bet patiesībā pārsniegusi pāris gadsimtus), ir liela bendes pieredze:
  - Nu, pietiks! Un tad tas mirs! Izārstēsim mazu ieslodzīto un spīdzināsim viņu ar datora palīdzību. Man vienkārši ir programma "olimpiešu spīdzināšana".
  SS pārraugs, apzināti žāvādamies, saka:
  - Kur tas tagad ir? Uz slimnīcu?
  - Nē uz plaukta! - Matrona bez pārsūdzības nogrieza. Lai tas karājas kā brīdinājums citiem. Injicējiet tikai injekcijas, lai atbalstītu sirdi. Un lai viņi atkal dzen Timuru pa rindām, un lai viņš saņem pārējos sitienus no jums. Reiz izrāde, lai audzētu. Jāstrādā!
  Inomirjans ar pātagu nolieca galvu un grozīja pūkainās ausis:
  - Klausieties saimnieci. Nu, palaist to vēlreiz.
  Timuru piedzīvoja jauni triecieni. Šoreiz neviens neuzdrošinājās protestēt. Nebija ne mazākās vēlēšanās nonākt bendes rokās. Timurs ik pa brīdim kliedz. Viņu atkal paņem un sit. Otrā streiku sērija jau tuvojas noslēgumam. Palika tikai daži zēni. Viens no viņiem ir vecākais, sešpadsmit gadus vecs, bārda jau laužas cauri un redzamas ūsas. Viņš acīmredzot vilcinās, sit, bet dara to viegli, tikko pieskaroties.
  Frau Pontuss ir nikns:
  - Pakariet šo slinko jaunekli uz plaukta un piesieniet viņam akmeni pie kājām. Ļaujiet viņam ciest.
  Zēns ir sagrābts, viņš sasprindzina savus atvieglojuma muskuļus, smaga darba augļus un kliedz:
  - Nu ko tu skaties, puikas sit!
  Puiši nodreb, dārdoņa pārņem rindas, bet trūkst apņēmības steigties pie saviem mocītājiem.
  Bikini karotāji turpināja virzību uz priekšu. Nacisti apgāja Kamišovas cietoksni un aizslēdza katlu. Tanks E-50, kas virzās austrumu virzienā.
  Gerda aizrautīgi dziedāja:
  - Es esmu tik forša meitene! Es laužu visus ienaidniekus kā lāstekas ... Un aukstumā, basām kājām, drosmīgi, ka pat dzirksteles birst no manām kājām!
  Šarlote iesmējās, iesita ķermenī trīsdesmit četrus un entuziastiski iesaucās:
  - Nav pamata šaubīties par Dzimteni! Karotāji ir stingrāki par vīriešiem!
  Kristīna arī nospieda pogu ar basu kāju un nikni nodevās, izsitot padomju lielgabalu. Tātad pat bagāžnieks noņēma:
  - Ienākumi ir lieli kā kalnu virsotnes!
  Magda pa vienam izšāva no lielgabala. Tas bija 105 mm un nāvējošs jaunākajā modifikācijā, tas bija diezgan ātrās uguns, raidot desmit šāvienus minūtē.
  Meitene paspieda kailos pirkstus un čukstēja:
  - Procenti nākotnes rindā ir norādīti ...
  Gerda sita padomju tankam, saspieda bruņas un kliedza:
  - Tu redzēsi pats!
  Viņa iesita, un Šarlote, izmantodama kailos kāju pirkstus, ar mežonīgu, traku rēcienu:
  - Tēvzeme mums tagad ir tuvāk!
  Arī Kristīna izšāva, izmantojot savu kailo, iedegušo kāju pirkstus, izdodot:
  - Sveicini sauli ar mums!
  Magda arī dunkāja un nospieda savu kailo papēdi. Viņa sasita padomju lielgabalu peldošās lauskas, dziedot:
  - Dzimtene ir stiprākā!
  Un karotāji rēks kā bifeļi kautuvē. Četri ļoti mīl vīriešus. Viņiem tas tiešām piestāv. Kāpēc ne? Viņi ir tik skaisti un agresīvi. Un mīlošs. Un cilvēks ir suns, tikai paminiet. Un tev būs viss, arī nauda. Un šīs sievietes ir fiziski ļoti spēcīgas. Un viņi sagremo vīriešu pilnību ar traku temperamentu. Un pastāvīgs prieks.
  Uz vīrieti nav jāgaida vesels gads - un tomēr orgasms tevi atradīs!
  Gerda to paņēma un rūca, šaujot uz padomju trīsdesmit četriem un nojaucot torni:
  - Es esmu īsts iznīcināšanas bruņinieks!
  Kristīna izbāza mēli un draudīgi iesaucās:
  - Un mans smīns ir kā pantera!
  Šarlote runāja agresīvi, kratīdama dūri un ar kailiem kāju pirkstiem stumdama kursorsviru.
  Un priekšā ir lielas pārmaiņas!
  Magda čivināja un kliedza:
  - Mēs esam hetēras iemiesojums!
  Gerda iesmējās un atbildēja:
  - Cik labi, kad tevi samīļo glītu jaunekļu rokas!
  Un meitene iedomājās, kā viņas plaukstas ķepās pie zemeņu sprauslām. Tas tiešām ir tik brīnišķīgi. Un kutinoši un aizraujoši. Un ļoti jauki.
  Gerda šāva uz padomju SU-85. Viņa ietriecās mašīnā un čivināja, basām kājām uzsitot pa bruņām:
  - Ak, ozoldāmas, ozola dāmas!
  Šarlote agresīvi apstiprināja, izpūta vaigus un kratīja pilnās krūtis.
  - Duba! Ozols! Duba dāmas!
  Un kā viņš to ņems un pasmiesies... Kā zvani skan. Un viņa balss ir tik starojoša.
  Un viņas upuris bija 76 milimetru krievu lielgabals. Ieroči ir diezgan arhaiski.
  Kristīna iesmējās un iekliedzās:
  - Es rūcošu un lauzīšu!
  Un ar kailiem pirkstiem viņa arī pavērsa šāviņu pret ienaidnieka mašīnu.
  Cik viņa ir skaista. Zelts un varš ir lieliski!
  Magda ir pilnīgi zeltaina, jo viņa ar entuziasmu dzied:
  - Arī steidzīgais raud ...
  Tad viņa pagriezās ap padomju trīsdesmit četriem un skumji turpināja dziedāt.
  - Viņa ir svešiniece Berlīnē!
  Gerda čivināja atbildē. Viņa ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un notrieca padomju haubici.
  - Berlīne ir pasaules galvaspilsēta!
  Šarlote nomurmināja, atbildot:
  - Un Londona ir Parīzes galvaspilsēta!
  Un naglas uz padomju T-36. Mašīna, lai arī nav liela, arī tiek uzskatīta par tvertni.
  Kristīna to paņēma un atdeva, griežot velosipēdu ar basām kājām:
  - Un Parīze ir Romas galvaspilsēta!
  Tad, tiklīdz viņš smejas... Un ar smaragda acīm viņš urbsies cauri visiem karotājiem pēc kārtas. Un smieties tajā pašā laikā, un dzirksti ar zobiem. Bet vispār kā viņš ņems un āmurēs padomju tankus. Trīsdesmit četros tas nojauks pusi torņa.
  Un pēc viņas Magda to paņems un aizdedzinās ar granātu. Tas ir, šāviņš. Saskaņā ar SU-76. Jau nepārprotami novecojis auto, bet tomēr sarakstā.
  Un čivināja:
  - Un Roma ir Maiami galvaspilsēta!
  Tas tiešām ir smieklīgi. Bet meitenes pārāk aizrāvās. Viņi nepamanīja, kā pie viņiem pielīda padomju armijas karavīru pāris ar prettanku granātu kūļiem un uzspridzināja sliedes. Un kā tas ņems un uzsprāgs. Ruļļi pārsprāga, un E-50 zaudēja mobilitāti.
  Man bija jāremontē automašīna. Pa to laiku ieilga mastodona brūču dzīšana, meitenes atkal ļāvās savām, ļoti interesantām un izklaidējošām atmiņām.
  Gerda, redzot, ka pretiniece, ne gluži atkāpusies, stāv stabili, pēkšņi uzlēca, iesitīdama viņu ar basu kāju zem ceļgala. Un, kad maurs sāka krist, zobena asme viņam paskrēja starp bronzas plāksnēm un ribām. Arī Šarlote sāka šūpot zobenus daudz enerģiskāk. Meitenes reizē čīkstēja kā cūkas. Lai gan viņu zobeni kustējās atšķirīgi, joprojām bija sinhronitātes sajūta. Gerda cīnījās ar lielu romiešu karotāju, kura ķivere izrādījās rotāta ar pāva spalvām. Šoreiz viņai patiesībā bija ļoti pieredzējis un spēcīgs pretinieks. Zelta svītras runāja arī par pieredzes un nopelnu ego. Uzvarējis vairākus gaišmatainās meitenes, slepkavas, uzbrukumus, acīmredzot dižciltīgais muižnieks devās uzbrukumā. Gerda atkāpās un nosvilpa:
  - Tu neesi itāliete!
  Briesmīgais patricietis atbildēja:
  - Un tu esi tikai baskāju slampa! Cik, jūsuprāt, jūs varat izturēt pret seno romiešu asmeni?
  Gerda atbildēja:
  - Es nezinu pret asmeni, bet tu esi bārdains un tev nav ko pretoties!
  Tomēr, neskatoties uz visu optimismu, ko izstaroja baskājainā Gerda, meitenei nācās atkāpties. Romieši kaujā ieveda jaunas rezerves, meitenes un zēni arvien biežāk tika ievainoti vai krita sadurti līdz nāvei. Strēlnieku zēni tomēr mēģināja šaut pāri galvām, sasitot piemērotas kohortas.
  Tikmēr Šarlote uzmanīgi noguldīja citu pretinieku, bet citam nogrieza roku. Karotājs dziedāja:
  - Kodolzobens grib tevi sagriezt! Tas deg kā infernāla uguns, lāzera stars! Bet nedomājiet par to, kā glābt savu dzīvību, esiet patiesi mīlestībai, esiet patiesi līdz galam!
  Gerda bija pārsteigta:
  - Un tu dziedi kā īsts zinātnieks!
  Šarlote dziedāja vērā:
  - Ir lieliski, ja fizikā ir piloti, viņi virza savu zinātni uz priekšu! Bet galvenie jautājumi tiek atrisināti ierindā, ierindā, ierindā!
  Gerda apstiprināja, paņemot:
  - Ir patīkami dzīvot starp uguni un dūmiem! Un dzirdi ložmetēju čivināt! Ieved mūs Fīreru neuzvaramā kaujā! Uz priekšu, uz priekšu, uz priekšu!
  Šarlote atbalstīja:
  - Kad čaumalas plīst dienu un nakti, rindas un pavēles iet ātrāk! Lai tas nikni rūc pār pasauli - karš, karš, karš!
  Gerdu iedvesmoja viņas sportiskajā ķermenī pulsējošā enerģija. Un ātrums pēkšņi kļuva kā spāres spārnu plivināšana. Un tad Senās Romas karavīrs palaida garām deguna galu. Un viņš bija apjucis, un karotāja Gerda pārgrieza viņam labās rokas cīpslu:
  - Neuzdrošinies būt rupja pret dāmu!
  Brūtēns ar pāva spalvām, raustīdams apakšlūpu, neapmierināti atbildēja:
  - Tas bija tikai joks! Galu galā tas bija tikai joks!
  Gerda ņirgājoties, cirtīdama savu vājo roku, atbildēja:
  - Nejoko ar vilku!
  Un, kad romiešu varonis nokrita uz ceļiem, karavīrs sita viņam ar ceļgalu pa zodu. Šarlote apstiprināja:
  - Tas ir diezgan mūsu SS stilā!
  Tad Gerda saņēma punktu plecā un noelsās:
  - Nu, jūs durkļi!
  Šarlote ieteica:
  - Uztaisi dzirnavas! Un uzasini zobenus!
  Tad spēlēja romiešu loka šāvēji, viņiem bija smagas bruņas, un viņu ieroči bija cilvēka auguma. Protams, pusotru metru garas bultas, pārāk bīstams ierocis pret pusplikām meitenēm un zēniem. Attila acīmredzot saprata, ka vairs nav iespējams gaidīt; metās uzbrukumā jātnieku karaspēks, kuru pats personīgi vadīja kaujā.
  Šis milzis grieza divus zobenus vienlaikus, katru tik garu kā bruņinieka turnīra šķēps!
  Gerda pasmaidīja un piemiedza aci.
  - Lūk, beidzot mūsu smukulītis nāk!
  Šarlote iesmējās.
  - Jāsit spēcīgi un galvenais laicīgi! Brīdī, kad šī efekts būs maksimāls!
  Un no augšas lija lielas bultas. Meitenes un zēni veikli metās malā un pat kliedza:
  - Tas būs mūsu ceļš! No lodes var tikt prom, bet kā ar bultu.
  Bet dažus cilvēkus joprojām sita bultas. Turklāt gāja bojā ne tikai Attila vācu pulku pārstāvji, bet arī lielos daudzumos no viņu pašu romiešu karavīru dāvanām. Tomēr barbaru jātnieki, apejot viņu rindas, uzbruka ienaidnieka kājniekiem. Pats Attila izskatījās vienkārši šiki.
  Gerda ar spērienu paspēra lipīgo kavalieri malā:
  - Nelieciet ķepu, ne jūsu!
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Un puiši šeit nav slikti, kaut arī ne tādi kā mūsējie! Mūsu āriešu piekūniem!
  Gerda, cirtīdama ar romiešu zobenu, piekrita:
  - Protams, ne pāris! Ticiet, ka vācu vara Romai nav salīdzināma! Sasmalcināsim kā utis, un roka nesaraustīsies!
  Šarlote apstiprināja:
  - Jā, pat ja zobens nav no sūdiem!
  Meitenes sparīgi piebilda, ar zobeniem griežot kliņģeri un dziedot:
  Mēs cīnāmies par taisnīgu lietu! Ar elles durkli nav nekādu kompromisu! Saule nebūs aizklāta ar mākoņiem! Rītausma drīz neapsegs tumsu!
  Beidzot pati Atilla izlauzās cauri Romas strēlniekiem. Tomēr, spriežot pēc izmēra, šie loki nepārprotami tika izgatavoti Lielbritānijā. Kaujoties Gerda atcerējās stāstu. Edvarda Trešā vadībā, kuru briti sauca par Lielo, strēlnieki kļuva par galveno armijas atzaru ... Un daži no viņiem tika uzvilkti uz zirga! Franču pārākie spēki tika nežēlīgi pārspēti. Vispār gan Džungfolingā, gan Vācu meiteņu savienībā naids nebija apsveicams... Briti tika atzīti par bīstamu ienaidnieku, kas iekaroja vairāk zemes nekā jebkura cita tauta visā planētas Zeme vēsturē!
  Bet tagad barbaru jātnieki saspieda loka šāvējus, ar spēcīgiem sitieniem cirta tos pašā nometnē. Savukārt Gerda saskārās ar ienaidnieku no Ķīnas. Viņš nebija pārāk garš, taču viņš lieliski izlocīja kājas, ģērbies zābakos ar piešiem:
  - Vācieši ir parazīti - noteikti tiks piekauti! - Viņš rēca.
  Gerda atbildēja ar dunča uzbrukumu:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevās gāzt vāciešus! Kurš uzdrošinās uzbrukt kaujā, ienaidnieki tiks vardarbīgi piekauti!
  Šarlote pacēla:
  - Plaša nelaime planētu nepiemeklēs! Un velti ienaidnieks meta savus spēkus kampaņā! Mēs spēsim uzvarēt ienaidnieku milzīgā cīņā! Tumsa sabruks putekļos - pienāks laiks gaismai!
  . 7. NODAĻA
  Gerda atkal pamāja ar vēl lielāku enerģiju, rezumējot:
  - Vārds nav zvirbulis, bet vārdi to pārvērš vārnā!
  Šarlote turēja rokās:
  - Kad mēle kļūst sekla, kaklā no miltiem cep kamolu!
  Gerda ar spēcīgu, pat nesievišķīgu zobena sitienu nocirta galvu no kreisās lecošajam cīnītājam un pēc tam atkal saķērās ar ķīnieti. Blondīne karotājs nikni un skaļi kliedza:
  - Tu neņemsi!
  Ķīniešu karotājs atbildēja:
  - Un nevajag ņemt, jūs jau visi esat manā priekšā.
  Gerda iesmējās, atbildot.
  - Elkonis ir tuvu, bet tu nekodīsi!
  Tad zobena gals skrāpēja meiteni kā kobra, izgriežot bruņu plāksni un atklājot viņas krūtis: lieliskas un ar tumšsarkaniem sprauslām. Ķīnieši skumji rēca:
  "Tagad jums atliek tikai lūgt!" Kurai baznīcai tu dod priekšroku: katoļu vai evaņģēlisko?
  Gerda dusmīgi atbildēja:
  - Baznīca atšķiras no netikles ar to, ka svētlaime vienmēr tiek atlikta uz vēlāku laiku!
  Ķīnietis izcēla savus līkos zobus.
  - Un tā humora izjūta tevi nav mainījusi! Ak, meitiņ, cik man žēl, ka kropļoju tādu skaistumu kā jūsējā!
  Gerda atsita zobus.
  - Man nav žēl! Vispār bišu žēl, un bite ir uz koka, un koks ir mežā! Kur mežs - pa purnu!
  Ķīnieši norūca, atbildot:
  Vācijai ir daudz ienaidnieku!
  Gerda veikli atcirta:
  - Daudzi pavāri sabojā putru!
  Pēc kārtējā šauracīgā karotāja izrāviena uz meitenes krūtīm palika asiņaina svītra. Gerda noelsās un atkāpās. Ķīnieši norūca:
  - Tas ir tas, ko jūs saņemat!
  Meitene mierīgi atbildēja:
  - Kuram nekāpj uz smadzenēm, tas nekad gudrāks nekļūs! Smadzenes ir kā maks, lai tās piepildītu ir jāsaņemas!
  Ķīnieši atcirta:
  - Nu, tev patīk sofistika! Pirmo reizi redzu tik izglītotu un erudītu meiteni. Zini, varbūt labāk pievienoties Lielās Romas armijai. Mūsu valstī ķeizara vadībā augstāko amatu var ieņemt jebkurš cilvēks neatkarīgi no tautības!
  Gerda atbildēja:
  Labāk mirt nekā nodot!
  Karavīrs ar šaurām acīm atzīmēja:
  - Tas nav saprātīgi, paskatieties, kā mūsu jātnieki dodas kaujā... Un, kad jūs būsiet sagūstīti, jūs burtiski gaudīsit uz plaukta no sāpēm!
  Gerda mierīgi atbildēja:
  "Labāk vienreiz mierīgi sist, nekā simts reižu sirdi plosoši kliegt!"
  Bet diemžēl izskatās, ka ķīniešiem ir taisnība, tūkstošiem romiešu jātnieku paša imperatora vadībā (viņa bruņas, šķiet, ir klātas ar dimantu, rubīnu un smaragdu garozu!), Steidz uz barbaru armiju. Tomēr Attila jātnieki jau bija paspējuši nogalināt lielāko daļu ienaidnieka strēlnieku, paši barbaru armijas zēni sāka intensīvi raidīt bultas ienaidnieka rindās. Izmisīgi griešana Šarlote uzmundrināja savu partneri:
  Nepadodies Gerda! Nepadodies viņa solījumiem! Labāk sanāk kopā un izlēmīgi uzvar!
  Attila kopā ar saviem karotājiem iegriezās romiešu sistēmā. Viņa milzīgie zobeni kuļ asiņaino mikseri kā dzenskrūves lāpstiņas. Un pats slepkava devās uz priekšu, mēģinot ielauzties ķeizarā.
  Gerda filozofiski atzīmēja:
  - Ja gribi kļūt par ganāmpulka ganu, neesi par aitu!
  Šarlote piekrita.
  -Katrs auns vēlas kļūt par ganu, kamēr vilks ir tālu un šautene ir blakus!
  Šeit Gerda guva vēl vienu brūci vēderā. Meitene atkal atkāpās. Viņas basā kāja pēkšņi nostājās uz izvirzīta dunča gala, un Gerda čīkstēja:
  - Ak, ak! Cik sāpīgi!
  Pati Šarlote jau bija guvusi vairākas brūces un atspiedās. Karotājs kliedza:
  - Rūpējies par saviem spēkiem, romieši neizturēs ilgu cīņu!
  Bet barbariem patiešām bija grūti. Arvien vairāk romiešu vienību iesaistījās kaujā. Zelta bruņās tērpti jātnieki metās sīvā cīņā. Virs tiem plīvoja baneri ar vilku galvām. Un priekšā metās varonis, iespējams, pat lielāks par Atilu. Tajā pašā laikā romieši pat mēģināja nosegt barbaru armiju no flangiem, izlaižot divus varenus pulkus ar šķēpiem un bronzas bruņām ap galveno kaujas lauku. Gerda lūdza:
  - Mums sāk pietrūkt spēka, grasāmies zaudēt!
  Šarlote ieteica:
  - Un tu dziedi kā atbildi! Dziesma palīdz mums būvēt un dzīvot! Zem bungas zem sarkanā karoga kampaņā! Un tas, kurš staigā pa dzīvi ar dziesmu; viņš nekad nekur nepazūd!
  Abas meitenes dziedāja korī, un, neskatoties uz viņu balss brūcēm; bija kā trompete:
  Ir tāds karavīru aicinājums,
  Tā nav profesija, nevis tituls!
  Lai gan dažreiz simts mārciņas automātiski,
  Nē, ne gājiens, miesa ir spīdzināšana-mocīšana!
  
  Bet mēs ejam, sperot soli uz priekšu,
  Jo mēs kalpojam Tēvzemei!
  Tici, ļaunais ienaidnieks tiks uzvarēts,
  Lai dzīvē būtu jautri!
  
  Mūs mācīja gandrīz no šūpuļa
  Drosmīgi cīnies par Tēvzemi!
  Kādreiz bija zobeni no tērauda
  Un tagad RPG spēcīgā mugursomā!
  
  Mēs neatkāpsimies, ne soli atpakaļ
  Lai gan ķermeņi gulēja kapā!
  Mēs nopļausim pretinieku rindu,
  Lai Visvarenais dod mums spēku!
  
  Tanki makšķerē, lidmašīnas lido,
  Bumbas krīt un šāviņi plīst!
  Neuzskatiet mūs par nejaukiem kucēniem
  Karavīri ir rūdīti!
  
  Tas biedrs nomira kā varonis,
  Nelieciet neko zem krusta!
  Bieži vien cilvēki spēlējas ar likteni
  Bet mīlestība būs stiprāka - ticiet man!
  
  Kaut arī kaujā, kur viņi smagi nago,
  Pieminēsim savus izcilos senčus!
  Tā kā mēs ilgu laiku devāmies uz Romu,
  Kāpēc gan verdzībā neēst pārpalikumus!
  
  Mums nevajadzēja paklanīties, lai sistu,
  Nelieciet mūsu pasauli uz ceļiem!
  Galu galā mēs esam žagari - paši uzvarām spēli,
  Visu paaudžu pārstāvji!
  
  Šeit ir piepūle un metiens,
  Mēs jau redzam ienaidnieku, smalki kratot!
  Lode gandrīz trāpīja templī,
  Aptumšota mūsu Saules acīs!
  
  Bet mēs devāmies uzbrukumā,
  Mēs drupinām neģēlīgās durkļus ar dibenu!
  Ja nepieciešams, sadedzināsim Frici ar uguni,
  Mūsu cīnītājs ir kļuvis bez cenām - tikai dārgums!
  Tiklīdz meitene pabeidza dziedāt, Romas armijas galvenais varonis zelta bruņās nokrita no Attila trieciena. Un iedvesmotā meitene vēl agrāk nocirta ķīniešus, un tagad viņa uzbruka kājnieku komandiera pārstāvim. Viņa iesaistījās kaujā ar īstu, vienacainu milzi un pat sāka viņu grūst, vicinot zobenu:
  - Tu briesmonis ar mums netiksi galā! Jo mēs esam vācieši!
  Slepkava rupji atbildēja:
  - Vācieši-paprika! Invalīdu tauta!
  Gerda bija nopietni dusmīga:
  - Nē! Mēs, vācieši, a priori esam lielu karotāju tauta. Tauta, kura ir pieradusi uzvarēt un kurai nav pie kā pieliekties!
  Milzis pagrieza lūpu un uzreiz saņēma zobena asmeni rīklē. No vērša kakla kurnēja strūklaka ... Viņš sastinga un uzreiz saņēma dūrienu zem sirds ... Gerda iesaucās:
  - Varonībai nav vecuma!
  Šarlote iedrošināja savu draugu:
  - Droši saspiediet tos stiprāk dārgais ... Spiediens būs vēl ātrāks!
  Šajā brīdī viens no baskāju strēlnieku zēniem ar mērķtiecīgu šāvienu nogāza Romas imperatoru. Un vajadzēja iepriecināt bultu tieši acī!
  Gerda, smaidot, dziedāja:
  - Blimey! Nevis uzacī, bet acī!
  Šarlote pagrieza pirkstu uz deniņu.
  - Un kas! Labāk vienreiz sist, nekā simtu nolādēt! Nu, tagad ienaidnieks aizbēgs!
  Gerda, nocērtot citu karotāju, apstiprināja:
  - Ienaidnieks trīcēs no bailēm un aizbēgs!
  Patiešām, romiešu rindas vilcinājās un sāka padoties. Vispār, kad armija paceļas, tas ir rāpojoši. Pat ja tā ir tik disciplinēta armija kā Senā Roma. Nav brīnums, galu galā Čingishans, ja viens ducis aizbēga, viņš lika izpildīt veselu simtu ... Lai gan pēdējā rīkojuma ticamība tiek apšaubīta, vai tas ir vēsturnieku izgudrojums. Pat Romā katrs desmitais tika izpildīts lidojuma laikā. Kailām kājām ņirbēdams, meitenes un zēni metās vajāt ienaidnieku. Un taures spēlēja...
  Gerda pamodās, pēkšņi pielecot, meitenes ātri sastājās rindā. Nomazgājāmies, iztīrījām zobus un atkal smērējāmies ar aizsargkrēmiem ar piespiedu gājienu pa tuksnesi. Tāpēc viņi ir basām kājām savos peldkostīmos un metās cauri smilšainajai ellei.
  Arābu bērni pārsteigti norādīja uz viņiem ar pirkstiem un svilpa:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda paskatījās apkārt un ar ilgām paskatījās uz atkāpušajām palmām, pēc tam viņa čukstēja Šarlotei:
  - Atkal ellē!
  Sarkanmatainā dīva smaidot atbildēja:
  - Visi cilvēki ir grēcinieki, un pazemes pasaule ir grēcinieku dabiskais stāvoklis!
  Gerda piemiedza ar aci.
  - Cilvēks nevar negrēkot!
  Šarlote pamāja ar ugunīgajiem matiem un skrienot sāka skaidrot:
  - ES piekrītu! Pat tūkstoš reižu piekrītu! Kopumā grēks ir relatīvs un tīri cilvēcisks jēdziens. Piemēram, ja ņemam antīkās pasaules morāli, tad tajā labi, ka tas nāca par labu gan pašam cilvēkam, gan viņa cilts veidam. Piemēram, laulības pārkāpšana tika uzskatīta par svētību, nevis grēku!
  Gerda labprāt piekrita:
  - Pa labi! Pats fīrers uzskata, ka sievietei vislabāk ir palikt stāvoklī no kara varoņa, nevis no viņas, ne vienmēr drosmīgā vīra. It īpaši, ja arī vīram ir kaitīgu, netīru asiņu pazīmes.
  Madlēna kliedza uz meitenēm:
  - Saglabājiet elpu meitenes, šoreiz skrienam līdz spēku izsīkumam!
  Gerda pasmaidīja pretī.
  Jūs varat būt noguris, bet jūs nevarat būt izsmelts.
  Pusstundu meitenes skrēja klusēdama, un tad Šarlote čukstēja:
  -Vai zini kādu dīvainu sapni es redzēju draudzeni?
  Gerda bija pārsteigta:
  - Jā, es arī atzīstos! Un kas?
  Šarlote smaidīdama atbildēja:
  - Nekas! Tāds sapnis, ka biju karotājs diženā barbara Attila armijā. Un mēs cīnījāmies ar senās Romas vaskiem. Un viss bija tik skaisti un nežēlīgi vienlaikus ...
  Gerda iesmējās, atbildot.
  - Zini, es arī par to sapņoju! Nedaudz pārsteidzoša sakritība. Es tevi redzēju sapnī!
  Šarlote piemiedza atpakaļ.
  - Un es tu! Jūs cīnījāties labi, lai gan šauracīgais un dzeltenā sejas karavīrs jūs gandrīz nogalināja!
  Šoreiz Gerda nebija nedaudz pārsteigta, viņa bija pārsteigta:
  - Nevar būt! Vai tad nenotiek tā, ka divi cilvēki vienlaikus redz vienu un to pašu sapni?
  Šarlote atbildēja:
  - Ja gripa ir kolektīvi slima, tad sapnis var būt tāds pats. Lūk, kā tas notiek! Dzirdēju, ka Tulles sabiedrībā ir īpaši mēdiji, kas dzer dziru un elpo zāļu tinktūras un tad iegrimst vīzijās! Un viņiem izdodas būt par praviešiem!
  Gerda, lecot pāri bruģakmenim, piekrita:
  - Noteikti! Principā pravietojuma dāvanai nav nepieciešami pārdabiski spēki, dabā vienkārši var būt diezgan materiāli, bet tomēr neatrisināti fiziski likumi. Bet kāds ir šī sapņa mērķis?
  Šarlote paraustīja plecus un atbildēja:
  - ES nezinu! Varbūt Trešais Reihs uzvarēs Lielbritāniju un ASV aiz Lauvas vai ... Šeit jūs varat uzminēt ilgu laiku!
  Gerda jau grasījās kaut ko teikt, kad pēkšņi viņas auss aizķēra joprojām dzirdamo motoru troksni. Neskatoties uz attālumu, bija redzams, ka lidmašīnu dzinēji rada troksni un ka tās ievērojami tuvojas ...
  Madlēna pavēlēja:
  - Kāds ir vingrinājuma numurs divi posms: maskēšanās.
  Meitenes apstājās, no mugursomām izņēma kamuflāžas apmetņus, nokrāsotus atbilstoši tuksneša krāsai. Tad viņi sāka strauji iedziļināties, savukārt no augšas tas nebija pamanāms, kas bija nedabiski. Šeit Gerda pateicās liktenim, ka viņiem bija gan ieroči, gan sapieru lāpstas. Pretējā gadījumā meitenes tuksnesī varētu kļūt par vieglu laupījumu britu uzbrukuma lidmašīnām vai niršanas bumbvedējiem. Šarlote, basām kājām skrāpējot smiltis, sacīja:
  - Izskatās, ka mums būs jāšņauc šaujampulveris, pat Tunisijā... Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi!
  Gerda ar viltīgu skatienu iebilda:
  - Precīzu zināšanu trūkums vienmēr ir slikti, ar vienu izņēmumu, kad runa ir par Visvarenā plāniem!
  Un kā viņš plikšķina basu kāju pa smiltīm. Pacelsies gaisā.
  Šarlote gudri atzīmēja:
  - Ir labi, ja ir cilvēciskas zināšanas, bet vēl labāk ir Dievišķās iespējas!
  Un ar kailiem pirkstiem viņa noķēra spārnu. Viņa saspieda kukaini un parādīja sārtu mēli.
  Un citā ass spēku konfrontācijas punktā notiek viņu pašu sīvās cīņas.
  Trešā reiha karaspēks cīnījās par Saratovu. Kaukāzs jau ir pilnībā nacistu pakļautībā. Un Sarkanajai armijai nav ar ko segt savus robus. Tiesa, Staļinam ir arī tanks T-54, taču to joprojām ražo nelielos daudzumos. Un ar to nepietiek, lai nosegtu priekšpusi. T-54 ir labi aizsargāts torņa priekšpusē, bet sliktāk korpusa priekšējās bruņās, un sāni ir vēl vājāki. Vācieši nedaudz pastiprināja E-50 tanku, padarot bruņas biezākas un palielinot slīpuma leņķus, kā arī ievietojot 1500 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju. Transportlīdzekļa svars pieauga līdz septiņdesmit tonnām, bet sānu bruņas kļuva par 170 milimetriem, bet priekšējās bruņas bija 250 milimetri. Tagad vācu tanks vispār ir kļuvis par šedevru ar 105 milimetru kalibra lielgabalu 100 EL un ļoti slīpu formu.
  Cīņa, atzīsim, jaunākā veida mašīna.
  Vācieši apiet Saratovu un bija gatavi uzbrukt Kuibiševam. Cīņas šeit ir sīvas.
  Un jau maijs trako ar savu košo krāsu. Un cik tas ir skaisti?
  Un karš iedegas kā viesuļvētra un elles uguns.
  Remontētais E-50 devās kaujā. Tomēr krievi diezgan daudz iekārtoja nocietinājumus, un vāciešiem bija jāpārvar aizsardzība dziļi. Warriors metodiski iznīcināja akumulatoru.
  Gerda izšāva, sagraujot padomju lielgabalu, un tad ar smīnu balsī sacīja:
  - Mēs sitīsim cilvēkus un sitīsim spaiņus!
  Šarlote izdziedāja savas vara sarkanās cirtas:
  - Mēs esam, ak, laupītāji! Laupītāji!
  Un ar pliku pirkstu nospiežot kursorsviras pogu, viņa raidīja šāviņu, salaužot padomju bunkuru.
  Un tad Kristīna apdullinoši norūca:
  - Bang Bang! Un tu esi miris! Miris! Miris!
  Un viņš arī piespiež graciozu kāju ar pliku pirkstu, nosūtot ienaidnieku uz nokautu.
  Un tad bija Magda. Šeit ir meitene. Viņš arī spiež kursorsviru ar basās kājas pirkstiem un kā viņš sit.
  - Ak, kas mūs ieraudzīs, tas tūlīt aizelsies!
  Apburošā Gerda, kratīdama pilnās krūtis, dauzīja trīsdesmit četrus un iekliedzās:
  - Un kādam tas smaržos cepti!
  Šarlote ar kailajiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un čivināja kā zvirbulis:
  - Un mēs kaut ko turam klēpī!
  Kristīna saplēsa padomju ieroci ar lādiņu un čaukstēja, sita purpursarkanās lūpas:
  Nenāc mums klāt...
  Magda arī nospieda pogu ar pliku pirkstu. Viņa pūta trīsdesmit četrus un kliedza:
  - Nenāc mums klāt!
  Un Gerda, šis agresīvais zvērs ar blondiem matiem, arī dauzīs ar šāviņu, un trīsdesmit četri pārplīsīs kā boksera deguns zem dūres dūres. Un karotājs vaimanās:
  - Mēs to nogalināsim!
  Un atkal meitenes izplūdīs asarās un izšaus bez jebkādas nožēlas un pauzes.
  Šarlote entuziastiski iesaucās:
  - Es esmu liels zaglis...
  Un arī kā tas trāpa padomju haubicei. Tikai daļas lidoja dažādos virzienos.
  Kristīna ņurd. Kamēr viņš ar kailu pirkstu nospiež kursorsviras pogu un čivināt:
  - Un dēmonu meita ir mirusi!
  Magda arī naglo, basām kājām uzspiežot uz trieciena priekšmetu, sasit padomju tanku un izdala:
  - Un ne pieticīgi!
  Gerda atsita zobus, zobi mirgoja. Viņa iedomājās skaistu jaunekli. Tik brašs, atlētisks, ar muskuļu reljefu un lielu vīrišķīgu pilnību. Un kā viņa pieliecas un apvij savas koši lūpas ap viņa pulsējošo nefrītu. Cik tas ir garšīgs, piemēram, šokolādes saldējums. Un tas šokolādes saldējums, ko tu laiza ar mēli. Un tas ir tik jauki, tik aizraujoši.
  Ak, cik jauki, ja viņai no aizmugures pievienosies vēl kāds jauns vīrietis. Un pulsējošais, nefrīta stienis ieies mitrajā Veneras grotā. Un cik tas ir lieliski.
  Gerda pat satricināja no vājuma. Cik viņai tas šķita aizkustinoši un apburoši.
  Meitene šāva uz padomju ieroci. Un viņa apbrīnojami čivināja, sita baso kāju:
  - Puiši, puiši, tas ir atkarīgs no jums ...
  Šarlote arī dauzīja un sadauzīja krievu tanku, pļāpādama, kratīdama pilnu krūtis:
  - Glābiet zemi no uguns!
  Kristīna kratīja savus vara dzeltenos matus. Viņa pasmaidīja ugunīgu smaidu, čivināt:
  - Mēs esam par pasauli par draudzību, par pasaules smaidiem...
  Magda ar pliku pirkstu nosūtīja klikšķi uz kursorsviras. Viņa sadauzīja padomju tanku un ņurdēja:
  - Sirsnīgām tikšanās reizēm!
  Karotāji izskatījās ārkārtīgi jautri. Un kā viņi izlika zobus. Un viņi mirkšķina un čīkst.
  Šarlote arī iztēlojas puisi. Jauns, bet ar bārdu. Kamēr viņš glāsta viņas krūtis. Kamēr bārda kutina krūtis, cirtaini mati pārskrien pāri nobriedušajām sprauslu zemenēm. Un viņš viņu kutina un skūpsta viņas krūtis. Apvelciet ar mēli saldo, medaino nipeli. Tāda ir idille. Un ja puisis vēl iebāzīs mēli Veneras grotā. Kāda garša!
  Šarlote šauj un čīkst:
  - Un zobens būs ass!
  Protams, meitenes, lai arī daiļavas, izdara netīro darbu - nogalina padomju karavīrus. Bet viņi tā tika mācīti jau no agras bērnības. Tie ir nežēlīgi vilki.
  Un viņi domā, ka viņiem ir taisnība. Viņiem ir vienāda audzināšana un mentalitāte. Meitenes sāka cīnīties četrdesmit vienā, daži no sava "vilku" bataljona, pat agrāk. Un neviļus atceries pirmos soļus. Kad tev bija tikai sešpadsmit. Un viss apkārt likās brīnišķīgi, skaisti romantiski.
  Tomēr viņi joprojām ir diezgan jauni!
  Divi desmiti angļu lidmašīnu lidoja pāri pārģērbtajām meitenēm, viņas laikam neko nemanīja un jau sāka šķīst aiz apvāršņa, kad pēkšņi atskanēja jaunas aizdomīgas skaņas. Madlēna pavēlēja:
  Visi apgulieties un nekustieties!
  Meitenes sastinga, kaut ko gaidīja. Un tad no aiz kāpas parādījās vieglie vedēji un kravas mašīnas. Spriežot pēc dizaina, angļu un amerikāņu produkcija. Viņi lēnām virzījās uz Tunisijas galvaspilsētu. Madlēna bija nedaudz pārsteigta. Viņa uzskatīja, ka frontes līnija vēl ir tālu, kas nozīmē, ka britiem vēl nebūs laika parādīties. Pareizāk sakot, viņiem nevajadzētu parādīties. Un tad ir vesela kolonna. Lai gan, iespējams, mazāk par bataljonu... Kas tie tādi, kaut kāda kaujas grupa, apejot tuksnešus nekādā gadījumā ne nepārtrauktu fronti, vēlas rakņāties pa aizmuguri. Šķiet, ka tas ir loģiski, lai gan ar tehnoloģijām tos ir viegli pamanīt tuksnesī. Jebkurā gadījumā jums ir jāpārraida savējiem pa radio, bet neatklājiet uguni. Turklāt viņu ir tikai simts, un angļu ir vairāk nekā trīs simti!
  Gerda čukstēja Šarlotei:
  - Viņi ir angļi! Šī ir pirmā reize, kad es viņus redzu tuvplānā!
  Sarkanmatainais draugs, arī diezgan nervozs, atbildēja:
  - Nekas īpašs! Un starp viņiem ir tik daudz melno!
  Patiešām, vismaz puse britu bija melnādainie. Un kolonna virzījās lēnām, un melnie joprojām kaut ko gaudo ... Viņi tuvojas un tuvāk ...
  Tad vienai meitenei nervi neizturēja, un viņa sita ar automātu. Tajā pašā sekundē pārējie karotāji atklāja uguni, un Madlēna novēloti iesaucās:
  - Pli!
  Uzreiz tika nopļauti vairāki desmiti angļu, viena no kravas automašīnām aizdegās. Pārējie briti bez izšķirības atklāja uguni. Madlēna izmantoja mirkli un kliedza:
  - Metiet kopā uzbrūkošās granātas!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "She-wolves" met granātas tālu un precīzi. Un ka viņi ir apmācīti kopš bērnības, un viņi arī izgāja īpašu tehniku. Tas ir tad, kad tu trenējies ar strāvu, nedaudz aizkavējies ar metienu un tu ar izlādi. Arī Gerda un Šarlote iemeta savas dāvanas. Un britu kūlenis un otrādi... Tas ir smieklīgi. Viņi šauj nejauši, un melnie joprojām kliedz nesaprotamā valodā. Šeit ir daži nelieši...
  Un Gerda šauj un met, vienlaikus arī dziedot:
  - SS skolēnos ir murgs! Viens lēciens, viens sitiens! Mēs esam vilki - mūsu metode ir vienkārša! Mums nepatīk vilkt kaķi aiz astes!
  Arī Šarlote norūc kā atbildi. Viņas raidītās lodes saplīst galvaskausa lauskas. Un viņi izrauj acis. Lūk, viens nobijies melnādainais, kā viņš savai blondajai partnerei sānos durs. Atbildot viņš izspļaus asinis. Šarlote dzied līdzi:
  - Zvaigžņotās drūmās elles eņģeļi! Šķiet, ka viss Visumā tiks iznīcināts! Ir jālido debesīs ar ātru piekūnu! Lai pasargātu no dvēseles nāves!
  Briti rīkojas neorganizēti, lielākā daļa ir koloniālie karavīri: nēģeri un indieši, arābi. Viņi vai nu nokrīt, sasalst, vai, gluži pretēji, strauji uzlec un sāk steigties kā traki zaķi. Tomēr meitenes šauj precīzi, un granātas, lai gan lauskas nelido tālu, bet blīvi! Tagad ir palicis maz ienaidnieku. Madlēna kliedz angliski, viņas balss ir tik apdullinoši skaļa, ka nevajag pat iemuti:
  - Padodieties, un mēs aiztaupīsim jūsu dzīvības! Nebrīvē jums būs labs ēdiens, vīns un sekss!
  Tas darbojās uzreiz un tā kā viņi jau padodas ... Rokas augšā un ...
  Tika savākti piecdesmit ieslodzītie, no kuriem puse bija ievainoti. Madlēna pavēlēja:
  - Nogalini ievainotos!
  Vilki bez ceremonijas raidīja lodes to cilvēku tempļos, kuri nevarēja nostāvēt kājās, bet pārējos iekrāva automašīnās un aizdzina uz tuvāko bāzi.
  Pēc karstajām tuksneša smiltīm ir ļoti patīkami Gerdas kailajām kājām just mīksto gumiju. Viņa pat svētlaimīgi vaid... Amerikāņu kravas mašīnas ir ļoti ērtas un nedreb ceļojuma laikā. Uzvarējušas meitenes ir jautras. Šarlote jautāja Gerdai:
  - Cik tu esi nogalinājis?
  Meitene neizpratnē paraustīja plecus.
  - ES nezinu? Es nebiju vienīgais, kurš šāva... Bet es daudz domāju!
  Šarlote aprēķināja:
  - Mēs esam simts, nogalināti apmēram trīs simti, kas nozīmē trīs uz brāli, tas ir, uz māsu! Iespaidīgs kara sākums!
  Gerda noraidoši pamāja ar roku.
  - Man tas nav svarīgi! Galvenais, ka nenomira neviena draudzene. Lai gan šī, protams, ir statistika, tika iznīcināti trīs simti ienaidnieku, un mūsu pusē tikai divi vilku karotāji tika viegli ievainoti. Es pat brīnos, kā mēs vēl neesam pilnībā sagrābuši Āfriku, ar tādiem karotājiem.
  Šarlote uzreiz sabojāja garastāvokli:
  - Tātad galu galā mēs zaudējām šiem nelaimīgajiem karotājiem astoņpadsmitajā!
  Gerda dusmīgi pakratīja savu blondo galvu, it kā apkaisītu ar Jaungada sniegu:
  - Tas ir nodevības dēļ! Bet patiesībā uzvarai bijām tuvāk kā jebkad un tas bija skaidrs visiem, kas nav akli! Diemžēl mūs pārtrauca!
  Šarlote piekrita, veikli skrāpējot basās kājas aiz kreisās auss ar pirkstiem.
  - Jā, nodevība, sabotāža, militārpersonu viduvējība .... Bet mēs tomēr salauzām krievus, piespiežot viņus padoties astoņpadsmitajā gadā! Ak, būtu jauki pastaigāties pa Krievijas plašumiem, tur ir forši, bet šeit ir karsti!
  Gerda jautri iesmējās.
  - Bet Krievijā ir tik bargs sals... Bet, kad es basām kājām skrēju pa sniegu kalnos, zinu, kas tie par miltiem.
  Šarlote atsita zobus.
  - Mazā Gerda basām kājām skrien pa degošu sniegu ... Tas ir simboliski kā pasakā ... Pasakas par tīru, vēl bērnišķīgu un nepavisam ne egoistisku ...
  Gerda dedzīgi piemiedza draudzenei:
  - Tas ir kā mums ar fīreru?
  Šarlote apstiprināja:
  - Gandrīz! Mēs vienkārši braucam, nevis skrienam basām kājām pa karstām tuksneša smiltīm. Jā, arī pēc uzvaras.
  Sasietais nēģeris vāciski nomurmināja:
  - Briesmīgie eņģeļi, es esmu gatavs jums kalpot! Tu esi dieviete, es esmu tava verdzene!
  Šarlote noglāstīja savu nedaudz raupjo kāju pāri melnā gūstekņa brūnajiem cirtainajiem matiem.
  - Jūs, melnie, pēc dabas esat vergi! Tas, protams, ir labi no vienas puses, kādam ir smagi jāstrādā no rītausmas līdz krēslai, jāstrādā niecīgs darbs... Bet vergs pēc dabas, zemiskā daba ir nodevējs un viņam nevar uzticēt ieročus. Mēs, vācieši, savukārt esam viskulturālākā un organizētākā tauta uz Zemes. Lieliska karotāju tauta, un ne velti vācu algotņi dienēja visās Eiropas armijās un pat Krievijā, un visbiežāk komandēja amatos!
  . NODAĻA #8
  Gerda mežonīgi iemeta:
  - Jā, tu mums kalposi par vergu. Mums ir īpašas zvērnīcas melnādainajiem. Un tev paliek...
  Šarlote ieteica:
  Ļaujiet viņam skūpstīt mūsu kājas. Galu galā tas mums būs patīkami, un Nigēra pazemosies.
  Gerda enerģiski pakratīja galvu.
  "Es nezinu, kā jums klājas, bet ir pretīgi, ja āriešu tīrā āda pieskaras smirdīgā nigēra lūpām." Tā ka...
  Šarlote nepiekrita:
  - Nē! Gluži otrādi, man tas būtu paticis. Nu paskaties...
  Ugunīgi rudmatainā skaistule iegrūda savu mazo kāju melnajā vīrietī. Viņš entuziastiski sāka skūpstīt garos, gludos, noslīpētos dievietes pirkstus. Un meitene atbildot tikai maigi pasmaidīja, melnādaina vīrieša biezās lūpas kutināja iedegušo ādu. Šeit ieslodzītā valoda gāja pa elastīgo, nedaudz putekļaino meitenes pēdu. Tomēr ir patīkami, kad pazemo spēcīgu, gandrīz divus metrus garu vīrieti.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Dīvaini, bet kā ar tevi, vai nav pretīgi?
  Šarlote pasmaidīja.
  - Nē! Kāpēc man būtu jāriebjas?
  Gerda deva priekšroku klusēt: kāpēc viņai jāiejaucas sava drauga lietās. Patiesībā viņi tika audzināti, ka vācietei jābūt ne tikai karotājai, bet arī mīlošai, maigai sievai un veselīgai mātei. Bet viņa pati vēl nav domājusi par puišiem, iespējams, lielas fiziskās slodzes dēļ, vai vienkārši vēl nav atradusi savu dzīvesbiedru. Tomēr Šarlotei, šķiet, tas ir apnicis. Viņa trāpīja nēģerim ar potīti pa degunu, tik ļoti, ka juška tecēja un ieteica Gerdai:
  - Vai mēs varam dziedāt?
  Gerda pamāja.
  - Protams, dziedāsim! Citādi kļūst skumji!
  Meitenes dziedāja, un draudzenes vienbalsīgi pievienojās, tā ka dziesma plūda kā ūdenskritums:
  Mēs ejam ar smuku mazuli no biezokņa,
  Saglabā nezemes skumjas!
  Un aukstums, dedzinošs vēsums,
  Caurdurts lauzts motīvs!
  
  Basām kājām sniegā
  Nāk mazas baltas meitenes!
  Rūkšana kā vilki puteņi ir ļauni,
  Pīču putnu baru nojaukšana!
  
  Bet meitene nezina bailes
  Viņa ir varenu spēku cīnītāja!
  Krekls tik tikko nosedza miesu,
  Mēs noteikti uzvarēsim!
  
  Mūsu karotājs ir vispieredzējušākais,
  Neliec viņu ar veseri!
  Šeit kļavas maigi kustas,
  Sniegpārslas krīt!
  
  Mūsu paradums nav baidīties,
  Neuzdrošinies nodrebēt no aukstuma!
  Ienaidnieks ir resns ar vērša kaklu,
  Tas ir lipīgs, šķebinošs kā līme!
  
  Tāds ir tautas spēks
  Ko darīja svētais rituāls!
  Ticība un daba ir priekš mums,
  Rezultāts būs uzvarošs!
  
  Kristus iedvesmo Tēvzemi,
  Liek mums cīnīties līdz galam!
  Padarīt planētu par paradīzi
  Visas sirdis būs drosmīgas!
  
  Cilvēki drīz būs laimīgi
  Lai dzīve dažreiz ir smags krusts!
  Brutālas nāvējošas lodes
  Bet tas, kurš krita, jau ir augšāmcēlies!
  
  Zinātne dod mums nemirstību
  Un ierindā atgriezīsies kritušo prāts!
  Bet, ja mēs baidāmies, jūs ticat
  Ienaidnieks nekavējoties izjauks rezultātu!
  
  Tāpēc lūdziet Dievu
  Nav jājaucas, slinkums prom!
  Visvarenais tiesnesis ir ļoti stingrs,
  Vismaz dažreiz tas var palīdzēt!
  
  Dzimtene man ir dārgāka par visu,
  Svēta, gudra valsts!
  Turiet mūsu vadītāju stiprāku par grožiem,
  Ziedu Tēvzeme ir dzimusi!
  Skaisti dziedāja meitenes no elitārā SS bataljona "Vilki", un vārdi bija patiesi. Vispār bija tāds stereotips, ka SS ir bende! Bet tā nav. Protams, bija īpašas soda vienības, visbiežāk kā daļa no drošības divīzijām, kas veica īpašas operācijas, bet lielākā daļa SS divīziju bija vienkārši Vērmahta elites apsardze. Kopumā jāsaka, ka sarkanā, totalitārā propaganda nav tas uzticamākais informācijas avots par Otro pasaules karu. Galu galā ir skaidrs, ka Agitprop komunistu vadītāji varēja būt objektīvi un objektīvi atspoguļot notikumus. Tāpēc ir diezgan grūti spriest, kur bija patiesā patiesība, par nacistu zvērībām un kur ir daiļliteratūra. Jebkurā gadījumā tie, kas nopietni nodarbojas ar vēstures izpēti, ir spiesti atzīt, ka ne katrs SS karavīrs ir bende un briesmonis. Turklāt pirms uzbrukuma PSRS; nacisti kopumā okupētajās teritorijās uzvedās toleranti, Rietumu avoti neliecina par masveida zvērībām un slaktiņiem.
  Un tagad meitenes palīdzēja gūstekņiem izkļūt no mašīnām; viņi draudzīgi noglaudīja bailīgo vīru platos plecus. Pēc tam meitenes tika aicinātas atsvaidzināties ...
  Vakariņas bija pieticīgas, bet, no otras puses, tuksnesī tika nošauta zebra un katra meitene saņēma arābu valodā gatavotu šašliku. Vispār arābi, vismaz ārēji, bija draudzīgi un tie, kas zina vācu valodu, pat mēģināja jokot, vai maigi paglāstīt meiteņu kājas.
  Gerda atgrūda lipīgo arābu un teica:
  - Es neesmu priekš tevis!
  Šarlote sekoja šim piemēram:
  - Iegādājies sev harēmu!
  Gerda pasmaidīja un ieteica:
  - Bet saki Šarlotei, ko tu darītu, ja kļūtu par sultāna sievu?
  Sarkanmatainais draugs šaubīgi atzīmēja:
  - Tā patiesībā ir pretrunīga laime... Lai gan tas ir atkarīgs no tā, kura sultāna sieva. Ja lielā Osmaņu impērija būtu savos ziedu laikos, tad ... Būtu pat ļoti labi... Es reformētu Turcijas armiju, uzlabotu ieročus... Un droši vien vispirms pievērstu acis uz austrumiem.
  Gerda piekrita.
  - Pareizi! Bet šeit ir kauns Turcijai, ka tā pat savos ziedu laikos nevarēja iekarot Irānu. Tas bija diezgan reāli, jo īpaši tāpēc, ka persiešu armija bija atpalikusi. Interesanti, lielais fīrers, kādu lēmumu viņš pieņems, iekarot Turciju vai tomēr iekļauties savā koalīcijā, iemetot kaulu osmaņiem, ieskaitot dažas no ne pārāk vērtīgajām Irānas zemēm?
  Šarlote neizpratnē paraustīja plecus.
  - ES nezinu! Patiesībā pēdējā laikā klīst runas, ka mēs uzbruksim PSRS... Saka, ka krievu bagātība un bagātās Ukrainas zemes ir ļoti vajadzīgas!
  Gerda ar basās pēdas pirkstiem paņēma tējas krūzi un diezgan veikli pacēla to līdz zodam, ielejot sevī brūno šķidrumu. Tajā pašā laikā meitenei izdevās runāt:
  - Ukrainā ir ļoti bagātas, treknas zemes. Gudras Vācijas vadībā un ar mūsu augsto lauksaimniecības kultūru viņi iegūs rekordražu. Un tad mums ir maize, tā būs lētāka par ūdeni. Un paši ukraiņi no tā iegūs, jo padomju vara viņus vienkārši apzog, liekot badoties!
  Šarlote pamāja.
  - Mēs šiem slāviem iemācīsim mūsu lielisko vācu kultūru! Apgaismosim viņus!
  Te sarunu pārtrauca rupji saucieni, atpūtas laiks bija beidzies.
  Bet pēc vakariņām meitenes atkal tika nostādītas rindā un bija spiestas veikt piespiedu gājienu pa tuksnesi. Pēc ēšanas bija grūti skriet un meitenes pat nedaudz vaidēja, līdz tomēr ķermenis sasila. Un tā viņi metās prom kā jerboas.
  Tikmēr SS pulkvedis Dess slepus nosūtīja britiem jaunu šifra zīmīti. Tāpēc Desam šķita, ka viņš nodod Trešo reihu, riskējot iekļūt gestapo. Ir nauda, pieklājīga alga, plus militārais laupījums, ko vēl vajag... Bet ir cilvēki, kuriem ir dabisks īpašums, tieksme pēc nodevības. Nodevīgi viņi vienkārši uztver zvēru un kļūst traki kā no nezāles. Un tagad Dess skribēja britu datus par jaunu karaspēka pārvietošanu un papildu lidmašīnu parādīšanos. Un arī tas, ko viņš zināja par vācu karaspēka ierašanās laiku. Protams, arī viņam dažkārt bija kauns, ka viņa biedri mirst viņa vainas dēļ, un baidījās no iespējamās atmaskošanas... Bet varbūt bija par vēlu atkāpties, izņemot gadījumu, ja Trešais Reihs zaudē, tad . .. Pēdējā laikā pastāvīgi klīda baumas par gaidāmo operāciju austrumos. Un ne tikai baumas, karaspēks tika pārvests uz Poliju un Rumāniju, īpaši tanki. Lai gan Krievijas armijas prestižs nebija īpaši augsts, tieši cariskās Krievijas armijas trieciens 1914. gadā pārtrauca zibenskaru. Turklāt padomju brīvprātīgie labi cīnījās Spānijā vai tanka dūres trieciens Mandžūrijā. Iespējamība, ka Vērmahts tur iestrēgs un tam nebūs laika pirms ziemas, bija ļoti liela. Un ka Lielbritānijai un ASV kopā būs laiks izvietot spēkus. Tomēr PSRS var neizturēt līdz ziemai, īpaši, ja uzbrukums tai ir pēkšņs un krieviem nav laika veikt pasākumus agresijas atvairīšanai. Jā, un Japāna palīdzēs ...
  Atklājis noslēpumus, Dess aizsmēķēja cigareti, izņēmis no paciņas amerikāņu cigaretes. Lai gan viņa slepenajā kontā Šveices bankā ir ienākusi kārtīga summa, viņš tik un tā nav nabags. Jo īpaši viens no šeihiem paslēpa zelta un oļu krātuvi. Arābu informators viņiem iedeva vienu un šī šeiha kalpus, kuri varēja zināt, ka viņa priekšniekam ir paslēpti dārgumi. Ko gan nenāktu par ļaunu pajautāt ieslodzītajam sīkāk, kas un kā, ja viņš, protams, zina.
  Un Dess devās uz moku kameru, viņam drīz pievienojās arābu informators. Dess viltīgi piemiedza viņam ar aci.
  - Kādas mums ir nojausmas.
  SS kazemāts bija bagātīgi aprīkots. Bija pat dinamo elektrošokiem. Un tad viņi atveda ieslodzīto. Dess atskanēja sarūgtinājuma svilpiens, kad viņu ieraudzīja: parasts arābu zēns, diez vai vecāks par četrpadsmit. Tumšādaina, tieva, bet cenšas izskatīties taisni un nenodot bailes. Tomēr zinātkārie zēni, kā likums, var uzzināt daudz, nejauši noklausoties pieaugušo noslēpumus. Dess, jūtot laika trūkumu, pasūtīja:
  - Uz arābu zēna plaukta!
  Kalpa diezgan nobružātais uzvalks zēnam ātri tika norauts. Un tieši tāpat, kailu, viņi mani uzvilka uz plaukta. Rokassprādzes aizvērās uz zēna rokām, un viņi sāka stiept rokas no aizmugures. Arābu bērns sāka locīties, viņa basās kājas tika iespiestas skavās ar kravu. Zēns ievaidējās, locītavas savijās plecos, zēns smagi elpoja. Dess rupji jautāja:
  - Kā sauc tavu kucēnu?
  Tulkotājs atkārtoja arābu valodā.
  - Ali! - puika trīcošā balsī izspiedās.
  Dess mīļāk teica:
  - Pastāsti man, kur tavs saimnieks paslēpa dārgumus. Ja tu saki, ka saņemsi augstu atlīdzību, mēs tevi pašu padarīsim par šeihu. Un nē, mēs mocīsim, līdz tu atdosi garu.
  Zēns burkšķēja:
  - Es neko nezinu!
  Dass dusmīgi pasmaidīja.
  - ES neticu! Kāds puika ar tik viltīgu krūzi, bet neko nezināja. Nu ko tu mums sagādāsi prieku.
  Milzīgs SS cilvēks noņēma no sienas ādas pātagu, kas bija mijas ar zvaigznēm. Īpaši klātesošs ārsts baltā mētelī un priekšautā piegāja pie zēna un pielika roku uz viņa krūškurvja labās puses. Viņš klausījās pulsā un smaidīdams sacīja:
  - Viņam ir ārkārtīgi vesela sirds. Spēj daudz izturēt, bet ļoti pacietīgs. Tas var būt ciets rieksts.
  Dass izsmejoši iesmējās.
  - Jo labāk... Lai gan jāstrādā.
  SS bendes un nepilna laika nodevējs deva spēcīgu triecienu pusaudža arāba cīpslainajai mugurai. Parādījās asiņaina svītra, zēns smagi elsoja, viņa seja bija sagriezusies, bet viņš apspieda izbēgušos vaidus. Dess iesita vēlreiz, viņš šķebinoši pasmaidīja un gaļēdāji smīnēja. Patiesībā spīdzināšana daudziem sagādā baudu... Varbūt tas ir saistīts arī ar dzīvniecisko instinktu, vēlmi parādīt savu pārākumu, ka tu esi supermens, un upuris ir sūds. Pat Frīdrihs Nīče uzskatīja, ka topošās "laimīgās" pasaules pārcilvēks būs daudz nežēlīgāks gan pret citiem, gan pret sevi. Dess nebija īpaši nežēlīgs attiecībā uz cietsirdību pret sevi, bet pret citiem ...
  Sekoja sitieni, pēc sitieniem puiša slaidā, bet cīpslainā mugura pārvērtās asiņainā putrā, tad pātaga sāka iet gar kājām. Ali godam jāsaka, ka vismaz uz beigām viņš sāka klusi vaidēt, taču spēja atturēt skaļos saucienus. Dass pārtrauca pēršanu un izsmejoši jautāja:
  - Vai jums patīk vācu pirts?
  Piekautais zēns ievaidējās:
  - Nē!
  SS pulkvedis visjaukākajā tonī jautāja:
  - Ja vēlaties izpaust noslēpumu, dariet to tūlīt. Pretējā gadījumā mēs sakropļosim, un jūs vairs nevarēsit dienēt SS.
  Ali atrada drosmi atbildēt:
  - Es tev neko neteikšu! Es zvērēju Allāha vārdā!
  Dess pasmaidīja kā lapsa.
  - Ko turpinām! Jūs mūs iepriecināsiet. Ko jūs vēlētos pieteikties tagad?
  Sadistiskais ārsts ieteica:
  - Brazīlis! Šī spīdzināšana ir laba arī tāpēc, ka to var izmantot kopā ar citām.
  Dass ļauni iesmējās.
  - Protams, kausētājs! Tagad mēs viegli apcepam papēžus.
  SS pulkvedis nenoniecināja, un viņš pats sāka smērēt ar palmu eļļu, tomēr, jau ar eļļu sapuvušas, zēnu zoles, rupjas, bet pirms spīdzinātāja rokaspuķu spīdzināšanas, nomazgātas no putekļiem. Ārsts apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Tātad pēdas uzreiz nedegs, un mēs varam izstiept nomocīto "debesu baudu" uz ilgu laiku!
  Pēc tam divi arābu palīgi iznesa ar automātisko vadību aprīkotu cepeškrāsni, novietojot to aptuveni pusmetru no sārta, izskatīga zēna basām kājām. Pēc tam Dess personīgi sāka kurt uguni.
  Liesmu mēles mežonīgi skrēja pāri ogļu briketēm. Zēns smēķēja, sāka konvulsīvi raustīt galvu ...
  Un otrā frontes sektorā viņu pašu kaujas un agresīvie notikumi.
  Kuibiševs tika uzbrukts un faktiski krita. Saratovu arī iznīcināja un sagūstīja nacisti. Tātad tas kļuva vēl šausmīgāks. Vācieši jau bija skaidri uzvarējuši... Staļins bija satriekts, bet viņš neko nevarēja iebilst pret nacistu spiedienu. Karš nenotika pēc padomju scenārija. Fīrers atšķirībā no Hitlera ir agresīvs un gudrs. Un šī ir ļoti forša un labi izstrādāta stratēģija.
  Frics centās uzbrukt centrā un diezgan veiksmīgi.
  Stalenida Pavlovna tomēr iesaistījās nevienlīdzīgā cīņā ar meiteņu grupu. Spēki patiešām nav vienādi ... Bet karotāji uzbruka Fritz transportam. Ne tik stipri bruņota un neaizsargātāka.
  Basām kājām puskailas meitenes atklāja uguni uz nacistiem. Notriekts, transportētājs aizdegās. Tad karotāji izsita citu transportu. Lika dūmot un plaisāt. Trešais bruņutransportieris mēģināja izbraukt. Bet Nataša viņu izsita ar sagūstītu granātmetēju. Pēc tam tika pabeigts neliels mastodons.
  Warriors pēc tam sāka vākt trofejas. Oksana smaidot norādīja uz modernizēto granātu:
  - vācu versija!
  Viktorija, atlaidusi zobus, iesaucās:
  - Un tu izskaties melnais!
  Patiešām, starp mirušajiem bija gan melnādainie, gan indieši, gan arābi! Ir tikai daži baltie cilvēki. Karotāji atņēma ieročus no mirušajiem. Viņi arī kratīja savas kabatas, meklējot naudu. Papīros un metāla monētās bija arī Vācijas markas.
  Līdz šim marka ir palikusi visspēcīgākā valūta uz Zemes. Un pat pēc Āfrikas iekarošanas ar zelta pamatni.
  Karotāji, pļaukdami ar kailām, noslīpētām kājām, aplaupīja līķus. Un piekrauts ar ieročiem.
  Tad mēs devāmies atpakaļ uz mežu. Stalenida jautāja četriem:
  - Nu kā? Vai tu aizgāji?
  Viktorija uzpūta krūtis un lepni atbildēja:
  - Jā, mēs nedaudz skrējām, bet nekas īpašs ...
  Stalinida ieteica:
  "Varbūt mēs varam atkal šķirties un doties uz austrumiem?"
  Nataša pieticīgi ieteica:
  - Un, ja jūs izveidojat partizānu nodaļu?
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē... Mums ir pavēle atkāpties, aiz frontes līnijas. Starp citu, ko jūs zināt par cīņu gaitu?
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  - Pagaidām nekā... Mums nav radio, nav...
  Stalenida pārtrauca, nopietni sakot:
  - Karš būs garš un grūts. Varbūt ne visi to spēs pārdzīvot. Šajā gadījumā mums vajadzētu...
  Veronikai pietika drosmes pārtraukt:
  - Atceries Dievu?
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Esmu komunists un ateists... Un pat tautas gudrība saka: paļaujies uz Dievu un pats nekļūdies!
  Viktorija čīkstēja:
  - Šī meitene nokļuva reliģiska narkotikas reibumā. Un es tā domāju: ka Dievs ir tikai ilūzija, bet tā ir ļoti kaitīga ilūzija, tā sagroza prātu!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Cieniet kāda cita ticību Vic ... Kopumā, protams, ticīgajiem ir jāpierāda, ka ir Dievs!
  Nataša dusmīgi iespieda baso kāju un atbildēja:
  - Un ko tur pierādīt! Ja Dievs atzīst, ka fašisti ir sagrābuši gandrīz visu pasauli, tad kas tas par Dievu!
  Viktorija skarbi norūca.
  - Nu, pierādi Dieva Vera esamību. Izņemot trekno argumentu, ka visam jābūt pirmajam cēlonim!
  Veronika sastiepa pieri, paberzēja zālītē savu kailo, nedaudz asinīm notraipīto zoli un izdvesa:
  - Nu, paskaidrot, ka dzīvības nebija, bet tā attīstījās un pat parādījās vīrietis?
  Stīlenīda maigi teica:
  - Evolūcijas teorija... Viss iet no vienkārša uz sarežģītāku un perfektu. Un to pierāda ģeoloģisko slāņu esamība. Jauna sieviete ar basu kāju skrēja pa zāli un čivināja. - Šeit, piemēram, ir dažādi ģeoloģiskie periodi, un par to spriež pēc fosilijām.
  Veronika paraustīja plecus.
  "Es neesmu kreocisma eksperts. Un tādas grāmatas PSRS neatradīsi. Bet ārzemēs ir darbi, kur tiek pierādīts, ka patiesībā zinātne nav pretrunā ar reliģiju. Un apkopoja Bībeles izpētes zinātnisko pamatojumu. Īpaši par Bībeles pravietojumiem!
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Šie pareģojumi tiek izteikti ar atpakaļejošu spēku. Nav Bībeles un Vecās Derības manuskriptu, kas būtu vecāki par mūsu ēras desmito gadsimtu. Tātad pareģojumus nevar pierādīt nekādi!
  Nataša enerģiski apstiprināja:
  - Noteikti tā... Nē Faith, tava ticība galvenokārt balstās uz aklu ticību un...
  Viktorija viegli ieteica:
  - Bailes pirms nāves! Ko jebkura reliģija spekulē!
  Veronika paraustīja plecus un atbildēja:
  Kāpēc ateisti nebaidās no nāves? Un ka viņiem ir uz ko citu cerēt?
  Viktorija basām kājām uzsita zaram, nolauza to un ieteica:
  - Nu, piemēram, mēs varam ticēt augšāmcelšanai ar zinātnes spēku. Un arī šis ir lieliski!
  Nataša nobolīja acis un sapņaini sacīja:
  - Tieši tā! Iedomājieties komunistisku nākotni. Tajā nav naudas, bet gan bezmaksas preču pārpilnība. Tostarp motocikli, ar kuriem var lidot kosmosā. Un jebkuri produkti - kūkas, saldējums, ananāsi, lazdu rubeņi un tā tālāk tiek audzēti sintētiski. Visur roboti. Cilvēki strādā tikai divas stundas dienā, un tad tikai dod komandas mehānismiem. Un vienas dienas laikā.
  Meitenes sarunājoties gāja, basām kājām visu mērot. Tie ir pielādēti ar dažādiem ložmetējiem un bazūkām. Vesels ducis skaistuļu.
  Un Nataša turpināja teikt:
  - Un bagātākā izklaides industrija. Tikai prieks. Piemēram, krāsu televizori, un jūs uzreiz noskatāties duci multfilmu. Un daudz atrakciju. Spēļu automāti, datorspēles, dažādi roboti... Un pat stratēģijas. Tāpat kā, piemēram, jūs spēlējat kā Staļins un uzveicat Hitleru. Pat ja viņam ir visas pasaules potenciāls....
  Viktorija sapņaini turpināja Natašai:
  Un mājas ir tik skaistas. Katrai no tām ir kotedža ar strūklaku un dārzu. Un, ja cilvēkiem uz Zemes vietas nepietiek, tad viņi apdzīvo Venēru, Mēnesi, Marsu un citas planētas. Jo īpaši ir izveidoti kosmosa kuģi ar superlumināliem ātrumiem vai pat nulles pārejas autobusi. Tas ir tad, kad jūs iekāpjat autobusā un jūs tiekat nogādāti kosmosā vai pat citā pasaulē. Šādi jūs sveicina kentauri jeb pasakainie elfi. - Meitene ieķēra plaukstā spāri, pielika to pie auss un klausīdamies turpināja runāt. "Piemēram, gēnu inženierijas brīnumi. Vecuma nav. Visi vīrieši izskatās ne vecāki par divdesmit, kā arī meitenes. Viss veselīgs un muskuļots, ar patīkamām, svaigām smaržām. Meitenes vienmēr ir veselas, bez mēnešreizēm. Iespējams, ka bērni nebūs jānēsā, tie tiks audzināti kiberdzemdēs.
  Nataša to atbalstīja ar smaidu:
  - Un parādīsies koki, uz kuriem kā augļi augs konfektes, saldējums, ledenes, kūkas. Un tos var ēst bez tauku lāses. Un visi būs priecīgi, ja viņiem ir jaunas automašīnas, ar kurām varat lidot. Un uz citu kontinentu un uz Marsu, un pat uz kaimiņu galaktiku!
  Stīls ieteica:
  - Un tad cilvēki būs dažādi, ar lielvarām. Tas, protams, būs pluss. Un mirušie augšāmcelsies, un viņi neatcerēsies, ka kāds kādreiz ticēja Bībeles pasakām!
  Viktorija ar basu kāju saspieda mušmirei un norūca:
  - Jā, noteikti tā! Nu, tiešām, ko Bībele sola? Vai mēs vispār stāvam rindā pie bungām, vai drīzāk ērģeļu skaņām? Un gaļas pat nebūs!
  Veronika noplātīja rokas un atzīmēja:
  - Kāda ir jūsu izpratne? Bet Svētajos Rakstos atlīdzība nepavisam nav noteikti noteikti. Un mēs būvējam līdz bungām, tās ir spekulācijas!
  Viktorija iesmējās un izbāza mēli. Pēc tam, kad viņa atzīmēja:
  - Nu jā... Un kas tur notiks? Kaut kas bez grēka? Un kā ar brīvo gribu, kā bez tās?!
  Veronika klusi atbildēja, nedaudz samiedzot acis:
  - Brīvā griba paliks, bet grēka nebūs. - meitene berzēja baso kāju uz sūnām un turpināja. "Tas kļūs iespējams, jo cilvēki ienīdīs grēku. Ne visi cilvēki, bet izglābtie taisnie. Tas nozīmē, ka tad, kad sātans un kairinošie faktori tiks noņemti, grēks zaudēs savu pievilcību un samazinās citātus.
  Viktorija nosvilpa, iebīdīja savu kailo, apaļo papēdi bērza stumbrā. Un viņa maigi teica:
  - Un kā gan var ienīst grēku, ja tas sniedz tik lielu baudu. Šeit, piemēram, ar vīriešiem, īpaši jauniem. Kad viņi tevi ķepā, kad kutina, kad masē tavus papēžus. Galu galā ir liels prieks sajust muskuļu ķermeņu pieskārienus. Un jūs sakāt, ka tas ir grēks!
  Veronika dusmīgi norūca:
  - Un tas ir amorāli nodarboties ar seksu ar dažādiem vīriešiem!
  Stīlenīda dusmīgi atzīmēja:
  - Godīgi sakot, es arī neesmu puritāns, bet... Tomēr pastāv komunistu morāles kodekss, un to vajadzētu mēģināt ievērot. Un neapgulies zem visiem, kas pamāj!
  Viktorija drosmīgi atbildēja:
  - Man patīk būt aktīvam. Un man pašai patīk meklēt un piesaistīt vīriešus. Pēc tam mīlieties ar viņiem tā, kā vēlaties. Vai nav jauki. Nu kāpēc lai mēs būtu pieticīgi, nevis paši ierāmē savus tēviņus!
  Staļins auksti atzīmēja:
  - Ar tavu izskatu tas nav grūti! Bet galu galā un nogalināt, jūs esat daudz!
  Viktorija mēģināja sarunu nedaudz novirzīt:
  - Katrā ziņā komunistisko nākotni, brīvus un gudrus cilvēkus, jūs zināt daudz labāk par Dieva valdīšanu, fašisma uzvaras pieļaušanu vai cilvēces slīcināšanu plūdos. Ugunīgais velns ar kailajiem labās kājas pirkstiem saspieda krupju sāli un turpināja. - Man personīgi nepatīk dzīvot tirāna valstībā, kurš ebrejus sauc par savējiem, un kā izrādās, pārējie ir svešinieki?!
  Stīlenīda nopietni atbildēja:
  - Par augstāko prātu var strīdēties ilgi, bet Bībelē... Vai ir loģiski to uzskatīt par Dievišķu atklāsmi?
  Viktorija pārliecinoši atbildēja:
  - Protams, nē! Vecās Derības nežēlība, Jaunās nesaprātīgais pacifisms - privilēģiju piešķiršana vienai tautai... Vai tas nav absurds?
  Veronika aizkaitināta ar kailajiem pirkstiem atsitās pret celmu. Viņa savilkās sāpēs un atbildēja:
  - Tātad galu galā Pāvils saka: Mūsu mācība ir klupšanas akmens ebrejiem, neprāts barbariem! Grēcīgs prāts to nevar saprast!
  Viktorija iesmējās un raitā balsī teica:
  - Krieviju nevar saprast ar prātu,
  Kopīgu mērauklu nevar izmērīt ...
  Viņai ir īpaša kļuvusi -
  Var tikai ticēt Krievijai!
  Stīlenīda, stingri pacēlusi uzacis, atzīmēja:
  - Un šeit Krievija pirms kristietības. Miljoniem, simtiem miljonu cilvēku ticēja Dievam. Viņu vidū bija izcili prāti. Tādi kā Ņūtons, Paracelzs, Kants, Pastērs... Un viņiem bija savi iemesli ticēt. Mēs savukārt esam pret ilūzijām! Jauniete ar kailu, spēcīgo kāju uzsita nokritušam zaram, to nolauza un turpināja. - Mēs esam zinātniskā ateisma piekritēji un uzskatām, ka katrs cilvēks ir savas laimes kalējs! Un ka nevajag ticēt, ka labais onkulis Jēzus atnāks un visus uzcels, atrisinās visas mūsu problēmas! Šai planētai ir nepieciešama zinātniska pārvaldība un izplešanās kosmosā! Un neļauties visādām cerībām uz debesu vietām, vai harēmiem!
  Viktorija iesmējās un ņurdēja:
  - Un es neatteiktos no vīriešu harēma!
  Stīlenīda bargi atzīmēja:
  - Nu tu esi rudmatains un izšķīdis... Kas tevi uzaudzināja?
  Viktorija jokojot atbildēja:
  -Kad tētis Karlo, un kad vispār neviens!
  Staļenīda ar dūri nogāza spārnu un nošņāca:
  - Tas ir redzams... Ja Dieva nav, tad tas nebūt nenozīmē, ka jābūt vulgāram un izšķīdušam!
  . NODAĻA #9
  Viktorija godīgi atbildēja:
  - Patīk! Tu to saproti!
  Nataša, ķiķinot, atzīmēja:
  - Komunisms pasludināja abu dzimumu līdztiesību. Un tas nozīmē sievietes tiesības pašai meklēt vīrieti. Piemēram, es domāju, ka, izvēloties puisi, kas jums patīk, ir diezgan normāli viņu ierāmēt! - Meitene ar basu kāju uzsita tārpu sēnei un turpināja. - Un ir pavisam normāli mīlēt vairākus puišus vienlaikus. Galu galā viņi ir dažādi un katrs tevi glāsta dažādos veidos, kas ir ļoti jauki!
  Veronika klusi čukstēja:
  - Tu degsi ellē par tādām runām un darbiem!
  Stīlenīda pasmaidīja un atzīmēja:
  - Komunisma morāle nav mazāk stingra kā kristīgā. Un, ja tu tā uzvedīsies, tad... es domāju, ka tu nesanāksi ar apstiprinājumu! Mēs visi neesam ... bordelis!
  Viktorija nopietni atzīmēja:
  - Kāpēc jāaudzē liekulība? Šī kristietība uzlika sievietēm dažādus ierobežojumus. Tostarp, piemēram, aizliegums mīlēt vairāk nekā vienu vīru. - Sarkanmatainā velniņa dusmīgi ar basu kāju trāpīja pa bumbuli, svieda to augstāk. Un viņa turpināja. - Un komunisms sludināja, ka Dieva nav! Un tas nozīmē, ka viss ir atļauts! Un mēs, sievietes, varam būt brīvi putni mīlestības meklējumos. Izvēloties tos vīriešus, kuri sniedz daudz vairāk prieka. Un tas ir galvenais!
  Stalenīda pakratīja rudmati ar rādītājpirkstu:
  - Komjaunatnei tas nav galvenais! Kopumā svarīgākais ir kalpošana Tēvzemei un Ļeņina lietai. Un nevis baudas meklējumi ķermenim! Jums tas ir jāsaprot!
  Viktorija sašutumā atbildēja:
  - Es esmu zvērs un gulta kaujā! Tāpēc nesūdzieties man!
  Sarkanmatainā velniņa šņāca:
  - Es esmu super meitene!
  Veronika kautrīgi iestarpināja:
  - Komunisma un kristietības morāle ir viena: kas nestrādā, tas neeksistē!
  Viktorija parādīja Bībeles zināšanas:
  - Un Jēzus teica: neuztraucieties par savu dienišķo maizi... Esiet kā meža putni.
  Stalenida agresīvi atzīmēja:
  -Komunisms dzima galvenokārt uz kristīgo vērtību noliegšanu. Un dažas paralēles ir pilnīgi iespējamas. Tātad arī nacistiem ir sarkanais karogs, kā mums!
  Viktorija ar basu kāju saspieda mušmirei, ierīvēja sūnām pliku, apaļo papēdi un piebilda:
  - Trešajā reihā ir lieli nodokļi privātajam kapitālam un liels valsts īpašuma procents. Viņiem daļēji ir sociālisms, bet vāciešiem privilēģijas! - Meitene nokoda bērzam lapu un ķiķināja, piebilda. - Vispār par reliģiju man ir jautra dziesma. Vai vēlaties, lai es to daru?
  Staļenīda labprāt pamāja ar savu gaišo galvu, ar kailu, graciozo kāju nogāza sapuvušu zaru un čivināja:
  - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Un Viktorija dziedāja entuziastiski;
  Ko Tas Kungs domāja?
  Viņš, dzīvojot šausmīgā attālumā ...
  Kad tika dots rīkojums strādāt,
  Lai mēs nepaliktu sapnī.
  
  Lai arī lielisks karaliskais tērps,
  Bet skopāka cilvēka nav....
  Nabadzība šauj ar punktu -
  Mūsu ciešanu pasaule ir episka!
  
  Un tā nav Ādama vaina
  Vienkāršs padomju, krievu puisis...
  Staigāja kails, neslēpdams kaunu,
  Kā proletārietis carisma laikā!
  
  Dievs viņam deva ēdienu - robežu,
  Ganības, nepazīstot dakšas...
  Un, ja gribēsi vēl, tevi nositīs!
  Un dzert ar plaukstu bez pudelēm.
  
  Ādams piemeklēja tādu likteni,
  Kaut kādā rāpojošā, garlaicīgā paradīzē!
  Bet čūska lidoja spārnos,
  Viņš saprata: cilvēks cieš ...
  
  Ir veids, kā izkļūt no brikšņiem,
  Veidojiet pilsētu, dodiet pēcnācējus!
  Lai nemaldītu pa birzs terminu,
  Dažreiz jums ir vajadzīga viltība!
  
  Es nozagu burvju atslēgu no paradīzes,
  Uz Ēdeni ierasts doties prom...
  Tur jūs atradīsit meitenes sapņus
  Vismaz var aiziet bojā pazemē!
  
  Jā, protams, pastāv risks, zēn,
  Šī planēta nav dāvana...
  Bet jūs zināsit sirdsapziņu, godu,
  Un jūs atradīsit, zināsiet savu pāri!
  
  Ādams saņēma šo atslēgu -
  Atvēra vārtus un atstāja paradīzi.
  Grēcinieks iztērēja daudz spēka,
  Kāpjot uz lielu kalnu akmeņiem ...
  
  Šeit viņš atkal redz vārtus -
  Un atkal parādījās spārnotā čūska ...
  Viņš teica: Es esmu labs sātans -
  Skrūve šeit atvērās pati no sevis...
  
  Ādams ienāca un redz -
  Tāds gleznots brīnums...
  Kaila jaunava aiz kalna,
  Porcelāna terts ir zeltains trauks.
  
  Bet cik labi
  Ādams zēns nevarēja pretoties!
  Un noskūpstīt viņas muti
  Saldāks par medu!
  
  
  Viņa viņam atbildēja -
  Ķermeņi vētrainā ekstazī saplūda...
  Nē, nenolādē sātanu -
  Puiši parādījās grēkā!
  
  Dievs viņus izdzina no paradīzes, bet...
  Planēta kļuva par viņu mājām.
  Lai gan cilvēkiem ir viena saule,
  Bet pēcnācēju kļuva tūkstošiem!
  
  Jā, tas bija ļoti grūti
  Plūdi, sausums un ziemas.
  Bet prāts ir spēcīgs airis,
  Cilvēks ir kļuvis par spēcīgu radību!
  
  Kā eņģelis var lidot
  Kā dēmonu kalni iznīcina atvieglojumu!
  Izveidojiet ceļu, kur ir ceļš -
  Sasniedziet jebkuru punktu uz zemes.
  
  Un jums ir nepieciešama telpa -
  Mēs arī varēsim iekarot.
  Tātad mūsu grēks nav spriedums,
  Nē, nerunājiet pop muļķības!
  
  Neesi grēks - progresa nav,
  Domas rada kustību!
  Viena atbilde uz sprediķi:
  Mums nav vajadzīga kāda cita paradīze!
  Meitenes vienbalsīgi aplaudēja. Jāpiebilst, ka Viktorijas balss ir spēcīga, piesātināta, ļoti patīkama. Un karotājus šis dzejolis patiesi aizrāva.
  Stīlenīda smaidot ieteica:
  - Kad būs laiks, šo dziesmu izpildīsiet stadionā!
  Viktorija piekrītoši pamāja ar galvu un ieteica:
  - Un tajā pašā laikā apstiprināsim balvu!
  Rudmatainā meitene ķiķināja un gribēja staigāt uz rokām. Bet viņai ir pārāk daudz ieroču.
  Meitenes bija staigājušas pietiekami ilgi un bija nogurušas. Apsēdās pusdienot. Viņi atvēra trofeju konservus un sautējumu. Spēcīgi nopelnīti žokļi. Karotāji visi ir jauni, veseli, muskuļoti.
  Nataša smaidot atzīmēja:
  "Starp tiem, kurus mēs nogalinājām, gandrīz visi ir ārzemnieki. Vācieši met pret mums svešu armiju!
  Viktorija dziedāja nevietā:
  - Un mūsu armija ir kreisajā pusē, un mūsu armija ir labajā pusē ... Mums ir labi cīnīties ar dzērienu!
  Stalenida bargi paskatījās uz rudmati un piezīmēja:
  - Tu esi rotaļīga meitene... Mums ar tevi jāprecas!
  Viktorija pamāja ar galvu.
  - Kāpēc vīrs? Labāk, lai ir ducis mīļāko!
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Nav interesanti ilgstoši sazināties ar vienu vīrieti - tas traucē! Tas ir labāk, ja jums ir dažādi zēni!
  Oksana ieteica:
  "Varbūt nākamreiz saņemsim gūstā kādu vācieti... Un mēs par viņu izjokosim!"
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, jūs, meitenes, esat izdomas... Un mums nenāktu par ļaunu tvert valodu!
  Nataša, nežēlīgi izcēlusi zobus, sacīja:
  - Puiši, puiši... Jūs esat ļoti, ļoti slikti, mūsu puiši! Puiši! Puiši! Mūsu vīriešus pārspēs meitenes!
  Meitenes izplūda smieklos... Viņas dzēra nedaudz no atšķaidītā spirta kolbām. Pāris skaistuļu pat nošņāca.
  Bet Stalenīda norūca:
  - Kāpt! Kurš gulēs, mēs to nogalināsim!
  Meitenes pielēca un izstaipījās stīgās. Viņi grabēja ieročus un zibināja zobus. Krāšņas skaistules. Un aci ar savām safīra acīm. Viņi vēlas vismaz nedaudz, bet spēlēt trikus. Sēdies uz zirga.
  Un tā atkal maršē un mīca basām kājām. Lai gan meitenes izskatās ļoti skaistas. Viņiem ir tik daudz skaistuma. Un muskuļoti, spēcīgi meiteņu augumi.
  Nataša, ejot, pamanīja:
  - Kamēr mēs neatrisināsim nacistu tanku problēmu, mums nav ko darīt pret fīrera karavīriem!
  Viktorija precizēja:
  - Jūs gribējāt teikt nevis karavīrus, bet mašīnas! Un vispār pret lūžņiem nav uzņemšanas, ja nav citu lūžņu!
  Un rudmatainais velns ar basu kāju dunkāja pa sen sapuvušo celmu. Pacēla atkritumu un putekļu mākoni.
  Veronika pazemīgi iesaucās:
  - Visa Dieva griba!
  Stalenida dusmīgi sacīja, dauzīdama savu pliku papēdi pret bruģakmeni:
  - Nē! Viss būs mūsu boļševiku griba!
  Un viņas acis burtiski dzirkstīja dusmās!
  Viktorija skarbi atzīmēja:
  - hitlerieši bez liekām ceremonijām iznīcina ebrejus. Kāpēc Dievs neiestājās par savu tautu?
  Veronika gausi atbildēja:
  - Grēki...
  Viktorija dziedāja basām kājām:
  - Ak, grēki, grēki ... Negrēko āzi! Negrēko kazu! Uzvarēs vīnogulāju! Baltkrūpes vīnogulājs sitīs!
  Un rudmatainā skaistule noķēra tauriņu ar kailajiem pirkstiem un pacēla kāju, rādot draugiem.
  - Tie ir brīnumi, kas notiek mūsu mežos!
  Veronika asprātīgi smaidot atbildēja:
  - Redzi, kāds skaistums... Un tu saki, ka tas nav Dieva radījums!
  Viktorija iesaucās:
  -Reliģija ir tautas opijs! Un tauriņš ir skaists, lai labāk maskētos par ziediem!
  Stīlenīda dusmīgi atzīmēja:
  - Varbūt pietiek ar reliģiju? Vai labāk ir ļaut Verai pastāstīt, kā viņa uzvedīsies, ja tiks nosūtīta uz izlūkdienestu?
  Veronika paraustīja plecus un atbildēja:
  - Es būšu pazemīgs!
  Nataša gribēja kaut ko teikt, bet meitene sacēla troksni pār viņu. Garām steidzās reaktīvie vētranieki. Daudz tērauda un ļoti plēsīga izskata grifu. Viņi dungoja un pūta tvaiku. Ieroču ir daudz, un vācieši šauj ļoti agresīvi.
  Steeleed pasūtīja:
  - Maskēties!
  Karotāja Gerda, kura aizmiga tieši tankā, sapņoja par to, kas notika tik tālā četrdesmit pirmajā gadā ...
  SS pulkvedis Dess izsmejot teica:
  - Nu, puika... Ja gribi atvieglot savu likteni, pastāsti, kur slēpjas šeiha dārgumi. Mēs nepaliksim parādā, tu pats kļūsi par dižciltīgo šeihu.
  Ali krampji raustījās. Uz plikiem papēžiem ir daudz nervu galu, un uguns ir stipras sāpes. Gaisā deguma smaka kļūst arvien spēcīgāka. Puisis arvien vairāk sēkja, sviedri un asaras tecēja pār viņa vaigiem:
  - Es nezinu... es nezinu...
  Dass pacēla ar pirkstiem gaisā.
  - Nemelo, es redzu cauri meliem! Jo īpaši tāpēc, ka jūs pats teicāt, ka nedarīsit. Mēs tevi spīdzinām līdz nāvei un...
  Ali ievilka un izstiepa savu kalsnu, bet ar diezgan reljefu vēderu. Viņš centās atturēt savus kliedzienus, lai neizrādītu, ka viņam sāp, taču nodevīgais ķermenis nevēlējās izturēt. No acīm neviļus saskrēja asaras, un arābu puisim bija kauns, ka viņš raud kā meitene. Bet, ak vai, viņa spēkos nav apturēt asaras un vaidēšanu, lai gan no krampji sakosts lūpas plūst asiņu strūkla. Dass tikmēr, lai pastiprinātu sāpes; paņēma knaibles ar karstiem galiem un satvēra zēna izdilis ribu. Viņš uzmanīgi saspieda savas spēcīgās ķepas un sāka griezties. Ali ievaidējās daudz skaļāk, sāpes bija neizturamas, no rīkles izlīda:
  - Nav vajadzības! Lūdzu, nevajag!
  Dess kaut kā šķībi, aziātiski pasmaidīja un jautāja:
  - Vai tu? Tagad jūs sakāt.
  Zēni pakratīja galvas un vaidēja, spļāva asinis:
  - Nē! ES neteikšu!
  Desa pēkšņi atkal ierunājās klusi un aizkustinoši:
  - Nu kāpēc tu mirtu tik jauns. Par ko? Paskaties, cik dzīve ir skaista, cik jauki ir elpot svaigu gaisu un mīlēt meitenes. Un tavs izkropļotais līķis gulēs atkritumos un kaulus raus šakāļi.
  - Bet dvēsele iekritīs Džilgā! - Ali izspiedās no sevis.
  Pulkvedis ļauni iesmējās.
  - Nē! Mēs ietīsim tavu līķi cūkādās un elles elle tevi sagaidīs kā apgānītu!
  Šeit zēni patiešām izplūda asarās:
  - Nav vajadzības! Lūdzu, nevajag!
  Dess biedējoši norūca:
  - Runā...
  Ali atbildēja ar vaidiem:
  - Tu to nevari tik vienkārši izskaidrot. Man tev jāparāda šī vieta.
  Pulkvedis sarauca savu plato, bet nekādā gadījumā ne zemo pieri. Iespējams, zēns vēlas tikai nopirkt laiku un mēģināt skriet. Šajā gadījumā viņi tikai tiks novērsti no citiem, pat ja ne tik izdevīgiem gadījumiem. Bet no otras puses... Dess iesaucās:
  - Labi! Noņemiet viņu no plaukta, bet pieķēdējiet kāju, kā arī kluci ap kaklu, lai viņš neaizbēg! Pārbaudiet, vai šim kucēnam nav utu!
  Kad zēns tika atbrīvots no plaukta, viņš atkal ievaidējās. Nedroši viņš piecēlās kājās un noelsās, izrādījās, ka viņa pēdas āda ir apdegusi. Tomēr Ali darīja visu iespējamo, lai paliktu taisns, un pat izdevās mocekļa smaids. Pulkvedis pēkšņi neviļus sajuta cieņu pret jauno arābu: viņš turas, grib parādīt, ka ir vīrietis. Kas var savervēt zēnu pēc tam, kad dārgumi ir viņa rokās? Galu galā viņam joprojām nebūs ceļa atpakaļ pie sava. Šeiha radinieki dotos dārgumus kalpam nepiedos, un no atriebības zēnu var pasargāt tikai gandrīz visvarenais SS.
  Neskatoties uz ieslodzīto acīmredzamo nespēju izbēgt, puiši pieķēdēja ķēdi ar bumbu pie kailas, pussadegušas kājas, kā arī nostiprināja viņa galvu un rokas blokā. Pēc tam pulkvedis, nolemjot paņemt līdzi tikai pāris švaku esesiešus, kuri lieliski prot lietot ieročus, un arābu šveicarus, ja nu gadījumā būs daudz dārgumu. Tad viņi, protams, tiks no tiem vaļā, bet pagaidām viņi sola zelta kalnus...
  Nu, tikmēr meitenes bija pabeigušas, līdz iestājās pavisam tumsa, savu nākamo gājienu. Šarlote iedrošināja Gerdu:
  - Cīņā mācīties ir grūti un viegli!
  Gerda atbildēja:
  - Ir grūti dzīvot mācībās - ir viegli mirt kaujā!
  Pabeigušas skrējienu līdz galam, pārgurušās meitenes vēl nedaudz piespiedās, tad nomazgājās un devās gulēt. Nu cik tu vari sevi sagrozīt līdz galam! Gerda, es sapņoju par ļoti dramatisku kompozīciju ...
  Sākumā meitene ieraudzīja ienaidnieku, sapnī viņa it kā uzreiz apskatīja milzīgu telpu.
  Armija atstāja pilsētu. Karaspēks sarindojās taisnstūrī, kas, kustoties, arvien vairāk izskatījās pēc žurkas. Tādiem dzīvniekiem kā parasti ir vispretīgākais purns! Priekšā ir melozauri un pieci tirānozauri, kam seko kavalērija, kamieļi ar bruņu bruņiniekiem, kavalērija ar vieglākiem kaujiniekiem.
  Tālāk kājnieki, vieglie, ādas bruņās, šķēpmetēji un smagie bronzas bruņās. Tur bija arī visvairāk loka šāvēju. Loki ir dažādi, mazie ir melni, un lielie ir krāsoti dzeltenā krāsā. Daži karavīri ir bruņoti ar šķēpiem un sarindoti kā falanga. Kopumā diezgan liela armija pēc viduslaiku standartiem. Dinozauri rēc un iedveš bailes. Kustībā tas atgādina dubļu plūsmu, nepielūdzami, varbūt tikai ne tik strauji. Skan trompetes, sit bungas. Aiz muguras zirgi un vērši velk katapultas un balistas. Pēdējie gan nav īpaši pielāgoti lauka kaujām. Ārpus pilsētas mūra debesīs paceļas dūmi, kaldina darbus, kalj važas vergiem. Pie pašas karaspēka astes ir bendes melnās drēbēs, kas ir gatavi pakļaut nemierniekus nežēlīgai spīdzināšanai. Knaibles jau uzkarsētas, urbji uzkarsēti.
  Un kas ir viņu priekšā: puskaili, nejauši bruņoti vergi, starp kuriem ir daudz kalsnu pusaudžu, ar asiem lāpstiņām un melniem papēžiem, nogāzti uz akmeņiem. Nu ko par vistu armiju pasmieties. Pati Gerda ir puskaila un basām kājām, bet nemaz nav samulsusi:
  - Nāve ir relatīvs jēdziens laikā, dzīve ir absolūta pēc nozīmes!
  Bet dīvainā kārtā pusaudži un citi vergi, sastapuši lielu armiju, neizklīda. Gluži pretēji, uz dinozauriem lidoja šautriņas un akmeņi. Pirmkārt, viņi mēģināja izsist uz monstriem sēdošos braucējus.
  Un, lūk, Šarlotes partneris, spriežot pēc dimanta zirga, cēls cilvēks. Galu galā viņa redzēja, kā tuvojas karaspēks, vairāk nekā gudrais karotājs gaidīja, taču viņa nepiedzīvoja panikas sajūtas.
  - Un viņi ir pašpārliecināti! Viņi sagaida, ka viņi mūs spīdzinās. Ko tu saki tam Falkonbīkam.
  - Pārsteigums gatavs! Neatkarīgi no tā, cik primitīvi dinozauri ir, vairāk nekā divi simti no tiem, lidojuši, sagraus visu armiju! - jauneklis, uzkrāsojies kā indiānis, ar sarkanām un dzeltenām spalvām, pasmīnēja.
  Hercogs de Elerons vairāku pulkvežu pavadībā, visi zeltā un dārgakmeņos, auļoja kavalērijas vidū:
  - Nu, lūk, vēl mazliet, un ienaidnieks tiks sagrauts, kas bija neizbēgami. Šeit ir karaliene, simts karotāju viņu izvaros, un tad, ja viņa būs dzīva, es viņai to izdarīšu!
  Nu te fantāzija augstprātīgajam hercogam atteicās. Ko viņš darīs ar karalieni, es gribēju būt stingrāka, lai pēcteči nodrebētu arī pēc gadsimtiem, taču ideju nebija pietiekami.
  Dinozauri jau metušies pie strauji plūstošajiem vergiem. Satvēra vismazāk veikli. Pāris pārāk drosmīgu zēnu uzlēca viņiem virsū, uzkāpa viņiem uz mutes, iebāza viņiem šķēpu zobos. Bet, nespēdami noturēties pie čaulas, viņi aizlidoja un tika nežēlīgi samīdīti.
  Piekūna knābis skaļi nosvilpās, un tad, sapratuši, ka viņi nesaprot, apdullinoši rūca:
  - Tagad ir pienācis laiks!
  Atskanēja troksnis un uz dinozauriem lidoja burbuļi. Tie bija ļoti lieli, krāsaini, pēc izskata līdzīgi, bet, iekrītot dinozauru purnos, uzliesmoja ar dedzinošu liesmu.
  Piekūnbīka un Sniegbaltītes Terminatora izgudrotais rīks bija ļoti vienkāršs. Parastās ir tikai lieli burbuļu pūtēji, tādi, kādiem bērniem ļaujas. Tikai ziepju šķīduma vietā vienkāršs, bet efektīvs sprādzienbīstams maisījums. Pašas bumbiņas tika piepūstas ar vieglu vējiņu, kas tika atveidots ar burvestības palīdzību. Atšķirībā no cilvēka radītās viesuļvētras, tai nebija vajadzīgs pārāk daudz enerģijas. Tātad bērnu ieroči izrādījās ļoti efektīvi pret briesmoņiem, kas steidzās pa priekšu. Tas izskatījās iespaidīgi, burbuļi, kas mirdz visās varavīksnes krāsās, iekrīt atkailinātos purnos. Trieciens ir kā no napalma bumbas, galvenais, ka iekšā esošās gāzes kairina radījumu nazofarneksu, radot panisku baiļu sajūtu. Jā, un liesma ir īpaši dedzinoša, izraujot dzīvnieka dvēseli. Uguns pārņemtie briesmoņi pārvērtās par vairumtirdzniecības lidojumu. Tas viss bija tik biedējoši un neparasti.
  Šarlote uzspridzināja rezonanses plākšņu pastiprinātu bugli:
  - Uzbrukuma pavēle!
  Nemiernieku kavalērija, kas jau bija kļuvusi diezgan liela, metās vajāt klibojošo armiju. Cīņā iesaistījās arī strēlnieki. Likās, ka nepielūdzami knaibles sarūk, gatavojoties ar gurkstienu sagraut no karavīru rindām austas žurkas līdzību.
  Uz priekšu, kā parasti, griežoties pa gaisu, steidzās Šarlote. Viņa uzvilka plānu, bet ļoti spēcīgu rūķu darba ķēdes pastu. Tomēr viņas pavedinošā ķermeņa aprises nemaz nebija slēptas, gluži otrādi, bija redzama katra līnija: no krūtīm līdz gurniem. Tajā pašā laikā kronis dzirkstīja daudz spilgtāk, nekā spēj īsti dimanti.
  - Sarīns uz kičkas! - kliedza meitene, atdarinot Stenku Razinu. Viņa atcerējās vienu romānu no dzeltenās fantastikas kategorijas, kas bija gandrīz aizliegts Trešajā Reihā, kur leģendārais atamans cīnījās ar zvaigžņu kuģu armādi. Tas bija spēks un vienlaikus bruņniecība. Jā, un ļoti interesants ir sižets, kurā bija gan princeses, gan elles dēmons Skelentors, kurš aizrāva galveno universālās enerģijas avotu...
  Te jau Gerda domāja, bet kā viņa pati uzvestos nemiernieku vadoņa vietā. Īpaši gūstā un spīdzināšanā. Šajā gadījumā viņa būtu saglabājusi drosmi, godu, neklibotu bendes rokās. Galu galā atamans izteica ļaunprātīgus jokus uz plaukta, demonstrējot nelokāmo gribu un kazaku humora izjūtu.
  - Es ticu, ka neklibošu! - meitene sev teica.
  Dinozauri uzbruka savai kavalērijai. Viņi plosīja, samīdīja, apgāza kamieļus, zirgus un citus cīnītājus. Panika pārņēma arī kavalēriju, izplatoties uz kājniekiem. Iedomājieties, kāds ir traks dinozaurs. Karkass, kas sver vairākus ziloņus, ar metru gariem zobiem un ar nagainām ķepām, sasmalcina visus pēc kārtas. Armija gandrīz uzreiz pārvērtās izbiedētā pūlī, kuru saplosa vergi un karavīri, kuri pārgājuši likumīgās karalienes pusē.
  Šarlote personīgi uzraudzīja ciršanu un vajāšanu. Vairāki braucēji ietriecās viņā un tika nekavējoties finišēti. Hercogs Elerons ar izraudzītu gvardes pulku mēģināja apturēt trakojošo straumi. Šarlote uzkrita viņam virsū. Vienlaicīgi griežot abus zobenus, karotājs nemitīgi nocirta aizsargus, neatstājot nekādu iespēju.
  Goblins uz kamieļa, kas bija piekrauts ar bruņām, mēģināja viņai pretoties.
  Šarlote, aizrautīgi smaidīdama, atzīmēja:
  "Un jūs domājat, ka augstums pārspēj prasmes?"
  - Zilonis mīda skudru! - norūca pūkains milzis.
  - Un paiet pirms peles! Lieliem cilvēkiem ir lielas garām! - Pēc vairākiem ātriem sitieniem meitene atrada spraugu vizirā un trāpīja ienaidniekam.
  - Ne ilgi skanēja mūzika! Izsitu cauri vizierim! Un ļaunums aizveda kalpu savā ellē! - karotāja izbāza mēli.
  Šarlotei patika joks, īpaši atskaņa un vārdu spēle. Un ja tā, tad ciršana gāja jautrāk. Terminators Sniegbaltīte no gaisa nometa Molotova kokteiļus, vairojot paniku.
  - Tas ir tikai sākums! Ak, ak, ak! - teica pasaku karotājs.
  Šarlote izlauzās līdz hercogam Eleronam. Togo ieskauj apsargi: četri goblini uz astoņkājainiem kamieļiem, kas samērā viegli spēj nest briesmoņu masu.
  Hercogs deva pavēles ģenerālim Čičihu.
  - Mēģiniet savākt dūri no dažiem mazāk vērtīgiem karaspēkiem, lai aizkavētu nemierniekus, un pats ātri atkāpieties pie vārtiem.
  - Tātad mums būs jāieslēdzas pilsētā? - ar acīmredzamu īgnumu jautāja ģenerālis.
  - Iespējams jā! Nav tava darīšana! Hercogs atcirta.
  - Bija žēl, pirms kura! Pie mums drūzmējas daži ragamuffīni! Ģenerālis no mutes izlaida oranžu liesmu.
  - Ak, kas tas ir! - pēkšņi nobijies iesaucās hercogs.
  Šarlote mežonīgā lēcienā nocirta goblinu un divus citus karavīrus. Trīs nelieši metās viņai virsū.
  Elerons kliedza:
  - Nogalini kuci!
  Gerdas raidīta bulta (viņa arī izmisīgi cīnījās un centās tikt līdzi draudzenei) nogāza vienu no uzbrucējiem. Vēl vienu briesmoni nogalināja Svetlana.
  - Piedod, smukulīt, es biju pirmais, jo vīrietis.
  Izdzīvojušais goblins šņāca:
  - Cilvēki ir parazīti! Būs goblinu biti!
  Atbildot uz to, meitene iespēra ceļgalu zem ceļgala un iedūra galvu nežēlīgajā fizionomijā.
  - Kā būtu ar lauztu degunu.
  No šausmīgā skaistules trieciena briesmonim nodrebēja galva, un briesmonis nokrita no kamieļa. Šarlote prata sist, tā ka viņas sitieni paralizēja lielus dzīvniekus ziloņu lielumā. Lai to izdarītu, jums jāizvēlas vēlamais punkts un jāpārspēj kods ar akūtu leņķi, kad deguna skrimšļi nonāk smadzeņu priekšējā daivā.
  Es tev iesitu galvās patiesību! - meitene kliedza.
  Hercogs Elerons meiteni mēģināja nošaut ar saindētu dunci ar atsperi.
  Šarlote satvēra asmens lidojumu un nogāza to ar zobenu. Metāls, saskaroties ar metālu, aizlidoja. Meitene nolēca no segliem, pārlidoja un nolaida asmeni uz ķiveres.
  - Iegūstiet kapitālistu!
  No smadzeņu satricinājuma saplīsa ķivere, kopā ar galvu. Kas bija palicis pāri no prinča, nolidoja no zirga. Šarlote izbāza mēli, tā bija gari rozā un rādīja to visiem.
  - Ko tu tā mocījies, varbūt arī dabūsi.
  Prinča nāve sagrāva armijas morāli. Karavīri vai nu aizbēga, vai bariem padevās. Šoks bija pārāk liels. Tikai algotņi un muižniecība mēģināja organizēt šķietamu pretestību. Bet tādi perēkļi ātri izgāja.
  . NODAĻA #10
  Šarlote mudināja karaspēku, pat gandrīz neapbruņotus pusaudžus, drosmīgi steidzās un, iespējams, pat bija jāsavalda. Meitene nogāza vairākus desmitus kaujinieku, bet tālāk nebija neviena, kas nogalinātu.
  Viņiem nebija laika aizvērt vārtus, turklāt daži pilsētnieki sacēlās, sākās izgāztuve.
  Barons de Mežāzis, uzzinājis par sacelšanos pilsētā, ko audzināja vergi, pieprasīja:
  - Izpildīt visus vergus, ieviest masu nāvessodus.
  Sniegbaltīte Terminators tomēr izrādījās veiklāka, ar ugunīgu straumi izklīdināja sargus un uzstādīja karalienes standartu tieši tornī.
  - Ko jūs gribat, lai mēs liberalizējam. Vai varbūt pat padevās.
  Dumpīgie pilsoņi, daudzi vergi ielauzās gubernatora pilī. Šarlote ielauzās vārtos, viņa sita un sagrāva visus pēc kārtas.
  Gerda dabūja pāris skrāpējumus, bet tikai no tā sadusmojās, lūk, viņa zobens, nogāza troļļu kaprāli, tad viņa ātri uzkāpa augšā.
  Karotāja, lecot ar kāju, iestādīja goblinu krūtīs, viņš nolidoja no sienas, paklupa uz bruģakmenī ieraktiem šķēpiem.
  - Interesanti, kas tev garšo tauki!
  Viņas zobeni atkal atrada bagātīgu barību, saduroties ar zemessargiem. Bet lielākā daļa garnizona neizrādīja nekādu pretestību. Vienīgi pils ar izvēlētām vienībām, pārsvarā algotņu karavīriem, izrādījās cietāks rieksts. Pats Falconclaw uzbruka vākam. Tikmēr Šarlote burtiski lidoja augstāk, aci pret aci tiekoties ar Mežāzi. Ap baronu palika tikai ducis cilvēku, tas bija divu vai trīs sekunžu karotājam. Tad viņš uzskrēja kādam muižniekam.
  Patiesībā cīņas nebija, karotāja ar pirkstu pieskārās barona plecam un paralizēja viņu.
  - Jūs varat paļauties uz karalienes žēlastību. Tautas tiesa taču nepazīst žēlumu!
  Viņai virsū uzlēca puisis, kurš izskatījās pēc fauna.
  - Kādu dzīvnieku tu gribi dabūt smadzenēs? - karotājs nolamājās.
  Lai gan viņš kustējās ātrāk nekā parasts cilvēks, Šarlote atvairīja uzbrukumu un pretī nopūta neglīto galvu:
  Un tad ir fauns. Viss Visums ir pilns ar šiem radījumiem. Vai varbūt cita veida goblins.
  Karotājs pārcēlās uz pili, bet tam nebija laika, nemiernieki un pilsētnieki tika galā ar garnizonu pirms šīs dīvas ierašanās.
  Gerdai izdevās piebeigt vēl tikai divus neliešus. Viņa griezās ap savu asi, filozofiski sakot:
  -Jūs nevarat uzvarēt visus, neuzvarot sevi - jūs nevarat uzvarēt sevi, nemācoties no visiem!
  Gubernatoram bija laiks nodurt, pirms karotājs iejaucās. Taču tas atbrīvoja no galma apgrūtinājumiem, un cienījamais, šķiet, bija godīgs nelietis, ja ar viņu tika galā paši pilsētnieki. Resnais ķermenis tika sasmalcināts kāpostos, neatstājot veselu ekstremitāti.
  Meitene aizrādīja pārlieku dedzīgos nemierniekus.
  - Atcerieties, galvenais ir spēja dzīvot pēc godīgiem likumiem. Ir pienācis laiks ieviest kārtību tautā.
  Pilsētā līķus ātri aizvāca, to nebija daudz, un ielas slaucītas, koki apgriezti. Vietējās varas iestādes tika ievēlētas, tostarp no bijušo vergu vidus. Tomēr vergi veidoja lielāko daļu iedzīvotāju, viņi ierakstīja visus pēc kārtas, galvenokārt no nabadzīgajiem.
  Ļenastala bija pirmā, kas lika tautu pie zvēresta. Jaunā karaliene kļuva tumšāka, pazuda ieslodzījuma bālums, pleci un gurni paplašinājās, tīri mazgāti mati mirdzēja pērļu balti. Viņa bija ļoti skaista un sievišķīga, bez spēka. Priesteri ar dedzību vadīja ļaudis pie zvēresta. Taču bija skaidrs, ka melnādainā kulta kalpotāji nebija laimīgi: karaliene bija ļoti taisnīga, aizliedza cilvēku upurēšanu, samazināja baznīcas nodokli. Un tagad cilvēki turas uz staba, īpaši bieži viņi upurē nevainīgus mazuļus, īpaši zēnus. Cilvēkam ellē vajadzētu būt priekšā.
  Melnā zvēresta gadījumā priesteris ieteica:
  - Nokautēsim duci zēnu un sešas meitenes!
  Lenastala rupji teica:
  - Nav labāka par tevi! Uz sadista uguni!
  Priesteris tika pacelts un aiznests uz iepriekš sasietu malku un zariem. Tikmēr Gerda noslaucīja savu asmeni un nostājās blakus Šarlotei, pārsteigta vaicādama:
  - Dīvaini, bet priekš kam šī sacelšanās ir sākta.
  Viņas partneris atbildēja ar smīnu:
  - Atdot karalienei likumīgo troni. Ļena ir kļuvusi par likumīgu mantinieci, un tronī sēž uzurpators.
  Gerda joprojām šaubījās:
  - Ne bieži gadās, ka likumīgie troņa mantinieki vērsās pēc palīdzības pie pūļa.
  Šarlote diezgan loģiski teica:
  - Draudzība ar pūli nepazemo, ja tā ved varas augstumos! Nu, šajā gadījumā tā varētu būt karalienes pēdējā iespēja.
  Gerda ar zobena galu noskrāpēja savu kailo, meitenīgo papēdi. Šarlotei bija pērlēm nošūtas sandales. Viņa pēkšņi satvēra rotaļīgo zēnu aiz rokas. Šķita, ka zēns gribēja izvilkt no karotāja jostas maku. Spēcīgā Šarlote pacēla zēnu uz viņa izstieptas rokas. Tomēr bērns izskatījās apmēram desmit gadus vecs, ne vairāk, un viņš izplūda asarās:
  - Ak, tantes ne! Es vairāk esmu...
  Gerda skarbi pārtrauca:
  - Es zinu - es nedarīšu! Pietiek taču zaglis vēl jāsoda, citādi viņš pieradīs pie bezatbildības! Ko jūs ieteiktu Šarlotei?
  Karotājs sagrieza viņas seju.
  - Domāju, ka ar pērienu pietiks! Nekropļo bērnu, nogriežot roku.
  Gerda piekrita.
  - Nodosim apsargiem un ļausim viņu pērt!
  Mazais puika pēkšņi sāka asarīgi jautāt:
  - Nē, labāk aizved mani uz savu skvēru.
  Šarlote nicinoši nošņāca.
  - Zaglis skvēros ... Kāds es esmu muļķis! Jā, tu vēl esi mazs, lai varētu nest manu arsenālu, tu vienkārši nokrīti. Tātad..." meitene iesaucās. - Viņa ir apsargs, tev zaglis jāsoda...
  Gerda pēkšņi iesmējās:
  - Tātad nav sarga, viņa aizbēga ... Mums būs jāved puika pie karalienes, lai viņa tiesā!
  Šarlote negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nav nepieciešams novērst karalienes uzmanību uz tādiem sīkumiem kā banālas zādzības mēģinājums. Turklāt Ļenastala ir pārāk laipna, iespējams, liks viņu atbrīvot. Tāpēc būtu labāk, ja mēs viņu sodītu uz vietas. Es domāju, ka vienkārši attaisiet to ar zaru uz papēžiem ...
  Gerda nepiekrita:
  - Nē! Šajā gadījumā viņam būs grūti staigāt, un pat tad, ja mēs viņu salauzīsim līdz asinīm, viņš saķers infekciju. Nerātnos bērnus labāk vienkārši pērt kā parasti!
  Šarlote saskrāpēja pakausi un pamāja.
  - Lai tā būtu!
  Pēriena laikā zēns sāka kliegt, un Gerda aizvēra viņam muti, lai viņu nevarētu dzirdēt. Bet tomēr pulcējās ziņkārīgo pūlis. Viņi ieteica, kā nopērt zagli. Pēc tam viņi viņam iespēra pa sasisto dupsi, atbrīvojot no visām četrām pusēm. Tad meitenes devās uz tuvāko krogu. Bet viņiem uzreiz radās problēma, tā izrādījās pārpildīta, jo daudzi nemiernieki jau bija paspējuši iegūt naudu un steidzās to nolaist.
  Gerda atzīmēja:
  - Platas rīkles, kas raksturīgas šauram skatienam!
  Šarlote piebilda:
  - Kuram pirmajā vietā ir vēdera piepildīšana, pēdējā ir sirdsapziņas attīrīšana!
  Meitenes apgriezās un nolēma vienkārši iet pa ielu. Tieši tobrīd no alejas izlēca trīs goblini ar nūjām un viens trollītis ar lielu degunu ar āķa zobenu. Šarlote veikli izvairījās no ozola šūpolēm, pabāza asmeni zem spalvainā, pretīgi smirdošā radījuma vēdera. Viņa pat nesamazināja ātrumu, notriekdama karotāju no kājām. Ar veiklu sitienu Gerda nocirta gan nūju, gan galvu:
  - Noķēru to mazliet!
  Šarlote ar grūtībām izvilka zobenu un norūca:
  - Lai precizētu! Pazaudējot galvu, jūs neiegūsit neko citu kā tikai galvassāpes!
  Pēc tam karotājs nocirta radījumu gar ķermeni, gandrīz pārgriežot to uz pusēm. Un Gerda gribēja nolikt trešo goblinu, bet tad trollītis šķērsoja asmeni ar viņu. Šķiet, ka viņš nav pārāk liels, apmēram vidusmēra cilvēka augumā, varbūt viņš ir nedaudz resnāks, bet viņš ir ātrs.
  Gerda pat izteica frāzi no sentimentāla romāna:
  - Veikls un ātrs, jūs kļūsiet par ministru!
  Trollis skarbi atbildēja:
  - Ar godu un zobenu tu kļūsi par klaidoni! Un galu galā tu lec basām kājām, kā zaķis, un nonāksi slazdā.
  Gerda atkal ierunājās:
  - Ja tu nevarēsi atbrīvoties no zaķa sirds, tu gaudīsi kā vilks, no suņa dzīves!
  Goblins mēģināja izmantot to, ka karotājs cīnījās, lai atvairītu troļļa uzbrukumus, un mēģināja tuvoties no sāniem. Bet Šarlote bija modra. Ātra kā geparda mātīte, viņa burtiski sasmalcināja šķebinošo, smirdīgo radījumu. Tad karotājs piemiedza Gerdai ar aci:
  - Tagad viss ir godīgi!
  Trollis iesmējās.
  - Kāpēc muižniecība ir tik reta starp cilvēkiem, jo viņiem nav zemiskuma - glābšanas riņķis evolūcijas virpulī!
  Gerda veikli atcirta:
  - Viltība, kaut arī glābšanas riņķis cīņā par izdzīvošanu, bet tās radīto neuzticības tārpu grausta!
  Trollis atbildēja, uzbrūkot vēl ļaunāk:
  - Daiļrunība parasti uzzied tad, kad izgaist fiziskās aizsardzības iespēja!
  Gerda, atbildot, mēģināja noķert ienaidnieci pretimnākošajā kustībā, taču tumsas radījums uzbruka ļoti daudzveidīgi. Turklāt tas pat radīja iespaidu, ka ar meiteni spēlējas tīšām, pāris reizes pat ņirgājoties uzskrāpējot karotājam pa degunu. Meitene kļuva nikna, un uzreiz saņēma ļoti smagu injekciju krūtīs, kā rezultātā izlija asinis. Gerda mēģināja lēkt pāri trollim, taču trollis viegli nogrieza viņas tumšo ādu no saules apdeguma uz vēdera. Un, mēģinot iespert pa cirksni, viņš sāpīgi uzsita zobenu pret kailajiem pirkstiem.
  - Ja gribi dzīvot, mīlies ar mani! - ķēms nomurmināja. - Tev tik un tā nav izredžu!
  Gerda iecirta:
  - Nav iespēju! Un tagad mēs to redzēsim!
  Krāšņā baskāju blondīne karotāja skaļi dziedāja:
  Bende teica: laimīgas dienas nav jāredz,
  Tu tiksi vajāts un svešinieks!
  Bet brīvību mīlošo cīnītāju armija,
  Tikt galā ar neskaitāmo baru!
  
  Nāves fantoma seja: mūžīgais klejotāja pavadonis,
  Bet mums arī nevajag miegu-mieru!
  Kurš slinkumā visur ir trimdinieks,
  Cik grūti ir sapņot!
  
  Un kāds sapnis - ētera mīlestība,
  Ceļš uz to dažreiz ir nepatiess!
  Pāvils ir grūts, tad nelietīgi neapmelo,
  Dažkārt neuzmanīgs aprēķins ir nežēlīgs!
  
  Tad gadi norims jaunības mirklī,
  Un kauja radīs troksni kā svētki!
  Šeit vējš griež viesuļus apļveida,
  Cik kaislīgi, nikni tas lija!
  
  Tici, aramzeme tiks ausēta,
  Viņi izaudzēs zelta maizi, viņi to sadedzinās!
  Nu, no svēto ikonām mirdzošās sejas,
  Viņi dos žēlastību šim darbam!
  
  Bet kā viesulis - Seroko no tuksneša,
  Uz Zemes ir nācis šausmīgs karš!
  Bērni skrien ar basām kājām,
  Lai gan jau uzsnidzis - ziema valda!
  
  Ienaidnieki mājas pārvērta drupās,
  Un kāds bēdas - zaudēti bērni!
  Pakārt cilvēkiem ap kaklu svarus,
  Deg bezsirdīgo bendes deja!
  
  Cilvēki nevar izteikt skumjas, tik cieši,
  Nav pajumtes, nav pārtikas, nav siltu gultu!
  Svilpo kā kobra, dusmīgs putenis laukā,
  Kur, patiesība, muižniecība - pie velna ar meliem!
  
  Nāks gaiša diena - brīnišķīga uzvaras stunda,
  Dzimtenes ērglis uzlidos virs akmeņiem!
  Lai tiek dziedāti karavīru varoņdarbi,
  Mums ir ass zobens un spēcīgs vairogs!
  Pie pēdējās karotāja zilbes neglītais trollis sabruka, un nogrieztā galva aizlidoja labus divdesmit metrus. Pēkšņi no tās brīvprātīgi izlauzās apžilbinošs liesmu kūlis, un neglītās galvas vietā palika tikai sauja pelnu.
  Meitenes Stalenīdas vadībā aizvadīja vēl vienu cīņu. Bet šeit tik labi negāja. Vienība cieta zaudējumus.
  Trīs meitenes gāja bojā, visi pārējie desmiti kaujinieku guva dažāda smaguma ievainojumus un tik tikko spēja atrauties. Divas meitenes pat bija jānes. Ak, tas ir karš. Ne vienmēr ir iespējams visus iznīcināt. Turklāt kolonnā bija ļoti izturīgi tanki, precīzāk, pašpiedziņas lielgabali E-5. Šķiet, ka tie ir mazi, bet ļoti izturīgi. Un tad reaktīvā uzbrukuma lidmašīna ieradās laikā.
  Un aiz tiem diskveida helikopteri. Mēģiniet pretoties šādam spēkam. Vēl tikai trīs cietušie no divpadsmit - varētu teikt, izkāpuši lēti. Bet nacisti nolika vairāk nekā divdesmit. Tāda cīņa izvērtās.
  Karotāji aizgāja, nomaldījušies, cenšoties no visa spēka. Nataša, šī ļaunā meitene, atzīmēja:
  - Cik žēl meiteņu... Pat žēl... Bet kāpēc gan mūsu bataljonam nepievienot puišus?
  Stalenida ņurdēja, dusmīgi stumdama baso kāju pāri Maybug:
  - Kam ir kas... Un tev prātā ir tikai tēviņi!
  Viktorija bija aizvainota un atzīmēja:
  - ES arī! Kā jūs vēlaties, lai puisis tevi samīļo. Sajūti savas krūtis rokās...
  Sarkanmatainais velns noplūca zāles stiebru, nokoda to un iesaucās:
  - Ak, mani puikas ir forši... Labi, ka neesi gejs... Man patīk tie, kas drāž meitenes... Galu galā supermena mačo no šūpuļa!
  Stīlenīda nedaudz atmaigās un pasmaidīja:
  - Jā... Kļūst mazliet jautrāk. Un kā Nataša ir tava draudzene?
  Blondā meitene, nesapratusi, atkal jautāja:
  - Kāds draugs?
  Majors pārliecinoši atbildēja:
  - Andrejka! Galu galā viņam arī Žukovs tika apbalvots!
  Nataša smagi nopūtās un paraustīja plecus.
  - Diemžēl es nezinu...
  Andreika (Un tas bija viņu pazīstamais zēns un pionieru varonis) tikmēr tika iemests kazemātā. Ievainotais zēns tika atstāts sasiets un pat pieķēdēts pie sienas aiz kakla. Cik ļoti nacisti baidījās no krievu bērniem. Kazemātā bija mitrs, netālu no zēna karājās pie sienas pieķēdēta meitene. Pilnīgi kaila, viņas ķermenis bija nepārtraukta brūce, zilumi, pisugi, griezumi, apdegumi, meitene tika spīdzināta. Viņa bija bezsamaņā un tikai klusi vaidēja.
  Zēns paskatījās uz sienām. Cietums bija sens, celts cara laikos, sienas biezas, neliels logs tieši zem griestiem aizrestots. Andreika jutās ne tikai ieslodzītais, bet gan senatnes ieslodzītais. Kā leģendārais tautas nemiernieks Stenka Razins viņu sagaidīs spīdzināšana un nāvessods.
  Andreika ievaidējās, vai viņš, vienpadsmitgadīgs zēns, var izturēt spīdzināšanu? Vai viņa neraudātu kā meitene! Galu galā pionierim nav lemts vaidēt un raudāt. Baskājainā, saskrāpētais Andreika apgriezās, brūce ļoti sāpēja, elkoņi bija sasieti, vajadzēja kaut kā apgriezties, lai būtu vieglāk, mainīt leņķi. Briesmīgās sāpes uz brīdi rimās.
  Kamerā ir briesmīga smaka. Grīda ir notraipīta, sastingušas asinis. Nograuztie kauli ir izkaisīti. Cilvēku? Tas ir pat biedējoši, jūs varat redzēt diezgan daudz ieslodzīto, kas iziet cauri šai kamerai. Tiesa, Andrejs domāja, ka nacisti Grodņu ieņēma salīdzinoši nesen. Un kad viņiem izdevās tā saputroties? Vai tie ir gados vecāki upuri? Piemēram, NKVD? Zēns saviebās. Tas izrādījās atklāti šausmas! Cik grūti ir cietumā. Nav ar ko parunāt, šķiet, ka meitene ir pilnīgā sagurumā. Bendes viņu spīdzināja kā senatnes varoņus. Tikai jautājums, kāpēc? Kādu ļaunumu jauna meitene varētu nodarīt nacistiem. Tomēr arī Andreika ir tikai zēns un sāka nogalināt, cīnoties ar šiem ļaunajiem gariem. Nacisti savu nāciju izvirzīja augstāk par citām tautām un tautām. Tā viņi leģitimizēja ļaunumu un ciešanas! Nē, normālam cilvēkam būtu jācīnās ar tādām nelikumībām. Turklāt arī paši vācieši nav brīvi, viņus važās totalitārais aparāts. Viņš visos iespējamos veidos apslāpē vismazāko iniciatīvu un cilvēka jūtu izpausmi.
  Fašisms nāk no vārda ķekars. Viņš nežēlīgi ada cilvēkus, pārvēršot tos par pieķēdētiem vergiem. Komunisms savukārt paaugstina cilvēku, dod viņam jaunus spēkus un rosina dzīvības lāpu. Ir būtiska atšķirība. Komunisms pēc būtības ir starptautisks un universāls. Hitlerisms paaugstina tikai vienu tautu, nevis visu cilvēci kopumā. Tas ir viņa trūkums. Bet galu galā cilvēkiem ir kopīgas saknes, kas ir bioloģiski pierādīts. Tiem pašiem melnbaltajiem ir diezgan veseli un ražīgi pēcnācēji. Viņš ir Andreika, krieva un baltkrieva dēls, diezgan dzīvotspējīgs, nemaz nav debīls un gatavs cīnīties ar fašismu.
  Protams, Pāvels izrādījās stiprāks un viņam izdevās tikt prom no ienaidniekiem, nogalinot daudzus vāciešus. Viņš Andreika rīkojās kā vājš, viņš tika saņemts gūstā. Varbūt pēdējo lodi vajadzēja paturēt sev. Lai arī miris, viņš vairs nevar nogalināt nevienu vācieti! Un tāpēc viņš ir dzīvs, kaut arī cieš.
  Baskājains Andrejs saskrāpēja savu nedaudz apdegušo pēdu uz mitra akmens, Ilza atrada sāpīgāko punktu, sadedzināja to ar cigareti, tā ka izveidojās tulzna. Bet nekas, drosmīgs puika, tas nesalūzīs. Gluži pretēji, sāpēm jākļūst par stimulu, no kura pieaugs viņa drosme. Un pionieris nekad nesalūzīs. Kopumā vāciešu triumfs ir īslaicīgs. Viņi agri vai vēlu tiks uzvarēti, tāpat kā ļaunums vienmēr zaudē labajam. Var, protams, strīdēties, ka labais uzvar tikai pasakās, bet dzīvē viss ir grūtāk. Bet pat pasaka ir tikai realitātes atspoguļojums. Galu galā daudz kas, kas bija sapnis, tagad ir kļuvis par realitāti. Andrejs domāja: varbūt viņam ir lemts mirt? Kas ir pilnīgi iespējams! Bet vai viņš baidās no nāves? Ja komunisms uzvarēs, tad viņš un citi padomju valsts varoņi tiks augšāmcelti jaunai laimīgai un mūžīgai dzīvei. Tad viņš dzīvos pasaulē bez bēdām, mokām, nāves un ļaunuma! Galvenais, lai tiktu izcīnīta galīgā uzvara! Galu galā tikai šajā gadījumā visi kritušie varoņi tiks augšāmcelti!
  Un nāks komunisma valstība! Pasaule, kurā piepildīsies visslepenākie sapņi. Tāds visums, kur cilvēkam pieder viss esošais, par ko var tikai sapņot un pat ne vienmēr cerēt uz panākumiem. Lūk, kāda sarežģīta un daudzpusīga pasaule. Un tad citas pasaules atvērs rokas cilvēkam. Nu tad! Iespējams, ka kosmosa plašie plašumi arī ir ļauni! Tas spokos un mocīs dzīvos citplanētiešus. Bet kapitālisms viņiem arī dos brīvību! Viņš saraus verdzības un pazemojuma saites. Nāks brīvības laiks un stunda, tā apgaismos zemi ar savu starojošo gaismu! Un viņi nometīs tumsas jūgu, tumsas tautas, un cilvēks uzvarēs Visuma pasaules! Un mazbērni atcerēsies, ka neticēja, ka dzīvoja tumsā zem dzelzs papēža. Mēs valkājām ļauna zvēra zīmes, un tagad mēs staigājam ticībā tīri un svēti!
  Andreika pat bija pārsteigts, cik labi viņa domas veidojās. Tajos ir kaut kas īpašs un unikāls. Kā tas bija pilsoņu kara laikā, kad proletariāta galvenais ierocis bija dzejolis, un proza, iespējams, pat tika nedaudz nicināta un atstāta novārtā. Tagad dzejnieks atrodas nebrīvē, un spalvas un lira, tēlaini izsakoties, ir važās. Tomēr viņš nepadodas un cer uz gaišāku nākotni. Un tas, kas tas būs, ir atkarīgs no katra cilvēka. Nav tāda, kas visu izlemj un stāda.
  Andreika teica:
  - Nākotne ir atkarīga no mums! Pat tad, kad šķiet, ka no mums nekas nav atkarīgs!
  Zēns sagriezās, viņš mēģināja slīpēt stieņus. Šī nodarbošanās ir nogurdinoša un grūta, taču vienmēr pastāv zināma iespēja gūt panākumus. Andreika, pārvarējusi šausmīgās sāpes, sāka berzēties pret sienu. Galvenais ir neraudāt, neizrādīt savu vājumu. Viņš ir pionieris un līdz ar to arī drosmes iemiesojums. Jums ir jācīnās, tāpēc viņš cīnīsies, un viņš noteikti uzvarēs! Par godu padomju tēvzemei.
  Puisis spītīgi berzēja, tajā brīdī meitene atjēdzās un nomurmināja:
  - Zaļā zālienā lēkā zili zaķi!
  Un tad viņa atkal iekrita aizmirstībā. Zēns teica:
  - Nelaimīgs! Viņu spīdzināja sasodītie fašisti! Bet es ticu, ka atriebība nebūs ilgi gaidīta! Tuvojas uzvaras laiks pār cilvēces briesmoņiem. Zēns pagriezās un dziedāja:
  Un karogs spīdēs pār planētu,
  Svētā zeme, skaistāka Visumā nav!
  Un, ja vajadzēs, mēs atkal mirsim,
  Par komunismu, par mūsu lielo mērķi!
  Zēnu atkal pārņēma sāpes, viņš nedaudz attālinājās no sienas un sāka raustīt galvu.
  Tad atskanēja čīkstēšana, un kamerā ienāca pieci gari esesieši. Divreiz nedomājot, viņi iespēra zēnam ar zābakiem un satvēra viņu aiz rokām:
  - Nāc, kuce!
  Andreika saprata, ka pretoties ir bezjēdzīgi. Viņa apkakle bija atsprādzēta. Viņi man iesita vēl pāris reizes un nesa uz rokām. Šķita, ka zēnu bija apņēmis ledains aukstums: kur viņu nesa. Vai tagad notiks ļaunākais?
  Patiešām, zēns tika vilkts kaut kur lejā. Un dīvainā kārtā kļuva siltāks. Andreika pēkšņi jutās daudz jautrāka: kur ir mūsējais, nepazuda! Viņš arī izkļūs no šī nekārtības.
  Viņi uznesa viņu pa kāpnēm, lēnām nolaižot! Beidzot zēns sajuta, ka mitrums ir nonācis sausumā. Bendes ienesa bērnu diezgan plašā istabā. Tiesa, sienas izskatījās draudīgi, tās bija apkārtas ar dažādiem un fantastiskas formas instrumentiem. Zēns redzēja vairākus degošus kamīnus un plaukta formas konstrukciju. Bija arī daudz striju un dažādu spīdzināšanas priekšmetu. Andreika pēkšņi sajuta smagumu vēderā, kaut kas sadurts!
  Tās ir bailes! Puika saprata, nekādā gadījumā nedrīkst padoties!
  Baskājainais Andrejs saspringa. Zālē sēdēja SS pulkvedis un jau pazīstama sieviete, kura piedalījās zēna notveršanā. Pionieris Andreika nobālēja, ir skaidrs, ka viņu sagaida grūts liktenis, ja viņi gatavojas pratināt bērnu, niknus bendes. Nē, viņš nekad viņiem nepadotos, pat ja viņiem būtu jākliedz ne domas, ne skaņas! Bet tikai tad, ja viņš to spēj.
  SS pulkvedis jautāja:
  - Vārds!
  Endrjū klusēja. Viņi sita viņu ar pātagu. Uz muguras ir sarkana svītra. Pulkvedis SS, vēlreiz atkārtoja:
  - Saki mazuļa vārdu!
  Izmisusī Andreika ļauni atbildēja:
  - Es esmu mazais Staļins!
  SS pulkvedis šņāca.
  - Tāds ir kuces tonis! Šķiet, ka viņš vēlas stingrākas attiecības.
  Ilsa teica:
  - Cepīsim bērnam papēžus.
  SS pulkvedis jautāja:
  - Nosauc savus līdzdalībniekus un šajā gadījumā mēs tevi atlaidīsim!
  Ruslans kā īsts pionieru varonis atbildēja:
  - Visa padomju tauta ir mani līdzdalībnieki, no veca vīra līdz bērnam!
  SS pulkvedis nosvilpa:
  - Jā, tu esi spītīgs radījums! Tu nesaproti, ka mēs varam tevi nogalināt!
  Mirgojot zilām acīm, Andrejs atbildēja:
  - Nacisti var nogalināt, bet tas, ko viņi nevar darīt, ir atņemt cerību uz nemirstību!
  Pulkvedis iesaucās:
  - Sāc!
  Basām kājām un ievainotu Ruslanu pacēla, virves tika pārgrieztas un apsējus bez ceremonijām norauja. Zēns noelsās. Rokas atveda atpakaļ un pieveda sevi pie plaukta. Viņi uzmeta virvi pār rokām. Pulkvedis iesaucās:
  - Sagriez sūda locītavas!
  Virve stiepās līdz pašai augšai. Andreika sajuta inferālas sāpes ievainotajā plecā un ievaidējās:
  - Mammu! Tas ir šausmīgi!
  Pulkvedis pasmīnēja.
  - Tu runāsi!
  Andreika pakratīja gaišo galvu:
  - Nē!
  Zēni uzlika basām kājām smagas važas, kauli plecos kraukšķēja no briesmīgā spiediena. Izlēja asinis. Sāpes bija biedējošas, pionieris Andrejs kļuva bāls, viņa piere bija klāta ar svīšanu, aiz mutes bija dzirdama netīša stenēšana, bet tomēr atrada spēku pateikt:
  - Nē! Un atkal nē!
  Ilsa ielika kamīnā tērauda spārnu un smaidot sacīja:
  - Dārgais zēn, atzīsties, un mēs tev iedosim šokolādes.
  Ievainotais Andrejs kliedza:
  - Nē! Man nevajag tavu netīro ersatzi!
  Ilsa kliedza:
  - Nu tu un kuce!
  Tad viņa izņēma no liesmas uzkarsušu spārnu un iegrūda to brūcē. Pionieris Andreika nekad agrāk nebija piedzīvojis tādas sāpes, viņam aizrāvās elpa, viņš zaudēja samaņu no šoka.
  Ilsa kā jau pieredzējis bende sāka masēt viņam vaigus un kaklu, ātri cēla zēnu pie prāta.
  - Negaidiet, ka slepkava glābjošā šokā atradīs aizmirstību!
  SS pulkvedis pavēlēja:
  - Cepiet viņa papēžus.
  SS bendes tūdaļ iekūra nelielu uguntiņu, liesma sāka laizīt skaistās, basās bērna pēdas. Pa to laiku Ilsa atkal iegrūda brūcē uzkarsušo ramrodu. SS ārsts zēnam injicējis speciālas zāles, lai viņš asāk izjustu sāpes un lēnāk zaudētu samaņu. Tagad pionieri Andreiku pārņēma neierobežots ciešanu okeāns, vēl ļaunāks par Dantes elli. Vēl divi bendes sāka dzīt puisim zem nagiem balti karstas adatas.
  Andreika, šausminošo ciešanu pārņemtā, jutās uz pilnīga sabrukuma robežas. Bet pēkšņi, pa pusei maldīgs, viņa priekšā parādījās Staļina tēls:
  - Ko darīt priekšnieks? - jautāja zēns.
  Un Staļins, smaidīdams ar baltiem zobiem, atbildēja:
  - Un ko gan citu šajā situācijā var darīt pionieris! Nevajag tikai raudāt! Dziļi ieelpojiet un dziediet.
  Pionieris Andreika piespieda pasmaidīt:
  - Klausieties vadītāju!
  Zēns saspringa un, piespiežot spēku, salūzt, bet tajā pašā laikā dziedāja skaidrā un spēcīgā balsī, komponējot tieši ceļā:
  Iekrita šausmīgā fašistu gūstā,
  Es peldu uz šausmīgo sāpju viļņiem!
  Bet asiņojis, viņš dziedāja dziesmas,
  Galu galā bezbailīgais pionieris ir draudzīgs ar sirdi!
  
  Un es jums stingri pateikšu bendes,
  Kāds zemisks prieks, jūs veltīgi izlējāt!
  Vājais man liks klusēt,
  Galu galā sāpes ir mokošas un vienkārši briesmīgas!
  
  Bet es zinu, es stingri ticu
  Fašisms tiks iemests bezdibenī!
  Ļaunu liesmu strūkla tevi pārņems,
  Un visi, kas krita, priecādamies, augšāmcelsies!
  
  Un mūsu ticība komunismam ir spēcīga
  Lidosim kā piekūns, pacelsimies pāri visām zvaigznēm!
  Lai medus upes plūst vīnu
  Visa pasaule, skaļais taures dzirdēs padomu!
  
  Un mašīna, kas cieši saspiežas, ir pionieris,
  Paskaties debesīs, jaunais!
  Un rādīt piemēru tiem, kas svārstās,
  Tava kaklasaite ir koša kā neļķe!
  
  Dzimtene man nozīmē visu
  Māte un visas jaunās dzīves jēga!
  Ļaujot līdz šim grūtajai dzīvei,
  Mūsu tauta cieš no ļaunā fašisma!
  
  Bet sasprindzini sarkanā puiša gribu,
  Spļaut sejā ar elles svastikas bandītu!
  Lai ienaidnieki nodreb dusmās,
  Un viņus sakaus Sarkanā armija!
  
  PSRS svēta valsts,
  Kas komunismu deva tautām!
  Kā māte mums atdeva savu sirdi,
  Par laimi, mieru, cerību un brīvību!
  . NODAĻA #11
  Šādi varonis-pionieris izturējās drosmīgi. Un viņš bija sava titula cienīgs, jo kā pionieris tas izklausās lepni. Tieši tā vajadzētu uzvesties katram padomju zēnam.
  Meitenes tikmēr uzkāpa biezokņa biezumā. Viņi iekūra nelielu ugunskuru un veldzējās. Divas no deviņām meitenēm nevarēja staigāt, un pēc pirmās palīdzības sniegšanas, pārsiešanas, iedeva trofeju spirtu, lai brūces nesāpētu un meitenes aizmigtu.
  Nataša smaidot atzīmēja:
  Viss mūsu pasaulē ir relatīvs. Piemēram, alkohols kopumā ir inde, un tajā pašā laikā tas dziedē. Meitenes guļ! Un viņiem kļuva daudz vieglāk!
  Viktorija gudri atzīmēja:
  - Viss pasaulē ir relatīvs... Un Dievs nav eņģelis, un Velns nav velns!
  Veronika dusmīgi atbildēja:
  - Kāda veida zaimošana... Par ko ir runa?
  Sarkanmatainā velniņa loģiski piezīmēja:
  - Un par to... Bībelē Dievs runā tikai vardarbības valodā. Viens tad Noa ir kaut ko vērts. Un velns? Patiesībā par viņu nav daudz dzirdēts. Jebkurā gadījumā pat Bībelē sātans vairāk kārdina nekā nogalina!
  Nataša racionāli atzīmēja:
  - Dievs patiešām mīl vardarbību. Ķēniņš Dāvids vadīja brutālus karus. Sauls Dievs pavēlēja iznīcināt visu tautu bez izņēmuma: sievietes, bērnus un mājlopus! Dīvaini runāt par žēlsirdību... Vai tev neliekas?!
  Veronika gribēja teikt, bet nekas labs nenāca prātā. Patiesībā nav nekā īpaša, ko segt. Par Noas plūdiem viņa pati daudz domāja. Un viņa nevarēja atrast vismaz racionālu izskaidrojumu šādai nežēlībai. Dievs grēku neiznīcināja, jau Hams iedegās, un Noa nemaz nebija svētais. Un tas nebija Hams, bet Haamam, kas tika nolādēts. Tas arī nav skaidrs. Vispār visa šī Bībele, īpaši Vecā Derība, ir pārpratumu pilna. Piemēram, Elīsa nogalināja četrdesmit divus bērnus par tādu sīkumu, ka viņu ķircināja par plikpaurību.
  Tas ir nepārprotami pārspīlēts! Dariet to ar bērniem. Un to ir grūti izskaidrot.
  Pati Veronika šaubījās par reliģiju. Es pat nezināju, kādu ticību pieņemt. Pareizticība man pārāk nepatika: daudz ārēju efektu, krāšņums, bet viss bija kaut kā auksts. Bet arī baptisti nedeva atpūtu un mieru. Patīk tas vai nē, bet reliģija jebkurā gadījumā prasa ticību. Un gudra meitene gribēja, lai viss būtu loģiski un visi gali saplūst.
  Lai viss liktos racionāli un pareizi. Un tā... Pat mācība par mūžīgām elles mokām šķiet pārmērīga. Sliktākais ellē ir sodu ilgums: elle vienmēr būs. Un paies miljardiem miljardu gadu, un grēcinieki joprojām cietīs un cietīs. Un tas ir šausmīgi! Kas ir mūžība? Pērtiķim ar aizsietām acīm ir vieglāk rakstīt Bībeli uz tastatūras, nekā gaidīt mūžību.
  Spīdzināšana ellē ir atsevišķs jautājums. Hitleru mocīt ilgāk un grūtāk nav grēks. Bet ja nu pusaudzis nonāk ellē? Vispār, kā cilvēks var tikt glābts, ja viņš grēko. Pat ja ne ar darbiem, tad vārdiem vai domām! Un kas ir grēks?
  Viktorija, redzot, ka Veronika klusē, palielināja spiedienu:
  - Jā, un Jāņa atklāsmē... Tiklīdz dzīve uz Zemes sāka uzlaboties, kā mēs varam izliet nāvessodus uz planētas Zeme. Un tā mocīt visu cilvēci. Un ko var teikt?
  Veronika skarbi atbildēja:
  - Tu nokļūsi ellē - tu zināsi!
  Stīlenīda apturēja strīdu:
  - Visi guli! Priekšā vēl daudz darba!
  Meitenes labprāt aizvēra acis. Vasaras nakts ir diezgan silta, un karotāji saspiedās kopā un aizmiguši viens pie otra.
  Veronika sapņoja, ka viņa ir futūristiskas nākotnes pasaulē. Tu ej pa ielu, un ietves kustas kā upe. Un tai pāri lido krāsainas mašīnas. Un visur ir pilns ar pionieriem ar sarkanām saitēm. Un šie bērni lido un griežas kā kodes. Un visi smaida, smaida.
  Veronika pamāja ar rokām un lidoja. Viņa ir kā tauriņš, un jūs varat dzirdēt viņas spārnu plivināšanu. Un tu pats lido, lido... Un apkārt ir tik spilgtas krāsas. Mājas ir milzīgas, daudzkrāsainas, nokrāsotas kā kūkas. Un daudz statuju - dažādi pasakaini dzīvnieki.
  Viss ir tik skaisti. Viena no ēkām atgādina ar dimantiem apšūtu siera kūku. Un ap to griežas lidojošie šķīvīši. Tie mirdz oranžā krāsā un rada žilbinošu atspīdumu.
  Vēl viena ēka septiņu krabju formā, kas stāv viens otram virsū. Turklāt katrs krabis ir citā krāsā, un nagi mirdz ar dārgakmeņiem. Un lidmašīna: tik skaista un eleganta. Dažiem no tiem nav noteiktas formas, bet tie pārvietojas telpā kā traipi.
  Citi, gluži pretēji, ir strukturēti. Atgādina sniegpārslas, tāda nevainojama ģeometriskā forma. Kāpēc ne skaistums un estētikas iemiesojums.
  Taču ēka paceļas tieši gaisā un atgādina ērgli ar pārģērbtiem spārniem, tikai it kā no kristāla. Un knābis spīd spožāk par dimantu un varbūt pat sauli.
  Un kā ar konstrukciju augšpusē, kurā ir vesels akvārijs ar brīnišķīgiem jūras dzīvniekiem. Un zivis ar sudraba zvīņām un garām, zeltainām spurām. Un tur ir tik daudz citu radījumu. Un arī, it kā ar dārgakmeņiem nolikts. Un medūzas, piešķirot visas varavīksnes krāsas.
  Pie Veronikas pielidoja meitene sarkanā kaklasaitē. Viņa pārsteigta jautāja:
  - Vai tu esi pilngadīgs?
  Veronika smaidot atbildēja:
  - Jā kāpēc?
  Pionieris iesmējās un atbildēja:
  - Nekas labs! Ja esat pieaugušais, tad hiperpūķis jūs aizvedīs.
  Veronika nosvilpās.
  - Čau! Un es domāju, ka tu esi komunisms!
  Meitene sarkanajā kaklasaitē skumji pamāja ar galvu un skaļi atbildēja:
  - Mums tiešām ir komunisms! Preces ir bezmaksas, preces ir bezmaksas, tur ir pilnīgi viss. No spēļu konsolēm līdz virtuālajām ķiverēm. - Meitene pamāja ar galvu un čirkstīdama pakratīja caurspīdīgu, kristāla čību. - Paskaties uz šo koku.
  Patiešām, netālu no ēkas četru asteru formā, kas stāvēja viena virs otras, auga ozols ar zeltainām lapām. Un uz tā auga kūkas, kūkas un dažādi kulinārijas izstrādājumi. Tik pūkains un skaists.
  Veronika apbrīnojami iesaucās:
  - Tas ir lieliski! Kāds koks...
  Pioniere pamāja ar galvu, un viņas rokā parādījās kūka. Meitene čivināja.
  - Pamēģini! Tas ir garšīgi!
  Veronika norija kūkas saldo mīkstumu. Garša tiešām bija tik maiga, patīkama, it kā siltumnīca mutē ziedētu. Un cik tas viss ir lieliski.
  Veronika godīgi atzina:
  - Es nekad neesmu ēdis neko labāku!
  Pioniere pasmaidīja un, atlaidusi pērļu zobus, dusmīgi atbildēja:
  - Un tāpat pilngadībā, precīzāk, kad kļūstam par pusaudžiem, hiperpūķis aprij. Tieši tā ir mūsu lielo cilvēku traģēdija!
  Veronika izlēmīgi sacīja, sažņaudza dūres un paspēra baso kāju gaisā:
  - Es atriebšos pūķim! Esmu gatavs ar viņu cīnīties!
  Pioniere salauza viņas labās rokas pirkstus. Un gaisā parādījās ass zobens. Liels un dzirkstošs. Asas malas, un viņa asmens dega kā no zvaigznēm.
  Veronika pastiepa roku. Zobens iegāja pats, un karotājs to saspieda. Viņa ar sajūsmu sacīja:
  - Es cīnīšos par Dzimteni... Ar Dieva palīdzību, tautas labā!
  Pioniere dusmīgi atbildēja un pat izdalīja dzirksteles no viņas pērļu zobiem:
  - Dieva nav! Tie visi ir cilvēku aizspriedumi!
  Veronika smagi nopūtās.
  - Ak! Atkal... Un šeit ir bezdievīgā valstība...
  Meitene enerģiski atbildēja:
  Mums nav karaļvalsts! Mums ir demokrātija! Senāts un kongress valda, un divus konsulus, zēnu un meiteni, ievēl uz vienu gadu visi cilvēki. - Pioniere iecirta savu kurpi tukšumā, tik ļoti, ka atskanēja zvana. Tad viņa ķērca. - Komunisms ir tautas vara, nevis tāda indivīda kults kā Staļins!
  Veronika daļēji piekrita:
  - Staļins tiešām ļāvās pārāk daudz slavēt! Viņam jābūt vismaz nedaudz pieticīgākam!
  Pioniere pakratīja savu koši sarkano kaklasaiti un kliedza, pacēlusi labo roku:
  - Pionieris vienmēr ir gatavs! Mēs nogalināsim visus lopus!
  Veronika nespēja nepajautāt:
  - Un cik vecs tu esi?
  Meitene pasmaidīja un pieklājīgi atbildēja:
  - Divsimt divdesmit pieci!
  Veronika nosvilpās un nobolīja acis.
  - Jā?
  Meitene uzmeta nopietnu seju un teica:
  Mēs augam ļoti lēni! No dzimšanas līdz pūķa absorbcijai paiet nedaudz vairāk nekā tūkstotis gadu!
  Veronika kliedza, plivinot savas sulīgās, melnās skropstas:
  - Tā ir gluži kā mūžīgā bērnība! Kā pasakā!
  Pionieris skumji sacīja:
  - Šī ir pasaka, tikai ļoti briesmīga... Ja nebūtu pūķa, mēs vispār būtu nemirstīgi un nezinātu vecumdienas!
  Veronika stingri sacīja:
  - Komunisms ir mūžīgās jaunības valstība!
  Meitene pakratīja savu zelta galvu un čivināja:
  "Tagad, lūdzu, nodziediet mums kaut ko!" Lai būtu jautrāk!
  No visām pusēm pie Veronikas sāka lidot bērni. Zēni, meitenes, visi skaisti, elegantās drēbēs. Un viņi zvanīja sudrabotām balsīm, tik patīkamām un apburoši skaistām.
  - Dziediet ziedu! Nekautrējies! Jūs esat vienkārši pārsteidzošs!
  Un Veronika piezemējās uz kustīgās takas un, dejojot pa to ar savām kailajām, graciozajām kājām, entuziastiski un lieliski spēlējot savu balsi, viņa dziedāja;
  Es esmu gaismas un mīlestības Tēvzemes meita,
  Skaistākā komjaunatne...
  Lai gan fīrers reitingu veido uz asinīm,
  Dažreiz es jūtos neveikli!
  
  Šeit ir ļoti krāšņs staļinisma gadsimts,
  Kad visapkārt mirdz un mirdz...
  Lepns cilvēks izpleta spārnus -
  Un Ābels triumfē, Kains ir prom!
  
  Krievija ir mana dzimtene
  Lai gan reizēm jūtos neveikli...
  Un komjaunatne ir viena ģimene,
  Lai gan basām kājām iet pa taku asi!
  
  Fašisms uzbruka dzimtenei,
  Šī kuiļa ilkņi dusmīgi izcēla zobus...
  No debesīm lija nikns napalms,
  Bet Dievs un spožais Staļins ir ar mums!
  
  Krievija ir Sarkanā PSRS,
  Varenā tēvzeme...
  Velti izpleš nagus, kungs,
  Mēs noteikti dzīvosim komunismā!
  
  Lai gan lielais karš ir sācies,
  Un tika izliets daudz asiņu...
  Šeit griežas liela valsts,
  No asarām, uzliesmojumiem un lielām sāpēm!
  
  Bet es ticu, ka mēs atdzīvināsim Tēvzemi,
  Un mēs pacelsim padomju karogu virs zvaigznēm ...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Lieliskā, starojošā Krievija!
  
  Šī ir mana dzimtene
  Visā Visumā nav neviena, tas ir skaistāks ...
  Lai gan sātana santīms ir paskrējis,
  Mūsu ticība šajās ciešanās kļūs stiprāka!
  
  Kā to darīja pašpasludinātais Hitlers,
  Viņam izdevās uzņemt Āfriku uzreiz ...
  Kur gan fašismam tik daudz spēka
  Infekcija ir izplatījusies pa visu Zemi!
  
  Tieši tik daudz fīrers daudz sagūstīja,
  Un tas pat nemēra...
  Ko ir radījis bandītu bars,
  Virs tiem murgi plīvo koši karogs!
  
  Tādi friči tagad ir spēcīgi,
  Viņiem nav "Tīģeru", bet tanki ir sliktāki ...
  Un iesita Ādolfam ar snaiperim acī -
  Dodiet nacistiem stiprākas bankas!
  
  Ko nevaram, to darīsim jokodamies,
  Lai gan basām kājām meitenes aukstumā ...
  Mēs audzinām ļoti spēcīgu bērnu,
  Un sarkana, skaista roze!
  
  Lai gan ienaidnieks cenšas, steidzieties uz Maskavu,
  Bet meitenes ar kailām krūtīm piecēlās...
  Sitīsim ar ložmetēju no izkapts,
  Karavīri atlaiž radiniekus!
  
  Mēs padarīsim Krieviju par galveno,
  Valsts, kas Saules Visumā ir skaistāka ...
  Un būs pārliecinoši panākumi,
  Mūsu ticība stiprināsies pareizticībā!
  
  Un ticiet mirušajiem, mēs meitenes augšāmcelsim,
  Vai nu ar Dieva spēku, vai ar zinātnes ziedu...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Bez visiem kavējumiem, zemiskā garlaicība!
  
  Mēs spēsim padarīt Dzimteni vēsu,
  Pacelsim Krievijas troni augstāk par zvaigznēm...
  Tu esi ūsainais fīrers,
  Kas iedomājas sevi bez ļaunuma šķautnēm kā mesiju!
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi par milzi,
  Kas notiks, piemēram, viens monolīts ...
  Meitene kopā piecēlās uz auklas,
  Galu galā bruņinieki cīņās ir neuzvarami!
  
  Glābiet lielo Tēvzemi
  Tad jūs saņemsiet atlīdzību no Kristus ...
  Visvarenais labāk izjaukt karu,
  Lai gan dažreiz ir jācīnās drosmīgi!
  
  Īsāk sakot, cīņas drīz beigsies,
  Cīņas un zaudējumi beigsies...
  Un bruņinieki ir lieli ērgļi,
  Kopš dzimšanas visi karavīri!
  Veronika virpa gaisā zobenu un ar savu kailo, graciozo kāju iespraucās spoguļattēlā redzamajā ielas virsmā.
  Meitene ar aci norādīja uz sievieti karotāju no Otrā pasaules kara. Un viņa ar skumju smaidu sacīja:
  - Viņi jau ir mēģinājuši iznīcināt pūķi pat ar bruto kaujas kuģu hiperlāzera lielgabalu palīdzību. Jūs nevarat viņu uzvarēt ar vienu zobenu!
  Veronika piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es domāju par to. Nu, kad spartieši cīnījās ar persiešiem, viņi pieticīgi atbildēja: mēs cīnīsimies ēnā!
  Parādījās zēns šortos un sarkanā kaklasaitē. Viņš paklanījās Veronikai un sacīja:
  - Mūsu lieliskais viesis no pagātnes. Cik ļoti priecājamies jūs sveikt!
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  - Kamēr hiperpūķis nav uzvarēts, ar prieku nepietiek. Un izskatās, ka ar to nebūs viegli tikt galā!
  Zēns ieteica:
  Vispirms paēdīsim un tad parunāsim!
  Parādījās citi bērni - zēni un meitenes, ne vecāki par četrpadsmit gadiem.
  Viņi bija gudrās drēbēs, bet daudzi bija basām kājām un zibēja ar plikiem, apaļiem bērnu papēžiem.
  Karotājs tika nosēdināts goda vietā - no zelta izgatavotā un ar dimantiem apšūtā atpūtas krēslā. Un tomēr mīksts.
  Tomēr bērni sēdēja kā uz karaļa troņiem. Un viņi paši sev nodziedāja kaut ko jautru:
  - Slava skaistajai bērnības impērijai,
  Mēs būsim ļoti skaisti spēcīgi ...
  Mēs esam izgatavoti no varenas mīklas,
  Lielās, svētās valsts ļaudis!
  Bet tad parādījās zelta trauki un peldēja pa gaisu. Tas bija ļoti skaisti un iespaidīgi.
  Un kādi brīnišķīgi dzīvnieki tur bija. Piemēram, ananāsu un stirnu, gulbja un melones hibrīds un vēl kaut kas ļoti garšīgs un ēstgribu. Piemēram, un siera kūkas ar banāniem un tītariem. Šeit viss ir ļoti garšīgs un pat satriecošs.
  Veronika ēda uz abiem vaigiem un dziedāja:
  - Mēs neesam nožēlojami kukaiņi,
  Ēdot visus labumus!
  Un meitene ņems un pasmiesies. Turklāt meitenei uzplaiksnīja doma par to, kā ir dzīvot pasaulē, kurā nekad nekļūsi pieaugušais.
  Galds kļuva garāks un aiz tā jau bija tūkstošiem bērnu. Un neviens neizskatās vecāks par četrpadsmit. Daudzas īpaši meitenes ar rotaslietām no bagātākajiem dārgakmeņiem.
  Tajā pašā laikā lielākā daļa bērnu bija basām kājām, redzams, ka mūžīgās vasaras apstākļos ir triviāli nepatīkami staigāt apavos.
  Turklāt bruģis bija silts, bet nebūt ne karsts, un, ejot pa to ar plikām zolēm, jūti svētlaimi.
  Veronika sāka apēst sivēna, dateles, apelsīna un virtuļa hibrīdu.
  Un tas ir ļoti patīkams gan pēc garšas, gan pēc taustes, gan pēc aromāta. Viss šeit, šajā pasaulē, ir skaists un izskatās lieliski. Kā komunisms tika iztēlots pasakās par futūristisku nākotni.
  Lai gan, protams, kaili, apaļie papēži nereti asociējas ar nabadzību, ir pat tāds izteiciens - klaidonis.
  Veronika paēda un iedzēra malku no platīna krūzes vīna ar smaragdu. Šis vīns garšo pārsteidzoši, ka dzer to kā saldu kokteili ar medus aromātu!
  Un lakstīgalas dzied un paradīzes putni.
  Veronika jutās pacilāta un dziedāja:
  Un cīņa atkal turpinās
  Un sirds ir noraizējusies krūtīs ...
  Mūsu pasaule ir tik jauna
  Priekšā mūžīgi pavasaris!
  Tad viņa atkal sāka ēst garšīgu un smaržīgu ēdienu. Veronika pat paņēma zelta dakšiņu ar kailiem pirkstiem un grieza to, dziedot:
  -Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē,
  No ļoti forša ēterim līdzīga kosmosa!
  Karotājs ir ārkārtīgi aktīvs. Un ēst labu ēdienu. Precīzāk, ne tikai labi, bet arī ļoti ēstgribu un mākslinieciski. Un tas ir ārkārtīgi foršs un brīnišķīgs ēdiens.
  Veronika dziedāja:
  - Slava komunisma laikiem,
  Mēs vienmēr ticēsim laimei...
  Mēs iznīcināsim fašisma jūgu,
  Es ticu, ka mūsu sapnis piepildīsies!
  Un te viņas basā kāja atkal iesvieda kaklā kaut ko garšīgu. Un šī ir ļoti interesanta pozīcija.
  Kāda meitene no futūristiskas nākotnes atzīmēja:
  - Tu ēd ļoti veselīgi - tas nozīmē, ka esi stiprs!
  Veronika tam piekrita:
  - Es esmu ļoti stiprs!
  Zēns šaubīgi sacīja:
  - Tev nav jālielās!
  Komjaunietis ķiķināja.
  - Bet ne īsti?
  Mazais zēns čivināja:
  - Un arī no lielīšanās,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronika čīkstēja:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē!
  Meitene smaidot atzīmēja:
  - Tu atkal lielies!
  Veronika tviterī ierakstīja:
  - Es varu visu, es varu visu,
  Ar savu karsto sirdi...
  Ja jums ir jāslauc kalni,
  Es nevaru palīdzēt!
  Un meitene ņēma un parādīja mēli!
  Zēns piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tas esi tu, kurš komponē un tēlo forši!
  Meitene ieteica:
  - Un lai mūsu pieaugušais viesis parāda savas prasmes militārajās lietās!
  Zēns tam piekrita.
  - Lai viņš parāda! Citādi viņa grib cīnīties ar hiperpūķi, bet var nepietikt kaut kam vienkāršākam!
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  Man nepatīk lielīties, bet...
  Apmēram divpadsmit gadus vecs zēns iespieda baso kāju un iesaucās:
  - Nē, bet! Jums tūlīt būs treniņcīņa!
  Komjauniete piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Esmu gatavs!
  Meitene smaidot atzīmēja:
  - Tev jācīnās ar robotu. Un tas nav tik vienkārši!
  Veronika drosmīgi atbildēja:
  - Esmu kā pionieris - vienmēr gatavs!
  Zēns ar prieku dziedāja:
  Un cīņa atkal turpinās
  Hiperplazmas uguns vārās...
  Un Ļeņins ir tik jauns -
  Triec ar zobeniem!
  Meitene izlaboja zēnu:
  - Nevis Ļeņins, bet paaudžu gaisma, un nevis ar zobeniem, bet ar hiperblasteru!
  Zēns dusmīgi sacīja:
  - Ar hiperblasteriem mani nevar nobiedēt!
  Bērni piecēlās no galda, visi desmit tūkstoši uzreiz. To darot, gandrīz visi stampāja ar basām kājām. Un viņa teica:
  - Elfaraja nāc ārā!
  Un tā trīs reizes...
  Un tad bija brīnišķīga liela, medus blondīne, ar ļoti izteiktiem muskuļiem un bikini. Viņai bija lielas krūtis, ko tik tikko sedza plāna auduma sloksne, un sulīgi, grezni augšstilbi. Meitenei bija Hērakla muskulatūra, un muskuļi ripinājās kā bumbiņas zem iedegušās ādas.
  Varone meitene bija gandrīz kaila un basām kājām, skaista, bet pārlieku uzpumpēta.
  Diezgan gara un arī muskuļota Veronika bija par viņu par galvu īsāka un plecos krietni šaurāka. Tāpēc, kad meitenes nostājās viena pret otru, bērni sāka klaigāt.
  Atskanēja saucieni:
  Derēsim puiši!
  Un tālāk:
  - Mēs deram!
  Abām meitenēm mati mirdzēja kā zelta lapa, un mati bija nedaudz saritināti.
  Elfaraja pamāja savam partnerim un atzīmēja:
  - Es esmu biorobots, un tāpēc es tevi nenogalināšu!
  Veronika smaidot atbildēja:
  - Un es esmu vīrietis ... Un, cīnoties ar tevi, es izpildīšu savu pienākumu!
  Elfaraja atzīmēja:
  - Jūs esat pieaugušais... Tātad ne no šīs pasaules!
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  - Un pasaule, no kuras es neesmu labāka par šo!
  Meitene dusmīgi iespieda baso kāju un pavēlēja:
  - Sāksim cīnīties! Drīz hiperpūķis atkal nāks pēc vairākiem upuriem!
  Elfaraja pamāja ar galvu un izdarīja pirmo sitienu. Veronika nedaudz atliecās.
  Abas meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Elfarai rokās bija liels un garš zobens. Viņa grieza tos kā spalvu. Veronika mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Un bez īpašiem panākumiem. Ienaidnieks ir ātrs. Turklāt šķita, ka viņa pat spēlēja kaķi un peli.
  Elfaraja metās un skrāpēja Veronikas plecu un skrāpēja viņu kā kaķa ķepu.
  Tad viņa teica:
  - Tu neesi cietis!?
  Veronika nikni atbildēja:
  - Nē!
  Un atkal uzbruka ienaidniekam. Komjaunietis nodarbojās ar paukošanu un viņam bija ideja, kā cīnīties ar zobeniem. Taču viņas pretiniece ir gan ātrāka, gan spēcīgāka.
  Tomēr tas ir robots.
  Šeit Elfaraja atkal pārspēja Veronikas uzbrukumu un atkal saskrāpēja meitenei pa krūtīm. Asinis lija vairāk.
  Veronika ar kailajiem kāju pirkstiem mēģināja iemest putekļus biorobotam acīs, taču bez īpašiem panākumiem.
  Komsomoļskaja Pravda atzīmēja:
  - Un ar nacistiem bija grūti!
  Elfaraja atkal saskrāpēja ar zobenu, izdarīsim zibens uzbrukumu un caurdursim ādu uz pleca, izdod:
  - Šodien, kungi, mēs veidojam vēsturi,
  Celsim barikādes, un rīt krematorijas!
  Veronika atbalstīja dziesmu ar savu nikno uzbrukumu:
  - Mēs veidojam jaunu pasauli un noliedzam pagātni,
  Pacelšanās tronī - smieklīgi un vulgāri!
  Elfaraja izdarīja vēl vienu izrāvienu, šoreiz trāpot Veronikai pa kailo kāju un čivināt:
  - Vai tu esi ievainots?
  Veronika atzīmēja:
  - Ja tu nebūtu robots, es to uzskatītu par ņirgāšanos!
  Un komjauniete dusmās veica veselu virkni sitienu ar zobeniem. Un viņas zobens mirgoja kā tauriņa spārni.
  Bet Elfaraja atcirta atpakaļ, satverot viņu pretimbraucošajā satiksmē. Krūšturis uz Veronikas krūtīm tika pārgriezts. Un tika atsegti komjaunatnes biedra sarkanie sprauslas.
  Veronika jutās kauns un iesaucās:
  - Sasodīts!
  Biorobotu meitene dziedāja:
  Tu neesi eņģelis, bet man, bet man,
  Jūs esat kļuvis par svēto!
  Tu neesi eņģelis, bet es redzēju, bet es redzēju,
  Tava gaisma nav zemiska!
  Veronika, vicinot zobenus, viņas kailais rumpis mirdzēja no sviedriem it kā ieeļļots, un rūca:
  - Tikai debesīs tikai eņģeļi zina, ka biorobots gaida!
  
  JAUNI ROBURA UZVARĒTĀJA PIEDZĪVUMI
  ANOTĀCIJA
  Roburs Iekarotājs kopā ar divām burvīgām meitenēm rada universālu aparātu, kas izrādījās ļoti spēcīgs ierocis. Kas tagad sagaida cilvēci? Roburs vēlas varu pār pasauli!
  . NODAĻA #1
  Roburu Iekarotāju smagi apstulbināja zibens spēriens. Bet viņš nenomira. Viņa universālais aparāts tika izmests uz zemes. Un, lai gan viņš nodarīja sev pāri, joprojām bija iespējas viņu salabot.
  Un komanda kādu laiku pazuda Amerikas Savienotajās Valstīs un meklēja dažādas ierīces daļas.
  Amerikā acīmredzot viņi uzskatīja, ka Roburs ir miris, jo īpaši tāpēc, ka izdzīvoja liecinieks no policijas, kurš apstiprināja, ka ierīcē iespēris zibens.
  Un drīz sākās krievu-japāņu karš. ASV bija biznesa attiecības ar Krieviju, bet demokrātiskajai presei autokrātiskā impērija nepatika.
  Protams, Krievijā caram bija pilna vara: izpildvara, likumdošanas un tiesu vara. Un progresīvā sabiedrība vēlējās parlamentu un vārda un sirdsapziņas brīvību.
  Tātad ASV priecājās par cariskās Krievijas sakāvi... Un galu galā tika parakstīts miers, kas mainīja spēku līdzsvaru Klusajā okeānā.
  Un Robur pilnveidoja automašīnu... Viņš to izgatavoja ar pārsteidzošām īpašībām.
  Spēj ne tikai pārvietoties pa zemi, ūdeni, zem ūdens un gaisā, bet vēl divos elementos: kosmosā un pazemē.
  Un tā kā planētas Zeme labklājība Romulu neinteresēja, viņš lidoja uz Mēnesi.
  Kopā ar viņu karietē bija divas meitenes: Albīna un Alvīne. Robura aparāts slīdēja pa kosmosa virsmu. Tas bija mazs, bet izmantoja kodolsintēzes enerģiju, kad ūdeņradis tika pārveidots par hēliju.
  Tajā pašā laikā lidojuma laikā ap mašīnu tika izveidots daļēji telpisks lauks un tas varēja iekļūt caur cietākajiem pārklājumiem.
  Roburs lidoja, glāstīdams meitenes ceļgalu... Un tajā pašā laikā viņš domāja. Viņam ir daudz gadu. "Albatross" tika radīts tajos laikos, kad lidmašīnu industrija tikai veidojās pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados. Roburam toreiz jau bija pāri četrdesmit. Viņš izgatavoja lidmašīnu, kurai divdesmit pirmā gadsimta reālajā vēsturē nebija līdzvērtīgu, piemēram, lidojuma ilguma ziņā. Tiesa, viņa ātrums ir tikai viņa laika rekords.
  Tad viņam izdevās izveidot kaut ko pilnīgi super... Un pārsteigt visu pasauli. Un beigās izdod kaut ko fantastisku vispār.
  Bet tev pašam jau ir pāri sešdesmit un tas ir skumji. Var redzēt, ka Romuls noveco.
  Būtu vēlams, protams, atgriezt jaunību. Bet kā to panākt?
  Kādā senā grāmatā Roburs lasīja, ka uz Mēness ir tāds akmens, ka, pieskaroties tam, var atjaunot jaunību jebkuram ķermenim.
  Šobrīd viņš slīd cauri vakuumam. Albīna, arī zinātniece, ieslēdza īpašu virziena meklētāju, lai noķertu akmens starojumu. Blondīne ar satraukumu atzīmēja:
  "Vecums arī mani biedē!"
  Roburs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tas ir šausmīgi! Nav bijušā svaiguma un možuma, un miegs jauneklīgi neatsvaidzina, un galva sāp arvien biežāk.
  Alvins nopūtās pamāja.
  - Mēs arī vairs neesam jauni, lai gan izskatāmies lieliski. Un iespēja iegūt vecas meitenes ir tik biedējoša!
  Un abi izgudrotāji sit ar papēžiem pret metālu.
  Bet mēness tuvojās. Un Robura aparāts bija ātruma augstumā.
  Tās iekšpusē tika novērota Zemes gravitācija. Un tas, protams, ir lieliski.
  Albīna atzīmēja:
  - Uz Mēness nav gaisa!
  Roburs smaidot teica:
  - Mums ir labi uzvalki. Turklāt mēnessakmens atrodas pašā satelīta centrā. Un to nav tik viegli iegūt. Bet mūsu ierīce par laimi ir unikāla.
  Alvins atzīmēja:
  - Un mēs arī esam iesaistīti tās veidošanā! Vai atceries, kā mēs to izstrādājām?
  Albīna labprāt piebilda:
  - Īpaši ūdeņraža kodolsintēze - kad iekārta darbojas tikai ar ūdeni un ļoti ilgu laiku!
  Roburs pamāja ar sirmo galvu.
  - Jā, mani strādnieki, mēs izveidojām universālu aparātu, kas bija simtiem gadu priekšā savam laikam. Bet ar to nepietiek! Saņēmuši jaunības dāvanu, mums ir ko darīt uz Zemes!
  Alvīna iesmējās un atzīmēja:
  - Mums ir jāsaņem vara pār pasauli!
  Albīna šaubīgi paraustīja plecus ar saviem nesievišķīgi platajiem pleciem:
  - Tā ir laba ideja, bet ar vienu, pat tik perfektu mašīnu ir par maz - vajag izveidot veselu armiju!
  Roberts atzīmēja:
  - Pustelpas lauks, kas spēj iziet cauri jebkurai vielai, var radīt arī jaudīgu lāzeru, kas sagriež pat kaujas kuģus. Tātad mēs spējam izveidot nopietnu spēku.
  Alvīne čirkstīja, zobus izlaidusi:
  - Trieciena lāzers, infernālā jauda,
  Var pārvarēt jebkuras grūtības!
  Tagad Mēness ekrānā ir kļuvis baseina lielumā un turpināja augt. Bija redzami mēness krāteri un jūras. Tās virsma ir pelēcīga un vienlaikus mirdzoša.
  Albīna novilka zābaku, atsedzot savu kailo, noslīpēto kāju. Viņas pirksti kustējās, un tajos parādījās kāršu kavs.
  Skaistums ieteica:
  - Spēlēsim?
  Alvīne iesmējās un atbildēja:
  - Var arī mēģināt! Tā būtu interesanta spēle!
  Roburs agresīvi atzīmēja:
  - Nav labi spēlēt kārtis! Varbūt varam uzgriezt ko interesantāku?
  Albīna paraustīja plecus un atbildēja:
  - Un ko jūs iesakāt? Varbūt šahs?
  Roburs pamāja.
  - Šī ir lielisku prātu spēle. Ko mēs varam mēģināt?
  Alvins atbildēja:
  - Vispār maz laika, drīz nolaidīsimies uz Mēness. Varbūt labāk, tiešām, ātri apmainīsim kārtis.
  Roburs piekrita:
  - Es neatpazīstu zibeni! Šahs jāspēlē pārdomāti. Tātad labākas kartes!
  Albīna sāka jaukt klāju ar kailajiem noslīpēto kāju pirkstiem. Tad viņa izdalīja kārtis. Romuls saņēma trumpja sešinieku un sāka iet pirmais. Spēle sākās... Paspēja nospēlēt tikai pāris spēles. Pirmā noslēdzās neizšķirti, bet otrā Albīna bija aukstumā. No kā meitene bija ļoti aizvainota un dziedāja:
  - kartītes brokastīm, kartītes pusdienām,
  Kartītes vakariņām, tas ir viss noslēpums!
  Roburs smaidot atzīmēja:
  - Nepaveicies kārtīs - paveicies mīlestībā!
  Ar to kopumā viss beidzās. Ierīce pieskārās virsmai un stingri nolaidās uz Mēness. Tagad viņiem bija jākļūst par pirmajiem astronautiem cilvēces vēsturē, kas pieskārās Zemes pavadoņa virsmai.
  Protams, meitenēm ļoti gribējās iet basām kājām, bet vakuums diktē savus likumus. Tāpēc viņi nebija pārāk gatavi uzvilkt skafandrus.
  Arī Roburs bija skafandrā. Viņš jutās ļoti pārliecināts.
  Šeit viņi atrodas uz Mēness virsmas. Viņi gāja lēnām. Un viņi uzreiz uzlēca - gravitācija uz Mēness ir daudz mazāka nekā uz planētas Zeme.
  Roburs ar gandarījumu atzīmēja:
  Mēs esam pirmie cilvēki uz Mēness! Cik brīnišķīgi!
  Albīna smaidot dziedāja:
  - Mēness, mēness - ziedi, ziedi,
  Mēs visi uzticamies ar mīlestību -
  Cerības un sapņi! Cerības un sapņi!
  Alvīna smaidot atzīmēja:
  - Mēs varam visu, un pat lidojām uz Mēnesi!
  Triāde stutēja pa Mēness virsmu un pat mēģināja lēkt. Lēcieni bija gari. Un, kad ej lejā, kritiens ir kā sapnī.
  Tas noteikti izskatās skaisti.
  Roburs dziedāja:
  - Ir labi būt uz Mēness,
  Šajā pasakainajā zemē!
  Albīna loģiski atzīmēja:
  - Tas ir labi uz Mēness, jo mēs esam paši pirmie uz tā. Bet patiesībā nav ne ziedu, ne zāles, ne zilu debesu. Tas nav pārāk lieliski.
  Alvīna tam piekrita, iespieda papēdi smiltīs. Tad viņa tika izmesta.
  Meitene ņurdēja:
  - Ne tas labākais, ja apkārt ir smiltis un krāteri!
  Roburs pasmaidīja un teica:
  - Atrodi labāko sliktākajā, nevis otrādi! Un šeit savā veidā, jāsaka, perfekti!
  Albīna tam piekrita:
  - Jā, tas ir diezgan labi savā veidā! Bet ... klusā daba nav salda!
  Alvīna laboja savu partneri:
  - Dzīves nemaz nav!
  Roburs izdarīja vēl dažus lēcienus. Tad viņš nostājās uz galvas un gāja uz rokām. Acīmredzot viņam tas ļoti patika. Bet viņš nav zēns. Viņam ir pāri sešdesmit. Un ilgi staigāt uz rokām ir necienīgi un nogurdinoši. Gribu kaut ko savādāku - praktiskāku.
  Roburs stingri sacīja:
  - Pietiekami! Tagad lidosim uz pašu Mēness centru un pieskaramies akmenim, kas dāvā mūžīgu jaunību!
  Abas meitenes unisonā iesaucās:
  - Protams, mēs lidosim! Mēs vēlamies mūžīgu jaunību!
  Un tā triāde skrēja uz savu brīnišķīgo mašīnu, kas izskatījās pēc barakudas haizivs, ar riteņiem, kuri tomēr bija ievelkami.
  Un tad meitenes un vecs vīrietis ielēca šajā aparātā. Viņiem tas izdevās ļoti labi.
  Lai gan, protams, arī mēness ir lielisks. Un tagad tas bija vēl aizraujošāks ceļojums uz iekšu.
  Roburs, sēdēdams pie savas neparastās mašīnas stūres, dziedāja:
  - Zēns sapņos redz ložmetēju -
  Galu galā tvertne viņam ir jaukāka nekā limuzīns ...
  Kopš dzimšanas šī saskaņošana ir skaidra,
  Ka tikai spēks uzvar pasaulē!
  Un tad tika ieslēgts daļēji kosmosa lauks, un mašīna, kas atgādināja barakudu, ieskrēja Mēness dziļumā, atraisot planētas virsmu.
  Aparāts sākotnēji satricināja, un tad tas sāka iet dziļāk Mēness augsnē.
  Mašīnu kratīšana ir mazāka. Un tad viņa pilnībā nomierinājās un iegāja dziļumā kā pulkstenis.
  Albīna tviterī ierakstīja:
  - Mēs izlauzīsimies cauri jebkuram kalnam,
  Jebkurš kakls - mēs pagriezīsimies!
  Alvīna to viegli apstiprināja:
  - Protams, ka griezīsimies, mēģināsim!
  Un meitene norāva zābakus. Viņas partneris sekoja šim piemēram.
  Un, kamēr Roburs bija pie stūres, meitenes sāka spēlēt kārtis savā starpā.
  Viņi to darīja ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību, turklāt ļoti enerģiski. Viņi spēlēja, meta kārtis un cīnījās pretī.
  Bet viņiem tas drīz apnika. Un meitenes nolēma spēlēt šahu. Patiešām, spēlēt kārtis viens pret vienu nav īpaši interesanti. Bet šahā, protams - tas ir super.
  Albīna smaidot teica:
  - Šahs 0 ir spēle intelektuāļiem!
  Alvins tam piekrita:
  - Protams! Mēs esam augstākā intelektuālā elite!
  Albīna pamāja. Un viņas kailie kāju pirksti izvilka no skapja šampanieša pudeli. Meitene atskrūvēja korķi un izlaida lielisku strūklu. Viņa dabūja sitienu pa seju. Un aplēja meitenes skaisto un joprojām svaigo seju.
  Blondīne zinātniece kliedza:
  - Tas nav produktīvi!
  Alvins tam piekrita:
  - Tas ir ļoti stulbi sevi tā sist!
  Albīna paņēma melno figūru ar kailajiem pirkstiem un pakustināja to. Tā ir interesanta spēle. Abas puses spēlēja ātri. Un sākās figūru savstarpējā sarežģītība. Un tas viss nonāca vienkāršojumos. Un tad neizšķirts.
  Meitenes kādu laiku sēdēja virs tukšā dēļa.
  Tad figūras tika novietotas vēlreiz.
  Šoreiz Albīna spēlēja ar baltiem gabaliņiem. Viņas pretiniece spēlēja King's Indian Defence, un radās Zemish Variation. Baltie uzbruka karalim. Albīna pat uzdāvināja figūru. Bet uzvaras nebija.
  Vēl viena izloze...
  Meitenes paspieda rokas.
  Tad Albīna nolēma dziedāt, viņas balss bija pilnvērtīga, un ļoti sulīga, un basās kājas dziedāšanas laikā sita;
  Apgleznota telpa tumšā, drūmā gaismā,
  Un ledus zvaigznes savās orbītās nomira...
  Es gribu mīlestību, atbildot es dzirdu nē,
  Meiteņu sirdis ir salauztas!
  
  Mums patīk ļoti drosmīgi cīnīties,
  Ļoti sīva cīņa par Tēvzemi ...
  Atkal izturēsim drosmes pārbaudi,
  Es esmu pasaules bruņinieks - ne ar buffona dvēseli!
  
  Kad mēs sagrāvām Vērmahtu,
  Meitenes drosmīgi cīnījās netālu no Maskavas ...
  Atvairīja brūno baru baru,
  Lai gan ienaidnieks ir saistīts ar sātanu!
  
  Mēs esam basām kājām meitenes uz sniega kupenas,
  nekļūsti par pretinieku, zini, ka jābaidās...
  Un ar fašista dakšiņu tieši sānos,
  Savākuši milži kaudzē no somas ādas!
  
  Bet kāda ir mūsu drosme it visā,
  Kad Merkurs tika mērīts ar kājām ....
  Ikviens, kurš mūs steidzas, salūzīs,
  Nemidīt malu, dārgie zābaki!
  
  Lai krievu zeme būtu slavena,
  Mēs parādījām cilvēkiem ceļu uz Visumu...
  visas pasaules cilvēki ir viena ģimene -
  Drīz redzēsim komunismu!
  
  Jā, jūs varat ticēt vai vismaz neticēt,
  Bet cilvēks piedzimst kā stiprs radījums...
  Zvērs nepārvarēs mūsu draudzību,
  Galu galā ticiet, ka ienaidnieki ir bezspēcīgi pret mums!
  
  Mūsu dzimtenes vārdā, svētais,
  Es cīnīšos ar jebkuru ļaunumu...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu
  nav pat domas gļēvi padoties!
  
  Mēs esam miljoniem niknu cīnītāju,
  Kuri ir vienoti cīņā...
  Pagodināsim vectēvu un tēvu ticību,
  Galu galā meitenes cīņās ir neuzvaramas!
  
  Svarogs mums kaujā iedeva asāko,
  Teica, ka meitenes nikni cīnās...
  Lai Dieva ideāls piepildās
  Un, kad jūs uzvarējat, jūs dalāties ar bāreni!
  
  Lai mūsējie ir godībā, es ticu, Krievija,
  Kas cīnās bez bailēm...
  Cīnies par dzimteni un nebaidies,
  Pat viss krekls ir piesūkts ar asinīm!
  
  Jā, nav šaubu - mēs iznīcināsim visus ienaidniekus,
  Mēs esam dzimuši, lai būtu milzu cilts...
  Zem reklāmkaroga ar trīskrāsu sarkanu kalikonu,
  Lai cilvēki mūžībā vienoti!
  
  Šeit nāk jauns laikmets
  Kosmosa cilvēkiem atvērās telpas...
  Daži kukaiņi braši sit,
  Aizbrauc ellē ar stulbumu, runā!
  
  Jā, cilvēks utīm nemaz netic,
  Un tas, kurš vienmēr ir dzimis, lai uzvarētu...
  Tāpēc tu, krāšņais ģerbonis, nedreb,
  Lai gan ienaidnieks vienkārši satrakojās!
  
  Mēs nepadosimies pretiniekam,
  Ne uz Zemes, pat ne zilajās debesīs...
  Jūs ierakstāt zēnus piezīmju grāmatiņā,
  Ka zvaigžņots kuģis pacelsies kā ņiprs gulbis!
  
  Ka mēs ļoti drosmīgi aizstāvēsim Zemi,
  Zini, mēs esam drosmīgas meitenes...
  Lūk, ķerubs izpleš spārnus,
  Uz viņiem tiek mesta granāta!
  
  Nē, meitenes nekad netiks aizslaucītas,
  Viņi mūs nenosēdinās uz ceļiem...
  Tāpat kā pirms Hitlera kaputa,
  Tā būs paaudžu prieks godībā!
  
  Īsāk sakot, mēs lidosim uz zvaigzni,
  Un mēs būsim Jaunavas, Oriona pasaulē ...
  Lielie sapņi piepildās
  Mēs veidosim krāšņu, jaunu kārtību!
  
  Un es ticu, ka drīz pienāks laiks
  Kad kaujā kritušie tiek augšāmcelti...
  Uzvara atvērs bezgalīgu kontu,
  Tas, kurš būs tīrākais cīņā, saņems balvu!
  
  Es pazīstu cilvēkus pasaulē, mēs samierināsimies,
  Viens: arābi, hinduisti un pareizticīgie...
  Visus apgaismos Visvarenais Kungs,
  Un mūsu liktenis, protams, būs krāšņs!
  
  Lai laime visus cilvēkus sagaida priekšā,
  Un mūžība krāšņā priekā mūžīgi...
  Neveiksmes un nulles beigsies,
  Un dziediniet vājos, kroplos!
  
  Šeit cilvēkiem būs laime gadsimtiem ilgi,
  Lai gan miljardiem gadu paiet godībā...
  Galu galā cilvēku prāta spēks ir spēcīgs,
  Mēs esam dzimuši kosmosa varā!
  
  Mēs jokodamies iekarosim Visumu,
  Mēs pacelsim trases galaktikas līdz galam ...
  Iesim cauri vakuumam mīlestībā, griežoties,
  Slavējiet Dieva Jēzus Vārdu!
  
  Un mēs paši radīsim zvaigznes uzreiz,
  Būvēsim pilsētas parseku garumā...
  Mednieks drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Un pāri visam lai ir cilvēki!
  Albīna nodziedāja visu dzejoli, un Alvīna to pacēla ar savu skanīgo balsi. Un meitenes bija ārkārtīgi jautras un elegantas.
  Pēc tam meitenes izspēlēja trešo šaha partiju. Un viņi sāka spēlēt pārdomātāk.
  Alvīne spēlēja ar Vaitu un meklēja viltīgus gājienus. Albīna arī cīnījās.
  Abas meitenes noliecās pāri dēlim un gandrīz sadūrās ar pieri un degunu.
  Spēle bija ieslēgta. Un Roburs tikmēr tuvināja savu pasakaino automašīnu Mēness centram. Progress uz zemes ir brīnišķīgs. Patiesībā to var novērtēt kā brīnumu. Bet uz Mēness nav dzīvības. Un tas ir problemātiski.
  Roburs vadīja mašīnu un domāja. It īpaši, ja Dievs? Un ja ir, tad kas tas ir? Vai tiešām tas ir tas pats, kas Bībelē, vai savādāk? Roburs paraustīja plecus.
  Viņam bija grūta bērnība un viņš nokļuva nepilngadīgo audzināšanas iestādē. Bet nekas neizdzīvoja un pat kļuva par līderi.
  Un, izveidojis sākuma kapitālu, viņš no bandīta pārkvalificējās par uzņēmēju. Un tas kļuva par viņa jauno darbības jomu.
  Tad Roburs sāka interesēties par aviāciju. Un viņš satika divas toreiz jaunas meitenes - Albīnu un Alvīni. Un viņi spēja izgatavot unikālu lidmašīnu. Kas lidoja un kam bija milzīga jaudas rezerve.
  Šis lielais atklājums.
  Viņš ar savu Pioneer pat veda divus profesorus no ASV. Tiesa, viņi rīkojās ļauni, aizbēga un pat sabojāja automašīnu. Bet viņš viņiem nepiedeva.
  Tad vēl mazliet lidoja ... Laiks pagāja .... Gan Albīna, gan Alvīne vēlējās izveidot automašīnu, kas varētu lidot, braukt un peldēt. Un tas tika izdarīts.
  Roburs jau sāka domāt par varu pār pasauli... Lai gan, protams, viens aparāts pasauli neiekaros.
  Bet, protams, kā uzskatīja Roburs, cilvēces apvienošana būtu laba. Kari beigtos, bads pazustu un citas problēmas vienkārši atrisinātos.
  Bet kā apvienot cilvēkus bez vēl viena liela kara? Tā patiešām ir problēma.
  Roburs negribēja nogalināt cilvēkus, bet arī pasaules diktatoru, viņš ļoti gribēja kļūt. Šeit ir pretruna un sarežģīta dilemma. Un tad, protams, radās domas par Dievu - vai Viņš eksistē?
  Roburs to nezināja, tāpat kā acīmredzot ļoti daudzi cilvēki to nezināja. Precīzāk, gandrīz viss. Un, ja pāvests būtu ateists, tas Roburu pārāk nepārsteigtu.
  Galvenais arguments pret Dieva esamību ir ļaunuma un netaisnības pārpilnība pasaulē. Un, ja Dievs pieļauj miljardiem cilvēku ļaunumu un ciešanas, tad kāpēc? Vai viņam trūkst spēka vai mīlestības? Tomēr, kāpēc, ja Visuma Radītājs eksistē, Viņam jābūt pilnībai?
  Vai varbūt otrādi? Radīšana ir Radītāja rakstura atspulgs, un tā ir nepilnīga, jo pats Dievs nav pilnīgs.
  Jebkurā gadījumā, kad tev, piemēram, sāp zobs, tad tu esi gatavs kāpt pa sienu un nolādēt visu pasauli, un Dievs, kurš izdomāja tādu pretīgu lietu kā kariess! Jā, dzīvē nav laika priekam. Tomēr vecumdienās cilvēkam uzbrūk daudz dažādu čūlu.
  Un tas nav sliktākais. Ņemsim, piemēram, vēzi? Tas patiesībā ir sliktāks par mēri. Kā var cilvēkus tā ņirgāties?
  Un vēl sliktāk ir vecums. Tieši no tā Roburs baidījās visvairāk. Šķiet, ka viņš ir vesels un pat spēcīgs.
  Taču gadu gaitā kaut kas ir mainījies. Un, piemēram, miegs jaunekli vairs neatsvaidzina un ātrāk nogurst. Ietekmē izturību un ātrumu. Un sievietes nav tik pievilcīgas.
  Ne tā, kā tas bija manā jaunībā. Vai pat jaunībā. Jūs kļūstat vecs, un tas ir ļoti slikti.
  Viena no nepatīkamākajām vecuma izpausmēm ir ārējas izmaiņas, jo īpaši grumbas un sirmi mati, un pat kailu plankumu parādīšanās. Un tas arī ir nepatīkami. Un kuņģis sāk augt, neskatoties uz apmācību. Un spēks tevī vairs nevārās kā vulkāns.
  Albīna un Alvīne ir jaunākas, bet viņām jau ir četrdesmit gadu. Un meitenes ir ļoti sarežģītas par savu izskatu. Lai gan izskatās un trīsdesmit nedod. Bet acīmredzot baidās kļūt par vecām sievietēm.
  Un tas viņus ļoti apbēdina... Turklāt Albīnai sāpēja zobs, un viņai nācās likt plombu. Un ar plombēšanu zobs agrāk vai vēlāk pilnībā sabruks.
  Jā, meitenēm ir skumji.
  Un mēness akmens spēj atjaunot jaunību. Un, iespējams, uz visiem laikiem!
  Un tas ir lieliski. It īpaši, ja esat mirstīgs, nav iemesla iekarot pasauli. Pēc tavas nāves tas atkal sabruks. Un šādā veidā jūs varat izveidot mūžīgu, stabilu, ilgstošu un virzītu cilvēku vadības labā. Roburs vēlējās nemirstību ne tikai sev, bet arī cilvēces dēļ. Lai tas iegūtu spēku un stabilitāti, un tajā pašā laikā dinamiski attīstītos un kosmosa kuģi lido, lai iekarotu citas pasaules ārpus Saules sistēmas.
  Cilvēce agrāk vai vēlāk apgūs kodoltermisko enerģiju un radīs spēcīgu bumbu. Un, ja šobrīd pastāv dažādas valstis, tas var izraisīt kodolkaru un cilvēces izzušanu.
  Tātad ir vajadzīga vienota valdība. Un tā ir cilvēku glābšana...
  Dators izplatīja brīdinājumu - viņi tuvojas Mēness centram, tāpēc mērķis ir ļoti tuvu.
  . NODAĻA #2
  Un pašā Mēness centrā ir dobs konteiners. Un tajā kā safīrs dzirkstī dārgakmens, arbūza lielumā. Tas ir ļoti skaists, ar daudzām šķautnēm.
  Un spēj dot mūžīgu jaunību ikvienam, kas tai pieskaras. Tiesa, mēģiniet nokļūt Mēness centrā. It kā burvji paslēpuši dārgumus Zemes pavadoņa dzīlēs.
  Šeit ir brīnišķīgais Robura aparāts, kas pārvarēja cieto Mēness zemi un devās uz centru.
  Tur valdīja bezsvara, bet ģēnija no ASV aparātā mākslīgā gravitācija.
  Bet, kad triāde izlidoja no aparāta, viņi atradās pilnīgā gravitācijas neesamībā pašā Mēness centrā.
  Un viņi peldēja gaisā, kas atradās šajā konteinerā.
  Albīna iesaucās:
  - Cik skaists akmens! Vienkārši brīnums!
  Alvins atzīmēja:
  - Jā, forši! Un kā mēs tagad varam iegūt mūžīgu jaunību?
  Roburs pārliecinoši atbildēja:
  - Jums ir jānoņem cimdi un jāpiestiprina abas plaukstas un jāpatur minūti. Mūsos ienāks jaunības enerģija, un mēs kļūsim mūžīgi jauni!
  Albīna nosvilpa:
  - Oho! Tik vienkārši!
  Alvīna loģiski atzīmēja:
  - Un viss ir ģeniāli vienkārši! Tikai viduvējība visu sarežģī!
  Roburs pamāja.
  - Šeit ir silti! Nesaldējiet rokas. Novelkam cimdus.
  Un lielais zinātnieks sāka vilkt nost cimdus. Meitenes viņam sekoja. Skaistulītēm ir tik smalkas rokas, un tajā pašā laikā iedegušas, ar gariem, koši krāsotiem nagiem.
  Alvīna tviterī ierakstīja:
  - Ak, mūsu rokas, darba rokas!
  Albīna unisonā piebilda:
  - Un mēs, meitenes, esam foršākās!
  Roburs pirmais uzlika rokas uz akmens. Kāds spēcīgs, vecs vīrietis ar sajūsmu sacīja:
  - Viņš ir tik foršs!
  Tad arī Albīna un Alvīne pielika savas rokas. Meitenes sastinga, jūtot siltumu un enerģiju ienākam viņās.
  Roburs karājās, arī viņš juta patīkamas elektriskās izlādes, kas plūst caur viņu. Un tas bija, teiksim, lieliski. Un tad viņš ieraudzīja, ka arī meitenes kratās. Un viņi jūt.
  Roburs turēja mēli. Pietrūka pāris zobu, bet nu tie jau sākuši augt. Un vīrieša roku āda tieši viņa acu priekšā kļūst maigāka un ne tik raupja.
  Viņas seja nav redzama, bet Albīna jau iesaucās:
  - Kārtridžā tavi sirmie mati pazūd!
  Roburs pamāja.
  - Es to gaidīju! Bet uz jums, meitenes, atjaunošanās nav tik jūtama - jūs jau izskatāties super!
  Albīna ar sajūsmu dziedāja:
  - Ak, bērnība, bērnība, kur tu steidzies,
  Ak bērnība, bērnība, kur tu lido!
  Alvīna turpināja dziesmu:
  - Es vēl neesmu pietiekami daudz ar tevi spēlējies,
  meitene ir kļuvusi basa un forša!
  Albīna iesmējās.
  - Un tavs Romuls jau ir pazaudējis bārdu!
  Ģeniālais izgudrotājs pamāja ar galvu.
  - Bārda? Vai tad ar to pietiek?
  Un viņš mēģināja noņemt rokas no akmens, kas dod jaunību. Bet tā tur nebija.
  Un viņi pamatīgi sabāza plaukstas.
  Roburs norūca:
  - Kas tas ir?
  Arī Albīna un Alvīne raustījās... Pēkšņi lielu, garu meiteņu ķermenis sāka sarukt.
  Un viņi aizkaitināti kliedza.
  Es jutu, ka viņa lielais augums, gandrīz divus metrus garš vīrietis sāka sarukt un Robur.
  Un tas viņu mulsināja. Tikko kaltais jauneklis raustījās stiprāk. Bet tomēr viņš nevarēja aizbēgt. Arī meitenes nevarēja tikt prom.
  Un tie jau ir ievērojami samazinājušies.
  Albīna pat iesaucās:
  - Iekrist bērnībā nenozīmē kļūt jaunākam!
  Alvīna asprātīgi piebilda:
  - Jaunāks miesā, nebūs mazulis prātā!
  Roburs juta, ka uzvalks viņam karājās kā maiss. Tas ir diezgan ievērojami sarucis.
  Meitenes ir kļuvušas par bērniem, un tagad viņām var dot desmit gadus. Par laimi, samazināšanas process ir apstājies. Un tagad visas trīs figūras bija ar nokareniem skafandriem un maziem augumiem.
  Tomēr Roburs beidzot atraisīja rokas un uzlidoja gaisā. Divas meitenes arī atrāvās un virpojās.
  Albīna čīkstēja:
  - Ejam atpakaļ! Un steidzās pie ierīces haizivs formā.
  Turpat auļoja arī Roburs, un viņam sekoja Alvīne.
  Visvairāk viņi gribēja nomest skafandrus un paskatīties uz sevi spogulī.
  Un te viņi ir iekšā. Skafandrus uzreiz novilkt nav iespējams. Un man trīc rokas.
  Bet beidzot ķiveres nost, un līdz ar tām arī pārējais.
  Tagad tu redzi, Robur, ka garās meitenes ir pārvērtušās par meitenēm. Un viņš ir izcils izgudrotājs.
  Roburs paskatījās spogulī. Un viņš ieraudzīja sev priekšā muskuļotu zēnu, kura augums bija četrdesmit pieci metri. Tikai bērns, iededzis un basām kājām, tāpat kā Roburs bija bijis desmit gadu vecumā. Vai muskuļi ir vairāk pamanāmi nekā bērnībā. Un purns ir tik mīļš un dīvains.
  Albīna iesmējās.
  - Tagad tu esi puika Robur!
  Alvīna smejoties piebilda:
  - Tirānu zēns!
  Albīna plēsīgi pasmaidīja:
  - Pār planētu Zeme valdīs zēns basām kājām!
  Robers nolādēja:
  - Un kas esi tu? Meitenes! Vai jūs vēlētos būt šāds?
  Albīna ar nopūtu atzīmēja:
  - Jā, tā ir nepārprotama pārspīlēšana! Bet tas ir labi, tam ir savas priekšrocības!
  Alvīna sašutusi atzīmēja:
  - Kaut ko plusus es neredzu! Tagad mums sāpēs mīlēties ar vīriešiem. Jaunība ir laba, bet bērnībā ir daudz problēmu
  Roburs noņurdēja, pareizāk sakot, čīkstēja:
  - Bet man ir vēl trakāk! Kura sieviete vēlētos mīlēties ar mani?
  Albīna iesmējās un atbildēja:
  - Jā, ar tik mazu lietu sievietēm tu neesi vajadzīgs. Un tikai kā dēls!
  Roburs kratīja dūri.
  Es būšu viņu tēvs. Īstais visas planētas Zeme tēvs!
  Alvīna agresīvi atzīmēja, sita ar savu kailo, bērnišķīgo kāju:
  - Tu izaugsi un kļūsi par tēvu, kļūsi gudrāks!
  Albīna smaidot atzīmēja:
  Vai arī tu neizaugsi! Bērnība būs mūžīga!
  Roburs rēca:
  - Mēs paliekam bērni mūžīgi,
  Mainās tikai gadi!
  Un īgnumā viņš arī stutēja, bērnišķīgi, basa kāja. Skaidrs, ka viņa drēbes nokrita, un tagad tu esi kaila. Ja vien neaptin to ap gurnu audumu.
  Roburs jutās apkrāpts un it kā aplaupīts. Atjaunošanās vietā viņš iekrita bērnībā.
  Patiesībā es jutos lieliski fiziski. Un bija pacilāts noskaņojums. Man ļoti gribējās smieties un lēkt.
  Bet viņš, protams, to negaidīja. Turklāt ir nepatīkami pazaudēt garu, gandrīz divus metrus garu, ejot pūlī un tālu redzams.
  Tā vietā jūs tagad esat kaut kāds krāpnieks. Un tas nav tas labākais. Bet, no otras puses, jūs esat enerģijas pilns.
  Kā teica Engelss: būtne nosaka apziņu. Un bērna ķermenis nomāc skumjas un jūs noteikti piesaista visādi varoņdarbi. Un jūs vēlaties lēkt un kustēties kā pulksteņa zirgs.
  Roburs pavēlēja:
  - Viss kārtībā! Esam atjaunojušies, pat par daudz. Un tagad lidojiet uz Zemi!
  Albīna neizpratnē jautāja:
  - Un ko mēs tur darīsim bērnu miesās?
  Roburs stingri sacīja:
  - Iekarosim pasauli!
  Alvīna sasita plaukstas un sita mazulim kājiņas:
  - Tas ir brīnišķīgi!
  Albīna aizrautīgi dziedāja:
  - Visa pasaule ir mūsu rokās,
  Mēs esam kontinentu zvaigznes...
  Sasists stūros -
  Nolādētie konkurenti!
  Roburs enerģiski apstiprināja, pamādams ar galvu:
  - Jā, viņi to salauza! Un tas ir forši!
  Alvins izlaboja:
  - Mēs to vēl neesam salauzuši, bet noteikti salauzīsim!
  Albīna agresīvi dziedāja:
  - Neizturiet meiteņu pazemojumus,
  Mēs apliecināsim slavu ar tērauda zobenu ...
  Mēs vairs necietīsim apvainojumus -
  Sadausim visus fašistus gabalos!
  Roburs strupi piezīmēja:
  - Vēl par agru dziedāt par nacistiem! Musolīni joprojām nav neviens, un Hitleru pat neņēma dienēt armijā veselības apsvērumu dēļ!
  Alvīna piemiedza profesoram aci un teica:
  - Tad viņi lidoja labot citu kļūdas! Varbūt pasaule tiešām kļūs labāka!
  Zēns Roburs apstiprināja:
  - Lai manā mīlošajā dūrē kļūst labāk!
  Un no Mēness centra steidzās maza, bet ņipra un daudzpusīga mašīna, grauza zemi, neatstādama aiz sevis nevienu gaiteni.
  Albīna smaidot dziedāja:
  - Cilvēcei ir dzelzs tehnika,
  noteikti nepieciešama un ļoti noderīga ...
  Alvīna entuziastiski turpināja:
  Bet, un man patīkamāk, tautas brīnumi,
  Galdauts ar pašmontējamu, ātrgaitas apaviem ...
  Zēns Roburs aizrautīgi dziedāja:
  - Es uzskatu, ka ar pasaku cilvēki neatvadās,
  Un uzticīgie draugi paliks mūžīgi!
  Patiešām, triumvirāts parādīja savu augstāko klasi. Precīzāk, viņi sasniedza savu mērķi un atjaunojās. Un tagad mums ir jādara kaut kas vēl nozīmīgāks.
  Puika Roburs pie stūres. Viņš kontrolē ar kursorsviru, un auguma samazināšanās viņam nemaz netraucē. Un garastāvoklis ceļas.
  Patiesībā, lai arī tu esi zēns, tu nekad nenovecosi. Un tas priecē. Tātad jūs gaida laimīga dzīve. Un jūs valdīsit uz planētas Zeme mūžīgi.
  Galu galā viņam rokās ir tāds aparāts: viņš var lidot pa gaisu un pa kosmosu. Un peldēt uz ūdens un zem ūdens, un pat pārvietoties pazemē. Un viņam ir arī ierocis ar graviolāzeru.
  Kāda armija var viņam pretoties? Pustelpas lauks ļauj pārvietoties ne tikai pazemē, bet viņa automašīna ir absolūti neievainojama. Tas ir, neviens viņu nevar pārspēt. Neviens ierocis uz planētas Zeme nespēj iekļūt viņa lidmašīnā.
  Un Roburs jūtas ļoti pārliecināts. Un abas meitenes, kas palīdzēja šim tehniskajam ģēnijam un nozīmīgajai palīdzībai, arī jūtas jautras un laimīgas. Tagad viņi nekad nenovecos. Un tas viņiem sagādā lielu prieku.
  Ko darīt, ja tās ir meitenes? Ir daudz citu veidu, kā izklaidēties, nevis mīlēties ar smirdīgiem vīriešiem. Bet būtu interesanti spēlēt karā. Un šī, iespējams, ir labākā izklaide. Tikmēr Albīna un Alvīna atkal spēlē šahu. Albīna veica gājienu ar White: E2-E4, kamēr viņas pretiniece izvēlējās Sicīlijas aizsardzību. Un, protams, slavenā Dragon versija. Ļoti dinamiska aizsardzība ar bīskapu garajā diagonālē. Tiesa, Vaitam ir iespēja pieķerties bandiniekam, kas pavirzījies uz priekšu.
  Un uzbrukums ir abpusējs un nikns. Katrs uzbrūk karalim savā teritorijā.
  Un, protams, meitenes cīnās uz vienādiem noteikumiem. Precīzāk, tās drīzāk jau nav meitenes, bet meitenes. Bet viņu cīņa, protams, ir ļoti sīva.
  Albīna upurēja bandinieku, un viņas pretiniece apmainījās. Cīņa ritēja agresīvā virzienā.
  Meitenes veica kustības ar basām kājām un izlika ziloņkaula zobus.
  Alvins atzīmēja:
  - Mēs spēlējamies kā bērns nebērniskā spēlē!
  Albīna tam piekrita:
  - Jā, mēs spēlējam! Un esmu pārliecināts, ka uzvarēšu!
  Meitenes tiešām ir apbrīnojamas. Un viņu bērnu kāju kailie pirksti pārkārto figūras.
  Šeit atkal ir upuri, un sitienu apmaiņa ... Un Robur virzās uz Mēness virsmu.
  Protams, zem zemes ātrums ir mazāks nekā vakuumā, bet tomēr ļoti liels.
  Roburs, atrodoties kustībā, domāja, ka tas tagad ir zēns. Bet vai viņš izaugs vai paliks bērns? Tas ir interesants jautājums. Tā var būt un var nebūt.
  Bet ķermenī Roburam piemīt nepieredzēta enerģija un mundrums. Tātad jūs varat būt laimīgs.
  Un varbūt viņam nekad nesāpēs zobi, un viņam vienmēr būs lieliska redze. Jā, un viņa spēks nav bērnišķīgs. Un kādi reljefi muskuļi ir kļuvuši, tikai Hercules ir jauns. Un viņš var sevi labi parādīt, ja viņam tas ir jādara cīņā.
  Roburs pat dziedāja:
  - Ko cilvēki saka
  Mums vienalga...
  Svarīgs ir tikai rezultāts
  Lieliski trāpīja!
  Un ar savu kailo, apaļo papēdi zēns spieda pedāli. Un viņa mašīna saraustījās.
  Vara pār pasauli ir pievilcīga un mīļa. Taču tajā pašā laikā tā ir arī milzīga atbildība. Un Roberts to saprot. Vēsturē nedrīkst ienākt ne tirāns, ne tirāns, bet liels valdnieks, kurš izglābs cilvēci. Un uzcelt īstu paradīzi uz planētas Zeme. Un cilvēki viņu patiesi slavēs.
  Roburs aizrautīgi dziedāja:
  - Es nemelošu
  Es gribu valdīt...
  Bet ne sarūsējis auto,
  Un visa valsts!
  Meitenes smējās, dzirdot šo dziesmu. Un viņi arī gribēja kaut ko dziedāt. Bet piemērots motīvs nenāca prātā.
  Tomēr meitenes turpināja spēlēt. Bet tad notika apmaiņa, un nostāja kļuva bezcerīga. Bet viņi turpināja pinties un mocīties ilgu laiku.
  Roburs tajā pašā laikā domāja, ka slava pasaulē ir īslaicīga. Un gandrīz visas impērijas sabruka un sabruka. It kā bija kāds spēks, kas traucēja cilvēces integrācijai. Šobrīd pasaulē ir vairākas diezgan lielas impērijas. Lielākais ir brits, bet otrais krievs. Un jau Krievija bija panīkumā, zaudējusi karu Japānai, par ko ir liels kauns.
  Baltā rase zaudēja dzeltenajiem, un nav par ko priecāties. Bet, no otras puses, cariskajā Krievijā bija pārsteidzoši daudz dažādu negadījumu un neveiksmju, kas noveda pie sakāves. It kā iejaucās kāds augstāks spēks. Lai gan, ja tie ir augstāki spēki? Tomēr vai Čingishans varētu iekarot pusi pasaules bez augstāku spēku aizbildnības? Galu galā, cik maksā tā Mongolija? Un kas ir pats Čingishans - mežonis, kurš nemācēja ne rakstīt, ne lasīt.
  Tātad šeit, acīmredzot, daži spēki viņam noteikti palīdzēja. Tiesa, viņi nevarēja izveidot stabilu impēriju. Precīzāk, laupītāju iekarojumi bija trausli, un valsts triviāli sabruka. Precīzāk, Čingishana spēku vispirms saplēsa pēcnācēji, un tad tas pilnībā izzuda.
  Romas impērija bija spēcīgāka, taču arī tā vispirms sadalījās divās daļās, un tad tās samīda rietumu barbari, austrumu arābi un turki.
  Cariskā Krievija kā kontinentālā impērija izskatās spēcīgāka par britiem, taču tagad tai ir grūti laiki - nemieri un sakāve no japāņiem. Pēdējais ir ļoti kaitinošs.
  Krievu tauta spēj daudz piedot militāro uzvaru spožuma un impērijas diženuma dēļ. Un, kad viņi tevi sit, un pat japāņi neuzskata viņus par autoritatīvu pretinieku, tas ir divtik aizvainojoši, un, protams, viņi vispirms vaino caru. Un ar viņu kopā ar visu monarhiskās varas sistēmu.
  Roburs paraustīja plecus - viņš ir simtprocentīgi amerikānis un viņam nerūp Krievija. Bet Albīnā un Alvīnā ir slāvu asinis, un viņu sakāve no Japānas cariskās Krievijas bija ļoti satraucoša.
  Bet Roburs viņiem atbildēja: pār planētu Zeme ir jāvalda viņa ģēnijam, nevis kādiem Romanoviem. Un ka viņš Roburs radīs mūžīgu impēriju, kas ietvers visas Visuma apdzīvotās pasaules. Un varbūt ne tikai šajā, bet arī citos visumos. Un tad būs Mega-hiperuniversāla impērija, kurai būs fantastisks spēks un spēks!
  Roburs domāja, ka zinātne attīstīsies un vairs nebūs vecu vīriešu un sieviešu, visi būs mūžīgi jauni un skaisti. Un jaunie vīrieši būs bez bārdas, ar jaukām mazām sejiņām. Un meitenes nekad nepazudīs.
  Roburs aizrautīgi dziedāja:
  - Es būšu mūžīgi jauns, mūžīgi piedzēries! Un mūžīgi forši un dedzīgi!
  Meitenes atbildē ķiķināja un izbāza mēli. Teiksim tā, ka tie ir smieklīgi.
  Un tagad viņas izskatās kā meitenes.
  Albīna smaidot atzīmēja, dziedot:
  Šajā niknajā pasaulē viss ir spokains,
  Viņam ir tikai mirklis un turies...
  Dzīve ir tikai mirklis starp pagātni un nākotni,
  Un tas ir tas, ko sauc par dzīvi!
  Alvīna izcēla zobus un atzīmēja:
  - Tas tev nav pārāk grūti!
  Albīna smaidot teica:
  - Kaut kas manā dzejā neiet kopā!
  Alvīne dziedāja pretī:
  Briesmīgo, ellišķo ziņu lāsts piepildījās,
  Saule ir izbalējusi apraudot valsti ...
  Sirdsapziņas un goda slepkava ir atņemta -
  Asiņainā roka nedrebēja!
  Albīna ar lielu entuziasmu paņēma:
  - Slepkava ir ļauns bufons un ārzemnieks,
  Ēda daudz meiteņu sirsniņu...
  Mugursomu viņš nomainīja pret fraku,
  Vēsais nelietis pārtrauca lidojuma laiku!
  Alvīna entuziastiski turpināja dziedāt bērnišķīgā balsī:
  Dzejnieka Puškina mirdzošā seja,
  Apkārt asiņainās nāves putas...
  Puškina laipnības un gaismas nesējs,
  Par to trāpīja lode sirdī!
  Albīna ar lielu prieku turpināja dziedāt, brīnišķīgu romantiku:
  Žilbinošu, starojošu...
  Dzejnieka vārdi un dzejoļi izlija ...
  Viņš mīlēja cilvēkus no visas savas tīrās sirds,
  Gaismas, ļaunuma apzīmētos grēkos!
  Alvīne ar lielu entuziasmu turpināja dziedāt:
  Viņa vārds bija ass dimants,
  Visu zilbes spēku viņš nodeva ar pildspalvu ...
  Viņš strādāja skaisti, cilvēki brīnījās par visiem,
  Dzeja celta, Dievs zvaigznēm!
  Albīna nikni turpināja komponēt un dziedāt:
  Dzejnieka talantam nav ierobežojumu,
  Debesīs nav daudz zvaigžņu fragmentu ...
  Par slepkavu tas Kungs būs atbildīgs,
  Un Puškins būs ar mums mūžīgi!
  Un meitenes aplaudēja ar kailām, noslīpētām kājām.
  Roburs rezumēja loģisko secinājumu un arī dziedāja:
  -Ak, Puškin, tu esi ekscentriski nepareizi,
  Pavasarī mums nevajadzēja slimot ...
  Galu galā pikantu, smalku garšaugu smarža,
  Spēj visus nodzīt no dīvāna!
  Albīna tam piekrita:
  - Jā, pavasaris ir brīnišķīgs laiks! Maijs īpaši!
  Alvīna aizrautīgi dziedāja:
  - Un aiz loga plosās maijs,
  Tu cīnies par viņu un uzdrošinies!
  Beidzot beidzās Mēness zeme, un viņu pasakaini lieliskais aparāts ielidoja vakuumā. Un kā saka - iegāja operatīvajā telpā.
  Albīna aizrautīgi dziedāja:
  - Zeme iluminatorā, zeme iluminatorā, zeme iluminatorā ir redzama ...
  Alvīna smaidot pieņēma:
  - Kā dēls skumst par māti, kā dēls skumst par māti, mēs skumstam par Zemi, viņa ir viena!
  Mūžīgais zēns Roburs sāka dziedāt:
  - Bet zvaigznes tomēr un zvaigznes tomēr,
  Mazliet tuvāk, bet visiem arī auksti!
  Albīna entuziastiski turpināja:
  - Un kā aptumsuma pulkstenis, un kā aptumsuma pulkstenis! Gaidām gaismu un redzam zemes sapņus!
  Alvīna turpināja dziedāt ar lielu degsmi savā maģiskajā balsī:
  - Bet mēs taču nesapņojam par kosmodroma rūkoņu... Ne šo ledus zilo!
  Astronautu zēns Roburs entuziastiski pievienojās:
  - Un sapņo, mums ir zāle, zāle pie mājas! Zaļa, zaļa zāle!
  Tad viņi pievienoja ātrumu un metās uz Zemi.
  Roburs ar prieku dziedāja:
  - Mēs iesim, steigsimies uz briežiem agrā rītā un izmisīgi plosīsimies tieši sniegotā rītausmā!
  Albīna ar lielu entuziasmu paņēma:
  - Jūs redzēsit, ka velti viņi sauc ziemeļus par galējiem ...
  Alvīna ar niknumu piemetināja lūpas:
  - Jūs redzēsiet, ka tas ir bezgalīgs, es jums to dodu!
  Un meitene iespieda savu kailo, noslīpēto kāju.
  Zēns Roburs šņāca:
  - Pēdējā karā nav uzvarētāju,
  neviens netiks izglābts no raķešu zalves ...
  Alvīna aizrautīgi dziedāja:
  - Mēs nosūtīsim ar lielu infernālu sprādzienu sveiks!
  Albīna nikni turpināja:
  - Un sulīgs rozes, mēs noplūkām pušķi!
  Un meitene pērta, noslīpētām, bērnišķīgām kājām, dejojot:
  - Viens divi trīs! Noslaukiet prožektorus!
  Viņi arvien vairāk tuvojas Zemei.
  Zilā bumba kļūst lielāka. Un tas ir ļoti forši. Tik drīz viņi būs uz savas planētas.
  Zēns Roburs spieda savus kailos, bērnišķīgos papēžus un gaudo:
  - Tu redzi aptumsumu debesīs,
  Briesmīgs dēmonisks sērfs...
  Lido elles zīme
  Ganāmpulka kosmosa gaudošana!
  Alvīna ar entuziasmu pacēla:
  - Atbrīvojieties no lāsta,
  Avadon pilnīga nāve...
  Avadons un mirušo pulki...
  Avadon mad vada!
  Albīna nikni piebilda:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Zēns Roburs iesaucās:
  Netīrs, traks maniaks
  Grib kļūt par valsts vadītāju...
  Bet iedveš bailes...
  Alvīna pabeidza domu:
  - Viņš nomirs sarūsējušā purvā!
  Albīna, izlikusi zobus, turpināja:
  - Mēģinot sapīt pasauli,
  Alvīne spieda savu kailo, bērnišķīgo kāju un turpināja:
  - Infernālas kaislības tīkls!
  Albīna nikni dziedāja:
  - Spitālīgais galvaskauss un vampīrs...
  Alvīne nošņācās, sita ar savu kailo, bērnišķīgo kāju:
  - Ar negausīgu aukslēju šķeltni!
  Roburs ar jauna sadista smaidu atzīmēja:
  - SATO trako dusmās,
  Pulka ienaidnieks virzījās uz priekšu ...
  Bet bendes-pretinieki,
  Meitenes sagaidīs naidīgi!
  Albīna tika pacelta, un viņas basās kājas kustējās:
  - Viņi ierok cūkas ādā,
  Ienaidnieks tiks saspiests pīšļos!
  Alvīna turpināja ar infernālu aplombu:
  Sievietes nikni cīnās
  Meitenes dūre ir spēcīga!
  Albīna piebilda ne visai atskaņā:
  - Un meiteņu plika papēža arī ir spēcīga!
  Robur apstiprināja:
  - Bruņas ir spēcīgas un mūsu tanki ir ātri!
  Alvins tam piekrita:
  - Jā, ļoti ātri! Vienkārši zibens!
  Albīna nikni dziedāja:
  - Mūsu ciemos ir sievietes,
  Ka viņi jokodamies vada lidmašīnu...
  Alvīne nikni piebilda:
  - Nezinu šaubu skaistumu,
  Jokojošs pretinieks nolaidīs!
  Roburs ar mūžīgā bērna niknumu murmināja:
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu
  Gadsimtiem ilgi slavināt saprātu!
  Albīna ar mūžīgas meitenes smaidu piebilda:
  - Galu galā, mūsu vectēvi,
  Viņi uzreiz savāca viņiem armiju!
  Šīs meitenes ir vienkārši super raksts. Un, lai arī viņi tagad ir bērni, viņi nav zaudējuši savu agresivitāti.
  Roburs apbrīnojami atzīmēja, atklājot savu jauko, bērnišķīgo seju:
  - Es esmu spēcīgākais šajā pasaulē,
  Un es visus izmērcēšu tualetē!
  Profesors zēns pat uzsita bērna kāju uz grīdas, viņš bija entuziasma pilns.
  Tagad viņi nonāk planētas Zeme atmosfērā. Sanāca diezgan ātri. Un viņiem tas patika.
  Triumvirāts ir vienkārši sajūsmā. Šeit viņi ir atpakaļ uz zemes...
  Albīna ar entuziasmu dziedāja:
  - Un zvaigžņotajos augstumos un kalnu klusumā,
  Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Un nikns, un nikns uguns!
  Albīna ieslēdza apskatu un ar pārsteigumu atzīmēja:
  - Kaut kas šajā pasaulē nav kārtībā!
  Roburs sarauca pieri un nopietni jautāja:
  - Un kas īsti ir nepareizi?
  Profesors zēns izgrieza acis.
  Albīna ar šaubām balsī atbildēja:
  - Mēs tagad esam pagātnē, tikai pirms pāris gadiem!
  Alvīna entuziastiski iesaucās:
  - Jo labāk! Palīdzēsim cariskajai Krievijai sakaut Japānu!
  Roburs, kurš kļuva par zēnu, priecājās par cīņu:
  Mēs tiešām palīdzēsim! Vienmēr priecājos palīdzēt baltajai rasei!
  Albīna pamāja.
  - Mūsu mātei Krievijai!
  . NODAĻA #3
  Cīņa starp Kuropatkina karaspēku un japāņiem noritēja pēc ierastā scenārija. Vispirms krievi atvaira samuraju uzbrukumus, pēc tam viņi sāk apbraukt flangu un Kuropatkins atkāpjas.
  Taču šobrīd šī taktika nav strādājusi. Japāņu karaspēka priekšā parādījās haizivs formas kara mašīna ar grav-lāzera pistoli.
  Roburs pavēlēja:
  - Plānojiet par balto rasi!
  Un Albīna spieda kursorsviras pogas ar kailiem bērnu kāju pirkstiem. Un reaktīvā lidmašīna trāpīja japāņiem, izgriežot kājniekus un kavalēriju.
  Alvīne nospiedās ar pliku papēdi, raidot vēl vienu strūklu no cita lāzera lielgabala un iesaucās:
  - Mātei Krievijai!
  Un bērni smējās, sasmalcinot japāņus. Samuraju rokas un kājas lidoja dažādos virzienos.
  Roburs čivināja bērnišķīgā balsī:
  - Es esmu foršākā pasaulē!
  Un ar savu pliku papēdi zēns nospieda sviru, nolaižot japāņiem nāvējošu straumi.
  Uzlecošās saules karotāji vienā reizē gāja bojā simtiem un tūkstošiem, tā bija grandioza kauja.
  Japāņu skaits bija vairāk nekā saskaņā ar oficiālajiem dokumentiem, jo samuraji neņēma vērā viņu aizmugures vienības. Tātad japāņiem ir izteikta pārsvars skaitļos cīņās. Kas daļēji attaisno Kuropatkina piesardzību.
  Un japāņi vienmēr cieta vairāk zaudējumu nekā krievi visās kaujās.
  Un kara beigās viņi vairāk nekā divas reizes bija zemāki par Krievijas armiju. Un ja ne stulbā sacelšanās, tad uzlecošās saules valsts būtu sasista gabalos.
  Un tagad trīs cilvēku komanda: zēns un divas meitenes iznīcina samurajus. Lai gan viņiem ir divi simti piecdesmit tūkstoši karavīru - daudz vairāk nekā saskaņā ar oficiālajiem datiem. Un tas ir tikai šeit, un vēl divi simti tūkstoši stāv netālu no Portartūras.
  Un jūra ir varena, flote, ko būvējuši amerikāņi un briti. Bet pret viņiem ierocis, ko radījis trīskāršs ģēnijs.
  Roburs, pļaujot samuraju, dzied:
  - Bīstami paceļas virs planētas ...
  Albīna, raidīdama vilni ar plikiem kāju pirkstiem, piebilst:
  - Krievs, divgalvains ērglis!
  Alvīna, agresīvi izsitot japāņu karaspēka masu, kas kāpj lavīnā, izdeva:
  - dziedātajās tautas dziesmās ...
  Roburs, šis mūžīgais zēns, iesita ar šķību tvērienu un čīkstēja:
  Viņš ir atguvis savu varenību!
  Albīna, spaidot savus kailos, bērnišķīgos pirkstus, saspieda ienaidnieku. Viņa ir tik lieliska meitene. Un, samazinoties izmēram, viņa kļuva vēl drosmīgāka un kurtāka.
  Un viņa pat dziedāja:
  - Es neesmu nožēlojams kukainis, super bruņurupucis nindzja!
  Alvīna, arī ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, ļoti asprātīgi piebilda:
  - Būsi kā bloteris - tas ir ļoti forši!
  Zēns Roburs iesaucās:
  Mēs esam stiprākie pasaulē...
  Albīna paspieda kailos kāju pirkstus un čīkstēja:
  - Tas ir skaidrs, ka divreiz divi ir četri!
  Alvīne arī uzspieda uz pogas savu kailo, apaļo, rozā mazuļa papēdi un čivināja, izsitot japāni:
  - Izmērcēties tualetē!
  Zēns Roburs, sasmalcinot samurajus un saceļot veselus līķu paugurus, pilnā balsī iesaucās:
  - Par Krievijas caru!
  Albīna ar kailiem bērnu kāju pirkstiem japāņu valodā skricelēja un iesaucās:
  - Mūsu svētā lielā Krievija,
  Dāsna plaukstoša zeme!
  Alvīna ar kailu, apaļu, rozā, mazuļa papēža palīdzību japāni rāva un čīkstēja:
  - Dievs Mesija sēž tronī,
  Tēvs cars Nikolajs!
  Puika Roburs, pļaujot uzlecošās saules impērijas karotājus, bērnišķīgi, basām kājām spaidot kursorsviras pogas, izsniedza:
  - Es ticu, ka tas nedegs elles karstumā,
  Sarkanais septiņpadsmitais gads!
  Albīna, ar kailajiem pirkstiem, noslīpētajām kājām nocirta japāni, izdeva:
  - Tikai Tēvzeme deg!
  Alvīna, griezdamies cauri samurajam un piespiežot uz pogām savu kailo, rozā papēdi, čīkstēja:
  - Slaveni pārspēj Japānu!
  Profesors zēns, dauzīdams pa tastatūru ar pliku bērna papēdi, sasita veselu uzlecošās saules valsts bataljonu un rūca:
  - Es ticu savai zvaigznei,
  Es piekrāpšu likteni!
  Albīna asprātīgi piezīmēja, nopļaujot citu japāņu bataljonu un rādot mēli:
  - Svētajā karā būs mūsu uzvara!
  Alvīna, izsitot samuraju masas un sabāzusi veselu līķu pilskalnu, asprātīgi atzīmēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu - slava kritušajiem varoņiem!
  Roburs, šaujot no sava grav-lāzera lielgabala, nosedza japāņu akumulatoru. Ieroči izlocījās un savijās auna ragā. Profesors zēns pastiepa mēli un murrāja:
  Nekas mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs!
  Un kails, bērnišķīgs papēdis nospiedīs pogu. Un atkal gravitācijas lāzera stars iepļaukās japāņiem.
  Tas bija vienkārši hiper...
  Albīna ar sajūsmu atzīmēja, paņēma vēl vienu bateriju un ar basām kājām norādīja uz mērķi:
  - Mūsu spēks ir dūrē!
  Alvīna, stingra pret japāņiem, it kā noņēmusi no tām asiņainās skaidas un ar kailu papēdi nospiežot kursorsviras pogu, izteica:
  Mēs esam stiprākie no visiem!
  Triumvirāta karotāji Japānu uzņēma ļoti skarbi. Un iznīcināti, un sadedzināti kā kosmosa komētas, kas ietriecās zemē.
  Robur, tas mūžīgais zēns dziedāja:
  - Un samurajs nolidoja zemē, zem tērauda un uguns spiediena!
  Albīna apdullinoši iesmējās un asprātīgi izteica:
  - Bet izlūkdienesti droši ziņoja,
  Un kā viņš spiež pogu ar savu pliku, apaļo papēdi.
  Alvīna atbalstīja, kaili, bērnišķīgi pirksti, spiežot kursorsviras pogas un sagraujot ienaidnieku:
  - Un bataljons devās uzbrukumā!
  Roburs, šaujot uz japāņiem, tas ir mūžīgs zēns, rūca:
  - Mēs cīnījāmies ar nevainojamu kaisli!
  Albīna, sadedzinot ienaidniekus ar gravitācijas lāzeriem un spēlējoties ar basām kājām, izdeva:
  - Mūsu komanda ir tērauda un spēcīga!
  Tā viņu barakuda, kas nebija ievainojama pret samuraju uguni un bija ātra no trim gravitācijas lāzera pistolēm, iznīcināja ceturtdaļmiljonu japāņu karavīru. Mums ir jāciena samuraji - viņi cīnījās līdz galam. Bet tomēr viņi zaudēja.
  Un no Japānas armijas palika tikai ragi un kājas. Precīzāk, tikai gabalos sazāģētu līķu kalni, un saburzīta un kūpoša metāla kaudze.
  Jā, Japāna cieta ļoti smagi. Un daļa viņas spēku tika likvidēta ar spožumu.
  Roburs un viņa meitenes uzpildīja degvielu ar ūdeni no strauta. Viņi arī ēda sagūstītos angļu konservus, kas bija sagūstīti no iznīcinātās Japānas armijas.
  Un es pāriešu pie tiem karaspēkiem, kas bloķēja Portartūru. Un samuraju armijas virzījās uz priekšu kā paisuma vilnis.
  Bet tad barakudas formas aparāts uzbruka Pēdas armijai. Un uz kurieni tagad jādodas uzlecošās saules zemes karaspēkam?
  Viņus pārņēma nesaudzīga komanda. Un arī iznīcināšana.
  Roburs ar bērna kāju nospieda kursorsviras pogu, raidot nāvējošus starus un rēca:
  - Tēvzemes ienaidnieki dodas uz Gehennu!
  Albīna ar kailiem pirkstiem spieda pogas, nocirta veselu samuraju bataljonu un kliedza:
  - Ienaidnieki neapturēs Krieviju!
  Arī Alvīna uzspieda savu kailo papēdi uz kursorsviras pogām un, žilbinoši smaidīdama, iesaucās:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Roburs, sasmalcinot samuraju un pagriežot lidmašīnu, šis mūžīgais bērns rēca:
  - Par jaunu komunistisko iekārtu!
  Albīna, iznīcinot japāņus, dziedāja:
  Mīlestības atbalsta struktūra...
  Alvīna, sasmalcinot samuraju, iesaucās:
  Mēs esam kā dzērves debesīs!
  Roburs, iznīcinot japāņus, atzīmēja:
  - Drīzāk jau kā pūķi!
  Albīna ķiķināja, skribelēdama uz samuraju un, izmantojot kailos kāju pirkstus, izdeva:
  - Par lidojumu uz zvaigznēm!
  Alvīna, agresīvi paziņoja, sagraudama japāņus un pļaujot tos kā uzkalnu kaudzi:
  - Par izcilākajiem laikiem!
  Robūrs agresīvi atzīmēja, pļaujot kā zāles izkapti un bērnišķīgā balsī čukstēdams:
  - Mēs esam foršākie!
  Albīna, skribelēdama japāņu valodā un ar pliku papēdi, ņurdēja:
  - Par lielisku garastāvokli!
  Alvīna, sasmalcinot samurajus un sakrājot veselus līķu kalnus un saburzītu ķermeņu masu, gaudoja:
  - Tēvzemes klases hiper!
  Roburs iesaucās, rādot savus bērnišķīgos zobus:
  - Viss būs lieliski!
  Un izdrāžam japāņus.
  Albīna, skribelēdama uz samuraju un ar kailiem kāju pirkstiem, paņēma to un iesaucās:
  - Mēs visus apglabāsim zārkā!
  Alvīna, agresīvi pļaujot japāņus un sagraujot tos ar kailajiem papēžiem, izdeva:
  - Par pilnīgu teroru!
  Un kā samuraju atkal izsist. Šī ir viņu cietā, slepkava Holivuda.
  Un Albīna dziedāja ekstāzē;
  Divdesmit pirmais gadsimts ir ļoti vētrains gadsimts,
  Tajā plosās vīrusi, teroristi...
  Bet tomēr, dzīves virsotnē, cilvēks
  Un cilvēki to zina, viņi nav pacifisti!
  
  Mēs varam ticēt, ka es lidoju uz Marsu
  Venēras plašums ir vienkārši pārbūvēts...
  Viss zinās tikai augstāko klasi,
  Un katrs cilvēks piedzimst par varoni!
  
  Jā, mūsu bizness ir attīstīt progresu,
  Lai cilvēce būtu skaista...
  Lai gan viņi uzbrūk vienkārši elles dēmoniem,
  Sazināties ar meiteni ar basām kājām ir bīstami!
  
  Mēs esam komjaunatnes zemes meitas,
  Mēs nogalināsim ienaidnieku bez bailēm ...
  Šīs ģimenes planētas tautas,
  Un tagad vīrietis kļūs par varoni!
  
  Nebūs ļaunprātība, lai valdītu šo zināt
  Zem svētā komunisma karoga...
  Reiz bija ģenerālsekretārs un karaļa priekšā,
  Kopā atvairām fašisma zobenu!
  
  Mēs parādīsim cilvēkiem laimi ar piemēru,
  Mēs varam darīt visu līdz pasaules virsotnei...
  Bija Krievija - bija PSRS,
  Un mīlestības Kristus kļuva par elku!
  
  Vētraini gadi rit
  Mēs tik slaveni aplidojām Siriusu...
  Uzcelta uz pilsētas zvaigznēm -
  Celies no šūpuļa planētas!
  
  Galu galā Lada ir ar mums, un Svarogs ir varens,
  Kas padarīja pasauli tik zvaigžņu...
  Lai ir lielākais baltais Dievs,
  Vēl nav par vēlu mācīties!
  
  Mirušie drīz augšāmcelsies, jūs zināt
  Paradīze uz planētas tiks uzcelta uzreiz ...
  Laiks ir tikai mūžīgs maijs,
  Būvlaukuma mērogs ir vienkārši milzīgs!
  
  Mēs veiksim lidojumus līdz galam,
  Sasniegsim Visuma malu...
  Svarogs lielais aizstāja savu tēvu,
  Ar savu slavu cīņās nemainīgs!
  
  Jā, tas bija grūti, es zinu, ka tas ir grūti,
  Ienaidnieki uzbruka Krievijai barā ...
  Un puteņa dzeloņains melo,
  Bet viņi izgāja ceļu cauri komunismam!
  
  Kungs Svarogs mums iedeva spēcīgu āmuru,
  Lai ar viņiem satriektu Krievijas ienaidniekus ...
  Un iesit tādu sitienu -
  Mēs vienkārši atvairām ienaidnieku!
  
  Komjaunatnes uguns acīs,
  Tas deg elles kaskādē, jūs varat redzēt liesmu ...
  Es to zinu par Dzimteni, dāmas,
  Mēs pacelsim karogu augstāk par sauli!
  
  Tu esi vīrietis, tagad uzskati par ērgli,
  Paceļot virs nepārtrauktā Visuma zvaigznēm...
  Virs pasaules vanagu nagi izstiepās,
  Un uzlādēts ar neiznīcīgu apziņu!
  
  Jūs nevarat vienkārši nogalināt Krieviju,
  Kā mānīgs pretinieks nemēģināja ...
  Mednieks drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Ienaidniekam ir bīstami cīnīties ar Tēvzemi!
  
  Meitene kustinās baso kāju,
  Un fašists izlidos, zinās savus zobus ...
  Un, ja sieviete kustina pokeru,
  Tas nozīmē, ka nāves trompetes ir spēlējušas!
  
  Viss mūsu pasaulē būs pozitīvs,
  Jebkurš bizness ir strīdīgs puiši...
  Parādīsim neapšaubāmu radošumu,
  Un mēs skricelēsim no mašīnas!
  
  Ienaidnieki viegli tic, ka mēs sagrausim,
  Mēs bez šaubām pļaujam putekļainu zāli ...
  Mēs izglābsim Krieviju no lielām nepatikšanām,
  Lai tas ir sirdī - Jēzus un Ļeņins!
  
  Uz pasaules augstākajām zvaigznēm
  Zemes kuģi spēj lidot ...
  Dzejnieks mums nodeva visu zilbes spēku,
  Mūsu mātes Krievijas vārdā!
  
  Dieviete Lada slavina Krieviju,
  Viņa izklāj lielisku plīvuru...
  Cīnies par dzimteni un nebaidies,
  Protams, mums nav labāka ceļa!
  Reiz meitenes cīnījās netālu no Maskavas,
  Tēlainie milži cīnījās...
  Bet Hitlers ir savienībā ar sātanu,
  Un mēs ar Svarogu - ziniet, ka esam neuzvarami!
  
  Lai gan bija sals, kas sasaldē asinis,
  Meitene basām kājām skrēja pa sniega kupenām ...
  Valsts dos laimi un visu,
  Viņas bizes ir sudrabs no zelta!
  
  Visaugstais Kungs pazīst visas sirdis,
  Un meitenes tik ļoti, Dievs mīl ...
  Viņi cīnīsies līdz galam
  Citādi pretinieks iznīcinās valsti!
  
  Tāpēc viss pasaulē ir meli,
  Kad uzliek rozā brilles...
  Un ienaidnieks met nepārtrauktu miglu,
  Septiņas pretinieka piektdienas nedēļām ilgi!
  
  Mēs kalsim sev bruņas,
  Un asākā zināmā damaskas tērauda zobens ...
  Tēvzemi ar rubli neatņems,
  Nu kāpēc jūs, zirgi, esat noguruši?!
  
  Ievērojiet, ka pēkšņi viss būs kārtībā,
  Kad mēs pulcējamies ar Dieva spēku...
  Tu esi patiesības piekūns, nevis melu gailis,
  Es ticu komunismam kaujā mēs izlauzīsimies!
  
  Par mūsu spēku un par godu Krievijai,
  Par sarkano karogu un mīļo Krieviju...
  Ukrainai un Baltkrievijai
  Pabeigsim lielāko misiju!
  
  Mēs slavināsim Ladu krāšņumā,
  Mīlēt Svarogu, Dieva māti Mariju...
  Vērtējums noteikti būs pieci...
  Jo ticība deva spēku!
  
  Kas mums ir Batu un ļaunais Čingishans,
  Tāpat kā Hitlers, arī Napoleona armija...
  Neviens hans mūs neuzvarēs,
  Nav nekāda bara, pat ja ir miljoni!
  
  Krievijā mēs, meitenes, piedzimām,
  Par godu Iļjičam un Jēzum...
  Tagad ērgļi lido tikai augšā,
  Parādīt lielisku mākslu!
  
  Maskava ir miera un mīlestības galvaspilsēta,
  Mēs grābjam vietu...
  Lai gan jūs nevarat uzcelt laimi uz asinīm,
  Neticīgo reidi mēs pieveicam visus!
  
  Lai ienaidnieks mums nepiedod vājumu,
  Viņš vēlas cept meiteņu papēžus ...
  Dažreiz agresīvs ghouls
  Spēj plosīt un sist ļaunumu!
  
  Bet mēs neatdosim robežu ienaidniekam,
  Sasniedziet jebkura Visuma robežas...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Ar savu spēku cīņās nemainīgs!
  
  Tātad meiteņu uzvara ir tuvu,
  Mēs nebaidāmies no Stelzanata,
  Mīlestība pret Tēvzemi ir salda un tīra,
  Un ja vajadzēs, cīnīsimies ar armiju!
  Šeit ir vesels dzejolis, kas veltīts nākotnei, meitenes dziedāja, ar lielu niknumu.
  Un tad viņi to paņēma ar kailajiem papēžiem, spiežot pogas, pabeidzot pēdējo japāni.
  Un tā Pēdas armija beidza pastāvēt. Gandrīz pusmiljons japāņu devās uz nākamo pasauli. Un tas ir ļoti forši.
  Un tagad atliek sakaut floti. Un tad no Japānas paliks tikai ragi un kājas.
  Albīna čivināja, zobus rāvusi:
  - Tuvojas stunda, kad uzvarēsim!
  Alvins tam piekrita:
  Un cietuma velves sabruks bezdibenī!
  Roburs agresīvi apstiprināja:
  - Neviens mūs nesauks par vājajiem!
  Un zēns ar basām kājām nospieda kursorsviras pogas.
  Šķiet, ka karš tuvojas beigām.
  Un tagad viņu barakudas virzās samuraju flotes virzienā. Un tas tiešām ir lielmeistara gājiens. Un spēle nav pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Albīna tviterī ierakstīja:
  - Slava jaunajai, pasaules impērijai!
  Zēns Roburs ar prieku paskaidroja:
  - Mana pasaules impērija!
  Tad profesors bērns sita ar basu kāju pa metālu. Kas radīja skaņu.
  Ar radara palīdzību tiek atklāta Japānas flote. Viņš tikai kreisē netālu no Portartūras, cenšoties neatbrīvot bloķēto Klusā okeāna eskadriļu.
  Alvīne, šī mūžīgā meitene, dziedāja, sita savu kailo, bērnišķīgo kāju:
  - Spoža cerību saule
  Atkal paceļas pār valsti...
  Krievijas armija slavena,
  Pārspēj Japānu jūrā!
  Albīna ar entuziasmu turpināja, arī ar savu pliku, apaļo, bērnišķīgo papēdi spaidot pogas:
  Krievu ērglis virs planētas,
  spārni izpletīsies...
  Ienaidnieks tiks saukts pie atbildības
  Būs uzvarēts, salauzts!
  Un tagad barakudas aparāts izšauj savu pirmo staru uz Japānas kuģiem.
  Un gravitācijas lāzeri ar savu fenomenālo kosmisko spēku triecas uz uzlecošās saules zemes flagmani.
  Un tagad lielākais samuraju kaujas kuģis, uz kura atradās slavenais admirālis Togo, sāka grimt. Un viņu burtiski mazos gabaliņos sagrieza gravitācijas lāzeri, ko izgatavoja ģēniji, kuri saņēma mūžīgo jaunību.
  Roburs - šis mūžīgais zēns, kas spaida pogas ar plikām, bērnišķīgajām kājām un smīdināja zobus:
  Mēs ar kājām samīdam Merkuru,
  Un ir ceļš uz Marsu!
  Albīna, sagraudama ienaidnieku ar kailu papēdi, piebilda:
  - Mēs sacelsim cunami viļņus,
  Baltā rase celsies!
  Alvīna asprātīgi atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Un vēl viens japāņu kuģis nogrima. Tās tiešām bija meitenes.
  Lai gan izcilie karotāji pārvērtās par bērniem, viņu kaujas efektivitāte no tā tikai pieauga. Un viņiem bija brīnišķīgs, iznīcinošs aparāts. Kas burtiski sadedzināja visus japāņu kuģus.
  Roburs, pat grauzdams japāņus, dziedāja:
  - Dzimtenes plašumos brīnišķīgi ...
  Albīna, sūtot nāvējoša spēka dāvanas un burtiski sadedzinot savus pretiniekus, izdeva:
  - Kaujas un darba baudīšana....
  Alvīna to uztvēra ar niknumu, atbrīvojot ienaidnieka elles nāves izlādes:
  - Mēs sacerējām priecīgu dziesmu ...
  Roburs nospieda pogu ar kailajiem pirkstiem, savām bērnišķīgajām kājām un entuziastiski pacēla:
  - Par lielisko draugu un vadītāju!
  Albīna ar lielu entuziasmu saspieda japāņus un nogremdēja viņu kuģus, liekot tiem pūst burbuļus un sadedzināt, kamēr viņa dziedāja:
  - Robur ir kaujas slava!
  Alvīna ar lielu aizrautību noslīcināja samuraju floti, zāģēja to traukus un dziedāja:
  - Robur - mūsu jauniešu lidojums!
  Pats Roburs pacēla dziesmu par sevi, spaidīdams uz pogām pliku, apaļo, bērnišķīgo papēdi un rūc:
  - Cīņa ar dziesmām un uzvara...
  Albīna ar lielu entuziasmu turpināja, izmantojot savus kailos kāju pirkstus:
  - Vīrietis sekos Roburam!
  Un visa trīsvienība agresīvi dziedāja, nogremdējot Japānas floti un neatstājot nekādas iespējas ienaidnieka kuģiem:
  - Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Cilvēks sekos Roburam!
  Un viņi tiešām pamatīgi nogremdē kuģus. Un viņi liek jums nolaisties.
  Pirmie divpadsmit dzelžaini un bruņukreiseri tika nogremdēti. Un tagad jaunie cīnītāji paņēma mazākus kuģus. Lai nekas un neviens nevarētu izdzīvot.
  Roburs smaidot atzīmēja:
  - Ja vājš uzreiz zārkā ....
  Un profesora zēna kailā, bērnišķīgā pēda raidīja vēl vienu iznīcinošu staru daļu.
  Albīna iesmējās un, nogremdējot japāņu kuģus, atzīmēja:
  - Par planētas varenību un komunisma augstākajiem ienākumiem!
  Un viņas kailais papēdis atkal spiež pogas.
  Alvīna, turpinot iznīcināt japāņus un izmantojot bērnu kāju kailos pirkstus, vjaknula:
  - Par izcilu sporta veidu!
  Un meitenes unisonā dziedāja:
  - Acis, miegainais bērns, noslaukiet ar roku,
  Jūs atklājāt sev smagu sporta veidu...
  Milzīgi svari ātri saplīst,
  Jūs uzstādīsit pasaules rekordu!
  Un Albīna piebilda, sasmalcinot japāņus jūrā:
  - Patiešām pasaules rekords!
  . NODAĻA #4
  Japānas flote, zaudējusi savus lielākos kuģus un zaudējusi savus admirāļus, sāka izklīst. Un barakudai vajadzēja viņu dzenāt un pievienot gravitācijas lāzerus.
  Alvīna, spaidīdama pogas ar kailiem kāju pirkstiem, čukstēja, atsegdama zobus:
  Mēs jūs piebeigsim līdz pašām beigām!
  Albīna apstiprināja, spaidot pogas ar savu kailu, apaļo, rozā papēdi un rūcot:
  - Uzlecošā saule kļūs par rietēju!
  Roburs arī izšauj nāvējošu izlādi uz ienaidnieku un sadedzina vēl vienu iznīcinātāju, izraisot tā izkusumu.
  Tad rēks:
  - Uz klāja!
  Alvīna ķiķināja un, gurnus grozīdama, zobus atlaidusi, iesaucās:
  - Japāna beigsies!
  Albīna tam piekrita, nospiežot pogas:
  Tu saprati jaunekli!
  Meitenes vēl tik puņķainas pēc izskata, bet kaujas. Un no japāņu kuģiem palikuši tikai burbuļi.
  Roburs, dzenoties pēc japāņiem, dziedāja:
  Ienaidnieks neatstās, ienaidnieks neatstās,
  Un es tam ticu!
  Ienaidnieks neatstās, ienaidnieks neatstās,
  Putas ir izaugušas!
  Un puika atkal uzspiež uz kursorsviras pogām savu pliko, apaļo, bērnišķīgo papēdi.
  Un viņš trāpa japāņiem, sagriežot iznīcinātāju divās gandrīz vienādās daļās.
  Albīna agresīvi atzīmēja, nospiežot kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Tas viss kļūs triviāli super!
  Un vēl viens japāņu kuģis grimst.
  Alvīna aktīvi slīcina japāni, izdeva:
  - Es esmu kosmosa kara meitene!
  Un viņa parādīja mēli. Tad viņa sāka lēkt, it kā pannā.
  Šīs meitenes ir augstākās klases!
  Roburs, cīnoties pret japāņiem, dziedāja:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektroniskās šūpoles!
  Albīna, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, agresīvi piebilda:
  Robur, Robur, Robur -
  Pēdas lidoja rokās!
  Alvīna ar savu kailo, bērnišķīgo papēdi, nospiežot kursorsviras pogu un nogremdējot citu japāņu kuģi, izpļāpāja:
  - Un es nevienam neteikšu, ka mīlu Roburu! Es mīlu Laupītāju!
  Albīna piebilda, ar basām kājām nospiežot kursorsviras pogu:
  Es mīlu Robertu! Un es visus sagraušu!
  Tāda bija komanda. Un tādi bērni bez žēlastības slīcina japāņus.
  Roburs domāja, ka, pateicoties viņu iejaukšanās, Nikolajs II no neveiksmīga cara ir kļuvis par diženu. Un pieņemsim, ka tas ir lieliski. Un viņš ir Roburs - visu laiku un tautu lielākais ģēnijs.
  Izveidojiet šādu ieroci. Viņš vēlas varu pār pasauli, un tagad viņš palīdz Krievijas caram. Bet jūs vienmēr varat vērst savu ieroci pret Krieviju.
  Viņš Roburs cīnās pirmām kārtām par sevi. Un jāatzīst, tas to dara ļoti veiksmīgi.
  Arī Alvīna ar plikiem kāju pirkstiem sita ienaidniekam un iesaucās:
  - Tsesarevičs Nikolajs,
  Ja tev jāvalda...
  Albīna, sagraudama ienaidniekus ar savu kailo, rozā papēdi, kas tik veikli spiež, izdeva:
  - Nekad neaizmirsti,
  Asinis plūst kā straume!
  Un zēns Roburs apstiprināja:
  - Joprojām kā lej! Un mēs sitīsim ienaidnieku!
  Albīna, nogremdējot citu japāņu kuģi, paņēma to un dziedāja:
  - Sātana vētrainie svētki,
  Izlej asinis gaismā!
  Alvīne, kailiem kāju pirkstiem zāģējot iznīcinātāju, agresīvi izdeva:
  - Un svētais kara zobens,
  Salauza noslēpumu!
  Roburs ar bērnišķīgu smaidu atzīmēja:
  - Jā, mēs izgriezām noslēpumu un parādījām savu kolosālo spēku!
  Un tagad vēl viens japāņu kuģis slīkst. Japānā gandrīz nav palicis neviens kuģis. Grimst pēdējie iznīcinātāji. Un tas ir ļoti forši.
  Roburs ar prieku dziedāja:
  - Kuģi ir salauzti,
  Lādes vaļā..
  Smaragdi un rubīni izplatās kā lietus!
  Albīna ar lielu prieku, izbaudot vārdus, pabeidza dziedāt:
  - Ja vēlaties būt bagāts,
  Ja vēlies būt laimīgs...
  Alvīna, saspiedusi kailos kāju pirkstus, piebilda:
  - Paliec pie mums, puika,
  Tu būsi mūsu karalis!
  Un abas meitenes korī iesaucās:
  - Esi mūsu karalis!
  Tu būsi mūsu karalis!
  Un smiesies gan dievietes, gan foršas meitenes.
  Bet Japānas flote ir pabeigta. Un pēdējie kuģi tika nogremdēti. Tagad karš ir gandrīz beidzies.
  Albīna ar gaļēdāju smaidu atzīmēja:
  - Mums vienreiz jāpalīdz Krievijai atbrīvoties no Japānas draudiem!
  Alvīna tam piekrita, spiedzdama baso kāju:
  - Protams, ka vajag!
  Roburs, tas agresīvais, mūžīgais zēns, atbildēja:
  - Un man nav nekas pretī! Mēs īpaši sagrausim ienaidniekus!
  Un tagad viņu pasakainais aparāts steidzās uz Japānas krastiem. Patiesībā ir nepieciešams iznīcināt Japānas karaspēku pašā metropolē.
  Albīna dziedāja, zobus rāvusi:
  - Kamēr pulkstenis klauvē, kamēr pulkstenis klauvē,
  Kamēr pulkstenis klauvē - nenokar degunus!
  Alvīna nikni turpināja, piesitot pliko, apaļo papēdi:
  Kamēr sirdis pukst, tikmēr sirdis pukst
  Par labāko - cīnies līdz galam!
  Roburs paraustīja savus bērnišķīgos plecus. Viņam bija viegli nogalināt japāņus. Vai viņš varētu arī viegli nogalināt baltos? Protams, ka varētu! Viņš vēlas varu pār pasauli! Tā ir viņa aizraušanās un agresīvā ideja. Kad tu nogalini, lai paātrinātu brīdi, kad cilvēki nekad nenogalinās viens otru!
  Un laime būs visā Visumā!
  Roburs pat ar sajūsmu dziedāja:
  Kur tas bija, kad tas bija,
  Bērnībā vai varbūt sapnī...
  Stārķis uz jumta ir ligzda mīļotajam,
  Svit pavasarī!
  Albīna atzīmēja:
  - Tas vairs nav aktuāli! Salīdzinot ar mūsu aparātu, stārķis nav neviens!
  Robur atbildēja:
  - Stārķis ir dzīvs, un mūsējais ir mākslīgs!
  Alvīne ar sajūsmu dziedāja:
  - Tik labsirdīgs un mierīgs,
  Bet tomēr zvērs ir foršs....
  Tu domā, ka esmu suvenīrs
  Bet lācis patiesībā ir dzīvs!
  Albīna iesmējās un atzīmēja:
  - Ir bezjēdzīgi lūgt žēlastību niknam zvēram!
  Un šeit ir viņu barakuda Japānas teritorijā. Ar radara un radio pārtveršanas palīdzību viņš meklē karaspēku un nodarbojas ar to iznīcināšanu. Un sasmalcina, atklāti sakot, kapitāli.
  Roburs, ar ieročiem nogriežot japāņu bataljonu, saka:
  - Mēs radām kosmosa brīnumus!
  Albīna, sasodītā samurajs, izdeva:
  - Viņa skatījās debesīs!
  Alvīna, sasmalcinot japāni, iesaucās:
  - Par Robura jauno komunismu!
  Un viņa parādīja mēli. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša!
  Roburs, kopā ar meitenēm iznīcinājis pāris samuraju pulkus, atkal kustējās. Un viņš rīkojās ļoti ātri. Viņa kustības uz universālā aparāta, kā vienmēr, bija ļoti ātras.
  Albīna, smejoties, atsegdama zobus un nospiežot kailos kāju pirkstus uz pogām, atzīmēja:
  Mēs esam kolosālas grācijas meitenes!
  Alvins atbildēja:
  - Nevis žēlastības, bet organizācijas!
  Un nospiediet ar pliku papēdi!
  Viņu darbs nav viegls, jo japāņu karaspēks mātes valstī nav savākts vienuviet, bet gan koncentrēts. Un tie ir jāsit pa gabalu.
  Kas noteikti rada dažas problēmas.
  Roburs ir aizņemts, meklējot ar radaru. Un kopā ar viņu, kopā ar japāņiem, meitenes sasmalcina un iznīcina. Jums ir jālido uz daudzām jomām.
  Robur lidojumā sacer spārnotus aforismus;
  Diktators ir bokseris, kurš vienmēr sit zem jostas ar svešām rokām, neklausa gongu un ir savs tiesnesis!
  Bokss ir dūru cīņa ar mīkstiem cimdiem, mēles kaujas politika bez baltiem cimdiem!
  Bokseri uz dūrēm, politiķi uz mēles, bokseri par noteikumiem godīgi, politiķi par nelikumībām negodīgi!
  Sieviete arī ir boksere, tikai viņa ir visnāvīgākā, kad pilnībā novelk drēbes!
  Profesionāļi boksa cīnās ar kailām krūtīm, profesionālas sievietes atkailināja ne tikai rumpi!
  Boksa cīņu laikā ierobežo noteikumi, politiķu konfrontācija nepazīst laika ierobežojumus un noteikumus!
  Bokseri cīnās atklāti publiski, politiķi cīnās zem paklāja un pat tad, ja kāpj ārā kost mēli zem jostas!
  Spītīgs bokseris ir slavējams, bet politiķi biežāk turas maldos!
  Politiķis vēlas kļūt par lauvām, bet maldīga viedokļa aizstāvēšana ir tipisks auns, un spītīgs ēzelis, kurš cūkas!
  Bokss ir gaišs un skaists skats, politika arī apžilbina, bet pretīgi uz to skatīties, un simtreiz rūgtāk klausīties!
  Politiķim dažkārt piemīt pāva spilgtais apspalvojums un lakstīgalas daiļrunība, bet attiecībās ar vēlētājiem viņš tomēr paliek cūka bez spārniem!
  Boksā garas rokas ir vērtīgas, politikā garas mēles ir daudz nāvējošākas visai valstij!
  Bokseris ar dūri var nolikt tikai vienu pretinieku ringā, politiķis zem paklāja, ar garu mēli, visu valsti pārvērtīs drupās!
  Izturīgākais maratonskrējējs ir politiķis, viņam dažreiz pat nepietiek dzīves, lai skrietu līdz tronim!
  Skrējējs stundai aprēķina spēkus, politiķis, pat visprātīgākais, spēkus mūžībā nekrās!
  Politiķis bieži vien ir homofobs, bet ar obligāti lielu dupsi, kārtīgs, bet cūka uz pilnu klapi!
  Politiķis ne vienmēr ir nozīmīgs cilvēks, bet vienmēr milzīgs dupsis!
  Politiķi, par kuru balso, vēlētāji uztver kā pasaku princi, bet tronī vienmēr dabū kailu karali!
  Diktators iedomājas sevi par pāvu briljantos un imperatoru purpursarkanās drēbēs, bet, kad elektors pieprasa kontu, viņš izrādās kails karalis un noplūkta, slapja vista!
  Sievietes griba ir kā dimants kaklarotā, politiskais gribas trūkums ir bruģakmens, kas piesiets pie cilpas ap kaklu!
  Sievieti var salīdzināt ar dimantu, vīrieti ar kramu, bet politiku ar fekāliju recekli!
  Ar spēku var cīnīties ar varenu ienaidnieku, bet nekādi spēki nepiespiedīs noklausīties politiķa runu līdz galam, ja viņš vismaz trīs reizes uzspies tev sevi kā draugu!
  Pasaulē viss prasa piepūli, tikai zem politiķa vienmuļās muldēšanas nav grūti aizmigt!
  Boksā bieži lauž degunus, bet politikā vienmēr paliec ar degunu!
  Bokseram deguns ir līks, politikā arī līkumots ir veids, kā atstāt vēlētāju ar degunu!
  Boksā punktus dažreiz negodīgi skaita, vēlēšanās vienmēr ir negodīgi balsis!
  Boksā ir svarīgi, kā tu cīnies, kā tiek skaitītas balsis un kā ringa karalis ir nedaudz uzsācis, politikā nav nozīmes, kā viņi balso, un skaitīšana ir pilnībā paša rokās. tas, kurš ir tronī!
  Sportā var kļūt par monarhu ar kailām krūtīm, bet politikā jau visi ir pliki karaļi!
  Sportā var pasvīst un noputēt, bet politikā noteikti nosmērēsies un neviena duša smirdīgos netīrumus nenomazgās!
  Karavīrs var būt rugāji, bet sievietei esi pieskārienam patīkams, un politiķis, lai cik gludi skūstos, rada sajūtu, ka skūpstos ar rāpuli!
  Karavīrs ir ērglis ar zvirbuļa pakāpi, politiķis ir slapja vista ar tītara pakāpi!
  Karavīrs, lai arī nav spilgtas formas, un dažreiz izpilda stulbas pavēles, bet atšķirībā no politiķa-papagaila viņš nedzied no svešas balss!
  Karavīrs ir kara skudras strādnieks, un politiķis lej sūdus no augšas, būdams resns aizmugures drons!
  Karavīrs ir drosmīgs pat kautrīgs, politiķis ir gļēvs, pat gailis!
  Karavīrs ir cēls, bet ne brīvs, politiķis ir zemisks un arī patiesībā kaislību vergs!
  Karavīrs ir lauva, lai arī vēl īss, un politika ir lapsa un jau aizaugusi!
  Karavīrs ir kā eņģelis ellē, un politiķis ir cūka, kas mielojas mēra laikā!
  Baskājainam puikam ir ērtāk skriet pa sniegu nekā ķepātam politiķim, kas lavierē starp lāsēm!
  Puika pat kails aukstumā ir laimīgāks par politiķa runas dubļiem apliets vecis!
  Sieviete ne tik baidās būt kailai un basām kājām, cik no tā, ka vīrietis politiķis uzvilks kurpes un noplēsīs trīs ādas!
  Sieviete pēc izskata ir bailīga, taču maz kas var viņu patiesi nobiedēt, vīrietis diktators ir šausmīgs pēc izskata, taču izvairās no savas ēnas!
  Diktatoram klusēšana ir zelts tikai tad, ja subjekti bez kurnēšanas var izturēt mēles iebāzšanu kabatās!
  Diktators apliecina, ka ir ciets kā klints, bet patiesībā tirāns ir tikai mēms bruģis!
  Meitene notriec kājas, kad basām kājām skrien pār asiem akmeņiem, politiķis apmulsa, kad steidzas apādīts starp strautiem!
  Pliku sievišķo papēdi var caurdurt asais, vēlētājam, kas apvilkts ar politiķi, nedurs pat asprātība!
  Sieviete labāk aukstumā staigātu basām kājām, nekā būtu apšaudīta ar politiķu ugunīgajām runām!
  Salnā karsta sirds neatdzisīs, un ugunīga politiķa runa nesildīs!
  Patriotim liesma sirdī, bet no politiķa tikai sūdi aknās!
  Karavīram ir patriota ugunīga sirds, bet politiķiem - korumpēta strausa vēders un alkatīga pitona rīkle!
  Karavīrs godu glabā - maksā dārgi, politiķis pārdod nekaunību, kas nav salauzta santīma vērta, bet maksā trīs dārgi!
  Karavīram ir pelēks mētelis, un galvā daudz pelēkās vielas, politiķim ir sirma vilka mati, un tiecieties būt par pelēkajiem kardināliem!
  Politiķi sūta karavīrus liet asinis sarkanā vārda dēļ, un melnā biznesa dēļ viņi nodod mīlestību!
  Karavīrs var notraipīt savu ķermeni, bet paliek tīrs no dvēseles, un neviena vannasistaba nepalīdzēs politiķim nomazgāt garīgos netīrumus!
  Karavīram ir jānogalina ļaunie puiši Dzimtenes dēļ, politiķis visu labo ar vērienu nogalina savas labā!
  Karavīrs, kurš nogalina, nav slepkava, politiķis sola - nepilda!
  Karavīrs reizēm dara neiespējamo, nesaudzējot sevi, politiķis neko no iespējamā nedara bez pašlabuma savā kabatā, nesaudzējot citus!
  Karavīrs ir lauva, kam pietrūkst aunu pakļautībā, politiķis ir lapsa, kurai pakļaujas tikai auni ar vistas smadzenēm!
  Karavīrs ne vienmēr var kļūt par lauvu, bet galvenais, lai neiznāk par ēzeli, no kura nolaistas trīs ādas!
  , Karavīrs ne vienmēr uzvedas kā eņģelis, bet dvēseles dziļumos ir veltīts Dievam, politiķis vienmēr izlej eņģeļu runas ar paradīzes solījumiem, bet gara virspusē ir skaidrs, ka viņš ir uzticīgs sātanam!
  Karavīrs kaujas laikā var palikt bez zābakiem, bet politiķis uzvelk kurpes, jebkurā situācijā!
  Karavīrs valkā kamuflāžas formas tērpu, lai izdzīvotu Tēvijas labā, savukārt politiķis ir hameleons, lai morāli nogalinātu vēlētāju, lai sagrābtu troni!
  Karavīrs kaujā metas kā suns pie kuiļa, politiķis aizmugurē, daudz rej un cūkas!
  Karavīram ir labi būt stipram kā ozolam, tiekoties ar ienaidnieku, sliktāk būt stulbam kā celmam saskarsmē ar politiķi!
  Bende ar cirvi griež galvas, karavīrs ar durkli dur kaklā, politiķis ar mēli pil smadzenēs un žņaudz aiz kakla ar lipīgiem vārdiem!
  Karavīram labāk būt mežonīgam vilkam nekā gļēvam zaķim, it īpaši, tiekoties ar politisko boa konstriktoru!
  Karavīrs pēc izskata var būt nikns, bet lēnprātīga jēra dziļumos politiķis ar eņģeļa izskatu patiesībā ir tipiska cūka!
  Karavīri vienmēr ir drosmīgi, pat atkāpjoties veic tikai taktisku manevru, politiķi vienmēr ir gļēvi, pat uzbrūkot izdara stratēģisku triku!
  Karavīrs cīnās ar līdzvērtīgiem un stipriem pēc pavēles, politiķis uzbrūk vājajiem, pēc paša gribas!
  Īsts karavīrs ne vienmēr ir labi dzimis, bet vienmēr pilda savu pienākumu, politiķis, pat ar karaliskiem radurakstiem, vienmēr netur solījumus!
  Karavīrs dažkārt atvaļinājuma laikā izmanto prostitūtas, politiķis vienmēr darbā un atpūšas prostitūta, kas izmanto vēlētājus!
  Karavīrs prostitūtām maksā to, ko nopelna ar asinīm, pats politiķis ir palaistuve un viņam maksā par to, lai sabojātu vēlētāju asinis!
  Karavīrs šauj, raidot lodi ienaidnieka krūtīs, politiķis nogalina, iebāžot cūku kabatā, bet žults aknās!
  Karavīrs kaujā kliedz gaviles, politiķis arī neklusē, bet ja kaujā tiek piekauts karotājs, tad tāpēc, ka sauciens, ak vai, nav vairogs!
  Karavīrs ne vienmēr ir zvaigzne, bet viņa varoņdarbu slava nezūd gadsimtiem ejot, politiķis vienmēr tiecas uz gaismekļa lomu, bet viņa bēdu klāj pelējums!
  Karavīrs strādā ar asu durkli un dur pēc labākās sirdsapziņas, politiķis sit pa īkšķiem ar mēles palīdzību, kuras asumam trūkst sirdsapziņas!
  Karavīrs var dzert par daudz vīna un mīzt sevi, bet viņš tāpat kā politiķis verbālo caureju bez mēra dzērumā neielies!
  Baskājaina meitene gatava bez bailēm skriet pēc mīļotā, bet ar kādu izbīli vēlētājs ļaujas politiķu apšaudē!
  Politiķis ir lapsa, kuram vēlētāji ir vistu kūts iemītnieki, bet aprīdot gaļu tiem, kam ir vistas inteliģence, politiķis noteikti paslīdēs cūku!
  Karavīri cīnās ar gaiļiem, kas dēj zelta olas, par tītaru ģenerāļiem, kurus savukārt aprij lapsu politiķi!
  Karavīrs skrien uzbrukumā, ticot uzvarai, politiķis aizmugurē, jebkurā gadījumā vainos cīnītāju atkāpjoties no principiem!
  Karavīri dažreiz atkāpjas, jo laime ir mainīga, bet viņi vienmēr padodas politikai, viņu laime ir viltībā un cūkas paslīdināšanā!
  Baskājains zēns ir pārāk veikls, lai ļautu politiķim padzīt sev zem papēža!
  Kad meitenes basās pēdas ievaino asi akmeņi, tie ievaino vīrieša sirdi, bet politiķi, kas liek iemalkot kāpostu zupu ar lūksnes kurpēm, sit vēlētājiem aknas!
  Karavīrs nemeklē nāvi, viņš grib dzīvot, politiķis nemeklē veidu, kā pildīt savus vēlēšanu solījumus - viņš grib atpelnīt vēlētājus!
  Karavīrs vienmēr sirdī jauns, pat sirms, vecs nelietis politiķis sēž aknās un plikpaurains velns pat ar kupliem matiem!
  Senos laikos karavīram bija zobens, tad viņu aizstāja ar ložmetēju, lai būtu vieglāk nogalināt ienaidniekus, un politiķim tajā laikā bija mēle - nāvējošāka par kuru nav iespējams izdomāt!
  Karavīrs ir sava veida kara mašīna, bet paliek cilvēks, politikā nav nekā cilvēciska - viņš ir kara mašīna pret saprātīgiem argumentiem!
  Labāk vakariņām karote, nekā šļakstīt kāpostu zupu ar kurpēm!
  Ja politikā grūti sadraudzēties kā vilkiem barā, vismaz neskrūvēsim viens otru uz dīvāna!
  Politiķi kašķējas kā vilki un laiž viens otram cūku kā lapsas!
  Politiķis joprojām var paslēpt vilka ilkņus zem aitas ādas, bet nekas nevar noslēpt cūkas santīmu!
  Politiķis, kurš nevar noslēpt no vēlētājiem cūkas santīmu, nav ne santīma vērts!
  Politiķis vēlētājus tā uzskrūvēs, ka gaudos kā vilki!
  Politiķis bez vilka tvēriena, bet ar cūkas paradumiem ievedīs vēlētāju suņa dzīvē!
  Politiķis sakrusto ar rokām, ar mēli iekāpj kabatā un ar zābakiem mīda dvēseli!
  Ja politiķim nedēļā ir septiņas piektdienas, tad vēlētājam pirmdien ir dīkā dzimšanas diena!
  Nav svarīgi piedzimt pirmdien, tā ir katastrofa svētdien ievēlēt diktatoru!
  Izdarot izvēli par labu tirānam svētdienas vēlēšanās, jūs riskējat iegūt sev nepārtrauktu pirmdienu!
  Izvēloties dzelzs roku, jūs iegūstat tērauda ķēdi ap kaklu!
  Tomēr dzelzs roka ir labāka par varu nekā anarhijas kaula kāja!
  Visnežēlīgākā vara ir labāka par pilnīgu anarhiju, vieglāk ir izturēt vienu tirānu nekā tūkstoš brāļus!
  Īstam valdniekam ir jābūt tautai kā pasaku princim, nevis plikam karalim!
  Politikā ir ļoti maz pasaku prinču - bet solīdi kaili karaļi!
  Princis ir topošais karalis, kails karalis ir bankrotējis tagadnē!
  Sieviete gaida pasaku princi, bet viņa dabū kailu karali, vēlētāja ir mesija, un viņa iegūst vājprātīgu liekuli, vai bezprincipu tirānu!
  Sieviete gaida princi, līdz apprecēsies, vēlētājs vēlēšanu solījumu izpildi, līdz kalnā svilpēs vēzis!
  Politiķis ir melu meistars un attaisnojumu lielmeistars, un spējā saskrūvēt ir pasaules čempions!
  Politiķim ir tikai viena iespēja atstāt pirmo iespaidu, un pastāvīga iespēja sabojāt!
  Politiķis zina, ka divi reiz divi ir četri, bet viņš cenšas pierādīt, ka, pievienojot viņam vēl divus terminus, jūs iegūsit visu pasauli!
  Politiķis grib lauvas varu un troni, bet spēka ziņā labākajā gadījumā ir gailis, un amata ziņā ir lapsa, kas rok bedri, lai iestādītu cūku!
  Vēlētājam jābūt ar tērauda nerviem, lai nerūsētu no politiķa verbālā lietus!
  Vieglāk ticēt, ka debesis nokritīs zemē, nekā tam, ka diktators ir pelnījis tikt paaugstināts līdz debesīm!
  Politiķis vienmēr gatavs kā lakstīgala gāzt solījumus, bet izpildīt solījumu, kad vēzis kalnā svilpo!
  Kāpēc ir tik grūti pildīt vēlēšanu solījumus - vali ar acīm var ēst, bet liela karote saplēs muti!
  Var darīt visu, ko velk iztēle, ja tie nav saprātīgas izdomas atņemta politiķa solījumi!
  Politiķis ir gatavs pārdot savu dvēseli Velnam varas dēļ, bet sātans nepērk to, kas nav ne santīma vērts un nonāk viņa rokās par velti!
  Politiķis nevar kļūt par Dievu, bet spēja viņu sašķobīt ir pats sātans!
  Vēlētājs grib tīrību politikā, lai ēstu gaļu, bet no netīra politiķa dabū tikai vienu - stādītu cūku!
  Pavāram-politiķim ir viens garnīrs - nūdeles ausīm un viena veida gaļa - likt cūkgaļu, trešajā bedrītē no virtuļa ar medu solījumu no daiļrunības strauta, un noslēgumā bērzu putra un siers peļu slazdā. !
  Politiķis ir pavārs, kurš saldām runām gatavo neēdamus ēdienus, lai pašam vēlētāju būtu vieglāk norīt!
  Politiķis ir pavārs, kurš dāsni baro vēlētāju ar runu medu, bet pat medus ir rūgts, ja tajā noslīkst!
  Ja diktators ar viltīgu mīnu ir atiestatījis savus nosacījumus uz nulli, tas nozīmē, ka vēlētājs atkal ir saņēmis bastu!
  Karotājs vienmēr cīnās par taisnīgu lietu, kamēr politiķis visas trofejas nes pa kreisi!
  Karotājs šauj ar kreiso roku taisnas lietas labā, politiķis ar mēli visus sasniegumus ņem pa kreisi!
  Karš ir pretstats mīlestības okeānam, bet tam ir nepieciešama arī asins strūklaka!
  Karotājs nav Dievs spēkā, bet eņģelis cēlumā!
  Karavīram ir dzelzs ķivere, tērauda bajone, zelta sirds, bet politiķis viņu nenovērtē ne par santīmu!
  Karavīrus nereti dzen uz kaušanu kā aitas, bet sirdī viņi ir lauvas, un politiķis, kurš rūc kā lauva, ir tipiska aita!
  Karavīrs var arī baidīties no nāves, bet tomēr vairāk baidās no negoda, un politiķis kratās par dzīvību, bet godu jau sen zaudējis!
  Karavīri, uzvarējuši ienaidnieku, svin uzvaru, politiķis, apmānījis vēlētāju, svin gļēvuli!
  Puika var būt labs karotājs, bet politiķis nekad neizaugs, lai būtu atbildīgs vēlētāju priekšā!
  Labāk esi baskāju puika, nekā ļaut politiķiem apvilkt kurpes un nozagt jaunību!
  Meitene ir lielisks zieds, kas var novīst, bet nekad nezaudē savu smaržu, politiķis ir mēslu kaudze, viņš var uzkāpt tronī, bet tas tikai smirdēs vēl vairāk!
  Karavīrs ir īsts vīrietis, politiķis ir kašķīga sieviete biksēs!
  Karavīram ir cēls niknums kā lauvas rēciens, un politiķim ir zemiska histērija, vārds ir auna blēšana!
  Karavīram reti ir brīva diena, bet politiķim ir septiņas piektdienas nedēļā, un viņa vēlētāji pirmdien svin dzimšanas dienu!
  Karavīrs, pakritis, taisa atspiešanos, politiķis vienmēr morāli krīt un iespiežas kabatā!
  Karavīrs dažreiz ir spiests iziet cauri dubļiem, paliekot par vīrieti, un politiķis tīrā drēbēs un apliets ar odekolonu paliek cūka!
  Karavīrs dod godu un paliek ar godu, politiķis ieslidina cūku un paliek cūka!
  Karavīram pogas rindā, politiķim kā kuilim dibens!
  Karavīru ausis drosmīgi bērni, un sūtīt politiķus uz psihiatriskajām slimnīcām!
  Cilvēks esot cēlies no pērtiķa, bet politiķim uzreiz skaidrs un palicis cūka!
  Darbaspēks no pērtiķa izveidoja cilvēku, un slepenā cīņa pārvērta politiku par lapsas un cūkas maisījumu!
  Strādnieks smagi strādā un reizēm lieto alkoholu, politiķis cūcīgs un vienmēr vemj verbālu caureju!
  Karavīrs aug no kaujas uz kauju, politiķis no vienas vēlēšanu kampaņas uz otru, arvien vairāk pārtop par padauzu!
  Karavīra acis deg cīnītāja jauneklīgajā sajūsmā, politiķa cepure deg kā zaglim, no izdeguša ciniķa vienaldzības!
  Karavīram ir izvēle: lāde krustos vai galva krūmos, savukārt politiķim vēlēšanās ir tikai ar centieniem, vēlētājiem un kāpostgalvām aizsērējuši krusti!
  Karavīrs pat mazā augumā ar milzu drosmi, politiķis pat ar augstu amatu - pigmeja sirdsapziņa!
  Karavīrs par varoņdarbu vēlas dāvanā sievietes ķermeni, un politiķis nepelnīti noliek visu valsti uz vēzi!
  Karavīram vienmēr ir laiks un vieta varoņdarbam, bet ne vienmēr to izdodas paveikt, politiķim nemitīgās laika grūtībās noteikti būs laiks uzlikt cūku uz galvas!
  Politiķis ir vienīgais bezspārnu radījums dabā, kas visiem sūd pa galvu!
  Katrs skolēns zina, ka divreiz divi ir četri, tikai politiķi skaitļu reizināšanas vietā ražo nemitīgu dalījumu kabatā!
  Karavīrs mācās, taisot pumpas, politiķis mēģina pieradināt vēlētājus pie domas, ka var uzplaukt, ja sit pa īkšķiem!
  Katrs karavīrs ir cīnītājs, atšķirība ir tikai līmenī, katrs politiķis ir prostitūta, atšķirība ir tikai sutenera pakāpē!
  Karavīrs daļēji ir bende, jo viņš arī lej asinis, politiķis ir pilnīgs nelietis, jo viņam pil smadzenes!
  Ja ģenerāli aicina uz kāzām, tad karavīrs saņem uzaicinājumu glābt Dzimteni, lai kāzas tiek spēlētas brīvā valstī!
  . NODAĻA #5
  Pēdējā lielākā karaspēka koncentrācija bija imperatora gvarde. Tie ir atlasīti samuraji Mikado dzīvesvietā. Tieši viņiem stājās bērnu triumvirāta karotāji.
  Viņi gribēja vienreiz un uz visiem laikiem izbeigt japāņu draudus!
  Mūžīgais zēns Roburs ar kailajiem savu bērnu kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un dauzīja uzlecošās saules zemes karotāju nāvējošo iznīcināšanas un dedzināšanas spēku.
  Roburs izteica zobus un dziedāja:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē,
  Un mērcēties tualetē!
  Albīna smejoties atzīmēja, atlaidusi savus bērnišķīgos ilkņus un dziedot:
  - Viens divi trīs! Iznīcini visus ienaidniekus!
  Un meitene spaidīs kursorsviras pogas ar plikām, noslīpētām kājām. Viņa ir vienkārši hiperkarotāja.
  Alvīna sita samuraju ar savu kailo, graciozo, rozā papēdi un iesaucās:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Albīna ar skeptisku smaidu atzīmēja:
  - Vai tas būs lieliski? Un ko nozīmē mūsu māte?
  Alvīna izcēla zobus un atbildēja:
  - Ilgu laiku saprast enerģisku māti - saprast meitenes ar prātu!
  Un atkal sadedzināsim un ieraudzīsim sargu. Un viņa to darīja ļoti dedzīgi.
  Roburs tikmēr norādīja uz ienaidnieka ieročiem ar savām plikajām, bērnišķīgajām, iedegušajām kājām un domāja par dzīves jēgu.
  Katram cilvēkam dzīvē ir sava misija. Un jūs nevarat iebilst pret to. Piemēram, viņš Roburs veica vislielākos atklājumus tehnoloģijās, un viņam tas izdevās. Un tagad mums ir jāiepriecina cilvēce ar mūsu pašu diktatūru. Un tā ir viņa galvenā misija.
  Un Roburs, sasmalcinot japāņus, dziedāja:
  - Šeit nāk misija, un tad Krievija Nikolaja vietā ievēlēs mani!
  Un tik daudz mirušo japāņu. Tikai veselas līķu kaudzes. Imperatora aizsargu pulki, kuriem bija neprāts sazināties ar Krieviju, mirst. Taču, ja nu vienīgi ar carisko Krieviju, tad tā ir tikai puse no nepatikšanām, un te Robura tehniskais ģēnijs ir pret viņu. Un tā ir patiešām liela problēma.
  Roburs atkal sāka skaļi izteikt spārnotus aforismus, kas viegli izbēga no viņa bērnišķīgās mēles;
  Nožēlojošs dēmons ir labāks par kritušu eņģeli!
  Labākais veids, kā panākt taisnību, ir sodīt visus!
  Katram dārzenim savs laiks, un sunim ir ķēde pusdienās un pavada vakariņās!
  Gudrā galva pavēl, bet veiklie pirksti satver. Viens nav iespējams bez otra - prāts bez ķermeņa, kā dvēsele bez miesas!
  Ne vienmēr gudrs tronī, bet vienmēr ar karali galvā!
  Pat nespļausi par savu pagātni, ja nevēlies nākotnē nonākt vemšanas okeānā!
  Pat mazākais reāls labais darbs atsvērs visgigantiskākos sapņus un projektus!
  Pēdējais muļķis ir spējīgs nogalināt, bet patiesais pirmais ģēnijs spēj augšāmcelties!
  Cilvēce vai nu attīstīsies līdz Visvarenajai Dievībai, vai arī nogrims pērtiķu postā, taču noturēties vienā līmenī ir tikpat neiespējami kā stāvēt uz monētas malas zemestrīces laikā!
  Labāk vienreiz cirst ar zobenu, nekā tūkstošreiz draudēt ar ķieģeli!
  Ja vēlaties būt laimīgs, precieties labi; ja vēlaties iegūt gudrību, precieties neveiksmīgi!
  Laulība, kas ir brāķis, kad līgavaiņa rokas ir uzasinātas par kaut ko tādu, kas līgavai nedos gandarījumu!
  Pat bērns var nogalināt, bet augšāmcelšanai ir jānobriest līdz demiurga līmenim!
  Lauva ir gaļēdājs zvēru karalis, bet visnāvējošākā ir lapsas viltība!
  Kad ēzelis kļuva par karali, lapsa iedomājās sevi par Dievu, bet pārējiem bija jāar kā ēzeļiem!
  Šahā ir stabili noteikumi, politikā ir spēle bez noteikumiem un nelikumībām!
  Šahs ir spēle lieliem prātiem pēc skaidriem noteikumiem, politika vispār nav spēle, milzīgiem neliešiem pēc neskaidriem jēdzieniem!
  Lielākais prāts ir bezspēcīgs, lai paskaidrotu pēdējam muļķim - kāpēc politika ir ārprāts!
  Riteņa izgudrošana ir liels atklājums cilvēces labā, bet politiķu spēja dzīt vēlētājus pa riņķiem ir lielākais lāsts!
  Gudram cilvēkam virve ir glābiņš, lai izkļūtu no aizas, muļķim tā ir cilpa, un drosme ir nelaime!
  Pūdu dūrei ir pieci pirksti, bet kas tos sit, tam nav pat sirdsapziņas!
  Visgrūtāk lētticīgam vēlētājam nokrist no politiķu solītajiem zelta kalniem!
  Jo augstāks ir politiķa solījumu zelta kalns, jo lielāka iespēja, ka vēlētājs pēc nolidošanas kaklu salauzīs!
  Dažkārt politiķis atbalsta vēlētāju - kā pakārts cilpas!
  Amatniecībā ir visu amatu meistari, bet politikā prasme ir viena valoda!
  Pat prasmīgākās rokas nevar visu salabot, bet neveikli politiķi ar mēlēm spēj visu salauzt!
  Stiprākais cilvēks ar rokām nepacels ne tonnu, bet politiķis ar mēli vāji nenolaidīs veselu valsti!
  Kobra šņāc, pirms izlaiž ķermenī indi, un politiķis izlien kā lakstīgala, saindējot dvēseli!
  Čūska caur ilkņiem izdala indi, politiķis izdala indi caur mēli, nogalinot daudz precīzāk!
  Patiesība dažreiz ir rūgta, bet viņa patiesības sāls ir dziedinoša, politiķis vienmēr ir salds, bet viņa medus izraisa vilšanās diabētu!
  Ir medus no politiķa mutes bez maizes, bet nav darba maizes bez patiesības sāls!
  Skatoties uz diktatoru, politika ir apskaužama, asinis liet ir garšīgāk nekā ievārījumu smērēt mutē!
  Diktators ir rūgts kā vērmele, bet patiesības sāls viņā ir tikai pavalstnieku aknās!
  Politiķim-demokrātam salda runa, politiķim diktatoram vispirms runa un tad galva nost no pleciem!
  Lai veidotu karjeru politikā, jāzina trīs noteikumi: klusēšana ir zelts, runai jābūt kā medus, sola trīs kastēs, ņem no vestibila trīs veidos!
  Politiķi saka vienu un dara ko citu, ar vienu izņēmumu - ar viņiem tiešām nebūs garlaicīgi!
  Kad vīrieti uzvelk kurpēs, viņš bankrotē, un, kad sieviete novelk kurpes, viņa vairo savu laimi!
  Ne katrs vīrietis pat var pretendēt uz eņģeļa vietu, bet katra sieviete jau ir potenciāla dieviete!
  Visbeidzot, apsardze tika pilnībā iznīcināta, un pils tika daļēji iznīcināta.
  Tagad mums jāpiespiež Mikado parakstīt beznosacījumu padošanos Krievijai un pēc tam rīkot referendumu par Japānas iekļaušanu Krievijas impērijā.
  Protams, tas ir vissvarīgākais...
  Meitenes uzvilka pagaidu bruņas un izkāpa no lidmašīnas.
  Neviens viņiem nepretojās.
  Mikado viņus gaidīja kopā ar ministriem. Ieraugot meitenes ar basām kājām, augstie darbinieki samulsa un nosarka.
  Albīna pavēlēja:
  - Uz ceļiem!
  Mikado un ministri paklausīgi nolaidās. Viņi drebēja no bailēm.
  Alvīne teica:
  "Tagad skūpstiet mūsu pēdas!"
  Un, lai būtu pārliecinošāk ar kabatas blasteri, viņa nogrieza divus imperatora miesassargus. Un tad viņa iemērca basās kājas asinīs, kas izlija no mirušajiem. Sekojot viņai, arī Albīna pārvērtās koši šķidrā krāsā.
  Pēc tam meitenes atstāja sarkanas, graciozas, nelielas pēdas no savām kājām.
  Imperators un ministri viņus paklausīgi skūpstīja. Un tas bija visspēcīgākais Japānas pazemojums.
  Tad, protams, jāparaksta uzlecošās saules zemes bezierunu nodošana.
  Albīns un Alvins bija spiesti parakstīt visu Ministru kabinetu.
  Un tad mikado atkal nometies ceļos un skūpstīja mūžīgo meiteņu kailās, asiņainās zoles.
  Tātad notika Japānas okupācija un pilnīga uzvara.
  Bet pagaidām jāgaida Krievijas karaspēka ierašanās. Jebkurā gadījumā pa radio tika paziņots, ka Japāna kapitulēsies.
  Roburs bija ļoti apmierināts, un mūžīgais zēns iesaucās:
  - Es uzvarēju veselu impēriju!
  Un viņš izplūda smieklos... Bija bīstami pamest kaujas mašīnu, bet garlaicīgi sēdēt vienam.
  Un mūžīgais zēns, kurš saņēma dāvanā nemirstību, nolēma turpināt spārnoto teicienu krājumu;
  Lai priecātos par uzvaru un neapraudātu sakāves rūgtumu, vajag centības sviedrus un talanta dzirksti!
  Karavīrs sirdī jūt, kad doties uzbrukumā, un politiķis, kurš jau sen ir aknās, sūta uz kaušanu!
  Karavīru dažkārt apciemo šaubas par pavēlniecības kompetenci, bet politiķis, bez šaubām, nav kompetents, ka prasmēs melot!
  Karavīrs ir ērgļa dēls, kurš knābj pretinieku un plīvo debesīs, politiķis ir lapsas dēls, kas sūd pa galvu un cūkas malā!
  Cīņā drosminieki viņu sakāva pirms cīņas sākuma, gļēvulis zaudēja, neieejot kaujā, politiķis krāpās vēl pirms trofeju dalīšanas!
  Cīņā spēki vienmēr ir nevienlīdzīgi, kāds ir stiprāks, kāds vājāks, un visi vienādi labi spēlē politiku!
  Kaujā karavīrs skricelē no ložmetēja, un politiķis aizmugurē bungo ar mēli bez rezultātiem!
  Karavīrs nav jāstimulē uz varoņdarbu - viņš vienmēr ir gatavs, un politiķis kuru katru brīdi sašķobīs!
  Karavīram kā kaķim ir deviņas dzīvības, un politiķim kā ellē ir miljons masku!
  Karavīrs, pat ja viņš ir fiziski slims, ir garīgi vesels, un politiķis vienmēr ir apsēsts ar sāpīgu vēlmi pieskrūvēt vēlētāju!
  Roboti nevar saslimt, īsti kareivji nepadodas, un politiķi pēc dabas nevar nepievilt!
  Karotājs ir trīs reizes karotājs, politiķis ir miljons reižu cūka!
  Karavīrs pirmām kārtām ir cilvēks, otrkārt karotājs, politiķis ir cūka pirmajā pakāpē, bet lapsa otrajā!
  Sieviete ar basām kājām var apdzīt jebkuru apavu vīrieti, viņai viegli ir kājas bez apaviem, grūti dzīvot bez smadzenēm!
  Sieviete nekautrējas plātīties ar pliku papēdi, daudz sliktāk ir, ja vīrietis tevi apāva un norauj trīs ādas!
  Politiķis var grūstīties kā tanks, bet bruņas ir kā verbālās caurejas ķīselis!
  Karavīrs var dabūt utis gājienā, bet politiķis, kas ir aizmugurē, jau ir mēslu utis pēc aicinājuma un pat cūkas visu laiku!
  Politiķis ir tā aita, no kuras nedabūsi vilnu par filca zābakiem, bet pats šļakstīsi kāpostu zupu ar bastu kurpēm!
  Cūka dod cilvēkiem gaļu un speķi, un cūku politiķis tikai karina nūdeles ausīs un liek sieru peļu slazdā!
  Politiķa runa ir pamatīga putra un solījumu midzenis, un tai mazliet siera no peļu slazda, tāds ēdiens rada tikai vilšanās čūlu!
  Karavīrs mīl sievietes un Dzimteni, pats politiķis ir kā kaprīza sieviete un mīl varu pār Dzimteni!
  Karavīrs vēlas paveikt varoņdarbu un kļūt par varoni, politiķis vienmēr atrod iespēju izdarīt nelietību un saņemt atlīdzību!
  Ja karavīrs zvaigznes neskaita, tad agri vai vēlu nopelnīs uz plecu siksnām, bet politiķis, uzskatot sevi par zvaigzni, pat krustu uz kapa nebija pelnījis!
  Karavīrs ne vienmēr atrod vietu zem saules, bet viņa dvēsele ir gaiša, politiķis dažreiz ieņem gaismekļa vietu, bet pats velns ir garā!
  Karavīrs meklē slavu un grib izdzīvot, politiķis jau atradis kaunu un grib dzīvot pa lielam!
  Karavīrs sveicina un paliek ar godu, politiķis noslīd cūku, un pats paliek plēkšņa kuilis!
  Karavīra dienests neļauj pieaudzēt vēderu, bet, pazaudējis vēderu, karotājs cilvēku sirdīs iegūst nemirstību, bet politiķis, vēderu apstrādājis, paliek tikai aknās!
  Karavīrs nežēloja vēderu un nav vēdera, ka ir meiteņu mīlēts, politiķis krata aiz vēdera un sastrādāja mamutu, un par to mūs ienīst vēlētāji!
  Baskājainā meitene ir laimīgāka par šarlatānu apāvušu vecenīti, solot mūžīgu jaunību un bagātību, bet jaunas ādas vietā viņi noplēsuši trīs ādas!
  Karavīrs vēl nav gluži ģenerālis, atjautībā un drosmē par viņu neatpaliek, politiķis nav gluži sātans, bet, lai darītu nelietību, viņam vēl ir ko pamācīties no velna!
  Kailais sieviešu papēdis ir apaļš un pavedinošs, kaili karaļi, ar kuriem mūsu priekšā parādās politiķi, kad maska tiek norauta, runā noapaļota, bet pretīga!
  Pilots nepiedzimst spārnots, viņš iegūst spārnus cīņā, politiķis nepiedzimst ar degunu, bet viņš bez grūtībām atstāj vēlētājus ar degunu!
  Karavīra prasme dzimst mokās, politiskā virtuozitāte rada mokas vēlētāju vidū!
  Karavīrs vēl nav saimnieks, bet mācās no kaujas uz kauju, politiķis vairs nav eņģelis, un viņš no vienas vēlēšanu kampaņas uz otru kļūst paviršs!
  Tas, kurš ir dzimis rāpot, nevar lidot, bet vergs no dzimšanas spēj pacelties tronī, ja viņam ir dzeņa izturība, pūces intelekts un ērgļa skats!
  Karā uzvar stiprākais, un vislielākais spēks ir viltībā, tāpēc lapsa vienmēr pārņems lauvu!
  Karavīrs to ņem ne tik daudz ar spēku, cik ar atjautību, smadzenes ir spēcīgākā ķermeņa daļa, lai gan tajās nav muskuļu, un mēle ir viskaitīgākā, lai gan aiz zobiem!
  Karavīrs savelk jostu, lai vieglāk skriet, politika liek vēlētājiem savilkt jostu, un viņi izklīst!
  Karavīram garīgi spārni un ērglis dvēselē, politiķim cūkas santīms garā un dvēsele sliktāka par cūku!
  Vīrieša mēle labprāt laiza sievietes pliku papēdi, bet stulbie vīrieši vēl labprātāk ļaujas ar mēli sasietiem politiķiem!
  Politiķiem ir garas mēles, bet ļoti īsas rokas, lai izpildītu solījumu par bezizmēra mutēm!
  Tie, kuriem ir intelekts, ir mušas, kas knābā uz politiķu medus runām, un tie, kuriem ir žurku kāre, peļu slazdā metas atbrīvot sieru!
  Politiķi reti ir muļķi, tieši otrādi, biežāk muļķi ir tie, kuri izsaka savu balsi kā sūdīgs politiķis, riskējot par to dabūt pa ausīm un palikt bez biksēm!
  - Politiķis pats ir kabatas zaglis, un kabatas vīrs, un kabatai nav dibena, bet viņš no tās var izvilkt tikai figu vēlētājiem!
  Iebrucējs mīda zemi ar zābakiem, un sieviete mīda vīrieti ar basām kājām, zeme sten no sāpēm, vīrietis sajūsmā vēdina!
  Karavīrs nevēlas slepkavot, bet savu pienākumu pilda apzinīgi, politiķis alkst asiņu, un viņam nav pat sirdsapziņas!
  Karavīrs nav kāmis, kam krāt krājumus, un nav gofers, ko slēpt, un nav žurka, kas grauztu pats, bet viņam patiesi ir lauvas zobi, kad viņš cīnās par taisnīgu lietu!
  Karavīrs ir kaujas vienība, politiķis ir tikai kaujinieciska nulle!
  Politiķis nav karavīrs vai karotājs, bet ļoti efektīvi nogalina ar garu mēli un norauj jumtu no eņģēm!
  Diktators arī griež skaidas no celmiem, izmantojot garu mēli, daiļrunības zāģi!
  Stiprākais kauls ir mēle, ja tā nav piesieta ar mēli!
  Ja politiķim ir mēle, tad viņš polemikā kaulus savāks!
  Politiķis joprojām ir tas auglis, nekad nav nobriedis, lai pabarotu vēlētājus, bet sapuvis no brīža, kad to izstāda vērtēšanai balsojot!
  Politiķis ir auglis, kas, izlejot daiļrunības sulu, pārvērš vēlētājus par dārzeni!
  Puslitra degvīna pudele ir nāvējošāka par duci hitleriem, tāpēc dzersim uz to, ka tikai alkohols nogalina krievus un mūs visus!
  Puika ar pliku papēdi izsit ienaidniekam zobus, pieaugušais, kurš ir politikā apvilkts, paliek bezzobains suns, kas gaudo uz mēnesi!
  Skaļa slava karavīram nenāk viegli, bet viņa ir gudra, bet politiķis šad un tad ieskrien skaļos bēdīgās slavas skandālos!
  Karavīrs ir gaismas karotājs, lai par kādu ideju viņš cīnītos, politiķis ir tumsas negantība, lai arī zem kāda karoga viņš stāvētu!
  Nav svarīgi, zem kāda karoga karavīrs atrodas, galvenais, lai viņa sirdī deg drosme, un politikā krāsas krāsai nav nozīmes, viņš būs gļēvs vēlētāja aknās!
  Karavīrs zem slikta karoga ir pelnījis lielāku cieņu nekā politiķis zem pareiziem saukļiem, bet neatkarīgi no bazāra, cūkas nolikšana!
  Komunisms ir paradīze, ko cilvēki pat uz zemes ceļ ar nejūtīgām rokām, bet cūku politiķi planētu pārvērš par elli, labo iznīcinot ar garām mēlēm!
  Karavīrs Tēvzemei vienmēr ir kalns, politiķis tikai bruģakmeni bremzē, viņa cūka ir cīnītāja urrā, lai par daudz nesačīkst!
  Sieviete var klusībā būt laba karavīra, bet politiķe pat biksēs ir nejauka, runīga sieviete!
  Politiķiem ir garas mēles un bezgalīgas ambīcijas, bet, lai sagrābtu Zemi, rokas ir īsas, un prāta vēl mazāk!
  Nevajag lielīties ar tērauda tehnoloģijām, ja tev ir gars kā ķīselis, tad mežoņi gļēvulim iedeva nūju ar nūju gan debesīs, gan virs zemes!
  Politiķis, maļ blēņas, no kurām nav milti maizei, bet cietie milti, ar nūdelēm vēlētājiem uz ausīm!
  Karavīrs ir bruņinieks, kurš cīnās ar pūķi, bet šis pūķis patiesībā atrodas aizmugurē un viņam ir nevis septiņas galvas, bet miljons masku un neskaitāms cūku purnu skaits!
  Karavīram, lai nekļūtu par noplūktu vistu, ir jābūt zoss, politiķim, lai vēlētājus ceptu uz šašlikas, ar prieku mīzīsies, nevis biedriski!
  Karavīri ir tikai puikas, bet viņi aug no kaujas kaujā, politiķi, neatkarīgi no vecuma, no vienas vēlēšanu kampaņas uz otru krīt vēl lielākā vājprātā!
  Karavīrs var būt bezbārdas, bet krāšņs karotājs un politiķis jebkurā situācijā nevar neatstāt asti!
  Puika sapņo kļūt par ērgļu karotāju, bet nav skaidrs, no kurienes politiķi-cūkas rodas tik netīri, ka ir pretīgi par viņiem pat sapņot!
  Dzimis cīnītājs puika labāk skriet basām kājām pa sniegu, nekā ļauties, lai viņu apvelk ar politiku un pārvērstu par filca zābaku!
  Kaila sieviete nav noplūkta vista, viņa novilks jebkura vīrieša bikses un pat augstprātīgu valdnieku pārvērtīs par kailu karali!
  Puika izaug par karavīru, un kurš gan bija politiķis jaunībā, ja no viņa izauga tik liela cūka?
  Prostitūta ir godīga pret klientiem - nauda apmaiņā pret prieku, un politiķis ir pilnīgs melis, balsis un nodokļi apmaiņā pret tīru vilšanos!
  Politiķis ir ļoti dārga palaistuve, no kuras ne tikai riskē iegūt smadzeņu sifilisu, bet arī cūku kabatā!
  Politiķis ir tāda padauza, ka tā vietā, lai novilktu drēbes, viņš vēlētājiem norauj trīs ādas un inficē, caur TV!
  Divreiz vienā upē neiekāpsi, bet pastāvīgi cūcīgs nelietis var tikt pārvēlēts pārdesmit reizes!
  Dzīvniekiem un bērniem negaršo ēdiens bez sāls, bet kāpēc pieaugušie krīt uz patiesības sāls atņemto politiķu saldajām runām!
  Patiesības sāls ir rūgta, bet ar dziedinošu spēku, politiķa runa ir salda, bet izraisa prāta diabētu!
  Cilvēks negrib būt bandinieks, bet karjera armijā sākas ar ierindniekiem, politiķis nevēlas spēlēt pēc noteikumiem, un viņš savu karjeru politikā vada ar nelikumībām!
  Politiķis, kurš apvaino gejus, pats ir liels ēzelis, un viņam nav vīrišķības!
  Karavīrs divreiz nemirs, bet politiķis trīsreiz nodos un miljons reižu pievils!
  Divas nāves nenotiek, un ar basām kājām nevar novilkt zābakus, bet politiķiem visu laiku izdodas nogalināt un noplēst trīs ādas!
  Meitene nebaidās basām kājām skriet sniegā, baidās, ka līgavainis neizrādītos stulbs filca zābaks, līdz ausīm apauts!
  Karavīrs karā kļūst arvien jaunāks un nobriedis reizē, politiķis slepenā cīņā, noveco un nobriest, tajā pašā laikā grimstot meža zvēra līmenī!
  Karavīrs ir ierindnieks un kļūst par profesionāli karā, politiķis nezina termiņus un profesionālis uzvaras piešķiršanā!
  Karavīram ir jābūt kramam, bet sirdī nevajag pārvērsties par akmeni, politiķim jau sen sirds vietā ir akmens, bet ir gumijas cietība!
  Labs karavīrs kaujā ir kā Velns - ka vajag dzēst uguni, prasmīgs politiķis nelietībā ir pats sātans, un solījumu pildīšana ir tipiska šļūtene!
  Karavīrs var iet bojā kaujas laukā, bet tas ir labāk, nekā miera laikā tikt nogalinātam zem saldu melu straumes no politiķu mutēm!
  Kas piedzims par karotāju, tas mirs kā varonis, kurš kļūs par politiķi, tas jau ir miris nelietis un staigājošs līķis!
  Politika ir tad, kad saka vienu, domā citu, dara trešo, izrādās, ceturto, bet tā tomēr iet uz sāniem un paliek riebums aknās!
  Politikā brāļu nav, bet nabagu radu daudz, nav pasaku prinču, bet pliko karaļu pārmērība, patiesības nav pat uz mirkli, bet melu pietiks ne vienam vien paaudze!
  Mīlestība nāk, kad negaidi, politiķi turas, kad nezvani!
  Mīlestībai pakļaujas visi vecumi, politiķi var tikt galā ar visu nelietību!
  Politiķis ir briesmonis, kas izliekas par glītu vīrieti, taču neviena grezna munīcija nespēj noslēpt cūkas santīmu un vilka ilkņus!
  Karavīrs arī ir sava veida briesmonis, jo viņš nogalina kaujas laukā, bet atšķirībā no politiķa ir līdzvērtīgs, bet vēlētājs vienmēr zaudē!
  Sieviete vēlas mīlestību un laimi sev un savai ģimenei, politiķis primāri interesējas izlutināt citus, un ir apsēsts ar naudas mīlestību!
  Sieviete ir kā roze: pievilcīgs aromāts, spilgts izskats, asi ērkšķi, un kā izskatās politiķis, pārsteidzošs ar smaku, nožēlojamu izskatu un kaktusa kodīgumu?
  Sieviete ir skaistuma un tīrības iemiesojums, lai arī ne vienmēr ideāls, bet politiķe vienmēr būs zemiskuma un neglītuma etalons!
  Baskājains puika nerīkojas slikti un neiekāpj kabatā tik bieži, cik politiķis izdara šķebinošas lietas un iebāž cūku!
  Bērnam patīk spēlēties ar ieročiem, bet viņš ir šarms, politiķis mīl tos grabināt, bet baiļu vietā iedveš riebumu un smieklus!
  Cilvēks cēlies, kā saka zinātnieki, no pērtiķa, politiķa, lai gan tipiskam primātam, īpaši veiksmīgiem cilvēkiem, ir attiecības ar šakāli!
  Cilvēkam ir Dievišķa radošā daba, bet politiķi sit krustā, ka viņi pēc dabas ir tikai velniņi un rada haosu!
  Politiķis ir Velns miesā, tikai nevis elles kungs, bet gan pazemes pasaules radītājs uz Zemes, kurā velni iziet no kontroles un rada haosu!
  Karavīrs ir Dieva un laika tiesnesis, politiķis ir nelietis bez tiesas, un viņa nelikumības nezina laika ierobežojumus!
  Karavīrs nemeklē mieru, un vētra arī nelūdz, politiķis apglabās savus varoņdarbus, parazīts ļoti skaudīgs!
  Karavīrs dažkārt ir karotājs neviļus, un viņš negrib nogalināt, bet pilda svētu pienākumu pret Tēvzemi, savukārt politiķis ir brīvprātīgs nodevējs, kuram patīk cūkoties, nevis pildīt saistības pret vēlētājiem!
  Karavīrs kaujās risina mīklas, politiķis veido viltīgas kombinācijas, mierīgi lietu atrisināt nevar!
  Politiķis ir tāds ģenerālis, ka epalešu vietā uzvelk nejēgas kārts plecu siksnas, lai gan pats taču ir lapsa!
  Karavīrs prot spēlēt kārtis, bet politiķis sešinieku epauletus nēsā arī nespēlējot!
  Karavīrs ir diezgan foršs cīnītājs, kad tiek galā ar galvu, politiķis ir cūka, no ērgļa dabūs zvirbuli!
  Karavīrs zina, kas ir bailes, bet pārvar sevi, politiķis zina, kas ir gods, bet pārvērš to sev!
  Ja sieviete nebaidās plātīties ar plikām kājām, neļauj sevi uzvilkt zābakos, tad viņa ir dzimusi kreklā!
  Kreklā piedzima karotājs, kurš neļaus sev novilkt trīs ādas!
  Sieviete, nekautrējies staigāt basām kājām, baidies būt zem filca zābaka papēža!
  Ja nevēlies norīt asmeņa malu, tad iegūsti asu prātu un tērauda izturību!
  Muļķa zobena smaile var caurdurt ķermeni, bet tikai asais gudra vārds var patiesi iesist sirdī!
  Karavīrs ir velns, kuram ir tīra sirds, politiķis apgalvo, ka ir Dievs, bet ir piepildīts ar netīrām domām!
  Nekaunieties sievietei par savu kailumu, meklējot vīriešu kārtas princi, kauns precēties ar kailu karali!
  Kreklā dzimusi sieviete, kura ar pliko kāju palīdzību vīrietim noplēš trīs ādas!
  Sieviete, kas dzimusi kreklā ar kailu miesu, uzvelk vīrieti, pat ja viņš nav pilns zābaks!
  Sievietei svarīgāk ir piedzimt kreklā, nevis saņemt greznu kleitu no kaila karaļa!
  Labāk sievietei iet kailai, nekā ļaut sev noplēst trīs ādas ar pilnu filca zābaku, labāk basām kājām nekā apvilkt ar strupu zābaku!
  Ja basām kājām sieviete, atkailinot krūtis, lauž aplausus, nevis apvaino un svilpj, tad viņa ir dzimusi kreklā un neļaus sevi apčubināt!
  Sieviešu vājības pārvēršas pievilcīgā spēkā, un, ja vīrietis izrādīs vājumu, tad viņš tiks iegrūsts impotences purvā!
  Sievietei ir jāspēj piedot, ja viņa vēlas būt veiksmīga, ja vīrietis vēlas kaut ko sasniegt, viņam nevajadzētu sevi atdot!
  Ērgļa vieta tiek dota tam, kurš prot izliet kā lakstīgala un neskaita kraukļus!
  Tas, kurš skaita daudz vārnu, ir pilnīgi bez spārniem un bez knābja!
  Kas par zeltu pārdos Dzimteni, tas nav ne santīma vērts un tiks noklāts ar nodevības rūsu zem cēlmetāla!
  Aplaupot pēcnācējus, jūs bankrotēsit tukšumā, jo viss noslīks pagātnes noziegumu bezdibenīgajā virpulī!
  Karavīram jābūt gudram kā pūcei, drosmīgam kā ērglim un kaujā nedrīkst skaitīt vārnas, lai viņu nenoplūktu vista!
  Nav svarīgi, kad ir maz gadu, pilnīga katastrofa, kad nepietiek prāta un atjautības jebkurā vecumā!
  Zēns vēlas būt karavīrs un doties karā, lai kļūtu par varoni, politiķis vēlas būt komandieris, sēdēt aizmugurē un izdarīt nelietību!
  Karavīrs grib putru ar gaļu, bet no komandieriem dabū bērzu putru un no politiķiem iedēstītu puvušu cūku!
  Cīņā jums ir nepieciešams ne tikai ass bajone un tērauda zobens, bet arī ass prāts un tērauda nervi ar izgudrotāja zelta rokām!
  Tautai vajag nevis monarhu tronī, bet caru galvā, nevis politiķu sudraba runu, bet sudraba rubļus makā!
  Prāts un drosme, tāpat kā vīrs un sieva, dzemdē uzvaru tikai pa pāriem, un jebkura veiksmes krustmāte - veiksme, nepavisam nebūs trešā!
  Jaunība ir zaļa, bet salda, vecums ir rūgts un sapelējis, un sieviete ir kā muša uz saldumu, slimība ir kā zizlis vecumdienām!
  Labāk būt jaunam vēlētājam nekā vecam politiķim;
  Jaunībā par jebkuru biznesu var strīdēties, bet vecumdienās un dīkdienībā beidziet!
  Jaunībā ir vairāk prieka no darba nekā no slinkuma vecumdienās, tāpēc dzersim par to, ka jaunība nebeidzas bez darba!
  Meitene ir laba jaunībā, karote ir vakariņās, un politiķis ir kapā!
  Puikas ar plikiem papēžiem ir laimīgāki par pieaugušajiem, no kuriem politiķi norāva trīs ādas un pamatīgi apāvēja līdz ausīm!
  Kamēr Roburs to sacerēja, meitenes ieradās ar oficiālu Japānas padošanās dokumentu. Tā beidzās krāšņais karš. Taču priekšā Rommelam joprojām ir daudz dažādu lietu un problēmu. Katrā ziņā viņi trīs uzvarēja spēku, kas nebūt nebija vājš.
  Albīna smaidot jautāja Roburam:
  - Un kuru mēs tagad iznīcināsim?
  Mūžīgais zēns paraustīja plecus un ieteica:
  - Varbūt līdzsvara nolūkos paņemsim Krieviju?
  Alvīne gluži loģiski iebilda:
  - Tad mums nebija jēgas iznīcināt Japānu! Un, ja esam mainījuši spēku samērus, tad jāturas!
  Roburs iespieda savu kailo, bērnišķīgo kāju un paziņoja:
  - Bet redziet, mums ir pilnīgi iespējams iekarot visu pasauli! Mēs vienkārši parādījām spēku!
  Albīna tam piekrita:
  - Jā, viņi parādīja! Bet bez spēka jāparāda arī gudrība!
  Mūžīgais zēns domāja. Nogalināt simtiem tūkstošu cilvēku nav labi. Bet jums joprojām ir jāsaņem vara pār pasauli. Bet kā to izdarīt, nenogalinot miljoniem karavīru un virsnieku? Turklāt tajā pašā laikā bija nepieciešams apspiest nemiernieku nemierus, ja tas notiek. Šeit jau var kļūt asiņains kā neviens cits cilvēces vēsturē.
  Taču Robura prātā iešāvās prātā doma:
  - Ir jārada telepātiskais aparāts, kas dotu mentālas komandas visai cilvēcei. Kaut kas līdzīgs hipnozei ar radioviļņu palīdzību, un tad mēs faktiski kontrolēsim visu Visumu.
  Albīna tam piekrita:
  - Mums ir nepieciešami īpaši graviomagnētiskie hipnozes viļņi. Un tad mēs acumirklī pārvarēsim jebkuru šķērsli un pakļausim visu pasauli! Un visas tautas dejos mūsu vadībā un izpildīs visas pavēles!
  Alvīna piebilda, izpletusi zobus:
  - Un tas būs ārkārtīgi forši!
  Un terminatora meitene uzspieda savu kailo, noslīpēto kāju.
  Zēns Roburs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Mēs izstrādāsim līdzīgu aparātu un viegli pakļausim visus bez izņēmuma. Un tad pār pasauli būs absolūta vara!
  Albīna ķiķināja un dziedāja:
  - Cilvēki mirst par metālu, par metālu,
  Robur valdīs šovu! Valdiet rezultātu!
  Alvīna tam piekrita, piemiedzot savam partnerim:
  - Mūsu spēks, tāpat kā Svētās Trīsvienības spēks, būs mūžīgi! Un ne tikai mūžīgi, bet arī cilvēcīgi!
  Albīna tam piekrita:
  - Kad roka ir stingra un mērķi cilvēciski, cilvēkam tu kļūsti Visvarenais!
  Roburs pamāja ar galvu un ar savu pliku, apaļo, bērnišķīgo papēdi nospieda pogu, pacēla aparātu un dziedāja:
  Tas, kuram ir atņemta sirds un dvēsele,
  Tiks saspiesti uzreiz ar laipnību!
  Meitenes korī pilnā balsī iesaucās:
  Aukstais aprēķins kalpo mums kā vēlme -
  Ienaidnieki, ko sakaut, labi, bet līdzekļi neskaitās!
  
  ELF BIFA SUPERAS PIEDZĪVOJUMI
  Elfs Bifs, ceļojot pa dažādām pasaulēm, nokļuva Otrajā pasaules karā. Un, protams, viņš nolēma palīdzēt vāciešiem, tāpēc arī bija gaišmatains un izskatīgs. Turklāt Bifu piesaistīja arī tas, ka nacisti bija par pārcilvēku un pret kristietību. Tāpēc viņš pievienojās Luftwaffe un kļuva par pilotu. Un tā kā elfi ir daudz ātrāki, spēcīgāki un daudzkārt pārāki reaģē uz cilvēkiem, un viņiem pat piemīt aizsargājoša maģija, Bifs sāka gūt vārtus ļoti ātri.
  Viņa cīnītājs, pateicoties maģijai, kļuva neievainojams. Un katrs gaisa pistoles šāviņš precīzi trāpīja mērķī.
  Nu likās, ka pat tik izcilam dūzim vienatnē nebūs lielas ietekmes uz kara gaitu.
  Taču Bifs, Vidusjūrā notriecis divsimt lidmašīnu, spēja notriekt arī pats Montgomeriju. Un tas jau ir nopietni. Nomira talantīgākais angļu ģenerālis. Bifs par Bruņinieka krustu saņēma Dzelzs krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bet viņš tik ātri krāja rēķinus, ka mēneša laikā viņam bija trīs simti notriektu lidmašīnu. Un 1942. gada 20. augustā Rommels uzsāka ofensīvu Aleksandrijas virzienā.
  Bez Montgomerija ar britiem viss nogāja greizi. Un viņi iekrita Rommela lamatās un tika nogalināti. Bifs šajā laikā nedēļas laikā notrieca vairāk nekā divus simtus lidmašīnu un trāpīja arī zemes mērķos.
  Hitleram nebija laika rakstīt dekrētu par balvu. Bifs atkal saņēma par trīssimt notriektiem lidaparātiem: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par piecsimt lidmašīnām viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Rommela karaspēks ieņēma Ēģipti un nekavējoties ielauzās Irākā, kur izcēlās pret britiem vērsta sacelšanās. Vācieši ieņēma arī Kuveitu. Sarkanā armija uzbruka Rommela karaspēkam Irākā, taču tas izraisīja Turcijas iestāšanos karā pret PSRS. Kas padarīja situāciju ārkārtīgi sarežģītu. Un Staļins bija spiests pamest ofensīvu pie Staļingradas. Vācieši decembra sākumā varēja pārņemt visu pilsētu savā kontrolē. Un Paulus par to pat saņēma balvu.
  Sarkanā armija cīnījās ar turkiem un iegrima Aizkaukāzijā.
  Papildus fenomenālajam Bifam izcēlās arī Marseļa, strauji gūstot punktus, tostarp pateicoties padomju pilotiem. Marseļa saņēma arī Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem par četriem simtiem notriektu lidmašīnu.
  Un Bifam par septiņsimt piecdesmit notriektiem lidaparātiem tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un par tūkstoti - Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vācieši spēja noturēt savu fronti centrā un pat pārspēja mēģinājumu atbloķēt Ļeņingradu.
  Nedaudz vēlāk padomju karaspēks februārī mēģināja virzīties uz priekšu pie Staļingradas, taču vācieši bija gatavi un atvairīja visus uzbrukumus. Un Bifs un Marseļa nobiedēja padomju aviāciju un kļuva burtiski leģendāri dūži.
  Bet 30. maijā, kad ceļi izžuva un vācieši spēja izvilkt jaunus tankus Panther un Tiger, kā arī pašpiedziņas lielgabalu Ferdinand, sākās jauna nacistu ofensīva gar Volgu.
  Totāla kara pasludināšana Trešajā Reihā vairāk nekā divas reizes palielināja ieroču ražošanu. Turklāt Vācijas zemūdeņu flote ļoti nokaitināja ASV un Lielbritāniju, kā rezultātā bombardēšanas intensitāte manāmi samazinājās.
  Jā, un Vērmahta sauszemes spēku zaudējumi bija mazāki, un rūpnīcās izrādījās vairāk augsti kvalificētu darbinieku. Un tas arī ļāva vāciešiem izlaišanai pievienot ieročus un jo īpaši lidmašīnas. Un Focke-Wulf, ja to lieto pareizi, nemaz nav slikts.
  Un "Tīģeris" ir šoks un bijība Sarkanajai armijai. Vācieši kustībā spēja izlauzties cauri padomju aizsardzības līnijai.
  Nepatīkamākais bija tas, ka Sarkanajā armijā, kas nezināja uzvaras, morāle bija ārkārtīgi zema. Un daudzi karavīri padevās vai dezertēja. Padevēju skaits, tāpat kā pārbēdzēju, bija liels.
  Vērmahta cīņasspars iepriekš nebija nopietni salauzts bija augsts. Un debesīs vācieši pilnībā dominēja. ASV bija pasīvas, kamēr Lielbritānija cieta milzīgus zaudējumus.
  Turklāt tika saražots daudz vairāk lidaparātu nekā iepriekš.
  Bifs tik ātri uzkrāja kontus, ka viņam tika izgudrots jauns apbalvojums. Par diviem tūkstošiem lidmašīnu jaunais elfs tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un trīs tūkstošiem lidmašīnu - Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Līdz 1943. gada jūlijam vācieši sasniedza Kaspijas jūru un piegādāja skābekli padomju karaspēkam Kaukāzā. Un tad viņi turpināja ofensīvu gar krastu, gar līdzenumu.
  Augusta beigās viņi jau atradās Dagestānā un tuvojās Azerbaidžānas robežai.
  Pēc tam izvērtās sīva cīņa par Tbilisi. Un spēki bija ļoti nevienlīdzīgi.
  PSRS nepārprotami zaudēja cīņā par Kaukāzu. Septembrī Staļins centās izvirzīties centrā. Un viņa karaspēks atkal tur iestrēga. Panther-2 piedalījās kaujās.
  Šis auto izrādījās smags uz piecdesmit trīs tonnām, bet labāk aizsargāts īpaši pieres daļā: 100 milimetri un 60 sāni, un 900 zirgspēku dzinējs daudz ko kompensēja. Turklāt 88 mm lielgabals un 71 EL garais stobrs.
  Pret šādu tanku nav viegli pretoties. It īpaši, ja izmisušas meitenes cīnās.
  Gerda ar plikiem kāju pirkstiem šāva uz padomju mašīnu un čīkstēja:
  - Mēs esam labākie!
  Šarlote ar pliku papēdi sita trīsdesmit četrus un čīkstēja:
  - Trešais Reihs ir ar mums!
  Kristīna dauzīja padomju karaspēku un čivināja:
  - Es teicu, lai nedriftē!
  Magda ar kailajiem pirkstiem spārdīja kājas un teica:
  - Mēs esam augstākā klase!
  Protams, uzbrukums centrā tika atvairīts ar lieliem sarkanarmiešu zaudējumiem.
  Un rudenī un ziemā nacisti pabeidza Kaukāza sagrābšanu ... Pēc tam PSRS stāvoklis kļuva ārkārtīgi grūts.
  Un superpilots Beefs notrieca četrus tūkstošus lidmašīnu. Par ko apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Marseļa arī palielināja notriekto lidmašīnu skaitu līdz tūkstotim. Un saņēma arī apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un līdz pavasarim Bifs bija notriecis piecus tūkstošus lidmašīnu, saņēmis Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  1944. gada maijā nacisti uzsāka jaunu ofensīvu pret Krievijas pozīcijām. Sitieni tika veikti gan ziemeļos, apejot Ļeņingradu, gan pa Volgu, apejot Maskavu no dienvidiem. Un tas ir milzīgs uzbrukums. Iespraudiet dubultās knaibles.
  Sarkanā armija zaudēja lielu daļu no cīņas spara, taču joprojām bija spēcīga.
  Jaunie tanki T-34-85 un IS-2 bija progresīvāki un jaudīgāki nekā iepriekšējie. Parādījās arī jaudīgāks LA-7. Tiesa, tas tika ražots nelielos daudzumos. Bet Yak-3 nekad netika ražots. Un maija beigās vāciešiem jau ir tūkstotis jaunāko reaktīvo lidmašīnu ME-262 ar četriem 30 milimetru lielgabaliem. Un viņš ir ļoti iespaidīga jaunākā mašīna.
  Jā, un TA-152, kas aizstāja Focke-Wulf, nav slikts.
  Galvenie vācu tanki "Panther" -2 un "Tiger" -2. Pēdējam tankam ir 1000 zirgspēku dzinējs, un tas ir labs braukšanas veiktspējas ziņā. Tātad vāciešiem ir tehnika sērijā - liela iznīcinošā jauda. Lai gan joprojām nepilnīgi. Bet tiek gatavots seriāls E. Bet "Pele", piemēram, sevi ne pārāk labi parādīja.
  Un tā sākas kauja ... Vispirms vācieši ieņēma Saratovu, pēc tam Kuibiševu.
  Bifs notrieca sešus tūkstošus lidmašīnu un saņēma: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tad vācieši ieņēma arī Uļjanovsku. Un līdz vasaras beigām viņi ieņēma Kazaņu. Sarkanās armijas fronte sabruka.
  Līdz septembrim Beef bija notriecis septiņus tūkstošus lidmašīnu un saņēmis jaunu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Zvaigznes Lielo krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Un oktobrī vācieši izlauzās cauri no ziemeļiem un noslēdza gredzenu ap Maskavu.
  Pēc tam operācija sāka iznīcināt un sagraut Sarkano armiju.
  Decembrī Beef notrieca astoņus tūkstošus lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Zvaigznes Lielo krustu un zelta ozola lapu zobenus un dimantus.
  Un tieši Ziemassvētku dienā, 1044. gada 25. decembrī, Maskavas garnizons, par spīti Staļina kategoriskajai pavēlei, kapitulēja. Un feldmaršals Gots, kurš ieņēma galvaspilsētu, par to saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu.
  Taču, kamēr Staļins, aizbēdzis uz Sverdlovsku, vēlējās karu turpināt. Un sabiedrotajiem vēl bija cerība.
  Vācieši līdz šim bombardējuši tikai padomju Sibīriju. Viņi ieguva jaudīgus ar dzenskrūvi darbināmus Yu-488 un TA-400, kas plosījās kā viesuļvētra. Un viņi atnesa nāvi un iznīcību padomju pilsētām.
  Elfs Beefs turpināja cīnīties debesīs un piedalīties bombardēšanas reidos. Un viņa mašīna šad un tad darbojās, satriecot pretiniekus kolosāla iznīcinoša spēka straumes.
  1945. gada martā šī leģendārā elfa notriekto lidmašīnu skaits pārsniedza deviņus tūkstošus. Un viņš saņēma balvu: Bruņinieka krusta Zvaigznes Lielo krustu ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem. Un tas ir ļoti forši!
  Bet maijā vācieši virzās uz Urāliem. Viņu karaspēks strauji virzās uz priekšu. Sarkanā armija varonīgi cenšas noturēties. Bet viņa neko nevar izdarīt.
  Nacisti jau ir iemetuši kaujā jaunākos E sērijas tankus, un tiem tiešām ir gandrīz neiespējami pretoties.
  Īpaši pret E-100, kas ir necaurlaidīgs padomju ieročiem no visiem leņķiem. Un tā 128 mm lielgabals ir nāvējošs gandrīz visām bruņām.
  Un E-100 iedveš šausmas padomju karavīros. Turklāt dezertēšana ir endēmiska, tāpat kā padošanās. Un šī padošanās ir milzīga.
  Dažas divīzijas pat padodas orķestra skaņām. Un daži, gluži pretēji, cīnās līdz galam.
  Taču spēki ir nevienlīdzīgi, un jau jūnijā krita Sverdlovska un Čeļabinska. Un tad vācieši pārcēlās pāri Sibīrijai.
  Padomju pilsētas izmisīgi aizstāvējās. Īpaši Novosibirska, kur karoja pat bērni.
  Un Vidusāzijā sīvas cīņas ritēja pilnā sparā. Bet līdz 1945. gada septembrim lielākā daļa PSRS bija ieņemta. Bet oktobrī sala dēļ vācieši pārtrauca virzību Sibīrijā. Sakari bija pārāk izstiepti.
  Elfs Beefs notrieca desmit tūkstošus lidmašīnu un par to saņēma Bruņinieka krusta Lielā krusta Lielo zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tad debesīs vēl bija karš... Līdz 1046. gada maijam Bifam izdevās notriekt vēl tūkstoti lidaparātu un saņemt: Bruņinieka krusta Lielā krusta Lielo zvaigzni ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tad sākās jauna vācu ofensīva Tālajos Austrumos. Amerikas Savienotās Valstis un Lielbritānija faktiski izbeidza karu ar Trešo Reihu un cīnījās ar Japānu. Bet samurajs varonīgi izturēja. Un viņi parādīja kolosālu drosmi un varonību.
  Sarkanā armija bija novājināta, bet dažas rūpnīcas, kas tika evakuētas uz austrumiem, joprojām darbojās. Un viņi nogādāja frontē, ieskaitot lidmašīnas.
  Vācieši jau gandrīz gājienos virzījās uz priekšu, bet vienalga, līdz Vladivostokai sasniedza, viņiem vajadzēja vairākus mēnešus. Un novembra beigās, neskatoties uz salu, Fritz tomēr sasniedza Čukotku.
  Tātad pēdējās PSRS pilsētas krita.
  Elf Beef palielināja notriekto lidmašīnu skaitu līdz divpadsmit tūkstošiem un saņēma jaunu apbalvojumu: Bruņinieka krusta Lielā krusta Lielo zvaigzni ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem, kā arī aviācijas feldmaršala pakāpi. Un tas tiešām ir viņa kolosālais sasniegums.
  Tad PSRS tika okupēta. Bet Staļinu tomēr noķēra. Ar ASV Hitlers, kurš ieņēma lielas teritorijas, vairs necīnījās. Viņi sadalīja ietekmes sfēras. Trešais reihs saņēma Eiropu, pusi Āfrikas - ziemeļus un Francijas Beļģijas īpašumus. Kā arī Tuvie Austrumi un visa PSRS teritorija.
  Un viņam pietika... Japāna saglabāja savus īpašumus Ķīnā un daļēji ASV un Lielbritānijai nebija laika to atgūt no tās.
  Radās bipolāra pasaule. Trešais reihs uzplauka un attīstījās, vācieši pat lidoja uz Mēnesi tālajā 1957. gadā. Taču pēc Hitlera nāves 1960. gadā viņā izcēlās satricinājumi. Lai gan bija iespējams izvairīties no šķelšanās. Bet jaunais režīms kļuva liberālāks, un visi Trešā Reiha subjekti saņēma pilsonību.
  Un līdz ar to beidzās nacionālās nevienlīdzības laikmets.
  Trešais reihs un Japāna, no vienas puses, un ASV un Lielbritānija, no otras puses, sacentās savā starpā jau kosmosā, un norisinājās Saules sistēmas iekarošana.
  Lidojums uz Marsu 1974. gadā - pirmie ir vācieši, bet gadu vēlāk uz Venēru. Tātad jaunā pasaule savā veidā joprojām ir nekas. Un elfs Bims lidoja uz jaunām pasaulēm, meklējot piedzīvojumus un jaunas sajūtas.
  
  ČERČILAS VIETĀ KAMBERLAINA
  ANOTĀCIJA
  Tā vietā, lai Lielbritānijai sāktu bezjēdzīgu un nevajadzīgu un pat nāvējošu karu ar Vāciju, Čemberlens noslēdza mieru ar Trešo Reihu. Un tagad PSRS cīnās ar vērmahtu viens pret vienu un kara iznākums ir vēl neparedzamāks, turklāt cīņa ir daudz grūtāka nekā reālajā vēsturē.
  . NODAĻA #1
  Čemberlenam, neatkāpjoties, izdevās noslēgt mieru ar Trešo Reihu. Hitlera nosacījumi bija diezgan mēreni. Lielbritānija atzina visus nacistu iekarojumus, taču pati necieta teritoriālos zaudējumus. Vienīgais, ka briti atdeva Namībiju vāciešiem. Kopumā nacisti garantēja Lielbritānijas koloniālās impērijas neaizskaramību.
  Arī Hitlers dabūja brīvas rokas austrumos. Kas, protams, ir vāciešu rokās. Taču Čemberlens arī vēlējās, lai abi diktatori Staļins un Hitlers cīnītos līdz nāvei.
  Tātad tas viss sajūsmināja reakcionāru aprindas. Hitlers apsolīja, ka viņš pārāk neaizvainos ebrejus. Un ka okupētajās teritorijās tiks ieviesta godīga kārtība.
  Trešā Reiha iekarojumi bija milzīgi. Tomēr karš ar PSRS bija neizbēgams. Tikai šoreiz Hitleram nebija pamata mesties agresijā.
  Viņam bija daudz koloniju. Turklāt vācieši sagrāba arī Grieķiju un Dienvidslāviju. Viņi ieguva Beļģijas, Francijas un Nīderlandes kolonijas.
  Bija pat konflikts ar Japānu par Indoķīnu. Tāpat kā visas franču kolonijas ir vācu, un tur vajadzētu būt vācu administrācijai.
  Tajā pašā laikā 1941. gada 1. maijā Sarkanā laukuma parādē vācieši ieraudzīja padomju KV un T-34. Un Hitlers lika izveidot smago vācu valodu, atbildot uz to.
  Karš tika pārcelts līdz 1943. gada 22. jūnijam.
  Vāciešiem līdz tam laikam izdevās atbrīvot jaunus tankus - Panther, Tiger, modernizēto T-4 un Ferdinand pašpiedziņas lielgabalu. Bet viņu skaits joprojām bija nepietiekams. Parādījās arī iznīcinātājs ME-309, bet arī tikko sāka ienākt karaspēkā.
  Tanki "Lion" un "Maus", pagaidām tikai testa paraugos. Trieciena šautene MP-44, arī tikko izveidota un tai nebija laika iekļūt sērijā.
  Tātad vācieši nav gluži gatavi četrdesmit trešajā gadā. Bet arī PSRS nav pilnīgas harmonijas. Tiesa, divos papildu gados Molotova līnija tomēr tika pabeigta, taču tā atrodas pārāk tuvu robežai.
  Tajā pašā laikā padomju karaspēkam un komandieriem joprojām mācīja vairāk uzbrukt, nevis aizstāvēties.
  Tiesa, ne šoreiz Sarkano armiju neizdevās pārsteigt, un Staļins izsludināja vispārēju mobilizāciju, palielinot karaspēka skaitu līdz divpadsmit miljoniem. Bet, no otras puses, Japāna bija gatava atvērt arī otru fronti, un daļa padomju karaspēka bija jāpatur Tālajos Austrumos.
  PSRS kļuva stiprāka divu gadu laikā. Trešais piecu gadu plāns tika pārpildīts, un saskaņā ar oficiālajiem datiem ekonomika dubultojās. Tika ražoti papildu gandrīz piecpadsmit tūkstoši tanku un trīsdesmit tūkstoši lidmašīnu un desmitiem tūkstošu ieroču.
  Sarkanā armija bija ļoti spēcīga. Bet, protams, piebilda Trešais Reihs.
  Pēc tam, kad enerģiskais Špērs kļuva par bruņojuma ministru, un Trešā reiha un okupēto tautsaimniecība tika pārcelta uz militāriem pamatiem, ieroču ražošana ievērojami pieauga. Īpaša uzmanība tika pievērsta bruņotajiem spēkiem. Un enerģisku pasākumu un darbaspēka izmantošanas rezultātā kolonijās tanku ražošana Trešajā Reihā pārsniedza tūkstoti mēnesī, apsteidzot PSRS.
  Jaunākā "Panther", kas ir ievērojami pārāka par galveno padomju tanku T-34, bruņu caurduršanas un pistoles uguns ātruma un frontālās bruņas ziņā.
  Savukārt padomju KV sērija izrādījās nepietiekami efektīva, ejot nepamatotas gigantomanijas ceļu.
  Bija arī negatīvs subjektīvs faktors - Staļina mīlestība pret lielajiem tankiem. 1941. gada augustā sāka ražot KV-3, kas sver sešdesmit astoņas tonnas, 1941. gada septembrī sāka ražot KV-5, kas sver simts tonnas. Un no 1942. gada marta sērijā ienāca KV-4, kas sver simts septiņas tonnas.
  Un tas vēl nav viss. 1942. gada augustā parādījās simts piecdesmit tonnas smags KV-6. Un 1943. gada martā KV-7, kas sver simts astoņdesmit tonnas.
  Tādējādi KV sērijas tvertnes izvēlējās nepamatotu svēršanas ceļu.
  Tikai T-34-76 var saukt par salīdzinoši veiksmīgu mašīnu. Bet bez tam no šīs klases tika ražoti arī A-30, riteņu kāpurķēžu tanki un T-29.
  PSRS aviācija nebija slikta, taču PE-2 joprojām bija pārāk grūti vadāms, un arī Staļina iecienītākais iznīcinātājs MIG-3 sevi neattaisnoja.
  Vācieši divu gadu laikā saražoja apmēram tikpat daudz lidmašīnu kā PSRS. Bet viņu aviācija, iespējams, bija praktiskāka. ME-309 bija ļoti spēcīgs bruņojumā un ātrumā, un neapšaubāmi spēcīgs, taču tā joprojām ir maz. Tomēr praksē ME-109 izrādījās spēcīgāks par padomju mašīnām.
  Kopumā vācieši bija labāk sagatavoti, un viņu karaspēks bija spēcīgs un ar lielu mobilitātes priekšrocību.
  Plus Japānas faktors, kas arī atvilka karaspēku.
  Ofensīvā vācieši izmantoja daudzas ārvalstu un koloniālās divīzijas, kuras kaujas efektivitātes ziņā bija zemākas par Eiropas divīzijām.
  Vērmahts uz ārvalstu un koloniālās divīzijas rēķina palielināja savu spēku līdz sešpadsmit miljoniem. Plus vēl astoņi miljoni japāņu un koloniālo karavīru.
  Japāna un Trešais Reihs kājnieku skaitā pārspēja PSRS aptuveni divas reizes. Tiesa, japāņu tanki bija viegli, bet mobili. Aviācijā Axis bija skaitliski vairākums.
  Bet svarīgākais ir ne tikai šis... Vāciešiem bija sabiedrotie. To vidū ir Turcija un Itālija ar lielām armijām. Tātad, ņemot vērā satelītus, Trešā Reiha pārsvars palielinājās vēl vairāk. Trešā Reiha pusē ir somi, ungāri, rumāņi, slovāki, horvāti, bulgāri, spāņi un pat portugāļi.
  Un drīz vien karā iesaistījās arī Zviedrija.
  Un vācu karaspēks izlauzās cauri padomju aizsardzībai ... Un mēnesi vēlāk viņi sasniedza Smoļensku.
  Un tad izvērtās grandioza cīņa par šo pilsētu. Faktiski tas izšķīra PSRS likteni.
  Aleksejs, kurš bija divpadsmit gadus vecs zēns kaujā, kā arī Alenka un Katka, cīnījās Smoļenskas ielās.
  Hitlera bari mēģināja ieņemt pilsētu.
  Basikāju zēns šortos Aleksejs viens pats izšāva no ložmetēja, nopļaujot nacistus.
  Kāds divpadsmitgadīgs bērns ar kailiem bērnu kāju pirkstiem meta nāvējošu granātu un rēca:
  - Par PSRS komunismu!
  Arī Aļenka pagriezās, izsita nacistus, ar pliku papēdi uzmeta nāves dāvanu un izdeva:
  - Mūsu Tēvzemei - mana māte!
  Katka skricelēja no ložmetējiem, izsita nacistus, un pēc tam viņas kailie kāju pirksti tika izmesti, nesot iznīcību un nāvi.
  Karotājs iesaucās:
  - PSRS labā!
  Sieviešu snaiperu bataljons kapteines Nataškas Kaktusovas vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarska ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un šautenēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Nataša ir raibā tunikā virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām. Skaista un izliekta meitene, ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli, īsu matu griezumu zem puskastes. Seja ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu, zilām acīm plati. Gaiši brūni mati kļuva pelēki ar putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Nataša cīnās vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz jaunību, ir daudz redzējusi. Meitenes kājas ir klātas ar griezumiem un sasitumiem. Meitene ir veiklāka kustēties basām kājām nekā raupji un neveikli zābaki.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati mātes zeme piešķir izturību. No vienas puses, meitenes pēdas kļuva rūdītas, un viņas nebaidījās ne no karsta metāla, ne drupu asajām drupām, bet, no otras puses, tās nezaudēja jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Nataška tur rokās granātu ar piesietu sprādziena paku. Ir jārāpo līdz briesmīgajam vācu tankam "Lauva", laistot ielas ar ložmetējiem.
  Mirabela rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpēc visas meitenes no bataljona izrādījās no zābakiem, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles saasinās, kad viņa rāpo četrrāpus. Mirabelas dzeltenie mati ir nekārtīgi un gari... Nedaudz spuraini. Pati meitene ir slaida, tieva, maza auguma. Viņu pat var sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Mirabela jau daudz ko piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt gan fašistu gūstu, pārdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas, gan mīnas, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, nekad nevarētu teikt, ka viņa būtu sista ar gumijas nūjām pa papēžiem, caur ķermeni gājusi straume.
  Mirabela šauj ... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, krīt miris, viņa purns paceļ smiltis un šķembas.
  Nataška zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz viņas sejas, no saules apdegumiem un putekļiem notraipītas.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tai izlauzties, iespēja ir tikai smagajiem Keveshes. Bet trases ir mērķis. Galvenais ir atņemt automašīnai mobilitāti ...
  Svetlana izšauj no ložmetēja... Karavīrs, neviens nezina, kādas tautības, nokrīt. Vācieši, iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālos karaspēkus: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri jau no šūpuļa pieraduši ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, un Donas kazaki, un čečeni, un viss Kaukāza Khaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Svetlana veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz pāršķēlusies, no putekļiem nomelnējusi, apaļš, meitenīgs papēdis. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu, cik tuvu aizlidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  Pat lode mūs neapturēs!
  Mirabela šauj pretī... Vēl viena meitene Andželika - ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, uzvilktu vidukli, ne sievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Andželika cīnās tikai savos šortos, tunika ir saplēsta un sabrūk putekļos, un pāri Volgai netiek piegādātas jaunas formas. Nedod Dievs novārdzinātajam padomju karaspēkam pārsūtīt vairāk munīcijas un pārtikas pilienu.
  Tātad Andželika ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļgali. Šrapneļa gabals ietriecās labās pēdas zolē, un sāp, grūti iet.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Andželika sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā cieto seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Kungs, Maskava un Staļins ir virs mums!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, pašai tik tikko atkāpjoties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina baiso vācu tanku apgriešanos. Šeit ir gandrīz divsimt tonnu "peles", un tās vispār nevar paiet garām ...
  Kā jau Svetlana gaidīja, "Levs" nedaudz pabrauca un apraka sevi atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārplīsa, aizlidoja pāris bojāti rullīši.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tālumā kaut kur dārdēja, atstājot drupas. Blondīne Svetlana kā čūska šņāca:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene-kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu pavadoņi nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Spītīgā Hitlera vainas dēļ Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Mirabela met granātu. Piespiežot viņus veikt kūleņus notriektajiem vāciešiem vai arābiem, apgāšanās. Viens no nacistu kaujiniekiem noplēš viņam roku un piekarina angļu pulksteni ar kompasu.
  Mirabela smaidot saka:
  - Ko tev rāda kompass - ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no sava putekļainā papēža pielipušās keramikas gabalu.
  Arī Andželika noslauka putekļus ar savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Un mēģiniet mazgāt. Atkal jārakās, kad vācu ložmetēji skribelē. Un rāpot plastunski veidā.
  Meiteņu bataljons ieņem savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un viņi plēš smagus šāviņus, un bumbas krīt no debesīm... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Šeit Svetlana redz, kā Pantera rāpo. Nu tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja, izspļāva putekļus, kas iekāpa viņas elegantajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Jums ir jāpielupās nepamanītam. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Andželika sāka ložņāt augšā, ar kailiem kāju pirkstiem un elkoņiem balstīdamās uz notekas. Viņa bija kā kaķis, kas vajā peli. Karu meitene atcerējās no tās šausmīgās četrdesmit pirmā gada vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašumos. Vai ne meitene, gandrīz meitene nebija nobijusies? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos čaulu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. Fragmenti steidzas no augšas kā savvaļas bišu bars. Andželika sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā - Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Atskan sprādziens, piedodas plānākās Panther sānu bruņas. Vācu tanks sāk degt, detonē kaujas komplekts.
  Svetlana smaidot čukst:
  Paldies Kungs Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Salauž panteru. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Svetlana, kuras acis uz sejas brūnas no putekļiem un saules apdegumiem mirdz ar rudzupuķēm, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Andželika ir ļoti seksīga, melnās biksītēs un kaila, putekļainā, spēcīgā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa ar savu graciozo, putekļiem klāto kāju meta kādu asu priekšmetu. Un iesprūda, tieši fašistam kaklā. Skaistā Andželika burkšķēja:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Led uguns un Svetlana.
  Skaistule kapteine Nataša, nocirtusi fašistu, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Mirabela izšāva, pārcirta Friča galvu un piebilda:
  - Saitei nevar nepiešķirt nozīmi!
  Svetlana, atkal precīzi šaujot, ķērka:
  - Bet jūs nevarat iet ciklos uz sīkumiem ...
  Mirabela šāva precīzi un piebilda:
  Pretējā gadījumā ķēde jūs apņems!
  Vēl viena meitene Olimpiada, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Abi viņu pagrūda... Viltīgais bubulis ielīda "Tīģera"-2 kāpurķēdē. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, tev spainis!
  Un viņam tik tikko bija laiks atlēkt, mirgojot, ar melniem, notriektiem papēžiem, no krītošā jumta.
  Olimpija noglāstīja zēna kaklu un sacīja:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Arī zēns ir ļoti radošs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Olimpija ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs biedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Jo svētā Krievija smagi cīnīsies,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Olimpija, gara, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemniece. Cīņu laikā drēbes saplēstas lupatās, stipras kājas ir kailas, mati sapīti divās bizēs un stipri noputējuši.
  Seryozhka ir tikai vienpadsmit gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, tikai šortos. Zēna dabiski baltie mati kļuva sirmi, un ribas parādās caur plānu, miecētu un netīru ādu. Kājas šausmīgi notriektas, un apdegumos, zilumos, ar tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Uz viņa fona olimpiāde šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet gan ar stipru, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj no smagas prettanku šautenes. Vācu mašīnām pierē nevar iedurt, bet trasēs iespēja ir.
  Un dūšīgais "Lauva", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka ļauni dziedāja:
  - Smirdīgais Frics bez domāšanas aizsmēķēja cigareti pie ieejas! Protams, viņš iekļuva lielās nepatikšanās!
  Olimpija, mirgodama ar muskuļotiem, iedegušiem ikriem, ar plikajām, skaistajām kājām sita stepa deju. Meitene dziedāja:
  - Svētās krievu sejas mirgo no ikonas ... nedod Dievs, lai jūs iemērc vismaz tūkstoš Fritz! Un ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transportieris atkal izpūta dūmus.
  Meiteņu bataljons Fritz nodarīja ievērojamus postījumus. Taču viņš cieta arī zaudējumus. Šeit viena meitene pārplīsa uz pusēm, un viņas seja, neskatoties uz putekļiem, kļuva bāla.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas paliek no pilsētas, nevēlas padoties un padoties.
  Svetlana tikmēr cenšas izlauzties cauri "Tīģerim". Jaudīga vācu mašīna, dabūja sānos granātu, bet nepadevās. Pagriežas, lai izšautu ar lielgabalu. Meitenei ir jāierok zemē un gruvešos, lai viņu nesaspiestu tagadnes atbrīvotais sprādziena vilnis.
  Svetlana klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Mirabela iemeta Tīģeri ar granātu, kas uzsprāga viņai uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka vieglā mācība ziemā pavasaros... bez izņēmuma atkārtoju, ka Hitlers ir mēra mēris!
  Andželika, sagraudama nacistus un ar sprādzieniem uzliedama tiem ūdeni, sasprindzināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iespēra nabagam tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem meta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens, un "Tīģera" purns tika izjaukts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Svetlana šņāca caur nāsīm:
  - Mūsējie, tavējie nepadosies!
  Mirabela ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Un nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Svetlana, ķiķina, iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Mirabela atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Svetlana redz, ka pietuvoties Friča pozīcijām ir nereāli. Bet debesīs Focke-Wulfs. Viena no šīm mašīnām lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Andželika met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē - nav piedošanas!
  Pēc tam meitene dod pagriezienu no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri uzbrauc salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther" -2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Andželika nosvilpās, šņācdama:
  - Šis ir jauns uzbrukums! Mēs saplēsīsim viņai muti!
  Panther-2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrolizēja atmosfēru.
  Andželika ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un sacīja:
  - Un Ņūtons sakāva ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Frics viņš noteica savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada visu apņēma ugunsgrēki, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķ purpursarkanas, oranžas un koši dzirkstelītes! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Svetlana, notriekdama vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis, dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Mirabela dziedāja piedziedājumā, šaujot uz nacistiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs, saņēmis šrapneļus zem vēdera, strauji pacēlās augstāk. Redzams, ka asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt salauzto spārnu gabalus.
  Svetlana, redzot, kā Fokke zaudē augstumu, ķērka:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur palika fašistu dūzis. Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Pelnos aizgāja bende, nevis pilots!
  Mirabela šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Andželika atkal ar kāju iemeta stikla gabalu, tik ļoti, ka, atsitoties acī, tas iznāca Fricim pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir jāārstē!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika pret meitenēm nederēja. Šeit Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā atsitas pret ienaidnieku.
  Pionieru zēns iesaucās:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitleram muti!
  Katapultas lādiņš, ieurbjoties nacistu pūlī, lika tiem izklīst un vienlaikus apgāzties gaisā. Frics nokrita un salūza uz sienu drupām.
  Tanks "Tīģeris" -2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar "Lauvu". Ak, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Svetlana pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, labi, Serjožka!
  Zēns agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene atbildē pakratīja baso kāju.
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Olimpija kutināja Seryozhka šauro kāju, cik viņam tas ir grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Mirabela piedziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Andželika, šī jautrā rudmate, piekrita:
  Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem iespējamajiem!
  Un meitene veica lēcienu ar apvērsumu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, nesalīdzini, veca sieviete ar meiteni. Un kāds skaistums, slaidos augumos.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  - Plūsma pēc gada, gadi karavānā,
  Veca sieviete berzē hennu javā...
  Un kā ar manu slaido augumu,
  Es nesaprotu, kā pagāja jaunība!
  Svetlana pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Olimpija ielika jaunu lādiņu katapultā. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Serjožka pakratīja savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Friča seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā sparā lidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Jau trešo mēnesi kopš jūnija beigām uzbrukums turpinās, taču pilsēta nav spējusi visu paņemt. Citos frontes sektoros nacisti guva panākumus, bet ne šajā.
  Svetlana izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, gadās, ka tas ir iespējams... Nevajag visumu ļoti sarežģīt!
  Un ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi apgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Mirabela ar sprādzienu dauzīja vāciešus un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Andželika atklāja uguni, precīzāk. Daži melnie palika guļam uz šķēpiem klātām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Mirabela rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, uzticamais suns tevi apgrauzīs!
  Svetlana, šaudama, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Mirabela dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Andželika nosit akmeni, kas bija pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens iet tālāk.
  "Lauva" saņēma spraugu kāpurē un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Dārdoņa un sabrukums.
  Andželika, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un meitene atkal šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi labi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevies krievus salauzt! Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā, mēs nikni uzvarēsim ienaidniekus!
  Un Andželika ripina preses muskuļus, kurus viņa ir ļoti iespiedusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Staļenīda skrēja... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un reljefa. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas kājas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Stalenida nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec kā es šortos!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Tas nav piemērots!
  Andželika kratīja gurnus, trāpīgi izšāva un dziedāja:
  - Kaut kas komjaunietis kļuvis neparasts! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Fricim, paskaties uz mūsu skaistumu!
  Andželika izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Tērauda meitene ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Andželika iesmējās.
  - Un dzīve ir laba!
  Stīlenīda, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, ka nacisti esat uzvarējuši!
  Andželika dzied:
  - Gaidu uzvaru! Uzvara gaida... Tie, kas alkst saraut važas! Uzvaras gaidās! Uzvaras gaidās! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Labi ar pliku rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Svetlana tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Fricu ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un tiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja figūru, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un svilpa kā lakstīgala-laupītājs. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nemaz nav nežēlīgi. Arī viņai dažkārt ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās pēc saviem mirušajiem tēviem.
  Svetlana gan šādas domas dzen prom no sevis, tāpēc gribas no tām izplūst asarās. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši un Krievijas plašumos ielauzās vesels agresīvs ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Svetlana pārmeta krustu un šāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Vīrietim no lodes izsista acs un smadzenes izplūda ārā.
  Meitene-kapteine pasmaidīja un asprātīgi sacīja:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Svetlana precīzi šāva, un ar blakusvāģi ietriecās motociklā. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs aizlidoja, vairākas reizes apgāzās. Tad tā purns iegrima drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas jautrā, jaunā seja smīnēja drīzāk smīn. Meitene dziedāja:
  - Nē, mēs fašistiem teicām, mūsējie necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par vārdu fords!
  Mirabela izdarīja ļoti precīzu sitienu, no kura uzliesmoja Foks-Vulfs un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Par dolāriem viņš ir gatavs nodot Krieviju ...
  Bet krievu cilvēks ir tik skaists
  Ka viņš ir gatavs atdot savu dzīvību par Dzimteni!
  Meitene izdarīja kūleni un rādīja nacistiem vīģi, ritināja, un lodes skaistuli neskāra.
  Parādījās Andželika, šis skaistums, gandrīz kails un netīrs kā velns, uzreiz meta granātu ar divām kājām. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Frics asā pusē!
  Olimpija laboja Andželiku:
  - Asi, sānos, nevis asajā pusē!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis, kā arī palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģerim" trāpīja pa purnu, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam nacistu radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Svetlana dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un "Tīģeris" atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Jaunavas bataljons manevrēja uzbrukuma, gaisa triecienu un smago ieroču ietekmē. Šeit trāpīja reaktīvie bumbvedēji, debesīs pacēlās lauzti, sarkanīgi karsti stāvi. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz nākamo pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Andželika ir seksīgākā no niknajām karotēm: vai tiešām nacisti no sava "Sturmtiger" var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un virpuļoja kūleņu kaskādēs. Un griežas arvien ātrāk. Un tad viņa no visa spēka iemeta nāves dāvanu platajā Stormtiger purnā. Pazibēja skaistules kailās, iedegušās kājas, un granāta ielidoja plašajā purnā. Un jaudīgā mašīna vispirms noslāpās, bet pēc tam steidzās. Divi "karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika izmesti un izkaisīti dažādos virzienos. No tiem tika saplēsti rullīši, un tie nokrita, lidojot kā saplīsusi karalienes kaklarota.
  Sprādziena vilnis apmeta Andželiku, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule tomēr piezemējās, asas šķembas un šķembas ierakās viņas kailās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sarautajai pēdai, gals iedūra.
  Bet Andželika atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Svetlanu un citas meitenes uzmeta sprādzienbīstams vilnis un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēcošos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Mirabela ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs aizvedīs kaujā, mēs ar komjaunatni draudzīsimies! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Andželika, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta, ne tik precīza - kā tās kailās un stiprās Andželikas kājas!
  Olimpija, spēlējoties ar roku muskuļiem, teica:
  - Tas ir ok! Jūs joprojām domājat. Kaut kas foršāks!
  . NODAĻA #2
  Smoļenska kļuva par klupšanas akmeni Vērmahtam. Pret viņu kā granīta akmeņi triecās ienaidnieka agresijas viļņi.
  Un sadega daudzi simti vācu tanku, un aizsardzība turējās līdz kolosālam dziļumam un drosmei. Un acīmredzot neviens negribēja piekāpties un padoties.
  Aleksejs Sotņikovs, pēc izskata divpadsmit gadus vecs zēns, turpināja skricelēt no ložmetēja uz priekšu virzošajiem nacistiem.
  Bērnu gubernators ļoti trāpīgi nogrieza nacistus. Pārsteidz ar lielu precizitāti.
  Un tajā pašā laikā zēna bērnu kāju kaili pirksti atkal met iznīcināšanas dāvanu un apgāž fašistu tanku.
  Karavadoņa zēns rēc:
  - Par lielo komunismu!
  Alenka arī ļoti precīzi šauj uz ienaidnieku. Katra viņas lode atrod mērķi.
  Tad meitene atlaida krūtis un uzspieda savu koši sarkano nipeli uz bazuka pogas. Un izšautās raķetes caururbās Maus tanka sānos.
  Tad Aļenka ar kailiem kāju pirkstiem meta nāvējoša spēka granātu, saplēšot pāris desmitus Fricu.
  Tad meitene nomurmināja:
  - Slava Tēvzemei-PSRS! Katrs varonis būs pionieris!
  Jekaterina turpināja ar lielu precizitāti skricelēt ienaidniekam. Pļāva daudz naciķu un čīkstēja
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un viņas kailie kāju pirksti atkal padevās, tāds iznīcinošs nāves viesulis.
  Un tad viņa nospieda zemeņu nipeli uz bazuka pogas un teica:
  - Paldies Dievam Svarogs!
  Vācieši turpināja uzbrukumu Smoļenskai. Šķita, ka palicis diezgan daudz, taču bija neticami grūti tikt garām pēdējam. Pat masveida "Sturmtigers" izmantošana nepalīdzēja. Lai gan reaktīvo bumbvedēju iznīcināšana izraisīja milzīgu. Vēl viens līdzeklis bija napalma bumbas.
  Meiteņu bataljons bija retināts, bet daiļavas joprojām cīnījās. 20. oktobrī sniga, un daiļavas visas bija basām kājām. Tie atstāj graciozas pēdas uz baltā gultas pārklāja un to apaļie, kailie papēži nesalst!
  Skaistas meitenes, nedaudz ripinājās sniegā un kļuva tīrākas. Spēcīgās Olimpijas pēc tam, kad tās sagūstīja Seryozhka, neatrada sev vietu. Joprojām zaudēt tik gudru un skaistu zēnu. Un kas viņu gaidīja fašistu gūstā? Vispirms spīdzināšana un tad nāvessods!
  Zēns patiešām bija tuvu nošaušanai, taču nokļuva raktuvēs. Darbs sešpadsmit stundas dienā un niecīgas devas, uzrauga pātaga gaidīja Serjožku.
  Precīzāk, puika jau ir karjers, un tur cītīgi strādā kā ēzelis. Bet pazemē ir daudz siltāk nekā virspusē. Un karotāji, lai nenosalt, ir spiesti lēkt un skriet. Un meitenes cīnās. Šeit ir varenais tanks "Lion" uzbrukuma modifikācijā. Viņam ir 150 mm lielgabals, daudz efektīvāks un praktiskāks kaujām pilsētā. Fritz mīl šo tvertni, jo tā ir labi aizsargāta no visām pusēm.
  "Pele" ložņā nedaudz aiz muguras. Vācu transportlīdzeklis, kura svars bija mazāks par divsimt tonnām, bija bruņots arī ar 150 milimetru lielgabalu un īsšāvienu, ātrās šaušanas septiņdesmit pieci. Tik daudz praktiskāk. Ložmetēju skaits ir pieaudzis līdz četriem, un, tāpat kā iepriekš, tankam ir viegli nepietuvoties.
  Svetlana, Mirabela un Andželika mēģina kopā izkapāt mastodonu. Viņam rūpīgi atlasīts.
  Svetlana ar entuziasmu dziedāja:
  - Kā mēs dzīvojām, cīnījāmies un nebaidījāmies no nāves... Tātad no šī brīža dzīvosim jūs un es! Un zvaigžņotajos augstumos, un kalnu klusumā, jūras karā un niknā ugunī! Un niknā, un niknā ugunī!
  "Maus" bija jaunākā modifikācija, kurā bija pat seši ložmetēji, divi koaksiāli ar stobriem un četri vērpti uz eņģēm.
  Mirabela, rāpot pa sniegu, šņāca:
  - Mēs nekad nepadosimies! Galu galā Jēzus Visaugstākais Dievs ir ar mums!
  Meitene, pieejot tuvāk, iemeta Peļu kāpuri ar sprāgstvielu. Tas dārdēja, zem vairoga, un slidotava pārsprāga.
  Sandaļu meitenes sajūsmā kliedza:
  - Iegūstiet fašistu!
  Un pazibēja pliki, nedaudz putekļaini papēži.
  Andželika šūpojās un meta uz Frici ar granātu. Fašistu uzmeta sprādzienbīstams vilnis, kopā ar viņu tika norautas galvas diviem melnajiem koloniālā karaspēka kaujiniekiem.
  Sarkanmatainā skaistule nosvilpa:
  - Par Tēvzemi un Staļinu!
  Svetlana atkal meta sprādzienbīstamo paku... Šoreiz ne tik veiksmīgi, tā atsitās pret bruņām un uzsprāga tērauda čaulas virsmā.
  Meitene sašutusi teica:
  - Ak, es smērēju!
  Un rāpoja pēc jaunas paštaisītas sprāgstvielas porcijas. Viņas apaļie papēži, sarkani no aukstuma, mirgoja. Gandrīz kaila meitene, rāpo sniegā, nedaudz neērti. Bet esiet pacietīgi. It īpaši, ja lobīšana notiek no pārmērīga karstuma, sniegs kūst.
  Svetlana pat dziedāja:
  - Es zinu, aukstums drīz pazudīs,
  Strauts skaļi steidzas ...
  Un viņi jau skrien pa peļķēm -
  Meitenes basām kājām!
  Meitene nošauj, un arābs no koloniālā karaspēka sabrūk. Ienaidnieka mēģinājumi darboties nelielās grupās rada nopietnus zaudējumus.
  Peles īsais lielgabals atkal izšauj sadrumstalotību. Kaut kur dūmos uzsprāga čaumalas. Un daudz pārtraukumu...
  Vācieši jau gandrīz ieņēmuši Staļingradu... Palicis pavisam maz. Bet tieši tas neļauj Vērmahtam izmantot lielas bumbas un smago artilēriju. Frici laida pa priekšu ārzemniekiem, kuriem nav žēl.
  Mirabela izšāva no šautenes. Fašistu algotnis sabruka un apgāzās pāri drupu akmeņiem.
  Meitene berzēja kailās krūtis ar koši sprauslām. Viņi pilnīgi saģērba karotājus - viņi lec šortos. Bet, no otras puses, uz tiem gandrīz nav trāpījumu. Acīmredzot kailums, kaut kā īpaši pasargā skaistules. Tā kā viņi spēj izdzīvot tādā ellē!
  Andželika nokrata sniega un dubļu maisījumu un atkal aizdedzina. Tas ietriecās melnādainam karavīram tieši acī. Slikta kuce, nesaki neko.
  Trīs meitenes atkal tuvojas Pelei. Ir grūti iekļūt automašīnā, kurai ir tik biezas bruņas no visām pusēm. Bet karotāji ir optimisma pilni. Ja jūs nevarat izlauzties cauri pašai čaulai, tad kāpēc gan nenoplēst mucu.
  Andželika, basām kājām spārdīdama netīros klučus, dziedāja:
  - Mūsu patiesība, mūsu patiesība... Kā saules stari! Mūsu rītdiena būs gaiša, no kalniem tecēs straumes!
  Karotāji jau sen ir bruņoti ar sagūstītajiem MP-44. Šīm triecienšautenēm ir liels darbības rādiuss. Skaistums pārliecinoši uguns. Melnie atkal krīt. Viņi izšauj koši asiņu strūklakas.
  Mirabela, šaudama, ar šauteni un sagūstītu ložmetēju plecos, dziedāja:
  - Mānīgais zirneklis ir uzasinājis savu dzēlienu,
  Un viņš dzer svētas, krievu asinis no Krievijas!
  Viņa pretiniekam viss ir mazs un mazs, viņš nogalinās,
  Kuram ir mīlestība pret Krieviju!
  Mīlestība pret Krieviju!
  Meitene raidīja lodi asorti "sargā", kas izrāpās no spraugām. Skaistule pasmaidīja, viņas seja, lai arī novājējusi, tomēr saglabāja savu šarmu un šarmu.
  Vispār visas meitenes viņu bataljonā ir skaistas. Šeit, piemēram, tatāru serafimi. Viņas tēvs ir tatārs, bet māte no Baltkrievijas, un no viņas Serafima mantojusi gatavu kviešu matu krāsu. Arī skaista meitene, basām kājām, un gandrīz kaila. Un viņš šauj no sagūstīta ložmetēja, īsos sērijās. Un pa to rāpo fašisti no cita karaspēka.
  Serafima šauj diezgan precīzi. Blakus viņai gulēja zeltmatainā Mirabela. Abas meitenes šauj un dzied.
  - Dzimtene! Mirabella sāka...
  - Un armija! - Turpinājums, nošaujot Serafimu.
  Mirabella tviterī ierakstīja:
  - Tas ir...
  Vadot uguni un trāpot krāsainajam, Serafims ziņoja:
  - Divi stabi!
  Mirabela pasmaidīja un čivināja:
  - Uz...
  Serafims atlaida un piebilda:
  - Kuru...
  Mirabela pārtrauca piecus, turpināja:
  - Uzgaidi!
  Serafims, šauj, sveicina:
  - Planēta!
  Mirabela, šauj, čivināja:
  - Krūtis...
  Serafis, šauj, murrā:
  - Aizsargājiet...
  Mirabela sasita fašistam galvu un izteica:
  - Mēs jūs ....
  Serafims, kas sagriež nacistus ar lodēm, šņāca:
  - Valsts!
  Mirabela, raidot precīzi mērķētas lodes, čivināja:
  - Visi....
  Serafims, šaujot arvien precīzāk, piebilda:
  - Cilvēki!
  Mirabela, metot no pieres zeltainos, netīros matus, dziedāja:
  - Žurka...
  Serafima lode un šāvienu raidīšana izteica:
  - Tavs...
  Mirabela, iesitot fašistam pa rīkli, turpināja:
  - Silti!
  Blondīne tatāre, raidīdama šāvienu, turpināja:
  - Mākoņi...
  Mirabela, šaujot precīzi, piebilda:
  - Forši!
  Serafims, smaidot, čivināt:
  - Nu un...
  Mirabela šāva precīzi un norūca:
  - Saule!
  Serafims, dauzīdamies, šņāca:
  - Zoja!
  Mirabela smejoties turpināja:
  - Automātiski...
  Serafims, it kā šaujot, iesaucās:
  - Nather...
  Mirabela pievienoja mērķtiecīgus metienus:
  - Plecu...
  Serafims smejoties piebilda:
  - Karavīrs!
  Mirabela aizrautīgi dziedāja, šaujot:
  - Es rakšu...
  Serafima, vadot kaujas uguni, piebilda:
  - Kaps...
  Mirabela nogāza afrikāni un turpināja:
  - Pretinieks!
  Meitenēm beidzās munīcija. Un viņa bija spiesta ātri skriet pēc aizsega. Piegāde pāri Volgai ir ļoti sarežģīta. Pastāvīga bombardēšana un apšaude. Šeit nāk pastiprinājumu kompānija no otras puses.
  Ap laivām vārās aerosola un šķembu strūklakas. Debesīs rūc Stormtroopers. Šeit ielido Focke-Wulfs. Un viņi nomet bumbas.
  Vairākas laivas izjuka. Padomju karavīri slīkst un mirst.
  Ienaidnieka artilērijas uguns ir pārāk blīva. Bet meitenes ar basām kājām tas nevar nobiedēt pat ne centa.
  Pat naktī Fritz visu tur zem uguns. Un viņu niršanas bumbvedēji ir nolietoti. Tostarp Yu-87 vectēvs. Lai gan reaktīvās lidmašīnas jau ir nonākušas sērijā.
  Šeit ir leģendārais padomju Jak-9. Viņš cīnās ar vācu ME-309. Saskaņota manevrētspēja, pret ātrumu un ieročiem. Vācietis jau no pirmā zvana cenšas pieveikt padomju auto. Bet viņam tas neizdodas. Jaks savukārt cenšas iedziļināties astē, bet nacists lielā ātruma dēļ aiziet.
  Ātrāks vācietis, ar spēcīgākiem ieročiem, pret manevrētspējīgāku krievu. Taču straujais lidojums turpinās. Fašists izmanto septiņus šaušanas punktus pret septiņiem un pieskaras padomju automašīnai. Viņa zaudē ātrumu un sāk krist.
  Tas izdala dūmu gabaliņus. Un motors ir ieslēgts...
  Kas tas par karu! Ir grūti iebilst pret tik jaudīgu bruņojumu kā ME-309, kurā septiņi šaušanas punkti kompensē lieko svaru un slikto manevrēšanas spēju.
  Liels ātrums ļauj fašistam ienirt, un vācu cīnītāja piere ir labi bruņota.
  Svetlana atkal cenšas iedragāt Mausu. Meitene riskē ar savu dzīvību. Viņa jau visa ir saskrāpēta, kaila rāpo pa nocietinājumiem. Viss skaistums skrambās un pisugā. Bet tad viņš met granātu ar sprādzienam pievienotu paku. Viņai pat trāpa ložmetēja sprādziens. Skrāpē skaistules plecu.
  Bet, no otras puses, sprādzienbīstamā pakete trāpīja 150 mm lielgabala purnā. Un vācietis jau ir saņēmis ievērojamus zaudējumus. Ar lielām grūtībām automašīna izkustas no savas vietas un rāpo atpakaļ uz savu karaspēka atrašanās vietu, lai laizītu savas brūces.
  Debesīs parādās Focke-Wulfs un vairākas TA-152. Viņi sāk apšaudīt padomju pozīcijas. Parādījās arī pāris jaunāko HE-183, uzbrukuma reaktīvo transportlīdzekļu. Šie grifi sasniedza ātrumu līdz astoņsimt kilometru stundā, un tiem bija gandrīz neiespējami trāpīt.
  Meitenes šauj pretī vāciešiem. Vienmēr pastāv iespēja piesaistīt ienaidnieku, neskatoties uz spēcīgo uzbrukuma lidmašīnu aizsardzību no zemes uguns.
  Svetlana un Anželika atguva sagūstīto Luftfaustu. Šis ierocis, kas sastāv no deviņiem savstarpēji savienotiem divdesmit milimetriem bez atsitiena.
  Var šaut kā ar mazu pretgaisa lielgabalu.
  Un karotāji norāda uz ienaidnieku. Viņi gludi nospiež startu ... Abas daiļavas atspiedās basām kājām uz gruvešiem, jūtot vienmērīgu atgriešanos.
  Foks-Vulfs ar sešiem pneimatiskajiem ieročiem, sāk smēķēt - vēders plīst vaļā.
  Meitenes sajūsmā rēc:
  - Ripu! Paplāksne! Mērķis!
  Virs meiteņu galvām sāk riņķot citas vācu lidmašīnas. Skaistules metās pazemes ejās, izvairoties no Focke-Wulf raķetēm.
  Svetlana saņēma raupju apaļu papēdi ar mirdzumu. Meitene nomurmināja:
  - Ak, elles liesmas!
  Meitenes zole bija klāta ar tulznām un sāpīgi sāpēja. Es gribēju iedurt kaut ko aukstu.
  Un virspusē plaisas turpinās. No liesmām šņāc sniegs, plosās drupas. Vācieši pārpludina pozīcijas ar uguni, taču no tā ir maz jēgas. Karotāji slēpās kā peles ūdeļās. Ļaujiet viņiem gludināt sevi.
  Andželika čukstēja Svetlanai ausī:
  - Domāju, ka drīz nacistiem beidzot izsīks. Viņiem ir daudz spēka, bet Staļingradā viņiem nav iespēju apgriezties!
  Blondā meitene lepni atbildēja:
  Mēs esam šeit kā trīs simti spartiešu! Mēs atspoguļojam ienaidnieka augstākos spēkus!
  Sarkanmatainā Andželika ķiķināja un piemiedza savai partnerei:
  - Un tu mums neapbrauksi!
  Kad meitenes nokļuva virspusē, reids beidzās. Parādījās jauni melni kājnieki. Viņi kāpa uz priekšu, un meitenēm nācās atklāt uguni, liekot ienaidniekam ar degunu rakt zemi.
  Atkal "Lauvas" un "Tīģeri" devās cīņā. Vācieši mēģināja nospiest padomju armiju ar smagajiem tankiem. Ik pa brīdim lija čaumalas. Neaizsargātākais "Tīģeris" centās atrauties no saviem veidojumiem. Dārdēja arī javas.
  Meitenes šāva uz vāciešiem un viņu algotņiem. Izsita pretinieki. Andželika un Svetlana šāva pa pāriem. Parādījās un apmetās ienaidnieku purni. Pēc tam jauns ienaidnieku slānis.
  Meitenes kaujas laikā dziedāja.
  Andželika sāka ar šaušanu:
  - Pirms...
  Svetlana, šaušana, turpināja:
  - Ar tevi...
  Andželika lupanuva pievienoja:
  - Leģions...
  Svetlana, nogriezusi trīs, klusēja:
  - Ienaidnieki...
  Andželika, naglojot pretiniekus, izpļāpājās:
  - Viņi ir....
  Svetlana, nojaukusi pusi arāba galvaskausa, turpināja:
  - Viņi grib...
  Andželika, sagraudama ienaidnieku, turpināja:
  -Tu...
  Svetlana, šaudama, nikni šņāca:
  - Sasmalciniet...
  Andželika, caurdurdama arāba galvaskausu, ņurdēja:
  - Iznīcināt...
  Svetlana, turpinot naglot, šņukstēja:
  - Piezīmes...
  Andželika, it kā šautu, nosvilpa:
  - Nebaidies...
  Svetlana, izdarījusi precīzu metienu, norūca:
  - Ienaidnieks...
  Andželika, šaudama kā snaiperis, turpināja:
  - Štykovs...
  Svetlana, šaudama tālāk, iesaucās:
  - Spējīgs...
  Andželika, nepārtraucot šaušanu, šņāca:
  - Piespiest...
  Svetlana, nikni šaudama, ņurdēja, labodama draudzeni:
  - Drosme...
  Andželika cietā sajūsmā, izšāvusi afrikāņiem cauri galvām, iesaucās:
  - Spēks...
  Svetlana, ar uguni auļodama, šņāca:
  - Palielināt...
  Andželika, kratot savas sarkanās cirtas, turpināja:
  - Un pretinieki...
  Svetlana, iesitusi arābam pa vēderu, izdeva:
  - Tūlīt...
  Andželika, šaudama ar visiem kalibriem, iesaucās:
  - Iznīcināt...
  Meitenes atvilka elpu. Un, nošāvuši vēl nedaudz, viņi kliedza:
  - Mēs esam snaipera šautenes bruņinieki, skan slepkavības balss!
  Koloniālo karaspēka grūstīšanās vilnis nedaudz norima. Nacisti atkal virzīja tankus uz priekšu. "Tīģeri" -2 parādījās ar saviem garajiem purniem un šāva ar šāviņiem uz visu, ko viņiem izdevās pamanīt.
  "Tīģerim" -2 bija sākotnējā torņa forma un bruņu plākšņu nogāzes no sāniem. Tas viņu padarīja mazliet sīkstāku. Sievietes karotājas par savu mērķi atkal izvēlējās tanka kāpurķēdes. Fašistam bija jābūt kā čūskai pannā.
  Svetlana iemeta sprāgstvielu, saspiežot "Tīģera" -2 priekšējo veltni un dziedāja:
  - Es satiku tevi ar dāvanu... Protams, es iezīmēju vietu zārkā!
  Andželika nočukstēja, priecīgi metot fašistam lielu sprāgstvielu paku:
  - Bet Pasaran!
  Un no sprādziena vācu tankam sagriezās garais purns. Un karalis Tīģeris sāka griezties atpakaļ. Atkal fašists tika smagi ievainots. Andželika to paņēma un iesaucās, ar kailiem kāju pirkstiem izmetot stikla lausku:
  - Būt tev ozolkoka zārkā!
  Stikls, aizlidojis garām, ielidoja tieši indiāņa rīklē no koloniālās vācu karaspēka vidus.
  Svetlana piemiedza savam partnerim un dziedāja:
  - Es iegremdīšu galvu šajā mucā! Es iemērcīšu visus!
  Andželika izšāva no sava ložmetēja. Vācieši atkal tika pakļauti uzbrukumam. Meitene šņukstēja:
  - Mēs varam visu! Un mēs uzvarēsim!
  Svetlana izšāva šauteni un sacīja:
  - Gaidāma liela uzvara! Lai mūsu vectēvi ir godībā!
  Andželika uzmeta kūleni un ripoja apkārt, griežoties kā Ziemassvētku eglīte. Meitene, mirkšķinot, dziedāja:
  - veiksmes kungs, kurp tu ej ... veiksmes kungs - fašisti smejas...
  Vācu tanki, neglābjot šāviņus, palielināja uguni. Viņi izlēja savas plīstošās dāvanas. Un viņi tuvojās padomju pozīcijām, cenšoties izvairīties no nepilnībām.
  Svetlana, izmantojot vadu, kā viņiem mācīja gūstā Serjožka, izvilka smagu mīnu. "Lauva" lēnām rāpās līdz padomju pozīcijām. Tā 150 mm lielgabals turpināja izspļaut lādiņus. Meitenes šņukstēja un piemiedza aci.
  Svetlana dziedāja:
  - Vācieši-pipari, fašisti-nacisti... Tevi gaida pacifista gals!
  Andželika smaidot teica:
  - Pacifisms... Ir pat stulbi runāt par pacifismu, ja runa ir par nacistiem!
  Svetlana ar mērķtiecīgu šāvienu trāpīja pa degunu kādam arābam no koloniālās gvardes un čivināja:
  - Un viņi ir kropli domāšanā ... Un militārajās lietās viņi nav tik spēcīgi! Drīz mēs tos izdzēsīsim no planētas Zeme!
  Andželika izšāva vēl vienu sēriju, berzēja kailās krūtis pret drupām un dziedāja:
  - Es esmu krievu bruņinieks uz mežoņu ceļiem ... Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Meitenes kopā kratīja kailās krūtis.
  Sarkanmatainā skaistule piemiedza aci, palūkojoties debesīs. Tur griezās "rāmji", vācu ložmetēji.
  Ložņāja, ik pa brīdim iestrēgstot vējjakā vācu "Lauva". Un viņa ierocis turpināja spļaut.
  Svetlana, pārvietojot mīnu zem vācu tanka kāpurķēdēm, šņāca:
  - Par Seryozha ...
  Vācietis apstājās un izšāva vēlreiz. Šāviņš uzsprāga meitenēm aiz muguras.
  Svetlana teica:
  - Piena čaumalas, kam ir mazuļa smadzenes!
  "Lauva" kādu laiku stāvēja. Neatkarīgi no tā, vai vācu pieredzējušā apkalpe juta briesmas priekšā, vai arī viņi gribēja izlietot kaujas komplektu. Bet "Lauva" kādu laiku stāvēja uz vietas un izspļāva nāvējošus čaulas.
  Svetlana atzīmēja, ka vācu tankam ir labāks lielgabals un tas šauj biežāk nekā KV-2. Un tas, protams, padara šo auto daudz bīstamāku. Svetlana sakrustoja sevi un nošņāca:
  Lai ļaunie nonāk ellē!
  Andželika šāva uz fašistu saules pinumā un iesaucās:
  - Mūsu uzvara ir neizbēgama! Un viss beigsies labi!
  Svetlana arī nogrieza turku un dziedāja:
  - Lai gan, šķiet, drīz dzīve pārtrūks, kad pie tās melnā raga pieklauvēs nepatikšanas... Zirgi kaimiņos un asinis tek kā upē, un atkal zeme aiziet no tavām kājām!
  Andželika, izmērcējusi irāni, piebilda:
  - Bet zemei ir arī savs sargs ... Un starp zvaigznēm viņam stiepās ... Neredzami glābšanas pavedieni trimdā Hitleram uz Kolimu!
  Meitenes, šaujot, unisonā dziedāja:
  - Salauzīsim Ādolfu, tas viņam sāpēs! Es ticu, ka fašisms tiks uzvarēts! Un mūsu Krievijā parādīsies mesija, visu zemju tautu kungs!
  Un karotāji turpināja šaut. Bet ienaidnieka kājnieki apgūlās un sāka šaut un mest granātas. Fašistu bari mēģināja meitenes izsmēķēt ar mīnmetēju uguni. Un mest daudz granātas.
  Andželika filozofiski atzīmēja:
  - Var paņemt numuru vēlēšanās, prasmi vēlēšanās bez kara!
  Svetlana iesmējās un atzīmēja:
  - Karš ir joma, kur kvalitāte pārspēj kvantitāti, vēlēšanas, kā likums, ir otrādi, un tas ir joks!
  Karotāji nedaudz atkāpās, granātas un to lauskas lija pārāk biezi. Andželika pat pārtvēra izmesto dāvanu ar kāju un atmeta to atpakaļ. Granāta lidoja garām un trāpīja nacistiem pa viņu ķiverēm. Un kā tas eksplodē...
  It kā kaut kur būtu uzspridzinājusies cita saite.
  Andželika filozofiski atzīmēja:
  - Veiksme ir otrā laime, veiksme ir trešā, bet pirmā prasme!
  Svetlana iesmējās un iejaucās:
  - Veiksme ir balva par drosmi, bet ne par pārgalvību!
  Andželika izrāva aci hinduistam no koloniālās armijas un šņāca:
  - Kam paveicies, tam dvēsele dzied!
  Svetlana pasmaidīja un čivināja:
  - Ir labi, ja tev veicas, tas nozīmē, ka Dievs tevi glābs!
  Meitenes ir nedaudz asprātīgākas. Tad vācu "Lauva" tomēr virzījās uz priekšu un trāpīja mīnā. Kāpurs ietriecās sprādzienbīstamā ierīcē un tika saplēsts.
  Ievainotais "Lauva" sagriezās un piecēlās ... Karotāji bija sajūsmā un dziedāja no sirds:
  - Lauva ir invalīds domāšanā, tīģeris ir visu veidu nepatikšanas ... Nav nekā interesantāka par cilvēku pasaulē!
  Svetlana sniedza garu rindu, tikko sveša armija sacēlās vētra un dziedāja:
  Mums ir raķetes, lidmašīnas,
  Spēcīgākais krievu gars pasaulē...
  Pie labāko pilotu stūres -
  Ienaidnieks tiks saspiests putekļos un uz leju!
  Šķiet, ka "Lauva" ir stipri bojāta. Viņa sastinga, izspļaujot vēl pāris čaumalas.
  Parādījās veiklā Pantera. Tomēr viņa baidījās iedziļināties padomju karaspēka pozīcijās, bet sāka šaut. Pāri meiteņu galvām svilpoja gliemežvāki. Un viņi lauza šķembas un ugunsgrēkus.
  Svetlana gatavojās mest granātu, gatava noķert brīdi, kad fašistu tanks tuvojas pieejamā attālumā. Bet arī Panterā nav muļķu. Vācieši šāva, šaha galdiņa veidā liekot šāviņus, cenšoties nepalaist garām nevienu zemes gabalu. Un burtiski izrāva katru akmeni.
  Andželika paglaudīja viņai kailās krūtis un atzīmēja:
  - Fricu taktika ir kļūdaina ... Cik daudz viņi šādi sasniegs?
  Svetlana gudri atzīmēja:
  - Vistas knābj graudu pa graudam, un pieņemas svarā daudz ātrāk nekā cūka, kas norij lielus gabalus!
  Pantera izšāva vairāk nekā astoņdesmit šāvienus un pēc munīcijas beigām apgriezās, dodoties atpakaļ uz savu migu. Tā vietā parādījās jauns mastodons "Sturmtiger". Mašīna nosedza savu plato bagāžnieku ar vāciņu. To var redzēt, tādējādi cerot izglābties.
  "Sturmtigr", no attāluma apšaudīja padomju karaspēka pozīcijas. Izšauta raķete. Zeme pacēlās augšup, un ugunīga strūklaka izlēja liesmas strūklas.
  Meitenes tik tikko izdzīvoja, bija diezgan nosegtas. Svetlana bija pat nedaudz apmulsusi. Meitene pēkšņi ieraudzīja sevi lēkājam zirgā. Un ka viņa vada vienību, kas uzbruka tatāru armijai. Un karotāji ar viņu jāj ar zirgiem. Mongoļi-tatāri, nespēdami izturēt triecienu, atkāpjas un tūkstošos mirst zem nagiem.
  Savukārt Svetlana šūpo divus zobenus un sagriež ienaidniekus. Taču vīzija pēkšņi tika pārtraukta.
  Andželika iesita savam partnerim pa vaigiem, krata viņu, sakot:
  - Nu, viss! Tagad beidziet melot!
  Svetlana dusmīgi atbildēja:
  - Es nevis gulēju, bet cīnījos!
  Meitene dusmās pielēca un iemeta granātu. Tagadne, aizlidojusi, ielidoja tanka "Lev" purnā. Saņēmusi bojājumus, automašīna saburza savu svarīgo bagāžnieku.
  Svetlana plaukstā iesaucās:
  - Es esmu Krievijas bruņinieks!
  Andželika izšāva no sava ložmetēja un ņurdēja:
  - zēns atbildēja, saraucis uzacis,
  Es gribu kalpot Svētajai Krievijai...
  Lai asiņu jūra izplūst
  Bet Dievs var mūs izglābt!
  Svetlana nokrita uz gruvešiem ar kailu vēderu un krūtīm. Tieši laikā, kad pār viņas galvu pāršalca simtiem ložmetēju sprādzienus. Meitene izbāza mēli un teica:
  - Drosmīgo karavīru neprāts ir neprātīgu ģenerāļu glābiņš!
  Andželika piekrita.
  - Karavīrs ir drosmīgs, ģenerālis ir apdomīgs, ienaidnieks ir viltīgs, veiksme ir solidaritāte tikai ar gudru drosmi!
  Meitenes atkal atklāja uguni un solidāri čivināja:
  Virs viņa eskadras
  Rūkšana unisonā
  Ādolfs ir stiprs muļķis -
  Stādot Sodomu!
  Parādījās vēl viens bruņu "Lauva". Divi karavīri aizbēga no viņa, spriežot pēc tumšajām sejām - arābi. Viņi mēģināja uzmest ķēdi uz āķa, lai izvilktu izstrādāto tanku no kaujas lauka.
  Anželika un Svetlana izšāva, tajā pašā laikā noguldot tehniķus. Karotāji dziedāja:
  - Neiznīcini sevi un palīdzi biedram, palīdzi citiem izkļūt no uguns!
  Parādījās trīs melnādainie. Viņi skrēja ar ķēdi, cik ātri vien varēja, bet arī meitenes viņus nošāva. Turklāt Svetlana šāva no pistoles, piespiežot suni ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un viņai izdevās ārkārtīgi trāpīt pretiniekiem, piemēram, Robinam Hudam trāpīgi.
  Andželika atzīmēja:
  - Atzīme nav tas, kurš trāpa veiksmīgi, bet kurš netrāpa ar sliktu veiksmi!
  Svetlana ar basu kāju iemeta granātu un šņāca:
  - Precīzākais ar dunča vīziju var trāpīt garām, bet nepiedodami asais prāts var paslīdēt garām mērķim!
  Granāta atsitās pret mīnmetēju un sāka eksplodēt, detonējot mīnas.
  Jā, Smoļenskā vāciešiem nebija viegli. Ieguvuši viņus tajā šausminošā nāves citadele!
  . NODAĻA #3
  Smoļenskas aizsardzība ir brīnišķīga misija... Bet varbūt ar to nepietiek.
  Skaistās krievu meitenes Margarita Magņitnaja un Oksana cīnījās ar nacistiem, kuri mēģināja izlauzties cauri dienvidiem no varonīgās Smoļenskas. Abas daiļavas komandēja pionieru pulku - puišus un meitenes, kas ķērās pie ieročiem.
  Pūta silts dienvidu vējš, nokusa sniegs. Pionieri un pionieri, basām kājām šortos, mīcīja netīrumus ar kājām.
  Šur tur gulēja dzeltensarkanas kritušās lapas. Koki plīvoja, karādami savus kailos zarus.
  Bērniem nebija auksti, viņi strādā basām kājām un puskaili kopš agra pavasara. Viņi kustas enerģiski - tievi, bet veikli.
  Dziedāja pionieru meitene Jekaterina Sotņikova;
  Lido kā uguns zilas naktis
  Mēs esam strādnieku pionieri...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets -
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Un bērni unisonā pacēla, basām kājām sita dubļos:
  - Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Atskan troksnis: tuvojas vācu un amerikāņu uzbrukuma lidmašīnas. Bērni cieši saspiež dūres.
  Aļenka Sotņikova pārliecinoši izrunā, un virtuālā komjauniete spēlē iespiež basu kāju:
  - Mums ir pārsteigumi jums, grifi!
  Patiešām, zēns sarkanā kaklasaitē, topošais biedrs Aleksejs Sotņikovs jau atgriezies Otrā pasaules kara frontē un vicina bērna roku.
  Tāds pats basām kājām, un šortos, tāpat kā pārējie puikas, ir kails līdz viduklim, un redzami ļoti reljefi, atlieti muskuļi. Protams, pārējie zēni un meitenes ir tievi un sausi, ar ādu un kauliem badā un pastāvīgi strādā ar lāpstām.
  Puika Oļegs ir pusotru metru garš, gandrīz melns no saules apdeguma, bet viņam jau atauguši baltie mati. Viņš neapšaubāmi ir skaists un ļoti spēcīgs kosmosa laikmeta bērns.
  Un tagad debesu krāsā nokrāsotas čūskas paceļas pretī nacistiem.
  Baskājains zēns Aleksejs Sotņikovs tiem piestiprināja īpašas zāģu skaidu granātas, nelielas, bet ļoti sprādzienbīstamas.
  Šeit ir Focke-Wulf, XE-129 un amerikāņu P-47, P-51. Amerika, vairs nesamulsusi, gandrīz atklāti cīnās Trešā Reiha pusē. Formāli amerikāņu piloti ir brīvprātīgie. Bet patiesībā viņi ir ASV valdības un oligarhu sūtīti kara dalībnieki.
  Bērni bruņoti ar ieročiem, citi ar paštaisītām bazūkām. Aleksejs Sotņikovs un baskājainās meitenes Alenka un Jekaterina kā pieredzējušāki karotāji savāca paštaisītas bazūkas no bezatsitiena caurulēm. Un kā viņi ietrieksies zemu lidojošā mašīnā.
  Zēns un blondās meitenes atpūtās ar basām kājām un gludi nospieda sprūdu. Un apsūdzības skāra divas amerikāņu uzbrukuma lidmašīnas un vācu Focke-Wulf.
  No ierakumiem atskanēja vairāki šāvieni - arī pionieri šāva.
  Aleksejs Sotņikovs, sita pērienu ar savu kailo, apaļo, bērnišķīgo papēdi, čivināja:
  - Lai gan viņš izskatās pēc basām kājām zēna,
  Ūsas neizlauzās cauri, bet jau titāns ...
  Cīņās pieaugušam puisim ir pat par daudz,
  Un sniedz nāvējošu triecienu!
  Un tagad puika velk auklas ar kailiem pirkstiem, un spārnotās čūskas taranē vācu un amerikāņu uzbrukuma lidmašīnas. Reizē uzsprāgst ducis sabiedroto un trešā reiha lidmašīnu.
  Aleksejs Sotņikovs un divas skaistas meitenes tajos pašos peldkostīmos atkal spiež sprūdus, izsitot nākamās kapitālistiskās koalīcijas automašīnas.
  Zēns saspieda kukaiņu ar pliku papēdi un rūca:
  Tās elles dienas paies
  Trešais reihs kritīs...
  Sātans nevaldīs
  Cīnies nedriftē!
  Arī pārējie zēni čūskas vada ar basām kājām. Un tagad koalīcijas strādnieki uzduras mazām, bet nāvējoši lidojošām dāvanām. Daudz lidmašīnu iet bojā. Tie uzsprāgst gaisā un sadalās gabalos.
  Hitlera piloti deg... Un izdzīvojušās uzbrukuma lidmašīnas steigā, kaisot raķetes un bumbas, izlido.
  Mūžīgais zēns Aleksejs Sotņikovs čīkst:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Pionieri zēni un meitenes uzņem korī:
  - Slava PSRS!
  Meitene Maša kliedz plaukstā, pērdama savu kailo, netīro kāju:
  - Slava Staļinam!
  Puika Paška piebilst:
  - Un Aloša slava! Viņš ir ģēnijs!
  Bērnu tranšejas ir labi nomaskētas, un bumbu un raķešu sprādzienu rezultātā nelielas skrāpējumus guva tikai divi zēni un meitene. Un tas neskatoties uz to, ka veidojās briesmīgas piltuves un daudz zemes plākšņu iznīcināšanas un inversijas ...
  Un vietām zeme no karstuma dega un kūpēja.
  Viena no meitenēm piecēlās ar kailu zoli un apdedzināja kāju, no kuras viņa kliedza:
  - Nāvi Gēringam un Hitleram!
  Bērni bija entuziasma pilni. Komjaunieši un spēļu meitenes Alenka un Margarita ir gatavas cīņai.
  Aleksejs Sotņikovs dziedāja, komponējot, atrodoties ceļā:
  Esmu dzimis kosmosa laikmetā
  Kur kuģi steidzās cauri galaktikām...
  Cilvēku darbi ir diezgan labi, ticiet man,
  Sarauj karu, bruņinieks!
  
  Bet Demiurgu dievi pavēlēja
  Tu, puika, palīdzi saviem senčiem...
  Paņem tevi hiperblasteru puiša rokās,
  Un saplēst Hitleru!
  
  Nu zēni ir dzimuši, lai cīnītos
  Tie ir braši karotāji, ticiet man...
  Galu galā krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Lai plēsīgais zvērs tiek iznīcināts!
  
  Lai mana svētā valsts tiek pagodināta,
  Mūsu lielā dzimtā PSRS...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu
  Parādot drosmi!
  
  Un es nikni cīnos pret fašismu
  Lielisks krievu zēnu pionieris...
  Un mūsu ticība būs komunismam,
  Vismaz mantkārīgais Sems palīdz Fricim!
  
  Tici man, krievi vienkārši nesaplīsīs,
  Visas tautas pulcēsies ap Maskavu...
  Es esmu bruņinieks, kas nemaz nav pielodēts ar dvēseli,
  Mēs esam uzticīgi Staļinam kā Tam Kungam!
  
  Neviens nevar salauzt pionierus,
  Viņi nav bērni, bet gan dievu dēli...
  Mēs būsim piemēru paaudze
  Fīrers tos ragus neskaitīs!
  
  Jā, mūsu Dzimtenes godība lidinās,
  Visvairāk sniegā, ticiet kalniem...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu
  Iedzen Frici zārkā ar pliku papēdi!
  
  Neticiet, ka nacisti tagad ir spēcīgi,
  Lai gan viņu Šermanu iepazīstināja Sems...
  Mēs nenožēlosim pat dzīvībai
  Ir pienācis laiks lielām pārmaiņām!
  
  Dzimtene ir skaista kā saule,
  Rotaļīgā Dzimtene ir mūsu māte...
  Un meitenes mati cirtas ar zeltu,
  Frici varēsim saplosīt!
  
  Mēs esam komunisma bērnu pionieri,
  Mēs kalpojam gan Svarogam, gan Kristum...
  Izkliedē neģēlīgās fašisma baras,
  Es atnesīšu uzvaru Tēvzemei!
  
  Krievija ir planētas dzimtene,
  Viņai ir savi mīļākie sapņi...
  Laimīgi pazīst gan pieaugušos, gan bērnus
  Nekāda papildu kņada nav vajadzīga!
  
  Kad nāks Visvarenais, būs saule,
  Uz Marsa ziedēs ābeles...
  Gan ķīnieši, gan japāņi ir vienoti,
  Amerikānis ar krievu pa ceļam!
  
  Apvienot komunisma idejas,
  Un ticība pazīst Ļeņina sapni...
  Mēs atmetīsim cinisma negantību,
  Veidosim skaistumu Visumā!
  
  Mums, Marija un Svētā Lada,
  Mēs godājam Dievu un Marksa "galvaspilsētu" ...
  Lai visi pionieri tiek apbalvoti,
  Mums Svarogs un Staļins ir ideāli!
  
  Fašisti zina, ka netaranēs
  Mums ir griba, spēks, mēs zinām spēku...
  Mēs sagrausim ienaidnieku ar trīskāršu sitienu,
  Un drīz padariet fīreru par utu!
  
  Lai ir mūsu krāšņā Krievija
  Kā mūžīga vārpa dārzā uzziedēt...
  Biedri Staļin, jūs esat mūsu mesija,
  Ar tevi mēs iesim uz komunismu!
  
  Kad minūtes pērkona negaiss, grūti laiki,
  Asiņainais karš ir beidzies...
  Pēkšņi mūsu bērni izaugs
  Nāks mūžīgā laime!
  Labu dzejoli sacerēja baskāju zēns Aleksejs Sotņikovs, noslēdzot to ar mažora noti.
  Bet tagad sākas apšaude... Ja uzbrukuma uzbrukums neizdevās un maksāja lielus zaudējumus, tagad lielgabali tika kalti.
  Terminators karavadoņa zēns no ne pārāk tālās nākotnes vēl nav radījis ieroci pret artilēriju. Lai gan izcils bērns attīstīja raķetes uz pildspalvas un ogļu vilces.
  Zēns bija gatavs cīņai, bet, kamēr raķetes vēl nebija gatavas, viņa baskāju komanda paslēpās zemnīcās.
  Lai pavadītu laiku apšaudes laikā, divi komjaunieši, viesi no nākotnes, un divas meitenes Maša un Klāra kopā ar puisi Pašku spēlēja kārtis.
  Jekaterina, kurai jau aug sarkanie mati un no kuriem viņa kļuva daudz skaistāka un glītāka, ar kailiem kāju pirkstiem izmeta kartīti, atzīmējot:
  - Tiešām, Fricis un amerikāņi mūs spiež!
  Alenka, meitene ar nedaudz cirtainiem zelta lapu matiem, atzīmēja:
  - Bet mēs tomēr nelūzsim, jo mums ir cīņasspars!
  Aleksejs Sotņikovs pamāja:
  - Padomju zinātne uz ienaidnieka tehnoloģijām atbildēs ar brīnuma ieroci! Es tam ticu!
  Maša pamāja ar bizēm:
  Tu arī esi mūsu ierocis!
  Un meitene izmeta karti ar kailu, mazo, no netīrumiem nomazgātu kāju.
  Paška ar nopūtu atzīmēja:
  - Visa kapitālistiskā pasaule cīnās pret mums! Tik nevienlīdzīgi spēki!
  Aleksejs Sotņikovs, šis mūžīgais zēns loģiski atzīmēja:
  - Suvorovs pārspēja ienaidnieka pārākos spēkus! Un mēs pārspēsim!
  Margarita smejoties dziedāja:
  - Uzvara gaida, uzvara gaida, tie, kas tic svētajam komunismam!
  Uzvara gaida, uzvara gaida, fašismu iznīcina meitene!
  Klāra teica:
  - Neatkarīgi no tā, cik briesmīgi bija nacistu tanki, mums ir atbilde!
  Zēns Aleksejs Sotņikovs iespraucās ar savu kailo, bērnišķīgo kāju un pamāja:
  - Protams, ir! Jā, un lobīšana norimst, laiks doties ceļā!
  Un no bunkura izlēca sava veida zēni un meitenes. Nozibināja viņu rozā, mazgāti bērnu, apaļie papēži.
  Nacisti, protams, devās uzbrukumā ar tankiem.
  Skaistā Alenka dziedāja:
  - Pionieris, komjaunatne! Ejiet pa dzīvi kopā!
  Pionieris, komjaunatne! Uzticiet mums, ka mēs neapmaldīsimies!
  Aleksejs Sotņikovs skatījās uz lauku ar nākotnes bērna asu redzi. Vācu, amerikāņu un britu tanki kustējās. Vesela automašīnu armāda. Šeit jūs varat redzēt pašpiedziņas lielgabalus "Ferdinanda". Amerikāņu Sherman tanki ir gari, daži ar īsiem purniem, citi ar garākiem purniem. Vairāk tupus angļu "Churchill", ļoti labi aizsargāts. Šeit ir redzami Kromveli ar īsiem purniem, bet diezgan veikli, līdzīgi kā gludeklis. Arhaiskāks augstais ASV armijas "Grands". Labākais angļu tanks "Challenger" ar septiņpadsmit pēdu lielgabalu. Un šeit ir vācu. Briesmīgs un liels "Lauva" ar garo stobru.
  Šķietami novecojis "Tīģeris" savā kvadrātveida formā. Veiklā "Pantera". Vēlāki un joprojām retie modeļi: "Tiger" -2 un "Panther" -2.
  Pēdējie divi tanki ir ļoti līdzīgi - pat lielgabals ir vienāds, tikai Panther-2 ir mazāks un šaurāks tornītis, un siluets ir zemāks.
  "Ferdinand" -2 pašpiedziņas lielgabals ir pirmais Vērmahtā, kur dzinēju varēja novietot vienā blokā ar transmisiju un šķērsām. Cik gaišāks un zemāks siluets ir kļuvis šis pašpiedziņas lielgabals.
  Bet "Lion" -2 vēl nav nonācis ražošanā, ir jāatrisina vairākas tehniskas problēmas, lai varētu palaist šādas mašīnas. Tāpēc pagaidām vāciešiem ir tvertnes ar novecojušu izkārtojumu: transmisija ir priekšā, bet dzinējs atrodas aizmugurē, kas noved pie kloķvārpstas zudumiem.
  Bet angļu "Challenger", jaunākajam ir izkārtojums un sešsimt zirgspēku dzinējs. Tvertne parādījās nesen un nav pārāk masīva, bet efektīva.
  Bet vismasīvākais ir Sherman ASV, kas tiek ražots milzīgos daudzumos. Tāds auto... Nav slikti aizsargāts pierē un dažiem tankiem ir diezgan gara stobra lielgabals.
  Ir tāda tanku armāda.
  Bet baskāju zēns Aleksejs Sotņikovs, šis tikko ceptais pionieris, sabiedroto mastodoniem ir sagatavojis dažus pārsteigumus.
  Piemēram, sāka eksplodēt zāģu skaidu raktuves. Vācu, amerikāņu, britu tankus saplēsa kāpuri, salauza veltņi. Dedzinošs metāls.
  Pionieru meitene sita ar baso kāju un čīkstēja:
  - Tie ir fašisti, saproti!
  Tanks Lion bija pirmais, kas uzspridzināja. Pēc tam divi Šermaņi. Tālāk "Panther" un "Churchill". Tad atkal "Shermans" un "Cromwells".
  Un šeit ir vēl viens novecojis vācu tanks T-4. Tas viņu arī uzspridzināja. Un tad "Tīģeris" sāka smēķēt.
  Aleksejs Sotņikovs, metot nāves zirņus, čīkstēja ar kailiem bērnu kāju pirkstiem:
  - Slava PSRS!
  Aļonka, ļoti skaista meitene ar zeltainiem matiem, paņēma to un ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda kukaini un čīkstēja:
  - Par pasaules revolūciju!
  Katrīna čīkstēja:
  - Par PSRS augstākajiem sasniegumiem!
  Un arī kā lupanets no bazuka. Un pats Aleksejs Sotņikovs no pīpes izgatavoja bazūku. Un viņa šauj ļoti nāvējoši.
  Puika-terminators-vojevods arī šāva, un no attāluma šāva "Tīģeris" -2 un apdullinoši kliedza:
  - Es esmu kosmosa bruņinieks!
  Un pionieru komanda iesaucās:
  - Komunisms dzīvo!
  Nacisti faktiski paklupa uz ārkārtīgi agresīvu pretinieku pretestību. Un viņu tanki un sabiedroto tanki šad tad uzsprāga un sabruka. Un ir bezjēdzīgi piedot Sarkanās armijas bērniem žēlastību.
  Tanki šāva bez izšķirības un nevarēja neko nodarīt pionieriem.
  Zēns Aleksejs Sotņikovs vēlreiz izšāva bazūku un čīkstēja:
  - Par Tēvzemi un Staļinu!
  Aļenka ar kailajiem meitenīgo kāju pirkstiem meta oļus, nogāza ienaidnieku un čivināja:
  - Par PSRS varenību!
  Un piemiedza saviem pavadoņiem aci.
  Zēns Andreika spieda baso kāju un dziedāja:
  - Drīz mēs satiksimies ar sapni,
  Pirmais solis dzīvē ir...
  Jūs atkal redzat visu valsti,
  Negants uzbrukumu viesuļi!
  Aleksejs Sotņikovs atkal izšāva no liela attāluma atkārtoti lietojamas bazūkas, sadalot Šermani un dziedot:
  Un cīņa atkal turpinās
  Hiperplazmas uguns vārās...
  Un Ļeņins ir tik jauns -
  Sniedz nāvējošu triecienu!
  Šis jaunais cīnītājs ir tik labs puisis. Un ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem viņš vērš ieroci uz mērķi. Un atkal aizdedzina. Un sabiedrotie turpina virzīties uz priekšu, viņu tanki kāpj kopā ar vāciešiem. Un rodas tikai papildu zaudējumi.
  Jo tuvāk ienaidnieka mastodoni tuvojas, jo vairāk viņi cieš zaudējumus. Jo īpaši bērni šauj no vieglām un vienkāršām bazūkām uz tankiem, nojaucot no tiem torņus. Un tie rada milzīgus zaudējumus.
  Meitene Aļenka ar kailajiem meitenīgo kāju pirkstiem met granātu un dzied:
  - Tā ir komunisma godība, slava,
  Es lidošu debesīs ar dziesmu!
  Arī meitene Lara ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs slepkavniecisku nāves dāvanu, plosot pretiniekus un čīkstot:
  - Par komunisma varenību!
  Pionieri spītīgi cīnās gan ar zēniem, gan meitenēm vienlaikus. Un viņi visi cīnās.
  Lācis arī basām kājām, met granātu ar bērna kāju, apturot amerikāņu Šermanu un čīkst:
  - Padomju Krievijai!
  Un bērni atkal cīnās. Hitlera un sabiedroto tanki paklupa uz mīnām, granātām, bazūkas šāvieniem. Un tie ir burtiski neapturami.
  Meitene Klāra šauj ar ložmetēju uz kājniekiem. Tad viņa ar basu kāju iemeta zirni ar ogļu sprāgstvielu. Viņa saplēsa daudz fašistu un čivināja, zobus rādot:
  - Es esmu absolūtais pasaules čempions!
  Un meitenes kailais papēdis atkal metīs zirni. Tas uzsprāgs un saplēs pāris nacistu tanku veltņus.
  Meitene Maša deva pagriezienu un automātu. Viņa nopļāva Frici un murrāja:
  - Slava krievu varoņiem!
  Un pliks, apaļš papēdis kā iznīcības dāvana.
  Šeit ir meitenes. Un puiši cenšas neatpalikt. Un viņi šauj uz nacistiem un pļauj kājniekus, un tas ir vesels svešzemju leģions. Un ar saviem kailajiem papēžiem pionieri sūtīs pilnīgu ienaidnieka iznīcināšanu.
  Un viņi smejas.
  Un kā fašistus kolektīvi kuļ pionieri. Un ar kailajiem, netīrajiem ceļiem viņi spiež bazūkas mucas.
  Bet puikas uz vadiem velk mīnas no zāģu skaidām. Un kā viņi nežēlīgi grauj Frici un citus algotņus. Tas patiesi ir totalitārs ceļš.
  Baskājains bērns Aleksejs Sotņikovs šauj no bazūkas, un zēns dzied:
  - Pasaule ir iegremdēta asiņainā gaismā,
  Cilvēki stāv pret sienu...
  Bet es ticu saullēktam
  Bet es ticu saullēktam!
  Izkliedēs cietuma cietuma tumsu!
  Mēs, kungi, mēs kungi...
  Trenēts krāpties!
  Un bez tiesas! Un bez tiesas!
  Ieslēgts pagrabos!
  Zēns rīkojās ārkārtīgi enerģiski, tāpat kā viņa pionieri. Un viņi bez žēlastības saspieda Frici. Viņi tos salauza ar precīziem sitieniem un iznīcināšanu.
  Skaistā Aļenka, šaujot uz nacistiem un it kā tiem trāpot, paņēma to un čivināja:
  - Mūsu ticība komunismam,
  Atspēkot ļauno fašismu!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meitene atkal ņems un šaus uz ienaidnieku.
  Maša Pioneere ar kailu apaļo papēdi trāpīja pa granātu un sita vācu tanku, čīkstot:
  - Par komunismu!
  Jekaterina, šaudama no ložmetēja, ņurdēja:
  Mēs atradīsim Hitleru mežā, mēs atradīsim Hitleru mežā! Nejokosim ar viņu! Saplēsim to!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meitene atkal metīs granātu un čivinās:
  - Es to saplosīšu!
  Lai gan Lev tanks ir milzīgs, mastodons, kas sver deviņdesmit tonnas, tas nevar pretoties padomju pionieriem.
  Un bērni to sasmalcina, ar basām kājām metot zirņus no oglēm, un tā ir īsta nāve.
  Skaistule Alenka kliedz:
  - Mūsu krievu gars!
  Un viņš no ložmetēja raida nāvējošu sprādzienu, nopļaujot ienaidnieku. Un izdalot kārtējo līķu kalnu.
  Aleksejs Sotņikovs, šauj, atzīmē:
  - Mēs viņus apturējām!
  Un atkal puika ar basu kāju met granātu un griežas. Un vēl viens vācu tanks apstājās.
  Šeit pārvietojas amerikāņu pašpiedziņas lielgabals "Ragana". Ātra mašīna, bet vāji aizsargāta un notriekta ar bazūku. Meitene ar bizēm šāva un trāpīja precīzi.
  Cita meitene ar kailiem pirkstiem meta zirni un iznīcināja fašistu un dziedāja:
  - Slava PSRS! Pionieri ir piemērs visiem!
  Un atkal, kā nāvējošā spēka kārta dos. Un viņš paņems daudz fašistu un nopļaus.
  Cīņa pret Alenku, šaujot uz Frici, čīkst:
  - Es esmu meitene, kas uzvar visus!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem kaut kas palaidīs slepkavu.
  Katrīna, šaujot pa pretiniekiem, izdeva:
  - Kosmiskais komunisms var nākt ar mums!
  Un kā viņš mirkšķina. Un ar savu pliku papēdi viņš paņems granātu un atdos. Un kā naciķus pamatīgi nocirtīs.
  Pionieri drosmīgi cīnās. Un neej viņiem tuvumā. Un kā viņi šauj precīzi un akurāti.
  Meitene Alenka atkal ar kailiem pirkstiem metīs nāvējoša spēka granātu, saplosīs ienaidniekus un čivinās:
  - Par viskosmisko komunismu!
  Meitenes šauj, un zēni un meitenes seko līdzi.
  Trīs Šermaņi uzreiz apgriezās. Te viņu bērni sit, tik pamatīgi kuļ no problēmām.
  Skaistā Alenka tvītoja:
  - Pa pavedienam, pa pavedienam,
  Es negribu iet...
  Basām kājām Komsomoļskaja,
  Tiešraide!
  Un atkal ar pliku papēdi, kā jau nacistiem, viņš palaidīs nāves dāvanu. Un pļauj ar lielu nacistu drosmi.
  Jekaterina, ķiķinot un atlaižot zobus, atzīmē:
  - Komunisma ideju vārdā!
  Un kā nāves un iznīcības dāvana padosies ar pliku papēdi!
  Alenkas kaujas, šaušanas un pļaušanas rinda pēc algotņu un fašistu rindas izdota:
  - Slava padomju zemei!
  Un atkal ar pliku papēdi, it kā uzmestu nacistiem.
  Pacelsies vesela asiņu kūlis un lauskas.
  Aleksejs Sotņikovs, šaujot ar lielu precizitāti un ar kailiem kāju pirkstiem metot nāves dāvanas, atzīmēja:
  - Prieks, prieks mūžīgi!
  Meitene Lenka, atlaižot, atbalstīja terminatoru zēnu:
  - Lai sapnis piepildās!
  Un ar kailiem pirkstiem pionieris metīs nāvējošo.
  Tie ir kaujas bērni.
  Aleksejs Sotņikovs atzīmēja, zobus rādot:
  - Tuvu, tuvu, prieks un nepatikšanas,
  Vajag, vajag dot stingru atbildi!
  Aļenka Sotņikova, šaujot uz nacistiem, izdeva:
  - Saulainā pasaule,
  Jā, jā, jā! Jā!
  Kodolsprādziens
  Nē nē nē!
  Un atkal, kā tas uzlādēs ar slepkavniecisku bojājumu uzliesmojumu.
  Aleksejs Sotņikovs ar kailajiem puicisko kāju pirkstiem, ar slepkavniecisku spēku palaižot dažus zirņus kā nāves dāvanu. Un vācu tanki, saņēmuši bojājumus, atkāpjas.
  Zēns-terminators-vovods čivināja kā papagailis:
  - Viens divi trīs! Salauz Ādolfu!
  Un puika ar pliku papēdi paņēma veselu kaudzi ogļu granātu.
  Un tik daudzi no šiem Frici salūza uzreiz.
  Tas ir tas, ko viņš ņēma pret nacistiem trāpīgi iesita.
  Cīnoties ar Alenku, šaujot uz nacistiem un ļoti precīzi trāpot nacistiem, kliedza:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņa iemeta iznīcināšanas granātu. Un tik daudz fašistu salūza uzreiz.
  Pieauga ienaidnieku zaudējumi tankos. Vācieši kopā ar sabiedrotajiem, redzot, cik spītīga aizsardzība, sāka atkāpties. Viņi patiesībā pagriezās atpakaļ. Un apšaude pastiprinājās.
  Katrīna, šaujot uz ienaidnieku un augstā lokā nosūtot ziņu no bazukas, izdeva:
  zvaigznes augstums,
  Mūsu svētā valsts!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa atkal raidīja nāves vēsti un sagrāva daudz pretinieku.
  Vācieši un sabiedrotais atkāpās ...
  Pionieri un kliedza, skrēja viņiem pakaļ, metot granātas. Un bija tādi kaujinieciski puiši un meitenes.
  Combat Alenka pārliecinoši atzīmēja:
  - Mūsu patiesība it visā!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem atkal kā palaist slepkavniecisku nāves zirni.
  Aleksejs Sotņikovs, kustībā šaujot, čīkstēja:
  -Kopā mēs esam liels spēks,
  Krokodila niknums ir ar mums!
  Un zēns atkal palaidīs slepkavniecisku iznīcināšanas dāvanu.
  Visa šī armija virzījās uz priekšu un sagrāva nīsto Vērmahtu.
  Un bērni bija uzbrukumā, dzenādami ienaidnieku. Viņu apaļie papēži, kas nomelnējuši no putekļiem, mirgoja.
  Un kā pionieri iznīcināja ienaidniekus. Kā viņi tos saspieda. Un pļāva bez pārtraukuma. Un viņi meta granātas.
  Tie ir patiesi padomju pionieri, no kuriem baidās jebkurš fašists.
  Un, ja viņi uzņēmās kult, viņi tiranizēs pamatīgi.
  Bērnu cīnītāji, uzbrūkot, apņēmīgi dziedāja;
  Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz apakšai un tad...
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli,
  Kas nebija neviens, viņš kļūs par visu!
  Un divas meitenes-komjaunieši arī kā lupanuļus no ložmetējiem un nocirta nacistus.
  Un tad ar plikiem papēžiem padosies zāģu skaidu maisam. Tie lidoja ar lielu intensitāti un ņēma un uzspridzināja pāri bēgošajiem nacistu tankiem. Un tik daudzi tos saplēsa un demontēja pa daļām.
  . NODAĻA #4
  Vācieši un ārvalstu algotņi no visas pasaules uzbruka Vjazmas pilsētai. No dienvidu puses iepūta silts vējš, un, neskatoties uz auksto gadalaiku, sniegs nokusa un kūsāja īsta putra. Vācu tanki ar grūtībām rāpoja pa padomju pilsētas ielām.
  Pret nacistiem Kirova ielā cīnījās dažādu tautību bērnu pionieru bataljons. Komjaunietis Aliya komandēja bataljonu.
  Skaista meitene izšāva no ložmetēja. Lai padarītu to izveicīgāku un glābtu kurpes, viņa paslēpa zābakus un mirgoja, apaļus, meitenīgus papēžus.
  Temperatūra bija virs nulles, un cīnītāju bērni bija šortos jeb īsās kleitiņās un plīvoja ar kailiem papēžiem.
  Puiši nemitīgi kustējās un tāpēc nenosala.
  Puisis Aleksejs Sotņikovs kopā ar meiteni Aļenku (sieva arī pieņēmās bērnišķīgā izskatā, lai pārāk neatšķirtos no vīra, kurš bija kļuvis par bērnu!), Abi ar sarkanām saitēm, basām kājām balstuši uz plikām kājām. pēdas, izvilka mīnu, un vācu "Karaliskais tīģeris" uzspridzināja slidotavu, apstājās.
  Cits pionieru zēns Arkaša Sapožkovs un meitene Alise arī palaiž nāves dāvanu no katapulta, trāpot nacistu transportierim. Netīri bērni sita basām kājām pa flīžu skaidām un pat nesarāvās.
  Jaunie karotāji dziedāja:
  - Mēs esam komunisma bērnu pionieri!
  Komjaunatne Nataša piekrita un ar basu kāju iemeta sprādziena paku, saplosot, kājnieki pamāja ar galvu:
  - Ļeņina lietai!
  Arī komjauniete Maša deva pagriezienu. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa palaida bumerangu, nocirta algotņiem galvas un čīkstēja:
  - Staļina lietai!
  Meiteņu bataljons atbalsta pionierus. Meiteņu ir daudz un skaistas, īsos svārkos un basām kājām.
  Komjaunatnes loceklis Alsou, izsita no prettanku šautenes un trāpīja Panther sānos. Tad meitene dziedāja:
  - Partija, Ļeņin, komjaunatne!
  Komjaunietis Aziza - arī kā trāpīt ienaidniekam kopā ar meiteni Anisu no pagaidu katapultas. Un skaistules šeit ir ļoti kaujinieciskas un precīzas šaušanā un cīņās.
  Karotāji nedod ienaidniekam žēlastību.
  Anastasija Vedmakova cīnās debesīs kā īsta terminatora ragana. Akuļina Orlova ar viņu. Lai vācu lidmašīnas un jaudīgāki ieroči, bet karotāji tos sasmalcina.
  Akulina ir Focke-Wulf. Jā, ienaidniekam ir pat seši pneimatiskie ieroči, taču tas meitenei netraucē. Un viņa cīnās kā īsts titāns un milzis.
  Anastasija Vedmakova iedrošināja savu partneri:
  - Tu esi super klases meitene!
  Akuļina, nogriežot citu vācieti un spiežot pedāļus ar kailām, iedegušām kājām, atzīmēja:
  - Izklausās super bērnišķīgi!
  Vedmakova iesmējās un atzīmēja:
  - Zināmā mērā mēs esam bērni! Turklāt bērni ir forši!
  Un jaunā sieviete pazibināja savus pērļu zobus.
  Groznija tika pakļauta apšaudei ... Komjaunatnes locekļi un pionieri cīnījās izmisīgi kā īsti titāni.
  Arī Aleksejs Sotņikovs un Leha Teterevs, abi baskāju pionieru zēni, ar stieples palīdzību aizvilka sprādzienbīstamu zāģu skaidu paku uz jaudīgo Lev tanku, kas gandrīz nekustējās pa dubļiem, nesot kolosālu veselumu. Un tagad viņa aizmugurējais veltnis ir pieaudzis ar sprāgstvielām, un kā tas eksplodē ... Salauzti kāpuri izkaisīti dažādos virzienos.
  Aleksejs dziedāja:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Ļoka Teterevs pacēla, stutīdamies ar kailu bērna kāju:
  -Saule spīdēs spoži
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Zēni abi ir sārti un šortos, Aleksejam ir tikai blondi mati, bet Lehai - melni. Bet viņi kopā cīnās pret nacistiem. Komjaunietis Vasima ar melniem matiem, Vasilisa ar baltiem matiem.
  Abas daiļavas par spīti aukstumam īsos svārkos. Un viņu apaļie papēži, tik vilinoši.
  Un Bella ar viņiem ir komjaunatne, un arī šauj. Un ar kailiem pirkstiem met kārtējo sprāgstvielu paku.
  Šeit cīnās meitenes un bērni, bet nacistiem nav ļauts izlauzties cauri. Un cīņas ir sīvas.
  Tomēr nacisti cenšas aplenkt Vjazmu. Un tas ir bīstami. Bet tanki un transportieri iestrēgst dubļos...
  Un bumbas eksplodē ... Tātad Yu-488 mēģina bombardēt pilsētu. Un ar viņu, un B-29 amerikāņu monstriem ... Viņi arī kalj gāzes pistoles ...
  Ar Yu-288 lido divas meitenes: Izabella un Zaira, skaistas blondīnes. Viņi nomet bumbas. Bet tad no sāniem parādās Jak-9.
  Izabella ar pliku kāju pirkstu palīdzību virza pneimatisko ieroci un šauj uz padomju mašīnu. Pēc tam pievienojiet ātrumu. Yak-9 tik un tā nav pārāk ātrs, un šeit tas ir arī pārslogotā versijā un nevar panākt vācu automašīnu.
  Meitenes ar plikiem papēžiem sit pa stiklu un čīkst:
  - Esiet slavens, mūsu armija ir svēta!
  Un kā mēles rādīs!
  Un padomju auto tika apšaudīts no diviem aizmugurējiem lidmašīnu lielgabaliem un aizdegās, ūdeņos, ko dara meitenīgo kāju kaili pirksti.
  Zaira čivināja, zobus rāvusi:
  - Es nomazgāšu visus sarkanos karavīrus!
  Un aci zilām acīm. Un viņa izskatās viskaujīgākā un spraigākā.
  Un kā viņa mīl skaistus jaunus vīriešus.
  Tomēr viņas vēlme nogalināt ir daudz vairāk.
  Kad vācieši pēc bombardēšanas nolaidās krastā, Zaira iedzēra alu. Un Isabella bez alus pievienoja arī vēžus. Meitenes ēda ar prieku. Tie atstāja graciozas, basas kājas, pēdas uz lidlauka sarma. Zēni aprija savas gandrīz kailās skaistules ar izsalkušiem un apmulsušiem skatieniem. Cik meitenes ir skaistas un tajā pašā laikā briesmīgas.
  Izabella jautāja Zairai:
  - Vai jūs domājat, ka karš drīz beigsies?
  Zaira atzīmēja:
  - Ne agrāk kā vasarā! Kamēr nepaņemsim Maskavu, krievi nekapitulēs!
  Smaragdacainā blondīne piezīmēja:
  - Un pēc Maskavas krišanas vēl var būt kautiņi!
  Blondīne ar ziliem matiem piekrita:
  - Viņi var! Bet tās vairs nebūs cīņas, bet mokas!
  Un meitenes smējās, beidza ēst vēžus un atkal kaujā... Kamēr laiks bija salīdzinoši lidojošs. Un viņu basās kājas atstāja graciozas, kailas pēdas.
  Izabella atzīmēja:
  - Mums ir viss skaistais, pat pēdas!
  Zaira pamāja.
  - Vācu meitenes ir ideālas!
  Un abas ļaunās skaistules dziedāja korī:
  - Reihs ir pilnība,
  Reihs ir pilnība...
  No smaida līdz žestam
  Galvenokārt uzslavas!
  Ak, kāda svētība
  Ziniet, ka mēs esam pilnība
  Ziniet, ka mēs esam pilnība
  Ziniet, ka mēs esam ideāli!
  Un atkal uz padomju pozīcijām tiek nomestas bumbas. Un cilvēki mirst. Daudzi cilvēki mirst no apšaudīšanas un bombardēšanas. Un no šāvieniem ar gāzes palaišanas ierīcēm un citām nāvējošām ierīcēm.
  Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova ir ļoti skaistas meitenes. Anastasijai jau ir daudz gadu, bet nenoveco, un izskatās ļoti svaiga un jauna, tikai spēcīgi attīstīti, lielie muskuļi liek viņai izskatīties vecākai. Un viņas sejai nav grumbu vai tīklojumu, ar maigu, miecētu ādu. Un Akulina vēl gadiem ilgi ir jauna. Abas skaistules ir lieliskas. Tie ir augstākās klases dūži. Turklāt Pokriškins pēc tam, kad Frīdrihs-Volka viņu notrieca, ir smagi satriekts un vairs neveic izbraukumus.
  Anastasija manevrē ar saplēstu mucu. Un notriec dažus jau novecojušus ME-109. Pēc tam varone meitene čīkst:
  - Mēs traucamies debesīs ērgļus!
  Akuļina manevrē, lapsa čūska, nogriež Fokam-Vulfam astē un čivina:
  - Krievija ir aiz muguras! Krievija ir aiz muguras!
  Meitenes noteikti ir uz augšu. Viņi pat neuzvilka krūšturus dažās plānās biksītēs, ar kurām viņi cīnās. Bet tas ļoti palīdz cīņā. Galu galā tas palielina slepkavniecisku dīvainību ietekmes efektivitāti.
  Anastasija atkal veic manevru. Šoreiz viņai ir nopietnāks pretinieks nekā ME-309, kuram septiņi ugunspunkti. Ieskaitot trīs 30 mm kalibra lidmašīnas pistoles. Un tas, protams, ir nopietns pretinieks. Spēcīgi ieroči ļauj vienā piegājienā nogriezt ienaidnieku. Un tev ir tikai viens pneimatiskais pistole...
  Anastasija taču veikli met savu lidmašīnu sānis, attālinoties no lidojošajām svina strūklām. Jā, viņai ir tikai 20 milimetru pistoles kalibrs. Bet ja šauj pa asti.
  Anastasija smaidot dziedāja:
  - Junkers pienāca man pie astes,
  Bet te viņš nopūtās...
  Kaitinoši gaudo skrūves,
  Viņiem pat nevajag krustus uz kapiem,
  Uz spārniem nolaidīsies krusti!
  Akuļina ķiķināja un apgrieza Yu-188, vēdinot:
  - Par jautrām uzvarām!
  Un viņa parādīja savus pērļu zobus. Meitenes šeit ir visplašākā un kolosālākā cīņas noplūde.
  Anastasija met Jak-9 malā. Viņi mēģina viņu atkal notriekt. Nospiež ME-309, mašīna ir nopietna.
  Anastasija nikni dziedāja:
  - Un es redzu nopietnu,
  Ivana Briesmīgā sapnī...
  Zeme Sibīrijā sadalīta,
  Tu dzimtā Krievija!
  Un karotājs atkal izsit vācu mašīnu. Vispirms saplēš viņai spārnu. Liek zaudēt ātrumu. Un tad tas iet uz asti. Vācietim ir labas izredzes tikt prom lielā niršanas ātruma dēļ. Bet ne pret raganām. Jo viņa ir augstākās klases dūzis!
  Sīvā cīņā ir arī Akuļina. Meitene atpūšas ar kailajiem papēžiem uz pedāļiem un dzied:
  - Neizturiet slāvu pazemojumus,
  Sacelsimies pret vāciešiem...
  Neņemsim vairs apvainojumus
  Sagrausim ienaidnieku ar tērauda roku!
  Šeit ir Airacobra pret viņu. Spēcīga mašīna: četri ložmetēji un viens 37 mm pneimatiskais lielgabals. Akuļina palaiž savu automašīnu kā ragavas lejā no kalna, izvairoties no lidmašīnu šāviņiem. Un nirst zem vēdera. Viņš nospiež sprūdu ar kailiem kāju pirkstiem... Un trāpa tieši neaizsargātā mērķī.
  Un amerikāņu mašīna iedegas.
  Akuļina ar entuziasmu dziedāja:
  - Uz komunisma nemirstīgo ideju uzvaru!
  Anastasija arī labi cīnās. Šeit ir trīs Mustangs pret viņu. Šķiet, ka tie nav tik briesmīgi kā ME-309, kuru gaisa lielgabali spēj notriekt ar vienu sitienu. Mustang, amerikāņu iznīcinātājam, nav tikai ložmetēji. Bet, no otras puses, tie ir seši, diezgan lieli 14 milimetru kalibrā.
  Anastasijai ir jāmanevrē. Ložu strūkla nedaudz saskrāpēja spārnu. Taču tuvojoties notiek sitiens, un amerikāņu iznīcinātājs deg.
  Anastasija dziedāja:
  - Trakā māja deg,
  Dēmoni mocīs bezgalīgi
  Grēcīgs cilvēks dabūs savu
  Tas, kurš pielūdza sātanu!
  Un šeit ir vēl viena ASV mašīna podvitel ... Un tas, protams, ir diezgan nopietns pieteikums.
  Pēdējā Yankee mašīna cenšas tikt prom. Mustang ātrumā pārspēj Jak-9 un izdodas atrauties. Anastasija izšāva no attāluma.
  Un ieguva amerikāni. Bet viņam, pūšot asti, izdevās izkļūt no kaujas.
  Anastasija atzīmēja:
  - Bang Bang! Nokavēts! Pelēkais zaķis izjāja!
  Akuļina cīnījās arī ar R-51. Jaudīga mašīna ar astoņiem ložmetējiem. Un, manevrējot, tas aizdedzina šīs mašīnas spārnu... Un tas ved uz aizmuguri, šauj.
  Akuļina dziedāja:
  Saule smejas
  Spoži spīd bērniem...
  Un atkal nosvieda savu mašīnu sāņus. Šauj Yu-88. Šī iekārta ir novecojusi, bet joprojām cīnās. Vācietis, mēģina izlīst ārā. Taču viņš nevar paslēpties no meitenes, kura ar plikajiem, apaļajiem papēžiem enerģiski spaida pedāļus un mašīna aizdegas.
  Anastasija smejoties atzīmēja:
  - Tā viņi no mums baidās!
  Un vēl viens Focke-Wulf segts!
  Akuļina šaušanas laikā nikni sacīja:
  - Pasaulei vajadzētu mūs cienīt, baidīties,
  Meiteņu varoņdarbus nevar saskaitīt ...
  Komjaunatnes locekļi tik labi prot cīnīties,
  Sātans tiks iznīcināts!
  Un karotājs piemiedza savam partnerim. Pat ja jūs to nevarat redzēt ...
  Skaistules ir atgriezušās. Un tas ir riskanti. Šeit ME-109 sāk viņus vajāt. Šauj...
  Meitenes kustās. Vācu bīstama automašīna. Akuļinai tika bojāts spārns un koks aizdegās.
  Viņas draudzene tika līdz skrejceļam. Ragane arī to dabūja... Un viņa izlauzās cauri fizelāžai un noplūda eļļa, nedaudz sabojāja dzinēju.
  Meitenes pagaidām spiestas pamest lidojumu. Viņu automašīnas tiek labotas.
  Un viņš skrēja basām kājām pa sniegu. Izstiepiet viņu spēcīgo un muskuļoto ķermeni.
  Abas meitenes ir iedegušas. Sarkanmate, kuras mati vējā kā PSRS baneris, un blondīne.
  Anastasija jautā savam partnerim:
  - Nu, kā jūs domājat, ka mēs uzvarēsim vāciešus?
  Akuļina godīgi atbildēja ar nopūtu:
  - Ja nu vienīgi vācieši... Visa kapitālistiskā pasaule uz motoriem!
  Rudmate apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Ienaidnieks ir ļoti spēcīgs. Bet ko jūs gaidījāt?
  Blondīne ar nopūtu atzīmēja:
  - Pēc Staļingradas mums galvenais bija optimisms. Bet sagadījās, ka bijām pārāk pārsteidzīgi, lai atvērtu šampanieti...
  Tikmēr cīņas norisinājās, izmantojot dažāda veida ekipējumu. Piemēram, Gerda un Šarlote tikko saņēmušas jaunākos pašpiedziņas ieročus E-10 testēšanai priekšā.
  Mašīna ar zemu 1,4 metru siluetu un 75 mm 48EL stobra kalibra pistoli. Nav slikti, un līdz šim vienkāršā versijā. Priekšējās bruņas ir 60 mm, bet sānu bruņas ir 30 mm. Svars desmit tonnas, dzinējs 400 zirgspēku.
  Pašpiedziņas pistoles braukšanas veiktspēja ir lieliska, un Kaukāza kalnos tā ir tam īstā vieta. Tieši katoļu Ziemassvētku laikā tika piegādāts pirmais no metāla izgatavotais modelis. Viņai ir tikai viens trūkums: diezgan vājas bruņas, taču to kompensē lielie bruņu racionālā slīpuma leņķi.
  Meitenes Gerda un Šarlote apguļas gandrīz guļus. Siltumu dod jaudīgs dzinējs, un tas ir diezgan ērti bikini un basām kājām.
  Te, piespiežot plikajiem kāju pirkstiem, blondīne met mašīnu sāņus. Viņiem tagad ir spēcīgs ienaidnieks IS-2. Sarkanajā armijā automašīna joprojām ir retums, bet tagad es to dabūju.
  Un labāk nepakļauties viņas 122 mm lielgabala triecienam. Padomju mašīna šauj no attāluma. Un, protams, tam pietrūkst ātras pašpiedziņas pistoles.
  Un tagad jums ir jātuvojas kaujas attālumam, lai izlauztos cauri ienaidniekam.
  Gerda atzīmē:
  - Ienaidnieks ir spēcīgs, bet neveikls!
  Šarlote smejoties atzīmēja:
  - Tas ir liels, bet torņa pieres bruņas ir diezgan vājas!
  Blondīne pamāja.
  - Tātad pamēģināsim!
  Padomju automašīnai, papildus citiem trūkumiem, joprojām bija slikta redzamība, un tā nevarēja sasist veiklo vācu pašpiedziņas pistoli.
  Vēl viens šāviens, un tas ir pagājis. Turklāt jaudīgam lielgabalam ir zems uguns ātrums.
  Un kāds vāciešiem ir ātrs pašpiedziņas lielgabals.
  Un tā Gerda ar kailajiem pirkstiem nospieda pogu, un nāvējošs šāviņš iedūra IS-2 torņa pieri.
  Un viņš sāka detonēt salauzto krievu tanku. Kapitāls pat sāka eksplodēt un tā čaulas iesaistījās ķēdes reakcijā.
  Un iznīcināšana bija ļoti kolosāla.
  Padomju IS-2 mastodona tornītis noplīsa un noplīsa, it kā no šampanieša būtu izlidojis korķis.
  Gerda atzīmēja:
  - Labs pašpiedziņas lielgabals, bet lielgabals ir diezgan vājš!
  Šarlote tam piekrita:
  - Ierocis no "Panther" būs stiprāks!
  Blondīne piebilda:
  - Un efektīvāk!
  Red atzīmēja:
  - Cerības uz pilnvērtīgu tanku iznīcinātāju ir saistītas ar E-25. Taču, ja tā turpināsies, mums drīz vairs nebūs ko iznīcināt.
  Vācu pašpiedziņas lielgabals izsita vēl divus lielgabalus un sadūrās ar T-34-85. Tomēr arī šis auto nav problēma. Karotāji izšāva lādiņu torņa krustojumā. Un krievu tanks saņēma nāvējošu brūci. Un tas sāka eksplodēt.
  Un T-34-76 nav bīstams vācu pašpiedziņas lielgabalam pierē. Viņa šāviņš noslīd no ļoti stipri slīpām bruņām.
  Gerda to caurdūra ar kailajiem kāju pirkstiem un atzīmēja:
  - Tagad esmu stingri pārliecināts par mūsu uzvaru!
  Šarlote sarkastiski iestarpināja:
  - Bet ne tagad?
  Blondīne godīgi atbildēja:
  - Pēc Staļingradas radās zināmas šaubas!
  Sarkanmate iesmējās.
  - Un pēc Maskavas?
  Gerda nopietni atbildēja:
  - Tur mūs sakāva nevis krievi, bet ģenerālis Frosts!
  Šarlote jokojot dziedāja:
  - Ak sals, sals,
  Nesaldē mani
  Nesaldē mani...
  Mans zirgs!
  Meitenes savija pašpiedziņas ieročus un saņēma lādiņu uz pieres. Tas pat iezvanījās ausīs. Bet viņš nobrauca no sliedēm.
  Šarlote nolamājās.
  - Izklausās pēc mūzikas!
  Gerda iesmējās.
  - Mēs iedzersim kafiju un kakao ar tēju!
  Pēc tam viņu pašpiedziņas lielgabals sadauzīja arī padomju kravas automašīnu, tad krievu haubicei trāpīja tieši aizslēgā.
  E-10 pārvietojās ar ātrumu līdz simts kilometriem stundā, un šī ir automašīna, kas neļāva sevi notriekti.
  Te meitenes no ložmetēja apšaudīja krievu karavīrus, izkapājot pāris desmitus. Un meitenes smējās.
  Gerda atzīmēja:
  - Mūsu pašpiedziņas lielgabals ir vislieliskākais, praktiski, un tas ir ļoti forši.
  Šarlote smejoties atzīmēja:
  - Jā, tas var dot amerikāņiem ragus. Vispirms ņemsim Maskavu, pēc tam Ņujorku.
  Un tad vācu mašīna paņēma un palaida vēl vienu nāves dāvanu, sasita Krievijas pašpiedziņas pistoli. Un meitenes atkal smejas.
  Mirabela lidoja debesīs ar IL-2 uzbrukuma lidmašīnu. Un es gandrīz uzskrēju Gerdas ekipāžai. Un, ja es tajā uzdurtos, tas būtu slikti Trešā Reiha meitenēm. IL-2 būtu tos taranējis no gaisa.
  Un tā Mirabela izšāva no Tiger-2 lidmašīnas lielgabala un čivināja:
  - Es tevi atraidīju divas reizes,
  Teica, ka jāmaksā!
  Es esmu tāda infekcija -
  Man nav pāri divdesmit!
  Un kā viņš svilpo.
  Un šeit ir vienkārša "Tīģera" kustība, un līdz ar to divi "šermaņi". Amerikāņu tanki ir augsti un diezgan vāji bruņojumā. Gan jau trīsdesmit četri būs salauzti.
  Mirabela šāva ar lielgabaliem uz Tīģeri. Viņai ir 50 milimetru kalibrs, un viņa izlauzās cauri fašistam. Tad viņa čivināja:
  - Gaidars soli pa priekšu!
  Un nodeva uguni Šermaniem. Viņi bija ļoti nervozi. Un skricelēsim no pretgaisa ložmetējiem. Jā, tas ir paredzēts IL-2, tas var būt bīstami. Kopumā padomju automašīna ir novecojusi. To var notriekt kāds iznīcinātājs, un lidojuma īpašībām nav nozīmes.
  Mirabela dziedāja:
  - Bet šeit ir apdomīgs smīns,
  Tur nokļuva laikabiedrs...
  Kur kaislība sāpīga, dedzīga,
  Elles jaunava deg!
  Un tagad karotājs šauj uz Šermaniem. Mēģina viņus notriekt. Bet viņi raustās un aizstāvas.
  Mirabela čīkstēja:
  - Esmu forša meitene, cīnos pilnīgi basām kājām!
  Un ar savu pliku papēdi viņš nospiež sprūdu. Un atkal viņš aizsegs ienaidnieku.
  Mirabela atceras, kāds skaists jauneklis viņai bija pagājušajā reizē un cik patīkami bija ar viņu.
  Meitene dziedāja:
  - lēkājoši balti zaķi,
  Puiši skrien ar meitenēm!
  Un piemiedz ar savām ceriņu acīm. Un kā tas mirdz ar pērļu zobiem.
  Vispirms atgriežot meiteni, lūdza to tuvākajam puisim. Un, kamēr uzbrukuma lidmašīna tika uzpildīta un papildināta ar kaujas komplektu, tā bija labi uzlādēta ar enerģiju no tā. Un viņa kļuva daudz spēcīgāka un ātrāka.
  Vispār atturība ir kaitīga sievietēm, tas būtu jāsaprot visiem.
  Padomju Savienības pozīcijās ietriecas arī angļu meitene Lolita savā uzbrukuma lidmašīnā. Viņas R-47 ir diezgan praktiska mašīna.
  Lolita dzied:
  - Valdiet Britāniju, plašas jūras,
  Mēs nekad nekļūsim par vergiem!
  Un ar savu pliku papēdi viņš nospiež sprūdu. Un kapitāli sagraus ienaidnieku. Un viņa ir meitene ar kolosālu iekšējo spēku. Un Lolita piemiedz aci, spēlējoties ar muskuļiem. Kurš piemiedz aci? Jā, sev, un viņai pat veselīgi garšo!
  Karotājs čīkstēja:
  - Man ir atļauts pavadīt Krieviju,
  Esmu meitene - plika misija!
  Un basā Lolita piemiedz ar ne vāju spēku!
  Un viņa ir tik cīņas skaistule! Vienkārši tēlaini lieliski.
  Šeit viņa kopā ar vācu pilotiem Albīnu un Alvīni spīdzināja pionieri. Šī zēna meitenes vispirms tika izģērbtas un pēc tam notriektas ar dzeloņdrātīm. Tad viņi apkaisīja sāli uz kapenes brūcēm un sāka cept ar dzirksti. Meitenes brauca ar lāpām rokās un dedzināja ādu. Un tas smaržoja tik ēstgribu karsti.
  Lolita ar prieku piedāvāja apēst pioniera gabalu. Un meitenes sāka to griezt un ēst. Puikam garšīgi un sulīga gaļa. Mīksts un nepavisam nav taukains. Un, kad viņi piparoja, tad vesels bars meiteņu sāka aprīt bērnu.
  Un puikam aknas ir tik ēstgribas. Un arī sirds garšo lieliski. Un viņi to pilnībā sabojāja. Lolitai, piemēram, patika ceptas pioniera smadzenes.
  Jā, kanibālisms ir ļoti foršs. Cilvēka gaļa ir ļoti garšīga. Īpaši puikām, kad ir liesa, bet ne cieta, bet sulīga un svaiga, un ja ar pipariem būs ļoti garšīga.
  Bet nacisti arī saņem ragus. Šeit Elizabete un viņas apkalpe uz T-34-76 cīnās ar nacistiem. Viņi steidzas pie "Tīģera" un drosmīgi dodas uz tuvināšanos, jo vācu briesmoni no attāluma nevar paņemt. Mastodons joprojām kustas pa dubļiem un bezpalīdzīgi groza purnu. Un meitenes paātrinās, gatavas viņu patiešām taranēt.
  Un tagad trīsdesmit četri lec zem pašas fašistu tanka malas un kā tas stādīsies. Mastodons padevās dēlim un tika pamatīgi izdurts, turklāt arī aizdegās.
  Ložmetēja Jeļena čīkst:
  - Mēs esam lieliski cīnītāji un tiešām labi pastrādājuši!
  Tad mēle rādīs.
  Tie patiešām ir karojošie karotāji no karotājiem. Neviens ar tiem nevar tikt galā.
  Katrīna, izlikusi zobus, atzīmēja:
  - Mans spēks ir viskolosālākais!
  Un no attāluma viņi trāpīja Panterai no sāniem. Vācu tanks saņēma nāvējošu brūci, un tajā sāka sprāgt šāviņi.
  Un šeit ir novecojis T-4, mašīna, kas tika pārtraukta tikai jaunajā gadā.
  Var būt ļoti bīstami. Viņai ir vācu bruņu caurduršanas pistole. Bet padomju meitenēm nav šaubu. Un viņi sita no attāluma. Sitiens pa pieri. Tiesa, nacisti netika caurdurti, bet gan sakratīti.
  Katrīna atzīmēja:
  - Astoņdesmit milimetru bruņas. Jālaiž fašists tuvāk!
  Elizabete piekrita:
  -Vajag! Bet mums ir vājš ierocis!
  Eifrozīnija iesmējās un atzīmēja:
  - Bet braukšanas kvalitāte ir laba!
  Un šeit ir "Panther" -2 tuvojas. Šis tanks, pateicoties savam jaudīgajam lielgabalam, var trāpīt no liela attāluma. Un viņa pierei nav viegli pat paņemt IS-2. Ne trīsdesmit četri.
  Sarkanās armijas mašīna manevrē. Skaidrs, ka sitiena gadījumā beigas uzreiz. Turklāt bruņu biezums tikai samazinājās. Patiesībā tie padarīja tanku vieglāku un ātrāku, taču atstāja aizsardzību tikai pret lodēm. Bet, no otras puses, trīsdesmit četri kļuva tik ātri.
  Euphrosinia manevrē tanku, lai izvairītos no sitiena. Šeit T-4 ir kļuvis tuvāk sāniem, ir nobīdījies.
  Meitene nospiež pogu ar kailiem kāju pirkstiem, un Jeļenas izšauts lādiņš caurdur fašistu.
  Meitene priecīgi saka:
  - Svētajā karā - būs mūsu uzvara!
  Bet tagad "Panther" -2 pārvarēts. Izdodas to iesist tieši sānos, un tā būs iespēja.
  Elizabete atzīmē:
  - Parādījās bīstama mašīna!
  Katrīna stingri iebilst:
  - Lieli skapji, skaļi un krītoši!
  Padomju tanks paātrinās. Sver tikai četrpadsmit tonnas. Un tas ar piecsimt zirgspēku dzinēju nodrošina lielisku ātrumu.
  Vācietis arī nav vājš un šauj. Izšauj nāvējoša spēka šāviņu. Bet tas nevar iekļūt.
  Nāves dāvana iet garām...
  Elizabete smaidot atbild:
  - Melni spārni pār pasauli ...
  Padomju mašīna kustībā šauj. Sit vācietim ar gliemežvāku pa pieri. Protams, rikošets. Bet trīsdesmit četriem joprojām ir jāspēj precīzi sist kustībā.
  Katrīna atzīmēja:
  - Mēs nozagām etiķetes!
  "Panther"-2 dzinumi atkal. Viņa apstājās. Vācieši saprata, ka padomju mašīna vēlas viņos iekāpt. Un viņi vēlas viņu nošaut.
  Elizabete smaidot teica:
  - Jā, lai mūsu Sarkanā armija ir godībā!
  Un viņu tanks paātrinājās. Un atkal vācieši smērē. Un tagad padomju automašīna izlaužas labajā pusē.
  Šeit Panther-2 bruņas ir tikai sešdesmit milimetri, lai gan ir iespējams izlauzties cauri leņķī.
  Elena nospieda sprūdu ar kailajiem kāju pirkstiem. Lādiņš reaģēja un trāpīja ienaidniekam.
  Un, saņēmusi nāvējošu brūci, Karaliskā pantera agonijā saviebās.
  
  HITLERS NERISKĒJĀS PASLAUKT KARU ASV.
  Hitlers nepieteica karu ASV. Un pati Amerika neiestājās cīņā ar Trešo Reihu. Un tas noveda pie bombardēšanas un otrās frontes trūkuma.
  Trešais reihs iegrima pie Staļingradas. Bet tobrīd labākais Vācijas dūzis Marseļa tika pārcelts uz austrumu fronti. Un tā rezultātā padomju lidmašīnas sāka degt kā lāpas.
  Briti bez Amerikas neuzdrošinājās virzīties uz priekšu Ēģiptē. Situāciju pasliktināja fakts, ka Japāna uzvarēja Midvejas kaujā. Un sagrāba iniciatīvu Klusajā okeānā.
  Netālu no Staļingradas vācu izlūkdienestiem izdevās daļēji redzēt padomju karaspēka koncentrēšanos B armijas grupas flangos. Un pārgrupēja spēkus. Rezultātā padomju karaspēka uzbrukumi tika atvairīti. Turklāt ofensīva sākās nelidojošos laikapstākļos. Un tam bija arī negatīva ietekme.
  Marseļa ātri guva vārtus, un par trīssimt notriektajām padomju lidmašīnām viņš pirmo reizi Vērmahtā saņēma otro Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Marseļas vārds padomju pilotos iedvesmoja mežonīgas šausmas, un viņš bija šausmīgs - saukts par melno velnu.
  Sarkanā armija nespēja izlauzties cauri vācu aizsardzībai ne centrā, ne dienvidos. Un iegrima ofensīvā - kas izrādījās bezjēdzīgi. Decembra beigās kaujas norima. Janvārī tomēr tika veikta operācija Iskra, bet vācieši spēja atvairīt padomju ofensīvu Ļeņingradas virzienā.
  Trešajā reihā tika pieteikts totālais karš un strauji pieauga ieroču ražošana. Tostarp jaunākās Panthers and Tigers. Arī iekļuva sērijā un tvertnē "Lauva". Šī mašīna pēc formas bija līdzīga Panther, bet svēra deviņdesmit tonnas, un tai bija 105 mm lielgabals un 70 EL stobra garuma kalibrs. Tomēr "Lauva" jau no paša sākuma parādīja savus trūkumus - zemu ātrumu, biežu bojājumu, mazāku ieroča šaušanas ātrumu.
  Lion tvertnes priekšrocības ietver ļoti jaudīgu torņa pieres aizsardzību 240 mm un labus 150 mm korpusa pieres. Arī sāni bija samērā apmierinoši aizsargāti ar 82 mm bruņām zem nogāzēm. Un padomju 76 mm lielgabali tajā neiekļuva.
  Tādējādi Lauva kopā ar Ferdinandu kļuva par izrāvienu mašīnu.
  Un nacisti veica galveno triecienu no Staļingradas puses gar Volgu.
  Un viņiem tas izdevās diezgan veiksmīgi.
  Tomēr cīņās piedalījās arī skaistas meitenes no abām pusēm.
  Piemēram, Olesja cīnās ar ložmetēju un Mirabela ar viņu. Meitenes ir ļoti skaistas.
  Un viņi šauj ārkārtīgi precīzi.
  Oļesja pat dziedāja:
  Kā putns vicina spārnus!
  Mirabela piezīmēja, smejoties atsegdama zobus:
  - Un tas būs mūsu šarms!
  Un arī skaistule dos pagriezienu, un tad ar kailajiem kāju pirkstiem metīs slepkavniecisko iznīcināšanas dāvanu.
  Bet ar meitenēm vien sevi pasargāt nevar. Hitlers izrāviena zonā bija savācis vairāk nekā astoņdesmit pilnasinīgu divīziju. Ieskaitot tanku, SS. Un viņi kapitāli spēj izlauzties cauri. Tas ir patiesi dēmonisks spēks.
  Tanki "Lauva" un pašpiedziņas lielgabali "Ferdinand" met uz priekšu un pārtrauc padomju aizsardzības līniju.
  Un debesīs joprojām ir lidmašīnas. ME-309 vācu iznīcinātājs, kas parāda visaugstāko akrobātiku un jaudīgus ieročus. Septiņi ugunspunkti nav joks.
  ME-309 ātrumā un bruņojumā ir nepārspējams. Tam ir trīs 30 mm gaisa lielgabali un četri 14 mm ložmetēji.
  Pret šādu mašīnu nelaimīgais Jak-9 ar vienu 20 mm lielgabalu un ložmetēju nepārprotami nevar pretoties.
  Tāpēc vācieši nekavējoties sagrāba gaisa pārākumu. Un iznīcināsim padomju mašīnas.
  Īsāk sakot, pusotra mēneša laikā mēs sasniedzām Astrahaņu un sasniedzām Kaspijas jūru. Kas ir patiešām forši. Un vācieši bloķēja Sarkanās armijas skābekli Kaukāzam.
  Tagad tas kļūst patiešām šausmīgi...
  Bet pionieri un pionieri cīnās pret nacistiem.
  Bērnu bars stāvēja viņiem ceļā. Zēni un meitenes ņēma rokās katapultus un šautenes.
  Šeit viņi šauj no katapulta, palaižot tankā paštaisītu sprāgstvielu paku. Vācu mašīna iekļuva bedrē un apstājās.
  Serjožka un Tanka pacēla rokas un sita ar plikajām, bērnišķīgajām kājām, kliedzot:
  - Slava Staļinam!
  Un bērni skrēja, mirgodami ar maziem, dubļu melniem papēžiem.
  Arī pionieris Oļegs un meitene Lara palaida, ar kailiem pirkstiem nospiežot bazūkas pogu un čīkstēja:
  - Par PSRS Tēvzemi!
  Un atkal vācu tanks pacēla un apstājās.
  Pionieri ir tikai sajūsmā.
  Serjožka atpūtās basām kājām un čivināja:
  - Par Dzimteni!
  Bet diemžēl pionieru varonība neglābj. Vācieši virzās uz priekšu gar Kaspijas jūras piekrasti. Turklāt Turcija iesaistījās karā, saasinot situāciju.
  Staļins šajā situācijā piedāvāja Hitleram mieru ... Fīrers teica, ka viņš tikai piekrita padoties.
  Pirms jaunā gada nacisti sagrāba visu Kaukāzu un apvienojās ar turkiem.
  Šādos apstākļos fīrers vairs nevēlējās uzbrukt Maskavai. Un viņš piedāvāja Staļinam mieru. Bet padomju diktators atteicās.
  Ziemā vācieši sāka ofensīvu Ēģiptē un veiksmīgi to veica. Mēs varējām uzņemt visus Tuvos Austrumus. Un tas bija nopietns Vērmahta sasniegums.
  Un tehnoloģijā tas iezīmējās ar "Panther" -2 izskatu, labi aizsargātu un labi bruņotu transportlīdzekli ar jaudīgu pistoli un dzinēju.
  "Panther" -2 tagad bija Panzvale galvenā tvertne. Un, protams, tā spēks ir kolosāls. Bet tas ir vēl bīstamāk, ja to vada ļoti skarbas meitenes.
  Gerda ar kailiem pirkstiem izšāva savu 88 mm lielgabalu un kliedza:
  - Es esmu super meitene!
  Šarlote pārliecinoši apstiprināja, šaujot uz padomju transportlīdzekļiem:
  - Es esmu hiper!
  Kristīna atzīmēja, notriekdama pretiniekus ar šāviņiem un parādot lielu precizitāti:
  - Es esmu augstākās klases!
  Un Magda apstiprināja, sasmalcinot ienaidnieku pulverī:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē!
  Protams, meitenes šeit ir visbīstamākās pasaulē. Un viņu figūras ir tikai superčempioni.
  Jaunā Tiger-2 tvertne tika izlaista ar jaudīgāku 1000 zirgspēku dzinēju. Pieņemsim, ka automašīna ir jaudīga un vienlaikus ātra.
  Un kurš var pretoties "Tīģerim" -2?
  Vācieši sāka uzbrukumu Saratovai, galveno triecienu izdarot pa Volgu, apejot Maskavu. Un viņu karaspēks pārvietojās pietiekami ātri.
  Jaunie padomju tanki IS-2 un T-34-85 joprojām bija zemāki par Panther-2 un nevarēja tai pretoties.
  Un vāciešiem arī bija "Lauva" -2 ar blīvāku izkārtojumu. Dzinējs un transmisija atradās kopā un tvertnes priekšā, kas ļāva samazināt transportlīdzekļa augstumu, un tornītis būtu bijis šaurāks un mazāks. Tādējādi "Lauva" -2 kļuva par trešdaļu vieglāks, saglabājot tādu pašu bruņu un ieroču biezumu. Un dzinējs kļuva jaudīgāks par tūkstoš zirgspēkiem. Un "Lauva" kļuva par ļoti mobilu mašīnu un ne tik apjomīgu. Un Peles sērijā neielaidās - tās bija pārāk smagas.
  Tā vietā viņi turpināja izstrādāt progresīvākus E-100.
  Bet pat šī tvertne neapmierināja militārpersonas. Galvenais transportlīdzeklis bija Panther-3 vai E-50. Un šāds koloss tika aktīvi izstrādāts.
  Saratovu un Kuibiševu paņēma ātri. Līdz 1944. gada jūlijam vācieši tuvojās Uļjanovskai un sāka šturmēt šo pilsētu.
  Padomju meitenes drosmīgi cīnījās.
  Aļenka pagriezās un ar plikiem kāju pirkstiem iemeta maisu ar sprādzienbīstamu maisījumu, rūcot:
  - Par komunismu!
  Anyuta arī izšāva sēriju un nospieda improvizētas bazūkas pogu ar savu sarkano nipeli un trāpīja vācu tankam, pēc tam viņa ķeksēja, atlaižot zobus:
  - Par Staļinu!
  Un arī rudmatainā Alla ir tālu. Viņa nopļāva nacistus, pēc tam ar kailu papēdi iedeva nāves paku un iesaucās:
  - Mūsu skaistajai Tēvzemei!
  Tātad Marija šauj diezgan precīzi. Un viņas zemeņu dzelksnis zem tvertnes nosūta nāves zirni.
  Un meitene rēc:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Un Olimpiss padosies veselam kaudzi granātu ar plikām zolēm, viņa spēcīgajām kājām un pļāpāšanu:
  - Par lielo Krieviju!
  Šeit ir Focke-Wulf, XE-129 un amerikāņu P-47, P-51. Amerika vairs nav apmulsusi gandrīz atklāti cīnīties Trešā Reiha pusē. Formāli amerikāņu piloti ir brīvprātīgie. Bet patiesībā viņi ir ASV valdības un oligarhu sūtīti kara dalībnieki.
  Bērni bruņoti ar ieročiem, citi ar paštaisītām bazūkām. Oļegs Ribačenko un Margarita ar Oksanu kā pieredzējušāki karotāji paņēma paštaisītas bezatsitiena bazūkas caurules. Un kā viņi ietrieksies zemu lidojošā mašīnā.
  Zēns un blondās meitenes atpūtās ar basām kājām un gludi nospieda sprūdu. Un apsūdzības skāra divas amerikāņu uzbrukuma lidmašīnas un vācu Focke-Wulf.
  No ierakumiem atskanēja vairāki šāvieni - arī pionieri šāva.
  Oļegs Ribačenko tviterī ierakstīja:
  - Lai gan viņš izskatās pēc basām kājām zēna,
  Ūsas neizlauzās cauri, bet jau titāns ...
  Cīņās pieaugušam puisim ir pat par daudz,
  Un sniedz nāvējošu triecienu!
  Un tagad puika velk auklas ar kailiem pirkstiem, un spārnotās čūskas taranē vācu un amerikāņu uzbrukuma lidmašīnas. Reizē uzsprāgst ducis sabiedroto un trešā reiha lidmašīnu.
  Oļegs Ribačenko un divas skaistas meitenes tajos pašos peldkostīmos atkal spiež sprūdus, izsitot kārtējās kapitālistiskās koalīcijas automašīnas.
  Zēns saspieda kukaiņu ar pliku papēdi un rūca:
  Tās elles dienas paies
  Trešais reihs kritīs...
  Sātans nevaldīs
  Cīnies nedriftē!
  Arī pārējie zēni čūskas vada ar basām kājām. Un tagad koalīcijas strādnieki uzduras mazām, bet nāvējoši lidojošām dāvanām. Daudz lidmašīnu iet bojā. Tie uzsprāgst gaisā un sadalās gabalos.
  Hitlera piloti deg... Un izdzīvojušās uzbrukuma lidmašīnas steigā, kaisot raķetes un bumbas, izlido.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Pionieri zēni un meitenes uzņem korī:
  - Slava PSRS!
  Meitene Maša kliedz plaukstā, pērdama savu kailo, netīro kāju:
  - Slava Staļinam!
  Puika Paška piebilst:
  - Un slava Oļežkai! Viņš ir ģēnijs!
  Bērnu tranšejas ir labi nomaskētas, un bumbu un raķešu sprādzienu rezultātā nelielas skrāpējumus guva tikai divi zēni un meitene. Un tas neskatoties uz to, ka veidojās šausmīgas piltuves un daudz zemes plākšņu iznīcināšanas un apvērsuma ...
  Un vietām zeme no karstuma dega un kūpēja.
  Viena no meitenēm piecēlās ar kailu zoli un apdedzināja kāju, no kuras viņa kliedza:
  - Nāve Gēringam!
  Bērni bija entuziasma pilni. Komjaunatnes Margarita un Oksana ir gatavas cīnīties.
  Oļegs Ribačenko dziedāja, komponējot, atrodoties ceļā:
  Esmu dzimis kosmosa laikmetā
  Kur kuģi steidzās cauri galaktikām ...
  Cilvēku darbi ir diezgan labi, ticiet man,
  Sarauj karu, bruņinieks!
  
  Bet Demiurgu dievi pavēlēja
  Tu, puika, palīdzi saviem senčiem...
  Paņem tevi hiperblasteru puiša rokās,
  Un saplēst Hitleru!
  
  Nu zēni ir dzimuši, lai cīnītos
  Tie ir braši karotāji, ticiet man...
  Galu galā krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Lai plēsīgais zvērs tiek iznīcināts!
  
  Lai mana svētā valsts tiek pagodināta,
  Mūsu lielā dzimtā PSRS...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu
  Parādot drosmi!
  
  Un es nikni cīnos pret fašismu
  Lielais krievu puika pionieris...
  Un mūsu ticība būs komunismam,
  Vismaz mantkārīgais Sems palīdz Fricim!
  
  Tici man, krievi vienkārši nesaplīsīs,
  Visas tautas pulcēsies ap Maskavu...
  Es esmu bruņinieks, kas nemaz nav pielodēts ar dvēseli,
  Mēs esam uzticīgi Staļinam kā Tam Kungam!
  
  Neviens nevar salauzt pionierus,
  Viņi nav bērni, bet gan dievu dēli ...
  Mēs būsim piemēru paaudze
  Fīrers tos ragus neskaitīs!
  
  Jā, mūsu Dzimtenes godība lidinās,
  Visvairāk sniegā, ticiet kalniem...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu
  Iedzen Frici zārkā ar pliku papēdi!
  
  Neticiet, ka nacisti tagad ir spēcīgi,
  Lai gan viņu "Sherman" iepazīstināja Sems ...
  Mēs nenožēlosim pat dzīvībai
  Ir pienācis laiks lielām pārmaiņām!
  
  Dzimtene ir skaista kā saule,
  Rotaļīgā Dzimtene ir mūsu māte...
  Un meitenes mati cirtas ar zeltu,
  Frici varēsim saplosīt!
  
  Mēs esam komunisma bērnu pionieri,
  Mēs kalpojam gan Svarogam, gan Kristum...
  Izkliedē neģēlīgās fašisma baras,
  Es atnesīšu uzvaru Tēvzemei!
  
  Krievija ir planētas dzimtene,
  Viņai ir savi mīļākie sapņi...
  Laimīgi pazīst gan pieaugušos, gan bērnus
  Nekāda papildu kņada nav vajadzīga!
  
  Kad nāks Visvarenais, būs saule,
  Uz Marsa ziedēs ābeles...
  Apvienotā un ķīniešu un japāņu,
  Amerikānis ar krievu pa ceļam!
  
  Apvienot komunisma idejas,
  Un ticība pazīst Ļeņina sapni...
  Mēs atmetīsim cinisma negantību,
  Veidosim skaistumu Visumā!
  
  Mums, Marija un Svētā Lada,
  Mēs godinām Dievu un Marksa "galvaspilsētu" ...
  Lai visi pionieri tiek apbalvoti,
  Mums Svarogs un Staļins ir ideāli!
  
  Fašisti zina, ka netaranēs
  Mums ir griba, spēks, mēs zinām spēku...
  Mēs sagrausim ienaidnieku ar trīskāršu sitienu,
  Un drīz padariet fīreru par utu!
  
  Lai ir mūsu krāšņā Krievija
  Kā mūžīga vārpa dārzā uzziedēt...
  Biedri Staļin, jūs esat mūsu mesija,
  Ar tevi mēs iesim uz komunismu!
  
  Kad minūtes pērkona negaiss, grūti laiki,
  Asiņainais karš ir beidzies...
  Pēkšņi mūsu bērni izaugs
  Nāks mūžīgā laime!
  Bet, neskatoties uz visu Sarkanās armijas drosmi, Uļjanovska joprojām krita.
  Un arī vācieši aplenca Kazaņu... Un aizbāza milzu katlu no ziemeļiem...
  Staļins šādos apstākļos piekrita kapitulācijai, ievērojot savas ādas saglabāšanu.
  Hitlers tam piekrita... Un PSRS dažu mēnešu laikā tika pilnībā okupēta.
  Trešais Reihs ieguva visu. Un karš bija beidzies austrumos.
  Bet joprojām bija Lielbritānija un ASV.
  1945. gadā vācieši pārņēma kontroli pār visu Āfriku. Un 1946. gadā Lielbritānijā notika desants. Gandrīz visu angļu floti nogremdēja Trešā Reiha zemūdenes. Un nosēšanās bija veiksmīga. Panther-4 arī piedalījās kaujās. Ar septiņdesmit tonnu svaru šai mašīnai bija 250 mm priekšējās bruņas un 170 mm sānu bruņas zem nogāzēm. Un lielgabals ar 105 mm stobra garumu 100 EL. Tajā pašā laikā tika uzstādīts jaunākais 1500 zirgspēku dzinējs - gāzes turbīna. "Panther" -4 izrādījās tanks, kas praktiski nav ievainojams no visiem uguns leņķiem un ietriecas visos transportlīdzekļos, pat reti sastopams "Bruņurupuča" Lielbritānijas daļās.
  Lielbritānija krita desmit dienu laikā. Un tas bija iespaidīgs zibenskriegs.
  Bet tagad ir izcīnīta vēl viena Vērmahta uzvara... Un tagad atliek piebeigt ASV.
  Šeit visgrūtākais, protams, ir tikt pāri okeānam. Bet vāciešiem jau ir diezgan liela flote. Un vispirms tika sagūstīta Islande, pēc tam Grenlande un pēc tam Kanāda.
  Vācu meitenes izmisīgi cīnās.
  Tāpēc meitenes ar visu izsalkušās hiēnas satrakoto niknumu iebrūk Kanādas galvaspilsētā Kvebekā.
  Gerda šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus. Sasita amerikāņu javu un iesaucās:
  - Tad lepojies ar tērauda upi.
  Apšaudītā un ugunīgā Šarlote, sadauzīja kapitālistiskās armijas javu. Un viņa arī dziedāja:
  - Un flamingo vējš lido mākoņos!
  Kristīna arī kustināja savus kailos kāju pirkstus. Viņa salauza haubici, saburzīja tēraudu. Un čivināja:
  Tu mani sapratīsi...
  Savukārt Magda izmantoja savus kailos pirkstus, lai šautu ar kursorsviras pogām. Viņa sasita 122 milimetru lielgabalu un kliedza:
  Un labāku valsti neatradīsi!
  Gerda pasmīnēja... Arī viņai karš riebās. Pats galvenais ir ne tikai tas, ka tu nezini, kad būs beigas, bet... Vienkārši beigas šķita pietiekami tuvu.
  Maskava jau bija pakļauta uzbrukumam un ielenkta. Un Kremlis būtu pēkšņi paņemts, ja ne Staļina kapitulācija. Nē, tiešām pilsēta ir liela un tālu no Kremļa. Taču joprojām ir skaidrs, ka galvaspilsētas krišana vairs nav tālu. Un kur tad Staļins dosies? Uz Sverdlovsku?
  Ziemā grūti tikt līdz Urāliem - būtu, ja PSRS nebūtu padevusies! Bet tas karotājus nebiedē.
  Gerda iedomājās, kā viņa basām kājām skraida pa sniegu... Tas likās ļoti smieklīgi. Tāpat kā vārdamāsa no sniega karalienes. Pat zināmā mērā to var saukt par pārsteidzošu. Pasaka ir meli, bet tajā ir mājiens - mācība labiem biedriem. Un vēl vairāk meiteņu!
  Gerda atcerējās, kā viņa zem sirds nesa Hitlera bērnu, un smējās. Jā, ir jautri palikt stāvoklī ar mākslīgo apaugļošanu. Fīrers, protams, rūpējās par saviem pēcnācējiem. Tagad savos bērnos dzīvos visu laiku un tautu lielākais noziedznieks, kas zina, vēl gadu un ziemas!
  Varbūt pat tūkstošgades!
  Gerdai, protams, fīrers nav noziedznieks, bet gan lielākais valstsvīrs. Tas, kuram planētu Zeme vēsturē nebija līdzvērtīgu! Un ne tikai Gerdai. Daudzi padomju karavīri izrunā šo vārdu ar cieņu un bijību.
  Lai gan viņi joprojām sagaida, ka karš spēs pārraut.
  Staļinam tomēr paliek arvien mazāk spēka...
  Gerda ar kailajiem, graciozajiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu. Iznīcināja pretgaisa lielgabalu. Un čīkstēja:
  - Debesis sarauc pieri, drīz pērkons sitīs!
  Šarlote nikni paskatījās uz savu partneri. Tas bija tieši ārpus tvertnēm, un smidzināja, lija, nejauks lietus.
  Karotāja ar pliku papēdi nospieda kursorsviru un iesaucās:
  - Liriskajā zālē ... Baltā pele!
  Kristīna savilkās grimasē. Viņa šāva uz padomju pretgaisa lielgabalu un izdeva:
  - Pa ielu līs lietus kā no skārda spaiņa!
  Meitene ar roku berzēja savu cieto papēdi un iesaucās:
  - Skrien vairāk...
  Magda asprātīgi atzīmēja, arī ar kailiem pirkstiem nospiežot pogu uz tanka vadības paneļa:
  - Skrien, neaizbēgdams!
  Un nosūtīja smīnu!
  Gerda sarauca pieri. Bērnībā viņa sapņoja kļūt par karotāju. Viņa bija tik agresīva meitene. Bet vēl agrāk viņai bija Vēlmju saraksts - iekļūt burvībās.
  Tas nemaz nav forši, bet ļoti forši... Lai iemācītos uzburt un kontrolēt pasauli. Un daudz kas jālabo.
  Te, piemēram, vecenes ir tik nejaukas un neglītas! Vai tas ir pareizi? Protams, nē! Sievietei vienmēr jābūt mūžīgi jaunai un skaistai!
  Gerda sapņoja izveidot savu Visumu, kurā visas meitenes un zēni nenoveco, neslimo un ir mūžīgi skaisti, nemirstīgi! Tagad tas būtu pārsteidzošs radījums!
  Kāpēc mūsu pasaule ir tik nepilnīga? Un kurš pie tā vainīgs! Gerda dažreiz uzdeva sev šo jautājumu. Un viņa nevarēja atrast atbildi. No vienas puses, Dievs ir atbildīgs par visu. Viņš ir visvarens, un pat velns ir viņa radītais. Tātad... Bet iedomājieties, ka mīlošs Dievs sievietes padara neglītas? Kā to var pieļaut?
  Pati Gerda atbildi neatrada. Viņa uzdeva jautājumu priesterim... Viņš atbildēja ar frāzi dežūras laikā:
  - Tās ir grēka sekas!
  Gerda saskrāpēja pakausi un atbildēja:
  - Vai saprātīgs tēvs sakropļo nerātnus bērnus?
  Priesteris neatrada neko, uz ko atbildēt ...
  Un Gerda smaidot piebilda:
  - Nu, cilvēks ir grēkojis, tāpēc sodi viņu ar taisnību, un nepārvērti viņu par ķēmu! Citādi tu pats esi vēl sliktāks par viņu!
  Patiešām, meitene sprieda diezgan loģiski. Un neatrada racionālu izskaidrojumu, kāpēc Dievs izkropļo sievietes. Galu galā mūķenes ir neglītas. Un nekas labāks par grēciniekiem. Kas ir apmulsis, kas ir mūķene - par vienas lietas būtību kļūst briesmoņi vecumdienās. Un nekāda skaistuma viņiem te nav... Bet Gerda ļoti baidījās kļūt par vecu sievieti. Būt neglītam? Jā, nāve ir labāka!
  Tāpēc viņa sāka sapņot par karavīra karjeru. Tā ka tādā gadījumā tu mirsti jauns un kaujas laukā! Lai vecumdienās neciestu!
  Ir labi dzīvot jaunai... Un kā ar vecumdienām? Tik nožēlojams stāvoklis! Un nekādas estētikas!
  Gerdai patika lasīt pasakas par elfiem. Tie ir īstie radījumi. Un viņi dzīvo daudzus gadsimtus un nenoveco. Mūžam jauni, skaisti, veseli un dzīvespriecīgi šie elfi. Ja tikai cilvēki būtu tādi kā viņi!
  Un mīlēties ar elfu. Iedomājieties tādu mīļāko: izskatīga, muskuļota pusaudža augumu un gadsimtiem ilga mīlestības pieredzi. Kāda māksla un glāstu elfi atšķiras gultā. Cik daudz dažādu triku viņi zina. Un brīnišķīgākās un seksīgākās pozas.
  Gerda pamanīja, ka vislabāk mīlēties ar jauniem vīriešiem vai pat pusaudžiem. Viņi parasti ir bailīgi un piesardzīgi, mīl tevi glāstīt un skūpstīt tavas krūtis. Jā, un jauniem ķermeņiem ir daudz patīkamāk saskarties ar sievietes ādu. Un ka matains rumpis nav īpaši pievilcīgs. Un tu šūpo ķermeni, un viņi tevi glāsta.
  Ir labi, ja vīrietis tev veic masāžu. Un īpaši, ja šī masāža ir vienlaikus gan maiga, gan raupja. Patīkami, kad stipru sievietes ķermeni saburzījušas stipras rokas.
  Gerda to iedomājās un pat no sajūsmas ievaidējās. Cik tas ir lieliski.
  Šarlote ar kailajiem pirkstiem piespieda kursorsviru un čivināja:
  - Upē ir krokodili, priekšā debīliķi!
  Un viņa salauza trīsdesmit četrus gabalos... Jā, nejauks rudmatainais velns. Amerikāņu nogalināšana.
  Viņa nospieda pogu ar kailu pirkstu un Kristīna, čivināt:
  Visiem ir vajadzīgi draugi!
  . NODAĻA #2
  Vācieši un viņu sabiedrotie pārņēma Kanādu un pārcēla cīņu tieši uz ASV zemi.
  Cīņas plosās pašā Amerikā
  Taču šajā dienā vai vakarā baskāju zēnam Frīdriham nebija lemts pabeigt medības. Amerikāņu karaspēks no Filadelfijas un Čikāgas sniedza spēcīgu, graujošu triecienu nacistu karaspēka sāniem, kas virzījās uz Rjazanu.
  Un trīspadsmit gadus vecs zēns, basām kājām peldbiksēs, kā labākais no labākajiem, jau naktī iemetās izrāviena vietā.
  Frīdrihs savā ME-362 ar palielinātu munīciju nekavējoties atzīmēja i. Tiesa, visuresošajam HE-362 izdevās viņu nedaudz apsteigt. Tajā skaitā leģendārais Hafmans, Ingušijas Republikas labākais dūzis, kuram tieši Čikāgas cīņa kļuva par triumfa stundu.
  Bet, protams, lidmašīnu notriekšana no rokām un pat no piecu sešu kilometru attāluma "mazulim" nav pa spēkam. Hafmens, izmantojot savas mašīnas trako ātrumu, izmanto asas tuvināšanās un tālākas atkāpšanās taktiku. Starp citu, viņam ir gandrīz optimāls bruņojums šim HE-362 agrīno modeļu 30 milimetru lielgabaliem - obsesīvajam "Salamander". Mašīna, kas izrādījās ļoti laba kaujās, un pats galvenais, ideāli piemērota medībām, un taktika pēkšņu uzlidojumu novēršanai.
  Tomēr Frīdriham izdevās notriekt tikai četrdesmit deviņas lidmašīnas, uzspridzinot gaisa pārsegu, pēc tam viņš pārgāja uz tankiem.
  Pirms rītausmas tumsā automašīnas izskatās kā bara skudras, kas kāpj kalnā. Galvenais Pershing darba zirgs citā visumā ir uzvaras tvertne. Viegls laupījums Frīdriham, kurš ir iekritis kaujas transā. Pārējais ir pat mazāks par "Sherman", "Witch", bet ir arī SAU-155 "Big Tom" nocietinājumu izlaušanai un SAU-240 - vispār briesmonis.
  Un te ir pāris tanki jaunāki un lielāki par "Washington" -11, šķiet, paši pirmie modeļi... Frīdrihs jau savā ierastajā atslēgtajā apziņā iedzen šāviņus tieši transportlīdzekļu šarnīra lūkās, lai tie pārsprāgst. no iekšpuses. Viņa munīcija pieļauj, un visi trīs MP-103 pistoles, ar lielu purna ātrumu. Par sliktu gan ložmetēju bruņojumam, bet no pēdējā puika Fridrihs vispār izrādījās, lai nebremzētu ātrumu no liekā svara un uzlabotu mašīnu manevrētspēju.
  Kad "Vašingtona" -11 pacēlās gaisā, vienā no tiem uzsprāga munīcija, zēns pēkšņi sajuta lielu lepnumu un pat secināja:
  - Tu vari nodot jebkuru, bet mainīt tikai sevi!
  Un tagad nodevības kauns, it kā ar burvju mājienu, pazuda, un Frīdrihs satricināja snaudu.
  Helga cīnījās labi, divas lidmašīnas un astoņi tanki, četri pašpiedziņas lielgabali - rezultāts vienam izbraucienam un parastam cilvēkam ir lielisks. Bet tas ir viens lidojums... Atgriežoties, sekoja, kad uzziedēja otrais...
  Izņemot trīs Duck-2, lidmašīnu vairs nebija un galvenais sitiens bija jādod pret šādām kolonnām. Šeit, iespējams, galvenais, kas Frīdrihu atturēja, bija fakts, ka atšķirībā no pirmā lidmašīnu viļņa tanki nesaspiedās un vajadzēja it kā nokasīt ar čupu, veicot pārlidojumus.
  Un amerikāņu karaspēks cīnījās varonīgi. Lūk, piemēram, cik veiklās, bet vāji bruņotās "Raganas" -3, pacēla augšā savas proboscis. Šo pašpiedziņas ieroču lielais ātrums, "Raganas" mobilitāte ļāva ātri panākt izrāvienu ar to, taču radīja milzīgus zaudējumus. Ja tas nebūtu gaisa pārākums, tad viņš būtu pamatīgi nogāzis Frici.
  Tomēr tika iznīcināti arī pāris Ferdinand-4 - tika ietekmēta šo jaudīgo pašpiedziņas lielgabalu sānu bruņu aizsardzības vājums, kas ir viens no labākajiem tanku iznīcinātājiem karu vēsturē.
  Helga cīnījās vienā gludā amerikāņu bikini. Muskuļota, nedaudz virs vidējā auguma meitene ar dievietes figūru. Ļoti skaista karotāja Frīdriham viņa patika vairāk nekā pārāk garā (un kurai tas izdevās) meita Porše, lai gan pēdējā bija vienas no bagātākajām bagātībām Vācijā mantiniece. Bet ar viņu zēns, kaut arī varēja precēties reizē ar Helgu, neko daudz nedarīja. Viņa tomēr ir gudrs dupsis.
  Fīrera galvenajai sievai Mārgaretai drīz jādzemdē... Lai gan varbūt ne tik drīz... Sasodīts, karā laiks paiet lēni. Ļoti sāpīgi lēni. Šeit, šķiet, ir tāda mentāla sajūta, ka Čikāgas kauja ilgs vismaz vairākus gadus, lai gan nav pagājis pat mēnesis - 29. oktobris... Uztveres psiholoģija ir īpaša...
  Tomēr diena pagāja salīdzinoši ātri. Bet 1947. gada 30. oktobrī Frīdrihs atkal ķērās pie medībām. Ienaidnieka uzbrukums karogam ir izžuvis. Lai gan Filadelfija Fritz joprojām nav sasniedzama.
  Frederiks nolēma, ka viņš noteikti noķers Veitešteinu un izbeigs ieilgušo katla aplenkumu, pasteidzinot kara beigas. Cik var šādi rāpot un lēkt, laiks beidzot tikt skaidrībā.
  Un iesākumam, tā kā viņš ir Hitlers-Bismarks, šķiet, ka viņš jau ir feldmaršals-majors un formāli viņam pakļauta desanta eskadra, lai visu izdomātu, netveramo armijas ģenerāli un notvertu naktī. Superattīstītā Intuīcija zēnam Frīdriham jau pateikusi, kur atrast, kādā laukumā slēpjas Vatutins. Un armijas ģenerālis nemaz nebija pasīvs, deva pavēles un prasīja nostāties līdz nāvei. Pat Maskava vēl nav ieņemta, cīņa turpinās par katru māju un pat ieeju. Šo pilsētu jau salīdzina ar Staļingradu.
  Frīdrihs noskūpstīja Helgu uz saldajām lūpām un čukstus teica:
  - Es nodarbojos ar riskantu biznesu ... Varbūt es neatgriezīšos ...
  Meitene atbildē pasmaidīja.
  - Tu nedrīksti zaudēt! Jo Frīdrihs Bismarks ir āriešu gara iemiesojums. Gars, kas ir nemirstīgs!
  Jaunais karotājs pamāja draugam, atbildot:
  - Tā principā ir, bet... Nevar būt pašpārliecināts... - Pauze un papildinājums. - Tā ir pašapziņa, kas noved pie daudzām neveiksmēm. Un pat viens, dažreiz pietiekami nāvei.
  Helga dusmīgi iespieda savu kailo, meitenīgo kāju:
  - Tu nemirsi... Kāpēc es esmu ar tevi!
  Frīdrihs atbildēja:
  - Es negribu tevi apdraudēt. Ja, piemēram, kaujas laikā domājat ne tikai par sevi vai par uzdevuma mērķi, bet arī uztraucaties par savu mīļoto... Tas novērš uzmanību un apkauno. Tas var neizdoties visnepiemērotākajā brīdī. Jaunais vīrietis uzlika rokas uz meitenes pleciem un skatījās viņai tieši acīs. - Tu mani saproti?
  Helga viegli piekrita.
  - Es saprotu... Turklāt man par tevi paliks ne tikai atmiņa.
  Frīdrihs pēkšņi kļuva ziņkārīgs, viņa acu zīlītes sarāvās:
  - Ko tu ar to domā?
  Helga pasmaidīja un nevainīgi atbildēja.
  - Protams, neesmu līdz galam pārliecināta, bet... Šķiet, ka viņa ir stāvoklī!
  Bismarks nosvilpa:
  -Nu labi! Tomēr jūs to nevarat redzēt, viduklis ir slaids!
  Helga paraustīja savus muskuļotos plecus.
  - Tātad pat mēnesis nav pagājis... Bet jūs taču arī to gribējāt, vai ne?
  Frīdrihs godīgi atbildēja:
  - Kā būtu, ja tu aizietu dekrēta atvaļinājumā un vairs neriskētu karot frontē, tad jā - es gribēju! Un pārējais... Varbūt ar to pietiek, tu lido?
  Helga izdvesa:
  - Šī cīņa beigsies, un mēs redzēsim. Man šķiet, ka augstākie spēki neļaus nomirt jaunavai, kas nes dzīvā dieva dēlu savā klēpī.
  Frīdrihs piemiedza zilajām acīm, atbildot:
  - Var būt! Bet vēl jo vairāk iemeslu pēc iespējas ātrāk izbeigt šo karu.
  Un atkal skūpstījušies, cieši apskāvušies uz atvadām, viņi šķīrās. Nakts izrādījās vēsāka nekā parasti, jau trīsdesmit pirmajā dienā, un tad paskatieties un novembris, pēdējais rudens mēnesis. Frīdrihs gāja, pareizāk sakot, skrēja uz uzdevumu, kā parasti, vienās peldbiksēs, lai ar savu kailo ādu labāk sajustu planētas zeme spēka līniju un teoplazmas sasprindzinājumu. Zēns vēlējās cīnīties, viņš pazuda, it kā viņam nekad nebūtu bijis kauna sajūtas, par savu nodevību. Pieredzējušais vilku mazulis sajuta asiņu smaku un vairs nevarēja un negribēja zaudēt sajūsmu.
  Speciālajai operācijai Frīdrihs nomainīja ieročus, pievienojot ložmetējus un katram gadījumam atstājot tikai vienu lielgabalu. Tanki apkārtējā vidē joprojām bija nelieli, un tiem būs jācīnās galvenokārt ar kājniekiem. Jaunais Bismarks viegli atrada sev attaisnojumu - krievi tik un tā neiekarotu visu pasauli, tad kāpēc gan nepaātināt viņu sakāvi un tādējādi glābt miljoniem cilvēku dzīvības. Sava veida zemiskums uz labo. Turklāt Frīdriham Bismarkam nav kur atgriezties, un viņam jau ir īsta ģimene un strauji augoša bagātība Trešajā Reihā. Jā, un varbūt tie nemaz nav viņa senči, bet līdzīgs paralēlais visums, sava veida matērijas un telpas dublējums.
  Tātad, nav jēgas izpildīt sevi!
  Sirdsapziņu nevar apmānīt, bet to var apmānīt!
  Frīdrihs īpašā uzdevuma veikšanai lūdza kopā sešus palīgus, viens no tiem bija Hafmens. Vispār sākotnējā doma bija visu darīt vienatnē. Bet Bismarks, aplēsis, nolēma, ka viņam nenāks par ļaunu iegūt pieredzi komandēšanā un grupā. Galu galā, jūs necīnāties visu laiku kā parasts pilots vienā lidmašīnā. Sevī jāattīsta arī līdera īpašības. Un tagad sīvā cīņā lido uzreiz septiņi un tikai septiņi. Brīnišķīga komanda un interesants spēku samērs. Bet viņi cīnās prasmīgi, kad tos nevar saspiest skaitļi! Frīdrihs vēlas to noķert, kamēr ir tumšs, bet tajā pašā laikā viņš lido pēc iespējas zemāk. Atlikušie komandas dalībnieki arī atrodas uz ME-362 - četri un Non-362.
  Nakts ir pilna zibšņu un niknu ieroču dārdoņu. Amerikāņu karaspēks reaģē daudz retāk, taču joprojām nestāv uz vietas kā maiss zem perforatora sitieniem. Kā lācis, ko ieskauj bars, tas vairo spēkus, izkliedējot lielus suņu barus, radot spēka un drosmes brīnumus. Tātad bumbas krīt uz savām pozīcijām, un viņi nevar izturēt šādu spiedienu.
  Bet vācu lidmašīnas vēl nešauj, komanda ir komanda. Un Frīdrihs iekrita dziļā transā, viņa ķermenis pats ved mašīnu uz mērķi. Galvā savukārt kā uzkrītoši sērkociņi uzplaiksnī aforismi;
  Vieglāk ir ar uzpirksteni izlobīt okeānu, nekā reliģiskā diskusijā nonākt pie konkrēta secinājuma!
  Reliģija parasti ir pretstats tolerancei!
  Runāšana par politiku visbiežāk noved pie kautiņiem!
  Zelts nerūsē no asinīm, neaptraipa no sviedriem, nedrūp no asarām!
  Nūja ir dūre, zobens ir nazis dūrē!
  Ja gribi valdīt valsti - iemācies komandēt pats!
  Kad kaimiņam ir tukšs maks, tavējais šķiet pilnāks!
  Labāk ir gavēt, nekā dzirdēt bērna vaidus, kas mirst no bada!
  Dažreiz laiks atskaitīties par kļūdām - paliek tikai kapā!
  Revolūcija izmantos pātagu, lai paātrinātu brīdi, kad pātaga nekad neuzkritīs cilvēkam!
  Labākais progresa dzinējspēks ir sāpes - ja nesāpētu nogurušas kājas, cilvēks neizgudrotu mašīnu!
  Tikai piedzīvojis ciešanu pilnību - vai viņš spēs novērtēt svētlaimes pilnību!
  Ja vēlies kļūt par dievu, mācies mīlēt savu tuvāko, jo Dievs ir mīlestība!
  Vēlēšanas ir vienīgais kaujas lauks, kurā uzvar prasme, nevis skaitļi!
  Vilks un veģetārietis skatās uz pasauli savādāk, īpaši atspoguļojot šķīvju dienu!
  Kad karalis tiek šausmīgi nodots, bet vēl trakāk, kad karalis nodod pats savu sirdsapziņu!
  Smaids platāks, šaujampulveris sausāks, asmens asāks un sirds dusmīgāka!
  Karš ir elle miesai, šķīstītava dvēselei, debesis dzejai!
  Nevar visus uzvarēt, ja vien nepārspēj sevi!
  Visbriesmīgākais zvērs, tas, kas dzīvo tev blakus vai iekšā!
  Dažreiz maigums ir sinonīms nodevībai!
  Viss ģeniālais ir vienkāršs savā paradoksālismā!
  Rūgta ir nodevības maize, izvirtības medus, nevainīgo asaras!
  Vienkāršākais veids, kā apmierināt vajadzības, ir mērenas ambīcijas!
  Tukšs vēders piedzīvo vairāk prieka no melnās maizes garozas nekā pildīts vēders no ananāsiem ar lazdu rubeņiem!
  Dažreiz drosmīga sakāve ir vērtīgāka par gļēvu uzvaru!
  Zelts ir tāds metāls, jo augstāks paraugs, jo stiprāks tas dod asinis!
  Drosme dubulto spēku, asprātība četrkāršo, un saprāts nes uzvaru!
  Dažkārt doma par pašnāvību pagarina dzīvi!
  Bez sasniegumiem dzīve ir nožēlojams eksistences surogāts!
  Karš bez upuriem ir kā teātris bez aktieriem!
  Tikai tie, kas ir iemīlējušies nāvē, spēj patiesi novērtēt dzīves jaukus!
  Mīlēt dzīvi joprojām ir dabiskāk nekā dievināt nāvi - pēdējā pārāk atgādina kaķi kulā!
  Viss, kas ved uz uzvaru, ir brīnišķīgs: pārņemt ienaidnieku - labi, bet līdzekļi neskaitās!
  Zelts ir mīksts, bet sirds padara to bezjūtīgu!
  Zināšanas neliešu galvā ir bīstamākas par muļķa muskuļiem!
  Velns izdomāja šņabi, naudu un eļļu! Visi vienlīdz destruktīvi!
  Viens noziedznieks ir divu nevainīgu vērts - pirmais plēš sliktās pieredzes vārda vēnas, bet otrs rēķinās ar izdabāšanu!
  Kas taupa uz armiju, ejiet izputējis uz atlīdzībām!
  Nevis ierocis, kas nogalina, bet tāds, kas var paverdzināt!
  Nāve ir kā slikta pārtika;
  Gaidīšanas mokas, atšķirībā no dzimšanas, ar laiku nepāriet!
  Nav iespējams iznīcināt tikai tukšumu un stulbumu!
  Frīdrihs pēdējos vārdos jau skaidri redzēja mērķi un pavēlēja nirt uz tā. Tajā pašā laikā jaunais terminators atklāja uguni no visiem ložmetēju stobriem. Sprādzienbīstamas un augsta kalibra lodes iedūrās parapetos, sasmalcinot ienaidnieka karavīrus, salaužot viņu kaulus, izsitot dubļaini brūnu asiņu strūklakas.
  Un Frīdrihs jau aizseguma laikā iznīcināja divus kaujas apsardzes tankus "Washington" -7. Ar vienu pirksta kustību viņš izlauzās cauri to jumtiem. Viņš nopļāva visus, kas atradās puskilometra rādiusā. Un tad viņš nekavējoties nolika automašīnu uz zemes, kurā bija ierakti. Un pat pirms pēdējās piezemēšanās viņš izlēca no vasaras.
  Zēns ielēca bunkurā un sarīkoja šausmīgu izrēķināšanos gangsteru stilā. Un kamēr jaunais terminators dziedāja;
  Šķita, ka es paceļos pelēkā zirgā,
  Kāds ēzelis tā rūc?
  Es zinu, ka pats sātans ir cilvēku radinieki -
  Es tikšu galā ar ikvienu, kas sacels valsti!
  
  Velni ir iemitinājušies sliktās smadzenēs,
  Un auļo dusmīgas domas!
  Līdzsvarosim - uzreiz izdzēsīsim nulles,
  Iztīriet sistēmu no bezdibeņa!
  
  Kur es lecu, es pat pats nesaprotu,
  Hiperplazmatisks viesulis pārskrēja pa galvu!
  Neļaujiet sev pakļauties sūdiem,
  Lai slavas straume plūst pār Mēness pasauli!
  
  Karš plūst nepārtrauktā straumē -
  Šāda nodarbošanās gaida cilvēku ...
  Un es gribu dzert apreibinātu vīnu -
  Un mierīgi turpiniet ar sarunas apjomu.
  
  Bet ziniet, ka vājums un garlaicība pāries -
  Ja atrodi cilvēku, tu esi veiksme un aicinājums!
  Mēs kā pionieri cenšamies soļot -
  Galu galā foršs karotājs nav stulbs vārds!
  
  Babakh un saplosīts, šeit ir līķu kalns,
  Ienaidnieks ir apmulsis, skrien atkāpšanās!
  Mēs varam pabeigt maršrutu
  Lai gan pazemes suns mežonīgi rej!
  
  Ko mēs darām pasaulē - bez fantāzijas,
  Mēs esam dzimuši, it kā napalms mocīt smadzenes!
  Mūžīgi mēs būsim kā jaunības gadi -
  Un vieta ellē būs labāka nekā debesīs!
  
  Ko karavīrs vēlas? Lai karš turpinātos
  Miers un garlaicība un smadzeņu vājums viņam!
  Mēs panāksim ienaidnieku līdz kapam -
  Bet zini, ka ir par vēlu padoties karotājiem!
  
  Rezultāta nebūs, un nav izvēles -
  Pabeigts darbs un uzreiz cits!
  Galu galā tas ir tikai sākums, profilaktisks skrējiens,
  Galu galā militārais dienests ir labs darbs!
  Nosedzot savu ceļu ar līķiem, Frīdrihs sasniedza armijas ģenerāli. Viņš izsita ieroci no trīcošajām rokām un kliedza:
  - Hyundai Hoch!
  Vaitšteins zvērēja.
  - Spārnotais vilku mazulis.
  Frīdrihs jau bija noņurdējis angliski:
  - Jā, Ivan! Šeit jūs varat spēlēt komunismu uz trompetes, bet neatkarīgi no tā, kā jūs spēlējat, jūs visi spēlējat gaismas. Un, ja ir tādi, kas nāks pie tevis, būs tādi, kas nāks pēc tevis!
  Vaitešains bija sašķiebies, viņš skatījās uz zēnu, biedēdamies no nedabiski asā atvieglojuma, ar ņirgājošu smaidu, ar kodīgiem sitieniem noguldīdams karavīrus, kas dienēja zem sadales, un kliedza:
  Tu esi īstais Velns.
  Frīdrihs neatbalstīja rotaļīgo toni un skarbi teica:
  - Pietiekami! Tagad dodiet pavēli visiem padoties, glābt gan savas, gan citu cilvēku dzīvības! Cik daudz krievu un vācu asiņu tiek izliets...
  Armijas ģenerālis Vaitešeins skarbi sacīja:
  - Nē! Labāk mirt nekā nodot!
  Frīdrihs ar kailajiem pirkstiem iemeta piecas indīgas adatas (SS specvienību ieroči), izsitot ārā tos, kas mēģināja ieskrieties - izlases aizsargus. Un pasmīnēja.
  - Un tava piekrišana nav vajadzīga! Es pats došu pavēli padoties tavā vārdā...
  Vatutins neizpratnē kliedza:
  - Un izsaukuma signāla kods?
  Frīdrihs ciniski pasmīnēja.
  - Un viņš man ir pazīstams.... Citādi kā es tevi atrastu.
  Vatutins izmisumā ar dunci metās virsū infernālajam pusaudzim, taču aizlidoja garām un, atsitoties pret sienu, zaudēja samaņu. Un Frīdrihs uzreiz izsauca šifru, precīzi atdarinot komandiera balsi, pavēlēja visiem pakļautajiem karaspēkiem nekavējoties padoties. Jaunais dūzis runāja pārliecinoši un skarbi, viņa sirdsapziņu nomierināja loģisks skaidrojums - vienalga, viņi ir nolemti nāvei, tāpēc labāk glābt viņu dzīvības un arī tūkstošiem vācu karavīru.
  Un arī Galkins var viltot kāda cita balsi, tad kāpēc gan lai to nespētu Frīdrihs - puisis, kurš nav vienkāršs, bet ļoti īsts supermens - īsts ārietis un jaunās paaudzes indivīds vistiešākajā nozīmē.
  Šķiet, ka pārējai viņa komandai nav tik paveicies. Vienu nogalināja vēl trīs, taču pietiekami viegli, lai cīnītos ar ievainotajiem, tostarp izturīgo mazo Hafmenu.
  Taču pavēlei, kas it kā personīgi nāca no armijas ģenerāļa, bija ietekme, un uzbrukumi apstājās tieši viņiem.
  Frīdrihs vairākas reizes atkārtoja pavēli, pēc tam, lai nogalinātu laiku, viņš, turot spalvu ideāli pareizā kāju pirkstu formā, sāka ieskicēt jaunus foršus aforismus;
  Ir daudz gudru un godīgu cilvēku, bet viņi ir tik gudri sakārtoti, ka nekad nesajaucas!
  Gļēvulība ir pirmā paklausības pazīme. Un paklausība ir karavīra dvēsele! Un karavīra dvēsele ir uzvaras atslēga - lai uzvarētu, ir jābūt gļēvulim! Tāds ir kara paradokss!
  : Dievs ir katrā cilvēkā, Dievs ir katrs cilvēks, ja tikai viņam ir augsta morāle, un dvēsele nav dzīvnieks!
  Nogalināt Kristus vārdā ir tas pats, kas nogalināt Kristu!
  Labāk strādāt treniņā nekā atpūsties kapā!
  Kad zobens ir salauzts, roka sniedzas pēc dunča!
  Jūs varat lūgt banalitāti vai paciest apvainojumus, bet jūs nevarat attaisnot banālu apvainojumu!
  Viss cietais ir trausls un ātri bojājas, bet mīkstajā izturībā ir spēks. Un kurš tam netic, protams, es rādīšu mēli, ka var ēst! Visi zobi sabruka putekļos, bet viņš ir dzīvs - es saku blīkšķ!
  Seksa pastāvība iznīcina mīlestību!
  Paļauties uz veiksmi ir kā ķircināt Dievu un kaitināt nāvi!
  Zelta āboli vislabāk aug, ja kokus laisti ar asinīm!
  Ir trīs lietas: kuru vērtība ir nemainīga: Visvarenais, vecāki un Dzimtene!
  Interesantākais teātris ir kara teātris, tikai ieejas maksa ir nesamērīgi augsta!
  Taču operāciju teātrī asaras vienmēr ir īstas un katrs cēliens ir mācība visai dzīvei!
  Talants tikai tad kļūst par ģēniju, ja to reizina ar kolosālu centību!
  Prokrastinācija plūc laurus, steiga nes panākumus!
  Īsts ķirurgs ir tas, kurš nemanot spēj veikt sarežģītu operāciju!
  Nevis tas bokseris, kurš sit, bet tas, kurš nogāž!
  Skaistums vienmēr ir indīgs - spožākās sēnes ir mušmire, un inde ir kā sievietes burvestība - reibini un saindē sirdi!
  Dabiskais prāts var pakļaut dabisko spēku, bet iedzimtais spēks nekad nepakļaus prātu!
  Nomirt lepnam ir labāk nekā dzīvot pazemīgi!
  Tas, kurš tur dzīvību aiz rīkles, visticamāk to pazaudēs, nekā tas, kurš atbrīvo laimes cāli!
  Skaistums izgaist, drosme paliek mūžīga!
  Zobens ir pārāk ass, lai noturētu uz tā valsts varu, glaimi ir pārāk saldi, lai ar to mūžīgi iedzertu tautu!
  Karavīra atjautība kompensē ģenerāļa nepareizo aprēķinu, bet uz tā uzbūvēt aprēķinu ir kā ar adatu izrakt bedri!
  Grūti aizdedzināt jau degošo un nodzēst jau nodegušo!
  Karsts vīriešu temperaments, sausina smadzenes un dedzina cauri maka dibenam!
  Drīzāk viņš sadedzina kabatā caurumu - silta sirds!
  Biezāko maciņu caurdurts ciets falls!
  Vīrietim labākais zelta spogulis!
  Uz monētas un grumbām - vīrieša rotājums!
  Karš var būt bez uzvarētāja, bet vienmēr būs zaudētājs!
  Cilvēka vājums ir galvenais progresa dzinējspēks!
  Ja vēlies būt pirmais, strādā kā pēdējais!
  Ģēnijs ir dievišķuma radinieki un cienīgi radinieki!
  Jūs varat mazliet kalpot Dzimtenei, bet jūs nevarat nodot mazliet!
  ! Es domāju, tāpēc - es eksistēju, es eksistēju - tāpēc, es dzīvoju, es dzīvoju - tāpēc es dzīvoju laimīgi!
  Seksuālie partneri ir kā ēdiens - tiem nepieciešama dažādība un asas garšvielas!
  Revolūciju taisa ar tīru sirdi, bet ne ar baltiem cimdiem, ceļā uz laimi riteņiem nepieciešama asins eļļošana!
  Visbiežāk viņi nodod nevis zemiskuma, bet vājuma dēļ, lai gan tieši vājums sliecas uz nelietību!
  Vispār likums ir tāds, ka sarūsējis mehānisms strādā tikai ar zelta smērvielu!
  Viltība un aprēķins: kā vīrs un sieva dzemdē uzvaru - godīgums ir trešā ekstra!
  Bezdibenīgākais radījums pasaulē ir degvīna glāze, tajā iekrist ir bezgalīgi, un dibens ir kapsētā!
  Ne katrs notiesātais ir noziedznieks, ne katrs noziedznieks ir notiesātais!
  Kamielim vieglāk iziet caur adatas aci, nekā publicēties bez blata!
  Profesionāls tiesnesis ir kā profesionāla prostitūta - atšķirība ir tikai honorāra apmērā un sutenera pakāpē!
  Politiķi ir kā tārpi, tikai viņi izspiež vairāk asiņu no iekšām, kad tiek izraidīti!
  Asinis ir labākais mēslojums uzlecošās paaudzes drosmes izkopšanai!
  Agresīvi paklausīgais vairākums domā ar vēderu, nevis ar sirdi, jo tā tilpumā ir daudz lielāka.
  Tomēr ateistiskā doktrīna ir visloģiskākā, tā parāda cilvēces briedumu, savukārt jebkura reliģija, saistība ar bērnību!
  Dievs ir stiprs Tēvs uz stipra ceļiem, uz kuru vājš bērns grib balstīties!
  Reti kurš uzliesmo talanta dzirksti, kad visapkārt valda totalitārisma drēgnums!
  Biežāk par nākotni domā tie, kuri nav apmierināti ar pagātni un baidās no tagadnes!
  Vieglāk ir sist pa mēnesi ar akmeni, nekā piespiest politiķus pildīt vēlēšanu solījumus!
  Cukurots humānisms tautas valstī ir tikpat piemērots kā cukurs borščā!
  Trīs lietas ir mūžīgas: Dievs, laiks un cilvēka stulbums!
  Ja vēlies uzvarēt; aizmirsti trīs vārdus: ir grūti, es nevaru, pietiek!
  Cūka vienmēr atradīs netīrumus, žurka vienmēr atradīs spraugu, un slinks vienmēr atradīs attaisnojumu!
  Morāle vienā saknē ar vārdu netīra! Visbiežāk to izmanto, lai notraipītu tikumu un nomazgātu netikumu!
  Un, protams, E sērijas vācu tanki parādīja sevi kā ļoti bīstamus un kaujas transportlīdzekļus. Kur ir amerikāņi pirms viņiem. Fašistiem ir tāds spēks.
  It īpaši, kad Gerdas tanka apkalpe ir uzbrukumā un sagrauj ASV karaspēku.
  Viņai ir E-50 sērijas automašīna, kustīga un ātra. Viņas stobra garums ir 100 EL un pistoles kalibrs 105 mm. Ja tāds ierocis izgrauž.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, izšāva lādiņu, precīzi trāpot ienaidniekam un čīkstēja:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Šarlote, arī šī rudmatainā meitene ar kailiem kāju pirkstiem dauzīja amerikāņiem un čivināja, atlaidusi zobus:
  Slava mūsu neuzvaramajam karaspēkam!
  Arī Kristīna ar kailiem pirkstiem piesita savām veiklajām, noslīpētajām kājām un kliedza:
  - Slava Vērmahta varonībai!
  Magda, izmantojot savu kailo kāju garos graciozos pirkstus, arī dauzīja un čīkstēja:
  - Slava neuzvaramajam Vērmahtam!
  Un četras meitenes to paņems un rēks no sirds:
  - Mēs esam īsti ērgļi un varonības pilni! Un mēs lidojam kā putni, drosmīgās Dzimtenes dēli!
  Gerda vēlreiz izšāva ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa ietriecās amerikāņu automašīnā un nošņāca:
  - Nē, nevis dēli, bet meitas!
  Šarlote šāva uz amerikāņu mašīnu, norāva tai tornīti un čivināja:
  - Protams, meitas ir ļoti varonīgas!
  Kristīna iesita pretiniecei. Viņa caururba ienaidnieku cauri un šņukstēja, atsegdama zobus:
  - Mēs esam īsti nāves mašīnas!
  Magda arī šāva uz ienaidnieku. Viņa salauza ienaidnieka bruņas, taranēja ienaidnieka pieri un kliedza:
  - Un mēs esam visperfektākās mašīnas pasaulē!
  Un meitenes gaudoja korī:
  - Slava Vācijai, slava, tanki steidzas uz priekšu! Trešā Reiha divīzijas sveic drosmīgos cilvēkus!
  Vārdu sakot, vāciešiem patiešām gāja labi, un viņu karaspēks guva vienu uzvaru pēc otras.
  ASV, protams, ir spēcīga ekonomika, taču tās zaudēja tehnoloģiju ziņā. Īpaši tanki un reaktīvie lidaparāti. Vāciešiem ME-262 X jau bija sērijveida ražošanā, un šī lidmašīna bija gan izturīga, gan ar ātrumu virs 1150 kilometriem stundā, gan bruņota ar pieciem 30 mm lielgabaliem. Amerikāņi nevar pretoties šādai mašīnai.
  Vāciešiem bija arī XE-262 putns, viegli izgatavojams, gandrīz pilnībā izgatavots no koka, ļoti viegls un manevrējams. Bet XE-262 pārāk mazās masas un lielā ātruma dēļ arī bija grūti vadāms un prasīja augsti kvalificētus pilotus. Bet viņš bija lieliski piemērots Hafmena stilam, kas darbojās tuvināšanā. Un no tuva attāluma viņš sagrāva amerikāņus.
  Bet bez Hafmena bija arī divas meitenes, kas tēloja: Albīna un Alvīna. Katrs no tiem pārsniedza trīs simti notriekto lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bruņinieku krusti ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem līdz šim vairāk nekā piecsimt lidmašīnu notriekušais Hafmans un leģendārā uzbrukuma lidmašīna Rudels ir izsituši vairāk nekā piecsimt tanku un daudzus citus zemes mērķus. Un vēl septiņpadsmit lidmašīnas.
  Trešajā reihā viņi arī apstiprināja Dzelzs krusta bruņinieka krusta sestās pakāpes ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem tiem, kas sasniedz tūkstoti notriektu lidmašīnu vai tikpat daudz salauztu tanku.
  Šajā Bruņinieka krustā vajadzēja piestiprināt vismaz simts briljantus, un tas būtu bijis lielāks par citiem Bruņinieku krustiem. Tātad balva bija ne tikai godājama, bet arī dārga.
  Albīna un Alvīne lido pāri debesīm. Viņi notriek savas jeņķu lidmašīnas un dzied caur zobiem:
  - Skaistas meitenes,
  Lieliski draugi...
  Būtu lieliski puiši -
  Un lieliski sitieni!
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notēmēja lidmašīnas pistoli, iesita amerikānim un čīkstēja:
  - Jautru acu gaismiņas!
  Un piemiedza savam partnerim ar aci. Viņa nogrieza savu kolēģi. Viņa ar kailajiem kāju pirkstiem sagrāva ienaidnieku gabalos un čivināja:
  - Par komunismu un mūsu krāšņajām uzvarām!
  Albīna laboja savu partneri, notriecot jeņķu lidmašīnu:
  - Par āriešu komunismu!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Tikmēr karš turpinājās. Amerikāņi nepārprotami zaudēja labākajam ienaidniekam tehnoloģijā un apmācībā un pat izmantoja ārvalstu divīzijas.
  Jo īpaši Yankees ir galvenā Sherman tvertne. Nu kur viņš ir pret galveno vācu E-50. Nacistu mašīnai bija 250 milimetru frontālās bruņas, 170 milimetru sānu bruņas un septiņdesmit tonnu svars ar 1200 zirgspēku dzinēju ar dzinēja pastiprinājumu.
  Jāatzīmē, ka Sherman pat nevarēja iekļūt Vācijas pusē, jo E-50 bruņas ir slīpas. Pat Sherman ar septiņpadsmit pēdu lielgabalu Firefly īsti neuzņēma vācieti. Bet šī tvertne nebija masīva.
  Un vācieši pārliecinoši paņēma amerikāņu tanku piecu kilometru attālumā. Turklāt viņam ir augsts siluets. Amerikāņiem Pershing bija nedaudz labāks. Bet šis tanks nebija tik masīvs kā Sherman, un tomēr ar tā 90 mm lielgabalu nepietika efektīvai cīņai.
  Vācu E-50 sānos varēja iekļūt tikai "Supershing". Ieguvums no pistoles un 90 mm kalibra un stobra garuma 73 EL. Bet, no otras puses, uguns ātrums ir tikai četri šāvieni minūtē pret vācu E-50 divpadsmit, un piecdesmit tonnu svars ir pārāk liels 500 zirgspēku dzinējam. Jā, un bruņas ir nepietiekamas. Vācijas galvenā mastodona priekšgalā amerikāņi joprojām neizrāvās. Un Fritz bija arī E-75 ar 128 mm kalibra lielgabalu un 210 mm sānu bruņu biezumu zem nogāzēm, ar vēl labāku aizsardzību un 1500 zirgspēku dzinēju.
  Tātad jau no paša sākuma ASV zaudēja. Tikai T-93 tanks, precīzāk, pašpiedziņas lielgabals, kas sver deviņdesmit trīs tonnas, ar frontālo bruņu biezumu 305 mm un 155 mm lielgabalu, varēja cīnīties pret vācu mastodoniem.
  Taču šī pašpiedziņas pistoles braukšanas veiktspējai nebija nozīmes, tāpat kā uguns ātrumam. Un vācieši to iznīcināja ar lidmašīnām.
  Tātad amerikāņiem kopumā neklājās labi, un viņi bezcerīgi zaudēja.
  Un vācu karaspēks nāca arvien tuvāk Ņujorkai un Vašingtonai.
  Trūmens lūdza Hitleru pēc miera.
  Bet fīrers gribēja tikai pilnīgu padošanos bez jebkādiem nosacījumiem. Vašingtona tika ielenkta. Un nacisti sāka uzbrukumu ASV galvaspilsētai.
  Gerdas tanka apkalpe cīnījās par gaišāku rītdienu. Un viņš uzvarēja bez problēmām.
  Meitene pat sāka šaut ne tikai ar kailajiem kāju pirkstiem, bet arī ar koši krūšu sprauslām. Un tas ļoti palīdzēja.
  Šarlote arī izšāva, nospiežot rubīna sprauslas uz kursorsviras pogas un čivināt:
  - Komunisma diženums slēpjas tajā, ka esi nevis zivs, bet valis!
  Kristīna, šaujot, nospiežot kursorsviras pogas, atzīmēja:
  - Un mēs, vācieši, uzcelsim komunisma dižāko!
  Magda, šaujot pa pretiniecēm ar purpursarkaniem sprauslām, agresīvi izteica:
  - Spilgtākais komunisms! Tikai uz augšu, ne soli uz leju!
  Gerda, rādot lielgabalu ar kailiem pirkstiem, un ar mērķtiecīgu šāvienu apgriezusi amerikāņu haubici, apstiprināja:
  - Par āriešu komunismu!
  Pēc Vašingtonas krišanas Amerika drīz kapitulēja. Un tas notika 1948. gada 31. janvārī.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Un Hitlera nākšana pie varas sakrita ar Amerikas kapitulāciju.
  Šķita, ka bija ilgs miera periods. Patiesībā visi kari ir beigušies, ASV ir sagrābtas, un ko vēl var vēlēties? Bet bija vēl viena lielvara ar kolonijām: Japāna. Un arī Hitlers gribēja to iekarot.
  . NODAĻA #3
  1953. gada 20. aprīlī sākās jauns karš par pasaules pārdalīšanu. PSRS joprojām pastāvēja saīsinātā veidā. Militārie spēki, kas nāca pie varas pēc Staļina, izvirzīja Voznesenski par formālu galveno valdību. Šim līderim izdevās daļēji atjaunot Krievijas ekonomiku. Un viņš piedāvāja Hitleram PSRS dalību karā pret Japānu. Viņš piekrita, taču ar nosacījumu, ka Krievija atdos tikai Primoriju, Sahalīnas salu un Kuriļu ķēdi, ko iepriekš sagūstīja samuraji.
  Tātad Voznesenskis ieguva jaunu iespēju atdzīvināt PSRS un daļēji atjaunot impēriju.
  Cīņa risinājās pilnā sparā.
  Alenka un viņas komanda cīnījās ar jaunu, eksperimentālu T-11 tanku. Šī automašīna bija smaga un labi aizsargāta. Viņas frontālās bruņas sasniedza 300 milimetrus ar sešdesmit astoņu tonnu mašīnu un 130 mm kalibra pistoli. Tikmēr galvenais tanks T-54 joprojām atrodas PSRS, kas arī nav nekas slikts.
  Un Alenka un viņas partneris šauj no spēcīga ieroča no liela attāluma. Japāņiem, protams, ir savas mašīnas. Jo īpaši šeit ir E-75, kas kopēts no Vācijas modeļa saskaņā ar licenci. Bet šī tvertne jau ir nedaudz novecojusi.
  Un Alenka viņu izsit ar plikajiem kāju pirkstiem. Un viņa sūta šāviņu tieši no gala līdz galam.
  Meitene čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam! Slava Ļeņinam sirdīs!
  Patiešām, tas ir augstākā līmeņa skaistums.
  Anyuta arī šauj, izmantojot savus kailos noslīpēto kāju pirkstus un čīkst:
  - Es esmu ļoti foršs karotājs, un tas ir kā pulksteņa lelle!
  Alla arī pēc kārtas šauj. Šī meitene sasita samuraju un teica:
  - Gaismas, siltuma un vēja vārdā!
  Un, protams, izmantojot basas kājas.
  Un tad Marija piezemējās. Viņa ir meitene ar milzīgu garīgo spēku. Viņa sasita japāņu tanku un čivināja:
  - Par vareno komunismu!
  Un padevās viņas kailai papēža priekšā.
  Un beigās viņa izšāva ar basas kājas un Marusjas palīdzību. Meitene iesita ienaidniekam un šņāca:
  - Slava labākas pasaules laikmetam!
  Un kā viņa svilpo... Šī tiešām ir ļoti forša meitene.
  Padomju tanku apkalpe dara lielisku darbu un vāc rēķinus. Meitenes, protams, ātri pārņem vadību. Viņiem ir arī labākā automašīna Sarkanajai armijai.
  Un Gerda cīnās uz piramīdveida tanka. Šī automašīna jau ir progresīvāka, un tajā ir tikai divi apkalpes locekļi.
  Viņi kopā ar Šarloti šauj uz japāņiem, un tie ir ārkārtīgi efektīvi.
  Gerda ar kailajiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un iesita japāņu auto, šņācot:
  - Un samurajs nolidoja zemē zem tērauda un uguns spiediena!
  Šarlote arī šāva uz viņu, izmantojot savu noslīpēto kāju kailajiem pirkstiem, un šņāca:
  - Bet mūsu Vērmahts no taigas līdz Lielbritānijas jūrām, tās visas ir miljoniem reižu spēcīgākas!
  Magda un Kristīna cīnās citā piramīdveida tankā.
  Terminatora meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas un pēc spēka kolosālas.
  Un tā Kristīna šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus un sit japāņiem.
  Tad viņš kliedz:
  - Mūsu ēra ar uzvarām priekšā!
  Magda arī šauj uz ienaidnieku. Nojauc torni no samurajiem un čīkst:
  - Un paveiktais gaida vēl foršāk!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš gūst peļņu no sistēmas, iznīcinot ienaidniekus.
  Jā, ir meitenes, kas apstādinās lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Karotāji uzvarēja ienaidnieku un pakāpeniski virzījās uz augšu.
  Japāna zaudēja. Un vācieši izmantoja milzīgu ieroci - diskotēkas.
  Šiem lidojošajiem šķīvīšiem nebija līdzvērtīgu.
  Šeit Agata un Adala cīnās uz disketes. Karotāji kontrolē mašīnu ar kursorsviru palīdzību un izvieto šo jaudīgāko vienību. Un tā viņi sagrauj pretiniekus. Un tie skāra ar siltuma stariem no gaisa. Burtiski iznīcinot konkurentu spēku.
  Agata, šaudama uz ienaidnieku, rēc:
  - Trakā mana aizraušanās!
  Un ar pliku, apaļu papēdi, it kā spiežot.
  Adala, šaujot uz ienaidniekiem, pārliecinoši paziņo:
  - Tas ir tikai spēks!
  Un viņš arī izmanto savus kailos kāju pirkstus pret ienaidnieku.
  Meitenes tiešām izklīda. Un tādas, teiksim taisnas cīņas skaistules.
  Ka no Japānas gandrīz nekas nav palicis pāri.
  Uzlecošās saules zeme zaudēja. Un diemžēl tas šķita gandrīz bezcerīgi.
  Samuraji saskārās ar tehnoloģisko pārākumu. Un ļoti nopietns pretinieks operatīvās plānošanas ziņā.
  Japāna savā laikā sakāva Krieviju, bet tagad zaudēja koalīcijām.
  Beigās Trešais Reihs pat veica kodoltriecienu salām, un uzlecošās saules zeme kapitulēja.
  Rezultātā tika pabeigta kolosālu zemju iekarošana. Tomēr Trešais Reihs nedaudz vairāk cīnījās Latīņamerikā un veica papildu teritorijas sagrābšanu.
  Bet, kad visa pasaule ir zem Trešā Reiha, joprojām brīvā PSRS ķircina fīreru.
  Un 1957. gada 20. aprīlī sākas agresija pret Krieviju. Un kolosālie spēki virzās uz PSRS.
  Uz ko šādos apstākļos Sarkanā armija var paļauties? Spēki jau ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Bet acīmredzot krieviem un citām tautībām joprojām ir daži aprēķini.
  Un viņi cīnās ļoti smagi.
  Nataša, Zoja, Augustīns, Svetlana cīnās pret nacistiem.
  Meitenes tradicionāli basām kājām un bikini. Un tas ir viņu kredo. Viņi cīnās ar mežonīgu niknumu.
  Nataša, šaujot no ložmetēja, piezīmē:
  - Kas mums ir labi, ka protam cīnīties!
  Zoja, šaujot uz ienaidnieku, piekrita:
  - Mēs varam!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu.
  Augustīna ar ložmetēju skricelēja uz nacistiem un ar lielu sajūsmu kliedza, ar pliku papēdi metot granātu:
  - Es esmu ļaunuma iznīcinātājs!
  Svetlana, arī šaujot uz ienaidnieku un precīzi šaujot, nopļaujot ienaidniekus un ar basu kāju metot sprāgstvielu maisu, kā rezultātā tanks apgāzies, provokatīvi izdeva:
  - Sasmalcināšu Trešo Reihu pulverī!
  Un meitene atkal izbāza mēli.
  Šeit ir karotāji. Ar tiem jūs varat cīnīties pret gandrīz jebkuru briesmoni. Un pat Hitlera.
  Nataša, šaujot uz nacistiem un aizstāvot Maskavu, dziedāja:
  - Mūs saspiež ordas jūgs,
  Mūs nospiež neticīgo jūgs ...
  Zoja, šaujot uz Frici un ar kājām palaižot kailos pirkstus, atskanēja slepkavnieciska svilpe:
  Bet tas vārās mūsu dzīslās
  Slāvu debesis...
  Augustīna, šaujot uz nacistiem un rīkojoties ļoti enerģiski, dāvinot granātu ar pliku papēdi, turpināja:
  Un no brīnišķīgajiem krastiem,
  Līdz Kolimas krastam...
  Svetlana dziedāja ar mežonīgu kaisli, spēlējoties ar kāju muskuļiem, un preses flīzes izteica:
  Tas viss ir mūsu Zeme,
  Tas viss esam mēs!
  Un te meitenes, jāsaka, bija ar lielu iedomību un kolosālu agresiju.
  Neviens nevar viņus apturēt, nekas nevar viņus uzvarēt. Ļaunie vilki sagrauj ienaidnieku, ļaunās tīģeres sveic varoņus.
  Vai varbūt varones. Šeit ir putna augstākā lidojuma azartspēļu meitenes.
  Un ja viņi cīnās, tad no sirds....
  Un Alenka ar savu apkalpi uz tanka T-13. Mašīna, kas gatava pretoties vācu piramīdveida kompozīcijām. Meitene šauj uz ienaidnieku un dzied:
  - Mūsu tanki, tas ir tikai brīnums,
  No tuksnešiem līdz ziemeļu jūrām!
  Mēs jūs saplosīsim, ticiet Jūdam,
  Briesmīgais zvērs tiks iznīcināts!
  Aņuta nikni apstiprināja, arī ar kailajiem kāju pirkstiem apšaudīdama ienaidnieku:
  - Es saplosīšu ienaidnieku un sasmalcināšu tos pulverī.
  Alla pārmaiņus ar kailajiem kāju pirkstiem uzbruka ienaidniekam un čivināja:
  - Par sarkanā komunisma varenību!
  Marija arī dauzīja ienaidnieku, izdarot mērķtiecīgu šāvienu ar kailu apakšējo ekstremitāti un rēca:
  - Par skaistām uzvarām!
  Arī Marusja ar kailajiem kāju pirkstiem kustināja ienaidnieku, it kā viņam sitot, un kliedza:
  - Par augstākajām komunisma idejām!
  Pieci cīnījās ar nacistiem kā terminatori.
  Un arī padomju piloti cīnījās debesīs. Jo īpaši Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova.
  Viņi cīnījās kā episkas sieviešu varones. Ar kailiem kāju pirkstiem viņi sūtīja gaisa lādiņus. Viņi trāpīja ienaidniekiem ļoti trāpīgi.
  Anastasija uzspieda uz kursorsviras pogas koši sarkano sprauslu, iesita fašistam un čivināja:
  - Slava komunisma idejām!
  Šaujot uz ienaidnieku ar zemeņu sprauslām, arī puskailā Akuļina iesaucās:
  - Slava PSRS varoņiem!
  Tās šeit ir foršas un spēcīgas meitenes. Kā viņi cīnās kā īsti zvēri. Un viņiem piemīt pārcilvēciska kaisle un kolosāls spēks.
  Anastasija, sagraudama nacistus, dziedāja:
  - Virs nelaimīgās planētas karājās,
  Ļaunais Frics kūst tumsā...
  Okupants ienīst savu cirvi,
  Asināt un nocirst galvu!
  
  Tomēr viņš nav bandinieks,
  Un nestaigājiet mūžīgi zem jūga ...
  Ļaunos ienaidniekus pārvērš par uguns zīmogiem,
  Kļūs par pasauļu valdnieku!
  Un tad ir Elizabete uz tanka T-55. Mašīna ar jaudīgāku 105 milimetru lielgabalu nekā T-54 un gatava cīņai ar ienaidniekiem.
  Meitenes tankā, protams, tikai vienā bikini.
  Elizabete ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, diezgan precīzi šaujot pa ienaidnieku, un iesaucās:
  - Par komunisma Krieviju!
  Tad Jekaterina izšāva pēc kārtas, šaušanai izmantojot krūškurvja krūšu krūšu krūšu krūšu nipeli.
  Viņa trāpīja nacistu tankam un iesaucās:
  - Par panākumiem komunisma celtniecībā!
  Elena arī šāva uz pretinieku, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa sasita piramīdveida tanka stobru, visu izdarīja trāpīgi.
  Tad viņa čivināja:
  - Visspilgtākais mums būs komunisms!
  Tad lupanula un Eifrazija, lai gan viņa parasti ir tikai šoferis. Bet meitene sita ļoti precīzi, nositot nacistu tankam pa purnu.
  Tad viņa iesaucās:
  - Mūsu komunisms ir spožāks par sauli!
  Meitenes uz tanka ir basām kājām un bikini izskatās ļoti skaistas un harizmātiskas. Un viņiem ir krūtis ar tādiem koši sprauslām.
  Elizabete dziedāja ar sajūsmu;
  Sagrausim jūgu, ticēsim fašismam,
  Ja vajadzēs, pārvietošu kalnus...
  Būs laikmets, komunisma laikmets,
  Es lidošu debesīs ar dziesmu!
  Un atkal meitene ar savu koši nipeli nospiedīs kursorsviras pogu un sitīs nacistus.
  Tātad fīrers to maz neatradīs.
  Ar tādām meitenēm ir skaidrs, ka PSRS joprojām ir dzīva, un Hitlers to nevar tik viegli salauzt.
  
  
  
  CIGARETĒM UN ALKOHOLA PUDELĒM KARŠ
  ANOTĀCIJA
  Hypernet matricā notiek virtuāla un ļoti forša spēle, kurā savā starpā cīnās alkohola pudeles un cigarešu paciņas. Ļoti interesanta un kaujas stratēģija.
  . NODAĻA #1
  Un visi astoņi uzreiz ienira Hipermatricā. Sākās milzīga mēroga un spriedzes spēle.
  Pirmais solis, protams, bija visu modeļu un agregātu zvaigžņu kuģu uzbūve - pudeles un pakas ar cilvēka rokturiem un kājām.
  Jā, spēles ir ļoti dīvainas. Tie atspoguļo nākotnes cilvēku fantāzijas, kuri nepārprotami ir iekrituši mūžīgā, dzīvespriecīgā bērnībā. Un tas, protams, ir ļoti izgudrojoši.
  Piemēram, Alise sāka planētas izpēti ar piecām cigarešu paciņām. Bet viņi virzās ātri. Uz planētas ir neierobežoti resursi, taču tie joprojām ir jāiegūst.
  Alise, protams, izmanto apkrāpšanas kodu. Kā tomēr un Arkaša. Celtniecība nav tik interesanta kā cīņa, un uz savām planētām viņi cenšas pēc iespējas ātrāk tikt cauri sagatavošanās posmam.
  Un, pirmkārt, viņi izveido centru robotizētu strādnieku ražošanai. Un viņi ražo jaunus robotus un jaunas darbnīcas, paātrinātā tempā reproducējot rūpnīcas. Un tas tiek darīts ļoti forši ar lielu entuziasmu.
  Savukārt lielās rūpnīcas sāk ražot kosmosa kuģus.
  Ir pieejama arī Zinātņu, būvniecības un militārā akadēmija. Kas jums nepieciešams, lai novērstu karakuģu īpašības. Šeit ir tie vieglākie - tie ir vienvietīgie kaujinieki. Tie ir lēti un manevrējami, viegli izgatavojami. Jo smagāka un jaudīgāka ir iekārta, jo dārgāka tā ir, un tā tiek apzīmogota lēnāk.
  Tāpēc mazo lidmašīnu bari ar vienu pilotu ir pirmie, kas paceļas debesīs. Un viņi steidzas satikt viens otru. Cigarešu paciņas Camel ir elitārie cīnītāji, un viņiem pretī stājas Napoleona konjaka pudeles. Kas kopumā ir forši un ārkārtīgi forši. Un tagad šauj lāzera lielgabali - kaujinieki atgādina dzeloņrajas, jeb dziļjūras zivis ar spārniem. Stari izkliedējas un iekrīt ātri braucošās automašīnās.
  Pirmās saplīsušās pudeles un aizdedzinātas cigaretes daudzkrāsainu uzliesmojumu salūtā.
  Ārēji tas atgādina divu jūras viļņu sadursmi. Tie pārklājas. Vairāki cīnītāji pat taranēja viens otru. Seko sprādzieni... Stiprā Jamaikas ruma pudele saplīsa gabalos un uzliesmoja.
  Alise, to vērojot un izdodot komandas, iekliedzās:
  - Mēs tev izlaidīsim fotonus!
  Arkaša iesmējās un atbildēja:
  - Šis ir tikai sākums!
  Cīnītāji sadūrās, centās viens otram ielīst, griezās kā virpulī.
  Un kaujā ienāca arvien jauni spēki. Šeit darbībā devās jaudīgākas divvietīgas un trīsvietīgas automašīnas. Viņiem bija arī racionalizēta forma un tie bija caurspīdīgi.
  Cigaretes ar ķepām grozījās uz kursorsvirām, pudeles šķindēja un arī pieskārās viņu ekstremitātēm. Tas viss izskatījās ļoti asiņaini un skarbi.
  Sotņikovs, arī metās kaujā vienvietīgā iznīcinātājā. Viņa transportlīdzeklim ir seši lāzera lielgabali, un tas ir nāvējošs. Tomēr jūs nevarat viegli izlauzties cauri pierei - daļēji telpiskais lauks vibrē.
  Aleksejs savā bērnišķīgajā miesā ir ļoti veikls un, reaģējot, apsteidz cigarešu paciņu. Šeit ir slepkavniecisks pagrieziens, un ienaidnieks burtiski uzliesmoja, it kā būtu apšļakstīts ar benzīnu.
  Liesmas bija zilas un zaļas krāsas maisījums, it kā ignorējot vakuumu.
  Aleksejs dziedāja:
  Mēs nebaidāmies no kara
  Es esmu eņģelis, nevis sātans!
  Alenka arī ir kaujā. Viņa izvēlējās zvaigžņu iznīcinātājus ar diviem impulsa lielgabaliem, kas raidīja gravitācijas starus. Meitene bikini, kas tik tikko nosedz ķermeni.
  Un tas padara muskuļoto un izliekto Alyonku vēl skaistāku un burvīgāku. Viņas kailie pirksti, ar spīdīgiem nagiem, ļoti veikli spaida pogas.
  Un tagad cīnītājs "Belomor" sadalījās divās vienādās daļās.
  Alenkai bija asociācija ar sirdi.
  Raganu meitene dziedāja:
  - Mana nabaga sirds ir gatava...
  Uzsprāgt krūtīs kā čaula...
  Mīļotajam ar labu vārdu,
  Mirdzošam, dzirkstošam izskatam!
  Pat mazas laivas sāka pievienoties kaujai. Arī tie bija veidoti kā jūras radības - delfīni vai haizivis. Un stipri nosprausts ar ieročiem.
  Nataša Belaja, protams, arī ir kaujā. Tikai šoreiz viņa izvēlējās raķešu iznīcinātāja komandiera lomu. Cik nopietna izvēle.
  Iznīcinātājs atgādina barakudas haizivi ar piecdesmit dažāda kalibra lielgabaliem.
  Nataša Belaja dzied:
  - Kosmosa plašumi -
  Nāve aptverta...
  Tumšais purvs -
  Piesūca alkatīgi!
  Aļenka enerģiski notriecot citu ienaidnieka mašīnu, ar impulsu to sadalot, izdeva:
  - Tiešām gods
  Debesīs nevar atrast...
  Sirds alkst atriebties
  Gribas glābt pasauli!
  Otrā pusē Katka cīnās... Viņa izmet uz cīnītāja visādas piruetes, un viņu kā spalvu nes cauri vakuumam.
  Meitene ar savu kailo, apaļo papēdi nospieda pogu un čīkstēja:
  - Komandiera pavēle kara laikā ...
  Ļoka Teterevs, kūdīdams citu kolosu, ar adatas impulsu šoreiz iedūra laivas asti un lika tai apdegt. Kā viņi skrēja, saduroties un sprāgstot alkohola pudelēm. Amizanti saraustītas cilvēka ķepas un kājas alkoholiskie dzērieni.
  Jaunais karotājs un sportists dziedāja:
  Kas agrāk bija cilvēks
  Tas viens izslēdz nulli!
  Ketija, nospiežot savu kailo rozā papēdi uz palaidēja, čīkstēja:
  - Būl, buļ, buļ, buļ! Bū, buļ, buļ!
  Uzspridzināsim alkoholu!
  Cīņā iesaistījās arī Maha. Bet jau kā pirmā raķešu kreisera komandieris, kas iznāca no angāriem. Meitene ir ārēji pieticīga, bet viņai ir savs prāts.
  Un šī ir bijusi smaga diena alkohola pudelēm. Un šī ir tēlaina pēršana. Kreisera varenais lielgabals trāpīja. Un no ventilācijas atveres izlauzās ugunīgs pulsārs. Viņš nesa milzīgu spēku iznīcināšanu. Un slaucīja kā murgains sveiks.
  Maša dziedāja, atdarinot citus:
  Viss būs labi šajā pasaulē
  Laimīgi uz planētas kā bērni!
  Kreiseris ir kaut kas līdzīgs zobenvalim. Nopietna kaujas vienība. Un cigarešu paciņas sveic Mahu. Ārēji viss izskatās komiski, kā multfilmā pieaugušajiem.
  Bet šeit ir kreisera pagrabi. Tie tiek būvēti lēnāk, taču katram ir divi simti lielgabalu un termokvarka raķetes. Un tas, protams, ir nopietns arguments.
  Alise čivināja:
  - Vēlēšanās viņi uzvar pēc skaitļiem, un es situ veikli!
  Un karotājs un tajā pašā laikā lielais akadēmiķis dod komandas. Jā, ir bijuši bojājumi. Kā sadursmes ar veselu salauztu robotu armiju. Bet kā saka: laipnība uzvar pasaulē. Cietušais komandieris tika salabots, un mašīnu armija atgriezās pie adekvātas realitātes uztveres.
  Vienlaikus, protams, atsvaidzinot atmiņu par trim robotikas likumiem.
  Un tagad ir virtuāls karš. Un katra cigarešu paciņa ar kājām ir gan kaujas vienība-vienība, gan reizē personība.
  Alise dziedāja:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Fotona izņemšana no orbītas...
  Salauzīsim kaujas kuģus -
  Visi ienaidnieki tiks piekauti!
  Pudeles, sprāgst, deg ļoti spilgti. Tie ir pilni ar alkoholu. Pat tie, kuros vajadzētu būt alus. Tas, protams, ir ļoti interesanti un smieklīgi.
  Maha nospieda pogu ar basu kāju. Izlidoja nāvējošs pulsārs. Un laiva sabruka. Šeit ir fregates kaujā. Tie ir diezgan ērti un veikli transportlīdzekļi ar spēcīgiem ieročiem.
  Bruņneši dodas kaujā. Pat lielākiem par kreiseriem, tiem ir ārkārtīgi spēcīgi ieroči. Un viņi arī palaiž raķetes, kas steidzas uz ienaidnieku ar izcilu ātrumu.
  Sotņikovs, redzot, kā astes paliek vakuumā, atzīmēja:
  - Ļoti pieklājīgs karš!
  Un gubernatora zēns sajuta, kā no sprāgušās raķetes atskan gravitācijas vilnis, un jaunais karotājs tika satricināts.
  Viņš uzlidoja pa grēdu... Sajūtas ļoti asas, pat vēderā kutināja.
  Un tad straujš kritums uz leju.
  Aļonka, kuru viņa arī kratīja, izcēla zobus un atzīmēja:
  - Vai tas ir cunami?
  Aleksejs, izlīdzinot cīnītāju, dziedāja:
  - Tieši ar kailām rokām -
  Es tiku galā ar cunami!
  Aļenka nospieda sviru ar kailiem kāju pirkstiem, izdalīdama hiperplazmu un piebilda:
  - Un jebkurš devītais vilnis,
  Tas ir kā Klods Vandamme!
  Kaujas kuģi ir milzīgi ieroči ar spēcīgu aizsardzību, un tie ir vislēnāk uzbūvējami.
  Bet tajā pašā laikā tie ir visefektīvākie un briesmīgākie izrāviena instrumenti. Ārēji tie izskatās kā vaļi un nēsā tūkstošiem ieroču.
  Nataša Belaja cauri evakuācijas podam, vētras laikā plīvojot kā pludiņš, iekļuva pirmajā tik kolosālas klases kuģī.
  Aleksejs, kurā dzīvoja dzejnieks un kuram, pateicoties daudzajiem tilpuma ekrāniem, bija lielisks skats no cīnītāja, dziedāja:
  - Milzīgs raibs dēlis,
  Viņas motori dūko...
  Armijas kustas dzīvas
  Gan tanki, gan kaujas kuģi!
  Aļenka čīkstēja, ar trāpīgu šāvienu trāpīdams citā mērķī un licis dūmot cigarešu paciņām:
  - Tanki tu saki!
  Vojevoda zēns, veikli attālinoties no svarīgā pulsāra, kas izšauts no kreisēšanas pistoles, apstiprināja:
  - Jā, un tanki arī!
  Un viņš piebilda, atkal pagriežot trīskāršās stobra tehniku:
  - Tankam arī ir dvēsele!
  Alena pamāja.
  - Jā, te dažas pudeles jau sākuši atzīt kaujas spridzinātāji. Tas jāsaka ļoti praktiski!
  Un meitene meta savu mašīnu pa labi. Uzplaiksnīja sulīgs, trīskrāsu zibens. Un šī ir ļoti nopietna destruktīva viela.
  Vai varbūt kara orgāns?
  Nataša, jau no kaujas kuģa, spiežot uz kursorsviras pogām savu brīnišķīgi skaisto un graciozo kāju kailajiem, graciozajiem pirkstiem, uzliesmoja nāvējoša kolonna.
  Tas ir tad, kad lido hiperplazma, uzkarsēta līdz kvintiljoniem grādiem, tad šeit kļūst baisi velniem.
  Nataša čivināja, vērodama, kā saplīsušais kreiseris ar dārgu un ne pārāk cigarešu paciņām saplīst.
  Šeit ir "Camel" ģenerālpaka, kā viņš apdegās no hiperplazmas superuguns un sāk spīdzināt.
  Un kājas raustījās, viņam ir tāda mežonīga, satracināta balss.
  Jā, šī vanna nav priekš jums.
  Terminatora meitene Nataša atzīmēja:
  - Mūsu ciemos ir sievietes,
  Ka viņi jokodamies vada lidmašīnu...
  Un ir ļoti gudrs viedoklis,
  Kāda forša sieviete pārspēs!
  Arkaša Sapožkovs diezgan loģiski atzīmēja:
  - Sieviete nav vājais dzimums, bet gan skaista!
  Un viņš deva rīkojumu attīstīt kaimiņu planētas un būvēt jaunas vergu pudeļu rūpnīcas. Jā, šī ir stratēģija un kolosāla, nesalīdzināma cīņa.
  Aļenka, notriekusi citu automašīnu, patosā dziedāja:
  - Mēs esam dzimuši, lai piepildītu pasaku,
  Un visi Tēvzemes ienaidnieki - putekļi!
  Alise joprojām ir ieslodzītā miesā, bet spēlē prātā un uztverē. Un cīņa ir ļoti skaista. Kaujas kuģi atstāj angārus un dodas kaujā. Viņi peld kā baļķi upē. Uz tiem ir daudzi tūkstoši ieroču, un kalibri iet cauri jumtam.
  Īpaši iespaidīgs ir rupjais kaujas kuģis, ļoti spēcīgs un īsts milzis. Un trieciena spēks ir liels...
  Alise liek skriet raķetei... Termokvarka lādiņa vietā stiprāks termopreons. Agrīnās raķetēs saplūst kvarki, bet nākamajā paaudzē daļiņas, no kurām sastāv kvarki - preoni.
  Un tas ir ļoti drausmīgs ierocis. Bet Arkaša sūknē savu armiju.
  Un spēka laukus klāj princeses-plazma - kas ir perfektāka aizsardzība telpas izliekuma dēļ.
  Gan pudeles, gan cigarešu paciņas netiek tulkotas. Tie ir izgatavoti konteinera veidā.
  Un visa un visa ekstrakcija matricā var ilgt bezgalīgi.
  Tomēr lielākajā daļā stratēģiju resursi ir neizsmeļami.
  Aleksejs redz šos ruļļus. Un viņš uzlabo cīnītāju.
  Tagad viņam ir hiperlāzeri, termopreona sūknēšana un kinestelpiskā deformācijas aizsardzība.
  Mazais karavadonis dziedāja:
  - Vardarbība sasmalcina tēraudu,
  Bet ļaunprātības spēks nav mūžīgs ...
  Un jūs, stājoties pretī pretiniekam, dodat ...
  Kad stingra roka
  Un mērķi ir humāni
  Ienaidnieks bezdibenī
  Un varoņi nokļūst debesīs!
  Aleksejs atkal pagriežas. Viņš jau bija pieradis, ka četrdesmit gadu vecumā atradās divpadsmitgadīga zēna ķermenī. Tas dod daudz priekšrocību.
  Tas ir, nav iemesla panikai, nav iemesla ...
  Taču pudeles nepārprotami krita panikā, kad rupjais līnijkuģis aizdegās no vairākiem raķešu sitieniem.
  Pudeles izkaisījās, un vairākas no tām tika iesūktas ventilācijas caurulē. Uzreiz uzsprāga vesels ducis alkohola pudeļu ... Pa grīdu plūda degošs, velnisks maisījums ...
  Aleksejs dziedāja:
  - spēcīga javas uguns,
  Un bez pudeles, diemžēl, nav dzīves,
  Dosimies lejā pie stacijas bufetes!
  Un vojevodists zēns atkal veic veiklu manevru un polsterē divvietīga kaujinieka spārnu. Un viņš burtiski uzliesmoja, kā blotter.
  Nataša, protams, komandē grandiozo kaujas kuģi. Blakus viņai izstiepts konjaks "Napoleons". Un šī pudele mirdz ar maršala epoletēm.
  Nataša to paņēma un čivināja:
  - Mēs visi skatāmies uz Napoleoniem,
  Uz priekšu, uzbrūk - uz leģioniem!
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem atkal nospieda kursorsviras pogas un kā cigarešu bruņnesis karotāju izkaisīs izkausēta metāla lāsēs.
  Šī tiešām ir zalve, kas ir vajadzīga ...
  Nataša dziedāja:
  - Mēs neesam nožēlojami kukaiņi,
  Mēs esam bruņoti kā bruņurupuči...
  Ja mēs sitam ar lāzeru,
  Atstāsim tikai vakuumu!
  Tās tiešām ir meitenes, kas sēj nāvi. Un viņi iznīcina vienu ienaidnieka kreiseri pēc otra.
  Aļenka gan izbauda iespēju cīnīties cīnītājā. Tūlītēja kaujas kuģa notriekšana viņai nav super uzdevums. Un tagad viņa atkal ietriecās ļoti labā mašīnā.
  Tad viņa filozofiski teica:
  - Vistas knābj graudu pa graudam un pieņemas svarā daudz ātrāk nekā cūka, kas norij milzīgus gabalus!
  Un ļoti veikli viņa pabāza kailos kāju pirkstus. Šī ir meitene.
  Un viņa tik drāž šīs cigaretes.
  Aleksejs atzīmēja ar ideju:
  - Es nesaprotu tos, kas smēķē - ir pretīgi turēt cigareti mutē!
  Alena pamāja.
  - Slikts ieradums!
  Un lapsa čūska arī izpildīja triku, un cits cīnītājs uzliesmoja.
  Un tad meitene sasita savu pliku papēdi un čīkstēja:
  - Mana armija ir spēcīga
  Viņa glābj pasauli!
  Meitene, protams, jau ir redzējusi ko citu... Lai gan, protams, cigarešu un alkohola duelis izskatās ļoti ekstravagants. Bet joprojām ir vērts to apskatīt.
  Un tā arī Burgundijas vīns iesaistījās kaujā ar grandiozu kaujas kuģi. Patiesībā šādu un ne tādu pudeļu ir simtiem tūkstošu. Tas izskatās ļoti forši lielā mērogā.
  Un pudeles skrien, mirdzot no etiķetēm un epoletēm. Tas izskatās vairāk nekā bagāts.
  Šaušana notiek no dažādiem attālumiem un ir ļoti precīza. Sakāves kļūst arvien postošākas. Un man bija jāšauj ar raķetēm un citām sēklām.
  Alise cieši vēroja kaujas lauku. Viņa pārvadāja savus karaspēkus, mēģinot nosegt sānus ar zvaigžņu kuģiem. Un viņas rīcība šķita diezgan loģiska.
  Taču arī Arkaša darbojās enerģiski. Pamazām tuvojās milzīgas tonnāžas zvaigžņu kuģi. Un artilērijas apmaiņa kļuva arvien intensīvāka.
  Tāpat kā supernovas, uzliesmoja raķešu sprādzieni. Un tā bija tikai pilnīga iznīcināšana. Un šī patiešām ir cīņa, kurā katrs karavīrs ir varonis.
  Pudeles un pakas kustējās ātrā tempā. Un viņu ķepas un kājas nemitīgi mirgoja. Un tā bija enerģiska darbība.
  Nataša atkal saspieda kājas ar kailajiem pirkstiem un vērsa pret ienaidnieku smagas raķetes.
  Atkal atstarpe un tagad līnijkuģa cigaretes sāka šķelties. Un uguns tajā liesmoja, it kā sveces šeit sāktu nokarāties.
  Nataša dziedāja:
  - Mēs esam drosmīgas meitenes, mūsu balss ir skanīga!
  Un atkal lido nāvējošas un iznīcinošas raķetes. Un infernālā sēne liesmo, un šeit ir nežēlība plašā mērogā.
  Arkaša pasūtīja pudeļu armiju:
  - Veiciet slīpu griezumu!
  Pudeles-ģenerāļi pilnas ar dārgu konjaku nomizotas:
  - Pareizi, komandier!
  Nataša gudri atzīmēja:
  - Mūsu armija ieņēma Berlīni, un meitene palīdzēja!
  Un viņas kailais papēdis atkal piespiežas pie pogām. Un ar lielu paātrinājumu izplūst slepkavnieciskās iznīcināšanas dāvanas.
  Aleksejs ar šķībām vējdzirnavām vēlreiz nošāva cīnītāju un čīkstēja:
  - Mans uzdevums ir četri vārdi,
  Es nemeklēju citu ceļu!
  Nataša tam piekrita:
  - Jā, nemeklē apkārtceļus, spēlē taisni gar malu!
  Šī meitene zina, ko dara. Un ļoti gudrs veids ar viņu. Tomēr kopumā dinamisks līdzsvars ir saglabāts.
  Zēns-vovods rīkojās kā pieredzējis dūzis. Čečenijā viņam bija jācīnās. Tur bija algotņi un vietējie karotāji, un ļoti labi cīnītāji.
  Čečeni pat varēja uzskatīt sevi par pirmā kara uzvarētājiem, jo Krievijas armija aizgāja, nesasniedzot savu mērķi. Jā, un otrajā kaujā ievilkās desmit gadus.
  Aleksejs, šaujot uz ienaidnieku un atkal manevrējot ar cīnītāju, ļoti veikli iecirta neaizsargātās daļas.
  Vojevoda zēns uzskrēja kamieļu baram. Tās ir elites cigaretes, kas nozīmē, ka pilotam nav viegli.
  Sākās manevrēšanas cīņa, divi dūži. Sotņikova galvā pat iešāvās doma: kā izskatītos Kožeduba un Hafmena cīņa? Droši vien tā būtu cienīga cīņa.
  Aleksejs veikli izsita sekundāro cīnītāju un dziedāja:
  - Es esmu lielākais cilvēks
  Lai gan viņš dzīvoja otro gadsimtu!
  Alenka ar smaidu atzīmēja, ko viņa sūtīja caur monitora ekrānu:
  Viss būs labi mans puika!
  Sotņikovs atbildēja:
  - Es neesmu puika, bet vīrs!
  Alenka ar ļoti precīzu pagriezienu notrieca ienaidnieku un ļoti veikli izsita cīnītājus.
  Nataša asprātīgi atzīmēja un ļoti smalki sita pa pogām ar presēšanas flīzēm.
  Un raķetes uz to reaģēja ļoti agresīvi. Un tie lidoja kā nāvējošā kobras inde, kas tika palaista zem ādas.
  Sotņikovs atkal cīnījās ar kamieļu baru. Mūžīgais zēns rīkojās pārāk taisni.
  Un viņa pretinieks spēja noķert, un Aleksejs tika apliets ar spēcīgu karstumu.
  Alenka kliedza:
  - Uzmanies, vecīt!
  Zēns-vojevods, nedaudz pārrāva distanci. Bet ienaidnieks viņam ļoti pārliecinoši turējās.
  Un abi cīnītāji gandrīz sadūrās. Gāja, gāja agresīva konfrontācija. Un viņi pat sadūrās.
  Aleksejs dziedāja:
  - Uz Veneras būs pilsēta,
  Un uz Marsa mēs veidojam pilsētu ...
  Nav neglīta kimēra -
  Mēs sniegsim jums rezultātus!
  Alise uzsita Marlboro pa plecu un iesaucās:
  - Tu esi foršs sīkums!
  Tutu-maršals ņurdēja:
  - Mēs esam priecīgi jūs apkalpot!
  Sokolovskaja pavēlēja:
  - Ej uzbrukumā! Nāciet no kreisā flanga apvedceļa.
  Lielo kaujas kuģu kustība bija pārāk nesteidzīga, un tie pārvietojās ar lielāku ātrumu nekā kreiseri. Un viņi darbojās ar milzīgu enerģiju.
  Alise paskatījās uz kaujas lauku, precīzāk, trīsdimensiju telpu. Un tagad Arkaša mēģina izdarīt spiedienu. Priekšējā līnija tagad nokrita, tad izliekta.
  Un tas bija dinamisks līdzsvars. Alise atbrīvoja kājas no kurpēm un sāka ar kailiem pirkstiem spiest kursorsviras pogas.
  Un notika pārskatīšana un iznīcināšana.
  Šeit viņi paņēma vienu no grandiozajiem kaujas kuģiem, un sāns sabruka. Un tas dega, dega ar briesmīgu spēku.
  Nataša aktīvi šāva, kā arī kontrolēja savus kailos kāju pirkstus.
  Un pārdūra vienu kuģi pēc otra.
  Tāpēc visas viņas kustības bija graciozas un ārkārtīgi precīzas. Un ļoti gudri viņa izsita pretiniekus. Un tagad atkal deg cigāru pakas, bet otrā pusē sprāgst pudeles. Un abu pušu izredzes nepārsniedz dinamiskā līdzsvara robežas.
  Nataša pat dziedāja pilnā sparā:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē,
  Es varu pārspēt ziloni...
  Un šajā skumjā gaisā,
  Tas nav Tas Kungs, kas valda - sātans!
  Alekss smaidot teica:
  Mēs esam kā sātans!
  Un puika-vojevods, spaidīdams savus kailos, apaļos bērnu papēžus, bet pogas un izlaida agresīvas hiperplazmas straumes uzreiz. Un tas ir, kā izdrāzt ... Un dūzis ar paku "Camel", un burtiski aizdegās.
  Viņš paņēma un agresīvi atzīmēja, kad ienaidnieks tika galā.
  Sotņikovs dziedāja:
  - gaida drosmīgu cīnītāju uzvara,
  Mēs varam nojaukt barjeras...
  Mēs būsim lielo tēvu godībā,
  Gaidiet, ka karavīri uzzinās par atlīdzību!
  Aļonka ķiķināja, nogriežot ienaidnieka jauno mašīnu, un čīkstēja:
  - Par svēto Krieviju!
  Aleksejs ar bērnišķīgu smaidu atzīmēja:
  - Un te Krievija, mēs karojam ar pudelēm!
  Raganu meitene asprātīgi atbildēja:
  - Par ļoti lielu pudeli var dabūt naudu par konteineru!
  Un abi cīnītāji smējās.
  Arkādijs kaujā vēl nav iesaistījies. Viņš pārcēla karaspēku, lai neļautu ienaidniekam iekļūt aizmugurē.
  Alise mēģināja izlīst cauri un izveidot somu. Līdz šim viņa to nav spējusi.
  Ap meiteni skraidīja dārgu cigarešu paciņas. Viņi turpināja dot padomu. Tomēr tas bija maz noderīgs.
  Lūk, vēl pāris kaujas kuģi abās pusēs aizdegās un sāka jukt.
  Pudeles noskandināja.
  Aleksejs pagaidām cīnījās kaujas lidmašīnā, lai gan viņam radās kārdinājums pārsēsties lielākā automašīnā.
  Sotņikovs kustējās ļoti labi. Viņš kā karaliene uz dēļa izlēca cauri vakuumam.
  Un tas no viņa puses bija virtuozs dzejoļa izpildījums.
  Arī Alenka ar basām kājām spieda visas pogas un sviras. Blakus viņai cīnījās pudele Bordo. Arī elites karotājs, kurš nogāza ienaidniekus ar sajūsmu, kā piranja smalcina vistas.
  Savukārt Sotņikovs ar izkapti nogrieza citu pretinieku un lika pamatīgi apdegt.
  Šeit kaujinieki burtiski sadūrās, un spēka lauki aizlidoja. Un tā ir liela iznīcināšana. Bet, protams, ne Aleksejam - viņa augstas izturības cīnītājam.
  Alenka iedrošināja savu partneri un vīru:
  - Labi darīts zēns! Nospied to!
  Savukārt Nataša no lielā līnijkuģa raidīja koncentrētu nāves uguni. Viņa ir karotāja ar nāvējošām šūpolēm.
  Nataša nemērķēja, bet intuitīvi spieda kailos kāju pirkstus.
  Arī viņai bija jācīnās, it īpaši bērnībā.
  Lai gan tas bija pūtītes uzliesmojums, kas viņai sagādāja vislielākās bēdas. Precīzāk, nevis uzplaiksnīja, bet uzlēca.
  Nataša, kontrolējot liesmu, dziedāja:
  - Tu nekur nebrauksi
  Es pārvērtīšu cigāru par utu!
  Aleksejs loģiski atzīmēja:
  - Humors palīdz mums būvēt un dzīvot!
  Nataša precizēja:
  - Nevis humors, bet dziesma!
  Sotņikovs, izsitot citu cīnītāju dzeloņraja formā, dziedāja:
  Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru,
  Lai viņi dzied kopā ar mums!
  Nataša ar enerģijas plūsmu uzspridzināja miljonu atombumbu, kas tika nomesta uz Hirosimu un kliedza:
  - Tas, kurš ir jautrs, smejas,
  Kurš vēlas sasniegt....
  Alenka smejoties piebilda:
  -Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Un viņas kailais papēdis norādīja pulsāru precīzi uz mērķi. Un, protams, cigaretes bija ļoti nepatīkamas.
  Bet Katka, no otras puses, nebija zemāka kaujā. Un viņas kailie kāju pirksti ar ne mazāku veiklību sūtīja nāves dāvanas. Un smagi viņa ievietoja nāves impulsus.
  Katja caur monitoru piemiedza Mašai aci:
  - Kāds skaistums turies!
  Atbildot uz to, mūžīgā trīssimt gadus veca meitene atbildēja:
  - Nevajag tikai turēt un sist!
  Un karotāji viens otram rādīja mēli.
  Tomēr Katja joprojām ir gandrīz pusaudze gados, un Maša, šķiet, nav nobriedusi.
  Karotāji šeit ir visaugstākajā līmenī.
  Lioka Teterevs arī atrodas kaujas karstumā, taču dod priekšroku šaušanai no grandioza līnijkuģa.
  Arī viņš vēl nav šķīries no bērnības. Šeit, nākotnes pasaulē, lietas ir nedaudz izgājušas no prāta.
  Ļoka arī pieņēmās apmēram trīspadsmit gadus veca zēna izskatā un ar pliku papēdi spaida pogas un vienlaikus dziedāja:
  - Pūt, pūt, pūš, vēl viens sitiens,
  Mums, cīnītājiem, ir īpaša dāvana!
  . NODAĻA #2
  Maša piekrītoši pamāja ar galvu, arī ar kailajiem meitenīgo kāju pirkstiem un ēdienu pavērsdama uz ienaidniekiem ar hiperplazmas pistoli:
  Mēs esam spēcīgākie pasaulē
  Un mēs savu dzīvi pavadīsim kā šautuvē!
  Katja izrāvās no degošās daļiņu straumes, kas bija sakarsusi līdz miljardiem grādu.
  Meitene tika nocirsta tur, kad ar algotņiem uzbruka Krievijai. Un draiski demolēja galvas.
  Un ir arī spēle. Kā ar pudeļu laušanu? Viņi arī nav nemirstīgi.
  Ketija lasīja, zobus rāvusi:
  - Viens divi trīs četri pieci -
  Katja iznāca šaut!
  Maša apstiprināja, spridzinot ar nāvējošu daļiņu strūklu:
  - Mēs uzvaram bez izņēmuma!
  Alise viņiem kliedza caur hologrammām:
  - Nepeldiet aiz bojām, tas jūs ievedīs vakuumā!
  Ketija čivināja, notriekdama citu mērķi:
  - Uzvara ir ļoti laba,
  Un mēs atstāsim ienaidniekus graujošus!
  Un tagad kosmosa kuģi atkal tuvojas. Kaujas kuģi un lielie kaujas kuģi cenšas turēties pie sienas, kā rezultātā spēks un pustelpas lauki sakrājas, un kosmosa kuģi kļūst praktiski neievainojami.
  Katja cīnās ar azartu un ārkārtīgi apdomīgi. Cīņa nav joks.
  Protams, uzvarēs stiprākais.
  Bet patiesībā stratēģija var ilgt bezgalīgi. It īpaši, ja resursi ir salīdzināmi. Un spēki ir gandrīz vienādi.
  Alise sarauca pieri. Cik bieži šāds karš, tāpat kā dambretes vai šaha spēle, izvērtās neizšķirti.
  Un šeit darboties ir vēl grūtāk nekā šahā.
  Un tad līdzsvars un neliela bļodas svārstība.
  Arī Alenka, sasodītā cigaretes, sāka nervozēt. Patiesībā viņi te drāž viens otru, bet ļaundaris nejoko...
  Alise norūca:
  - Par jaunākajiem sasniegumiem!
  Maša, nesot degvīna un konjaka pudeles, čīkstēja:
  - Par vislabākajiem panākumiem!
  Lehs atbildēja:
  - Tas nav tas!
  Ketija čivināja, aptverot citu mērķi:
  - Pēc reaktora avārijas vairs nebūs tā kā!
  Alise nikni norūca:
  - Uzreiz ir skaidrs, ka tas nav Puškins,
  Uzrakstīja šos sīkumus!
  Katka ķiķināja un atbildēja, notriecot cīnītāju:
  - Un nevis salocīts, bet nesalocīts!
  Tavi šorti ir auksti!
  Lioka piedraudēja Katjai ar pirkstu:
  - Neesi rupjš! Slapjš aiz ausīm!
  Ketija iesmējās.
  - Kondensētais piens?
  Alise dusmīgi norūca:
  - Vai Katja uzstāsies uz gadu, es jums atņemšu saldumus!
  Jaunais karotājs čīkstēja:
  - Un tev nav tiesību!
  Maša piekrita, dusmīgi uzsitot pliko papēdi:
  - Un ko tev īsti pavēl!?
  Alise gudri atbildēja:
  - Labāk, ja galvā ir karalis, nevis vējš!
  Maša smaidot iesaucās kaujas lidmašīnai un čivināja:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Lehs aizrautīgi piebilda:
  - Mūsu māte, mūsu māte - mēs nogalināsim šņabi!
  Katja negaidīti paziņoja:
  - Un mans patēvs teica, ka šņabis krievu cilvēkam ir bīstamāks nekā ducis hitleru!
  Alise piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, simtiem hitleru patiešām ir bīstamāki! Tomēr mūsu ķermenis nebaidās no alkohola!
  Un meitene atkal nospieda kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām. Un komanda strādāja. Cīņā metās jauni lielu un smagu zvaigžņu kuģu leģioni, kas bija piepildīti ar cigarešu paciņām.
  Bet no Arkašas Sapožkova puses tie paši jaunizveidotie leģioni virzījās uz tikšanos. Un kosmosa kuģi atstāja aiz sevis garas dzirkstošās takas.
  Aleksejs Sotņikovs pārvietojās iznīcinātājā, palielinot ātrumu vai samazinot ātrumu.
  Viņš bija ātrs jauneklis.
  Arkaša deva pavēli. Bet arī viņam jau bija apnicis būt komandierim.
  Un viņa vietā mūžīgi jaunais lielais akadēmiķis pameta elektronisko komandieri un metās cīņā.
  Viņam sekoja Alisa Sokolovska. Viņas cīnītājs strauji paātrinājās.
  Abi karavadoņi izvēlējās transportlīdzekļus ar ļoti jaudīgiem ieročiem un ieslēdza dieva režīmu.
  Šeit mēs ejam no šiem apvērsumiem.
  Arī Alise atbrīvoja savas graciozās kājas no kurpēm un sāka spiest pogas ar kailiem pirkstiem. Ir tik forši spēlēties ar kājām.
  Alise pat dziedāja:
  - Kaut kur uz Kamas,
  Mēs paši nezinām!
  Kaut kur uz Kamas -
  Mātes upe!
  Ar rokām nevar aizsniegt
  Netiec ar kājām!
  Maša pacēla:
  - Kailām kājām
  Pulksteņmeita meitenes!
  Un tur viņi kļuva par parastiem karavīriem, izbaudot sīvu cīņu.
  Un ir tik foršs noskaņojums tā cīnīties!
  Alise palika vienā bikini. Viņa ir ļoti skaista meitene. Viņai ir ideāla figūra un brīnišķīga ķermeņa proporcijas.
  Bet cilvēku impērijā, kas ir plaša vairākām galaktikām, nav neglītu cilvēku vai vispār ar fiziskiem trūkumiem.
  Un tas noteikti iepriecina. Cik skaists un pareizs tagad ir kļuvis Visums.
  Alise nospiež savus kailos kāju pirkstus uz svirām. Cik viņa ir skaista un viņas ķermeņa izliekumi ir tik vilinoši absolūtā pilnībā un līniju harmonijā.
  Varoņu meitene dziedāja:
  - Slava manai dzimtenei,
  Mēs visi esam draudzīga ģimene!
  Un tagad viņa izlaiž mazu zirņu izlādi uz mini raķetes. Taču termopreona reakcija izdala arī kolosāla spēka enerģiju.
  Un notiek supernovas sprādziens un vesels ducis cīnītāju līdz ar laivu deg kā kodes kamīna liesmās.
  Pudelēm pat nebija laika izrunāt ne vārda.
  Alise čivināja:
  - Dodiet piķi -
  Mēs zinām, kā samazināt pārmaiņas!
  Lehs Teterevs tviterī ierakstīja:
  -Tu esi vienkārši super Alise!
  Hero Girl tvītoja:
  - Lisa-Alisova - labs vārds!
  Un atkal ar apaļu, rozā meitenīgu papēdi piekāpsies nāves dāvana.
  Tā ir milzīga iznīcināšana.
  Katja ar baudu izdvesa, ar raķeti saplēsdama citu lidmašīnu ar pudelēm:
  - Jā, tas ir labs vārds!
  Un viņa dziedāja:
  - Pēkšņi izskrien mednieks -
  Hiperplazma uzbrūk!
  Maša iesmējās un teica:
  - Tas ir jauki!
  Un viņas kailie pirksti noslīpētās, iedegušās kājas atbrīvos kaut ko pilnīgi nāvējošu un tajā pašā laikā skaistu.
  Un pat iznīcinātājs no trāpījuma sadalījās.
  Atbildot uz to, Nataša caur hologrammu spilgtā krāsā piemiedza māsai aci un čīkstēja:
  - Tas ir termopreons!?
  Maha enerģiski pamāja ar galvu.
  - Jā, kaut kas tāds! Un ļoti konstruktīvi!
  Un meitenes izplūda smieklos. Viņi pat izbāza mēli. Tie acumirklī pagarinājās kā pātagas un savijās kamolā. Un tas kļuva tik savīti.
  Alise komentēja:
  - Un mēs esam savstarpēji saistīti kā čūsku pāris,
  Cieši apskauj divus draugus!
  Nataša iesaucās:
  - Mēs esam labi draugi!
  Arkaša, kurš arī uzturēja kontaktu caur trīsdimensiju projekciju, pārvērtās par Āfrikas dēla zēnu ar melnu ādu un čīkstēja:
  -Labas meitenes ir lieliskas draudzenes,
  Prāts kā pirmsskolas vecuma bērniem - viņus gaida bailes!
  Un melnādains, burvīgs zēns no pērļu zobiem izlaida saules starus.
  Un viņi lēca, un, lūk, brīnums, uzreiz četri cīnītāji ar cigaretēm, pārogļoti kā izsmēķi gāzes deglī.
  Alise piemiedza atpakaļ.
  - Tu vienkārši apbur!
  Arkaša atzīmēja, kustinot ausis:
  - Es esmu inteliģences iemiesojums!
  Un puika no nāsīm, it kā ar zibeni izsit, ir šarms - matricas vai drīzāk hipermatricas efekts.
  Alenka racionāli atzīmēja:
  - Mūsu prāti tikai rada neiedomājamu matēriju!
  Savukārt Aleksejs Sotņikovs saņēma sitienu pa pieri. Atkal zēnu pārņēma liels karstums. Bet viņš nemaz nebija apmulsis.
  Gluži otrādi, bijušajam pirts pārvaldniekam tas atgādināja. Kas īsti ir vanna?
  Mazais zēns dziedāja:
  Vanna, vanna, vanna, vanna!
  Ozola un bērza uzlējums!
  Alenka paņēma sava vīra fragmentu:
  Vanna, vanna, vanna, vanna, vanna!
  Daļa no mūsu dzīves ir viena!
  Arkašs atkal tika noņemts ar saules stariem no zobiem, kas dzirkstīja kā griezti dimanti, un atzīmēja:
  - Un jūs esat vīrs un sieva!
  Aleksejs enerģiski pamāja ar galvu, attālinoties no mīnas, kas lidoja pa sarežģītu trajektoriju:
  - Lai sieva baidās no vīra!
  Aļenka ķiķināja, viņas kailais, rozā papēdis spieda pedāli, un meitene čivināja:
  - Es nebaidos ne no vīra, ne no aukstuma!
  Aleksejs pārmetoši atzīmēja, skatoties uz savu aizraušanos. Tad viņu gandrīz sedza hronogranāta. Bīstams ierocis, pat ja jums ir dieva režīms. Puika čīkstēja, kailie, bērnišķīgie papēži stipri dega.
  Sotņikovs izdeva:
  - Sargi sevi, esi uzmanīgs!
  Alenki to apstiprināja, satriecot ienaidnieka brigantīnu ar kaujas raidītāju uz šī:
  - Esi uzmanīgs, uzmanies!
  Arkaša smējās un dziedāja:
  - Es esmu varens elles tanks -
  Šokolāde būs priecīga!
  Cīņa starp cigaretēm un alkoholiskajiem dzērieniem ir liela apjoma fantāzija.
  Alise savā pusē dauzīja pudeles uz dažāda veida kosmosa kuģiem, bet Arkaša lūkojās cigarešu paciņās uz dažāda veida zvaigžņu kuģiem. Bija tik forši - iespaidīga spēle.
  Arkaša, notriekdams veselu kreiseri ar tabakas izstrādājumiem, iesaucās:
  - Alise no trako nama -
  Lieliska govs!
  Sieviete varone atbildēja:
  - Tu maksāsi!
  Un viņas raķete saspieda drednautu ar lielu ieroču un pudeļu klāstu.
  Jā, tas bija iespaidīgi.
  Aleksejs Sotņikovs tikmēr cīnījās ar cigarešu Korona paciņu. Dūzis bija augstas klases. Abi iznīcinātāji manevrēja izplūstošajās enerģijas plūsmās un izkāpa no tām.
  Vojevoda zēns bija pat nedaudz neizpratnē. Ienaidnieks patiešām ir spēcīgs. Bet kur pazuda mūsējie?
  Aleksejs dziedāja, manevrējot:
  - Mēs ne mazākā mērā nebaidāmies no ienaidniekiem,
  Mūsu spēcīgie krievu zobeni!
  Un atkal izšķirošs un ļoti veiksmīgs manevrs. Un tagad gars ir izsists no ienaidnieka. Viņš, iekļuvis vakuuma sloksnē, šķiet, nosmakt.
  Sotņikovs dziedāja:
  - Saule lec un riet
  Un varoņu zeme dzemdēs!
  Alenka smaidot atzīmēja:
  - Akcents nesakrīt!
  Un meitene atkal viņai uzdāvināja basām kājām, spīdīgu samta papēdi.
  Nu, šis ir nopietns kaujas pārbaudījums.
  Karotājs un karotājs, kā vienmēr, lielā augstumā.
  Arkaša Sapožkovs tuvojās Alisei.
  Jaunais ārēji grandiozais akadēmiķis tviterī ierakstīja:
  - Nu, draugs - vai esi gatavs pieņemt likteņa labo roku?
  Alise atbildēja ar dūkšanu:
  - Mans dārgais zēns,
  Kas tev šajā stundā?
  Arkaša uzspridzināja ar iznīcināšanas staru un čīkstēja:
  - Viss ir kārtībā, viņi velti meklēja manī problēmas,
  Vienkārši Liza, tu esi Alise, man tevis pietrūka!
  Un zēns piemiedza meitenei. Tas izskatījās grandiozi un vienlaikus komiski.
  Nataša arī atsūtīja kaut ko iznīcinošu un tajā pašā laikā ēdamu.
  Hiperplazmatiskais stars tika pārveidots par kūku, kas pārklāja visas zvaigžņu kuģu skatīšanās vietas.
  Patiešām, kad ir daudz biskvīta, viņi ar to aizrīsies!
  Alise novērtēja milzu kūku uzbrukumu.
  - Tas ir lieliski! - meitene čīkstēja.
  Jā, tas noteikti smaržoja pēc overkill. Cigarešu paciņas sāka pašas aizdegties, un pudeles sprāga.
  Arkaša to paņēma un čivināja:
  - Ja tu esi krūtis ar kūku,
  Ļoti slaveni iestrēdzis!
  Tātad kaut kur pērtiķi -
  Jūs esat izmantojis uztvērēju!
  Un izmet no acīm dzirkstošu pulsāru.
  Aleksejs Sotņikovs, izdarot spiedienu uz dūža konkurentu, izdeva:
  - No acīm ripo lāstekas,
  Pienākusi Panas nāves stunda!
  Un atkal savīti ar letālām raķetēm.
  Nataša padevās, uzsākot nākamo posmu no lielā līnijkuģa:
  - Mūsu partija tiks uzvarēta!
  Un hiperplazmas blota lidojums kartes veidā. Un vakuums šņāca, gatavs sadalīties daudzās dzirkstelēs.
  Tikmēr lidojumā degvīna pudele un paciņa Belomor vispirms sadūrās ar kaujiniekiem. Notika sprādziens un pilnīga iznīcināšana.
  Un tad iepakojums un pudele pēc izgrūšanas sāka sist viens pret otru vakuumā.
  Cigaretes un alkohols nepārprotami izraisīja savstarpēju nesaderību.
  Belomors, grūstīdams Stolichnaya degvīnu, mantkārīgi nomurmināja:
  - Ko tu sagaidi?
  Pudele atbildēja:
  - Uz jūsu iznīcību!
  Cigarešu paciņa iesmējās.
  - Tu to nedabūsi!
  Pudele iebilda:
  - Kā es varu gaidīt!
  Un viņi sasita viens otram galvu. Lūk, kā viņi visi dzirkstīja.
  Arkaša, nejauši aplūkojot šo attēlu, šņāca:
  - Nē, lauzti spārni nesajauks,
  Manī nav žēluma un ne nejauši!
  Lekha Teterev atbalstīja fragmentu:
  - Man nepatīk vardarbība un impotence -
  Žēl tikai krustā sisto Kristu!
  Demontāža vakuumā bija krāsaina un sulīga.
  Alise svilpa un dziedāja līdzi, spēlējot klaviatūru ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Mans īstais smīns un superspēcīgs sitiens!
  Pēc tam meitene, tāpat kā viņas mati, izlaidīs no galvas veselu kūli dzirksteles.
  Arkaša ar lielu aizrautību atzīmēja:
  - Es esmu fenomenāls Velns!
  Alise atbildēja:
  - Nē, tu esi tikai improvizācija!
  Un krēpveida akadēmiķis ar priedēkli rupji nomurmināja:
  - Es esmu betona žogs!
  Nataša atbildēja:
  - Tas nav Arkaša, tas ir hipertitāns!
  Aleksejs, izkāpis no cita kalna, pārsteigts atzīmēja:
  - Visiem šeit patīk priedēklis hiper!
  Alise loģiski paskaidroja:
  - Un pati mūsu dzīve ir nepārtraukta hiper. Ja ne dzīvē, tad Hipermatricā!
  Ļoka Teterevs sagriezās kūleņos un dūcēja kā balodis:
  - Viņi staigā pa matricu,
  Zvaigžņu kuģi spridzina!
  Un Katja nožēlojami piebilda:
  - Nu, matrica, tā ir matrica!
  Patiešām, šī ir vienkārši kolosāla nepārtrauktas iznīcināšanas un iznīcināšanas sistēma.
  Pudeles un cigarešu paciņas bija lemtas nepārtrauktai zīlēšanai. Viena no degvīna pudelēm "Crystal" sāka izsūdzēt savus grēkus staru pistoles priekšā.
  Viņa pat nometās ceļos - dziedot:
  - Atlaid manus grēkus,
  Es zinu, ka man ir daudz...
  Lūdzu uzklausiet un palīdziet
  Es gribu nožēlot grēkus Dieva priekšā!
  Tas tiešām izskatījās komiski. Bet patiesībā arī cigaretēm pudelēs ir reliģija. Un pat ieroči dažreiz lūdz.
  Arkaša atbildēja uz Sotņikova jautājumu:
  - Jā, protams - ticēt robotiem - tas ir progress!
  Saimnieks zēns atzīmēja:
  - Cik liels progress ir panākts?
  Līdz neiedomājamiem brīnumiem...
  Tikai ļoti vilinoši
  Ticības jautājumā dīvains dēmons!
  Alise agresīvi apstiprināja:
  - nepatikšanas aizmirstas
  Pamests skrējiens...
  Roboti slaveni aro,
  Nevis vīrietis!
  Arkādijs pamāja.
  - Jā, roboti pamatīgi ar!
  Un visi korī četriniekā, pareizāk sakot, astoņniekā, dziedāja:
  - Kapteinis, kapteinis pasmaidi,
  Galu galā smaids ir kuģa karogs!
  Kapteini, kapteini pacelieties!
  Tikai drosmīgie iekaro jūras!
  Un visi svilpos unisonā...
  Nu pareizi lakstīgalas-laupītāji!
  Aleksejs Sotņikovs pacēla bērnišķīgo roku, sažņaudza dūres un dziedāja:
  - Dūres, dūres -
  Viņi sita pretiniekus ar sitienu,
  Mūsu dūres!
  Tas tiešām bija ko redzēt...
  Vēl viens kaujas tērps sāka dziedāt:
  - Vai tu gribi būt āksts?
  Protams, nē,
  Dod man vīnu
  Un cigarešu paciņu!
  Aleksejs nosvilpa. Viņš pameta nākamo raķeti un čīkstēja:
  - Tā ir fizioloģija!
  Un zēns-vovods izrādījās pilnā ažūrā.
  Viņa izskats bija kā iebrukums hipermatricā un alternatīvajā domāšanā.
  Alise piezīmēja, smīnējot:
  - Mana patiesība ir tāda
  Pārvērst pasauli par trako māju!
  Un meitene atkal spieda sarežģīto un letālo tastatūru ar plikiem kāju pirkstiem.
  Arkādijs Sapožkovs diezgan loģiski atzīmēja:
  Visi gandrīz kļuva traki
  Pat tie, kas ir vājprātīgi...
  Bet, puiši, jūs pļāpājāt -
  Tas prasa pārāk daudz spēka!
  Alise tam piekrita:
  Pārāk daudz, tas noteikti!
  Un meitenes kailais papēdis iesprūda antenā. Un gāja milzīgas, vienkārši neierobežotas jaudas cunami vilnis.
  Bija redzams, ka pat rupjie kaujas kuģi nodrebēja ugunīgajā tīklā.
  Un mazāki kuģi tika pilnībā izslēgti.
  Alise dziedāja:
  - Es lidoju ar zvaigžņu kuģiem,
  Un debesīs nepietiek zemes!
  Aleksejs Sotņikovs lasīja liriskāk:
  - Tagad atceros
  Skatiens ir starojoši spilgts...
  Viņš iedūra manu sirdi ar dunča smaili!
  Es degu ugunīgā vēja straumēs,
  Jūs klusējāt, atbildot!
  Alise nomurmināja, atbildot:
  - Ak, cik viegli ir iekļūt pervači.
  Aizveries, klusē, klusē!
  Arkaša piekrita:
  - Klusums ir zelts, bet bieži vien ļoti zemā līmenī!
  Alise iesmējās, un viņas mēle pagarinājās par desmitiem metru un kā pļauka pa pieri izcilam akadēmiķim.
  Viņam pat acis izlēca no dobumiem...
  Un nagi jau stutēja vakuumā. Alkohola pudeles skrēja uz baltiem zirgiem, bet cigaretes uz melniem zirgiem. Un tas izskatījās ārkārtīgi brašs.
  Un notika sadursme...
  Leha Teterevs dziedāja:
  - Es aizdedzināju otru cigareti,
  Vannas istabā pieklauvēja...
  Laikam jau pasaules gals
  Aizved mani līdz bailēm!
  Alise apstiprināja:
  - Ņemsim!
  Un karotāja varone atkal pātagu mēli kā putnubiedēklis ...
  Arkaša pret to iebilda savā veidā. Viņa priekšpuse uz pieres pagarinājās un pārtvēra viņa mēli. Tūlīt bija īssavienojums un kā tas dzirkstīja... Precīzāk, zibens iesita kā bungas ripināšana.
  Un atkal gāja cunami vilnis, tikai šoreiz trieciens krita uz zvaigžņu kuģiem ar cigarešu paciņām. Un viss iedegsies un liesmo...
  Un rupji kaujas kuģi ir kā sniega kupenas, kas iemesti gigantiskajā pannā.
  Pēc sitienu apmaiņas mūžīgais zēns un meitene sasita pieri un dziedāja unisonā:
  - Mēs ar tevi būsim draugi,
  Dārgiet mūžīgo draudzību!
  Alise tam piekrita un dziedāja:
  - Velns, velns, velns, glābj
  Kāds, kāds mūs sodīja...
  Dod mums, dod mums, zobenus rokās,
  Pret, pret jauno sērgu!
  Sotņikovs piekrita:
  - Jā, te bija tāds koronavīruss...
  Alise čivināja:
  Vīruss mūs nepārņems!
  Un no viņas acīm atkal nozibsnī zibens.
  Kopumā komanda izrādījās... Apmierināta...
  Gandrīz visas pudeles bija salauztas, un cigaretes dega. Un vispār kauja ilgu laiku ritēja pilnā sparā un burtiski izdega ...
  Sotņikovs atzīmēja:
  Matrica ir mainījusi visu...
  Alena pamāja.
  - Pudele arī ir cilvēks!
  Leha Teterevs pamāja:
  - Un ka cigaretes nav cilvēki?
  Nataša dziedāja:
  - Es pārdošu visu pasauli par vienu cigareti,
  Un pat puse dzīves nav žēl par to!
  Maša čīkstēja:
  Kolumbs atklāja Ameriku
  Drosmīgs jūrnieks...
  Bet tajā pašā laikā viņš mācīja
  Visa pasaule smēķē tabaku!
  Aleksejs Sotņikovs asprātīgi atzīmēja:
  - Un, kad viss ir slikti - viņi saka - tā ir tabaka!
  Arkaša piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Pareizi! Mēs jau esam cīnījušies! Un iesim brīvībā!
  Alise pamāja.
  - Man šķiet, ka zinu, kā tikt vaļā no kokona!
  Sotņikovs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Labs karš tik apgaismo domas!
  Alise piekrita:
  Nav nekā labāka par labu cīņu!
  Arkādijs dziedāja:
  - Visumā plosās karš,
  Saspiediet, nogaliniet bez iemesla ...
  Sātana atraisīts
  Un nāve nāca viņam līdzi!
  Komanda satricināja... Zvaigžņu kuģi, salauztas zvaigznes, salauztas pudeles un pārogļotas cigaretes - tas viss pazuda...
  Pamiers starp diviem kanibāliem
  . NODAĻA #1
  Hitlers piedāvāja Staļinam mieru vēl pirms Kurskas izspieduma. Tieši Molotova vizītes laikā frontes līnijā. Un personīgā tikšanās reizē abiem diktatoriem kaut kā izdevās vienoties. Staļins sākotnēji uzstāja uz mieru bez aneksijām un kompensācijām. Hitlers savukārt atzīmēja, ka Vācija joprojām kontrolē ievērojamu daļu PSRS teritoriju, un Staļina prasības ir pārmērīgas.
  Hitlers piedāvāja mieru, saglabājot to, ko Trešajam Reiham bija izdevies iekarot.
  Visbeidzot, pēdējā brīdī vadītājs piekrita kompromisam: atgriešanās pie 1939. gada robežām. Fīrers, saprotot, ka nevar izvilkt divas frontes, tam piekrita. Turklāt Vācija kaut ko ieguva, un bija iespējams pieteikt austrumu kampaņas iznākumu uzvarai.
  Arī Staļinam bija savs iemesls. Pirmkārt, lielas PSRS teritorijas tika atbrīvotas bez neviena šāviena. Un, otrkārt, bija aprēķins, ka Hitlers vēl vairākus gadus cīnīsies Rietumos. Un tas viss beigsies ar sabiedroto un Trešā Reiha savstarpēju iznīcināšanu.
  Un tad PSRS pārņems visu pasauli!
  Aprēķins ir šķietami cinisks, bet, iespējams, patiess. Hitlers katrā ziņā patiešām pagrieza savus barus uz Rietumiem.
  20. aprīlī karadarbība padomju-vācu frontē beidzās. Tad sākās vācu karaspēka izvešana. Tam vajadzēja ilgt sešus mēnešus.
  Nacisti aiznesa visu, ko varēja. Taču Tunisijā karadarbība ir saasinājusies.
  Pirmkārt, protams, no austrumu frontes ieradās vācu cīnītāji un labāki dūži. Un viņi sāka ļoti smagi cepināt sabiedrotos.
  Tad arī bumbvedēji piecēlās un sāka pārvest tankus un kājniekus, tajā skaitā atlasītas SS vienības, kā arī kaujās austrumos rūdītās frontes vienības.
  Protams, Panther, iespējams, tajā laikā bija labākais tanks pasaulē. Viņai ir ātrās šaušanas lielgabals, bruņas caururbjošs šāviņš, un viņas piere ir labi aizsargāta. Un apstākļi ekipāžai ir ērti. Tātad vācieši it kā izmeta spēcīgu trumpi.
  Un tajā pašā laikā izvilka daudzas zemūdenes. Un cīņa par Tunisiju ievilkās.
  Vissvarīgākais ir tas, ka nacisti, savākuši lidmašīnas, spēja uzbrukt un ieņemt Maltu. Un tādējādi atņēma britiem spēcīgu bāzi. Un nacistiem kļuva ērtāk pārvietot spēkus uz Melno kontinentu.
  Un sabiedrotajiem kļuva vēl sliktāk, kad Franko ļāva vāciešiem doties uz Gibraltāru.
  Un cietoksnis krita zibens uzbrukuma rezultātā.
  Šo uzbrukumu Sotņikovs noskatījās sapnī.
  Pirmais pilots, kurš jau kļuvis leģendārs, Marseļa, kurš aviācijas vēsturē bloķēja simt piecdesmit divsimt trīs simtu lidmašīnu rezultātu, diezgan pārliecinoši ieguva augstumu uz Focken-Wulf. Viņš, protams, nevarēja palaist garām vissvarīgāko cīņu, kas izlemj, kurš pārvaldīs Āfriku. Tāpēc ME-109 vietā viņš piekrita braukt ar neparasto F-190, lai gan šīs automašīnas bumbvedēja versija nedaudz uzkāpa, jo bumbas krava tika nolikta pārkraušanas versijā. F-190 jeb Focken-Wulf Otrā pasaules kara laikā kļuva par īstu Luftwaffe "lidojošo zirgu". Šī padomju laikos diezgan nolādētā lidmašīna frontes bumbvedēja lomā visos aspektos pārspēja Pe-2 un kā uzbrukuma lidmašīna neapšaubāmi bija labāka par Il-2 vai pat modernāko un mobilāko Il. -10.
  Kas ir labāks? Ātrums, manevrētspēja, īpaši nirstot no spārna, nu, ieroči, tāpēc šim lidaparātam masīvākajā modifikācijā bija pat seši (!) lielgabali.
  Otrs pilots, apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem, lidoja, lai uzbruktu angļu flotei ne viens pats. Kopā ar viņu ir vesela armāda, bumbvedēji, tostarp niršanas bumbvedēji, uzbrukuma lidmašīnas un iznīcinātāji. Aviācija savāca lielu skaitu un streiku pie citadeles un britu eskadras. Viss jau ir sarēķināts, lai gan datoru vēl nav... Nekad, drīz parādīsies tranzistorizēta rēķināšanas mašīna, un tad cīņa ritēs vēl veiksmīgāk.
  Auto tiešām smags, daudz bruņu, dēļ dzinēja novietojuma pilotam priekšā (kā padomju Laggs) pasliktinājās redzamība. Protams, tas papildus pasargāja pilotu, taču tam bija arī trūkumi. Šīs Focken-Wulf modifikācijas bruņojums nav vājš: divi trīsdesmit milimetru lielgabali un divi 13 mm ložmetēji. Tiesa, lai atvieglotu manevrētspēju, tika izņemti vēl divi papildu lielgabali spārna galos. Kopumā lidmašīna, protams, ir gandrīz progresīva savam laikam. Bet tajā pašā laikā jāatzīst, ka, dzenoties pēc jaudīgākiem ieročiem un bruņām, vācieši acīmredzami pasliktināja mašīnas lidojuma veiktspēju. Un vispār veids, kā lidmašīnās pakārt vairāk ieroču, nebija tas labākais, jo tas palielināja mašīnu izmaksas un samazināja manevrēšanas spēju palielinātā svara dēļ.
  Lai gan karu, protams, uzvar nevis tehnika, bet gan paši cilvēki. Šeit, piemēram, pa Marseļas labo roku lido vēl ne tik titulētais, lai gan jau saņēmis bruņinieka krustu par Marata, kurš vēlāk kļuva par leģendāro uzbrukuma pilotu Rudelu, nogremdēšanu. Bet lielākā daļa šīs leģendas lidoja ar Yu-87, kas, protams, visos aspektos ir sliktāks par Focken-Wulf.
  Turklāt ir redzami arī lielie Me-110. Divvietīgie iznīcinātāji, kas sevi ir pierādījuši diezgan labi, priekšējās līnijas bumbvedēju lomā. Kā arī vairāki desmiti steigā pārveidotu Me-210, Xe-123 un pat vieglo divplānu uzbrukuma lidmašīnu. Šeit bija vesels Luftwaffe grifs. Galvenais bumbvedējs, protams, ir Yu-88. Starp citu, Otrā pasaules kara rezultatīvākais dūzis ar iesauku "mazulis" tikko bija beidzis lidojumu skolu. Bet viņš bija arī karotājs, kas ir vajadzīgs, un varbūt viņš būs. Tomēr žēl, Pokriškins un Kožedubs: labākie padomju dūži kļuva par gaisa maršaliem, bet vācieši nekad nepacēlās augstāk par pulkvežiem. Marseļa reālajā vēsturē avarēja avārijā, pārtraucot īso lidotāja karjeru. Bet viņam bija daudz labāka proporcija: izbraucieni - notriektas ienaidnieka automašīnas nekā Meldes un Hafmans. Bet šeit tas nenotika, jo fīrers nolēma pārvest pilotu uz Itāliju, lai veiktu triecienu Maltā. Tikko notika dakša musonā.
  Un tagad Marsels ir dzīvs un var pat izmēģināt sevi citā lomā: vadīt uzbrukuma transportlīdzekli. Un vēl kaut ko nomest uz ienaidnieka kuģiem.
  Varbūt tāpēc, ka drosmīgs un izveicīgs karotājs vienmēr rada cieņu, pat ja viņš ir jūsu valsts ienaidnieks. No tā briti čukstus izrunā Marseļas vārdu un krustojas. Viņi viņu sauca par maigo velnu. Lai gan ārēji visu laiku un tautu visbriesmīgākais dūzis izskatās pēc zēna, vai pat viņa seju var sajaukt ar meiteni. Bet ir vēl daudz darāmā!
  Marsels paskatījās uz sāniem. Šeit viņi lido simtiem lidmašīnu, un viņa Focken-Wulf ar motora pastiprināšanas sistēmu un jaudīgu gaisa dzesēšanas dzinēju nedaudz pavelk uz priekšu. Zem tiem ir jūra, drīz britu eskadra, kas nozīmē kauju. Lielākais karakuģis Lielbritānijas vēsturē, līnijkuģis Victoria ir viņa personīgais mērķis. Kolēģis Rudels nogremdēja padomju līnijkuģi "Marats" (precīzāk, piespieda viņu nogrimt dibenā, turpmāk palaida vaļā un daļēji atgriezās dienestā!). Un viņš izdarīs kaut ko vēl majestātiskāku.
  Šeit, kā dēmons no tumsas, angļu Spitfires un Harihers izlec no mākoņiem, lai viņus satiktu. Marseļa nekavējoties atklāj uguni no vairāk nekā trīs kilometru attāluma. Un kāda ir 30 mm pistoles M-103 priekšrocība - tieši tā ir spēja sist lielā attālumā. Tiesa, lai vienlaikus trāpītu lidojošā mērķī, nepieciešama snaipera precizitāte. Bet šeit arī Kožedubs deva priekšroku šaušanai no liela 200-300 metru attāluma, bet vācu "Baby", gluži pretēji, no zema, bet milzīgā, tikko manāmā ātrumā.
  Marseļa, kurai ir ierocis, kura šāviņš ir trīs reizes smagāks par 20 mm Lagg-5 lielgabalu, var sagraut ienaidnieku no trīs kilometriem. Tātad saņem to!
  Jau no attāluma sākuši postīt, briti satraucās un, palēninot ātrumu, sāka virzīties uz sāniem. Un Marsels juta ieejam kaujas transa stāvoklī, kad jūs vairs nemērķējat. Ķermeni it kā kontrolē dēmons, kas iesakņojies tevī, spiežot uz brīnišķīgu iedvesmu. Tā notiek ar dažiem cīnītājiem, kad smadzenes, kuras cilvēks parasti izmanto maksimāli tūkstošdaļu, pēkšņi, draudot pārsprāgt, izdala pilnu jaudu. Ieguvis absolūtas redzes dāvanu. Un jaunais dūzis tagad turpināja raidīt vienus šāvienus, lai noturētu setu ilgāk. Kopumā, protams, no ložmetēja ir gandrīz neiespējami trāpīt vienam mērķim pat ar kontrolētu uzstādīšanu. Varbūt tāpēc pilotu atmiņās par reaktīvajām raķetēm nav tik daudz pieminēts. Taču tagad Marsels ir kā medijs un spēj komunicēt ar dēmoniskajiem gariem. Tas nozīmē, ka aviācijas virsnieks iešāvās kaujas transa stāvoklī, intuitīvi izmantojot paranormālas spējas. Un viņš nepalaida garām, jo zināja - iepriekš, kur tas vai cits cīnītājs atradīsies. Un tas ļāva bez pārtraukuma nospiest sprūdu un sist, sist, sist! Un ienaidnieks cieta milzīgus zaudējumus un zaudēja morāli mūsu acu priekšā.
  Lūk, kas notiek ar britu grifiem, kas izskatās bezpalīdzīgi, haizivis, kas mētājas tuksneša smiltīs. Un viņi dusmojas, mēģinot atspēkot tādā pašā veidā!
  Taču gan jaunpienācējs Hafmens, gan citi vācu piloti arī cīnās drosmīgi un, galvenais, prasmīgi. Rudels arī nekļūdījās, lai gan viņam ir Yu-87, kas nav īpaši labs auto gaisa kaujām. Tiesa, ar diviem 20 mm lielgabaliem. Šeit briti savā lidmašīnā ieročus neliek, tie aprobežojas ar ložmetējiem. Bet Marseļa, neskatoties uz mums viņa mašīnas lielo svaru un tā rezultātā sliktāko manevrēšanas spēju, joprojām ir labākā, notriekto iznīcinātāju skaits pārsniedzis piecdesmit, un neviena (!) Mis.
  Britu kaujinieki jau bija lielā mērā iznīcināti, un mazākums bija izkaisīti. Vācu gaisa flotes pakļautībā britu kuģi. Šeit ir lielākais kaujas kuģis no tiem visiem kaujas kuģiem, kaujas kuģis Victoria, kas nosaukts Sadraudzības karalienes vārdā, kura valdīja visilgāk pasaules vēsturē (tiem valdniekiem, kuru ceļu var vairāk vai mazāk ticami izsekot!). Marseļa zem sevis redz kuģi, uz kura atrodas gandrīz karavīru un jūrnieku divīzija. Simtiem dažāda kalibra ieroču, tostarp sešu līdz divdesmit piecu collu, kas spēj izspļaut tonnu lādiņu. Briesmīgs bruto kaujas kuģis, labāko britu inženieru darbi. Tonnu bumba ir jānomet tā, lai tā ietriektos tieši mašīntelpā vai munīcijas noliktavā, lai izraisītu detonāciju. Citādi viena tonna bumbu, tāds brontozaurs ar nenogremdējamām starpsienām, uz kuru fona "Titāniks" nenokritīs nožēlojamā slampā. Jā, un uzmanieties, lai nepakļūtu zem pretgaisa lielgabalu uguns, kuru šajā grandiozajā līnijkuģī ir daudz, no tiem jau šauj, no sprādzieniem uzliesmo uguņošana.
  Taču Marsels neko nemērķēja un neizvēlējās, būdams pustransā un, tāpat kā Lūkam Skaukeram, sajūtot spēku, kā arī visa kosmiskā ētera elpu, viņš vienkārši pavilka sviru un lejā nolidoja tonnas bumba. Marsels čukstēja lūgšanu:
  - Mans Dievs, piedod un apžēlojies, bet tas ir mans pienākums!
  - Zaudētājs vienmēr kļūdās, bet no zaudējuma vienmēr ir modē izdarīt pareizos secinājumus! - Tad, āmurējis, ar aforismu - Jūs varat uzvarēt, zaudējot visu, un zaudēt - iegūstot egoismu!
  No apakšas atskanēja rūkoņa ar tādu spēku, ka pat vācu lidmašīnas pieklājīgā augstumā diezgan stipri satricināja. Gigantiskais līnijkuģis "Viktorija" bija apaudzis ar ugunīgām spalvām, sasniedzot Ņujorkas debesskrāpja augstumu, no tā nākošie "cunami" viļņi izkaisīja tuvākos angļu kuģus uz visām pusēm. Pāris fregates pat apgāzās... Un tas bija sabrukums.
  Marseļa ar jaudīgu radio pavēlēja:
  - Un tagad no visiem ieročiem uz Gibraltāra - uguns!
  Pavēle tika dota tieši laikā, tieši labākajā laikā, kad karavīri izkāpa no kazarmām un veica vingrinājumus, kas nozīmē, ka viņi Lielbritānijai šodien dos gaismu ar termokvarka napalmu.
  Nu eskadrai uzbruka citas vācu lidmašīnas. Staļuks ar acs kaktiņu redzēja, ka Rudela lidmašīna Yu-87 ir nometusi smagu, 500 kilogramus smagu bumbu uz lidmašīnas pārvadātāja un trāpījusi, kā vienmēr, precīzi. Kapteinis fīrers priecīgi iesaucās:
  - Tā noturēt kara varoni!
  Lidmašīnas bāzes kuģis guva bojājumus, taču ne tikai no Rudela. Piedalījās arī citi vācu dūži. Pats Marseļa, kuram vēl bija divas 200 kilogramus smagas bumbas, nolēma tās izmantot šādā veidā. Pirmais upuris bija kreiseris. Bumba viņam trāpīja tieši lielā, dūmus izraisošā skurstenī... Vēl viens atradās fregatē. Lai to izdarītu, Marseļa pat veica niršanas manevru. Pēc tam fizelāža kļuva vieglāka, un jaunais dūzis nožēloja, ka nav nocēlis pārslodzi līdz 1800 kilogramu robežai. Tomēr nevajag būt tik egoistiem, lai citi Trešā Reiha karotāji izceļas un gūst slavu. Galu galā, jāsaka, goda lieta būt garākam un foršākam par visiem pārējiem.
  Fašistiskajā Vācijā bija daudz krāšņu karotāju, pētot tās vēsturi un dažādu varoņu un kara bruņinieku darbus, jūs vienkārši esat pārsteigti un nebeidzat brīnīties: kāpēc vācieši tik ātri aizlidoja? Un kāpēc viņu aviācija zaudēja gaisa pārākumu?
  Protams, Padomju Savienībā netrūka dūžu - par labāko tika uzskatīts Pokriškins, PSRS pirmās trīs reizes varonis Kožedubs, vēl sešiem cilvēkiem bija vairāk nekā piecdesmit. Bet tomēr... Varbūt tiešām taisnība ir PSRS pusē, un augstākas varas atbalstīja Sarkano armiju un Padomju impēriju!
  Pēc tam Marsels saprata, ka savu darbu ir paveicis, un tagad bija laiks atgriezties, uzpildīt degvielu un trāpīt cietoksnī. Lielākā daļa kuģu, tostarp divi līnijkuģi un divi lidaparātu bāzes kuģi, ir nogremdēti, no jūras Lielbritānija vairs nekādi nevarēs palīdzēt Gibraltāram. Un pats cietoksnis tagad tikai tiek dauzīts, un tas nevar pretoties.
  Terminatora pilots pagriezās atpakaļ, un visa uzvarošā Trešā Reiha armāda viņam sekoja. No angļiem gandrīz nekas nav palicis pāri. Tiesa, nekādu zaudējumu nebija, tomēr viņi cīnījās ar iznīcinātājiem un šautām pretgaisa lielgabaliem. (Viņu Marseļa iznīcināja tieši astoņdesmit vienu lidmašīnu, kopējo lidmašīnu skaitu palielinot līdz 401!). Tagad varat to atzīmēt...
  Kad, protams, cietoksnis krīt...
  Starp citu, Rudels, protams, bez šaubām, labi darīts, redz, kā viņš uzņēma fregates, redz, viņš arī sasita lidmašīnas bāzes kuģi.
  Šeit jau ir nolaidies iznīcinātājs-bumbvedējs Marseļa. Rūdīts un pieradis pie militārā darba, ķermenis kustības veica automātiski.
  Lidmašīnas degvielas uzpildei un pārkraušanai vajadzētu ilgt ne vairāk kā piecpadsmit minūtes, un tad pārējās lēkt un avarēt.
  Nu, dēmoniskais Ādolfs Hitlers, kā tika paziņots, personīgi vada Gibraltāra šturmu no Spānijas.
  Pati visspēcīgākā Lielbritānijas citadele tika pakļauta masveida apšaudēm, un tranšejas tika burtiski noslīpētas, sienas un starpsienas sabruka. Var tikai iedomāties, cik šokēti bija Gibraltāra cietokšņa aizstāvji. Un ne tikai ar čaulu triecieniem. Tomēr rēciens un gaudošana bija briesmīga. Nēģeri un arābi no koloniālajām vienībām zaudēja galvu jau pirmajās artilērijas sagatavošanas minūtēs, un baltie izskatījās ne labāk.
  Vecākais kaprālis Pārkinsons bija tik nobijies, ka metās uz tualeti. Bet vismaz ducis angļu un arābu jau bija saspiedušies kopā, tā ka kaprālim bez ceremonijām ar papēdi iespēra pa žokli. Parkinsons kliedza vēl skaļāk un izvilka ieroci.
  - Čau tu dzeltenā seja es tu!
  No augšas, spraugu kratīšanas dēļ, smiltis krita lejā, karstas un durstīgas, tās burtiski iekāpa kaprāļa apkaklī. Viņš iekrita lidmašīnas sabrukšanas stāvoklī un atklāja uguni, lai nogalinātu. Atbildot uz to, aizlidoja duncis, kas iedūrās Parkinsona vēderā. Asins strūklaka nemitīgi izplūda no viņa smagā vēdera, un sakautais kaprālis dauzījās agonijā.
  Un citviet nebija labāk, kliedzieni, smirdēšana, dusmu lēkmes, ieroču cīņas, kad melnmatainie briti vai, gluži otrādi, bāli seji, neskatoties uz tropisko vasaru, dauza viens otru. Un augšā, protams, bija vēl trakāk, bet tur histērija ātri pierima, visi vardarbīgie tika piekauti.
  Vienīgi karavīra palaistuve Korneila nezaudēja galvu, bet izmantoja mirkli personīgai bagātināšanai. Viens, divi, trīs - saplēst kabatas. Četri, astoņi, pieci - jāšauj zaķi! Un melnā prostitūta bez ceremonijām iekāpa viņa kabatās un pat nelietīgi pasmaidīja.
  Panika pārņēma arī suņus, viņi sāka steigties un grauzt trakos britu karotājus, un tie izmisīgi atbildēja ar šaušanu un, galvenais, trāpot, tomēr ne tikai dzīvniekus, bet arī cilvēkus. Pat pulkvedis Fantomahs, saukts par buldogu, zaudēja galvu tiktāl, ka sāka rakņāties, neveiksmīgi atsitoties pret bunkura grīdu ar sapiera lāpstu.
  Nu, Marseļa, Rūdels, Geters un citi Trešā Reiha kara bruņinieki rāva no augšas, mēģinot vispirms izņemt pretgaisa ieročus. Tomēr iznīcināšanas šeit gandrīz nebija, un briti praktiski nešāva. Iznīcinot tikai vienu drosmīgu stumbru, Marsels ierunājās:
  "Nav labi būt sīkumiem lielās lietās, bet vēl sliktāk ir nepiešķirt niekiem nozīmi, jo ir neliela dīkdienība!"
  Plāns, ko iepriekš bija izstrādājis štābs, tika izpildīts skaidri tāpat kā mācībās. Karaspēks virzījās uz priekšu vēl pirms artilērijas sagatavošanas beigām. Ar nolaidību pārkārtoja bandiniekus. Fīrers pat nevarēja dot pavēles, ciktāl viss izvērtās harmoniski. Jo īpaši "Goliātu" kustība, uzspridzinot ejas mīnu laukos. Un arī personīgi kapteiņa-fīrera pamudināta viegli lietojamā sistēma "Snake Gorynych". Ejas mīnu laukos tika atstātas platas, un uzreiz pa tām metās vieglas tanketes un tad kājnieki. Taču briti, kā jau varēja gaidīt, praktiski nepretojās. Tikai ar mīnu blīvi izraibināto mīnu klātbūtne, tostarp jaunākās, radio vadāmās, bremzēja virzību uz priekšu, kā arī dažādas tapas un grāvjus. Tas dabiski radīja problēmas un vairāk nekā nopietnas problēmas. Bet galu galā vācieši nav tik vienkārši, viņi daudz ko paredzēja.
  Te Marseļa pagriezās atpakaļ uz savu Fokken-Wulf, ja būtu iespēja, būtu lidmašīnu nosēdinājis kaut kur tuvāk, ko darīt, nošauties un cīnīties kājām. Taču, kā laime, ir grūti atrast labu vietu, lai gan Focken-Wulf nekādā gadījumā nav dīvains auto nosēšanās ziņā.
  Pilots Rudels pa radio jautāja Marseļai:
  - Jūtu, ka Maksims pēc stundas būs pabeigts kolēģis! Varbūt mēģināsim apsēsties uz tās akmeņainās platformas, lai paspētu uz cepuru analīzi?
  Marsels drūmi piezīmēja:
  - Tur var sēdēt tikai viens!
  Rudels vilcinājās. Viņš saprata, ka neveiksmīgā Trešā Reiha lielais karotājs vēlas šaut vairāk, bet, no otras puses, viņi varētu apsvērt piekāpšanos, ka viņš baidījās, un pat pakļaut vadoni ložu iedarbībai.
  Marsels to saprata un pēkšņi mazināja savu sajūsmu:
  - Tad labi! Sēdies tu! Nevar būt tik egoistisks un visas balvas ņemt sev! Lai citi šauj!
  Pēc dažām minūtēm jaunais terminators sāka krākt un neredzēja baltos karogus plīvojam virs cietokšņa. Un pēc kāda laika jau tiek dzītas neskaitāmas gūstekņu kolonnas, kas ir apstulbuši un zaudējuši savu cilvēcisko izskatu.
  Tādējādi tika ieņemts ļoti stratēģiski svarīgs cietoksnis. Un fašisti tagad sāka tieši iekļūt Āfrikā. Karaspēks tika nogādāts melnajā kontinentā visīsākajā attālumā.
  Un tagad spēku samērs sāka krasi mainīties. Īpaši tāpēc, ka vācu tankiem tagad bija pārāka kaujas jauda. Un ne tikai "Tīģeri" un "Panthers", bet pat T-4. Tāpēc britiem un amerikāņiem bija ļoti grūti.
  Situāciju pasliktināja tas, ka vācu karaspēkam bija daudz lielāka kaujas pieredze ar nopietnu ienaidnieku, un tie vairāk izcēlās ar disciplīnu un apmācību.
  Turklāt uzbrukuma šautenes MP-44, kurām nebija līdzvērtīgu, sāka ienākt vācu karaspēkā.
  Arī PSRS sāka pārdot naftu Trešajam Reiham, un nacistu aprīkojums atdzima. Tātad Maroka tika ātri sagūstīta. Un vācieši varēja savienoties ar savu karaspēku Tunisijā caur Alžīriju. Un Vērmahta brigādes plūda pāri Lībijai.
  Protams, skaistas meitenes cīnījās ļoti drosmīgi.
  Lībijā britiem nebija spēcīgas aizsardzības līnijas un tāpēc viņi atkāpās.
  Bet viņi tika vajāti uz papēžiem Trešā Reiha karaspēkam.
  Un tikai Ēģiptē izvērtās patiesi sīvas cīņas. Turklāt no Lielbritānijas un ASV tika pārsūtīti nopietni papildspēki.
  Magda un Šella bija varoņi Ēģiptē. Rommela vienību ofensīva norisinājās svelmainas vasaras sarežģītos apstākļos. Karotājām ir vieglāk, viņas ir bikini, un smērētas ar aizsargājošu, diezgan iedarbīgu krēmu. Faraonu valsts karstās smiltis nosēžas viņu basās pēdās, bet kaļķainās pēdas vairs nepievērš uzmanību šādam sīkumam. Tikai lodes un čaumalas ir īstas. Un aizskarošā "Desert Fox" parasti izvēlas tumsā. Angļi cīnās savādāk. Koloniālais karaspēks sabrūk pirmajā uzbrukumā, bet kaujinieki no pašas Lielbritānijas, kā arī pāris Austrālijas divīzijas cīnās ļoti smagi.
  Šeit, noliecoties un pa līkumotu līniju, meitenes skrien uzbrukumā, ielaužas tranšejā, kur sākas liela izgāztuve.
  Grūtākais te ir skriet, kad visapkārt plīst čaumalas, augstu gaisā paceļas izkusušo smilšu strūklakas. Un lauskas gandrīz pieskaras beztauku ādai, zem kuras ripo tērauda muskuļu stieple.
  Un pašā tranšejā jau ir vieglāk. Šella iespēra tuvākajam angļu virsniekam pa žokli. Viņš sakož zobus un cieši sabrūk.
  Blondīne priecīgi iesaucas:
  - Lūk, pieņemšana āriešu veidā!
  Ugunīgais partneris pieliek ceļgalu cirksnī, liekot arābu algotnim apmesties un kliedzot:
  - Tas nav jums, lai spēlētu spillikins!
  Karš ir nežēlīgs. Pat eņģeliskā Šella ar durkli plēš vēderu tuvākajam anglim. Viņai riebjas, bet nav ko darīt. Vai nu viņš esi tu, vai tu esi viņa. Karā nav nejēdzības jēdziena, ir tikai efektivitātes un lietderības kritēriji.
  Un asinis. Pat pārsteidzoši, ka no elementāri spēcīga sitiena ar sapiera lāpstu no viņas var izplūst tik daudz. Kad asinis, kā šis, tiek izšļakstītas uz smiltīm, un tad spītīgi nevēlas uzsūkties.
  Šella, kuras sacietējušās zoles grauž šo lipīgo, šķebinošo šķidrumu, nikni kliedz un rēc:
  - Lauvas mazuļi, tas nepalīdzēs.
  SS meitenes niknums krasi pieaug. Seko nežēlīgs sitiens pretiniekam cirksnī. Un RAF majors izlido kā šampanieša un tranšeju korķis. Un aiz virsnieka mutes izplūst asins burbuļi. Magda apstiprina:
  - Tie ir labākie vīrieši un gūsti gandarījumu!
  Bet pats nekaunīgais nezaudē laiku. Viņa pakustināja karabīnes dibenu, lika ienaidniekam nokarāties kā sveces vaskam. Tikai tā kā upuris ir nēģeris, tad celms izrādījās tumšs. Tagad Šella iedrošina savu draugu:
  - Tā turpini!
  Magda, vienkārši izšāvusi pāris lodes no uzlabotas Mauser tipa pistoles, apstiprina:
  - Ir tik turēt!
  Un pārējās meitenes cīnās varonīgi un, galvenais, ļoti prasmīgi. Pārsteidzoši, bet tīģeru bataljons cieš minimālus zaudējumus, lai gan viņi cīnās kara biezumā. Varbūt dievi un vissvarīgākā dieviete - Pallasa vai Fortūna ir labvēlīga jaunām jaunavām?
  Varbūt tāpēc viņu kompānija tika nosūtīta cīņai. Apgabalā, kur gaidāms lielo britu spēku izrāviens no bloķētās Aleksandrijas. Un kāda ir loģika šajā.
  
  Tāpēc tagad meitenes guļ slazdā un runā.
  Magda jautāja Šellai:
  -Piekrīti, tu būtu sapņojis aizbraukt no šīs tuksneša elles uz Krieviju!
  Šellija pamāja ar galvu.
  - Godīgi sakot, nē. Lai gan klimata ziņā tur ir labāk nekā pie mums!
  Ugunīgā Magda mežonīgi grimasē:
  - Vai jums ir bail no krievu karavīriem, vai krievu ziemas?
  Šellija pamāja ar galvu.
  - Nē! Būtu pat interesanti, cik viņa varētu izturēt viņu skarbajā aukstumā, basām kājām un vienā peldkostīmā. Bet ne par to ir runa, vai ne?
  Magda grimasē pārspīlēti nicināti:
  - Un kurā? Vai tev ir bail nomirt?
  Šellija to atmeta:
  - Nē! Es neesmu gļēvulis, ko, manuprāt, visi jau ir ne reizi vien redzējuši, bet redz, krievi ir tāda tauta... Kas parasti cīnās līdz galam un pārvar neatlaidīgākos!
  Degošā Magda, nokratīdama sviedrus no galvas, smidzinātājs izkaisījās un, krītot uz karstajām smiltīm, pretīgi šņāca, iebilda:
  - Bet viņi kapitulēja Pirmajā pasaules karā. Viņi ar mums parakstīja apkaunojošu mieru, tāpēc pēc tam jūs apgalvosit, ka viņi ir neuzvarami un cīnīsies līdz galam!
  Šellija atbildēja ar nopūtu:
  - Tātad galu galā mēs kapitulējām Pirmajā pasaules karā. Tad lai atriebtos!
  Uguns velns ņurdēja.
  - Tā bija mūsu valdības nodevība!
  - Tātad viņiem ir revolucionāru un boļševiku nodevība! Šellija izpļāpājās. - It kā jūs nezinātu, kas ir Ļeņins!
  Magda savija pirkstus ar nolauztu nagu pie deniņa:
  - Diemžēl es zinu!
  Uz to draudzene beidza sarunu, kakls izžūst, sāp runāt, un priekšā spīdēja Damokla zobens.
  Kad saule šķērsoja zenītu un tad sāka mirt, un ēnas pagarinājās, izrādījās, ka meitenes savu darbu bija sākušas ne velti.
  Tagad, kad pati elle bija beigusies, no Aleksandrijas puses atskanēja motoru dūkoņa un kaut kāda kustība.
  Galā pasūtīja:
  - Gatavojieties meitenes! Tad viņas balss kļuva daudz atturīgāka. - Tīģeri ieroci!
  Beidzot tālumā uz forta līnijas parādījās tanku silueti. Viņi pārvietojas lēni, bet kaut kā draudīgi. Meitenes sagatavoja savas prettanku šautenes. Tādi ir granātmetēji, vieglie bezatsitiena. Tomēr to sprādzienbīstamība nav piemērota katrai tvertnei.
  Gala, sārtaina, gaļīga, kaut arī karstuma attaukota, pavēl vai drīzāk brīdina:
  - Neatklājiet uguni bez pavēles. Kromvels un Matilda ir priekšā. Cromwell tvertnes frontālās bruņas ir septiņdesmit centimetri, bet Matilda - astoņdesmit. Mūsu granātmetēji tos neņems. Tātad, jūs šaudīsit tikai uz sliedēm.
  Meitenes unisonā kliedza:
  - Tieši tā, biedri komandieri!
  Šella, rotaļīgi pozējot, atzīmēja:
  - Tomēr "Cromwell" ir tik labi, gludeklis ir smieklīgi līdzīgs! Esmu to redzējis tik daudz reižu, bet vienkārši nevaru pierast pie šī joka.
  Patiešām, šis viens no masīvākajiem angļu tankiem izskatījās pēc banāla dzelzs ar nošķelto priekšējo daļu. Taču izlauzties cauri šādai tvertnei bija ļoti grūti. Šeit vajag vismaz 75 kalibru, kas vācu armijai joprojām ir retums. 88 milimetru lielgabals ir vēl labāks, bet Rommel tādu ir maz, un tik kolosālu lietu ir ļoti grūti transportēt, it īpaši tuksnesī.
  Un šeit ir Matilda. Labākais britu tanku ēkas pirmskara darbs. Astoņdesmit milimetru frontālās bruņas, kuru svars ir tikai 27 tonnas. Tas ir, vidēja tanka frontālās bruņas ir biezākas nekā smagajiem padomju KV un pat noslīpētas kā kuģa priekšgals. Gerda domāja, ka "Matilde" acīmredzot tiek gatavota karam pret PSRS. Krieviem jau pirms Otrā pasaules kara bija 76 milimetru lielgabali, kas nozīmē, ka viņi varēja caurdurt to, kas bija vājāks. Pati Matilda gan nav labi bruņota, 47 kalibrs, bet tai ir trīs ložmetēji.
  Meitenes taču ir aukstasinīgas. Pārvietojas tikai nedaudz vairāk par trīsdesmit tankiem, kam seko tanketes un kājnieki. Daļa no kājniekiem uz motocikliem ar blakusvāģiem. Tanketes, nedaudz pāri piecdesmit, bet motorizētie kājnieki steidzas pieklājīgi. Šella, patiesi pārsteigta, jautāja Magdai:
  - Kur viņi blokādē ņem tik daudz ekipējuma?
  Sarkanmatainais dēmons pasmaidīja, kad harpija atbildēja:
  - Jā, viņiem nekad nebija problēmu ar skārda kārbām. Viņi vēlas pārbaudīt mūsu spēkus. Kā pateikt, vai mūsu puiši neklibo!
  Šellija atbildēja:
  - Nevis puiši, bet meitenes! Un arī pats foršākais...
  Un aiz ķīļiem un motocikliem soļoja kājnieki. Angļu karavīri aizbēga, nedaudz noliecoties, un rokās turēja šautenes un automātus. Atskanēja kāpuru šķindoņa un smilšu raustīšanās.
  Magda ņipri paskatījās apkārt (šķiet, ka nekas briesmīgs, gar meiteņu ieņemtās pozīcijas malām, gludina, slazdā sēž arī vācu puiši!). Līdz šim no Vērmahta vienībām nav raidīts neviens šāviens. Viss ir kluss un mierīgs. Šellija klusi čukstēja:
  - Mēs esam kā indieši slazdā, bet tajā pašā laikā mēs paši riskējam pazaudēt savu skalpu!
  Magda, atbildot ar īpašu nicinājumu, šņāca, izpūšot no pieres ugunīgu matu šķipsnu:
  - Ar tādu noskaņojumu uz kauju nemaz nevajadzētu iet!
  Bet angļiem bija sliktāki nervi, vai varbūt viņi gribēja atstāt iespaidu uz ienaidnieku un tāpēc tanki uzreiz tika apvilkti dūmos, atskanēja šāvieni. Pēc viņiem tika šauts ar ložmetējiem, kājnieki arī izšāva zalvi no savām šautenēm. Vācieši klusēja, gaidot ienaidnieka tuvošanos.
  Un, kad ienaidniekiem bija palikuši tikai simts metri, Gala lakoniski pavēlēja:
  - Uguns!
  . NODAĻA #2
  Meitenes jau automātiski bija paspējušas vienoties par saviem upuriem un šāvušas no granātmetējiem uz sliedēm. Par laimi, angļu tankos tie ir lieliski redzami. Šella izšāva un priecīgi iesaucās, bruņotajai "Matildai" tika salauzts labais kāpurs. Meitene pagriezās:
  - "Matilda" dabūja mate!
  Magdai izdevās arī izsist Kromvelu, meitene priecīgi atcirta:
  - Buržuju revolūcija Vācijā nepāries!
  Tad abas meitenes iesmējās. Citi vilki diezgan precīzi dauzīja savus granātmetējus, kā rezultātā apstājās visi trīsdesmit četri britu tanki. Viņu vadītājs Gaila iesaucās:
  - Angļi visi kratās, viņu niecīgums ir pāri malai! Ja vācieši cīnās, tad labāk nekauties!
  Patiešām, sievietes ir tāda šķirne, ka viņām ir īpaša dāvana šaušanā. Un viņi trāpīja ļoti labi. Tātad britu trieciena spēks tika paralizēts.
  Tiesa, Lielbritānija nav vāja valsts un apturētās mašīnas sāka atšaut. Bet kāds viņiem ir trūkums ... Purns slikti nolaižas, tāpēc .... Gala komandas:
  - Tās meitenes, kuras nav izlādējušas granātmetējus, lai viņas izvēlas upurus starp tanketēm.
  Magda iesmējās.
  - Un ķīļi, ak ķīļi - mēs no tiem taisīsim saldumus!
  Šella piebilst:
  - Mēs gan esam uz diētas, bet tev ir vieta tualetē!
  Magda piebilda:
  - Vistas knābj graudu pa graudam, bet pieņemas svarā ātrāk nekā kuilis rij gabalus!
  Kas ir tankete? Šī ir mašīna, kas izskatās kā maza tvertne, dažreiz kāpurķēžu, dažreiz riteņu. Patiesība sver tikai divas vai trīs tonnas jeb četrarpus tonnas. Smagākām modifikācijām ir arī lielgabals. Tāds mazs ... tā kalibrs ir 20 milimetri, bet tas ir ļoti bīstams kājniekiem. Starp citu, tanketi var iedurt arī pierē, it īpaši, ja nokļūstat korpusā, kur bruņas, visticamāk, nerikošetēs. Dažām meitenēm ir arī papildu granātmetēju komplekts. Viņi ātri pārlādē maigi, piemēram, glāstot bērna mucas. Tad viņi atklāj uguni, lai nogalinātu.
  Magda pat dziedāja:
  - Mēs atkārtojam vienkāršas kustības - mērķtiecīgs sitiens, lai uzvarētu!
  Ķīļi uz sitieniem reaģē dažādi. Piemēram, pie Šellas uzsprāga tērauda upuris, un pie Magdas, izlocījusies, sāka apmesties. Meitenes pat čīkst no sajūsmas, it kā viņas būtu samīļojušas skaisti puiši. Un atbilde ir nāve.
  Šella pat ar mēli laizīja granātmetēju, sajuta metālisku garšu. Gandrīz visas tanketes ir izklātas. Britu motocikli sāka palēnināties. Pat no tālienes bija skaidrs, kā austrāliešu sejas bija sagrozītas. Briesmīgās Lielbritānijas uzbrukums nepārprotami aizrījās ...
  Magda, nolikusi granātmetēju, paņēma ložmetēju un, nospiežot ķepu, sacīja:
  - Esmu maiga friziere, jo nav nekā maigāka par nāvi!
  Šella iesaucās:
  - Nav grēks griezt matus kā britiem!
  Apšaude no britiem kļuva haotiska, un pēc tam tika āmuri vācu smagie ložmetēji un lielgabali tika trāpīti ar sadrumstalotām lādiņiem. Vispirms tika izšauts mazkalibra ieroči, taču tie arī radīja diezgan lielu postu, un pēc tam tie nopelnīja vidējo kalibru 75 milimetrus. Kad trāpa šāds kalibrs un čaumalas sabrūk lauskas ...
  Magda apmierināti berzēja plaukstas.
  - Lūk, viņiem putra!
  Viens anglis bija nēģeris un tik milzīgs: septiņas ar pusi pēdas, ne mazāk. Viņš bija ģērbies ložu necaurlaidīgā vestē un rēja kā ievainots kuilis. Tā kā lielais motocikls, ar kuru melnais brauca, tika notriekts, viņš no tā nolēca un aizskrēja uz pozīciju. Šellija ļauni pasmaidīja.
  Jā, viņš bija labs puisis.
  Baskājainās blondīnes šāviens ir dedzīgi precīzs, tieši bruņotā Otello cirksnī. Melnie kliedza: piedzīvojuši saspiestu "orgasmu". Šellija izteica joku:
  Mēs, meitenes, esam jauki puiši
  Varonība tiks apstiprināta ar tērauda zobenu!
  Lode pierē putas no ložmetēja,
  Noplēsim dažus pliku melnus!
  Magda gandrīz aizrijās no pārsteiguma:
  - Tātad jūs joprojām zināt, kā lamāties! Nu tu un draugs!
  Šellija piemiedza atpakaļ.
  - Un kas? Esmu ļoti dažāda!
  Daļa britu apgūlās un atšāva. Cīņa pieauga, un viena no lodēm aizlidoja tik tuvu Magdai galvai, ka viņa pat nogrieza matu kušķi. Likās, ka nokrita spilgtas liesmas gabals. Ugunīgais velns mehāniski šķērsoja sevi:
  - Šiem frizieriem ir līdz velnam noasinātas rokas!
  Šella, turpinot vadīt mērķētu uguni, atbildēja:
  - Ku-kuken kvakin!
  Magda, neskatoties uz visu cīņas aizņemtību, joprojām nevarēja pretoties jautājumam:
  - Ko tu teici?
  Šellija viltīgi piemiedza aci.
  Vai tu saproti latīņu valodu? Izteiciens, kas apzīmē kopējo kaput!
  Magda, atbildot, nogrieza garu rindu ar vēl pieciem angļiem, kuri uzlēca neīstajā laikā, un teica:
  - Prāta pārmērība ir līdzvērtīga tā trūkumam!
  Šella un tad atrada ko iebilst:
  - Nē, tu kļūdies! Prātu ir viegli atņemt, bet grūti pievienot.
  Magda, nolikusi gulēt citu arābu, nolēma piekrist:
  - Ko es varu teikt! Vispār neiespējami! Vīna glāze - prātu nepieliks! Otrais un trešais ir traki!
  Bet, neskatoties uz morāles zudumu, briti joprojām bija bīstami. Šeit ir viens no vilkiem, melnmatains smukulītis bikini, pāris lodes trāpījušas galvā, liekot īsam kliedzienam norimt uz visiem laikiem. Žēl, ka meitenes mūžs izvērtās tik īss, kā vienas dienas tauriņiem. Vairāki vilki tika ievainoti. Magda teica:
  - Ir daudz dažādu dūžu, tikai daudz pid....
  - Šellija pārtrauca.
  - Neķītrības kautiņa laikā ir slikta zīme... Lai gan mate spēlē ir klases zīme!
  To pateikusi, meitene vienkārši iesita pretiniekam lodi acī. Viņa pat kļuva kaut kā drūms, tāpēc jūs nogalini, jūs nogalini .... Tam nav redzams gals. Arī Magda neatpalika un pat sāka skaitīt mirušos. Vispār, ja tā padomā, nogalināšana dod cilvēkam spēku? Tikai nogalināšana, protams, papildina un stiprina karmu. Šķiet, ka jūs darbina zemākas kvalitātes cilvēku enerģija. Un tu kļūsti tūkstoš reižu stiprāks. Kā saka - karotāji-varoņi. Vai drīzāk karotāji-bogatyrs. Lūk, kāds austrāliešu puisis - gandrīz zēns zaudēja pusi galvaskausa. Magda atzīmēja:
  Labāk vienu reizi nogalināt, nekā tūkstoš reižu nolādēt!
  Šellija piekrita.
  - Noteikti! Jūs varat noklikšķināt uz visiem līdzīgiem! Kur ir tavs automātiskais spiediens, mežonīgs spļāviens zvaigžņu krišanas smadzenēs.
  Magda, sašutusi uz gepardu, piebilda:
  - Briti tevi pakārt, nu, dzer pie velna! Tikai lietus uz sava ģenerāļa jumta!
  Šella arī sāka skaitīt iznīcinātos īpatņus. Patiešām, ka viņas skaistumam vajadzētu stāvēt uz ceremoniju. Bet te ir cits jautājums, vai viņai likt sveces par mirušajiem vai ne? Galu galā, lai arī slikti cilvēki ir ienaidnieki, viņi joprojām ir cilvēki. Kā, piemēram, spartiešiem gāja šādos gadījumos. Droši vien cēls.
  Šella, skaļi pamudinātās dievietes čuksti, sacīja:
  - Tu zini Magdu, iesim pēc cīņas uz tuvāko templi un lūgsimies par mūsu nogalinātajiem, lai viņu dvēseles no šķīstītavas steidzas taisni uz paradīzi.
  Sarkanmatainais karotājs savilkās grimasē.
  - Vai varbūt iesim uz mošeju? Nu, tu un sentimentālā Šellija. Gluži kā jūsu vārdabrālis no Andersena pasakas, pareizāk sakot, Čārlzs Perots. - Magda ielika sprādzienu, liekot vēl trim cilvēkiem atraugas asinīm. - Bet mūsu pasaule nav lētu sentimentu arēna.
  Blondā karotāja paraustīja plecus.
  - Kā pateikt? Es negribētu, ka manas nāves gadījumā ķermenis tiek samīdīts kūtsmēslos un pat urinēts virsū. Tu dari labu, un tas tev atgriežas...
  - Atgriežas ar lodi! - Magda atcirta, jau saņēmusi pāris tangenciālu skrāpējumu.
  Šella nolika vēl divus un atzīmēja:
  - Un tu nežāvājies, tad pat lode tevi neatradīs!
  Magda sagrozīja savu notraipīto seju.
  - Lode ir muļķis un bajone nav profesors, bet šāviņš nav docents! Bet jūs nevarat pasargāt sevi no automātiskās uguns ar kvēpināmo ierīci!
  Šellija atzīmēja:
  - Viens slavens dzejnieks rakstīja - lai pildspalvu pielīdzina durklim!
  Šajā brīdī blondīnes ausi nedaudz saskrāpēja lode. Tomēr Šellija pat nenorāvās. Un ja lode svilpo, tas nozīmē, ka tā lidojusi garām.
  . NODAĻA #10
  
  Magda apstiprināja šo metodi:
  - Šī uzvedība ir īsta āriešu cienīga!
  Šellija atcirta:
  - Dāsnums pret komplimentiem, maskē prāta trūkumu un alkatību!
  Magda nevietā un no ceļa kliedza:
  - Tāda filozofija tevi ievedīs kapā!
  Pa labi no Šellas tika ievainots arī gaišmatains draugs. Lai gan meitene joprojām ir nepazīstama jaunpienācēja, nevis aizgājusi biedre, viņai joprojām ir žēl. Bet viņa nevaid, tieši otrādi izspieda smaidu. Tad viņa sāka ar mēli vilkt ārā lodi. Šella rāpoja viņai klāt:
  - Ļaujiet man jums palīdzēt...
  Viņa atcirta atpakaļ:
  - Izkāp! Labāk nošaujiet un iznīciniet sliktos lauvu mazuļus. Tas jums ir lieliski.
  Šella neatriebās ar matu sprādzēm un nemeta smiltis, kaut arī bija kārdināta. Atbalstot elkoni un dabūjot uzsvaru, nepārprotami noliekot trīs cilvēkus īsā sprādzienā (viņai jau ir ložmetējs, kļuva tik karsts, ka stobrs sāka kļūt sarkans, pat pārsteidzoši, ka vēl nav iesprūdis!), ņurdēja:
  - Lieliski, karā tā nekad nenotiek! Noteikti kaut kas nepabeigts!
  Draugs (viņas vārds bija Whalen) teica:
  - Tas būtu pie mēles, un pat pieskrūvējiet ložmetēja sprūdu! Tātad tas iznīcinātu visus.
  Šellija iesmējās ļoti skaļi. Tad viens no angļiem kliedza:
  - Jūs visi esat Boshi prostitūtas!
  Šella atbildēja ar spēku, iemetot šķembu granātu:
  - Es dzirdu no žigolo!
  Piedraudot aizdedzināt Aleksandriju vēl ļaunāk nekā Cēzars, Magda iecirta un arī iemeta granātu. Kliedza:
  - Mēs vienmēr esam dāsni ar šādām dāvanām!
  Valina izvilka lodi no viņas pleca un izspļāva to ārā.
  - Tev garšo labāk, nekā jūties!
  Britu aizmugurē parādījās pastiprinājumi, vēl ducis tanku. Jā, Matildas, un pārējie Maccabees iepirkti ASV. Pēdējie tanki bija bez torņa, bet katrs ar trim lielgabaliem. Magda klusi nosvilpa.
  - Jā! Tās ir dinozauru automašīnas!
  Šellija nervozi savilkās grimasē.
  - Zini, dinozaurs var mīdīt zīdītāju, ja tas ar smadzenēm palēnina ātrumu. Visa masa...
  Magda ņipri pārtrauca:
  - Un šeit tev nav taisnība. Cilvēks domā desmit reizes ātrāk nekā kustas. Tas ir, ne jau smadzenes mūs pieviļ pirmām kārtām, bet gan ķermenis!
  Šellija nobolīja acis.
  - Jā, ķermenis... Dvēsele parasti ir spēcīga un bezsvara.
  Magda nervozi iesmējās.
  - Dvēsele ir grēkojusi, bet miesa ir atbildīga!
  Makabieši bija ļoti lēni kustīgi, tāpēc Matildas nesteidzās. Tomēr meitenes nebija nervozas, viņām vēl bija palikuši daži pārsteigumi, jo īpaši pāris desmiti prettanku lādiņu. Bet šajā gadījumā viņiem neizdevās sevi parādīt. Atskanēja rūkoņa un pat trīs šāviņi metās pretī britu tankiem. Lūk, viens "Maccabee" uzreiz izrādījās trāpīts, tā platajā korpusā izveidojās bedre. Briti tomēr nezaudēja galvu un pat neveiksmīgi mēģināja atklāt uguni kustībā. Tomēr bija grūti noteikt, no kurienes izšāva Rommela rūpīgi maskētie lielgabali. Sekoja vēl viena zalve un sagrozīja Matildas torni. Šellija jautri pasmīnēja ar plaši atvērtām acīm.
  - Un kas? Pretgaisa lielgabals, tad ātrās šaušanas!
  Magda aizkaitināta nomurmināja:
  "Mums nekas nepaliks.
  Sekojot makabiešiem, parādījās jaunas tanketes, kā arī vairāki Kromveli. Turklāt, spriežot pēc nolobītās krāsas, šīs mašīnas tika izraktas no smiltīm. Arī makšķere, gribas nekaunīgi paņemt. Sarkanmatainā Magda ar pirkstiem noķēra zirnekli, meitenīgu, basu kāju, un bez ceremonijām to saspieda:
  - Tas visiem britiem ir vienāds!
  Šella sirsnīgi apstiprināja:
  - Bravo! Tā turpini!
  88 mm pretgaisa lielgabali turpināja vadīt mērķtiecīgu uguni. Viņu uguns ātrums bija augsts, taču viņu precizitāte nepadevās. Ienaidnieks uzbruka ļoti nejauši un nevarēja nodarīt būtisku kaitējumu. Nu un vilki cīnīties ar kājniekiem, kas ieradās arvien vairāk.
  Magda, cenšoties remdēt skrāpējuma nepatīkamo niezi, atzīmēja:
  - Briti ir tik neekonomiski cilvēkresursu izmantošanā. Apbrīnojami, ka viņiem izdevās pārņemt pusi pasaules!
  Tāpēc Šella izteicās ļoti glaimojošā gadījumā vāciešiem:
  - Viņi ir saimnieki, viņi mums met līķus! Pret šo nevar iebilst, re, līķi ļoti smird!
  Ugunīgā Magda klusi iesmējās:
  - Jā, gāzes uzbrukums, nopietna lieta.
  Britu tanki rāpoja kā bruņurupuči, un drīz vien no makabiešiem palika tikai metāla kaudzes. Taču veiklākā "Matilda" paspēja izslīdēt cauri, bet viņas vilki tūdaļ nogalināja kāpuru, kā vienmēr trāpīgi trāpot no granātmetēja.
  Šellija nolaizīja lūpas.
  - Tas ir mūsu ceļš! Saskaņā ar Eses!
  Kromveli vai, pareizāk sakot, viņu apkalpes bija šausmīgi nervozi, pievilka vadības ierīces un kļūdaini saspieda savus karavīrus. Pat kāpuri no smiltīm un asinīm kļuva netīri un sarkanbrūni. Tajā pašā laikā tvertnes sagriezās uz vietas, un torņi mēģināja neveikli griezties. Šella izcēla zobus un dziedāja:
  - Neaizmirstie kaut kur aug. Mamma cep pīrāgus! Reihs mutē ir nevis zobi, bet ilkņi no gliemežvākiem!
  "Kromveli" diezgan stulbi turpināja bakstīties apkārt un spieda savus karavīrus, vēl intensīvāk. Pat vācu pretgaisa lielgabali apklusa, lai netraucētu tankiem, veiktu "godāmu" uzdevumu. Magda nikni norūca:
  Tātad mēs tagad dodamies prom! Varbūt mums izdosies izbēgt no vētras!
  Bet šeit ir daži "Cromwells", kas tomēr spēja izlīdzināties un steigties uz pozīcijām, kuras ieņēma meitenes. Taču viņus gandrīz nekavējoties apturēja precīzi šāvieni. Acīmredzot vilki ir kaujas sajūsmā, viņi vienkārši aizliedza sev palaist garām. Briti saskārās ar patiesi vācisku stingrību. Lūk, viena no tanketēm, zaudējusi drosmes paliekas, pagriezās atpakaļ. Austrāliešu ģenerālis kaut ko pavēlēja un viņai pretī lidoja granātas. Nāvīgi ievainotā automašīna uzliesmoja liesmās, un tad iekšā sāka plosīties šāviņi. Tāda ir izrāde.
  Briesmīgajai jaunavai Šellai no pārkaršanas iestrēga automāts, un, nolikusi malā nederīgu dzelzs gabalu, viņa sāka šaut no pašlādējošas šautenes. Un cik ļoti laba taktika! Ugunsgrēka ātrums ir mazāks, bet mērķis ir augstāks. Pārējās karotāju meitenes to darīja pat nedaudz agrāk. Magda, pamādama ar galvu, atzīmēja:
  - Karš māca ekonomiju. Un priekšā pat vairāk nekā aizmugurē!
  Šellija negribīgi piekrita.
  - Lai viņš māca! Bet cik daudz šo lauvu mazuļu steidzas pie mums! Vai ir iespējams, ka briti, šādi, visus savus spēkus uz mums meta!
  Magda ar viltīgām un šaujošām acīm, kā Pelnrušķīte, pareizāk sakot, viņas pusmāsas ballē, atbildēja:
  "Godīgi sakot, es tieši ar to rēķinos!"
  Šellija bija pārsteigta.
  - Tu skaita? Vai tu gribi, lai mēs mirstam? Tik jaunā vecumā atrast nāvi?
  Magda mīļi piemiedza aci.
  - Ne šajā gadījumā! Padomājiet, kas notiek, ja ienaidnieks koncentrē visus savus spēkus vienuviet?
  Šellija uzreiz atbildēja:
  - Kļūsti stiprāks šajā jomā. Viņa var izlauzties cauri frontes līnijai.
  - Kā ar citiem? Magda piemiedza aci.
  - Spēcīgāk! Nav otrādi! - Šellija pēkšņi uzminēja - Tātad, kamēr ienaidnieks visus savus spēkus met pret mums, pārējais mūsu karaspēks var iebrukt ienaidnieka cietoksnī!
  Magda ātri apgriezās un noskūpstīja draudzeni uz nosvīdušo, saskrāpēto vaigu:
  - Gudri! Beidzot sapratu! Lai Aleksandrija nekļūtu par rekordpilsētu, kas tik ilgi turējās pret Vērmahtu.
  Šellija atzīmēja:
  - Bet Aleksandrija jau ir kļuvusi par tādu pilsētu. Un es ceru, ka neviena no ienaidnieka pilsētām nepārspēs viņa rekordu! Galu galā mēs...
  Magda pārtrauca:
  - Teikt, ka esam neuzvarami, kamēr cīņa nav beigusies, ir slikta zīme. Un tu to zini!
  Šella atbildē dusmīgi pazibināja safīra acis.
  - Būt ticīgam nenozīmē būt māņticīgam. Tas pat ir minēts katehismā!
  Kārtējo reizi Magda, veiksmīgi izšāvusi no pistoles un nogriezusi kārtējo "slepkava", pavisam nopietni ieteica:
  - Dziedi mana draudzene! Tas noteikti ir labāk dziedāt nekā vaidēt!
  Šellija pēkšņi iesmējās:
  - Labāk vaidēt no orgasma nekā dziedāt no sāpēm!
  Magda kļuva dusmīgāka:
  - Nu, jūs nevarat savienot divus vārdus, un tāpēc jūs runājat vulgaritāti. Nāc, dziedi skaļāk.
  Un Šella sāka dziedāt, sākumā likās, ka tas ir kluss, bet ar katru jaunu pantu viņas balss kļuva stiprāka;
  Pie asins plūsmas uguns,
  Mūsu zemi pārpludināja lavīna...
  Karam nav laika ierobežojumu,
  Labāk par saldāko vīnu!
  
  Uzvaras garša nekļūs rūgta,
  Pat dūmu un asiņu rūgtums.
  Kad mūsu vectēvi cīnījās -
  Par tiem lakstīgala čivina!
  
  Nemirstība ir augstākā balva,
  Lai nepazītu blāvas vecumdienas.
  Lai elles vēstneši nenāktu,
  Lai žēlastība plūst.
  
  Mēs mīlam pasauli un priežu skuju smaržu,
  Bet, ja nepieciešams, kauja gaida.
  Ak, mūsu zelta sirds,
  Ļaujiet tai degt, kausējot ledu!
  
  Jā, pāriet svaiga jaunība,
  Viss ir kļuvis banāls.
  kurā saule lec,
  Būt cilvēkam nav meli!
  
  Mīli cilvēkus Tā Kunga gaismu,
  Viņš ir ļoti laipns, uzticieties mums...
  Lai gan ceļš cauri pazemes dzīvei,
  Un valda pār pasauli: Hērods-Ham!
  
  Mums ir tīri mērķi
  Bet ceļš uz viņiem ir žēl asinīs!
  Galu galā viņš ir automātiska mašīna kā hanteles,
  Tumsas Likho ir pilns ar radiniekiem!
  
  Jēzus un Marija ir mūsu garantija,
  Viņi nāks un nesīs laimi!
  Tad aukstums pazudīs - milti,
  Un dusmas ar zemisku kaput!
  Britu uzbrukums beidzot beidzās. Pēdējie izsisti tanki apstājās netālu no izraktajām vācu ierakumiem. Un tikai kājnieki un jaunie atbraukušie motociklisti joprojām neatstāja mēģinājumus aizbēgt no satvēriena. Nogurušas no garā gājiena, meitenes, raupjas no smiltīm, kas pielipušas sviedros, izšāva ar savām pēdējām lodēm. Šella noregulēja savu bajoneti un teica Magdai:
  - Nu, roku rokā?
  Meitene atbildēja:
  - Jā, roku rokā! Tās būs krāšņas medības, lai gan daudziem tās būs pēdējās! Vienkārši gaidiet komandiera pavēli!
  Šella čukstēja:
  - Komandiera pavēle kara laikā ir piepildīta ar mīlestību un milzīgu cenu!
  Tomēr bija skaidrs, ka britu karavīru starpā nebija vienotības. Daži no viņiem gulēja un negribēja skriet uz priekšu, bet pārējie kautrīgi stampāja ar kājām. Karotājām jau bija palikuši daži šāvieni, lai gan sākotnēji katra vilka atnesa veselu maisu munīcijas. Jā, viņas ir meitenes, skaistas, basām kājām, dažos ļoti spēcīgos elites sieviešu SS bataljona karotājas bikini. Nodaļa, kurā cīnījās un pat nežēlīgi trenējās Vācijas labākie cilvēki. Sava veida programma nākotnes cilvēku radīšanai - izcilā Frīdriha Nīčes dziedātā supermens. Meitenes centās izvēlēties katra savu upuri un veltīgi nepazaudēt nevienu patronu. Un tad bija tanki. Un no kurienes tādas "Matildas", izspiedušas caur jumtu. Bet tagad, šķiet: pacietības robeža ir sasniegta, Gala jau ir gatava dot pavēli cīņai ar roku, kad pēkšņi. No tālajiem mākoņiem skanēja Vāgnera grandiozā simfonija. Šī mūzika ir tik kolosāla un apburoša, ka tā spēj savest īstu āriešu cilvēku līdz pilnīgam neprātam. Un iedzīt ienaidnieku astē. Paskatījusies debesīs, Magda skaļi iesaucās:
  - Jā, tie ir mūsu Stukas bumbvedēji.
  Šellija iemeta vārdu vārdus:
  - Gabali nesakārtos demontāžu pa gabalam!
  Ko var teikt par iespaidīgo Yu-87, leģendāro niršanas bumbvedēju, vācu zibenskara simbolu? Šī mašīna, vienkārši perfekta (savam laikam, kad vēl nebija tik jaudīgu un efektīvu datorvadības sistēmu), ir piemērota sauszemes mērķu un īpaši kājnieku un arī tanku iznīcināšanai. Un cienīga aizstājēja ražošana: Focke-Wulf tikai sāk atslābināties.
  Gaila skaļi iesaucās.
  - Ieracis smiltīs, ātri un paslēp galvu!
  Un tagad sitieni sekoja britiem, Matildas tiek uzspridzinātas un apgāztas. Šella juta, ka šķembas kā ķemme iziet cauri viņas matiem un saskrāpē ausi. Arī Magda bija āķa, un vienai meitenei nemaz nepaveicās, viņa nogrieza šķembu. Bet, par laimi, tie jau bija pēdējie upuri. Tagad britu uzbrukums beidzot ir apslāpēts, un virs Aleksandrijas galvenā minareta ir pacelts baneris ar svastiku! Šis karogs bija milzīgs un nobiedēja vairāk nekā pusi pasaules:
  Magda ar šausmīgu apbrīnu iesaucās:
  - Blimey! Beidzot!
  Šellija bija pārsteigta.
  - Mēs uzvarējām? Kaut kā nespēju noticēt!
  Magda klusi iesmējās.
  -Jā Jā Jā Jā!
  Arī dzīvi palikušie briti sāka izmest baltas lupatas. Tā bija uzvara, par ko var tikai sapņot, stāvot ārēji neieņemamas armādas priekšā, tas notika.
  Šellija iesaucās:
  - Prieks, prieks visu laiku! Mēs vienmēr būsim priecīgi! Mūsu sarkanās krāsas reklāmkarogs parāda ceļu...
  Kāds velns parāva Magdu aiz mēles, un viņa ierunājās:
  - Nekur neiet!
  Bet ļauno Geilu dzirdēja, viņa, kā laime būtu, atradās netālu, un dārdoņa tajā brīdī norima. Rotas komandieris norūca:
  - Tā? Reklāmkarogs ar svastiku, jūsuprāt, ved uz nekurieni. Mēs to izdomāsim kopā ar jums, bet pagaidām mums ir jāveido ieslodzītie.
  Patiešām, starp tiem, kas padevās, bija daudz ievainoto un nopietni. Ar viņiem nacisti rīkojās "žēlīgi", kontroles šāviens galvā un pilnīga kārtība. Viegli ievainotie tika ievietoti atsevišķā kolonnā - tos var izārstēt un izmantot kā darbaspēku. Tomēr Šella pēkšņi piedzīvoja sirdsapziņas sāpes, kad viņa redzēja smagi ievainoto un kropļoto slaktiņu. Trešajā reihā viss bija pakārtots lietderības prasībām. Un tā, nevajadzīgais tika noņemts. Pati Šella, neskatoties uz visiem treniņiem, un jau solīda (īpaši pēc šīs kaujas!) Līķu skaits viņas kontā palika laipna un ļoti sentimentāla. Rūgta asara pat ritēja pār viņas putekļaino, iedegušo vaigu. Cik netīrs ir karš, kā tas maina cilvēka raksturu un vērtējumu.
  Magda arī nervozēja; ko citu nežēlīgā Gaila izdomās. Kā viņa tiks sodīta? Patiešām, kara laikā komandieris var vienkārši pavēlēt nošaut, pat nepaskaidrojot iemeslus. Lai gan, visticamāk, līdz tam nenonāks. Galu galā viņi ir elite, un nāvessoda izpildes gadījumā un pat ar lieciniekiem viņi var sākt rakt, kas ir kas, kāpēc. Tie ir vērtīgi karotāji, nevis parasta lielgabalu gaļa.
  Tomēr Rots bija diezgan sasists. Trīs vācu meitenes gāja bojā, piecas guva smagus ievainojumus, gandrīz puse bija vieglas, un visas bez izņēmuma bija saskrāpētas un nāvīgi nogurušas. Zaudējumu aprēķins tika veikts nedaudz vēlāk, bet pagaidām tika uzbūvēti ieslodzītie un saskaitītas notvertās trofejas. Un arī meitenes ienaidnieka nomestos ieročus sakārtoja atsevišķā kaudzē. Lai arī bija nakts, bija pietiekami gaišs, īpaši pateicoties pilnmēness. Šellija atzīmēja:
  - Vai pazīsti Magdu šādos laikapstākļos, vilkači parasti ir ļoti aktīvi. Īpaši bijušie mirušie!
  Sarkanmatainā karotāja sagrozīja viņas seju.
  - Ja tomēr pasakas, tad jā. Bet jūs esat pieaugušie. Drīzāk mēs esam pieaugušas meitenes, un mēs paši esam kā spoki. Pat ja viņi ir sievišķīgi un ļoti skaisti.
  Šellas acu priekšā, pareizāk sakot, viņas svaigajā atmiņā pazibēja pagātnes kaujas epizode, jo pēc bumbas nokrišanas britu ķermeņi izklīda. Starp tiem bija viens - acīmredzot no Austrālijas pamatiedzīvotāju vidus, purns ar biezām lūpām un saplacinātu degunu - vienkārši šausmas. Un acis ... Tikai mans sirsnīgais un maigais zvērs, es tevi tik ļoti mīlu, tici man. Galva nesasniedza briesmīgo Shella tikai desmit metrus! Un tas ir kā...
  Nogalinātās meitenes, atšķirībā no parastajiem karavīriem, nevarēja apglabāt tāpat vien. Viņu ķermeņi tika ietīti plastmasas maisiņos un pēc atvadu un bēru ceremonijas (to izdarīja īpašs priesteris ar svastiku uz piedurknes!) Viņi ar lidmašīnu tika nosūtīti uz Vāciju.
  Priesteris bija īpašs SS sarkanā uniformā un ar profesionāla slepkavas seju. Hitlers jau sen gribēja izveidot jaunu reliģiju Trešajā Reihā. Tiesa, alternatīvās teoloģijas apkopošana ir saskārusies ar grūtībām. Daži ambiciozi filozofi katrs izvirzīja savu modeli un teoriju. Un tikai pats fīrers varēja izvēlēties kopīgu. Bet jaunas reliģijas pieņemšana, kur krusts aizstātu svastiku, pareizāk sakot, svastika aizstātu krustu, nozīmētu neizbēgamu sabiedrības šķelšanos un pat tieši Otrā pasaules kara priekšvakarā. Hitlers nolēma reformāciju atlikt uz labākiem laikiem! Ak, pat fīrers šķita spējīgs pārvietot kalnus un mainīt dabas likumus, spiests rēķināties ar cilvēku aizspriedumiem. Magda ir rudmataina, bet rudmataina, viltīgas un nestandarta domāšanas krāsā, nopūtās. Atšķirībā no blondās karotājas Šellas, šī prasmīgā slepkava ar jēra dvēseli, viņa nemīlēja Kristu, patiesi uzskatot viņu par vājinieku un ebreju. Patiešām, Bībele ir pilnīga muļķība. Pats fakts, ka ebreji ir Dieva izredzēta tauta, izraisa tikai smieklus un noraidījumu. Lai Dievs izvēlas... Brr... Magda pārtrauca domas un palīdzēja iekraut mirušos īpašā konteinerā. Patiešām dīvaini, ka cilvēks, Visuma kronis, ir tik trausls, ka viņu var nogalināt. Galu galā, vai ir iespējams iznīcināt ideālo ... Tomēr ir smieklīgi runāt par perfektu cilvēku.
  . NODAĻA #3
  Šis radījums ir diezgan slikti pielāgots dzīvei, īpaši cilvēku bērniem. Un kāpēc tā? Tas rada šaubas par lietu dabisko gaitu evolūcijā. Galu galā cilvēks ir augstākā sfēra, un neviens nevar apgalvot, ka tas tā ir. Tāpēc ateisms ir loģisks. Galu galā cilvēku vājības ir izskaidrojamas ar to, ka tas joprojām ir praktiski pašā evolūcijas kāpņu sākumā. Tas ir, kamēr jūs esat vājš, bet nākotnē jūs varat kļūt stiprs.
  Kristīgā morāle paredz: ka tu esi piedzimis ar sūdiem un paliksi tie paši sūdi, tikai tu nesīsi savu pazemojumu mūžīgi. Nu, pati islāma jēdziena nozīme nozīmē padevību... Un būt padevīgam nozīmē būt nebūtībai, kas patiesi lepnam cilvēkam ir vairāk nekā nepieņemami.
  Vilki tikmēr bija aizņemti ar līķu sakopšanu un aprīkojuma savākšanu. Bija jau nakts, gada gaišākā. Līķi jau bija sākuši izdalīt smacējošu smaku. Magda grimasē: nu, kāpēc cilvēkiem ir tik daudz sūdu! Vīrietis ir staigājoša atkritumu tvertne! Bet teorētiski cilvēkam ir jābūt - pārcilvēkam un pārdzīvniekam! Tam ir īpaša nozīme - prāts, došana un fiziskā pilnība. Oho, šie cilvēki... vai drīzāk cilvēciņi. Nu kāpēc viņi ir labāki par dzīvniekiem, ja viņi tā smird! Vajag tikai sevi pārvarēt, lai pieskartos līķiem un tos izgāztu... Šellai, varētu teikt, paveicās, viņa kopā ar citiem karavīriem izrok dziļu un platu bedri, kurā tiks izgāzti līķi. Tomēr Magda nedaudz krāpās, steidzās palīgā ienaidnieka pamestajam Cromwell tankam. Nu nekas īpašību ziņā īpaši aizsargājošs un vadāms šim kolosam. Karotājs teica:
  - Tehnika ir slikta.
  Baskājainā blondīne Keta, arī no viņas uzņēmuma, iebilda:
  - Tehnoloģijām nav nekāda sakara, ja cilvēki ir sapuvuši!
  Magda ir šeit ar abām rokām, lai uzreiz vienotos ar skaisto un trako karotāju:
  - Ierūsējušu aprīkojumu ir vieglāk iztīrīt, nekā atsvaidzināt sapuvušo cilvēku! Spēcīgākais muskulis ir bezspēcīgs - ja vājš prāts!
  Keta, ar rokām stumdama tanku, ķiķināja:
  - Nu tu un Solons! Pareizāk sakot, Sokrāts svārkos, tik sarežģīti izteikts. Bet Hitlers, kā viņš teica: sit, sit un vēlreiz sit!
  Magda trāpīgi norūca Suvorova manierē:
  - Sit, bet necīnies pretī!
  Ketas smailais bicepss izspiedās, viņa no visa spēka stūma tanku, un meitenes vēders no piepūles nogrima. Arī Magda, tāpat kā īsts ārietis, nekrāpa. Meitene centās visu iespējamo un pat dziedāja līdzi:
  - Nedomājiet par mīlestību! Spiediet milzīgus svarus! Galu galā tas ir mūsu smagais sporta veids - nevis vietējais, pasaules rekords!
  Keita dziedāja:
  - Uzstādām jaunus rekordus, lai zeme aug! Divreiz, trīsreiz augstāk par normu - lai mana zeme zied!
  Magda pa pusei pa jokam un pa pusei nopietni turpināja:
  - Un tie ieraksti ir forši - nogaliniet vēl neliešus! Mēs neesam sliktas meitenes - mēs drupinām ķieģeļus ar pipariem!
  Sarkanmatainā karotāja, pat sajūsmā, sitīs galvu pret bruņām. Un tad es klausījos mūziku. Un tad viņa saspringa vēl vairāk. Tomēr dīvaini, ka briti, kuriem ir tik godbijīga attieksme pret monarhiju, tanku nosauca nemiernieka, revolucionāra Kromvela vārdā. Jā, pat karaļa Čārlza pirmā izpildīšana. Cik pretēji loģikai ir nosaukt jaunu kreisera tanku slepkavas vārdā, ar pietiekami jaudīgām bruņām. Lai gan lielgabals šauj sadrumstalotību, nevis prettanku šāviņus. Magda ar mēli kautrīgi nolaizīja bruņas un tad garšīgi izspļāva:
  - Nedaudz rūgts!
  Keita atzīmēja:
  - Ja pēc šīs kaujas mums netiks piešķirta atlīdzība, tad tā būs augstākā netaisnība!
  Magda ar nopūtu atzīmēja:
  - Teorētiski ir nepieciešams dāsni atalgot visas mūsu bataljona, pareizāk sakot, rotas karotājas. Visi cīnījās kā varoņi, neviens nekautrējās, un katram zem kājām bija vismaz ducis līķu. Es pats šajā kaujā vien nogalināju vairāk nekā četrdesmit "lauvas mazuļus". Un ka visi būtu jāapbalvo - tas būtu godīgi!
  Kats pamāja.
  - Kāpēc ne! Turklāt mūsu trīs draugi palika guļam uz smiltīm. Tātad tas viss ir briesmīgi. Visi šie nemitīgie kari cilvēces vēsturē. Karš, protams, ir interesants, bet cilvēki mirst!
  Magda pēkšņi caururbjoši nodzied:
  - Cilvēki mirst metāla dēļ! Cilvēki mirst par metālu! Sātans valda pār bumbu tur, bumba valda tur! Sātans tur pārvalda bumbu un lej napalmu!
  Meitenes iesmējās un beidzot uzcēla Kromvelu uz platformas. Tajā pašā laikā Magda paspēja saspiest labās kājas lielo pirkstu, basām kājām, bet ar graciozām iesauļotām kājas karojošās princeses līnijām. Meitene savilkās un teica:
  - Uz kājām kā uz asfalta! Dial flat nevis alts!
  Humors ir humors, bet darbs ir darbs. Vilkači smagi strādāja, it kā smags darbs, bet tajā pašā laikā izlika zobus. Arī Magda centās šeit izcelties. Joprojām gaļīgie augšstilbi tik spēcīgi trīcēja. Keita vaimanādama atzīmēja:
  - Deja ir deja!
  Magda bija pārsteigta:
  - Kas tev ir padomā?
  Keita paskaidroja:
  - Mēs dejojam kā baletā, bet tajā pašā laikā ar svariem. Dzirdēju, ka arī bokseri izmanto līdzīgu treniņu tehniku - iedod rokās svarus un lec spoguļa priekšā!
  Magda nespēja nesmieties.
  - Nu jā! Es saprotu, ka šī ir lieliska metode! Ja svari ir pudi, tad pēc svariem tajos pašos cimdos rokas vienkārši lidos!
  Keita atzīmēja:
  - Daudzi cilvēki vēlas pacelties, bet lielākā daļa sagaida Ikara likteni, jo ambīciju spalvas ir piestiprinātas ar gļēvulības vasku!
  Magda viltīgi iesmējās.
  - Es redzu arī tevi, filozof! Vispār...
  Keita pārtrauca:
  - Starp tiem nav stulbu vilku! Mēs visi esam izglītoti, labi, Frīdriha Nīčes lasīšana ir obligāta.
  Magda kļuva uzmanīga un uzreiz jautāja:
  - Nīče? Šis ir interesants filozofs. Bet pārcilvēka kritērijs viņa darbā nav precīzi definēts. Kopumā Nīče velk uz primitīvo komunālo sistēmu, tas ir, uz akmens laikmetu, kas man personīgi nepatīk.
  Keita bija pārsteigta
  - Un kāpēc?
  Magda skarbi iesmējās.
  - Lieta tāda, ka Nīče pietiekami neizskaidro, pareizāk sakot, pat pilnībā nenovērtē zinātniskā un tehnoloģiskā progresa lomu. Kā tas ietekmē cilvēku, un uz labo pusi. Un vispār mēģinājums idealizēt akmens laikmetu - saukt to par zeltu ir nevietā. Patiesībā evolūcijas ceļā cilvēki no vienkāršākajiem kļūst par sarežģītiem, no vissliktākā uz labāko. Piemēram, cik strauji mainās gaisa kuģi, no vienkāršākā līdz spēcīgākajam. Tādi jēdzieni kā ātrums, manevrēšanas spēja un tā tālāk.
  Keita iesmējās un dziedāja:
  - Kāds progress ir nonācis - līdz neredzētiem brīnumiem! Bet kaut kā pietrūkst, viltīgs dēmons griež asti!
  Magda melodiskāk piebilda:
  - Bēdas aizmirstas! Trešais Reihs valda! Roboti drīzumā! Saplacināts parazīts!
  Meitenēm bija jānes un jāstrādā līdz pilnziedēšanai, bija jau diezgan gaišs un ienaidnieku līķi beidzot aprakti, likās, ka var iet gulēt, bet tā nebija. Nē, meitenēm tomēr iedeva kaut ko ēst, un uzvaras reizē viņas pat iekoda trofejas sautējuma. Gaila dedzīgi pavēlēja:
  - Jums ir liels gods nogaršot sava ienaidnieka ēdienu!
  Magda un tad vjaknula:
  - Nē, britiem ir liels gods, ka piekritām ēst viņu sūdus!
  Geila acis dusmīgi pazibēja.
  - Nu nē, tas jau šķērso visas robežas. Tu Magda paliec pilnīgi bez ēdiena! Turklāt jūs tiksiet pakļauts sava veida spīdzināšanai. Jo īpaši man šķiet, ka jūsu abs ir pārāk ļengans, un jūsu muskuļi nav atviegloti. Tātad, pārbaudīsim jauno prakses izpildījumu uz jums!
  Tad kāds pavilka Šellai aiz mēles:
  - Es negribu atstāt Magdu, lai tā ciestu vienu. Ļaujiet man arī mocīt.
  Gala dusmīgi pasmaidīja.
  - Labi darīta meitene. Tāda pieķeršanās, pareizāk sakot draudzība. Tu izturēsi abus! Un abi paliec izsalkuši!
  Šella apklusa, sautējuma smarža kutināja nāsis izsalkušai, nogurušai meitenei. Un tad pārējie viņas draugi sāka pārspīlēti skaļi šņukstēt.
  Bet galvenās spīdzināšanas vēl bija priekšā. Geils patiešām nāca klajā ar kaut ko izsmalcinātu. Meitenes tika piekārtas ar rokām uz stieples, kas sāpīgi ierakās plaukstas locītavā, un pie kājām tika pieķēdēta ķēde. Turklāt, ja jūs turat kājas paralēli zemei, veidojot stūri, tad tērauda ķēde ir nedaudz īsa, tad dzelzs loksne. Bet, ja nolaižat kājas, tad ķēdes gals šūpojas ar metālu, kas savukārt ir savienots ar sprieguma avotu. Un jūsu ķermenis izlaužas caur elektrisko izlādi. Šeit ir tik interesanta spīdzināšana.
  Geila nikni laizīja lūpas.
  - Jūsu prese kļūs tik spēcīga... Jūs, meitenes, man pateiksiet paldies par apmācību!
  Magda, histēriski ķiķinot, teica:
  - Un kāpēc vilkt, tūlīt pat paldies par apmācību! Paldies lieliskajam SS par mūsu laimīgo bērnību!
  Gaila pakratīja pirkstu.
  - Jums, meitenes, tā būs jāčakarējas veselu dienu. Bet, beidzot, jūs varat justies kā īsti vīrieši!
  Magda pamāja ar galvu.
  - Visi eksperimenti liecina, ka sieviete, ja tā ir pareizi apmācīta, ir daudz izturīgāka un bīstamāka nekā pat karos rūdīti vīrieši!
  Gaila saīsināja viņu:
  - Vēl viens vārds, un es pievienošu jaunu pārbaudījumu dienu!
  Meitenes apklusa, grūti noturēt stūri, it īpaši, ja ķēde ir ilgi pieķēdēta pie kājām. Tātad pakārt kā dzelksnis. Gaila aizgāja neatvadījusies, atstājot meitenes šādi ciest. Šella juta kādu spiedienu vēdera lejasdaļā, ķēde berza viņas potītes, vilka kājas. Meiteni pēkšņi savaldzināja iespēja pārbaudīt, kas notiktu, ja gludeklim pieskartos ar ķēdi. Ko izmēģināt...
  Elektrības trieciens bija tik spēcīgs, ka rūdītā Šella neviļus kliedza. It kā karsts miets caurdurtu ķermeni no papēžiem līdz pakausim. Muskuļos bija zobs, sāpēja galva. Šellija norūca.
  - Tā ir SS tik raksturīgā tieksme pēc eksperimentiem!
  Magda puspajokam piebilda:
  - Ir labi eksperimentēt ar... Ienaidniekiem! Tomēr mācība mani neapvaino.
  Meitenes kādu laiku klusēja. Magda domāja: nu, cik dīvains ir liktenis. Tagad vācieši ir uzvarējuši, visi priecājas, un viņi ir spiesti karāties kā bumbieri, un pat ciest. Kam pīrāgi un virtuļi, un kam zilumi un pumpiņas! Interesanti, kas būs tālāk. Tagad, pēc Aleksandrijas krišanas, ir iespējams uzsākt ofensīvu Tuvajos Austrumos, pat pirms papildu pastiprinājuma pārvietošanas. Patiesībā, kāpēc gaidīt, ja šķiet, ka Irākā un Palestīnā ir daudz karaspēka, bet kā es varu teikt, ka viņi ir... Nav gluži kaujas gatavība, ir pārāk daudz arābu un melnādaino, kas izklīst, kad sirēna gaudo. Un, ja jūs kavēsit, tad britiem būs laiks izņemt lielu bagātību, it īpaši no Jeruzalemes un Bagdādes. Nav nepieciešams sist ātrāk un izsist ienaidnieku. Āfrika ir vesels kontinents, bet Irākas krišana ir arī Āzijas atslēga. Sagrābusi naftas, boksīta un citu metālu rezerves, Vācija beidzot atbrīvosies no jebkādas atkarības no PSRS. Un varbūt pat iekarot Krieviju! Kampaņa uz austrumiem... Sens āriešu sapnis! Un tad ko? Varbūt pat kosmosa paplašināšana, kā viņiem patīk aprakstīt zinātniskās fantastikas romānos. Lidojums uz zvaigznēm un jaunām pasaulēm. Kur, piemēram, dzīvo burkānu un varžu hibrīdi... Tas ir lieliski, kaut kas tāds, kas agrāk nebija, un jūs neatradīsiet analogu uz Zemes. Galu galā citas pasaules ir piepildītas ar neieņemamu gaismu, kas nozīmē, ka vācu karaspēkam tās ir jāpārņem ar vētru. Galu galā nav nekā spožāka par sauli, izņemot zvaigznes! Magda jautāja Šelam:
  - Nu, es tevi nesaprotu, kāpēc tu tik vieglprātīgi prasīji miltus? Vai jums patīk šādi karāties uz plaukta? Turklāt man sāp vēders.
  Šellija spēja pasmaidīt.
  - Un tu labi zini! Piemēram, es ilgu laiku pamanīju, ka mani abs nedaudz atpaliek. Tāpēc es piecēlos.
  Magda drūmi novēroja:
  - Nu, es nezināju, ka viņi piespiedīs mūs apmācīt presi. Es personīgi domāju, ka viņi mani sitīs ar nūjām pa papēžiem. Vai varbūt pat pātagu ar dzeloņdrātīm. Tomēr, ja tas tevi iepriecina...
  Šellija runāja skaļāk:
  - Zini, nemoki dvēseli! Varbūt mums vajadzētu runāt par kaut ko citu.
  Magda piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Parunāsim! Dziediet ziedu, nekaunieties! Galu galā ar tādas māsas skaistumu var redzēt, kā raksta dziesmas, lieliska amatniece.
  Šella, izlēmusi, ka labāk šādā veidā novērst uzmanību no sāpēm, nevis gausties, viņa dziedāja, turklāt no vīrieša vārda:
  Kaprīza meiteņu mūza
  Tas glāsta, tad trakulība...
  Priekšvārdi lēkā, un nav savienības,
  Atskaņu lavīna tiks izmesta!
  
  Bet kuru es mīlu no visas sirds -
  Atbildot viņš saka, kam šie vārdi domāti.
  Kristāla mīlestība var atvērt durvis
  Atveriet tam ērgļa ceļu!
  
  Galu galā, ticiet, ka pildspalvas zobens ir dārgāks,
  Tajā ir cietība - pūkas metīsies viesulī!
  Augstprātīgi lepni muižnieki,
  Par viņiem būs dzeloņains pantiņš...
  
  Mēs radījām rati slavu,
  Kur plūst asinis un kaut kur sviedri.
  Paplašina savu valsti,
  No piramīdām līdz ledus gabaliem.
  
  Bet tajā pašā laikā dvēsele ir jērs,
  Tajā lira skan saldi ...
  Galu galā meitenes balss ir zvans -
  Un kaislība izkusīs un granīs!
  
  Kur ir vārds, rozes liesmo,
  Kur ābeles zied...
  Mūs nevar apgrūtināt aukstums
  Un iebiedējiet veltīgu darbu!
  
  Mēs sapņus pārvēršam radījumos
  Pārvarēsim bezdibeni...
  Visa pasaule sastings izbrīnā
  Kad nakts bēdas pazūd!
  
  Tad ciešanas beigsies
  Nebūs invalīdu un bāreņu...
  Un šķiršanās pie mums nenonāks,
  Lai brašais radījums sit slieksni!
  
  Tēvzeme kļūs par Dieva valstību,
  Katrs no mums tiek uzskatīts par Radītāju.
  Uz viltu lej tikai pelni,
  Kas ir godīgs, laipns - labi darīts!
  
  Uzņēmums tika samazināts līdz deviņdesmit pieciem karotājiem (trīs tika nogalināti, bet vēl divi tika ievainoti tik smagi, ka viņi palika slimnīcā). Kur tu ej: karš nav bez zaudējumiem, bez kara ir tikai zaudējumi! Vairākiem karotājiem joprojām bija rētas uz slaidā, muskuļotā ķermeņa, un pāris meiteņu izrādījās pārsietas. Tīģerienes, nogurušas no tālajiem braucieniem, neizskatījās īpaši kareivīgas - bija izdilis, tā ka ribas pat rādījās cauri. Meitenes nervozi skrāpēja kājas smiltīs, dega un rupjās, pārāk niezēja un brutāli niezēja. Vispār, ja uz zemes ir vieta, kas ir sliktāka par Dantes elli, tad viņi paši to atklāja Āfrikā. Tomēr karotāji nekļuva ļengans, un, iespējams, pat vicināja faktu, ka viņiem bija jāpiedzīvo tik nežēlīgas grūtības. Sava veida morāle: jo vairāk grūtību, jo labāk. Nacismam raksturīgā askētisma un garīgo vērtību propaganda, īpaši Gēbelsa radikālajā versijā pretstatā Rietumu buržuāziskajai patēriņa ideoloģijai. Šādi no saules apdegumiem un putekļiem nomelnušās, bikini tik tikko nosegtās un ieročos piekārtās meitenes izskatās kā amerikāņu kaujinieku karikatūra. Un netālu ir Vācijas bāze un robeža ar Sudānu .... No turienes pūš karsts vējiņš, ir dzirdama deguma smaka, un mākoņi debesīs ir tik reti ... vienkārši salas Klusajā okeānā. Rozā kāpas gaisa masu ietekmē nedaudz kustas, it kā nebrīvē esošie titāni vēlētos izmest pagānu dievu burvību, bet tajā pašā laikā nosmakt impotenci.
  Šella ļoti klusi čukstēja Magdai:
  Un kad beidzot...
  Sarkanmatainā velniņa atbildēja vēl klusāk:
  - Ļoti drīz! Atkal piedzersimies!
  Gaila apdullinoši kliedza:
  - Skrien, soļu gājiens (šāda komanda izklausās pēc tiešas ņirgāšanās!)
  Skaistules metās, viņu sacietējušie, apdegušie papēži zibēja uz zeltainu, gandrīz kūpošo smilšu fona. Neskatoties uz to, ka saule tuvojās savam zenītam, meitenēm atkal nācās skriet. Tik gandrīz kails, ar pamatīgu slodzi pār pleciem...
  Šellija, saraucot pieri, atzīmēja:
  - Pēcpusdienā mūs ieraudzīs lielā attālumā un nošaus!
  Magda nepiekrita:
  - Nav nemaz tik drūmi. Viņi var mūs nepamanīt... Pareizāk sakot, viss aprēķins ir balstīts uz to, ka normāls cilvēks tuksnesī tik ellišķā karstumā nesanāks.
  - Īpaši basām kājām! Šellija iesmējās.
  Un vējš kļuva vēl karstāks. Rīt pirmais jūlijs... Karstākais vasaras mēnesis, planētas Zeme karstākajā kontinentā. Un meitenēm jāskrien, velkot līdzi ieročus un pamatīgu munīcijas kravu. Magda atcerējās fantastisku stāstu par tālo nākotni. Spēcīga un šķietami ideālistiska supercivilizācija aizliedza dažādām galaktikā esošajām sugām un rasēm rīkot reālus liela mēroga karus savā starpā. Nu, tā kā starp zvaigžņu impērijām pastāvīgi rodas daži strīdi, tad rīkojiet ierobežotas cīņas - ar maziem spēkiem un ar aptuveni vienādiem ieročiem.
  Šķiet, ka no humānistiskās domāšanas viedokļa tā ir saprātīga doma, bet... Reāli supercivilizācijas "Pestīšanas armija" pati vervēja karavīrus šīm kaujām, izvēloties pašus gļēvulīgākos, neveinākākos vai pārliecinātākos. pacifists - kas armijā nokļuva algotņu apsvērumu dēļ. Turklāt uz karaspēku tika sūtīti provokatori, lai izjauktu kauju jau pirms tās sākuma... Īsāk sakot, tā bija parodija par kariem, līdz tika atrasts cilvēks, kuram izdevās izjaukt šo nepilnīgo sistēmu. Tas ir viņa aicinājums - karavīra profesija, karotāja dvēsele. Un negaidītās Holivudas beigas - bez sievietes līdzdalības nevarēja iztikt!
  Viss ir kā nākas - kāds darbs, bez patiesas mīlestības un aizraušanās?
  Domādama, karotāja Magda ar basu kāju uzkāpa uz kaktusa spārna, viņa bija sadursta, bet meitene tam pat nepievērsa uzmanību ...
  Ar mīlestības palīdzību bija iespējams izjaukt kļūdaino kārtību bez kara un līdz ar to arī varonības nelaimīgās nākotnes Visumā. Un Magda līdz šim mīlēja tikai sapņos, vai sapņos. Viņa bija karsta un tajā pašā laikā samaitāta jaunava. Un viņa izlādēja savu vētraino temperamentu mācībās un karos. Un kas ir mīlestība - kaut kas, par ko vardarbīgi plūst asinis!
  Sarkanmatainais vikšeņģelis nokratīja sviedru krelles. Dīvaini, bet dzejnieki visbiežāk rīmē mīlestību un asinis. Acīmredzot tas ir saistīts ar faktu, ka vīriešiem ir izveidojusies tieksme pēc vardarbības attiecībā pret mātīti. Cilvēks taču nav dzīvnieks, tādā ziņā, ka viņš spēj racionāli domāt... Bet, no otras puses, kristīgā morāle viņam ir pilnīgi sveša. Tas, ko Jēzus māca cilvēkam un jo īpaši spēcīgam cilvēkam, ir tik nedabisks un izraisa dedzīgu noraidījumu, ka kristietības panākumi bija pretrunā ar loģiku... Tomēr ne tikai kristietībai, jebkurai reliģijai ir raksturīgs zināms paradokss un uzspiešana. noteikti ierobežojumi personai. Un bieži vien diezgan nesaprātīgi ...
  Bija jau piesātināta un pat apmākusies nakts (tomēr vējš panāca mākoņus no jūras netālu no krasta), kad meitenes beidzot skrēja uz mērķi.
  Pirms viņiem bija angļu bāze un pat ar lidlauku. Turklāt, spriežot pēc lielkalibra ložmetēju stobriem, dzeloņstieplēm un betona skrejceļiem apkaltajiem torņiem, tas bija aprīkots jau sen. Briti Ēģipti okupēja 1882. gadā, izveidojot tur marionešu režīmu. Tagad vācieši plānoja darīt to pašu.
  Jautrs Gala sāka pētīt bāzi un lidlauku ar īpašu, sarežģīti ievainotu armijas binokli. Viņai pievienojās vēl vairākas meitenes-kaprāles. Jau pieredzējusi karā, kopš viņa vēl bija skauta un sakarniece Spānijā un jau nežēlīga karotāja Polijā, Francijā un Dienvidslāvijā, Gala apdomīgi aprēķināja izredzes. Lidlauks tika diezgan spēcīgi aizstāvēts, ieskaitot pretgaisa artilēriju. Jā, un tajā bija daudz lidmašīnu. Starp citu, vai tas ir dīvaini, ka briti tur tik daudz aviācijas vienuviet, neizkliedējot to pa lauka lidlaukiem? Varbūt šeit ir viltus mērķis, un īstās lidmašīnas atrodas citur? Ložmetēju torņu ir ļoti daudz, ir pat trīs Matildas tanki un četri Cromwell tanki. Ja tu pabāz, tad bez asinīm neiztikt.
  Gaila sauca divus maldīgus, bet noteikti ļoti spēcīgus un izveicīgus karotājus. Viņa sita tos ar pātagu, tā ka viņas kanēļbrūnās krūtis pat šūpojās. Uztaisījusi brutālu seju, viņa skarbi pavēlēja:
  - Magdai un Šellai ir jums pavēles: iekļūt lidlauka teritorijā un uzzināt, kādas lidmašīnas tur atrodas. Tāpēc detalizēti izpētiet aizsardzību!
  Meitenes paklausīgi pamāja ar galvu: pavēle, ir pavēle, un tā ir jāpilda. Un kā - tā ir viņu problēma. Šella un Magda ātri devās uz lidlauku. Uguns karavīrs ieteica:
  - Noķersim mēli un paņemsim no viņa formu. Pēc tam, pārģērbušies, iekļūsim lidlaukā. Mazliet izklaidēsimies tur!
  Blondā Šella nedaudz apmulsusi atzīmēja:
  - Vispirms mums jāatrod šī valoda. Tad jūs domājat, ka viņi klīst pa tuksnesi? Un jūs varat tos noķert šādi pūļos?
  Magda svilpojās ar košām lūpām:
  - Noteikti. Piemēram, pie tankiem ir apsargi, jo tie atrodas aiz torņu perimetriem. Tur var arī šaut uz sargiem, un, ja nepieciešams ...
  - Noķert tanku un braukt? Šellija dusmīgi pasmaidīja.
  Magda, kustinot kāju pirkstu, piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Un tas ir pilnīgi iespējams. Lai gan mums lika tikai veikt izlūkošanu. Trokšņa celšana bez pavēles ... Jūs pats zināt, ar ko var rasties iniciatīva karā!
  Šellija smagi nopūtās.
  - Diemžēl es ļoti labi zinu!
  Meitenes, gandrīz neslēpjoties, skrēja uz tankiem. Sargi bija arī no nēģeru vidus - smēķēja cigaretes, un praktiski neko neredzēja. Tikai viens no viņiem bija baltās rases pārstāvis un, šķiet, virsnieks. Bet viņš bija arī diezgan piedzēries. Shell bija pārsteigts par to: kā briti uzvedas? Vai viņi nebaidās no sabotāžas, arābu uzbrukumiem vai pārdrošas vāciešu cīņas? Tiesa, iespējams, nogurdināti no mokošā karstuma, kā arī sliktajām ziņām no frontes, parasti aukstasinīgie briti sāka dunkāt. Kopumā Šella to atgādināja no mācību grāmatām: angļa tips kā auksts priekšmets un bez emocijām ir nekas vairāk kā mīts. Turklāt skoti un īru dzērāji nav muļķi. Nu melnie šajā ziņā ir galīgi bloķēti - viņi trako no niecīgas devas, kā, starp citu, to dara japāņi.
  Meitenes nekad neko nepiedod. Noķert galvu un ar dunci kaklā, tieši miega artērijā - šis ir laiks. Bet ir daudz efektīvāka uzņemšana, viņi noņēma otru sargu pāri, sasita ar plaukstu viņas zodu, tad sagriezās, nedaudz paceļot galvu. Crunch un kakls savīti.
  Magda piemiedza draudzenei:
  - Tā mēs viņus vienkārši nošaujam. Kā bumbieri no kokiem!
  Šellija maigi atbildēja:
  - Ir vēl vienkāršāks veids - piemēram, šāviens no klusā ieroča. Un tāpēc netīri savas mazās rociņas nav labi.
  Magda nicinoši šņāca kā liels plēsīgs kaķis:
  - Jūs esat piezemēts Shell vīrs. Kaujas skaistuma baudīšanas romantika nav tevī. Viss ir tik primitīvi. Vai ir interesanti šaut un pat aizvērt?
  Sniegbaltais velns pārtrauca viņas draugu:
  - Labāk paskaties, ir arī astotais tanks. Viņš bija diezgan veikli pārģērbies par siena kaudzi. Bet es uzreiz sapratu, kāpēc saule mums žāvē zāli, ja pat kamielis pēc tam to negribēs ēst.
  Magda piekrita.
  - Jā, tas ir diezgan loģisks novērojums. Tank, man būs jāpaskatās, kurš no tiem. Droši vien viens no jaunākajiem...
  Šella grāba sienu un uzreiz nosvilpa:
  - Ak, jā, viņam ir saliekama muca. Šo tehniku redzu pirmo reizi. Droši vien amerikāņi, ja viņi kļūdās!
  Ugunīgais velns pārtrauca sniegbalto karotāju:
  Tagad dosimies uz lidlauku. Apkārt skraida arī suņi. Šī ir vēl viena problēmu problēma.
  Šella steidzās nomierināt savu draugu:
  - Protu ietekmēt suņus un tāpēc iešu viens. Par laimi, virsnieks no balto vidus ir tīri skūts un vidēja auguma. Viņa uniforma man derēs. Es jau mainu seju.
  Patiesībā meitene ātri uzlika grimu. Un ka viņiem to arī mācīja speciālā skolā. Magda neiebilda.
  - Tu ej, es tikšu galā ar jauno tanku. Tam ir arī kas noderīgs Vācijas militārajai zinātnei. Bet šeit ir Šella, es jūs lūdzu, nepalieciet ilgi, tiklīdz pabeigsit pārbaudi, tāpēc es cīnīšos pretī.
  Pat džerboja pamāja ar otu, atbildot - viņi saka, nepieviļ mūs, blondīne!
  Blondā meitene smaidot atbildēja.
  - Es visu izdarīšu ļoti ātri. Ciktāl tas vispār ir iespējams.
  Magda vairs nepievērsa draugam nekādu uzmanību, bet pilnībā ķērās pie tvertnes izpētes. Šeit viņa veica vairākus atklājumus. Pirmkārt, tankam bija divi metināti lielgabali. Garstobra 76 milimetru lielgabals ar saliekamu uzpurni un 47 milimetru īsstobra lielgabals sadrumstalotības šāviņu šaušanai. Kopumā ieroči ir diezgan bagāti, īpaši 1942. gadam un Āfrikas kontinentam. Šai pistolei, starp citu, bija diezgan interesanta un kompakta uzpurņa bremze, un acīmredzot tas bija slavenais septiņpadsmit pēdu lielgabals, kas vēl nebija likts lietā, bet to jau visos iespējamos veidos reklamēja karaliskā dienesta Gebelss. Lielbritānijas.
  Meitene grāba virsmu un atrada uz lūkas ērgļa emblēmu un uzrakstu angļu valodā: "Ražots ASV." Magda nolādēja:
  - Nu, kā man vienmēr bija aizdomas, tas ir amerikāņu uzlauzts. Acīmredzot viņi Lielbritāniju ielika mūsu dvēselē! Un viņi nezina, ka vācu tanki šim nolūkam dosies cauri Ņujorkai.
  Atvērt lūku nemaz nebija tik vienkārši, bet meitenes, protams, pedantiski un tajā pašā laikā, kas skan paradoksāli radoši, arī to iemācīja. Tāpēc pieņemt kā šķērsli bija goda lieta.
  Šella tikmēr diezgan veikli atdarināja iereibušu gaitu un tuvojās lidlauka ieejai. Un uzreiz sajutu atšķirību starp britu un vācu mentalitāti. Slinkā sarga balss jautāja:
  - Ar ko tu nodarbojies, Pēter?
  Šellija īsi atbildēja:
  - Uz personīgās piezīmes!
  - Aiziet!
  Šella atradās lidlaukā. Viņa pārbaudīja lidmašīnas un pamanīja visu, tostarp karnevāla traipus uz fizelāžām, izlijušu benzīnu un daudz ko citu. Tad viņai uzreiz kļuva skaidrs, ka no vairāk nekā divsimt lidmašīnu vismaz divas trešdaļas ir prasmīgi veidoti maskēšanās raksti. Tomēr bija arī īstas mašīnas, tostarp varenie Lankasteri, kas spēj pārvadāt līdz sešām tonnām bumbu. Divi buldogi pieskrēja, lai izlūkotu Šellu. Meitene tās maigi noglāstīja un devās tālāk. Ja vienā salīdzinoši nelielā apgabalā ir tik daudz lidmašīnu, tas atstāj iespaidu, it īpaši uz romantisku dabu.
  Šīs spārnotās mašīnas, kā tās izskatās savās rindās, ir teitoņu ordeņa bruņinieku spļaušanas tēls, kuri ieradās, lai iekarotu slāvus. Tikai daudz masīvāka un biedējošāka. Vācieši, kā likums, deva priekšroku ļoti masīvām bruņām, kas labi aizsargāja bruņinieku. Tajā pašā laikā, pat ja cena būs karavīra mobilitātes samazināšanās. Bet mūsdienu pasaulē tika izvēlēts manevrējamo iznīcinātāju izmantošanas ceļš. Tas pats Me-109 joprojām sver mazāk nekā tā pretinieki angļu valodā.
  . NODAĻA #4
  Un te stāv šie spārnotie bruņinieki un kaut ko gaida, un tie smaržo pēc divdesmitā gadsimta rūkošajiem un nāvējošajiem tehniķiem.
  Šellai gan nav īpaši patīkami staigāt, viņas meitenīgās kājas ir zaudējušas zābaku ieradumu, un tās jau sākušas berzēt. Turklāt briti neizrādīja lielu iztēli: vienā pusē novietojot īstas lidmašīnas, ir redzams pat sarkans demarkācijas plaukts. Nu, tas vispār ir saprotams, kāpēc, lai britu piloti un pat ar dzēruma acīm neko nesajauc. Un tā vispār jau var atgriezties.
  Šella devās atpakaļ un pat sāka vairāk svārstīties. Tad viņi bez lūguma atlaida viņu atpakaļ un tikai pēc ganu šņaukāšanas viņi viegli čukstēja. Sniegbaltais velns viņiem klusi čukstēja:
  - Nekas, drīz maināt īpašniekus!
  Un lēnām atkal atpakaļ ... Un vējš kļuva daudz svaigāks, drīz sāks kļūt gaišs ...
  Un Magda tikmēr izdomāja tvertni ... Tas bija eksperimentāls modelis Mp-16 "D". Kopumā tvertne ir diezgan jaudīga un tai ir ložmetēju hidrauliskā vadības sistēma (jaunākajiem cīnītājiem raksturīgā stilā vai drīzāk sistēmā!). Ar lielu munīcijas slodzi un automātisku uzlādes sistēmu. Tanks ir jaunākais savam laikam, un pat nav skaidrs, kāpēc briti izrādīja tādu nolaidību, tik pavirši to sargājot? Varbūt te nostrādāja daudzām tautām raksturīgā švaka, citam nevar būt laba, tas nozīmē, ka nav jāsargā!
  Pirms Šellas, ugunīgā skaistuma karotāja, ierašanās uzpildīja tvertni un pārbaudīja munīcijas kravu. Blondā karotāja, nometusi nīstos zābakus no kara dievietes kājām, ātri ziņoja par situāciju savam partnerim.
  Magda stāstīja Geilai dzirdēto, un tad viņas seja mirdzēja:
  - Šelločka tagad mūsu meitenes uzbrūk ienaidniekam. Un mums ļāva nekavējoties sist ienaidniekam, izmantojot šos tankus.
  Sniegbaltais karotājs iesaucās:
  - Lūk, par ko tu sapņoji! Nu, vai mašīna darbojas?
  Magda pamatoti apstiprināja:
  - Darbojas. Amerikāņiem vienmēr ir labāki tanki nekā tankkuģi.
  Patiešām, automašīna sāka darboties no pirmā pagrieziena. Interesanti, ka motori nebija trokšņaini. Meitenes, piemēram, zināja, ka krievu T-34 dārd, tāpēc... Šo tanku var izmantot pret britu koloniālo karaspēku, lai izklīdinātu iezemiešus.
  Un karotāji samīda dūšīgu piecdesmit piecas tonnas smagu automašīnu. Tomēr tas tika kontrolēts diezgan viegli, lai gan, protams, sliktāk nekā vieglākais T-4. Mp-16 tika uzstādīti pieci dzinēji uzreiz, taču tas, iespējams, pat palielināja tanka izturību kaujā.
  Meitenes divreiz nedomājot atklāja uguni uz ložmetēju torņiem. Pirmais sadrumstalota šāviņa trāpījums un piekautie "lauvas mazuļi" lido otrādi.
  Britu vidū, kā jau varēja gaidīt, uzbrukums izraisīja paniku. Apšaude bija neregulāra, un meitenes tomēr paspēja pieslēgt ložmetējus. Magda gribēja nosegt Lankasteru ar mērķtiecīgu šāvienu, bet pa radio Gaila viņai bargi pavēlēja:
  - Saudzējiet ienaidnieka lidmašīnas, mēs tās sagūstīsim veselas.
  Nu, kāpēc rezerves tik, rezerves. Labāk ir iznīcināt torņus un izvēlēties cilvēku upurus. Tādi mērķtiecīgi sitieni.
  Pārējie karotāji tikmēr (viņi jau bija pielīduši tuvāk) iekļuva britu tankos. Pagāja tikai pusminūte, lai atvērtu lūkas un pēc tam uzkrāšanos. Kopumā meitenes gandrīz pat nepievērsa uzmanību lidlaukam, bet vienkārši virzījās uz Anglijas bāzi. Tajā pašā laikā viņi trāpīja kazarmām, kur atradās ienaidnieka karavīri, kā arī guļošie lidotāji.
  Gaila karstumā rēca kā lācis:
  - Nešaujiet uz noliktavu ar degvielu! Viņš mums noderēs!
  Magda un Šella, izmantojot sava tanka lielo masu, saspieda pāris ložmetēju torņus. Meitenes burtiski saspieda vēderus no smiekliem. Piemēram, viņi joprojām ir forši.
  Bet galveno darbu joprojām veica ložmetēji. Vajadzēja nelaist ienaidnieka pilotus pie lidmašīnām, neļaut pacelties. Bet daži karotāji paši metās pie angļu mašīnām un apsēdās pie stūres. Un ko tagad var iestrādāt bāzē, jo viņiem arī ir nodrošināta šāda lidojumu apmācība. Jā, un lidmašīnas tiek uzpildītas ar pilnu munīciju. Šeit ir tāda maša-malashka izrādās.
  Šella ar precīzu šāvienu sadauzīja mazu tanketi, kas izleca no garāžas. Astoņi tanki ar vilku komandām sāka vardarbīgi iznīcināt milzīgo angļu bāzi. Tanki bez īpašas ceremonijas saspieda vārtus un piepildīja visu ar svinu. Pat kazarmas dega. No tiem izlēca apmulsuši angļi un visādi pamatiedzīvotāji. Īstenībā jau kaujas nebija, bet bija tikai totāla pēršana. Tiesa, atsevišķi britu karavīri un ložmetēju torņi šāva pretī. Pat uz tanka bruņām dauzījās svina krusas. Magda ņurdēja kā dusmīga pantera:
  - Nu ko jūs esat austeru un auzu pārslu mīļotāji, beidzot sapratu, kas ir īsts karš. Jau pavisam drīz būsim Londonā!
  Šella dziedāja, zobus rāvusi:
  Ko mēs darīsim Albionā,
  Kur ir slidenās vardes - kwak!
  Lai gan leģioni ir uzbrukumā,
  Bet sitiens ar durkli santīmā!
  Magda sarauca pieri un negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē, šī nav tā dziesma, kas iedvesmo varoņdarbiem! Bet vajag savādāk!
  Un ugunīgais, smejošais karotājs kā ložmetējs. Tā gaļas gabali lidoja dažādos virzienos, un uzreiz sabruka ducis angļu.
  Un pats smagais tanks, sasmalcināsim ienaidnieka karavīrus, tos "izlīdzinot" ar dzelzi. Kauli kraukšķēja zem sliedēm. Un tad ienaidnieks sāka izklīst uz visām pusēm. Bet tad izlēca ienaidniece "Matilda". Tāpēc Šella viņai sit ar bruņu caurduršanu.
  - Paņemiet "auzu pārslu" granātu, nodziediet serenādi kā piemiņu!
  Šoreiz lādiņš trāpīja tieši pie dibena starp tornīti un korpusu, un tanks pēc kārtīgas kratīšanas tika pamests sānis. Tajā pašā laikā detonēja gāzes tvertne, kas nekavējoties eksplodēja ar sarkansarkanu liesmu.
  Blondīne Velniņa nespēja pretoties asumam:
  - Matilda dabū mate - rezultāts būs smieklīgs!
  Magda iepļaukāja savu partneri ar saraustītu plaukstu uz cīpslainajiem augšstilbiem.
  - Un tu esi jauna, mana draudzene! Tāpēc dziediet līdzi šādi!
  Tomēr acīmredzot kāds no britiem kļūdaini vai varbūt apzināti izšāvis degvielas tvertnē. Netīri brūns benzīna liesmu krūms uzplauka un ziedēja. Gerda izšāva ilgu šāvienu no ātrās uguns 9 mm ložmetēja. Aptuveni četrdesmit angļu karavīru sabruka uz vietas. Un vairāki ievainotie bez žēlastības mīdījās pa amerikāņu tanka platajām kāpurķēdēm. Šellija ļauni iesmējās.
  - Šī nav lūpu krāsa! Kā tas ir - pārvērsties kūkās!
  Un rudmatainā, nekaunīgā velniņa neaizmirsa ielikt:
  - Lai kā tu to vērptu, pankūkas, kas apzīmogotas ar tanku, ir labākas par govs izkārnījumiem!
  Meitenes ātri sasita vēl trīs ķīļus. Šella vadīja, Magda deva gliemežvākus, un iekraušana tika veikta automātiski. Un viņi paši saņēma čaulu uz bruņām. Šķiet, ka tas nav biedējoši, ņemot vērā 80 mm torņa aizsardzību, bet tas pamatīgi buzz. Magda apdedzināja pirkstus un čīkstēja:
  - Lūk, tās ir Karabasas marķīza dāvanas! Vai varam tos piparot ar kaut ko nedaudz pikantāku un sālīt?
  Šella, ar čaumalu sadalījusi citu "briesmoni", dziedāja:
  - Kādi trauki, kādi trauki - vai jūs ņemtu visu līdzi! Žēl, ka necīnāmies bieži - rets zvērs, tāda slaktiņa!
  Magda pēkšņi uzsita pa pieri un atcerējās:
  - Bet sen no tevis Sniegbaltīte ar ieroci, mēs dziesmas neesam dzirdējuši! Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Pērlmatainā karotāja dziedāja, un viņas balss vienā flakonā bija tik dievišķa un velnišķīga, ka sirēnai blakus viņai nebija ko darīt;
  Pats cīnīties garastāvokļa sirdīs,
  Rakstzīmju skulptūras - Dievs Radītājs,
  Viņš rada ar varoņa zobenu,
  Piemērs visām paaudzēm!
  
  Bet tu pats vari cīnīties,
  Paaugstināts, bariem, lai uzvarētu!
  Ērgļa un lauvas dvēsele nav zaķis,
  Tāds spēks un svētais saimnieks!
  
  Lai ienaidnieks ir kā suns dzīts,
  Un mūsu spēcīgais vairogs nogrieza dimantu!
  Rītausmas mala mūžīgi mīļotā,
  Par bēdām cīnītājs atalgos nāvi!
  
  Netici stulbiem pacifistiem
  Ko Jēzus mācīja izturēt...
  Lai rudzi zied zem skaidrām debesīm,
  Kļūsti stiprs kā lācis!
  
  Cīņās mēs esam dedzīgas kaisles pilni,
  Un ar vētrainām asinīm, jauni ...
  Mēs sadalām elli,
  Kur ir leģioni ar sātanu!
  
  Un visi zina, ka Radītājs;
  Iemācieties stiprināt muskuļus!
  Netērējiet savu laiku stulbumam
  Citādi es nākšu pie tevis ar sodu!
  
  Bezspēcība ir galvenais netikums,
  Tas radīja ļaunprātību, nelietību...
  Maksājiet iebrucējiem
  Aizmirstiet par drosmi, godu un lepnumu!
  
  Bet par spīti visām nepatikšanām tu
  Bēdu brālis nepadodies!
  Lai visi sapņi piepildās
  Dejosim ar mīļoto raitā valsī!
  
  Ko gan vēl Tas Kungs var dot
  Jā, pēcnāves dzīve ir miglā tīta...
  Šī miesa dzīvē cieš,
  Ne viss ir tik gludi kā romānā...
  
  Ziniet savu zemi cilvēku
  Veidojiet savu laimi uz tā...
  Kustības un progresa skriešana -
  Viņi dos varu pār Visumu!
  Un Ēģiptē cīņas vēl ritēja pilnā sparā. Visu pretinieku bezbailīgie karotāji veiksmīgi sadauzīja un dziedāja ceļā;
  Šella pabeidza augšējo noti, bet Magda viegli iedūra viņu ar kāju, tieši ar kailu papēdi, spēcīgā, iedegušajā presē:
  - Un kāpēc jūs dziedat par kristīgajām vērtībām? Mēs esam ārieši, nevis kristieši. Sniegbaltīte ir traka!
  Šella izmisīgi pakratīja galvu, kamēr viņas rokas nekustējās, lai vadītu ložmetēju:
  - Atvainojiet! Sajauc pareizticīgo Krieviju ar pagānu Prūsiju! Pārāk grūti uzņemt un sacerēt vienlaikus!
  Magda, neapstājoties vadīt efektīgo, angļu ienaidnieku ierindas nopļauta, kratīja savas garās, melnās skropstas. Un ieliekot zārkā vēl vienu ienaidnieku rindu, kā sirēna ķiķināja:
  - Uz komponēšanas rēķina - tas ir diskutabls jautājums, bet šaut ir viegli un vienkārši!
  Patiešām, daudzi angļu virsnieki un karavīri, izrāvuši baltus kabatlakatiņus, sāka enerģiski padoties. Tajā pašā laikā viņi bija tā nobijušies, ka murmināja visādas blēņas vai pat gaudoja vispār. Vairāki tūkstoši koloniālo karavīru (arābu un nēģeru), baiļu apdullināti, kā arī vairāki simti, ne mazāk gļēvu, bālu seju angļu, atmeta rokas. No tankiem parādījās pat baltas lupatas. Kā saka, viņi atrada citu aizsardzības veidu - uzticamāku par aktīvām bruņām!
  Meitenes ķiķināja - tā tas jādara - nekad nepadodies!
  Šella izlēca no tanka un apzināti basām kājām skrēja pa liesmojošo rietu. Magda tomēr nedomāja piekāpties draudzenei, un kailās, iedegušās meitenīgās kājas vienkārši pazibēja garām, it kā garām steidzās gazeļu bari. Rūdīti, bet apaļi un graciozi meitenīgi papēži glāstīja zilo liesmu mēles. Bet tīģeru karotāji atbildot tikai apmierināti čīkstēja.
  Te gūstā esošais melnais nespēja savaldīt savu iekāri, metās viņiem virsū un saņēma ugunīgās Magdas graujošu sitienu saules pinumā, pēc kura, izspļaujot no mutes lielu gļotu un asiņu recekli, beidzot nomierinājās.
  Šis, kā izrādījās, bija pēdējais pretestības uzliesmojums. Tagad britu karavīri bija pilnībā salauzti. Uz kājām stāvēja vairāk nekā trīs tūkstoši ieslodzīto. Tomēr tīģeres bez ceremonijām nošāva apmēram piecsimt britu, kuri nevarēja piecelties viņu brūču dēļ, precīzi vienu lodi uz divām galvām, kas tika piespiesti viens otram: tāpēc viņi cieš un apgrūtina Vērmahtu ar papildu nastu. Kā teica Himlers: žēlastība nedrīkst pārsniegt ekonomiskās lietderības robežas.
  Meitenes lika gūstekņiem, šausmu apdullinātiem, izrakt bedres, lai tur ievietotu mirušos. Bija jau diezgan gaišs, un dūmi no izpostītās bāzes tika pārnesti lielā attālumā.
  Šellas draugs atcerējās filmu, kā šajā varonīgajā gadījumā viens no galvenajiem varoņiem pēc smagas uzvaras skumji uzpūta pīpi. Un viduslaiku karotāji, sajaucot slepkavu ar sātanu, atklāja uguni uz savu komandieri. Tomēr šoreiz uzvara bija diezgan viegla, bet viena no meitenēm tomēr atrada savu nelaipno draugu - nāve, piecas daiļavas tika ievainotas, bet dažas - vai drīzāk divas guva smagas traumas.
  No rietumu puses debesīs parādījās vācu lidmašīnas. Meitenes viņus sagaidīja ar priecīgu prieku. Gaupman SS, Geila agresīvi skaistā sieviešu varone, uzpūta vaigus un spēlējās ar muskuļiem, kas ritēja zem šokolādes ādas, un paziņoja tādā pašā veidā:
  - Mūsu karaspēks veiksmīgi virzās uz priekšu. Tāpēc mums nav laika stāvēt uz vietas. Lai ieslodzītie piesien sevi, un mēs viņus ieslēgsim angārā, atstāsim sargāt kādu duci vilku. Un pārējie turpinās strauji virzīties aiz ienaidnieka.
  Magda un Šella ļoti baidījās, ka viņām tiks uzticēta salauzto vergu un karagūstekņu aizsardzība, kuri bija pārvērtušies par padevīgu baru, jo meitenes jau bija sajūsmā un gribēja cīnīties. Un tikai gļēvuļi sapņo par eskorta dienestu! Bet acīmredzot viņu kaujas īpašības pārsteidza Galu, un, spēlējoties ar bicepsiem, viņa viņiem paziņoja:
  - Uzpildīsim degvielu un papildināsim tanka munīciju. Brauciet ar to tālāk. Es redzu, ka tev labi padodas cīņa! Turklāt jūs neesat īpaši liels un esat daudz labāk piemērots tvertnes vadīšanai.
  Meitenes, atmetot rokas militārā salūtā, iesaucās:
  - Prieks izmēģināt biedru komandieri!
  - Lai būtu vieglāk tikt galā ar ieroci un ložmetējiem, Filela dosies tev līdzi! - Nocirta Geilu un skrēja skaidrot mērķi citām meitenēm. Tie nobijušies mirkšķināja skropstas un salieca presi ar tik tikko nosegtām vai pat vaļējām krūšutēs. Briesmīgā tīģeriene-kapteine arī bija basām kājām, un, lai gan viņas kājas nebija mazas, viņas forma bija diezgan skaista, un viņai pašai bija tikai divdesmit divi gadi, tikai viņas pārmērīgā muskuļu attīstība lika Galai izskatīties smagākai un vecākai. Tajā pašā laikā viņa ir pārsteidzoši ātra, ļoti bīstama cīņai ar rokām.
  Kamēr meitenes pildīja degvielu un papildināja munīciju, Filela apbēra viņas ar jautājumiem:
  - Jūs bijāt viņu gaisa spēku bāzē viena. It īpaši tu, Šella... Vai nav biedējoši?
  Blondīne nokratīja no vaiga tuksneša maizīti, kas kaut kā spēja uzķerties uz samtainās, iedegušās ādas. Uzmetusi dunci augstu, viņa īsi atbildēja:
  - Nē! Kāpēc mums būtu jābaidās? Mēs esam īsti ārieši!
  Filela, lidojumā paķērusi ieroci un uzmetusi to pie tuksneša vidū asināmā galda, žāvājās ar burvīgu muti. Tad viņa ar nopūtu atbildēja:
  - Jūs esat jaunākā no mums, un pirms došanās uz Āfriku jums nebija nekādas pieredzes. Šeit visas meitenes jau ir guvušas kaujas pieredzi, šņaukājušas šaujampulveri. Starp citu, jūs gandrīz šķiet meitenes ar tik nevainīgām sejām.
  Magda, ar kāju pirkstiem mētādama bajoneta nazi, nikni atcirta:
  Bet mēs nenogalinām nevainīgi. Kāda vispār jēga no šīs sarunas. Vai jūs meklējat strīdu?
  Filela apņēmīgi noraidīja:
  - Protams, nē! Bet es jums atzīstos, lai gan pirmo reizi šaujampulveri šņaucu 1939. gada 1. septembrī Polijā. Proti, pat pirms lielākās daļas meiteņu kompānijas ugunskristības parasti sāka no Francijas laukiem, bet es joprojām jūtu bailes. - meitene kautrīgi nolaida zaļās acis. Viņai nebija viegli atpazīt - īpaši pārņem nervozitāte pirms cīņas sākuma.
  Šella noglāstīja Filelas saskrāpēto, muskuļoto plecu.
  - Godīgi sakot, reizēm jūtos neērti. Lai gan fiziskā slodze, ko piedzīvojam, ir tik nogurdinoša, ka tu pat sapņo par atbrīvošanos no mirstīgā ķermeņa.
  Brūnmatainā sieviete paraustīja plecus.
  - Nu es nezinu! Un tas mani pamatīgi nogurdina, ne mazāk kā jūs, bet tik un tā mokošās bailes paliek. - Filela uzmeta īsu skatienu debesīm, nolaida balsi līdz čukstam. Varbūt viņa baidījās, ka visuvarenais Dievs viņu nedzirdēs. - Turklāt, vai pastāv tāda lieta kā dvēsele? Lielais un gudrais fīrers nekad par to nerunāja un nerakstīja nevienā no saviem darbiem.
  Magda atkal satvēra bajoneta nazi ar kailiem pirkstiem, izvairoties no griezumiem. Smaidīdama kā Miledija Vintera, viņa atbildēja Šellijai:
  - Un tas nav svarīgi. Mums galvenais ir pēc iespējas vairāk nogalināt ienaidniekus un pēc iespējas mazāk apdraudēt savas dzīvības. Dabiski, ja citādi - piesardzība nepārvērsīsies par nodevību!
  Filela piekrita:
  - Kas nežēlo dzīvību kaujā, tas saglabās savu cieņu pat dalot trofejas!
  Šella apstiprināja:
  - Kas nozog uzvaru, tas zaudēs savus augļus, jo pēdējie sapūst no aptraipītās reputācijas!
  Sēžot tankā, meitenes izkāra Anglijas karogus un tāpat nekaunīgi aizbrauca. Un kopumā tuksnesī bija piecpadsmit lietas. Nekaunīgi bezkaunīgi sagūstīti no britiem, bruņu un nekādā gadījumā ne labi bruņoti transportlīdzekļi. Tātad sajūtas bija viscildenākās, it kā karotāji būtu parādē.
  Magda atzīmēja:
  - Lūk, šeit ir skaistums! Ņemam līdzi savu kaķi! Vilis, es redzu kautiņu - dabūs kausli!
  Šella, bez liela entuziasma, pamādama ar galvu Sniega meitenei, iebilda:
  - Tas nemaz nav smieklīgi! Par to ir grēks smaidīt!
  Te Magda, it kā no rīta noskanēja modinātājs:
  Ko nozīmē grēka jēdziens? Šeit tu dziedi Šellu par Jēzu Kristu un pat nenojaut, ka galvenais Bībeles likums - grēka alga - nāve ir vienkārši absurds! - Ugunīgā karotāja pat pārliecināšanas labad apmeta ar rokām apli. - Absolūti bez loģikas!
  Filela steidzās piebilst:
  - Noteikti! Citādi, kas mēs esam par karavīriem, ja nepārkāpjam bausli - nenogaliniet!
  Magda nervozi ķiķināja un sāka košļāt dunča kātu. Šeit Šella atrada kaut ko iebilst:
  - Patiesībā oriģinālā - šis septītais bauslis izklausās šādi - nedari ļaunu slepkavību! Tas ir, šeit ir runa par slepkavību, nevis par dzīvības atņemšanu cilvēkam. - Un piedodot sev Cicerona izskatu kancelē, un varbūt Tetruliana piebilda. - Šeit ir dažas nianses!
  Magda nocirta ļaunumu:
  - Arī saites uz tulkojumu no ebreju valodas. Kas vēl var būt pretīgāks! Sarkanmatainā velniņa kļuva arvien vairāk iekaisusi. Patiešām, viņas tēvs pats Azello no Bulgakova romāna var. - Vispār Bībelē ir daudz absurda, bet pats absurdākais ir tās pretenzijas uz Dieva vārda lomu un uz nekļūdīgumu! Karotāja pazibināja zobus. - Kristus visu radību, visa redzamā un neredzamā, visa zemiskā un debesu Radītājs... Un tajā pašā laikā Jēzus apjūk elementārākajās lietās!
  Šellija skarbi teica:
  - Nevajag teikt, un kategoriski. Dažos veidos viņš ir apmulsis, un savā ziņā viņš ir gaišreģis. - Sniegbalts terminatoreņģelis piebilda. - Turklāt iemiesotais Dievs var labi nodot Svēto Rakstu būtību saviem vārdiem. Kopumā Bībelē ir daudz pravietojumu, kas jau ir piepildījušies.
  Magda enerģiski kratīja savu ugunīgo galvu:
  "Tā nepavisam nav taisnība, un es jums to pierādīšu!"
  Šellija sarāvās.
  - Nu pamēģini, tev kārtis rokā!
  Magda sāka runāt, atdarinot garīdznieka kariķēto egļu toni.
  - Visu reliģiju svētajās grāmatās pareģojumi, tas ir, nākotnes pareģojumi, ieņem vissvarīgāko vietu. Bībelē ir šādi pravietojumi. Lielākā daļa no šiem pareģojumiem ir pārāk neskaidri. - Sarkanmatainais terminators-filozofs uztaisīja apaļas lūpas. - Atvadu sarunā ar apustuļiem Jēzus pravietiski teica: "Tad klausies par kariem un baumām par karu... Jo tā tam jābūt... Tauta celsies pret tautu un valstība pret valstību, un būs bads, mēris. un zemestrīces" (Mateja evaņģēlijs 24:5-6). - Meitene pacēla labo uzaci, lai iegūtu lielāku izteiksmību. - Bet tieši tas notika pasaulē pirms Kristus pravietojumiem, un tas turpinās līdz pat šai dienai. Kāda tad ir to pravietojumu vērtība, kuros "paredzamie" notikumi pastāvīgi notiek bez jebkāda pravietojuma?
  Filela apstiprinoši pamāja ar galvu, apskatot trofeju erotisko žurnālu, kas bija atsavināts sagūstītajiem angļiem. Bet tajā pašā laikā karotājs ļoti uzmanīgi klausījās:
  - Jā, var teikt, ka vakar bija kari, šodien ir kari, rīt būs kari!
  Apstiprinājusi Magdu (Ko es varu teikt - viņi saka, ka tas nav necilvēks, tu esi ātrs!), turpināja lekciju:
  Daži no Bībeles pareģojumiem tika uzrakstīti ar atpakaļejošu spēku - pēc tam, kad šie notikumi jau bija notikuši. Tiesa, dažkārt pravieši uzdrošinājās paredzēt nākotnes notikumus, bet tajā pašā laikā, kā likums, viņi iekrita haosā.
  Tātad, Dievs caur praviešiem apsola Dāvida pēcnācējiem mūžīgo valdīšanu (2. Ķēniņi, 7:11-16), bet Dāvida valstība sadalījās Izraēlā un Jūdā pēc viņa dēla Salamana un pēcnācēju (pēcnācēju) nāves. ķēniņš Dāvids tika daļēji iznīcināts vispirms Asīrijas ķēniņā Artakserksā, bet pēc tam zem saknes bez izņēmuma Babilonijas karalis Nebukadnecars. (Jeremija 52:9-11, 22:28-30).
  Filela ļoti dedzīgi apstiprināja:
  - Tā tev ar viņiem jātiek galā. Un kā nolikt zem cirvjiem sagūstīto pilsētu iedzīvotājus, tad šis, lūdzu. Un kā viņi par viņiem rūpējās!
  Uguns velns apstiprināja:
  - Bet, protams, ar to "praviešu" dažādās kļūdas neaprobežojas.
  Dievs ar pravieša Jeremijas starpniecību apsola iznīcināt uz visiem laikiem, iztukšot Ēģipti no Suecas līdz Etiopijai (28:8-14), taču Dievs šo solījumu nav izpildījis līdz šai dienai.
  Un vēl par Jeremijas pravietojumiem. Ar viņa muti Dievs apsola nodot Ēģipti Nebukadnēcara rokās (29:19); uz visiem laikiem iznīcināt Tiru (26:3-14; 27;36; 28:19). Bet Nebukadnecars neņēma un nemēģināja ieņemt Ēģipti. Kas attiecas uz Tiras pilsētu, to neieņēma Nebukadnecars, ne arī Aleksandrs Lielais, un līdz šim tā nav pārstājusi pastāvēt nevienu dienu.
  Šella ar smagu nopūtu apstiprināja:
  - Ak, es ieraudzīju Tīru kartē. Drīz paņemsim!
  Magda turpināja:
  Pretēji Ecēhiēla pravietojumam Nebukadnēcars ieņēma un iznīcināja Jeruzalemi, nevis Ēģipti un ne Tiru. Tomēr 16 gadus pēc sava pravietojuma pats Jeremija atzīst, ka Tiras pilsēta turpina pastāvēt neskarta (26:1; 29:8-14). Vēlāk pats Jēzus Kristus veltīgi pravietoja šīs nesatricināmās Tiras nāvi (Mateja 11:21-22; Lūkas 10:14).
  Un kā viņas koši lūpas vienlaikus viltīgi un gaviloši savijās. Tas patiešām ir sātans brīnišķīgā sievietes sejā. Un kāda balss.
  Tas pats Jeremija Dieva vārdā paziņoja, ka ķēniņš Jojahins tiks sodīts par saviem grēkiem, jo viņam nebūs bērnu (22:28-30). Bet Matejs sauc Jekoniju par vienu no Jēzus Kristus priekštečiem (Mateja 1:11-12). Kā tas nākas, ka Jēzus varēja piedzimt no tāla senča, kuram nebija bērnu?
  Pēc pēdējā izteikuma Filela viltīgi ķiķināja. Šellija atzīmēja:
  - Tas ir nosacīts pareģojums!
  Magda nicinoši nošņāca.
  - To taču var teikt jebkurš viltus orākuls! Klausieties tālāk! - Sarkanmatainā velniņa turpināja, jo tanki nevar braukt pārāk ātri pa tuksnesi, un tie ir diezgan smagi un ir laiks pļāpāt... Magdas balss skanēja arvien pārliecinošāk:
  Jeremija Dieva vārdā pareģo Nebukadnecara sagūstīšanu ebreju ķēniņam Cedekijam, bet apsola viņam klusu nāvi un dievbijīgas bēres (34:2-5). Bet, kā vēlāk izrādījās, Nebukadnecars nogalināja visus Cedekijas radiniekus un pats viņu padarīja aklu, iemeta cietumā, kur viņš nomira (52:9-11). Oho, mierīga nāve un dievbijīgas bēres!
  Tāda pati "mierīga un rāma" dzīve ir pravietota arī ķēniņam Josijam (2. Ķēniņu 22:18-20). Pēc šāda pareģojuma ēģiptieši kaujā pie Megido nāvīgi ievainoja Josiju (Turpat, 35:20-24).
  Cīņas ķēve Filela iesūca vēderu un sāka izpakot konservus. Skārda kārba ar Teksasas Buffalo uz iepakojuma ir tieši tas, kas viņai nepieciešams. Īpaši sulīga gaļa, kas mērcēta tomātu sulā un šokolādes mērcē.
  Neskatoties uz to, ka arī Magda izrādīja apetīti, spītīgā meitene turpināja izglītības programmu. Tomēr ir jauka balss, ka ir patīkami klausīties karotāju ar Krakatau izvirduma krāsas matiem:
  - Pravietis Jesaja rakstīja, ka Jeruzāleme pastāvēs mūžīgi: neviens nešķīsts tajā neienāks, neviens nejūds neienāks. Bet tūlīt pēc šī pareģojuma Jeruzalemi ieņēma un iznīcināja Nebukadnecars (586. g. p.m.ē.), pēc tam to paņēma un iznīcināja zemē romieši (70. g. p.m.ē.). - Ugunīgais karotājs sāka piebilst, cenšoties valodai piešķirt trokšņa spiediena izskatu. - "Mūžīgo pilsētu" paņēma un iznīcināja persieši, arābi, krustneši, turki, briti un franči. - Magda aizelsusi piebilda un paaugstināja toni. - Noteikti vācieši, un tagad tajā dzīvo tik daudz 'tīro' ebreju, cik "nešķīsto" (pēc viņu definīcijas!) arābu, eiropiešu, melnādaino...
  Filela, ēdot bifeļa gaļu, atzīmēja:
  - Kristieši, kā likums, īsti nelasa pravietojumus par notikumiem pirms Jēzus Kristus dzimšanas. Viņus vairāk interesē paša Jēzus Kristus un viņa apustuļu pravietojumi, tas ir, Jaunās Derības grāmatu pravietojumi. Īpašas bažas rada viņu pravietojumi par Jēzus Kristus otro atnākšanu (par Pēdējo spriedumu, par Armagedonu).
  Magda priecīgi apstiprināja, pamājot ar galvu, kas spēj aizdedzināt un sadedzināt, Senās Romas un simtiem līdzīgu pilsētu pamatiem:
  -Nepieskarsimies nevienam citam pravietojumam, ne pareģojumu par Jēzus Kristus Otro atnākšanu detaļām. Pakavēsimies tikai pie viena vissvarīgākā jautājuma: kad pienāks Otrā atnākšana? Paskatīsimies uz paša Jēzus Kristus vārdiem. Slavenais amerikāņu sludinātājs un orators Billijs Grehems aprēķināja, ka viņš Bībelē 380 reizes pravieto par Kristus otro atnākšanu. Pakavēsimies pie kardināla un skaidrākā no tiem.
  Magda grasījās turpināt, kad pa radio atskanēja signāls:
  - Angļu tanku kolonna virzās uz priekšu. Visi gatavojieties!
  Šellija neizpratnē atzīmēja:
  "Es pats nezinu, kas ir sliktāk - izdarīt ļaunu slepkavību vai klausīties šādu ķecerību!"
  Filela atbildēja:
  - Magda tikai runā tīru patiesību un loģiski strīdas. Turklāt pietiek ar Bībeli, tā skaidri un skarbi runā par viltus praviešiem. Tāpēc sit ienaidnieku ar viņa paša ieroci.
  Ugunīgais velna karavīrs piebilda:
  - Paskaties, labāk, kā mēs uzvarēsim ienaidnieku ar viņa paša ieročiem! Un ne tikai ideoloģiskā frontē. Es joprojām runāju par Bībeli. Tikmēr apskatiet Sniegbaltītes bruņas caurdurošos čaulas!
  Šellija bez ļaunprātības atcirta:
  - Nu, protams, tāda elementāra lieta, es pati varu! Par ko tu mani uzskati! Es esmu kara dāma!
  Filela, palīdzot pielādēt lielgabalu, dziedāja:
  - Kara lēdija! Kurš gan cits var ar tevi salīdzināt! Kara lēdija drīz būsim Anglijas galvaspilsētā!
  Pa radio atskanēja Geila zemā, gandrīz vīrišķīgā balss.
  - Izlaid kolonnu un šauj pa sāniem!
  Meitenes kliedza pretī:
  - Sieg Heil!
  Protams, jums ir jābūt dzelzs nerviem, lai ļautu nenojaušam ienaidniekam tuvoties un pēc tam jums garām. Šeit priekšā ir vidēji tanki, Kromveli un Matildas, un tad vieglās tanketes. Ducis notverto tanku jādarbojas sinhroni, lai katrs trāpītu savam upurim. Šis ir sava veida muzikālas simfonijas izpildījums. Ja saplīst vismaz viena nots, visa kompozīcija izrādīsies nepatiesa un zaudēs šedevra titulu. Un kas tas par karu! Lielāko daļu cienītāju savāc militārā māksla, taču asaras vienmēr ir patiesas, un neviens nevēlas izsaukt piedevu!
  Šella čukstēja:
  Palīdzi mums Svētā Dieva Māte!
  Gaila mežonīgi pavēlēja:
  - Uguns!
  Un ducis mucu uzreiz izspļāva čaumalas. Matildas un Kromvelu sāni ir daudz sliktāk aizsargāti, kas nozīmē, ka viņi... Magda bija sajūsmā un iesaucās:
  - Salauztas kartona kastes!
  Šella uzreiz, jaunā veidā pielādējot lielgabalu, pamanīja:
  - Nu stulbie angļi! Viņi pat neprasīja mums paroli, viņi tikai redzēja karogus, tāpēc viņi mūs uzreiz paņēma par savējiem!
  Magda klusi iesmējās.
  - Tā ir viņu britu mentalitāte!
  Tajā uzreiz tika iznīcināti divdesmit pieci lieli tanki un divpadsmit vilku meitenes. Tad viņiem bija laiks, pirms apmulsušais ienaidnieks nereaģēja, dot otru zalves sitienu ienaidniekam.
  Un vēl ducis upuru, sadauzītu tanku, kā krastā izmestu haizivju skeletu, uz karstām, dzeltenām smiltīm. Un tajā pašā laikā tie joprojām smēķē, debesīs ielīst tumši brūnas straumes. Šķiet, ka tas ir čūsku dzimums. Turklāt rāpuļi, it kā sakropļoti nepareizas evolūcijas rezultātā. Un šņākšana ir pārsteidzoša, cik nepatīkama tā var būt.
  Britu tanki uzreiz apstājās un sastinga. Vienīgais izdzīvojušais smagais tanks neveikli mēģināja apgriezties. Šella dziedāja:
  - Skaistums! Skaistums! Ņemam līdzi savu kaķi!
  Magda dziedāja:
  - Nevis maisā, bet purnā! Ar bruņas caururbjošu lodi!
  Filela iesmējās.
  - Vai jūs suņi - pēc mūsu cīņas!
  Pēc tam viņi nokļuva ķīļos. Nu tos var saspiest pierē. Daļa britu tankkuģu to neizturēja un, atstājuši aprīkojumu, metās vispārējā lidojumā. Daži ķīļi ar pieredzējušākiem braucējiem joprojām turpināja atšaut. Šeit lādiņš trāpīja tankam Mp-16, bruņās raidot nedzirdīgu dārdoņu.
  Šella parādīja rozā mēli:
  - Mūsu varoņi bēg - stulbais brits nepanāks!
  Magda skaļi norūca:
  - Padodies ātri!
  Filela apstiprināja:
  - Un nebaidies no mums! Ieslodzītos sist ar jostu pa pāvestu, sarkanais krusts aizliedz!
  Šella, ar šāviņu sasitusi spītīgo tanketi, sacīja:
  - Es tevi sasita! Un katram pa ķieģeli purnā!
  Cīņa beidzās, vairākas tanketes mēģināja izbraukt, taču tās bez ceremonijām tika izsistas. Vilki izdvesa sirdi plosošu sajūsmas čīkstēšanu:
  - Blimey! Šī cīņa nav muļķība!
  Tomēr cīņa vēl nebija beigusies. Parādās angļu kravas automašīnas un motociklisti. Šella izšāva ar šrapneļa lādiņu uz tuvāko automašīnu, tā sabruka, un degvielas tvertnes vienkārši detonēja. Magda pazibināja zobus.
  - Šoks! Tas ir mūsu ceļš!
  Filela teica:
  Labāk nogalināt nekā pārliecināt!
  Šella bija vēl konkrētāka:
  - Labāk vienreiz sist, nekā teikt simts reizes! Labāk simts reizes sist, nekā klusēt...
  Magda pārtrauca:
  - Briti jau skrien! Nāc viņiem pēc!
  Meitenes šāva diezgan precīzi, Šella ne reizi netrāpīja, bet tankus joprojām nevar salīdzināt ar kravas automašīnām. Turklāt Kromveli šeit bija nevis jaunākais Meteor dzinējs ar 600 zirgspēkiem, bet gan vājāks no 400. Acīmredzot viņi vēl nebija paspējuši no jauna aprīkot šo kreisēšanas tanku. Matilda arī bija vājāka, un ko lai saka par smagsvaru Mp-16.
  Tātad meitenes nedaudz atpaliek. Jā, arī pret sapulci pūta vējš, sāka pulcēties mākoņi. Magda atzīmēja:
  - Tagad līs!
  Šellija bija sajūsmā:
  - Jo labāk! Un šajā tvertnē ir ļoti karsts! Un viņš sildās, bet saule dedzina!
  Filela apstiprināja:
  - Nu jā! Un cik var cept!
  Magda nedalījās optimismā:
  - Smiltis kļūs ļenganas un mēs apstāsies!
  Šellija ar entuziasmu paziņoja:
  - Un tas mani personīgi nebiedē!
  Mākoņi pulcējās ļoti ātri, un debesis kļuva tumšākas, it kā patiešām būtu Mēness aptumsums. Magda rēca:
  - Tad tici Dievam pēc tam!
  Šellija dusmīgi nosvilpa.
  - Un kas? Kāpēc tu netici! Vai Kristus nepierādīja, ka viņš ir patiesais Dievs?
  Lielas tropiskā lietus lāses sitās pa tvertnes jumtu. Dusmīga Magda atkal sāka runāt;
  Sarunās ar saviem mācekļiem Kristus viņiem apliecināja, ka viņi visi, viņa apustuļi, dzīvos un savām acīm redzēs Viņa otro atnākšanu godībā. "Patiesi es jums saku: jums nebūs laika apstaigāt Izraēlas pilsētas (Palestīnā), pirms nāks Cilvēka Dēls" (Mateja 10:23).
  Filela pārsteigta nosvilpa, mirkšķinot, it kā iebērtu acīs Hirosimas pelnus:
  Vai Jēzus tiešām tā teica?
  
  
  
  
  
  AMERIKA PALĪDZ REIHAM
  ANOTĀCIJA
  Rietumu sabiedrotie parakstīja pamieru ar Trešo Reihu. Izmantojot otrās frontes un bombardēšanas neesamību, nacisti pastiprina savu karaspēku un pāriet uz ofensīvu. Kļūst patiešām karsts.
  . NODAĻA #1
  Piemēram, 1943. gada martā starp Trešo Reihu un sabiedrotajiem tika noslēgts pamiers. Hitlers piekrita izbeigt ebreju vajāšanu apmaiņā pret karadarbības iesaldēšanu Rietumos. Turklāt Rietumi apturēja piegādes PSRS saskaņā ar Lend-Lease. Un tas ietekmēja karadarbības gaitu.
  Hitlers pārāk ilgi aizkavēja ofensīvu pret Kurskas izspiedumu. Viņš atlika operāciju Citadele, izvietojot jaunākos tankus - Panther un Tiger. Pēdējo reizi fīrers ofensīvu atlika jūlijā.
  Viņš vēlējās kaujās izmēģināt modernāko un jaudīgāko Tiger-2, kā arī iznīcinātāju ME-309. Vācieši vēlējās pārbaudīt "Maus" arī uzbrukumā. Un noregulējiet "Panther" -2.
  Un rezultātā Staļins pavēlēja sev uzbrukt 1. augustā. Un uzreiz divos virzienos - Belgoroda-Harkova un Orlovskis. Vācieši atšķirībā no reālās vēstures bija stiprāki. Viņi atsauca Rommela grupu no Āfrikas un pārveda daļu spēku no Francijas un Balkāniem. Balkānos vāciešus nomainīja bulgāri un itāļi. Tādējādi astoņas vācu divīzijas un ducis itāļu divīzijas atstāja Āfriku, septiņas vācu divīzijas no Balkāniem un divdesmit divīzijas no Francijas, ieskaitot tanku divīzijas.
  Sakarā ar to, ka Trešā Reiha bombardēšana apstājās, ieroču izlaišana bija par četrdesmit procentiem lielāka nekā reālajā vēsturē. Tur bija vairāk tanku un lidmašīnu. Tiger-2 sāka masveidā ražot no 1943. gada maija, ienāca ME-309 sērijā, kā arī Yu-288 bumbvedējs. Un tas kļuva nopietni.
  Un "Pele" iegāja sērijās... Vācieši bija gatavi cīnīties. Viņu aizsardzības līnijas bija ļoti spēcīgas.
  Jā, un "Panther" pirmajās cīņas dienās izrādījās ļoti efektīvs tanks no aizsardzības. Viņa izdarīja piecpadsmit šāvienus minūtē un veica trīsdesmit četrus no diviem kilometriem.
  Jā, "Ferdinands" arī ir mašīnu zvērs. Un ja sit, tad sit. Tās ir kara mašīnas. Un frontālās bruņas ir divsimt milimetru.
  Cīņas parādīja, ka Fritz ir spēcīgi. Un arī meitenes sāka kauties savā pusē un tas ir forši.
  Šarlote, šauj, dziedāja:
  - Un atkal...
  Arī Gerda, šaudama no ātrās šāvēja, atbalstīja:
  - Turpinās...
  Frīda beidza ar sāpēm:
  - Kauja...
  Šarlote, nepārtraucot šaušanu, izdeva:
  - Vāra...
  Frīda, dūkdama, ņurdēja:
  - Hiperplazma...
  Gerda pasmaidīja un izšāva lādiņu un piebilda:
  - Uguns...
  Šarlote gaudoja un skatījās uz padomju ieročiem un bez aizķeršanās izteica:
  Un Gērings...
  Frīda, dunkādama, čīkstot:
  - Tādas...
  Gerda turpināja, šaudīdama ar kaukšanu:
  - Jauns!
  Šarlote turpina, ko atņemt no elfa, nekaunīgi sagrozot padomju dziesmu. Un tas izrādījās ārkārtīgi stulbi un vulgāri.
  Un jauni...
  Frīda diemžēl kā vienmēr trāpīgi nopūtās un piebilda:
  - Alus...
  Gerda pabeidza ar sitienu:
  - Uz priekšu!
  Pēc tam karotāji, šaujot, nedaudz mainīja dziesmas tēmu. Galu galā viņi tagad nav gluži cilvēki, bet gan pa pusei elfi. Un tas nozīmē, ka jūs atņemsit viņiem nabagus! Viņi var tikai nedziedāt, bet rēkt, un kaut kas absolūti pilnīgs. Tāda ir viņu karma, jūs zināt. Dziesmas, protams, izrādījās vulgāras.
  Šarlote, vadot uguni, vilka:
  - Ārā...
  Gerda lupanuv no ātrās uguns atbalstīta:
  - Dzīvnieki...
  Frīda to uztvēra un turpināja:
  - No tramvaja...
  Šarlote dauzījās un drupināta turpināja gaudot:
  - Uz...
  Gerda atlaida un izdeva:
  - Stūris....
  Frīda iesaucās un turpināja:
  - Izmaksas...
  Šarlote, ar savu velnišķīgo precizitāti padodot dāvanu, izsvīra:
  -Alus...
  Gerda, iegriezusi ar čaulu, iesaucās:
  - Šeit...
  Frīda iedeva pļauku ar dāvanu un čīkstēja:
  - Ielauzās...
  Šarlote, šauj, rūc kā zvērs:
  - Cars....
  Gerda izdvesa dedzīgus vārdus:
  - Dzīvnieki...
  Frīda, izstarojot šāviņus, zvanīja:
  - Dot....
  Šarlote izmisīgi izšāva un kliedza:
  - Alus...
  Gerda, iztukšojot aizsargu, piebilda:
  - Pasteidzies...
  Frīda, šauj, kliedza:
  - Zilonis....
  Šarlote, palaižot lādiņu, kliedza pēc šāviņa:
  - Sašķiebies...
  Gerda atkal dunkāja un čīkstēja:
  - Pa labi...
  Frīda kliedza, dauzīdama:
  - Acs...
  Šarlote, kā dziedāt trakulīgā rindā ...
  - Gāja...
  Un tieši tad terminatoru meiteņu čaumalas beidzās. Viņiem bija jāgriežas atpakaļ, lai papildinātu kaujas komplektu no kravas automašīnas. Bet piedāvājums Trešajā Reihā ir lielisks, un zirnekļi, diemžēl, atgriezīsies vēlreiz.
  Atceļā meitenes sāka apspriest nākamo tēmu. Šarlote, tas rudmatainais velns izteica savu viedokli:
  - Domāju, ka pēc Maskavas ieņemšanas mūsu nākamais mērķis būs Londona!
  Gerda iesmējās un apstiprināja:
  - Protams, mēs dosimies atbrīvot britus no cionistu verdzības!
  Un visas trīs meitenes izplūda apdullinoši smieklos. Viņiem tas šķita patiešām jautri.
  Frīda ieteica:
  - Un atbrīvosim Ameriku no mantkārīgākajiem cionistiem. Un arī no krāsaino cilvēku dominēšanas. Un tad boļševiki pilnībā izvilka jeņķus.
  Gerda pēkšņi, kā negaidīti, dzied:
  Ja mēs visi stātos pret jeņķiem,
  Mēs sagrausim ziemeļu aliansi...
  Pat tomahauki nepalīdzēs...
  Jo Dievs atmaksās ļaunumu!
  Protams, no terminatoru meiteņu puses vēršanās pie Dieva izskatās smieklīga. Ņemot vērā, ka Trešais Reihs ir Antikrista iemiesojums. Bet, tā kā paies laiks, līdz tiks mainīta munīcijas krava, sarkanmatainā velna Šarlote sacēla troksni. Izdzirdējusi pēdējo Gerdas frāzi, viņa norūca:
  - Dieva nav!
  Ķerubu karotājs čīkstēja:
  - Kā nav?
  Šarlote uzstāja:
  - Protams, nē, medicīnisks fakts!
  Gerda uzdeva visdabiskāko jautājumu:
  - Kas radīja Visumu?
  Šarlote gandrīz nekavējoties atbildēja:
  Visums pastāv un ir pastāvējis vienmēr. Tas tikai mainīja savu eksistenci un sastāvdaļu, nepārtraukti pārveidojot un modificējot.
  Gerda berzēja baso kāju aiz auss. Lai gan viņai bija zirnekļa, nevis suņa gēni, un viņa neticīgi atzīmēja:
  Kā tas vienmēr ir pastāvējis? Tam ir jābūt iemeslam.
  Šarlote nolēma piekaut savu reliģisko partneri ar pašas ieroci:
  - Un kā tas nākas, ka visvarenais Dievs ir pastāvējis vienmēr? Tam ir jābūt iemeslam!
  Gerda atkal berzēja savu baso kāju, šoreiz uz pieri, un šaubīgi atzīmēja:
  - Dievs darbojas noslēpumainos veidos.
  Šarlote savā loģiskā veidā atzīmēja:
  - Tātad tā nav atbilde.
  Tad Gerda ieteica:
  - Ņemsim par aksiomu neapšaubāmu faktu, ka Dievs Kungs eksistē un ir pastāvējis vienmēr, un no tā arī sāksim.
  Šarlote loģiski atbildēja ar to pašu metodi:
  - Ņemsim arī tad par aksiomu neapšaubāmu faktu, ka matērija un Visums vienmēr ir pastāvējuši un pastāvējuši, un no tā arī sāksim.
  Frīda, kura šajā strīdā bija trešā, izplūda smieklos un atzīmēja:
  - Jā... Šis ir dialogs starp mēmiem un kurlajiem. Tātad jūs nevarēsit nonākt pie skaidra secinājuma.
  Šarlote nepiekrita.
  - Man ir priekšrocības pār Gerdu. Piemēram, ja mēs izejam no tā, ka visa pamatcēlonis ir Visvarenā Dieva Personība, tad nākotnē no tā atvasinājums: cilvēks izrādījās vājāks un tehniski neattīstīts. Un, ja mēs uzskatām, ka visvarenā, bet bezpersoniskā daba ir cēlonis un pamatcēlonis, tad izrādās, ka tā ir dzemdējusi pilnīgāku un attīstītāku cilvēku. Tātad izrādās, ka notika pāreja no vienkārša uz sarežģītu. Un kreacionisma modelī, gluži pretēji, no sarežģīta līdz vienkāršam. Tomēr tagad mēs esam liecinieki pakāpenisku sarežģījumu procesam, kurā viss, sākot no tehnoloģijām, attīstās evolucionārā veidā. Jā, cilvēka smadzenes nepārtraukti aug. Respektīvi, pieņemt, ka tā pirmām kārtām ir bezpersoniska lieta, no kuras evolucionārā ceļā attīstījās sarežģītāka, loģiskāka lieta, nevis otrādi, it kā cilvēces sejā būtu nezāles atvases.
  Frīda sastinga un atzīmēja:
  - Jā, es lasu kādu reliģisko literatūru. Ja viņai ticēt, tad Ādams bija perfektāks par pašreizējo vīrieti un attīstījās intelektuāli. Un ka cilvēki, atdalījušies no Dieva, izgājuši grēka ceļu, sāka novecot un vājināties, bet... Tagad mēs esam liecinieki apgrieztajam procesam: cilvēka spēka pieaugumam un viņa apbrīnojamajai intelektuālajai attīstībai. Īpaši karu laikā! Atcerieties, uz kuriem tankiem mēs sākām karu četrdesmit pirmajā un kas mums ir tagad! Ir kolosāla atšķirība!
  Gerda aizkaitināti čukstēja:
  - Tās visas ir intrigas!
  Vācieši atvairīja padomju ofensīvu visos virzienos. Un viņi paši izdarīja graujošus sitienus.
  Un debesīs uz ME-309 cīnījās skaistas, basām kājām meitenes bikini. Viņi cīnījās ļoti smagi. Un viņi burtiski sagrāva ienaidnieku, piemēram, karbonādes.
  Albīna apšaudīja pretiniekus ar plikiem kāju pirkstiem un nogāza padomju automašīnu.
  Tad viņa čivināja:
  - Par lieliskajām āriešu idejām!
  Arī Alvīna uzsit ienaidniekam, pamatīgi sašķeļ un čīkst:
  - Slava jaunām idejām!
  Un uzspied viņa koši sarkano nipeli ienaidniekam.
  Bet padomju meitene no artilērijas baterijas šauj uz fašistu monstriem. Viņi cenšas atvairīt uzbrukumu, kvantitatīvi un kvalitatīvi pārspējot ienaidnieku.
  Padomju bataljona meitenes arī ir ļoti glītas, īsos svārkos, krūtis aizsedz tikai krūšturi. Viņu kailās kājas mirgo, un paši karotāji enerģiski šķiro čaulas.
  Viena no apakšām, Akuļinas leitnants, ar basām kājām piegādā lādiņus, un viņa pati atbalstīja rokas uz ieroča stūres. Un pat tad, ja čaumalas krīt uz tām no augšas un bumbas lido no debesīm, meitenes nevar sasmalcināt un salauzt. Viņi cīnījās drosmīgi un cīnīsies arī turpmāk.
  Anyuta mērķē ar ieroci... "Pele" nav caurdurta, bet meitene tomēr šauj pa to. Un pēkšņi tev paveicas, un bruņas padosies. Šajā gadījumā vācietim būs jāpasūta zārks ar mūziku.
  Baskājainā meitene ir dzīvespriecīga, lai gan saprot, ka viņiem ir ļoti maz iespēju izkļūt no šāda viesuļa. Piemēram, šturmmausi dodas uzbrukumā. Tās ir Shtrumtigr līdzīgas mašīnas, tikai daudz lielākas un uz iegarenas peles šasijas. Un, kad no 600 mm bumbas palaišanas ierīces izlido smaga raķete, tas ir vienkārši briesmīgi.
  Apdegušas zemes kunkuļi lija uz Anyuta, un pēc spraugas izkusa augsne. Bet meitene nemaz nebija samulsusi. Gluži pretēji, viņa pielika basas kājas, lai sajustu patīkamu masāžu no lauskas. Un priecīgi dziedāja:
  Dzimtene un armija ir divi pīlāri,
  Uz kā balstās planēta!
  Mēs tevi pasargāsim ar savām krūtīm,
  Tavu armiju dzied visi cilvēki!
  
  Mākoņi ir vēsi, bet saule karsta,
  Ložmetējs berzēja karavīra plecu ...
  Mūžīgi dzimtene mēs esam ar jums -
  Raksim nelietim kapu!
  Anyuta jau bija nacistu gūstā, un tur viņa tika smagi piekauta ar nūjām uz papēžiem. Meitene vaidēja un steidzās apkārt, bet nevienu nenodeva. Kādi viņai tie visi sitieni. Viņa ir komjaunatnes biedre. Cita lieta, ka nacisti jau ir izlauzušies cauri priekšējai aizsardzības līnijai un draud uzveikt arī šo. Anyuta zina un šauj. Lai arī tas ir ārkārtīgi sarežģīti, vajadzētu iekāpt "Maus" stobrā, un tad vācu tanks zaudēs šaušanas spēju un tas būs jāved uz aizmuguri remontā. Un tā jau ir Fritz problēma.
  Un te Anyutai pēc vairākām garām neveiksmēm izdevās pārspēt "Tiger" -2 mucu. Tad meitene priecīgi dziedāja:
  - Mūsējie nepadosies savējiem!
  Un atkal izšāva. Akuļina viņai ieteica šaušanā izmantot basas kājas, jo tas ir daudz praktiskāk. Skaistā meitene tam daļēji piekrita. Un lietas gāja daudz labāk. Visas pistoles ir 85 mm kalibra, nav pietiekami spēcīgas pret vācu tankiem. Un tātad, ja trāpīsi pa stobru, tad parādās izredzes gūt panākumus.
  Anyuta mēģina iztēloties zilu panorāmu ar kustīgiem dzelteniem punktiem uz tās. Šis ir biezi zaļš nacistu tanka siluets. Jūs redzat viņu kā milzu ziloni. Tāpēc ņemiet to un sitiet mastodonu uz stumbra. Tad viņam ienaidnieka pārākums svara kategorijās būs nekam nederīgs.
  Un tagad vēl viens "Tīģeris" -2 zaudē savu probosci. Un viņš kļūst ārkārtīgi slims.
  Akuļina dzied pilnā sparā:
  - Ex aste, zvīņas - nenoķēra Fritz pazīst brekšus!
  Akumulators pilnībā sastāv no meitenēm-sandalēm un tāpēc acīmredzot tās saudzē augstākas jaudas, un čaulas nesāp. Katram no viņiem ir sava skola un savs liktenis. Bērnībā Akulina sapņoja izgudrot zāles, kas piešķirtu nemirstību. Nāve viņai šķita briesmīgs un negodīgs lēmums. Galu galā tas, ka cilvēki mirst, ir briesmīgi. Un, lai gan meitene ticēja dvēseles nemirstībai, kas ir primāra salīdzinājumā ar ķermeni, bet tomēr. Pasaule nav šaha galds, noņemiet no tā figūru un uzlieciet to atpakaļ. Nē, visums izrādījās nežēlīgs. Kāpēc cilvēkam ir jānoveco un jāmirst? Īpaši Akuļinu sagrāva vecenes - tas neglītums ir briesmīgs.
  Vai cilvēks nav kā zieds un nav radības kronis? Cilvēkam ir jābūt un jāpaliek nemirstīgam. Un viņam nešķita nekādā gadījumā saslimt un doties uz nākamo pasauli. Galu galā, cilvēks ir dzimis, lai būtu laimīgs.
  Un par kādu laimi mēs varam runāt, ja cilvēki zaudē savus radus un draugus? Ja viņš - personība izgaist? Nē, tas ir nepareizi un nav labi. Un Akulina ienira medicīnas literatūrā. Drīz vien meitene nonāca pie secinājuma, ka nemirstībai ar ķīmiju vien nepietiek, un būtu jāizgudro kaut kas principiāli jauns un iedarbīgs.
  Varbūt pat kāds starojums. Kas atšķirībā no radioaktīvām nevis iznīcinātu, bet gan dziedinātu. Tad sākās karš, un nebija laika nemirstībai. Akulina kādu laiku strādāja aizmugurē. Bet Sarkanās armijas zaudējumi pieauga, meitenes arvien biežāk tika sauktas uz fronti, devās arī mediķe. Sākumā viņa strādāja par medmāsu, bet pēc tam pārcēlās uz akumulatoru. Vairāk nekā vienu reizi Akulina atradās uz nāves sliekšņa. Bet katru reizi viņa palika dzīva un pat bez nopietniem ievainojumiem.
  Nabaga meitene, kuras dzīvē bija tik daudz dažādu problēmu. Un tagad viņiem tuvojas fašistu tanki.
  Un šeit ir vēl viena skaistule, brūnainā Tatjana. Meitene nes gliemežvākus, velk kastes. Viņa arī ir basām kājām, un par to pat gūst prieku - galu galā jūlijs ir pagalmā, gada karstākais mēnesis. Šeit ir labi, visas sapulcinātās meitenes ir diezgan skaistas, iedvesmojot bijību tēvzemes ienaidniekiem. Tatjana velk kasti un dzied:
  Savienība neiznīcināmas, brīvas republikas,
  Tā nebija rupjība, ne spēks, ne bailes, kas pulcēja ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba -
  Miers, draudzība, gaisma, saprāts un drosme sapņos!
  
  Slava Tēvzemei, mūsu brīvajai,
  Visu tautu draudzība ir paļaušanās uz gadsimtu,
  Likumīgs spēks, tautas griba,
  Galu galā vienkāršs cilvēks ir par Vienotību!
  Un zem šādiem vārdiem viņa ir jautrāka un kastes vairs nešķiet tik smagas. Un meitene viegli atliecas. Viņa ir tik burvīga. Un jautra meitene. Šeit ir vācu diversants, kas rāpjas augšā ar granātu
  parapets. Tatjana ar basu kāju paņem citronu un, izvilkot to ar gracioziem pirkstiem, met ienaidniekam. Tūlīt augšā uzlido trīs vācu spiegi, kurus lidojumā sagriež lauskas. Un Tatjana, sakrustojusi savas kailās, iedegušās kājas, parādīja viņiem vīģi. Neatkarīgi no tā, viņa ir skaista meitene. Un vai viņa var arī nomirt?
  Un šeit ir viņu baterijas komandieris majors Voroņina. Viņai jau ir trīsdesmit gadu, bet viduklis no pastāvīgas kustības ir slaids, kā jaunai meitenei. Viņas mati ir balti, un tāpēc sirmie mati nav manāmi, un viņas seja no svaiga gaisa ir sārta un tīra, nav nevienas krunciņas. Margarita Voroņina cīnījās no pašām pirmajām kara dienām. Ne pārāk veiksmīgi apbalvoja, ņemot vērā, ka viņa cīnījās vairāk nekā sešus gadus un personīgi nogalināja vairāk nekā simts vāciešu. Margarita ne reizi nebija smagi ievainota un negulēja slimnīcā. Viņu pat sauca: Dzelzs Margarita. Bet sieviete bija morāli nogurusi no ieilgušā kara morāli.
  Viņas basās pēdas ir nomāktas un gandrīz neputējušas. Viņa pati iemācījās skriet basām kājām pirms kara sniegā. Un nu jau vairāk nekā sešus gadus es nevalkāju zābaku. Četrdesmit pirmajā gadā, lai pildītu solījumu, viņa cīnījās vistālāk dienvidu daļā pie Rostovas. Tikai pateicoties Sibīrijas ziedēm, viņa izvairījās no apsaldējumiem. Bet viņa iztika bez apaviem, izturēja smagu pārbaudījumu krievu sniega kupenās. Un turpināja karu.
  Viņa netika augstu novērtēta, un viņa nekad nav uzstājusi uz saviem varoņdarbiem. Tātad atlīdzības uzkrājās lēni, bet noteikti. Un tagad viņa jau ir pacēlusies līdz majora pakāpei un viņai ir visu trīs grādu Goda ordenis. Bet varoņa zvaigzne, kuru Margarita jau sen ir pelnījusi, vēl nav. Bet karotājam īpaši nav žēl.
  Galvenais ir izdzīvot šajā karā. Un šeit viņai ir īpašs Perunas amulets. Tas ļauj izglābt četrus cilvēkus jebkurā kaujā. Pati Margarita un vēl trīs cilvēki pēc viņas izvēles.
  Pati lielākā sieviete plānoja trīs glābšanas darbus: Akuļinu, Aņutu, Tatjanu. Labas meitenes un ļoti spējīgas. Te ir viņu lielgabals, stobri jau piecus vāciešus nošāvuši. Un tagad Anyuta trāpīja Panteras kāpurim. Vācu tanks apstājās un sāka smēķēt.
  Margarita kliedz meitenēm:
  - Tā turpini!
  Viņi atbild plaušās:
  - Ir tik turēt!
  Margarita entuziastiski iesaucās:
  - Nē! Neviens mūs neapturēs. Neviens neuzvarēs!
  Un sestā Pele zaudēja purnu. Vācu tanki ir diezgan ātri, taču neskaitāmie prettanku grāvji un eži traucē tiem virzīties uz priekšu. Meitenes mērķē kopā, Akuļina palīdz tēmēt ieroci, viņa ir ātra kā neviens cits cīnītājs. Tatjana ir arī spēcīga un precīza. Šeit viņi atkal šauj. Un šoreiz šāviņš trāpīja Lauvas kāpurim.
  Trieciens pa "Tiger" -2 sliedēm ir bezjēdzīgi, jo mazie rullīši padara automašīnu vai, pareizāk sakot, tās šasiju praktiski neievainojamu. Bet pie garas mucas tas ir iedarbīgi un kārdinoši.
  Anyuta izrunā kā īsts jūrnieks:
  - Nu no skrūves!
  Akulina atbalsta velnu-ķerubu:
  - Mēs nāksim ar jautriem smiekliem,
  Uz lielajām Berlīnes reiha ēkām...
  Priecāsimies par jaukajiem diviem,
  Mūsu armija ir neuzvarama!
  Un atkal vācu tanks sāka tik spēcīgi dūmot un sāka izlaist metāla lauskas uz visām pusēm.
  Entuziasma vadīts, viss jaunavu lielgabalu bataljons sāka dziedāt;
  Reiz cilvēks sapņus nezināja,
  Es nevarēju saprast kvēlas domas nīgrumu!
  Skatoties uz mirdzošas zvaigznes gaismu -
  Es nezināju Svētās Tēvzemes jēdzienu.
  
  Viņš bija dzīvnieks, rupjš mežonis -
  Pilns vēders - tas ir viss mierinājums!
  Viens instinkts - kā vārna knābj,
  Un izsalkums nolaižas elles bezdibenī!
  
  Tad viss bija atkarīgs no tāfeles,
  Un par to pat dzīvnieki priecājas!
  Un gars alkst mūžīgā skaistuma -
  Viņa ticībā darīt labāku spēku!
  
  Tad mums, cilvēkiem, rodas doma -
  Jā, līdzi nāk šausmīgas mokas!
  Bet tu cīnies par zināšanām, jauneklis -
  Saprātīga mācīšana paaugstinās visus!
  
  Tad jūs ilgi necietīsit
  Pienāks laiks - jaunība mūžīgi!
  Tavs tēvs un māte arī celsies,
  Viņi iegrims murgos, nekropļoti!
  
  Bet arī domas katra ir ļaunas -
  Viņi deg!
  Kad viņi nobiedē citu,
  Kad nemirstīgajiem ir dāvana!
  
  Diemžēl jums ir jāpārvar savas dusmas -
  Izveidojiet citu Visumu krāšņumā!
  Tāds spēks būs tavā sirdī,
  Arī šī sakāve ir paaugstinājums!
  Kurskas kauja beidzās neizšķirti. Un bija pauze. Vācieši sērijā ieveda Panther -2. Šī mašīna bija modernāka ar šauru tornīti un zemāku siluetu.
  Automašīnas svars pieauga, nedaudz četrdesmit septiņu tonnu robežās, no kā deviņsimt zirgspēku dzinēja dēļ braukšanas rādītāji pat uzlabojās. Bet bruņojums un bruņas ir ievērojami palielinājušies. Torņa piere kļuva 150 mm, un sāni bija 60 mm, korpusa piere bija 120 mm četrdesmit piecu grādu slīpumā un sāni bija 60 mm. Un lielgabals ir 88 mm un 71 EL. Šāds lielgabals no attāluma iekļūst 193 milimetru bruņās ar 30 grādu slīpumu. Tātad mašīna ir ļoti nopietna un destruktīva.
  Nu, kāda ir atbilde uz šo? Tikai ar to, ka arī meitenes cīnīsies basām kājām un bikini. Tad arī tvertnei nav jābūt perfektai.
  Ir jau ziema. Un viens no pirmajiem IS-2 tankiem dodas kaujā. Un Elenas komanda uz to. Meitenes, protams, ir basām kājām un bikini. Viņi ir gatavi cīnīties ar nacistu putām, aiz kurām stāv ASV.
  Tāpēc cīņa būs smaga.
  Elena šāva ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa trāpīja nacistu mašīnai un čīkstēja:
  - Par Dzimteni!
  Eufrozīnija arī uzsit ienaidniekam, sit viņam pa sāniem un apdullinoši smejoties piebilda:
  - Mātei Krievijai!
  Meitenes pirms kaujas IS-2 tanku nokrāsoja baltā krāsā. Un sniegā tas ir praktiski neredzams. Un viņi ļoti trāpīgi uzbrūk ienaidniekam.
  Elizabete, precīzi šaujot pa ienaidnieku un precīzi trāpot ienaidniekam, diezgan loģiski atzīmēja:
  - Es esmu Robins Huds bikini!
  Elena tam piekrita:
  - Tu tiešām esi īsts Robins Huds!
  Un kā viņš to paņems un ar pliku papēdi nospiedīs sprūdu.
  Četri E uz IS-2 ir liels spēks. Lai gan Gerda ir nopietna pretiniece uz Panther-2.
  Abas tvertnes ir aptuveni vienā svara kategorijā. Vācu bruņas sānos ir plānākas, bet pierē ir labāk aizsargātas, īpaši ar tornīti un korpusa apakšējo daļu. Un vācu lielgabals ir bruņas caurdurošāks un ātri šaujošs.
  Tiesa, padomju ieroča vienreizējais bojājums, iespējams, ir spēcīgāks. Jā, tas, protams, ir liels pluss, bet vācu lielgabals ir precīzāks. Un, kas ir būtiski, Panther-2 ir daudz veiklāks un manevrējamāks.
  Tātad Gerdai ir pluss. Un, ja viņa nospiež pogu ar kailiem pirkstiem, viņa nešķitīs maza.
  Un vācu meitenes ļoti mīl vīriešus, un tas arī ir viņu spēks, it īpaši, ja viņas mēli strādā ar pulsējošiem nefrīta stieņiem.
  . NODAĻA #2
  Ziemā Sarkanā armija nepanāca izšķirošu pavērsienu. Priekšējā līnija saglabājās stabila. Un praktiski nekustīgi.
  Nākamajā gadā vācieši parādījās reaktīvo lidmašīnu sērijā un Focke-Wulf evolūcijā - TA-152. Brīnišķīga mašīna ar jaudīgiem ieročiem un pienācīgu ātrumu. Tas ir nopietni...
  PSRS joprojām ir tikai jauni tanki IS-2 un T-34-85. Un tas arī bija liels solis.
  Pavasarī vācieši uzsāka jaunu ofensīvu. Viņi centās pārņemt iniciatīvu.
  Ofensīvas sākumu 21. maijā aizdedzināja desmitiem tūkstošu ieroču rūkoņa un vairāk nekā septiņdesmit tūkstošu bumbvedēju izlidošana ar napalma bumbām, kas sver līdz desmit tonnām. Sākās episkā Otrā pasaules kara kauja. Ienaidnieks šķērsoja Rubikonu un steidzās uz Maskavu. Dārdēja vācu tanki, šķindēja mazākas mašīnas. Tērauda ordas virzījās uz padomju pozīcijām, piemēram, Čingishana kavalērija biezās bruņās. Masīvi gāja uz priekšu, un, pirmkārt, visvairāk aizsargātās "Peles" un "Karaliskās lauvas", "Tīģeri" -2 izmantoja tos kā sitamo aunu.
  Vēl agrāk garām gāja teletanki - "Šaha zirgs". Viņi uzspridzināja mīnu laukus un atbrīvoja ceļu vācu transportlīdzekļiem uz padomju pozīcijām. Tika izmantots arī "Serpent Gorynych", kad ar sprāgstvielām pildītas šļūtenes tika mestas uz priekšu un viss tika iztīrīts.
  Elfu meitenes Frīda, Šarlote, Gerda atrodas jaunākajā Panther-3 tankā un virzās uzbrukuma priekšgalā. Skaisti karotāji plakanā mašīnā, kas sver 75 tonnas, viens pret otru atspēra seju un šauj no vēl kādreizējā 105 mm kalibra pistoles.
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  - Kopš kara sākuma ar Krieviju ir pagājuši vairāk nekā trīs gadi. Bet Maskava vēl nav ieņemta!
  Frīda sašutusi atzīmēja:
  - Bet drīz Kaukāzs tiks ieņemts. Un tas, iespējams, ir vēl svarīgāk!
  Gerda smaidot atbildēja:
  - Protams, ir tik brīnišķīgi kalni un lieliskas vietas, bet... Karš parasti beidzas ar galvaspilsētas krišanu. Un kamēr nav paņemts, par mūsu uzvaru nav iespējams runāt!
  Šarlote negribīgi piekrita.
  - Nē!
  Jaunā tvertne "Panther"-3 joprojām atrodas eksperimentālajā testēšanā. Tajā viss ir tik automatizēts, ka pietiktu ar diviem apkalpes locekļiem. Bet meitenes ar basām kājām dod priekšroku trijatā. Tomēr tas viņiem nepadara vieglāku.
  Un uzbrūk milzu tankam uz padomju pozīcijām. Tas ir smags, bet labi aizsargāts, un tam ir 105 mm lielgabals 100EL. Un tas ir nopietni.
  Steidz uz priekšu šo briesmoni...
  Un no šī tanka atlec padomju šāviņi.
  Gerda atzīmēja:
  - Mums trim ir grūti!
  Šarlote smaidot atzīmēja, šāva uz ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem.
  Sarkanmate iesaucās:
  - Lai mūsu Dzimtene ir godībā!
  Frīda smejoties atzīmēja:
  - Slava āriešu garam!
  Un vēl nospiedīs ar pliku papēdi un padomju tanks nogalinās. Un vēdināšana:
  - Par jauniem spēkiem!
  Šeit izpaužas tvertnes milzīgā jauda.
  Bet, no otras puses, padomju meitenes cīnās. Un karotāji no Krievijas arī ir basām kājām.
  Cīņas ir sīvas, un Fritz virzās uz priekšu, dziļi izlaužot aizsardzību. Un viss nenotiek pēc plāna.
  Elizabete šāva no IS-2 uz ienaidnieku un čivināja:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Jekaterina atzīmēja, sasodīdama ienaidnieku:
  - Par mūsu pārmaiņām, par Krieviju!
  Arī Jeļena to paņēma un iesita ienaidniekam, dūkdama:
  - Un Krievijai viss ir super!
  Eifrosīna ar kailiem pirkstiem sūtīja slepkavniecisku iznīcināšanas dāvanu un čivināja:
  - Tēvzemei!
  IS-2 četrinieks strādāja un šāva diezgan precīzi. Un diezgan precīzi, ļoti veikli trāpīja ienaidniekiem.
  Nu vācieši turpina izlauzties. Un viņi virzās kaujas virzienā.
  Ir jau vasara un fronte burtiski brūk. Taču meitenes turpina cīnīties un demonstrēt savu augstāko klasi.
  Elizabete sarauca pieri šiem vārdiem. Pēc salīdzinoši un ne pārāk veiksmīgās ziemas frontēs gāja sliktāk. Kurskā, neskatoties uz skaitlisko pārsvaru, padomju karaspēks cieta smagu sakāvi. Un arī šobrīd salīdzinoši veiksmīgi iesāktā kaujinieku pretuzbrukums Voroņežas apkaimē piedzīvo neveiksmi. Vācieši devās uz aizmuguri un pārtrauca sakarus. Un tagad meitenēm uz tanka ir jāatkāpjas.
  Bet tomēr ir labi, ja mašīnā ir tikai sievietes - tik patīkami smaržo, nevis kā sasvīduši vīrieši. Un viņu komanda ir tik labi koordinēta. Un tie četri izlīda uz augšu, lai būtu ārkārtīgi skaisti.
  Elizabete apņēmīgi saka:
  Mēs uzvarēsim, es to noteikti zinu! Pat atkāpjoties uz Tālajiem Austrumiem!
  Rudmatainā Aurora, sita pa ūdeni ar savu kailo, noslīpēto kāju, grimasē, atbildēja ar karavīra dziesmu:
  "Beidzot mums tika dota pavēle uzbrukt!" Atņem mūsu spārnus un asinis! Bet mēs atceramies, kā saule atgriezās un gandrīz norietēja austrumos!
  Jekaterina un Jeļena korī atbildēja:
  -Labi teikts!
  Aurora ar kailām kājām prozā piebilda:
  - Visa Eiropa strādā nacistiem, un vēl vairāk resursu Āfrikā. Tātad mums ir jāpaceļ ļoti smags stienis!
  Baskājainā Elizabete sita ar dūri pa ūdeni:
  - Paņemsim un saplēsim! Un tagad ar to pietiek! Jau atsvaidzināts un atkal tvertnē!
  Skaistules neiebilda. Sviedri no spēcīgiem, miecētiem ķermeņiem nomazgāti un labi. Meitenēm ir grezni gurni, šauri vidukļi un vēders ar reljefu presi. Tās patiešām ir kā seno dieviešu statujas. Un kājas ir tik slaidas, un tajā pašā laikā muskuļotas, zem olīvu mizas ripo bumbiņas un muskuļu tērauda stieple.
  Par tādām meitenēm saka: apturēs lēcienu zirgu, ieies degošā būdā!
  Lai gan nelabprāt atgriezties pie karstas tvertnes. Elena no spaiņa uzšļakstījās uz bruņām, lai mašīna būtu vismaz nedaudz vēsāka.
  Elizabete par to bargi atzīmēja:
  - Kā šādos tērauda zārkos cīnās formas tērpos vīrieši? Un mēs esam gandrīz kaili!
  Baskājainā Aurora ar lieliem zobiem un pērļu zobiem izplūda smieklos:
  - Piekritīsi, ka tā ir ļoti interesanta ideja - sūtīt bikini zem Lend-Lease!
  Jekaterina dusmīgi atbildēja, basu kāju sitot pa tanka kāpuru:
  - Jā, brīnišķīgi. Minimāls auduma izšķērdējums, maksimālas ambīcijas!
  Elena, arī raustīdamās, tikai šoreiz ar krūtīm, ķērka:
  - Būtu labāk, ja viņi nosūtītu papildu tanku! Vai lidmašīna!
  Baskājainā Elizabete drūmi piezīmēja:
  - Jā, miskastes viņiem ir tvertnes!
  Sarkanmatainā Aurora, uzkāpdama tornī, iebilda:
  - Ne īsti! Jaunākais "Churchill" ir ļoti labs, īpaši bruņās!
  Blondīne Elizabete sarauca pieri un jautāja:
  - Vai jūs braucāt ar Čērčilu?
  Ugunīgais velns atbildēja čukstus:
  - Nē! Bet es nejauši uzzināju, ka viņam ir frontālās bruņas 102 - milimetri!
  Skaistā Elizabete noapaļoja seju, uzsita ar graciozajiem, kailajiem pirkstiem uz trīsdesmit četru bruņām un atzīmēja:
  "Divreiz biezāks par mūsējo?" Nu cik laba ideja!
  Elena, sēžot vadītāja sēdeklī, jautāja:
  Kā ar pistoles kalibru?
  Baskājainā Aurora godīgi atbildēja:
  - Es nezinu ... Bet, visticamāk, tas ir vai nu 75, vai 76 milimetri. Apmēram salīdzināms ar mūsējo.
  Baskājainā Aurora, iekārtojoties kā šāvēja, piezīmēja:
  - Tātad varbūt viņa braukšanas rādītāji ir sliktāki?
  Kailā Aurora paraustīja savus stipros, muskuļotos plecus.
  - Varbūt ... Bet britiem jau bija 600 zirgspēku Meteor dzinējs, tāpēc es nedomāju, ka Čērčila tvertne ir zārka mašīna!
  Skaistā Elizabete uzdeva vēl vienu jautājumu:
  - Un kādi ir mūsu jaunākie sasniegumi?
  Sarkanmatainā velniņa sirsnīgā balsī dziedāja:
  - Tas ir liels noslēpums... Tu tici vai nē?
  Elizabete, kratīdama basām kājām, atbildēja melodiskā balsī:
  - Protams, es tev ticu! Uz šādiem jautājumiem var ļoti vienkārši... Grabēt nometnē - kur mazais baltais lācis!
  Elena ar kailām kājām, iedarbinot automašīnu, pamanīja:
  - Klīst baumas, ka drīz parādīsies briesmonis - septiņi lielgabali un divas raķešu palaišanas ierīces, piemēram, uz Katjušām.
  Ugunīgā Aurora svilpa un pakratīja galvu.
  - Jā, tāds briesmonis pat nepagriezīsies!
  Elena pompozi teica:
  - Bet kā sāpēs!
  T-34-85 rūca. Man bija jāpaceļ balss, lai kliegtu pāri dzinējam.
  Virsleitnante Elizabete noņurdēja:
  - Dzirdēju, ka drīzumā nāks jauna IS, ar ļoti biezām bruņām, un diviem dzinējiem. Tātad vācieši būs hans!
  
  
  Baskājainā Aurora jokodamies dziedāja:
  "Mēs izraksim tanku, tas atkal sāks nogalināt divās normās, tas sāks jūs apgādāt ar hanu baznīcas pagalmos!"
  Un viņi četri izplūda smieklos. Automašīna pamazām uzņēma ātrumu. Neskatoties uz visiem leģendārajiem trīsdesmit četriem un T-34-85, tas bija diezgan grūti vadāms tanks. Īpaši lielas pūles prasīja pārnesumkārbas pārslēgšana. Spēcīgā kailkāja Elena tika galā, dažreiz rudmate viņai palīdzēja ar kāju. Bet pati kaste var saplīst.
  Tāpēc "trīsdesmit četri" netika uzlikti maksimālajā pārnesumā. Tātad tvertne kustējās lēnāk, nekā varēja. Un pastāvēja risks, ka dienas laikā bēdīgi slavenās "lietas" Yu-187 un TA-152, ļoti bīstams niršanas bumbvedējs, to atradīs.
  Baskājainā Elizabete to saprata un gaidīja ātrāk nokļūt mežā. Tur viņu tvertne nav pārāk atšķirama.
  Kailā Aurora zem deguna nosvilpa dziesmu. Sarkanmate vienmēr ir pacilātā noskaņojumā, pat sniedzot skumjas ziņas.
  Nataša atcerējās kara sākumu. Tas notika pusdienlaikā, kad viņi to paziņoja pa radio. Taču jau no rīta sāka izplatīties draudīgas baumas. Tad viņi pa radio ziņoja, ka Vācija uzbrukusi PSRS, nepiesludinot karu. Tūlīt vairākas sievietes izplūda asarās.
  Cilvēku noskaņojums bija dalīts. Tie, kas ir jaunāki un propagandas apreibināti, pat bija sajūsmā: saka, pēc divām nedēļām vāciešus sagrozīsim, un viņi būs špiki. Vecākie, gluži otrādi, iedeguši.
  Arī Elizabete jutās neomulīgi. Viņas vecākais brālis gāja bojā Somijas karā, un vidējais brālis, atgriezies, stāstīja daudz briesmīgu lietu. Katrā ziņā bija skaidrs, ka Sarkanās armijas līmenis nebija tik augsts, kā apgalvoja propaganda. Un ka komanda nav līdzvērtīga, un daudzi tanki deg kā sērkociņi.
  Virsnieki par vāciešiem runāja ar cieņu... Tomēr viņi iekaroja gandrīz visu Eiropu. Un kurš ir vecāks, atcerējās Pirmo pasaules karu. Tad ķeizara karaspēks sasniedza Dņepru, un Krievija devās uz pazemojošo Brestļitovskas līgumu.
  Tāpēc kailkājainā Elizabete bija ļoti satraukta. Es negribēju vēlreiz apglabāt savus mīļos un vēl jo vairāk cīnīties ar tik spēcīgu ienaidnieku kā Vācija un tās pavadoņi. Lielbritānijai ir maz cerību. Neatkarīgi no tā, kā šie gaļēdāji plēsēji apvienotos pret Krieviju.
  Pirmās dienas un nedēļas apstiprināja pesimistiskākās prognozes. Vācieši virzījās uz priekšu un ieņēma vienu pilsētu pēc otras. Minska krita dažu dienu laikā. Un pēc nepilna mēneša Smoļenska. Elizabete brīvprātīgi pieteicās frontē. Viņa ir spēcīga meitene un ļoti rūdīta.
  
  Par tankkuģi viņa kļuva nejauši, pirms tam cīnījās kājniekos. Vācieši turpināja virzīties uz priekšu. Daļa, kurā meitene cīnījās, tika ielenkta. Nataša devās uz savu ceļu un uzdūrās pamestam tankam. Elena bija ar viņu un kopā meitenes varēja iedarbināt mašīnu. Un pat atveda viņu uz priekšējo līniju.
  Par to viņi saņēma medaļu un tika iecelti tanku karaspēkā. Gatavošanās bija ļoti īsa - tikai pusotrs mēnesis. Meitenēm izdevās piedalīties Maskavas aizsardzībā.
  Jau likās, ka gandrīz, mūsējie ir uz robežas. Fritz progresīvās vienības redzēja Kremli caur binokli, iebraucot galvaspilsētas priekšpilsētā. Bet notika brīnums.
  Ienaidnieki tika ne tikai apturēti, bet arī viņiem izdevās doties pretuzbrukumā. Pēdējo operāciju neviens neplānoja. Tas norisinājās spontāni, bet no tā tas bija vēl veiksmīgāks. Nacisti atkāpās, pameta ekipējumu un burtiski sastinga aukstumā.
  Un "trīsdesmit četrinieki" parādīja savu labo kvalitāti - krosa varēšanu. Vācieši iestrēga sniega kupenās, un bruņinieki kustējās un sagrāva ienaidnieku.
  Pēc tam, kad draudi Maskavai tika novērsti, visi domāja, ka tagad un tālāk mūsējie virzīsies uz priekšu. Un ka nacistam tika salauzta mugura.
  Bet tagad atkal viss ir savādāk! Kā baisā pasakā! Par pārslēdzējiem! Kad melns kļūst balts un balts kļūst melns.
  Un tagad tas ir kļuvis daudz sliktāks. Ir izveidojies katls, no kura jākāpj ārā.
  Svetlana izliecās no tvertnes. T-34-85 ir mašīna, kurai papildus saspringtajai pārnesumkārbai ir arī tāds trūkums kā slikta redzamība. Šī iemesla dēļ šī tvertne zaudē ievērojamu daļu no savām kaujas īpašībām. Vācu Panther-2 nav šāda trūkuma, un caur to viss ir salīdzinoši labi redzams.
  Meitene pat uzkāpa notvertajā trofejā, atzīmējot ērtākus darba apstākļus apkalpei un labo vācieša optiku. Tiesa, 88 mm lielgabals nebūt nav vājš, un arī šāviņš ir trīs reizes vieglāks nekā padomju.
  Sarkanais velns arī mēģināja izlīst. Bet pa vienu lūku divām meitenēm ir mazliet šaurs. Viņi sāka grūstīties.
  Kailā Aurora skarbi norūca:
  "Šī joprojām ir mana vieta!" Jūs esat ložmetējs un jums vajadzētu sēdēt pie redzesloka!
  Katrīna iecirta:
  - Tieši otrādi, man viss jāredz! Un tu labāk zini savu vietu!
  Meitenes sāka kauties. Austs muskuļots, iededzis ķermenis, sasprindzināti spēcīgi muskuļi. Pat viņu krūšturi noslīdēja no piepūles.
  Elizabete kliedza uz viņiem, tad parāva abus aiz baso kāju pirkstiem, liekot viņiem nomierināties:
  - Vācieši ne tikai sagrābj, bet tev vēl vajag cīnīties! Saglabājiet savu degsmi nacistiem!
  Meitenes pārstāja viena otru saspiest, bet korī vērsās pret komandieri:
  - Kā mēs varam sekot?
  Elizabete pieņēma Solona (bija tik slavens senators Solons!) lēmumu:
  - Tu izkāpsi pēc kārtas!
  Baskājainā Aurora kaprīzi atzīmēja:
  -Un blondīne krāps!
  Katrīna dusmīgi atbildēja:
  - Tu būtu klusējis sarkans-bezkaunīgs!
  Elizabete norūca:
  - Pietiekami! Vai arī es tev pēršu vistas kājas! Tu mainīsi savu draugu pēc manas pavēles!
  Meitene rādīja viena otrai mēles un ... palika kopā tusēt lūkā.
  Kailkājainā Elizabete aukstā tonī teica:
  - Tu rudmate sēdies, Svetlana paliek!
  Ugunīgais Augustīns bija patiesi sašutis:
  Viņa šeit ir jau ilgu laiku! Es tikko parādījos! Un teorētiski man tas būtu jāmaina!
  Elizabete, pacēlusi balsi un izlaidusi metālu, ņurdēja:
  - Komandiera pavēles kara laikā netiek apspriestas, bet izpildītas... Vai arī man tevi pērt?
  Liesmojošais sandales velns negribīgi paslēpās šaurajā, karstajā tornī, murminādams:
  - Pavēle no komandiera kara laikā, kad apkārt svilpo lodes! Pilns ar mīlestību un lielu vērtību, svēts krievu karavīriem!
  Elizabete pasmaidīja. Konflikts tika atrisināts, un drīz mežs, un tie tiks droši paslēpti. Šeit modrā Katrīna pēkšņi iekliedzās:
  - Priekšā vācietim uz tanka!
  Tagad tas ir nopietni... Turklāt Elizabete baidījās ne tik daudz no tanku kaujas, cik no tā, ka nacisti pa radio izsauks uzbrukuma lidmašīnas. Tomēr ir cerība, ka Fritz nelidos vientuļa padomju tanka dēļ.
  Lai gan vācietis paslēpās aiz veca siena kaudzes, Katrīnai izdevās viņu ieraudzīt. Tas bija Panther-2, un jaunākajā modifikācijā ar purna garumu 100 EL. Kalibrs ir vienāds 88 mm, bet šāviņa purna ātrums ir daudz lielāks.
  Panther-2 iepriekšējā modifikācijā varēja izlauzties ne tālāk kā 1000 metru attālumā un pēc tam noteikti ne pierē. Padomju trīsdesmit četri teorētiski varēja sasniegt līdz kilometram uz kuģa, bet praktiski no piecsimt metriem. Taču šoreiz izredzes ir gandrīz vienādas. Un nacistiem ir labāka optika.
  Neskatoties uz visu risku, Jeļena ieslēdza pēdējo pārnesumu ar kailu papēdi. Trīsdesmit četri rēca vēl skaļāk, tā ka viņiem bija saķērušās rokas, un pats tanks trīcēja. Bet tagad viņiem ir daudz grūtāk trāpīt. Vācietis stāv uz vietas un gaida padomju auto.
  Vieglāk ir trāpīt nekustīgam mērķim, bet, kad tava mašīna tā kratās...
  Jekaterina nolaižas un ar baskājainās Auroras palīdzību mērķē un izšauj pirmo šāvienu.
  Vācietim desmit metrus priekšā sprāgst šāviņš.
  Baskājainā Elizabete stingri brīdina:
  - Esi uzmanīgs! Mums vairs nav tik daudz munīcijas!
  Jekaterina, nejauši mājot ar savu blondo galvu, atbild:
  "Tas ir tikai redzes kadrs!"
  Baskājainā Aurora ņirgājoties dziedāja:
  - Rīt būs labāk nekā vakar! Rīt būs labāk nekā vakar! Sveika saulīte!
  Baskājainā Jekaterina mazliet skaļi, bet skaidri teica:
  - Atkāpies!
  Meitene atkal mēģināja tēmēt. Vācietis vēl bija tālu. Ir pat maz ticams, ka lielgabals Zis-85 no tāda attāluma caurdurtu viņa 60 milimetru bruņas. Nacists vēl nešāva, bet tvēra mērķi. Mazais T-34 tornītis ir mazs mērķis. Ir grūti trāpīt no attāluma, it īpaši, ja tanks tā steidzas pilnā ātrumā.
  Kailā Katrīna vilcinājās. Šaujiet tagad vai vēlāk, nākot tuvāk. Trīsdesmit četri satricinājumi kustībā, un nav iespējams iegūt precīzu skatu. Jums ir vai nu jāapstājas, vai jāpieiet pietiekami tuvu, vai vēl labāk tuvu.
  Baskājainā Elena saka, savilkdama dūres:
  - Par godu svētā dzimtenei!
  Kailā Jekaterina beidzot nolemj un izšauj. Lādiņš tiek izspļauts no stobra. Meitene viņu pavada ar garīgo eskortu.
  Jau tuvāk, kādu pusotru metru, no vācieša. Ņemot vērā, ka trīsdesmit četri no skata ir grūti saskatāmi, tas ir labs rezultāts. Puskailā Aurora, kura šāviena brīdī izliecās, skaļi iesaucās:
  - Gandrīz vēl mazliet!
  Katrīna dusmīgi nomurmināja:
  - Gandrīz neskaitās!
  Sarkanmatainā velniņa iesaucās:
  "Mēs iedosim fīreram pa seju, viņš kaut kā tiks galā!" Mēs tagad esam mazliet kā, mazliet traki!
  Katrīna nepacietīgi pagrūda skaistuli ar kāju:
  - Aizveries, ja vari!
  Baskājainā Aurora norūca:
  - Ķieģeļi!
  Beidzot vācietis neizturēja, izšāva... Šāviņš ar svilpi lidoja bīstami tuvu mašīnai. Bet Frics netrāpīja. Ko viņš domāja? Vai jums bija aizdomas, ka šādas skaistules sēž karietē vai šauj mehāniski? Panther-2 ir komandiera tornītis un laba redzamība. Četrdesmit ceturtajā gadā šī tvertne kļuva par vismasīvāko. Ar viņa palīdzību vācieši guva lielus panākumus, iekarojot teritorijas četrās Vācijas robežās 1937. gadā un tikai piecu mēnešu laikā.
  Tvertne parādīja pilnīgu pietiekamību. Īpaši pret IS-2. Četrdesmit ceturtā gada beigās parādījās opcija ar garāku stobra garumu un līdz ar to arī šāviņa sākotnējo ātrumu. Vācietis cer trāpīt ienaidniekam, lai gan trīsdesmit četrinieks ir problemātiska automašīna. Dažreiz krieviem izdodas trāpīt no tālās distances, turklāt kustībā. Mums jāsit ienaidnieks kā muša.
  Kailā Elizabete, saprotot, ka vienmēr ir iespēja trāpīt, čukst:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne!
  Manā prātā iešāvās prātā traka doma, kāpēc gan nevērsties pie Dieva? Bet komjaunatnes biedram nav jātic Dievam. Un vispār, ja Viņš eksistē, tad kāpēc viņš to visu pieļauj? Vai gādīgs Radītājs pieļautu šādu nelikumību? Kā ar vecumu un nāvi?
  Gandrīz kaila Elizabete, iespējams, vairāk nekā nāve, baidījās novecot un kļūt neglīta. Cik tas ir neestētiski. Un tiešām, ja pieņemsim, ka cilvēks ir mirstīgs, attīstības un progresa labad, tad cilvēku izkropļošana ar vecumdienām kaut kā nav no rokas. Un kur ir radītāja estētika? Vai viņam tiešām patīk krunkainas un kuprītas vecenes?
  Skaistā Elizabete to nevarēja izskaidrot un secināja - Dievs ir cilvēku izdomājums! Patiesībā ir evolūcija. Un varbūt pienāks laiks, kad cilvēks attīstīsies līdz tādam līmenim, ka varēs augšāmcelt mirušos! Un tad tie, kas krita karā, atdzims gaišā komunisma pasaulē!
  Baskājainā Elizabete čukstēja:
  - Dod Dievs mūsu ateistiskās partijas uzvaru!
  Skaistule Jekaterina nomierinājās un izšāva trešo reizi... Šķita, ka čaula trāpīja bruņām, bet atkal lidoja garām. Bet vācietis stādīja ... Sasodīts, sit!
  Tornis trīcēja, atskanēja zvana. Par laimi, slīpās bruņas rikošetā nošāva no šāviena.
  Bet pats galvenais, no joprojām pieklājīga attāluma Fritz izdevās trāpīt ātri kustīgam tankam ar nelielu tornīti. Un tas nozīmē, ka tur sēž pieredzējis tankkuģis, un nākamreiz viņš var nevadīt ...
  Ar kailām kājām, no sviedriem spīdoša, Aurora automātiski ievietoja šāviņu. Katrīna pagriezās ar lūgšanu, lai ... Artēmijs! Acīmredzot medību dieviete šajā gadījumā šķita vispiemērotākā. Un meitene iespēra ar basu kāju asā stūrī. Kailkājainā Jekaterina ievēroja, ka dusmoties viņa šauj labāk. Un... viņa aizvēra acis, paļaujoties uz intuīciju...
  Ceturtais šāviens...
  Baskājainā Elizabete klusi čukstēja:
  - Debesu apvalks ir kā plīvurs!
  Un puskailā Aurora, atkal skatīdamās aiz lūkas, kliedza:
  - Tieši vērša acīs! Sitiet tornī!
  Šāviņš krustojumā izlauzās cauri vācu tankam. Izcēlās ugunsgrēks, un kaujas komplekts sāka plīst. Šeit rudmate ne gluži taktiski piezīmēja:
  - Paveicās! Un tikai no ceturtās reizes!
  Kailkājainā Elizabete steidzās izlabot rudmataino Auroru:
  - Ar tādu kratīšanu, un nav slikti! Ceturtajā mēģinājumā!
  Baskājainā Katrīna negaidīti nostājās rudmates pusē:
  - Nē! Viņai taisnība, labāk bija trāpīt ar pirmo reizi!
  Jeļena sāka nedaudz piebremzēt, cenšoties pēc iespējas gludāk kustināt sviras ar basām kājām. Trīsdesmit četri palēnināja ātrumu. Tvertne ārēji izskatījās diezgan rupja, taču praksē tā parādīja savu efektivitāti. Vācietim tika pilnībā norauts tornītis, un no detonācijas korpuss sadalījās divās daļās.
  Jeļena sāka nedaudz piebremzēt, cenšoties pēc iespējas gludāk kustināt sviras ar basām kājām. Trīsdesmit četri palēnināja ātrumu. Tvertne ārēji izskatījās diezgan rupja, taču praksē tā parādīja savu efektivitāti. Vācietim tika pilnībā norauts tornītis, un no detonācijas korpuss sadalījās divās daļās.
  Bet viens Frics tomēr paguva izkāpt no mašīnas, un paslēpās aiz krūmiem, izliekoties par mirušu. Pēc Elizabetes pavēles Jeļena apturēja tvertni. Puskailas Aurora un Jekaterina izlēca no trīsdesmit četriem. Sarkanmate pielēca vācietim klāt un, demonstrējot neparastu spēku, ar vienu roku pacēla viņu aiz apkakles. Tomēr fašists bija ne tikai mazs augumā. Tas tiešām ir kaut kāds kazlēns, bērna seja, tievs augums, pat ūsas vēl nav izlauzušās.
  Muskuļotā rudmate vāciski jautāja:
  - Vai tu esi tāds mazattīstīts distrofiķis, vai tiešām esi škets?
  Zēns bailīgi nomurmināja:
  - Es neesmu bērns. Es esmu no Jungvolkas, man bija prakse uz tanku!
  Kailā Aurora izplūda smieklos:
  - No Jungvolka? Kāpēc jums nav vēl četrpadsmit gadu?
  Zēns pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Man ir tikai vienpadsmit! Onkulis mani aizveda pavizināties. Nesūtiet mani uz Sibīriju! Un zēns čukstēja.
  Baskājainā Jekaterina, kura diezgan labi saprata vācu valodu, ieteica:
  "Varbūt mums vajadzētu atlaist savu bērnu?"
  Ugunīgā Aurora nežēlīgi izcēla zobus:
  - Lai vācietis iet pie savējiem? Nekad!
  Medus blondais strēlnieks racionāli atzīmēja:
  - Ja atvedīsim tādu šketu kā ieslodzīto, visi par mums ņirgāsies!
  Arī komandiere Jekaterina izliecās un, skatoties uz zēnu, atzīmēja:
  - Viņš ir kaut kā tievs. Un meitene jautāja vāciski. Vai jūs tiešām esat no Jungvolkas?
  Zēns atbildēja:
  - Jā, Maidija...
  Katrīna loģiski atzīmēja:
  - Ja paņemsim līdzi, varam nosūtīt uz labu bērnu namu. Un ja mēs atlaidīsim savējos, tad tu paskaties uz bērnu un viņi viņu nogalinās!
  Aurora ar basām kājām negaidīti iebilda:
  Kur tu esi redzējis labus bērnu namus? Es pats esmu bērnu nams, un es apmeklēju jauniešu koloniju, un es gribu teikt, ka nav nekādas atšķirības!
  Katrīna pagriezās pret Auroru un noņurdēja:
  - Jūs bijāt rudmate, kas sēdēja uz jaunieša? Man vienmēr bija aizdomas!
  Stāvusi baso kāju, Aurora nicinoši šņāca un atzīmēja:
  - Mūsu kolonija bija tik aktīva, ka tajā nebija neviena zagļa! Kā pionieris, bet ar ļoti stingru disciplīnu. Es pat bandītu valodu neprotu!
  Katrīna tam piekrita:
  - Gadās... Es arī apmeklēju koloniju, un tur visi skolēni ir tik kulturāli un akurāti, ka reti kad tādus var atrast pionieru nometnē. Nu, labi, varbūt kāds vācu bērns pie mums kļūs par izstumto, un cilvēcīgāk būtu viņu palaist!
  Kailā Aurora savilkās grimasē un ieteica:
  "Varbūt atstājiet viņu pie mums." Lai viņš ir pulka dēls, mēs viņam iemācīsim krievu valodu ...
  Elizabete sarauca pieri uz puskailo Auroru un ņurdēja:
  Vai jums ir nepieciešama rotaļlieta?
  Rudmate skarbi piezīmēja:
  - Un kas pie mums ir sliktāks par dzīvi fašistu zvērnīcā?
  Jekaterina nejauši uzkāpa uz izlijušās motoreļļas un tagad slaucīja savu kailo, graciozo kāju zālītē. Bet putekļi spītīgi pielipa. Strēlniece atbalstīja Auroru:
  - Jā, puikam tiešām ar mums būs labāk nekā ar šo nacistu zvēru! Viņš ir mazs, kalsns, iederas tvertnē! Mēs iemācīsim viņam cīnīties un veikt varoņdarbus!
  Elizabete drūmi piezīmēja:
  - Trīsdesmit četri un tik krampji mums četriem tankā. Un tad iestādiet zēnu. Tomēr tas nav tikai tas. Tad viņi par mums runās visādas nejaukas!
  Skaistā rudmatainā Aurora dusmīgi atzīmēja:
  Jūs pārāk slikti domājat par citiem cilvēkiem. Nebūs!
  Arī Elena izliecās no tvertnes un nošņāca:
  - Meitenes, dzīvosim kopā... Beigās vai atstāt puiku, tas nav mūsu ziņā, bet vienības komandierim... Nu, pagaidām ņemsim bērnu līdzi un brauksim ar vējiņu. !
  . NODAĻA #3
  Baskājainā Elizabete negribīgi pamāja ar galvu un ņurdēja:
  - Redzēsi, komandieris mums aizliegs to nest. Tas ir karš, nevis bērnudārzs!
  Baskājainā Aurora pastiepa puisim roku un tīrā vācu valodā teica:
  Tagad es esmu tava māte! Tu dzīvosi un ēdīsi pie mums!
  Zēns rūgti atbildēja:
  - Nevajag, tant, es gribu mājās!
  Sarkanmatainā Aurora draudīgi pamāja ar galvu.
  -Nē! Jūs esat mūsu ieslodzītais! Ja nevēlies braukt uz Sibīriju, tad būsi ar mums!
  Zēns gribēja izplūst asarās, bet ar gribas piepūli viņš aizturēja asaras. Un vīrietis neraudāja. Katrīna paņēma zēnu rokās un aiznesa uz mašīnu. Patiešām, pieci no mums tankā kļuva pārpildīti. Un meitenes nav mazas, un mašīna ir pārāk šaura. Noķertais mazais vācietis sēdēja klusāk par ūdeni zem zāles.
  Tanks iebrauca mežā. Un tieši laikā garām lidoja divas slavenas Yu-187 uzbrukuma lidmašīnas. Pats par sevi šī lidmašīna nav pārāk briesmīga gaisa kaujās, taču tā ļoti precīzi met bumbas, turklāt var trāpīt arī atsevišķam tankam.
  Elizabete smaidot teica:
  "Un šī zēna dēļ mēs gandrīz zaudējām laiku. Viņi salauztu mūsu tanku gabalos.
  Katrīna paraustīja plecus.
  - Uzvarējām tanku duelī ar gandrīz līdzvērtīgu pretinieku, un acīmredzot pieredzējušu šāvēju. Pirms tam viņi arī izsita vairākus ieročus un izdzīvoja. No mūsu biedriem noteikti ne visiem paveicās!
  Elizabete paskatījās uz viņas ķermeni un atzīmēja:
  - Mēs visi četri esam tik gludi, bez rētām... Lai kā laime mums atriebtos!
  Kailā Aurora pamāja ar galvu.
  Parasti labs sākums nozīmē labas beigas. Lai kā arī būtu, mēs joprojām esam dzīvi!
  Jekaterina berzēja degunu ar baso kāju pirkstiem un ieteica:
  "Varbūt mums vajadzētu apstāties un kaut ko ēst. Neēd no rīta!
  Elizabete piekrita:
  - Ejam! Tajā pašā laikā mēs pabarosim bērnu!
  Pusdienas bija pieticīgas: speķis, maize un sīpoli. Armijas devas visiem nepietika, tāpēc ciemā viņi saņēma dāvanu. Meitenes paēda un iedeva puisim. Acīmredzot viņš joprojām baidījās un ēda tikai plānu salsas un maizes šķēli. Bet Katrīna atrada vēl pienu, kaut arī skābu.
  Pēc ēšanas meitenes atlaidās un dziedāja...
  Drošas meitenes cīnās par Krieviju,
  Viņi ir ļoti lepni un Svaroga dēli ....
  Mūsu skaistums tik trāpīgi sit ar ložmetēju,
  Sātana kalpi nespēs mūs salauzt!
  
  Mēs cīnījāmies drosmīgi, mēs cīnījāmies pret fašismu,
  Mēs uzvarēsim ļauno Vērmahtu, kaut arī ienaidnieks ir spēcīgs ...
  Es ticu, ka mēs drīz redzēsim komunismu,
  Zelta lapotne, koša no kļavas!
  
  Mūsu valsts nav labāka, komunisms ir skaistāks,
  Lai mūsu Tēvzeme mirdzoši zied ...
  Uz planētas nāks gaiša laime,
  Un sapnis par labāku dzīvi drīz piepildīsies!
  
  Ticiet, ka mūsu Krievija kļūs par lielu laimi,
  Marija valdīs, Lada dievu māte...
  Mēs apturēsim infernālā Vērmahta savvaļas uzbrukumu,
  Un nevajag liekus un iegaumētus vārdus!
  
  Ienaidnieks nespēs izplēst meiteņu sirdis,
  Mēs, cīnītāji, uzasinājām asu, traku zobenu ...
  Skaistuļu balss ļoti labi pazīst aicinājumu,
  Un varēsim sagriezt fašistu ordas!
  
  Ziniet, mēs, komjaunatnes locekļi, nekad nepadosimies,
  Mēs noliksim visus nacistus ar asāko asmeni ...
  Lai mūsu meiteņu sejas mirdz zeltā,
  Un mēs sitīsim fašistam pa seju ar dūri!
  
  Meitene basām kājām steidzas cauri skarbajām sniega kupenām,
  Viņš aktīvi skribelē ar zibens pērkonu no ložmetēja ...
  Jums, fašistiem, atliek tikai sevi noslīcināt,
  Jo Tēvzeme ir monolīts cietoksnis!
  
  Mēs uzvarēsim fašistus, kaut arī viņiem ir miera spēks,
  Tēvocis Sems nolēma šajā kaujā spēlēt kopā ar Frici.
  Viņi no Ādolfa sevi padarīja par elku,
  Un tagad viņam pretī ir krievu armijas!
  
  Šeit vārās ļaunas cīņas, šī komjaunatnes kaujā,
  Viņi sagrauj nacistus, kaut arī nevienlīdzīgā cīņā ...
  Sudraba meitenes balss ir tik skanīga,
  Skaistule nepadosies Hitleram-Sātanam!
  
  Mūsu Krievijas daļa ir nepārtraukti uzvarēt,
  Lai gan fašistu armāda nezina numuru ...
  Un mēs spēcīgi sitām Ādolfam pa žokli,
  Darba Maskava padevās triecienam!
  
  Jau ir sniega kupenas, un meitenes ir basām kājām,
  Viņi mirgo ar kailu papēdi kā zaķa pēdas ...
  Komjaunatnes locekļi metas cīņā,
  Tici, ka ienaidnieks rītausmu neredzēs!
  
  Nedodiet fašistiem žēlastību kaujā,
  Viņu armija būs ellē kā velns ugunī ...
  Mēs saņemsim atlīdzību no Jēzus rokām,
  Būs ļoti mežonīgi, krievu meitenes lāci!
  
  Ja vajadzēs, pagriezīsimies, visi kalni sniegoti,
  Un mēs stāvēsim gaišās paradīzes komunisma Visumā ...
  Atklājot mums šāvienu no Auroras ieročiem,
  Un brutālais fašisms tika iemests ellē!
  
  Staļingrada nepadevās, mēs tai pretojāmies,
  Lai gan bars izlauzās no tērauda un elles...
  Meitenes basām kājām ar kājām meta granātas,
  Jo komjauniešu Dzimtene ir viena!
  
  Es ticu, ka mēs būsim Berlīnē, lai gan tas ir grūti,
  Nacistiem ir "Panteras", "Tīģeri", "Lauvas", "Ferdinands"!
  Meitene uzvilka uz pleca ķēdes pastu,
  Jo komjaunieši kaujā ir nikns talants!
  
  Jaunās meitenes sirds ir atdota Jēzum,
  Arī Ļeņins un Staļins dzīvo kaislīgā ticībā ...
  Lai vairs nebūtu prasmīgu šaubu,
  Teiksim stingri un stingri, ka Ādolfs ir kaputs!
  
  Mēs sagrausim pūķa prezidentu ar zobeniem,
  Un mēs iznīcināsim viņa bandu gadsimtiem ilgi ...
  Mēs ar kājām mīdīsim fašisma meiteņu barus,
  Lai piepildās gaisma, svētais sapnis!
  
  Dodiet cilvēkiem brīvību, viņu domas un jūtas,
  Lai zvaigzne spīd kā komunisma saule ...
  Jo mums būs tik bieza putra ar sviestu,
  Mūsu māsas mūžīgā jaunība kļūs par mums uz visiem laikiem!
  
  Šeit nāks gaisma, dzirkstīs Tēvzeme ...
  Tēvzeme mums būs godībā gadsimtiem ilgi ...
  Mēs stāvēsim augšā, jūs ticat komunismam,
  Krievu gara spēks, zini cīnītājs ir lielisks!
  
  Šeit Krievija ir gatava kļūt laipnāka un skaistāka,
  Un palīdziet visai pasaulei doties uz paradīzes laimi ...
  Mēs spējam iekarot Visuma pat malas,
  Visums bez malas, lai laime spēki, lai!
  
  Bet zem ļaunā reiha papēža nebūs Krievijas,
  Jo viņam ir patiess kaujas talants...
  Mūsu meiteņu dejā pēc pulksteņa,
  Ko skaistule ticēs jebkuram rezultātam!
  
  Drīz pienāks spožās saules laikmets,
  Kad Tēvzemes godība lieliski uzziedēs ...
  Mūsu armija lieliski cīnās ar elles Vērmahtu,
  Un viņš varēs aizslaucīt ļaunā Friča baru!
  
  Sveicināta Svētā Lada, mūsu Dieva Māte,
  Jūs dzemdējāt Perunu un gadsimtu Jarilu ...
  Bezcerīgā putra nesaņems ticību,
  Ja tērēsi daudz, vārdus neatturēsi!
  
  Vissvarīgākais valdnieks ir lielais Staļins,
  Ļeņins viņam novēlēja gudrāko ceļu uz Ēdeni ...
  Jo Jāzeps ir gaismas valdnieks,
  Un kāds brīdis cilvēkiem ideāls!
  
  Nacisti nespēs apmānīt Tēvzemi,
  Un nogrieza Maskavu no Volgas, no Sibīrijas ...
  Es ticu, ka tas dzīvos - krievi komunisma laikā,
  Un Ādolfa spēks - es meiteni izdzēsīšu!
  
  Drīz būs uzvara, tā ir taisnība kā saule,
  Drīz būs mirdzums, piemēram, kvazāra stari ...
  Un ticiet Krievijai, komunisms attīstīsies,
  Nu ja tu man netici, tad labāk paklusē!
  
  Zinātne drīz augšāmcels komunisma mirušos,
  Viņas gudrība ir bez ierobežojumiem, tikpat liela kā kvazārs ...
  Mēs uzvarēsim fašistus ar savu labo garu,
  Nepadosimies zelta maisa kārdinājumam!
  
  Īsāk sakot, tas pāries, šis ir ellīgs laiks,
  Mēs, meitenes, iebrauksim Berlīnē sarkanā...
  Un mūsu bezgalīgā nasta beigsies,
  Jo mēs savu laimi paņemsim ar cīņu!
  Elena kādu laiku dziedāja visiem līdzi, bet tad iedarbināja dzinēju, un mašīna atkal dārdēja. Ar skaļo dzinēju nav viegli tikt vaļā no tiekšanās pēc trīsdesmit četriem. Dīzelim ir arī daudz trūkumu.
  Radio sakari nedarbojās, un jums vienkārši bija jāgrūst austrumu virzienā. Gandrīz akli kustēties. Puskailā Elizabete ik pa laikam izliecās no lūkas. Mēģināja uzlūkot tur un rudmataino Auroru. Un Katrīna bija nogurusi no karstuma un meitene aizmiga.
  Puika sēdēja vienā vietā un arī knābāja degunu. Savukārt Elizabete domāja, kur likt savu maršrutu. Ideju bija daudz. Bet kurš no tiem novedīs pie pestīšanas?
  Es negribēju, lai mani sagūstītu nacisti. Puskailā Elizabete Darijas piemērā jau ir redzējusi, ar ko tas ir pilns. Nabaga meitene tika notverta izlūkošanas reida laikā. Nacisti vispirms viņu izģērba un pamatīgi saplosīja ar pātagas. Tad viņi basām kājām brauca pa sniegu uz kaimiņu ciematu. Un tur ar apsaldētām kājām viņi bija spiesti dejot uz oglēm.
  Nabaga Daria piedzīvoja lielas ciešanas. Tad viņi viņu nolika uz plaukta un piespieda pakārt gandrīz kailu, līdz meitene nomira no aukstuma. Tā Elizabete atcerējās, ka viņi tiek gaidīti gūstā - spīdzināšanas un nāvessoda gadījumā.
  
  
  Vispār pārsteidzoši, ka tik kulturāli cilvēki kā vācieši izrādījās tik, vienkārši pārdabiski nežēlīgi. Pati puskailā Elizabete bija pārsteigta, ka nacisti vienkārši nejūtot žēlumu pret vienu. Pat bērni tika spīdzināti, un tas izraisīja izbrīnu ...
  Īpaši tad, kad pionierus pātaga ar dzeloņstieplēm, uzkarsušas. Brr! Vai nacistiem sirds vietā ir akmens?
  Kustības laikā meitenes redzēja, kā vairāki padomju karavīri stumjas pa mežu.
  Skaistā Elizabete pavēlēja apturēt tanku un piedāvāja atvest karavīrus. Tātad iekšā nebija vietas, kaujinieki apmetās uz bruņām - torņiem un korpusiem. Viņi pat sadevās rokās, lai nenokristu.
  Karavīri bija jauni, gandrīz visiem vēl nebija pat saru, tikai majors bija vecāks par pārējiem. Kailā Aurora, būdama, tāpat kā lielākā daļa rudmataino sieviešu, temperamentīga, sāka flirtēt ar cīnītājiem. Viņa pat paņēma skaistākās rokas un uzlika tās uz krūtīm.
  Elizabete bargi kliedza rudmatainajam zvēram:
  - Esi mierīgs!
  Jauneklis, piesarcis, noņēma rokas, un puskailā Aurora norūca:
  "Nu, vai jums nav žēl šo zēnu, kuri ir zaudējuši ieradumu pieķerties sievietēm?
  Skaistā Elizabete, mīkstināšanās atbildēja:
  - Bet nedari to visu acu priekšā... Kad neviens neredz, tad dari, ko gribi!
  Kailā Aurora aizkaitināta kratīja gurnus. Tuvums, skaisti jaunekļi satraukti. Un sarkanmate, kam bija karstas asinis, piedzīvoja tādas ciešanas, ka viņa šobrīd nespēja apmierināt tīģerienes iekāri. Vienā bikini arī Katrīna bija uzbudināta, viņa gribēja vīrieti, bet prata savaldīties. Lai gan viņa jau ir iezīmējusi sevi kā upuri starp jaunajiem vīriešiem uz bruņām. Šeit ir gaišā ar melnām uzacīm. Kad viņi apstājas uz nakti, tad...
  Kailkājainā Elizabete arī juta sevī kāri, bet komjaunatnes audzināšana protestē pret lopisku instinktu. Jūs nevarat vienkārši mīlēties ar pirmo cilvēku, ko satiekat, tikai tāpēc, ka viņš ir jauks. Lai gan tas ir patīkami.
  Elizabete šīs domas dzen prom no sevis, taču, jo vairāk viņa cenšas, jo vairāk viņa vēlas. Par laimi priekšā parādījās vēl viens padomju tanks. Turklāt, spriežot pēc izmēra un formas - KV.
  Meitene bija izklaidīga, un Aurora basām kājām, tā kā radio nedarbojās, deva signālus ar karogiem. Viņai atbildēja no padomju tanka. Tāpat kā viss kārtībā, drīz pametīsim katlu.
  Vienīgi Jeļena izskatījās satraukta - degvielas varētu būt par maz.
  Blondīne uzsauca rudmatei:
  "Signāls, ka mums vajag degvielu."
  Baskājainā Aurora deva signālu. Un tie viņai atbildēja. Ka drīz trāpīs piegādes mašīna un būs labāk. Sarkanmate noglāstīja karavīra joprojām bezbārdaino seju un ... asi uzsita viņas lūpām. Jaunais vīrietis atkal nosarka. Majors saraucis pieri jautāja:
  - Kāpēc tu mani nenoskūpsti?
  Puskailā Aurora netaktiski atbildēja:
  - Tu esi vecs!
  Majors atbildēja ar apvainojumu balsī:
  "Man ir tikai trīsdesmit trīs gadi. Kristus laikmets!
  Kailā Aurora nicinoši šņāca:
  - Es neticu Dievam! - Kā teica Ļeņins: Dievs ir tikai ilūzija, bet tā ir ļoti kaitīga ilūzija, tā sagrauj prātu!
  Majors ar skumjām balsī iebilda:
  "Es arī neticēju Dievam, bet ar mani notika tik pārsteidzošs gadījums, ka to var izskaidrot tikai ar augstāku spēku iejaukšanos!"
  Sarkanais velns bija skeptisks:
  - Visu var izskaidrot no materiālistiskām pozīcijām. Jums tikai jābūt atbilstošām zināšanām.
  Majors paraustīja plecus, viņa mati jau bija nosirmējuši, un viņam tiešām šķita, ka viņam ir vismaz četrdesmit gadu. Kailā Aurora joprojām deva priekšroku jaunākiem puišiem. Un viņu pārāk neinteresēja majors kā vīrietis. Lai gan ir interesanti, ko viņš redzēja neparastu? Varbūt elle?
  Puskaila Aurora skrēja savu kailo zoli pa ieroča aso daļu. Papēdis kļuva kutinošs, un ugunīgā skaistule pasmaidīja.
  Tad viņa jautāja majoram:
  - Un ko tu redzēji?
  Viņš negaidīti atbildēja:
  - Zini, es tev to pateikšu nākamajā tikšanās reizē!
  Puskailā Aurora skeptiski atzīmēja:
  "Bet viņi var arī tevi nogalināt, vai ne?"
  Majors ar apzinātu vienaldzību sacīja:
  Tātad tāds ir liktenis! Tāpat kā tu skaistule!
  Sarkanmate nopietni atbildēja:
  "Es esmu ragana, un raganas nemirst karā!"
  Majors izplūda smieklos un noglāstīja meitenes ugunīgo galvu:
  "Ateistu ragana... Tas ir tik interesanti!"
  Aurora ar basām kājām nopietni atbildēja:
  - Tas netraucē! Turklāt, neticot ellei, jūs esat daudz drosmīgāks burvestībās!
  Majors vēl gribēja kaut ko atbildēt, kad trīs šāviņi trāpīja priekšā esošajam KV tankam. Rūpīgi maskējušies, vācieši sarīkoja slazdu. Turklāt viens tanks bija jaunākā "Panther" -2 modifikācija ar garo stobru 88 mm lielgabalu, kas no tuva attāluma spēj iekļūt IS-2 frontālajās bruņās. Atkal meitenēm nācās iesaistīties nevienlīdzīgā cīņā. Bet acīmredzot tāds ir viņu liktenis - cīnīties un uzvarēt! Un pat ar viņu varonību neko nevar darīt pret to!
  Lai gan, kad izcīna uzvaras šajā, tad viss šarms! Bez bailēm!
  Kailkājainā Elizabete dziedāja pilnīgā balsī;
  Fašistu bende izrauj plecus,
  Šeit ir statīvs, knaibles, urbji pa rokai!
  Viņš vēlas sabojāt dvēseles ķermeni,
  Nenozīmīgs briesmonis, bet izskatās forši!
  
  Viņš sola naudu, kuģus jūrā,
  Ko var dot pat tituls!
  Tiešām liek jums uz līnijas,
  Galu galā viņam tu esi tikai līķis un spēle!
  
  Viņš vēlas uzzināt par mūsu biznesu,
  Kas jauns nabagu ķēdē, ko važās!
  Tāpēc es braukšu dāsni, satiekos,
  Lai aizmirstu savu tēvu un pat māti!
  
  Bet mēs stingri kalposim Tēvzemei,
  Mūs nevar salauzt bendes nežēlība!
  No vēja brāzmas locīsies zars,
  Un kaili mazuļi raud!
  
  Jā, es zaudēju pirmo grūto kārtu,
  Bet Visvarenais dos iespēju atgūties!
  Un tad es pats nosūtīšu ienaidnieku uz nokautu,
  Mana dūre stingri iegriezīs rāpuli!
  
  Dzimtene man dod tādu spēku
  Ka ir iespējams pārvarēt visas spīdzināšanas sāpes!
  Un izkāp no šī bezdibena kapa,
  Lai neaprītu, dusmīgs lācis!
  
  Vēl nedaudz, un pestīšana ir tuvu -
  Mēs sasniegsim uzvaru pār ienaidnieku!
  Dzīvot komunisma gaismas aizsegā,
  Lai Saule pārpludina māju ar zeltu!
  Nu ko tad tādas meitenes, Sarkanās armijas karavīri spēj pretoties ienaidniekam. Un viņi drosmīgi cīnīsies.
  Neskatoties uz to, nacisti atkal ielauzās Staļingradā, un par pilsētu pie Volgas notiek sīvas cīņas.
  Meitenes un šeit varonīgi cīnās. It kā viņi būtu īsts nemirstīgs bataljons.
  Piemēram, Alenka atrodas izmisīgā pretuzbrukumā un ar kailiem kāju pirkstiem izmet sprādzienbīstamu ogļu paku, apgriežot Panteru.
  Un šī ir tikai cīņa pilsētas nomalē, kas ir ļoti nežēlīga.
  Anyuta, šaujot uz nacistiem, čīkst:
  - Slava komunisma laikiem!
  Un Alla ar savu koši nipeli nospiedīs bazuka pogu un pārliecinoši trāpīs ienaidniekam uz vietas.
  Tad viņš čīkst:
  - Neuzvarēts ne soli atpakaļ,
  Neuzvarēts - Staļingradas varonis ...
  Vienmēr nenoliecies,
  Pie mums Krievija ir svēta valsts!
  Marija čivināja, nocirta ienaidniekus un piemiedza aci:
  - Slava svētajai Krievijai!
  Olimpija asprātīgi atbildēja, pļaujot vāciešus:
  - PSRS labā!
  1944. gada 2. septembrī par pilsētu pie Volgas izvērtās sīvas cīņas. Sieviešu snaiperu bataljons kapteines Nataškas Kaktusovas vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarska ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un šautenēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Nataša ir raibā tunikā virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām. Skaista un izliekta meitene, ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli, īsu matu griezumu zem puskastes. Seja ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu, zilām acīm plati. Gaiši brūni mati kļuva pelēki ar putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Nataša cīnās vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz jaunību, ir daudz redzējusi. Meitenes kājas ir klātas ar griezumiem un sasitumiem. Meitene ir veiklāka kustēties basām kājām nekā raupji un neveikli zābaki.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati mātes zeme piešķir izturību. No vienas puses, meitenes pēdas kļuva rūdītas, un viņas nebaidījās ne no karsta metāla, ne drupu asajām drupām, bet, no otras puses, tās nezaudēja jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Nataška tur rokās granātu ar piesietu sprādziena paku. Ir jārāpo līdz briesmīgajam vācu tankam "Lauva", laistot ielas ar ložmetējiem.
  Mirabela rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpēc visas meitenes no bataljona izrādījās no zābakiem, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles uzasinās, kad meitene rāpo četrrāpus. Mirabelas dzeltenie mati ir nekārtīgi un gari... Nedaudz spuraini. Pati meitene ir slaida, tieva, maza auguma. Viņu pat var sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Mirabela jau daudz ko piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt gan fašistu gūstu, pārdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas, gan mīnas, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, nekad nevarētu teikt, ka viņa būtu sista ar gumijas nūjām pa papēžiem, caur ķermeni gājusi straume.
  Mirabela šauj ... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, krīt miris, viņa purns paceļ smiltis un šķembas.
  Nataška zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz viņas sejas, no saules apdegumiem un putekļiem notraipītas.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tai izlauzties, iespēja ir tikai smagajiem Keveshes. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt automašīnai mobilitāti ...
  Svetlana izšauj no ložmetēja... Karavīrs, neviens nezina, kādas tautības, nokrīt. Vācieši, iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālos karaspēkus: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri jau no šūpuļa pieraduši ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, un Donas kazaki, un čečeni, un viss Kaukāza Khaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Svetlana veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz pāršķēlusies, no putekļiem nomelnējusi, apaļš, meitenīgs papēdis. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu, cik tuvu aizlidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  Pat lode mūs neapturēs!
  Mirabela šauj pretī... Vēl viena meitene Andželika - ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, uzvilktu vidukli, ne sievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Andželika cīnās tikai savos šortos, tunika ir saplēsta un sabrūk putekļos, un pāri Volgai netiek piegādātas jaunas formas. Nedod Dievs novārdzinātajam padomju karaspēkam pārsūtīt vairāk munīcijas un pārtikas pilienu.
  Tātad Andželika ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļgali. Šrapneļa gabals ietriecās labās pēdas zolē, un sāp, grūti iet.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Andželika sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā cieto seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Kungs, Maskava un Staļins ir virs mums!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, pašai tik tikko atkāpjoties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina baiso vācu tanku apgriešanos. Šeit ir gandrīz divsimt tonnu "peles", un tās vispār nevar paiet garām ...
  Kā jau Svetlana gaidīja, "Levs" nedaudz pabrauca un apraka sevi atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārplīsa, aizlidoja pāris bojāti rullīši.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tālumā kaut kur dārdēja, atstājot drupas. Blondīne Svetlana kā čūska šņāca:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene-kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu pavadoņi nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Spītīgā Hitlera vainas dēļ Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Mirabela met granātu. Piespiežot viņus veikt kūleņus notriektajiem vāciešiem vai arābiem, apgāšanās. Viens no nacistu kaujiniekiem noplēš viņam roku un piekarina angļu pulksteni ar kompasu.
  Mirabela smaidot saka:
  - Ko tev rāda kompass - ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no sava putekļainā papēža pielipušās keramikas gabalu.
  Arī Andželika noslauka putekļus ar savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Un mēģiniet mazgāt. Atkal jārakās, kad vācu ložmetēji skribelē. Un rāpot plastunski veidā.
  Meiteņu bataljons ieņem savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un viņi plēš smagus šāviņus, un bumbas krīt no debesīm... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Šeit Svetlana redz, kā Pantera rāpo. Nu tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja, izspļāva putekļus, kas iekāpa viņas elegantajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Jums ir jāpielupās nepamanītam. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Andželika sāka ložņāt augšā, ar kailiem kāju pirkstiem un elkoņiem balstīdamās uz notekas. Viņa bija kā kaķis, kas vajā peli. Karu meitene atcerējās no tās šausmīgās četrdesmit pirmā gada vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašumos. Vai ne meitene, gandrīz meitene nebija nobijusies? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos čaulu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. Fragmenti steidzas no augšas kā savvaļas bišu bars. Andželika sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Atskan sprādziens, piedodas plānākās Panther sānu bruņas. Vācu tanks sāk degt, detonē kaujas komplekts.
  Svetlana smaidot čukst:
  Paldies Kungs Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Salauž panteru. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Svetlana, kuras acis uz sejas brūnas no putekļiem un saules apdegumiem mirdz ar rudzupuķēm, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Andželika ir ļoti seksīga, melnās biksītēs un kaila, putekļainā, spēcīgā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa ar savu graciozo, putekļiem klāto kāju meta kādu asu priekšmetu. Un iesprūda, tieši fašistam kaklā. Skaistā Andželika burkšķēja:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  . NODAĻA #4
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Led uguns un Svetlana.
  Skaistule kapteine Nataša, nocirtusi fašistu, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Mirabela izšāva, pārcirta Friča galvu un piebilda:
  - Saitei nevar nepiešķirt nozīmi!
  Svetlana, atkal precīzi šaujot, ķērka:
  - Bet jūs nevarat iet ciklos uz sīkumiem ...
  Mirabela šāva precīzi un piebilda:
  Pretējā gadījumā ķēde jūs apņems!
  Vēl viena meitene Olimpiada, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Abi viņu pagrūda... Viltīgais bubulis ielīda "Tīģera"-2 kāpurķēdē. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, tev spainis!
  Un viņam tik tikko bija laiks atlēkt, mirgojot, ar melniem, notriektiem papēžiem, no krītošā jumta.
  Olimpija noglāstīja zēna kaklu un sacīja:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Arī zēns ir ļoti radošs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Olimpija ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs biedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Jo svētā Krievija smagi cīnīsies,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Olimpija, gara, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemniece. Cīņu laikā drēbes saplēstas lupatās, stipras kājas ir kailas, mati sapīti divās bizēs un stipri noputējuši.
  Seryozhka ir tikai vienpadsmit gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, tikai šortos. Zēna dabiski baltie mati kļuva sirmi, un ribas parādās caur plānu, miecētu un netīru ādu. Kājas šausmīgi notriektas, un apdegumos, zilumos, ar tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Uz viņa fona olimpiāde šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet gan ar stipru, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj no smagas prettanku šautenes. Vācu mašīnām pierē nevar iedurt, bet trasēs iespēja ir.
  Un dūšīgais "Lauva", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka ļauni dziedāja:
  - Smirdīgais Frics bez domāšanas aizsmēķēja cigareti pie ieejas! Protams, viņš iekļuva lielās nepatikšanās!
  Olimpija, mirgodama ar muskuļotiem, iedegušiem ikriem, ar plikajām, skaistajām kājām sita stepa deju. Meitene dziedāja:
  - Svētās krievu sejas mirgo no ikonas ... nedod Dievs, lai jūs iemērc vismaz tūkstoš Fritz! Un ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transportieris atkal izpūta dūmus.
  Meiteņu bataljons Fritz nodarīja ievērojamus postījumus. Taču viņš cieta arī zaudējumus. Šeit viena meitene pārplīsa uz pusēm, un viņas seja, neskatoties uz putekļiem, kļuva bāla.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas paliek no pilsētas, nevēlas padoties un padoties.
  Svetlana tikmēr cenšas izlauzties cauri "Tīģerim". Jaudīga vācu mašīna, dabūja sānos granātu, bet nepadevās. Pagriežas, lai izšautu ar lielgabalu. Meitenei ir jāierok zemē un gruvešos, lai viņu nesaspiestu tagadnes atbrīvotais sprādziena vilnis.
  Svetlana klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Mirabela iemeta Tīģeri ar granātu, kas uzsprāga viņai uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka vieglā mācība ziemā pavasaros... bez izņēmuma atkārtoju, ka Hitlers ir mēra mēris!
  Andželika, sagraudama nacistus un ar sprādzieniem uzliedama tiem ūdeni, sasprindzināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iespēra nabagam tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem meta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens, un "Tīģera" purns tika izjaukts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Svetlana šņāca caur nāsīm:
  - Mūsējie, tavējie nepadosies!
  Mirabela ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Un nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Svetlana iesmējās un iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Mirabela atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Svetlana redz, ka pietuvoties Friča pozīcijām ir nereāli. Bet debesīs Focke-Wulfs. Viena no šīm mašīnām lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Andželika met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē - nav piedošanas!
  Pēc tam meitene dod pagriezienu no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri uzbrauc salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther" -2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Andželika nosvilpās, šņācdama:
  - Šis ir jauns uzbrukums! Mēs saplēsīsim viņai muti!
  Panther-2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrolizēja atmosfēru.
  Andželika ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un sacīja:
  - Un Ņūtons sakāva ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Frics viņš noteica savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada visu apņēma ugunsgrēki, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķ purpursarkanas, oranžas un koši dzirkstelītes! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Svetlana, notriekdama vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis, dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Mirabela dziedāja piedziedājumā, šaujot uz nacistiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs, saņēmis šrapneļus zem vēdera, strauji pacēlās augstāk. Redzams, ka asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt salauzto spārnu gabalus.
  Svetlana, redzot, kā Fokke zaudē augstumu, ķērka:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur palika fašistu dūzis. Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Pelnos aizgāja bende, nevis pilots!
  Mirabela šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Andželika atkal ar kāju iemeta stikla gabalu, tik ļoti, ka, atsitoties acī, tas iznāca Fricim pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir jāārstē!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika pret meitenēm nederēja. Šeit Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā atsitas pret ienaidnieku.
  Pionieru zēns iesaucās:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitleram muti!
  Katapultas lādiņš, ieurbjoties nacistu pūlī, lika tiem izklīst un vienlaikus apgāzties gaisā. Frics nokrita un salūza uz sienu drupām.
  Tanks "Tīģeris" -2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar "Lauvu". Ak, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Svetlana pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, labi, Serjožka!
  Zēns agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene atbildē pakratīja baso kāju.
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Olimpija kutināja Seryozhka šauro kāju, cik viņam tas ir grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Mirabela piedziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Andželika, šī jautrā rudmate, piekrita:
  Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem iespējamajiem!
  Un meitene veica lēcienu ar apvērsumu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, nesalīdzini, veca sieviete ar meiteni. Un kāds skaistums, slaidos augumos.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  - Plūsma pēc gada, gadi karavānā,
  Veca sieviete berzē hennu javā...
  Un kā ar manu slaido augumu,
  Es nesaprotu, kā pagāja jaunība!
  Svetlana pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Olimpija ielika jaunu lādiņu katapultā. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Serjožka pakratīja savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Friča seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā sparā lidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Jau trešo mēnesi kopš jūnija beigām uzbrukums turpinās, taču pilsēta nav spējusi visu paņemt. Citos frontes sektoros nacisti guva panākumus, bet ne šajā.
  Svetlana izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, gadās, ka tas ir iespējams... Nevajag visumu ļoti sarežģīt!
  Un ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi apgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Mirabela ar sprādzienu dauzīja vāciešus un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Andželika atklāja uguni, precīzāk. Daži melnie palika guļam uz šķēpiem klātām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Mirabela rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, uzticamais suns tevi apgrauzīs!
  Svetlana, šaudama, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Mirabela dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Andželika nosit akmeni, kas bija pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens iet tālāk.
  "Lauva" saņēma spraugu kāpurē un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Dārdoņa un sabrukums.
  Andželika, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un meitene atkal šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi labi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevies krievus salauzt! Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā, mēs nikni uzvarēsim ienaidniekus!
  Un Andželika ripina preses muskuļus, kurus viņa ir ļoti iespiedusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Staļenīda skrēja... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un reljefa. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas kājas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Stalenida nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec kā es šortos!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Tas nav piemērots!
  Andželika kratīja gurnus, trāpīgi izšāva un dziedāja:
  - Kaut kas komjaunietis kļuvis neparasts! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Fricim, paskaties uz mūsu skaistumu!
  Andželika izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Tērauda meitene ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Andželika iesmējās.
  - Un dzīve ir laba!
  Stīlenīda, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, ka nacisti esat uzvarējuši!
  Andželika dzied:
  - Gaidu uzvaru! Uzvara gaida... Tie, kas alkst saraut važas! Uzvaras gaidās! Uzvaras gaidās! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Labi ar pliku rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Svetlana tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Fricu ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un tiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja figūru, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un svilpa kā lakstīgala-laupītājs. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nemaz nav nežēlīgi. Arī viņai dažkārt ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās pēc saviem mirušajiem tēviem.
  Svetlana gan šādas domas dzen prom no sevis, tāpēc gribas no tām izplūst asarās. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši un Krievijas plašumos ielauzās vesels agresīvs ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Svetlana pārmeta krustu un šāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Vīrietim no lodes izsista acs un smadzenes izplūda ārā.
  Meitene-kapteine pasmaidīja un asprātīgi sacīja:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Svetlana precīzi šāva, un ar blakusvāģi ietriecās motociklā. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs aizlidoja, vairākas reizes apgāzās. Tad tā purns iegrima drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas jautrā, jaunā seja smīnēja drīzāk smīn. Meitene dziedāja:
  - Nē, mēs fašistiem teicām, mūsējie necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par vārdu fords!
  Mirabela izdarīja ļoti precīzu sitienu, no kura uzliesmoja Foks-Vulfs un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Par dolāriem viņš ir gatavs nodot Krieviju ...
  Bet krievu cilvēks ir tik skaists
  Ka viņš ir gatavs atdot savu dzīvību par Dzimteni!
  Meitene izdarīja kūleni un rādīja nacistiem vīģi, ritināja, un lodes skaistuli neskāra.
  Parādījās Andželika, šis skaistums, gandrīz kails un netīrs kā velns, uzreiz meta granātu ar divām kājām. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Frics asā pusē!
  Olimpija laboja Andželiku:
  - Asi, sānos, nevis asajā pusē!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis, kā arī palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģerim" trāpīja pa purnu, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam nacistu radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Svetlana dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un "Tīģeris" atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Jaunavas bataljons manevrēja uzbrukuma, gaisa triecienu un smago ieroču ietekmē. Šeit trāpīja reaktīvie bumbvedēji, debesīs pacēlās lauzti, sarkanīgi karsti stāvi. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz nākamo pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Andželika ir seksīgākā no niknajām karotēm: vai tiešām nacisti no sava "Sturmtiger" var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un virpuļoja kūleņu kaskādēs. Un griežas arvien ātrāk. Un tad viņa no visa spēka iemeta nāves dāvanu platajā Stormtiger purnā. Pazibēja skaistules kailās, iedegušās kājas, un granāta ielidoja plašajā purnā. Un jaudīgā mašīna vispirms noslāpās, bet pēc tam steidzās. Divi "karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika izmesti un izkaisīti dažādos virzienos. No tiem tika saplēsti rullīši, un tie nokrita, lidojot kā saplīsusi karalienes kaklarota.
  Sprādziena vilnis apmeta Andželiku, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule tomēr piezemējās, asas šķembas un šķembas ierakās viņas kailās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sarautajai pēdai, gals iedūra.
  Bet Andželika atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Svetlanu un citas meitenes uzmeta sprādzienbīstams vilnis un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēcošos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Mirabela ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs aizvedīs kaujā, mēs ar komjaunatni draudzīsimies! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Andželika, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta, ne tik precīza - kā tās kailās un stiprās Andželikas kājas!
  Olimpija, spēlējoties ar roku muskuļiem, teica:
  - Tas ir ok! Jūs joprojām domājat. Kaut kas foršāks!
  Staļingrada spītīgi turējās. Bet Kaukāzā situāciju pasliktināja Turcijas iestāšanās karā.
  Otrās frontes atvēršana ar miljonu lielu Osmaņu armiju, protams, radīja problēmas.
  Cīņas izvērtās Aizkaukāzā. Un turki appludināja ar lielu spiedienu ...
  Rudenī un ziemā sīvu cīņu rezultātā Kaukāzs krita ... Un to okupēja nacisti un turki.
  Visas Krievijas tautas izmisīgi cīnījās Kaukāzā.
  Tomēr arī padomju meitenes uz SU-100 cīnās labi.
  Lai gan Krievijas pozīcija šķiet bezcerīga. Bet karotāji kopā ar Elizabeti cīnās kā ērgļi.
  Jekaterina nospiež sviru ar plikiem kāju pirkstiem. Raida šāviņu, kas iedūris nacistu E-50 auto sānos un rūc:
  - Par lielo sarkano un sārtināto komunismu!
  Jeļena arī sadūra lielgabalu, izmantojot savu kailo, smalko kāju. Viņa precīzi trāpīja ienaidnieka tankam.
  Meitene čivināja:
  - Par manu skaisto Krieviju!
  Eifrazija agresīvi atzīmēja, izraisot ļoti mērķtiecīgu uguni:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Un viņš izmanto arī plikas, noslīpētas kājas.
  Padomju mašīna ir ļoti spēcīga un kaujinieciska. Un šauj diezgan labi.
  SU-100 spēj iekļūt E-50 sānos. Bet meitenes pat izlaužas cauri viņas pierei, nokļūstot lure vai no gala līdz galam. Un viņi pārgrieza metālu.
  Elizabete, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, šāva uz ienaidnieku. Un čivināja:
  - No zilās straumes...
  Jekaterina arī izšāva, šoreiz paspiežot sviru ar savu koši nipeli un dūkdama:
  Upe sākas...
  Elena, agresīvi smaidot un šņācot, izdeva:
  Nu draudzība sākas...
  Un viņa arī nospieda sviru ar pliku papēdi.
  Eifrazija iesaucās, šaujot uz ienaidnieku:
  - Ar smaidu!
  Meitenes ļoti aktīvi strādā pie SU-100. Un iznīcināt ienaidnieka aprīkojumu.
  Un Baku nomalē pionieri rok tranšejas. Ir dažādu tautību puiši. Jo īpaši daudzas spilgtas galvas mirgo. Ir sarkani un melni un blondi bērni.
  Viņus vieno viena lieta: ticība komunisma triumfam un basām kājām. Skaidrs, ka ne visiem kara laikā ir kurpes, un tāpēc solidaritātes zīmi visi bērni vicinās ar plikiem, apaļiem papēžiem. Ziema Aizkaukāzijā ir diezgan maiga, un, pārvietojoties un strādājot ar lāpstām, aukstums nav tik briesmīgs.
  Bērni strādā ar entuziasmu un dzied:
  Cel uguni, zilas naktis,
  Mēs esam pionieri - strādnieku bērni ...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Un te atkal atskan trauksme. Zēni un meitenes lec uz tranšejas dibenu. Un no augšas jau sāk sprāgt šāviņi: strādā ienaidnieka artilērija.
  Paška jautāja Mašai:
  - Nu, vai tu domā, ka izdzīvosim?
  Meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs pretosies vismaz vienu reizi, visgrūtākajā stundā!
  Pionieris Saša loģiski atzīmēja:
  Mūsu varonība ir nesatricināma.
  Zēns ar savu kailo zoli uzsita pa akmeņiem. Redzams, ka puika piepildīja sevi ar pamatīgām ķirbēm.
  Meitene Tamāra atzīmēja:
  Mēs cīnīsimies bez bailēm
  Mēs netiksim nogriezti ne soli atpakaļ...
  Lai krekls ir piesūcināts ar asinīm -
  Vairāk ienaidnieku, pārvērtiet bruņinieku ellē!
  Zēns Ruslans, pionieris ar melniem matiem, atzīmēja:
  Paiet gadsimti, pienāks laikmets,
  Kurā nebūs ciešanu un melu ...
  Cīnies par to līdz pēdējam elpas vilcienam -
  Kalpo savai Dzimtenei, tu no sirds!
  Zēns Oļegs, tievs un gaišmatains, čivināja, panti:
  Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa skatiens...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nepazītu skumjas,
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Puiši un meitenes aplaudēja unisonā.
  Bet tagad reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas jau lido un met bumbas. Un tas ir agresīvs ieraksts.
  Oļegs un Saša pacēla katapulu un palaida nāves dāvanu. Un stobru notrieca nacistu uzbrukuma lidmašīna.
  Meitene Nataša dziedāja:
  - Komjaunums nav tikai vecums,
  Komjaunums ir mans liktenis!
  Es uzvarēšu kosmosu, es ticu
  Dzīvosim mūžīgi!
  Ahmeds, pionieris no Azerbaidžānas, smaidot atbildēja:
  - Jūs vēl neesat komjaunietis Nataša!
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju un atbildēja melodiskā balsī;
  Blakus tēviem ar jautru dziesmu,
  Mēs iestājamies par komjaunatni...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Arī Oļegs iespieda savu kailo, bērnišķīgo kāju un iesaucās:
  Spēcīgāks āmurs saspiež proletārieti,
  No titāna rokām, kas sasmalcina jūgu ...
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei,
  Un gaisma pēcnācējiem, labi!
  Bērni ir sajūsmā. Un patiesībā vācieši bombardēja, un tikai viena meitene dabūja šķembu plikajā, apaļajā, rozā papēdī.
  Pioneer kliedza, bet tad iekoda viņai lūpā.
  Un tā viņi gatavojās atvairīt uzbrukumu. Un tur jau ir tanki ar nacistiem. Briesmīgie E-100 pārvietojas. Tik spēcīgas un bīstamas mašīnas.
  Viņiem ir šāda aizsardzība. Ka nevar tikt cauri no jebkura leņķa. Jūs nevarat to trāpīt tikai no viena leņķa. Vienīgā iespēja ir lauzt sliedes.
  Bērni ir gatavi cīnīties, un vicina basām kājām. Šeit viņi uz stieples stumj pakas ar paštaisītām sprāgstvielām zem nacistu pēdām. Tas darbojas un iznīcina Rommela armijas tanku ruļļus.
  Un tas izskatās briesmīgi.
  . NODAĻA #5
  Saša čīkst:
  - Slava komunismam!
  Puika Paška šauj ar Oļegu no katapulta un čīkst:
  - Slava pionieriem!
  Puisis Ruslans kopā ar meiteni Sufīru ar stiepli velk zem vācietim mīnu un kliedz:
  - Slava PSRS!
  Kaujas bērni no Azerbaidžānas un krievu puiši. Iedeguši, tievi, basām kājām pionieri pret kolosālu tanku armādu.
  Meitene Tamāra trata savu graciozo, mazo, baso kāju un saka:
  - Slava Krievijai!
  Pionieris Ahmets, šaujot uz ienaidnieku, apstiprina:
  - Mēs kopā esam draudzīga ģimene!
  Puika Ramzans, rudmatainais azerbaidžānis, apstiprina, izsitot automašīnu:
  - No vārda mēs esam simts tūkstoši es!
  Bērni draudzīgi... Lūk, armēņu meitene Azatui, kura arī veikli ar stieples palīdzību pārliek sprāgstvielu zem fašista kāpura un čīkst:
  - PSRS ir tautu ģimene!
  Cita armēņu meitene Aghas saka:
  - Neliecieties pie fašisma:
  Un meitene parāva stiepli ar plikiem kāju pirkstiem. Daudziem azerbaidžāņu un armēņu bērniem ir blondi mati un viņi nav atšķirami no slāvu bērniem, kuru arī ir daudz. Kurš vāciešus atstāja, citas krievu ģimenes apmetās Azerbaidžānā pat cara pakļautībā.
  Kaukāzā ir daudz slāvu. Daudz jauktu pāru. Jā, un bērniem parasti ir gaišāki mati nekā viņu vecākiem. Un slāvu puiši iedegās tā, ka no vietējiem tos nevar atšķirt. Turklāt bērni parasti ir līdzīgāki nekā pieaugušie.
  Tātad cīnās starptautiskais padomju zēnu un meiteņu bataljons, un viņi visi ir vienoti un ļoti līdzīgi. Viņu kailie papēži mirgo kustībā.
  Un sapņi bērni sūta nāves dāvanas. Šamils un Serjožka, abi pionieru zēni, velk vadu. Un tagad vācu E-50 apstājas ar salauztu kāpuru.
  Zēni unisonā dzied:
  Savienība neiznīcināmas, brīvas republikas,
  Tas nebija rupjš spēks, nevis bailes, kas pulcējās ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un draudzība un saprāts, un drosme sapņos!
  Un bērni ir sajūsmā. Viņi smaida ar baltiem, vienmērīgiem zobiem. Un viņi ir laimīgi, lai gan viņiem draud nāve.
  Un vācieši sūkstās. Iznīcināti tanki šauj no lielgabaliem un skribelē ložmetējus.
  Daži vācu transportlīdzekļi ir aprīkoti ar granātmetējiem un ir ļoti bīstami.
  Zēns Maksimka un meitene Zara no Azerbaidžānas, atspiedušies uz basām kājām, zem ienaidnieka izvilka mīnu un izsita fašistu mastodonu.
  Un kliedza pilnā sparā:
  - PSRS labā!
  Bērni ir tik smieklīgi.
  Ieročus izmanto arī pionieri Abass un Vladimirs. Šajā gadījumā katapulta un sagraut E-75 kāpurķēžu nacistiem. Tad zēni dziedāja:
  - Par planētas varenību komunisma aizsegā!
  Arī Oļegs un Abdula ir dažādu tautu pionieri, taču ar vienu sirdi viņi arī palaiž sprāgstvielas. Viņi uzsit E-100 un dzied ...
  Mēs atvērām planētu tautām,
  Ceļš uz kosmosu, uz neredzētām pasaulēm...
  Tiek dziedāti varoņdarbi -
  Lai uz visiem laikiem izdzēstu nāves rētu!
  
  Zem Krievijas svētā karoga,
  Mierā, draudzībā, laimē un mīlestībā...
  Visas zemes cilvēki kļūs laimīgāki,
  Tālumā izklīdīs elles tumsa!
  Šeit cīnās ar bērniem...
  Abdurrahmans un Svetlana, azerbaidžāņu zēns un meitene no Baltkrievijas, savilka kopā vadu un izsita fašistu tanku. Un viņi dziedāja:
  - Svētās Krievijas lielais vārds,
  Mirdz pār pasauli - kā saules stars ...
  Es ticu vienotībai, mēs kļūsim laimīgāki,
  Parādīsim cilvēkiem pareizo ceļu!
  Bērni ir ļoti drosmīgi. Un nacisti bija vienkārši šokēti par tik spītīgu un niknu pretestību.
  Abudurrahmans ir pionieris, viņš saņēma fragmentu plikajā zolē. Tas iedūrās bērna kājas saslimušajā virsmā.
  Zēns šņāca:
  - Un tas man sāp!
  Arī Svetlana trāpīja pa apaļo papēdi, un saskrāpēja plecu. Bet meitene nošņācās:
  - Nelauziet pionierus!
  Vācu auto taranēja arī Azims un Kolka.
  Zēni norādīja ar vadu un dziedāja:
  Nodevīgais ienaidnieks devās uzbrukumā,
  Bet es ticu, ka tas nekļūs, padomju cilvēki...
  Ienaidnieks gaida sakāvi un aizmirstību,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Ienaidnieks gaida: sakāve un aizmirstība,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Bērni ir drosmīgi un nelocās. Un viņi vēlas uzvarēt. Un viņi dzied un cīnās.
  Vācieši cieš smagus zaudējumus. Tiesa, pārsvarā viņiem ir nolauztas sliedes un ruļļi. Un tas nav nāvējošs.
  Sliktāk tiem pionieriem, kuri tika saņemti gūstā.
  Zēnu Abdulhamidu, kad viņš tika saņemts gūstā, nacisti nolika uz plaukta. Viņi ievietoja pioniera basās kājas blokā un sāka karināt uz āķiem smagumus. Un tad viņš iekurināja uguni. Un zēna kailos papēžus nolaizīja uguns. Un viņam uz muguras uzkrita pātaga. Viņi mani ilgi sita. Un tad nacisti sāka lauzt ribas ar karstām knaiblēm.
  Zēns, miris no spīdzināšanas, kad viņa ribu dzelzs, sarkana no karstuma, viņu saspieda, dziedāja:
  Berlīne ir gandrīz zem mūsu varas,
  Caur binokli mēs redzam nolādēto Reihstāgu ...
  Es ceru, ka drīz būs miers un laime;
  Ko es aprakstīšu savos dzejoļos!
  
  Krievija atvēra komunismu pasaulēm,
  Viņa kļuva par ģimeni visiem.
  Bet Vērmahts mums piebāza cūkas purnu,
  Un tagad asinis šļakstās no vēnām kā no strūklakas!
  
  Ko fīrers pie mums nejauši aizmirsa,
  Es gribēju iegūt zemi un vergus!
  Fašisms gāja ar ļoti ilgu kampaņu -
  Un šeit ir īsts murgs, elles sapņi!
  
  Vienkāršs zēns, basām kājām zēns,
  Nesen sasēja sarkanu kaklasaiti.
  Viņš gribēja būvēt pasauli pats bez Dieva,
  Bet pēkšņi no debesīm izlauzās napalms!
  
  Man bija jāskrien uz priekšu, mēs bijām AWOL,
  Tādus jauniešus neviens negrib ņemt!
  Bet zēns-cīnītājs šautenē to izdarīja,
  Tēvu ceļš izrādījās cienīgs!
  
  Cīnījās tur, kur gan viltība, gan spēks,
  Un vājums ir arī rūgts, diemžēl ...
  Biedriem bija jārok kapi
  Priežu zārku ēvelēšana salnā!
  
  Es esmu pionieris, kurš tagad ir pieradis pie ciešanām,
  Viņš devās uz izlūkošanu basām kājām, sniega kupens kraukšķēja.
  Varbūt sods par neticību,
  Ka es negribēju pazīt Jēzu!
  
  Bet kādas ir trīs Golgātas stundas?
  Ir pagājuši vairāk nekā trīs kara gadi!
  Jebkurā ciematā atraitnes rūgti raud,
  Kā dēli gāja bojā lauku kapos!
  
  Es izdzīvoju, biju šokēts, ievainots no lodes,
  Bet par laimi viņš palika kājās!
  Mēs godīgi atdevām parādu Vācijai,
  To fašismu mēs esam samīdījuši putekļos!
  
  Esmu nobriedusi, bet joprojām esmu zēns,
  Ūsas nelauzās cauri, bet jau titāns!
  Jā, pieaugušais, un varbūt pat pārāk daudz,
  Galu galā sirds kļuva cieta kā metāls!
  
  Hero Star augstākā balva -
  Pats Staļins, ticiet man, nodeva!
  Viņš teica: ir jāņem piemērs no tādiem cilvēkiem kā jūs,
  Cīnītāji vilto Ēdenes durvju atslēgas!
  
  Bet tagad noliec drosmīgo šauteni,
  Paņem, knaibles, āmuru un strādā!
  Izveidojiet buru laivu un laivu no koka
  Un izveido lidmašīnu, lai putns uzlidotu!
  Šī patiesi ir varonīga kino sāga... Bet tomēr zaudēta.
  Un Kaukāzs ir sagūstīts.
  Un 1945. gada pavasarī nacisti uzsāka ofensīvu pret Saratovu. Viņu karaspēks kustējās kā lavīna.
  Un tagad četrinieks ir saņēmis vēl jaudīgāku un perfektāku "E" -50 vai "Panther" -3, kas izceļas ar spēcīgiem ieročiem un aizsardzību.
  Karotāji jutās ļoti pārliecināti. Tvertnes vadība ir vismodernākā ar kursorsvirām. Jaunākais auto. Pat gāzes turbīnas dzinējs. Bet ir arī daudz "Panther" -2. Jebkāda līmeņa trīsdesmit četri nelīdzinās šādai mašīnai.
  Gerda gulēja atzveltnes krēslā. Viņa bija bikini. Meitenes jau ir pieradušas cīnīties puskailām. Karstās tuksneša smiltis dedzināja viņu basās pēdas, kalnu oļi sadūra viņu kailās zoles. Bet karotāji nemaz nelūza un nesarīvējās pulveros.
  Apkalpes komandieris, kuram tika piešķirtas daudzas balvas, šņāca:
  - Un tagad Krievija ir pret mums! Gaidāmi jauni piedzīvojumi un uzvaras!
  Viņa pakratīja savu balto kā sniega galvu. Dabiski blonda, ļoti skaista un iedegusi.
  Šarlote pasmīnēja.
  Šai meitenei bija vara sarkani mati, kas dega kā liesma. Arī skaistule, ar bronzas iedegumu. Bikini, iedegusi, muskuļota. Ar basām kājām, stutējot uz karstām smiltīm un asiem akmeņiem.
  Ugunīgais velns piezīmēja:
  - Krievi, iespējams, ir mūsu fanātiskākie pretinieki!
  Kristīna pacēla balsi. Viņas mati ir vara dzelteni, arī deg kā liesma, bet ar zeltainu nokrāsu. Un tas pats iedegums, muskuļi un skaistums. Izteiksmīga un tajā pašā laikā maiga seja. Un bikini. Kājas, kas ir spiedušās kilometriem uz cietas un degošas virsmas, bet nav zaudējušas savu graciozitāti un gludās līnijas. Kailie pirksti ir glīti apgriezti un ļoti veikli.
  Rudmatainā meitene jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Magda atbildēja viņas vietā. Šai meitenei ir balti zeltaini mati, medus blondi. Ļoti skaista, muskuļota, ar izteiksmīgu seju un safīra-smaragda acīm. Arī kājas ir rūdītas, ar apaļiem papēžiem un taisniem pirkstiem. Varbūt Magdai ir vismaigākā seja, gandrīz lēnprātīga, neskatoties uz viņas drosmīgo zodu. Piemēram, Gerda izskatās skarbāka. Mazliet maigāka ir Kristīna, un viņa nav tik samaitāta kā Šarlotes ragana.
  Magda atzīmēja:
  - Viņiem ir tāda totalitāra sistēma kā pie mums. Tāpēc viņi ir stingrāki!
  Gerda pasmaidīja un atbildēja:
  - Padomju tanki ir metāllūžņu kaudze. Mums no viņiem nav jābaidās!
  Sarkanmatainā Šarlote spieda savus kailos kāju pirkstus uz kursorsviras pogām. Apšaudīja aizsardzības bunkuru. 105 mm šāviņš trāpīja padomju lielgabalam un apgrieza to. Kaujas komplekts sāka plosīties, un šāviņi detonēja.
  Sarkanā ragana nošņācās:
  - Es esmu baigais bruņinieks - uz ceļiem mežoņi! Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Un pērļu zobu smīns, un smaragda acu mirdzums. Meitenes tiešām ir augstākās klases.
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  Tagad es šaušu!
  Un arī šāva uz ienaidnieku. Izšāva padomju 76 mm lielgabalu. Šāviņš ietriecās E-50 slīpajā pieri. Un rikošeta nost. Tas vienkārši iezvanījās meiteņu ausīs.
  Gerda sita basām kājām un čivināja:
  - Kas par fragmentu!
  Un viņa pati izšāva nākamo šāvienu... vācu tanki apšāva padomju nocietināto apgabalu. E-100 arī strādāja. Arī šī mašīna izrādījās Maus atvasinājums. Ne pārāk laba ideja divu lielgabalu tankam. E-100 ražošana jau ir pārtraukta.
  Tā vietā sērijā tiek iekļautas "E" sērijas uzbrukuma modifikācijas. Bet šis joprojām darbojas. Un izšauj šāviņus.
  Šarlote skarbi ķiķina un krata baso kāju.
  - Karš ir šausmīgs stāvoklis, bet tas valdzina kā spēle!
  Un meitene šāva, un ļoti trāpīgi.
  Kristīna izcēla pērļu zobus. Viņa ir plēsīga, plēsīga pantera.
  Padomju ieroči šauj, un tiem priekšā ir mīnu lauki. Vācu teletanki kustas. Un triecienbumbvedēji strādā ar mežonīgu rēcienu.
  Robežstabi ripo apkārt. Hitlera bari šķērsoja robežu.
  Magda ne pārāk asprātīgi piezīmēja, baso kāju uzsitot pa bruņām:
  - Mēs aizslaucīt spēcīgu aizsardzību, bet tērauda panicles!
  Karotāji piemiedza viens otram aci. Padomju aizsardzība bija diezgan spēcīga. Īpaši daudz min. Un tas aizkavēja vāciešus. Bet viņiem tomēr izdevās virzīties uz priekšu.
  Bumbvedēji strādāja padomju pozīcijās, un no augšas nāca arī uzbrukuma lidmašīnas. Steidzoties Sarkanās armijas un TA-400 aizsardzības dziļumos, kas ir viena no visbriesmīgākajām bumbvedēju modifikācijām. Pat seši dzinēji, ieskaitot reaktīvo dzinēju. Un viņi bombardē un iznīcina padomju pilsētas.
  Gerda, šaudama, smaidot atzīmēja:
  - Cīņā mēs esam dzīvnieki, bet ar cilvēka prātu!
  Un atkal izšāva. Iznīcināja padomju lielgabalu. Kopumā šī ir augstākā ešelona meitene. Un tas ir tik forši.
  E-50 apšaudīja padomju pozīcijas, pati praktiski nesabojājoties. Automašīnas slīpās bruņas ar cementētu tēraudu deva izcilus rikošetus. Padomju šāviņi pat nespēja vāciešus kārtīgi saskrāpēt.
  Kristīna atcerējās "Tīģera" pārbaudījumus. Tad tas bija pirmais masveidā ražotais vācu tanks. Neviens no čaumalām nevarēja izraisīt Tīģera bojājumus. Briti krita zem viņa sitieniem. Bet šeit ir septiņpadsmit pēdu lielgabals, caurdurts pierē. Tad meitenes gandrīz nomira. Un karotājs to atcerējās. Cik tuvu viņi atradās kaulainajai vecenei ar izkapti, sajūtot viņas ledaino elpu.
  Meitene berzēja savu kailo zoli pret stūri. Viņa ļoti gribēja izlekt no tanka un skriet. Viņa ir tik tieša karotāja.
  Kristīna dziedāja apburoši:
  - Zila migla, un visur viltība!
  Karotāji ķiķināja... Viņu vidoks bija ļoti seksīgs un erotisks.
  Un lielgabals darbojās un izšāva. Viņa pat nedomāja apstāties. Visi sūtīja čaulu pēc čaulas. Padomju pozīciju sadalīšana šķembās un fragmentos.
  Aiz aizmugurē esošajiem skaļruņiem atskanēja dziesma;
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu ...
  Un putekļi kā no paklājiem,
  Mēs ejam nost no ceļa!
  Un neapstāties
  Un nemainiet kājas -
  Mūsu sejas spīd
  Spīdīgi zābaki!
  Un atkal reaktīvo bumbvedēju spēks krīt uz padomju pozīcijām. Un atkal tiek izmesta iznīcināšana un veselas nocietinātās teritorijas. Un ieroči lido visdažādākajos virzienos.
  Vairāki desmiti vācu tanku vienlaikus šauj un visu iznīcina.
  Gerda jūtas kā Bagīra medībās. Šeit pirmā padomju aizsardzības līnija jau ir iznīcināta. Bet Sarkanās armijas karavīri joprojām spieto un šauj uz vāciešiem.
  Starp kaujiniekiem ir arī pionieri. Jaunie ļeņinieši brīvprātīgi iestājās Sarkanajā armijā. Lielākā daļa zēnu ir basām kājām un šortos. Viņi valkā sevi, satraukums.
  Un pionieri mirst...
  Šarlote, vadot uguni, ņurdēja:
  - Un pionieri, tā ir lieta, visa valsts skatījās!
  Viņa šāva uz krieviem un Kristīnu, indīgi šņācot:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, planējam kā ērgļi!
  Un atkal viņa izlaida ugunīgu smaidu. Skaistas meitenes...
  Vairāki vācu tanki pārvietojās pazemē. Un viņi parādījās padomju karaspēka aizmugurē, izraisot paniku un skricelējot ložmetējus. Nacisti parādījās kā odi no murga.
  E-50 redzēja trīsdesmit četru kustību caur optiku. Gerda atsita zobus un sāka rādīt stobru. Padomju mašīna ar nelielu torni T-34-76 un ļoti mobila. Izmēģiniet šo un iegūstiet to. Meitene jau ir diezgan pieredzējusi, bet padomju automašīna joprojām atšķiras no amerikāņu Sherman.
  Un attālums līdz krievam ir gandrīz pieci kilometri.
  Meitene skrāpē savu kailo papēdi, Šarlote kutina to starp pirkstiem. Meitenes ķiķinās.
  Tad Gerda šauj uz krievu mašīnu. Apvalks piesteidzas ļoti tuvu, gandrīz saskrāpējot bruņas... Bet tomēr garām. Gerda īgni sit ar dūri pa metālu.
  Magda stāsta savam partnerim:
  - Tu trāpīji korpusam! Tur būs vieglāk nokļūt!
  Gerda nodod kursorsviru Magdai un čukst:
  - Tātad tu dari to pats!
  Magda aizrautīgi dziedāja:
  - Zeme ir logā, zeme ir logā... - Meitene ar kailiem pirkstiem paņēma kursorsviru un nospieda pogu, turpinot dziedāt. - Iluminatorā redzama zeme!
  Un viņas šāviņš tikko trāpīja padomju tanka bāzei. Mašīna uzsprāga un sadalījās. Tas sāka degt ... Padomju čaumalas sprāga dzemdē.
  Magda pakratīja kailos pirkstus un ķēra:
  - Redzi, kā es to saņēmu! Un tu saki...
  Šarlote nošņukstēja, atlaidusi ilkņus.
  - Mēs atkal runājam, dažādās valodās!
  Parādījās jaunas padomju automašīnas. Trīsdesmit četri devās pirmie. Pārvietojamas un daudzas automašīnas. Tad mēs pārcēlāmies no BT sērijas. Šis ir novecojis riteņu kāpurķēžu tips. Uz priekšu virzījās arī pirmsūdens T-26 lidmašīnas, kas nav spējīgas citādi kā vien saskrāpēt vācu bruņas. Jaudīgāki un smagāki HF virzījās pašās beigās. Un daudz kājnieku.
  Kristīna iesmējās un ņurdēja:
  Nu mēs viņiem parādīsim!
  Vācu mašīnas atklāja uguni no liela attāluma, mēģinot piespiest padomju kājniekus zemē. Viņi arī iznīcināja tankus un citas dzīvas radības.
  Debesīs parādījās arī padomju uzbrukuma lidmašīnas: slavenais Ilys. Viņi uzbruka vācu formācijai. Viņiem pretī skrēja Hitlera kaujinieki. Tā bija īsta izgāztuve. Vācu iznīcinātāji XE-262, ļoti veikli un veikli ar manevrētspēju. Viņi uzbrūk padomju tehnikai, spiežot kā gludekli.
  Šarlote atkal izšāva. Iekļuva padomju BT un ņurdēja:
  - Šī lirika nav pasaka... Pasaka būs priekšā!
  E-50 apstājās un atspoguļoja padomju pretuzbrukumu. Ne pārāk pieredzējusī komanda tvertnes rezervi faktiski nometa uz kaušanu. Un krievu mašīnas notrieca - kā vistas plūksnā. Un viņi ar viņiem cīnījās pamatīgi.
  Gerda izšāva šāvienu, salauza trīsdesmit četriem pieri un nošņāca:
  - Kas ir Radītājs - ievainota elle!
  Šarlote arī šāva, atradusi mērķi, padomju mašīnas virzījās taisnā līnijā, un meitenēm izdevās izšaut. Un vispār šīs četras no parādībām.
  Sarkanā harpija dziedāja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Un karotāji turpināja šaut, izcēluši zobus tik stiprus un lielus kā zirgi.
  Kristīna ar nožēlu tvītoja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Magda, iesitīdama trīsdesmit četrus, iesaucās:
  - Tas ir mūsu rezultāts!
  Meitenes izšķīrās...
  Bet padomju skaistules arī cīnās. Elizabetes apkalpe uz T-34-85. Ļoti drosmīgas meitenes. Un viņi arī cīnās basām kājām un bikini.
  Viņu mašīna cīnās pret vācu Panthers. Šis transportlīdzeklis joprojām tiek izmantots, taču arvien vairāk parādās jaunas E sērijas tvertnes.
  Elizabete šauj ar kailiem kāju pirkstiem. Tas no attāluma iedur ienaidnieku sānos un čīkst:
  - Slava Staļina laikmetam!
  Jekaterina arī izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un atzīmēja:
  - Tā nav tik slava!
  Jeļena iebilda, zobus rāvusi:
  Mēs esam dzimuši, lai uzvarētu!
  Un viņa arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem...
  Tajā pašā laikā meitene smagi nopūtās. Man galvā šaudījās nelaimīgas domas. Karš sākās ar sakāvēm. Vācieši izlauzās cauri aizsardzībai un pārliecinoši devās uz priekšu.
  Pēc tam Elena aizbēga uz austrumiem. Viņas kurpes izjuka jau pirmajās dienās. Un man nācās pērt basām kājām. Un tas sāp nepieradināti. Meitenes kājas visas bija sasistas, sasistas, šausmīgi sasistas. Un viņa vairs nevarēja normāli staigāt, bet paklupa. Bet, neskatoties uz to, viņa kustējās un gāja. Jeļena kampaņā zaudēja daudz svara - vienu ādu un kaulus. Bet viņa iedegās, un viņas mati kļuva vēl gaišāki pēc izbalēšanas saulē. Un plikajām zolēm ir podzhili un rupji. Un viņa nokļuva priekšējā līnijā un turpināja cīnīties. Un cīņas atkal ritēja pilnā sparā.
  Jeļena galvenokārt cīnījās kājniekos. Tajā skaitā piedalījās Maskavas un Staļingradas aizsardzībā.
  Bet jau Kursk Bulge viņa pārcēlās uz tanku. Tur tika izveidots viņu jaunavas četrinieks: Elizabete, Elena, Katrīna, Eifrazija - četri "E". Karotāji ir patiesi leģendāri. Kurš cīnījās basām kājām un bikini, pat aukstumā un iedeva Frici ragos.
  Tanks Panther, ar kuru meitenes sastapās Kurskas bulgā, bija ļoti bīstams transportlīdzeklis. Viņai nebija iespējams iesist pa pieri. Un viņa pati paņēma no liela attāluma. Turklāt tas ir ātri uzliesmojošs.
  Tātad, lai izlauztos cauri, bija ļoti prasmīgi jāvada tanks un neļauj sevi iesist.
  Elizabete to izdarīja. Lai gan viņa vairāk šāva kustībā. Un Eufrasīnija vadīja tanku.
  Ir gandrīz neiespējami nokļūt kustībā no trīsdesmit četriem. Taču meitenēm izdevās trāpīt. Un viņi cīnījās ar lielu drosmi.
  Jekaterina arī šauj ļoti precīzi.
  Kurskas bulgā meitenes pārklājās ar slavu un saņēma pavēles.
  Un tagad katrā no viņiem ir PSRS varoņa zvaigzne.
  Tas ir tas, ko meitenēm vajag! Vienkārši augstākās klases karotāji!
  Katrīna dziedāja:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Patiešām, tās ir meitenes, kuras draudzenēs izraisa skaudību. Nevis kā Gerda un viņas komanda.
  Šeit atpūtas laikā viņa un viņas banda bez vilcināšanās spīdzināja pionieri.
  Pirmkārt, trīspadsmit gadus vecs zēns tika izģērbts kails. Tad viņi sāka viņu knibināt. Un tad iedur ar adatām. Turklāt sākumā adatas bija aukstas, bet pēc tam tika uzkarsētas uz uguns.
  Un tas tiešām ļoti sāpēja.
  Šarlote iedūrās zēna nabā un iesaucās:
  - Es esmu satriecoša viksa!
  Pēc tam viņa paņēma rokās karstu stieni un sāka ar to dedzināt kailās, nedaudz raupjās zēna zoles. Izbaudot viņa mežonīgos saucienus.
  Un Kristīna paņēma un uzsildīja knaibles, sāka plīst pionieriem basajām pēdām. Sāku ar mazo pirkstiņu, darot to lēni un tajā pašā laikā nežēlīgi. Un bērna pirksti plaisa un lūza. Un pionierim tas bija tik sāpīgi, ka zēns vairākas reizes zaudēja samaņu.
  Magda zem lāpstiņas iedūra lauzni, baltu no dzēliena. Un zēns gaudos.
  Viņi nomocīja pionieri līdz nāvei. Un tas izrādījās vienkārši lieliski. Un spīdzināšana turpinājās.
  Tā tas turpinās. Pāls un Saratovs un Kuibiševs. Un nacisti sāka iebrukt Maskavā.
  Šādos apstākļos Krieviju var glābt tikai slepkavu desants. Un Antons Šelestovs kopā ar meitenēm dodas foršā misijā.
  Jā, Sarkanās armijas pozīcija vienkārši jau ir absolūti bezcerīga. Un šeit PSRS var glābt tikai brīnums.
  Bet šeit ir pazīmes, ka seši cīnītāji stājas kaujā. Viena cerība Antonam, Margaritai, Natašai, Zojai, Augustīnam, Svetlanai. Viņi spēj uzreiz apturēt un sakaut ienaidniekus, pārvēršot tos pelnos.
  Sanācis tāds mežonīgs un skaists meiteņu kolektīvs. Un pret viņiem Tolstopuzs un viņa banda. Nu nav bail...
  Un nacisti jau plūst pa Maskavu no dažādām pusēm.
  Tad Antons un meitenes atkal iesaistījās kaujā, palīdzot Krievijai vai drīzāk PSRS.
  Tad viņiem pievienojās baskājainā meitene Margarita. Arī kāda pieaugusi sieviete rakstniece apmaiņā pret nemirstību kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un pilda savu misiju.
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal cīnījās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir pārāk daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Antons Šelestovs rēca, ar zobeniem nocirzdams nacistus, gan kājniekus, gan tankus:
  - Nekad nepadodies!
  Un puisim no basās pēdas aizlidoja ass disks!
  Pēc tam kazlēns nosvilps, ka vārnas noģībs, izsitot cauri viņu galvaskausiem.
  Margarita, sagraudama pretiniekus, atlaidusi zobus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās kājas izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un jaunas adatas izmētātas no viņas basajām kājām. Un kas ir acīs, kas ir rīklē nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un rudens takni un baltie cīnītāji.
  Svetlana griež dzirnavniekam, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Jo māte Krievija uzvarēs!
  Antons Šelestovs virzās uz priekšu pret nacistiem. Terminatora zēns, kas sakapā brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un apšauj lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā griež visiem galvu un purnu.
  Un tad vēl viena svilpe, un vārnu krišana, kas pat izurbjas cauri tanku jumtiem.
  Margarita arī sagrauj pretiniekus.
  Viņas basās kājas plīvo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Un arī svilpos, vārnu masa ģībonī krīt virsū Friča bariem, laužot pat tankus.
  . NODAĻA #6
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagriež nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Krievija ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas redzēja nacistu rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Sasmalcina brūnos karavīrus ar abām rokām. Spļaut no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - notriek tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Ak, dunduri, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīna, nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīsies pret ienaidnieku, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki!
  Svetlana uzbrukumā. Izcirtņi, nacistu sagraušana. Ar basām kājām viņš met virsū nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa saspieda daudz cīnītāju un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Antons Šeļestovs pielēca. Zēns griezās kūleņā. Sasmalcināja daudz nacistu lēcienā.
  Viņš svieda adatas ar kailiem pirkstiem un rībināja:
  - Esi slavena ar manu skaisto drosmi!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši nacisti krīt miruši. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Un tad bērni korī svilpos, ka uz nacistiem krīt veseli vārnu mākoņi, burtiski taranējot galvas un caurdurot galvaskausus, it kā ar urbi.
  Nataša uzbrukumā arī ir ļoti forša.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiņa.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja ietriecas nacistu līķu aizsprostojumā. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene baskāju, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši nacistu rīklē rakt.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Sasmalcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustībā arvien vairāk ir niknums.
  Puika Antons ofensīvā visu paātrina. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - plēš tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Nedomā apstāties un palēnināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sagrauts ne simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Antons Šelestovs atkal ir darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Terminatora zēns atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Antons Šelestovs čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Un pat ja tas svilps, tad krauklis uzkritīs uz fašistu pulkiem kolosālos daudzumos. Un tik daudz nogalināti, un tā vārnu knābji laužas cauri tanku jumtiem. Un arī lidmašīnas sasmalcina.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Antons Šelestovs lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, nogāž tankus un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņš jau ir diezgan vecs, ņemot vērā elli, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Antons Šelestovs dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Un atkal puika svilpo, desmitiem tūkstošu zagļu lien virsū ienaidniekiem un šuj viņiem ķiveres.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi nacistiem un viņu tankiem, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Antons atkal simts nacistu, nesot meteoru, sagriezīs. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirsti daudz brūno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Un bērni atkal svilpēs un gāzīs vārnas uz nacistu galvām.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ un tanki dega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Antons Šelestovs nomurmināja:
  - Ko tev vajag! Šeit ir meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu.
  Svetlana cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Ne jau meitene, bet lai finišē ar tādu raganu liesmās.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Antons Šelestovs kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Terminatora zēns ar kāju palaida helikoptera propelleru līdzīgu. Viņš nogrieza pāris simtus galvu nacistiem un tankiem, čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene pilnā ažūrā.
  Antons, kapādams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Tiek plosīta gaļa un tiek demolēti tanku torņi.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša uzlidoja gaisā. Saplēsa pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, cepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Antons Šelestovs par rīstīšanu:
  - Ak, agri, dod drošību!
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Uz nacistu galvām krīt draudzīga svilpe un vārnu mākoņi. Un tanku torņi plīst no knābju sitieniem.
  Nataša nocirta nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Zēns atbildēja:
  "Dažreiz arī cīnīties nav jautri!"
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Nataša atkal nocirta ienaidniekus, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra mazulīte. Šeit viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājies, mūsu papēži dzirkst!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Augustīns kaujā arī nav vājš. Tā nacistu kulšana. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē.
  Un lūk, kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, kas izkausēja tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes apņēma nacistus. Tātad tos sagriež un sasmalcina. Nevis karotāji, bet tiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Antons atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš bez žēlastības tos sit, griež cauri tvertnēm un čīkst:
  Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos iznīcinātājus kopā ar tankiem:
  - Melot ir neprātīgi!
  Zoja saplēsa nacistus, čīkstēja:
  - Nē, ne no rokas!
  Un viņš arī to paņems un ar basu kāju atlaidīs zvaigznīti un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Mūsu televizors ir ieslēgts!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu kūlis.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal tāds metiens, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī ir meitene - tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un līķu no tā kļuva vēl vairāk.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim ienaidniekam žēlastību! Būs līķis!
  Un atkal nāvējošā lieta aizlido no plika papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Tikai ne vienu līķi, bet daudzus!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Masu slepkavība!
  Un tagad viņš dauzīs galvu nacistu ģenerālim. Salauž viņam galvaskausu un izdali:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku gāšanā, viņa čīkst:
  - Tevi nesaudzēs!
  Un viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izlaužoties cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un ļoti daudz pat karotājs mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Antons Šelestovs čīkst:
  - Krāšņs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Antons rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir mežonīgā uzbrukumā. Nē, tas vienkārši kūsā no spēka, un vulkāni šņāc!
  Mārgareta kustībā. Tas visiem saplosīs vēderus.
  Meitene ar savu kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un masu nogalināja visādi ienaidnieki, izsita gan tankus, gan lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene dauzās un kliedz:
  "Pūķa prezidents kļūs par līķi!"
  Nataša kaujā ir tikai sava veida terminators. Un rūcoši gurdēja:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un nacisti ir kā naglas. Un tas sagraus daudz mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu.
  Šeit ir karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš griež trīskāršas dzirnavas pie nacistiem!
  Un Augustīns iesaucās:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un metīs. Un daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karotājs ar ļoti augstu kaujas potenciālu. Nē, saskaņā ar šo ir labāk neiejaukties. Kā tanku torņi norauts un fašistu lidmašīnām spārni.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus saplosīsim pulverī!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Ja vien miers nav nāvējošs!
  Svetlana, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi slaucīsim rindā!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs visus nogalināsim!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Antons atbildot dziedāja:
  - Būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un metot adatas ar kailiem pirkstiem, iznīcinot tankus un lidmašīnas uzreiz, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā runājot!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un griezīsim pretiniekus ar mežonīgu rūgtumu.
  Antons Šelestovs, sagriežot pretiniekus, izdeva:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un debija, ticiet man, ir taju!
  Un atkal no zēna basās pēdas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnas astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Nejokam ar to -
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  Viņi toreiz darīja labu darbu ar nacistiem ... Un Padomju Krievija uzvarēja brūno impēriju Maskavas uzbrukuma laikā.
  Karš vēl nebija beidzies, bet PSRS jau bija iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiniekiem atkal bija jāpārtrauc savas lieliskās un foršās misijas izpilde.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAKS SAVE PORT ARTURS
  Maniaks Čikatilo, izpirkdams grēkus, kļuva par multfilmu zēnu Konanu. Šis zēns ir japāņu anime varonis. Bet pēc spēcīgas burves gribas viņā ievācās dvēsele, slavenākais un paaugstinātais krievu maniaks.
  Un tagad karikatūras puika Čikatilo ir gatavs cīņai.
  Tas izskatās kā apmēram vienpadsmit gadus vecs bērns šortos, basām kājām un ar reljefu muskuļiem un kailu, iedegušu rumpi. Tikai gaišie mati viņu atšķīra no Konana.
  Un tagad tikai japāņu karikatūrai bija jāpiedalās Portartūra aizsardzībā.
  Vysokaya kalns ir galvenais punkts Krievijas pozīciju aizsardzībā.
  Karikatūras zēns sarāvās. Viņš ir ģērbies tikai šortos, un ir jau novembris un auksts. Basām kājām staigā pa slapju sniegu.
  Atskan ieroču rūkoņa. Japāņi meta visus spēkus, lai ieņemtu Augsto kalnu. Pēc tam Portartūra eskadras nāve kļūs neizbēgama.
  Multeņu puika redz kalnu mazliet no malas. Japāņi ir par to.
  Krievu vienības atšauj no šautenēm un ložmetējiem.
  Čikatilo skrien kalnup. Zēnu pamana karavīri. Bet tie viņu neaptur. Gaišmatainais puika šortos nerada aizdomas.
  Karatē zēns uzkāpa un nekavējoties iebāza baso kāju samuraja zodā. Viņš, saņēmis sitienu, nolidoja no kalna.
  Čikatilo čīkstēja:
  - Viena nulle!
  Un atkal puiša pliko apaļo papēdi sita sitieni pa krūtīm. Un karatē mazulis trāpīja nākamajam samurajam ar dūri.
  Čikatilo-Konans dziedāja:
  - Mēs gaidām panākumus - es esmu foršākā!
  Un tad viņam blakus parādījās vēl viens zēns Leshka Brilliant. Un arī viņš iesaistījās sīvā cīņā. Šī ir vēl viena karikatūra. Un kopā ar viņu četras meitenes bikini.
  Šeit kaujā ienāca veseli seši agresīvi karotāji. Un tik dedzīgi iznīcināsim samurajus bez žēlastības. Un debesis japāņiem šķita kā aitāda, un sākās pilnīga iznīcināšana un iznīcināšana. Tas viss draudēja ar pilnīgu iznīcināšanu.
  Un meitenes cirta ar zobeniem un ar kailajiem pirkstiem meta nāvējošus un šokējošus nāves zirņus un pilnīgu iznīcināšanu. Un par japāņiem nebija žēl.
  Čikatilo paņēma un kailiem papēžiem iemeta sprāgstvielu paku un vesela samuraju kompānija tika saplēsta.
  Terminatora zēns dziedāja:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā ...
  Bruņinieks drosmīgi cīnīsies ar ienaidnieku,
  Un pat mirstot uzvarēs!
  Cīņa ir kolosāla mēroga un ir redzama milzīga domu un enerģijas rītausma.
  Warrior meitenes un zēni bija hakeri stundām ilgi.
  Tā viņi sāka skricelēt no ložmetējiem. Un arī izmantojot plikus kāju pirkstus.
  Čikatilo zēns nošāva, nopļāva ienaidniekus un dziedāja, liekot vienu rindu pēc otras:
  - Es kļūšu drosmīgāks un drosmīgāks par lauvu!
  Zēns Briljants, nocirzdams samuraju un gāzdams kalnus, ierunājās:
  - Kas tā par lauvu! Pat drosmīgāks par degunradžu!
  Viktorija, šī rudmatainā viksa, ar meitenīgu papēdi ar galvu uzmeta kaut ko ārkārtīgi nāvējošu.
  Viņi izsita daudz japāņu un čīkstēja:
  - Uz lielāko saskaņošanu!
  Nadežda, gāzdama pretiniekus kā ķegļus ar nūju, dūcināja, zobus rāvusi:
  - Par jaunu Krieviju!
  Jeļena izlaida zibeni no sarkanajiem sprauslām un iesaucās:
  - Par planētas Zeme varenību!
  Zoja izšāva no nabas kaskādes pulsāru un, atsegdama zobus un izlaidusi no tiem saules starus, kliedza:
  - Par izciliem sasniegumiem!
  Houpa to paņēma un no koši sarkanā dzelkšņa raidīja slepkavniecisku iznīcināšanas staru un rībināja:
  - Slava Dzimtenei!
  Viktorija, pļaujot spiedzīgo japāni, čivināja:
  - Atdosim savu dvēseli,
  Mēs esam mūsu svētā dzimtene!
  Mēs stāvam un uzvaram -
  Un dzīvi nenožēlosim!
  Un viņas košie sprauslas tiks izpūstas ar postošu zibeni, kas sadedzina veselu bataljonu.
  Zoja teica:
  - Mūsu foršā uzvara!
  Un arī ienaidniekam, cik asi tas sitīs ...
  Nadežda iepīkstējās, atmaskodama seju un agresīvi čīkstot:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un viņas kailie kāju pirksti atkal palaidīs nāvējošu granātu.
  Tieši tā notiek iznīcināšana un iznīcināšana. Japāņi bez žēlastības tiek aizslaucīti ar sešinieku.
  Čikatilo zēns, skriebelēdams uz ienaidniekiem, čīkst:
  - Par lielo komunismu!
  Dimants piebilst:
  - Zārkā mēs iedzīsim revanšismu!
  Tātad uguns atbalsts, tikai vieglā lauka artilērija. Krievijas militārpersonas var vadīt smagu uguni. Būru stilā pret britiem. Viņi arī savulaik mēģināja veikt frontālu uzbrukumu. Bet britiem joprojām bija izvēle, piemēram, apmest apkārtceļus un mēģināt ielenkt būru miliciju. Ko viņi pat novēloti izdarīja. Un japāņi nevar apiet fortus - viņiem ir jākāpj uzbrukumā.
  Andrejs Čikatilo šauj uz japāņiem no ložmetēja. Tagad viss zīmējums ir pilnā skatā un jūs, nezinot kļūdu, naglājat. Bojā gājušo karavīru dzeltenās sejas ir savītas ar ļaunprātību. Aiz viņiem kāpj citi vēl niknāki samuraji. Bet pat tos jūs nopļaujat, iegūstot arvien spēcīgāku pārliecību. Japāņi nevar pārvarēt šādu pavērsienu.
  Rangas atpaliek no rangiem. Ķēdes pārtrūkst, un parādās arvien jaunas apakšnodaļas. Negabarīta kaujinieki pieķeras pie dzeloņstieples, saplēš to un atkal krīt. Viņi piepildās ar veselu līķu kalnu. Tad uz šī kalna vēl viens mirušo slānis, tad vēl viens. Un tā tālāk, līdz izaug viss kalns.
  Kad Andreja Čikatilo ložmetējs pārkarst, zēns uzņem citu. Lai japāņi aizrās ar asinīm. Vietām jau izceļas roku cīņas. Bet puika šauj - viena lode, viens vai pat divi vai trīs līķi. Japāņu stienis ir ļoti blīvs, un ložmetējs var caurdurt vairākus no tiem vienlaikus. Tāpēc ļaujiet viņiem aizrīties ar vemšanu.
  Nav nekas pret Japānu, terminatora puikam nav nekā. Gluži otrādi, viņi ir ļoti drosmīgi samuraji, ne no kā nebaidās. Kāpt un kāpt, nebaidīties nomirt. Bet lielākoties nāve nebija pārliecinoša. Lai viņi taču visu apklāj ar līķiem.
  Te atkal nomainīja ložmetēja siksnu, un puika stāvēja uz tās basām kājām, bija vēl siltāks. Degungalā jau vasaras vainags, bet vēji pūš no ziemeļiem, un sals pieņemts godīgi. Es gribu ātri iesildīties ar zobenu un roku cīņā. Beidzot zēns, jau pēc trīsdesmitās iztērētās garās lentes, nespēja pretoties, metās uzbrukumā ar zobenu. Un tagad Supermena zēns ir neapturams.
  Kad tu pārvietojies tik ātri, kapājot kā Iļja Muromets - pa labo ielu, pa kreiso joslu. Dzirnavas, un ducis nogrieztas galvas. Uzņemšanas tauriņš un ducis citu. Saņem ventilatoru un duci trešdaļu. Un līķi ir silti, basām kājām skrienot pa tiem, jūti svētlaimi.
  Nevis kā ar šiem... Zābaki! Labi darīts Leška, viņš arī cenšas cīnīties basām kājām. Un turoties, lai gan ķepas kļuvušas sarkanas kā zoss.
  Japāņi turpina kāpt un kāpt. Lai paātrinātu viņu iznīcināšanu, jums ir jālec atpakaļ un atkal jāpaņem rokās ložmetējs.
  Jā, ar viņu ložmetējiem, ja katra lode nogalina līķi vai vairākus līķus, tu vienalga iznīcini ātrāk nekā ar zobeniem. Viena ložmetēja josta ir tūkstoš patronu. Tāpēc uzmanieties no samurajiem! Jūs joprojām dejosit.
  Šaujot, zēns domāja, ka Japānai šajā karā ir ļoti paveicies. Īpaši tajā, ka izcēlās revolūcija. Kad miers bija noslēgts, japāņi jau bija noguruši uz sauszemes, un krievi varēja viņus piebeigt. Ģenerālis Samsonovs, pareizāk sakot, Liņēvičs, kuram bija divreiz vairāk karaspēka un saņemot arvien jaunus un jaunus papildinājumus, varēja pats uzbrukt samurajam. Taču tā vietā krievu vienības devās aizsardzībā. Tomēr japāņi vairs nevarēja uzkāpt uzbrukumā. Tātad pasaule viņiem bija vajadzīga vairāk nekā Krievija.
  Šeit Zoja šauj no ložmetējiem... Viņš skribelē ar šausmīgu spēku, bez žēlastības pļaujot ienaidniekus.
  Un tagad meitene uzspiež savu sarkano nipeli uz katapulta un tagad tiek izmesta nāvējošā iznīcības dāvana.
  Zoja dziedāja:
  - Vītne ir pārtrūkusi
  Mums draud ļauna nāve...
  Lai krievi dzīvo
  Ienaidniekam vienkārši jāmirst!
  Jeļena, skrubējot uz šaurajām acīm karavīriem un izsitot vēl vienu rindu pēc kārtas, kliedza:
  - Tēvzemei - mūsu māte!
  Karikatūras zēns turpināja skricelēt, izsitot ienaidniekus no debesu impērijas un domājot.
  1922. gadā Japāna neriskēja ar jaunu lielu karu. Boļševiki ieņēma Primoriju. Daudzi stingri lamāja toreizējo imperatoru, ka viņš neizmantoja neleģitīmā komunistiskā režīma vājumu un nav ņēmis sev Tālos Austrumus. Kāpēc tad japāņi vilcinājās, nav līdz galam skaidrs.
  1904. gadā Japāna pieņēma lēmumu par karu, kurā gandrīz neviens neticēja samuraju labvēlīgam iznākumam. Taču 1922. gadā japāņi neuzdrošinājās sakaut pilsoņu kara novājināto Sarkano armiju. Turklāt viņiem bija visas kapitālistiskās pasaules atbalsts.
  Kopumā boļševikiem, protams, paveicās. Antantne varēja sašķelt Krieviju, un Sarkanā armija viņiem nav sāncense. Šeit Andrejs Čikatilo dažas lietas nesaprata.
  Kāpēc Rietumi divdesmitajā gadā faktiski apvienoja Baltās gvardes kustību. Pat ja baltiem nebija iespējas ieņemt Maskavu, tad ir pilnīgi iespējams paturēt sev dažas teritorijas. Jā, un Krieviju varētu ļoti novājināt, ievelkot šādu karu. Nav arī skaidrs, kāpēc Antante neaizstāvēja buržuāziskās Kaukāza valdības. Viņiem pat bija vienošanās par militāro atbalstu. Ir skaidrs, ka toreizējā nabadzīgā Antantes Sarkanā armija nav sāncense, it īpaši tehniskā ziņā. Bet Anglija un Francija nez kāpēc izrādīja pasivitāti.
  Tāpēc Viktorija to paņēma un ar basām kājām palaida veselu mucu ar sprāgstvielām, kas izgatavotas no zāģu skaidām.
  Un kā tas uzsprāga ar mežonīgu spēku. Un viņa iesaucās:
  - Par karali un impēriju!
  Zoja, turpinot skricelēt uz ienaidnieku, ļoti agresīvi norūca, un pagrieziens bija tālu, nopļaujot ienaidnieku.
  Tad viņa rēca:
  - Tev samurajs būs zārks!
  Jeļena, sagraudama ienaidnieku un sakrājot līķu paugurus, izsitot ienaidnieku līdz nāvei un rīkojoties ar neticamu spēku, zārkā iesita samuraju barus, iekliedzās:
  - Par uzvaru pār ienaidniekiem!
  Nadežda, nedodot ienaidniekam ne mazāko iespēju, pļaujot viņu kā slepkavniecisku izkapti un izcirtot japāni, sacīja:
  - Portarturs, Portarturs -
  Nikolajs tevi neaizrāva!
  Vai briti, piemēram, varētu paturēt Krimu. Būtu tur izsēdinājuši karaspēku ar tankiem, diez vai būtu padzīti pāri zemesšaurumam, sarkanie... Vidusāzijā briti un franči varētu palīdzēt buržuāziskajām republikām. Un vispār Padomju Krievijai daudz kas varēja būt nepatīkams, bet par laimi nekas nenotika. Lai gan, protams, Japāna būtu gribējusi Primoriju paturēt sev, divdesmitajos gados noteikti nebūtu bijis spēka izsist samuraju no turienes. Japāņi tur varētu labi organizēt leļļu režīmu - tādu kā mandžūrijas.
  Kad Andrejs Čikatilo lasīja "Bonivēras sirdi", viņš arī bija ieinteresēts. Kāpēc japāņi neiestājās kaujā ar Sarkano armiju, bet vienkārši atdeva Primoriju boļševikiem. Turklāt samurajiem būtu jācīnās nevis ar visu Padomju Krieviju, bet tikai ar Tālajiem Austrumiem. Tas ir, Tālo Austrumu Tautas Republika. Un tas Japānai tajā laikā nebija sāncensis.
  Pirmajā pasaules karā japāņi gandrīz bez zaudējumiem ieņēma vācu īpašumus Klusajā okeānā un kļuva vēl stiprāki nekā 1904. gadā. Un nav līdz galam skaidrs, kāpēc viņiem toreiz bija drosme un nekaunība un kādēļ viņiem nebija tādas pašas. 1922. gads. Protams, ASV un Lielbritānija aktīvi atbalstītu japāņus cīņā pret boļševikiem.
  To Andrejs Čikatilo nevarēja saprast, būdams pārsteigts pat bērnībā. Turklāt sākumā japāņi ieņēma Vladivostoku, bet pēc tam kaut kā aizgāja bez cīņas. Un Japāna nekautrējas okupēt visus Tālos Austrumus, bet samuraji par to necīnījās ...
  Bet, cik daudz drosmes: viņi dodas uzbrukumā, viņi mirst tūkstošiem un pat desmitiem tūkstošu, bet viņi uzbrūk kā bioroboti. Un japāņiem nav baiļu jēdziena vai pašsaglabāšanās instinkta. Ja ne viņu sešinieki, tad viņi nebūtu saglabājuši cietokšņa pilsētu.
  Reālajā vēsturē Portarturs jau bija kritis šajā laikā. Un tad samuraji savāca gandrīz visus sauszemes spēkus.
  Viktorija ar kailiem kāju pirkstiem iemeta bumerangu ar svastiku un nocirta uzreiz duci galvu, rūcot:
  - Par ticību, caru un tēvzemi!
  Un meitenes iznīcina japāņus un zēnus...
  Puisis, nomainījis pārkarsušo ložmetēju pret jau atdzisušu un ne ar labu vārdu, ieminējās Kuropatkins:
  Šis ēzelis neizmanto priekšrocības! Izskatās, ka mums pašiem būs jānogalina visi japāņu karavīri. - Oļegs ar kailiem pirkstiem iemeta granātu, lauskas izcirta cauri veselam baram japāņu karavīru un mazulis turpināja. - Tieši tā Kuropatkinu vajadzēja notiesāt par tādu noziedzīgu neizdarību.
  Zēns atkal ar kājām meta granātu, un tad viņi ar kailiem pirkstiem sāka mest skārda kārbu vākus. Tātad jūs nogalināt divus putnus ar vienu akmeni: jūs papildus iznīcināt japāņus, un jūsu kailās kājas kļūst siltas. Viss sals ir pāri divdesmit grādiem, un, kad kļūs tumšs, būs vēl vairāk. Tātad jūs esat kustībā un saglabājiet siltumu. Turklāt jūs varat arī izmest blāvus skuvekļa asmeņus un adatas. Un vispār cietoksnī ir daudz caurduršanas un griešanas gružu.
  Tātad samurajus sit ar rokām un kājām. Un no attāluma ... Zēns kliedza:
  - Samurajs gāja bojā drosmīgi - zem tērauda un uguns spiediena!
  Nadežda ar kailiem kāju pirkstiem šāva ar ložmetējiem, taču viņai bija arī daži pārsteigumi. Piemēram, niecīgas ķīmiskās raktuves. Šeit, protams, ir jābūt ļoti uzmanīgiem to lietošanā, lai nesaindētu savus karavīrus. Bet apdāvināta matemātikā Arhimēda un Pelmana lokā, Nadežda visu aprēķināja.
  Un, kad samurajs jau bija iebrucis kaimiņu fortā, kāda skaista meitene ar plikām kājām noklikšķināja uz ultraskaņas detonatora. Un sīkas ampulas ar spēcīgu un kodīgu gāzi uzsprāga, aptverot desmit tūkstošu hektāru platību.
  Tas tiešām ir Demiurgu dievu ierocis, kas nebūtu lieks pat divdesmit pirmajā gadsimtā. Pamiera laikā spožā Nataška kopā ar paša Mendeļejeva brāļadēlu sagatavoja indi, kas bija ļoti toksiska, bet gaisā ātri sadalījās. Un tā toksiskā iedarbība ir tieši balstīta uz īpašu skābekļa saistīšanas metodi.
  Tūlīt izrādījās, ka pusotrs japāņu korpuss tika nogalināts piecpadsmit līdz divdesmit sekundēs ... Un redze, ka desmitiem tūkstošu karavīru mirst īsā agonijā, japāņu pavēlniecību savaldīja.
  Sāka skanēt atkāpšanās mūzika, un, uzbrukuma laikā zaudējuši vairāk nekā simt piecdesmit tūkstošus karavīru, japāņi atliecās. Krievi piesardzīgi vajāja japāņus, taču baidījās arī no gāzes, vai kāda veida slazdiem. Cīņa beidzās tā, it kā tā nekad nebūtu sākusies.
  Taču Andrejs Čikatilo vēl nebija iegriezies, zēnā kaut kas bija sakrājis daudz enerģijas, un viņš metās vajāt šauracīgo. Tā tu viņus panāk un sakapā, it kā grauztu sēklas. Nu kā neparādīt savas prasmes, ja ienaidnieks necīnās.
  Taču negaidītā pagriezienā pret zēnu atkal izlēca nindzja melnā kapucē. Atkal īsta cīņa par prasmēm.
  Andrejs Čikatilo, kā jau labi sakarsēts, uzbruka savam kolēģim. Viņš izmeta uzreiz trīs ripas, bet divus lidojumā sagrieza zobeni, bet trešais metās garām, gandrīz aizķerot terminatora kazlēnu ausi. Nindzja svilpa un japāņu valodā teica:
  - Krievu Naruto!
  Andrejs Čikatilo viegli apstiprināja:
  - Protams, tas ir forši!
  Zobeni sakrustojās, dzirksteles lidoja. Nindzja atvairīja uzbrukumus un atkāpās. Pats Andrejs ar kailiem pirkstiem meta kādu metāla gabalu. Ienaidnieks reaģēja, bet zēns paredzēja, kur viņš izvairīsies, un sagriezīsies akūtā leņķī, riņķojot ap asmeni. Ienaidnieks bija aizķēries, aizsargāda pārsprāga un asinis apsārtīja sānos.
  Nindzja atlēca atpakaļ, viņš bija ievainots un diezgan dziļi, un, ja tas būtu bijis liela mēroga sitiens, tas būtu pilnībā pārgriezies uz pusēm. Šķiet, ka krievs Naruto ir leģendārs cīnītājs, viņa asmeņi mirgo ļoti ātri.
  Nindzja mēģina mest vēlreiz, taču netrāpa sitienu pa ceļgalu ar apakšstilbu, un Andrejs Čikatilo laimīgi ar zobiem tvēra kāškrustu-bumerangu. Ienaidnieks mēģina uzbrukt, bet viņš pats dabū uz rokas asmeni. Biceps ir sagriezts, un zēns, neapstājoties, pavada veselu sēriju. Devītais sitiens noderēs pa kaklu... Nu, nindzjas buļļa kakls ir zem aizsardzības, tikai uz pusēm pārgriezts. Bet nekas cits, daži sitieni, spēcīgs sitiens ar ķermeņa pagriezienu un galva beidzot tiek atdalīta no ķermeņa.
  Tātad nindzja beidza savu karjeru ziemeļrietumu frontē.
  Terminatora zēns iesaucās:
  - Banzai krievu valodā!
  Pēc tam vēlme cīnīties nedaudz pierima. Precīzāk tāpēc, ka japāņi jau atkāpjas.
  1904. gada nakts no 22. uz 23. novembri bija vienlaikus gan auksta, gan karsta. Boreiko pārliecināja Kondratenko nesteigties, jo japāņiem uzbrukušie nav zināmi. Varbūt pat starp samurajiem bija personiska izrēķināšanās, citādi var trāpīt ar tiem un tiem.
  Noguris Kondratenko aizmiga uz munīcijas kastes. Pa to laiku jau kļuva gaišs.
  Kad no tumsas parādījās kaujas kontūras, kļuva redzami daudzi grieztu un nošauto japāņu pakalni. Meitenes ne tikai kapāja, bet arī sagūstīja ap piecdesmit ložmetēju, septiņus ieročus ar munīciju. Ložu lietus atkal krita pār samuraju, un Perunas meita Nadežda pievienojās Svaroga Jeļenas kurtu meitai. Japāņu zaudējumi jau bija milzīgi un gandrīz neaizvietojami. Līdz pulksten vienpadsmitiem no rīta pēdējais uzbrukums aizrījās un iestājās īslaicīgs klusums.
  Pusdienlaikā ieradās ģenerāļi Kondratenko un Smirnovs. Abus jau pieredzējušos karotājus šokēja tik kolosāls līķu uzkrāšanās vienuviet. Vairāk nekā četrdesmit pieci tūkstoši japāņu karavīru un virsnieku gāja bojā vienā naktī un rītā. Un pirms ģenerāļiem parādījās tikai četras meitenes bikini, bagātīgi nošļakstītas ar asinīm, un divi atlētiski puiši šortos, kas šūti no īpaši izturīga auduma, pie kura nelipa sarkans un kāds cits šķidrums.
  Tas viss atgādināja prātu satriecošu delīriju, un abi ģenerāļi pat knibināja viens otru. Bet leitnants Boreiko, divus metrus un dažas kapeikas, pastiepa rokas mežsargu meitenēm un nokliedza:
  - Mūsu ciemos ir sievietes!
  Varenā, rudmatainā Viktorija, atbildot, stingri pakratīja Boreiko spēcīgo ķepu un filozofiski teica:
  - Mūsu ciemos ir sievietes! Kādi slaveni ēvelēšanas zārki!
  Gaišmataina kā pirmais sniegs, Nadežda norādīja uz vairākiem apmulsušiem zēniem:
  - Un pakratiet viņus, viņi cīnījās ne sliktāk par mums!
  Boreiko maigi paspieda roku. Īsts milzis ar Nikolaja Valueva izaugsmi, un varbūt vairāk svara. Seja tiešām nav tik šaura, drīzāk kaut kas tajā no Iļjas Muromeca, it īpaši tāpēc, ka Boreiko paspēja uzaudzēt bārdu. Tiesa, milzu leitnants nav eņģelis, viņš cīnījās ar dzērienu un piekāva daudzus. Bet kopumā viņa dvēsele, kā saka, ir jautra.
  Kondratenko ir neskuvies, ar ataugušām ūsām, ļoti līdzīgs Čapajevam, kā viņš tika attēlots filmā. Smirnovs, gluži otrādi, ir tīri noskūts, zeltītā santīmā, izskatās pēc profesora ar epaletēm. Aiz viņiem ir saujiņa karavīru un jūrnieku.
  Gudrā un tehniskā Jeļena vispirms parādīja viņiem sagūstītās trofejas, un ugunīgā velns Viktorija bez vilcināšanās sāka kāpt japāņu sporta somās, sakot:
  - Tur viņiem ir sausās devas... Garnizons skaita katru maizes kripatiņu.
  Belobogas Zojas meita kā ļoti jutīga meitene-medija atzīmēja:
  - Puiši, ātri noņemiet ložmetējus un lielgabalus: pēc pāris stundām japāņi sāks apšaut kalnu, visi ieroči tiks koncentrēti uz to, tāpēc nepaliks viens vesels letāls aparāts!
  Kondratenko noraizējies jautāja:
  - Un kā tev iet?
  Agresīvā Viktorija atbildēja par labsirdīgo Zoju:
  - Un mēs esam ļoti stipras, krievu raganas, ne čaumalas, ne lauskas mūs nepaņems. Tātad pagulēsim mazliet... Un tur mēs atkal griezīsim!
  Zilacīgā Elena tam piekrita:
  - Kamēr dārd lielgabals, japāņi nevētras. Tāpēc nav pamata nevienu atstāt kalnā. Un tad, kad samuraji uzkāps, mēs tos sasmalcināsim kā pagājušajā reizē!
  Dzirkstošā Nadežda, ar kailiem pirkstiem uzzīmējot ornamentu uz pirmā rudens sniega, apstiprināja:
  - Tieši tā! Japānas ģenerālštābs nolēma visus savus spēkus koncentrēt uz šo kalnu. Tātad citās frontēs jums pagaidām būs atvilkt elpu.
  Stingra un tehniska Jeļena stingri pavēlēja:
  - Atjaunojiet iznīcināto! Neuztraucieties par eskadronu - kamēr mēs šeit neuzņemsim Vysokaya kalnu. Un ienaidnieks drīz vien būs izsmelts, saskaroties ar mums.
  Andrejs Čikatilo uzskatīja par nepieciešamu arī pļāpāt:
  - Un mēs arī nogremdēsim viņa līnijkuģus!
  Karavīru un jūrnieku rindās izskanēja apstiprinājuma murmināšana. Pēc tam visi sāka ātri izņemt daudzas trofejas.
  Japāņi atklāja uguni jau saulrieta laikā. Viņi tiešām visu, ko varēja, koncentrēja uz kalnu. Bet meitenes mutācijas un mežsargi zēni šajā brīdī bija noslēgušies forta pagrabā un iegrimuši dziļas, atjaunojošas meditācijas stāvoklī. Un lai japāņi iznieko savas čaulas tukšā vietā. Viņi vēlas Antantes taktiku, tāpēc ļaujiet viņiem to izmēģināt.
  Ģenerālgubernators Stesels, uzzinājis par notikušo Augstajā kalnā, ilgu laiku atteicās ticēt. Mazliet tievāka, bet tomēr aptaukojusies, cienījamā persona kliedza:
  - Tās ir tavas erotiskās fantāzijas! Sievietes ar zobeniem - muļķības!
  Cietokšņa komandieris ģenerālis Smirnovs neizpratnē paraustīja plecus un kautrīgi atbildēja:
  Ja es nebūtu tos redzējusi savām acīm, es nekad viņiem neticētu. Bet fakti ir spītīgas lietas!
  Stesels rupji norūca:
  - Muļķības un vēl vairāk muļķības!
  Tad Smirnovs diezgan loģiski ierosināja:
  - Vai jūsu ekselence, jūs varat personīgi ar viņiem iepazīties?
  Tomēr gubernators atteicās no tik vilinoša piedāvājuma un lūdza pēc iespējas ātrāk piezvanīt Fokam.
  Vecais vācietis jau sen strādāja Japānas izlūkdienestos, un viņš krievus ļoti lutināja. Pats Foks ārēji ir ļoti līdzīgs Balzaka tik talantīgi aprakstītajam Gobsekam un ne mazāk mantkārīgs. Faktiski tieši nauda pamudināja Foku sazināties ar mikado aģentiem. Merkantilie apsvērumi pāri visam.
  Taču ziņa, ka Augstais kalns nav paņemts un parādījās četras zvērīgi spēcīgas un velnišķīgi skaistas raganas (basikāju puikas, protams, neņēma vērā!), Foku drīzāk pat iepriecināja. Tagad jūs varat pieprasīt no Japānas spiegu tīkla papildu maksu par jaunu, pasakainu kaļķa uzbrukumu.
  Un nauda mīl kontu... Un jo grūtāk samurajiem pie Portartūras, jo arvien dārgāki ir profesionāla spiega Foka pakalpojumi.
  Attiecīgi vācu ģenerālis smaidot ieteica:
  - Pēc pāris dienām sarīko sapulci un apbalvo meitenes ar to, ko vari! Un kamēr mēs domājam...
  Bīstamas personas noņemšana nav tik vienkārša. Šeit Kondratenko joprojām ir dzīvs - šis ģenerālis ir ģerbonis, ļoti prasmīgs komandieris, un Portarturs jau četrarpus mēnešus tur stabilu aizsardzības līniju. Un viss aplenkums ilgst vairāk nekā sešus mēnešus, un Japāna asiņo ...
  Bez daudzajiem nogalinātajiem Augstajā kalnā atradās vēl vairāki līķu saspiesti, saspiesti, bet dzīvi japāņi, kuri tika saņemti gūstā.
  Viens no viņiem, kapteinis Nakata, bijušais augsta līmeņa jurists no Tokijas, sniedza ļoti interesantu liecību.
  Izrādās, ka Japāna jau bija ārkārtīgi sarežģītā finansiālā un ekonomiskā situācijā. Militāro materiālu krājumi beidzās, apmācīts darbaspēks beidzās. Aplenkuma armijas karavīri ir ļoti noguruši un pārguruši sliktas un nekvalitatīvas pārtikas dēļ. Pašā Japānā viņi vēlas ātrus secinājumus. Bet tajā pašā laikā viņi uzstāj, ka pēc iespējas ātrāk jāieņem Portarturs - pretējā gadījumā Uzlecošās saules zeme no šī kara neko neiegūs. Jā, un Krievija nevēlas mieru. Galu galā, neskatoties uz visām sakāvēm Mandžūrijā, Kuropatkinam ir daudz vairāk kavalērijas un kājnieku. Un visās šajās sakāvēs japāņi zaudēja karavīrus ne mazāk kā krievi.
  Nu, ja Kuropatkins būtu tāds matracis un ja viņam būtu vismaz nedaudz no Aleksandra Suvorova, kara gaita būtu citāda.
  Tomēr Krievijas armija Mandžūrijā pieaug un katru mēnesi palielinās par diviem korpusiem. Un jebkurai gļēvulībai un viduvējībai ir robeža, ja aplenkuma armija neatlaidīs rokas, tad līdz Jaunajam gadam Kuropatkina pārākums kājniekos kļūs divkāršs, kavalērijā trīskāršs un artilērijā vairāk nekā pusotru reizi - ienaidniekam ir nepieciešams daudz ieroču aplenkumam.
  Un ar tik lielu rezervi bijušais aizsardzības ministrs var kaut kā tikt galā?
  Šajā gadījumā leitnants Boreiko atgādināja stāstu par Tamerlanu un Mullu Nasredinu.
  Krievu virsnieka spalgā balss raiti dārdēja pāri šāviņu sabojātajām ierakumiem;
  - Kad Deli aplenkums ievilkās ilgu laiku, Tamerlans sāka diktēt rakstvedim, ka jāsūta palīgā aizmugures dienesti.
  "Nosūtiet piecdesmit tūkstošus apmācītu kājnieku, divdesmit piecus tūkstošus jātnieku, sešsimt ballistu un trīssimt katapultu un pat vēl divus simtus kara ziloņu ...
  Augstākais Khagans atskatījās uz pazemīgi paklanīto Mullu Nasredinu un maigā tonī jautāja:
  - Varbūt guvām kaut ko visgudrāko?
  Mulla pamāja ar galvu un drosmīgi uzrunāja rakstu mācītāju:
  - Saplēsiet palagu un iemetiet pergamentu grozā - mums tas vispār nav vajadzīgs!
  Tamerlans bija pārsteigts un jautāja gudrajam:
  - Un ko tad mums vajag!
  Nasreddins atbildēja pārliecinātā tonī:
  - Lai viņi atsūta gudru komandieri!
  Augsti erudītā leitnanta Boreiko vārdus no krievu karavīriem sagaidīja apstiprinoši smiekli.
  Vēl viena svarīga ziņa bija tā, ka cerība, ka Vācija iesaistīsies karā Japānas pusē, nepiepildījās. Ķeizars Vilhelms pat sniedza palīdzību Roždestvenska eskadrai, kurā tagad kopā ar sešiem kontradmirāļa Babuškina kuģiem būs piecdesmit viens kuģis. Ja tam pieskaita Portarturā noplūkto pirmo Klusā okeāna eskadriļu, tad Japānas un Krievijas flotes kopējo uguns spēku var uzskatīt par līdzvērtīgu. Un, ja jums joprojām izdosies nopirkt septiņus smagos kreiserus no Argentīnas, jūs sasniegsit priekšrocības.
  Tāpēc Kondratenko aizmiga ar jautru noskaņojumu, lai gan japāņi visu savu drošinātāju koncentrēja Augstajā kalnā.
  
  JA NEPIEDZIET AMERIKAI
  Hitlers nepieteica karu ASV. Nu, Amerikas Kongress neuzdrošinājās stāties karā Eiropā. Vēstures gaita ir mainījusies no šī ... Japāna uzvarēja kaujā pie Midvejas un stingri nostiprinājās Klusajā okeānā.
  Rommelam nekad neizdevās ieņemt Ēģipti. Bet arī briti nedevās uz operāciju Torch.
  Staļingradā krievi uzvarēja, bet pēc tam Mainšteins uzsāka pretuzbrukumu Ukrainā. Turklāt, tā kā nebija nepieciešams pārvest karaspēku uz Āfriku, pretuzbrukumā piedalījās vēl vairākas vācu divīzijas. Fritz arī ievērojami papildināja aviāciju. Turklāt leģendārais vācu dūzis Marseļa tika pārcelts uz austrumu fronti. Un lai viņš iznīcina padomju lidmašīnas.
  Marseļa ir leģenda gaisā. Notriekdams trīssimt lidmašīnu, Hitlers speciāli viņam ieviesa jaunu Bruņinieka krusta pakāpi ar zelta ozola lapām. Un par četriem simtiem lidmašīnu viņš pasniedza Vācu ērgļa ordenim dimantiem. Un par piecsimt Dzelzs krusta Lielkrustu nodots.
  Marseļa debesīs ir lieliska parādība. Un viņa padomju piloti baidās.
  Mainšteina pretuzbrukumā piedalījās arī trīsdesmit jauni tanki Tiger, kas reālajā vēsturē viduvēji pazuda Sahāras smiltīs. Un tāpēc amerikāņi nekāpj, un briti cenšas par katru cenu noturēt Indiju un netiek uz priekšu Ēģiptē.
  Īsāk sakot, Mainšteinam izdevās atgūt ne tikai Harkovu un Belgorodu, bet arī Kursku. Un Sarkanā armija cieta lielākus postījumus. Un vācieši izveidoja vairākus katlus. Un tad bija darbības pauze dubļu nogruvumu dēļ.
  Reālajā vēsturē bija Kurskas izspiedums. Bet tagad šī dzega ir nogriezta.
  Un jautājums ir, kur doties? Es vairs negribēju doties uz Staļingradu. Bet, neieņemot Staļingradu, jūs nenodrošināsit savu karaspēku Kaukāzā. Bet atkal kāpt šajā murgā?
  Uzbrukt Maskavai? Bet ir spēcīga un dziļa aizsardzība.
  Turklāt Sarkanā armija nogrieza Rževas dzegas, un padomju pozīcijās nav ķīļu. Ļeņingrada ir arī ļoti spēcīgs cietoksnis - pilsēta-citadele.
  Tas ir, lai kur jūs to mestu - visur ir spēcīga padomju karaspēka aizsardzība ar pārsteidzošu izturību. Un tad Hitlers nolēma - dot galveno triecienu Ēģiptē un sagrābt naftas urbumus Tuvajos Austrumos.
  Un tajā pašā laikā papildināt Vērmahta karaspēku ar koloniālajām, arābu divīzijām.
  Ideja bija pievilcīga. Un austrumos deriet uz gaisa ofensīvu un reaktīvo lidmašīnu. Jo īpaši Arado reaktīvie bumbvedēji solīja kļūt par milzīgu spēku, kas praktiski necietīs zaudējumus.
  Jebkurā gadījumā austrumos fīrers pavēlēja aizstāvēties un virzīties uz priekšu Āfrikā.
  Rommels saņēma vairākas tanku divīzijas, tostarp tās ar Panthers un Tigers. Abas šīs tvertnes to parādīšanās brīdī un kādu laiku pēc tam bija labākās pasaulē. Britu tanki bija nepārprotami pārspēti. Lai gan "Churchill" nebija vājākas bruņas. Bet viņa lielgabals bija acīmredzami nepietiekams.
  Focke-Wulf bija arī labs auto. Šim cīnītājam bija visspēcīgākie ieroči un burtiski aizslaucīja pretiniekus. Sliktāko manevrēšanas spēju kompensēja lielais ātrums niršanas laikā. Jā, un seši pneimatiskie ieroči varēja notriekt jebkuru lidmašīnu no pirmā izsaukuma. Tātad spiediens bija patiešām milzīgs.
  Briti krita zem spēcīgu, vācu dūžu sitieniem. Ne tikai Marseļa.
  Nepatīkams pārsteigums Lielbritānijai bija Tiger tanks, kuram bija augstas kvalitātes bruņas un spēcīga izdzīvošanas spēja. Tātad Rommela un jūlija ofensīva izraisīja Lielbritāniju šoku.
  Neskatoties uz karstumu, vācieši izlauzās cauri aizsardzībai un padziļinājās simtiem kilometru kustībā, ieņemot Aleksandriju. Un sagūstīja Nīlas deltu. Kaujās tanka dūzis Vitmans izcēlās uz Tiger. Un jauns varonis Trešajā Reihā.
  Rising Ēģiptē un Haffman zvaigzne, kas drīz kļūs par otro.
  Rūdels arī bija varonis.
  Atkal pilns ar vācu varoņdarbiem. Rommels prasmīgi komandēja un uzvarēja ar katliem. Britu bija mazāk, un to kvalitāte bija sliktāka nekā Vērmahtam.
  Cīņās tika pārbaudīts arī MP-44 uzbrukuma dzenskrūves, kas bija labākais pasaulē un izrādījās ļoti efektīvs. Vispār vācieši visos aspektos pārspēja Lielbritāniju un šķērsoja Suecas kanālu un tālāk uz Irāku un Kuveitu, ar Palestīnu.
  Nedaudz agrāk tika ieņemta arī Malta. Kas bija ļoti laba operācija. Staļins vēl netika uz priekšu un gaidīja. Taču britu sakāve situāciju sarežģīja. Un tagad nacisti varēja uzbrukt Kaukāzam un no dienvidiem.
  Ar nokavēšanos Sarkanā armija septembrī sāka ofensīvu pret Kursku un Orelu. Bet vācieši viņu sagaidīja un sagatavoja spēcīgu aizsardzību.
  Aizsardzībā pārbaudījumu izturēja arī vācietis Ferdinands. Šis pašpiedziņas lielgabals ar ļoti jaudīgām frontālajām bruņām izrādījās efektīvs tanku iznīcināšanā.
  Aizsardzībā un "Panterā" nav slikti. Vācieši spītīgi pretojās. Padomju karaspēks virzījās ārkārtīgi lēni un nevarēja iekļūt darbības telpā.
  Vācieši spēja izvairīties no frontes sabrukuma un pretoties. Un Sarkanā armija divos mēnešos virzījās uz priekšu tikai simts kilometrus, tikai tuvojās Kurskai un Orelai un lielo postījumu dēļ apstājās. Un vācieši pārņēma visus Tuvos Austrumus. Un novembrī viņi ar vētru varēja ieņemt Gibraltāru. Hitlers joprojām pārliecināja Franko.
  Turklāt Anglija bija ļoti novājināta ienaidnieka zemūdens flotes aktivitātes dēļ. Un tam bija arī negatīva ietekme.
  Čērčils pat sāka sliecoties uz atsevišķu mieru. Bet Hitlers vēlējās pilnībā pakļaut Melno kontinentu. Un viņš piedāvāja Staļinam pamieru uz gadu.
  Viltīgais PSRS vadītājs piekrita šai pauzei. Viņš cerēja uz jaunu ieroci.
  Bet Hitlers zināja, ko dara. Vācija sagrāba Āfriku un 1944. gada vasarā sāka desantēšanos Lielbritānijā. Un šoreiz nacistiem izdevās visu izdarīt nevainojami. Debesīs dominēja nacistu reaktīvās lidmašīnas. Un ar dzenskrūvi darbināmie iznīcinātāji ME-309 un TA-152 bija ļoti spēcīgi. Un MP-44 triecienšautene masu sērijā sevi parādīja ļoti forši.
  No tvertnēm jāatzīmē Panther-2 ar zemāku siluetu un nelielu šauru tornīti. Pievienojot bruņojumu un bruņas, jaunais tanks ar deviņsimt zirgspēku dzinēju svēra tikai četrdesmit septiņas tonnas. Un tam bija laba braukšanas veiktspēja ar 88 mm 71EL lielgabalu un simt piecdesmit milimetru frontālajām bruņām. Tiger-2 tika ražots nelielās partijās, pateicoties tam, ka Panther-2 izskats, kas gandrīz nebija zemāks aizsardzības ziņā un līdzvērtīgs bruņojumam, ar pārliecinošu pārākumu braukšanas veiktspējā, nekavējoties padarīja šo tanku novecojušu.
  Kā vienkāršs "Tīģeris". Bet "Lauva" -2 izrādījās veiksmīgāka mašīna.
  Tajā dzinējs un transmisija tika novietoti kopā un šķērsām. Tā rezultātā siluets nokritās, un tvertne kļuva daudz vieglāka. "Lauvai" -2 ar svaru piecdesmit trīs tonnas bija. Lielgabals 105 mm 70 EL, sānu bruņas 82 mm, frontālās bruņas no 150 un 120 mm korpusiem ar slīpumiem. Un torņa piere ir 240 mm ar nogāzēm.
  Un tūkstoš zirgspēku dzinējs. Auto, kā redzams, ir gan braucošs, gan jaudīgs visos aspektos. Lev 2 bija pārsteidzošs.
  Īsāk sakot - viss Khans. Un Lielbritānijai nav nekādu izredžu pret Vērmahtu.
  Marseļas pilots par septiņsimt piecdesmit notriektiem lidaparātiem saņēma jaunu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tas ir ļoti foršs talanta izmantojums.
  Divu nedēļu laikā Lielbritānija krita. Un Londonu paņēma. Un Čērčils kaunā aizbēga.
  Lai gan formāli karš vēl nav beidzies, japāņi jau ir sagrābuši Austrāliju.
  Un Kanāda drīz izstājās no kara. Vācieši augustā veica arī operāciju Ikars, ieņemot Islandi. Un tagad ASV tos nevarēja iegūt.
  Pēc tam viņi sāka gatavot jaunu ofensīvu pret PSRS. Paļaujas uz "E" sērijas reaktīvo lidmašīnu un tankiem. Kā arī principiāli jauni ieroči, piemēram, ballistiskās raķetes un disketes.
  ASV drīz parakstīja mieru ar Japānu. Un 1945. gada 20. aprīlī Trešais Reihs un samuraju valsts vienojās par kopīgu karu. Un Fritz ofensīva sākās 15. maijā, kad ceļi izžuva.
  PSRS gatavojās ilgu laiku un izraka daudzus nocietinājumus. Četrdesmit ceturtajā gadā parādījās Sarkanā armija - Andryusha raķešu palaišanas iekārta. Sērijā ir arī T-34-85 un IS-2 tanki. Un lidmašīnas LA-7 un Yak-3. Tomēr Yak-3 nenonāca masveida ražošanā augstas kvalitātes duralumīnija trūkuma dēļ. Un Yak-9 palika galvenais cīnītājs. LA-7 bija labāks ātrumā, bet tomēr zemāks par vāciešiem.
  Pats bēdīgākais ir tas, ka PSRS savu kvantitatīvo pārsvaru zaudēja gaisā. Vācieši ražoja daudz vairāk lidmašīnu, tostarp reaktīvo lidmašīnu.
  Tvertnēs Vācijai joprojām ir priekšrocības kvalitātē. Gan "Panther" -2, gan "Lion" -2 ir uzlabotas un jaudīgākas mašīnas. Sērijā parādījās arī E-10 un E-25. Pēdējais pašpiedziņas lielgabals bija ārkārtīgi veiksmīgs. Ieroču kombinācija 88 mm 100 EL. 120 milimetru priekšējās bruņas lielā slīpumā, 82 milimetru sānu bruņas ar trīsdesmit tonnu svaru ar 900 zirgspēku dzinēju un pusotra metra augstumu. Jā, tā jau bija mašīna tikai zvērs.
  Jaunais lielgabals izšāva 12 šāvienus minūtē un no kaujas attāluma caururba visus padomju tankus.
  "Panther" -2, labs tanks, bet "Panther" -3 tika izstrādāts. Viņa ir smagāka - sešdesmit piecas tonnas, bet labāk aizsargāta un bruņota. Bet līdz šim sērijās tikai E-10 un E-25 un E-100 ir masīvi. Pēdējā tvertne saņēma 1500 zirgspēku dzinēju, kas ar 130 tonnu masu nodrošināja tai 40 kilometru ātrumu uz šosejas. Šī tanka sānu bruņas ir 210 mm slīpas, bet frontālās bruņas ir 250 mm slīpas. Un divi pistoles: 128 mm un 75.
  Šo tvertni sauca par "Mamutu". Tas ir vairāk uzlabots nekā "Maus" un sablīvēts izkārtojums. Ļoti laba aizsardzība no visiem leņķiem. Ideāla izrāviena tvertne un diezgan veikls.
  Bet tomēr dārgi un diezgan smagi.
  PSRS IS-3 saņēma maijā. Šī mašīna ir labi aizsargāta pieres daļā, bet smagāka un sliktāka braukšanas veiktspējā nekā IS-2 ar vienādu bruņojumu. Un dārgāks un grūtāk izgatavojams. 1944. gada decembrī sāka ražot SU-100 - praktiskāku pašpiedziņas pistoli nekā iepriekšējie modeļi.
  PSRS ir gatava. Bet ne līdz galam. Turklāt Japāna virzās uz priekšu no austrumiem.
  XE-162 sevi neattaisnoja. Lidmašīna ar izcilām lidojuma īpašībām un lētu, viegli izgatavojamu izrādījās grūti vadāma un ar to varēja lidot tikai augsti kvalificēti piloti.
  Tiesa, Hafmanam viņš patika. Viņa cīņas stilam - ideāla mašīna.
  Marseļa deva priekšroku ME-309, uzticamam zirgam, vai TA-152 ar jaudīgiem ieročiem. Viņš bija snaiperis.
  ME-262 arī nav slikts, bet vēl nav pilnīgi uzticams, bet diezgan efektīvs un izturīgs.
  Reaktīvā lidmašīna ME-163 tika izlaista uzlabotā versijā - mazs, bezastes un ļoti ātrs - raķešu iznīcinātājs. Nav slikta mašīna ME-1100 ar spārniem, kas maina slaucīšanu, bet tam ir nepieciešami augsti kvalificēti piloti.
  Labs auto ME-262 X, visos aspektos - izcils ātrums virs 1100 kilometriem stundā, spārni spārni, pieci pneimatiskie lielgabali, manevrējami, progresīvāki un uzticamāki dzinēji un praktiski vadāmi parastiem pilotiem. Bet vēl ne sērijā.
  ME-309 un TA-152 galvenie darba zirgi. Mašīnas skrūvē, bet ļoti izturīgi, ātrdarbīgi un spēcīgi ieroči. Un pats galvenais, to ir ļoti daudz. Un PSRS joprojām ir spiesta paļauties uz Jak-9 un PE-2, kas nav ļoti labs, un diezgan vājajām IL-2 lidojuma īpašībām un ne daudz labākām par IL-10.
  Jā, spēki ir nevienlīdzīgi.
  Vācieši kaujās izmanto arī koloniālos kājniekus. Kas ir problemātiski.
  Bez Japānas karā iesaistījās arī Turcija. Un tagad vācieši kopā ar osmaņiem virzās uz priekšu no aiz Kaukāza. Un tā joprojām ir problēma.
  Sarkanā armija ir saspringta.
  Hitlers kopumā ir pārliecināts par uzvaru. ASV neiestājās karā ar Trešo Reihu.
  Un vācieši uzsāka ofensīvu vairākos stratēģiskos virzienos vienlaikus. Viņi uzbruka no Tamanas pussalas. Un Rostova pie Donas, un no Kurskas līdz Voroņežai un uz Maskavu centrā. Un ziemeļos līdz Tihvinai, otrās Ļeņingradas gredzenam. Un Karēlija. Un kopā ar turkiem Aizkaukāzā. Un uz Irānu.
  Un austrumos uzbruka samurajiem. Galvenais trieciens Mongolijai un Primorijai no sauszemes, bet Vladivostokai un Petropavlovskai no jūras. Viņi smagi spieda.
  Uzbrukums vairākos virzienos, protams, ir spēku izkliedēšana.
  Bet galu galā ienaidnieks, lai viņu pārspētu, ir spiests izsmidzināt. Un Trešajā Reihā ir daudz rezervju.
  Tostarp nodaļas no visas Eiropas. Zviedrija piekrita iesaistīties karā, pretējā gadījumā to aprīs operācija Polārlācis. Šveice arī nosūtīja brīvprātīgo nodaļu. Franko oficiāli iestājās karā, izsludināja mobilizāciju. Un tas ir nozīmīgs spēks.
  Itālija, atraisījusi rokas, veica papildu mobilizācijas un nosūtīja lielus spēkus uz austrumiem. Salazars, Hitlera spiediena ietekmē, arī iesaistījās karā pret PSRS. Lielbritānijas un Francijas okupācijas valdības nosūtīja karaspēku. Visa Eiropa bija zem ieročiem - visas valstis bez izņēmuma.
  Turklāt Vlasova krievu daļas un citas .... Kā arī arābu un Āfrikas un pat Indijas un Irānas divīzijas. Tik daudz spēku ir savākti. Ieroču visiem nepietika.
  ASV pat piekrita dot vāciešiem lielu skaitu automātisko šauteņu un ložmetēju, kā arī automašīnas.
  Tankos Trešais Reihs pēc skaita bija zemāks par PSRS, zaudējot lielajam trīsdesmit četriem. Bet apdzīts ar pašpiedziņas lielgabaliem. E-10 un E-25 var ražot daudz vienkāršāk un milzīgos daudzumos. Un masīvākais Panther-2 tanks noteikti ir labāks par T-34-85, it īpaši frontālās bruņās un ieročos, taču sānos joprojām ir diezgan vājš.
  Tomēr vācieši, izmantojot britu rūpniecību, un aktīvākie franči tanku ražošanā, apsteidza PSRS ar lielāku spēku. Un viņi arī attīstīja artilēriju. Bet Sarkanā armija nebija zemāka par ieročiem, un tas deva zināmas iespējas.
  Bet kājniekos ienaidniekam ir priekšrocības un arī karaspēka mobilitāte.
  Lēmums uzbrukt visās frontēs nekavējoties izkaisīja Sarkanās armijas rezerves un maldināja komandu. Pats bēdīgākais ir tas, ka PSRS, piekāpjoties ekonomiskajam potenciālam un cilvēkresursiem, nebija perspektīvu.
  Ienaidnieks kļuva stiprāks un varēja pievienot vairāk, bet PSRS varbūt ne.
  Centrā, kur aizsardzība bija visspēcīgākā, Sarkanā armija izturēja. Bet Kaukāzā fronte sabruka.
  Un viss dienvidu flangs sabruka. Un ziemeļos vācieši joprojām paņēma Tihvinu un nodeva artēriju Ļeņingradai.
  Hitlers priecājās.... Vasarā vācieši un viņu koalīcija spēja pilnībā ieņemt Kaukāzu un sasniegt Volgu Staļingradas un Astrahaņas apgabalā. Un septembrī tika ieņemta gan Staļingrada, gan Astrahaņa.
  Karš tika stratēģiski zaudēts. Un japāņi sagrāba Mongoliju un Primoriju.
  Šādos apstākļos Staļins piedāvāja fīreram mieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Hitlers pieprasīja padošanos. Staļins atteicās.
  Vācieši sāka ofensīvu gar Volgu. Kuibiševs un Saratovs, Tambovs tika paņemti ...
  Decembrī vācieši tuvojās Uļjanovskai. Bija īslaicīga pauze. Arābiem un melnajiem karavīriem par aukstu. Hitlers vēlējās glābt balto rasi kaujās un iesaldēja ofensīvu līdz pavasarim.
  Četrdesmit sestajā gadā pašpiedziņas lielgabali SU-100 kļuva par galveno padomju reakciju. Vieglāk izgatavojams nekā T-34-85 un ar jaudīgiem un efektīviem ieročiem, tas šķita labākā izeja. Lai gan reālajā vēsturē SU-100 nebija pārāk masīvs.
  PSRS IS-7 tika izstrādāts steigā, tas ir pārāk sarežģīts masveida ražošanai. Ja reālajā vēsturē pat tad miera laikā viņu nelaida seriālā, tad, kad ienaidnieks netālu no Uļjanovskas un jūs pastāvīgi bombardē lidmašīnas, jūs nevarat pacelt galvu.
  IS-7 vietā SU-130 steigā tika palaists sērijā uz IS-2 šasijas. Šī mašīna vismaz varētu kaut ko darīt pret vācu mastodoniem. Turklāt Panther-4 iekļuva sērijā ar vāciešiem, vēl smagākiem un labāk aizsargātiem, un Lev-3.
  1946. gada maijā sākās jauna nacistu ofensīva. Apejot Maskavu, un ar pašas galvaspilsētas vētru. Ļeņingrada joprojām ir ringā.
  Uzbrukumā tika padzīti melnādainie un arābi. Un tika izliets daudz asiņu.
  Staļins pavēlēja - stāvēt līdz nāvei!
  Uļjanovska un Kazaņa krita pēc mēneša cīņas. Vācieši ieņēma arī Orenburgu un Ufu. Un pēc diviem mēnešiem krita arī Gorkijas pilsēta. Un Maskava tika ielenkta.
  Nu Staļins, protams, aizbēga un slēpās Sibīrijā. Maskavas aizsardzību komandēja Žukovs. Cīņas bija ļoti sīvas. Maskava spītīgi turējās.
  Bet viņa bija nospiesta. Tajā pašā laikā vācieši sasniedza Urālus. Viņi paņēma Sverdlovsku un Čeļabinsku.
  Maskava joprojām izturēja. Un krita tikai 1946. gada decembrī. Karš tomēr vēl nav beidzies... Štābs pārcēlās uz Novosibirsku.
  Un tur cīņa turpinājās.
  Vācieši atkal sāka virzīties uz priekšu 1947. gada maijā. Viņiem ir parādījušās progresīvākas tehnoloģijas. Un aviācijā - bezastes bumbvedēji un tehnikā. Panther-4 joprojām svēra septiņdesmit tonnas ar piecpadsmit simti zirgspēku dzinēju. "Panther" -5 tika izstrādāts ar tiem pašiem ieročiem, bet sver piecdesmit piecas tonnas un dzinēju ar 1800 zirgspēkiem. Bruņas ir vienāda biezuma, bet racionālā slīpuma leņķi ir kļuvuši lielāki.
  Pirmie T-54 parādījās Sarkanajā armijā, bet tas jau ir kā beigts sautējums.
  Marseļa par tūkstoti notriektu lidmašīnu saņēma Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par pusotru tūkstoti lidaparātu Bruņinieka krusta zvaigzne ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un diviem tūkstošiem lidmašīnu Bruņinieka krusta zvaigzne ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Sarkanā armija tagad dega. Bet viņa cīnījās ar lielu drosmi. Kožedubs par simto notriekto vācu lidmašīnu saņēma PSRS varoņa ceturto zelta zvaigzni. Viņš kļuva par pirmo, kurš šādu balvu saņēma ceturto reizi. Pokriškins bija pirmais varonis, kurš nomira trīs reizes. Citi vēl nav spējuši izaugt.
  Tika izstrādāta arī jauna mašīna, taču bija jau par vēlu.
  Vācieši ieguva MP-54, kas ir vieglāks un ideāls.
  Parādījās arī ME-362. Tā ir arī augstākās klases automašīna. Rudels saņem Platinum Oak Leaves un Huffman.
  Karš bija...
  Un šeit ir pēdējā militārā vasara. Nacisti virzās uz priekšu, laužot padomju karaspēka vājo pretestību. Arvien vairāk Sarkanās armijas vienību padodas bez cīņas, arvien vairāk dezertieru. Novosibirska krita septembrī. Un decembrī vācieši un japāņi pabeidza gandrīz visu lielāko Sibīrijas un Vidusāzijas pilsētu sagrābšanu.
  1948. gada jūnijā tika okupēta Čukotka un visas vairāk vai mazāk nozīmīgās PSRS apdzīvotās vietas. Karš pārvērtās par partizānu posmu. 1948. gada decembrī Staļins tika nogalināts raķešu uzbrukumā. Un visbeidzot 1949. gada 30. janvārī Berija parakstīja līgumu par Sarkanās armijas un NKVD karaspēka nodošanu apmaiņā pret amnestiju un piedošanu.
  Taču turpinājās atsevišķi partizānu grupējumi.
  Amerikas Savienotās Valstis radīja atombumbu, un tagad tā nav sasniedzama. Tomēr iekaroja Trešais Reihs un Japāna, lai sagremotu un sagremotu vairāk nekā vienu paaudzi. Tātad ir pienācis miera laiks. Vācieši izlidoja kosmosā kara laikā ar V-4. Un 1955. gada 20. aprīlī sākās lidojums uz Mēnesi ar astronautiem.
  Tagad pasaulē bija trīs hegemoniskas impērijas - Trešais Reihs, ASV un Japāna. Viņi dzīvoja samērā mierīgi un sacentās kosmosa ekonomikā un zinātnē. Lai gan pasaule balansēja uz kodolkara sliekšņa. Bet bija cerība, ka iekārtosimies un tiksim galā!
  MASKAVAS AIZSARDZĪBA PIONEER HEROES
  ANOTĀCIJA
  Pionieri, kā vienmēr, parāda augstāko klasi un akrobātiku Lielā Tēvijas kara laikā.
  . NODAĻA #1
  Jauno pionieru bataljons mūžīgā zēna Oļega Ribačenko vadībā cīnās, lai aizstāvētu ielenkto PSRS galvaspilsētu Maskavu.
  Zēni un meitenes sarkanās kaklasaitēs, basām kājām un nodriskāts cīnās nevienlīdzīgā cīņā pret fašistisko armādi.
  Nacisti uzbrūk no gaisa.
  Piltuves ir izkaisītas un daudzi fragmenti izraibināja visas pieejas padomju pozīcijām. Koki ir pārogļojušies, bērzi, pārogļojušies kā sērkociņi, izskatās īpaši aizkustinoši.
  Puisis Oļegs un meitene Margarita rok tranšejas, spiežot uz lāpstu ribām savas kailās, rūdītās, bērnišķīgās zoles.
  Meitene atzīmē:
  - Ir labi būt nemirstīgam! Nacisti mūs bombardē, bet mēs nebaidāmies.
  Zēns pamāja ar gaišo galvu.
  - Absolūti nebaidos!
  Blakus ar lāpstām strādā citi bērni, arī basām kājām, puskaili, iedeguši un tievi.
  Meitene Marinka, uzspiedusi savu pliko apaļo papēdi uz lāpstas kāta, dzied:
  - Pionieris vienmēr ir gatavs! Un uz priekšu bez turpmākas runas!
  Zēns Seryozhka dzied, zobus rādot:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē! Izmērcē nacistus tualetē!
  Bērni ir gatavi varonīgi cīnīties. Vesels pionieru bataljons. Un viņi ir ļoti drosmīgi.
  Zēni un meitenes ir gatavi cīnīties līdz galam. Un viņi gatavojas cīnīties.
  Puika Petka pielāgo paštaisītu katapulti.
  Bērni ir gatavi cīnīties. Ļoti gatavs.
  Šeit lido nacistu uzbrukuma lidmašīnas. To ir daudz, un daži no tiem ir pat jaunākie, reaktīvie.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova pavelk katapulu un palaiž ienaidniekam kaut ko pilnīgi nāvējošu, proti, sprādzienbīstamu ogļu maisu.
  Viņš lidos lokā un trāpīs tieši pie uzbrukuma lidmašīnas. Tas uzsprāgs un šļakstīs uz visām pusēm ar lauskas. Pāris kaimiņu lidmašīnas sāka dūmot.
  Bērni ir sajūsmā un burtiski čīkst. Pļaukāšana ar basām kājām.
  Un atskan agresīva čīkstēšana.
  Pionieru zēns Saška un meitene Maša palaiž nāvējošu nāves dāvanu. Un sit nacistu mašīnu. Stormtroopers palaiž raķetes pret pionieriem. Bērni, kas ņirb plikiem papēžiem, pelēki no putekļiem, tie izklīst. Un atkal uguni atpakaļ.
  Zēns Oļegs Ribačenko tviterī ierakstīja:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals....
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Gan puika, gan meitene, it kā šaudās no bazūkas. Un vēl viena vācu lidmašīna ir saplēsta.
  Margarita atpūtināja basās kājas un dziedāja:
  - Mēs uzvarēsim fašistus,
  Dievs un ķerubs ir ar mums!
  Zēns Serjožka iesaucas:
  Staļins ir ar mums!
  Un bērns spieda bazūkas pogu ar plikiem kāju pirkstiem!
  Lūk, kā viņi šauj. Atskan dūkoņa. Tālumā var redzēt, kā tuvojas tanki.
  Var redzēt, kā lapas nokrīt no kokiem. Un kā zemes kluči uzlido augšā.
  Un kā deg zāle. Meitenes Laras baso pēdu apdedzina gaisma. Un viņa kliedz.
  Lara čīkst:
  - Slava komunismam!
  Vācu automašīnās šauj akumulatori. Bet viņi šauj no attāluma.
  Baskājainās meitenes-komjaunieši izklīst ņirbēdams ar plikiem rozā papēžiem. Un atnes lādiņus. Palaidiet kaut ko absolūti letālu.
  Un pārtraukumi dārd.
  Veronika, šī komjaunatne mudina:
  - Paldies Dievam Rod!
  Karotāji cīnās ļoti izmisīgi. Un pionierim tiek mestas granātas pret ienaidniekiem.
  Bērni šauj uz ienaidnieku un sit nacistus. Mirušie algotņi krīt.
  Alise, šī pionieru meitene, ar kailiem kāju pirkstiem meta citronu. Sita ienaidniekam un čīkstēja:
  - Dievietei Ladai!
  Zēns Kai pagriezās, nopļāva nacistus un čīkstēja:
  - Tēvzemei uz priekšu!
  Meitene Glāša nopļāva Frici un čīkstēja:
  - Mātei Krievijai!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa meta slepkavniecisku granātu.
  Šeit izmisīgi cīnās pionieru bērni.
  Oļegs un Margarita atkal no katapulta izlaida ogļu maisu un norāva no tvertnes tornīti. Puisis un meitene korī iesaucās:
  - Par komunisma gaismu!
  Apmēram vienpadsmit gadus vecs, bet ļoti muskuļots zēns Oļegs Ribačenko atspiedās uz zāliena kailajiem papēžiem un sāka vilkt sprāgstvielu pa stiepli.
  Un tad Hitlera "Lauva", paņēma to un paklupa uz kaut ko nāvējošu, un tā ruļļi, saņēmuši iznīcināšanu, aizgāja.
  Un viņi ripoja. Te meitene ar citrona metienu norāva Fricim galvu un tā ripoja pa zāli. Un zobi izlidoja no sejas.
  Margarita, šauj, čīkstēja:
  - Tēvzemei līdz galam!
  Un viņas basās kājas ūdeņi atkal uzsāka slepkavniecisku un vēsu.
  Un pionieri ir ārkārtīgi mērķtiecīga uguns.
  Iebrauc vācu tanki. Dažas no tām ir jaunas un tupus. Viņi precīzi šauj uz ienaidnieku. Precīzāk, neprecīzi. Un baskāju pionieri atbild. Un iznīcināt ienaidnieku.
  Šī meitene, vadot Valentīnu, iekurināja uguni:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Un nogriez ienaidnieku ar nāvējošu sprādzienu. Un daudz līķu.
  Pionieri cīnās kā bogatyrs un bogatyrs.
  Karāvis, šis pionieru zēns, pļauj pretiniekus, dzied:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Un bērna kailais papēdis izmetīs sprādzienbīstamu paku.
  Tie ir bērni šeit - viņi ir ļoti nediena pret Hitleru.
  Cīnītāji patiešām ir jauni, bet ļoti kareivīgi. Viņiem nekādi nevar pretoties.
  Arī zēns Maksimka pagriezās un čīkstēja:
  - Būs jauni laiki
  Būs paaudžu maiņa...
  Bet neviens un nekad -
  Neaizmirsīs vārdu Ļeņins!
  Meitene Veronika piekrita:
  - Neaizmirsti un nepiedod!
  Un atkal viņš ar basu kāju uzmetīs kādu slepkavniecisku lietu.
  Zēns Serjožka jau paguvis nonākt nacistu bendes rokās, un kāda brīnuma dēļ viņš aizbēga.
  Bet ir labi atcerēties pratināšanas, spīdzināšanu un necilvēcīgo vardarbību.
  Un paši vācieši ne tikai cīnījās, bet arī veica nežēlīgas zvērības. Cīņu laikā frontes līnija bieži tika sajaukta. Tātad skautu zēns Serjožka Panteļejevs iekrita slazdā.
  Divpadsmit gadus vecs zēns nokļuva vācu kazemātā, viņš tika izģērbts un pārmeklēts, atrodot piezīmju grāmatiņu un nelielu amerikāņu pistoli.
  Kāda vācu virsniece krievu valodā jautāja Serežai:
  - Vai tu gribi dzīvot zēn?
  Panteļejevs, nolaidis galvu, atbildēja:
  - Es ne pie kā neesmu vainīgs!
  Sieviete nikni pazibināja acis un draudīgi sacīja:
  - Tu nebiji viens... Kur pazuda abi vecākie biedri?
  Serjožka nodrebēja un negribīgi atbildēja:
  "Pat ja es zinātu, es joprojām neteiktu..." Tad zēns pacēla galvu un kliedza. - Un jūs joprojām drīz beigsit!
  Sieviete ļauni iesmējās.
  - Tu esi kļūdījies! Fīrers ir neuzvarams, un jūs mums pastāstīsit daudz vairāk!
  Auskars dažos baltos šortos tika iznests sniegā. Basās pēdas iedūra auksta un slidena virsma ar ledainu garozu, un tievās zēna kailās ribas, kas izlīda kā groza restes, gāja, nepatīkami kutinot auksto vēju. Zēns trīcēja ne tikai no aukstuma, bet arī no bailēm. Viņš likās tik bezpalīdzīgs un nožēlojams. Sieviete viņam sekoja, un zem viņas zābakiem krakšķēja sniegs.
  Serjožka neviļus berzēja savas atvēsinošās, nedaudz raupjās zoles un mēģināja pielikt soli. Bet aiz virves sasietās rokas neviļus raustījās. Zēns apstājās. Tur jau bija sagatavoti ledusūdens spaiņi, krietns ķekars svaigu stieņu. Ir rupji izgrebts statīvs, deg ugunskura, uz kuras tiek karsētas knaibles un pretīgi smaidošs bende. Bezsirdīgs kaķis, kurš aizrautīgi gatavojās pratināšanai.
  Auskars atkāpās un aizvēra acis. Skautu bērnam kļuva bail - vai tiešām viņu sāks tā mocīt, tieši aukstumā.
  Bet izskatās, ka tieši tā arī būs, un viņus spīdzinās publiski - te pūli dzen uz izrādi. Vācu sargi draudīgi kliedz. Krievu, gaišmatainais zēns izmisīgi cenšas nomierināt trīci, sals jau dedzina papēžus, bet, neskatoties uz aukstumu, pār zēna tievo, bet cīpslaino augumu pilēja sviedri.
  Sieviete tikmēr no kabatas izņēma cigarešu maciņu un šķiltavas. Lēnām viņa aizsmēķēja cigareti un tad pēkšņi asi iedūra degošu cigareti zem zēna asās lāpstiņas.
  Serjožka neviļus kliedza un saņēma dūri pa degunu. Vāja juška plūda. Un čūsku sieviete nošņāca:
  - Pastāsti ātri, kur vēl tev ir kontakts, kāda ir parole pagrīdei?
  Zēns iekliedzās plaukstā:
  - Es tev tik un tā neteikšu! Es nekad nestāstīšu!
  Sieviete stingri pavēlēja:
  - Tad izdrāž viņu!
  Sereža rokas jau bija sasietas aiz muguras, un bendes palīgs rupji pagrūda zēnu. Vairākas ungāru sievietes līdzjūtīgi čivināja savā valodā:
  - Ak! Ak! Viņš ir tikai bērns!
  - Ļoti kails aukstumā....
  - Vai viņš tiks spīdzināts!
  Sērjožka nezināja ungāru valodu, bet vāciski saprata diezgan labi - citādi, kas viņš par izlūkdienestu, ja neprot potenciālā ienaidnieka valodu! Bet viņš, protams, to slēpa iebrucēju priekšā un centās šķist stulbāks nekā viņš ir. Viens no mazizmēra bendes palīgiem norāva masku un bija spiests to noņemt. Serjožka pārsteigta nosvilpa. Tikai meitene, ar gaiši sarkaniem matiem, kas sapīti plānās bizēs, viņa bija daļa no gaļēdāju komandas.
  Jaunā vāciete, uztvērusi puiša skatienu, izbāza mēli un vāciski šņukstēja:
  - ES esmu stiprs! Es lauzīšu un izlauzīšu tavus kaulus ar karstām knaiblēm!
  Serjožka paskatījās uz knaiblēm un nobālēja. Ja no mazas cigarešu ugunskura zem lāpstiņas tik sāpīgi un pretīgi smeldz kaila āda, tad kas notiks, kad viņa ķermeni skars pēc elles smaržojoša sarkana dzelzs?
  Sieviete virsniece riešanas tonī pavēlēja:
  - Pavelciet zēnu uz plaukta!
  Bendes meitene, nenēsādama masku, ļoti veikli uzmeta āķi stiprai virvei, kas ar āķi sasēja jaunā izlūka rokas. Cits masīvāks, melnā maskā, bendes palīgs ar vērpšanas ierīces palīdzību izvilka ķēdi, kurai bija piestiprināts āķis.
  Elastīgs kā akrobāts, Serjožka gandrīz nejuta sāpes, kad viņa rokas pacēlās uz augšu un pleci griezās uz pakaļkājām. Galu galā, protams, skautam bija liela pieredze kāpšanā pa logiem, pa skursteņa caurulēm un pat ņēma nodarbības no cirka māksliniekiem. Taču bendes palīgs, parādījis ne kādas meitenes spēkus, veikli uzmeta puisim basajām pēdām kluci un stingri norāva slēdzenes.
  Spriežot pēc viņas grimases, neskatoties uz viņas meistarību, bija grūti uzlikt kluci, un zēna, kura svars bija vairāk nekā divas reizes, plecos un saitēs bija sāpes. Tagad sākās īstā spīdzināšana.
  Pie skautu zēna devās jauna medmāsa baltā mētelī un gumijas cimdos. Viņa pielika roku puiša sirds priekšā un klausījās pulsā, tad mežonīgā priekā smaidot sacīja:
  - Viņam ir ļoti stipra sirds, var daudz izturēt!
  Sieviete virsniece krieviski šņāca:
  - Pasaki paroli!
  Seryozhka, atcerēdamies zēnu-Kibalčiču, kuru, iespējams, buržuāzija arī kailu piesita krustā uz plaukta un pieprasīja atklāt vissvarīgāko noslēpumu, pievienoja sev drosmi. Savādi, bet patiesas sāpes apspieda bailes un deva spēku pretoties Hitlera negantībai.
  Jaunais skauts iesaucās:
  - Es tev neko neteikšu! Un Hitlers uzdrošinās un liks!
  Sieviete, kura jau daudzas reizes bija klāt pratināšanā un pilnībā zaudēja sirdsapziņas un žēluma sajūtu, lakoniski pavēlēja:
  - Līcis!
  Zēnu paņēma sist jauna meitene. Viņai jābūt ekspertei daudzu nepilngadīgo gūstekņu pēršanā. Tas spēj sagādāt sāpes, bet tajā pašā laikā neieskrūvēt līdz nāvei un neļaut ienirt no spīdzināšanas elles pilnīgas apziņas "izslēgšanas" paradīzē.
  Sitieni krita pa Serjožkas tievo, bet cīpslaino muguru, grauzdami viņu kā plecu barus.
  Sāpēja, bet zēns, smagi elpojot un atverot muti, no sāpēm nekliedza. Šajā viņš iztēlojās spraigāko cīņu, kurā piedalās Malčišs-Kibalčišs. Malčiša-Kibalčiša vietā viņš cīnās un komandē - Seryozhka. Tikai viņi cīnās nevis ar baltajiem, bet ar īstiem fašistiem.
  Šeit ir šausmīgo vācu "Tīģeru" makšķere, mašīnas, kuru vienmērīgs izskats ir ārkārtīgi rāpojošs. Bet tagad tie izskatās pēc kartona, un jūs tos kapāt ar zobenu!
  Sieviete virsniece, redzot, ka zēns, neskatoties uz atvērtajām acīm, praktiski nereaģē uz sitieniem, bargi pavēlēja:
  - Un tagad cepeškrāsns!
  Meitenes spīdzinātāja pieskrēja pie cepeškrāsns un izņēma no atvilktnes olīveļļas burciņu. Un tad viņa pieskrēja pie puiša un, nicīgi sagrozījusi seju, sāka smērēt puisim skarbās pēdu zoles, kuras nebija paspējušas mīkstināt pēc baskāju vasaras.
  Serjožka bija pat priecīga, kad viņi pieskārās viņas stīvajām, basajām kājām, siltajām meitenīgajām rokām un sakarsētajai eļļai. Zēns apmierināts nomurmināja, bet nežēlīgais bende viņam parādīja dūri un lauzītā krievu valodā teica:
  - Mēs apcepsim tavu papēžu puisīti! Tu gaudīsi kā vilks!
  Serjožka atcerējās filmu "Dārgumu sala", kuru viņš bija skatījies kinoteātrī tieši kara priekšvakarā. Tur arī kādai meitenei, kas pārģērbusies par kajītes puiku, draudēts ar papēžu apcepšanu. Tas nozīmēja kaut ko sāpīgu un acīmredzot ne labu. Tad Serjožka aiz ziņkārības aizdedza sveci un cēla gaismā savu apaļo, bērnišķīgo papēdi.
  Kā viņš tad kliedza balsī, kas nebija viņa paša! Tiešām bija ļoti sāpīgi un uz papēža uzpampās violeta tulzna, uz kuras nevarēja piecelties. Tāpēc kādu laiku mazulis bija spiests staigāt ar labo kāju uz pirkstiem. Pūslis tomēr ātri nokrita, bet atmiņas palika.
  Rudenī, kad zēna pēdas bija nocietinājušās līdz ķibelēm, Sergejs mēģināja pārskriet ogles. Tātad daži rumāņu zēni prata darīt. Tomēr tas joprojām viņu sadedzināja - acīmredzot viņiem šeit bija savi vietējie noslēpumi. Bet uz saplīsušām stikla zolēm varētu spert soli, ja vienmērīgi sadalīsit savu svaru. Nemaz nerunājot par skriešanu pa kalnainiem, asiem akmeņiem. Serežai tā ir gandrīz norma.
  Atmiņas novērsa no brīža, kad zem kājām uzliesmoja maza uguns. Tāda spīdzināšanas tehnika, cept plikus papēžus, lēni, bet sāpīgi ilgi. Un eļļa nededzina biezo, raupjo zolīšu ādu. Un tas tiešām tik ļoti sāp, un pats galvenais, sāpes pakāpeniski palielinās, līdz pat nepanesamām.
  Mugura, sāni, sēžamvieta un pat kājas aiz Serežas jau bija nocirstas līdz asiņainām svītrām. Bet sāpes kaut kā jutās blāvas. Varbūt vairāku ciešanu kombinācija vienlaikus notrulināja, vai arī atmiņas par nomocītajiem pionieru varoņiem deva drosmi.
  Bet tas tiešām ir fakts, ka reālajā vēsturē daži no bērniem, kas krita fašistu gūstā, pratināšanas laikā sadalījās un nodeva noslēpumus. Pieaugušie tika sadalīti spīdzināšanas laikā ātrāk un biežāk. Tātad pionieri, kas nelokāmas fašistu cietumos, nemaz nav mīts!
  Seryozhka sākumā sajuta patīkamu siltumu zolēs, bet tad sāka degt, it kā būtu uzlijis verdošs ūdens. Sāpes ir ļoti dedzinošas, un skautu zēns izmisīgi pacēla kājas, paceļot smagu bloka griezumu ar potītes tērauda galiem. Tūlīt spīdzinātāja meitene, acīmredzot to pašu gaidījusi no ieslodzītā, uzmeta uz bloka smagu baļķi. Asas sāpes skāra viņa locītavas, saites un plecus, izraisot zēna kliedzienus.
  Tagad spīdzināšana pastiprinājās, viņa rokas tika burtiski izvilktas un kājas dega. Sergejs Panteļejevs ne reizi vien lasīja, kā pratināšanas laikā tika spīdzināti partizāni un visgrūtākajā brīdī palīgā nāca samaņas zudums. Un tad tu krīti cauri kā dziļā cietumā.
  Bet Seryozhka vienkārši izcēlās ar ļoti spēcīgu galvu un to, ka viņš nezaudēja savu radījumu, pat saņemot labu sitienu pa galvu. Jā, un bendes, droši vien profesionāļi, prot spīdzināt.
  Tas ļoti sāp, un tad pati sieviete virsniece nolēma izklaidēties. Viņai uz liesmas iedeva uzkarsušu lauzni, un viņš sāka to dedzināt, visjutīgākajās vietās, uz zēna cīpslainā ķermeņa.
  Un tad, lai aizturētu kliedzieni, Serjožka kā īsts pionieru varonis dziedāja;
  Mēs tevi aizsargāsim, mana dārgā zeme,
  Tēvzeme bezgalīgi plašumi,
  Krievu tauta ir vienota ar partiju -
  Frost uz loga zīmē rakstus!
  
  Man ir sarkana kaklasaite - koši reklāmkarogs,
  Tas bija saistīts ar lepnumu un sirdsapziņu!
  Mēs gājām karstā vasarā,
  Rubīna ugunskurs izgaismo rudeni!
  
  Bet Vērmahts pēkšņi trāpīja kā veseris,
  Padomju karavīrs, neiztur kaunu!
  Mēs padarīsim fašistus ļoti karstus,
  Un netīrais Hitlers!
  
  Mēs esam pionieri, visi vienoti rindās,
  Cīņa par Tēvzemi ir mūsu mērķis!
  Krievijas karavīrs ir neuzvarams cīņās,
  Un kurš ir nacists, patiesībā, tikai celms!
  
  Iet uz priekšu pēc sirds aicinājuma zināt
  Lai gan viņi gribēja nelaist zēnus iekšā,
  Bet nesēdi, mēs esam ieslēgti uz galda,
  Tikai frontēs dabūsi stabilu piecinieku!
  
  Lai gan mūsējie atkāpjas zem uguns,
  Bet mēs ticam, ka Vērmahts tiks sakauts!
  Mūsu karaspēks kūst kā lāsteka,
  Bet Dievs zina, viņš pasludināja spriedumu Reihā!
  
  Meitene cīnās basām kājām
  Zēni nolobīja visus degunus,
  Jauno padomju valsts zied,
  Un mēs patiesībā esam bruņinieki-ērgļi!
  Skautu zēns dziedāja, un sāpes atkāpās, viņam netraucēja ne katls, ne karstais metāls, un šķita, ka viņam aiz muguras pletās pat milzīgi ērgļa spārni.
  Nokaitināta, spīdzinātāja meitene izrāva pie ugunskura sakarsētu pātagu, kas izgatavota no tērauda, dzeloņdrātīm un sāka sist puisim pa jau asiņaino un lauzto muguru.
  Bet Seryozhka dziedāja ar arvien lielāku entuziasmu;
  Mēs cīnīsimies pret nacismu līdz galam,
  Tā kā krieviem nav svarīgāku lietu,
  Putns paceļas pāri pasaulei koši sarkanā krāsā,
  Mūsu mīļā lakstīgala ir kļuvusi par vanagu!
  
  Māte ir jauna, bet jau sirma,
  Svētie spīd no ikonām kā sejas spīdums,
  Tu esi mana dārgā dzimtene,
  Es esmu gatavs jums cīnīties līdz nāvei!
  
  Medībās, lai pakārtu jūgā elles Reihu,
  Atjautība sagrāba ložmetēju,
  Un cīnītāju iedvesmo augsts mērķis,
  Viņš pacēla granātu un dodas uz tanku!
  
  Tikai zēns un puteni zem kājām,
  No rīta jau sals, bet tu esi basām kājām,
  Bet pionieriem nav pareizi raudāt,
  Kas ir gļēvulis, tas jau ir sātana pakļautībā!
  
  Tāpēc nav vietas - zini dīkstāvi,
  Tas vedīs tikai uz bezdibeņa elli,
  Cits iesaucās - es nepieņemu bailes,
  Reaktīvais lidojums nogrieza debesu lidmašīnu!
  
  Jā, mazais zēns ir greizsirdīgs uz pilotiem,
  Viņi lido debesīs - viņi sagrauj tumsu...
  Un tev ir tikai sarūsējusi šautene,
  Tu esi puņķainā oktobra komandieris!
  
  Bet ir tāds vārds - jācīnās,
  Nav citas izvēles, nekādā veidā
  Reiz mēs bijām vienkārši bērni,
  Bet karotāji joprojām ir dzīvi, nelietis ir dzīvs!
  
  Jau pie Maskavas ļaunais Vērmahts sit ar lielgabaliem,
  No lielām bumbām zeme dreb - tumsa!
  Tu apraksti zemes sāpes - gudrais Puškins,
  Nāca uz Zemes - nežēlīgas bailes!
  
  Kad sals dzen adatas - vasaras karstumā,
  Mēs uzmundrinām sevi ar maigu, brīnišķīgu redzējumu,
  Cik labi mums bija rītausmas sapņa stundā,
  Viņi skrēja basām kājām, pa smaragda zālēm!
  
  Ļaujiet sniegam zem bērna kailās zoles,
  Bet Staļins silda pionieri ar ticību!
  Un smiekli atbildē bija ļoti skanīgi,
  Šī atkāpšanās puteņa niknumā!
  
  Tāpēc ziniet, gaidot mamona rāpuli,
  Pieliksim punktu varai, pazudušie pretinieki -
  Tagad zeme dreb
  Un debesis klāja čuguna dūmaka!
  
  Sals mūs nesalauza, jo gars ir karsts,
  Un Friča ausis stipri sastinga ...
  Bet redz ikvienu, kas patiešām ir redzīgs,
  Ka mēs, karavīri, pļaujam šos atkritumus!
  Vācu bendes, kas spīdzina Serjožku Panteļejevu, par šo piepūli jau burtiski izspieduši acis. Spīdzinātāja meitene nosarka kā vēzis, un dubļainu sviedru lāses pilēja pār viņas skaisto, bet izkropļoto seju ar neprātīgām dusmām. Hitlera bendes bija bezspēcīgi bērna drosmes un viņa varonīgās dziesmas priekšā.
  No Maskavas ceļš uz Staļingradas panākumiem,
  Vairāk puišu, bet prāts ir pieaugušais,
  Mēs sēžam pirms cīņas - jauns pāris,
  Virs mums viņi dod ēnu, priežu negodā!
  
  Nu, ko mēs ticam lūzuma spēkam,
  Ka Volga kļūs par Frica kapu visiem ...
  Kas par tehnotroniskās Sodomas riebumu,
  Padomju vara gāzusi Tartarā!
  
  Mūsu Dievs nav vienkārša ģipša elks,
  Priekšraksti noved pie Ļeņina panākumiem,
  Mums jācīnās ar tērauda ordu,
  Dzejoļos tiks dziedāti varoņdarbi!
  
  Ziniet, ka dziesma griež tēraudu, nevis metālu,
  Viņa ir visvairāk ērglis bez papildu stīgām!
  Es lūdzu, lai mūsu varenība nepazūd,
  Lai nesamulsinātu, stulbums-fikcija!
  
  Galu galā šajā pasaulē ir daudz kārdinājumu,
  Reizēm es pat jaunībā baidos par savu dzīvību...
  Bet, ja ienaidnieks ir pie jūsu durvīm,
  Tas nav paredzēts, lai izvairītos no cīņas ar rokām!
  
  Katls ir cieši aizvērts pie Staļingradas,
  Ak, Volga, kas skrēja pa kaujas lauku...
  Jūs nevarat iziet cauri šim institūtam neklātienē,
  Vajadzīgs lodēšanas garam un atņemšanai!
  
  Mēs pat ar bēdām nonāksim līdz maija beigām,
  Neviens no slāviem neredzēja padevīgo gūstekņus,
  Mēs uzvarēsim, es noteikti zinu
  Ar dziesmu staigāsim plašajās pļavās!
  
  Bet Vērmahts salūza - mēs esam uzbrukumā,
  Tas bija arī ļoti biedējoši netālu no Kurskas ...
  kazaki drosmīgi ar zobenu un cepuri,
  Viņi metās pie "Tīģera", piekautā Friča drosmīgi!
  
  Mēs tur cīnījāmies, kā pionieriem vajadzīgs,
  Viņi smidzinājumā iemeta bumbas, kāpurus ...
  Lai gan tas ir grūti, ar čaumalām tas ir sasprindzinošs,
  Tikai mūsu domas sāka triumfēt!
  
  Tas, ko izdarīja "Tīģeris" - tikai atmeta ilkņus,
  Arī "Panther" mēs nolaidām ādu ...
  Mēs tuvojamies Dņeprai - ugunīgs rudens,
  Kad mēs ar tevi būsim Berlīnē?
  
  Verdzībā nav vietas - nav paradīzes,
  Tā kā krievu muguras locīšana ir apkaunojoša,
  Zied, esi mūžīgi pilns, balta maliņa,
  Izaudzināt cēlus pēcnācējus!
  
  Šeit Kijeva ir mūsu vienotības simbols,
  Mēs viņu paņēmām basām kājām vētrā!
  Par godu mieram komunisma saulītē,
  Uzbrūk Vērmahtam, mēs, puiši!
  
  Un Minskā, paņemti, viņi pievienojās komjaunatnei,
  Lai gan ar gadu noteikti nepietika,
  Bet mēs tik nikni pieveicām Frici,
  Ka visi atzina - mēs esam krievu karavīri!
  
  Un tas būs vajadzīgs - mēs pārvaldām kalnus,
  Zinātne dos spēku - ko nevar izmērīt,
  Mums bija grūti, mēs bijām auksti, mēs cietām badu,
  Bet nepadodies indīgam slinkumam!
  
  Jā, daudzi no mūsējiem neatgriezās no kaujas,
  Ir palikušas jūdzes un līķu jūdzes,
  Bet ziniet, Berlīnē mēs satiekam jaunatni,
  Vecākās sievas vaimanāja pār kapu!
  
  Tas ir labi, ka mēs devām pretiniekus,
  Tik bezgalīgs spēks tika sagrauts,
  Komunisms mums atvēra svētos attālumus,
  Ceļš, norādot uz mātes Krieviju!
  Jā, tad Seryozhka parādīja augstāko klasi un spēja izbēgt no gūsta.
  Un tā bija tikai puiša nepārvarama varonība.
  Cīņā savu meistarību parādīja Oļegs Ribačenko.
  Un tagad zēna basās kājas meta uz nacistiem indīgas adatas. Un mirušie nacisti krita.
  Bet meitene Margarita ar plikiem kāju pirkstiem iemeta pāris granātas. Un vēl viens fašistu tanks apgāzās.
  Puisis un meitene dziedāja, apšaudot ienaidnieku;
  Mēs ticam Visaugstajam Tēvam,
  Kuru cilvēki sauca par Rodu...
  Mēs būsim viņam uzticīgi līdz galam,
  Par Dzimteni, par laimi un brīvību!
  
  Lai komunisms ir mūžīgā godībā,
  Kas dāsni sniedz laimi visam Visumam ...
  Un nežēlīgais revanšisms nepāries,
  Izkliedēsim mākoņus un sliktais laiks pazudīs!
  
  Lai ģimenes godība ir mūžīga,
  Mūsu dzimtenes Krievijas vārdā...
  Piepildi lielu sapni
  Kad nāks Kristus Mesija!
  
  Mēs esam pionieri, drosmīgi cīnītāji,
  Lai Lada ir ar mums mūžīgi...
  Mātes un tēvi lepojas ar mums,
  Drosmīgi jācīnās par mīlestības Krieviju!
  
  Lielais Baltais Dievs būs ar mums,
  Kristus, Svarogs, svētā Marija...
  Mēs sagriezīsim visus pretiniekus tieši ragā,
  Kopš ārieši valda Krievijā!
  
  Radītājs lieliski radīja Zemi,
  Strauji izplatiet plašumus ...
  Galu galā viņam ir diezgan daudz spēka,
  Izveidotas jūras, tuksneši, kalni!
  
  Jēzus vārdā, krāšņā ģimene,
  Vēlmes spēlējot piepildās...
  Un drīz būs paradīze - pienāks laiks,
  Kad viss uzzied mirdzošā maijā!
  
  Meitenes basām kājām skrien
  Viņi nebaidās no niknām sniega kupenām ...
  Viņi drīz sarīkos kaputu Hitleram,
  Galu galā krievi vienmēr ir spējuši cīnīties!
  
  Perun palīdzēs mums uzvarēt cīņā,
  Un dieviete Lada dziedēs brūces ...
  Mēs mūžīgi būsim kopā ar jums dzimteni,
  Krievija sapņo drosmīgi cīnīties!
  
  Mēs esam pionieri, drosmīgi bērni,
  Uzbrukuma stieņā fašistu monstriem ....
  Labi darīti zēni un meitenes
  Turpiniet krāšņo komunistu darbu!
  
  
  Mēs atdosim savas sirdis par Dzimteni,
  Kā lielais, krāšņais Ļeņins novēlēja ...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Nāc, es ticu, uz vislielāko mērķi!
  
  Neviens mūs nevar pārspēt, ticēt
  Par iespējām atriebties elles bariem...
  Mēs drosmīgi virzām fīrera seju,
  Krievija salauzīs pretinieku!
  
  Nacisti zēnu kaut kā sagrāba gūstā,
  Viņi sadedzināja papēžus ar uguni ar dzelzi ....
  Un veselu mēnesi viņi spīdzināja zēnu,
  Bet viņi nevarēja pat vemt!
  
  Bija kazlēnu, kurš bija izģērbies basām kājām, nošaut,
  Sals ir visspēcīgākais, kājas kā ugunskuram...
  Pūta vējš, un priedes spēcīgi šūpojās,
  Un kaut kur lidmašīna ietriecās!
  
  Bet zēns turējās līdz galam,
  Lai gan pātaga ļoti šausmīgi svilpa....
  Un pionieris ar Tēvzemi atvadījās -
  Nevajag asaras un nevajag rēkt sejā!
  
  Beidzot viņš iespļāva Fricam sejā,
  Un es dabūju kailu lodi krūtīs ...
  Viņi čukstēja - zēnu lūpas iet uz debesīm,
  Sabruka sniega kupenā jau pārgurusi!
  
  Bet karavīri viņam atriebās,
  Viņi sasita Frici kā tie stikli...
  Un krievi nokļuva Berlīnē,
  Lai gan ar fašistu ir grūti cīnīties!
  
  Meitenes staigāja basām kājām,
  Viņu papēži kļuva tumšāki no zāles...
  Un kur pazuda krievu kāju skaistules,
  Ir pacēlušies vārpiņu zelta stādi!
  
  Īsāk sakot, mēs uzvarējām nacistus,
  Lada mums ļoti palīdzēja ar šo ....
  Pabeidza kauju Berlīnē -
  Bet fīrers ir spēks - sātans!
  Bērni dziedāja un turpināja cīnīties. Jā, viņi ir daudz pārdzīvojuši.
  Piemēram, Andreika tika notverta vienpadsmit gadu vecumā.
  Viņš bija iegremdēts kails un bezpalīdzīgs salnā dienā no ledus bedres. Viņus spīdzināja arī publiski. Un cilvēki skatījās.
  Kad zēns no aukstuma kļuva zils, viņi sāka viņu sildīt ar pātagas. Tievās bērnišķīgais augums lēkāja pēc katra sitiena. Tad Andreika sāka bērt sāli uz brūcēm.
  Un viņi pieveda lāpu pie kailām, bērnišķīgajām kājām. Tā smaržoja pēc piedegušas gaļas. Tad uguni ienesa zēna kaulainajā krūtīs. Andreika jau ir tieva un satrakojusies kliedz. Bērnu āda tulzna, brūces apdegušas. Jaunais pionieris vairākas reizes zaudēja samaņu no sāpīga šoka.
  Andreika izmisīgi sakoda zobus. Bet viņš joprojām vairākas reizes iekliedzās no sāpēm.
  Tad bende sāka lauzt pirkstus uz bērnu kājām. Un beigās viņi sadedzināja piecstaru zvaigzni uz viņa krūtīm.
  Andreika pēc tam ilgu laiku izslēdzās.
  Zēnam tika dotas pāris dienas atpūsties, un viņš atkal tika spīdzināts uz plaukta. Viņi sita tos pa kailām kājām ar karstu dzelzs pātagu. Tad viņi aizdedzināja matus uz galvas.
  Viņi spīdzināja bērnu līdz nāvei.
  Arī Lara tika nopratināta. Meitene drosmīgi teica:
  - Es neko neteikšu.
  Viņa tika piekauta ar dzeloņdrātīm un pēc tam naktī izvesta aukstumā vienā saplēstā un asiņainā kreklā. Izģērbusies, basām kājām, ar nocirstu muguru, Lara tika pārņemta spēcīgā aukstumā. Pats vācietis sastinga un aizveda viņu atpakaļ uz būdu, lai, pirmkārt, sasildītos.
  Meitene Lara daudz cieta, bet turējās. Tāpēc viņa neteica neko citu kā tikai augstprātību.
  Tad fašistu bende viņas baso, aukstumā stīvo pēdu sadedzināja ar pokeru, lai tā kļūtu sarkana no karstuma. Lara auroja un zaudēja samaņu.
  Viņi viņai uzlēja ledainu ūdeni vannā un sadedzināja, atdzīvinot meitenes otro kailo, apaļo papēdi.
  Un, protams, tas ir ļoti nežēlīgi. Lara nekad neatzinās. Viņa tika spīdzināta nedaudz vēlāk ar elektrību. Tas noteikti ļoti sāpēja.
  Meitene neizturēja elektrošoku un sāka runāt muļķības. Tad Larai radās ideja pateikt nacistiem, ka viņa zina, kur partizāni paslēpuši zeltu.
  Un tā Larai tika dota atpūta, kārtīgi pabarota un pāris stiprinošas injekcijas. Tad viņi mani aizveda uz mežu. Un meitene viņus noveda partizānu slazdā. Un kaujas laikā viņa bija sandales un aizbēga pa sniegu.
  Papēži aukstumā pat pārstāja sāpēt un tulznas tik ļoti nesāpēja.
  Lara izdzīvoja. Bet nacisti ar spīdzināšanu arestēja zēnu Vadimu, kuru viņa nosauca.
  Vadims bija birģermeistara dēls un viņam nebija nekāda sakara ar partizāniem.
  Bet zēns bija izģērbts un peldbiksēs basām kājām dzīts cauri salu. Un tad viņi to nolika uz plaukta.
  Un viņš visu atzinās un nodeva pat savu tēvu un māti. Protams, viņi arī tika spīdzināti.
  Zēns Vadims tika spīdzināts ilgu laiku. Un tad viņi kopā ar mammu basām kājām un pa sniegu brauca cauri visai pilsētai. Mums kaklā karāja zīmes: esam partizāni. Un viņi sita sievietes un zēnus pa kailu muguru ar pātagas.
  Un, protams, pakārts. Bet burgomasters nenodzīvoja līdz nāvessoda izpildei un nomira spīdzināšanas laikā.
  Larai bija nedaudz žēl Vadima. Bet visticamāk viņš viņu nodeva.
  Karš nepazīst žēlastību.
  Un tagad sīva cīņa rit pilnā sparā. Un visi jaunie šāviņi un bumbas nokrīt zemē.
  Un pionieri cīnās.
  Zēns Serjožka, šaujot, atzīmēja:
  Jūs nevarat nožņaugt mūsu dziesmu, jūs nevarat to nogalināt! Tu nenogalināsi!
  Kā viņam izdevās aizbēgt? Šeit nedaudz paveicās. Vācieši ir ļoti dusmīgi, ka zēns spīdzināšanas laikā dzied, paņēma un nepakāra. Un mēs nolēmām izdomāt kaut ko sarežģītāku.
  Un dažas spīdzināšanas, lai mēģinātu pilnīgi necilvēcīgi.
  Zēnam ļāva nedaudz kustēties. Un viņi saindēja viņu automašīnā uz nāves nometni eksperimentiem.
  Bet bērns varēja atrast spraugu automašīnā un izslīdēt. Plaisa radusies nejauši no bumbas lauskas, un tā netika pamanīta. Un kopā ar meiteni Seryozhka aizbēga. Un viņi bija basām kājām un tika cauri sniegam. Bet bērni ir rūdīti, aukstumu izturēja. Un mēs nonācām priekšējā līnijā.
  Jā, nacisti ļoti spiež.
  Un bumbas tiek nomestas ārkārtīgi bieži. Un haubices tiek stādītas uz pionieru pozīcijām.
  Bērni atbild, atsākot dziedāt;
  Es esmu zēns, kurš dzimis svētajā zemē,
  Ko sauc par neierobežotu zināt Krieviju ...
  Un uz visas zemes nav labākas vietas, ko zināt,
  Un neatkarīgi no tā, kā jūs lūdzat Dievu sīvā ticībā!
  
  Bet viņš ir dzimis dedzīgs ateists
  Ciniskā, šajā divdesmit pirmajā gadsimtā...
  Es gribu uzcelt brīnišķīgu paradīzi ar savām rokām,
  Kur gan dievi kļūtu par pašiem cilvēkiem!
  
  Bet tagad es nonācu divdesmitajā nemierīgajā gadsimtā,
  Un man tur bija jācīnās ar zēnu ...
  Lai tiek dziedāts Krievijas varoņa varoņdarbs,
  Mēs krievi vienmēr esam spējuši cīnīties!
  
  Mūsu drosme mīt jaunajā sirdī,
  Un manas asinis spēcīgi vārās manās vēnās...
  Uzvaras atvēra neierobežotu kontu,
  Mēs cīnāmies ar mežonīgiem puišiem dienu un nakti!
  
  Par godu mūsu varenajai Krievijai,
  Kuru žēlastību dos Lada ...
  Mēs varam dedzīgi airēt ar airiem Ēdenē,
  Mēs saņemsim neierobežotu atlīdzību!
  
  Šeit ir mūsu ticība un varenais dievs Svarogs,
  Un zibens, ko pats Peruns met ...
  Mums mūžīgais stienis parakstīs zvērestu,
  Un uzvara gaida spožajā maijā!
  
  Mēs esam krievi, lieli zemes dēli,
  Es domāju, ka mēs drīz lidosim uz Marsu ...
  Es zinu, ka esmu dzimis, lai radītu uzvaras,
  Lai triumfē Ābels, nevis Kains!
  
  Mēs atdosim savas sirdis par savu dzimteni,
  Kalpo Krievijai ar prātu un durkļiem...
  Ķerubs izpletīs savus spārnus no paradīzes,
  Mēs ar dūrēm virzīsimies uz nacistiem!
  
  Nekādā gadījumā ienaidnieks neiegūs iespēju,
  Vērmahts mūs nenospiedīs uz ceļiem ...
  Mēs trāpījām Fricim tieši acī
  Par godu svarīgākajām paaudzēm!
  
  Krievijā katrs karavīrs no silītes,
  Mazulis pievelk rokturus pie mašīnas...
  Svaroga pavēle - nogalināt fīreru -
  Lada dos dāsnu atlīdzību!
  
  Mūsu pasaulē nekā cita nav
  Dārgāks ir uzvarošais karogs, koši, sarkans ...
  Laiva salūza, airis saplaisāja,
  Ir bīstami cīnīties ar mūsu Tēvzemi!
  
  Neviens nezina, kur atrodas Visuma mala,
  Kurp dodas astronauti...
  Svarogs Visaugstākais, visvarenais karalis,
  Un bruņinieks saņems no viņa dotācijas!
  
  
  Nebaidieties, fašisti mūs nesalauzīs,
  Lai gan šajā pasaulē, ar viņiem ASV, ar lauvām ...
  Un dzīve netiks pārtraukta, es zinu pavedienu,
  Ar zābakiem tēvzemi nepārsitīs!
  
  Ticiet, mums ir militārs spēks
  Un tanki, dēmonu lidmašīnas ir foršākas ...
  Fašisma zvērs tiks uzvarēts,
  Fīrers un Duča līdzzinātājs ir pakārts!
  
  Karogs ir sarkans, tas ir ļoti spēcīgs karogs,
  Viņš mirdz kā sarkana soma pār visumu ...
  Komjaunietis ielika Fricim cirkšņos,
  Ar papēdi, pliks, nevis balts!
  
  Es ticu, ka mēs drīz iebrauksim Berlīnē,
  Ar uzvarošu drosmīgā komunisma dziesmu...
  Un mēs aizslaucīsim visus fašistus,
  Lai nav revanšisma bastardi!
  
  Un tad Visumā būs paradīze,
  Skan varenu ķerubu taures...
  Cīnieties par dzimteni un uzdrošinieties,
  Ar Krieviju Rod un mēs esam neuzvarami!
  MAZĀ PRINČA TESTI
  Oļegs nokļuva tornī vienā kamerā ar Natašu. Viņš bija ģērbies dārgā uzvalkā, bet vietām saplīsis. Zobens un visi ieroči tika atņemti gūstā, un tie tika rupji pārmeklēti, ņemot naudu un dārglietas. Bet pagaidām viņi atstāja zābakus un kamzoli. Un tu sēdi uz salmu kūļa. Tagad tu esi viduslaikos apmēram trīspadsmit gadus vecs zēns. Tas ir nedaudz mazāk par divpadsmit divdesmit pirmajā gadsimtā. Bet ķermenis ir trenēts, princi, protams, attīsta fiziski vingrinājumi un paukošanās. Bet ne tik stiprs un ātrs kā tad, kad Oļegs bija nemirstīgā miesā. Bet šis ķermenis ir arī labs. Vairāk vai mazāk veseli, visi zobi neskarti, bet jutīgāki. Šeit aizturēšanas laikā viņu apdullināja ar nūju un uz viņa galvas uzpūta smags pumpis.
  Zelta ķivere tika atņemta. Un pieķēdēts aiz kakla pie sienas. Bet ķēde ir gara, un jūs varat piecelties. Viņam blakus ir viņa māte. Nataša ir nedaudz mainījusies. Ne tik platiem pleciem un muskuļota, lai gan sieviete ir slaida un spēcīga, arī ne no vājajām, lai arī ne nemirstīga ragana. Nedaudz vecāka par Natašku, pēc mūsdienu standartiem apmēram trīsdesmit gadus veca un ļoti skaista, viņas seja ir maigāka un ne tik cieta. Nobriedusi sieviete, nedaudz bālāka par Natašku, kura bija tumša no saules apdeguma, un viņas mati ir blondi, bet ne zili, bet nedaudz zeltaini.
  Viņa bija karaļvalsts pirmā skaistule, kura dzemdēja tikai divus bērnus, un tāpēc, sportojot, viņa spēja saglabāt meitenīgu figūru. Pēc viduslaiku standartiem izskatās vienkārši super!
  Līdz karalienes aplaupīšanai bez pretestības tika sagūstīti īpaši un lojāli cilvēki. Un viņai ir rotaslietas, ļoti dārga kleita, daudz rotaslietu, ar pērlēm un zeltu izšūti čaboti. Skaista jauna sieviete, bagāta un ārēji diezgan mierīga. Kamēr nebija važās, un Oļegam pat bija kauns būt pieķēdēts kā kucēns un ka uzvalks vietām bija saplēsts, caurdurts un bija redzami asins traipi.
  Bet viņi gribēja paņemt princi dzīvu, acīmredzot saņēmuši stingru pavēli, un viņi nedurstīja, negrieza, bet tikai nedaudz apdullināja. Lai gan kaujas puika izmisīgi pretojās.
  Taču ir skaidrs, ka viņus gaida stingrāki pārbaudījumi. Karaliene sēž uz gultas ar spalvu gultu un spilveniem, viņai blakus ir kalpone.
  Oļegs atcerējās filmu: "Dāma un laupītājs". Arī tur kāda skaista sieviete, pareizāk sakot, meitene tika turēta vairāk vai mazāk pieņemamā tornī, ar gultu un spalvu gultu un kalponi. Un rotaslietas tika atņemtas tikai pirms nāvessoda izpildes. Un tagad viņiem draud nāvessoda izpilde. Un nevis humānais bendes cirvis, bet inkvizīcijas dedzināšana uz sārta. Tikai pirms tam spīdzinātāji brutāli izsitīs viņiem nepieciešamo informāciju par ļoti bagātajiem, kroņa dārgumiem un galvenais, par vienu svētu relikviju, kas var dot inkvizitoriem kolosālu spēku un varbūt varu pār pasauli!
  Oļegs Ribačenko nodrebēja, viņš bija zaudējis ieradumu pie sava ierastā, kaut arī jaunā un veselīgā ķermeņa. Nepatīkami, ka tērauda apkakle berzēja bērna kaklu. Un vispār ir pazemojoši sēdēt ķēdē, kā sunim. Un viņam bija maza personība un princis, tas ir, lepns. Kad tu esi tas un tu un ne gluži tu. Un ir pazemojoši justies kā kucēnam.
  Nataša paskatās uz viņu. Viņa nav gluži viņa - karalienes izskats. Un prāts, un gan viņas, gan viņas uztvere. Atmiņa par bijušo pārvadātāju pastāv. Bet karojošās raganas. Un jums ir dubultā atmiņa. Un Oļegs Ribačenko, kurš jau ir bijis ļoti dažādās misijās un līnijās, un princis, kuram ir mazāk piedzīvojumu, bet arī trīspadsmit gadu vecumā viņa raksturs lielā mērā veidojas.
  Un ir arī ieradumi. Piemēram, sēdēt uz netīriem salmiem ir nepatīkami un pretīgi, prinča uzvalks ir elegants un salīdzinoši tīrs. Un jā, es gribu ēst. Un tas nekaitētu dzert. Un ko viņi ieslodzītajiem iedos dzert?
  Vai viņi tiks turēti uz maizes un ūdens, kā parastie cietumnieki? Vai arī uzdāvinās ko greznāku un karaļiem piemērotāku.
  Šeit, romānā "Desmit gadus vēlāk", Bastīlijā, ieslodzītie bija labi paēduši. Bet tas var būt tikai māksliniecisks izgudrojums. Vai arī dižciltīgi cilvēki ir labi paēduši?
  Oļegs nopūtās un jautāja karalienei Natašai:
  - Būsim gatavi?
  Meitene ar vissenākajām asinīm apņēmīgi paziņoja:
  - Vienmēr gatavs!
  Puisis princis gribēja vēl ko teikt, bet diezgan lielajam durvis čīkstēja. Kāds pagrieza slēdzenes atslēgu. Un tad viņi pavērās no ļoti bieza metāla, un kamera ienāca iekšā. Vairāki lieli īpaši apmācīti cietumsargi, arī pāris bendes tērpos, divi priesteri sultānos un sieviete klostera tērpā.
  Garākais priesteris paskatījās uz karalieni un sausi sacīja:
  - Atņemiet viņai visas rotaslietas un amuletus!
  Sieviete klostera sutanā piegāja pie Natašas un, uzvilkusi plānas ādas cimdus, pazemīgi sacīja:
  - Atvainojiet, majestāte, man jūs jāpārmeklē, lai jūs neslēptu nevienu amuletu, kas var neļaut velnam nožēlot grēkus pat spīdzināšanas laikā!
  Priesteris bargi atzīmēja:
  - Tā nav majestāte, bet gan aizdomās turamais burvestībās! Ja viņa pretosies, apsargi viņu turēs!
  Nataša lepni teica:
  - Es pats neesmu tā vērts!
  Viņa sāka vilkt nost rotaslietas. Oļegs atcerējās romānu Ivanhoe. Arī ar Rebeku viņi noņēma visas rotaslietas un košos austrumnieciskos audumus. Viņa palika tikai baltā halātā, meitenes mazās pēdas bija kailas. Jā, redzams, ka meitenei no bagātas ģimenes ar nerūdītām zolēm nav īpaši patīkami staigāt basām kājām pa Anglijas skarbo zemi. Vai varbūt vēss. Starp citu, Ivanhoe adaptācijās nav skaidrs, vai Rebeka ir basām kājām vai nē.
  Bet nez vai karaliene Nataša tiks nopostīta?
  Mūķene ielika somā diadēmu, auskarus, gredzenus un rokassprādzes. Tad viņa pieklājīgi lūdza atļauju pieskarties Natašai, lai redzētu, vai viņa nav kaut ko slēpusi.
  Priesteris stingri pavēlēja:
  Viņai jābūt izģērbtai!
  Nataša nosarka un iespieda kāju kurpē:
  - Kā tu uzdrošinies!
  Priesteris norūca:
  - Jums vajadzētu pārbaudīt raganu plankumus! Un nekautrējies, tu būsi kails, karājoties uz plaukta ar savu dēlu! Ja vien, protams, uzreiz neatzīsities un neatklājat, kur ir paslēpti dārgumi!
  Nataša dusmīgi norūca:
  - Nekad!
  Priesteris iesaucās:
  - Turiet viņu! Veiksim rūpīgāku meklēšanu!
  Apsargi ļoti cieši satvēra karalieni. Un mūķene cimdos sāka atraisīt korseti. Nataša izmisīgi pretojās un mēģināja spert. Viņai pēkšņi pa seju iesita apsargs, un karaliene kliedza. Mūķene bija pieredzējusi cietuma uzrauga un ļoti gudri atraisīja kleitu un norāva to nost. Tad nāca blūze un svārki. Nataša jutās kauns. Oļegs ir pusaudža sašutuma un reizē sajūsmas sajaukums, kurā tiek izģērbta skaista sieviete. Šeit karalienei tika norautas kurpes, bet pēc tam arī zeķes. Kāda viņai ir gracioza kāja. Natašas pēdas, lai arī bija skaistas, bija lielas un rūdītas no nemitīgas staigāšanas basām kājām. Un karalienei tie ir mazāki un daudz lutinātāki.
  Šeit ir viena zeķe melo, tad otra. Vēl vienus svārkus veikli atbrīvoja mūķene. Karaliene palika basām kājām, ar briljantiem izšūtā krūšturi un biksītēs. Tas ir viss apkaunotā augusta cilvēka apģērbs.
  Mūķene vērsās pie priestera, acīmredzot inkvizitoru priekšnieka. Viņš vilcinājās, bet kamerā ienāca cits vīrietis bagātā sultānā un turbānā ar smaragdiem. Viņš nikni teica:
  - Nu ko tu gaidi, izģērb viņu tālāk! Ragana jāmeklē līdz galam!
  No karalienes mūķene uzmanīgi noņēma krūšturi, tad novilka biksītes. Atklāja Veneras krūtis. Nataša gribēja viņu piesegt un burtiski dega kaunā. Bet viņas rokas turēja spēcīgi un apmācīti cietuma sargi.
  Oļegs sevī juta visspēcīgāko uztraukumu. Skaista sieviete tika izģērbta pusaudzes priekšā, un viduslaikos zēni, kaut arī nebija lieli, bija ļoti attīstīti. Prinča vīrišķā pilnība piecēlās un uzpampās līdz galam. Es tik ļoti gribēju izmantot savas rokas, bet citu cilvēku klātbūtnē ir kauns to darīt.
  Inkvizitors sultānā ar smaragdiem pavēlēja:
  "Pārbaudiet, vai Čārlzam uz viņas ķermeņa nav raganu pēdas..."
  Priesteris pienāca kailā, skaistā, izliektā sievietē. Karaliene nemitīgi vingroja un iežogoja, tāpēc viņai nebija lieko tauku, un bija redzama pat prese, kas gan nebija tik izteikta kā Natašas bijušajā ķermenī. Viņa ir skaista, bet ārēji inkvizitors saglabāja necaurlaidīgu seju. Un viņa rokas un cimdi gandrīz pieskārās ķermenim, un karalienes pārbaude bija biznesa interese. Bet jaunas sievietes āda tīra, gluda, maiga, bāla, jo karaliene varēja reti sauļoties un tikai tur, lai viņu neredzētu.
  Bet bija skaidri redzams, ka viņai nebūs trūkumu un traipu. Oļegs pēkšņi juta, ka viņa uztraukums norimst. Viņš vēl bija pārāk mazs ķermenis, lai būtu pārņemts ar hormoniem un sāpīgi ciestu, kad tos nevar izmest. Bet viņa māte tiek pazemota, un bendes viņu apskata. Un tas vairs neaizrauj, bet izraisa dusmas. Visaugstākā un izlutinātākā zēna vētrainās dusmas.
  Oļegs, izmantojot to, ka ķēde uz apkakles ir diezgan gara, pielēca un paspēja ar kāju aizsniegties inkvizitoram, kurš izmeklēja viņa māti. Sitiens bija sāpīgs, un priesteris nokrita. Viņš iesita ar galvu, bet ne spēcīgi pa karalienes vēderu, un viņa iespēra viņam ar ceļgalu pa zodu.
  Inkvizitors sultānā ar smaragdiem kliedza:
  - Paņem šo kucēnu un ieber viņā, ar stieņiem labi!
  Priesteris zemāk atbildēja:
  - Jūs nevarat pērt augusta cilvēku bez tiesas lēmuma!
  - Un spīdzināšana?
  Priesteris atbildēja čukstus:
  - Tiesa jau ir devusi atļauju spīdzināšanai, bet bez sakropļošanas, un tikai informācijas iegūšanai!
  Inkvizitors dusmīgi atzīmēja:
  - Un spīdzināšana, lai saņemtu atzīšanos burvestībā?
  Priesteris klusi čukstēja:
  - Imperatoram vajag dārgumus, un viņš pat apsola atlaist zēnu un sievieti, ja viņi pateiks un izdos ieeju slēpnī!
  Sultāna inkvizitors dusmīgi sacīja:
  - Kāpēc vilkt? Spīdināsim karalieni un princi tūlīt! Turklāt viņi nevēlas runāt!
  Priesteris pamāja ar galvu.
  - Nav jēgas vilkt! Uz viņu pagrabu!
  Oļegu sagrāba apsargi un viņš rupji sāka plēst nost drēbes. Viņi bija ļoti spēcīgi, acīmredzot speciāli atlasīja labākos ieslodzītos, lai apsargātu vērtīgākos ieslodzītos. Tāpēc viņi burtiski saplēsa kamzoli, kreklu, bikses, norāva zābakus. Oļegs bija pilnīgi kails, tikai šortos.
  Viņi atrāva viņa apkakli un vilka viņu kopā ar Natašu augšā pa kāpnēm. Oļegs domāja, ka, iespējams, šādi, tajos pašos šortos, viņi aiznesa Malčišu-Kibalčišu uz moku kameru. Tomēr Oļegam joprojām ir pārspēle pār īsto princi, viņš jutīs patiesas sāpes, bet tik un tā īsti nenomirs, taču viņa vietā karaliskās ģimenes atvasei būtu daudz lielākas bailes, jo viņš neprot saskaitīt Happy End kontā. Pat ja tu izstāstīsi noslēpumu, viņi tevi tik un tā sadedzinās kā burvi - nevienam nav vajadzīgs papildu liecinieks.
  Ceļš uz pagrabu nav pārāk garš, viss vienā tornī. Augstākiem cēlajiem cietumniekiem pratināšanas vieta ir zemāka.
  Lai gan Oļegs bija dzirdējis, ka uz spīdzināšanas instrumentiem labāk neskatīties, viņš ziņkārīgi skatījās. Ir ļoti bagāts inkvizīcijas arsenāls. Un kas vienkārši nebija. Un knaibles, un āķi, un stieņi, un urbji, un daudzas citas lietas.
  Oļegu sagaidīja rudmatains bende, bērnu spīdzināšanas speciālists. Viņa paskatījās uz skaisto, muskuļoto zēnu, un viņas acis uzbudināja juteklīgā iekāre.
  Satvērusi skaistā zēna graciozo kailo kāju, viņa iesaucās:
  - Cik jauki spīdzināt tik jauku zēnu!
  Viņa veikli izrāva no kamīna uzkarsušas knaibles un pielika ar tām Oļega apaļo papēdi. Sāpes par prinča nenocietināto zoli bija briesmīgas, un viņš raustījās, raudādams izraujot kāju.
  Sarkanmatainā bende iesmējās un piestūma no karstuma sarkano dzelzi zēnam pie vēdera. Un kā trāpīt ar zābaku cirksnī. Oļegam aizrāvās elpa.
  Un rudmate pamāja.
  - Bāc viņus abus!
  Senās spīdzināšanas. Rokas ir sasietas aiz muguras un izlocītas, kas apmācāmajiem ļoti sāp. Oļegs juta, kā apdedzis papēdis, un ieraudzīja tulznas uz vēdera ādas. Bet tie sagrieza viņa rokas un pievilka viņu augšā. Un locītavas tiek izvilktas no pleciem. Nataša jeb karaliene ir pilnīgi kaila. Un arī viņa ir uzvilkta uz plaukta. Var redzēt, kā meitenes muskuļi saspringa. Nataša mēģina spert, taču viņas muskuļi nav tik spēcīgi, un viņas prasmes ir foršas.
  Oļegs jūt, kā viņš izliecas un noliecas, bet bende asi raustas un locītavas tiek savītas un zēna basās pēdas tiek norautas no grīdas. Šeit tas ir pacelts uz augšu. Kājas tiek ievietotas blokā, no kura papildu svars un daudz sāpīgāks.
  Oļegs jūt, ka viņa potītes tiek iespraustas kājās. Tie ir smagi, un tiem ir āķi smagumu pakāršanai un upura izstiepšanai. Puisis stiprāk sakoda zobus, lai nekliegtu. Jums ir jābūt drosmīgam, saskaroties ar spīdzināšanu.
  Pastāstiet sev, ka tas īsti nesāp. Tā tas zēns, kuru spīdzināja nacisti. Viņi iedzina adatas zem nagiem, un viņš iedomājās, ka tas ir ezis.
  Vai malčiš-kibalčišs. Kad viņš tika spīdzināts, viņam tika dots spēks, ka ienaidnieki no viņa baidījās vēl vairāk.
  Šeit viņi pakar svaru aiz āķa. Sāpes izstieptajā ķermenī kļūst stiprākas. Un šeit ir karaliene kaila, un arī viņa uz ozola. Nataša cieš, izmet zobus un cenšas nečīkstēt. Viņas āda ir tik balta, nevis zeltaini olīvu, iedegusi kā parasti. Jauniete no sāpēm svīst, un viņai tiek likti arī svari. Karalienes muskuļotais, tonizētais ķermenis saspringst.
  Oļegs sevī jūt uzbudinājumu un atkal paceļas vīrišķā pilnība. Sarkanais velns smejas un rūc:
  Puika ir sajūsmā!
  Un pēkšņi saplēsa viņas biksītes un ar rokām saspieda bumbiņas. Un viņi ir tik spēcīgi.
  Oļegs neizturēja un kliedza. Viņa acis aptumšojās no sāpju šoka. Šķiet, ka olas drīz pārsprāgs. Tā tiešām ir tāda spīdzināšana, ka arī padomju ģenerāļi salūza.
  Sarkanmatainais bende nošņāca:
  - Sakiet, kur ir ieeja kasē?
  Rakstu mācītāji čīkstēja ar pildspalvām, gatavi pierakstīt uz plaukta saplēstu atzīšanos.
  Oļegs šņukstēja:
  - Jā, tu aizgāji...
  Sarkans saspiedās stiprāk un Oļegs nomira. Es pamodos no auksta ūdens spaiņa. Sāpes atgriezās ar samaņu. Saites ir izstieptas uz bagāžnieka, bet īpaši sāp cirkšņos, ja bumbiņas ir saspiestas līdz pusei. Stulbi sāpošas un apdegušas ērces papēdis. Bendes piekar papildu svarus, no kuriem pastiprinās sāpes plecos un saitēs. Šķiet, ka rokas un kājas tūlīt atdalīsies.
  Oļegs cenšas sevi mierināt, ka viņi neļaus viņam plosīties un ka stiepšanās drīz beigsies. Tikmēr iedomājieties, ka esat pionieris. Vai arī ... Te Nataša bija pamatīgi izstiepta un sāka sist ar pātagu. Bendes pērti bez lielas ļaunprātības, nesteidzīgi, lai radītu maksimālu sāpes. Pieredzējusī Nataša ir redzama dzīves gadsimtiem un tūkstošiem misiju ir iemācījusies kontrolēt sāpes un emocijas un pat nevaid. Turklāt viņš smaida.
  Arī Oļega noskaņojums paaugstinās. Bet ko darīt, ja iedomājaties, ka sāpes ir patīkamas? Dažiem cilvēkiem tas patīk. Nevis vītols, bet dzelzs stienis pēkšņi sabruka zēnam uz muguras, pašai rudmate iesita. Prinča ķermenis trīcēja. Oļegs nodrebēja un norūca:
  Nu tu esi sātans!
  Sarkanmate atkal sita... Prinča iedegusi āda pārsprāga... Izlija asinis.
  Tad viņa norūca:
  - Brazieris zem kājām un mizu ar pātagu.
  Kad pātagas tiek saputotas, tas nav tik biedējoši. Bet zēniem kailās zoles tika nosmērētas ar eļļu, un zem tām tika likts brazieris. Uguns uzliesmoja. Un karstas gaisa straumes sitās bērnu papēžos. Sākumā sāpes nebija tik spēcīgas. Bet karstums palielinājās un dega stiprāk. Un karaliene Nataša arī bija cepta. Un ir tik skaisti, kad meitenei deg tik vilinošas kājas.
  Oļegs atkal jūtas uzbudināts, lai gan viņa bumbiņas ir pietūkušas no bendes spēcīgās spaidīšanas. Un erekcija bija ļoti sāpīga. Un pātagas sitieni pa ķermeni tikpat kā nav manāmi uz sāpju fona, kas pārpludināja izstieptās ķermeņa saites, un apgrauzdētos papēžus.
  Te rudmate paņēma dzelzs stieni ar karstu galu un kā viņa iedūra to Oļegam padusē. Atkal sāpes, zēns raustījās un gandrīz izmežģīja žokli, lai nekliegtu.
  Rudmatainais čaukst, rādot lielus zobus kā zirgam:
  - Pastāsti man, kur ir ieeja kasē!
  Un viņa to sadedzināja prinča otrā, bērnišķīgā, padusē. Tad viņa atkal nolaida stieni kamīnā. Es sāku sildīt. Oļegs izspieda smaidu, sāpes piepildīja prinča bērnišķīgo augumu, taču radīja arī sajūsmu, no kā sajūtas bija teju patīkamas.
  Rudmatainais velns, kārtīgi izkarsējis stieni, izņēma to un pienesa Oļegam pie bērnišķīgās sejas, rēkdams:
  - Runā kucēns! Nu kur ir paslēpti dārgumi?
  Zēns drosmīgi atbildēja:
  - Kur? Karagandā!
  Karstais dzelzs pieskārās zēna gludajam, bērnišķīgajam vaigam. Oļegs Ribačenko juta mežonīgas sāpes un vienlaikus bailes, ka tiks sakropļots. Un man ļoti gribējās atzīties. Bet tad tas man trāpīja pa galvu. Esiet kā pionieris uz plaukta! Galu galā spīdzināšana nevarēja viņus salauzt.
  Sarkanmate iešņukstējās:
  - Tu runāsi?
  Un jau otru vaigu no sāpēm izkropļoja stienis. Oļegs klusēja. Bende pagrieza krānu, un katliņš zem zēna basajām kājām liesmoja vēl intensīvāk. Tad viņas zīmē divi bendes palīgi no kamīna paņēma jau speciālas no dzeloņdrātīm izgatavotas pātagas, kuras kļuva sarkani karstas.
  Oļegs nodrebēja. Tas izskatījās biedējoši. Bet sāpes galu galā ir spēcīga sajūta, un ar noteiktu domāšanas veidu tās var būt patīkamas.
  Iedomājieties, ka jūs vannās saputo ar slotu. Un zēns pat pasmaidīja, kad dzeloņstieples, no karstuma sarkanas, uzkrita uz viņa jau sasisto ķermeni.
  Bet tas sāp, tas ļoti sāp, un jūs burtiski atrodaties ciešanu cunami. Viduslaikos spīdzināšana ir patiešām forša. Un karaliene Nataša tika saputota ar karstu stiepli. Un arī viņa smaida kā palaistuve, kad klients iekāpj viņas apakšbiksēs un ar roku kutina puncīti.
  No šādām domām zēns-princis piedzīvo spēcīgu sajūsmu, un viņa vīrišķā pilnība izceļas kā knaģis. Sarkanmate dusmīga. Viņš pieiet pie kamīna, ar īpašām knaiblēm izņem no uguns platu dzelzs strēmeli. Un atnes to zēnam pie krūtīm. Viņa pieskārās kailai ādai, piespieda un izcēla zobus un teica:
  - Nu, kas sāp?
  Oļegs Rybačenko drosmīgi atbildēja:
  - Nevar būt! Kā sieviete, kas iedurta ar īleni!
  Un viņš dabūja ar zābaka galu cirksnī. Sāpes tiešām ir spēcīgas, bet puika sevi iedvesmoja, ka tas ir patīkami, un tāpēc neraudāja, nekliedza, bet smīnēja.
  Rudmate kļuva arvien dusmīgāka. Viņa paķēra no uguns uzkarsušās knaibles un satvēra puisi aiz zoda. Vērpšana. Tad viņa sāka lauzt bērnu zēnus uz kājām ar karstām knaiblēm. Un tajā pašā laikā turpinot cept papēžus.
  Oļegs histēriski iesmējās. Sāpes bija tādas, ka tās burtiski padarīja mani traku. Taču princis sevī izjuta visneprātīgāko sajūsmu.
  Sarkanmatainā bendes meitene salauza puisim kāju pirkstus un ķērka:
  - Tu runāsi? Kur ir dārgumi?
  Oļegs Rybačenko drosmīgi atbildēja:
  - Aizver muti, stulbais briesmonis! Tavs dārgums nebūs zināms!
  Un viņš atkal salauž kāju pirkstus. Tomēr rudmatainā harpija izdomāja vēl vienu spīdzināšanu. Tāpēc bendes viņam ielika piltuvi zobos un pievienoja šļūteni. Un lejam kaklā aukstu ūdeni. Arī senlaicīga un efektīva spīdzināšana. Tagad jūsu vēders pietūkst un spiež uz krūtīm. Un tajā pašā laikā bendes meitene ar ugunīgiem matiem izņem kārtējo sarkano dzelzs strēmeli. Un viņš to uzliek uz puiša pārpildītā vēdera. Viņš atraugas ūdeni un spontāni urinē.
  Un cepeškrāsns sāk šņākt, kas sadedzina prinča basās kājas.
  Sarkanmate dod signālu bendēm:
  - Apmierināts!
  Un ar lielām pūlēm salauž puisim basās pēdas pēdējo pirkstu. Tad viņš norūc:
  - Mīļā, mēs tevi salauzīsim!
  Un bendes meitene no cita kamīna izņem asas, karstas adatas un sāk durstīt zēnam Oļegam pa nervu galiem. Tas sāp kā ellē. Bet zēns turpina smieties. Lai gan tajā pašā laikā viņi viņam iesita ar karstu stiepli pa muguru un sāniem. Un tad aplej ar sālsūdeni.
  Tas bija tā, it kā mežonīgākās sāpes eksplodētu ar bumbām. Bet tomēr apziņa nav izbalējusi. Zēns bija pārlieku satraukts un tāpēc neizslēdzās. Un sāpes bija sāpju un baudas sajaukums. Tāpat kā izvarošana sievietei. Kad viņa vienlaikus piedzīvo sāpes un orgasmu.
  Tātad, Nataša, spriežot pēc viņas sejas, ir svētlaimīga, neskatoties uz cepeškrāsni zem viņas basām kājām un karstu stiepļu sitieniem pa ķermeni.
  Oļegs atkal apdedzināja bērniem vaigus, šoreiz ar platāku svītru. Un aizdedzināja ar lāpu padusēs. Viņi caurduruši ķermeni caur un cauri ar garu, sarkanīgi karstu adatu. Tad viņi atkal iedūra.
  Milti var būt dažādi. Inkvizīcija mēģināja. Tātad bende piektajā punktā ielika karstu stieni. Sāpes ir mežonīgas un apžilbinošas.
  Un šeit viņi ienesa zēna matos lāpu un aizdedzināja. Tas ir galīgi biedējoši.
  Oļegs Ribačenko auksti nomurmināja:
  - Neraudi par noskūtiem matiem!
  Sarkanmatainā bende, atbildot, sagrābs zēnu aiz deguna ar karstām knaiblēm un strauji pavilks. Oļegs zēns iesaucās:
  - Tirgū ziņkārīgajam Varvaram norauta degunu!
  Un viņi faktiski izvilka pusi no viņa deguna, izkropļojot zēnu. Un tad uzkarsušais stienis dupšā pacēlās augstāk... Nonāca kuņģī, kas piepildīts ar ūdeni un sadedzināja cauri čaumalai.
  Oļegs no sāpju šoka gandrīz zaudēja samaņu, bet paspēja riet:
  - ES neteikšu!
  Rudmatainais velns to paņēma un mežonīgā neprātā sāka puisi sist ar karstu stiepli. Tad viņa pielēca pie cepeškrāsns un izrāva balti karstās knaibles speciālā krāsnī, kur dega ogles un īpašs karstums kā domnā.
  Sieviete bende pēkšņi satvēra Oļega Ribačenko bumbiņas ar balti karstām knaiblēm un pavilka. Vīrišķā sakne aizbēga, un zēns-princis saņems tik sāpīgu šoku, ka viņš patiešām zaudēja samaņu. Un parasts ķermenis nevarēja izturēt pārslodzi. Oļega Ribačenko dvēsele izlidoja no mocītā un nāvīgi saplosītā zēna sakropļotās miesas.
  Un bezķermeniskajā galvā, bet spējīgā domāt un uztvert dvēseles, dungoja dziesma;
  Iekrita šausmīgā fašistu gūstā,
  Es peldu uz šausmīgo sāpju viļņiem!
  Bet asiņojis, viņš dziedāja dziesmas,
  Galu galā bezbailīgais pionieris ir draudzīgs ar sirdi!
  
  Un es jums stingri pateikšu bendes,
  Kāds zemisks prieks, jūs veltīgi izlējāt!
  Vājais man liks klusēt,
  Galu galā sāpes ir mokošas un vienkārši briesmīgas!
  
  Bet es zinu, es stingri ticu
  Fašisms tiks iemests bezdibenī!
  Ļaunu liesmu strūkla tevi pārņems,
  Un visi, kas krita, priecādamies, augšāmcelsies!
  
  Un mūsu ticība komunismam ir spēcīga
  Lidosim kā piekūns, pacelsimies pāri visām zvaigznēm!
  Lai medus upes plūst vīnu
  Visa pasaule, skaļais taures dzirdēs padomu!
  
  Un mašīna, kas cieši saspiežas, ir pionieris,
  Paskaties debesīs, jaunais!
  Un rādīt piemēru tiem, kas svārstās,
  Tava kaklasaite ir koša kā neļķe!
  
  Dzimtene man nozīmē visu
  Māte un visas jaunās dzīves jēga!
  Ļaujot līdz šim grūtajai dzīvei,
  Mūsu tauta cieš no ļaunā fašisma!
  
  Bet sasprindzini sarkanā puiša gribu,
  Spļaut sejā ar elles svastikas bandītu!
  Lai ienaidnieki nodreb dusmās,
  Un viņus sakaus Sarkanā armija!
  
  PSRS svēta valsts,
  Kas komunismu deva tautām!
  Kā māte mums atdeva savu sirdi,
  Par laimi, mieru, cerību un brīvību!
  
  Baskāju blondīne Aizsargā ALASKA
  ANOTĀCIJA.
  Aleksandrs Trešais nāca pie varas 1966. gadā un nolēma aizstāvēt Aļasku no britu armijas. Skaistas blondas meitenes un rudmataina sieviete, kurai pieder maģija un dažādas kara metodes, palīdz noturēt krievu zemes Amerikā.
  . NODAĻA #1
  Mirabela Magnetic atkal ir jaunā foršā misijā. Šoreiz Aleksandra III pasaulē. Turklāt karalis sāka valdīt daudz agrāk nekā reālajā vēsturē. Tā kā viņa tēvs Aleksandrs II tika nogalināts 1866. gada aprīlī. Reālajā vēsturē karalis tika izglābts nejauši, taču šeit tas neizdevās.
  Un varenais Aleksandrs Trešais sāka valdīt no 1866. gada. Un, protams, viņa pirmais solis bija aizliegt Aļaskas pārdošanu. Un tas ir pareizi. Lielā, cariskā Krievija neizkaisa savas teritorijas. Tikai tagad patiesībai šīs teritorijas ir jāaizsargā. Un tas nav viegli.
  Šis cara priestera lēmums izraisīja zināmu sašutumu ārzemju aprindās. Un Lielbritānija nolēma vispirms pārbaudīt Krieviju.
  Nelielam cietoksnim ar niecīgu krievu garnizonu Aļaskā 1868. gada jūnijā uzbruka britu karaspēks.
  Protams, Mirabela Magnetic kā uzticīgs krievu dievu kalps tika nosūtīts uz šo fortu Krievijas zemes pozīcijā, un viņam bija jāpiedalās kaujās par Krievijas teritorijas turēšanu.
  Basām kājām un šortos un krūšturā meitene uzbruka britu baterijai, kas atradās komandējošā augstumā virs forta. Mirabelai Magņitnajai jau bija ievērojama pieredze, pildot dažādas visvareno krievu dievu misijas dažādos visumos. Jā, tāds ir šīs meitenes-ģēnijas liktenis. Būdama pieauguša studente, viņa vēlējās kļūt nemirstīga.
  Un krievu Demiurgu dievi padarīja viņu par nemirstīgu, bet pārvērta par meiteni terminatoriem, kas kalpo viņiem un Mātes Krievijas iedzīvotājiem. Mūžīgajai meitenei tas diezgan labi piestāv.
  Viņa piespiež viena angļu sargsarga muti un pārgriež viņam rīkli. Viņa to dara ne pirmo reizi un ne pirmajā misijā. Jau no paša sākuma, pateicoties savam nemirstīgajam ķermenim, mūžīgā meitene to visu uztvēra kā spēli, tāpēc nejuta sirdsapziņas pārmetumus un nekādu diskomfortu savā dvēselē.
  Viņai tas kaut kā kļuva tik dabiski, ka meitene tikai priecājās par nākamo panākumu.
  Šeit viņa vienkārši norāva galvu citam sargam. Ziniet mūsu angļus: Aļaska ir bijusi un būs krieviete!
  Mirabela Magnetic - šis ģeniālais un ražīgākais izgudrotājs NVS jau sen ir sašutis, ka Aļaska tika pārdota par santīmu! Bet cars Aleksandrs Trešais tāds nav! Nē, šis monarhs neatdos nevienu collu Krievijas zemes!
  Slava Krievijai un krievu cariem!
  Terminatormeitene ar savu pliku piekto pakustināja citu angli pa pakausi. Salauza kaklu. Tad viņa dziedāja:
  - Aļaska būs mūsu uz visiem laikiem,
  Kur Krievijas karogs, tur saule spīd!
  Lielais sapņa piepildījums
  Un meiteņu balss ir ļoti skanīga!
  Jā, būtu jauki, ja tagad palīdzētu leģendārās četras raganu meitenes, skaistas kā zvaigznes. Tie būtu liels palīgs. Bet ir labi cīnīties vienam.
  Šeit jūs aizdedzinat bezdūmu pulveri un nitroglicerīnu. Tagad visa angļu baterija lidos gaisā.
  Mirabela Magnetic dziedāja:
  - Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav laimīgākas valsts,
  Viss Visums ir gaismas lāpa Rus!
  Akumulators eksplodē: kā kolosāla vulkāna izvirdums. Vairāki simti angļu tika uzreiz izmesti un eksplodēja mazos gabalos.
  Pēc tam meitene, vicinot divus zobenus, sāka cirst britu. Tajā pašā laikā jaunais karotājs-terminators bļaus kā angliski.
  Skoti ir pacēlušies! Viņi vēlas saplosīt karalieni!
  Šeit tas sākās... Notika apšaude starp etniskajiem angļiem un skotiem. Jā, tāda mežonīga un mežonīga apšaude.
  Un ciršana arī gāja. Skoti un briti cīnījās savā starpā.
  Vairāki tūkstoši karavīru, kas aplenca fortu, tagad cīnījās ar vislielāko neprātu.
  Mirabela magnētiskais arkla uzgalis:
  - Nogrieziet un nogaliniet! Nošaujiet tos!
  Cīņa turpinājās plašā mērogā. Tikmēr Mirabela, kurai bija nebērnīgs spēks, laivā ierāva vairākas nitroglicerīna mucas un klusi nosūtīja viņu uz lielāko angļu līnijkuģi.
  Terminatora meitene kliedza:
  - Krievijai iznīcināšanas dāvana!
  Un viņa stūma laivu prom ar plikajām, meitenīgajām kājām, kuras, paātrinājušās, ietriecās bruņnesim sānos. Briti uz klāja izšāva savus ieročus nejauši un bez rezultātiem.
  Un, lūk, rezultāts, kā taranēšana. Un vairākas mucas nitroglicerīna uzsprāgs. Turklāt nemirstīgā meitene uz tām norādīja tik precīzi, ka tā pilnībā eksplodēja.
  Un sekoja šāda iznīcināšana. Un līnijkuģis to paņēma un bez problēmām sāka grimt.
  Un briti uz klāja noslīka. Tikmēr meitene jau ir uz kreisera. Viņš sagriež jūrniekus ar zobeniem, un viņa skrien uz stūres māju, pērdama basām kājām.
  Slaveni griež jūrniekus un čīkst:
  - Slava mūsu skaistajai valstij!
  Brīnišķīgā Krievija gudra cara vadībā!
  Es jums nedošu Aļaskas ienaidniekus!
  Tiks saplosīts dusmās!
  Un tad meitene ar basām kājām meta granātu un saplēsa britus.
  Tad viņa izlauzās līdz stūrei, un pagriezīsim kreiseri. Un divi lieli angļu kuģi, kā sadurties. Un bruņas uz tām pārplīsīs. Un ļaujiet sev grimt un degt vienlaikus.
  Mirabella dziedāja:
  - Slava Krievijai, slava!
  Kreiseris steidzas uz priekšu....
  cars Aleksandrs Lielais,
  Atvērs kontu uzvarām!
  Pēc tam terminatormeitene ar vienu lēcienu pārlidoja uz citu kreiseri. Un arī tajā viņa sāka kapāt jūrniekus. Un izlauzties pie stūres.
  Un tur vienkārši pagriezieties un stumiet kuģus.
  Terminatora meitene pat dziedāja:
  - Melnā josta,
  Esmu ļoti mierīga...
  Melnā josta -
  Neviens cilvēks nav sala!
  Melnā josta,
  zibens izlāde -
  Visi briti guļ miruši!
  Un Mirabela Magnetic atkal stumj kuģus kopā. Šī meitene patiešām ir foršākā karotāja pasaulē!
  Un lēkt vēlreiz, un uz cita kreisera. Jā, jūru saimniece nāca klajā ar sliktu domu - cīnīties ar Krieviju. It īpaši, ja tik skarba un izmisusi meitene cīnās.
  Mirabela Magnetic un pēc tam sasmalcināja daudz angļu un apgrieza savu kuģi. Precīzāk notverts no britiem. Un viņa pārcēla viņu uz uzbrukumu citam kreiseram. Un ar mežonīgu rūkoņu taranēja ienaidnieku.
  Likās, ka divi briesmoņi sanāca kopā un saskārās ar mežonīgu tērpu. Un nogrieza viens otram degunu. Tad viņi smēla jūras ūdeni un sāka grimt bez jebkādas iespējas.
  Mirabela Magnetic kliedza:
  - Slava Aleksandram III! Lieliski no karaļiem!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš mētās bumbu ar sprāgstvielām. Un visa fregate, saņēmusi caurumu, nogrimst.
  Jā, briti, protams, to negaidīja. Vai viņi domāja, ka nonāks tik mežonīgā piedzīvojumā?
  Mirabela Magnetic iesaucās:
  - Slava caru Lielajai Krievijai!
  Un atkal meitene ņems un sagrābs nākamā kreisera stūri. Un ar plikām, meitenīgām kājām viņš viņu pagriezīs un taranēs ienaidnieku. Divi kuģi salūzt kopā un aizrušies jūras vēmekļos!
  Terminatora meitene kliedz:
  - Par godu svētā dzimtenei!
  Un atkal ir tāllēkšana. Un lidot pāri viļņiem. Pēc tam meitene atkal griež ar zobeniem, izlaužoties līdz stūrei. Viņa ir ļoti kaujinieciska un agresīva terminatoru karotāja.
  Sasmalcina angļu jūrniekus un dzied:
  - Mirdz ar starojošu zvaigzni,
  Caur tumšo tumsu...
  Mūsu lielais cars Aleksandrs,
  Nezina sāpes, nebaidās!
  
  Ienaidnieki atkāpjas jūsu priekšā
  Pūlis gavilē...
  Krievija tevi pieņem -
  Varena roka valda!
  Un Mirabela Magnetic nogrieza daudz britu un atkal stūma kuģus lielā mērogā, ar pieri.
  Šī patiešām ir terminatora meitene. Viņš izskatās apmēram divdesmit gadus vecs, tikai metru deviņdesmit garš un, lai gan muskuļi ir atlieti no tērauda un reljefs ir kā šokolādes tāfelītes.
  Un ja tāda meitene dauzās, tad medus nebūs vispār.
  Un te atkal meitene lec no viena kreisera uz otru. Un atkal, bez papildu runas, viņš tos stumj ar galvu.
  Un kliedz pie sevis:
  - Romanovu rusiem!
  Patiešām, terminatora meitene ir spārnos. Viņa visiem parādīs savu augstāko klasi. Un viņš visus cirtīs un drupinās, kā milzis ar nūju.
  Lūk, vēl viens lēciens, šoreiz uz bruņurupuča.
  Atkal strādā baskāju meitenes zobeni. Viņi mēģina šaut uz viņu, bet lodes netrāpa nemirstīgajai meitenei, un, ja trāpa, tās atlec.
  Ir labi būt mūžīgai meitenei, tu neesi tikai jauna, bet viņi arī nevar tevi nogalināt. Šeit jūs kuļ Lielbritāniju.
  Tu satver stūri. Un tagad jūs jau to griežat, un tagad ir jau veseli divi kaujas kuģi, kā sadurties, un avarēt. Un viņi lauž metālu, ka pat dzirksteles lido uz visām pusēm.
  Mirabela Magnetic kliedz:
  - Par Krieviju, ka visi lauzīs ragus!
  Un ar pliku, apaļu meitenīgu papēdi viņš uzmetīs nāves dāvanu. Salauzīs britu masu un nākamā fregate iet apakšā.
  Nu ir palikuši vēl četri kreiseri. Skaidrs, ka briti nesūtīs visu floti uz Aļaskas krastiem.
  Šeit Mirabela Magnetic fiksē citu stūri. Un no visas malas viņš to griež uz ienaidnieku. Un tagad abi kreiseri ņem un saduras ar pierēm.
  Atskan grabēšana un plīst metāls. Un abi kuģi ar lielu baudu sāk grimt.
  Mirabela Magnetic dziedāja:
  - veikalā "Alus-Ūdens",
  Melot laimīgu cilvēku...
  Viņš nāca no tautas
  Un viņš izgāja ārā un iekrita sniegā!
  Tagad jums ir jāiznīcina pēdējie kreiseri un jāuzņemas mazāki kuģi.
  Tad briti uz sauszemes pēc flotes nāves padosies uzvarētāja žēlastībai.
  Un Lielbritānijai tā būs tāda mācība, ka viņi to nekad neaizmirsīs. Un viņi atcerēsies arī Krimu, kur viņi bakstīja galvu vecā vectēva Nikolaja Pirmā valdīšanas laikā. Tomēr Nikolajs Paličs neiegāja vēsturē kā izcils, bet izrādījās neveiksmīgs. Bet viņa mazdēlam tagad jāparāda krievu ieroču godība.
  Un šajā viņam palīdz Mirabela Magnetic - ļoti forša un apņēmīga terminatora meitene.
  Mirabela satver citu stūri un piespiež abus britu kreiserus vienu pret otru. Un viņš rīkojas ļoti izlēmīgi un vēsi.
  Tad terminatora meitene iesaucas:
  - Kuģi iet uz dibenu,
  Ar enkuriem, burām...
  Un tad tie būs jūsu
  Zelta lādes!
  Zelta lādes!
  Un vēl viens lēciens, jo tika iznīcināti četri līnijkuģi un ducis kreiseru, tad ir pienācis laiks iznīcināt fregates. Lielbritānija zaudēs daudzus kuģus.
  Un tad saproti, ko nozīmē uzbrukt Krievijai.
  Terminatora meitene dziedāja:
  - Par brīnumu un mūsu uzvaru pasaulē!
  Un viņa apsegloja nākamās fregates stūri un virza kuģi uz aunu, un ar spēcīgu sitienu, piemēram, sprādzienu!
  Un abi trauki tiks paņemti, salauzti un sadalīti gabalos. Un tas ir lieliski un ļoti forši.
  Mirabela Magnetic atkal lec un uzlec uz cita kuģa. Un no turienes viņš vada procesu. Un atkal apgriež kuģi, un fregates saduras.
  Atkal salauzta metāla čīkstoņa, spēcīgs sprādziens un izdzīvojušie jūrnieki iekrīt ūdenī.
  Mirabella kliedz:
  - Par mūsu ieroču panākumiem!
  Un atkal drosmīga meitene uzbrukumā. Viņa apsegloja jaunu fregati. Un nosūtīja uz iznīcinātāju.
  Kuģi saduras un eksplodē. Metāls saplīst un uguns paceļas gaisā. Un cilvēki deg dzīvi.
  Šis ir visu laiku ļaunākais murgs. Un briti deg kā bārbekjū.
  Starp bojāgājušajiem bija kāds salona zēns, apmēram trīspadsmit gadus vecs zēns. Žēl, protams, ka tāds vīrietis tika nogalināts. Bet karš ir karš.
  Terminatora meitene dziedāja:
  - Būs līķi, daudz kalnu! Tēvs Černomors ir ar mums!
  Un meitene atkal ar basu kāju meta granātu, kas nogremdēja citu kuģi.
  Ģeniālā meitene sasita britu admirāļa galvu, jo viņa galva pārsprāga kā ķirbis, ko trāpīja kaudze. Un ar savu kailo papēdi viņa iekrāva milzīgajam melnajam vīrietim zodā. Un viņš pārlidoja un notrieca duci jūrnieku.
  Un tad meitene atkal apgrieza fregati un taranēja ar to savu kaimiņu. Agresīvi tvītoja:
  - Es esmu liela zvaigzne!
  Un atkal terminatora meitene ir uzbrukumā. Iznīcinoši un ātri. Tajā virmo vesels vulkāns un kolosāla spēka izvirdums. Šī ir neuzvarama ģeniāla meitene.
  Un saspiež visus bez žēlastības. Un tagad meitene-supermens sedlo citu fregati. Un iznīcina pretinieku bez lielas kavēšanās. Šī meitene ir liela zvaigzne.
  Mirabela Magnētika atkal piespieda abus kuģus vienu pret otru un kliedza uz plaušām:
  - Par lielo komunismu!
  Un atkal drosmīga meitene-cīnītāja uzbrukumā. Jā, šeit jūs cīnāties jaunā veidā. Nevis kā kārtējais hits par Otro pasaules karu. Šeit viss ir jauki un svaigi. Lielbritānijas cīņa par Aļasku.
  ASV vēl nav atguvušās no pilsoņu kara, un tām nav kopīgas robežas ar Krieviju. Tātad, ja jums ir jācīnās ar Yankees, tad daudz vēlāk.
  Un Lielbritānijai ir Kanādas kolonija, un Krievijai ar to ir kopīga robeža. Tātad ir nepieciešams atvairīt varenās Anglijas uzbrukumu.
  Bet šeit sadūrās vēl viens fregašu pāris. Drīz no britu flotes vairs nekas nebūs palicis pāri.
  Un pa sauszemi jūs pārāk neuzbrūkat Aļaskai. Šeit sakari Lielbritānijai ir izstiepti.
  Mirabela Magnetic atkal saspiež fregates kopā un rūc:
  - Pirātam nav vajadzīga zinātne,
  Un ir skaidrs, kāpēc...
  Mums ir kājas un rokas
  Un rokas...
  Un galva, mums neko nevajag!
  Un meitenes galva kustēsies kā angļu jūrnieks, ka viņš lidos garām, un notrieks duci cīnītāju.
  Mirabela atkal ir uzbrukumā... Šeit viņa atkal piespieda fregates vienu pret otru. Un tie saplīst, deg un grimst.
  Mirabela kliedza:
  - Krievijas dvēselei!
  Un tagad meitenes kailais, apaļais papēdis atkal atrod mērķi. Viņa sagrauj pretinieku un rēc:
  - Par svēto Tēvzemi!
  Un ar pliku meitenīgu ceļgalu, it kā dauzītu ienaidniekam vēderā. Viņi viņu paņēma, un viņam aiz mutes iznāca zarnas.
  Mirabela Magnetic kliedza:
  - Tēvzemes diženumam!
  Un viņa pagrieza pagrieziena galdu gaisā, ar basām kājām saplēsdama ienaidniekus mazos gabaliņos.
  Jā, meitene braši iznīcina... Viņa pati viegli tiktu galā ar ienaidniekiem.
  Bet parādījās četras raganu meitenes. Un arī daiļavas basām kājām un bikini.
  Un sagrausim britus. Viņi lec pie sevis, kailām meitenīgām kājām met granātas un saplēš Lielbritāniju.
  Un te ir Nataša - muskuļota meitene bikini. Viņš paņems un iemetīs disku ar plikiem kāju pirkstiem ... Vairāki angļu jūrnieki tiek nogriezti, un fregate apgriežas un aunā savu kolēģi.
  Nataša kliedz:
  - Aleksandrs Trešais superzvaigzne!
  Zoja, šī meitene ar zeltainiem matiem apstiprina:
  - Superzvaigzne un vēl nemaz nav veca!
  Augustīns, nikni satriecot angļus, šī rudmatainā kuce izteica zobus:
  - Komunisms būs ar mums!
  Un meitenes kailais papēdis ņēma un iecirta ienaidnieku ieroča purnā. Un fregate ņēma un sadalījās.
  Svetlana smējās, šāva no pistoles, satrieca ienaidnieku, griezās, basām kājām pie stūres, riešanas:
  - Karaļi ar mums!
  Meitenes nekavējoties izklīda un ļoti agresīvi iznīcināja floti. Nu kurš gan var pretoties. Fregates ātri izbeidzās, un tagad to vietā tika lauzti mazāki kuģi.
  Nataša, iznīcinot Lielbritāniju, dziedāja:
  - Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētā!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš metīs bumbu, kas sašķēla brigantīnu.
  Zoja, turpinot sagraut ienaidnieku, iekliedzās:
  - Es tevi mīlu no visas sirds un dvēseles!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņa meta zirni. Nākamais angļu kuģis sadalījās.
  Arī Augustīns ņēma un nocirta ienaidnieku. Viņa saspieda kuģi, rudmatainā kuce nogremdēja daudz pretinieku no Lielbritānijas. Un viņa pārbaudīja:
  - Aleksandram III, kurš kļūs par lielu karali!
  Svetlana tam viegli piekrita:
  - Tā noteikti būs!
  Blondā terminatora basā pēda ietriecās britu kuģa bortā ar tādu spēku, ka angļu kuģis sadalījās trīs daļās.
  Arī Mirabela Magnētiskā, šī neuzvaramā meitene, ar savu kailo, apaļo, bērnišķīgo papēdi tik spēcīgi trāpīja ienaidniekam, ka brigantīna saplaisāja un gandrīz acumirklī nogrima.
  Terminatora meitene dziedāja:
  - Mēs aizslaucīsim ienaidnieku ar vienu sitienu,
  Mēs apliecināsim slavu ar tērauda zobenu ...
  Mēs saspiedām Vērmahtu laba iemesla dēļ,
  Angļi spēlē, mēs salūzīsim!
  Nataša piemiedza aci un smejoties teica:
  - Un, protams, mēs to darīsim ar plikām meitenīgām kājām!
  Un meitenes kailais papēdis ietriecās citā angļu kuģī.
  Zoja, atlaidusi zobus, agresīvi izteica:
  - Par komunismu karaliskajā iemiesojumā!
  Un meitene to paņēma ar plikiem kāju pirkstiem un iemeta kaut ko tādu, kas nāvīgi ietekmē ienaidniekus, burtiski tos slaukot un saplosot.
  Augustīns, satriecot angļus, paņēma un izdeva:
  - Slava Kristum un ģimenei!
  Pēc tam arī viņas basās kājas uzmeta bumbu, saplosot vēl vienu zemūdeni.
  Un tad kailais papēdis ar precīzu sitienu sašķēla brigantīnu. Un viņa to darīja ļoti graciozi.
  Svetlana arī ir aktīvā kustībā. Iznīcina ienaidniekus. Un ar savu pliku papēdi sūta kārtējo brigantīnu apakšā.
  Un meitene atkal ar plikiem kāju pirkstiem un ar mežonīgu niknumu met granātu. Viņa ir pārsteidzoša karotāja.
  Šeit ir Nataša ātrā uzbrukumā un ļoti agresīva. Viņa izmisīgi uzbrūk.
  Un jaunais angļu kuģis nogrimst, kad tam trāpa meitenes kailajiem kāju pirkstiem raidīta bumba.
  Nataša dziedāja, zobus rāvusi:
  - Es esmu pārcilvēks!
  Zoja ar pliku celi iespēra brigantīnai pa degunu. Un tas sadalījās plaisās un sāka grimt.
  Mirabela Magnetic ar savu pliku papēdi arī sašķēla mazāko britu kuģi un čīkstēja:
  - Manam spēkam! Visi apkaisīja!
  Un zēns atkal ir kustībā un agresīvā uzbrukumā.
  Augustīns turpināja kustēties kā kobra, kas dzēlo Lielbritāniju, un ar prieku sacīja:
  - Komunisms! Šis ir lepns vārds!
  Un šīs izmisušās meitenes kailie kāju pirksti izmeta vēl vienu iznīcināšanas dāvanu.
  Un angļu masa nonāca zārkā vai jūras dzelmē. Tomēr kāds zārks, ja tos saplēstu?
  Un pārējais pat nogrima!
  Mirabela Magnetic ar mežonīgu smīnu uzspļāva brigantīnai, un tā aizdegās, it kā būtu aplieta ar napalmu.
  Terminatora meitene kliedza:
  - Par karalisko degvīnu!
  Un kā viņš smejas un pliku papēdi uz Lielbritānijas kuģa klāja. Viņš sadalīsies un bul-bul jūras dzīlēs.
  Svetlana ar kailiem kāju pirkstiem meta bumbu un čīkstēja:
  - Un brašas meitenes iziet jūrā ...
  Un sagriež ienaidniekus ar zobeniem.
  Mirabela Magnetic, sasmalcinot britus, apstiprināja:
  - Jūras stihija! Jūras stihija!
  Tā karotāji šķīrās. Un studente meitene tik cīnās ar viņiem. Un tajā pašā laikā jautrs.
  Mirabela Magnētiskā šaušana uz ienaidnieku no britu lielgabala. Un nogremdējot citu kuģi, izdots:
  - Kosmosa sapnis! Lai ienaidnieks tiek sagrauts!
  Dievietes meitenes un studente šķīrās kolosālā niknumā. Un viņi sagrāva ienaidnieku, Lielbritānijai nekādi nevarot izturēt šādu spiedienu.
  Mirabela nogremdēja citu kuģi, atcerējās, ka vienā no paralēlajiem Visumiem punduris nolēma palīdzēt vāciešiem "Tīģera" -2 dizainā. Un šim tehnikas ģēnijam izdevās izgatavot automašīnu ar "Karaliskā tīģera" bruņu un bruņojuma biezumu, kas sver tikai trīsdesmit tonnas un bija pusotra metra augstumā!
  Un kāpēc viņš ir punduris! Un ir super dizainers! Protams, ar šādu mašīnu vācieši spēja sakaut sabiedrotos Normandijā 1944. gada vasarā, bet rudenī apturēt Sarkanās armijas ofensīvu, kas bija izlauzusies līdz Varšavai.
  Sliktāk bija tas, ka rūķis ne tikai izstrādāja tankus. XE-162 arī izrādījās ļoti veiksmīgs un viegls, un lēts un viegli pārvaldāms. Un Yu-287 bumbvedējs izrādījās supermens.
  Un tad viņu pieciem bija jāiejaucas. Un tā karš ievilkās līdz četrdesmit septītajam gadam.
  Un, ja viņu nebūtu pieci, Fritz būtu varējis uzvarēt!
  Pēc tam Mirabela Magnētika skarbi ierunājās pret rūķiem:
  - Viņi ir sliktāki par elfiem!
  Patiešām, bija tāds elfu slepkava. Viņš kļuva par Luftwaffe pilotu, no četrdesmit pirmā gada rudens līdz 1944. gada jūnijam notriekts vairāk nekā sešsimt piecdesmit lidmašīnas abās frontēs. Saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem, kad pirmais Luftwaffe notrieca divus simtus lidmašīnu. Turklāt par trīssimt notriektiem lidaparātiem viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem. Par četrsimt notriektiem lidaparātiem pirmais Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordenis ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par līdz 1944. gada 20. aprīlim notriektiem piemiņas lidaparātiem piecsimt elfs saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu - otro Trešajā Reihā pēc Hermaņa Gēringa.
  Un par 600. lidmašīnu viņam tika piešķirts īpašs apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Krāšņais elfs nekad nav ticis notriekts - maģija darbojas kā dievu talismans. Un viņš strādāja viens kā vesels gaisa korpuss.
  Bet tas nekādi neietekmēja kara gaitu. Un sabiedrotie izkāpa Normandijā. Un diezgan veiksmīgi, neskatoties uz elfa pūlēm.
  Nu tad šis burvju tautas pārstāvis nolēma doties ceļā no Trešā Reiha. Turklāt, kas viņam vajadzīgs? Vai ir iespējams palielināt jūsu kontus līdz tūkstotim? Kurš būs ar ienaidnieku!
  Mirabela nogremdēja vēl vienu brigantīnu un rēca:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Jau pieci no tiem nogremdēja gandrīz visus kuģus. Pēdējā akordā pieci kuģi tika saspiesti vienlaikus, pabeidzot Anglijas flotes sakāvi.
  Mirabela Magnētiskā dziedāja, zobus rāvusi:
  - Krievija būs slavena gadsimtiem ilgi,
  Drīz būs paaudžu maiņa...
  Priekā liels sapnis
  Aleksandrs būs, nevis Ļeņins!
  Šķiet, ka meitenes ir laimīgas. Jūrā Anglija tiek sakauta. Tagad atliek piebeigt satriekto ienaidnieku uz sauszemes.
  Un pieci metās cirst jau tā nesakārtoto un pussalauzto ienaidnieku.
  Meitenes un zēns sagrāva ienaidnieku. Viņi to sasmalcināja ar zobeniem un ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam granātas. Un tas izrādījās ārkārtīgi foršs.
  Nataša kapāja un dziedāja, viņas zobeni ir tik ātri un divdesmit sitieni sekundē. Jā, ar tādu ātrumu neviens nevar pretoties raganām. Lūk, ko nozīmē krievu dievu spēks!
  Mirabela Magnētika ar kailu papēdi pārvietojās uz ķiveres un salauza britu ģenerāļa kaklu, sacīja:
  - Viens divi trīs četri!
  Zoja ar kailiem pirkstiem iemeta asu, asu disku un smejoties teica:
  - Kājas virs rokām platākas!
  Augustīns rīkojās ārkārtīgi agresīvi. Un viņas basās kājas ir ātras. Un vara sarkani mati plīvo kā kaujas, proletāriešu baneris.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Esmu ragana un nav skaistākas profesijas!
  Svetlana, samazinot pretiniekus, piekrita:
  - Nē! Un es nedomāju, ka tā būs!
  Un viņas basās kājas meta dunčus. Viņi pārlidoja un nogrieza divus desmitus angļu.
  Iznīcināšana noritēja saskaņā ar plānu. Gan meitenes, gan zēns rīkojās ar acīmredzamu niknumu. Un pārsteidzoša precizitāte. Karotāji ārkārtīgi satriekti ar savvaļas aplombu.
  Mirabela Magnetic, viņa svilpojot, pārgriež uz pusēm vēl vienu ģenerāli.
  Un ducis vārnu to paņēma un sabruka no sirdslēkmes. Tas nokrita un pussimts angļu cīnītāju galvās izdūra caurumus.
  Šeit ir cīņa! Stilīgākās cīņas!
  Terminator Girl iesaucās:
  - Es esmu lielisks karotājs! Es esmu Švarcenegers svārkos!
  Nataša asi norūca un iespieda baso kāju:
  - Tu esi Terminators bikini!
  Mirabella piekrita:
  - Es esmu Terminators bikini, kas visus vemj!
  . NODAĻA #2
  Nataša, šī baskāju meitene bikini pieņēma lēmumu:
  - Mēs uzbrūkam britu sešiniekiem! Aļaskā ir pārāk maz mūsu karavīru, lai viņiem pakļautu uzbrukumu!
  Mirabela Magnetic piekrita šim:
  - Kāpēc mums ir vajadzīgas papildu bajonetes? Galvenais, lai ir maģija!
  Un mūžīgā meitene, kas katrā ziņā ārēji izskatījās apmēram divdesmit gadus veca, tikai ar ļoti izteiktiem muskuļiem, nospieda savu kailo, meitenīgo pēdu.
  Margarita, šī terminatora meitene, arī ir viena no tiem pieaugušajiem, kas piekrita atgriezties bērnībā nemirstības vārdā un veikt visdažādākās misijas.
  Viņa iesaucās:
  - Beidzot kaut kas jādara! Cik es esmu noguris, ir īpaši morāli nodarboties ar vienu būvniecību!
  Mirabela Magnētiskā, šī nemirstīgā terminatora meitene labprāt apstiprināja:
  "Ja godīgi, arī man tas ir apnicis!" Es gribu kautiņus!
  Nataša dziedāja:
  - Zem tā ir debeszila mēness strūkla,
  Virs viņa ir zelta saules stars...
  Bet viņš dumpīgais vēlas vētru -
  It kā vētrā valda miers!
  Karotājs ķiķināja, rādot asus ilkņus.
  Sešinieks neteica ne vārda. Viņa vienkārši paņēma un uzbruka britiem. Britu armija bija diezgan liela: simts piecdesmit tūkstoši karavīru, kas vienā vietā ir daudz deviņpadsmitajā gadsimtā. Jā, es centīšos savākt tik daudz Kanādā.
  Plus, protams, milzīga flote, no dažādām jūrām.
  Neskatoties uz to, armāda pārcēlās uz Krievijas pozīcijām. Un cik Krievijai tur ir karavīru? Simts reizes mazāk! Nu nāk arī celtnieki.
  Bet te sešinieks ar britu burvju ieročiem ņēma un uzbruka.
  Šoreiz mūžīgi jaunajiem karotājiem ir ložmetēji, zobeni un viss postošais maģiskais arsenāls.
  Un kā viņi uzņēmās šādas armijas iznīcināšanu.
  Mirabela Magnētiskā šūpoja zobenus, nocirtot angļu karavīrus. Tad viņa raidīja ložmetēju sprādzienu, pļaujot pretiniekus. Pēc basām meitenīgām kājām karotāji meta granātu, saplosot Lauvas impērijas armiju.
  Un pirmā uzbrukuma viļņa beigās Mirabela nosvilpa.
  Vārnas noģība, sitot angļu karavīru galotnes.
  Terminatora meitene dziedāja:
  - Spēcīgākais pasaulē ir krievu gars!
  Margarita, šī mūžīgā meitene un arī kolosāla postošā spēka terminatore, tika cirsta ar zobeniem, kas pagarinājās. Un tad viņa raidīja ložmetēju sprādzienu. Tad mūžīgā bērna kailie pirksti palaida slepkavniecisku nāves dāvanu. Viņš sagrāva Krievijas ienaidnieku masu.
  Pēc tam meitene ar zelta matiem svilpēs kā svilpe, un uzmetīs britiem uz galvām veselu vārnu mākoni. Tie caurdur topi.
  Margerita iesaucās:
  - Ienaidnieks tiks saspiests līdz putekļiem un spalvām!
  Nataša uzbrukumā... Meitene ar ziliem matiem vispirms ar zobeniem palaida vējdzirnavas. Tad viņa to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta granātu, kas britiem nes nāvi. Tad viņa raidīja ložmetēju sprādzienu.
  Tad viņa nometa krūšturi un kā zibens uzplaiksnī no koši krūšu krūšu kaula.
  Zirgi un cilvēki uzreiz tika izmesti un saplosīti gabalos.
  Nataša norūca:
  - Bet Pasaran!
  Karotāja Mirabela ar savu kailo, meitenīgo kāju meta nāvējošu granātu un čīkstēja:
  - Es esmu forša meitene!
  Margarita, šī nenogurstošā meitene, ar savu kailo papēdi nodeva nāves dāvanu un izteica:
  - Un es esmu forša sieviete!
  Zoja meitene ar dzelteniem matiem ir karsta uzbrukumā. Un viņa uzņēma ložmetēju sprādzienu, pēc tam sasmalcināja ar zobeniem un sarīkoja tauriņu pieņemšanu. Meitene ar basām kājām iemeta iznīcības dāvanu. Sarāva angļu karavīru masu. Un tad sārtinātais sprauslas karavīrs izlaida iznīcināšanas pulsāru. Un viņš sagrāva angļu rindas.
  Zoja gurkstēja:
  - Es tāds esmu, foršākais!
  Un atkal karotājs kā slīpsvītra, šoreiz ar zibeni no nabas. Viņa paņems un sadedzinās pāris simtus angļu.
  Un pasmieties par sevi, atlaižot zobus. Un no zobiem tiek sūtīti saules stari, kas padara ienaidnieku aklu.
  Cīņā piedalās arī Augustīns. Šī ir stilīgākā no skarbākajām meitenēm. Un tagad viņa paņems zobenus, kas pagarina griezumu. Tad viņš izšāva no saviem ložmetējiem. Nopļauj britu līniju. Pēc tam ar plikiem kāju pirkstiem metīs granātu. Kas lauž angļu cīnītājus kā bloteri.
  Un šeit ir vēl foršāk no rubīna dzelksnis atbrīvo slepkavniecisku nāves dāvanu. Un cik oponentus padarīt nespējīgus.
  Bet no sarkanmates apaļās nabas izlido zibens kaskāde, kas pretiniekus apdedzina kā bārbekjū lāpa.
  Augustīna iesaucās plaušās:
  - Būs ļoti garšīgi!
  Svetlana ir tieši tur. Viņa ir trakā. Un viņas zobeni iet cauri rindām kā tanki, cauri kājniekiem. Un tad ar graciozu kustību automāts nopļauj pretiniekus. Un, kad darbojas zemeņu sprauslas, tad tas ir pilnīgs haoss.
  Un kad naba izspiež kaut ko tādu, kas ir īsts un bezgala smaržo pēc slepkavības.
  Karotājs kliedz:
  - Es esmu čempions!
  Mirabela Magnetic svilpo kā piekūns. Un krīt uz britiem kā pelēks lietus. Te meitene ņems un griezīs ar zobeniem kā ar šķērēm. Un tad mašīnas darbosies. Jaunais karotājs ir lielā šokā. Un šeit ir vēl foršāk, kad studenta baskājainā, meitenīgā kāja palaiž nāves dāvanu.
  Mirabela čīkstēja:
  - Par komunisma kampaņas varenību!
  Margarita ir ļoti aktīva un sīksta meitene. Viņa dod ložmetēju sprādzienu, nogriežot britus. Un tad smalcināt gaļu ar zobeniem.
  Un tad ar basām kājām viņš sūtīs tādu postošu.
  Un jaunie karotāji svilpos. Un tik biezas nīkuļojošu vārnu pārslas kritīs virsū ienaidniekiem.
  Nataša šauj ārkārtīgi precīzi un rēc:
  - Slava caru tēvzemei!
  Meitene izšāva no ložmetēja. Tad viņa cirta ar zobeniem, nogriežot lauvas impērijas cīnītājus. Un tad ar plikiem kāju pirkstiem, kā iemest dāvanu par pilnīgu iznīcību.
  Un tad pulsārus izstaros koši sprauslas. Un tad no apaļās nabas izlidos tāds postošs un nāvējošs zibens. Un sadedzināt pilnībā, angļu karavīri.
  Taču vispostošākā dāvana bija, kad meitenei ar ziliem matiem pārsprāga biksītes, un no Veneras klēpī izlidoja iznīcinošs maģiskas iznīcināšanas viesulis.
  Tas ir tas, ko briti nemaz nevar izturēt. Viņš to paņems un sasitīs čipsos un zārkos.
  Karotājs rēca:
  - Slava kosmiskajai un karaliskajai Tēvzemei!
  Zoja cīnās ar mežonīgu enerģiju. Šeit viņa vadīja dzirnavas ar zobeniem. Tad viņa sniedza precīzu ložmetēju sprādzienu. Turklāt katra lode, ko izšāva ļoti skaista meitene ar jaunas pienenes krāsas matiem, trāpīja tieši mērķī un nebija veltīga. Un tad graciozo kāju kailie pirksti izmeta vēl vienu nāves dāvanu. Un tas izrādījās ļoti precīzs un mērķtiecīgs. Un katrs maģiskās, atkārtoti lietojamās granātas fragments trāpīja tieši mērķī.
  Un tad viņš paņēma sārtināto nipeli un šāva no labās krūtis uz kavalēriju un no kreisās uz kājniekiem.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Slava caram Aleksandram!
  Bet no nabas izlidoja zibens, vispirms kājniekiem un pēc tam jātniekiem. Tas izrādījās ārkārtīgi nāvējošs un precīzs.
  Un lūk, beigu akords, kad no skaistās Veneras grotas pacēlās viesulis, saplēšot kareivīgās meitenes biksītes. Un tik daudz angļu tiek iznīcināti uzreiz.
  Sieviete cīnītāja rēc:
  - Par apsolīto Krieviju!
  Nataša, nogriežot angļu karavīrus, atzīmēja:
  - Izraēlas apsolītā zeme ... Krieviju sauc mazliet savādāk!
  Augustīna ir karotāja nāvējošā smīnā ar mirdzošiem zobiem kā spogulis. Un no tiem izlido saules zaķi, kas cep angļu karavīrus. Rudmatainā meitene izpilda paņēmienu ar zobeniem, nogriežot pretiniekus. Tad viņš šauj no ložmetējiem, nopļaujot tos kā zāles pļāvēju. Un kad aizlido sarkanās harpijas basās pēdas izmesta granāta un salauž angļu cīnītājus.
  Un tad sarkanā uzvalka karotāja, paņemot no rubīna dzelkšņa, nošaus kaut kas, kas nes nāvi. Un savvaļas pulsāri pāries.
  Meitene kaut ko izņēma no nabas, kas nedod iespēju izkļūt, palaižas un pūš augšā.
  - Par uzvaru pār Krievijas ienaidniekiem!
  Un beigu beigās plānās biksītes noraujot no Venēras klēpī, tiks palaists kaut kas tāds, kas britiem pat nedeva laika krustoties. Tas smagi nogāzās.
  Svetlana to paņēma un cirta ar zobeniem kā dzirnavu asmeņus. Viņa izcirta cauri angļu cīnītājiem. Un tad viņa izšāva ar ložmetējiem. Nogrieziet daudz ienaidnieku. Meitene to paņēma un ar basās kājas noslīpētajiem pirkstiem palaida granātu. Un saplēsa pretinieku masu. Un tad no zemeņu sprauslām viņa izšāva tādu triecienzibens izlādi. Un viņa bez mazākās žēluma izšāva angļu cīnītājus.
  Tāpēc viņa paņēma no nabas un nosūtīja burvju maģijas staru. Un viņš tos visus saplēsa mazos gabaliņos.
  Un beigās viņa novilka, novilka zilās biksītes un kā viņa izlaida no Veneras klēpī veselu vētru un aizdedzināja pulku un nodedzināja līdz galam.
  Mirabela Magnetic atkal piekāpās, veicot tauriņa paņēmienus cilvēkiem. Un tad viņa izšāva no ložmetēja. Nopļāva angļu karavīrus. Meitenes basās kājas meta vairākas atkārtoti lietojamas granātas. Un saplēsa pretiniekus.
  Un tad karotājs kā svilpot. Un no augšas vārnas sāka gāzties pār britiem ar molberta ložmetēja nenogurstošu spēku. Un kā viņi ar saviem asajiem knābjiem kopā ar ķiverēm caurdūra Britu impērijas karavīrus.
  Terminatora meitene dziedāja:
  - Slava krievu tēvzemei!
  Arī Margarita, nenogurstošā meitene, entuziastiski čīkstēja, zobus rādot:
  - Slava varonim caram Aleksandram!
  Un ar basām kājām viņš ņems un uzmetīs tādu slepkavniecisku lietu, it kā no augšas būtu nokritusi ugunīga kaudze.
  Un meitene atkal svilpos... Un vārnas kā nāvējoša lietusgāze kritīs uz britu galvām.
  Nataša cīnās ar kājniekiem ar mežonīgu neprātu. Un viņš paņems zobenus pret britiem un dauzīs. Un viņš nopļaus ienaidniekus no ložmetēja. Un, kad viņas kailais papēdis izmet nāves dāvanu, kļūst ārkārtīgi forši.
  Un zilmatainā karotāja no sava koši nipeļa atbrīvos iespaidīgu iznīcināšanas dāvanu. Un apcep angļu karavīrus dzīvus.
  Man, protams, žēl puišu, bet viņi nonāca sākotnējā krievu zemē - Aļaskā. Un ar tiem ir grūti tikt galā, bez vardarbības.
  Bet Nataša, it kā dauzīdama no nabas ar spēcīgu, elektrisku izlādi, sasitot pretiniekus asiņainā putrā. Viņa to dara ļoti efektīvi.
  Bet vispostošākā barība sagaida ienaidniekus no Veneras klēpī, kā pavēl maģiskā hiperplazmas vētra. Tas nes pilnīgu iznīcināšanu.
  Karotājs rēc:
  - Komunisms nāk!
  Zoja, kas vadīja nāvējošu uguni uz ienaidnieku, no ložmetējiem, sasmalcināta ar zobeniem. Viņa saspieda veselu rindu angļu. Tad viņa ar kailiem graciozu kāju pirkstiem meta nāvējošu granātu. Sadalīja britu karavīrus.
  Un, kad sārtinātie sprauslas dzirkstīja ar pulsāriem, sagraujot britu varu, briti kļuva pavisam slimi.
  Bet meitenes naba palaida vaļā zibeni, kas izkausēja angļu cīnītāju šauteņu durkus un lika viņiem pašiem smēķēt.
  Bet visspēcīgākā iznīcināšanas dāvana izlidoja no Veneras grotas. Viņš paņēma visus ienaidniekus uzreiz un sadedzināja. Un no pretiniekiem atstāja tikai ragus un kājas. Precīzāk, zābaku zoles.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Komunisms nāks - slava caram!
  Augustīns cīnās ar agresīvu neprātu. Viņa ir meitene, tik kaujoša meitene, ka es nevaru nevienu glābt pret viņu. Viņas vara sarkanie mati plīvo vējā kā Ļeņina karogs, ar kuru viņi dodas šturmēt Ziemas pili. Karotājs dos sprādzienu no ložmetējiem, un katra lode ir tieši mērķī. Un viņš griež ar zobeniem bez liekām ceremonijām.
  Un kad terminatormeitenes kailie kāju pirksti met visnāvējošākā spēka granātu. Un tie saplosīs mazos, saplēstos gabalos visus Lielbritānijas karavīrus, kas atradās iznīcināšanas epicentrā.
  Bet rubīna sprauslas strādāja. Arī nāvējoša ietekme uz pretiniekiem. Viens dārgakmeņiem mirdzošs dzelksnis izspļāva kājniekiem, bet otrs - Britu impērijas kavalērijai. Un burtiski liesmoja elles karstums.
  Augustīns tviterī ierakstīja:
  - Slava Krievijas dzimtenei!
  Un tagad no meitenes ar sarkanu uzvalku nabas izlidos zibens. Un tas liesmos gar angļu rindām.
  Nataša čīkstēja ar pliku papēdi:
  -Tu esi super!
  Sarkanmatainā viksa no Veneras grotas palaidīs slepkavniecisku maģiska viesuļa straumi un rēcienu:
  - Mana PSRS dzimtene!
  Svetlana cīnās arī ar agresīviem pavērsieniem. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met tievus diskus, no kuriem katrs nogriež duci angļu galvu. Karotāja izliek zobus. Šauj no ložmetējiem, sagriež pretiniekus ar zobeniem un pārvērš tos asiņainā haosā.
  Bet no viņas zemeņu sprauslām lidoja maģisku lāzeru stari. Un pieņemsim, ka tas ir patiešām forši. Kā uzliesmot ienaidniekam. Un šie stari, ko izspiež meitenes skaistās krūtis, patiešām rada lielisku dedzināšanu.
  Meitene vispār, teiksim karojošais supermens!
  Un no apaļās nabas skaistules ir kā zibens, izdedzinot veselus izcirtumus ienaidnieka rindās.
  Svetlana čīkstēja:
  - Par Krieviju, kas ir foršākā no visām!
  Un tagad no viņas skaistās Veneras krūtīm izlido trakojošas maģiskās plazmas straume un krīt pār britiem. Burtiski sadedzinot tos pelnos un ugunskuros.
  Svetlana norūca:
  - Krievu Kristus vārdā!
  Mirabela Magnetic, izmisīgi cīnoties un cirtoties ar zobeniem kā helikopters uzbrukuma režīmā, apstiprināja:
  - Jēzus, mūsu krievu, baltā, visvarenā Dieva, vārdā!
  Un meitenes basā pēda palaidīs tādu slepkavu iznīcības dāvanu.
  Pēc tam meitene atkal svilpos kā lakstīgala-laupītājs. Vārnas no tādas svilpes trako un ģībst. Un viņu knābji nesa angļu galvaskausus.
  Mirabel atzīmē:
  -Labāk būt karalim stundu nekā vergam gadsimtu... Bet vīrietis negrib mirt!
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, cilvēki paši nezina, ko grib!
  Meitene palaida vējdzirnavas un ar basu kāju meta granātu. Tad viņa pazibināja pērļu zobus, sakot:
  - Cilvēks grib kļūt par Dievu, bet nevēlas upurēties!
  Un Margarita iedeva ložmetēju sprādzienu. Nopļāva daudz pretinieku. Un tad kā svilpot. Un kraukļi nokrita uz angļu karavīru galvām ar letālu iznākumu.
  Meitene smejoties atzīmēja:
  Viss, kas ved uz uzvaru, ir brīnišķīgs!
  Mirabela Magnetic, veikusi kaušanas dzirnavas, nogriezusi galvas duci angļu, apstiprināja:
  - Pārņem ienaidnieku, bet līdzekļi neskaitās!
  Nataša izpildīja tauriņa tehniku ar zobeniem. Tad viņa veica ļoti mērķtiecīgu izrāvienu, nopļaujot pretiniekus. Viņa tos grieza kā sviestu ar nazi. Un viņa pazibināja pērļu zobus. No viņas ilkņiem lidoja saules stari, kas norāva angļu karavīru galvas. Un viņi to visu darīja draudīgi un pārliecinoši.
  Tad meitenes kailie kāju pirksti ņēma un palaida citronu. Kas, saplēsts, nekavējoties nodzēsa simts Lielbritānijas karavīru. Un nogriez viņiem ekstremitātes.
  Un tad Nataša no nabas, kad viņa apkaisa ar nāves un iznīcības zibeni, parādīs augstāko klasi. Un naba strādāja ļoti, ļoti agresīvi, sējot neizbēgamu nāvi.
  Un, kad no Veneras grotas lija maģiskas, iznīcinošas enerģijas plankumi, tā izrādījās īsta izcila akrobātika.
  Nataša iesaucās:
  - Par svētām uzvarām!
  Un koši sprauslas izstaros kaujas pulsārus, kas sagriež ienaidnieku.
  Bet uzbrukumā Zoja. Šī meitene ar zeltainiem matiem ir tik aktīva un dzirkstoša. Tāpēc viņa to paņēma un no ložmetējiem izdarīja ļoti mērķtiecīgu un precīzu sitienu. Un tad viņa ar zobeniem iecirta aizmuguri. Sit slepkavas nāves bumbas basām kājām. Un tad viņa paņēma purpursarkanus sprauslas, lai atbrīvotu nāvējošus ārkārtīgi spēcīgus pulsārus. Un plosīt lauvas impērijas karotājus.
  Un kliegt:
  - Slava komunismam!
  Un no nabas viņš sūtīs tik mežonīgus zibeņus, ka sadedzinās ienaidniekus zemē.
  Un tad meitene no Veneras grotas sacels tik bezgalīga spēka vilni, ka tas būs tikai mežonīgs elements.
  Zoja iesaucās:
  - Par Krieviju, svētie karaļi!
  Un no pērļu zobiem viņš atbrīvos tādus iznīcības enerģijas zaķus, ka tie nodedzinās pusi angļu pulka. Un kā tas nobiedēs zirgus, ka nav foršāku meiteņu.
  Augustīne izteica zobus un piemiedza saviem pavadoņiem. Tad viņa to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu lauvas impērijas cīnītājiem. Viņa izšāva ložmetēju sprādzienu, pēc tam vadīja dzirnavas ar zobeniem, sasmalcinot pretiniekus.
  Un čīkst:
  - Par krievu komunismu!
  Un no rubīna sprauslām tika atbrīvota iznīcināšanas un destruktīvas maģijas dāvana. Burtiski ēd ienaidniekus dzīvus.
  Un, kad no viņu nabām izlidoja zibens, kas sprāga cauri angļu rindām, un viņi visi tika notriekti kā sirpis. Jā, un cepts, kā kebabs uz pannas.
  Bet no Augustīna klēpja izplūda dedzinoša, elles enerģijas straume. Un kā viņš sāka visu dedzināt un pārvērst pelnos. Un tagad vesels angļu pulks maģiskās plazmas plūsmas dēļ bija prom.
  Sarkanmatainais karotājs iekliedzās:
  - Par krievu komunismu!
  Un no saviem pērļu zobiem kā viņš atbrīvos saules zaķus. Un tos angļu cīnītājus sadedzinās un ķiveres izkausēs.
  Tā rudmate dod.
  Un šeit ir Svetlana kaujā. Tik šausmīgs un dedzinošs skaistums. Lai gan viņas mati asociējas ar sniegu.
  Karotājs to paņēma un atkal grieza zobenus, izgriežot pretiniekus. Tad viņa šāva no saviem ložmetējiem un ļoti precīzi, gandrīz nāvējoši un nāvējoši. Visas lodes devās tieši uz mērķi.
  Tad meitenes basās kājas atbrīvoja iznīcināšanas un iznīcināšanas dāvanas.
  Viņi saplosīja daudz Lielbritānijas impērijas karavīru.
  Bet no sārtinātajiem sprauslām lidoja iznīcināšanas pulsāri. Jā, tie ir tik nāvējoši, ka es nevaru tos no tiem izglābt. Un tik daudzi Anglijas cīnītāji tika apcepti. Un viņi rīkojās bez mazākās žēluma.
  Un no nabas tas uzsprāga ar tik degošu zibeni, pēkšņāk nekā atmosfēras izlāde. Un viņi visi sadega reizē.
  Un tad meitene paņēma un izlaida no mutes pilnīgas iznīcības un nāves zaķus.
  Sadedzis daudz pretinieku....
  Un tā no dzemdes izlidos vesels iznīcināšanas un iznīcināšanas tornado. Un aizdedziet angļu cīnītājus kā Ziemassvētku sveces. Un degs bez mazākās nožēlas.
  Svetlana iesaucās:
  - Slava cariskā komunisma tēvzemei!
  Mirabela Magnetic ar aizrautību apstiprināja:
  - Slava varoņiem!
  Un meitene arī izdalīja saules starus no zobiem, kas sadedzināja daudz angļu.
  Tad tika paņemtas raganu meitenes, kuras, lai paātrinātu pretinieku sakāvi, no piektā punkta izlaida maģiskas gāzes. Un uzreiz sastinga desmitiem tūkstošu angļu. Un tad sabruka sāpīgās krampjos.
  Mirabela Magņitnaja un Margarita Koršunova svilpa unisonā, sinhroni, un vārnu un grifu masa, kas bija saplūdusi knābāt mirušo līķus, ņēma un kā pārslas krita uz britiem. Un viņi izdūra viņu galvas, ķiveres un tā tālāk. Viņi to smagi sita.
  Augustīns atkal no Venēras grotas izlaida veselu burvju tornado, kas skāra pretiniekus un kā tas svilpo ar mežonīgu indīgu zobu smīnu.
  - Es esmu nāves ģēnijs!
  Un atkal svilpos visi seši... Pēdējie tūkstoš angļu no milzīgās armijas ir piebeigti ar viņu svilpošanu un odiozo slepkavību. Viņi burtiski iegāja zārkos.
  Pēc tam ir pienācis laiks pāriet uz Lielbritānijas floti. Uz sauszemes tika iznīcināti pusotrs simts tūkstoši angļu. Un tagad ir pienācis laiks doties uz jūru.
  Mirabela Magnetic, tik tikko pieskaroties viļņiem ar kailiem rozā papēžiem, skrien pa viļņiem. Meitene šūpo zobenus, lido uz tuvāko bruņnesi un ar zobeniem sagriež jūrniekus. Neaizmirstiet šaut no ložmetējiem.
  Un viņa basās kājas met granātas ļoti precīzi un nāvējoši. Un jūs varat teikt, ka tas ir lieliski.
  Un beigās meitene satver kuģa stūri. Pagriež spēcīgu līnijkuģi, un uzreiz divi kuģi pilnā ātrumā saduras viens ar otru. Likās, ka divi kalni saplūda uzreiz, un metāls sabruka, un starpsienas nodega. Un apmulsušie angļi iekrita ūdenī. Un noslīka simtiem.
  Mirabela kā svilpot - zivs satrakojās un sāka sist angļu jūrniekus ar astēm purnā.
  Meitene šņukstēja:
  - Slava carismam - ejam uz komunismu!
  Margarita, sasmalcinot pretiniekus un sagriežot tos gabalos ar zobeniem, un sasmalcinot angļus kā kāpostus, ielauzās pie stūres. Ar kailiem kāju pirkstiem viņa meta ienaidniekam granātas un izsita viņam iekšas. Meitene izrādījās tiešām ļoti forša un neuzvarama. Un tagad viņa ieņēma stūri.
  Un atkal divi angļu dzelžaini apgriežas un saduras. Un metāla graušana, un milžu krišana. Un pēc plūdiem.
  Sīvā uzbrukumā ir arī Nataša. Viņa strādāja ar zobeniem. Pēc tam nogriež pēc kārtas. Un ar kailajiem sieviešu kāju pirkstiem viņa palaida bumbu.
  Tad viņa satvēra stūri un pagrieza līnijkuģi pret aunu. Bet tajā pašā laikā viņa neaizmirsa izšaut pulsāru no koši nipeļa, saplosot jūrniekus.
  Meitene čīkstēja:
  - Pērkons un zibens!
  Zoja, iznīcinot pretiniekus ar zobeniem un šaujot no ložmetējiem, atbrīvoja ceļu uz stūri. Viņa pagrieza līnijkuģi ar plikiem kāju pirkstiem. Viņš taranēja savu tuvāko kolēģi.
  Zoja norūca.
  - Tas ir fantastiski!
  Un no sārtinātā dzelkšņa atbrīvosies vēl viens pulsārs.
  Un šeit ir Augustīns darbībā. Viņa cirta jūrniekiem ar zobeniem, izšāva tā, ka garām nelidoja neviena lode. Izlauzties līdz mērķim. Stūre griežas arī ar kailiem pirkstiem.
  Un abi bruņneši saduras.
  Sarkanmatainā viksa plaušās iesaucās:
  - Ērgļi cīnīsies par Tēvzemi!
  Svetlana ir arī kaujas meistare. Viņš griež angļu valodu ar zobeniem. Tad tas nopļaus ar ložmetēja sprādzienu. Un tad ar basām kājām viņš uzmetīs pāris plānas ripas.
  Satvēra stūri, pagriezās. Un atkal bruņneši saduras.
  Meitene pa plaušām čīkstēja:
  - Es daru brīnumus!
  Mirabela Magnetic, ar zobeniem sagriezusi angļu valodu, apsegloja citu kuģi. Un atkal viņa ar pagriezienu stūma bruņnesi. Un kā karotājs nosvilps. Un ka ļoti daudz jūrnieku nobiedētas zivis notrieca ūdenī.
  Margarita ir arī kaujas meistare. Pirmkārt, angļi tiek cirsti ar zobeniem. Tad viņš to paņem ar basām kājām un met slepkavnieciskus diskus. Un pēc meitenes bez liekām ceremonijām bruņnesis izvēršas un kļūst par pretiniekiem.
  Tad meitene kliedz:
  - Kāršu uzvalks būs super!
  Nataša arī ir meitene, nemaz nav stulbi. Izgriež angļu jūrniekus kā bloteri. Tad viņš satver stūri. Un atkal stumj bruņurupučus. Bet, kad no koši nipeļa izlido superklases dāvana, tad tā ir īsta nāve.
  Zoja cīnās bez jebkādiem kompleksiem. Nocirst baru angļu ar zobeniem. Viņa ar basu kāju iemeta bumerangu, nogriežot viņiem galvas. Un tad viņa satvēra stūri, un atkal abi kuģi sadūrās.
  Karotājs čīkstēja:
  - Ejam pie auna!
  Augustīna ir arī sieviete, kas nav mis. Viņa to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem satvēra admirāli aiz deguna un izmeta pār bortu. Un tad viņa visus sasmalcināja ar zobeniem kā skābētus kāpostus. Un tad viņa satvēra stūri un pagrieza kaujas kuģi ar ellišķīgu aunu.
  Un viņi sāka grimt kopā.
  Svetlana ir karotāja no graujošajiem spēkiem. Viņa nocirta daudz angļu jūrnieku. Un viņa paņēma stūri ar basām kājām, taranēja uzreiz trīs angļu kuģus un spēja tos viegli appludināt.
  Tad viņa kliedza:
  - Bižutērija eitanāzija!
  Cits britu kuģis Mirabela Magnetic notver un saduras ar grabuli, šajā gadījumā kreiseri, rūcot:
  - Slava Dzimtenei!
  Margarita arī apsegloja jaunu kuģi kustībā. Un viņa piepildījās ar traku aunu, iznīcinot ienaidnieku.
  Un norūca:
  - Kreiseri grimst!
  Arī Nataša pēc ierastās metodes apsegloja un stūma kreiseri. Tajā pašā laikā no koši nipeļa tika atbrīvots arī pulsārs. Viņš ietriecās britu kuģim tieši sānos un sadalīja to.
  Karotājs čīkstēja:
  - Slava cariskā komunisma tēvzemei!
  Un tad no Veneras klēpī tiks izmests trombs, kas uzreiz appludināja divus kreiserus.
  Zoja ir arī uzbrukuma kustībā. Un stūre pagriezās. Iznīcināsim britus un stumsim kreiserus no vienas puses uz otru. Un tad viņa ar kailajiem pirkstiem iemeta bumbu un nogremdēja citu angļu kuģi.
  Tad meitene turpināja iznīcināšanu ar zibeni no aveņu sprauslām.
  Arī Augustīnam ir ļoti agresīvs pavērsiens. Grieziet angļu valodu ar zobeniem. Un tad viņa ar basu kāju iemeta šāviņu, kas, atsitoties pret stūri, pagrieza angļu kreiseri tā, ka viņš sadūrās ar savu kolēģi.
  Rubīna labajā dzelksnī izšāva zibens, kas nogremdēja fregati, un kreiso brigantīnu.
  Sarkanā harpija iesaucās:
  - Slava carisma laikmetam!
  Un no Veneras grotas kā maģisks cunami.
  Svetlana, arī mežonīgā sajūsmā, iesaucās:
  - Krievija uzvarēs!
  Un viņa pārvērta citu kuģi par aunu un sāka lauzt metālu. Un abi kuģi uzreiz sāka grimt un eksplodēt.
  Mirabella Magnetic atkal nosvilpās... Tūkstoš zivju uzlēca un uzreiz iesita ar astēm kreisera sānos. Viņš sasvērās un sāka grimt.
  Un terminatora meitene sagūstīja citu kreiseri un tik veikli virzīja to ar plikām, meitenīgām kājām, griežot stūri, ka no tā uzreiz nogrima četri kuģi.
  Un Margarita pagrūda divus kreiserus, tos nogremdējusi, čīkstēja:
  - Slava karaliskās dzīves dzimtenei!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem nometa piecus zirņus, un uzreiz pieci Britu impērijas kuģi uzsprāga kā cepures zem vesera.
  Nataša apstiprinoši pamāja ar galvu. Un viņa izmeta enerģijas straumi no Veneras klēpī. Noslīka pāris kreiseru un rībēja:
  - Krievija dzīvo komunismā!
  Zoja arī izsvieda enerģijas cunami no savas dzemdes, apgāžot kuģus, un šņāca:
  - Un vēl labāk carisma laikā!
  Augustīna ar rubīna sprauslām novirzīja enerģijas straumi saviem ienaidniekiem. Aizdedzināt vairākus kuģus vienlaikus. Viņa izsita zibeni no nabas un kliedza:
  - Par karalisko aizkustinājumu!
  Tikmēr Svetlana pagrūda pēdējos divus britu kreiserus un nogremdēja vēl pāris kuģus, raidot maģiskus lāzera starus no zemeņu sprauslām. Tad viņa to paņēma un izmeta zibens izlādi no Venēras krūtīm un iekliedzās:
  - Par Krievijas caru varenību!
  Mirabela atkal svilpa... Tagad delfīni sāka sist pret angļu kuģu malām, liekot tiem apgāzties un nogrimt.
  Meitene dziedāja:
  - Augstāks komunisms ir carisms!
  Margarita, šī baskāju meitene, meta britu fregatei vēl vienu zirni un nogremdēja citu kuģi, kustinot savu kailo papēdi, vjaknuļu:
  - Un cara laiki bija labākie!
  Mirabela, pabeidzot britu, piekrita šim:
  - Protams, labākais!
  Un meitene, iebīdījusi savu kailo, apaļo papēdi fregates priekšgalā, lika viņam uzlidot un nogremdēt vēl trīs kuģus.
  
  BASKĀJA MEITENE TAMES ČINGISHANS
  Karotāja meitene steidzas uz Kalkas kauju, lai palīdzētu krievu ratiem. Viņa skrien, zibinot savas kailās, noslīpētās, iedegušās kājas.
  Cīņai uz Kalkas ir ļoti svarīga nozīme. Ja jūs uzvarēsit mongoļu rati, tad varbūt nebūs Batu ar sekojošo mongoļu-tatāru jūgu. Jebkurā gadījumā šī ir mācība un Čingishana pēcteči trīs reizes padomās, pirms dosies uz Krieviju.
  Mirabela skrien palīgā krievu karaspēkam un dedzīgi dzied pie sevis, viņas kailajiem, apaļajiem, nedaudz putekļainajiem papēžiem ņirb;
  Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē
  Kas dzimis tīrībā...
  Uz planētas nav manis skaistākas -
  Mums veiksies visur!
  
  Lai Krievija ir slavena ar visu brīnišķīgāko,
  Valsts, kas iekaroja visu pasauli...
  Lai cilvēki uzreiz kļūst interesantāki
  Jebkurš karotājs ir īsts elks!
  
  Es aizstāvēšu svēto valsti
  Kur ir mūsu senči, ticiet visiem stiprākajiem ...
  Uzziniet cilvēkus, kuri meitene ir basām kājām,
  Viņa ir ērglis, nevis zvirbulis!
  
  Iepriekšējā dzīvē biju komjaunatnes biedrs,
  Nacisti cīnījās slaveni tik graujoši ...
  Un meitenes balss tik zvanīja,
  Un gaiša gaisīga dvēsele!
  
  Es ļoti drosmīgi cīnījos netālu no Maskavas,
  Salnā bija meitene basām kājām ...
  Un uzskatiet manu spiedienu tik šokējošu,
  Es ar dūri salauzu Friča seju!
  
  Par godu Jēzum, mūsu karogam,
  Un arī lielākais Dievs Svarogs ...
  Mūžīgi Lada vissvētākā ar mums,
  Un spožākais Baltais Dievs pasaulē!
  
  Mēs esam cilvēki, kas dzimuši saules gaismā,
  Yarilo mūs iedvesmoja varoņdarbam...
  Un meiteņu dziesma spēcīgi lej,
  Lūk, ķerubs izpleš spārnus!
  
  Es trāpīgi šāvu no ložmetēja,
  Dāvanas mešana ar basu kāju...
  Es iemetu tīklu fašistam,
  Meitene izskatās mazliet veca!
  
  Karotājs, es uzskatu no Dieva,
  Radīja pasauli, kurā skaistums...
  Vislielākā Svaroga vārdā,
  Skaistuma dvēselē skaistums nogatavojas!
  
  Mēs aizstāvējām Kremli no nacistiem,
  Mēs varējām izmērīt visus reizē...
  Nē, demobilizācija nenāks no meitenes,
  Un mēs trāpījām Fricim tieši acī!
  
  Par godu mūžīgajam komunismam,
  Es cīnījos basām kājām kā komjaunatnes biedrs ...
  Mēs iznīcināsim fašisma ganāmpulkus,
  Lai tērauds nepadodas Krievijas ienaidniekiem!
  
  Meitenes cīnījās pie Staļingradas
  Aleli ir kā rubīns sprauslās...
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Nezinot skumjas un ilgas!
  
  Mēs esam labākās meitenes Tēvzemē,
  Es esmu komjaunietis gandrīz kails ...
  Bet tā saspieda Reihu no ložmetēja,
  Ka mūsu kompānijā neienāca vācieši!
  
  Spožākās Krievijas vārdā,
  Es ticu, ka viss būs ļoti labi...
  Lielā Jēzus ticības misija
  Kamēr klauvē čaumalas kalts!
  
  Mūsu lielās dzimtenes vārdā,
  Mēs vadīsim ļaunos fašistus...
  Jā, apturēsim savvaļas baras ganāmpulkus,
  Pat niknā uzbrukumā ļauns zaglis!
  
  Lai Jēzus vārds spīd kā saule
  Lai māte Marija dod lielu paradīzi...
  Visvarenajai Ladai mēs esam bērni,
  Un jūs drosmīgi cīnāties un uzdrīkstieties!
  
  Mūsu lielās dzimtenes vārdā,
  Kas visur deva komunismu ...
  Svētie no ikonām spīd, es redzu sejas,
  Vienā Kunga ģimenē!
  
  Visvarenā Svaroga vārdā,
  Pestītājs Kristus Visvarenais...
  Mums jābūt kā ģimenes Dievam,
  Uz visu Bezgalīgo Radītāju!
  
  Jā, Krievija pacels karogu virs sevis,
  Mēs kļūsim stiprāki un gudrāki...
  Lai gan Čingishans uzbrūk ar stāvu,
  Bet mēs meitenes tomēr esam gudrākas!
  
  Tāpēc es jums saku cilvēkiem, ka jūs uzdrošināties
  Kalpojiet mums uzticīgajiem krievu dieviem ...
  Un izglābiet krievu dvēseles kaujā,
  Lai gan tas uzbrūk elles baram!
  
  Mēs uzvarēsim, es noteikti zinu
  Mēs varēsim uzvarēt visus nacistus ...
  Kains nesagraus Tēvzemes cīnītājus,
  Un ar milzīgu rūkoņu lācis dzīvos!
  
  Mēs visu izdarīsim ļoti forši,
  Mēs uzvarēsim visus fricus un mongoļus ...
  Galu galā ir bīstami cīnīties ar meitenēm,
  Krievijas tauta zina neuzvaramu!
  
  Mēs visi rādīsim draudīgus smīnus,
  Mēs salauzīsim Čingishana ragus...
  Bezgalīgās godības vārdā,
  Lai ir ļoti gaišs liktenis!
  
  Jā, mēs skaisti cīnīsimies ar meitenēm,
  Mēs parādīsim augstāko klasi pasaulē ...
  Es esmu karotājs, un dvēsele netic klaunam ...
  Un Dievs atalgos Kristu par uzvarām!
  
  Mēs salauzīsim Čingishana tumsas,
  Kalkā kaujā būs meitenes ...
  Nepretojies elles triecienam,
  Es mīlu Jēzu un Staļinu!
  
  Tāpēc es sasmalcināšu ienaidniekus, ticēšu neskaitot,
  Es varu viņus uzvarēt kā pundurus...
  Ticiet man, mums ir grūts darbs,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Ladas vārdā, svētītā Marija,
  Kas deva jaunību un mīlestību...
  Mēs esam meitenes ar pilnīgi basām kājām,
  Mīdīsim pretinieku dubļos un asinīs!
  
  Kristus nāks un mirušie augšāmcelsies
  Peruns, Yarilo, Baltais Dievs, Svarogs ...
  Viņi ir viens, cilvēki to godīgi zina
  Un virs Visuma ir Visvarenais stienis!
  
  Īsāk sakot, mūsu laime būs mūžīga,
  Brīnišķīgi un brīnišķīgi mūžam...
  Gan debesīm, gan zemei ir varens spēks,
  Un nemirstība, un jaunība mūžīgi!
  Mirabela dziedāja skaisti, un viņas ķermenis ir ļoti muskuļots, miecēts un pievilcīgs. Un viņas kailās kājas ir ļoti pievilcīgas zibspuldzes.
  Meitene nedaudz kavējās, un cīņa jau ritēja. Bet tad pieskrēja citas skaistules. Nataša, Zoja, Augustīns, Andželika, Svetlana. Un tie jau ir seši karotāji. Un karotāji ir ļoti forši un fiziski ļoti spēcīgi ar platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Šeit ir sešas meitenes ar muskuļotiem un ārkārtīgi veidotiem augumiem.
  Mirabela cirta ar zobeniem un sadauzīja pretiniekus, iesaucās:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Un ar kailajiem pirkstiem viņa iemeta asu disku ar malām un nogrieza galvas.
  Nataša, sagraudama mongoļu karotājus, nokāva pretiniekus un čīkstēja:
  - Par Krieviju līdz galam!
  Zoja, izgriežot kodolieročus, paziņoja, zobus rāvusi:
  - Rubīns Čingishans!
  Augustīne, izcirtusies cauri Kijevas Krievzemes ienaidniekiem, ar kailiem pirkstiem meta bumerangu un čīkstēja:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Andželika sagrieza pretiniekus, ar kailu papēdi ar iznīcināšanu meta nāvējošu granātu un iesaucās:
  - Tēvzemei par Krieviju!
  Svetlana, izcirtusies cauri mongoļu karotājiem un ar kailiem pirkstiem mētādama indīgas adatas, nomurmināja:
  - Par foršākajām uzvarām!
  Mirabela ar lielu kaislību nocirta ienaidnieka kodolieročus, un entuziasma pilnā meitene sāka dziedāt;
  Lielā Krievija - neierobežoti lauki,
  Lai svētā zeme deg starp zvaigznēm...
  Es ticu, ka sirds jūtas nekūst -
  Mēs sargāsim robežu no malas līdz malai!
  
  Lai mūsu mājā ir komunisms,
  Kas dzemdēja biedru Ļeņinu ...
  Un fašisma ļaunais ienaidnieks tiek iznīcināts,
  Vislielāko paaudžu vārdā!
  
  Galu galā Dzimtene mūsu sirdīs ir viena,
  Un nākotnē daudzām galaktikām...
  Lai mana valsts ir slavena gadsimtiem ilgi
  Dzimtene tu neesi tikai saldumu iesaiņojums!
  
  Lai mana Tēvzeme zied
  Mēs uzvarēsim Čingishanu...
  Uzvar, atverot neierobežotu kontu-
  Par godu es pazīstu krievu Ivanu!
  
  Mēs esam tik spēcīgas kareivīgas meitenes
  Ka pretinieks nevar mūs uzvarēt ...
  Mēs esam Svaroga meitas un dēli,
  Spēj iesist fīreram pa seju!
  
  Mums, dievietei Lada, es ticu
  Kas dzemdēja daudzus dievus ...
  Visi cilvēki ir draudzīga ģimene,
  Kuru savā sirdī es pazīstu Rodu!
  
  Un visvarenais krievu Jēzus,
  Dzimis lielajā pareizticībā...
  Protams, demiurgs nemaz nav gļēvulis,
  Visvarenais ir apmeties starp cilvēkiem!
  
  Par godu Visvarenajam Kristum,
  Mēs pacelsim asos zobenus ...
  Cīnies ar mongoļiem līdz galam
  Lai Batu orda nenāk uz Krieviju!
  
  Jā, ar mums bezgalīgā spēka Rod,
  kas rada Visumu...
  Un viņš to vienkārši varēja
  Kas vienkārši pārsteidz mūsu apziņu!
  
  Mēs esam cilvēki - tā ir telpas telpa,
  Spēj iekarot Visumu...
  Lai gan Batija cirvis sagrāva barus,
  Krievija ar Ģimenes spēku kaujā nemainīga!
  
  Meitenēm ļoti patīk basām kājām,
  Strauji skriešanās pa ledainajām sniega kupenām...
  Un viņi sitīs mongoli ar dūri,
  Lai neuzdrošinās tikt galā ar Tēvzemi!
  
  Skaistāku dzimteni nevar atrast
  Lai gan viņi uzbrūk Krievijai ar murgainu ganāmpulku ...
  Meitenei nav vairāk par divdesmit gadiem,
  Viņa jau samuraju nocirta!
  
  Viņa ir skaista un eleganta
  Meitene, kas jokojot iznīcina mongoļus ...
  Lai sātans uzbrūk Zemei -
  Mēs sagrausim ienaidnieku ar tēraudu ceļu!
  
  Tāpēc es pamāju ar baso kāju,
  Un viņa iedūra savu kailo papēdi zodā ...
  Es kļuvu tik forša meitene
  Šajā gadījumā jums nav nepieciešams samovoloks!
  
  Mani zobeni mirgo kā spalva,
  Un viņi tik slaveni sagrieza mongoļu armiju ...
  Lai mans airis ir stiprs,
  Ienaidnieks tiks mežonīgi iznīcināts!
  
  Jā, mūsu Krieviju nav skaistāk atrast,
  Lieliska kā saule virs planētas...
  Mēs varam atrast laimi sev,
  Un tiek dziedāti varonības varoņdarbi!
  
  Krievija ir starojoša valsts,
  Kas komunismu deva tautām...
  Viņu uz visiem laikiem mums ir dāvājis radinieks,
  Par Dzimteni, par laimi, par brīvību!
  
  Tēvzeme - mēs slavējam Kungu Kristu,
  Lai Marija un Lada ir vienotas ...
  Biedrs Staļins nomainīja savu tēvu -
  Mēs, krievi, esam kaujās neuzvarami!
  
  Pasaules tautas mīl krievu veidu,
  Mēs esam viens, ticiet cilvēkiem sirdī...
  Tici man, neliec mūs ar dūri,
  Mēs drīz atvērsim durvis uz kosmosu, es zinu!
  
  Ar basām kājām mēs iekāpsim Marsā,
  Mēs drīz apgūsim Venēru varonībā ...
  Viss būs tikai augstākā zināšanu klase,
  Un vīrietis kļūs par jebkuru varoni!
  
  Jā, Jēzus ir Supermens
  Ar Svarogu Krievija piecelsies no ceļiem ...
  Puišiem nebūs problēmu,
  Pagodināsim Ģimeni bezgalības Vārdā!
  Mongoļi bija tikai trīsdesmit tūkstoši, un sešas meitenes tos ļoti labi sasmalcināja.
  Un, kad Mirabela nocirta Sudubei galvu, ar kailiem kāju pirkstiem metot asu dunci, svari beidzot pagriezās pret krievu karaspēku.
  Mirabela, sasmalcinot mongoļus, sacīja:
  - Karā komandieris parasti grib vadīt kā lauva, bet, lai uzvarētu, padotam nevajadzētu būt aunam!
  Nataša agresīvi atzīmēja, izgriežot kodolieročus un bez problēmām notriekdama tiem galvas:
  -Politiķis ir plecs, kas dod saindētu medu un solījumu krāmu ar melu garšvielu un bez patiesības sāls!
  Zoja, sagriežot mongoļus un ar basu kāju metot indīgu adatu, iesaucās:
  - Kad politiķis paver muti, vēlētāja dvēsele cieši aizveras!
  Augustīns, nogriezis mongoļus un sadalījis tos līdz pašiem segliem, čivināja:
  - Jo vairāk zelta kalnu izlidos no politiķa mutes, jo lielāka iespēja, ka vēlētāja maciņš būs tukšs!
  Andželika, cirta mongoļus un nocirta viņiem galvas, ar kailiem papēžiem lauza žokļus, asprātīgi atzīmēja:
  - Politiķim ir viegli uzkāpt pašam savu solījumu zelta kalnā, vēlētājam šāds kāpums paver kritienu bezdibenī!
  Svetlana turpināja, izdzīvojušie mongoļi jau bija aizbēguši, un viņa ar kailiem pirkstiem mētājās ar adatām, dūkdama:
  - Dievs cilvēkam deva iemeslu radīšanai, bet politiku - sodīšanai!
  Pēc tam cīņa beidzot pārvērtās ienaidnieku vajāšanā. Mirabela nocirta pretiniekus un dziedāja:
  - Tumsas karotāji ir patiesi spēcīgi,
  Ļaunums valda pār pasauli, nezinot skaitu...
  Bet jūs esat sātana dēli,
  Nesalauž Kristus spēku!
  Un Mirabela piebeidz ienaidniekus.
  Nogriezusi pēdējos mongoļus, viņa teica:
  - Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Šajā cīņā krievi, protams, uzvarēja. Bet ar to nepietiek. Mongoļi, sakopojuši spēkus, vēl var doties uz Krieviju. Lai gan viņiem tika pasniegta mācība.
  Tāpēc sešas meitenes saņēma uzdevumu no krievu dieviem nogalināt Čingishanu, līdz viņš nostiprinājās Horezmā.
  Viņi tikai aplenca veco impērijas galvaspilsētu. Varbūt vienīgā lielākā pilsēta, kas atteicās padoties. Un tagad mongoļi to šturmē.
  Nataša ieteica:
  - Mums ir jānogalina Čingishans un viņa dēli. Tad mongoļu armija izjuks!
  Mirabella apstiprināja:
  - Vairāk darbības - mazāk vārdu!
  Un meitenes - visas sešas uzbruka pretiniecēm. Un cirtīsim mongoļus ar zobeniem, kas pagarinājās, un metīsim nāves dāvanas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Karotāji izklīda ... Un viņi ienaidnieka pozīcijās izcirta veselus izcirtumus. Un kā viņi tos sagriež.
  Mirabela, sagriežot mongoļus, atzīmēja:
  - Mūs nevar uzvarēt!
  Nataša, šķērsojot mongoļu leģionus, apstiprināja:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Un Zoja ar savu pliku papēdi kustējās pie mongoļiem, tēlaini saplēsdama tos gabalos. Tad viņa iekliedzās:
  - Es ticu, ka Krievija atdzims!
  Andželika, izgriežot pretiniekus, čīkstēja:
  - Par to es cīnos!
  Augustīns, sagraujot mongoļu rati, rēca:
  - Un es nebaidos no pretiniekiem!
  Svetlana izdeva, ar baudu sasmalcinot ienaidniekus:
  - Tā būs Kijevas Krievzemes aizsardzība tālākās pieejās!
  Un meitenes, nocirtušas mongoļus, dziedāja korī;
  Čingishans gribēja valdīt pār pasauli,
  Viņam ir kastēm pilnas ambīcijas...
  Vēlas trāpīt Kijevas tēvzemē,
  Bet mēs viņu iedzīsim tieši zārkā!
  
  Mēs esam Svaroga meitas meitenes,
  Mēs varam uzvarēt visus mongoļus ...
  Katrā sirdī ir daļiņa Dieva,
  Ļauns zaglis mūs neuzvarēs!
  
  Tici, mēs drīz būsim kopā ar Jēzu
  Viņš iedomājas visslavenāko Dievu...
  Lai iekarotu lielu mākslu,
  Lai katrs godības sirdī var!
  
  Čingishans viltīgi uzbrūk,
  Viņa žurku bari ir lieliski...
  Es iznesu meiteni uz laso,
  Nuker warriors vadīja!
  
  Krievija, protams, būs ļoti spilgta,
  Tīrākā mātes valsts...
  Pat neticīgie ir laimīgi tajā,
  Lai gan dažreiz problēmas ar sātanu!
  
  Lielākais ir uzvarētājs,
  Šis ļaunais barbars Čingishans...
  Kas paklanījās, tas savā dvēselē ir nodevējs,
  Mūs neiekaros mongoļu hans!
  
  Ienaidnieks, protams, ir ļoti spēcīgs,
  Viņa bari ir kā okeāns...
  Bet meitenes izskatās stilīgi,
  Pārsteidza Čingishana sirdī!
  
  Mēs varam iekarot daļiņu pasaules
  Pārvarēsim joku baru...
  Tāpēc Kristū elka dvēsele,
  Es salauzīšu mongoļu armiju!
  
  Čingishans ir cīnītājs, lai gan lielisks,
  Bet ticiet man, mēs to pārtrauksim ...
  Lai gan pūķis iet ar tūkstoš sejām,
  Slava tiks apstiprināta ar tērauda zobenu!
  
  Krievija aizstāvēja valsti ar sevi,
  No elles siseņu iebrukumiem...
  Viņa aizsedza mātes krūtis -
  Visas Saules un Zemes tautas!
  
  Meitenes ļoti stingri teica:
  Čingishanam nevar pretoties...
  Tēvzemes karogs attīstījās lepni,
  Eksāmenu noliksi stabili ar piecinieku!
  
  Meiteņu zobenam ir jēga,
  To, kas Visumā ir stiprāks, nevar atrast...
  Nenesiet dzīvniekus muļķības,
  Mēs varēsim iekļūt mīlestības paradīzē!
  
  Dzimtenē nav nekā labāka par
  pasaules meitenēm, pasauli, dimantu...
  krievi, tatāri, mordovieši, čukči -
  Par jums visiem Kristus atdos savu dzīvību!
  
  Mūsu pasaulē viss būs kārtībā,
  Čingishana orda ir gājusi bojā ...
  Armagedons Batu nenāks,
  Sātans krievus nemidīs!
  Šeit Nataša iemeta asu dunci un piebeidza Čingishanu, metot nāves dāvanu ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un Mirabela Magnetic nocirta galvu Čingishana Džoči vecākajam dēlam.
  Tādējādi tika nogalināti divi galvenie mongoļu vadītāji.
  Otro Čingishana dēlu nogalināja Augustīns, bet trešo - Zoja, pārsteidzot ar nāvējošām nāves dāvanām.
  Bet ceturtais dēls Svetlana ar basu kāju sitienā salauza kaklu.
  Jā, šīs meitenes parādīja augstāko cīņas klasi. Čingishanam ir tikai viens likumīgs dēls Kulkans, taču viņš joprojām ir mazs bērns. Tātad cīņa par varu ir neizbēgama. Tomēr ir arī Mengo mazdēls - vecākais no Joči un jau gandrīz pilngadīgs jaunietis.
  Viņam tika dots piebeigt gaiši sarkano Andželiku. Lai paliek tikai mazi bērni un notiek cīņa par Čingishana troni.
  Tātad mongoļi nebūs līdz kampaņai pret Krieviju. Un visticamāk viņu impērija sabruks un iegrims ērcē.
  Tomēr meitenes katram gadījumam līdz nāvei uzlauza vairākus autoritatīvākos Čingishana komandierus, lai neviens nevarētu iekarot Krieviju un apvienot mongoļus.
  Pēc tam ņirboši pliki, apaļi papēži atgriezās savā laikā.
  Kijevas Rus nezināja par iebrukumu. Pamazām feodālo sadrumstalotību nomainīja zemju konsolidācija. Un to izdarīja Aleksandrs Ņevskis, kura uzvaras pār zviedriem un vāciešiem nostiprināja viņa autoritāti. Un, tā kā viņš nebija saindēts, viņš ilgu laiku valdīja un pat izdevās tikt kronēts, saņemot imperatora un karaļa titulu. Pirms tam iekarojis Poliju, Bulgāriju un visas Volgas valstis. Tika ieņemta arī Tsargrad. Izveidojiet savu lielisko impēriju. Kas nesabruka, jo Ņevskis nostiprināja troņa pēctecību no dēla uz dēlu un pēc darba stāža.
  Tā radās karaliskā dinastija. Kijevas Rus turpināja iekarot. Viņai bija spējas, kas nebija salīdzināmas ar viņas kaimiņiem. Un atšķirībā no islāma kalifāta un Čingishana impērijas tas nesabruka. Aleksandrs Ņevskis izveidoja spēcīgu Krievijas impērijas centralizāciju un ierobežoja satrapu varu, padarot tos aizvietojamus un pakļautus Kijevai un Konstantinopolei.
  Tātad viss bija kārtībā. Līdz visa pasaule kļuva vienota un konsolidēta.
  Un tas, protams, paātrināja zinātnes progresu un cilvēki daudz agrāk lidoja kosmosā un apguva Saules sistēmas planētas. Dzīve kļuva labāka un labāka. Šajos apstākļos dažkārt atcerējās Čingishanu, un tika atzīmēts, ka arī viņš varētu izveidot lielu impēriju, ja krievu dievietes viņu nebūtu apturējušas.
  Ir uzņemtas arī filmas...
  Un, kad zinātne attīstījās un apguva laika noslēpumu, tad Aleksandrs Ņevskis un Čingishana tika augšāmcelti no mirušajiem.
  Viņi viens ar otru spēlēja šahu. Ņevskis atzīmēja:
  - Tu biji cienīgs iekarotājs!
  Čingishans pamāja.
  - Es padevos tikai krievu dievu meitām!
  Un uztaisīja castlingu.... Abi senatnes valdnieki smējās un atzīmēja:
  - Katrs cilvēks ir savas laimes kalējs, bet viss, kas pastāv pasaulē, ir atkarīgs no augstākiem spēkiem, godu neskaitot!
  ALEKSANDRS CETURTAIS DZĪVAIS DIEVS
  Šoreiz Mirabela tiek nosūtīta, lai palīdzētu kaujā Aleksandram Ceturtajam, leģendārākā karaļa Aleksandra Lielā dēlam.
  Tas ir tikai desmit gadus vecs zēns. Un patiesā vara impērijā pieder reģentam.
  Mirabela nevarēja atcerēties reģenta vārdu. Un pagaidām viņa tikai skrēja pa Tuvo Austrumu karstajām smiltīm, pērdama savas kailās, iedegušās un graciozās kājas.
  Jā, viņai tas nebija viegls ceļš. Smiltis uz kailas meitenes papēžiem ļoti deg.
  Lai nedaudz novērstu uzmanību, Mirabela nolēma dziedāt. Galu galā dziesma patiešām īpaši paaugstina dzīves toni:
  Un skaistules balss ir brīnišķīga.
  Meitene tik priecīgi dzied;
  Es esmu meitene ar basām kājām, kas skrien pa tuksnesi
  Karstas smiltis moka manas zoles...
  Kas tagad notika ar skaistuli
  Kāpēc viņai ir lakstīgalas balss!
  
  Pasaule, protams, ticiet man, nav salda,
  Ticiet man, zem saules ir daudz problēmu...
  Diemžēl paliek nepatīkama pēcgarša,
  Un medību meitenes zina lielas izmaiņas!
  
  Šeit, laikmetā, nolaidās, ticiet Aleksandram,
  Lielisks maķedoniešu cīnītājs no Dieva...
  Vai tur bija kā kaila Kasandra,
  Varenais komandieris - tici man, labi darīts!
  
  Bet valdnieks, skaists kā saule, nomira,
  Viņa mazais dēls palika tronī ...
  Un, protams, jūs šajā gadījumā neplēšat vārnas,
  Kāds bērns tronī, diemžēl, pilnīgi viens!
  
  Meitene dedzīgi centās viņu aizsargāt,
  Saglabājiet svēto sapni tronī ...
  Lai impērija ne mazums valdītu pār pasauli,
  Es lasīšu lūgšanu Visvarenajam Dievam!
  
  Tagad es skrienu basām kājām pa tuksnesi,
  Tas ir ļoti sāpīgi manām nelaimīgajām zolēm ...
  Impērijā valdīja pilnīgs satricinājums
  Lai palīdz Visvarenais Dievs, ķerub!
  
  Tāpēc es steidzos uz kareivīgo grieķu nometni,
  Piedāvājam pakalpojumus zobenu cīņās...
  Jo mēs visi esam cilvēku brāļi
  Un drosmīgi ticiet, ka salauzīsim pretiniekus!
  
  Kāds ir slāvu liktenis,
  Cīnies smagi, nenolādē likteni ...
  Ja nepieciešams, mēs uzliksim bankas ienaidniekam,
  Konts tika atvērts jau skrēja naudas sodu!
  
  Šeit es cīnos par senās pasaules vienotību,
  Lai Lielais Visaugstais Kungs valda...
  Galu galā Tēvzemes cīņas izklausās kā paradīzes lira,
  Reizēm saplēšot svēto miesu!
  
  Jā, meitene ir valsts varone, patriote,
  Par grieķu impēriju, kas cīnās mīloši ...
  Es pasargāšu seno bērnu tronī,
  Jo tas nāca no Dieva, zini, bērns!
  
  Cilvēces pasaule būs krāšņa,
  Es zinu, ka būs lieliski un viss būs labi...
  Maķedonija ir gandrīz dzimtā Krievija,
  Laiva ir jānolīdzina, ja tajā ir salūzis airis!
  
  Drīz Dievs Jēzus nāks pie mums ar žēlastību,
  Viņš dāvās pestīšanu cilvēces bērniem visiem ...
  Lai plebeji kļūtu par gudrāko muižniecību,
  Lai risinātu vairāk ikdienas problēmu!
  
  Slava Dievam un slava Kristum Jēzum,
  Ka lielā saule debesīs dzemdēja ...
  Tas ir saistīts ar mākslu...
  Lai mums būtu vairāk taisnīgu spēku!
  
  Tas ir tad, kad mēs paceļamies debesīs debesīs,
  Pacelsimies virs zvaigznēm, lai paturētu Jēzu...
  Visi, kas nomira lielā ekstāzē, tiks augšāmcelti,
  Slavējiet Vissvētāko Mariju par Dēlu!
  Mirabela pabeidza dziedāt, un kā viņa uzlēca un ar basām kājām ritināja gaisā atskaņotāju. Un pasmieties.
  Tad meitene atcerējās, ka Aleksandra ceturtā reģents Filips Arrideja bija viņa tēvocis un Aleksandra Lielā brālis. Bet viņš tika nogalināts. Un tagad tronī ir Antigons Vienacains. Viņš atbalsta Aleksandru Ceturto.
  Un Kasandrs, Maķedonijas valdnieks un satraps, iestājas pret viņu.
  Šeit jānotiek kaujai, kurā ies bojā gan Antigons Vienacais, gan nominālais cars Aleksandrs Ceturtais.
  Antigonus One-Eyed ir vairāk teritorijas un karaspēka. Kasanderam ir pati Maķedonija un Grieķija - organizētāka un labāk bruņota armija.
  Tātad izredzes ir aptuveni vienādas - un mazākā iespēja var izšķirt cīņas iznākumu.
  Šis stāsts gan nedaudz atšķiras no oficiālā, bet laiki ir veci, neviens īsti nezina, kā bija.
  Mirabela bēg uz Antigona Vienacaina nometni. Un viņas kailie, apaļie papēži mirdz.
  Tālumā jau redzami nometnes vimpeļi un karogi. Armija ir liela. Skaitīt zemes līdz Indijai un daļai Indijas. Ēģipte joprojām šaubās, kurā pusē nostāties.
  Antigons un Kasandrs cīnās par varu. Bet Antigona uzvara ļauj atkal savākt impēriju vienā dūrē, savukārt Kasanders, gluži pretēji, to izkliedē.
  Tātad Mirabelas izvēle ir acīmredzama!
  Meitene skrien uz nometni. Warriors uzreiz skatījās uz viņas muskuļoto, iedegušo, vienā bikini.
  Taču neviens neuzdrošinājās strīdēties un piebremzēt.
  Mirabela steidzas, un viņas basās kājas atstāj graciozas pēdas smiltīs.
  Daudzi karotāji, īpaši jauni, nokrīt uz ceļiem un dedzīgi skūpsta šīs pēdas.
  Šeit gar teltīm staigā skaista, muskuļota meitene. Karotāji paklanās viņai.
  Un vēlreiz noskūpstīt viņas pēdas. Mirabela ir meitene, kas ir vienkārši super.
  Jauns karotājs mēģina viņu satvert aiz kailā ceļgala. Un meitene to paņēma un iespēra.
  Viņš nokrita un avarēja.
  Mirabella dziedāja:
  - Esi pelnījis mani, tu esi mani pelnījis
  Tu esi pelnījusi meiteni!
  Pelnījis, skaistums ar ieroci,
  Grēko vairs!
  Un visi nokrīt uz ceļiem viņas priekšā.
  Meitene pieskrien pie Antigona telts. Tā ir tikpat liela kā īsta pils.
  Un šeit ir daudz karotāju - vismaz divi simti tūkstoši uz visu nometni. Šeit ir skudra.
  Pie ieejas Mirabelu sagaida īsti varoņi. Un viņi izlaida meiteni cauri.
  Šeit karavīrs ieiet teltī un dodas tālāk, kailām, graciozām kājām kāpjot pa lekniem paklājiem.
  Viņa atkal un atkal ir garām. Un meitenes paklanās tieši līdz viduklim. Un viss izskatās lieliski.
  Šeit viņa atrodas teltī, un Antigons viņu satika. Diezgan liels vīrietis ar acs plāksteri.
  Paskatījās uz meiteni skaistu vārdu dieviete.
  Un teica:
  - Tu atnāci mīlestības dēļ!
  Mirabela pakratīja galvu un iesaucās:
  - Es atnācu atnest tev uzvaru!
  Antigons pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Ko tu zini par Kasandru!
  Meitene smaidot atbildēja:
  Viņš tev ir izlicis lamatas! Viņam ir par trim karavīriem mazāk, taču viņi ir organizētāki. Taču, ja ejam no malas, kur mūs negaida, varam izcīnīt izšķirošu uzvaru!
  Antigons aizdomīgi jautāja:
  "Ko darīt, ja Kasanders jūs pats nosūtītu?" Un jūs ievedīsiet mūs slazdā!
  Mirabela pārliecinoši atbildēja:
  - Kasanders nespēs apvienot impēriju. Viņš ir tikai uzurpators. Tikai Aleksandra Lielā dēla vadībā var saglabāt valsts vienotību. Un es vienmēr palīdzu tiem, kas veicina cilvēces vienotību!
  Antigons pamāja ar galvu.
  - Kaut kā es tev ticu! Nu ejam kempingā!
  Mirabela agresīvi atbildēja ar niknumu:
  - Mēs drosmīgi dosimies cīņā par Petrika spēku,
  Un sapņos Dievs Amons - svētas sejas!
  Pēc tam meitene piedāvāja vadīt armiju, un Antigons piekrita.
  Parādījās pats Aleksandrs Ceturtais.
  Viņš bija diezgan liels un muskuļots zēns. Blondi mati un tumša āda no saules apdegumiem, bija skaidrs, ka bērnam bija ērtāk staigāt basām kājām, nekā valkāt sandales un bruņas.
  Bet te puika uzkāpj zirgā. Viņam ir vienpadsmit gadi, bet jūs varat dot četrpadsmit vai piecpadsmit.
  Var redzēt, ka viņš ar interesi skatās uz Mirabelu un teica:
  Kādi viņai muskuļi!
  Meitene smaidot atbildēja:
  "Es esmu augstākās klases karotājs!"
  Karalis zēns pamāja.
  - Pa labi! Pēc uzvaras es tevi padarīšu par savu pirmo sievu!
  Mirabela smaidot atzīmēja:
  - Domāju, ka pēc uzvaras tikšu pārcelts uz citu pasauli! Ak, mans mērķis ir jums palīdzēt, bet man nav varas pār sevi!
  Aleksandrs Ceturtais pavēlēja:
  - Ved mūs kaujā!
  Un milzīgā Antigona armija devās kampaņā. Tajā pat bija kara ziloņi.
  Mirabela agresīvi atzīmēja, grābdama karstās smiltis ar kailām, spēcīgajām kājām:
  - Mēs drosmīgi dosimies cīņā par padomju varu!
  Un tad kļuva labāk:
  - Par Maķedonijas varu!
  Cīņas meitene - neko nevar teikt pret viņu. Šī tiešām ir kolosāla kuce.
  Un Antigona un Aleksandra armija pārvietojas ap Kasandera karaspēku.
  Ir liela kustība.
  Mirabela dzied kampaņā un no vīrieša vārda:
  Es esmu Aleksandrs, grieķu karalis.
  Viņš ir Dārijs, persiešu suverēns.Mēs atkal tikāmies kaujas laukā.
  
  Issas vadībā es viņu pieveicu Un par to esmu pelnījis slavu, "Neuzvaramais" ieguva nosaukumu!
  
  Visa pasaule mani pēc tam atpazina, sauca par "Dievišķo"!Es to pierādīju ar savu zobenu!
  
  Es atnācu viņu sakaut Un savienot visas valstis.Visiem cilvēkiem laiks mierīgi dzīvot kopā! - - - Viņa karaspēks ir manā priekšā.No bailēm mēs saliedējām sistēmu.Mēs atkal spēlējam ar savu likteni!
  
  Viņu ir gandrīz septiņas reizes vairāk par mums, Bet no mūsu acīm sit dzirksteles Mēs ticam: dievi mūs nepametīs! - - - Ienaidnieki gāja pie mums pūlī, viņi nezina, kas ir sistēma. Viņš sūtīja savu karaspēku uz kaušanu!
  
  Lūk, viņa jātnieki lido, Mūs grib nobiedēt Tādi - uzvarēs tikai gļēvus! - - - Falanga centrā tur līniju.Viņi mirs,bet no kaujas nepametīs.Persieši sajaucās savas sienas priekšā!
  
  Un pareizā cīņa. Sīva cīņa.Bet turies! Un turiet līniju!Trāķi ir klāt! Viņiem tā nav pirmā reize!
  
  Bet kreisais spārns saburzīts Un jau sen atkāpjas, Un lūdz manu palīdzību!
  
  Es netaisos viņiem palīdzēt.Galu galā šī ir cīņa! Es stāvu un gaidu!Ir tesalieši! Es ticu liktenim!
  
  Centrā vārās panika, Mūsu falanga viņus drūzmējas, Un viņu jātnieki skrien uz sāniem!
  
  Mans mērķis šeit ir sasniegts!Dievi mums ir atvēruši durvis!!Es iemetu kavalēriju šajā spraugā!!! - - - Zeme trīc un putekļi virpuļo, Un dzirksteles sit no nagiem apakšas - Lido tā smagā kavalērija!
  
  Tie visi ir mani biedri,Viņi iemeta cimdu liktenim!Mēs gribam pakļaut visu pasauli!
  
  Kājnieki-galvenais kaujā,Skrien pēc jātniekiem ierindā.Neuzvarams,kā Ahillejs kaujā!
  
  Es jūtu cīņas iznākumu.
  
  Mēs iegriezāmies viņa karaspēkā!Uzvara ir ļoti tuvu!!Mūsu kauju cilvēki atcerēsies gadsimtiem ilgi!!!
  
  Viņa apsargs jau ir saburzīts!Un simts metrus pirms viņa!Un neviena cita priekšā nav! - - - Ieraudzījis mūs savā priekšā, Kā nekrietns gļēvulis, nevis varonis, Izbijies Dārijs pamet kauju.
  
  Kāds viņš ir gļēvulis! Kāds nelietis!Viņš apkaunoja savu kroni!Un visa viņa vara beidzās!
  
  Kur tu dosies?! Bēdziet, pasargājiet sevi no nāves! Cik smieklīgi ir mani ienaidnieki!
  
  Visa persiešu armija jau skrien.Šodien esmu kaujas pilna!Puse pasaules tagad pieder man!
  Šeit armija pabeidza kampaņu un devās uz Kasandras aizmuguri. Un tad Mirabela gaidīja atklājumu - bez grieķu un maķedoniešu karaspēka bija arī ēģiptieši.
  Tāpēc Kasanders reālajā vēsturē uzvarēja, un Aleksandrs Ceturtais tika sagūstīts un nogalināts.
  Tādējādi Antigonam ir tikai pusotru reizi vairāk karavīru ar vislabāko ienaidnieka kvalitāti.
  Bet viņa pusē ir izdevīgāka pozīcija un taktiskais pārsteigums.
  Mirabela metās uzbrukumā.
  Un ar savām četrām burvīgajām meitenēm: dievu meitām.
  Un sagriezīsim pretiniekus.
  Mirabela vadīja dzirnavas ar zobeniem, nocirta Kasandras karavīrus un čivināja:
  - Sieviete ir zars, kas vislabāk nogatavojas izvirtības humusā, bet atmaksa to gaida tik un tā!
  Nataša arī sasmalcināja neprātu un niknumu. Viņas kailā spīdzināšana salauza grieķu karavīra žokli, čīkstot:
  - Politiķis ir matemātiķis, kurš atņem un dala, un viņš to dara ar kolosālu kļūdu kabatā!
  Zoja, turpinot kapāt pretiniekus un ar kailiem kāju pirkstiem mētājoties ar indīgām spēlēm un čīkstot:
  - Dievs radīja sievieti basām kājām un jaunu, sātans ar politiķu palīdzību viņu nokāva un piespieda iekrist bērnībā!
  Andželika agresīvi nocirta ienaidnieku masu, un viņas vara sarkanie mati plīvoja vējā kā proletāriešu baneris.
  Un meitene iesaucās:
  -Labāk sievietei vicināties ar kailiem papēžiem, nekā tikt cauri laulībai par zābaku!
  Svetlana sagrieza pretiniekus un sagrieza tos un čīkstēja:
  - Sieviete ir visskaistākā puķe Dieva Kunga dārzā, bet vismānīgākais kāpurs - neglīts vīrietis politiķis apēd viņas kātu!
  Mirabela, turpinot griezt ienaidniekus, čīkstēja un izdeva:
  - Atklājot krūtis, sieviete atstās vīrieti bez biksēm un noplēsīs viņam trīs ādas!
  Nataša agresīvi turpināja, sagraujot pretiniekus:
  - Blondā meitene noteikti ir skaista, tikai gaišā galva ir pārāk burtiski!
  Zoja, sagriežot karotājus, Kasandra nomurmināja:
  - Blondīne gaišā galva ne vienmēr tiešā nozīmē, bet vienmēr pārnestā nozīmē daiļā dzimuma pārstāve!
  Andželika, turpinot saspiest pretiniekus, čīkstēja:
  - Kāda ir atšķirība starp politiķi un prostitūtu - pēdējā naudas dēļ noliek zem jebkura, un pirmā noliek pusi vēlētāju peļņas nolūkos jebkurā gadījumā!
  Svetlana, nogriežot Kasandras armijas ienaidniekus un ar kailiem pirkstiem metot bumerangu, izdeva:
  - Prostitūta naudas dēļ pārvērš jebkuru ēzeļa niecību par vīrieti, politiķi un par brīvu no jebkura cilvēka padara nenozīmīgu ēzeli!
  Mirabela, sagraujot dažāda veida pretiniekus un salaužot žokļus ar kailu, apaļo papēdi, izdeva:
  - Puikas ar laiku kļūst par vīriešiem, politiķi ar gadiem vai nu pārvēršas par diktatoriem, vai kļūst par staigājošiem jokiem!
  Nataša, cirta pretiniekus un nocirta tiem galvas, ar kailiem pirkstiem mētādama dauzītos priekšmetus, čīkstēja:
  - Politiķis ne vienmēr ir smieklīgs, bet vienmēr staigājošs joks, un brīvs klauns!
  Zoja, sasmalcinot visādus ienaidniekus, kliedza:
  - Diktators nereti liek saviem pavalstniekiem birt asaras, bet jokos viņu grib visa valsts!
  Andželika, griezdama maķedoniešus, čīkstēja:
  - Cik noderīgas ir diktatūras - kad cilvēki ceļ, grib cirpt kā aitas, un aitu galvās mostas lapsa!
  Svetlana turēja kara dzirnavas, nocirta galvas un čivināja:
  - Ja tevi cirps ar auna prātu, ja tev ir lapsas attapība, tu to uzliksi konkurentiem uz apkakles!
  Mirabela, turpinot šķetināt pretiniekus, izdeva:
  - Lapsa lauvai noplēs trīs ādas, un tā nolobīsies tik stipra kā ozols kā lipīga!
  Nataša, cīnoties ar progresējošajiem falangistiem, atzīmēja:
  - Lai cik gara būtu politiķa valoda, no tā vēlētāja mūžs kļūs tikai īsāks!
  Zoja agresīvi pamanīja, kad viņa sagrieza ienaidniekus:
  - Dzenoties pēc gara rubļa, politiķi īsina mēli kritikai, atceroties - klusēšana ir zelts!
  Andželika, izlaužoties cauri ložņājošiem ienaidniekiem, izdeva:
  - Klusums ir zelts, bet bieži vien svešā kabatā!
  Svetlana, pārvarot ienaidniekus, iesaucās:
  - Vīrieti ar lielo burtu velk uz gaismu, vīrieti, jāatzīst, vīrieti, uz gaišmatainajām!
  Mirabela, turpinot griezt ienaidnieka armiju, nomurmināja:
  - Dievs deva cilvēkam prātu un nemirstīgu dvēseli, sātans meta prātu pāri prātam, pārvēršot ķermeni par līķi!
  Nataša, sagraudama pretiniekus, iesaucās:
  - Cilvēks ir dzīvnieks, kuru pārvalda lapsa, kas izliekas kā lauva aitas ādā!
  Meitenes izklīda, ar lielu efektivitāti un spiedienu sagriežot Kasandras armiju. Un viņu zobeni mirgoja kā dzenskrūves lāpstiņas.
  Zoja atzīmēja, ar kailiem pirkstiem metot zirni ar nāvējošu sprāgstvielu:
  - Cilvēks sapņo iegūt Visvarenā Dieva spēku, lai sasniegtu mērkaķu pamata mērķus!
  Sarkanā vikste Andželika, preparējot ienaidniekus, izdeva:
  - Protams, Dievs mīl mūsu dvēseles, bet mēs tik ļoti gribējām, lai Visvarenais mīl arī mūsu ķermeni, sūtot ne tikai garīgu dziedināšanu!
  Svetlana, nocirtot ienaidniekus, arī piebilda, ar pliku papēdi salaužot ienaidnieka žokli:
  - Dievs radīja Ievu, lai viņa dotu laimi, un izveidoja politiķi, lai viņš zagtu sapņus, bet viņš uzmundrinātu, lai arī bez skaistuma!
  Mirabela, griežoties cauri pretiniekiem un ar kailiem pirkstiem metot granātas, čīkstēja:
  - Politiķis ir sava veida kabatzaglis, kurš veiklos pirkstus nomaina ar garu mēli, un zogot rada daudz lielāku troksni, nositot domāšanas spēju!
  Nataša tam pilnībā piekrita, satriecot ienaidniekus un čivināt:
  - Valdnieks, kuram patīk daudz runāt, praktiski nesasniegs maz, jo gara mēle saīsina rokas!
  Zoja agresīvi atzīmēja, nocirta vēl vienu ienaidnieku daļu un ar basu kāju metot granātu:
  - Kāpēc Visvarenais Dievs reti runā ar cilvēkiem - lai nekļūtu kā politiķi ar verbālo caureju, kas maskē impotenci!
  Andželika, izcirtusies cauri ienaidniekiem un ar kailiem kāju pirkstiem, ņēma un uzmeta ienaidniekam slepkavu un čīkstēja:
  - Politiķis runā daudz, un runā vēl vairāk, bet viņa vārdi aiziet gar ausīm vēlētājam, kurš nav kurls no dīkdienām!
  Svetlana, izlaužot ienaidniekus un ar kailiem kāju pirkstiem uzsākot iznīcināšanu, izdeva:
  - Jo garāka mēle politiķim, jo īsāks prāts vēlētājam, kurš par viņu balso!
  Mirabela, atkal iemetot kailos kāju pirkstus, atzīmēja nāvējošu bumbu:
  - Vēlētājam politiķa garā mēle ir cilpa uz kakla, kas tomēr vispirms pil smadzenēs, un tad pūderē galvu, vēl tukšs pulveris!
  Nataša agresīvi paziņoja, pļaujot ienaidniekus:
  - Augsts prāts reti tiek apvienots ar garu mēli, bet augstprātība ir izplatīta vārdos, kam nav robežu!
  Zoja asprātīgi piezīmēja, zobus atraisot un rūcot kā pantera:
  - Gara mēle labi iederas kabatās, ja to apvieno ar zināšanām par simpātijas smalkumiem!
  Andželika, preparējot ienaidniekus, ļoti asprātīgi atzīmēja:
  - Īsts ģēnijs ilgi nerunās, īsums ir talanta māsa, bet ģēnijs - lakoniskuma brālis!
  Svetlana, nogriežot falangistus, kuri jau bija aizbēguši, iesaucās:
  - Gara mēle liecina ne tikai par īsu prātu, bet arī par nebeidzamu stulbumu!
  Īsāk sakot, viņi sakāva Kasandera armiju, un Mirabela viņam personīgi nocirta galvu.
  Pēc tam meitenes piespieda ieslodzītos skūpstīt viņu kailās, noslīpētās, nedaudz putekļainās un asiņainās pēdas.
  Viņi to darīja pazemīgi un trīs nāvēs.
  Aleksandra Lielā impērija atjaunoja vienotību. Un Maķedonijas karogs atkal spīdēja.
  Tad sekoja jaunas kampaņas pret arābiem ar viņu iekarošanu. Pēc tam uz Herkulesa pīlāriem ar Romas un Kartāgas ieņemšanu. Un uz Indiju ar tās pilnīgu iekarošanu.
  Aleksandrs Ceturtais dzīvoja septiņdesmit gadus, un viņam izdevās iekarot Ķīnu, pārspējot sava tēva godību.
  Viņi viņu nosauca par Aleksandru Lielo. Viņš sagūstīja visas senās pasaules civilizētās valstis. Un no Atlantijas okeāna līdz Klusajam okeānam radās impērija. Milzīgs, spēcīgs un pārtikušs.
  Nedaudz vēlāk iebruka arī Japāna. Un tad Amerika tika iekarota.
  Impērija kļuva globāla. To pārvaldīja Petriku ģimene. Kuras autoritāte bija tik liela, ka nebija nopietnu satrapu sacelšanās. Un tagad progress, izturējis drūmo viduslaiku laikmetu, nekavējoties pārcēlās uz industriālo.
  Un tad industriālā revolūcija. Un cilvēces lidojumi kosmosā notiek tūkstoš gadus agrāk nekā reālajā vēsturē.
  Un divdesmit pirmajā gadsimtā impērija ir sasniegusi Visuma malu. Tika izveidota laika mašīna, un viņi iemācījās augšāmcelt mirušos.
  Arī Aleksandrs Lielais un viņa lielākais dēls tika augšāmcelti.
  Tā mainījās pasaules vēstures gaita. Un tas bija lieliski cilvēcei.
  Iedomājieties universālu impēriju, kurā augšāmceļas pat sen miruši cilvēki, un mūsdienu divdesmit pirmais gadsimts. Kurā pasaulē ir vairāk nekā divsimt valstu un kas balansē uz kodolkara sliekšņa.
  Un visi viesabonē dažādi koronavīrusi!
  Tātad... Meitenes ir paveikušas vislielāko varoņdarbu visas progresīvās, un ne pārāk progresīvās cilvēces labā!
  
  BLONDĀ MEITENE PALĪDZ PRINCIM SVJATOSLAVAM
  Meitene-varone ir muskuļota un bikini skrien uz Kijevas lielkņaza Svjatoslava nometni.
  Romas imperatora armija tuvojās krievu nometnei. Romiešiem ir pusotras reizes spēka pārsvars. Viņi izveidoja lielu armiju.
  Svjatoslavs zaudēja iniciatīvu. Pečenegu uzbrukumi un bulgāru nodevības ļoti sagrāva viņa armiju. Un tagad jums ir jācīnās ar pārsvaru.
  Reālajā vēsturē Svjatoslavs aizstāvēja cietoksni. Bet romiešu flote pārtrauca piegādi krieviem pa Donavu. Un rezultātā viņi gandrīz nomira, līdz piekrita aiziet pēc vairākām sadursmēm ar sarežģītiem nosacījumiem.
  Mirabela saprata, ka labākā iespēja ir nekavējoties sakaut romiešu karaspēku un doties uz Konstantinopoli.
  Tad bulgāri, grieķi un ungāri atbalstīs uzvarētāju Svjatoslavu, un Bizantijas impērija būs pabeigta!
  Un Cargrada kļūs par lielās Krievijas valsts galvaspilsētu! Jo Svjatoslavs daudz uzvarēja. Viss Volgas reģions un Krima, un Ziemeļkaukāzs, un Bulgārija un Rumānija. Bet pēc viņa nāves iekarotais tika zaudēts. Un pečenegi jau kāpj pa Volgu.
  Tāpēc tagad ir kritiskais brīdis. Un pastāv iespēja, ka Kijevas Krievija kļūs par spēcīgāko un plašāko impēriju pasaulē, pat pirms tās kristīšanas.
  Mirabela to zina un steidzas kaujā.
  Bet ko viņa darīs viena? Varbūt atnāks vēl pieci cīnītāji - puika un četras meitenes - krievu dievu meitas, un nemirstīgs bērns?
  Mirabela ar to patiešām paļaujas.
  Bet skrienot ņirboši, pliki, rozā papēži. Tajā pašā laikā meitene dzied:
  - Mēs cīnāmies par Krieviju,
  Ar Svaroga vārdu ...
  Neesiet gļēva meitene
  Tu esi Dieva sirdī!
  Šeit viņa skrien arvien tuvāk cietoksnim, kur atrodas Svjatoslavas krievu karaspēks.
  Pirmkārt, meitene ar zobeniem nocērt divus romiešu sargus, kas stāv netālu no citadeles.
  Mirabela pat dziedāja:
  - Dzimtene lido debesīs ...
  Peruna vārdā Krievija atkal celsies!
  Vai tiešām tāpēc krieviem bija jāpieņem sveša ticība? Patiesībā daudz labāk ir ticēt savējiem un gaišiem. Tie krievu dievi, kas rūpējās par slāviem un veicināja viņu labklājību.
  Šeit karotājs pieskrien pie sienas. Augšpusē ir sargsargi.
  Viņi ierauga rakstītu, zeltmatainu skaistuli un uzskata viņu par dievieti.
  Turklāt Mirabela ir ļoti gara, īpaši tiem laikiem, un muskuļota, lai viņu varētu sajaukt ar parastu sievieti.
  Un tā Mirabela sāka pieķerties pirkstiem un basām kājām, rāpjoties augšup pa sienu. Un izskatījās ļoti jauki.
  Meitene ir ļoti skaista, un viņas muskuļu reljefs ir skaudīgs jebkuram vīrietim.
  Šī patiešām ir dievu meita.
  Mirabela uzkāpa augšā. Viņa pasmaidīja un piemiedza sargiem.
  Karotāji bija īsāki par viņu un bija pārsteigti par meitenes spēcīgajiem un dziļi izsekotajiem muskuļiem.
  Karotājs nekavējoties satvēra vērsi aiz ragiem:
  - Aizved mani pie prinča Svjatoslava!
  Vecākais no karotājiem ar sirmu bārdu pamāja:
  - Jā, dieviete, mēs esam gatavi!
  Divi jauni vīrieši nokrita uz ceļiem un skūpstīja Mirabellas basās kājas. Meitene piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tas ir jauki!
  Pēc tam viņa karavīru pavadībā pārcēlās uz cietokšņa centru, kur atradās pats lielais Kijevas princis Svjatoslavs.
  Mirabela bija jautra un dziedāja:
  - Būs foršs rezultāts,
  Mēs braucam uz Tsargradu!
  Te viņa, plikām zolēm pliķēdama pret bruģakmeņiem, nokļuva ēkā, kur atradās slavenais senkrievu komandieris. Personība ir leģendāra.
  Šeit iekšā viņu sagaidīja jauni karotāji. Viņi juta, ka Mirabela ir spēcīgi muskuļi un krūtis. Tad viņi izlaida uz priekšu.
  Svjatoslavs vēl nebija devies gulēt un satika garu viesi. Viņš bija maza auguma, bet platiem pleciem, ar noskutu galvu, ko vainagoja priekšpuse. Vēl nav vecs, nobriedis vīrs, pilns spēka un enerģijas. Viņš paskatījās uz Mirabelu un sarauca pieri. Nav patīkami, ja pār tevi stāv sieviete.
  Viņš jautāja viņai ar smaidu, kas izskatījās saspringts, jo viņa acis izskatījās ļaunas:
  - Ar kādu mērķi skaistule pie manis atnāca?
  Arī Mirabela smaidot atbildēja un laipni paskatījās:
  - Lai palīdzētu jums uzvarēt lielos romiešus!
  Svjatoslavs ar nopūtu atzīmēja:
  - Viens zobens neko neatrisina, lai arī tu esi stiprs, es redzu karotāju!
  Meitene iespieda baso kāju un atbildēja:
  - Mums tagad jāuzbruk romiešiem. Viņi vēl nav savākuši visus spēkus un saņems papildspēkus. Nekavējoties sasit un brauc uz Tsargradu!
  Svjatoslavs pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Es arī tā domāju. Bet ienaidniekam ir virsroka!
  Mirabela atbildēja loģiski:
  - Laiks strādā pret mums! Ja mēs kavēsimies nedaudz ilgāk, Romas flote mūs nogriezīs gar Donavu, un mums nebūs ne pastiprinājuma, ne piegādes. Un ienaidnieka spēki tikai pieaugs!
  Svjatoslavs ar nopūtu atzīmēja:
  - Mūsu orākuls paredzēja, ka atklātā cīņā mēs zaudēsim!
  Mirabela skarbi atbildēja:
  - Vai jums nešķita, ka šo orākulu nopirka baziliks? Un šī kavēšanās tikai palielinās Bizantijas priekšrocības!
  Svjatoslavs drūmi iebilda:
  - Orākuls reti kļūdījās un iepriekš paredzēja mūsu uzvaras gan pār hazāriem, gan citām tautām. Tomēr... Vai jūs nejauši esat dievu meita?
  Mirabella pamāja.
  - Tu vari mani pārbaudīt kaujā ar jebkuru savu karotāju!
  Svjatoslavs negaidīti iesita Mirabelai pa vēderu. Meitene mehāniski sakustējās un iecirta princi ar galvu pierē. Viņš nokrita.
  Divi gari karotāji metās pie Mirabelas, bet meitene uzlēca un sita viņiem ar plikiem papēžiem.
  Cīnītāji avarēja...
  Mirabela noliecās un izdarīja spiedienu uz Svjatoslava kaklu. Viņš nāca pie prāta un atvēra acis.
  Tad viņš nomurmināja, berzēdams sasitušo pieri:
  - Tas ir Melnais Dievs. Acīmredzot jūs esat Černobogas meita. Tā aizkustināta, galva plīst!
  Mirabelle atbildēja:
  - Es varu pagatavot dziru, kas padarīs tavus karotājus stiprākus un izturīgākus.
  Tad mēs noteikti uzvarēsim ienaidnieku!
  Svjatoslavs pamāja ar priekšpusi noskūtu galvu:
  - Vari! ES tev ticu!
  Mirabella jautāja:
  - Izvēlies kādu nezāli, un dzira būs gatava!
  Lielhercogs viņai iedeva pāris desmitus kalpu meiteņu, lai viņai palīdzētu.
  Mirabela kopā ar viņu devās uz birzi, lai savāktu dziru, kas palielina cīnītāju spēku un izturību. Biržā vēl nebija neviena bizantiešu karotāja.
  Bet meitene-varone bija modrā. Un laba iemesla dēļ.
  Lūk, vairāki desmiti jātnieku, kuri ar zālēm un sēnēm pilniem groziem mēģināja uzbrukt atgriežamajām jaunavām.
  Mirabela kaujā metās pie ienaidnieka. Un, vicinot zobenus, viņa nocirta uzreiz trīs galvas.
  Tad kā kapāsim pretiniekus. Šī meitene ir tikai terminators bikini un basām kājām.
  Viņas kailais papēdis trāpīja bizantiešu karotājai pa zodu. Viņš, aizlidojis, nošāva piecus ienaidnieka jātniekus uzreiz.
  Mirabella tviterī ierakstīja:
  - Es esmu foršākā pasaulē, un meitene ir konkrēti basām kājām!
  Šis tiešām bija super pagrieziens. Mirabela turpināja cirst pretinieces un mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem, trāpot pretiniecēm.
  Tie romieši, kuriem nebija laika aizbēgt, tika nogalināti. Un Mirabela izcīnīja vēl vienu uzvaru.
  Lūk, meitenes plikā ar basām kājām, Balkānos ir silts vasarā, un veda sēnes, ogas un zāli. Un Mirabela lielā tvertnē sāka brūvēt nāvējošas un mīlestības burvestības.
  Un tas nesa spēcīgu pīrāgu smaržu visā nometnē. Un meitene ar zeltainiem matiem visu maisīja ar savu kailo, noslīpēto kāju.
  Un tas ļoti palīdzēja.
  Mirabela katlā uzvārīja dziru un dziedāja;
  Esmu dzimis divdesmit pirmajā gadsimtā,
  Kurā elektronika ir visur...
  Un ticiet man, tērauda nervi -
  Jūs zināt, ka cilvēki lidoja uz Mēness!
  
  Lieliska cilvēka radīšana
  Spēj apskaut, spēlējot bumbu...
  Mēs esam klēpjdatora, interneta bērni
  Un mēs sitīsim nezinātājiem!
  
  Ko jūs zināt, mēs izgudrojām
  Ekrāns ir ievietots vienā mazajā pirkstā ...
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Ja pat ļauna uguns deg!
  
  Tici man, pienāks mūsu laiks
  Zinātnes valsts uzplauks...
  Lai triumfē Ābels, nevis Kains,
  Wins atvēra neierobežotu kontu!
  
  Mēs ticam savai mātei Krievijai,
  Kas radīja zvaigžņu pagriezienu...
  Lauki tika apūdeņoti ar pērļu rasu,
  Wins atvēra bezgalīgu kontu!
  
  Par godu Jēzum un Svarogam,
  Mēs uzvarēsim savus ienaidniekus kopā...
  Visvarenā vārdā pazīsti Ģimeni,
  Mēs atvērām lielo krievu armiju!
  
  Jā, lai mīlestība dārd lielā godībā,
  Ļaujiet Lada būt ar mums mūžīgi ...
  Mēs esam dzimuši kosmosa varā -
  Lielisks sapņa piepildījums!
  
  Mums bija Ļeņins un lielais Staļins,
  Cars Pēteris Lielais un vētra Ivans ...
  Mums ir muskuļi, mēs esam kļuvuši grūtāki,
  Tāds ir lielās rotas liktenis!
  
  Lai Tēvzeme plaukst ticībā,
  Mīlestība, kas mums atnesa...
  Lai laiks ir mūžīgs maijs
  Un kaujā izlej tikai ļaunas asinis!
  
  Mēs esam dzimuši, lai īstenotu pasaku
  Par godu krievu eņģeļiem, dieviem...
  Lai ļaunais ienaidnieks uzreiz pārvērstos putekļos,
  Un dāsni cepti pīrāgi!
  
  Es neticu, ka cilvēks nebūs vājš,
  Viņa liktenis ir uzvarēt visus dēmonus ...
  Saņemiet izcilākās balvas
  Lai tas tiek iznīcināts kaujā!
  
  Jā, mūsu ienaidnieks vēl nezina spēku,
  Bet es ticu, ka Krievija atdzims...
  Pat ja uzbrūk mazuļiem, sievietēm,
  Mēs uzvarēsim - es tam ticu un nebaidies!
  
  Lai mūsu dzimtene ir brīva,
  Lai tā ir mūžīgā godībā mūžīgi...
  Mēs esam bruņinieki, ticiet man, cēli,
  Mēs nebaidāmies no nepatikšanām un gadiem!
  
  Īsāk sakot, mums drīz tiks piedots,
  Mēs ticam, ka uzvarēsim pretinieku...
  Nāks paziņojums no God Sort,
  Lai ķerubs izpleš spārnus!
  
  Tad pabeigsim iesākto
  Veidosim jaunu pilsētu, kas ir stiprāka par visām...
  Un tas būs daudz labāk nekā sākumā,
  Foršais nelietis tiks izdzēsts pulverī!
  Varonīgā meitene pabeidza dziedāt. Un te atkal viss griezās katlā, dzirkstīja, un dzira bija gatava.
  Tagad krievu karavīri to dzēra. Viņu kopā ar bulgāriem bija vairāk nekā trīsdesmit tūkstoši.
  Svjatoslavs arī iedzēra malku dziras. Viņš bija gatavs cīnīties. Kopā ar viņu ir viņa brālis, daudz garāks Danilo.
  Nu kāds ceļš ir krievu bruņiniekiem. Tas viss būs liela un asiņaina cīņa.
  Arī Mirabela dzēra un juta, ka pie viņas nāk jau tā ievērojams spēks.
  Meitene pazibināja zobenus un sacīja:
  - Labāk uzvarēt stāvus, nekā zaudēt uz ceļiem!
  Pēc tam Svjatoslavs jau pavēlēja:
  - Nu kaujas brāļi!
  Un vārti atvērās, un krievu komanda izkāpa. Un tā bija spēka un enerģijas pilna armija.
  Bizantiešiem ir piecdesmit tūkstoši karaspēka, un arī viņi ir ierindoti. Šķiet, ka to ir vairāk, bet ne tik drosmīgi un dedzīgi garā.
  Pats Romas imperators sapulcējās lamāt. Un tā Bizantijas armija ņēma un pārcēlās.
  Viņa ir smagāka bruņās, un viņai ir priekšrocības kavalērijā.
  Taču priekšā braucošos braucējus apdzen Mirabela Magnetic, enerģijas pilns un cīņas dedzīgs. Meitene šeit ir visaugstākā kalibra. Un kā tas sadursies ar bizantiešu karotājiem.
  Izdara lēcienu ar divām basām kājām vienlaikus, nogāžot pretiniekus un čīkstot:
  - Slava krievu ratu laikiem!
  Tad meitene apdullinoši svilpos pa plaušām. Jā, tas izskatās forši un smieklīgi.
  Un viņas zobeni kā krist virsū ienaidniekiem, sagriežot tos kā skuvekli. Šeit ir meitene.
  Un tad ir citi karotāji.
  Nataša ar zobeniem nocirta bizantiešu karotājus un kliedz:
  - Par Krieviju Svjatoslavu!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš metīs indīgu adatu.
  Un tad Zoja dodas kaujā. Bizantijas karavīri griezās ar lielu izmisumu. Un satriec viņus ar dedzīgu entuziasmu.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Un rudmatainā Andželika paņēma romiešus un iznīcināsim tos ar lielu niknumu un izmisīgu spiedienu.
  Un viņas kailais papēdis arī strādā un lauž žokļus.
  Meitene rēc:
  - Peruna vārdā!
  Un Svetlana arī grieza ar lielu spiedienu, iznīcinot ienaidnieku.
  Un viņš vada dzirnavas ar zobeniem un čīkst:
  - Par komunismu!
  Mirabela, preparējot romiešus, atzīmē:
  - Ja vēlies iegūt visu pasauli, piepildi savu galvu ar gudrību un sirdi ar mīlestību!
  Nataša, iznīcinot pretiniekus no Bizantijas, sacīja:
  - Zelta sirds ne vienmēr piesaista naudu kabatā, taču tā ļauj debesīs atrast neskaitāmus dārgumus, ar kuriem salīdzinot banknošu kalni nav ne santīma vērti!
  Zoja, kapājot leģionārus, atzīmēja:
  - Grūti saprast, kāpēc Dievs pieļauj ļaunumu, bet vēl grūtāk ir tas, kāpēc cilvēks nepieļauj savā sirdī labestību, bet savā darbībā - žēlastību!
  Andželika, kapādama romiešus un ar plikiem kāju pirkstiem metot ripas, atzīmēja:
  - Zelta kalni no politiķu lūpām nav ne santīma vērti, bet vara santīms, ja cilvēks ir mīļš, ir liels pasaules dārgums!
  Svetlana, agresīvi sasmalcinot bizantiešu cīnītājus, atzīmēja:
  - Dievs cilvēku radīja laimei, bet cilvēks rada sev problēmas un nelaimes, vēlēdamies kļūt par Dievu Radītāju!
  Mirabela, ar zobeniem caurdurot pretiniekus, izdeva:
  - Ko vēlas sieviete, to grib Dievs, varbūt tāpēc vīriešiem ir nepārtrauktas nepatikšanas un problēmas, jo sieviete ir bezdievīga!
  Nataša, preparējot romiešus, atzīmēja:
  - Kad bērni no laimes smejas, vecāki nesmejas, tāpēc dāvanu izmaksas nepavisam nebija smieklīgas!
  Zoja, griezot bizantiešus un izsitot tos ar basu kāju, loģiski atzīmēja:
  - Dievs cilvēkam vienmēr ir mīlošs Tēvs, bet liktenis bieži vien ir kaprīza pamāte!
  Augustīns, preparējot romiešus, loģiski piebilda:
  - Pat lapsai ir grūti piemānīt likteni un nav iespējams piemānīt Dievu!
  Svetlana, griežot pretiniekus un agresīvi tos sasmalcinot un ar pliku papēdi izmetot sprāgstvielu paku, izdeva:
  - Politikā viss ir iespējams, bet tik un tā nevar ne reizi piemānīt Dievu, lai gan esi pieradis vēlētājus vadāt aiz deguna līdz bezgalībai!
  Mirabela, sagriežot pretiniekus kāpostos un gatavojot no tiem romiešu karbonādes, sacīja:
  - Politiķi ir lieli blēži viltībā, bet niecīgi patiesības lietās!
  Nataša, turpinot ar entuziasmu cirst ienaidniekus, atzīmēja:
  - Politiķis slēpj ilkņus, bet patīk rādīt zobus, it īpaši, ja vēlētājs ir ar vistas smadzenēm!
  Zoja, sagraudama romiešus, asprātīgi atzīmēja:
  - Politiķim nav mēra izjūta solījumos, bet stingru robežu izpilde tiecas uz nulli!
  Andželika, pārvarot ienaidniekus, nikni paziņoja:
  - Politiķei ir nulles atmiņa par solījumiem, bet vēlme melot līdz bezgalībai!
  Svetlana agresīvi piezīmēja, nogriežot romiešiem galvas:
  - Politiķis ar mēli var sacelt veselu cunami, bet, kad jāstrādā ar galvu, ir pilnīgs miers!
  Mirabela basām kājām skrēja pa atskaņotāju, cirta pretiniekus un čivināja:
  - Dzērājs pārgulēs, un politiķis šņāc, kad nāksies pildīt solījumu ar dzēruma acīm!
  Nataša sākotnēji atzīmēja, nogriežot ienaidniekus:
  - Politiķis ir padauza, kas balsis paņem uzreiz, bet nekad nesagādā baudu!
  Zoja, iznīcinot romiešus, pilnībā piekrita tam:
  - Politiķim ir lauvas ambīcijas, kas ieved vēlētāju suņa dzīvē!
  Andželika, cīnoties ar bizantiešiem un tos sagraujot, loģiski atzīmēja:
  - Dievs mīl cilvēku pat grēkos, tikai bezdievība iznīcinās dvēseli!
  Svetlana, nogriezusi leģionārus kā bārdas žileti, nosvilpa:
  - Brīva griba ir Dieva dāvana, tikai cilvēks nezina sirdsapziņas slieksni!
  Mirabela, nocirtot jau izretinātos romiešus, iesaucās:
  - Sirdsapziņas brīvība ir Visaugstākā dāvana, brīvība no sirdsapziņas ir zemākā lāsts!
  Nataša, iznīcinot romiešus vai drīzāk bizantiešu karavīrus, rezumēja:
  " Dievs deva brīvu gribu aiz lielas mīlestības, bet cilvēks izvēlējās savu daļu no ievērojamām asinīm!"
  Lai kaut kā padarītu sevi jautrāku, Zoja dziedāja:
  Esmu vienkārša komjauniete,
  Nesen pionieris...
  Ļoti veikli šūpo pa virvi,
  Kā saka, skaistums ir salds!
  
  Bet fīrers iebruka dārgajā Krievijā,
  Nikns smīns apdraud fašismu...
  Bet tomēr meitenes ir skaistākas par visām
  Mēs atbildēsim uz vismānīgāko triecienu!
  
  Par godu mūsu lielajai mātei,
  Zēni drosmīgi mirs ...
  Apturēsim lielāko daļu nacistu savvaļas,
  Mūsu armija būs neuzvarama!
  
  Komjaunietis man deva uzdevumu,
  Drīzāk nogādājiet izlūkdatus galvenajā mītnē,
  Tātad jūs sasprindzināt elpu
  Lai sapnī nebūtu slidenu krupju!
  
  Es eju basām kājām pa pļavu,
  Lai gan ne aiz ieraduma viņi nozaga pilsētu,
  Sākumā labi, pēc tam grūti
  Staigāšana basām kājām pa granti ir dārga!
  
  Zoles ir stipri miecētas no akmeņiem,
  Un no griezumiem izplūst asinis...
  Bet karogi uz Tēvzemes spoži plīvo,
  Un Tā Kunga mīlestība būs ar mums!
  
  Slavējiet milzu Jēzu
  Kas ir augstāks un skaistāks par visiem...
  Kad cilvēki un partija ir vienoti,
  Svinēsim veiksmi un panākumus!
  
  Mēs ticam fašismam, mēs salauzīsim mugurkaulu,
  Tā kā katrs karš no silītes...
  Uzvara būs starojošā maijā,
  Gehennā kļūsti par nelieti!
  
  Lai mana svētā zeme tiek pagodināta,
  Oktobra godības uzvaras dārd...
  Lai gan meitene ir lupatās un basām kājām,
  Viņa cieš, dārgā, ne velti!
  
  Mēs veltījām savas sirdis Tēvzemei,
  Zelta godam skaitiet dvēseles ...
  Lai gūtu panākumus, viņi ātri atvēra durvis,
  Un žņaudz ļaunprātību un viltu!
  
  Lai Krievija ir pasaules hegemons,
  Ieviesiet kārtību Visumā...
  Atlīdziniet visus pretiniekus ar sakāvi,
  Un jokodamies pārvietojiet bandinieku uz karalieni!
  
  Lai mana Krievija ir vispārējā godībā,
  Lai uz Marsa tajā zied ābeles ...
  Padomju, sarkanā, niknā varā,
  Tauta piepildīs sapni!
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi lielu,
  Tā kā komjaunieši ir foršākie ...
  Atbalstiet svēto sejas uz ikonām,
  Mēs uzvarēsim, atstājot grēku savās sirdīs!
  Gandrīz visa Bizantijas armija tika nogalināta, un tās paliekas aizbēga.
  Dzenot ienaidnieku, Andželika izdeva:
  - Dieva dāvana nav olu kultenis, bet kas atsakās no žēlastības, tam ir slapjas vistas smadzenes un mīkstas vārītas!
  Svetlana kustināja ienaidnieku ar kailu papēdi gar pakausi un čīkstēja:
  - Dievs dod žēlastību jebkuram cilvēkam, bet ne katram ir lemts iegūt bagātību!
  Mirabela, iznīcinādama ienaidniekus, piebilda, atsegdama zobus:
  - Kamanas var būt savas, var nebūt savas, bet vieta tronī vienmēr ir kādam citam, jo politika ir pie varas, ir slikta tiekšanās!
  Nataša, pabeidzot romiešus, diezgan loģiski un pareizi atzīmēja:
  - Politiķim ir septiņas piektdienas nedēļā, tāpēc vienmēr gribas saviem vēlētājiem sarīkot mūžīgu pirmdienu, bet sev solīdu svētdienu!
  Zoja agresīvi atzīmēja, kad viņa nogrieza atkāpušos romiešu galvas:
  - Politiķim patīk dot padomus vēlētājiem, bet labi padomi maksā dārgi, un tie, ko politiķi dod, ir nevērtīgi!
  Andželika, kapādama bēgošos bizantiešus, nomurmināja:
  - Nav saldāka sāls par patiesības sāli un nav rūgtāka medus par vēlēšanu solījumu medu!
  Svetlana, sasmalcinot bēgošos cīnītājus, atzīmēja, ar basu kāju iemetot disku ar asiem galiem:
  - Dievs var piedot jebkuru grēku, izrādot līdzdalību, bet cilvēks ir nepiedodami stulbs, ja piedod sev vienaldzīgu vienaldzību!
  Mirabela to visu apkopoja, pabeidzot pēdējos romiešus:
  - Jūs varat gan ticēt Dievam, gan neticēt, tikai pirmais padara mūs par Visvarenā tēlu, bet pēdējais - par dzīvnieku no zemākā prioritātes!
  Bizantijas armija tika pilnībā sakauta, un tagad nekas neliedza mums pārcelties uz Konstantinopoli.
  Svjatoslava armija pieauga ar lēcieniem un robežām. Viņam pievienojās grieķi, bulgāri, serbi, ungāri un citi spēki.
  Un tad sekoja uzbrukums šai varenajai citadelei.
  Mirabela uzbruka kopā ar pārējām meitenēm. Nogriežot Konstantinopoles aizstāvjus, meitene turpināja jokot:
  - Dievs radīja Ievu skaistu un jaunu, lai Ādams viņu mīlētu, bet politiķe cilvēka dvēselē nogalināja dvēseles jaunību, un ķermeni izkropļoja ellē!
  Nataša, sasmalcinot Konstantinopoles aizstāvjus, atzīmēja:
  - Ir labi būt jaunai sievietei ar augumu, slikti ir bezpalīdzīgam bērnam, ja runa ir par biznesu!
  Zoja, nogriežot pretiniekus, racionāli izdeva:
  - Politiķis dažādos vārdos saka būtībā vienu - man ir vara, un tev nūdeles uz ausīm, man tronis, un tu sten no īgnuma!
  Andželika, šī rudmatainā meitene, atkal strauji grozīdamās ar zobeniem, atzīmēja:
  - Politiķis ir lakstīgala, kas saldi dzied, bet īsta putna notis raksta Dievs, bet politiķa notis raksta naudas vācēja satveramā ķepa!
  Svetlana asprātīgi piebilda, nocērtot vēl vienu Tsargradas aizstāvi:
  - Dievs lēma - vīrietis ir paša dēls, bet politiķis vēlētāju padarīja par bāreņu padēlu!
  Mirabela, nikni kapādama ienaidniekus un ar kailiem pirkstiem mētādama indīgas adatas, pabeidza:
  - Vismīlošākais Vecāks ir Visvarenais Dievs, lai gan nav skaidrs, kāpēc visvarenā Tēva rūgti raud vīrs-bērns nežēlīgā Visuma bezdibenī - pat viena rūgta bērna asara plosa mīlestības sirdi!
  Uzbrukums jau ir beidzies un Cargrada ir kritusi. Svjatoslava iekarojumi tika nostiprināti. Tam sekoja kampaņas Irānā un Indijā. Un tur krievi iekaroja arvien jaunas zemes. Pals un Bagdāde...
  Radās milzīga impērija, sākot no Ēģiptes, Balkāniem un beidzot ar pašu Ķīnu.
  Tomēr pēc Svjatoslava nāves notika īpašumu sadale. Bet vecākais bija mazdēls Jaroslavs Gudrais. Un viņš atkal apvienoja impēriju un iekaroja Ķīnu.
  Krievijā tika pieņemta jauna reliģija: Rodnoverie, kuru vadīja Radītājs Rods un doktrīna par debesīm un elli. Bet Rodam joprojām bija pilnīgs dievu panteons - dēli un meitas.
  Pasaules gala nebūs, tāpēc Krievija ir mūžīga un krievi ir Dieva izredzētā tauta.
  Tātad paralēlā Visumā piedzima jauns stāsts.
  
  BILĀNA BLONDĪNE, PALĪDZĒJOT LIELHERCCOGU VASĪLIJU III
  Tomēr Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja drīz pārgāja citā stāstā.
  Vasilija III armija aplenca Kazaņu. Komandieris gan nebija pats cars, bet gan viņa brālis Dmitrijs. Jauns karotājs! Bet pieredzējis!
  Tas bija 1506. gads, pirmais pilnais Vasilija Trešā valdīšanas gads, kurš ievērojami nostiprināja Maskavu un nostiprināja valdnieka centralizāciju. Tiesa, viņš nav pārāk daudz uzvarējis, bet viņam ir milzīgas ambīcijas!
  Un tā Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja nolēma palīdzēt Krievijas lielkņazam un zināmā mērā pat imperatoram ieņemt pilsētu un Khanāta galvaspilsētu.
  Nemirstīgais zēns un meitene terminatore devās vētra Kazaņā, vicinot zobenus. Viņi cīnījās kā varoņi. Būdami nemirstīgi karotāji, viņi kustējās ātrāk nekā gepardi. Un ar plikiem kāju pirkstiem palaida jau iepriekš sagatavotus asi slīpētus diskus, kas trāpīja tatāriem tieši kaklā.
  Oļegs un Mirabela steidzās un, pacēlušies uz sienas, veica dzirnavas, nocērtot piecus vai sešus tatāru cīnītājus.
  Tad viņi sāka griezt pretiniekus un palaist tos, notriekdami duci kodolieroču.
  Un viņi nokrita un sabruka.
  Zēns un meitene cīnījās kā titāni. Viņi izcēlās ar veiklību, un zobeni vienā sekundē izdarīja piecpadsmit šūpošanos. Un tā viņi nocirta ienaidnieku. Jaunajiem karotājiem bija īpaši ieroči: zobeni un zobeni vienlaikus un viņi grieza gandrīz jebkuru metālu un miesu.
  Oļegs turēja lielu tauriņu, uzreiz nogrieza duci pretinieku un rēca:
  - Es esmu liels skrejritenis!
  Un atkal puika niknā uzbrukumā.
  Un lūk, meitene Mirabela ar plikiem kāju pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Mūsu tēvzeme ir krāšņa, dzimtā ticīga, pareizticīga! Un mēs varēsim uzvarēt tatārus, un būt Kazaņa zem Krievijas!
  Un atkal jaunie, nemirstīgie karotāji uzbrūk. Un viņi cīnās ar niknu neprātu. Viņiem ir mežonīga ideju kaskāde un satracināta enerģija.
  Jauns pāris uzbrukumā. Un tatāru karotāji krīt zem viņu sitieniem. Un cīnītāji, kuri ir saņēmuši nemirstību un strādā savu mūžīgo dzīvi, ir ļoti jautri.
  Oļegs, nogriežot tatāru, rēca:
  - Simts, pēc simts, pulks pēc pulka! Krievu bruņinieki cirta ar zobenu! Es ticu, ka uzvara drīz pienāks! Atveram brīnišķīgu kontu!
  Mirabela ar kailiem kāju pirkstiem iemeta asi noslīpētu disku un dziedāja:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais puika, arī meta disku ar pliku, bērnišķīgo, bet ļoti spēcīgo kāju un dziedāja:
  - Tēvzemes aizstāvis! Perunova karavīrs!
  Mirabela Magnetic, turpinot kapāt, dziedāja:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Zēns, nocirzdams ienaidniekus, šņāca:
  - Krievijas varoņi savāc satraukumā!
  Lūk, kā cīnās varonīgi bērni - lieliski varoņi! Viņiem ir kaisle un spēks veselam leģionam.
  Vai varbūt desmit leģioni! Skatoties uz viņiem, pārējie karavīri uzmundrināja un sāka vicināt pāri Kazaņas mūriem.
  Oļegs, nocērtot tatārus, iesaucās:
  - Caram Vasilijam III!
  Un kā viņš iemetīs asi noslīpētu disku, kā viņš nogriezīs duci Krievijas pretinieku.
  Un atkal viņš griezīs tauriņu, un aiz tā dzirnavas. Nogrieziet duci vienlaikus. Un tad zēns to paņems un ar savu pliku papēdi kustinās hanu zodā.
  Viņš lidos un iekritīs verdoša darvas katlā.
  Oļegs Ribačenko kliedza:
  - Nu pie velna ar tevi!
  Mirabela paņēma bumerangu ar kailiem kāju pirkstiem, nogrieza piecus nukerus un rūca:
  - Slava cara Vasilija tēvzemei!
  Oļegs Rybachenko entuziastiski apstiprināja:
  - Sveika, svētā Krievija!
  Mirabela, nocirtot tatārus, šņāca:
  - Tā vēl nav Krievija, bet Maskava!
  Ievērojamu sienas daļu jau ir sagrābuši krievu karavīri. Viņi jau iefiltrējas pašā pilsētā.
  Lielkņazs Vasīlijs nokļuva ēnā sava lielā dēla Ivana Bargā dēļ.
  Bet reālajā vēsturē Kazaņa viņam nepakļāvās. Un tagad bērns un varonīgā meitene pārraksta un pievieno to, ko krievu senči nav izdarījuši.
  Oļegs Ribačenko ar vienu sitienu nocirta četras galvas. Pēc tam zēns ar kailiem kāju pirkstiem meta bumerangu. Viņš nocirta vēl septiņus cīnītājus un iesaucās:
  - Kaut kā viņi iebrauca zārkā, un visspēcīgākais spoks,
  Viņš gribēja man iekost kaklā, bet izrādījās kā spēle!
  Un jaunajam karavīram no tā kļūs slikti...
  Margarita pagrieza skrūvi un čīkstēja:
  - Es esmu kobra, kas ir gatava lēkt!
  Un atkal viņš ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs slepkavu bumerangu. Meitene, protams, ir kā stilīgākā dieviete.
  Lielākā daļa Kazaņas jau ir sagūstīta. Drosmīgi karotāji iebrūk augstākā khana pilī. Viņi ir pilni niknuma un mežonīga sajūsmas. Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja ir terminatoru karotāji. Un katrs viņu šūpoles, un viņi ļoti bieži vicinās - tie ir jauni līķi!
  Oļegs Rybachenko, cīnās, atzīmēja:
  - Bet šī cīņa var daudz ko mainīt!
  Mirabela loģiski piekrita:
  - Ivans Bargais iekaroja Kazaņu! Un tagad viņa tēvocis Dmitrijs viņu uzvarēs!
  Puika ar kailajiem kāju pirkstiem meta bumerangu. Viņš pārgrieza rīkles pieciem tatāriem un iesaucās:
  - Par lielo Krieviju un slāvu debesīm!
  Mirabela ir skaista meitene, pārliecinoši apstiprināta:
  - Par lielāko impēriju!
  Un meitene arī ar plikiem kāju pirkstiem uzmeta asi noslīpētu asmeni.
  Un viņa sagrieza daudz nukeru un sasmalcināja kuru. Viņa ir tāda cīņas skaistule.
  Tā ir patiešām forša Mirabela. Nemirstības labad viņa piekrita kļūt par meiteni bikini, pametot savu bijušo ķermeni un tikt pārdota verdzībā. Bet tad viņa ieguva tādus pārcilvēciskus spēkus! Un ticiet man, protams, viņai tas ir lieliski!
  Meitene cīnās un zēns cīnās, un ienaidnieki krīt. Tie ir salauzti un novājināti.
  Tāpēc drosmīgie karotāji ielaužas troņa telpā, kur atrodas Kazaņas hans.
  Viņš mēģina doties prom, bet zēns ar basu kāju izmet zvaigznīti un salauž hanam pakausi. Salauztais nokrīt un nomirst...
  Tad karavīru mežsargi iznīcina pārējos tatārus. Tomēr pēdējie, pazaudējuši savu saimnieku, nomet ieročus un padodas.
  Tātad Kazaņa krita. Tagad Krievija ir pacēlusies uz šīm zemēm. Maskavu lielkņazs Vasilijs apmetināja daļu tatāru Krievijā, bet daļu krievu - Kazaņā.
  Tad kļuva vēl labāk. Jaunais Krievijas lielkņazs tika ievēlēts arī par Lietuvas lielkņazu. Uzkāpa tronī...
  Skaidrs, kāpēc - uzvara pār Kazaņu visiem bija ļoti iespaidīga. Un viņi saprata, ka Krievija ir ļoti spēcīga!
  Un karojošie mežsargi šeit darīja visu iespējamo. Viņi paņēma un uzvarēja lielkņaza Vasilija III galvenā konkurenta armiju. Un pašu iesniedzēju paņēma un nojauca nemirstīgā zēna un meitenes galva.
  Un viņi to darīja, ar basām kājām unisonā mētājot diskus, kliedzot:
  - Slāviem jābūt vienotiem! Būsim visi neuzvarami!
  Un, pielecot un nogalinot hetmani, jaunie karotāji iesaucās:
  - Mēs esam jauna laikmeta karotāji un foršs veidojums!
  Pēc tam ieslodzītie skūpstīja jauno karotāju kailās pēdas, kuras viņi bija atstājuši uz svaigā sniega. Un piekritīsiet, ka tas ir ļoti forši!
  Un tad brauciens uz Astrahaņu. Tā viena uzvara velk sev līdzi citus.
  Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja kopā ar šo lielkņazu pārcēlās uz Astrahaņu.
  Zēns un meitene iebruka šajā lielajā pilsētā. Viņi cīnījās, atkal ierodoties krievu armiju pa laika koridoru.
  Un atkal viņi sagriezās un ar kailiem kāju pirkstiem meta bumerangu. Šeit lietas kļuva daudz vieglākas. Un armiju komandēja pats Vasīlijs Trešais. Un viņa spēks bija liels. Ieradās arī Lietuvas Lielhercogistes karaspēks. Viņi iebruka šajā pilsētā.
  Un terminatoru bērni paši griezās un meta bumerangus, ripas, zvaigznes. Oļegs Ribačenko pat iemeta pāris granātas.
  Jaunie karotāji ar basām kājām meta arī asas zvaigznes un tievus, bet spējīgus pārgriezt vairākas rīkles vienlaikus.
  Un viņu kājas patiesi ir veiklības un ātra un ļoti mežonīga spēka iemiesojums.
  Un kā meitene ar plikiem kāju pirkstiem met bumerangu, tad svētās Maskavas Krievijas ienaidnieki nemaz nebūs medus!
  Terminatora karotāji unisonā kliedza:
  - Slava Vasilijam Trešajam, lielākajam no Krievijas cariem!
  Un atkal liela uzvara Krievijas karalistei.
  Baziliks Trešais tika kronēts ar karaļa titulu un tika oficiāli atzīts par imperatoru. Viņa impērija kļuva milzīga. Krievi sāka iekļūt arī Sibīrijā. Un Krimas Khanāts pat atzina sevi par Krievijas vasali.
  Pēc metropolīta izraidīšanas Vasilijs III uzlika par pienākumu jaunajam baznīcas kungam mainīt dogmas un atļaut daudzsievību. Daļēji tas bija saistīts ar Kazaņas, Astrahaņas un citu islāma zemju aneksiju.
  Pats Vasīlijs Trešais uzreiz apprecējās ar Lietuvas princesi Glinsku un tatāri Tamāru. Un tad arī uz ceturto meiteni.
  Sinode atļāva krieviem četras sievas. Un daudzi prinči to izmantoja.
  Karš ar Poliju beidzās ar iekarošanu... Krievu armija bija spēcīga un daudz lielāka. Jā, palīdzēja Oļegs un Mirabela. Un ar šiem terminatora karotājiem neviens pretinieks nav briesmīgs.
  Un Vasīlijs Trešais kļuva par Polijas karali. Impērija ir nostiprināta. Bet Suleimans Lieliskais nonāca Osmaņu impērijas tronī. Un šis valdnieks iekaroja Ungāriju. Viņš arī aplenca Vīni.
  Bet Krimas Khanāts lauzās ar Krieviju. Un sekoja jauna kampaņa. Šeit izcili izcēlās arī Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja pēc hipervisvarenās raganu dievietes pavēles. Protams, Perekopas uzbrukuma laikā. Šeit ir Krimas tatāru aizsardzības spēcīgākā daļa. Bet galu galā karotāji: Oļegs un Mirabela ir ļoti forši!
  Un kā viņi steidzas, un kā viņi steidzas! Un kā viņi tatārus nocirtīs. Un ar kādu mežonīgu entuziasmu viņi to uzņemsies.
  Un zēns ar kailiem kāju pirkstiem iemeta zvaigzni, un tā nocirta uzreiz sešus tatārus.
  Un meitene nošāva piecus ar zvaigznītes metienu. Izrādījās, ka šie puiši cīnījās.
  Oļegs un Mirabela notīrīja daļu sienas. Turklāt strādāja arī artilērija. Tatāriem tika nodarīts liels postījums. Tātad Krimas Khanāts krita.
  Pēc tam notika cīņa ar Suleimana Lieliskā armiju. Šoreiz reālajā vēsturē lielajam sultānam nepaveicās. Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja ne tikai nogalināja turku masu, bet arī sagūstīja sultānu.
  Krievija piespieda turkus atstāt Balkānus. Un viņa tur nodibināja savus cietokšņus. Un arī izvēlētā Stambulā. Konstantinopole atkal parādījās.
  Vasilijs III uz laiku apstājās. Iekarošana bija jāsagremo. Livonija piekrita maksāt krieviem cieņu un bez kara atdeva Narvu īpašumiem.
  Vasīlijs Trešais pat 1535. gadā pavēlēja uzcelt ostas pilsētu Ņevas grīvā. Kaut kas līdzīgs Pētera Lielā Pēterburgai. Tiesa, Bazils pārcēla galvaspilsētu tikai uz Konstantinopoli.
  1537. gadā krievi ieņēma Viborgu un nocietinājās no zviedru ziemeļiem, tos pilnībā sakaujot.
  Uzbrukuma laikā Viborgai Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja atkal izcēlās.
  Zēns un meitene dabiski pārlēca pāri laika slieksnim un piedalījās uzbrukumā.
  Šeit Oļegs ar basām kājām meta bumerangu, izsita duci pretinieku un dziedāja:
  - Slava Krievijai un tās caram Vasilijam Trešajam!
  Arī Mirabela ar plikiem kāju pirkstiem uzmeta kaut ko nāvējošu un drosmīgi izdeva:
  - Par svēto Krieviju un nepasaulīgo karalieni!
  Pēc tam zēns un meitene tā izklīda, ka tika izcirsta vesela zviedru līķu izcirtums.
  1540.-1541.gadā krievu karaspēks turkiem ieņēma arī Mazāziju. Un 1545. gadā, un arī Mezopotāmija un Palestīna. 1547. gada martā karalis, tikko sešdesmit astoņu gadu vecumā, nomira. Viņa četrdesmit divus gadus ilgā valdīšana izrādījās gan ilga, gan ļoti laimīga ar daudziem Krievijas iekarojumiem.
  Baziliks Trešais tika nosaukts par Baziliku Lielo. Un tronī bija jauns, bet pēc Krievijas standartiem pieaugušais Ivans Vasiļjevičs.
  Un, tā kā Vasilijs Trešais dzīvoja ilgāk nekā reālajā vēsturē, no bojāru satricinājumiem izdevās izvairīties.
  Ivans Vasiļjevičs, sākumā nolēma pilnībā pakļaut Livoniju, karš 1550. gadā bija veiksmīgs. Spēcīgā krievu artilērija aizslaucīja visus, un gandrīz visas pilsētas tika ātri ieņemtas.
  Protams, kaujās piedalījās terminatoru bērni Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja.
  Ar kailām, bērnišķīgajām kājām viņi tik dedzīgi meta visu aso un caururbjošo, ka Livonijas karaspēks gāja bojā milzīgā skaitā.
  Turklāt jaunie karotāji arī šauj precīzi no lielgabaliem un tik precīzi.
  Terminators Oļegs izšāva un ar basām kājām izmeta slepkavu.
  Izkaisīti pretinieki un čīkstēja:
  Es esmu iemiesotā iznīcība!
  Un zēns smiesies un rēks:
  - Es esmu lielas atmodas dēls!
  Mirabela, šī skarbā meitene, arī ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs slepkavu un čīkst:
  - Es esmu lielo iznīcināšanas dieviešu meita!
  Un atkal bērni smejas un izcēla zobus. Un tad lidojiet līdz cietoksnim. Un tā visi tiks nocirsti. Viņiem nav zobenu, viņiem ir tikai dzenskrūves. Un viņi bez žēlastības iznīcina lībiešus un citus algotņu armijas karavīrus.
  Puika un meitene visu laiku ir basām kājām, pat sniegā. Un viņiem nemirstīgajiem karotājiem tas pat patīk!
  Kāpēc ne? Kāpēc kurpes tiem cilvēkiem, kuriem ķermenis ir ātrāks par jebkuru dzīvnieku, un, protams, viņi nevar piedot vai saslimt.
  Tad Ivans Bargais cīnījās Ēģiptē. Dažu gadu laikā iekarojis visu Āfrikas ziemeļus, ieskaitot Maroku. Tad Arābijas pussala tika ieņemta.
  Vācija bija sadrumstalota, Austrija bija vāja, Spānija un citas valstis bija aizņemtas ar kariem.
  Cariskā Krievija pārcēlās pāri Irānai uz Indiju. Līdz 1590. gadam Indija tika iebrukusi. Ivans Bargais nodzīvoja līdz sešdesmit astoņu gadu vecumam un nomira 1598. gadā. Un viņu nomainīja Ivans Piektais. Krievija turpināja ekspansiju uz austrumiem un Ķīnas sagrābšanu. Lai gan karš izrādījās garš un grūts.
  Lai iekarotu Ķīnu, bija nepieciešami trīs kari.
  Pat piedalīšanās Oļega Ribačenko un Mirabelas Magņitnajas cīņās uzreiz nenodrošināja uzvaru.
  Jā, un jaunie karotāji cīnījās epizodēs. Viņi ieskrienas sevī, sagriezīs ķīniešus un atkal skries atpakaļ.
  Protams, zēns un meitene darbojās ļoti aktīvi un efektīvi. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi aktīvi meta asas zvaigznes, ripas un bumerangus.
  Oļegs Ribačenko personīgi uzlauza Ķīnas aizsardzības ministru. Un tad kā viņš ar puicisku kāju met granātu. Tātad uzreiz divi desmiti dzelteno karotāju uz otru pasauli, sakot:
  - Slava Krievijai, kas mūžīgi mūžos norāda uz Visuma ceļu!
  Un meitene Margarita paņems un ar basu kāju palaidīs bumerangu, kas ir nāvējošs, kas nekur nav foršāks.
  Un, uzvarējusi pretiniekus, meitene čīkst:
  - Par tādu Krieviju cīnies un nebaidies!
  Un zēns un meitene sāka vēl intensīvāk vicināt ar roku.
  Ivans piektais nomira 1620. gadā, un viņa dēls Ivans sestais turpināja darbu. Pēc spītīgiem kariem 1640. gadā Ķīna beidzot tika pakļauta.
  Oļegs Rybachenko un Mirabela Magnetic sāka aktīvāk parādīties dažādās kauju un kauju vietās.
  Un tad zēns Oļegs iemeta bumerangu un nopūta Ķīnas imperatora galvu. Un viņš kļuva par varoni!
  Un meitene Mirabela ar basu kāju meta granātu un izsita visu pretinieku štābu.
  Un, protams, pateicoties šiem nemirstīgajiem bērniem, tika izcīnīta lielākā no Krievijas impērijas uzvarām!
  Un pēc uzvaras pār Ķīnu, Maskavas Krieviju, neviens praktiski nebaidās! Un neviens krievus neapturēs un neuzvarēs! Viņi ir izturējuši punktu, no kura nav atgriešanās!
  Un Krievija kļuva stiprāka kā liela impērija. Ivans Sestais valdīja vēl desmit gadus, līdz ieņēma Koreju un lielāko daļu Indoķīnas.
  Pēc viņa Aleksandrs Pirmais uzkāpa presto. Jaunais karalis turpināja savu agrāko iekarošanas kursu. Indoķīna tika pilnībā iekarota, un Krievijas kuģi nolaidās Austrālijā un sāka izpētīt šo kontinentu. Turklāt krievi Aļaskā ienāca vēl agrāk un virzījās pāri Kanādai... Šeit viņi jau sastapās ar Franciju, kas beidzot ieguva stabilitāti un labklājību Luija četrpadsmitā vadībā, un Angliju, kas strauji uzņēma apgriezienus.
  Turklāt Krievija turpināja izpētīt Āfriku un arī tur saskārās ar Lielbritānijas pretestību. Arī Zviedrija pastiprinājās un mēģināja uzbrukt Krievijai.
  Taču Krievijas karaspēks bija gatavībā, un Lielbritānija un Francija nedarbojās kopā. Un Aleksandra Pirmā karaspēks iekaroja šo valsti.
  Protams, tajā piedalījās gan Oļegs Ribačenko, gan Mirabela Magņitnaja.
  Baskājainie karotāji meta ripas un cirta ar gariem, īpaši rūdītiem zobeniem.
  Viņi ir tik forši un neatvairāmi.
  Oļegs Ribačenko ar kailajiem zēna kāju pirkstiem meta asu zvaigzni, nogāza duci zviedru un dziedāja:
  - Svētās Krievijas godam!
  Arī meitene Mirabela ar basām kājām iemeta kādu nāvējošu priekšmetu un šņukstēja:
  - Par neuzvaramās Ģimenes varenību!
  Un bērni lēks kopā un sitīs zviedru gubernatoram pa krūtīm ar plikiem papēžiem.
  Tas pārlidoja un notrieca vēl duci ienaidnieka karavīru.
  Pēc Aleksandra Pirmā nāves 1675. gadā tronī kāpa cars Aleksejs Pirmais Aleksandra dēls. Parasti troņa mantošana notika atbilstoši dēlu stāžam, un pēc tam vecākā dēla mazbērni. Vasīlijs Trešais to noteica, lai vēlāk nebūtu cīņas par troni. Ar spēcīgu centralizāciju.
  Aleksejs pirmo reizi sastapās ar Franciju Amerikā un ar Lielbritāniju Āfrikā.
  Tikmēr krievu karaspēks ienāca vācu zemēs. Sagūstīšana bija diezgan veiksmīga, jo Firstisti bija sadrumstaloti. Pārsniegušie krievu pulki ieņēma arī Itāliju. Tam sekoja kampaņa pret Franciju. Luija Saules karaļa valdīšana beidzās necildeni. Krievu un ārvalstu pulki ieņēma Franciju.
  Atkal izcēlās Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja.
  Jaunie karotāji cīnījās ar zobeniem un meta ripas ienaidnieka karavīriem. Nogalināja daudz karavīru.
  Zēns ar basu kāju meta ienaidniekam zvaigzni un rēca:
  - Es esmu supermens karotājs!
  Arī meitene ar plikiem kāju pirkstiem meta slepkavas disku un svilpa:
  - Un es esmu brīnišķīga kosmosa iemiesojums!
  Un kā viņš parādīs savu garo mēli! Un tad kā franču grāfam degunā iedot pliku papēdi. Tā pieres plaisa.
  Un Oļegs Ribačenko lidos garām kā elles meteors, un pāris desmiti franču paņēma un nomira. Un tad zēns, it kā spridzinātu no sagūstīta lielgabala ar kausa šāvienu.
  Un ielieciet daudz cīnītāju. Viņi saviebās no sāpēm un mirst!
  Un terminatoru karotāji steidzas pie sevis un nocērt visus, it kā viņi paši būtu nāves eņģeļi un ātrāki par gepardiem.
  Lielbritānija kaut kā cīnījās jūrā un lūdza mieru. Krievija turpināja savu ekspansiju Amerikā. Viņas karaspēks ieņēma visas angļu un franču kolonijas un sasniedza Meksiku.
  Āfrikas un Austrālijas iekarošana tika pabeigta.
  Tagad tikai Spānija un tās kolonijas un Portugāle ar tās kolonijām palika neaizņemta.
  Bet šis karš jau bija Pēterim Lielajam, kurš saņēma varu 1700. gadā. Jaunais cars, nevis Romanovs, bet Rurikovičs, izmantojot izdevību kā uzbrukumu krievu tirgotājiem, nosūtīja karaspēku uz Spāniju un Portugāli.
  Šīs valstis jau bija panīkušas un tika ātri uzvarētas. Krievijas karaspēks arī sāka iekarot kolonijas. Viņi bija gan vairāk, gan labāk aprīkoti un bruņoti. Krievijas armijai jau bija bezdūmu pulveris un sprādzienbīstami lādiņi, kaujas dirižabļi. Bija pat tanki. Un pirmie bruņuvilcieni. Kas atstāja iespaidu uz pretiniekiem.
  Pirmie ložmetēji parādījās arī Krievijas armijā.
  Bet pat šeit Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja nevarēja nepamanīt. Viņiem jācīnās un jāizstrādā sava nemirstība.
  Te puika atkal ar basu kāju met granātu. Un saplēst savus pretiniekus. Pēc tam viņi dziedāja:
  - Tās Krievijas vārdā, kas iekaro visu pasauli un cilvēku sirdis!
  Meitene arī, it kā pliku kāju met, maza, bet sprādzienbīstamības ziņā stipra, bumba. Plēsīs spāņus un čīkstēs:
  - Par tādu, ka visiem cilvēkiem vienmēr bija laime!
  Un bērni, basām kājām metot nāves dāvanas, dziedāja:
  - Lai viņi ir mūžīgi jauni un mūsu gaišie gadi!
  Un pēc tam kā lādiņš ar kaut ko diezgan letālu. Un viņi tā vicina zobenus.
  Ka asinis plūst kā upe, un visa zeme aiziet no tavām kājām!
  Šeit ir karotāji! Nu vienkārši supermeni ar basām kājām, kuras karstumā un aukstumā ir gandrīz plikas.
  Bet tik izcili cīnītāji! Augstākā zīmols un klase! Šeit viņi sagriež sevi un iznīcina pretiniekus!
  Puisis un meitene ir kā mežonīgākās iznīcināšanas Erceņģeļi, kuriem nav šķēršļu un šķēršļu ceļā uz jaunām uzvarām un sasniegumiem.
  Ceļā pilsētas padodas, un iedzīvotāji iziet un skūpsta nemirstīgo un lielo karotāju baso pēdu nospiedumus.
  Spānija un Portugāle kopā ar kolonijām tika ātri iekarotas. Un palika tikai Lielbritānija.
  Bet 1725. gadā tajā izkāpa Pētera Lielā karaspēks.
  Oļegs Ribačenko un Mirabela Magņitnaja, kā vienmēr, ir priekšā visiem. Jaunie karotāji ir nemirstīgi un lec laikā.
  Viņi šauj ar ložmetējiem un ar kailiem kāju pirkstiem met nāvējošas granātas.
  Britu un citu karotāju saplosīšana.
  Oļegs rūc, šauj un pļauj:
  - Mēs esam kosmosa brālības karotāji!
  Meitene Mirabela ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu un iekliedzās:
  - Un mēs uzvarēsim visus bez šaubām!
  Tad meitene ar savu pliku papēdi tik spēcīgi trāpīja Bekingemas hercogam, ka salauza viņam kaklu!
  Viņi ieņēma Londonu un beidzot pabeidza pasaules iekarošanu.
  Tā radās vienota impērija. Pēteris Lielais nomira 1735. gadā, un viņa mazdēls Pēteris Otrais kāpa tronī. Vēl jauns, bet gudrs un bargs valdnieks. Krievija nostiprināja centralizāciju, tika būvētas rūpnīcas un ceļi. Parādījās lidmašīnas, un dzelzceļi tika stiepti arvien aktīvāk.
  Pēteris II valdīja ilgu laiku un stabili. 1790. gadā viņu nomainīja Pēteris Trešais. Valsts bija pārtikusi, tomēr mierīga. Jau tiek runāts par kosmosa paplašināšanu.
  Un 1817. gadā notika pirmais pilotētais lidojums kosmosā. 1820. gadā Aleksandrs II kļuva par caru. Jaunais karalis vēlējās straujāku kosmosa un kosmosa izpētes attīstību.
  1825. gadā notika pirmais lidojums uz Mēnesi. Un 1845. gadā krievu kuģi lidoja uz Marsu. Un 1847. gadā uz Venēru. 1850. gadā uz Merkūriju un nākamajiem Jupitera pavadoņiem. Krievijas kosmonauti uz vistālāk esošās planētas Plutons iekļuva 1860. gadā.
  Tā noritēja Saules sistēmas attīstība. Un 1917. gadā notika pirmais lidojums ārpus Saules sistēmas. Vairāki lieli zvaigžņu kuģi devās uz Alpha Centauri.
  Un 1921. gadā, un uz Siriusu... Starp citu, viņi tur atklāja vairākas salīdzinoši normālas planētas. Četrdesmit gadus vēlāk parādījās pirmie kuģi, kas lidoja ar superluminālu ātrumu.
  Un 2017. gadā pirmo reizi uz galaktikas malu aizlidoja krievu kosmonauts.
  Kopumā tas bija brīnišķīgi.
  2030. gadā tika izgudrota laika mašīna... Un cilvēce pārgāja uz citu, augstāku attīstības pakāpi. Pat ja Rurikoviči joprojām sēž tronī, un absolūtā monarhija valda pār cilvēku impēriju.
  Tomēr ir opozīcija, kas strīdas, vai pasaulei Krievijai ir vajadzīga republika. Bet viņa ir klusa. Tauta jau ir apmierināta ar esošo situāciju, jo dzīve ir kļuvusi ļoti laba, un ar katru gadu tā kļūst labāka.
  
  BLONDĪNE IZGLĀB BRIESMĪGĀ IVANA IMPĒRIJU
  Mirabela Magnetic atkal ir misijā. Šoreiz viņa palīdz nopietnajam Ivanam Bargajam.
  Šajā gadījumā viņa aizsargā Polocku no Stefana Batorija bariem.
  Mūžīgais zēns Oļegs Rybačenko palika Polockā. Uzbrukums tika atvairīts, taču situācija palika satraucoša. Bet tad parādījās Mirabela Magnetic un vēl četras meitenes. Viņi parādījās kā no kosmosa cauruma. Visas piecas meitenes bija basām kājām un bikini.Tā radās maģiskais sešinieks.
  Zēns, kurš bija pietiekami ilgi nodzīvojis un vēl bija Mirabela Magnetic skolnieks, kurš jau bija paguvis apciemot Napoleona III laiku, svilpa:
  - Atkal trāpījām! Tas ir lieliski!
  Oļegs Ribačenko apņēmīgi paziņoja:
  - Un noteikti mainīt vēstures gaitu!
  Nataša, Marusja, Augustīna, Svetlana kratīja zobenus. Meitenes bija ļoti apņēmīgas.
  Nataša ieteica:
  - Mēs tagad esam seši ... Sitīsim poļu nometnē!
  Oļegs Rybachenko labprāt atbalstīja šo ideju:
  - Un kas? Sasitīsim! Mēs visi kopā esam liels spēks!
  Mirabela Magnetic ļoti labprāt piekrita šim:
  Mēs esam kolosāls spēks!
  Un viņas kailais papēdis saspieda prusaku.
  Un karotāji apstiprinoši sita ar basām kājām, viens uz otru.
  Naktī no Pleskavas pilsētas mūra nolaidās seši rūdīti kaujinieki. Viņi kājās uz poļu nometni. Šeit formāli Polijas armija, bet patiesībā algotņi no visas Eiropas. Īpaši daudz vāciešu. Liela armija.
  Bet galu galā seši cīnītāji ir forši. Un meitenes ar puisi ņēma un noņēma sargus, ar basu kāju pirkstiem mētājot asas adatas. Salauzti sargi krita. Sievietes karotājas vicināja savus zobenus un sāka griezt. Kā čūsku bars viņi uzbruka nometnei.
  Viduslaikiem, cik neparasti - kad uzbrūk meitenes bikini. Un viņi, sagraujot ienaidnieku, burtiski apsēj veselus nāves laukus.
  Oļegs Ribačenko vicināja zobenus un cirta. Pamājot ar roku, zēns sagrieza dedzīgo pulkvedi.
  Un nomurmināja:
  Mēs cīnīsimies par svēto Krieviju!
  Mirabela Magnētika pārgrieza uz pusēm bagātīgo pannu un ar pliku papēdi salauza vācu grāfa degunu, čivināja:
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā!
  Nataša, nocirtot poļus, vāciešus un citus algotņus, čīkstēja:
  - Krievu karotājs nebaidās no nāves!
  Iznīcinot Polijas armiju un algotņus Marusju, šī terminatora meitene kliedza:
  - Zem zvaigžņotajām debesīm nāve mūs nepaņems!
  Augustīn, tā ir dzenskrūves meitene. Labākais padomju speciālo spēku iemiesojums un pat kāds mutants, kas sasmalcina poļus - tviterī:
  - Es cīnīšos par savu svēto Krieviju!
  Svetlana, griezdama zobenus un kapādama vāciešus, zviedrus un poļus, čirkstot ar savu apaļo papēdi, čivināja:
  - Pielādēšu vareno ložmetēju!
  Nataša, griezdamies cauri poļiem, vāciešiem un visiem algotņiem no Eiropas un pat turkiem, čivināja:
  - Iznīcini ienaidniekus - nezinot baiļu ēnu!
  Ugunīgā Augustīna, viņas vara sarkanie mati plīvoja vējā kā Auroras karogs, čukstēja:
  - Visuma pasaules skatās uz tevi!
  Marusja, šī ir blondīne ar zeltainiem matiem, kā viņa čivina, uzlecot uz plikām kājām:
  - Lai tavs krekls deg asinīs!
  Arī Mirabela ar plikiem kāju pirkstiem met asu disku, nogriežot algotņiem galvas un rej:
  - Par Ivanu Briesmīgo!
  Svetlana ar lielu sitienu iesita ar savu pliku papēdi polis vēderā. Tad viņa ar kailiem kāju pirkstiem iemeta vairākus diskus, nogriežot pāris desmitus un kliedza:
  - Mirst Tēvzemei ar savu dvēseli!
  Un meitenes smējās. Cik tie ir skaisti un seksīgi velniņi. Un liels, un uzpūsts ar reljefa muskuļiem. Un viņi met adatas ar basām kājām un tievus diskus - nogalinot vairākus karavīrus vienlaikus ar vienu.
  Un viņi burtiski iet pāri līķiem ...
  Un tie atstāj asiņainas, graciozas kailas, meitenīgas pēdas nospiedumus.
  Un tikai seši cilvēki pret vairākiem desmitiem tūkstošu cīnītāju. Taču poļu rindās valda panika. Un viņi nezina, cik daudzi viņiem uzbruka. Un viņi ir pilnīgi traki. Daži no viņiem pat sāka šaut viens uz otru un sagriezties.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, basām kājām meta paštaisītu bumbu un rūca poļu valodā:
  - Vācieši uzbruka! Vācieši mums uzbrūk!
  Un tad viņš atkal iemeta bumbu un kliedza, šoreiz vāciski:
  - Poļi uzbruka! Poļi mums uzbrūk!
  Mirabela paņēma vācu valodā:
  - Poļi mums uzbrūk! Poļi nogalina vāciešus!
  Un kas sākās: vācu algotņi cīnījās ar poļiem. Un arī zviedri pievienojās slaktiņam. Notika asiņaina cīņa. To pastiprināja zobenu šūpošanās, meiteņu kailām kājām zobeni un bezbārdīgs zēns šortos.
  Oļegs Ribačenko iekliedzās uz plaušām:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Un pievienots vācu valodā:
  - Rubīna poļi!
  Tad zviedru valodā:
  - Sasmalciniet poļus un vāciešus!
  Tad baskāju zēns poļu valodā piebilda:
  - Sasmalciniet vāciešus un zviedrus!
  Mirabela arī rūca uz plaušām:
  - Sasmalciniet poļus un zviedrus!
  Un ar savu pliku papēdi meitene trāpīja ienaidniekiem pa zodiem.
  Un viņi ar kailiem kāju pirkstiem meta indīgas adatas.
  Un panika pastiprinājās... Savstarpējā ķilda pieauga. Un zēns un Nataša aizsegā sāka tuvoties, izgriežot sev līķiem riestu, uz Polijas karaļa Stefana Batorija telti.
  Šis karalis bija Semigradas gubernators. Tas ir, Turcijas sultāna vietnieks pār Ungāriju. Starplaiks Polijā ievilkās. Starp pretendentiem uz Polijas troni bija Ivans Bargais. Tomēr Ivanam neizdevās ieņemt troni. Savu ietekmi atstāja arī Rietumvalstu opozīcija, kuras nevēlējās tik krasu Krievijas nostiprināšanos. Un džentlmeņu bailes zaudēt savas brīvības. Un paša Ivana Bargā vilcināšanās - vai Polijas aneksija nenovedīs pie tā, ka viņu pašu bojāri pacels galvas?
  Jebkurā gadījumā vēsturisks notikums: Krievijas un Sadraudzības apvienošana Ivana Vasiļjeviča vadībā nenotika. Un Polijas troni pēkšņi sagrāba Stefans Batorijs. Līdz tam laikam Krievija bija sagrābusi lielāko daļu Livonijas. Un septiņdesmit septītajā gadā gandrīz visa Livonija, izņemot Rīgu un Rēveli, atradās Krievijas pakļautībā.
  Stefans Batorijs, uzkrājis spēkus un saņēmis naudu karam no Turcijas sultāna, un Vatikāns sāka kampaņu pret Krieviju. Par pirmo mērķi izvēloties Polocku. Un šīs pilsētas vadībā izšķīrās Livonijas kara liktenis. Reālajā vēsturē Polocku pārņēma poļi, pēc tam viņi pārtvēra iniciatīvu un sāka uzvarēt. Un Krieviju ir piemeklējušas neaprēķināmas katastrofas.
  Bet šoreiz kaujā, lielisks sešnieks. Un poļi un viņu algotņi nevar nostāties pret viņiem!
  Un slaktiņš aizgāja tik asiņains, ka to pasakā nevar izstāstīt, ar pildspalvu neaprakstīt. Lai gan, piemēram, elektroniskā tastatūra ir pilnīgi iespējama.
  Oļegs Ribačenko svilpās un iesaucās:
  - Poļi vāc vāciešus!
  Mirabela Magnetic iesaucās:
  - Vācieši griež poļus!
  Un viņš kopā ar Natašu ielauzās ķēniņa nometnē. Stefans Batorijs centās orientēties. Viņš bija bagātīgi ģērbies, un viņam bija austrumniecisku un eiropeisku iezīmju sajaukums.
  Oļegs Ribačenko ar kailajiem puicisko pēdu pirkstiem meta asu, tievu disku. Viņš lidoja lokā, vāji svilpa. Un iesprauda Stefanu Batoriju starp acīm. Polijas karalis tika nāvīgi ievainots un sabruka ar vaidiem. Jā, monarham nebija viegli. Viņa valdīšana nebija ilga. Parasts, baskāju puika. Vai pat ne gluži parasts viņu nometa.
  Oļegs Rybačenko ar sajūsmu dziedāja:
  - Es esmu iznīcinātājs, mans dzinējs deg! Debesis ir manas mājas! Un lai sit agresoru, es esmu foršs nāves pavēlnieks!
  Mirabela ar kailiem pirkstiem meta granātu, saplēsa algotņu masu un čīkstēja:
  - Un es esmu varonīga meitene!
  Oļegs Ribačenko ņirgājās un kliedza poļu valodā:
  - Vācieši nogalināja karali!
  Un kā tas atkal rūc:
  - Zviedri vienlaikus ir ar vāciešiem!
  Mirabela kliedz plaušās:
  - Mēs atriebsim karali!
  Un pēc tam sākās īsta izgāztuve starp poļiem un algotņiem. Tie tika sagriezti līdz galam. Un aktīvi pērti viens otru, un apbēra ar lodēm. Un līķu masa izlija un tika saplēsta gabalos. Un karotāju gāja bojā tūkstošiem.
  Un tad ir meitenes un divi zēni, kā viņi mēģināja. Tas bija īsts haoss. Un tāda ir totālā cirte. Un pērti Frici, un poļus, un zviedrus un pat turkus. Un gaļasmašīna aizgāja uz augstāko klasi.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Zelts zviedriem nepieejams... Vismaz prāts ir! Es nocirtīšu Krievijas ienaidniekus! Un kuru es nogalināšu ar zobeniem!
  Un meiteņu ceļi šķīrās. Un lai viņi ar kailiem pirkstiem mētā dauzītos priekšmetus. Tie ir augstākā lidojuma skaistules un putni.
  Oļegs Ribačenko to paņēma un ar entuziasmu dziedāja:
  - Nemieri man nav pazīstami! Man krūtīs ir krātuve! Es esmu augstākās klases karotājs!
  Mirabela, turot ar rokām astoņnieku, piebilda:
  - Ienaidnieka papēdis acī!
  Nataša ar entuziasmu dziedāja:
  - Un kompānijas "Adidas" cīnītājs!
  Marusja pielēca un iesaucās:
  - Zirgs Pegazs!
  Un kā karotāji lēks, un kā viņi ries. Un viņu balsis skan, kā melno zirgu balsis!
  Ugunīgais Augustīns nošņāca:
  - Mēs esam karotāji.... - Meitene ar kailiem pirkstiem uzreiz izmeta duci disku un trāpīja vairākiem desmitiem poļu un vāciešu. - Foršākais sitiens! Un kā Ivans Krušila!
  Svetlana, šī blondā terminatore apstiprināja:
  - Un es visus nožņaugtu!
  Tad viņa atkal iemeta savus kailos, graciozos kāju pirkstus, asās, saindētās adatas.
  Un atkal kaudzes pretinieku - vācieši un poļi.
  Mirabela ar pliku papēdi iemeta paštaisītu sprāgstvielu, izkliedzot pretiniekus un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Nataška izcēla zobus, ar basām kājām izlaida vairākas nāvējošas dāvanas un izdeva:
  - Mēs cīnīsimies uz Zemes! Debesīs un piķa tumsā!
  Oļegs Ribačenko, kapādams ar zobeniem abās rokās un puiciskām kājām metot ripas, dziedāja:
  Nāves mašīna ir sajukusi prātā...
  Marusja, kapādama visus pēc kārtas un ar graciozajiem meitenīgo kāju pirkstiem mētādama ripas, turpināja:
  - Viņa lido ar meteorītu!
  Ugunīgais Augustīns šņāca, meta ripas, kas kvēloja, un šņāca:
  - Un pats sātans valda pār pasauli!
  Gaišmatainā Svetlana ar sajūsmu turpināja dziedāt:
  Un svinēsim savus panākumus!
  Nataša to paņēma un sajūsmā čivināja:
  - Šodien karš...
  Marusja ar nožēlu piebilda, kailiem kāju pirkstiem metot adatas un ripas:
  - Rīt būs miers!
  Ugunīgais Augustīns atbildēja ar nežēlīgu niknumu, šņācot kā čūska. Un viņas basās kājas meta tik asas adatas, ka tās visiem iedūra rīklē:
  - Un ticiet Lucifera elkam!
  Svetlana turpināja ar mežonīgu, niknu uzbrukumu:
  - Mēs cīnīsimies uz zemes debesīs un piķa tumsā!
  Mirabela, sacirtusi ienaidnieku un sasitot ienaidnieku ar galvu, paņēma to un iesaucās:
  - Par godu Tēvzemei un man!
  Nataša, metot ripas ar kailiem, gracioziem meitenīgiem pirkstiem, dziedāja:
  - Cīnīsimies līdz galam, liksim sirdij pukstēt unisonā!
  Marusja ķiķināja un čivināja, cirta poļus un basām kājām meta oļus.
  - Un tad moonshine overclocking!
  Ugunīgais Augustīns, sūtīdams nāvējošas adatas un to, kas sit un lūst, šņāca:
  - Un tad vīns - līdz galam!
  Blondā terminatore ar kailiem pirkstiem atkal sūtīja indīgas adatas un čivināja:
  - Vai arī alus dāsna liešana!
  Pēc tam skaistuma karotāja iesmējās, un no viņas smiekliem Stefana Batorija algotņiem pārsprāga bungādiņas.
  Oļegs Ribačenko asprātīgi atzīmēja:
  -Bez kara nav miera, bez mīlestības nav svētku!
  Nataša, metot bumerangus ar asām malām ar kailajiem graciozo, meitenīgo pēdu pirkstiem, čivināja:
  - Sieviešu pievilcība mīl jaunību, vīriešu finanses!
  Marusja, uzplaiksnīdama žilbinošu smaidu un ar kājām metot nāves dāvanas, sacīja:
  - Sievietes ir labas jaunībā, vīrieši ar naudu!
  Ugunīgā Augustīne ar vikšvas darbību ar basām kājām izsvieda nāves straumes, šņāca:
  - Sieviete ir puķe, vīrietis ir drons, kas dodas uz medu!
  Pērļu blondīne Svetlana čivināja, plikiem papēžiem mētādama lāpstiņas, atlaidusi zobus:
  - Ir labi būt sievietei, ir slikti būt sievietei!
  Oļegs Ribačenko, cirzdams poļus un algotņus un šūpodams zobenus kā helikoptera asmeņus, ņurdēja:
  - Vīrietim vajadzēja būt kopā ar sievu, bet ne sievietei!
  Nataša palaida vaļā kailos pirkstus, cirpdama bumerangus un, metot zilos matus, iesaucās:
  - Vīrietis vienmēr ir tēviņš, bet visbiežāk suņa dzīvē viņu ieved kuces!
  Zoja, kratot matus zelta lapu krāsā, čivināt unisonā, atsegdama zobus un ar kailiem papēžiem metot to, kas nogalina vai, vēl ļaunāk, sadalās gabalos:
  -Labāk, ja vīrietis ir vīrietis, nevis kuce!
  Mirabela, izpildījusi triku ar zobeniem - trīskāršu pūķi, un ar kailiem pirkstiem iemetusi dunci, nomurmināja:
  - Par visas pasaules Dzimteni skaistāku!
  Augustīna, kuras kapara sarkanie mati plīvoja kā proletāriešu karogs un kailās, noslīpētās kājas izpļāva nāves un iznīcināšanas straumes, kliedza:
  - Ja vīrietis vēlas iegūt sievietes ķermeni, viņam ir jāuzsāk vīrieša bizness!
  Svetlana, palaižot basām kājām bumerangu piecstaru svastikas formā, čivināja:
  - Vīrietim ir labi, ja viņam ir sievietes ķermenis - bet ne tiešā nozīmē!
  Oļegs Ribačenko, zēns, kurš izskatījās apmēram trīspadsmit gadus vecs, sāka dziedāt, komponējot burtiski, atrodoties ceļā:
  Esmu dzimis zelta laikā
  Progress ir lielais divdesmit pirmais gadsimts...
  Un zēna ķermenis ir jauns,
  Viņš ir spēcīgākais cilvēks pasaulē!
  Es biju zēns laimīgā, dāsnā pasaulē,
  Likās, ka viņš var uzreiz pārvietot kalnus...
  Es neatklāju: ka divreiz divi ir četri -
  Lai apgaismotu ceļu uz panākumiem!
  Bet ātri uz priekšu vētrainajā divdesmitajā gadsimtā,
  Kurā viesulis ir svētais karš...
  Iznīcināts no marmora kameras -
  Un varenais sātans pārvalda bumbu!
  Krievijā šī ir milžu cilts,
  Mēs varam pārvērst planētu baru...
  Kad cilvēki un partija ir vienoti -
  Un tie apgaismo ceļu uz komunismu!
  Šeit zēns bija karā,
  Un Staļins viņam kļuva par ideālu ...
  Jaunais karotājs palika basām kājām,
  Kad fašists uzbruka viņa dzimtajai zemei!
  Zeme deg un priedes mirst
  Planēta deg...
  Zēns staigā pa sniega kupenu basām kājām,
  Uz jūsu lielo, drosmīgo sapni!
  Ko darīt, viņš pats, diemžēl, nezina
  Griešanās aukstumā, spēcīgā sniegā...
  Kādu iemeslu dēļ Kains triumfē,
  Neliešiem ir visi panākumi!
  Jūs varat gaidīt - es zinu, ka tas darbosies,
  Un ātri lidot uz Marsu...
  Mana meitene ir ļoti zaudējusi svaru
  Bet viņa kaujā parādīja tikai klasi!
  Viņa basām kājām skrēja pa sniegu,
  Sals nikni sakoda viņas papēžus...
  Mēs slaveni gāzīsim Ādolfu no pjedestāla,
  Un sitīsim ātri!
  Mēs atgrūdām nacistus no Maskavas,
  Viņi ar bultu iekļuva sakautajā Berlīnē ...
  Un tas kļuva ļoti tīrs uz planētas,
  Lūk, ķerubs izpleš spārnus!
  Mēs iebrauksim Berlīnē, mēs to noteikti zinām,
  Lai gan fašists ir viltīgs un nežēlīgs ...
  Un mums būs brīvdienas starojošā maijā,
  Lai diženums neiet smiltīs!
  Mēs atdzīvināsim Visuma plašumus,
  Un uz planētas būs starojoša paradīze ...
  Bezgalīgās radības godam
  Puika, tu cīnies un uzdrošinies!
  Mirabela Magnetic ar lielu entuziasmu piebilda, atklājot pērļu zobus:
  - Meitene, tu cīnies un uzdrošinies!
  Un Oļegs Ribačenko cīnījās ar neprātīgu niknumu, kas tika apvienots ar izsmalcinātu piesardzību. Skaists, ļoti muskuļots zēns ļoti veikli ar kailiem pirkstiem meta asas ripas, nogriežot galvas poļu un vācu karavīriem.
  Un meitenes grūstījās vēl veiklāk un ar savām plikajām, graciozajām kājām svieda adatas un nest nāvi. Karotāji visus sacirta ar zobeniem un izveidoja asiņu un kaulu pulveri. Un viņi kapāja, kapāja, palaida asas adatas un daudz disku un bumerangu.
  Poļi cieta milzīgus postījumus un aizrijās ar asinīm. Un kā viņi aizrījās. Kā strūklakas un koši šķidruma ūdenskritumi plūda. Un apšļakstītas, apdegušas, pazaudētas ekstremitātes. Tas viss notika trakulīgā, viesuļvētras tempā.
  Vairāk nekā 60 000 karavīru gāja bojā un tika iznīcināti.
  Oļegs Ribačenko, mētādams nāvējošus diskus ar kailiem bērnu kāju pirkstiem, iesaucās:
  - Karaspēks ir gatavs - saimniece! Mēs iznīcināsim visus!
  Nataša, asprātīga un zobus izlikusi, izdeva:
  Mēs iznīcināsim visus!
  Mirabela, saņēmusi dzirnavas, nomurmināja:
  - Un sit pretiniekam!
  Un karotāji gāja visus sagriezt un sasmalcināt kā sagrieztu nazi. Un šie propelleri bija iznīcinoši. Un viņi pat dziedāja:
  - Bet ja godīgi! Iznīcināsim visus!
  Visu karotāji burtiski sadedzināja savus konkurentus - vienkārši iznīcinot un sataisot totālus zārkus. Un veic figurālu un nepārtrauktu iznīcināšanu.
  Mirabela, sagriežot ienaidnieku kā siera šķēles un nocirtot galvas, čīkstēja:
  - Par Krieviju un jauno valsts prezidentu!
  Zoja ar zeltainiem meitenes matiem un vadīja totalitāru gājienu. Un spēlējoties ar bicepsu, viņa teica:
  - Kas gan nebūtu karotājs! Vienmēr ir vērts uzvarēt!
  Un atkal karotāji meta basām kājām, asmeņus, kas trāpīja pretiniekiem. Un viņi radīja asins straumes.
  Meitenes plunčājās ar basām kājām cauri koši sarkanajām peļķēm un cēla kaudzes koši koši, nāvējošus šļakatus.
  Ugunīgā Andželika asprātīgi atzīmēja, sūtot vairākus nāvējošus un slepkavnieciskus asmeņus, kas izsmidzināja izmisīgas, vardarbīgas enerģijas strūklakas. Un pacēlās veseli bezgala cietu un niknu dēmonu mākoņi.
  Meitene gudri teica:
  - Pasmiesimies un būsim draugi! Un mēs pārspēsim visus!
  Svetlana sagriezās kūleņos un atkal ar kailiem papēžiem trāpīja vienam polim pa krūtīm, ka viņš apgriezās un, aizmetot nagus, salauza kaklus vairākiem desmitiem cilvēku.
  Svetlana sajūsmā iesaucās:
  - Šī ir nāvējoša viksa! Šis ir trieciens!
  Mirabela, kapādama algotņus un citus ļaunos garus, sagriežot tos ar zobeniem un ar pliku papēdi sagrauzdama vēl vienu ungāru prinča žokli, čivināja:
  - Mans sitiens ir nāvējošākais Visumā!
  Nataša iesmējās un ar saviem ugunīgajiem zobiem izstarojot saules staru kūli, sacīja:
  - Mīlestība uzvar un nogalina!
  Un meitenes visas četras smējās, bet viņu smiekli apslāpēja un nogalināja pretiniekus.
  Tajā brīdī no Polockas vārtiem iznāca krievu kaujinieki un kaujinieki. Viņi metās ienaidniekam ar visu spēku. Un aktīvi grieza zobenus.
  Līdz tam laikam lielākā daļa poļu un algotņu tika nogalināti. Un novājinātās pretinieku rindas, kurām uzbruka krievu karaspēka viļņi. Krievu karaspēka trieciens bija piesardzīgs. No musketēm loka šāvēji šāva, bet līdz šim izvairoties no tuvināšanās. Un iznīcināti pretinieki.
  Un meitenes joprojām ar basām kājām mētājās ar asmeņiem un bumerangiem un izlika savus sniegbaltos zobus. Viņi pat izlaida spoguļattēlus un apžilbināja pretinieku acis.
  Ljahi zaudēja orientāciju un tika galā ar uzasinātu zobenu sitieniem. Un viņiem nebija nekādu iespēju, nebija žēlastības. Bija kaut kas nāvējošs un nežēlīgs. Un kaut kas tāds, ko nevar apturēt ar cilvēka pūlēm.
  Un strēlnieku izpildītie nāvessodi, kaujinieki un nežēlīgi cirsti, terminatoru meitenes, kas drupina un maļ.
  Labi karotāji uzvedas un smagi griežas. Un viņi izvēlas iznīcināt priekšnieku mērķus. Viņi nogrieza sev galvas, metot diskus. Vai izdurt acis - ar asām adatām. Tāpēc meitenes uzvedas drosmīgi un forši. Viņi maļ bez jebkādām ceremonijām.
  Mirabela izcirta cauri daudziem algotņiem un citiem sārņiem, un zem zobeniem galvas kā arbūzi, kas izkaisītas ar koši šļakatām uz visām pusēm.
  Meitene kliedza:
  - Mana augstākā klase Visumā!
  Nataša ar basu kāju meta granātu ar vijumu, un kā viņa čirkst ar enerģiju:
  - Mēs esam kosmosa varenība! Mēs nogalināsim visus!
  Zoja, kratīdama zeltainos matus, ar kailajiem pirkstiem raidīja apli ar uzasinātiem galiem.
  Un viņa dusmās pamāja ar galvu:
  - Es esmu tas, kas atnes un izved!
  Ugunīgā Andželika atsūtīja vēl vienu nāves dāvanu un asprātīgi atzīmēja:
  - Jebkurš muļķis var izturēt, ne katrs gudrais var gūt labumu!
  Svetlana, asprātīgā un mirdzošā pērļainiem matiem, izcēla aforismu:
  -Nogalini, spējīgs un idiots, augšāmcelšanās nav pakļauta ģēnijam!
  Arī Oļegs Ribačenko ļoti oriģināli izteica:
  - Uzvarot ienaidnieku - tu viņu nogalini, uzvarot sevi - tu dod labāku dzīvi!
  Mirabela piebilda, satriecot ienaidniekus:
  - Labāk atdot vienu dzīvību cienīgam cilvēkam, nekā nogalināt tūkstoš neliešu - ražīgāk ir izaudzēt ziedu nekā samīdīt tūkstoš kukaiņu!
  Nataša, izcērtot poļus un ungārus, atzīmēja:
  - Nevis stiprais, kas nogalina, bet visvarenais, kurš augšāmceļas!
  Sarkanmatainā Andželika, kas griežas cauri Sadraudzības karavīriem, vjaknula:
  - Kurš pirms cīņas par daudz pagriež degunu, dalot trofejas, paliek ar degunu!
  Zoja, griezdamies cauri pretiniekiem, ar kailiem pirkstiem metot slepkavniecisku granātu, nomurmināja:
  - Kad cilvēks pārstāja būt pērtiķis - kad viņš sāka atdarināt nevis dabu, bet gan eņģeļu šķirni!
  Svetlana, izcirtusies cauri ienaidniekiem un izlaidusi zibeni no koši sarkanā sprauslas, paņēma to un asprātīgi izteica:
  - Tas, vai cilvēks bija pērtiķis, ir strīdīgs jautājums, bet savā vēlmē dominēt viņš ir tipisks dzīvnieks un pat tendēts uz ziemas miegu!
  Mirabela Magnētika, niknumā sagrauzdama pretiniekus un piebeidzot pēdējos pretiniekus, piebilda:
  - Politiķis ir lapsa ar lauvas ambīcijām, cūku metodēm, ēzeļa spītību un uz plaģiātu tendēts mērkaķis!
  Un tad, metot granātu ar kailu rozā zoli, viņa piebilda:
  - Ja vēlaties kļūt vienkārši gudrs - ticiet mācību grāmatām, ja vēlaties kļūt patiesi gudrāks - neticiet politiķiem!
  Stefana Batorija armija tika beigta. Krievijas armija atkal devās uz Varšavu. Un notika Seima vēlēšanas, kur Ivans Bargais kļuva par jauno Sadraudzības karali.
  Notika slāvu pasaules tautu vienotība. Un arī Livonija kļuva Krievijas sastāvā. Tad sekoja uzvara pār Zviedriju un Viborgas iekarošana.
  Un tad gubernators Skopins-Šuiskis sasniedza Stokholmu. Un Zviedrija tika iekarota.
  Krievija kļuva par lielu impēriju, pagriežot skatienu uz austrumiem. Un notika daudz iekarojumu, kā arī pilsētu celtniecība. Tad krievu karaspēks iekaroja Krimas Khanātu kopā ar Azovas cietoksni. Un tie ir lieliski sasniegumi.
  Ivans Bargais dzīvoja līdz 1599. gadam, un viņa valdīšana izrādījās ļoti ilga un, pats galvenais, krāšņa. Dēls Ivans Piektais ieguva troni, un tronī tika saglabāta Ruriku dinastija. Iekarojumi un karagājieni turpinājās.
  Bet tas ir cits stāsts. Ja vien cariskajai Krievijai neizdevās vairāk, un poļi, ukraiņi, baltkrievi un krievi bija kopā un pārliecinoši uzvarēja ienaidniekus. Tā pakāpeniski iekarojot visu pasauli un izvēršoties no valstības uz valstību!
  Un Ivans Bargais palika tautas atmiņā kā lielākais no Krievijas cariem! Un viņš iegāja vēsturē kā lielākais iekarotājs, vairākas reizes palielinot Krievijas impērijas teritoriju!
  
  MEITENE PALĪDZ NAPOLEONAM III
  Meitene Mirabela Magnetic nokļuva Francijas un Prūsijas kara pasaulē starp Bismarku un Napoleonu III. Reālajā vēsturē Vācija uzvarēja un pabeidza apvienošanos. Un tad tas noveda pie Pirmā pasaules kara un Krievijas impērijas un Romanovu dinastijas sabrukuma.
  Protams, Krievijai būtu bijis labāk, ja Vācija nebūtu apvienojusies un nevarētu uzvarēt Napoleonu III.
  Mirabela Magnētika, pliķēdama basām kājām pa zāli, tagad skrēja pretī francūžiem.
  Bija jābrīdina, ka pie Sedanas prūši sagatavoja Napoleonam III lamatas un ieņēma dominējošos augstumus.
  Ko var teikt par Napoleonu III? Napoleona Lielā brāļadēls mēģināja atdarināt savu tēvoci. Un viņš gribēja izveidot varenu impēriju un varēja iekarot Eiropu.
  Sākumā viņam izdevās. Izdevās uzvarēt Krimas karā ar Krieviju. Tiesa, uz lielu zaudējumu rēķina pati Francija no tā nesaņēma teritoriālos ieguvumus. Pēc tam kari Indoķīnā.
  Uzvara pār Austriju un pāris apgabalu aneksija Itālijā.
  Tālāk ne tik veiksmīgi. Beļģija netika sagūstīta. Arī Meksika.
  Tika zaudēta iespēja palīdzēt Austrijai karā ar Prūsiju.
  Un tagad karš ar vareno Vāciju.
  Reālajā vēsturē - pilnīga Francijas sakāve un Napoleona III sagrābšana.
  Taču Mirabelai, basām kājām meitenei bikini, ir iespēja novērst katastrofu. Un neļaut Vācijai nokļūt pie Krievijas rietumu robežām un attīstīt spēcīgu ienaidnieku.
  Mirabela skrien pa taku mežā un dzied:
  - Ja, ja ilgi, tad ilgi...
  Ja, ja pa taku...
  Stomp lec un skrien!
  Bet varbūt, varbūt...
  Bet varbūt, tas ir iespējams, tas ir iespējams!
  Tas ir pilnīgi, pilnīgi iespējams!
  Jūs varat doties uz Āfriku!
  Āfrikā upes ir tik platas
  Un Āfrikas kalni ir tik augsti!
  Ak, krokodili, nīlzirgi!
  Ak, pērtiķi, kašaloti!
  Ak, ak, un zaļais papagailis!
  Ak, ak, un zaļais papagailis!
  Šeit ar šo bērnu dziesmu viņš lec uz Napoleona III nometni.
  Franču ir diezgan daudz un nometne liela. Lai gan disciplīna nesalīdzinās ar prūšiem. Un, iespējams, ieroči ir novecojuši, un formas tērpi ir pārāk spilgti. Un vispār armija ir sliktāka par Napoleona laikiem.
  Tiesa, franči labi prot cīnīties ar durkļiem. Šis ierocis tika izgudrots Francijā.
  Tātad jūs varat cīnīties gandrīz uz vienādiem noteikumiem. Un cīņa būs ļoti smaga.
  Meitene bikini netika apturēta. Lai gan karavīri viņu aprija ar acīm.
  Mirabela ir reta skaistule un ļoti atlētiska grācija. Viņa pieskrien pie sevis, zibinot kailus, apaļus, rozā papēžus.
  Un tagad viņa uzskrien uz galveno telti, kur atrodas Francijas imperators Napoleons Trešais. Viņa spēks ir liels. Lai gan formāli ir parlaments un senāts. Bet patiesībā Napoleons III ir gandrīz neierobežots.
  Un tagad viņš ir pilns ar vēlmi sakaut vāciešus un iekļaut savā sastāvā daļu Dienvidvācijas.
  Protams, viņš ir tālu no Napoleona Pirmā. Viņš jau bija miris Napoleona III gados un četrdesmit gadu vecumā pakļāva visu Eiropu.
  Bet Napoleons III joprojām tic savai godībai. Turklāt Francija jau ir iekļuvusi Āfrikā, un viņai ir milzīga iedomība.
  Meiteni pie telts ieejas apturēja apsargi un jautāja:
  - Kādi jums darījumi ar imperatoru?
  Mirabela godīgi skatoties ar safīra acīm atbildēja:
  - Privātais bizness!
  Un viņi viņu izlaida bez šaubām. Ir skaidrs, ka šādam skaistumam ir tikai imperatora personīga lieta.
  Mirabella, sita pa paklājiem plikajām, graciozajām kājām, pārvietojās pa telti, kas atgādināja cirka telts lielumu. Viņai vairākas reizes gāja garām apsargs.
  Beidzot Mirabela ienāca imperatora kabinetā. Napoleons III nekavējoties iesaucās:
  - Kāda skaistule!
  Meitene paklanījās monarham. Napoleons III bija pusmūža, maza auguma un ne pārāk ievērojams. Pliks, un ne kā liels valdnieks.
  Mirabela bija daudz garāka par viņu, un viņas izskats ir tik spilgts.
  Napoleons alkatīgi paskatījās uz viņu, rībēdams:
  - Tev ir tāds skaistums... Vienkārši brīnums!
  Mirabela iesmējās un atbildēja:
  Visi domā, ka esmu skaista. Tikai dažiem vīriešiem es esmu pārāk liels!
  Napoleons pamāja ar galvu, atklājot mākslīgos zobus.
  - Es mīlu lielas sievietes! tu man patīc!
  Mirabela iespieda savu kailo, iedegušo, muskuļoto pēdu un, tūlīt satverot vērsi aiz ragiem, atzīmēja:
  - Es nenācu ar tevi mīlēties! Un es gribu jūs informēt, ka prūši ir sarīkojuši jūsu ceļā slazdu, un viņi gaida, kad jūs ieiesit ielejā!
  Napoleons pacēla uzacis un jautāja:
  - Kā tu to zini?
  Mirabela skarbi atbildēja:
  - Pirmkārt, ir pieņemts uzrunāt dāmas kā jūs! Un otrkārt - es zinu!
  Napoleons piekāpās.
  "Man arī bija neskaidra priekšnojauta, bet mans intelekts neko neapstiprināja. Kā tu to zini?
  Meitene loģiski piezīmēja:
  - Katrā sievietē Velns! Un Velns zina visu - tas ir gandrīz Dievs, tikai otrā pusē!
  Imperators pamāja ar galvu.
  - Loģiski! Tu esi pārāk skaista, lai būtu spiegs. Nu, labi... Es iešu citu ceļu, ģenerāļi man teica, ka zem Sedana līdzenums ir ļoti neērts uzbrukumam. Bet es gribu ar tevi pavadīt nakti!
  Mirabella atzīmēja:
  - Starp mums četrdesmit gadu atšķirība!
  Patiešām, Napoleonam jau ir sešdesmit divi gadi. Un viņš ir plikpauris un nespīd ar skaistumu. Bet kails plankums uz pieres joprojām ir mazs, un izskats ir cēls. Pleci ir diezgan plati, uz krūtīm ir daudz pasūtījumu ar oļiem.
  Turklāt pasūtījumi ir ne tikai franču, bet arī angļu, krievu un citi.
  Lai gan Krievija pat priecājas par karu ar frančiem, kuri bija Vācijas važās.
  Napoleons pavēlēja:
  - Vainojiet mūs!
  Pieskrēja kalpones un ielēja vīnu sudraba kausos. Tad viņi aizbēga, sita papēžus.
  Napoleons iedzēra malku un iedeva to Mirabellai.
  Viņa nogaršoja vīnu. Un es jutu, ka tas ir patīkami un spēcīgi.
  Viņa izdzēra pusi glāzes un atzīmēja:
  - Laba lieta! Bet vispirms ir jāuzvar prūši!
  Napoleons jautāja:
  - Vai tu esi francūzis?
  Mirabela godīgi atbildēja:
  - Nē!
  Imperators jautāja:
  - Un kas esi tu?
  Mirabela lepni teica:
  - Es esmu krievs!
  Napoleons smaidot pamāja.
  - Tik skaista un krieviska? Tavi mati ir kā zelta lapa!
  Meitene apstiprināja:
  - Mani mati ir lieliski!
  Imperators ieteica:
  - Varbūt tad nogaršosi melnos ikri?
  Mirabella piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tā ir laba ideja!
  Un meitene pastiepa roku ar zelta karoti līdz kaviāra glāzei. Imperators ar smaidu ieteica:
  - Kļūsti par manu mīļāko! Es no tevis uztaisīšu hercogieni!
  Mirabella paraustīja plecus un atbildēja:
  - Ļoti glaimojoši... Bet kaut kas man saka, ka man nebūs laika kļūt par hercogieni! Mana misija būs īsāka!
  Napoleons nopūtās un atbildēja:
  - Es tevi mīlēju, agrāk nezinot aizraušanos,
  Es mīlēju sirdīs, bez ierobežojumiem mēs nīkuļojam ...
  Es tevi mīlēju tik sirsnīgi, tik maigi,
  Kā lai Dievs tev dod - lai tevi mīlētu citi!
  Mirabela pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Jūs varat kļūt par lielisku monarhu. Zini, es varu tevi aizvest vāciešu aizmugurē, un tu gūsi vislielāko uzvaru!
  Napoleons bija pārsteigts:
  - Vai vari to izdarīt?
  Mirabella tviterī ierakstīja:
  - Viss neiespējamais, varbūt es zinu droši!
  Imperators pamāja ar galvu.
  -Tu esi jauka! Padejosim.
  Napoleons piecēlās. Lai gan Mirabela bija basām kājām, viņa joprojām bija gandrīz par visu galvu garāka par monarhu.
  Viņi sāka dejot. Meitenei tas nebija īpaši labi. Bet Napoleons viņai palīdzēja.
  Mirabella tviterī ierakstīja:
  Mēs visi skatāmies uz Napoleoniem
  Miljoniem traku cilvēku...
  Viņi vēlas kalpot sapnim
  Un tie vienkārši pārvērtās par spēli!
  Mirabela atbildēja ar entuziasmu, nodziedot dziesmu par Napoleonu Bonapartu:
  Napoleons, Napoleons
  Gāja cīnīties pret Krieviju.Ja tikai viņš devās cīnīties pret Krieviju, Viņš gribēja valdīt visu pasauli.
  
  Viņš gribēja valdīt visu pasauli, Aleksandrs, pajautāt caram bailes.Aleksandra, viņš baidījās, es parakstīju viņam vēstuli.
  
  Kungi, visi mūsu muižnieki, viņi nobijās, viņi nezina, ko darīt.
  Viņi nobijās, bet visi bēga,
  Ak, jā, Maskavā nav neviena, brāļi!
  
  Kā viens nebaidījās - Lūk, Kutuzovs, mūsu visu komandieris.Kā viens tikai viens nebaidījās - kņazs Kutuzovs - lūk, viņš ir mūsu varonis!
  Napoleons III pamāja ar galvu.
  - Nāc, dziedi skaistulīt!
  Mirabela turpināja dziedāt, veselu dzejoli, ko viņa reiz bija redzējusi internetā:
  Es stāvu lielveikalā... Tur-taram-taram-taram... Skatos
  uz plauktiem, nevienu netrāpu... Un kaut kāds balts eņģelis, kurš te ne par velti stāv, Man mīļi saka: "Nu ko tu gribi?... Ko?"
  
  Un no šīs skaņas man tas kļūst maģiski, es kaut ko murminu, bet nedzirdu savu pļāpāšanu, saku, ka gavēnis principā ir dziedināšana, Bet patiesībā jūs vismaz kaut ko noliktu pa plauktiņiem.. Un
  
  par šo eņģelis Lūsija (tā viņu sauc tauta) Viņa diezgan klusi saka: "Tur-taram-taram-tur-tur!!!", Kas droši vien nozīmē, ka tas nav tā vērts, piemēram, ... Kas , saka, kakls iekodīs par dzimto lielveikalu!
  
  ... Un atkal peldu nirvānā, alkatīgi ar muti elsot gaisu,Viss kļūst balti-zili-sarkani,pelēki dūmi no visām
  
  
  
  
  
  pusēm.nelaida iekšā !Atkāpjas gar Smoļensku,kur paspēja apēd visu... Maršali drūzmējas aiz muguras, izsalkuši dūc... Tievākie zemessargi - žēl tikai uz viņiem skatīties!
  
  Bonaparts trīc no ikriem (tā, starp citu, ir zīme!), Viņš skatās uz plauktiem, un ikri trīc stiprāk ... Pievēršas Lūsei, sauc pie mums Muratu, Tievāks un burvīgs, viņš paceļ ūsas. ...
  
  Imperators iesāk: "A la ger, com a la hero! Armija ir ļoti izsalkusi! Armija ir ļoti izsalkusi! Mēs maksāsim zeltā!" Lūcija, arī franču valodā, ļoti klusi un mierīgi Saka: " Atver zenki! Viss ir logā!",
  
  Un vecais sargs lāču cepurēs Dzenāja Polloka zālē un siera biezpienu ... Labas cerības noslīka Pollaka sieros, Tērauda durkļi bija saliekti siera biezpienā ...
  
  imperators turpina: "Armija ir ļoti izsalkusi! Ak, sasodīts... šeri!", Hipnotisks spēks, kas viņa acīs slēpjas, Viss ir vērsts uz Lūsiju, viss apkārt jau kūp ...
  
  Imperators skatās draudīgi - Lūsija skatās Murats un Murats - viņš ir drosmīgs puisis! Viņš pavelk ūsas uz augšu, Imperators kļūst purpursarkans - Lūsija skatās uz Muratu, Un Murats - viņš ir drosmīgs puisis, velk ūsas uz augšu, Imperators ēd ar acīm - Lūsija skatās uz Muratu, Un Murats - viņš ir drosmīgs puisis , uzrauj ūsas.
  
  Un vecā gvarde, ar sāpēm sejās, "Pollock" nolēma ar ieročiem. Kornete no Tulūzas - Austerlicas varonis - iekoda sierā ... un nomierinājās uz visiem laikiem ...
  
  Imperators ar skaļu saucienu, un Murats ar tādu pašu kliedzienu, Un sargi - arī raudādami - iziet no veikala, Un viņi klīst pūlī pa apsnigušu ceļu, Visu pasaulē nolādējot ... Berezina ir priekšā ... Jā, jā . .. Wee-wee ...
  
  Attēls atkal mainās: viss apkārt atkal gaišs, Tā pati kase, tā pati Lūsija, klusi un mierīgi, kā vienmēr.Es stāvu un smaidu, mana dvēsele kļūst siltāka , es saprotu, kas notiktu, ja te bija ēdiens...
  
  Rādīt uzmanību.Lūdzu,lai iedod sūdzību vai ieteikumu grāmatu,Pateicību uzrakstīt uz divām lapām.Pateicība,pateicība,pateicība un piecas...
  Napoleons III nomurmināja:
  - Tas ir jauki!
  Un imperators iekrita krēslā un krākda. Mirabela atskatījās. Un, divreiz nedomājot, viņa paņēma un ielēja sev vēl vīnu. Viņa ar prieku iedzēra malku un sāka to vilkt.
  Tad viņa uzsita imperatoram pa vaigu. Napoleons pamodās.
  Meitene teica:
  - Ir pienācis laiks, jūsu majestāte, savākt karaspēku un doties uz prūšu aizmuguri!
  Napoleons nopūtās:
  - Tas būtu grūti!
  Mirabela atbildēja:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Par padomju varu...
  Mēs salauzīsim prūšus -
  Uz šo dziesmu!
  Napoleons negribīgi pakļāvās. Un tagad Mirabela ved viņu aiz rokas un taisa kolekcijas trompeti. Karaspēks jau paguvis atpūsties un pienācis laiks veikt apļveida manevru.
  Lai nedaudz uzmundrinātu Napoleonu, varone meitene viņam veic kakla masāžu. Un Bonaparts jaunākais jūt sevī enerģijas pieplūdumu. Un šeit nāk lielā franču armija.
  Mirabela izdod pavēles imperatora vārdā. Rezultātā karaspēks ir kustībā, taču bez mūzikas un bungošanas. Kas ir ļoti ciets. Armija pulcējas.
  Un rīkojas, pārvietojoties pa āķi, apejot augstumus. Pati Mirabela apņēmās atlaist francūžus. Un viņš ļoti laipni uz tiem kliedz. Armija ir kustībā.
  Meitene skrēja uz priekšu un metās prom, zibinot kailos, apaļos papēžus. Karaspēks viņai sekoja.
  Mirabela skrēja un dziedāja:
  - Ja cietoksnis ir ceļā,
  Ienaidnieks uzcēla...
  Ir nepieciešams apiet no aizmugures -
  Paņemiet viņu bez šāviena!
  Tā meitene veda lielu armiju prūšu aizmugurē. Un franči uzbruka vāciešiem, pārsteidzot viņus. Tas bija nikns un izmisīgs uzbrukums.
  Mirabela ar diviem zobeniem metās kaujā.
  Vispirms kāda varonīga meitene dzirnavās sarīkoja pieņemšanu un nocirta galvas pāris prūšu karavīriem. Tad viņas kailais papēdis ņēma un piezemējās uz vācu virsnieka zoda, saspiežot viņa žokli.
  Mirabela iesaucās:
  - Mēs aizslaucīsim ienaidnieku ar vienu sitienu,
  Slava tiks apstiprināta ar tērauda zobenu ...
  Mēs ne velti trāpījām Vērmahtam -
  Sadausim prūšus čipsos!
  Un tā meitene pārcēla ceļgalu uz vācu pulkveža zodu. Un no spēcīga sitiena viņam lūza kakls. Tā patiešām bija iespaidīga cīņa. Un cīņa ir tas, kas jums nepieciešams.
  Mirabela izpildīja tauriņa paņēmienu ar zobeniem un čivināja:
  - Skaistule, skaistule, es esmu prūšs kā kaķis!
  Un viņas kailais papēdis lēcienā trāpīja vācu ģenerālim krūtīs. Viņš uzlidoja no spēcīga trieciena un uzskrēja prūšu durkļiem. Tas izrādījās lieliski. Un izšļakstīja asiņu strūklakas.
  Mirabela čivināja, zobus rāvusi:
  - Mans spēks ir liels, mēs sagrausim prūšu!
  Franči, pārsteigumā satveruši vāciešus, tos smagi saspieda. Bismarka armijā bija vairāk nekā divsimt tūkstoši karavīru. Un šī ir lielākā kauja kopš "Nāciju kaujas". Pats Napoleons Trešais nesteidzas kaujas biezumā, bet dod priekšroku vadīt no attāluma.
  Bismarks arī nekāpj kaujā. Viņš cenšas apvienot sadrumstalotās vācu daļas. Tātad spriedze nemazinās.
  Mirabela griež ar diviem zobeniem. Turklāt ar plikiem kāju pirkstiem viņš met ienaidniekam ar dunci. Un uzreiz trīs prūši krīt no trāpīga metiena.
  Mirabella dziedāja:
  Mēs dzīvojam uz sava tēva zemes
  Ladas mazbērni un Dieva bērni...
  Un lido uz spārnota zirga,
  Krievija uz lielajiem gadsimtu sasniegumiem!
  Un tagad viņas meiteņu zobeni tiek uzlauzti prūšiem. Un atkal meitenes kailais, apaļais papēdis salauzīs žokli citam vācu ģenerālim. Teiksim tā, ka šī meitene - vienkārši super.
  Un tagad viņa kļūst arvien tuvāk Bismarkam. Meitene ir ļoti apņēmīga. Un viņš no visa spēka met nitroglicerīna bumbu. Tas lidos garām un kā iepriecinās Bismarku tieši ķiveres pierē.
  Un notika spēcīgs sprādziens. Bismarks uzreiz kopā ar ģenerāļiem tika saplosīts.
  Un, zaudējusi galvu, Prūsijas armija uzreiz pārvērtās par nevaldāmu masu.
  Un vācieši skrēja, mētādami karogus, ieročus un piederumus. Franči sīvi vajāja. Un viņi aizdzina šos prūšus līdz pašai robežai. Līdz gandrīz visi nokrita un nonāca gūstā.
  Pēc tam karš jau ir pārcēlies uz Vācijas teritoriju. Francija iekaroja ievērojamu teritorijas daļu līdz pat Elbai. Un nostiprināja savu ietekmi.
  Napoleons III drīz nomira, bet viņš nomira godībā. Un troni nomainīja Napoleons IV.
  Krievija Vācijas personā nesaņēma spēcīgu ienaidnieku. Bet kara laikā ar Turciju 1877. gadā Francija atkal pārcēlās uz Krimu. Aleksandrs II šajos apstākļos bija spiests pamest Balkānus. Un Francija arī sagrāba Itāliju... Bet Lielbritānija, uztraucoties par Napoleonu hegemoniju, pati ienāca karā.
  Cīņas ievilkās un apņēma visu Eiropu. Arī Austrija iestājās karā.
  Un Krievija, jau Aleksandra Trešā vadībā, atkal sāka karu ar Turciju. Un tā kā neviens viņai netraucēja, viņa ieņēma Stambulu, Mazāziju un Ēģiptes zemes, kā arī Irāku, sasniedzot Indijas okeānu.
  Tad Aleksandrs Trešais iekaroja Irānu. Ieiet vēsturē vairs ne kā miera nesējs, bet gan kā iekarotājs. Krievija ir kļuvusi spēcīga. Francija un Lielbritānija turpināja karu. Napoleons ceturtais ierosināja aliansi ar Krieviju.
  Nikolajs II, kurš mantoja pāragri mirušo Aleksandru III, piekrita.
  Krievija uzbruka britu kolonijām Indijā, Pakistānā un Ēģiptē. Turklāt Krievijas sauszemes spēki uzbruka Austrijai-Ungārijai un Prūsijai.
  Eiropu iekaroja krievu un franču karaspēks. Krievija saņēma visas slāvu zemes sev un robežas gāja gar Oderu un gandrīz līdz Vīnei.
  Tā beidzās pirmā pasaules dalīšana. Pēc tam Japāna uzbruka Krievijai. Bet krievi bija stipri un gatavi. Turklāt viņiem ir arī spēcīga flote ne tikai Klusajā okeānā, bet arī Indijas okeānā. Tātad Nikolaja II cariskā Krievija viņus pārliecinoši uzvarēja.
  Japāna kļuva par Krievijas provinci.
  Tad kopā ar Franciju Nikolaja II cariskā Krievija sadalīja Āfriku. Turklāt krievi ieņēma arī Ķīnu un Franciju pilnībā Taizemi un Indoķīnu. Un tad krievi un franči okupēja Austrāliju.
  Visa austrumu puslode tika sadalīta starp Krieviju un Franciju.
  Bet Rietumu puslodē joprojām bija neokupētas teritorijas un galvenokārt ASV, taču to iekarošana ir cits stāsts. Un Mirabela Magnetic ir labi padarīta - vienkārši super meitene!
  
  PUTINA KRIEVIJA CĪNAS AFGANISTĀNĀ
  ANOTĀCIJA
  2011. gada 11. septembra uzbrukumi cieta neveiksmi. Un tagad Putina Krievija karo Afganistānā. Cīņas ir sīvas, svari šūpojas. Protams, sieviešu specvienību pārstāves izrāda īpašu varonību - daiļā dzimuma pārstāves sit modžahedus.
  . NODAĻA #1
  Katram gadījumam amerikāņi no savas valsts izraidīja aizdomīgas personas un 2001.gada 11.septembra terorakts nenotika. Un tagad krievu armija cīnās ar talibiem.
  Cīņas ir ļoti sīvas. Un viņi bombardēja modžahedu pozīcijas.
  Debesīs ir četras krievu meitenes: Nataša Sokolovska, Anastasija Vedmakova, Akuļina Orlova, Mirabela Magņitnaja.
  Un viņi aktīvi kuļ dušmaņus.
  Un viņi spiež ar baso kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām. Tās ir cīņas meitenes. Kurš var gandrīz jebko.
  Un viņi sita nīstos dushmanus. Notiek karš ar talibiem. Pārsvarā Krievija bombardē. Bet ir arī sauszemes vienības, kas cīnās ar ienaidniekiem.
  Un tostarp eksperimentālajā transportlīdzeklī T-95.
  Un cīnās arī Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana.
  Un viņi arī kuļ modžahedus...
  Karš ilgst jau vairākus gadus. Putina prezidentūra tuvojas beigām. Un atšķirībā no iepriekšējā stāsta ir intriga. Tiešām, kurš uzvarēs? Ekonomikai neklājas labi. Karš ievilkās gan Čečenijā, gan Afganistānā. Tas ir pilns ar problēmām. Naftas un gāzes cenas nav tik augstas kā reālajā vēsturē. Tātad komunisti apgalvo vairāk.
  Nataša Koršunova, šaujot no tanka, atzīmēja:
  - Šeit mēs karojam, bet izredzes nav redzamas!
  Zoja smaidot pamāja.
  - Tas nav mūsu karš! Un kāpēc mēs dzeguzējam šajos kalnos?
  Augustīns atbildēja:
  - Beidz runāt!
  Uz priekšu un uz augšu, un tur...
  Galu galā tie ir mūsu kalni -
  Viņi mums palīdzēs!
  Viņi mums palīdzēs!
  Svetlana piekrita tam:
  - Es ticu, ka viņi palīdzēs!
  Un T-95 izšāva vēl vienu smagu šāviņu uz modžahediem. Un viņš tās pamatīgi sasita, tāds graujošs sitiens.
  Un tika nocirsti sprādzienbīstamu dušmaņu fragmenti.
  Nataša uzsitīja savam kailajam rozā papēdim un dziedāja:
  - Mēs virzāmies uz svēto komunismu,
  Un basām kājām granātas met!
  Un meitenes cīņā ir agresīvas ...
  Un modžahedi kaut kā uzcepa papēžus vienam komjaunatnei. Noķēra un līdz kailai zolei ar karstu dzelzi. Un man jāsaka, ka tas tik ļoti sāpēja.
  Un meitene rēca no ciešanām un čīkstēja ...
  Un tad viņas kailie kāju pirksti salauza dušmanus ar knaiblēm. Šeit ir viņu politika.
  Zoja to paņēma un rūca:
  - Karš, karš, karš,
  Lai tas nikni rūc pār pasauli...
  Rangi un pasūtījumi notiek ātrāk -
  Kad čaumalas plīst dienu un nakti!
  Un ar pliku papēdi, kā nospiest ...
  Augustīns smejoties atzīmēja:
  - Neviens nemidīs pret meitenēm!
  Tāpēc viņi patiešām piespieda gūstā esošu dušmani skūpstīt viņu basās kājas,
  Graciozas kājas. Un viņš tos apbēra ar skūpstiem.
  Augustīna juta, kā viņa mēle laiza viņas kailo, apaļo, rozā papēdi.
  Un viņa iesaucās:
  - Es esmu stiprākais pasaulē - es izmērcēšu ienaidniekus tualetē!
  Un atkal smejos pa plaukstu!
  Šeit meitenes Afganistānā bija niknas.
  Šeit Tamāra un Veronika piespieda savus kailos putekļainos papēžus laizīt sagūstītos modžahedus. Un tad viņi urinēja uz tiem. Un kā viņi tiek uzspridzināti no granātmetēja - plīst dushmans.
  Tamāra agresīvi atzīmēja:
  - Mēs esam foršākie pasaulē!
  Veronika piekrita:
  - Labāk nepaliek!
  Un meitenes sagrāba vīriešus ar kailajiem pirkstiem aiz deguniem un taisīja viņiem plūmes.
  Tās ir tādas skaistules. Un atbildot, ja viņi tika sagūstīti, viņi cepa savus papēžus.
  Karš, protams, turpinās ar mainīgiem panākumiem.
  Krievijas karaspēks sagrauj modžahedus. Un tie, kas atbild, sāk mīnu karu.
  Un viņi arī grauj krievu karaspēku. Vai nu ešelons tiks nolaists, vai vēl kaut kas tiks uzspridzināts.
  Un viņi notriec helikopterus ar palaišanas ierīcēm. Tas, ko viņi dara, ir ārkārtīgi efektīvs.
  Atbildot uz to, meitenes ņirgājas par modžahediem. Un daudzas lietas liek skaistulēm laizīt ar mēli.
  Stalenida atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Ļauns dushman rāpo gar akmeņiem,
  Sakiet viņu ar napalmu!
  Jūs viņus nesaudzējat
  Nogalini šo nelieti...
  Kā sasmalcināt blaktis -
  Sitās kā tarakāni!
  Tā meitenes ķērās pie lietas...
  Piemēram, Alenka ar savu baskāju bataljonu bikini, kā viņa uzņēmās iznīcināt Allāha karotājus.
  Un viņa inficējās basām kājām, un meitenēm ir tāda reljefa prese. Un meiteņu papēži ir apaļi un rozā.
  Aļenka ar kailiem pirkstiem met granātu un rūc:
  - PSRS vārdā!
  Anyuta ķiķināja, nopļāva modžahedus un čīkstēja:
  - PSRS sen vairs nav! Ir Krievija!
  Alla ar savu pliku, apaļo papēdi uzmeta sprādzienbīstamu iepakojumu un čīkstēja:
  - Tēvzemei un tās lidojumam godībā!
  Un meitene smejas. Un atkal viņš dos pagriezienu, turklāt ārkārtīgi trāpīgi.
  Marija, arī šaudama un ar nāvējošu spēku izmeta granātu, čivināja, zobus rāvusi:
  - Par lielākajām uzvarām!
  Olimpiāda, skribelēdama par modžahediem un ārkārtīgi precīzi tos nogalinot un ar kailiem kāju pirkstiem metot citronu, čīkstēja:
  - Par lieliskām dāvanām!
  Matrēna arī saspieda spocēnus un čīkstēja:
  - Slava Krievijai, un Herakls būs mesija!
  Marusja, izsitot ienaidniekus un ar basu kāju metot ienaidniekam nāves dāvanu, kliedza:
  - Mātei Krievijai!
  Tās šeit ir kaujas meitenes.
  Un viņi tver dushmanus ar kailajiem kāju pirkstiem aiz deguniem. Šādi viņi tos sasmalcina.
  Nataša, skribelēdama no ložmetējiem, čīkstēja:
  - Par mūsu tiesībām!
  Un kā skaistule ņems un smiesies.
  Šeit ir meitenes - visas meitenes meitenes ...
  Alise un Andželika strādā par snaiperēm. Viņas ir ļoti skaistas un kaujošas meitenes.
  Un viņi sita no šautenēm ļoti precīzi. Gandrīz neviens nevar tikt ar tiem galā.
  Alise, ja viņa šauj, tad tieši acī. Un sit ārkārtīgi trāpīgi.
  Tad viņa atzīmēja:
  - Mēs drosmīgi cīnāmies!
  Andželika, šī garā, muskuļotā, rudmatainā sieviete iemeta granātu, saplēsa modžahedu un čīkstēja:
  - Par svēto Krieviju!
  Blondīne Alise iemeta plikiem kāju pirkstiem, indīgu adatu, iedūra Afganistānas kaujinieku komandieri un čīkstēja:
  - Par jaunām robežām!
  Un atkal no šautenes notrieca droīdu.
  Andželika atzīmēja:
  - Un burbulis paplašinājās, līdz pārsprāga!
  Alise tam piekrita:
  - Visam ir jāzina mērs! Galu galā planēta ir apaļa!
  Un meitenes smējās, zobus rādot.
  Patiesībā šeit viņi cīnās, un nav zināms, par ko.
  Afganistānas karš - otrā sērija!
  Tomēr bija arī Čečenijas karš, ar atkārtošanos. Vispirms sakāve, tad atriebība.
  Bet par Afganistānu Putins gribēja atriebties. Iekarot Afganistānu nozīmē pārspēt padomju līderu sasniegumus.
  Viņi zaudēja karu par Afganistānu!
  Tikai jautājums izdosies? Viena cerība cīņas meitenēm!
  Meitenes ar lielu entuziasmu sagrāva ienaidnieku ...
  Graciozās, iedegušās, muskuļotās un kailās karotāju meiteņu kājas šļakstījās pa aprīļa saules sasildītajām siltajām peļķēm.
  Lietus nomazgātie komjaunatnes karotāji bija skaisti, kā fejas, kaut arī šausmīgi saskrāpēti, kaujās ievainoti, purpursarkani zīlītes nevainīgās sejās. Cīņas laikā tika sadedzinātas vai saplēstas gandrīz visas lielās Krievijas krāšņo karotāju drēbes, un viņi skrēja puskaili, un matu lāpas: Gaļina kā zelta lapa, Andželīna kā izvirdošā Vezuva vulkāna liesmas. viņu slaidie, slaidie muskuļi kā dzīvsudraba pilieni.
  Aiz muguras atradās lauks, kas bija nosēts ar līķiem un sadragātu aprīkojumu, kurā bija bumbas, krāteri un dziļas brūces, tranšejas, kas palika no nezināmu disku lidmašīnu trieciena.
  Pati Kabula kā neārstējamas slimības mocīts ķermenis izspieda melnus, bet tajā pašā laikā it kā nedzīvus dūmus. No sadegušas vielas atomiem veidotas spirāles krustojas un krustojas debesīs sātaniskā ornamentā.
  Andželīna Sibīrijas karotāja atzīmēja:
  - Pat daba cenšas uzsvērt mūsu cilvēcisko vājumu un bezspēcību elementu priekšā!
  Gaļina, ar spēcīgu sitienu uzšļakstīdama ūdeni uz peļķes, iebilda:
  -Mēs, cilvēki, esam apveltīti ar dāvanu radīt paši savu realitāti. Galu galā prāts būtībā ir spēcīgāks par muskuļiem. Kas ir muskuļi? Tikai proteīna šķiedras, kurās mijiedarbojas elektromagnētiskie spēki.
  Andželīna paskatījās debesīs. Šķita, ka dūmu virpuļi sāka savā starpā miniatūru cīņu. It kā dēmoni dalītu varu pār Visumu. Straumes sadūrās, krustojās, pēc tam veidoja sava veida ornamentu, pēc tam, gluži pretēji, izplūda telpā.
  Andželīna netīšām iedūra savu baso kāju metāla šķembas galā un, apstājusies, ievaidējās:
  - Sasodīts, man ir pamatīgas nepatikšanas! Cik asas var būt lauskas!
  Gaļina filozofiski atzīmēja:
  - Visa pasaule sastāv no adatām, tikai dzīvajiem tā šķiet gluda, apautas apziņas dēļ! - Un piebilda precizējot. - Mūs var ģērbt un izģērbt sveši cilvēki, bet mēs tikai paši sevi "kurpēm"!
  Andželīna automātiski izmeta šauteni un nošāva spītīgo, vēloties saslapināt visus, kas bija izcēlušies, lai satiktu dushmani. Modžaheds ar salauztu seju izmeta šauteni no rokām un ievaidējās. Sibīrijas karotājs ķircināja:
  - Tu būtu foršs, bet kļūtu slikts! Lūk, pie kā noved kalpošana šeihiem!
  Gaļina metās zemē uz vēdera un izdarīja mērķtiecīgu sēriju. Trīs modžahedi raiti apmetās uz svaigās pavasara zāles. Andželīna diezgan pamatoti teica:
  - Viņi gribēja krievu zemi, tāpēc jūs to dabūjāt, kaut arī ar noteiktu limitu!
  Gaļina viltīgi iesmējās:
  - Valdnieki, kuri vēlas neierobežotas telpas, saņem stingri saskaņā ar limitu, naudu par savu kapu! Taču diemžēl pilsoņi tiek apbedīti ne retāk!
  Andželīna ļoti nopietni teica:
  - Nāve ir slikta, bet dzīve zem jūga ir vēl sliktāka... Jo smagāks jūgs, jo grūtāk to nomest. - Tad ugunīgais velns atcerējās. - Bet tagad svinam uzvaras dzīres, viss iet labi, un pat neieņemamā Trešā kalifāta galvaspilsēta - Kabula mums pie kājām!
  Gaļina nogurušā tonī teica:
  - Un kāda jēga. Vēlāk vajadzēs slīpēt, kā mēs nekad neesam sapņojuši! Vai jūs domājat, ka tagad afgāņi visu izdarīs mūsu vietā? Tu esi naiva meitene!
  Andželīna diezgan pamatoti iebilda pret to:
  - Ja mēs uzvarēsim savu galveno ienaidnieku, tad tas atbrīvos resursus turpmākai cīņai! Jums pašam tas ir jāsaprot.
  Gaļina atbildes vietā paskatījās uz ierakto lauku, kas gulēja viņas priekšā. Cik daudz puišu, gan krievu, gan afgāņu, konstatēja viņam nāvi? Pasaule nav elle, bet noteikti nav debesis. Tajā, iespējams, pat visticamāk - dominē plaši pazemes objekti. Galu galā baznīcas ortodoksijas māca, ka tiek izglābta nenozīmīga minoritāte.
  Un lielākā daļa cilvēku savas dabas grēcīguma dēļ ir lemti mokām.
  Gaļinu vienmēr kaitināja un noraidīja šāds Svēto Rakstu postulāts. Tas tiešām ir tas, ko pareizticīgie uzskata par grēku? Tā pat ir gluži dabiska katra dzīva cilvēka vēlme pēc karjeras un pārākuma. Bet vai tās nav dabiskas cilvēka dabas sekas? Un negrozāmais evolūcijas likums.
  Piemēram, ja Sarkanā armija vadītos pēc Kristus mācības - tev trāpa pa labo vaigu, pagriez kreiso, kā tas beigtos visai padomju tēvzemei.
  Komjaunietes uzdūrās nepilnīgi iznīcinātai Afganistānas tablešu kastītei un bija spiestas apgulties zem mērķētas uguns.
  Andželīna, berzējot zāli ar kailām zolēm, jo viņai ļoti niezēja papēdis, sacīja:
  - Reizēm nākas ciest... Bet pat milti kļūst par rutīnu, kas, patiesībā, ir pats ļaunākais!
  Gaļina mainīja pozīciju, ar precīzu šāvienu nopūta pusi no galvaskausa modžahedam, kurš riešanas tonī deva pavēles un rūca:
  - Vahhabismā tiek izmantotas neestētiskas metodes: pieci pret vienu. Un, ja viņu ir mazāk, tad tas atkāpjas!
  Andželīna skumji teica:
  - Ko tu gribi godīgumu no lapsas?
  Gaļina skumji atbildēja:
  - Piekrīti, jo gribas ticēt kaut kam skaistam! Pat lapsas godīgums vai vilka cēlums!
  Komjaunatnes bija spiestas četrrāpus rāpot līdz izdzīvojušajām tablešu kastēm. Sena rāpošanas taktika, ko kaujās izmantoja sievietes karotājas. Un jāsaka, ne bez panākumiem.
  Andželīna vienā sprādzienā nogalināja piecus talibu karavīrus, kuri mēģināja izrāpties no paslēptuves, un sajūsmā sacīja:
  - Krievijas armija, kā vienmēr, uzvar. Pat ja ienaidniekam ir priekšrocības!
  Gaļina, izlaižot satriecošu sēriju, smējās, atbildot:
  - Modžahediem nekad nebūs priekšrocību. - Pēc tam notriekt divus ar vienu šāvienu, viņa piebilda. - Tagad nekad nebūs!
  Andželīnai tik tikko bija laiks nogāzt galvu no lādiņa trieciena. Tika nogriezta pat ugunīgo matu šķipsna, stūraina lauskas. Sarkanmatainais komjaunatnes karavīrs iesaucās:
  - Frizūra šeit ir bez maksas, lai gan tualete ir dārga!
  Gaļina, caur asarām ķiķinot, atbildēja draudzenei:
  - Zini, tas nemaz nav smieklīgi... Vispār nāves gadījumā būs turpinājums, tāds ir jautājums?
  Andželīna izlikās pārsteigta:
  - Un kas patiesībā ir tracis? Galu galā neesamība vismaz nesatur sāpes, nogurumu vai pārdzīvojumus. Tāpēc tas ir daudz saldāks par mūsu nepārtraukto pārbaudījumu dzīvi! - Un tad ugunīgais velns piebilda. -Dzīve ir nepārtraukta šaurā ceļa pārbaude, bet problēmas ir pārtika, mūsu vēlme dzīvot vērienīgi!
  Pirms atbildes sniegšanas Gaļina pamanīja modžahedu ar jaukta seju un, gludi nospiežot mēlīti, viņa smēķēšana tika pārtraukta. Komjaunietis, kratīdams savas sarkanās cirtas, pasmaidīja:
  - Zini, visi bez izņēmuma dod priekšroku dzīvei, nevis nebūtībai. Tas nozīmē, ka pat mūsu pašu prātos ir neaprakstāms šarms!
  Gaļina iesmējās ar acīmredzamu piepūli:
  - Tai skaitā dzīvo un cieš! - Zeltamatainais komjaunatnes karavīrs apklusa un mierīgākā balsī bez sāpēm piebilda. - Bet vai ir iespējams saprast gaismu, nepazīstot ēnu. Un svētlaime nepazīst sāpes. Visa gaisma ir pazīstama caur duālismu!
  Andželīna piekrita tikai daļēji:
  -Ja mēs tā runājam, tad mūs vajadzēja uzvarēt modžahediem, lai patiesi saprastu uzvaras garšu. - Ugunīgā velnišķīgā komjauniete pakustināja dūri, pāršķeļ plātnes fragmentu. - Arī galu galā duālisms: zaudēts un uzvarēts! Uzvara vienmēr ir rūgta ar zaudējumiem, bet salda ar balvām - sakāve iegūst tikai rūgtumu un "premium" jūga sāļu garšu!
  Gaļina, slaukot optisko tēmēkli, nevarēja vien piekrist:
  - Jā, protams, zināms duālisms ir klātesošs it visā. Kā sava veida Dievība bez velna būtu bezcerīgi rutīna.
  Andželīna steidzās, neapturot uguni, lai labotu savu draugu:
  - Pats par sevi termins Velns sengrieķu valodā nozīmē apmelotājs. Tas ir, Bībelē tika mēģināts parādīt pretestību Dievam visļaunākajā veidā.
  Gaļina, izsitot no snaipera aci citam modžahedam, pamudināja draudzeni:
  - Tas ir melnais PR. Vai mēģināt paaugstināt savu reitingu, pazeminot pretinieku?
  Andželīna diezgan loģiski atzīmēja:
  - Protams, katrs pie varas esošais izmanto savus administratīvos resursus, lai diskreditētu savu pretinieku. Tam ir zināms modelis, nevis vēlme atdot varu un zaudēt privilēģijas ar siles palīdzību. Tāpēc ir vismaz naivi sagaidīt Bībelē objektīvu Dieva un Sātana konfrontācijas definīciju.
  Gaļina pat nobolīja zilās acis uz pieres:
  - Protams, nevar prasīt no varas objektivitāti. Bet jautājums ir par to, kas ir sātans. Vispilnīgākais eņģelis, kurš cenšas radīt vairāk brīvības, vai... Tas, kurš kļuva par ļaunuma un ciešanu tēvu?
  Andželīna skumji nopūtās.
  - Sāpes un ciešanas cilvēcei ir kļuvušas tik dabiskas, ka man ir nopietnas šaubas, vai tieši Lucifers tās dzemdēja... Jebkurā gadījumā bez Visvarenā Dieva vēlēšanās ir maz ticams, ka radīta būtne varētu gūt panākumus vismaz . ..
  Gaļina, raidījusi nāvējošu lodi modžahedu līkajā deguna tiltiņā, viņš noslīdēja, acumirklī klāts asinīs. Karotājs nekavējoties piekrita:
  - Jā, viss ļaunums un problēmas, kas piedēvētas Velnam, ir tas pats, kas apvainoties uz pātagu, kas trāpīja, nevis uz to, kas to sit.
  Pati Andželīna, trāpot ienaidniekam ar īsu sprādzienu, kā arī uzlika dibenu uz tuvākās deformētās sejas, pēc kā piebilda:
  - Šeit piemērotāka ir šāda līdzība: īpašnieks izgrieza no koka nūju, sita ar to vergu un tad saka - nūja ir absolūts ļaunums, un īpašnieks ir absolūts labais!
  Gaļina netīšām apgriezās, un meitenes atslēgas kaula lūzums izraisīja šausmīgas sāpes iekaisušajās locītavās. Karotāja nedaudz saburzīja pieri, bet nenoliecās, lai vaidētu. Turklāt viņa, it kā spēlējot ķegļus, notrieca trīs modžahedus. Viens no afgāņiem nometa uzvilktu faustpatronu, kā rezultātā palaišanas iekārta nogāja.
  Šķita, ka cauri betonam deg uguns kūlis, un uz augšu uzlidoja šķembas no ķermeņiem, kauliem, saplēstas gaļas.
  Gaļina, ķiķinot, ņirgājoties par sevi (karā bez humora neiztiksi vai vismaz psihi nesaglabāsi pie labas veselības) dziedāja:
  - Kādas sāpes, labas sāpes: mačs pret nacistu gariem; simts - nulle!
  Abas skaistas meitenes smējās skaļi, skaļi.... Un acīmredzot no caururbjošiem smiekliem tik ļoti iespaidoja izbiedētos modžahedus, ka šaušana no viņu puses uzreiz kļuva slapja. Klusums bija tik pēkšņs un smags, ka sita karotājiem pa ausīm. Pat droši vien raķetes V-5 sprādziens galvaskausā nebija tik nāvējošs!
  . NODAĻA #2
  Andželīna iesaucās:
  - Nekas tik caururbjoši nekliedz par zaudējumiem kā militārs klusums!
  Gaļina, nervozi kasīdama ausi ar basu kāju, ar neizsīkstošu asprātību piebilda:
  - Kaujas skaņas ir apdullinošas, bet jūs kļūstat patiesi kurls, kad nepamanāt kanonādes beigas!
  Modžahedi negaidīti atviegloja uzdevumu - viņi izmeta baltās lupatas un sāka kliegt pa plaukstu:
  - Bin Ladens kaput! Bin Ladens kaput!
  Sibīrijas karavīrs atkal nevarēja pretoties aforismam:
  -Tauta pret sliktu lineālu izturas kā pret alu, grib redzēt to aukstu un uz galda, bet par to ir gatava maksāt ne tikai ar papīra lapu!
  Gaļina par to smalki atzīmēja:
  - Kad valdnieks ir slikts, viņš tiek labi citēts jokos! Un, kad ir daudz joku, tad dzīve kļūst jautrāka! Un smiekli pagarina mūžu! Tas ir, ar bezjēdzīgiem vadītājiem: dzīve ir kā nepārtraukta anekdote: gara, jautra, šausmīga, bet vienmēr vēlas zināt turpinājumu!
  Andželīna nervozi iesmējās.
  - Un es nezināju, kāpēc viduvēji karaļi parasti valda tik ilgi!
  Gandrīz simt piecdesmit modžahedi padevās. Viņu vidū bija vismaz trīsdesmit zēni vecumā no desmit līdz sešpadsmit gadiem, lielākā daļa šortos un basām kājām, kuri bija paspējuši ierakumos pārspēt savus kailos iedegušos ceļgalus. Ieraugot skaistas meitenes, kas tik tikko nosegtas ar nobružātām lupatām, zēni nosarkst un nolaiž galvas, bet tajā pašā laikā viņi turpina ņirgāties par baismīgi skaistajiem karotājiem.
  Modžahedi-afgāņi neizpratnē noliek ieročus, viņiem pat prātā neienāk, ka ir kauns uzskatīt, ka puse no bataljona padoties divām ievainotām, vēl pavisam jaunām meitenēm. Cik viņi ir nobijušies un apstulbuši.
  Viens no zēniem, nervozi skrāpējot savu netīro zoli zālienā, šķita, ka viņam bija iedūris šķembu plikajā papēdī un lauzītā krievu valodā teica:
  - Tantes nesūta mani uz Sibīriju, tur nosalsim degunus, pirkstus un kājas!
  Andželīna dusmīgi teica:
  "Mēs tik un tā nosūtīsim, un, lai basās pēdas sniegā nesastingtu, katru stundu tiksi stipri sists ar nūjām uz basām kājām.
  Puisis-mudžahids drebēja no bailēm un izplūda asarās kā meitene. Gaļina steidzās mierināt bērnu:
  - Tu vēl esi par mazu. Iespējams, jūs tiksiet apkopots civiliedzīvotāju kategorijā. Katram gadījumam pateiksi, ka tev vēl nav divpadsmit, tad tevi noteikti uz nometni neņems.
  Milicijas zēns pēkšņi pārstāja rēkt un zemākā balss tonī, cenšoties atdarināt pieaugušo, teica:
  Es nepametīšu savus biedrus! Vai nu visi ir brīvi vai kopā koncentrācijas nometnē!
  Meitenes bija pārsteigtas par zēna negaidīto drosmi, Andželīna pienāca un noglāstīja viņa galvu:
  - Labi darīts, tas jums tiks ieskaitīts ... Bet nebaidieties, lielākā daļa sagūstīto modžahedu strādās Krievijas Eiropas daļā, atjaunojot rūpnīcas un lauksaimniecību, un jūsu bērniem būs labs ēdiens, labāk nekā tiks rādītas jūsu kartītes un stilīgākās filmas.
  Nebrīvē esošie zēni patiešām bija tievi, dažiem pat bija redzami vaigu kauli, un trīs puiši, kaili līdz viduklim zem plānas ādas, iznira cauri katrai ribai, un viņu rokas kļuva tik tievas, ka bija pārsteidzoši, kā viņi turēja tajās afgāņu faustpatronus. Pārtikas devas Taliban trešajā kalifātā, kas izdalītas uz uztura kartītēm, pēdējo mēnešu laikā ir samazinājušās līdz tādam līmenim, ka iedzīvotāji gandrīz nomiruši badā. Turklāt tieši pavasaris tradicionāli ir vistrūcīgākais gadalaiks produktiem.
  Gaļinai bija žēl šo puišu, "pārcilvēku" bērnu, kuri tagad izskatās pēc nabaga, izsalkuša basām kājām. Viņa rakņājās savās kabatās, atrada tajās nelielu amerikāņu šokolādes tāfelīti un bija pārsteigta.
  Lend-Lease saņemtā dāvana bija pārāk maza, un tur bija trīsdesmit divi zēni (pārējie ir daudz vecāki, militārās vai ugunsdzēsības formās, neskuvēti, ļoti nepatīkami, saliekti, kas liek viņiem izskatīties kā veciem vīriešiem!) ar šokolādi visiem nepietiks.
  Vienam iedot un citus aizvainot? Vai mest partiju? Pēdējais parasti ir izeja, taču šajā gadījumā tas var šķist smieklīgi. Vai arī sadaliet sešas flīzes starp mazākajiem cīnītājiem.
  Pēdējais Gaļinai Lomonosovai šķita visgodīgākais, un viņš, izņēmis šokolādes tāfelīti, uzmanīgi noņēma iesaiņojumu, sadalīja šķēles, pasniedzot tās mazākajiem un plānākajiem afgāņu puišiem.
  Bijušie modžahedi tiešām šķita salauzti. Neviens no viņiem nesteidzās, nemēģināja, nesteidzās un neatņēma ieroci. Tiesa, daži caur zobiem murmināja kaut kādu lāstu, taču, tiklīdz komjaunietes paspēra soli viņu virzienā, spocēni uzreiz apklusa un iespieda galvu plecos, it kā gaidot sitienu.
  Gaļina pat šņāca ar neraksturīgu nicinājumu:
  - Tas ir nepieciešams, lai pārcilvēki sarautos. Un kur ir viņu neiznīcināmais talibu musulmaņu gars?
  Andželīna, izrāvusi vienam no zēniem cigareti un iemetot to zālē, ar noslīpētām, kaut arī nobrāzumiem klātām, pirkstiem dzēsdama, kliedza:
  - Tiem, kas smēķē cigaretes, veidojot panākumus dzīvē, pārāk bieži paņemiet dūmu pauzi!
  Gaļina viegli apstiprināja:
  - Tā es piekrītu bin Ladenam, īstam modžahedu karotājam nevajadzētu: dzert, pīpēt un jābūt uzticīgam!
  Pēc šiem vārdiem drūmie zēni, kuri bija gatavi jebkurā brīdī izplūst asarās, izplūda draudzīgos smieklos, un viss uzreiz kaut kā kļuva vieglāk dvēselei.
  Kad komjaunieši karagūstekņus nodeva tuvākajai krievu vienībai, Andželīna uztaisīja Gaļinai pārsēju, uz lauztā atslēgas kaula piefiksējot tādu kā šinu. Lauka ārsts nekavējoties ieteica karotājam apgulties uz nestuvēm un vairākas dienas pavadīt vienatnē. Komjaunietis ar nicinājumu noraidīja šo priekšlikumu, lai gan viņa saprata, ka diemžēl Krievijas armijā ir daudz karavīru, kas viņu nekavējoties sagrābs. Viņas balss bija stingra, kā skolas skolotājai, kas lamāja nolaidīgu skolēnu:
  - Lai palaistu garām mūsu triumfa stundas, pēdējās priecīgākās kara dienas? Jā, šis ir visnežēlīgākais sods, kādu vien var iedomāties. Un negribat atņemt krievu armijai tās labāko snaiperi?
  Ārsts nobālēja, viņa padzīvojušā seja kļuva nespodra, acu priekšā pavērās tribunāla zīme... Gaļina, viņa bailes tikai skaļi ieraugot, kā maza meitene iesmējās un uzsita roku uz pleca:
  - Nu nedari tā! Es pats vairāk ienīstu tos, kas raksta denonsācijas, nekā modžahedus. Tā ka...
  Un meitene, svilpodama, aizgāja ...
  Gredzens ap Kabulu joprojām nebija pietiekami blīvs, atsevišķas afgāņu vienības izlauzās no katliem uz savas galvaspilsētas aizsardzības mezgliem. Dienvidu virziens tika nogriezts, bet ziemeļos, kur ofensīva sākās tikai 20.aprīlī un aizkavējās arī Afganistānas upes lejteces šķērsošana ar pilnu plūdumu, modžahediem joprojām bija nepilnības.
  Bin Ladens tika pārliecināts pamest Kabulu, skriet uz dienvidiem, pēc tam doties aizsegā zemūdenē. Afganistānas zemūdeņu flote ar visiem tās zaudējumiem joprojām bija visneuzkrītošākā pasaulē, un kaujas zemūdeņu bija mazāk nekā visās pārējās flotēs pasaulē kopā!
  Bet viņi bija slepeni līdz galējībai.
  Taču bin Ladens šķita tik garīgi salauzts sava politiskā un militārā fiasko dēļ, ka viņš nolēma samierināties ar nāvi. Histēriskais diktators nekādā ziņā nebija tikai muižniecība un nebija gļēvulis, gatavs uz visu, lai aizkavētu tikšanos ar vecu sievieti, kuras elpa ir aukstāka par šķidro slāpekli un kuras tvēriens ir nepielūdzams. Tomēr viņš to paziņoja publiski, bet ko viņš īsti domāja ...
  Valoda ir dota gudram politiķim, lai slēptu savas domas, bet visbiežāk visa politiķa runa atklāj bezjēdzīgu stulbumu!
  Nataša arī ļoti cīnās. Un viņas kailais apaļais papēdis, it kā ļautos iznīcināšanas dāvanai, un granāta lidos garām un pamatīgi saplēsīs modžahedus.
  Meitene čivināja:
  - Viens divi trīs četri pieci! Sieviete iznāca šaut!
  Zoja, skribelēdama uz dušmaniem un pļaujot veselas kaujinieku rindas, čīkstēja:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals....
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Augustīns izšāva līniju pret afgāņu kaujiniekiem un nogrieza visu līniju.
  Un viņa iesaucās:
  - Slava komunismam Krievijā!
  Svetlana smejoties atzīmēja:
  Mums ir kapitālisms!
  Un meitene ar pliku papēdi uzmeta nāvējošu zirni.
  Tad viņa iesaucās:
  - Cilvēki būs priecīgi
  Laime uz visiem laikiem...
  Padomju valdība -
  Spēks ir liels!
  Nataša iemeta granātu, apgāžot modžahedu tanku, kas bija izgatavots no koka, un čivināja:
  - Par lielo komunismu!
  Un karotāji to paņēma un nosvilpa. Un vārnas, kas nokrita ģībonī, sāka birt no debesīm.
  Un viņi ar knābi caurdūra modžahedu galvas. Un viņi izdūra savu turbānu un tā tālāk.
  Zoja čīkstēja, piemiedzot ar aci:
  - Slava Krievijai, ar otro komunisma atnākšanu!
  Meitenes bija ļoti asprātīgas. Un burtiski tās dzirkstīja.
  Augustīns pasmaidīja zobus:
  - Esiet slavens ar Tēvzemi, kas karo ar spokiem!
  Un meitene ņēma no bazuka kā lupanetu. Un viņas apbrīnojamais spēks ir vienkārši nāvējošs.
  Zoja to paņēma un čivināja:
  - Būs uzvara pār Bin Ladena karavīriem!
  Un karotājs veica ļoti mērķtiecīgu pagriezienu. Un katra lode trāpīja mērķī.
  Tad meitenes čivināja:
  - Tagad mēs esam atpakaļ parādē,
  Boļševisma uguns krūtīs ...
  Komunistu brigāde -
  Ar mums Ļeņins uz priekšu!
  Svetlana apstiprināja, pļaujot pretiniekus kā ar izkapti un ierakstīja tviterī:
  - Akrobātikai!
  Un meitene ņēma un notrieca ienaidnieka lidmašīnu. Un viņai tas izdevās ārkārtīgi labi.
  Nataša agresīvi atzīmēja, nopļaujot pretiniekus, un čīkstēja, zobus rādot:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un lūk, meitene, kā viņa sit ienaidnieku. Un tad tanks tika nopūsts no torņa, un metāls tika norauts no korpusa un ruļļi devās uz visām pusēm.
  Viņi skrēja un griezās pa zāli, un visu dedzināja. Un viens no rullīšiem trāpīja modžahedam vēderā un pārgrieza to uz pusēm.
  Nataša ar aci atzīmēja:
  - Tēvzemei, kas ir foršākā no visām!
  Un karotājs dod ārkārtīgi precīzu pagriezienu. Cīņas šeit ir smagas un asiņainas.
  Dushmans snap. Šķiet, ka tie ir burtiski neskaitāmi.
  Afgāņi vēlas mieru un vienotu pārvaldību. Bet tagad Krievija atkal ir viņu teritorijā. Un šajā liktenīgajā Afganistānā notiek sīvas cīņas.
  Zoja, šaušana, atzīmēja:
  - Slava lielā komunisma laikiem!
  Un meitene ar slepkavniecisku spēku metīs citronu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un saplēst savus pretiniekus.
  Augustīna atzīmēja, pļaujot modžahedus:
  - Slava mūsu lojalitātei un ticībai!
  Sarkanmate pielēca un pieskrēja pie spokiem. Viņas vara sarkanie mati plīvoja kā kaujas reklāmkarogs. Uzreiz var redzēt - meitene ir tā, kas tev vajadzīga.
  Un tagad meitene ar savu kailo, rozā, rūdīto papēdi sitīs afgāņu ģenerāļa zodu. Un salauzt žokli. Tad skaistule iesaucās:
  - Par izcilajiem Krievijas impērijas sasniegumiem!
  Atkal, kaujas Afganistānā ir ļoti smagas un asiņainas. Visapkārt dažāda veida iznīcināšanas un nāves masa.
  Mirabela, satriecot spokus no gaisa un ar kausētu dzelzi paceļot veselus akmeņu un metāla nūjas, iesaucās:
  - Es esmu spēcīgākais pilots!
  Akulina Orlova šaubījās:
  - Nē, es esmu stiprākais!
  Un arī kā tas ar raķeti trāpīs ienaidniekam ar lielu postošo spēku.
  Anastasija Vedmakova atzīmēja ļoti agresīvi, no savas uzbrukuma lidmašīnas sūtot lādiņus ar kolosālu iznīcinošu spēku.
  Meitene, saspiedusi savu kailo rozā papēdi, iesaucās:
  - Mēs cīnīsimies par Tēvzemi,
  Skūpstāmies!
  Un mūsu bruņuvilcienam izdevās paātrināties!
  Akuļinai Orlovai bija pērļu krāsas zobi un ļoti skaista mute. Un viņas mēle ir ļoti sārta un gracioza, spēj radīt brīnumus.
  Meitene iesaucās:
  - Neizturiet slāvu pazemojumus,
  Mēs mīdīsim talibus ar kalnu ...
  Mēs vairs necietīsim apvainojumus -
  Sagrausim ienaidnieku ar basām kājām!
  Protams, meitenes ir ļoti jautras un melodiskas. Viņiem ir tik daudz šarma un dažādi joki.
  Mirabela atcerējās, kā dušmaņa mēle laizīja viņas nocietinātās, putekļainās meitenes baso pēdu zoles.
  Un cik tas ir kutinoši un patīkami.
  Meitene dziedāja:
  Mēs esam spēcīgākie pasaulē
  Visus ienaidniekus izmērcēsim tualetē...
  Tēvzeme netic asarām -
  Un mēs dosim ļaunajiem oligarhiem smadzeņu triecienu!
  Lucifera pilote Nataša Sokolovskaja tviterī ierakstīja:
  - Slava Krievijai, lielākajai no valstīm!
  Un ar pliku papēdi, kā nospiest. Tās tiešām ir meitenes ar murgainu smīnu. Un, ja nāvējošs raķešu spēks izlido no viņu daudzfunkcionālajām mašīnām, tad paceļas tranšejas un bunkuri!
  Meitenes Afganistānas karā, protams, ir kaut kas īpašs un unikāls.
  Stalenida palaiž kolosālas, nāvējošas raķetes pret modžahediem.
  Un saplēšot Allāha karotājus, viņu talibus. Jā, šī kustība ir parādījusi savu dzīvotspēju. Tik daudzus gadus cīnās ar Krieviju.
  Staļenīda un Veronika, pliķējot ar plikajām, putekļainām zolēm smiltīs, saritināja izlādi.
  Un atkal kaut kas ārkārtīgi letāls lido. Un nesa lielu postu.
  Stīlenīda dziedāja:
  - Slava mūsu skaistajai dzimtenei!
  Tad kā ņemt un parādīt mēli. Un viņas kailais papēdis nospiedīs sprūda pogu.
  Viktorija un Veronika ņēma un izvilka kaut ko pilnu spēka un kolosāla iznīcības spēka.
  Un tad krievu gāzes automāts strādāja. Un sadedzina veselus laukus ar dushmaniem.
  Meitenēm bija šokolādes krāsas ceļgali - tādi iedeguši. Un tas tiešām ir ļoti seksīgi. Gandrīz meiteņu āda ir melna, un pūkainie mati, gluži pretēji, ir gaiši un nedaudz zeltaini.
  Šeit ir dažas pārsteidzošas skaistules.
  Un, ja viņi kaut ko palaiž... Skaistas meitenes spīd no sviedriem, un viņu iedegusi āda, šķiet, ir izlieta no bronzas.
  Cik tas ir burvīgi.
  Stīlenīda, iznīcinot afgāņus, čīkstēja:
  - Mana armija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Tamāra uz to atbildēja:
  - Varbūt tu domāji - mūsu armija!
  Veronika un Viktorija dziedāja, šaujot uz afgāņu spokiem:
  - Vēl nav par agru...
  Mēs negribam stāties armijā!
  Ak, ak, ak -
  Mēs negribam stāties armijā!
  Tur puiši nav pārāk izturīgi pret mīlestību!
  Un kā daiļavas smejas.
  Tamāra sasita pretinieci un čīkstēja:
  - Par vislielāko komunismu Visumā!
  Nikoleta dziedāja, ņirbot kailos ceļgalus:
  - Kapitālisms saka stingru nē,
  Sociālisms ir mūsu atbilde!
  Un meitene atkal, it kā metot letālu spēku, kolosālu granātas iznīcināšanu.
  Alenka un viņas komanda cīnās ar daudziem spokiem.
  Meitene cīnās ar lielu entuziasmu. Cīnās kā briesmonis. Rāda savu kolosālo klasi un čīkst:
  - Komunisma nemirstīgo ideju vārdā,
  Mēs redzam mūsu valsts nākotni...
  Anyuta atbildēja ar smaidu:
  - Krievijā tagad kapitālisms! Tā ka...
  Aļenka ar pliku papēdi meta kolosālu postu un čīkstēja:
  - Sociālisms dzīvo!
  Allahs ar apmierinātu skatienu atzīmēja:
  - Būs lielā komunisma laikmets!
  Un atkal, slepkavnieciskajam pagriezienam sprāgstot.
  Marija iesaucās ar ļoti apmierinātu skatienu un saspieda modžahedus, kas rāpoja kā siseņi:
  Lai ir komunisma laikmets!
  Un atkal, kā iemest slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Olimpija ļoti agresīvi atzīmēja, izsitot talibu barus un gaudot:
  - Par komunistiskās Krievijas varenību!
  Un atkal, kā meitene met basu kāju tik nebijušu postījumu.
  Marusja, sitot ienaidniekus un pļaujot tos no ložmetēja, un spēlējoties ar preses dakstiņiem, čīkstēja:
  - Par svēto Krieviju!
  Matrjona, izcirtusies cauri ienaidniekam un pļaujot viņu, iekliedzās:
  - Dievam Perunam!
  Elena apstiprināja:
  - Un par Svarogu!
  Alla nopļāva dušmaņu rindu un rūca:
  - Un neaizmirstiet lielo Dievu Māti Ladu!
  Marija, izsitot modžahedus, atzīmēja:
  - Mūsu Dzimtenes diženums ir visā!
  Olimpija, kā iegult no granātmetēja, saplēst ienaidniekus un čīkstēt, plaušās:
  - Mēs uzvaram bez izņēmuma!
  Anyuta tam pilnībā piekrita:
  - Jā, mūsu uzvara ir neizbēgama!
  Un karotājs to paņēma, un kailais papēdis strādāja.
  Un no afgāņu tanka - tornis tika norauts.
  Matryona smejoties dziedāja:
  - Ar mums būs viss labākais!
  Meitenes turpina cīnīties ar neskaitāmiem modžahediem kā siseņu mākoņa uzbrukumu.
  Cik viņu šeit ir - ļoti daudz.
  Bet ir arī daudz meiteņu. Un viņi ir ļoti skaisti.
  Viola un Malvina ļoti slaveni izturējās pret Afganistānas dušmaniem. Un sagrausim tos ar brutalitāti.
  Viola pat čivināja, ar basu kāju metot raķetes dzenošu granātu:
  - Es visu iznīcinu!
  Un kā tas dos mērķtiecīgu un precīzu pagriezienu modžahediem.
  Malvīna atzīmēja, arī ļoti precīzi uzzīmējot spokus:
  - Mūsu uzvara svētajā karā!
  Un atkal viņš metīs granātu ar plika papēža palīdzību.
  Tās ir meitenes - augstākais gods viņu klasē.
  Viola pat čivināja ar aci:
  - Būs arī pilsēta uz Veneras un Marsa!
  Malvīne tam viegli piekrita:
  - Tur ziedēs ābeles!
  Meitenes izcēlās ar ļoti lielu skaistumu un apbrīna bija kolosāla.
  Bet šeit atkal Gerda no algotņu vidus pārvietojas uz tanka.
  Un karotājs arī ir basām kājām un bikini.
  Un viņa ir uz īpašas - foršas tvertnes - "Leopard" -3. Un šī ir liela mašīna, jāsaka jauda.
  Un ar viņu arī meitenes ir gandrīz kailas.
  Gerda šauj ar plikiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Slava jauno tehnoloģiju laikmetam!
  Un kā tas pieķer ienaidnieku.
  Un sprādzienbīstams sadrumstalotības šāviņš ar kolosālu iznīcinošu spēku eksplodēs.
  Modžahedi ar norautām rokām un kājām aizlido uz tālu virzieniem.
  Vienam no viņiem ķiverē nosita galva. Viņa tika uzmesta un spārdīta.
  Un meitene Aurora ar basu kāju meta šo kāpostgalvu.
  Tad meitene čīkstēja:
  - Mūsu skrējiens ir foršākais!
  Un viņa veica ļoti precīzu un mērķtiecīgu pagriezienu. No kura tika nopļauts ducis modžahedu.
  Aurora smaidot iesaucās:
  - Ābeles zied, mums būs sautējums!
  Gerda uz tanka saspieda dušmaņus. Un viņai kopā ar draugiem šāvieni no diviem ieročiem bija slepkavnieciski.
  Šarlote izšāva, kailajiem kāju pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas un kliedza:
  - Slavenā Heopsa pantomīma!
  Tad skaistule izplūdīs smieklos.
  Kristīna, drāžot afgāņus ar ložmetēju, atzīmēja:
  - Lai Dievs ir ar mums!
  Magda loģiski piezīmēja:
  - Vai viņam vajag basām kājām, duļķainas meitenes kā mēs?
  Gerda iesaucās:
  Man vajag lielu spēku!
  Un kā tas trāpa ienaidniekam ar nāvējošu šāviņu. Un mirušo masa un iznīcība gāja uzreiz.
  Šarlote atzīmēja, nospiežot kursorsviras pogu ar kailu papēdi:
  - Tas ir kā Lucifera armija!
  Pēc tam skaistule mirdz ar pērļu zobiem.
  Modžahedi spīdzināja vienu no meitenēm. Viņi apsmērēja viņas kailās zoles ar saulespuķu eļļu un uzstādīja cepeškrāsni. Un liesma sāka laizīt meitenes kailos, apaļos papēžus.
  Un tas bija tik brīnišķīgi. Un burtiski glāstīja viņas zoli.
  Gerda nikni gurkstēja:
  Mēs jūs visus izcepsim!
  Šarlote iesmējās un teica:
  - Mēs pirmie garu acīs - redzēsim! Un tad mēs tos visus apcepsim un ēdīsim!
  Karotāji, protams, lielā augstumā.
  Šeit viņi sāka sasmalcināt modžahedus ar kāpuriem. Un viņiem tas izdevās ļoti veiksmīgi. No rullīšu apakšas lija asinis, un kauli kraukšķēja. Viss izskatījās diezgan lieliski.
  Gerda smaidot atzīmēja:
  - Es esmu nikna kobra!
  Un atkal, it kā noskaņots, viņš dauzās. Tas ir viņas kredo.
  Un no gaisa tiek likta bumba pēc bumbas. Un viņi nedod žēlastību visam šim talibu baram.
  Šarlote caur Skype piemiedza pilotiem aci un čīkstēja:
  - Lai mūsu vētrainā programma tiek realizēta!
  Kristīna tam piekrita:
  - Protams, ka būs!
  Un debesīs, Albīna, it kā dauzītu spokus. Un tas radīs lielu postu.
  Tad viņš čīkst:
  - Es esmu īsts blonds pūķis!
  Un Alvīne tiks palaista no gaisa kā raķete, un ienaidnieki tiks satriekti.
  Tad rēks:
  - Par kolosālā komunisma laikmetu!
  Albīna, izsitusi garu no gaisa, piebilda:
  - Un arī ne kolosāli!
  Meitenes, protams, ar iztēli.
  Karš starp PSRS un Afganistānu turpinājās ...
  Nataša šāva uz talibu impērijas karavīriem, burtiski nopļāva tos un dziedāja...
  Lai saule vienmēr ir
  Lai vienmēr ir debesis...
  Lai vienmēr būtu māte -
  Lai es vienmēr būtu!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem metīs pret afgāņiem slepkavniecisku granātu. Un islāma impērijas karotāju masa tiks saplosīta.
  Zoja arī šauj un dzied:
  - Esi pagodināts, esi pagodināts, tu esi mūsu Zeme!
  Mūsu dzimtie meži un lauki!
  Visvarenā vārdā,
  Jūs esat mūsu mīļā, svētā ģimene!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš arī kaut ko tik nāvējošu uzmetīs modžahediem.
  Jā, fundamentālistu impērijas karotāji saskārās ar nopietnu problēmu.
  Rudmatainais Augustīns turpināja pļaut modžahedus un čivināja, pļaujot viņu rindas:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē!
  Un kā viņš ar kailajiem slepkavnieciskā spēka pirkstiem met nāves dāvanu, saraujot ienaidniekus.
  Un Svetlana arī pievieno ienaidniekiem kaut ko nāvējošu un iznīcina ķermeni.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Slava manai dzimtenei!
  Un arī viņš ar nāvējošā spēka kailajiem pirkstiem uzmetīs iznīcināšanas dāvanu.
  Šīs meitenes ir vienkārši šausmīgas.
  Sievietes karotājas ir ieņēmušas Afganistānu, un no Taliban impērijas lido čipsi.
  Nataša, šaujot uz modžahediem un tos nopļāvusi, atzīmēja:
  - Mēs slavēsim Dievu ar Svaroga vārdu!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist slepkavniecisku iznīcības dāvanu.
  Meitenes tiešām ir augstākās akrobātikas rādītājs.
  Zoja uzspieda savu sarkano nipeli uz bazūkas pogas, sita pret modžahediem un čīkstēja:
  - PSRS labā!
  Un arī Augustīns ņems un sitīs dzelteno karaspēku. Un viņš sadauzīs un čīkstēs daudz modžahedu:
  - Bet dzīvot kā agrāk, bet dzīvot pēc Brežņeva!
  Es esmu mēms, es esmu mēms, es nevaru!
  Un ar plikajiem kāju pirkstiem viņš atkal palaidīs kaut ko ārkārtīgi letālu. Šeit ir meitene.
  Un arī Svetlana kaujā ir ļoti kaujinieks. Un viņš izmisīgi cīnās. Un tas spēj atdalīt no Taliban islāma impērijas uzbrūkošu kaujinieku masu.
  Un meitene rēc:
  - Slava komunismam Svarog!
  Un citi apstiprina:
  - Slava komunismam!
  . NODAĻA #3
  Elizabete šauj uz ienaidnieku. Un izmanto arī plikus kāju pirkstus. Viņai ir labs tanks, kas spēj caurdurt pretiniekus. Un šī meitene jāsaka, tikai
  super klase.
  Un viņa šauj un sit pretiniekus.
  Un dzied:
  - Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā,
  Mēs redzam mūsu valsts nākotni...
  Un mūsu Tēvzemes sarkanais karogs,
  Mēs vienmēr būsim nesavtīgi uzticīgi!
  Jekaterina arī šauj uz ienaidnieku, sit cauri un cauri un izlaužas cauri automašīnu torņiem. Tad viņš kliedz:
  - Slava komunismam Lada!
  Un izmanto arī plikus kāju pirkstus.
  Elena arī šauj uz modžahediem. Taliban impērijas kulšana. Tas viņai sit cauri un cauri un čīkst:
  - Mūsu lieta ir pareiza!
  Un arī Euphrosinia ļoti precīzi trāpa ienaidniekiem. Un dzied:
  - Lielisku ideju vārdā! Ļaundaris tiks uzvarēts!
  Un arī to, kā viņš piemiedz saviem partneriem.
  Un kā Elizabetes tanks lēks. Un iznīcināsim modžahedu karaspēku. Un tas bija mežonīgs.
  Meitenes dziedāja un rūca:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Un atkal viņi šāva ļoti precīzi.
  Tās bija meitenes - ko vajag!
  Un viņi lieliski sita ienaidniekus-mudžahedus.
  Te debesīs meitenes dāvāja arī dušmanus.
  Anastasija Vedmakova, notriekdama lidmašīnas, pārgāja uz zemes mērķiem. Viņa tos saspieda un iekliedzās:
  - Mēs, meitenes, esam drosmīgas, drosmīgas. drosmīgs,
  Mums ir ļoti jauki cirtaini puikas!
  Sasmalcinām tos karstus
  Un tad nospļaujamies, pār kreiso plecu!
  Akuļina Orlova, sasodīti pretinieki, izdeva:
  - Esot ceļā!
  Un ar basām kājām nogāza modžahedus.
  Mirabela Magnetic arī notrieca talibu karaspēku un čivināja, zobus izliekot:
  - Uzvaras būs daudz!
  Un viņas kailie kāju pirksti sāka kustēties.
  Tās bija meitenes - vienkārši superklase!
  Alenka un viņas komanda cīnījās ar modžahediem. Un tas izskatījās ļoti harizmātiski.
  Meitenes saglabāja aizsardzību un ar kailiem kāju pirkstiem meta iznīcināšanas dāvanas Taliban impērijas karavīru virzienā.
  Aļenka ar pliku papēdi pasniedza iznīcināšanas dāvanu un dziedāja:
  - Alek, birst laimes asaras!
  Anyuta ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanas un čīkstēja:
  - Kā viņas dvēsele dzied arfu!
  Alla arī dauzīja, nospiežot sarkano nipeli uz bazukas pogas, un izteica:
  - Pil, pil, pil, un Aļenka zilās acis, asaras birst uz šķēpu!
  Marija spārdīja ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Tieši uz šķēpa! Un māmiņa!
  Arī Olimpiss, kā smieties, un pērļu zobus izcēla.
  Viņa ir reta skaistuma un šarma meitene.
  Tajā pašā laikā karotājs ķiķina un čīkst:
  - Slava komunisma karaļiem!
  Un ar savu kailo papēdi viņš padosies nāves slepkavnieciskajai dāvanai.
  Marusja arī vēlas cīnīties...
  Un viņš ar lielu intensitāti skribelē pie modžahediem no ložmetējiem. Un ar savu pliku papēdi met nāves dāvanas.
  Un saka:
  - Par lielo komunismu!
  Matrena sit arī Taliban impērijas karavīrus. Pļauj tās ar lielu intensitāti. Un iesaucas, piemiedzot ar aci:
  - Par izcilām uzvarām!
  Alenka agresīvi paziņo, pļaujot ienaidnieku:
  - Mūsu Krievija ir pati pirmā un lielā!
  Un viņš arī ar basu kāju met slepkavniecisku iznīcināšanas dāvanu.
  Anyuta smejoties paziņo, samazinot modžahedu karavīru rindas:
  - Slava Sarkanajai armijai!
  Un atkal met pretī ienaidniekam, slepkava iznīcināšanas dāvana.
  Un Allāhs sāks iznīcināt pretiniekus. Un arī viņas kailie kāju pirksti saberž ienaidniekus pamatīgi.
  Un ar basām kājām mestā nāves dāvana lido.
  Un Marija ir arī ļoti kaujinieciska meitene kaujā. Un viņas metieni ir ļoti precīzi un ar garantiju trāpa ienaidniekam.
  Un šī meitene ir arī cīņas raksturs.
  Nošauj sevi un čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Olimpija šauj uz ienaidnieku. Viņš nopļauj modžahedus un smaidot saka:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Un atkal kulsim afgāņus.
  Un ar plikiem kāju pirkstiem mest pretiniekiem nāves dāvanas.
  Tās ir meitenes Krievijas armijā.
  Un viņi šauj uz ienaidnieku, viņi viņam īpaši trāpa.
  Marusja arī šauj uz ienaidnieku. Un viņš to dara ļoti labi.
  Meitene skaļi kliedz:
  - Slava PSKP!
  Un piemiedz ar purpursarkanām acīm.
  Un atkal ar basām kājām met iznīcības dāvanu. Šī meitene ir vienkārši pārsteidzoša.
  Marusja ir skaista un gandrīz kaila.
  Matrena arī šauj uz ienaidnieku, turklāt ļoti precīzi. Tas viņam sitas un čīkst, atlaižot zobus:
  - Debesis un zeme - mana mīlestība!
  Un arī meitene kā izmērcēt ienaidnieku ar pliko kāju papēdi.
  Meitenēm patīk nogalināt - tās ir meitenes!
  Stalenida arī intensīvi cīnās pret modžahediem.
  Un šī meitene palaidīs raķeti pret Taliban impērijas karavīriem. Un kā tas saplosīs Afganistānas karavīru masu. Šī ir meitene - teiksim tikai to, kas mums vajadzīgs.
  Stīlenīda iesaucās:
  - Tēvzemei - PSRS!
  Veronika arī izmisīgi cīnās ar ienaidniekiem. Un met nāvējošas nāves dāvanas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un, kamēr meitene čīkst:
  - Par lielo komunismu!
  Viktorija cīnās. Tāpēc viņa uzspieda savas kailās, iedegušās kājas uz nesējraķetes un to, kā viņa trāpīja modžahediem. Viņa tos saplēsa un iesaucās:
  - Uzticieties manai tēvzemei!
  Un Serafims kā trieciens ienaidniekam. Kā viņš noliks un iznīcinās modžahedu masu, rej:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Šīs meitenes ir tikai brīnums.
  Oļegs Ribačenko, šis nemirstīgais zēns arī cīnās ar meitenēm. Viņš ir īsts un stilīgākais cīnītājs pasaulē.
  Zēns ar zobeniem sagriež afgāņu karavīrus un ar kailiem kāju pirkstiem apmētā viņiem dāvanas.
  Un, kamēr viņš dzied:
  - Ja cietoksnis ir ceļā,
  Ienaidnieks uzcēla...
  Ir nepieciešams apiet no aizmugures -
  Paņemiet viņu bez šāviena!
  Un atkal zēns un meitene, kopā ar viņu, Margarita, kā viņi svilpo.
  Un vārnas, gūstot sirdslēkmi, krīt uz modžahedu karavīru galvām.
  Margarita Koršunova griež modžahedus ar zobeniem, šī brašā meitene čīkst:
  - Slava komunisma karaļiem!
  Un viņš atkal vicinās ar baso kāju un metīs ienaidniekus ar indīgām adatām.
  Šie bērni ir īstie monstri.
  Oļegs Ribačenko, uzskrienot pretiniekus, izdalīs:
  - Ja vien būtu vesela galva!
  Mēs drīz būsim Kabulā,
  Tas ir viss!
  Margarita to apstiprināja, iznīcinot savus pretiniekus:
  - Jā, mēs būsim Kabulā!
  Un kā viņš paņems nāves dāvanu ar savu pliku papēdi.
  Šie bērni ir īstie monstri.
  Un viņi cīnās kā jauni varoņi. Lai gan viņi izskatās tikai divpadsmit gadus veci. Bet viņi izskatās tikai pēc bērniem.
  Tagad Bin Ladens ir kļuvis par tādu briesmoni, ka viņi biedē bērnus. Kā jau agrāk, viņus nobiedēja Hitlers. Un tas, protams, arī ir interesanti un loģiski.
  Un modžahediem dažviet izdevās ieķīlēties Krievijas teritorijā.
  Tāpēc viņi ir modžahedi un savā skaitā ir spēcīgi.
  Sagūstītajos ciemos Taliban impērijas karaspēks ieņēma un bez vilcināšanās nolēma visas sievietes un bērnus pērt un sist ar nūjām pa papēžiem un vienkārši aizslēgt pieaugušos vīriešus.
  sadedzināt šķūnīšos. Patiesībā viņi ir bīstami, un modžahediem nav vajadzīgs darbaspēks. Un sievietes var izvarot. Un vīriešus paņēma un iegrūda šķūnī. Kurš pretojās
  viņi tika nošauti uz vietas. Arī visi pusaudži, kuriem jau lauzās cauri ūsas, kopā ar pieaugušiem vīriešiem tika aplieti ar benzīnu. Patiesībā viņi jau var cīnīties.
  Modžahedi to paņēma un aizdedzināja. Un vīrieši tika sadedzināti dzīvi. Un zēni, kas nebija vecāki par četrpadsmit, un visas sievietes neatkarīgi no vecuma tika izģērbtas un sāka pērt ar pātagu.
  Un tad sit pa papēžiem ar bambusa nūjām. Vairākiem jaunākiem bērniem un vairākām vecenēm no sāpju šoka nokrita nagi. Citi tika sisti tā, ka nevarēja piecelties.
  Un viņu basās kājas ir pietūkušas.
  Tad ķīnieši tos pacēla un ar bajonēm dzenāja savā virzienā. Tie ir nežēlīgi radījumi.
  Un tā sākās jauna kārtība talibu kontrolē.
  Un tas ir tikai sākums.
  Mudžahediem ir vairākkārtējs pārsvars kājniekos, bet daudz vājāka aviācija un mazāk un sliktākas kvalitātes ekipējums un smagie ieroči. Daudzi Afganistānas tanki ir izgatavoti no
  koks. Un tas viņus nepadara stiprākus.
  Šeit Gerda savā automašīnā ļoti slaveni sasmalcina Taliban impērijas karavīrus. Un notriec tos ar lielu intensitāti. Un viņas ierocis darbojas.
  Gerda ar kailiem pirkstiem sita pretiniecei pa kājām un čivināja:
  - Slava komunisma laikiem vāciešu vidū!
  Šarlote arī šāva ar basām kājām un čīkstēja:
  - Slava komunisma varoņiem!
  Kristīna to paņēma un iepļaukāja ienaidnieku, nospiežot pogu ar koši sarkano nipeli un čīkstot:
  - Un slava mūsu dzimtenei!
  Un Magda, kā trāpīt ienaidniekam ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstot:
  - Mūsu dzimtenes loma gadsimtiem ilgi!
  Un arī trāpīja ienaidniekam.
  Un tās ir cīņas skaistules - super un hiper klase.
  Visplašākā profila karotāji no kaujas pārbaudes.
  Mudžahedus kuļ arī kaujas pilotes no Vācijas Albīna un Alvīna.
  Un viņi to dara ar lielu entuziasmu.
  Un viņi izmanto tukšus kāju pirkstus.
  Albīns notriec debesīs Afganistānas lidmašīnu un čīkst:
  - Par komunismu attīstītajās valstīs!
  Alvīna ar kailiem kāju pirkstiem notrieca lidmašīnu un piebilda:
  - Un arī attīstībā!
  Tās tiešām bija meitenes - ko vajag!
  Un sasmalciniet modžahedus. Un tagad debesīs tiek notriektas afgāņu lidmašīnas.
  Un tad viņi pāriet uz zemes mērķiem.
  Kopā ar viņiem ir Helga, arī ļoti skaista blonda meitene.
  Un satriekt ienaidnieku.
  Un nocirta lidmašīnu ar plikiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Par lielo komunismu!
  Un Albīna notrieks Afganistānas automašīnu, liks tai sadedzināt un piebildīs:
  - Par vislielākajiem plašumiem!
  Un Alvīna sagriezīs modžahedu uzbrukuma lidmašīnu un izdos:
  - Par dievieti Hēru!
  Un pasmejies.
  Arī Helga, pārāk nedomādama, sasmalcina afgāņus un rēc:
  - Slava mūsu lielajai Tēvzemei!
  Un ļoti trāpīgi notriec ienaidniekus.
  Un Nataša un viņas komanda ir sīva.
  Viņi lielās masās iznīcina modžahedus. Un kamēr viņi dzied:
  - Un lido uz spārnota zirga,
  Krievija no tālām tūkstošgadēm!
  Zoja arī dauza ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem un pļāpā:
  - Par Krieviju, kurā valda krievu dievi!
  Augustīns smaidot piebilda, satriecot ienaidniekus. un šim nolūkam izmantojiet tukšus papēžus:
  - PSRS labā!
  Un arī kā pievienot šāvienu, nospiežot sarkano nipeli uz bazuka pogas.
  Un Svetlana arī īpaši iznīcina ienaidniekus.
  Un izmanto arī plikus kāju pirkstus. Un nopļauj daudz modžahedu.
  Dziedot:
  - Mēs dzīvojam uz sava tēva Zemes,
  Svaroga mazbērni ir krāšņi bērni!
  Nataša ar rubīna nipeli nospieda bazūkas pogu un izsita modžahedu tanku, izdeva:
  - Un mēs lidojam uz spārnota zirga,
  Mēs esam tālās tūkstošgades!
  Zoja uzliesmojumos nogriež modžahedus. Un, krājot līķus no Islāma impērijas karavīriem, viņa čīkstēja:
  Krievija smējās
  Un raudāja un dziedāja...
  Visos laikos, tāpēc tā ir Krievija!
  Augustīna, skrubējot ienaidniekus, ļoti agresīvi atzīmēja, ar pliku papēdi metot granātu:
  - Mēs būsim stiprākie pasaulē!
  Un arī kā viņš sit modžahedus. Un uzreiz nopļauj veselu to rindu.
  Un Svetlana arī iznīcina islāma impērijas karavīrus. Un ar iznīcinošā spēka kailajiem kāju pirkstiem viņš met dāvanas un dzied:
  - Slava ticības komunisma laikmetam,
  Es ticu, ka mums nebūs pacifisma!
  Un meitene nospiedīs bazūkas pogu un pamatīgi sasitīs zemeņu nipeli.
  Un te cīnās citas skaistules.
  Piemēram, Džeina Ārmstronga. Jāatzīmē arī ļoti interesanta un kaujoša skaistuma meitene.
  Viņš sasmalcina spiedošos modžahedus un čīkstēdams saka:
  - Lūk, vasara!
  Meitene šāva uz afgāņiem, nocirta tos un iesaucās:
  - Par Tēvzemi un brīvību līdz galam!
  Ģertrūde arī uzspridzināja ienaidnieku. Viņa notrieca modžahedu tanku un čīkstēja:
  - Par lielo komunismu!
  Un Malānija palaidīs ienaidniekam kaut ko nāvējošu. Sadauzīs to gabalos un čīkstēs:
  - Es eju uz zāli!
  Un Monika sitīs ienaidniekam ar kaut ko nāvējošu un čīkstēs, zobus atraisīdama:
  - Paskatīšos skaidrās debesīs un sapratīšu, ka dzīvoju!
  Džeina to paņēma un iesaucās:
  - Debesīs skanēs zvans!
  Ģertrūde iegrūda ienaidnieku un čīkstēja:
  - Līs lietus!
  Malanya, kā noturēt ienaidnieku ar čīkstēšanu:
  - Es dodos bērnībā!
  Monika šāva uz modžahediem, sadauzīja ienaidnieka mašīnu un dziedāja:
  - Man vasaras lietus!
  Šīs meitenes ir vienkārši pārsteidzošas!
  Nataša agresīvi atzīmēja, šaujot uz ienaidniekiem un pārtiku:
  - Mēs esam lielie Svaroga karotāji!
  Un viņš ar kailajiem kāju pirkstiem metīs ienaidniekam nāves dāvanu.
  Zoja to paņēma un ar automātisku sprādzienu uzspridzināja ienaidnieku. Viņa viņu nogāza un čīkstēja:
  - Par Krieviju Svarogu!
  Un viņa izmeta iznīcināšanas dāvanu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Arī Augustīns kā pliķis ienaidniekam. Un kaili kāju pirksti radīs slepkavu iznīcināšanas dāvanu. Saplēsīs ienaidnieku un čīkstēs:
  - Par virzību uz komunismu!
  Un Svetlana arī sit ienaidnieku kā šuganets. Un ātri nodzēst ienaidnieku. Un viņas kails papēdis paņems, un nāves dāvana atradīs. Un sitīs daudz ienaidnieku.
  Un tad meitene dzied:
  - Mūsu uzskats ir viskaujīgākais,
  Es kļuvu par meiteni, ļoti forši!
  Tās meitenes ir vienkārši brīnišķīgas.
  Nataša sevi nostāda ļoti kaujinieciski.
  Taču arī Oļegs Ribačenko cīnās izmisīgi.
  Un zēns sagriež modžahedu ar zobeniem un čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš met slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Šis bērns ir vienkārši pārsteidzošs.
  Un Margarita Koršunova, pamatīgi kuļ ienaidniekus. Un ar kailajiem kāju pirkstiem ienaidnieki iznīcina.
  Tad viņš kliedz:
  - Es esmu super meitene!
  Un atkal ar plikiem pirkstiem, kā uzsākt asas un indīgas spēles pret ienaidnieku.
  Un tad bērni ņems un nosvilps. Un vārnu masa uzreiz apdullina un krīt virsū ienaidniekiem, izlaužoties tiem cauri. Un galvaskausi kļūst pilni ar caurumiem.
  Pieņemsim, ka tā demontāža noritēja kaujā.
  Un bērni, objektīvi runājot, cīnās un nemirstīgi.
  Oļegs Ribačenko dziedāja, sasmalcinot modžahedus gabalos.
  Tas bija tik skaisti
  Cilvēks ir kļuvis par kolektīva vergu!
  Un atkal ar kailiem kāju pirkstiem zēns bez īpašas ceremonijas nosūtīs ienaidniekiem letālu nāves dāvanu. Tas patiesi ir slepkava.
  Oļegs Ribačenko paņēma un dziedāja:
  - Ta, ta, ta, mēs ņemam līdzi kaķi!
  Un atkal ar kailiem kāju pirkstiem nāvē ienaidniekam. Un tas ir ļoti agresīvs.
  Margarita, sagraudama ienaidniekus un pļaujot tos ar precīziem šāvieniem, izdeva:
  - Slava krievu komunisma laikmetam!
  Un atkal viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam nāves dāvanu.
  Te bērni atkal paņems un svilpos. Un vārnu masa krita uz ķīniešu karavīru galvām. Tā notika viņu pilnīga iznīcināšana.
  Un bērni ir entuziasma un vēlmes pa īstam cīnīties.
  Alenka šauj uz ienaidnieku un čīkst:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un viņš metīs nāves dāvanu ar kailu, noslīpētu kāju.
  Pieņemsim, ka šīs meitenes ļoti cīnās.
  Anyuta skricelē ienaidniekam un apdullinoši čīkst:
  - Par mūsu lielo dzimteni.
  Un ar savu pliku papēdi viņš izmetīs to, kas nes iznīcību un nāvi.
  Un Alla ar sprādzieniem dzēš ienaidniekus. Viņš pļauj daudz modžahedu, mētā granātas ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Par jaunām lielām uzvarām!
  Un arī kā trāpīt ar nāvējošu sprādzienu.
  Taču Marija ar slepkavas izkapti notriec arī ienaidniekus. Un ar pliku papēdi ienaidniekiem tiek uzmests kaut kas ļoti postošs. Un, izliekot zobus, saka:
  - Krievija būs čempione!
  Un arī Olimpiskās spēles uzvarēs ienaidnieku ar lielu enerģiju. Un viņš nogāzīs ienaidniekam slepkavniecisku dūri vai veseri. Un arī izmantojiet plikus kāju pirkstus.
  Un rēkt:
  - Vissvētākajai Krievijai!
  Un smaidīdams izliek zobus.
  Marusja arī ir kaujas pozā un čīkst, atlaižot ilkņus:
  - Es tevi modžahedu saplosīšu gabalos!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met visnāvīgāko nāves dāvanu.
  Un Matrjona, it kā uz ienaidniekiem, sitīs āmuru. Un tas viņai patiešām sāpēs. Un viņš iedzīs daudz modžahedu Matrjonas zārkā. Un čīkst, zobus atsegdams:
  - Es esmu viskaujīgākā pasaulē!
  Un pasmieties.
  Tādas te ir meitenes - skaistuļu balss ir skanīga.
  Stalenīda arī sagrauj pretiniekus, iznīcina modžahedus un rēc:
  - Lielajam krievu dievu pulkam!
  Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem arī metīs granātu.
  Un salauzīs modžahedu masu.
  Tās ir meitenes - augstākā klase un super.
  Veronika sit dusmanus un kliedz:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Un atkal viņas kailos kāju pirkstus nogriež afgāņu mašīna.
  Viktorija iznīcina tumšus karavīrus. Viņš tās pļauj kā izkapti un agresīvi smīn saka:
  - Par mūsu bezgalīgo Tēvzemi!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem atkal met nāves dāvanu.
  Un arī Serafims ir kā modžahedu lupanets. Un no bazuka viņš izspļaus nāves dāvanu, nospiežot pogu ar koši nipeli.
  Šeit viņš ir - kaujas sieviete.
  Un nomurmina:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Un Alise un Andželika joprojām cīnās. Šīs meitenes ir snaiperes. Un viņi šauj uz ķīniešiem ar lielu nāvējošu spēku.
  Un trāpīja tieši mērķī ar milzīgu precizitāti.
  Tajā pašā laikā Alise rēc:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā viņš paņems un palaidīs iznīcināšanas dāvanu, iznīcinot modžahedus.
  Un Andželika trāpīs arī tumšajai armijai. Un izmantojiet tukšus kāju pirkstus. Un viņš ar sarkano krūšu nipeli nospiež sprūdu un murmina:
  - Slava manai pasaulei!
  Un arī kā smieties.
  Šeit ir meitenes, visas meitenes ir meitenes.
  Alise dzied agresīvi un aktīvi, šaujot uz ienaidnieku:
  - Mūsu zeme ir pagodināta,
  Mēs visi esam tautas - dzimtā ģimene!
  Un arī Alise ar plikiem kāju pirkstiem metīs slepkavniecisku granātu.
  Un Andželika arī kulj ienaidniekus. Un kailiem kāju pirkstiem viņš met nāves dāvanas.
  Tajā pašā laikā rudmatainā meitene dzied:
  - Slava mūsu PSRS!
  Un viņas kailais papēdis met nāvējošu granātu.
  Šeit ir meitenes - sarkanās un blondās.
  šajās meitenēm ir tik daudz un tik īpašs, foršs un patiess.
  Stīlenīda, šaujot uz ienaidnieku un ar kailiem kāju pirkstiem izdarot mērķtiecīgus šāvienus, agresīvi iesaucās:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Un atkal viņa nospieda pogu ar rubīna krūšu nipeli.
  Stalenida ir ļoti kurts un forša meitene. Un tajā ir tik daudz kaisles un gribas ar spēku.
  Meitene dziedāja:
  - Staļins ir kaujas slava,
  Mūsu jaunatnes lidojuma Staļins...
  Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Veronika, šaujot uz modžahediem un aktīvi tos iznīcinot, čīkstēja:
  Cīņa un uzvara ar dziesmu,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Viktorija, šaujot uz Afganistānas karaspēku, čivināja:
  - Mums ir doti milzīgi spārni,
  Mums ir dota liela drosme...
  Staļina kolhozu pārpilnība,
  Slava padomju valstij!
  Un meitene ar basu kāju meta slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Serafims, pļaujot modžahedus bez liekām ceremonijām, izdeva:
  Staļins ir kaujas slava,
  Mūsu jaunatnes lidojuma Staļins...
  Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Stīlenīda to pacēla smaidot, dziedot:
  - Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Un tāpēc karotāji patiešām ķērās pie modžahedu iznīcināšanas bez liekas augstprātības un satraukuma. Man jāsaka, ka viņas ir ļoti kaujošas skaistules.
  Stalenida čirkstīja, atlaidusi zobus:
  - Cīņa ar dziesmu un uzvara,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Tās šeit ir kaujas meitenes.
  Veronika smaidot teica:
  - Būs mūsu uzvara svētajā karā.
  Un viņa parādīja mēli.
  Tātad šeit meitenēm vienkārši ir visaugstākā un foršākā garša.
  Viktorija atzīmēja, piemiedzot meitenēm:
  - Šī ir mūsu pēdējā un izšķirošā cīņa!
  Un atkal, kā viņš sit ienaidnieku.
  Un sit ar plikiem kāju pirkstiem.
  Šīs meitenes ir vienkārši lieliskas.
  Un meitenes, kurām ļoti patīk cīnīties.
  Stīlenīda nošņāca:
  - Un talibiem būt zārkā ir mazsvarīgi!
  Viktorija tam piekrita:
  - jā esi! Un tas bin Ladens ir daudz bīstamāks par Hitleru!
  Veronika tam piekrita:
  - Jā, viņam ir daudz vairāk karavīru!
  Serafims dusmīgi atzīmēja, sērijveidā pļaujot modžahedus:
  - Numuru grib paņemt!
  Stīlenīda pārliecinoši teica:
  - Tu neņemsi!
  Un viņa pazibēja pērļu zobi.
  Tad viņa ar nāvējošu spēku ar kailiem kāju pirkstiem meta iznīcināšanas granātu.
  Viktorija smaidīdama, atlaidusi zobus, atzīmēja:
  - Slava komunismam!
  Un atkal viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāvējošo nāves dāvanu.
  Veronika iepļaukāja ienaidnieku un čivināja:
  - Slava komunismam un mūsu partijai!
  Serafims atzīmēja:
  Un slava Ļeņina lietai!
  Un nosūtīja ienaidniekam iznīcināšanas dāvanu.
  Un tā viņi šīs meitenes šķīra. Un tā modžahedi tiek kulti.
  Aļonka, pļaujot afgāņu karavīrus, nikni atzīmēja:
  - Par komunisma augstākajiem sasniegumiem!
  Un atkal plikiem kāju pirkstiem izmesta granāta lido.
  Un šeit Anyuta rīkojas ļoti agresīvi pret ienaidnieku.
  Un nopļauj ienaidniekus ar letālu spiedienu. Nogriež tos kā sirpi. Un čīkst:
  - PSRS godam!
  Mudžahedu kaujas Alla kulj un čīkst:
  - Peruna vārdā!
  Un viņš arī ar kailiem kāju pirkstiem metīs ienaidniekam slepkavnieciskas dāvanas.
  Agresīvā Marija atzīmēja, pļaujot pretiniekus:
  - PSRS kontroles labad!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem, kā padosies nāves nāves dāvana.
  Un Olimpiskās spēles, kad tā uzņems ienaidniekus, sitīs un čīkstēs:
  - Tēvzemei uz augstāko uzvaru!
  Un arī viņas basās kājas sūtīs slepkavniecisku iznīcināšanas dāvanu.
  Lūk, meitene - teiksim tā - ultra!
  Un Matrjona paņēma modžahedus, un nogalināsim viņus. Un rīkojās ar kolosālu spiedienu.
  Un karavīrs dziedāja:
  - Mēs esam saspiesti ar ordas jūgu!
  Un Marusja, izraujot pretiniekus un pļaujot tos kā slepkavas izkapti, ierunājās:
  - Mūs spiež neticīgo jūgs!
  Un Olimpija, iznīcinot afgāņu ļaunos garus, čīkstēja:
  - Bet tas vārās mūsu dzīslās,
  Alenka, šaujot uz ienaidnieku, piebilda:
  - Slāvu debesis!
  Un Anyuta smaidot čivināja:
  - Un no jūras krasta,
  Uz ledaino Kolimu!
  Sarkanmatainā Alla pārliecināti piebilda:
  - Tas viss ir mūsu Zeme,
  Tas viss esam mēs!
  Marija, šaujot pa pretiniekiem, piebilda:
  - Mēs visi!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņa izkaisīja daudz modžahedu.
  Šeit ir cīņas meitenes. Un tajos spiediens, teiksim - super.
  Alenka, smejoties dūrē, atzīmēja:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Anyuta smejoties piebilda:
  - Slava Ļeņinam!
  Alla, šaujot uz modžahediem, izdeva:
  Pionieri šur un tur
  Dziedi dziesmu Ļeņinam!
  Un viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta nāvējošu granātu.
  Šī ir tāda kaujas meitene Marija. Un sasmalcina modžahedus ar kolosālu spiedienu.
  Un tie tiek burtiski izslaukti ar slotu.
  Marija, skrubējot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Mēs esam pionieri - komunisma meitas!
  Un atkal, kā uzmest ienaidniekam, liela daļa sprāgstvielu.
  Olimpija atzīmēja, nogriežot ienaidnieku kā zāli ar sirpi:
  - Es esmu super klases karotājs!
  Un viņas kailās, noslīpētās kājas ir kā sasodītas modžahedas, kolosālas un iznīcinošas.
  Šeit ir meitenes. Pieņemsim, ka viņi ir lieliski.
  Alenka teica:
  - Mēs esam pionieri un dziedam dziesmas Ļeņinam!
  Anna izlaboja:
  - Nē, mēs esam komjaunieši! Un dziedi dziesmas Staļinam!
  Alla agresīvi atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku:
  - Mēs varēsim piebeigt ienaidnieku,
  Un būs dūres svētki!
  Un Marija, šaujot uz ienaidnieku, pļaujot ienaidnieku, un modžahedu masa bija izmirkusi.
  Meitene smaidīdama čīkstēja:
  - Par Krieviju un kosmosu!
  Olimpija apdullinoši iesmējās un piemiedza aci.
  - Par mūsu lielo dzimteni!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīs nāves dāvanu ar nāvējošu spēku.
  Marusja iesmējās un agresīvi atzīmēja:
  - Par uzvaru pār Afganistānu.
  Matrēna nožēlojami iesmējās:
  - Slava PSKP!
  Un kā mēle rādīs!
  Šīs ir foršās meitenes.
  Un Oļegs Ribačenko sit modžahedus ar zobeniem un rēc:
  - Par lielo PSRS!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem zēns, it kā raustīdamies pret ienaidnieku.
  Un čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Margarita nogriež afgāņus un čīkst:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meitene palaidīs indīgas adatas. Un modžahediem viņi pielīp rīklē.
  Un meitene dziedās:
  - Mans lielais komunisms būs ar mums!
  Un bērni atkal svilpēs, un tūkstošiem noreibušu vārnu taranēja modžahedu galvaskausus.
  
  NAPOLEONA BONAPARTA VEIKSMĪGĀS LAULĪBAS
  Napoleons Bonaparts apprecējās ar Aleksandra I māsu. Šī laulība bija izdevīga abām impērijām. Abi imperatori bija radniecīgi. Un tā vietā, lai bezjēdzīgi karotu savā starpā, viņi nolēma sagrābt Turciju.
  Osmaņi, protams, nav konkurenti krievu-franču armijai, un Konstantinopole tika ieņemta vienas kampaņas laikā. Pēc tam bija ceļojums uz Mazāziju un Ēģipti. Daudz jaunu tveru.
  Napoleons arī iekaroja Irānu. Vidusāzija devās uz Krieviju. Un tad sekoja ceļojums uz Indiju. Lielais Bonaparts sagūstīja lielu daļu Zemes.
  Bet 1825. gadā Aleksandrs Pirmais nomira. Konstantīns atteicās. Un Nikolajs I saskārās ar decembristu sacelšanos.
  Un brutāli to apspieda. Un tad Napoleons nolēma Krievijas tronī pirmo nostādīt savu dēlu un cara Aleksandra radinieku, nevis uzurpatoru Nikolaju.
  Un tas bija spēcīgs gājiens. Francijai kopā ar kolonijām bija milzīga armija. Un Napoleons tika uzskatīts par ģēniju. Un, protams, viņš rēķinājās ar ātru uzvaru.
  Un Kutuzova vienkārši nebija. Krievu karaspēks tika sakauts, jo īpaši labākie ģenerāļi izrādījās decembristi, un tika arestēti vai izpildīti.
  Napoleona karagājiens beidzās ar Maskavas un Sanktpēterburgas ieņemšanu.
  Imperators atcēla dzimtbūšanu, un cilvēki to uztvēra pozitīvi.
  Arī vietējā elite samierinājās un Napoleons II tika iecelts tronī.
  Un pēc desmit gadiem notika referendums un abu impēriju galīgā apvienošanās.
  Napoleons dzīvoja līdz 1838. gadam un nomira sešdesmit deviņu gadu vecumā. Viņa valdīšana bija ļoti krāšņa, un iekarojumi bija rekordlieli vienam cilvēkam.
  1831. gadā Napoleonam izdevās izkāpt Lielbritānijā un arī to iekarot. Pēc tam viņš sagūstīja kolonijas Amerikā un paspēja karot ar ASV.
  Par jauno imperatoru kļuva gaišmatains, gara auguma jauneklis Napoleons II. Viņš jau bija pietiekami vecs, lai turpinātu tēva darbu un iekarotu pārējo pasauli.
  Amerikā bija arī savvaļas zemes un Ķīna, Japāna un tās kolonijas, kuras frančiem nebija laika notvert.
  Karš parasti notika jaunās impērijas diktātā. Napoleons II valdīja līdz 1880. gadam un viņam izdevās iekarot gandrīz visu pasauli. Tad Napoleons III kāpa tronī. Un viņš sagrāba pēdējās savvaļas zemes, stiprinot impēriju.
  Visa planēta ir kļuvusi par vienu. Ir pienācis labklājības laikmets. Sacelšanās izcēlās reti, tāpēc dzīve bija laba. Un reliģijas dzīvoja mierīgi. Bet arvien vairāk dominē ateisms, ar imperatora personības kultu.
  Un pirmais pilotētais lidojums kosmosā notika 1930. gadā. Zinātne vienā impērijā attīstījās ātrāk. Un tad uz Mēnesi, tad uz Marsu un pa visu Saules sistēmu.
  Un 2001. gadā sākās pirmais pilotētais lidojums uz zvaigzni Sirius. Un tas ir milzīgs izrāviens cilvēcei.
  Jā, Napoleons spēja apvienot cilvēkus un iekarot visu pasauli. Un tas radīja pilnīgāku varas un ekonomikas modeli.
  Napoleona ģēnijs uzvarēja... Un pasaule kļuva daudz laimīgāka... Jau 2021. gadā apkārt planētai Zeme staigā nevis koronavīrusa epidēmija, bet uz kaimiņu planētām tiek celtas pilsētas, un cilmes šūnas ir iemācījušās aktivizēties tādā veidā, lai tie veiksmīgi veiktu cilvēka atjaunošanos. Un tas ir nopietni.
  Un jau vecie vīrieši kļūst par jauniem vīriešiem, un vecās sievietes kļūst par meitenēm. Un tas vienkārši kļuva kaut kā super!
  Šis ir stāsts... Ne kā ļaunā realitātē, kad cilvēki saslimst ar koronavīrusu, vai sausumu, vai, tieši otrādi, stipras lietusgāzes. Un daudz, daudz vairāk.
  Pasaulē nav kārtības - pilna ar kariem un nežēlību.
  Un Napoleona pasaules impērijas pasaulē - jau komunisms. Nav nabagu, visiem ir darbs, un visi ir pilni. Visi bērni mācās skolā, izmantojot datorus vai internetu. Daudzi parasti strādā tikai nomināli.
  Tikai četras stundas darba dienā un trīs brīvas dienas nedēļā ar daudzām brīvdienām.
  Daudz robotu ražošanas un pakalpojumu nozarēs. Ir daudz darbu, kur vienkārši liec patīkamus datorā.
  Kļuva labi dzīvot. Automašīnas tiek dotas bez maksas, vai tādas automašīnas kā mazi helikopteri ar elektromotoru. Motori ir modernāki un videi draudzīgāki.
  Un kas nav... pat bērniem ir skriešanas apavi un ar to palīdzību var lidot pa gaisu.
  Noziedzība gandrīz pilnībā izzuda, un pat gladiatoru cīņas sāka organizēt kā senajā Romā.
  Jūras jau ir parādījušās uz Mēness, un lielas pilsētas ir uzceltas paātrinātā tempā. Un arī uz Marsa, un uz Veneras. Rūpnīcas jau ir apguvušas Mercury uz saules enerģijas. Cik labi tas kļuva tikai tāpēc, ka Napoleons Bonaparts apprecējās ar Aleksandra Pirmā māsu!
  
  
  JA KARŠ SĀKTĀS CETRDESMIT TRĪJOS
  Hitlers neuzbruka PSRS 1941. gadā. Viņš nolēma turpināt cīņu Rietumos pret Lielbritāniju. Turklāt pēc Dienvidslāvijas okupācijas un izkraušanas Krētas salā radās bažas, ka vāciešiem triviāli nepaspēs nokomplektēt kompāniju austrumos - pirms aukstuma un spēcīgajām lietavām.
  Tāpēc tika izvēlēts cits ceļš. Jūlijā vācieši sagrāva Lielbritānijas militāro bāzi Maltā un izsēdināja tur karaspēku. Viņi arī nostiprināja Rommela grupu. Tolbuku pārņēma vētra. Un tad sākās uzbrukums Ēģiptei.
  Tajā pašā laikā septembrī Gibraltāru pārņēma vētra. Pēc tam nacisti sāka pārvest karaspēku tieši uz Āfriku.
  Fīrers nolēma, ka simt piecdesmit vācu divīzijas var izmantot racionālāk un PSRS vietā ieņemt Tuvos Austrumus, Indiju un Āfriku.
  Jau oktobrī astoņas Rommel divīzijas un itāļu vienības ieņēma Ēģipti.
  Un tad sākās iebrukums Irākā, Palestīnā, Kuveitā. Vācieši arvien vairāk pārvietoja karaspēku uz Āfriku. Staļins pagaidām gaidīja.
  Ziemā vācieši iekaroja Tuvos Austrumus un pārcēlās uz Irānu. Tas sakrita ar Japānas iestāšanos karā, kas uzbruka ASV Peru ostā.
  Un pārņēma lielas platības.
  1942. gada pavasarī vācieši jau bija Indijā. Un viņi sagrāba visus Āfrikas ziemeļus un daļu centra.
  Un vasarā un rudenī viņi iekaroja pārējo Melno kontinentu.
  Un tas bija forši.
  Sākās gaisa aplenkums un lidmašīnu uzbrukums Lielbritānijai.
  Vācieši izmantoja iekaroto teritoriju resursus un darbaspēku.
  Un viņi spieda Angliju kā boksa maiss.
  Lidmašīnas Yu-188 bija jaudīgākas un progresīvākas. Ir atjaunināti arī cīnītāji.
  Parādījās jauni dūži - ekstraklase, kas saspieda britus debesīs.
  Un tad Čērčils, redzēdams, ka viņi ir nelaimīgi, piedāvāja Trešajam Reiham mieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Arī ASV bija gatavas piekāpties gan Vācijai, gan Japānai. Fīrers piekrita pārtraukt karu, bet ar nosacījumu, ka jāmaksā lielas reparācijas. Un arī uzņemot kolonijas Āfrikā un Āzijā.
  Pēc tam vācieši sāka gatavot kampaņu pret PSRS. Jau četrdesmit pirmajā gadā sākās jaunas paaudzes un ļoti smago tanku saimes attīstība.
  Proti - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" un nedaudz novecojis "Tiger". Līdz 1943. gada jūnijam sērijā bija tikai Pantera un Tīģeris. Pārējās mašīnas vēl tiek testētas. T-4 arī tika modernizēts, saņemot jaudīgākus ieročus, un T-3.
  Vāciešiem nebija laika no jauna aprīkot savu armiju. Jaunākais iznīcinātājs ME-309 ir tikko sācis ierasties. Tiesa, sērijā bija Focke-Wulf - jaudīga mašīna bruņojumā un ātrumā. Yu-288 arī tikko sāka ienākt sērijā.
  PSRS divu gadu laikā saražoja vairāk nekā divpadsmit tūkstošus tanku un nelielu skaitu pašpiedziņas lielgabalu. Trešais piecu gadu plāns pēc oficiālajiem datiem tika pārpildīts. Lidmašīnas tika saražotas vairāk nekā astoņpadsmit tūkstošu apmērā. Daudzi tūkstoši ieroču un mīnmetēju. Kā arī aptuveni miljons ložmetēju. Armija tika pārcelta uz ložmetējiem.
  T-34-76 bija ekspluatācijā un daži citi tanki. Jo īpaši KV sērija. Varenais KV-3, KV-4, KV-5. Tajā pašā laikā KV-3 svēra sešdesmit astoņas tonnas, KV-4 - simts astoņas tonnas, KV-5 - simts tonnas. Lai gan reālā prakse ir parādījusi, ka smagie tanki bieži sabojājas un nav pārāk efektīvi kaujā.
  Papildus T-34-76 tika ražots arī A-20 riteņu kāpurķēžu tanks, kas ir iepriekšējā BT evolūcija, un T-29 arī bija riteņu kāpurķēžu, bet ar trim lielgabaliem.
  Diezgan vājas bruņas. Kopumā tanku flote bija spēcīga.
  Vairāk nekā trīsdesmit trīs tūkstoši tanku un neliels skaits pašpiedziņas lielgabalu, kā arī ķīļi.
  Tiesa, daļa spēku atradās Tālajos Austrumos, jo Japāna atraisīja rokas un gatavojās uzbrukumam kopā ar Trešo reihu.
  Samuraji tankos nav īpaši spēcīgi, taču viņiem ir daudz kājnieku. ieskaitot koloniālo.
  Trešajam reiham 1941. gada jūnijā bija pieci tūkstoši deviņi simti tanku pret divdesmit diviem tūkstošiem padomju tanku. Aptuveni attiecība ir viens pret četriem.
  Tiesa, bija arī trofeju, taču tās gandrīz neizmantoja. Kopumā vāciešiem ir divdesmit viena tanku divīzija. Četrdesmit pirmā gada otrajā pusē tika saražoti tikai 1800 tanki, ar nelieliem zaudējumiem, bet ar nolietojumu. Četrdesmit otrajos vārtos tika izšauti seši tūkstoši tanku. Lielā mērā pateicoties Špēra pūlēm. Un Trešais Reihs gadā saražoto automašīnu skaita ziņā panāca PSRS. Jā, kvalitāte ir paaugstinājusies. Parādījās "Tiger" sērijā un T-4, un T-3 tika modernizēti. PSRS iebrukuma priekšvakarā tanku izlaišana sasniedza tūkstoš transportlīdzekļu mēnesī, kā arī pašpiedziņas ieročus. Panther iekļuva sērijā, kas pārspēja lielāko daļu padomju transportlīdzekļu un T-34-76 pieres bruņās un bruņojumā. Šis tanks nebija slikts, tāpat kā T-4 ar 75 milimetru lielgabalu un 48 EL kalibru, arī pārāku par trīsdesmit četriem. Un pats "Tīģeris", arī mašīna, kaut arī novecojusi, bet briesmīga.
  Bet, kamēr Trešais Reihs bija zemāks par kopējo tanku skaitu. Tiesa, Lielbritānija un ASV kaut ko deva vāciešiem. Jo īpaši šermaņi, kuru frontālās bruņas un bruņojums ir aptuveni salīdzināmi ar padomju trīsdesmit četriem, un angļu Čērčili, kurus labi aizsargā bruņas. Kopumā vairāk nekā divarpus tūkstoši šo tanku.
  Turklāt vāciešiem bija arī itāļu tanki, bet vāji, un zināms skaits turku, kas pārsvarā tika pārdoti ASV.
  Vācieši kopējo tanku skaitu palielināja līdz astoņpadsmit tūkstošiem plus pašpiedziņas pistoles. Tajā pašā laikā PSRS joprojām ir vairāk nekā trīsdesmit trīs tūkstoši tanku. Bet ja ņemam jaunāko, tad vāciešiem jau būs vairāk.
  Kamēr PSRS miera laikā vēl nebija karojusi un strādājusi uz sliedēm un bija zemāka par vāciešiem jaunākajās tehnoloģijās, kuras tika ražotas mēnesī. Īpaši pašpiedziņas šautenēs, kuras tika ražotas daudz, īpaši vieglās - "Hunter".
  Turklāt šī ACS ir diezgan laba un mobila.
  Tam mēs varam pievienot desmit tūkstošus japāņu tanku. Bet tie parasti ir gaiši, un daži no tiem karo ar Ķīnu.
  Kopumā tvertnēs ir cieša paritāte. Turklāt daļu no vāciešu mašīnām, īpaši Panthers, ekipāžas nav apguvušas. Tātad kopumā šajā jautājumā var teikt paritāti.
  Bet sliktāk nekā četrdesmit vienā. Tad vācieši bija mazāki skaitliski. Un viņu tanki, transportlīdzekļi KV un T-34, praktiski neiekļuva.
  Un mums jau bija jācīnās - tieši divās frontēs. Un ir tikai viens sabiedrotais: Mongolija.
  Aviācijā lietas ir vēl sliktākas. Šķiet, ka PSRS ir spēcīga lidmašīnu skaita ziņā. Bet vācieši izvirzīja aviāciju kvantitātē, nospiežot Lielbritāniju. Un viņi attīstīja dūžu prasmi - īpaši Marseļai. Šis pilots, pārspējis trīssimt notriekto lidmašīnu, nekavējoties saņēma divus Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeņus ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Četrdesmit otrajā gadā vācieši saražoja vairāk nekā divdesmit astoņus tūkstošus lidmašīnu. Četrdesmit trešā gada pirmajā pusē jau divdesmit tūkstoši un kopumā spēja panākt PSRS. Ar labākās kvalitātes mašīnām.
  Īpaši jaunākais ME-309, kuram bija septiņi šaušanas punkti, tostarp trīs 30 milimetru gaisa lielgabali.
  Piekritīsiet, ka tas ir liels spēks. Kā arī Focke-Wulf. Yu-188 ir bumbvedējs, kam nav līdzvērtīgu.
  Tam jāpieskaita Japānas aviācija. Kas deva Axis pilnvarām taustāmas priekšrocības.
  Arī japāņu dūži ir ļoti pieredzējuši. Un viņu cīnītāji ir veikli.
  Tādējādi debesīs ass lielvarām ir pārsvars gan spēku skaita, gan kvalitātes ziņā.
  Turklāt Amerika un Lielbritānija nodeva noteiktu skaitu savu lidmašīnu. Īpaši spēcīgi ir amerikāņu bumbvedējs B-29 un iznīcinātājs Airacobra. Mustang cīnītājs, iespējams, ir sliktāks. Viņam ir tikai seši ložmetēji. Bet tas būs arī labāks par padomju laiku. P-51 ir arī laba amerikāņu uzbrukuma lidmašīna.
  Kopumā, ņemot vērā Rietumu tehnoloģijas, vāciešu un japāņu pārākums debesīs un skaits un kvalitāte un kaujas pieredze ir vēl lielāka.
  Tātad debesīs, visticamāk, pilnībā dominēs ass.
  Artilērija ir nedaudz labāka. PSRS ir daudz ieroču un mīnmetēju. Četrdesmit pirmā gada jūnijā bija aptuveni simts tūkstoši pret četrdesmit astoņiem tūkstošiem vāciešu un koalīcijas. Protams, vācieši turpināja ražot ieročus, taču viņi tomēr neveica pārāk daudz ofensīvu karu. Tātad šeit PSRS saglabāja priekšrocības. Plus arī "Katjuša".
  Nacistiem bija gāzes lielgabali, bet ne pārāk lielos daudzumos.
  Tātad pagaidām PSRS ieroči ir stiprāki. Lai gan vācu 88 mm lielgabali, iespējams, ir labākie pasaulē. Tiek ražots diezgan maz. Un Katjuša aizsardzībā nav īpaši spēcīga. Un ne pārāk precīzi.
  Tātad spēku samēri, kā te teikt, vairāk vai mazāk, un var noturēties aizsardzībā.
  Un aizsardzība tika pastiprināta. Molotova līnija tika pabeigta divu papildu gadu laikā. Un Staļina līnija tika atjaunota. Tātad jūs varat noturēties.
  Kājniekos arī spēku samēri mainījās ... PSRS mobilizēja.
  Un pēc četrdesmit pirmā gada, kad viņam bija pieci ar pusi miljoni karavīru, viņš palielināja savu skaitu līdz piecpadsmit miljoniem.
  Mobilizācijas mērogs bija liels.
  Bet Trešais Reihs izvietoja lielus spēkus. Daudz ārzemju divīziju, koloniālo karaspēku, satelītarmiju. Un vāciešiem bija divdesmit pieci miljoni kājnieku, bet sabiedrotajiem - pieci miljoni. Trīsdesmit miljoni kopā ir liela rezerve. Tiesa, koloniālās divīzijas nav īpaši labi apmācītas, taču ar vācu komandieriem.
  SS divīzijās vispār vācieši atrodas lielā augstumā. Daļai Vērmahta ir liela militārā pieredze. Un šajā ziņā nacisti ir spēcīgi. Turklāt vāciešiem ir milzīgas priekšrocības mobilitātē. Šeit tiek ražota Eiropā, kā arī piegādes no Lielbritānijas un ASV. Vieglo automašīnu, motociklu un kravas automašīnu skaitā vāciešiem pārsvars ir septiņas līdz astoņas reizes.
  Un viņiem ir vairāk ložmetēju. Ieskaitot tos, kas piegādāti no Amerikas un Lielbritānijas.
  Kopumā nacisti kājniekos ir spēcīgi. Un vēl desmit miljonus pret PSRS mobilizēja Japāna, neskaitot pārējās daļas pret Ķīnu.
  Tātad darbaspēka ziņā Axis pilnvarām ir liela priekšrocība. Un arī viņas mobilitātē.
  Japānas flote ir daudzkārt spēcīgāka nekā padomju Klusā okeāna flote.
  Vāciešiem ir arī lielas priekšrocības laineros.
  Bet ne tik tālu gaisa kuģu pārvadātājiem un lieliem kuģiem. Bet PSRS arī šeit nav stipra.
  Tomēr daudziem kuģiem ir Itālija. Kopumā ienaidnieks arī jūrā ir daudz spēcīgāks.
  PSRS, kas ir zemāka gaisa, kvalitātes un kvantitātes ziņā, artilērijā ir zināms pārākums, vairāk kvantitatīvs nekā kvalitatīvs. Tvertnēs tas ir nedaudz spēcīgāks kvantitātē, bet sliktāks kvalitātes ziņā. Un vispār pat tankos ienaidnieks var būt stiprāks. Kājniekiem tas ir zemāks gan skaita, gan mobilitātes ziņā. Daudzas Trešā Reiha daļas ir koloniāla lielgabalu gaļa, tāpat kā japāņi. Bet PSRS ne visi mobilizētie ir atbilstoši apmācīti. Nacistiem ir lielāka kaujas pieredze. Tiesa, padomju karaspēks ir labā aizsardzībā.
  Diezgan spēcīga, konstruēta aizsardzība dod iespēju aizturēt daudzus kājniekus.
  Ir daudz ložmetēju un lielgabalu, un tas arī palielina izturību.
  Divas Molotova un Staļina līnijas, un aiz tiem tiek būvēta trešā.
  Kopumā PSRS stāvoklis ir stratēģiski bezcerīgs. Nodiluma karā agri vai vēlu uzvarēs tās pavadoņi, kas ekonomikas un resursu ziņā ir pārāki par Trešo Reihu, tostarp Turciju un Japānu ar kolonijām.
  Viena cerība ilgstoša kara gadījumā Lielbritānija un ASV var atvērt otro fronti.
  Nu vēl viens brīnumierocis...
  Jebkurā gadījumā likme tiek veikta uz ciešu aizsardzību. Un nolietot un apturēt ienaidnieku.
  Staļins taču jau pirms kara cenšas vienoties. Piemēram, daļu teritorijas atdot vāciešiem. Vai arī piedāvāt iznomāt naftas urbumus.
  Vai varbūt maksāt reparācijas - graudos, eļļā, zeltā, oglēs vai pat konservos?
  Hitlers tomēr nevēlas mieru. Tas ir saprotams - PSRS armija ir potenciāls drauds. Tāpat kā komunistiskā ideoloģija. Tātad viņi ir mirstīgi ienaidnieki.
  Un fīrers vēlas karu.
  Hirohito arī sapņo par atriebību Halkinam Golam. Un viņš vēlas Sibīrijas plašumus.
  Jā, un ASV daudziem nav nekas pretī cīnīties pret PSRS.
  Bet kamēr Hitlers viņus neaicina. Spēku samērs ir šausmīgs... Un ko darīt?
  Staļins, protams, slepeni cenšas risināt sarunas ar britiem un amerikāņiem.
  Bet viņi viņam teica: turies no visa spēka, un tad jau redzēsim. Varbūt varam palīdzēt. Un mēs ar to neriskēsim.
  Īsāk sakot, karš kļuva neizbēgams... Un joprojām ir problēmas - Sarkanā armija ne pārāk labi spēj sevi aizstāvēt. Viņai mācīja cīnīties svešā teritorijā un uzbrukt, nevis aizstāvēties.
  Bet vācieši joprojām sagrāba pusi pasaules un zina, kā izdarīt daudz.
  1943. gada 22. jūnijā sākās karš. Tas nebija negaidīti, bet tomēr taktiski tas izrādījās pēkšņi. Tūlīt visi Fritz spēki tika izmesti ienaidniekam.
  Un gatavs iznīcināt ienaidnieku.
  Jau pirmajās stundās izrādījās, ka vācieši ir spēcīgi gaisā. Un ka viņiem ir daudz augsta līmeņa karaspēka. Un ka "Tīģeris" ir ļoti labs izrāvienu tanks, kaut arī novecojis. Un milzīgais ME-309 un Yu-288 spēks.
  Jā, šī armāda steidzās, un viņu padomju karaspēks sastapās ar spītīgu pretestību.
  Cīņa izvērtās gar visu robežu. Un viņi galvenokārt gāja zem Vērmahta diktāta. Viņi kāpa kā kukaiņi, daudzi algotņi.
  Kā izrādījās, nocietinājumi atradās pārāk tuvu robežai un tiem nebija pietiekama dziļuma aizsardzībai. Turklāt, un pats galvenais, tās ir ģenerāļu kļūdas, kuriem bija maza pieredze, un viņi īsti nesaprata, kā noturēt aizsardzību.
  Un daudzu vienību militārais gars, īpaši Ukrainā, izrādījās vājš.
  Un masveida padošanās un dezertēšana kļuva par likumu. Īpaši Rietumukrainā.
  Un Aizkaukāzijā, kur turki un vācieši virzījās uz priekšu, svešā armija bija nemierīga. Ienaidniekam izdevās izlauzties cauri un aplenkt Erevānu. Taču pati pilsēta nepadevās.
  Batumi pēc desmit dienu spītīgām cīņām tika ieņemts. Vācieši pirmajās dienās spēja iekļūt padomju aizsardzībā desmitiem kilometru. Un nogrieza Belostoku ... Un zem Lauvas parādījās katls. Un, lai gan pirmajās divās nedēļās nacisti panāca mazāku progresu nekā reālajā vēsturē četrdesmit pirmajā gadā, padomju karaspēkam bija grūti pārņemt iniciatīvu. Tātad ienaidnieks ir stiprāks.
  Ja četrdesmit pirmajā gadā vāciešiem bija priekšrocības kājniekos, tad tikai pašās pirmajās dienās. Un tad priekšrocības pārgāja Sarkanajai armijai. Te nebija ko mobilizēt.
  Un ķīlēšana izrādījās bīstama ... Un tā vācieši ar kaujām spēja izlauzties līdz Minskai. Un tas jau ir nopietni.
  Pašā pilsētā izcēlās sīvas kaujas. Fīrers pavēlēja virzīties uz priekšu un nepadoties. Un Staļins pavēlēja - ne soli atpakaļ!
  Mēnesi pēc ofensīvas sākuma vācieši izšuva līdz Berezinai un paņēma Minsku ... Viņi tuvojās Žitomiram.
  Japāņi spēja aplenkt Vladivostoku. Un tā ir arī nopietna prasība no viņu puses. Tika sagūstīta arī ievērojama Mongolijas daļa.
  Vācieši kopā ar satelītiem arī ieņēma Moldovu un sāka tuvoties Odesai. Un tas ir forši.
  Staļins jutās ārkārtīgi neērti. Un viņš saprata savu likteni, pret šādu koalīciju.
  Viņš atkal piedāvāja mieru. Bet fīrers, protams, nevēlējās. Un vācieši turpināja virzīties uz priekšu ...
  Galu galā Staļins nolēma saglabāt aizsardzību uz Dņepru.
  Divus mēnešus pēc kara sākuma nacisti sasniedza Dņepru un centrā pat tuvojās Smoļenskai.
  Turku ieskautā Erevāna vēl turējās... bija izveidota ārkārtīgi bīstama situācija.
  Staļins sasauca militārpersonu sanāksmi. Vajag kaut ko darīt. Ja jūs vienkārši aizstāvat sevi, zaudējums ir tikai laika jautājums.
  Žukovs piedāvāja streikot centrā. Lai gan ar spēkiem nepietika ... Jau augusts ...
  Priekšā parādījās pirmie Lev tanki. Tie nogatavojās kaujas lietošanai nedaudz vēlāk. Šī mašīna bija deviņdesmit tonnas smaga un ar spēcīgu lielgabalu. Frontālā aizsardzība ir cieta: simts piecdesmit milimetri no korpusa pieres ar nogāzēm un divi simti četrdesmit milimetri no torņa pieres. Šāds tanks saturēja visus PSRS transportlīdzekļus, un tā 105 mm lielgabals ar stobra garumu 70 EL caurdūra pat KV-4 ar 180 mm frontālajām bruņām.
  Tas ir patiešām nopietns ierocis. Bet pārāk liels svars, protams, apgrūtināja manevrēšanu un ātrumu. Jā, ierocis raidīja tikai piecus šāvienus minūtē. Vācieši saņēma jaudīgu tanku, taču ne pārāk praktiski lietojams.
  Parādījās arī "Tīģeris" -2. Praktiskā ziņā šis auto izrādījās labāks nekā reālajā vēsturē. Kopš tika izveidots un ieviests tūkstoš zirgspēku dzinējs. Un ar sešdesmit astoņu tonnu svaru šī mašīna izrādījās salīdzinoši mobila un ātra un tik bieži nebojājās.
  Sāka ierasties arī "Panther" -2. Tas svēra piecdesmit trīs tonnas, bet 900 zirgspēku dzinējs to kompensēja. 88 milimetrus garais 71EL lielgabals bija pietiekami spēcīgs, un bruņu caururbšanas, precīzas un ātras šaušanas spējas bija apmierinošas vai pat labas cīņai ar ienaidnieka tankiem.
  Šie transportlīdzekļi parādīja savu līmeni cīņās. Septembrī vācieši beidzot ielenca Smoļensku. Pal un Tallinas pilsēta. Vācieši un viņu koloniālās ordas kopā ar pavadoņiem tuvojās Ļeņingradai.
  Atbrauca uz Krimu. Kijeva, kas stāvēja uz kalna un bija labi nocietināta, joprojām turējās ...
  Pienāca oktobris... Lija lietus un nacistu kustība palēninājās.
  Ātri izbeigt karu nebija iespējams. Japāņi arī apstājās, bloķējot Vladivostoku, ieņemot lielāko daļu Mongolijas un paspējot ieņemt Habarovsku.
  Vācieši līdz šim ir nolēmuši nevis trakot, bet gan presēt lidmašīnas. Turklāt bija laba reaktīvo attīstība. Un jaunā formējuma spridzinātāji varētu bombardēt praktiski nesodīti.
  Jā, un ballistiskās raķetes, arī tas ir liels iznīcināšanas spēks.
  Tiesa, tie ir dārgi, un tiem nav lielas precizitātes.
  Taču reaktīvie bumbvedēji izskatās ļoti daudzsološi.
  Un vācieši sāka gaisa ofensīvu. Jaunās Yu-488 un TA-400 lidmašīnas varētu bombardēt PSRS rūpnīcas Urālos un aiz Urāliem. Jaunais Yu-488 ir pirmais sērijveida vācu bumbvedējs ar četriem dzinējiem.
  Atšķirībā no amerikāņu B-29, tam ir mazāks spārnu laukums un lielāks ātrums. Un TA-400 kopumā ir seši dzinēji, un jauda ir milzīga.
  Novembrī vācieši un viņu pavadoņi beidzot devās uz aizsardzību. Viņi tikai cīnījās un bombardēja. Notika gaisa uzbrukums.
  Un kaujās bija daudz skaistu meiteņu.
  Šeit Elizabetes apkalpe cīnās ar tanku T-34-76. Meitenes par spīti aukstumam bikini un basām kājām.
  Viņi kustas, un pret viņiem ir Pantera. Warrior Euphrosyne paātrina tanku ar tukša, apaļa papēža palīdzību un dzied:
  - Par komunisma idejām
  Drosmīgi dodieties cīņā
  Un fašisma armija
  Mēs salūzīsim!
  "Panteru" pierē nevar caurdurt. Un jums ir jāpiekļūst viņai tuvu, lai tiktu uz klāja. Meitenes spēlējas ar preses muskuļiem. Viņu tanks strauji tuvojas ienaidniekam.
  Pantera šauj. Nāvējoša spēka šāviņš lido, bet trīsdesmit četri izvairās.
  Katrīna atzīmē:
  - Riskanta taktika!
  Panthers ieroči izšauj piecpadsmit patronas minūtē. Un ir ļoti grūti paslīdēt līdz vajadzīgajam attālumam.
  Meitenes dzied:
  - Un zvaigžņotajos augstumos un kalnu klusumā,
  Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Un nikns, un nikns, un nikns uguns!
  Un tagad viņu tanks izslīd starp "Panterām" un šauj uz tām sānos.
  Šeit ir cīņas meitenes. Un mašīnas deg. Vispirms tiek caurdurta viena pantera, tad otra.
  Elena to paņēma un čivināja:
  - Slava mūsu Tēvzemei - PSRS!
  Un atkal meitenes ātrajā tanka kustībā. Un izsist "Tīģeri". Viņi acīmredzami ir forši.
  Elizabete dziedāja ar sajūsmu, spaidot kailos kāju pirkstus:
  - Un viņi dodas kaujā - meitenes ir basām kājām,
  Liels elements, foršs elements!
  Karotāji, ko lai saka - virsū!
  Pieveic ienaidniekus ar visu panteru ātrumu. Neviens viņus neapturēs.
  Un debesīs Anastasija Vedmakova joprojām ir zagle. Šīs meitenes ir vienkārši šausmīgas.
  Un cik agresīvi un bez ceremonijas viņi cīnās.
  Tā meitene to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem norādīja uz lidmašīnas ieroci un trāpīja ienaidniekam.
  Tad viņa čivināja:
  - Es esmu foršākā sieviete!
  Un cīņa turpinās...
  Akuļina Orlova rūc, pļauj pretiniekus:
  - Man ir super meitene!
  Un atkal nopļauj ienaidnieku. Tie ir tie, kas tika nozagti.
  Un viņa veic dubultu metienu, trāpot ME-309, kas ir diezgan forši.
  Šeit ir karavīri, kurus viņi dod Luftwaffe.
  Akuļina Orlova ar kailiem kāju pirkstiem notriec ienaidnieka lidmašīnu un čīkst:
  - Slava PSRS!
  Mirabela Magnetic arī ir ierindā, vienkārši brīnumslepkava. Un šis pilots pārliecinoši notriec nacistu ar trīskāršu stobru un čīkst:
  - Par lielākajām komunisma idejām uz planētas Zeme!
  Šis izrādījās ļoti foršs.
  Trīs meitenes uzvedas tā, it kā zagtu, un augumā un augumā ir ļoti kaujinieciskas.
  Ziema jau ir atnākusi. Un sals... Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu.
  Bet ienaidnieks vairāk vai mazāk ir gatavs ziemai. Šoreiz Vērmahts katram gadījumam un aukstajam periodam krāja drēbes un pārtiku.
  Tiesa, koloniālais karaspēks ir ļoti auksts un neērti.
  Sarkanajai armijai izdevās atbrīvot Smoļensku un atspiest nacistus pāri Dņeprai Ukrainā.
  Bet ienaidnieks ir spēcīgs, un viņa lidmašīna ir nikns. Un bumbas, bumbas un vēlreiz bumbas!
  Un tagad reaktīvie iznīcinātāji kaujā. Un Focke-Wulf vietā uzlabota TA-152 iekārta. Un tā, protams, arī ir liela problēma.
  Aviācijā gan vācieši, gan japāņi ir spēcīgi. Marseļa par četrsimt notriektiem lidaparātiem saņēma augstu apbalvojumu - Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un par pieciem simtiem viņš tika apbalvots ar Dzelzs krusta Lielo krustu.
  Šis pilots patiešām kļuva vienkārši leģendārs. Un padomju pilotiem viņš ir tikai murgs.
  Staļins pat atzīmēja:
  - Tas ir melnais velns! Un ir pienācis laiks sūtīt viņu ellē!
  Jā, karš ir sācies. Ziemā daži panākumi tika gūti, taču izšķirošā pavērsiena nebija.
  Tiesa, reaktīvais iznīcinātājs ME-262 izrādījās ne pārāk uzticams un efektīvs. Un dzinējs ir tālu no ideāla. Bet TA-152 ir daudz praktiskāks nekā Focke-Wulf. Un šī mašīna joprojām tiek izmantota ne tikai kā iznīcinātājs, bet arī kā uzbrukuma lidmašīna un frontes bumbvedējs.
  Mašīna izrādījās daudzfunkcionāla un nopietna. Līdz šim PSRS ir parādījies tikai Yak-9, kas ir vienkāršots, un MIG-3 ražošana tika pārtraukta.
  Pavasarī, sniegam kūstot un nacistiem atkal virzoties uz priekšu, kļuva siltāks.
  Un dienvidu karaspēks cīnījās labprātāk, kad nebija salnu. Cīņa bija sīva.
  Sarkanā armija smagi cīnījās. Taču spēki bija nevienlīdzīgi. Vācieši izmantoja Panther-2 kā vismasīvāko tanku, mašīnu ar spēcīgiem ieročiem un labi aizsargātu pieri. Un "Tīģeris" -2 arī ir pieklājīgs.
  Kaujās piedalījās arī mausi.
  Lai gan šī mašīna ir pārāk smaga un lēna. Un tvertne "Lion" faktiski tika izņemta no ražošanas.
  Joprojām sērijā bija modernizētais T-4. Un T-3 jau ir izņemts no ražošanas.
  PSRS arī ir problēmas...Vajag modernizēt KV sēriju. Un tas joprojām ir neefektīvs.
  IS-2 vēl nav parādījies. Bet T-34-85 nonāca sērijā. Un tas kopumā ir loģiski.
  Un smagās tvertnes tika pilnībā izņemtas no ražošanas. Staļins pavēlēja likt likmes uz vienu masīvu T-34-85. Kas kopumā ir loģiski. Lai gan šī mašīna "Panther" -2 neņēma to pierē. Bet tas varētu trāpīt sānos.
  Vasarā parādījās vācu Arado reaktīvie bumbvedēji, kurus padomju iznīcinātāji pat nespēja panākt. Un tas ir nopietni.
  Nacisti ieņēma Smoļensku, Vjazmu, Rževu un Kaļiņinu.
  Bloķēta Ļeņingrada... Līdz vasaras beigām Maskava bija tikai simts kilometru attālumā.
  Bet Sarkanā armija cīnījās ļoti smagi. Japāņi pabeidza Mongolijas ieņemšanu un iebruka Vidusāzijā.
  Situācija kļuva ārkārtīgi sarežģīta.
  Staļins meta pērkonu un zibeņus un šad tad iekrita histērijā. Bet tas daudz nepalīdzēja.
  Situācija kļuva arvien grūtāka. Rudenī vācieši mainīja plānu un pagriezās uz dienvidiem, Kaukāza virzienā.
  Orelu, Kursku un oktobrī Voroņežu ieņēma... Līdz novembra beigām Sarkanā armija atkāpās aiz Donas un tur nostiprinājās. Tika zaudētas nozīmīgas teritorijas.
  Un nacistu spiediens pieauga.
  Īpaši to iegūst reaktīvie bumbvedēji. Un viņi kož ļoti stipri.
  Bet padomju meitenes cīnās lielā augstumā.
  Vācieši cenšas izlauzties līdz Ļeņingradai. Uzbrūk Novgorodai. Taču drosmīgās četras meitenes stājās viņiem ceļā.
  Nataša ar basu kāju meta nacistiem granātu un dziedāja:
  - Tieši tā...
  Zoja atklāja nāves dāvanu ar kailu papēdi un piebilda:
  - Ienaidnieks...
  Augustīns padevās kaut kam destruktīvam un čīkstēja:
  - Domā...
  Svetlana ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Kas...
  Nataša ar basām kājām iemeta pāris citronus un kliedza:
  - krievu...
  Zoja arī padevās kaut kam enerģiskam un nāvējošam, čīkstot:
  - Pārvaldīts...
  Augustīns palaida nāvējošo, murminādams:
  - Ienaidnieks....
  Svetlana atkal padevās destruktīvajai un vjaknulai:
  - Pārtraukt!
  Nataša pagriezās un čīkstēja:
  - PVO...
  Zoja arī šāva uz melnajiem ārzemniekiem, kurus nacisti savervēja, un čīkstēja:
  - Uzdrīkstēties!
  Augustīns runāja ar spēku un niknumu:
  - Tas...
  Svetlana padevās ar panteras smīnu:
  - AT...
  Nataša ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Cīnīties...
  Zoja ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un nomurmināja:
  - Uzbrukumi!
  Augustīns ierunājās un nomurmināja:
  - Ienaidnieki...
  Svetlana ar kailām zolēm iedeva kaudzi granātu un kā viņa kliedz uz plaušām:
  - Mēs...
  Nataša pieķēra sprādzienu un nošņāca:
  - Niknās...
  Zoja nogrieza nacistus un čīkstēja:
  - Sit!
  Augustīns atkal izšāva un kliedza:
  - Niknās...
  Svetlana šaujot čivināja:
  - Sit!
  Nataša ar savu graciozo, baso kāju atkal iemeta granātu un čivināja:
  - Mēs iznīcināsim nacistus!
  Zoja to paņēma un čivināja:
  - Nākotnes ceļš uz komunismu!
  Un iemeta citronu ar plikiem kāju pirkstiem.
  
  Karotāji dzied pilnā sparā;
  Lielā PSRS valsts,
  Kas ir foršākais Visumā...
  Notika miljons skaitīšanas problēmu
  Bet mūsu bizness ir darbs un radīšana!
  
  Tici, ka ienaidnieks valsti neuzvarēs,
  Kas ir skaistāks un stiprāks par visiem...
  Mēs drīz uzliksim uzticamu vairogu,
  Un mēs beidzot noticēsim gudrāki...
  
  Jā, tēvocis Sems nolēma palīdzēt,
  Nacistiem pēc varas maiņas Reihā ...
  Un nacistu vara tika atjaunota,
  Ienaidnieks grib saplosīt PSRS!
  
  Tagad mums ir nopietni jācīnās
  Ar nacistiem, ka stiprie ir braši...
  bet mēs sitīsim zem ienaidnieku vēdera,
  Par godu mūsu mātei Krievijai!
  
  Nē, jūs vienkārši nevarat lauzt krievu valodu,
  Mēs zinām, kā, mums patīk drosmīgi cīnīties ...
  Šeit Vērmahts nolēma mums uzbrukt,
  Bet tas var tikai sabrukt un neizgriezties!
  
  Krievijā katrs karavīrs no silītes,
  Bērns pievelk rokas pie pistoles...
  Lai tas būtu ļoti gudrs burvis
  Kas radīja šo planētu!
  
  Hitleram neņem Maskavu uz zoba,
  Viņam smagi trāpīja pa purnu...
  Kāpēc viņš uzkāpa Krievijā, es nesaprotu,
  Viņam ir vāji ar zobenu nogalināt bacili!
  
  Jā, netālu no Maskavas ienaidnieks saņēma sitienu,
  Meitenes viņam iedeva pliku papēdi ...
  Jūs varat redzēt, ka fīrers ir vienkārši debīls -
  Kols iejaucās komunismā iedeva!
  
  Šeit nāk pionieri ar dziesmām,
  Uzbrukumā ar bungu sitienu...
  Ļaujiet fīreram tagad būt vaļā,
  Un mēs brauksim ar Frici nebrīvē!
  
  Zēns ir basām kājām uz sniega kupenas,
  Bez bailēm iet uz priekšu...
  Nacisti drīz tiks iedzīti zārkā,
  Un rozes ziedēs mirdzošā maijā!
  
  Un Hitleram drīz būs kajītes,
  Viņš ieies kapā. un viņa pēctecis Gērings...
  Mēs drīz uzliksim fīreru uz āķa,
  lai gan dažreiz smaga dzeloņains slota!
  
  Mēs radīsim brīnišķīgu krievu pasauli,
  Kurā valdīs Krievija, ticiet man ...
  Šekspīrs neuzdrošinājās ko tādu sacerēt,
  Gan jau viņi uzbrūk Krievijai ar velnu spiedienu!
  
  Ir redzams Hitlera nežēlīgais spiediens,
  Viņa bijušais sabiedrotais viņam palīdz...
  Nav brīnums, ka tiek dzirdami meiteņu vaidi,
  Drīz paradīzē vairs nebūs kur redzēt!
  
  Jā, tēvocis Sems mainīja maršrutu,
  Un nacistiem tiek nosūtīti tanki, lidmašīnas ...
  Pēc viņa tiekšanās jeņķi ir ļoti forši,
  Lai iedzen zārkā vairāk komunistus!
  
  Pasliktinājās, lai gan Staļingrada
  Es saspiedu gandrīz visas nacistu puses ...
  Radās tāda neapturama izlīdzināšana,
  Zem šīm debesīm noteikti tīri!
  
  Nu ko darīt - meitenes ir no rokas,
  Cīņās slēpjas no ordas fīrera ...
  Un zābaki nepiestāv meitenēm,
  Viņi vienmēr zina, kā cīnīties!
  
  Meitenēm sals nav briesmīgas,
  Kad viņi cīnījās netālu no Maskavas,
  Bija gandrīz kaili un basām kājām,
  Granātas mešana ar basu kāju!
  
  Ko tad tu gribēji Gērings,
  Nu, es domāju, ka jeņķi tev tūlīt palīdzēs...
  Un radīja pilnīgu haosu,
  Un meitenes tikai vaid ar mežonīgām dusmām!
  
  Ir diezgan asiņainas cīņas,
  Meitenes zina, ka mūžīgi tic nepadoties...
  Mums kontos nebūs nulles,
  Un jaudīgs RPG ir ielikts mugursomā!
  
  Karotāji ir skaistums
  Pati Lada ir gatava cīnīties par viņiem ...
  Viņiem ir svētas tīrības baloži,
  Lai vienkārši ir augstākais apbalvojums!
  
  Jā, es ticu, ka nāks spēku Dievs Svarogs,
  Un kaujā mirušie augšāmcelsies...
  Un pūtiet mednieka krāšņo ragu,
  Un laimests būs visgodīgākais!
  
  Uz Zemes vairs nebūs bēdu,
  Un rūgtās asaras nožūs...
  Mēs dzīvosim vienā ģimenē, zinot,
  Un ļaunie velni vienkārši mirs!
  
  Pionieru zēni drosmīgi dodas cīņā,
  baskāju puiši steidzas pa sniegu..
  Es ticu, ka Krievija vienmēr būs ar jums,
  Lai gan dažreiz apakštasītes tiks salauztas!
  
  Dievs Jēzus augšāmcels visus kritušos,
  Un valdīs ar Balto Dievu...
  Mēs drosmīgi pacelsim vairogu Tēvzemei,
  Tas būs brīnišķīgs pienākums kalpot Krievijai!
  
  Jā, Sems ir viltīgs, vienkārši viltīgs,
  Viņa ļoti saprotamās vēlmes...
  Viņš tagad ir Maskavas taustekļi, plakāts,
  Un Tēvzemi sagaida ļauni pārbaudījumi!
  
  Bet Lada un lords Peruns ir ar mums,
  Un Ļeņins, Staļins un gudrākais Trockis...
  Kas acīmredzot salieka armiju,
  Un vissvarīgākā lakstīgala Vysotsky!
  
  Īsāk sakot, būs daudz svēto dievu,
  Mēs uzvarēsim pretinieka cīņā ...
  Un izmest daudz spēcīgas dūres,
  Par godu lielākajam karavīram!
  
  Meitenes uzbrūk basām kājām
  Viņi skrien un necīnās, pazīst sals ...
  Nevelciet viņus kaujā, apsveriet viņus ar spēku,
  Zini koši mirdz rozes gaismā!
  
  Īsāk sakot, cīnītāji par savu dzimteni,
  Kalpo neieinteresēti lepni...
  lai vectēvi un tēvi lepojas,
  Un no debesīm dāvanas ne par santīmu negaidi!
  Nataša ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - No debesīm...
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un teica:
  - Zvaigznīte...
  Augustīne ar basu kāju palaida nāves dāvanu un dziedāja:
  - Gaišs...
  Arī Svetlana ar basas kājas palīdzību iemeta granātu un izdeva:
  - Kristālisks!
  Nataša pagriezās un nošņāca:
  - Es tev...
  Zoja palaida nāves dāvanu ar kailiem pirkstiem, šņācot:
  - Dziesma...
  Augustīns padevās ar pliku papēdi, kas nes nāvi, un čīkstēja:
  - Es dziedāšu...
  Nataška turpināja, agresīvi dziedot:
  - Apmēram....
  Zoja ar basu kāju iemeta sprāgstvielu, izklīdinot nacistus un čīkstot:
  - Dzimtā...
  Augustīna ar pliku papēdi iedeva granātu kaudzi, izdalīja:
  - Staļins!
  Augustīna paņēma un izklīdināja līnijas, un viņas kailās kājas iznīcināja gar Frici:
  - Mēs sadalīsim pretiniekus!
  Svetlana to paņēma un iemeta ar pliku papēdi, granātu kaudzi un čīkstēja:
  Sagrausim fašistus!
  Un četri turpināja šaut un mest granātas. Vācu "Tīģeris" -3 kustējās. Mašīna ar 128 mm lielgabalu. Un nošauj sevi.
  Un meitenes meta granātas. Sagrāva nacistus. Un viņi šāva pretī. Viņi kāpa uz priekšu. Tanki atkal ripo. Pārceļ jaunāko vācu "Leopard" -1. Ļoti mobils auto.
  Bet viņa meitenes pārņēma un izsita viņu. Viņi saplēsa gabalos mobilo mašīnu ar gāzes turbīnas dzinēju. Un viņi viņu saspridzināja gabalos.
  Nataša smejoties atzīmēja:
  Mēs cīnāmies lieliski!
  Zoja tam piekrita:
  - Ļoti foršs!
  Augustīns gudri atzīmēja:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un viņa ar basu kāju palaida prettanku granātu. Spēcīga meitene. Un viņai ir tik daudz asprātības.
  Svetlana arī ar basās pēdas pirkstiem palaida nāves dāvanu un trāpīja ienaidniekam. Ļoti agresīva meitene, rudzupuķu krāsā acīm. Viņai ir tik asprātība un spēka pāreja!
  Nataša pagriezās un pasmaidīja:
  - Par svēto Krieviju!
  Zoja ļoti aktīvi šāva un pasmaidīja, parādot pērļu zobus:
  - Es esmu tāda līmeņa karotājs, kas neizgaist!
  Augustīns arī izšāva. Pļāva nacistus un gurdēja:
  "Es esmu lielu ambīciju karotājs!"
  Un viņa izcēla pērļu zobus!
  Svetlana apstiprināja:
  - Ļoti lielas ambīcijas!
  Meitenes cīnījās ļoti ilgu laiku. Un, protams, viņi guva panākumus militārajā darbā. Tās ir absolūti krāšņas skaistules. Izcils prāts. Un viņi šauj pirmajā klasē.
  
  PAR RŪZVELTU NEDAUDZ ATŠĶIRĪGI
  Franklins Rūzvelts nomira daudz agrāk, dīvainā likteņa līkločā 1943. gada 30. janvārī. Lai gan Henrijs Volless tika uzskatīts par kreiso, viņš izrādījās daudz ideālistiskāks un pieprasīja, lai Staļins apmaiņā pret militāro palīdzību veic politiskās reformas un amnestiju visiem politieslodzītajiem.
  Staļina skarbā reakcija, kurš arī tikko bija guvis lielu uzvaru Staļingradā un jutās ļoti skarbs un spēcīgs, sadusmoja Volesu, un viņš paziņoja par militārās palīdzības pārtraukšanu PSRS. Spēlēja negatīvu lomu un Čērčila nostāju, kurš nevēlējās Sarkanās armijas straujo virzību Eiropā un Ādolfa Hitlera negaidīto elastību, kurš paziņoja par "ebreju jautājuma galīgā risinājuma" iesaldēšanu. Fīrers spēja pārliecināt saprātīgus cilvēkus no apkārtējās vides, tostarp, dīvainā kārtā, Trešā reiha galveno bendes Himleru.
  Nostrādāja arguments: ka ebreji nekur nebrauks, un, ja zaudēsi karu, vari zaudēt visu un neatgriezeniski. Nu, uzvarot austrumos, ar sabiedrotajiem varēs runāt savādāk.
  Jebkurā gadījumā ASV iesaldēja militārās operācijas, arī Lielbritānija, un, lai gan formāli pat pamiers netika oficiāli paziņots, konflikts rietumos izrādījās ierobežots. Kas, protams, nāca par labu Vērmahtam. Vācu zemūdeņu flote apturēja reidus, sabiedrotie saritinājās, apturot stratēģisko bombardēšanu.
  Padomju karaspēks, tāpat kā reālajā vēsturē, 8. februāra sākumā ieņēma Kursku un 9. datumā Belgorodu. 15. februārī sākās uzbrukums Harkovai, kas, izvairoties no ielenkšanas, atstāja vācu karaspēku. Vēl agrāk nacisti pameta Rostovu pie Donas.
  18. februārī Hitlers personīgi ieradās galvenajā mītnē. Viņš piešķīra Mainšteinam jaunas pilnvaras. Turklāt no Rietumiem steigā tika pārvests papildspēks. Pirmkārt, protams, aviācija. Rietumu fronte lidaparātu absorbēja ne tik maz - gandrīz pusi no lidmašīnas. Vairākas divīzijas, kuras bija plānots pārcelt uz Āfriku, pa dzelzceļu tika nosūtītas uz austrumiem. Turklāt no Francijas un Balkāniem tika pārvietoti visi vairāk vai mazāk kaujas gatavības formējumi, un pašā Vācijā Reihstāgs pieteica totālo mobilizāciju un karu.
  19. februārī Mainšteins pavēlēja 4. tankeru armijai sākt pretuzbrukumu, lai apturētu padomju karaspēka virzību cauri Pavlogradai. 22. februārī Pavlograda tika ieņemta. Uzdevums aizsargāt ceļus uz Dņepru no ziemeļiem caur Krasnogradu vai Dņepropetrovsku, vai caur Poltavu vai Kremenčugu tika uzticēts Kempf grupai.
  Atšķirībā no reālās vēstures, vāciešiem izdevās daudz vairāk. Pateicoties visu viņu gaisa armiju ievešanai kaujā, viņiem atkal bija priekšrocības gaisā. Turklāt ofensīvā piedalījās vairāk sauszemes karaspēka, tostarp 30 pilnīgi jauni tanki Tiger, kas reālajā vēsturē neslavas cienīgi iestrēga Āfrikas smiltīs.
  Vāciešiem izdevās aplenkt Harkovu sešas dienas agrāk nekā patiesajā stāstā, 8. martā Belgorodu ieņēma Fritz, bet Belgorodu kustībā ieņēma 9 dienas agrāk - 10. martā.
  Nacistiem arī izdevās ar sitienu ieņemt Kursku, aizverot vēl vienu gredzenu 14. martā. 18. martā Fritz sagūstīja arī Stariju Oskolu. Tomēr tam sekojošais atkusnis un padomju karaspēka varonīgā pretestība neļāva nacistiem gūt panākumus. Bet Sarkanās armijas zaudējumi katlos izrādījās nozīmīgāki nekā reālajā vēsturē, un Kurskas izspiedums tika nogriezts 1943. gada martā.
  Mainšteina panākumi izrādījās nopietni, taču ierobežoti, tāpēc nacisti pat nevarēja atdot visu, ko viņi bija zaudējuši Voroņežas-Kastornejas operācijas laikā. Lai gan tagad viņiem vairs nesāpēja galva - Kurskas izspiedums. Bet tas radīja papildu problēmas: kur un kā uzbrukt?
  Kamēr sabiedrotie izturējās pasīvi, Vācijas ekonomika tika ļoti aktīvi nesagrozīta. Tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana trīs mēnešu laikā dubultojās, sasniedzot 1200 transportlīdzekļu mēnesī, tostarp jaunākie "Tigers", "Panthers" - kaujas jaudas ziņā ievērojami pārspēj padomju tehniku. Taču ekipāžām vēl bija jāapgūst jaunās tvertnes un jāatceras viņu bērnības slimības.
  Un nav viegli izvēlēties ofensīvas virzienus. Jūs varat doties uz Maskavu un atkal mēģināt atriebties par Staļingradu, izlauzties uz Kaukāza naftu. Par vienu no mērķiem varētu kļūt Ļeņingrada, kur padomju varai ir grūti pārvest papildspēkus.
  Vācieši gaidīja trīs mēnešus, krāja spēkus un jaunus tankus, apmācīja jauniesauktos. Jau armijā un četrpadsmit gadus veci zēni nav retums, ir izveidotas daudzas ārzemju divīzijas. Vērmahta spēks sasniedza ne vairāk kā 10,5 miljonus karavīru un virsnieku, pat nedaudz samazinoties karaspēka kvalitātei.
  Gaisā cīņas notika ar mainīgām sekmēm. Nacisti palielināja lidmašīnu ražošanu un darbojās aktīvāk.
  Viņu dūži, kā likums, izvēlējās savu kaujas vietu un centās nepievienoties kaujai, piekāpjoties skaitļos.
  Jāatzīmē, ka Focke-Wulf, lai arī manevrēšanas spējas ziņā bija zemāks par padomju lidmašīnām, lielais ātrums niršanas laikā ļāva viņam aizbēgt, atstājot astes, un spēcīgi ieroči, lai notriektu lidmašīnu jau no pirmās pieejas. Līdz ar to nebija iespējams pilnībā izmantot pārsvaru pār nacistiem, un gaisā dominēja pieredzējušāki vācu dūži ar jaudīgākiem ieročiem.
  Hitlers tomēr nolēma uzbrukt Kaukāzam, tikai nedaudz savādāk. Proti, Staļingradas padarīšana par galveno virzienu, un armijas grupu "A" un "B" nosūtīšana uz turieni. Risinājums, protams, nav optimāls, taču pēc Rževas placdarma zaudēšanas, virzoties uz Maskavu, vāciešiem būtu jāpārvar ļoti spēcīga aizsardzības līnija.
  Uz Ļeņingradas rēķina, tad uzbrukums citadeles pilsētai nedeva Trešajam reiham, pat ja tas bija veiksmīgs, izšķirošas dividendes.
  Tātad atliek virzīties uz dienvidiem. Staļins tomēr apsteidza Hitleru.22.jūnijā padomju karaspēks devās ofensīvā Orjolas un Kuskas virzienā. Iemesls nogaidīšanas taktikas atteikšanai bija saistīts ar sabiedrotā pasīvo uzvedību: nav miera, nav kara. Ko gan citu varēja pieļaut, bet... Duralumīnija trūkums līdz ar arvien pieaugošo vācu lidmašīnu ražošanu pamazām arvien lielāku iniciatīvu nodeva Luftwaffe.
  Turklāt nacistiem jau bija ļoti labs bumbvedējs Yu-188, kas attīstīja ātrumu, kas bija pārāks vai vismaz ne zemāks par jakiem, un pat veiksmīgi pārbaudīja Yu-288. Pēdējā automašīna kopā ar sērijveida DO-217 varētu būt ļoti labs stratēģiskais bumbvedējs. Un tādējādi vācu aviācija kļuva par ārkārtīgi nelabvēlīgu faktoru padomju karaspēkam.
  Savukārt Hitlers vilcinājās ar ofensīvu, tāpēc turpinājās jaunu tanku divīziju veidošana un ekipāžu apmācība. Bombardēšanas trūkuma dēļ Tigers un Panthers tika atbrīvoti vairāk nekā reālajā vēsturē, un tie bija jāapgūst.
  Vāciešiem izdevās sagatavoties aizsardzībai kopumā, viņus nevarēja pārsteigt. Cīņas ilga vairāk nekā mēnesi. Padomju karaspēks saskārās ar jaunām vācu tehnoloģijām, un izrādījās, ka "Panther" un "Tiger" gaidāmajās kaujās bija par vienu pakāpi spēcīgāku nekā padomju transportlīdzekļi. Buttings nedeva T-34 un KV reālas izredzes uzvarēt. Turklāt transportlīdzekļu ražošana ar jaudīgāku 85 mm lielgabalu vēl nav apgūta, un 76 mm "Panther" un "Tiger" nevarēja tikt galā.
  Padomju karaspēks tikai dažos apgabalos virzījās līdz piecpadsmit kilometriem un cieta milzīgus zaudējumus. Vācieši varēja doties pretuzbrukumā. Starp komandieriem jāatzīmē austrumu frontes jaunpienācējs, bet Rietumos plaši pazīstamais Rommels. Viņam izdevās sevi labi pierādīt cīņā ar padomju varu.
  Vācieši, izstrādājot pretuzbrukumu, spēja sasniegt Donu. Bet tad viņi tā vietā, lai virzītos uz Maskavu, pagriezās uz dienvidiem.
  Fīrers ilgojās pēc atriebības Staļingradai. Jāpiebilst, ka sākumā tas vāciešiem pat nāca par labu. Staļins neticēja iespējai atkārtot operāciju Blau un pārcēla visas savas rezerves tuvāk Maskavai. Rezultātā nacisti, virzoties gar Donu, iekļuva padomju karaspēkā no aizmugures.
  Taču Sarkanā armija jau bija citādāka. Padomju ģenerāļi, kuri ieguva kaujas pieredzi, rīkojās prasmīgāk, un paši karavīri kļuva manāmi rūdīti. Frici tik ļoti nespēja šķērsot Donu un izlauzties cauri Staļingradai. Viņu sasniegumu maksimums, Rostovas pie Donas sagrābšana un piekļuve upei visā tās garumā. Tiesa, padomju karaspēks zaudēja Vorošilovgradu, Doņecu un nozīmīgas teritorijas, taču vasaras un rudens kampaņu laikā nacisti nevarēja ieņemt pat to, ko viņiem izdevās paveikt 1942. gadā. Tas, ko Staļins uzskatīja par zināmu panākumu. Ja paturam prātā, ka PSRS tagad karoja vienā frontē.
  Japānas draudi vājinājās uzlecošās saules zemes sakāvēs sakāves Klusajā okeānā rezultātā. Un, lai gan PSRS nevarēja pārāk baidīties par Tālajiem Austrumiem.
  Ziemā sākās Sarkanās armijas pretuzbrukums. Aukstumā un sniega kupenās neskaitāmi vācu tanki acīmredzami padevās, un rullīšu pakāpeniskais izvietojums aizsērēja šasiju. Bet šeit nebija iespējams gūt pilnīgus panākumus. Vācieši tika nedaudz nospiesti centrā, un viņi cieta neveiksmi pie Donas, bet Ļeņingradas apgabalu pārāk spēcīgas ienaidnieka aizsardzības dēļ nevarēja atbrīvot. Kamēr blokāde tika saglabāta. Arī vācieši daudz ko iemācījās, taču viņi jau bija noguruši no kara. Nākamā vasara bija mēģinājums sagrābt Fritz iniciatīvu. Bet atkal nacisti spēja sasniegt tikai Donu. Uzbrukums Ļeņingradai beidzās ar neveiksmi.
  Pārmaiņas notikušas ASV. Izmantojot nogaidīšanas taktiku, Volless zaudēja prezidenta vēlēšanās republikānim Čeinjam. Bet pēctecis turpināja uzvesties pasīvi. Gluži kā Laborīti, kuri nomainīja Čērčilu pie Lielbritānijas stūres. 1945. gada ziemā padomju karaspēks spēja izlauzties cauri Vērmahta aizsardzībai centrā un virzīties uz Smoļensku un pat ieņemt šo pilsētu. Bet ienaidnieka reaktīvie lidaparāti dominēja gaisā, un padomju karaspēka ofensīva apstājās. Un martā un aprīlī Fritz atguva zaudēto. 1945. gada vasarā vācieši mēģināja izveidot ofensīvu pret Maskavu, izmantojot "E" tankus un reaktīvos bumbvedējus un pasaulē pirmās diska formas kaujas mašīnas.
  Savukārt ballistiskās raķetes tika atzītas par pārāk dārgiem un neefektīviem ieročiem. Vāciešiem izdevās pietuvoties Maskavai, taču jau bija pienācis vēls rudens, un amerikāņi izmantoja atomieročus un piespieda Japānu kapitulēt.
  Kam bija atombumba, Čeinijs pieprasīja, lai abas valstis noslēgtu mieru.
  Bet gan Staļins, gan Hitlers nekādi nevarēja vienoties. Vienotības nebija arī ASV, kur daudzas reakcionāras aprindas uzskatīja, ka abām pusēm ir jāturpina nogalināt vienai otru pēc iespējas ilgāk.
  Bet, tā kā nacistiem izdevās, šoreiz viņi beidzot nogrieza Ļeņingradu un tuvojās simts kilometru attālumā uz Maskavu, ASV un Lielbritānija sāka palīdzēt PSRS, atsākot Lend-Lease piegādi.
  Ziemā padomju karaspēks atkal sāka stumt nacistus, taču viņi nevarēja atbloķēt Ļeņingradu. Ļeņina pilsēta krita, bet Fritz tika nedaudz atstumti no galvaspilsētas. Rietumu palīdzība bija mērena un varēja būt izšķiroša. Bet vācieši bija sasodīti noguruši un pārguruši.
  1946. gada vasara pagāja ar nelielām pozīcijas izmaiņām. Un ziemā padomju karaspēks guva zināmus panākumus, izsitot Frici no Rževas un Vjazmas un, kaut arī nedaudz, tos aizstumjot uz Donu.
  1947. gada pavasarī Ādolfs Hitlers nomira, un 18. maijā ar ASV un Lielbritānijas starpniecību tika parakstīts pamiers. Apstākļi izrādījās diezgan sarežģīti PSRS un ne pārāk labvēlīgi Vācijai. Ukraina, Baltkrievija, visas Vērmahtam piederošās zemes kļuva par mandātām teritorijām, ko kopīgi kontrolēja ASV, Lielbritānija, Vācija un satelīti.
  Trešais reihs kļuva kā Eiropas Savienība, un okupētās padomju teritorijas, piemēram, protektorāti, tostarp Ļeņingrada. Dons saņēma mandētas teritorijas statusu, neatkarīgu no PSRS un formāli neatkarīgu, bet faktiski ar lielu ietekmi no ASV.
  Tādējādi Padomju Krievijas teritorija tika ievērojami samazināta. Novecojušais un novājinātais Staļins bija spiests pamest politiku. Viņa autoritāte strauji kritās, un viņa svīta sadalījās.
  Pēc Staļina atkāpšanās Kaukāzs - Gruzija, Armēnija, Azerbaidžāna - drīz vien atdalījās no PSRS. Un dažus gadus vēlāk, un Centrālāzija. Tādējādi Krievija tika atmesta mazvalsts lomā, lai arī ar kodolieročiem. Salīdzinot ar reālo vēsturi, Sanktpēterburga, Smoļenska, Pleskava un daži citi Rietumu reģioni izrādījās mandāti.
  Un drīz vien atdalījās arī Ziemeļkaukāza reģioni, kurus apdzīvoja galvenokārt musulmaņi. Vācijā pēc Hitlera nāves (visticamāk, fīreram palīdzēja aizbraukt) narkomāns Gērings drīz vien nomira. Tika nogalināts arī Himlers. Mērenākais Špērs sagrāba varu. Dažus gadus vēlāk tika atjaunota daudzpartiju sistēma, un nacisti kļuva daudz mērenāki.
  Galu galā Amerikas Savienotās Valstis sāka dominēt un dominēt pasaulē. Viņiem tagad nebija konkurentu PSRS, un komunisti drīz zaudēja varu. Ķīnā valda proamerikāniska valdība, islāma pasaulē tas pats. Ir pienācis pilnīgas amerikāņu dominēšanas laikmets...
  Bet tas nenesa cilvēcei laimi, lai gan amerikāņi, nodibinājuši hegemoniju uz Zemes, jau divdesmitajā gadsimtā spēja aizlidot uz Marsu, turklāt progress un tehnoloģijas attīstījās vēl ātrāk nekā patiesībā. Rezultāts bija tāds, ka tagad ASV kontrolē zinātniekus no visas pasaules. Taču nav noslēpums, ka tieši pārmērīgā slepenība kavēja humanitāro zinātņu attīstību.
  Zināmā ziņā tas ir kļuvis drošāks nekā reālajā vēsturē. Amerikas Savienoto Valstu armijas un to pavadoņi varētu sagraut teroristus un ekstrēmistus jebkurā pasaules malā, nebaidoties, ka tiks apsūdzēti politkorektībā. Ir iespējams veikt humāno intervenci un efektīvu ekonomisko un politisko globalizāciju. Nav jēgas barot reliģiskos ekstrēmistus, lai gāztu politiskos pretiniekus - to var izdarīt ar vienkāršu iejaukšanos.
  Tātad zināmā mērā pasaule, šķiet, ir uzvarējusi, kļūstot vienpolārai salīdzinājumā ar īstu daudzpolāru. Bet tad Vasilijs Terkins redzēja viena cilvēka likteni ...
  Anna Kazei (Interesanta un, iespējams, ne uzvārdu sakritība, lai gan darbība notiek divdesmit pirmajā gadsimtā!) izkāpa no dzelzceļa stacijas un devās kājām. Vilciens ir elegants, ar modernizētiem vagoniem, bet pati stacija ir viena no provinciālākajām. Bija silts ukraiņu rudens - indiešu vasara, kad bērza plecos bija zelta kleitas, bet meži un birzis ietērpās karaliskajā koši. Daba ir skaista, un sieviete joprojām nav bez šarma, lai gan viņai ir vismaz trīsdesmit pieci gadi, un sirmie mati jau parādās.
  Anna Kazei ir skumji, tāpēc viņa dodas uz randiņu ar saviem bērniem ... uz smagu darbu cietumu. Ko saka tiesnesis, kurš 12 gadus vecam zēnam un 15 gadus vecai meitenei piesprieda 99 gadus cietumā? Vai tā jūs darāt ar nelaimīgiem bērniem? Un ko viņi izdarīja? Nu viņi noplēsa skrejlapas ar reklāmām. Jā, viņi pārgrieza telefona un interneta vadus, lai cīnītos pret Amerikas ietekmes izplatību.
  Austrumukrainā ir kustība - "Patriotiskā pretošanās". Nē, viņi nerīko īstu partizānu karu, kā tas bija Otrā pasaules kara laikā. Būtībā viņu pretestība ir propaganda un neliela mēroga sabotāža bez cilvēku upuriem. Tāpēc viņas bērni gribēja izaicināt Rietumu tirāniju, vairākas reizes pārgriežot vadu.
  Bet tos varēja nofilmēt ar videokameru, un arī "labvēļu" ir pietiekami daudz. Puišiem tika izvirzītas apsūdzības sabotāžā un pat terorismā, kā arī nopietna kaitējuma nodarīšanā ekonomikai. Un sakarus jaunībā viņi ņēma vērā vainu mīkstinošu apstākli - viņi deva gandrīz simts gadus smaga darba.
  Tiesa pagāja ļoti ātri, un advokāts tikai piekrītoši pamāja ar galvu. Jā, un pats process tika slēgts. Turklāt Annai tika dots mājiens, ka viņas bērniem joprojām veiksies, ja viņi zinātu, un viņiem būs sakari ar pagrīdi, viņi nespēs izvairīties vispirms no spīdzināšanas un pēc tam no nāvessoda. Tomēr pati būt smagajā darbā nav spīdzināšana.
  Annas kājas sapinušās vecās kurpēs. Viņa nēsā līdzi veselu mugursomu ar programmām, kuras atļauts veikt tikai reizi gadā. Un nelaimīgie bērni, iespējams, cietumā nav pārāk forši.
  Notiesātie stāv uz ceļa, tāpēc neatrodas kazarmu nometnē, viņi ir izstiepti gar šoseju. Patruļas ķiķina uz Annu un bez ceremonijām iespiežas mugursomā ar rokām, iegūstot pārtiku. Dūšais policists no vietējiem uzreiz iebāza sev mutē cervelāta desu. Neskatoties uz to, ka formāli Ukrainai it kā ir visi valstiskuma atribūti, arī ievēlētā Rada, taču tur ir vairāk Amerikas karogu nekā dzeltenzilo.
  Zēni, kas jaunāki par astoņpadsmit gadiem, strādā atsevišķi no pieaugušajiem. Diena silta, saulaina, svītraina, cietuma krekli salikti atsevišķā kaudzē, un tievi, cīpslaini augi, pusaudžu saules šokolāde, sviedru spīdums. Vieni ar platiem šefiem grābj akmeņus un granti uz dzelzceļa sliedēm, citi velk sliedes, citi ēvelē un zāģē baļķus.
  Ir zēni vecumā no desmit līdz septiņpadsmit gadiem, un daži izskatās pat jaunāki. Un kā gan viņus nepažēlot, ja mandētajā Ukrainā dominē anglosakšu tiesības, kad no desmit gadu vecuma ir piemērojama kriminālatbildība kā pieaugušajiem?
  Tad policists norādīja uz Annu, kuras mugursoma bija manāmi vieglāka - kur meklēt dēlu Maratu (arī varbūt te nav nejauša vārdu sakritība!). Jā, viņai ir grūti izturēt šādu svaru, bet viņa tomēr ir pieķērusies. Un šis atvieglojums nav prieks, jo šeit devas ir niecīgas un puiši tievi.
  Un šeit ir viņas dēls. Viņš atpūta basās kājas, strīpainās biksēs, kas sakārtotas virs ceļiem, uz asiem akmeņiem un stumj betona mucu. Un, skatoties uz basām kājām, smagi elpojošo Maratu, Anna saprata, ka arī viņš stiprina sevi ar neticamu gribas piepūli. Skūta galva uz tievo plecu fona šķiet liela, un blondie mati uz iedeguma stūraina galvaskausa fona ir gandrīz neredzami. No tā, ka zēns šķiet pilnīgi pliks. Grumba uz pieres kļuva pamanāmāka un dziļāka. No kuras, ja nebūtu mazā auguma un šaurie pleci, puikas liktos daudz vecāki.
  Marats strādā, un tuvumā klīst mežonīgi pārraugi, kliedzot un vicinot platus jēlādas postus. Tas ir smags darbs, nežēlīgs. Lai izturētu šādu darba tempu, jāatpūšas vismaz uz dažām sekundēm un jāatguļas uz mucas, lai atpūstos cīpslainā, pātagas sagrieztā mugura. Tomēr, kad tas sadedzina, tas parasti negriež ādu.
  Annai nav tiesību ierasties līdz pusdienu pārtraukumam darbā. Tāpēc ir jāskatās un jāgaida.
  Mātes asaras neviļus sabirst. Puisim kājas klātas ar sasitumiem, sasitumiem, sasitumiem, zoles ir klātas ar ķirbēm. Visu pavasari, vasaru un rudeni nepilngadīgie notiesātie ir spiesti strādāt basām kājām. Viņi saka, ka tas ir vēl veiklāks un labāk ieslodzītajiem zēniem. Patiesībā šī ir bēdīgi slavenā Amerikas ekonomika. Turklāt Rietumu stila apavi pārāk ātri nolietojas. Un tā, nedod Dievs, valstij piederošie zābaki vismaz ziemu iztur - par laimi klimats ir iesilis un sniega laiki nav tik ilgi.
  Bet tagad puikas ir spiesti vilkt smagas sliedes. Nu kur ir Maratika. Viņš ir tievs kā niedre, tā no iedegušās ādas apakšas lien cauri ribas, un vēders no sasprindzinājuma sabrūk. Tumši loki zem acīm, viņi saka, ka smags darbs mazam zēnam nav viegls. Vai viņš varēs izstiepties divdesmit gadus, pēc kuriem varēs iesniegt likumīgas pārsūdzības tiesības?
  Bet mums ir jāciena Marats, viņš veikli noliek sliedes un, ieraugot māti, atbildi pasmaida. Krunciņa uz pieres ir izlīdzināta un skaidrs, ka tas tomēr ir puika, kuram jautrība atrodama jebkurā situācijā...
  Pātaga svilpo un sāpīgi sadedzina Maratu. Māte kliedz, mēģina steigties virsū policistam, ambals satver viņu aiz pleca, apturot:
  - Neuzdrošinies! Uzbrukums cietuma sargam, pildot dienesta pienākumus... Labākajā gadījumā ducis!
  Anna jau ir vairāk sašutusi:
  - Vai viņiem saskaņā ar likumu ir tiesības sist bērnus?
  Policists godīgi atbildēja:
  - To sauc par fiziskas ietekmēšanas piespiedu mēru attiecībā pret noziedzniekiem. Sūdzēties ir pilnīgi bezjēdzīgi!
  Sieviete smagi nopūtās un centās atraut acis no dēla, lai nebūtu tik grūti. Arī pārējie zēni smīdina līdzi. Gandrīz visi no tiem ir basām kājām, tikai daži no vecākajiem dažos acīmredzami pašdarinātos rekvizītos. Un visi ir noskūti pliku, bez izņēmuma. Kad viens no viņiem pienāca tuvāk ar akmeni uz pleciem, Anna ieraudzīja viņa pārdurto numuru.
  Šausmas - vai viņas dēlam tas ir?
  Pusdienu pārtraukums ir īss - saskaņā ar likumu notiesātajiem jāstrādā vismaz divpadsmit stundas dienā, bet reāli viņi tiek braukti no četrpadsmit līdz sešpadsmit. Tiesa, daudz kas ir atkarīgs no darba nopietnības. Piemēram, maz ticams, ka pat pieaugušais var izturēt piecdesmit kilogramu smagumu nešanu no viena stāva uz otru uz pleciem.
  Bet, piemēram, jūs varat savākt kokvilnu ilgāk. Meitenes parasti strādā plantācijās, tāpēc zēniem ir fiziski grūtāk.
  Pusdienās puikas baro ar rīsiem, Ukrainā tie ļoti labi iesakņojušies un ir ļoti vērtīga proteīna barība. Pieliek arī nedaudz piena ar maizi un ķiplokiem - lai mazāk sāp. Ēdiens ir diezgan veselīgs, lai puikas, lai arī nepietiekami, neredzētu vaļīgas mutes. Šeit ir āboli un citroni.
  Marats, kaut arī izsalcis, paskaidro mātei:
  - Mums ir paraža, un gudra - sadalīt programmas visiem puikām!
  Anna bija pārsteigta
  - Gudrs?
  Kāds vecāks zēns ar sarežģītu tetovējumu uz rokas un krustu uz krūtīm pārliecinoši paskaidroja:
  - Noteikti! Biežāk nekā reizi gadā jūs varat saņemt pārskaitījumu tikai par lielu bariku. Un jūs to nevarat paturēt. Mūsu ir tik daudz un kaut kāda uzlāde notiek visu laiku!
  Anna piekrita un, glaudot dēlam pa muguru, sajuta gan svaigas, gan jau sadzijušas svītras un nobrāzumus. Mamma jautāja savam dēlam:
  - Vai viņi bieži tiek sitīti?
  Marats piespieda pasmaidīt un atbildēja:
  - Viņi cenšas nesāpināt. Nieres un dzīvībai svarīgie orgāni nepārspēj.
  Anna turpināja savu jautājumu:
  - Vai nav auksti staigāt basām kājām?
  Zēns godīgi atbildēja:
  - Protams, ciemā viņi basām kājām skraidīja tikai siltajās dienās, bet te viņus izspārda līdz snieg, un tas var glābt... Bet.
  Zēns ar krustu atkal iejaucās:
  - Esmu šeit piecus gadus! Tas ir labi, strādājot ārā, ēdot veselīgu pārtiku, jūs varat būt rūdīti un pat neklepoties! Mēs izdzīvosim, ja nenomirsim!
  Marats, uzmanīgi nokoda desiņas, atzīmēja:
  - Protams, mēs izdzīvosim, un varbūt mēs atradīsim brīvību!
  Šeit Anna pēkšņi saprata, ka sarunas tēmas ir izsmeltas. Marats dzīvoja savu dzīvi, viņa dzīvoja savu. Un just puikam līdzi ir nevietā, viņš tikai apvainosies. Lai gan Marata izredzes ieraudzīt savu gribu ir tuvas nullei. Jā, un organizē aizbēgšanu no fantāzijas sfēras. Turklāt, pat ja tu bēg, tad kā mūsdienu pasaulē var pārāk ilgi slēpties pazemē? Tehnoloģijas virzās uz priekšu, un viņu saruna, iespējams, tiek ierakstīta un varbūt pat ar video attēlu.
  Marats jautāja par suni Polkānu un, saņēmis atbildi, apklusa. Anna zinoši paskatījās uz savu dēlu. Mēs viņu redzam, viņš gribēja sīkāk pajautāt par savu māsu, bet viņš juta, ka viņa māte vēl nav ar viņu komunicējusi. Pusdienu pārtraukums ir īss, un pēc piecām minūtēm Trudovik zēni atkal sāks strādāt.
  Anna izstiepa dēlam adītas čības:
  - Uzvelc mana mīļā!
  Marats čukstus atbildēja:
  - Nevajadzētu... Visiem zēniem ir jābūt vienādiem sodā. Un staigāšana basām kājām līdz salnām ir viens no soda veidiem! Viņi tos vienkārši sadedzinās. Labāk lai viņš apmelo, kad mazais brālis izaugs.
  Mamma beidzot noglāstīja dēla rūdītās, notriektās kājas un skūpstīja tās par spīti putekļiem. Tad atskanēja pēdējais skūpsts uz pieres, un zem uzrauga draudīgā sauciena viņa piecēlās un devās uz izeju. Tad viņa apstājās. Darbs tika organizēts ar amerikāņu racionalitāti: notiesātie smagi strādāja, lai slodze tiktu uz dažādām muskuļu grupām. Tad darbs un ķermenis attīstās, ir samērīgāks un ieslodzītie mazāk nogurst, kas nozīmē, ka no viņiem var izspiest daudz vairāk.
  Maratam jau plaukstas ir ragainas ar ķirbēm, un viņš diezgan droši kravā kurpi. Ķermenis ir plāns, bet cīpslains, un tievas rokas ir spēcīgas. Nē, varbūt viņi vēl ilgi izturēs grūtos darbus. Tāpēc ir pāragri apglabāt zēnu.
  Eskorts rupji pagrūda Annu un kliedza:
  - Tavs laiks ir beidzies! Ejam prom no šejienes! Un tā es pārkāpu robežu!
  Sievietes kājas šķiet ļoti smagas. Priekšā ciemošanās pie māsas Marinkas. Šobrīd ir rudens ciešanas, un mums ir jānoķer laiks. Labi, ka brālis un māsa nav pārāk tālu.
  Ukrainā dominē amerikāņu kapitāls, tāpat kā, starp citu, ārvalstu amatpersonas. Pati vienkāršā tauta dzīvo pieticīgi, bet arī viņiem kaut kas iekrīt. Katrā ziņā lupatas ir lētas, un Anna savās nabaga jaunajās drēbēs izskatās pēc melnās aitas.
  Tomēr jaunas notiesātās meitenes savās svītrainās kleitās atgādina nacistu nometņu ieslodzītos. Tos var redzēt no vilciena vagona. Daudzas meitenes tiek iemestas cietumā par vienkāršu izvairīšanos no nodokļu maksāšanas, dodot viņām iespēju strādāt. Tāpēc laukos ir daudz piespiedu strādnieku.
  Annai paveicās, meitenes tikko bija apbraukājušas lielu laukumu un pirms jaunā viņas basām kājām stutēja vēl desmit verstes. Lai jūs varētu runāt ar Marinu. Acīmredzot kāda baskāju, tieva meitene svītrainā kleitā ar numuru un uzvārdu uz krūtīm apsargam nešķita bīstama, un viņš gāja, uzlicis uz pleca automātu. Marinka, tāpat kā Marats, kopš pēdējās tikšanās reizes ir kļuvusi nedaudz garāka un krietni tievāka. Tomēr Ukrainas ciemā ar pārtiku nebija nekādu problēmu.
  Šeit viņi tiek baroti pēc normas, acīmredzami nepietiekami, tik intensīvam un smagam darbam. Marina atzinās mātes jautājumā:
  - Jā, es ļoti gribu ēst! Mēs pat ķeram sliekas, mazgājam un īpašā veidā kūpinām, dažreiz ēdam arī neapstrādātas. Izsalcis!
  Anna jautāja par veselību. Marina godīgi atbildēja:
  - Sākumā ļoti sāpēja muskuļi, īpaši sāpēja miegs, bet tagad iesaistījos. Nekas cits - strādājam svaigā gaisā un zemē. Ziemā būs sliktāk, mašīnas tiešām cietas un nogurdinošas.
  Mamma, atceroties vērptuvi, piebilda:
  - Un putekļains!
  Marinka jautāja par Maratu. Es uzzināju, ka zēns ir vesels, un pat pēc dažiem smaga darba mēnešiem viņš fiziski kļuva stiprāks un rūdīts. Priecājās. Jaunākajam brālim jau septiņi gadi, un arī viņš ir spēcīgs. Mans tēvs tagad ir katorgā kaut kur Sibīrijā, un viņam tika atņemtas sarakstes tiesības. Ir tikai zināms, ka viņš vēl ir dzīvs, nāves gadījumā būtu paziņojums.
  Marina nopūšoties teica:
  "Ja tas nebūtu mana tēva, varbūt es nebūtu iesaistījies šajā biznesā!" Paiet visu mūžu strīpainajā halātā, un pat pēc kārtas un ar dziesmām uz tualeti iet ir murgs!
  Anna mēģināja smaidīt, atzīmējot:
  - Ja komentāru nav, pēc divdesmit gadiem, saskaņā ar likumu, var nosūtīt iesniegumu par pirmstermiņa atbrīvošanu!
  Marina pamāja ar galvu.
  - Pirmajos divdesmit gados viņi parasti neapžēlo, izņemot izcilus nopelnus... Nu, ja jūs atklājat bēgšanu vai sazvērestību! - Meitene draudīgi samazināja saules izbalinātās uzacis līdz pārgatavojušos kviešu krāsā. - Bet es nekad neiešu uz denonsēšanu!
  Anna paskatījās uz savu meitu. Drosmīgs, kā Marata zods, regulāri, nedaudz smaili vaibsti. Nobeigumā meiteņu mati ir noskūti pliki, bet viņas jau ir paspējušas nedaudz ataugt. Baltas, zeltainas cirtas pat sāka nedaudz lokoties. Diezgan gara meitene, un, neskatoties uz savu tievumu, viņa nemaz nešķiet kaulaina vai stūraina.
  Anna neviļus jautāja meitai:
  - Un ka tu... Vai tevi nemēģināja izvarot?
  Marinkas seja trīcēja, un viņa klusi atbildēja:
  - Ne bez tā, bet... Amerikāņi joprojām ir reliģiozi un viņi to nemudina... Bez augstāko iestāžu atļaujas. Bet oficiāli var reģistrēties bordelī un viens gads no termiņa aizies uz diviem!
  Anna nejautāja. Viņa zināja, ka Marinku tikai aizvainotu šādu pakalpojumu piedāvājums. Sievietes sirds kļuva vēl grūtāka. Meitene smaidot atbildēja:
  - Neskumsti... Iespējas pastāv vienmēr! Ir vairāk, dzīvē ir daudz jautrības.
  Un novājējušais skaistums dziedāja, un meitenes pacēla korī;
  Kas notika ar maigo līgavu
  Es ciešu ar melnu dvēseli!
  Atceroties viņas jauko seju,
  Ko es paturu, kad dodos kaujā!
  Baskājas meitenes dziedāja puiša vārdā, skaista romantika, un tas izskatījās diezgan dabiski un skaisti.
  Es atceros, kā ceļš klīda nesteidzīgi,
  Caur mierīgiem ciemiem, tuksnešiem!
  Tev ir gudras drēbes
  Viegls solis un ceļš uz klosteriem!
  
  Un uz lauka nogatavojas zelta zāle,
  Vējš visu miglu izkliedēja!
  Pareizticība būs mūžīgā godībā,
  Cerības gaisma kristiešu lūgšanās!
  
  Basām kājām uz ceļiem
  Mēs ar meiteni nožēlojam grēkus!
  Noliecies un tici Svētajam Dievam
  Viņš nosvērs tavu dzīvību uz svariem!
  Apsargi galvenokārt sastāvēja no vietējiem policistiem un labvēlīgi uzklausīja meitenes. Jauki ieslodzītie iekļuva strīpā, kur pagāja tikai tas, kas aizēnoja pērkona negaisu.
  Un kad no troņa atskanēja balss skaņa,
  Tu neesi cienīgs ienākt Manā paradīzē!
  Jo debesu svētums
  Nav pieejams, pat nesapņo!
  
  Jūs esat grēcīgs zemās, netīrās nepatikšanās,
  Jāturas un jāpaliek gadsimtiem ilgi!
  Tiek novērtēta tikai drosme uzvarās,
  Kā vienotas krievu armijas saplūšana!
  
  Mūsu karavīrs neiet uz krodziņiem,
  Dzerot šņabi, viņam riebjas - ļauns!
  Viņš ir spēcīgākais karotājs - pasaules vētra!
  Kas uzkāpa Krievijā, to mēs izdzēsīsim sūdos!
  
  Mana meitene soli pa taku
  Aiz pleciem noplēsts čips!
  Viņa rūpējas par saviem zābakiem
  Es visu atdevu Dieva tvertnēs!
  Visām meitenēm bija kopīgs - tās bija halāti un basas kājas. Lielākā daļa jau ir garas un lielas meitenes, bet joprojām ir ļoti mazas meitenes ar skūtām galvām. Tie atstāj tādas pašas mazas, kailas pēdas. Annai neviļus nobirst asara - nelaimīgie konkviskadoru režīma gūstekņi. Un par kuru no viņiem viņi tika nosūtīti četrpadsmit vai sešpadsmit stundu smagam darbam?
  Un jau smaržo, melni deg,
  Caur ciemiem plosījās bars!
  Visa valsts tika sašķelta
  Pilsētas pelnos un drupās!
  
  Toreiz meitene bija sašutusi,
  - Nē, runa nav par slēpšanos pagrabā!
  Un priekšā ar visu kaislību jautāja:
  Jo Jēzus aicināja!
  
  Viņi iedeva viņai lidmašīnu, lai uzvarētu nacistus,
  Lidot, pagodinot šo Kristu!
  Lai skaidrajās debesīs būtu karsti,
  Lai aizvērtu debesis Fricim!
  
  Jā, viņa cīnījās ar visu savu spēku,
  Un viņa lūdza ļaunuma ikonas priekšā!
  Negribējās būt gūstā pie kapa
  Iznīcināja rāpuļus, nevis skaitu!
  Pēc šiem vārdiem meitenes, pat lielākā daļa, uzmundrināja un paātrināja savu gaitu. Anna arī basām kājām bradāja siltajos dubļos. Un viņa bija apmierināta. Tas ir tā, it kā jūs atgrieztos savā jaunībā. Lieli ceļu oļi kutina kailo zoli, un nogurums no tā atkāpjas un liecina par jautrību. Un, lai gan turpmākais romantikas turpinājums ir ļoti bēdīgs, Anna plati pasmaida.
  Bet pēdējā kaujā izrādījās slikti,
  Nez kāpēc uzsprāga benzīntanks!
  Apžēlojies, es lūdzu, es saucu uz Dievu,
  Žēl, ja meitenes deg!
  
  Jēzus man stingri atbildēja
  Es cietu par tevi, es cietu!
  Un tagad ticiet man - zārka nav,
  Visvarenais augšāmcēla kritušos!
  
  Un tagad tava līgava ir debesīs
  Viņai tas nāk par labu, Viņš pats noslaucīja asaru!
  Tici man, tur ir vieta arī tev
  Jūs piepildīsit savu sapni!
  
  Tikai zini - kalpo Krievijai,
  Tas ir veids, kā iepriecināt Dievu!
  Lai visa planēta būtu laimīga,
  Ar visu cietoksni vajag kalpot Dzimtenei!
  
  Galvenais grēks ir novērst Tēvzemi,
  Neej uz rātni - guli krūmos!
  Dodiet priekšroku nožēlojamā blēņa lomai,
  Nezinot Kunga skaistumu!
  
  Tāpēc ej un atriebies nacistiem,
  Jēzus runāja tik draudīgi!
  Dūmi pazudīs smaržīgajā gaisā,
  Būs laiks mieram!
  
  Cara Vladimira Kirilloviča Romanova VADĪBA
  Tātad 1946. gada 20. aprīlī sākās Trešais pasaules karš. Vācija, Itālija un Japāna uzbruka cariskās Krievijas armijai. Un atkal izrādījās visnepatīkamākais - ģenerāļi pārgulēja izšķirošo, sākotnējo streika brīdi.
  Fon Boks lauzās cauri no Austrumprūsijas, Mainšteins spiedās no dienvidiem, bet centrā virzījās leģendārais Rommels.
  Tiesa, Itālijas armija izrādījās nesakārtota un ne pārāk kaujas gatavība, taču samuraji cīnījās ārkārtīgi veiksmīgi. Nacistiskā Vācija iesaistījās karā, mobilizējās, un pēc trīs nedēļu spītīgām cīņām tās karaspēks sasniedza Vislu un uzbruka Varšavai.
  Bet tad temps palēninājās. Varšavu aizstāvēja ļoti spēcīgs aizsardzības gredzens, precīzāk, uzreiz četras gandrīz neieņemamas joslas, un pati pilsēta pārvērtās par citadeli. Racionālāk būtu bijis atstāt Polijas karalistes galvaspilsētu bloķētu un doties tālāk, taču Hitlers uzstāja neatstāt neieņemtus cietokšņus vācu aizmugurē un lika par katru cenu ieņemt pilsētu ar vētru.
  Jāpiebilst, ka Trešā fīrers, lai gan savas valdīšanas laikā sasniedza lielākos sasniegumus un fenomenālus iekarojumus, bija smagi slims ar Parkinsona sindromu. Un rezultātā viņš nevarēja adekvāti uztvert realitāti.
  Cīņa par Varšavu kļuva par episko Trešā pasaules kara epizodi. Nacisti, zaudējot vairāk nekā miljonu divi simti tūkstošu nogalināto un ievainoto, galu galā ieņēma Polijas karalistes galvaspilsētu, bet pavadīja tajā četrarpus mēnešus ilgu dārgo laiku.
  Tādējādi mēģinājums attīstīt ofensīvu austrumu virzienā cieta neveiksmi. Tiesa, vācieši spēja apvienoties Austrumprūsijā un ieņemt lielāko daļu Polijas karalistes - Varšavu un Krakovu. Bet pēc Prāgas ieņemšanas mēģinājums ar blīkšķi uzbrukt Slovākijai pārvērtās par izdedžiem.
  Hitlers varēja cīnīties histērijā, cik gribēja, bet Trešais Reihs izglāba. Taču krievu ģenerāļu aprēķins par zibenskaru un uzbrukumu Berlīnei nepiepildījās.
  Četrdesmit sestā, četrdesmit septītā gada ziemā karadarbība turpinājās. Vācieši mēģināja virzīties uz priekšu un cieta zaudējumus. Krievu vienības veica vairākas piesardzīgas uzbrukuma operācijas. Viņi atkaroja vāciešu sagūstīto Klaipēdas apgabalu un Lietuvas rietumu apgabalus.Japāņi cieta smagus zaudējumus, bet tika apturēti.
  Āfrikā ziemā krievu pulki spēja atgriezt vasarā pazaudēto un sasniegt savas sākotnējās līnijas. Un dažviet pat ieķīlējas itāļu īpašumos.
  Kad pagāja pavasara virsotne, vācieši uzsāka jaunu lielu ofensīvu no Eiropas. Viņi izdarīja galveno likmi uz supersmagajām tvertnēm, kas sver vairāk nekā simts tonnas. Jāpiebilst, ka lielākais krievu tanks "Aleksandrs"-4 svēra tikai sešdesmit tonnas, un, protams, vāciešiem izdevās iegūt priekšrocības bruņojuma bruņās.
  Bet mastodonu lietošanā bija arī trūkumi. Īpaši tad, kad bija jāpārvar ūdens barjeras.
  Cara vadībā nebija vienota viedokļa - ražot supersmagos tankus pašiem vai nē.
  Sīvākās cīņas notika debesīs. Reaktīvo lidmašīnu noteica, kam būs gaisa pārākums. Līdz šim ir saglabāta relatīvā kvalitātes paritāte. Varbūt pat vācieši kvalitātē nedaudz apsteidza krievu armiju, bet kvantitātē nedaudz zemāki.
  Turklāt Hitlera lēmums palielināt ballistisko raķešu ražošanu sevi neattaisnoja. Dārgie, bet nepietiekami precīzie ieroči neattaisnojās. Lai gan, piemēram, to nevar saukt par pilnīgi neefektīvu. Ja sabotieri vai spiegi uzstādīja bākugunis, tad tas ļoti skaidri atrada savus mērķus. Jā, un spārnotās raķetes jau ieguva precizitāti.
  Krievu vidējais tanks "Peter" - 5, pēc īpašību kopuma, izrādījās labākais transportlīdzeklis savā klasē ar mazāku svaru, kaujas īpašībās neatpaliekot no dārgākā "Panther" - 3.
  Vēl viena karte Vācijā bija tanki-kaujas kuģi "Žurka", "Monster", "Alligator". Kā taktiskā izrāviena līdzeklis šādas mašīnas ir spēcīgas, taču ar to palīdzību ir gandrīz neiespējami izveidot ofensīvu.
  Disku lidmašīnas, neskatoties uz to izcilajām lidojuma īpašībām, tika izmantotas tikai izlūkošanā un kā bumbvedēji augstkalnā. Viņi varēja pacelties līdz pat trīsdesmit kilometru augstumam un lidināties virs Maskavas, taču sliktā kaujas izturība un augstās izmaksas atņēma automašīnai priekšrocības izmantot to kā cīnītāju.
  Zemās izturības iemesls ir lieljaudas reaktīvo dzinēju gredzens, viens sitiens pa dzinēju un diskete zaudē stabilitāti. Turklāt lidmašīnas izmērs nevarēja būt mazāks par trīsdesmit metriem diametrā.
  Tā izrādījās apjomīga un dārga lieta.
  Vācieši ar pārtraukumiem virzījās uz priekšu agrā pavasarī, visu vasaru un līdz rudens vidum. Cara armija spītīgi aizstāvējās un rakās ... Trešā Reiha karaspēks cieta ļoti smagus, milzīgus zaudējumus un virzījās tikai no simts līdz simt piecdesmit kilometriem. Un Āfrikā tikmēr krievu cara armija ar pamatiedzīvotāju atbalstu padzina itāļus no Etiopijas un Somālijas, ieņēma Tripoli Lībijā.
  Kopā ar salnām ir pienācis laiks krievu ģenerāļiem atgūt iepriekš zaudēto. Bet pat viņiem vēl nebija spēka izlēmīgi izjaukt pat cīņas. 1948. gada marta beigās vācieši tika tikai atstumti sākotnējās pozīcijās. Bet Āfrikā itāļi tika izspiesti no Lībijas un jau ir iekļuvuši Tunisijā. Krievu karaspēks manāmi virzījās uz priekšu ekvatoriālajā Āfrikā.
  Maijā vācieši un viņu sabiedroto armija jau virzījās uz priekšu. Bija karš un izsīkums. Šeit Krievijai ir manāma priekšrocība cilvēkresursos.
  Atkal vācu panākumi ir nelieli. Taču cara kara flote izsita Japānu no vairākiem lieliem jūras arhipelāgiem un vēlā rudenī izdzina samurajus, uzliekot Indonēzijai piekūnu zābakus.
  Ziemā Krievijas armija negaidīti sāka plašu ofensīvu sniegotajos Alpos. Plāns bija neatgriezeniski atspējot Itāliju un piespiest vāciešus izplatīt savus spēkus jaunās frontēs.
  Pēkšņums un pārdrošība atmaksājās. Roma krita janvāra beigās. Pilsēta-leģenda, kurā atradās pāvesta tronis, un simboliskās attiecības ar to ir saistītas ar visciešāko, dzeloņstiepļu cilpu.
  Vācieši atkal tika atgrūsti aiz Vislas... Bet pats galvenais, aprīļa vidū Itālija kļuva pilnīgi brīva. Ja vien, protams, pārtapšanu par kādu no Krievijas guberņām ar autokrātiskā monarha ieceltu satrapu var uzskatīt par atbrīvošanu.
  Bet 1949. gadā nacistiskā Vācija jau cīnījās gandrīz viena. Japāna tika atgrūsta atpakaļ savā dzimtenē, bet Spānija un Portugāle turpināja gaidīt. Un viņu izredzes iegūt varu šajā asinspirtī strauji saruka.
  Bet, kad vasarā Trešais Reihs, nokasot pēdējās rezerves, atkal devās uzbrukumā, Portugāles diktators Salazars pieteica karu Krievijai. Tolja bija noraizējusies par Krievijas karaspēka panākumiem Āfrikā - viņi jau bija ieņēmuši Bostonu un tuvojās Dienvidāfrikas un Angolas robežām. Tikai šeit savu lomu spēlēja ASV. Viltīgais Trūmens deva mājienu, ka ekonomiskās attīstības varenākā vara nepalaidīs garām savējo un neļaus Krievijai izveidot pasaules hegemoniju.
  Jebkurā gadījumā ģenerālisimo Franko izrādīja atturību, bet Salazars to nedarīja. Jaunas frontes atvēršana, ko veica portugāļi, radīja problēmas Krievijas armijai, kas ienāca Alžīrijā.
  Taču vasarā rudens sākumā vāciešiem neko nozīmīgu panākt neizdevās. Viņi dziļi ieskrēja aizsardzībā. Un pasaulē smagākā supertanka "Monster" -3, kas sasniedza 10 tūkstošus tonnu svaru un 2000 milimetru bumbas kalibru, izrādījās tikai ārkārtīgi dārgs pārpratums. Neskatoties uz pretgaisa lielgabalu pārpilnību, to iznīcināja Krievijas uzbrukuma lidmašīnas, izdarot pārdrošus gaisa triecienus.
  Kad iestājās ziemas miers, Krievijas armija kauju smagumu pārcēla uz Āfriku.
  Portugāles koloniālais karaspēks nebija pārāk spēcīgs. Cara armija ar arābu un vietējo iedzīvotāju atbalstu virzījās uz priekšu. Ziemā viņi atbrīvoja Angolu, nogrieza vāciešus no Dienvidāfrikas un Madagaskaras. Pavasarī kaujas vairāk saasinājās Alžīrā un Kamerūnā. Nacisti atkāpās, taču bija ārkārtīgi grūti tikt uz priekšu. Bet tomēr veiksme pēc panākuma.
  Un Eiropā bija klusums, izņemot gaisa kaujas.
  1950. gadā autokrātiskā Krievija turpināja palielināt ieroču ražošanu. Viņai bija milzīgas priekšrocības resursu ziņā. Austrālija beidzot nonāca Krievijas valsts kontrolē.
  Vasarā Fritz metās, grūstīja, meta tūkstošiem ballistisko raķešu uz Krievijas pozīcijām, pat veica Maskavas apšaudes, izmantojot paplašināta darbības rādiusa Fau. Bet viņi gandrīz neko nesasniedza. Iestrēdzis un bez elpas.
  Un cara pavēlniecība lēnām beidza ēst Āfriku ... Cīņas par Maroku ievilkās līdz 1951. gada februāra beigām. Bet, no otras puses, trešā reiha sakari melnajā kontinentā beidzot tika pārtraukti.
  Dienvidāfrika un Madagaskara joprojām izturēja, un 1951. gada pavasarī Krievijas armija sāka ofensīvu pret Nigēriju, lai beidzot izlīdzinātu fronti.
  1951. gada vasarā vācieši atkal mēģināja virzīties uz priekšu ... Un krievi spieda uz Āfriku un spieda Japānu ar lidmašīnām. Samuraji aizstāvēja tikai metropoli, bet spītīgi nevēlējās slēgt mieru.
  Pats galvenais, līdz rudens beigām visa ekvatoriālā Āfrika nonāca cariskās Krievijas impērijas kontrolē. Tagad Trešais Reihs patiešām palika kontrolē, tikai izpostītās Rietumeiropas zemes.
  1952. gads iezīmējās ar Krievijas karaspēka ofensīvu pret Madagaskaru un Dienvidāfriku, kā arī ar Krievijas aviācijas gaisa pārākuma iekarošanu. 1952. gada septembrī nokrita pēdējā vācu apmetne melnajā kontinentā. Var redzēt, ka tagad beidzot ir iznācis prūšu gars.
  Sajūtot savas pozīcijas bezcerību, Japāna novembrī parakstīja smagu kapitulāciju. Uzlecošās saules zemē tika piemērotas kolosālas reparācijas un tika ievests Krievijas karaspēks.
  Lai gan imperators Hirohito saglabāja savu formālo titulu, Japāna atradās vasaļu atkarībā no Krievijas.
  Un 1953. gada 1. janvārī Krievijas karaspēks beidzot sāka savu izšķirošo ofensīvu Eiropā. Smagi slimais Ādolfs Hitlers pat dzirdēt negribēja ne par mieru, ne par kaut kādu godpilnu padošanos. Lai gan tas jau ir redzams ar neapbruņotu aci - Vācija ir ārkārtīgi izsmelta.
  Un Krievijas armija ieguva jaunus, ideālus tankus "Pēteris" -7 un "Aleksandrs" -10 ar dinamisku aizsardzību un spalvu čaulām. Un viņa metās prom uz zvaigznēm. Konkrētāk, Berlīne.
  Cīņas Austrumprūsijā bija ārkārtīgi spītīgas. Kēnigsberga tika ielenkta februāra sākumā un nokrita tikai aprīlī.
  Janvārī-februārī vācieši tika padzīti no apvidus starp Vislu un Oderu. Martā krievi ieņēma Vīni, bet aprīlī - Bavāriju.
  Berlīni iebruka arī aprīlī - šis mēnesis cariskajai Krievijai izvērtās tik laimīgs. Un uzbrukums beidzās ar fašistu galvaspilsētas krišanu. Hitlers neizdarīja pašnāvību. Viņš nomira Bonnā no daudzām neārstējamām slimībām.
  Taču arī dīvainas likteņa ironijas vai kaprīzās Pallasas dēļ tas notika 30. aprīlī. Tiesa, nevis 1945., bet 1953. gads. Bet papildu astoņi gadi, ko Nemesis viņam deva, acīmredzami nenāca par labu dēmoniskajam bastardam. Tikai vairāk asiņu un vairāk nāves.
  Un pats Hitlers cieta vēl ilgāku laiku nekā reālajā vēsturē.
  Arī kapitulācija iekrita līdzīgā datumā - 1953. gada 9. maijā. Tādējādi beidzās Trešais pasaules karš.
  Tas ilga nedaudz vairāk par septiņiem gadiem. Tā kopumā prasīja vairāk nekā simt divdesmit miljonus cilvēku dzīvību. Precīzi aprēķināt ir grūti. Eiropa izrādījās bezasins. Arī Krievija cieta milzīgus postījumus, valstij ar ikgadējo iedzīvotāju skaita pieaugumu vairāk nekā trīs procentus tas nav nāvējošs.
  Bet cars Vladimirs Trešais pat spēra nebijušu soli - legalizēja daudzsievību. Pat pareizticīgā baznīca šajā jautājumā piekāpās, atļaujot kristietim būt četrām sievām.
  Un vispār katehisms tika pārskatīts daudzos jautājumos, lai tas atbilstu mūsdienu realitātei.
  Krievija pilnībā pārņēma kontroli pār Āfriku, papildus mazajiem Spānijas īpašumiem, Austrāliju, Austriju, vācu zemēm pie Oderas, ieskaitot Itāliju, kā arī visus samuraju un vāciešu īpašumus Āzijā un Klusajā okeānā.
  Francija, Beļģija un Holande sadalīja Vāciju, atstājot vāciešiem tikai Berlīni un daļu zemes ap to. Un tajā pašā laikā viņi atzina sevi par krievu vasaļiem.
  Šis kara iznākums vēl vairāk nostiprināja Vladimira III pozīcijas.
  Ir pienācis laiks relatīvai stabilitātei. ASV attīstījās pati par sevi, un tai bija kodolieroči. Un arī cars Vladimirs Romanovs uzkrāja pienācīgu arsenālu. Krievija gremoja savus īpašumus, un nebija īpašas vēlēšanās kaut ko citu iekarot.
  Turklāt uzsprāga satelīta palaišana, bet pēc tam cilvēka lidojums kosmosā - tas notika arī 1961. gadā, tikai 9. maijā, bet uz klāja atradās uzreiz divi Krievijas kosmonauti Oļegs un Nataša. Un pats lidojums bija grandiozāk iekārtots.
  1969. gadā gan Krievija, gan ASV vienlaikus lidoja uz Mēnesi. Un tas bija īsts izrāviens kosmosā.
  Tālāka paplašināšanās attīstījās daudz ātrāk nekā reālajā vēsturē. 1981. gadā padomju kosmonauta pēda spēra kāju uz Marsa, bet 1984. gadā uz Venēras. Uz Mēness sāka būvēt pirmās regulārās apmetnes. Dzīvsudrabs kļuva par jaunu posmu cilvēkiem 1991. gadā.
  Nākamais gads krieviem nebija tik jautrs. Nomira lielākais cars Vladimirs Kirillovičs. Viņa valdīšana izrādījās visilgākā gan Romanovu dinastijai, gan visai Krievijas vēsturei: sešdesmit divi gadi! Un šie, jāatzīst, izrādījās lieli sasniegumu gadi, pat ja par tiem bija jāmaksā kolosāla cena.
  Tā kā Vladimiram Kirillovičam nebija vīriešu kārtas dēlu, radās juridisks konflikts. Pats karalis to izlēma ļoti vienkārši - par pēcteci pasludināja savu meitu Mariju. un mantiniece. Autokrātisks monarhs var visu, viņš ir augstāks par likumu un pašu likumu. Bet Nikolaja II vecākās filiāles pārstāvji sacēlās. Turklāt Mihails Aleksandrovičs Romanovs atstāja pēcnācējus. Vispirms dēls, un pēc tam, kopš pēcnācējs nomira salīdzinoši jauns, un mazdēls. Tādējādi radās vēl viens pretendents uz troni, jau caur Aleksandra III līniju.
  Lieta smaržoja pēc pilsoņu kara... Bet... Pēc vētrainiem mītiņiem un diskusijām Senātā tika pieņemts kompromiss. Jaunais Marijas dēls Džordžs Pirmais tiek pasludināts par imperatoru. Un līdz viņa pilngadībai valda kolektīva reģenta padome, kurā ir iekļauti visi galvenie precedenti no imperatora ģimenes.
  Par to viss bija izlemts.
  1993. gadā krievu kosmonauts pirmo reizi nolaidās uz kāda no Jupitera pavadoņiem. Pati milzu planēta ir par daudz - nepanesama masa, ko nenovēlētu pat ienaidniekam. Uz tā, kafijas tase sver, ar veseri!
  Regency padome pastāvēja arī pēc tam, kad Džordžs pirmais stājās tronī kā juridiski kompetents monarhs. Autokrātija palika nesatricināma. Lai gan iedzīvotāju lasītprasmes un informētības pieaugums - 2000. gadā viņi ieviesa vispārēju obligāto vidējo izglītību, un radīja pilnīgi dabisku tieksmi pēc lielākas politiskās brīvības un visu Krievijas impērijas civiliedzīvotāju pārstāvības varas struktūrās. Un tajā būs vairāk ķīniešu un indiešu nekā krievu.
  Turklāt šajā situācijā aristokrātija nevarēja iet uz demokratizāciju un parlamentāru valdības formu. Krievu muižniecība varēja izšķīst un noteikti būtu izšķīdusi vienkāršo cilvēku un ārzemnieku vilnī.
  Un tā monarhs tronī kļuva par patiesu garantu - pamatnācijas stabilitāti un dominanci.
  Un 2012. gadā notika lielākais notikums - Saules sistēmas tālākā planēta Plutons, kas tika nodota Krievijas astronautiem! Un no Veneras pie monarha galda tika pasniegti pirmie dārzeņi un augļi, kas audzēti uz nezemes planētas.
  
  NENOMETIET SILUS DISKUS
  ANOTĀCIJA
  Nejauši nomests disks ar hologrammu atklāja Ādolfam Hitleram zināšanas par nākotni, kas izrādījās ļoti bīstamas pasaulei. Fīrers uz laiku atsakās uzbrukt PSRS un pagaidām uzbrukumiem Rietumos.
  . NODAĻA #1
  Ceļotājs laikā nejauši nometa nelielu cieto disku ar hologrammu. Un tajā bija planētas Zeme vēsture. Un tas nonāca SS rokās, turklāt ļoti gudram pulkvedim. Un viņš varēja tikt cauri Himleram un Hitleram. Un viņi to pieņēma un paskatījās uz hologrammu. Un viņi izdarīja secinājumus.
  Pirmkārt, protams, Hitlers nolēma. Tagad viņš saņēma zināšanas par to, kā noritēs karš.
  Un, protams, es izdarīju dažus pielāgojumus. Jo īpaši viņš neapturēja tankus netālu no Dukera. Un viņš uzvarēja angļus. Jā, un Francija kapitulēja dažas dienas agrāk, jo nacistiem bija labas zināšanas par karaspēka skaitu un izvietojumu.
  Bet visinteresantākā lieta ir tālāk ... Hitlers nolēma izkraut karaspēku Lielbritānijā un iekarot to. Un tas šķita spēcīgs gājiens. Tāpēc pirms tam Fricim bija šaubas. Pats Hitlers ir liels anglofils un nopietni paļāvās uz Lielbritānijas un Trešā Reiha aliansi pret PSRS. Taču šoreiz viss bija skaidrs.
  Turklāt Hitlers jau droši zināja, ka ar Lielbritāniju nevarēs vest sarunas, turklāt PSRS bija militāri ļoti spēcīga un pārāk ātri veidoja rezerves. Tāpēc ar viņu nav tik viegli tikt galā. Un vispirms ir jāizveido jaudīga tanku flote pret trīsdesmit četriem.
  Un vēl iegūt angļu koloniju resursus. Un tas ir galvenais - tad Trešajam Reiham būs neskaitāmas rezerves un vara. Un, protams, briti tagad ir vājāki. Karaspēks, kas tika zaudēts netālu no Dukera, netika ieskaitīts.
  Turklāt Hitleram tagad bija precīza informācija par Lielbritānijas piekrastes aizsardzību un viņš labāk saprata, kā vadīt gaisa karu. Turklāt fīrers iecēla Spēru par bruņojuma un munīcijas ministru un piešķīra viņam ārkārtas pilnvaras - pavēlot pārcelt Trešā reiha un okupēto valstu ekonomiku uz kara stāvokli. Un ieroču ražošana Vācijā ir dramatiski palielinājusies - īpaši lidmašīnu. Tas ļāva Lielbritānijai uzvarēt gaisa kaujā un veikt nosēšanos. Un, protams, tas ir ļoti, ļoti forši.
  Hitlers tagad zināja daudz vairāk par saviem pretiniekiem. Un tāpēc nolēma pieteikt kopējo karu daudz agrāk un pirms Trešais Reihs sāka zaudēt. Skaidrs, ka sabiedrotie ir spēcīgi. Un, lai gan Vērmahts nav aizrāvies ar PSRS, Lielbritānija būtu jālikvidē. Izbaudi mirkli.
  Tajā pašā laikā, protams, pārcelt maksimālo rūpnīcu skaitu uz trim maiņām un izmantot ārvalstu strādniekus. Un tas, protams, ir diezgan nopietni. Un uzbūvēt vairāk zemūdenes. Atcerieties, ka tajā pašā laikā bija iespējams uzvarēt zemūdens karā.
  Vācieši paātrinātā tempā attīstīja savu potenciālu. Un spieda britus debesīs. Turklāt viņi izdarīja graujošu triecienu, tieši ieņemot Maltu. Un arī tam bija nozīme. Hitlers skarbi runāja ar Franko un piespieda viņu izlaist vācu karaspēku cauri un iebruka Gibraltārā. Pēc tam Frici baros metās uz Āfriku. Un spiediens uz Lielbritāniju pieauga.
  Un likās, ka britiem nebija nekādu izredžu... Principā tā, kā ir. ASV atklāti neiestājās karā. Un nosēšanās notika septembrī, kad britu aviāciju apspieda Luftwaffe augstākie spēki. Izšķirošo lomu spēlēja Špēra centieni, kuru Hitlers iecēla maijā un lika pārcelt ekonomiku uz kara stāvokli. Un tas izdevās. Trešais reihs ātri ieguva apgriezienus un tā militāri rūpnieciskais komplekss. Vācijas lidmašīnu rūpnīcu iespējas ļāva saražot deviņdesmit simts lidmašīnu dienā. Un Lielbritānija nevarēja pretoties šādai varai.
  Plus vēl viens spēcīgs gājiens no Hitlera puses, lai ļautu sievietēm cīnīties debesīs.
  Un te ir Albīna un Alvīna - gaisā cīnās divas baskājas skaistules bikini.
  Viņi ir ļoti forši spiežot britus.
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notriec britu lidmašīnu un čīkst:
  Saplēsim visu gabalos!
  Arī Alvīna ar pliku papēdi griež ienaidnieku un čīkst:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Jā, ja meitenes cīnīsies gandrīz kailas, tad tas būs nopietni. Un tā ienaidnieks tiks saplosīts gabalos, ar kuriem nevienam šķitīs par maz. Cik spēcīgas ir meitenes ar basām kājām bikini.
  Un, ja viņi jau sāk čīkstēt un rēkt, tad tas ir pilnīgs aizsprostojums.
  Alvīna, notriecot citu angļu auto, izdeva:
  - Mūs nevar uzvarēt!
  Albīna, nogriežot angli, arī čīkstēja:
  - Mēs esam stiprākie!
  Meitenes noteikti ir foršas. Labi darbojās arī Marseļa. Hitlers viņam pievērsa īpašu uzmanību. Un šis dūža fenomens, kurš Otrajā pasaules karā uzstādīja vairākus rekordus, tika atklāts daudz agrāk.
  Pats galvenais, protams, ir piezemēšanās uz sauszemes. Vāciešiem bija precīza laika prognoze un zināšanas par piekrastes aizsardzību, tāpēc desants izdevās ļoti labi.
  Nacisti rīkojās pārliecinoši. Kaujā piedalījās meiteņu SS "Vilki" bataljons. Sievietes karotājas cīnījās tikai bikini un basām kājām, kas padarīja viņas neuzvaramas. Un tas, jāsaka, ir ļoti atklājošs un foršs lēmums.
  Nacisti turpināja uzbrukt... Un nekavējoties kustībā tika notverti placdarmi Lielbritānijas teritorijā.
  Gerda un Šarlote, basām kājām sita cauri rudens peļķēm, šāva uz angļu karaspēku un čīkstēja:
  - Svētajā karā būs mūsu uzvara! Imperiālais karogs uz priekšu - slava kritušajiem varoņiem!
  Un citas meitenes, metot granātas ar basām kājām, rādīja savu augstāko klasi, rūcot:
  - Neviens mūs neapturēs
  Nekas mūs neuzvarēs!
  Mēs drosmīgi iznīcināsim ienaidnieku,
  Mūsu griba ir monolīts!
  Un patiešām meitenes bija vienkārši pārsteidzošas. Un patiesībā - šīs meitenes ir super!
  Un, kad viņi arī novilka krūšturus, un izrādīja tādu nelokāmu agresiju, tas tiešām kļuva - super!
  Gerda, šaujot uz pretiniekiem, čīkstēja:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Un ar savu kailo papēdi viņa meta granātu. Un iznīcini daudz ienaidnieku.
  Arī Šarlote ar kailiem pirkstiem meta citronu, saplēsa ienaidnieku masu un čīkstēja:
  - Par āriešu komunismu!
  Kristīna arī cīnās, pļaujot pretiniekus un rūc:
  - Mātei Prūsijai!
  Magda ar pliku papēdi meta slepkavniecisku nāves dāvanu, čukstēja:
  - Par lieliskiem pavērsieniem un sasniegumiem!
  Šķiet, ka meitenes pamatīgi trakojās. Un viņi parāda savu klasi. Un diezgan nozīmīgi.
  Kur ir pret meiteņu izlasi, it īpaši, ja noplēsa krūšturi - pretojies!
  Meitenes, protams, ja parādīs klasi, viņas to parādīs ļoti zīmīgi.
  Un kā viņi rēc pilnā sparā.
  Jā, kur ir Trešais Reihs pret to pretoties...
  Bet beidzot Fritz apieta Londonu. Un pārvietojās pa saviem laukumiem.
  Un Čērčils bēg uz Kanādu.
  Briti nodeva Londonu, lai izvairītos no iznīcināšanas. Un vispār diezgan vāji pretojās. Un viņi tika uzvarēti kopā.
  Anglija krita. Tronī tika iecelts provācisks karalis, un tika izveidota valdība, kuru vadīja premjerministrs Moslijs.
  Tad sākās Anglijas koloniju iekarošana. Un vācieši gatavojās doties uz austrumiem. Un viņi savāca jaunas tvertnes. T-4 tika modernizēts, lai iegūtu jaudīgāku ieroci. Un T-3 ieguva ieroci ar garāku stobru.
  Čērčils, protams, pagrieza asti starp kājām un sāka lūgt ASV iesaistīties karā. Bet Amerika zaudēja vēlmi redzēt, cik spēcīgi ir nacisti.
  Un ir notikušas dažas izmaiņas tehnoloģijā. Vācieši, izgatavojot "Tīģeri", motoru un transmisiju novietoja kopā un vienā blokā un šķērsām, tornis tika padarīts mazāks un šaurāks, un šasija tika mainīta uz vieglāku un praktiskāku.
  Rezultātā "Tīģeris" izrādījās mazāks par diviem metriem un sver mazāk nekā trīsdesmit astoņas tonnas. Kas ar septiņsimt zirgspēku motoru nodrošināja viņam labu mobilitāti. Un aizsardzība bija vēl labāka, jo bruņas atradās zem nogāzēm. Un tā tvertne vienkārši netiek ņemta.
  Šī automašīna bija nepārspējama.
  Pēc Lielbritānijas kapitulācijas un pakļaušanas sākās koloniju sagrābšanas process.
  Četrdesmit viena gada pavasarī vāciešiem nebija laika uzbrukt PSRS. Un vasarā bija skaidrs, ka pirms ziemas viņi netiks laikā!
  Tāpēc Hitlers nolēma uz Krieviju pagaidām nebraukt. Un tā kā ASV var izveidot atombumbu, vispirms tās ir jāpakļauj. Lai gan dabūt Ameriku uz ārzemēm nav viegli. Bet jums ir...
  Pirmkārt, vācieši 1941. gada maijā veica operāciju Ikars, lai ieņemtu Islandi. Un tas bija drosmīgs un gudrs. Tad uz Grenlandi un tad uz Kanādu.
  Bija saruna - vai Staļins gribētu pievienoties koalīcijā Axis? Un arī karot ar ASV? Kārdinājums, protams, bija liels. Bet Staļins saglabāja konsekvenci ... un neiekļuva karā.
  Un vācieši tuvojās ASV. Japāna sakāva amerikāņu floti Peru ostā un sagrāba daudz zemes. Vāciešiem izdevās ieņemt arī Indiju. Un tas bija viņu spēcīgais gājiens.
  Hitlers pavēlēja uzkrāt karaspēku Argentīnā un Brazīlijā. Un savākt tur kolosālus spēkus. Un arī pārvietoties pa Kanādu. Japāna bloķēja ASV un Panamas zemes šaurumu. Un viņi sāka izdarīt spiedienu uz amerikāņiem no abām pusēm.
  Vācieši spēja pārliecināt Argentīnu un Brazīliju iesaistīties karā pret ASV. Trešā Reiha autoritāte bija liela. Amerikā ir spēcīga ekonomika, bet diezgan vāja armija. Un tas tiek ļoti nospiests. Un jūra, japāņi nogremdēja gandrīz visu floti. Un Ameriku uzbruka zemūdeņu flote. Un ļoti spēcīgi spēcīgi kuģu un gaisa kuģu pārvadātāju graujoši sakāvi. Kas arī iznīcina visus.
  Hitlers paņēma ienaidnieku par presingu un sāka spiest kā kaulu lauzējs. Un tas sāpēja.
  Un meitenes drupina amerikāņus debesīs. Un tvertne "Tiger" modernizētajā versijā ir kļuvusi par foršu automašīnu. Un viņš visus dauzīja kā ar āmuru.
  Hitlers, kā saka, ir slepkava terminators. Un meitenes Vērmahtā ir tādas slepkavas karotājas un sit ienaidnieku.
  Piemēram, divi piloti no Trešā Reiha - Albīna un Alvīna viņus sauca par A - kvadrātu, viņi ļoti veikli guva kontus. Kamēr Marseļa tika uzskatīta par čempioni. Līdz 1943. gada jūnijam viņš nogādāja savu kontu četrsimt automašīnu un rezultātā saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un šī ir piektā pakāpe.
  Bet Albīna un Alvīne jau viņu panāca. Pārsniedzot trīs simti notriekto transportlīdzekļu katrs, viņi saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bet tagad viņi jau tuvojās četriem simtiem. Un viņi negrasījās apstāties.
  Šeit Albīna spieda kailajiem kāju pirkstiem uz stūres pedāļiem un čivināja:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un notrieca pāris amerikāņu lidmašīnas.
  Alvīna, turpinot šaut, arī sadūra. Viņa ar basām kājām notrieca divas ASV armijas lidmašīnas un čīkstēja:
  Mēs esam naida iemiesojums!
  Meiteņu ceļi šķīrās. Viņi ir ļoti veikli cīņā.
  Albīna izšāva ar lielgabalu un nošņāca:
  - Slava Tēvzemei - pātaga!
  Alvins tam piekrita:
  - Milzīga slava!
  Vācieši ļoti nospieda amerikāņus. Un viņi paņēma savas aviācijas kvalitāti.
  E-50 izrādījās laba attīstība. Šis tanks izrādījās ar bruņu caururbjošu un ātrās šaušanas lielgabalu. Un ar labu frontālo aizsardzību.
  Amerikāņu Šermans nav viņa sāncensis. Un arī Pershing. E-50 izrādījās mašīnas zvērs.
  Četrdesmit trešajā gadā vācieši apmetās uz dzīvi Grenlandē un izveidoja stabilu vietu Kanādā. Tajā pašā laikā Vācijas diplomātija ieguva Brazīliju savā pusē kopā ar Argentīnu, kas ilgu laiku bija paklausīga. Un paaugstināšana sākās no dienvidu placdarmiem.
  1944. gads bija izšķirošs. Vācu un japāņu karaspēks iebruka Meksikā un ieņēma gandrīz visu Kanādu, iebrūkot arī Aļaskā. Un tad karadarbība beidzot tika pārcelta uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Tās teritorijā sākās īstas cīņas.
  Un, protams, E sērijas vācu tanki parādīja sevi kā ļoti bīstamus un kaujas transportlīdzekļus. Kur ir amerikāņi pirms viņiem. Fašistiem ir tāds spēks.
  It īpaši, kad Gerdas tanka apkalpe ir uzbrukumā un sagrauj ASV karaspēku.
  Viņai ir E-50 sērijas automašīna, kustīga un ātra. Viņas stobra garums ir 100 EL un pistoles kalibrs 105 mm. Ja tāds ierocis izgrauž.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, izšāva lādiņu, precīzi trāpot ienaidniekam un čīkstēja:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Šarlote, arī šī rudmatainā meitene ar kailiem kāju pirkstiem dauzīja amerikāņiem un čivināja, atlaidusi zobus:
  Slava mūsu neuzvaramajam karaspēkam!
  Arī Kristīna ar kailiem pirkstiem piesita savām veiklajām, noslīpētajām kājām un kliedza:
  - Slava Vērmahta varonībai!
  Magda, izmantojot savu kailo kāju garos graciozos pirkstus, arī dauzīja un čīkstēja:
  - Slava neuzvaramajam Vērmahtam!
  Un četras meitenes to paņems un rēks no sirds:
  - Mēs esam īsti ērgļi un varonības pilni! Un mēs lidojam kā putni, drosmīgās Dzimtenes dēli!
  Gerda vēlreiz izšāva ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa ietriecās amerikāņu automašīnā un nošņāca:
  - Nē, nevis dēli, bet meitas!
  Šarlote šāva uz amerikāņu mašīnu, norāva tai tornīti un čivināja:
  - Protams, meitas ir ļoti varonīgas!
  Kristīna iesita pretiniecei. Viņa caururba ienaidnieku cauri un šņukstēja, atsegdama zobus:
  - Mēs esam īsti nāves mašīnas!
  Magda arī šāva uz ienaidnieku. Viņa salauza ienaidnieka bruņas, taranēja ienaidnieka pieri un kliedza:
  - Un mēs esam visperfektākās mašīnas pasaulē!
  Un meitenes gaudoja korī:
  - Slava Vācijai, slava, tanki steidzas uz priekšu! Trešā Reiha divīzijas sveic drosmīgos cilvēkus!
  Vārdu sakot, vāciešiem patiešām gāja labi, un viņu karaspēks guva vienu uzvaru pēc otras.
  ASV, protams, ir spēcīga ekonomika, taču tās zaudēja tehnoloģiju ziņā. Īpaši tanki un reaktīvie lidaparāti. Vāciešiem ME-262 X jau bija sērijveida ražošanā, un šī lidmašīna bija gan izturīga, gan ar ātrumu virs 1150 kilometriem stundā, gan bruņota ar pieciem 30 mm lielgabaliem. Amerikāņi nevar pretoties šādai mašīnai.
  Vāciešiem bija arī XE-262 putns, viegli izgatavojams, gandrīz pilnībā izgatavots no koka, ļoti viegls un manevrējams. Bet XE-262 pārāk mazās masas un lielā ātruma dēļ arī bija grūti vadāms un prasīja augsti kvalificētus pilotus. Bet viņš bija lieliski piemērots Hafmena stilam, kas darbojās tuvināšanā. Un no tuva attāluma viņš sagrāva amerikāņus.
  Bet bez Marsela bija arī divas meitenes: Albīna un Alvīna. Katrs no tiem pārsniedza trīs simti notriekto lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bruņinieku krusti ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem līdz šim vairāk nekā piecsimt lidmašīnu notriekušais Hafmans un leģendārā uzbrukuma lidmašīna Rudels ir izsituši vairāk nekā piecsimt tanku un daudzus citus zemes mērķus. Un vēl septiņpadsmit lidmašīnas.
  Trešajā reihā viņi arī apstiprināja Dzelzs krusta bruņinieka krusta sestās pakāpes ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem tiem, kas sasniedz tūkstoti notriektu lidmašīnu vai tikpat daudz salauztu tanku.
  Šajā Bruņinieka krustā vajadzēja piestiprināt vismaz simts briljantus, un tas būtu bijis lielāks par citiem Bruņinieku krustiem. Tātad balva bija ne tikai godājama, bet arī dārga.
  Albīna un Alvīne lido pāri debesīm. Viņi notriek savas jeņķu lidmašīnas un dzied caur zobiem:
  - Skaistas meitenes,
  Lieliski draugi...
  Būtu lieliski puiši -
  Un lieliski sitieni!
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notēmēja lidmašīnas pistoli, iesita amerikānim un čīkstēja:
  - Jautru acu gaismiņas!
  Un piemiedza savam partnerim ar aci. Viņa nogrieza savu kolēģi. Viņa ar kailajiem kāju pirkstiem sagrāva ienaidnieku gabalos un čivināja:
  - Par komunismu un mūsu krāšņajām uzvarām!
  Albīna laboja savu partneri, notriecot jeņķu lidmašīnu:
  - Par āriešu komunismu!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Tikmēr karš turpinājās. Amerikāņi nepārprotami zaudēja labākajam ienaidniekam tehnoloģijā un apmācībā un pat izmantoja ārvalstu divīzijas.
  Jo īpaši Yankees ir galvenā Sherman tvertne. Nu kur viņš ir pret galveno vācu E-50. Nacistu mašīnai bija 250 milimetru frontālās bruņas, 170 milimetru sānu bruņas un septiņdesmit tonnu svars ar 1200 zirgspēku dzinēju ar dzinēja pastiprinājumu.
  Jāatzīmē, ka Sherman pat nevarēja iekļūt Vācijas pusē, jo E-50 bruņas ir slīpas. Pat Sherman ar septiņpadsmit pēdu lielgabalu Firefly īsti neuzņēma vācieti. Bet šī tvertne nebija masīva.
  Un vācieši pārliecinoši paņēma amerikāņu tanku piecu kilometru attālumā. Turklāt viņam ir augsts siluets. Amerikāņiem Pershing bija nedaudz labāks. Bet šis tanks nebija tik masīvs kā Sherman, un tomēr ar tā 90 mm lielgabalu nepietika efektīvai cīņai.
  Vācu E-50 sānos varēja iekļūt tikai "Supershing". Ieguvums no pistoles un 90 mm kalibra un stobra garuma 73 EL. Bet, no otras puses, uguns ātrums ir tikai četri šāvieni minūtē pret vācu E-50 divpadsmit, un piecdesmit tonnu svars ir pārāk liels 500 zirgspēku dzinējam. Jā, un bruņas ir nepietiekamas. Vācijas galvenā mastodona priekšgalā amerikāņi joprojām neizrāvās. Un Fritz bija arī E-75 ar 128 mm kalibra lielgabalu un 210 mm sānu bruņu biezumu zem nogāzēm, ar vēl labāku aizsardzību un 1500 zirgspēku dzinēju.
  Tātad jau no paša sākuma ASV zaudēja. Tikai T-93 tanks, precīzāk, pašpiedziņas lielgabals, kas sver deviņdesmit trīs tonnas, ar frontālo bruņu biezumu 305 mm un 155 mm lielgabalu, varēja cīnīties pret vācu mastodoniem.
  Taču šī pašpiedziņas pistoles braukšanas veiktspējai nebija nozīmes, tāpat kā uguns ātrumam. Un vācieši to iznīcināja ar lidmašīnām.
  Tātad amerikāņiem kopumā neklājās labi, un viņi bezcerīgi zaudēja.
  Un vācu karaspēks nāca arvien tuvāk Ņujorkai un Vašingtonai.
  Rūzvelts lūdza Hitleru pēc miera.
  Bet fīrers gribēja tikai pilnīgu padošanos bez jebkādiem nosacījumiem. Vašingtona tika ielenkta. Un nacisti sāka uzbrukumu ASV galvaspilsētai.
  Gerdas tanka apkalpe cīnījās par gaišāku rītdienu. Un viņš uzvarēja bez problēmām.
  Meitene pat sāka šaut ne tikai ar kailajiem kāju pirkstiem, bet arī ar koši krūšu sprauslām. Un tas ļoti palīdzēja.
  Šarlote arī izšāva, nospiežot rubīna sprauslas uz kursorsviras pogas un čivināt:
  - Komunisma diženums slēpjas tajā, ka esi nevis zivs, bet valis!
  Kristīna, šaujot, nospiežot kursorsviras pogas, atzīmēja:
  - Un mēs, vācieši, uzcelsim komunisma dižāko!
  Magda, šaujot pa pretiniecēm ar purpursarkaniem sprauslām, agresīvi izteica:
  - Spilgtākais komunisms! Tikai uz augšu, ne soli uz leju!
  Gerda, rādot lielgabalu ar kailiem pirkstiem, un ar mērķtiecīgu šāvienu apgriezusi amerikāņu haubici, apstiprināja:
  - Par āriešu komunismu!
  Pēc Vašingtonas krišanas Amerika drīz kapitulēja. Un tas notika 1945. gada 31. janvārī.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Un Hitlera nākšana pie varas sakrita ar Amerikas kapitulāciju.
  Šķita, ka bija ilgs miera periods. Patiesībā visi kari ir beigušies, ASV ir sagrābtas, un ko vēl var vēlēties? Bet bija vēl viena lielvara ar kolonijām: Japāna. Un Hitlers gribēja to iekarot, tāpat kā PSRS.
  1945. gada 22. jūnijā sākās Trešā reiha armijas iebrukums PSRS.
  Uz ko šādos apstākļos Sarkanā armija var paļauties? Spēki jau ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Bet acīmredzot krieviem un citām tautībām joprojām ir daži aprēķini.
  Un viņi cīnās ļoti smagi.
  Nataša, Zoja, Augustīns, Svetlana cīnās pret nacistiem.
  Meitenes tradicionāli basām kājām un bikini. Un tas ir viņu kredo. Viņi cīnās ar mežonīgu niknumu.
  Nataša, šaujot no ložmetēja, piezīmē:
  - Kas mums ir labi, ka protam cīnīties!
  Zoja, šaujot uz ienaidnieku, piekrita:
  - Mēs varam!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu.
  Augustīna ar ložmetēju skricelēja uz nacistiem un ar lielu sajūsmu kliedza, ar pliku papēdi metot granātu:
  - Es esmu ļaunuma iznīcinātājs!
  Svetlana, arī šaujot uz ienaidnieku un precīzi šaujot, nopļaujot ienaidniekus un ar basu kāju metot sprāgstvielu maisu, kā rezultātā tanks apgāzies, provokatīvi izdeva:
  - Sasmalcināšu Trešo Reihu pulverī!
  Un meitene atkal izbāza mēli.
  Šeit ir karotāji. Ar tiem jūs varat cīnīties pret gandrīz jebkuru briesmoni. Un pat Hitlera.
  Nataša, šaujot uz nacistiem un aizstāvot Maskavu, dziedāja:
  - Mūs saspiež ordas jūgs,
  Mūs nospiež neticīgo jūgs ...
  Zoja, šaujot uz Frici un ar kājām palaižot kailos pirkstus, atskanēja slepkavnieciska svilpe:
  Bet tas vārās mūsu dzīslās
  Slāvu debesis...
  Augustīna, šaujot uz nacistiem un rīkojoties ļoti enerģiski, dāvinot granātu ar pliku papēdi, turpināja:
  Un no brīnišķīgajiem krastiem,
  Līdz Kolimas krastam...
  Svetlana dziedāja ar mežonīgu kaisli, spēlējoties ar kāju muskuļiem, un preses flīzes izteica:
  Tas viss ir mūsu Zeme,
  Tas viss esam mēs!
  Un te meitenes, jāsaka, bija ar lielu iedomību un kolosālu agresiju.
  Neviens nevar viņus apturēt, nekas nevar viņus uzvarēt. Ļaunie vilki sagrauj ienaidnieku, ļaunās tīģeres sveic varoņus.
  Vai varbūt varones. Šeit ir putna augstākā lidojuma azartspēļu meitenes.
  Un ja viņi cīnās, tad no sirds....
  Un Alenka ar savu apkalpi uz tanka KV-13. Mašīna, kas gatava pretoties vācu piramīdveida kompozīcijām. Meitene šauj uz ienaidnieku un dzied:
  - Mūsu tanki, tas ir tikai brīnums,
  No tuksnešiem līdz ziemeļu jūrām!
  Mēs jūs saplosīsim, ticiet Jūdam,
  Briesmīgais zvērs tiks iznīcināts!
  Aņuta nikni apstiprināja, arī ar kailajiem kāju pirkstiem apšaudīdama ienaidnieku:
  - Es saplosīšu ienaidnieku un sasmalcināšu tos pulverī.
  Alla pārmaiņus ar kailajiem kāju pirkstiem uzbruka ienaidniekam un čivināja:
  - Par sarkanā komunisma varenību!
  Marija arī dauzīja ienaidnieku, izdarot mērķtiecīgu šāvienu ar kailu apakšējo ekstremitāti un rēca:
  - Par skaistām uzvarām!
  Arī Marusja ar kailajiem kāju pirkstiem kustināja ienaidnieku, it kā viņam sitot, un kliedza:
  - Par augstākajām komunisma idejām!
  Pieci cīnījās ar nacistiem kā terminatori.
  Un arī padomju piloti cīnījās debesīs. Jo īpaši Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova.
  Viņi cīnījās kā episkas sieviešu varones. Ar kailiem kāju pirkstiem viņi sūtīja gaisa lādiņus. Viņi trāpīja ienaidniekiem ļoti trāpīgi.
  Anastasija uzspieda uz kursorsviras pogas koši sarkano sprauslu, iesita fašistam un čivināja:
  - Slava komunisma idejām!
  Šaujot uz ienaidnieku ar zemeņu sprauslām, arī puskailā Akuļina iesaucās:
  - Slava PSRS varoņiem!
  Tās šeit ir foršas un spēcīgas meitenes. Kā viņi cīnās kā īsti zvēri. Un viņiem piemīt pārcilvēciska kaisle un kolosāls spēks.
  Anastasija, sagraudama nacistus, dziedāja:
  - Virs nelaimīgās planētas karājās,
  Ļaunais Frics kūst tumsā...
  Okupants ienīst savu cirvi,
  Asināt un nocirst galvu!
  
  Tomēr viņš nav bandinieks,
  Un nestaigājiet mūžīgi zem jūga ...
  Ļaunos ienaidniekus pārvērš par uguns zīmogiem,
  Kļūs par pasauļu valdnieku!
  Un tad ir Elizaveta uz pašpiedziņas pistoles SU-100. Mašīna ar jaudīgāku 100 mm lielgabalu nekā T-34-85 un gatava cīņai ar ienaidniekiem.
  Meitenes tankā, protams, tikai vienā bikini.
  Elizabete ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, diezgan precīzi šaujot pa ienaidnieku, un iesaucās:
  - Par komunisma Krieviju!
  Tad Jekaterina izšāva pēc kārtas, šaušanai izmantojot krūškurvja krūšu krūšu krūšu krūšu nipeli.
  Viņa trāpīja nacistu tankam un iesaucās:
  - Par panākumiem komunisma celtniecībā!
  Elena arī šāva uz pretinieku, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa sasita piramīdveida tanka stobru, visu izdarīja trāpīgi.
  Tad viņa čivināja:
  - Visspilgtākais mums būs komunisms!
  Tad lupanula un Euphrosinia, lai gan viņa parasti ir tikai šoferis. Bet meitene sita ļoti precīzi, nositot nacistu tankam pa purnu.
  Tad viņa iesaucās:
  - Mūsu komunisms ir spožāks par sauli!
  Meitenes uz tanka ir basām kājām un bikini izskatās ļoti skaistas un harizmātiskas. Un viņiem ir krūtis ar tādiem koši sprauslām.
  Elizabete dziedāja ar sajūsmu;
  Sagrausim jūgu, ticēsim fašismam,
  Ja vajadzēs, pārvietošu kalnus...
  Būs laikmets, komunisma laikmets,
  Es lidošu debesīs ar dziesmu!
  Un atkal meitene ar savu koši nipeli nospiedīs kursorsviras pogu un sitīs nacistus.
  Tātad fīrers to maz neatradīs.
  Ar tādām meitenēm ir skaidrs, ka PSRS joprojām ir dzīva, un Hitlers to nevar tik viegli salauzt.
  Lai gan vācieši kāpj uz priekšu ...
  Gerda cīnās uz E-50 U tanka, tad būs nāvējoša simpatija. Un tāpēc visi par to dauzās.
  Viņš ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogas, sit ar trīsdesmit četriem un rēc:
  - Par komunismu lielais ārietis!
  Šarlote cīnās un ar plikiem kāju pirkstiem arī raida nāvējošu šāviņu un čīkst:
  - Tas ir lieliski!
  Kristīna to paņēma un ar kailiem kāju pirkstiem sita ienaidniekam ar nāvējošu lēcienu un iesaucās:
  - Par lieliskām uzvarām!
  Un Magda arī kā lupaete ar slepkavniecisku lēcienu, ar pliku papēža palīdzību lupanula no ložmetējiem un ņurdēja:
  - Supermeniem!
  Tātad Sarkanā armija ir cieši no tā.
  Šeit Agata un Adala cīnās uz disketes. Karotāji kontrolē mašīnu ar kursorsviru palīdzību un izvieto šo jaudīgāko vienību. Un tā viņi sagrauj pretiniekus. Un tie skāra ar siltuma stariem no gaisa. Burtiski iznīcinot konkurentu spēku.
  Agata, šaudama uz ienaidnieku, rēc:
  - Trakā mana aizraušanās!
  Un ar pliku, apaļu papēdi, it kā spiežot.
  Adala, šaujot uz ienaidniekiem, pārliecinoši paziņo:
  - Tas ir tikai spēks!
  Un viņš arī izmanto savus kailos kāju pirkstus pret ienaidnieku.
  Meitenes tiešām izklīda. Un tādas, teiksim taisnas cīņas skaistules.
  Tātad PSRS ir ļoti grūti pretoties šādai varai.
  Albīna un Alvīna arī cīnās un notriec ienaidniekus ar kailiem kāju pirkstiem. Un ļoti draudīgi.
  Un meitenes sagrauj Sarkano armiju un rēc:
  - Baltie vilki saspiedušies barā,
  Tikai tad suga izdzīvos...
  Vājos iet bojā - viņus nogalina...
  Svēto asiņu attīrīšana!
  . NODAĻA #2
  Vācieši un viņu sabiedrotie spiež Sarkano armiju. Un iznīcināt Krieviju.
  Bet pretī cīnās arī padomju meitenes. Un viņi parāda savu augstāko klasi.
  Anastasija Vedmakova ielec lidmašīnā. Viņš paceļ viņu gaisā, viņš iet stīvi un rēc:
  - Par lielo komunismu!
  Meitene biksītēs cīnās viena. Un tas ir ļoti skaisti.
  Un Akulina Orlova pat novilka krūšturi, un tikai gļēvulis cīnās. Un meitene ir ļoti forša.
  Akuļina ir super meitene, kura ar kailajiem kāju pirkstiem nogāž ienaidnieku un čīkst:
  - Slava komunismam!
  Mirabela Magnetic bija ģērbusies tikai peldbiksēs. Tik skaista un kaujinieciska meitene. Un kā tas čīkst:
  - Man ir meitene, kas ir super!
  Un arī ar pliku kāju pirkstu palīdzību viņš caurdur ienaidnieku.
  Tās ir meitenes un ļoti foršas un smeldzīgas. Un tā viņi visu fašistisko koalīciju sasmalcina uz lāstekiem kā nūju.
  Bet joprojām Vērmahts virzās uz priekšu.
  Tad četras meitenes ieguva leģendāro slavu. Lai gan kopumā viņu krāšņais ceļš sākās četrdesmit pirmajā gadā. Himlers pārliecināja fīreru izmēģināt sieviešu bataljonus kaujās, no īpaši apmācītiem āriešiem.
  Cīņas parādīja, ka sievietes nebūt nav vājais posms un prot labi cīnīties. Un tajā pašā laikā sedz mazāk zaudējumus nekā vīrieši. Karavīri cīnījās arī kājnieku sastāvā, basām kājām sita pa karstajām Sahāras tuksneša smiltīm. Un apguva tankus. Izmēģinājis "Tīģeri" cīņās ar Lielbritāniju.
  Interesants izvērtās tanka Panther liktenis. Reālajā vēsturē šim labākajam un otrajam lielākajam Trešā Reiha tankam Pantsvalā bija liela nozīme. Alternatīvā "Panthers" tikpat kā necīnījās. Viņiem nebija laika iebrukt Lielbritānijas metropoli. Attīstītākas un jaudīgākas "Panthers" -2 devās sērijā cīņām pret ASV.
  Un tagad četrinieks ir saņēmis vēl jaudīgāku un perfektāku "E" -50, kas izceļas ar spēcīgiem ieročiem un aizsardzību.
  Karotāji jutās ļoti pārliecināti. Tvertnes vadība ir vismodernākā ar kursorsvirām. Jaunākais auto. Pat gāzes turbīnas dzinējs. Bet ir arī daudz "Panthers" -2. Trīsdesmit četri nav konkurents šādai mašīnai.
  Gerda gulēja atzveltnes krēslā. Viņa bija bikini. Meitenes jau ir pieradušas cīnīties puskailām. Karstās tuksneša smiltis dedzināja viņu basās pēdas, kalnu oļi sadūra viņu kailās zoles. Bet karotāji nemaz nelūza un nesarīvējās pulveros.
  Apkalpes komandieris, kuram tika piešķirtas daudzas balvas, šņāca:
  - Un tagad Krievija ir pret mums! Gaidāmi jauni piedzīvojumi un uzvaras!
  Viņa pakratīja savu balto kā sniega galvu. Dabiski blonda, ļoti skaista un iedegusi.
  Šarlote pasmīnēja.
  Šai meitenei bija vara sarkani mati, kas dega kā liesma. Arī skaistule, ar bronzas iedegumu. Bikini, iedegusi, muskuļota. Ar basām kājām, stutējot uz karstām smiltīm un asiem akmeņiem.
  Ugunīgais velns piezīmēja:
  - Krievi, iespējams, ir mūsu fanātiskākie pretinieki!
  Kristīna pacēla balsi. Viņas mati ir vara dzelteni, arī deg kā liesma, bet ar zeltainu nokrāsu. Un tas pats iedegums, muskuļi un skaistums. Izteiksmīga un tajā pašā laikā maiga seja. Un bikini. Kājas, kas ir spiedušās kilometriem uz cietas un degošas virsmas, bet nav zaudējušas savu graciozitāti un gludās līnijas. Kailie pirksti ir glīti apgriezti un ļoti veikli.
  Rudmatainā meitene jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Magda atbildēja viņas vietā. Šai meitenei ir balti zeltaini mati, medus blondi. Ļoti skaista, muskuļota, ar izteiksmīgu seju un safīra-smaragda acīm. Arī kājas ir rūdītas, ar apaļiem papēžiem un taisniem pirkstiem. Varbūt Magdai ir vismaigākā seja, gandrīz lēnprātīga, neskatoties uz viņas drosmīgo zodu. Piemēram, Gerda izskatās skarbāka. Mazliet maigāka par Kristīnu un nedaudz perversi kā ragana Šarlote.
  Magda atzīmēja:
  - Viņiem ir tāda totalitāra sistēma kā pie mums. Tāpēc viņi ir stingrāki!
  Gerda pasmaidīja un atbildēja:
  - Padomju tanki ir metāllūžņu bars. Mums no viņiem nav jābaidās!
  Magda maigi atbildēja:
  - KV sērijā ir pilns ar mastodoniem. Īpaši KV9.
  Meitenes ķiķināja. Pēdējais tanks patiešām izrādījās "šedevrs" - vissmagākā mašīna ar trim lielgabaliem: diviem 152 mm un vienu 122, ar svaru trīs simti tonnu, un frontālās bruņas 200 mm. Viens no neveiksmīgākajiem modeļiem tanku būvniecībā. Tādu tanku nemaz nebija iespējams transportēt. Un auto ir vienkārši naudas izšķiešana! Sērijā ienāca arī KV-10 - mašīna ar trim 107 mm lielgabaliem un divsimt tonnu svaru, sava veida tanku iznīcinātājs.
  Nav tā labākā ideja uzlikt tankam divus ieročus. Un pat vairāk nekā trīs. Šeit Staļins, protams, parādīja tirāniju. Un ļoti traucēja valstij. Tomēr tika izstrādāta arī Isov sērijas tvertne. Bet arī milzīgs un smags. Vienīgā atšķirība no KV sērijas ir mēģinājums iestatīt bruņas racionālā slīpumā. Bet Sarkanā armija nekaroja, un tāpēc tehnika īpaši neuzlabojās. Un nebija kaujas prakses izmantot mašīnu.
  Kopumā vācieši četru gadu kavēšanos, salīdzinot ar reālo vēsturi, izmantoja auglīgāk.
  Sarkanmatainā Šarlote uzspieda savus kailos kāju pirkstus uz kursorsviras. Apšaudīja robežbunkuru. 105 mm šāviņš trāpīja padomju lielgabalam un apgrieza to. Kaujas komplekts sāka plosīties, un šāviņi detonēja.
  Sarkanā ragana nošņācās:
  - Es esmu baigais bruņinieks - uz ceļiem mežoņi! Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Un pērļu zobu smīns, un smaragda acu mirdzums. Meitenes tiešām ir augstākās klases.
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  Tagad es šaušu!
  Un arī šāva uz ienaidnieku. Izšāva padomju 76 mm lielgabalu. Šāviņš ietriecās E-50 slīpajā pieri. Un rikošeta nost. Tas vienkārši iezvanījās meiteņu ausīs.
  Gerda sita basām kājām un čivināja:
  - Kas par fragmentu!
  Un viņa pati izšāva nākamo šāvienu... vācu tanki apšāva padomju nocietināto apgabalu. E-100 arī strādāja. Arī šī iekārta izrādījās peles atvasinājums. Ne pārāk laba ideja divu lielgabalu tankam. E-100 ražošana jau ir pārtraukta.
  Tā vietā sērijā tiek iekļautas "E" sērijas uzbrukuma modifikācijas. Bet šis joprojām darbojas. Un izšauj šāviņus.
  Šarlote skarbi ķiķina un krata baso kāju.
  - Karš ir šausmīgs stāvoklis, bet tas valdzina kā spēle!
  Un meitene šāva, un ļoti trāpīgi.
  Kristīna izcēla pērļu zobus. Viņa ir plēsīga, plēsīga pantera.
  Padomju ieroči šauj, un tiem priekšā ir mīnu lauki. Vācu teletanki kustas. Un triecienbumbvedēji strādā ar mežonīgu rēcienu.
  Robežstabi ripo apkārt. Hitlera bari šķērsoja robežu.
  Magda ne pārāk asprātīgi piezīmēja, baso kāju uzsitot pa bruņām:
  - Mēs aizslaucīt spēcīgu aizsardzību, bet tērauda panicles!
  Karotāji piemiedza viens otram aci. Padomju aizsardzība bija diezgan spēcīga. Īpaši daudz min. Un tas aizkavēja vāciešus. Bet viņiem tomēr izdevās virzīties uz priekšu.
  Bumbvedēji strādāja padomju pozīcijās, un no augšas nāca arī uzbrukuma lidmašīnas. Steidzoties Sarkanās armijas un TA-400 aizsardzības dziļumos, kas ir viena no visbriesmīgākajām bumbvedēju modifikācijām. Pat seši dzinēji, ieskaitot reaktīvo dzinēju. Un viņi bombardē un iznīcina padomju pilsētas.
  Gerda, šaudama, smaidot atzīmēja:
  - Cīņā mēs esam dzīvnieki, bet ar cilvēka prātu!
  Un atkal izšāva. Iznīcināja padomju lielgabalu. Kopumā šī ir augstākā ešelona meitene. Un tas ir tik forši.
  E-50 apšaudīja padomju pozīcijas, pati praktiski nesabojājoties. Automašīnas slīpās bruņas ar cementētu tēraudu deva izcilus rikošetus. Padomju šāviņi pat nespēja vāciešus kārtīgi saskrāpēt.
  Kristīna atcerējās "Tīģera" pārbaudījumus. Tad tas bija pirmais masveidā ražotais vācu tanks. Neviens no čaumalām nevarēja izraisīt Tīģera bojājumus. Briti krita zem viņa sitieniem. Bet šeit ir septiņpadsmit pēdu lielgabals, caurdurts pierē. Tad meitenes gandrīz nomira. Un karotājs to atcerējās. Cik tuvu viņi atradās kaulainajai vecenei ar izkapti, sajūtot viņas ledaino elpu.
  Meitene berzēja savu kailo zoli pret stūri. Viņa ļoti gribēja izlekt no tanka un skriet. Viņa ir tik tieša karotāja.
  Kristīna dziedāja apburoši:
  - Zila migla, un visur viltība!
  Karotāji ķiķināja... Viņu video bija ļoti seksīgs un erotisks.
  Un lielgabals darbojās un izšāva. Viņa pat nedomāja apstāties. Visi sūtīja čaulu pēc čaulas. Padomju pozīciju sadalīšana šķembās un fragmentos.
  Aiz aizmugurē esošajiem skaļruņiem atskanēja dziesma;
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu ...
  Un putekļi kā no paklājiem,
  Mēs ejam nost no ceļa!
  Un neapstāties
  Un nemainiet kājas -
  Mūsu sejas spīd
  Spīdīgi zābaki!
  Un atkal reaktīvo bumbvedēju spēks krīt uz padomju pozīcijām. Un atkal tiek izmesta iznīcināšana un veselas nocietinātās teritorijas. Un ieroči lido visdažādākajos virzienos.
  Vairāki desmiti vācu tanku vienlaikus šauj un visu iznīcina.
  Gerda jūtas kā Bagīra medībās. Šeit pirmā padomju aizsardzības līnija jau ir iznīcināta. Bet Sarkanās armijas karavīri joprojām spieto un šauj uz vāciešiem.
  Starp kaujiniekiem ir arī pionieri. Jaunie ļeņinieši brīvprātīgi iestājās Sarkanajā armijā. Lielākā daļa zēnu ir basām kājām un šortos. Viņi valkā sevi, satraukums.
  Un pionieri mirst...
  Šarlote, vadot uguni, ņurdēja:
  - Un pionieri, tā ir lieta, visa valsts skatījās!
  Viņa šāva uz krieviem un Kristīnu, indīgi šņācot:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, planējam kā ērgļi!
  Un atkal viņa izlaida ugunīgu smaidu. Skaistas meitenes...
  Vairāki vācu tanki pārvietojās pazemē. Un viņi parādījās padomju karaspēka aizmugurē, izraisot paniku un skricelējot ložmetējus. Nacisti parādījās kā odi no murga.
  E-50 redzēja trīsdesmit četru kustību caur optiku. Gerda atsita zobus un sāka rādīt stobru. Padomju mašīna ar nelielu torni T-34-76 un ļoti mobila. Izmēģiniet šo un iegūstiet to. Meitene jau ir diezgan pieredzējusi, bet padomju automašīna joprojām atšķiras no amerikāņu Sherman.
  Un attālums līdz krievam ir gandrīz pieci kilometri.
  Meitene skrāpē savu kailo papēdi, Šarlote kutina to starp pirkstiem. Meitenes ķiķinās.
  Tad Gerda šauj uz krievu mašīnu. Apvalks piesteidzas ļoti tuvu, gandrīz saskrāpējot bruņas... Bet tomēr garām. Gerda īgni sit ar dūri pa metālu.
  Magda stāsta savam partnerim:
  - Tu trāpīji korpusam! Tur būs vieglāk nokļūt!
  Gerda nodod kursorsviru Magdai un čukst:
  - Tātad tu dari to pats!
  Magda aizrautīgi dziedāja:
  - Zeme ir iluminatorā, zeme ir iluminatorā... - Meitene ar kailiem pirkstiem paņēma kursorsviru un nospieda pogu, turpinot dziedāt. - Iluminatorā redzama zeme!
  Un viņas šāviņš tikko trāpīja padomju tanka bāzei. Mašīna uzsprāga un sadalījās. Tas sāka degt ... Padomju čaumalas sprāga dzemdē.
  Magda pakratīja kailos pirkstus un ķēra:
  - Redzi, kā es to saņēmu! Un tu saki...
  Šarlote nošņukstēja, atlaidusi ilkņus.
  - Mēs atkal runājam, dažādās valodās!
  Parādījās jaunas padomju automašīnas. Trīsdesmit četri devās pirmie. Pārvietojamas un daudzas automašīnas. Tad mēs pārcēlāmies no BT sērijas. Šis ir novecojis riteņu kāpurķēžu tips. Uz priekšu virzījās arī pirmsūdens T-26 lidmašīnas, kas nav spējīgas citādi kā vien saskrāpēt vācu bruņas. Jaudīgāki un smagāki HF virzījās pašās beigās. Un daudz kājnieku.
  Kristīna iesmējās un ņurdēja:
  Nu mēs viņiem parādīsim!
  Vācu mašīnas atklāja uguni no liela attāluma, mēģinot piespiest padomju kājniekus zemē. Viņi arī iznīcināja tankus un citas dzīvas radības.
  Debesīs parādījās arī padomju uzbrukuma lidmašīnas: slavenais Ilys. Viņi uzbruka vācu formācijai. Viņiem pretī skrēja Hitlera kaujinieki. Tā bija īsta izgāztuve. Vācu iznīcinātāji XE-262, ļoti veikli un veikli ar manevrētspēju. Viņi uzbrūk padomju tehnikai, spiežot kā gludekli.
  Šarlote atkal izšāva. Iekļuva padomju BT un ņurdēja:
  - Šī lirika nav pasaka... Pasaka būs priekšā!
  E-50 apstājās un atspoguļoja padomju pretuzbrukumu. Ne pārāk pieredzējusī komanda tvertnes rezervi faktiski nometa uz kaušanu. Un krievu mašīnas notrieca - kā vistas plūksnā. Un viņi ar viņiem cīnījās pamatīgi.
  Gerda izšāva šāvienu, salauza trīsdesmit četriem pieri un nošņāca:
  - Kas ir Radītājs - ievainota elle!
  Šarlote arī šāva, atradusi mērķi, padomju mašīnas virzījās taisnā līnijā, un meitenēm izdevās izšaut. Un vispār šīs četras no parādībām.
  Sarkanā harpija dziedāja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Un karotāji turpināja šaut, izcēluši zobus tik stiprus un lielus kā zirgi.
  Kristīna ar nožēlu tvītoja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Magda, iesitīdama trīsdesmit četrus, iesaucās:
  - Tas ir mūsu rezultāts!
  Veronika, Oksana un Nataša kopā ar citām meitenēm pameta ielenkumu. Meiteņu bataljonam tika pavēlēts atkāpties uz aizmuguri, jo karotājiem praktiski nebija prettanku ieroču. Staļenidai Pavlovnai bija kara pieredze, kalpojot par brīvprātīgo Spānijā. Un es sapratu, ka pierobežas karaspēks nevarēja pretoties "E" sērijas tankiem. Meitenes gan izsita vairākus vedējus, bet pašas cieta zaudējumus.
  Tagad bataljons izklīda un atkāpās.
  Veronika, Oksana un Nataša, nometušas zābakus, devās prom basām kājām un gaišās blūzēs. Padomju karaspēks nav gatavs atvairīt smago tanku kolonnas. Un vienkārši nav ko izlauzties cauri tankam E-50. Vienīgā iespēja ir sabojāt sliedes. Bet šajā mašīnā rullīši atrodas uz atsevišķiem ratiņiem, un tos ir ļoti grūti atspējot.
  Meitenes devās uz austrumiem pa mežu un nelielās grupās. Viņi izskatījās ļoti aizkustinoši. Viņi savilka bikses un tikai gaišos kreklos. Gari, blondi, nedaudz cirtaini mati plūda uz leju. Basās pēdas patīkami kutina zāle, un reizēm uzduras pumpiņas. Viss izskatās ārkārtīgi erotiski. Krūtis parādās caur plāniem krekliem.
  Veronika, grābdama zāli ar basu kāju, īgni saka:
  - Sasodīts - karš tikko sācies, un jau tev jāatkāpjas!
  Oksana, kuras gaišie mati bija nedaudz sarkanīgi, smīdinot zobus, atbild:
  - Un man nebija nekādu īpašu ilūziju! Hitlers iekaroja gandrīz visu pasauli... Pamēģini ar tādu pūli, tu tiksi galā!
  Nataša pakratīja savus sniegbaltos matus un sacīja:
  - Visi grib izpatikt... Grūti ar viņiem tikt galā! Būt uzticīgam nav viegli!
  Veronika pamāja. Viņas mati ir tik zeltaini un skaisti. Viņa ir lieliska.
  Taču Viktorija viņus panāca. Rudmataina meitene. Mati ir kā uguns. Un tik smeldzīgi. Pūta vējš un, šķiet, plīvo proletāriešu baneris, tādi liesmojoši mati.
  Viktorija novilka kreklu un atsedza rumpi. Viņas krūtis bija pilnas, sprauslas bija koši kā magones. Skaists karotājs. Un viņas spēcīgais, trenētais ķermenis ir atsegts.
  Nataša ķiķināja un arī atsita savu rumpi, pamanījusi:
  - Un mūsu ķermeņi ir skaisti... Mēs esam tikai amazones!
  Veronika pamāja ar galvu.
  - Vai nav pārāk radikāli - atmaskot lādi! Jums jāievēro pieklājības noteikumi!
  Viktorija pamāja ar galvu un pakratīja savas sarkanās cirtas.
  - Komunistiskā sabiedrībā - morāles likumi, jēdziens ir relatīvs. - Meitene kratīja kailās krūtis, viņas koši sprauslas mirdzēja ļoti vilinoši. - Būt kailam nav grēks. Precīzāk, grēka jēdziens ir priesterisks, bet mūsu ticības apliecība ir brīvība no buržuāziskās morāles!
  Nataša apstiprināja, kratot savu sulīgo un elastīgo krūtis:
  - Tuvāk dabai! Tuvāk dabiskajam! Un dabisks kailums!
  Arī Oksana pasmaidīja un atkailināja rumpi. Patiesībā vasaras karstumā, cik patīkami ir, kad krūtis ir kailas. Un vējš viņus pūš. Skaista meitene, un nāk kailums. Visas meitenes ir sportiskas, ar figūrām, karotāju kailie ķermeņi izskatās ļoti harmoniski.
  Skaistas meitenes staigā pa taku. Viņi ir tik burvīgi un ļoti pievilcīgi.
  Veronika čivināja, pamādama ar galvu.
  Bet tas nepavisam nav estētiski patīkami!
  Viktorija negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē! Mums ir lieliski ķermeņi! Un mēs izskatāmies kaili vienkārši lieliski!
  Nataša pamāja ar galvu un, pielecot, sacīja:
  - Bija labi būt kailam... Te Iļjičs atnāca ar ieroci!
  Oksana noglāstīja krūtis un čīkstēja:
  - Patiesībā mana krūtis ir super!
  Viktorija aizrautīgi dziedāja:
  - Ak, meitenes, un mēs esam reideri! Maki, maki un maki! Mēs esam redzējuši dolārus - zelta kalnus!
  Nataša, kratīdama kailās krūtis, smaidot dziedāja:
  - Viņi kādreiz bija pliki, basām kājām, slikti!
  Un viņi četri izplūda smieklos. Meitenes pērta basām kājām, cēla plikus papēžus. Skaisti karotāji. Aiz tiem ir mugursomas un PPSh triecienšautenes. Jauki karotāji, ļoti brīnišķīgi.
  Veronika maigi teica:
  - Dieva priekšā mēs visi esam vienādi... Un par izvirtību nāksies atbildēt!
  Nataša iesmējās un ar visu apņēmību atbildēja:
  - Dieva nav! Šī ir pasaka!
  Viktorija, kratīdama savas kailās, iedegušās krūtis, entuziastiski iesaucās:
  - Dievu ir izdomājuši šīs pasaules varenie, lai turētu cilvēkus pakļautībā!
  Veronika negatīvi pamāja ar savu zelta galvu.
  Kurš tad radīja Visumu?
  Viktorija iesmējās un atbildēja:
  - Visumi paši aug kā lapas uz koka. Viņi izaug no nekā. Kad tālu bezgalībā koks Visumā sāka augt no nulles, un kopš tā laika ir parādījušies daudzi Visumi.
  Nataša ķiķināja un izbāza mēli, atzīmējot:
  - Tas ir karsts! Vai varam novilkt bikses?
  Viktorija atbalstīja ideju:
  - Tā ir lieliska ideja!
  Un visas trīs meitenes vienbalsīgi atbrīvojās no biksēm, paliekot biksēs. Un cik viņiem ir spēcīgi un muskuļoti ķermenis. Vienkārši lielisks, un aerobātika.
  Oksana ar sajūsmu dziedāja:
  - Tarakānam ir antenas, meitenei plikas biksītes!
  Tikai Veronika palika ar uzvilktām biksēm un kreklu. Viņa pārmetoši atbildēja:
  - Nav labi būt tādam kailam! Ja nu viņi mūs ieraudzīs!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - Un lai viņi pat redz! Man patīk uzbudināt vīriešus!
  Viktorija ķiķināja, kratīja gandrīz kailos augšstilbus un atbildēja:
  - Vīrieši ir atkritumi - tikai sārņi!
  Un ar basu kāju uzsitot svaigu sēnīti, viņa piebilda:
  - Cik jauki ir paņemt ērzeli un ar to jāt!
  Oksana smaidot atzīmēja:
  - Kad viņi tevi samīļo, tas ir jauki... It īpaši, ja vīrieši ir jauni, izskatīgi...
  Nataša atgādināja meitenēm:
  - Atcerieties, mēs noķērām zēnu. Brīnišķīgs bērns, un viņam noteikti ir lieliska pilnība pēc saviem gadiem!
  Viktorija nolaizīja lūpas un ar iekāri balsī teica:
  - Būtu lieliski to pārbaudīt!
  Veronika sašutusi iesaucās:
  - Kādas nepatīkamas lietas tu saki! Nevar tā pasmieties par cilvēku jūtām! It īpaši, ja runa ir par vācu valodu, bet puika!
  Oksana iesmējās un atbildēja:
  - Atvainojiet, bet mana sirds ir tik nejauka...
  Nataša viegli apstiprināja:
  - Vācieši virzās uz priekšu, un es gribu sapņot par kaut ko labu! Piemēram, par zēniem!
  Viktorija smejoties ieteica:
  - Un ja tu tiešām pieķer vīriešus? Tas bija tik lieliski!
  Veronika skarbi atbildēja:
  - Sievietes rotā pieticība, nevis augstprātīga uzmākšanās!
  Viktorija negatīvi pakratīja savu ugunīgo galvu. Viņa sita basām kājām un iesaucās:
  - Nē! Vienkārši nav lielākas baudas, pašai izvēloties vīrieti un ievelkot gultā. Sarkanmatainā velniņa pakratīja viņas vara sarkanās cirtas un turpināja. - Tas ir tas, lai prieka pēc ieliktu krūmos, nevis iet pa eju.
  Veronika stingri sacīja:
  -Sekss bez iemesla ir muļķa pazīme! - Un piebilda. - Tas ir pretrunā komunistiskās morāles normām!
  Viktorija nepiekrita:
  - Pats Ļeņins teica - sievām jābūt kopīgām!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, es nevaru teikt, ka es tā metos pret vīriešiem, bet ir patīkami spēlēt aktīvu lomu! Ja tev pašam patīk izvēlēties, kam sist! Bet no mūsu puses tas nenotiek.
  Viktorija piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, mums ir tikai meitenes... Bet pāri žogam var tikt! - meitene ar lielu prieku čivināja. - Zemnieki, mužiki... Mūsu vīri dedzīgi rāpo pa vēderu!
  Veronika negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē, Ļeņins tā nekad nav teicis!
  Nataša protestējot iesaucās:
  - Nē, tieši tā teica Vladimirs Iļjičs! Komunisma laikā viss būs kopīgs, arī sievas!
  Viktorija iesmējās un nomurmināja:
  - Sievietes ir labas... Vīrieši ir vēl labāki! Eh, lai tevi notvertu, lai viņu tur izvaro vesela kompānija.
  Meitenes vienbalsīgi smējās. Un Viktorija, smaidot, piebilda:
  - Un tad viņi viņu sita ar šautenes butēm! Un papēžus aizdedzinātu ar maigu liesmu un pārkaisītu ar korbītu!
  Nataša ar basu kāju iespēra pa sitienu un iesaucās:
  - Papēži priecājas, kad tos dauza ar bambusu! Šeit Ķīnā meitenes un zēnus sita ar nūjām pa kailām zolēm. Un viņiem tas patika!
  Viktorija ar prieku dziedāja:
  - Kādas spīdzināšanas Holivudā! Tikai kaķi, nevis cilvēki!
  Veronika gudri atzīmēja:
  - Šeit tu nokļūsi ellē... Tevi spīdzinās, un tavus papēžus apdedzinās ne tikai ar bambusu, bet arī ar karstu dzelzi!
  Nataša dziedāja, cieši savilkdama dūres:
  - Melnais krauklis pie blakus vārtiem!
  Viktorija, kratīdama kailās krūtis, ar sarkaniem sprauslām, turpināja:
  - Šūpulis, rokudzelži, saplēsta mute!
  Oksana, kuras krūtis arī ir kailas, un kratīja gurnus, atbildēja:
  - Cik reizes pēc cīņas mana galva!
  Veronika atbalstīja impulsu, sita basās kājas:
  - No pārpildītā kapāšanas bloka es aizlidoju, kur ....
  Nataša nikni iesaucās, kratīdama kailās krūtis:
  - Kur ir Dzimtene! Lai viņi neglīti kliedz!
  Viktorija pērta un čīkstēja, savilkdama gurnus, ko tik tikko sedza caurspīdīgas biksītes:
  - Un mums viņa patīk, pat ja viņa nav skaista!
  Oksana šņukstēja, raustīdama savus kailos iedegušos ceļgalus:
  - Uzticīgie nelieši!
  Veronika nopūšoties teica:
  - Mēs esam padomju robežsargi. Un mēs runājam kā sētas prostitūtas. Vai tas ir iespējams...
  Viktorija atbildot dziedāja:
  - Paldies Staļinam, vadonim! Par stulbām, tukšām acīm! Par to, ka mēs esam kā utis, jūs nevarat dzīvot!
  Nataša ar dūri piedraudēja sarkanajam velnam:
  - Nu, tu tik ne kurts! Jūs būsiet īpašā sadaļā!
  Viktorija pārliecinoši teica:
  - Drīz vācieši atbrauks uz Maskavu ... Un jau Staļinu paņems būrī!
  Oksana iesmējās un iebilda:
  Vai jūs domājat, ka kara iznākums ir iepriekš zināms?
  Viktorija diezgan nopietni atbildēja:
  - Kā gan citādi? Hitleram ir okupēta vairāk nekā puse pasaules, kā arī Japāna un tās kolonijas. - Meitene dusmīgi nospieda savu graciozo, baso kāju. - Un mums pat nav pienācīgu tanku! KV sērija ir parodija par automašīnām. T-34 ir acīmredzami par mazu. Bet normāls tanks nav izveidots! Un bruņas caurduršanas čaumalas būs sliktākas par vācu!
  Nataša smagi nopūtās un gurkstēja:
  - Tam mums jāpiekrīt! Ak, mūsu tanki joprojām ir tik nepilnīgi. Kā ar KV? Jā, viņi saplīst...
  Meitenes apklusa un viņu rotaļīgums kritās.
  Patiešām, jau pirmās kara stundas parādīja, ka T-34-76 nav pilnīgi uzticamas pārnesumkārbas, un vēl jo vairāk KV sērijai. Un kas ir netīrs, jo smagāka tvertne, jo vājāka tā ir pielāgota kustībai. Un ar 200 mm frontālajām bruņām nepietiek, lai noturētu pat 88 mm Panther-2 lielgabala čaulas, nevis E-50.
  Kā negaidīti izrādījās, vācu automobiļi ir par kārtu spēcīgāki priekšējās bruņās un spējā trāpīt. Un padomju tehnoloģija acīmredzami nedarbojas.
  Tomēr reālajā vēsturē vācieši uzvarēja jau pirmajās stundās un dienās. Bet viņiem nebija tik daudz tanku un lidmašīnu, kā arī milzīgu reaktīvo lidmašīnu. Un nebija nevienas automašīnas, kas būtu smagākas par divdesmit divām tonnām. Kopumā četrdesmit pirmajā gadā vācieši izrādījās pārsteidzoši vāji. Un tajā pašā laikā dīvaini bija uzvarēt spēcīgāku pretinieku. Un tagad? Visi nacistu trumpji: kaujas pieredze, labāka karaspēka mobilitāte, spēja ielauzties aizsardzībā - ir pastiprinājušies. Un fīrers ir nevis trīsarpus tūkstoši vieglo un vieglo tanku, bet gan desmit tūkstoši smagu. Un reaktīvais lidaparāts, kam principā propelleris nav sāncensis.
  Un Sarkanā armija joprojām ir labāk apmācīta uzbrukt nekā aizstāvēt. Un viņi mācīja karavīriem pārspēt ienaidnieku savā teritorijā, nevis aizstāvēt savējo. Protams, dažas lietas kļuva labākas. Molotova līnija tika pabeigta. Tas jau ir pluss. Aizsardzības līnija inženiertehniskajā ziņā ir daudz spēcīgāka nekā četrdesmit pirmajā gadā.
  Turklāt karaspēks joprojām ir labāk mobilizēts nekā reālajā vēsturē. Un gatavojās atvairīt sitienu. Bet tomēr treniņi aizsardzībā nav īpaši labi. Gars nav pārāk aizskarošs. Aviācija atklāti iztur. Un pilotu sagatavotības līmeni nevar salīdzināt ar vācu valodu. Bet Fricim ir tik kolosāla pieredze.
  Spēku samēri ir daudz sliktāki nekā četrdesmit pirmajā gadā. Tad PSRS bija četras reizes vairāk tanku un lidmašīnu, un tā joprojām krita. Un tagad? Tagad vāciešiem ir priekšrocības kvalitātē un kvantitātē. Turklāt tankos kvalitāte ir ak, cik manāma no nacistu puses. Jā, un arī aviācija.
  Varbūt tāpēc četras meitenes ir tik pesimistiskas.
  Warriors nemaz nestartē.
  Nataša, kāpjot uz koku saknēm un sajutusi tirpšanu basās kājās, pamanīja:
  - Mēs esam parādījuši ienaidniekiem muguru! Vai varbūt labāk būtu piecelties un nomirt ar cieņu!
  Viktorija pamāja ar sarkano galvu.
  Ko mainīs mūsu nāve? Tikai nacisti lielīsies ar jaunu uzvaru!
  Veronika piekrita:
  - Pa labi! Mūsu nāve tikai pieliks fašistu laurus! Un jums vajadzētu iegūt jaunākos ieročus un cīnīties ar nacistiem.
  Oksana skeptiski atzīmēja:
  - Bet kā? Pret E-50 bez ieročiem!
  . NODAĻA #3
  Meitenes apklusa ... Un tiešām, kas par tanku ir E-50? Mašīna ar blīvu izkārtojumu, zem diviem metriem un lieliem bruņu slīpuma leņķiem. Sava veida pilnība tanku būvniecībā.
  Jaunas paaudzes mašīnas ar pistoles hidraulisko stabilizatoru. Un bruņas ir sasvērtas un sāni, un piere, un pakaļgals. Pietupiena veids. Principā vājā vieta ir korpusa apakšdaļa, ja nokļūsti starp rullīšiem. Bet tas arī ir jāzina. Turklāt vācieši karājas uz kāpurķēdēm un ekrāniem, nodrošinot dubultu aizsardzību.
  Tātad Fritz ieguva optimālo tvertni, kuru SU-100, joprojām rets pašpiedziņas lielgabals, nevarēja izturēt.
  Padomju pozīciju apšaudes laikā tika izmantoti gāzes lielgabali un bumbvedēji.
  Bet tagad uzbrukuma lidmašīna pārlidoja meitenēm. Viņi nepārprotami draudēja daiļavas apglabāt.
  Ja vien viņi tos varētu redzēt, protams.
  Nataša, atlaidusi seju, sacīja:
  - Mēs visas esam kuces sievietes - fīrers nav foršs!
  Un atkal viņa pasmaidīja nacistiem.
  Viktorija loģiski un asprātīgi atzīmēja:
  - Viņš nav pirmais cīnītājs, pat ne otrais!
  Oksana nopietni atzīmēja:
  - "Panther" -2 uz kuģa ir pilnīgi iespējams paņemt. Viņai ir tikai 82 mm bruņas zem neliela slīpuma. Mums tā nebūs problēma!
  Veronika iesmējās un ieteica:
  - Varbūt mēs varam vienkārši izveidot šādu tanku ...
  Meitenes bez apstājas bija staigājušas vairākas stundas. Laiks ir pagājis pāri pusdienlaikam. Jūs varat apstāties un ēst. PSRS iedzīvotāji nedzīvoja pārāk viegli, taču situācija ekonomikā uzlabojās. Daļa preču tika pārdota par ļoti zemām devas cenām, daļa par augstām komerccenām.
  Trešais piecu gadu plāns 1938.-1942.gadam formāli bija pat pārpildīts. Tomēr tas tika panākts, pagarinot darba dienas ilgumu un drakoniskus sodus par darba kavējumiem. Vēl jo vairāk formāli pirmie divi piecu gadu plāni ir pārpildīti, bet patiesībā tā nav. Augstais inflācijas līmenis ļāva manipulēt ar statistiku.
  Taču valsts attīstījās diezgan ātri. Varbūt ne tik ātri, kā liecina oficiālā statistika, bet... Skaitļi auga. Tika celtas rūpnīcas, īpaši pieauga ražošana mašīnbūvē. Palielināta vārpsta un ieroči.
  Pievienota lauksaimniecība. Pēc sākotnējā kolektivizācijas izraisītā pagrimuma sāka strādāt kolhozi. Arvien vairāk tika ražoti traktori, mēslošanas līdzekļi un dažādi agregāti. Kolhozi pamazām pieauga. Ceturtais piecgades plāns bija plānots nedaudz pieticīgāk, jo jo augstāks līmenis. Jo grūtāk ir pacelt šo līmeni! Bet četrdesmit trešais un četrdesmit ceturtais gads pagāja, vismaz oficiāli, saskaņā ar plānu. Vai pat nedaudz priekšā. Aktīvi tika veicināts arī virsstundu darbs. un dažāda veida aizdevumi.
  Lauksaimniecība pievienoja nedaudz vairāk, un tas ļāva iesaldēt pārtikas devu cenas un palielināt pārtikas izlaišanas limitu. Algas ir nedaudz pieaugušas.
  Protams, PSRS ne viss ir tik ideāli kā uz kinoekrāniem, taču dzīve pamazām kļuva labāka. Parādījās velosipēdi un pat četrdesmit ceturtajā gadā pirmie melnbaltie televizori. Viņi, protams, uzņēma arī pirmo krāsaino filmu par Staļinu. Sērijā tika izlaista automašīna "Moskvich". Pievienota konservu un saldumu, konditorejas izstrādājumu ražošana. Parādījās pārdošanā un ledusskapjos uz amonjaka.
  Tas ir, PSRS bija maiņas uz labo pusi. Un NKVD vairs nebija tik nikns kā trīsdesmit septītajā un trīsdesmit astotajā gadā. Protams, tauta nevēlējās karu. Un vācieši baidījās.
  PSRS jau bija augsti attīstīta smagā rūpniecība un mašīnbūve. Bet viņiem pagaidām nebija laika papildināt armiju ar automašīnām. Lai gan, protams, salīdzinot ar četrdesmit pirmo gadu, tehnika ir augusi par lielumu. Un pašas armijas lielums sasniedza vienpadsmit miljonus - divreiz vairāk nekā četrdesmit pirmajā. Un ekonomikai bija grūti tikt līdzi.
  Staļinam izdevās izveidot spēcīgu nozari, bet fīrers uzvarēja pārāk daudz, un ar viņu nebija iespējams tikt galā. Resursi izrādījās pilnīgi nesalīdzināmi.
  Bet labu sautējumu jau PSRS ražoja. Un meitenes to ar prieku ēda kopā ar sīpoliem un maizi.
  Nataša dusmīgi atzīmēja, košļājot gaļu:
  - Nu, kāpēc fīrers vēl nebrauca uz Japānu! Un nāc pie mums!
  Viktorija, spēcīgi atsitot baso kāju pret aizķeršanos, atbildēja:
  - Stulbums necaurlaidīgs!
  Oksana ieteica:
  - Es domāju, ka Frici mūs nenovērtē! Bet īstenībā mums visa šī Hitlera paka jāsarauj gabalos!
  Veronika nopūšoties teica:
  - Mums nepaveicās... Lai gan karš varēja sākties četrdesmit pirmajā. Tās toreiz bija baumas!
  Viktorija piekrītoši pamāja ar galvu un pakratīja kailās krūtis, šņācot:
  - Droši vien tā! Bet acīmredzot Dienvidslāvija un Lielbritānijas panākumi pret Itāliju sajauca Hitlera plānus. Bet patiesībā tas Fricim pat nāca par labu.
  Nataša saspieda skudru ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem un piekrītoši pamāja:
  - Noteikti! Četrdesmit pirmajā gadā Trešais Reihs bez smagajiem tankiem un raķešu artilērijas mums būtu pilnīgi drošs. Mēs būtu viņam uzdrošinājušies... Un tā Fricis pacēla latiņu.
  Meitene smagi nopūtās.
  Viktorija paskatījās uz Natašu. Uz kailajām, elastīgajām krūtīm un domāju: "tomēr, kāda skaistule", cik lieliski būtu viņu samīļot. Bet viņa to neteica skaļi - tas ir patiešām nepiedienīgi.
  Veronika loģiski atzīmēja:
  - Vēsturei nav subjunktīvas noskaņas... Patiesībā labāk būtu bijis streikot četrdesmitajā gadā, kad nacisti virzījās uz Franciju. Tad mirklis - ērtāk nenotiek!
  Viktorija nicinoši nošņāca.
  - Un lauzt paktu? Staļins tam nepiekritīs! Viņš deva savu goda vārdu neuzbrukt!
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Ak, cik mēs esam cēli!
  Meitenes pabeidza maizi, sautējumu un sīpolus. Viņi dzēra rūgušpienu no kolbām. Mēs devāmies tālāk.
  Kaut kur atskanēja dzinēju dūkoņa. Vācu tanki kustējās. Starp tiem ir lielākais E-100. Špēram izdevās noraidīt masīvākus īpatņus. Bet patiesībā, kāpēc tankam ir vajadzīgas divas mucas? Labāk ir taisīt divas tvertnes vieglākas ar dažādām mucām, nekā vienu ar divām, bet smagu.
  E-100 arī vairs netiek ražots, taču to joprojām var atrast sērijā. Turklāt Hitlers mīl arī mastodonus un lika saglabāt visu sēriju no E-5 līdz E-100.
  Diezgan masīva E-75 mašīna ar 128 mm un astoņdesmit tonnu svaru. Apvienots ar E-50 bruņās. Diez vai tas ir labākais modelis, praktiski būs vēl sliktāk. "Karaliskā lauva" ar 210 mm lielgabalu un sver simts tonnas.
  Meitenes uzkāpa augstā priedē un vēro tankus. "Karaliskā lauva" pateicoties 1800 zirgspēku dzinējam, diezgan jaudīgam mastodonam un veiklam. E-100 ir aprīkots arī ar jaudīgu dzinēju. Shturmlev arī kustas ar jaudīgu 500 milimetru raķešu palaišanas iekārtu. Tā ir viena no efektīvākajām izrāvienu mašīnām.
  Paša Lev tanka liktenis bija neskaidrs. Viņš parādījās pirms "Panther", un viņam izdevās cīnīties Zviedrijā, Šveicē un nosēšanās laikā pašā Lielbritānijā.
  Hitlers iekaroja gan Šveici, gan Zviedriju, uzspieda Spānijai un Portugālei verdzīgas vienošanās. Tie bija spiesti atteikties no savas nacionālās valūtas un pieņemt marku. Tādējādi nonākot Vācijas kapitāla ietekmē.
  Tanku "Lauva" bija paredzēts izmantot pret Ameriku. Bet pārāk smaga automašīna ar nepietiekami ātri šaujošu ieroci militārpersonām nederēja. Priekšroka tika dota progresīvākai "Panther" -2. Šis transportlīdzeklis apmierināja militārpersonas ar saviem ieročiem, un braukšanas īpašības, un jo īpaši frontālās bruņas, ir vairāk nekā cienīgas. "Panther" -2 kļuva par uzvaras tanku karā ar ASV. Un "Lauva" tika izmantots ārkārtīgi reti. "Tīģeris" arī nebija īpaši produktīvs tanks, kuram tik tikko bija laiks iedegties četrdesmit otrā gada beigu cīņās. Un "Tiger" -2 ir novecojis, tik tikko paspējis parādīties. Modernizētā "Panther" -2 ar piecdesmit tonnu svaru nebija zemāka par "Tigr" -2 aizsardzības un bruņojuma ziņā, un bija pārāka braukšanas veiktspējā ar astoņpadsmit tonnām mazāku svaru.
  Cīņas prakse ir parādījusi, ka "Panther" -2 ir ievērojami pārāka par "Sherman" kaujas īpašībās, dūru šo automašīnu no liela attāluma, līdz pat trīs ar pusi kilometriem, un ir praktiski necaurredzama pierē un tikai tuvu. diapazons ir neaizsargāts pret sāniem. Un tas nebūt neattiecas uz visiem Sherman modeļiem.
  Amerika zaudēja vācu reaktīvajām lidmašīnām un Panthers, kā arī agrākajam E-25 - unikālam pašpiedziņas lielgabalam, kura augstums bija tikai pusotrs metrs.
  ASV kapitulēja...
  Nataša noglāstīja savu zemeņu dzelksni. Un ar starojošu smaidu viņa teica:
  - ES tevi! Viņš, viņa - kopā visa valsts!
  Viktorija atbalstīja:
  - Kopā draudzīga ģimene! Vārdu sakot, mēs esam simts tūkstoši I!
  Oksana ķiķināja un, norādot uz mastodoniem, atzīmēja:
  - Tvertne "E" ir ļoti īsa un tupus. Viņu būs grūti dabūt.
  Veronika skumji nočukstēja:
  - Dievs, svētī mūs!
  Nataša iesmējās un čivināja:
  - Amerikā visai valstij, Amerikā visai valstij, Amerikā visai valstij - iespējas ir vienādas!
  Ugunīgā Viktorija ķiķina un rūc:
  - Iespējas ir vienādas dažādiem sabiedrības slāņiem!
  Un kā jūs vēlaties. Un viņas zobi ir skaisti, kā viņi parāda.
  Oksana komentēja:
  - Kad vācieši atdalīsies, viņiem no apgādes bāzēm būs ļoti slikti!
  Veronika iesmējās un ieteica:
  Tad nu lūgsimies!
  Nataša nicinoši šņāca un pamāja ar galvu.
  - Nē! Mēs esam komjaunieši, tas nozīmē, ka esam ateisti!
  Viktorija agresīvi brīdināja:
  - Un es vispār esmu kareivīgs ateists! Un Dieva nav - tas ir medicīnisks fakts!
  Veronika piesardzīgi atzīmēja:
  Bet jūs to nevarat pierādīt!
  Viktorija, atbildot, agresīvi pazibināja smaragda acis. Un smaidot nošņāca:
  - ES varu! Ja ir Dievs, tad viņam ir jābūt atbildīgam. Tas nozīmē rūpēties par cilvēkiem. - rudmatainā meitene ar basu kāju agresīvi atsitās pret priedes stumbru. - Vai ir iespējams iedomāties fenomenālu kosmisku prātu, kuram tā radīšana būtu vienalga!
  Nataša viegli apstiprināja:
  - Tieši tā! Galu galā mēs esam Dievam kā bērni Tēvam, un Viņš par mums nerūp!
  Veronika piesardzīgi atzīmēja:
  Bet pat gādīgs tēvs soda savus bērnus...
  Nataša iesmējās, atbildot.
  - Bet neizkropļo tos!
  Viktorija dusmīgi atzīmēja:
  - Tavā Dievā tiešām ir dīvainas audzināšanas metodes! Viņš, piemēram, paņēma un noslīcināja visu cilvēci un pat nevainīgus dzīvniekus. Rodas jautājums, kādas fašistu metodes?
  Oksana smaidot piebilda:
  - Un vispār, mūžīgas mokas ellē... Tā arī ir acīmredzama pārspīlēšana, jo neviena taisnīguma metode nevar attaisnot spīdzināšanu!
  Veronika neizpratnē noplātīja rokas un nopūtās teica:
  - Es arī domāju, ka Noasa plūdi ir pārspīlēti. Bet zeme Dieva acu priekšā bija grēka pilna...
  Viktorija smējās:
  - Jā, bērni sāka spēlēt palaidnības. Tēvs paņēma ložmetēju un nošāva tos, kas bļāva, atstājot zem zāles tikai tos, kas sēdēja klusāk par ūdeni. Rudmate izcēla savus lielos zobus. - Tāda ir iegūta līdzība!
  Veronika paraustīja plecus un klusi sacīja:
  - Es neesmu priesteris, lai sniegtu atbildes uz šādiem jautājumiem. Bet es domāju, ka Dievam tam bija iemesli.
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Jā... Ne velti viņi nokrita bez iemesla, tikai viņi visus redzēja kā pazuduši!
  Nataša ieteica:
  - Varbūt Bībele ir tikai ebreju pasaka. Kāpēc mums vajadzētu tam ticēt?
  Oksana izteica savu viedokli:
  - Jums jebkurā gadījumā jāsaglabā savs gods. Un nevajag pārāk daudz rēķināties ar pēcnāves paradīzi!
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Jā... Priesteri mīl stāstīt! Un ne pārāk pievilcīgs!
  Veronika klusi atzīmēja:
  - Bet Jēzus Kristus ir diezgan pievilcīgs tēls!
  Viktorija iesmējās un pamāja ar galvu.
  - Es neprecētu tādu pacifistu!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, cilvēkam ir jāiestājas par sevi... Un ko Bībele māca? Viņi iesita tev pa labo vaigu - pagriez kreiso!
  Veronika gribēja teikt, bet bija nepārprotami samulsusi. Un tad Viktorija to ievietoja:
  - Tiešām dīvaina morāle. Vai nu Dievs māca mums mīlēt ienaidniekus, vai arī noslīcina visu cilvēci uzreiz. Un kā to var izskaidrot?
  Nataša sev atbildēja:
  - Domāju, ka Bībeli sarakstījuši talantīgi vizionāri!
  Veronika kūtri iebilda pret to:
  - Kurš uz to skatās... Bet citādi kā tikai Dieva esamība nav iespējams izskaidrot Visuma parādīšanos. - Tad meitene uzmundrināja. Viņa izbrauca ar savu kailo, noslīpēto kāju gar mizu un turpināja. - Lai ko lai saka, bet nav iespējams atrast vai izgudrot pārliecinošāku versiju par Visuma izcelsmi, izņemot to, kā Dievs to radīja!
  Nataša paraustīja plecus un jautāja:
  - Un Dieva parādīšanās pamatcēlonis?
  Veronika nopūtās un, zaudējot pārliecību, atbildēja:
  - Tā jau ir aksioma... Tas būtu jāpieņem ticībā, ka Dievs eksistē. Un ka tas ir pastāvējis mūžīgi un tam nav pirmā iemesla.
  Nataša negatīvi pamāja ar galvu.
  - Pieņemt ticībā Dieva priekšmūžību? Bet es varu piedāvāt ticībā pieņemt Visuma mūžību, bet bez Visvarenā...
  Veronika loģiski atzīmēja:
  - Tas izskatās pēc aloģisma. Kā ir šī mūžīgā matērija un no kurienes tā radusies?
  Viktorija uzreiz atbildēja:
  - Un kas ir loģiski - Dievs ir mūžīgs... Un no kurienes viņš radās!? Vēl jo vairāk uzreiz visvarens un visuzinošs?
  Veronika ar izmisumu atbildēja:
  - Tā ir pastāvējusi vienmēr... Mēs to pieņemam ticībā! Un kā tas ir iespējams - nesaprotami!
  Nataša atzīmēja:
  "Patiesi, mēs šeit esam vienlīdzīgi. Matērijai kaut kā bija jārodas. Un notiek neiedomājamais. - meitene pasmīnēja un pārliecināti atzīmēja. - Bet tomēr jautājums, kāpēc uz zemes ir tik daudz ļaunuma, paliek atklāts.
  Patiesībā ir daudz par ko strīdēties...
  Jebkurā gadījumā nacistiem pretojās mazāki, mazāk pieredzējuši un sliktāki tehniskie spēki.
  Ja reālajā vēsturē četrdesmit pirmajā gadā PSRS bija četrkārtīgs pārsvars tankos, ar labākas kvalitātes transportlīdzekļiem, tad tagad vāciešiem jau ir vairāk mastodonu un tie ir efektīvāki. Un vāciešiem ir reaktīvie lidaparāti un arī vairāk skaita un kvalitātes ziņā. Reālajā vēsturē PSRS bija četras reizes vairāk lidmašīnu. Tiesa, varbūt kvalitāte ir Luftwaffe pusē. Novecojušas automašīnas bija zemākas par vācu automašīnām. Un jaunākie arī nebija viennozīmīgi. Bet tagad vāciešiem jau ir reaktīvās lidmašīnas, kurām padomju propelleru lidmašīnas nav konkurentes.
  Protams, izdevās izrakt aizsardzības līnijas, taču treniņš ir diezgan vājš. Tomēr Sarkanajai armijai pārsvarā ir aizskarošs raksturs. Viens pluss ir tas, ka vācieši nevarēja pārsteigt karaspēku. Bet mīnuss ir tāds, ka viņiem ir kvantitatīvās priekšrocības it visā un pat reālāka kaujas pieredze nekā četrdesmit pirmajā.
  Plus vēl saprot spēku skaitu. Un tam ir tik grūti pretoties. PSRS četrdesmit pirmajā gadā pēc mobilizācijas tas skaitliski apsteidza Vērmahtu, taču bija zemāks kājnieku un vispārējās mobilitātes kvalitātē. Tagad uz kvalitātes rēķina ne viss ir skaidrs. Vērmahtā ir daudz koloniālo divīziju, kas nav īpaši kaujas gatavības. Bet, no otras puses, labs MP-44 uzbrukuma dzenskrūve un daudz aprīkojuma. Un uz šīs planētas ienaidnieks ir kļuvis vēl spēcīgāks. PSRS, protams, arī pielika, bet ne tik daudz.
  Gandrīz visa pasaule ir pret Krieviju. Un šeit izredzes ir daudz mazākas nekā četrdesmit pirmajā.
  Albīna, notriecot vairākas lidmašīnas, pamanīja:
  - Šeit mēs kuļ, kuļ, bet krasti nav redzami ...
  Alvīne iesmējās un atbildēja:
  - Mēs jau tuvojamies Dņeprai, un būs liela kauja ...
  Bikini karotāji turpināja virzību uz priekšu. Nacisti apieta Brestas cietoksni un pieslēdza katlu. Tanks E-50, kas virzās austrumu virzienā.
  Gerda aizrautīgi dziedāja:
  - Es esmu tik forša meitene! Es laužu visus ienaidniekus kā lāstekas ... Un aukstumā, basām kājām, drosmīgi, ka pat dzirksteles birst no manām kājām!
  Šarlote iesmējās, iesita ķermenī trīsdesmit četrus un entuziastiski iesaucās:
  - Nav pamata šaubīties par Dzimteni! Karotāji ir stingrāki par vīriešiem!
  Kristīna arī nospieda pogu ar basu kāju un nikni nodevās, izsitot padomju lielgabalu. Tātad pat bagāžnieks noņēma:
  - Ienākumi ir lieli kā kalnu virsotnes!
  Magda pa vienam izšāva no lielgabala. Tas bija 105 mm un nāvējošs jaunākajā modifikācijā, tas bija diezgan ātrās uguns, raidot desmit šāvienus minūtē.
  Meitene paspieda kailos pirkstus un čukstēja:
  - Procentuālā daļa nākotnes rindā, dota ...
  Gerda sita padomju tankam, saspieda bruņas un kliedza:
  - Tu redzēsi pats!
  Viņa iesita, un Šarlote, izmantodama kailos kāju pirkstus, ar mežonīgu, traku rēcienu:
  - Tēvzeme mums tagad ir tuvāk!
  Arī Kristīna izšāva, izmantojot savu kailo, iedegušo kāju pirkstus, izdodot:
  - Sveicini sauli ar mums!
  Magda arī dunkāja un nospieda savu kailo papēdi. Viņa sasita padomju lielgabalu peldošās lauskas, dziedot:
  - Dzimtene ir stiprākā!
  Un karotāji rēks kā bifeļi kautuvē. Četri ļoti mīl vīriešus. Viņiem tas tiešām piestāv. Kāpēc ne? Viņi ir tik skaisti un agresīvi. Un mīlošs. Un vīrietis ir suns, tikai paminiet. Un tev būs viss, arī nauda. Un šīs sievietes ir fiziski ļoti spēcīgas. Un viņi sagremo vīriešu pilnību ar traku temperamentu. Un pastāvīgs prieks.
  Uz vīrieti nav jāgaida vesels gads - un tomēr orgasms tevi atradīs!
  Gerda to paņēma un rūca, šaujot uz padomju trīsdesmit četriem un nojaucot torni:
  - Es esmu īsts iznīcināšanas bruņinieks!
  Kristīna izbāza mēli un draudīgi iesaucās:
  - Un mans smīns ir kā pantera!
  Šarlote runāja agresīvi, kratīdama dūri un ar kailiem kāju pirkstiem stumdama kursorsviru.
  Un priekšā ir lielas pārmaiņas!
  Magda čivināja un kliedza:
  - Mēs esam hetēras iemiesojums!
  Gerda iesmējās un atbildēja:
  - Cik labi, kad tevi samīļo glītu jaunekļu rokas!
  Un meitene iedomājās, kā viņas plaukstas ķepās pie zemeņu sprauslām. Tas tiešām ir tik brīnišķīgi. Un kutinoši un aizraujoši. Un ļoti jauki.
  Gerda šāva uz padomju SU-85. Viņa ietriecās mašīnā un čivināja, basām kājām uzsitot pa bruņām:
  - Ak, ozoldāmas, ozola dāmas!
  Šarlote agresīvi apstiprināja, izpūta vaigus un kratīja pilnās krūtis.
  - Duba! Ozols! Duba dāmas!
  Un kā viņš to ņems un pasmiesies... It kā zvani skan. Un viņa balss ir tik starojoša.
  Un viņas upuris bija 76 milimetru krievu lielgabals. Ieroči ir diezgan arhaiski.
  Kristīna iesmējās un iekliedzās:
  - Es rūcošu un lauzīšu!
  Un ar kailiem pirkstiem viņa arī pavērsa šāviņu pret ienaidnieka mašīnu.
  Cik viņa ir skaista. Zelts un varš ir lieliski!
  Magda ir pilnīgi zeltaina, jo viņa ar entuziasmu dzied:
  - Urbīlis joprojām raud ...
  Tad viņa pagriezās ap padomju trīsdesmit četriem un skumji turpināja dziedāt.
  - Viņa ir svešiniece Berlīnē!
  Gerda čivināja atbildē. Viņa ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un notrieca padomju haubici.
  - Berlīne ir pasaules galvaspilsēta!
  Šarlote nomurmināja, atbildot:
  - Un Londona ir Parīzes galvaspilsēta!
  Un naglas uz padomju T-26. Mašīna, lai arī nav liela, arī tiek uzskatīta par tvertni.
  Kristīna to paņēma un atdeva, griežot velosipēdu ar basām kājām:
  - Un Parīze ir Romas galvaspilsēta!
  Tad, tiklīdz viņš smejas... Un ar smaragda acīm viņš urbsies cauri visiem karotājiem pēc kārtas. Un smieties tajā pašā laikā, un dzirksti ar zobiem. Bet vispār kā viņš ņems un āmurēs padomju tankus. Trīsdesmit četros tas nojauks pusi torņa.
  Un pēc viņas Magda to paņems un aizdedzinās ar granātu. Tas ir, šāviņš. Saskaņā ar SU-76. Jau nepārprotami novecojis auto, bet tomēr sarakstā.
  Un čivināja:
  - Un Roma ir Maiami galvaspilsēta!
  Tas tiešām ir smieklīgi. Bet meitenes pārāk aizrāvās. Viņi nepamanīja, kā pie viņiem pielīda padomju armijas karavīru pāris ar prettanku granātu kūļiem un uzspridzināja sliedes. Un kā tas ņems un uzsprāgs. Ruļļi pārsprāga, un E-50 zaudēja mobilitāti.
  Nu kas notiek...
  Nacistiem ir daudz tanku un tie ir daudz attīstītāki nekā padomju. Un viņiem ir pieredzējušākas komandas.
  Protams, ir daudz ārzemju karavīru, kas rada zināmas problēmas, bet tas nav biedējoši. Bet karaspēka skaits ir ļoti spēcīgs. Un jūs nevarat iebilst pret to.
  Četrdesmit pirmajā gadā šis skaitlis Fricim nebija pietiekams. Īpaši maz bija tanku. Un tas viņiem neļāva cīnīties.
  Albīna un Alvīna uzbrukuma lidmašīnās izlēja ienaidniekam bumbas. Sarkanā armija zem viņu triecieniem nodrebēja un gāja bojā.
  Albīna, nometusi kārtējo nāves dāvanu, čīkstēja:
  - Par izšķirošām pārmaiņām un uzvaru!
  Alvīna viegli apstiprināja, izšaudama, nospiežot kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām:
  - Par to, ka viņi aizlidoja no kājām no Trešā Reiha panākumiem.
  Vācu pilotes Ģertrūde un Adala, pļaukāt ar basām kājām, iekāpa divvietīgā XE-328, reaktīvā mašīnā - tas ir briesmonis ar desmit pneimatiskajiem lielgabaliem.
  Lietus bija tikko pārgājis, un meitenes atstāja graciozas, ļoti skaidras pēdas no savām kailajām kājām.
  Viņi bija tik vilinoši, ka lidlaukā dienējošie pusaudži kāri ar acīm aprija kailās pēdas, un pat zēni sāka uzpūst pilnību. Kopumā pilotu bija daudz - cīņas parādīja, ka sievietēm vienlīdzīgos apstākļos ir divas reizes lielāka izdzīvošanas rādītāja nekā vīriešiem. Un tas nozīmē, ka tie ir efektīvi. Un Hitlers, protams, nav tāds cilvēks, lai kādu žēlotu.
  Pašā Trešajā Reihā oficiāli tika ieviesta daudzsievība - tiesības uz četrām sievām. Tas ir ļoti praktiski. Bet ne pārāk iekļaujoties kristīgajās tradīcijās. Nav brīnums, ka fašisms meklē jaunu reliģijas formu. Hitlers uzstāj, ka tas ir monoteisms, bet tik īpašs - ar pagānu, seno ģermāņu dievu panteonu. Protams, pats Hitlers šajā panteonā ir novietots pāri visam kā Visaugstākā Dieva vēstnesis un vēstnesis.
  Tātad fīreram, protams, ļoti patīk sevi pilnveidot.
  Ģertrūde un Adala palaiž debesīs savu daudzfunkcionālo uzbrukuma lidmašīnu, kas var pildīt arī iznīcinātāja lomu.
  Karotāji ir ļoti pārliecināti. Krieviem nav reaktīvo lidmašīnu, un diez vai viņi spēs izturēt debesu tīģeru uzbrukumu.
  Ģertrūde norūca:
  - Es esmu degošas straumes bruņinieks ...
  Adala entuziastiski apstiprināja, zobus rādot:
  - Un es visus pārbaudīšu!
  Meitenes smējās. Viņi spieda savus kailos papēžus uz pedāļiem un grieza reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu.
  Vēl bija tumšs, bet austrumos jau bija redzama gaismas svītra. Meitenes svilpa... Zem viņām jau peldēja Krievijas plašumi. Sievietes karotājas ķiķināja un piemiedza viena otrai ar aci. Viņi ir tik ekstravaganti un skaisti.
  Šeit viņiem pretī paceļas padomju mašīnas. Skrūve Yak-9, iespējams, ir visvairāk masveidā ražotā mašīna starp jaunākajiem izlaidumiem. Nav pārlieku bruņots, bet salīdzinoši lēts un ar mazām bruņām. MIG-5, ātrāks, ar ložmetējiem. MIG-3 ir agrāks modelis. LAGG-7, iespējams, ir ātrākais un bruņotākais putns. Jaunākajā modifikācijā ir pat trīs 20 mm lielgabali.
  Bet tās visas ir ar propelleru darbināmas mašīnas - reaktīvie lidaparāti nav radīti. Un vācieši jūtas ļoti pārliecināti.
  Ģertrūde izšauj desmit gaisa lielgabalus. Viņi trāpīja 30 mm un diviem 37 mm lielgabaliem. Viņi kā ugunīgs viesulis steidzas cauri padomju lidmašīnām. Tomēr sarkanie piloti cenšas izvairīties un iet uz astes.
  Adala šobrīd manevrē. Jūs nevarat braukt ar vācu automašīnu priekšgalā, taču iekļūšana astēs ir sarežģīta. PSRS uzbrukums nav negaidīts. Pretgaisa lielgabali jau ir palaisti. Uzsprāguši čaumalas spīd tumsā.
  Vācieši piedzīvo zināmu nervozitāti. Likās, ka viņi jau ir redzējuši tik daudz, ka nekas nepārsteigs, bet ... padomju piloti ir drosmīgi un nebaidās no zaudējumiem. Nekas viņus biedē. Bet ar pieredzi nepietiek. Vācu lidmašīna viegli iznāk no niršanas un notriec padomju automašīnu. Salauž vēl vienu gabalos.
  Vācu ieroču spēks ir ļoti liels. Šī ir sastāvdaļa, kurā Fritz ir milzīgas priekšrocības salīdzinājumā ar Krieviju. Bet nacistu ātrums ir kolosāls.
  Adala paātrinās un laužas uz priekšu. Un Ģertrūde izšauj raķetes uz ienaidnieku. Padomu saņem zobi. Daļa munīcijas ir vērsta pret karstumu vai skaņu.
  Adala čukst:
  Viņi mūs nenogalinās!
  Meitenes griež savu mašīnu... Viņas cenšas būt foršas. Un tad padomju iznīcinātājs taranē tuvējo vācu reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu. Un kā tas sāk plosīties, un šķelties. Gan debesis, gan gaiss.
  Ģertrūde čukstēja:
  - Trakā nāve!
  Karotāji bija nepārprotami apjukuši, un viņus tā var taranēt.
  . NODAĻA #4
  Briesmīgs trieciens krita uz mierīgo Vladivostoku (Tālajos Austrumos karastāvoklis netika ieviests). Lielākā daļa Klusā okeāna flotes kuģu tika atbruņoti ostās, daudzi jūrnieki arī tika pārcelti uz rietumu fronti. No vienas puses, bija gaidāmi Uzlecošās saules zemes uzbrukumi, taču praksē izrādījās, ka tie nebija gaidīti. Ģenerālis Jamamoto noslēdza likmi par vienlaicīgu triecienu ar visiem izmantojamajiem spēkiem. Amerikai, kas tika salīdzinoši ātri sakauta, nebija laika nogremdēt lielāko daļu Japānas flotes, kaujas kuģi pārstāvēja īpaši milzīgu spēku.
  Pirmās pakāpes kapteinis Vasiļčikovs tieši šajā rītausmas stundā spēlēja kārtis ar citiem flotes virsniekiem. Puiši bija vēl diezgan jauni, viņus te atstāja, lai pārliecinātos, vai kuģi pilnībā nesapūt. Vasiļčikovs vienīgais no viņiem sajuta šaujampulvera smaku, viņš tika pārvests no Ļeņingradas, jo bija jāārstē smaga pneimonija, pieķerta ļoti mākoņainā pilsētā. Pirmās pakāpes kapteinis vai, ja pārcelts uz sauszemes spēkiem, pulkvedis, baudīja Vladivostokas klusumu, tās plaukstošās ielas. Pagāja ziema, aprīlis pagāja ar prieku, bija brīnišķīgi, silti, jūnijs nebija pašā vidū, bet gan tropu joslā. Virsnieki nedaudz iedzēra, labais degvīns jūrniecības veikalā pēc mūsdienu mērauklas (pirmskara inflācija rubli nolietoja) ir gandrīz lētāks par pienu.
  Taču noskaņojumu sabojāja ziņa, ka nākamā karavāna ar amerikāņu sautējumu nesanāks, kā rezultātā uzkoda sadārdzinājās, un maigā Teksasas teļa gaļas vietā nācās ēst jau tā garlaicīgo zivi ar marinētiem gurķiem. . Virsnieki vairākas reizes mēģināja pārtulkot sarunu par kara tēmu un lūdza runāt par atsevišķām kaujām, taču Vasiļčikovs klusēja un novirzīja sarunu pie malas. Beidzot, kad viņi beidzot viņu saņēma, viņš iesaucās:
  - Viņi nosūtīs jūs uz fronti, tāpēc jūs atpazīsit Kuzkina māti. Saprotiet, ka šaujampulveris smaržo nevis pēc smaržām, bet pēc līķiem!
  Pavisam jauns jūras kara flotes leitnants (viņš tikko bija saņēmis epauletus, pēc pusgada mācībām, kurās iestājās uzreiz no skolas) uzlēca:
  - Tā mums pietrūkst! Sievietes! Skaista sieviete! Kāpēc mēs sēžam vieni, jo pilsēta ir pilna ar vientuļām meitenēm.
  Zēni uzmundrināja:
  - Protams, iesim meklēt meitenes.
  Virsnieks dziedāja romantiku:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles, un cik garšīgi ēst! Sakārtojiet pārkārtošanos pirtī, un zvaniet jaunām meitenēm!
  Vasiļčikovs kliedza niknajai jaunatnei:
  - Ārā ir komandantstunda un meitenes guļ pēc smaga darba! Ne visiem ir paveicies iegūt tādu zagļu vietu, svētlaimīga, kad apkārt līst sviedri un asinis.
  Virsnieks ķircināja:
  - Šaujampulveris smaržo nevis pēc gariem, bet pēc līķiem, tikai ierindniekiem, komandieriem ir gāzmaskas ar filtru!
  Vasiļčikovs sarauca pieri.
  - Filozofs! Tipiska Spinoza, atliek tikai iemācīties nospiest sprūdu ar mēli! Un tas būs: ah! Cirksnis! Cirksnis!
  Virsnieki smējās, pat logi sāka trīcēt. Vasiļčikovs piebilda:
  - Tava mēle ir lieliska, ja pretinieka prāts ir mazs!
  Jaunākais virsnieks nomurmināja:
  - Pietiek, iedzersim!
  Pārējie cīnītāji rēca:
  - Tieši tā, ielejiet! Līdz rītausmai, protams, mums pietiks šņabja, bet pietiks arī našķu pie velna!
  Un glāzēs ielej ugunīgu ūdeni! Jā, tā sāka vārīties un putot, skanēja neķītras, neķītras dziesmas.
  Durvis pēkšņi pavērās vaļā, un šķita, ka istabu pāršalca viesuļvētra. Augsta auguma ugunīga meitene pielēca pie virsniekiem un no visa spēka pāršķēla ķieģeļu sienu ar nepabeigtu degvīna pudeli. Meitene kliedza:
  - Alkoholiķi un bori! Visa valsts strādā vai cīnās, jūs esat svētlaimīgi kā cūkas. Aizmirsu par sirdsapziņu un godu! Nav brīnums, ka Ļeņins teica: dzērums ir ļaunākais no visiem netikumiem, tās īpašā destruktivitāte publiskajā telpā!
  Jaunākais virsnieks jau bija diezgan piedzēries, viņa acis samiedza, un viņš kliedza, paķerot tukšu pudeli:
  - Tu, kuce, ej prom no šejienes! Tagad es to darīšu!
  Meitene īsi atsitās pret zābaka purngalu zem ceļgala. Sitiens šķita viegls, bez tvēriena, taču jauneklis gaudoja un nogrima. Pudele nokrita un saplīsa. Visi noelsās, Vasiļčikovs iesaucās:
  - Jā, tādas ir Spānijas un Somijas dūža pilotes Annas Vedmakovas pazīmes. Viņai ir leģendāri mati, uguns krāsa! Laipni lūdzam, eskadras vadoni...
  Ragana pamāja.
  - Joprojām esmu majora pakāpē, un pirmais dūža pilots apbalvots ar PSRS varoņa zvaigzni. Tikko ieradās savā iznīcinātājā MIG-5. Kamēr pārējā eskadras daļa atrodas austrumu frontē. Man deva norādījumus... Nu, tas nav jūsu darīšana, ka es saņēmu norādījumus. Jebkurā gadījumā man vajag, lai jūsu iznīcinātājs nekavējoties paceltu Amerikas karogu un dodas jūrā.
  Vasiļčikovs bija pārsteigts:
  - Kāpēc mūsu?
  Raganas zaļās acis pazibēja.
  - Tāpēc, ka šis auto ir ražots ASV. Tas jums tika piegādāts saskaņā ar Lend-Lease, un pēc tam izpildiet tikai manus pasūtījumus.
  Vasiļčikovs vīpsnāja:
  - Pulkvedis paklausa majoram un pat no citas nodaļas. Jums ir autoritāte.
  Vedmakova izstiepa dokumentu ar NKVD zīmogu un štāba priekšsēdētāja vietnieka un Tautas komisāru padomes priekšsēdētāja, slepenpolicijas priekšnieka - maršala Berijas parakstu.
  - Sapratu! Un bez turpmākas runas tu man tikai paklausīsi! Kas būs citādi, neteikšu: tev nav pieci gadi!
  Vasiļčikovs paklanījās:
  - Labi! Iznīcinātājs ir kustībā, atliek tikai izcelt jūrniekus no kazarmām un doties ceļā divu stundu laikā.
  Vedmakova satvēra jauno virsnieku aiz matiem, viņa bija par viņu galvu garāka un nepārprotami stiprāka:
  - Kas par rūgu un dzērāju! Kāpēc jums ir tik izformēta komanda! Šis puisis vairāk izskatās pēc salona zēna nekā virsnieka. Varbūt iesākumam labi uzspridzināt, lai visi apiņi iznāk.
  Vasiļčikovs samulsa:
  - Tas ir Pasha Kolobkovs. Viņš tika nosūtīts uz kursiem tieši no Suvorova skolas saskaņā ar saīsinātu programmu. Viņš vēl ir diezgan puika, pēc diviem mēnešiem dzimšanas dienā aprit sešpadsmit gadi.
  Ragana savilkās:
  - Oho! Piecpadsmit gadu vecumā un jau virsnieks! Tieši to dara paātrinājums! Un es nezināju, ka piena produkti jau saņem titulus.
  Vasiļčikovs paraustīja plecus.
  - Komunistu frontē bērni aug agri! Turklāt ar viņu notika stāsts, piemēram, viņš uzrakstīja labāko stāstu par fantastisko Maskavas aizsardzību, un Žukovs to atzīmēja un ieteica viņam pārcelt zēnu no kadetiem uz virsniekiem.
  Witcher uzlaboja:
  - Labi! Nav jau slikti, ka viņš nav muļķis, bet nedzer vairs! Es jūtu to smaržu, un mans deguns ir kā suns, uzreiz zem tribunāla! Patiesībā jums par to būs jāmaksā. Jau pusmūža vīrietis, bet pats.
  Vasiļčikovs noklepojās:
  - Patiesībā man ir trīsdesmit divi, bet Spānijā un Somijā esmu jau sešas reizes ievainots, tāpēc šķiet, ka esmu vecs...
  Vedmakova gribēja kaut ko teikt atbildē, kad pēkšņi zvērīgs rēciens pārtrauca rītausmas klusumu. It kā no debesīm birtu smagi laukakmeņi, loga stikls uzreiz izsprāga. Krusas šķembas sitās pa galdu un iekrita pat iereibušu virsnieku rokās un sejās. Ragana kliedza:
  - Visi nekavējoties ārā.
  Vasiļkovs atbildē kliedza tik ļoti, ka gandrīz pārrāva balss saites:
  - Tie ir divpadsmit collu gliemežvāki! Šķiet, ka japāņu kaujas kuģi ir medībās, tas nozīmē.
  Vedmakova aizkaitināta ar zābaku atsitās pret sienu:
  - Sākās, bet ne tā, kā plānojām! Nepavisam! Sasodīts, mums nekavējoties jāved eskadra jūrā un jānogremdē šaurau acu mērkaķu valsts flote.
  Vasiļčikovs nomurmināja:
  - Ieroči ir tikai uz mana iznīcinātāja un uz pāris mazām siles. Mums pat nav atbildes.
  Vedmakova parādīja dūri:
  - Nu, tev vajadzētu piekrastes artilēriju! Galu galā ne visi tika nosūtīti uz rietumu fronti, kā arī aviāciju. Galu galā par to, ka Japāna jebkurā brīdī var iestāties karā, tiek runāts gadiem ilgi.
  Vasiļkovs gribēja kaut ko teikt, bet tas atkal dārdēja, lija lauskas. Sirēna vaimanāja, brīdinot par lidmašīnu ierašanos. Vasiļčikovs piecēlās un kliedza pāri Raganas rēkšanai:
  - Mums ir aviācija, un piekrastes akumulatori, pat ja ne pilnā komplektācijā, ir pieejami. Atbildēsim!
  Skrienot pa ielām, pilote norūca:
  - Es vienkārši skrietu pie sava cīnītāja un iestādīšu šos japiešus, liksies, ka ar to būs par maz. Viņi joprojām maksās par Tsushima un Muden.
  Vasiļčikovs piekrita:
  - Jā, viņi maksās! Jā, pat ar procentiem!
  Atskanēja sprādzieni un novēlota pretgaisa ieroču čivināšana. Kopumā lielākā daļa Vladivostokas pretgaisa aizsardzības tika izņemta jau četrdesmit pirmajā gadā, lai stiprinātu Maskavas aizsardzību (bija paredzēts, ka Hitlers dos triecienu, bet tad tas pārgāja!), Tātad vairāki moskītu punkti -uzlecošās saules valsts māja, šķiet, nepievērsa lielu uzmanību šādam "troksnim". Japāņu niršanas bumbvedēji nometa pavasara "dāvanas" ar pīrsingu. Trieciens tika nodarīts gan pilsētai, gan flotei. Japāņu lidmašīnas nav pārāk lielas, bet izveicīgas, bet līnijkuģi, gluži pretēji, ir dūšīgi. Līdz šim amerikāņiem ir izdevies nogremdēt tikai divas šādas skaistules, un izdzīvojušie kopā ar kreiseriem postīja piekrasti. Tas ļoti atgādināja ļauno uzbrukumu Uzlecošās saules zemē 1904. gada 27. janvārī. Tikai tad aviācijas nebija.
  Vasiļčikovs juta, ka nosmaka no skriešanas. Viņš nav pārcilvēks, bet vienkāršs cilvēks ar slimām plaušām, nokļuvis sarežģītā situācijā. Un Vedmakovā viņa viņu daudz neapdzina. Interesanti, cik viņai gadu, gandrīz trīsdesmit, viņas krūtis ir lielas, un pleci plati kā vīrietim.
  Vedmakova pēkšņi pagriezās un pamāja ar roku:
  - Nebēdz vecīt, seko man! - Viņa kliedza ar tādu spēku, ka skaņas vilnis vienkārši trāpīja ausīs. - Pēc iespējas ātrāk izvediet iznīcinātāju jūrā.
  Netālu nogranda sprādzieni, lija gruveši, viens no tiem uzkrita tieši Vedmakovai, un viņa to mehāniski aizķēra ar rokām. Pilotmeitene jutās kā vārtsargs, kurš veiksmīgi uzvarēja sodu, fragments bija apaļš, silts un izskatījās pēc bumbas. Anna pēkšņi sajuta, ka pār viņas rokām plūst kaut kas šķidrs. Meitene paskatījās uz fragmentu, un tad pat viņas dzelzs karotājam, trīs gadu kara rūdītam (Kopā ar spāņiem), viņai rīklē sanāca slikta dūša. Viņas rokās bija bērna galva. Nabaga meitene (to var redzēt no īsajām bizēm, ar izdurtām acīm. Vedmakova uzmanīgi nolika galvu uz saplaisājušā asfalta un sakrustoja:
  - Tev nebija laika grēkot, nevis dzīvot! Taču nav lielāka grēcinieka par Dievu, tāpēc nav lielāka grēka kā vienaldzība pret bērnu ciešanām.
  Atkal rūkoņa, un lauskas, viena trāpīja meitenei zābakā, skrāpējot ādu. Vedmakova jau gribēja apgriezties un steigties pēc iespējas ātrāk uz skrejceļu, kur viņas MIG pacietīgi gaidīja agresīvo saimnieci, bet...
  Ass kā dunča asmens, karotāja skatiens saskatīja neciešamas sāpju grimases pirmā ranga kapteiņa Vasiļčikova sejā, kad viņa norautā ķermeņa augšdaļa uzlidoja sprādziena viļņa uzmestu. Pati meitene tik tikko izvairījās no fragmenta. Viņa jau savulaik kaut kā aizķēra vaigu, pat gaisa kaujas laikā Spānijā. Rezultātā palika dziļa rēta, kas ilgu laiku sabojāja viņas izskatu. Tiesa, Sibīrijā viņa tika iepazīstināta ar vienu ļoti spēcīgu burvi, kuram ar smērvielu palīdzību un garu piesaukšanu izdevās sadziedēt tā, it kā nekad nebūtu bijis, šo brūci un vēl pāris. Par to Vedmakova viņam atdeva savu nevainību, zinot sieviešu priekus. Pēc tam meitene pieķēra kaut mazāko iespēju iekost mīlas laimi ar vīrieti, ko svētīgajos padomju laikos bija ļoti grūti izdarīt pat ar savu sātanisko skaistumu un spēju kārdināt. Lieta, protams, nav tik daudz pierunāt vīrieti, bet gan nodrošināt, lai ballītes rīkotājs par to neuzzina. Un visādu krāpnieku ir tik daudz, ka šmuce, pa sniņķi un šmuci, dzen tālāk. Tātad jūs patiešām nepaātrināsit, ja jūsu karjera jums ir dārga. Bet apmēram pirms četriem mēnešiem, kad viņai tika piešķirta varoņa zvaigzne, par divdesmit piekto pēc kārtas notriekto fašistu lidmašīnu: viņa tikās Berijā. Un visā padomju elitē nebija lielāka sieviešu mānītāja kā slepenās un atklātās policijas priekšnieks.
  Vedmakova skrēja kā skrejceļš. Turklāt, kas viņai gadās reti, viņa sajauca ielu nepazīstamā pilsētā, kā rezultātā viņa tikai palielināja attālumu.
  Pilots aizbēga un atcerējās: Berija gultā bija izdoma, bet ne viņas gaume, plikpaurība, vēders, nevis Apollo. Tāpēc viņš nekad nav kļuvis par viņas mīļāko. Kopumā runas, ka Berija izvarojusi sievietes, ir klaji pārspīlēti. Ja viņam teica stingru nē, otrais Sarkanās impērijas cilvēks, kā likums, neizmantoja piespiešanu. Lai gan kurš uzdrošinās no meitenēm pateikt nē šādam briesmonim? Krievijas bende numur viens!
  Bet šeit viņa kļuva par Lavrentija Paliča uzticības personu. Kopumā viņa kļuva par vienu no pirmajām brīvprātīgajām sievietēm, kas cīnījās Spānijā. Patiesībā šajā pilsoņu karā piedalījās daži padomju piloti. Šķiet, ka Staļins pats īpaši nevēlējās sociālistu uzvaru. Un, kas loģiski, Francijā uzvarēja sociālisti, šķietami kreisie, un attiecības ar PSRS tikai pasliktinājās. Bet tajā pašā laikā, ņemot vērā to, ka Franko ir fašists un buržuāzisks, un Spānijas tautas valdība šķiet kreisi noskaņota, nebija iespējams pilnībā ignorēt palīdzības lūgumus. Jā, padomju pilotiem vajadzēja iegūt pieredzi, izmēģināt jaunu aprīkojumu. Sākotnēji karš ritēja ar mainīgām sekmēm, bet pēc tam Franko armijai ar itāļu un vācu vienību atbalstu izdevās ieņemt Kataloniju. Cīņa gaisā sākumā bija līdzvērtīga, bet tad parādījās slavenais Meseršmits. Jau pirmajā gaisa kaujā Vedmakova sajuta šīs lidmašīnas spēku salīdzinājumā ar IL-16. Jo īpaši ātrums, starpība simts kilometru stundā, ļāva fašistu pilotiem pašiem izvēlēties, kur, kā un kad pievienoties kaujai. Otrkārt, ar 20 mm gaisa lielgabala bruņojumu varēja notriekt finiera IL-16 lielā attālumā, savukārt ME-109 ar ložu necaurlaidīgām frontālajām bruņām raidīja šāvienus no padomju iznīcinātāja 9,6 mm ložmetēja. Tāpēc, lai iznīcinātu Messeru, vajadzēja vai nu uzbrukt no aizmugures, vai arī, ja ļoti paveicās iekļūt dzinējā, vai arī skata stiklā. Jāpiebilst, ka arī vāciešiem bija daudz labāka komunikācija un viņi rīkojās harmoniskāk. Vedmakova tika notriekta divas reizes, bet trešajā reizē viņa tika smagi ievainota un nonāca gūstā. Toreiz bija skarbi laiki, bet tā kā karš jau bija zaudēts, Madride krita, Hitlers kā labas gribas zīmi un plānojot aliansi ar Staļinu pavēlēja padomju gūstekņus atgriezt dzimtenē. Vedmakova nebrīvē pavadīja tikai mēnesi, viņa tika ievietota virsnieku slimnīcā, labi barota un aprūpēta. Neviens nav sists vai izvarots, iespējams, nacisti un Franko režīms mēģināja parādīt sevi visai pasaulei kā humānistiem pretstatā asiņainajam tirānam: Staļinam! Bet pēc atgriešanās dzimtenē no visiem bijušajiem karagūstekņiem brīvībā palika tikai viena Vedmakova.
  Tiesa, vienīgajam notriektajam itāļu iznīcinātājam dotā pavēle viņai tika atņemta. Bet viņa palika armijā un pat piedalījās karā ar Somiju. Somijas valsts lidmašīnu flotē bija tikai 118 novecojuši saplākšņi. Meitene gandrīz nepiedalījās gaisa kaujās, vairāk nodarbojās ar izlūkošanu, saņēma pavēli, šķiet, viens monoplāns, viņa tomēr nošāva, bet tas netika ieskaitīts.
  Taču arī nakts izlūkošana nav slikta, tā ir svarīga lieta armijai. Protams, tas, ka karš ar somiem ilga simt piecpadsmit dienas un padomju karaspēks virzījās uz priekšu puskilometru dienā, nevarēja neizraisīt īgnuma sajūtu. Pēc tam Berija viņai atklāja, ka zaudējumu attiecība ir pieci pret vienu par labu Somijas valstij. Tiesa, Mannerheima līniju pārrāva frontālais uzbrukums, kas arī ir sasniegums. Viborga nāk ar dāvanām - tomēr to nevis paņēma, bet atstāja somi pēc miera līguma parakstīšanas. Karš tika uzvarēts, lai gan maksājot ar asins upi. Vedmakova bieži sazinājās ar ievainotajiem, kājniekiem un tankkuģiem. Kopumā Sarkanās armijas organizācijas līmenis bija tālu no ideāla. Lai gan, piemēram, tanks KV-2 atstāja spēcīgu iespaidu uz meiteni. Viņa 152 mm haubice varēja salauzt zemnīcas un nomākt baterijas. Bija arī jaunas padomju lidmašīnas MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU un citi. Vedmakovs ieguva Mikojana vārdā nosaukto MIG. Lidmašīnai bija izcilas lidojuma veiktspējas un lielākie augstuma griesti starp padomju piekūniem. Tiesa, šī lidmašīna sāka ierasties burtiski kara priekšvakarā, lielākajai daļai pilotu bija tikai dažas stundas lidojuma laika, un viņi tika stādīti pie jaunākajām, neattīstītajām stūrēm. Taču pieredzējušāki kadri joprojām lidoja ar novecojušo IL-16 - lidmašīnu, kuras maksimālais ātrums bija divdesmit kilometrus mazāks nekā bumbvedēja Yu-88. Tātad šķiet, ka aviācijas ir daudz, bet, ja ņem vērā tās kvalitāti ...
  Vācu uzbrukums nebija gluži negaidīts. Baumas par kara sākšanos klīda jau kopš janvāra. Armijā iesaukti aptuveni pieci miljoni rezerves karavīru, pagarināts militārā dienesta termiņš līdz četriem gadiem, līdz robežai pievilkti tanki. Un tajā pašā laikā viņi aktīvi raka tranšejas, liela armija nestāvēja laukā, it kā viņi to būtu speciāli izveduši un sakārtojuši tā, lai vāciešiem būtu vieglāk aplenkt un iznīcināt mūsu karaspēku. Viņa atradās nocietinājumos. Tiesa, maijā klīda baumas, ka lēmums ir pieņemts un drīz sāksies Eiropas atbrīvošana. Principā Vedmakova, ja Staļins Hitleram iesistu agrāk, viņa teiktu tikai paldies. Jebkurai valstij un it īpaši Krievijai ir diezgan dabiski augt teritorijā, tiekties pēc paplašināšanās. Valdnieks-iekarotājs, tas ir goda nosaukums... Un tiešām, komunisma galvenais mērķis ir pasaules revolūcija, Padomju Savienība visai planētai ar izredzēm paplašināties kosmosā. Galu galā nevar ilgi vilcināties un ļaut nacistiem radīt ieročus, kas spēj iznīcināt cilvēci. No otras puses, kādam idiotam jābūt, ka ir tik stulbi aizstāt gan armiju, gan valsti. Saglabāt karaspēku visneaizsargātākajā formā, ignorējot visus datus par gaidāmo uzbrukumu? Divus mēnešus pirms kara sākuma pazīstams burvis viņai uzbruka, ka gada īsākajā dienā PSRS iebruks fašistu bari! Un viņš nosūtīja viņai aizsargājošu medaljonu, brīdinot, ka, kamēr tas atrodas uz viņas, Vedmjakovai nedraud nāve vai savainojums. Un kas! Pāris dienu laikā tā notriekusi jau divdesmit deviņas fašistu lidmašīnas, tajā skaitā divus Yu-488 un vienu Yu-287, starp citu, pēdējais bumbvedējs ir tik veikls, ka MiG-5 knapi varētu to panākt. Pēc tam Vedmjakova lūdza jaunākās modifikācijas automašīnu. Kas par jātnieku un zirgu. Padomju sieviešu vidū viņa ir pirmā notriekto automašīnu skaita ziņā, bet starp vīriešiem - pirmā no pirmajām. Tāpēc viņi iedeva majoru. Tik ātri, kā pasakā. Bet Trešā Reiha uzvara ir diezgan reāla. Pavērsiens Āfrikā četrdesmit pirmajā, un tad visu iespējamo sabiedroto izstāšanās no kara, kas kapitulēja Trešajam Reiham, un tagad arī Japānas negaidīts uzbrukums. Pēdējais parasti ir slikts, bet ne letāls. Jā, Japānas iedzīvotāju skaits, apmēram simts miljoni vai pat nedaudz vairāk tagad! (Tautas skaitīšana jau ilgu laiku nav, bet dzimstība ir ļoti augsta, un līdz šim bez demogrāfijas politikas ierobežojumiem pieaugums ir lielāks nekā PSRS). Un, ja vēl pieskaita Leļļu režīmu ar Ķīnas "ķeizaru" Mandžūrijā, tad tie ir vēl trīsdesmit līdz četrdesmit miljoni (tur jau sen neviens īsti neskaitīja). Turklāt ir trīs simti miljoni iekaroto koloniju.
  Tiesa, daļa Japānas karaspēka važās Ķīnu, bet tagad miers, visticamāk, tiks noslēgts ar Čiang Kai Šeku, pareizāk sakot, tas, kas no viņa palicis, ir kapitulējis, un kopā ar Ameriku viņi stāsies pretī Mao jau tā mazajai Sarkanajai armijai.
  Pašā Mandžūrijā jau ir aptuveni desmit miljoni japāņu un trīs miljoni divsimt tūkstoši "ķīniešu" karavīru. Japānas bruņoto spēku kopējais spēks ir aptuveni divdesmit septiņi miljoni, bet tie ir vai nu izkaisīti pa Āziju un pat ASV, vai arī četri miljoni no tiem ir pašaizsardzības karaspēks un viņi atrodas uz skeletiem. Japānā ir daudz tanku, tikai divdesmit divi ar pusi tūkstoši, un pašā Mandžūrijā apmēram desmit tūkstoši. Un paši tanki ir vāji, sliktāki par 1941. gada vācu modeļiem. Masīvākais Chi-Ha nespēs iekļūt T-34 bruņās pat no tuva attāluma, un mūsu automašīna var gūt punktus vairāk nekā kilometra attālumā. Patiesība ir patiesa, T-34 trāpa precīzi no 500 metriem. Pārbruņošanās ar optiku tika aizkavēta, un redzamība joprojām ir vāja. Bet tie ir tanki, un Japānas aviācija nav slikta. Patiesība ir nedaudz sliktāka nekā vācu un amerikāņu, bet tas ir tikai nedaudz. Atšķirība ir ne vairāk kā seši mēneši. Kaujās pie Khalkhin Gol viens japāņu dūžu pilots (sasodīts, uzvārds viņam izlidoja no galvas, viņš šajā gaļas mašīnā pilnībā zaudēja prātu), notrieca 41 padomju lidmašīnu, līdz tika galā. Par ko tad ir runa? Japānā ir laba aviācija, un dūžu sagatavotības līmenis ir augsts. Tiesa, pārbruņošanās ar jaunām lidmašīnām kara laikā ir ideja lēnāka nekā citās valstīs. Kāpēc? Varbūt tāpēc, ka uzlecošās saules valstij nav pietiekami daudz industriālā potenciāla, lai vienlaikus atvairītu ASV uzbrukumu, kas ražo vairāk nekā divus simtus lidmašīnu dienā, un apgūtu jaunus modeļus. Amerikāņi spēcīgi bombardēja Japānu, iznīcināja rūpnīcas, dedzināja pilsētas. Tomēr tas joprojām nav tik intensīvs, kamēr salas nav pārāk tālu, tām nebija laika pietuvoties, un tagad, kad viņi kapitulēja Trešajam Reiham, viņi nemaz nebombardē. Un kā tikt galā ar tādu spēku. Japānas flote ir daudz spēcīgāka par pašreizējo, nepilnīgo Kluso okeānu. Kamēr tas nav nogremdēts, par uzvaru pat domāt nevar. Bet šeit ir sauszemes armija ... Tālajos Austrumos, netālu no robežas, formāli ir septiņdesmit divas divīzijas, Berija viņai sniedza šo informāciju lielā slepenībā, kā arī vēl trīs robeždivīzijas un divas NKVD nodaļas. Šķiet, ka ir diezgan maz, bet tie ir pilnībā nokomplektēti pēc regulārā skaita, tikai NKVD karaspēks. Atlikušajām divīzijām ir miera laika valstis. Tas nozīmē, ka Japānai ir lielas priekšrocības kājnieku, aviācijas un pat tanku jomā. Nu, tankos no mūsu puses to kompensē kvalitatīvs pārsvars, un pārējais ir daudz sliktāks. Lai gan, ja ņem kājnieku ieročus, arī Japāna atpaliek ložmetēju skaitā, pārsvarā tai ir ieroči. Tomēr Tālo Austrumu divīzijas ir vāji aprīkotas ar ložmetējiem. Mašīnu visiem nepietiek. Tātad ... Kvalitātes ziņā kājniekos nav nekāda pārākuma, drīzāk, vēl trakāk, visus labākos virsniekus pārceļ uz padomju fronti, te sliktāko karaspēku, kā likums, neapšauj, kam ir minimums militāro apmācību. Tas nozīmē, ka sākas karš PSRS ārkārtīgi nelabvēlīgā situācijā. Un ne dažas jaunizveidotās rezerves tiks izmestas uz austrumiem ...
  Ragana pēkšņi iedūrās ugunsgrēkā. Bombardētā pilsētas slimnīca dega. Attēls ir patiesi apokaliptisks, un sievietes, bērni un veci cilvēki deg dzīvi. Šeit mazulis iekrita tieši ugunī, un visapkārt bija briesmīga rēkoņa un vaidi.
  Vedmakova sajuta galvā erceņģeļu taures un metās liesmās. Uguns mēles laizīja meitenes kailās rokas un atvērto seju, bet pilote kustējās tik strauji, ka viņai izdevās bērnu satvert, izraujot viņu no iznīcības apskāvieniem.
  Meitene izlēca, sajutusi tikai vieglu niezi uz ādas, uzmeta skatienu mazulim. Ak, bija jau par vēlu, zēns nosmaka, ievelkot liesmas plaušās, apdegumus apaļajā sejā. Šādi saplēsti tulznas uz ādas ir mīkstāki par margrietiņu pumpuriem. Ragana kliedza:
  - Lūk, tas ir cilvēku haoss!
  Viņa ar zābaku trāpīja atkritumu kaudzei, pēc kā steidzās palīdzēt, kurš vēl varētu tikt izglābts. Tas bija kā kobra, kas dejo starp gāzes degļiem, meitene ļoti dīvaini izlocījās un dejoja. Viņa sadedzināja sevi, zābaki izkusa, tunika pārogļojusies, bet viņa turpināja spītīgi cīnīties par katru bērna asaru, par katru mazas sirdspukstu, par katru trauslo, bet valstij tik nepieciešamo dzīvību! Zābaki izjuka, un tagad meitene dejoja cauri liesmu virpuļiem, kailās, burvīgās kājas. Viņa bija moceklis, bet ne tikai mūķene, kas mocīja sevi ar gavēņiem un pātagu, kas nenāk par labu ne Dievam, ne cilvēkiem, moceklis-cīnītājs, kas glābj konkrētas dzīvības. Meitenes pilotei kājas bija klātas ar nelielu tulznu kārtiņu, taču tās no sāpēm kustējās vēl ātrāk un precīzāk.
  Medicīnas dienesta kapteinis, izņēmis no somas lielus zābakus, kliedza viņai:
  - Ņem tos, ātri uzvelc! Tu kļūsi tik kropls.
  Pilots uzreiz atbildēja:
  -Labāk fiziski kļūt par invalīdu, nekā būt morāli ķēmam! Ne sekundi sev, viss priekšai, viss uzvarai!
  Medicīnas dienesta kapteinis atbildēja:
  - Tas ir īsts padomju cilvēks!
  Ragana nolādēja:
  - Un ko tu esi tā vērta, lai glābtu cilvēkus!
  Kapteinis nopūtās.
  - Man ir protēzes, kāju vietā!
  Vedmakova, izvilkusi citu meiteni ar pussadegušu seju un bezsamaņā, kliedza:
  Cik nežēlīgs ir Dievs!
  Kapteinis paraustīja plecus.
  Tā nav Dieva vaina, bet gan cilvēki!
  Vedmakova iebilda:
  - Tas ir tas pats, kas teikt - ne jau vecāki vainīgi, bet bērni!
  Kapteinis gribēja kaut ko teikt, bet dūmu mākoņi iekļuva viņam kaklā, un viņš dusmīgi noklepojās.
  Baskājainā meitene iesaucās:
  - Esmu ragana un nav skaistākas profesijas!
  Un, pacēlusi pliku papēdi, viņa turpināja:
  - Ādolfs lai ir sveicieni un pušķis ļaunajā zārkā!
  Uzlidojumi rimās, bet apšaude turpinājās. Kuģa lielgabaliem ir pienācīgs lādiņu krājums, tomēr tagad uguns vairāk tika vērsta uz atbruņotajiem padomju kuģiem. Jamamoto saprata, ka dominēšana jūrā iniciatīvu šajā karā uz ilgu laiku nodos Japānai. Un, lai uzbūvētu kuģus, process ir dārgs un ilgs, lai gan, piemēram, zemūdenes, iespējams, ir vieglāk apzīmogot. Tas, protams, arī jāņem vērā, taču ir svarīgi lauzt struktūru. Admirālis Jamamoto, Japānas spēcīgākais cilvēks pēc imperatora Hirohito, jutās kā dievs. Īsts dievs, tāpēc Uzlecošās saules valsts reliģija mācīja, ka labākais veids, kā dievišķoties, ir militārā varonība! Un tagad lielais komandieris varēja patvaļīgi mocīt un izjaukt telpu sev apkārt.
  Virs Vladivostokas daudzu kilometru garumā ir biezi, melni dūmu mākoņi, tās ir naftas krātuves un deg degvielas noliktavas. Simtiem, tūkstošiem cilvēku tiek sadedzināti, elle, nu, kā pēc tam nejūties kā dievs, kurš atriebās krieviem par gadsimtiem ilgo pazemojumu, liela tauta ir spiesta saspiesties virknē tik niecīgu saliņu, salīdzinot ar Krievijas plašumus. Tagad Krievijas flote grimst, un atšķirībā no Peru ostas viņi neatstās nevienu kuģi.
  Khalkhin Gol kaujas laikā Jamamoto ieteica veikt līdzīgu triecienu Vladivostokai, par ko tika izstrādāts detalizēts plāns. Bet Hitlers negaidīti noslēdza mieru ar Staļinu. Vispār, idiots Hitlers, uzsāka ebreju slaktiņu un tādējādi lika pret sevi gan Poliju, gan Rietumu valstis. Un kāpēc viņam tas bija vajadzīgs? Vai gribējāt iegūt ebreju bagātības? Bet labāk bija vispirms kļūt par pasaules lielvaru, uzvarot PSRS un varbūt pēc tam citas valstis. Rietumus ir vieglāk uzvarēt tāpēc, ka to mentalitāti daudz mazāk raksturo fanātisms un tieksme uz pašaizliedzību. Vai ir zināms vismaz viens amerikāņu pilotu taranēšanas gadījums. Tiesa, bijušas pāris sadursmes, taču šī, visticamāk, ir avārija.
  Krievi ir fanātiski, kas ir dīvaini, jo pareizticīgā ticība neatbalsta pašnāvību un nemaz neuzskata, ka ceļu uz paradīzi var nopelnīt ar ieroču varoņdarbiem. Kopumā Kristus mācība, viņaprāt, ir ārkārtīgi stulba un nepraktiska. Viņš Jamamoto lasīja Bībeli un brīnījās par cilvēku stulbumu, uzskatot šādu pacifistu Dievu. Piemēram, viņš māca: tev sit pa labo vaigu - pagriez kreiso, viņi prasa vienu kreklu - dod divus, mīli ienaidnieku! Tikai garīgi slims cilvēks var uzskatīt Kristu par Dievu. Šāda reliģija ir laba tikai vergiem, saderīgiem vasaļiem. Un tam noteikti ticēja visa Eiropa un puse pasaules.
  Tiesa, Jēzus mācība, neskatoties uz to, ka tā noraida Vecās Derības principu acs pret aci un māca mīlēt savus ienaidniekus, neliedza britiem iekarot trešdaļu visas planētas, radot plašākā impērija cilvēces vēsturē. Un tas notiek neskatoties uz Lielbritānijas reliģiozitāti, kur Dievs ir pieminēts pat valsts himnā. Dīvainā kārtā ASV prezidenti zvēr pie Bībeles, bet tomēr bombardēja Japānas pilsētas ar napalma bumbām, dzīvus sadedzinājot tūkstošiem sieviešu un bērnu. Turklāt viņi nogalināja civiliedzīvotājus, nevis nejauši, bet apzināti, tā bija civiliedzīvotāju terorizēšanas taktika: cilvēku un ekonomisko resursu graušana.
  Bet japāņi sākumā nebombardēja ASV, pirms vācu iebrukuma, visa kara laikā tikai viens bumbvedējs izlauzās un nogalināja, tikai seši civiliedzīvotāji. Un viņi arī piedēvē īpašu nežēlību samurajiem. Galu galā viņš Jamamoto, ja vēlas, varētu izlauzties ar bumbvedējiem uz ASV pilsētām, it īpaši pēc jeņķu flotes sakāves netālu no Peru ostas. Jā, eiropieši ir morāli nelieši. Viņiem ir samaitāta saprašana, ticība, mācība un nedarīšana!
  Japānā tā nav! Tas, ko mums māca, ir tas, ko mēs darām. Nav tādas lietas, kā Dievs teiktu, pagrieziet otru vaigu, tomēr viņa kalpi apzināti nogalināja mazus bērnus. Jā, vispār ticība, ka Dievs ir viens un visvarens, nevar būt patiess. Ja viņš būtu viens, tad, protams, viņš rūpētos par to, lai cilvēki viņu pielūgtu pareizi, ticībā un patiesībā, un viņiem būtu viena doktrīna. Un tā katrs lūdz, kā grib, ko grib. Un pasaule ir pārāk neglīta un nepareiza, lai to radītu viens Visvarenais Dievs. Galu galā jebkurš atbildīgs valdnieks, pirmkārt, cenšas panākt kārtību un taisnīgumu. Viņš vēlas, lai pirmajā vietā būtu stiprie, gudrie, cēlie, godīgie, bet pārējie vai nu labotos, aug fiziski un garīgi, vai... Tomēr, ja Dievs ir Visvarenais un Visuma Radītājs, tad viņš to darītu. nerada miesas un garīgās dīvainības.
  Galu galā, kāpēc imperators dažkārt ir spiests paciest cilvēku vājības kā doto? Tā kā citas izejas nav, viņš nevar acs mirklī pārvērst ķēmus par izskatīgiem vīriešiem un gļēvuļus par drosmīgiem. Bet, ja es varētu, es to nekavējoties darītu! Ak, man ir jāpieņem tas, kas ir, un jātiek galā ar cilvēka materiālu, ko saņēmu kā dotu. Bet no kā viņš to saņēmis, tas ir cits jautājums. Jā, un pašam imperatoram ir vājības: viņš ir tikai cilvēks - viņš kļūst vecs, slims, novārdzis. Savādi, ka dievišķais imperators bieži dzīvo mazāk nekā parasts kalps, viņam ir mazākas ieroču prasmes nekā vairumam ģenerāļu un daudziem karavīriem. Nu, kas tajā ir no visvarenā Dieva. Bet balts nav labāks! Visā Eiropas vēsturē nebija briesmīgāka un veiksmīgāka iekarotāja par Hitleru. Jā, viņš patiešām ir balto cilvēku militārās varenības simbols! Un, neskatoties uz to, visu laiku un tautu lielākais komandieris, pat nevarēja pabeigt ģimnāziju, iegūt vidējo izglītību, kas Japānā ir obligāta!
  . NODAĻA #5
  Turklāt Hitlers netika pieņemts armijā veselības apsvērumu dēļ. Dīvainā kārtā šis spēka kulta dedzējs, kara lauva, izrādījās tik fiziski vājš, ka pat Vācijā, kur pie katra posteņa ir militārais postenis, viņu neiesauca par ierindnieku. Cik degradēta ir Eiropa.
  Taču arī citam no mūsu laika ievērojamākajiem politiķiem Staļinam nebija vidējās izglītības, viņš bija tīrradnis. Un interesanti, ka viņš arī netika iesaukts armijā veselības apsvērumu dēļ. Interesanti, ka sakritības, diviem ļaunajiem ienaidniekiem nebija vidējās izglītības, veselības dēļ nebija iesaukti militārajā dienestā, bija dzērāju tēvi, un arī Hitlera tēvs sākumā strādāja par kurpnieku!
  Šeit ir tāda nejaušība, dīvaina, draudīga. Gērings, Hitlera oficiālais pēctecis, tāds nav. Viņš ir no aristokrātu dzimtas, Gēringa sencis bija Vācijas faktiskā valdnieka Bismarka vietnieks. Tāpēc Čērčils: aristokrāts no dižciltīgas ģimenes un amerikāņu plutokrāti (prezidents Rūzvelts ir nekas vairāk kā bandinieks, viņi ātri atrada ar viņu kopīgu valodu.
  Viņi gribēja ar viņiem aizstāt Hitleru, bet tas neizdevās. Hitlers viņus visus iekaroja! Gērings ir uzņēmējs, oligarhs, aristokrāts un pragmatiķis. Viņš ir labāks par Hitleru, kas spēj apvienot visus visas pasaules antiboļševistiskos un antikrieviskos spēkus. Amerika un Lielbritānija vēlas izbeigt Krieviju neatkarīgi no valdošā režīma, bet komunisti, kuri noliedz pašu privātīpašuma jēdzienu, viņi tik ļoti vēlas izbeigt. Fanātiski, ka viņi pat piever acis uz Vācijas pārmērīgo nostiprināšanos un paši ir spiesti pievienoties Trešajam Reiham.
  Taču Vācija ir ģeopolitiska konkurente, taču konkurente kapitālistisko un aristokrātisko spēles noteikumu ietvaros, un boļševistiskā Krievija ir absolūti sveša un naidīga. Pat pārsteidzoši, ka Čērčils pats piedāvāja Staļinam palīdzību, neskatoties uz visu viņa antikomunismu, tradicionālo, angļu naidu pret Krieviju.
  Vēl 1941. gadā es gribēju nostādīt Staļina Krieviju pret hitlerisko Vāciju. Sāpīgi vācieši viņu saspieda. Galu galā Vācija zem sarkanajiem ir kara zirgs, kas iejūgts padomju ratos, bet PSRS zem brūnajiem ir mūžīgā partizānu zona. Galu galā, fanātiskie boļševiki nesamierināsies un izvērsīs ilgstošu partizānu karu, kas tā nogurdinās Trešo Reihu, ka visi sapņi par tālāku paplašināšanos pazudīs kā varavīksne pēc pērkona negaisa! Krievija zem Vācijas, labāk nekā Vācija zem Krievijas! To saprotot, ir skaidrs, kāpēc Čērčils un ASV pēc militāras sakāves un kapitulācijas tik ātri tuvojās Trešajam Reiham.
  Jamamoto ir pragmatiķis, viņš bija pret karu ar ASV un Lielbritāniju. Bet šīs abas impērijas pašas provocēja Japānu, uzliekot naftas produktu piegādes embargo. Galu galā uzlecošās saules valstij nav savu aku un daudzu citu izejvielu. Japāņi veda sarunas, amerikāņi izvirza arvien pazemojošākas prasības.
  Un tajā pašā laikā jeņķi, provocējot karu, nemaz nerūpējās par armijas un flotes novešanu kaujas gatavībā. Kārdinājums izrādījās pārāk liels, vēl jo vairāk pavīdēja cerība, ka Maskava grasās krist un palīgā nāks Vācija un viņas sabiedrotie. Turklāt bija cerība, ka ASV, būdama vēl salīdzinoši demokrātiska valsts, ļoti atkarīga no sabiedriskās domas, ja karš ieilgs, negribēs liet asinis uz svešām salām. Patiešām, kāpēc parasts amerikānis uz ielas dabūtu cinka zārkus ar saviem radiniekiem, ja mēs nerunājam par pašu ASV teritorijas aizsardzību un pat maksātu diezgan lielus militāros nodokļus! Varbūt tāpēc zaudēja cariskā Krievija, kurai bija vairāk karavīru, bet krievu tauta Mandžūriju neuzskatīja par savu teritoriju, nevēlējās maksāt ar asinīm un sviedriem par abstraktām interesēm. Ak, Hitlers uz Maskavu neaizbrauca daļēji nesagatavotības bargajai ziemai, daļēji boļševikiem raksturīgā fanātisma dēļ.
  Es pats to negribēju piedzīvot.
  Tomēr ne tikai boļševiki, bet arī krievu tauta ir tendētas uz pašatdevi lielu mērķu labā. Galu galā pirmo gaisa aunu izgatavoja krievu puisis Mesers. Pat pārsteidzoši, ka viņš to darīja nevis paradīzes stundu, bet gan Tēvzemes dēļ. Lai gan ... Mesers daļēji ir muļķis, jo viņš ir akrobātikas meistars, izgudrotājs, dizainers un, protams, dzīvs dotu daudz lielāku labumu Dzimtenei. Varbūt jeņķi nav tik nepareizi, atkārtojot principu: kaujā galvenais ir izdzīvot! Galu galā mirušie vairs nevar nogalināt!
  Vairākas puskailas meitenes ar kailām krūtīm apstiprinoši paklanījās.
  Admirālis Naumo atzīmēja:
  - Mēs jau esam iztērējuši vairāk nekā divas trešdaļas munīcijas. Ieroči ir ļoti karsti, tie ir pārlieti ar ūdens spaiņiem!
  Jamamoto ar pirkstu izdarīja krustu gaisā un zemā, nedaudz aizsmakušā balsī teica:
  - Domāju, ka ieroči izturēs pēdējo trešdaļu šāviņu. Lai gan nē, izsit līdz deviņdesmit pieciem procentiem.
  Admirālis Naumo paraustīja plecus un noslaucīja sviedrus no pieres.
  - Vai ir vērts pirmajā dienā atdot visu to labāko?
  Jamamoto sažņaudza dūres.
  - Izmaksas! Protams, tas ir tā vērts! Krievus pārsteidzām, kā tas bija 1904. gadā, vāciešus 1940. gadā, bet Staļins komandu bargi sodīs un tas vairs neatkārtosies. Tāpēc ir jāizmanto fakts, ka pūķa aste aizmiga. Patiesībā es saprotu Staļinu, karš ar Vāciju tik ļoti piesaistīja viņa uzmanību, ka viņš pārstāja rūpēties par Tālajiem Austrumiem. Un viņa svīta bez vadītāja baidās uzņemties iniciatīvu. Šeit mēs palaidām garām savu sitienu. Kā arī amerikāņi. Visiem bija skaidrs, ka lieta tiek gatavota, mākoņi pulcējas, drīz pērkons, bet ...
  Viņi skrēja, zibinādami basām kājām, meitenes apaļiem papēžiem. Viņi bija svarīgā misijā.
  Naumo pieskārās samuraju zobena rokturim, kas karājās pie jostas jeb kā to mēdz saukt arī par katanu:
  - Krievi vienmēr rīkojas vēlu! Karš nebūs pārāk ilgs un mēs sasniegsim Urālus.
  Jamamoto pacēla acis pret debesīm.
  "Lai dievi mums palīdz, bet es tā nedomāju!" Viņi ātri mācās, Khalkhin Gol parādīja, ka krievu līmenis ir augstāks nekā kara laikā 1904-1905. Turklāt es jums pateikšu noslēpumu. Mūsu slepenais aģents Vladivostokā nedaudz palīdzēja, ka diezgan spēcīgajai piekrastes artilērijai nebija šāviņu, un lidmašīna nepaspēja laicīgi pacelties gaisā. Šis ir slepenais karš.
  Naumo bija pārsteigts:
  - Un kur skatījās SMERŠS un NKVD?
  Jamamoto iesmējās, kratīdams pirkstus.
  "Šeit Tālajos Austrumos kalpo Krievijas sliktākie kadri, uz Vladivostoku tiecas tie, kas baidās nomirt padomju-vācu frontē. Tāpēc šeit daudz vieglāk ir atrast augšgalā nodevēju vai muļķi, kā arī pašapkalpošanās cilvēku. Un NKVD ir tik ļoti pieradis atklāt iedomātas sazvērestības, ka vairs nepamana īstus nodevējus. Tātad strādāt ir pilnīgi iespējams. Starp citu, ja vairāki ģenerāļi pārgāja vāciešu pusē, neskatoties uz to, ka viņu ģimenēm, radiem un draugiem par to draud sods, tad ir pilnīgi iespējams uzpirkt kādu no augšas. Vai arī izmantojiet to tumsā, kas ir vēl labāk.
  Tāpēc esam paveikuši daudz darba. Mūs, japāņus, parasti raksturo pamatīgums militāro operāciju pārdomāšanā un visu sīkumu ievērošanā.
  Naumo paberzēja katanas rokturi.
  - Pa labi! Bet Khalkhin Gol kauns izraisa rūgtuma sajūtu un spēcīgu īgnumu! Kā mēs varējām...
  Jamamoto mierināja:
  - Manču bija vairāk nekā japāņu, un vispār visu laiku uzvarēt nav iespējams. Jāpiebilst, ka tomēr mūsu pusē cīnījās ne tās labākās vienības, un krieviem bija lielas priekšrocības aviācijā un tankos.
  Naumo pa pusei izvilka savu katanu.
  - Mēs neesam attaisnoti! Samurajs nekad neatsaucas uz blāvu asmeni un nogurušu zirgu, daudziem ienaidniekiem un vāju ieroci!
  Yamamoto laboja:
  - Samurajs, protams, nē, bet vīrietis, diemžēl jā! Cilvēki mēdz kļūdīties!
  Jamamoto bija apjucis un kaut ko kliedza caurulēs, un tad turpināja:
  - Un ziniet, es piedāvāju streikot Krievijai tālajā 1942. gada maijā. Tas varētu novērst pirmā Frica virzību uz priekšu.
  Naumo pamāja.
  - Tiešām! Bet mēs cīnījāmies ar ASV un britu lauvu.
  Jamamoto ar pirkstu piesita stūres mājai.
  - Jā! Taisnība, bet ASV sasita pa zobiem, Lielbritānija zaudēja savas kolonijas, un Vācija bija salīdzinoši cieša. Mēs vēlējāmies piesaistīt pēc iespējas vairāk spēka no Krievijas rietumiem, lai Vērmahtam būtu vieglāk doties ofensīvā pret Lielbritāniju, nebaidoties no Staļina dūriena mugurā. - Admirālis izdzēra baskājainās meitenes piedāvāto sakē īsos svārkos un turpināja. - Trieciens bija plānots maijā, līdz ceļi izžūva, bet amerikāņi novērsa.
  Naumo izvilka savu katanu un pacēla to gaisā:
  - Nāvi ASV! Viņi vienmēr traucē Japānai.
  Jamamoto viltīgi pasmīnēja.
  - Ne vienmēr, protams, piemēram, kad mēs pirmo reizi cīnījāmies ar Krieviju, jeņķi mums ļoti palīdzēja ar kredītiem, kā arī ar ieroču piegādēm. Vairāk nekā puse no mūsu flotes tika izgatavota par ASV un Lielbritānijas naudu, kā arī to pašu kuģu būvētavās. Tātad Amerika ne vienmēr ir slikta, bet ne šajā gadījumā.
  Naumo pārsteigts jautāja:
  - Un kāpēc?
  Viņi atkal skrēja garām japāņu admirāļiem, zibinot kalpones meitenes kailos papēžus.
  Jamamoto piekāpās, lai paskaidrotu:
  - Tāla darbības rādiusa bumbvedēju bars ielauzās Tokijā un deva mānīgu triecienu galvaspilsētai, izmantojot napalma bumbas. Nodega simtiem koka māju, un imperators pavēlēja par katru cenu pārvietot kontroles zonu prom no galvaspilsētas. Un vispirms, lai iemūžinātu amerikāņu bāzu kaujas kompleksu Medei arhipelāgā, kas ir vistuvāk Japānas skeletiem. Diemžēl mums neizdevās, tāpēc sākām zaudēt cīņu par Kluso okeānu. Labi, ka tajā pašā laikā mums pietika gudrības ātri noslēgt aliansi ar Trešo Reihu un izkāpt mazumā. Citādi no mūsu pilsētām nepaliktu pat drupas.
  Meitenes ar kailām kājām pat uzlēca, kratīdamos melnsarkanās bizes.
  Nauma pamāja ar zobenu gaisā:
  Mēs tik un tā būtu uzvarējuši! Vai tiešām pēc kara Hitleram ir jāatdod Filipīnas? Šī Japānas kroņa pērle, neieņemamā Singapūra, ziedošā Honkonga, Indonēzija, sagrābto Anglijas koloniju naftas urbumi un Francijas Gvineja, Indoķīna, Birma, Taizeme. Un daudz kas cits, par ko runāt, mēli negriež. Galu galā mēs stāvam uz robežas ar Indiju, uz kuras sliekšņa fīrers sagrāba - Austrāliju. Un atmest to visu bez cīņas, kā gļēvulis...
  Jamamoto pārtrauca:
  - Arī starp baltajiem ir gudri! Nav brīnums, ka imperators savā kabinetā uzlika Napoleona krūšutēlu. Bet bija vēl viens ķeizars, viņš teica: grūtāk ir noturēt iekaroto nekā uzvarēt. Šajā gadījumā tas, pirmkārt, attiecas uz mums. Šajā posmā mums nebija izvēles. Nolēmām daļu paturēt, lai nezaudētu visu, arī suverenitāti.
  Nauma ar zobenu atveidoja astoņnieku:
  Es saprotu ar prātu, bet ar sirdi!
  Jamamoto piecēlās un uzsita kolēģim pa plecu.
  - Jā, tu nebēdā, šajā gadījumā, ja mēs aizbraucam, tad lai atgrieztos. Uzvarēsim PSRS un atkal metīsimies uz Trešo Reihu pret ASV un britiem, bet jau uzvarēsim kopā ar vāciešiem un makaroniem. Un tad jau visu atdosim, plus vēl sagrābsim Indiju, Austrāliju, Aļasku un līdz ... To tur redzēs, galu galā mums būs krievu Sibīrijas resursi, un Amerika atkal ies depresijā. Tas ir jāsaprot!
  Atkal kailkājainās meitenes vislielākajā piekrišanā pamāja ar galvu. Viņas ir tik skaistas, miecētas, dažas meitenes bija pat ar blondiem matiem un muskuļotas.
  Admirālis Nauma ar gandrīz nemanāmu kustību paslēpa katanu tās apvalkā un, čaukstēdams, čukstēja:
  - Nākotne ir laba, bet tagadne ir labāka! Dzirdiet uz gaisa kuģu pārvadātājiem, viss bumbu krājums ir iztērēts, un ...
  Yamamoto īsi pavēlēja:
  - Nāc uz klāja un paskaties apkārt, pēc pusstundas apgriezīsimies un dosimies uz savu tuvāko bāzi.
  Nauma viņam caur degunu nosvilpa:
  - Klausieties komandieri!
  Admirālis izlēca, turēdams durvis, lai tās neaizcirstu. Pirms viņa soļi bija noklusuši, pa durvīm izslīdēja ēna, viņa gāja uz pirkstgaliem un nometa segu. Jamamoto iesmējās.
  - Lēdija Ārmstronga, jūs esat tikpat pēkšņa kā vienmēr!
  Gaismas straume krita pār radījumu, parādot to visā tās krāšņumā. Viņa bija blonda, nimfas figūra, ideālas proporcijas, bet ar nobriedušas, trīsdesmit gadus vecas sievietes seju. Nedaudz garāka par Yamamoto, ādas apavos, kas izšūti ar smaragdu un safīru, lai atbilstu viļņa krāsai, ar mīkstām zolēm. Nometusi segas, viņa bija peldkostīmā un kustējās kā indiešu dejotāja.
  Jamamoto apturēja sievieti:
  - Dejo vēlāk! Tikmēr klausieties mani uzmanīgi, kā ASV Trešā reiha sastāvā esošās marionetes prezidents Henrijs Trūmens reaģēja uz mūsu priekšlikumu piešķirt visām atbrīvotajām teritorijām formāli neatkarīgu valstu statusu?
  Ārmstrongs savā maigā balsī atbildēja:
  - Viņš teica, ka viņš un Čērčils bija pret to. Visas kolonijas arī turpmāk būs kolonijas, un Ķīna paliks sadalīta. Starp citu, Trūmens teica, ka, ja Japāna palīdzēs Čai Kanši režīmam, viņš to var glābt - viņš personīgi jautās Hitleram, ka tā ir bijis. Īsāk sakot, jums ir savas bāzes Mandžūrijā, kā arī režīms, un jūs pat kaut ko iegūstat kontinentālajā Ķīnā. Jo īpaši koncesijas un piekļuve izejvielām.
  Jamamoto pasmaidīja.
  - Tā ir laba ziņa! Vai ASV marionešu valdība zina, ka mēs sitām PSRS? Vai vēl ne?
  Ārmstrongs ar pirkstu apmeta apli.
  - Viņš jau zina! Pagaidām oficiāla reakcija nav bijusi, taču Trūmens jau paspējis iesaukties: labi darīts Japs!
  Jamamoto sarauca uzacis un dusmīgi raustīja uzacis.
  - Mēs viņam neesam japi, bet japāņi, karotāju un gudro cilvēku tauta, nevis gani un sodītie kā amerikāņi. Lai gan, protams, tas ir labi, tas nozīmē, ka nebūs šķēršļu ofensīvai dziļi Sibīrijā.
  Sieviete rotaļīgi kustināja kājas uz grīdas:
  - Sibīrija ir laba - tā ir liela, bagāta! Un tajā pašā laikā Sibīrijā ir slikti - tur ir sniegs un auksts!
  Jamamoto savilka lūpas.
  - Japāņu karavīrs nebaidās no sala. Tāda ir Bušido koda būtība: nemeklē sev vieglu dzīvi, bet pārvari grūtības. Nav brīnums, ka samuraju simbols ir - karūsa! Šī zivs vienmēr peld pret straumi.
  Ārmstrongs bija pārsteigts:
  - Karpu? Tāda nekaitīga zivs. Vai šausmīgie, īstie apokalipses samuraju dēmoni ir salīdzināmi ar sevi ar pannā ceptu dēlu, nevis ar tīģeri vai lauvu.
  Jamamoto noplātīja rokas.
  - Japānā nav lauvu! Un tīģeris ir pārāk maigs kaķis, viņai trūkst drosmes. Ziniet, viens no galvenajiem samuraja pārbaudījumiem, desmit gadu vecumā viņš tiek ievietots būrī ar tīģeri un viņam jāpaņem no zvēra svaigas gaļas gabals. Tas Zenki izšķīlies, vai neticat?
  Ārmstrongs pamāja ar galvu.
  "Es neticu, ka desmit gadus vecs zēns var tikt galā ar tīģeri, pat ja viņam rokās ir asākais zobens.
  Jamamoto maigi uzlika roku uz meitenes muguras un noglāstīja viņas kailo, samtaino ādu.
  - Tu pārprati. Samuraja dēls kopā ar tīģeri ieiet būrī bez zobena vai kāda ieroča. Viņam ir jāizmanto savs spēcīgais prāts un gribasspēks, lai pārliecinātu tīģeri dot viņam barību!
  Ārmstrongs iesaucās:
  - Jā, tas ir vienkārši neticami! Samurajs ir īstais velns! Vai tu arī esi bijis tajā kamerā?
  Jamamoto nolaida acis.
  - Diemžēl nē! Tā ir seno laiku paraža! Bet, ja vēlēsies, mēs tevi iemetīsim būrī? Sakiet, ka vēlaties iekļūt būrī kopā ar tīģeri?
  Ārmstronga murrāja, viņas iedegušās, smalkās grieķu rokas apvija ap admirāļa kaklu. Lūpas pavērās aicinoši:
  - Ja tīģeris esi tu, tad es esmu gatavs pat ellei! Lai gan bez tevis paradīze ir sliktāka par elli, ak, mani mīļie samuraji.
  Jamamoto pēkšņi atgrūda sievieti un kliedza:
  - Tagad man ar citiem admirāļiem jāapkopo PSRS reida rezultāti, kā arī jānoskaidro, kā klājas uz sauszemes. Nav laika nodoties dāmu priekiem. Jūs saprotat: nav laika! Piezvanīšu tikai vakarā. Starp citu, šaurais acu griezums un dzeltenā āda mani netraucē.
  Ārmstrongs apgrieza gurnus.
  - Nē! Tieši otrādi! Tātad vēl romantiskāk un neparastāk! Jūs esat japānis, es esmu amerikānis: dzeltenā un baltā rase, eņģelis un dēmons! Šis kontrasts ir ārprātīgs! Lielākajai daļai sieviešu patīk oriģināls un nepatīk pārējās.
  Jamamoto ielēja sev pusglāzi sakē, kas sajaukta ar "Ginn", un, vienā rāvienā norijis, atslāba:
  - Patiesībā es domāju, ka sievietes ir konservatīvākas nekā vīrieši. Vai sievietes ir veikušas daudzus zinātniskus atklājumus?
  Ārmstrongs pamāja ar galvu, pakratīja blondos matus un sacīja:
  - Sievietei svarīgākais atklājums ir jauna vīrieša atklāšana, tikai ar nosacījumu, ka viņš ir grāmata, nevis radio! Un samuraji nav runātāji!
  Atskanēja histēriska zvana trille, pazibēja zaļa gaisma. Admirālis ielēja sev vēl pusglāzi, šņāca krieviski un ēda ar medu nosmērētu citronu. Viņš nolaizīja lūpas un parādīja samuraju zobena rokturi:
  - Es personīgi nogalināju vairāk nekā simts cilvēku, no tiem vismaz divdesmit jaunas sievietes! Tu būsi skaistākais no visiem upuriem.
  Ārmstrongs draudēja, izceļot Jamamoto sārtināto mēli:
  - Man ir trīs dēli, un viņi atriebsies tev un tavai ģimenei, admirāli!
  Jamamoto nemaz nelikās aizvainots.
  - Viņa dzemdēja trīs bērnus ...
  - Pieci! Amstrongs izlaboja.
  It īpaši pieci! Un paturēja meitenes vidukli?
  Dāma uzmeta kāju pār kaklu:
  - Es esmu amerikānis, un tas visu izsaka!
  Jamamoto pamāja ar galvu un šņāca:
  - Tagad pie tevis nāks puika, viņa ir ļoti spēcīga nindzju cīnītāja. Apkalpojiet viņu atbilstoši augstākajiem standartiem. Sapratu?!
  Ārmstrongs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es mīlu jauniešus... Ceru, ka viņš ir izskatīgs?
  Japāņi pārliecinoši atbildēja:
  - Pat vairāk! Tev patiks!
  Un apņēmīgi atstāja kajīti. Tā vietā gandrīz nekavējoties parādījās zēns. Viņš izskatās apmēram trīspadsmit vai četrpadsmit gadus vecs, ļoti muskuļots, basām kājām un valkā šortus. Tiešām izskatīgs, ar blondiem matiem.
  Ārmstrongs priecājās... Ka viņai nebūs jātiek galā ar kādu vecu ķēmu.
  Tomēr zēns izskatījās dusmīgs un kodolīgi murmināja angļu valodā:
  - Izģērbies!
  Sieviete pasmaidīja un teica:
  - Varbūt mazliet romantiskāk!
  Zēns atbildēja ar pļauku viņai pa seju. Kundzei dega vaigs. Spiegs smagi nopūtās un sāka novilkt drēbes. Diemžēl ne pārāk daudzsološs sākums.
  Zēns atsita zobus, nometa šortus un atklāja smagnēju vīrišķo pilnību.
  Viņš nosmīkņāja:
  - Apgulies!
  Lēdija Ārmstronga nopūtusies apgūlās uz muguras un izpleta kājas. Zēns ar spiedienu un ļoti rupji iegāja viņā un sāka āmurēt kā ložmetējs. Bez glāstiem, bez vārdiem...
  Spiegs jau bija pieredzējis padauza, un viņa netika ievainota. Gluži pretēji, asi grūdieni ir gandrīz patīkami. Tā viņi viņu sajūsmināja, un Veneras grota sāka piepildīties ar mitrumu. Tad tas pilnībā ieslēdzās, un atskanēja juteklīgi vaidi.
  Dāmas tiek uztvertas rupji, bet arī tas ir prieks. Un šeit jūs pārņem orgasma vilnis.
  Zēns pēkšņi pārstāj dauzīties, ar spēku satver lēdiju Ārmstrongu aiz matiem un kails noliecas līdz savai pilnībai. Spiegs atver viņas muti, un strūkla ietriecas viņas mēlē. Tā arī nav pirmā reize. Un zēna baltā putra ir salda un ļoti patīkama pēc garšas. Ārmstrongs nolaiza lūpas ar patiesu baudu.
  Tad pats jaunais nindzja ar seju pieliecas pie viņas krūtīm un sāk pašaizliedzīgi darboties. Ārmstrongs nodreb no kārtējā ekstāzes viļņa un rūc kā bifelis kautuvē. Viņai ir jānoķer pilnība ar savu koši muti. Un strādāt ar rozā mēli. Līdz atkal izplūst baltā un salduma strūklaka.
  Tik jautri. Un jaunā, muskuļotā un blondā nindzja ir vienkārši nenogurstoša. Viņa enerģija ir neizmērojama un nepārvarama. Šis izcilais cīnītājs un gultas milzis. Un blondi mati... Vienkārši viss ir super un augstākā klase.
  Remontētais E-50 devās kaujā. Tomēr krievi diezgan daudz iekārtoja nocietinājumus, un vāciešiem bija jāpārvar aizsardzība dziļi. Warriors metodiski iznīcināja akumulatoru.
  Gerda izšāva, sagraujot padomju lielgabalu, un tad ar smīnu balsī sacīja:
  - Mēs sitīsim cilvēkus un sitīsim spaiņus!
  Šarlote izdziedāja savas vara sarkanās cirtas:
  - Mēs esam, ak, laupītāji! Laupītāji!
  Un ar pliku pirkstu nospiežot kursorsviras pogu, viņa raidīja šāviņu, salaužot padomju bunkuru.
  Un tad Kristīna apdullinoši norūca:
  - Bang Bang! Un tu esi miris! Miris! Miris!
  Un viņš arī piespiež graciozu kāju ar pliku pirkstu, nosūtot ienaidnieku uz nokautu.
  Un tad bija Magda. Šeit ir meitene. Viņš arī spiež kursorsviru ar basās kājas pirkstiem un kā viņš sit.
  - Ak, kas mūs ieraudzīs, tas tūlīt aizelsies!
  Apburošā Gerda, kratīdama pilnās krūtis, dauzīja trīsdesmit četrus un iekliedzās:
  - Un kādam tas smaržos cepti!
  Šarlote ar kailajiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un čivināja kā zvirbulis:
  - Un mēs kaut ko turam klēpī!
  Kristīna saplēsa padomju ieroci ar lādiņu un čaukstēja, sita purpursarkanās lūpas:
  - Nenāc mums klāt...
  Magda arī nospieda pogu ar pliku pirkstu. Viņa pūta trīsdesmit četrus un kliedza:
  - Nenāc mums klāt!
  Un Gerda, šis agresīvais zvērs ar blondiem matiem, arī dauzīs ar šāviņu, un trīsdesmit četri pārplīsīs kā boksera deguns zem dūres dūres. Un karotājs vaimanās:
  - Mēs to nogalināsim!
  Un atkal meitenes izplūdīs asarās un izšaus bez jebkādas nožēlas un pauzes.
  Šarlote entuziastiski iesaucās:
  - Es esmu liels laupītājs...
  Un arī kā tas trāpa padomju haubicei. Tikai daļas lidoja dažādos virzienos.
  Kristīna ņurd. Kamēr viņš ar kailu pirkstu nospiež kursorsviras pogu un čivināt:
  - Un dēmonu meita ir mirusi!
  Magda arī naglo, basām kājām uzspiežot uz trieciena priekšmetu, sasit padomju tanku un izdala:
  - Un ne pieticīgi!
  Gerda atsita zobus, zobi mirgoja. Viņa iedomājās skaistu jaunekli. Tik brašs, atlētisks, ar muskuļu reljefu un lielu vīrišķīgu pilnību. Un kā viņa pieliecas un apvij savas koši lūpas ap viņa pulsējošo nefrītu. Cik tas ir garšīgs, piemēram, šokolādes saldējums. Un tas šokolādes saldējums, ko tu laiza ar mēli. Un tas ir tik jauki, tik aizraujoši.
  Ak, cik jauki, ja viņai no aizmugures pievienosies vēl kāds jauns vīrietis. Un pulsējošais, nefrīta stienis ieies mitrajā Veneras grotā. Un cik tas ir lieliski.
  Gerda pat satricināja no vājuma. Cik viņai tas šķita aizkustinoši un apburoši.
  Meitene šāva uz padomju ieroci. Un viņa apbrīnojami čivināja, sita baso kāju:
  Puiši, puiši, tas ir atkarīgs no jums...
  Šarlote arī dauzīja un sadauzīja krievu tanku, pļāpādama, kratīdama pilnu krūtis:
  - Glābiet zemi no uguns!
  Kristīna kratīja savus vara dzeltenos matus. Viņa pasmaidīja ugunīgu smaidu, čivināt:
  - Mēs esam par mieru, par draudzību, par pasaules smaidiem...
  Magda ar pliku pirkstu nosūtīja klikšķi uz kursorsviras. Viņa sadauzīja padomju tanku un ņurdēja:
  - Sirsnīgām tikšanās reizēm!
  Karotāji izskatījās ārkārtīgi jautri. Un kā viņi izlika zobus. Un viņi mirkšķina un čīkst.
  Šarlote arī iztēlojas puisi. Jauns, bet ar bārdu. Kamēr viņš glāsta viņas krūtis. Kamēr bārda kutina krūtis, cirtaini mati pārskrien pāri nobriedušajām sprauslu zemenēm. Un viņš viņu kutina un skūpsta viņas krūtis. Apvelciet ar mēli saldo, medaino nipeli. Tāda ir idille. Un ja puisis vēl iebāzīs mēli Veneras grotā. Kāda garša!
  Šarlote šauj un čīkst:
  - Un zobens būs ass!
  Protams, meitenes, lai arī daiļavas, izdara netīro darbu - nogalina padomju karavīrus. Bet viņi tā tika mācīti jau no agras bērnības. Tie ir nežēlīgi vilki.
  Un viņi domā, ka viņiem ir taisnība. Viņiem ir vienāda audzināšana un mentalitāte. Meitenes sāka cīnīties četrdesmit vienā, daži no sava "vilku" bataljona, pat agrāk. Un neviļus atceries pirmos soļus. Kad tev bija tikai sešpadsmit. Un viss apkārt likās brīnišķīgi, skaisti romantiski.
  Tomēr viņi joprojām ir diezgan jauni!
  Divi desmiti angļu lidmašīnu lidoja pāri pārģērbtajām meitenēm, viņas laikam neko nemanīja un jau sāka šķīst aiz apvāršņa, kad pēkšņi atskanēja jaunas aizdomīgas skaņas. Madlēna pavēlēja:
  Visi apgulieties un nekustieties!
  Meitenes sastinga, kaut ko gaidīja. Un tad no aiz kāpas parādījās vieglie vedēji un kravas mašīnas. Spriežot pēc dizaina, angļu un amerikāņu produkcija. Viņi lēnām virzījās uz Tunisijas galvaspilsētu. Madlēna bija nedaudz pārsteigta. Viņa uzskatīja, ka frontes līnija vēl ir tālu, kas nozīmē, ka britiem vēl nebūs laika parādīties. Pareizāk sakot, viņiem nevajadzētu parādīties. Un tad ir vesela kolonna. Lai gan, iespējams, mazāk par bataljonu... Kas tie tādi, kaut kāda kaujas grupa, apejot tuksnešus nekādā gadījumā ne nepārtrauktu fronti, vēlas rakņāties pa aizmuguri. Šķiet, ka tas ir loģiski, lai gan ar tehnoloģijām tos ir viegli pamanīt tuksnesī. Jebkurā gadījumā jums ir jāpārraida savējiem pa radio, bet neatklājiet uguni. Turklāt viņu ir tikai simts, un angļu ir vairāk nekā trīs simti!
  Gerda čukstēja Šarlotei:
  - Viņi ir angļi! Šī ir pirmā reize, kad es viņus redzu tuvplānā!
  Sarkanmatainais draugs, arī diezgan nervozs, atbildēja:
  - Nekas īpašs! Un starp viņiem ir tik daudz melno!
  Patiešām, vismaz puse britu bija melnādainie. Un kolonna lēnām kustējās, un melnie joprojām kaut ko gaudo ... Viņi tuvojas un tuvāk ...
  Tad vienai meitenei nervi neizturēja, un viņa sita ar automātu. Tajā pašā sekundē pārējie karotāji atklāja uguni, un Madlēna novēloti iesaucās:
  - Pli!
  Uzreiz tika nopļauti vairāki desmiti angļu, viena no kravas automašīnām aizdegās. Pārējie briti bez izšķirības atklāja uguni. Madlēna izmantoja mirkli un kliedza:
  - Metiet kopā uzbrūkošās granātas!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "She-wolves" met granātas tālu un precīzi. Un ka viņi ir apmācīti kopš bērnības, un viņi arī izgāja īpašu tehniku. Tas ir tad, kad tu trenējies ar strāvu, nedaudz aizkavējies ar metienu un tu ar izlādi. Arī Gerda un Šarlote iemeta savas dāvanas. Un briti ir kūleni un ačgārni... Tas ir smieklīgi. Viņi šauj nejauši, un melnie joprojām kliedz nesaprotamā valodā. Šeit ir daži nelieši...
  Un Gerda šauj un met, vienlaikus arī dziedot:
  - SS skolēnos ir murgs! Viens lēciens - viens sitiens! Mēs esam vilki - mūsu metode ir vienkārša! Mums nepatīk vilkt kaķi aiz astes!
  Arī Šarlote norūc kā atbildi. Viņas raidītās lodes saplīst galvaskausa lauskas. Un viņi izrauj acis. Lūk, viens nobijies melnādainais, kā viņš savai blondajai partnerei sānos durs. Atbildot viņš izspļaus asinis. Šarlote dzied līdzi:
  - Zvaigžņotās drūmās elles eņģeļi! Šķiet, ka viss Visumā tiks iznīcināts! Ir jālido debesīs ar ātru piekūnu! Lai pasargātu no dvēseles nāves!
  Briti rīkojas neorganizēti, lielākā daļa ir koloniālie karavīri: nēģeri un indieši, arābi. Viņi vai nu nokrīt, sasalst, vai, gluži pretēji, strauji uzlec un sāk steigties kā traki zaķi. Tomēr meitenes šauj precīzi, un granātas, lai gan lauskas nelido tālu, bet blīvi! Tagad ir palicis maz ienaidnieku. Madlēna kliedz angliski, viņas balss ir tik apdullinoši skaļa, ka nevajag pat iemuti:
  - Padodieties, un mēs aiztaupīsim jūsu dzīvības! Nebrīvē jums būs labs ēdiens, vīns un sekss!
  Tas darbojās uzreiz un tā kā viņi jau padodas ... Rokas augšā un ...
  Tika savākti piecdesmit ieslodzītie, no kuriem puse bija ievainoti. Madlēna pavēlēja:
  - Nogalini ievainotos!
  . NODAĻA #6
  Stalenida Pavlovna tomēr iesaistījās nevienlīdzīgā cīņā ar meiteņu grupu. Spēki patiešām nav vienādi ... Bet karotāji uzbruka Fritz transportam. Ne tik stipri bruņota un neaizsargātāka.
  Basām kājām puskailas meitenes atklāja uguni uz nacistiem. Notriekts, transportētājs aizdegās. Tad karotāji izsita citu transportu. Lika dūmot un plaisāt. Trešais bruņutransportieris mēģināja izbraukt. Bet Nataša viņu izsita ar sagūstītu granātmetēju. Pēc tam tika pabeigts neliels mastodons.
  Warriors pēc tam sāka vākt trofejas. Oksana smaidot norādīja uz modernizēto granātu:
  - vācu versija!
  Viktorija, atlaidusi zobus, iesaucās:
  - Un tu izskaties melnais!
  Patiešām, starp mirušajiem bija gan melnādainie, gan indieši, gan arābi! Ir tikai daži baltie cilvēki. Karotāji atņēma ieročus no mirušajiem. Viņi arī kratīja savas kabatas, meklējot naudu. Papīros un metāla monētās bija arī Vācijas markas.
  Līdz šim marka ir palikusi visspēcīgākā valūta uz Zemes. Un pat pēc Āfrikas iekarošanas ar zelta pamatni.
  Karotāji, pļaukdami ar kailām, noslīpētām kājām, aplaupīja līķus. Un piekrauts ar ieročiem.
  Tad mēs devāmies atpakaļ uz mežu. Stalenida jautāja četriem:
  - Nu kā? Vai tu aizgāji?
  Viktorija uzpūta krūtis un lepni atbildēja:
  - Jā, mēs nedaudz skrējām, bet nekas īpašs ...
  Stalinida ieteica:
  "Varbūt mēs varam atkal šķirties un doties uz austrumiem?"
  Nataša pieticīgi ieteica:
  - Un, ja jūs izveidojat partizānu nodaļu?
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē... Mums ir pavēle atkāpties, aiz frontes līnijas. Starp citu, ko jūs zināt par cīņu gaitu?
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  - Pagaidām nekā... Mums nav radio, nav...
  Stalenida pārtrauca, nopietni sakot:
  - Karš būs garš un grūts. Varbūt ne visi to spēs pārdzīvot. Šajā gadījumā mums vajadzētu...
  Veronikai pietika drosmes pārtraukt:
  - Atceries Dievu?
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Esmu komunists un ateists... Un pat tautas gudrība saka: paļaujies uz Dievu un pats nekļūdies!
  Viktorija čīkstēja:
  - Šī meitene nokļuva reliģiska narkotikas reibumā. Un es tā domāju: ka Dievs ir tikai ilūzija, bet tā ir ļoti kaitīga ilūzija, tā sagroza prātu!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Cieniet kāda cita ticību Vic... Vispār, protams, ticīgajiem ir jāpierāda, ka Dievs ir!
  Nataša dusmīgi iespieda baso kāju un atbildēja:
  - Un ko tur pierādīt! Ja Dievs atzīst, ka fašisti ir sagrābuši gandrīz visu pasauli, tad kas tas par Dievu!
  Viktorija skarbi norūca.
  - Nu, pierādi Dieva Vera esamību. Izņemot trekno argumentu, ka visam jābūt pirmajam cēlonim!
  Veronika sastiepa pieri, paberzēja zālītē savu kailo, nedaudz asinīm notraipīto zoli un izdvesa:
  - Nu, paskaidrot, ka dzīvības nebija, bet tā attīstījās un pat parādījās vīrietis?
  Stīlenīda maigi teica:
  - Evolūcijas teorija... Viss iet no vienkāršākā uz sarežģītāku un perfektāku. Un to pierāda ģeoloģisko slāņu esamība. - Kāda jauna sieviete skrēja ar kailu kājas pirkstu pa zāli un čivināja. - Šeit, piemēram, ir dažādi ģeoloģiskie periodi, un par to spriež pēc fosilijām.
  Veronika paraustīja plecus.
  "Es neesmu kreocisma eksperts. Un tādas grāmatas PSRS neatradīsi. Bet ārzemēs ir darbi, kur tiek pierādīts, ka patiesībā zinātne nav pretrunā ar reliģiju. Un apkopoja Bībeles izpētes zinātnisko pamatojumu. Īpaši par Bībeles pravietojumiem!
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Šie pareģojumi tiek izteikti ar atpakaļejošu spēku. Nav Bībeles un Vecās Derības manuskriptu, kas būtu vecāki par mūsu ēras desmito gadsimtu. Tātad pareģojumus nevar pierādīt nekādi!
  Nataša enerģiski apstiprināja:
  - Noteikti tā... Nē Faith, tava ticība galvenokārt balstās uz aklu ticību un...
  Viktorija viegli ieteica:
  - Bailes pirms nāves! Ko jebkura reliģija spekulē!
  Veronika paraustīja plecus un atbildēja:
  Kāpēc ateisti nebaidās no nāves? Un ka viņiem ir uz ko citu cerēt?
  Viktorija basām kājām uzsita zaram, nolauza to un ieteica:
  - Nu, piemēram, mēs varam ticēt augšāmcelšanai ar zinātnes spēku. Un arī šis ir lieliski!
  Nataša nobolīja acis un sapņaini sacīja:
  - Tieši tā! Iedomājieties komunistisku nākotni. Tajā nav naudas, bet gan bezmaksas preču pārpilnība. Tostarp motocikli, ar kuriem var lidot kosmosā. Un jebkuri produkti - kūkas, saldējums, ananāsi, lazdu rubeņi un tā tālāk tiek audzēti sintētiski. Visur roboti. Cilvēki strādā tikai divas stundas dienā, un tad tikai dod komandas mehānismiem. Un vienas dienas laikā.
  Meitenes sarunājoties gāja, basām kājām visu mērot. Tie ir pielādēti ar dažādiem ložmetējiem un bazūkām. Vesels ducis skaistuļu.
  Un Nataša turpināja teikt:
  - Un bagātākā izklaides industrija. Tikai prieks. Piemēram, krāsu televizori, un jūs uzreiz noskatāties duci multfilmu. Un daudz atrakciju. Spēļu automāti, datorspēles, dažādi roboti... Un pat stratēģijas. Tāpat kā, piemēram, jūs spēlējat kā Staļins un uzveicat Hitleru. Pat ja viņam ir visas pasaules potenciāls....
  Viktorija sapņaini turpināja Natašai:
  Un mājas ir tik skaistas. Katrai no tām ir kotedža ar strūklaku un dārzu. Un, ja cilvēkiem uz Zemes vietas nepietiek, tad viņi apdzīvo Venēru, Mēnesi, Marsu un citas planētas. Jo īpaši ir izveidoti kosmosa kuģi ar superlumināliem ātrumiem vai pat nulles pārejas autobusi. Tas ir tad, kad jūs iekāpjat autobusā un jūs tiekat nogādāti kosmosā vai pat citā pasaulē. Šādi jūs sveicina kentauri jeb pasakainie elfi. - Meitene ieķēra plaukstā spāri, pielika to pie auss un klausīdamies turpināja runāt. - Un, piemēram, gēnu inženierijas brīnumi. Vecuma nav. Visi vīrieši izskatās ne vecāki par divdesmit, kā arī meitenes. Viss veselīgs un muskuļots, ar patīkamām, svaigām smaržām. Meitenes vienmēr ir veselas, bez mēnešreizēm. Iespējams, ka bērni nebūs jānēsā, tie tiks audzināti kiberdzemdēs.
  Nataša to atbalstīja ar smaidu:
  - Un parādīsies koki, uz kuriem saldumi, saldējums, ledenes, kūkas - augs kā augļi. Un tos var ēst bez tauku lāses. Un visi būs priecīgi, ja viņiem ir jaunas automašīnas, ar kurām varat lidot. Un uz citu kontinentu un uz Marsu, un pat uz kaimiņu galaktiku!
  Stīls ieteica:
  - Un tad cilvēki būs dažādi, ar lielvarām. Tas, protams, būs pluss. Un mirušie augšāmcelsies, un viņi neatcerēsies, ka kāds kādreiz ticēja Bībeles pasakām!
  Viktorija ar basu kāju saspieda mušmirei un norūca:
  - Jā, noteikti tā! Nu, tiešām, ko Bībele sola? Vai mēs vispār stāvam rindā pie bungām, vai drīzāk ērģeļu skaņām? Un gaļas pat nebūs!
  Veronika noplātīja rokas un atzīmēja:
  - Kāda ir jūsu izpratne? Bet Svētajos Rakstos atlīdzība nepavisam nav noteikti noteikti. Un mēs būvējam līdz bungām, tās ir spekulācijas!
  Viktorija iesmējās un izbāza mēli. Pēc tam, kad viņa atzīmēja:
  - Nu jā... Un kas tur notiks? Kaut kas bez grēka? Un kā ar brīvo gribu, kā bez tās?!
  Veronika klusi atbildēja, nedaudz samiedzot acis:
  - Brīvā griba paliks, bet grēka nebūs. - meitene berzēja baso kāju uz sūnām un turpināja. - Tas kļūs iespējams, jo cilvēki ienīdīs grēku. Ne visi cilvēki, bet izglābtie taisnie. Tas nozīmē, ka tad, kad sātans un kairinošie faktori tiks noņemti, grēks zaudēs savu pievilcību un samazinās citātus.
  Viktorija nosvilpa, iebīdīja savu kailo, apaļo papēdi bērza stumbrā. Un viņa maigi teica:
  - Un kā gan var ienīst grēku, ja tas sniedz tik lielu baudu. Šeit, piemēram, ar vīriešiem, īpaši jauniem. Kad viņi tevi ķepā, kad kutina, kad masē tavus papēžus. Galu galā ir liels prieks sajust muskuļu ķermeņu pieskārienus. Un jūs sakāt, ka tas ir grēks!
  Veronika dusmīgi norūca:
  - Un tas ir amorāli nodarboties ar seksu ar dažādiem vīriešiem!
  Stīlenīda dusmīgi atzīmēja:
  - Godīgi sakot, es arī neesmu puritāns, bet... Tomēr pastāv komunistu morāles kodekss, un to vajadzētu mēģināt ievērot. Un neapgulies zem visiem, kas pamāj!
  Viktorija drosmīgi atbildēja:
  - Man patīk būt aktīvam. Un man pašai patīk meklēt un piesaistīt vīriešus. Pēc tam mīlieties ar viņiem tā, kā vēlaties. Vai nav jauki. Nu kāpēc lai mēs būtu pieticīgi, nevis paši ierāmē savus tēviņus!
  Staļins auksti atzīmēja:
  - Ar tavu izskatu tas nav grūti! Bet galu galā un nogalināt, jūs esat daudz!
  Viktorija mēģināja sarunu nedaudz novirzīt:
  - Katrā ziņā komunistisko nākotni, brīvus un gudrus cilvēkus, jūs zināt daudz labāk par Dieva valdīšanu, fašisma uzvaras pieļaušanu vai cilvēces slīcināšanu plūdos. - Ugunīgais velns ar kailajiem labās kājas pirkstiem saspieda krupju sārti un turpināja. - Man personīgi nepatīk dzīvot tirāna valstībā, kurš ebrejus sauc par savu tautu, un kā izrādās, pārējie ir svešinieki?!
  Stīlenīda nopietni atbildēja:
  - Par augstāko prātu var strīdēties ilgi, bet Bībelē... Vai ir loģiski to uzskatīt par Dievišķu atklāsmi?
  Viktorija pārliecinoši atbildēja:
  - Protams, nē! Vecās Derības nežēlība, Jaunās nesaprātīgais pacifisms - privilēģiju piešķiršana vienai tautai... Vai tas nav absurds?
  Veronika aizkaitināta ar kailajiem pirkstiem atsitās pret celmu. Viņa savilkās sāpēs un atbildēja:
  - Tātad galu galā Pāvils saka: Mūsu mācība ir klupšanas akmens ebrejiem, neprāts barbariem! Grēcīgs prāts to nevar saprast!
  Viktorija iesmējās un raitā balsī teica:
  - Krieviju nevar saprast ar prātu,
  Ar parastu aršinu nevar izmērīt...
  Viņai ir īpaša kļuvusi -
  Var tikai ticēt Krievijai!
  Stīlenīda, stingri pacēlusi uzacis, atzīmēja:
  - Un šeit Krievija pirms kristietības. Miljoniem, simtiem miljonu cilvēku ticēja Dievam. Viņu vidū bija izcili prāti. Tādi kā Ņūtons, Paracelzs, Kants, Pastērs... Un viņiem bija savi iemesli ticēt. Mēs savukārt esam pret ilūzijām! - Jauniete ar kailu, spēcīgo kāju uzsita nokritušam zaram, to nolauza un turpināja. - Mēs esam zinātniskā ateisma piekritēji un uzskatām, ka katrs cilvēks ir savas laimes kalējs! Un ka nevajag ticēt, ka labais onkulis Jēzus atnāks un visus uzcels, atrisinās visas mūsu problēmas! Šai planētai ir nepieciešama zinātniska pārvaldība un izplešanās kosmosā! Un neļauties visādām cerībām uz debesu vietām, vai harēmiem!
  Viktorija iesmējās un ņurdēja:
  - Un es neatteiktos no vīriešu harēma!
  Stīlenīda bargi atzīmēja:
  - Nu tu esi rudmatains un izlaidīgs... Kas tevi uzaudzināja?
  Viktorija jokojot atbildēja:
  -Kad tētis Karlo, un kad vispār neviens!
  Staļenīda ar dūri nogāza spārnu un nošņāca:
  - Tas ir redzams... Ja Dieva nav, tas nebūt nenozīmē, ka jābūt vulgāram un izšķīdušam!
  Viktorija godīgi atbildēja:
  - Patīk! Tu to saproti!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Komunisms pasludināja abu dzimumu līdztiesību. Un tas nozīmē sievietes tiesības pašai meklēt vīrieti. Piemēram, manuprāt, izvēloties puisi, kas tev patīk, ir diezgan normāli viņu ielikt rāmjos! - Meitene ar basu kāju uzsita tārpu sēnei un turpināja. - Un ir pavisam normāli mīlēt vairākus puišus vienlaikus. Galu galā viņi ir dažādi un katrs tevi glāsta dažādos veidos, kas ir ļoti jauki!
  Veronika klusi čukstēja:
  - Tu degsi ellē par tādām runām un darbiem!
  Stīlenīda pasmaidīja un atzīmēja:
  - Komunisma morāle nav mazāk stingra kā kristīgā. Un, ja tu tā uzvedīsies, tad... Domāju, ka ar piekrišanu nesanāks! Mēs visi neesam ... bordelis!
  Viktorija nopietni atzīmēja:
  - Kāpēc jāaudzē liekulība? Šī kristietība uzlika sievietēm dažādus ierobežojumus. Tostarp, piemēram, aizliegums mīlēt vairāk nekā vienu vīru. - Sarkanmatainā velniņa dusmīgi ar basu kāju trāpīja pa bumbuli, svieda to augstāk. Un viņa turpināja. - Un komunisms sludināja, ka Dieva nav! Un tas nozīmē, ka viss ir atļauts! Un mēs, sievietes, varam būt brīvi putni mīlestības meklējumos. Izvēloties tos vīriešus, kuri sniedz daudz vairāk prieka. Un tas ir galvenais!
  Stalenīda pakratīja rudmati ar rādītājpirkstu:
  - Komjaunatnei tas nav galvenais! Kopumā svarīgākais ir kalpošana Tēvzemei un Ļeņina lietai. Un nevis baudas meklējumi ķermenim! Jums tas ir jāsaprot!
  Viktorija sašutumā atbildēja:
  - Es esmu zvērs un gulta kaujā! Tāpēc nesūdzieties man!
  Sarkanmatainā velniņa šņāca:
  - Es esmu super meitene!
  Veronika kautrīgi iestarpināja:
  - Komunisma un kristietības morāle ir viena: kas nestrādā, tas neeksistē!
  Viktorija parādīja Bībeles zināšanas:
  - Un Jēzus teica: neuztraucieties par savu dienišķo maizi... Esiet kā meža putni.
  Stalenida agresīvi atzīmēja:
  -Komunisms dzima galvenokārt uz kristīgo vērtību noliegšanu. Un dažas paralēles ir pilnīgi iespējamas. Tātad arī nacistiem ir sarkanais karogs, kā mums!
  Viktorija ar basu kāju saspieda mušmirei, ierīvēja sūnām pliku, apaļo papēdi un piebilda:
  - Trešajā reihā ir lieli nodokļi privātajam kapitālam un liels valsts īpašuma procents. Viņiem daļēji ir sociālisms, bet vāciešiem privilēģijas! - Meitene nokoda bērzam lapu un ķiķināja, piebilda. - Vispār par reliģiju man ir smieklīga dziesma. Vai vēlaties, lai es to daru?
  Staļenīda labprāt pamāja ar savu gaišo galvu, ar kailu, graciozo kāju nogāza sapuvušu zaru un čivināja:
  - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Un Viktorija dziedāja entuziastiski;
  Ko Tas Kungs domāja?
  Viņš, dzīvojot šausmīgā attālumā ...
  Kad tika dots rīkojums strādāt,
  Lai mēs nepaliktu sapnī.
  
  Lai arī lielisks karaliskais tērps,
  Bet nav skopāka cilvēka....
  Nabadzība šauj ar punktu -
  Mūsu ciešanu pasaule ir episka!
  
  Un tā nav Ādama vaina
  Vienkāršs padomju, krievu puisis...
  Staigāja kails, neslēpdams kaunu,
  Kā proletārietis carisma laikā!
  
  Dievs viņam deva ēdienu - robežu,
  Ganības, nepazīstot dakšas...
  Un, ja gribēsi vēl, tevi nositīs!
  Un dzert ar plaukstu bez pudelēm.
  
  Ādams piemeklēja tādu likteni,
  Kaut kādā rāpojošā, garlaicīgā paradīzē!
  Bet čūska lidoja spārnos,
  Viņš saprata: cilvēks cieš ...
  
  Ir veids, kā izkļūt no brikšņiem,
  Veidojiet pilsētu, dodiet pēcnācējus!
  Lai nemaldītu pa birzs terminu,
  Dažreiz jums ir vajadzīga viltība!
  
  Es nozagu burvju atslēgu no paradīzes,
  Lai pamestu Ēdenes rutīnu...
  Tur jūs atradīsit meitenes sapņus
  Vismaz var aiziet bojā pazemē!
  
  Jā, protams, pastāv risks, zēn,
  Šī planēta nav dāvana...
  Bet jūs zināsit sirdsapziņu, godu,
  Un jūs atradīsit, zināsiet savu pāri!
  
  Ādams saņēma šo atslēgu -
  Atvēra vārtus un atstāja paradīzi.
  Grēcinieks iztērēja daudz spēka,
  Kāpjot uz lielu kalnu akmeņiem ...
  
  Šeit viņš atkal redz vārtus -
  Un atkal parādījās spārnotā čūska...
  Viņš teica: Es esmu labs sātans -
  Skrūve atvērās pati no sevis...
  
  Ādams ienāca un redz -
  Tāds gleznots brīnums...
  Kaila jaunava aiz kalna,
  Porcelāna terts ir zeltains trauks.
  
  Bet cik labi
  Ādams zēns nevarēja pretoties!
  Un noskūpstīt viņas muti
  Saldāks par medu!
  
  
  Viņa viņam atbildēja -
  Ķermeņi vētrainā ekstazī saplūda...
  Nē, nenolādē sātanu -
  Puiši parādījās grēkā!
  
  Dievs viņus izraidīja no paradīzes, bet...
  Planēta kļuva par viņu mājām.
  Lai gan cilvēkiem ir viena saule,
  Bet pēcnācēju kļuva tūkstošiem!
  
  Jā, tas bija ļoti grūti
  Plūdi, sausums un ziemas.
  Bet prāts ir spēcīgs airis,
  Cilvēks ir kļuvis par spēcīgu radību!
  
  Kā eņģelis var lidot
  Kā dēmonu kalni iznīcina atvieglojumu!
  Izveidojiet ceļu, kur ir ceļš -
  Sasniedziet jebkuru punktu uz zemes.
  
  Un jums ir nepieciešama telpa -
  Mēs arī varēsim iekarot.
  Tātad mūsu grēks nav spriedums,
  Nē, nerunājiet pop muļķības!
  
  Neesi grēks - progresa nav,
  Domas rada kustību!
  Viena atbilde uz sprediķi:
  Mums nav vajadzīga kāda cita paradīze!
  Meitenes vienbalsīgi aplaudēja. Jāpiebilst, ka Viktorijas balss ir spēcīga, piesātināta, ļoti patīkama. Un karotājus šis dzejolis patiesi aizrāva.
  Stīlenīda smaidot ieteica:
  - Kad būs laiks, šo dziesmu izpildīsiet stadionā!
  Viktorija piekrītoši pamāja ar galvu un ieteica:
  - Un tajā pašā laikā apstiprināsim balvu!
  Rudmatainā meitene ķiķināja un gribēja staigāt uz rokām. Bet viņai ir pārāk daudz ieroču.
  Meitenes bija staigājušas pietiekami ilgi un bija nogurušas. Apsēdās pusdienot. Viņi atvēra trofeju konservus un sautējumu. Spēcīgi nopelnīti žokļi. Karotāji visi ir jauni, veseli, muskuļoti.
  Nataša smaidot atzīmēja:
  "Starp tiem, kurus mēs nogalinājām, gandrīz visi ir ārzemnieki. Vācieši met pret mums svešu armiju!
  Viktorija dziedāja nevietā:
  - Un mūsu armija ir kreisajā pusē, un mūsu armija ir labajā pusē ... Mums ir labi cīnīties ar dzērienu!
  Stalenida bargi paskatījās uz rudmati un piezīmēja:
  - Tu esi rotaļīga meitene... Mums ar tevi jāprecas!
  Viktorija pamāja ar galvu.
  - Kāpēc vīrs? Labāk, lai ir ducis mīļāko!
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Nav interesanti ilgstoši sazināties ar vienu vīrieti - tas traucē! Tas ir labāk, ja jums ir dažādi zēni!
  Oksana ieteica:
  - Varbūt nākamreiz paņemsim gūstā kādu vācieti... Un izjokosim!
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, jūs, meitenes, esat izdomas... Un mums nenāktu par ļaunu tvert valodu!
  Nataša, nežēlīgi izcēlusi zobus, sacīja:
  - Mužiki, mužiki... Jūs esat ļoti, ļoti slikti, mūsu mužiki! Puiši! Puiši! Mūsu vīriešus pārspēs meitenes!
  Meitenes izplūda smieklos... Nedaudz padzērās no atšķaidītā spirta kolbām. Pāris skaistuļu pat nošņāca.
  Bet Stalenīda norūca:
  - Kāpt! Kurš gulēs, mēs to nogalināsim!
  Meitenes pielēca un izstaipījās stīgās. Viņi grabēja ieročus un zibināja zobus. Krāšņas skaistules. Un aci ar savām safīra acīm. Viņi vēlas vismaz nedaudz, bet spēlēt trikus. Sēdies uz zirga.
  Un tā atkal maršē un mīca basām kājām. Lai gan meitenes izskatās ļoti skaistas. Viņiem ir tik daudz skaistuma. Un muskuļoti, spēcīgi meiteņu augumi.
  Nataša, ejot, pamanīja:
  - Kamēr mēs neatrisināsim nacistu tanku problēmu, mums nav ko darīt pret fīrera karavīriem!
  Viktorija precizēja:
  - Jūs gribējāt teikt nevis karavīrus, bet mašīnas! Un vispār pret lūžņiem nav uzņemšanas, ja nav citu lūžņu!
  Un rudmatainais velns ar basu kāju dunkāja pa sen sapuvušo celmu. Pacēla atkritumu un putekļu mākoni.
  Veronika pazemīgi iesaucās:
  - Visa Dieva griba!
  Stalenida dusmīgi sacīja, dauzīdama savu pliku papēdi pret bruģakmeni:
  - Nē! Viss būs mūsu boļševiku griba!
  Un viņas acis burtiski dzirkstīja dusmās!
  Viktorija skarbi atzīmēja:
  - hitlerieši bez liekām ceremonijām iznīcina ebrejus. Kāpēc Dievs neiestājās par savu tautu?
  Veronika gausi atbildēja:
  - Grēki...
  Viktorija dziedāja basām kājām:
  - Ak, grēki, grēki... Negrēko āzi! Negrēko kazu! Uzvarēs vīnogulāju! Baltkrūpes vīnogulājs sitīs!
  Un rudmatainā skaistule noķēra tauriņu ar kailajiem pirkstiem un pacēla kāju, rādot draugiem.
  - Tie ir brīnumi, kas notiek mūsu mežos!
  Veronika asprātīgi smaidot atbildēja:
  - Redzi, kāds skaistums... Un tu saki, ka tas nav Dieva radījums!
  Viktorija iesaucās:
  -Reliģija ir tautas opijs! Un tauriņš ir skaists, lai labāk maskētos par ziediem!
  Stīlenīda dusmīgi atzīmēja:
  - Varbūt pietiek ar reliģiju? Vai labāk ir ļaut Verai pastāstīt, kā viņa uzvedīsies, ja tiks nosūtīta uz izlūkdienestu?
  Veronika paraustīja plecus un atbildēja:
  - Es būšu pazemīgs!
  Nataša gribēja kaut ko teikt, bet meitene sacēla troksni pār viņu. Garām steidzās reaktīvie vētranieki. Daudz tērauda un ļoti plēsīga izskata grifu. Viņi dungoja un pūta tvaiku. Ieroču ir daudz, un vācieši šauj ļoti agresīvi.
  Steeleed pasūtīja:
  - Maskēties!
  . 7. NODAĻA
  Jaunā pierobežas karaspēka leitnante Elizaveta Petrova bija apmulsusi. Baumas par iespējamu kara uzliesmojumu klīda divus mēnešus. Bet tomēr es kaut kā nespēju tam noticēt ... Būdama gudra meitene, Elizabete nepiekrita oficiālās doktrīnas pretenciozajam force majeure - ka Sarkanā armija bija spēcīgāka par visām. Viņas onkulis cīnījās Somijas karā, tika ievainots un ļoti kaislīgi stāstīja par tā gaitu.
  - Mūsu tvertnes lēnām tecēja kā želeja no pannas. Briesmīgs QMS virzījās uz priekšu ar diviem uzpurņiem, katrs sešdesmit tonnas. Sava veida auns aizsardzības laušanai. Un kā viņi dārd! Pērkona dārdi ir kā peles čīkstēšana salīdzinājumā ar vērša rēkšanu. Un zem kāpuriem ir bedres. Pirms dažām dienām bija atkusnis, melnzemi klāja ledus garoza. Tanki kustas arvien lēnāk, kavalērija tos panāk. Tūkstošiem jātnieku, tie ir jāattur, lai neapdzen tankus. Un uz priekšu somi lika raktuves un apraka naftas mucas. Daudzas mūsu tvertnes dega kā sveces. Briesmīgs skats, īpaši agrā polārajā naktī, izlijis benzīns un eļļa, sajaucoties ar kūstošu ūdeni. Zirgi bija nobijušies un nikni ņurdēja, tie tika sadedzināti, un dzīva lavīna metās pie kājniekiem. Skats vienkārši briesmīgs, tanki nevarēja ne apstāties, ne apgriezties. Jā, un komanda mums aizliedza apstāties.
  Ja tu ej tikai uz priekšu - ienaidnieka sagraušana. Un tanki eksplodēja un dega, kavalērija samīda savus kājniekus. Likās, ka ofensīva noslāpa, zvaigznes nokrita no debesīm.
  Onkulis atklepoja asinis un apstājās. Viņš iedzēra simts gramu malku un turpināja.
  - Tātad, bez izlūkošanas, bez gaisa seguma mēs applūdinājām. Viņi cīnījās visu ziemu un pusi marta, izlauzās cauri nocietinājumiem, bet divi simti tūkstoši mūsu karavīru nekad nepriecāsies par uzvaru. Gaisma viņiem ir nodzisusi uz visiem laikiem.
  Meitene pārsteigta jautāja:
  - Tiešām tik daudz?
  Onkulis pamāja.
  - Precīzi, manuprāt, neviens nezina, bet līķus izveda ešeloni. Tas bija rāpojoši. Bijām spiesti šturmēt aizsardzību, un somi nopļāva mūsu rindas. Vienkārši mežonīgs vājprāts.
  Elena stostījās un jautāja:
  - Un ko, mēs neesam tik stipri?
  Tēvocis atbildēja:
  - Tanka spēks ir nevis bruņās, bet gan tankkuģa galvā!
  Meitene pamāja ar galvu.
  - Brīnišķīgi tu teici!
  Elizabete ilgi atcerējās šo sarunu. Viņa jautāja, kādi tanki ir vāciešiem un somiem. Taču Somijai tanku nemaz nebija, izņemot duci vieglu trīstonnu tankešu. Un vācu tankus, ak, onkulis tos zināja, viņam stāstīja brālēns, kurš četrdesmit pirmajā devās uz Vāciju. Kopumā viņa nacistu tehnika tajā laikā nebija pārsteigta.
  - Tanks T-1, sver tikai piecas ar pusi tonnas, ātrums ir 57 kilometri stundā. Ložu necaurlaidīgas bruņas, trīs ložmetēji. Nu ies pret kājniekiem, bet mašīna tāda vāja.
  Bet viņa nav viena? - meitene satraukti jautāja.
  - Ir arī T-2, T-3, T-4 un T-5!
  Elizabete pasmaidīja.
  - Un kurš no viņiem ir stiprākais?
  - T-5! Viņam ir divi lielgabali 75 mm un 37 mm, četri ložmetēji. Jā, šis ir izskatīgs tanks, vācieši viņu sauc par "Vilkaci". - onkulis izpleta rokas, šūpodams tās kā vējdzirnavas.
  - Un ātrums? - Ziņkārīgs, jautāja meitene!
  - Piecdesmit kilometru pa šoseju, vispār, pietiek. Vispār tanks interesants, ar racionālu tornīti. Labākais no fašistu tanku būves darbiem. Tēvocis nopūtās. - Tiesa, mūsu T-28 un it īpaši T-34 nav sliktāki, un mūsu tanku lielgabali ir vēl jaudīgāki.
  Meitene ieteica:
  - Ja mēs izveidosim jaunas tvertnes, dzesētāju.
  Tēvocis atbildēja:
  - Nav nekā foršāka par KV-2, tā ir tāda jauda, bet ir arī KV-3 un KV-4, un jo īpaši KV-5. Pēdējais briesmonis sver simt divdesmit tonnas un gatavojas nonākt masveida ražošanā. Tieši tad vāciešus kā prosas ķēdi kult.
  Meitene vērīgi žāvājās:
  - Ja gribi meiteni garlaikot, runā par ieročiem, bet, ja gribi aizbraukt uz visiem laikiem - runā par padomju ieročiem!
  Tēvocis apvainojās:
  - Kāpēc mums ir slikta tehnika?!
  Meitene jokoja:
  - Bet dati par to ir klasificēti. Viņi saka, ka jūs varat saņemt terminu, lai vienu reizi pieminētu tanka pistoles kalibru.
  Tēvocis pamāja ar galvu.
  - Nav taisnība! Par tādu sīkumu nevienu cietumā neliek!
  Meitene savilkās grimasē.
  - Kā pateikt! Un tas nenotika.
  Tēvocis atzīmēja:
  - Es jums pastāstīšu par T-34, ieroča kalibrs ir 76 mm. Un bruņas ir 52 mm, ja jums rodas jautājums.
  Meitene nicinoši nošņāca.
  - Es gribētu redzēt šo brīnumu. Parādīsi?
  Tēvocis negribīgi atbildēja:
  - Es tev parādīšu, ja vēlies! Tomēr Vorošilovs šo tanku nosauca par neglītumu. Paldies maršalam Kuļikam par uzstājību uz tā īstenošanu. Jā, Staļins personīgi novērtēja šo tanku. Līdz četrdesmit trešā gada sākumam ar to plānots aprīkot simts divpadsmit tanku divīzijas.
  Meitene bija pārsteigta:
  - Viena tvertne?
  - Nē! Arī KV un T-80, tomēr šis tanks ir viegls, es domāju T-80. Viņš tiešām prot peldēt!
  Meitene bija pārsteigta:
  - Peldēt? Tas ir interesanti!
  - Mums ir trīs tūkstoši trīs simti amfībijas tanku. - onkulis to pateica lepni, tad noklusināja balsi līdz čukstam. Nestāstiet nevienam, tas ir milzīgs noslēpums. Ja jūs pļāpāt, jūs varat nonākt aiz restēm. Paskaties: nekas nesaīsina dzīvi kā gara mēle.
  Elizabete uzreiz apklusa: pirms divām dienām ar viņas labo draugu notika diezgan nepatīkams stāsts. Notika sekojošais. Bija teātra vakars, visiem bija ļoti jautri, bet, protams, dzēra. Spēlēja trompetes, dejoja meitenes un zēni. Tāpēc Jaška Klopova, jautrs puisis un līdera vadītājs, kā vienmēr gribēja izspēlēt joku. Es pieskrēju pie sienas, kur karājās Staļina portrets. Spēcīgs pilnas sienas portrets, spilgts, inkrustēts ar mozaīkām. Staļins izskatījās jauns, apmēram trīsdesmit piecus gadus vecs, ne vairāk, skaists. Pat piere nebija tik zema un slīpa kā oriģinālam. Jaška spēlēja ermoņiku, tad iemeta to zālē.
  - Ak, Jūli, Jūli, Jūli! Tā ir matuļu dziesma!
  Kurš ņirgājoties jautāja:
  - Un kāpēc tu dziedi par mammu, ja tev priekšā ir tētis?
  Jaška pasmaidīja atbildē un dziedāja:
  - Mans ķēms tēvs tika izraidīts ciematā! Mans tēvs, tautas tēvs, valda svētajā Kremlī!
  Visi smējās, sitot plaukstas un svilpojot. Tikmēr Jaška izņēma no jostas lineālu un ķiķinot paziņoja:
  - Gribētos tautu tēvam degunu izmērīt!
  Klausītāji korī jautāja:
  - Kāpēc?
  Jaška, spēlējoties ar lineālu, murrāja:
  - Jo Staļinam ir liela sirds! Lielākais pasaulē! Tātad degunam jābūt lielākajam!
  Atbildot uz to, draudzīgi smiekli un svilpieni:
  Jaška piecēlās uz pirkstgaliem, uzlika lineālu, pāris reizes to apgrieza. un smejoties teica:
  - Piecdesmit trīs centimetri! Tas ir forši! Tas tiešām ir lielākais!
  Visi atkal smējās, rādīja ar pirkstiem. Kopumā vakars bija izdevies. Elizabete īgni pakratīja galvu, aizdzenot atmiņas. Jašku aizveda rītausmā, ceļā uz melno piltuvi cilvēki ādas jakās viņu sita ar nūjām un dūrēm. Kādreiz jaunā, dzīvespriecīgā seja pārvērtās asiņainā juceklī. Elizabete to redzēja, jo viņi visi bija īpaši noapaļoti, lai apskatītu arestu. Tad politiskais darbinieks runāja, daudz kliedza un draudēja. Vēl pieci tika aizturēti uz vietas, neviens neuzdrošinājās pretoties. Elizabete to atcerējās, viņas dedzīgā mīlestība pret ballīti tika satricināta.
  Tomēr pat tagad, ja ienaidnieks mēģināja pret Staļinu, viņa bez vilcināšanās piedāvāja savas krūtis!
  Meitene tēvocim jautāja:
  - Vai Francija ir spēcīga valsts?
  Viņš atbildēja:
  - Jā, stiprs! Kopā ar Lielbritāniju viņi kontrolē trešo daļu pasaules! Ņemot vērā kolonijas, Francijas iedzīvotāju skaits nav zemāks par PSRS.
  Elizabete nosvilpa.
  - Un tāda vara zuda!
  Tēvocis saskrāpēja savu plikpauri:
  - Jā, es zaudēju! Pusotra mēneša laikā tika uzvarētas četras Eiropas lielvaras! Pat Napoleonam un Aleksandram Lielajam nebija tādu uzvaru kā Hitleram.
  Elizabete čukstus jautāja:
  Kas viņš par Hitleru?
  Tēvocis paraustīja plecus.
  - Es viņu neredzēju! Portretos jūs pats viņu redzējāt. Saka par vidējo augumu, nervozs, ēd cilvēka gaļu, īpaši patīk sievietēm nogriezt krūtis!
  Elizabete pamāja ar galvu.
  - Nesvilpi! Hitlers ir veģetārietis!
  Tēvocis nepiekrita.
  - Garā viņš ir tipisks kanibāls! Rems lika savam labākajam draugam ar dzeloņdrātīm sagriezt divās daļās. Kāpēc ne gaļēdāju briesmonis! Pēc Francijas nodošanas viņš pavēlēja dzīvus sadedzināt simts tūkstošus Parīzē un tās apkārtnē dzīvojošo ebreju. Rezultātā bija briesmīga smaka! Turklāt nacisti nežēloja pat mazus bērnus. Pēc dedzināšanas esesieši izaicinoši urinēja uz pelniem! Viņi saka, ka Hitlers ir personīgi iesaistīts spīdzināšanā un spīdzināšanā!
  Elizabete atzīmēja:
  - Valdnieks tiem, kas ņem maizi no bendes, savāc sāli uz dupša!
  Onkulis pamāja ar galvu, izņēma cigareti, iepūta. Viņš prata ļoti interesanti smēķēt, pūšot dūmu gredzenus. Viņa skatiens kļuva jautrāks:
  - Tu zini, no kā es baidos!
  Meitene klusā balsī atbildēja:
  - Es domāju, ka nekas!
  Tēva brālis iebilda, īsi uzpūšot:
  - Tikai nosalušie ne no kā nebaidās! Normālam cilvēkam piedzīvot bailes nekādā gadījumā nav kauns! It īpaši, ja viņš ir saprātīgs, un ne tik daudz sev, cik citiem.
  Meitene apņēmīgi pamāja.
  - Šeit es piekrītu!
  Onkulis pārtrauca smēķēt, pamāja ar galvu, it kā izstieptu kaklu:
  - Zini, klīst runas, ka nacisti rada jaunu šausmīgu ieroci. Bumba, kas spēj iznīcināt veselas pilsētas indīgos putekļos. Un no tā nebūs izbēgt.
  Elizabete nicinoši šņāca:
  - Tipisks Gebelsa propagandas blefs!
  Tēvocis dziļi nopūtās kā valzirgs zem ūdens:
  - Ak nē! Tā ir zinātne! Ieroči saka, ka zinātnieki ir diezgan reāli! Viņš pat izdomāja nosaukumu - atombumba! Tāpēc es domāju, ka vislabāk ir negaidīt, kamēr tik zvērīgs ierocis nonāks nacistu rokās, vispirms uzbrukt Vācijai!
  Elizabete nodrebēja, it kā no elektriskās strāvas trieciena:
  - Bet tas ir negodīgi pārkāpt miera līgumu. Mums ar Vāciju ir noslēgts neuzbrukšanas līgums, draudzības un robežu līgums!
  Tēvocis sarkastiski piezīmēja:
  - Vai nacisti kādreiz ievēroja vienošanās? Atcerēsimies kaut vai Poliju, vai Beļģiju un Holandi! Hitlers pat teica tā: godīgums ir tipisks upuris, uz izdevīguma altāra!
  Meitene ar entuziasmu atbildēja:
  - Staļins nav Hitlers!
  Onkulis darīja, piekrita, bet stādīja diametrāli pretēji:
  - Protams, un tāpēc ir jāsit pirmajam! Pēcnācēji viņam nepiedos kavēšanos! Uzbrukums trīskāršo spēku, aizsardzība pusi no tiem!
  Elena atzīmēja:
  - Mūsu armija būs uzbrūkošākā pasaulē, ja ienaidnieks uzbrūk! Un tad viņa to atkārtoja vēl skaļāk. - Bet tikai tad, ja ienaidnieks uzbrūk!
  Onkulis viltīgi paskatījās:
  - Ar asmeni nogrieztu galvu sauc par dārza galvu, no tās izaug atmaksas puduri! Nē, es domāju, ka Hitleru vajadzēja pabeigt pat tad, kad viņa bari metās uz Parīzi.
  Meitene apspieda baso kāju (zābaki stāvēja blakus!), Atbildēja:
  - Varbūt tev taisnība!
  Elizabete ilgi atcerējās šo sarunu. Nervozu gaisotni radīja baumas par nacistu karaspēka koncentrāciju, īpaši Polijā, pastāvīgiem vācu lidmašīnu veiktajiem padomju robežas pārkāpumiem un biežajiem karaspēka arestiem. Tajā pašā laikā politiskie virsnieki aktīvi iedvesmoja: kara nebūs! Tomēr līdz robežai tika pievilkti papildspēki, īpaši bruņutehnikas! Jo īpaši Elizabete pirmo reizi ieraudzīja jaunāko KV-3 tanku ar diviem lielgabaliem un septiņdesmit piecu tonnu svaru. Tas bija eksperimentāls modelis, kuru, kā kāds čukstēja, vajadzēja pārbaudīt kaujās. Tomēr meitenei tanks ne visai patika, jo tas bija pārāk smags, tas izcēlās ar zemu manevrēšanas spēju, lauza tiltus, tornis griezās lēni. Turklāt lielā ieroču kalibra dēļ cieta uguns ātrums un precizitāte bija salīdzinoši zema! Tomēr tik jaudīga tvertne iedvesa pārliecību. 850 zirgspēku dīzeļdzinējs drausmīgi dārdēja, izskatījās pēc vulkāna izvirduma, vācu mašīnas ir daudz klusākas. Meitene uzmeta briesmoni skeptiski skatienu un pagriezās, uz papēžiem...
  1945. gada 22. jūnija rīts bija šausmīgs notikums, PSRS tika mesti lieli fašisma spēki. Tomēr Elizabete sākumā šoku nepiedzīvoja. Turklāt tēvoča vārdi par nacistu radīto atombumbu man ir dziļi iespiedušies atmiņā. Varbūt pat labāk, Hitlers uzbruka tagad, kad līdz superieroča radīšanai vēl tālu! Labāk saspiest tīģeri, kad viņam vēl nav izauguši ilkņi! Lai gan kāds fīrers ir tīģeris, drīzāk šakālis. Bet bēdīgāk būs fašisma beigas!
  Elizabete tika pacelta gultā, viņa ātri saģērbās, pievienojās pārējiem saviem cīņu biedriem un ieroču brāļiem.
  Nacisti deva galveno triecienu Bjalistokas grupas aizmugurē. Jaudīgas bruņotās un mehanizētās kolonnas divu stundu laikā padziļināja četrdesmit kilometrus. Un kā laimējās, pat tranšejas netika izraktas pārāk rūpīgi.
  Artilērijas šāviņi netika atvesti, un meitenes bija spiestas satikt nacistus ar šautenēm un granātām. Šeit parādījās Hitlera tanki un bruņutransportieri. E-50 virzījās uz priekšu, bruņoti ar četriem ložmetējiem un 105 milimetru kalibra lielgabalu. Nedaudz mazākas par E-50 Sh tankiem, ar sprādzienbīstamām sadrumstalotām lādiņiem un 150, 180 kalibra lielgabaliem un 380 mm raķešu palaišanas iekārtu.
  Aiz tiem ir neaizsargātāki, bet tomēr necaurlaidīgi Panther-2 ar 88 mm lielgabaliem.
  Elizabete uzreiz jutās bezpalīdzīga. Ko viņa var darīt, bruņojusies tikai ar Moskin šauteni un pāris kājnieku granātām? Vācu tanki aplej ar ložmetēju uguni uz padomju kājniekiem, sprāgst šāviņi. Netālu nokrīt asiņainas meitenes un jaunekļi. Vēl vienam bezbārdainajam puisim nosita kājas. Viņš kliedz un pastiepj Elizabetei rokas, kurām trūkst pirkstu. Atkal sprādzieni, gaisā parādās vācu Messers 262, tad XE-183 reaktīvo uzbrukumu lidmašīna. No attāluma tās nav īpaši biedējošas un atgādina mušiņas, bet, lidojot tuvāk, tās pārvēršas par grifiem.
  Vācu tanki tuvojas arvien tuvāk, virs tiem lidinās čūskas ar kāškrustiem. Tajā pašā laikā skan grandioza Vāgnera simfonija. Viss izskatās neparasti draudīgi, pat tanki, starp citu, nav pārāk lieli, nokrāsoti tā, lai atgādinātu plēsīgos dzīvniekus. Īpaši daudz atkailinātu seju. Elizabete izjūt dzīvnieciskas šausmas, gribas skriet, kājas notirp, bet....
  Kā var krievu cilvēks (Un baltkrievi un krievi ir viena un tā pati tauta), nodot un baidīties.
  Elizabete met granātu. Viņa, kurai ir spēcīga roka, met tālu un trāpa pa E-50. Tvertne uz brīdi sastingst un nekavējoties reaģē. Atskan apdullinošs sprādziens, meitene tiek uzmesta gaisā, un viņas apziņu pārklāj tumsas vilnis...
  Elizabete juta, ka iegrimst dziļā baseinā - piķa melnumā, un tikai augstumā draudīgi mirgoja zvaigžņu degošās acis. Niršanas laikā spiediens uz krūtīm kļūst stiprāks, veseri klauvē pa galvu, un katrs viņu sitiens kļūst arvien sāpīgāks un smagāks! Beidzot viņas ķermenis pieskaras dibenam, pakausī atdziest, meitene grib uzlēkt un nevar kustēties. Apkārt - tajā pašā laikā no visām pusēm atskan čīkstēšana, kaut kādi sīki radījumi čaukst. Elizabete jūt, ka viņas sirds mežonīgi pukst krūtīs. Žurkas, lielas kā truši un daudzkrāsainas, ar pārsvaru asiņainu nokrāsu, netiek mētātas. Viņi steidzas un sāk plosīties. Elizabete kliedz un... Atjēgst.
  Divi vācu karavīri taustās pie meitenes, tad pēkšņi paceļ matus:
  - Šnels! Celies kuce!
  Elizabete pieceļas, viņu satricina. Meitene pagriež galvu, viņš ir smags. Oho! Bet šķiet, ka viss ir neskarts.
  Vācieši būvē ieslodzīto kolonnas, vīriešus un sievietes atsevišķi. Jeļena pat bija pārsteigta, ka tik daudzi padevās. Dažas sievietes, vairāk nekā piecdesmit, ievainotās nav redzamas, šķiet, ka nacisti šādus cilvēkus vienkārši piebeidza. Grūžot meiteņu dibenus (gandrīz visas kareivji ir jaunas un nesen draftētas), viņas brauca tālāk. Bija diezgan karsts, dažām sievietēm tika norautas tunikas un viņas "plīvoja" kreklos.
  Elizabete jautāja kapteinei Valentīnai Siņicai, viņai uz sejas bija pāris iespaidīgi zilumi:
  - Nu un ka tagad Vaļa?
  Kapteine, divdesmit astoņus gadus veca diezgan skaista, rudmataina meitene, atbildēja:
  - Tas nekas, ja nakts būs tumša, tad mēs aizbēgsim!
  Elizabete pārbaudīja sevi:
  - Es domāju, ka jā! Brīve nav padomju cilvēkiem! Šķiet, ka bojājumu nav, lauskas apžēloja manu ķermeni! Manā galvā tā vienkārši dūc.
  Valentīna atbildēja:
  Šķiet, ka tu esi apstulbis! Brr! Bet es pats nesaprotu, kā es nokļuvu nebrīvē. Ložmetējs iestrēga, un pārējās meitenes padevās. Rezultātā mani pieķēra kā pēdējo nejēgu!
  Elizabete pamāja.
  - Jā, labs kara sākums! Pirms viņa pat paspēja nogalināt vienu vācieti, viņa tika saņemta gūstā. Mežonīgas šausmas! Ko darīt, ja mēs nevaram aizbēgt?
  Valentīna atbildēja:
  - Tu zini, ka esi neparasti skaista! Zeltamatains ar perfektu figūru. Es nekad neesmu redzējis skaistāku meiteni par tevi!
  Elizabete to pamāja.
  - Kāpēc man vajadzīgi šie komplimenti! Un tu arī neesi puisis!
  Kapteinis atzīmēja:
  - Tevi var vienkārši izvarot!
  Elizabete bija pārsteigta.
  - Kā izvarot?
  Valentīna bija patiesi pārsteigta:
  - Vai tu nezini?
  Elizabete aizvēra acis.
  - Teorētiski, protams, zinu, bet...
  Valentīna sarauca pieri.
  - Vai esi kādreiz mēģinājusi ar puisi?
  Elizabete negatīvi pamāja ar galvu.
  - Protams, nē! Vispār komunistam nevajadzētu morāli sadalīties un mīlēties ārpus laulības!
  Valentīna paraustīja plecus.
  - Kā pateikt! Manuprāt, tā ir katra personīga lieta! Turklāt vīrieši ir dažādi, un jūs no viņiem gūstat prieku savā veidā. Šeit to nav tik viegli uzminēt, bet vīrs ātri kļūst garlaicīgs.
  Komjauniete, kas staigāja pa labi, iebilda:
  - Cilvēkam galvenais ir garīga komunikācija, nevis dzīvnieciskie instinkti!
  Valentīna pacēla īkšķi.
  - Nerunāsim par nepiedienīgām tēmām! Varbūt labāk parunāsim par partiju un komunisma celtniecību!
  Elizabete gribēja kaut ko teikt, jo sekoja pavēle - kolonna apstāties.
  Viņi atradās tieši iepretim betona platformai, kurai piebrauca pāris kravas un vieglā automašīna. Tajā pašā laikā parādījās vēl viena vajāto sieviešu kolonna. Spriežot pēc apģērba, tie bija civiliedzīvotāji.
  Aptaukojies vācietis izrāpās no haki krāsā krāsotas vācu mašīnas. Viņam bija nepatīkama, slikti skūta seja ar trīskāršu zodu, un uz pleciem dīvains divstobru ložmetējs. Bet vāciņš, uz kura spīdēja emblēma - divas zibens skrūves, nodeva esesiešu. Fašists iznāca meiteņu priekšā un lauzītā krievu valodā pavēlēja:
  - Paceliet līmeni! Uzmanību!
  Meitenes automātiski izstiepās, ietekmēja militārās mācības. Viena no meitenēm patiešām vilcinājās un saņēma muci pret pāvestu.
  SS virsnieks apmierināts nomurmināja, paskatījās uz sievietes kājām un pavēlēja:
  - Visi, novelciet zābakus!
  Meitenes nodrebēja, dārdoņa pāršalca rindas. Resnais vācietis izaicinoši žāvājās un neprātīgi murmināja:
  Kas nepaklausīs, tas tiks pakārts! - Un tad pēkšņi atskanēja briesmīgs kliedziens. - Šnels! Šnels!
  Meitenes sāka vilkt kurpes. Elizabete juta, ka viņas rokas kustas automātiski. Šķiet, ka viņai ir pieņemts pakļauties fašistu briesmoņiem. Viņa novilka vienu zābaku, ar basu kāju sajutusi betona bruģa patīkamo siltumu. Tad otrie, rūpīgi uzvilkti jauni, nesen izdoti ādas zābaki (brezentzābaki parādīsies tikai kara beigās). Atskanēja kliedzieni. Jauna meitene, kas nebija vecāka par sešpadsmit gadiem, izlēca un kliedza:
  - Es nešaušu bubulīšus! Lai labāk noņemtu no manis mirušos!
  Vācu borovs deva zīmi, divi gari esesieši satvēra meiteni un aizvilka uz iepriekš sagatavotām karātavām.
  Karagūsteknes meitenes nopūtās, bet neviens neuzdrošinājās iebilst, acīmredzami ietekmēja gūsta satricinājums.
  - Pieķer viņu! - kliedza resns fašists. - Neļauj viņam uzreiz nomirt! Velns zinās, kā pretoties.
  Jaunajai meitenei tika norautas drēbes, esesietis pat iedūris cigāru daiļavas rozā pupiņā. Meitene kliedza un kliedza:
  - Atcerieties mani, mani sauc Tanja! Nāvi fašistiem!
  SS virsnieks rēca:
  - Izrauj viņai mēli!
  Pie meitenes pielēca mordovs ar saburzītu, netīru priekšautu un knaiblēm rokās. Cits nacists saspieda meitenes vaigus, paverot muti. Viņa mēģināja pretoties. bet spēki ir pārāk nevienlīdzīgi. No meitenes mutes lija asinis, un viņa pati zaudēja samaņu no sāpju šoka. Fašistu briesmonis izmeta savu saplēsto mēli un samīdīja to ar zābaku. Nokareno kailo meiteni nacisti ātri pakāra uz asa kuģa āķa. Viņa izsauca vāju raudu un trīcēja, un viņai radās papildu sāpes. Nacistu sejās bija rakstīta svētlaime, tā neticamā sadistiskā apmierinājuma sajūta, kad tu nodari sev pāri. Pat ja tā ir skaista meitene ar blondiem matiem. Šeit sadisms tiek sajaukts ar seksuālu elementu.
  Elizabete aizvēra acis, lai neredzētu tādu patvaļu. Tikmēr viņiem tuvojās kolonna ieslodzīto, civilsieviešu. Nacisti arī piespieda viņus novilkt kurpes. Sievietes tika uzņemtas jaunas, neviena no tām nebija vecāka par trīsdesmit pieciem vai jaunāka par sešpadsmit. Spēcīgas baltkrievietes, pārsvarā gaišmatainas, zilacainas, patīkama izskata, ar asinīm un pienu.
  Resnais virsnieks atkal pavēlēja:
  - Novelciet virsdrēbes!
  Elizabete pēkšņi nosarka, bet ja nu nacisti viņu atstātu pilnīgi kailu? Un pirksti jau pogā vaļā tuniku. Civilās sievietes raud un vaid, it kā viņām tiktu izpildīts nāvessods. Viens no viņiem tur mazuli. Nacisti izrauj viņu no rokām. Māte steidzas un tiek iedurta vēderā ar durkli. Viņš krīt, drebēdams ar sirdi plosošu saucienu. SS virsnieks pieskrien pie mazuļa, met viņam zem kājām un sāk mīdīt. Un viņš dara tā, lai uzreiz nenomirst, salaužot smalkās rokas un kājas.
  Māte gaudo un tiek vilkta uz karātavām, lai vēl dzīva pakārtos uz āķa. Pa ceļam viņi saplēš drēbes gabalos un sit ar šautenes butēm. Tad viņi pievelk sakropļoto sievieti līdz galam, jautri smejoties, it kā nomētāti ar marihuānu.
  Elizabete čukstēja:
  - Un vai viņu zvērībām ir robeža! Kas tos dzemdēja, sieviete vai vilks!
  Valentīna aizrautīgi teica:
  Mēs nekad nepiedosim un neaizmirsīsim! Par katru savu zvērību nacisti maksās dārgi.
  Elizabete atbildēja:
  - Ar to nepietiek visiem nacistiem Vācijā.
  Valentīna jokoja:
  - Kas paliek, tad uz Japānu!
  Galvenais nacists joprojām nenomierinājās, viņa blāvās acīs dega neprāts, viņa mazā mute sagriezās:
  Tagad es jūs brīdinu! Mēs jūs aizvedīsim uz Vācijas teritoriju. Tiem, kas labi uzvedīsies, būs laba vieta, ēdiens un nākotnē arī Lielvācijas goda pilsonība. Bet, ja kāds izbēgs, tad katram bēglim es pavēlēšu sadedzināt dzīvus divdesmit ķīlniekus. Vai tu mani saproti! - ļaundara rēciens pastiprinājās. - Un tagad tu skaidri redzēsi, ko nozīmē nepaklausīt fīreram.
  Nacisti steidzās civilsieviešu kolonnā un izvēlējās duci visneglītākā izskata. Viņus bez ceremonijām vilka aiz matiem un sagāza kaudzē. Pēc tam esesieši sāka vīt sievietes ar dzeloņstieplēm. Viņi izmisīgi mēģināja aizbēgt. Atbildot uz to, viņi saņēma dibenus uz pleciem un krūtīm (kas nezaudēja samaņu).
  Resnais virsnieks iesmējās.
  - Nu, tagad viņiem lāpa! Ļaujiet viņiem "izbaudīt" sāpes!
  Un atkal fašistu zvēru idiotiskā ķiķināšana. Trīs SS vīri ar deģenerētām fizionomijām izvilka tvertni no benzīna un noskrūvēja vāku. Neskatoties uz attālumu, Elizabeti sasniedza pretīga degvielas smaka. Šķiet, ka tas bija benzīns ar zemu oktānskaitli, kas iegūts ogļu hidrolīzes procesā. Visām daudzajām iekārtām fīreram nepietika dabiskās eļļas, pat ņemot vērā PSRS un okupēto Āfrikas koloniju krājumus, tāpēc Trešā Reiha fiziķi izrādīja atjautību. Šim benzīnam bija īpatnība, zemāka sadegšanas temperatūra, salīdzinot ar parasto, un arī tas, ka tas sāka sasalt jau pie deviņiem grādiem zem nulles. Ar laiku tas ietekmēs kara gaitu. Ar metāla dzeloņstieplēm savītas sievietes izmisīgi vicināja rokas (kam tās bija brīvas), nacisti, smaidot un rādot mēli, kaut ko kliedza vāciski.
  . NODAĻA #8
  E-50 tanks jau ir saņēmis daudz trāpījumu. Bet karotāji uzskrēja veselai mucai nitroglicerīna. Tvertne eksplodēja, kas pilnībā nopūta visus ruļļus. Un karotāji bija bez mašīnas. Kamēr viņas meklēja citu tanku, daiļavas iegrima ļoti interesantās atmiņās par četrdesmit pirmo gadu.
  Ak, tik patīkams Gerdas sapnis izrādījās īss. Atkal piecelties un vingrot. Tomēr meitenes nedomāja par to kompleksēt. Viņi pat strādāja ar īpašu entuziasmu. Tikmēr Madlēna nolēma nedaudz dažādot fiziskās aktivitātes un meitenes tika iejūgtas īpašos ratos, uz kuriem stāvēja tanki. SS rotas komandieris priecīgi sacīja:
  - Lūk, meitenes, mēs ietaupīsim deficītu un jūs apmācīsim. Jauns slodzes veids ar piemērotu vērtību!
  Kad meitenes peldkostīmos velk tankus un pat svīst zem dedzinošas saules, tas ir foršs skats. Bet meitenēm ir jāatpūšas basām kājām uz smiltīm un asajiem akmeņiem. Celies un nepadodies....
  Gerda ar grūtībām aizrāva elpu un filozofiski atzīmēja:
  - Tas, protams, ir jauki, bet... Tā mēs tagad atgādinām Senās Ēģiptes vergus. Velkam arī vislielāko slodzi, bet vismaz ar pātagu mūs nesit!
  Šarlote piekrita.
  - Protams, viņi nepārspēj, bet tas to nepadara vieglāk! Lai gan nē - tas ir tikai fitness apvienojumā ar svarcelšanu!
  Gerda mēģināja sarunu pārvērst par citu tēmu:
  - Kā jūs domājat, ja Aleksandrs Lielais nebūtu miris tik agrā vecumā, viņš būtu ieņēmis Romu un pēc tam visu pasauli?
  Šarlote pēc pauzes atbildēja, nokratīdama sviedrus:
  - Grūti pateikt... Galu galā viņš plānoja kampaņu pret nepaklausīgajiem arābiem... Bet viņam, protams, bija iespēja! Lai gan jāpriecājas, ka viņam tas neizdevās!
  - Kāpēc?! - Gerda bija pārsteigta, iztaisnojot siksnu, berzējot viņas plecu.
  Šarlote, smīnējot uz zobiem, atbildēja:
  - Jo Hitlers šajā gadījumā būtu pārāk grūti viņu pārspēt. Un tā paies vēl divi tūkstoši gadu un uz jautājumu, kurš bija visu laiku un tautu labākais un lielākais pavēlnieks, sekos nepārprotama atbilde - Vācijas fīrers!
  Gerda stiprāk noskūpstīja siksnu:
  - Jā, Ādolfs Hitlers jau ir pārspējis Napoleonu... Tas kļūs īpaši acīmredzams: kad ņemsim Ēģipti, tas Napoleons cieta neveiksmi! Un tur, līdz pat Indijai.... Bet galvenais, protams, ir piezemēšanās Lielbritānijā...
  Šarlote stingri apstiprināja:
  - Ko neizdevās izdarīt Napoleons: iebrauc Londonā, to izdarīs Vērmahts Ādolfa Hitlera vadībā! Tas ir vienkārši interesanti, vai mēs sāksim iebrukumu Krievijā, pirms vai pēc?
  Gerda šaubīgi sacīja:
  - Es domāju, ka ir labāk pēc tam, kad ... Napoleons, starp citu, sagrāva visu armiju Krievijā. Bet mēs neesam franči. Vardes nav īpaši spējīgas karotājas!
  Varenā blondīne, vilkdama sev līdzi siksnu, iesaistījās sarunā. Viņas balss šķita ļoti zema, kā vīrieša, lai gan figūra bija sievišķīga un pievilcīga:
  - Jā, franči ir zināmā mērā gļēvi, taču viņu tehnika nebūt nav slikta. Es redzēju, kā Ziz-35 nesodīti iedūrās vācu T-4 bruņās. Man pat bija kauns par mūsu aprīkojumu... Tā arī britu "Matildas". Granāta var salauzt viņu kāpurus, bet izlauzties cauri bruņām ... 88 milimetru lielgabali to paņēma, bet mums tādu ir ļoti maz. Atliek tikai trāpīt pa sliedēm un imobilizēt... Vispār briti ir spēcīgi arī aviācijā...
  Gerda te nodrebēja, un, neskatoties uz karstumu, viņa sajuta vēsumu:
  - Lai viņi varētu mūs atrast tuksnesī un mest tankiem bumbas!
  Gaišmataina sieviete-varone mierināja:
  - Tikai niršanas bumbvedēji ar pieredzējušiem dūžiem var pa īstam iekļūt tvertnē. Tāpēc iespējamība, ka mēs uz tiem paklupsimies, ir maza. Turklāt es ticu mūsu veiksmei.
  Iestājās sāpīga pauze. Pie katriem ratiem ar tanku tika iejūgts ducis vilkmeiteņu. Viņi pārvietojās divās mazās kolonnās, tādas iedegušas, muskuļotas meitenes... Cik tas bija skaisti... Un kāpas šķita sārtas saules krāsā. Brīnišķīga ainava....
  Netālu no meitenēm SS pulkvedis Dess ar duci arābu šoferu un diviem lieliem ļaundariem virzījās pa tuksnesi. Puisim-gidam tika aizdedzinātas kājas un viņš žēlīgi uzlikts ēzelī. Pulkvedis Dass riebumā sarauca pieri, jo ūdens trūkuma dēļ klejotāji bija nemazgājušies un smirdēja. Un diena izrādījās karsta, pat pēc Āfrikas piekrastes standartiem, jo vējš atnesa elles elpu no Sahāras. Tāpēc man nācās pasvīst. Šķita, ka ceļš ir garš. Dess jutās kā pilnīgs idiots. Viņš var zaudēt dažas dienas zēna dēļ, kurš guļ no trim kastēm. Un viņš saņems arī disciplinārsodu, jo viņš nebija klāt... Tiesa, tuvākajās dienās vācu karaspēks neplāno uzbrukt, un pat šeit, uz Lībijas un Tunisijas robežas, ir diezgan dziļa aizmugure. Nu nebūšanas iemeslu vienmēr var izdomāt... Bet tā tomēr ir azarts, un... Nav stiprākas alkatības par saprāta argumentiem.
  Dess jāj ēnā uz kamieļa, dzerot vāju randiņu araku. Lai gan šis dzēriens var būt stiprāks par šnabi, bet šajā karstumā tas ir pašnāvniecisks. Ainava apkārt ir neinteresanta un vairāku mēnešu kalpošana jau kļuvusi garlaicīga. Dess mēģina iedomāties, cik daudz dārgumu var būt šeiham... Tunisija atrodas blakus Alžīrijai, un pirāti tur bieži slēpa dārgumus. Nu pirāti, pareizāk sakot, turku sultāna dienesta privātpersona, bieži vien bija paši šeihi. Turklāt Tunisijā ir zelta raktuves, tika iegūti smaragdi. Tiesa, līdz ar franču parādīšanos smaragdu ieguve izmira... Kāpēc? Lielbritānijas monopola dēļ nevēlēšanās pazemināt Indijas smaragdu cenu, kas lika iesaldēt attīstību Francijas kolonijās. Un zelts galvenokārt tika iegūts vieglās vietās, un viņi bija pārāk slinki, lai raktu dziļas raktuves... Dess domāja, ka galu galā franči, iespējams, ir slinkākā un vieglprātīgākā tauta Eiropā. Lai gan nevar teikt, ka tie ir slikti karotāji ... Napoleons Bonaparts, piemēram, iekaroja Eiropu, un to nevar panākt ar bezjēdzīgiem karavīriem. Un tiešām, kas Napoleonam bija ģeniāls? Vienkārša taktika, ātra pāreja, sitiens ar visu spēku, apejot no sāniem un mēģinājumi doties uz aizmuguri ... Ja Frederiks Lielais izstrādāja jaunāko un efektīvāko lineāro taktiku, tad Napoleons vienkārši atdarināja Aleksandru Lielo . .. Jā, šāda taktika nesa panākumus, bet sakārtojiet, kurš Maķedonijas vai Napoleona karaspēks, kas strauji pārvietojas, tiks uzbrukts slazdam, vai arī tie tiktu saspiesti un gājienā nogalināti. Beigās Vaterlo Bļuers un Velingtons notvēra Bonapartu viņa riskantajā manevrā. Tas ir kā īss sitiens, lai satiktu plaši šūpojošu bokseri. Un Napoleons tika izsists... Krievu karaspēks, starp citu, Bonapartu neuzvarēja kaujā, bet paņēma ar vispārējā sala, epidēmiju un partizānu palīdzību.
  Ko viņš domā par Hitleru? Sākumā, protams, bija domas, ka fīrers ir tikai kaprālis un uznācējs, bijušā kurpnieka dēls... Prezidenta vēlēšanās viņš deva priekšroku vecajam Hindenburgam, lai gan saprata, ka astoņdesmit gadus vecs vīrietis. vienkārši fiziski nevarētu tikt galā ar diktatora pienākumiem! Bet Hitleram nepatika nabagi - dibena iezemietis! Bet toreiz, kad Ādolfs tika iecelts par reiha kancleru, viņš tomēr atdeva savu balsi nacionālsociālistiem, jo cita solīda labējā spēka vairs nebija. Jā, šturmētāji, patiesībā, visa armija viņu iespaidoja. Taču pastāvēja šaubas, vai Hitlers saglabās varu, it īpaši krīzes laikā, šausmīgās depresijas laikā, ka Vācija pilnībā nesabruks.
  Bet Hitlers jau no paša sākuma ķērās pie kārtības atjaunošanas, aizliedzot komunistus un pēc tam citas partijas. Izkliedēja arodbiedrības, aizstājot tās ar darba fronti. Viņš kļuva par īstu diktatoru ar vienas partijas sistēmu. Un pacēla ekonomiku, no jauna aprīkoja armiju. Bet tomēr Dess nepiekrita visam, ko darīja fīrers. Piemēram, kāpēc programmai jātērē tik lieli resursi: "Strādā caur prieku!" un aizvest strādniekus atvaļinājumā uz Norvēģiju, Franciju un pat uz Kanāriju salām. Vai nebūtu labāk par šiem līdzekļiem uzbūvēt dažas papildu tanku rūpnīcas vai lidmašīnu ražošanas uzņēmumus? Vai arī ņemam Volkswagen projektu, tautas auto - cik tankus varētu uzbūvēt... Vispār Hitlers centās sēdēt uz diviem krēsliem, celt dzīves līmeni, modernizēt armiju. Tomēr, ja jūs dzenāt divus zaķus, jūs nenoķersit nevienu. Dess bija saistīts ar Trešā Reiha galveno ekonomistu Stahu un labi zināja Vācijas ekonomikas vispārīgās iezīmes. Vācija iesaistījās karā ar Poliju, kam bija munīcija tikai trīs nedēļu (!) intensīvai karadarbībai. Tad sabiedrotie dotu triecienu, no Trešā Reiha būtu palikuši uguntiņas. Hitlers sāka ofensīvu pret Franciju, atdodot gan tankus, gan ieročus, personālu un lidmašīnas! Bet viņš sakāva vardes, pat nenoraujoties. Tad uzbrukums Anglijai... Šeit Hitlers nepareizi aprēķināja, bija nepieciešams piebeigt Lielbritāniju Dukera vadībā, bet pēc tam jūlijā, izmantojot vācu tirdzniecības flotes kuģus (un tas nebija mazs), salās izkraut sauszemes karaspēku. Tad viņš kļūtu par situācijas saimnieku. Bet fīrers neuzdrošinājās, varbūt baidīdamies, ka britu līnijas kuģi nogremdēs transportu ar karaspēku... Bet būtība ir tāda, ka tajā brīdī Lielbritānijā valdīja tāda panika un apjukums, un jūras novērošana bija pareizi. nesakārtots, ka bija ļoti liela iespēja, kā reizes ātrai pārsteiguma piezemēšanās. Nu uz sauszemes Anglijai nebija ko iebilst. Vismaz kvalitatīvi... Taču Hitlers zaudēja laiku, un septembrī Čērčils izteica vēsturisku frāzi: Hitlera pozīcija ir izcila un... bezcerīga. Pēc tam pats Dess devās uz britu izlūkdienestu. Lai gan fīrers zaudēja cīņā par Angliju, zaudējumu attiecība bija aptuveni viens pret vienu, un, ja pieņemam, ka aptuveni divdesmit pieci procenti bija zenītartilērijas notriektas lidmašīnas, tad vācu dūži bija pat labāki par angļiem. . Jā, un lidmašīnas nav sliktākas, varbūt pat ME-109 (F) un labākas par lauvu baru. Jebkurā gadījumā Āfrikā spēku un zaudējumu samērs gaisā ir vēl labvēlīgāks nekā Lielbritānijā. 1940. gads, kas sākās tik lieliski, beigās nesa daudz vilšanās. Mēs zaudējām daudzus spēcīgus dūžus un lidmašīnas, un pat Musolīni sabiedrotais tika apkaunojoši pārspēts Grieķijā. Bet viņam bija tik liels spēka pārsvars. Un tad gada sākumā bija ķibele, Itālija zaudēja Etiopiju, Somāliju, lielāko daļu Lībijas, turklāt visās kaujās briti bija ievērojami (vairākas reizes!) pārsvarā. Tika sagūstīti simtiem tūkstošu makaronu. Nu, kā gan neticēt nenovēršamam Trešā reiha sabrukumam, jo īpaši uz pieaugošās palīdzības Vācijas ienaidniekiem no ASV fona. Bet tad atkal svari pagriezās Trešā Reiha virzienā. Rommels sakāva britus un ieņēma Kolenkurtu, pēc tam divu nedēļu laikā krita Dienvidslāvija, Grieķija, kam sekoja Krētas sala. Dess pat priecājās par vāciešiem, taču bija arī bailes no atmaskošanas. Taču tagad citas bažas ir par to, vai vācieši neuzbruks PSRS. Štačs sacīja, ka Hitlers jau ir pieņēmis principiālu lēmumu, taču galīgie datumi vēl nav skaidri. Visbiežāk to sauc par 22. jūniju, kas ir Francijas nodošanas datums ...
  Diez vai Vācija karu izturēs divās frontēs, ja vien, protams, tas nebeigsies četrdesmit pirmajā un pirms ziemas... Un ziemā vācieši nemaz nav gatavi karot... Bet ja Staļins kapitulē, tad... Tomēr, pat ja viņiem nav laika Ja vācieši paņems Maskavu, tad krievi diez vai spēs izveidot tehniski pietiekami jaudīgu grupējumu. Tik daudz ieroču viņi izlaida pirmā pasaules kara laikā? Salīdzinot ar Vāciju, tas ir pilnīgi zils! Tātad diez vai krievi mūs pārsteigs ar kaut ko citu kā vien lielām kājnieku masām.
  Kas vēl var būt? Visticamāk, karš turpināsies vēl vairākus gadus un beigsies neizšķirti. Lielbritānija nekad nespēs savākt tik daudz karaspēka, lai sakautu lieliskās un labi apmācītās Vērmahta daļas, un Vācija, visticamāk, nespēs apspiest neieņemamās salas ar lidmašīnām un floti, un ASV aprobežosies ar ekonomisko palīdzību. . Galu galā amerikāņu lajs nesapratīs, kāpēc jeņķiem jāmirst, kaut kādas Eiropas dēļ. Nu, krievu tauta ir spītīga, partizānosies, karš ievilksies, bet viņiem nepietiks spēka, lai dotos izšķirošā ofensīvā. Visticamāk, Lielbritānija nespēs noturēt Ziemeļāfriku ... Īsāk sakot, visticamākais iznākums ir Trešais Reihs ir liela impērija, bet ne pasaules, bet tur ...
  Tas ir tieši tas, ko Dess vēlējās: Lielbritānijas sakāve un salu sagrābšana ir pakļauta atklātībai (lai gan slepenajam dienestam var būt laiks iznīcināt lietu skapi un visus pierādījumus, bet kā tad paveicās!). Protams, es negribēju vēlēties, lai Trešais Reihs zaudētu, tas ir, savu dzimteni ar režīmu, kas SS cilvēkam bija diezgan piemērots. Neizšķirts bija labākais!
  Pa smiltīm rāpo maza karavāna. Viens no arābu šoferiem dziedāja sērīgu dziesmu. Tajā pašā laikā bieži atceroties Allāhu. Pēc tam Dess domāja, kāpēc musulmaņi uzskata par pareizu un sev izdevīgu pēc iespējas biežāk izrunāt Allāha vārdu? Šeit, kristietībā, gluži otrādi - neatceries Dieva vārdu velti! Te ebreji pat aizmirsa sava Dieva īsto vārdu - galu galā, Jehova ir vēlāka izrunas forma... Vispār Desam nepatika Bībele un vājais Kristus, viņš pat bija pārsteigts, kā kareivīgie romieši, lielie impērija ar spēka kultu varētu pieņemt šādu būtībā pacifistisku doktrīnu? Pat ja kristietības pacifisms netraucēja karu norisei, bet pats doktrīnas pamats... Mīli savu ienaidnieku - vajadzēja noraidīt Romas eliti un ne tikai eliti.
  Taču kristietība iesakņojās, un pat Romas impērijas sabrukums to neietekmēja: arī barbari pieņēma šo doktrīnu, neskatoties uz visu tās nedabiskumu. Lai gan, protams, viņi viņam īpaši nesekoja. Piemēram, pacifisms netraucēja pastāvēt kaujinieku pavēlēm. Jo īpaši trampleri, kuri, starp citu, arī izmantoja svastiku un uzskatīja naudu par savu Dievu! Tāpēc viņi saka vienu, bet dara citu! Hitlers šajā ziņā bija daudz konsekventāks! Ko viņš saka, to viņš dara! Bez liekulīgiem izteikumiem, par mīlestību pret tuvāko!
  Tomēr apbrīnojami, ka uz viltu un meliem celtā baznīcas sistēma pastāvēja tik daudzus gadsimtus! Un pat progresam tikai nedaudz izdevās satricināt tā pamatus.
  Kaut kur tālumā bija dzirdama dzinēju troksnis; spriežot pēc toņa - tās bija lidmašīnas. Tomēr Dess gaidīja, ka, tā kā viņi uzvilka apmetņus, briti tos sajauks ar arābiem un neatklās uguni. Liels miesassargs Hanss rādīja prettanku šauteni, no kuras, starp citu, ik pa laikam ir iespējams notriekt kādu iznīcinātāju (lai gan ne bez grūtībām, sitiena ziņā!).
  Bet lidmašīnas nekad neparādījās, tās lidoja garām... Pēc tam arābi atkal sāka sērīgi dziedāt... Dess izšāva no pistoles, tik ļoti, ka sārtajam vīram aizķēra auss. Arābs bailēs sabruka. Un SS pulkvedis nolādēja:
  - Beidz gaudot šakāļus! Klusi, murgojiet, bet ātrāk!
  Nomadu braucēji paņēma savu nelaimīgo partneri un turpināja ceļu. Lai gan viņu sejas kļuva mākoņainas, neviens neuzdrošinājās kurnēt... SS pulkvedis noglāstīja pistoles stobru (izgatavots, starp citu, pēc īpaša pasūtījuma!), kāds izcils arguments... Jebkurā gadījumā!
  Interesanti, ja krievi viņiem uzbrūk pirmie, vai vācieši spēs izturēt līdzīgu Āzijas armijas uzbrukumu? Pirmajā pasaules karā krievi cieta milzīgus zaudējumus, vairumā gadījumu viņi rīkojās ārkārtīgi stulbi, bet tik un tā iegrožoja lielos ķeizara Vācijas spēkus ... Un tad pat Brusilova vadībā viņi austriešiem iedeva gaismu... Tātad karš viņiem nav gluži slikts kaķis... Un, ja atceraties septiņgadīgo... Pat Frīdrihs Lielais piekāpās bargās Krievijas armijai! Nē, krievus nekādā ziņā nevajag novērtēt par zemu, totalitārais komunistiskais režīms viņus padarīja vēl stiprākus! Staļins paaugstināja padomju karaspēka disciplīnas līmeni, rūpniecisko ražošanu un piegādi. Spēcīgi nospiesta korupcija, kas nozīmē, ka tagad nav Nikolaja II laiks! Tātad PSRS ir ļoti bīstams ienaidnieks, iespējams, pat nāvējošs, it īpaši, ja tā uzbrūk pirmā! Mūsdienu karā pārsteiguma faktoram ir liela nozīme, tāpat kā senatnes karu laikā. Ja mēs zaudēsim, tad atšķirībā no Pirmā pasaules kara atriebības nebūs! Uzvarētājas valstis vairs neļaus to darīt.... Lai gan, ja sāksies berze starp PSRS un Rietumiem, jo ekspansija ir ne mazāk raksturīga komunismam kā fašismam, tad tas būs ... Uzplauks jauna vācu civilizācija uz doto kapitālistu un austrumu komisāru līķiem . Kas ir pret mums, tas joprojām būs ar mums! Un varbūt būs liela antiboļševistiska koalīcija!
  Hanss, klusēdams līdz ciemam, pēkšņi jautāja pulkvedim:
  "Varbūt apstāties un vēlreiz nopratināt atkarīgo zēnu?"
  Dess noraidoši pakratīja dusmīgo galvu.
  - Nav jēgas! Viņš neko jaunu nepateiks.
  - Tad varbūt paēdīsim pusdienas, vēderā gaudo putenis?
  SS pulkvedis bija pārsteigts:
  Ko jūs vēlaties ēst šajā karstumā?
  Hanss pamāja.
  - Es gribu ēst vienmēr!
  Dess paskatījās uz sauli, tā jau bija šķērsojusi zenītu, pulkstenis tiešām bija pāri četriem un bija pienācis laiks apstādināt. Arābi ēda atsevišķi, sapulcējušies aplī, nacisti trīs nenicināja gaļu un alu. Tā viņi zvanīja, Dess pat uz īsu brīdi aizmirsa sevi sapnī...
  Un es redzēju kaut ko traku... Daži kukaiņi, sākumā mazi, bet pēc tam aug un kļūst arvien biedējošāki... Un viņu žokļi vispār ir zvērīgi, tāda galīga deformācija! Pulkvedis sajuta nosmakusi, krampji saraustījās un pamodās. Nē, viss bija mierīgi, divi dzelzs SS karavīri gatavībā, un tad atkal ceļā.
  Gerda un Šarlote visu dienu strādāja vissmagākajā darbā, pēc tam aizmiga kā mirušie un ienira savā pasaulē.
  Tur bija milzīga hologramma ar stadionu, kurā notika mūsdienu gladiatoru cīņas. Stadions bija milzīgs ar daudziem miljoniem cilvēku. Raibā jūra plosījās. Notika cīņa starp sievieti gladiatoru Gerdu un daļēji inteliģentu radījumu no tumšo pasauļu līgas, putekļu miglāju.
  Gerda iznāca pirmā. Viņa bija dzīvespriecīga, lokana meitene ar sniegbaltu pērļu matu sakārtojumu. Karotājs veica trīskāršu salto, griežoties ap arēnu. Pēc paražas viņai bija tikai plāns krūšturis un biksītes, īpaši, lai ieroci nevarētu paslēpt. Un tā viņai puskailai nācās cīnīties tikai ar vienu gaismas zobenu. Tomēr šādi ieroči ir arī diezgan efektīvi. Kaujas apstākļi nav tie ērtākie, zem meitenes graciozajām basajām pēdām mirdz pusradioaktīvie akmeņi. Viņa, protams, smaida, cenšoties nenodot sāpes.
  Gerda ir enerģijas pārņemta, viņa atkal lec un veic pieckārtīgu salto.
  - Tas esmu es!
  Un viņas nemierīgā draudzene Šarlote paskaidro savam puisim:
  - Pirms cīņas šī meitene tika rūpīgi skenēta, viņā nedrīkst būt neviena mikroshēma vai kaut kas elektronisks. Viņi arī pārbauda, vai jaunavā nav kāda cita maģijas. Tas ir, gladiators var paļauties tikai uz savu ķermeni vai asu prātu. Tomēr Gerda nekad nav bijusi muļķe un vienkārša.
  Par ko es šaubījos? - jautāja izskatīdamies pēc Apollo jaunekļa.
  - Nē! Bet pieckārtīgs salto bez elektronikas ir labas formas rādītājs. Tāpēc visi ir sajūsmā, vai jūsu vingrotāji varētu kaut ko tādu izdarīt? Šarlote viltīgi piemiedza aci.
  - Trīs varētu, pieci nē! Jā, un viņa uzlēca ļoti augstu ar īsu skrējienu! - jaunais varonis izpleta rokas platāk.
  - Tāds ir spēks! Trešā Reiha spēks un citās pasaulēs.
  Tikmēr tika veiktas likmes. Kamēr akls līdz ienaidnieka parādīšanās. Šķiet, ka Gerda bija labi pazīstama un mīlēta neatkarīgi no rases vai sugas.
  Gladiatora meitene pieskrēja un vispirms veica seškārtīgu salto un pēc tam septiņkārtīgu salto. Tad viņa paklanījās skatītāju priekšā. Viņas muskuļi šūpojās kā jūras viļņi, kopumā meitene izskatījās iespaidīgi: tipiska Amazone. Tomēr vieglāk ir notriekt zvaigzni ar akmeni, nekā atrast neglītu meiteni Lielajā Kosmosa impērijā Vācijā.
  - Mūsu ciemos ir sievietes: kam mīlestība un gods, tās apturēs lēcienu zirgu, ieies degošā būdā. dziedāja Šarlote.
  Lielākā daļa nepieteikto likmju bija par labu Gerdai. Tiesa, lielākā daļa sabiedrības gaidīja viņas pretinieces parādīšanos.
  Un gaidīja. Gigantiskie vārti pašķīrās, un uz platformas sāka rāpties smags līķis. Tas bija īsts dinozaurs, kā plēsējs, tikai tam bija vairāk nekā trīsdesmit taustekļu. Un milzīgas, vismaz astoņdesmit tonnas, biezas bruņas. Dzīvnieku pasaules milzis.
  Miljoniem rīkles, kliedza, čīkstēja, čivināja, pildījās ar lakstīgalu. Acīmredzot milzis viņus pārsteidza.
  - Bet gudri! - dators dārd.
  - Uz kuru! - Publika skandina.
  - Friplodofa vārds ir! Cosa Nostra!
  Visu svītru inogalakti izdarīja dažāda līmeņa likmes. Šeit satraukumā viņi sader, novedot lietu līdz miljoniem. Daži no tiem, kas tumsā derēja uz meiteni Gerdu: pārrunāja likmi, par vēl lielāku summu! Cosa Nostra viņus pārsteidza!
  Sekoja paziņojumi.
  - Gladiatorei Gerdai ir piecdesmit astoņas cīņas un nulle sakāves, Kosa Nostrai simts astoņdesmit četras cīņas, un neviens nav palicis dzīvs. Izdari savas likmes!
  Likmes slēdza arī meitenes no SS bataljona "Vilki", taču visi, izņemot bargo komandieri Madlēnu, uzmundrināja par Gerdu. Tātad likmes ir vienpusējas.
  Haupmanei Madlēnai, kā jau pienākas, ir īpašs viedoklis, lai priekšniece neizceltos pret padotajiem. Meitenes to ļoti labi saprata, īpaši neiebilda.
  Tikai Šarlotes draugs drūmi piezīmēja:
  Labāk pazaudēt naudu nekā nodot tādu meiteni. Tā nauda ātri bojājas, diez vai kāds tiks pabarots ar nicināmu papīru...
  - Nu labi, ja tu esi tik neieinteresēts! Varbūt mēs vēlētos cīnīties? Madlēna stingri sarauca uzacis.
  - Nedomā! - sacīja jautrā vilka Berta. - Vai mani var aizvest uz gladiatoru zāli?
  "Mums vēl nav tik spēcīgas maģijas." Šarlote iebilda ar sarauktu pieri. - Izdodas ierobežot savu vēlmi: nekavējoties nogaliniet visus ienaidniekus, jo atriebība nāks tik un tā, cilvēkus nevar iznīcināt kā lopus!
  - Pamatoti teikts! - teica viņas draugs Apollo.
  Arēnā atskanēja signāls, un sākās cīņa: milzīgais Cosa Nostra dinozaurs izlēca uz priekšu. No tik kolosālas masas trieciena gredzena pusradioaktīvais pārklājums vibrēja.
  Šarlote atzīmēja:
  - Tam ir konkrēts nosaukums. Kāpēc Cosa Nostra?
  Blondīne ar viegli violetu nokrāsu, Berta izvirzīja versiju:
  -Iespējams, tas ir saistīts ar faktu, ka vienā senā televīzijas seriālā Cosa Nostra bija neparasti forša mafija, kas radīja savu virtuālo dinozauru pasauli, lai iemūžinātu Visumu!
  - Un ko tad? Šarlote nesaprata.
  - Un inogalakti izskatījās, un viņi bija pārsteigti. - Neesmu gluži pārliecināta, ka Berta ieteica.
  Viss neiespējamais ir iespējams Visumā! Ka mēs uzvaram ar savu nemainīgo spēku! dziedāja Šarlote. - Un reiha karavīri nekad neatkāpsies, viņš ir kā spoža zvaigzne - izmantojiet mirkļus.
  Pieredzējusī Gerda (viņai pēkšņi bija dīvaina atmiņa) nesteidzās uzbrukt. Viņa gaidīja briesmoni, lecot uz sāniem vai tikai nedaudz, kad viņš nonāca bīstamā attālumā un mēģināja saspiest. Zvērs bija ļoti ātrs, bet lielās masas dēļ bija inerts un bieži tika garām.
  Gerda savukārt pētīja viņa manevrus, ja ienaidnieks uzvarēja simt astoņdesmit četrās cīņās, tad tas nozīmē, ka viņam ir arī stiprās puses. Tiesa, lielākā daļa kautiņu, visticamāk, krita uz tiem pašiem dzīvniekiem, kuriem viņš pats.
  Kad saduras divi vienlīdz stulbi monstri un uzvar tas, kurš ir lielāks.
  Taču vajag vērīgi paskatīties, taustekļu ir daudz un tie ir asi, izliekti kā ramrods, iespējams, indīgi.
  Spēlē Gerdas preses muskuļi, viņa kā kobra raustas faķīra pīpes skaņās. Viņas krūtis trīc, un Šarlotes pasakaini skaistais draugs pieķer sevi pie domas, ka vēlas viņu redzēt visu, kailu kā sengrieķu dievieti.
  Briesmonis vairākas reizes palaida garām, bet nesamazināja ātrumu. Bija skaidrs, ka tā bija elles būtne, kas bija gatava meiteni vajāt ar mašīnas metodiskumu.
  Gerda atkal pielēca, pūšot pūlim skūpstu. Karotāja figūriņa sāka spīdēt no sviedriem, kas bija izplūduši ārā. Tā bija kā pulēta un pulēta bronza.
  - Jā, gudrā meitene! - Ar apbrīnu veidota Berta. "Es pats neiebilstu dejot arēnā.
  - Un es neatteiktos! - Tā runājot, Šarlotes atlētiskais puisis bija nedaudz viltīgs. Viņš noteikti juta zināmu sajūsmu un vēlmi cīnīties. Tajā pašā laikā viņš apzinājās sadursmes draudus ar milzi.
  Šarlote agresīvi atzīmēja:
  - Es cīnos ne sliktāk par viņu!
  Acīmredzot, pēc sirds patikas vērojusi kustības, Gerda lēkāja kā sienāzis. Viņas gaismas zobens pazibēja, ar sitienu nogriežot taustekļus. Viņi lidoja dažādos virzienos, šļakat zilas un brūnas asinis. Dažas lāses nokrita uz meitenes kailajām, sārtajām kājām. Elastīgā āda saruka, gladiatoru mātīte to nokratīja, bet apdegumi palika.
  - Oho, tu indīgais necilvēks. - Viņas ilgi cietusī saraustītās pēdas staigāja pāri ērkšķiem un dedzinošas čūlas, briesmoņa ķermeni. Meitene paspēja pakāpties, tāpēc viņa nesasita kāju.
  Berta patiesā apbrīnā teica:
  - Virtuozi! Kā ģēnijs, kas spēlē mūzikas instrumentu. Būtu jauki izveidot kompozīciju.
  Šarlotes mīļākā iesmējās.
  - Un tai teorijai nevajadzētu atpalikt no prakses.
  Briesmonis sagriezās, liekot meitenei nolēkt no muguras. Viņa vairākas reizes apgriezās gaisā, izlecot no briesmoņa duci kristālisku acu skatiena.
  Berta pat no sajūsmas palēca:
  - Esmu gatavs! Tur! - Viņa iesaucās.
  - Kur-kur! no kurienes tu esi un kur esi? - atdarināja Šarlote.
  Gerda atkal uzbruka dinozauram. Viņa nolēma rīkoties īsos uzliesmojumos un vēlams izvairīties no indes. Gaismas zobens darbojas pēc fotonu izvirduma principa stabilā pustelpā, kas ļauj izgriezt burtiski visu ar minimālu enerģijas patēriņu. Meitene to izmanto. Tiesa, šajā gadījumā gladiatoru zobens tiek uzlādēts ar minimālu enerģiju, kas nozīmē, ka tas negriežas tik spēcīgi un ātri, kā cīnītājs vēlējās. Un vispār, kāda ir cīņa, kad viens partneris vienkārši pārspēj otru. Nepieciešams, lai arī negatīvajam varonim būtu iespēja, pretējā gadījumā sabiedrība vienkārši neiet uz šādām izrādēm. Veiksme ir nepastāvīga lieta...
  Šoreiz Gerda pieļāva nelielu kļūdu. Centrā esošie taustekļi bija daudz ātrāki nekā briesmoņa sānos. Viens no viņiem iedūra krūtīs, pārgriežot viņas krūšturi. Kailās krūtis trīcēja, Šarlotes draugs apskatīja viņu rubīna sprauslas, spoži mirdzot vairāku svešu saulīšu gaismā.
  Sekoja vēl viens sitiens: Gerda nogrieza pāris taustekļus, bet viņai tika nogriezta labā krūšu puse, izšļakstījās meitenīgas asinis.
  Sieviete gladiatore nogrieza vēl vienu taustekli un nolēca no barjeras.
  Papildus tam sāka celties bruģakmeņu temperatūra. Acīmredzot viņi gribēja virzīt kaujiniekus uz ciešāku tuvināšanos un ātru izzušanu.
  Gerda nevarēja apstāties pat uz sekundi, viņas basās pēdas dega, tulzdama kā uz viduslaiku plaukta.
  Šarlotes draugs pārsteigts atzīmēja:
  Kāpēc meitene nevalkāja sandales? -Galu galā viņas brīnišķīgās kājas degs!
  Šarlote paskaidroja:
  - Tāda paraža! Kopumā gladiatoram ir jāiztur sāpes, it īpaši, ja tā ir sieviete. Publika ir gandarīta, kad mokās tie, kas cīnās.
  - Kosmiskais sadisms! - rezumēja "Apollo".
  Tas meitenei nepalika vieglāk. Viņai atkal bija jāmetas pie briesmoņa. Šoreiz viņas upuri bija tumšo zvaigznāju radījumu acis. Pieredze sievietei gladiatorei stāstīja, ka visbiežāk smadzenes atrodas tuvāk acīm. No kā? Tā kā ir nepieciešams apstrādāt pārāk daudz informācijas, ko nevājina garš pārraides kanāls. Tāpēc karotājs, nepārzinot būtnes uzbūvi, mēģināja atrast smadzenes.
  Viena pēc otras sasita četras acis, bet pati saņēma pāris skrāpējumus. Briesmonis rēca, it kā tas arī sajustu sāpes. Un atšķirībā no cilvēka viņa negrasījās to izturēt.
  Šarlote to atzīmēja un secināja aforismu:
  - Jo skaļāks rēciens - jo klusāks prāts, jo augstāks tonis - jo zemāks intelekts!
  - Pareiza piezīme! Apollo piekrita. - Gailis nav tas izcilākais komandieris!
  Gerda atkāpās, kārtējais pārāk ātra dzīvnieka taustekļu izlēciens atsitās pret presēšanas plāksni, izlaužoties tai cauri, gandrīz līdz grēdai. Var redzēt, ka cieta pat vēders. Par laimi tas bija tukšs, neviens nepārēdās pirms kautiņa.
  Tagad gladiators saprata, ka viņa var zaudēt kauju, neskatoties uz īslaicīgiem panākumiem. Akmeņi kļuva tik karsti, ka pat briesmonis sajuta to siltumu cauri kāju kauliem. Gerdu izglāba tikai viņas ekstremitāšu spēcīgā fiziskā sagatavotība. Meitene, bieži vien basām kājām, dejoja uz karsta gludekļa, demonstrējot ārkārtēju izturību. Tiesa, šie bruģakmeņi daļēji radioaktīvā starojuma dēļ varētu dot vēl vairāk siltuma, piemēram, kodolreaktors.
  Tātad drosme nepameta skaistuli, neskatoties uz to, ka nāves draudi kļuva reāli. Un tādā cīņā tu nevari padoties. Pareizāk sakot, var, bet šajā gadījumā tas ir visspēcīgākais kauns uz mūžu.
  Apollo jautāja Šarlotei:
  - Un ka iznākums var būt tikai nāve ?!
  - Cik es pazīstu Gerdu, tad viņa neizdarīs sev citu izvēli!
  - Drosmīgi, tu neko neteiksi, bet man izdevās viņā iemīlēt no visas sirds un dvēseles! To pateicis, zēns dziļi ievilka elpu.
  Meitene nevarēja stāvēt un atkal uzlēca uz čaumalas, pieskaroties savām apdegušajām kājām. Iztērēja dažus spēcīgus sitienus, veica pāris lēcienus. Tagad viņa sāka veikt kūleņus, sasmalcinātus lidojumā.
  - Kam nav tauriņa viegluma, tas neizbēgs no tīkla saspiešanas! - Viņa izteica frāzi, kas kopš seniem laikiem kļuvusi spārnota. Tātad gumijas lapsa, dzejnieks bokseris, joprojām cīnījās. Viņš arī riskēja ar savu dzīvību, bet mazākā mērā viņam nebija tik nopietna, un galvenais, grūta pretinieka.
  Šarlote viņu pamudināja, sirdi plosoši raudot:
  - Nogriez viņam vēderu. Dažām no šīm radībām smadzenes atrodas tieši blakus kuņģim.
  Apollo paziņoja:
  - Vai jūs varat kaut ko darīt, lai viņai palīdzētu? Tāpat kā maģija?
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Arēnā maģija nestrādā. Vai tas ir kaut kas neparasts un ārkārtīgi spēcīgs.
  "Es vēl neesmu apguvis viļņu maģiju!" - rakstītais jauneklis nopūtās.
  - Bet es viņu lieliski pazīstu. - Elfs, negaidīti iekļuvis viņu sabiedrībā, lielījās. - Cilvēki un maģija ir viens!
  Gerda vēl pāris reizes uzlēca, tad pēkšņi izlidoja asmens, kas kustējās pārāk ātri, neļaujot atlēkt. Meitenei tik tikko bija laiks pacelt roku. No šausmīga sitiena salūza gan asmens, gan roka, gladiatora roka nokrita.
  - Lūk, vēl viens āķis! - Viņa atbildēja, noslaucot sviedrus no Berta sejas. - Kas tagad notiks.
  Šarlote uzsauca meitenei Gerdai.
  - Nirsti zem tā! Šķiet, ka atceros, kur šīm radībām ir nervu centrs.
  - Pasaki viņai! - iesaucās Šarlotes mīļākā.
  - Neiespējami! - Nogriez ugunīgi rudmataino meiteni.
  Gerda iegriezās vēl izmisīgāk, viņas sejai pārskrēja dziļa rēta, pārgrieza vaigu. Atkal viņa bija sajūsmā. Roka bija bojāta, bet labā, kur atradās zobens, joprojām darbojās.
  Publika bija satriekta, un lielākā daļa, kas bija biedējoši, sakņoja briesmoni! Acīmredzot noguris no nemitīgajām Gerdas uzvarām. Meitene, šķiet, bija pamatīgi pieradusi pie pūļa mīlestības, tas bija nepatīkami. Uz brīdi viņa zaudēja savu tempu, par ko viņa uzreiz tika sodīta, tausteklis salauza kāju, it kā cirsts no brūna marmora.
  Gerdas ātrums kritās un viņa noripoja no muguras, saņemot vēl vienu sitienu, kas lauza atslēgas kaulu. Viņas seja sāpēs saviebās, bet karotājs cauri agonijai kliedza:
  - Es nelauzīšu!
  Meitene nokrita uz sāniem uz sarkanīgi uzkarsušajiem bruģakmeņiem, salaužot pāris ribas, aiz mutes izplūda asins burbuļi. Atskanēja grabulis, briesmonis uzkāpa ar astoņdesmit tonnām līķa uz veselas kājas, sasmalcinot skaistumu. No meitenes izplūda dūmi, un viņa sāka raustīties krampjos.
  Apollo kliedza:
  - Viņa mirst! Vai viss ir beidzies?
  Berda ņurdošā balsī nošņāca degunu.
  - Iespējams jā! Mīļā meitene, tu mirsti, cik žēl tevis!
  Šarlote ar apakšveļu atzīmēja:
  - Tu neesi lesbiete, Berta?
  - Nekādā gadījumā! - Lai pierādītu savus vārdus, meitene nolieca Apollona galvu un stingri noskūpstīja viņu uz lūpām.
  Jaunais vīrietis atbildot viņu nolieca. Kad tevi šādi skūpstīja patiešām kaislīgi - tas ir tikai brīnums.
  - Paskaties uzmanīgi! - Šarlote pārtrauca viņu aizraušanās lidojumu, tomēr viņas tonī nebija ne piles greizsirdības.
  Patiešām, pār meiteni noliecās mutanta dinozaura milzīgā mute. Un tajā brīdī ar pēdējo izmisīgo piepūli gladiators iemeta zobenu spraugā starp debesīm un rīkli. Tas ieslīdēja iekšā. Kuņģī uzkrātās gāzes metās, no mutes uzliesmoja uguns, un sprādziena vilnis meiteni izmeta. Cosa Nostra salūza vairākos gabalos, apdegusī gaļa aizlidoja.
  Meitene, zaudējusi abas kājas un rokas, gulēja bez samaņas. Viņai blakus parādījās roboti. Skenerī parādījās krūškurvja attēls, divas sirdis pukstēja ar grūtībām, bet vienmērīgi veselīgā sievietes ķermenī.
  - Gladiatore Gerda izdzīvoja un viņai tiek piešķirta uzvara! Tātad, nākamā izrāde būs pēc trim minūtēm! - Skaļi, bet bez emocijām paziņoja dators.
  - Likmes spēlētas! - kliedza kāds, nepārprotami nezemes izcelsmes balss.
  Tas, kas bija palicis no Gerdas, tika savākts.
  "Apollo" (nu, kas to būtu domājis) tomēr raudāja:
  - Un šī meitene paliks mūžīgi kropla?
  Šarlote tik enerģiski pakratīja galvu, ka vairākas vīna glāzes izlidoja:
  - Oho! Mūsu medicīnas sasniegumi ir tādi, ka pēc dažām stundām tā būs kā jauna un nepaliks ne mazākie bojājumi. Nu pasaki, mans stulbais puika, kur tu redzēji pie mums invalīdus.
  . NODAĻA #9
  Elizabete izmisīgi jautāja:
  - Vai viņus aizdedzinās!
  Valentīna ar dusmām atbildēja:
  - Nē, atlaid viņus! Jā, kūkas dos par ceļu!
  Baskājainā Elizabete raudāja:
  - Un tas joprojām ir tik nežēlīgi! Nu labi, vīrieši, bet sievietes, kāpēc viņām tik daudz jācieš!
  Valentīna ieteica:
  - Vāciešiem slāvi ir vajadzīgi, tikai kā vergi. Vergam ir jābaidās un jāpakļaujas! Tas ir diktāts, kas balstīts uz bailēm! Un, lai iebiedētu, vajag sāpināt!
  Elizabete ar kailām kājām mirdzēja zilām acīm:
  - Un dusmoties vajag sāpināt!
  Izcēlās liesma, uguns neizplatījās tik ātri kā ar parasto benzīnu, sievietes metās, cenšoties pārraut vadu, no viņu ķermeņiem pilēja ar adatām plosītas asinis.
  Baskājainajai Elizabetei šķita, ka laiks ložņā pārsteidzoši lēni, kā serpentīns, pūta svaigs vējš, un ķermenis, ko tik tikko sedza viegls krekls, kļuva auksts.
  Liesmas beidzot apņēma visas mocekļu sievietes, viņu saucieni kļuva daudz skaļāki. Āda uz acīm bija pārklāta ar tulznām un nolobīta. Deguma smaka kļuva arvien spēcīgāka. Viņam bija slikti, un no meiteņu acīm tecēja asaras. Galvenais fašists iesaucās ar viltīgu smīnu:
  - Ja kāds aizbēgs, es jūs visus sadedzināšu! Hei! Hei Hitlers, lielākais Visuma valdnieks!
  Fašistu karavīri izņēma no jostām ermoņikas un jautri spēlēja tās! Turklāt nacisti necieta no pilnīgas dzirdes trūkuma. Bet tas padarīja mūziku vēl draudīgāku.
  Resnais virsnieks rēca krieviski:
  - Mūzika, mūzika, mūzika lej! Tas ir skumji, tad kautrīgi elpo! Kurš jautri dejo pēc melodijas, kas dvēseli padara gaišāku! Mūzika līst, mūzika, mūzika, skumjas prom, pārtrauciet vāciešus sērot! Bezgalīgs, mūžīgs, jauns, no kura tik ļoti gribas dzīvot!
  Viņa palīgs, rudmatains virsnieks, iesaucās:
  - Visi dejo! Nu dejo kuces vai es jūs visus sadedzināšu!
  Meitenes sāka kautrīgi pieskarties ar basām kājām. Galvenais fašists skaļi kliedza, vicinādams rokas:
  - Tiešraide! Nu kuces un padauzas, nāciet!
  Meitenes nesaskaņās sāka kustēties daudz ātrāk, taču tā neizskatījās pēc kultūras dejas, bet drīzāk tā bija Paragvajas piekrastes papuasu mežonīga deja!
  Nacisti pieskrēja pie sievietēm un sita viņām ar dūrēm pa seju, kaut ko sirdi plosoši čīkstot un ņurdot.
  Galvenais fašists izdarīja žestu. Zēns Hitlerjugenda formā viņam atnesa pudeli konjaka! Resnā cūka izvilka taisni no rīkles, četrdesmit grādu šķidrums sildīja vēderu. Borovs glīti jautāja zēnam:
  - Tev jau ir četrpadsmit, es atļauju nošaut jebkuru padauzu!
  Puiša sejā parādījās vilšanās.
  - Un vienkārši šauj! Tas ir pārāk mīksts! viņš iesaucās.
  Resnais nelietis nomurmināja.
  - Ko tu gribi viņai nodarīt?
  Zēns atcirta:
  - Saskrūvēts līdz nāvei, un tad aizdedzināts!
  - Labi, nāc! Tikai ātrāk, šīs teles vēl laicīgi jādzen uz Vāciju.
  Zēns, spīdēdams ar žilbinošiem, biezi nopulētiem zābakiem, virzījās pa sieviešu rindu. Viņš ļauni pasmaidīja un nežēlīgi pasmaidīja. Ik pa laikam jaunais nacists apstājās un iespēra tai vai tai sievietei pa vēderu, taču viņa neizdarīja izvēli.
  Elizabete lūdza kādam nezināmam - bet ne man! Bet jaunietis vienkārši apstājās viņas priekšā un norādīja ar pirkstu:
  - Šī ir mana padauza!
  Elizabete sastinga, nodevīgi trīcēdama, un viņas iedegusi seja kļuva bāla. Galvenais fašists negaidīti iebilda:
  - Deviņi!
  Fašistu zēns bija aizvainots:
  - Un kāpēc tā?
  Borovs atbildēja:
  - Viņa ir pārāk skaista! Vienkārši brīnišķīga meitene, jūs varat viņu atdot kādam ģenerālim un iegūt daudz naudas.
  Jaunais hitlerietis negribīgi piekrita:
  - Labi! Tikai tāpēc, ka tu noraidīji manu pirmo lūgumu, es spīdzināšu divas prostitūtas!
  Zēns pagriezās ātri skrēja un izvēlējās divas jaunākas meitenes. Šoreiz viņš steidzās, baidīdamies, ka likumīgais laupījums netiks izvilkts.
  Meitenes pašas izlēca laukumā, iespējams, cerēja, ka kāds izskatīgs zēns viņām apžēlosies, ja viņas būs padevīgas. Jaunietis izsmejoši šņāca.
  - Nometies ceļos un noskūpsti manus zābakus!
  Meitenes sabruka un rāpoja. Viņi pārliecinoši skūpstīja nopulēto ādu, sajūtot spēcīgo dārgā vaska smaržu. Hitlerjugenda atvase pēkšņi satvēra meitenes aiz matiem un ar spēku pacēla:
  - Kādas kuces! - zēns krieviski nošņācās. - Apnicis dzīvot! Tagad nekavējoties izģērbieties!
  Meitenes izmisīgi novilka drēbes, atstājot tikai biksītes. Jaunais sadists pavēlēja:
  - Apgulies! Uz skavām!
  Meitenes apzinīgi apgūlās, un SS palīgi nostiprināja viņu rokas un kājas speciālos krājumos. Puisis ar pirkstiem pārbrauca pa meiteņu vilinošajiem rozā papēžiem, kuri vēl nebija paspējuši noputēt. Viņš pēkšņi sajuta spēcīgu sajūsmu un sirdi plosoši kliedza:
  - Smagu pātagu man!
  Rokuļi nodeva pātagu. Tas nebija viegli, bet sastāvēja no sarkanīgi karstas stieples ar asām zvaigznēm. Sitieni ar šādu ieroci ir daudz jūtīgāki.
  Baskājaino Elizabeti ieņēma drudzis, kad viņa domāja par to, kas viņu sagaida. Šeit tas ir fašisma zvērīgais smīns, kad cilvēki pārvēršas par zvēriem. Un šīs elementāras cilvēciskās jūtas zaudējušo monstru ellišķās mokas.
  Pātaga draudīgi svilpo un krīt uz meiteņu kailajām, gaišajām mugurām. Sitiens pa kaulu pārgriež ādu un gaļu. Jaunais fašists apmierināts murrāja, viņš jutās kā īsts Dievs. Jā, tā bija ļaunuma un neiznīcināmas gribas dievība, kurai nebija ne mazākās līdzjūtības. Tomēr Hitlera jaunatnē viņi mācīja, ka līdzjūtība ir vājums! Žēlums ir slikta sajūta, kas nav īsta āriešu cienīga. Nepietiek ar ienaidnieka nogalināšanu, viņam jāliek ciest un jāpazemo vissliktākajā veidā! Slāvi ir zemāka tauta kā ebreji, un slāvu nogalināšana ir kā nikna suņa nogalināšana. Kas ir sirdsapziņa - elles dvēseles lamatas, ko izdomājuši ebreji un krievu filozofi. Īsts ārietis nezina nožēlu, viņu kaitina tikai viena lieta, ka viņš nogalināja maz ienaidnieku! Bet sievietes vai bērna cietsirdīga spīdzināšana: āriešu veiklības augstākā izpausme.
  Biksītes pārplīsa zem karstā stieples sitieniem un nokāpa no sēžamvietas. Meitenes sākumā kliedza, bet zēns bija stiprs pāri saviem gadiem, un viņas ātri nomierinājās, zaudējot samaņu no briesmīgā šoka. Tomēr nacistu bendes nebija zaudējušas, viņi nogāza uz jauno skaistuļu galvām iepriekš sagatavotus ledus ūdens spaiņus (izmantojot kempinga ledusskapi). Tikmēr nepilngadīgais sadists atkal uzkarsējis vadu uz uguns un nogāzis to meitenei uz basām kājām. Un atkal baigie čīkstoņi, kliedzieni, kuros nebija nekā cilvēciska.
  Elizabete tik tikko varēja nostāvēt kājās, šķita, no kurienes nāks spēks ko tādu izturēt. Tas bija kaut kas, kam nebija mazākās nozīmes, kas bija tālu ārpus cilvēka. Tas ir dīvaini, kā tik mīlīgs zēns, gandrīz bērns, varēja to izdarīt. Tas ir vienkārši neticami, cik lielā mērā fašisms izkropļo dvēseles, pat bērnus. Tik kropļo veselas paaudzes uztveri!
  Meitenes atkal apklusa, un viņām atkal tika uzliets ūdens. Tomēr, neskatoties uz visiem pūliņiem, spīdzināto saucieni kļuva arvien klusāki. No pleciem līdz kājām nelaimīgajiem mocekļiem nebija palikušas nekādas dzīves vietas. Beidzot zēns nogura, noslaucīja sviedrus no pieres un caur zobiem izspļāva baudu nelaimīgo sieviešu kolonnas virzienā.
  - Noguris! Jūs varat tos sadedzināt!
  Saplēstās meitenes vairs nekustējās, droši vien ciešanas bija pārsniegušas noteiktu mēru. Nacisti pieskrēja pie nelaimīgā, ne īpaši dāsni pilošā benzīna, aizdedzināja. Meitenes pat nekustējās, lai gan uguns lēnām ar baudu aprija viņu miesu.
  Līdz tam laikam bija norimis arī nelaimīgo kliedzieni, kuru vienīgā vaina bija tā, ka tiem vajadzēja būt nepārprotamai nacisma nepielūdzamās gribas demonstrācijai!
  Resnais nelietis pamāja ar līko dūri.
  - Nu, prostitūtas! Es ceru, ka jūs saprotat, kāpēc mārciņa ir bravūrīga! Un tagad gājiens uz savu jauno likteni tiks būvēts un soli pa solim.
  Sievietes stāvēja nekustīgas, tik pat šokētas no nežēlības, murgainā skata.
  Fašistu zēns, divreiz nedomājot, izvilka pistoli un, nikni smaidīdams, iešāva meitenei kājā:
  - Dzirdēji, tev lika maršēt!
  Šāviens pamodināja sievietes, Elizabete sajuta Valentīnas maigās rokas uz saviem pleciem.
  - Sūtiet manu uzticamo biedru, lai atriebtos, jums jādzīvo!
  Meitene drosmīgi atbildēja:
  - Un es zvēru, ka izdzīvošu!
  Pa to laiku kāds nepilngadīgs necilvēks šauj uz saviebtu, pakritušu meiteni. Tajā pašā laikā viņš mēģināja nogalināt viņas rokas un basās kājas. Es negribēju meiteni uzreiz piebeigt, jo klausīties sāpju kliedzienus ir daudz patīkamāk par smiekliem.
  Smagi ievainotā meitene palika guļot uz ceļa, jaunais fašists nepabeidza, un viņi ar āķi satvēra viņu aiz ribas un aizvilka uz karātavām.
  Resnais SS vīrietis noglāstīja zēnam pa galvu:
  - Mans dārgais draugs! Jūs esat gluži kā fīrers bērnībā! Un ziniet, lieliskais Ādolfs jau pirmajā klasē saķērās ar meiteni. Tāpēc viņš kopā ar diviem saviem draugiem viņu pa ceļam uz mājām uzbrucis. Viņi viņu noķēra un sasēja, sāka ņirgāties. Viņi viņu sadedzināja ar uguni, lauza kaulus, izrāva acis, un tad jaunais Adiks piepildīja viņas kaklu ar sērskābi, kas bija ņemta no ķīmijas stundām. Tad Hitleram bija tikai seši gadi, un viņš jau bija spējīgs uz drosmīgu rīcību, kas bija āriešu vīra cienīga.
  Jaunais nacists grimasē jautāja:
  - Vai meitene bija ebreja?
  - Nē, slāv! Austrija-Ungārija sabruka, jo vāciešus nodeva slāvi, ka fīrers apņēmās viņus izskaust! - Borovs pārbrauca ar roku pār rīkli. - Vispār pērtiķi ir pelnījuši indulgenci, bet slāvi nē!
  SS vīri unisonā pacēla ķepas:
  - Sveiks, Hitlers!
  Jaunas, basām kājām, pusģērbtas sievietes ātri gāja pa ceļu. Nacisti brauca ar īpašiem četru riteņu eskorta velosipēdiem (lai netērētu benzīnu zemcilvēku pavadīšanai). Elizabete, šokēta par nacistu zvērībām un klaju netikumu, pirmās pāris stundas klusēja, pat ne par ko nedomāja, bet gāja pusmiegā. Šķiet, ka arī pārējās meitenes nebija noskaņotas runāt, vismaz par laicīgām tēmām.
  Kamēr meitenes basām kājām staigāja pa gludu asfaltu, kas izklāts uz padomju zemes, viņu kājas jutās vairāk vai mazāk ērti. Bet, pabraukuši garām sagruvušajam robežstabam, viņi nokļuva Polijas teritorijā... Ceļš izrādījās klāts ar smalku granti, un meiteņu basās pēdās iegrābās asa grants. Pēdējos gados Elizabete nevarēja bieži atļauties pastaigas basām kājām, viņa drīz vien sajuta, kā viņas kailie papēži sāka nežēlīgi plīst un cepties. Lai novērstu uzmanību, viņa runāja ar Valentīnu:
  - Un ko mēs tagad darām?
  Kapteinis pēc pauzes klusi atbildēja:
  - Mēs nevaram skriet, citādi visas meitenes tiks nogalinātas! Tajā pašā laikā arī šo nav spēka izturēt!
  Elizabete ieteica:
  - Kā būtu, ja mēs sarīkosim visiem bēgšanu?
  Valentīna pamāja.
  - Es tikai par to domāju! Vienkārši tehniski to ir grūti izdarīt. Paskaties, cik daudz aizsargu ir apkārt.
  Elizabete izteica Suvorova frāzi:
  - Viņi gaudo nevis pēc skaita, bet pēc prasmes!
  Valentīna atbildēja:
  - Viens no galvenajiem Suvorova uzvaru iemesliem bija Krievijas karaspēka labākie kaujas ienākumi un fiziskā sagatavotība. Jo īpaši turku karaspēkam netika mācīti durkļi un cīņa ar roku, tāpēc tie ātri sabruka. Bet ar frančiem bija grūtāk, jo īpaši tāpēc, ka bajone tika izgudrota Francijā.
  Elizabete apņēmīgi atbildēja:
  - Bet viņi uzvarēja!
  - Jā, viņi uzvarēja! Bet, godīgi sakot, tas nav tik vienkārši, kā saka mācību grāmatās! Valentīna nopūtās. - Uzvaras cena ir pārāk dārga, tā var devalvēt trofejas!
  Elizabete nomurmināja:
  - Mēs nerunājam par trofejām. Lielākā trofeja karā ir izglābta dzīvība! Vispār, kā teica Staļins, karavīram nav dzimuma!
  Valentīna ieteica:
  - Tad kļūsti par zēnu un tu jutīsies labāk!
  Elizabete saviebās.
  - Man pašam nebūtu nekas pretī kļūt par puiku, puikas ir daudz brīvāki!
  Valentīna nosvilpa.
  - Kāpēc?
  - Tāpēc, ka viņu kājas ir raupjākas, un tas mani dedzina kā ejot pa oglēm! - Elizabete čīkstēja.
  Valentīna atbildēja:
  - Un man ir tāda sajūta, it kā viņi mani sit pa papēžiem ar nūjām ilgi un smagi, bet man ir jāiztur. Iespējams, ka mūsu gūsts aizkavēsies un vēl ne. Dzirdēju, ka sievietēm koncentrācijas nometnēs kurpes dod tikai tad, kad snieg, un arī tad tās ir no koka.
  Baskājainā Elizabete nodrebēja:
  - Koka kurpes meitenēm kājām ir tikai spīdzināšana, reiz, kad vēl biju skolniece muzejā, uzvilku tās un gāju pa gaiteni. Viņi ir tik neērti un visu laiku nokrīt.
  Valentīna izlaboja:
  - Un viņi šausmīgi berzē kājas, un ziemā ļoti slikti sasilda! Bast kurpes ir daudz labākas, tās ir gan siltākas, gan mīkstākas!
  Sievietes ciematos bija rūdītākas un nesūdzējās, savukārt pilsētnieces jau bija sākušas redzēt asiņu lāses, kas uz grants iespieda graciozu, jauneklīgu pēdu pēdas.
  Pāri debesīm lidoja ME-109 iznīcinātāju bars, viņi skrēja salīdzinoši zemā augstumā un pat varēja redzēt svastiku uz spārniem.
  Elizabete atzīmēja:
  - Interesanti, kur ir mūsu krāšņās MiG?
  Valentīna negribīgi atbildēja:
  - Es domāju, ka tie nav piepildīti! Vispār vāciešiem ir interesants jaunums, miniatūras bumbas, tās pat var piekarināt no kaujinieku spārniem. Tie nokrīt zemē kā krusas akmeņi. Tanks neizturēs, bet pret kājniekiem vai lidmašīnām, īpaši tādām vieglajām kā IL-26, tas ir diezgan efektīvs.
  Elizabete atzīmēja:
  - Šķiet, ka arī mums tādi "sīkumi" grasījās nonākt ražošanā. Mums neizdevās mazliet. Kopumā cara sistēmas smagais mantojums, rūpniecības pārstrukturēšana no kapitālisma uz sociālistiskām sliedēm.
  Valentīna piebilda:
  - Plus pilsoņu karš! Divdesmit pirmajā gadā rūpnieciskā ražošana samazinājās septiņas reizes, salīdzinot ar trīspadsmito gadu. Miljoniem cilvēku gāja bojā, valsts tika izpostīta un, atšķirībā no cara valdības, neviens mums nedeva kredītus. Protams, mums nebija daudz laika. Hitlers mūs pieķēra brīdī, kad armija tikko sāka aprīkot sevi ar patiesi efektīviem tankiem.
  Baskāja Elizabete piekrita:
  - Lūk, tev taisnība! Mēs daudz darījām, bet neko daudz nepaguvām. Visa Eiropa strādā Vērmahtam. Eiropa! Un cariskā Krievija zaudēja karu, neskatoties uz to, ka Vācija turēja galvenos spēkus Rietumos. Tagad mēs esam trakā situācijā.
  Un kad mūsu tanki ieradīsies Eiropā?
  Valentīna atbildēja:
  - Kaut tas būtu drīz! Bet es arī karoju Somijā, tāpēc neesmu tik optimisma pilns, mūsu armija nav gluži gatava karam.
  Jauna meitene ar jaunākā seržanta plecu siksnām iesaistījās sarunā:
  - Es domāju, ka pēc divām nedēļām mūsu tanki atbrīvos Varšavu, bet pēc mēneša Berlīni!
  Valentīna pamāja ar galvu, izpletīdama sarkanās krēpes.
  - Gribētos ticēt, bet... Nacisti ļoti īsā laikā okupēja četrpadsmit Eiropas valstis. Tad viņi iekaroja Āfriku un Lielbritāniju. Iebruka Tuvajos Austrumos un Indijā. Un tad viņi uzvarēja Ameriku kopā ar Kanādu. - Meitene dusmīgi sita ar baso kāju, nogāzās uz akmeņiem. - Tas liecina par Vērmahta ļoti lielo spēku, un trīsarpus mēnešus mēs bijām aizņemti ar mazo Somijas armiju. Es pats zinu, kas ir karš. Nē, šajā gadījumā ienaidnieks ir daudz spēcīgāks par mums!
  Jaunā meitene bija apjukusi
  - Tātad mēs varam zaudēt?
  Valentīna atbildēja:
  Principā jā, bet...
  Sandaļu meitene čīkstēja:
  - Kas, bet...
  Baskājainā Valentīna atbildēja:
  - Paši nacisti kļūs par saviem kapiem! Paskaties, cik viņi ir brutāli. Viss no jūras līdz jūrai drīz sacelsies pret viņiem. Pat pionieri cīnīsies pret fašismu, zeme degs zem iebrucēju kājām. Nacisti aizrīsies paši savās asinīs. Viņu lēmums uzbrukt PSRS būtu liktenīga kļūda. - Meitene atkal stutēja, nesaudzējot savu kailo, nogāzušos, sarkano no svaigi iedegušās pēdas. - Pareizāk sakot, katastrofa un fašisms tiks noslaucīts no planētas!
  Elizabete piekrita:
  - Nē, vampīrs Hitlers nevar izbēgt no apses mieta! Bet tagad, cik daudzas mūsu pilsētas tiks iznīcinātas un ciemi nodedzināti. - Meitene dusmīgi izlocīja savu spēcīgo kaklu, zeltaini mati sāka kustēties. - Un mēs esam muļķi, zinot par gaidāmo streiku, mēs pat nerakām tranšejas!
  Baskājainā Valentīna piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es domāju, ka Pavlovu nošaus!
  Elizabete to pamāja.
  - Jā, runa nav par Pavlovu! Kopumā pavēle novest armiju līdz pilnīgai kaujas gatavībai bija personīgi jādod Staļinam.
  Valentīna enerģiski pamāja ar galvu.
  - Tev noteikti ir taisnība! Bet acīmredzot vadītājs gribēja atlikt kara sākumu līdz pēdējam, jo īpaši tāpēc, ka Vērmahts nebija gatavs ziemai, un, ja mēs uzvarējām vismaz mēnesi, Vērmahts nebija tik briesmīgs. Un četrdesmit sestajā vai četrdesmit septītajā gadā mūsu armija būtu kļuvusi daudz spēcīgāka. Mani satrauc okupēto ASV un Lielbritānijas nostāja. Viņi var pēc godpilnas padošanās noslēgšanas ar Vāciju un pat saņemt daļu no padomju teritorijas. - Meitene apspieda savu kailu, saskrāpētu un nogāztu, apaļo, putekļaino papēdi. - Turklāt Japāna var mēģināt revanšēties par sakāvi Mandžūrijā.
  Viņi saka, ka viņa jau ir uzbrukusi mūsu Vladivostokai. Un tad mēs nonāksim izolācijas lokā.
  Nogurusī baskāja Elizabete ievaidējās, uzkāpdama uz asa oļa, viņas kāja sāka asiņot kā kalnu kristāls, un viņas nobružātie pirksti čīkstēja vēl vairāk. Viņa domāja: varbūt nacisti viņus nelaiž jaunos un kvalitatīvos apavos, cik liela vēlēšanās pazemot un nodarīt sāpes. Patiešām, Krievijā basas kājas tika uzskatītas par nabadzības pazīmi, ne velti bija izteiciens klaidonis - tas ir, ubags. Tagad atliek gaidīt, vai viņa, tik ļoti salauzusi un savainojusi kailās, graciozās ķepas, spēs apstāties. Un, ja tas nokritīs, kas ar to notiks.
  It kā unisonā ar saviem vārdiem viena no jaunajām meitenēm ar asiņaini lauztām kājām kliedza:
  - Es to vairs nevaru!
  Un viņš notupās, izstiepdams uz priekšu savas ilgi cietušās kājas. Nacisti piebrauca viņai klāt, un meitenei uz galvas uzlija benzīns. Viņa pēkšņi uzlēca, taču bija jau par vēlu, uzliesmoja pamestas šķiltavas, nelaimīgo sievieti apņēma degoša liesma.
  Meitene brēkdama metās skriet, pārējie gūstekņi izklīda malās. Apsteidzis kolonnu, moceklis sabruka, zaudējot samaņu, liesmu straumes dedzināja nelaimīgās plaušas, un nāve bija briesmīga! Sekoja draudīgs sauciens:
  - Šnels! Šnels! Atpalikušo kuču nāve!
  Meitenes izmisumā pielika soli. Elizabete klusi ievaidējās un kliboja, viņas kailās, nogrieztās pēdas eksplodēja no sāpēm, it kā no sarkani sakarsuša dzelzs pieskāriena. Bet viņa, tāpat kā citas meitenes, bija piesprādzēta.
  Lai novērstu uzmanību, Elizabete basām kājām teica:
  - Vai mēs varam dziedāt Internacionāli?
  Valentīna pamāja ar galvu.
  - Šie briesmoņi mūs visus nošaus! Esi pacietīgs! Kailas kājas, īpaši tādiem jauniešiem kā mēs, ātri kļūst rupjas. Mēs izturēsim un izdzīvosim. Uzvara būs Sarkanajai armijai. Pat ja visi kapitālisti paņemtu pret mums ieročus! Galu galā no taigas līdz Lielbritānijas jūrām Sarkanā armija ir spēcīgākā no visām!
  Elizabete sažņaudza dūres.
  - Bet nav spēcīgāka krievu gara,
  Viņu drupas mēs paši atdzīvināsim!
  Krievu karotājs drīz paņem zobenu
  Mēs stāvēsim un atkal uzvarēsim!
  Pēc tam kaut kā kļuva vieglāk, un pat dedzinošas sāpes asiņainajās kājās kļuva vājākas.
  Saule norietēja, nacisti kļuva arvien nervozāki un mudināja meitenes.
  Kļuva svaigāks, vējiņš patīkami pūta nosvīdušas sejas. Baskājainā Elizabete atzīmēja:
  - Izskatās, ka pat saule ir priekš mums!
  Valentīna spēcīgi pasmaidīja.
  - Komunisma saule vienmēr ir priekš mums!
  Ēnas uz ceļa pagarinājās, kļuva arvien tumšākas. Nacisti aizdedzināja laternas, kas padarīja viņu velosipēdu izskatu daudz noslēpumaināku, tajā bija jūtama noslēpumainība. Elizabete jau iedomājās, ka tie nav nacisti, bet gan briesmīgi monstri. Sava veida daudzšķautņains Viy jeb ghouls. Savādi, bet tas padarīja nacistus nebiedējošus un it kā nereālus. Poveseļevs - pavērās otrais vējš, Valentīna sāka dziedāt dziesmu:
  - Tur pa nezināmajām takām velni sandalēs dejo! Nu ko, Koschei ēda pārāk daudz kāpostu zupas!
  Valentīna pasmīnēja.
  Tu esi brīnišķīgs kā vienmēr!
  Beidzot tālumā parādījās signālu tornis, un kļuva redzamas mājas ar aptumšošanu. Tātad viņu ceļojums tuvojas beigām. Lielākā daļa meiteņu jau bija pārgurušas, bija pie pēdējās fiziskās izsīkuma līnijas un turējās tikai uz izdzīvošanas instinktu.
  Elizabete jautāja Valentīnai, it kā viņai būtu jāzina:
  - Vai viņi mūs pabaros?
  Kapteine jokojot, kaut arī viņai bija grūti, atbildēja:
  - Vāciešiem mēs esam kā lopi, un neviens nesolīja pa ceļam lopus pabarot!
  Baskājainā Valentīna dusmīgi atbildēja:
  - Tad es pārgriezīšu Hitleram rīkli!
  Vēl daži simti sāpīgu soļu, saplosīti gabalos, ar basām kājām, un meitenes sāka vest īpašā nometnē. Izskatās, ka iepriekš sagatavots karagūstekņiem, tumsā bija redzamas koka kazarmas, arī torņi ar dzeloņdrātīm. Sievietes sāka uz tiem vairoties, cenšoties atsevišķi novietot civilos un militāros. Tomēr ieslodzītie bija tik noguruši, ka pat nedomāja par bēgšanu. Viņi vienkārši nokrita uz raupjām koka gultām. Elizabete, kāpjot uz samīdītās zāles ar savām sasitušajām, asiņainām kājām, piedzīvoja svētlaimīgu sajūtu. Beidzot viņa var aizmigt. Bet, kad viņa jau iegāja kazarmās, viņai pielēca divi esesieši un bez ceremonijām viņu salauza.
  - Par ko? - meitene kliedza.
  - Krievu Šveins! Sekojiet, kur viņiem teikts!
  Elizabeti izveda no nometnes, tāpēc viņi gāja garām torņiem un dzelzs vārtiem. Sākumā meitene domāja, ka grib viņu nošaut, bet tad baidījās, ka tiks spīdzināta. Ko darīt, ja nacisti domā, ka meitenei ir svarīgs noslēpums?
  Viņa tika aizvesta uz savrupmāju, kuru rotāja lauvu bareljefs. Savādi, bet bagātā īpašuma skats Elizabeti nomierināja, tas neizskatījās pēc drūmajiem viduslaiku moku pagrabiem. Tomēr šie monstri var spīdzināt un mocīt jebkur un tik daudz, cik vēlas.
  Viņa tika ievesta ēkā, meitenes basās kājas pieskārās leknajam, samtainajam paklājam un noslīka tajā.
  Uzliesmoja spoža elektriskā gaisma. Parādījās vīrs liverijā, neuzmanīgi paskatījās uz meiteni un pavēlēja:
  - Nomazgā viņai kājas!
  Elizabete bija apsēdusies krēslā, un glīti ģērbta kalpone atnesa sudraba bļodu ar ūdeni. Pēc izcelsmes kalpone, Baltkrievijas poliete un prata krievu valodu. Iemērcot savas sasitušās kājas tumšā ūdens bļodā, viņa tās maigi berzēja. Elizabetes meitenīgās kājas bija nožēlojams skats. Uz tiem burtiski nebija palikusi neviena dzīvesvieta, pirksti bija notriekti. Un, neskatoties uz to, baltkrievu skaistules kājas bija skaistas un bija princeses vai grieķu dievietes cienīgas.
  Istabene maigi nomazgāja putekļus un asinis, berzējot katru pirkstu. Tad ar līdzjūtību balsī viņa jautāja:
  - Šķiet, ka tev ir daudz, dārgā?
  Elizabete atbildēja:
  - Citiem gāja grūtāk! Man nav ko sūdzēties par likteni!
  Polis pamāja ar galvu.
  - Es ticu, ka padomju valstij viss beigsies labi!
  Esesieši pārtrauca sarunu un, pacēluši Elizabeti, ievilka viņu lieliski iekārtotajā zālē. Meitene kūtri pretojās, viņi viņu iemeta, aizcirtot durvis, un tūlīt kā spoks parādījās resns kuilis. Jau pirms kolikām smadzenēs atskanēja pazīstama balss:
  - Nu, putniņ, tu būsi padevīgs!
  Elizabete mēģināja atlēkt, taču šķietami neveiklais nacists izrādījās veiklāks. Viņa pēkšņi pielēca pie meitenes un norāva kreklu, atklājot divas diezgan lielas, stingras krūtis ar asināmiem sprauslām. Meitene viņam ar ceļgalu iespēra pa cirksni, taču fašists to sagaidīja, tomēr SS dienē nevis vājprātis un uzbrukumu atvairīja.
  - Pretojies, būs vēl jautrāk!
  Resnais kuilis atkal metās viņai virsū, noraujot drēbju paliekas, īpaši bikses, bet pēkšņi sirdi plosoši iesaucās:
  - Jā, tu joprojām iekod kucei.
  Puskailā Elizabete izglābās un metās pie pretējām durvīm, viņa cerēja, ka varbūt tādu karavīru nebūs. Viņa to atvēra un uzreiz saņēma spēcīgu sitienu pa zodu. Viņas priekšā parādījās muskuļota pusaudze ar kailu rumpi. Viņa viņā par šausmām atpazina jauno sadistu no Hitlera jaunatnes. Viņš ļauni pasmaidīja ar baltiem zobiem.
  - Un tu esi temperamentīga!
  Resnais SS vīrs čīkstēja:
  - Es dodu jums atļauju to izmantot kopā ar mani! Jūs jau esat pieaugušais, un ir pienācis laiks izmēģināt sievietes ķermeni!
  Jaunais hitlerietis atbildēja:
  - Krievus vēl neesmu izvarojis.
  Elizabete saslima, no tā, ka viņu varēja izvarot, atņemt pusaudzei godu bija īpaši kauns. Divdesmit divu gadu vecumā viņa saglabāja savu nevainību, un tagad viņai no svētuma jāšķiras nevis no sava mīļotā, padomju puiša, bet gan no tādiem deģenerātiem, kādus pasaule vēl nav redzējusi. Meitene sirdi plosoši kliedza, bet viņai uzreiz uzbruka liels fašists un nekādā gadījumā mazs puisis. Kuilis svēra vismaz pusotru centneri, un nogurusī Elizabete juta, cik ātri viņas spēka paliekas iet mazumā.
  Tajā pašā laikā jaunā sadiste spieda viņai rokas un knibināja viņas krūtis. Beidzot viņa nokrita, un briesmonis viņu rupji paņēma ar karstuma kuiļa smalkumu. Elizabete piedzīvoja briesmīgas sāpes, ienirstot ellē!
  . NODAĻA #10
  Tvertne tika fiksēta karotājiem, un viņi turpināja virzību uz padomju pozīciju dziļumiem. Skaistules apšaudīja krievu tankus un čivināja, izlika zobus.
  Gerda nogrieza trīsdesmit četrus ar čaulu un čivināja:
  "Es esmu hiperklases karotājs!"
  Pēc tam, kā tu izplūdi smieklos... Tiešām brīnišķīga meitene. Augstākās akrobātikas karotājs. Un mazliet slikts, un padauza... Nejauks labo puišu slepkava.
  Šarlote arī nospiedīs kursorsviras pogu ar kailiem kāju pirkstiem un pateiks:
  - Man patīk iznīcināt tankus!
  Un padomju trīsdesmit četri sadalīsies bez papildu piezīmēm. Torņi ir nojaukti un caurdurti.
  Kristīna atlaida bez aizspriedumiem. Šoreiz par viņas kailo pirkstu upuri kļuva 152.kalibra padomju haubice. Tas ir diezgan pretīgs kalibrs. Vācu mašīnas frontālajās bruņās tas, protams, neielauzīsies, taču kratīsies diezgan labi. Un meitenes pieliks ausis.
  Zeltaini sarkanais karotājs saka:
  - Es esmu tāds skaistums, baskāju sapnis!
  Un tad arī Magda to pienagloja. Arī karotājs, ja ne no Dieva, tad noteikti no sātana. Un tas neskatoties uz visu viņas reliģiozitāti.
  Un cik viņa ir skaista meitene. Un ļoti seksīga, bet tajā pašā laikā kautrīga.
  Magda dziedāja, piesitot basajai pēdai un raustīdama garās melnās skropstas:
  - Galu galā pasaulē tā nenotiek, ka bufetē saplīst tanki!
  Gerda atsita zobus un, smaragda acīm mirdzot, šņāca, izsitot citu ieroci:
  - Es būšu Supermens! Un es visus sadedzināšu!
  Un atkal ar pirkstiem spiež un krata padomju bunkuru. Agresīva meitene. Izmēģiniet šo un pārspējiet! Viņai ir neticams spēks!
  Vācu tanks šāva uz akumulatoru. Nacisti jau bija iegājuši dziļi padomju pozīcijās, tuvojoties Minskai. Taču ir daudz aizsardzības līniju, un Sarkanā armija spītīgi pretojas. Šeit ir izrakts tik daudz. Tik viegli iekļūt darbības telpā un jūs neizlauzīsities. Sasodīti, grūti risināmi uzdevumi.
  Ir jau bijuši tanku aunu gadījumi. Jo īpaši ātrgaitas, bet vāji bruņotie BT pastāvīgi cenšas ramināt. Tāpēc viņi nevar pieņemt vācu tehnoloģiju. Bija gadījums, kad uz vācu kolonnām uzkrita arī jaki ar ekipējumu.
  Šarlote šņāca, dauzīdama padomju bateriju:
  - Cik stulbi tie krievi. Nē, nekavējoties kapitulēt, bet viņi pretojas ...
  Kristīna uz to atbildēja loģiski, bet vispirms, nospiežot ar pliku pirkstu, viņa apgrieza 100 mm padomju lielgabalu:
  - Amerikāņi ir praktiska tauta, bet pat viņi ne uzreiz pret mums kapitulēja! Tātad, kā citādi pateikt, kurš ir stulbāks. Mēs joprojām esam tik tālu no Maskavas!
  Magda ar kailu pirkstu nospieda kursorsviras pogu un pārliecinoši teica:
  - Ejam tur! Mēs noteikti būsim tur, un diezgan drīz!
  Gerda svilpa un dziedāja, atverot savas koši lūpas:
  - Mēs soļojam uz Maskavu, un mēs redzam fašismu tālumā ... Drīz es sitīšu Ļeņinu, un biedrs Staļins tiks notverts!
  Pēc tam, kad meitene atkal nospieda kailajiem pirkstiem kursorsviras pogu. Un cik pavirši. 85 mm padomju lielgabals uzlidoja ar norautiem riteņiem.
  Arī Šarlote atlaida un diezgan trāpīgi. Tajā pašā laikā viņš ļauni nošņāca:
  - Es atstāšu viņu ieročus debesīs! Un es noņemšu mēnesi no sfēras!
  Pēc tam kārtējais padomju lielgabals izrādījās sašķelts kā valrieksts zem vesera.
  Jā, vācu 105 mm lielgabals ir ļoti, pat ārkārtīgi nāvējošs. Bet skaistules sākās kājniekos. Un mēs esam ar to daudz pārdzīvojuši. Un kāpēc tikai basās kājas nearēja. Tas bija četrdesmit pirmais gads. Kad daudz kas ir izlemts. Kara iznākums nebija iepriekš noteikts. Un karotāji devās pret ļoti lielajiem Lielbritānijas spēkiem. Jūras saimniece vēl negrasījās padoties un izmisīgi pretojās.
  To Gerda atcerējās, kad viņa iebruka citā, ļoti spēcīgajā padomju aizsardzības līnijā. Bet, kad viņi vēl bija diezgan mazi, viņi tā staigāja un darīja tā. Cik jautri viņiem toreiz gāja!
  Gerdas acu priekšā peldēja bildes, it kā filmā;
  Apollo atbildēja:
  - Nekur! Mūsu laimīgajā pasaulē invalīdu nav un nevar būt! Jo Trešais Reihs, kas iekaroja pasauli, visiem sniedz laimi!
  Meitenes jautrā sveicienā pacēla rokas.
  - Zind Heils! Protams, laime! Mēs gribam labu... Divi balti spārni virs pasaules! Mūsu dvēselēs ir gaisma, spožākā rītausma - Šekspīrs nevar aprakstīt!
  Ak, atkal pamošanās... Gerda pamodās, sajūtot mežonīgākās sāpes savā ķermenī... Nav viegli braukt pa tuksnesi un vilkt tankus, pat ja tevi uzskata par pārcilvēku. Vai īsts ārietis - nežēlīgs pret reiha ienaidniekiem! Tomēr Šarlotei sāpēja ne mazāk, un viņa pat ievaidējās:
  - Tādas sāpes! Kādas sāpes - Trešais Reihs pret jeņķiem - simts nulle!
  Gerda mēģināja uzmundrināt sevi un savu draugu:
  - Supermenam pēc Nīčes domām jābūt nežēlīgam pret citiem, bet vēl vairāk pret sevi!
  "Kaut es varētu likt pašam Frīdriham Nīčei skriet pa smiltīm un vilkt tanku," Šarlote kurnēja.
  Gerda piekrita.
  - Jā, piekrītu: kas necieta, tas nesapratīs!
  Pēc brokastīm Madlēna iepriecināja meitenes:
  - Tagad vienkāršs skrējiens, protams ar slodzi. Tiek prognozēta pastiprināta britu aktivitāte, atgriezīs savus grifus, tāpēc ar tankiem labāk neriskēt. Galu galā, neatkarīgi no tā, cik foršas jūs, meitenes, esat, jūs nevarēsit izvilkt tvertni ātrāk, nekā viņas iet pašas!
  Gerda sašutusi nomurmināja:
  "Protams, jūs pats to nenēsāt!"
  Madlēna bija sašutusi vai izlikās dusmīga:
  - Piecdesmit iesita ar nūju pa papēžiem šai stulbajai meitenei!
  Vilki metās izpildīt saimnieces pavēli. Gerda paklausīgi apgūlās un iebāza savas kailās, graciozās kājas iepriekš sagatavotajā ierīcē. Tā bija falaka! Meitene dziļi ievilka elpu, cenšoties nenodot savas garīgās ciešanas. Pati Madlēna piegāja pie sava upura, pieskārās viņas rūdītajiem, vēl nenoputējušajiem papēžiem. Viņa noklikšķināja ar mēli un teica:
  - Saskaiti sitienus!
  Pēršanai Madlēna izvēlējās speciālu nūju, gumijas, bet ar tērauda stieni iekšā. Pati komandiere arī ir meitene, bet masīvās, atlētiskās figūras dēļ šķiet vecāka par saviem gadiem, šņaukāja gumiju un draugs viņam asi sadūra.
  - Vienreiz! - Gerda teica ciešanu pilnā tonī.
  Madlēna vēl spēcīgāk sita Gerdai pa papēžiem.
  - Divas! - teica meitene.
  SS rotas komandieris turpināja izpildi. Viņš centās sadalīt sitienus vienmērīgi, lai sāpes būtu maksimālas, bet tajā pašā laikā izvairītos no sakropļošanas. Gerda skaitīja, cenšoties mazāk uzmanības pievērst liesmojošajām zolēm. Kad viņa basām kājām skrēja pa sniegu, sāpes nebija mazākas, taču meitene izturēja un nesamazināja ātrumu, saprotot, ka viņas glābiņš ir tieši ātrumā. Pretējā gadījumā jūs saņemsiet apsaldējumus, kļūsiet par invalīdu un nokļūsiet postā. Tātad tas ir nepieciešams, tad ir jābūt īstam āriešiem un jāiztur, rūdīšana drosmei. Vispār sāpju kā tādu nav! Tā ir ilūzija. Patiesībā cionisti izdomāja sāpes, vājumu un vecumu! Bet patiesībā cilvēkam ir lemts būt par dievu, pareizāk sakot, pārcilvēku! Bet vai supermenam ir jāraud, pat ja tu esi tikai sešpadsmit gadus veca meitene, kuru nekad nav skūpstījis puisis. Nekādā gadījumā!
  Saskaitot piecdesmit (slava Providencei neapmaldījās!), Madlēna apstājās un sacīja:
  - Jaunība! Viens par to sods jums nav pabeigts. Jūs skriesiet basām kājām pa tuksnesi, neeļļojot zoles ar aizsargkrēmu. Papildu sāpes sniegs jums mācību!
  Gerda paklausīgi pamāja.
  - Paldies komandierim.
  Patiesībā meitene nebija īpaši priecīga, un tā skriet bija sāpīgi, un bez aizsargkrēma bija vēl sāpīgāk, bet viņa cerēja, ka izturēs. Viņai ir spēcīgas zoles, apavus elites meitenes valkāja tikai parādēs, vai arī, ja vajadzēja pārāk daudz laika pavadīt aukstumā, ārpus ķermeņa izturības. Bet tas ir dīvaini, meitenes praktiski nesaslima ar tik smagu sacietējumu ... Vai varbūt tas ir dabiski! Cariskās Krievijas laikos zīdaiņu mirstība bija augsta, bet tie, kas izdzīvoja, bija ārkārtīgi veseli bērni un cilvēki! Nu, tagad basām kājām skriet pa karstajām tuksneša smiltīm... Kā viņa to iztur!
  Ak, ak, ak, cik sāpīgi, bet nesarauksim pieri, bet gan smaidīsim. Ja mazulis smaida: varbūt viss izdosies!
  Gerda pat dziedāja pilnīgi skanīgi, balss pāršalca tuksnesi:
  Laime, tu esi neuzticīgs draugs,
  Vajadzības un darba māsa!
  Cik īss ir īslaicīgs atpūtas brīdis,
  Lai gan vēlme uzvarēt ir vienmēr!
  
  Dzemdēt bērnu - dzirdēt viņu pļāpājam,
  Vilki nezina, ka drīz lemts!
  Vispirms vadiet ienaidniekus - jums ir jābūt bijībā,
  Ļaujiet manam vīnam niknumā vārīties!
  
  Jaunavai zobens ir pirmais mierinājums,
  Viņš dos viņai ticību vieglā solī!
  Un kaut kur plosās elles viesuļvētra,
  Mīlestību pret Tēvzemi paudīsim dzejā!
  
  Pantos, kas nav rakstīti ar dubļainu ūdeni,
  Un tie, kas noasiņoja cīnītāju!
  Bet mums būs laiks dzīvot brīnišķīgu dzīvi,
  Kad Visvarenais mīlošais Tēvs!
  
  Bet nepaļaujieties uz Tēvu
  Jo mēs esam gandrīz pieauguši!
  Un, ja mēs uzreiz vēlamies labāk dalīties,
  Kad netaisnība neklusē!
  
  Cīnies par katru ausi zālienā
  Par katru pērli un lapiņu!
  Karotāji nikni uzdrošinās,
  Moto ir vienkāršs: cīnies un cīnies!
  
  Nav panākumu bez cīņas - pasaule tāda ir
  Ko lai neplūktu augļus, ja rokas sūnas!
  Cilpa vēl vairāk saspieda kaklu,
  Avots pēkšņi netīšām izžuva!
  
  Bet Dzimtene mums piešķīra lielvaras,
  Jūs esat karavīrs, jauns bruņinieks!
  Kas mums bija silti un mīļi,
  Jaunavas sirdī glabāsies mūžīgi!
  Meitene beidza dziedāt, draugi dziedāja līdzi... Viņa paklanījās vējam un metās tālāk. Kā dažreiz tas notiek, skaisti, miers, pat tad, kad sāp. Un kāpēc viņa skries līdz galam, jo karotājs... Un vācu karotājs nav pat dzelzs gabals, bet gan kaut kas cietāks par tēraudu! Un vaidēt pēc viņa nozīmē sevi nodot!
  Meitenes nedrīkstēja atpūsties pusdienās, un drīz vien trīs vilkači krita bez samaņas. Viņus savāca ar jostām un vilka, desmit uzreiz. Baskājainā Gerda bija starp iejūgtajiem. Cik brutāli meitenei dega kailās zoles un sāpēja ikri, bet viņa pat nevaidēja. Tikai mēle bija uzpampusi no slāpēm, un runāt bija sāpīgi. Un pēc pusstundas uzreiz krita pieci karotāji. Pēc tam tika izsludināta pauze un meitenes drīkstēja padzerties ūdeni. Un tad brīvprātīgā-obligātā elle turpinājās...
  Meitenēm neizdevās sasniegt bāzi, un viņas bija spiestas pavadīt nakti tieši tuksnesī. Karotāji ap sevi stiepa matainas virves, pēc kurām viņi apgūlās viens ar otru, uz lietusmēteļa. Mēs iegrimām sapnī ... Gerda atkal redzēja kaut ko kauju;
  Šeit viņa un pārējie karotāji jāj ar zirgiem. Priekšā viņus gaida skaistas cīņas, tie krāšņie laiki, kad tika novērtēta drosme un gods, un katrs bija bruņinieks... Visi, kas cīnījās, protams, bez tādiem jezuītu paņēmieniem, kad kājniekus bombardē no gaisa. Un tad ir aptuveni vienādi griezīgi ieroči un daudz iespēju parādīt drosmi.
  Viņu graciozā sacīkste aug un palielina tempu. Pamazām paātrinājoties, zirgi sasniedza pārsteidzošu ātrumu. Šeit ir slavenais Trešā Reiha "Septiņu līgu solis"! Kad zirgs nav zirgs, bet tas, kas ir brīnišķīgs un spārnots. Likās, ka jātnieku mati bija sastinguši gaisā un izstiepušies zeltainos, pērļu, smaragda vilcienos... Un tikai reizēm viņi nervozi trīcēja kustības laikā, kā tieva ģitāras stīga.
  Spēcīgie zirgu muskuļotie ķermeņi izstiepās garos, it kā slinkos lēcienos, un tad salocījās gandrīz uz pusēm, kā milzīgas atsperes, lai atkal atgrūstu no zemes. Lēcieni sekoja viens pēc otra, ritmiski impulsi, sinhroni visos atdalīšanas dzīvniekos. Gerda apbrīnoja: zirgu kustības bija tik brīvas, it kā nekas viņus nevažinātu. Lai gan, protams, izliekti ar izteiktiem muskuļiem, šķita, ka puskaili karotāji bija daļa no zirgiem, cik veikli viņi sēdēja. Skaistules sita pa sāniem ar plikiem papēžiem, un zirgi, aizmirsuši, ka satracināti ienaidnieki steidzas pēc viņiem, metās šajā maģiskajā pusskrējienā-puslidojumā!
  Gerda iedomājās, ka viņa lido ar iznīcinātāju... Kā viņa tajā brīdī gribēja kļūt par pilotu un sasmalcināt britu lidmašīnas - atnesot nāvi Vācijai.
  Atdalījums steigšus ievilka kuplajās ejās. Apburošas sievietes karotājas uz priekšējiem zirgiem notupās, vērīgi lūkojoties uz priekšu un slēpjoties aiz dzīvnieku izliektajiem kakliem. Tās ir muskuļotas skaistules, kas ir cienīgas no prestižākajām kāpnēm, bija pirmās, kas atklāja ienaidnieku, riskējot iekrist nāvējošā lietusgāzē. Cieši savijušos zaru salas šad un tad pēkšņi pašķīrās, atklājot jaunas ejas, līdzīgas upju gultnēm. Kavalērijas eskadras vilki plūda viņiem pāri lokanā vilnī, kā tumša straume, kas mirdz no tērauda.
  Gerda iztēlojās tanku kolonnu, kas dodas uz Parīzi. Pēc tam Vācija cīnījās viena, pret trim impērijām ar koloniāliem īpašumiem: Angliju, Franciju un Holandi, kā arī Beļģiju... Liekulīgais Franko atteicās atvērt otro fronti un pat vadīja atsevišķas sarunas par to, ko viņš iegūs, ja iesaistīsies karā pret. Vācija. Musolīni uzsāka slepenu saraksti ar Čērčilu par to, kuras Vācijas pilsētas pāries Itālijai otrās, dienvidu frontes atvēršanas gadījumā, un mānīgākais Staļins mobilizēja arvien jaunas divīzijas. Padomju vara grupēja spēcīgas tanku dūres (Šī informācija pēkšņi parādījās Gerdas smadzenēs). Ja svari svārstās un nacistu karaspēks apstātos, tad ... Bija iespējams iegūt vairākas frontes vienlaikus un iekrist stratēģiski zaudētā pozīcijā. Bet Hitlers izrādījās ģēnijs, viņš ne tikai uzvarēja, bet ātri uzvarēja. Viņš devās uz aizmuguri un vispirms iznīcināja vienu sabiedroto karaspēka daļu, bet pēc tam otru. Un kaut arī rietumniekiem bija vairāk ieroču, karavīru un tanku, viņš piespieda viņus kapitulēt! Jā, un sabiedrotajiem nebija tā kodola, tā īpašā fašisma gara (fašisms ne par velti, no vārda fascinator-bundle!). Tāpēc viņi zaudēja, kad karaspēks devās aiz viņu ierindas ...
  Gars izrādījās stiprāks par matēriju, un jūs varat uzbrukt ar mazāku spēku! Kāpēc netika uzvarēts Pirmais pasaules karš? Varbūt tāpēc, ka ķeizara režīms neizbaudīja tik lielu tautas uzticību kā Hitlera valdība ... Un vecie ģenerāļi nebija tik prasmīgi, un viņiem bija jācīnās divās frontēs ...
  Pēkšņi Gerda sajuta, kā sliktās priekšnojautas kā saulrieta stari sabiezēja - un ja sarkanā Krievija uzbruks, un atkal viņi saņems dubultu triecienu? Tiesa, tagad vairs nav Francijas galvenā pēdas spēka, kas nozīmē, ka būs vieglāk. Turklāt vācieši ir vienoti un savākti, pulcējušies ap gaišo nacionālsociālistu ideju. Viņi nekad nav bijuši tik vienoti!
  Aizvien vairāk krūmu salas lielā ātrumā metās garām un pazuda tālumā. Paši krūmi bija oranži plankumaini zaļi, ar adatām noapaļotām kā zivju āķiem. Viņi visi mēģina satvert zirgus aiz nagiem, un lapas atgādina plēsēju sejas, kaut kas līdzīgs viduslaiku mākslinieku gleznotajiem velniem! Varonīgās meitenes Madlēnas biezās, ugunīgi sarkanās bizes dejoja gaisā Gerdas sejas priekšā. Koncentrētā meitene ar abām rokām saķēra vadības siksnas, taču tik un tā tika izspiesta no priekšējām rindām. Kaut kā neuzkrītoši abās pusēs iestrēga vēl divi karotāji. Rāmi braucēji, pārakmeņojušies un tajā pašā laikā paradoksāli kustīgi, slaidi, graciozi un tajā pašā laikā spēcīgi. Iedegušās sejas izskatās tumšas, un gari, krītoši mati, gluži pretēji, mirdz trīs rietošo saulīšu gaismā. Karotāji ir smagi, acis smaragds, safīrs, dzintars, tirkīza dzirksti. Tomēr meiteņu sejās ir kaut kas bērnišķīgs, naivs, no kā gribas aizkustināt. Viņa ir Gerda, viņu biedrene un māsa, bet, ja cīņas biedri sajutīs vājumu vai nodevību no viņas puses, viņi tiks nogalināti uz vietas! Un ko Madlēna viņiem pavēl... viņi neapšaubāmi izpildīs!
  Gaismas uguņi iekāpa un viņu vietā pacēlās pavadoņi. Viens pēc otra, tik koši un krāsaini, dažādās krāsās... Cik skaisti zied debesīs puķes un ziedi no Ēdenes dārza!
  Vēja svilpošana manās ausīs, patīkamais veselīgu meitenīgu ķermeņu aromāts, kas sajaukts ar skābeniem zirga sviedriem un smaržīgiem augiem. Un kaut kur priekšā slēpjas daudzi ienaidnieki. Dzīvnieka lāpstiņas, spēcīgas un pat zem meitenes, staigāja abās šūpuļa pusēs. Metodiski pietūkušos un krītošos muskuļu skats Gerdai kaut ko neskaidri atgādināja. Bet, lūk, ko karotājs nevarēja atcerēties. Jā, un šķita, ka nodevīgais laiks pazuda ...
  Kaut kur tālu aiz muguras, tikko dzirdami spīļoto ķepu klabināšanā, atskanēja kliedzieni, neparasti asie rēgu kliedzieni, metālu zvana, kamieļa un ēzeļa hibrīdu ripojošie čīkstoņi. Atskanēja novēlots trompetes sauciens. Ka acīmredzot Šarlotei, ak, vajag tā ielidot, sadūrās ar spokiem. Bet tik daudz sliktāk viņiem!
  Bet - urrā! - Gandrīz uzreiz Madlēnas vadošie braucēji rēca, brīdinot. Nevaru izšķirt vārdus - tikai asas, satrauktas intonācijas. Sekojot roku norādījumiem, Gerda pamanīja svešzemju spoku galvas, kas paceļas virs krūmiem pa labi priekšā, simt piecdesmit metru attālumā. Viņi auga it kā no nekurienes - ne mazāk kā simts blīvu figūru. Parādījās arī jātnieki - tumši punktiņi milzīgu dzīvnieku mugurās.
  Atdalījums Madlēna acumirklī un vienmērīgi mainīja virzienu - it kā zivju bars metās uz sāniem. Šķita, ka zirgi joprojām spiedās uz priekšu, lai gan tas bija gandrīz neiespējami. Un spoki kaut kā lēni reaģēja uz ienaidnieku, kas ļāva Madlēnai apiet un viņus apdzīt. Un tajā mirklī, kad likās, ka briesmas ir pārgājušas, atskanēja jauni lūku saucieni. Otra ienaidnieku grupa šoreiz parādījās no kreisās puses - ne mazāk kā astoņdesmit milzīgi radījumi. Vilkaču grupa, kurā gandrīz pieci desmiti karotāju, griezās kā slidotāja zirgs, izvairoties no cīņas. Un atkal ienaidnieks rīkojās lēni, it kā nesekotu līdzi plūstošajiem bēgļiem.
  Gerda pēkšņi saprata, ka viņus vienkārši virza, vedot uz kādu sagatavotu vietu. Būtu rupja, postoša kļūda iet šo ceļu. Jaunais karotājs mēģināja iesaukties:
  - Esiet uzmanīgi draugi! Būt paredzamam nozīmē kļūt sodāmam!
  Bet viņas izmisušais sauciens bija apslāpēts... Un pati baskājainā Gerda jutās bezspēcīga. Varbūt tieši tā jutās fīrers, kad viņam paziņoja, ka gaisa kauja par Lielbritāniju ir zaudēta! Tomēr karš tikai sākas.
  Bet Madlēna jau visu saprata un piemiedza meitenei:
  - Ideāls slazds, kad upuris uzskata, ka viņš ir sitējs! - Un nocirtot zaru ar zobenu, viņa piebilda. - Ideāla laupīšana ir tad, ja klients ir mans draugs laupīšanas procesā!
  Paskatoties apkārt, Gerda ar satraukumu pamanīja, ka abas grupas tālumā seko paralēliem kursiem pa labi un pa kreisi. Tāpat kā šķēru griešanas gali, kas ir gatavi atvērt artēriju.
  - No kurienes radās šie ilkņi? - Meitenes balsī bija dzirdamas dusmas un izmisums. - Jā, pat tādos daudzumos!?
  Novērtējusi virzienu, kur ienaidnieki viņus dzen, Gerda mēģināja noteikt slazda vietu. Bet viņu dzīvās "laivas" priekšā parādījās arvien jaunas krūmainas salas, dažādās krāsās, kas kustējās kā jūras viļņi, pa kuru virsmu pletās dīzeļdegviela, krāsainas, piecu mēness garumā atstarojošas gaismas straumes. Un tas bija tas, kas apgrūtināja orientēšanos.
  Manevrējot starp brikšņiem, zirgiem sāka parādīties pirmās noguruma pazīmes. Viņu ķermenis bija bagātīgi klāts ar mitrām putām, smagās segas malās kļuva tumšas, asā smaka kairināja jātnieku nāsis. Gerda berzēja savu kailo, rozā papēdi mugurā, sajuta zirga ādas karsto slīdēšanu. Galvenais nezaudēt ātrumu!
  Sajutusi cīņas tuvošanos, basām kājām Gerda apskatīja kaujas aprīkojumu. Braucējiem sasniedzamā attālumā ir piestiprināti vairāki īsu un garu šķēpu saišķi. Zem tiem ir divi arābu scitāri, iegareni un nedaudz izliekti. Bet aizsardzība no bultām... Viņi ir gandrīz kaili, bikini, viņus var nošaut ellē! Vai nav muļķīgi doties kaujā praktiski kailām, kad ienaidnieks tikai draud nošaut ar bultām. Un ko komandieri domāja? Atcerējos, ka kaut kā Šarlote nokrita: "Masīvākais, vidējais franču tanks Ziz-35, pierē necaurejams! Un mūsu tanki diemžēl ir kā skolas blotter!"
  Taču šķita, ka Madlēna saprata draudus un steidzās nomierināt:
  - Mūsu āda ir nosmērēta ar raganas dziru, kas pasargās daudz labāk nekā bruņas!
  Gerda jokojot atbildēja:
  - Ikviens, kurš kaujas laikā domā par aizsardzību, ir absolūti neaizsargāts pret paniku!
  Madlēna tomēr brīdināja:
  - Uz acīm, ausīm un kakla augšdaļā dzira ir vājāka. Tāpēc uzmanieties, jūs varat tikt pieķerts!
  Gerda jautri atbildēja:
  - Es saprotu, ka... Bet nepārvarama vara, tā arī Āfrikā ir nepārvarama vara. Ko tu vari izdarīt!
  Gaisā ieurbās garas skaņas, piemēram, drūpošu bruģakmeņu čīkstēšana. Pēc zināmas intuīcijas Gerda saprata, ka tas ir Madlēnas sauciens. Skaistās meitenes kā atbildi iesaucās, pēc kā karotāji uzreiz pacēla zobenus - kāds labajā, bet kāds kreisajā rokā, un arī šķēpu. Gerda arī kratīja savu šampinjonu, iesaucoties:
  - Es esmu satriecoša meitene!
  Pēkšņi Gerda ieraudzīja, ka viņiem pāri steidzas Šarlote ar nelielu daiļavu atdalījumu: bravo ir super!
  Tajā pašā brīdī divsimt lēcienu priekšā pazibēja horizontālas līnijas. Tad kājnieku spoku un spoku vienības bloķēja izcirtumu, pa kuru steidzās vācu karotāji. Sānu zaru šeit vairs nebija, šī eja veda taisni uz nāvi. Saulrieta un mēness gaismas sajaukuma slīpajos staros mirgoja daudzas ienaidnieku rindas ar visām varavīksnes krāsām, kas atspīdēja no tērauda.
  Madlēnas jaunais rēciens satricināja telpu, un meiteņu atslāņošanās sadalījās divās grupās, kas uzreiz noslīdēja uz sāniem. Viņi attālinājās viens no otra, piespiežoties pret izcirtuma pretējām malām. Gerda iesaucās:
  - Aleksandrs Lielais bikini!
  Sasnieguši punktu ar vismazāko krūmu platumu, karotāji pa zaļajām salām lēca uz priekšu. Tūlīt atskanēja ieilgusi vaidēšana, it kā ēzeļiem būtu nodīrāta, no kuras kā loga stikls šūpojās pats gaiss. Gerda pēkšņi atskārta, ka stenēšanu dzird ne tikai ar ausīm, bet arī cauri pacietīgajām, meitenīgajām pēdām. Šķiet, ka tās arī sāpēja, jo karotājs skrējiena laikā basām kājām jutās mēms, uz karstuma, tā ka uz tuksneša smiltīm var izcept pat vistas olu. Nu, kā saka gudrie: zirgs no vīra atšķiras ar to, ka jātnieku nenosaka balsojumā, un nekādas spējas nedod iespēju apseglot jātnieku! Vai arī citādi: zirgam ir četras kājas, tas skries ātrāk par cilvēku, bet arī agrāk izstieps nagus!
  Krūmi vienā mirklī tika garām, un zirgi atkal izlidoja klajā laukā. Uz viņu ķermeņa kļuva redzami ilgi asiņojoši skrāpējumi. Ņemot vērā šo kāju izmērus, skrāpējumi bija ievērojamā dziļumā; kā ķīnieši (strādīga tauta!) raka tranšejas!
  Apkārt esošie jātnieki sāka steigšus atšķetināt savus ieročus, arī ādas šķembas, apsedzot ar tiem zirgus. Tā ģērbtā, graudainā, dzirkstošā āda pasargāja zirgus.
  Baskājainā Gerda sev nepatīkami atklāja, ka viņas pirksti ir kļuvuši diezgan neveikli. Nez kāpēc slīd nost no mezgliem, nu bezdibenis ar viņiem, tik un tā aizsegs!
  Traka kā uguns liesma gar sausajiem lēciena zariem viņa iegāja kritiskā fāzē. Pati daba nomierinājās, sastingusi satraucošā ainavā. Apvārsnis aprija spīdekli, rietumos viss bija krāsots ar asiņu paleti un ledainu mieru. Priekšā austrumos mainīgās debesis jau sāka kļūt gaišākas, pārvēršoties kvēlojošā okera krāsā. Bet pat uz šī fona šķita, ka slēpjas ēnas, nāve un dzelzi mirdzošas spoku rindas.
  Neģēļi, šausmīgi neglīti radījumi, redzēdami, ka viņu slazds plūst ap sāniem, metās no savām vietām. Neveiklas pēdu karotāju figūras ātri izklīda no savām pozīcijām, ienirt ejās biezokņos. To vietā bija atsegtas platas smailu stabu rindas, kas tika ieraktas leņķī - iespējams, ieroči pret vācu karotājiem. Aiz muguras samontēja vajātāju vienības, pamanot Madlēnas manevru, pievienoja ātrumu, cenšoties panākt bēgļus. Katra no divām ienaidnieka kavalērijas vienībām bija daudz lielāka par pretinieku karotāju grupu un varēja paļauties uz noteiktiem panākumiem sadursmē. Bet spoki ir smagi, un kamieļu-ēzeļu hibrīdi ir daudz lēnāki. Tā vietā, lai saruktu, attālums tikai palielinājās. Un kas salīdzināja zirgu, kamieļu ar ēzeli ātruma ziņā!
  Gerda filozofiski teica:
  - Var būt nepretenciozs un izturīgs, taču nevajag pasauli uztvert kā kamieli un izrādīt ēzeļa spītību!
  Apgriezies, karotājs pamanīja, ka viņus vajā nevis divas, bet trīs jātnieku grupas. Tas nozīmēja, ka viņiem, šķiet, nebija cita virziena, kā vien virzīties pretī slazdam. Ja tas novirzās, jums būs jācīnās ar lielāku ienaidnieka skaitu. Nu vilki zina, ko grib, ne jau pirmo reizi cīnās. Velti ienaidnieks domā, ka ievilinās viņus lamatās. Gluži pretēji, viņi iegūs laiku un varēs manevrēt. Tad Gerda atcerējās, kā viņa pati basām kājām dejoja pa dzeloņstieplēm. Sāpēja arī, bet krist uz lejā liesmojošajām oglēm bija vēl briesmīgāk un, galvenais, apkaunojošāk. Viņas kailie, apaļie, bērnišķīgie papēži jūt, ka tērauda smaile iespiežas iekšā, gandrīz caurdurot uz asajiem akmeņiem sabāztajās kaulēs. Bet tomēr, salīdzinot ar uguni, tas ir gandrīz kā masāža.
  Jau pirms cīņas sākšanas Madlēna pārtvēra iniciatīvu, prasmīgi apspēlējot pretinieci. Un, kad jūsu pretinieki ir spoki, ir vairāk nekā pazemojoši piekāpties tiem taktikā. Un Gerda gribēja ticēt, ka viņu taktiskie gājieni ienaidniekam bija negaidīti. Tas, ka ienaidnieku galvas nogriezīs giljotīnu. Un ka Vācija ir pāri visam, kā Trešā Reiha spilgtās idejas!
  - Komanda ir pilnīgā gatavībā! - Madlēnas skaļā balss atgrieza Gerdu realitātē. - Tagad karbonāde.
  Meitenes pirksti joprojām knibinājās ar stiprinājumiem. Tātad zirgu varēs atstāt kailu. Vispār karā, kā karā. Ļaujiet šķīvjiem nosegt uzticamo pavadoni, kas nedaudz ierobežos tā mobilitāti. Virs ģērbtas ādas, ģeometriskās rindās aptumšotas kaulu plāksnes, tās čaukstēja, vējā sausi šķindēja. No viņu zvana meitene kļuva jautra.
  Braucēji veica pēdējo gatavošanos cīņai. Meitenes ar basām kājām sita pa zirgu pakaļgalu un sāka atraisīt šķēpus. Sekojot viņu piemēram, puskailā Gerda ar prieku rokā svēra garu, raupju kātu ar asu metāla galu. Karotājs sasita viņas lūpas - labs šķēps!
  Baskājainā un muskuļotā karotāja Gerda jau bija piedzīvojusi izjādes, un viņa jutās diezgan pārliecināta. Kā amazone Maķedonijas kavalērijā, kas katru mirkli neķeras pēc atbalsta jostām.
  Atsaistot jostu, meitenei ar dažu ikru muskuļu palīdzību pat izdodas saglabāt līdzsvaru. Tagad viņa bija gatava tos nodot Šarlotei (viņas draugs joprojām viņai izlauzās!) Un viņa pati meta šķēpus, lai arī cik ilga cīņa ilga.
  Un Madlēna turpināja manevrēt... Basās, skaistās un ļoti seksīgās Gerdas galvā atkal skanēja dziesma, tik traka un provokatīva, bet tajā pašā laikā traģiska un skumja...
  Viļņi spēlējas kā aitas jūrā,
  Es esmu kails arēnā un cīnos ar zobenu!
  Viņa lepni paskatījās uz ienaidnieku,
  Drausmīgas nepatikšanas un sāpes - nekas!
  
  Galu galā es reiz esmu dzimis vergs bez tiesībām,
  Viņa vilka akmeņus, kratīja laukakmeņus mugurā!
  Būt spriedzē, ciešanās, dzimtajā elementā,
  Plecus ar pātagu glāsta nerātni bendes!
  
  Kāds ir bagāts un snauž ēnā ar alu,
  Es šūpoju āmuru zem degošas straumes!
  Tā ir tik šausmīgi veca paraža
  Paklausību muižniekiem vajag piesūkt ar pienu!
  
  Bet laimīgais - ja vari, sauc to par veiksmi,
  Pārdeva meiteni no mīnām un aizsūtīja kaujā!
  Un apgaismoja mani ar brīnišķīgu apgaismojumu,
  Viņa kļuva ne tikai verdzene, bet gan forša sieviete!
  
  Bet ticiet man, bezgalīga laime nenotiek,
  Ir notverts briesmīgs ienaidnieks, un es esmu ievainots!
  Viņi mani sagrieza gabalos ļaunā cīņā,
  Dievs, man izrakstīja rēķinu - uzskrēja sods!
  
  Bet es nepadodos, es cīnos ar saviem pēdējiem spēkiem,
  Jā, viņa nogalināja cilvēkus, nolādēja dievus!
  Protams, tagad es rūgti nožēloju grēkus,
  Es šeit nevaru atrast īstos vārdus!
  . NODAĻA #11
  Meitenes Stalenīdas vadībā aizvadīja vēl vienu cīņu. Bet šeit tik labi negāja. Vienība cieta zaudējumus.
  Trīs meitenes gāja bojā, visi pārējie desmiti kaujinieku guva dažāda smaguma ievainojumus un tik tikko spēja atrauties. Divas meitenes pat bija jānes. Ak, tas ir karš. Ne vienmēr ir iespējams visus iznīcināt. Turklāt kolonnā bija ļoti izturīgi tanki, precīzāk, pašpiedziņas lielgabali E-5. Šķiet, ka tie ir mazi, bet ļoti izturīgi. Un tad reaktīvā uzbrukuma lidmašīna ieradās laikā.
  Un aiz tiem diskveida helikopteri. Mēģiniet pretoties šādam spēkam. Vēl tikai trīs cietušie no divpadsmit - varētu teikt, izkāpuši lēti. Bet nacisti nolika vairāk nekā divdesmit. Tāda cīņa izvērtās.
  Karotāji aizgāja, nomaldījušies, cenšoties no visa spēka. Nataša, šī ļaunā meitene, atzīmēja:
  - Cik žēl meiteņu... Pat žēl... Bet kāpēc gan mūsu bataljonam nepievienot puišus?
  Stalenida ņurdēja, dusmīgi stumdama baso kāju pāri Maybug:
  - Kam ir kas... Un tev prātā ir tikai tēviņi!
  Viktorija bija aizvainota un atzīmēja:
  - ES arī! Kā jūs vēlaties, lai puisis tevi samīļo. Sajūti savas krūtis rokās...
  Sarkanmatainais velns noplūca zāles stiebru, nokoda to un iesaucās:
  - Ak, mani puikas ir forši... Labi, ka neesi gejs... Man patīk tie, kas drāž meitenes... Galu galā supermena mačo no šūpuļa!
  Stīlenīda nedaudz atmaigās un pasmaidīja:
  - Jā... Kļūst mazliet jautrāk. Un kā Nataša ir tava draudzene?
  Blondā meitene, nesapratusi, atkal jautāja:
  - Kāds draugs?
  Majors pārliecinoši atbildēja:
  - Andrejka! Galu galā viņam arī Žukovs tika apbalvots!
  Nataša smagi nopūtās un paraustīja plecus.
  - Diemžēl es nezinu...
  Andreika (Un tas bija viņu pazīstamais zēns un pionieru varonis) tikmēr tika iemests kazemātā. Ievainotais zēns tika atstāts sasiets un pat pieķēdēts pie sienas aiz kakla. Cik ļoti nacisti baidījās no krievu bērniem. Kazemātā bija mitrs, netālu no zēna karājās pie sienas pieķēdēta meitene. Pilnīgi kaila, viņas ķermenis bija nepārtraukta brūce, zilumi, pisugi, griezumi, apdegumi, meitene tika spīdzināta. Viņa bija bezsamaņā un tikai klusi vaidēja.
  Zēns paskatījās uz sienām. Cietums bija sens, celts cara laikos, sienas biezas, neliels logs tieši zem griestiem aizrestots. Andreika jutās ne tikai ieslodzītais, bet gan senatnes ieslodzītais. Kā leģendārais tautas nemiernieks Stenka Razins viņu sagaidīs spīdzināšana un nāvessods.
  Andreika ievaidējās, vai viņš, vienpadsmitgadīgs zēns, var izturēt spīdzināšanu? Vai viņa neraudātu kā meitene! Galu galā pionierim nav lemts vaidēt un raudāt. Baskājainā, saskrāpētais Andreika apgriezās, brūce ļoti sāpēja, elkoņi bija sasieti, vajadzēja kaut kā apgriezties, lai būtu vieglāk, mainīt leņķi. Briesmīgās sāpes uz brīdi rimās.
  Kamerā ir briesmīga smaka. Grīda ir notraipīta ar sacietējušām asinīm. Nograuztie kauli ir izkaisīti. Cilvēku? Tas ir pat biedējoši, jūs varat redzēt diezgan daudz ieslodzīto, kas iziet cauri šai kamerai. Tiesa, Andrejs domāja, ka nacisti Grodņu ieņēma salīdzinoši nesen. Un kad viņiem izdevās tā saputroties? Vai tie ir gados vecāki upuri? Piemēram, NKVD? Zēns saviebās. Tas izrādījās atklāti šausmas! Cik grūti ir cietumā. Nav ar ko parunāt, šķiet, ka meitene ir pilnīgā sagurumā. Bendes viņu spīdzināja kā senatnes varoņus. Tikai jautājums, kāpēc? Kādu ļaunumu jauna meitene varētu nodarīt nacistiem. Tomēr arī Andreika ir tikai zēns un sāka nogalināt, cīnoties ar šiem ļaunajiem gariem. Nacisti savu nāciju izvirzīja augstāk par citām tautām un tautām. Tā viņi leģitimizēja ļaunumu un ciešanas! Nē, normālam cilvēkam būtu jācīnās ar tādām nelikumībām. Turklāt arī paši vācieši nav brīvi, viņus važās totalitārais aparāts. Viņš visos iespējamos veidos apslāpē vismazāko iniciatīvu un cilvēka jūtu izpausmi.
  Fašisms nāk no vārda ķekars. Viņš nežēlīgi ada cilvēkus, pārvēršot tos par pieķēdētiem vergiem. Komunisms savukārt paaugstina cilvēku, dod viņam jaunus spēkus un rosina dzīvības lāpu. Ir būtiska atšķirība. Komunisms pēc būtības ir starptautisks un universāls. Hitlerisms paaugstina tikai vienu tautu, nevis visu cilvēci kopumā. Tas ir viņa trūkums. Bet galu galā cilvēkiem ir kopīgas saknes, kas ir bioloģiski pierādīts. Tiem pašiem melnbaltajiem ir diezgan veseli un ražīgi pēcnācēji. Viņš ir Andreika, krieva un baltkrieva dēls, diezgan dzīvotspējīgs, nemaz nav debīls un gatavs cīnīties ar fašismu.
  Protams, Pāvels izrādījās stiprāks un viņam izdevās tikt prom no ienaidniekiem, nogalinot daudzus vāciešus. Viņš Andreika rīkojās kā vājš, viņš tika saņemts gūstā. Varbūt pēdējo lodi vajadzēja paturēt sev. Lai arī miris, viņš vairs nevar nogalināt nevienu vācieti! Un tāpēc viņš ir dzīvs, kaut arī cieš.
  Baskājains Andrejs saskrāpēja savu nedaudz apdegušo pēdu uz mitra akmens, Ilza atrada sāpīgāko punktu, sadedzināja to ar cigareti, tā ka izveidojās tulzna. Bet nekas, drosmīgs puika, tas nesalūzīs. Gluži pretēji, sāpēm jākļūst par stimulu, no kura pieaugs viņa drosme. Un pionieris nekad nesalūzīs. Kopumā vāciešu triumfs ir īslaicīgs. Viņi agri vai vēlu tiks uzvarēti, tāpat kā ļaunums vienmēr zaudē labajam. Protams, var iebilst, ka labestība uzvar tikai pasakās, bet dzīvē viss ir grūtāk. Bet pat pasaka ir tikai realitātes atspoguļojums. Galu galā daudz kas, kas bija sapnis, tagad ir kļuvis par realitāti. Andrejs domāja: varbūt viņam ir lemts mirt? Kas ir pilnīgi iespējams! Bet vai viņš baidās no nāves? Ja komunisms uzvarēs, tad viņš un citi padomju valsts varoņi tiks augšāmcelti jaunai laimīgai un mūžīgai dzīvei. Tad viņš dzīvos pasaulē bez bēdām, mokām, nāves un ļaunuma! Galvenais, lai izcīnīta galīgā uzvara! Galu galā tikai šajā gadījumā visi kritušie varoņi tiks augšāmcelti!
  Un nāks komunisma valstība! Pasaule, kurā piepildīsies visslepenākie sapņi. Tāds visums, kur cilvēkam pieder viss esošais, par ko var tikai sapņot un pat ne vienmēr cerēt uz panākumiem. Lūk, kāda sarežģīta un daudzpusīga pasaule. Un tad citas pasaules atvērs rokas cilvēkam. Nu tad! Iespējams, ka kosmosa plašie plašumi arī ir ļauni! Tas spokos un mocīs dzīvos citplanētiešus. Bet kapitālisms viņiem arī dos brīvību! Viņš saraus verdzības un pazemojuma saites. Nāks brīvības laiks un stunda, tā apgaismos zemi ar savu starojošo gaismu! Un viņi nometīs tumsas jūgu, tumsas tautas, un cilvēks uzvarēs Visuma pasaules! Un mazbērni atcerēsies, ka neticēja, ka dzīvoja tumsā zem dzelzs papēža. Mēs valkājām ļauna zvēra zīmes, un tagad mēs staigājam ticībā tīri un svēti!
  Andreika pat bija pārsteigts, cik labi viņa domas veidojās. Tajos ir kaut kas īpašs un unikāls. Kā tas bija pilsoņu kara laikā, kad dzejolis bija galvenais proletariāta ierocis, bet proza varbūt pat bija zināmā mērā nicināta un atstāta novārtā. Tagad dzejnieks atrodas nebrīvē, un spalvas un lira, tēlaini izsakoties, ir važās. Tomēr viņš nepadodas un cer uz gaišāku nākotni. Un tas, kas tas būs, ir atkarīgs no katra cilvēka. Nav tāda, kas visu izlemj un stāda.
  Andreika teica:
  - Nākotne ir atkarīga no mums! Pat tad, kad šķiet, ka no mums nekas nav atkarīgs!
  Zēns sagriezās, viņš mēģināja slīpēt stieņus. Šī nodarbošanās ir nogurdinoša un grūta, taču vienmēr pastāv zināma iespēja gūt panākumus. Andreika, pārvarējusi šausmīgās sāpes, sāka berzēties pret sienu. Galvenais ir neraudāt, neizrādīt savu vājumu. Viņš ir pionieris un līdz ar to arī drosmes iemiesojums. Jums ir jācīnās, tāpēc viņš cīnīsies, un viņš noteikti uzvarēs! Par godu padomju tēvzemei.
  Puisis spītīgi berzēja, tajā brīdī meitene atjēdzās un nomurmināja:
  - Zaļā zālienā lēkā zili zaķi!
  Un tad viņa atkal iekrita aizmirstībā. Zēns teica:
  - Nelaimīgs! Viņu spīdzināja sasodītie fašisti! Bet es ticu, ka atriebība nebūs ilgi gaidīta! Tuvojas uzvaras laiks pār cilvēces briesmoņiem. Zēns pagriezās un dziedāja:
  Un karogs spīdēs pār planētu,
  Svētā zeme, skaistāka Visumā nav!
  Un, ja vajadzēs, mēs atkal mirsim,
  Par komunismu, par mūsu lielo mērķi!
  Zēnu atkal pārņēma sāpes, viņš nedaudz attālinājās no sienas un sāka raustīt galvu.
  Tad atskanēja čīkstēšana, un kamerā ienāca pieci gari esesieši. Divreiz nedomājot, viņi iespēra zēnam ar zābakiem un satvēra viņu aiz rokām:
  - Nāc, kuce!
  Andreika saprata, ka pretoties ir bezjēdzīgi. Viņa apkakle bija atsprādzēta. Viņi man iesita vēl pāris reizes un nesa uz rokām. Šķita, ka zēnu bija apņēmis ledains aukstums: kur viņu nesa. Vai tagad notiks ļaunākais?
  Patiešām, zēns tika vilkts kaut kur lejā. Un dīvainā kārtā kļuva siltāks. Andreika pēkšņi jutās daudz jautrāka: kur ir mūsējais, nepazuda! Viņš arī izkļūs no šī nekārtības.
  Viņi uznesa viņu pa kāpnēm, lēnām nolaižot! Beidzot zēns sajuta, ka mitrums ir nonācis sausumā. Bendes ienesa bērnu diezgan plašā istabā. Tiesa, sienas izskatījās draudīgi, tās bija apkārtas ar dažādiem un fantastiskas formas instrumentiem. Zēns redzēja vairākus degošus kamīnus un plaukta formas konstrukciju. Bija arī daudz striju un dažādu spīdzināšanas priekšmetu. Andreika pēkšņi sajuta smagumu vēderā, kaut kas sadurts!
  Tās ir bailes! Puika saprata, nekādā gadījumā nedrīkst padoties!
  Baskājainais Andrejs saspringa. Zālē sēdēja SS pulkvedis un jau pazīstama sieviete, kura piedalījās zēna notveršanā. Pionieris Andreika nobālēja, ir skaidrs, ka viņu sagaida grūts liktenis, ja viņi gatavojas pratināt bērnu, niknus bendes. Nē, viņš nekad viņiem nepadotos, pat ja viņiem būtu jākliedz ne domas, ne skaņas! Bet tikai tad, ja viņš to spēj.
  SS pulkvedis jautāja:
  - Vārds!
  Endrjū klusēja. Viņi sita viņu ar pātagu. Uz muguras ir sarkana svītra. Pulkvedis SS, vēlreiz atkārtoja:
  - Saki mazuļa vārdu!
  Izmisusī Andreika ļauni atbildēja:
  - Es esmu mazais Staļins!
  SS pulkvedis šņāca.
  - Tāds ir kuces tonis! Šķiet, ka viņš vēlas stingrākas attiecības.
  Ilsa teica:
  - Cepīsim bērnam papēžus.
  SS pulkvedis jautāja:
  - Nosauc savus līdzdalībniekus un šajā gadījumā mēs tevi atlaidīsim!
  Ruslans kā īsts pionieru varonis atbildēja:
  - Visa padomju tauta ir mani līdzdalībnieki, no veca vīra līdz bērnam!
  SS pulkvedis nosvilpa:
  - Jā, tu esi spītīgs radījums! Tu nesaproti, ka mēs varam tevi nogalināt!
  Mirgojot zilām acīm, Andrejs atbildēja:
  - Nacisti var nogalināt, bet tas, ko viņi nevar darīt, ir atņemt cerību uz nemirstību!
  Pulkvedis iesaucās:
  - Sāc!
  Basām kājām un ievainotu Ruslanu pacēla, virves tika pārgrieztas un apsējus bez ceremonijām norauja. Zēns noelsās. Rokas atveda atpakaļ un pieveda sevi pie plaukta. Viņi uzmeta virvi pār rokām. Pulkvedis iesaucās:
  - Sagriez sūda locītavas!
  Virve stiepās līdz pašai augšai. Andreika sajuta inferālas sāpes ievainotajā plecā un ievaidējās:
  - Mammu! Tas ir šausmīgi!
  Pulkvedis pasmīnēja.
  - Tu runāsi!
  Andreika pakratīja gaišo galvu:
  - Nē!
  Zēni uzlika basām kājām smagas važas, kauli plecos kraukšķēja no briesmīgā spiediena. Izlēja asinis. Sāpes bija biedējošas, pionieris Andrejs kļuva bāls, viņa piere bija klāta ar svīšanu, aiz mutes bija dzirdama netīša stenēšana, bet tomēr atrada spēku pateikt:
  - Nē! Un atkal nē!
  Ilsa ielika kamīnā tērauda spārnu un smaidot sacīja:
  - Dārgais zēn, atzīsties, un mēs tev iedosim šokolādes.
  Ievainotais Andrejs kliedza:
  - Nē! Man nevajag tavu netīro ersatzi!
  Ilsa kliedza:
  - Nu tu un kuce!
  Tad viņa izņēma no liesmas uzkarsušu spārnu un iegrūda to brūcē. Pionieris Andreika nekad agrāk nebija piedzīvojis tādas sāpes, viņam aizrāvās elpa, viņš zaudēja samaņu no šoka.
  Ilsa kā jau pieredzējis bende sāka masēt viņam vaigus un kaklu, ātri cēla zēnu pie prāta.
  - Negaidiet, ka slepkava glābjošā šokā atradīs aizmirstību!
  SS pulkvedis pavēlēja:
  - Cepiet viņa papēžus.
  SS bendes tūdaļ iekūra nelielu uguntiņu, liesma sāka laizīt skaistās, basās bērna pēdas. Pa to laiku Ilsa atkal iegrūda brūcē uzkarsušo ramrodu. SS ārsts zēnam injicējis speciālas zāles, lai viņš asāk izjustu sāpes un lēnāk zaudētu samaņu. Tagad pionieri Andreiku pārņēma neierobežots ciešanu okeāns, vēl ļaunāks par Dantes elli. Vēl divi bendes sāka dzīt puisim zem nagiem balti karstas adatas.
  Andreika, šausminošo ciešanu pārņemtā, jutās uz pilnīga sabrukuma robežas. Bet pēkšņi, pa pusei maldīgs, viņa priekšā parādījās Staļina tēls:
  - Ko darīt priekšnieks? - jautāja zēns.
  Un Staļins, smaidīdams ar baltiem zobiem, atbildēja:
  - Un ko gan citu šajā situācijā var darīt pionieris! Nevajag tikai raudāt! Dziļi ieelpojiet un dziediet.
  Pionieris Andreika piespieda pasmaidīt:
  - Klausieties vadītāju!
  Zēns saspringa un, piespiežot spēku, salūzt, bet tajā pašā laikā dziedāja skaidrā un spēcīgā balsī, komponējot tieši ceļā:
  Iekrita šausmīgā fašistu gūstā,
  Es peldu uz šausmīgo sāpju viļņiem!
  Bet asiņojis, viņš dziedāja dziesmas,
  Galu galā bezbailīgais pionieris ir draudzīgs ar sirdi!
  
  Un es jums stingri pateikšu bendes,
  Kāds zemisks prieks, jūs veltīgi izlējāt!
  Vājais man liks klusēt,
  Galu galā sāpes ir mokošas un vienkārši briesmīgas!
  
  Bet es zinu, es stingri ticu
  Fašisms tiks iemests bezdibenī!
  Ļaunu liesmu strūkla tevi pārņems,
  Un visi, kas krita, priecādamies, augšāmcelsies!
  
  Un mūsu ticība komunismam ir spēcīga
  Lidosim kā piekūns, pacelsimies pāri visām zvaigznēm!
  Lai medus upes plūst vīnu
  Visa pasaule, skaļais taures dzirdēs padomu!
  
  Un mašīna, kas cieši saspiežas, ir pionieris,
  Paskaties debesīs, jaunais!
  Un rādīt piemēru tiem, kas svārstās,
  Tava kaklasaite ir koša kā neļķe!
  
  Dzimtene man nozīmē visu
  Māte un visas jaunās dzīves jēga!
  Ļaujot līdz šim grūtajai dzīvei,
  Mūsu tauta cieš no ļaunā fašisma!
  
  Bet sasprindzini sarkanā puiša gribu,
  Spļaut sejā ar elles svastikas bandītu!
  Lai ienaidnieki nodreb dusmās,
  Un viņus sakaus Sarkanā armija!
  
  PSRS svēta valsts,
  Kas komunismu deva tautām!
  Kā māte mums atdeva savu sirdi,
  Par laimi, mieru, cerību un brīvību!
  Šādi varonis-pionieris izturējās drosmīgi. Un viņš bija sava titula cienīgs, jo kā pionieris tas izklausās lepni. Tieši tā vajadzētu uzvesties katram padomju zēnam.
  Meitenes tikmēr uzkāpa biezokņa biezumā. Viņi iekūra nelielu ugunskuru un veldzējās. Divas no deviņām meitenēm nevarēja staigāt, un pēc pirmās palīdzības sniegšanas, pārsiešanas, iedeva trofeju spirtu, lai brūces nesāpētu un meitenes aizmigtu.
  Nataša smaidot atzīmēja:
  Viss mūsu pasaulē ir relatīvs. Piemēram, alkohols kopumā ir inde, un tajā pašā laikā tas dziedē. Meitenes guļ! Un viņiem kļuva daudz vieglāk!
  Viktorija gudri atzīmēja:
  - Viss pasaulē ir relatīvs... Un Dievs nav eņģelis, un Velns nav velns!
  Veronika dusmīgi atbildēja:
  - Kāda veida zaimošana... Par ko ir runa?
  Sarkanmatainā velniņa loģiski piezīmēja:
  - Un par to... Bībelē Dievs runā tikai vardarbības valodā. Viens tad Noa ir kaut ko vērts. Un velns? Patiesībā par viņu nav daudz dzirdēts. Jebkurā gadījumā pat Bībelē sātans vairāk kārdina nekā nogalina!
  Nataša racionāli atzīmēja:
  - Dievs patiešām mīl vardarbību. Ķēniņš Dāvids vadīja brutālus karus. Sauls Dievs pavēlēja iznīcināt visu tautu bez izņēmuma: sievietes, bērnus un mājlopus! Dīvaini runāt par žēlsirdību... Vai tev neliekas?!
  Veronika gribēja teikt, bet nekas labs nenāca prātā. Patiesībā nav nekā īpaša, ko segt. Par Noas plūdiem viņa pati daudz domāja. Un viņa nevarēja atrast vismaz racionālu izskaidrojumu šādai nežēlībai. Dievs grēku neiznīcināja, jau Hams iedegās, un Noa nemaz nebija svētais. Un tas nebija Hams, bet Haamam, kas tika nolādēts. Tas arī nav skaidrs. Vispār visa šī Bībele, īpaši Vecā Derība, ir pārpratumu pilna. Piemēram, Elīsa nogalināja četrdesmit divus bērnus par tādu sīkumu, ka viņu ķircināja par plikpaurību.
  Tas ir nepārprotami pārspīlēts! Dariet to ar bērniem. Un to ir grūti izskaidrot.
  Pati Veronika šaubījās par reliģiju. Es pat nezināju, kādu ticību pieņemt. Pareizticība man pārāk nepatika: daudz ārēju efektu, krāšņums, bet viss bija kaut kā auksts. Bet arī baptisti nedeva atpūtu un mieru. Patīk tas vai nē, bet reliģija jebkurā gadījumā prasa ticību. Un gudra meitene gribēja, lai viss būtu loģiski un visi gali saplūst.
  Lai viss liktos racionāli un pareizi. Un tā... Pat mācība par mūžīgām elles mokām šķiet pārmērīga. Sliktākais ellē ir sodu ilgums: elle vienmēr būs. Un paies miljardiem miljardu gadu, un grēcinieki joprojām cietīs un cietīs. Un tas ir šausmīgi! Kas ir mūžība? Pērtiķim ar aizsietām acīm ir vieglāk rakstīt Bībeli uz tastatūras, nekā gaidīt mūžību.
  Spīdzināšana ellē ir atsevišķs jautājums. Hitleru mocīt ilgāk un grūtāk nav grēks. Bet ja nu pusaudzis nonāk ellē? Vispār, kā cilvēks var tikt glābts, ja viņš grēko. Pat ja ne ar darbiem, tad vārdiem vai domām! Un kas ir grēks?
  Viktorija, redzot, ka Veronika klusē, palielināja spiedienu:
  - Jā, un Jāņa atklāsmē... Tiklīdz dzīve uz Zemes sāka uzlaboties, kā mēs varam izliet nāvessodus uz planētas Zeme. Un tā mocīt visu cilvēci. Un ko var teikt?
  Veronika skarbi atbildēja:
  - Tu nokļūsi ellē - tu zināsi!
  Stīlenīda apturēja strīdu:
  - Visi guli! Priekšā vēl daudz darba!
  Meitenes labprāt aizvēra acis. Vasaras nakts ir diezgan silta, un karotāji saspiedās kopā un aizmiguši viens pie otra.
  Veronika sapņoja, ka viņa ir futūristiskas nākotnes pasaulē. Tu ej pa ielu, un ietves kustas kā upe. Un tai pāri lido krāsainas mašīnas. Un visur ir pilns ar pionieriem ar sarkanām saitēm. Un šie bērni lido un griežas kā kodes. Un visi smaida, smaida.
  Veronika pamāja ar rokām un lidoja. Viņa ir kā tauriņš, un jūs varat dzirdēt viņas spārnu plivināšanu. Un tu pats lido, lido... Un apkārt ir tik spilgtas krāsas. Mājas ir milzīgas, daudzkrāsainas, nokrāsotas kā kūkas. Un daudz statuju - dažādi pasakaini dzīvnieki. Viss ir tik skaisti. Viena no ēkām atgādina ar dimantiem apšūtu siera kūku. Un ap to griežas lidojošie šķīvīši. Tie mirdz oranžā krāsā un rada žilbinošu atspīdumu.
  Vēl viena ēka septiņu krabju formā, kas stāv viens otram virsū. Turklāt katrs krabis ir citā krāsā, un nagi mirdz ar dārgakmeņiem. Un lidmašīna: tik skaista un eleganta. Dažiem no tiem nav noteiktas formas, bet tie pārvietojas telpā kā traipi.
  Citi, gluži pretēji, ir strukturēti. Atgādina sniegpārslas, tāda nevainojama ģeometriskā forma. Kāpēc ne skaistums un estētikas iemiesojums.
  Taču ēka paceļas tieši gaisā un atgādina ērgli ar pārģērbtiem spārniem, tikai it kā no kristāla. Un knābis spīd spožāk par dimantu un varbūt pat sauli.
  Un kā ar konstrukciju augšpusē, kurā ir vesels akvārijs ar brīnišķīgiem jūras dzīvniekiem. Un zivis ar sudraba zvīņām un garām, zeltainām spurām. Un tur ir tik daudz citu radījumu. Un arī, it kā ar dārgakmeņiem nolikts. Un medūzas, kas piešķir visas varavīksnes krāsas.
  Pie Veronikas pielidoja meitene sarkanā kaklasaitē. Viņa pārsteigta jautāja:
  - Vai tu esi pilngadīgs?
  Veronika smaidot atbildēja:
  - Jā kāpēc?
  Pionieris iesmējās un atbildēja:
  - Nekas labs! Ja esat pieaugušais, tad hiperpūķis jūs aizvedīs.
  Veronika nosvilpās.
  - Čau! Un es domāju, ka tu esi komunisms!
  Meitene sarkanajā kaklasaitē skumji pamāja ar galvu un skaļi atbildēja:
  - Mums tiešām ir komunisms! Preces ir bezmaksas, preces ir bezmaksas, tur ir pilnīgi viss. No spēļu konsolēm līdz virtuālajām ķiverēm. - Meitene pamāja ar galvu un čirkstīdama pakratīja caurspīdīgu, kristāla čību. - Paskaties uz šo koku.
  Patiešām, netālu no ēkas četru asteru formā, kas stāvēja viena virs otras, auga ozols ar zeltainām lapām. Un uz tā auga kūkas, kūkas un dažādi kulinārijas izstrādājumi. Tik pūkains un skaists.
  Veronika apbrīnojami iesaucās:
  - Tas ir lieliski! Kāds koks...
  Pioniere pamāja ar galvu, un viņas rokā parādījās kūka. Meitene čivināja.
  - Pamēģini! Tas ir garšīgi!
  Veronika norija kūkas saldo mīkstumu. Garša tiešām bija tik maiga, patīkama, it kā siltumnīca mutē ziedētu. Un cik tas viss ir lieliski.
  Veronika godīgi atzina:
  - Es nekad neesmu ēdis neko labāku!
  Pioniere pasmaidīja un, atlaidusi pērļu zobus, dusmīgi atbildēja:
  - Un tāpat pilngadībā, precīzāk, kad kļūstam par pusaudžiem, hiperpūķis aprij. Tieši tā ir mūsu lielo cilvēku traģēdija!
  Veronika izlēmīgi sacīja, sažņaudza dūres un paspēra baso kāju gaisā:
  - Es atriebšos pūķim! Esmu gatavs ar viņu cīnīties!
  Pioniere salauza viņas labās rokas pirkstus. Un gaisā parādījās ass zobens. Liels un dzirkstošs. Asas malas, un viņa asmens dega kā no zvaigznēm.
  Veronika pastiepa roku. Zobens iegāja pats, un karotājs to saspieda. Viņa ar sajūsmu sacīja:
  - Es cīnīšos par Dzimteni... Ar Dieva palīdzību, tautas labā!
  Pioniere dusmīgi atbildēja un pat izdalīja dzirksteles no viņas pērļu zobiem:
  - Dieva nav! Tie visi ir cilvēku aizspriedumi!
  Veronika smagi nopūtās.
  - Ak! Atkal... Un šeit ir bezdievīgā valstība...
  Meitene enerģiski atbildēja:
  Mums nav karaļvalsts! Mums ir demokrātija! Senāts un kongress valda, un divus konsulus, zēnu un meiteni, ievēl uz vienu gadu visi cilvēki. - Pioniere iecirta savu kurpi tukšumā, tik ļoti, ka atskanēja zvana. Tad viņa ķērca. - Komunisms ir tautas vara, nevis tāda indivīda kults kā Staļins!
  Veronika daļēji piekrita:
  - Staļins tiešām ļāvās pārāk daudz slavēt! Viņam jābūt vismaz nedaudz pieticīgākam!
  Pioniere pakratīja savu koši sarkano kaklasaiti un kliedza, pacēlusi labo roku:
  - Pionieris vienmēr ir gatavs! Mēs nogalināsim visus lopus!
  Veronika nespēja nepajautāt:
  - Un cik vecs tu esi?
  Meitene pasmaidīja un pieklājīgi atbildēja:
  - Divsimt divdesmit pieci!
  Veronika nosvilpās un nobolīja acis.
  - Jā?
  Meitene uzmeta nopietnu seju un teica:
  Mēs augam ļoti lēni! No dzimšanas līdz pūķa absorbcijai paiet nedaudz vairāk nekā tūkstotis gadu!
  Veronika kliedza, plivinot savas sulīgās, melnās skropstas:
  - Tā ir gluži kā mūžīgā bērnība! Kā pasakā!
  Pionieris skumji sacīja:
  - Šī ir pasaka, tikai ļoti briesmīga... Ja nebūtu pūķa, mēs vispār būtu nemirstīgi un nezinātu vecumdienas!
  Veronika stingri sacīja:
  - Komunisms ir mūžīgās jaunības valstība!
  Meitene pakratīja savu zelta galvu un čivināja:
  "Tagad, lūdzu, nodziediet mums kaut ko!" Lai būtu jautrāk!
  No visām pusēm pie Veronikas sāka lidot bērni. Zēni, meitenes, visi skaisti, elegantās drēbēs. Un viņi zvanīja sudrabotām balsīm, tik patīkamām un apburoši skaistām.
  - Dziediet ziedu! Nekautrējies! Jūs esat vienkārši pārsteidzošs!
  Un Veronika piezemējās uz kustīgās takas un, dejojot pa to ar savām kailajām, graciozajām kājām, entuziastiski un lieliski spēlējot savu balsi, viņa dziedāja;
  Es esmu gaismas un mīlestības Tēvzemes meita,
  Skaistākā komjaunatne...
  Lai gan fīrers reitingu veido uz asinīm,
  Dažreiz es jūtos neveikli!
  
  Šeit ir ļoti krāšņs staļinisma gadsimts,
  Kad visapkārt mirdz un mirdz...
  Lepns cilvēks izpleta spārnus -
  Un Ābels triumfē, Kains ir prom!
  
  Krievija ir mana dzimtene
  Lai gan reizēm jūtos neveikli...
  Un komjaunatne ir viena ģimene,
  Lai gan basām kājām iet pa taku asi!
  
  Fašisms uzbruka dzimtenei,
  Šī kuiļa ilkņi dusmīgi izcēla zobus...
  No debesīm lija nikns napalms,
  Bet Dievs un spožais Staļins ir ar mums!
  
  Krievija ir Sarkanā PSRS,
  Varenā tēvzeme...
  Velti izpleš nagus, kungs,
  Mēs noteikti dzīvosim komunismā!
  
  Lai gan lielais karš ir sācies,
  Un tika izliets daudz asiņu...
  Šeit griežas liela valsts,
  No asarām, uzliesmojumiem un lielām sāpēm!
  
  Bet es ticu, ka mēs atdzīvināsim Tēvzemi,
  Un mēs pacelsim padomju karogu virs zvaigznēm ...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Lieliskā, starojošā Krievija!
  
  Šī ir mana dzimtene
  Visā Visumā nav neviena, tas ir skaistāks ...
  Lai gan sātana santīms ir paskrējis,
  Mūsu ticība šajās ciešanās kļūs stiprāka!
  
  Kā to darīja pašpasludinātais Hitlers,
  Viņam izdevās uzņemt Āfriku uzreiz ...
  Kur gan fašismam tik daudz spēka
  Infekcija ir izplatījusies pa visu Zemi!
  
  Tieši tik daudz fīrers daudz sagūstīja,
  Un tas pat nemēra...
  Ko ir radījis bandītu bars,
  Virs tiem murgi plīvo koši karogs!
  
  Tādi friči tagad ir spēcīgi,
  Viņiem nav "Tīģeru", bet tanki ir sliktāki ...
  Un iesita Ādolfam ar snaiperim acī -
  Dodiet nacistiem stiprākas bankas!
  
  Ko nevaram, to darīsim jokodamies,
  Lai gan basām kājām meitenes aukstumā ...
  Mēs audzinām ļoti spēcīgu bērnu,
  Un sarkana, skaista roze!
  
  Lai gan ienaidnieks cenšas, steidzieties uz Maskavu,
  Bet meitenes ar kailām krūtīm piecēlās...
  Sitīsim ar ložmetēju no izkapts,
  Karavīri atlaiž radiniekus!
  
  Mēs padarīsim Krieviju par galveno,
  Valsts, kas Saules Visumā ir skaistāka ...
  Un būs pārliecinoši panākumi,
  Mūsu ticība stiprināsies pareizticībā!
  
  Un ticiet mirušajiem, mēs meitenes augšāmcelsim,
  Vai nu ar Dieva spēku, vai ar zinātnes ziedu...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Bez visiem kavējumiem, zemiskā garlaicība!
  
  Mēs spēsim padarīt Dzimteni vēsu,
  Pacelsim Krievijas troni augstāk par zvaigznēm...
  Tu esi ūsainais fīrers,
  Kas iedomājas sevi bez ļaunuma šķautnēm kā mesiju!
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi par milzi,
  Kas notiks, piemēram, viens monolīts ...
  Meitene kopā piecēlās uz auklas,
  Galu galā bruņinieki cīņās ir neuzvarami!
  
  Glābiet lielo Tēvzemi
  Tad jūs saņemsiet atlīdzību no Kristus ...
  Visvarenais labāk izjaukt karu,
  Lai gan dažreiz ir jācīnās drosmīgi!
  
  Īsāk sakot, cīņas drīz beigsies,
  Cīņas un zaudējumi beigsies...
  Un bruņinieki ir lieli ērgļi,
  Kopš dzimšanas visi karavīri!
  
  
  
  
  
  IMPERORA DIOLECTANUS KAISLĪBA
  Imperators Diolektans neatkāpās no amata, bet palika tronī un pārvaldīja lielo Romas impēriju. Viņam izdevās ne tikai nostiprināt Romu, bet arī sakaut Partiju. Turklāt Diolektānam piedzima dēls, kurš mantoja troni - dibināja Diolektanu dinastiju. Pats imperators, kurš izveidoja Dominantu, nodzīvoja septiņdesmit vienu gadu un spēja pilnībā atjaunot stabilitāti un atdzīvināt impēriju. Viņa dēls Oktaviāns turpināja labklājības un paplašināšanās gaitu. Pats galvenais bija tas, ka neparādījās imperators Konstantīns un kristietība nekļuva par valsts ideoloģiju un reliģiju.
  Un tas ir nopietni... Pamazām Kristus reliģija sāka norimt un vājināties. Un Romā pagānisms tika nedaudz modernizēts.
  Parādījās galvenais Dievs - Hrons, kurš radīja gan citus dievus, gan Visumu.
  Romas impērija attīstījās... Tumšie viduslaiki nekad nepienāca. Un zinātne attīstījās daudz ātrāk... Un jau mūsu ēras 1200. gadā, kopš Kristus dzimšanas, kas dabiski netika svinēta, bet bija Saules diena, notika pirmais cilvēku lidojums uz Mēnesi. Un trīsdesmit gadus vēlāk pasaules Romas impērija sāka lidot uz Marsu.
  Oļegs Ribačenko uz šo periodu pārgāja laika mašīnā, precīzāk ar laika granātas palīdzību. Tā bija alternatīva līmeņa pagātne. Kur tikai Diolektans neaizgāja pensijā pirms sava laika. Un tika dibināta jauna, krāšņa dinastija.
  Bet tas ir tikai 1230. Un 1. maijā sāksies piecu zvaigžņu kuģu ekspedīcija uz Marsu.
  Visa planēta Zeme atrodas Romas impērijas kontrolē. Protams, valda kārtība un labklājība. Un arī romiešu tiesības dominē. Un pati Roma ir pasaules galvaspilsēta!
  Oļegs Ribačenko - parasts apmēram divpadsmit gadus vecs zēns šortos un kailā rumpī, staigā pa pilsētas ielām.
  Šī Roma ir ļoti skaista. Dažas ielas šajā pilsētā jau kustas, un asfalts plūst. Puika Oļegs smaida. Senajā Romā joprojām pastāv verdzība, un viņu var sajaukt ar jaunu vergu.
  Brauciet pa pilsētu un automašīnām. Tikai ne uz iekšdedzes dzinējiem, bet elektriskajiem. Un tas ir daudz tīrāks un praktiskāks. Automašīnas pārsvarā ir asaras formas un ļoti elegantas. Krāsas ir spilgtas un ļoti iespaidīgas.
  Puika Oļegs dodas pie sevis un svilpo, baudot svaigo gaisu un skatu uz augstām mājām ar reklāmas plakātiem. Diezgan moderna pilsēta ar kolosāliem debesskrāpjiem. Tikai tie stipri izskatās pēc pilīm un ir ļoti skaisti. Daudzkrāsains ar mākslīgiem dārgakmeņiem.
  Oļegs to paņēma un ar basiem pirkstiem noķēra mušu un čivināja:
  - Komunisms, komunisms,
  Tikai augšā, nevis lejā!
  Viena no garāmbraucošajām mašīnām bija kā zilais valis. Un no tās augšas strūkla strūklaka. Un tā strūklas mirdzēja ar dimantiem. Izskatījās skaisti. Garām skrēja meitene, īsā tunikā un basām kājām. Bērni parasti bija basām kājām. Laiks ir silts, un asfalts ir spoguļveidīgs un nesmērē zoles. Tiesa, basām kājām bērni ir tie, kuriem ir zems sociālais statuss. Bagātākie valkā sandales.
  Vergu zēni šortos skraida, iedeguši un muskuļoti, slaukot ielas.
  Lai gan tie ir tik tīri. Roboti jau ir redzami.
  Verdzība Romā izmirst. Tehnika izspiež vergus. Ir daudz superimperatora, kā arī Diolektāna un viņa dēla Oktovina portretu. Pēdējā sagrāba daudzas valstis, tostarp Ķīnu.
  Oļegs palika izsalcis un devās pie aparāta. Viņš čīkstēja:
  - Vergu puika, tev ir jāmaksā, lai dabūtu saldējumu!
  Oļegs izņēma karalisko červoneci un norādīja uz skeneri!
  Atbildot uz to, čīkstēšana un sauja sudraba maiņas monētu, kā arī saldējums šokolādē.
  Oļegs Ribačenko sāka laizīt saldējumu un, uzsitot lūpām, iesaucās:
  - Esi sveicināta dzimtenei! Un Senā Roma!
  Gaisā virmoja svinīgums. Nupat tika paziņots, ka uz Marsu veiksmīgi startējuši pieci kuģi. Un ka pēc dažām nedēļām viņi lidos.
  Oļegs ēda saldējumu. Un ar savu kailo, apaļo, rūdīto papēdi viņš uzspieda apmales uz ķieģeļa. Viņš bija nedaudz saliekts, nebija trausls, bet izturīgs.
  Zēns pabeidza saldējumu un devās tālāk. Piemēram, aiz ēkas var paskatīties burkāna formā ar asteru ziedlapiņām. Un pieņemsim, ka tas ir iespaidīgi.
  Jo vairāk burkānu ir pusjūdzes augstumā. Šeit tiešām ir ko redzēt.
  Oļegs pielēca un pagrieza gaisā atskaņotāju. Viņš bija ļoti izskatīgs, un viena no sievietēm, kurai izskatījās pēc četrdesmit gadiem, iesaucās:
  - Nāc pie manis!
  Zēns pieskrēja viņai klāt... Sieviete sāka glāstīt viņa iedegušās, muskuļotās krūtis, sakot:
  - Cik tu esi skaists zēns, gaišā, un tavas uzacis ir tumšas. Varbūt vari nolaizīt manas krūšu sprauslas?
  Oļegs pasmaidīja un atbildēja:
  - ES varu! Bet par to jums ir zelta monēta!
  Sieviete pamāja ar galvu.
  - Strādājiet smagi ar mēli, un jūs to dabūsit!
  Un viņa novilka kleitu. Viņas krūtis bija lielas un sulīgas. Oļegs viņu noskūpstīja un sāka ar mēli laizīt krūtsgalu. Tas ir diezgan patīkami, lai gan sieviete ir mazliet veca zēnam. Lai gan Oļegam jau ir tik daudz gadu, ka viņš ir zaudējis skaitu. Bet tomēr mūžīgs zēns.
  Tikmēr sieviete viņu sajuta un pat sagrāva vīrieša pilnību. Un zēns ir ļoti liels. Un kā tas sāka celties stāvus.
  Un tas pacēlās kalnā...
  Tieši tad parādījās divi policisti un kliedza:
  - Nemīlējies uz ielas!
  Sieviete iemeta Oļegam zelta gabalu un sacīja:
  - Vīrs mani steidzami sauc uz kameru! Bet mēs vēl tiksimies, noteikti tiksimies!
  Oļegs pasmaidīja. Cik tūkstošiem sieviešu viņam bija. Un visi bija laimīgi. Turklāt kāda ir ārējā zēna priekšrocība? Citas sievietes ar bērnu jūtas daudz vecākas un labprāt maksā naudu par seksu. Kas ir gan izdevīgi, gan ļoti patīkami justies kā vīriešu prostitūtai. Droši vien daudzi uz viņu ir greizsirdīgi. Tas ir ļoti labi, ja sievietes tevi šauj.
  Labi, apskatīsim superpilsētu. Piemēram, ēka, kurai ir apzeltītas sienas un kura izskatās pēc vainaga. Teiksim, tas ir ļoti forši. Vai cita struktūra, kas izskatās kā Ziemassvētku eglīte. Un tajā pašā laikā uz tā ir tik daudz rotaļlietu un vītņu, tikai slikta garša. Un viss ir tik skaisti un informatīvi.
  Zēns nedaudz pacēla gaitu, pazibēja kailie, apaļie papēži.
  Oļegs noskatījās, kā, piemēram, tiek pērta verdzene. Viņa bija pilnīgi kaila, un puiši biksēs sitās no abām pusēm. Vairāki desmiti cilvēku izbaudīja skatienu, kurā kails vergs tiek sists ar pātagu. Daži zēni pat iebāza rokas biksēs. Un tas bija vienkārši smieklīgi.
  Oļegs to paņēma un dziedāja:
  - Pūt, pūt, vēl viens sitiens, vēl viens sitiens, un tagad,
  Kailu meiteni saputo, un viņai var iesist pa muti!
  Jā, tas bija smieklīgi. Meitenes tika pērtas un sistas pa muguru, sāniem un plikiem papēžiem. Un tas izskatījās ļoti izteiksmīgi un forši.
  Oļegs Ribačenko atkal sajuta erekciju biksēs. Sieviete ap trīsdesmit, diezgan skaista, viņam pamāja. Un, kad zēns ar ļoti reljefiem muskuļiem pieskrēja augšā, viņa iesaucās:
  - Nāc, samīļojies ar mani!
  Oļegs pamāja... Sieviete atmeta savu tuniku un izpleta slaidās kājas. Mūžīgais zēns, divreiz nedomājot, ienāca tajā un sāka strādāt. Bija dzirdami saldi vaidi.
  Oļegs nomurmināja:
  - Maksājiet!
  Viņa iemeta viņam zelta monētu ar imperatora portretu. Zēns strādāja.
  Tomēr Oļegs atcerējās, kā viņš mācījās speciālajā skolā, viņu apskatīja medmāsas, tā bija tik spilgta atmiņa.
  Un vēl spožāks, kad viņš bija Romā, bet ar nelielu defektu, kad kļuva daudz mazāks un vājāks. Šis bija īsts piedzīvojums.
  Oļegs Ribačenko turpināja kāpt. Viņš pagriezās pa taku un apstaigāja lielu vecu koku. Lai īsā ceļā sasniegtu otrās ganības, bija jākāpj augstāk kalnā un tad, to noapaļojot, jāiet uz citu taku. Zēns bija staigājis vairāk nekā stundu. Saimniecība, kurā viņš uzauga, visu mūžu palikdams vergs, kļuva diezgan maza. Tas bija skaidri redzams, bet bērns klīda, neatskatoties. Viņš nekad tā neizskatījās, kad bija ceļā. Viņam labāk patika tā: neskatīties un nedomāt par to nepatīkamo, pat šausmīgo, kas palika aiz muguras.
  Ķirzakas gozējās uz gludajiem akmeņiem. Pa zāli riņķoja spāres. Peles rāpoja priežu un lapu koku ēnā.
  "Plašos laukos daudzas dienas ilgojos starp zirgiem, starp aitām gaidīju rītu, aizmigu ar kazu blakus," ganu dziesmas vārdi virmoja Oļega Ribačenko atmiņā. Savā īsajā bezkrāsainajā mūžā viņš to dzirdēja tūkstoš reižu. Un viņš zināja vēl pāris līdzīgas dziesmas.
  Zēna vēders, kuru gandrīz vienmēr mocīja bads, šajā stundā bija mierīgs. Bērns ir pieradis aizmirst par ēdienu, kad tā nebija. Tas, ko viņš ēda no rīta, drīz vien kļuva par tālu atmiņu. Mums bija jāiet visu dienu un visu nakti. Vakarā nonācis pie ganiem, mazulim no rīta vajadzēja atgriezties fermā.
  Apkārt dziedāja putni, un saule un viegls vējš ar siltumu glāstīja Oļega Ribačenko kuplos matus. Lielāko rīta daļu klusējis, vergu zēns atrada spēku nesakarīgi dziedāt. Skumju skaņās, kas neveikli noaustas no vārdiem, viņš tagad atrada mierinājumu. Pamazām bērna dziesma kļuva mazāk skumja. Viņā bija jūtamas prieka notis, dabiskas drošības un miera brīžos. Zēns gāja uz priekšu, neko nemanot. Viņu gaidīja ogām nokaisīta lauce, vēss ūdens pie strauta un slepenā verga laime - vientulība.
  Pie meža aveņu biezokņiem bērns apstājās. Nepārtraucot dungot, viņš sāka lasīt un ēst skābas ogas. Tagad viņu nekas nesatrauca. Pirms trim gadiem, būdams mazulis, viņš atrada šo vietu, kas ir pilna ar tik daudzām garšas baudām.
  Gatavās ogas piesaistīja tumšu krāsu. Tie nebija lieli, un biezokņi bija blīvi. Viņi aizsargāja savus augļus ar asiem ērkšķiem. Bērns centās nesaskrāpēt sevi. Viņš no zaļa dzeloņainā mākoņa izvilka vienu ogu pēc otras. Avenes izkusa uz mēles. Tā mutē izlēja skābu sulu. Piepildīja manas nāsis ar saldu smaržu.
  Zēns pārcēlās no viena krūma uz otru. Pēkšņi viņš juta, ka beidzas raibās kukaiņu skaņas. Kāda ātrās spēcīgās rokas, izlaužoties cauri krūmam, satvēra viņu. Viena smaga vīrieša ķepa paņēma bērnu aiz kakla, bet otra sāpīgi saspieda viņam muti. Rokas asi pavilka Oļegu Rybačenko. Viņš juta sāpes no daudzajām skrāpējumiem, ko viņš saņēma. Vecā tunika saplaisāja.
  Zēna ķermenis acumirklī atradās aiz krūma. Svešs spēks viņu nežēlīgi nesa cauri ērkšķainajiem brikšņiem.
  Divas sarkanīgas, dziļi ieliktas acis ieurbās pārbiedētā gūstekņa sejā. Bērnam šķita, ka viņi izlīda no sarkanas bārdas. Vīrieša biezās lūpas cieši saspiedās kopā. Seja kļuva vēl šausmīgāka. Viņš izskatījās kā varens briesmonis, kas smaržoja pēc dūmiem, sviedriem un piedegušas gaļas. Virs dzeltenpelēka krekla viņš valkāja raupju ādas apvalku ar uzšūtām ragu plāksnēm. Pie jostas karājās smags zobens. "Laupītāji!" mazulis nobijās. "Tie ir laupītāji!" Viņa sirds plīsa ārā.
  "Sapratu, Romāns," klusā balsī norūca vīrieša bārda. - Nāciet, puiši! Ātrāk, Peruna zibens vārdā! Kustēties!
  - Kā noķert zaķi. Zini, medniek!
  - Es zināju, ka mums veiksies. Bija tādas zīmes, labas, - piebilda cita, aizsmakusi balss. - Bruņurupuča čaulas zāģis...
  Ieslodzītā bērna acis mirgoja. Bērns pamanīja vēl trīs bandītus. Divi no viņiem tuvojās, izbraucot cauri krūmiem. Viņi nesa šautriņas uz pleciem. Zēns saprata - šie divi viņu gaidīja zālītē. Ja viņam izdotos izkļūt no sarkanbārdas skavām, tie bez lielas piepūles aizturētu bēgli. Trešais stāvēja pa labi no slepkavas, kas saspieda Oļegu Ribačenko. Viņa rokās bija loks un pāris bultu. Pēc viņu sagrābto cilvēku briesmīgā izskata un nesaprotamās runas zēns uzminēja, ka viņš nav kristīgās Bizantijas subjektu vidū.
  - Barbari! viņš šausmās mēģināja nomurmināt.
  Bērns dzirdēja daudzus šausmīgus stāstus no ganiem par cilvēkiem, kuri ieradās pāri Donavai, lai aplaupītu un nogalinātu. Runāja, ka, dusmās krītot, tie pārvēršas par vilkiem un var pat staigāt zem ūdens. Viņi arī teica, ka barbari spēj pārvērsties par čūskām un rāpot jebkur. Vienmēr pēkšņi uzbrukumā, kāri pēc laupījuma, ganu leģendu mežoņi neko nepiedeva un nevienu neatstāja dzīvu. Oļegs Ribačenko arī dzirdēja, ka savvaļas cilvēki dzer kristiešu asinis un upurē mazuļus. Trakas šausmas zēnu pārņēma acumirklī, tiklīdz viņš saprata, kura rokās viņš atrodas. - Glāb mani, Kungs! - pazibēja cauri bērna galvai. Koka krustam uz krūtīm vajadzēja pildīt savu mērķi: pasargāt no nepatikšanām. Kā gan varētu būt savādāk?
  - Romāns, - baltmatainais jauneklis iesmējās, nolaižot šķēpu.
  "Viņš ir ļoti nožēlojams," atzīmēja kāds cits karotājs, kura deniņus klāja blondas bizes. - Kā pele. Tas vienkārši nečīkst.
  "Jā, viņa mute ir aizspiesta," pazibēja jauns barbars ar sudraba auskaru. - Es gribētu redzēt, kā tu čīksti ar aizvērtu muti.
  - Skaties, viņš to nedarīja - drosmīgs cilvēks.
  - Diezgan puņķains. Nekur neder.
  Oļegs Ribačenko pārtrauca atmiņas. Sieviete, piedzīvojusi vairākus spēcīgus orgasmus, izsīka un aizmiga.
  Zēns paņēma viņai maku ar zelta monētām un devās tālāk. Viņa garastāvoklis uzlabojās... Tagad viņam bija jāpavirzās nedaudz uz priekšu laikā.
  1330. gadā pagājuši vēl simts gadi... Cilvēce jau ir apmetusies Saules sistēmā. Un kosmosa kuģi jau ir sasnieguši gaismas ātrumu un mēģina izpētīt zvaigžņu sistēmas.
  Roma izauga par kolosālu metropoli. Un debesīs ir miljoniem lidmašīnu.
  Oļegs Ribačenko skrien pa ielu un redz puišu un meiteņu barus, kas viņam steidzas pāri no augšas.
  Apkārt esošās ēkas ir vēl lielākas un grandiozākas. Un viss ir tik skaisti.
  Oļegs Ribačenko jautri dziedāja;
  Mēs esam bruņinieki - zobens un uguns,
  Saplēsim viņus visus kā dzīvniekus!
  Izrakstīsim rēķinu - iekasēts sods,
  Nekļūsti par mūsu papagaiļu bruņinieku!
  
  Mēs kļūsim forši kā ērgļi
  Slaucīsim dažādus ļaunos garus uzreiz!
  Ziniet mūsu foršos Tēvzemes dēlus,
  Mēs metam savu izaicinājumu mūžībai!
  
  Cik skaisti plosās karš
  Kurā deg tautas...
  Sātans nāca no pazemes mūsu dēļ,
  Aiz viņa stieņa fašistu frīki!
  
  Mēs iedosim meitenēm cietu seju,
  Mēs nacistus salauzīsim kā zaru ...
  Un tad mūsu karavīrs kļūs par meistaru,
  Ļaujiet maija rozēm krāšņi ziedēt!
  
  Sasniegt, mēs varam daudz zināt,
  Pacel savus spēkus augstāk par zvaigznēm...
  Un tā lielais karotājs cīnās un uzdrīkstas,
  Uztaisīsim draudīgus kapus!
  
  Paskaties, tad būs karavīrs,
  Viss jauns un kā kļava...
  Un es ticu, ka nepatikšanas mūs pāries cīņā,
  Kļūsti par bruņinieku, pieredzējušu cīnītāju!
  
  Šeit viņš ar spēcīgu sitienu nopļāva veselu pulku,
  Un ar viņu divi pulki tika izmērcēti ...
  Un pūķa fīrers tā, ka nejaukais ir miris,
  Un mēs esam brīnišķīgas jūdzes līdz zvaigznēm!
  
  Šeit ķeizars no bailēm izlaida asaru,
  Es lūdzu par jūsu žēlastību!
  Mums ir daudz vardarbīgu spēku,
  Būsim pilnā tērpā!
  
  Kad mēs ieejam šajā Berlīnē ar trīs krāsām,
  Un cars Nikolajs kļūst par Dievu,
  Tauta izlems ceļu spēku bezgalībā,
  Netiesājiet monarhu tik bargi!
  
  Tad nepatikšanas par Tēvzemi nezudīs,
  Lielums būs saule...
  Ķeizara ļaunā bars izklīdīs,
  Lai sirds pukst novājināti!
  
  Ar skaistu meiteni mēs lieliski ejam garām,
  Pa mūsu Krievijas plašumiem!
  Un mums ar ģimeni kopā būs lieliski,
  Es ticu, ka laime pienāks drīz!
  
  BOBIJA FIŠERE JAUNĀ KARJERA
  Bobijs Fišers piekrita revanšam ar Borisu Spaski. Un amerikāņi izņēmuma kārtā spēja izlauzties cauri šai atriebībai, bet pēc vecajiem noteikumiem. Taču balvu fonds bija augsts - rekords šaha vēsturē. Un mačs notika ASV. Borisam Spaskim pirms šī mača izdevās kļūt par PSRS čempionu. Un atkal pakāpās reitingā. Un tagad Bobijs Fišers atkal cīnās. Un tas ir ļoti interesanti.
  Bobijs Fišers veica savu pirmo gājienu ar D-divu, D-četri bandinieku. Un viņš izmantoja jaunumu, ātri iegūstot priekšrocības un uzvarot. Otrajā spēlē Spasskis iedeva E-divi, E-četri. Fišers aiz ieraduma spēlēja Sicīlijas aizsardzību, un šeit pārsteigums ir Dragon Variation. Iepriekš šāds variants Fišera praksē nebija sastapts. Un tā Bobijs attīstīja spēcīgu uzbrukumu pret karali Spaski un pabeidza šo lietu ar mattu.
  Un trešajā spēlē atkal pārsteigums - Fišers atgriezās pie E-divi - E-četri. Spaskis pieņēma izaicinājumu un devās uz atklāto variantu un nonāca postošā uzbrukumā. Acīmredzot viņš no Fišera nebija gaidījis tādu veiklību. Un līnijas spēlē pats Spaskis spēlēja D-divi, D-četri. Fišers izmantoja Indijas karaļa aizsardzību un skaidri atklāja uzlabojumus. Un atkal taranēja Spaski. Un piektajā geimā Fišers negaidīti izvēlējās Reti atvērumu. Spaskis to acīmredzot nebija gaidījis. Un viņš diezgan ātri ieguva grūtu, un pēc tam pilnībā zaudēja pozīciju.
  Sestajā geimā Spasskis iemeta vēlreiz: E-divi, E-četri. Uz to Fišers paņēma sicīlieša Čeļabinskas versiju, kas arī izrādījās pārsteigums un sagādāja Spaskim sakāvi. Un septītajā Fišers atgriezās pie E-diviem - E-četri. Un atvērtajā variantā viņš paņēma un pielietoja King's Gambit. Un tas bija grūts lēmums. Spasskis atkal krita postošā uzbrukumā un zaudēja... Un astotais Fišers atkal izvēlējās Pūķa variantu un to, kā viņš izdarīs spiedienu uz pretinieku. Un atkal matēts uzbrukums.
  Spaskis vairs nespēja savaldīt savus nervus un viņu pārņēma vienaldzība.
  Fišers viņu sagrāva ar rezultātu trīspadsmit - nulle, kas ir absolūts rekords pasaules čempionātu spēlēs. Un atjaunināja savu ELO reitinga rekordu.
  Notika tik satriecoša un fantastiska cīņa.
  Tagad Bobijs Fišers ieguvis tik lielu pašapziņu, ka no Anatolija Karpova neaizbēga. Un viņš pieņēma izaicinājumu - nospēlēt maču līdz desmit uzvarām.
  Sākās konfrontācija starp Anatoliju Karpovu un Bobiju Fišeru. Rekordliela divu personību konfrontācija šaha vēsturē, kāda līdz šim nav bijusi.
  Fišers pirmajā mačā tika uzskatīts par izteiktu favorītu. Viņa iepriekšējā sakāve pret Borisu Spaski bija vienkārši pārsteidzoša.
  Bet Karpovs ir jaunāks un garīgi stabilāks.
  Tomēr viss ir relatīvs. Fišers jau pirmajā spēlē, spēlējot baltā, pārsteidza. Es piemēroju Sokoļska atvērumu, kas tiek uzskatīts par ne visai pareizu. Taču savu lomu nospēlēja pārsteiguma faktors un Karpova starta uztraukums. Un Bobijam Fišeram izdevās iegūt pārsvaru, kas iezīmējās iespaidīgā uzbrukumā.
  Otrajā geimā Karpovs jau atteicās no gājiena E-divi, E-četri un virzīja C-baninieku uz priekšu... Fišers atbildēja ar E-5 un devās uz gabalu izspēli. Karpovs joprojām bija nervozs un nokļuva nopietnās laika grūtībās, un tika pakļauts smagam Fišera uzbrukumam un atkal zaudēja. Trešajā spēlē Bobijs atgriezās pie E-divi, E-četri. Karpovs izvēlējās atvērto variantu. Acīmredzot baidās no sicīliešiem. Bet viņam tas neizdevās. Fišers atkal atrada veidu, kā saasināt cīņu un guva spēcīgu uzbrukumu karalim. Un viņš atkal uzvarēja...
  Anatolijs Karpovs acīmredzot ir gājis par tālu... Tomēr nākamajā spēlē Karpovs spēlēja E-divi, E-četri... Fišers spēlēja Sicīlijas aizsardzību un savu iecienītāko Naidrofa variantu.
  Anatolijs Karpovs nonāca uzbrukumā, taču joprojām izmisīgi aizsargājoties, viņam izdevās atvairīt ofensīvu un ar lielām grūtībām izglābt spēli bez bandinieka.
  Piektajā spēlē Fišers Karpova stilā spēlēja arī C-divas un C-četrinieces. Cīņa bija asa, bet Karpovs spēcīgā laika grūtībās kļūdījās un ieguva palīgu ...
  Sestajā tikšanās reizē Anatolijam Jevgeņevičam atkal izdevās panākt neizšķirtu, taču septītajā tikšanās reizē zaudēja ar E-divi, E-četri. Rezultāts bija pieci-nulle, kas, šķiet, liecināja par Bobija Fišera pārliecinošo pārākumu. Jāpiebilst, ka filipīnieši bija nobažījušies, ka pasaules čempionāta mačs būs par īsu. Taču, sākot ar septīto tikšanos, Karpovs pretojās arvien spītīgāk. Sekoja astoņi neizšķirti. Kamēr Fišers sicīlietī neizmantoja svarīgu pastiprinājumu, viņš nepārspēja Anatoliju Karpovu... Rezultāts kļuva seši - nulle... Taču Karpovs noturējās. Un visbeidzot, spēlējot melnā krāsā, Anatolijs Jevgeņevičs beidzot pārtrauca rezultātu. Fišers, nokaitināts par lielo neizšķirtu skaitu, gāja par tālu, pārāk daudz ziedoja uzbrukumā, un, protams, Karpovam izdevās izslīdēt un palikt ar nospiedošu materiālo pārsvaru. Bet tad Bobijs uzvarēja divdesmit astoto, trīsdesmito, trīsdesmit otro un trīsdesmit ceturto setu, pabeidzot maču ar rezultātu desmit viens savā labā. Pirmajā mačā ar graujošu rezultātu tika uzveikts Anatolijs Karpovs.
  Pēc šī mača Bobijs Fišers atgriezās turnīros. Viņš tos spēlēja ar lieliem panākumiem. Vienā no tiem viņš pat laboja Alehina rekordu, no otrās vietas atraujoties par sešarpus punktiem.
  Fišers arī aizvadīja maču ar Talu, un viņš tika sagrauts ar sauso rezultātu astoņi - nulle. Atriebjas par zaudēšanu Kandidātu turnīrā.
  Bet labi turnīros spēlēja arī Anatolijs Karpovs. Un viņš atkal spēja iziet cauri visam ciklam, uzvarot mačos un sasniedzot Fišeru. Atkal Bobijs Fišers ir favorīts uz likmēm.
  Taču šoreiz Fišeram nācās saskarties ar spītīgāku Anatolija Jevgeņeviča pretestību. Mačs ilga četrdesmit vienu geimu, Fišers uzvarēja desmit, Karpovs trīs - un visas trīs uzvarēja Dragon, kuru Bobijs spēlēja melnādainajā.
  Tātad Anatolijs Karpovs sasmalcināja pūķi un parādīja, ka ar Fišeru var un vajag cīnīties.
  Fišers atkal spēlēja. Viņš piedalījās olimpiādē un 1980. gadā spēja labot Keresa rekordu, uzvarot visās četrpadsmit spēlēs uz pirmā galda.
  1981. gadā notika jauns mačs ar Karpovu. Šoreiz Fišeram izdevās uzvarēt ar desmit - četri. Un mačs ilga četrdesmit astoņas spēles.
  Un 1984. gadā atkal bija mačs. Un šoreiz situācija bija tik smaga. Fišers jau bija ap četrdesmit gadiem. Bet viņš joprojām visus sasmalcināja un uzvarēja bez piepūles. Un Anatolijs Karpovs sasniedza savu maksimumu. Un tā sākās sīvā cīņa...
  Sākotnēji Fišers izvirzījās vadībā. Kļuva četras nulles. Tad punktu izcīnīja Fišers, tad atkal Karpovs. Tad bija Fišers, un pagāja četrdesmit astoņas spēles, kam sekoja trīs mēnešu pārtraukums. Limits tika izvēlēts pirmo reizi. Un rezultāts ir seši divi Bobijam Fišeram. Pēc spēles atsākšanās. Karpovs uzvarēja četrdesmit devītajā spēlē. Tad viņš zaudēja piecdesmit otro un piecdesmit trešo. Un Bobijs uzvarēja piecdesmit sestajā geimā, panākot rezultātu deviņi trīs, bet piecdesmit septītajā spēlē rupji kļūdījās. Un viņš zaudēja ar balto un sešdesmit otro, zaudēja sešdesmit septiņus melnajam. Un zaudēja septiņdesmitajā, un pat baltā. Rezultāts bija astoņi deviņi... Pēc neizšķirtu sērijas un Fišera uzvaras septiņdesmit astotajā geimā noslēdzās garākais mačs šaha vēsturē.
  Tad tika uzdots jautājums par spēles atcelšanu bez ierobežojuma. Tik daudzi to gribēja.
  Taču līdz šim FIDE ir nolēmusi tikai samazināt limitu līdz trīsdesmit sešām spēlēm.
  Karpovs jau vienu reizi uzvarējis Garija Kasparova mačā. Viņš uzvarēja ar rezultātu četri - nulle. Taču otrais mačs izvērtās spītīgāks.
  Karpovs sākotnēji izvirzījās vadībā - divi - nulle, taču kļūdījās vienpadsmitajā geimā, pēc tam zaudēja sešpadsmitajā geimā, un pēc uzvaras deviņpadsmitajā geimā vadībā izvirzījās Kasparovs. Bet uzvara divdesmit otrajā, Karpovs panāca izlīdzinājumu. Un, uzvarot divdesmit ceturto ar balto, viņš ieguva tiesības uz jaunu piekto maču ar Bobiju Fišeru.
  1987. gadā jauns mačs pret Bobiju Fišeru, kuram ir gandrīz četrdesmit pieci gadi. Bet Bobijs nesmēķē, nedzer, sporto un joprojām ir lieliskā fiziskajā formā. Viņš jau ir seškārtējs pasaules čempions, tikai Laskers bijis vairākkārtējs.
  Piektā cīņa ar Karpovu ir supercīņa. Bobijs Fišers ir gatavs kā vienmēr, taču pēdējais mačs parādīja, ka viņa pārsvars nav nospiedošs...
  Cīņa aizritēja sīvā cīņā. Pēc divdesmit četrām spēlēm rezultāts bija četri - četri, tad divdesmit septītajā geimā Anatolijs Karpovs pirmo reizi izvirzījās vadībā spēlē ar Fišeru. Likās, ka tūlīt notiks sensācija, bet... Fišers nākamajās piecās cīņās izcīnīja četras uzvaras... Un rezultāts kļuva astoņi - pieci viņa labā... Tad vēl četri neizšķirti un limits bija izsmelts. Piektais šaha pasaules episkākās konfrontācijas mačs vēsturē. Un Bobijs Fišers, tāpat kā Emanuels Laskers, kļuva par septiņkārtēju pasaules čempionu. Bet viss notiek ciklos. Politikā devies ļoti perspektīvs jaunais šahists Garijs Kasparovs. Jā, perestroika, daudzpartiju sistēma. Garijam Kimovičam nebija laika kļūt par pasaules čempionu, un, tā kā jūs neesat pirmais, šahs nav tik interesants kā politika un nespēlēja kandidātu mačos. Un Anatolijs Karpovs negaidīti zaudēja jaunajam Višijam Anandam. Nu cik reāli var uzvarēt visus mačus. Turklāt indietim izdevās paņemt Karo-Kanna aizsardzības atslēgu, ko grūti uzlauzt pat Bobijam Fišeram.
  Un tagad tērauds un uguns sanāca kaujā. Vecuma starpība starp abiem šahistiem ir divdesmit pieci gadi. Bobijs Fišers joprojām ir lielisks un spēcīgs un jauns Anands 1990. gadā. Smags mačs, lai neteiktu vairāk.
  Višijs Anands, protams, ir ļoti talantīgs, taču viņam trūkst stabilitātes. Pēc astoņiem neizšķirtiem viņš uzvarēja devītajā geimā, bet desmitais zaudēja mieru, uzdoties sākuma jaunumam. Tad viņš zaudēja vienpadsmitajā. Un divpadsmitajā daļā viņš nokļuva Fišera ciešā tvērienā. Es to izpūtu trīspadsmitajā. Zaudēja Vishy, neskatoties uz pārsvaru ievadā un četrpadsmitajā geimā, neizmantoja iespējas piecpadsmit un zaudēja sešpadsmito. Es palaidu garām savas iespējas septiņpadsmitajā un zaudēju astoņpadsmito... Un tad divdesmito spēli. Un divdesmit trešais un divdesmit ceturtais maču pabeidzis. Bobijs pārspēja Laskeru un uzvarēja ar desmit pret vienu. Un Bobijs Fišers joprojām ir čempions. 1993. gadā notika viņa spēle ar Šoru, kuru viņš uzvarēja pret Karpovu. Lai gan Bobijam Fišeram bija piecdesmit gadu, viņš bija labā formā. Kā viņš trāpīja Short. Pēc piecpadsmit spēlēm rezultāts bija astoņi - nulle Fišera labā. Taču Šorts sešpadsmitajā daļā samazināja rezultātu. Bet tad viņš zaudēja divdesmit pirmo un divdesmit trešo spēli.
  Un arī finišēja desmit - viens. Pēc tam Bobijs Fišers spēlēja maču 1996. gadā. Gatta Kamsky jau cīnījās ar viņu. Šis šahists bija vairāk nekā trīsdesmit gadus jaunāks par Fišeru. Un ļoti sīksts. Daudzi gribēja smagu maču. Taču sākumā Bobijs Fišers pārliecinoši izvirzījās vadībā ar piecu punktu pārsvaru. Rezultāts kļuva seši viens. Bet tad labas cīņas īpašības parādīja Gatta Kamsky. Neviena viņu mača spēle ilga mazāk par četrdesmit gājieniem.
  Pēc divdesmit četrām spēlēm rezultāts bija septiņi - trīs... Pēc tam desmit neizšķirtu sērija. Un atkal uzvarēja Gata Kamskis, bet trīsdesmit sestajā geimā vadībā izvirzījās Bobijs Fišers. Atkal uzvar Bobijs Fišers... Un 1999. gadā vēl viens mačs ar Vladimiru Kramņiku - trīsdesmit divu gadu starpība - tā ir liela plaisa. Un Bobijam Fišeram jau ir piecdesmit seši gadi. Viņam jau ir divdesmit septiņi gadi, un viņš gatavojas labot Laskera rekordu. Un šajā. Vairāk
  Desmitkārtējs pasaules čempions - šaha vēsturē tas vēl nav noticis.
  Bobijs Fišers, protams, ir vecs šahists, taču viņam tomēr izdevās panākt, lai trīsdesmit sešu partiju limits tiktu atcelts. Un to jau izdarīja jaunais FIDE prezidents Kirsāns. Bet ko... Būs kaut kas ļoti interesants.
  Turklāt šis mačs būs gandrīz pēdējais, tikai revanšs, ja uzvarēs Vladimirs Kramņiks, un tad tālāk tiks izslēgšanas sistēma.
  Un tā mačs sākās... Un no paša sākuma pārsteigums - Vladimira Kramņika vadībā. Pēc piecpadsmit spēlēm rezultāts bija divi - nulle Vladimira Kramņika labā. Taču tad Fišers uzvarēja trīs geimos pēc kārtas un izvirzījās vadībā. Bet Vladimirs smagi cīnījās. Un divdesmit pirmajā spēlē viņam izdevās izlīdzināt rezultātu... Pēc tam aizritēja neizšķirtu sērija... Līdz četrdesmit otrajā spēlē uzvarēja Bobijs Fišers... Četrdesmit septītajā uzvaru svinēja Vladimirs Kramņiks. , un četrdesmit astotajā atkal Bobijs Fišers.
  Rezultāts bija četri - pieci par labu Bobijam Fišeram pēc trīs mēnešu pārtraukuma. Šahisti atpūtās. Bobijs Fišers joprojām bija favorīts. Mačs ir atsākts. Pirmās spēles noslēdzās neizšķirti. Tikai sešdesmit septītajā geimā Kramņiks beidzot uzvarēja. Rezultāts kļuva pieci - pieci. Pēc tam septiņdesmit septiņos Kramņiks vēlreiz pieveica Fišeru un izvirzījās vadībā. Taču Bobijs deviņdesmit sestajā tikšanās reizē rezultātu izlīdzināja un kļuva - seši - seši. Šis mačs atkal tika pārcelts uz trim mēnešiem, kas jau ir rekords. Bobijs Fišers atzīmēja: šī ir mana spītīgākā cīņa.
  Lūk, pasaules čempionāta spēle, kas atsākās trīs mēnešus vēlāk. Kārtējā izložu sērija. 120. spēlē beidzot uzvarēja Bobijs Fišers... 135. spēlē Vladimirs Kramņiks panāca izlīdzinājumu. Un pēc simt četrdesmit četrām spēlēm rezultāts bija septiņi-septiņi. Pēc tam spēle atkal turpinājās pēc trīs mēnešu pārtraukuma. Un tad vēl viens mačs, līdz simts deviņdesmit otrajai spēlei. Un rezultāts bija tikai astoņi - astoņi. Tad atkal trīs mēnešu pārtraukums. Un atkal spēle ... Pēc divsimt četrdesmit spēlēm rezultāts kļuva: deviņi-deviņi.
  Šeit nāca sīva cīņa līdz pirmajai uzvarai. Pēc vēl trīs mēnešu pārtraukuma. Un tā viņi spēlēja... Izložu sērija. Un šeit ir divi simti astoņdesmit astotā partija. Bobijs Fišers spēlēja Vaitu un atgriezās pie E-jā, E-četri. Un Kramņiks pieņēma izaicinājumu. Un izvēlējās Sicīlijas aizsardzību.
  Tā bija brutāla cīņa līdz pilnīgai iznīcināšanai. Sekoja tāda brutāla sitienu apmaiņa. Bet tajā ir nikns, ar figūru slepkavībām. Sākumā pārsvars piederēja Vaitam, bet pēc tam Bleks pārtvēra iniciatīvu, un tika gūta pārliecinoša uzvara. Un visbeidzot uzvarēja Vladimirs Kramņiks, beidzās Bobija Fišera hegemonija. Un tas bija vienkārši lieliski!
  Un Bobijs Fišers pārspēja Laskera rekordu.
  Un nebija laika izspēlēt revanšu. Lieta nonāca izslēgšanas sistēmā. Jā, un Bobijam Fišeram jau ir ilgs laiks, un viņš vairs nevēlas spēlēt. Lai gan viņš piedalās turnīros.
  Fišers uzvarēja pāris turnīros... Un beidza spēlēt.
  Garijs Kasparovs piedalījās Krievijas prezidenta vēlēšanās 2000. un 2004. gadā. Un 2008. gadā tas neizturēja reģistrāciju. Pēc tam viņš nonāca stingrā opozīcijā Vladimiram Putinam. Vladimirs Kramņiks kādu laiku bija pasaules čempions, bet pēc tam zaudēja mačā Višijam Anandam.
  Un tad nāca Karlesona valdīšana. 2010. gadā Bobijs Fišers un Anatolijs Karpovs aizvadīja vēl vienu maču. Šoreiz ar īsāku laika kontroli: pusstunda uz spēli. Un pēc divdesmit četrām spēlēm tika fiksēts neizšķirts.
  Un tā beidzās viņu cīņas spēļu epopeja... Fišers drīz nomira... Tātad viņš palika leģenda šaha pasaulē. Garijs Kasparovs emigrēja uz ASV. Bet 2022. gadā Vladimirs Vladimirovičs Putins negaidīti nomira un Garijs Kasparovs atgriezās.
  Krievijā jauni notikumi, pārmaiņas un daudzi dažādi faktori... Mihails Mišustins atbrīvoja Navaļniju no kolonijas un paziņoja par kursu uz attiecību uzlabošanu ar ASV...
  Un tas arī izrādījās ļoti interesanti. Beidzot aizgāja arī Lukašenka. Un Vladimirs Kļičko pārspēja Formena rekordu. Un tas bija sasniegums, vienkārši super.
  Krievijā tika pieņemti daži konstitūcijas grozījumi, kas padarīja to atvērtāku pasaulei. Jau Vladimira Putina bērēs Baidens un Mišustins tikās un vienojās, ka Krievija un ASV kļūs par draudzīgiem partneriem un varbūt arī sabiedrotajiem. Tad viņi apsolīja rīkot samitu ar atvērtām durvīm. Pasaule kļuva arvien stabilāka un labāka. Daudzi Vladimira Putina nāvi uzņēma pozitīvi. Jā, un Krievijā cilvēki priecājās - viņi beidzot ieguva brīvību.
  Vladimirs Žirinovskis, atkal piedaloties prezidenta vēlēšanās, atzīmēja:
  Laikmets ir miris, lai dzīvo laikmets!
  Aleksandrs Lukašenko aizbēga uz Ķīnu... Bet Kolka palika Krievijā. Pasaule mainās uz labo pusi.
  
  KOMUNISTIEM ZJUGANOVU NAV VAJAG
  1996. gada Krievijas prezidenta vēlēšanās Jeļcins pirmajā kārtā savāca visvairāk balsu. Un ģenerālis Lebeds, kurš ieņēma trešo vietu, pārgāja pašreizējā prezidenta pusē. Komunistu stāvoklis kļuva bezcerīgs. Un vismaz izrādījās, ka četrus gadus viņi zaudēja spēku. Prezidenta svarīgākajā daļā. Bet viens gudrs komunists no Zjuganova gvardes nolēma, ka pats Genādijs Andrejevičs ir tikai viduvējs bandinieks, kurš partijai maz nozīmē. Un šobrīd tas tikai traucē.
  Un 1996. gada 1. jūlijā Genādijs Zjuganovs nomira no bumbas sprādziena. Un tas ļoti mainījās. Konkrēti, saskaņā ar likumu vēlēšanu kampaņa sākās jaunā veidā, un tai bija jānotiek četru mēnešu laikā. Un vajadzēja savākt jau pusmiljonu parakstu. Tā nu atkal viss ritēja pilnā aplī.
  Un vēlēšanu datums bija jāpaziņo Federāciju padomei. Un, protams, līdz oktobra beigām.
  Jeļcina sīkofanti mēģināja pasludināt viņa uzvaru arī pēc pirmās kārtas rezultātiem, taču neizdevās.
  Gluži pretēji, Federāciju padome par jauno prezidenta vēlēšanu datumu pasludināja 1996. gada 29. oktobri. Tātad situācija ir ārkārtīgi saasināta. Protams, Vladimirs Žirinovskis un Grigorijs Javlinskis paziņoja par vēlmi cīnīties vēlreiz. Protams, vajadzētu būt arī kandidātam no komunistiem, bet kurš? Izcēlās iekšēja cīņa. Problēmas ir arī ar Jeļcinu - pievīla veselība un ceturtā sirdstrieka. Bet elite acīmredzami nevēlējās pagrūst Aleksandru Lebedu. Nav droši, ka jaunais diktators būs vadāms. Varbūt sākt plēst savienotos pavedienus.
  Aleksandrs Lebeds jau ir amatā... Tāda ir situācija. Tiesa, komunisti izvirzīja Valentīnu Kupcovu. Nav tā labākā izvēle: pat vecāks par Zjuganovu, bet vismaz ne plikpauris. Un līdz ar viņu komunistiskās partijas satriecošais spēks. Rutskojs devās uz Kurskas apgabala gubernatora amatu. Viss pasūtījums pēc pasūtījuma. Konfrontācija starp komunistiem un valdošo partiju turpinājās. Tikai Jeļcins jau pusmiris. Un komunistiskā partija mainīja zirgu. Šilovu nomainīja Mylovs. Un tomēr abiem komunistu līderiem nepiemīt harizma, un viņiem nebija ilgstošas slavas.
  Bet Vladimirs Žirinovskis pēc neveiksmīga snieguma tika pie otrās iespējas. Un tas viņu ļoti uzmundrināja. Un viņš sāka daudz aktīvāk lamāt Jeļcinu.
  Un pēdējais tomēr devās uz jaunām vēlēšanām. Ir sākusies vēlēšanu kampaņas otrā kārta.
  Valentīns Kupcovs nav gluži harizmātisks, bet aiz viņa ir kreiso partiju spēks. Un viņš ātri savāc parakstus. Javlinskis, saņēmis ceturto vietu, vēlas vairāk. Un Vladimirs Žirinovskis ir sašutis.
  Turklāt iemesls ir atrasts. Čečeni iebruka Groznijas pilsētā, un Lebeds parakstīja apkaunojošu padošanos. Un šie līgumi ir lielisks iemesls, lai Žirinovskis pieķertos.
  Vladimirs Bryntsalovs vairs negāja uz vēlēšanām, acīmredzot viņam bija pietiekami daudz slavas un popularitātes. Un Vladimirs Žirinovskis atkal sāka izmest zirgus, un plašsaziņas līdzekļu uzmanība sāka pievērsties viņam. Un tad arī Vladimiram Volfovičam tika atteikta reģistrācija, paziņojot, ka paraksti ir viltoti. Un arī diezgan skandāls.
  Vladimirs Žirinovskis devās uz augšu ... Viņš kustējās kā tīģeris atraisīts. Un skandāls sekoja skandālam... Rezultātā Valentīns Kupcovs nonāca ēnā, un propaganda apzināti samazināja vēlēšanas līdz konfrontācijai starp Vladimiru Žirinovski un Borisu Jeļcinu. Tāpēc visiem tas šķita gan izdevīgāk, gan drošāk. Turklāt Vladimirs Volfovičs tika attēlots kā otrais Hitlers un milzīgs drauds Rietumiem. Un tas ir jāsaka nopietni.
  Šeit ir tāds putnubiedēklis, ko ņemt un izmantot saviem mērķiem. Un Valentīnu Kupcovu vajadzētu pēc iespējas ignorēt. Tā bija tik viltīga Borisa Elcina taktika. Precīzāk, Borisa Elcina komanda.
  Un Vladimirs Žirinovskis, spēlējot kopā ar sabiedrību, salīdzināja sevi ar Hitleru. Pamanījis, ka Hitleram pat nebija vidējās izglītības, un Vladimirs Žirinovskis absolvēja Maskavas Valsts universitāti ar sarkano diplomu. Viņš ir tāds varonis, Vladimirs Volfovičs. Turklāt, ja Hitlers bez vidējās izglītības iekaroja visu Eiropu pusotra mēneša laikā, tad viņš Žirinovskis trīs mēnešos sagūstīs visu pasauli, un visas planētas Zeme tautas strādās Krievijas labā!
  Šāds kaujiniecisks impulss, protams, piesaistīja un vienlaikus arī biedēja.
  Vladimirs Žirinovskis trakoja un arvien vairāk ...
  Un ar prieku viņš spēlēja putnubiedēkļu lomu un arvien vairāk atšķīrās. Un Vladimira Volfoviča reitings pieauga ar lēcieniem un robežām. Daudziem patika viņa kareivīgums, īpaši jauniešiem. Un briesmīga dūru kratīšana.
  Un Jeļcins lietoja zāles... Un viņš reti parādījās sabiedrībā, un bija skaidrs, ka viņam bija grūti pārvietoties.
  Bija arī citi prezidenta kandidāti - ne tik prominenti. Viņi nespēlēja lomu. Šakums, Vlasovs, Fjodorovs uz vēlēšanām negāja. Tulejevs saņēma NVS lietu ministra amatu, kā arī nepiedalījās vēlēšanās. Tulejeva vietā par komunistu apakšstudiju kļuva Pjotrs Romanovs. Un tas ir arī ļoti nopietni.
  Daži demokrāti ir iekļuvuši prezidenta amatā. Papildus Javlinskim savus spēkus nolēma izmēģināt arī Konstantīns Borovojs. Un vēl viņš varēja savākt parakstus reģistrācijai. Vismaz viņš kļuva par deputātu. Un izdevās reģistrēties. Citi jau bija maz zināmi un nebija spoži.
  Tātad jau Vladimirs Žirinovskis ieņēma galvenā paklāja cilvēka lomu. Nevis kā pēdējo reizi advokāta dēls neizskatījās pēc viņa paša! Nē, šoreiz Vladimirs Žirinovskis bija liesmās un beidzās kā ellē. Un viņi visu laiku par to runāja.
  Un tas, par kuru viņi runā, ir tas, par kuru viņi balso... Bet Jeļcins kaut kā veselības apsvērumu dēļ gandrīz neaģitēja. Bet viņi aģitēja par viņu. Ir bijuši daudzi video.
  Tas ir, Jeļcins tika padarīts par virtuālo varoni. Un tas ir forši... Kā invalīds ar četrām sirdstriekām uzkāpj prezidenta amatā. Taču par Jeļcinu klīst dažādas baumas. Un daudz raižu...
  Un vēlēšanu iznākums ir neprognozējams... Lai gan daudz runā, ka Kaukāzā tagad valda miers, patiesībā tur notika apkaunojoša kapitulācija.
  Vladimirs Žirinovskis arvien biežāk atklāti salīdzināja sevi ar Hitleru un pat nepārprotami izbaudīja to ...
  Tā viss saasinājās...Tajā pašā laikā tika parakstīti līgumi ar Mashadovu un Jandarbijevu. Ļebeds tagad bija autoritātē un aģitēja par Jeļcinu. Tikai par pašu Jeļcinu runā arvien mazāk. Tiesa, kad viņiem iešpricēs narkotikas, viņš tik un tā iznāks un pateiks kādu stulbumu un tad atkal slēpsies.
  Jā, tas ir kaut kā smieklīgi. Kā sāka noritēt vēlēšanas pēc šizas shēmas. Un Aleksandrs Ļebeds par Jeļcinu runā daudz biežāk, nekā parādās pats Jeļcins.
  Laiks iet... un 1996. gada 29. oktobris arvien tuvāk un tuvāk...
  Lukašenka arī tepat Baltkrievijā taisa apvērsumu Jeļcina stilā. Viss iet autokrātijas virzienā.
  Un diktators ir pliks!
  Tomēr, lai kā Jeļcina propaganda un visi šie mediji mēģināja ievest otrajā kārtā pašreizējo, slimo un kompromitēto prezidentu un jauno fīreru Vladimiru Žirinovski, tas tomēr neizdevās. Pēc pirmās kārtas rezultātiem otrajā vietā ierindojās Valentīns Kupcovs, kura starpība no Elcina bija tikai trīs procenti. Un Žirinovskis bija trešais. Ir skaidrs, ka pusmirušais Boriss Nikolajevičs vienkārši fiziski nepavilka vēlēšanu kampaņu, un nevarēja uzvarēt pirmajā kārtā. Taču šķiet, ka varas iestādes to vēlas. Un tagad situācija ir strauji saasinājusies.
  Vladimirs Žirinovskis saskārās ar grūtu izvēli. Atbalstiet komunistus, vai smagi slimo Jeļcinu. Komunisti Vladimiram Volfovičam piedāvāja premjera amatu un piecas vietas valdībā. Bet Boriss Jeļcins neko negribēja dot ...
  Un vajag... Bet Vladimirs Žirinovskis saprata, ja uzvarēs komunisti, tad atkal viss varētu atgriezties pie vienpartijas sistēmas. Tāpēc Valentīns Kupcovs nevēlējās uzvarēt. Bija tik sasodīti grūta situācija, kur tu to met, visur, kur tu ej.
  Un es negribēju iet uz aliansi ar komunistiem, un Jeļcins neko negrib dot.
  Galu galā Vladimirs Žirinovskis nedaudz vilcinājās, bet tomēr nolēma, ka būtu jauki būt premjerministram. Un viņš aicināja savus elektorātus balsot par Valentīnu Kupcovu.
  Un 1996. gada novembrī otrā vēlēšanu kārta. Visām nepatikšanām Elcins un Ļebeds sāka runāt atklātas muļķības, un rubļa kurss pret dolāru strauji sabruka.
  Valentīns Kupcovs uz otro kārtu tika tandēmā ar Vladimiru Žirinovski. Un tas kļuva par viņa vecmeistara gājienu...
  Vēlēšanas notika pēc trim nedēļām... Jeļcins tika sakauts un valdība mainījās.
  Vladimirs Žirinovskis kļuva par premjerministru, bet Valentīns Kupcovs kļuva par prezidentu... Un pie varas nāca Krievijas Federācijas Komunistiskā partija.
  Un tagad ir sācies jauns laikmets. Valentīns Kupcovs, lai gan formāli bija komunists, faktiski turpināja iepriekšējo kursu. Mainījušies tikai oligarhi. Nu viņš arī ņēma un atcēla ierobežotāju referendumā divos sasaukumos. Naftas cenas pieauga, sākās ekonomikas atveseļošanās, un Valentīns Kupcovs viegli uzvarēja prezidenta vēlēšanās... Ārpolitika bija mērena, un Valentīns nerāpās. Bet viņš arī neiestājās NATO... Tātad viss ritēja pa ierastajiem viļņiem. Valentīns nesaspieda opozīciju, neieslodzīja oligarhus un bija kaut kas līdzīgs laipnam vectēvam... Viņš uzvarēja prezidenta vēlēšanās 2000. gadā decembrī. Un 2004. gads. Un 2008. gads. Un 2012. gadā...
  Valentīns Kupcovs kļuva vecs un ļāva zagt... Un sakārtoja savu svītu. Un 2016. gadā viņš uzvarēja bez problēmām, bet ... 2020. gadā atnāca koronavīruss. Un Valentīnam Kupcovam jau ir astoņdesmit trīs gadi. Un pirmo reizi komunistiskās Krievijas stagnējošais purvs satricināja sevi. Un pirmo reizi bija nopietni nemieri un masveida infekcija. Un tad tas sāka satricināt Krieviju.
  Un ekonomikā daudzus gadus gandrīz nulle izaugsme. Un Valentīns Kupcovs arvien vairāk atgādināja nelaiķi Brežņevu. Un viņš gatavojās savai pilnīgai uzvarai. Bet vēlēšanas notika zem svilpes un trokšņa, un masu protestiem.
  Valentīns Kupcovs juta, ka viņa tronis trīc... Un neaizvietojamais diktators sāka mest nemierniekiem karaspēku.
  Un kaut kā apspieda protestus, un tika ievēlēts uz septīto termiņu pēc kārtas.
  Pasaulē bija arī dažādi notikumi. Ukrainā Maidana nebija, jo Viktors Janukovičs bija diezgan lojāls Rietumiem.
  Vitālijs Kļičko nedaudz ilgāk bija pasaules čempions boksā. Viņš uzvarēs obligāto Stīvensonu un pēc tam trīs bokserus. Notiek līdz 2016. gada beigām. Plašāka bronzas bumbvedēja ieguva pagaidu pasaules čempiona titulu. Un tad viņš mantoja Vitāliju Kļičko, kurš beidza karjeru. Vaiders guva labumu no vēlākās cīņas. Un viņa nokautu rekords bija vēl garāks, četrdesmit piecas cīņas...
  Vladimirs Kļičko šoreiz uzvarēja Taisonu Fjūriju, bet pēc tam arī Glazkovu. Tad vēl viens Brauns un vēl trīs bokseri... Bet cīņa ar Veideru nevarēja notikt... Un Vladimirs Kļičko tomēr zaudēja Entonijam Džošua, bet ne 2017. gadā, bet 2019. gadā.... Tomēr gan vecums, gan ienaidnieks ir izsalkuši, jauni, dusmīgi. Tātad Vladimirs Kļičko, lai arī uzstādīja vairākus rekordus, tomēr nevarēja kļūt par neapstrīdamu pasaules čempionu. Lai gan abi brāļi ir sasnieguši vairāk nekā reālajā vēsturē.
  Un viņu karjera bija garāka un vairāk uzvaru. Vladimirs Kļičko uzstādīja daudzus rekordus un iekļuva slavas zālē. Daudzi viņu uzskatīja pat par visu laiku labāko smagā svara bokseri.
  Arī Garijs Kasparovs savu šaha karjeru nebeidza. Un pat neskatoties uz savu ievērojamo vecumu, 2016. gadā viņš spēja spēlēt pasaules čempionāta mačā ar Karlesonu un pat saīsināja spēles pamatlaiku līdz neizšķirtam.
  Bija arī citas izmaiņas. Pēc diviem Janukoviča termiņiem 2020. gadā par jauno Ukrainas prezidentu tika pieņemts un ievēlēts Vitālijs Kļičko.
   Tātad pirmo reizi pasaules vēsturē par valsts prezidentu kļuva pasaules čempions boksā... Un tas arī ir interesanti... Baltkrievijā ilgu laiku valda nenoņemamā Lukašenka, taču arī tur bija nemieri un nemieri. Un solījumi par reformām un konstitūcijas maiņu. Tāpēc nelūdziet diktatoram labvēlību - drīz pienāks gals jebkurai tirānijai.
  Kazahstānā Nazarbajevs aizbrauca, un pagaidām ir mierīgi, izņemot koronavīrusu.
  Vakcīna Krievijā tika izstrādāta ļoti vēlu. Tomēr valdība ir veca un inerta. Un Valentīns Kupcovs arvien vairāk krīt ārprātā. Un viņi jau viņu atbalsta.
  Amerikas Savienotajās Valstīs Donalds Tramps uzvarēja otro termiņu. Koronavīruss Ameriku skāra mazāk nekā reālajā vēsturē, un arī nebija melno sacelšanās. Turklāt ASV un Krievija nav konfrontācijā, tāpēc arī Trampa mediji tik ļoti nespieda.
  Tātad Donaldam Trampam ir otrais termiņš... Un Vladimirs Kļičko atteicās strādāt sava brāļa Vitālija valdībā, kurš kļuva par prezidentu, ķērās pie un atsāka karjeru boksa. Un 2021. gada rudenī viņš efektīvi nokautēja Vaitu, kuram bija pagaidu pasaules čempiona tituls. Tā Vladimirs Kļičko palēcās pie Formena rekorda. Un tas ir apsveicami.
  Jo īpaši tāpēc, ka viņš jau pārspēja Taisonu Fjūriju. Un čigānu karalis jau runāja par atriebību.
  Viņš gribēja atgūties, cerot redzēt, ka Vladimirs Kļičko vairs nav tas pats.
  Un šī ir interesanta cīņa. Un uzreiz visām četrām jostām. Un Vladimiram Kļičko nekad nav bijis tā, lai kļūtu par pasaules čempionu visās versijās vienlaikus. Un Vladimirs Kļičko cīnās ar ziloni-lauvu.
  Un 2022. gada martā notika Vladimira Kļičko un Taisona Fjūrija duelis. Un šī cīņa jāsaka vienkārši super. Un brieda acīmredzama sensācija.
  Vladimirs Kļičko gatavojās pamatīgi un bija motivēts kā nekad agrāk. Un viņā plosījās vesela viesuļvētra un kaislības.
  Un tā sākās cīņa ar jebbu šaušanu. Bet šis Vladimirs rīkojās daudz daudzveidīgāk. Un viņš sita ar labo roku pa ķermeni. Taisons Fjūrijs to nebija gaidījis. Vladimirs Kļičko nekad agrāk to nav darījis. Un arī Vladimirs Vladimirovičs ar kreiso roku veica lielisku sitienu pa ķermeni. Un tieši uz aknām.
  Nu Taisons Fjūrijs nebija gaidījis tādu viltību, kad viņi no visa spēka sitās pa aknām. Un palaida garām, un saņēma nopietnu sitienu un nokrita. Un viņam tiešām izdevās piecelties, bet sastinga.
  Un Vladimirs Vladimirovičs Kļičko pabeidza Taisonu Fjūriju. Un tā bija lieliska un sensacionāla uzvara.
  Vladimirs Kļičko ne tikai laboja Formena rekordu, bet starp visām svara kategorijām kļuva par vecāko absolūto pasaules čempionu. Un tas, protams, ir supersasniegums! Bet jūs varat arī noturēt aizsardzību un atriebties Taisonam Fjūrijam. Bet tikai par lielu naudu. Taisons Fjūrijs to vēlas.
  Un Vladimiram Kļičko tika piedāvāta rekordliela maksa boksa vēsturē vairāk nekā trīs simti miljonu dolāru. Un tā ir traka cīņa. Tas kopumā ir ļoti forši.
  Un 2022. gada septembrī beidzot notika revanšs. Cīņa ir vienkārši pārsteidzoša. Abi milzu bokseri dauzīja viens otru. Un tā bija cīņa ārpus iespējas.
  Un Vladimirs Kļičko atkal uzvarēja, iespaidīgākajā un asiņainākajā cīņā profesionālā boksa vēsturē. Un tas bija vienkārši lieliski!
  Vladimirs Kļičko arī laboja vēl vienu Formena rekordu titula aizsardzībā.
  Un 2022. gada 4. decembrī Valentīns Kupcovs brīvprātīgi atstāja Krievijas prezidenta amatu tikai astoņdesmit piecu gadu vecumā. Un deva vietu jaunākiem kadriem.
  Un tā stāsts griežas pasaulē, kurā senilajam Genādijam Zjuganovam nebija vietas.
  
  JA NEKLARĀCIET KARU KRIEVIJAI
  Vācija Pirmajā pasaules karā gāja nedaudz gudrāk, īpaši karalis Vilhelms II. Viņš nepieteica karu Krievijai. Un tas bija patiešām spēcīgs gājiens. Nikolajs II vilcinājās. Un tā Vācijas karaspēks, nenovirzoties no otrās, austrumu frontes, desmit dienu laikā ieņēma Beļģiju. Un tad viņi apbrauca Parīzi, paņemot to ringā. Un anglo-franču karaspēks tika sakauts un daļēji padevās.
  Un cariskā Krievija neienāca Pirmajā pasaules karā. Francija tika okupēta. Un Austrija-Ungārija uzbruka Itālijai ... Un tad spēki bija nevienlīdzīgi.
  Taču jūrā Lielbritānija spēja sakaut Vācijas floti. Un karš Rietumos ieguva ilgstošu raksturu. Turcijas un vācu karaspēks sāka virzīties uz Ēģipti. Un viņi uzvarēja. Tad vācieši sagrāba kolonijas Āfrikā. Galvenais brīdis bija Gibraltāra ieņemšana. Šim nolūkam vācu karaspēks okupēja Spāniju. Kastīlijas impērijas armija pret vāciešiem bija ļoti vāja. Un viņi sagrāba Gibraltāru steidzīgā un ātrā uzbrukumā.
  Pēc tam viņi bloķēja angļu eskadras ieeju un sāka ieņemt Āfriku.
  Šeit un cariskā Krievija, nedaudz padomājot, pieteica karu Lielbritānijai. Patiesībā jūs varat paķert Irānu un Indiju un daļu Indoķīnas. Un bez lieliem zaudējumiem. Un Vilhelma armija ieņēma un ieņēma Portugāli kopā ar visām tās kolonijām. Un tas ir ļoti drosmīgs solis un ļoti postošs.
  Un cariskā Krievija pārcēlās caur Irānu uz Indiju un tālāk uz Āziju. Un Japāna arī paņēma un uzbruka Lielbritānijai. Un tas jau ir nopietni. Viņi sāka spiest britus kā sviestu krējumā. Un tas ir tikai sākums. Šeit vācieši palaida arī zemūdenes - par laimi, viņiem ir pietiekami daudz resursu. Un viņi sāka veidot sprādzienus pret Londonu un pašu Angliju, padarot karbonādi. Vilhelma vara darbojās kaujinieciski. Ļoti kaujiniecisks. Likās, ka vēl mazliet un Lielbritānija tiks nospiesta uz ceļiem. Bet tad karā iesaistījās ASV. Un tas jau ir nopietni. Cariskā Krievija ieņēma Indiju, Irānu un lielāko daļu Indoķīnas. Kaut ko Japāna paņēma Āzijā. Pēc tam samuraji iesaistījās karā ar ASV. Cīņa izvērtās jūrā.
  Un Vācija sāka gaisa un zemūdeņu uzbrukumu Lielbritānijai.
  Krievija izrādījās visizdevīgākā stāvoklī - kas gandrīz bez zaudējumiem sagūstīja daudz un tagad sāka sagremot savas jaunās kolonijas ...
  Un Pirmais pasaules karš ieguva ilgstošu raksturu.
  Japāņi jūrā sākotnēji uzvarēja mazāk pieredzējušos un prasmīgākos amerikāņus. Bet tad ASV, izmantojot ekonomisko spēku, atbrīvoja daudzus kuģus un zemūdenes sāka pārņemt iniciatīvu.
  Bet vācieši, kontrolējot Āfriku un gandrīz visu Eiropu: Itāliju sagrāba Austrija-Ungārija, pēc trīs gadus ilgas zemūdens karadarbības spēja izsist angļu floti un, sagrābjot dominējošo stāvokli jūrā, nokļuva mātes valstī. .
  Briti izmisīgi cīnījās, kaujās izmantoja tankus. Bet vāciešiem jau bija savs.
  Un 1918. gada septembrī Londona krita. Un tā briti turpināja karu no Kanādas. Un Vācija uzbruka ASV. Un Pirmais pasaules karš turpinājās ar lielu rūgtumu.
  Nākamajā 1919. gadā kuļas vācu zemūdenes amerikāņi un mēģināja to iegūt. Taču Japāna ir pārspēta jūrā, un ASV ir aizjūras. Līdz šim Ameriku ar lidmašīnām sasniegt nav izdevies. Un jums ir steigšus jāveido milzīga flote.
  Un cīņas pārvērtās gaisā un ūdenī ...
  1919. un 1920. gads pagāja bez lielām izmaiņām, ar kaujām jūrā. ASV cieta lielus zaudējumus, taču steigā uzbūvēja jaunus kuģus. Zaudēja un Vācija kopā ar kolonijām un Japāna... 1921. gadā cariskā Krievija, pakļaujoties vāciešu spiedienam, piekrita iestāties karā. Tagad praktiski visa austrumu puslode bija pret ASV.
  Cara karaspēks uzsāka ofensīvu Aļaskā 1922. gada ziemā. Un tas bija spēcīgs gājiens, jo teritorija tur ir gandrīz tuvu, faktiski tā robežojas.
  Cara armijā parādījās labi tanki, kurus izstrādāja Mendeļejeva dēls. Kā arī pasaulē pirmie helikopteri, un jaudīgākie bumbvedēji ar sešiem un astoņiem dzinējiem.
  Un cariskā Krievija jau ir kļuvusi par milzīgu sāncensi ...
  Un tagad uz smagā tanka "Pēteris" - viens no pašiem pirmajiem starp izspiedušajiem - cīnās Alenkas ekipāža.
  Neskatoties uz Aļaskas marta salnām, meitenes cīnās basām kājām un tikai bikini. Un tanks Krievijā ir ļoti spēcīgs.
  Alenka šauj no spēcīga un ļoti nāvējoša ieroča un smaidot saka:
  - Karalim viņi mirst kā varoņi, politiķim bez karaļa galvā viņi dzīves laikā pārvēršas par līķiem!
  Anyuta ar aci atzīmēja saviem nežēlīgajiem partneriem un arī trāpīja ienaidniekam ar lielgabalu:
  - Nav nekā stulbāka kā mirt par necienīgu cilvēku, bet vēl trakāk ir mirt par absurdu ideju!
  Arī Alla sita ar milzīgu spēku, ievirzot kailu papēdi pistoles spārnā un kliedza:
  -Lielākais valdnieks Dieva priekšā ir nekas, un godīgākais politiķis, morālais slikts īsta cilvēka priekšā!
  Marija raidīja ložmetēju sprādzienu un ļoti agresīvi nopļāva ienaidniekus:
  - Sniegs balts, bet melns no industriālajām vēlēšanām, cilvēks piedzimst tīrs, bet mācās būt par cūku, aizgājis politikā!
  Matrēna paziņoja, satriekdama amerikāņus, kas viņai uzbruka ar mežonīgu kaisli:
  - Politiķis cenšas sevi pasniegt kā baltu un pūkainu, bet patiesībā viņš ir dzeloņains kā kaktuss, tikai ne tuksnesī, bet ozolu un zāģētu celmu pilna meža vidū!
  Marusja skricelēja uz ienaidnieku, kā arī šāva no lielgabala, iznīcinot amerikāņu bunkuru un čīkstēja:
  - Ja gribi dzīvot kā balts, dari tumšas lietas ar necilvēcīgu negodprātību!
  Olimpiāda to paņēma un nospieda savu pliku papēdi uz pedāļiem, mēģinot paātrināt savu vareno tanku, un iesaucās:
  - Dzīvošana kā baltam cilvēkam nav atkarīga no ādas krāsas, bet gan no pelēkās vielas daudzuma galvā un spilgtās dotības spējā apmānīt cilvēkus!
  Un meitene-varone izplūdīs smieklos ...
  Cara armija virzās pāri Aļaskai... Un 1922. gada pavasara beigās tā jau ir ienākusi Kanādā.
  Cīņās cara armija izrādījās nebūt ne vāja. Un meitenes cīnās debesīs ar iznīcinātājiem.
  Anastasija Vedmakova notrieca amerikāņu lidmašīnu, izmantojot kailos kāju pirkstus un čīkstēja:
  - Laimi nevar uzcelt uz asinīm, bet ar naudas palīdzību var uzcelt vismaz labklājības ilūziju!
  Akuļina Orlova to paņēma un ar kailiem kāju pirkstiem pavērsa ložmetēju uz mērķi un ietriecās ienaidniekā, izdeva:
  - Vienību var pielodēt ar dzelzi un asinīm, bet asinis tāpat kā skābe saēdīs jebkuru metālu, bet mīlestība saistīsies ar tādu ķēdi, ka nesalauzīs pat titānu!
  Margarita Magņitnaja dauzīja un sagrieza ienaidnieku, lika viņam degt un čīkstēt:
  - Velns politiku radīja, lai cilvēki no lakstīgalām dabūtu kaut nedaudz cerības, no gaiļiem daudz knābju un neaprēķināmi daudz nedienu, ko dzied politiskās vārnas!
  Meitenes ir ļoti gudras karotājas, kurās valda tik daudz karstuma un liela spiediena.
  Alise un Andželika arī šauj un nopļauj ienaidniekus.
  Alise izšāva, notriekdama ienaidnieku un izdeva:
  - Sātans piedzima, kad politiķis pirmo reizi apsolīja neiespējamo pat Visvarenajam Dievam!
  Andželika ar kailiem kāju pirkstiem meta iznīcinoša spēka granātu, saplēsa amerikāņus un čīkstēja:
  - Dievu neviens nekad nav redzējis, bet uz ekrāna visu laiku mirgo diktators, un viņš arī grib līdzināties Visvarenajam, lai gan pats vairāk izskatās pēc runīga jestra!
  Alise atkal ar basu kāju meta nāvējošo granātu un čivināja, zobus smīdinot:
  - Nav neviena stiprāka par Visvareno Dievu, bet zemiskā ziņā politiķis ir pārāks par Velnu, un spēj apsolīt kaut ko pāri Visvarenajam!
  Arī Andželika paņēma un ar pliku papēdi uzmeta sprāgstvielu un agresīvi iesaucās:
  - Ja kāds domā, ka Dieva nav, skatoties uz mūsu pasauli, tad uzreiz pārliecinies, ka Velns eksistē - skatoties uz politiķiem!
  Šeit cīnās arī Viktorija un Veronika.
  Viktorija meta savu kailo, noslīpēto kāju un saplēsa pretinieku masu saplēstās gabalos:
  - Politiķim ir mazāka sirdsapziņa nekā molekulām vakuumā, bet solījumu ir vairāk nekā pilienu jūrā!
  Veronika atzīmēja, šaudama uz ienaidnieku, un atlaida bumerangu ar kailiem pirkstiem un vjaknuli:
  - Upē nav sausu akmeņu, politikā godīgi cilvēki, diktatoru vidū jūtot līdzjūtību, un tiks sodīti tie, kas balsos par tiem, kas nes akmeni sirdī!
  Staļenīda arī šeit karo cara armijā. Un ar krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu kauli viņa nospieda pogu un čīkstēja:
  - Var saskaitīt visas lāses jūrā, visas zvaigznes debesīs, bet politiķi dod tik daudz vēlēšanu solījumu, ka precīzs skaits visuzinošajam visvarenajam Dievam nav zināms!
  Tamāra arī sagrāva jeņķu karaspēku. Viņa ar precīzu sitienu apgrieza Maccabee tvertni un iesaucās:
  - Kad diktators maina valdības nosacījumus, šādā kontrolē pakļauto subjektu dzīves vērtības mēdz sasniegt nulli, un solījumi tiek samazināti līdz nekā!
  Šeit cīnījās arī Lielais četrinieks.
  Nataša izšāva zibeni no sava koši nipeļa, sadedzināja jeņķu karavīrus un iesaucās:
  - Atiestatot diktatūras noteikumus, jūs nevarēsit izdzēst piemiņu par tirāna noziegumiem un kļūdām!
  Zoja arī izspridzināja maģisku plazmas pulsāru no zemeņu dzelksnis un čīkstēja:
  - Diktatoram ir nūja rokās, bet tomēr viņš būs tas, kuru nevarēs iedzīt lopu kūtī!
  Augustīna arī iedūra kaujas maģijas starus no saviem koši sarkanajiem sprauslām un iesaucās:
  - Dievs nav devis cūkas ragus, visvarenības diktatoru, nesodāmības politiku, bet gan mūžīgas jaunības sievieti, bet katram ir iespēja iegūt pelnīto!
  Svetlana smejoties atbrīvoja no zemeņu sprauslām pilnīgu iznīcināšanas traipu un teica:
  - Vilkam ir ilkņi, lauvai nagi, lapsai aste, politiķim mēle, cilvēkam galva, un draņķīgai cūkai ir nepatikšanas - ragi neaug!
  Tātad četri cīnās kā meitenes ir super...
  Un debesīs Albīnu un Alvinu ASV kuļ Vācijai. Meitenes arī, ko lai saka - superklase!
  Albīna, basām kājām spaidot kursorsviras pogas, notrieca amerikāņu lidmašīnu un iesaucās:
  - Vilks tiek barots ar ātrām kājām, sieviete ir kaila un slaidām kājām, vilks moka upuri ar ilkņiem, sievietes sit līdz nāvei ar garām mēlēm!
  Alvīna, satriekusi ienaidnieku un notriekusi, piespiežot pliku papēdi, paņēma to un iesaucās:
  - Skriešana pagarina mūžu, bet kāpēc zaķis tik maz dzīvo? Jo viņš nevis skrien, bet bēg, un kurš bēg, tas necieš no ilgmūžības!
  Meitenes, protams, sagrauj amerikāņus debesīs pilnībā. Kanāda jau ir sagūstīta, un pašā Amerikas teritorijā notiek kaujas. Šeit pretestība ir sīva, bet ne pietiekami sistēmiska. Bet tomēr vācu un krievu, un tad japāņu vienības virzās uz priekšu. Ir īsts ASV klips. Un šeit meitenes, protams, ir pirmajā vietā kā cīnītājas.
  Nikolajs II par to atzīmēja:
  - Mūsu Krievijā ir sievietes,
  Ka viņi jokodamies vada lidmašīnu...
  Ka visi Visumā ir skaistāki,
  Sadaliet ienaidnieku gabalos!
  
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu
  Glorificēt Krieviju gadsimtiem ilgi ...
  Galu galā, mūsu vectēvi,
  Viņi uzreiz savāca viņiem armiju!
  Patiešām, tas ir gan forši, gan kaujinieciski... Visbeidzot, koalīcija ir pietuvojusies Ņujorkai un Vašingtonai. Un ASV kapitulēja. Tikai 1922. gada 25. decembrī. Tā beidzās Pirmais pasaules karš.
  Pasaule kļuva mierīgāka, un kolonijas tika pārdalītas. Iekarotās valstis-uzvarētāji sagremojās. Visā pasaulē notika strauja ekonomikas atveseļošanās. Īpaši strauji attīstījās Krievija. Lai gan, protams, nevar būt mūžīga miera ...
  Gaidāms jauns karš starp Vāciju, kolonijas ieguvušo Austriju Ungāriju un Krieviju. Šeit ir svarīgi, kurā pusē atrodas Japāna.
  Vācieši grib samurajus uzvarēt savā pusē, bet krievi - savējos. Un no tā daudz kas ir atkarīgs - kurš būs uzvarētājs.
  Nu, Otrais pasaules karš ir cits stāsts. Bet ar tik kaujinieciskām un skarbām meitenēm Krievija principā nevar zaudēt. Tāpēc lai mūsu meitenes ir krāšņas!
  
  KURSK DUT BEZ OTRĀS PRIEKŠES
  Vienā no paralēlajiem Visumiem Japāna uzvarēja Midvejas kaujā - kā tam vajadzēja būt ar deviņdesmit procentu varbūtību. Un tad sagrāba Havaju salu arhipelāgu. Samurajs skāra arī Indiju. Lai glābtu savu lielāko koloniju, Čērčils bija spiests pārvest daļu karaspēka no Ēģiptes. Kas noveda pie tā, ka operācija "Lāpa" tika atlikta.
  Tomēr tas vēl nav ietekmējis kara gaitu austrumos. Vācieši tika sakauti pie Staļingradas. Sarkanā armija virzījās uz priekšu Ukrainā, bet pēc tam Mainšteins situāciju daļēji atjaunoja. Un frontes līnija bija tāda pati kā četrdesmit trešajā gadā reālajā vēsturē.
  Bet Ēģiptē Rommels joprojām gaidīja papildspēkus, ieskaitot tankus Tiger - trīsdesmit pilnīgi jaunus gabalus un vēl četras vācu un astoņas itāļu divīzijas. Un viņam izdevās uzvarēt joprojām novājinātos britus, sasniedzot Suecas kanālu. Šādos apstākļos Čērčils 1943. gada aprīlī piedāvāja vāciešiem pamieru uz gadu. Rūzvelts, kuru jūrā piekāva japāņi un arvien vairāk ASV mocīja pieaugošais vācu zemūdeņu skaits, arī ierosināja gadiem ilgi noslēgt pamieru. Un Trešā Reiha bombardēšana samazināja intensitāti vēl agrāk.
  Tādējādi Trešais Reihs pārņēma kontroli pār Āfrikas ziemeļiem un atbrīvoja savas rokas rietumos.
  Un arī superas Johans Marsels palika dzīvs. Un tas ir arī liels pluss Trešajam Reiham.
  Tādējādi Hitlers atkal atlika operāciju Citadele, lai koncentrētu tur vairāk spēku un iegūtu priekšrocības tehnoloģijā.
  Četrdesmit otrā gada beigās Marseļa notrieka trīs simtus lidmašīnu, un par to viņš atkal saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Pēc tam viņš tika pārcelts uz austrumu fronti. Kas izrādījās daudz foršāks un ne mazāk veiksmīgs Marseļai.
  Bet viņš turpināja cīnīties un par piecsimt lidmašīnām līdz 1943. gada vasarai saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Turklāt Marseļa saņēma Luftwaffe Platīna kausu ar dimantiem par četriem simtiem lidmašīnu. Arī līdz augusta atnesšanai
  Notriekto lidmašīnu skaits līdz sešiem simtiem Marseļas saņēma militāro nopelnu zelta krustu ar dimantiem. Pirmais no Trešā Reiha karavīriem, kas ieguvis šādu balvu.
  Nacistu ofensīva pret Kurskas izspiedumu sākās tikai 1943. gada 1. augustā. Kavēšanās iemesli bija vairāki. Tai skaitā vēlme kaujā pārbaudīt jaunākos tankus. Un ne tikai pazīstami reālajā vēsturē: "Tīģeris", "Pantera" un "Ferdinands". Bet "Lauva", kuru vācieši varēja palaist sērijā, tā iemesla dēļ, ka pēc uzvaras Midvejā Trešā reiha bombardēšana kļuva daudzkārt vājāka, un Fricim bija pietiekami daudz resursu, lai atvestu "Lauvu". tvertnes sērijveida ražošanai. Nedaudz agrāk tika pabeigts darbs pie "Tīģera" -2. Reālajā vēsturē to varēja sākt sešus mēnešus agrāk masveida ražošanā, taču Panther -2 cerības to neļāva. Šajā gadījumā Hitlers iedeva instalācijai ātrāku "Tīģeri" -2, lai tas nonāktu sērijā. Un padarīt Panther -2 perfektāku, lai ar labāku aizsardzību tā nesvērtu pārāk daudz un būtu zemāka silueta. Un, protams, Pele. Arī šī mašīna, pateicoties tam, ka sabiedrotie mazāk traucēja vāciešiem un pēc tam pilnībā pārstāja traucēt, arī agrāk tika izveidota metāla formā un izdevās ieiet nelielā sērijā.
  Tātad vāciešiem jau 1. augustā bija dienestā: "Pantera", "Tīģeris", "Tīģeris" -2, "Lauva", "Maus" un "Ferdinands". Turklāt "Tīģeris" jau izskatījās, tāpat kā "Ferdinands", nedaudz novecojis. Un "Lauva", kas sver deviņdesmit tonnas, atgādināja palielinātu "Tīģeri" -2. Tikai sānu bruņas ir par 100 mm biezākas nogāzēs, un lielgabals ir 105 mm biezs pie 70EL stobra garuma. Tiesa, īstas cīņas parādīja, ka šis ir 88 mm lielgabals ar 71 el un ātrāks un labāks, lai gan Lauvai ir jaudīgāki, bet tikai pieci šāvieni minūtē pret astoņiem, un plus, protams, mazāks lādiņu krājums.
  Kalibra pieaugums ir arī mīnuss ...
  Vispār vācieši savāca kolosālus spēkus... Un viņi spēja iegūt gaisa pārākumu. Un Sarkanā armija izveidoja spēcīgu aizsardzību. Vāciešiem bija vairāk tanku, kājnieku, ieroču un īpaši lidmašīnu nekā reālajā vēsturē. Bet tajā pašā laikā PSRS kopā ar Stepes frontes rezervēm pulcēja vairāk nekā divus miljonus karavīru un virsnieku, piecarpus tūkstošus tanku, apmēram trīsdesmit tūkstošus ieroču un palaišanas iekārtu un apmēram trīs tūkstošus lidmašīnu. Un tajā pašā laikā inženiertehniskā ziņā augsti attīstīta aizsardzība.
  Vācieši kopā ar sabiedrotajiem pulcēja vairāk nekā pusotru miljonu karavīru, četrarpus tūkstošus tanku, sešpadsmit tūkstošus ieroču un gāzes palaišanas iekārtu un apmēram četrus tūkstošus lidmašīnu.
  Tādējādi Fricim bija pārākums tikai gaisā, piekāpjoties sauszemes spēkiem. Īpaši artilērijā. Bet no otras puses, PSRS bija lielāks procents vieglāku mazkalibra ieroču. Fritz bija lielas priekšrocības smago tanku un pašpiedziņas ieroču jomā. Turklāt vācu armijas vispārējais mobilitātes līmenis bija augstāks. Vāciešiem bija priekšrocības motociklu un kravas automašīnu un automašīnu skaitā. Turklāt Lend-Lease piegādes praktiski ir beigušās.
  Tātad spēki ir aptuveni tuvu līmenī, un kaujas iznākums nav skaidrs. Vācieši, iespējams, ir kvalitatīvāki, bet arī padomju karaspēks ieguva lielu kaujas pieredzi. Daudzas SS divīzijas.
  Sarkanā armija aizsardzībā. Tātad izredzes ir apmēram piecdesmit piecdesmit.
  1. augustā vāciešiem izdevās panākt kādu taktisku pārsteigumu, taču ne stratēģisku. Šoreiz nacisti spēja apspēlēt Sarkano armiju, noslīdot dezinformāciju, un artilērijas sagatavošana nenotika.
  Tad fašistu monstri pārcēlās.
  Uz tanka "Lauva" brauc Gerdas sieviešu ekipāža. Meitenes ir gatavas cīņai. Čaulas kā zirņi atlec no tanka bruņām. Viņam uz pieres neko nevar ņemt.
  Gerda izšauj ar kailiem kāju pirkstiem un saka:
  - Politiķis ir tik stulbs, ka vislabāk ir parādīties vēlēšanu kampaņas nemierīgajos ūdeņos!
  Šarlote šauj pēc viņas un arī trāpa padomju lielgabalam, agresīvi sakot:
  - Politiķiem, tāpat kā bērniem, patīk daudz komponēt, bet atšķirībā no bērniem viņi vēlētājus padara par prāta bāreņiem!
  Lupanula no tanka "Lauva" ložmetējiem un Kristīna, pamanot:
  - Politiķis savu garo mēli izmanto kā tīklu, lai ar spāru inteliģenci noķertu vēlētājus!
  Magda arī pēc kārtas izšāva no lielgabala, dūkodama:
  - Politiķe ir palaistuve, kuras mēle ir pārāk gara, lai sniegtu baudu, un kājas ir pārāk īsas, lai viņu stumtu uz augšu!
  Un vācu lidmašīnas cīnījās debesīs. Šoreiz sērijā iekļuva ME-309, jo sabiedrotie nebombardēja un kļuva vieglāk pāriet uz jaunas, modernākas un jaudīgākas lidmašīnas ražošanu.
  ME-309 ātrums bija līdz 740 kilometriem stundā, kas ir diezgan daudz dzenskrūves transportlīdzekļu, un trīs 30 mm pneimatiskie lielgabali un četri 14 mm ložmetēji. Septiņi šaušanas punkti vienvietīgajam iznīcinātājam ir daudz.
  Protams, Johans Marsels ir ārpus konkurences, taču karjeru atklāja divas vācu meitenes, vienkārši augstākās klases pilotes: Albīna un Alvīna. Un viņi ir skaisti, un viņi cīnās uz Kursk Bulge basām kājām un bikini.
  Albīna lidojumā nogāza padomju automašīnu un čīkstēja:
  - Politiķis vēlas kļūt par debesu, bet viņam ir tikai lepnums līdz debesīm, bet patiesībā viņš ir dēmons no pazemes!
  Alvīna agresīvi atzīmēja, notriecot citu Sarkanās armijas lidmašīnu:
  - Politiķim ir knābis, ar ko pakustināt, un mēle, ar ko iedurt, bet šim spalvainajam putnam trūkst spārnu, lai paceltos pāri savām problēmām!
  Albīna atkal debesīs notrieca padomju jaku un iesaucās:
  - Politiķis ir ērglis, un nav nemaz tik slikti, ja viņš ir bez spārniem, daudz sliktāk, ja viņš ir bezsmadzeņu gailis!
  Alvīna paņēma un palaida aviācijas šāviņu sprādzienu pret ienaidnieku un iesaucās:
  - Politiķis, tāpat kā sieviete, ir kaprīzs un mīl atdot sevi naudas dēļ, bet viņš ir spējīgs tikai dzemdēt briesmoņus savā kontrolē, kazas dārzā un cūkas kabatā!
  Meitenes izšķīra padomju aviāciju ...
  Albīna uz ME-309 nogrieza padomju automašīnu un atzīmēja:
  - Tehnika bez cilvēka rokām ir mirusi, un bez smadzenēm tā nogalina radītāju!
  Alvīna tam labprāt piekrita, ar kailiem kāju pirkstiem notriecot padomju frontes bumbvedēju:
  - Ja komandieris ir auns, tad neviena tehnika, pat lapsas izdomāta, nepalīdzēs uzvarēt duelī ar kādu, kurš nav dzenis!
  Meitenes debesīs Viņi cīnījās ar Sarkano armiju kā lipīga. Vācieši spēja ieķīlēties padomju karaspēka pozīcijās. Un pirmajās divās dienās nobraucām piecpadsmit vai divdesmit kilometrus.
  Tanks "Maus" kaujās piedalījās pirmo reizi. Tajā ir arī meiteņu komanda, kuru vada Adala.
  Vācu auto sver simts astoņdesmit astoņas tonnas. Tas ir diezgan liels svars. Un tas kustas smagi.
  Adala izšauj savu 128 mm lielgabalu pret padomju līnijām un apkauno:
  - Ja politiķis vienmēr ir cūka, tad diktators vismaz dažreiz ir lauva, bet tajā pašā laikā viņš noplēš no vēlētāja tauku gabalus!
  Agata piekrita, izšaujot savu 75 mm lielgabalu, izmantojot arī kailos kāju pirkstus:
  - Karavīrs savā ziņā ir tikai bandinieks uz šaha galdiņa, bet viņš var kļūt par ģenerāli, politiķis, pat ja ir svarīga figūra, uz visiem laikiem paliks lapsas un cūkas maisījums!
  Tankistu meitene Matilda sita ar ložmetējiem un čivināja, piemiedzot saviem puišiem:
  - Cilvēkam ir divi galvenie ienaidnieki: nabadzība un vecums, bet, ja pirmo varēja daži uzvarēt, tad no otrā ir tikai viens glābiņš - nāve!
  Viola, arī skaista meitene, braucot ar tanku, čukstēja, zobus izliekot, pērļu krāsā:
  - Gan karali, gan vergu piedzimst sieviete ar sāpēm, bet politika dzemdē nodevību ar vēlētājiem neciešamām mokām!
  Dominika, palīdzot ielādēt smagu šāviņu jaudīgā ierocī, diezgan loģiski atzīmēja:
  - Kad Dievs grib viegli sodīt, tad atņem valdniekam prātu uz vienu prezidenta termiņu, bet ja visvarenais grib nopietni sodīt, tad vēlētājiem tiek atņemta saprātīga izvēle visiem uzņēmumiem!
  Un meitene izplūdīs smieklos. Un viņi diezgan pamatīgi sitīs krievu karaspēku.
  "Maus", tvertne, protams, ir liela un labi aizsargāta no visiem leņķiem. Bet dārgi, smagi, lēni. Bet čaumalas no viņa birst kā zirņi. Šajā sakarā šī tvertne ir piemērota izrāvienam un ir atļauta uz priekšu. Viņš vienkārši to paņēma un uzspridzināja mīnai.
  Agata sarkastiski atzīmēja:
  - Kad Dievam ir problēmas ar laiku, vēlētājiem nepietiek laika nožēlot savu politiķu izvēli!
  Adala izšāva ar lielgabalu pret padomju pozīcijām, apgrieza haubici un šņāca:
  - Pat ja vēlētājam pierē ir septiņi laidi, viņš tik un tā ievēlēs politiķi ar septiņām piektdienām nedēļā un mūžīgu brīvdienu, pildot vēlēšanu solījumus!
  Matilda, skricelējot no ložmetējiem, rāpjoties pa "Mausu" pie padomju karavīriem un nogalinot krievus, atzīmēja:
  - Labāk ir viens karalis nekā septiņi bojāri tronī, septiņām auklēm ir bērns bez acs, septiņiem bojāriem ir vara bez karaļa galvās!
  Viola mēģināja izvilkt tanku no mīnu lauka, balstoties uz basām kājām, un atzīmēja:
  - Pat tirānija ir labāka par pilnīgu anarhiju, viens liels vilks nogalinās mazāk cilvēku nekā miljons infekcijas piesātinātu odu!
  Dominika, padodoties kārtējam smagajam šāviņam, diezgan racionāli un gudri atzīmēja:
  - Zilonis baidās no mazas peles, milzīgs impērijas diktators nokritīs ar niecīgu indes lāsi, un mazs bacilis noguldīs miljardu cilvēku!
  Varenais "Maus" atpakaļgaitā kaut kā rāpoja atpakaļ. Nacisti bija gatavi jaunām uzvarām vai otrādi sita.
  Kurskas izspiedums dārdēja un dzirkstīja ... Un kaujas šeit ir tik nežēlīgas un niknas.
  Kā izplūstošas lavas plūsmas. Un neapstājieties, nemainiet kājas ...
  Spodrina mūsu sejas, mirdz zābakus...
  Hitlers katru stundu saņēma ziņas no frontes. Ofensīva nenotika tieši saskaņā ar plānu, bet nacisti ieķīlājās. Tanks "Pele" parādīja savu izdzīvošanu. Tāpat kā Leo. Bet kopumā supersmagās mašīnas nav īpaši labas. "Panther" pušu vājo vietu dēļ nebija īpaši sīksts. Bet "Tīģeris", kas kvadrātveida formas dēļ tika uzskatīts par novecojušu, vienkārši likās diezgan labs. Varbūt labākais no visiem vācu tankiem. Un tas, protams, bija neliels Kurskas izspieduma atklājums.
  Debesīs pārsvaru pārņēma vācieši. Un Johans Marsels, kā vienmēr, spīdēja, notriecot desmitiem krievu. Bet protams meitenes Albīna un Alvins sevi parādīja spēcīgi. Arī Ace Huffman jaunā zvaigzne sāka celties. Un Rudels arī iznīcināja padomju tankus uzbrukuma lidmašīnā. Un Helga parādījās arī Focke-Wulf. Meitene ir arī ļoti spēcīga dūzis.
  Viņa pat paziņoja, trāpot citam padomju tankam:
  - Šahā, lai uzvarētu, nepieciešama loģika, intuīcija un atjautība, politikā bieži vien pietiek ar vienu nelietību, lai gan uzvara vienmēr ir Pirra!
  Rudels tam piekrita, viņš vēl bija jauns un vēl nebija kropls:
  - Kara karotājs ir līdzīgs sātanam, ja ne ar spēku, tad ar drosmi, ar kādu viņš met kara dievu!
  Vācieši, protams, smagi cīnās. Bet arī Sarkanā armija cīnās kā titāna sakausējums. Un padomju cīnītāji bez cīņas nepadodas ne soli.
  Alenka arī cīnās ar savu komandu, apsteidzot nacistu ķīļa galu. Un vāciešiem patīk šādā veidā salauzt ienaidnieku.
  Aļenka ar nāvējoša spēka basu kāju meta bumbu un smīkņāja:
  - Cilvēks piedzimst ar vēlmi uzzināt gudrību, bet tikai kaza piedzimst ar bārdu, un tas ne vienmēr ir burtiski!
  Anyuta, šaujot uz nacistiem, tam viegli piekrita, ar basu kāju iemetot granātu:
  - Cilvēks vēlas iegūt vērša spēku, bet ēzeļa prāts viņu pārvērš par aunu šašlikam!
  Alla, šaujot uz ienaidnieku un ar plikiem kāju pirkstiem metot sprāgstvielu paku, vjaknula:
  - Progresam nav nekā neiespējama, tikai dot laimi visiem, viņš ir bezspēcīgs, cilvēka skaudības un egoisma visvarenības dēļ!
  Marija arī dauzīja ienaidnieku, ar basas kājas metienu kārtīgi sasita tanku un iesaucās:
  - Pat Visvarenais Dievs ir bezspēcīgs, lai dāvātu visiem laimi, tāpēc pat Visvarenais nav atradis pretlīdzekli šādām īpašībām: kad cilvēkam visa nepietiek, un šķiet, ka ar kaimiņu viss ir labāk, arī ar sievu!
  Marusja no šī meiteņu baskāju bataljona ar kailām zolēm iemeta veselu kaudzi granātu un iesaucās:
  -Patiesa laime nav tad, kad tev ir viss, ko vēlies, jo tas ir nereāli pat miljardierim, bet gan tad, kad tu pārstāj apskaust savu tuvāko - lai gan tā bieži vien ir fantāzija!
  Matrēna, šī iedegusi, muskuļota meitene tikai biksītēs, ar basām kājām palaida smagu, paštaisītu sprāgstvielu ogļu paku un iesaucās:
  - Šķita, ka ir vieglāk uzveikt kaimiņa skaudību un cieši paskatīties uz viņa sievu, taču dažreiz ir vieglāk nomest debesis zemē, nekā beigt būt greizsirdīgam par cita panākumiem!
  Olimpija ir varena varonīga meitene, kura paņēma un iemeta veselu sprāgstvielu mucu, saplēsa nacistu masu un pat apgāza Panther tanku un čivināja:
  - Kā tu vari sevī uzvarēt savtīgumu - beidz atcerēties, ka tavs sencis ir pērtiķis, bet atceries, ka esi radīts pēc Dieva tēla un līdzības un dzimis no Visvarenā, un tavs galvenais mērķis ir kalpot debesu cilvēkiem!
  Bet Stalenīda kopā ar kailajām kājām Tamāru un Veroniku tēmēja ar 203 mm lielgabalu. Un kā tas no tā izplūst uz pelēm. Teorētiski šāds ierocis var pat caurdurt šo briesmoni, bet ... Lādiņš, lai arī smags, tomēr nav bruņas caururbjošs, un rikošeti no šī monstra bruņām. Vēl 250 mm noliekta metāla pierē. Tāda ir Trešā Reiha inženierzinātņu domas radīšana.
  Stīlenīda smejoties atzīmē:
  - Cilvēks no pērtiķa progresē līdz visvarenībai, politiķis no lapsas rupuča kāpj pa karjeras kāpnēm, uz cūku diktatūru!
  Viktorija, Veronika un Tamāra, atpūšoties uz basām kājām, ielika ieročā simts kilogramus smagu šāviņu un sāka to virzīt.
  Viktorija, šī daiļā meitene bikini, zobus izlikusi, asprātīgi atzīmēja:
  - Cilvēku dzīvē sagaida daudz problēmu, bet pēc nāves dvēselei vēl jāatrod vieta sev, grēki debesīs netiek ielaisti, un gaiļi knābās ellē!
  Tam piekrita arī Veronika, atdusot kailos papēžus uz smaragda krāsas zāles:
  - Ķermeni dažreiz ir grūti valkāt, un dvēsele ir bezsvara, ja jūs dzīvojāt grēcīgi, jūs neatradīsit mājas paradīzē!
  Tamāra smīkņājot, atlaižot zobus, gluži loģiski paziņoja, dzirksteles izpūšot no zobiem:
  - Vīrietim patīk skatīties uz sieviešu kailajām kājām, bet sievietei patīk braukt, iepriekš uzvilkusi kurpes līdz ausīm un noplēsusi vīrietim trīs ādas zem papēža!
  Stalenida izlika zobus baltzobu un ļoti agresīvā smaidā un, atpūšoties kailajiem, apaļajiem papēžiem, atzīmēja:
  - Vīrietis zem elegantu apavu sievietes papēža ir daudz patīkamāks nekā zem diktatora zābaka, it īpaši, ja viņš ir apavi ar intelektu!
  Viktorija ķiķināja, raidot šāviņu lokā un sacīja:
  - Politiķis vienmēr ir kuprīgs dzīvnieks, bet viņam kopīgs ar kamieli, tikai tas, ka viņš gribēja uz mums nospļauties!
  Veronika agresīvi paziņoja, piemiedzot ar aci un skaisti teica, ar lielu cieņu:
  - Politiķis mums uzspļauj kā kamielim, bet tajā pašā laikā grib, lai mūsu mugura viņa niecīgumam priekšgalā saliecas kā kupras!
  Tamāra agresīvi pamanīja, izvelkot citu, milzīgu, iznīcinošu šāviņu:
  -Kamielis ir tuksneša tvaikonis, un politiķis ir cūka, kas ziedošu zemi pārvērš par tuksnešiem!
  Trešajā dienā vācieši panāca nedaudz vairāk. "Peles", "Lauvas", "Tīģeri" un "Panteras" sāka salūzt biežāk. Ar viņiem bija liela kņada.
  Gerda atzīmēja, nosūtot lādiņu no lielgabala pret padomju bunkuru. Jaudīgākais vācu lielgabals šeit bija efektīvāks nekā mazie Panther šāviņi.
  - Jo smagāka ir vīrieša miesa, jo grūtāk viņam sievietes acīs kļūt par svaru kā ķermeņa baudas instrumentu!
  Šarlote atzīmēja, nosūtot nāvējošu šāviņu uz padomju karaspēka pozīciju:
  - Smadzenes ir mīkstas uz tausti, bet tām ir vairāk caururbšanas spēka nekā čuguna dūrēm!
  Kristīna šāva uz ienaidnieku, izsita padomju karaspēku un čivināja, zobus rādot:
  - Ja tev galva ir ciets kauls, tad dzīves pozīcija būs trausla!
  Magda ar kailajiem kāju pirkstiem sita ienaidniekam, sasita viņu, apgriežot krievu lielgabalu, un atzīmēja:
  - Cilvēkam nav lielāka prāta spēka par savu kļūdu atzīšanu, bet politiķim tas ir bezjēdzīgi, jo viņš lutina diezgan apzināti, un vēlētājs kļūdās, viņu izvēloties!
  Meitenes ir tādas, ka ar viņām nevar strīdēties...
  No padomju puses cīnās arī divas sieviešu kārtas snaiperes Alise un Anželika.
  Viņi sita arī nacistiem.
  Alise izšāva un sacīja, piemiedzot savam partnerim:
  - Ja tu esi ozolkoka martinets, tad tev jābūt tādam pašam tamburīnu ģenerālim, kā plikajam karalim, kuram noņēma skaidas!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa meta granātu, saplosot nacistus.
  Andželika sit arī Frici un ar pliku papēdi padodas nāves postīšanai un čīkst:
  - Politiķis savā egoismā pat nevar apsolīt neko noderīgu vēlētājam, jo zelta kalns, kas nav ne santīma vērts, var tikai saspiest!
  Alise atkal precīzi šāva uz ienaidnieku, ar kailās kājas pirkstiem meta nāvējošu un čīkstēja:
  - Melos politiķis nav līdzvērtīgs, attaisnojot solījuma nepildīšanu, viņš vispār ir virtuozs!
  Andželika ķiķina, un līnija nogriež daudz fašistu, un no skaistules kailās zoles lido granātu bars. Meitene rēc:
  - Politiķis mēģina melot, lai izķertu lauvas tiesu, un cūku trekno gabalu dēļ, bet viņš tikai tēlo lauvu, bet īstu cūku!
  
  ČEMPIONA KARPOVA TRIPĒJOŠS TRIECIENS
  Anatolijam Karpovam 1984. gadā izdevās uzvarēt Gariju Kasparovu mačā par pasaules čempionātu trīsdesmit pirmajā spēlē. Un mačs noslēdzās ar rezultātu seši - nulle par labu Anatolijam Karpovam. Trešais gadījums pasaules čempionāta šaha maču vēsturē, kas beidzās ar sauso rezultātu, kad valdošajam pasaules čempionam neizdevās uzvarēt nevienu geimu.
  Anatolijs Karpovs arī spēja apsteigt Bobiju Fišeru un ELO. Tā bija fantastiska uzvara - ar ko lepoties.
  Neapmierināts, Garijs Kasparovs kļuva nomākts un pārtrauca spēlēt šahu.
  Anatolijs Karpovs turpināja savus priekšnesumus. 1986. gadā viņš aizvadīja dueli ar Sokolovu. Arī spēle no paša sākuma ritēja līdz vieniem vārtiem, pēc vienpadsmit spēlēm rezultāts kļuva: četri nulle Karpova labā. Un tikai trīspadsmitajā spēlē Sokolovam, izmantojot negaidītu jaunumu, izdevās izmērkt rezultātu. Bet Karpovs joprojām piebeidza savu pretinieku četrpadsmitajā un astoņpadsmitajā geimā. Šajā mačā pārliecinoši dominēja Karpovs. Un Karpovs jau ir pieckārtējs pasaules čempions kā Mihails Botviņiks.
  Bet 1988. gadā notika duelis ar Jusupovu. Anatolijs Karpovs tika uzskatīts par izteiktu favorītu. Viņš vēl nav pat vecs. Un Jusupovs jau zaudēja Sokolovam, kuru gandrīz pilnībā uzveica Karpovs. Un vispār viņš netika uzskatīts par tik super klases sportistu. Un reitinga ziņā viņš krietni atpalika no Karpova. Taču Garijs Kasparovs pirms graujošā mača pat bija viņam priekšā.
  Taču cīņa izvērtās daudz spītīgāka. Sensācija radās jau pašā sākumā, kad vadībā izvirzījās Jusupovs. Turpinājumā Karpovs panāca izlīdzinājumu un izvirzījās vadībā desmitajā geimā. Bet trīspadsmitais Jusupovs uzvarēja un izlīdzināja rezultātu. Un sešpadsmit spēles sagādāja Karpovam sensacionālu sakāvi ar Sicīlijas aizsardzību, piemērojot jaunu gambītu.
  Un pakāpās uz priekšu! Tas bija nežēlīgi!
  Karpovam atkal izdevās izlīdzināt rezultātu tikai divdesmit otrajā geimā... Pēc tam viņš virzījās uz priekšu divdesmit septītajā spēlē. Un, uzvarot trīsdesmit pirmajā spēlē, viņam izdevās panākt pieci-trīs... Spēle turpinājās ar lielu neatlaidību, līdz Anatolijs Karpovs pielika uzvaras punktu četrdesmit pirmajā geimā.
  Mačs izvērtās par garāko šaha vēsturē - četrdesmit vienu partiju, turklāt ļoti spītīgs. Un Jusupovs ieguva autoritāti un cieņu ar tik stingru necaurlaidīgu pretestību pasaules čempionam.
  Un Anatolijs Karpovs pārspēja Mihailu Botviņiku, kļūstot par seškārtēju pasaules čempionu.
  1990. gadā Anatolijs Karpovs atkal spēlēja maču par pasaules čempionātu. Un pret viņu ir Višijs Anands. Jauns šahists no Indijas. Astoņpadsmit gadu starpība. Karpovam drīz būs četrdesmit. Un viņa pretiniekam joprojām ir divdesmit viens gads un drīz būs divdesmit divi. Kā tas atgādina Kasparovu. Un Anandas vērtējums nav slikts. Un turnīros ir lielas uzvaras.
  Un tā sākas sīva cīņa. Kā jau gaidīts, mačs ar Anandu bija ārkārtējs notikums. Un tajā būs pamatīgs tracis.
  Patiešām, sākumā Karpovs un Anands apmainījās sitieniem. Tad Karpovs izvirzījās vadībā... Sešpadsmitajā geimā Anands panāca izlīdzinājumu... Tikai divdesmit septītajā geimā atkal Krapovs bija priekšā... Tad Anands trīsdesmit otrajā geimā atkal izlīdzināja rezultātu... Četrdesmit pirmajā geimā Karpovs atkal izvirzījās vadībā. Un viņš uzvarēja četrdesmit septītajā tikšanās reizē, bet Anands uzvarēja četrdesmit astotajā... Pēc tam pirmo reizi šaha vēsturē tika izsludināts trīs mēnešu pārtraukums, kas ir ilgākais mača vēsturē.
  Šajā mačā Anands demonstrēja lielisku meistarību aizsardzībā. Un viņš tika atzīmēts ar rekordu un pasaules rekordu.
  Pēc trim mēnešiem mačs atsākās... Pēc neizšķirta četrdesmit devītajā spēlē Anands uzvarēja piecdesmito. Un rezultāts bija izlīdzināts... sekoja vēl sešpadsmit neizšķirti, līdz Karpovs beidzot uzvarēja sešdesmit septīto geimu. Un supermačs beidzot ir beidzies.
  1992. gadā Anatolijs Karpovs mēģināja labot Laskera rekordu pasaules čempionātā uzvarēto spēļu skaitā. Un anglis Šorts kļuva par viņa sāncenšiem. Kas nemaz netika uzskatīts par favorītu un bija diezgan zems vērtējums.
  Bet Anatolijs Karpovs sitienu apmaiņas sākumā zaudēja divus geimus, pārsvars bija divi punkti. Trīspadsmitajā geimā Šorts spēja palielināt rezultātu par četri pret vienu. Un tā jau bija sensācija. Divdesmit ceturtajā geimā Šorts atkal uzvarēja, palielinot rezultātu līdz pieciem viens. Un tagad Karpova divdesmit septītā daļa samazina starpību. Taču trīsdesmit otrajā spēlē Šorts gūst sestos vārtus un kļūst par pasaules čempionu. Tajā pašā laikā ar ļoti pārliecinošu rezultātu - seši - divi! Šeit izvērtās patiešām sensacionāls mačs.
  Bet pēc FIDE noteikumiem Karpovam ir tiesības uz revanšu. Turklāt spēle rit līdz sešām uzvarām, un čempionei handikapa nav.
  Un atriebība to prasīja, neskatoties uz Šortsa sajūtu. Un 1993. gadā notiek pārspēle.
  Anatolijs Karpovs vispirms uzvarēja, pēc tam zaudēja. Pēc tam viņš uzvarēja trīs spēles pēc kārtas. Tad vēl viena spēle... Rezultāts kļuva par pieci viens... Tad Šorts vienu punktu atguva... Bet divdesmit septītajā geimā uzvaras punktu pielika Anatolijs Karpovs. Un atkal pārliecinoša uzvara. Un rezultāts kļuva seši - divi, bet jau par labu Karpovam.
  Un, to darot, tiek pārspēts Laskera rekords - tas ir ļoti forši.
  1994. gadā jauns Anatolija Karpova mačs. Šoreiz viņa pretinieks ir Gata Kamskis. Šahists ir jauns un ļoti spītīgs. Vecuma atšķirība ir divdesmit trīs gadi. Un jāsaka, ka Karpovam ir nopietns sāncensis.
  Mačs Kamskim iesākās ne pārāk veiksmīgi. Pēc divdesmit spēlēm rezultāts bija pieci - viens Karpova labā. Bet Kamskis uzvarēja divdesmit otro geimu, divdesmit ceturto un divdesmit sesto, samazinot rezultāta starpību. Un visas spēles šajā mačā tika izspēlētas līdz laika kontrolei. Karpovs uzvarēja divdesmit septītajā spēlē un kļuva par deviņkārtēju pasaules čempionu. Tas ir izcils un rekordliels rezultāts šaha vēsturē.
  Anatolijs Jevgeņevičs teica, ka jums ir jākļūst par vismaz desmitkārtēju pasaules čempionu, lai tas būtu sensācija un rekords un apaļa figūra.
  Bet 1996. gadā Anands atkal cīnījās ar Anatoliju Karpovu. Šoreiz indietei ir visaugstākais reitings pasaulē. Un viņš ir uz augšu. Un Anatolijam Karpovam jau ir četrdesmit pieci, un visi atceras, kā viņi cīnījās pirms sešiem gadiem. Cīņa būs smaga.
  Pirmās sešas spēles tika aizvadītas sīvā cīņā. Šahisti izcīnīja pa divām uzvarām... Tad sekoja neizšķirtu sērija un Anandas uzvara trīspadsmitajā geimā. Tad Višijs uzvarēja sešpadsmito geimu... Un divdesmit ceturto sicīliešu... Divdesmit septītajā Karpovs samazināja starpību... Bet trīsdesmit otro geimu uzvarēja Anands. Un trīsdesmit sestajā geimā indiānis izlauzās cauri Karpova aizsardzībai un kļuva par četrpadsmito pasaules čempionu.
  Zaudējot maču ar rezultātu seši - trīs, Anatolijs Karpovs nolēma atriebties. Jaunums, šoreiz trešais mačs par pasaules čempionātu.
  Ja reālajā šaha vēsturē Karpova-Kasparova konfrontācija bija rekordlielākā, tad šeit ir Ananda-Karpova.
  Aizvadītas jau simts trīs spēles, tostarp sešdesmit septiņu dueļu rekordmačs. Ja neskaita turnīru. Un tad ir trešā bezlimita spēle.
  Anatolijs Karpovs, protams, ir gatavs izmantot tiesības uz revanšu. Un te atkal divu apmetņa un dunča bruņinieku cīņa.
  Ir 1997. gads - Karpovam ir četrdesmit seši gadi. Un tas nav viegls uzdevums uzvarēt mačā bez ierobežojuma. Bet tev ir jāuzvar.
  Cīņa sākās piesardzīgi... Pirmās astoņas spēles noslēdzās neizšķirti. Tad uzvarēja Anands... Tad Višijs uzvarēja septiņpadsmitajā geimā un izvirzījās vadībā ar rezultātu divi pret nulli... Tālāk uzvara divdesmit trešajā geimā.... Un tikai divdesmit septītajā tikšanās reizē Anatolijs Karpovs pārtrauca rezultātu. Kaut kā divdesmit septītajā spēlē vienmēr uzvar Anatolijs Jevgeņevičs. Un lūk, jaunās spēles... Anands nesteidzas... Četrdesmit pirmajā spēlē viņš uzvar no četrdesmit septītās. Un Bleks ieliek uzvaras punktu četrdesmit astotajā.
  Šādi beidzās mačs, trešā un pēdējā rekordkonfrontācija starp abiem ģēnijiem.
  Anatolijs Karpovs atzina, ka viņa laiks ir pagājis, un viņš ir gandarīts, ka iegājis vēsturē kā deviņkārtējs pasaules čempions un rekordists šajā sporta veidā. Kopumā Karpovs bija pasaules čempions divdesmit gadus, piekāpjoties tikai Laskeram.
  Un Garijs Kasparovs sāka interesēties par politiku. Bija padomes loceklis. Izveidoja savu partiju - "Domājošā Krievija". 2000. gadā viņš kandidēja uz Krievijas prezidenta amatu un ieņēma pēdējo vietu. Un drīz viņš pameta aktīvo politiku, saņemot amatu Ārlietu ministrijā.
  Un jaunais pasaules čempions kopš 1996. gada ir Višijs Anands. Hinduisti spēja izturēt līdz 2014. gadam - astoņpadsmit gadiem - tikai Laskeram un Karpovam bija vairāk! Bet Anands, spēlējot mačus ik pēc diviem gadiem, spēja pārspēt Karpovu spēļu skaita un čempionāta daudzveidības ziņā. Kļūstot par desmitkārtēju pasaules čempionu vēsturē un aizvadot trīspadsmit pasaules čempionāta spēles.
  Līdz viņu nomainīja Kārlesons.
  Ietekme uz pasaules vēstures gaitu izrādījās nozīmīga. Jo Visums ir atšķirīgs, un viss nedaudz mainās. Garijs Kasparovs Valsts domē pārspēja Vladimiru Žirinovski, kā rezultātā zaudēja autoritāti. Un 1995. gadā Liberāldemokrātiskās partijas KRO vietā notika Valsts domes vēlēšanas. Un tas ļoti mainījās. It īpaši, ja runa bija par balsojumu par Jeļcina impīčmentu. Šajā Valsts domē bija pietiekami daudz balsu, un impīčments notika. Jeļcins aizgāja, un Jevgeņijs Primakovs kļuva par viņa pēcteci. Un Vladimira Putina fenomens nenotika. Pats Putins atkāpās no FSB direktora amata
  biznesā. Bet viņam tas nebija īpaši veiksmīgs. Un tā viņš palika mazpazīstams ierēdnis.
  Jevgeņijs Primakovs prezidenta amatā ieņēma divus termiņus un 2008. gadā troni nodeva Lužkovam. Viņš valdīja līdz 2016. gadam. Arī divi termiņi, un pēc viņa Genādijs Zjuganovs kļuva par prezidentu. Krievijas politika bija atslābinātāka, Ameriku neapgrūtināja... Ukrainā Janukovičs nostrādāja divus termiņus un 2020. gadā zaudēja miljardierim Porošenko. Vitālijs Kļičko boksējās nedaudz ilgāk par īsto vēsturi... Uzvarēs Stīvensons un vēl trīs bokseri, tostarp Aleksandrs Povetkins. Un viņš aizgāja tikai 2016. gadā, atsakoties cīnīties ar bronzas bumbvedēju.
  Nedaudz veiksmīgāk uzstājās Vladimirs Kļičko. Uzvarēja Taisonu Fjūriju, pēc tam Glazkovu un Braunu. Bet tomēr četrdesmit viena gada vecumā viņš zaudēja Entonijam Džošua. Bet viņš spēja pārspēt Džo Luisa rekordu. Un tas arī ir viņa izcilais sasniegums sportā.
  Krima palika Ukrainas sastāvā. Pasaule ir mierīgāka un mierīgāka. ISIS neparādījās. Teroristu uzbrukums 11. septembrī nebija. Talibi galu galā sakāva ziemeļu aliansi un pārņēma kontroli pār Afganistānu. Un tagad ir miers. Lukašenka, 2006. gadā nostrādājot divus termiņus saskaņā ar konstitūciju, devās godpilnā pensijā. Un bijušais premjerministrs Sidorskis kļuva par prezidentu. Un viņš arī ieņēma divus termiņus un 2016. gadā nodeva varu Korotkevičam.
  Viss izrādījās labāk nekā reālajā vēsturē. Pasaulē pat koronavīrusa infekcija neuzliesmoja. Un tas noteikti ir labs sasniegums.
  Bobija Fišera šaha karjera uzņēma nedaudz atšķirīgus pavērsienus. Šaha briesmonis pēc uzvaras Spassky 1992. gadā paņēma un nospēlēja maču ar Ļubojeviču. Viņš viņu uzvarēja postošākā stilā. Pēc tam uzveica Korčnoju... Spēlēja arī ar Ivančuku, šoreiz neizšķirti. Un 1999. gadā viņš spēlēja spēli ar Karpovu līdz desmit uzvarām. Ar milzīgu samaksu.
  Pat ja ne par pasaules čempiona titulu, šis mačs izraisīja milzīgu interesi.
  Bobijs Fišers uzvarēja pirmajā spēlē... Pēc tam desmit neizšķirtu sērija un atbildē uzveica Karpovu... Tad vēl viena neizšķirtu sērija... Līdz Fišers uzvarēja divdesmit ceturto geimu, bet Karpovs uzvarēja divdesmit septīto. Tad Fišers uzvarēja no trīsdesmit otrās spēles. Karpovs uzvarēja četrdesmit pirmajā.
  Tad viņi apmainījās sitieniem četrdesmit septītajā un četrdesmit astotajā daļā. Un rezultāts kļuva pieci - pieci ... Pēc tam abi šaha veterāni trīs mēnešus atpūtās. Sagatavojies turpināt cīņu. Un ar Anandu šajā mačā tiešām ir iespējams pārspēt rekordu - sešdesmit septiņas spēles.
  Un arī maksa par maču ir rekordliela. Simts miljoni dolāru... Un, protams, visrentablākais ir ilgs mačs dažādās pilsētās. Tādējādi Bobijs Fišers attaisno uz sevi liktās cerības, izmetot to vai citu konusu. Un ik pa brīdim sarīkot skandālus.
  Vai nu viņš atnāks ķiverē, vai arī Karpovi apsūdzēs ekstrasensu izmantošanā. Un tad daudzos citos veidos. Un viņš uzlika spoguļbrilles, baidīdamies no hipnotiska skatiena.
  Četrdesmit devītā partija nebija izņēmums. Fišers, tērpies Ziemassvētku vecīša kostīmā, sāka dalīt dāvanas. Un tas izskatījās diezgan smieklīgi. Spēle beidzās neizšķirti... Tad vēl divpadsmit neizšķirti...
  Sešdesmit otrajā spēlē Fišers atkal atgriezās kustībā E-2 - E 4, un Karpovs atkal izvēlējās Karo-Kan. Fišeram izdevās atrast uzbrukuma stimulu un iegūt pārsvaru. Spēle ilga gandrīz simts gājienu, līdz Karpovs izstājās bezcerīgā pozīcijā... Sešdesmit septītajā geimā Anatolijam Karpovam izdevās rezultātu izlīdzināt. Pēc tam no sešdesmit astotās spēles tika pārspēts iepriekšējais Karpova un Ananda rekords ... Un izstiepās garākā divdesmit neizšķirtu sērija šaha maču vēsturē. Līdz Bobijs Fišers uzvarēja astoņdesmit astotajā geimā un izvirzījās vadībā. Rezultāts bija seši - septiņi... Un atkal deviņdesmit sešas spēles un vēl trīs mēnešu pārtraukums, neizšķirtu sērija. Šis garākais mačs šaha vēsturē tika atspoguļots televīzijā. Un radīja daudz joku. Piemēram, kad Fišera-Karpova mačā tika ielādēts pilns spēļu saraksts, nācās mainīt pulksteni - grāmatu kaudze devās uz citu laika joslu.
  Mačs atsākās... Fišers atkal uzvarēja 100. geimā, rezultāts bija seši - astoņi Fišera labā. Un tas ir nopietni. Bet Karpovs turpināja turēties kā klints. Un 111. geimā viņam izdevās samazināt starpību... Pēc tam neizšķirtu sērija... Un Karpovs uzvarēja 131. geimā, izlīdzinot rezultātu. Tad līdz simt četrdesmit četrām spēlēm bija neizšķirti. Un atkal trīs mēnešu pārtraukums... Tik garš mačs, un rezultāts joprojām ir astoņi astoņi. Un tagad, trīs mēnešus vēlāk, tas ir atgriezies. Garākais šaha mačs pasaules vēsturē.
  Un tas ir ļoti nopietni. Un diezgan forši un svinīgi. Un kolosāls spēks redzami sasniegumi.
  Un tagad atsākas mačs par pasaules čempionātu... Fišers pat pajokoja, ka daži nepiedzīvos šīs konfrontācijas beigas. Un cīņa izvērtās ļoti nozīmīga.
  Jaunā neizšķirtu sērija bija garākā šaha vēsturē, bloķējot iepriekšējo šī mača sasniegumu. Un tikai simt sešdesmit pirmajā spēlē uzvarēja Anatolijs Karpovs. Atlika spert tikai vienu soli. Taču simt deviņdesmit otrajā spēlē Bobijs Fišers uz beigām guva vēl vienu uzvaru un rezultāts kļuva deviņi - deviņi! Un atkal pārtraukums uz trim mēnešiem.
  Un garākais mačs vēsturē ilga līdz pirmajai uzvarai.
  Un tas vispār ir super - un hiper! Gluži kā filmās! Un nekas nav salīdzināms!
  Šoreiz Fišers un Karpovs Maskavā aizvadīja mača piekto daļu. Un tēlaini jāsaka - super! Un spēle ir tik brīnišķīga un kaujinieciska.
  Pasaules čempionāta spēle ir atsākusies. Precīzāk, tikai mačs par simts miljoniem dolāru, rekordlielākais pasaulē. Un viņš devās ar lielu spiedienu.
  Precīzāk, atkal sekoja neizšķirtu sērija. Lielākā sērija šaha vēsturē. Četrdesmit septiņas partijas. Lai gan nevarētu teikt, ka tajos nebija cīņas. Un Bobijs Fišers un Anatolijs Karpovs vairāk nekā vienu reizi karājās uz sakāves robežas.
  Bet četrdesmit septiņi neizšķirti. Sīva cīņa - bez mazākajiem kompromisiem. Bez jebkādas žēlastības. Un tajā pašā laikā bez asinīm un bez vienas vai otras puses uzvaras. Bet te pienāk šī mača pēdējā divsimt četrdesmitā spēle. Pēc tam ir iespējams trīs mēnešu pārtraukums. Tikai no kurienes būs turpinājums? Interese par maču ir nemainīgi liela, un ir daudz cilvēku, kas vēlas to uzņemt.
  Daudzi vēlas šīs izrādes turpinājumu, šis ir supermaratons. Un šis brīnišķīgais, neatkārtojamais mačs. Kas nupat ir kļuvis super.
  Bet Bobijam Fišeram ir citi plāni. Viņš nepārprotami nevēlas atkal cīnīties ar Karpovu.
  Un savā pēdējā, baltajā spēlē viņš ir gatavs tai pielikt punktu. Un kas? Veiksmi cīnītājam!
  Bobijs Fišers nāca klajā ar jaunu plānu pret Karpovu. Jā, gājiens E - Divi - E četri jau atkal ir aizmirsts. Un tagad izvēle ir Karpova ziņā. Atradinājis no atvērtiem atvērumiem un gandrīz visu laiku spēlējis slēgtās, Anatolijs Karpovs sāka domāt. Es gribēju spēlēt Caro-Kann... Viņa kroņa aizsardzību un paņēma C-baninieku, bet viņš to pārcēla par diviem laukumiem. Lai ir Sicīlijas aizsardzība un īsta cīņa... Lai Maskavas mača beigu daļā dārd īsts pilnasinīgs kaujas pērkons.
  Bobijs Fišers apmierināts berzē rokas. Viņš nāca klajā ar ļoti oriģinālu plānu. Bez Castling, karaļa bandinieks sāka mesties kaujā, izmisīgi stumjot viņus uz priekšu.
  Anatolijs Karpovs pieņēma šo izaicinājumu. Un arī viņš bija gatavs cīnīties. Lai gan Fišera spēle šķita antipozicionāla.
  Abi pretinieki cīnījās ļoti smagi. Fišers spēja iegūt priekšrocības kosmosā. Un upurējot bandinieku, lai attīstītu spēcīgu uzbrukumu. Anatolijs Karpovs, būdams laika grūtībās, pieļāva vairākas kļūdas un ieguva mate. Līdz ar to mačs par lielo naudu beidzās ļoti rezultatīvi. Tas ilga divsimt četrdesmit partiju un izrādījās rekords visas šaha pasaules vēsturē. Un varbūt kopumā garākā spēle sporta un cilvēces pasaulē.
  Tā patiešām bija cīņa... Un cīņa ir tas, kas jums nepieciešams!
  Fišers un Karpovs iekļuva visu sporta veidu pasaules vēsturē ar garāko sacensību. Un viena no augstākajām maksām sporta pasaulē. Vairāk varēja dabūt tikai profesionāli bokseri, un tolaik starp viņiem tādas maksas nebija.
  Bobijs Fišers kā uzvarētājs saņēma divas trešdaļas no naudas balvas. Un Anatolijs Karpovs ar vienu trešdaļu nopelnīja vairāk nekā savos iepriekšējos mačos. Un, protams, viņam tas patīk. Pēc tam Bobijs Fišers vairs neuzstājās un drīz nomira. Anatolijs Karpovs ik pa laikam spēlēja, taču bez īpašiem panākumiem. Tomēr viņi tikās ar Kasparovu 2010. gadā. Harijs sen nav spēlējis un ir apmācīts. Bet arī Anatolijs Karpovs novecoja.
  Tātad izredzes bija aptuveni vienādas.
  Mačs ritēja līdz sešām uzvarām... Arī neierobežoti un par lielu naudu. Lai gan pieticīgāk nekā ar Fišeru.
  Sākumā Anatolijs Karpovs, kurš pēdējo divdesmit piecu gadu laikā kopš cīņas ar Kasparovu ir daudz spēlējis, un rezultātā izvirzījās vadībā.
  Pēc pirmajām deviņām spēlēm rezultāts bija trīs - nulle Karpova labā. Pirmajā spēlē uzvarēja Anatolijs Jevgeņevičs. Garijs Kasparovs, spēlējot melnā krāsā, nekavējoties sāka upurēties un iet uz sarežģījumiem. Un pirmajā spēlē bija daudz pārsteigumu. Karpovs izdarīja pirmo gājienu - E-divi - E - četri, kas viņa praksē bija retums. Un Garijs Kasparovs sākumā pieņēma un atteicās no Sicīlijas aizsardzības un sāka kustēties pilnīgi ekstravaganti. Vispirms viņš iemeta kaujā F-baninieku, pēc tam spēlējās ar bruņinieku un atkal, atbildot uz Karpova gājienu, iemeta kaimiņu bandinieku. Un tad Karpovs paņēma vēl vienu. Lai gan Garijs Kasparovs uzvarēja tempu, viņam palika divas bandinieces un ar vāju karali.
  Tas bija Kasparova sākotnējais gambīts. Kas ļāva kurā gadījumā iegūt komplikācijas. Bet atmaksa viņam bija divi bandinieki un karaļa ne visai drošā pozīcija. Un ar vienu tempu Blekam nepietiek, lai uzvarētu. Un Vaitam centrā liela priekšrocība. Karpovs, protams, savu pārsvaru realizēja. Bet Kasparovs zaudēja... Tad bija neizšķirti un Karpova uzvaras ar Vaitu septītajā un devītajā spēlē.
  Šķita, ka vēsture atkārtojas, taču trīspadsmitajā spēlē Sicīlijas aizsardzībā Kasparovs pielietoja jaunumu un nospēlēja pareizāku gambītu. Un galu galā viņam izdevās izmērkt rezultātu... Un sešpadsmitā daļa arī nolīdzināja starpību. Tiesa, septiņpadsmitajā Karpovam izdevās atkal palielināt starpību līdz diviem punktiem. Un divdesmit septītajā spēlē rezultāts bija divi - pieci. Un tas jau ir nopietni. Šķita, ka Anatolijs Karpovs vēlējās uzvarēt trīsdesmit pirmajā spēlē, tāpat kā pagājušajā reizē. Taču šoreiz tas neizdevās. Un Kasparovs uzvarēja trīsdesmit otro spēli. Tālāk spēle ilga līdz četrdesmit septītajam geimam, kuru nogurušais un jau padzīvojušais Karpovs izpūta. Un četrdesmit astotais, kurā Garijs Kimovičs, pamodies no miega, izlīdzināja rezultātu.
  Tad bija trīs mēnešu pārtraukums... Anatolijs Karpovs atpūtās, un te viņi ar Hariju rūgtā cīņā. Anatolijs spēlē Baltu. Un Karpovs izvēlas Reti atvēršanu. Kaut kas tāds, kas vēl nekad nav spēlēts. Kasparovs mēģina spēlēt arī ārpus kanona. Un viņš iegūst grūtu pozīciju... Spēle ievilkās ilgi. Harijs ar precīzu precizitāti vadīja aizsardzību. Un pēc vairāk nekā trīssimt gājieniem viņš panāca neizšķirtu. Pēc tam sekoja astoņpadsmit neizšķirtu sērija, pārspējot pirmā mača rādītāju... Un visbeidzot, baltajā spēlē Harijam izdevās uzlauzt Kero-Kanna aizsardzību. Viņš ziedoja divas figūras. Viena patiesība nospēlēja gandrīz uzreiz. Tad sekoja uzbrukums karalim. Beigās mate Anatolijs Karpovs. Un beidzot panāca pārliecinošu atriebību. Pat ja ar minimālu rezervi, par vienu punktu, pirms zaudē sausā. Bet tomēr pēc ceturtdaļgadsimta Garijs Kasparovs joprojām atriebās. Un viņa autoritāte ir ļoti augsta.
  Garija Kasparova uzvara iedvesmoja Korčnoju izaicināt arī Anatoliju Karpovu. Un, protams, bija sponsori, kas piedāvāja pasakainu maksu par maču līdz sešām uzvarām. Korčnojs ir divdesmit gadus vecāks par Karpovu. Bet viņš darbojas ļoti labi, neskatoties uz savu lielo vecumu. Un tik drosmīgi piedāvā atriebties. Un 2013. gadā notika jauns ļoti interesants mačs līdz sešām uzvarām.
  Viktors Korčnojs pret Anatoliju Karpovu. Un tas ir lieliski! Mačs notika Ņujorkā.
  Sīva cīņa sākās jau no pirmās spēles. Karpovs startēja ar E divi un E četrinieks. Korčnojs negaidīti apspēlēja Karpova iecienītāko aizsardzību: Caro-Kann. Un lieta ātri vien nonāca neizšķirti. Tad nāca Korčnojs. Pirmās divpadsmit spēles noslēdzās neizšķirti. Un tad Viktors Korčnojs trīspadsmitajā spēlē apspēlēja Sicīlijas aizsardzību un Naidrofa variāciju. Un rezultātā asā cīņā viņam izdevās izcīnīt pārliecinošu Korčnoja uzvaru. Bija savstarpēja cīņa ar daudziem upuriem, un skaists uzbrukums.
  Sešpadsmitajā geimā un pat ar Vaitu Korčnojs atkal uzvarēja, palielinot starpību un pārsvaru līdz diviem punktiem. Ņemot vērā, ka Korčnojam ir astoņdesmit divi gadi, tad jā, viņš ir izcils šahists! Un divdesmit ceturtajā spēlē Korčnojs svinēja uzvaru: rezultāts trīs - nulle viņa labā, un šķita, ka būs sensācija un pārliecinoša veterāna uzvara. Bet Karpovam, uzvarot divdesmit septīto geimu, izdevās atjaunot garīgi līdzvērtīgu līdzsvaru. Tad viņš uzvarēja trīsdesmit pirmajā spēlē ar balto. Un 32. geimā viņš atklātajā atvērumā negaidīti pielietoja Sicīlijas aizsardzību un pūķa variāciju.
  Ņemot vērā, ka Karpovs parasti uzvarēja Dragon Variation spēlējot Vaita sastāvā, šāds lēmums uzskatāms par negaidītu. Un Karpovs sīvā cīņā spēja pārņemt iniciatīvu un nodrošināt elegantu biedru.
  Rezultāts tika noskaidrots diezgan ātri. Taču Anatolijs Karpovs atkal zaudēja savu aktivitāti un ievilkās ilga neizšķirtu sērija. Līdz beidzās četrdesmit astoņas spēles un pienāca trīs mēnešu pārtraukums.
  Daudzi līdzjutēji bija neapmierināti ar to, ka abi cīnītāji nebija pārāk dedzīgi cīnīties.
  Bet pēc pārtraukuma cīņa atkal ... Korčnojs sāka vairāk riskēt, prasot nepatikšanas. Un piecdesmit pirmajā spēlē viņš izcīnīja tādu pašu uzvaru.
  Un viņš atkal nāca priekšā... Bet piecdesmit trešajā Korčnojs upurēja pārāk daudz, gāja pārāk tālu un tika uzvarēts. Rezultāts bija vienāds... Pēc tam neizšķirtu sērija... Abi šahisti uzvedās pasīvi. Un tikai deviņdesmitajā geimā Karpovs beidzot uzvarēja. Rezultāts kļuva četri - pieci. Un tas ir nopietni. Pēc deviņdesmit sešām spēlēm atkal bija trīs mēnešu pārtraukums.
  Korčnoja-Karpova spēle izvērtās ļoti smaga konfrontācija. Pēc pārtraukuma spēle atsākās. 101. sadursmē atkal bija Dragon, taču šoreiz Korčnojam bija uzrāviens. Un tāpēc viņš ieguva iniciatīvu. Un viņš spēja izstrādāt neatvairāmu uzbrukumu melnajam karalim.
  Atkal pienāca neizšķirtu periods. Rezultāts bija pieci-pieci. Bet tomēr pēdējā spēle, simt četrdesmit četri no šī cikla, izrādījās izšķiroša.
  Karpovs atgriezās pie E-divi-E-četri. Un Korčnoja piedāvātajā atklātajā variantā viņš negaidīti pielietoja karaļa gambitu. Zinot Korčnoja raksturu, Karpovs uzminēja, ka izvēlēsies principiālāko turpinājumu un pieņems gambītu. Bet par to viņam bija paredzēts - spēcīgs jaunums. Un sākās sīva un agresīva cīņa. Un uzbrukums melnajam karalim izrādījās ļoti spēcīgs. Rezultātā Korčnojs palika bez gabala. Bet vēl četrdesmit piecus gājienus viņš izmisīgi cīnījās līdz pašam matam.
  Tātad mēģinājums atriebties Karpovam nenotika. Bet, no otras puses, Korčnojs nopelnīja daudz naudas un izpelnījās cieņu ar savu bezkompromisa cīņu.
  Bet tad Anands pārstāja būt par pasaules čempionu un 2020. gadā Anatolijs Karpovs atkal aizvadīja pasaules čempionāta maču savā starpā, līdz desmit uzvarām, bet ar četrdesmit astoņu spēļu limitu. Līdz tam laikam Anatolijs Karpovs beidzot bija izbalējis, un Višijs Anands joprojām bija spēcīgs un lieliskā formā. Mačs notika Maskavā. Šogad nebija koronavīrusa un viss bija diezgan labi.
  Varbūt ne Karpovam... Višijs Anands dominēja duelī un uzvarēja spēli pēc spēles... Anatolijs Karpovs šoreiz nespēja izrādīt spītīgu pretestību un, zaudējot divdesmit ceturto dueli ar Vaitu, sacensības pabeidza ar desmit - nulle. Anandas labvēlība. Šajā mačā Karpovs trīs reizes izmēģināja Dragon ar Bleku un spēlēja ar to. Un cīņa ritēja līdz vieniem vārtiem. Tikai sešpadsmitajā spēlē ar Vaitu Karpovs ieguva iespējas uzvarēt, taču atkal tās palaida garām.
  Tāpēc nebija iespējams notīrīt kontu ...
  Anatolijs Karpovs sacīja, ka savu lomu jau ir nospēlējis un vēlas... nopietnāk pievērsties politikai. Jo īpaši Zjuganovs, neatceļot ierobežotāju divu termiņu un četru gadu laikā, veica tādu pašu nulli. Tas sabiedrībā izraisīja lielu sašutumu. Viņi atcerējās, ka Jeļcins, Primakovs un Lužkovs aprobežojās ar diviem termiņiem. Kāpēc Genādijs Andrejevičs nolēma izdarīt izņēmumu no sevis? Turklāt Genka nav jaunāka par viņiem. Tomēr Zjuganovs norādīja, ka Baidens ir pat vecāks par viņu. Lai gan sliktu piemēru nav vērts atkārtot. Bet Gena ir tikai varas fanātiķis. Un viņš nevēlas doties prom.
  Un Anatolijs Karpovs nolēma kandidēt uz prezidentu. Un pārcēlās pie varas kā tanks. Tomēr viņš ir jaunāks par Zjuganovu un divdesmit gadus bija pasaules čempions šahā.
  Un tagad, Krievijas prezidenta vēlēšanās 2024. gadā, Genādijs Andrejevičs Zjuganovs kandidē uz trešo termiņu. Pat ja viņam ir astoņdesmit gadu. Vecākais prezidents un valdnieks Krievijas vēsturē. Pārspēja gan Lužkovu, gan Primakovu. Un prezidents joprojām kāpj uz trešo termiņu. Un kam tas vajadzīgs? Viņš veica pāris grozījumus konstitūcijā, tostarp paredzot, ka minimālā alga un pensija nedrīkst būt mazāka par iztikas minimumu. Un viņš atcēla savus termiņus. Uzkāpj pati uz trešo.
  Un vēlēšanas ir nedemokrātiskas. Valsts domes partijas var izvirzīt prezidentu utt. Bet par pārējo savāc divus miljonus parakstu mēnesī.
  Nu, Zjuganovs to ņēma un iebāza galvu prezidenta amatā uz trešo termiņu. Bet Anatolijs Karpovs devās kaujā. Un viņam izdevās savākt divus miljonus parakstu. Žirinovskis atkal steidzas no LDPR. Tiesa, no Yabloko jau nākusi klajā vēl viena - jaunāka. No Patronymic arī uzlabotas jauniešiem. Un vēl viens jauns miljardieris un Anatolijs Karpovs.
  Krievijas ekonomika stagnē. Un Genādijs Zjuganovs diezgan daudz traucēja visiem. Tātad vēlēšanu iznākums ir neskaidrs. Tiesa, amatā esošajam prezidentam ir lielas priekšrocības administratīvo resursu ziņā. Un, protams, kontrolētie mediji. Bet ar to, protams, ir par maz, lai pārliecinoši uzvarētu jau no pirmās kārtas. Lai gan ar to var pietikt. Konkurenti nav īpaši spēcīgi. Tikai no "Tēvzeme - visa Krievija" sāncensis ir nopietns Krasnodaras apgabala gubernators un ļoti spēcīgs biznesa vadītājs, un tajā pašā laikā jauns. Nu Žirinovskis ir tikai vecs klauns. Un Yabloko nekad neko daudz nesavāca. Miljardieris arī nesaņems pārāk daudz, jo īpaši tāpēc, ka viņš ir ebrejs. Kā ar Anatoliju Karpovu? Pirmais pārsteigums bija tas, ka viņam izdevās savākt divus miljonus parakstu. Otrs ir tas, ka bijušais pasaules šaha čempions dažādās interneta aptaujās sāka iegūt stabilus procentus. Un tas visiem bija pārsteigums.
  Un tad Anatolijs Karpovs vēlēšanu kampaņas laikā negaidīti ieņēma otro vietu.
  Un tā kļuva par nelielu sensāciju. Vai varbūt ne tik mazs. Tad vēl grūtāk. Zjuganovs, jau vecs, paklupa pie lidmašīnas ejas. Un viņa reitings sāka strauji kristies. Un ekonomika pasliktinājās. Un visi ir noguruši no pie varas esošās komunistiskās partijas.
  Īsāk sakot, Anatolijs Karpovs, kurš joprojām ir labā fiziskajā formā, sāka papildināt. Un viņa reitings strauji pieauga. Un pirmajā kārtā bija sensācija. Zjuganovam ne tikai neizdevās uzvarēt kustībā, bet arī Anatoliju Karpovu pārspēja tikai par trim procentiem. Un tā noteikti ir liela sensācija. Un cīņa būs ļoti smaga. Žirinovskis, protams, atbalstīja valdošo partiju un Zjuganovu. Šeit trešo vietu ieguvušais Tēvzemes pārstāvis negaidīti atbalstīja Karpovu. Miljardieris ir piektajā vietā, arī Anatolijam Karpovam. Un tas ir ļoti forši.
  Un tagad vēlēšanas un otrā kārta. Un atkal sensācija. Anatolijs Karpovs uzvar Genādiju Zjuganovu. Lai priekšrocība ir maza, bet tomēr. Pirmo reizi zaudēja esošais prezidents. Un, protams, šī ir liela sensācija.
  Rietumos Anatolija Karpova uzvara tika apsveikta. Un ļoti vardarbīgi. Viņi runāja par jaunu domāšanu un to, ka visā pasaulē drīz pienāks komunisma laikmets, prieks un laime. Un drīz būs vienkārši brīnišķīgi, cik patīkami ir dzīvot visā pasaulē ...
  Anatolijs Karpovs sacīja, ka pirmais, kas Krievijai jādara, ir iestāties NATO un Eiropas Savienībā. Un tas būs ļoti foršs un izcils sasniegums. Un ka drīz būs visu balto tautu savienība. Par jauno ASV prezidenti kļuvusi melna sieviete. Un arī tas bija progresīvs solis. Un ceļš uz vispasaules brālību.
  Un Vladimirs Vladimirovičs Putins tikmēr mierīgi nomira cietuma slimnīcā. Viņš tika ieslodzīts par zādzībām un nodokļu nemaksāšanu. Tāda pasaule izvērtās...
  Un tieši Anatolijs Karpovs uzvarēja trīsdesmit pirmajā spēlē savā 1984. gada mačā pret Gariju Kasparovu. Tādi brīnumi notiek šajā pasaulē...
  Jā, lai drīz beigsies Vladimira Putina ēra.
  
  MAINŠTEINA PRETTRIEKS UN PRIEŠANĀS KARĀ
  1943. gada novembrī Mainšteina pretuzbrukuma laikā, kurš sagrāva padomju karaspēku, vācieši spēja sasniegt vairāk. Un tas viss tāpēc, ka Staļins pavēlēja par katru cenu paturēt Žitomiru un aizliedza doties aizsardzībā. Rezultātā vācieši atkal varēja ieņemt Kijevu, aplenkt padomju vienības un pēc tam tās iznīcināt. Turklāt laiks izrādījās sauss, un vācieši spēja efektīvāk izmantot jau tā daudzskaitlīgākos tīģerus un panteras. Tā rezultātā padomju karaspēks cieta graujošu sakāvi.
  Savukārt Staļins kaujā meta jaunus spēkus. Padomju vienības uzkāpa pāri Dņeprai. Bet viņi nebija gatavi, bet nacisti sagrupējās. Un ļoti prasmīgi apspieda padomju vienības. Janvārī notika kauja par Dņepru, un padomju karaspēks tika pārvietots lielā skaitā. Bet Sarkanās armijas ofensīva pie Ļeņingradas tika atvairīta un nosmaka savās asinīs. Iemesls ir tāds, ka daļa spēku tika pārcelta uz Dņepru un tika izmantota neefektīvi.
  Īsāk sakot, vācieši spēja izturēt ziemā un izvairīties no sakāves. Priekšējā līnija ir nostabilizējusies. Staļins joprojām spītīgi mēģināja ielauzties Dņeprā, taču viņam tas neizdevās.
  Nacisti spēra dažus soļus. Jo īpaši pasākumi totālajam karam un darbaspēka izmantošanai. Ieroču ražošana Trešajā Reihā pieauga. Parādījās arī reaktīvās lidmašīnas un FAA raķetes. Lai arī ne pārāk efektīvi...
  Sarkanā armija nekad nespēja pārvarēt Fritz aizsardzību pie Dņepras. Staļins, uztraucoties par to, ka Amerika un Lielbritānija varētu ierasties Eiropā agrāk, izdarīja bruņinieku soli: viņš piedāvāja Hitleram pamieru uz sešiem mēnešiem. Fīrers piekrita, taču pakļāvās partizānu kara pārtraukšanai.
  Tam piekrita arī Staļins. Un 1944. gada 1. maijā austrumu frontē iestājās klusums.
  Sabiedrotie joprojām mēģināja izsēsties Normandijā. Taču šoreiz mēģinājums beidzās ar graujošu sakāvi. Un tas, ka ieslodzītie zaudē vairāk nekā miljonu amerikāņu un britu karavīru, ir briesmīga katastrofa. Pēc vasaras sakāves sekoja Vācijas ofensīva Itālijā. Kas arī noveda pie sabiedroto sakāves un pirmās Neapoles un pēc tam Sicīlijas ieņemšanas.
  Līdz pamiera beigām 1944. gada 1. novembrī vācieši bija pilnībā atguvuši kontroli pār Rietumeiropu. Ar šādiem nosacījumiem Staļins piedāvāja pagarināt pamieru vēl uz sešiem mēnešiem... Hitlers piekrita. Lielbritāniju trāpīja ballistiskās raķetes un Arado klases reaktīvie bumbvedēji. Gaisā vācieši sērijā palaida daudzfunkcionālu lidmašīnu Focke-Wulf TA-152 vietā. Kas izrādījās ļoti iedarbīgs. Un labākais visos veidos. Jā, un XE-162 karā parādīja savas labākās lidojuma īpašības un milzīgo efektivitāti.
  Un plus nozīmē Trešā Reiha zemūdeņu floti. Kas ļoti efektīvi noslīcināja visus fašisma ienaidniekus. Un jo īpaši miniatūras zemūdenes vienai personai. Tie tik efektīvi ieguva gan ASV, gan Lielbritāniju.
  Pēc ASV prezidenta Rūzvelta nāves jaunais prezidents Trūmens nekavējoties piedāvāja Hitleram pamieru un ieslodzīto apmaiņu. Fīrers tam piekrita. Un sabiedrotie ar Vāciju no 1945. gada 1. maija noslēdza kara pārtraukšanu uz trīs gadiem. Notika karagūstekņu apmaiņa un ekonomisko attiecību atjaunošana. Bet austrumu frontē karš atsākās ar jaunu sparu. 1945. gada 22. jūnijā nacisti sāka ofensīvu centrā. Pirmo reizi kaujās piedalījās jaunās paaudzes tanki E-100 un pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25. E-50 tanks joprojām tika izstrādāts. Bet Panther-2 sērijā parādījās ar mazāku tornīti un zemu siluetu ar 900 zirgspēku dzinēju un piecdesmit tonnu svaru. Bija jau forši. Jaunais vācu transportlīdzeklis "Panther"-2 un "Panther" F izrādījās labāk aizsargāti un spēcīgāk bruņoti.
  Tāpat kā E sērijas pašpiedziņas pistoles... Un jaunas paaudzes reaktīvie lidaparāti. Un Sarkanā armija centrā sabruka ... Vācieši spēja izlauzties cauri vairākām aizsardzības līnijām. Bet tad viņi joprojām tika apturēti. SU-100 piedalījās kaujās. Tomēr viņi bija diezgan vāji pret E-100. Vācieši spēja gandrīz pilnībā aplenkt Smoļensku, taču pati pilsēta izmisīgi izturēja.
  Staļins pavēlēja stāvēt līdz nāvei. Vācieši ir iegrimuši centrā. PSRS šeit bija līdz divsimt divīzijām un ieņēma amatus. Tomēr nacistiem ir jūtams pārākums triecienšauteņu kvalitātē un gaisā ar reaktīvo dzinējiem.
  Debesīs Luftwaffe pārņēma dominējošo stāvokli. Lidmašīnu ražošanas ziņā PSRS Trešais Reihs panāca un ievērojami pārspēja to kvalitātē. Īpaši reaktīvajos modeļos. Uzlabotāka XE-262 X parādīšanās gaisā ar izplestiem spārniem padomju pilotiem izrādījās īsts šoks. Šīs mašīnas ātrums pārsniedza 1100 kilometrus stundā un pieci 30 mm lidmašīnas lielgabali. Protams, padomju lidmašīnas nevarēja pretoties šādai lietai. Kā arī reaktīvie bumbvedēji, kurus vienkārši nav iespējams panākt.
  Vācieši apstājās 1945. gada rudenī. Un Sarkanā armija atkal mēģināja virzīties uz priekšu. Bet es saskāros ar spēcīgu aizsardzību. Fritz bija ļoti labi pašpiedziņas lielgabali no E sērijas.Un rudenī parādījās pirmā E-50 modifikācija. Auto bija līdzīgs Tiger-2, bet ar mazāku un šaurāku tornīti ar 200mm priekšpusi un 100mm sāniem. Viņai bija nedaudz biezākas malas: 100 mm un 150 mm piere zem lielām nogāzēm. Arī šasija bija vieglāka un perfektāka. Un dzinējs un transmisija atradās vienā blokā, kas samazināja automašīnas augstumu un ietaupīja uz kloķvārpstas. Pistole bija garāka un 100 EL un 88 mm kalibra.
  E-50 tika nosaukts: "Panther" -3. Tā svars pārsniedza sešdesmit tonnas, bet 1200 zirgspēku dzinējs to kompensēja. "Panther" -3 bija jākļūst par galveno vācu tanku - vismasīvāko. PSRS joprojām ir svarīgākais T-34-85 sērijā, kas nebija pat tuvu vācu. Un IS-3 un vēlākais IS-4 tiek ražoti nelielās partijās.
  Ziema pagāja līdzvērtīgā cīņā - vācieši atvairīja padomju ofensīvu.
  Bet arī viņi nesniedza nekādu progresu.
  Četrdesmit sestā gada pavasarī Smoļenskas apgabalā sākās vācu karaspēka ofensīva. Cīņas tur bija ļoti smagas.
  Pirmo reizi kaujā piedalījās Gerdas tanka apkalpe. Viņi ienāca kaujā 20. maijā un cīnījās uz pirmā eksperimentālā tanka "Tiger" -4. Šai mašīnai, kas sver septiņdesmit tonnas, bija 250 mm frontālās bruņas un 170 mm sānu bruņas, ar augstumu mazāk nekā divus metrus. Un ar 105 mm pistoli ar stobra garumu 100 EL. "Tiger" -4 no nulles sērijas ar 1500 zirgspēku dzinēju - gāzes turbīnu. Un tādu auto ir grūti paņemt no jebkura leņķa.
  
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz ienaidnieku un iesaucās:
  - Mūsu armijai vienalga!
  Šarlote ar nopūtu atzīmēja, izlaužoties cauri padomju trīsdesmit četriem:
  - Krievi negrib piekāpties! Viņi ir tik neatlaidīgi!
  Kristīna atzīmēja:
  - Šogad mums jāpaņem Maskava! Mums ir jauni ieroči!
  Magda uzspridzināja krievu kājniekus ar ložmetējiem un piebilda:
  - Jā, mums ir tādas diskotēkas! Drīz Staļins būs kaputs!
  Patiešām, Trešā Reiha diski vairs nebija vāji. Un viņi pamatīgi sagrāva Sarkano armiju.
  Te uz vienas no tām Ģertrūde, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, notriec padomju lidmašīnu un čīkst:
  - Pinokio parādījās no bluķa, un viņam izdevās kļūt par cilvēku, cilvēku, kurš ticēja, ka politiķis iedos ozolu, un viņi uz visiem laikiem noņems no viņa skaidas!
  Eva, arī izmantodama plikiem kāju pirkstiem un taranējot citu krievu automašīnu, izteica:
  - Kad atklājās pirmā laulības pārkāpšana cilvēces vēsturē, kad zinātnieki konstatēja, ka mūsu sencis bijis mērkaķis!
  Gerda, arī šaudama no lielgabala, atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Tam, ka cilvēks ir Dieva Kunga tēls un līdzība, var ticēt tikai vienā elementā, skatoties, kā politiķi vienaldzīgi reaģē uz vēlētāju lūgumiem!
  Šarlote uzspridzināja viņai pakaļ un trāpīja padomju lielgabalam, apstiprinot, zobus atklājot:
  - Politiķim padodas tikai pielikt ienākumus savā kabatā, bet citādi viņš var tikai atņemt un dalīt, turklāt pēdējo vienmēr dara negodīgi!
  Kristīna izšāva ložmetēju sprādzienu, nopļāva duci padomju karavīru un rībēja:
  - Tautai diktators nav lēts, bet anarhiju vēl dārgāk iet sānis, lai gan tas neko nemaksā!
  Magda agresīvi piezīmēja, atsegdama pērļu krāsas zobus un agresīvi piemiedzot ar aci:
  - Gudrs diktators ir labāks par traku anarhiju, tāpēc jūs varat stāvēt, bet jūs nevarat ilgi dejot uz liesmas!
  Cīņu laikā vācieši līdz 1946. gada jūnija beigām spēja slēgt gredzenu ap Smoļensku.
  Līdz šim vadībā gaisā atradās vācu pilots Hafmens. Par piecsimt notriektiem lidaparātiem viņam tika piešķirta Dzelzs krusta bruņinieka krusta piektā šķira ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Taču Albīna un Alvīna viņu panāca. Šīs divas meitenes cīnījās tikai bikini un basām kājām, kas ir diezgan efektīvi. Un viņi cīnījās izmisīgi, ar lielu spiedienu.
  Albīna ar vienu sprādzienu notrieca trīs Krievijas lidmašīnas un ķeksēja, zobus rādot:
  - Politiķis ir mazs mopsis, kurš mēģina komandēt milzīgu ziloņu tautu, bet tikai iedzen viņu nepildīto solījumu porcelāna veikalā!
  Arī Alvīna ar pliko kāju pirkstu palīdzību pagriezās un čivināja:
  - Politiķis sola vēlētājam saldu runu ambrozijai medus piparkūkas, bet dabū tikai virtuļa dobi un sapuvušas nūdeles ausīs!
  Meitenes kā saka sulā, lai arī elles. Viņi smagi cīnās!
  Bet arī padomju piloti cīnās pret nacistiem.
  Anastasija Vedmakova nogriež nacistu lidmašīnu un šņāc:
  - Politiķis sola medus upes ar želejvalstiņiem, tikai mušas-balsotājus no tādiem saldumiem ar kājām nes uz priekšu!
  Akuļina Orlova, dauzīdama Frici un vienlaikus izmantodama kailajiem kāju pirkstiem, kliedza:
  - Ja politiķim ir daudz saldu solījumu, tad, nākot pie varas, ar to nevienam šķitīs par maz, un dzīve neizrādīsies kā medus!
  Mirabela Magnētiskā, izmisīgi cīnīdamās gaisā, čivināja:
  - Dievs var visu, viņš nevar tikai politiķi padarīt godīgu, un viņa vēlēšanu solījumu var izpildīt!
  Meitenes rādīja savu izcilo klasi. Tomēr nacistus ir gandrīz neiespējami apturēt.
  Pēc Smoļenskas ielenkšanas Fricis virzījās uz Vjazmu. Un no turienes viņi pēkšņi pagriezās uz dienvidiem.
  Kaujās piedalījās dažāda veida ieroči. T-54 tanks vēl nebija gatavs masveida ražošanai, un tā vietā tika aktīvi palielināta SU-100 ražošana ar jaudīgākiem ieročiem, kas vismaz kaut kā spēj aizturēt un caurdurt jaunākos nacistu tankus, pat ja sānu.
  Pašpiedziņas ieroču priekšrocība papildus jaudīgākiem ieročiem bija ražošanas vienkāršība. Patiešām, pašpiedziņas lielgabali ir aptuveni par trešdaļu lētāki nekā tanki ar rotējošu tornīti. Un man ir jaudīgāks ierocis un zemāks siluets. Tas, protams, ir liels pluss. Lai gan, protams, savā ziņā labāks būs tanks un tornītis, ko var pagriezt. Bet aizsardzības karā, uz kuru PSRS pārgāja, kur var šaut no slazda aizmugures, pašpiedziņas lielgabals efektivitātes ziņā nekādā ziņā nav zemāks par tanku. Tāpēc SU-100 sāka ražot arvien vairāk. Bet IS-3 ražošana tika pārtraukta, un IS-4 tika ražots nelielos daudzumos. Un parasti tiek apšaubīta jaudīgāka IS-7 sērija. Tāpēc pagaidām SU-100 ir kļuvis par glābēju, kas varētu iedzelt, prasmīgi izmantojot Panther-3 un bija bīstams arī Tiger-3, kas ir smagāks, bet labāk aizsargāts.
  Elizaveta izšāva ar 100 milimetru lielgabalu, iedūrās vācu "Panther" -2 un iesaucās:
  - Ja politiķis ir šakālis, kurš tiecas pēc varas, tad paveikts diktators ir tīģeris, bet abi tomēr labprātāk ģērbjas aitas ādā kā vilki!
  Jekaterina arī pēc kārtas šāva uz ienaidnieku un rībēja:
  - Nav politiķa ar tīru dvēseli, bet sanāk ar tukšām kabatām, no kurām var tikai cūku nobāzt!
  Arī Jeļena izšāva no lielgabala, kad bija viņas kārta, un atzīmēja, noņemot bruņām savu kailu papēdi:
  - Tukšu kabatu var piepildīt ar naudu, tukšā galvā tiek iebāztas tikai zāģu skaidas no viltus politiķu solījumiem!
  Euphrosinia arī raidīja šāvienu pēc kārtas. Žāvēšana stāvēja slazdā un bija ērti šaut. Tad viņa teica:
  - Ja tev galvā ir zāģu skaidas, tad tu esi pilnīgs celms, no kura katru dienu tiek noņemtas skaidas un kam nav slinkums!
  Meitenes šeit pamatīgi draiskojas un izrādīja savu temperamentu. Un to žāvēšana darbojās lieliski.
  Bet tomēr man nācās piekāpties. Vācieši kustējās un virzījās uz priekšu. Un spēki šķita pārāk nevienlīdzīgi. Un ne tikai šķita. Nacisti izmantoja karaspēku no visas Eiropas un bijušajām padomju republikām. Cita starpā cīnījās arī satelīti. Tostarp Spānija un Portugāle, kuras vēlējās iegūt jaunas kolonijas uz PSRS rēķina. Un tā patiešām kļuva par milzīgu problēmu.
  Lai gan šķiet, ka šīs valstis ir mazas. Lai gan Portugālē ir arī kolonijas.
  Fašisti tagad virzās uz dienvidiem un gūst panākumus pēc panākumiem.
  Tiger-4 tagad tiek testēts jaunā, modernākā modifikācijā ar 1800 zirgspēku dzinēju. Un tas ar septiņdesmit tonnu svaru nodrošina nacistu mašīnai labu braukšanas veiktspēju.
  Gerda ļoti precīzi šauj ar savu nāvējošo ieroci, izmantojot kailos kāju pirkstus un rūc:
  - Politiķis arī ir dzimis no sievietes, bet viņa īstā māte ir meli, un viņa tēvs ir velns, kurš apgalvo, ka ir Dievišķs gods!
  Viņa izšāva no lielgabala ar kailiem kāju pirkstiem un Šarlotes palīdzību, agresīvi dūkodama:
  - Karš ir sievišķīgs, un iznīdē daudz cilvēku, jo tajā ir politiķe - vīrs - ķēms!
  
  Pēc tam, kad Kristīna atlaida, šīs ir meitenes ar zeltaini sarkaniem matiem, atzīmējot:
  - Karam ir nesievišķīga seja, politiķei, kas to atraisīja, ir melīga krūze!
  Magda arī pa vienam izšāva no lielgabala, ko viņa izdarīja automātiskajā režīmā - desmit šāvieni minūtē un atzīmēja:
  - Lapsa ir ļauna pēc dvēseles, bet skaista čaulā, un politiķis izskatās pēc sūda, un dvēsele ir kā sēklinieku maisiņš!
  Nacisti pārvietojās ap Dņepru. Un viņiem izdevās gandrīz nekavējoties ieņemt Orelu un ielauzties Donbasā.
  Staļins bija satriekts... Bet līdz šim viņš neko nevarēja izdarīt. Cīņās, kamēr vācu tehnika bija spēcīgāka, un nacisti uzlaboja savas reaktīvo lidmašīnu.
  Albīna un Alvīne katra īsā laikā pārsniedza piecsimt notriekto lidmašīnu un katra saņēma Bruņinieka krusta Bruņinieka krustu un sudraba ozola lapas, zobenus un dimantus!
  Albīna, vienā sprādzienā nogriežot vairākas padomju lidmašīnas, iesaucās:
  - Lapsa ir mazs dzīvnieks, bet lielus dzīvniekus pakļauj ar ēzeļa inteliģenci ar glaimi un izlikšanos!
  Alvīna, ar kailiem pirkstiem nocirta vēl vienu padomju jaku, kam sekoja LA-7 un PE-2, čivināja:
  - Lapsa nav lielākais plēsējs, bet, ja tev ir vistas smadzenes, tā aprīs zvēru ar ziloņa sitienu un vēršu spēku!
  Jā, pret tādu meiteni Krievijas gaisa varai nevar pretoties. Tie ir tikai kapitālie velni, kara augstākā šķira. Un nacisti tiešām izdarīja spiedienu uz Krieviju.
  Ģertrūde un Eva lido uz disketes. Divas meitenes izmanto lidojošā šķīvīša lamināro strūklu. Un lielā ātrumā viņi taranē padomju lidmašīnas. Un zemā lidojumā ar lamināro strūklu jūs varat iedzīt zemē akumulatoru vai pat tvertni. Vai vairākas tvertnes.
  Ģertrūde, drupinot padomju automašīnas, piezīmes:
  - Karā gribas klausīties lakstīgalu triļļus, bet tavu ausi sasniedz tikai vārnu ņaudēšana, pūces dūkoņa un labākajā gadījumā dzeguzes dārdoņa, ka šodien tevi nenogalinās!
  Eva, izsita vēl vienu bandinieku, un pēc tam pagāja disketes gadus, lai akumulatoru iespieda zemē, un čīkstēja:
  - Atdodot savu balsi gailim, pats vēlētājs noteikti nolaidīsies un apgriezīs dupsi!
  Ģertrūde tam piekrita:
  - Labāk nesaki!
  Eva loģiski piebilda:
  - Politiķis-gailis skaļš, bet viņa runās nevar sadzirdēt saprāta notis un patiesības lakstīgalu!
  Ģertrūde piekrita, ar lamināro strūklu iegrūda zemē pāris padomju tankus:
  - Gailis arī kā ērglis no putnu ģints, bet pirmām kārtām knābā vēlētājus ar vistas domāšanu!
  Nacistu spiediens pieauga ...
  Cīņa izvērtās par Kursku.
  Vācieši cenšas izlauzties līdz Voroņežai. Kurskai uzbrūk ar lieliem spēkiem. Taču drosmīgās četras meitenes stājās viņiem ceļā.
  Nataša ar basu kāju meta nacistiem granātu un dziedāja:
  - Tieši tā...
  Zoja atklāja nāves dāvanu ar kailu papēdi un piebilda:
  - Ienaidnieks...
  Augustīns padevās kaut kam destruktīvam un čīkstēja:
  - Domā...
  Svetlana ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Kas...
  Nataša ar basām kājām iemeta pāris citronus un kliedza:
  - krievu...
  Zoja arī padevās kaut kam enerģiskam un nāvējošam, čīkstot:
  - Pārvaldīts...
  Augustīns palaida nāvējošo, murminādams:
  - Ienaidnieks....
  Svetlana atkal padevās destruktīvajai un vjaknulai:
  - Pārtraukt!
  Nataša pagriezās un čīkstēja:
  - PVO...
  Zoja arī šāva uz melnajiem ārzemniekiem, kurus nacisti savervēja, un čīkstēja:
  - Uzdrīkstēties!
  Augustīns runāja ar spēku un niknumu:
  - Tas...
  Svetlana padevās ar panteras smīnu:
  - AT...
  Nataša ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Cīnīties...
  Zoja ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un nomurmināja:
  - Uzbrukumi!
  Augustīns ierunājās un nomurmināja:
  - Ienaidnieki...
  Svetlana ar kailām zolēm iedeva kaudzi granātu un kā viņa kliedz uz plaušām:
  - Mēs...
  Nataša pieķēra sprādzienu un nošņāca:
  - Niknās...
  Zoja nogrieza nacistus un čīkstēja:
  - Sit!
  Augustīns atkal izšāva un kliedza:
  - Niknās...
  Svetlana šaujot čivināja:
  - Sit!
  Nataša ar savu graciozo, baso kāju atkal iemeta granātu un čivināja:
  - Mēs iznīcināsim nacistus!
  Zoja to paņēma un čivināja:
  - Nākotnes ceļš uz komunismu!
  Un iemeta citronu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Augustīna paņēma un izklīdināja līnijas, un viņas kailās kājas iznīcināja gar Frici:
  - Mēs sadalīsim pretiniekus!
  Svetlana to paņēma un iemeta ar pliku papēdi, granātu kaudzi un čīkstēja:
  Sagrausim fašistus!
  Un četri turpināja šaut un mest granātas. Vācu E-75 kustējās. Mašīna ar 128 mm lielgabalu. Un nošauj sevi.
  Un meitenes meta granātas. Sagrāva nacistus. Un viņi šāva pretī. Viņi kāpa uz priekšu. Tanki atkal ripo. Pārceļ jaunāko vācu "Leopard" -1. Ļoti mobils auto.
  Bet viņa meitenes pārņēma un izsita viņu. Viņi saplēsa gabalos mobilo mašīnu ar gāzes turbīnas dzinēju. Un viņi viņu saspridzināja gabalos.
  Nataša smejoties atzīmēja:
  Mēs cīnāmies lieliski!
  Zoja tam piekrita:
  - Ļoti foršs!
  Augustīns gudri atzīmēja:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un viņa ar basu kāju palaida prettanku granātu. Spēcīga meitene. Un viņai ir tik daudz asprātības.
  Svetlana arī ar basās pēdas pirkstiem palaida nāves dāvanu un trāpīja ienaidniekam. Ļoti agresīva meitene, rudzupuķu krāsā acīm. Viņai ir tik asprātība un spēka pāreja!
  Nataša pagriezās un pasmaidīja:
  - Par svēto Krieviju!
  Zoja ļoti aktīvi šāva un pasmaidīja, parādot pērļu zobus:
  - Es esmu tāda līmeņa karotājs, kas neizgaist!
  Augustīns arī izšāva. Pļāva nacistus un gurdēja:
  "Es esmu lielu ambīciju karotājs!"
  Un viņa izcēla pērļu zobus!
  Svetlana apstiprināja:
  - Ļoti lielas ambīcijas!
  Meitenes cīnījās ļoti ilgu laiku. Un, protams, viņi guva panākumus militārajā darbā. Tās ir absolūti krāšņas skaistules. Izcils prāts. Un viņi šauj pirmajā klasē.
  Arī Elizaveta un viņas apkalpe uz SU-100 cīnās ļoti izmisīgi un ļoti drosmīgi.
  Elizabete arī izšāva ar 100 milimetru lielgabalu, izmantojot kailos kāju pirkstus un čirkstīdama, atklājot zobus:
  - Politiķis zina kā savus trikus vēlētāju maldināšanai, bet tādus jēdzienus kā mērs un sirdsapziņa viņam galīgi nezina!
  Jekaterina ļoti agresīvi atzīmēja, trāpīgi šaujot uz ienaidniekiem un kliedzot:
  - Politiķim ar rādītājpirkstu ir vissvarīgākais pirksts, bet ar to viņš var tikai izbāzt problēmas, un ar mēli nevar laizīt plaisas no neizpildītajiem vēlēšanu solījumiem!
  Elena ļoti agresīvi atzīmēja, iesitot pretiniekiem ar pliku papēdi:
  - Politiķis ir pilnīgi analfabēts radīšanas jautājumā, bet zina no galvas visus attaisnojumus neveiksmēm!
  Euphrosinia arī atzīmēja, šaujot un izmantojot noslīpēto kāju kailos pirkstus:
  - Politikā, tāpat kā šahā, ir spēcīgas un vājas gājienus, bet katrai figūrai nav skaidru noteikumu, un tas, kurš pārkāpj gājienu kārtību, iegūst priekšrocības!
  Sievietes karotājas cīnās ar augstākajiem nacistu spēkiem kā titāni no sarkanā Olimpa. Un viņi parāda kolosālu spēka drosmi un varonību. Un tomēr viņi joprojām dzied.
  Kurska spēja kaut cik aizkavēt nacistu uzbrukumu... Tur karotāji un slavenais četrinieks tā cīnās. Viņi tikko apglabāja pionieri Serjožku, kurš tika saplēsts gabalos, un unisonā teica:
  - Drosmīgie karavīri nemirst, jo garu nevar nogalināt, politiķi, kas palaida karu, nedzīvo, jo, kad staigājošs līķis ir cūka, tā pat nav veģetācija!
  Pēc tam atkal cīņa, un sīvas drosmīgu meiteņu cīņas.
  Nataša ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - No debesīm...
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un teica:
  - Zvaigznīte...
  Augustīne ar basu kāju palaida nāves dāvanu un dziedāja:
  - Gaišs...
  Arī Svetlana ar basas kājas palīdzību iemeta granātu un izdeva:
  - Kristālisks!
  Nataša pagriezās un nošņāca:
  - Es tev...
  Zoja palaida nāves dāvanu ar kailiem pirkstiem, šņācot:
  - Dziesma...
  Augustīns padevās ar pliku papēdi, kas nes nāvi, un čīkstēja:
  - Es dziedāšu...
  Nataška turpināja, agresīvi dziedot:
  - Apmēram....
  Zoja ar basu kāju iemeta sprāgstvielu, izklīdinot nacistus un čīkstot:
  - Dzimtā...
  Augustīna ar pliku papēdi iedeva granātu kaudzi, izdalīja:
  - Staļins!
  Vācieši iegrima cīņās par neieņemamo Kurskas cietokšņa pilsētu, taču spēja pilsētu pilnībā aplenkt. Un viņi šāva uz viņu, izmantojot pašpiedziņas pistoles "Shturmlev" un "Sturmmaus". Nacistu spēks ir liels.
  Tomēr pat mazi bērni cīnījās pret nacistiem. Zēni un meitenes meta vācu tankus, pašpiedziņas ieročus un kājniekus ar improvizētām sprāgstvielām.
  Pionieri cīnījās ļoti drosmīgi. Viņi zināja, ko nozīmē fašistu gūsts.
  Piemēram, meitene Marinka nokļuva nacistu skavās. Viņi ieeļļoja viņas basās pēdas un novietoja pie cepeškrāsns. Liesmu mēles gandrīz nolaizīja meitenes kailos, rūdītos papēžus no ilgas pastaigas basām kājām. Spīdzināšana turpinājās apmēram piecpadsmit minūtes, līdz zoles pārklājās ar tulznām. Tad meitenes basās kājas tika atraisītas. Un atkal viņi uzdeva jautājumus. Viņi mani sita ar gumijas šļūtenēm pa manu kailo ķermeni.
  Tad viņi gāja garām straumei... Marinka pratināšanas laikā tika nomocīta līdz desmit samaņas zudumam. Un tad viņi ļāva viņai atpūsties. Kad basās pēdas nedaudz raustījās, tās atkal iesmērēja ar eļļu un atkal cēla cepeškrāsni. Šādas spīdzināšanas var atkārtot daudzas reizes. Un spīdzināšanu ar strāvu, un pātagu ar gumijas šļūtenēm.
  Marinka tika spīdzināta sešus mēnešus. Līdz viņa kļuva akla un kļuva pelēka no spīdzināšanas. Tad viņi viņu dzīvu apraka zemē. Pat lodi neizniekoja.
  Pionieris Vasja, nacisti sasita ar karstu stiepli uz viņa kailā ķermeņa.
  Pēc tam kaili papēži tika apdedzināti ar karstām dzelzs sloksnēm. Puisis neizturēja bļaušanu, bet tomēr nenodeva savus biedrus.
  Nacisti viņu dzīvu izšķīdināja sālsskābē. Un tās ir šausmīgas sāpes.
  Tie Friči ir tādi briesmoņi... Komjaunietis tika spīdzināts ar dzelzi. Tad viņi to pakarināja uz plaukta, pacēla un nometa lejā. Tad viņi sāka dedzināt ar karstu lauzni. Ar knaiblēm tika izrautas krūtis. Tad deguns tika burtiski norauts ar karstām knaiblēm.
  Meitene tika nomocīta līdz nāvei... Viņi viņai salauza visus pirkstus un kāju. Cita komjaunatne Anna tika iesista pātā. Un, kad viņa nomira, viņi dega ar lāpām.
  Īsāk sakot, nacisti ņirgājās, cik labi varēja un kā gribēja. Viņi visus spīdzināja un spīdzināja.
  Nataša un viņas komanda joprojām cīnījās ielenkumā. Meitenes kaujā izmantoja kailās, graciozās kājas un meta granātas. Viņi cīnījās pret Fritz pārākajiem spēkiem. Viņi turējās ļoti drosmīgi un negrasījās atkāpties.
  . NODAĻA #3
  Agrā rudens bija sauss un silts. Nacisti ielauzās dienvidos un mēģināja apiet. Tehniskā ziņā viņu bruņotie spēki ir daudz spēcīgāki. Un tas ir acīmredzams pluss nacistiem. Labākais un takni un lidmašīnas un sīkumi. Un diskotēkas ir ļoti nāvējošas.
  Un vācieši to izmanto. Viņiem joprojām ir viens vadītājs - nenoņemamais fīrers! Un tam ir priekšrocības. Un ir arī ļoti skaistas un skarbas sievietes karotājas, kas dod priekšrocības.
  Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda brauc ar U klases tanku E-100. Šis transportlīdzeklis ir kompaktāks, četriem ekipāžas locekļiem. Un tā ieroči ir reaktīvais bumbvedējs un universāls 88 milimetru lielgabals 100 EL - tanku iznīcinātājs.
  Karotāji iet un svilpo par sevi.
  Gerda izšauj garu lielgabalu. Sitieni sānos no attāluma T-34-85 un čivina:
  - Mēs atdosim savas sirdis par dzimteni,
  Un mēs Staļinu cepsim un apēdīsim!
  Šarlote izšāva savu raķešu palaišanas ierīci. Viņa aizsedza padomju bunkuru un čīkstēja:
  - Mēs esam neuzvarami!
  Kristīna to paņēma un norūca, nospiežot sprūdu ar kailu papēdi:
  - Mēs to dabūsim abās!
  Dolbanula un trāpīgi un Magda. Iznīcināja padomju pašpiedziņas lielgabalus SU-152. Un viņa iesaucās:
  - Būs laiks, nāks uzvara!
  Gerda iekliedzās, šaujot:
  - Neviens mūs nevar apturēt!
  Šarlote apstiprināja:
  - Bet Pasaran!
  Sarkanmatainais zvērs kopā ar Gerdu izdzīvoja visu Pirmo pasaules karu, sākot no Polijas un beidzot ar šo maija ofensīvu, ieskaitot uzbrukumu Smoļenskai un citus apļveida manevrus. Sarkanmatainais velns redzēja daudz lietu.
  Un gatavs cīnīties līdz galam!
  Kristīna arī šauj un atsita zobus. Viņas mati ir zeltaini sarkani. Karā meitenes nenoveco un pat, iespējams, kļūst jaunākas! Viņi ir tik nikni un mīļi. Viņi izcēla zobus.
  Un zobos nav nevienas cauruma.
  Magdai ir mati zelta lapu krāsā. Un arī aktīvi smīn. Forša meitene. Viņai ir tāda agresīva grācija un tūkstoš zirgu enerģija.
  Gerda, meitene ar baltiem matiem, šauj un smaidot piezīmē:
  - Pasaulē ir daudz laba un neglīta... Bet, sasodīts, cik ilgi šis karš ir ievilcies!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un patiesībā otrais pasaules karš ievelkas pārāk ilgi. Visas cīņas, un cīņas... Tas tiešām ir nogurdinoši!
  Kristīna pārvietoja savu baso kāju gar bruņām un kliedza:
  - Bet Lielbritānija joprojām nav uzvarēta!
  Magda šāva uz krieviem un ņurdēja:
  - Jāuzvar! Tas ir mūsu kredo!
  Gerda šņukstēja, šaudīdama uz krieviem, atklājot ziloņkaula zobus:
  - Mums vajag uzvaru!
  Fucked un Šarlote, iesaucās:
  - Viens par visiem, par cenu neiestāsimies!
  Sarkanmatainā un zeltainā zvērā Kristīna iekliedzās:
  - Nē! Nestāvēsim!
  Magda pamāja ar koši sarkanajām lūpām, čivināt:
  - Mēs neejam uz veikalu pēc cenas!
  Un zeltmatainā harpija izšāva.
  Gerda trāpīja arī krievu tankiem. Uztriecās mašīnai un kliedza:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Šarlote piebilda, dziedot līdzi:
  - Visi ienaidnieki mērcējas tualetē!
  Kristīna atbalstīja dziesmas impulsu:
  - Tēvzeme asarām netic!
  Magda turpināja dziesmas balsī:
  - Un mēs visiem komunistiem smadzenēs iedosim!
  Un meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Viņiem parasti ir laba tvertne. Tikai no attāluma grūti izlauzties cauri IS-4 pierē. Tomēr 250 mm biezas frontālās bruņas. Bet galu galā vāciešiem ir sarežģīts šāviņš, bet ar urāna serdi. Un armijā ir daudz melno. Kas cīnās ar neprātīgu niknumu. Un ne visi var ar viņiem konkurēt.
  Meitenes ir pieradušas cīnīties basām kājām. Pat Polijā viņi bija tikai vienā bikini un basām kājām.
  Kailā zole saskaroties ar zemi, tā atjaunojas. Varbūt tāpēc meitenes nenoveco! Lai gan laiks skrien! Karotāji, teiksim, ļoti varonīgi.
  Viņi ir paveikuši tik daudz varoņdarbu, bet viņi cīnās kā parastie karavīri. Un vienmēr tikai bikini, un basām kājām. Ziemā viņiem pat patīkami pērt ar basām kājām pa sniega kupenām.
  Gerda šauj un dzied:
  Mēs iesim caur uguni un ūdeni!
  Šarlote ar savu bumbvedēju šāva uz krieviem un teica:
  - Slava prūšu tautai!
  Arī Kristīna izšāva un čīkstēja:
  Mēs valdīsim pār planētu!
  Magda pavirši un apstiprināja:
  - Mēs noteikti!
  Gerda vēlreiz trāpīja šāviņam un čīkstēja:
  - Pat napalms mūs neapturēs!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un pat atombumba, no kuras mēs nebaidāmies!
  Kristīna apklusa un atbildēja:
  - Amerikāņiem neizdevās izveidot atombumbu! Tas ir blefs!
  Magda iesaucās plaukstā:
  - Pasaule nevar izvairīties no jaunās vācu kārtības!
  Vācieši septembrī virzījās ap Kursku no dienvidiem. Viņu tanku kolonnas ir spēcīgas, un Āfrikā un arābu valstīs ir savervēti daudz kājnieku. Fritz tiek ņemti pēc skaitļa.
  Turklāt Vācija bija bruņota ar kājnieku ieročiem neievainojamām diskotēkām.
  Uz tāda lidojoša šķīvīša pie sevis lido divas meitenes Albīna un Alvīne. Tie ir neievainojami, pateicoties spēcīgajai laminārajai strūklai. Bet viņi nevar izšaut paši. Bet, pateicoties milzīgajam ātrumam, viņi var apdzīt un taranēt padomju lidmašīnas.
  Albīna, noliecusi disketi, atzīmēja:
  - Dzelzs tehnoloģija, noteikti nepieciešama un ļoti noderīga!
  Alvīna ķiķināja, izcēla zobus un šņukstēja:
  - Bet visu izšķir gars!
  Albīna teica:
  - Visvairāk, ka nav tieši cīņasspars!
  Abas meitenes ir blondas un bikini. Ļoti skaista un basām kājām. Kad karotājs ir bez apaviem, viņai ir paveicies. Tagad meitenes ir tik krāsainas un krāšņas.
  Un pirms došanās cīņā, skaistules noteikti strādās ar mēli ar vīrišķo pilnību. Tas ir tik jauki un enerģiski. Karojošām sievietēm patīk dzert no burvju trauka. Viņiem tie ir īsti miesas svētki.
  Tik meitenes ir labas.
  Alvīna notrieca divus padomju jaunākos dzenskrūves Jak-15 un tvītoja:
  - Godīgas mūsu medības!
  Albīna apstiprināja taranēšanu un izdeva:
  Un tas nekad nebūs pēdējais!
  Alvīna nogāza vēl trīs padomju uzbrukuma lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tā, jūsuprāt, Dievs mīl Vāciju?
  Albīna šaubīgi pamāja ar galvu.
  - Acīmredzot ne tik ļoti!
  Alvīne iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Albīna taranēja divas padomju automašīnas un čīkstēja:
  Karš ir ieildzis pārāk ilgi!
  Alvīna loģiski piezīmēja:
  - Bet mēs nākam!
  Albīna pasmaidīja un iesaucās:
  - Tātad uzvara pienāks!
  Alvīne ar drosmīgu manevru notrieca uzreiz četras padomju lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tas noteikti nāks!
  Albīnai vajadzēja atgādināt:
  - Pēc Staļingradas karš nenotika pēc noteikumiem ...
  Alvins tam piekrita:
  - Tas noteikti ir pretrunā ar noteikumiem!
  Albīna aizkaitināti čīkstēja:
  - Mēs sākām zaudēt!
  Alvīne aizkaitināti čīkstēja:
  - Noteikti ir!
  Albīna taranēja vēl vairākus padomju transportlīdzekļus un čīkstēja:
  - Vai tā mums nav problēma?
  Alvīna notrieca pāris krievu iznīcinātājus un izteicās:
  Mēs domājām, ka situācija ir bezcerīga!
  Albīna gaļēdāji pasmaidīja un šņāca:
  - Ko mēs tagad redzam?
  Alvīna ar nožēlu tvītoja:
  - Kaut ko nesatricināmu un unikālu!
  Albīna pazibināja pērļu zobus un atbildēja:
  - Tas, ka uzvar Trešais Reihs!
  Alvīna nogāza vēl pāris padomju uzbrukuma lidmašīnas un izveda:
  - Tiešām jāuzvar!
  Meitenes savilkās grimasē. Savulaik viņi strādāja, turklāt oficiāli karavīru bordelī. Daudzi vīrieši gāja caur sevi, un ne tikai baltā rase. Un viņiem tas ļoti patika. Nu cik tas patīk ķermenim. Bet tad prostitūtas nonāca padomju uzbrukumā. Viņi tika saņemti gūstā. Nu karstie domāja, ka viņus izvaros. Un lūk, velns divi!
  Viņi lika prostitūtām rakt tranšejas un tranšejas. Un bijušajām nakts fejām tas ļoti nepatika. Tāpēc viņi visi varēja aizbēgt. Viņi pavedināja sargus.
  Un viņi zvērēja atriebties krieviem.
  Un viņi cīnījās pret Krieviju. Tie ir tie nolādētie...
  Albīna izgāza vēl vairākas krievu mašīnas un murmināja:
  - Jūs joprojām varat dzīvot ar vīriešiem!
  Alvīne tam viegli piekrita:
  - Tas pat nav iespējams, bet vajag!
  Albīna izcēla zobus un atbildēja:
  - Bet tomēr... Ir saldi nogalināt.
  Un meitenes ar disketes kustību notrieca vēl piecas padomju mašīnas.
  Alvīne iesmējās un teica:
  - Un kad tas ir rūgts?
  Albīna nogāza vēl sešas mašīnas un atbildēja:
  - Es apprecēšos pēc uzvaras! Un dzemdēt desmit bērnus!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Un viņi dziedāja;
  Mēs esam fašisma ticības bruņinieki,
  Slaucīsim putekļos komunisma cīnītājus!
  Un kā viņi smejas, šūpodami savus baltos kalnus.
  Nacisti spēja apiet Kursku un ieņēma Belgorodu. Bija arī draudi Ļeņingradai. Situācija kopumā ir kritiska. Lai gan ne katastrofāli. Bet PSRS nebija palicis pārāk daudz rezervju. Un nav zināms, cik ilgi Krievija vēl spēs izturēt. Jā, un vācieši ir noasiņoti un pārguruši.
  Bet Krautiem ir četras meitenes un tādi kurti.
  Gerda izšāva no lielgabala un trāpīja IS-4 korpusa apakšā un čivināja, mirkšķinot savas safīra acis:
  - Nē, galu galā Dievs mīl Vāciju! Mēs noteikti uzvarēsim!
  Šarlote tam viegli piekrita:
  - Mēs nevaram zaudēt! Drīz izbrauksim uz Kaļiņinu, un Maskava būs akmens sviediena attālumā!
  Kristīna atsita pērļu knaibles un kliedza:
  - Iesim, būs laiks līdz Vladivostokai!
  Magda ar nožēlu atzīmēja:
  - Un japāņi jau ir uzvarēti. Tas ir ļoti nopietni, mēs esam zaudējuši svarīgu sabiedroto.
  Gerda izsita jaunu padomju tanku un čīkstēja:
  - Mēs varam iztikt bez viņiem!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Ja mazulis pasmaidīs, varbūt viss izdosies!
  Kristīna atskaņā izteica:
  - No smaida pārsprāga nīlzirgs!
  Magda viņu atbalstīja:
  - Meitenei ir ļoti mantkārīga mute!
  Un karotāji to paņēma un izplūda smieklos. Viņiem ir dzirkstoša enerģija, varētu teikt, un pārpilnībā!
  Gerda vēlreiz šāva uz padomju mašīnām un kliedza:
  - Nākamais gadsimts būs mūsu!
  Šarlote arī ierunājās un apstiprināja:
  - Būs lidojumi kosmosā!
  Kristīna to viegli apstiprināja:
  - Lidosim kosmosā!
  Magda izšāva no bumbas palaidēja un izteica:
  - Sēžu zvaigžņu lidmašīnā!
  Gerda izbāza mēli un čīkstēja:
  - Jaunajā gadsimtā valdīs Trešā Reiha impērija!
  Šarlote ar agresīvu smīnu apstiprināja:
  - Un ceturtais arī.
  Pēc tam skaistule atkal apgrieza padomju tanku.
  Kristīna, šī velnišķīgā karotāja, mirdzoša ar pērļu zobiem, čīkstēja:
  - Jā, lai ir jauna kārtība! Un slava Lielajai impērijai!
  Magda ar neprātīgu niknumu apstiprināja:
  - Slava impērijai!
  Gerda vēlreiz izšāva un teica:
  - Slava arī mums!
  Un acīmredzot meitene to saprata.
  Gvozdanula un Šarlote. Un ļoti trāpīgi. Es iedūra padomju tanku tieši sānos. Tad viņa čivināja:
  - Mēs cīnāmies par jaunu kārtību!
  Magda, šaujot un sitot pretiniekus, apstiprināja:
  - Un bez šaubām mēs to sasniegsim!
  Gerda atkal un ļoti trāpīgi piesita naglu un izteica:
  - Mēs sasniegsim ar lielu rezervi!
  Un viņa mirdzēja ar safīru un ļoti spilgtām acīm.
  Šarlote arī izšāva, notrieca krievu mašīnu un kliedza, tas ir velniņš ar oranžiem matiem:
  - Viss būs tikai aerobātika!
  Arī Magda izšāva ar neprātīgu niknumu. Viņa sasita T-44 un čīkstēja:
  - Un topošā ekipāža!
  Te gan meitenēm bija problēmas. Parādījās IS-9. Auto ir ļoti liels. Un viņai ir 152 milimetru lielgabals ar garu stobru. Varbūt kāds vācietis, lai izlauztos cauri.
  Gerda samiedza acis un jautāja Šarlotei:
  - Vai varat to nosegt ar bumbvedēju?
  Rudmate atbildēja:
  - Protams, ir iespēja ... Bet bumbvedēja precizitāte ir nepietiekama!
  Kristīna kaislīgi ieteica:
  - Ļaujiet man izmēģināt savu 88 grafu papīru?
  Gerda skeptiski atzīmēja:
  - Šim IS-9 ir 400 mm frontālās bruņas lielā slīpumā. Jūs nevarat viņu paņemt!
  Šarlote pasmaidīja un atzīmēja:
  -Sasodīts! Un es domāju, ka krieviem nav tāda tanka! Tikai baumas!
  Magda teica:
  Es arī domāju, ka tā ir kļūda! Bet mēs redzam, ka tas tā nav! Un krieva muca ir tik gara!
  Gerda dziedāja, piesitot pliku papēdi pa bruņu grīdu:
  Mēs cīnīsimies bez bailēm!
  Šarlote apstiprināja sava partnera attieksmi:
  - Mūs nogriezīs ne soli atpakaļ!
  Kristīna ieteica:
  - Un ja nu ar precīzu šāviņa trāpījumu mucā izsitīsi padomju tanku?
  Gerda šaubījās:
  - Vai tu to vari izdarīt no liela attāluma?
  Kristīna apstiprināja:
  - Ja tu šķiltavas liesmu ienes man plikajām zolēm, tad es spēju trāpīt ļoti labi!
  Atbildēšanas vietā Gerda noklikšķināja uz šķiltavām. Kristīna izgrozīja savu baso kāju, un viņas kailais, nedaudz rūdītais papēdis atmirdzēja liesmu gaismā.
  Gerda ienesa meitenes zoli uguni. Bija degšanas smaka. Ļoti patīkama smarža, tāda kā grilēts šašliku kebabs.
  Kristīna čukstēja:
  - Un uz otro papēdi!
  Tad Magda iededzināja uguni. Abas liesmu mēles tagad laizīja ļoti skaistas un rudmatainas meitenes kailās zoles.
  Tad Šarlote iekliedzās un atlaida krūtis. Bez jebkādas ceremonijas viņa paņēma to un nospieda kursorsviras pogu ar savu koši sarkano nipeli. Pistole izšāva automātiski.
  Šāviņš lidoja pats un ielidoja tieši iespaidīgas, padomju mašīnas stobrā.
  Kā gigantisks zilonis nocirtis garu stumbru. Saņēmis graujošu triecienu, padomju tanks apturēja kustību. Likās, ka viņam no rokām būtu izsists zobens.
  Tās laimīgās prostitūtas!
  Šarlote priecīgi smaidīdama dziedāja:
  - Tikai bailes dos mums draugus! Tikai sāpes motivē strādāt!
  Gerda entuziastiski piebilda:
  - Es vēlos arvien vairāk saspiest jūsu stulbās sejas!
  Šķita, ka Trešā Reiha karotāji bija ļoti apmierināti!
  Un tanks IS-9, tāpat kā IS-7, netika sērijveidā, tas bija ļoti dārgs un grūti ražot transportlīdzekļus.
  Bet uz SU-100 Elizavetas ekipāža drosmīgi cīnās. Meitene šauj ar kailiem kāju pirkstiem un saka:
  - Politiķa seja ļauna, zem labas maskas, ārējā runa gudra un mīļa, bet vājprāta raugs!
  Katrīna atzīmēja, veicot ļoti mērķtiecīgu uguni uz ienaidnieku, izmantojot savus kailos kāju pirkstus:
  - Politiķis ir brīvprātīgais trakais, no kura vājprāta cieš vēlētāji, kuri vēl nav zaudējuši prātu!
  Arī Jeļena izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un ar viksa smaidu atzīmēja:
  - Ārprāts nav vīruss, bet nav nekā lipīgāka par politiķu vājprātu!
  Arī Eifrozīnija to paņēma un ar pliku, noslīpētas pēdas palīdzību uzsita ienaidniekam un čīkstēja:
  - Ja vēlies vilties - balso par politiķi, kas nes šarmu!
  Meitenes uz SU-100 cīnās ļoti labi. Un viņi šauj ar fenomenālu precizitāti.
  Elizabete, atkal šaudama, nospiežot savu kailo papēdi, atzīmēja:
  - No svina izgatavota lode ir smaga un mīksta, no zelta kalta ķēde ir stiprāka par titānu, tāpēc attur no vēlmes to plēst, un zelta lode ir nāvējošāka par svinu, jo nav iespējams izvairīties no sitiena!
  Jekaterina arī dauzīja, izmantojot savu baso pēdu garos un veiklos pirkstus, un atzīmēja:
  - Ja no svina izlej musketes lodi, tad kādus sūdus no morālā slepkavas politiķa veido?!
  Arī Elena ļoti precīzi izšāva un ar mežonīgu smaidu atzīmēja, salaužot "Panteru" -3:
  - Tautas lielākā vēlme tronī saņems Ziemassvētku vecīti, bet biežāk to saņem kanibāls Baba Jaga vai čūska Goriničs bez karaļa galvā!
  Arī Eifrozīnija to paņēma un, savukārt, raidīja šāvienu ar kailajiem kāju pirkstiem un izteica:
  - Cilvēki vēlas, lai tronī Ziemassvētku vecītis ar maisu bez dibena, bet viņiem ir vai nu kaķis maisā, vai vilks aitas ādā!
  Meitenes demonstrēja ļoti labu cīņu... bet nacisti turpina lauzties pa Donu. Un apiet padomju karaspēku no dienvidiem. Vorošilovgrada jau ir kritusi.
  Un Krasnodonā atkal nacisti. Un kad tur nošāva jaunsargus.
  Un atkal cilvēki redz vāciešus, un murgs atgriezās... Vairāki cilvēki tika saņemti gūstā Krasnodonā. Vīriešiem nekavējoties tika izpildīts nāvessods. Un viņi nolēma mocīt divus komjaunatnes biedrus un zēnu Andreiku.
  Lai ir laba spīdzināšana.
  Pirmo reizi tika pērts apmēram divpadsmit gadus vecs zēns. Vispirms ar pātagu, un tad ar stiepli. Tad viņi to paņēma un nolika uz plaukta. Viņi sagrieza pioniera locītavas un sāka dedzināt viņa kailos papēžus ar karstu stieni. Tad karstumā liesmojošs dzelzs tika uzklāts arī uz zēna kailo krūtīm. Viņi labi spīdzināja pionieri.
  Bende ar prieku spīdzināja skaisto zēnu, vienlaikus ļoti gudri atzīmējot:
  - Politiķim patīk morāli pieņemt vēlētāju sāpes, bet viņš kļūs par īstu sadistu, varu saņēmis nevis pārnestā nozīmē!
  Viņas partnere Stella smaidot apstiprināja, pārlaužot zēna ribu ar karstām knaiblēm:
  - Visnežēlīgākais bendes, kurš ar knaiblēm lauž upura kaulus, nav salīdzināms sadismā ar politiķi, kurš ar mēli groza vēlētājam smadzenes!
  Un meitenes izplūda smieklos ar ļoti apmierinātu skatienu ...
  Puisim no karstuma tika salauzti kāju pirksti ar sarkanām knaiblēm. Tad ribas tika sasmalcinātas. Un viņi to darīja ļoti nežēlīgi. Karotāji, ko lai saka dzīvnieki.
  Ilsa atzīmēja, zobus rāvusi, ka viņa ir baltāka par sniegu:
  - Labāk un humānāk būt bendei un ar cirvi cirst galvas, nekā politiķim, kurš atver muti un pilina smadzenēs indīgas siekalas!
  Stella to pārliecinoši apstiprināja, basām kājām uzsitot uz akmens, aukstās grīdas:
  - Bende pilda savu pienākumu un darbu par mērenu samaksu, politiķis strādā tikai ar mēli, parādā solījumiem vēlētājam un trīs ādas noraušanu par ne salauzta santīma vērtu!
  Meitenes moka nelaimīgo zēnu.
  Un padomju piloti cīnās debesīs un parāda savu drosmi un nelokāmu varonību.
  Anastasija raganakova notrieca vācu lidmašīnu un izdeva:
  - Karavīram kaujā atkāpties nav izdevīgi - šaus pa muguru, vēlētājam nav pamata balsot vēlēšanās, sitīs pa nierēm!
  Arī Akulina Orlova nogrieza vācu mašīnu un čivināja, piemiedzot draugiem, lai gan viņi viņu neredz iznīcinātājā LA-7:
  - Politikā pilnīgs zvērnīca: vilki, cūkas, lapsas, šakāļi, ēzeļi, dažreiz pat pa reizei uznāk lauvas, bet cilvēki ir pat vīrieši, un pat bārdaini un ar dāvanu maisu!
  Mirabela Magnētika, nogriezusi nacistu mašīnu, izlikusi zobus, smaidot iesaucās:
  - Lielākais krāpnieks diktators tronī, viņš pat sodā nedaudz krāpjas, bet labā darbā uzvelk pilnas kurpes!
  Meitenes sagrauj nacistus debesīs. Bet diemžēl nacisti jau šturmē Voroņežu un šķiet, ka viņus nevar savaldīt.
  Nataša cīnās Kurskā un asprātīgi piezīmē, cīnoties kā terminators:
  -Ticēt , ka Bībele ir Dieva vārds, tas ir tāpat kā uzskatīt skudru kaudzi līdzvērtīgu Heopsa piramīdai, tāla formas līdzība un pilnīgi nepārliecinošs saturs, katra skudra iedomājas sevi par faraonu, tikai zem vergu jūga, nevis tronis!
  Pēc šiem vārdiem meitenes izplūda smieklos. Un novilka viņu krūšturus. Viņa sāka apbērt viena otras krūtis ar koši sprauslām ar skūpstiem. Jo tas ir tik jauki un pārsteidzoši. Viņi ir īsti karotāji.
  Nataša apņēmīgi teica:
  Bībele noteikti ir pasaka!
  Augustīns loģiski atzīmēja:
  - Nevajag dot Dievam atklāsmes, caur ebreju pasaku! Mans personīgais Dievs ir Visvarenais Rods! Par godu Augstākajai ģimenei mēs cīnīsimies!
  Un visas četras meitenes iesaucās, metot basas kājas uz augšu:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Kopš Kurskas blokādes ievilkšanas četras meitenes cieta no aukstuma un bada, tāpat kā padomju garnizona paliekas. Tāpēc nav nekā pārsteidzoša faktā, ka meitenes saņēma pavēli pamest ielenkumu.
  No tiem viņi ir tikai šortos, iedeguši, basām kājām, dodieties uz izrāvienu.
  Viņi skrien pie sevis un izdara vienu šāvienu, jo patronas būtu jātaupa.
  Un nacisti sagrāva viņiem burtiski veselu uguns šahtu. Bet meitenes ne bez pamata ir tikai plānās biksītēs. Tāpēc lodes tās neņem. Un viņi steidzas, būdami absolūti neievainojami. Un arī basās kājas lieliski aizsargā meitenes cīņā.
  Nataša izšāva, nogāza fašistu un rēca:
  Staļins ir ar mums!
  Zoja arī šāva, ar basu kāju iemeta pudeles fragmentu. Viņa nometa divus Fritus un kliedza:
  - Manā sirdī dzīvo Staļins!
  Augustīna arī izšāva un ar prātu nogādāja:
  - Krievijas vārdā!
  Un viņa parādīja mēli. Un viņa pameta fašistu.
  Svetlana pienagloja, iesita nacistam un čivināja:
  - Komunisma vārdā!
  Četras basām kājām, tikai plānās meiteņu biksītēs, metās cauri nacistu pozīcijām. Karavīriem gandrīz nebija drēbju. Tikai dažādu krāsu biksītes: melnas, baltas, sarkanas, zilas.
  Un tā ir arī maģija, kas novirza lodes un fragmentus. Izmēģiniet šīs meitenes ar kailām rokām! Tās vienkārši ir augstākās klases skaistules!
  Un kādas krūtis. Sprauslas ir kā zemenes. Un ļoti vilinoši. Vispār meitenes ir tik skaistas, un gandrīz kailas.
  Nataška, šaujot, pieteicās vergu izsolē. Kā no viņas tiek noņemts plīvurs pēc plīvura. Tie atklāj spēcīgu, muskuļotu, meitenīgu ķermeni. Un viņa stāv pie sevis, lepni iztaisnojot plecus, paceļot galvu, demonstrējot, ka viņai nemaz nav kauna. Viņa ir augstākās klases meitene. Spēka rītausmā, nevis novecošanā.
  Kad sieviete staigā basām kājām, viņa kļūst jaunāka un uz visiem laikiem paliek jauna. Galvenais ir minimāls apģērbs un pastāvīgs sekss ar vīrieti. Precīzāk ar vīriešiem dažādi un vēlams jauni. Lai kļūtu jaunāks.
  Nataša iedomājās sevi kailu vergu tirgū un jutās sajūsmā. It kā pircēji to jūt, un ar rokām kāpj jūtīgākajās vietās. Cik brīnišķīgi ir būt vergam. Bet harēms nav nekāds prieks. Nav vīriešu, ir tikai einuhi. Un es gribu daudz un ar dažādiem.
  Ak, harēma nabaga sievietes. Cik tev nav paveicies ar vīriešiem. Cik daudz jūs varat ciest no atturības! Taču Nataška nevēlējās savaldīt haizivs instinktus.
  Meitene šāva uz fašistu un kliedza:
  - Es esmu terminators!
  Zoja arī izšāva, čivināt:
  - Un es esmu superklases karotājs!
  Augustīns paņēma un nogāza trīs fašistus un čivināja:
  - Staļins bija ar mums!
  Svetlana ieskrūvējās. Viņa sakāva četrus fašistus un čīkstēja:
  - Staļins ir ar mums!
  Nataša nošāva vairākus Trešā Reiha algotņus, ar basu kāju meta ar akmeni un čīkstēja:
  - Staļins vienmēr būs mūsu vidū!
  Zoja pasmaidīja un izbāza mēli, čīkstot:
  - Par Krievijas varenību!
  Augustīna ar kailiem pirkstiem izmeta loga stikla lausku, pārgrieza fašistam rīkli un čīkstēja:
  - Mūsu jaunajam Slāvu Rodam!
  Un smējās...
  Svetlana šāva uz nacistiem, apcirta vairākus kaujiniekus un izdeva:
  - Par svēto Krieviju!
  Nataša pieķēra nacistus. Viņa ar kailu papēdi iedeva granātu, kuru nacisti palaida pret viņu. Izkaisīts precīzs Frica un vjaknulas sitiens:
  - Svarogam!
  Tad viņa atklāja seju, kurā ir tik daudz panteras žēlastības un niknuma.
  Zoja to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem pārlaida sarūsējušu nagu. Viņa iedūrās acīs nacistu virsniekam un čivināja:
  - Par Balto Dievu!
  Augustīna paņēma un padevās plikajiem papēžiem ar sprāgstvielu paku. Viņa izkaisīja Frici kā stikla lauskas un čīkstēja:
  - Par jaunu krievu pasūtījumu!
  Svetlana to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem nāvējoši nometa, iedūra Frici un iesaucās:
  - Par krievu māju!
  Četras meitenes izmisīgi cīnījās un cīnījās ļoti agresīvi. Vācieši un viņu algotņi atkāpās. Atkāpās meiteņu priekšā. Kur ir nacisti pret Sarkano armiju.
  . NODAĻA #4
  Nataška atkal ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un iesaucās:
  - Pasaulē valda tik liels haoss, ka nevar ticēt taisnīgam Dievam, bet negodīgu politiķu ir tik daudz, ka par Velna esamību nav šaubu!
  Zoja agresīvi atzīmēja, pagriezās, nopļaujot nacistus, un ar kailajiem kāju pirkstiem palaida slepkavniecisku - kliedza:
  - Kāpēc dzimst sieviete - prieka un vīrieša nākotnes dēļ, kāpēc ir dzimuši politiķi, lai cilvēki zinātu bēdas un saprastu, ka viņiem nav nākotnes!
  Augustīne, zobi tik asi kā vilkam, ar pliku papēdi iemeta sprāgstvielu maisu un sacīja:
  - Sieviete dzemdē dzīvību savās mokās, politiķi dzemdē nāvi, spīdzinot vēlētājus!
  Svetlana arī uzspridzināja ienaidnieku un iznīcināja daudz ienaidnieku, bļāva:
  - Nūjai ir divi gali, un politiķis, kurš piespiež izvēlēties vienu galu no nūjas apakšas, nolādēts uz visiem laikiem, neesiet neuzmanīgi vēlētāji!
  Nataša ielēca salto, apgriezās ar pliku papēdi un iesaucās:
  - Politiķis tribīnē dārd kā pērkons, bet vēlētāji, kuriem galva nav bungas, var sist tikai ar savu stulbumu!
  Zoja iesaucās, sagraudama nacistus:
  - Ja gribi tikt ievēlēts tronī, būdams kails karalis, savāc vēlētājus bez karaļa galvā!
  Augustīna asprātīgi atzīmēja, piemiedzot ar savām safīra acīm un sūtot nāves dāvanu ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Kad politiķis ir kails karalis un bez karaļa galvā, vēlētāji iet "apāvāti", un ar cūku pa spārnu!
  Arī Svetlana pagriezās, nopļāva nacistu masu, ar basām kājām uzsāka iznīcināšanu un čivināja:
  - Politiķis viņa repertuārā ir dziedātājs ar svešu balsi, bet viņa skaņu celiņš tika veidots ar aci, lai ieskrūvētu lakstīgalas trillas aizsegā!
  Atcerieties Frici Staļingradu. Kā meitenes viņas tur sita. Viņi arī cīnījās basām kājām un bikini. Šīs ir visefektīvākās drēbes. Neviens meitenes neapturēs, kad viņas būs puskailas. Un ar basām kājām viņi met iznīcības dāvanas.
  Nataška ar kailiem pirkstiem meta keramikas gabalu. Viņa salauza vācu ģenerāļa galvaskausu un dziedāja:
  - Mātes Krievijas vārdā!
  Zoja paņēma un ar kailiem pirkstiem izmeta lausku, izsita cauri fašistam un kliedza:
  - Jā, manai mājai!
  Augustīns palaida ar basām kājām. Viņa nogrieza sešus nacistus un čīkstēja:
  - Par Staļinu!
  Arī Svetlana padevās jaunai ejai, nogāza Frici un čīkstēja:
  - Par jaunu pasauli!
  Tagad Gerdas ekipāža virzījās Vjazmas virzienā. Līdz pilsētai desmit kilometri. Bet Sarkanās armijas pretestība pieaug. Kaujā dodas jaunie padomju tanki IS-6 ar jaudīgākiem 105 milimetru lielgabaliem un biezākām bruņām. Tiesa, šādu mašīnu joprojām ir maz.
  Šarlote, ar basu kāju nospiežot kursorsviras pogu, tieši krustojumā iedūrās padomju tanka bruņās. Precīzi trāpīja Sarkanās armijas automašīnai, neskatoties uz tās labāku aizsardzību salīdzinājumā ar IS-4.
  Sarkanais velns iesmējās un piezīmēja:
  - Mums ir visspēcīgākā armija!
  Kristīna smaidot atzīmēja:
  - Un mēs būsim stiprāki par visiem!
  Un arī viņa ar kailajiem pirkstiem spieda kājas uz kursorsviras pogām. Uztriecās padomju mašīnai. Viņa ir ļoti gudra meitene. Kristīna atcerējās, kā viņa veica varoņdarbus. Kā es mīlējos ar Irānas šahu. Jā, tas ir diezgan forši!
  Un karotājs nomurmināja:
  - Par lielo Vāciju!
  Magda, šī blondīne ar zeltainiem matiem, šāva uz padomju karaspēku un runāja:
  - Par svēto uzvaru!
  Meitene, šaudama, īgni domāja. Pirmā pasaules kara laikā vācieši savu iespēju palaida garām. Un kāpēc viņi izjauca Parīzes uzbrukuma plānu un pārcēla trīs korpusus uz Austrumprūsiju? Varēja uz laiku upurēt teritoriju austrumos, bet paņemt Parīzi un atrisināt Francijas problēmu visradikālākajā veidā.
  Bet tas netika izdarīts. Un vispār nebija vērts pieteikt karu Krievijai. Protams, Nikolajs II nebūtu uzdrošinājies karot ar tik spēcīgu ienaidnieku kā Vācija. Un kāpēc bija jācīnās divās frontēs? Varēja, varēja sist Krievijai, ignorējot Franciju un Beļģiju.
  Un vispār, nodomāja Magda, vajadzēja uzbrukt Krievijai, kad to savaldīja karš ar Japānu. Šajā gadījumā Nikolajs II varēja iztikt bez Lielbritānijas un Francijas atbalsta. Viņu nospiestu gan austrieši, gan turki, gan itāļi, un Vācija un Japāna.
  Viņi vienkārši sagrautu Krieviju. Un viņa neko nedarītu.
  Tā vietā Vācija sāka karu divās frontēs pret spēcīgākām varām. Tostarp Japāna, ASV un Itālija.
  Tātad Vilhelms nepareizi aprēķināja. Hitlers izrādījās tālredzīgāks, noslēdza mieru ar PSRS un sakāva Franciju.
  Bet vācieši Pirmā pasaules kara laikā bija nokļuvuši starp akmeni un cietu vietu. Cars Nikolajs II parasti ir zaudētājs. Bet viņa impērija bija liela, trīs reizes vairāk nekā vācieši. Un pretoties krieviem izrādījās ārkārtīgi grūti.
  Cariskā Krievija, kurai bija vairāk spēku, pārstāvēja gandrīz pusi Antantes sauszemes spēku. Un viņai bija lemts uzvarēt. Ja tas nebūtu militārais apvērsums, kas notika Sanktpēterburgā, maz ticams, ka Vācija būtu varējusi izdzīvot. Bet krieviem notika briesmīga lieta - monarhija krita. Dieva svaidītais ir prom. Un kļuva ļoti slikti!
  Un vāciešiem atvieglojumu tomēr Vācija zaudēja.
  ASV iesaistījās karā un izrādījās ļoti spēcīgas. Un pats galvenais - tanki. Viņi burtiski saspieda vāciešus ar savu tērauda masu.
  Apkaunojoša sakāve. Un, lai ko arī teiktu, iespējams, ka padošanās bija labākā izeja. Vācija zaudēja visus savus sabiedrotos, to spieda tanki. Reālu iespēju uzvarēt nebija.
  Jā, un boļševistiskā Krievija varētu atvērt otro fronti austrumos.
  Katrā ziņā lēmums kapitulēt bija grūts, taču piespiedu kārtā.
  Magda atcerējās, kā viņa tika pērta par maizes gabala nozagšanu ēdamistabā. Pēc tam meitene atzinās un saņēma nedaudz mazāk pātagas. Un viņa spēja izturēt sodu klusējot. Viņa neraudāja un nevaidēja. Lai gan, kad tie sit pa kailo muguru, sāp.
  Gerda izšāva, iedūra padomju tanku un ņurdēja:
  - Dzimis neuzvarams!
  Šarlote tam piekrita:
  -Neviens mūs nevar apturēt!
  Kristīna atcirta un kliedza:
  - Nekad pasaulē!
  Magda apdullinoši čīkstēja:
  - Un nākamajā pasaulē - arī!
  Četri karotāji atstāja ielenkumu. Viņa mazliet pamaldījās pa purviem un jautri dziedāja;
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  
  "Es labprātīgi eju tev līdzi,
  Man patīk jūras viļņi.
  Atbrīvojiet buru
  Es pats pieņemšu stūri."
  
  "Tu pārvaldi atklāto jūru,
  Kur mēs nevaram izturēt vētru.
  Tādā trakā laikā
  Jūs nevarat uzticēties viļņiem."
  
  "Neiespējami? Kāpēc, mans dārgais?
  Un pagātnē, pagātnes liktenis,
  Vai atceries, nodevīgais nodevējs,
  Kā es tev uzticējos?"
  
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  Meitenes pašas dziedāja un aplaudēja. Augustīns, smaidīdams pie mutes kaktiņa, atzīmēja:
  - Jā, mēs nacistiem iedevām ļoti daudz. Cīņa bija krāšņa un daudziem pēdējā!
  Nataša iesmējās.
  - Tu esi gluži kā Maugi!
  Augustīns pasmaidīja un piekrita:
  Mowgli bija lielisks!
  Zoja ar zobu smīnu atzīmēja:
  - Mums ir jāizdomā veids, kā sakaut Vērmahta pārākos spēkus!
  Svetlana ieteica:
  - Kaut kāda superjaudīga gāze!
  Augustīna dziedāja, basām kājām sita peļķēs:
  Gāzes, gāzes, gāzes, gāzes! Mēs piebeigsim visus ienaidniekus uzreiz!
  Nataša ieteica:
  Dziedam ko citu!
  Un meitenes dziedāja unisonā;
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  
  "Es labprātīgi eju tev līdzi,
  Man patīk jūras viļņi.
  Atbrīvojiet buru
  Es pats pieņemšu stūri."
  
  "Tu pārvaldi atklāto jūru,
  Kur mēs nevaram izturēt vētru.
  Tādā trakā laikā
  Jūs nevarat uzticēties viļņiem."
  
  "Neiespējami? Kāpēc, mans dārgais?
  Un pagātnē, pagātnes liktenis,
  Vai atceries, nodevīgais nodevējs,
  Kā es tev uzticējos?"
  
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  Meitenes pabeidza dziesmu un pārvērtās kūleņos. Galu galā viņiem ir masa gaišās galvās. Trīs blondīnes un rudmate. Foršas meitenes.
  Augustīna, skrienot, atcerējās, kā viņa spēlēja biljardu. Noteikti ne nauda. Un tā kā viņai tobrīd nekā nebija, tad meitene uzlika minetu, pret pieciem rubļiem. Un uzvarēja pirmajā spēlē. Turklāt es spēlēju basām kājām, kas ļoti palīdzēja. Tad viņa spēlēja vēl vienu spēli ar slaveno zagli.
  Un atkal uzvarēja. Pēc tam vēl spēle ar likmju dubultošanu. Meitene bija ļoti gudra. Un arī kriminālā autoritāte bija piedzērusies. Galu galā viņš izvilka ieroci un sāka šaut. Augustīna, paņēmusi laimēto naudu, pazuda, zibinot plikus papēžus. Jā, šie vīrieši ir tik nervozi. Varbūt tiešām nespēlēties ar viņiem, bet pelnīt ar mīlēšanos?
  Augustīns varēja labi dzīvot Maskavā, bet meitene pēc kolonijas vēlējās doties uz fronti. Viņa gribēja cīnīties. Turklāt viņu piesaistīja varoņdarbi. Būt varonei ir tik forši!
  Tāpat ir jāprot spēlēt kārtis uz naudu. Augustīnu kaut kā piekrāpa blēži, un viņiem nācās laizīt. Nu, jūs varat iedomāties, ka tas ir medus un jūs pats vēlaties, lai tas nebūtu tik pretīgi. Bet strādāt pie limbera, tāpēc temperamentīgai rudmatainai velniņai tas vispār ir prieks. Viņa ar jebkuru vīrieti sasniedza orgasmu. Tāpēc Maskavā viņa viegli un patīkami pelnīja naudu sev.
  Žēl, bet karš ieviesa savas korekcijas. Augustīns pat izmantoja savu šarmu izlūkošanā. Un savaldzināja visus vīriešus pēc kārtas. Un viņai patika viņus ķircināt. Īpaši jaunākie. Velnam patika. Tomēr, neskatoties uz daudzajām balvām, meitenes joprojām devās uz kapteiņiem, un tikai Nataša kļuva par galveno.
  Nacisti pēc Smoļenskas krišanas pārklāja Vjazmu. Pilsēta spītīgi turējās. Ziemeļos nacistiem izdevās ieņemt Novgorodu, un viņi tuvojās Ļeņingradai. Situāciju pasliktināja Zviedrijas iestāšanās karā. Šī valsts vēlējās arī teritoriālo iegādi no Krievijas. Un viņi atcerējās iepriekšējos karus, īpaši Kārli Divpadsmito. Arī nozīmīgi seno laiku notikumi. Un frontē parādījās zviedru divīzijas, kuras no ziemeļiem pārcēlās uz Petrazavodsku un Ļeņingradu. Pruta somu-zviedru un vācu karaspēks ar ārzemniekiem. Un neapstāties viņiem šķiet.
  Skaistas zviedru meitenes lido ar lidmašīnām. Gringeta un Ģertrūde, divi G, cīnās pa pāriem. Tās ir ļoti drosmīgas meitenes. Un skaisti. Viņi lido pie sevis uz ME-462, reaktīvo iznīcinātāju, kas nopirkti no vāciešiem. Kā parasti ar meitenēm vienā bikini un basām kājām.
  Vācu mašīna ir ļoti spēcīgi ieroči. Viņai ir septiņi pneimatiskie ieroči. Viens 37 mm un seši 30 mm. Padomju iznīcinātāji MIG-15 steidzas pretī. Nedaudz vājāki ieroči: 37 mm pneimatiskā lielgabals un divi 23 mm pneimatiskie ieroči. Tas ir, spēki ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Gringeta šauj ar gaisa lielgabaliem. Triecas padomju iznīcinātājam un čīkst:
  - Tā ir mūsu akrobātika!
  Arī Ģertrūde pirmajā braucienā notriec savu mašīnu un čīkst:
  - Čārlzam divpadsmitajam!
  Patiešām, blondais velns ir ārkārtīgi kaitinošs, ka Zviedrija zaudēja karu Krievijai. Ivana Bargā vadībā zviedri spēja ieņemt Narvu un vairākas Krievijas pilsētas piekrastē. Bet tad Krievija, pirmā Fedota vadībā, atguva savas Livonijas karā zaudētās zemes. Tiesa, to veicināja tas, ka Polija karoja Krievijas pusē.
  Bet tad zviedri Šuiski valdīšanas laikā spēja iekarot Krievijas pilsētas. Tad paņemiet Novgorodu. Aplenkta Pleskava. Bet bez panākumiem.
  Pēc tam notika karš starp Krieviju un Poliju. Viltīgi zviedri ieņēma lielāko daļu Baltijas valstu un Rīgu. Pirms tam tika iekarotas zemes Eiropā.
  Zviedrija ir kļuvusi par pasaules lielvaru. Sasniedzis maksimumu.
  Bet Krievijā pie varas nāca Pēteris Lielais un sāka celt lielu impēriju. Zviedrijai pretojās Polija, Saksija, Dānija un, protams, Krievija. Spēki ir nevienlīdzīgi.
  Bet Kārlis Divpadsmitais sešpadsmit gadu vecumā spēja pieveikt Dāniju kustībā un pēc tam netālu no Narvas uzbruka Krievijas augstākajiem spēkiem un izcīnīja ievērojamu uzvaru.
  Taču Pēteri Lielo neveiksme nesalauza. Viņš savāca jaunus spēkus un devās uzbrukumā, izmantojot to, ka Kārlis Divpadsmitais karoja ar Poliju.
  Bet zviedri iekaroja Poliju. Un krievu karaspēka tuvošanās nepalīdzēja. Pēteris Lielais pat bija gatavs mieram, atdodot zviedriem krievu iekarotās pilsētas un Narvu.
  Bet Kārlis Divpadsmitais bija apņēmīgs. Tomēr Pēterim Lielajam izdevās pagriezt kara gaitu. Savu lomu spēlēja tas, ka Polijas un Ukrainas iedzīvotāji neatbalstīja Kārli Divpadsmito. Netālu no Poltavas zviedri cieta galīgu sakāvi. Kā tas notika? Krievi spēja nogurdināt zviedrus, nostiprinoties aiz redutiem. Un tad visu izšķīra nāvējošs pretuzbrukums.
  Negatīvu lomu spēlēja arī Kārļa XII brūce pirms kaujas.
  Pēc Narvas Krievija pilnībā pārtvēra iniciatīvu. Un viņa spēja uzvarēt zviedrus pat jūrā. Kas ir ļoti, ļoti kaitinoši.
  Kārlis Divpadsmitais nomira Norvēģijas cietokšņa aplenkuma laikā. Un karš drīz beidzās ar faktisku zviedru sakāvi. Tiesa, Pēteris Lielais, pakļaujoties Eiropas valstu spiedienam, piekrita savas teritoriālās iegādes noformēt kā pirkumu. Zviedrija ir zaudējusi daudz teritorijas, tostarp Eiropā. Un jau Aleksandra pirmā laikā arī Somiju iekaroja krievi.
  Protams, Zviedrija ir aizvainota un vēlas atriebties. Situācija saasinājās, īpaši pēc nacistu uzvaras parlamenta vēlēšanās. Un karš tagad ir zviedriem ar vēsturiskām paralēlēm.
  Ģertrūde uzbrūk padomju mašīnai un dzied:
  - Tur dzīvoja Antons ceturtais...
  Gringeta nogriež iznīcinātāju Jak-15 un rēc:
  Viņš bija brīnišķīgs karalis...
  Ģertrūde nogāza krievu un dziedāja:
  - Viņš līdz velnam mīlēja vīnu...
  Gringeta mēģina iekāpt padomju mašīnā un gaudo:
  - Kāda plaisa reizēm notika!
  Ģertrūde dziedāja:
  - Tili bom! Tili bom!
  Un meitene izbāza savu rozā mēli.
  Meitenes izrādījās dzīvespriecīgas... Viņi cīnījās ar lielu aizrautību. Viņi cīnījās kā ērgļi. Un viņi nekad neatkāpās.
  Gringeta basām kājām skrēja pa sniegu. Un viņa bija tik gudra meitene. Un viņa atcerējās savus varoņdarbus. Kā viņi basām kājām un bikini medīja polārlāci. Kas bija ļoti izklaidējoši.
  Puskailas meitenes ar loku šaudījās uz meža zvēru. Viņi sita un lika zvēram rēkt.
  Tad viņi aizbēga, no aukstuma sarkani zibinādami meitenīgus papēžus. Meitenes bija skaistas. Gandrīz kails, bet ļoti drosmīgs. Un viņi medīja sevi, būdami bezbailīgi.
  Tad, kad ievainotais lācis nomira, meitenes cepa viņa gaļu un sarīkoja mielastu. Tas bija tik lieliski. Meitenes peldējās bedrē un apkaisīja viena otru ar sniegu. Tad viņi slapji skrēja pa sniega kupenām. Tas viss ir tik lieliski un forši.
  Ģertrūde un Gringeta tagad bija padomju pilotu medībās. Viņi atcerējās galveno noteikumu: ir jācīnās gandrīz kailām un basām kājām, un tad meitene netiks notriekta. Dod tādu spēku karotājiem, kad viņi ir gandrīz bez drēbēm. Tāpēc viduslaikos neviens neiekaroja visu pasauli?
  Jo viņi par zemu novērtēja baso, sieviešu pēdu spēku. Un baskāju meitenes ir ļoti foršas un spēcīgas! Kad meitenei nav apavu, viņas kailā zole saņem zemes enerģiju.
  Tas ir karotāju kolosālais spēks.
  Ģertrūde notrieca padomju lidmašīnu un tviterī ierakstīja:
  - Baskājainās meitenes ir foršākas!
  Gringeta arī dunkāja krieviski un čīkstēja:
  Meitenēm kurpes nevajag!
  Un vēroja degošo krievu cīnītāju, kas nokrīt.
  Es domāju par to, cik lieliski ir skriet basām kājām, pa sniega kupenām un tuksnesi. Meitenes kāju zole kļūst ļoti elastīga un izturīga, un tajā pašā laikā neplaisā. Tāpēc neuztraucieties par problēmām. Krievijā ziemas parasti ir bargas, un būs patīkami skriet sniegā. Viņa ir augstākās ejas meitene.
  Un cik gracioza un vienreizēji skaista basām kājām, meitenīga kāja uz sniega kupenas? Un pirksti, un pēda, un tas viss kopā? Cik brīnišķīgi ir, kad noslīpētas kājas kāpj uz baltas virsmas, un tās pašas ir iedegušas. Un meitenēm ir blondi mati, viņas ir tādas foršas blondīnes.
  Un viņām patīk, ja vīrieši viņus skūpsta uz kailajiem papēžiem.
  Gringeta notriec vēl vienu padomju automašīnu un tviterī ierakstīja:
  - Slava Tēvzemei, slava!
  Ģertrūde notrieca krievu kaujinieku un izdeva:
  - Kārlis Lielais ir ar mums!
  Meitenes ir vienkārši brīnišķīgas, un viņām ir tik daudz unikāla skaistuma. Ar šīm meitenēm tiešām var trakot. Un viņu ķermenis, tik muskuļots un patīkams.
  Gringetai ļoti patika, ka viņu glāstīja vīrieši. Viņai tas bija tik patīkami. Un viņas āda ir gluda, elastīga, it kā pulēta. Šeit ir meitene.
  Un man patīk masāža.
  Tagad viņa notrieca krievu lidmašīnu un rēca:
  - Es esmu kā lācis!
  Un viņa parādīja mēli!
  Ģertrūde atkal izšāva un čivināja:
  Mēs esam tīģerienes!
  Un meitenes unisonā veidoja mirušas cilpas. Viņi vispār ir tādi forši karotāji. Viņi ir pilni kaisles un gribas triumfa. Un āda ir tik iedegusi, kā bronza.
  Karavīriem izdevās cīnīties Āfrikā un kājniekiem. Kas ir ļoti labi blondīnēm. Un tie kļuva tik skaisti un tumši.
  Ģertrūde dziedāja:
  - Dabīgā blondīne! Muskuļota mugura!
  Gringeta apstiprināja:
  - Es uzvarēju visās aptaujās!
  Padomju karotāji cīnās par Vjazmu, kuru nacisti ieskauj gandrīz no visām pusēm. Un varonīgi cīnīties.
  Taču Nataška, ar basu kāju metot granātu, čīkstēja:
  - No uzvaras nav jāizvairās!
  Zoja arī deva pagriezienu. Viņa palaida granātu ar basu kāju. Nošāva nacistus un čīkstēja:
  - Divas nāves nevar būt!
  Iedeva kārtu un Augustīnu. Sarkanmatainais velns ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Nākamais gadsimts būs mūsu!
  Svetlana arī izšāva sēriju. Viņa nolika Fricu kaudzi un gurkstēja:
  - Mēs esam dzimuši ar jaunu vecumu!
  Un viņa parādīja mēli!
  Meitenes ir ļoti iespaidīgas. Viņi ir ļoti skaisti un iedeguši, trīs blondīnes un rudmate, ar sausiem un reljefiem muskuļiem.
  Cik labas meitenes...
  Nataša šāva domāja, jo Bībele nav Dieva vārds, tad krieviem vajag citu, pilnīgāku reliģiju. Lai aug garā un patiesībā!
  Un kas var būt labāks par ticību Augstākajai ģimenei!
  Un karotājs čivināja:
  - Tici vai nē, durvis uz pestīšanu būs atvērtas!
  Meitenes, protams, šauj uz nacistiem no visiem ieročiem un nāvējošām haubicēm. Un, ja viņi to trāpīs, tad tas nevienam nešķitīs.
  Karotāji, kuri var lēkt, dziedāt un lēkt...
  Un tad staigā uz viņu galvām...
  Nataša pagriezās un smejoties un asprātīgi atzīmēja:
  - Vīrietim viena sirds un divas rokas, bet politiķis airē ar ķepām par četrām un ir pavisam bezsirdīgs!
  Zoja, šaujot uz ienaidniekiem un izsitot tos ar mežonīgu spēku, un agresīvi smejoties atzīmēja:
  - Ir tikai viena dzimtene, viena sirds un tikai viena uzvara, bet tai ir trīs simti politiķu-tēvu, kas var tikai vēlētāju atstāt bāreņus!
  Augustīns ar lielu kaislību atzīmēja, mežonīgā niknumā iznīcinot ienaidnieku un ar basu kāju metot granātu:
  - Lai cik nulles pieliktu, īstu skaitli nedabūsi, izņemot to, ka politiķi ievēl cilvēki ar nulles inteliģenci!
  Svetlana smejoties atzīmēja, iznīcinot nacistus un ar pliku papēdi izmetot sprādziena paku:
  - Aritmētikā nulles pievienošana rezultātu nedos, politikā nulles inteliģences pievienošana vēlētāju vidū palielina reitingu!
  Meitenes patiešām pievieno ļoti destruktīvu impulsu.
  Un Fricis nevar tikt cauri tādām skaistulēm ... Alenka arī cīnās ar savu bataljonu.
  Meitene ar kailu, noslīpētu kāju met granātu un saka:
  - Neviens ģēnijs nevar pierādīt, ka Dieva nav, bet tas, ka politiķim nav sirdsapziņas jēdziena, tas ir acīmredzams pat mazulim!
  Aņuta izšāva no ložmetēja, kā arī ar nāvējošu spēku raidīja nāves dāvanu, dūkodama:
  - Politiķis, kurš dzimis cūkas cūku gadā, neatkarīgi no dzimšanas datuma, politiķis, kurš dzimis tīģera gadā, ir ogre, un gadam ar to nav nekāda sakara!
  Alla agresīvi piezīmēja, ar kailiem kāju pirkstiem metot granātu:
  - Politikā pilis pārvēršas par cūku kūtīm, un lauvas nolaižas līdz aitu līmenim, un tikai lapsa kļūst par cilvēku!
  Marija, turpinot šķelt pretiniekus ar kolosālu cīņas spēku, kliedza, zobus rādot:
  - Jebkuras pils politiķis apgriezīs cūkkūti un apgriezīs jebkuru patiesību, un jebkurā aitas ādā paliks vilks kanibāls!
  Olimpija, veicot mērķtiecīgu uguni uz ienaidnieku, pļaujot rindas, loģiski atzīmēja:
  - Politikā nav radu, lai gan vēlētāji politiķim ir trušu brāļi, un pats Velns ir paša tēvs!
  Aļonka izšāva uz nacistiem, nopļāva tos un ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāvējoša spēka granātu, kaukdama:
  - Politiķim bieži patīk solīt ar bārdu, bet vēlētājiem viņš jau ir āzis!
  Anyuta, ar lielu precizitāti šaujot uz pretiniekiem un ar kailiem pirkstiem metot granātas, atzīmēja:
  - Politiķis ir gan staigājošs joks ar bārdu, gan īsts āzis, bet tajā pašā laikā viņš ir vēl lielāka cūka, kas izrauj vēlētājiem karbonādi, izraujot treknus gabalus!
  Alla atbildēja agresīvi, ar mežonīgiem smiekliem un piemiedzot ar aci ar ellišķīgu aplombu un rēcot:
  - Politika ir ļoti netīrs bizness, politiķi mazgā lipīgās rokas, tikai ar biezām vēlētāju asiņu straumēm!
  Arī Marija pagriezās un nopļāva Fricu un viņu algoto karavīru masu un čivināja:
  - Lai arī nauda nesmaržo, smaka no kukuļdevēja ir pretīga, un īpaši nelabi tas ir tad, kad viņš apmaiņā pret lielu naudu uzliek lielu cūku!
  Olimpiāda diezgan agresīvi piezīmēja, piemiedzot savām safīra un smaragda acīm:
  - Politiķis ir kaza gan tāpēc, ka solījumi ir ar bārdu, un tāpēc mīl naudas zaļumus, gan tāpēc, ka viņš nemitīgi rago vēlētājus!
  Ar šādu meiteņu uzkrītošo spēku nacistiem ir grūti uzvarēt pat ar jaunākajiem tankiem. Bet tomēr viņi kāpj uz priekšu un pielīp.
  Šaušanas laikā viņi izmanto jaunākās gāzes palaišanas ierīces un kaut ko citu jaudīgāku un kaujas spēku.
  Un tad viņi parasti sāk sēdēt uz balta zirga. Šeit ir Shturmlev kaujā. Un tas ir ļoti nopietns ierocis. Un "Sturmmaus" ir vēl bīstamāks un nopietnāks. Tāds mežonīgs un infernāls lielgabals. Un ja viņa sitīs, tad no viņas nebūs žēlastības. Tas ir kolosāls iznīcinošs spēks.
  Meitenes, kas vada Sturmmaus, ir gandrīz kailas tikai biksītēs. Un tajā pašā laikā ļoti veikls un veikls. Tie, kas spēj gandrīz jebko.
  Un, tiklīdz viņi trāpīs padomju karaspēkam, Sarkanajai armijai šķitīs par maz.
  
  EMANUELS CĪNAS STAĻINGRADĀ
  Tāpēc Emanuela atkal ķērās pie lietas un laizīja elfu pulsējošās nefrīta stieņus. Un, kamēr viņa to darīja, attīstījās cits stāsts.
  1944. gadā Hitlers tika noslepkavots 20. aprīlī. Spērs, fīrers un augstākais komandieris Rommels kļuva par Trešā reiha kancleru.
  Un sabiedrotie pasludināja pamieru un sāka sarunas ar jauno valdību. Priekšnosacījums bija ebreju genocīda pārtraukšana un Trešā Reiha rasu likumu atcelšana.
  Rommels piekrita to darīt formāli, taču ebrejus neatbrīvoja, bet gan pārveda no nometnēm uz raktuvēm un militārajām rūpnīcām. Trešā reiha bombardēšana beidzās, un ieroču izlaišana strauji pieauga. Masveida ražošanā parādījās arī ilgi gaidītā Panther-2 ar jaudīgākiem ieročiem un labāku aizsardzību. 900 zirgspēku dzinējs kompensēja tanka palielināto svaru, un 88 milimetru lielgabals trāpīja padomju spēkratiem no attāluma.
  FAA raķešu vietā Rommels pasūtīja lētu un efektīvu reaktīvo iznīcinātāju XE-162. Tas ļāva nacistiem iegūt gaisa pārākumu.
  TA-152 izrādījās arī ļoti labs universāls lidaparāts, kas tika izmantots kā iznīcinātājs, uzbrukuma lidmašīna un frontes bumbvedējs. Un ME-262 ir laba automašīna, lai gan to ir grūti izgatavot un tam ir avārijas situācija. Tāpēc vācieši nopietni pievērsās armijas modernizācijai.
  Turklāt Rommels pareizi uzminēja, ka galveno triecienu Baltkrievijai dos Sarkanā armija. Izlūkošanas dati liecināja, ka pastiprinājumi pārāk skaidri tika pārvietoti dienvidu flangā un slepeni centrā.
  Rommels bija grūtas izvēles priekšā: Baltkrieviju, kur bija daudz purvu un partizānu, bija gandrīz neiespējami noturēt pat ar lielu karaspēka skaitu.
  Tad Rommels nolēma pats uzbrukt Ukrainai. Tas bija stingrs lēmums un, pats galvenais, negaidīts padomju pavēlniecībai. Nacistiem ir daudz tanku, un "Tīģeris" izrāvienā ir diezgan spēcīgs, piemēram, "Tiger" -2 un "Panther" -2, kas tomēr ir tikko sākuši ierasties frontē.
  Rommels, atklājis rietumu fronti, pulcēja visus savus spēkus dienvidos. Un devās uzbrukumā.
  Vācieši devās uzbrukumā 15. jūnija naktī un spēja pārsteigt Sarkano armiju! Un viņiem izdevās izlauzties cauri aizsardzībai. Un viņi pārliecinoši virzījās uz priekšu un ieņēma pilsētu pēc pilsētas.
  Sitieni tika piegādāti no Ukrainas rietumiem un Moldovas. Saplūstošie virzieni. Un līdz šim viss notika pēc Rommela diktāta.
  Vāciešiem jau bija priekšrocības tankos austrumu frontē. Jaunie IS-2 un T-34-85 ir tikko sākuši ierasties, un vecāku transportlīdzekļu ražošana ir samazinājusies. Kamēr "Panthers" un "Tigers" iznākšana sasniedza augstu līmeni. Turklāt kastei līdzīgā "Tiger" bija diezgan vienkārši saliekama un ļoti efektīva tvertne.
  Vāciešiem izdevās izveidot milzīgu katlu, kas vairāku mazu sitienu dēļ izjuka. Un dienvidos notika katastrofa. Staļins atcēla streiku centrā un pavēlēja atjaunot, pārceļot spēkus uz dienvidiem.
  Šis lēmums ir nedaudz novēlots. Un no katastrofas nebija iespējams izvairīties. No katliem izdevās izkļūt tikai daļai padomju karaspēka. Kaitējums bija ļoti nozīmīgs.
  Staļins nobijās un bija nikns. Viņš pieprasīja virzīties uz priekšu... Bet Rommels rīkojās ļoti prasmīgi. Viens no spēcīgākajiem jaunā fīrera gājieniem bija SS divīziju likvidēšana un Vērmahta parasto vienību virsnieku skaita palielināšana uz to rēķina. Un tas ļāva ievērojami paaugstināt armijas kvalitāti.
  Vēl viens svarīgs solis bija sieviešu vervēšana militārajam dienestam. Un īpaši aviācijā un tanku, kā arī snaiperu vienībās. Šis lēmums pozitīvi ietekmēja arī cīņu gaitu. Un sākās pirmie panākumi.
  Īpaši izcēlās Gerdas grupa uz Panther.
  Baltmatainais karotājs bija patiešām foršs un smieklīgs. Viņa ir gatava cīnīties ar niknu neprātu.
  Šeit Gerda ar kailajiem kāju pirkstiem šāva uz ienaidnieku un čivināja:
  - Likums nav velnam rakstīts!
  Viņas apvalks precīzi nogāza trīsdesmit četru tornīti. Patiešām, tā bija viesuļvētras pieeja biznesam.
  Šarlote arī izšāva, piespiežot krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu sprauslu pret sprūdu un čīkstēja:
  - Mēs esam vareni velni!
  Kristīna arī notēmēja ieroci. Meitenes šaušanai izmantoja kailos kāju pirkstus. Par laimi, Panther izšāva piecpadsmit patronas minūtē. Un viņa var notriekt padomju ieročus un tankus kā graudus ar nunčukiem.
  Šeit deg vēl viena krievu mašīna.
  Kristīna kliedza:
  "Es esmu sasodīts dēmons, kas lej asinis!"
  Magda arī šāva ar pliku papēdi, kas viņai izdevās ļoti labi, un priecīgi čukstēja:
  - Es esmu velna cīnītājs!
  Jā, šīs meitenes tiešām ir kaut kas briesmīgs.
  Tāpat kā jaunās karotājas Albīna un Alvīna. Viņi izvēlējās sev lidmašīnas TA-152 un vienlaikus medīja no gaisa un zemes mērķiem.
  Viņi to darīja entuziastiski un agresīvi.
  Albīna notrieca padomju lidmašīnu un iesaucās:
  - Un es esmu zvērīga agresija!
  Pēc tam ar plikiem kāju pirkstiem viņa caurdurusi arī PSRS armijas tanku.
  Arī Alvīna debesīs uztriecās krievu mašīnai un čivināja, zobus smaidot:
  - Mūsu velnišķā komanda!
  Un arī ļoti pārliecinoši no TA-152 pārdūra padomju tanka jumtu.
  Meitenes patiešām ir kaujas laukā, tas ir kaut kas ...
  Nacisti sakāva vairāk nekā simts padomju divīziju un pārņēma iniciatīvu.
  Viņi sāka virzīties uz Kijevu, un viņiem bija ievērojamas priekšrocības. Savukārt Staļins satrūkās un rēca, dodot pretrunīgas pavēles. Kamēr piekrišana un
  Nebija.
  Rommel rīkojās pārliecinoši un radīja katlus. Viņam izdevās manevrēt un uzvarēt, apejot padomju pozīcijas. Un streikot naktī, un izmantojot dažādus trikus.
  Atkal vāciešiem piederēja iniciatīva. Un tagad viņi jau ir šķērsojuši Dņepru, un jau tur viņi izcīnīja uzvaru pēc uzvaras.
  Tikai rudens un apūdeņošanas lietus nedaudz apturēja nacistus. Taču lielākā daļa Ukrainas tika atkarota. Nacistiem pat izdevās ieņemt Harkovu. To pameta Sarkanā armija un Kijeva.
  Arī Rommels centās iesist centrā. Bet šeit padomju karaspēks jau spēja sagatavoties aizsardzībai un parādīja izturību. Un jau padomju meitenes rādīja savu klasi.
  Elizave un viņas apkalpe cīnījās uz IS-2.
  Meitenes bija arī bikini un basām kājām. Un viņi cīnījās ar lielu niknumu.
  Elizabete izšāva ar kailajiem pirkstiem un čīkstēja:
  - Es esmu liela tīģerene!
  Jekaterina arī tik ļoti saskrūvēja, ka šāviņš aprakstīja loku, iedūrās Panterā un kliedza:
  - Nav vārda gļēvulis!
  Jeļena arī uzspridzināja ienaidnieku, izlauzās cauri kaujas paaudzes tankam un čivināja:
  - Nekāda kapitālisma!
  Agresīvā Euphrosinia arī izšāva, izdodot:
  Jā sociālismam!
  Arī sievietes pilotes cīnījās gaisā.
  Anastasija Vedmakova ietriecās lidmašīnā un tvītoja:
  - Dzīve pasaulē nav paradīze!
  Un piemiedza saviem pavadoņiem aci.
  Akuļina Orlova atkal ar plikiem kāju pirkstiem nogāza vācu mašīnu un iesaucās:
  - Komunisms valdīs pār planētu!
  Mirabela Magnētiskā ar pliku papēdi nogāza Meseršmidu un iesaucās:
  - Par lielām uzvarām!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem, pat ja viņi viņu neredzēja.
  Akulina Orlova atzīmēja:
  - Reaktīvie monstri mums nav šķērslis ...
  Vēlā rudenī un ziemā vācieši nolēma nostāties aizsardzībā. Un Sarkanā armija jau virzījās uz priekšu. Staļins nolēma streikot centrā. Tomēr Rommels, atšķirībā no Hitlera, padarīja otro un trešo pagriezienu līniju spēcīgāku par pirmo, kas mazināja artilērijas sagatavošanas efektu.
  Vācieši spēja pārspēt padomju ofensīvu centrā. Pirmo reizi janvāra kaujās piedalījās pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25. Tie bija mazi, ar zemu siluetu un dzinēja atrašanās vietu kopā ar transmisiju un pārnesumkārbu uz paša motora. Un tas ir ļoti produktīvi.
  E-10 ir ļoti praktisks un viegli izgatavojams pašpiedziņas lielgabals, tikai 1,4 metrus augsts. Un E-25 ir tikai 1,5 metrus garš un tikai nedaudz smagāks ar Panther lielgabalu un septiņsimt zirgspēku dzinēju. Šai automašīnai bija laba aizsardzība: piere 120 mm, sāni 82 mm zem nogāzēm. Un tā pirmā kaujas izmantošana parādīja lielu efektivitāti un mobilitāti.
  Margareta un Helga cīnījās uz E-25 un ļoti slaveni skāra ienaidnieku. Ienaidnieka sakāve sekoja sakāvei plūdos.
  Mārgareta šāva uz padomju mašīnu. Viņa to iesita un teica:
  - Viss būs vienkārši super!
  Arī Helga ar kailiem kāju pirkstiem izšāva lādiņu un čivināja:
  Varbūt hiper...
  Karotāja pārliecinoši izsita cauri IS-2 tankam un svilpa viņai caur nāsīm.
  Padomju karaspēka ofensīva ziemā tika atvairīta. Bet tad atkal karš un cīņa. Vācieši sāka virzīties uz priekšu martā.
  Viņu karaspēka trieciens bija Kurskas virzienā. Kaujās piedalījās arī E-100. Šis auto bija ļoti labi aizsargāts no visiem leņķiem, un tajā pašā laikā salīdzinoši mobils, neskatoties uz lielo svaru. Un izrāvienā parādīja savu efektivitāti.
  Tajā pašā laikā vācieši virzījās uz priekšu naktī, izmantojot nakts redzamības ierīces. Fritz spēja izlauzties cauri Sarkanās armijas aizsardzībai un ieņēma Orelu, Kursku, Belgorodu. Esam guvuši diezgan lielus panākumus. Voroņežai tuvojāmies aprīļa vidū.
  Rommels jutās pārliecināts. Likās, ka vēl nedaudz un būs pilnīga uzvara. Bet sabiedrotie izvirzīja ultimātu: viņi saka, izbeidziet karu. Un tās pašas pretenzijas uz Staļinu.
  1945. gada 10. maijā tika pasludināts pamiers. Tad sākās sarunas. ASV un Lielbritānija piedāvāja savu starpniecību. Pēc mēneša miers tika noslēgts. Vācija saņēma Ukrainu bez Krimas, Baltkrieviju, Baltijas valstīm, Moldovu un daļu Donas melnzemes apmaiņā pret Kursku, Orelu un Belgorodu. Somija atjaunoja bijušās robežas, bet atdeva Petrazavodskas apgabalu. Tiesa, apmaiņā pret PSRS naudas kompensāciju. Norvēģija saņēma arī nelielu teritoriju pie Murmanskas, kas noslēdza federāciju ar Trešo Reihu.
  Tika izveidota Eiropas Savienība - kurā ietilpa visas vāciešu un satelītu okupētās valstis, kā arī bijušās PSRS republikas. Rommels un Spērs īstenoja mērenu politiku un oficiāli pasludināja visu tautu un rasu vienlīdzību. Eiroreihs parādījās.
  Taču demokrātija bija ierobežota. Tomēr parādījās citas partijas, izņemot nacistus, un tika izveidots ievēlētais prezidenta amats. Rommels kļuva par pirmo Eiropas Savienības prezidentu. Viņš valdīja četrus piecu gadu termiņus, līdz 1966. gadā atkāpās no amata, lai atbrīvotu vietu jaunākajiem. Tad tika pieņemts grozījums par diviem Eiropas Savienības prezidenta termiņiem.
  Staļins nomira 1953. gada martā. Pēc cīņas par varu viņu nomainīja Hruščovs. Bija divdesmitais kongress. Un Staļinu vēl vairāk sadusmoja savējie. Tomēr tad viss notika nedaudz savādāk. PSRS zaudēja Otro pasaules karu, un tās loma pasaulē bija mazāka. Šādos apstākļos viņi pat nesapņoja par komunisma celtniecību. Ņikita Hruščovs netika gāzts, bet valdīja līdz savai nāvei 1971. gadā. Un viņu nomainīja nevis Brežņevs, bet gan Šelepins. Vācieši bija pirmie, kas lidoja kosmosā un arī uz Mēnesi. Pēc tam 1980. gadā Eiropas Savienība lidoja uz Marsu. Eiroreihs apvienoja visas Eiropas valstis un daļu PSRS, kā arī kontrolēja īpašumus Āfrikā un Āzijā. Tas izrādījās ļoti spēcīgs stāvoklis. Un viņa, apsteigusi ASV, kļuva par pasaules hegemonu. Ķīna un Japāna nekad nepacēlās. Pēdējo ieņēma amerikāņi un notika partizānu karš. Ķīnā turpinājās pilsoņu karš un savvaļas kapitālisms.
  Pasaule ir kļuvusi eirocentriskāka. Un koloniālā sistēma nesabruka. Tātad Emmanuelle nonāca 1984. gadā. Olimpiskās spēles notiek Romā.
  Meitene Emanuela dodas uz lielo pilsētu. Viss ir ļoti tīrs un kārtīgs.
  Emanuels dzied:
  - Es esmu romiešu karotājs uz mežoņu ceļiem!
  Nero ienaidniekus Es noslaucīšu no zemes virsas!
  Olga Ribačenko, šī meitene parādījās blakus Emanuelam, iznira kā velns no šņaucamās tabakas un kliedza:
  - Kas, tavuprāt, tas ir? Sasodīti divi!
  Emanuels čīkstēja:
  - Kas vēl?
  Olga atbildēja ar smīnu:
  - Un tad... Kas liek domāt, ka sabiedrotie samierinās Staļinu un Rommelu. Tas ir tieši otrādi! Patiesībā sekojošais ir daudz reālāks!
  Vācieši 1945. gada maija vidū atsāka ofensīvu. Staļingrada kļuva par galveno virzienu. Galvenās kaujas risinājās gar Donu un tālāk uz Volgu.
  Jūlija sākumā nacisti tuvojās Staļingradai un sākās grandioza kauja.
  Sieviešu snaiperu bataljons kapteines Nataškas Kaktusovas vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarska ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un šautenēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Nataša ir raibā tunikā virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām. Skaista un izliekta meitene, ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli, īsu matu griezumu zem puskastes. Seja ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu, zilām acīm plati. Gaiši brūni mati kļuva pelēki ar putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Nataša cīnās vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz jaunību, ir daudz redzējusi. Meitenes kājas ir klātas ar griezumiem un sasitumiem. Meitene ir veiklāka kustēties basām kājām nekā raupji un neveikli zābaki.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati mātes zeme piešķir izturību. No vienas puses, meitenes pēdas kļuva rūdītas, un viņas nebaidījās ne no karsta metāla, ne drupu asajām drupām, bet, no otras puses, tās nezaudēja jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Nataška tur rokās granātu ar piesietu sprādziena paku. Ir jārāpo līdz briesmīgajam vācu tankam "Lauva", laistot ielas ar ložmetējiem.
  Mirabela rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpēc visas meitenes no bataljona izrādījās no zābakiem, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles saasinās, kad viņa rāpo četrrāpus. Mirabelas dzeltenie mati ir nekārtīgi un gari... Nedaudz spuraini. Pati meitene ir slaida, tieva, maza auguma. Viņu pat var sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Mirabela jau daudz ko piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt gan fašistu gūstu, pārdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas, gan mīnas, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, nekad nevarētu teikt, ka viņa būtu sista ar gumijas nūjām pa papēžiem, caur ķermeni gājusi straume.
  Mirabela šauj ... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, krīt miris, viņa purns paceļ smiltis un šķembas.
  Nataška zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz viņas sejas, no saules apdegumiem un putekļiem notraipītas.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tai izlauzties, iespēja ir tikai smagajiem Keveshes. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt automašīnai mobilitāti ...
  Svetlana izšauj no ložmetēja... Karavīrs, neviens nezina, kādas tautības, nokrīt. Vācieši, pat morāli lielāko daļu iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālo karaspēku: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri jau no šūpuļa pieraduši ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, un Donas kazaki, un čečeni, un viss Kaukāza Khaganāts. Rommels izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Svetlana veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz pāršķēlusies, no putekļiem nomelnējusi, apaļš, meitenīgs papēdis. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu, cik tuvu aizlidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  Pat lode mūs neapturēs!
  Mirabela šauj pretī... Vēl viena meitene Andželika - ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, uzvilktu vidukli, ne sievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Andželika cīnās tikai savos šortos, tunika ir saplēsta un sabrūk putekļos, un pāri Volgai netiek piegādātas jaunas formas. Nedod Dievs novārdzinātajam padomju karaspēkam pārsūtīt vairāk munīcijas un pārtikas pilienu.
  Tātad Andželika ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļgali. Šrapneļa gabals ietriecās labās pēdas zolē, un sāp, grūti iet.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Andželika sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā cieto seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Kungs, Maskava un Staļins ir virs mums!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, pašai tik tikko atkāpjoties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina baiso vācu tanku apgriešanos. Šeit ir gandrīz divsimt tonnu "peles", un tās vispār nevar paiet garām ...
  Kā jau Svetlana gaidīja, "Levs" nedaudz pabrauca un apraka sevi atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārplīsa, aizlidoja pāris bojāti rullīši.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tālumā kaut kur dārdēja, atstājot drupas. Blondīne Svetlana kā čūska šņāca:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene-kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu pavadoņi nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Spītīgā Hitlera vainas dēļ Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Mirabela met granātu. Piespiežot viņus veikt kūleņus notriektajiem vāciešiem vai arābiem, apgāšanās. Viens no nacistu kaujiniekiem noplēš viņam roku un piekarina angļu pulksteni ar kompasu.
  Mirabela smaidot saka:
  - Ko tev rāda kompass - ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no sava putekļainā papēža pielipušās keramikas gabalu.
  Arī Andželika noslauka putekļus ar savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Un mēģiniet mazgāt. Atkal jārakās, kad vācu ložmetēji skribelē. Un rāpot plastunski veidā.
  Meiteņu bataljons ieņem savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un viņi plēš smagus šāviņus, un bumbas krīt no debesīm... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Šeit Svetlana redz, kā Pantera rāpo. Nu tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja, izspļāva putekļus, kas iekāpa viņas elegantajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Jums ir jāpielupās nepamanītam. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Andželika sāka ložņāt augšā, ar kailiem kāju pirkstiem un elkoņiem balstīdamās uz notekas. Viņa bija kā kaķis, kas vajā peli. Karu meitene atcerējās no tās šausmīgās četrdesmit pirmā gada vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašumos. Vai ne meitene, gandrīz meitene nebija nobijusies? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos čaulu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. Fragmenti steidzas no augšas kā savvaļas bišu bars. Andželika sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Atskan sprādziens, piedodas plānākās Panther sānu bruņas. Vācu tanks sāk degt, detonē kaujas komplekts.
  Svetlana smaidot čukst:
  Paldies Kungs Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Salauž panteru. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Svetlana, kuras acis uz sejas brūnas no putekļiem un saules apdegumiem mirdz ar rudzupuķēm, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Andželika ir ļoti seksīga, melnās biksītēs un kaila, putekļainā, spēcīgā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa ar savu graciozo, putekļiem klāto kāju meta kādu asu priekšmetu. Un iesprūda, tieši fašistam kaklā. Skaistā Andželika burkšķēja:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Led uguns un Svetlana.
  Skaistule kapteine Nataša, nocirtusi fašistu, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Mirabela izšāva, pārcirta Friča galvu un piebilda:
  - Saitei nevar nepiešķirt nozīmi!
  Svetlana, atkal precīzi šaujot, ķērka:
  - Bet jūs nevarat iet ciklos uz sīkumiem ...
  Mirabela šāva precīzi un piebilda:
  Pretējā gadījumā ķēde jūs apņems!
  Šeit braši cīnās arī Emanuels un Olga Ribačenko.
  Abas meitenes ir ļoti kaujinieciskas. Un viņi met granātas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Emanuels smejoties atzīmē:
  - Un arī šeit cīņa nav vāja!
  Olga Ribačenko, zobus izlikusi, piekrita:
  - Nav vājš! Bet kļūst sliktāk!
  Emanuela iesaucās, piemiedzot savām safīra acīm.
  - Viss būs vienkārši super! Ķeramies pie koronavīrusa!
  Un karotājs smiesies. Un, metot nazi ar kailiem pirkstiem, viņš iedurs Panteru sānos.
  Olimpija, mirgodama ar muskuļotiem, iedegušiem ikriem, ar plikajām, skaistajām kājām sita stepa deju. Meitene dziedāja:
  - Svētās krievu sejas mirgo no ikonas ... nedod Dievs, lai jūs iemērc vismaz tūkstoš Fritz! Un ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transportieris atkal izpūta dūmus.
  Meiteņu bataljons Fritz nodarīja ievērojamus postījumus. Taču viņš cieta arī zaudējumus. Šeit viena meitene pārplīsa uz pusēm, un viņas seja, neskatoties uz putekļiem, kļuva bāla.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas paliek no pilsētas, nevēlas padoties un padoties.
  Svetlana tikmēr cenšas izlauzties cauri "Tīģerim". Jaudīga vācu mašīna, dabūja sānos granātu, bet nepadevās. Pagriežas, lai izšautu ar lielgabalu. Meitenei ir jāierok zemē un gruvešos, lai viņu nesaspiestu tagadnes atbrīvotais sprādziena vilnis.
  Svetlana klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Mirabela iemeta Tīģeri ar granātu, kas uzsprāga viņai uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka vieglā mācība ziemā pavasarī... Atkārtoju bez izņēmuma, ka Rommels ir mēra bastards!
  Andželika, sagraudama nacistus un ar sprādzieniem uzliedama tiem ūdeni, sasprindzināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iespēra nabagam tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem meta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens, un "Tīģera" purns tika izjaukts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Svetlana šņāca caur nāsīm:
  - Mūsējie, tavējie nepadosies!
  Mirabela ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Un nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Svetlana, ķiķina, iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Mirabela atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Svetlana redz, ka pietuvoties Friča pozīcijām ir nereāli. Bet debesīs Focke-Wulfs. Viena no šīm mašīnām lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Andželika met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē - nav piedošanas!
  Pēc tam meitene dod pagriezienu no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri uzbrauc salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther" -2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Andželika nosvilpās, šņācdama:
  - Šis ir jauns uzbrukums! Mēs saplēsīsim viņai muti!
  Panther-2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrolizēja atmosfēru.
  Andželika ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un sacīja:
  - Un Ņūtons sakāva ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Frics viņš noteica savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada visu apņēma ugunsgrēki, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķ purpursarkanas, oranžas un koši dzirkstelītes! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Svetlana, notriekdama vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis, dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Mirabela dziedāja piedziedājumā, šaujot uz nacistiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs, saņēmis šrapneļus zem vēdera, strauji pacēlās augstāk. Redzams, ka asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt salauzto spārnu gabalus.
  Svetlana, redzot, kā Fokke zaudē augstumu, ķērka:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur palika fašistu dūzis. Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Pelnos aizgāja bende, nevis pilots!
  Mirabela šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Andželika atkal ar kāju iemeta stikla gabalu, tik ļoti, ka, atsitoties acī, tas iznāca Fricim pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir jāārstē!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika pret meitenēm nederēja. Šeit Emanuela izvietoja katapultu un kā viņa trāpīja ienaidniekam, atbildot.
  Rakstniece iesaucās:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Rommelam muti!
  Katapultas lādiņš, ieurbjoties nacistu pūlī, lika tiem izklīst un vienlaikus apgāzties gaisā. Frics nokrita un salūza uz sienu drupām.
  Tanks "Tīģeris" -2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar "Lauvu". Ak, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Svetlana pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu labi, Emanuels!
  Rakstniece agresīvi iesaucās:
  - Emanuela vienmēr ir gatava!
  Meitene atbildē pakratīja baso kāju.
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Olimpija kutināja Emanuela šauro pēdu, cik tagad grūti! Nav brīnums, ka meitene nebaidās skriet cauri ugunsgrēkiem.
  Mirabela piedziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Andželika, šī jautrā rudmate, piekrita:
  Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem iespējamajiem!
  Un meitene veica lēcienu ar apvērsumu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, nesalīdzini, veca sieviete ar meiteni. Un kāds skaistums, slaidos augumos.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  - Plūsma pēc gada, gadi karavānā,
  Veca sieviete berzē hennu javā...
  Un kā ar manu slaido augumu,
  Es nesaprotu, kā pagāja jaunība!
  Svetlana pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Olimpija ielika jaunu lādiņu katapultā. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Emanuela pakratīja savu slaido, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Friča seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā sparā lidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Jau trešo mēnesi kopš jūnija beigām uzbrukums turpinās, taču pilsēta nav spējusi visu paņemt. Citos frontes sektoros nacisti guva panākumus, bet ne šajā.
  Svetlana izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, gadās, ka tas ir iespējams... Nevajag visumu ļoti sarežģīt!
  Un ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi apgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Mirabela ar sprādzienu dauzīja vāciešus un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Andželika atklāja uguni, precīzāk. Daži melnie palika guļam uz šķēpiem klātām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Mirabela rotaļīgi dziedāja:
  - Nokrāsojis Rommelu ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, uzticamais suns tevi apgrauzīs!
  Svetlana, šaudama, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Mirabela dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Andželika nosit akmeni, kas bija pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens iet tālāk.
  "Lauva" saņēma spraugu kāpurē un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Dārdoņa un sabrukums.
  Andželika, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un meitene atkal šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi labi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevies krievus salauzt! Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā, mēs nikni uzvarēsim ienaidniekus!
  Un Andželika ripina preses muskuļus, kurus viņa ir ļoti iespiedusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Staļenīda skrēja... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un reljefa. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas kājas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Stalenida nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec kā es šortos!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Tas nav piemērots!
  Andželika kratīja gurnus, trāpīgi izšāva un dziedāja:
  - Kaut kas komjaunietis kļuvis neparasts! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Fricim, paskaties uz mūsu skaistumu!
  Andželika izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Tērauda meitene ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Andželika iesmējās.
  - Un dzīve ir laba!
  Stīlenīda, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, ka nacisti esat uzvarējuši!
  Andželika dzied:
  - Gaidu uzvaru! Uzvara gaida... Tie, kas alkst saraut važas! Uzvaras gaidās! Uzvaras gaidās! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Labi ar pliku rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Svetlana tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Fricu ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un tiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja figūru, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un svilpa kā lakstīgala-laupītājs. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nemaz nav nežēlīgi. Arī viņai dažkārt ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās pēc saviem mirušajiem tēviem.
  Svetlana gan šādas domas dzen prom no sevis, tāpēc no tām gribas raudāt. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši un Krievijas plašumos ielauzās vesels agresīvs ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Svetlana pārmeta krustu un šāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Vīrietim no lodes izsista acs un smadzenes izplūda ārā.
  Meitene-kapteine pasmaidīja un asprātīgi sacīja:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Svetlana precīzi šāva, un ar blakusvāģi ietriecās motociklā. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs aizlidoja, vairākas reizes apgāzās. Tad tā purns iegrima drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas jautrā, jaunā seja smīnēja drīzāk smīn. Meitene dziedāja:
  - Nē, mēs fašistiem teicām, mūsējie necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par vārdu fords!
  Mirabela izdarīja ļoti precīzu sitienu, no kura uzliesmoja Foks-Vulfs un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Par dolāriem viņš ir gatavs nodot Krieviju ...
  Bet krievu cilvēks ir tik skaists
  Ka viņš ir gatavs atdot savu dzīvību par Dzimteni!
  Meitene izdarīja kūleni un rādīja nacistiem vīģi, ritināja, un lodes skaistuli neskāra.
  Parādījās Andželika, šis skaistums, gandrīz kails un netīrs kā velns, uzreiz meta granātu ar divām kājām. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Frics asā pusē!
  Olimpija laboja Andželiku:
  - Asi, sānos, nevis asajā pusē!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis, kā arī palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģerim" trāpīja pa purnu, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam nacistu radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Svetlana dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un "Tīģeris" atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Jaunavas bataljons manevrēja uzbrukuma, gaisa triecienu un smago ieroču ietekmē. Šeit trāpīja reaktīvie bumbvedēji, debesīs pacēlās lauzti, sarkanīgi karsti stāvi. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz nākamo pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Andželika ir seksīgākā no niknajām karotēm: vai tiešām nacisti no sava "Sturmtiger" var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un virpuļoja kūleņu kaskādēs. Un griežas arvien ātrāk. Un tad viņa no visa spēka iemeta nāves dāvanu platajā Stormtiger purnā. Pazibēja skaistules kailās, iedegušās kājas, un granāta ielidoja plašajā purnā. Un jaudīgā mašīna vispirms noslāpās, bet pēc tam steidzās. Divi "karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika izmesti un izkaisīti dažādos virzienos. No tiem tika saplēsti rullīši, un tie nokrita, lidojot kā saplīsusi karalienes kaklarota.
  Sprādziena vilnis apmeta Andželiku, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule tomēr piezemējās, asas šķembas un šķembas ierakās viņas kailās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sarautajai pēdai, gals iedūra.
  Bet Andželika atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Svetlanu un citas meitenes uzmeta sprādzienbīstams vilnis un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēcošos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Mirabela ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs aizvedīs kaujā, mēs ar komjaunatni draudzīsimies! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Andželika, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Emanuela ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta, ne tik precīza - kā tās kailās un stiprās Andželikas kājas!
  Olimpija, spēlējoties ar roku muskuļiem, teica:
  - Tas ir ok! Jūs joprojām domājat. Kaut kas foršāks!
  
  NEBOMBĒ BRITĀNIJU
  Hitlers nebombardēja Anglijas pilsētas un viņam izdevās uzvarēt gaisa kaujā par Angliju. Turklāt Špērs jau četrdesmitā gada maijā saņēma Reiha bruņojuma un munīcijas ministra amatu. Un tā rezultātā lidmašīnu ražošana sāka strauji pieaugt.
  Un 1940. gada 4. novembrī sekoja negaidīta, bet pārdroša piezemēšanās Lielbritānijā. Kas krasta aizsardzību pārsteidza. Un vācieši spēja ieņemt placdarmus, saņemot gūstā lielu skaitu britu karavīru. Un tad nekavējoties attīstīt panākumus.
  Tika izcīnīta liela uzvara, un Anglija atkrita četrdesmitajā gadā. Karš turpinājās kādu laiku. Čērčils aizbēga uz Kanādu un mēģināja tur organizēt pretestību. Un vācieši ar karaspēku okupēja daudzas Anglijas kolonijas. Un tad Japāna uzbruka ASV. Un Trešajam Reiham vajadzēja sevi izmantot.
  Ameriku iegūt nav viegli - to šķir okeāns. Bet vācieši izveidoja placdarmu Latīņamerikā un sāka virzīt savus spēkus no turienes uz priekšu. Un viņi sāka pievilkt gredzenu ap Amerikas Savienotajām Valstīm.
  Četrdesmit trešajā gadā nacistiem sērijā bija tanks Panther, Tīģeris un Lauva. Pēdējā automašīna nebija īstajā vēsturē, bet tagad nacistiem bija daudz vairāk līdzekļu. Tomēr "Lauva" ar deviņdesmit tonnu smagumu un pārmērīgi spēcīgu lielgabalu pret "šermaņiem" sevi pārāk neattaisnoja. Tāpat kā Maus tanks. Ja testos šī mašīna uzrādīja apmierinošus rezultātus, tad reālajā vēsturē tā sāka sabojāties.
  Nedaudz labāks bija tas, kas tika saņemts no četrdesmit trešā septembra Panther-2 sērijā. Diezgan smags piecdesmit trīs tonnas, bet ar deviņsimt zirgspēku dzinēju tas kustējās labi. Un viņas 88 milimetru lielgabals 71 EL iedūrās Šermanam no četriem kilometriem.
  Gerda tikko saņēma vienu no pirmajām Panther-2 modifikācijām un cīnījās ar amerikāņiem Kanādā.
  Bija 1843. gada oktobris. Neskatoties uz rudens vēsumu, meitenes bija basām kājām un vienā bikini.
  "Panther" -2 no tālās distances varēja trāpīt, un bija laba pieres aizsardzība. Un viņas sāni ir labāk aizsargāti nekā vienkāršai panterai; jūs nevarat paņemt bazūku vai maza kalibra ieroci.
  Bet, lai trāpītu no liela attāluma, ir jābūt fenomenālai precizitātei.
  Un Gerda laikam šauj ar plikiem kāju pirkstiem, lai trāpītu. Lādiņš apraksta loku un caururbj amerikāņu Granta tanku no četriem kilometriem.
  Meitene rēc:
  - Mēs esam tikai velni!
  Ar kailajiem kāju pirkstiem šāva arī Šarlote, agresīvi atzīmējot:
  - Politiķis ir cūka tīrā uzvalkā, un lapsa svētas nevainības aizsegā!
  Kristīna izšāva vienu pēc otra, ko viņa izdarīja ļoti trāpīgi un ar prieku, precīzi izlaužoties cauri Šermanim un vēdinot:
  - Politiķe mīl skaļi riet un apdullinoši solīt, bet, kad solījums būs jāpilda, tu nedzirdēsi tikai attaisnojumus!
  Magda arī trāpīja ienaidniekam ar ļoti nāvējošu šāviņu, iedūra tanka torņa pieri un čivināja:
  - Labāk sitiet dīkdienu sološu politiķi, nekā sist pa īkšķiem, kad zaudējat darbu!
  Un meitene izplūda smieklos... Un atkal viņš izšāva no pistoles. Tik vienkārši Amerikas Savienotās Valstis nevar uzvarēt Trešo Reihu.
  Bet Fritz ir cilvēka materiāls, un tehnika ir spēcīgāka. Piemēram, ME-309 ir milzīgs, pret kuru nav uztveršanas un no kura nav iespējams izvairīties. Šai mašīnai ir ļoti spēcīgs bruņojums: trīs 30 milimetru lidmašīnu lielgabali un četrpadsmit milimetru ložmetēji, kas arī ir letālas daļas. Tik daudz kā septiņi ugunīgi punkti - forši!
  ME-309 ir briesmonis, it īpaši, ja to vada meitenes. Šajā gadījumā divas skaistules: Albīna un Alvīne. Abas blondīnes ir basām kājām un tikai bikini.
  Un kā viņi uzņems amerikāņus. Tikai fragmenti lido dažādos virzienos.
  Ar kailajiem pirkstiem nospiežot sprūdu, Albīna izšāva un notrieca amerikāņu lidmašīnu, dūkodama:
  - Politiķis ir lēta palaistuve, kura iztiek pārāk ilgi, un ienes ne tikai venerisku infekciju miesā, bet arī dvēselē uzrauj nedrošības bacili!
  Te arī Alvīna ar pliku papēdi spiež pedāli, ļoti trāpīgi āmuri un čivina pa plaušām:
  - Lētas prostitūtas ir visdārgākās - īpaši, ja tās ir politiskas!
  Jā, šīs meitenes zina savu vērtību un pamatīgi izsit pretinieka garu un materiālo sastāvdaļu.
  Pamazām vācieši uzvar Ameriku. Šeit viņiem jau ir jauna triecienšautene MP-44, kas iznīcina amerikāņus pamatīgi. Šī triecienšautene ir nepārspējama. Un tas dod Vērmahtam izšķirošas priekšrocības.
  Un meitenes cīnās kājniekos: Margareta un Helga. Viņi izmanto arī īpašu formu: cīnās basām kājām un bikini. Un tas ir ļoti efektīvs.
  Mārgareta raidīja sēriju pret amerikāņiem un ar kailajiem kāju pirkstiem izšāva kolosālu, nāvējošu spēku. Un viņa čivināja, zobus rādot:
  - Politiķe ir tāda palaistuve, ka par velti sola debešķīgu baudu, bet gultā ieliek tikai cūku!
  Helga atzīmēja, kad viņa ar lielu precizitāti un precizitāti šāva uz ienaidnieku:
  - Politiķis var tikai aritmētikā atņemt un dalīt, un, kļuvis par diktatoru, var arī pārstatiet valdības termiņus!
  Un meitene ņēma un ar basu kāju meta lielu, postošu nāves dāvanu.
  Mārgareta, šaujot no triecienšautenes, atzīmēja:
  - Nav nozīmes, kad diktators no jauna nosaka valdīšanas nosacījumus, sliktāk ir tad, ja visi sasniegumi bez nūjiņas tiek samazināti līdz nullei!
  Un meitene ar kailiem kāju pirkstiem uzmetīs arī iznīcības dāvanu.
  Helga, nopļaujot amerikāņus ofensīvā un izsitot tos rindās tieši kustībā, izdeva:
  - Kad diktatūras sasniegumi ir nulle, valdības termiņi tiek atiestatīti uz nulli!
  Un meitenes ņems un smiesies, zobos, kas mirdz kā pērles.
  Toronto un Kvebeka krita vēl pirms ziemas... Un ziemā cīņas izvērtās jau ASV. Spēki bija nevienlīdzīgi... Lai gan amerikāņiem sakaru ilguma un jaudīgās ekonomikas dēļ bija lielas priekšrocības aprīkojuma daudzumā. Bet tie bija zemākas kvalitātes.
  Četrdesmit ceturtā gada pavasarī gaisa kaujās masveidā sāka piedalīties ar reaktīvo dzinēju darbināmi transportlīdzekļi: ME-262 un XE-162, kuriem nebija līdzvērtīgu pretinieku.
  Tvertnēs parādījās jaunākais "Lauva" -2, kurā vācieši pirmo reizi tanku būvē transmisiju un motoru novietoja vienā blokā un šķērsām, bet ātrumkārbu uz paša dzinēja un priekšā - pārslēdzot tornis atpakaļ. Lion-2 izrādījās zemāks siluets, turklāt šasija kļuva vieglāka, un tornītis izrādījās šaurāks ar 88 mm kalibra lielgabalu - 105 joprojām ir lieks amerikāņu tankiem. "Lauva" -2 izrādījās mobila un labi aizsargāta. Kaujas laukā viņa nekavējoties sagrāba iniciatīvu kā labākais tanks pasaulē.
  PSRS pēc kara ar Somiju vēl ne ar vienu nav karojusi. Viņa tanku būvniecības attīstība nenotika visproduktīvākajā veidā. Parādījās KV monstri ar milzīgiem svariem un vairākiem ieročiem. Tikai T-34 var saukt par veiksmīgu tanku. Lai gan nav pietiekami spēcīgs.
  Turklāt PSRS parādījās riteņu kāpurķēžu tanku attīstība. A sērija jau ir automaģistrāle. Un daudzas citas automašīnas.
  Savukārt vācieši mācījās cīnīties un saņēma lielu kaujas pieredzi. Līdz vasaras beigām nacisti jau bija sagrābuši vairāk nekā pusi ASV teritorijas. Septembrī sākās uzbrukums Ņujorkai un Vašingtonai.
  Gerda jau ir cīnījusies Lev-2. Šis transportlīdzeklis svēra sešdesmit tonnas, bet tam bija biezākas sānu bruņas 100 mm nogāzēs un 88 mm lielgabals ar 100 EL stobra garumu. Un arī frontālās bruņas zem lielām nogāzēm bija nedaudz biezākas. Ķermenis ir 150 mm un 45 grādi, un piere ir 200 mm un arī noliekta.
  Amerikāņu ieroči nepaņēma šāda tanka frontālās bruņas. Un to, kas varēja iekļūt sānos, bija maz, un tie nebija uz tankiem.
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem nosūtīja šāviņu, sasita Šermani un atzīmēja:
  - Politiķis strādā ar mēli, enerģiski pierunājot sirdi, tikai rezultātā visi vārdi tiek doti aknās!
  Šarlote šāva uz amerikāņiem, apgrieza precīzu haubices sitienu un nomurmināja:
  - Jo stulbāks valdnieka prāts, jo asāks ir viņa bendes cirvis!
  Kristīna atkal šāva uz ienaidnieku, sasita vēl vienu tanku pēc kārtas un kliedza:
  - Atiestatot diktatora termiņu, vēlētājs pārvērtīsies par kārtīgu summiņu!
  Šeit arī Magda metās pretī ienaidniekam un sasita pretgaisa lielgabalu, murminot:
  - Valdniekam patīk runāt apaļīgi, ja nu vienīgi daiļrunīgās neveiksmes atsvaidzināt!
  Un meitenes atkal raidīja milzīgu, nāvējošu spēku šāviņu!
  Arī debesīs nopietnas cīņas rit pilnā sparā, turklāt ļoti asiņainas.
  Albīna uz ME-262 nogāza vēl vienu amerikāņu automašīnu un čīkstēja, zobus izliekot:
  - Grifu diktatoram vienmēr ir taisnība, jo viņam ir daudz tiesību, bez robežām, un vēlētājs, kuram ir putna tiesības, var lidot tikai pāri kordonam!
  Alvīne ar ME-262 arī apgrieza amerikāņu iznīcinātāju un asprātīgi iesaucās:
  - Ja vēlies kļūt par ērgli, beidz lidot ar putnu tiesībām!
  Nacisti jau iebrūk Baltajā namā. Trīs meitenes: Helga, Mārgareta un Frīda dodas uz kupolu, lai izkārtu tur savu karogu.
  Karotāji ir basām kājām un tikai vienā bikini. Viņi ložņā un cīnās.
  Helga ar basu kāju meta granātu un izšāva no ložmetēja, dūkodama:
  - Visbiežāk tie, kuriem ir putnu tiesības un ieradums skaitīt vārnas, visbiežāk ir gaiļi!
  Mārgareta agresīvi šāva un ar kailiem kāju pirkstiem meta iznīcināšanas dāvanu un čīkstēja:
  - Kamēr nemācēsi skaitīt vārnas, lidosi ar putnu tiesībām un vistas atjautību!
  Frīda nocirta vairākus melnādainos jeņķu karavīrus un kūkēja, ar kailiem kāju pirkstiem metot postošu granātu:
  - Ar putnu tiesībām tu nepacelsies debesīs, bet ielidosi pērlē kā vista noplūktā!
  Ar amerikānietēm cīnās arī japāņu nindzju meitenes. Viņi spiežas no Uzlecošās saules zemes.
  Zilā nindzju meitene amerikāņiem cirta ar zobeniem. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu un čivināja:
  - Ja tev ir vistas smadzenes, putnu tiesības un gaiļa ambīcijas, tad spalvas lidos ar garantiju!
  Dzeltenā nindzju meitene ar zobeniem nocirta amerikāņus un čīkstēja, ar kailu papēdi metot iznīcināšanas dāvanu:
  - Kam ir vistas smadzenes, tas skaita vārnas un meklē tikai putnu tiesības!
  Sarkanā nindzju meitene ar kailiem kāju pirkstiem palaida bumerangu, nogriežot ienaidniekiem galvas un čīkstot:
  - Kurš skaita daudz vārnu, problēmas rodas neskaitot!
  Baltā nindzja meitene paņēma nāves dāvanu ar savu koši sarkano krūšu kauli un kliedza:
  - Skaitot vārnas, jūs riskējat ķērkt nepatikšanas, berzējot degunu, iekļūsit plūktā kā vista!
  Visbeidzot Baltais nams pārņēma vadību. Oktobra sākumā kritās gan Ņujorka, gan Vašingtona.
  Un 1944. gada 8. novembrī ASV un Meksika kapitulēja Japānai un Trešajam Reiham.
  Bija īslaicīga pauze. Trešajam reiham bija jāsagremo manta un jāsagatavojas jaunam karam. Japāna arī ieguva daudz.
  Staļins arī gatavojās kariem, bet nekur neiederējās. Viss bija mierīgi.
  Vācieši uzsāka E sērijas tanku būvniecību, arī četrdesmit piektajā gadā tika iegūtas ļoti veiksmīgas diska lidmašīnas, kas varēja veikt pagrieziena punktu jebkurā karā. Tika izstrādāti arī kodolieroči. Tomēr PSRS Staļins pret viņu izturējās vēsi un gandrīz nefinansēja. Skeptiska bija arī Hitlera attieksme. Bet Japānā daži darbi tika veikti.
  Trešā Reiha izlūkdienesti saņēma informāciju, ka japāņi ir kaut ko sasnieguši.
  Pēc Hitlera un Staļina personīgās tikšanās tika pieņemti lēmumi par kopīgu karu pret Japānu.
  Staļins vecumdienās vēlējās saņemt izcila komandiera slavu un pēc vilcināšanās nolēma noslēgt militāru aliansi ar Vāciju. Arī Hitlers, kuram personīgi izdevās sadraudzēties ar sarkano diktatoru, deva priekšroku cīņai pret Japānu. Turklāt tai ir daudz koloniju, un tā joprojām ir salīdzinoši atpalikusi armija. Lai gan daudz, un fanātiski. Tik viegla pastaiga nebija gaidīta.
  1950. gada 20. aprīlī sākās liels karš pret Japānu ar kolonijām, PSRS un Trešo reihu.
  Sarkanā armija virzījās uz priekšu no Mandžūrijas. Padomju karaspēks, kam nebija pieredzes uzbrukuma operācijās pret spēcīgo japāņu aizsardzību, virzījās lēni un ar lieliem zaudējumiem.
  Elizaveta cīnās ar samurajiem uz jaunākā tanka T-54. Padomju automašīna ir progresīvāka nekā iepriekšējie modeļi, taču tā parādījās nesen. Un viņai ir 122 milimetru lielgabals, un viņa pati ir ļoti smaga - piecdesmit piecas tonnas.
  Staļins, kam nebija Lielā Tēvijas kara pieredzes, palielināja tanku izmērus un masu.
  Viņam patika viss lielais un apjomīgais.
  Tāpat kā KV sērija, daži modeļi, piemēram, KV-14, svēra vairāk nekā trīs simtus tonnu.
  Vācieši, gluži pretēji, saprata, ka lielie atsvari ir neefektīvi un tankam ir nepieciešama mobilitāte. Un piramīdveida AG-50 kļuva par galveno mašīnu. Tam bija racionāla slīpuma leņķi visos virzienos.
  Un to nevar caurdurt padomju ieroči no jebkura leņķa. Tajā pašā laikā svars ir tikai piecdesmit tonnas, un 1800 zirgspēku dzinējs ir gāzes turbīna. AG-50 ir ideāls auto savam laikam un ļoti ātrs, dažkārt simts kilometru stundā pa šoseju.
  Un lielgabals nesen tika uzstādīts ar īsu stobru, bet augstu spiedienu, kas spēj iekļūt visās automašīnās. Un 88 mm kalibrs nebija jāmaina. Faktiski kalibrs ir mazāks un šāviņu piedāvājums ir lielāks, un pistoles šaušanas ātrums ir lielāks. Un tā jau ir aksioma. Un otrādi, lielie kalibri tanku duelī patiesībā ir sliktāki par mazajiem.
  AG-50 ir briesmonis, kas sagrauj Japānu. Samurajiem ir tikai E sērijas tvertnes un pat tad agrīnie, tālu no vismodernākajiem šīs modifikācijas modeļiem.
  Taču Elizabete joprojām brauc ar T-54 un izdara šāvienu ar kailiem kāju pirkstiem.
  Sita ienaidniekam un čivināja:
  - Tirāns iedomājas sevi par lauvu, bet ēd rupju kā hiēna, mīl karu, bet negrib vilkt karavīra siksnu, mīl nolikt cūku un aprīt to ar ķidām!
  Jekaterina atsedza savu sarkano krūtis, ietriecās ienaidniekā, nospiežot pogu ar krūti, un kliedza:
  - Ja tu esi invalīds ar prātu, tad izglītības protēze tev nepalīdzēs!
  Arī Elena sita ar pliku papēža palīdzību un iesaucās:
  - Lauva bez izglītības ir labāks vadītājs nekā sertificēts auns!
  Arī Eifrozīnija pēc kārtas šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus, un iesaucās:
  - Bokserim ir spēcīgs sitiens rokā, bet politiķis ar mēli sit smadzenes, pat tad, kad viņam pašam galva ir diezgan vāja!
  Uzbrukums notiek visās frontēs. Arī padomju piloti cīnās. Jau ir parādījies MIG-15, kas var konkurēt ar japāņu spēkratiem, un vāciski droši vien būs labāki, it īpaši ātrumā un bruņojumā.
  Anastasija Vedmakova cīnās debesīs ar lielu pārliecību.
  Triecas pret divām japāņu mašīnām un čīkst:
  - Bokserim ir divas rokas un vairākas sitienu kombinācijas, politiķim viena valoda, nebeidzama dziesmu pārveidošana pēc būtības viena un tā paša motīva!
  Akulina Orlova, nežēlīgi šaujot uz ienaidnieku un pilnībā izsitot, atzīmēja:
  - Basām kājām meitene pati uzvelk vīrieti, izģērbjot sevi - viņa atstās viņu bez biksēm, un, izplešot kājas, viņa saspiedīs rīkli ar nāves tvērienu!
  Mirabela Magnetic, nogriežot japāņu lidmašīnas un rīkojoties ar tēlainu agresiju, atzīmēja:
  - Sieviete, izpletīdama kājas, spiež vīrietim mamutus, lai izspiestu zelta pilienus!
  Meitenes cīnījās ar lielu aktivitāti un kustējās no vienas puses uz otru, izvairoties no precīziem ienaidnieka šāvieniem.
  Vācu piloti uzmācās arī japāņiem.
  Albīna vienā rāvienā nogrieza četras mašīnas un entuziastiski iesaucās:
  - Kailas sievietes kājas, perfekti izģērbiet vīriešus, kuriem nav galvas!
  Alvīne paņēma un ar vienu sprādzienu sagrieza piecas japāņu lidmašīnas un čīkstēja:
  - Labāk skūpstīt meitenes basās kājas, nekā būt pilnīgai vientuļai bastu kurpei!
  Gerda uz tanka AG-50 cīnījās kopā ar Šarloti. Abas meitenes cīnījās ļoti pārliecinoši.
  Gerda šāva uz ienaidnieku, sadauzīja japāņu mašīnu un, zobus atraisīdama, dūca:
  - Vērsim ir burtiski ragi, un cilvēks bez bullish veselības iegūs figurālus ragus!
  Šarlote arī izdarīja mērķtiecīgu šāvienu, izsita cauri ienaidniekam un atzīmēja:
  - Cilvēks, kurš bija apģērbts ar kailām sieviešu kājām - pilnīgs bastu kurpe!
  Kristīna un Magda arī cīnās uz AG-50, un viņas cīnās izmisīgi.
  Kristīna izšāva šāvienu un iesaucās:
  - Ja vīrietis ir spārnu kurpe, tad viņam ir lemts būt zem papēža un klaidonis!
  Magda arī izšāva, un ļoti precīzi, un sasita ienaidnieka haubici, čīkstot:
  -Nav lielāka vīrieša ienaidnieka par drosmes trūkumu un lielākas problēmas par pārmērīgu tieksmi!
  Un meitenes turpināja dauzīt samurajus.
  Viņi tos spieda arvien spēcīgāk dažādās frontēs.
  Alenka un viņas komanda cīnījās uz jaunākā tanka IS-3. Šī iekārta ir no modernākas sērijas ar 130 milimetru lielgabalu, šajā gadījumā vienu un sver astoņdesmit tonnas.
  Tajā ir pieci apkalpes locekļi - visas meitenes. Un tas ir lieliski.
  Aļonka izšāva no pistoles ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Vīrietis ir iekārīgs mērkaķis ar sirsnīgu runu, bet meiteņu stulbums kroplos!
  Anyuta pēc kārtas izšāva vēlreiz, iedūra japāņu automašīnu un čivināja:
  - Ja tu ar ēzeli ar prātu kā ēzeli lapsai, ja tev garā zaķis, tev trīs ādas noplēsīs no cepures!
  Alla izdarīja precīzu šāvienu ar koši nipeļa palīdzību, ar kuru viņa nospieda pogu un čīkstēja:
  - No zirga var izveidot senatoru, bet no politiķa nevar izveidot godīgu arāju!
  Marija arī spārdīja ienaidniekam ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Visvienkāršāk par senatoru var uztaisīt no tāda, kurš prot kaut vai zirgu, bet nez kāpēc jebkurā parlamentā ir daudz ēzeļu un pat slinku!
  Olimpija arī šāva ar pliku papēdi un izdeva:
  - Ja tu nemācēsi jāt ar zirgu, tu būsi kails karalis!
  Meitenes kaujās demonstrēja augstāko klasi. Un tā padomju karaspēks pusgadu ilgās cīņās sasniedza Portartūru. Šo pilsētu no jūras klāja japāņi.
  Dienvidsahalīnu arī izdevās atgūt.
  Tādējādi Japānai tika revanšēts par iepriekšējām sakāvēm. Turklāt Portartura atriebība joprojām bija daļēja ...
  Sākās viņa aplenkums.
  Smagā padomju artilērija bombardēja šo cietoksni. Meitenes šāva ar haubicēm.
  Alise un Andželika šāva lādiņu pēc lādiņa.
  Alise izšāva un atzīmēja:
  - Jebkurā turnīrā ir vairākas spēles un gala rezultāti, tikai politikā ir nemitīgi reset un paralēla skaitīšana!
  Andželika, atpūšoties uz kailajiem papēžiem, iedeva čaulu un iesaucās:
  - Boksā zemi sitieni ir sodāmi neatkarīgi no cimdu krāsas, politikā tie nes uzvaru, it īpaši, ja cimdi nav balti!
  Cīņu gadā Japāna zaudēja visas savas kolonijas. Un tagad cīņas izvērtās par pašu metropoli.
  Un skaistie karotāji tuvojās Tokijai.
  Un padomju tankkuģi beidzot ieņēma Portartūru.
  Elizabete mērķēja uz ieroci ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa šāva uz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Vīrietis nav tālu no gibona, ja ne pēc intelekta, tad iekāres, tēviņš ir tipisks mērkaķis!
  Jekaterina arī šāva uz ienaidnieku, izmantojot savu pliku papēdi, un smaidot atzīmēja:
  - Vīrietim ir viena pilnība un divas rokas, bet sieviete pati meklē pilnību ar grābošām rokām un varenu cieņu!
  Elena, šaujot uz japāni un ar kailiem kāju pirkstiem apgāžot citu haubici, atzīmēja:
  - Klauni cirkā rada veselīgus smieklus un jautrību, jestri politikā neveselīgu ņirgāšanos un vilšanos!
  Meitenes, kā redzams, japāņus pamatīgi sasmalcina. Ar tādu, protams, Portarturs bez šaubām kritīs.
  Anastasija Vedmakova cīnās debesīs virs Japānas un dod ienaidniekam nokāpšanu, dziedot:
  - Viens, divi, trīs, saplēš samuraju!
  Un viņš izrunā ļoti trāpīgu aforismu:
  - Šahā bruņinieka gājiens bieži sakrīt, politikā vēlētājs vienmēr pārojas ar bruņinieka gājieniem!
  Akulīna Orlova, sasmalcinot samuraju debesīs un piemiedzot ar savām safīra acīm, atzīmēja:
  - Sliktam mūziķim uz auss uzkāpa lācis, stulbam vēlētājam ausis zumēja - politiķu lapsas!
  Mirabela Magnetic no pagrieziena nogrieza citu automašīnu no Uzlecošās saules zemes un atzīmēja:
  - Divi spēcīgi, bet dažādi tēli rada sprādzienu, divi gudri, bet dažādi indivīdi rada ģēniju!
  Meitenes pacēlās debesīs virs samurajiem.
  Albīna, notriekdama Japānas lidmašīnu, zobus griežot, agresīvi atzīmēja, piemiedzot ar aci:
  - Bērni dzimst no divu dzimumu mīlestības, panākumi no centības un talanta apvienojuma!
  Arī Alvīna spārdīja samuraju ar pliku papēdi un ķeksēja, atlaidusi zobus:
  - Vīrieši no skaistām sievietēm grib dēlus, bet sievietes no gudriem vīriešiem meitas, secinājums, ka veselīgai pēcnācējai vajadzīgs skaistums un inteliģence, bet kur var atrast tādu labestību kombināciju!
  Taču cīņa par Tokiju jau ir izvērsusies. Vācieši un atsevišķi padomju bataljoni iebrūk Japānas galvaspilsētā. 1951. gada maijs ir pagalmā, viss burtiski zied. Un ļoti skaista un bagāta.
  Taču Tokijas pilsēta ir smagi bojāta. Pa to virzās Vērmahta daļas, un cīņas ir ļoti sīvas un nevienlīdzīgas.
  Gerda uz AG-50 cīnās kopā ar Šarloti. Šīs meitenes ļoti kaislīgi tic savai uzvarai.
  Gerda šauj ar kailiem kāju pirkstiem, spiežot kursorsviras pogas un saka:
  - Sieviete vēlas to, ko vēlas Dievs, bet vīrieša vēlmes ir līdzīgas pērtiķa vēlmēm!
  Arī Šarlote trāpīja ienaidniekam, nogāza japāņu mašīnai tornīti un čīkstēja:
  - Dievs sievieti radīja kā ziedu skaistumam, vīrietis bija vajadzīgs kā humuss, lai pabarotu apburošu augu!
  Uz otra tanka AG-50 cīnās arī meitenes, kuras ir vienkārši asiņaini super klases monstri. Viņi ir ļoti kaujinieciski un agresīvi karotāji, bet tajā pašā laikā maigi.
  Kristīna šāva ar kailiem pirkstiem un noslīpētām kājām un smaidot atzīmēja:
  - Sieviete ir roze, bet tālu no auga, vīrietis ir gailis, bet ne spārnotais, bet tipisks ragainais dzīvnieks!
  Magda smiedamies ar nāvējošu šāviņu šāva uz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Cilvēks, kurš gaiļus kā putns, bet bez spārniem, izlien kā lakstīgala, bet ne dziedātājs, sola sievietei zelta kalnus, bet gultā ne santīma vērts!
  Tokijas šturmēšanā piedalās arī padomju meitenes. Jo īpaši Alenkas apkalpe. Viņi pārgāja uz vēl jaudīgāku un smagāku IS-4 ar otru 85 mm lielgabalu.
  Taču pirmais piecinieks palika nemainīgs.
  Aļenka šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja, zobus rādot:
  - Politiķa solījumos imperators kailā karaļa piepildījumā sola mēnesi no debesīm, un vēlētāji iegūst suņa dzīvību!
  Anyuta agresīvi atzīmēja, raidot lādiņu no lielgabala un precīzi trāpot ienaidniekam:
  - Gudrs valdnieks netiecas sevi dievišķot, bet cenšas vēlētājam dot cilvēka dzīvību!
  Alla uzspridzināja ienaidnieku, ar kailu noslīpēto kāju tēmējot uz nāves dāvanu un sacīja:
  - Pat idiots tronī var stādīt daudz, bet bagātīgu ražu novāc ar ne kārtīgu prātu!
  Marija arī izšāva šāvienus, tikai šoreiz no ložmetējiem, izsita daudz pretinieku un izdeva:
  - Diktators, kas daudz stāda un lej asinis, sēdēs peļķē un rēk no sāpēm!
  Olimpiada, arī izšauta, nospiežot sprūdus ar kailām zolēm un agresīvi atzīmēja:
  - Vēlētāju, kurš balso par politiķi, kurš bieži kāpj zirgā, sagrābs plēsēji!
  Uzbrukums imperatora pilij jau notiek. Pēdējie japāņi ir pamatīgi piebeigti.
  Emanuela jau ir iesaistījusies cīņā. Protams, viņa ir gandrīz kaila, kājās tikai biksītes.
  Viņa izlaida zibens spērienu no sava koši krūšu sprauslas un iesaucās:
  - Politiķis ir maisījums no vilka aitas ādā, lapsa ar lakstīgalas saldo trillīti, cūka jaunā frakā, bet jūs ar viņu dzīvosiet kā suņi!
  Arī Helga cīnās, iebrūkot japāņu pozīcijās un gaudodama, zobojoties un ar basu kāju metot granātu:
  - Ir stulbi balsot par vilku aitas ādā, tā var izrādīties pilnīga aita!
  Mārgareta pagriezās un, piestiprinot iebrucēja karogu imperatora pils kupolā, atzīmēja:
  - Lapsa aitas ādā tronī ir labāka par aunu bebra kažokā, gudrs blēdis darīs vairāk nekā godīgs muļķis!
  Emanuela beidzot piesprādzēja sarkano audumu un nikni iesaucās:
  -Tronis necieš traci un riešanu, un tā nav metode baiļu savaldīšanai, bet valdnieks rupji valda, izdod dekrētus nedzirdīgiem lūgumiem!
  Japāna tika uzvarēta. Un pēc kapitulācijas PSRS atguva Sahalīnas dienvidus, saņēma Kuriļu grēdu, Mandžūriju, Portartūru, Ziemeļkoreju un beidzot nocietinājās Mongolijā.
  Trešais Reihs pārņēma visu pārējo. Un atkal iestājās miera periods. Trešais Reihs pārņēma pārējo pasauli un 1959. gadā sarīkoja referendumu, lai izveidotu monarhiju un pasaules impēriju.
  Hitlers kļuva par imperatoru. PSRS pēc Staļina nāves 1953. gada 5. martā par jauno vadītāju kļuva akadēmiķis un ģēnijs Nikolajs Vozņesenskis. Un viņa vadībā PSRS sāka radīt jaunus ieročus.
  Kad Hitlers nomira 1963. gada martā, Trešajā Reihā sākās cīņa par varu starp daudzajiem Ādolfa mākslīgās apaugļošanas dēliem.
  Un PSRS Sarkanā armija sāka atbrīvošanas kampaņu Eiropā pēc Nikolaja Voznesenska pavēles. Un 1963. gada 1. maijā izvērtās sīvas cīņas.
  Bet tas ir cits stāsts, kā PSRS Sarkanā armija izglāba pasauli no fašisma.
  
  BASĀJĀ ĪSTA PRINCESS
  Starp Francijas karali Luiju četrpadsmito un Norvēģijas karali Džordžu pirmo tika noslēgta vienošanās. Pēc viņa teiktā, Džordža pirmās meitai bija jāprecas ar Luija četrpadsmitā dēlu. Un viņam bija tik skaistums, skaists kā saule, ar sniega krāsas matiem. Pēc paražas viņi toreiz apprecējās diezgan agri, un trīspadsmitgadīgā meitene kopā ar konvoju devās ceļā. Kopā ar viņiem devās arī karaļa adoptētā meita Stella. Viņa bija ļauna, bet prata labi izlikties. Un diezgan skaista, lai arī ar melniem matiem.
  Viņa tika sagūstīta kampaņas laikā pret nomadiem uz dienvidiem. Stella ienīda un apskauda karaļa meitu Ģertrūdi. Bet viņa izlikās par savu labāko draudzeni. Un viņai galvā bija viltīgs plāns. No pirmā acu uzmetiena princeses nomaiņa un uzdošanās par viņu ir nereāla. Viņi kuģo uz liela kuģa ar godājamiem sargiem un dāvanām. Bet Ģertrūdei ir vājā vieta. Viņa, tāpat kā savas dinastijas pārstāvji, svēti ievēro zvērestus, pat sev nelabvēlīgus.
  Tāpēc sarunā ar Stellu (šis vārds viņai tika dots jau Norvēģijas karalistē!) Ģertrūde no mātes sirds zvērēja, ka piepildīs jebkuru draudzenes vēlmi, ja izglābs viņas dzīvību.
  Tad mānīgā Stella jau atradās pie krasta, nelielas vētras laikā viņa aizdedzināja šaujampulvera mucu un uzspridzināja kuģi. Un viņa pati sagatavoja laivu iepriekš. Visi jūrnieki, kurus ļaunā hana meita ielēja vīnā, nomira. Un tikai Ģertrūde tika izglābta, protams, ar viņas nosauktās māsas palīdzību. Viņa ievilka princeses uz klāja.
  Un viņa pieprasīja zvēresta izpildi. Ģertrūde apstiprināja. Un Stella dusmīgi sacīja:
  - Apmainīsim ar tevi kleitas. Tagad tu būsi mans kalps, un es pati kļūšu par princesi.
  Ģertrūde rūgti raudāja, bet šis zvērests bija jāpilda. To nedrīkst pārkāpt, citādi mātes sirds saplīsīs gabalos. Un viņas vietu ieņēma Hanas meita.
  Ierodoties pilī, Stella pasludināja sevi par Džordža meitu, brīnumainā kārtā izdzīvojot kuģa avārijā. Un Ģertrūde bija spiesta to atzīt ar paklanīšanu.
  Stella pavēlēja bijušo princesi nosūtīt uz Korsiku ganīt aitas. Tāpēc viņa it kā uzdrošinājās viņai, un viņa nevēlas redzēt viņu sev blakus.
  Ģertrūde stāvēja kamerās, kad viņai pavēlēja doties uz sargtelpu. Tur viņai pavēlēja novilkt dārgo kalpones kleitu un uzvilkt ganu tērpus. Princese bija ļoti samulsusi un izplūda asarās. Tad karavīri atstāja sardzes māju, un vecā plīts viņai deva tikai izmazgātas, bet noplukušas un lāpītas drēbes un koka tupeles, sakot:
  Šeit ir daži apģērbi un apavi jums. Korsikā ir silti un pieradīsi.
  Ģertrūde, sapratusi, ka pretošanās ir bezjēdzīga, lēnām pārģērbās. Nelīdzenās koka tupeles viņai izrādījās par lielu un meitene tos vienkārši nometa un nolēma, ka labāk staigāt basām kājām. Turklāt bija brīnišķīgs maija laiks. Šī ir Francija ar daudz maigāku klimatu.
  Meitenei tika dots rīkojums iekāpt karietē ar restēm uz logiem. Viņai vajadzēja nogādāt princesi, kas kļuva par ganu sievieti, pilnīgi negodīgā trimdā Korsikā.
  Bruģakmeņi uzkarsa un sāpīgi dedzināja basām kājām nepieradinātās princeses kājas. Un augusta cilvēka kailo zoli nepatīkami kairināja virsmas raupjums.
  Ap viņu griezās vairāki nabaga zēni, un Ģertrūde juta milzīgu kaunu, ka viņa ir karaļu meita, kas staigāja kā ubags basām kājām vecā, aizlāpītā kleitā.
  Ubagu princese no pazemojuma nosarka un pat uz īsu brīdi aizmirsa, ka viņas lutinātos, rozā papēžus cepina dzeloņainais bruģis. Un tik ļoti sāp princeses kājas, kura, iespējams, basām kājām atradās tikai vannā, kas izgatavota no tīra zelta ar dimantiem.
  Un tagad jaunās skaistules kailās, maigās zoles moka bruģa nežēlīgie, asie, karstie akmeņi.
  Par laimi meitenei, kariete viņu jau gaidīja. Viņa bez pretestības ielēca tajā. Un viņa dzirdēja caururbjošu svilpi, smieklus un zēnu izsaucienus:
  - Viņi atved zagli!
  Princese samulsa. Viņa arī tagad ir noziedzniece. Viņa, kuras izcelsme ir daudz vecāka nekā Burboniem. Un viņai jāsēž aiz restēm, caur kurām gaisma gandrīz neizkļūst. Skumji un skumji. Un pats galvenais, neko nevar izdarīt. Ja viņa sāks kliegt, ka ir karaļa meita, tad neviens viņai neticēs.
  Un meitenes kailie papēži duras ozola dēļos.
  Un mazā princese raudāja. Šoferis un žandarmi viņas asarām nepievērsa nekādu uzmanību. Nu ieslodzītais rūc, ko gan citu darīt? Profesija žandarmus rūdīja un padarīja bargus.
  Ģertrūde raudāja un atcerējās svinīgās pieņemšanas pilī, kad visi viņas priekšā paklanījās, un viņa jutās lepna un vajadzīga.
  Pēc vairāku stundu sēdēšanas uz kaila sola meitenei sāpēja mugura. Un viņa sāka sist ar dūrēm pret bruņu karietes sienu. Izlēmuši, ka meitene vēlas iziet, žandarmi princesi atbrīvoja. Kad viņa bija brīva, viņa paspēra dažus soļus aiz krūmiem, un ... protams, viņa sāka skriet. Viņa ļoti vēlējās tikt prom no žandarmiem, kas viņu veda trimdā. Taču cietais zāliens ievainoja viņa basās kājas, un policija nesteidzās. Viņi kustējās kā palēninājumā. Vai varbūt viņi gribēja pamācīt kādu lutinātu meiteni. Un tas tiešām ir princeses spīdzināšana, tas, ka ciema meitene bija tikai patīkams skrējiens.
  Ģertrūde skrēja klibodama arvien vairāk, un viņas kājas sapinušās, kailās, notriektās zoles burtiski dega. Beidzot viņa neizturēja, nokrita ceļos un rāpoja četrrāpus, vienlaikus sirdi plosoši rūcot.
  Žandarmi tagad ātri skrēja meitenei pakaļ. Viņi satvēra viņu zem rokām. Meitene apmulsusi kratīja grieztās un pārdurtās kājas, lūdzot, lai viņu nesitās.
  Žandarmi apžēlojās par princesi un izdeva tikai pāris vieglus pļaukus. Tiesa, solot nākamreiz brutāli pērt, ja viņa atkal mēģinās aizbēgt. Lai gan Stella pavēlēja izturēties pret bijušo princesi kā pret īpašu zemisku pakāpi, pat nežēlīgos kalpotājus aizkustināja sniegbaltās Ģertrūdes retais skaistums, ko tikai vēl vairāk izcēla ubaga tērps.
  Meitene vairs nemēģināja skriet. Naktī viņa gulēja stallī, piesieta aiz kājas ar resnu virvi pie žandarma spalvainās ķepas. Sapratusi, ka nevar tik viegli aiziet un, pirmkārt, ir ļoti nogurusi, meitene gulēja visu nakti, tikpat kā nepievēršot uzmanību staļļa smirdoņai.
  Un nākamajā dienā man atkal nācās ciest uz cietuma pajūgu, kas steidzās visos ātrumos, pa kuriem parasti tika pārvadāti īpaši bīstami noziedznieki.
  Tātad redzamība biezo stieņu dēļ praktiski nevienai meitenei nebija ļoti garlaicīgi. Un viņa centās sevī raisīt atmiņas, vismaz kaut kā paspilgtināt savu ikdienu.
  Piemēram, svinīga pieņemšana vai tad, kad tēvs viņai uzdāvināja tīrasiņu ērzeli. Tikpat sniegbalti kā viņas mati, baltāki par sniegu. Vai nedaudz raibs ponijs. Viņa mīlēja zirgus. Kā ar viņas zirgu? Viņš laikam jau ir samierinājies ar savu jauno saimnieku. Stellai, kas bija hana meita, bija iedzimta māksla sazināties ar zirgiem. Nē, Ģertrūde šajā jautājumā viņai nelīdzinās.
  Un meitene atkal rūgti raudāja. Viss izvērtās ārkārtīgi slikti. Un viņa neviļus aizsnauda. Viņa sapņoja, ka ganīja aitas, un pagāja garām vārtiem. Un uz tiem pienaglota viņas uzticīgā sniegbaltā zirga nogrieztā galva. Pēkšņi galva atdzīvojas un saka:
  - Un tu esi baskāju princese, kas ganās aitas. Ja tava māte to zinātu, viņas sirds salūztu!
  Ģertrūde iesāka un pamodās. Viņa kļuva vēl skumjāka. Izrādījās, ka viņa nevienam neko nevarēja pateikt ne tikai tāpēc, ka bija devusi zvērestu, bet arī tāpēc, ka baidījās, ka māte par to uzzinās. Un tas ir tik šausmīgi.
  Un meitene atkal čukstēja. Šis patiesi ir nepanesamu ciešanu brīdis. Un arī mugura sāp. Gulēt uz koka ieslodzīto sola ir neērti, un neviens viņai nedos spilvenu.
  Kad naktī viņi apstājās pie kroga, kļuva daudz vieglāk. Vakariņās bijušajai princesei tika dota tikai piena krūze un svaiga melnā maize. Izsalkusī meitene ar prieku ātri to apēda un prasīja vēl. Atbildot uz to, viņi kustināja viņas lūpas, liekot viņai atkal rūgti rēkt.
  Žandarms oficiāli atbildēja:
  - Prokurors piebildīs!
  Pēc tam pusbadā Ģertrūde apgūlās sienā un saritinājās. Un es ilgi nevarēju aizmigt. Staļļa smarža kutināja nāsis, izžuvušie zāles stiebri nepatīkami durstīja meitenes ķermeni. Meitene cieta no bezmiega. Viņa nemitīgi mētājās un grozījās, un nabadzīte pa nakti bija nogurusi.
  No rīta viņai iedeva tikai maizi un ūdeni. Taču izsalkušajai meitenei tas šķita neparasti garšīgs, lai gan žokļi tik tikko kustējās no noguruma. Jau pašā cietuma vagonā Ģertrūde aizmiga. Viņas mājvieta vienmērīgi šūpojās gar ceļu. Bet pat kratīšana tikai iemidzināja nogurušo meiteni.
  Uz maināmiem zirgiem kariete ar stieņiem steidzās pietiekami ātri. Un tagad viņi vakarā metās uz jūru. Viņi arī nakšņoja krodziņā. Labsirdīgā saimniece pamanīja, ka meitene ir bāla, un atnesa viņai vistas spārnu.
  Gaļa padarīja vēderu smagāku un princese aizmiga.
  No rīta viņu gaidīja jauns pārbaudījums. Meitene ar vislielākajām asinīm tika iemesta tilpnē, pie pīlēniem. Viņi Ģertrūdei sāpīgi knibināja ar knābi un skrāpēja ar ķepām. Tas bija pārāk sāpīgi un pretīgi. Un pīlēni smirdēja pretīgi. Viņa tika nogādāta būrī kopā ar mājputniem uz Korsiku, aizjūras vietu. Meitene atkal izplūda asarās. Bet tad viņa uzjautrinājās un domāja, ka pīlēni tomēr nav tik biedējoši.
  Pateicoties putnu smaržai, princesei nemaz negribējās ēst un viņa sāka barot pīlēnus ar savu cietuma maizes devu.
  Tad viņa tos maigi noglāstīja. Pīles pārtrauca plūkt un kļuva mīļas. Tad princese sāka ar viņiem spēlēties. "Šis būs karalis," sacīja Ģertrūde lielākajam pīlēnam. "Bet tu kļūsi" par karalieni. Meitene to apzīmēšanai izmantoja striķus no savas nobružātās un nobružātās kalpones kleitas.
  Un šī spēle ir kļuvusi interesanta. Daļa pīļu saņēma prinča statusu, daļa hercogu. Un Ģertrūde pat sāka dresēt pīles, kuras bija sadraudzējušās. Tad viņa aizmiga ar viņiem apskāvienos.
  Es pamodos no tā, ka viena no pīlēm kutina zoli, jau dzīva, no baskāju testa. Meitene noglāstīja pīli pa skaustiem un atkal aizmiga.
  Protams, laiva uz Korsiku dodas lēnāk nekā cietuma kariete ar rezerves zirgiem. Izsalkušā Ģertrūde joprojām atrada spēku dalīt cietuma devu ar pīlēniem un dzīvot harmonijā ar putnu baru. Pīlēni nometa diegu, un princese tos atkal uzvilka. Kad cāļi cīnījās, viņa iedomājās, ka notiek uzbrukums pilij un ka laupītāji uzbrūk karaliskajai gvardei.
  Meitenes iztēle kļuva arvien bagātāka. Viņa, reiz augstprātīga un kašķīga princese, vairs nemanīja būrī smirdošo smaku un nenoniecināja, kad pīles kaut ko izdalīja, un būris netika bieži tīrīts. Un visbiežāk man nācās atslogot sevi aiz restēm. Tāds negaidīts likteņa pavērsiens: tu esi ne mazākās karaļvalsts princese, tēvs abu valstu Dānijas un Norvēģijas tronī, Eiropā ir manta. Un tagad tu esi kā netīrs ubags, sēdi, neizkāpjot, būrī ar cāļiem. Un tu pats kļūsti nemazgāts un netīrs.
  Kad viņi ieradās salā, žandarmi, tieši kleitā, iemeta meiteni siltās. Vidusjūra jau ir sasilusi, bet principā pa ziemu atdziest. Tajā ir ļoti patīkami peldēties. Un atmazgāšana no šūnu grauzumiem. Un sargi iedūra meiteni ar nūjām un smējās par viņu. Ģertrūde vēl nekad nebija kuģojusi pa jūru. Tā kā Norvēģijā vai pat Dānijā pat vasarā ūdens ir auksts. Bet, no otras puses, viņai bija spilgta pieredze plunčāties baseinā ar apzeltītiem krastiem. Kā viņai patika, it īpaši ziemā. Visapkārt atrodas sniega kupenas, un milzīgajā, senatnīgajā pilī ir silti, un pašā baseinā ūdeni silda geizers.
  Bet šeit ir tik plašs, un es gribu to ņemt un burāt prom. Peldiet prom, lai sajustu gribu un jaunus piedzīvojumus. Ģertrūde pēkšņi juta, ka no viņas nokrīt sāpju un pazemojuma putas.
  Bet diemžēl laime nebija ilga. Meitene bija spiesta izkāpt krastā. Un uzkāpt zirgā, kur žandarms viņu piesēja pie krusta. Pludmales smiltis dedzināja viņas basās kājas, un princese iekliedzās. Tad viņa atradās zirga vēderā, kas ir ārkārtīgi sāpīgi un nepatīkami, it īpaši, ja dzīvnieks staigā.
  Par laimi, ceļš nebija pārāk garš - Korsika ir salīdzinoši maza sala. Taču, neskatoties uz to, meitene pamodās, vairākas stundas trīcot uz zirga gurnu, un pat iekrita volānā. Viņa tika atvesta uz salas dienvidu daļu, uz provinces fermu. Tur muižā dzīvoja stingrais zemes īpašnieks Nemesis. Viņa bija nepatīkama, resna dāma. Ļoti skopi. Viņas pagalms bija salīdzinoši neliels, un pati Nemesis dzīvoja faktiskā trimdā.
  Žandarms atlocīja pergamentu un paziņoja pavēli:
  - Šī mazdzimtā meitene Stella ar karaļa pavēli tiek notiesāta uz mūžīgu trimdu Korsikas salā, tālākajā no fermām. Viņai jābūt ģērbtai un jābaro kā zemiska meitene, un vainas gadījumā jāpērta. Viņas darbs ir aitu ganīšana vai kāds cits tikpat pazemojošs darbs. Viņa būs šeit līdz savai nāvei vai citam karaļa rīkojumam! Lai tas tā būtu! Luiss četrpadsmitais Saules karalis!
  Nemesis pamāja ar savu resno zodu un drūmi atbildēja:
  - Mums ir daudz aitu, un puika netiek ar tām galā. Lai Stella viņam palīdz!
  Žandarmi paklanījās, un Ģertrūdi burtiski ienesa šķūnī. Pēc kratīšanās uz zirga meitene ir pārāk salauzta un nogurusi.
  Nemesis pavēlēja staļļa vīram:
  - Pabaro viņu pieticīgāk. Lai tu šodien guli un atpūties. Rīt no rīta viņai jākopj aitas un kazas.
  Staļļa vīrs atnesa princesei kūkas, kazas pienu un, neskatoties uz saimnieces aizliegumu, medu. Bālā un salauztā mīļā meitene izskatījās sāpīgi nožēlojama. Ģertrūde bija tik nogurusi, ka nevarēja paēst un nogulēja dienas otro pusi un visu nakti.
  Un viņa sapņoja, ka Khanu bars iebruka Norvēģijas valstībā, un visa viņu ģimene tika sagūstīta. Un princese tika uzvilkta uz plaukta, savijot locītavas. Ģertrūde pati saprata, ka tas ir sapnis, bet viņa bija tik nogurusi un pārgurusi ceļā, ka nevarēja un negribēja pamosties. Tāpēc viņa karājās uz plaukta, liekot sev domāt, ka tas nemaz nesāp un uguns zem viņas basām kājām nemaz nedegās briesmīgi. Tad viņa sapņoja, ka aizmiga sapnī tieši ar locītavām, kas bija savītas uz plaukta. Un jau cita, varavīksnes vīzija, skrienot pa zālienu, lēkājot ar zaķiem. Viss ir viegls un gaisīgs.
  Redzams spožākais eņģelis, kas rāda Ģertrūdes kompleksās zīmes, un aug kolonnas ceļā. Un jau liels, liels eņģelis saka:
  - Jūs esat moceklis, kas nozīmē, ka esat pelnījis paradīzi!
  Un pats erceņģelis Gabriels ved meiteni pa mākoņiem, kas maigāki par pūkām, pie debesu troņa.
  Un tur Visvarenais Kungs Dievs Jēzus rāda tik lieliskas debesu pilis, ka uz to fona izgaist Skandināvijas pilis un pat slavenā franču Versaļa.
  Meitene pamodās no vēsa sūkļa pieskāriena viņas sejai. Viņa negribīgi atvēra acis. Kā es negribēju atrauties no paradīzes bildes un atgriezties smirdīgajā šķūnī. Taisnība ar mīkstiem salmiem.
  Viņas priekšā stāvēja zēns, apmēram gadu jaunāks par Ģertrūdi. Korsikas saulē iededzis gandrīz līdz melnumam, bet uzacis, skropstas un diezgan garie mati, gluži otrādi, izdega un kļuva balti kā pārgatavojušies kvieši. Zēns nebija nekas cits kā īsas bikses, slaids un drūms, ar jauku, patīkamu seju un smaidīja veseliem zobiem. Ģertrūde uzreiz saprata, ka šis ir labs zēns, un viņam pretī pasmaidīja.
  Zēns čukstēja:
  - Mani sauc Ēriks. Vai pat gans Ēriks. - Tad zēns atskatījās un klusi teica. - Jūs noteikti esat cēls cilvēks un esat trimdā?
  Princese samulsa un nosarka. Vai viņa basām kājām, tērpā, kas pārvērtusies noplīst, atzīt, ka ir karaļu meita un viņā plūst pat paša Kārļa Lielā asinis? Jā, tas ir ārkārtīgi apkaunojoši.
  Ģertrūde atbildēja trīcošā balsī:
  - Nē... No kurienes tu to dabūji?
  Ēriks klusi čukstēja:
  - Jūs atveda žandarmi, vairāki sargi, un tika nolasīts karaļa personīgais dekrēts. Nu, vai tiešām Luisam četrpadsmitajam nav citas lietas, ko darīt, lai izdotu pavēli, kādai ubagu meitenei? Turklāt jūs esat pārāk bāls, jūsu rokas un kājas ir maigas, un jūs varat redzēt, ka esat nosituši zoles. Protams, jūs esat cēls cilvēks.
  Ģertrūde smagi nopūtās un atbildēja:
  - Jā, es... Kaut kā man pašam negribas atcerēties, kas es esmu!
  Ēriks skumji pamāja ar galvu un čukstēja:
  -Nekautrējies. Es esmu arī tāda hercoga dēls, kuram tika izpildīts nāvessods apsūdzībā par valsts nodevību. Piecu gadu vecumā tiku izsūtīts uz Korsikas tālāko fermu. Sākumā es biju aitu kundzes, grāfienes meitas, palīdze. Tad viņa nobriest un devās uz smagu darbu. Es arī būšu šeit līdz sešpadsmit gadu vecumam. Tad es, visticamāk, gaidu Tulonu un kambīzes. Tātad pagaidām jūs varat baudīt paradīzi.
  Ģertrūde nodrebēja un jautāja zēnam:
  Pats esi mēģinājis aizbēgt?
  Ēriks negatīvi pamāja ar galvu.
  "Desmit jūdžu attālumā nav nevienas lauku sētas, un saimniecei ir lieliski lauka suņi, un pastāvīgi dzīvo četri pieredzējuši policisti. Viņi noteikti mūs atradīs. Es mēģināju aizbēgt viens un saņēmu šo.
  Zēns uz pleca parādīja zīmolu burta "K" formā un ar smagu nopūtu turpināja:
  - Joprojām nav tik slikti kā smagajā darbā vai pazemes cietumā. Elpojam svaigu gaisu, aitas un kazas man pakļaujas, ēdiens nav tas sliktākais pasaulē. Kad mēs kļūsim vecāki, būs daudz sliktāk, ja...
  Ģertrūde saspringa un jautāja zēnam:
  - Ja kaut kas?
  Ēriks smaidot atbildēja.
  "Ja vien karalis neliek mani ņemt armijā, nevis kambīzēs. Arī tur ir grūti, taču ir iespēja kļūt slavenam un iegūt virsnieka pakāpes par militāriem varoņdarbiem. No smaga darba ir tikai viens ceļš uz kapsētu!
  Princese gribēja uz to atbildēt, bet parādījās equery miegainā seja. Viņš aizsmacis kliedza:
  - Vai tu gribi dabūt skropstas. Ir jau par vēlu, laiks izdzīt lopus!
  Zēns pasniedza princesei roku.
  - Ejam... Kaut gan nē! Es izmetu sevi, kamēr tu ēd kūkas ar pienu un medu. Medus ir reta delikatese, un tevi vienkārši žēl.
  Un, zibinot kailos papēžus, zēns pazuda pa durvīm. Ēriks bija veikls kā vējš.
  Un Ģertrūde, kura jau vairākas dienas bija slikti paēdusi, sajuta sevī spēcīgu izsalkumu un alkatīgi metās pie lielas kūkas un piena glāzes. Paēdusi un dzērusi viņa vairāk nebūtu atteikusi. Bet bija nepieciešams sekot zēnam.
  Pagalmā zāle nepatīkami durstīja manas kājas, bet vienalga bija paciešama. Bet, kad Ģertrūde piecēlās uz akmeņainajām grēdām, un asie akmeņi, kas no rīta vēl nebija paspējuši sasilt, iedūra princeses basās kājas, meitene kliedza un atkāpās zālē. Viņa arī nedaudz iegrieza pēdas, kas bija sākušas dziedēt, bet pa tām joprojām bija iespējams staigāt pat ar grūtībām.
  Ēriks viegli un smaidot gāja pāri oļiem un grantij. Vispār zēni, ja viņiem nekas nesāp, parasti smaida. Bija tik karsts, hercoga dēlam nebija nekas cits kā šorti, lina soma, kurā iegrābās rītdienu sev un draudzenei, un vēl kaut kas. Ēriks dzenāja aitas un kazas, kustējās skrējienā un nestāvēja uz vietas. Zēns atrada prieku kustībās, ik pa brīdim lecot augšā un lejā. Bet Ģertrūdei katrs solis bija dots ar miltiem.
  Lai neuzkāptu uz oļiem, princeses pa zāli sāniski ložņāja līdz vārtiem. Tad viņai nācās skriet pa asu grants ceļu.
  Ēriks, redzot meitenes grūtības, satvēra viņu zem rokas un nesa skrējienā. Ņemot vērā, ka Ģertrūde bija garāka par zēnu un vēl nebija paspējusi izaugt tievumam līdz skeleta līmenim, tad Ēriks parādīja savu nebūt ne dūšīgo spēku. Arī viņa tēvs nebija pārāk garš, taču viņš izcēlās ar spēku, bez varonīgas izaugsmes.
  Meitene stāvēja uz zāles un baidījās spert papildu soli. Un Ēriks aizdzina iespaidīgu aitu un kazu ganāmpulku uz kalnu ganībām. Zēns ātri kustējās un pat kūleņoja, mudinot dzīvniekus. Ēriks bija kā dzimis gans, kustīgs un elastīgs. Dzīvnieki viņam paklausīja un ātri kustējās
  Dziļi ieelpojusi, Ģertrūde viņiem sekoja. Ārpus pagalma zāle bija garāka un grūtāk pastaigājama. Kāti, noliecoties zem meitenes svara, bija stipri iedurti zem papēža un citām jutīgajām princeses zolēm. Ģertrūde vaidēja un izturēja, neveiksmīgi cenšoties panākt uz kalniem aizejošo baru. Taču viņas nervu spēki bija izsmelti un meitene apstājās un... Viņa atkal sāka rēkt, asaras tecēja pār viņas vaigiem, kas bija novājējuši, bet vēl nebija pilnībā zaudējuši savu patīkamo apaļumu. Turklāt bālā āda kļuva nepatīkami jēla no maigās dienvidu saules.
  Neparasti Sniegbaltītei zem gaismekļa Korsikā, īpaši maijā.
  Ģertrūde nobijusies kliedza:
  - Ēriks!
  Zēns nekavējoties atbildēja uz viņas saucienu:
  - Paliec tur, kur esi, es tūlīt būšu!
  Un kā kalnu briedis, hercoga dēls metās pilnā ātrumā. Viņš būtu lielisks skrējējs.
  Ēriks paskatījās uz Ģertrūdes saskrāpētajām kājām un viņas apsārtušajām rokām un seju, pavēlēja:
  - Uzkāp man mugurā!
  Princese piesardzīgi jautāja:
  "Vai jums nebūs grūti, jaunais hercogi?"
  Zēns negatīvi pakratīja galvu.
  - Jā, kādas muļķības. Tā vietā treniņš!
  Ģertrūde apsēdās viņam uz kakla. Pārāk grūti, lai gan samērā plati pleci, ne pārāk ērti sēdēt. Bet tas ir labāk nekā izturēt "spāņu zābaku" spīdzināšanu, pat ja tas atrodas augstā, sulīgā Korsikas zālē. Un Ēriks ir patiešām spēcīgs zēns, viņš staigā viegli un ir ideāli līdzsvarots. Un viņš noplūka lapu no palmas un aizsedza Ģertrūdi no nežēlīgās saules.
  Hercoga dēls uz Ģertrūdes jautājumu, kāpēc viņš ir tik spēcīgs, atbildēja:
  "Iedzimta... Turklāt, gatavojoties stāties karaliskajā armijā, es vedu smagus oļus mācībām.
  Princese ar bažām atzīmēja:
  - Aitas un kazas neizklīdīs, kamēr jūs staigājat?
  Ēriks savai tikko kaltajai draudzenei apliecināja:
  - Nē! Man ir caurule, zem tās burvīgajām skaņām tās saplūst.
  Un zēns patiesībā izņēma no somiņas burvīgu instrumentu un parādīja to Ģertrūdei.
  Princese maigi pieskārās tai un atzīmēja:
  - Tev ir skaista flauta. Vai pats to sagriezāt?
  Ēriks negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē! Tas joprojām ir no mana partnera pa kreisi. Viņa, šī caurule ir izgatavota no ļoti izturīga koka un var kalpot gadu desmitiem.
  Ģertrūde pārsteigta iesaucās:
  - Oho! Vai tas notiek šādi...
  Zēns atzīmēja:
  - Tagad iesim zālienā, un es tevi uzlikšu uz krūzēm. Tur var arī pasnaust. Ar visu varu tikt galā pati.
  Trīcošā balsī princese jautāja hercoga dēlam:
  "Tev mani jānoniecina, ka esmu tik māsa. Es pat nevaru staigāt basām kājām pa zemi.
  Ēriks viņai piemiedza ar aci un atzīmēja:
  - Es arī tur biju. Pirmajā dienā salauzu kājas līdz asinīm. Bet draudzene mani saprata un žēl. Jūs drīz pieradīsit. Es nepazīstu apavus septiņus gadus, un, kā redzat, es jūtos lieliski!
  - Septiņus gadus! - Ģertrūde nodrebēja, iedomājoties, cik ilgi varētu ievilkties viņas trimda. Un visu šo laiku viņa būs basām kājām un staigās nabadzīgā kleitā. Un viņas mīkstās mīkstās zoles pārvērtīsies par zirga nagiem. Un tas pat nebūs jautri.
  Ēriks, uztverot viņas vārdu ēnu, atzīmēja:
  "Kad tu izaugsi, tevi var nosūtīt uz darba namu vai uz plantāciju dienvidu kolonijā. Tāpēc labāk izbaudi šo pasauli.
  Atbildot uz to, princese izplūda asarās. Un zēns saprata, ka viņš izpļāpā vēl vienu mākslīgo pasu. Bet hercoga dēlam trimdā ētiku nemācīja. Ēriks, lai nedaudz nomierinātu savu kolēģi un savāktu aitas un kazas, spēlēja pīpi. Mūzika bija brīnišķīga, un tā mirgoja pa gaisu kā kožu straumes. Ģertrūde pārstāja raudāt. Viņa pasmaidīja un pat sāka dziedāt līdzi. Un saite viņai šķita jautrāka.
  Meitene apsēdās uz krūzēm, paslēpās no saules un aizmiga. Zēns turpināja lēkt un skriet, tad metās pie strauta. Pamostoties, princese uzmanīgi gāja pa mīkstu zāli. Tas vairs nebija tik sāpīgi, un meitene varēja veikt dažus apļus. Pusdienās zēns viņai atnesa pienu un žāvētas zivis ar kūku, un pāris augļus. Nē, viņi nebija badā. Ēriks piedāvāja lidot uz jūras krastu un nosēdināja muguru.
  Jūrā un patiesībā plunčāties ir prieks. Hercoga dēls peldējās pilnīgi kails, un Ģertrūde, nospriedusi, ka nav par ko kaunēties, atbrīvojās no lupatām. Viņa jau veidoja pieaugušu figūru, sāka izcelties maza krūtis un gurni. Ēriks taktiski centās neskatīties, bet ik pa laikam atskatījās. Tajā pamodās maza auguma vīrietis. Bet tomēr viņi plunčājās kā bērni un baudīja ūdeni. Saulei norietot, Ģertrūde ar lielu nožēlu uzvilka savas saplēstās, ne pārāk tīrās lupatas un, uzkāpusi Ērikam mugurā, devās mājās.
  Diena kopumā nebija garlaicīga, lai gan maigā āda vietām bija apdegusi, un ūdenī tas ir pilnīgi nemanāms. Taču nez kāpēc no nopietniem apdegumiem izdevās izvairīties.
  Hercoga dēls viņai paskaidroja:
  - Šajā jūras vietā ūdens dziedē. Viņa neapskauj tavu ādu.
  Ģertrūde pat negribēja atgriezties. Ko darīt, ja saimniece uz viņu kliedz vai pat pavēl pērt.
  Bet Nemesis bija ar kaut ko aizņemts un pat nepievērsa uzmanību ganāmpulkam. Staļļa vīrs steidzīgi saskaitīja visas kazas un aitas un aizslēdza jaunos ganus kūtī. Pēc svaigā gaisa smirdoņa bija manāma, taču Ēriks pie princeses galvas nolika svaigu pavasara ziedu vainagu un meitene aizmiga ar smaidu uz lūpām.
  Nākamā diena bija līdzīga kā iepriekšējā. Lai gan man bija jāceļas agri un jāiet gulēt vēlu, neviens netraucēja izgulēties pa dienu. Ēdiens ir diezgan nabadzīgs, bet Ēriks makšķerēja un meklēja mežā riekstus un augļus. Katru dienu varēja peldēties jūrā un spēlēties svaigā gaisā. Viņas krūze Ģertrūde elles vietā nokļuva kaut kādā patriarhālas, vienkāršas paradīzes līdzībā. Nav smaga darba. Maigs un silts piejūras klimats, minimāls kaitinošu kukaiņu daudzums, vienkāršs un garšīgs ēdiens, kā arī stundas peldēšanās jūrā.
  Pamazām princese iemācījās staigāt basām kājām. Vispirms uz zāles, tad uz smiltīm un akmeņiem. Viņas maigās kājas ātri sāka raupties, un zēns tās iesmērēja ar zivju eļļu, lai jaunizveidotās ādas neplaisā un neniez. Ģertrūde, tāpat kā iepriekš, gāja vai nu lupatās, vai gandrīz kaila svaigā gaisā, pilnībā pārstādama apmulsināt Ēriku. Tomēr viņi bija vairāk kā brālis un māsa. Viņi daudz draiskojās, spēlējās, stāstīja viens otram smieklīgus biedējošus stāstus.
  Ērikam bija bagāta iztēle, un vienmēr ir interesanti ar viņu runāt. Un tas, ka viņi bija septiņpadsmitā gadsimta bērni, viņiem nāca tikai par labu. Pat būdama dižciltīga persona, pareizāk sakot, karaļa kauls, Ģertrūde nepazina ne datorus, ne televizoru, ne internetu, ne lidmašīnas, ne daudzus citus progresa augļus. Un tāpēc necieš no viņu prombūtnes.
  Kas viņai vēl pietrūkst? Gribi jāt ar poniju? Tātad šim nolūkam derēs kaza. Ģertrūde pamazām pierada pie dzīvniekiem un varēja viegli apseglot kazu. Un viņa nekad nebija gļēvulis. Vai tas neriebjas raudāt, bet drīzāk tas ir emocionāls uzliesmojums. Jūra ir silta un maiga pie rokas, un visu laiku var plunčāties. Smags darbs nav jautrāks. Ir pietiekami daudz pārtikas, tās pašas zivis, lai jūs varētu ēst, un Ēriks zina, kā pagatavot izcilu ausi, lai laizītu pirkstus, viņš var dabūt jebko medu. Katrā ziņā nevar teikt, ka Ģertrūde būtu cietusi no trimdas.
  Drīzāk, gluži otrādi, viņai jau patika basām kājām skriet pa karstiem, asiem akmeņiem un sajust masieri ar nokalušētajām zolēm un ik pa laikam uzsist ar pātagu pa dzīvniekiem.
  Protams, reizēm pietrūka komunikācijas. Pilī ir daudz cilvēku, un visādas auklītes, bet šeit gandrīz visu laiku Ēriks ir ar tevi. Taču līdz šim tas nav kļuvis nepanesams. Ganu puikam nebija laika garlaikoties, Ģertrūdei vēl nebija laika nāvīgi ilgoties pēc vecākiem, un dažādām zivīm kļūt garlaicīgām. Dažreiz, protams, es gribēju ēst kūku, konditorejas izstrādājumus vai šokolādi. Bet pat pilī viņa to tik bieži neēda, jo vecāki bija noraizējušies par viņas veselību. Un Ēriks dažreiz iekāpa pieliekamajā un nozaga saldumus. Tātad nevar teikt, ka Ģertrūde būtu sēdējusi tikai uz ganu devām.
  Tā vasara pagāja laimīgi un pienāca rudens. Dienas ir īsākas, naktis garākas un vēsākas. Bet jūra joprojām ir silta un dienas ir jautras.
  Ģertrūde pagaidām dzīvojusi bezrūpīgu dzīvi. Kaut gan ziema varētu būt vēsa, un peldēties jūrā vairs nebūtu tik ērti. Bet nekas, viņi nemirs, un būs arī citas izklaides.
  Bet Stella, apprecējusies ar princi, uzsāka vētrainu darbību. Pat pārsteidzoši tāda paša vecuma meitenei kā Ģertrūde. Stella savija intrigas un spēja gūt spēcīgu ietekmi uz savu sievastēvu Luisu četrpadsmito. Viņa visos iespējamos veidos piespieda saules karali uz citu karu. Iekarot Spāniju un visu to, kā arī Portugāles kolonijas bija viņas sapnis. Un tur un Angliju pakļaut. Turklāt karalis Džeimss ir vājš un viņam ir nepieciešams franču atbalsts. Un viņa vēlētos, lai Stella varētu sēsties par Spānijas troni.
  Lietu pārbagātības dēļ Stella jau sākusi aizmirst par Ģertrūdi. Līdz brīdim, kad no Norvēģijas atbraukušais vēstnieks man viņu atgādināja. Hanas meita cerēja, ka viņas bijusī saimniece ļoti cieš trimdā, vai varbūt viņa jau ir uzlikusi sev rokas. Ja viņš zinātu realitāti, viņš noteikti būtu satrakojies no īgnuma. Kas princesei patiešām ir labs un jautrs.
  Bet viņai tas nebija pa spēkam. Bet tagad Stellai bija vilcināšanās. Tagad viņai ir tik daudz naudas, ka ir viegli nolīgt profesionālu slepkavu, kurš nogalinās meiteni un tādējādi izraidīs bīstamo liecinieku. Taču ar to nepietika, lai Stella nogalinātu savu bijušo partneri un saimnieci. Viņa gribēja tieši to - pazemot un pazemot lepno princesi.
  Lai viņa nenonāk kristiešu paradīzē kā jauna mocekle, bet ilgi cieš īstā nabadzības ellē. Un kāda ir visnoniecinošākā profesija, ja ne aitniece? Nē, Ģertrūdi viņa nenogalinās, bet princeses dzīvi vajadzētu padarīt grūtāku. Un šim nolūkam hana meita nosūtīs īpašu algotni, kam princeses uzturēšanos vajadzētu padarīt vēl ellišķīgāku, un tajā pašā laikā ik pa laikam informēt Stellu.
  Jums vienkārši jāatrod laiks un jāatrod cilvēks ar iztēli un kam pieder baložu pasts, kurš, nenogalinot, sabojās, bet vispirms nogādās Ģertrūdi kapā un izlaidīs viņu cauri ellei līdz galam.
  Korsikā ir decembra sākums. Kļuva manāmi vēsāks, un pat no rīta uz oļiem bija sarma. Ģertrūde izskrēja basām kājām un nodrebēja. Cik pēkšņi laika apstākļi mainījās. Pat vakar dienā bija vairāk nekā divdesmit grādu, un tas ir pieņemami. Un tagad aukstums ir iepūtis no ziemeļiem, un tas ir kļuvis sals. Princese ietinās pūkainā šallē, bet basās kājas kļuva ļoti spēcīgas. Viņa turpināja lēkāt augšā un lejā un mēģināja atrast kādu asāku akmeni. Kad temperatūra lēnām pazeminājās, dabiski stiprā meitene pieradusi un vairs neizjuta nopietnu diskomfortu. Arī basas kājas pielāgojas klimata pasliktināšanās laikam. Bet, kad viņa strauji uzlēca, tas pārvēršas spīdzināšanā.
  Pat rūdītajam Ērikam kājas kļuva sarkanas, kā zoss pēdas. Zēns jautāja līgavainim:
  - Vai meitenei var būt vismaz apavu pāris? Viņa var piedot!
  Staļļa vīrs ar skepsi jautāja zēnam:
  - Un tu? Vai jūs pats varat izturēt?
  Ēriks pārliecinoši teica:
  - Zini, es nekad klepoju, lai gan visas iepriekšējās ziemas staigāju basām kājām. Bet viņa joprojām ir meitene, nevis rūdīta, kā vietējās zemnieces no ievainotas bērnības.
  Staļļa vīrs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es pajautāšu saimniecei.
  Un mājā iegāja smags, liels vīrietis. Un pēc minūtes viņš izlidoja, it kā sasists, čīkstot:
  - Kundze to aizliedza! Sniegs vēl nav uzsnidzis un jums abiem jābūt basām kājām! Citādi staļlī tiksi pātagas!
  Ēriks dziļi ievilka elpu un teica:
  - Labi! Lai tā būtu, iesim!
  Ātri izdzinis lopus, zēns aicināja princesi atkal sēsties uz muguras. Un viņš pats sāka sparīgi masēt meitenes basās, no aukstuma rūdītās un rūdītās pēdas. Ģertrūde trīcēja no aukstuma, bet ātri sasilusi, it īpaši tāpēc, ka iznāca saule un pierima vējš. Un hercoga dēls, plēšot lapas no palmām, sāka taisīt princesei augstos zābakus.
  Ģertrūde aizkaitināta dziedāja:
  - Nu, kāpēc vasara neturas visu gadu, kāpēc mums sals ļoti dedzina papēžus!
  Ēriks filozofiski atzīmēja:
  - Lai kājas nav pārāk mīkstas, ir akmentiņš, un lai mēs ziemā nesildāmies. Un viņa ir diezgan maiga.
  Tomēr, izkāpis zālienā, zēns iekurināja uguni un uzsildīja pienu un medu, liekot princesei dzert:
  - Tu nevari piedot. Šeit nav ārstu. Un žandarmiem ir ko dziedināt.
  Ģertrūdes vēsums pārgāja, un, apsegta ar vilnas šalli un lapām, meitene snauda saulē.
  Tad es pamodos, kad bija jau tumšs. Kļuva vēsāks, bet tomēr pieļaujams. Tā viņa paštaisītos zābakos un lapās devās pēc Ērika, kurš, it kā nekas nebūtu noticis, skrēja puskails. Ja vien viņš nepārmeta T-kreklu pāri muskuļotam rumpim. Nē, zēnu neviens neņem.
  Ziemas Korsikā, it īpaši dienvidu galā, ir patiešām maigas. Nākamās dienas bija daudz siltākas. Un Ģertrūde atkal skrēja, īpaši pēc saullēkta, basām kājām pāri oļiem un vismaz vienu reizi šķaudīja. Sniga tikai Ziemassvētku naktī. Todien lopi netika padzīti, un pirmo reizi pēc ilgāka laika zēns un meitene nokļuva saimnieka mājā. Nemesis nolēma sev sarīkot brīvdienas, un tāpēc viņi viņai sagatavoja visdažādākās lietas. Un Ēriks un Ģertrūde apkalpoja viņu pie galda. Nemesis bija jautrs. Blakus viņai sēdēja viesis, kuru princese sākumā uzskatīja par jaunu vīrieti. Vīriešu apģērbs, īss blonds matu griezums un vīrišķīgs zods. Tad pēc milēdijas figūras un manieres Ģertrūde saprata, ka šī ir sieviete un skaista sieviete, apmēram divdesmit piecus gadus veca vai pat jaunāka.
  Bet, neskatoties uz savu skaistumu, viņai jau ir stingrs tērauda acu skatiens un spēcīgas rokas ar pilniem dūru kauliem. Kā ielu cīnītājs.
  Viņa uzsmaidīja Ģertrūdei ar platu smaidu ar baltiem, mirdzošiem un lieliem zobiem. Bet viņa acis joprojām bija aukstas un cietas. Un kopā ar viņu meitene izjuta zināmu labi slēptu naidīgumu.
  Tomēr sieviete draudzīgā un sirsnīgā balsī teica:
  - Ļaujiet šiem bērniem apsēsties pie galda un pusdienot pie mums. Vai tu tiešām gribi kūku, Stella?
  Jā, pēdējā laikā Ģertrūde arvien biežāk sapņoja par kūkām un biskvītiem ar krēmu, ko ēda savā pilī. Viņai ar to tiešām nepietika. Un baidoties, ka šī glītā tante ar slepkavas dūrēm pārdomās, princese uzreiz uzlēca uz viņai piedāvātā krēsla. Ēriks apsēdās mazliet atturīgi. Viņam arī ļoti gribējās kūku nogaršot.
  Sieviete paskatījās uz Ģertrūdi. Viņa uzmanīgi paņēma dakšiņu un nazi. Un viņa paskatījās uz dāmu, neuzdrošinādama iegriezties.
  Miledija maigi teica:
  - Nogrieziet mazuli, cik vēlaties, un ļaujiet arī puikam ēst.
  Ģertrūde sāka griezt, viņa to darīja uzmanīgi, ievērojot etiķeti. Karotāja sieviete uzmanīgi vēroja viņas kustības. Puisis, kurš gandrīz astoņus ganu gadus jau bija paspējis aizmirst labās manieres, rīkojās rupjāk, taču arī, sekojot partnera piemēram, paņēma rokās nazi un dakšiņu. Un sasmērējās smaržīgā krēmā.
  Un Ģertrūde ēda ļoti uzmanīgi, cenšoties nesasmērēties. Pēc ilgāka pārtraukuma meitene beidzot sajuta uz mēles neaizmirstamo biskvīta un šokolādes krēma garšu. Cik lieliski ir ēst kūku, kuras garšu viņai nebija laika aizmirst.
  Miledija maigi jautāja meitenei norvēģu valodā:
  - Jūs noteikti esat cēls senjora?
  Ģertrūde automātiski atbildēja, melojot:
  - Nē!
  Sieviete plēsīgi pasmaidīja un atzīmēja:
  - Bet tavs skaistums un manieres tevi atdod. Tātad Ģertrūde!
  Princese nodrebēja un nodeva sevi:
  - Kā tu zini manu vārdu?
  Miledija pasmaidīja un norvēģiski turpināja:
  - Nebaidies... Kad melnmatainais viltnieks piedāvāja tev sekot un sabojāt tavu dzīvi, man uzreiz likās, ka lieta ir netīra. Kāpēc princesei un kroņprinča sievai tik smalki jāatriebjas kalponei? Turklāt es dzirdēju par tavu ģimeni. Tu esi skandināvis un praktiski visas blondīnes. Un viņš ir melna brunete, nemaz nelīdzinās savam tēvam. Neskatoties uz to, viņai izdevās apburt četrpadsmito Luisu, un šis vecais vīrs viņā ir līdz galam iemīlējies. Tā nu nodomāju - pieņemšu citu piedāvājumu un sadedzināšu ar sevi.
  Ģertrūde smagi nopūtās un piezīmēja:
  "Es zvērēju mammai uz sirds nevienam nestāstīt!"
  Miledija pamāja ar galvu un klusi sacīja:
  - Tas izskaidro tavu klusēšanu, bet... Agri vai vēlu Stellas blēdība atklāsies un... Viņa nevar atraut galvu.
  Princese pasmaidīja, bet tad sarauca pieri, sakot:
  - Neviens neticēs, ka baskājains ubags ir karaliskā meita.
  Miledija stingri noraidīja šaubas.
  - Mēs varam uzrakstīt vēstuli jūsu tēvam, un viņš personīgi apmeklēs Luija XIV galmu. Tad visas problēmas tiek atrisinātas uzreiz. Atliek tikai uzrakstīt dažus vārdus uz pergamenta, un Stella būs galā!
  Ģertrūde pacēlās un paskatījās uz Ēriku. Viņš acīmredzot nezināja norvēģu valodu un nepievērsa uzmanību sarunai. Lai gan princese trimdā nejutās slikti, viņa vairs negribēja samierināties ar Stellas valdīšanu. Un meitene nolēma:
  - Es uzrakstīšu vēstuli tēvam!
  Miledija plati pasmaidīja un sacīja meitenei:
  - Ejam uz citu istabu. Pildspalva un tinte ir gatava.
  Ģertrūde devās pēc kareivīgās sievietes. Princeses basās kājas kustējās gandrīz klusi, un miledijas zābaki čīkstēja. Smieklīgi, bet karaliskā persona izskatās pēc ubaga lupatās, uz sievietes fona vīrieša drēbēs.
  Apsēdusies Ģertrūde iemērca pildspalvu tintnīcā. Viņa nezināja, ko konkrēti rakstīt. Turklāt zvērests joprojām bija spēkā, un viņa nevēlējās to lauzt. Tomēr jūs varat to izdarīt.
  Miledija, sapratusi vilcināšanās iemeslu, pamudināja:
  - Uzraksti vienkārši: tēt, es tevi ļoti mīlu un gribu tevi redzēt. Drīz nāc uz Parīzi, Ģertrūde, kura tevi mīl.
  Princese sakrustoja un vairākas reizes iemērca pildspalvu tintnīcā un pierakstīja dažus vārdus. Tad es ieliku savu gleznu...
  Miledija paņēma rakstīto, ielika to aploksnē un aizzīmogoja. Tad viņa atvadoties noskūpstīja princesi, čukstus:
  - Vēstule tiks piegādāta uz norādīto adresi. Un Stella, mēs dosim nāves triecienu.
  Un čīkstot ar melniem, spīdīgiem zābakiem, kobras sieviete izgāja no istabas, torņa, nomaļā fermā.
  Ģertrūde čukstēja pēc miledijas:
  - Dievs, svētī mūs!
  
  
  SNIEGA KARALIENE UN BASKĀJĀ GERD
  Meitene bija tā pati Gerda no Sniega karalienes, un pavasarī, tiklīdz sniegs nokusa, viņa devās ārā no pilsētas meklēt savu vārdā nosaukto brāli Kai. Viņa paņēma līdzi nelielu maisu ar pārtiku un uzvilka savas sarkanās kurpes, visdārgāko, kas viņai bija. Spīdēja saule un bija brīnišķīgs pavasara laiks. Gerda steidzīgi gāja un svilpa dziesmu:
  Es eju pa garu ceļu
  Meklēju savu pazudušo brāli...
  Un es ticu, ka atradīšu Kai
  Lai gan puika nav plāksteris.
  
  Ceļš ir ļoti grūts
  Tajā ir stāvi un līdzenumi ...
  Bet ziniet, ka sapnis piepildīsies -
  Mūžīgi ar brāli mēs esam viens!
  
  Ja man ir jābūt basām kājām,
  Uz akmens un sniegotām nogāzēm...
  Un es viņu vilkšu ar spēku,
  Mans brālis ir labākais!
  
  Ceļš ir grūts, ticiet man
  Dažreiz vilki gaudo tik plēsīgi ...
  Katrs dzīvnieks var sāpināt
  Un akmens zem kājām ir ass!
  
  Bet Kai, es ticu, es atradīšu,
  Noskūpstiet viņa skaisto...
  Es iešu cauri aukstumam un putenim,
  Sniegs apdedzina manu baso kāju!
  
  Jā, ceļš ir skarbs, jūs ticat
  Un Gerda ir badā...
  Izvairieties no zaudējumiem ceļā
  Meitenes sirds nemierīgi pukst!
  
  Bet es iešu garām smiltīm un sniegam,
  Un es tev palīdzēšu, ticiet Kejai...
  Mīlēt zēnu nav grēks
  Es iešu pa sniegu basām kājām!
  
  Bet ceļa gals pienāks
  Redzot savu brāli jaunā gaismā...
  Es atvēršu brīnišķīgu uzvaru kontu,
  Uz planētas kļūs siltāks!
  Gerda gāja pa taku, un viņas kājas pavisam jaunos apavos bija noberztas. Meitene teica sev:
  - Ceļš pie brāļa ir garš, un es mīdīšu šīs jaunās sarkanās kurpes lupatās. Uztaisīšu viņus labākas bildes! Jau silts!
  Gerda novilka kurpes un zeķes un paslēpa viņu mugursomu. Ar basām kājām patiesībā bija vieglāk staigāt un patīkamāk. Putekļi uz ceļa durstīja kājas. Gerdas ģimene nav bagāta un siltajā sezonā meitene bieži spēlējās basām kājām. Bet pēc ziemas, un viņa ir sniegota Dānijā, zoles filca zābakos lutināja. Un iet tikai pirmās minūtes, akmeņains ceļš bija patīkams. Tad meitenes kailās zoles sāka gausties un sāpēt.
  Gerda pameta akmeņaino Eiropas ceļu un gāja pa svaigo pavasara zāli. Tāpēc tas bija daudz mazāk dzeloņains. Lai gan staigāt nav tik ērti.
  Meitene piegāja pie sevis un atkal kaut ko dungoja. Tad viņa ēda maizi no somiņas.
  Beidzot priekšā parādījās ciems. Gerda savā vienkāršajā kleitā un basām kājām būtu varējusi iet garām ubagam, taču viņa izskatījās pārāk tīra. Viņa ir blonda un skaista, viņas seja pat nedaudz tumšāka par sniegbaltiem matiem.
  Tā nāca, ieejot ciematā, pamest mīksto zāli, un atkal ceļu smiltis un grants sadūra viņas kājas. Bet ciema bērni jau ar spēku vicināja plikajiem, putekļainajiem papēžiem, un Gerda sakoda zobus un negribēja iet garām māsai.
  Meitene jautāja bērniem par Kai.
  Viens no zēniem atbildēja:
  Un es esmu Kai!
  Gerda iesmējās un pamāja ar galvu.
  - Tu neesi Kai!
  Zēns pazibēja kailajiem, putekļainajiem papēžiem un pazuda.
  Gerda, saprotot, ka brāļa meklēšana varētu aizkavēties, jautāja, vai darbs.
  Viens saimnieks teica, ka esot garlaicīgi nest desmit spaiņus ēdienreizei.
  Gerda paņēma jūgu, paņēma divus spaiņus un nesa. Diezgan grūti meitenei nest lielus spaiņus. Viņa kailās pēdas burtiski dega.
  Bet viņa, zobus sakodusi, gāja un zvanīja. Pilsētā Gerda nebija pieradusi pie smaga darba, lai gan viņai bija arī kāds sakars ar mājas darbiem.
  Meitene burtiski satriecoši atnesa pēdējos spaiņus. Un gandrīz tos nometa. Bet smagi elpodama, viņa nesa to uz lieveņa.
  Saimnieks iedeva viņai maizes garozu un sacīja:
  - Ja gribi, varu paņemt tevi par kalponi!
  Gerda pamāja ar galvu, smagi elpodama.
  - Nē!
  Un, melniem papēžiem ņirbēdams putekļos, viņa izskrēja no ciema. Ar grūtībām viņa sasniedza tuvāko siena kaudzi un iekrita tajā pilnīgā nogurumā. Tad miegs viņu pārņēma.
  Un sapņoja murgus...
  Nabaga Gerda, klikšķinot ar smagām važām, kas berzē kājas, iemaldās Parīzes cietumā. Viņi arī ievietoja viņus Chatelet, aukstā, smirdīgā kamerā, kur gan mazas meitenes, kuras pieķertas zagšanā, gan vecākas sievietes sēž kopā, taču gandrīz visas ir jaunas.
  Viņi baro tevi ar pretīgu šņabi un novecojušu maizi. Tātad jūs varat pavadīt vairāk nekā vienu gadu necilvēcīgos apstākļos.
  Bet Gerda tiek izsaukta uz pratināšanu. Viņi iesmērē papēžus ar eļļu un nes kailām kājām liesmojošu cepeškrāsni. Meitene no sāpēm kliedz un zaudē samaņu. Un viņa ir spiesta uzņemties vainu par muižnieka slepkavību.
  Spīdzināšana turpinās vairākas dienas, bērns tiek pērts, pakārts uz plaukta, bet Gerda izrāda neticamu drosmi. Nekas netiek atpazīts. Un tad uzlieku spāņu zābakus.
  Dēļi spiež bērniem kājas, un bende dzen ķīļos. Pēc pirmajiem sitieniem meitene zaudē samaņu. Bet viņi viņai aplej ar aukstu ūdeni, liekot atjēgties. Tad viņi atkal sita dēļus. Sāpes ir vienkārši šausmīgas. Gerda nosēžas un iznāk ar mežonīgu saucienu.
  Piedzēries bende pasmīn.
  Pratītājs atkārto jautājumu:
  - Jūs nogalinājāt vikomtu de Žuzaku?
  Gerda atbild ar stenēšanu:
  - Nē!
  Izmeklētājs kliedz:
  - Bende, viņai vēl viens ķīlis! Biezāks!
  Un atkal seko sitiens, no kura nodreb viss meitenes ķermenis. Gerdai no acīm rit asaras, Andersena varone ir ļoti ievainota, taču viņa neatzīstas.
  Pratītājs kliedz:
  - Jā, atzīsties mums! Tie ir tikai vārdi!
  Gerda pēkšņi atrod spēku skaidri atbildēt:
  -Vārdi ir kā vējš, kas griež dzirnavas, kas dod miltus gudrajiem un miltus muļķiem!
  Pratītājs kliedz:
  - Vēl divi ķīļi!
  Un atkal āmurs lido... kauli, bērniem čīkst kājas, no sāpju šoka bērns atkal zaudē samaņu. Gerda tiek atdzīvināta ar spaini ledusauksta ūdens no pagraba. Un viņi turpina izsmalcināto un tajā pašā laikā neveiklo spīdzināšanu. Šeit netiklā vienlaikus viņi saspiež, meitenes roku pirksti. Saspiediet skrūvspīles. Gerda atkal noģībst. Šoreiz uz ilgu laiku. Pat ūdens spainis nevar viņu atdzīvināt.
  Meitene guļ moku krēslā, bāla un asiņaina.
  Gerda pamodās. Nu viņai ir murgs. Tomēr pēc smaga darba un garā ceļojuma viņas basās kājas ļoti dūc un sāp. Meitenei plikās, putekļainās zoles ir saplaisājušas un sāp uz tām uzkāpt. Ar spēku Gerda piespieda sevi piecelties un devās kājām. Notriektas pēdas sāpēja, bet meitene stiprāk sakoda zobus un devās savvaļā. Lai gan katrs solis uzsprāga mežonīgās sāpēs.
  Tomēr pamazām ķermenis sasila, sāpes notrulinājās. Lai gan kājas, un īpaši ikri, bija ļoti nogurušas no noguruma, un kailā, notriektā zole sāpēja no maziem oļiem uz ceļa.
  Meitene gāja cauri saviem spēkiem un pat pielika soli ... Saule pagāja pāri pusdienlaikam. Ir parādījies jauns ciems. Gerda klibodama ienāca viņā. Viņas vēnas tirpa no spriedzes.
  Meitene pastiepa roku un ar asarām jautāja:
  - Lūdzu, iedod man maizi.
  Viena no sievietēm iedeva viņai pankūkas gabalu, draudzene novecojušu garozu, trešo kartupeli.
  Gerda nedaudz pastiprināja savus spēkus. Un kādu laiku pasēdēja uz soliņa. Pie viņas pienāca zēns un jautāja:
  - Uz kurieni tu ej, meitiņ?
  Gerda godīgi atbildēja:
  - Es meklēju savu vārdā nosaukto brāli Kai!
  Zēns paraustīja plecus un atbildēja:
  - Mums ir divi Kai un ciemā. Nosaukums ir izplatīts. Un pasaule ir liela. Un tavas kājas ir klātas ar asinīm.
  Gerda smagi nopūtās un atbildēja:
  - ES zinu. Bet es nevaru nodot savu draugu!
  Zēns atzīmēja:
  - Tev kaut kas ir somā!
  Gerda pamāja.
  - Jā, viņai ir sarkanas kurpes!
  Puisis smaidot jautāja
  - Dārgi?
  Meitene pamāja ar galvu.
  - Jā! Vecmāmiņa krāja sešus mēnešus!
  Zēns pārsteigts jautāja:
  Kāpēc tu neej pie viņiem?
  Gerda godīgi atbildēja:
  - Tāpēc es neeju, jo tie ir dārgi! Ceļš var būt garš, un tie sabrūk.
  Zēns ieteica:
  - Pārdod tos un pa ceļam varēsi nopirkt pārtiku!
  Gerda pamāja ar galvu.
  - Nē! Kai viņus nekad nav redzējis! Es gribu tajās parādīties!
  Zēns piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es saprotu! Paņemiet vara santīmu! Drīz sasniegsi pilsētu, pietiks maizes klaipam. Tikai nemēģini zagt. Pat ja tu esi bērns, tevi ieliks cietumā un pērs!
  Gerda pamāja ar galvu.
  - Es nekad neko nezagšu!
  Tad meitene piecēlās no sola un stutēja. Viņai sāpēja kājas, dega pēdas, bet pienākums lika viņai turpināt.
  Pirms nakts iestāšanās viņai nebija laika sasniegt pilsētu un atkal pavadīja nakti siena kaudzē.
  Šoreiz viņas miegs bija mierīgāks.
  Bendes meita paslēpa Gerdu grozā un iznesa no kameras. Viņa steidzās pamest Šateletu, līdz gūstekņi tika garām. Un meitene aizbēga ar bagāžu.
  Bendes meita ar Gerdu devās ceļā uz Francijas dienvidiem, cerot tur apmaldīties. Viņa staigāja ādas apavos, Gerda basām kājām stutēja viņai blakus. Taču tad no akmeņainā ceļa meitenei izjuka kurpes un viņa gandrīz nevarēja uzkāpt uz savām asiņainajām kājām. Gerdai gāja nedaudz vieglāk, jo viņai sākotnēji bija raupjas zoles, acīmredzot, neskatoties uz spēcīgo atjaunošanos, meitenes ķermenis saglabāja atmiņas par pagātnes pārbaudījumiem.
  Bendes meita tika uzskatīta no turīgas ģimenes un parasti valkāja kurpes, kā tas ir pieņemts nenabadzīgās Parīzes ģimenēs. Un viņas meitenīgā zole nebija pieradusi pie akmeņiem, oļiem, akmeņainajiem Francijas ceļiem. Bet meitene, salauzusi kājas asinīs, izrādīja drosmi un nesūdzējās. Gerda apstājusies noskūpstīja viņas kājas uz asiņainajām pēdām un sāpes rimās, bendes meita aizmiga.
  Pamazām viņas kājas sadzija un pārklājās ar cietu garozu. Bendes meita ģērbās pati un dzīvoja no žēlastības, arī Gerdai palika tikai lupatas. Uz ziemu meitene un meitene pārcēlās uz Itāliju. Salnu nav, un vairāk vai mazāk izturams. Bet viņu dzīve ir kļuvusi par klaidoņu dzīvi. Tas ir, ļoti smags un izsalcis. Un šajā dzīvē nebija gaismas. Bendes meita bija glīta, bet nepavisam ne skaista un pavisam novājējusi, kļuva par niedru.
  Un Gerda, pa ceļam iedvesmota, sāka dziedāt;
  Gerda Kaja meklēja basām kājām,
  Es klejoju pa skarbajām sniega kupenām ...
  Galu galā viņas dvēsele ir zelta,
  Kā starojošs balts sniegs!
  
  Nevarēja atrast līgavaini
  Un viņa pilnībā nokļuva pie nacistiem ...
  Ak, nabaga meitene Gerda,
  Kāds negods izturēt!
  
  Raudājot sagatavoja plauktu,
  Izplatot uguni zem kājām ...
  Viņi cep meiteni kā zivi,
  Bet ziniet, ka viņa ir kā ērglis!
  
  Un pārcieta lielas ciešanas
  Neskaitāmas spīdzināšanas un spīdzināšanas...
  Pārklāts ar nelaimīgu cieņu,
  Lai meitene raudātu!
  
  Basās kājas laiza ar liesmām,
  Pātagu meiteni vardarbīgi sita!
  Šeit zem kupola stingrajā Parīzē,
  Viņi ved Gerdu halātā uz uguni!
  
  Spīdzināšana ir smaga, meitene iztur,
  Un smejas bendēm sejā...
  Nē, viņa neprasīs nāvi -
  Pārbaudījums uz viņas pleciem!
  
  Var izturēt spīdzināšanu
  Jūs esat pacietīgs, jo ideālais...
  Mūsu Gerda ir dzimusi Krievijā,
  Pareizticība no galvas!
  Lai gan viņi salauž viņas kaulus ar ērcēm,
  Ass punkts iedur baltās krūtīs...
  Un ar basām kājām uz oglēm,
  Viņi ielika Gerdu, tāpēc sāpes - neelpo!
  
  Meitene lepni nolaižas pie uguns,
  Lai gan seja ir klāta ar asinīm, zilumi...
  Priekā skaļi smējās
  Lai gan rokas un kājas ir ķēdēs!
  
  Un šķita, ka nav glābiņa
  Bendes ķepa dedzina uguni...
  Lūdza Dievam piedošanu
  Lai gan uguns mēles viņai stiepās!
  
  Ķermeni laiza nikna liesma,
  Un Gerda sāpēs sten, kliedz...
  Bet reklāmkarogs joprojām lido dvēselē,
  Un redoubt-monolīta centrā!
  
  Būs piemineklis gaismas meitenei,
  Un Krievija atcerēsies viņas meitu...
  Drosmīgā Gerda tiks dziedāta
  Nāks diena un nakts pazudīs!
  Gerda, vienmēr izsalkusi, basām kājām un lupatās, stutēja pa Itāliju. Viņa joprojām cerēja atrast savu brāli Kai. Kādu iemeslu dēļ viņa viņu meklēja Eiropas dienvidos, nevis Ziemeļpolā.
  Un tagad viņa jau tuvojās Neapolei. Netālu no pilsētas stāvēja liela un ļoti skaista pils.
  Meitene apsēdās uz akmens. Un viņa sāka raudāt dziļās skumjās.
  Pie viņas pienāca zēns. Bagātīgās drēbēs un lakādas apavos. Viņš acīmredzot bija tikpat vecs kā Gerda. Un klusi jautāja:
  - Kāpēc tu raudi ubags?
  Meitene godīgi atbildēja:
  - Jau daudzus gadus es meklēju savu vārdā nosaukto brāli Kai, un esmu nostaigājis pusi pasaules basām kājām!
  Zēns skeptiski atzīmēja:
  - Daudzus gadus? Vai jūs viņu meklējat kopš bērnības?
  Gerda pakratīja galvu un atbildēja:
  - Nē! Esmu daudz vecāka nekā izskatos!
  Zēns pasmaidīja un atbildēja:
  - Man patīk klausīties stāstus! Pastāsti man savu stāstu!
  Gerda sāka skaidrot atklāti un bez izskaistinājumiem.
  Zēns klausījās viņā un klausījās ... Tad viņš atbildēja:
  - Es nezinu, vai tā ir taisnība vai nē, bet varbūt mūsu princis ir Kai!
  Gerda nosvilpās.
  - Jā?
  Zēns piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es esmu kalps prinča pilī, un es zinu, ka mans virskungs ir no vienkāršajiem cilvēkiem! Mūsu princese pati izvēlējās jaunekli, kuram jābūt ģēnijam un ar kaut ko viņu jāpārsteidz!
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, Kai varētu! Viņš ir ļoti gudrs un lielisks oriģināls! Dažkārt viņš sacerēja tādus dzejoļus, ka bērni plūda no visas Kopenhāgenas un klausījās, aplaudējot!
  Zēns pamāja ar galvu.
  - ES tev ticu! Princis tiešām bija tāds zēns kā es! Viņš pat ieradās basām kājām un uzvilka zābakus, tikai pie ieejas pilī. Un tas izrādījās vienkārši pārsteidzošs. Ņemot vērā, ka precēties gribētāju bija vesels pūlis, tad viņš atstāja iespaidu!
  Gerda jautāja:
  Vai viņam ir blondi mati un zilas acis?
  Zēns, kurš pats bija melnmatains, pamāja.
  - Jā! Un karalim arī patika, ka viņš nav itālis, bet lieliski runā mūsu valodā!
  Gerda apstiprināja:
  - Mūsu vecmāmiņa bija svešvalodu skolotāja. Un Kai mēs zinājām jau no agras bērnības! Tas noteikti ir viņš!
  Kalps zēns atzīmēja:
  - Beidzot tev ir paveicies!
  Meitene sita baso kāju.
  - Aizved mani pie prinča!
  Puisis paraustīja plecus.
  - Apsargi neielaidīs meiteni lupatās un baskāju meiteni ... Viņi vienkārši iemetīs jūs cietumā!
  Gerda nodrebēja un čīkstēja:
  - Ko darīt?
  Zēns ieteica:
  - Es izpētīju visus pils kaktus. Es tevi vadīšu noslēpumā. Kad ir nakts, līdz pat guļamistabai. Un tu tūlīt sazināsies ar princi!
  Meitene pamāja ar galvu.
  - ES piekrītu!
  Zēns atzīmēja:
  - Varbūt tev vajadzētu dabūt jaunu kleitu un kurpes. Jūs šokējat Kai šajā formā!
  Gerda pamāja ar galvu.
  - Ir vieglāk staigāt basām kājām bez trokšņa! Turklāt, lai brālis redz, par ko esmu kļuvis!
  Zēns pamāja ar galvu.
  - Sēdies uz akmens! Es tev atnesīšu ēst. Tu esi tik novājējis un izsalcis. Un tad mēs iesim!
  Meitene nervozi kustināja basās kājas, trīcēdama no nepacietības. Vai neveiksmes sērija ir beigusies, un vai viņa atkal redzēs savu vecāko brāli Kai?
  Vai arī viņš basām kājām gāja no Dānijas uz Itālijas dienvidiem? Nabaga zēns. Viņai ir plikas zoles, lai gan viņa ir meitene, kā zirga nagi no Eiropas ceļiem, kas piebāzti ar asiem akmeņiem. Gan aukstumu, gan karstumu viņa piedzīvoja un pārcieta visu.
  Puika viņai no virtuves atnesa pāris krējuma kūkas, vistas kāju.
  Gerda to alkatīgi ēda.
  Bija jau tumšs... Meitene rūpīgi nomazgāja basās kājas straumē. Taču bija vērts spert dažus soļus, jo raupjās zoles atkal kļuva putekļainas. Zēns izskatījās tik gudrs.
  Viņš izveda viņu caur slepenu caurumu žogā un pārvietojās ar viņu pa aizmugurējām ielām.
  Viss bija kā pasakā... Itālija un pils, kur zēns viņu aizveda. Un viņa domāja, ka šis princis ir viņas vārdā nosauktais brālis Kai. Bet tiešām sargi nelaidīs cauri meiteni ar basām kājām lupatās.
  Kalpu zēns aizveda viņu uz prinča guļamistabu. Viņš pats novilka kurpes, pilī, lai netrokšņotu, un bērni basām kājām staigāja pa gaiteņiem, veikli apejot sargus.
  Reizēm gar sienām pazibēja krāsainas bildes, kas bija smieklīgi sapņi.
  Un zelta ziedā gulēja jaunais princis, bet viņa labajā pusē - princese.
  Princis bija izskatīgs, taču viņam bija nedaudz liekais svars no greznajām dzīrēm pilī un vecāks par Kai. Bet Gerda uzreiz saprata, ka tas nav viņš.
  Un augusta pāris pamodās.
  Viņi sākotnēji bija nobijušies, un apsargi sagrāba bērnus. Bet tad princese lūdza kādu kalsnu, gaišmatainu meiteni lupatās ar nokaitētām, putekļainām kājām pastāstīt savu stāstu.
  Gerda visu sakārtoja. Tostarp apraksti par brutālu spīdzināšanu Francijas cietumā.
  Princese līdzjūtīgi teica:
  Lai viņa paliek pie mums!
  Princis piekrita:
  - Šis ir brīnišķīgākais stāsts, kādu esmu dzirdējis!
  Un piebilda:
  - Lielāko daļu ceļa cauri Eiropai joprojām braucu ar zirgu. Un tikai tad, kad viņa nokrita, bija jāiet kājām. Labi ir arī tas, ka mūsu klosterī zēni drīkst vilkt kurpes tikai aukstumā, un manas kājas nebija maigas. Bet tomēr es nogāzu kājas un kliboju. Viņa staigāja basām kājām pa Eiropu no gala līdz galam!
  Princese stingri teica:
  Viņa būs mana mīļākā dāma! Un esi saskaņā ar šo! Un zēns, kurš viņu atveda, desmit sitieni ar nūjām un pa papēžiem, par ētikas pārkāpumu, un divdesmit zelta monētas, ka viņš atrada mums jaunu draugu!
  Jaunais kalps paklanījās un atbildēja:
  - Tu esi tik godīga!
  Meitene paklanījās un jautāja:
  - Labāk iedod man nūjas uz papēžiem! Šeit esmu pie visa vainīga!
  Princis pasmaidīja un atbildēja:
  - Paši tevi sitīs ar nūjām! Par nelikumīgu iekļūšanu pilī! Mēs esam tikai valdnieki!
  Princese apstiprināja:
  - Un viņa arī desmit sitienus ar nūjām pa plikajiem papēžiem!
  Gerda smagi nopūtās. Viņa gulēja uz muguras, un kalpi ielika viņas basās kājas cilpās. Bet izrādījās, ka tas nav tik biedējoši.
  Viņi viņu sita ar tievu zariņu, tikai izrādes pēc, un Gerdai rūdītās zoles nesāpēja, bet tikai kutināja.
  Bet zēns tika sists ar lokanu nūju, un viņš tika nopietni ievainots. Bet viņš cieši sakoda zobus un, raustīdamies, spēja aizturēt savus kliedzienus. Un tad viņš piecēlās un smagi kliboja uz abām kājām.
  Atkal ilgi cietusī Gerda noķēra laimīgo biļeti. Meitene tika padarīta par dižciltīga prinča kalponi. Viņa kļuva par dāmu, kas bija ģērbusies zīdā un samtā. Andersena stāsts atkārtojās, tikai nedaudz citā versijā. Gerda jau pirmajā dienā berzēja kājas savos jaunajos zābakos un saprata, ka bagātība nav tikai saldums. Un zīdos itāļu vasarā ir nedaudz karsts. Un izsmalcinātākie ēdieni nav tik labi, ja ir pilns vēders.
  Tas nospiež un traucē staigāt ...
  Turklāt Gerdai bija jāmācās svešvalodas, labas manieres, visādas etiķetes un zinātnes. Un tas nemaz nav tik interesanti kā klaidoņa dzīves vadīšana.
  Pat galva trīc.
  Gerda mēģināja pierast, viņa cieta ilgu laiku. Šeit pagājis gads. Un jau šķita, ka viņa ir ierauta šajā nogurdinošajā, goda kalpones dzīves ritmā.
  Un ka viņa jau nelabprāt kaut kur iet un kaut ko meklēt.
  Bet spogulī, kura priekšā viņa veica ceremoniju, pēkšņi parādījās viņas vārdā nosauktais brālis Kai. Zēns vispār neauga un nemainījās garo šķirtības gadu laikā, tikai kļuva pārāk bāls ar neveselīgu zilumu. Sniega karalienes pilī viņš it kā sastinga un joprojām mēģināja no ledus salikt vārdu: "Mūžība".
  Un bez viņa viņš ir ieslodzītais.
  Taču šķita, ka viņš to nespēj. Un kā ir ilgus gadus sēdēt ledus pilī, pat ja nejūtat aukstumu?
  Un tuvumā nav citu bērnu?
  Gerda juta, ka viņas vārdā nosauktais brālis ir dziļi nelaimīgs. Apkārt ir tikai ledus un polārlāči, jūs šķirojat ledus gabaliņus, kas mirdz kā dimanti. Pat ņemot vērā, ka nosauktā brāļa sirds sastinga, joprojām ir skaidrs, ka viņš ir dziļi nelaimīgs. Un tikai ar pašu Sniega karalieni var sarunāties, bet viņa tik reti parādās ledus pilī.
  
  Gerda kliedza un nolēma skriet. Viņa devās uz savu istabu. Godīgi atstāti zābaki, dārga kleita un plāna apakšveļa. Viņa ģērba savu bijušo, pārtapušo, bet rūpīgi glabāto kleitu. Viņa kļuva krampji un atsita kājas virs ceļgaliem. Meitene ir pieaugusi, un izskatās, ka viņai ir trīspadsmit gadi, bet patiesībā viņa ir desmit gadus vecāka. Cik ilgs laiks pagājis, kopš viņa devās meklēt savu zvērināto brāli? Trīspadsmit gadus, ja ne vairāk.
  Meitene noskūpstīja krucifiksu un tā basām kājām devās meklēt savu nosaukto brāli. Tagad viņa vismaz zināja, ka viņš atrodas tālu ziemeļos. Pa ceļam viņu sagaidīja apsargi. Ieraugot Gerdu basām kājām un lupatās, viņi bija pārsteigti:
  - Vai jūs esat gaidīšanas dāma? Kāds tev izskats?
  Gerda meloja:
  - saniknoju savu princi, un viņš lika man iet uz visiem četriem virzieniem, tādās pašās lupatās, ar kurām es devos uz dievkalpojumu.
  Apsargs žēlīgi atzīmēja:
  - Tu visas kājas nositīsi, es tev iedošu vismaz kurpes. No tiem izauga mana meita, un tie būs tieši tev!
  Meitenei pietrūka pastaigas basām kājām, kas ir tik jauki, kad zoles ir raupjas.
  Gerda pieticīgi atbildēja:
  - Es to nebiju pelnījis... Paturi vai pārdod!
  Bārdainais pamāja ar galvu.
  - Nu, es nē! Itālijas ceļi ir pārāk skarbi un akmeņaini meitenes basām kājām. Turklāt jūs jau esat atraduši no skarbās virsmas. Vēl ir maijs, un auksts nebūs drīz, bet uz nakti iedošu dūnu segu, ar ko apsegties... Kamēr atradīsi jaunus labus saimniekus!
  - Paldies! Gerda atbildēja.
  Viņa nevēlējās aizvainot sargu.
  Līdzi paņēmusi gan ādas, gan gandrīz nevalkātas kurpes - acīmredzot meitas tās valkāja tikai svētkos, un pūkainu, arī praktisku jaunu šalli. Viņa pateicās mīkstsirdīgajam apsargam. Kurpes tiešām bija ērtas, nedaudz lielas, bet normālas. Tajos bija ērti staigāt.
  Taču, tiklīdz viņa pagriezās ap stūri, meitene novilka kurpes un uzkāra tās pār plecu. Viņa ļoti gribēja staigāt basām kājām, atpūsties no pils kurpēm. Sākumā bija patīkami staigāt, ceļa putekļi kutināja kailos papēžus. Bet tad sāka ietekmēt ilgstoša ieraduma neesamība. Meitenes zoles kļuva arvien mīkstākas un mīkstākas, un viņa drīz vien sajuta oļu asumu un degšanu. Un vispār sāpīgi jūtas katrs basās pēdas bumbulis, kurā ir atdalījušies kalumi.
  
  Bet Gerda, kurai jau tā ne tik īsajā mūžā izdevās nokarāties uz plaukta, nebija apmulsusi. Galu galā, staigājot basām kājām pa akmeņainu ceļu, nekaitē tik daudz, kā papēžus apgrauzdējot cepeškrāsnī. Pat ja gadu viņa, goda kalpone, sevi lutināja. Nekas, ko viņa nevar izturēt.
  Un Keja noteikti atradīs.
  Līdz dienas beigām meitenei basās kājas asiņoja, taču viņa nepadevās un aizmiga siena kaudzē. Un nākamajā dienā atkal devās pa akmeņainu ceļu.
  Un viņa gāja cauri spēkam, pat ja viņas kājas eksplodēja no sāpēm ik uz soļa.
  Gerda neņēma līdzi ēdienu, un viņai bija jāēd žēlastība. Labprātīgi tika pasniegta skaista meitene lupatās.
  Gerda sākumā gribēja pārdot ādas apavus vai iemainīt pret pārtiku, bet tad pārdomāja. Viņas kājas ļoti ātri kļuva rupjas, un viņiem nebija vajadzīgi apavi, it īpaši siltajā sezonā. Bet viņa satika divus mazus zēnus, kuri burtiski mira no bada.
  Gerda nevarēja viņus atstāt.
  Meitene tos pabaroja ar maisā savākto, pēc tam pārdeva tirgotāja veikalā, protams, ar lielu atlaidi, gandrīz jaunas kurpes. Mēs nopirkām pārtiku un atstājām to zēniem kopā ar dūnu šalli.
  Neļaujiet zēniem nosalt.
  Protams, Gerda uzvedās kristīgi dāsni. Turklāt bija vasara, un naktī nebija vajadzības segt ar šalli. Bet, kad Itālijas dāsnie lauki beidzās, meitene, kas staigāja uz ziemeļiem, nokļuva Alpos. Un pa dienu vēl silts, bet naktī auksts. Un ciemi ir daudz retāk, jāmirst badā.
  Un ļoti asus oļus uz ceļiem, ierakt meitenes zoles svaigajos klepus.
  Reizi vasarā kalnos uznāca sals, un plaisas sasala. Meitene raustījās un beidzot saplēsa kleitu. Viņa bija kaila un neaizsargāta. Man vajadzēja, turot lupatas uz sevi, ātrā tempā. Naktīs nevar gulēt kails - īsta elle. Gerda negulēja visu dienu un nakti, bet no rīta viņa nokāpa nedaudz zemāk un sasildījās, gulēja. Tad viņa atkal staigāja visu nakti, un nākamās dienas vakariņās viņa nonāca kalnu fermā.
  Saimnieks piekrita iedot Gerdai vienkāršas un vecas drēbes, bet pretī licis veselas divas nedēļas skaldīt malku un ar jūgu nest ūdeni spainīšos.
  Un ne tikai sev, bet arī kaimiņiem.
  Meitene smagi strādāja līdz spēku izsīkumam un ēda tikai novecojušu maizi un rūgušpienu. Saimnieks aicināja viņu palikt, bet Gerda meloja, ka dodas svētceļojumā. Negribīgi kalna dūre viņai iedeva kaut kādu caurainu maisu, bet tu vismaz neesi plika. Un viņš pat neizmeta maizes gabalu uz ceļa.
  Lai gan meitene piebāza sevi ar ķirbēm uz rokām.
  Gerdai bija jāiet ar tukšu vēderu. Un kalnos ciemi ir reti, un paši Alpi ir lieli, kalnu virsotnēs pat vasarā ir sniegs. Meitene no bada plosīja zāli, āboliņu, grauza egļu čiekurus. Desmit dienu laikā viņa bija novājējusi un kļuva par vienu ādu un kauliem. Pat vāvere nevarēja pretoties un ēda jēlu.
  Un pat grauza ādu.
  Tad atkal trāpīju fermā. Viņa tur smagi strādāja trīs dienas, bet pēc tam paēda, un viņai iedeva mazliet par ceļu. Bet visvairāk augstienēs dabūja nakts aukstums. Meitene pa dienu gulēja, pa naktīm stomījās, ar kailām, vēsām kājām, uz asiem akmeņiem. Dažreiz vilki gaudoja, vairākas reizes Gerda iekrita bezdibenī un gandrīz nokrita, bet liktenis viņu noturēja. Kaut gan ievērojamas bailes iet cauri kalniem un naktī. Un izsalcis...
  Bet viņa vismaz zina, kur doties.
  Kad Hannibals šķērsoja Alpus uz Itāliju, puse viņa armijas un visi ziloņi nomira. Un te pāreju veic maza, nu, pat gadiem, un pieaugusi meitene.
  Vilki laiza viņas basām kājām, graciozās pēdas, ko atstājušas viņas daudz ciešanu pilnās kājas.
  Kad Gerda jau bija uz robežas, viņa traucēja citai saimniecībai, un atkal pārtika. Saimniece izrādījusies laipnāka un piedāvājusi meitenēm aitādas mēteli un kurpes, taču Gerda atteikusies, sakot, ka jau pieradusi pie akmeņiem un aukstuma, un basām kājām iet daudz vieglāk, nekā iekraut kurpēs. Saimnieks ceļam iedeva veselu maisu pārtikas.
  Viņam bija sirdsapziņa.
  Protams, tas meiteni noslogoja, bet ļāva viņai doties vēl pāris nedēļas bez apstājas. Augstienes tuvojās beigām, kalni kļuva arvien zemāki. Un Gerda šķērsoja ceļojuma grūtāko posmu: Alpu virsotni.
  Un tas jau ir sasniegums.
  Tagad viņa bija Šveicē, kur ir nedaudz mīkstāks, un fermas ir biežākas. Pāreja rūdīja Gerdu, un viņa nesaaukstējās kalnos un pat nesaaukstējās. Ka Dievi nemīl garā vājos, bet atalgo stipros.
  Jā, un vilki tikai laizīja meitenes kailās pēdas, bet viņi neuzdrošinājās sist.
  Gerda staigāja un gāja, apstājās fermās, strādāja, reizēm dziedāja. Klejojoša dzīve viņai ir patīkama un pazīstama. Dienas sāka ritēt ātrāk un grūtāk. Liktenis līdz šim meiteni pasargājis no ļauniem cilvēkiem, laupītājiem un izvarotājiem. Tomēr Gerda vairs nav tik maza un varētu piesaistīt izvarotājus. Bet līdz šim viss ir izdevies.
  Par viņu rūpējās augstākie spēki ...
  Šeit meitene pabrauca garām arī Šveicei, iebraucot Bavārijā. Vasara jau pagājusi virs galvas, bet līdzenumā pat naktīs joprojām ir ļoti silts. Un ceļi nav tik akmeņaini. Pastaigas bija prieks. Ciemati nāca bieži, un nebija nekādu problēmu ar pārtiku. Gerda, strādājot nepilnu slodzi, sakrāja sev naudu un atjaunināja kleitu pret elegantāku un jaunu. Bet viņa deva priekšroku staigāt basām kājām, jo īpaši tāpēc, ka zole kļuva cietāka nekā zābakiem.
  Un kājas gandrīz nesalst pat naktī un pēc lietus.
  Bet pagāja laiks. Meitene pārcēlās uz ziemeļiem. Vasara ir beigusies un rudens ir pienācis. Lija aukstas lietusgāzes, un Gerda atradās Vācijas ziemeļos. Viņa izsita basās kājas cauri ledainajām peļķēm, jūtot vieglu vēsumu. Bet Gerda jau ir tik pazīstama, ka nolēma nedabūt kurpes, aprobežojoties tikai ar vienu vilnas šalli. Viņa atkal deva priekšroku nakšņot, tikai pa dienu, un slaistīties naktī.
  Turklāt dienas laikā ir siltāk gulēt, un jūs nesasalsit kustībā.
  Tā viņa pabrauca garām diezgan blīvi apdzīvotajiem Vācijas ziemeļiem un devās uz jūru.
  Viņa iesita ar baso kāju ūdenī...
  Pa sauszemi tālāk nav kur braukt, un pārpeldēt jūru nav reāli. Salīdzinoši tuva bija dzimtā Dānija. Meitene pēkšņi gribēja atgriezties dzimtajā Kopenhāgenā. Varbūt viņas vecmāmiņa joprojām ir dzīva. Turklāt nav skaidrs, kā rīkoties tālāk.
  Bet Gerda apsēdās uz oļa jūras krastā un, padomājusi, noraidīja domu atgriezties. Ja nav citas izejas, tad jāatrod kuģis, kas dodas uz ziemeļiem, jāsasniedz ledus un tad jāpārvietojas uz Ziemeļpolu. Jo, visticamāk, tur atrodas sniega karalienes pils.
  Aukstums, īpaši naktīs, kož meiteni, bet nevar lauzt viņas gribu.
  Nu, ja vajadzēs, viņa tādu kuģi atradīs, bet pagaidām uz ostu.
  
  JUNG UZ AMAZONAS KUĢA
  Edmonds D'Artanjans tagad ir kajītes zēns uz Amazones pirātu kuģa. Visa komanda sastāv tikai no skaistām meitenēm. Viņi visi ir īsos svārkos un jūrnieku uzvalkos. Tie ir svītraini un cirtaini. Un viņu vadītāja ir pirātu karaliene: Šarlote de Kondē.
  Viņa arī ir basām kājām, bet viņas potītes rotā zelta čūsku rokassprādzes ar smaragda acīm. Un uz plaukstas locītavām ir aproces ar dimantiem. Ļoti skaista karaliene, muskuļota, spēcīga.
  Edmonds ir tikai zēns. Īsās biksēs un ar kailu, iedegušu, muskuļotu rumpi viņš velk virvi. Sarullē to ciešāk. Jā, šis ir ļoti agresīvs zēns. Viņš atspiedās basām kājām uz masta un pagriezās.
  Ap viņu lokās meitenes. Divi velk buru, viņu kailās, muskuļotās, iedegušās kājas saspringtas.
  Edmonds d'Artanjans dziedāja:
  Pirātiem zinātne nav vajadzīga
  Un ir skaidrs, kāpēc...
  Mums ir kājas un rokas
  Un galva mums ir bezjēdzīga!
  Uz brigantīnas ir piecpadsmit simti meiteņu. Un tās ir pat nedaudz šauras. Pati brigantīna ir ļoti skaista un krāsota. Buras ir izgatavotas no krāsainiem dizainiem un smalka zīda.
  Edmonds noglāstīja buru ar savu mazuļa pēdu un kutinoši iesmējās. Un meitenes smaržo pēc dārgām smaržām, it kā rotaslietās darītu brīnumus.
  Daži no viņiem valkā arī rotaslietas un rotājumus. Visas ir miecētas, un lielākā daļa ir blondīnes. Ir daudz rudmates... Brīnišķīgas skaistules.
  Zēns nostiprināja buru un pacēlās augstāk. Masts sildīja un patīkami apdedzināja puiša kailās, rūdītās kājas.
  Edmonds pēkšņi ieraudzīja tālumā buras un nosvilpa. Tas bija tik lieliski. Bija plānots piedzīvojums.
  Un jaunais kajītes zēns pavēlēja:
  - Es redzu galjonu priekšā!
  Meitenes sāka trakot un sāka kustēties. Tagad viņiem bija laupījums.
  Tiesa, uz brigantīnas ir tikai divpadsmit ieroči. Galjons ir iespaidīgs izmērs.
  Neilgi pirms tam meitenes notīrīja brigantīna degunu no izaugumiem. Un viņš gāja ļoti ātri. Lai paātrinātu kustību, Šarlote de Kondē pasūtīja papildu buru. Un brigantīnas ātrums ir ievērojami palielinājies.
  Galions nemainīja kursu. Var redzēt, ka pirātu kuģis viņiem šķita mazs. Patiešām, tikai galjona borta lielgabaliem bija četrdesmit astoņi, neskaitot pakaļgalu un priekšgalu. Jā, tie ir lielāka kalibra.
  Kapteiņa palīgs un pirātu karalis Emanuels ar bažām atzīmēja:
  "Viņi varētu mūs nogremdēt!"
  Šarlote ar baso kāju uzspieda uz klāja un izlēmīgi teica:
  - Nē! Jūs nevarat mūs tik viegli noslīcināt!
  Edmonds kliedza no augšējā klāja:
  - Uz cīņu! Meitenes drosmīgi kaujā!
  Emanuela dusmīgi norūca:
  - Oho, tu mazais velniņš! Ejam lejā!
  Veikls kā pērtiķis, zēns nolēca. Viņa kailie, rozā papēži pazibēja.
  Šarlote ar aci vaicāja:
  - Vai vēlaties kautiņu mazuli?
  Edmunds norūca, atbildot:
  - ES ļoti gribu!
  Sarkanmatainā Emanuela negaidīti atbalstīja zēnu:
  - Šis galions ir piepildīts ar kravu, tik smagi tas kustas! Nekādā lielā laupījumā!
  Šarlote piekrita.
  - Paslīdīsim gar pakaļgalu, mums ir šaurs priekšgals, un ņemam ienaidnieku uz klāja!
  Edmonds, pielecot augšā, dziedāja:
  - Pats velns nav tavs brālis.
  Sasmalciniet ienaidniekus, pirātus!
  Šarlote pavēlēja, uzspiedusi savu kailu papēdi uz pakaļgala ozola:
  - Seko kajītes puiša burām!
  Brigantīna piegāja tuvāk. Galions mēģināja apgriezties. Bet viņš kustējās ļoti smagi. Brigantīna izkustējās šaušanas brīdī no ieročiem un gandrīz nesaņēma nekādus bojājumus. Tiesa, viens šāviens trāpīja priekšgalā, bet otrs nošāva buru.
  Bet tas gandrīz neietekmēja ātrumu. Meitenes uzreiz izvilka vēl papīrus un palielināja tempu.
  Šarlote smejoties atzīmēja:
  Mēs esam gaismas karotāji!
  Un piemiedza saviem draugiem...
  Emmanuelle atbildēja:
  - Precīzāk pazeme!
  Meitenes jau iepriekš sagatavoja āķus. Viņiem izdevās tikt priekšā galjonam, mēģinot pagriezties uz otru pusi. Ieroči tiek pielādēti diezgan lēni, taču zalve pie brigantīnas no tuva attāluma būtu liktenīga. Bet meitenei Ģertrūdei izdevās izšaut no pistoles un salauza galjona pakaļgala stūri, kā dēļ tas palēnināja ātrumu un kratījās pati. Šeit meitenes pagrieza papīra buras citā leņķī, lai neļautu tām pārāk strauji sadurties. Un brigantīna raiti pietauvojās. Āķi tika cieši piestiprināti un pielodēti ar lipīgu eļļu.
  Pirātu karotāji uzbruka lavīnā. Viņu kailie apaļie papēži pazibēja. Un uz galona klāja karotāji bronzas bruņās cīnījās pret viņiem.
  Viņu bija divreiz vairāk, taču veiklībā viņi bija nepārprotami zemāki par skaistajām amazonēm.
  Pati Šarlote vadīja uzbrukumu, ar diviem zobeniem ieskrēja vējdzirnavas un nogāza galvu ienaidnieka leģionāram. Bārdainā galva pagriezās atpakaļ.
  De Konde, pirātu karaliene pabīdīja savu pliku papēdi uz pretinieka zodu un čivināja:
  - Par pirātu laimi!
  Arī zēns Edmonds cīnījās. Viņi ir mazi, bet veikli. Un tā viņš sagriež pretiniekus ar zobeniem.
  Šeit ripoja otrā galva, atstājot asinis uz klāja. Spāņi (jā, tas ir kā spāņiem - sārti, bārdaini, bruņās un augstos zābakos, neskatoties uz karstumu!) izmisīgi pretojas.
  Edmunds veiklā sānu manevrā nocirta vēl vienu galvu un čivināja:
  - Par Atosu!
  Un atkal viņš ar pliku papēdi trāpīja ienaidniekam pa zodu. Un sitiens bija labs, žoklis lidoja.
  Zēns rēca:
  - Par Portosu!
  Tajā bija ļoti cīņas spars, kā verdošs ūdens tējkannā.
  Emanuela sagriezās un pabīdīja savu kailo ceļgalu uz vēderu. Tā asinis izplūda no ienaidnieka mutes.
  Meitene iesaucās:
  - Par pirātu brālību!
  Un atkal, kā viņš to paņems un sagriezīs ar zobeniem, it kā no apvērsuma ...
  Šarlote ar zobeniem pagāja garām tauriņiem un čivināja:
  Es veicu jaunu pagriezienu
  Es esmu eņģelis, Antikrista pilots!
  Un kā viņš savā elpā pārvietos savu kailo papēdi ienaidniekam.
  Edmonds paklupa. Un liels spāņu kaprālis, kā viņš pārlido pār bortu un tur noslīkst.
  Zēns to paņēma un dziedāja:
  - Žēl, ka neviens nezina
  Un mēs pat paši nezinām...
  Cik daudz zelta mums vajag
  Cik daudz naudas mēs gribam!
  Un Edmonds nocirta vēl vienu pretinieku. Pirātu meitenes kāpa kaujā un visus sasmalcināja kā kāpostus. Viņiem bija kaisle un kolosāla vēlme uzvarēt.
  Emanuela uzlauza, viņas diviem zobeniem mirgojot kā dzenskrūves lāpstiņām. Un viņa izskatījās ārkārtīgi kaujinieciska un agresīva meitene.
  Un kailais, apaļais papēdis atrada vēl vienu spāņu virsnieka zodu. Tas no graujoša trieciena, lidojot, laužot koku aiz borta.
  Emanuela dziedāja:
  - Mēs laupam karavelas,
  Mēs laupam galonus...
  Mēs neesam saukti pie atbildības -
  Man neinteresē visi likumi!
  Un meitene nokrita uz muguras un ar kājām iespēra citam lielam virsniekam, un viņš smagās bruņās pārlidoja pāri bortam. Un iegrima sāļajā jūras ūdenī.
  Emmanuelle iesaucās:
  - Nu no skrūves!
  Šarlote viņu atbalstīja:
  - Pērkons atkal saplīst
  Valdīs kaulu!
  Un meitene lēks un sitīs ienaidniekam ar pliku papēdi krūtīs. Viņa kirass pārplīsa no spēcīga grūdiena, un asinis izplūda no viņa mutes kā no strūklakas.
  Šarlote de Kondē dziedāja:
  - Pūt, pūt, vēl, pūt,
  vēl viens sitiens un tagad ...
  Man ir dāvana cīņās,
  Es tevi nogalināšu ķēms!
  Un meitene atkal cirta ar zobeniem. Nogrieztas galvas atkal lido.
  Šarlote sajūsmā rēca:
  - Mūsu melnais karogs ir pāri visam!
  Daži spāņi, redzēdami, ka cīnās ar pirātu meitenēm, bezcerīgi nokrita ceļos un lūdza žēlastību.
  Meitenes vispirms piespieda viņām skūpstīt kailās, noslīpētās kājas, bet pēc tam izmeta tās pāri bortam.
  Šarlote de Kondē čīkstēja:
  - Par lieliem panākumiem!
  Un atkal, kā viņš pliko papēdi iebīda tieši pretinieka degunā. Un saspiediet viņu tā, ka viņa pakausī parādījās caurums. Un no turienes izlēja asiņu strūklaku.
  Bet viss ir beidzies.
  Pirāti uzvarēja, un pēdējie spāņu karavīri nokrita uz ceļiem, lūdzot žēlastību.
  Šarlote de Kondē smaidot sacīja:
  - Ielaidīsim viņus aiz borta, zivīm arī vajag ēst! Un tad mēs pārmeklēsim kravas telpas un kajītes.
  Meitenes labprātīgi izpildīja rīkojumu. Viņi tikai ļāva vīriešiem skūpstīt viņu kailās zoles pirms nāves, kas meitenēm ir ļoti patīkami. Un iemeta tos jūrā.
  Edmonds filozofiski atzīmēja:
  - Kam pīrāgi un virtuļi,
  Un kurš zilumi un pumpas!
  Pēc tam meitenes pārvietojās pa kajītēm, meklējot laupījumu.
  Kapteiņa kajītē viņi atrada apmēram trīsdesmit piecus gadus vecu dižciltīgu dāmu un piecpadsmit gadus vecu meiteni. Viņi bija dārgās kleitās un apavos ar dekorācijām.
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  - Tu vari paņemt izpirkuma maksu. Vai arī jūs dodat priekšroku cilpai?
  Senora atbildēja ar nopūtu:
  - Apžēlojies par savu meitu!
  Pirātu karaliene pamāja ar galvu.
  - Es varu viņu paņemt uz savu komandu! Ja viņa piekrīt pievienoties, lūdzu!
  Meitene čīkstēja:
  - Kļūt par pirātu?
  Šarlote de Kondē pamāja.
  - Kā tu vēlies! Izpirkuma maksa rada pārāk daudz satraukuma. Mēs jums labāk pārdosim cukurniedru plantāciju!
  Meitene atbildot čivināja:
  - Es piekrītu kļūt par filibusteri!
  Emanuels atzīmēja:
  - Viņa ir pārāk maiga, un mums tas būs tikai slogs. Varbūt labāk vienkārši pārspīlēt!
  Edmonds smaidot atzīmēja:
  - Nav labi nogalināt sievietes!
  Emanuels loģiski atzīmēja:
  - Nav labi nogalināt arī vīriešus! Tās joprojām ir dzīvas radības! Un viņiem ir bērni!
  Musketieris pamāja ar galvu.
  - Jā, tieši tā! Bērni raud pēc tēta. Un es nebiju domājusi, cik pretīgi ir nogalināt!
  Emanuela ķiķinot atzīmēja:
  - Bet tev vajag!
  Musketieru zēns iesaucās:
  - Es mīlu tevi dzīvi! Un es ceru, ka tas ir abpusēji!
  Šarlote de Kondē pamāja.
  - Mēs ņemam jūs savā komandā! Ko darīt ar vecāko?
  Jaunā sieviete ieteica:
  - Tu vari paņemt par mani lielu izpirkuma maksu! Tas ir tieši tā!
  Pirātu karaliene teica:
  - Daudz satraukuma ar šo izpirkuma maksu. Es ierosinu sekojošo... Mēs viņu pārdosim vergu izsolē. Varbūt viņa nonāks plantācijās un kā mājkalpotāja, kas viņai būs daudz vieglāk!
  Senora nomurmināja:
  - Apžēlojies...
  Šarlote stingri teica:
  - Paņemiet no viņiem visu vērtīgo!
  Pirāti meitenei un sievietei noņēma visas rotaslietas un norāva kurpes, un pēc tam visas dārgās drēbes. Jaunākajam tika uzdāvināti īsi svārki un jūrnieka uzvalks. Un vecāko balto kapuci, atstājot basām kājām un kailu galvu.
  Jaunākais pievienojās amazonēm. Viņa nekavējoties bija spiesta trenēties un žogot ar skaistulēm. Bet ar to bija par maz... Viņi sāka viņu knibināt, ja viņa nekustējās pietiekami ātri.
  Un tad amazones ievācās kravas telpā un pa dažādiem kaktiem un spraugām. Un tūlīt viņi sajūsmā kliedza: viņi saskārās ar mucām, kas bija pilnas ar zeltu, un daudz ko citu. Īpaši perka un kafija.
  Karotāji uzreiz dziedāja, plaukstas sita:
  - Mēs esam super klases karotāji,
  Mēs visu iznīcināsim...
  Sit pa tamburīnu -
  Dzīvot nikni!
  Karotāji un patiesībā kolosāla skaistuma kategorija. Un viņu basās kājas vienkārši mirgo. Un viņi ir muskuļoti un iedeguši.
  Dārgumi uz galona ir kolosāli. Bet šeit nāk trauksme. Parādījās arī eskorta kreiseris. Spēcīgs kaujas kuģis ar veseliem simts lielgabaliem. Acīmredzot viņš bija nolēmis apsargāt galjonu, pilnu ar zeltu.
  Milzīgais kreiseris ložņāja virsū meitenēm.
  Šarlote pasmaidīja un pavēlēja:
  - Paceliet visas buras - turpiniet iekāpt!
  Emanuels piekrita:
  - Mums nav citas izvēles!
  Edmonds plaušās iesaucās:
  - Izgatavots no tērauda meiteņu komandas,
  Dodās pūlī uz iekāpšanu!
  Meitenes, atstājot vairākas daiļavas uz varona sagūstītas un pilnas ar laupījumu, ieņēma pozīcijas uz brigantīna.
  Tagad no pestīšanas bija tikai ātrumā. Simts lielgabalu kreiseris nav joks. Viņš tos var noslīcināt kā kaķēnus. Brigantīna ar divpadsmit ieročiem pret viņu ir kā zāles stiebrs.
  Pastāvēja risks, ka viņa tiks nogremdēta, pirms viņa dosies uz vareno kreiseri, kura ieroči spēja raidīt piecas mārciņas smagus šāvienus un diezgan tālu.
  Un papildus simts lielgabaliem sānos, šim pirmās klases kaujas kreiseram ir arī pakaļgala un priekšgala lielgabali.
  Tad zēnam Edmondam pazibēja doma:
  - Dosim signālu, ka padodamies!
  Emanuela nicinoši nošņāca.
  - Pazemot pirms šī?
  Jungs loģiski atzīmēja:
  - Mums ir caurums degunā, un šis kuģis ir manevrējamāks nekā smagi noslogots galions. Mēs tiksim triviāli nogremdēti. Un tāpēc mēs paceļam balto karogu, un viņi ieradīsies izlaist balvu komandu. Un mēs viņus uzņemsim.
  Šarlote de Kondē piekrita, spiedzot baso kāju:
  - Pa labi! Es arī uzskatu, ka nav vērts kārtējo reizi riskēt un labāk pacelt balto karogu!
  Emanuela nicinoši nošņāca.
  - Parādīt gļēvulību?
  Šarlote de Konde loģiski iebilda:
  - Precīzāk, pielietojiet triku!
  Sarkanmatainā Emanuela pasmaidīja un pamāja ar savu ugunīgo galvu:
  - Pielietot triku? Kam es piekrītu!
  Un tā Edmonds pavilka balto audumu uz augšu. Brigantīna ir maza, kreiseris ir divpadsmit reizes vai pat vairāk. Un viņam ir tūkstoš cilvēku liela komanda. Pret pusotru simtu amazonēm. Tikai viena baskāju meitene cīņā ir desmit neveiklu spāņu vērta. Tātad skaistulēm ir iespēja.
  Šarlotei ienāca prātā, ja nu mēs nomestu galonu un izmantotu brigantīnas ātrumu un manevrēšanas spēju, lai tiktu prom no milža? Viņiem noteikti ir iespēja. Turklāt pirmās klases kaujas kreiserī ir pārāk daudz ienaidnieku. Un bez zaudējumiem neiztikt.
  Bet tam ir meitenes, lai drosmīgi cīnītos un uzvarētu.
  Šarlote de Kondē ar zobenu izveidoja astoņnieku un čīkstēja:
  - Mēs būsim gatavi uzvarēt, un, ja mums būs jāmirst!
  Kreisera vēstnieks no attāluma kodola. Tas nogāza buru no brigantīnas. Emanuela nosvilpās. Viņi prata šaut uz kreisera, un tagad meitenēm varēja kļūt ļoti slikti. Viņi zaudēja iespēju tuvoties kuģim, lai tam uzbruktu.
  Bet aprēķins par spāņu alkatību nostrādāja. Un viņu kreiseris, redzot paceltu balto karogu, virzījās uz brigantīnu. Patiesībā pirāti, iespējams, jau iepriekš ir sagrābuši dārgumus, un kāpēc gan nepelnīt no tiem? Tas būtu jauki.
  Kreiseris virzījās uz brigantīnu. Edmonds smejoties dziedāja:
  - Karalis, lai dabūtu naudu,
  Priecājos ģērbties lupatās!
  Emanuela piezīmēja, dusmīgi spiedzot savu kailo, iedegušo kāju:
  - Un kam tas domāts? Triviālas muļķības!
  Zēns atzīmēja:
  - Dziesma palīdz mums būvēt un dzīvot!
  Sarkanmate piekrītoši pamāja ar galvu un dziedāja:
  - Ir jautri staigāt pa klajām ar dziesmu,
  Caur plašumiem, caur plašumiem!
  Un, protams, labāk ir sist ar lauzni,
  Labāk lauznis, labāk lauznis!
  Edmonds, zobus izcēlis, pacēla:
  - Viens uzbrucējs, divi uzbrucēji
  Viņš svārstās...
  Viens uzbrucējs, divi uzbrucēji -
  Viņš melo!
  Šarlote, pirātu karaliene, piebilda, sita basām kājām:
  - Viens dēlis, divi dēļi,
  Zārks tiek būvēts...
  Emanuela to pacēla un uzlēca:
  - Viena lāpstiņa, divas lāpstiņas,
  Bedri rok!
  Un visas pirātu meitenes dziedāja unisonā:
  - Ir jautri staigāt pa klajām ar dziesmu,
  Caur telpām, caur telpām...
  Un, protams, labāk ir pārspēt ienaidniekus ar lauzni,
  Labāk lauznis, labāk lauznis!
  Un tagad kreiseris tuvojās brigantīnai. No viņa sāka mest āķus. Lai ciešāk sasietu.
  Un karavīri vara un bronzas bruņās sāka nolaisties uz brigantīnas klāja. Viņš stutēja uz smagiem, kaltas dzelzs zābakiem. Un, lai gan spāņi un laupījums bija karsti un rūpīgi ģērbušies, viņi nes nepatīkamu smaku.
  Šarlote pavēlēja, piemiedzot draugiem:
  - Cīnies!
  Un meitenes uzbruka ienaidniekam ar visu izsalkušo panteru niknumu. Viņi nocirta ienaidnieku ar mežonīgu neprātu.
  Emanuela ar zobeniem palaida vējdzirnavas, nocirta pāris spāniešu galvas un čīkstēja:
  - Par pirātiem uz Mēness!
  Edmonds, šis zēns, nocirzdams ienaidniekus, čīkstēja:
  - D'Artanjanam!
  Un zēns ar mežonīgu niknumu apcirta mazo leopardu - spāņu leģionārus.
  Šarlote pakustināja savu kailo papēdi uz spāņu ģenerāļa zodu un iesaucās:
  - Par mūsu uzvaru!
  Sitiens spānim salauza žokli.
  Šarlote de Kondē iesaucās:
  - Par mūsu vareno dūri!
  Un viņš ņems un kustinās ienaidnieku ar dūrēm zodā. Un atkal kauls ņems un lūzīs.
  Emanuela čivināja, atsegdama pērļu zobus:
  - Cilvēki mirst metāla dēļ!
  Un ar savu kailo papēdi viņa iebīdīja ienaidnieku nākamajā žoklī. Un lauza to no visa spēka.
  Edmonds atzīmēja, pēc tauriņu pieņemšanas un pretinieku nogriešanas, piemiedzot meitenēm:
  - Vēl labāk, ja viņi uzvar!
  Meitenes virzījās uz priekšu ienaidniekam, kustoties ar mežonīgu spiedienu un neprātu. Viņos bija tik daudz niknuma un agresivitātes, ka viņu iedegušie ķermeņi burtiski mirdzēja no sviedriem. Un šķita, ka muskuļotas meitenes ar preses šķīvjiem kā šokolādes konfektes, it kā ieziestas ar sviestu.
  Edmonds čīkstēja, nocirzdams citu pretinieku:
  - Kakao un kafija! Tevi nomainīs sports un profesionāļi!
  Meitene ar tīģera muskuļiem sagrieza citu ienaidnieku un iesaucās:
  - Mēs traki zagām!
  Un ar savu pliku papēdi viņš iekustinās ienaidnieku acīs. Viņš to paņēma, un galvaskauss saplaisāja. Un smadzenes izlidoja.
  Emanuela arī grieza savus zobenus, un uzreiz nokrita trīs galvas. Karotājs čivināja:
  - Par liela mēroga uzvarām!
  Un viņas kailais, apaļais meitenes papēdis ir kā sitiens ģenerāļa templī. Tas viens sabruks un vēl trīs cīnītāji no sāniem izšļakstās ūdenī.
  Arī Šarlote cīnās ar lielu rūgtumu. Un sagriež ienaidniekus kā ar āmuru.
  Pirātu karaliene rīko fanu pieņemšanu. Nogriež pretiniekus un dzied, atklājot lielus zobus:
  - Cilvēki apbrīnoja karalieni,
  Visi pagalma puikas iemīlējās!
  Un Šarlote atkal kā pretinieku nociršana. Un sagriež vairākus pretiniekus vienā piegājienā.
  Emanuela to paņēma un dziedāja:
  - Esmu klases meitene - super!
  Un viņa atkal šūpoja zobenus, pārgriežot pretiniekus uz pusēm. Un viņas zobeni ir augstākie skuvekļa piloti.
  Meitenes uzbrūk un sagriež. Viņi ir daudz ātrāki par spāņiem. Daudzas daiļavas ir nometušas vestes un cīnās ar kailām krūtīm. Un tā tas notiek meitenēm. Un viņi sevi parāda - izcili zagļi.
  Šarlote cirta ar Kolovratas tehniku un rūca, ar basu kāju izmetot nogrieztās galvas pār bortu:
  - Man ir superklases meitene!
  Emanuela, nocirtot pretiniekus ar zobeniem, kas ir asāki par skuvekli, piebilda:
  - Es esmu hiper!
  Un arī ar kailu, noslīpētu kāju viņa iemeta savas galvas ūdenī. Viena no ķiveres galvām nogāza ienaidnieka karavīru. Viņš sabruka un noslīka. Tāpēc nevediet meitenes dižoties.
  Šarlote smejoties atzīmēja:
  - Es esmu augstākā klase!
  Edmonds atkal ir nikns.
  Un puika griež kā kapā, nogriežot pretiniekiem galvas. Un daudzi ņēma un palika bez kāpostu galvām.
  D'Artanjans, jaunākais, dziedāja:
  Bet kāpēc,
  Prātā dzīvot nav iespējams!
  Bet kāpēc,
  Nevienam nevar uzticēties!
  Bet kāpēc! Bet kāpēc!
  Emanuels sasmalcina pretiniekus ar mežonīgu spiedienu un strauji pārvietojas no vienas puses uz otru. Nogāztajiem spāņiem ripinājās galvas, un meitenes tās ar basām kājām meta uz augšu. Un karotāji dziedāja ar tīģera entuziasmu, redzot jēru:
  - Vītne ir pārtrūkusi
  Mums draud ļauna nāve...
  Un, lai dzīvotu -
  Varonim ir jāmirst!
  Emanuela atzīmēja, pacēlusi vēl vienu galvu ar kailu zoli un notriekdama ienaidnieku:
  - Bet kāpēc,
  Lai mīlestība zied...
  Mums ir jāizlej kāda asinis!
  Bet kāpēc!
  Karotāja ķiķināja, atsegdama pērļu zobus. Tādas skaistules te cīnās.
  Emanuelle atzīmēja, nogriežot pretiniekus kā smilšpapīru:
  - Planētas diženums būs ar mums!
  Un atkal darbojas dzirnavas ar zobeniem. Viņa ir izmisusi skaistule.
  Šarlote de Konde atzīmēja ienaidnieku nociršanu un nocirta galvas ar futbola kailajiem papēdiem:
  - Viss būs labi!
  Viss būs labi!
  ES zinu! Un es nogalinu!
  Un atkal ar kailiem kāju pirkstiem viņš met slepkavniecisku nāves dāvanu. Un tas ir ļoti forši.
  Šarlote, šī pirātu karaliene paņēma to un iesaucās:
  - Manai dzimtenei,
  Nogalināsim neliešus!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem iemeta asu dunci, kas vairākiem spāņu karavīriem nocirta galvas.
  Neskatoties uz kreiseru komandas skaitlisko pārsvaru, meitenes tika galā. Viņi ir tik veikli, veikli un drosmīgi. Viņi jūt milzīgu spēku.
  Emanuela, sasmalcinādama ienaidnieku kā kāpostu, paņēma to un dziedāja:
  - Milzīgi plašumi,
  Mīlestība tev nenogurs...
  Savelsim mežus un kalnus dūrē,
  Kopš Svarogs pats ir augšāmcēlies!
  Un meitene atkal, it kā sasmalcina dzirnavas ar zobeniem un nogrieza daudz ienaidnieku, cīņas kaislībā.
  Edmonds dziedāja ar sajūsmu, satriecot pretiniekus;
  -Vārds "gļēvulis" Gaskoņā nav zināms.
  -Es nezinu zobenu, ja tu kļūdies.-Mums, gaskoniem, ir vislabākā gaume pasaulē -Mums nepatīk nekas cits kā tikai slava.
  
  Nekaunīga seja, par īpašu kļūt - Lūk, Gaskoņa izskats bez trūkumiem. Ticiet man, kungs, jums nebūs ilgi jāgaida. Parīze joprojām atpazīs D'Artanjanu!
  
  Bez slavas es nevaru dzīvot Parīzē, Visa mana dzīve ir pagājusi, ir pienācis laiks rūpēties par likteni. - Tātad, cik tev ir gadu, mans bērns? - Ak, daudz, kungs, daudz - apmēram divpadsmit gadus! ienaidnieks: -Vai tava roka ir stingra? - tā ir patiesa slavenās Gaskoņas līmes iezīme, Un es biju tikpat pārdroši, kad Parīze atpazina Emanuelu skaistumā.
  
  Burgundija, Normandija, Šampanietis vai Provansa, Un arī tavās dzīslās ir uguns, bet laime, dievs, nav no tevis atkarīga, kamēr pasaulē ir Gaskonija!
  Atrodoties baltajā pasaulē...
  Kamēr deg balta gaisma...
  Kamēr pasaulē ir Gaskonija!
  Tāpēc viņi nocirta šos neliešus un piegružīja ceļus ar līķiem. Un viss klājs bija asinīs. Meiteņu basās pēdas bija tik graciozas un izraisīja sajūsmu un prieka sajūtu, skatoties uz viņām.
  Edmonds ar sajūsmu dziedāja:
  - Basām kājām, tikai basām kājām,
  Zem jūlija pērkona pērkona un zem sērfošanas skaņas ....
  Basām kājām, tikai basām kājām
  Mums ir atļauts ar jums spēlēties!
  Emanuela agresīvi norādīja, sasmalcinot pretiniekus un ar zobeniem padarot vēl vienu dzirnavu:
  - Zēniem jau no bērnības jāiztur sitieni un jāpierod pie nežēlības!
  Un karotājs atkal pārcēla ienaidnieka kailo papēdi uz zodu. Un viņš avarēja, izsitot aiz borta vēl piecus spāņu karavīrus.
  Šarlote de Konde atzīmēja:
  Velns ir šeit, velns ir tur
  Dzīve ir pilnīgi meli!
  Un piemiedza ar aci saviem neveiksmīgajiem partneriem. Un viņi nocirta ienaidnieku ar kolosālu rūgtumu. Un tad neviens nevar viņiem pretoties.
  Edmonds atzīmēja, nocirtot citu pretinieku:
  - Ziemassvētku vecītis ar slotu,
  Ziemassvētku vecītis ir foršs!
  Un zēns atkal veica vējdzirnavu tehniku ar zobeniem, no kuriem krita nogāztas galvas. Starp citu, tie bija zobeniem līdzīgi zobeni. Un tos var saukt gan par zobeniem, gan par zobeniem.
  Edmonds arī iekustināja savu kailo papēdi ienaidnieka zodā un salauza žokli, liekot viņam sabrukt.
  Pēc tam viņš dziedāja ar niknumu;
  Ko cilvēki saka
  Mums vienalga...
  Neiet uz karatē -
  Tas kļuva nepieklājīgi!
  Zēns turpināja aktīvi griezt, vienlaikus vicinot abus zobenus. Un paņemot vienu galvu pēc otras.
  Emanuela atzīmēja, šūpodama zobenus kā spāre, plivinot spārnus un čivinot:
  - Rubij, bet necirti sevi!
  Edmonds tam labprāt piekrita, iznīcinot pretiniekus:
  Ja esi piedzēries, nepieķer!
  Un puika griezīs atskaņotāju un sitīs virsniekam pa zodu ar pliku papēdi. Viņš kā maiss paņems un sabruks.
  Edmonds ar agresiju balsī teica:
  - Alus un ikri, dzēriens līdz rītam!
  Un zēns smejas, apmierināts ar savu joku. Patiesībā var teikt, ka viņš ir bērns - super! Un skrien, un lec, un vicina dūres. Un, ja viņš kustina savu pliku papēdi degunā, tad neviens nevar pretoties. Būs totāls nokauts.
  Savukārt Edmonds rīkojas ar vislielāko spēku un bezgalīgu agresivitāti. Trakais puika - nesaki neko!
  Emanuela, sagraudama Kastīlijas impērijas spiedīgos kaujiniekus, iesaucās, zobus rāvusi:
  - Bet es negribu, es negribu pēc aprēķina! Un es to gribu mīlestības dēļ, mīlestības dēļ!
  Šarlote de Konde, preparējot pretiniekus un sasmalcinot tos kūkā, gaudoja, pūšot no nāsīm zibens:
  - Brīvība, brīvība! Dod man brīvību! Es uzlidošu kā putns!
  Cīņas meitene - nesaki neko! Tam piemīt mežonīga un nevaldāma kaisle. Un kaujas iestudējuma pozīcija.
  Edmonds diezgan loģiski piezīmēja, nocirtot nākamos sāncenšus, pareizāk sakot, nelaimīgo karavīru:
  - Dievs nedos, ja vien mēs paši, protams, nekļūdīsimies!
  Šarlote de Konde to paņēma un uzlēca. Viņa pārvietoja savu baso kāju pār spāņu karavīru galvām. Viņa tos satrieca pilnīgā nokautā un iesaucās, atklājot zobus:
  - Nemirstības oreols - sadistiskais roks,
  Izrēķināšanās ērglis - uz kārtējo termiņu!
  Karotājs jutās ļoti kaujiniecisks un sasodīti uzmundrināts un bruņots.
  Un, ja tas atkal kustēsies, tad pretinieku masa to paņems no nagiem un sabruks. Un Šarlotei tas tīri labi piestāv.
  Edmonds, sita ienaidniekam, ar kailajiem pirkstiem meta dunci un iesaucās:
  - trakojošais ērglis -
  Lauvas laušana...
  Spārni izplesti -
  Drausmīgais sātans!
  Un puika atkal ņems un cirtīs ar zobeniem. Un tas vienlaikus nojauks daudz ienaidnieku galvu.
  Cīņas zēns ir Čārlija D'Artanjana dēls. Viņa kareivīgums ir pārsteidzošs. Un cīņas daba ir izcila ....
  Lielākā daļa spāņu karavīru jau ir nogalināti. Un, protams, tas ir milzīgs pluss.
  Daļa no viņiem, jau redzot, ka amazones nav apturamas, nokrīt uz ceļiem vai pat pavisam krīt uz sejas. Un viņi skūpsta meiteņu baso kāju zoles. Un tas ir absolūti lieliski. Patiesībā nekas nevar apturēt un uzvarēt šādus karotājus.
  Emanuela, sasmalcinot pretiniekus, iesaucās:
  -Un neapstāsies
  Un nemaini kājas...
  Mūsu sejas spīd
  Spīdīgi zābaki!
  Un atkal meitene pavada ļoti pieklājīgas dzirnavas ar zobeniem. Un nogriez galvas kā kāpostiem. Un viņš rīkojas ārkārtīgi agresīvi, tfu, ja vien var atkārtot kaitinošo izteicienu - ārkārtīgi agresīvi!
  Varbūt pielietot ko jaunu - piemēram, bezgala agresīvu!
  Un tad vispār būs - Ku!
  Šarlote de Kondē iesaucās ar aci:
  - Viņi mums neņem gan lodi, gan durkli!
  Un viņas kailais, apaļais papēdis ir kā āmurs spāņu admirāļa ragainajā ķiverē. Tas lidos otrādi un izsitīs vairākus bruņotos iznīcinātājus, liekot tiem iekrist ūdenī. Un pieauga pēc viņu kritiena verdoša viesuļvētra.
  Karotājs smejoties atzīmēja:
  - Viņi neliek tos zārkā divreiz, fīrers būs kaputs!
  Emanuels jautāja:
  - Un kas ir fīrers?
  Šarlote de Konde iesmējās un atbildēja:
  - Tas ir vācu vadonis!
  Sarkanmatainais velns smejoties jautāja vēlreiz:
  - Varbūt tu domā Barbarosu?
  Pirātu karaliene ar zirga smaidu sacīja:
  - Nē, es domāju suni Barbosa!
  Edmonds, nocirzdams bruņotos karotājus, atzīmēja:
  - Es ienīstu iebiedētājus! Es pakārtu visus suņus uzreiz!
  Emanuela kaprīzi atcirta, zobus izraudama:
  - Suņi ne pie kā nav vainīgi!
  Un atkal, kā pliks papēdis, viņš izkustinās ienaidnieku no zoda. Uzņemšana banāla, bet efektīva. Un, ja tā notiks, tas būs ļoti stulbi.
  Šarlote pamanīja, ka viņas flīzētie vēdera muskuļi izliecas.
  Un viņa to paņēma un dziedāja, mirkšķinot, un viņas acis mirgoja kā luksofora gaismas.
  De Konde nomurmināja:
  - Mēs paņemsim visus un nokausim!
  Edmonds dziedāja pilnā plaukstā, zobus rādot:
  - ES tevi nogalināšu! Es jūs visus drīz nogriezīšu!
  Emanuela, sagraudama pretiniekus, čīkstēja:
  - Es jūs visus drīz nocirtīšu!
  Cita meitene to paņems un bļaus:
  - ES tevi nogalināšu!
  Šarlote agresīvi norādīja, nocirtot pretiniekus kā ar izkapti:
  - Griezīšu, sitīšu, vienalga tu nepārdzīvosi!
  Karš, kā saka, ir bīstams ceļš, par to zina visi, kas uz tā gājuši. Jūs nevarat no tā izkļūt, jūs nevarat nolēkt - Otello lieliski nožņaudza meiteni!
  Un tad meitenes, iekāpjot kreiserī, parāda izklaidējošu priekšnesuma kārtību.
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  Tā mēs nogalinām!
  Emanuels atzīmēja:
  - Bet šaha kroņa gods kartē -
  Jūs nevarat izvairīties no sakāves!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem meta paštaisītu granātu. Un saplosīja daudz ienaidnieku.
  Un tagad deviņas desmitdaļas kreisera karavīru ir nogalināti. Un izdzīvojušie karotāji krīt uz sejas, un meitenes iebāž basās kājas sejā. Viņi liek laizīt papēžus un skūpstīties. Un tajā pašā laikā viņi uzdod jautājumus: cik pilienu ir jūrā, cik zvaigžņu ir debesīs, cik matu ir čigānietei galvā.
  Ja meiteņu atbilde viņām neder, viņas bez liekām ceremonijām caururbj gūstekņus ar zobeniem kā zirnekļi ar adatām. Un izmet tos aiz borta.
  Emanuela ar kailajiem pirkstiem satvēra ģenerāļa degunu un spēcīgi saspieda. Tad viņa teica:
  - Kas ir tava tēva dēls, bet ne brālis?
  Ģenerālis nomurmināja:
  - Bastards...
  Emanuela iesmējās un atzīmēja:
  - Atbilde ir nepareiza! Tā ka...
  Un meitene viņu paņēma un iespēra pāri bortam. Viņš izlidoja un iekrita jūrā. Un gandrīz uzreiz noslīka savās bruņās.
  Meitenes gavilēja un ķiķināja, zobus rādot. Viņu acis bija safīra vai smaragda krāsā. Un viņi piemiedza saviem partneriem.
  Un pamazām izmeta ieslodzītos aiz borta. Viņiem tās nebija vajadzīgas. Izpirkuma maksa bija niecīga, un problēmas ir pilnas.
  Edmonds arī izgrūda savu gūstekni aiz borta un atzīmēja:
  -Dzīve bieži ir negodīga! Tūkstoš puišu nomira un par ko?
  Emanuela smejoties atbildēja:
  - Lai atbrīvotu vietu uz planētas Zeme!
  Musketieru zēns čīkstēja:
  - Tīrs, tīrs, tīrs
  Žēl skursteņslauķa!
  Emanuels tam piekrita:
  - Jā, arī skursteņslauķim vajag ēst!
  Piebeigušas pēdējos ieslodzītos, meitenes sūtīja kreiseri ūdens straumēs ... Precīzāk, Šarlote loģiski atzīmēja:
  - Mums nevajag šo briesmoni, vai varam to nogremdēt?
  Edmonds smaidot ieteica:
  - Žēl tādu skaistumu noslīcināt, varbūt labāk pārdot?
  Emanuela enerģiski apstiprināja:
  - Varbūt labāk tiešām pārdot?
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Jūs varat to pārdot atpakaļ Spānijas kronim! Kreiseram ir daudz ieroču! Tādu, kas ir vienradža formā, var paņemt sev. Un pārējo pārdosim par lielu naudu.
  Un meitenes apstiprinoši pamāja ar galvu.
  
  STAĻINA KLIKŠĶIS UN POPADANTU IZSJOŠANA
  Staļins, būdams velnišķīgi viltīgs politiķis, ņēma un informēja vāciešus, ka briti gatavojas veikt operāciju Lāpa pret Rommelu Ēģiptē. Un viņš sniedza vāciešiem informāciju un precīzu operācijas datumu. Rezultātā Rommels ātri rīkojās. Un pārgrupēja karaspēku aizsardzībā. Jā, Hitleram izdevās pārvest pāris divīzijas no Francijas, kur vēl bija mierīgi.
  Britu ofensīva Ēģiptē galu galā tika atvairīta ar milzīgiem zaudējumiem Lielbritānijai. Un pēc britu sakāves Rūzvelts nepiekrita desantam Marokā, argumentējot, ka amerikāņu zaudējumi būs pārāk lieli un ka ASV galvenais ir sakaut Japānu. Operācijas Lāpa neveiksmei bija tālejošas sekas. Operāciju "Gredzens" pie Staļingradas viņš neietekmēja, taču sabiedrotie tomēr nošņāca, ka informāciju vāciešiem nodevuši pēc Staļina pavēles. Un viņi nolēma piebremzēt karu Rietumos par šādu nelietību.
  Staļins saprata, ka PSRS ir vismaz priekšā Balkāniem, un tāpēc panāca, ka Lielbritānija zaudēja Ēģiptē. Taču viņš par zemu novērtēja informācijas nopludināšanas iespēju un Čērčila atriebību. Kas faktiski pēc tam sāka sabotēt otro fronti. Un viņam izdevās pārliecināt amerikāņus par to.
  Kara gaita austrumos bija aptuveni tāda pati kā reālajā vēsturē. Vāciešu sakāve pie Staļingradas, frontes sabrukums un Mainšteina pretuzbrukums daļēji atjaunoja pozīcijas. Un gara pauze Kurskas bulgā, kad abas puses uzkrāja spēkus.
  Tikai šoreiz ASV un Lielbritānija ir samazinājušas Trešā reiha kontrolētās teritorijas bombardēšanu. Un ieroču izlaišana bija lielāka nekā reālajā vēsturē. Un vācieši spēja izpildīt "Panthers" un "Tigers" ražošanas plānus un pat pārpildīja modernizēto T-4 versiju. Tāpēc viņi tuvojās kaujai ar lielu spēku. Turklāt Trešais Reihs nenodeva papildu divīzijas Āfrikai un Sicīlijai, kā arī Balkāniem un Francijai.
  Un vācieši varēja novietot vairāk kājnieku un tanku, un jo īpaši lidmašīnas.
  Vasarā sērijveidā parādījās jaunākais ME-309 ar lielāku ātrumu un jaudīgākiem ieročiem: trīs 30 mm lidmašīnu lielgabali un četri ložmetēji. Un ātrums ir 740 kilometri stundā pretstatā 600 padomju iznīcinātājiem. Tātad spēki ir acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Hitlers vairākas reizes aizkavēja operāciju Citadele. Un jūlijā es arī to atliku, tāpēc gribēju izmēģināt ME-309 un jaunāko monstru "Maus". Šī tvertne pārbaudēs uzrādīja apmierinošus rezultātus, un Hitlers ļoti vēlējās to pārbaudīt kaujā. Un apskatiet arī Lev tanku, kas tika izstrādāts kopā ar Panther un bija tam līdzīgs pēc korpusa un torņa formas, bet daudz lielāks ar 105 mm EL 70 kalibra lielgabalu.
  Šo fīrera plānu dēļ citadele atkal tika atlikta. Un 1943. gada 1. augustā Staļins, zaudējis pacietību, pavēlēja Sarkanajai armijai virzīties uz priekšu.
  Galvenais trieciens tika dots Orela virzienā. Viņi virzījās arī Harkovas un Belgorodas virzienā.
  Bet nacisti bija tam gatavi. Un izvērtās sīvas cīņas.
  Gerdas tanka apkalpe cīnījās uz Panther. Tās bija pirmās uguns meiteņu kristības. Bet pirms tam viņiem bija pieredze jaunu tehnoloģiju testēšanā, un viņi izcēlās ar fenomenālu precizitāti.
  Diez vai Hitleru pierunāja dot meitenēm iespēju parādīt sevi īstā kaujā. Un viņi ar prieku centās attaisnot uzticību.
  Warriors cīnījās vienā bikini un basām kājām. Tas viņiem piešķīra īpašu šarmu. Un tas bija vienkārši pārsteidzošs.
  Gerda nosita no lielgabala ar kailiem kāju pirkstiem, sita trīsdesmit četrus un kliedza:
  - Es esmu liela skaistule!
  Šarlote, sarkanmatainā burvīte, arī tēmēja ar ieroci ar kailām kājām. Tā bija viņu firmas zīme - šaut ar kājām. Un Panteras lielgabals no diviem kilometriem pierē iedur trīsdesmit četrus un izšauj piecpadsmit šāvienus minūtē. Īsāk sakot, lielisks tanks karam ar tankiem. Un nedaudz sliktāk izrāvienā un cīņā pret kājniekiem.
  Šeit ir atlaista meitene bikini. Tas iedūra padomju auto pierē un rūca:
  - Es esmu Robins Huds!
  Kristīna dauzīja nākamo. Viņa izmantoja kailu papēdi, kas, jāsaka, ir ļoti spēcīgs gājiens. Un viņa iesaucās:
  - Svētais karš būs mūsu uzvara!
  Un beigu beigās, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, spārdīja arī medusblondīne Magda.
  Un viņa atkal trāpīja trīsdesmit četriem, dūkdama:
  - Tā ir precīza šaušana - visiem skaidrs kā divreiz divi!
  Warriors kopumā izskatījās pēc superlīmeņa meitenēm.
  Viņu "Pantera" stāvēja slazdā rūpīgi maskēta un trāpīja padomju tankiem.
  Ferdinands arī strādāja. Viņi aktīvi dauzīja, un padomju ieroči viņiem nevarēja iedurt pierē.
  Lidmašīnas cīnījās debesīs. ME-309 ir tikko sācis ienākt kaujas vienībās. Bet divas vācu pilotes - Albīna un Alvīna jau ir apguvušas šo mašīnu, un veiksmīgi uz tās cīnās. Turklāt viņas ir arī daiļavas - basām kājām un bikini.
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem nogāza padomju automašīnu un iesaucās:
  - Par lieliskiem sasniegumiem un drosmīgiem lēmumiem!
  Alvīna, vadot precīzu uguni un gāzdama pretiniekus, spiežot pliku papēdi uz pedāļa, ņurdēja:
  - Neviens mūs neapturēs! Nekas mūs neuzvarēs!
  Un abas meitenes kā rēkt:
  - Ļaunie vilki saplosīs ienaidnieku!
  Jā, ar tādām meitenēm pat velns netiek galā. Jebkurā gadījumā ideja ļaut meitenēm cīnīties ir ļoti laba.
  Cīņas parādīja, ka vācu tanki bija spēcīgi un efektīvi aizsardzībā. Un ka ar pareizo taktiku Focke-Wulf arī nav slikts. Tā spēcīgais bruņojums ļāva notriekt no viena skrējiena, un lielais ātrums niršanas laikā, lai aizbēgtu, ja dotos uz aizmuguri.
  Tātad kopumā vāciešu likme uz aktīvo aizsardzību sevi attaisnoja. Cīņas ilga vairāk nekā mēnesi, un to iznākums nebija skaidrs. Vācieši spēja atvairīt ofensīvu, un Sarkanā armija cieta ievērojami lielākus zaudējumus, īpaši tankos.
  Bet arī nacisti tika saspiesti un neuzdrošinājās uzbrukt Kurskai ...
  Cīņas iesaldēja līdz ziemai. Sarkanā armija papildināja postījumus un devās uzbrukumā tikai 24. decembrī. Taču nacisti līdz tam laikam bija paspējuši sagatavoties un savākt ievērojamus spēkus. Ērglis nekad netika notverts, un nacisti spēja pretoties. Tika paturēta arī Belgoroda. Nacisti spēja atvairīt Sarkanās armijas ofensīvu pie Ļeņingradas. Ziema kopumā iezīmējās ar to, ka nacisti pirmo reizi spēja ierobežot padomju ofensīvu un to visu atvairīt.
  Šeit iespaidoja Friča labākais izlūkošanas darbs un rūpīgāka sagatavošanās ziemai. Ka četrdesmit trešajā gadā vācieši gandrīz netika uz priekšu un līdz aukstajam laikam spēja ietaupīt vairāk spēku. Plus vēl sabiedroto nodevība, kas bremzēja karu Rietumos. Un vācieši necieta bojājumus no bombardēšanas un otrās frontes.
  Turklāt totāls karš nesa augļus. Ieroču ražošana četrdesmit trešajā gadā Trešajā Reihā pieauga par divarpus reizes. Līdz gada beigām vācieši panāca PSRS kvalitatīvāku lidmašīnu skaita ziņā, apmēram līdzvērtīgi tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem, arī ar kvalitatīvu pārsvaru.
  Tātad tagad viņi tehnoloģiju ziņā nebija zemāki par PSRS. Turklāt parādījās lieliska MP-44 triecienšautene, kurai nebija līdzvērtīga. Un tas sāka mainīt cīņu gaitu par labu Trešajam Reiham.
  Tiesa, pavasarī PSRS saņēma jaunus tankus IS-2 un T-34-85, taču vācieši sērijā palaida arī modernākus tankus Tiger-2 un Panther-2. Turklāt vācu tanki, atšķirībā no patiesā stāsta, iegādājās jaudīgākus dzinējus. "Tiger" -2 uz 1000 zirgspēkiem un "Panther" -2 uz 900 un tagad Fritz bruņojumā un braukšanas veiktspējā, kā arī frontālās bruņas un tehniskā uzticamība bija vislabākajā līmenī.
  Nu, vācu reaktīvā lidmašīna kļuva par nopietnu problēmu. Līdz 1944. gada vasarai rindās jau cīnījās vairāk nekā tūkstotis reaktīvo iznīcinātāju ME-262, kuriem nebija līdzvērtīga ātruma, dažu veidu manevrēšanas spējas, paātrinājums un pat izdzīvošana.
  Tiesa, kamēr šis auto salūza un avarēja diezgan bieži. Taču piloti gāja bojā retāk - pateicoties jaunām katapultierīcēm.
  Notika arī Focke-Wulf TA-152 evolūcija ar sešiem gaisa kuģu lielgabaliem un ātrumu 760 kilometri stundā un labāku manevrēšanas spēju.
  PSRS aviācijā joprojām ir problēmas. Sakarā ar duralumīnija trūkumu un alumīnija piegāžu pārtraukšanu zem nomas līguma, Yak-3 un LA-7 sērijas netika laist klajā. Un pagaidām padomju piloti lido ar novecojušām Yak-9 un LA-5. Un reaktīvais lidaparāts joprojām nesmird.
  Un 1944. gada 22. jūnijā Kurskas izspieduma rajonā sākās jauna vācu ofensīva. Gadu vēlāk operācija Citadele tomēr sākās. Un izcēlās milzīga kauja.
  Šoreiz Fritz ir pārliecinošs pārsvars gaisā. Bet tanku skaitā aptuvenā vienlīdzība ar Vācijas kvalitatīvo pārākumu. PSRS ir kvantitātes ziņā nedaudz spēcīgāka artilērija. Kājnieku aptuvenā vienlīdzība. Vāciešiem tiešām ir labāki ložmetēji, bet ievērojama daļa kājnieku ir ārzemnieki. Taču PSRS karavīru sagatavošanas kvalitāte nav līdzvērtīga. Vāciešu mobilitātes līmenis ir augstāks. Turklāt sabiedrotie praktiski nepiegādā automašīnas. Nu cīnies šādi...
  Vācieši kopumā ir spēcīgāki, bet Sarkanajai armijai ir ļoti attīstīta inženierija un aizsardzība dziļumā.
  Īsāk sakot, es atradu izkapti uz akmens. Vācieši pirmajās divās kaujas nedēļās nedaudz iespiedās padomju pozīcijās, nobraukuši līdz trīsdesmit līdz trīsdesmit pieciem kilometriem un apstājās.
  Tātad vēl divas nedēļas viņi mēģināja tikt uz priekšu, taču bez rezultātiem. Un viņi neko nesasniedza. Pēc tam Sarkanā armija virzījās uz priekšu.
  Vācieši atkāpās savās sākotnējās pozīcijās, atkal abas armijas nedaudz cīnījās, bet neko nesasniedza. Tāpēc viņi apstājās.
  Rudens pagāja Sarkanās armijas mēģinājumā virzīties uz priekšu, taču bez panākumiem. Kā arī ziemā. Vācieši aukstajā laikā bija aizsardzībā. Un viņi varēja pretoties. Ir pienācis četrdesmit piektais gads.
  Nacistiem debesīs ir reaktīvie bumbvedēji Arado un TA-400, četru dzinēju propelleris Yu-488 un reaktīvais iznīcinātājs XE-162, kuram ir vislabākā manevrēšanas spēja un ātrums starp visām lidmašīnām.
  Un uz sauszemes parādījās E sērijas tanki.Vispirms, protams, galvenais jaunās paaudzes E-50 transportlīdzeklis. Ar "Tiger" -2 svaru tam ir daudz blīvāks izkārtojums, augstums ir pusotru reizi mazāks, tornis ir mazs, šasija ir vieglāka un perfektāka. Tas ļāva padarīt bruņas daudz biezākas un lielākās nogāzēs ar 1500 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju un septiņdesmit tonnu svaru. Šim tankam bija frontālās bruņas 250 mm ar slīpumu, sānu bruņas 170 mm, arī ar slīpumiem, 105 vai 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100EL un pienācīgs ātrums. Dzinējs un transmisija atrodas vienā blokā un šķērsām, un pārnesumkārba atrodas uz motora.
  Tas izrādījās brīnišķīgs auto. Un tā vācieši 1945. gada vasarā uzsāka ofensīvu dienvidu flangā.
  Un tad visbeidzot Turcija, nopirkusi lielu daudzumu amerikāņu un vācu tehnikas par kredītu, iestājās karā.
  Un Sarkanās armijas dienvidu karogs sāka brukt. Un PSRS ieguva tikai vienu jaunu IS-3 tanku, kas tomēr ir pārāk dārgs un grūti izgatavojams, lai būtu masīvs.
  Lai gan IS-3 priekšrocību var saukt par spēcīgu tvertnes pieres aizsardzību. Tomēr pret E-50, kas tika pārdēvēts par "Tīģeri" -3 un kuru tas, šķiet, ir noorganizējis militārpersonām savā aizsardzībā, tas nevelk.
  Vācijas ofensīva dienvidos bija diezgan veiksmīga, lai gan bija jāizlaužas ļoti spēcīgai un konstruētai aizsardzībai. Bet vāciešiem jau bija ļoti spēcīga lidmašīna, un tāpēc viņu izrāviens bija vairāk vai mazāk veiksmīgs. Dominēšana gaisā ļāva apspiest noteiktus punktus. Turklāt Fritz saņēma modernākas gāzes palaišanas iekārtas, kas ir ļoti efektīvas, lai izlauztos cauri aizsardzībai un spēj apspiest ienaidnieku. Jāpiebilst, ka Fritz bija modernāki ložmetēji, daudz transportieri un dažādas iekārtas, tostarp motocikli.
  Nav viegli pretoties šādai varai.
  Turklāt lieliski cīnītāji... Divas meitenes Albīna un Alvīne katra debesīs notriekuši vairāk nekā piecsimt lidmašīnu un saņēma visus piecus Dzelzs krusta Bruņinieka krusta grādus. Tostarp augstākais: ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Karotāji, kuri cīnījās basām kājām un bikini jebkuros laikapstākļos, bija ļoti apmierināti.
  Un viņi notrieka padomju lidmašīnas kā zvirbuļus no katapulta. Tādi kā viņi nebija vienādi debesīs.
  Albīna ar lielgabaliem šāva uz padomju mašīnu, nogāza to, čivināt:
  - Es esmu velns!
  Alvīna uzreiz nogrieza divas krievu mašīnas un čīkstēja:
  - Es esmu iemiesotā nāve!
  Tādējādi debesīs parādījās murgains nārsts. Un vasaras vidū rudens vidū, pārvarot Sarkanās armijas spītīgo pretestību, vācieši sasniedza Staļingradu.
  Un tur izvērsās sīva kauja, kādu planēta iepriekš nebija zinājusi.
  . Cīņas par Staļingradu rit pilnā sparā. Padomju karaspēks varonīgi cīnās. Ne soli atpakaļ... Un tie te ir tādi spītīgi puiši un meitenes. Sieviešu snaiperu bataljons kapteines Nataškas Kaktusovas vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarska ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un šautenēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Nataša ir raibā tunikā virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām. Skaista un izliekta meitene, ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli, īsu matu griezumu zem puskastes. Seja ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu, zilām acīm plati. Gaiši brūni mati kļuva pelēki ar putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Nataša cīnās vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz jaunību, ir daudz redzējusi. Meitenes kājas ir klātas ar griezumiem un sasitumiem. Meitene ir veiklāka kustēties basām kājām nekā raupji un neveikli zābaki.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati mātes zeme piešķir izturību. No vienas puses, meitenes pēdas kļuva rūdītas, un viņas nebaidījās ne no karsta metāla, ne drupu asajām drupām, bet, no otras puses, tās nezaudēja jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Nataška tur rokās granātu ar piesietu sprādziena paku. Ir jārāpo līdz briesmīgajam vācu tankam "Tiger" -3, laistot ielas ar ložmetējiem.
  Mirabela rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpēc visas meitenes no bataljona izrādījās no zābakiem, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles saasinās, kad viņa rāpo četrrāpus. Mirabelas dzeltenie mati ir nekārtīgi un gari... Nedaudz spuraini. Pati meitene ir slaida, tieva, maza auguma. Viņu pat var sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Mirabela jau daudz ko piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt gan fašistu gūstu, pārdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas, gan mīnas, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, nekad nevarētu teikt, ka viņa būtu sista ar gumijas nūjām pa papēžiem, caur ķermeni gājusi straume.
  Mirabela šauj ... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, krīt miris, viņa purns paceļ smiltis un šķembas.
  Nataška zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smagais Lev-2 un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz viņas sejas, no saules apdegumiem un putekļiem notraipītas.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 150 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tai izlauzties cauri, iespēja ir tikai smagajiem Žāvējumiem. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt automašīnai mobilitāti ...
  Svetlana izšauj no ložmetēja... Karavīrs, neviens nezina, kādas tautības, nokrīt. Vācieši, pat morāli lielāko daļu iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālo karaspēku: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri jau no šūpuļa pieraduši ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, un Donas kazaki, un čečeni, un viss Kaukāza Khaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Svetlana veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz pāršķēlusies, no putekļiem nomelnējusi, apaļš, meitenīgs papēdis. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu, cik tuvu aizlidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  Pat lode mūs neapturēs!
  Mirabela šauj pretī... Vēl viena meitene Andželika - ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, uzvilktu vidukli, ne sievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Andželika cīnās tikai savos šortos, tunika ir saplēsta un sabrūk putekļos, un pāri Volgai netiek piegādātas jaunas formas. Nedod Dievs novārdzinātajam padomju karaspēkam pārsūtīt vairāk munīcijas un pārtikas pilienu.
  Tātad Andželika ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļgali. Šrapneļa gabals ietriecās labās pēdas zolē, un sāp, grūti iet.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Andželika sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā cieto seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Kungs, Maskava un Staļins ir virs mums!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, pašai tik tikko atkāpjoties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina baiso vācu tanku apgriešanos. Šeit ir gandrīz divsimt tonnu "peles", un tās vispār nevar paiet garām ...
  Kā jau Svetlana gaidīja, "Lev" -2 nedaudz pabrauca, un apraka sevi atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārplīsa, aizlidoja pāris bojāti rullīši.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tālumā kaut kur dārdēja, atstājot drupas. Blondīne Svetlana kā čūska šņāca:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene-kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu pavadoņi nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Spītīgā Hitlera vainas dēļ Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Mirabela met granātu. Piespiežot viņus veikt kūleņus notriektajiem vāciešiem vai arābiem, apgāšanās. Viens no nacistu kaujiniekiem noplēš viņam roku un piekarina angļu pulksteni ar kompasu.
  Mirabela smaidot saka:
  - Ko tev rāda kompass - ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no sava putekļainā papēža pielipušās keramikas gabalu.
  Arī Andželika noslauka putekļus ar savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Un mēģiniet mazgāt. Atkal jārakās, kad vācu ložmetēji skribelē. Un rāpot plastunski veidā.
  Meiteņu bataljons ieņem savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un viņi plēš smagus šāviņus, un bumbas krīt no debesīm... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Šeit Svetlana redz, kā "Pantera" -3 rāpo. Nu tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja, izspļāva putekļus, kas iekāpa viņas elegantajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Jums ir jāpielupās nepamanītam. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Andželika sāka ložņāt augšā, ar kailiem kāju pirkstiem un elkoņiem balstīdamās uz notekas. Viņa bija kā kaķis, kas vajā peli. Karu meitene atcerējās no tās šausmīgās četrdesmit pirmā gada vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašumos. Vai ne meitene, gandrīz meitene nebija nobijusies? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos čaulu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. Fragmenti steidzas no augšas kā savvaļas bišu bars. Andželika sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Atskan sprādziens, piedodas plānākās Panther sānu bruņas. Vācu tanks sāk degt, detonē kaujas komplekts.
  Svetlana smaidot čukst:
  Paldies Kungs Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Panther-3 izplatās. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Svetlana, kuras acis uz sejas brūnas no putekļiem un saules apdegumiem mirdz ar rudzupuķēm, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Andželika ir ļoti seksīga, melnās biksītēs un kaila, putekļainā, spēcīgā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa ar savu graciozo, putekļiem klāto kāju meta kādu asu priekšmetu. Un iesprūda, tieši fašistam kaklā. Skaistā Andželika burkšķēja:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Led uguns un Svetlana.
  Skaistule kapteine Nataša, nocirtusi fašistu, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Mirabela izšāva, pārcirta Friča galvu un piebilda:
  - Saitei nevar nepiešķirt nozīmi!
  Svetlana, atkal precīzi šaujot, ķērka:
  - Bet jūs nevarat iet ciklos uz sīkumiem ...
  Mirabela šāva precīzi un piebilda:
  Pretējā gadījumā ķēde jūs apņems!
  Vēl viena meitene Olimpiada, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Oļežku Koļcovu sagatavoja mīnu uz stieples. Viņi abi viņu pagrūda... "Tīģera"-3 kāpuriņā ielīda mānīgs bubulis. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatis Oļežka iesaucās:
  - Mūsu Krievija, tev spainis!
  Un viņam tik tikko bija laiks atlēkt, mirgojot, ar melniem, notriektiem papēžiem, no krītošā jumta.
  Olimpija noglāstīja zēna kaklu un sacīja:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Arī zēns ir ļoti radošs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Olimpija ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs biedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Jo svētā Krievija smagi cīnīsies,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Olimpija, gara, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemniece. Cīņu laikā drēbes saplēstas lupatās, stipras kājas ir kailas, mati sapīti divās bizēs un stipri noputējuši.
  Oļežka ir tikai astoņus gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, tikai šortos. Zēna dabiski baltie mati kļuva sirmi, un ribas parādās caur plānu, miecētu un netīru ādu. Kājas šausmīgi notriektas, un apdegumos, zilumos, ar tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Uz viņa fona olimpiāde šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet gan ar stipru, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj no smagas prettanku šautenes. Vācu mašīnām pierē nevar iedurt, bet trasēs iespēja ir.
  Un dūšīgais "Lauva" -2, šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Oļegs Koļcovs ļauni dziedāja:
  - Smirdīgais Frics bez domāšanas aizsmēķēja cigareti pie ieejas! Protams, viņš iekļuva lielās nepatikšanās!
  Olimpija, mirgodama ar muskuļotiem, iedegušiem ikriem, ar plikajām, skaistajām kājām sita stepa deju. Meitene dziedāja:
  - Svētās krievu sejas mirgo no ikonas ... nedod Dievs, lai jūs iemērc vismaz tūkstoš Fritz! Un ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transportieris atkal izpūta dūmus.
  Meiteņu bataljons Fritz nodarīja ievērojamus postījumus. Taču viņš cieta arī zaudējumus. Šeit viena meitene pārplīsa uz pusēm, un viņas seja, neskatoties uz putekļiem, kļuva bāla.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas paliek no pilsētas, nevēlas padoties un padoties.
  Svetlana tikmēr mēģina izlauzties cauri "Tīģerim" -3. Jaudīga vācu mašīna, dabūja sānos granātu, bet nepadevās. Pagriežas, lai izšautu ar lielgabalu. Meitenei ir jāierok zemē un gruvešos, lai viņu nesaspiestu tagadnes atbrīvotais sprādziena vilnis.
  Svetlana klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Mirabela iemeta granātu uz Tiger-3, kas eksplodēja viņai uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka vieglā mācība ziemā pavasaros... bez izņēmuma atkārtoju, ka Hitlers ir mēra mēris!
  Andželika, sagraudama nacistus un ar sprādzieniem uzliedama tiem ūdeni, sasprindzināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iespēra nabagam tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem meta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens un "Tiger" -3 purns tika saplaisāts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Svetlana šņāca caur nāsīm:
  - Mūsējie, tavējie nepadosies!
  Mirabela ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Un nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Svetlana, ķiķina, iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Mirabela atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Svetlana redz, ka pietuvoties Friča pozīcijām ir nereāli. Bet debesīs Focke-Wulfs. Viena no šīm mašīnām lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Andželika met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē - nav piedošanas!
  Pēc tam meitene dod pagriezienu no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri uzbrauc salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther" -4 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Andželika nosvilpās, šņācdama:
  - Šis ir jauns uzbrukums! Mēs saplēsīsim viņai muti!
  Panther-4 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrolizēja atmosfēru.
  Andželika ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un sacīja:
  - Un Ņūtons sakāva ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Frics viņš noteica savu Ņūtona likumu!
  . NODAĻA #3
  Staļingrada visu apņēma ugunsgrēki, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķ purpursarkanas, oranžas un koši dzirkstelītes! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Svetlana, notriekdama vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis, dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Mirabela dziedāja piedziedājumā, šaujot uz nacistiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Focke-Wulf-3, saņēmis šrapneļus zem vēdera, ātri pacēlās augstāk. Redzams, ka asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt salauzto spārnu gabalus.
  Svetlana, redzot, kā Fokke zaudē augstumu, ķērka:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur palika fašistu dūzis. Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Pelnos aizgāja bende, nevis pilots!
  Mirabela šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Andželika atkal ar kāju iemeta stikla gabalu, tik ļoti, ka, atsitoties acī, tas iznāca Fricim pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir jāārstē!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika pret meitenēm nederēja. Šeit Oļežka Koļcovs izvietoja katapultu un kā viņš trāpīja ienaidniekam.
  Pionieru zēns iesaucās:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitleram muti!
  Katapultas lādiņš, ieurbjoties nacistu pūlī, lika tiem izklīst un vienlaikus apgāzties gaisā. Frics nokrita un salūza uz sienu drupām.
  Tanks "Tīģeris" -3 zaudēja līdzsvaru, sadūrās ar "Lauvu". Ak, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Svetlana pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, labi darīts Oļežka!
  Zēns agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene atbildē pakratīja baso kāju.
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Olimpija kutināja Seryozhka šauro kāju, cik viņam tas ir grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Mirabela piedziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Andželika, šī jautrā rudmate, piekrita:
  Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem iespējamajiem!
  Un meitene veica lēcienu ar apvērsumu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, nesalīdzini, veca sieviete ar meiteni. Un kāds skaistums, slaidos augumos.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  - Plūsma pēc gada, gadi karavānā,
  Veca sieviete berzē hennu javā...
  Un kā ar manu slaido augumu,
  Es nesaprotu, kā pagāja jaunība!
  Svetlana pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Olimpija ielika jaunu lādiņu katapultā. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Oļežka pakratīja savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Friča seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā sparā lidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Jau trešo mēnesi kopš augusta beigām uzbrukums turpinās, taču pilsēta nav spējusi visu paņemt. Citos frontes sektoros nacisti guva panākumus, bet ne šajā.
  Svetlana izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, gadās, ka tas ir iespējams... Nevajag visumu ļoti sarežģīt!
  Un ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi apgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Mirabela ar sprādzienu dauzīja vāciešus un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Andželika atklāja uguni, precīzāk. Daži melnie palika guļam uz šķēpiem klātām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Mirabela rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, uzticamais suns tevi apgrauzīs!
  Svetlana, šaudama, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Mirabela dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Andželika nosit akmeni, kas bija pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens iet tālāk.
  "Lauva" saņēma spraugu kāpurē un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Dārdoņa un sabrukums.
  Andželika, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un meitene atkal šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi labi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevies krievus salauzt! Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā, mēs nikni uzvarēsim ienaidniekus!
  Un Andželika ripina preses muskuļus, kurus viņa ir ļoti iespiedusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Staļenīda skrēja... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un reljefa. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas kājas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Stalenida nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec kā es šortos!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Tas nav piemērots!
  Andželika kratīja gurnus, trāpīgi izšāva un dziedāja:
  - Kaut kas komjaunietis kļuvis neparasts! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Fricim, paskaties uz mūsu skaistumu!
  Andželika izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Tērauda meitene ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Andželika iesmējās.
  - Un dzīve ir laba!
  Stīlenīda, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, ka nacisti esat uzvarējuši!
  Andželika dzied:
  - Gaidu uzvaru! Uzvara gaida... Tie, kas alkst saraut važas! Uzvaras gaidās! Uzvaras gaidās! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Labi ar pliku rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Svetlana tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Fricu ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un tiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja figūru, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un svilpa kā lakstīgala-laupītājs. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nemaz nav nežēlīgi. Arī viņai dažkārt ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās pēc saviem mirušajiem tēviem.
  Svetlana gan šādas domas dzen prom no sevis, tāpēc no tām gribas raudāt. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši un Krievijas plašumos ielauzās vesels agresīvs ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Svetlana pārmeta krustu un šāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Vīrietim no lodes izsista acs un smadzenes izplūda ārā.
  Meitene-kapteine pasmaidīja un asprātīgi sacīja:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Svetlana precīzi šāva, un ar blakusvāģi ietriecās motociklā. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs aizlidoja, vairākas reizes apgāzās. Tad tā purns iegrima drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas jautrā, jaunā seja smīnēja drīzāk smīn. Meitene dziedāja:
  - Nē, mēs fašistiem teicām, mūsējie necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par vārdu fords!
  Mirabela izdarīja ļoti precīzu šāvienu, no kura uzliesmoja Focke-Wulf-3, un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Par dolāriem viņš ir gatavs nodot Krieviju ...
  Bet krievu cilvēks ir tik skaists
  Ka viņš ir gatavs atdot savu dzīvību par Dzimteni!
  Meitene izdarīja kūleni un rādīja nacistiem vīģi, ritināja, un lodes skaistuli neskāra.
  Parādījās Andželika, šis skaistums, gandrīz kails un netīrs kā velns, uzreiz meta granātu ar divām kājām. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Frics asā pusē!
  Olimpija laboja Andželiku:
  - Asi, sānos, nevis asajā pusē!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis, kā arī palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģeris" -3 trāpīja pa purnu, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam nacistu radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Svetlana dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un "Tīģeris" atkāpjas, un vācieši slēpjas!
  Jaunavas bataljons manevrēja uzbrukuma, gaisa triecienu un smago ieroču ietekmē. Šeit trāpīja reaktīvie bumbvedēji, debesīs pacēlās lauzti, sarkanīgi karsti stāvi. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz nākamo pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Andželika ir seksīgākā no niknajām karotēm: vai tiešām nacisti no sava "Sturmtiger" var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un virpuļoja kūleņu kaskādēs. Un griežas arvien ātrāk. Un tad viņa no visa spēka iemeta nāves dāvanu platajā Stormtiger purnā. Pazibēja skaistules kailās, iedegušās kājas, un granāta ielidoja plašajā purnā. Un jaudīgā mašīna vispirms noslāpās, bet pēc tam steidzās. Divi "karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika izmesti un izkaisīti dažādos virzienos. No tiem tika saplēsti rullīši, un tie nokrita, lidojot kā saplīsusi karalienes kaklarota.
  Sprādziena vilnis apmeta Andželiku, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule tomēr piezemējās, asas šķembas un šķembas ierakās viņas kailās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sarautajai pēdai, gals iedūra.
  Bet Andželika atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Svetlanu un citas meitenes uzmeta sprādzienbīstams vilnis un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēcošos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Mirabela ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs aizvedīs kaujā, mēs ar komjaunatni draudzīsimies! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Andželika, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Oļežka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta, ne tik precīza - kā tās kailās un stiprās Andželikas kājas!
  Olimpija, spēlējoties ar roku muskuļiem, teica:
  - Tas ir ok! Jūs joprojām domājat. Kaut kas foršāks!
  Galu galā Staļingrada krita 1945. gada decembra beigās. Šajā laikā Kaukāzā vācieši un turki tomēr apvienojās. Un izveidojās kritiska situācija.
  Ko Sarkanajai armijai vajadzētu darīt šajā situācijā?
  Staļins uzsāka ofensīvu centrā. Un cīņas pagriezās Smoļenskas virzienā. Vecgada vakarā Elizabetes ekipāža cīnās tankā IS-3. Meitenes cīnās drosmīgi un drosmīgi.
  Un arī viņi pieņēma Gerdas stratēģisko gājienu, neskatoties uz cīņas vēsumu bikini un basām kājām.
  IS-3 ir mašīna, kas ir diezgan labi aizsargāta pierē, bet lielgabals joprojām nav pietiekami spēcīgs. Un, lai izlauztos cauri galvenajam vācu tankam "Tiger" -3, jums ir jāiesit precīzi muca starp korpusu un torni. Un to spēj tikai šīs leģendārās četras meitenes-tankuģi.
  Elizabete šāva ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa ar čaulu caurdūra vācu "Panteru" un čivināja:
  - Par krievu garu!
  Jekaterina arī trāpīja ienaidniekam, nospiežot pliku papēdi un ar entuziasmu atzīmēja:
  - Par komunismu!
  Tad viņa piemiedza saviem draugiem!
  Arī Jeļena ar kailajiem kāju pirkstiem virzīja šāviņu uz ienaidnieku un kliedza:
  - Par patriotiskiem sasniegumiem!
  Un beigās Euphrosinia izdrāzīja, arī izmantojot savu kailo kāju pirkstiem, kas ir vienkārši super.
  Un viņa pārbaudīja:
  - Nākamajiem gadsimtiem!
  Četras meitenes ļoti labi prot cīnīties. Un šauj ļoti labi.
  Bet ir ļoti grūti izlauzties cauri nacistu aizsardzībai. Viņu tanki ir spēcīgāki un attīstītāki, un viņu ieroči ir efektīvāki, nevis mazāki. Mēģiniet to lauzt.
  Un debesīs padomju pilotes piedalās nevienlīdzīgās cīņās. Viņu vidū spēcīgākās ir trīs meitenes - Anastasija Vedmakova, Akuļina Orlova, Mirabela Magņitnaja.
  Anastasija pat pamanīja, ar kailajiem kāju pirkstiem notriekdama vācieti Foke-Vulfu:
  - Nacisti ir spēcīgi, bet mēs neesam vāji!
  Akuļina, loģiski pamanīja, apviļā savu pliku papēdi un saspiež TA-152 un čukst:
  Kas nenogalina, padara mūs stiprākus!
  Mirabela Magnētika ķiķināja, kad viņa apgrieza ME-262 un čukstēja,
  - Spēcīgākais gājiens, ko tu negaidi!
  Trīs karotāji cīnījās gaisā, nezinot žēlumu un šaubas par savu taisnību...
  Bet arī šeit situācija kļuva sarežģītāka... Līdz pavasarim Kaukāzs beidzot krita, un Baku akas tika zaudētas.
  Vācieši guva zināmus panākumus arī pie Ļeņingradas. Viņi spēja ieņemt Tihvinu un aizvērt otru gredzenu virs pilsētas. Un kļuva vēl sliktāk.
  Hitlers 1946. gada vasarā pieprasīja virzīties uz Maskavu. Un fašistu lavīna svīda.
  Nacisti gūst panākumus Vidusāzijas reģionā. Gandrīz visur ir izveidojusies ļoti sarežģīta situācija.
  Un nacisti jau plūst pa Maskavu no dažādām pusēm.
  Tad Oļegs Koļcovs un meitenes atkal iesaistījās cīņā, palīdzot Krievijai vai drīzāk PSRS.
  Tad viņiem pievienojās baskājainā meitene Margarita. Arī kāda pieaugusi sieviete rakstniece apmaiņā pret nemirstību kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un pilda savu misiju.
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal cīnījās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir pārāk daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Koļcovs, kapādams nacistus ar zobeniem, rēca gan kājnieki, gan tanki:
  - Nekad nepadodies!
  Un puisim no basās pēdas aizlidoja ass disks!
  Margarita, sagraudama pretiniekus, atlaidusi zobus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās kājas izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un jaunas adatas izmētātas no viņas basajām kājām. Un kas ir acīs, kas ir rīklē nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un rudens takni un baltie cīnītāji.
  Svetlana griež dzirnavniekam, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Jo māte Krievija uzvarēs!
  Oļegs Koļcovs virzās uz priekšu pret nacistiem. Terminatora zēns, kas sakapā brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un apšauj lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā griež visiem galvu un purnu.
  Margarita arī sagrauj pretiniekus.
  Viņas basās kājas plīvo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagriež nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Krievija ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas redzēja nacistu rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Sasmalcina brūnos karavīrus ar abām rokām. Spļaut no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - apšauj tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Ak, dunduri, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīna, nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīsies pret ienaidnieku, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki!
  Svetlana uzbrukumā. Izcirtņi, nacistu sagraušana. Ar basām kājām viņš met virsū nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa saspieda daudz cīnītāju un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Koļcovs uzlēca. Zēns griezās kūleņā. Sasmalcināja daudz nacistu lēcienā.
  Viņš svieda adatas ar kailiem pirkstiem un rībināja:
  - Esi slavena ar manu skaisto drosmi!
  Zēns, kā svilpot un nomākt nacistu impērijas karavīrus, apdullina vārnas. Tie, kas saņēma lēkmi, sabruka un iedūrās Friča galvaskausos.
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši nacisti krīt miruši. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Un kailais papēdis dos nāves dāvanu!
  Nataša uzbrukumā arī ir ļoti forša.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiņa.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja ietriecas nacistu līķu aizsprostojumā. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene baskāju, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši nacistu rīklē rakt.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Sasmalcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustībā arvien vairāk ir niknums.
  Oļegs Koļcovs uzbrukumā paātrinās. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - plēš tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Un atkal svilpo, no kā vārnas dabū infarktu un sabrūk kā notriektas.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Nedomā apstāties un palēnināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sagrauts ne simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Koļcovs ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Karatē zēns atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Koļcovs čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Un tad svilpos cīņas puika, un atkal apkārt gulēs tūkstošiem apstulbušu vārnu, kas sitīs pretiniekus kā dunčus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  . NODAĻA #4
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Oļegs Koļcovs lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, nogāž tankus un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Protams, viņš nav pietiekami vecs, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Koļcovs dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Un atkal mežonīga svilpe, pamatīgi notriecot neskaitāmas vārnas, kas izlaužas cauri pretiniekiem.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi nacistiem un viņu tankiem, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs Koļcovs, atkal simts nacistu, kurš nesa meteoru, nogriezts. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Krievu tauta ir neuzvarama!
  Un puika svilpos, izmantojot kailos kāju pirkstus.
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirsti daudz brūno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ un tanki dega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Koļcovs kurnēja:
  - Ko tev vajag! Šeit ir meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu.
  Svetlana cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Ne jau meitene, bet lai finišē ar tādu raganu liesmās.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Oļegs Koļcovs izskatās kaujā - ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Karatē zēns ar kāju palaida to, kas izskatījās pēc helikoptera propellera. Viņš nogrieza pāris simtus galvu nacistiem un tankiem, čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene pilnā ažūrā.
  Oļegs, kapādams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Tiek plosīta gaļa un tiek demolēti tanku torņi.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša uzlidoja gaisā. Saplēsa pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, cepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Koļcovs gurdēja:
  - Ak, agri, dod drošību!
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša nocirta nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Zēns atbildēja:
  "Dažreiz arī cīnīties nav jautri!"
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Nataša atkal nocirta ienaidniekus, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra mazulīte. Šeit viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājies, mūsu papēži dzirkst!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Augustīns kaujā arī nav vājš. Tā nacistu kulšana. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē.
  Un lūk, kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, kas izkausēja tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes apņēma nacistus. Tātad tos sagriež un sasmalcina. Nevis karotāji, bet tiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Oļegs Koļcovs kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš bez žēlastības tos sit, griež cauri tvertnēm un čīkst:
  Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos iznīcinātājus kopā ar tankiem:
  - Melot ir neprātīgi!
  Zoja saplēsa nacistus, čīkstēja:
  - Nē, ne no rokas!
  Un arī viņš paņems un atlaidīs zvaigznīti ar basu kāju un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Mūsu televizors ir ieslēgts!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu kūlis.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal tāds metiens, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī ir meitene - tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un līķu no tā kļuva vēl vairāk.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim ienaidniekam žēlastību! Būs līķis!
  Un atkal nāvējošā lieta aizlido no plika papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Tikai ne vienu līķi, bet daudzus!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Masu slepkavība!
  Un tagad viņš dauzīs galvu nacistu ģenerālim. Salauž viņam galvaskausu un izdali:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku gāšanā, viņa čīkst:
  - Tevi nesaudzēs!
  Un viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izlaužoties cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un ļoti daudz pat karotājs mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Koļcovs čīkst:
  - Krāšņs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir mežonīgā uzbrukumā. Nē, tas vienkārši kūsā no spēka, un vulkāni šņāc!
  Un kraukļa svilpe, kas krīt uz nacistu galvām, apdullina.
  Mārgareta kustībā. Tas visiem saplosīs vēderus.
  Meitene ar savu kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un masu nogalināja visādi ienaidnieki, izsita gan tankus, gan lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene dauzās un kliedz:
  "Pūķa prezidents kļūs par līķi!"
  Nataša kaujā ir tikai sava veida terminators. Un rūcoši gurdēja:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un nacisti ir kā naglas. Un tas sagraus daudz mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu.
  Šeit ir karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš griež trīskāršas dzirnavas pie nacistiem!
  Un Augustīns iesaucās:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un metīs. Un daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karotājs ar ļoti augstu kaujas potenciālu. Nē, saskaņā ar šo ir labāk neiejaukties. Kā tanku torņi norauts un fašistu lidmašīnām spārni.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus saplosīsim pulverī!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Ja vien miers nav nāvējošs!
  Svetlana, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi slaucīsim rindā!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs visus nogalināsim!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Oļegs Koļcovs atbildot dziedāja:
  - Būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un metot adatas ar kailiem pirkstiem, iznīcinot tankus un lidmašīnas uzreiz, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā runājot!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un griezīsim pretiniekus ar mežonīgu rūgtumu.
  Oļegs Koļcovs, nogriežot pretiniekus, izdeva:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un debija, ticiet man, ir taju!
  Un atkal no zēna basās pēdas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnas astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Nejokam ar to -
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  Viņi toreiz darīja labu darbu ar nacistiem ... Un Padomju Krievija uzvarēja brūno impēriju Maskavas uzbrukuma laikā.
  Karš vēl nebija beidzies, bet PSRS jau bija iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiniekiem atkal bija jāpārtrauc savas lieliskās un foršās misijas izpilde.
  Oļegs Koļcovs priekā pat dziedāja;
  Mēs esam pionieri - Tēvzemes varoņi,
  Kuri dzimuši zem oktobra zīmes...
  Mēs nenožēlosim dzīvi Krievijai,
  Lai slava ar karaļa sarkano karogu!
  
  Mēs mīlam un zinām, kā smagi cīnīties,
  Nacisti dedzīgi nolauza ragus ...
  Mums ir granātas ietilpīgā somā,
  Mums, pionieriem, dzīve nav dārga!
  
  Mēs mīlam savu svēto dzimteni,
  Ko radīja briesmīgs komunisms...
  Šeit ir komjauniete, kas basām kājām staigā pa sniegu,
  Un fašists grib mūs nogāzt!
  
  Es dedzīgi cīnījos ar nacismu pie Maskavas,
  Un mēs nopļāvām visus ienaidniekus ar sirpi ...
  Kāpēc šis Vērmahts tika atdots krieviem,
  Es viņam sitīšu ar dūri!
  
  Es esmu pionieris un lielās Maskavas pakļautībā,
  Cīnījās kā milzu karotājs...
  Apturēts savvaļas fašisma uzbrukums,
  Mums ir viens Kungs Visaugstākais veids!
  
  Krievijas atdzimšanai nav robežu,
  Lielais Staļins, pacēla mūs no ceļiem ...
  Svarogs lielais, augstākais mesija,
  Un Lada mirdzošais ideāls!
  
  Mēs esam pionieri, zēni, meitenes,
  Mums patīk cīnīties - tas ir mūsu liktenis ...
  Un komjaunatnes biedra balss sauc:
  Lai gan valda asiņains haoss!
  
  Krievija ir Svaroga dzimtene,
  Un komunisms apgaismoja ceļu...
  Pionieriem nav vajadzīgs ļauns Dievs,
  Ienaidnieks nespēs mūs saliekt dūrē!
  
  Mums ir forša tvertne ar slīpām bruņām,
  Fricim ir tik viegli neizlauzties cauri,
  Ar mīlestību pret Ladu, cildenā jaunava,
  Lai plēsoņu pārvērstu par spēli!
  
  Maskavas kaujas cilvēki aizstāvēja,
  Un tad bija lielā Staļingrada...
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Nokārtojiet un uzziniet parādi Berlīnē!
  
  Jā, Staļingrada lepojas ar šo vārdu,
  Mēs esam baskāju pionieri sniega kupenā ...
  Mēs stulbai govij ragu nolauzīsim
  Un mēs iedzīsim Hitleru taisni uz zārku!
  
  Ziniet, ka Tēvzeme nekad nelocīsies,
  Viņas impulsu nevar ierobežot ...
  Lai saule mūžīgi spīd pār Krieviju,
  Un nodevīgais zaglis tiks saspiests!
  
  Viņi parādīja drosmi Staļingradā,
  Mēs spējām apturēt nacistus ...
  Krieviem ir tāda nekaunība, ziniet,
  Un ienaidnieki būs tikai nulles!
  
  Krievija var lidot uz Marsu
  Un radīt dažādu diženumu...
  Un, protams, viss būs ļoti forši,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Krievu gars barjeras cīņās nezina,
  Viņam ir Peruna spēks ...
  Mēs gaidām atlīdzību no dieviem,
  Un stihija spīd, ticiet rūnai!
  
  Kādā ziņā krievu gars nezina sakāvi?
  Ticiet man, viņš visu samīdēs ...
  Mēs, pionieri, tik ļoti vēlamies atriebties...
  Neuzvarams kā Tēvzemes armija!
  
  Mēs esam gandrīz uzvarējuši
  Lai komunisma godībā top gaisma...
  Mūsu vectēvi cīnījās par dzimteni,
  Drīz sagaidīsim prieku un rītausmu!
  
  Bez dzimtenes pionieriem nav dzīvības,
  Viņi vēlas cīnīties par viņu ...
  Un ko jūs gribat, ļaunie kungi?
  Vai mums vajadzētu nodrošināt vergu dzīvi?
  
  Nē, krievu fīrers tiks paverdzināts,
  Mēs viņu saspiedīsim kā lelli ...
  Galu galā Krievijas bruņinieki var cīnīties,
  Un zelta spārnotais ķerubs ir ar mums!
  
  Zem pasaules nav mūsu dzimtenes seju,
  Dego kā spožākā zvaigzne...
  Tu man esi kļuvis par elku,
  Es nekad no tevis nešķiršos!
  
  Esmu pionieris un baskāju zēns
  Ka ar pliku papēdi skrien pa sniegu...
  Un kaut kur lec balts, jauks zaķis,
  Kurš nolauzīs ienaidnieka ragu!
  
  Šaubu cīņas pionieris nezina,
  Viņš nav klauns, bet jūs zināt terminatoru ...
  Nāks niknie fašisti, ticiet atriebībai,
  Un komunisms būs gaiša paradīze!
  
  Kā pienāks laikmets,
  Kurā katrs karavīrs no silītes ...
  Cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam
  Lai iznīcinātu sīva zināt nelietis!
  
  Komunisma zvaigznes spīd spoži,
  Gaismas laikmets, pasaulē nav skaistāka...
  Mēs sagrausim ticības fašisma jūgu,
  Un Hitlers vakariņās būs krievs!
  
  Mēs uzskatām, ka šādas tērauda tvertnes,
  Ka viņu panteras čaula neiekļūst ...
  Pavicināsim ar jodu mūsu zēna brūcēm,
  Un atkal pionieris drosmīgi metas cīņā!
  Nu, ko nacisti dabūja grūti,
  Viņi nedomāja, ka mēs varam vienkārši uzvarēt...
  Acīmredzot mēs zinām komunismu jūdzēm,
  Un mēs pa jokam varam uzvarēt Vērmahtu!
  
  Mūsu varenās dzimtenes vārdā,
  Lepns pionieris dodas uzbrukumā...
  Lai gan mākoņi karājas pār Dzimteni,
  Rādīsim uzvaras piemēru ikvienam!
  
  Tici, ka ienaidnieks neapturēs sapni,
  Mēs atkal uzvarēsim visus fašistus...
  Ļaunums neticēs, ka valdīs tronī,
  Mēs radīsim jaunu pasaules kārtību!
  
  Tēvzemē viss būs labi, ziniet
  Es esmu zēns, bet kaujā kā Robins Huds,
  Sākumā es tikai skrāpēju uz rakstāmgalda,
  Un tagad ļoti pat tici forši!
  
  Krievija var saplēst nacistus ar durkli,
  Viņa uzvarēs jebkuru armiju...
  Un lai pionieri dzīvotu komunisma apstākļos...
  Galu galā mūsu draudzība ir stiprs monolīts!
  
  Mēs ne par ko nepadosimies Fricim,
  Mēs varam sakaut ienaidniekus jokojot...
  Un tā mēs sitām nacistus ar nūju,
  Dārd putenis, kas savērpj sniegu viesuļos!
  
  Krievija nepazīst, nacisti zina žēlastību,
  Viņa ir neuzvarama stipra...
  Viņi cieši dabūs zobenu neliešu kaklā,
  Un sātans tiks iznīcināts!
  
  Neticiet, ka Hitlers ir neuzvarams,
  Lai gan elles spēks, apsveriet visu savākto ...
  Kad cilvēki un partija ir vienoti,
  Mūsu vērmahta ļaudis saplēsās!
  
  Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētais,
  Viņa salauza Tīģerus kā metālu...
  Izplatās no gala līdz galam,
  Tikai jauns vīrietis sapņoja par tādu valsti!
  
  Uzvarējām kā milži
  Sasmalcinātie pretinieki zina ar zobenu ...
  Mēs, krievi, esam neuzvarami kaujās,
  Mēs uzvarēsim Tēvzemes pretiniekus!
  
  Tici man, nekas mūs neapturēs
  Un tu zini, ka nekas neuzvarēs...
  Mēs apglabāsim fīreram uz galvas,
  Mums ir ass zobens un tērauda vairogs!
  
  Visā Visumā nav skaistākas Krievijas,
  Tai būs gaismas laikmets uz mūžiem...
  Visās paaudzēs būs miers un laime,
  Tēvzemei vajag stingru roku!
  
  Tātad, spēlējot Berlīnē,
  Smērēsim Vērmahtu kā pelnus asinīs...
  Tas būs paradīzes robežas laiks,
  Un kopā ar Ladu valda mīlestība!
  
  Spīdzināšanas MEITENE DOMKI
  Viena no Domkas pulku amazonēm nokļuva slazdā. Viņa drosmīgi cīnījās, bet Maskavas strēlniekiem tika pavēlēts atņemt varoni dzīvu. Un viņi savija karotāju ar laso.
  Tad meitene tika ievietota būrī. Māja bija važās ar rokām un kājām.
  Parādījās pats vojevods Jurijs Dolgorukovs. Viņš paskatījās uz pieķēdēto meiteni un kliedza:
  - Nestāties pretī laupītājam greznos halātos, lai staigātu!
  Bendes norāva meitenei zīda drēbes, pērļu kulonus un kurpes ar sudraba pakaviem. Un viņi pilnībā atmaskoja Domku. Un patiesībā šī meitene ir vienkārši burvīga - varone. Muskuļi ir spēcīgi un reljefi, augstas krūtis, grezni gurni, plāns viduklis. Mati ir gari, cirtaini, balti kā sniegs ar nelielu dzeltenumu. Ļoti skaista, liela meitene.
  Vojevods Jurijs Dolgorukovs nolaizīja lūpas un sausi pavēlēja.
  - Ieslēdz viņu atsevišķā kamerā. Ķēde ap rokām, kājām un kaklu. Naktī es pats labošu viņas pratināšanu.
  Māja bija slēgta aukstā cietumā, valkājot tikai saplēstu audeklu. Meitene bija izsalkusi, važas un apkakle berzēja viņas potītes, rokas un spēcīgo kaklu. Ļoti spēcīga meitene, mēģināja atraisīt ķēdi. Bet šeit tērauds nepārprotami bija paredzēts ziloņa noturēšanai. Katrs ķēdes posms ir tikpat resns kā liela cilvēka īkšķis. Sienas vēl nav paspējušas samirkt un ir tik stipras kā titāns.
  Meitene ar pliku papēdi piesita sienu. Es sāku berzēt saiti pret saiti. Bet tērauds bija labi sacietējis un nepadevās. Māja smagi nopūtās. Viņu gaidīja spīdzināšana. Un tas, protams, prasa drosmi. Viņi sitīs un sadedzinās, un stiepsies un durstīs.
  Domku prasīs, kur laupītāji noslēpuši dārgumus un tā tālāk. Tev jābūt cietam kā akmenim.
  Šeit viņi spīdzināja vienu skautu zēnu. Bendes plikpauri dzīvu sadedzināja. Bet Sanka neatklāja nemiernieku vienības atrašanās vietu. Un tā viņš nomira moceklis.
  Vai Domka izturēs un nevaidēs. Un vēl jo vairāk, lai izdalītu vietu, kur ir paslēpti dārgumi.
  Tad pienāca nakts un meiteni izvilka no pagraba. Pratināšana sākās smagi. Viņi to nekavējoties nolika uz plaukta. Viņi piecēla meiteni pie griestiem, spīdzināšanas telpa atradās tornī. Un griesti bija augsti. Kad virve tika atbrīvota, karotājs nolidoja lejā. Meitenei izrādījās spēcīgi muskuļi un stipras saites. Domka klusi ievaidējās no nepanesamām sāpēm, bet aizturēja savu kliedzienu.
  Tad bendes viņai norāva audekls.
  Un viņi sāka sist no visa spēka ar pātagas. Meitenes-varones spēcīgā āda nepadevās uzreiz. Bendes centās ar lielu spēku. Viņi sita no visas malas. Meitenes ķermenis šūpojās.
  Galvenais mocītājs pavēlēja:
  - Sataisi kājas!
  Meitenes kailās ekstremitātes bija iespīlētas blokā. Un tad viņi pakāra kravu. Domkas muskuļotais ķermenis saspringa.
  Bendes palielināja svaru. Un no kamīniem tika izņemts sarkans karsts vads.
  Viņi sāka sist meiteni ar degošām metāla sloksnēm.
  Domka stiprāk sakoda zobus. Viņa smagi elpoja. Reljefa prese cieta neveiksmi no sāpēm, bet meitene klusēja.
  Jurijs Dolgorukovs paskatījās uz šo... Viņš jutās nedaudz nokaitināts, ka cietušais nekliedz un nestāv uz vietas. Patika figūra.
  Gubernators personīgi deva pavēli:
  - Un tagad apcep meitenes plikus papēžus!
  Bendes nolika pie kareivja kājām kūli ar sēru piesūcinātu krūmāju. Un viņi to aizdedzināja. Liesma plēsīgi laizīja sieviešu papēžus. Donkas zoles bija raupjas, kā zemniecei, bet tomēr dzīvas. Turklāt pēdējos mēnešos priekšnieks valkāja zābakus, un viņas pēdu ādas klepus nedaudz mīkstinājās.
  Sāpes bija mežonīgas, un karavīram izlēca acis. Bet viņa klusēja. Un no viņa mutes kaktiņa tecēja asiņu lāse. Meitene sāka elpot vēl grūtāk, un no viņas ķermeņa pilēja asiņu un sviedru sajaukums.
  Tas smaržoja pēc cepta, pēc bārbekjū. Jurijs Dolgorukovs, aizkaitināts no gūstekņa klusēšanas, pats izrāva no kamīna uzkarsušas knaibles. Un satvēra meiteni aiz zemeņu dzelkšņa. Domka, atbildot ar baudu, uzspļāva gubernatoram.
  Jurijs sāka sist ar knaiblēm pa krūtīm, rēca:
  - Salauz viņai kāju pirkstus! Un sit stiprāk.
  Bendes sāka lauzt pirkstus ar karstām knaiblēm. Cits mocītājs pacēla siltumu zem plaukta. Viņi piekāva meiteni ar stiepli. Domka klusēja, lai gan tas viņai maksāja titāniskas pūles. Apziņa bija nedaudz duļķaina no mežonīgajām sāpēm, bet negribēja pamest karotāju. Viņa izturēja un izturēja.
  Beigās Jurijs Dolgorukovs viņai starp kājām iegrūda aizdegtu lāpu. Sāpes caurdurtas ar karstu adatu, no papēžiem līdz pakaušam. Un meitene beidzot zaudēja samaņu.
  Ārsts, kas piedalījās spīdzināšanā, nomurmināja:
  - Šodienai pietiek! Viņa vairs neko nejūt.
  Gubernators skarbā tonī pavēlēja:
  - Uz viņas kameru! Rīt turpināsim!
  Māja tika nocelta no plaukta, viņi uzvilka maisu, uz nobružāta, sadedzināta, saplēsta ķermeņa un atkal iemeta to pagrabā. Sažņaugtas rokas un kājas.
  Meitene gulēja uz sapuvušajiem salmiem. Viņa atnāca pie sevis, jutot stipras sāpes. Ap Domku jau riņķoja vairākas žurkas.
  Meitene vēl bija pietiekami spēcīga un noķēra žurku ar roku. Sasmalcināts. Tad, ignorējot sāpes, viņa aizmiga.
  Viņa sapņoja, ka Stenka Razins ar savu armiju ierodas Maskavā. Visas karaliskās armijas ir sakautas. Ir izcīnīta uzvara. Un tauta priecājas, satiekot kazakus.
  Domka atamanam auļo līdzās. Eleganta, skaista, lepna.
  Un bungas sit, trompetes dūko. Nemiernieku uzvara un triumfs.
  Māja pamodās no pils graboņa un nodrebēja. Man galvā pazibēja: viņi atkal spīdzinās.
  Bet vēl bija agri. Cietuma sargs atnesa maizi un krūzi ūdens:
  - Uz kuces!
  Un viņš to uzstādīja tā, lai ūdens šļakstītu uz varoņa karavīra ķermeņa.
  Māja ir pacēlusies. Salauzti kāju pirksti stipri sāpēja, piemēram, nobrāzumi un apdegumi. Meitene ēda maizi. Es dzēru nedaudz ūdens un jutos vairāk enerģijas. Viņa iztaisnoja pirkstus un domāja, ka viņas salauztie skrimšļi saaugs kopā un nekas briesmīgs nenotiks. Viņa zina, kā ar dziras palīdzību noņemt apdegumus un dziedēt brūces. Lai neatstātu nekādas pēdas. Galvenais ir izturēt spīdzināšanu, un tad ... Domka atcerējās gubernatora skatienu un domāja, ka viņi viņu mocīs ilgi un smalki. Nu neļauj viņai salūzt.
  Domka tika spīdzināta katru dienu divas nedēļas pēc kārtas. Tiesa, uzmanīgi un ar zināmu piesardzību. Viņi dedzināja, stiepa, grieza, sita, spīdzināja. Viņi iedūra ar adatām un pacēla, mētādamies uz plaukta. Kailās pēdu zoles pastāvīgi bija grauzdētas. Meitene sajuta sāpes visā ķermenī. Uz viņas brūcēm tika uzbērta sāls, kas ir ļoti sāpīga.
  Neskatoties uz to, Domka nepadevās. Ar savu balto matu palīdzību kā pārgatavojušos rudzus viņi zāģēja važas. Viņa to darīja klusi un pastāvīgi.
  Dīvaini, bet pat rūdītu tēraudu var noslīpēt ar matiem. Sāpes dzīvoja tevī Domke. Sāpes ir visur, nepaliek asinis, nav sāpju neskartas vēnas. Kad viņi viņu dedzināja un sita, bija jūtams kaut kas cits. Bet, kad ciešanas apņēma visu būtni, tā kļuva blāva.
  Domka joprojām bija varonīga meitene. Bendes draudēja, ka sadedzinās raganu, un nebūs humāna cirvja. Nu ko Domka šim bija gatavs.
  Tomēr cerība izglābties viņu nepameta. Varbūt viņai būs laiks pārgriezt ķēdes. Žēl, ka logs ir pārāk šaurs. Jūs tik viegli netiksiet tam cauri.
  Varbūt apdullināt cietuma sargu un aizbēgt viņa drēbēs? Viņa ir liela meitene, un apsargam uz sejas ir maska. Varbūt vari tikt prom? Protams, ir grūti uzkāpt uz kroplām kājām, bet tas nāks.
  Tikai, lai tiktu galā ar ķēdēm.
  Šeit viņā ienāca Samosa galvenais bende:
  - Sveika skaistule!
  Māja rupji atbildēja:
  - Bende nav labi, tāpēc tu mirsti!
  Samosa pasmējās.
  - Es tev atnesu kaut ko skaistu!
  Domka iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Un kāpēc viesnīca? Karstas ogles?
  Samosa atbildēja ar smīnu:
  - Vai tu gribi dzīvot?
  Māja džinkstēja ķēdēs un atbildēja ar smaidu:
  - Kas par jautājumu! Protams, ka gribu!
  Galvenais bende teica:
  - Lielais gubernators Jurijs Dolgorukovs piedāvā jums raganu atteikties no anatēmas Stenkas un kazaku laupītājiem. Nožēlo grēkus, un ķēniņš par tevi apžēlosies. Tevi piespriedīs katorgajiem darbiem, bet tu dosies uz gubernatora īpašumu, kur dzīvosi kā princese!
  Māja iesmējās un atzīmēja:
  - Un kur es paslēpšu dārgumus, vai viņi man neprasīs?
  Samosa pieklājīgi atbildēja:
  - Gubernatoram pietiek ar savu bagātību! Būsi pret viņu mīļa, saņemsi gan dzīvību, gan laimi. Un tā ... Rīt tevi gaidīs uguns. Turklāt uguns būs lēna, un jūs uzreiz netiksiet sadedzināts. Jūs cietīsit vairākas stundas, kails pūļa priekšā. Un tad tavi pelni tiks sajaukti ar zirgu kūtsmēsliem un ar tiem mēsloti uz laukiem. Saprotams?
  Domka atkal pasmaidīja, neskatoties uz nežēlīgo spīdzināšanu, visi viņas zobi palika dzīvi, un atzīmēja:
  - Gribi, lai es mīlu savu mocītāju gubernatoru? Cik daudz viņam vēlmju!
  Samosa drūmi piezīmēja, pieklusinot balsi:
  - Ja es būtu tavā vietā, es piekristu. Jūs nevarat aizbēgt no uguns.
  Domka pamāja ar galvu un čivināja ķēdi:
  - Tas ir loģiski... Cita vīrieša apskāviens vai liesma. Un joprojām nav zināms, kurš būs augšpusē ...
  Meitene sasita plaukstas un atbildēja:
  - Esmu gatavs būt mīļš ar gubernatoru. Bet es neatteikšos no Stenkas Razina un kazakiem! Īpaši publiski!
  Samosa paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Bet tad suverēns nevarēs tevi apžēlot. Un tā... Tie ir tikai vārdi. Sacelšanās jau ir apturēta. Stenka Razins atrodas gūstā, un drīz viņam tiks izpildīts nāvessods. Un tagad viņš tiek spīdzināts tāpat kā jūs. Un jūsu atteikšanās nebūs svarīga!
  Domka ar skumju skatienu jautāja:
  - Varbūt ļauj man padomāt?
  Samosa atbildēja ar neapmierinātu skatienu:
  "Jūsu dedzināšana ir paredzēta rīt." Atbilde jums jāsniedz maksimāli līdz parīt. Pa to laiku... Gribi nakšņot tīrā mīkstā gultā un bez ķēdēm?
  Domka lepni pakratīja galvu, viņas baltie, nedaudz zeltainie mati kļuva netīrāki, bet neparādījās neviena sirma mati. Meitene skarbi atbildēja:
  - Es dodu priekšroku cietumam. Viņa domā labāk!
  Samosa nosvilpās.
  - Nu, tu esi lepns! Tādu vīrieti reti redzi! Zini, es iesaku tev ēst kā cilvēkam. Pastipriniet savu spēku. Un tad novājējis uz maizes un ūdens.
  Māja iesmējās un atbildēja:
  - Nu tu vari ēst! Šeit mani principi netraucē.
  Parādījās bendes palīgs. Viņš atnesa paplāti ar zoss cepeti, pīrāgu un glāzi degvīna.
  Māja iesmējās. Un priecīgi teica:
  - Tādas dzīres, ka negribas mirt!
  Asistents nomurmināja:
  - Es padomātu par dvēseli!
  Domka piekrītoši pamāja ar galvu un atzinās:
  - Jā, es biju kopā ar vīriešiem, un ne reizi vien. Tai skaitā arī paši Stepans Razins. Tātad elle mani sagaida tik un tā.
  Izsalkusī meitene paņēma pīrāgu un diezgan lielu zoss cepeti. Spēcīgi sāka grauzt gaļu.
  Samosa jautāja meitenei:
  - Vai jūs domājat, ka šī elle pastāv?
  Domka loģiski piezīmēja:
  - Ja šajā pasaulē ir mokas, tad kāpēc lai tās nebūtu citā pasaulē?
  Samosa nopūtās un ar dūri pabāza viņam zodu.
  - Loģiski... es varu redzēt bendes ellē.
  Māja iesmējās un ieteica:
  - Un kāpēc? Jūs vienkārši izpildāt pavēles. Esmu arī nogalinājis cilvēkus. Cīnījās par patiesību... Patiesība ir relatīva! Ja noņemsi dažus bojārus, rīt tie paši kazaku atamani kļūs sliktāki par bijušajiem muižniekiem! Dažreiz jūs domājat, kas ir laime?
  Samosa vienkārši un racionāli ieteica:
  -Laime vienmēr ir relatīva! Šeit tu esi izsalcis ēd zosi un šobrīd esi laimīgs!
  Māja piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, tieši tā! Labā zoss... Vai tā viņi vienmēr baro uz nāvi notiesātos?
  Samosa negribīgi atbildēja:
  - Piemēram, kad. Bet pats dižais gubernators Dolgorukovs sola jums saldu dzīvi viņa aizgādībā. Un tu pats ēd un priecājies!
  Domka smaidot un iepriecinošā tonī jautāja:
  - Vai Stenku Razinu var apžēlot?
  Samosa pamāja ar galvu.
  - Nē! Viņš ir pārāk liels noziedznieks!
  Pēc tam Domka ieteica:
  "Varbūt es atteikšos no apžēlošanas, ja mums kopā ar Stepanu sodīs ar vienu cirvi.
  Samosa negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē... Gubernatoram tas nav vajadzīgs! Nu izliecies, ka viņu mīli, citādi tik viltīga sieviete kā tu vienmēr var aizbēgt!
  Domka turpināja košļāt putnu un pīrāgu. Viņa iešņaukāja degvīna glāzi. Tomēr meitenei nepatika dzert. Un jautri dziedāja:
  - Viss ir neiespējams, tas ir iespējams, Visumā, mēs tiekam pārbaudīti tikai audzināšanā!
  
  KAISLĪBA PAR ŽANU TUMŠU
  Skrējiena laikā nodevēji apzināti aizvēra vārtus, lai atstātu meiteni ārā. Un viņa, nogriezta ar saujiņu cilvēku, izmisīgi cīnījās. Neapšaubāmi, Orleānas kalpone būtu kritusi rokās, ja ne kategoriskā Burgundijas hercoga pavēle - raganu paņemt dzīvu.
  Žannu smagi ievainoja šķēps plecā, viņas sejā bija dziļi skrāpējumi, un uz pieres bija pamatīgs kamols. Ievainots ar bultu un labo roku. Tika caurdurts spēcīgs biceps.
  Un viņa tika izģērbta līdz kailai, atstājot tikai pašūtās lupatās, viņi viņu pieķēdēja aiz rokām ar ķēdēm, velkot augšā. Orleānas istabenes basās pēdas, tikai kailajiem pirkstiem pieskaroties aukstajai, akmens grīdai, apaļie papēži bija pacēlušies līdz augšai. Un viņa pati patiesībā karājās uz plaukta. Sāpes ievainotajā plecā un šāviens caur roku bija briesmīgas. Neskatoties uz to, spēcīgai, atlētiskai meitenei, cieši sakožot zobus, izdevās aizturēt savus vaidus - lai gan sāpes bija uz samaņas zaudēšanas robežas.
  Žannas mati negaidīti izrādījās blondi, lai gan viņa parasti bija krāsota kā brunete vai rudmate. Kakls ir spēcīgs, nevis sievišķīgs, bet krūtis ir attīstītas, tāpat kā spēcīga ķermeņa muskuļi. Protams, viņa gandrīz negavēja, jo par viņu ir pieņemts rakstīt grāmatās. Bet tagad viņi viņu nebaroja un deva tikai padzerties, lai viņa nenomirtu. Ievainotai meitenei šāda atstādināšana ir īsta spīdzināšana.
  Burgundijas hercogs Džoanu apmeklēja tikai trešajā dienā. Spēcīgā meitene, neskatoties uz izlocītām locītavām, elpoja vienmērīgi. Turklāt pat dziļa brūce uz pleca sāka uzlaboties, un uz bicepsa tā aizvērās. Šajā meitenē bija tik daudz vitalitātes. Žurkas griezās ap viņas graciozajām un spēcīgajām basajām kājām, bet neviena neuzdrošinājās iekost.
  Viņa skatījās uz hercogu skaidrām acīm. Viņi neizlasa ne sāpes, ne bailes, bet tikai dziļu nicinājumu. Hercogs bija samulsis un pieklājīgi izrunājās.
  - Atvainojiet, Miledija Žanna. Es nezināju, ka pret tevi izturas tik nežēlīgi.
  Un hercogs kliedza. "Noņemiet viņas važas un pavadiet mūs uz cienīgāku vietu.
  Patiešām, pats cienītājs ļoti nelabprāt atrodas aukstā, mitrā un, galvenais, smirdīgā cietumā.
  Žannai tika noņemtas ķēdes, un, neskatoties uz briesmīgajām sāpēm, kas viņu pārdūra, kad meitene nolaida rokas, Orleānas jaunava, godam nopelnot, pat nesarāvās. Tikai acu zīlītes stipri paplašinājās, parādot, cik sāpīgas bija viņas brutāli savītās locītavas.
  Hercogs ļāva Žannai iet pa priekšu. Meitene gāja pārliecināti. Viņa zaudēja nedaudz svara, bet palika muskuļota un spēcīga. Gandrīz tikpat garš kā hercogs, un, ņemot vērā, ka viņš valkā papēžu kurpes, tad varbūt pat nedaudz garāks par viņu. Protams, viņas seja ir skaista, bet smaids ir pārāk skarbs un vīrišķīgs.
  Uzkāpis augšā, hercogs laipni piedāvāja paēst un iedzert dārgu un izturētu vīnu. Savukārt kalpone Žannai nomazgāja kājas un atnesa čības. Bet tie bija mazi. Graciozās un noslīpētās formas dēļ topošā svētā iedegušās kājas šķita mazākas nekā patiesībā. Tomēr Žanna pēkšņi atteicās pārģērbties, pamatoti paziņojot:
  "Ja es esmu ieslodzītais, tad ieslodzītajam der lupatas. Un ja ciemiņš, tad man ir tiesības pamest pili!
  Burgundijas hercogs lika kalpiem doties prom. Personīgi, ielejot Žannu bļodā un piedāvājot uzkodas, viņš paziņoja:
  - Tici man! Tiešām, es esmu tavs ieslodzītais!
  Karotāja jaunava pasmaidīja un iemalkoja savu kausu. Tad viņa apēda stirnas gabalu un pamanīja:
  "Tu neesi pirmais cilvēks, kuru esmu saņēmis gūstā!"
  Hercogs piedāvāja tostu un pēc tam atzīmēja:
  - Manas tiesības uz troni nav zemākas un pat pārspēj tās, kas ir Kārlim.
  Žanna pieklājīgi pasmaidīja un atzīmēja:
  - Vai vēlaties kāpt ciltsrakstu savvaļā? It kā Filipa Garā meita jūsu ģimenei piešķirtu tiesības uz Francijas troni?
  Burgundijas hercogs enerģiski pakratīja galvu un apstiprināja:
  - Ak, protams! Galu galā Salic likumā ir teikts, ka zeme ir vienkārši sadalīta starp dēliem ģimenē, un tam nav nekāda sakara ar troņa mantošanu!
  Žanna loģiski atzīmēja:
  - Tad ir atzars no Luija Grumpy. Viņiem ir vēl lielākas tiesības uz troni!
  Hercogs iebilda, kaut arī nepārliecinoši:
  - Un tā Džoana, vienaudžu palāta atņēma tiesības uz troni. Tostarp šaubu dēļ par tā izcelsmi.
  Orleānas jaunava smējās un parādīja savu erudīciju:
  - Tātad Saliča likumu apstiprināja vienaudžu palāta.
  Arguments bija spēcīgs. Hercogs atkal sauca kalpones un pieprasīja nopietnāku ēdienu. Šķiet, ka Žanna nav tik vienkārša, kā izskatās. Un šī nav tikai nešpetna un spēcīga jauna zemniece, kas izskatās pēc aram zirga. Šis ir daudz izglītotāks cilvēks, lai arī politikā.
  Manā prātā iešāvās vilinoša doma par spīdzināšanu. Bet meitene, kā viņš tikko bija redzējis, ļoti labi spēja izturēt sāpes. Un Žanna viņam ir vajadzīga, pirmkārt, kā sabiedrotā.
  Hercogs iedeva Žannai kaut ko ēst un tad ienāca no otras puses:
  "Cik netaisnīgi karalis izturas pret jums. Jūs esat viņa labā izdarījis tik daudz, ka esat pilnībā nopelnījis hercoga titulu. Bet jūs joprojām esat nabaga zemniece. Tu pakļaujas armijai, bet dvēselei nav nekā!
  Žanna skumji atzīmēja:
  - Svētie ir apmierināti ar mazumiņu!
  Hercogs nedaudz piespiedu kārtā iesmējās un piezīmēja:
  - Lielākā daļa svēto un pāvestu ir naudas grābēji, kuri vēl jāmeklē. Un piemēram, kardināli..... Jūs joprojām nezināt dzīvi!
  Žanna maigi atbildēja:
  "Ticiet man, es zinu tikpat labi kā jūs, hercog. Un šīs zināšanas man nesagādā prieku!
  Hercogs vēlējās vairāk skaidrības:
  - Bet jūs piekrītat, ka neesat neko parādā karalim un jums nav nekādu saistību pret viņu?
  - Nē karalim - Jā Dievam! - atbildēja vēl iedvesmojošāka migla Žanna.
  Hercogs smaidot atbildēja:
  - Un Dievs grib mieru. Un pasauli drīzāk nodibina mūsu daudzskaitlīgā un stiprā ģimene, nevis Valuā. Īpaši mums Lielbritānijai. Tikai mūsu dinastija var ar to samierināties!
  Žanna negaidīti aizkustināti teica:
  - Kārli es izvēlējos nevis tāpēc, ka viņš ir labāks par tevi. Un jaunava reizi par visām reizēm izdara izvēli! Un moceklība ir daudz labāka par nodevību!
  Hercogs gandrīz aizrijās. Viņš dzēra vēl vīnu, iztukšot kausu līdz galam. Dusmas viņu piepildīja. Sekoja draudi.
  - Es pavēlēšu tevi spīdzināt!
  Žanna spītīgi atbildēja:
  - Nav lielākas spīdzināšanas kā klausīšanās tavos solījumos!
  - Bāc viņu! - Hercogs draudīgi pavēlēja un kalpi un bendes, jau gaidot izklaidi, ielauzās istabā.
  
  Citādi tas nevarēja būt: Burgundijas hercogs lika spīdzinātājiem to nojaukt. Ļoti bagāts cietums ar dažādiem spīdzināšanas instrumentiem. Un bende no Spānijas, pusmaurs. Bet viņš pieklājīgi runā franču valodā:
  - Vai tas ir varžu armijas vadonis? - tumšādainais slepkava apdullinoši iesmējās un pamanīja. - Labas krūtis, sprauslas kā zemenes, spēcīgi augšstilbi - tieši piemērotas pātagai un statnei!
  Žanna Darka tikai nicinoši šņāca: pirms veda pie bendes, Orleānas kalpone tika izģērbta un rūpīgi pārmeklēta. Nav īpaši patīkami, ja netīrās, vīrišķās rokas jūt visu ķermeni un pat iekāpj intīmās vietās un rupji saburzās. Žanna d'Arka, kas vēl nesen bija titulētu personu pakļautībā, jutās ārkārtīgi pazemota. Pārsējs viņai bija norauts, un viņas plecā pavērās dziļa, plēsta brūce. Viņa radīja nelielas sāpes. Bende uz viņu paskatījās ar prieku, no meitenes varēs izsist papildu ciešanas traumas dēļ.
  Sitīdams biezās lūpas, spīdzinātājs nomurmināja:
  - Kas! Sāksim ar plauktu! Vai arī vēlaties mums kaut ko pastāstīt?
  Žanna d'Arka paskatījās stūrī: tur sēdēja divi rakstu mācītāji, kas bija gatavi pierakstīt katru viņas liecību. Blakus atradās ārsts un vairāki bendes palīgi. Plaukts tika sagatavots iepriekš. Stingrā balsī Orleānas kalpone sacīja:
  - Uzraksti sekojošo!
  Rakstu mācītāji nekavējoties sāka rakstīt. Meitene kliedza:
  - Burgundijas hercogs apaļais muļķis! Viņu sagaida uzasināts miets!
  Mauru bende iesita viņai pa seju:
  - Pietiekami! Uz plaukta drosmīga meitene.
  Cilpa satvēra Orleānas kalpones muskuļotās rokas un sāka celties augšā, savijot locītavas. Sāpes ievainotajā plecā bija šausmīgas, bet nelokāmā Žanna izspieda smaidu. Lai gan viņas kauli, jaunai meitenei plati, kraukšķēja no asa kratīšanas, viņas skaistajā sejā nesarāvās pat muskulis.
  Rokas savītas locītavās, basām kājām graciozas, meitenīgas kājas no zemes. Leģendārā meitene karājās gaisā. Bendes palīgi nekavējoties nodrošināja kājām lielu slodzi.
  Bende uzmanīgi aplūkoja upura ķermeni. No šausmīgajām sāpēm plecā neizdevās reljefa prese, viduslaikiem netipiskais muskuļotais meitenīgais, iedegušais augums sāka svīst. Jā, viņa jūt sāpes, bet kāda izturība ir vajadzīga, lai tajā pašā laikā smaidītu baltzobaini.
  Spīdzinātājs jautāja:
  - Nosauc savu palīgu vārdus Burgundijas nometnē!
  Žanna atbildēja, nospļaujoties. Bende, lai arī sita, pat nekustējās, viņa neglītajā, bārdainajā, gandrīz melnā sejā spēlējās smīns:
  Tātad mēs spēlējam stulbi. Labi, meitene, es tev palīdzēšu.
  Bende izņēma ramrodu un iesprauda to brūcē, pēc kā sāka griezties. Meitenes seja kļuva sarkana, no tās sāka tecēt un pilēt sviedri, muskuļi neviļus sarāvās, elpošana bija smaga, intermitējoša, it kā pēc ilgāka skrējiena. Taču pārsteidzošā kārtā smaids nepameta viņas lūpas.
  Bende izurbās līdz galam un tad asi izrāva: Orleānas kalpones acu zīlītes sarāvās, bet smaids kļuva vēl platāks!
  - Spēcīga sieviete! Īsts varonis! Viss kārtībā, es likšu tev kliegt. - spīdzinātājs sāka karsēt ramrodu uz bāli sarkanas uguns, kata palīgs no liesmas noņēma knaibles. Kožamā daļa kļuva sarkana no karstuma.
  Drosmīgākais varēja zaudēt drosmi, bet Žanna uz to skatījās tā, it kā viņas priekšā būtu uzklāts galds ar traukiem.
  Bende, bezdievīgi nepatiess, dziedāja:
  - Sieviešu kāju, apcep mazliet!
  Paņēmis rokās knaibles, spīdzinātājs pieskārās ar karstu dzelzi meitenes apaļajam, nedaudz putekļainajam papēdim. Viņš izvēlējās visjutīgākās vietas Orleānas kalpones pakājē. Istabā plūda degošas gaļas smaka. Bende viņu parāva ar degunu:
  - Tas ir ļoti jauki!
  Spīdzinātājs rīkojās uzmanīgi, vienmērīgi sadalot apdegumus pa visu zoli. Kad karstums ir pārāk spēcīgs, tas apdedzina ne tikai ādu, bet arī nervu galus, tāpēc šajā gadījumā nepieciešama liela prasme izraisīt sāpes. Žanna uzvedās varonīgi, neizkliedza stenēšanu, kaut ko tādu, kas sāpināja acis un pilēja sviedri, taču viņas sejā spēlējās smaids.
  Bende tikmēr sāka lauzt pirkstus.
  - Maigi, tu meitene būs ļoti apmierināta!
  Žanna ar nicinājumu sacīja:
  - Un kas? Kā vīrietis tu nevari!
  Bendes garās rokas bija spēcīgas. Pirksti krakšķēja, spīdzinātājs sāka ar mazo pirkstiņu. Kad karsts dzelzs lauž nagus un pirkstus, tas ir briesmīgi. Atskan čīkstēšana. Žanna mēģina raustīties, bet viņas kājas ir droši sažņaugtas, un katrs ķēdes posms ir biezs kā kājas īkšķis. Pat zemnieku darba un smago kauju rūdītie muskuļi nespēj salauzt tik stipras tērauda važas.
  Salauzis mazo pirkstiņu, bende drīzāk nomurmināja:
  - Esmu pabeidzis! Tu esi meitene, tver prieku!
  Žanna stoiski nošņāca.
  - Nav slikti, bet gludeklis ir par aukstu!
  Bende atbildēja:
  - Tas nekas! Es tevi apcepšu!
  Spīdzinātājs lēnām salūza, griežot vidējo pirkstu ap savu asi. Skaisti Orleānas jaunavas pirksti, gari, vienmērīgi, graciozi. Kauli ir stipri, tos nav viegli salauzt, un bende pat nosvīda no piepūles. Sviedru pērlīte noripoja no viņa slīpās pieres un uzkrita uz sarkanīgi uzkarsušajām knaiblēm. Jaunas un spēcīgas meitenes kājas ļoti jauki smaržo. Šāda mīlestība ir liels prieks. Un spīdzināt ir vēl labāk. Tagad kārta basās kājas lielajam pirkstam. Patiesība ir tāda, ka ar to nepietiek, lai salauztu.
  Žanna, slēpdama savas ciešanas, dusmīgi iesaucās:
  - Nu, cik vājš! Jūs nevarat salauzt kaulu!
  Bende ar asarām atbildēja:
  - Nu nekas, tu palīdzēsi!
  Milzīgais spīdzinātāja palīgs paslīdēja speciālu ierīci. Īkšķis saspieda, bija dzirdama čīkstēšana. Pirksts lūza, bende apmierināti teica:
  - Un tagad kreisā kāja!
  Spīdzināšanas process ir ļoti patīkams. Kauli ak, kā tie plaisā, un pat apdegusi āda apdeg. Leģendārā meitene iztur un pat izbāza mēli, ķircinot lāpstiņas.
  Bende ar sasprindzinātu glāstu saka:
  - Ja tu visā atzīsi, nodosi līdzdalībniekus, mēs pārtrauksim spīdzināšanu un izturēsimies pret tevi.
  Žanna vienaldzīgā tonī, kas viņai tika dots tik grūti, atbildēja:
  - Kādas ir tavas sāpes man!
  Pabeidzis lauzt pirkstus, bende gribēja satvert rokas, bet ārsts viņu apturēja:
  - Šai kucei būs jāparaksta vēl kaut kas, piemēram, Burgundijas hercoga atzīšana par Francijas karali, tāpēc lieciet rokas mierā.
  Bende labprāt piekrita:
  - Jā, atstāsim desertam! Un tagad mēs viņu sitīsim ar pātagu!
  Spīdzinātāja palīgs no liesmas izņēma pātagu, no ugunskura no plānām baltām ķēdēm. Žanna samiedza acis un ironiski kliedza:
  - Nu, šī ir lieliska vanna!
  Bende atbildēja ar smīnu:
  - Skaista slota! Tu muļķītis būsi ļoti apmierināts un būsi traks!
  Keta šūpojās un iesita. Žannas spēcīgajam ķermenim izgāja krampji.
  - Vai tev patīk?
  Orleānas kalpone atbildēja pārāk zemā balsī meitenei:
  - Un kas? labi! Tikai šeit sitiens ir vājš!
  Fanātiķa palīgs iesita vēlreiz. Bende it kā dziesmotā balsī sacīja:
  - Divi-ah-ah!
  Vēl viens sitiens un melodiska atpakaļskaitīšana:
  - Trīs! Četri!
  Meitene sasprindzina vēdera muskuļus, viņa vēlas iesist bendei, bet nevar viņu dabūt.
  - Nāc man tuvāk! Žanna kliedz.
  Flayer viņu ķircina:
  - Jā, tu esi tik labs!
  Pamazām visu laiku un tautu slavenākā karotāja mugura, pleci un sēžamvieta pārvēršas nepārtrauktā asiņainā haosā, kas klāta ar apdegumiem. Neskatoties uz neizturamajām mokām, Žanna joprojām spītīgi skatās, un nākamais jautājums:
  - Pastāsti man, kur tu slēpj mums nozagtos dārgumus? - Rūk kā sniega leopards:
  - Tavā iespļautajā bārdā!
  Bende atkal satvēra uzkarsušās knaibles un satvēra viņu aiz koši krūšu krūšu krūšu kaula, rupji apgrieza!
  Orleānas kalpone, nokratīdama asiņainus sviedrus, izspieda no sevis:
  - Izsmalcināts glāsts!
  Bende turpināja spīdzināšanu ar otru krūti. Pēkšņi Žannas blondā galva satricināja un viņa zaudēja samaņu.
  Ārsts no bailēm kliedza:
  - Atlaidies!
  Bende pielika roku viņam pie kakla:
  - Nē! Sirds pukst pārliecinoši! Vai turpināt?
  Ārsts pamāja ar galvu.
  - Šodienai pietiek! Uz tā nav dzīves vietas. Es nedomāju, ka tu no viņas neko iegūsi.
  Bende ar neslēptu īgnumu pamāja ar galvu.
  - Es nekad nebiju kliedzis! Spēcīgs raksturs, lai gan sievietes ķermenis ir ļoti sāpīgs. Bet viņas muskuļi ir kā ļoti spēcīgam vīrietim.
  Ārsts klusi un pat paskatoties apkārt teica:
  - Angļi piesprieda viņai sadedzināt uz sārta. Šim velnam vajadzētu pietikt spēka pašai uzkāpt uz sastatnēm. Tāpēc nomazgājiet Žannu un ievietojiet viņu vissargātākajā kamerā stingrā apsardzē, ķēdēs.
  Bende dedzīgi pamāja ar galvu.
  - Šeit visi karavīri ir jaunsargi, algotņi. Pēc Burgundijas hercoga personīga pavēles tika nomainīti visi franči, tāpēc Žannai līdzdalībnieku nebūs! Nu tad mēs pastiprinātā pavadībā viņu aizvedīsim un sadedzināsim centrālajā laukumā. Ak, kā man būs prieks nest lāpu šīm rotaļīgajām, bet tik vilinošajām kājām.
  Ārsts vēsi atbildēja:
  - Ja Žanna parakstīs nepieciešamos papīrus, tad viņa ātri nomirs. Pretējā gadījumā uguns būs lēna, pamazām aprijot viņas skaisto ķermeni!
  Žanna attapās un dusmīgi čukstēja:
  - Negaidi!
  Atbildot uz to, bende paņēma svaigas, karstas knaibles un ar to asi satvēra vaļējo brūci plecā. Viņš saspieda stiprāk: Meitene atkal zaudēja samaņu. Viņa tika aplieta ar ledus ūdeni. Tad viņi to noņēma no plaukta. Bende kurnēja:
  - Nu, kuce! Es nezinu, ko vēl domāt! Varbūt izvarot viņu ar karstu lauzni?
  Ārsts negatīvi pamāja ar galvu.
  - Laba ideja, bet Burgundijas hercogs ir izdomājis ko labāku. Viņu, svēto jaunavu, pirms nāvessoda izpildes visa pūļa priekšā izvaros jūsu abi jūsu palīgi. Šī būs ļoti izsmalcināta atriebība!
  Bende sasita plaukstas.
  - Jā, tas ir tik brīnišķīgi! Un es redzēšu?!
  - Visa pilsēta redzēs! - ārsts apsolīja.
  Bende dejoja:
  - Ak, jūs esat uzkarsušas knaibles, un uz liesmas sarkanas neļķes! Man ļoti patīk mocīt meitenes un zemu klanīties hercogam-Karalim jostā! - Zābaki, kalti ar dzelzi, braši bungoti uz akmens grīdas.
  Žannu aizveda uz cietumu un, atstājot stāvus, tika pieķēdēta pie krusta. Un apkārt salieciet uzticamu sargu!
  
  EDMONDS DARTAGNANS UN DŽULJANS PALĪDNIEKS
  Zēns Edmonds D'Artanjans sapnī redzēja ko neparastu...
  Šeit viņš atradās blakus Juliānam atkritējam. Slavenais Romas imperators cīņā ar partiešiem nonāca sarežģītā situācijā. Bet Cēzara mantinieki drosmīgi cīnījās un padzina partiešus. Bet pašu imperatoru ieskauj neliela vienība, kas izmisīgi mēģināja izlauzties pie savējiem.
  Edmonds Dartanjans izlēca uz karstajām smiltīm. Terminatora zēns uzreiz saprata, ka tas nav gluži sapnis, jo īpaši tāpēc, ka sāpēja vēl līdz galam nesadzijušie tulznas uz zolēm. Bet nav laika strīdēties - ķeizars jāglābj!
  Puisis mežsargs ar vienu sitienu lēcienā nošāva piecus partus, kuri jau bija aplenkuši imperatoru. Tad Olivers Tvists ļoti veikli paņēma abus zobenus un sāka rāt. Pirmie četri persiešu karotāji krita ar nogrieztām galvām. Tad zēns ar kailiem pirkstiem iemeta dunci, un tas lidojuma vidū sagriezās un trīs strēlniekiem pārgrieza rīkles.
  Dartanjans Edmonds priecīgi iesaucās:
  - Tā ir vīrieša cīņa!
  Pēc tam viņš devās izšķirošajā ofensīvā. Viņa zobenu šūpoles bija kā zāles pļāvējam. Viņi nocirta visus pēc kārtas un izgrieza persiešu ekstremitātes. Šeit ir galvenais parthiešu galva, kas cenšas panākt, lai pats imperators zaudēja roku. Un tad galva.
  Edmonds Dartanjans ar kājām uzreiz izmeta piecus dunčus no pagrieziena galda un nopļāva veselu strēlnieku rindu. Tad viņš kliedza:
  - Laimes stunda! Ir pienācis laiks spēlēt!
  Un viņa zobeni deva frizūru partiju armijai. Armijas vadonis, Persijas karalis Indemons izperēja zenki. Puskails, muskuļots zēns nocirta visus pēc kārtas un piemētāja visas Juliāna pieejas ar līķiem. Nekad agrāk Partijas valdnieks nebija redzējis tik niknu cīnītāju. Un tas, ka šī ir tikai jaunība bez bārdas, izraisīja nopietnas bailes.
  Pēkšņi patiešām pagāniskie dievi nolēma palīdzēt Senajai Romai, un tā vietā, lai atkāptos, Juliāns atgrieza savu senču reliģiju uz Zemi! Un tagad tas ir vai nu Hercules, vai Hercules dēls, kas cīnās ar Partijas armiju.
  Un Dartanjans Edmonds kļuva arvien vairāk nikns. Viņš meta smagus un asus priekšmetus. Viņš sadūra un sadauzīja Senās Romas ienaidniekus, un viņa zobeni šķita kā neatvairāms zibens. Terminatora zēns iedvesmoja pārējos romiešus. Kliedz: Hercules! Hercules ar mums! Viņi metās pie partiešiem, trīskāršojot savus spēkus. Cīnījās pats imperators.
  Džulians bija tikai nedaudz virs vidējā auguma, bet labi uzbūvēts un izskatīgs. Viņa nāves brīdī viņam bija tikai trīsdesmit divi gadi, un nav zināms, kas būtu gaidījis Romas impēriju, ja atkritējs būtu dzīvojis ilgāk. Bet tagad, šķiet, partieši ir atgriezušies un sākuši atkāpties.
  Un pārējā romiešu armija pievienoja siltumu. Karalis Indēmons mēģināja mainīt kaujas gaitu un kopā ar tūkstoš nemirstīgajiem devās cīņā. Bet tā bija viņa liktenīgā kļūda.
  Edmonds Dartanjans vērsa uzmanību uz ļoti lielu - garāku par Žurkukuķi, vīrieša augumā, kronī un plecos, kā skapis zelta ķēdes pastā. Un zēns, redzot, kā viņi klausa šī valdnieka pavēles, saprata: ir pienācis laiks rīkoties. Un viņš pacēla persieša nomesto loku. Viņš to ātri pavilka ar kāju, tā ka loka aukla gandrīz pārsprāga. Un tad viņš izlaida bultu, garīgi pavadot viņas lidojumu.
  Un steidzoties dzeloņains dzelonis iedūra augstprātīgajam Partijas karalim kaklā, salaužot miega artēriju. Un milzīgs pusotra vai pat divu centneru svars, lineāls avarēja no iegrimes ziloņa.
  Karaļa nāve, protams, bija graujošs trieciens armijai. It īpaši, kad jaunākais mantinieks mēģināja uzņemties komandu, jo Edmonds Dartanjans raidīja viņam bultu. Rezultātā šis pretinieks izrādījās caurdurts skorpions. Romieši, redzot ķeizaru steidzamies kaujā, tagad kliedza: Apollon, Apollons ir ar mums!
  Un Edmonds Dartanjans sita partiešus ar rokām un kailām bērnišķīgām kājām, izmantojot paņēmienus, par kuriem viņš lasīja ķīniešu grāmatā, kas tulkota latīņu valodā.
  Un šī barbaru armija pārvērtās par vairumtirdzniecības lidojumu. Tagad romieši vajāja Partiju, un šajā vilku rasē nebija ne runas par piedošanu un žēlastību. Bēdas tiem, kas bēg, un bēdas tiem, kas divkārši bēg no romiešiem.
  Austrumu armija izkusa mūsu acu priekšā, un latīņu pulki, leģioni un kohortas bija nepielūdzamas. Dzelzs un stiprs, viņi visu lauž un sasmalcina, un nogalina muižniekus...
  Savukārt zēns zibēja ar kailiem, sārtiem papēžiem un ar zobeniem vadīja dzirnavas, vienlaikus nocirzdams piecus pretiniekus.
  Pilnīga uzvara. Izdzīvojušie partieši nokrīt uz ceļiem un lūdz žēlastību.
  Pēc imperatora aicinājuma tuvojās Edmonds Dartanjans. Viņš sirsnīgi paskatījās uz viņu. Senatnē cilvēki ir nedaudz zemāki nekā vēlākos gadsimtos, un sapnī zēns iztēlojas, ka ir vecāks. Tātad, pēc romiešu standartiem, zēns Dartanjans izskatās četrpadsmit, piecpadsmit gadus vecs. Tas ir, to jau var uzskatīt par vīrieti, lai arī bez bārdas. Džulians paskatījās uz savām skrambām un zilumiem un plati smaidot jautāja:
  -Tu esi dievs?
  Edmonds Dartanjans godīgi un godīgi atbildēja:
  - Es esmu cilvēks!
  Džulians smagi nopūtās un arī sirsnīgi atbildēja:
  - Žēl... Ļoti žēl!
  Tas terminatora zēnu saniknoja, un viņš skarbi atbildēja:
  - Nav ko nožēlot! Cilvēks, tas izklausās lepni!
  Džulians apstiprinoši pamāja ar galvu un uzsita zēnam pa plecu:
  - Labi teikts! Šis cilvēks izklausās lepns, un viņam jābūt lepnam, nevis mālam podnieka rokās!
  Armija apstiprinoši nomurmināja. Soļojošais priesteris sāka gatavot pagānu lūgšanu dievkalpojumu par godu uzvarai. Juliāns nolēma atdzīvināt vecos kultus. Viens no tiem ir Jupitera, Marsa un Mitras pielūgšana. Lai gan skaidrs, ka pagānu ticība ir jāmodernizē. Šeit ir ierosinātas dažādas idejas. Galu galā jau ir mācība par Elizejas laukiem - karotāju un varonīgo cilvēku, zinātnieku paradīzi. Kāpēc gan to nepadarīt par oficiālu doktrīnu. Būsi padevīgs ķeizaram, varēsi atšķirties dienestā un dabūsi sev harēmu nākamajā pasaulē, un tur svinēsi cēlus svētkus, būdams mūžam jauns un stiprs! Tātad, kāpēc elite tad Kristus doktrīna?
  Lepnais zēns Edmonds Dartanjans, kuram arī īsti nepatika tradicionālā kristietība, divsirdīgs un nežēlīgs, atzīmēja:
  - Cilvēks pats ir savas laimes kalējs, un viņš ir savu panākumu podnieks!
  Džulians pastiepa puisim roku, silti to paspieda un ar visu patiesību ieteica:
  - Esi mans dēls un mantinieks! Jūs esat gudrs, pārsniedzot savus gadus, un jums ir pārcilvēcisks spēks!
  Pēc tam imperators no jostas izņēma ķeizaru gredzenu. Šo gredzenu parasti nēsā imperators neatkarīgi no tā, ko viņš izvēlas par savu pēcteci, un tas parasti ir adopcijas zīme.
  Edmonds Dartanjans uzlika gredzenu rādītājpirkstā un ar entuziasmu sacīja:
  "Es ceru, ka būšu cienīgs kļūt par imperatora dēlu..."
  Juliāns sakāva Partijas armiju un atkal aplenka viņu labi nocietināto galvaspilsētu. Edmonda Dartanjana parādīšanās tika sagaidīta ar prieku. Romas imperators noskūpstīja zēnu un ar stiprām rokām pacēla viņu virs viņa, sacīdams:
  - Paldies Dievam! Es jau domāju, ka tu esi miris!
  Edmonds, sapratis, ka patiesību nav tik viegli izskaidrot, basām kājām sita, atbildēja:
  - Godīgi sakot, jūsu Majestāte ir mans īstais tēvs, tas ir Apollons, un viņš dažreiz aizved mani uz Olimpu un citām pasaulēm, lai es pārāk nepierastu pie cilvēkiem!
  Imperators, reālajā vēsturē saukts par atkritēju, bija pārsteigts:
  - Vai tu esi redzējis Olimpu?
  Edmonds Dartanjans, tāpat kā visi intelektuāli attīstītie zēni, mīlēja komponēt un tāpēc viegli apstiprināja:
  - Jā!
  Džulians apbrīnots iesaucās:
  - Un es redzēju Jupiteru!
  Bruņinieks, plaši smaidīdams ar pērļu zobiem, atbildēja:
  - Mans vectēvs Jupiters sveicina tevi! Un novēl veiksmi! Tā ka Romas impērija - iekaroja visu pasauli! Un viss Visums!
  Imperators plaušās iesaucās:
  - Paldies dievam! Lai viņi nes uzvaru!
  Mantinieks nekavējoties ieteica uzbrukumu neaizkavēt, jo apkārtne bija izpostīta un romiešu karaspēkam bija pārāk grūti iegūt sev ēdienu un dzērienu.
  Edmonds, bruņojies ar labāko romiešu loku, kuru viņš arī uzlaboja, devās medībās. Labāk ir pārdomāt uzbrukuma plānu, redzot pašu cietoksni un vienlaikus nogalinot ienaidniekus.
  Edmonds Dartanjans no attāluma šāva uz karotāju ar koši sarkanām spalvām uz ķiveres. Atbildot uz to, zēnam pretim lidoja bultu mākoņi. Bet jaunais karotājs viņiem nepievērsa ne mazāko uzmanību: viņi joprojām nesasniedza un vēsi izsita pretiniekus, un viņš pats, ātrā solī, ik pa brīdim, skrienot, apstaigāja sienu.
  Pilsēta patiešām bija liela, ne mazāka par Romu, un to ieskauj augsti mūri. Trajans Lielais un daudzi citi iekarotāji nevarēja viņu pieņemt savās rokās. Bet šeit patiesībā ir Partijas galvenais spēks. Iekarojiet viņu, un jūsu valdīšana Romā var sniegties līdz Indijai.
  Zēns Edmonds pamanīja, ka pilsētas mūri gandrīz visur ir lieli, biezi un robaini. Lai uzņemtu šādu pilsētu, jums ir nepieciešams daudz garu kāpņu, un nav droši, ka jūs tās atradīsit. Aizsardzība ir nedaudz vājāka, kur pilsētu apskalo upe, ir vētraina straume. Ir iespējams upi novirzīt, bet tas prasīs vismaz divus mēnešus smaga darba. Tātad, kādi ir citi veidi?
  Piemēram, uzspridzināt sienu un izlauzties cauri pārrāvumam! Vieglākais veids, bet jums ir vajadzīgas sprāgstvielas. Bet netālu no pilsētas ir iespaidīgs mežs. Un ar zināmām prasmēm sprāgstvielas var izgatavot no ... zāģu skaidām, pievienojot tām vienkāršākos minerālus un sāļus. Un ar plikajiem papēžiem zēns juta, ka augsnē ir tādi minerāli un sāļi.
  Vislabāk ir iedragāt mūra augstāko daļu, kur ir sakrājies lielākais ienaidnieka karavīru skaits. Tagad partieši nožēlos, ka vispār uzdrošinājās stāties pret Romu.
  Edmonds Dartanjans, nošāvis četras drebeles, atgriezās nometnē un priecīgi paziņoja Džuliānam:
  - Dievi man teica, kā paņemt cietoksni! Bet lai jūsu karotāji kalpo mūsu rituālam!
  Romas imperators stingri pavēlēja:
  - Paklausi manam dēlam tāpat kā tu man!
  Un armija, kas bija redzējusi Edmundu Dartanjanu darbībā, pretī rēja salūtu. Un zēns, Cesarevičs, aktīvi deva pavēles. Vispirms ir nepieciešams vispirms nogriezt kokus un smalki sasmalcināt. Un tas izrādīsies ļoti foršs letāls spēks pret Senās Romas ienaidniekiem.
  Jums ir jāsajauc daudz zāģu skaidas ar minerāliem, un tad jūs saņemat spēcīgu seno laiku bumbu. Tam vajadzētu darboties daudz efektīvāk nekā šaujampulverim un ne sliktāk kā nitroglicerīnam. Šis patiešām ir terminators zēns. Turklāt Edmonds pats personīgi izcirta mežu un sasmalcināja baļķus vairogos un zāģu skaidās.
  Puiša kailais, muskuļotais rumpis spīdēja no sviedriem, un šķita, ka zēns ir atliets bronzā.
  Ticot dievu gribai, romiešu armija strādāja ļoti draudzīgi, harmoniski un enerģiski. Ātri tika uzbūvētas zāģu skaidas un jaudīgi koka vairogi. Tiesa, partieši mēģināja veikt izbraucienu.
  Edmonds Dartanjans priecīgi pamāja ar diviem zobeniem, un kavalērija metās ārā no slazda. Pāris tūkstoši persiešu tika ielenkti. Puika-bruņinieks drāž viņu vadītāju ar kāju žoklī, liekot viņam zaudēt daudz zobu. Un tad viņa zobenu pāris darbojās kā skuvekļi. Un partieši atradās maisā, un viņus ieskauj drosmīgākā armija pasaulē.
  Jā, daudzi barbari tagad karoja Romas armijā, taču tas padarīja to stiprāku, uzsūcot gan svaigas asinis, gan jaunas cīņas metodes.
  Edmondam Dartanjanam vairāk nekā citiem izdevās šis griezums. Un tīšām mazulis ieslīdēja lielās asins peļķēs, lai apsmidzinātu romiešu karavīrus. Un viņiem patika, izrādījās, ka viņi saņem dievišķo žēlastību, spēku un veiksmi no paša Apollona dēla.
  Tikpat daudzi Romā priecājās par veco pagānu kultu atgriešanos. Un ar lielu prieku viņi lūdza Fortūnu un Jupiteru.
  Terminatoru zēns, ar vienu šūpošanos pārgriežot persiešus uz pusēm, it kā apstiprināja, ka pagānu ticība dod kolosālus kosmiskus spēkus. Un ka praktiski jebkurš cilvēks, ja vēlas, var kļūt par dievu un darīt brīnumus!
  Savukārt kristietība šķita pārāk naidīga pret dzīves priekiem un tāpēc nepievilcīga. Turklāt, vai tā paradīze joprojām būs? Un vai kāds no tiem, kas dzīvoja ceturtajā gadsimtā, redzēja augšāmcelto Kristu?
  Jā, krustā sista, nelaimīga cilvēka visvarenībai ir ļoti grūti noticēt pat rafinētam prātam. Un vēl jo vairāk barbariem jeb romiešiem, kuri augstu vērtēja spēka kultu un kuriem krusts bija kauns. Visvarenajam Dievam pazemoties līdz nāvei pie krusta - tas vispār likās neprāts un ticēt tādam....
  Un viņu dievi ir vienkārši, saprotami, cilvēcīgi... Un neviens neizrādīja nopietnu pretestību atdzīvinātajiem kultiem!
  Un tagad rīsu karotāji, pat ja puse no viņiem nav latīņamerikāņi, bet gan barbari, ar entuziasmu pilda imperatora un viņa dēla un Apollona dēla pavēles.
  Naktī jau ir sagatavots pietiekami daudz zāģu skaidu un minerālvielu. Edmonds Dartanjans negaidīja līdz rītausmai, bet pavēlēja nekavējoties pārvietot ratus uz ienaidnieka aizsardzības centrālo punktu.
  Un trofeju partiju zirgi steidzās kopā ar nāvējošo kravu uz karaļu torni. Viņi dzina tos tālāk, dedzinot galvas stieni un kājas ar iedegtām lāpām un sitieniem no garām pātagas. Un, lai gan persieši nakts tumsā atklāja neizvēlīgu šaušanu, bija jau par vēlu.
  Edmonds Dartanjans, lai pastiprinātu balsi, caur milzīgu misiņa tauri kliedza:
  - Lai piepildās Dievu vārds! Lai Jupiters palīdz!
  Tas uzsprāga tā, ka pat pāris jūdžu attālumā no romiešu galvām norāva viņiem ķiveres no galvas. Bet partieši cieta tūkstoš reižu vairāk. Galvenā patversme no sprādziena viļņa tika uzmesta augstāk, un sienas sacēlās. Daudzi simti persiešu karavīru tika nogalināti uz vietas un vēl vairāk kropli ...
  Edmonds Dartanjans, kuru arī sprādziens pagrūda, nokrita uz ceļiem, taču uzreiz uzlēca. Bruņinieks atkal iesaucās:
  - Un tagad draugi uzbrūk! Par godu mūsu Dievam Apollonam!
  Un viņš metās pirmais, zibēdams basām kājām, ar putekļiem, kas bija pielipuši puicisku papēžu asinīm. Un aiz viņa metās visa romiešu armija, neskaitāma, katrā ziņā murgā.
  Edmonds Dartanjans pirmais sasniedza partu pozīciju un žigli pakāpās zem sabrukušās sienas. Terminatoru zēns bija lielā sajūsmā. Viņš grieza visus pēc kārtas, lai gan jau bija skaidrs, ka partieši bija zaudējuši spēju reāli pretoties. Viņu morāle kritās, un visa vēlme stāties pretī romiešiem izgaisa. Bet tomēr iznīcināšana turpinājās, un notika īsts slaktiņš.
  Terminatora zēns vienam no dižciltīgajiem persiešiem iesitis ar pliku papēdi pa zodu un salauzis žokli un kaklu. Viņš iekrita tieši verdošās darvas katlā, ko partieši bija sagatavojuši liet uzbrūkošajiem romiešiem uz galvas.
  Izbiruši sveķi un arī vairāki persieši, nobijušies, iekrituši katlos un tajos dzīvi apcepti.
  Olivers Tvists, vicinādams zobenus un šķērsojot citu izcirtumu, nodziedāja veselu balādi:
  Es esmu Romas un zobena bruņinieks...
  Tas Kungs mani ir aicinājis kaujā!
  Pasaule uzreiz ieguva bendes,
  Un labāk slavē Fortūnu!
  
  Nolēma atdzīvināt lielo sapni
  Tas cilvēks ir kļuvis stiprs kā Dievs!
  Un iemīlēja gudrību, skaistumu,
  Kurā iemiesota siržu steiga metālā!
  
  Nē, Cēzars nebija pagāns,
  Viņš nezināja sev līdzvērtīgu rati ...
  Un Roma ar mirdzošu godību,
  Izaicini bailes - sātans!
  
  Viss pārvērtīsies putekļos
  Bet tikai gars ir nemirstīgs!
  Atrodi spēku vārdos
  Kas mums skaļi nestāsta!
  
  Tici man, cilvēks nav līķis,
  Tas ir labākais, vienmēr dzīvo...
  Slavas stars nav izdzisis...
  Zvaigzne mīlestības sirdīs!
  
  Un kas ir asinis
  Viņa dod mums dzīvību...
  No sāpēm ir mīlestība
  Un turies pie viņas!
  
  Tici, ka neesi vājš
  Un viņš bija stiprs garā!
  Lai vergs iet bojā miesā,
  Mēs tiksim galā ar bridēm!
  
  Kad jūs uzvarat gļēvulību
  Un savvaļas šausmas ies bojā ...
  Tad jūs planējat virs jumtiem,
  Dievi skaita sejas!
  
  Atnāks Olimps, aizdedzinās uguni,
  Un būs gaisma...
  Bet neaiztieciet vājo varoni,
  Oftalmologa klients...
  
  Kas samīda mazu tārpu,
  Viņš pats sirdī ir nevērtīgs!
  Un mana lielā aizraušanās
  Zem astes divas piparu skaidas!
  
  Īsāk sakot, nāc Belobogs,
  Es kļūšu par Apollo...
  Mēs ar pildspalvu izsvītrosim nulles,
  Mums aiz muguras ir miljoni!
  Un ar katru muskuļotā, Herkulesam līdzīgā zēna sitienu kāds nokrita. Un persieši sitās ceļos un sirdi plosoši kliedza pēc žēlastības.
  Partijas galvaspilsēta bija nokritusi, un tagad virs tās plīvoja Romas karogs.
  Ieslodzītie krita uz sejas un skūpstīja puikas-dievības, kas veica Hercules darbus, graciozās baso pēdu pēdas.
  Edmonds Dartanjans paņēma Āzijas atslēgu savās spēcīgajās rokās un devās pie imperatora Džuliana. Viņš pateicās mantiniekam un atdeva to viņam, sakot: "Slava Apollonam."
  Juliāns ceļ jaunu galvaspilsētu. Edmonds arī sāka sapņot par visu it kā nedaudz paātrinātu, kā filmu ... Šeit viņš atkal satika imperatoru Julianu. Partijas valstība, no kuras romiešiem bija tik daudz uzvarētu problēmu, un Juliāns, kuru jau sauca par Lielo, nolēma atjaunot Babilonu.
  Edmonda Dartanjana, nosauktā imperatora dēla un kurš tika uzskatīts par Apollona dēlu, parādīšanos romieši uztvēra kā dievu zīmi.
  Zēna priekšā Vestaļu jaunavas kaisīja rožu ziedlapiņas. Edmonds samīda viņus ar basām kājām un, lepni izbāzis krūtis, soļoja kā triumfants. Ziedlapiņas patīkami kutināja viņas kailos papēžus, un no tā pacēlās garastāvoklis. Džulians paspieda puisim roku, kas bija nomierināts no militārā darba, sakot:
  - Ak, mans dēls! Es pavēlēju no partiešiem sagrābtajiem dārgumiem uzmest tev zelta statuju, acu vietā ieliekot smaragdus! Tā kā tu esi Apollona dēls, tad tu esi kā pats skaistuma un militārās mākslas Dievs!
  Edmonds Dantess pieticīgi atbildēja, sakrustodams rokas pār spēcīga pusaudža muskuļotajām krūtīm:
  - Es esmu gluži kā dievs, būdams vīrietis!
  Džulians pamāja spēcīgajam zēnam, ļoti līdzīgi kā Apollonam pusaudža gados, un paziņoja:
  - No jūsu puses un par godu Babilonas atdzimšanas sākumam mēs sarīkosim gladiatoru cīņas!
  Edmonds sirsnīgi teica:
  - Mazāk asiņu! Mūsu dievi neprasa upurus, bet gan drosmi un drosmi!
  Džulians tam piekrita:
  - Lai tā būtu! Bet tiem partiešiem, kuri paši neatkāpās, jāmirst gladiatoru cīņās, lai nesagādātu Romai jaunas nepatikšanas!
  Edmonds D'Artanjans, jaunākais, atbildēja uz šo:
  Lai dievi lemj savu likteni! Tikai lai sievietes un bērni tajās nepiedalās!
  Džulians divdomīgi atbildēja:
  - Tie, kas mums nav bīstami, nāves dejā nepiedalīsies!
  Edmondam D'Artanjanam atlietā statuja bija pat garāka par dzīves lielumu, un smaragda acis dega. Rokās zēns-dievība turēja divus zobenus ar tērauda asmeņiem un rokturiem, kas rotāti ar rubīniem. Reljefa muskuļi bija diezgan atbilstoši oriģinālam.
  Pēc tam notika greznas dzīres, un jau svētku laikā notika pirmā gladiatoru cīņa. Cīnījās divi rūpīgi nomazgāti un ieeļļoti partieši. Viņi uzbruka viens otram ar zobeniem. Lielākais palaida garām vairākus zobena sitienus krūtīs un vēderā, sabruka uz smiltīm. Cīņa izvērtās īslaicīga un gandrīz visi romieši, neapmierināti ar šādu iznākumu, nolieca pirkstus uz leju - piebeidziet viņu! Olivers atturējās. Viņš negribēja izskatīties nežēlīgs vai žēlsirdīgs.
  Partietis bez sirdsapziņas šķipsnām nodūra savu tautieti. Ar to faktiski gladiatoru priekšnesumi beidzās. Tikai svētku beigās, kad Džulians, tāpat kā Nerons, dziedāja dziesmu, karavīri atkal tika izsaukti uz stadionu. Šoreiz tie bija divi pusaudži.
  Viņi cīnījās pietiekami ilgi, viens otram ievainojot daudzas brūces. Un beigu beigās, pavisam pārguruši, viņi ar zobenu iedūrās viens otra krūtīs un sastinga.
  Edmonds pamāja ar baso kāju un neapmierināti atzīmēja:
  - Jūs tēvs apsolījāt, ka gladiatoru duelī bērnu nebūs!
  Džulians izlēmīgi atbildēja, triecot ar dūri pret galdu:
  - Un tie nav bērni! Viņiem jau ir četrpadsmit!
  Šāds iznākums izraisīja zināmu vilšanos romiešu vidū, un viņi izsauca mirušos kaujiniekus.
  Edmonds neiebilda. Viņš pats par četrpadsmitgadīgiem bērniem nedomāja. Ja jau puika var būt kopā ar sievieti, tad viņš nav bērns!
  Jā, un tajos laikos tādos gados Gaskoņā viņi apprecējās un apprecējās. Senatne un viduslaiki ir viens vesels!
  Gladiatoru cīņas sākās nākamajā dienā.
  Partieši cīnījās savā starpā. Viņi bija sašutuši, metās un dūra. Tika izliets daudz asiņu un sviedru.
  Jau pirmajā kaujā katrā pusē cīnījās divdesmit cilvēki. Tie, kas pirmie iznāca ar zaļiem gurniem, bet otrie ar dzelteniem. Cīņa ritēja ar mainīgiem panākumiem. Uzvarēja zaļie, no kuriem tikai trīs palika kājās, un pat tie guva smagus savainojumus.
  Otrais duelis izvērtās nedaudz mazāk asiņains nekā pirmais.
  Šoreiz katrā pusē bija piecpadsmit vīrieši. Daži oranžos apsējus, citi zilā krāsā. Smagi zābaki klab pret smiltīm. Paši gladiatori ir puskaili, daudzi spalvaini, tāpēc skats ir visai barbarisks un saspringts. Oranžais šķita spēcīgāks, lai gan kopumā cīņa izvērtās konkurētspējīga. Notika spītīga sitienu apmaiņa, pilēja asinis.
  Abas puses šūpojās kā viļņu brīze.
  Spēcīgāks izrādījās oranžais, no kuriem pieci karotāji stāvēja kājās. Un tos zilos, kas bija kaudzēm, bet tika nogalināti, romieši viņiem nepiedeva.
  Cīņas ritēja pilnā sparā. Šeit, piemēram, trīs lauvas un pieci partieši ar neasiem zobeniem. Pirts izrādījās asiņaina... Šoreiz veiksme uzsmaidīja lauvām, izņemot dzīvniekus, un zobenus gūstekņiem nodeva īsus, sarūsējušus un ilgi nenoasinātus.
  Tad ringā ienāca pusaudži, bruņojušies tikai ar dunčiem. Bija tik daudz kliegšanas, bļaušanas, košanas. Viņi savijās apskāvienos un sadūra viens otru ar smailēm, sita, spārda. Puiši bija tik sašutuši, ka pat nepaskatījās, kurš kurā komandā ir. Viņi vienkārši nogalināja viens otru, sakropļoja un pabeidza uz vietas.
  Viens no viņiem pat izrāva otra sirdi no muskuļotajām krūtīm, kā rezultātā pēdējais nomira no stipra sāpju šoka.
  Cik tas ir smagi un pretīgi, bet tajā pašā laikā asiņaini aizraujoši. Kad tu piedzīvo sajūsmas, baudas un reizē pretīgu sajaukumu, kad kaili, nosvīduši, asiņaini un sagriezti pusaudži viens otru moka un kož ar ieročiem.
  Un senos laikos dzimst daudz bērnu, un liels skaits zēnu piedalās gladiatoru cīņās. Tās ir mazāk vērtīgas preces un nav tik nožēlojamas. Bieži jauni vergi cīnās pilnīgi kaili un vienmēr basām kājām.
  Sievietes gladiatores arī gandrīz vienmēr ir basām kājām, izņemot slavenākās no tām. Šādas meitenes uzvelk elegantas sandales, lai uzsvērtu savu augstāko statusu.
  Vergi līdz pilngadībai nedrīkst valkāt apavus, tikai aukstā laikā viņiem dod raupjus koka apavus, lai vērtīgie lopi no aukstuma nelocās. Un, ja bērns no dabas ir spēcīgs un var izturēt sniegu, viņi dod priekšroku atstāt viņu bez tunikas. Brīvo romiešu un it īpaši patriciešu bērni aukstā laikā valkā sandales vai čības un zābakus, lai būtu mazāk kā vergi.
  Edmonds D'Artanjans, protams, kā dieva Apollona dēls ir augstāks par šādiem aizspriedumiem. Bet daži partiju gūstekņi, skatoties uz zēnu šortos, kas viens pats sēdēja blakus imperatoram, acīmredzot uzskatīja viņu par goda kožniku un čukstēja.
  Un Edmonda dzirde ir ļoti asa, un ir nepatīkami, kad es par tevi tā domāju. Divas puskailas verdzenes piegāja pie prinča un sāka taisīt patīkamas masāžas zēna basajām kājām. Ir tik labi, ka mani aizkustina Āzijas meitenes. Acīmredzot arī sagūstītie vergi iekarotajā Partijā.
  Kājās palika tikai viens no pusaudžiem, kurš tomēr arī neskaitāmo brūču dēļ nevarēja piecelties taisni un nostājās četrrāpus.
  Nākamā cīņa bija nedaudz eksotiskāka. Četri krokodili pret diviem desmitiem partiešu ar nūjām. Un tikai vienam rokās bija cirvis. Aligatori metās virsū ieslodzītajiem, un viņi, atbildot, sita ar nūjām. Daži partieši aizbēga. Krokodils ir ļoti biedējošs dzīvnieks. Kā mute klikšķ, tā sakostais partietis nomira šādos zobos.
  Un otrs karotājs jau ir zaudējis kājas, un otru roku. Un gladiatoru krokodili ēd ļoti ar garšu.
  Gara auguma persietis ar cirvi sagrieza aligatoru ar cirvi. Viņš pat nereaģēja: izrādījās tik spēcīga āda. Un viss pukst pēc kārtas un metās aprīt visus, kas pakļuvuši zem ilkņiem.
  Parādījās asiņainā nekārtība. Un tas sāka izplatīties pa smiltīm un granti.
  Edmonds D'Artanjans sāka flirtēt ar vergu meitenēm... Un pamodās!
  
  TREŠAIS PASAULES KARŠ CETRDESMIT PIECOS
  ANOTĀCIJA
  Staļins nodevīgi uzbruka sabiedrotajiem un sāka trešo pasaules karu. Padomju karaspēks sākotnēji guva ievērojamus panākumus, bet laime karā ir mainīga.
  . NODAĻA #1
  1945. gada 30. maijā sākās jauns karš starp Padomju Savienību un sabiedroto spēkiem. Staļins nolēma, ka Rietumi ir jālikvidē, pirms tie ir ieguvuši atombumbu.
  Un sākās karš. PSRS frontē bija aptuveni septiņi miljoni karavīru un virsnieku. Rietumos bija aptuveni tikpat daudz dažādu veidu kājnieku. Un dažādas valstis. Sabiedrotajiem ir vairāk nekā divdesmit tūkstoši tanku un pašpiedziņas ieroču pret piecpadsmit padomju tankiem. Tiesa, PSRS ir smagie IS-2, kamēr sabiedrotajiem tādu briesmoņu praktiski nav. Varbūt, izņemot divdesmit Tortila tankus, kas sver astoņdesmit tonnas. Bet sabiedrotajiem ir "Pershings", kas ir pārāki par T-34-85 bruņojumā un frontālās bruņās, un "Churchills", kas ir daudz labāk bruņoti nekā trīsdesmit četri.
  Ir arī, lai arī ne masīvs "Supershing" ar jaudīgu un garu stobru 90 milimetru lielgabalu 73 EL stobra garumā un biezākām frontālajām bruņām. Tā ir arī ļoti bīstama automašīna. Bet masīvākais "Šermanis". Bruņās un bruņojumā šis tanks ir tuvu trīsdesmit četriem. Redzamībā, optikā vēl labāk. Ātrumi ir aptuveni, tāpat kā svars. "Sherman" ir patiešām garš un mazāk stabils, to ir grūtāk nomaskēt. Bet kustībā tas ir daudz klusāks. T-34-85 ir daudz skaļāks.
  Tiesa, padomju dīzeļa automobilim ir liela jaudas rezerve, turklāt tā deg mazāk.
  Daži šermaņi - "Firefly" ir aprīkoti ar septiņpadsmit pēdu lielgabalu un ir pārāki par trīsdesmit četriem un ieroča bruņu caururbšanas spēku. Bet tie nav tie masīvākie.
  Kopumā šķiet, ka sabiedrotie uz sauszemes nav vājāki. Viņiem ir pietiekami daudz ložmetēju un ložmetēju.
  Bet padomju kājnieki ir rūdītāki un viņiem ir lielāka pieredze smagajā kaujā ar ienaidnieku. Šajā ziņā Sarkanā armija ir spēcīga.
  Aviācijā spēku pārsvars ir sabiedroto pusē. Īpaši bumbvedējā. Un it īpaši četru dzinēju lidmašīnās. Padomju kaujinieki ir labāki sabiedroto transportlīdzekļu manevrēšanas spējā, bet zemāki bruņojumā un ātrumā.
  Protams, Staļina lēmums, no pirmā acu uzmetiena, ir azarts. Bet padomju dūži ir labāki un produktīvāki par Rietumu. Un pats galvenais, es paļāvos uz pārsteigumu.
  Un tas ir liels spēks, kad pēkšņi uzbrūk. Un tad Sarkanā armija varēja pārsteigt sabiedrotos. Un sasitīsim tos.
  Šeit bija pēkšņs un ļoti spēcīgs trieciens.
  Padomju karaspēks pirmajās dienās iespiedās.
  Elizabetes apkalpe cīnījās ar SU-100 un raidīja lādiņu pēc lādiņa.
  Meitene uzspieda kailajiem kāju pirkstiem uz sviras un it kā spridzinātu ar nāvējošu spēku.
  Šeit ir sievietes, kas jums ir vajadzīgas.
  Un viņi skaisti sagriež kartupeļos.
  Elizabete, sagraujot sabiedroto karaspēku, izdeva:
  - Mūs gaida prieks, augstākā klase!
  Jekaterina dauzīja ar kailās, noslīpētās pēdas palīdzību un čīkstēja:
  - Lai priecātos par uzvaru un neapraudātu sakāves rūgtumu, vajag centības sviedrus un talanta dzirksti!
  Jeļena čivināja, zobus atlaidusi un piemiedzot ar aci:
  - Karavīrs sirdī jūt, kad doties uzbrukumā, un politiķis, kurš jau sen ir aknās, sūta uz kaušanu!
  Efrosinja nospieda kailu papēdi uz pedāļa, raidīja nāvējoša spēka šāviņu un izteica:
  - Karavīru dažkārt apciemo šaubas par pavēlniecības kompetenci, bet politiķis, bez šaubām, nav kompetents, ka prasmē melot!
  SU-100 pārliecinoši iekļuva visos sabiedroto tankos no liela attāluma un parādīja savu efektivitāti.
  Elizabete spārdīja ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Karavīrs ir ērgļa dēls, kurš knābj pretinieku un plīvo debesīs, politiķis ir lapsas dēls, kas sūd pa galvu un cūkas malā!
  Jekaterina iesita ar kailu, apaļu, rozā papēža palīdzību un iesaucās:
  - Cīņā drosminieki viņu sakāva pirms cīņas sākuma, gļēvulis zaudēja, neieejot kaujā, politiķis krāpās vēl pirms trofeju dalīšanas!
  Jeļena ķiķināja, nospieda uz leju savu koši sarkano sprauslu, raidīja nāvējošu nāves iznīcināšanu un čīkstēja:
  - Cīņā spēki vienmēr ir nevienlīdzīgi, kāds ir stiprāks, kāds vājāks, un visi vienādi labi spēlē politiku!
  Arī Efrosinja dārd ar kailiem kāju pirkstiem un ķeksē, atsegdama zobus:
  - Kaujā karavīrs skricelē no ložmetēja, un politiķis aizmugurē bungo ar mēli bez rezultātiem!
  Elizabete atzīmēja, šaujot uz sabiedroto tankiem:
  - Karavīrs nav jāstimulē uz varoņdarbu - viņš vienmēr ir gatavs, un politiķis kuru katru brīdi vainos tevi!
  Jekaterina dauzīja ar pliku papēdi, sasita vēl vienu tanku un čīkstēja:
  - Karavīram kā kaķim ir deviņas dzīvības, bet politiķim kā velnam miljons masku!
  Elena ar lielu aktivitāti raidīja nāvējošus šāviņus uz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Karavīrs, pat ja viņš ir fiziski slims, ir garīgi vesels, un politiķis vienmēr ir apsēsts ar sāpīgu vēlmi pieskrūvēt vēlētāju!
  Efrosinja agresīvi atzīmēja, raidot nāvējoša spēka čaulas ar kailajiem kāju pirkstiem:
  - Roboti nevar saslimt, īsti karavīri nepadodas, un politiķi pēc būtības nevar nepievilt!
  Mašīna turpināja iznīcināt sabiedrotos. Turklāt žāvēšana arī caururba gan ieročus, gan ienaidnieka kājniekus.
  Un arī padomju piloti cīnījās debesīs.
  Četras skaistules uzbruka debesīs. Viņi cīnījās kā milži bikini un basām kājām.
  Tik skaistas un kaujinieciskas meitenes.
  Nataša Sokolovskaja izsita ienaidnieku no sava cīnītāja, trāpīja automašīnai un iesaucās:
  - Karotājs ir karotājs trīs reizes, politiķis ir cūka miljons reizes!
  Arī Anastasija Vedmakova ar kailiem pirkstiem sita pa nazi un čīkstēja:
  - Karavīrs pirmām kārtām ir cilvēks, otrkārt karotājs, politiķis pirmajā pakāpē ir cūka, bet otrajā - lapsa!
  Akuļina Orlova, sagraujot nacistus un izmantojot savus kailos kāju pirkstus, atzīmēja:
  - Sieviete ar basām kājām var apdzīt jebkuru apavu vīrieti, bez apaviem viegli kājām, bez smadzenēm grūti dzīvot!
  Mirabela Magnētiskā to paņēma un ar kailiem kāju pirkstiem atsūtīja nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Sieviete nekautrējas plātīties ar pliku papēdi, daudz sliktāk ir, ja vīrietis tevi apāva un norauj trīs ādas!
  Meitene izmisīgi un prasmīgi cīnījās gaisā. Viņi notrieca sabiedroto lidmašīnas.
  Nataša, karotāja bikini, ar kailiem kāju pirkstiem izsita kārtējo ienaidnieka mašīnu un čivināja:
  - Politiķis var grūstīties kā tanks, bet bruņas ir kā verbālās caurejas ķīselis!
  Anastasija, šaujot ar kailiem pirkstiem un trāpot ienaidniekam, izdeva:
  - Karavīrs var dabūt utis kampaņā, bet politiķis, kas ir aizmugurē, jau ir mēslu utis pēc aicinājuma un pat cūkas visu laiku!
  Sīkstā karotāja Akuļina sita ienaidniekam pļauku ar savu kailu, apaļo papēdi un izteica:
  - Politiķis ir tā aita, no kuras nedabūsi vilnu par filca zābakiem, bet pats ar lāpstiņu kurpēm šļakstīsi kāpostu zupu!
  Mirabela tam pilnībā piekrita un ierunājās ar savu noslīpēto baso kāju:
  - Cūka dod cilvēkiem gaļu un speķi, un cūku politiķis tikai karina ausīs nūdeles un liek sieru peļu slazdā!
  Nataša izmantoja stobra tehniku, notrieca citu lidmašīnu un čīkstēja:
  - Politiķa runa ir pamatīga putra un solījumu midzenis, un tai vēl mazliet siera no peļu slazda, tāda barība rada tikai vilšanās čūlu!
  Anastasija iesmējās un, piemiedzot savām safīra krāsas acīm, asprātīgi smīnēja, sacīja:
  - Karavīrs mīl sievietes un Dzimteni, pats politiķis ir kā kaprīza sieviete un mīl varu pār Dzimteni!
  Akuļina agresīvi piezīmēja, piemiedzot smaragda acīm un ar basām kājām:
  - Karavīrs vēlas paveikt varoņdarbu un kļūt par varoni, politiķis vienmēr atrod iespēju izdarīt nelietību un saņemt atlīdzību!
  Mirabela ar lielu asprātību un izcilu apdomību atzīmēja, zobus rādot:
  - Ja karavīrs zvaigznes neskaita, tad agri vai vēlu viņš tās nopelnīs uz plecu siksnām, bet politiķis, uzskatot sevi par zvaigzni, pat krustu uz kapa nebija pelnījis!
  Lidmašīnās meitenes ātri sastādīja rēķinus. Bet, protams, cīņa bija sīva.
  Padomju karaspēks pirmajās dienās dziļi izlauzās cauri aizsardzībai un ieķīlējās ienaidnieka pozīcijās.
  Tanks IS-3 tikko bija sācis ierasties frontē. Šai mašīnai ir ļoti labs tornītis - īpaši frontālo bruņu ziņā. Tiesa, pati tvertne ir trīs tonnas smagāka nekā IS-2 ar līdzīgu šasiju un dzinēju.
  Alenka brauc ar šo auto kopā ar citām meitenēm. Un tanks necaurredzami pierē cīnās par sabiedroto ieročiem.
  Alenka ar kailiem kāju pirkstiem apšaudīja ienaidnieku, sašķēla Šermaņa bruņas un čivināja:
  - Karavīrs ne vienmēr atrod vietu zem saules, bet viņa dvēsele ir gaiša, politiķis dažreiz ieņem gaismekļa vietu, bet pats velns ir garā!
  Anyuta arī izšāva ar ložmetējiem un asprātīgi atzīmēja:
  - Karavīrs meklē slavu un vēlas izdzīvot, politiķis jau ir atradis kaunu un vēlas dzīvot lielā mērā!
  Alla, šī rudmatainā meitene ar niknu spēku, ar kailiem kāju pirkstiem raidīja šāviņu un čīkstēja:
  - Karavīrs sveicina un paliek ar godu, politiķis noslidina cūku, un viņš pats paliek plēkšņa kuilis!
  Marija, šī meitene ar zeltainiem matiem, ar pliku papēdi nospieda sviru, sūtot nāvējošu nāves dāvanu, un čivināja:
  - Karavīra dienests neļauj pieaudzēt vēderu, bet, pazaudējis vēderu, karotājs cilvēku sirdīs iegūst nemirstību, bet politiķis, vēderu sastrādājis, paliek tikai aknās!
  Olimpija, trāpot ienaidniekam ar kailiem papēžiem, izdeva:
  - Karavīrs nesaudzē vēderu un viņam nav vēdera, tāpēc mūs mīl meitenes, politiķim krata vēderu un sastrādāja mamutu, un par to mūs ienīst vēlētāji!
  Meitenes, kā redzat, ir pilnībā atšķīrušās. Un viņi atrodas uz IS-3 tanka un plosās kā milži.
  Un sita sabiedroto karaspēku.
  Čērčils un Trūmens tikai pamāja ar galvu. Tā izrādījās viņu karaspēka katastrofāla sakāve. Sarkanā armija jau bija sasniegusi Reinu, izveidojot vairākus katlus.
  Tomēr vēl ne viss ir izlemts. Sabiedroto aviācijas preses. Bumbvedēji ir ļoti spēcīgi un ar milzīgu nogalināšanas spēku.
  B-29 parasti ir ļoti bīstams ar divpadsmit ložmetējiem. Tas ir tik vienkārši, ka jūs nevarat viņu apturēt.
  Un diezgan ātri. Ātruma ziņā salīdzināms ar Jaku. Nē, jūs to nevarat vienkārši pieņemt.
  Meitenes, jāsaka, padomju aviācijā ir ļoti agresīvas un skaistas, un viņus nevar tik viegli apturēt. Viņi var notriekt jebkuru lidmašīnu.
  Pat milzīgais B-29, kam ir nāvējošs spēks. Un tas visus notriec.
  Stalenida, piemēram, arī sēdēja pie lidmašīnas stūres. Un viņa no sava LA-7 notrieca amerikāņu automašīnu, vēdinot:
  - Baskājainā meitene ir laimīgāka par šarlatānu apavu vecu sievieti, solot mūžīgu jaunību un bagātību, bet jaunas ādas vietā tika norautas trīs ādas!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem nospieda sprūdu, nogāza vēl vienu ienaidnieku un čīkstēja:
  - Karavīrs vēl nav gluži ģenerālis, viņš nav zemāks par viņu atjautībā un drosmē, politiķis nav gluži sātans, bet, lai darītu nelietību, viņam vēl ir ko pamācīties no velna!
  Stīlenīda ir ļoti forša un jautra meitene.
  Šeit viņa sit ienaidnieka lidmašīnu. Izsit viņu ar kolosālu precizitāti un saka:
  - Kailais sieviešu papēdis ir apaļš un vilinošs, kaili karaļi, ar kuriem politiķi parādās mūsu priekšā, kad tiek norauts no maskas, runā noapaļots, bet riebīgs!
  Karotājs parāda savu aerobātiku un iznīcināšanu. Un ar to, iespējams, nepietiek.
  Sabiedrotos spiež mūsu cīnītāji. Bet arī ASV karaspēks nekaro tik slikti.
  Karavīri no Amerikas šauj diezgan precīzi. Viņu cilvēki ir bruņoti, no bērnības un zina, kā sist ar ieročiem un šautenēm. Un amerikāņiem ir labi automāti.
  Kad pārsteiguma efekts nedaudz mazinājās, Sarkanās armijas zaudējumi sāka pieaugt.
  Tomēr Amerika un Lielbritānija ir spēcīgas valstis ar daudzām kolonijām.
  Un pat gaisa cīņas vārās uz līdzvērtīgiem pamatiem.
  Un sabiedroto piloti nav slikti.
  Nataša Sokolovska, cīnīdamās un kailiem kāju pirkstiem, paņēma to un asprātīgi izteica:
  - Pilots nepiedzimst spārnots, viņš iegūst spārnus cīņā, politiķis ar degunu nepiedzimst, bet vēlētājus viņš ar degunu atstāj bez grūtībām!
  Anastasija, notriecot citu mašīnu, čivināja, atlaida pērļu zobus un piemiedza aci:
  - Karavīra prasme dzimst agonijā, politiskā virtuozitāte rada vēlētāju agoniju!
  Akuļina atzīmēja, šaujot ar kailajiem pirkstiem uz savām noslīpētajām kājām:
  - Karavīrs vēl nav saimnieks, bet mācās no kaujas uz kauju, politiķis vairs nav eņģelis, un viņš kļūst paviršs no vienas vēlēšanu kampaņas uz otru!
  Mirabela, nogriežot ienaidniekus ar ļoti mērķtiecīgu un precīzu sēriju palīdzību, izdeva:
  - Dzimis rāpot nevar lidot, bet vergs no dzimšanas spēj uzlidot līdz tronim, ja viņam piemīt dzeņa neatlaidība, pūces intelekts un ērgļa skats!
  Viņi nojauca automašīnas, kas pazīstamas ar ... Sarkanā armija ielauzās Romā. Tur viņus entuziastiski sveica itāļu komunisti. Un daudzas citas tautības.
  Sākās Sarkanās armijas atbrīvošanas kampaņa Eiropā. Un tas attīstījās ļoti veiksmīgi. Lai gan zaudējumi bija ļoti lieli.
  Mēnesi pēc ofensīvas sākuma padomju karaspēks jau tuvojās Parīzei.
  Pat masveida bombardēšana nevarēja viņus apturēt. Tur bija lēns, bet vienmērīgs progress. Un zaudējumi bija atlīdzināmi.
  Bija gājiena papildināšana, savervētie un karavīri no Eiropas.
  Ar sabiedrotajiem cīnījās arī poļi, rumāņi un ungāri. Notika masveida ofensīva.
  Amerikāņi un briti nepārprotami zaudēja, bet turpināja karu ...
  1945. gada 3. jūlijā padomju karaspēks ienāca Parīzē. Pilsētā izcēlās sīvas kaujas.
  Sabiedrotie jau bija cietuši neatgriezeniskus zaudējumus un kūtri pretojās. Rietumu armiju sakāve notika gandrīz zibenskara tempā. Staļins bija ļoti apmierināts.
  Jā, tas, protams, ir zemiski, bet praktiski. Un ASV un Lielbritānijas karaspēks izmisīgi centās panākt.
  Un ieslodzīto rēķins gāja miljonos, un darbaspēks joprojām ir ļoti vajadzīgs nometnēs.
  Josifs Staļins gudri atzīmēja:
  - Karā uzvar stiprākais, bet viltībā ir vislielākais spēks, tāpēc lapsa vienmēr pārņems lauvu!
  Tomēr tas vēl nav viss. Apsteidzot Lielbritāniju, kuru sargā ļoti spēcīga flote.
  
  Padomju zemūdene "Pioneer" ar meiteņu apkalpi uzbrūk britiem.
  Meitene Nikoleta ar kailiem kāju pirkstiem sūta anglim torpēdu un čīkst:
  - Karavīrs to ņem ne tik daudz ar spēku, cik ar atjautību, smadzenes ir spēcīgākā ķermeņa daļa, lai arī tajās nav muskuļu, un mēle ir viskaitīgākā, lai gan aiz zobiem!
  Tamāra, arī ar kailiem kāju pirkstiem raidot torpēdu ar nāvējošu spēku, atzīmēja:
  - Karavīrs savelk jostu, lai vieglāk skriet, politika liek vēlētājiem savilkt jostu, un viņi izklīst!
  Aurora arī izšāva torpēdu uz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Karavīram ir garīgi spārni un ērglis dvēselē, politiķim cūkas santīms garā, un dvēsele sliktāka par cūku!
  Pēc tam meitenes smiesies un paņems kaut ko smieklīgu un dziedās, par godu Krievijai.
  Un atpakaļ uz cīņu...
  Tas izrādās pilnvērtīgs karš. Francija jau ir sagūstīta, un Sarkanā armija ir šķērsojusi Pirenejus. Uzvaras stunda tuvojas un tuvojas.
  Lūk, meitenes jūlija beigās Madridē.
  Sagūstītie karavīri ir spiesti skūpstīt viņu basās kājas. Viņi to dara ar entuziasmu.
  Zoja smaidot atzīmē:
  - Vīrieša mēle labprāt laiza sievietes kailo papēdi, bet stulbie vīrieši vēl labprātāk ļaujas mēles sasietiem politiķiem!
  Augustīns, kura basās kājas skūpstīja vīrieši, racionāli atzīmēja:
  - Politiķiem ir garas mēles, bet ļoti īsas rokas, lai izpildītu solījumu par bezizmēra mutēm!
  Svetlana, kuras kailās zoles, nedaudz putekļainās, bet elegantās, laizīja divi jaunieši, atzīmēja:
  - Kam ir intelekts, mušas knābā politiķu medus runas, un kam žurku alkatība, metieties atbrīvot sieru peļu slazdā!
  Un meitenes izplūda smieklos, tas bija ļoti jautri un savā veidā patīkami ...
  Ar sabiedroto spēkiem cīnījās arī Oļegs Ribačenko. Zēns ar nāvējošu spēku ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu un teica:
  - Politiķi reti ir muļķi, tieši otrādi, muļķi biežāk ir tie, kas izsaka savu balsi kā sūdīgs politiķis, riskējot par to dabūt pa ausīm un palikt bez biksēm!
  Margarita Koršunova, cīnīdamās ar varenu armiju un ar kailiem kāju pirkstiem mētādama nāves dāvanas, izteica zobus:
  - Politiķis pats ir kabatas zaglis, un kabatas vīrs, un kabatai nav dibena, bet viņš no tās var izvilkt tikai figu vēlētājiem!
  
  Puisis un meitene smējās un atklāja savus pērļainos un ļoti mirdzošos zobus.
  Oļegs Ribačenko, dāvinot granātu ar pliku papēdi, atzīmēja:
  - Iebrucējs mīda zemi ar zābakiem, un sieviete mīda vīrieti ar basām kājām, zeme sten no sāpēm, vīrietis sajūsmā vēdina!
  Meitene Margarita apgriezās un turpināja:
  - Karavīrs nevēlas slepkavot, bet viņš savu pienākumu pilda apzinīgi, politiķis ir izslāpis pēc asinīm, un viņam nav pat sirdsapziņas!
  Bērni cīnījās un rādīja savas augstākās cīņas prasmes.
  Gibraltāru jau šturmē Sarkanā armija.
  Alise un Andželika cīnās. Meitenes, protams, ir gandrīz kailas tikai plānās biksītēs un iedegušas.
  Alise ar basu kāju izmeta slepkavniecisku nāves dāvanu, grabēja Challenger tanku un iesaucās:
  - Karavīrs nav kāmis, kam uzkrāt krājumus, un nav spārns, lai paslēptu, un ne žurka, kas grauztu pats, bet viņam patiešām ir lauvas zobi, kad viņš cīnās par taisnīgu lietu!
  Andželika, izlaižot nāvējošu sprādzienu un ar kailu papēdi nosūtot nāves dāvanu, iesaucās:
  - Karavīrs ir kaujas vienība, politiķis ir tikai kaujinieciska nulle!
  Alise, uzbrūkot un šaujot, sacīja:
  - Politiķis nav karavīrs vai karotājs, bet viņš ļoti efektīvi nogalina ar garu mēli un norauj jumtu no eņģēm!
  Andželika, nocērtot un sagraujot sabiedroto karavīrus, nodeva, dāvādama nāves dāvanu ar savu pliku papēdi:
  - Arī diktators no celmiem noņem skaidas, izmantojot garu mēli, daiļrunības zāģi!
  Meitenes rādīja savu klasi. Gibraltārs krita. Sagūstītais brits skūpstīja meitenes basās kājas.
  Alise diezgan loģiski atzīmēja:
  - Spēcīgākais kauls ir mēle, ja tā nav sasieta ar mēli!
  Andželika tam pilnībā piekrita, ar kailajiem pirkstiem satverot viena no ieslodzītajām kājām aiz deguna:
  - Ja politiķim ir mēle, tad polemikā viņš kaulus nesavāc!
  Alise iesmējās un agresīvi atzīmēja, mirkšķinot ar safīra acīm:
  - Politiķis joprojām ir tas auglis, tas nekad nenogatavosies, lai pabarotu vēlētājus, bet sapuvis no tā brīža, kad to izstāda vērtēšanai balsojot!
  Andželika, atlaidusi pērļu zobus, atzīmēja:
  - Politiķis ir auglis, kas, izlejot daiļrunības sulu, pārvērš vēlētājus dārzeņos!
  Un meitenes plīvoja - viena plika zole pret otru.
  Oļegs Ribačenko filozofiski atzīmēja:
  - Puslitra degvīna pudele ir nāvējošāka par duci hitleriem, tāpēc dzersim uz to, ka tikai alkohols nogalina krievus!
  Pēc tam komjaunieši dziedāja korī;
  Krāšņās komjaunatnes meitenes,
  Uzticīgs hartai lielajā karā ...
  Skaistuļu balss ir skanīga,
  Uz zemes nav neviena skaistāka!
  
  Mūsu dzimtene kļūs skaista,
  Mēs uzcelsim gaišu komunismu...
  Ir bīstami cīnīties pret krieviem,
  Ļaunais fašisms tiek iznīcināts uzreiz!
  
  Mēs reiz cīnījāmies netālu no Maskavas,
  Bija bargs sals.
  Hitlers bija savienībā ar sātanu
  Un tagad fīreram ir nulles!
  
  Marija un Lada mums palīdz,
  Pretinieki drosmīgi pārvar...
  Nav labāku skaistuļu par mums,
  Lācis izplūda dusmās!
  
  Lai gan sals plosās ļoti nikns,
  Komjaunieši steidzas basām kājām...
  Bieži vien ir žēl satikt Jūdu,
  Iesitīsim viņiem pa seju!
  
  Meitenēm viens, kas aicina cīnīties,
  Uzdrošinies parādīt sīvu cīņu...
  Komjaunatnes biedrs, kas nav ar blēņa dvēseli,
  Statistikas eksāmens ir vienkārši piecinieks!
  
  klases lielmeitene rādīs
  Slava tiks apstiprināta ar tērauda zobenu ...
  Mēs esam vēl foršāki par melnajiem dēmoniem,
  Sadausim modžahedus gabalos!
  
  Nedodiet fīreram žēlastību
  Meitenes mūžīgā godībā uz visiem laikiem...
  Mums būs zvaigzne, ticiet atlīdzībai,
  Un liels sapnis piepildās!
  
  Mēs nekad nenometīsim ceļos
  Neloki bruņiniekus nebrīvē ...
  Mūsu skolotājs ir gudrais Ļeņins,
  Mēs, protams, spriežam pēc prāta!
  
  Tēvzemes nav - Dzimtene ir dārgāka,
  Komunisms satricina zemi...
  Viņi iesita fīreram pa seju,
  Dabūjis ļauno fašismu!
  
  Mēs zinām, kā ļoti drosmīgi cīnīties,
  Mēs spēsim vētraini pārvarēt visus šķēršļus ...
  Valkā RPG meiteni somā,
  Es pierakstīju savu numuru savā kladē!
  
  Netālu no Maskavas nacistiem tika stingri dota,
  Viņu tvertnes dega kā svece...
  Un tie aizplūda no mūsējiem,
  Komjauniete griež no pleca!
  
  Mēs nedodam Hitleram žēlastību,
  Meitenes automāts skricelē...
  Visi bēg, pazaudējot neliešus,
  Krievu gara stingrība ir monolīts!
  
  Mums ir nāvējošas raķetes,
  Lidmašīna paceļas virs zvaigznēm...
  Tiek dziedāti varoņdarbi,
  Metās kā ērglis lidojumā!
  
  Mēs steidzinām komjaunatnes,
  Visi ļaunie ir dzimuši, lai skrietu...
  Mūsu baso kāju pirksti,
  Lai mestu labi mērķētas granātas!
  
  Kāds fašists tic, ka tu dabūsi
  Tu degsi kā zirneklis...
  Dēmoni mocīs pazemē,
  Kas kalpoja Ādolfam - sātanam!
  Rāpuļiem ir ļaunums uz ragiem,
  Meitenes ložmetējs skribelē...
  Ticiet mums, mēs dāsni priecājamies par viesiem,
  Un mums ir uzticams zobens un vairogs!
  
  Meitene grieza dzirnavas
  Modžahedi veikli sagriež...
  Tik liels bija tēmēts uz purnu,
  Bet viņa aizslaucīja ar viņa uguni!
  
  Krievijā nav spēcīgākas armijas
  Nekā no meitenēm basām kājām un šortos...
  Nenēsājiet liekuli, jūs esat muļķības,
  Tu krūmos no viņiem bēgsi!
  
  Balta gaisma mirdz kā zibens,
  Un spīd spīdoša zvaigzne...
  Galvaspilsēta pretojās ordai,
  Mūsu Dieva dotā Maskava!
  
  Staļingrada, un tas ir brīnišķīgs varoņdarbs,
  Katrs krievu karotājs ir milzis...
  Sagatavosim zārku nacistiem,
  Galu galā, Kungs vienmēr ir viens ar mums!
  
  Visuma bezgalīgais spēks
  Atplauksim paradīzes ticībā...
  Mūsu bizness ir darbs un radīšana,
  Eksāmenus nokārtojam uz pieci!
  
  Slavējiet Ladu un Mariju,
  Viņas ir svētas, dievu mātes...
  Komjauniešiem tagad nav šķēršļu,
  Mūsu vectēvu un tēvu labā!
  
  Mēs drīz uzcelsim paradīzi uz planētas,
  Tajā nebūs bēdu un naidīguma ...
  Galu galā soda bruņinieks ir cienīgs,
  Atspoguļojot ļauno baru uzbrukumu!
  
  Bīsties un nožēlo grēkus, Tā Kunga ienaidnieks,
  Tu tiksi iemests taisni ellē...
  Tas, kurš pielūdza pazemi
  Būs mūžīgi liesmās!
  
  Godātais Ādolfs un par to agonijā,
  Tik ļoti sāp ellē raustīties...
  Būs zinātne ļaunajiem,
  Jūs deva priekšroku Hitleram, nevis Kristum!
  
  Un komjaunatnes ģēnijam Staļinam,
  Tas ir universāls ideāls...
  Viņa nervi pat kļuva stiprāki,
  Es sapņoju par tādu varenību!
  
  Drīzumā būs komunisma laikmets
  Zinātnes spēks augšāmcels mirušos...
  Revanšisma bari nenāks,
  Bronzas uzvaras rags kliedz!
  Komjaunieši pabeidza dziedāt, un arī Oļegs Ribačenko nolēma dziedāt viens pats, kā mūžam jauns vīrietis.
  Uz zvaigžņu kuģiem zēns pacēlās gaisā,
  Viņš vēlas sacensties ar ienaidnieku cīņā ...
  Lai gan Visumā valda haoss,
  Bet jaudīgs blasteris, kas paslēpts somā!
  
  Lielais krievu cīnītājs karotājs,
  Spēlējot var pārvietot zobenus...
  Lai gan viņš izskatās kā ideāls jaunietis,
  Spēks ir silts maijs!
  
  Viņš vēlas cīnīties kā čempions
  Daudzi ļaunie no planētas piepildīsies ...
  Lai gan uzbrūk miljons ordu,
  Bet komandieris tevi uzslavēs ar uzvaru!
  
  Zēns kosmosa tērpā ir brašs puisis,
  Hiperplazmas zobens sagriezīsies kūlīšos...
  Es bieži skrēju basām kājām pa sniegu,
  Lai nemidīt Krieviju ar zābakiem!
  
  Patiesā patiesība mūsu sirdīs
  Mēs lepni paceļam galvas...
  Gars, kas reiz bija baltos tēvos,
  Iepazīsim putru!
  
  Tēvzemes spēks ir tik liels
  Ka Vērmahts neuzdrošinās ar to tikt galā,
  Krievija, gadsimtiem ilgi slavinot zināšanas,
  Un nenēsāt muļķības!
  
  Uzticīgi kalposim Dievam
  Jebkurā biznesā mēs veidojam radīšanu ...
  Nesudiet puišus par meitenēm,
  Mūsu apziņa būs skaista!
  
  Nē, es klibošu kaujā, cīnītājs,
  Pat ja es kļūtu par pionieri...
  Jēzus ir mans vecākais brālis un tēvs,
  Izlej savu žēlastību ar bagātīgu lietusgāzi!
  
  Krievija man dod paradīzes pušķi,
  Akmeņi debesīs mirdz kā dimants...
  Dzejoļos tiek izdziedāts karavīra varoņdarbs,
  Mēs iegūsim dāsnu vietu paradīzē!
  
  Nē, mēs būsim neprātīgi nerātni,
  Padarīsim pasauli svaigi skaistu...
  Ļaunais mednieks tagad ir kļuvis par medījumu,
  Ar mums strīdēties ir ļoti bīstami!
  
  Mūsu meitenes ir tik labas
  Zobi mirdz kā pērles...
  Mēs dejosim ar viņiem no sirds,
  Zibens sper zeltu no debesīm!
  
  Mums ir spēcīga armija
  Mēs būvējam laivas ar lielgabaliem pat ...
  Slava Krievijai patiess gods,
  Vārīsim daudz treknu putru!
  
  Kopumā zēns ir drosmīgs karavīrs,
  Un viņš uzvarēs pretiniekus, spēlējot ...
  Zēns pavēra tēmēkli pret ložmetēju,
  Planēta kļūs par Ēdeni un paradīzi!
  
  Tagad, kad Eiropa ir iekarota, mums jānokļūst Amerikā un jānolaižas Lielbritānijā.
  Bet Anglijai un ASV ir spēcīga flote. Un PSRS jūrā ir daudz vājāka, un Lielbritāniju nav nemaz tik viegli sagūstīt.
  Notiek zemūdeņu karš. Šeit PSRS mēģina izmantot vācu zemūdenes. Protams, ar savu vien nepietiek, lai uzvarētu.
  Bet vāciešiem izdevās nogremdēt lielāko daļu zemūdeņu.
  Apkalpes tiek steidzami sagatavotas izdzīvojušajiem.
  Karš ir nedaudz ievilcies, un priekšā vēl viena vēl dramatiskāka kauju sērija.
  . NODAĻA #2
  Atkal Oļegs Rybachenko krievu dievi atgriezās Trešā pasaules kara misijā.
  Pienāca 1946. gads... Kauja pārcēlās uz jūru un gaisā. Kamēr pati Lielbritānija izturēs.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnās Āfrikā. Viņi cenšas atbrīvot kolonijas.
  Puisis, kurš izskatās pēc divpadsmit gadiem, kopā ar meiteni, arī apmēram tāda paša vecuma, skrien pa džungļiem.
  Kailas, apaļas, bērnu kāju papēži zib. Puiši ir gatavi cīnīties un vēlas cīnīties.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova attīsta nemirstību, veicot misijas Trešā pasaules kara frontēs. Un viņi labprāt cīnās.
  Šeit ir nemirstīgi bērni, kas paklupa uz britu bāzes. Un niknumā viņi uzbrūk veselam pretinieku pulkam.
  Oļegs Ribačenko ar kailiem pirkstiem met granātu un saka:
  - Puika ar pliku papēdi izsita ienaidniekam zobus, pieaugušais, kurš ir politikā apvilkts, paliek bezzobains suns, kas gaudo uz mēnesi!
  Arī terminatormeitene Margarita Koršunova ar plikiem kāju pirkstiem uzmetīs slepkavniecisku nāves dāvanu un čīkstēs:
  - Skaļa slava karavīram nenāk viegli, bet viņa ir gudra, bet politiķis šad un tad iekrīt skaļos bēdīgās slavas skandālos!
  Bērni ar fenomenālu spēku sagrāva britus un parādīja savu augstāko klasi.
  Un arī citi puiši Āfrikā cīnījās ar lielu spiedienu.
  Dimka un Danka kopā ar citiem puišiem no Sarkanās armijas jaunākā bataljona lidoja uz Āfriku. Padomju sešu dzinēju transports varēja pārvadāt līdz diviem simtiem bruņotu desantnieku. Bet tur bija vesels trīssimt Staļina ērgļu jaunākās šķirnes kaujinieku bataljons. Trīs simti apmēram divpadsmit gadus veci zēni, šķietami vēl diezgan izsituši degunu, bet patiesībā tie bija īpaši atlasīti zēni, kuri jau bija ieguvuši ne vāju militāro apmācību.
  Staļins vēlējās, lai karā piedalītos pēc iespējas vairāk pusaudžu. Āfrikā galvenie britu spēki jau ir sakauti, lai gan Sudānā joprojām ir spēcīgi garnizoni. Tiesa, koloniālais karaspēks nav līdz galam uzticams, un patiesībā britu vienības.... Viņi nav tik labi bruņoti, it īpaši ar tankiem, pamēģini kā pārvest ekipējumu pa metropoli. Tāpēc lielu zaudējumu risks zēniem ir minimāls. Domājams, ka tas ir konvencionālo taktisko vingrinājumu līmenī, un kara pieredzi gūs jaunākā paaudze.
  Dmitrijs un Danka labi zina vācu valodu (iespējamo ienaidnieku), kā arī angļu, spāņu un franču valodu. Viņu skola arī ir elitāra un padomju bērniem teorētiski vajadzētu būt visgudrākajiem.
  Padomju zēns, šķietami no līderu vidus, garais un muskuļotais Maksims Tankovs sarokojās un godīgi teica:
  - Nebijām gaidījuši, ka baltkrievi var būt tik spēcīgi un gudri. Piemēram, nospļauties mums, kā pirmšķirīgiem krieviem! Un vācu valoda ir vēl labāka!
  Dimka pieticīgi atzīmēja:
  - Un kas tur tik pārsteidzošs. Varbūt būs jācīnās, bet, ja dosies izlūkos un neproti vācu valodu, cik daudz informācijas savāksi?
  Maksims piekrita.
  - Tā ir taisnība! Bet vispār vāciešiem mēdza mācīt, ka jūs esat krievu zemcilvēki. Slāvi, domājams, ka tas ir pārejas posms starp pērtiķi un cilvēku. Tas ir, inteliģences attīstības ziņā krievu valoda ir nedaudz augstāka par mājdzīvnieku. Kādi idioti bija nacisti!
  Danka dusmīgi sažņaudza dūres:
  - Jā, par tādiem vārdiem varu iegult.
  Maksimka atbildēja:
  - Tikai ieroču izvēle ir manā ziņā. Ar cimdiem tu esi puspasaules čempions, bet kā ar nunčaku cīņu?
  Danka bija pārsteigta:
  - Un kas tas ir?
  Padomju elites bērns gribēja atbildēt, bet Dimka viņam bija priekšā:
  - Tas ir lauksaimniecības rīks, kas Ķīnā izsit ritenis. Mongoļi-tatāri aizliedza ķīniešiem nēsāt ieročus, tāpēc viņi pārvērta šo ārēji nekaitīgo ierīci par nāvējošu klubu. Tika izstrādāta visa sistēma cīņai pret nunčukiem. Pēc tam deviņpadsmitā gadsimta beigās to pieņēma japāņi. Iespējams, tas no viņiem nonāca PSRS karaspēkā.
  Maksims atbildēja:
  - Noteikti ne tādā veidā. Lielais Staļins pirms desmit gadiem uzaicināja vairākus guru no Ķīnas, pavēlēdams, lai Padomju Savienības roku kaujas skola būtu visattīstītākā pasaulē. Nevajag domāt, ka mēs padomju cilvēki, būdami augstākā tauta, nevēlamies neko mācīties no citām tautām. Mūsu padomju militārā skola prasa maksimāli ņemt vērā cilvēcisko faktoru.
  Danka pamāja.
  - Un baltkrievu arī. Staļins teica - tehnoloģijas rekonstrukcijas periodā izšķir visu! Un tad otrajā piecgades plānā viņš attīstīja domu - kadri visu izlemj!
  Dimka teica citādi:
  - Jāsaka, ka ar cilvēcisko faktoru viss nav kārtībā. Piemēram, karavīru tehniskās sagatavotības līmenis atpaliek. Bet vispār.
  Makss ieteica:
  - Vai jūs vēlētos spēlēt Staļinu-Hašu?
  Padomju zēni bija pārsteigti:
  - Un kas tas ir?
  Maksims piemiedza aci.
  - Lielā Staļina pēdējais izgudrojums. Tāpat kā šahs, kuru spēlē nevis divi, bet četri, divi pa divi. Bet uz viena četrsimt šūnu dēļa. Tam ir tanki, pašpiedziņas lielgabali un kaujas kuģi. Kopumā katram skaitlim ir četrdesmit, un kopā simts sešdesmit. Daži kustas kā šahs, citi ne. Plus vēl daži jauninājumi... Piemēram, tanku un līnijkuģi var notriekt tikai ar tankiem, pašpiedziņas lielgabaliem un Linkiem un kājniekiem vai nu kopā, vai arī sasniedzot noteiktu līniju, viņi pastiprina ieročus. Kopumā spēle ir ļoti grūta, nemaz nelīdzinās šaham.
  - Parādi viņai. - Danka jautāja.
  Maksimka no mugursomas izņēma saliekamo dēli. Tas bija eņģes un diezgan kompakts. Figūras ir magnetizētas. Katram četrdesmit identiski. Pati dēlis ir diezgan konservatīvs, taisnstūris. Noteikumi ir interesanti, jo īpaši gandrīz visas figūras netrāpa kā kustas, izņemot tankus. Viņi var gan pārspēt, gan staigāt ar notveršanu.
  Kā gaidīts, spēcīgākais gabals ir līnijkuģis, vājākais ir vieglais kājnieks. Te bija pašpiedziņas lielgabali, un kam interesēja lidmašīnas, un pa vienam, bet no otras puses, uzbrukuma lidmašīna, iznīcinātājs, bumbvedējs un hidroplāns. Papildus kaujas kuģiem ir arī iznīcinātāji. Arī kājnieki ir dažādi, mehanizēti, vienkārši un jātnieki. Tas ir, nav viegli saprast noteikumus. Dimka uzreiz atzīmēja:
  - Nē, šo šaha spēli popularitātē nevar pārspēt. Grūtības līmenis ir nedaudz virs augšdaļas!
  Maksims piekrita:
  - Jā, šeit nebūs viegli izstrādāt stratēģiju. Un jūs nevarat rakstīt gudras grāmatas. Bet tas ir tieši sarkanajiem āriešiem!
  Danka piekrita.
  - Jā, Baltās Krievijas āriešiem! Uzspēlējam!
  Dima brīdināja:
  - Prieka būs maz!
  Maksimka uzaicināja vēl vienu zēnu un, izveidojis pāri, viņš sāka spēlēt pret zēniem. Šajā gadījumā es izvēlējos brūnu. Dimka un Danka ir dabiski sarkanas!
  Sākumā spēle patiešām nebija aizraujoša, bet pēc tam puiši iesaistījās. Dimka kā dzimis stratēģis pārtvēra iniciatīvu un sāka spiest pretiniekus no flangiem. Fīrera spēlē kopumā nebija karaļa, un štābu varēja pārvietot, nezaudējot pagriezienu.
  Bet zēni nedrīkstēja spēlēt. Atskanēja modinātājs...
  - Gaisa uzbrukums!
  Puiši nekavējoties metās pie iluminatoriem. Lai gan logi bija šauri, pa tiem nevarēja īsti labi redzēt, un bija pat spiedziens.
  Nosēšanās lidmašīnas lidoja kolonnā, un, protams, ar labi bruņotu kaujinieku eskortu.
  Angļu nebija vairāk par duci. Spitfires, redzot, ka krievi atklāj vairāk uguni no ložmetējiem, mēģinot trāpīt no liela attāluma. Bet viņi paši saņēma atbildi. Trīs Karalisko gaisa spēku lidmašīnas sāka dūmot, bet pārējās aizbēga.
  Puiši skaļi svilpa, bet neviens neķītrības nezvērēja - disciplīnu. Bet viņi stutēja ar zābakiem un izlaida vairākus sāļus jokus.
  Protams, transports nevar dzenāt cīnītājus, ātrumu starpība ir par lielumu, tāpēc zēniem nācās nomierināties un atgriezties savā biznesā. Daži pat sāka veikt atspiešanos no grīdas, citi - presē.
  Tomēr Dimka bija tik iedvesmota, ka dziedāja:
  Cienījamais biedri Staļin!
  Tu esi milzis - varens ģēnijs!
  Un apveltīts ar zemes spēku,
  Prom ar ļauno spoku viesuļiem!
  
  Mēs veidojam jaunu, gaišu pasauli;
  Kurā - galvenais proletārietis!
  Ziniet, ka mēs uzvarēsim debesis
  Spēlēsim himnu āriju dārdoņā!
  
  Šeit mēs ejam uz karu:
  Pārgājiens ved uz atbrīvošanos!
  Par mūsu jauko valsti
  Par neierobežotu sasniegumu dāvanu!
  
  Spēks nav tankos, ne bruņās,
  Viņa ir brīvā cilvēkā!
  Negodīgajā vergā nav gara,
  Kas ir verdzībā uz visiem laikiem!
  Bet vergs ir tikai tavas dvēseles nometne;
  Vienmēr ir spēks nomest jūgu!
  Pārrauj bendes ķēdi,
  Nav jāguļ kā melns uz ratiem!
  
  Kad jūs ievērojat cieņu;
  Tu piespiedīsi visus ar tevi rēķināties!
  Galu galā tu esi vīrietis, nevis utis,
  Karavīrs nav āksts ar blēņas seju!
  
  Tas nāks, es pazīstu tīru gaismu,
  Kur tas nav svarīgi, un viss ir jauki!
  Kur ir atbilde uz jebkuru jautājumu,
  Kur neviens nekur nav drūzmējies!
  
  Šim nolūkam smagi strādājiet
  Jāmācās un jāstrādā!
  Iedomājieties šādu dzīvi
  Viņas pirmās rūpes!
  Dimka pabeidza dziedāt un noklausījās aplausus, un lidojums turpinājās...
  Nataša Sokolovskaja un citas meitenes turpināja cīnīties debesīs.
  Nataša nospieda kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām, notrieca angļu lidmašīnu un iesaucās:
  - Karavīrs ir gaismas karotājs, lai par kādu ideju viņš cīnītos, politiķis ir tumsas negantība, neatkarīgi no tā, zem kāda karoga viņš stāv!
  Anastasija Vedmakova arī uzspridzināja ar fenomenālu atlēcienu uz sāniem, nogāzot pretinieci, čivinot:
  - Nav svarīgi, zem kāda karoga karavīrs atrodas, galvenais, lai viņa sirdī deg drosme, un krāsas krāsai nav nozīmes, viņš būs gļēvs vēlētāja aknās!
  Akulina Orlova turpināja cīnīties, metot savu lidmašīnu no vienas puses uz otru. Apgrieza lielisku mašīnu.
  Un tad viņa notrieca ienaidnieku un čivināja:
  - Karavīrs zem slikta karoga ir pelnījis lielāku cieņu nekā politiķis zem pareiziem saukļiem, bet neatkarīgi no bazāra, cūkas nolikšana!
  Mirabela Magnētika ar kailiem kāju pirkstiem virzīja savu lidmašīnu starp uguns straumēm un izdeva:
  - Komunisms ir paradīze, ko cilvēki pat uz zemes ceļ ar nejūtīgām rokām, bet cūku politiķi planētu pārvērš par elli, labo iznīcinot ar garām mēlēm!
  Meitenes cīnījās ar lielu azartu. Un viņi uzstājās ļoti labi.
  Oļegs Rybačenko atkal cīnījās ar britiem un amerikāņiem un, nogriežot ienaidniekus, dziedāja:
  - Karavīrs par Tēvzemi vienmēr ir kalns, politiķis tikai bremzē bruģakmeni, viņa cīnītājs ir cūku urrā, lai nesabojātos par daudz!
  Margarita Koršunova ar zobeniem cirta pret sabiedroto karavīriem, ejot garām kautuves dzirnavām un čīkstēja:
  - Sieviete var klusībā būt laba karavīra, un politiķe, pat biksēs, ir nejauka, runīga sieviete!
  Bataljons, kas sastāvēja no Red Eaglet kaujiniekiem, trīs simti divpadsmit gadus veciem zēniem, tika uz vietas pārbūvēts un pārvietots tālāk uz dienvidiem. Sākumā zēni pāris kilometrus braukuši ar mašīnām, taču tad vadība acīmredzot pārdomāja un nolēma puišiem sarīkot izdzīvošanas skrējienu.
  Zēni bija spiesti izģērbties, paliekot dažos militāros šortos, gandrīz kaili un basām kājām ar somām plecos, lai skrietu uz dienvidiem.
  Protams, viņiem bija atļauts smērēties ar jaunu, diezgan iedarbīgu saules aizsargkrēmu, un maršruts veda nevis pa tuksnesi, bet gan pa mīkstāku un mazāk degošu zāli, jo tā skrēja gar Nīlas upi, un apkārt pilnai plūstošai iztekai. , auga zāle un koki, bet tomēr pārbaudījums bija visgrūtākais. Jo man bija jābēg, mežonīgā Āfrikas septembra karstuma apstākļos un pat ar automātu, kā arī mugursomām ar krājumiem.
  Protams, bataljonā bija zēni, kas pārstāvēja padomju nācijas krāsu un ar pienācīgu fizisko sagatavotību, bet tomēr.
  Jaunie karotāji tika uzbūvēti, un viņu komandieris, tāds pats kā viņi, kaut arī diezgan garš, ar Apollona muskuļiem, pavēlēja:
  - Nu, brāl! Es zinu, ka jums būs grūti, bet parāds ir parāds! Līdz vakaram jāpievar piecdesmit kilometri! Tas ir pasūtījums.
  Dima atzīmēja:
  - Hmm jā! Vārds šī komanda izklausās pēc burvestības! To nevar ignorēt.
  Denijs atzīmēja:
  - Esmu gatavs derēt, ka mēs to nedarīsim!
  Maksims Tankovijs iebilda:
  - Mums ir jāpilda, jo mēs esam sarkanie ārieši! Un jūs arī esat baltkrievi, ārieši, ja ierakstāt labākajā bataljonā "Sarkanais ērglis".
  Mugursoma aiz muguras kopā ar munīciju, ūdeni un lodēšanu ir astoņpadsmit kilogrami, plus trīs kilogramus smags automāts. Divdesmit viens kilograms, pieaugušam cilvēkam ir grūti, ja jūs ilgu laiku staigājat un pēc tam skrienat, un pat zem dedzinošas saules.
  Dimka berzēja savu kailo, bērnišķīgo kāju pa zāli. Puikas bija sajūsmā par to, ka tika vaļā no apaviem, valkāja ādas zābakus (āda tiešām mākslīga, bet tomēr nav kaut kāds kirzačs), te grūti skriet. Labāk būtu bijuši kedi vai tenisa kurpes, taču karojošās Padomju Krievijas apstākļos tā ir greznība, un viņi nolēma puišus nelutināt.
  Atskanēja pavēle, un Sarkanā ērgļa karavīri steidzās skriet, vienlaikus cenšoties saglabāt formācijas izskatu.
  Svaigs vējš pūta no Nīlas, patīkami pūšot pāri kailajiem, muskuļotajiem zēnu rumpjiem. Tie nedaudz atgādināja pusaudžu titānus, kuri bija gatavi uzbrukt debesīm. Viņi skrēja mēreni elpodami, gandrīz no pirksta līdz kājām. Priekšā bija garākā un, protams, garā Danka, lai gan seši zēni, ieskaitot komandieri, bija garāki par viņu. Dimkam, kurš bija tikai nedaudz virs normas, viņa vienpadsmitgadīgajam bija jāsteidzas, gandrīz pašās beigās. Tiesa, šajā ziņā bija priekšrocība, mazāka iespēja saspiest papēžus vai iegūt sitienu ar kāju. Viņš šeit ir jaunākais, bet noteikti ne vājākais vai vēl stulbāks.
  Slodze ir jūtama, bet tomēr pieņemama, un katram ir pieredze skriešanā ar slodzi. Pat ar lielu svaru, kad viņi uz pleciem nesa, piemēram, partneri.
  Zem kailajām pēdām ik pa laikam kraukšķ nolūzušos palmu zaros vai čiekuros, dažkārt pavīd ērkšķi augi, kurus puikas cenšas apiet. Zāle ir sakarsusi, bieži sausa, bet noteikti nedeg kā tuksneša smiltis. Vispār dzīvot vēl var, tikai Saule lec un pastiprina siltumu.
  Garais Maksims, apmēram tādā pašā augumā kā Danka, un viņi skrien plecu pie pleca. Krievu zēns jautā padomju zēnam:
  - Nu, tagad tu karo! Protams, šaujampulvera smaržu es vēl neesmu sajutusi, bet mums viss ir priekšā. Vai jūs piedzīvojat kādu aizrautību?
  Danka godīgi atbildēja:
  - Vēl nē! - Un piebilda. - Godīgi sakot, nē!
  Maksimka nicinoši nošņāca:
  - Jā! Teikšu godīgi, jā! Nu kas no mana vecuma puikām var legāli karot. Cīnies, šauj, nogalina, uzspridzina, sagūsti. Galu galā šī ir romantika. Galu galā arī jūs ar Dimku gribējāt justies kā dzīvi karotāji, izkļūt no rutīnas!
  Danka atbildēja:
  Mūsu dzīve nav rutīna. Vispār būt pionierim, pat līderim un sportistam ir ļoti interesanti.
  Tātad, kāpēc jūs pierakstījāties pie mums? Vai jūs baidāties tikt nogalināti vai sakropļoti? - Maksimka sarkastiski attrauca.
  Danka nopūtās:
  - Tāpēc pierakstījos, lai parādītu, ka baltkrievi var cīnīties ne sliktāk par krieviem. Un tad visa pasaule raksta un runā par jūsu uzvarām ...
  Hanss iesmējās.
  - Nu jā! Par mūsu uzvarām, slava visā Visumā. Un jūs, baltkrievi, diez vai varat ar partizānu metodēm grūstīt niecīgo vācu armiju purvos. Jums nav ar ko lielīties!
  Danka atbildēja:
  - Mums ir arī Khalkhin Gol!
  Maksimka nicinoši nošņāca:
  - Nelielas sadursmes kur Āzijā. Un mūsu puiši jau ir paņēmuši Eiropu un gandrīz visu Āfriku un Āziju. Un mēs notversim Ameriku, mums laiks nospļauties!
  Dankas acis dusmīgi pazibēja:
  - Politiķiem ir garas mēles un bezizmēra ambīcijas, bet, lai sagrābtu Zemi, rokas ir īsas, un prāta vēl mazāk!
  Maksims iesmējās.
  - Un kā mēs jūs piespiedām parakstīt Brestļitovskas līgumu? Jūs iedevāt mums zemi, skaitiet līdz Dņepram, jums ir trīs reizes vairāk durkļu un zobenu. Ko šajā gadījumā var teikt par baltkrievu kā karavīru?
  Puisis iespieda baso kāju un atskaņā čivināja:
  -Nelielies ar tērauda tehnoloģijām, ja tavs gars ir kā ķīselis, tad mežoņi iedeva gļēvulim nūju ar nūju gan debesīs, gan virs zemes!
  Danka gribēja Maksimam iesist pa purnu un, zinot viņa spēku kā "puspasaules" čempionam, viņš noteikti būtu izsitis augstprātīgo padomju kazlēnu, bet... es negribēju lauzt līniju un sarīkot cīnīties. Jā, un nav labi izmantot dūres strīda laikā. Izņemot šo gadījumu, visticamāk, viņš tiks arestēts, un viņam nebūs laika parādīt, ka baltkrievi cīnās ne sliktāk kā krievi. Tāpēc Danka mierīgi iebilda:
  - Mēs, baltkrievi, jūs sitām Sigismunda II vadībā un pat ieņēmām Maskavu. Un, kad Napoleons Lielais mūs komandēja, puse no viņa armijas bija baltkrievi un poļi, un Pirmajā pasaules karā notika Brusilovska izrāviens. Un mēs to izpildījām baltkrievi. Un arī Parīzi vācieši neieņēma, jo mūsu Baltkrievijas karaspēks gandrīz ieņēma Kēnigsbergu.
  Maksimka atbildēja:
  - Bet vienalga, pēdējās cīņās ar vāciešiem jūs tikāt sakauts!
  Danka diezgan pamatoti iebilda:
  - Cara laikā mums bija atpalikusi rūpniecība, īpaši militāri tehniskajā sfērā. Un tagad mēs esam attīstījuši nopietnu nozari. Piemēram, jūs redzējāt tanku KV-2. Tas ir aprīkots ar 152 mm haubici. Vai amerikāņiem ir kas tāds?
  Maksims iesmējās.
  - Francūžiem uz S-2 tankiem bija arī haubices, kas pat lielākas par 155 milimetru kalibru, bet vācieši netraucēja vāciešiem sakaut vardes, kam ekipējums bija vājāks nekā tagad. Sarkanās armijas galvenais spēks ir cilvēciskā faktora pārākums!
  Denijs sagrieza seju.
  - Un kāpēc tu domā, ka tev ir priekšrocības pār mums cilvēciskajā faktorā, ja kļuvi par "puspasaules" čempionu? Un uzveikt labākos no saviem puišiem?
  Maksimka diezgan pamatoti teica:
  - Izņēmumi baltais rus dažkārt tikai apstiprina noteikumus. Patiesībā gandrīz vienmēr! Tagad, ja mēs ņemam nevis atsevišķas parādības, bet gan militārās apmācības līmeni kopumā, tad šeit ...
  Danka sadusmojās:
  - Jūs nezināt, kāda līmeņa kaujas sagatavotība mums ir un kā notiek mācības padomju armijā Baltkrievijā. Tāpēc nevajag spekulēt!
  Maksimka loģiski piezīmēja:
  - Spānijā notika sacensības starp padomju kara skolu no Baltkrievijas, doktrīnu un padomju karaskolu no Krievijas. Mēs pārbaudījām savu ekipējumu un ieročus. Rezultāts ir mūsu karaskolas un stratēģiskās mākslas uzvara un komunistiskā režīma nostiprināšanās saskaņā ar Staļinu. Tātad mēs jau cīnījāmies ar jūsu puišiem un uzvarējām!
  Danka skumji atzīmēja:
  - Jums bija daudz vairāk karaspēka nekā mums! Jūs tikko paņēmāt summu!
  - Es tā neteiktu. - Maksimka nolaida savu gaišo galvu ar īsu matu griezumu un apklusa, sāka parādīties pirmās noguruma pazīmes un kļuva grūti runāt.
  Sliktākais, protams, ir karstums. Saule nepielūdzami devās zenītā. Neviens no zēniem nebija pie viņas pieradis. Baltkrievija un Krievija ir ziemeļu valstis, un vasarā tās reti pārsniedz trīsdesmit grādus. Un šī ir Āfrika septembrī, un vējš ir pārstājis vilkt no Nīlas.
  Zēnu kājas sāka durstīt ar sausu zāli, un tad pēkšņi tas beidzās, un veselu kilometru klāja degoša grants. Tas bija ļoti sāpīgi, daži ne pārāk atturīgie zēni čīkstēja. No tiem pilēja sviedri un ar šņākšanu pilēja uz karstās grants. Dimka un Danka, kā arī lielākā daļa citu zēnu centās smaidīt un nenodot savas ciešanas. Viņi domāja par kaut ko citu. Tā Dimka iedomājās, ka viņa basās kājas nolaizījušas liesma uz plaukta, un viņi vēlas no viņa izkrāpt svarīgu valsts noslēpumu. Un viņam tas ir jāiztur, nevis jāparāda, ka viņš ir ievainots vai nobijies. Turklāt puikas auguši skarbos apstākļos un viņu papēži nebija tik lutināti, lai gan dzejnieks un melnā grants dega, bet ne tik ļoti, lai raupjā āda nolobītu.
  Drīz vien sekoja karstuma dūrieni. Gandrīz vienlaikus vairāki pārkarsuši zēni noģība, un viņus nācās pacelt uz vieglām, salokāmām nestuvēm.
  Dimka pie sevis atzīmēja, ka vāciešiem kopumā ir labs ekipējums. Vai ir iespējams, ka Sarkanajā armijā jūs atradīsiet ierīci ievainoto pārnēsāšanai no duralumīna, kas tajā pašā laikā ir viegli paslēpta mugursomā.
  Taču skriet ar papildu slodzi rokās ir grūtāk, un kaili papēži deg stiprāk, palielinoties spiedienam. Tātad viņi ir sava veida brīvprātīgā-obligātā ellē. Dimka pat domāja: kā viņa biedri reaģētu uz šādu pārbaudījumu, visi būtu izdzīvojuši.
  Plaši sarkani karstas, nomelnušas grants slāņi tika apvienoti ar durstošu, žāvētu zāli. Turklāt komandieris pamazām veda zēnus prom no Nīlas, acīmredzot, lai izvairītos no iekļūšanas Ēģiptes apmetnēs.
  Atkal daži zēni sāka sabrukt, un zēni, saules nūjas noguruši vai apdullināti, aizsedza galvas ar ūdenī samērcētu lupatu un noguldīja uz nestuvēm. Daži, kas iepriekš bija cietuši vieglu triecienu, piecēlās un turpināja skriet.
  Taču jauno puišu spēki saruka, un gandrīz puse bija no ierindas.
  Visbeidzot, komandieris, arī diezgan noguris, sacīja:
  - Es pavēlu visiem atpūsties! Esam sasnieguši limitu! Apsedzies ar saulessargiem, dzer ūdeni ar etiķi un šokolādi. Tad tu gulēsi veikt elpošanas vingrinājumus!
  Zēni vārgā korī iesaucās:
  - Mēs esam gatavi izpildīt jebkuru pasūtījumu!
  Neskatoties uz sauļošanās līdzekli, mazuļa āda kļuva sarkana un sasitusi. Bija neērti gulēt uz dzeloņainās, sausās zāles, un zēni lika zem sevis celofānu.
  Dimka un Oļegs apmetās viens otram blakus vienā teltī. Zēni šķita nedaudz izžuvuši, un āda kļuva tumšāka. Basās pēdas stipri dega un niezēja, kājas bija jāceļ uz augšu, lai asinis tecēt un paliktu vismaz nedaudz vieglāk.
  Denijs atzīmēja:
  - To, ka karš nav medus, mēs to zinājām, bet ne tādā mērā!
  Dimka drūmi apsolīja:
  - Tie joprojām ir ziedi. Ja redzat asinis un paskatīsities uz savu pirmo līķi, tad sapratīsiet, ka visa tā skraidīšana pa karstu virsmu nav nekas!
  Danka ievilka vēderu un teica:
  - Grāmatās, protams, raksta par to, kāda ir sajūta, kad pirmo reizi nogalini cilvēku. Pat slikts cilvēks un tavs ienaidnieks, gatavs atbrīvot iekšas. Bet tomēr tā ir..
  Dima atzīmēja:
  - Bousenarda grāmatā "Captain Daredevil" bija arī vesels bataljons piesūcekņu, kas cīnījās ar britiem. Kaut kas mums atgādina. Bet tur psiholoģijas problēma, kā tas ir, kā ir nogalināt cilvēku, tiek skarta tikai īsi, kad lode nejauši nopļāvusi jaunu bundzinieku. Un tāpēc vispār ir diezgan vieglprātīga attieksme pret nāvi. Šķiet, ka tas pat nav karš, bet gan svētki!
  Danka loģiski iebilda:
  - Šī ir grāmata bērniem un pusaudžiem; kuriem ir garlaicīgi lasīt par psiholoģiskiem pārdzīvojumiem. Un beigas ir tik sliktas, gandrīz viss piena sūcēju bataljons gāja bojā, un turpinājums netika uzrakstīts!
  Dima atzīmēja:
  - Bet šī ir tāda grāmata, ka tu nožēlo, cik ātri tā beidzās. Taču daudz biežāk notiek otrādi, ka tu burtiski mokies, mēģinot pārvarēt to vai citu darbu!
  - Ja jums ir Ļeva Tolstoja romāns "Karš un miers", tad Oļežekam neapšaubāmi ir taisnība! Danka piekrita.
  Tad jaunais partneris iebilda:
  - Grāmatā "Karš un miers" ir intriga, vairākas sižeta līnijas, detalizēti atklāti tēli. Nē, viņa nav tukša. Nekādā gadījumā nav garlaicīgi! Lai gan, protams, sākumā ir tālu no interesantākā.
  Danka piekrita.
  - Jā, tieši tā... Daudzi rakstnieki grēko ar gausu sižetu, kad, pirms sākas interesantākā darbība, izdodas izmest šķietami garlaicīgu grāmatu.
  Ļāvis zēniem sagaidīt pašu saules maksimumu, komandieris ir jautrs Vladimirs Wolverine, ļoti muskuļots, apmēram četrpadsmit gadus vecs zēns. Seja skaista, bet stingra, bērnišķīga un pieauguša reizē. Pats Vladimirs joprojām ir no Krasnij Orļonokas, bet viņa pavēles princips ir tāds, ka jaunie jāvada jaunajiem. Un tas, ka Wolverine nav pieredzes un vēl ir bērns, nevienu netraucē. Galvenais, ka viņš ir sarkanais ārietis un komandē padomju āriešus, kas nozīmē, ka viņš spēj izdarīt neiespējamo parastajiem cilvēkiem. Un kas? Viņi to dara!
  Atkal skriet, aizmirstot par sāpēm, nogurumu, zēniem, kuriem pat kauns (tāda ir audzināšana!), Atcerēties mammu, tēti vai padomāt par kaut ko maigu. Tas ir tad, kad spēja izturēt ciešanas un pati pārbaude ir liela svētība.
  Jaunie karotāji skrien, nedomājot par nepaklausību, un, ja viņi kaut ko vēlas, tad tā ir cīņa!
  Karstums joprojām ir ļoti stiprs, un atkal puikas izskrien uz dzeloņaini karstās grants. Un viņš pat neredz beigas. Sāpes kļūst nepanesamas, un daudzi jaunie karotāji vairs nespēj atturēt sāpju vaidus.
  Tad Dimka sāka dziedāt dziesmu, ko viņš komponēja ceļā, īstu maršu:
  Mēs vēlamies sasniegt cilvēku brīvību:
  Izvelciet vakara zvaigzni no debesīm!
  Galu galā labais ir mērķis, ko kampaņas sniedz ikvienam;
  Tas Kungs teica: Es nākšu ar armiju!
  
  Bet mūsu ticība ir komunisma ticība,
  Mūsu ceļš ir grūts, bet drīz mēs nāksim!
  Kapitālists uzbļāvās, pilns cinisma,
  Bet mēs ar zobenu saspiedīsim rāpuli!
  
  Būvēsim pasauli nākamajiem pēcnācējiem;
  Lai sapnis piepildās!
  Tā, ka spole zvanīja ar zvanošu monētu,
  Cīnieties par Krieviju, drosmīgi un uzdrošinieties!
  
  Mēs zinām biznesu, sākam ticību,
  Lai planēta uzplaukst!
  Lai katrs mēnesis būtu kā zieds maijā,
  Lai visa Zeme kļūst par vienu!
  
  Tad nebūs karu un ļaunu darbu,
  Un laime un brīvība būs visiem!
  Jā, pasaulē ir daudz infernālu zvērību,
  Bet problēmu risināšanā ir progress!
  
  Cilvēkā saprāts ir spēks;
  Viņa ir muskulis, bet gudrs muskulis!
  Un lai radījums mūs visus nenotriektu,
  Mums vajag stingrību, gribu līdz galam!
  
  Ko darīt, ja spēku jau tā nepietiek;
  Kad ienaidnieks ir spēcīgs, tehnikas numurs!
  Kur mēs varam atrast paradīzes izpausmi,
  Kad kavalērija skrien!
  
  Jā, kur ir jautājums; un prātā un sirdī,
  Kur lēmumus pieņem prāts!
  Nav nepieciešams atkal griezties apkārt,
  Un esi mierīgs, nelokāms kā mūlis!
  
  Tu sasniegsi savu mērķi, ja būsi neatlaidīgs
  Tā ir mūsu svētās tautas garantija!
  Padomju cilvēki ir ļoti gudri un lepni;
  Viņam Kungs ar dāvanām, ticiet, nāks!
  
  Protams, Dievs, nevis onkulis ar bārdu,
  Un viņš ir progress, zinātne, prāts, smadzenes!
  Kalpojot mums ar Tēvzemes ceļu,
  Lai cilvēks tiek pie varas!
  . NODAĻA #3
  Dimka pabeidza draisko dziesmu, un padomju zēni to apstiprināja ar svilpieniem un smiekliem.
  Kļuva jautrāk skriet, pienāca vairāk spara... Un drīz beidzās grants un aizgāja mīksta zāle, kas kļuva par prieku apdegušajām bērnu pēdām, drosmīgajiem zēniem.
  Denijs atzīmēja:
  - Saka, ka dziesma palīdz mums dzīvot, bet nekas netika teikts par to, ka tā arī atvieglo smagu slodzi aiz muguras!
  Dima atbildēja:
  - Jau Senās Ēģiptes civilizācijas laikā bija zināms par mūzikas un arī dziesmu dzīvinošo ietekmi uz cilvēka ķermeni. Piemēram, mazās verdzenes un verdzenes, kuras vēl nevarēja efektīvi strādāt laukos un akmeņlauztuvēs, bija spiestas dziedāt, lai uzmundrinātu pieaugušos verdzenes. Galu galā šāda Vallioloģijas zinātne nāca no Ēģiptes.
  Komandieris Vladimirs kliedza:
  - Pārbūvējiet izaugsmei! Un nerunā!
  Karojošie zēni uzreiz pārkārtojās un tad klusēdami skrēja.
  Saule jau ir aizgājusi saulrietā (Ziemeļāfrikā jūlijā satumst agrāk nekā vidējā joslā.). Apstāšanās jau bija tuvu, kad pēkšņi sekoja signāls.
  - Visi apgulieties un pārģērbieties!
  Kā izrādījās iemesla dēļ. Priekšā atskanēja tāls troksnis. Un puikas aktīvi darbojās ar sapieru lāpstām, metot sev virsū zāli. Bija jau pietiekami tumšs...
  Maksimka atzīmēja:
  - Droši vien tas ir mūsu! Līdz frontes līnijai vēl ir pārāk tālu, jo Sarkanā armija ir cienīgi virzījusies uz priekšu.
  Denijs atzīmēja:
  "Bet maskēšanās mākslas apguve nekad nenāk par ļaunu!" Īstā karā tas noderēs!
  Maksims piekrita:
  - Jā, nekad, bet esmu pārliecināts, ka tas ir mūsu!
  Vladimirs iesmējās:
  "Vēl viens vārds, un es tevi nošaušu uz vietas!" Visi gaida! Un pagatavojiet granātābolus.
  Kā drīz vien kļuva skaidrs, Maksimka patiešām kļūdījās. Parādījās britu tanki. Tomēr zēni mierīgi sēdēja slazdā: ja nu viņi būtu savējie uz notvertajiem transportlīdzekļiem.
  Lai gan tanki dodas uz ziemeļiem. Tās ir tikai četras, trīs vieglas un viena grūti caurdurama "Matilda" -3. Pēdējā tvertne ir liela problēma, jo granātas var sabojāt tikai tā kāpurus. Savukārt plaušas var trāpīt ar precīziem metieniem jumtā vai pakaļgalā. Ja Matilda -3 nolauž sliedes, tad viņa ar saviem diviem ložmetējiem un lielgabalu var sagādāt puišiem zaudējumus.
  Vladimirs nevēlējās, lai viņa draugi mirst jau otrajā, pareizāk sakot, pat trešajā dienā pēc ierašanās Āfrikā. Tiesa, ložmetēji varētu atspējot precīzus trāpījumus. Bet jautājums ir, kura tanki tie ir? Pēkšņi vāciešu jau sagrābtās trofejas?
  Vladimirs pavēlēja:
  - Private Red Eaglet Dimka. Izej uz tankiem bez ieročiem un somas un uzzini, kas tie ir!
  Dimka čukstēja:
  - Klausieties komandieri!
  Puspliks melnos šortos, puika bija slapjš no aizsargkrēma un, lai paslēptu blondos matus, uzvilka kaut kādu turbānu no avīzēm. Tagad viņš izskatījās pēc parasta, nabaga arābu puika. Maz ticams, ka viņš tiks uzskatīts par ienaidnieku.
  Tanki kustējās nesteidzīgā tempā, pārslēdzot pārnesumu, kurā dzinēji radīja vismazāko troksni, kas arī raisīja aizdomas. Pielēcis viņiem klāt, Dimka enerģiski vicināja rokas un kliedza lauztā angļu valodā.
  - Tur ir mīnas! Ir mīnas!
  Tanki apstājās, no Matildes izsprausta galva ar ķiveri un dusmīga balss angļu valodā atbildēja:
  - Kāpēc arapčonok, tu gribi?
  Mazais zēns vaimanāja:
  - Krievi lika ceļā mīnas! Esiet piesardzīgs karaliskais karaspēks!
  No plecu siksnas parādījās otra galva, es dzirdēju atbildi:
  Lai mirst tie nejaukie krievi! Ar mums ir karalis Džordžs un neuzvaramais Čērčils. Sakiet, kur ir mīnu kucēns?
  Dimka pieskrēja pie viņiem:
  - Es jums parādīšu, mani kungi! Tagad mēs tos ēdīsim!
  - Nāc, sēdies šeit! - Pavēlēja, spriežot pēc epauletēm, Lielbritānijas karaliskās tanku armijas pulkvedis!
  Zēns uzrāpās augšā tornī, sajuzdams bruņu patīkamo vēsumu uz savām kailajām, sīkajām tulznu pēdām. Tad viņš atliecās un sāka rādīt britiem ceļu.
  Viņi bija pieci, un Matilda-3 vidējā tanka ne pārāk ietilpīgajā tornī tas bija nedaudz pārpildīts. Tad Dimka nolēma kļūt par varoni. Viņa veiklās, trenētās rokas, gluži kā profesionāla kabatzagļa rokas, sniedzās savās jostās un izņēma revolverus. Īkšķi uzreiz noņēma drošinātājus.
  Protams, tas bija nelietīgi, taču kārdinājums paveikt "varoņdarbu" bija tik spēcīgs, ka Dmitrijs pāris reizes izšāva no katra revolvera, tēmējot zem kreisās lāpstiņas.
  No tāda attāluma ir grūti palaist garām, un tikai trakais vai pēdējais gļēvulis var uzvilkt bruņuvesti, sēžot tankā. Pulkvedis bija pārsteigts un sajuta pistoles uzpurni aiz skausta. Zēns čukstēja vistīrākajā Londonas dialektā:
  - Ja gribi dzīvot, pavēli padoties pārējiem trim tankiem! Citādi mūsu bataljons viņus iznīcinās kopā ar ekipāžām!
  Pulkvedis bija pārsteigts:
  - Kas tu esi?
  Dimka atbildēja atklāti:
  - Tava pēdējā iespēja izdzīvot! Trīs vieglās tvertnes tiks bombardētas ar granātām, un jūs tiksiet spīdzināti ar uguni. Cilvēki mirs! Es noskaitīšu līdz trīs, vai nu tu dod pavēli padoties un izkāpt no mašīnas, vai arī es tev iešaušu tev kājas miesā un atkārtošu lūgumu no sākuma! Viens divi...
  Pulkvedis ņurdēja.
  - ES piekrītu! Tikai nenogalini mūs!
  Dimka lepni paziņoja:
  - Mēs nenogalinām krievu gūstekņus! Un tad pēc Lielbritānijas kapitulācijas jūs varat atkal dienēt jaunajos Karaliskajos spēkos, atjaunotajā Lielbritānijā.
  Pulkvedis drebošā balsī deva komandu. Tankeri paklausīgi kāpa ārā no tankiem, noliekot ieročus. Vairāki lielākie vācu zēni, metot nost savu maskēšanās zāli, skrēja viņiem pretī, gatavojoties uzņemt pirmo ieslodzīto partiju savā dzīvē.
  Oļegs Ribačenko cīnījās arī ar koloniālo karaspēku, ASV un Lielbritāniju.
  Zēns un meitene cīnījās pret ienaidnieka uzbrukumu.
  Oļegs ar kailiem kāju pirkstiem meta nāvējošu granātu, apgrieza britu mašīnu un čīkstēja:
  - Politiķis, maļ blēņas, no kurām ir nevis milti maizei, bet cietie milti, ar nūdelēm vēlētājiem ausīs!
  Margarita piebilda, izraudama zobus un arī ar pliku papēdi pakļaujoties sprādzienbīstamajai nāves paketei:
  - Karavīrs ir bruņinieks, kurš cīnās ar pūķi, bet šis pūķis patiesībā atrodas aizmugurē un viņam ir nevis septiņas galvas, bet miljons masku, un neskaitāms cūku purnu skaits!
  Bērni sīvi cīnījās. Aizdedzināt braucošas mašīnas un mētāt granātas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Oļegs, šaušana, atzīmēja:
  - Karavīram, lai nekļūtu par noplūktu vistu, ir jābūt zosim, politiķim, lai vēlētājus ceptu uz šašlikas, būs ar mieru mīzt, nevis biedriski!
  Margarita, metot bumbu ar pliku papēdi, čīkstēja:
  - Karavīri ir tikai puikas, bet viņi aug no kaujas kaujā, politiķi, neatkarīgi no vecuma, no vienas vēlēšanu kampaņas uz otru krīt vēl lielākā vājprātā!
  Bērni ar nemirstības dāvanu cīnās kā titāni. Bet debesīs joprojām cīnās meitenes.
  Nataša nogrieza automašīnu no sabiedrotajiem, saspieda to, izmantojot kailos kāju pirkstus degvīnam, un čīkstēja:
  - Karavīrs var būt bezbārdas, bet krāšņs karotājs, un politiķis jebkurā situācijā nevar neatstāt savu asti!
  Anastasija arī izpildīja spērienu, nogāza angļu mašīnu un agresīvi kūkēja:
  - Puika sapņo kļūt par ērgļu karotāju, bet nav skaidrs, no kurienes politiķi-cūkas rodas tik netīri, ka ir pretīgi par viņiem sapņot!
  Akuļina agresīvi atzīmēja, kailiem kāju pirkstiem spaidot pogas un čīkstot:
  - Dzimis cīnītājs zēns labāk skriet basām kājām pa sniegu, nekā ļauties, lai viņu apvelk ar politiku un pārvērstu par filca zābaku!
  Mirabela agresīvi atzīmēja, plikiem papēžiem sita pa pedāļiem un dūkdama:
  - Kaila sieviete nav noplūkta vista, viņa novilks jebkura vīrieša bikses un pat augstprātīgu valdnieku pārvērtīs par kailu karali!
  Meitenes cīnās ar lielu entuziasmu un rāda izcilu klasi.
  Un puiši veselos bataljonos izrāda arvien lielāku izveicību un izturību;
  Sagūstījuši tankus un britus, zēni tos nodeva tuvākajā apmetnē, pēc kā viņiem tika pavēlēts virzīties tālāk uz dienvidiem uz seno Ēģiptes pilsētu Mehu.
  Puikas atkal bija basām kājām, un sporta šortos, ar kravu, skrēja pa deltu, kur bieži mīksta zāle mijās ar akmeņainu augsni.
  Nākamajā dienā pēc iepriekšējā skrējiena PSRS Sarkanā ērgļa jauno cīnītāju muskuļi stipri sāpēja. Sevišķi teļus, kurus kā upes klāja ārā iznākušas dzīslas, muguras un brutāli apdedzis un plēstās pliko, bērnišķīgo kāju zoles.
  Daudzi zēni jutās ļoti slikti, un sākumā bataljons nevarēja uzņemt ātru tempu. Komandieris Vladimirs Wolverine, arī, starp citu, tāds pats kā visi, basām kājām un novārdzis, kliedza, draudēja nošaut, bet nevarēja puišus sasist. Tiesa, viņš tomēr izšāva, ar lodi nogriežot blondu matu kušķi vienam no novājētākajiem zēniem. Pēc tam skrējiens pagāja nedaudz enerģiskāk.
  Sāpes bija elles, plikas zoles karstas, bet pēc dažiem kilometriem kļuva vieglāk, pavērās otrs vējš, un pienskābē izmirkušie muskuļi sasila un vairs tik ļoti nesāpēja.
  Arī Dimka un Danka cieta, lai gan, iespējams, mazāk nekā pārējie puiši, jo viņu apmācība guru vadībā bija vēl sāpīgāka. Un vispār slāvu puišiem ir raksturīga ģenētiska izturība. Tomēr arī ārieši.
  Puiši skrējiena laikā visos iespējamos veidos izvairījās no apmetnēm. Un, kad karstums kļuva nepanesams, viņi apgūlās zem saules nojumēm.
  Dimka, kurš sēdēja kopā ar Danku, atzīmēja:
  - Jā, ir stipri puiši! Vispār, ja runa ir par baltkrievu un krievu karu, mums būs grūti! Ļoti cieši!
  Danka atbildēja:
  - Viņi ļoti labi sagatavo jauniešus, taču tā nav lielākā daļa vienību. Turklāt mūsu joprojām ir vairāk nekā sarkano āriešu.
  Dima atzīmēja:
  - Eiropā vien ir aptuveni simts miljonu pašu krievu, bet ir arī Padomju Krievijas sabiedroto karaspēks. Turklāt viņi pret mums var izmantot arī miljoniem arābu un nēģeru pulku. Spēki ir nevienlīdzīgi, it īpaši, ja komunisti beidzot iesakņojas Āfrikā un Āzijā.
  Danka sarāvās.
  - Un kāds ir secinājums?
  Dima nopūtās.
  - Ja es būtu Tērauda ērglis, es sistu pirmais.
  Tad sarunā iesaistījās citi vācu zēni, un man nācās apklust. Tālāk rīkojums veikt elpošanas vingrinājumus. Tad, kad saule norima, atkal skrienot pa ne to mīļāko reljefu. Un viņi paņēma lauvas tiesu no nakts.
  Sapnis bija smags, muskuļi bija pārāk sāpīgi krampji no sāpēm, un puišu pēdas dega uz lēnas uguns. Nākamā diena uzkrātā noguruma dēļ bija visgrūtākā. Pat Vladimirs to saprata un ļāva savai komandai virzīties ātrā tempā.
  Puiši tomēr mēģināja noturēties, bet trīs zēni tomēr nokrita. Temps palēninājās, un jaunie puiši beidzot spēra soli. Tad Dimka nolēma viņus uzmundrināt ar dziesmu:
  Pioniera rags pūta pār Tēvzemi,
  Tajā ir aicinājums spert soļus uz sasniegumiem - jaunību!
  Mūsu ticība ir komunisma ticība,
  Un jūs neuzņemsit ļauno ienaidnieku no bailēm!
  
  Ar pionieriem mēs cīnīsimies
  Par Krieviju un brīvību kā ērgļi!
  Lidmašīna - spārns spīd ar spīdīgu krāsu,
  Mūsu piloti ir padomju dēli!
  
  Kaklasaite ir sarkana, izlijušo asiņu krāsā;
  Pasaule ir nežēlīga, tajā valda nauda un karš!
  Mēs vēlamies ikvienam dot malku, brīvu gribu,
  Lai ordas tumsa ieripo pazemē!
  
  Pionieris, tu esi pat komunistu jaunākais brālis,
  Vai vēlaties izveidot pasauli, kurā laime ir ikvienam!
  Lai debesu krāsa nestu augļus dzīvē,
  Lai izvairītos no ciešanām un problēmām!
  
  Tomēr ceļā kari un nežēlība,
  Spriedze un dažreiz grūti!
  Ložmetējs ir smags un samazina elkoni,
  Un plauksta ir bezkaunīga, liels airis!
  
  Bet mēs nezinām tādu vārdu - vājums,
  Mums nav tāda vārda - es negribu!
  Padomju karavīriem vecums nepienāks,
  Es lidošu kosmosā ar raķeti!
  
  Dod mums spēku un nemirstību;
  Tikai zinātne, neierobežota gaisma!
  Un tie, kas krita, celsies, ticiet
  Veiksme un veiksme nāks pie mums!
  Dziesma uzmundrināja jaunos cīnītājus, un viņi pārgāja uz ātro skrējienu.
  Taču, kad saule sasniedza savu maksimumu, man atkal nācās atpūsties. Pēc tam tas kļuva neizturami un puiši spēra soli. Ceļš bija mokošs, un viņu notriektās kājas asiņoja, un mokas bija gandrīz nepanesamas.
  Pa ceļam, par laimi, saskāros ar upi, kas ietek Nīlā, un puikas tur leca. Viņi gribēja atvieglot savas ciešanas. Tad puikas izdzīt no ūdens izrādījās ļoti grūti. Vladimiram bija jādod ložmetēja sprādziens virs galvām.
  Tālākais ceļš bija kā ekonomikas pārejas periods zem birokrātijas: sāpīgs un nesteidzīgs.
  Viņi ieradās pilsētā pēc pusnakts, tikko kustinot kājas. Viņus aizveda uz kazarmām un zēnus, sakrautus uz koka gultām, pat nemēģinot paēst vakariņas.
  Sapņi bija smagi, šausmām pilni, bet es neko nevarēju atcerēties... Dmitrijs pāris reizes pamodās un atrāva nost rokas cieši guļošajiem zēniem. Kļuva smacīgs, logu restes bija aizvērtas, un tā izskatījās pēc tipiskas dienvidu nepilngadīgo kolonijas.
  Bet no rīta zēni gaidīja labas ziņas: pats maršals Rokossovska kungs viņiem pasniegs balvas. Pēc vācu karaspēka grupējuma sadalīšanas Vācijas un Itālijas karaspēks, kam bija paredzēts uzbrukt Sudānai no Ēģiptes un tālāk uz dienvidiem, tika iecelts par pieredzējušā diženā Rokosovska komandēšanu. Šim kaujas maršalam bija pilnīga bijušā Staļina uzticība, tāpēc viņam tika uzticēts komandēt spēcīgāko padomju armijas grupu "Centrs", kurai it īpaši bija paredzēts ieņemt Parīzi.
  Tā kā sarkanā ērgļa jaunajiem cīnītājiem nebija piemērotas formas, viņi stājās rindā puskaili, gandrīz melni no aizsargkrēma un svaiga Āfrikas iedeguma. Puikas pēdējās dienās ir nedaudz izžuvuši un sākuši izskatīties kā arābu vergi no akmeņlauztuvēm, tikai lepni skatieni.
  Apbalvošanas ceremonija bija ikdienišķa, bez pompas un ceremonijas.
  Pats Konstantīns Rokossovskis bija garš, tievs, ar jauneklīgu, bet jau nobružātu seju. Tipisks poļu komandieris, ar stingru skatienu. Viņš vienkārši paziņoja:
  - Par bataljona izrādīto drosmi piespiedu gājienā un britu sagrābšanā apbalvot bataljonu ar PSRS Sarkano ērgli, ar speciālu lenti ar bronzas ērgli atbilstoši vienības standartam. Savukārt komandierim tiek piešķirta bronzas medaļa "Drošība un drosme!".
  Puiši sasita plaukstas, un kaujas maršals turpināja:
  - Ierindnieks Dmitrijs Roketnijs par izdomu, varonību un atjautību, pateicoties kuram viņš sagūstīja Karaliskā karaspēka pulkvedi, tiek apbalvots ar otrās šķiras Goda ordeni. Tā mūsu viesis no Baltkrievijas tikai vienpadsmit gadu vecumā kļuva par jaunāko šīs balvas saņēmēju no visiem tiem, kas tika apbalvoti pēc Staļina nākšanas pie varas.
  Oļegs Rybačenko turpināja veikt varoņdarbus ar savu draudzeni.
  Zēns ar kailiem pirkstiem uzmeta asu noslīpētu disku, nocirta britiem galvas un čīkstēja:
  - Puika izaug par karavīru, un kurš gan jaunībā bija politiķis, ja no viņa izauga tik liela cūka?
  Margarita, cīnās un nogalina pretiniekus, loģiski atzīmēja, nogriežot pretiniekus:
  - Prostitūta ir godīga pret klientiem - nauda apmaiņā pret prieku, un politiķis ir pilnīgs melis, balsis un nodokļi apmaiņā pret tīru vilšanos!
  Oļegs Ribačenko ar pliku papēdi meta nāvējošu nāves dāvanu, izkaisīja pretiniekus un čīkstēja:
  - Politiķis ir ļoti dārga palaistuve, no kuras ne tikai riskē iegūt smadzeņu sifilisu, bet arī cūku kabatā!
  Margarita Koršunova paņēma un pagriezās, nopļāva pretinieku masu un čivināja:
  - Politiķe ir sava veida palaistuve, kura tā vietā, lai novilktu drēbes, vēlētājiem norauj trīs ādas un inficē tos caur televizoru!
  Nataša cīnījās debesīs. Un arī viņas draugi tur rādīja savu spēku nelikumības piemēru.
  Nataša izsita angļu lidmašīnu un, atsegdama pērļu zobus, iesaucās:
  - Divreiz vienā upē neiekāpsi, bet nemitīgi cūcīgs nelāgi var tikt pārvēlēts pārdesmit reižu!
  Anastasija to paņēma un ļoti asprātīgi teica un ar kailiem kāju pirkstiem izsita lidmašīnu, čīkstēja:
  - Dzīvniekiem un bērniem negaršo ēdiens bez sāls, bet kāpēc pieaugušie krīt uz to politiķu saldajām runām, kam atņemta patiesības sāls!
  Akuļina Orlova agresīvi atzīmēja, nogriežot citu angļu lidmašīnu un vjaknuļu:
  - Patiesības sāls ir rūgta, bet tai ir dziedinošs spēks, politiķa runa ir salda, bet izraisa prāta diabētu!
  Mirabela Magnetic, nogriežot citu, lielu un lielu sabiedroto mašīnu, un izdeva:
  - Cilvēks negrib būt bandinieks, bet karjera armijā sākas ar ierindniekiem, politiķis nevēlas spēlēt pēc noteikumiem, un karjeru politikā veido ar nelikumībām!
  Meitenes, protams, ir ļoti skaistas un seksīgas. Visu laiku viņi cīnās basām kājām un vienā bikini.
  Tik lieliskas zagšanas.
  SU-100 cīnās arī Āfrikā. Protams, ir ļoti karsts, un meitenes ir plānās biksītēs.
  Elizabete, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, dauzīja ienaidnieku un izteica:
  - Politiķis, kurš apvaino gejus, pats ir liels ēzelis, un viņam nav vīrišķības!
  Jekaterina, sita ienaidniekam un arī izmantoja savu pliku papēdi, iesaucās:
  - Karavīrs divreiz nemirs, bet politiķis trīsreiz nodos un miljons reižu pievils!
  Jeļena asprātīgi atzīmēja, spārdot ar kailajiem kāju pirkstiem pret agresīvo ienaidnieku:
  - Divas nāves nenotiek, un jūs nevarat novilkt zābakus ar basām kājām, bet politiķiem visu laiku izdodas nogalināt un noplēst trīs ādas!
  Arī Efrosinja trāpīja ienaidniekam ar šāviņu un čīkstēja, zobus rādot:
  - Meitene nebaidās basām kājām skriet sniegā, baidās, ka līgavainis neizrādītos stulbs filca zābaks, apauts līdz ausīm!
  Karotāji cīnījās Āfrikā un visur, kur vien iespējams, un radīja brīnumus.
  Un Āfrikā notika ne mazāk aizraujoši un interesanti notikumi.
  Sarkanā piekūna baskāju zēnu bataljons turpināja savu nogurdinošo izdzīvošanas skrējienu... Tā bija elle, kas bija jāpārvar, lai būtu pelnījusi debesis. Un sāpes, un milti, pirms svētlaimes.
  Taču pēc apbalvošanas puiši bija tik iedvesmoti, ka skrēja dienas un nakts otro pusi, gandrīz neapstājoties un aizmirstot par nogurumu.
  Vladimirs pieņēma lēmumu: viņi gulēs pa dienu, bet naktī, kad saule nedeg, viņi veiks piespiedu gājienus. Vispār te ir puikas, rūdīta elite, un tādi pārbaudījumi nav pirmo reizi. Tikai tagad, kad karstums nav tik ellišķīgs. Visracionālākais šajā gadījumā, kad saule atrodas zenītā, gulēt zem nojumēm un mierīgi gulēt.
  Danka novērtēja šo pārdali:
  - Sarkanajā armijā nakts piespiedu gājieni nav biežs viesis. Mums arī jāiemācās cīnīties tumsā!
  Baskājains zēns Dimka piekrita:
  - Naktī uzbrukt ir grūtāk, bet galu galā viņi arī aizstāvēsies mēmi. Un mēs ceram, ka mēs varam darīt abus.
  Turpmākās dienas izrādījās daudz grūtākas... Pagājušajā reizē uz puišu entuziasma viņi nobloķēja organismu robežas, un tagad šķita, ka katra muskuļu šķiedra tiek stratēģiski bombardēta, izmantojot napalmu.
  Viņi pat nespēja savaldīt savus vaidus, un šķita, ka tas ir jaunu teļu ganāmpulks, kas tiek durts.
  Lai uzmundrinātu savus jaunos biedrus, Dimka dziedāja:
  Tas Kungs dod ūdens avotu dzīvajiem,
  Paradīzē zied zelta palmas un rozes!
  Lai kļūtu par realitāti, ka sapnī sapnis,
  Jācīnās, nevis jālej asaras kā sievietēm!
  
  Dievs bailīgos iemetīs ellē,
  Un tas, kurš ir drosmīgs, kļūs par visvareno vīru!
  Šeit Kremlī deg zvaigznes,
  Ceļu norāda tas, ko Mūžīgais mums ir devis!
  Mēs veidojam slaveno komunismu,
  Mūsu princips ir vienkāršs - ātrāk, augstāk un spēcīgāk!
  Lai mūsu reitings nesamazinātos,
  Mums, cilvēkiem, jābūt drosmīgākiem un gudrākiem!
  
  Galu galā katrs karotājs ir vīrietis,
  Jādomā, ka viņš ir vājš radījums!
  Intelekts piešķir mums svaru:
  Un Visums pakļausies astronautiem!
  
  Žēl, ka vienotība ir tālu:
  Ir daudz valstu, cilvēku, tautu un reliģiju!
  Bet ir jādomā dziļi;
  Mēs noraidīsim egoisma ķēdes!
  
  Karš nebūt nav tam domāts;
  Lai pazemotu un mocītu planētas iedzīvotājus!
  Un noraut jūgu no cilvēkiem,
  Par šiem varoņdarbiem tiks dziedāti kupleti!
  
  Tad mēs būsim visa ģimene kopā;
  Kur ir visi pasaulē, dārgie brāli un māsas!
  Kur nav karjeras kņadas;
  Un altruisms un palīdzība tuvākajam ir ieradums!
  
  Nebūs nāves un problēmu;
  Es ticu, ka tur kļūs varens cilvēks!
  Jūs pārvarējāt savu slinkumu
  Paņemiet šauteni un mugursomu ar kravu!
  Pēc šādas dziesmas jaunie Sarkanā Piekūna karotāji asi uzmundrināja un pārņēma jauns entuziasma un spara vilnis. Tātad viņi izdzīvoja šajās dienās, un, kad tas uzziedēja un sāka cept, viņi aizmiguši.
  Dimka sapņoja par kaut ko īpašu... Viņš nokļuva pasaulē, kur atradās debesīs, un tas viņam vispirms iekrita acīs. Proti, spīdekļi spēlēja futbolu. Turklāt tie bija svītraino arbūzu un krokodilu hibrīdi vienā komandā un gurķu un degunradžu maisījums otrā komandā.
  Dimka apsēdās uz oļa un centās sakopot domas, kas izkaisītas uz visām pusēm kā karstu ērzeļu bars. Galu galā nevar būt tā, ka spīdekļi spēlē futbolu un pat iegūst tik neticamas formas, kas nepavisam nav raksturīgas īstai florai un faunai.
  Kopumā saskaņā ar visiem fizikas likumiem zvaigznēm ir jābūt sfēriskām, kas būtībā ir nesatricināma aksioma! Jebkurā gadījumā, ja fiziskās konstantes atbilst Visumam, kurā dzīvo cilvēki. Un tāpēc šī ir elementāra neiedomājama mīkla!
  Gudra zēna domas pārtrauca neizprotama dzīvnieka parādīšanās. Šeit bija arī pārsteidzoši, ka radījums it kā materializējās no zila gaisa, kā zivs, kas izlīda no ledus bedres. Starp citu, galva bija zivs, bet ķermenis stundas formā no bultas. Turklāt uz ciparnīcas ciparu vietā, kas norāda stundas, ir daži nesaldināti hieroglifi zīmējumu veidā. Jā, un pašas bultas ir vairāk nekā ducis, un tās griežas ar dažādu ātrumu.
  Dimka nosvilpa:
  - Blimey! Kas tu esi?
  Zivju maisījums un brīnišķīgs modinātājs negaidīti atbildēja krieviski:
  - Un Yahita, un kas tu esi, baltmatainais?
  - Cilvēks! Dima atbildēja.
  Yahita iesmējās ļoti vāji kā ods:
  - Es redzu, ka tu esi cilvēks. Mani interesē amats, vārds, nodarbošanās!
  Dimka bija nopietni pārsteigts:
  - Kā ir ar cilvēkiem jūsu pasaulē?
  Yahita pamāja.
  - Jā, protams, ir! Ir pat grūti atrast pasauli, kurā nesatiktu bezspalvainos primātus. Lai gan cilvēki visur ir ļoti dažādi, ir stipri un attīstīti kā erceņģeļi, un ir primitīvi mežoņi! Viņš neizskatās pēc attīstītās pasaules pārstāvja, basām kājām, gandrīz kails, bet jūs arī nevar saukt par mežoni ...
  Dima nespēja nepajautāt:
  - Un kāpēc gan ne?
  Yahita paskaidroja:
  "Jūsu acis ir ļoti gudras, piemēram, gudrajam, nevis primitīvas cilts bērnam!"
  Dimka izteica pilnīgi saprātīgu argumentu:
  "Un kāpēc jūs domājat, ka mežoņiem ir jābūt stulbiem?" Galu galā, lai izdzīvotu bez kodolieroču spridzinātājiem starp lielākiem un ilkņotiem dzīvniekiem, ne pa jokam ir nepieciešama atjautība un praktiska atjautība!
  Yahita piekrita:
  - Pa labi! Bet kā gan mežonis lai zinātu par kodolieroču spridzinātāju, lai gan pēc cilvēku erceņģeļu standartiem šis jau ir akmens laikmets. Sakiet, kas jūs esat pēc amata un ar kādu uzdevumu jūs šeit tika nosūtīts?
  Dimka mēģināja izvairīties no tiešas atbildes:
  - Viss mūsu visumā ir relatīvs: īpaši pozīcijas! Kā ar uzdevumu? Jā, es tikai ceļoju pa pasaulēm. Galu galā zvaigznes, kas spēlē futbolu, ir tik neparastas un interesantas!
  Yahita laboja, bultiņas uz viņas caurspīdīgā rumpja virsmas sāka griezties nedaudz savādāk:
  - Tas ir futbols, bet pavisam cita spēle. Paskaties, šeit bumbiņām ir spārni, un tie ir uzreiz trīs, un vārti nav redzami! Vai tas izskatās pēc jūsu cilvēka futbola no seniem laikiem?
  Dimka bija spiesta piekrist:
  - Protams, ka nē... Lai gan, tiklīdz paskatījos, uzreiz radās asociācija ar futbolu. Galu galā ir kaut kāda līdzība! Pat ja tas nav formāli!
  Yahita atmeta to.
  - Tās ir asociācijas... No tām tikai sāp galva un notiek kautiņi. Bet saki, vai tu neesi stundu diversants?
  - Formāli nē! Dimka mehāniski atbildēja.
  Jahita pamāja ar ķepu.
  - Tad seko man. Es jums parādīšu kaut ko interesantu!
  Dmitrijs Raķete piecēlās un sakustējās, sekoja viņai, jo pēkšņi kaut kur nokļuva sapnis un atskanēja signāls celties.
  Puikas, knapi atpūtušies, atkal skrēja ar slodzi, te viņiem jau nebija variantu atpūtai. Asās sāpes muskuļos notrulinājās, un nogāztās pēdas kļuva stīvas, vairs neeksplodējot no ciešanām, bet vienkārši intensīvi sāpēja, un gaudošana izplatījās pa visām kājām, un trešā un ceturtā elpa atvērās plaušās.
  Danka, būdama fiziski spēcīgākā, cieta mazākā mērā un pat jutās garlaicīgi: viņš gribēja kautiņu, bet, kā lai veicas, neatskanēja neviens šāviens... Lūk, Dmitrijs, kā vienmēr paveicies, izpildīja kinematogrāfisku varoņdarbu, paņēma ap kaklu pulkvedi un Goda ordeni. Pati balva nav dārga, ko ņem no dzelzs un plānu niķeļa kārtu, lai nerūsē, bet nav liela štancēta raksta. Galvenais, protams, ir prestižs. PSRS bija arī nopietni ienaidnieki.
  Pagaidu Pirmā pasaules kara laikā Hitleram izdevās nopelnīt četrus ordeņus, tostarp pirmās pakāpes dzelzs krustu, kas bija retums vienkāršam kaprālim. Jā, viņš bija patiešām drosmīgs un gudrs karavīrs, lai gan tagad viņa vārds tiek izmantots bērnu biedēšanai.
  Bet viņi var skriet bez mērķa visu vasaru un rudeni, kad veiksme vēl izkrīt.
  Puiši beidzot nonāca nesenās kaujas vietā, gulēja mirušo britu karavīru līķi, lielākoties tie bija nēģeri un arābi. Mirušā miesa tādā karstumā vienkārši izžuva un nesāka sadalīties. Apkārt gulēja metāla lauskas, čaulu apvalki, bet veiklajiem krieviem izdevās savākt visus sagūstītos ieročus. Bet tomēr vienam no zēniem paveicās, un viņš paņēma nokritušu saliekamo nazi. Un amerikāņu ražots. Skrienot viņš parādīja draugiem:
  - Tā ir mana trofeja!
  Viņi norūca, atbildot:
  - Atradusi, ar ko lielīties! Labāk nogalini angli!
  Ļaunais atbildēja:
  - Un tas tā nebūs! Tas ir tikai tāpēc, lai atrastu ienaidniekus! Un tev jāskrien vēl ātrāk!
  Taču šīs dienas pagāja bez sadursmēm, kas, starp citu, ir gluži dabiski lielākajai daļai karu. Galu galā konflikta laikā tu vairāk kusties, nekā ej. Tāpat kā dūžus, lielākā daļa šķiršanos ir tukšas, it īpaši starp lielām cīņām un uzbrukuma operācijām. Pirms aizmigšanas Danka teica Dimkai:
  - Ziniet, baltā tīģera mazulis (Dmitrija iesauka), karš nemaz nav tik romantisks, kā tas tiek parādīts filmā Sarkanie velni jeb kapteinis pārgalvis un citās. Jūs jūtat zināmu vilšanos. Nē, protams, es neesmu mazs un saprotu, ka kino un reāls nav viens un tas pats, bet tomēr ....
  Dimka izaicinoši žāvājās:
  - Labāk par to parunāsim pēc mēneša, bet pagaidām meditācija un gulētiešana. Tomēr man ir jāatzīst, ka mūsu jaunie biedri ir cienīgi puiši. Viņi turas labi!
  . NODAĻA #4
  Karš turpinājās ar nelielu intensitāti. Āfrikā amerikāņu un britu karaspēks nav ļoti spēcīgs, bet plašumi ir plaši, un džungļi un tuksneši, un daudzas upes un purvi.
  Jā, Melnais kontinents ir milzīgs, un mēģiniet to ātri notvert. Tātad karš ievilkās ilgu laiku.
  Un pašu Lielbritāniju kontinentā nav nemaz tik viegli dabūt. Tā ir bijusi kolosāla problēma.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnās kā jauni titāni. Un viņi izcīna brīnišķīgu uzvaru. Viņi cīnās ar ļoti spēcīgiem, lai arī ne pārāk daudziem pretiniekiem.
  Tomēr kur ir amerikāņi, briti un viņu koloniālais karaspēks pirms nemirstīgajām bērnu parādībām.
  Oļegs Ribačenko atzīmēja, nogriežot vēl vienu pretinieku rindu un ar kailiem kāju pirkstiem metot zirni ar antimateriālu:
  - Karavīrs karā kļūst arvien jaunāks un nobriedis reizē, politiķis slepenā cīņā, noveco un nobriest, tajā pašā laikā grimstot līdz meža zvēra līmenim!
  Margarita, šī cīņas meitene, paņēma to un ar kailiem pirkstiem palaida disku, kas nogrieza galvas un atzīmēja:
  - Karavīrs ir ierindnieks un karā kļūst par profesionāli, politiķis nezina termiņus un profesionālis uzvaras piešķiršanā!
  Puisis un meitene skaisti sagrāva pretiniekus. Un viņi tos nogrieza bez turpmākas runas.
  Oļegs to paņēma un ar savu pliku papēdi palaida kaut ko vairāk nekā nāvējošu un iznīcinošu - norādot:
  - Karavīram jābūt kramam, bet nepārvērsties par akmeni sirdī, politiķim jau sen sirds vietā ir akmens, bet gumijas cietība!
  Margarita, nocērtot Lielbritānijas karavīrus un daudzus melnos karotājus, ar kāju pirkstiem metot asas adatas, izdeva:
  - Labs karavīrs kaujā ir kā Velns - ka vajag dzēst uguni, prasmīgs politiķis nelietībā ir pats sātans, un solījumu pildīšana ir tipiska šļūtene!
  Viņi ļoti labi un ļoti asprātīgi darbojās pret ienaidnieku un agresīvi iznīcināja britu vienības. Protams, ne tikai viņi ir.
  Oļegs, nocirtis pretiniekus, kliedza:
  - Karavīrs var nomirt kaujas laukā, bet tas ir labāk nekā miera laikā pazust zem saldu melu straumes no politiķu mutēm!
  Margarita, sagrāvusi neskaitāmus pretiniekus, kuru tomēr vairs nebija palicis tik daudz, ņēma un ar kailiem pirkstiem iemeta bumbu un čīkstēja, zobus atraisīdama:
  - Kas piedzimst par karotāju, tas mirs par varoni, kurš kļuvis par politiķi, jau ir beigts nelietis un staigājošs līķis!
  Karotāju bērni cīnījās kā īsti milži un domu milži.
  Taču Elizabete un viņas tanka apkalpe izrādījās niecīga, un viņi pērlēja cauri džungļiem. Lai gan SU-100 ir tādas pašas krosa spējas kā trīsdesmit četriem, ar to joprojām nav viegli izbraukt cauri džungļiem.
  Elizabete žāvājās un piezīmēja, dodot savu kārtu:
  - Politika ir tad, kad saka vienu, domā citu, dara trešo, izrādās, ceturto, bet tā tik un tā iet uz sāniem un paliek riebums aknās!
  Katrīna diezgan loģiski tam piekrita:
  - Politikā nav brāļu, bet ir daudz nabadzīgu radinieku, nav pasaku prinču, bet kailu karaļu pārmērība, patiesības nav pat uz mirkli, bet melu pietiks vairāk nekā viena paaudze!
  Elena ar zobu smīnu agresīvi pamanīja, ka tie mirdz kā pērles un ir skaisti:
  - Mīlestība nāk, kad negaidi, politiķi pielīp, kad nezvani!
  Efrosinja pamanīja, piemiedzot ar savām safīra acīm un piesitot bruņām ar kailiem pirkstiem:
  - Mīlestībai pakļaujas visi vecumi, politiķi var tikt galā ar visu nelietību!
  Meitenēm kļuva mazliet garlaicīgi, viņas pat sāka dziedāt, kaut ko ļoti sakarīgu;
  Pārsteigums, pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!Pārsteigums,pārsteigums Lai dzīvo pārsteigums!
  
  Iedomājies tādu situāciju-Viss,kas ar tevi notiks,tu jau iepriekš zini.Nevajag tad raizes,šaubas,Viss pasaulē nodrošinās grafiku.
  
  Un mēs izaicinām garlaicību Jo, jo Nav iespējams nevienam dzīvot pasaulē bez pārsteigumiem.
  
  Pārsteigums, pārsteigums! Lai dzīvo pārsteigums! Pārsteigums, pārsteigums! Lai dzīvo pārsteigums!
  
  Nodrošina pastaigu grafiku, Nodrošina apziņas pieaugumu.Un, protams, žāvas vairosies, Un drūzmēšanās piepildīs Visumu.
  
  Un mēs izaicinām garlaicību Jo, jo Nav iespējams nevienam dzīvot pasaulē bez pārsteigumiem.
  
  Pārsteigums, pārsteigums! Lai dzīvo pārsteigums! Pārsteigums, pārsteigums! Lai dzīvo pārsteigums!
  
  Un mēs izaicinām garlaicību Jo, jo Nav iespējams nevienam dzīvot pasaulē bez pārsteigumiem.
  
  Pārsteigums, pārsteigums! Lai dzīvo pārsteigums! Pārsteigums, pārsteigums! Lai dzīvo pārsteigums!
  Bet citiem varoņiem, PSRS Sarkanā ērgļa zēnu bataljonam, paveicās daudz vairāk. Un ka puikas jau bija gatavi gaudot aiz garlaicības: bez kaujām, bez piedzīvojumiem, tikai skrienot! Beidzot viņi saņēma brīdinājumu, ka priekšā ir aptuveni līdzvērtīgs britu bataljons.
  Vladimirs lika viņiem apgulties un tad rāpot uz vēdera. Zēni to darīja. Šķita, ka briti tos pamanīja un nekavējoties, negaidot tuvošanos, atklāja uguni. Bet viņi acīmredzot steidzās, tikai viens no Staļina jaunajiem piekūniem tika ievainots plecā, bet pārējie vienkārši paspēja atripot. Reljefs līdzvērtīgai cīņai nebija gluži tipisks, viss klāts ar krūmiem un brikšņiem. Britu vienības šāva aktīvi, bet ne precīzi. Red Eaglet cīnītāji reaģēja retāk, bet daudz efektīvāk. Vairāk zēnu veiksmīgi pārģērbās, uzvilka haki krāsas lietusmēteļus un kustējās klusi. Savukārt briti bija pārāk nervozi un nemitīgi ļāvās tikt uz priekšu.
  Īpaši veiksmīgs bija Dimka Rocket. Viņš ātri, kā zosāda, iekāpa britu aizmugurē (šoreiz pret viņiem cīnījās gandrīz tikai baltie, kas nozīmē daudz neatlaidīgākus cīnītājus, kas neizklīst no sirēnu gaudošanas), un šāva tos kā mērķus šautuvē. Automātiskā šautene strādāja perfekti, un upuru skaits turpināja pieaugt!
  Taču diemžēl arī puiši cieta zaudējumus, īpaši, kad apmaiņa sākās ar granātu mešanu. Vienam no drosmīgajiem zēniem vēdera lauskas pārrāvis vaļā, un zarnas izrāpušās ārā. Vēl viens saspieda kājas kaulu, arī ļoti nepatīkami. Taču cīņa tikai uzliesmoja, un sasodītie, nežēlīgie angļi izrādījās daudz vairāk, nekā sākotnēji domāja jaunie ļeņinieši. Bija tik daudz kliedzienu un vaidu no abām pusēm.
  Tad Dimka, noklausījies, noteica komandieri. Viņš bija liels anglis, arī pulkvedis ar dziļu balsi. Viņš paslēpās iepriekš izraktā tranšejā.
  Gaišmatainais zēns iesmējās un ātri kā maza odze, noņēmusi apkārtējos angļus, rāpoja uz tranšeju. Sitiens ar dunci pa pakausi un pulkvedis apklusa, no lūpām šņācās kā pārdurta mašīnas riepa. Pēc tam zēns, pielicis pie mutes saburzītu lapu ķekaru, rūca līdzīgā balsī.
  Šeit noslēpums slēpjas tajā, ka lapas bija izmērcētas lipīgā sulā (Dimka šo bija sagatavojusi jau iepriekš, lai gan cerēja nobiedēt mežoņus, bet tad bija Pinokio efekts, kad meklē vienu lietu, bet izrādās kaut kas cits, bet izrādās pavisam kas cits, bet arī noderīgs!).
  Neatkarīgi no tā, cik briesmīga bija komandiera balss, tā darbojās izkropļotā angļu valodā:
  - Visi piecelieties un skrieniet atpakaļ solī!
  Un tas izdevās! Briti uzlēca augšā, pēc kā uz tiem lija automātu un automātisko šauteņu sprādzieni. Protams, redzot tādus zaudējumus, skriesiet bez komandas... Drosmīgie Lielbritānijas karavīri metas uz papēžiem, un zēni, ņirboši, indīgi zaļi no zāles, basām kājām, apaļiem papēžiem steidzas viņiem pakaļ, šaujot tālāk. aiziet!
  Tagad tā bija cīņa! Pilnīga un tajā pašā laikā efektīva iznīcināšana! Ar sīvu tiekšanos.
  Vladimirs skaļi kliedza:
  - Man cīnītāji uz priekšu! Mēs atvērām kontu šeit!
  Pārējie zēni dziedāja līdzi:
  - Staļins mums iedeva tērauda rokas-spārnus un sirds vietā ugunīgu motoru!
  Vladimirs piebilda:
  - Augstāk un augstāk un augstāk! Censties pēc mūsu putnu lidojuma un katrā dzenskrūvē elpo mūsu robežu klusums!
  Kā vācieši zināja tādas dziesmas? Ja Dimka deva priekšroku pašam komponēt, tad viņa draugs Danka, gluži pretēji, reklamēja to, kas jau bija komponēts, populārs un labi zināms ...
  Taču Dimka, kurš šoreiz faktiski bija galvenais uzvarētājs, kļuva īgns un nodziedāja savu melodiju:
  Mēs zvēram pie Staļina Lielā;
  Gods noturēt un cīnīties līdz galam!
  Jo Viņa spēks ir kā saule,
  Jo Dieva gaisma ir valsts!
  
  Sargāsim Tēvzemi no nelaimēm;
  Britu lauva apgriezta aiz astes!
  Mēs veidosim laimi uz planētas;
  Kā Kungs svētais Kristus pavēlēja!
  
  Valdīs vienlīdzība un brālība;
  Debesis kļūs tīri zilas!
  Galu galā jums ir tiesības par to cīnīties,
  Sociālisma ceļš ir jaunajiem!
  
  Dzimtene skaistā Krievija,
  Staļins ir Dieva mums dots vadītājs!
  Kur ziedi uz lauka ir visskaistākie,
  Kur nevar izspraukties vārds boor!
  
  Valstī viss aug, tas ir plašs;
  Tajā ir ledus un leknas pļavas!
  Tuksneša zelts no austrumiem
  Sudraba un pērļu putenis!
  
  Uz visa spīdekļa planētas ir Kremlis;
  Bet vēl pēkšņāk spēks ir mūsos!
  Šeit "Katyusha" izgaismoja debesis;
  It kā pats erceņģelis iedeva aci!
  
  Visas Dzimtenes tautas ir vienotas;
  Mums starp viņiem nav tukšu problēmu!
  Krievija nelocījās zem muguras jūga;
  Jums neizdevās atņemt zemi, kungs!
  
  Lai joki vairs nebūtu piemēroti,
  Mēs arī esam kungi!
  Krievi uz planētas nav pārpildīti,
  No debesīm lej salds ūdens!
  
  Milzu lauki aug;
  Koloss ir kā siržu medus bite!
  Dievs krieviem iedeva vietu pašā paradīzē,
  Un jums lauru kronis!
  
  Viss kļuva paklausīgs cilvēkam,
  Tikai lepnums nevarēja savaldīt!
  Bet lai nebūtu cilvēka laikmeta beigas;
  Kosmoss mums atver durvis!
  Puiši aplaudēja lieliskajam priekšnesumam ļoti enerģiski un atzinīgi. Vladimirs pat nošāva vārnu ar mērķtiecīgu šāvienu no pistoles, un Danka teica:
  - Un tu, Dimka, esi lielisks - tu būtībā dziedi un komponē tikai savu!
  Jaunais maestro atzīmēja:
  - Un tas ir visvērtīgākais, kad tu veido pats, un neatkārtojies kā papagailis!
  Zaudējumi tika ātri aprēķināti ... Diemžēl trīs zēni uz visiem laikiem šķīrās no vienības, vēl pieci bija tik smagi ievainoti, ka viņus vajadzēs nēsāt, un divdesmit pieci cilvēki tika ievainoti vidēji ar viņu pašu spēku vai vieglu ...
  Vairāk nekā astoņsimt četrdesmit cilvēku nogalināja briti .... Kopumā attiecība ir diezgan pieņemama! Bet ieslodzītais nebija, izņemot vienu medicīnas dienesta majoru. Visi pārējie tika nokauti...
  Danka ironizēja:
  - Mēs, ilgi noturēdami ložmetējus, zāģējām un nogāzām tūkstošiem piecsimt angļu!
  Vladimirs viņu pārtrauca:
  - Aizveries, vai ne? Trīs mūsu puiši nomira. Es domāju viņus apglabāt šeit, kaujas laukā, vai nest uz savām vienībām, lai pēc Kristus paražas varētu apglabāt!
  Danka bija pārsteigta:
  - Vai PSRS augstā cieņā tur Kristu? Galu galā gan jūs, gan pats Staļins nemitīgi sakāt - Kristus ir vārgs un slampis nevis ārietis!
  Vladimirs mierīgi atbildēja:
  - Tas ir atkarīgs no tā, kāds ir Kristus... Bībelē minētais nav ārietis un pacifists! Tas, kuram mēs ticam, tas ir, bez tā sauktajiem Svētajiem Rakstiem, ir tikai tas pats sarkanais ārietis! Un ne tikai sarkans ārietis, bet arī ārkārtīgi drosmīgs cilvēks! Jums tas ir jāsaprot.
  Dima piekrita.
  - Arī man ir bībeliskais Jēzus, kurš māca nepretoties ļaunumam un nemaz nepatikt vaigu putām. Cara laikos jau tā bija, un ko tad? Viņš sita it īpaši zemnieka kungu, sasita seju asinīs, salauza viņam ribas uz statīva, un šis nelaimīgais vienkārši lūdza par kungu. Bet vai tas zemes īpašnieku padarīja par kādu santīmu labāku?
  Pats Danka visiem atbildēja:
  - Protams, nē! Ar ļaunumu nekavējoties jācīnās! Jo ļaunums ir liesma; kam vislabākais benzīns ir pacietība, bet labākie mači ir vienaldzība un egoisms!
  Vladimirs viņus smagi pārtrauca:
  - Jūsu teiktais jau ir pašsaprotams, absolūti jebkuram saprātīgam cilvēkam. Tātad mums nekas papildus nav jāskaidro un jāmāca. Vispār, krievi, es zinu tautu, kas mīl filozofisku spriešanu un boltoloģiju Dostojevska stilā. Pa to laiku jūs Oļegs un Danka nesīsiet nestuves ar Pēteri, tāpēc viņš ir smagākais no nogalinātajiem. Tagad ejam gājienā...
  Zēnus iedvesmoja un iedvesmoja pirmā, patiesi militārā uzvara, un rūdītie ķermeņi jau bija sākuši pielāgoties karstumam un stresam. Tas bija vienkārši jautri! Tak skrien un draisko...
  Danka bēgot jautāja Dmitrijam:
  - Bet jūs esat progresīvs bērns, var teikt, zinātnieks... Kāpēc, jūsuprāt, kristietība spēja sasniegt tādus panākumus visā pasaulē. Un turklāt loģika šajā doktrīnā, nevis kvarks!
  Baltmatainais zēns, brīdi padomājis, atbildēja:
  - Atceros, propagandas zinātņu doktors Gebelss teica: lai ticētu meliem, tiem jābūt lieliem. Pārfrāzējot, lai doktrīnai noticētu, tai jābūt bez jebkādas loģikas! Vai vēl precīzāk: lai reliģijai ticētu, tai jābūt bez loģikas un veselā saprāta!
  Danka pamāja skrienot.
  - Daļēji tā ir taisnība, bet tomēr... Daudzām lietām mūsu pasaulē trūkst loģikas un jēgas, taču nekas nav guvis tādus panākumus kā kristietība, un to nevar izskaidrot tikai ar paradoksu!
  Dima teica:
  - Ir dažādi faktori un pie varas esošo administratīvie resursi, jo viņi guva labumu no paklausīgiem kalpiem, kurus apmānīja ticība labākai pēcnāves dzīvei un nevēlējās neko mainīt uz zemes. Un, protams, vergu vājums, kuri saprata, ka ir pārāk vāji un neorganizēti, lai pretotos Mūžīgās Romas leģioniem. Un tā tālāk... Ļoti romantiskais Jēzus Kristus tēls. Ievērojiet, ka Jēzus nebija parasts cilvēks. Trešdaļa cilvēces viņu uzskata par Visvareno Dievu, kas parādījās miesā. Un tas ir iespējams tikai cilvēkam ar īpašu šarma dāvanu.
  Padomju zēns, kas skraida pa labo roku, acīmredzot saprata baltkrievu valodu un iejaucās:
  - Un šeit viss ir daudz vieglāk! Nozīme ir tāda, ka pats Visvarenais Dievs cilvēku dēļ pieņēma cilvēka veidolu, uzkāpa krustā. Pati darbība ir tik neracionāla, visiem nesaprotama, grūti izskaidrojama, bet tajā pašā laikā apburoša, ka cilvēki uz to iekrita. Turklāt cilvēks ir glaimojošs. Kāpēc glaimojošs? Tā kā viņš ir vīrietis, izrādās tik milzīga vērtība, ka Visuma radītājs pats cieš viņa dēļ un atdod savu dzīvību! Un kopumā tas ir lieliski!
  Danka piekrita.
  - Jā, tas ir nesaprotami! Visuma Radītājs tiek spīdzināts un sists krustā, un viņš lūdzas par saviem bendes! Kurš to var iedomāties? Kas varētu būt vairāk?
  Dima piekrita.
  - Nekas! Galu galā tieši paša evaņģēlija paradoksālais raksturs kļuva par iemeslu tam, ka viņi tam ticēja, tostarp gudrie cilvēki, saprotot, ka tādu lietu nav iespējams izdomāt! Jo īpaši imperators Konstantīns vadījās ne tikai pēc praktiskiem aprēķiniem: tas nebija izdevīgi. Kristieši nebija vairākuma Romas impērijā. Gluži pretēji, viņi bija izmisušais mazākums, turklāt pasīva un pacifistiska minoritāte. Un pagāni, gluži pretēji, bija agresīvs vairākums. Tātad imperators Konstantīns, iespējams, ticēja... Turklāt viņš ticēja patiesi un, pieņemot kristietību, uzņēmās liktenīgu risku sev...
  Denijs nicinoši nošņāca:
  - Nesaprotu, kāds te bija nāves risks?
  Dimka pacietīgi paskaidroja:
  - Lepnajiem romiešiem kristieši bija tikai ebreju sekta. Tas ir, viņi pat neuzskatīja viņus par cilvēkiem, bet olimpiskie dievi ir nacionālā reliģija, pat ja tie ir aizgūti no grieķiem. Tas ir, izrādās, ka imperators Konstantīns gāja pret saviem senčiem un savu vidi. Turklāt kristietībai raksturīgs puritānisms, un romieši nebija pieraduši sevi nekādā veidā ierobežot. Tas ir, tas bija tieši kristietības nedabiskums, tas, ka šī ticība liek atteikties no daudziem dzīves priekiem, un tas bija kolosālais risks tās pieņemšanā. Tātad tikai veiksme militārajās lietās ļāva Konstantīnam nostiprināties, ieskaitot krusta palīdzību uz vairogiem!
  Denijs atzīmēja:
  - Tāpat kā islāms nostiprinājās uz durkļiem, pareizāk sakot, uz zobeniem un šķēpiem! Tas kārtējo reizi apliecina - tam, kurš stiprs, ir taisnība! Spēcīgas dūres ir labākie argumenti!
  Dima iesmējās.
  - Tas var nebūt smieklīgi... Bet tas ir traģiski, ja prāts netiek īpaši novērtēts. Lai gan velti daži domā, ka pusaudži ciena tikai fizisko spēku. Viņiem raksturīgas arī citas, arī intelektuālas vērtības!
  Puikas apklusa... Runāt, protams, ir interesanti, bet līdz šim tēmas tikai lidinājušās gaisā. Reliģija nav populārākā tēma zēnu sarunās. Tātad, varbūt mēģināt papļāpāt par tankiem?
  Danka jautāja Dimam:
  - Un ko jūs domājat par vācu militārās tehnikas kvalitāti? Jo īpaši panzvale slavinātā daļa?
  Zēns diezgan loģiski atbildēja:
  - Nekādā gadījumā prakse apliecina, ka vācu tanki ir spēcīgi un efektīvi! Ko te vēl var pateikt? Un tādi rādītāji kā ierocis, bruņas, dzinējs un rezultāts: trieciena spēks, aizsardzība, dzinējs, protams, ir svarīgi, bet tajā pašā laikā sekundāri. Protams, ja nav īstu tanku dūžu!
  Denijs sarauca pieri.
  - Ko tu gribi teikt, ka mums nav tanku dūžu?
  Dima nevainīgi smaidīja kā mūķene:
  - Un no kurienes viņiem vajadzētu būt? Mūsu baltkrievu tanki vēl nav karojuši ar tankiem. Somu valstī tanku gandrīz nebija, arī Japānai uz Khalkhin Gol tie bija ar gugulkina degunu. Viņiem nebija laika to audzēt - neapstrīdams fakts! Tāpēc pagaidām runāt par šo tēmu ir bezjēdzīgi.
  Denijs sagrieza seju.
  - Jā, mums nav nekā īpaši iespaidīga un nē! Tātad var iepriecināt NKVD pagrabus pretpadomju aģitācijai.
  Dimka klusi iesmējās.
  - Bet te mēs ticam un būsim pirmie! Varbūt pat dabūsim bruņinieku krustus, jo mēs, krievi, esam dzimuši, lai uzvarētu!
  Padomju zēns dusmīgi pārtrauca:
  -Ak nē! Mēs, ārieši, esam dzimuši, lai uzvarētu. Galu galā vienīgais, kas jums līdz šim ir palīdzējis, ir tas, ka mūsu armija vēl nav pagriezusies uz austrumiem. Bet tiklīdz Lielbritānija kapitulēs, jūs redzēsiet mūsu tankus parādē Kremlī.
  Danka ķircināja jauno nacistu:
  - Kā kara trofejas, protams. Jā, pat ar ieslodzīto kolonnām, kas traucas zem eskorta! Tā tu redzēsi Maskavu!
  Kautiņu, kas draudēja izcelties, novērsa Vladimira draudīgais sauciens:
  - Aizveries! Tu Danka par garu mēles sodu... Nakts miega vietā tu stāvi apsardzē, visu nakti ar somu mugurā. Un būs kaut kas līdzīgs šim...
  Danka gribēja kāpt pudelē, bet Dimka viņu mierināja:
  - Tā ir tava vaina. Galu galā mēs esam draudzīgas valsts viesi, un jūs apvainojat tās karavīrus ... Atvainojiet un ievērojiet ciemiņam atbilstošu taktu!
  Denijs klusēja. Viņš nevēlējās atzīt kļūdu vai izraisīt konfliktu. Un Dima ieteica:
  - Vai vari kaut ko nodziedāt kā izlīguma zīmi?
  Komandieris atbildēja:
  - Nē, šis nav īstais laiks!
  - Vai tad es varu arī stāvēt naktssardzē kopā ar savu draugu Danku?
  Vladimirs atkal un diezgan pamatoti iebilda:
  - Un tas būs nepareizi, viņam būs lieka izklaide... Ļaut garlaikoties un cītīgi padomāt... - Jaunais bataljona komandieris apklusa un gandrīz mānīgi jautāja:
  -Tu mani pārsteidz. Kur jūs ieguvāt tik neticamas militārās spējas? Tu cīnies kā supermens no amerikāņu komiksiem, kāds ir tavs noslēpums?
  Dimka bija neizpratnē:
  - Nu, kāpēc tas ir Supermens... Viss principā ir cilvēka iespēju robežās. Tā ir pirmā reize, kad es parādījos tanku priekšā. Viņi mani sajauca ar arābu zēnu, kas bija neticami un neparasti. Tad viņi noticēja stāstam, arī dabiski, labi, ka bērns vēlas nopelnīt naudu un palīdzēt britiem. Nu, protams, ne katrs cilvēks var izvilkt pistoles no jostas, viņš to var izdarīt nemanāmi, neaizķerot, bet jebkura "šķipsna" pat jaunībā ir diezgan spējīga. Jebkurš no jums ir spējīgs no divām pistolēm nošaut četrus cieši pieguļošus tankkuģus. Un tas, ka pulkvedis nekavējoties padevās, viņam bija pieredze karā ar Lielbritāniju, nav tik pārsteidzoši. Šeit ir trīs miljoni franču, kas padevās gandrīz bez cīņas un sēž izcilos nocietinājumos, kas ir daudz pārsteidzošāk. Īsāk sakot, pirmais otrās šķiras krusts, diezgan loģiski saņēmu, manā vietā izdarīju to, ko jebkurš jūsu bataljona bērns. Un pats apbalvojums nav unikāls, Pirmā pasaules kara laikā ar to tika apbalvoti gandrīz simt seši tūkstoši karavīru un virsnieku. Tad kāpēc man sevi tik ļoti paaugstināt!
  Vladimirs daļēji piekrita:
  - No vienas puses, šķiet, ka tā ir, bet... Otrās cīņas laikā tu nebiji kā visi. It īpaši briti tevi nepamanīja, un tu trāpīji no rokas, nemērķējot, bet tajā pašā laikā nepalaižot garām. Un ne visi spēj atdarināt pulkveža balsi!
  Dimka iebilda:
  - Nē, pēdējo var darīt ikviens, ja izmanto ierīci rezonansei. Es tev to iemācīšu, ja vēlies. Kas attiecas uz šaušanu bez netrāpījumiem, tad tu nošāvi ļoti pieklājīgi. Jebkuram jūsu bataljona cīnītājam var piešķirt Vorošilova strēlnieka titulu. Vai angļi mani redzēja? Tātad viņi nepamanīja arī citus cīnītājus, mēs zaudējām visus trīs nogalinātos, kas nozīmē, ka šie karotāji skaidri aizsedza acis!
  - Jau četri miruši! - Dimka izlaboja balsi no aizmugures. - Aleksandrs nomira, diemžēl, karā.
  Vladimirs bija noguris no šādas sarunas, un viņš kliedza:
  - Steidzieties ātrāk, pretējā gadījumā mēs neinformēsim pārējos.
  Pa ceļam gāja bojā vēl viens smagi ievainots kaujinieks, bet kaujinieki steidzās uz lielu arābu ciematu. Tur tiem, kuri nevarēja piecelties, sniegta neatliekamā palīdzība. Pēc tam Vladimirs sarunājās ar PSRS Sarkanās armijas pulkvedi, izskaidrojot viņam situāciju un stāstot par aizvadīto kauju. Viņš pavēlēja nosūtīt pārbaudīt divus Sarkanās armijas karavīrus ar arābu gidiem. Tomēr Vladimirs viņam parādīja fotoattēlu ar nogalinātu angļu kaudzi un sacīja:
  - Tu vari mums uzticēties, mēs vēl neesam iemācījušies melot!
  - Bet iemācījies komponēt! - Drūmi un bez liela prieka atbildēja pulkvedis.
  Bet tas nekas Vladimirs nebija samulsis un ieradies ģenerālim izklāstīja jaunāko atgadījumu. Viņš paspieda viņam roku un apsolīja apbalvot tos, kuri izcēlās. Pēc tam jaunie kaujinieki tika nosūtīti gulēt kazarmās.
  Tomēr Vladimirs Wolverine, sapratis, ka kazarmās ir pārāk smacīgs, lika ložņāt uz ielas... Ziniet, ka mūsu puiši nebaidās no tankiem, netīrumiem un punduriem. Danku nolika sardzē. Viņi ielika viņa mugursomā bruģakmeņus, lai iegūtu lielāku svaru un bargāku sodu. Tomēr Vladimirs steidzās, smaidot mierināt soda laukumu:
  - Bet jums netiks atņemti mūsu kopējie apbalvojumi un nopelni. Mēs jums nepiemērojam disciplinārsodu, kas jums ir izdevīgi!
  Danka, it kā nesaprotot, jautāja:
  - Kāpēc tas ir izdevīgi?
  Vladimirs Wolverine vienkārši paskaidroja:
  - Disciplinārsodu esamība ir lielisks iemesls, lai atteiktos pasniegt apbalvojumu par militāriem nopelniem. Un tu, protams, gribi parādīt Svētā Jura krustu, vai kādu citu ordeni, atgriežoties dzimtenē.
  Danka dusmīgi pamāja ar galvu.
  - Jā, nav vēlēšanās?
  Vladimirs šķībi kā plekste pasmīnēja:
  - Jā... es neticu, jo tavi draugi droši vien sāks jautāt, kāpēc tavam draugam ir dzelzs krusti, bet tev nē? Kāpēc tu paliki bez atlīdzības, varbūt slikti cīnījies!
  Danka uzmeta vienaldzīgu skatienu:
  - Man vienalga. Padomju apbalvojumi ir daudz vērtīgāki par vācu nieciņiem, pat bruņinieka krustu ar dimantiem! Tā ka!
  - Nu, beidziet lepno baltkrievu puisi! Es ticu, ka tu pasargāsi savu sirdsapziņu. - Vladimirs Wolverine klusēdams aizgāja. Atstājot pēdas no divpadsmitgadīga, bet savam vecumam diezgan liela zēna basajām pēdām.
  . NODAĻA #5
  Oļegs Rybachenko turpināja savu interesanto misiju. Viņš kopā ar meiteni Margaritu iznīcina vēl vienu angļu bāzi.
  Terminatora zēns ar pliku papēdi iedeva granātu un teica:
  - Politiķis ir briesmonis, kas uzdodas par glītu vīrieti, taču neviena grezna munīcija nespēj noslēpt cūkas santīmu un vilka ilkņus!
  Karotāja meitene, ar kailiem pirkstiem izmetusi slepkavniecisku nāves dāvanu, kliedza:
  - Karavīrs arī savā ziņā ir briesmonis, jo viņš nogalina kaujas laukā, bet atšķirībā no politiķa ir līdzvērtīgs, bet vēlētājs vienmēr zaudē!
  Oļegs Ribačenko, ar kailiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku palaižot granātu un izkliedzot pretiniekus, kliedza:
  - Sieviete vēlas mīlestību un laimi sev un savai ģimenei, politiķei primāri interesē citu lutināšana, un ir apsēsta ar naudas mīlestību!
  Margarita ar nāvējošā spēka kailajiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu un izteica:
  - Sieviete ir kā roze: pievilcīgs aromāts, spilgts izskats, asi ērkšķi, un kā izskatās politiķis, pārsteidzošs ar smaku, nožēlojams izskats un ass kaktuss?
  Terminatora zēns, grauzdams pretiniekus un mirkšķinot safīra acis, atzīmēja:
  - Sieviete ir skaistuma un tīrības iemiesojums, lai arī ne vienmēr ideāls, bet politiķe vienmēr būs zemiskuma un neglītuma etalons!
  Terminatora meitene smejoties atzīmēja:
  - Baskājains zēns bieži neizturas slikti un neiekāpj kabatā, kā politiķis dara šķebinošas lietas un iebāž tajā cūku!
  Nemirstīgie bērni darīja īstus brīnumus un bija super.
  Kā tomēr, un meitenes pilotes, kas uzvarēja gaisa kaujā par Lielbritāniju.
  Nataša ar kailām kājām nogāza angļu mašīnu un čīkstēja:
  - Bērnam patīk spēlēties ar ieročiem, bet viņš ir piemīlīgs, politiķis mīl tos grabināt, bet baiļu vietā iedveš riebumu un smieklus!
  Anastasija agresīvi atzīmēja, notriekdama citu ienaidnieka automašīnu:
  - Kā saka zinātnieki, cilvēks cēlies no mērkaķa, politiķa, lai gan tipiskam primātam, īpaši veiksmīgiem cilvēkiem, ir attiecības ar šakāli!
  Akuļina Orlova agresīvi atzīmēja, ar stobra paņēmienu nogāžot citu pretinieku:
  - Cilvēkam ir Dievišķa radošā daba, bet politiķi sit krustā, ka viņi pēc dabas ir tikai velniņi un rada haosu!
  Mirabela Magnetic, izraujot ienaidnieka lidmašīnas un nogriežot tās it kā ar ventilatora vilni, izdeva:
  - Politiķis ir Velns miesā, bet nevis elles kungs, bet gan pazemes pasaules radītājs uz Zemes, kurā velni iziet no kontroles un rada haosu!
  Meitenes, protams, ir sieviešu kārtas briesmoņi un dod ragus visam sabiedroto odam vai odu baram.
  Tikmēr dažas skaistas meitenes no PSRS tiek pārdotas Irānas šaham harēmā.
  Masāžai tika pakļauti arī karotāju ķermeņi, un to nedarīja kalpones un pat ne einuhi, bet muskuļoti pusaudžu vergi. No viņu pieskārieniem meitenes patiešām aizrāvās un kļuva daudz aicinošākas un pievilcīgākas.
  Un rudmatainā Andželika un blondā Alise aizmirsa par pieticību un juteklīgi murrāja zem jauno vīriešu prasmīgajiem pieskārieniem. Tā bija prelūdija kaulēšanai, lai viņi būtu jautri un pēc iespējas erotiski pievilcīgāki.
  Pabeidzam "vingrojumu", meitenes atkal tika nomazgātas un saģērbtas. Viņi uzvilka kurpes ar augstiem papēžiem un dārgakmeņiem kājās, bet tiāras ar dārgakmeņiem matos. Andželika pat bija pārsteigta:
  - Vai saimniekam nav žēl mūs tā izrotāt? Galu galā šie oļi ir bagātības vērti, un nav zināms, cik daudz tie mums dos!
  Galvenā kalpone viņus mierināja:
  - Darījuma laikā jūs būsiet pilnīgi kails un izpildīsiet baskāju deju. Tas ir, ja tevi pārdotu Evas kostīmā, tev nebūtu diega. Un visu pārējo pircējs var iegādāties par papildus samaksu.
  Alise nosarka, samulsusi.
  - Tātad mums ir jābūt pilnīgi kailām vīriešu bara priekšā?
  Kalpone pamāja.
  - Noteikti! Tā ir sena paraža. Pircējam par saviem vergiem jāzina pilnīgi viss. Visi trūkumi, ja tie, protams, ir tikumi. Protams, daudzas meitenes ir šausmīgi sarūgtinātas, jo viņas nav pieradušas pat noņemt plīvuru vīriešu priekšā. Bet mēs nepiekāpjamies.
  Andželika, šeit kļuva ziņkārīgs:
  - Un ja vergs no kauna sarīko dusmu lēkmi?
  Milzīgs un resns einuhs ķēdes pastā pelēkā krāsā ar putekļiem un greznu turbānu atbildēja par kalponi:
  - Un mēs ar viņiem runājam pirms izsoles, skaidrojot, ka tas nav tas gadījums, kad vajag nokaunēties, bet tieši otrādi - jāizrāda pazemība. Pretējā gadījumā gaida sods. Parasti tas darbojas un vergi ir klusi. Kas attiecas uz jums, lai gan jūs esat jaunavas, šķiet, ka esat pieraduši staigāt puskailas, pēc iedeguma var redzēt, tāpēc esiet pacietīgs. Ja jūs pārdos šaha harēmā, tas būs labākais no visiem iespējamajiem likteņiem.
  Alise nedaudz ierunājās.
  - Tu mūs mierināji!
  Meitenes bija pārklātas ar vairākiem caurspīdīgiem vākiem, kurus nācās noņemt, lai izsolē pārdotā verga ķermenis pamazām parādītu savu valdzinājumu.
  Pēc arābu standartiem Alise un Andželika bija gara auguma dīvas, viņas tika apkaisītas ar vīraku un kārtējo reizi nolaistas, saritināja savus brīnišķīgos matus, lai tie nokristu pār pleciem, kaulēšanās laikā.
  Abi karotāji bija mierīgi, dzīve, karš un mācības viņus rūdīja, kas nozīmē, ka nebija pamata satraukumam. Kas viņiem ir aizspriedumi un māņticība? Un viņiem nav par ko kaunēties par savu ķermeni.
  Šeit atskanēja signāls un vergi tika novesti uz izsoli. Šeit, starp citu, augstpapēžu kurpēs, pie kurām meitenes nebija pieradušas, viņas reāli piespieda kājas, un bija nepatīkami, ka zeķe bija saspiesta un tā veidoja visu spēcīgo, meitenīgo augumu svaru.
  Tātad tā jau bija staigāšana, kaut kas līdzīgs inkvizitoriālai spīdzināšanai, tomēr maigākā variantā.
  Daudz cilvēku pulcējās, kur bija izsoles, nabagiem. Viņi pārdeva sievietes, bērnus, vīriešus. Bet tas bija uz atklāta pjedestāla ar nekvalitatīvām vai mazvērtīgām precēm. Sievietes taču tika nesaudzīgi izģērbtas un taustīja visu acu priekšā, tās, kas mēģināja slēpties, tika sistas ar pātagas. Bija dzirdami vaidi, un bija daudz gaudoņu. Jā, un kliedzieni dažreiz izteica ciešanas. Īpaši baisi bija bez vecākiem palikušajiem bērniem, kuri uz izsoli tika vesti kaili un ik pa brīdim pircēji viņiem ar nemazgātiem pirkstiem iekāpa mutē un knibināja. Tātad raudāšana bija vairumā, kā pātagas svilpe. Turklāt smirdēja arī pēc dažādiem notekūdeņiem, vietām varēja redzēt ēzeļu atstātas kūkas. Tikai pāris nobružātu, zaļas krāsas motociklu daļēji iznīcināja viduslaiku vergu tirdzniecības ainavu.
  Alise rūgti atzīmēja:
  Cik tas ir pazemojoši. Izturieties kā pret dzīvniekiem.
  Andželika piebilda:
  - Ceru, ka tas nav priekš mums?
  Galvenais einuhs meitenes mierināja:
  - Nē, tevi pārdos pilī, bagātiem cilvēkiem. Starp citu, ja meitenes kājas ir nogurušas no apaviem, rikša dos braukt.
  Jā, garajiem arābu jauniešiem iedeva karietes un dāmas uzsēdās tajos. Savukārt apsarga eskorts negaidīti ieguva velosipēdus. Lielais einuhs apsolīja:
  - Pēc brīža mēs sasniegsim gaišo mērķi!
  Šoreiz purns nemeloja. Pils, kurā meitenes tika ievestas, bija liela, grezna, ar statujām un strūklakām.
  Bet galvenais ir pati kaulēšanās vieta, kas atgādina teātra skatuvi. Un arī šeit bija jāgaida rindā. Andželika pat jautāja:
  - Vai tas ir galvenais vergu tirdzniecības centrs?
  Galvenais einuhs teica:
  "Šis ir galvenais sieviešu vergu tirdzniecības centrs. Vīriešus pārsvarā pārdod citur. Kā starp citu, un zēni, mierinājumam ...
  Solīšana bija aktīva, publika pulcējās daudz un viss greznā austrumnieciskā tērpā. Tikai daži cilvēki bija Eiropas tērpos, bet kopumā tas bija diezgan liels bars. Bija liels troksnis, un meitenes, kuras tika nogādātas uz platformas, tika vai nu pamazām atsegtas, vai arī nekavējoties izvestas kailas.
  Lūk, viens no viņiem tomēr izturēja pazemojumu un uzmeta dusmu lēkmi. Viņa rūca kā teles kautuvē, kamēr tika nodīrāta dzīvai. Apsargi viņu aizķēra un iznesa no istabas. Galvenais einuhs paziņoja:
  "Pērtīs, lai nesabojātu ādu, varbūt arī apgrauzdēs stilbiņās, lai zoles noklātos ar mazām tulznām, iespējams arī statīvs. Dāmai jānāk pie prāta. Tu esi tāds pats ja izmetīsi "zirgus" saņemsiet nežēlīgu,sodu bez sakropļošanas un atkal vedīs pārdot.
  Andželika joprojām jautāja:
  - Ja mēs atkal uzliesmām dusmu lēkmi!
  Einuhs stingri sacīja:
  - Tad jūs tiksiet pāvēts, tā kārdiniet likteni!
  Kad meitenes beidzot tika izvestas uz platformas, viņas juta vairāk atvieglojumu nekā bailes.
  Izsoles vadītājs lasīja:
  - Divas jaunas burvības, jaunavas, kaislīgas, mācījušās mīlēt Rietumu manierē, bet vēl nepazina vīriešus. Blonds un ugunīgs tiek pārdots kā pāris. Sākuma cena ir pieci tūkstoši zelta piastru.
  Atbildot uz to, atskanēja neapmierināti izsaucieni arābu valodā:
  - Parādiet mums viņu sejas! Kādas dīvas.
  Einuhi, stāvot malās, nometa plīvuru no meitenēm un aizsedza viņu fizionomijas. Gerda neviļus nodrebēja, doma, ka viņa tagad tiks izģērbta pāris simtu iekāres pilnu vīriešu priekšā, bija tik pretīga, ka viņas maigā seja kļuva sarkana, un safīra acis lēca.
  Un publika sajūsmā kliedza, un mēs ejam:
  - Septiņi tūkstoši piastru.
  - Astoņi tūkstoši!
  - Desmit tūkstoši!
  - Divpadsmit tūkstoši! - kliedza vīrietis ar sirmu bārdu zaļā, smaragdiem rotātā turbānā.
  Andželika jautāja einuham:
  - Un cik ir divpadsmit tūkstoši piastru, ja pārrēķina Eiropas naudā?
  Einuhs bija līdzīgi pieredzējis un izglītots:
  "Tas ir aptuveni simts divdesmit tūkstoši ASV dolāru. Nu, apmēram tāda pati likme, ja rēķina zeltā!
  Alise noapaļoja lūpas.
  - Mamma Mio, tie ir trīs smagie tanki M-16.
  Andželika izlaboja:
  - Nē, daudz vairāk!
  Patiesi gara auguma, diezgan sauss vīrs ar sārtu degunu un koši sarkanu turbānu piedāvāja pat piecpadsmit ar pusi tūkstošus piastru.
  Galvenais einuhs čukstēja:
  - Šis sarkanā turbānā, pats Ali-Topals, Irānas šaha harēma piegādātājs. Viņš nav pieradis zaudēt cenas.
  Bagāts vīrs zaļā turbānā ar smaragdiem izdeva:
  - Septiņpadsmit tūkstoši piastru uz pāris stundām...
  Tad jauns vīrietis bez turbāna, bet Eiropas kostīmā piecēlās un kliedza:
  - Astoņpadsmit tūkstoši piastru! Šīs sievietes ir manis, indiātes Radžas Malikas, cienīgas.
  Bija īslaicīga pauze... vīri satrakojās... Bagātais smaragda turbānā piezīmēja princim:
  - Un tu gribi iedot naudu par divām zagšanām, ar kurām var nopirkt iznīcinātāju?
  Princis dusmīgi atbildēja:
  - Vai vēlaties gulēt ar dzelzs kuģi?
  Pa to laiku einuhi nometa meitenēm pārvalkus, kas aizsedza viņu graciozās sfēriskās krūtis. Sprauslas dzirkstīja kā rozā pumpuri. Tirdzniecība atdzīvojās. Viens no šeihiem izlēja no somiņas sauju dimantu un sacīja:
  "Es par viņiem piedāvāju divdesmit tūkstošus piastru!" Viņi ir tā vērti!
  - Divdesmit viens tūkstotis! - Piedāvāja vīrieti zaļā turbānā.
  - Divdesmit divi tūkstoši! Princis norūca.
  - Divdesmit pieci tūkstoši! - Stāda Shah piegādātājs.
  Rindās izskanēja kņada, taču tirgošanās nerimās. Šeihs pieskrēja pie juveliera, izkratīja visu somiņas saturu un jautāja:
  - Apskatiet šos dimantus!
  Viņš izspieda:
  - Divdesmit astoņi piastri!
  Šeihs norūca:
  - Tās ir manas, abas meitenes!
  Princis no Indijas iebilda:
  - Nav mana! Trīsdesmit tūkstoši piastru!
  Atkal iestājās pauze. Apsveriet trīs simtus tūkstošus ASV dolāru, tā ir milzīga summa tiem laikiem. Daudzi sāk domāt, vai ir tā vērts meitenēm tik daudz veltīt.
  Pēc signāla einuhi nometa plīvurus, kas sedza vergu vēderus, un tad novilka diadēmas, izplešot savus brīnišķīgos matus... Izsoles atkal atsākās, vīru jumti aizgāja.
  - Trīsdesmit trīs!
  - Trīsdesmit pieci!
  - Trīsdesmit deviņi!
  - Četrdesmit viens tūkstotis!
  Pauze .... Un tad šaha piegādātājs izdeva:
  - Četrdesmit pieci tūkstoši piastru. Un pārējos brīdinu, ka tas, kurš nosauks summu un nevarēs to pilnībā samaksāt, tiks publiski pērts un kaunā izslēgts no izsoles.
  Šeihi bija nedaudz mazdūšīgi... Tad nebija tik bagātīgas naftas dolāru plūsmas, un pašam dolāram vēl nebija laika nokrist, tāpēc summa bija ļoti liela. Un dod viņu par vergu ...
  Taču galvenais einuhs vēl nebija izlicis visus trumpjus, un no meitenēm aizlidoja pēdējais plīvurs, kas klāja gurnus un kājas. Un tad spiežot kniedes atbrīvoja kājas no augstpapēžu kurpēm. Sekoja komanda:
  - Dejo!
  Ja sieviete dejo, tad nepavisam nav kā tad, kad viņa stāv uz vietas. Galu galā šī vairs nav statuja, pat ja tā ir skaista, bet gan dzīva, trīcoša miesa. Un meitenes, stipri satraukti no kauna un tajā pašā laikā no situācijas pikantuma, dejoja ļoti enerģiski.
  - Piecdesmit tūkstoši! ievaidējās vīrietis zaļajā turbānā.
  - Piecdesmit pieci tūkstoši! - Harēma piegādātājs nepadevās.
  - Sešdesmit! - kliedza viens no šeihiem.
  - Sešdesmit pieci! - pievienots čeka piegādātājs.
  - Septiņdesmit! - kliedza smaragda turbāna īpašnieks.
  - Astoņdesmit! - Šaha piegādātājs pārtrauca un piebilda. - Pārbaudi savu bilanci nelaimīgais, vari dabūt pātagu.
  Pēdējais vīrs novītīja ... Sekoja atskaņa:
  - Viens, divi... - Iestājas pauze, pēkšņi kāds pārdomā... Alise nočukstēja (jā, kad tas beidzot beigsies! Esmu ateists-komjaunietis, gatavs lūgt Allāhu!). - Trīs! Pārdots Šaha harēma piegādātājam.
  Viņi nekavējoties uzmeta meitenēm plīvuru un burtiski iznesa viņas rokās no izsoles. Tā beidzās karotāju "darba" diena. Precīzāk, vēl ne. Viņi iekrāva savu īsto Amerikā pirkto piekabi un aizveda uz Teherānu. Meitenes pašas patiesībā joprojām bija kailas, bet apsegtas ar gultas pārklājiem un gulēja uz dīvāniem. Viņiem pat tika pasniegtas gardēžu maltītes, un apsargi tika atstāti ārā. Tāpēc gulies un izbaudi, dārgais.
  Alise pārsteigti atzīmēja:
  - Tas joprojām ir dīvaini! Mums maksāja summu, kas vienāda ar divdesmit ASV smagajiem tankiem. Tā ir bagātība ar zelta dolāriem, ko inflācija vēl nav samazinājusi. Un tomēr, nekāda lepnuma, kaut kas nav jūtams!
  Andželika nopūtās.
  - Zelts vienmēr ir vērtība, bet, kad no tā taisa būra stieņus, gribas atlaidi!
  Alise ieteica:
  - Varbūt spēlēsim pilsētās. Vai nosauksim pilsētu un pēc tam vēl vienu tā, lai tā sāktos iepriekšējās beigās?
  Andželika negatīvi pamāja ar galvu.
  - Tas jau ir kaut kā spalīgs. Varbūt vari izdomāt ko citu. Kādas idejas?
  Alise atrada:
  - Un tad taisīsim atspiešanos pēc kārtas. Kurš pirmais saplīst, tas zaudē!
  Andželika labprāt piekrita:
  - Lūk! Tajā pašā laikā mēs trenēsim rokas un krūtis. Un tad mūsu kājas saņēma pietiekamu slodzi, bet nebija roku!
  Kamēr meitenes izklaidējās, Āfrikā arī bija karsti....
  PSRS bataljons Sarkanais ērglis virzījās uz dienvidiem... Tādas ir domuzīmes un piespiedu gājieni. Puikas jau bija ierautas smacējošajā un nogurdinošajā skriešanas ritmā pa tuksnešiem un džungļiem. Un pa ceļam mums bija jāpārvar britu militārā pretestība.
  Jo īpaši kontrolpunkts ar diviem ložmetēju torņiem. Šeit man bija jāšauj nedaudz, pirms tika izmantotas granātas. Zaudējumu nebija...
  Bet tad bija vēl grūtāk, zemē tika aprakti astoņi tanki un četri pašpiedziņas lielgabali, un ap tiem kājnieki, ložmetēji, pieredzējuši karavīri, ar sešstūri izraktas tranšejas. Šeit nav tik viegli nokļūt, sava veida nocietināta teritorija, kas atrodas trīs ceļu krustojumā, kas ved un savieno Somāliju, Sudānu un Etiopiju.
  Pietuvoties nebija viegli, teritorija tika izšauta cauri un mežs apkārt tika izcirsts. Vladimirs, apzinoties uzbrukuma avantūriskumu, grasījās saukt palīgā aviāciju, bet Dimka Raķete piedāvāja uzbūvēt katapultas līdzību un iemest pāris prettanku granātu saišķus.
  - Nav nepieciešams novērst sarkanās aviācijas uzmanību, jo īpaši tāpēc, ka ienaidniekam ir vismaz pieci jaudīgi 90 milimetru kalibra pretgaisa lielgabali, neskaitot vairāk gaisa ieroču. Šeit ir neliels ienaidnieka priekšpostenis, un pret priekšposteņiem ir vajadzīgas aplenkuma ballistas.
  Puišu un sarkano āriešu bataljona komandieris Vladimirs šeit, cita starpā, pilnīgi pamatoti šaubījās:
  - Vai jūs domājat, ka varat pietiekami precīzi no tā izkļūt?
  Dimka, kopā ar draugiem spiežot palmu eļļu un sveķus, apstiprināja:
  - Jā, es tā domāju, Vorošilovska šāvējs joprojām ir sīkums. Jā, un pats Vorošilovs ir primitīvākais karotājs. Vienkārši dodiet man vadību.
  Zēns pirms šāviena patiešām meditēja, un viņš granātām pievienoja arī benzīnu, kas sajaukts ar palmu eļļu un sveķiem, kam pievienoja kaļķi un karbīdu. Un tad, izdarījis aprēķinu, viņš krustu šķērsu, izteica pioniera sveicienu un izšāva:
  - Šeit jūs saņemat nedolvyat!
  Viens šāviens, tad otrs kliedziens:
  - Par dzimteni Staļinam!
  No ienaidnieka puses rēciens, kliedzieni, vaidi.
  Dimka vēlreiz pavēlēja:
  - Vēl viena zalve!
  Vaides, rēkoņa, liesmas kļuva stiprākas, atskanēja saucieni angļu valodā: padodies!
  Šoreiz ieslodzīto bija vairāk nekā pieci simti, un tie galvenokārt bija baltie angļi. Grūti noticēt, ka šie puiši tikai pirms sešiem mēnešiem sagrāva itāļu pārākos spēkus Etiopijā un pašā Itālijā. Bet tagad viņi tika uzcelti kā nožēlojams aitu ganāmpulks.
  Basām kājām, saskrāpēti, bet dzīvespriecīgi zēni dzenāja ieslodzītos, nepievēršot uzmanību akmeņiem un ērkšķiem zem kājām. Un Dimka Rocket pat dziedāja:
  Valsts ir svēta komunismam;
  Jūs iededzijāt visas planētas lāpu!
  Nesāt staļinisma karogu,
  Kurš bērniem devis tādu laimi!
  
  Katram no mums ir šautene
  Mēs zinām, ka militārais darbs ir godājams!
  Galu galā dziesma steidzas sulīgi, skaļi,
  Virs galvas ar zvaigznes sarkano gaismu!
  
  Mēs nesam prieku, laimi visai pasaulei,
  Darbaholiķim bija īpašnieks!
  Resnais kapitālists, lai atbildētu,
  Proletārietis ir kāpis tronī!
  
  Mūsu koši karogs, protams, asins krāsā;
  Viņā atklājas Kunga Kristus spēks!
  Un viņiem būs jāizcieš daudz sāpju,
  Mūs vada svētie no seju ikonas!
  
  Un tad puiši paradīzi neredzēs,
  Mūs augšāmcels zinātnieki ar gudrām domām!
  Tad satiec ar ziediem karavīra soli,
  Zem izcilā komunisma!
  
  Biedru Staļinu iecēla Kungs;
  Valdiet pār dzimteni un vediet uz uzvaru!
  Mūsu ceļš uz virsotni ir ļoti slīps,
  Un jūs esat lielisks vadītājs visam atbildē!
  
  Vienotība būs mūsu sveiciens tautām,
  Kam būs labums no ļeņinisma durkļa!
  Karsts brīvības stars izkausēs ledus gabalu,
  Zem sarkanā, kumača karoga!
  
  Šeit tanki sarauj kājnieku rindu,
  Un visādi gļēvuļi, bez vārda, padodas!
  Tāda ir drosmīgās kompānijas zēnu varonība;
  Ka lidmašīnas nav katli un apakštasītes!
  
  Liela slava gaida - ticiet
  Tie, kas Krieviju vērtē augstāk par dzīvību!
  Atvērsim starojošās durvis kosmosā,
  Lai nav pūstošs slinkums!
  
  Tēvzemei ir vajadzīgs varoņdarbs;
  Un mēs viņai to veltīsim, ticiet mums!
  Un ļaunais fašisms jau ir uzvarēts,
  Slavai, godam, priekam - paaudzes!
  Dimka dziedāja kā īsts maestro un padomju zēni viņam līdzi... Un neviens nepievērsa uzmanību uzbrukumam totalitārismam, kas šajā kompānijā nebija gluži piemērots. Un kas, formāli, Padomju Krievija nav totalitāra, bet demokrātiska!
  Tikai Danka ar lūpām čukstēja:
  - Nu tu iedod Dimku!
  Ieslodzītie tika nodoti tuvākajā bāzē, un atbrīvotie zēni metās tālāk. Līdz šim viņi nav apstājušies. Maršalam Rokossovskim bija jāiet garš ceļš līdz pat Dienvidāfrikai. Un pamēģini šādi, izbrauc cauri visai Āfrikai. Turklāt Āfrikas kontinenta austrumos ir daudz vairāk britu karaspēka nekā Rietumos. Jā, un Etiopijā ir jārēķinās ar nemierniekiem un dažādiem pro-britu prinčiem.
  Tātad cīņas puikām ir jāskrien pa ērkšķiem un oļiem, nedomājot par atpūtu. Šeit notiek vēl viena sadursme, šoreiz no vietējās, dumpīgās cilts puses.
  Cīņa nebija tik bezasins, viens kazlēns tika noguldīts no "Bur", trāpot tieši pa pieri. Tiesa, dabūja arī sudānieši, viņus nopļāva četrsimt, izmantojot šķembu granātas un liekot lidojumā.
  Trīs bērni tika ievainoti tik smagi, ka viņus nācās nest nestuvēs.
  Pirms gulētiešanas Dimka sacīja Dankai, kuru arī nedaudz saskrāpēja šķembas uz viņa plašās krūškurvja vairoga:
  "Redziet, karš kļūst jautrāks. Un cīņas, ir upuri, un romantika!
  Danka piekrita.
  - Jā, tagad piekrītu, ir romantika, un upuri. Lai gan labāk, ka no mūsu puses vispār nebija cietušo.
  Dimka viltīgi piemiedza aci:
  - Ak... Zini, tas prasa maģiju. Bet ticiet man, būs labāk.
  Nākamā diena pagāja tikpat intensīvi, daži jātnieki mēģināja viņiem uzbrukt, taču zēni bija modri, un šoreiz viņi izvairījās no zaudējumiem, noliekot simt piecdesmit uzbrūkošos veidus. Starp nogalinātajiem bija divi britu virsnieki. Un tā karš pamazām uzliesmoja. Bija skaidrs, ka šī nebija pastaiga, nevis tikai piespiedu gājieni.
  Tā viņi sasniedza Lielbritānijas cietoksni netālu no Bahči. Bet gandrīz nebija jācīnās. Ducis vai vairāk britu karavīru mēģināja aizbarikādēties bunkurā, taču viņi tika izsmēķēti ar paštaisītām indīgām vielām. Vairāki briti gāja bojā uz vietas, bet pārējie izlauzās, kur tika piesieti.
  Bet aprīkojums tika notverts diezgan ierasti, un arābi, kas pulcējās, lai aizsargātu punktu, nodeva uzticības zvērestu Padomju Savienībai.
  . NODAĻA #6
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova jau ir ceļā uz Dienvidāfriku.
  Viņi iznīcina angļu bāzi Namībijā un, kā vienmēr, lielā triecienā. Tik neglīti puiši.
  Zēns iemeta britiem nāvējoša un iznīcinoša spēka granātu un čīkstēja:
  - Karavīru tiesā Dievs un laiks, politiķis ir nelietis bez tiesas, un viņa nelikumības nezina laika robežas!
  Meitene agresīvi piezīmēja, palaižot nāves dāvanu ar kailiem noslīpēto kāju pirkstiem:
  - Karavīrs nemeklē mieru, un vētra arī nelūdz, politiķis apglabās savus varoņdarbus, parazīts ļoti skaudīgs!
  Oļegs Ribačenko atkal palaida ienaidniekam granātu, ar kailu, bērnišķīgo papēdi metot granātu un izdeva:
  - Karavīrs dažkārt ir karotājs neviļus, un viņš negrib nogalināt, bet pilda svētu pienākumu pret Tēvzemi, savukārt politiķis ir brīvprātīgs nodevējs, kuram patīk cūkoties, nevis pildīt saistības pret vēlētājiem!
  Margarita ar mērķtiecīgu sprādzienu nogrieza ienaidnieku, saplēšot iekšpusi, sakot:
  - Karavīrs risina mīklas kaujās, politiķis veido viltīgas kombinācijas, viņš nevar mierīgi atrisināt lietu!
  Citās vietās meitenes veica varoņdarbus.
  Alise un Andželika veica atspiešanos vairākus tūkstošus reižu, taču, svīstot, viņi nevēlējās viena otrai padoties. Beidzot meitenes diezgan pamatoti uzskatīja, ka viņām ir gana, un spēks vēl noderēs. Tāpēc labāk atpūsties.
  Andželika teica:
  - Un mēs ar jums esam kā krievu ciema sievietes, tas ir, spītīgas. Ko mēs tagad izklaidēsim?
  Alise jokoja:
  - Droši vien tauriņi...
  Treileris apstājās un meitenes atkal nesa ēdienu uz zelta paplātēm. Pēc brutālā treniņa ar atspiešanos, karotāji bija ļoti izsalkuši. Viņi mantkārīgi metās pie ēdiena un dzēriena... Viņi ēda kūkas, un šokolādi, un augļus ar medu... Un viņi nepamanīja, kā vissmagākā snauda viņiem pārgāja.
  Pārvērsās par īstu ziepju operu: sapņu sērija turpinājās;
  Jauna cerība apreibināja abu skaistāko braucēju sirdis. Un viņi jāja uz sava brīnišķīgā zirga - megagnoma.
  Andželika satraukti teica:
  - Zini, atrodoties šajā fantāziju pasaulē, cilvēks patiesi atpūšas savā pērkondzelža pasaulē!
  Alise, atlaidusi pērļu zobus, piekrita:
  - Patiešām, tā ir! Atslābinies un aizved savu dvēseli.
  Uguns velns runāja:
  - Ja kara nebūtu, tad to vajadzēja izdomāt, un atšķirībā no visvarenā Dieva šī pasaka izskatītos nesalīdzināmi ticamāka!
  Alise padevās:
  - Laikam, jā! Bet, zinot, cik liels ir Staļins mūsu valstī, ir pilnīgi iespējams ticēt Visaugstākā Dieva esamībai!
  Andželika ar viltīgu skatienu un diezgan loģiski precizēja:
  - Bet, protams, ja vien Visvarenais Dievs nav Jēzus Kristus!
  Alise smagi nopūtās.
  - Vieglāk ir ticēt Velna bezspēcībai nekā Jēzus visvarenībai!
  Kad nakts tumsa padevās viskozai pirms rītausmas krēslai, ceļu aizšķērsoja dīvaina tumša josla. Viņa kaut kā attālināti izskatījās pēc plankumaina pitona. Spēcīgi, raibi un ar dīvainiem izliekumiem laukakmeņi stiepās bezgalīgā līnijā caur mitru, raupju zāli.
  Alise iesaucās:
  "Lūk, šī, iespējams, ir pazemes kunga īpašumu robeža!"
  - Nē, nebaidies, gaišmatainā dīva, tā ir tikai veca robeža! - Andželika priecīgi iesaucās. - Tagad esam gandrīz, nu, ceru, ka tā - tikai mājās!
  Baskājainā blondā karotāja grimasē saviebās.
  - Un jūs joprojām esat optimisma pilns līdz pašām mandeles!
  Ugunīgais karotājs bija aizvainots:
  - Kurš gan jau bez pamata runāja par optimismu!
  Neviens nesargāja sūnu akmeņus, un otrā pusē tā bija tikpat tukša kā ļauno troļļu un spoku impērijas pusē. Alise ar basās kājas pirkstiem saskrāpēja čaulu un svilpa:
  - Šeit taču ir forši! Vai drīzāk skumji!
  Protams, šo robežu šķērsošana, tāpat kā nesenā upe, nekādas garantijas nedeva, bet tomēr starojošie bēgļi jutās nedaudz mierīgāki.
  Andželika to izteica poētiski:
  - Šeit tā ir apsolītā zeme, bet ne Izraēla!
  - Un kāpēc jaunā robeža ir tik dīvaini izklāta? - Alise jautāja, ar savu starojošo skatienu sekodama laukakmeņu kaudzei. - Tas ir ērtāk, iespējams, nekā uz akmeņiem vai viss tas pats nav klāt?
  Andželika norūca:
  - Kāpēc tev tas jāzina?
  Alise paraustīja plecus.
  - Jā, tik ziņkārīgs. Esmu iesācējs šajā pasaulē. Pat ja ar to nevar lepoties!
  - Akmens robeža netika noteikta spokiem vai karotājiem. Agrāk bija kaulu grauzēju zemes - ļaunu un ļoti spēcīgu slepkavu troļļu. Karš ar troļļiem, elfiem, spokiem un tīģeru tarakāniem vilkās gadsimtiem ilgi. Dažādu radījumu armijas bija vienkārši milzīgas - tās sasniedza simtiem tūkstošu! Reiz viņi izcīnīja vairākas uzvaras, kaulus graujoši troļļi, sasniedza pašās pakājes un gandrīz iznīcināja Persiku-Amber - un galu galā šī ir Mīlestības un Cerības zemes galvaspilsēta, kuras starojošā gaisma un enerģijas avots glabā Visuma sirds! - Andželika izdeva.
  Alise iesaucās, sasitot rokas:
  - Kādas šausmas! Tātad visi Visumi un neskaitāmās pasaules bija apdraudēti?
  Ugunīgais karotājs laipni nomierināja draudzeni:
  "Bet viņu spēks ir izsīcis kalnos. Tad labā gadā mūsu karotāji kopā ar elfiem tomēr apgāza ļauno troļļu armijas un izsita līdz pēdējam. Viņu zāle tika sadedzināta visā pasaulē, pilsētas tika ieņemtas un dziedinātas. Un robeža tika pārcelta no robežas uz ziemeļu robežām!
  Alise iesmējās.
  - Oho! Bet tādi stāsti ir raksturīgi, gandrīz visām pasakām!
  Andželika diezgan loģiski atbildēja:
  - Un kas ir pasaka, ja ne ar dzīvi nedaudz izpušķota
  - Jūs gribat teikt, ka karotāji izglāba Visumu... - Gerda sāka saprast, kāpēc Andželika neatšķīrās no seno laiku dievietēm, kuras grieķi attēloja savās statujās.
  Gar viņas pirkstiem paslīdēja dzintara krāsas ķirzaka, izraisot kutinošu sajūtu.
  - Visi karotāji ir seno dievu un dieviešu pēcteči. Tāpēc šeit tik ilgi ir bijusi paradīzes pasaule. Bet Lucifers teica: pietiek žēlastības! Nu, spoki nolēma, ka tagad ārieši ir deģenerējušies, tāpēc viņi uzbruka Taisnīguma un Laimes impērijai...
  Andželika pabeidza un veikli noķēra ķirzaku ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Alise norūca:
  - O jā. Tātad esam arī deģenerējušies... Kurš gan runātu, skatoties uz ķēmu troļļiem un gan mūsu meiteņu, gan rūķu daiļavām!
  Andželika saprātīgi atbildēja:
  Katrai tautai ir savs skaistuma jēdziens.
  Alise piekrita. Viņa nolēca no megagnoma un veica salto gaisā.
  - Jā, skaistuma jēdziens katrai tautai un sugai ir savs. Tikai tagad uzskati par sašutumiem ir pārsteidzoši vienādi visiem bez izņēmuma. Ir tāda parādība. Starp citu, parasti, kad saka meitene, pieliek smuku, un kad vecene ir neglīta!
  Andželika arī izdarīja salto un grieza zobenu:
  - Jā, ir kaut kas tāds... Visi cilvēki, ņemiet vērā, cilvēki mīl jaunību un baidās no vecuma. Tas ir tik tipisks notikums. Tomēr nevar nepiekrist, ka tas ir dabiski.
  Te meiteņu sarunas pārtrūka, viņām priekšā izlēca cits zvērs, jau vecs pazīstams tīģeris-tarakāns. Tiesa, viņš bija viens, bet ar diviem ļoti gariem zobeniem un pat vairogiem.
  - Nu, ka meitenes-karotājas cīnīsies?
  Andželika paspēra soli viņam pretī:
  - Protams, ticiet man, mēs nekautrēsimies! Un jūs nebaidījāties nākt pie mums vienatnē!
  Tīģeris-tarakāns iebilda:
  - Nē, baskājainās skaistules, es vienkārši neesmu viena.
  Alise nosvilpās.
  - Es zināju, ka tu nekad neuzdrošināsies godīgi cīnīties. Es domāju, ka jūs paņēmāt līdzi armiju?
  Tīģeris-tarakāns iebilda:
  - Nē, es patiesībā esmu viens, bet mani tumšie dievi ir ar mani, kuri palīdzēs man tevi uzvarēt. Tikai mēs cīnīsimies, es ceru godīgi - viens pret vienu!
  Alise ar redzamu dedzību piekrita:
  - Protams, godīgi sakot. Un tā kā es esmu blondīne, un tumšie dievi tev palīdz, tad pretinieka izvēlei jākrīt uz mani!
  Andželika klusi, pēkšņi, it kā no spiediena būtu norauts vārsts, apgriezās un ar ļoti nepatīkamu skatienu sadedzināja Alisi. No karotāja lūpām izspruka nesakarīga šņākšana.
  Blondā karotājs bija pārsteigts:
  - Kas tu esi, draugs?
  "Man nepatīk ar jums runāt," Ugunīgais Velns beidzot truli un ledains atturīgi teica. - Es jūtu tevi kā tukšu vietu.
  Alise mēģināja nomierināt savu draugu:
  - Un tomēr tā ir mana izvēle! Andželika esi patriote, nevis egoiste, konsekventa kalpošanā Padomju Savienībai...
  Andželika aizelsās:
  - Labi, cīnies! Un laimē, ja vari, protams, un es tev ticu!
  Tīģera tarakāns nekavējoties metās virsū blondajai karotājai. Viņi acīmredzot mēģināja viņu nekaunīgi paņemt, cerot, ka blondo matu nesēja vēl nav sasildījusies. Bet Alise, šķiet, bija tam gatava. Katrā ziņā viņas asākais mantzinis jau kaujas pirmajās sekundēs pārrāva briesmonim vēderu. Andželika iedrošināja savu draugu:
  - Pareizi! Jūs redzat formā!
  Ienaidnieks negodīgi kliedza:
  - Jā, tu esi baltmataina būtne!
  Tīģera tarakāns nošūpojās pārāk plati un ieguldīja visus spēkus, ko Alise lieliski izmantoja, nogriežot uzbrucējam otu. Tad viņa izteica:
  - Šūpoles ir platas, bet skats šaurs!
  Tīģera tarakāns uzbruka kā atbildi, mēģinot spert arī ar savām apakšējām ekstremitātēm. Bet blondais terminators ļoti veikli nogrieza sev ceļgalu, liekot ienaidniekam sastingt. Andželika vēlreiz apstiprināja:
  - Tas ir gluži neuzvaramās Padomju Savienības stilā. Tagad pabeidziet to ātri.
  Alise uzbruka savam upurim kā viesulis tropos, tīģeris-tarakāns tik tikko paguva atvairīt un nav pārsteidzoši, ka drīz viņa neglītā galva atdalījās no ķermeņa. Tā cīņa beidzās...
  Andželika izteica savas domas:
  - Viss neiespējamais ir iespējams Es noteikti zinu! Nav iespējams mūžīgi būt nevainīgai jaunavai!
  Tad Alise pārsteigta jautāja draudzenei:
  - Un kāpēc tad, kad es gribēju ar viņu cīnīties, tu to uztvēri tik vēsi, it kā tas būtu kaut kāds nelietīgs triks. Galu galā, tās ir manas tiesības!
  Andželika savilkās grimasē.
  - Un manas tiesības atteikt tev paskaidrojumus. Bet pienāks laiks un tu visu uzzināsi!
  Alise smagi nopūtās, bet netraucēja draudzenei ar jautājumiem.
  Viņi klusēja līdz saullēktam. Andželika pamazām atdzisa un tika kaut kā nomākta. Hieroglifi uz šūpojošā megagnoma bruņām kļuva asāki, jo debesis kļuva bālākas. Kad tas noskaidrojās, Alise varēja detalizēti redzēt pilsētu upes labajā pusē, kas izpletās viņu priekšā ar viļņiem apelsīnu sulas krāsā. Taču milzīgā emblēma atstāja īpašu iespaidu, tā bija izgrebta no pusdārgakmeņiem, ar pārsteidzošām detaļām, un, iespējams, rīta chiaroscuro spēle atdzīvināja šo mazo maģisko bareljefu. Vertikāli novietotais putns izpleta platus, bet salieca spārnus un pagrieza galvu profilā.
  Precīzi izspiedušās acis simbolizēja asu redzi, un saliektais plēsoņa knābis bija bīstami ass. Bet pats pārsteidzošākais bija zemāk. Katra no spārna spalvām bija arī mazs putns, un visi kopā kļuva par sasalušu kaujinieku putnu atdalījumu, kas uzticīgi skatījās uz savu lielo valdnieku, it kā gaidītu pavēli ... Spēks, lojalitāte un gatavība tūlītējam uzbrukumam tika meistarīgi nodoti. Alise ilgi skatījās uz šo vareno zīmi, domādama....
  Meiteņu miegs, kā jau gaidīts, tika pārtraukts, taču tā notika, tas nepavisam nav tā, kā draugi plānoja. Viņi pamodās brīnišķīgā, milzīgā pasakaini skaistas pils zālē, kur katrs sīkums bija pasaules mākslas šedevrs, kur gaiss smaržoja un dziedāja paradīzes putni.
  Tecēja salda ūdens straumes, šļakstījās pilns baseins ar šampanieti, un sienas bija rakstos. Abas meitenes pašas gulēja uz augstām pūkainām spalvu gultām, uz cienīgas Sēbas karalienes gultām. Viss kopumā būtu lieliski, ja nebūtu zelta ķēdes, kas važīja meiteņu plaukstas un potītes. Viņu brīnišķīgie, skaisti kailie, maģiskie ķermeņi tika it kā krustā sisti uz gultām. Tāds ir pazemoto un pasakaini starojošo vergu bezpalīdzīgais stāvoklis.
  Andželika dziļi nopūtās.
  "Tāpēc es nezināju, ka būris var būt arī zelts, ne tikai pārnestā nozīmē.
  Alise mierināja savu draugu:
  - Tik liela un grezna pils var būt tikai šaham. Tātad patiesībā viņi sasniedza savu mērķi un ieradās galamērķī!
  Andželika mīļi pasmaidīja.
  - Interesanti, kas viņš par šahu?
  It kā atbildot uz jautājumu, atskanēja šļakatas, un no šampanieša baseina izkāpa liels, bārdains vīrietis, izskatoties apmēram piecdesmit vai piecdesmit piecus gadus vecs. Viņš bija ar platām krūtīm un platiem pleciem, tomēr ar paunci. Viņā bija liels dabiskais spēks, bet muskuļi peldēja ar taukiem no dīkstāves un rijības. Šis vīrietis bija kails, tikai dārgs talismans uz ķēdes bija viss viņa rotājums, taču nebija šaubu, tā bija čeka. Jā, un talismans uz krūtīm bija karaliskās varas simbols.
  Protams, viņi redzēja meitenes šaha fotogrāfiju, lai gan viņš tajā šķita jaunāks, un viņa bārda bija īsāka.
  Šahs tikko bija nomazgājies šampanietī, taču viņš gāja stabili - pārliecināta valdnieka izskatā. Un, protams, jaunā harēma stunda nevarēja paiet garām viņa uzmanībai. Pirmkārt, Alisei tuvojās autokrātiskais (formāli neierobežotais) Irānas valdnieks. Viņa matainā roka balstījās uz meitenes potīti un maigi noglāstīja to. Blondīne paskatījās uz Šahu ar vienaldzīgu skatienu, bet tad viņas ķermenis sāka nodoties un vaigi pietvīka no kauna.
  Vai tu esi jaunava? - kungs jautāja Gerdam.
  Blondīne ar asarām sariesās acīs atbildēja:
  - Jā, ser!
  Šahs dusmīgi pasmaidīja.
  - Nu, tas ir lieliski. Tagad jūs kļūsiet par sievieti, saņēmusi pirmo pieredzi, baudot Allāha Vēstneša pēcnācēju kā karali trīsdesmitajā paaudzē.
  Pār Alises sarkanajiem vaigiem plūda patiesas asaras:
  - Tas ir tik sāpīgi un nežēlīgi, ser. Man ir šausmīgi bail no tā!
  Šahs uzlika savu plato roku uz meitenes greznā gurna un sāka masēt, nomierinādams:
  - Tev nevajadzētu baidīties! Esmu prasmīgs mīļākais. Sāpes būs īslaicīgas, piemēram, pēc moskītu koduma, un tad jūs ienirt baudas okeānā.
  Alise turpināja un bez mazākās izlikšanās ēnas raudāja. Doma par nevainības zaudēšanu bija patiesi šausmīga. Īpaši tādam puritāniskam kristietim kā viņa.
  - Nē, lūdzu... Tu esi tik milzīgs, milzīgs cilvēks, ļauj man pašam...
  - Kā ar viņu pašu? Šahs bija pārsteigts.
  - Es pats apseglos tavu titāna cienīgu cieņu un darīšu to tik rūpīgi un prasmīgi, ka tas nāks par labu gan tev, gan man. Es lūdzu jūs Allāha dēļ!
  Šahs samulsa, viņam tiešām kļuva žēl nevainīgās meitenes, kura izskatījās pēc burvīgākā eņģeļa, un pavēlēja:
  - Atlaid viņu!
  Abi einuhu apsargi, kas sekoja šaham, neatlaidīgi kratīja atslēgu piekariņus un ātri atvēra blondās meitenes roku un potīšu slēdzenes. Tik lēni viņa piecēlās un uzsmaidīja šaham. Viņš pamāja viņai pie sevis:
  - Nu nāc, smukulīt, uzlec manā knaģī.
  Alise patiešām pielēca un ar elkoni trāpīja Šaham pa zodu. Nokrita milzīgs vīrietis... Einuhiem bija laiks tikai noelsties, jo Alises basā kāja labajā pusē ar apaļu papēdi iespieda saules pinumu, izraisot spēcīgu sāpju šoku, kas izsita viņas elpu un aizturēja kliedzienu. Kreisajā pusē esošais einuhs izstiepa roku ar zobenu, bet sitiens krita pār viņu, Alise trāpīja templim ar smagu talismanu, kas norauts no suverēna kakla.
  Šoreiz tas bija liktenīgs... Vēl vienu sitienu blondais karotājs sita pa otrā einuha pakausi, kas saliekta no kules ar saules pinumu. Tādējādi tuvākā šaha apsardze tika iznīcināta. Andželika klusā balsī uzsauca Alisei:
  - Paņem atslēgas un ātri atlaid mani!
  Blondīne terminators atbildēja:
  - Tā nav problēma! Tagad!
  Atvērt ķēdes nebija grūti, jo šeit nebija īpašu iespēju ar atslēgas caurumu un atslēgu. Kopumā meitenes bija diezgan važās nevis tāpēc, ka baidās no slepkavības, bet gan tāpēc, lai spēlētu.
  Kad Andželika atbrīvojās, šahs vienkārši sāka pacelt galvu, cenšoties atgūties pēc smaga notriekšanas. Ugunīgais velns no nogalinātā einuha jostas izrāva divus dunčus. Viņa iemeta vienu Alisei, bet otrs, uzlecot augšā, pieskārās šaha rīklei:
  - Nu, Persijas un Irānas valdnieks, varenais autokrāts... Vai vēlaties glābt savu dzīvību un simtiem tūkstošu savu pavalstnieku dzīvības, kā arī saglabāt valsts neatkarību un, protams, savu personīgo spēks?
  Šahs smagi iegrima guļus un neizpratnē nomurmināja:
  - Nu kurš gan negrib... Visi grib!
  Ugunīgais velns nikni pazibināja viņas smaragda acis:
  - Tāpēc nekavējoties piesakiet karu Lielbritānijai un noslēdziet savienību ar Padomju Savienību!
  Šahs, bieži mirkšķinot, paskatījās uz viņiem, un beidzot viņam atausa prātā:
  - Tātad jūs esat padomju spiegi. Kāds es esmu ēzelis, iekāre mani padarīja aklu, bet man bija jāuzmin, kas tu esi. Vai parastajām Eiropas sievietēm var būt tik muskuļoti un sausi augumi ...
  Andželika paraustīja plecus.
  - Viss, kas tiek darīts uz labu. Piemēram, PSRS karaspēks ir neuzvarams, un jūsu slikti bruņotā un slikti apmācītā armija, neskatoties uz visu tās lielo skaitu, neapšaubāmi būtu sakauta. Un dažas britu divīzijas, kas atrodas jūsu teritorijā, pārāk maz palīdz. Tātad jums ir lieliska iespēja saglabāt savu varu, bagātību un beidzot atbrīvoties no Lielbritānijas aizbildniecības. Vai arī mirsti negodā... Tikai atceries, es esmu sadists, un vispirms es nogriezīšu tavu cieņu, kas ir gan sāpīgi, gan pazemojoši.
  - Un manu bendes spīdzināšana jūs nebiedē? - Ne visai pārliecināti nomurmināja šahs.
  Alise iesmējās, atbildot.
  - Un viņi lieliski zināja, par ko viņi nokļūst, piekrītot šādam uzdevumam. Mēs nepadosimies dzīvi, un, ja mūs sagūstīs, mēs centīsimies izturēt spīdzināšanu kā īsti komjaunieši. Un jūsu nāve jau ir līdzvērtīga uzdevuma pabeigšanai, jo nocirstās Irānas armijas pretošanās vairs nebūs tik organizēta, un daudzi jūsu lokā atbalsta aliansi ar Padomju Krieviju.
  Šahs vēl mazliet, vilcinoties izskata dēļ, apņēmīgi un stingri sacīja:
  - Tu mani pārliecināji! Tik labi, karš par Angliju, savienība par PSRS!
  Andželika skarbi teica:
  - Jūs oficiāli pieteiksiet karu, lai nebūtu maldināšanas, mēs jums sekosim un visu laiku līdzi. Ņemot vērā mūsu skaistumu, tas neradīs nekādas aizdomas. Un paturiet prātā, ka mēs ar draugu metam dunci tikpat meistarīgi, kā cīnāmies vai šaujam.
  - Jā! - Šahs neticīgi nomurmināja.
  Andželika šeit ar spēku ar kailiem kāju pirkstiem meta dunci. Nolidojis trīsdesmit metrus, likās, ka tas ieurbās tauriņa rumpī, kas bija notupies uz veca portreta. Šahs, kuram bija asa redze, bija pārsteigts, cik precīzi izrādījās, ka ir caurdurts kukaiņa nelielais ķermenis. Viņš atkal nomurmināja:
  - Tu mani pārliecināji! Es izdarīšu visu tavā vietā... Bet, ja vēlies, es tev uzdāvināšu zelta lādi par mīlestības nakti, un bagātāko Irānas provinci?
  Andželika uzreiz atbildēja:
  - Piekrītu, bet tikai ar nosacījumu, ka tiek saglabāta integritāte ...
  Šahs samazināts atalgojums:
  - Tad tikai par zelta lādi, kur būs tieši centneris dārgmetāla. Tava nevainība paliks, bet visu pārējo darīsi, kā es pavēlu!
  Ugunīgais velns atbildēja par Alisi un par sevi:
  - Protams, piekrītam, bet tikai pēc tam, kad visas oficiālās ceremonijas un formalitātes ir ievērotas! Lielbritānijas karš, alianse ar PSRS vai Padomju Krieviju. Šeit ir priekšnoteikums.
  Līgums ar meistaru tika noslēgts ar rokasspiedienu...
  Turklāt kopumā vairs nebija tik interesanti, šahs oficiāli pasludināja Lielbritānijas džihādu un atzina PSRS aliansi un patronāžu pār Irānu, faktiski kļūstot par Padomju Krievijas vasali. Neviens no viņam tuviniekiem neiebilda, un britu sūtņi un pārstāvji nekavējoties tika arestēti.
  Nu, armijas grupa "Vostok" Bagramjans un Konevs šķērsoja Persijas robežu ....
  Uzdevums tika veiksmīgi izpildīts, un meitenes nobiedēja tikai gaidāmā mīlas nakts ar šahu. Cik tas ir pārāk stulbi jaunām jaunavām, pat ja viņām nav atņemta viņu nevainība.
  Tomēr, lai uzmundrinātu sevi un savu draugu, Alise nolēma izpildīt tikko sacerēto dziesmu:
  Viņa bija klusa, pieticīga meitene,
  Es sapņoju par savu māju!
  Tā, ka bērnu smiekli plūda skanīgi,
  Lai lācis mežā būtu pieradināts!
  
  Es gribēju mierīgu nobriedušu lauku,
  Zelta vārpiņu pūkas!
  Lai nemūžam nepazītu satricinājumu,
  Un ka nebija ienaidnieku!
  
  Bet šeit nāk tatāru reids,
  Un kalto nagu klabēšana!
  Nu kur jūs huzāru cīnītāju pulks;
  Kas ir slavens ar saviem zvērestiem?
  
  Kur ir bruņinieki, jūs esat milži,
  Bet kāpēc nav aizsardzības?
  Šeit ir mūsu vienīgā dzimtene;
  Deg karsta, elles gaisma!
  Viņi mani ieved jūgā basām kājām,
  Pa čiekuriem, zariem un stepēm!
  Un viņi griež sev muguru ar pātagu,
  Cik grūti ir vaidēt ķēdēs!
  
  Kakla meitenīgs ienaidnieks ar laso,
  Saspieda un grib nožņaugt!
  Šeit, ļaunā sultāna valstībā,
  Es kļuvu par karstu spēli!
  
  Vispirms laukā es cietu
  Somas valkāja dzeloņa kūli!
  Bet skaistums uzziedēja
  Galu galā dāsns suverēns Dievs!
  
  Šeit Kungam tas patika;
  Viņi mani nosūtīja uz seralio!
  Tur, jūtot vīrieša spēku,
  Es sāku iepriecināt visus atkritumus!
  
  Ziniet tādu pazemojumu
  Tirgojiet saldāko ķermeni!
  Labāk paciest trūkumu,
  Lai mana paša mamma neguļ!
  
  Kas sagaida ceļa galā, es nezinu
  Biedē vecumdienas un bende!
  Bet pazudušajam nav vietas debesīs,
  Atliek tikai - rūgti raudāt!
  Un Āfrikā bija arī notikumi, kas ietekmē pašreizējo vēstures gaitu.
  Sarkano ērgļu bataljons cīnījās vēl dažas sadursmes, pēc kurām iestājās īss klusums. Sudānā britu garnizoni tika iznīcināti vai kapitulēti, tikai Somālijā atsevišķi, bet ātri izzūdoši pretestības kabatas joprojām gruzdēja. Nu uz dienvidiem soļoja mobilās kolonnas, un tikai Āfrikas ceļu sliktais stāvoklis un problēmas ar degvielas piegādi bremzēja kustību.
  Bet viņu bataljonam, ko neoficiāli sauca par "gepardiem", izdevās izcelties, un šķiet, ka pat vadītājs Staļins pievērsa viņiem uzmanību. Lai nu kā, sekoja secība: apbalvot zēnus un pārvest uz Franciju, transporta lidmašīnā.
  Jaunākās ziņas īpaši iepriecināja vācu puišus: tas nozīmēja, ka, visticamāk, viņiem tiks dota iespēja cīnīties par pašu britu metropoli. Un tas ir daudz godājamāk nekā cīnīties plašajā, bet daļēji mežonīgajā Āfrikā.
  Izcilo bataljonu, protams, apbalvoja pats kaujas maršals Konstantīns Rokossovskis. Bet, tā kā visa rota ir gandrīz trīssimt cilvēku, pašam svinēt ir dārgi, otrās šķiras dzelzs zvaigznes piešķīra īpašas adjutantes. Zēni pārģērbās formastērpos, mēģināja izskatīties garāki un nobriedušāki, un tajā pašā laikā viņus apbēdināja, uzpūta ...
  Pats PSRS maršals personīgi apbalvoja divus. Komandieris Vladimirs un īpaši izcilais Dmitrijs. Viņi saņēma ļoti vērtīgus, it īpaši Pirmās klases varoņa zvaigznes prestiža ziņā. Šī zīmotne vēl nav paspējusi nolietoties apbalvošanas biežumā, un zēniem - tas parasti ir iemesls lepnumam!
  Lai gan, protams, bruņinieka krusts būtu prestižāks un pat lielāka izmēra.
  Taču Dimka čukstēja Dankai:
  - Man labāk patiktu PSRS varoņa zelta zvaigzne, nevis Bruņinieka krusts!
  Viņa draugs atbildēja:
  - Un kam gan krusts vajadzīgs, it īpaši kapam!
  Apbalvošanas ceremonijas laikā militārais orķestris spēlēja gājienu, un meitenes izpildīja krievu tautas deju, par spīti grūtajām pārejām slaveni paceļot savas kailās, graciozās kājas.
  Tomēr ar to viss beidzās, puiši tika nosūtīti formācijā uz jaudīgu transportu. Konstantīns Rokossovskis par to bija pat sašutis:
  - Vai ir vērts dedzināt tik daudz benzīna, lai pārvietotu piesūcēju bataljonu. Francijā ir pietiekami daudz personāla nodaļu no pieredzējušiem kaujiniekiem, lai nākamajā streikā neiemestu bērnus.
  Šajā gadījumā ģenerāladjutants ieteica:
  - Šeit es domāju, ka vairāki faktori. Pirmkārt: iespējams, Staļins uzskata, ka tādā veidā viņš godina jaunos cīnītājus. Un patiešām zēni būtu ļoti nokaitināti, ja Londonas vētra notiktu bez viņiem. Otrkārt: pašam faktam, ka zēni cīnās kā varoņi, vajadzētu uzmundrināt mūsu pieaugušos un izraisīt britos kautrības sajūtu. Un treškārt: varbūt pēc pāris nedēļām beigsies trešais pasaules karš, un būtu grūti neļaut izcilajiem cīnītājiem nospēlēt savu pēdējo uzvaras akordu!
  PSRS kaujas maršals paskatījās uz pāvu, kurš gurdeni luncināja asti, un paziņoja:
  -Kas? Varbūt tev taisnība! Man ir arī burkas, ka viņi mani nosūtīja uz karsto Āfriku, kur vasarā tie ir tikai milti, nevis vētra Foggy Albion. Un, lai gan es cenšos to slēpt, tas pat ļoti sāp. Te Žukovam iedeva grand maršalu, bet par ko tas jautājums?
  Ģenerālis viltīgi atbildēja:
  - Acīmredzot tāpēc, ka viņš nekad nav atļāvies nosodīt atsevišķus Staļina lēmumus!
  Transportā bija diezgan ērti, skanēja mūzika, bija kubli ar tikko plūktiem ziediem. Puiši izklaidējās spēlējot kārtis, domino kauliņu, šahu atspiešanās un sēdus... Lidojums bija diezgan garš, un Otrā pasaules kara lielākās transporta lidmašīnas kreisēšanas ātrums bija nedaudz mazāks par trīssimt kilometru per. stunda.
  Dimka un Danka nospēlēja pāris partiju jau pazīstamajā fīrera šahā, bet tad viņiem tas apnika. Šeit kārtis šķita primitīvas, bet kāpēc gan nespēlēt tradicionālo Indijas šahu zibens stilā.
  Neliels Šveices pulkstenis bija vietā, un, uzliekot trīs minūtes uz spēli, varēja spēlēt pietiekami daudz.
  Tomēr arī šeit Dimka visu laiku uzvarēja, tikai neķītri viegli. Un ka puika ātrā tempā lasīja atvērumu teoriju, vesels informators un pat izdomāja savu. Viņš vienkārši noturēja kauju un atrisināja lietu ar pārošanās uzbrukumu. Citi nezināja teoriju, un arī viņiem nebija tik liels aprēķina ātrums.
  Tā bija vienpusēja sišana blices stilā, un rezultātā pat izcēlās kautiņš, kad viens no garajiem vācu puišiem palaida gabalus pie Dimkas. Ar precīzu dūres sitienu līdz zoda izsitiena punktam viņš lika ienaidniekam krist.
  Sākās, tā bija, izgāztuve, daži puiši iestājās par zvaigžņu nesošo varoni Dimku, bet daži par savu ...
  Komandiera Vladimira iejaukšanās, kurš atklāja uguni uz kaujiniekiem ar baltām putām no ugunsdzēšamā aparāta, apturēja kaušanu.
  Pēc tam puiši sarokojās un Dimka kā izlīguma zīmi nodziedāja dziesmu:
  Mūsu Tēvzeme ir brīnišķīga skaistuma;
  Tas zied lieliski - gaišs, priecīgs dārzs!
  Smagas cīņas - ļaunās stundas;
  Bet jums ir jāuzvar visi pretinieki!
  
  Galu galā sakāve ir sliktāka par nāvi,
  Dzīves nav, zini totālā verdzībā!
  ellišķīgi ļaunie gari - jāizdzēš,
  Lai iedegas, zvaigzne cerības sirdī!
  Ieroči rūc, bultas ir automātiskas,
  Tātad līnijkuģis sadalījās gabalos!
  Lai karavīri noasiņo
  Pasaule ir cukurs, cīņa ir īsta!
  
  Mātes raud - dēli krituši,
  Bēru šahta - vētraina straume!
  Kāds iegūs zemes rangus,
  Kāds būs būrī ar stenēšanu!
  
  Ziniet karā - bajonete kā nosaukts brālis,
  Bieži dažreiz paliek aizsardzība!
  Ja jūsu iekārta ir iesprūdusi,
  Tātad, strādājiet kā klubā!
  
  Krievijas zemes, meži un pļavas:
  Kumelīšu smarža, zemeņu smarža!
  Asinis kā ūdenskritums plūst uz manu roku,
  Nu uz līķiem zied neļķes!
  
  Mums tas viss ir jāaizsargā.
  Lai bērni skaļi smejas!
  Lai nokārtotu eksāmenu piecos,
  Lai nav jāiet AWOL!
  
  Drīz beigas, sāpes beigušās,
  Es ticu, ka cilvēki sasniegs nemirstību!
  Kam izdevās izdzīvot, labi darīts,
  Mēs būsim laimīgi: ticiet man, ticiet man!
  Dimka pabeidza dziesmu un visi viņam ļoti dedzīgi un vienbalsīgi aplaudēja.
  Pēc tam blondais dziedātājs Dmitrijs Rakets, diezgan politkorekts, zaudēja šaha partiju un izdarīja simts soda sitienus. Uz to viņi nomierinājās.
  Sicīlijā mums vēl bija jāuzpilda degviela, un puikas tā laikā vēl paspēja uzspēlēt futbolu. Tiesa, ļoti savdabīgā veidā tuvāk amerikānim, proti, ar grūdieniem un izgājieniem, nevis angļu valodai. Un uzreiz spēlēja daudz vairāk cilvēku nekā standarta spēlēs.
  Bet, starp citu, militāro prasmju ziņā tas bija vēl jautrāk un noderīgāk. Un ka cīkstēšanās ir pamats cīņai bez noteikumiem.
  Tad atkal lidojums, uz Parīzi... Īpašu starpgadījumu nebija, un izkāpšana notika naktī.
  Puiši iznāca viegli, pēc karstā salona kaili līdz viduklim, cenšoties demonstrēt apskaužamu muskuļu reljefu. Bet pēc degošās Āfrikas Parīze naktī šķiet forša. Puiši kratās un velk SS lauka formu.
  Pēc tam viņiem ir atļauts doties nelielā pastaigā pa grezno pilsētu. Dmitrijs klusi sacīja savam draugam Dankai:
  - Cik apburoša pilsēta, it īpaši Eifeļa tornis. Uzkāpsim uz tā un apskatīsim Parīzi no putna lidojuma.
  Denijs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tas būtu vislabākais! Zini, man likās, ka Maskava ir labāka un skaistāka par jebkuru pilsētu, izņemot Parīzi... Uh, par to mūs iesēdinās cietumā! Kompliments kapitālistu ienaidniekiem!
  Dimka viltīgi samiedza acis:
  - Nav kam atskaitīties... Un par pirmās pakāpes dzelzs zvaigzni mani var iesēdināt cietumā. Labi, ejam uz torni!
  Pie ieejas bija aizķeršanās, Dimkam neticēja, ka viņam tik jaunam cīnītājam ir īsts pirmās pakāpes dzelzs krusts. Danka kopumā izskatījās daudz pārliecinošāk. Bet viss izdevās un puiši tika ielaisti par brīvu. Viņi ātri uzkāpa pa pakāpieniem līdz pašai augšai un tur nolēma izklaidēties pastaigāties uz rokām pa parapetu. Un ka šo triku parasti veic viltnieki naudas dēļ, kas nozīmē ...
  Tas izrādījās smieklīgi, zem jums ir bezdibenis, kurā jūs bezbailīgi skatāties, un daudzas gaismas. Pēc fīrera ierašanās vācieši ieguva tādu pārliecību, ka pilnībā izslēdza aptumšošanos. Tātad Parīze neapšaubāmi bija skaista, un, ja paskatās uz to otrādi, tad divtik. Un zēni ceļā smējās un runāja.
  . EPILOGS
  Karaspēka desantēšana Lielbritānijā jau ir sākusies. Un tas bija kā tornado uzplūds - pēkšņs un spēcīgs.
  Oļegs Rybačenko cīnījās lidmašīnā, un zēns pārliecinoši notrieca ienaidniekus gaisā.
  Un blakus viņam cīnījās meitene Margarita Koršunova.
  Divu nemirstīgu bērnu tandēms bija neuzvarams. Un viņiem tas burtiski izdevās. Un viņi veica sagūstīšanu pēc sagūstīšanas.
  Un viņi nošāva britus simtiem. Lidmašīnas dega, un katra lidmašīnas pistoles čaula atrada savu mērķi.
  Un angļu kuģi nogrima, aizrijoties viļņos.
  Tajā pašā laikā terminatoru bērni dziedāja ...
  Mums ir raķetes, lidmašīnas,
  Spēcīgākais krievu gars pasaulē...
  Pie labāko pilotu stūres -
  Ienaidnieks tiks uzvarēts: līdz pelniem un uz leju!
  Ar britiem veiksmīgi cīnījās arī vienkāršie karavīri. Jo īpaši Andželika un Alise. Ugunīgi un sniegbalti karotāji uzbruka ienaidniekam, dauzīja no automātiem, sagrāba ienaidniekus...
  Bīstams karotājiem izrādījās tikai viens no momentiem, kad britu tanki devās pretuzbrukumā. Taču meitenes pret viņām neglāba. Vispirms viņi ar mērķtiecīgiem kumulatīvo granātu metieniem sadauzīja kāpurus, bet pēc tam, ignorējot sapieru cirvju šaušanu, sagrieza tuvāko transportlīdzekļu uzpurņus un salauza optiku.
  Te Alise pat tika ievainota plecā, tad sāpes tikai sadusmoja krievu vilku. Kopumā ar sapiera cirvi ir pilnīgi iespējams pagriezt vai sasmalcināt tanka un vēl jo vairāk ložmetēja purnu.
  Meitenes metās pie tankiem un sita tās tik stipri, ka daudzajā angļu kolonnā sākās murgaina panika. Pāris desmitiem mašīnu plīvoja balti karogi vai vienkārši lakati... Un tik vienbalsīgi, it kā būtu devuši komandu.
  Andželika smējās kā sniega meitene komiksu sērijā:
  Nu, tas ir tieši tas, ko jūs varētu sagaidīt! Viņu ārišķīgais spīdums ir beidzies!
  Alise ieteica:
  - Vai varbūt iekāpsim tankā kā parasti un brauksim? Tātad tas būs lieliski?
  Andželika pamāja ar roku.
  - Labi! iesim! Braucam uz Londonu!
  Un meitenes Holivudas vesterna stilā iesēdās ASV iegādātajā jaudīgākajā smagajā mašīnā M-36. Un mēs gājām, mēģinot visu sasmalcināt, salauzt, samalt.
  Ļoti drosmīgi un prasmīgi cīnījās arī PSRS bataljons no Krasnij Orļonokas. Puiši uzbruka atraisītā sastāvā un jau dzenāja karagūstekņu kolonnu, tad sasēja tos un atkal metās uzbrukumā ar mirgojošiem, dubļos nomelnušiem papēžiem (basikāju zēni uzbrukumā dodas daudz veiklāk!), vienlaikus izvairoties no nāvējošiem skūpstiem. no lodēm. Tomēr, nobiedēti no sirēnu gaudošanas, Vāgnera mūzikas un masveida apšaudes, briti nepretojās vai nešāva vispār vai centās šaut pēc iespējas biežāk bez tēmēšanas.
  Dimka sajūsmā no šautenes paguva notriekt angļu divvietīgo biplānu, tas uzliesmoja un, pametis vilcienu, taranēja zemi. Vladimirs apstiprināja:
  - Labi mērķēts šāviens... Vai vari notriekt Spitfire?
  - Ja varēšu dabūt! - pārliecināti teica Dimka.
  Pēc pusstundas uzreiz uznāca trīs Spitfires. Un viņi "tradicionāli" devās pie saviem senčiem. Viens iznīcināja Danku, un Dimka uzreiz iznīcināja divus. Citiem krievu cīnītājiem nebija laika izvēlēties upurus - baltkrievu zēni bija ātrāki.
  Tomēr pārējiem zēniem bija mērķi un varonības objekti. Diemžēl bez zaudējumiem neiztika, jo puikas ierāpās tā biezumā.
  Vakarā Oļegs Ribačenko ieguva iespēju vērot tanku kauju. T-44 pret britu transportlīdzekļiem. Neskatoties uz britu skaitlisko pārākumu, Oļega Rybačenko dizains (faktiski T-54 modifikācija!), ienaidnieka tankus iznīcināja bez problēmām. Pārsvaru kaujas laukā palīdzēja iegūt pusautomātiskais lielgabals, lieliska redzamība, optika un galvenais, absolūti necaurlaidīgas bruņas. Un šī tev nav pusakla keveška, tas ir krievu un prūšu tehnikas ģēnija sajaukums.
  Jā, Matildām, Čērčiliem, Peršingiem torņi tika noplēsti, un par citiem tankiem nav ko teikt. Cīņa izrādījās tik vienpusēja, ka dažas britu apkalpes gļēvi pameta tankus un sāka izklīst ...
  Oļegs Ribačenko piesita lūpas kā tirgotājs, kurš saņēma neticamu un negaidītu peļņu:
  - Tas ir forši! Es nekļūdījos, izvēloties tanku. Ducis šādu divīziju ar šīm brīnišķīgajām mašīnām pabrauks garām Amerikai mēneša laikā vai pat ātrāk!
  Jau naktī cīņas izvērsās pašai Londonai. Padomju karaspēka ļoti augstais mobilitātes līmenis un britu vājā pretestība, kā arī salīdzinoši nelielais attālums ļāva tik ātri sasniegt galvaspilsētu. Nakts bija karsta, iznīcības cīņas...
  Londona ir liela pilsēta, ar daudzām priekšpilsētām, fortiem, dažādām vecām ēkām. Angļi joprojām ir ļoti spēcīgi, un karaliskās gvardes divīzijas cīnās drosmīgi. Bet šeit ir daudzās milicijas, kuru bija divarpus miljoni un ar kurām Čērčils un viņa svīta saistīja tik lielas cerības, viņi sevi neattaisnoja.
  Miliči izklīst savās mājās vai masveidā padodas. Un daudzi nemaz neieradās savākšanas punktā. Tas ir tāds vienpusējs pēriens.
  Septiņpadsmitā augusta rītā kļuva skaidrs, ka vācu karaspēks jau ir ieņēmis vairākus Londonas kvartālus. Sakari ar vienībām jau bija pazuduši, lai gan Čērčils mēģināja pa radio kliegt, ka viņš nekad nepametīs Londonu. Kāpēc ir vēl labāk...
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Paliec šeit Čērčils! Tad bez jums Lielbritānija noteikti pilnībā kapitulēs. Un pat tad, ja tas nepadosies, tas tiks pilnībā iznīcināts. Tas vairs nav risinājums.
  Pulksten vienos pēcpusdienā pār slaveno Bekingemas pili plīvoja sarkans karogs ar sirpi un āmuru. Un tas jau ir ciešas galīgās uzvaras simbols.
  Var redzēt, ka gandrīz uzreiz pēc tam citos Lielbritānijas galvaspilsētas rajonos sāka izmest baltos karogus. Rokossovskis radio teica:
  - Šveices brigādes ne tikai kapitulē, bet arī ir gatavas dot uzticības zvērestu vadonim Staļinam un Lielajai Padomju Krievijai!
  Oļegs Rybačenko īsi pavēlēja:
  - Lai viņi pieņem un gatavojas ieņemt pārējās Anglijas zemes, uzskatiet Londonu par mūsējo.
  - Mums pietiek spēka visam izcilajam komandierim! Rokossovskis pārliecinoši teica. - Viens no mūsu karavīriem ir simtiem angļu vērts! - Pēdējā frāze izskanēja, feldmaršals ir vēl pārliecinātāks!
  Šeit Oļegs Ribačenko pēkšņi sajuta uzmanības signālu: viņam vajadzēja iejaukties. Ģenerālis zēns kliedza:
  - Šķiet, Vinstons Čērčils bēg... Nu, ko es pēc viņa...
  Čērčils patiesībā nolēma aiziet. Viņa svītas pārstāvji diezgan pamatoti apgalvoja, ka Londonu vairs nevar noturēt un cīņu pret Trešo Reihu var turpināt no ASV vai no Kanādas, formāli britu dominijas. Un tāpēc viņa nāve vai gūstā nonākšana nāks tikai par labu Hitleram ...
  Tas bija racionāli, taču nebija iespējas tikt prom no ģenerāļa zēna ...
  Oļegs Ribačenko bez jebkādas ceremonijas notrieca astoņas kādreiz milzīgās premjerministra personīgās karavānas iznīcinātājus. Ģenerālpuika pat nepievērsa uzmanību viņu drudžainajai ložmetēja ugunij. Tad viņš izsita pāris dzinēju valsts galvas augstkalnu četru dzinēju lainerim. Lielā automašīna sāka zaudēt augstumu. Pieci desantnieki izlidoja no dzemdes. Oļegs Rybačenko nira pēc viņiem. Ģenerāļa zēna asā redze ļāva saskatīt Lielbritānijas galvas nobiedēto, buldoga seju, kas apveltīta ar ārkārtas spējām.
  Čērčilu, protams, varētu nogalināt, un tas būtu jauki, bet būt notvertam ir vēl labāk. Un uztver to personīgi...
  Oļegam Ribačenko izdodas, izmantojot uzlabotās Auroras spārnu spēju mainīt slaucīšanu, nosēdināt savu auto zālienā kādā Londonas parkā. Ģenerālpuika izlec un skrien tajā virzienā, kur Čērčils vēlas skriet. Basām kājām zib bērnišķīgi zēna papēži. Viņi šauj uz Oļegu Ribačenko, viena no lodēm nepatīkami sadedzina viņa sānu ...
  Zēns ģenerālis nolādēja:
  - Sasodīts!
  Oļegs Ribačenko ir spiests izvairīties no lodēm un atbildēt ar automātisko šauteni. Angļi apklust, ģenerāļa zēna sūtītās "dāvanas" ir nežēlīgi precīzas. Oļegs Ribačenko skrien vēl ātrāk, aiz sevis atstājot veselu baru ložu nopļautu britu...
  Intuīcija ved nekļūdīgi, lūk, pats Čērčils ar saviem ministriem. Viņi pat nemēģina atšaut, viņi vienkārši peld, cik ātri vien var. Pilnībā izmantojot jauno nemirstīgo muskuļu iespējas un vīriešu hormonus, ko organisms patvaļīgi ražo, Oļegs Ribačenko, absolūti pakļauts slepkava, tos apsteidz. Trieciens pa nervu galiem: viens ministrs tika nokauts, otrs, trešais ... Tātad Čērčils pats tika imobilizēts ....
  Oļegs Ribačenko noliek uz pleciem uzvarēto premjerministru un aicina palīgā karaspēku.
  Te viņam pretī jau metas padomju karavīri PSRS armijas veidolā. Atskan izbiedēti izsaucieni:
  - Jūs esat ievainots zēns, ģenerālis!
  Oļegs Ribačenko paskatās uz savu asiņaino pusi un pasmaida:
  - Tas ir muļķības! Kā tas ir tik daudz ienaidnieku, lai iznīcinātu un nesaņem pat skrāpējumus. Tas nebija godīgi! - Ģenerālpuika nolika imobilizēto Čērčilu. - Tagad viņa vārdā mēs paziņosim par britu karaspēka padošanos. Es domāju, ka mums ir kāds, kas var atdarināt viņa basu. Un ja nē, es to izdarīšu pats!
  Pēc desmit minūtēm piezvanīja Konstantīns Rokossovskis un teica:
  - Lielbritānijas karalis Džordžs III paziņoja par pretošanās beigām un deva pavēli padoties, kā arī izteica mums lūgumu izrādīt žēlastību lielajai anglosakšu nācijai.
  Oļegs Ribačenko jautāja, gandrīz neslēpdams prieku no Rokossovska:
  - Tu vispār saproti, ko tas nozīmē?
  Kaujas maršals pārliecinoši paziņoja:
  - Protams, ka saprotu! Mēs uzvarējām, Anglija ir padevusies, un jūs, Lielākais no jaunajiem karavīriem, esat personīgi sagūstījis pašu Čērčilu.
  Oļegs Ribačenko iesaucās:
  - Pareizi! Bet ne tikai tas! Tagad jūs kļūsit par pirmo komandieri Padomju Savienības vēsturē, kurš saņēmis Sarkanās impērijas augstāko apbalvojumu: Lielā dimanta ordeņa zvaigzni "Uzvara", kā es jums apsolīju.
  Konstantīns Rokossovskis iebilda:
  - Bet galvenais nopelns šajā uzvarā pieder tev, lieliskajam terminatorpuikam. Un šī ir zvaigzne, kur jūs to esat pelnījuši valkāt!
  Oļegs Ribačenko lepni paziņoja:
  - Un man Augstākā padome apstiprinās vēl vienu līdz šim nebijušu apbalvojumu: Dimanta ordeņa "Uzvara" Lielo zvaigzni! Un esi saskaņā ar šo!
  Un puisis-ģenerāls, stīdīdams kailajām bērnišķīgajām pēdām, brūce sānos pavisam pazuda, dziedāja;
  Mēs esam pionieri - Tēvzemes varoņi,
  Kuri dzimuši zem oktobra zīmes...
  Mēs nenožēlosim dzīvi Krievijai,
  Lai slava ar karaļa sarkano karogu!
  
  Mēs mīlam un zinām, kā smagi cīnīties,
  Nacisti dedzīgi nolauza ragus ...
  Mums ir granātas ietilpīgā somā,
  Mums, pionieriem, dzīve nav dārga!
  
  Mēs mīlam savu svēto dzimteni,
  Ko radīja briesmīgs komunisms...
  Šeit ir komjauniete, kas basām kājām staigā pa sniegu,
  Un fašists grib mūs nogāzt!
  
  Es dedzīgi cīnījos ar nacismu pie Maskavas,
  Un mēs nopļāvām visus ienaidniekus ar sirpi ...
  Kāpēc šis Vērmahts tika atdots krieviem,
  Es viņam sitīšu ar dūri!
  
  Es esmu pionieris un lielās Maskavas pakļautībā,
  Cīnījās kā milzu karotājs...
  Apturēts savvaļas fašisma uzbrukums,
  Mums ir viens Kungs Visaugstākais veids!
  
  Krievijas atdzimšanai nav robežu,
  Lielais Staļins, pacēla mūs no ceļiem ...
  Svarogs lielais, augstākais mesija,
  Un Lada mirdzošais ideāls!
  
  Mēs esam pionieri, zēni, meitenes,
  Mums patīk cīnīties - tas ir mūsu liktenis ...
  Un komjaunatnes biedra balss ir skanīga,
  Lai gan valda asiņains haoss!
  
  Krievija ir Svaroga dzimtene,
  Un komunisms apgaismoja ceļu...
  Pionieriem nav vajadzīgs ļauns Dievs,
  Ienaidnieks nespēs mūs saliekt dūrē!
  
  Mums ir forša tvertne ar slīpām bruņām,
  Fricim ir tik viegli neizlauzties cauri,
  Ar mīlestību pret Ladu, cildenā jaunava,
  Lai plēsoņu pārvērstu par spēli!
  
  Maskavas kaujas cilvēki aizstāvēja,
  Un tad bija lielā Staļingrada ....
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Nokārtojiet un uzziniet parādi Berlīnē!
  
  Jā, Staļingrada lepojas ar šo vārdu,
  Mēs esam baskāju pionieri sniega kupenā...
  Mēs stulbai govij ragu nolauzīsim
  Un mēs iedzīsim Hitleru taisni uz zārku!
  
  Ziniet, ka Tēvzeme nekad nelocīsies,
  Viņas impulsu nevar ierobežot...
  Lai saule mūžīgi spīd pār Krieviju,
  Un nodevīgais zaglis tiks saspiests!
  
  Viņi parādīja drosmi Staļingradā,
  Mēs spējām apturēt nacistus ...
  Krieviem ir tāda nekaunība, ziniet,
  Un ienaidnieki būs tikai nulles!
  
  Krievija var lidot uz Marsu
  Un radīt dažādu diženumu...
  Un, protams, viss būs ļoti forši,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Krievu gars barjeras cīņās nezina,
  Viņam ir Peruna spēks ...
  Mēs gaidām atlīdzību no dieviem,
  Un stihija spīd, ticiet rūnai!
  
  Kādā ziņā krievu gars nezina sakāvi?
  Ticiet man, viņš visu samīdēs ...
  Mēs, pionieri, tik ļoti vēlamies atriebties...
  Neuzvarams kā Tēvzemes armija!
  
  Mēs esam gandrīz uzvarējuši
  Lai komunisma godībā top gaisma...
  Mūsu vectēvi cīnījās par dzimteni,
  Drīz sagaidīsim prieku un rītausmu!
  
  Bez dzimtenes pionieriem nav dzīvības,
  Viņi vēlas cīnīties par viņu ...
  Un ko jūs gribat, ļaunie kungi?
  Vai mums vajadzētu nodrošināt vergu dzīvi?
  
  Nē, krievu fīrers tiks paverdzināts,
  Mēs viņu saspiedīsim kā lelli ...
  Galu galā Krievijas bruņinieki var cīnīties,
  Un zelta spārnotais ķerubs ir ar mums!
  
  Zem pasaules nav mūsu dzimtenes seju,
  Dego kā spožākā zvaigzne...
  Tu man esi kļuvis par elku,
  Es nekad no tevis nešķiršos!
  
  Esmu pionieris un baskāju zēns
  Ka ar pliku papēdi skrien pa sniegu...
  Un kaut kur lec balts, jauks zaķis,
  Kurš nolauzīs ienaidnieka ragu!
  
  Šaubu cīņas pionieris nezina,
  Viņš nav klauns, bet jūs zināt terminatoru ...
  Nāks niknie fašisti, ticiet atriebībai,
  Un komunisms būs gaiša paradīze!
  
  Kā pienāks laikmets,
  Kurā katrs karavīrs no silītes...
  Cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam
  Lai iznīcinātu sīva zināt nelietis!
  
  Komunisma zvaigznes spīd spoži,
  Gaismas laikmets, pasaulē nav skaistāka...
  Mēs sagrausim ticības fašisma jūgu,
  Un Hitlers vakariņās būs krievs!
  
  Mēs uzskatām, ka šādas tērauda tvertnes,
  Ka viņu panteras čaula neiekļūst ...
  Pavicināsim ar jodu mūsu zēna brūcēm,
  Un atkal pionieris drosmīgi metas cīņā!
  Nu, ko nacisti dabūja grūti,
  Viņi nedomāja, ka varam vienkārši uzvarēt.
  Acīmredzot mēs zinām komunismu jūdzēm,
  Un mēs pa jokam varam uzvarēt Vērmahtu!
  
  Mūsu varenās dzimtenes vārdā,
  Lepns pionieris dodas uzbrukumā...
  Lai gan mākoņi karājas pār Dzimteni,
  Rādīsim uzvaras piemēru ikvienam!
  
  Tici, ka ienaidnieks neapturēs sapni,
  Mēs atkal uzvarēsim visus fašistus...
  Ļaunums neticēs, ka valdīs tronī,
  Mēs radīsim jaunu pasaules kārtību!
  
  Tēvzemē viss būs labi, ziniet
  Es esmu zēns, bet kaujā kā Robins Huds,
  Sākumā es tikai skrāpēju uz rakstāmgalda,
  Un tagad ļoti pat tici forši!
  
  Krievija var saplēst nacistus ar durkli,
  Viņa uzvarēs jebkuru armiju...
  Un pionieri dzīvo komunismā ...
  Galu galā mūsu draudzība ir stiprs monolīts!
  
  Mēs ne par ko nepadosimies Fricim,
  Mēs varam sakaut ienaidniekus jokojot...
  Un tā mēs sitām nacistus ar nūju,
  Dārd putenis, kas savērpj sniegu viesuļos!
  
  Krievija nepazīst, nacisti zina žēlastību,
  Viņa ir neuzvarama stipra...
  Viņi cieši dabūs zobenu neliešu kaklā,
  Un sātans tiks iznīcināts!
  
  Neticiet, ka Hitlers ir neuzvarams,
  Lai gan elles spēks, apsveriet visu savākto ...
  Kad cilvēki un partija ir vienoti,
  Mūsu vērmahta ļaudis saplēsās!
  
  Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētais,
  Viņa salauza Tīģerus kā metālu...
  Izplatās no gala līdz galam,
  Tikai jauns vīrietis sapņoja par tādu valsti!
  
  Uzvarējām kā milži
  Sasmalcinātie pretinieki zina ar zobenu ...
  Mēs, krievi, esam neuzvarami kaujās,
  Mēs uzvarēsim Tēvzemes pretiniekus!
  
  Tici man, nekas mūs neapturēs
  Un tu zini, ka nekas neuzvarēs...
  Mēs apglabāsim fīreram uz galvas,
  Mums ir ass zobens un tērauda vairogs!
  
  Visā Visumā nav skaistākas Krievijas,
  Tai būs gaismas laikmets uz mūžiem...
  Visās paaudzēs būs miers un laime,
  Tēvzemei vajag stingru roku!
  
  Tātad, spēlējot Berlīnē,
  Smērēsim vērmahtu kā pelnus asinīs...
  Tas būs paradīzes robežas laiks,
  Un kopā ar Ladu valda mīlestība!
  
  NEDAUDZ ATŠĶIRĪGI UN BEZ IZSTRĀDĀJUMA NEIZTIKT!
  Čemberlens neatkāpās no Lielbritānijas premjerministra amata un viņam izdevās noslēgt godpilnu mieru ar Hitleru. Fīrers garantēja britu koloniālo īpašumu neaizskaramību. Apmaiņā pret to Lielbritānija piekrita atzīt visu, ko Trešajam Reiham izdevās sagūstīt. Tostarp Francijas, Beļģijas un Nīderlandes kolonijas. Un tas ir daudz. Pēc tam Hitlers sagrāba Dienvidslāviju un Grieķiju.
  1941. gada 22. jūnijā viņš uzbruka PSRS. No vienas puses, vācieši saglabāja vairāk spēka, īpaši aviācijā: cīņā par gaisa pārākumu Lielbritānijā netika zaudēti trīs tūkstoši lidmašīnu. Neskaitot zaudējumus Vidusjūras reģionā un aviācijas spēku novirzīšanu.
  Turklāt mums vēl nav bijis jāpārvieto karaspēks uz Āfriku. Itālija bija apmierināta ar Etiopijas ieņemšanu, kā arī vēl dažiem Francijas un Beļģijas īpašumiem Āfrikā. Un viņai bija gana.
  Tādējādi Rommels cīnījās austrumu frontē. Tādējādi PSRS izredzes šķita vēl mazākas nekā reālajā vēsturē. Galu galā nacisti ir daudz spēcīgāki bez otrās frontes.
  Bet, no otras puses, Staļinam izdevās izsludināt vispārējo mobilizāciju un sagatavot karaspēku aizsardzībai. Rezultātā viņi karā iesaistījās daudz organizētāk un, atkāpušies no Dņepras, spēja tur nostabilizēties un noturēt aizsardzību. Pēc tam karš ieguva Pirmā pasaules kara raksturu. Priekšējā līnija ir neaktīva, spēcīga aizsardzība un nav iespējams attīstīt ofensīvu.
  Cīņas ir asiņainas, bet neefektīvas. Pozīciju cīņās nokalta gan vācieši, gan krievi. Un neviens nevarēja viens otru salauzt.
  Gan Vērmahta, gan padomju karaspēks labāk cīnījās aizsardzībā. Un vācu tanki nebija pietiekami spēcīgi un efektīvi, lai izlauztos cauri, un arī padomju tanki.
  Bet 1944. gadā nacisti ieguva reaktīvo lidmašīnu, un viņi sāka spēcīgi spiest padomju spēkus.
  Gaisā nacistiem bija priekšrocības četrdesmit pirmajā gadā. Tad, pakāpeniski izlaižot vairāk lidmašīnu, padomju aviācija sāka izlīdzināt pozīcijas.
  Bet pēc tam pēc totālā kara pasludināšanas un bruņojuma un munīcijas ministra Špēra pilnvarošanas ar ārkārtas pilnvarām ieroču ražošana sāka pieaugt. Un vācieši pievienoja reaktīvo lidmašīnu un raķešu tehnoloģiju.
  Bet, tā kā frontes līnija atradās uz Dņepras un tā vēl bija tālu no Maskavas, FAA raķešu programma sērijās neiegāja. Patiesībā vācieši uz Ļeņingradu varēja šaut tikai no Baltijas. Eksperti paskaidroja Hitleram, ka ballistiskās raķetes ir pārāk dārgas un ka pilnvērtīgs reaktīvais bumbvedējs ir gan lētāks, gan labāks. Patiesībā vāciešiem bija pietiekami daudz degvielas, un jaunais Arado reaktīvais bumbvedējs nonāca sērijā un sāka bombardēt padomju pozīcijas.
  Arī dzenskrūves dzinējspēks TA-152, jaudīgs bruņots, bruņots daudzfunkciju iznīcinātājs-bumbvedējs un uzbrukuma lidmašīna, izrādījās arī neslikts - īsts darba zirgs. Un ātrums 760 kilometri stundā ir pienācīgs, un arī citi parametri ietver arī ieročus. 30 mm vācu lidmašīnas lielgabals izrādījās efektīvs un spējīgs ar vienu sitienu notriekt padomju lidmašīnu.
  Kas ir īpaši svarīgi cīņā pret IL-2 uzbrukuma lidmašīnām. Un tas ir nopietni.
  Vācieši sāka aktīvi spiest lidmašīnas no gaisa un sākās gaisa ofensīva.
  Īpaši grūts kļuva rudens, kad frontē sāka masveidā ienākt iznīcinātājs XE-162 ar izcilām lidojuma īpašībām un viegli izgatavojamu. Jā, tas ir nopietni!
  Staļins pavēlēja rast atbildi. Bet, atrodoties PSRS, reaktīvo lidmašīnu attīstība atpalika. Jak-3 netika ražots lielos daudzumos, parādījās LA-7, kas tomēr joprojām bija zemāks par TA-152, ME-309 un vācu reaktīvo transportlīdzekļiem.
  Tāda bija situācija frontē. PSRS tankos galvenie transportlīdzekļi bija T-34-85 un IS-2, vācieši "Panther" -2 un "Tiger" -2. Vācu automašīnas bija nedaudz labākas nekā reālajā vēsturē, pateicoties jaudīgākiem dzinējiem. "Panther" -2, kura svars bija piecdesmit trīs tonnas, bija 900 zirgspēku dzinējam, bet "Tiger" -2, kura svars bija sešdesmit astoņas tonnas, bija 1000 zirgspēku. Tātad abi tanki bija salīdzinoši mobili, ar jaudīgu 88 milimetru lielgabalu 71 EL stobra garumā un labi aizsargāti pieres daļā. Un, pateicoties koloniju resursiem, bija pietiekami daudz sakausējuma elementu, un vācu tanki izrādījās diezgan uzticami darbībā. Un viņi caurdūra padomju transportlīdzekļus no jebkura kaujai piemērota attāluma.
  Vāciešiem bija laba tehnika, kas tanku dueļos bija pārāka par padomju, taču viņi nevarēja uzvarēt.
  Tomēr reaktīvo lidmašīnu parādīšanās sajauca Staļina kārtis. Un ko atbildēt, kamēr nebija skaidrs.
  Bet padomju piekūnu barā ir trīs ērgļu meitenes. Un viņi nolēma iedot Trešajam Reiham ragus.
  Anastasija Vedmakova, Akulina Orlova un Mirabela Magnetic.
  Un tā viņi ņēma un devās kaujā ar nacistiem.
  Anastasija, notriekdama vācu lidmašīnu, saka:
  - Ja diktators ar viltīgu mīnu atiestata savus nosacījumus uz nulli, tas nozīmē, ka vēlētājs atkal ir saņēmis bastu!
  Akuļina, nogriežot nacistu, atzīmēja:
  - Karotājs vienmēr cīnās par taisnīgu lietu, bet politiķis visas trofejas nes pa kreisi!
  Mirabela tam piekrita:
  - Karotājs šauj ar kreiso roku taisnas lietas labā, bet politiķis ar mēli visus sasniegumus paņem pa kreisi!
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem notrieca vācu lidmašīnu un izdeva:
  -Karš ir mīlestības okeāna pretstats, bet tam ir nepieciešama arī asins strūklaka!
  Akuļina izšāva, piespiežot pliko, apaļo papēdi un apstiprināja:
  - Karotājs nav Dievs spēkā, bet eņģelis cēlumā!
  Mirabela piekrītoši pamāja ar galvu un, notriekusi Frici, atzīmēja:
  - Karavīram ir dzelzs ķivere, tērauda bajone, zelta sirds, bet politiķis viņu nenovērtē pat ne par vara santīmu!
  Meitenes izmisīgi un ļoti pārliecinoši cīnījās debesīs. Viņi nošāva nacistus un demonstrēja savas prasmes.
  Un vienalga, ka vācu lidmašīnas šķiet labākas un efektīvākas nekā padomju lidmašīnas.
  Galvenais, ka pie PSRS stūres smuki un gudri, gandrīz kaili vienā bikini piloti.
  Viņu vidū ir arī pasaules klases dūzis Nataša Sokolovskaja.
  Nataša ar plikiem kāju pirkstiem nogāza vācu mašīnu un čīkstēja:
  - Karavīrus bieži dzen uz kautuvi kā aitas, bet sirdī viņi ir lauvas, un politiķis, kurš rūc kā lauva, ir tipiska aita!
  Anastasija uzspridzināja ienaidnieku ar lidmašīnas čaulu, iedūrās Trešā Reiha lidmašīnā un čīkstēja:
  - Karavīrs var arī baidīties no nāves, bet tomēr vairāk baidās no negoda, un politiķis kratās par dzīvību, bet godu jau sen zaudējis!
  Akuļina atzīmēja, vadot ļoti mērķtiecīgu un pārliecinošu uguni uz ienaidnieku:
  - Karavīri, uzvarējuši ienaidnieku, svin uzvaru, politiķis, apmānījis vēlētāju, svin gļēvuli!
  Mirabela ļoti trāpīgi iesita nacistiem ar plikiem kāju pirkstiem un kliedza:
  - Puika var būt labs karotājs, bet politiķis nekad neizaugs, lai būtu atbildīgs vēlētāju priekšā!
  Nataša, šaujot uz nacistiem un izsitot tos, atzīmēja:
  - Labāk esi baskāju puika, nekā ļaut politiķiem apvilkt kurpes un nozagt jaunību!
  Anastasija apvainoja nacistus un teica:
  , kas var novīst, bet nekad nezaudē savu smaržu, politiķis ir kūtsmēslu kaudze, viņš var uzkāpt tronī, bet tas tikai vēl vairāk smirdēs!
  Akuļina agresīvi pamanīja, rādot pērļu zobus, un ar kailiem pirkstiem virza lidmašīnas pistoli:
  - Karavīrs ir īsts vīrietis, politiķis ir kašķīga sieviete biksēs!
  Nataša sasita savus kailos kāju pirkstus, piespiežot sviru pret pretinieku, un nošņāca:
  - Karavīram ir cēls niknums kā lauvas rēciens, un politiķim ir zemiska histērija, vārds ir auna blēšana!
  Akuļina agresīvi atzīmēja, zibinot savus koši sprauslas un precīzi šaujot pa ienaidnieku:
  - Karavīram reti ir brīva diena, bet politiķim septiņas piektdienas nedēļā, un viņa vēlētāji dzimšanas dienu svin pirmdien!
  Nataša sita Frici, nospiežot savu kailu papēdi, un smejoties atteica, zobus atsegdama:
  - Karavīrs, pakritis, ir izspiests, politiķis vienmēr morāli krīt un izspiežas kabatā!
  Anastasija iepļaukāja ienaidnieku, nogrieza viņu, burtiski nopļāva un čivināja:
  - Karavīrs dažreiz ir spiests iziet cauri dubļiem, paliekot vīrietis, un politiķis tīrās drēbēs un apliets ar odekolonu paliek cūka!
  Akuļina atzīmēja, nogriežot nacistu lidmašīnas, ar savu postošo sprādzienu kaskādi:
  - Karavīrs dod godu un paliek ar godu, politiķis paslīd cūku un paliek cūka!
  Mirabela nocirta pretinieku, nogriežot viņu kā žileti, kā arī ar basām kājām noņurdēja:
  - Karavīram pogas rindā, politiķim kā kuilim dibens!
  Nataša agresīvi nogrieza nacistus un iesaucās:
  - Karavīru ausis drosmīgi bērni, un sūtīt politiķus uz psihiatriskajām slimnīcām!
  Anastasija ar lielu asprātību atbildēja, piemiedzot ar aci un šaujot uz ienaidnieku:
  - Cilvēks esot cēlies no pērtiķa, bet politiķis uzreiz redzams un palicis cūka!
  Akuļina, sagraudama ienaidnieku, ar kailajiem kāju pirkstiem iesaucās:
  - Darbaspēks no pērtiķa izveidoja cilvēku, un slepenā politika pārvērta lapsu par cūkas maisījumu!
  Mirabela agresīvi atzīmēja, palaižot svina ložu kaskādes ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Strādnieks strādā un dažreiz lieto alkoholu, politiķis ir cūcīgs, un vienmēr vemj verbālu caureju!
  Nataša diezgan agresīvi atzīmēja, raidot nāves un iznīcināšanas kaskādi ar letālu spēku:
  - Karavīrs aug no kaujas uz kauju, politiķis no vienas vēlēšanu kampaņas līdz otrai, arvien vairāk pārtop par padauzu!
  Anastasija, agresīvi ar slepkavniecisku spēku sūtot nāves dāvanas nacistiem, izdeva:
  - Karavīra acis deg kaujinieka jauneklīgā sajūsmā, politiķa cepure deg kā zaglim, ar sadedzināta ciniķa vienaldzību!
  Akuļina piemiedza aci, uzspridzināja ar lidmašīnas čaulu ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Karavīram ir izvēle: lāde krustos vai galva krūmos, savukārt politiķim vēlēšanās ir tikai ar tieksmēm, vēlētājiem un kāpostgalvām aizsērējuši krusti!
  Mirabela, šaujot uz ienaidnieku, izmantojot savas kailās, noslīpētās kājas, pamanīja:
  - Karavīrs, pat mazs augums ar drosmi, milzis, politiķis, pat ar augstu amatu - pigmeja sirdsapziņa!
  Nataša ķiķināja un nosūtīja kārtējo nāves dāvanu, pārliecinoši sagraudama ienaidnieku:
  - Karavīrs par varoņdarbu vēlas dāvanā sievietes ķermeni, un politiķis nepelnīti noliek visu valsti uz vēzi!
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem nosūtīja nāves dāvanu, saspieda ienaidnieka lidmašīnu un kliedza:
  - Karavīram vienmēr ir laiks un vieta varoņdarbam, bet ne vienmēr to izdodas paveikt, politiķim pastāvīgās laika grūtībās noteikti paspēs uzlikt cūku uz galvas!
  Akuļina, ar kailiem kāju pirkstiem sagrāvusi vāciešus un atsegusi ziloņkaula zobus, izdeva:
  - Politiķis ir vienīgais bezspārnu radījums dabā, kas visiem sūd uz galvas!
  Mirabela agresīvi piebilda, bez problēmām iznīcinot pretiniekus ar savu slepkavu un seksīgajām kājām:
  - Katrs skolnieks zina, ka divreiz divi veido četri, tikai politiķi skaitļu reizināšanas vietā taisa pastāvīgu dalījumu kabatā!
  Nataša atkārtoja sava manevrējamā cīnītāja pagriezienu, sagraujot fašistu radības un vjaknuļus:
  - Karavīrs mācās, pildot pumpas, politiķis mēģina pieradināt vēlētājus pie domas, ka var uzplaukt, ja sit īkšķus!
  Anastasija, sūtot nāvējoša spēka šāviņu, ar plika, meitenīga papēža palīdzību atzīmēja:
  - Katrs karavīrs ir cīnītājs, atšķirība ir tikai līmenī, katrs politiķis ir palaistuve, atšķirība ir tikai sutenera pakāpē!
  Akuļina smejoties atzīmēja, zobus rādot un aci piemiedzot:
  - Karavīrs daļēji ir bende, jo viņš arī lej asinis, politiķis ir pilnīgs nelietis, jo viņam pil smadzenes!
  Mirabela ar kailiem pirkstiem, noslīpētām kājām uzsita ienaidniekam un izteica:
  - Ja ģenerāli uzaicina uz kāzām, tad karavīrs saņem uzaicinājumu glābt Dzimteni, lai kāzas spēlētu brīvā valstī!
  Meitenes cīnījās ļoti labi. Un Sarkanās armijas vispārējā varonība palīdzēja izvairīties no pilnīgas frontes sabrukuma.
  Janvārī Padomju Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu, taču neguva ievērojamus panākumus.
  Tāpēc es iegrimu Vērmahta blīvajā aizsardzībā. Un tad martā mēģināja izlauzties arī vācieši. Viņiem bija pašpiedziņas lielgabals E-25 ar Panther lielgabalu un 1,7 augstums ar septiņsimt zirgspēku dzinēju un divdesmit sešu tonnu svaru. Mobilais auto - neko nepateiksi. Bet ne pārāk konstruktīvi.
  Vasarā abās armijās sāka ierasties jauni transportlīdzekļi. Sarkanais IS-3 ir labāk aizsargāts pieres daļā, vācu E-50 un E-75 un E-100. Tomēr cīņas parādīja, ka jaunā vācu tehnoloģija nebija gluži ideāla. E-50 izrādījās tikai nedaudz vieglāks un labāk aizsargāts nekā Tiger-2. Tiesa, viņam jau bija tornītis, un šasija bija vieglāka un caurbraucamāka. Turklāt 88 mm bruņas caurdurošāks pistole ar 100 EL. Tātad automašīna šķiet nekas. Un E-50 aizstāja Panther-2 kā galveno tvertni.
  E-75 bija pārāk smags - vairāk nekā deviņdesmit tonnas, bet labāk aizsargāts ar 128 mm lielgabalu. Un šī tvertne radīja dažas problēmas. Un E-100 ir vēl smagāks un dārgāks. Tomēr militārpersonām šis tanks īsti nepatika.
  Populārāks bija E-50 ar dzinēju līdz 1250 zirgspēkiem - salīdzinoši veikls un labi aizsargāts pierē.
  PSRS jaunā T-54 tanka izstrāde ir palēninājusies, un līdz šim galvenā T-34-85 tvertne, kas ir nedaudz novecojusi. Un viņš varēja iekļūt tikai E-50 sānos, un E-75 viņam izrādījās pilnīgi necaurlaidīgs.
  Vasarā vācieši nedaudz izvirzījās centrā. Un rudenī kaujas notika par Smoļensku.
  Cīņas ritēja pilnā sparā ļoti spītīgi. Padomju karaspēks mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Tomēr Smoļenskas varonīgi aizsargājoties izdevās noturēties. Un pienāca ziema.
  Tas ir grūti ... Vāciešiem, protams, ir savi superklases dūži debesīs. Piemēram, Marseļa, kas saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni par tūkstoš notriektiem lidaparātiem ar sudraba ozola lapām ar zobeniem un dimantiem.
  Jā, šis ir unikāls gadījums, kad fenomenālajai pilotei tika izdomāta jauna balva un viņai bija vēl trīs grādi.
  Kad Marseļa sasniedza divus tūkstošus notriektu lidmašīnu, viņam tika piešķirta Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne ar zelta ozola lapām ar zobeniem un dimantiem.
  Un par trīs tūkstošiem notriektu lidmašīnu Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne ar platīna ozola lapām ar zobeniem un dimantiem.
  Šis patiešām ir cīnītājs, cīnītājs visiem cīnītājiem.
  Pienāca arī četrdesmit sestais gads... Pavasarī vācieši atkal virzījās uz priekšu. Viņiem ir modernākas reaktīvās lidmašīnas. E-50 parādījās arī modifikācijā ar dzinēju un transmisiju vienā blokā, kļuva zemāks siluetā un tā svars samazinājās līdz piecdesmit tonnām.
  Bet tas nepalīdzēja vāciešiem uzvarēt. Karš bija uz līdzvērtīgiem pamatiem. Diski sevi neattaisnoja. Tie izrādījās pārāk dārgi un neaizsargāti pret kājnieku ieroču uguni.
  Viņu vienīgais pluss ir liels ātrums un lidojuma augstums, vairāk vai mazāk palīdzēja izlūkošanā un bombardēšanā.
  Bet pat tas nav par daudz.
  Pagāja arī četrdesmit sestais gads, četrdesmit septītais virzījās uz priekšu... Vācieši virzījās uz priekšu siltajā sezonā, padomju karaspēks aukstumā.
  Un šis gads nevienam neko nav devis. Sarkanajai armijai bija T-54, bet vācu E-50 nebija sliktāks un vēl mobilāks ...
  Marseļa līdz gada beigām palielināja viņa kontu četriem tūkstošiem lidmašīnu un saņēma jaunu pasūtījumu: Bruņinieka krusta zvaigzne, Dzelzs krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un melniem dimantiem.
  Jā, šī arī ir ceturtā pakāpe - melnie dimanti, turklāt ļoti vērtīgi!
  Arī četrdesmit astotais gads pagāja smagās sitienu apmaiņās.... Un kamēr viss ir stabils...
  Un pagāja četrdesmit devītais gads ... PSRS sērijā ir iznīcinātājs MIG-15 ...
  Marseļa savus kontus pārcēla uz pieciem tūkstošiem lidmašīnu. Un viņš saņēma jaunu Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielās zvaigznes ordeni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un padomju meitenes arī nav garām ....
  1950. gads jau pagājis... Vācieši ir pakārušies un arī Sarkanā armija ir fiksētā frontes līnijā.
  Padomju tanki T-54 un IS-7 pret E-50 U un E-75 U. Vācieši arī izgatavoja savas mašīnas ar dzinējiem vienā blokā kopā ar transmisiju un šķērsām. Un E-50 bija pārāks par T-54 braukšanas veiktspējā un priekšējās bruņās. Un daži ieroča bruņu caururbšanas spēkos. Bet tomēr vācieši nevarēja uzvarēt.
  Tā pagāja arī 1951. gads... Un nav jēgas.
  Marseļa par sešiem tūkstošiem lidmašīnu saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tas ir diezgan forši!
  Tomēr Nataša, Anastasija, Akuļina, Mirabela guva ievērojamus kontus.
  Turklāt viņi cīnās ar kailiem kāju pirkstiem un sevi bikini.
  Meitenes, ko jums vajag...
  Un tā pagāja 1952. gads... Arī frontes līnija ir mazkustīga.
  Bet 1953. gada martā Staļins mirst. Un tas ir nopietni. Bet lielajam vadītājam izdevās atstāt rakstisku testamentu, kurā viņš paziņoja par savu pēcteci Lavrentiju Palihu Beriju. Un tas ir liels lēmums.
  Tādējādi padomju fronte nesabruka, un karš turpinājās uz līdzvērtīgiem pamatiem.
  1953. gads ir beidzies...
  Marseļa par septiņiem tūkstošiem lidmašīnu saņēma Bruņinieka Dzelzs krusta Lielo zvaigzni ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Meitene arī ieguva augstus apbalvojumus sev.
  Ir jau 1954. gads... Laiks rit uz zemes lāsēm. Vai varbūt pēkšņāk.
  Un ne vācieši, ne krievi neko būtiski nevar mainīt.
  Tātad 1955. gadā nacisti virzās uz priekšu. Un padomju karaspēks sevi aizstāv vasarā. Un vēlā rudenī pati Sarkanā armija mēģina uzbrukt.
  Ir jau 1956. gads.
  Marseļa par astoņiem tūkstošiem lidmašīnu saņēma Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar platīna ozola lapām, zobeniem un melnajiem dimantiem.
  1956. gada 22. jūnijā apritēja tieši piecpadsmit gadi kopš Lielā Tēvijas kara. Un, protams, par mieru tiek runāts jau ilgu laiku. Lavrentijs Berija ir gatavs kompromisiem. Taču Ādolfs Hitlers spītīgi atsakās piekāpties.
  Hitlers joprojām tic brīnuma ierocim, un ir vēlme cīnīties līdz galam.
  Plus, protams, Japāna...
  Par uzlecošās saules zemi? Viņa ir karojusi ar Ķīnu ļoti ilgu laiku. Un te jau var cīnīties bezgalīgi. Neviena puse nevar uzņemties. Ne Ķīna, ne Japāna īsti nevar uzvarēt viena otru. Lai gan ķīnieši cieš vairāk zaudējumu.
  Un tā Mullers devās uz Debesu impēriju ar īpašu misiju. Pārlieciniet samurajus samierināties ar Debesu impēriju. Lai tad uzkrīt Krievijai un beidzot atrisinātu šo ieilgušo problēmu!
  Mullera misija sākās 1956. gada septembrī... Kopumā japāņi piekrita mieram un ietekmes sfēru sadalīšanai. Tomēr šajā brīdī Molotovs pēc Berijas pavēles ieradās Ķīnā. Un viņš pārliecināja Debesu impēriju turpināt karu ar samurajiem.
  Nebija iespējams atraisīt Japānas rokas. Un karš starp PSRS un Trešo Reihu turpinājās.
  Nokārtots un kopš 1956 ... 1957 ir pienācis ...
  Maijā vācieši atkal mēģināja virzīties uz priekšu, un viņiem bija jaunas AG klases piramīdas tvertnes. Un tas ir nopietni. Un piramīdas forma piešķīra slīpas bruņas no visiem leņķiem. Un tas bija nopietns solis.
  Nacisti spēja izlauzties cauri padomju aizsardzībai un aplenkt Smoļensku. Un tad, gūstot panākumus ziemeļos, tuvojieties Ļeņingradai un centrā paņemiet Vjazmu.
  Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi sarežģīta. Un uzbrukums Maskavai jau ir sācies.
  Un šajos apstākļos palika viena cerība Oļegam Ribačenko un kritušo piezemēšanās.
  Un te gan pats terminatoru puika, gan meitenes ir vislabākajā stāvoklī.
  Un nacisti jau plūst pa Maskavu no dažādām pusēm.
  Tad Oļegs un meitenes atkal iesaistījās kaujā, palīdzot Krievijai vai drīzāk PSRS.
  Tad viņiem pievienojās baskājainā meitene Margarita. Arī kāda pieaugusi sieviete rakstniece apmaiņā pret nemirstību kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un pilda savu misiju.
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal cīnījās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir pārāk daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Ribačenko, ar zobeniem nocirzdams nacistus, rēca gan kājniekus, gan tankus:
  - Nekad nepadodies!
  Un puisim no basās pēdas aizlidoja ass disks!
  Margarita, sagraudama pretiniekus, atlaidusi zobus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās kājas izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un jaunas adatas izmētātas no viņas basajām kājām. Un kas ir acīs, kas ir rīklē nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un rudens takni un baltie cīnītāji.
  Svetlana griež dzirnavniekam, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Jo māte Krievija uzvarēs!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns, kas sakapā brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un apšauj lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā griež visiem galvu un purnu.
  Margarita arī sagrauj pretiniekus.
  Viņas basās kājas plīvo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagriež nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Krievija ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas redzēja nacistu rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Sasmalcina brūnos karavīrus ar abām rokām. Spļaut no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - notriek tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Ak, dunduri, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīna, nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīsies pret ienaidnieku, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki!
  Svetlana uzbrukumā. Izcirtņi, nacistu sagraušana. Ar basām kājām viņš met virsū nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa saspieda daudz cīnītāju un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns griezās kūleņā. Sasmalcināja daudz nacistu lēcienā.
  Viņš svieda adatas ar kailiem pirkstiem un rībināja:
  - Esi slavena ar manu skaisto drosmi!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši nacisti krīt miruši. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša uzbrukumā arī ir ļoti forša.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiņa.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja ietriecas nacistu līķu aizsprostojumā. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene baskāju, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši nacistu rīklē rakt.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Sasmalcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  . NODAĻA #7
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustībā arvien vairāk ir niknums.
  Oļegs uzbrukumā visu paātrina. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - plēš tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sagrauts ne simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstnieka zēns atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, nogāž tankus un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņš ir diezgan vecs, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi nacistiem un viņu tankiem, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal simts nacistu, kas nesa meteoru, tika nogriezti. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirsti daudz brūno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ un tanki dega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Ribačenko kurnēja:
  - Ko tev vajag! Šeit ir meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu.
  Svetlana cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Ne jau meitene, bet lai finišē ar tādu raganu liesmās.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Oļegs Rybachenko kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Ģeniālais zēns ar kāju palaida to, kas izskatījās pēc helikoptera propellera. Viņš nogrieza pāris simtus galvu nacistiem un tankiem, čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene pilnā ažūrā.
  Oļegs, kapādams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Tiek plosīta gaļa un tiek demolēti tanku torņi.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša uzlidoja gaisā. Saplēsa pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, cepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko gurkstēja:
  - Ak, agri, dod drošību!
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša nocirta nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Zēns atbildēja:
  "Dažreiz arī cīnīties nav jautri!"
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Nataša atkal nocirta ienaidniekus, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra mazulīte. Šeit viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājies, mūsu papēži dzirkst!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Augustīns kaujā arī nav vājš. Tā nacistu kulšana. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē.
  Un lūk, kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, kas izkausēja tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes apņēma nacistus. Tātad tos sagriež un sasmalcina. Nevis karotāji, bet tiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš bez žēlastības tos sit, griež cauri tvertnēm un čīkst:
  Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos iznīcinātājus kopā ar tankiem:
  - Melot ir neprātīgi!
  Zoja saplēsa nacistus, čīkstēja:
  - Nē, ne no rokas!
  Un arī viņš ar basu kāju paņems un atlaidīs zvaigznīti un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Mūsu televizors ir ieslēgts!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu kūlis.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal tāds metiens, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī ir meitene - tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un līķu no tā kļuva vēl vairāk.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim ienaidniekam žēlastību! Būs līķis!
  Un atkal nāvējošā lieta aizlido no plika papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Tikai ne vienu līķi, bet daudzus!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Masu slepkavība!
  Un tagad viņš dauzīs galvu nacistu ģenerālim. Salauž viņam galvaskausu un izdali:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku gāšanā, viņa čīkst:
  - Tevi nesaudzēs!
  Un viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izlaužoties cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un ļoti daudz pat karotājs mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Krāšņs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir mežonīgā uzbrukumā. Nē, tas vienkārši kūsā no spēka, un vulkāni šņāc!
  Mārgareta kustībā. Tas visiem saplosīs vēderus.
  Meitene ar savu kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un masu nogalināja visādi ienaidnieki, izsita gan tankus, gan lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene dauzās un kliedz:
  "Pūķa prezidents kļūs par līķi!"
  Nataša kaujā ir tikai sava veida terminators. Un rūcoši gurdēja:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un nacisti ir kā naglas. Un tas sagraus daudz mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu.
  Šeit ir karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš griež trīskāršas dzirnavas pie nacistiem!
  Un Augustīns iesaucās:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un metīs. Un daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karotājs ar ļoti augstu kaujas potenciālu. Nē, saskaņā ar šo ir labāk neiejaukties. Kā tanku torņi norauts un fašistu lidmašīnām spārni.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus saplosīsim pulverī!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Ja vien miers nav nāvējošs!
  Svetlana, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi slaucīsim rindā!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs visus nogalināsim!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un metot adatas ar kailiem pirkstiem, iznīcinot tankus un lidmašīnas uzreiz, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā runājot!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un griezīsim pretiniekus ar mežonīgu rūgtumu.
  Oļegs Rybačenko, sagriežot pretiniekus, izdeva:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un debija, ticiet man, ir taju!
  Un atkal no zēna basās pēdas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnas astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Nejokam ar to -
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  Viņi toreiz darīja labu darbu ar nacistiem ... Un Padomju Krievija uzvarēja brūno impēriju Maskavas uzbrukuma laikā.
  Karš vēl nebija beidzies, bet PSRS jau bija iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiniekiem atkal bija jāpārtrauc savas lieliskās un foršās misijas izpilde.
  Oļegs Ribačenko pat dziedāja ardievas;
  Mēs esam pionieri - Tēvzemes varoņi,
  Kuri dzimuši zem oktobra zīmes...
  Mēs nenožēlosim dzīvi Krievijai,
  Lai slava ar karaļa sarkano karogu!
  
  Mēs mīlam un zinām, kā smagi cīnīties,
  Nacisti dedzīgi nolauza ragus ...
  Mums ir granātas ietilpīgā somā,
  Mums, pionieriem, dzīve nav dārga!
  
  Mēs mīlam savu svēto dzimteni,
  Ko radīja briesmīgs komunisms...
  Šeit ir komjauniete, kas basām kājām staigā pa sniegu,
  Un fašists grib mūs nogāzt!
  
  Es dedzīgi cīnījos ar nacismu pie Maskavas,
  Un mēs nopļāvām visus ienaidniekus ar sirpi ...
  Kāpēc šis Vērmahts tika atdots krieviem,
  Es viņam sitīšu ar dūri!
  
  Es esmu pionieris un lielās Maskavas pakļautībā,
  Cīnījās kā milzu karotājs...
  Apturēts savvaļas fašisma uzbrukums,
  Mums ir viens Kungs Visaugstākais veids!
  
  Krievijas atdzimšanai nav robežu,
  Lielais Staļins, pacēla mūs no ceļiem ...
  Svarogs lielais, augstākais mesija,
  Un Lada mirdzošais ideāls!
  
  Mēs esam pionieri, zēni, meitenes,
  Mums patīk cīnīties - tas ir mūsu liktenis ...
  Un komjaunatnes biedra balss ir skanīga,
  Lai gan valda asiņains haoss!
  
  Krievija ir Svaroga dzimtene,
  Un komunisms apgaismoja ceļu...
  Pionieriem nav vajadzīgs ļauns Dievs,
  Ienaidnieks nespēs mūs saliekt dūrē!
  
  Mums ir forša tvertne ar slīpām bruņām,
  Fricim ir tik viegli neizlauzties cauri,
  Ar mīlestību pret Ladu, cildenā jaunava,
  Lai plēsoņu pārvērstu par spēli!
  
  Maskavas kaujas cilvēki aizstāvēja,
  Un tad bija lielā Staļingrada ....
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Nokārtojiet un uzziniet parādi Berlīnē!
  
  Jā, Staļingrada lepojas ar šo vārdu,
  Mēs esam baskāju pionieri sniega kupenā...
  Mēs stulbai govij ragu nolauzīsim
  Un mēs iedzīsim Hitleru taisni uz zārku!
  
  Ziniet, ka Tēvzeme nekad nelocīsies,
  Viņas impulsu nevar ierobežot...
  Lai saule mūžīgi spīd pār Krieviju,
  Un nodevīgais zaglis tiks saspiests!
  
  Viņi parādīja drosmi Staļingradā,
  Mēs spējām apturēt nacistus ...
  Krieviem ir tāda nekaunība, ziniet,
  Un ienaidnieki būs tikai nulles!
  
  Krievija var lidot uz Marsu
  Un radīt dažādu diženumu...
  Un, protams, viss būs ļoti forši,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Krievu gars barjeras cīņās nezina,
  Viņam ir Peruna spēks ...
  Mēs gaidām atlīdzību no dieviem,
  Un stihija spīd, ticiet rūnai!
  
  Kādā ziņā krievu gars nezina sakāvi?
  Ticiet man, viņš visu samīdēs ...
  Mēs, pionieri, tik ļoti vēlamies atriebties...
  Neuzvarams kā Tēvzemes armija!
  
  Mēs esam gandrīz uzvarējuši
  Lai komunisma godībā top gaisma...
  Mūsu vectēvi cīnījās par dzimteni,
  Drīz sagaidīsim prieku un rītausmu!
  
  Bez dzimtenes pionieriem nav dzīvības,
  Viņi vēlas cīnīties par viņu ...
  Un ko jūs gribat, ļaunie kungi?
  Vai mums vajadzētu nodrošināt vergu dzīvi?
  
  Nē, krievu fīrers tiks paverdzināts,
  Mēs viņu saspiedīsim kā lelli ...
  Galu galā Krievijas bruņinieki var cīnīties,
  Un zelta spārnotais ķerubs ir ar mums!
  
  Zem pasaules nav mūsu dzimtenes seju,
  Dego kā spožākā zvaigzne...
  Tu man esi kļuvis par elku,
  Es nekad no tevis nešķiršos!
  
  Esmu pionieris un baskāju zēns
  Ka ar pliku papēdi skrien pa sniegu...
  Un kaut kur lec balts, jauks zaķis,
  Kurš nolauzīs ienaidnieka ragu!
  
  Šaubu cīņas pionieris nezina,
  Viņš nav klauns, bet jūs zināt terminatoru ...
  Nāks niknie fašisti, ticiet atriebībai,
  Un komunisms būs gaiša paradīze!
  
  Kā pienāks laikmets,
  Kurā katrs karavīrs no silītes...
  Cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam
  Lai iznīcinātu sīva zināt nelietis!
  
  Komunisma zvaigznes spīd spoži,
  Gaismas laikmets, pasaulē nav skaistāka...
  Mēs sagrausim ticības fašisma jūgu,
  Un Hitlers vakariņās būs krievs!
  
  Mēs uzskatām, ka šādas tērauda tvertnes,
  Ka viņu panteras čaula neiekļūst ...
  Pavicināsim ar jodu mūsu zēna brūcēm,
  Un atkal pionieris drosmīgi metas cīņā!
  Nu, ko nacisti dabūja grūti,
  Viņi nedomāja, ka varam vienkārši uzvarēt.
  Acīmredzot mēs zinām komunismu jūdzēm,
  Un mēs pa jokam varam uzvarēt Vērmahtu!
  
  Mūsu varenās dzimtenes vārdā,
  Lepns pionieris dodas uzbrukumā...
  Lai gan mākoņi karājas pār Dzimteni,
  Rādīsim uzvaras piemēru ikvienam!
  
  Tici, ka ienaidnieks neapturēs sapni,
  Mēs atkal uzvarēsim visus fašistus...
  Ļaunums neticēs, ka valdīs tronī,
  Mēs radīsim jaunu pasaules kārtību!
  
  Tēvzemē viss būs labi, ziniet
  Es esmu zēns, bet kaujā kā Robins Huds,
  Sākumā es tikai skrāpēju uz rakstāmgalda,
  Un tagad ļoti pat tici forši!
  
  Krievija var saplēst nacistus ar durkli,
  Viņa uzvarēs jebkuru armiju...
  Un pionieri dzīvo komunismā ...
  Galu galā mūsu draudzība ir stiprs monolīts!
  
  Mēs ne par ko nepadosimies Fricim,
  Mēs varam sakaut ienaidniekus jokojot...
  Un tā mēs sitām nacistus ar nūju,
  Dārd putenis, kas savērpj sniegu viesuļos!
  
  Krievija nepazīst, nacisti zina žēlastību,
  Viņa ir neuzvarama stipra...
  Viņi cieši dabūs zobenu neliešu kaklā,
  Un sātans tiks iznīcināts!
  
  Neticiet, ka Hitlers ir neuzvarams,
  Lai gan elles spēks, apsveriet visu savākto ...
  Kad cilvēki un partija ir vienoti,
  Mūsu vērmahta ļaudis saplēsās!
  
  Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētais,
  Viņa salauza Tīģerus kā metālu...
  Izplatās no gala līdz galam,
  Tikai jauns vīrietis sapņoja par tādu valsti!
  
  Uzvarējām kā milži
  Sasmalcinātie pretinieki zina ar zobenu ...
  Mēs, krievi, esam neuzvarami kaujās,
  Mēs uzvarēsim Tēvzemes pretiniekus!
  
  Tici man, nekas mūs neapturēs
  Un tu zini, ka nekas neuzvarēs...
  Mēs apglabāsim fīreram uz galvas,
  Mums ir ass zobens un tērauda vairogs!
  
  Visā Visumā nav skaistākas Krievijas,
  Tai būs gaismas laikmets uz mūžiem...
  Visās paaudzēs būs miers un laime,
  Tēvzemei vajag stingru roku!
  
  Tātad, spēlējot Berlīnē,
  Smērēsim vērmahtu kā pelnus asinīs...
  Tas būs paradīzes robežas laiks,
  Un kopā ar Ladu valda mīlestība!
  
  STENKAS RAZINA DĒLA JAUNIE PIEDZĪVUMI
  Aptuveni trīspadsmit gadus vecs zēns tika arestēts kopā ar viņa tēvu. Vecais vīrs, saprotams, ir labi zināms dumpinieks, kurš izlēja asiņu straumes. Bet dēls vēl ir bērns. Kurš viņam jautā.
  Bet Kornila palīgs uz bijušo militāro atamanu skatījās savādāk. Un viņš piedāvāja zēnu nopratināt ar aizrautību - un pēkšņi viņš zina, kur atrodas viņa tēva dārgumi.
  Stenkas Razina dēlu ieveda moku pagrabā. Zēns centās izskatīties taisni un lepni noturēties. Lai gan iekšā bija baisi. Pakārti spīdzināšanas instrumenti, liesmo kamīns. Bendes sarkanās ķiverēs.
  Samosa piegāja pie zēna, pastiepa roku, pakratīja apkakli un draudīgi jautāja:
  - Pastāsti man, kur tjatka paslēpa dārgumus, lai viņš iet brīvībā. Nē - mēs spīdzināsim!
  Stenkas Razina dēls Griška drosmīgi atbildēja:
  - Es tev neko neteikšu! Un vēl jo vairāk jums!
  Samosa iesaucās:
  - Spīdziniet kapenes!
  Un viņš personīgi izvilka apkakli, noraujot zēnam kaftānu. Griška tika izģērbta un vilkta uz plaukta. Zēns izmisīgi mēģināja atsperties. Bet pieredzējušie bendes ar sitienu pa kaklu imobilizēja Grišku. Tad viņi nostiprināja viņa rokas aiz muguras un sāka viņu celt aiz virves. Zēns sakoda zobus. Bende satvēra zēnu aiz rumpja un kratīja viņu, sagrozot locītavas. Griška smagi elpoja, bet aizturēja raudu.
  Diakons, diktēdams rakstu mācītājiem, šļupstēja:
  - Pasaki zaglim, kur tavs sievastēvs paslēpa dārgumus.
  Zēns ar nicinājumu balsī atbildēja:
  "Pat ja es zinātu, es neteiktu!
  Samosa pavēlēja bendei:
  - Līcis! Desmit sitieni uzmanīgi!
  Bende sita stabili. Griškas ķermenis trīcēja. Pie desmitā sitiena spīdzinātājs sastinga. Un paskatījās uz Samosu. Eksekūcijas laikā zēns klusēja, sakodis lūpu.
  Djaks, neskaidrs:
  - Saki zaglis, kur tjatka paslēpa dārgumus?
  Griška kliedza:
  - ES neteikšu!
  Samosa ņurdēja:
  - Pieci sitieni bez taupīšanas!
  Bende izdarīja puisim sitienu ar šūpolēm, satricinot visu ķermeni. Griška kliedza, bet iekoda lūpā. Sekoja otrs sitiens. Arī drosmīgs un spēcīgs. Griška turpināja klusēt. Un atkal trešais sitiens, no pārgrieztās ādas pilēja asinis.
  Samosa sarauca uzacis, redzot, kā zēns tiek pātagu. Protams, dēls varēja nezināt, kur Stenka paslēpa dārgumu. Un pat, iespējams, īstus dārgumus. Bet zēns ir jānopratina. Un izjaukt no viņa noslēpumus.
  Pēc piektā sitiena asinis aktīvi pilēja.
  Diakons atkārtoja jautājumu. Griška klusēja.
  Samosa pavēlēja:
  - Apdedzini viņam papēdi.
  Bende izņēma karstu dzelzs gabalu un pienesa to zēnam pie kailajām zolēm. Viņš nodrebēja, saviebās un .... zaudēja samaņu.
  Adala domāja, ka būtu labi ļaut Pēterim tam cauri, lai viņš nenogalinātu neapbruņotos un vecos. Pēterim neveicās labi. Un kāds viņš būtu īstā, kontaktu cīņā? Vai tu nebūtu kautrīgs?
  Stenkas Razina dēls Griška, starp citu, zināja, kur paslēpts viens no viņa tēva dārgumiem, taču klusēja. Viņš tika atvests pie sevis, uzlejot ledus ūdens spainī. Tad Samosa pavēlēja:
  - Cauterize otro papēdi ar dzelzi!
  Šoreiz zēns nepagura, viņš mēģināja raustīties, bet Griška basās kājas bija ieķērušās blokā.
  Samosa nošņāca:
  - Vēl piecas skropstas, vienalga!
  Pēc piektā sitiena zēna gaišā galva satricināja, un Griška zaudēja samaņu.
  Pieredzējis ierēdnis spīdzināšanas biznesā ieteica:
  - Ļaujiet viņam iet! Bērns joprojām atliecas!
  Samosa stingri sacīja:
  - Paņem kucēnu! Noslaukiet to ar degvīnu un nolieciet gultā... Laidiet vaļā! Rīt turpināsim spīdzināšanu!
  Griška tika izņemta no plaukta un griezumi tika berzēti ar spirta un ūdens maisījumu. Puika raustījās: degvīns deg. Tad Griškai iedeva karstu buljonu un ieslodzīja apsildāmā kamerā. Bet katram gadījumam viņi pieķēdēja zēnu pie kakla ar ķēdi un ļāva gulēt. Puika gulēja uz vēdera, gulta bija mīksta. Bendes spīdzināti, upuri bieži mirst, un Samosa vēlējās uzzināt, kur Stenka paslēpusi savus dārgumus.
  Pēc tam, kad Grishka ļāva iet gulēt, nākamajā dienā zēns atkal tika ievilkts moku kamerā. Viņi to atkal nolika uz plaukta. Griškas jau tā izstieptās locītavas kļuva sāpīgākas. Pie zēniem pie kājām tika piekārti atsvari. Lai vairāk izstieptu muskuļus. Tad bende smaidīdams atnesa uzkarsušu gludekli un pielika to pie Griška krūtīm. Puisis neciešamās sāpēs sakoda zobus.
  Samosa iesaucās:
  - Runā zaglis!
  Tas smaržoja pēc deguma. Pastiprinājās ceptas gaļas smarža. Griškas acis sašķiebās no sāpju šoka, un zēns atkal zaudēja samaņu. Bende izņēma no krūtīm dzelzi un sacīja:
  - Spēcīgs puisis...
  Samosa ņurdēja:
  - Vajag to sadalīt... Brazier līdz kājām!
  Bende iesmērēja zēna zoles ar eļļu un no attāluma aizdedzināja cepeškrāsni. Jau apdegušie papēži bija ļoti sāpīgi. Zēns smagi elpoja. Viņš nolaida sviedru un asiņu maisījumu, sakoda zobus, bet klusēja. Lai gan tas viņam dārgi maksāja. Centieni bija izmisīgi.
  Samosa nikni norūca:
  - Tu runāsi! Hei, plecu bej!
  Bende raidīja sitienus pa Grišku. Desmitajā sitienā zēna galva vāji mētājās un sabruka. Puika nenāca pie prāta uzreiz pat pēc tam, kad viņam bija uzliets spainis ar ūdeni. Samoss iesita Griškai pa seju un pavēlēja:
  - Vairāk sitienu!
  Hercogs atzīmēja:
  - Kailais nomirs....
  Samosa ņurdēja:
  - Velns! Novāc viņu no plaukta! Turpini rīt!
  Griška atkal tika izņemta no spīdzināšanas ierīces un aizvesta uz istabu. Zēns cīnījās un raustījās. Es iegrimu smagā, maldīgā miegā. Tad viņš pamodās un raudāja. Bet, tiklīdz parādījās cietuma sargs, viņš apklusa un dusmīgi paskatījās uz viņu. Viņš iemeta kazlēnam maizi ar kvasu. Zēnam nebija iespējas aizbēgt, jo īpaši tāpēc, ka viņš bija pieķēdēts aiz kakla.
  Nākamajā dienā Griška tika spīdzināta nedaudz savādāk. Viņi mani pacēla griestos, paceļot rokas uz plaukta, un tad palaida mani vaļā. Tādas mežonīgas sāpes
  pārstāj elpot. Zēns tika celts trīs reizes, līdz viņš zaudēja samaņu.
  Pēc tam bende atkal sita ar pātagu un dedzināja vēderu ar karstu dzelzi. Pamatīgi spīdzinājis zēnu, viņš tika atbrīvots un nogādāts kamerā. Bendes nespēja neko panākt.
  Nākamajā dienā Griška tika uzvilkta uz plaukta, zem basām kājām tika aizdedzināts cepeškrāsns, un pa muguru un sēžamvietu tika sasists karsti karsts vads. Zēns spīdzināšanas laikā vairākas reizes zaudēja samaņu, taču atjēdzies. Līdz pašiem bendes apnika, pārtraucot spīdzināšanu.
  Nākamajā dienā zēns tika izstiepts, un bende sāka lauzt viņa kāju pirkstus ar karstām knaiblēm, kā arī spiest viņam ribas. Griška vairākas reizes kliedza, bet uz prasībām kaut ko teikt tika atbildēts ar pieklusumu.
  Un atkal viņš saņēma pātagu.
  Pagāja divas nedēļas. Griškas bērnišķīgais ķermenis jau ir noguris no spīdzināšanas. Sāpes ir visur. Nav palikušas asinis, neviena sāpju neskarta vēna. Sākumā, kad viņi viņu sita un sadedzināja, viņš gribēja steigties un apslāpēt sprādzienus savā ķermenī. Bet, kad sāpes apņēma visu būtību, tas notrulināja.
  Pats Samosa redzēja, ka Griškas izredzes kaut ko izsist zūd viņa acu priekšā. Bendes izmēģināja jaunu līdzekli. Atradām miltus. Griška mati bija noskūti, un pa pakausi sāka pilēt auksts ūdens. Spīdzināšana ir brutāla un efektīva. Pēc dažām stundām ir sajūta, ka smadzenēs sprāgst bumbas. Griška bija gandrīz akla un kurla. Viņš vairs nedzirdēja bendes un Samosa teiktos vārdus.
  Viņi padevās, atkal vilka uz plaukta. Neapzinoties, ka jebkādas sāpes zēnam bija tikai mierinājums - novēršot uzmanību no briesmīgākas čūlas smadzenēs.
  No uguns un skropstas iemirdzējās acīs.
  Griška nāca pie prāta un varēja redzēt bendes. Šeit spīdzinātājs uzliek atsvarus uz kluča, kurā bija iespīdētas zēna kājas. Sāpes rokās un plecos pastiprinās, taču tās novērš uzmanību no smadzenēs esošās elles.
  Samosa rūc plaušās. Viņš ir rudmatains, ar bārdu:
  - Pastāstiet kucēnam, kur tēvs paslēpa dārgumus!
  Griša pakrata galvu. Atbildot uz to, seko ķermeni satricinošs sitiens, viņi smagi sit. Cits bende zem puiša basām kājām uzkarst uz plaukta. Šausmīgi, bet ne tik biedējoši.
  Šeit ir Kornila, Stenkas Razina krusttēvs un bijušais armijas priekšnieks. Vecs, ar sirmu bārdu. Viņa acīs ir pat šķietama līdzjūtība pret nomocītu bērnu. Netālu stāv bojārs bebra cepurē. Viņš nepārprotami ir karsts moku kamerā. Un skaidri redzama interese par zēna spīdzināšanu. Spīdzināšana turpinās. Griška pēkšņi sajuta sevī spēka pieplūdumu un dziedāja:
  Tu esi Razins, mans karalis un tēvs,
  Sacēla tautu pret jūgu...
  Es ticu, ka ciešanas beigsies
  Būs bojāri, tikai pātagas un vīģe!
  
  Zemnieks, strādnieks tagad ir zem jūga,
  Vienkāršo proletārieti sagrauj bojāri...
  Bet es ticu, ka mēs aizslaucīsim visus asinssūcējus,
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei!
  
  Galu galā katrā pagalmā bojāru upuris vaid,
  Visur ir mieti un plaukts...
  Viņi ir vēl sliktāki, ņemiet vērā neticīgos,
  Spīdzināšana, raustīšanās mokās!
  
  Bet Razins gāja cauri kaujām,
  Visas nepieciešamās rokas un ceļi...
  Ar uzvaru ieradās mūsu brīvais kazaks,
  Lai saplosa visus bojarus priesterus!
  
  Nē, jūs zināt, šaubos, ticiet mums,
  Galu galā mēs, bez šaubām, esam par cilvēkiem ...
  Tagad pienāk ieskata stunda,
  Par godu citām paaudzēm...
  
  Jūs esat brīvības un goda Razins - vadītājs,
  Izstaigāja mūsu Krieviju...
  Es vēlos, lai jūs kļūtu par mūsu suverēnu,
  Un labāk par universālo mesiju!
  
  Jā, tad ticiet taisnīgumam
  Vienmēr būs kāds gaismas stars...
  Un būs zvērs, ko saplosīs despots,
  Gaidīsim rītausmu!
  
  Cīņa notiek zem Simbirskas - cīņa,
  Mēs esam nikni vardarbīgi karotāji, ziniet!
  Un es ticu, ka liktenis kļūs par uzvarētāju,
  Es lūdzu iedot stieņiem smadzenes!
  
  Lai gan Razins varonīgi gāja bojā kaujā,
  Bet mūžībā viņa svētā seja...
  Galu galā viņš, bez šaubām, ir bruņinieks, jātnieks,
  Un tas būs, jūs ticat Kremlim vienā mirklī!
  
  Izbeidziet verdzību un bojāru jūgu,
  Un saule uzlēks pār planētu...
  Ciešanas, maldināšana pazudīs uz visiem laikiem,
  Un Razins tiek dziedāts dzejoļos!
  Kamēr zēns dziedāja, visi, gan bendes, gan "auditorija", sastinga, klausījās. Bet pēc pēdējiem vārdiem Samosa eksplodēja un iekliedzās:
  - Līcis! Nogalini viņu!
  Bende raidīja puisim niknus sitienus. Jau zaudējot samaņu, Griška čukstēja:
  - Krievijas iedzīvotāji būs brīvi!
  Asiņainais zēns tika nocelts no plaukta un aizvests. Samosa noslaucīja sviedrus no pieres un nošņāca:
  - Pietiekami! Pietiek ar mums! Piešķiriet necilvēku un beidziet ar to!
  Kornila nedroši teica:
  - Vai ir pareizi ceturt bērnu? Jā, pat publiski? Varbūt nožņaugt viņu kamerā?
  Samosa ņurdēja, sitot papēžus pret grīdu.
  - Nē! Izpildīt! Un publiski - ar kvartālu!
  Bojārs, savilkdams dūri, apstiprināja:
  - Lai tā būtu! Es apstiprinu nāvessodu!
  Samosa ļauni pasmaidīja.
  - Viņi kvartālu Grišku! Mēs izvedīsim visu Razin sēklu!
  Šeit Adala bija apjucis. Viņa ir spiesta dot komandu šaut. Un Toronto trāpa divdesmit tonnu smaga bumbvedēja raķete. Atnes nāvi un šausmas. Adala ar savu apjukušo skatienu seko ugunīgajai astei.
  Ak, kaut viņa būtu pilote. Cik brīnišķīgi un romantiski. Šeit ir tāds pilots-reideris.
  Debesis ir ļoti foršas.. Meitene nolieca galvu un sāka atcerēties vismaz kaut ko labu. Bet nekas nenāca prātā. Papildus stāstam par Stenkas Razina dēlu.
  Zēns gulēja gultā un miegā sagrozījās, maldījies. Grūti aizmigt, kad viss ķermenis ir ievainots, un arī čūlas ir saēdušas no sāls un degvīna. Pēdējās piecpadsmit dienas ir bijušas mokas. Spīdzināšana naktī un smags delīrijs dienā.
  Zēns sapņoja par savu tēvu. Varenais un stiprais Stepans iedrošināja savu dēlu:
  - Turies, bērns! Tauta tevi atcerēsies, kā tu pieņēmi nāvi!
  Griška delīrijā atbildēja:
  - Un kas mani sagaida nāve?
  Stepans pārliecinoši paziņoja:
  - Mūsu nākotne ir miglaina. Un nav zināms, kas mūs sagaida. Bet jūsu pēdējie dzīves mirkļi būs vissvarīgākie. Nevilcinieties! Saglabājiet drosmi!
  Griška atbildēja ne visai pārliecinoši:
  - Es būšu stingrs... Bet tu esi tētis... Vai mūsu taisnīgais iemesls ir miris?
  Stepans pērkona balsī paziņoja:
  - Nu, es nē! Viņi var mani izpildīt nāvessodu, bet nāks cits Razins, un pēc viņa vēl viens Razins, un mūsu ienaidnieki ar to neko nevarēs izdarīt! Būs jauni gadsimti, būs paaudžu maiņa... Bet pēc Razina nāks vētras pavēlnieks Ļeņins!
  Griška, arī ieguvusi pārliecību, teica:
  - Es ticu, ka tu atgriezīsies!
  Zēns pamodās. Ķermenis stulbi sāpēja un āda bija jēla. Pie durvīm atskanēja grabēšana, un bende iegāja kamerā.
  Lielais mocītājs mīļā tonī teica:
  - Sveika, Griška!
  Zēns, pēkšņi sajutis spēku sevī, atbildēja:
  - Bende nav labi, tāpēc tu mirsti!
  Mocītājs labsirdīgi pamāja ar galvu.
  - Un tu esi drosmīgs kucēns. Esmu redzējis un spīdzinājis dažādus... Bet tādus tu neesi redzējis! Tik mazs, bet īsts krams!
  Griška pieticīgi atbildēja:
  - Manī ir tēva gars!
  Bende ar smīnu ieteica:
  Noslēdzam darījumu...
  Zēns džinkstēja ķēdi un atrada spēku piecelties no gultas un apsēsties. Griška ar interesi jautāja:
  - Kāds darījums?
  Bende čukstus ieteica:
  - Nāc, tu man pastāsti, kur ir tava tēva manta, un es... es noņemšu apkakli un iznesīšu tevi somā.
  Griška brīdi vilcinājās. Patiešām, ja jūs maldināt bende. Pasaki viņam nepatiesu vietu, pats izmanto mirkli un bēg prom. Izglābt savu dzīvību un atstāt ienaidniekus ar degunu? Kārdinājums bija liels. Bet zēns atcerējās savu tēvu. Viltība un viltība nopirkt savu dzīvību? Nē, viņam ir jāmirst ar cieņu uz ešafota!
  Griška pakratīja noskūto galvu, klāta zilumiem un pumpām:
  - Nē!
  Spīdzinātājs iesmējās un atzīmēja:
  - Rīt tev tiks izpildīts nāvessods! Tas ir skaidrs... Spīdzināšanas vairs nebūs, un nav citu, kas būtu gatavi nāvessoda izpildei!
  Griška nodrebēja, bet drosmīgi atbildēja:
  - Nu, izpildīs... Mēs visi esam mirstīgie!
  Bende smaidot piebilda:
  "Tev vienkārši nenocirtīs galvu!" Un met uz stūres! Viņi vispirms nogrieza rokas, tad kājas un tikai tad galvu. Vai tu gribi šo?
  Zēns nodrebēja, kļuva bālāks un nomurmināja:
  - Tā kā liktenis ir tāds... Es tikai centīšos ar cieņu pieņemt nāvi!
  Bende iesmējās un atzīmēja:
  - Jūsu tēvs jau ir aizvests uz Maskavu. Tur viņi tevi joprojām spīdzina pēkšņāk. Un tad gaida arī ritenis ar kvartālu. Un jūs... Žēl, ka viņiem tiek izpildīts nāvessods! Tu esi stiprs puika, un būtu jauki tevi vēl vairāk spīdzināt!
  Griška skarbi atbildēja:
  - Citā pasaulē jūs tiksit spīdzināts!
  Bende pameta kameru. Un Griška pagriezās un ar dūri iesita pa zodu. Tas padevās sāpēm stieptajās vēnās uz plaukta. Varbūt velti viņš tāds ir? Vajadzēja izrādīt apdomību un piemānīt bende. Un uz priekšu, gaidot viņu ...
  Puika gandrīz nepacēla un skatījās uz savu roku, kas pārklāta ar pisugi un apdegumiem? Vai viņa tiks nogriezta? Griška paskatījās uz viņa kāju. Arī visi piekauti, zoles apdedzinātas, pirksti lauzti. Bet viņš droši vien varēs uzkāpt uz sastatnēm tāpat vien. Un viņi viņam nogriezīs kājas un rokas un visbeidzot galvu. Un tad dvēsele lidos uz debesīm ...
  Viņš joprojām ir bērns, un viņam nebija laika grēkot. Izturējis uguns un skropstu pārbaudi. Visticamāk, priekšā sagaida pelnīta paradīze vai sliktākajā gadījumā īslaicīga uzturēšanās šķīstītavā. Interesanti, vai viņi aicinās uz grēksūdzi priesteri? Tomēr tam vairs nav nozīmes. Griška nejuta aiz sevis nekādus grēkus un tagad nebaidījās no neizbēgamās tikšanās ar Dievu. Un tas ir labi paradīzē, brīnišķīgā dārzā, kur ir mūžīga vasara un eņģeļi spēlē arfas. Kāpēc gan ne vieta, kas būtu pelnīta zēnam, kurš izturēja vissmagākās spīdzināšanas?
  Tas ir labāk nekā karāties uz plaukta, kad jūsu ādu saplēš pātaga un pirksti ir salauzti ar karstu gludekli. Tur tu mūžīgi paliksi zēns, un tu būsi mūžīgi jauns un vesels.
  Pie durvīm pieklauvēja. Parādījās meitene ar paplāti un diviem apsargiem, kā arī Samosa. Briesmonis iesmējās un teica:
  - Pēdējo reizi mūžā apēd labu kucēnu! Kornila ir dāsna! Un tur viņi nocirtīs tev rokas un kājas!
  Griška skarbi atbildēja:
  - Un tu tiksi sodīts... Nevis uz Zemes, bet debesīs!
  Samosa ņurdēja:
  - Kucēns! Paskatīsimies, kā tu kliedz uz stūres!
  Griška drosmīgi teica:
  - Nāve dažreiz dod nemirstību, bet nodevība - aizmirstību!
  Samosa dusmīgi aizcirta durvis un aizgāja. Palika tikai bende. Griška viņam gandrīz laipni pamāja:
  - Tādus svētkus mēs svinam! Un tu negribi mirt!
  Bende ar viltīgu skatienu jautāja zēnam:
  - Vai esi domājis par savu dvēseli?
  Griška godīgi atbildēja:
  - Es nejūtu grēkus aiz muguras, lai nožēlotu grēkus.
  Uz to bende pamāja ar galvu.
  - Nu priecājies plikpauris. Tajā pašā laikā izdzeriet glāzi vīna. Iespējams, pirmā tavā dzīvē.
  Griška sāka ēst zosi. Pēc cietuma putra ēdiens šķita ārkārtīgi garšīgs. Puikam bija nedaudz sāpīgi košļāt, bet gaļa likās salda. Un norija aktīvi.
  Bende piezīmēja:
  - Ja ne tavs krusttēvs Kornila, tu nebūtu saņēmis tādus dzīres.
  Griška ar nopietnu skatienu jautāja:
  - Ko viņš grib?
  Spīdzinātājs godīgi atbildēja:
  - Paņemiet Stepana dārgumu. Citādi viņš nebūtu kustējies.
  Griška atbildēja vienaldzīgā tonī:
  - Ļaujiet dārgumiem gulēt zemē. Un kalpo nākotnes sacelšanās!
  Bende ar apbrīnu sacīja:
  - Nu tu un ērglis! Īsts karotājs! Nu novēlu veiksmi!
  Un spīdzinātājs pameta zēnu. Griška jutās smaga pēc ēšanas un stipra vīna glāzes izdzeršanas. Viņa acis aizvērās un zēns aizmiga. Viņš sapņoja par kaujām un dažādiem starpgadījumiem. It kā viņš būtu pasaku bruņinieks, kas nocirta tūkstošiem cīnītāju.
  Pamāj pa labi - iela, josla pa kreisi!
  Un tad viņš jāj ar pūķi. Kā pasaku varonis...
  Nākamajā rītā Gruška tika pamodināta. Zēns pirmo reizi labi izgulējās un jutās jautrāks. Bendes viņu pacēla. Uzvelciet ievainotu ķermeni, maisu. Un tie viņu pacēla un aizveda uz sodu. Griška rītausmā redzēja krāsu un asus šķēpus.
  Zēns staigāja dziedzeros, kas bija neērti. Viņi viņu izveda pagalmā. Zēna kailajām, kroplajām kājām bija grūti uzkāpt uz bruģakmeņiem. Bet Griška, zobus sakodis, pacieta un mēģināja stāvēt taisni. Lai gan katrs apdegušo pēdu solis tika dots ar sāpēm. Un tā viņš izgāja laukumā.
  Cilvēki redzēja zēnu. Noskūta, tikko nobrāzumiem un sasitumiem klāta, ar kailām, apdegušām kājām, novājējusi.
  Griška iedvesa žēlumu, nevis naidu. Daudzi, īpaši sievietes, līdzjūtīgi nopūtās.
  Zēns piemiedza viņiem ar aci un sacīja:
  - Tāpat kā, kur ir mūsējais, nepazuda!
  Un devās tālāk. Īpašu baiļu nebija. Griška bija pārliecināts, ka nav pelnījis elli. Un debesis ir daudz labākas par zemes, nežēlīgo eksistenci.
  Nāvessoda izpildes vietu ieskauj izraudzīti Maskavas loka šāvēji. Daudz sargu un mājīgu kazaku. Likās, ka viņi nemaz neizpilda bērnu, bet gan kosmisku apmēru valsts noziedznieku.
  Puisis nedroši, satricinoties, uzkāpa pa kāpnēm, kāpjot ar apdegušām kājām, uz ozola dēļiem.
  Uz kapāšanas bloka mirdzēja milzīgs, uzasināts cirvis. Apkārt staigāja masīvs bende sarkanā halātā. Bija arī kvartāls paredzēts ritenis.
  Griška sakrustojās. Ir patiešām sāpīgi kustināt rokas.
  Vēstnesis sāka lasīt apsūdzību:
  - Šis Stenkas Razina Griškas dēls ir vainīgs: par dārgumu glabāšanu, nemiernieku atdalīšanas organizēšanu, bojāāru nāvessodu un laupīšanām, vardarbību pret sievieti un tā tālāk. Tāpēc viņam tiek piespriests ceturtdaļa uz stūres un mūžīga anatēma. Lai sods tiek izpildīts.
  Griška nodrebēja, bet palika stāvam un turējās taisni. Diakons nosvila:
  - Nu, vai zaglis ir gatavs nožēlot grēkus tautas priekšā?
  Griška domāja. Jā, viņam ir ko nožēlot. Zēns paklanījās un teica:
  - Piedod Donas kazakiem. Es esmu vainīgs tavā priekšā, ka neesmu tevi atbrīvojis no bojāru jūga.
  Samosa izmisīgi kliedza:
  - Drīz izpildiet viņu!
  Pie zēna piesteidzās bendes palīgi. Griška, pārvarot sāpes rokās, norāva pats sev maisu. Mēris un brūces, ko bija nodarījuši bendes, tika atklātas tautas priekšā. Tad Griška rokas tika savītas un uzmesta uz stūres.
  Bende pacēla pāri zēnam cirvi. "Tas sāksies," domāja Griška.
  Bet tajā brīdī atskanēja zvans, un vēstnesis paziņoja:
  - Karaliskā žēlastība! Ņemot vērā Gregorija bērnību, nāvessods tiek aizstāts ar pārdošanu verdzībā! Lai tas tā būtu! Zēns tika nocelts no sastatnēm un aizvests uz istabu. Griškai sākās jauna dzīve.
  Vispirms pabaroja ar putru un iedeva dzert pienu. Zēns tika pieķēdēts ap kaklu un ļauts gulēt uz salmiem. Atnāca ārsts. Viņš sāka slaucīt brūces ar degvīnu. Sāpēja, bet Griška klusēja.
  Ārsts atzīmēja:
  - Puika ir sīksts, dzīvos kā suns!
  Griška, paēdusi, saldi aizmiga... Viņam bija visādi murgi.
  Nākamajā dienā viņi viņam atkal deva ēst un aizveda, uzliekot važas uz rokām un kājām. Zēns bija kails, bet viņam bija uzmests apmetnis.
  Viņu pavadīja apsargi un Samosa.
  Basām kājām podzhili mazliet un tā bija vieglāk soli. Griška mēģināja izlikties, ka nav cietis. Un viņš lepni pameta noskūto galvu, un jau sāka augt blondu matu rugāji.
  Viņu veda pa ielu, un garāmgājēji skatījās apkārt. Laiks bija silts un saulains.
  Griška centās uzmundrināt. Nu, verdzībā, ko tad? Viņš nebaidās no darba! Pat ja tev jāiet uz akmeņlauztuvēm, viņš izturēs un aizbēgs. Atradīs veidu. Vai arī sacelt sacelšanos kā leģendārais Spartaks.
  Zēns tika ievests mūra ēkā un uzvests augšā. Patīkamā bērna tulznas basās pēdas atvēsināja akmens vēsums.
  Šeit viņš tika ievests istabā. Tur pie durvīm stāvēja divi milzīgi, kailām krūtīm, muskuļoti karotāji. Tālāk dega lampa un lielisks dīvāns. Uz tā gulēja sieviete plīvurā un halātā. Un netālu bija muskuļoti kalpi un pāris istabenes. Turklāt viņi bija kaili līdz jostasvietai, un īsi svārki, bet sandales un arī ar aizvērtu seju. Bet tajā pašā laikā krūtis ir kailas un sprauslas ir tonētas.
  Skatiens uz kailajām krūtīm izraisīja Grišku lielu sajūsmu, un viņš nosarka. Viņa vecums ir tieši tad, kad jauni vīrieši izrāda interesi par pretējo dzimumu. Un skats uz jaunām skaistām krūtīm ir tik aizraujošs.
  Sieviete greznā plīvurā un krāšņā kleitā iesaucās:
  - Izģērb viņu!
  Grišas lietusmētelis tika norauts. Viņš bija pilnīgi kails. Un vīrišķā pilnība, kas jau bija pilnībā attīstījusies, izcēlās, un no kuras tas bija tik neērti. Pats zēns bija labi uzbūvēts, muskuļots, un daudzas spīdzināšanas pazīmes viņam pat piešķīra šarmu.
  Sieviete iesmējās, skatoties uz Griška sajūsmu. Un viņa iesaucās:
  - Labs puika! Es redzu, ka esat gatavs.
  Pavadošā Grishka Samos atbildēja:
  - Viņš ir simts zelta rubļu vērts, kundze!
  Toreiz tā bija liela summa. Labu zirgu varēja nopirkt par trim rubļiem.
  Sieviete smējās un atbildēja:
  - Viņš vēl ir bērns, un Turcijas tirgos ir pietiekami daudz vergu! Tīri aiz cieņas pret tevi un tāpēc, ka man patīk šis zēns, es par viņu maksāšu piecdesmit rubļus!
  Samosa atzīmēja:
  - Gubernators vēlas, lai dumpinieka dēls smagi strādā akmeņlauztuvēs Krimā vai Turcijā! Viņš īsti nevēlas, lai nepilngadīgais noziedznieks uzrauga pātagas vietā būtu svētlaimīgs iekāres khanšas rokās!
  Sieviete smējās un atbildēja:
  - Jā, es saprotu... Stenka Razins tev sabojāja daudz asiņu un tu gribi atpelnīt viņa dēlu! Es jūs mierināšu, man patīk spīdzināt un pazemot skaistus zēnus. Un kad man viņš apniks, tad sūtīšu uz raktuvēm!
  Es dodu septiņdesmit piecus rubļus, un tas ir mans pēdējais vārds!
  Samosa pamāja.
  - Piekritu lieliski!
  Patiesībā maz ticams, ka par novārgušu trīspadsmitgadīgu zēnu izsolē iegūsit vairāk par dažiem rubļiem. Un tas, ka pusmūža khansha mīl spīdzināt un spīdzināt skaistus zēnus, bija zināms visiem. Turklāt viņa dievināja jauno miesu. Bet, kad zēniem bija bārda, viņi tika akli, viņiem tika izvilkta mēle un viņi tika nosūtīti uz raktuvēm, kur viņi lēnām, bet noteikti nomira.
  Tāpēc nevar teikt, ka Griškai ļoti paveicās. Bet jaunā varoņa piedzīvojumi tikai sākas... Un pats interesantākais ir priekšā!
  
  TANKS UZ MASKAVU - ZAUDĒTA VERSMAHTA IESPĒJA
  Hitlers nepagrieza vācu karaspēku uz dienvidiem. Tā vietā viņš pārcēla papildspēkus no Francijas un Balkāniem, aizstājot tos ar bulgāru un itāļu vienībām. Rezultātā Fritz izdevās nekavējoties ieņemt Maskavu, neļaujot sabiezināt aizsardzību, un pirms rudens atkušņa iestāšanās.
  Staļinam izdevās aizbēgt, bet daļu valdības sagūstīja un iznīcināja nacisti. Pēc Maskavas krišanas Staļins piedāvāja Hitleram mieru ar jebkuriem nosacījumiem - vienkārši atdodiet galvaspilsētu.
  Fīrers piekrita atdot Maskavu. Bet pretī vācieši saņēma Kaukāzu, visu Ukrainu, Krimu, Baltijas valstis, Karēliju un ziemeļos līdz Arhangeļskai, atstājot tikai Krieviju ar Ļeņingradu ar koridoru. Turklāt pārējai PSRS teritorijai bija jāmaksā milzīgas reparācijas. Un tas ir nopietni.
  Hitlers, protams, pasludināja sevi par uzvarētāju. Un viņš vērsās pie Lielbritānijas - viņi saka, būs ar ko cīnīties vai samierināties? Pretējā gadījumā jums tiks atņemtas visas kolonijas. Taču spītīgais Čērčils izvēlējās karu, rēķinoties ar ASV resursiem.
  Lai gan Japāna uzbruka Amerikai no otras puses, un pēc Peru ostas iniciatīvu pārņēma samuraji.
  Jūrā pieredzējušākie un prasmīgākie japāņi uzvarēja jeņķus.
  Hitlers Franko izvirzīja ultimātu. Un viņš piekrita ļaut vācu karaspēkam doties uz Gibraltāru. Citadele tika ieņemta, un Trešā Reiha karaspēks steidzās uz Maroku. Britu bāze Maltā tika sakauta un ieņemta. Pēc tam Rommela karaspēks, saņēmis papildspēkus, ieņēma Ēģipti.
  Uz sauszemes vācieši pārliecinoši uzvarēja britus. Viņus vairs neturēja padomju fronte. Un četrdesmit otrajā gadā vācieši sagrāba visu Āfriku, kā arī Tuvos Austrumus un Indiju.
  Un viņi nolēma uzbrukt Lielbritānijai jau nākamgad... Un, pirmkārt, gaisa ofensīva. Un daudz bombardēšanas...
  Šādos apstākļos jums ir nepieciešams kaut kāds spēcīgs gājiens! Hitlers ieguva bumbvedējus Yu-288. Viņš bija spārnotais briesmonis, kas nesa četras tonnas bumbu normālā stāvoklī un sešas tonnas pārkraušanas versijā. Un ātrums ir seši simti piecdesmit kilometri stundā.
  Šī automašīna Lielbritānijai ir murgs. Tāpat kā jaunais iznīcinātājs ME-309, kas ir murgs ASV un Lielbritānijai.
  Vāciešiem šajā karā ir daudz. Viens no ātrās uzvaras pār PSRS iemesliem bija arī tanka T-4 modernizācija, kas saņēma garstobra 75 mm lielgabalu un spēja sagraut T-34 bruņas fragmentos. Jā, izrādījās, ka spēcīgais Frics ir paņēmis Maskavu kustībā. Un arī T-4 ar garāku stobru izrādījās izšķirošs arguments un trumpis.
  Turklāt kā eksperiments pret PSRS četrdesmit pirmajā gadā kaujās piedalījās skaistās meitenes Gerdas tanku komanda. Četri karotāji: divas blondīnes un divas rudmates.
  Viņi cīnījās uz T-4, izsita padomju tankus un jokoja.
  Ar plikiem kāju pirkstiem atsitoties padomju mašīnai, Gerda čīkstēja:
  - Karavīrs var audzēt rugājus, bet sievietei būt patīkamam pieskārienam, un politiķis, lai cik gludi skūstos, izraisa skūpsta sajūtu ar rāpuli!
  Arī Šarlote iesaucās, ar kailu papēdi nospiežot sviru un izrunājot:
  - Karavīrs ir ērglis ar zvirbuļa pakāpi, politiķis ir slapja vista ar tītara pakāpi!
  Kristīna iepļaukāja krievu tanku, iedūra to un, zobus rādot, atzīmēja:
  - Lai arī karavīrs nav spožā formā un dažreiz izpilda stulbas pavēles, taču atšķirībā no politiķa-papagaila viņš nedzied no svešas balss!
  Magda asprātīgi piebilda, ar lielu precizitāti knābādama ienaidnieku un durdama cauri padomju tankiem:
  - Karavīrs ir strādnieks-kara skudra, un politiķis lej sūdus no augšas, būdams resns aizmugures dūkoņa!
  Un meitenes smiesies un rādīs savus pērļu zobus. Skaidrs, ka PSRS nevar pretoties tādām kucēm. Un krievu armijai neizdosies sakaut Vērmahtu. Un vispār te daudz kauju rit pilnā sparā.
  Meitenes cīņās par Maskavu joprojām asi izcēlās.
  Gerda, šaudīdama ar kailiem kāju pirkstiem, agresīvi smaidot, iesaucās:
  - Karavīrs ir drosmīgs pat bailīgs, politiķis ir gļēvs, pat gailis!
  Šarlote arī sita padomju tankam un čīkstēja:
  - Karavīrs ir cēls, bet ne brīvs, zemisks politiķis un arī būtībā kaislību vergs!
  Kristīna arī čīkstēja ar pērļu zobu smīnu:
  - Karavīrs ir lauva, lai arī vēl īss, un politika ir lapsa un jau aizaugusi!
  Magda, agresīvi raidīdama lādiņu ar pliku papēdi, atzīmēja:
  - Karavīrs ir līdzīgs elles eņģelim, bet politiķis ir cūka, kas mēra laikā mielojas!
  Gerda, turpinot sist un gāzt krievu tanka tornīti, ļoti agresīvi atzīmēja:
  - Puikam basām kājām ir ērtāk skriet pa sniegu, nekā ķepātam politiķim, kas lavierē starp lāsēm!
  Šarlote, šaudama uz padomju ieročiem, paņēma to un čīkstēja:
  - Puika pat aukstumā kails ir laimīgāks nekā politiķa runas dubļos apliets vecis!
  Kristīna, sūtot šāviņus ienaidniekam, gaudoja:
  - Sieviete ne tik baidās būt kailai un basām kājām, bet gan no tā, ka vīrietis politiķis viņu apšaudīs un noplēsīs trīs ādas!
  Magda ar skaistas un seksīgas meitenes smaidu piebilda:
  -Sieviete pēc izskata ir kautrīga, bet maz kas var viņu patiesi nobiedēt, vīrietis diktators ir šausmīgs pēc izskata, bet izvairās no savas ēnas!
  Gerda agresīvi piezīmēja, notriecot kārtējo krievu lielgabalu:
  - Klusēšana diktatoram ir zelts, ja vien subjekti bez kurnēšanas pacieš mēles dabūšanu kabatās!
  Šarlote ar čaulu sadauzīja padomju mašīnu un čīkstēja:
  - Diktators apliecina, ka ir ciets kā klints, bet patiesībā tirāns ir tikai stulbs akmens!
  Kristīna ar lielu precizitāti trāpīja ienaidniekam un trāpīja trīsdesmit četriem:
  - Meitene notriec kājas, kad basām kājām skrien pa asiem akmeņiem, politiķis apmulsa, kad metās apādus starp strautiem!
  Magda ar lielu asprātību atbildēja, zobus rādot:
  - Pliku sieviešu papēdi var caurdurt ass, kurpēs politiķa vēlētājam nedurs pat asprātība!
  Gerda, vadot ļoti precīzu un mērķtiecīgu uguni, diezgan loģiski atzīmēja:
  - Sieviete labāk aukstumā staigātu basām kājām, nekā apšūtu ar ugunīgām politiķu runām!
  Šarlote agresīvi šāva uz padomju tanku un čīkstēja:
  - Aukstumā karsta sirds neatdzisīs, un politiķa ugunīga runa nesildīs!
  Kristīna ļoti aktīvi sita ienaidniekam, nogāza torni un čīkstēja:
  - Patriotam liesma sirdī, un no politiķa tikai sūdi aknās!
  Magda ļoti pozitīvi un ar zobu smīnu teica:
  - Karavīram ir patriota ugunīga sirds, bet politiķiem - korumpēta strausa vēders un alkatīga pitona rīkle!
  Gerda uzspridzināja padomju tankā, nopūta tornīti un teica:
  - Karavīrs godu glabā - tas maksā daudz, politiķis pārdod nekaunību, kas nav salauzta santīma vērta, bet maksā trīs dārgi!
  Šarlote tam piekrita, nojaucot vēl vienu padomju haubici:
  - Karavīram ir pelēks mētelis, un galvā daudz pelēkās vielas, politiķim ir sirma vilka mati, un tiecieties būt par pelēkajiem kardināliem!
  Kristīna agresīvi atzīmēja, raidot šāviņu ar nāvējošu spēku:
  - Politiķi sarkanā vārda dēļ sūta karavīrus liet asinis, un melnā biznesa dēļ - viņi nodod mīlestību!
  Magda, sasitusi krievu lielgabalu, iesaucās:
  - Karavīrs var notraipīt ķermeni, bet paliek tīrs dvēselē, un neviena vannasistaba nepalīdzēs politiķim nomazgāt garīgos netīrumus!
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem dauzīja padomju mašīnu un čivināja:
  - Karavīram ir jānogalina ļaunie puiši Tēvzemes dēļ, politiķis visu labo ar vērienu nogalina sava labā!
  Šarlote ar lielu agresivitāti, trāpot ienaidniekam un izlaužoties cauri tanka bruņām, izteica:
  - Karavīrs, nogalinot nav slepkava, politiķis sola - nepilda!
  Kristīna agresīvi pamanīja, izlaužoties cauri citai haubicei:
  - Karavīrs reizēm dara neiespējamo, nesaudzējot sevi, politiķis neko no iespējamā nedara bez pašlabuma savā kabatā, nesaudzējot citus!
  Magda ar kailajiem kāju pirkstiem dauzīja tanku T-34 un sajūsmā iesaucās:
  - Karavīrs ir lauva, kam pietrūkst aunu vadībā, politiķis ir lapsa, kam pakļaujas tikai auni ar vistas smadzenēm!
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem raidīja vēl vienu nāvējoša spēka šāviņu un kliedza:
  - Karavīrs ne vienmēr var kļūt par lauvu, bet galvenais, lai neizrādās par ēzeli, no kura tika nolaistas trīs ādas!
  Šarlote loģiski atzīmēja, ar pliku papēža palīdzību raidot lādiņu padomju haubicē un čīkstot:
  - Karavīrs ne vienmēr uzvedas kā eņģelis, bet dvēseles dziļumos viņš ir uzticīgs Dievam, politiķis vienmēr izlej eņģeļu runas ar paradīzes solījumiem, bet gara virspusē ir skaidrs, ka viņš ir uzticīgs. sātanam!
  Kristīna diezgan loģiski piezīmēja, atlaidot zobus un piemiedzot smaragda acīm:
  - Karavīrs kaujas laikā var palikt bez zābakiem, bet politiķis uzvelk kurpes, jebkurā situācijā!
  Magda arī nosūtīja šāviņu ar kailiem noslīpētu kāju pirkstiem un izdeva:
  - Karavīrs valkā kamuflāžas formas tērpu, lai izdzīvotu Tēvzemes labā, savukārt politiķis ir hameleons, lai nogalinātu morālo vēlētāju, lai sagrābtu troni!
  Maskava tika ieņemta, pēc tam nacisti pagriezās uz dienvidiem, apejot Kijevu.
  Sarkanā armija tika demoralizēta pēc galvaspilsētas krišanas.
  Bet vienā vietā padomju tanki joprojām mēģināja vāciešiem dot pretuzbrukumu.
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem raidīja šāviņu un čīkstēja, zobus rādot:
  - Karavīrs kaujā metās kā suns pie kuiļa, politiķis aizmugurē, daudz rej un cūkas!
  Arī Šarlote diezgan precīzi šāva uz krievu mašīnu un agresīvi piezīmēja:
  - Karavīram ir labi būt stipram kā ozolam, tiekoties ar ienaidnieku, sliktāk būt stulbam kā celmam, saskaroties ar politiķi!
  Kristīna uzsita ienaidniekam, nospiežot kailu papēdi uz sviras pamatnes un čivināt:
  - Bende ar cirvi griež galvas, karavīrs ar durkli dur kaklā, politiķis ar mēli pil uz smadzenēm un žņaudz aiz kakla ar lipīgiem vārdiem!
  Magda piemiedza aci un agresīvā tonī nosūtīja krievu tankam slepkavu nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Karavīram labāk būt mežonīgam vilkam nekā gļēvam zaķim, it īpaši, tiekoties ar politisko boa konstriktoru!
  Gerda ļoti precīzi iesita un ar čīkstēšanu iesita trīsdesmit četriem:
  - Karavīrs pēc izskata var būt nikns, bet lēnprātīga jēra dziļumos politiķis ar eņģeļa izskatu patiesībā ir tipiska cūka!
  Šarlote izturējās ļoti agresīvi un smīnēja seju un tajā pašā laikā dauzīja ienaidniekam ar čaulu, protams, ar kailiem noslīpētu kāju pirkstiem, izrunājot:
  - Karavīri vienmēr ir drosmīgi, pat atkāpjoties izdara tikai taktisku manevru, politiķi vienmēr ir gļēvi, pat uzbrūkot izdara stratēģisku triku!
  Kristīna iepļaukāja ienaidnieku, izcēla zobus un smejoties atzīmēja:
  - Karavīrs cīnās ar līdzvērtīgiem un stipriem pēc pavēles, politiķis uzbrūk vājajiem, pēc savas patvaļas!
  Magda ar kailiem kāju pirkstiem ar lielu enerģiju iegrūda ienaidnieku tanka torņa pamatnē un kliedza:
  - Īsts karavīrs ne vienmēr ir labi dzimis, bet vienmēr pilda savu pienākumu, politiķis, pat ar karaliskiem radurakstiem, vienmēr nepilda savus solījumus!
  Meitenes cīnījās gan Āfrikā, gan Āzijā, visur parādot sevi kā ļoti briesmīgas karotājas.
  Un četrdesmit trešajā februārī, kam sekoja piezemēšanās Austrālijā. Un tad uzbrukums Dienvidāfrikai.
  Tādējādi nacisti iekaroja gandrīz visas Lielbritānijas kolonijas un kundzības.
  Čērčils gļēvi lūdza mieru. Hitlers atteicās, tāpēc jau paņēma visu. Un 1943. gada jūnijā sekoja desanta nosēšanās Lielbritānijā.
  Četras skaistas meitenes: Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda. Viņi brauc eksperimentālā tankā - "Panther" -2.
  Meitenes, protams, ir basām kājām un bikini.
  Viņu tanks izlidoja no krājumiem un devās uz krastu. "Panther" -2 principā ir labs tanks. Korpusa priekšējās bruņas ir 100 mm, tornītis ir 120 mm, sāni ir 60 mm, un galvenais lielgabals ir 88 mm 71 EL. Šāds ierocis no liela attāluma uzbrūk britu tankiem, pat Čērčiliem.
  Gerda ar kailajiem kāju pirkstiem nospieda ieroča pogu un dauzīja britu tankus.
  Viņa ietriecās mašīnā un dziedāja:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Šarlote, tā agresīvā viksa. Arī šāva uz ienaidnieku. Viņa izlauzās cauri Čērčila priekšējām bruņām un murrāja:
  - Par mūsu krāšņajām uzvarām!
  Un viņa arī šāva ar basām kājām.
  Tad šī meitene čivināja:
  - Nu es tevi kulīšu!
  Kristīnai ir ļoti precīzs metiens. Viņa salauza bruņas, kuru iznīcināšanai viņi iedeva naudu.
  Sarkanmatains karotājs ar zelta matiem čivināja:
  - Trešajam reiham!
  Un atkal viņa ar basu kāju palaida kaut ko liktenīgu. Un kur ir briti pret vāciešiem. Fritz ir spēcīgāks aprīkojums, labāks personāls.
  Tad Magda izšāva un sagrieza pretiniekus. Un ar basu kāju viņa pavērsa ieroci pret ienaidnieku. Un izšāva ar brutālu spēku.
  Karotājs čīkstēja un ņurdēja:
  - Par pasaules augstāko spēku!
  Meitene šeit bija tik dzirkstoša. Un dauzīja pretiniekus. Jā, velti premjerministrs Čērčils sazinājās ar Trešo reihu. Kuram viņš stājās pretī? Tas bija graujošs trieciens.
  Protams, pret Gerdu nav uzņemšanas. Viņa ir kolosāla spēka meitene.
  Un atkal viņš šaus ar basu kāju, un viņš sagraus britu masu.
  Tālāk Šarlote šaudīsies ar plikiem kāju pirkstiem. Un tad viņš sit arī Kromvelu. Jā, briti dabū ragus pamatīgi.
  Šarlote ķiķināja.
  - Es esmu foršākais cilvēks pasaulē!
  Kristīna arī precīzi šauj uz ienaidniekiem. Viņa ir meitene ar lielu potenciālu. Un ja šauj, tad šauj.
  Un viņas čaumalas, ko sūta basām kājām, ir tik nāvējošas. Un karotājs iesaucās:
  - Par augstākajiem sasniegumiem!
  Arī Magda paņēma un iepļaukāja britu uz pilnu klapi. Izmantojot tukšās kājas. Sakāva britu karaspēku un čīkstēja:
  - Tas viss būs tik kolosāli!
  Tad karotāja parādīja mēli.
  Īsāk sakot, meitenes šeit ir ļoti foršas. Un nemaz nav stulbi. Un ar kailiem papēžiem viņi tēmē ar stobriem pret angļu tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem.
  Īsāk sakot, nosēšanās bija veiksmīga. Vācieši britus pārspēja arī gaisā. Jaunais iznīcinātājs ME-309 parādīja savu pilnīgu pārākumu pār ienaidnieku. Tāpat kā Foks-Vulfs. Kas britus biedēja.
  Īsāk sakot, kad Londona bija ielenkta. Un Čērčils mēģināja aizbēgt. Bet tā tur nebija.
  Divas vācu pilotes Albīna un Alvīna notrieca visas eskorta lidmašīnas un piespieda Čērčila laineri nolaisties. Lepnais premjers bija spiests mesties ceļos un skūpstīt daiļavu basās pēdas. Viņš skūpstīja Čērčilu, gan Albīnas, gan Alvīnas kājas. Un pēdas, un pirksti, un papēži. Pēc tam viņa meitenes - Lielbritānijas premjerministre bija spiestas laizīt Veneras krūtis. Kas meitenēm patika.
  Tā viņi ir stulbi.
  Lielbritānija ir kritusi. Un Fricis baltā zirgā, triumfē.
  Ādolfs Hitlers svinīgi paziņoja:
  - Es paņēmu vairāk galvaspilsētu nekā Čingishana!
  Atliek tikai sakaut ASV. Bet tas aizņem kādu laiku.
  Viss 1944. gads pagāja sitienu apmaiņā gaisa un jūras kaujās. Vācu zemūdenes uzlabojās un kļuva labākas par amerikāņu zemūdenēm. Pareizāk sakot, viņi jau bija labāki, viņu pārākums vienkārši kļuva totāls.
  Fīrers, kā saka, palielināja savu impulsu. Sērijveida ražošanā parādījās reaktīvie iznīcinātāji ME-262 un zemūdenes, ko darbina ūdeņraža peroksīds. Tātad Fritz tagad ir daudz resursu. Un tas ietver cilvēkus.
  Kaujas kuģis Bismarks atkal tika uzbūvēts paātrinātā tempā. Tas tika palaists 1944. gada martā. Jaunais kuģis pēc tilpuma bija divreiz lielāks nekā iepriekšējais un trīs reizes jaudīgāki ieroči. Tika uzbūvēti arī gaisa kuģu pārvadātāji, turklāt ļoti jaudīgi.
  1945. gada janvārī tika palaists gaisa kuģu bāzes kuģis, kas spēj pārvadāt simt divdesmit lidmašīnas un ar modernizētu korpusu.
  Trešais Reihs gatavojās lēkt. Pienāca 1945. gads... Amerikāņu flote cieta smagus zaudējumus. Un arī Japāna no rietumiem spieda uz ASV. Vācu lidmašīnas kļuva arvien perfektākas, pieauga dūžu rēķini.
  Piemēram, divi piloti no Trešā Reiha - Albīna un Alvīna viņus sauca par A - kvadrātu, viņi ļoti veikli guva kontus. Līdz šim rekords piederēja Hafmenam. Līdz 1945. gada jūnijam viņš nogādāja savu kontu četrsimt automašīnu un rezultātā saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un šī ir piektā pakāpe.
  Bet Albīna un Alvīne jau viņu panāca. Pārsniedzot trīs simti notriekto transportlīdzekļu katrs, viņi saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bet tagad viņi jau tuvojās četriem simtiem. Un viņi negrasījās apstāties.
  Šeit Albīna spieda kailajiem kāju pirkstiem uz stūres pedāļiem un čivināja:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un notrieca pāris amerikāņu lidmašīnas.
  Alvīna, turpinot šaut, arī sadūra. Viņa ar basām kājām notrieca divas ASV armijas lidmašīnas un čīkstēja:
  Mēs esam naida iemiesojums!
  Meiteņu ceļi šķīrās. Viņi ir ļoti veikli cīņā.
  Albīna izšāva ar lielgabalu un nošņāca:
  - Slava Tēvzemei - pātaga!
  Alvins tam piekrita:
  - Milzīga slava!
  Vācieši ļoti nospieda amerikāņus. Un viņi paņēma savas aviācijas kvalitāti.
  E-50 izrādījās laba attīstība. Šis tanks izrādījās ar bruņu caururbjošu un ātrās šaušanas lielgabalu. Un ar labu frontālo aizsardzību.
  Amerikāņu Šermans nav viņa sāncensis. Un arī Pershing. E-50 izrādījās mašīnas zvērs.
  Četrdesmit piektajā gadā vācieši apmetās uz dzīvi Grenlandē un izveidoja stabilu vietu Kanādā. Tajā pašā laikā Vācijas diplomātija ieguva Brazīliju savā pusē kopā ar Argentīnu, kas ilgu laiku bija paklausīga. Un paaugstināšana sākās no dienvidu placdarmiem.
  Izšķirošais bija 1946. gads. Vācu un japāņu karaspēks iebruka Meksikā un ieņēma gandrīz visu Kanādu, iebrūkot arī Aļaskā. Un tad karadarbība beidzot tika pārcelta uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Tās teritorijā sākās īstas cīņas.
  Un, protams, E sērijas vācu tanki parādīja sevi kā ļoti bīstamus un kaujas transportlīdzekļus. Kur ir amerikāņi pirms viņiem. Fašistiem ir tāds spēks.
  It īpaši, kad Gerdas tanka apkalpe ir uzbrukumā un sagrauj ASV karaspēku.
  Viņai ir E-50 sērijas automašīna, kustīga un ātra. Viņas stobra garums ir 100 EL un pistoles kalibrs 105 mm. Ja tāds ierocis izgrauž.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, izšāva lādiņu, precīzi trāpot ienaidniekam un čīkstēja:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Šarlote, arī šī rudmatainā meitene ar kailiem kāju pirkstiem dauzīja amerikāņiem un čivināja, atlaidusi zobus:
  Slava mūsu neuzvaramajam karaspēkam!
  Arī Kristīna ar kailiem pirkstiem piesita savām veiklajām, noslīpētajām kājām un kliedza:
  - Slava Vērmahta varonībai!
  Magda, izmantojot savu kailo kāju garos graciozos pirkstus, arī dauzīja un čīkstēja:
  - Slava neuzvaramajam Vērmahtam!
  Un četras meitenes to paņems un rēks no sirds:
  - Mēs esam īsti ērgļi un varonības pilni! Un mēs lidojam kā putni, drosmīgās Dzimtenes dēli!
  Gerda vēlreiz izšāva ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa ietriecās amerikāņu automašīnā un nošņāca:
  - Nē, nevis dēli, bet meitas!
  Šarlote šāva uz amerikāņu mašīnu, norāva tai tornīti un čivināja:
  - Protams, meitas ir ļoti varonīgas!
  Kristīna iesita pretiniecei. Viņa caururba ienaidnieku cauri un šņukstēja, atsegdama zobus:
  - Mēs esam īsti nāves mašīnas!
  Magda arī šāva uz ienaidnieku. Viņa salauza ienaidnieka bruņas, taranēja ienaidnieka pieri un kliedza:
  - Un mēs esam visperfektākās mašīnas pasaulē!
  Un meitenes gaudoja korī:
  - Slava Vācijai, slava, tanki steidzas uz priekšu! Trešā Reiha divīzijas sveic drosmīgos cilvēkus!
  Vārdu sakot, vāciešiem patiešām gāja labi, un viņu karaspēks guva vienu uzvaru pēc otras.
  ASV, protams, ir spēcīga ekonomika, taču tās zaudēja tehnoloģiju ziņā. Īpaši tanki un reaktīvie lidaparāti. Vāciešiem ME-262 X jau bija sērijveida ražošanā, un šī lidmašīna bija gan izturīga, gan ar ātrumu virs 1150 kilometriem stundā, gan bruņota ar pieciem 30 mm lielgabaliem. Amerikāņi nevar pretoties šādai mašīnai.
  Vāciešiem bija arī XE-262 putns, viegli izgatavojams, gandrīz pilnībā izgatavots no koka, ļoti viegls un manevrējams. Bet XE-262 pārāk mazās masas un lielā ātruma dēļ arī bija grūti vadāms un prasīja augsti kvalificētus pilotus. Bet viņš bija lieliski piemērots Hafmena stilam, kas darbojās tuvināšanā. Un no tuva attāluma viņš sagrāva amerikāņus.
  Bet bez Hafmena bija arī divas meitenes, kas tēloja: Albīna un Alvīna. Katrs no tiem pārsniedza trīs simti notriekto lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bruņinieku krusti ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem līdz šim vairāk nekā piecsimt lidmašīnu notriekušais Hafmans un leģendārā uzbrukuma lidmašīna Rudels ir izsituši vairāk nekā piecsimt tanku un daudzus citus zemes mērķus. Un vēl septiņpadsmit lidmašīnas.
  Trešajā reihā viņi arī apstiprināja Dzelzs krusta bruņinieka krusta sestās pakāpes ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem tiem, kas sasniedz tūkstoti notriektu lidmašīnu vai tikpat daudz salauztu tanku.
  Šajā Bruņinieka krustā vajadzēja piestiprināt vismaz simts briljantus, un tas būtu bijis lielāks par citiem Bruņinieku krustiem. Tātad balva bija ne tikai godājama, bet arī dārga.
  Albīna un Alvīne lido pāri debesīm. Viņi notriek savas jeņķu lidmašīnas un dzied caur zobiem:
  - Skaistas meitenes,
  Lieliski draugi...
  Būtu lieliski puiši -
  Un lieliski sitieni!
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notēmēja lidmašīnas pistoli, iesita amerikānim un čīkstēja:
  - Jautru acu gaismiņas!
  Un piemiedza savam partnerim ar aci. Viņa nogrieza savu kolēģi. Viņa ar kailajiem kāju pirkstiem sagrāva ienaidnieku gabalos un čivināja:
  - Par komunismu un mūsu krāšņajām uzvarām!
  Albīna laboja savu partneri, notriecot jeņķu lidmašīnu:
  - Par āriešu komunismu!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Tikmēr karš turpinājās. Amerikāņi nepārprotami zaudēja labākajam ienaidniekam tehnoloģijā un apmācībā un pat izmantoja ārvalstu divīzijas.
  Jo īpaši Yankees ir galvenā Sherman tvertne. Nu kur viņš ir pret galveno vācu E-50. Nacistu mašīnai bija 250 milimetru frontālās bruņas, 170 milimetru sānu bruņas un septiņdesmit tonnu svars ar 1200 zirgspēku dzinēju ar dzinēja pastiprinājumu.
  Jāatzīmē, ka Sherman pat nevarēja iekļūt Vācijas pusē, jo E-50 bruņas ir slīpas. Pat Sherman ar septiņpadsmit pēdu lielgabalu Firefly īsti neuzņēma vācieti. Bet šī tvertne nebija masīva.
  Un vācieši pārliecinoši paņēma amerikāņu tanku piecu kilometru attālumā. Turklāt viņam ir augsts siluets. Amerikāņiem Pershing bija nedaudz labāks. Bet šis tanks nebija tik masīvs kā Sherman, un tomēr ar tā 90 mm lielgabalu nepietika efektīvai cīņai.
  Vācu E-50 sānos varēja iekļūt tikai "Supershing". Ieguvums no pistoles un 90 mm kalibra un stobra garuma 73 EL. Bet, no otras puses, uguns ātrums ir tikai četri šāvieni minūtē pret vācu E-50 divpadsmit, un piecdesmit tonnu svars ir pārāk liels 500 zirgspēku dzinējam. Jā, un bruņas ir nepietiekamas. Vācijas galvenā mastodona priekšgalā amerikāņi joprojām neizrāvās. Un Fritz bija arī E-75 ar 128 mm kalibra lielgabalu un 210 mm sānu bruņu biezumu zem nogāzēm, ar vēl labāku aizsardzību un 1500 zirgspēku dzinēju.
  Tātad jau no paša sākuma ASV zaudēja. Tikai T-93 tanks, precīzāk, pašpiedziņas lielgabals, kas sver deviņdesmit trīs tonnas, ar frontālo bruņu biezumu 305 mm un 155 mm lielgabalu, varēja cīnīties pret vācu mastodoniem.
  Taču šī pašpiedziņas pistoles braukšanas veiktspējai nebija nozīmes, tāpat kā uguns ātrumam. Un vācieši to iznīcināja ar lidmašīnām.
  Tātad amerikāņiem kopumā neklājās labi, un viņi bezcerīgi zaudēja.
  Un vācu karaspēks nāca arvien tuvāk Ņujorkai un Vašingtonai.
  Trūmens lūdza Hitleru pēc miera.
  Bet fīrers gribēja tikai pilnīgu padošanos bez jebkādiem nosacījumiem. Vašingtona tika ielenkta. Un nacisti sāka uzbrukumu ASV galvaspilsētai.
  Gerdas tanka apkalpe cīnījās par gaišāku rītdienu. Un viņš uzvarēja bez problēmām.
  Meitene pat sāka šaut ne tikai ar kailajiem kāju pirkstiem, bet arī ar koši krūšu sprauslām. Un tas ļoti palīdzēja.
  Šarlote arī izšāva, nospiežot rubīna sprauslas uz kursorsviras pogas un čivināt:
  - Komunisma diženums slēpjas tajā, ka esi nevis zivs, bet valis!
  Kristīna, šaujot, nospiežot kursorsviras pogas, atzīmēja:
  - Un mēs, vācieši, uzcelsim komunisma dižāko!
  Magda, šaujot pa pretiniecēm ar purpursarkaniem sprauslām, agresīvi izteica:
  - Spilgtākais komunisms! Tikai uz augšu, ne soli uz leju!
  Gerda, rādot lielgabalu ar kailiem pirkstiem, un ar mērķtiecīgu šāvienu apgriezusi amerikāņu haubici, apstiprināja:
  - Par āriešu komunismu!
  Pēc Vašingtonas krišanas Amerika drīz kapitulēja. Un tas notika 1947. gada 31. janvārī.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Un Hitlera nākšana pie varas sakrita ar Amerikas kapitulāciju.
  . NODAĻA #2
  Šķita, ka bija ilgs miera periods. Patiesībā visi kari ir beigušies, ASV ir sagrābtas, un ko vēl var vēlēties? Bet bija vēl viena lielvara ar kolonijām: Japāna. Un arī Hitlers gribēja to iekarot.
  1953. gada 20. aprīlī sākās jauns karš par pasaules pārdalīšanu. PSRS joprojām pastāvēja saīsinātā veidā. Militārie spēki, kas nāca pie varas pēc Staļina, izvirzīja Voznesenski par formālu galveno valdību. Šim līderim izdevās daļēji atjaunot Krievijas ekonomiku. Un viņš piedāvāja Hitleram PSRS dalību karā pret Japānu. Viņš piekrita, taču ar nosacījumu, ka Krievija atdos tikai Primoriju, Sahalīnas salu un Kuriļu ķēdi, ko iepriekš sagūstīja samuraji.
  Tātad Voznesenskis ieguva jaunu iespēju atdzīvināt PSRS un daļēji atjaunot impēriju.
  Cīņa risinājās pilnā sparā.
  Alenka un viņas komanda cīnījās ar jaunu, eksperimentālu T-11 tanku. Šī automašīna bija smaga un labi aizsargāta. Viņas frontālās bruņas sasniedza 300 milimetrus ar sešdesmit astoņu tonnu mašīnu un 130 mm kalibra pistoli. Tikmēr galvenais tanks T-54 joprojām atrodas PSRS, kas arī nav nekas slikts.
  Un Alenka un viņas partneris šauj no spēcīga ieroča no liela attāluma. Japāņiem, protams, ir savas mašīnas. Jo īpaši šeit ir E-75, kas kopēts no Vācijas modeļa saskaņā ar licenci. Bet šī tvertne jau ir nedaudz novecojusi.
  Un Alenka viņu izsit ar plikajiem kāju pirkstiem. Un viņa sūta šāviņu tieši no gala līdz galam.
  Meitene čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam! Slava Ļeņinam sirdīs!
  Patiešām, tas ir augstākā līmeņa skaistums.
  Anyuta arī šauj, izmantojot savus kailos noslīpēto kāju pirkstus un čīkst:
  - Es esmu ļoti foršs karotājs, un tas ir kā pulksteņa lelle!
  Alla arī pēc kārtas šauj. Šī meitene sasita samuraju un teica:
  - Gaismas, siltuma un vēja vārdā!
  Un, protams, izmantojot basas kājas.
  Un tad Marija piezemējās. Viņa ir meitene ar milzīgu garīgo spēku. Viņa sasita japāņu tanku un čivināja:
  - Par vareno komunismu!
  Un padevās viņas kailai papēža priekšā.
  Un beigās viņa izšāva ar basas kājas un Marusjas palīdzību. Meitene iesita ienaidniekam un šņāca:
  - Slava labākas pasaules laikmetam!
  Un kā viņa svilpo... Šī tiešām ir ļoti forša meitene.
  Padomju tanku apkalpe dara lielisku darbu un vāc rēķinus. Meitenes, protams, ātri pārņem vadību. Viņiem ir arī labākā automašīna Sarkanajai armijai.
  Un Gerda cīnās uz piramīdveida tanka. Šī automašīna jau ir progresīvāka, un tajā ir tikai divi apkalpes locekļi.
  Viņi kopā ar Šarloti šauj uz japāņiem, un tie ir ārkārtīgi efektīvi.
  Gerda ar kailajiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un iesita japāņu auto, šņācot:
  - Un samurajs nolidoja zemē zem tērauda un uguns spiediena!
  Šarlote arī šāva uz viņu, izmantojot savu noslīpēto kāju kailajiem pirkstiem, un šņāca:
  - Bet mūsu Vērmahts no taigas līdz Lielbritānijas jūrām, tās visas ir miljoniem reižu spēcīgākas!
  Magda un Kristīna cīnās citā piramīdveida tankā.
  Terminatora meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas un pēc spēka kolosālas.
  Un tā Kristīna šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus un sit japāņiem.
  Tad viņš kliedz:
  - Mūsu ēra ar uzvarām priekšā!
  Magda arī šauj uz ienaidnieku. Nojauc torni no samurajiem un čīkst:
  - Un paveiktais gaida vēl foršāk!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš gūst peļņu no sistēmas, iznīcinot ienaidniekus.
  Jā, ir meitenes, kas apstādinās lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Karotāji uzvarēja ienaidnieku un pakāpeniski virzījās uz augšu.
  Japāna zaudēja. Un vācieši izmantoja milzīgu ieroci - diskotēkas.
  Šiem lidojošajiem šķīvīšiem nebija līdzvērtīgu.
  Šeit Agata un Adala cīnās uz disketes. Karotāji kontrolē mašīnu ar kursorsviru palīdzību un izvieto šo jaudīgāko vienību. Un tā viņi sagrauj pretiniekus. Un tie skāra ar siltuma stariem no gaisa. Burtiski iznīcinot konkurentu spēku.
  Agata, šaudama uz ienaidnieku, rēc:
  - Trakā mana aizraušanās!
  Un ar pliku, apaļu papēdi, it kā spiežot.
  Adala, šaujot uz ienaidniekiem, pārliecinoši paziņo:
  - Tas ir tikai spēks!
  Un viņš arī izmanto savus kailos kāju pirkstus pret ienaidnieku.
  Meitenes tiešām izklīda. Un tādas, teiksim taisnas cīņas skaistules.
  Ka no Japānas gandrīz nekas nav palicis pāri.
  Uzlecošās saules zeme zaudēja. Un diemžēl tas šķita gandrīz bezcerīgi.
  Samuraji saskārās ar tehnoloģisko pārākumu. Un ļoti nopietns pretinieks operatīvās plānošanas ziņā.
  Japāna savā laikā sakāva Krieviju, bet tagad zaudēja koalīcijām.
  Beigās Trešais Reihs pat veica kodoltriecienu salām, un uzlecošās saules zeme kapitulēja.
  Rezultātā tika pabeigta kolosālu zemju iekarošana. Tomēr Trešais Reihs nedaudz vairāk cīnījās Latīņamerikā un veica papildu teritorijas sagrābšanu.
  Bet, kad visa pasaule ir zem Trešā Reiha, joprojām brīvā PSRS ķircina fīreru.
  Un 1957. gada 20. aprīlī sākas agresija pret Krieviju. Un kolosālie spēki virzās uz PSRS.
  Uz ko šādos apstākļos Sarkanā armija var paļauties? Spēki jau ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Bet acīmredzot krieviem un citām tautībām joprojām ir daži aprēķini.
  Īpaši par Oļegu Ribačenko un Margaritu Koršunovu. Divpadsmit gadus vecs zēns un meitene tiek nosūtīti ar īpašu misiju, lai palīdzētu PSRS izdzīvot un uzvarēt.
  Tie ir bērni un četras demiurgu meitenes ar viņiem!
  Un viņi cīnās ļoti smagi.
  Nataša, Zoja, Augustīns, Svetlana cīnās pret nacistiem.
  Meitenes tradicionāli basām kājām un bikini. Un tas ir viņu kredo. Viņi cīnās ar mežonīgu niknumu.
  Nataša, šaujot no ložmetēja, piezīmē:
  - Kas mums ir labi, ka protam cīnīties!
  Zoja, šaujot uz ienaidnieku, piekrita:
  - Mēs varam!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu.
  Augustīna ar ložmetēju skricelēja uz nacistiem un ar lielu sajūsmu kliedza, ar pliku papēdi metot granātu:
  - Es esmu ļaunuma iznīcinātājs!
  Svetlana, arī šaujot uz ienaidnieku un precīzi šaujot, nopļaujot ienaidniekus un ar basu kāju metot sprāgstvielu maisu, kā rezultātā tanks apgāzies, provokatīvi izdeva:
  - Sasmalcināšu Trešo Reihu pulverī!
  Un meitene atkal izbāza mēli.
  Oļegs Ribačenko ar bērnišķīgu slepkavnieciskas spēka kāju iemeta ienaidniekam nāves dāvanu un izdeva:
  - Karavīrs atvaļinājuma laikā dažreiz izmanto prostitūtas, politiķis vienmēr izmanto prostitūtu, kas izmanto vēlētājus gan darbā, gan atpūtā!
  Margarita, nogriežot fašistu radības un sūtot slepkavnieciskas nāves dāvanas, ierunājās:
  - Karavīrs prostitūtām maksā to, ko nopelna ar asinīm, pats politiķis ir palaistuve un viņam maksā par to, lai sabojātu vēlētāju asinis!
  Tās ir kareivīgās sievietes un briesmoņu bērni. Ar tiem jūs varat cīnīties pret gandrīz jebkuru briesmoni. Un pat Hitlera.
  Nataša, šaujot uz nacistiem un aizstāvot Maskavu, dziedāja:
  - Mūs saspiež ordas jūgs,
  Mūs nospiež neticīgo jūgs ...
  Zoja, šaujot uz Frici un ar kājām palaižot kailos pirkstus, atskanēja slepkavnieciska svilpe:
  Bet tas vārās mūsu dzīslās
  Slāvu debesis...
  Augustīna, šaujot uz nacistiem un rīkojoties ļoti enerģiski, dāvinot granātu ar pliku papēdi, turpināja:
  Un no brīnišķīgajiem krastiem,
  Līdz Kolimas krastam...
  Svetlana dziedāja ar mežonīgu kaisli, spēlējoties ar kāju muskuļiem, un preses flīzes izteica:
  Tas viss ir mūsu Zeme,
  Tas viss esam mēs!
  Un te meitenes, jāsaka, bija ar lielu iedomību un kolosālu agresiju.
  Un arī mūžīgie nemirstīgie bērni Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova ir superklases karotāji.
  Oļegs Ribačenko ar nāvējošā spēka kailajiem kāju pirkstiem meta sprādzienbīstamu paku un svilpa.
  Apdullušas un apmulsušas vārnas krita virsū nacistiem, kas iedūrās viņu galvas galos.
  Oļegs Ribačenko čivināja:
  - Karavīrs šauj, raidot lodi ienaidniekam krūtīs, politiķis nogalina, ieslidinot cūku kabatā, un žults aknās!
  Margarita Koršunova, arī sākumā ar plikiem kāju pirkstiem, ar nāvējošu spēku meta nāves dāvanu. Un viņš arī svilpos, notriecot ienaidniekam kraukli, izlaužoties cauri tanku torņiem.
  Meitene čivināja:
  - Karavīrs kaujā kliedz gaviles, politiķis arī neklusē, bet, ja kaujā tiek piekauts karotājs, tad tāpēc, ka sauciens, ak vai, nav vairogs!
  Neviens nevar viņus apturēt, nekas nevar viņus uzvarēt. Ļaunie vilki sagrauj ienaidnieku, ļaunās tīģeres sveic varoņus.
  Vai varbūt varones. Šeit ir putna augstākā lidojuma azartspēļu meitenes.
  Un ja viņi cīnās, tad no sirds....
  Un Alenka ar savu apkalpi uz tanka T-13. Mašīna, kas gatava pretoties vācu piramīdveida kompozīcijām. Meitene šauj uz ienaidnieku un dzied:
  - Mūsu tanki, tas ir tikai brīnums,
  No tuksnešiem līdz ziemeļu jūrām!
  Mēs jūs saplosīsim, ticiet Jūdam,
  Briesmīgais zvērs tiks iznīcināts!
  Aņuta nikni apstiprināja, arī ar kailajiem kāju pirkstiem apšaudīdama ienaidnieku:
  - Es saplosīšu ienaidnieku un sasmalcināšu tos pulverī.
  Alla pārmaiņus ar kailajiem kāju pirkstiem uzbruka ienaidniekam un čivināja:
  - Par sarkanā komunisma varenību!
  Marija arī dauzīja ienaidnieku, izdarot mērķtiecīgu šāvienu ar kailu apakšējo ekstremitāti un rēca:
  - Par skaistām uzvarām!
  Arī Marusja ar kailajiem kāju pirkstiem kustināja ienaidnieku, it kā viņam sitot, un kliedza:
  - Par augstākajām komunisma idejām!
  Pieci cīnījās ar nacistiem kā terminatori.
  Oļegs Ribačenko spridzināja dzirnavas ar zobeniem, kapādams nacistus un čivināt:
  - Karavīrs ne vienmēr ir zvaigzne, bet viņa varoņdarbu slava nezūd gadsimtiem ejot, politiķis vienmēr tiecas uz gaismekļa lomu, bet viņa bēdu klāj pelējums!
  Margarita Koršunova arī kapāja ar tauriņa tehnikas palīdzību un čīkstēja:
  - Karavīrs strādā ar asu durkli un pēc labākās sirdsapziņas dur, politiķis sit pa īkšķiem ar mēles palīdzību, kuras asumam trūkst sirdsapziņas!
  Un bērni-terminatori, kā svilpot un notriekt nacistus, apdullināja vārnas.
  Un arī padomju piloti cīnījās debesīs. Jo īpaši Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova.
  Viņi cīnījās kā episkas sieviešu varones. Ar kailiem kāju pirkstiem viņi sūtīja gaisa lādiņus. Viņi trāpīja ienaidniekiem ļoti trāpīgi.
  Anastasija uzspieda uz kursorsviras pogas koši sarkano sprauslu, iesita fašistam un čivināja:
  - Slava komunisma idejām!
  Šaujot uz ienaidnieku ar zemeņu sprauslām, arī puskailā Akuļina iesaucās:
  - Slava PSRS varoņiem!
  Tās šeit ir foršas un spēcīgas meitenes. Kā viņi cīnās kā īsti zvēri. Un viņiem piemīt pārcilvēciska kaisle un kolosāls spēks.
  Anastasija, sagraudama nacistus, dziedāja:
  - Virs nelaimīgās planētas karājās,
  Ļaunais Frics kūst tumsā...
  Okupants ienīst savu cirvi,
  Asināt un nocirst galvu!
  
  Tomēr viņš nav bandinieks,
  Un nestaigājiet mūžīgi zem jūga ...
  Ļaunos ienaidniekus pārvērš par uguns zīmogiem,
  Kļūs par pasauļu valdnieku!
  Tikmēr Oļegs Ribačenko ar atkailinātiem kāju pirkstiem svieda dažus zirņus un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam, liekot sirdīm pukstēt unisonā!
  Un tad terminators zēns teica:
  - Karavīrs var dzert par daudz vīna un sūdīties, bet viņš, tāpat kā politiķis, verbālo caureju bez mēra neieliet dzērumā!
  Margarita Koršunova paņēma un ar zobeniem dzenskrūves formā cirta ienaidniekiem, tos nogriežot.
  Un viņa čivināja, atsegdama seju:
  - Baskājainā meitene bez bailēm ir gatava skriet pēc mīļotā, bet ar kādām bailēm vēlētājs ļaujas politiķu apšaudē!
  Un tad ir Elizabete uz tanka T-55. Mašīna ar jaudīgāku 105 milimetru lielgabalu nekā T-54 un gatava cīņai ar ienaidniekiem.
  Meitenes tankā, protams, tikai vienā bikini.
  Elizabete ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, diezgan precīzi šaujot pa ienaidnieku, un iesaucās:
  - Par komunisma Krieviju!
  Tad Jekaterina izšāva pēc kārtas, šaušanai izmantojot krūškurvja krūšu krūšu krūšu krūšu nipeli.
  Viņa trāpīja nacistu tankam un iesaucās:
  - Par panākumiem komunisma celtniecībā!
  Elena arī šāva uz pretinieku, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa sasita piramīdveida tanka stobru, visu izdarīja trāpīgi.
  Tad viņa čivināja:
  - Visspilgtākais mums būs komunisms!
  Tad lupanula un Eifrazija, lai gan viņa parasti ir tikai šoferis. Bet meitene sita ļoti precīzi, nositot nacistu tankam pa purnu.
  Tad viņa iesaucās:
  - Mūsu komunisms ir spožāks par sauli!
  Meitenes uz tanka ir basām kājām un bikini izskatās ļoti skaistas un harizmātiskas. Un viņiem ir krūtis ar tādiem koši sprauslām.
  Elizabete dziedāja ar sajūsmu;
  Sagrausim jūgu, ticēsim fašismam,
  Ja vajadzēs, pārvietošu kalnus...
  Būs laikmets, komunisma laikmets,
  Es lidošu debesīs ar dziesmu!
  Un atkal meitene ar savu koši nipeli nospiedīs kursorsviras pogu un sitīs nacistus.
  Tātad fīrers to maz neatradīs.
  Ar tādām meitenēm ir skaidrs, ka PSRS joprojām ir dzīva, un Hitlers to nevar tik viegli salauzt.
  Un ar tādiem puišiem un meiteni kā Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova, vēl jo vairāk.
  Terminators zēns sita ar zobeniem un čīkstēja:
  - Politiķ, šī ir lapsa, par kuru vēlētāji ir vistu kūts iemītnieki, bet, aprijot gaļu tiem, kam ir vistas inteliģence, politiķis noteikti paslīdēs cūku!
  Margarita Koršunova ar kailiem kāju pirkstiem meta dažus iznīcināšanas zirņus un čivināja:
  - Karavīri cīnās ar gaiļiem, kas dēj zelta olas, par tītaru ģenerāļiem, kurus savukārt aprij lapsu politiķi!
  Oļegs Ribačenko svilpa, gāzdams vārnas uz tuvojošos fašistu galvām un čivināja:
  - Karavīrs skrien uzbrukumā, ticot uzvarai, politiķis aizmugurē, jebkurā gadījumā vainos cīnītāju par novirzīšanos no principiem!
  Arī Margarita Koršunova ar svilpi sita vārnas un sagrāva tās, nometot uz Friču galvām, čīkstēja:
  " Karavīri dažreiz atkāpjas, jo laime ir mainīga, bet politika vienmēr tiek nodota, viņu laime ir podļankā un cūkas paslīdēšanai!
  Oļegs Ribačenko atkal ar zobeniem skrēja vējdzirnavās un gaudo:
  - Baskājains zēns ir pārāk gudrs, lai ļautu politiķim viņu padzīt zem papēža!
  Margarita Koršunova ar zobeniem sarīkoja mahaona pieņemšanu un čīkstēja:
  - Kad meitenei basās pēdas ievaino asi akmeņi, tie ievaino vīrieša sirdi, bet politiķi, kas liek iemalkot kāpostu zupu ar lūksnes kurpēm, sit vēlētājiem aknas!
  Oļegs Ribačenko ar savu kailo zēnisko papēdi padevās slepkavnieciskajai nāves dāvanai un kliedza:
  - Karavīrs nemeklē nāvi, viņš grib dzīvot, politiķis nemeklē veidu, kā pildīt savus vēlēšanu solījumus - viņš grib iemaksāt vēlētājus!
  Margarita Koršunova to paņēma un basām kājām meta tievu disku, nogriežot tanku torņus, un rūca:
  - Karavīrs vienmēr sirdī jauns, pat sirms, vecs nelietis politiķis sēž aknās, un plikpaurains velns pat ar kupliem matiem!
  Oļegs atkal machaona stilā cirta ar zobeniem un čīkstēja:
  - Senos laikos karavīram bija zobens, tad viņu aizstāja ar ložmetēju, lai būtu vieglāk nogalināt ienaidniekus, un politiķim tajā laikā bija ieroču valoda - nāvējošāku nav iespējams izdomāt!
  Margarita Koršunova agresīvi atzīmēja, ar mežonīgu niknumu uzbrūkot ienaidniekam:
  - Karavīrs ir sava veida kara mašīna, bet paliek cilvēks, politikā nav nekā cilvēciska - viņš ir kara mehānisms pret saprātīgiem argumentiem!
  Viņi strādāja ļoti aktīvi un ar jauno titānu cīņas entuziasmu.
  Bet vācieši un viņu armija spiež.
  Divas meitenes lido ar Yu-888: Izabella un Zaira, skaistas blondīnes. Viņi nomet bumbas. Bet tad no sāniem parādās Jak-23.
  Izabella ar pliku kāju pirkstu palīdzību virza pneimatisko ieroci un šauj uz padomju mašīnu. Pēc tam pievienojiet ātrumu. Yak-23 tik un tā nav pārāk ātrs, un šeit tas ir arī pārslogotā versijā un nevar panākt vācu automašīnu.
  Meitenes ar plikiem papēžiem sit pa stiklu un čīkst:
  - Esiet slavens, mūsu armija ir svēta!
  Un kā mēles rādīs!
  Un padomju auto tika apšaudīts no diviem aizmugurējiem lidmašīnu lielgabaliem un aizdegās, ūdeņos, ko dara meitenīgo kāju kaili pirksti.
  Zaira čivināja, zobus rāvusi:
  - Es nomazgāšu visus sarkanos karavīrus!
  Un aci zilām acīm. Un viņa izskatās viskaujīgākā un spraigākā.
  Un kā viņa mīl skaistus jaunus vīriešus.
  Tomēr viņas vēlme nogalināt ir daudz vairāk.
  Kad vācieši pēc bombardēšanas nolaidās krastā, Zaira iedzēra alu. Un Isabella bez alus pievienoja arī vēžus. Meitenes ēda ar prieku. Tie atstāja graciozas, basas kājas, pēdas uz lidlauka sarma. Zēni aprija savas gandrīz kailās skaistules ar izsalkušiem un apmulsušiem skatieniem. Cik meitenes ir skaistas un tajā pašā laikā briesmīgas.
  Izabella jautāja Zairai:
  - Vai jūs domājat, ka karš drīz beigsies?
  Zaira atzīmēja:
  - Ne agrāk kā vasarā! Kamēr nepaņemsim Maskavu, krievi nekapitulēs!
  Smaragdacainā blondīne piezīmēja:
  - Un pēc Maskavas krišanas vēl var būt kautiņi!
  Blondīne ar ziliem matiem piekrita:
  - Viņi var! Bet tās vairs nebūs cīņas, bet mokas!
  Un meitenes smējās, ēda vēžus, un atkal kaujā... Kamēr laiks salīdzinoši lidoja. Un viņu basās kājas atstāja graciozas, kailas pēdas.
  Izabella atzīmēja:
  - Mums ir viss skaistais, pat pēdas!
  Zaira pamāja.
  - Vācu meitenes ir ideālas!
  Un abas ļaunās skaistules dziedāja korī:
  - Reihs ir pilnība,
  Reihs ir pilnība...
  No smaida līdz žestam
  Galvenokārt uzslavas!
  Ak, kāda svētība
  Ziniet, ka mēs esam pilnība
  Ziniet, ka mēs esam pilnība
  Ziniet, ka mēs esam ideāli!
  Un atkal uz padomju pozīcijām tiek nomestas bumbas. Un cilvēki mirst. Daudzi cilvēki mirst no apšaudīšanas un bombardēšanas. Un no šāvieniem ar gāzes palaišanas ierīcēm un citām nāvējošām ierīcēm.
  Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova ir ļoti skaistas meitenes. Anastasijai jau ir daudz gadu, bet nenoveco, un izskatās ļoti svaiga un jauna, tikai spēcīgi attīstīti, lielie muskuļi liek viņai izskatīties vecākai. Un viņas sejai nav grumbu vai tīklojumu, ar maigu, miecētu ādu. Un Akulina vēl gadiem ilgi ir jauna. Abas skaistules ir lieliskas. Tie ir augstākās klases dūži. Turklāt Pokriškins pēc tam, kad viņu notrieca Frīdrihs Vulfs, ir smagi satriekts un vairs neveic lidojumus.
  Anastasija manevrē ar saplēstu mucu. Un notriec nedaudz novecojušu ME-362. Pēc tam varone meitene čīkst:
  - Mēs traucamies debesīs ērgļus!
  Akuļina manevrē, lapsa čūska, nogriež Focke-Wulf-5 asti un čivina:
  - Krievija ir aiz muguras! Krievija ir aiz muguras!
  Meitenes noteikti ir uz augšu. Viņi pat neuzvilka krūšturus dažās plānās biksītēs, ar kurām viņi cīnās. Bet tas ļoti palīdz cīņā. Galu galā tas palielina slepkavniecisku dīvainību ietekmes efektivitāti.
  Anastasija atkal veic manevru. Šoreiz viņai ir nopietnāks pretinieks par ME-462, kuram astoņi ugunspunkti. Tostarp četri 30 mm kalibra gaisa kuģu lielgabali. Un tas, protams, ir nopietns pretinieks. Spēcīgi ieroči ļauj vienā piegājienā nogriezt ienaidnieku. Un tev ir tikai viens pneimatiskais pistole...
  Anastasija taču veikli met savu lidmašīnu sānis, attālinoties no lidojošajām svina strūklām. Jā, viņai ir tikai 20 milimetru pistoles kalibrs. Bet ja šauj pa asti.
  Anastasija smaidot dziedāja:
  - Junkers pienāca man pie astes,
  Bet tad viņš smēķēja...
  Kaitinoši gaudo skrūves,
  Viņiem pat nevajag krustus uz kapiem,
  Uz spārniem nolaidīsies krusti!
  Akuļina ķiķināja un apgrieza Yu-588, vēdinot:
  - Par jautrām uzvarām!
  Un viņa parādīja savus pērļu zobus. Meitenes šeit ir visplašākā un kolosālākā cīņas noplūde.
  Anastasija met Jak-23 malā. Viņi mēģina viņu atkal notriekt. Nospiež ME-462, mašīna ir nopietna.
  Anastasija nikni dziedāja:
  - Un es redzu nopietnu,
  Ivana Bargā sapnī...
  Zeme Sibīrijā sadalīta,
  Tu dzimtā Krievija!
  Un karotājs atkal izsit vācu mašīnu. Vispirms saplēš viņai spārnu. Liek zaudēt ātrumu. Un tad tas iet uz asti. Vācietim ir labas izredzes tikt prom lielā niršanas ātruma dēļ. Bet ne pret raganām. Jo viņa ir augstākās klases dūzis!
  Sīvā cīņā ir arī Akuļina. Meitene atpūšas ar kailajiem papēžiem uz pedāļiem un dzied:
  - Neizturiet slāvu pazemojumus,
  Sacelsimies visi pret vāciešiem...
  Neņemsim vairs apvainojumus
  Sagrausim ienaidnieku ar tērauda roku!
  Šeit ir Airacobra -5 pret to. Spēcīga mašīna: četri ložmetēji un divi 37 milimetru pneimatiskie ieroči. Akuļina palaiž savu automašīnu kā ragavas lejā no kalna, izvairoties no lidmašīnu šāviņiem. Un nirst zem vēdera. Viņš nospiež sprūdu ar kailiem kāju pirkstiem... Un trāpa tieši neaizsargātajā mērķī.
  Un amerikāņu mašīna iedegas.
  Akuļina ar entuziasmu dziedāja:
  - Uz komunisma nemirstīgo ideju uzvaru!
  Anastasija arī labi cīnās. Šeit ir trīs Mustangs pret viņu. Šķiet, ka tie nav tik briesmīgi kā ME-462, kuru gaisa lielgabali spēj notriekt ar vienu sitienu. Mustang, amerikāņu iznīcinātājam, nav tikai ložmetēji. Bet, no otras puses, tie ir seši, diezgan lieli 14 milimetru kalibrā.
  Anastasijai ir jāmanevrē. Ložu strūkla nedaudz saskrāpēja spārnu. Taču tuvojoties notiek sitiens, un amerikāņu iznīcinātājs deg.
  Anastasija dziedāja:
  - Trakā māja deg,
  Dēmoni mocīs bezgalīgi
  Grēcīgs cilvēks dabūs savu
  Tas, kurš pielūdza sātanu!
  Un šeit ir vēl viens ASV auto, kas ir izaudzināts ... Un tas, protams, ir diezgan nopietns pieteikums.
  Pēdējā Yankee mašīna cenšas tikt prom. "Mustang" ātrumā pārspēj Jak-23 un izdodas atrauties. Anastasija izšāva no attāluma.
  Un ieguva amerikāni. Bet viņam, pūšot asti, izdevās izkļūt no kaujas.
  Anastasija atzīmēja:
  - Bang Bang! Nokavēts! Pelēkais zaķis izjāja!
  Akuļina cīnījās arī ar R-71. Spēcīgs transportlīdzeklis ar astoņiem ložmetējiem un 37 mm gaisa lielgabalu. Un arī manevrējot, aizdedzina šīs mašīnas spārnu... Un tas ved uz aizmuguri, šauj.
  Akuļina dziedāja:
  Saule smejas
  Spoži spīd bērniem...
  Un atkal nosvieda savu mašīnu sāņus. Šauj uz Yu-288. Šī iekārta ir novecojusi, bet joprojām cīnās. Vācietis, mēģina izlīst ārā. Taču viņš nevar paslēpties no meitenes, kura ar plikajiem, apaļajiem papēžiem enerģiski spaida pedāļus un mašīna aizdegas.
  Anastasija smejoties atzīmēja:
  - Tā viņi no mums baidās!
  Un vēl viens Focke-Wulf segts!
  Akuļina šaušanas laikā nikni sacīja:
  - Pasaulei vajadzētu mūs cienīt, baidīties,
  Meiteņu izdarības nav saskaitāmas...
  Komjaunatnes locekļi tik labi prot cīnīties,
  Sātans tiks iznīcināts!
  Un karotājs piemiedza savam partnerim. Pat ja jūs to nevarat redzēt ...
  Skaistules ir atgriezušās. Un tas ir riskanti. Šeit ME-462 sāk viņus vajāt. Šauj...
  Meitenes kustās. Vācu bīstama automašīna. Akuļinai tika bojāts spārns un koks aizdegās.
  Viņas draudzene tika līdz skrejceļam. Witcher arī dabūja... Un tas iedūra fizelāžu un iztecēja eļļa, nedaudz sabojājot dzinēju.
  Meitenes pagaidām spiestas pamest lidojumu. Viņu automašīnas tiek labotas.
  Un viņš skrēja basām kājām pa sniegu. Izstiepiet viņu spēcīgo un muskuļoto ķermeni.
  Abas meitenes ir iedegušas. Sarkanmate, kuras mati vējā kā PSRS baneris, un blondīne.
  Anastasija jautā savam partnerim:
  - Nu, kā jūs domājat, ka mēs uzvarēsim vāciešus?
  Akuļina godīgi atbildēja ar nopūtu:
  - Ja nu vienīgi vācieši... Visa kapitālistiskā pasaule uz motoriem!
  Rudmate apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Ienaidnieks ir ļoti spēcīgs. Bet ko jūs gaidījāt?
  Karš ir nikns, bet karotāju ticība uzvarai ir nesatricināma, un ar tādiem cilvēkiem var pārvietot kalnus un sakaut Hitleru.
  
  Fīrers nedeva Lielbritānijai iespēju hercoga vadībā
  Hitlers neapturēja Djukera vadīto karaspēku. Un britu armija tika daļēji sakauta un daļēji sagūstīta. Tas britiem izraisīja kolosālu šoku. Un rezultātā Hitlera miera piedāvājums tika pieņemts. Apstākļi bija mēreni. Briti atdeva Trešajam reiham iepriekš sagrābtās vācu kolonijas un zemes, kas iepriekš tika atņemtas no Turcijas. Un viņi arī atzina to, kas jau bija izcīnīts un tā uzvarēts.
  Hitlers, sagūstījis daudz franču, beļģu, holandiešu un atdevis savas iepriekš zaudētās kolonijas, uz laiku nomierinājās. Vajadzēja sagremot jaunas zemes.
  Četrdesmit pirmajā gadā tika okupēta arī Grieķija un Dienvidslāvija. Bet tās ir kara beigas...
  Fīrers nesteidzās doties uz austrumiem. Staļins zosis vismaz pagaidām neķircināja. Bet Trešais Reihs turpināja gatavoties kariem. Un 1944. gadā lieta skāra strīdu par Bukovinas ziemeļiem. Fīrers pieprasīja, lai Staļins šīs zemes atdod Rumānijai, jo tās iepriekš nebija piederējušas Krievijas impērijai.
  Staļins, kuram līdz tam laikam jau bija nepietiekams personāls simts divdesmit tanku divīzijās, kļuva spītīgs. PSRS bija valsts, kas jau bija pabeigusi pārbruņošanos, un piecdesmit tūkstoši tanku ir nopietns arguments.
  Savukārt Hitlers tikai veicināja Panther-2 un Tiger-2, modernāku tanku ar jaudīgiem ieročiem atbrīvošanu. Tiesa, šīm mašīnām bija jaudīgāki dzinēji nekā reālajā vēsturē. Trešā Reiha reaktīvais lidaparāts nav slikts, taču tas arī tikko ir sācis atslēgties.
  PSRS ir pārākums lidmašīnu skaitā.
  Tiesa, Hitleram ir vairāk darbaspēka, ieskaitot koloniālo karaspēku, un kopumā augstāks ekonomiskais potenciāls.
  Īsumā: 1944. gada 22. jūnijā sākās jauns karš. Abas puses viena otru apsūdzēja agresijā. Pierobežas rajonos cīņas ritēja ar mainīgām sekmēm. Iespējams, Sarkanā armija palaida garām savas iespējas, rīkojoties neizlēmīgi. Varbūt pats Staļins vilcinājās, vai iedziļināties nacistu pozīcijās.
  Jebkurā gadījumā vācieši spēja ieiet nedaudz dziļāk padomju teritorijā un tika apturēti. Debesīs plosījās cīņas. Reaktīvā lidmašīna ME-262 bija nepārspējama ātrumā un spēcīgi bruņota, taču nebija pietiekami uzticama lidojuma laikā. Nedaudz efektīvāks bija ME-309 ar ļoti jaudīgu bruņojumu, trim 30 mm lielgabaliem un četriem ložmetējiem ar lielu ātrumu 740 kilometri stundā.
  Vācieši kopumā bija spēcīgāki aviācijā un viņu dūži bija pārāki par padomju. Bet tas arī nav tik skaidrs. Vācijai karš beidzās pārāk ātri un pieredze netika iegūta.
  Cīņas parādīja, ka smago tanku sērija KV ir novecojusi gan morāli, gan fiziski. "Panther" -2 izrādījās labs tanks. Un viņai tika dota prioritāte. T-34 nebija slikts, bet jau novecojis. PSRS joprojām ražoja neefektīvus riteņu kāpurķēžu tankus. Tātad notika sitienu apmaiņa starp divām nepilnīgām armijām ...
  Ziemā frontes līnija sastinga ... 1945. gada pavasarī padomju karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu, taču iestrēga Vērmahta aizsardzībā. Kaujas joprojām turpinājās gar robežu. Aptuvenā bija spēku paritāte. Taču situācija varētu pasliktināties. Vācieši izmisīgi centās ievilkt karā arī Japānu.
  Samuraji iestrēga Ķīnā, nespējot šādi norīt veselu, pārāk resnu un lielu gabalu.
  Taču situācija ir stabilizējusies. Un Hirohito kā iespēju piedāvāja Chiang Kai-shek pamieru. Un pagaidu ietekmes sfēru sadalīšana, lai atraisītu rokas ziemeļos. Noguruši no ilgstoša kara, ķīnieši piekrita.
  Un tagad ir radušies reāli draudi, ka jau 1945. gada maija beigās Japāna atklās otru fronti. Un fašistiskajai Vācijai kopā ar satelītiem un kolonijām ir daudz vairāk cilvēku un ekonomisko resursu nekā PSRS. Un tas arvien vairāk palielina ieroču ražošanu. Turklāt vāciešiem ir progresīvākas tehnoloģijas nekā PSRS, īpaši reaktīvo lidmašīnu jomā!
  Staļins cenšas atrast izeju no šīs situācijas. Savienojiet, piemēram, Lielbritāniju ar karu. Bet viņai pašai ir problēmas kolonijās, īpaši Indijā. Jā, ASV nevēlas cīnīties ar Trešo Reihu un Japānu. Turklāt Hitlers neveica masveida represijas pret ebrejiem un Rietumu acīs viņam vēl nebija briesmoņa reputācijas.
  Tāpēc mēģinājumi atrast jaunus sabiedrotos cieta neveiksmi. Savukārt Japāna ļoti vēlējās atriebties par Halkhinu Golu un atkārtot pagātnes panākumus. Un pēc pamiera noslēgšanas Ķīnā no viņas tika atbrīvoti papildu spēki. Un samuraji vēl nav iestājušies karā ar Lielbritāniju un ASV.
  Un 30. maijā Japānai vajadzētu pieteikt karu PSRS un uzbrukt pa visu robežas perimetru, un dot graujošu triecienu arī padomju bāzei Vladivostokā, kas ir ļoti bīstams gājiens. Un Japānas karaspēka triecienam vajadzētu būt spēcīgam.
  Imperators Hirohito personīgi pārraudzīja pēdējo gatavošanos ziemeļu ofensīvai. Ģenerālplānā bija paredzēts iebrukums Mongolijā un Primorijā... Vispār ir loģiski izvairīties no pilnas plūstošās Amūras upes forsēšanas un faktiski izmantot savu skaitlisko pārākumu, it īpaši Mongolijā.
  Vienīgās bažas radīja Uzlecošās saules valsts tanku flotes stāvoklis. Lai gan vieglos tankus no metropoles pārved uz kontinentu... Viņi liek lielas cerības uz vācu tanka T-4 zīmējumiem ar diezgan garu stobru. Mazais divdesmit piecu tonnu svars un jaudīgās frontālās bruņas padara transportlīdzekli piemērotu kaujas vajadzībām.
  Bet tas joprojām ir jāražo masveida daudzumos. Ir arī alternatīvas idejas - nokopēt T-34... Par laimi, tam ir dokumentācija. Vienkārši uzstādiet vācu lielgabalu - tam ir labāka ballistika.
  Pats imperators pavēlēja pēc iespējas ātrāk abas tvertnes nodot ražošanā. Bet šoreiz, un tas vienkārši nav pietiekami. Sāks snigt vai pat spēcīgas lietusgāzes un tu cīnīsies ar velnu vai diviem... Tiesa, iespējami arī alternatīvi ceļi. Jā, un Mongolija var cīnīties pat pirms sniegputeņiem ...
  Bet galvenā loma būs kājniekiem, jātniekiem... Kopumā pirmajā ešelonā ir četri miljoni kājnieku, ievērojamai daļai jau ir kaujas pieredze, citi labi apmācīti jauniesaucamie - Japānai ir milzīga iegrimes rezerve. Tanku ir maz - nedaudz vairāk par diviem tūkstošiem, un visi ir viegli... Dažus pat nevar saukt par tankiem - ķīļiem. Arī transporta nav daudz, nevar salīdzināt ar vērmahtu... Lai gan ir cerība, ka arī ar šo krieviem nav viss kārtībā. Pirmajā rindā ir vairāk nekā pieci tūkstoši lidmašīnu, tomēr bumbvedēji, kā likums, ir taktiskā līmenī, taču ir arī niršanas bumbvedēji, kas nav zemāki par Yu-87. Kopumā aviācijas flote nav vājāka par Vācijas četrdesmit pirmajā vietā esošo, izņemot to, ka ar Yu-88 analogu Japāna ir arī sliktāka par vācu.
  Bet nekas, izejvielu pietiek, darbaspēka pietiek, Amerika nevar dabūt. Būs iespējams, sagremot kolonijas, nodrošināt karaspēku visaugstākajā līmenī.
  Bet tas ir nākotnē, bet pagaidām ... Pagaidām acīmredzot par katru soli būs jāmaksā lieli zaudējumi! Japānā karavīra dzīvība netiek īpaši novērtēta. Nāve tiek uzskatīta par tikumu, lieliska izvēle!
  Pārvietotas salas, kur simtmiljonā tauta ir saspiesta, nežēlīga morāle, Bušido kodekss. Tas atstāj nospiedumu, un jūs skatāties uz cilvēkiem skudras. Jūs domājat, cik daudz no viņiem jūs vēl varat upurēt, lai nezaudētu karu.
  Nevēlas būt slazdnieka lomā. Un vīriešu trūkumu kompensē daudzsievība - galu galā viņus neierobežo kristīgā morāle!
  Tātad jau pirmajā ešelonā aviācijā un kājniekos ir Vērmahtam līdzvērtīgi spēki (ar sliktāku mehanizāciju, bet vismaz ne zemāku drosmi!), Tiesa, tankos un artilērijā japāņi būs manāmi vājāki par Vērmahtu. četrdesmit pirmais gads.
  Bet, no otras puses, imperators par to ir pārliecināts, un pret viņiem tiks vērsti daudz mazāki spēki. Turklāt vispārējā militārā dienesta ilgstošas neesamības dēļ vāciešiem trūkst regulāro virsnieku. Japāna šo nelaimi nezināja. Tas nozīmē, ka Uzlecošās saules zemē militārpersonas, īpaši pusmūža, ir labāk sagatavotas nekā viņu vācu kolēģi. Un pēc dažiem mēnešiem masveidā sāks ierasties tanki "Karas", kas nokopēti no T-34, bet ar labāku pistoli. Un tad viņi runās ar Trešo Reihu uz līdzvērtīgiem pamatiem!
  Tātad Hirohito kopumā jau visu ir izlēmis. Datums ir noteikts 30. maijs. Japānā 30 tiek uzskatīts par harmonisku skaitli, piemēram, maiju. Tikai brīvdiena un laiks sākt. Un līdz šim datumam tiks pabeigtas galvenās sagatavošanas darbības.
  Imperatora pilī ir daudz sieviešu nindzju. Viņi pilda divkāršu funkciju, kalpojot imperatoram un uzticami apsargājot Japānas oficiālo dievību.
  Meitenes šeit ir dažādas, japāņu, protams, ir vairāk, bet ir arī rudmates, blondīnes, brūnmatainas. Arī apģērbs ir daudzveidīgs, un ļoti bagātīgs, un pieticīgs, un nemaz nav bikini. Viņus vieno tas, ka viņi visi bez izņēmuma ir jauni, skaisti, slidotāji un ... basām kājām. Japānā ir pieņemts, ka kalpones šādi staigā mājās vai pilīs. Bet ne vīrieši, protams... Basām kājām iet arī tie, kas apkalpo puiku, kam vēl nav piecpadsmit gadu.
  Pati pils ir grezna, pēdējo nedēļu laikā tai pievienoti dažādi kažokādu izstrādājumi, ādas, trofejas.
  Un pēc imperatora pavēles viņi pat ceļ jaunu... Hirohito nolēma par godu uzvarām uzcelt ēku - ēku, kas dubultoja Eifeļa torņa augstumu. Bet, atrodoties zem pasaulē lielākās pils, ķīniešu strādnieki veic šīs vietas attīrīšanu. Kara laika grūtības, lai gan strādnieku šobrīd ir pārpilnībā, svarīgi, lai izejvielas, kas ir daudz retāk, neaizplūstu prom. Mīnu attīstīšanai, bijušo no Lielbritānijas un ASV atkaroto atjaunošana ...
  Jamamoto iegāja imperatorā un dziļi paklanījās, vēlēdams lielo veselību... Tālāk tīri lietišķa saruna.
  Lieladmirālis ieteica atkārtot jau notikušo Portarturā 1904. gadā, kad 27. janvārī Japānas flote nodevīgi uzbruka Krievijas impērijas jūras spēku bāzei.
  Tikai šoreiz bija paredzēts dot triecienu ar kaujas kuģu un lidmašīnu pārvadātāju spēkiem, nu, protams, ar vietējām flotilēm, iznīcinātājiem. Japānas flotes spēks ir milzīgs: tas nozīmē, ka viņiem tas joprojām ir jāizmanto. Vēl radās jautājumi, vai trāpīt Petropavlovskai-Kamčatkai?
  Hirohito komentēja:
  - Lai šajā brīdī nekavējoties sāktu darbu, būs jānoņem daļa spēku no Havaju salu arhipelāga aizsardzības, un tas rada risku zaudēt Klusā okeāna aizsardzības vissvarīgāko punktu!
  Jamamoto pauda pārliecību:
  - No vienas puses, jūsu majestātei ir taisnība, bet ... Jeņķiem tagad nav pietiekami lielu spēku, lai uzbruktu. Diez vai viņi šobrīd uzdrošināsies steigties, īpaši ņemot vērā, ka pirms nedēļas ar nindzju meiteņu palīdzību nogremdējām vēl divus viņu lidmašīnu bāzes kuģus. - Lieladmirālis norādīja uz debesīm. - Viņiem nav nekas, kas mūs atturētu un atbalstītu uzbrukumu Havaju salām no gaisa. Un gaisa kuģu bāzes kuģi un kaujas kuģi netiek ātri uzbūvēti. - Mankurts gan ir traks puisis, bet lai viņš noderētu šajā situācijā...
  Imperators gudri atbildēja:
  "Bet tieši tāpēc viņš varētu mēģināt izmantot savu iespēju. Piemēram, nosēsties uz tirdzniecības kuģiem, kamēr ASV ir pietiekami daudz parasto kuģu tonnāžas.
  Yamamoto arī loģiski paziņoja:
  - Ļaujiet viņam mēģināt! Mūsu kājnieki jau ir paspējuši nostiprināties, un viņu drosme un izturība ir zināma visā pasaulē. Ienaidniekiem nebūs atļauts sagūstīt daudz. Un tad mūsu kaujas kuģi un lidmašīnu pārvadātāji atgriezīsies un pārtrauks piegādi ... Un būs jauni desmitiem tūkstošu līķu un ieslodzītais. Un šajā gadījumā Amerikā vēl vairāk pastiprināsies iekšējā šķelšanās un iespējams pat miniatūrs pilsoņu karš!
  Hirohito patika šāds secinājums. Imperators draudzīgi uzsita lieladmirālim pa plecu:
  - Un kas? Patiešām, cik es pazīstu amerikāņus, viņi nezina, kā veikt ātru nosēšanos nesagatavotā piekrastē. Tātad viņus sagaida lamatas!
  Jamamoto smaidot piebilda:
  - Un nākamais solis ir lēciens Panamas kanālā!
  Hirohito atbildēja:
  - Nē, admirāli. Mēs neturēsim šauru. Amerika var iemest miljonu karavīru ar jauniem Šermaniem un neizbēgami iemest vājākos spēkus jūrā. Turklāt ASV kapitālisti joprojām var atstāt Kluso okeānu, taču viņi nekad nezaudēs Panamu, kur izejvielas nāk no Dienvidamerikas. Tas ir viņu signāls cīnīties līdz galam. Un tātad ir cerība, ka Havaju salas ar magnētu piesaistīs visus savus spēkus, maļam ASV karaspēku līdz sabiedriskā doma un kara grūtības iegrūž Orlanas impēriju haosā. - Imperators iedzēra pāris malkus melnās kafijas un piebilda. - Amerikas Savienotajām Valstīm pati Amerika ir neieņemams cietoksnis, bet Havaju salas, priekšpostenis, atrodas svešā teritorijā. Savaldīsim degsmi, līdz tiks uzvarēts vissvarīgākais ienaidnieks. Tad mēs kritīsim pret Amerikas Savienotajām Valstīm no divām pusēm. Neaizmirstiet, ka, lai atvērtu otru fronti, vienam no tiem būs jāsamazina spēki.
  Jamamoto piekrita tikai daļēji:
  - Protams, ziemeļi mums ir vissvarīgākie, īpaši ilgtermiņa perspektīvu ziņā. Bet viņš praktiski nesasaista kuģus. Pēc Vladivostokas krišanas, ņemot vērā skarbo laiku, tas, kas paliks pie krieviem, vairs nenovērsīs mūsu uzmanību. Un tad iespējamas aktīvākas militārās operācijas pret ASV!
  Hirohito apstiprināja:
  - Protams, viņi to darīs! Tu esi mana labā roka un troņa balsts!
  Imperators, skatīdamies uz skaistajām kalponēm, atzīmēja:
  - Bet tagad sauszemes vienības uzņemas Uzlecošās saules zemes paaugstināšanu un nesīs kara smagumu. Tā ka atvadu vārdus nāksies teikt mūsu kājniekiem!
  Jamamoto steidzās atgādināt imperatoram:
  - Bet viņš ierosināja doties uz ziemeļiem atpakaļ četrdesmit vienos... Lai gan, iespējams, šis priekšlikums tolaik vēl nebija nobriedis!
  Hirohito apstiprināja:
  - Pa labi! Tagad mēs esam labāk sagatavoti ilgstošam karam ziemeļos. Mums ir gan nafta, gan boksīti, metāli, ogles, darbaspēks... Mums ir viss, lai ilgi un veiksmīgi cīnītos. Mēs esam kļuvuši stiprāki, un esam daudz labāk sagatavoti nekā četrdesmit pirmajā. Īsāk sakot, Yamamoto - ej un uzvari!
  Pavadījis slavenāko japāņu komandieri Hirohito, viņš nolēma vispirms noklausīties sieviešu nindzju izpildīto dziesmu. Nu tad man ir patīkama saruna ar sauszemes spēku ģenerāļiem. Ir palikušas tikai pāris dienas.
  Neskatoties uz to, ka militāristiskās Japānas uzbrukuma draudi kļuva diezgan reāli pēc Ribentropa vizītes Tokijā, ar kukuļošanas un valsts nodevības palīdzību Mikado aģenti pārliecināja Vladivostokas pavēlniecību nenostādīt karaspēku pilnā kaujas gatavībā. Un rezultātā jau ir ievests Damokla zobens, un viņi mielojas restorānā.
  Majora Vinogradova satvēra jauno virsnieku aiz matiem, viņa bija par viņu galvu garāka un nepārprotami stiprāka:
  - Kas par rūgu un dzērāju! Kāpēc jums ir tik izformēta komanda! Šis puisis vairāk izskatās pēc salona zēna nekā virsnieka. Varbūt iesākumam labi uzspridzināt, lai visi apiņi iznāk.
  Dubinins bija samulsis:
  - Šī ir Pasha Šoigu. Viņš tika nosūtīts uz kursiem tieši no Suvorova skolas saskaņā ar saīsinātu programmu. Viņš vēl ir diezgan puika, pēc diviem mēnešiem dzimšanas dienā aprit sešpadsmit gadi.
  Vinogradova nepatīkami savilkās:
  - Oho! Piecpadsmit gadu vecumā un jau virsnieks! To dara karš! Un es nezināju, ka pieniņi jau saņem pilnvērtīgus titulus.
  Dubinins paraustīja plecus.
  - Karā bērni aug agri! Turklāt ar viņu notika stāsts, piemēram, viņš uzrakstīja labāko stāstu par Maskavas aizsardzību, un Žukovs to atzīmēja un ieteica viņam pārcelt zēnu no kadetiem uz virsniekiem.
  Vinogradova kļuva laipnāka par šiem vārdiem:
  - Labi! Ka viņš nav stulbs. - Viņa piedraudēja kā skolniece mācījās ar pirkstu. - Vispār nav slikti, bet nedzer vairs! Es jūtu to smaržu, un mans deguns ir kā suns, uzreiz zem tribunāla! - Spēcīga sieviete, nobriedusi, bet nezaudējusi sportisko harmoniju un svaigumu, ar pirkstu iebakstīja pulkvedim. "Patiesībā jūs par to maksāsit. Jau pusmūža vīrietis, bet uzvedas.
  Dubinins dusmīgi noklepojās:
  "Patiesībā man ir trīsdesmit trīs, bet es jau esmu septiņas reizes ievainots, tāpēc es šķiet vecs ...
  Vinogradova gribēja kaut ko teikt atbildē, kad pēkšņi zvērīgs rēciens pārtrauca rītausmas klusumu. It kā no debesīm birtu smagi laukakmeņi, loga stikls uzreiz izsprāga. Krusas šķembas sitās pa galdu un iekrita pat iereibušu virsnieku rokās un sejās. Vinogradova kliedza kā komandieris:
  - Visi nekavējoties ārā.
  Dubiņins atbildē kliedza tik ļoti, ka gandrīz pārrāva balss saites:
  - Tie ir divpadsmit un astoņpadsmit collu čaumalas! Šķiet, ka japāņu kaujas kuģi ar lielāko tonnāžu atrodas medībās, kas nozīmē.
  Vinogradova aizkaitināta ar zābaku atsitās pret sienu. No kulšanas ar gudru, starp citu, trofeju zābaku, flīze saplaisāja:
  - Sākās, bet ne tā, kā plānojām! Nepavisam! Sasodīts, mums nekavējoties jāved eskadra jūrā un jānogremdē šaurau acu mērkaķu valsts flote.
  Kritot četrrāpus, pirmās pakāpes kapteinis (Citādi pulkvedis) nomurmināja:
  - Ieroči ir tikai uz mana iznīcinātāja un uz pāris mazām siles. Mums pat nav atbildes.
  Vinogradova parādīja smagu dūri:
  - Nu tu un ēzeļi! Karotāja sieviete ar ziliem matiem, piemēram, cunami plosās, rūca. - Bet jums vajadzētu piekrastes artilēriju! Galu galā ne visi tika nosūtīti uz rietumu fronti, kā arī aviāciju. Galu galā par to, ka Japāna jebkurā brīdī var iestāties karā, tiek runāts gadiem ilgi.
  Viņš gribēja teikt, jau diezgan ievainotais Dubiņins, bet atkal dārdēja, lija lauskas. Sirēna vaimanāja, brīdinot par lidmašīnu ierašanos. Dubinins ar lielām grūtībām piecēlās un kliedza, bloķēdams Vinogradovas dārdoņu:
  - Mums ir aviācija, un piekrastes akumulatori, pat ja ne pilnā komplektācijā, ir pieejami. Atbildēsim!
  Skrienot pa ielām, pilote norūca:
  - Es vienkārši skrietu pie sava cīnītāja un iestādīšu šos japiešus, liksies, ka ar to būs par maz. Viņi joprojām maksās par Tsushima un Muduen.
  Šoigu, kurš bija nogriezis pusi auss, piekrita:
  - Jā, viņi maksās! Jā, pat ar procentiem!
  Atskanēja sprādzieni un novēlota pretgaisa ieroču čivināšana. Kopumā lielākā daļa Vladivostokas pretgaisa aizsardzības tika izņemta četrdesmit pirmajā gadā, lai stiprinātu Maskavas aizsardzību, tāpēc uzlecošās saules valsts moskītu kolonijas vairāki punkti, šķiet, nepievērsa īpašu uzmanību. uz tādu "troksni". Japāņu niršanas bumbvedēji nometa pavasara "dāvanas" ar pīrsingu. Trieciens tika nodarīts gan pilsētai, gan flotei. Japāņu lidmašīnas nav pārāk lielas, bet izveicīgas, bet līnijkuģi, gluži pretēji, ir dūšīgi. Šeit lielākais no tiem pat atrodas okeānā, trīssimt metru garumā un 460 milimetru lielgabali.Līdz brīdim, kad amerikāņiem izdevās nogremdēt kādu no šīm skaistulēm, un izdzīvojušie kopā ar kreiseriem iznīcināja piekrasti. Tas ļoti atgādināja ļauno uzbrukumu Uzlecošās saules zemē 1904. gada 27. janvārī. Tikai tad aviācijas nebija.
  Dubiņins juta, ka nosmaka no skriešanas. Viņš nav pārcilvēks, bet vienkāršs cilvēks ar slimām plaušām, nokļuvis sarežģītā situācijā. Un Viktorija viņu īpaši neapsteidza. Interesanti, cik viņai gadu, viņa gandrīz neizskatās vairāk par trīsdesmit, viņas krūtis ir lielas, un pleci plati kā vīrietim.
  Vinogradova pēkšņi pagriezās un pamāja ar roku:
  - Nebēdz vecīt, seko man! - Viņa kliedza ar tādu spēku, ka skaņas vilnis vienkārši trāpīja ausīs. - Pēc iespējas ātrāk izvediet iznīcinātāju jūrā.
  Netālu nogranda sprādzieni, nokrita gruveši, viens no tiem uzkrita tieši uz Vinogradovu, un viņa to mehāniski aizķēra ar rokām. Terminatora meitene jutās kā vārtsargs, kurš veiksmīgi uzvarēja soda sitienu, fragments bija apaļš, silts un izskatījās pēc bumbas. Andželika pēkšņi sajuta, ka pār viņas rokām plūst kaut kas šķidrs. Meitene paskatījās uz fragmentu, un tad pat viņas dzelzs karotājam, trīs gadu kara rūdītam (Kopā ar spāņiem), viņai rīklē sanāca slikta dūša. Viņas rokās bija bērna galva. Nabaga meitene (to var redzēt no īsajām bizēm, ar izdurtām acīm. Vinogradova uzmanīgi nolika galvu uz saplaisājušā asfalta un sakrustoja:
  - Tev nebija laika grēkot, nevis dzīvot! Taču nav lielāka grēcinieka par Dievu, tāpēc nav lielāka grēka kā vienaldzība pret bērnu ciešanām.
  Atkal rūkoņa, un lauskas, viena trāpīja meitenei zābakā, skrāpējot ādu. Vinogradova jau gribēja apgriezties un steigties pēc iespējas ātrāk uz skrejceļu, kur viņas MIG pacietīgi gaidīja agresīvo saimnieci, bet...
  Ass kā dunča asmens, karotāja skatiens saskatīja neciešamas sāpju grimases pirmā ranga kapteiņa Vasiļčikova sejā, kad viņa norautā ķermeņa augšdaļa uzlidoja sprādziena viļņa uzmestu. Pati meitene tik tikko izvairījās no fragmenta. Lai gan kāda meitene viņa ir, pirmo reizi viņa civilajā dzīvē ņēma rokās ieročus. Viņa jau savulaik kaut kā aizķēra vaigu, pat starptautiskās kaujas laikā Spānijā. Rezultātā palika dziļa rēta, kas ilgu laiku sabojāja viņas izskatu. Plus arests un pulkveža nosūtīšana uz koncentrācijas nometni. Tiesa, tieši Sibīrijā mežizstrādes vietā viņa tika iepazīstināta ar vienu ļoti spēcīgu burvi, kuram ar smērvielu palīdzību un garu piesaukšanu izdevās sadziedēt, it kā nekad nebūtu bijis, šo brūci un vēl vairākas. Rētas, kas iegūtas kaujās ar baltajiem čehiem, Kolčaka, Deņikina, Vrangeļa karaspēku. Un viņa viņai daudz mācīja, tāpēc Vinogradova, šķiet, piederēja izvēlētajam cilvēku veidam.
  Viņa ieguva iespēju doties prom pirms termiņa, izmantojot sieviešu piekariņus, tāpēc, neskatoties uz grūto rakstu, viņai tika piemērota amnestija. Lieta, protams, nav tik daudz pierunāt vīrieti, bet gan nodrošināt, lai ballītes rīkotājs par to neuzzina. Un visādu krāpnieku ir tik daudz, ka šmuce, pa sniņķi un šmuci, dzen tālāk. Tātad jūs patiešām nepaātrināsit, ja jūsu karjera jums ir dārga.
  Tas nozīmē, ka Japānai ir lielas priekšrocības kājnieku, aviācijas un pat tanku jomā. Nu, tankos no mūsu puses to kompensē kvalitatīvs pārsvars, un pārējais ir daudz sliktāks. Lai gan, ja ņem kājnieku ieročus, arī Japāna atpaliek ložmetēju skaitā, pārsvarā tai ir ieroči. Tomēr Tālo Austrumu divīzijas ir vāji aprīkotas ar ložmetējiem. Mašīnu visiem nepietiek. Tātad ... Kvalitātes ziņā kājniekos nav nekāda pārākuma, drīzāk, vēl trakāk, visus labākos virsniekus pārceļ uz padomju fronti, te sliktāko karaspēku, kā likums, neapšauj, kam ir minimums militāro apmācību. Tas nozīmē, ka sākas karš PSRS ārkārtīgi nelabvēlīgā situācijā. Un diezgan daudz jaunizveidotās rezerves tiks izmestas uz austrumiem...
  Vinogradova pēkšņi iedūrās ugunsgrēkā. Bombardētā pilsētas slimnīca dega. Attēls ir patiesi apokaliptisks, un sievietes, bērni un veci cilvēki deg dzīvi. Šeit mazulis iekrita tieši ugunī, un visapkārt bija briesmīga rēkoņa un vaidi.
  Vinogradova sajuta galvā erceņģeļu taures un metās liesmās. Uguns mēles laizīja meitenes kailās rokas un atvērto seju, bet pilote kustējās tik strauji, ka viņai izdevās bērnu satvert, izraujot viņu no iznīcības apskāvieniem.
  Meitene izlēca, sajutusi tikai vieglu niezi uz ādas, uzmeta skatienu mazulim. Ak, bija jau par vēlu, zēns nosmaka, ievelkot liesmas plaušās, apdegumus apaļajā sejā. Šādi saplēsti tulznas uz ādas ir mīkstāki par margrietiņu pumpuriem. Vinogradova kliedza:
  - Lūk, tas ir cilvēku haoss!
  Viņa ar zābaku trāpīja atkritumu kaudzei, pēc kā steidzās palīdzēt, kurš vēl varētu tikt izglābts. Tas bija kā kobra, kas dejo starp gāzes degļiem, meitene ļoti dīvaini izlocījās un dejoja. Viņa sadedzināja sevi, zābaki izkusa, tunika pārogļojusies, bet viņa turpināja spītīgi cīnīties par katru bērna asaru, par katru mazas sirdspukstu, par katru trauslo, bet valstij tik nepieciešamo dzīvību! Zābaki izjuka, un tagad meitene dejoja cauri liesmu virpuļiem, kailās, burvīgās kājas. Viņa bija moceklis, bet ne tikai mūķene, kas mocīja sevi ar gavēņiem un pātagu, kas nenāk par labu ne Dievam, ne cilvēkiem, moceklis-cīnītājs, kas glābj konkrētas dzīvības. Karotājas meitenes kājas bija klātas ar mazu tulznu kārtiņu, taču tās no sāpēm kustējās vēl ātrāk un precīzāk.
  Medicīnas dienesta kapteinis, izņēmis no somas lielus zābakus, kliedza viņai:
  - Ņem tos, ātri uzvelc! Tu dejo uz liesmas, tāpēc kļūsi par invalīdu.
  Karavīrs ar majora pakāpi nekavējoties atbildēja:
  -Labāk fiziski kļūt par invalīdu, nekā būt morāli ķēmam! Ne sekundi sev, viss priekšai, viss uzvarai!
  Medicīnas dienesta kapteinis atbildēja:
  - Tas ir īsts padomju cilvēks!
  Vinogradova, mīda liesmu, nolādēja:
  - Un ko jūs stāvat, glābiet cilvēkus!
  Kapteinis nopūtās.
  - Man ir protēzes, kāju vietā!
  Vinogradova, izvilkusi citu meiteni ar pussadegušu seju un bezsamaņā, nikni kliedza:
  Cik nežēlīgs ir Dievs!
  Kapteinis paraustīja plecus.
  Tā nav Dieva vaina, bet gan cilvēki!
  Vinogradova ļoti pamatoti un pārliecinoši iebilda:
  - Tas ir tas pats, kas teikt - ne jau vecāki vainīgi, bet bērni!
  Kapteinis gribēja kaut ko teikt, bet dūmu mākoņi iekļuva viņam kaklā, un viņš dusmīgi noklepojās.
  Uzlidojumi rimās, bet apšaude turpinājās. Kuģa lielgabaliem ir pienācīgs lādiņu krājums, tomēr tagad uguns vairāk tika vērsta uz atbruņotajiem padomju kuģiem. Jamamoto saprata, ka dominēšana jūrā iniciatīvu šajā karā uz ilgu laiku nodos Japānai. Un, lai uzbūvētu kuģus, process ir dārgs un ilgs, lai gan, piemēram, zemūdenes, iespējams, ir vieglāk apzīmogot. Tas, protams, arī jāņem vērā, taču ir svarīgi lauzt struktūru. Admirālis Jamamoto, Japānas spēcīgākais cilvēks pēc imperatora Hirohito, jutās kā dievs. Īsts dievs, tāpēc Uzlecošās saules valsts reliģija mācīja, ka labākais veids, kā dievišķoties, ir militārā varonība! Un tagad lielais komandieris varēja patvaļīgi mocīt un izjaukt telpu sev apkārt. Virs Vladivostokas daudzu kilometru garumā ir biezi, melni dūmu mākoņi, tās ir naftas krātuves un deg degvielas noliktavas. Simtiem, tūkstošiem cilvēku tiek sadedzināti, elle, nu, kā pēc tam nejūties kā dievs, kurš atriebās krieviem par gadsimtiem ilgo pazemojumu, liela tauta ir spiesta saspiesties virknē tik niecīgu saliņu, salīdzinot ar Krievijas plašumus. Tagad Krievijas flote grimst, un atšķirībā no Peru ostas viņi neatstās nevienu kuģi.
  Khalkhin Gol kaujas laikā Jamamoto ieteica veikt līdzīgu triecienu Vladivostokai, par ko tika izstrādāts detalizēts plāns. Bet Hitlers negaidīti noslēdza mieru ar Staļinu. Vispār, idiots Hitlers, uzsāka ebreju slaktiņu un tādējādi lika pret sevi gan Poliju, gan Rietumu valstis. Un kāpēc viņam tas bija vajadzīgs? Vai gribējāt iegūt ebreju bagātības? Bet labāk bija vispirms kļūt par pasaules lielvaru, uzvarot PSRS un varbūt pēc tam citas valstis. Rietumus ir vieglāk uzvarēt tāpēc, ka to mentalitāti daudz mazāk raksturo fanātisms un tieksme uz pašaizliedzību. Vai ir zināms vismaz viens amerikāņu pilotu taranēšanas gadījums? Tiesa, bijušas pāris sadursmes, taču šī, visticamāk, ir avārija. Krievi ir fanātiski, kas ir dīvaini, jo pareizticīgā ticība neatbalsta pašnāvību un nemaz neuzskata, ka ceļu uz paradīzi var nopelnīt ar ieroču varoņdarbiem. Kopumā Kristus mācība ir ārkārtīgi stulba un nepraktiska. Viņš Jamamoto lasīja Bībeli un brīnījās par cilvēku stulbumu, uzskatot šādu pacifistu Dievu. Piemēram, viņš māca: tev sit pa labo vaigu - pagriez kreiso, viņi prasa vienu kreklu - dod divus, mīli ienaidnieku! Tikai garīgi slims cilvēks var uzskatīt Kristu par Dievu. Šāda reliģija ir laba tikai vergiem, saderīgiem vasaļiem. Un tam noteikti ticēja visa Eiropa un puse pasaules. Tiesa, Jēzus mācība, neskatoties uz to, ka tā noraida Vecās Derības principu acs pret aci un māca mīlēt savus ienaidniekus, neliedza britiem iekarot trešdaļu visas planētas, radot plašākā impērija cilvēces vēsturē. Un tas notiek neskatoties uz Lielbritānijas reliģiozitāti, kur Dievs ir pieminēts pat valsts himnā. Dīvainā kārtā ASV prezidenti zvēr pie Bībeles, bet tomēr bombardēja Japānas pilsētas ar napalma bumbām, dzīvus sadedzinājot tūkstošiem sieviešu un bērnu. Turklāt viņi nogalināja civiliedzīvotājus, nevis nejauši, bet apzināti, tā bija civiliedzīvotāju terorizēšanas taktika: cilvēku un ekonomisko resursu graušana. Bet japāņi vēl nav bombardējuši ASV. Bet viņi to darīs! Un viņi arī piedēvē īpašu nežēlību samurajiem. Galu galā viņš Jamamoto, ja vēlas, varētu izlauzties ar bumbvedējiem uz ASV pilsētām, it īpaši pēc jeņķu flotes sakāves netālu no Peru ostas. Jā, eiropieši ir morāli nelieši. Viņiem ir samaitāta saprašana, ticība, mācība un nedarīšana! Japānā tā nav! Tas, ko mums māca, ir tas, ko mēs darām. Nav tādas lietas, kā Dievs teiktu, pagrieziet otru vaigu, tomēr viņa kalpi apzināti nogalināja mazus bērnus. Jā, vispār ticība, ka Dievs ir Viens un Visvarens, nevar būt patiess. Ja viņš būtu viens, tad, protams, viņš rūpētos par to, lai cilvēki viņu pielūgtu pareizi, ticībā un patiesībā, un viņiem būtu viena doktrīna. Un tā katrs lūdz, kā grib, ko grib. Un pasaule ir pārāk neglīta un nepareiza, lai to radītu viens Visvarenais Dievs. Galu galā jebkurš atbildīgs valdnieks, pirmkārt, cenšas panākt kārtību un taisnīgumu. Viņš vēlas, lai pirmajā vietā būtu stiprie, gudrie, cēlie, godīgie, bet pārējie vai nu labotos, aug fiziski un garīgi, vai... Tomēr, ja Dievs ir Visvarenais un Visuma Radītājs, tad viņš to darītu. nerada miesas un garīgās dīvainības. Galu galā, kāpēc imperators dažkārt ir spiests paciest cilvēku vājības kā doto? Tā kā citas izejas nav, viņš nevar acs mirklī pārvērst ķēmus par izskatīgiem vīriešiem un gļēvuļus par drosmīgiem. Bet, ja es varētu, es to nekavējoties darītu! Ak, man ir jāpieņem tas, kas ir, un jātiek galā ar cilvēka materiālu, ko saņēmu kā dotu. Bet no kā viņš to saņēmis, tas ir cits jautājums. Jā, un pašam imperatoram ir vājības: viņš ir tikai cilvēks - viņš kļūst vecs, slims, novārdzis. Savādi, ka dievišķais imperators bieži dzīvo mazāk nekā parasts kalps, viņam ir mazākas ieroču prasmes nekā vairumam ģenerāļu un daudziem karavīriem. Nu, kas tajā ir no visvarenā Dieva. Bet balts nav labāks! Visā Eiropas vēsturē nebija briesmīgāka un veiksmīgāka iekarotāja par Hitleru. Jā, viņš patiešām ir balto cilvēku militārās varenības simbols! Un, neskatoties uz to, visu laiku un tautu lielākais komandieris, pat nevarēja pabeigt ģimnāziju, iegūt vidējo izglītību, kas Japānā ir obligāta!
  Turklāt Hitlers netika pieņemts armijā veselības apsvērumu dēļ. Dīvainā kārtā šis spēka kulta dedzējs, kara lauva, izrādījās tik fiziski vājš, ka pat Vācijā, kur pie katra posteņa ir militārais postenis, viņu neiesauca par ierindnieku. Cik degradēta ir Eiropa.
  Taču arī citam no mūsu laika ievērojamākajiem politiķiem Staļinam nebija vidējās izglītības, viņš bija tīrradnis. Un interesanti, ka viņš arī netika iesaukts armijā veselības apsvērumu dēļ. Interesanti, ka sakritības, diviem ļaunajiem ienaidniekiem nebija vidējās izglītības, veselības dēļ nebija iesaukti militārajā dienestā, bija dzērāju tēvi, un arī Hitlera tēvs sākumā strādāja par kurpnieku!
  Šeit ir tāda nejaušība, dīvaina, draudīga. Gērings ar Hitlera labo roku tā nav. Viņš ir no aristokrātu dzimtas, Gēringa sencis bija Vācijas faktiskā valdnieka Bismarka vietnieks. Gērings ir uzņēmējs, oligarhs, aristokrāts un pragmatiķis. Viņi arī redz iespēju nomainīt apsēsto fīreru. Arī Amerika un Lielbritānija, kaut arī slepus, vēlas izbeigt Krieviju, neskatoties uz valdošo režīmu, bet vēlas izbeigt komunistus, kuri noliedz pašu privātīpašuma jēdzienu, tik ļoti, ka pat piever acis uz pārmērīgo nostiprināšanos. no Vācijas.
  Taču Vācija ir ģeopolitiska konkurente, taču konkurente kapitālistisko un aristokrātisko spēles noteikumu ietvaros, un boļševistiskā Krievija ir absolūti sveša un naidīga. Pat pārsteidzoši, ka no četrdesmit pirmā Čērčils pats piedāvāja Staļinam palīdzību, ar visu savu antikomunismu, tradicionālo, angļu naidu pret Krieviju. Galu galā Vācija zem sarkanajiem ir kara zirgs, kas iejūgts padomju ratos, bet PSRS zem brūnajiem ir mūžīgā partizānu zona. Galu galā, fanātiskie boļševiki nesamierināsies un izvērsīs ilgstošu partizānu karu, kas tā nogurdinās Trešo Reihu, ka visi sapņi par tālāku paplašināšanos pazudīs kā varavīksne pēc pērkona negaisa! Krievija zem Vācijas, labāk nekā Vācija zem Krievijas! To saprotot, ir skaidrs, kāpēc ASV un Lielbritānija meklē izeju no kara.
  Jamamoto ir pragmatiķis, viņš karoja ar ASV un Lielbritāniju. Bet šīs abas impērijas pašas provocēja Japānu, uzliekot naftas produktu piegādes embargo. Galu galā uzlecošās saules valstij nav savu aku un daudzu citu izejvielu. Japāņi veda sarunas, amerikāņi izvirza arvien pazemojošākas prasības.
  Un tajā pašā laikā jeņķi, provocējot karu, nemaz nerūpējās par armijas un flotes novešanu kaujas gatavībā. Kārdinājums izrādījās pārāk liels, vēl jo vairāk pavīdēja cerība, ka Maskava grasās krist un palīgā nāks Vācija un viņas sabiedrotie. Turklāt bija cerība, ka ASV, būdama vēl salīdzinoši demokrātiska valsts, ļoti atkarīga no sabiedriskās domas, ja karš ieilgs, negribēs liet asinis uz svešām salām. Patiešām, kāpēc parasts amerikānis uz ielas dabūtu cinka zārkus ar saviem radiniekiem, ja mēs nerunājam par pašu ASV teritorijas aizsardzību un pat maksātu diezgan lielus militāros nodokļus! Varbūt tāpēc zaudēja cariskā Krievija, kurai bija vairāk karavīru, bet krievu tauta Mandžūriju neuzskatīja par savu teritoriju, nevēlējās maksāt ar asinīm un sviedriem par abstraktām interesēm. Ak, Hitlers Maskavu neieņēma daļēji nesagatavotības bargajai ziemai un daļēji boļševikiem raksturīgā fanātisma dēļ. Tomēr ne tikai boļševiki, bet arī krievu tauta ir tendētas uz pašatdevi lielu mērķu labā. Galu galā pirmo gaisa aunu izgatavoja krievu puisis Mesers. Pat pārsteidzoši, ka viņš to darīja nevis paradīzes stundu, bet gan Tēvzemes dēļ. Lai gan ... Mesers daļēji ir muļķis, jo viņš ir akrobātikas meistars, izgudrotājs, dizainers un, protams, dzīvs dotu daudz lielāku labumu Dzimtenei. Varbūt jeņķi nav tik nepareizi, atkārtojot principu: kaujā galvenais ir izdzīvot! Galu galā mirušie vairs nevar nogalināt!
  Admirālis Naumo atzīmēja:
  - Mēs jau esam iztērējuši vairāk nekā divas trešdaļas munīcijas. Ieroči ir ļoti karsti, tie ir pārlieti ar ūdens spaiņiem!
  Jamamoto ar pirkstu izdarīja krustu gaisā un zemā, nedaudz aizsmakušā balsī teica:
  - Domāju, ka ieroči izturēs pēdējo trešdaļu šāviņu. Lai gan nē, izsit līdz deviņdesmit pieciem procentiem.
  Admirālis Naumo paraustīja plecus un noslaucīja sviedrus no pieres.
  - Vai ir vērts pirmajā dienā atdot visu to labāko?
  Jamamoto sažņaudza dūres.
  - Izmaksas! Protams, tas ir tā vērts! Krievus pārsteidzām, kā tas bija 1904. gadā, vāciešus 1941. gadā, bet Staļins komandu bargi sodīs un tas vairs neatkārtosies. Tāpēc ir jāizmanto fakts, ka pūķa aste aizmiga. Patiesībā es saprotu Staļinu, karš ar Vāciju tik ļoti piesaistīja viņa uzmanību, ka viņš pārstāja rūpēties par Tālajiem Austrumiem. Un viņa svīta bez vadītāja baidās uzņemties iniciatīvu. Šeit mēs palaidām garām savu sitienu. Kā arī amerikāņi. Visiem bija skaidrs, ka lieta tiek gatavota, mākoņi pulcējas, drīz pērkons, bet ...
  Naumo pieskārās samuraju zobena rokturim, kas karājās pie jostas jeb kā to mēdz saukt arī par katanu:
  - Krievi vienmēr rīkojas vēlu! Karš nebūs pārāk ilgs un mēs sasniegsim Urālus.
  Jamamoto pacēla acis pret debesīm.
  "Lai dievi mums palīdz, bet es tā nedomāju!" Viņi ātri mācās, Khalkhin Gol parādīja, ka krievu līmenis ir augstāks nekā kara laikā 1904-1905. Turklāt es jums pateikšu noslēpumu. Mūsu slepenais aģents Vladivostokā nedaudz palīdzēja, ka diezgan spēcīgajai piekrastes artilērijai nebija šāviņu, un lidmašīna nepaspēja laicīgi pacelties gaisā. Šis ir slepenais karš.
  Naumo bija pārsteigts:
  - Un kur skatījās SMERŠS un NKVD?
  Jamamoto iesmējās, kratīdams pirkstus.
  "Šeit Tālajos Austrumos kalpo Krievijas sliktākie kadri, uz Vladivostoku tiecas tie, kas baidās nomirt padomju-vācu frontē. Tāpēc šeit daudz vieglāk ir atrast augšgalā nodevēju vai muļķi, kā arī pašapkalpošanās cilvēku. Un NKVD ir tik ļoti pieradis atklāt iedomātas sazvērestības, ka vairs nepamana īstus nodevējus. Tātad strādāt ir pilnīgi iespējams. Starp citu, ja vairāki ģenerāļi pārgāja vāciešu pusē, neskatoties uz to, ka viņu ģimenēm, radiem un draugiem par to draud sods, tad ir pilnīgi iespējams uzpirkt kādu no augšas. Vai arī izmantojiet to tumsā, kas ir vēl labāk. Tāpēc esam paveikuši daudz darba. Mūs, japāņus, parasti raksturo pamatīgums militāro operāciju pārdomāšanā un visu sīkumu ievērošanā.
  Naumo paberzēja katanas rokturi.
  - Pa labi! Bet Khalkhin Gol kauns izraisa rūgtuma sajūtu un spēcīgu īgnumu! Kā mēs varējām...
  Jamamoto mierināja:
  - Manču bija vairāk nekā japāņu, un vispār visu laiku uzvarēt nav iespējams. Jāpiebilst, ka tomēr mūsu pusē cīnījās ne tās labākās vienības, un krieviem bija lielas priekšrocības aviācijā un tankos.
  Naumo pa pusei izvilka savu katanu.
  - Mēs neesam attaisnoti! Samurajs nekad neatsaucas uz blāvu asmeni un nogurušu zirgu, daudziem ienaidniekiem un vāju ieroci!
  Yamamoto laboja:
  - Samurajs protams nē, bet vīrietis diemžēl jā! Cilvēki mēdz kļūdīties!
  Jamamoto bija apjucis un kaut ko kliedza caurulēs, un tad turpināja:
  - Samurajs nekad īsti nelocīsies! Viņš iet uz aunu un pret straumi.
  Naumo pamāja.
  - Tiešām! Bet mēs cīnījāmies ar ASV un britu lauvu.
  Jamamoto ar pirkstu piesita stūres mājai.
  - Jā! Taisnība, bet ASV sasita pa zobiem, Lielbritānija zaudēja savas kolonijas, un Vācija bija grūtībās. Mēs vēlējāmies izvest pēc iespējas vairāk spēku no Krievijas rietumiem, lai Vērmahtam būtu vieglāk doties uzbrukumā. Trieciens bija plānots maijā, līdz brīdim, kad ceļi bija izžuvuši, taču amerikāņi to novērsa.
  Naumo izvilka savu katanu un pacēla to gaisā:
  - Nāvi ASV! Viņi vienmēr traucē Japānai.
  Jamamoto viltīgi pasmīnēja.
  - Ne vienmēr, protams, piemēram, kad mēs pirmo reizi cīnījāmies ar Krieviju, jeņķi mums ļoti palīdzēja ar kredītiem, kā arī ar ieroču piegādēm. Vairāk nekā puse no mūsu flotes tika izgatavota par ASV un Lielbritānijas naudu, kā arī to pašu kuģu būvētavās. Tātad Amerika ne vienmēr ir slikta, bet ne šajā gadījumā.
  Naumo pārsteigts jautāja:
  - Un kāpēc?
  Jamamoto piekāpās, lai paskaidrotu:
  - Tāla darbības rādiusa bumbvedēju bars ielauzās Tokijā un deva mānīgu triecienu galvaspilsētai, izmantojot napalma bumbas. Nodega simtiem koka māju, un imperators pavēlēja par katru cenu pārvietot kontroles zonu prom no galvaspilsētas. Un vispirms, lai iemūžinātu amerikāņu bāzu kaujas kompleksu Midvejas arhipelāgā, kas ir vistuvāk Japānas skeletiem. Un mums izdevās!
  Nauma pamāja ar zobenu gaisā:
  Mēs joprojām uzvarējām!
  Jamamoto pārtrauca:
  - Arī starp baltajiem ir gudri! Nav brīnums, ka imperators savā kabinetā uzlika Napoleona krūšutēlu. Bet bija vēl viens ķeizars, viņš teica: grūtāk ir noturēt iekaroto nekā uzvarēt. Šajā gadījumā tas, pirmkārt, attiecas uz mums. Nauma ar zobenu atveidoja astoņnieku:
  Es saprotu ar prātu, bet ar sirdi!
  Jamamoto piecēlās un uzsita kolēģim pa plecu.
  - Jā, tu nebēdā, šajā gadījumā mēs braucam, lai atgrieztos. Uzvarēsim PSRS un atkal metīsim uz ASV un britiem, bet jau kopā ar vāciešiem un makaroniem.
  Admirālis Nauma ar gandrīz nemanāmu kustību paslēpa katanu tās apvalkā un, čaukstēdams, čukstēja:
  - Nākotne ir laba, bet tagadne ir labāka! Dzirdiet uz gaisa kuģu pārvadātājiem, viss bumbu krājums ir iztērēts, un ...
  Yamamoto īsi pavēlēja:
  - Nāc uz klāja un paskaties apkārt, pēc pusstundas apgriezīsimies un dosimies uz savu tuvāko bāzi.
  Nauma viņam caur degunu nosvilpa:
  - Klausieties komandieri!
  Admirālis izlēca, turēdams durvis, lai tās neaizcirstu. Pirms viņa soļi bija noklusuši, pa durvīm izslīdēja ēna, viņa gāja uz pirkstgaliem un nometa segu.
  
  KAM PATIEŠĀM BIJĀBŪT!
  Vēl viens stāsts, kurā 2001. gada 11. septembrī nebija terorakta. Iejaucās iespēja. Ņemot vērā operatīvo informāciju, ka bin Ladena islāmisti gatavo teroraktus ASV, visi aizdomās turamie islāmisti tika vienkārši izraidīti no Amerikas. Un uzbrukums nenotika. Un pēc Ahmada Šaha Masuda slepkavības talibi sāka sagraut Ziemeļu aliansi. Un Vladimirs Putins pavēlēja uzbrukt talibiem, lai izvairītos no pilnīgas sabiedroto sakāves Afganistānā.
  Pirmkārt, protams, sprādzieni. Un tad Krievijas sauszemes spēkus sāka pārvest uz Afganistānu. Vladimirs Putins joprojām ir salīdzinoši jauns, karstgalvīgs un vēlas būt slavens. Atriebties par apkaunojošo PSRS sakāvi Afganistānā.
  Un karš, kas sākās 2001. gada oktobrī ar talibu pozīciju un bāzu bombardēšanu, pamazām pārauga pilna mēroga konfliktā. Turklāt Rietumi un islāma pasaule nekavējās palīdzēt Taliban un Al-Qaeda. Un karš ieguva ļoti ieilgušu raksturu.
  Un tagad Snezhana cīnās Afganistānā ar jaunāko tanku T-95. Tuvojas 2012. gada rudens. Vladimirs Putins atkal kļuva par prezidentu. Un tika dota pavēle izbeigt karu, kas ilgst jau vairāk nekā desmit gadus. Un jo īpaši, lai noķertu vai nogalinātu Osamu bin Ladenu.
  Sņežana, Alise un Anželika cīnās kopā tankā. Viņi šauj uz modžahediem no savas automašīnas.
  Sņežana nospiež savus kailos kāju pirkstus uz kursorsviras pogām. Triec ienaidnieku un kliedz:
  - Karavīrs var būt naivs briedis, bet viņš nekad nekļūs par gļēvu zaķi, ja viņu neuzstādīs cūkas politiķis!
  
  Alise, atlaižot, arī viegli apstiprina:
  - Karavīrs var sasniegt ērgļa pakāpi, ja cūkas politiķis viņu nepazemina par zosu!
  Andželika ar mežonīgu asprātību, nospiežot kailajiem kāju pirkstiem kursorsviras pogas, piebilda:
  - Cūkas-politiķi nav kara biedri, it īpaši, ja tie ir piekūni!
  Meitenes tādējādi pamatīgi izklīda. Un viņu tanks plīvoja un saspieda visus modžahedus, kas pa ceļam sastapās. Un viņš drupināja ar kāpurķēdēm un izskrāpēja no ložmetējiem.
  Snezhana atzīmēja:
  - Karavīrs, kurš mirst kaujas laukā, nemirst mūžīgi, viņa dvēsele ir nemirstīgā godībā, politiķis, kurš sūta nāvē karotāju, mirušu cilvēku dzīvē, jo cūkām nav dvēseles!
  Alise, lejot svina un urāna lietus uz modžahediem, čivināja, zobus rāvusi:
  - Politiķi pārvalda armiju, cenšoties rēkt kā lauvas, bet patiesībā dzird tikai suņu riešanu un cūkas ņurdēšanu!
  Andželika ar pliku papēdi nospieda kursorsviras pogu, liesmodama ugunī, un agresīvi izsauca:
  - Bieži vien karavīrs riskē ar galvu politiķu cūku niķeļu dēļ, lai nu kā!
  Sņežana arī sita ienaidniekam, saspieda viņu, mīcīdamās kā sietiņš, kas izdalās:
  - Karavīrs var būt godīga zoss, paliekot par ērgli, bet politiķis virtuoza lapsa, ar cūkas būtību!
  Alise iesmējās un piebilda, zibinot pērļainos zobus:
  - Karavīrs, lai arī dažreiz zoss, bet no viņa nemitīgi lido spalvas, un politiķis cūkas, bet ūdens no viņa ir kā ūdens zosā!
  Andželika dauzīja, kailajiem kāju pirkstiem uzspiežot uz pogām un čīkstēja:
  - Karavīrs ar kā zirgs, un ģenerālis reizēm tikai buļļi!
  Arī Sņežana ar pliku papēdi nospieda sviru, sadauzīja ienaidnieku un čivināja:
  - Karā visvairāk iet bojā karavīri - ne visi ir dižciltīgi, bet visi varoņi, un politiķi plūc augļus - viņi nav gudri, bet visi nelieši!
  Alise ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogas, nogrieza ienaidnieku un čīkstēja:
  - Karavīrs ir kaujas gailis, no kura lido spalvas, un politiķis ir tukša necilvēka varene, kas izdala verbālu caureju!
  Andželika ar mežonīgu sajūsmu nospieda kursorsviras pogu ar savu koši sarkano nipeli, nogrieza spokus un izteica:
  - Karavīram nav laika mazgāties, bet viņš smaržo pēc muižniecības, un politiķis, lai cik daudz vannā iet, atdod kazu, un verbālo caureju!
  Sņežana atbildēja ar smaidu, arī nospieda kursorsviras pogu ar rubīna nipeli un nogrieza modžahedu:
  - Karavīrs spodrina zābakus ar vasku, bet politiķis mazgā rokas no netīriem darbiem!
  Alise iesmējās un, nospiežot kursorsviras pogu ar zemeņu krūšu nipeli, atzīmēja:
  - Karavīrs par varoņdarbiem apbalvojumus saņem ļoti reti, politiķis visu laiku liek cūku virsū karavīriem!
  Andželika, ļoti mērķtiecīgi raidīdama uguni uz spokiem un pļaujot tos kā kultivators, ņurdēja:
  - Karavīrs vienmēr ir izsalcis no gaļas trūkuma, lai gan politiķis regulāri uzliek cūku un karina ausīs nūdeles!
  Sņežana izlika zobus, šaujot uz modžahediem. Viņa tos saspieda, ar kailiem kāju pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, bet tajā pašā laikā iesaucās:
  - No vitamīnu un dārzeņu komplekta karavīrs dabū tikai sinepes un piparus no politiķu runām, bet trešo - svaigu cūkgaļu no gaļas, bet trešajā tikai virtuļu dobumu!
  Alise ķiķināja un dūra, ar kailu, apaļo papēdi spaidot kursorsviras pogas:
  - Karavīrs izpilda pavēli, ģenerālis dod pavēles, politiķis, izlejot verbālo caureju, tikai sasmērē karavīru formas!
  Andželika tam vairāk nekā piekrita, samazinot daudzu kaujinieku rindas Afganistānā:
  - Karavīrs reizēm baidās, bet nebaidās, politiķis nemitīgi plīvo, bet tikai garā mēle stiepjas uzbrukumā!
  Sņežana agresīvi atzīmēja, apšaudot afgāņu karavīrus, kas viņiem virzījās uz priekšu, izmantojot savu tukšo papēdi:
  - Karavīra formastērpu sabojā nevis tranšeju netīrumi, bet gan nemitīgi cūkošās politiķu mēles!
  Alise ar lielu sajūsmu piebilda, piemiedzot ar savām safīra acīm un satriecot modžahedus:
  - Lode neaizņem karavīru, uguns nedeg, un karavīrs nenoslīks ūdenī, bet viņš riskē aizrīties politiķu verbālajā caurejā, kas viņu nosūtīja uz kaušanu!
  Andželika piebilda, nospiežot kursorsviras pogu ar rubīna nipeli un vēdinot, pļaujot modžahedu:
  - Nogalināt karavīru nav bende, politiķis, kas sola debesu dzīvi, nav eņģelis!
  Un krievu nāvējošās konstrukcijas tanks saspieda afgāņu dušmanus, appludinot tos ar mazām lodēm ar urāna serdeņiem.
  Snezhana atzīmēja, nogriežot daudzos Afganistānas mudžahedus.
  - Dievs ļauj karam izcelt drosmīgākos debesīs un politiskās intrigas izcelt ļaunākos uz elli!
  Alise agresīvi pamanīja, izsitot dushmanus, kas kā krupis kāpj uz krampjiem, čivināt:
  - Tumsa pastāv, lai gaismas spožums būtu redzams, zemisks politiķis, lai izceltu cēlus cilvēkus, ka viņi ir atmaskoti!
  Andželika tam labprāt piekrita, iznīcinot ienaidniekus un uzbrūkot modžahediem:
  - Politiķis ir liela cūka, kas baro nevis ar speķi, bet zupu ar kaķi, un nūdelēm ausīm!
  Sņežana agresīvi piezīmēja, šaujot pa spokiem un ceļot līķu uzkalnus:
  - Karavīrs nedrīkst būt zaķis, uzvaras nenāk pie gļēvuliem, ģenerālis nedrīkst būt cūka - pašiem resnajiem ļauts grilēt!
  Alise diezgan labprāt tam piekrita, nopļaujot ienaidniekus, it kā no koka noņemot skaidas:
  - Karavīram arī ir bail no nāves, bet bailes noslīkt politiskajos sūdos dzen viņu uz priekšējo līniju, prom no aizmugures cūkām!
  Andželika, šaudama uz dušmaniem un ar kailiem pirkstiem valdīdama tanka ieročus, čīkstēja:
  - Nebaidieties karā zaudēt ķermeni, jo gars ir nemirstīgs, bet jābaidās dvēseli pakārtot politiķim, tāpēc cūkas pie varas nogalina visu to labāko!
  Sņežana, agresīvi skribelējot uz modžahediem, nogrieza arābu šeihu, kurš karoja afgāņu kaujinieku pusē, un murrāja:
  - Viegli ir pazaudēt dvēseli, vēl vieglāk ir zaudēt ķermeni, bet, atdodot savu dzīvību par savu Dzimteni, tu iegūsti visvērtīgāko mūžīgo cilvēku atmiņu, nemirstību Visaugstākā Dieva sirdī!
  Alise paziņoja, piemiedzot ar aci, sūtot ienaidniekam šāviņus ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem:
  - Karavīrs, kaujā zaudējis ķermeni, iegūs mūžīgu piemiņu, politiķa cūka aizmugurē, nolemj sevi mūžīgam kaunam!
  Andželika agresīvi atzīmēja, pļaujot modžahedus un šaušanas laikā izmantojot sarkanus sprauslas:
  - Ķermenis nolietojas gados, bet kaujās kritušo varonība neizgaist gadsimtos!
  Sņežana, nogriežot uzbrūkošos Afganistānas karavīrus un sakrājot līķu paugurus, pamanīja:
  - Cilvēkam ir miesa uz laiku, dvēsele mūžīgi, karavīrs nepārtrauks kalpot Tēvzemei, ģenerālis kliegs, politiķis cūkas, bet Dievs Kungs neattīrīs visumu no ļaunuma!
  
  Alise, rakstot uz spokiem, kas virzās uz priekšu no visām pusēm un pļaujot tos kā ausu sirpi, izteica:
  - No ieroču šaušanas viņam ausis, no politiķu saldajām runām nedzirdīga sirdsapziņa un cerības sajūta!
  Andželika, izsitot modžahedus, atzīmēja, ka viņi tik aktīvi kāpj uz Krievijas karaspēka pozīcijām, un izteica:
  - Lielākais plēsējs nav leduslācis, bet gan politiķis-cūka ar melnu dvēseli!
  Meitenes visu dienu dzēsa modžahedus, taču viņām beidzās kaujas komplekts. Un viņi atgriezās bāzē. Tur viņi uzpildīja degvielu un papildināja ložu krājumus: mazas, bet dārgas un ar urāna serdi. Kā arī īpaša veida čaumalas, kurām ir palielināts nāvējošs spēks.
  Un 2012. gada 4. novembrī, tieši brīvdienu laikā Krievijā, viņi atkal metās pret dushmaniem uz tanka T-95, cenšoties izcīnīt lielu uzvaru.
  Sņežana, vadot mērķtiecīgu uguni, izmantojot kailiem pirkstiem, noslīpētām kājām, izsitot kaujiniekus, atzīmēja:
  - Politiķis ir plēsējs plēsējs, bet slazds, un no viņa kūtsmēsliem rozes neaug, bet tikai garastāvoklis izgaist!
  Alise, dauzīdama ienaidnieku, ar kailiem kāju pirkstiem un nogriežot pretiniekus, atzīmēja:
  - Politiķim bieži ir sapuvuši zobi un nes aiz mutes, un daiļrunības dezodorants neslēps verbālos izkārnījumus!
  Andželika sita ienaidniekam, izmantojot arī kailās, noslīpētās kājas, un iesaucās:
  - Politiķis ir vilks ar mākslīgiem zobiem, bet ar īstu garu mēli, kas ir daudz cūku!
  Sņežana raidīja nāvējošu sprādzienu pret afgāņu spokiem un priecīgi iesaucās:
  - Tas, ka politiķis iebāž mēli vēlētāju kabatās, nav nemaz tik slikti, vēl ļaunāk, ka cūkas uz pilnu klapi!
  Andželika, šaujot uz Afganistānas kaujiniekiem un bez žēlastības brutāli tos izsitot, atzīmēja, nopļāva ar urāna uzliesmojumiem:
  - Nav jau tik biedējoši, ja politiķis no vēlētāju kabatām izmet santīmus, sliktāk ir tad, kad iebāž cūku!
  Arī Alise dunkāja, nospiežot savu koši sarkano sprauslu uz kursorsviras pogas un atlaidusi zobus, ar prieku atzīmēja:
  - Karavīrs pēc biedru zaudēšanas var no visas dvēseles izplūst asarās, bez dvēseles politiķis var tikai liet krokodila asaras!
  T-95 U tanks bija vismodernākais modelis ar lielu čaulu un cita veida patronu piedāvājumu. Meitenes cīnījās labi, bet karš Afganistānā turpināja liesmot.
  Karš ir sācies, un meitenes demonstrē savu aerobātikas augstāko klasi. Un viņi demonstrē uzvaras realitātes piemērus.
  Un viņi ir ļoti agresīvi.
  Sņežana dauzīja modžahedus, ar kailajiem kāju pirkstiem izsita viņu masu un čīkstēja:
  - Politiķim ar mēles palīdzību ir ķepas-lāpstas un grābekļi vēlētāju grašos, iztukšojot kabatas, lai ir kur piebāzt cūku!
  Alise, rakstot uz dushmaniem un rīkojoties ar mežonīgu sajūsmu, atlaida zobus un atzīmēja:
  - Politiķi ir daiļrunīgi solījumos, bet mēli saraustījuši, kad runa ir par attaisnojumiem nepildīšanai!
  Andželika, izsitot no visām pusēm nākošos modžahedus kā lipīgus tarakānus, atzīmēja:
  - Politiķim ir lokana mēle, bet vēlētājiem ciets kauls kaklā!
  Sņežana turpināja griezt modžahedus ar urāna ložu strūklu, izsitot tās kā graudus no vārpām, atzīmējot:
  - Politika ir pilnīga psihiatriskā slimnīca, bumbieris aug uz vītola!
  Alise izšāva spēcīgi sprādzienbīstamu lādiņu uz Afganistānas dushmaniem, cieši izsitot tos un čivināt:
  - Karavīram vajag liellopu veselību, un prāts nedrīkst būt aitas, lai cūkas near!
  Andželika, turpinot šaut uz pretiniekiem un demonstrēt virtuozu precizitāti, atzīmēja:
  - Ir labi, ja kaujas laukā ir smailas kājas, bet nevajag noliekties līdz zaķa līmenim, lai lapsa neaprītu un cūka neaprītu!
  Sņežana skricelēja ienaidniekam, it kā lētu svina un urāna lietus, un čīkstēja:
  - Sieviete, kurai jākļūst par ķēvi, arī savā prātā nedrīkst būt gels, pretējā gadījumā vīrietis uzars, un viņa tiks cūka līdz pašām krēpēm!
  Alise, šaudīdama uz spokiem, kas uzkāpa, plīvojošajām bārdām, gan pelēkām, gan melnām un sarkanām, rūca:
  - Stulba ir nevis sieviete ar ķēves seju, bet gan tā, kura ļauj sevi uzart cūkai!
  Andželika piekrita to apstiprināt, ar rēkšanu izsitot uzbrūkošo afgāņu kaujinieku barus:
  - Ja tu ļāvi sevi uzart cūkai, tu nēsāsi apkakli, kamēr prāts paliks par aitu!
  Sņežana sparīgi izsita modžahedu pilskalnu un čīkstēja:
  - Politiķis māk uzart ne tikai ar aitas prātu un vistas smadzenēm, ja viņš ir cūka ar lapsas viltību, un eža atjautību!
  Un smejies, rādot savu garo rozā mēli.
  Te meitene atkal ar plikiem kāju pirkstiem sit pretiniekus.
  Alise dauzīja modžahediem, nocirta viņam galvu, ar sprādzienu iedūra vēderu un čīkstēja:
  - Politiķis runā apaļi, bet no viņa runām rajonā pat ripojoša bumba, tikai traucē tikai cūkgaļas kūkas!
  Andželika ķiķināja un raidīja ienaidniekam nāvējošu un iznīcinošu lādiņu, nomurmināja:
  - Ja politiķis piebāž savu purnu vēlētājam, tad tauta noteikti paliks bez santīma!
  Sņežana asprātīgi atzīmēja, zobus rādot, ka tie spīd spožāk nekā pērles saules staros:
  - Ļaujot politiķim iebāzt mēli makā, tu paliec ar cūku izklātu degunu, turklāt bez biksēm!
  Alise, šaudīdamās uz spokiem, ar kailajiem kāju pirkstiem, ņēma un ar asprātību izteica:
  - Politiķa garā mēle ir kā laso ap kaklu, tikai tu to vari nomest nevis ar kāju spārdīšanu, bet asu prātu un atjautību!
  Andželika, uzspridzināta modžahediem ar urāna ložu sprādzienu, izsita pieklājīgu skaitu no tām un čīkstēja:
  - Politiķa valoda kā laso turēs bullim kaklu, ja vēlētājam ir aitas prāts!
  Sņežana agresīvi atzīmēja, piemiedzot saviem kolēģiem. Un tajā pašā laikā turpinot ļoti precīzi šaut uz dushmaniem:
  - Sievietei mēle glāsta ausis, politiķim ir indīgs dzēliens, kas pilina inde uz smadzenēm!
  Alise atzīmēja, nogriežot viņai uzbrūkošos spokus, ka viņi uzkāpa kā skudras uz cirvja:
  - Politiķis pil vēlētāju smadzenēs vēlēšanu solījumu zelta lietus!
  Andželika, dauzīdama modžahedus, izmantojot savas graciozās basās kājas, atzīmēja:
  - Politikā ir nemitīgs priekšvēlēšanu solījumu pildīšanas sausums, bet no otras puses, runas nemitīgi straumē, un pil pa smadzenēm!
  Sņežana, izspiežot liesmu straumes no liesmu metējiem un dzīvus sadedzinot modžahedus, atzīmēja:
  - Politiķis kā lācis mīl runu saldo medu, bet ziemas miega vietā cūkas cauru gadu!
  Arī Alise apstiprināja, dedzīgi piemiedzot meitenēm un agresīvi iznīcinot spokus:
  - Ja tev patīk klausīties politiķu medusīgās runas, tad tev kā lācim noraus trīs ādas!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem šī burvīgā blondīne spiedīs kursorsviras pogas.
  Andželika pamanīja, agresīvi piemiedzot ar aci, atlaidot pērļu zobus un izsitot spokus:
  - Liepai ir smaržīgs medus, un medus no politiķu mutēm, lai arī cieta liepa, smacē!
  Sņežana sadūra modžahedu uzbrūkošo tanku. Tajā pašā laikā viņa, protams, izmantoja kailos kāju pirkstus un rūca:
  - Politiķis kā lapsa bieži ir viltīgs, reizēm pasaka taisnību, ja tas ir izdevīgi, bet tajā pašā laikā izdodas to izskrūvēt pat sev par sliktu!
  Alise to paņēma un sasita ar krūšu koši krūšu sprauslām un iesaucās ar zobu smīnu, kas dzirkstīja kā spogulis:
  - Politika ir tā vieta, kur vienmēr izdodas sašūpot, tikai vēlētājs reizēm slauka sūdus ar revolūcijas asiņaino straumi!
  Andželika atkal iesmējās un, piranjas smaidā, izcēla pērļu zobus, un viņa bija sarkanmataina meitene, atzīmēja:
  - Vārds politiķis un vārds cienīgs, tiek apvienoti tikai ar piedevu trešajam - mērgli!
  Sņežana iesaucās, sasmalcinot neskaitāmus modžahedus, izsitot tos kā snaipera brilles un neaizmirstot pačukstēt:
  - Politiķim pēc rakstura var būt viss, izņemot sirdsapziņu un godu, bet viņš maskējas apzinīgi, lai arī negodīgi!
  Alise arī asprātīgi piebilda, viņas acīs mirdzēja safīri, kailajiem kāju pirkstiem pārsteidzoši veikli:
  - Politiķis sola zelta kalnu debesīm, lai iedegtu zvaigzni, tikai viņš nedod zelta gaismu, ar tādu spīdekli vēlētājs nesagaidīs rītausmu!
  Andželika arī ļoti asprātīgi turpināja, sagraudama modžahedus. Tajā pašā laikā skaistule izmantoja savu krūšu rubīna sprauslas. Un viņa to izdarīja ļoti skaisti.
  Un viņa atkal gaudoja kā zāģis ar nolobītu cauruli:
  - Politiķim masku ir vairāk nekā zvaigžņu debesīs, bet tās visas ir tikai tāpēc, lai lapsu politiķim būtu vieglāk cūkoties!
  Un tanks turpināja slīdēt un plandīties, gāzdams un sadedzinot kaujiniekus. Cīņas bija gandrīz vienpusējas. Bet Krievija joprojām cieta zaudējumus. Un viņu kļuva arvien vairāk.
  Ir vēl gadi, kas pagājuši... Ir pienācis 2018. gads... Un karš Afganistānā joprojām turpinās un negrib palēnināties. Un daudzi karavīri jau ir apglabāti.
  Sņežana un Mirabela šauj uz modžahedu pozīcijām no uzbrukuma lidmašīnas. Un viņi tiek agresīvi iznīcināti. Un meži deg masveidā. Tornado zalves kūst kalnus.
  Karš turpinās.
  Sņežana smejoties atzīmē:
  - Politiķis ir pa pusei lapsa, pa pusei vilks, daļēji zilonis porcelāna veikalā, savā ziņā gļēvs zaķis, bet patiesībā pilnīga cūka!
  Mirabela ar kailiem kāju pirkstiem nosūtīja raķeti ar nāvējošu spēku, atzīmēja:
  - Politiķim ļoti patīk ar mēli kult ūdeni javā - vēlētājiem nederīga nodarbošanās, bet dīkdienu putu veidā politiķim nes ienākumus!
  Pēc šiem vārdiem meitenes sāka smieties un izcēla zobus. Un aci viens otram.
  Un sūtiet raķetes pa strautiem un salaužot kalnus drupās. Un dzied:
  - Tika dots pavēle nolīdzināt ciematu ar zemi,
  Tornado zalves aizdedzināja kalnus...
  Var redzēt, ka kāds mums izpūta karti,
  Nu pie velna ar šīm sarunām!
  Un ar kailajiem papēžiem meitenes atkal raida raķetes nāvējošo spēku un iznīcina dushmanu pozīcijas.
  Karš joprojām turpinās... Un tam nav redzams gals. Krievijā pieaug pretkara kustība. Ikviens vēlas to izbeigt. Bet prezidents Putins ir spītīgs...
  Tātad, kamēr krievs cīnās, un ir skaidrs, ka mūs sagaida vēl daudzi interesanti piedzīvojumi.
  
  ČENGIŠA HĀNA APSĒSĪBA
  Čingishans bija apsēsts ar ideju par nemirstību sev personīgi. Un ne tikai bailes viņus vadīja. Lielais mongols saprata, ka pēc viņa nāves daudzi dēli un mazdēli graus cīņā par varu, un milzīgā impērija sadalīsies vairākās daļās un sabruks. Bija skaidrs, cik trausla bija Aleksandra Lielā mongoļu iekarošana.
  Cik maksā tā Mongolija? Ko viņi var darīt, lai tas viss saglabātos? Mums vajadzēja īpašu impēriju...
  Čingishans vēlējās mūžīgo dzīvi, un tūkstošiem sūtņu visā pasaulē meklēja mūžīgās dzīvības eliksīru vai ko līdzīgu.
  Bet viens no Čingishana vēstnešiem nogādāja artefaktu "Irbisa spogulis". Tajā atradās spēcīgs džins, kurš piekrita piešķirt Čingishanam mūžīgo dzīvību. Bet katru gadu deviņdesmit deviņas jaunavas ir jāupurē velna garam. Un tā bija tik augsta cena par Čingishana nemirstību.
  Bet džins turēja savu vārdu, un jaunība atgriezās pie Čingishana. Pabeidzis Ķīnas iekarošanu, šis komandieris devās uz Indiju. Šoreiz mongoļi pārvietojās un varēja iekarot šo brīnišķīgo un silto zemi. Tad Čingishans devās uz Bagdādi un arī to sagūstīja, nogalinot gandrīz visus vīriešus.
  Tālāk mongoļi iekaroja Tuvos Austrumus un Volgas reģionu.
  Sākās liela kampaņa pret Krieviju... Šajā gadījumā mongoļu-tatāru armija bija vēl kuplāka un labāk aprīkota. Un viņi spēja ieņemt Novgorodu, to apguvuši vētras laikā.
  Tika iekarota arī Kijevas Krieviņa. Un tad mongoļu pūļi ieplūda Eiropā.
  Šoreiz impērijai bija vairāk spēka un labākas tehnoloģijas. Un viņi sakāva gan ungārus, gan citus bruņiniekus. Viņi paņēma gan Vīni, gan Berlīni un sasniedza Itāliju, sagūstot arī to. Tikām arī līdz franku zemēm. Tika paņemta arī Parīze.
  Un tad ordas sakustējās, sasniedzot pēdējo jūru. Pēc tam ceļojums uz Pirenejiem un Spānijas ieņemšana. Un tad pāriet uz Āfriku. Sākumā ar Melnā kontinenta ziemeļu iekarošanu. Bet tad mongoļi pārcēlās uz dienvidiem gar Nīlu un pāri tuksnesim.
  Tādējādi tika ieņemtas visas sauszemes maršruta zemes austrumu puslodē.
  Bet ar to viss nebeidzās. Mongoļi izveidoja floti un iekaroja arvien jaunas teritorijas ...
  Indiāņi mēģināja pretoties, taču tika daļēji noslepkavoti, un daži nomira no slimībām. Izdzīvojušie atzina mongoļu autoritāti.
  Īsāk sakot, līdz trīspadsmitā gadsimta beigām radās vispasaules mongoļu impērija, kuru vadīja Čingishana.
  Tajā daudz kas tika aizgūts vadībā no Ķīnas un kaut kas no Senās Romas. Sāka veidot piramīdveida varas sistēmu, kolosālu valsti un satrapu administrāciju. Tādējādi globālā mērogā radās īpaša, centralizēta sistēma.
  Attīstījās arī zinātne un medicīna. Daudz kas tika darīts cilvēku labā lauksaimniecības un amatniecības attīstībā. Planētas Zeme tautas kļuva arvien jauktākas. Un radās jauna sabiedrība.
  Nākotnē visi impērijas iedzīvotāji saņēma pilsonību un verdzība pazuda.
  Un beidzot ir sācies kosmosa paplašināšanās laikmets. Čingishanam bija maz varas pār vienu planētu, un viņš vēlējās daudz vairāk.
  Un joprojām katru gadu deviņdesmit deviņas jaunavas tika upurētas elles Dievībai.
  Un tos izvēlējās īpaša izloze. Meitenes bija dažādu tautību un sugu pārstāvji. Un viņi staigāja tik basām kājām īsos baltos svārkos un plānā auduma strēmelītē uz krūtīm.
  Čingishana impērijas iedzīvotāju skaits ir miljardiem cilvēku. Un uz Mēness jau ir apmetnes, un uz Marsa un Veneras ir nolaidušies zvaigžņu kuģi. Izgudrojiet zinātniekus un fotonu raķetes, kas spēj paātrināt līdz gaismas ātrumam.
  Un tajā pašā laikā viņi upurē elles garam, ka Čingishans palika mūžīgi jauns un vesels.
  Vladimirs Ribačenko, drosmīgs, muskuļots trīspadsmit gadus vecs zēns, ar to nesamierinājās. It īpaši, kad par upuri tika izvēlēta viņa māsa. Un trīspadsmit gadus vecs zēns nolēma atriebties Čingishanam.
  Bet ko viņš var darīt viens pret visu armiju? Un kā uzvarēt briesmoni?
  Zēns nolēma konsultēties ar burvi. Un viņš iegāja blīvajā mežā, piekāris kedas stabā.
  Zēns gāja pa ceļu un dziedāja;
  Tumsas karotāji noteikti ir spēcīgi,
  Ļaunums valda pār pasauli, nezinot skaitu...
  Bet jūs, sātana dēli -
  Nesalauž Kristus spēku!
  Tomēr kristietības reliģija ir aizliegta. Un katram ir tikai viens Dievs - pats Čingishans!
  Nu un tāda Dievība, kā viņa zirgs. Tomēr zirgi, atšķirībā no Čingishana, ir mirstīgi, un, novecojot, tie tiek mainīti.
  Vladimirs Ribačenko staigā, sitot mazulim kājiņas. Un tad viņam pretī iznāca zobenzobu tīģeris ar sešām ķepām. Mežs šeit nav vienkāršs, bet maģisks.
  Zēns paklanījās milzīgajam, kā zilonis tikai garāks zvērs un jautāja:
  - Ļaujiet man iet pie burves?
  Milzīgais zobenzobu tīģeris atbildēja ar rēkšanu:
  - Atbildi uz trim jautājumiem - tad es tevi ielaidu!
  Zēns Vovka smaidot jautāja:
  - Ja es neatbildēšu?
  Zobenzobu tīģeris iesaucās:
  - Tad es to saplosīšu!
  Vladimirs Rybachenko loģiski atzīmēja:
  - Divas nāves nevar notikt, no vienas nevar izvairīties!
  Zobenzobu tīģeris iesaucās:
  - No kā baidās visdrosmīgākais, un pēdējais gļēvulis nepūš ūsas?
  Zēns iesita ar dūri bērna zodā. Nu, tas ir noslēpums. Tiešām ko? Varbūt nāve?
  Vladimirs Ribačenko dziedāja:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā ...
  Jo svētā dzimtene cīnīsies,
  Un pat mirstot uzvarēs!
  Zobenzobu tīģeris agresīvi rēca:
  - Tu lasīsi dzeju vai atbildēsi uz jautājumiem!
  Puisis gribēja iemest tīģeri: kur ir tava sirdsapziņa, bet tad tas viņam atausa, un zēns ierunājās:
  - Sirdsapziņa! Pat visdrosmīgākais baidās no sirdsapziņas!
  Zobenzobu tīģeris negribīgi pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Viens - nulle tavā labā! Nu, kā ar otru jautājumu.
  Mastodons griezās un ņurdēja kā briesmonis:
  - Kurš ir visskaistākais pasaulē?
  Puisis iespieda baso kāju un pagriezās. Jautājums patiešām ir visgrūtākais. Bet atbilde ir manā galvā!
  Vladimirs Oļegovičs izpļāpājās:
  - Nav godīgākas patiesības, jebkura melu patiesība ir skaistāka!
  Zobenzobu tīģeris atkal neapmierināti ķērkstēja:
  - Tieši tā, kucēn... Es redzu, ka tu esi vienkārši super cīnītājs! Labi, pāriesim pie trešās mīklas.
  Zēns pamāja ar gaišo galvu.
  - Ejam!
  Zobenzobu tīģeris iesaucās:
  - Kas ir ātrākais pasaulē!
  Vladimirs paraustīja plecus. Viņš gribēja teikt, ka fotons. Bet kāpēc es atcerējos, ka zinātnieki izstrādā ultrafotonus, lai lidotu ar superluminālu ātrumu. Jā, tas nav gluži tas, kas jums nepieciešams. Un šķiet, ka gravitoni pārvietojas ātrāk par gaismas ātrumu.
  Vladimirs Oļegs sasita ar dūri pa pieri un atbildēja:
  - Cilvēka doma ir ātrāka un ātrāka par jebkuriem stariem!
  Zobenzobu tīģeris izplūda smieklos un, zobus smīnot, atbildēja:
  - Loģiski! Jūs esat jauns, jums ir trīs nulles par labu! Jūs varat iet!
  Zēns basām kājām bradāja pa dzelteno ķieģeļu ceļu, dungojot...
  Un kalnu klusumā un zvaigžņotajos augstumos,
  Jūras vilnī un niknā ugunī...
  Un niknā, un niknā ugunī!
  Un mazulis uzlēks un ar basu kāju sasitīs bruģakmeni. Bet tas ir diezgan sāpīgi.
  Zēns norūca:
  - Kādas sāpes, kādas sāpes - Čingishana impērija - simts - nulle!
  Tad viņš domāja, ja nu Lielais superimperators Čingishans nomirst? Vai tas nāks par labu cilvēcei? Galu galā pasaules impērijā cilvēki dzīvo labi. Visiem ir darbs, un visi ir pilni, epidēmijas nav, daudzas slimības ir pazudušas, pat vēzis ir vakcinēts. Mirstība ir zema, kas pat uzlika ierobežojumus dzimstībai. Gandrīz katram ir mašīna. Tehnoloģijas ir attīstījušās, tad visas Trīs dienas nedēļā brīvas! Un izklaides industrija ir liela. Un cilvēki ir apmeklējuši visas Saules sistēmas planētas, un jau uz Marsa ir pirmās pilsētas.
  Dziedāja zēns Vovka Rybachenko;
  Virs mums spīd saule
  Nevis dzīvība, bet žēlastība...
  Tiem, kas ir atbildīgi par mums
  Ir pienācis laiks saprast
  Tiem, kas ir atbildīgi par mums
  Ir pienācis laiks saprast!
  Mēs esam mazi bērni
  Mēs gribam staigāt!
  Bet tagad viņas kailie papēži sāka nedaudz degt. Dzeltenais ķieģelis ir karsts. Bet jūs nevarat valkāt apavus: bērni var staigāt pa dzelteno taku vai basām kājām, vai burvju kurpēs. Tādi ir maģiskā meža noteikumi. Un bez maģijas jūs nevarat izglābt savu māsu.
  Puika iztur un pat izliek zobus... Viņš ir īsts pionieris, kurš neliecas.
  Bērns domāja novērst uzmanību no ķieģeļiem, kas skatījās uz viņa papēžiem, vai tāpēc mongoļi spēja iekarot visu pasauli? Ka viņi visi ir stiprāki vai gudrāki? Un kāpēc nemirstība tika pie Čingishana - kurš iepriekš bija izdarījis nežēlību.
  Nu, protams, ne tagad. Ir likumi, kas tiek mīkstināti no paaudzes paaudzē. Piemēram, brutālais nāvessods tika atcelts. Tad spīdzināšanas un miesassodu izmantošana ir ierobežota. Piemēram, bērnus skolās par nepareizu uzvedību joprojām sit ar nūjām pa kailiem papēžiem. Bet sitienus veic bērns ar tādu pašu vecumu un svaru kā jūs, un nūja ar plastmasu ir elastīga un elastīga. Tas rada sāpes, bet nesagrauj bērnu zoles.
  Lai gan joprojām skolās bērnus sit pa papēžiem un dibenu, bet ne bieži. Dažreiz viņi to vienkārši ieliek stūrī.
  Nāvessods arī kļuvis rets. Un tas parasti tiek darīts publiski. Bet viņi netiek izpildīti pārāk bieži.
  Lai gan Vladimirs redzēja, kā trīs meitenes tika pakārtas. Viņi devās uz sastatnēm ļoti īsos baltos svārkos un krūtīs, kuras tik tikko sedza auduma pavediens. Un, protams, basām kājām.
  Sievietēm un nepilngadīgajiem nāvessodu parasti izpilda basām kājām un gandrīz kailām. Un pieaugušie vīrieši parasti tiek izpildīti telpās. Bērniem tiek izpildīts arī publisks nāvessods iebiedēšanas nolūkos. Turklāt izpildījums tiek rādīts krāsainos ekrānos, un skolēniem tas ir jāskatās. Bet tas kļūst arvien retāk. Noziedzība krītas. Tehnoloģijas attīstās, un cilvēkam, kurš izdarījis pārkāpumu, ir daudz grūtāk izvairīties no atbildības.
  Vladimirs Ribačenko beidzot juta, ka karstums ķieģeļos norimst.
  Zēns ar prieku dziedāja:
  - Trases iet pa līkumu,
  Zēni basām kājām...
  Apnicis apglabāt zirgus
  Es gribu ķircināt savu laimi!
  Un zēns pacēla:
  - Slīdēja! Tas ir kaut kur pazudis!
  Tas paņēma mani!
  Un puisim priekšā bija būda uz vistas kājām. Liels un skaists. Viņa vienkārši stāvēja atpakaļ pret bērnu.
  Vladimirs Ribačenko agresīvi iesaucās:
  - Būda, būda, pagriez muguru uz mežu, priekšā man!
  Būda sagriezās... Tā kustējās viegli un bez čīkstēšanas. Durvis atvērās un pa tām izkāpa meitene. Un tik skaista dabīga blondīne.
  Viņa paskatījās uz zēnu šortos, basām kājām un blondu, iesaucās:
  - Es zinu, kāpēc tu atnāci! Vai vēlaties izglābt savu māsu?
  Zēns atbildēja, atmetot zobus:
  - Ne tikai! Es arī vēlos glābt savu planētu no Čingishana despotisma!
  Blondā burve iesmējās un atbildēja:
  "Tu esi paveicis grūtu darbu, zēn. Ļoti grūti, bet... Es tev palīdzēšu, ja atbildēsi uz jautājumu.
  Vovka pamāja.
  - Kā skolēns skolā mēdzu atbildēt uz jautājumiem!
  Blondā burve, zobus izlikusi, jautāja:
  - Kas ir dārgāks par simts rubļiem?
  Zēns pasmaidīja un atbildēja:
  - Divsimt rubļu jūdžu!
  Blondā burve iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, tas ir ļoti vienkārši. Bet šeit jūs esat ceļā. Priekšā, no vienas puses, ir tava māte, no otras, tava labākā draudzene - kuru vajag samīcīt?
  Vladimirs Oļegovičs Ribačenko pārliecinoši atbildēja:
  - Bremzes!
  Blondā burve pamāja ar galvu.
  - Jauki! Ļoti labs! Tad jautājums, es jums uzdošu grūtāks: kāpēc Visvarenais Dievs nedara visus cilvēkus laimīgus!
  Zēns nosvilpa un atzīmēja:
  - Nu un jautājums! Pat vispieredzējušākie teologi nezina atbildi uz to!
  Blondā burve pamāja ar galvu.
  - Ko tu domāji, ka visu var tik viegli dabūt?
  Zēns ar nopūtu atbildēja:
  -Labi, es mēģināšu...
  Zēns sarauca savu bērnišķīgo pieri un, sita basās kājas, centās koncentrēties. Viņš tiešām jutās neērti... It kā viņš būtu gaļas gabals uz āķa, vai kaut kas vēl ļaunāks. Vispār pasaulē ir tik maz taisnības. Tāds bija literārais ģēnijs Aleksandrs Sergejevičs Puškins, kurš nomira duelī trīsdesmit septiņu gadu vecumā. Un cik daudz noderīga tas varētu dot cilvēcei? Un par jauno Ļermontovu nav ko teikt, viņš tikai ieguva literāro impulsu. Un kaitina kolikas sānos.
  Un tad viņam pēkšņi atklājās: svarīgi ir atbildēt ne tik daudz pareizi, cik atskaņā.
  Zēns mierīgi teica:
  - Dievs var radīt laimi, ja tev nav slikti ar prātu! Kāpēc ne laime visiem - vajag pārmaiņu slāpes!
  Blondā burve nosvilpa un atzīmēja:
  - Tas ir tavs prāts! Labi darīts, tu esi lielisks zēns! Tāpēc es jums ieteikšu!
  Zēns sita ar basu kāju un čīkstēja:
  - Paldies!
  Raganu meitene piemiedza aci un atbildēja:
  - Ir jāsalauž "Irbisa spogulis" un tad Čingishans būs saliekts un viņa valdīšana beigsies!
  Vovka paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Tas ir labi! Bet spoguli nav tik viegli salauzt, tas ir apsargāts!
  Raganu meitene pamāja.
  - Jā, viņš tiek apsargāts spēcīgāk nekā Čingishana. Bet es varu izglābt tavu māsu no upurēšanas! Džins šajā spogulī var atteikties upurēt Akuļinai Ribačenko, ja uzvarēsit kādu no elles briesmoņiem. Tev būs komanda... Ja sasniegsi savu mērķi, tu ne tikai izglābsi savu māsu, bet pats varēsi ieņemt Čingishana vietu!
  Zēns ar cerību balsī jautāja:
  - Un tev nebūs jānogalina jaunavas mūžīgās dzīvības dēļ?
  Blondā burve pamāja ar galvu.
  - Nē, mans puika! Nevajag! Jūs iegūsit visu Irbis spoguļa jaudu, un tā iespējas ir lieliskas.
  Vladimirs Rybachenko atzīmēja:
  - Valdīt pār planētu Zeme un visu cilvēci ir forši! Bet tā ir arī liela atbildība!
  Blondā burve pamāja ar galvu.
  - Pa labi! Bet ir daudzas lietas, ko jūs varat darīt cilvēku labā! Bet jebkurā gadījumā jūs vēlaties izglābt savu māsu, vai ne?
  Terminatora zēns pamāja.
  - Jā, esmu gatavs! Gatavs darbam un aizsardzībai!
  Raganu meitene paņēma zēnu aiz rokas un pieveda pie spoguļa, pamājot:
  Tagad jums ir misija!
  Spogulis bija milzīgs un mirdzēja visās varavīksnes krāsās un burtiski mirgoja.
  Vovka atbildēja ar smaidu:
  - Ola ir jāvāra piecpadsmit minūtes, lai tā kļūtu vēsa, un pionieris vienmēr ir gatavs!
  Puisis pamāja, pacēla kailo, iedegušo kāju un apņēmīgi paspēra soli nezināmajā.
  
  STAĻINA STABILITĀTE VAI ATTEIKTI GAMBITI
  Hitleram bija vēl viena iespēja. Staļins, sašutis par draudiem Žitomiram, aizliedza karaspēka izvešanu no turienes un pieprasīja, lai viņa vizītes priekšvakarā Teherānā tiktu turpināta ofensīva Ukrainas labajā krastā. Rezultātā padomju karaspēks iekrita katlā un tika pilnībā sakauts. Un nacisti atkaroja Kijevu un aplenca padomju karaspēku aiz Dņepras. Un viņi tur varēja izveidot aizsardzību gar Dņepru. Rezultātā karš ievilkās. Staļins atcēla ofensīvu ziemeļos pie Ļeņingradas un pārcēla karaspēku uz dienvidiem. Bet tas jau bija novēlots lēmums. Aiz Dņepras atkal nebija iespējams sagrābt placdarmus. Un nacisti tur uzcēla cietoksni un pretojās. Sarkanās armijas zaudējumi bija lieli, un aktīvā karadarbība tika atlikta līdz vasarai. Kamēr vāciešiem piederēja iniciatīva. Un jūnijā desanta Normandijā sabiedrotajiem beidzās ar pilnīgu katastrofu un sabiedroto sakāvi, kuri gūstā zaudēja vairāk nekā pusmiljonu karavīru un virsnieku un daudz aprīkojuma.
  Ievilkās arī cīņa par Krimu. Vācieši bija labi nocietināti un spēja pastiprināt pretestību. Un ofensīva centrā un Ļeņingradas virzienā sākās ar kavēšanos. Kad vācieši, sakāvuši sabiedrotos, varēja pārvest karaspēku no Rietumiem.
  Vācieši spēja atvairīt padomju karaspēka ofensīvu. Jo īpaši viņiem bija ļoti veiksmīgs daudzfunkcionāls uzbrukuma iznīcinātājs TA-152, ko varēja izmantot kā darba zirgu priekšā. Viņš bija progresīvāks par Focke-Wulf un daudz labāks par viņiem lidojuma īpašību ziņā. Bet tajā pašā laikā arī ar spēcīgām bruņām un spēcīgiem ieročiem. TA-152 kļuva par masīvāko vācu lidmašīnu, nevis izvietoja reaktīvo lidmašīnu, kam Luftwaffe infrastruktūra tik un tā nav gatava. ME-262 joprojām ir neuzticama lidmašīna, un fīrers pēc ekspertu ieteikuma lika to pabeigt un vēl neielaist ražošanā. XE-162 šķiet labs auto, bet grūti vadāms un arī nav piemērots masveida ražošanai.
  Aiz TA-152 tas var būt frontes līnijas bumbvedējs, uzbrukuma lidmašīna un iznīcinātājs. Tā ātrums 760 kilometri stundā ir lielāks nekā labākajiem sabiedroto un PSRS kaujiniekiem. Un ieroči ir visspēcīgākie starp vienvietīgajiem transportlīdzekļiem, spēcīgas bruņas. Un manevrēšanas spējas ziņā tas ir labāks par Focke-Wulf, un tam nav daudz trūkumu, kas bija iepriekšējai automašīnai. Tātad vācieši ieguva pasaulē labāko propelleru lidmašīnu, kas ir visnotaļ izcils. Un nav nepieciešams īpaši pārskatīt ražošanas līnijas - viņš ir no Focke-Wulf ģimenes un viņa evolūcijas.
  Debesīs vācieši jutās pārliecinātāki. Un uz sauszemes viņi nebija tik slikti.
  Pašpiedziņas lielgabali E-10 izrādījās salīdzinoši veiksmīgi. Zemais, vienu četrdesmit centimetru siluets ļāva automašīnai novietot desmit tonnu mazu svaru. Transmisija un dzinējs vienā blokā un šķērsām, un tikai divi apkalpes locekļi. Tiesa, Hitleram nepatika, ka bruņu biezums: ar sešdesmit milimetru pieri trīsdesmit milimetru pusē nepietiek. Un uz pieres biezums palielinājās līdz astoņdesmit diviem milimetriem, sānos - piecdesmit diviem milimetriem. Un mašīnas svars pieauga līdz piecpadsmit tonnām.
  Bet ar 400 zirgspēku dzinēju tas ir apmierinoši. Un karš noritēja veiksmīgāk. SAU E-10 parāda sevi kā efektīvu un izturīgu mašīnu. Tās spēcīgās bruņas ar lieliem slīpumiem pieres daļā neizlauzās cauri lielākajai daļai padomju ieroču. Un tas izrādījās lielisks palīgs.
  Padomju karaspēks tomēr ieņēma Krimu, bet nevarēja izlauzties cauri vācu aizsardzībai citās vietās. Un Ļeņingrada pagaidām palika blokādē.
  Cīņas ievilkās līdz ziemai... Janvārī padomju karaspēks atkal mēģināja virzīties uz priekšu, taču viņu trieciens tika apslāpēts. Sērijā vācieši ieguva progresīvāku Panther F ar šauru tornīti un zemāku siluetu. Viņas bruņas bija biezākas un slīpākas nekā parastajai panterai. Un viss ir pat nedaudz mazāks, pateicoties blīvākam izkārtojumam. Rezultātā vācu automašīna ar trīsdesmit četriem neiekļuva pierē, un tai bija iespēja pret IS-2, un tajā pašā laikā tā braukšanas rādītāji pat uzlabojās.
  Tas izrādījās stiprāks un biezāks, un sānu bruņas. Tagad to nepaņēma prettanku šautenes, un četrdesmit pieci. Un tas, protams, ir pamanāms lēmums, kas vāciešus padarīja stiprākus nekā iepriekš.
  Tātad viņi turēja fronti ... Martā nacisti uzsāka ofensīvu Itālijā un sakāva sabiedrotos ... Un viņi aprīlī padzina britus un amerikāņus no Sicīlijas ...
  Jaunais ASV prezidents Trūmens, ņemot vērā vācu zemūdeņu aktivitāti un lielos amerikāņu flotes zaudējumus, piedāvāja fīreram pamieru. Vācieši iesaldēja V-raķešu programmu, un viņiem turpretim bija zemūdenes, kuras darbināja ūdeņraža peroksīds - ļoti efektīvas. Gan ASV, gan Lielbritānija cieta milzīgus zaudējumus.
  Tātad izkraušana Filipīnās pret Japānu cieta neveiksmi. Uzlecošās saules zemes kaujas kuģi nogremdēja amerikāņu transportu. Un tad samuraju pusē karā ienāca nindzja. Un tie ir superklases karotāji.
  Un vēl jo vairāk karotāji, aerobātika!
  Pēc ASV bāzes sakāves Austrālijā nindzja kļuva aktīvāka. Amerika saskaras ar fenomenāliem cīnītājiem, kuriem nav ko pretoties. Gan smagie bumbvedēji, gan lidaparātu bāzes kuģi ir bezspēcīgi pret neredzamo supercilvēku armiju. Tā ir liela problēma, ar ko saskaras valstis un Lielbritānija. Fire Tiger kopā ar rupjiem kaujiniekiem uzbruka ASV bāzei Peru ostā. Kopā ar viņu uzbrukumā piedalījās arī neuzvaramā cīnītāja Azumi. Apburoša, rudmataina japāniete. Azumi ir ļoti skaista, ar platiem pleciem, augstām krūtīm, spēcīgiem gurniem. Viņas kājas visu laiku ir kailas, gan karstumā, gan aukstumā, bet ļoti skaistas, noslīpētas un graciozas. Kāju pirksti ir gari un elastīgi.
  Azumi ļoti labprāt izmanto basās kājas, lai mestu diskus. Briesmīga sieviete, ugunīgs tīģeris - un kaislīgs gultā. Nindzju meitenes tradicionāli ir basām kājām, apmācītas jau no mazotnes un ne mazāk bīstamas kā vīrieši. Skaists!
  Amerikāņi to uzreiz sajuta. Imitējot delfīnus, nindzjas pieskaras zem ūdens. Lidmašīnu pārvadātāju un kaujas kuģu ieguvei viņi izmantoja īpašu sprāgstvielu, kas ir tūkstoš reižu jaudīgāka par trotila. Peldot zem paša kuģa vēdera, tie kļuva par mazu bumbiņu ar magnētu, apmēram valrieksta lielumā. Šeit ir meitenes!
  Nindzjas peld gandrīz klusi. Tos nevar atrast zem ūdens. Netveramas ēnas. Tad viņi guldīja milzīgas jaudas sprāgstvielas, bet kompaktas.
  Un tad nāk uzbrukums bāzei. Sentineli tiek noņemti sekundes daļā. Lido netverami asi slīpēti diski. Un pārgrieza rīkles un kaklus. Amerikāņu karavīri mirst, pirms viņi pat kliedz. Tad atkal neredzamā lidojums. Meitenes met spēles ar kailiem pirkstiem. Viņu kājas ir neparasti kustīgas.
  Bāze tiek uzbrukta no visām pusēm. Lidmašīnas sprāgst, uzliesmo milzīga, kūsojoša liesma. Un tas uzreiz aptver visu vietni. Simtiem automašīnu vienlaikus sāk plīst. Likās, ka būtu atskanējis gigantisks salūts. Un tajā pašā laikā karburatora dzinējos darbojās aizdedze.
  Un viss šņāc, kūsā, sprāgst reizē... Ugunīgie geizeri tiek nesti augstu debesīs. Atskan velnišķīgu pērkonu ruļļi... Viss momentāni, kaut kā uzreiz sajaucas. Un šķiet, ka zeme iziet no orbītas, un parādās jauna saule. Bet ne miermīlīgs, bet militārs un infernāls. Cilvēki deg, automašīnas deg, un tās eksplodē. Un nindzju meitenes tālu met sprādzienbīstamus zirņus ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem. Bet tā patiešām ir dēmoniska ietekme. Un ir dzirdami pārtraukumi, ir juceklis. Vairākām lidmašīnām vēl izdevās atrauties no betona joslas, taču tās ietriecās virspusē un sāka plīst. Pilna nāves, sāpju un iznīcības.
  Jau pirmajās kaujas minūtēs gāja bojā tūkstošiem amerikāņu un britu karavīru. Un pati cīņa nelīdzinājās kaujai, bet gan pilnīgai iznīcināšanai. Un lija, un lija uz amerikāņu pozīcijām, nāve un pelni ...
  Arī kreiseri un līnijkuģi tika saplēsti, gaisa kuģu pārvadātāji tika sadalīti uz pusēm. Totāla, absolūti nežēlīga nāve spēlēja arī jūrā. Viņa visi, kas iekrita viņas karstajos apskāvienos, sadedzināja, izdzēsa pulverī.
  Karsts, sarkanas mēles laizīja lidmašīnas, izkusis metāls, pilnīgi viss dega. Pat akmens...
  Nindzja iestudēja īstu, ugunīgu viesuli, pareizāk sakot, nevis viesuli, bet gan viesuļvētru! Vai pat tornado. Kas atstāj aiz sevis tikai pārogļotus skeletus un pelnus.
  Azumi ir ļoti skaista sieviete, bet nāvējoša. Viņa met adatas ar kailiem pirkstiem un sit Japānas pretinieces. Kurš var pretoties nindzjai?
  Un, kad kreiseri un līnijkuģi eksplodē, plīst tērauds un titāns. Uguns tīģeris ir laimīgs. Viss notiek pēc viņa plāna. Šeit iekrīt slīpā amerikāņu karavīru līnija.
  Azumi atbalsta savu partneri. Un sēj nāvi.
  Tomēr jaunā sieviete atzīmē:
  - Krievi smagi iesita vāciešiem pie Staļingradas. Ja mēs nepalīdzēsim, mūsu sabiedrotie zaudēs!
  Skaistule ar basu kāju iemeta trīs adatas, tās iedūra kaklus deviņiem ASV armijas karavīriem, kuri mēģināja izbēgt no elles. Uz okeāna virsmas, izmisīgi cenšoties izvairīties no ievilkšanas virpulī, spieto amerikāņu jūrnieki.
  Nindzja tos pabeidza, sacirtot ar diviem zobeniem vienlaikus un metot ripas. Japāņu sievietes bija ļoti aktīvas: slaidas un spēcīgas. Un viņi šaušanai izmantoja basās kājas.
  Yamato pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs sitīsim arī Krievijai! Khalkhin Gol tiks atriebts!
  Un supernindzja paskrēja ar roku pa gaisu, pagāja cunami vilnis. Tas pacēlās kā viesuļvētras viesulis un aprija jūrniekus, kas ar mantkārīgu muti plosījās virspusē.
  Virs nindzjām riņķoja bumbvedējs B-29. Azumi ar basām kājām pacēla miniatūrā arbaleta auklu. Izlaistas bīstamas sprāgstvielas. Automašīna tika burtiski saplēsta... Šķembas izkaisītas kā gāzes tvertnes ar sprāgstvielām. Un notrieca vairākus cīnītājus. Azumi iesmējās, paberzēja savu kailo, graciozo kāju zālītē un iesaucās:
  - Esmu lieliska meitene un super!
  Uguns tīģeris to paņēma un nošņāca:
  - Tiešām lieliski! Nosmērēsim arī šos krievus, kā amerikāņus!
  Azumi ķiķināja un atsita ilkņus...
  Nindzjas pabeidza pēdējās lidmašīnas un devās prom no salas. Vajag sagraut pārējās pamatnes. Amerikāņi šo dienu atcerēsies ilgi. Viņi nožēlos, ka ieviesa naftas blokādi pret Uzlecošās saules zemi, kas japāņiem lika cīnīties. Un pēkšņi izrādījās, ka, lai gan Japāna ekonomikas ziņā ir desmit reizes zemāka par Ameriku, tai ir tik brīnišķīgi specvienības, ka nav ko iebilst!
  Nindzjas uzbruka citam nesēju veidojumam. Viņi uzlidoja ar droniem no gaisa un nometa mazas, bet nāvējošas bumbas. Elles viesnīcas, kas ielidoja kuģu caurulēs un krāsnīs.
  Un viņi uzspridzināja visus kuģus pēc kārtas. Iznīcināšana noritēja viesuļvētras tempā. Un lidmašīnu pārvadātāju grupas nogrimšana, ko sedz kreiseri un kaujas kuģi. Un tie bija pārklāti ar elles nāves zirņiem. Kuras, sašūtas bruņas, plēsa metālu.
  Pār jūru plosījās ugunsgrēki, un viss kūpēja. Asīni dūmi pacēlās gaisā un griezās kā melni kobru spirāles, izdalot indīgus zobus, kas bija gatavi grauzt atmosfēru.
  Un tas viss dejoja, izliekās, dzēra gaisā... Nindzjas izplatīja sprāgstvielas, un, atstājot neskartu vismodernāko un modernāko gaisa kuģa pārvadātāju, uzbruka tā apkalpei. Tad tika izmantoti katana zobeni, un nindzju meitenes meta adatas ar kailiem pirkstiem. Un viņi to darīja tik meistarīgi, ka viena adata uzreiz nogalināja trīs vai četrus cilvēkus.
  Meitenes uzbruka un dziedāja:
  - Mēs neesam nožēlojami kukaiņi, superninja - mēs griežam plāksnes! Izteikti talanti - uz to!
  Un viņi patiešām kustējās kā viļņa virsotne. Azumi ar zobenu nocirta admirāli, trīs šūpolēs sagriežot to divpadsmit gabalos. Asinis šļakstīja bagātīgi, pārpludinot klāju. Azumi tviterī ierakstīja:
  - Tu būsi zārkā! Es tevi nogriezīšu!
  Un nogalināja vēl vienu admirāli. Un viņa tā izcēla zobus. Nindzjas nebaidījās no šāvieniem. No tiem lidoja lodes. Viņi nepazina vājumu, nogurumu un žēlumu. Tie bija kā putni uz spārniem vai pat reaktīvie dzinēji.
  Azumi sita basām kājām, atstājot graciozas pēdas uz klāja. Viņa ir pārsteidzoša karotāja. Bet arī pārējās meitenes ir lieliskas.
  Lidmašīnas bāzes kuģis ir sagūstīts un, izvērsts, tiek nogādāts Japānas ostās. Viņiem ir nepieciešams arī dzelzs.
  Ir ārkārtīgi grūti pretoties samuraju un nindzju armijai. Viņi ir supermeni. Un viņu spiediens ir neatvairāms.
  Un atkal seko panākumi un notveršana. Nindzjas uzvedas kā nenotverami jūras laupītāji. Panika Amerikā. Nav iespējams pretoties neredzamajam.
  Galu galā tie ir tik īpaši spēki, ka gan aviācija, gan artilērija pat nepamana drosmīgo karotāju tuvošanos. Kuri karājas kā melni mākoņi un vicina zobenus, met ripas, kas lido kilometrus un caurdur jebkuru metālu.
  Nindzja nav tas pats, kas viduslaikos. Viņam ir rokas stiepiena attālumā jaunākās tehnoloģijas. Un viņš sagrauj visus, kas nonāk viņa ceļā.
  Un padomju-vācu frontē valda klusums. Vācieši gatavo ofensīvu Kurskas izspiedumam. Nav pati gudrākā ideja uzbrukt iepriekš nocietinātām pozīcijām, ar ienaidnieku pārsvarā. Bet Vācijai ir maz izvēles.
  Vācieši tika uzvarēti Āfrikā, un viņi ir spiesti meklēt uzvaras citās frontēs.
  Japāņu panākumi tomēr samazināja gaisa uzlidojumu intensitāti Trešā Reiha militāri rūpnieciskajām iekārtām. Tas izraisīja ieroču ražošanas pieaugumu salīdzinājumā ar reālo vēsturi. Līdz Kurskas kaujai Fritz bija vairāk "Panthers" un "Tīģeru", kā arī lidaparātu. Kas rada zināmu problēmu.
  Bet tomēr Sarkanā armija ir spēcīgāka. Hirohito uzdod pilnīgi saprātīgu jautājumu:
  - Vai mēs palīdzēsim Vācijas sabiedrotajam?
  Lielākā daļa Japānas militārpersonu iestājās par otrās frontes atvēršanu. Tiesa, ar nindzju piedalīšanos. Amerika ir zaudējusi visus savus lidmašīnu bāzes kuģus un lielos virszemes kuģus. Klusajā okeānā kļuva neiespējami veikt uzbrukuma operācijas. Un Japānas rokas ir atraisītas. Turklāt pašas nindzjas bez bojājumiem nolaupīja četrus lidmašīnu pārvadātājus. Un viņi iznīcināja daudzas lidmašīnas. Tika sagūstīti arī vairāki lieli kuģi. Kopumā uzņēmums izrādījās veiksmīgs.
  Vai drīzāk virkne uzņēmumu. Kas tika atzīmēti ar izciliem panākumiem. Amerika ir ārā no kara. Precīzāk, viņa piedāvāja pamieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Japāna pieprasīja: pārtraukt Trešā Reiha bombardēšanu un palīdzību no PSRS. Arī ASV bija jāietekmē Lielbritānija, lai šādi izbeigtu karadarbību. Briti piekrita grēkam uz pusēm. Sabiedrotie vienojās par pamieru ar Trešo Reihu un gūstekņu apmaiņu.
  Hitlers atkal atlika ofensīvu pret Kurskas galveno punktu. Viņš nolēma vispirms savākt vairāk spēku un tanku no rietumu frontes. Un stipriniet savu karaspēku.
  Bet tad, 15. jūlijā, Staļins pavēlēja uzbrukt Orelai un Belgorodai.
  Tikmēr nindzja nozaga arī amerikāņu transportu ar jaunām Sherman tankiem. Un Azumi kopā ar meitenēm varēja izmest daudz drosmīgāku operāciju. Viņa nozaga no Lielbritānijas rūpnīcām trīs simti piecdesmit labākos britu tankus "Churchill" ar uzlabotām bruņām un nogādāja tos uz Vāciju. Angļi mira zem meiteņu zobeniem. Turklāt daiļavas ļoti precīzi ar kailiem pirkstiem meta asas adatas, nogalinot cīnītājus. Un ko teikt? Briti bija šokēti.
  Meitenes no Japānas turklāt ar benzīnu aizvilkušas divus spēkratus. Kāda ir labākā dāvana Trešajam Reiham.
  Tāpēc Sarkanā armija jau no paša sākuma saskārās ar spītīgu pretestību.
  Aizsardzības cīņās "Ferdinands" izrādījās gandrīz ļoti izcils tanku iznīcinātājs. Un tāpat kā "Tīģeris" un "Pantera". Pēdējais auto, lai arī bieži salūza, aizsardzības cīņās nebija tik nozīmīgs.
  Tikmēr Azumi ieradās frontē. Un viņa personīgi cīnījās pret krieviem visbīstamākajā Oriola virzienā. Tad padomju trīsdesmit četri devās kaujā.
  Japāniete kopā ar savu partneri izņēma sprāgstvielas gabalus, kas bija tik sīki kā miežu grauds. Un viņi sāka ar saviem meitenīgajiem, veiklajiem pirkstiem mest šos graudus pa tvertnēm. Padomju automašīnas eksplodēja un apgāzās ar apdullinošu rūkoņu.
  Azumi kliedza:
  - Banzai!
  Viņas baskāju biedrs noņurdēja:
  - Mēs pārvērtīsim planētu par paradīzi!
  Un viņa iemeta niecīgu granātu ... Padomju automašīnas eksplodēja. Diviem trīsdesmit četriem saduroties gaisā, atskanēja blīkšķis un dzirksteles. Un tad kā uzsprāgst kaujas komplekts. Un mašīnas sabruks kā melnas pērles.
  Azumi atkal palaida dažus sīkus graudiņus ar noslīpētiem, kailiem pirkstiem un čivināja:
  - Es atnesu nāvi!
  Viņas kailkājains draugs kliedza, arī metot nāvējošas dāvanas:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Abas daiļavas izplūda smieklos. Un atkal ar basām kājām metīsim šos graudus ar kumulatīvām sprāgstvielām. Un pilnīgi visu iznīcinot. Šeit ir apgāzts ducis lielāks HF. Un noplēsti kāpuri, no augšas salauzti ruļļi. Un ripo paši, laužoties. Notriecot padomju karavīrus, kas devās uzbrukumā.
  Un abas nindzju meitenes ķiķina. Šeit tiek izmantotas arī asas mazas adatas, kuras baskāju meitenes steidzas ar kājām. Un padomju karaspēka uzbrukums izbeidzas. Krievu vienības, guvušas ievērojamus postījumus, apstājas un sastingst.
  Un plikkājainie bandīti smejas... Smejas kā panteras!
  Trūmens, redzot, ka lieta smaržo pēc petrolejas, piedāvāja Trešajam Reiham pamieru ar jebkādiem nosacījumiem. Un Čērčils tam piekrita.
  Hitlers pieprasīja visu karagūstekņu atgriešanos Vācijā un Itālijā un tirdzniecības atsākšanu.
  Bet sabiedrotajiem, ja viņi vēlas atgriezt savus cilvēkus, tie ir jāizpērk. Trūmens un Čērčils, kaut arī negribīgi, tam piekrita.
  Fašisti ir pastiprinājušies. Maijā viņi atvairīja kārtējo padomju karaspēka ofensīvu centrā. Un 22. jūnijā, izmantojot E sērijas tankus, viņi mēģināja virzīties uz priekšu.
  Pirmais E-50 tanks tika izstrādāts pārāk pārsteidzīgi un nebija pilnībā veiksmīgs. Tā svars bija gandrīz sešdesmit piecas tonnas ar bruņu biezumu "Ti" ra "-2, lai gan nedaudz lielāki slīpumi. Un braukšanas veiktspēja bija labāka: dzinējs paātrinājās līdz 1200 zirgspēkiem, kad tas tika palielināts. Kas palielināja gan tā ātrumu, gan manevrēšanas spēju Pistole sākotnēji bija 88 milimetru 71 EL, kas vāciešiem bija diezgan piemērota.
  Tiesa, kopš 1945. gada maija PSRS sāka ražot IS-3, kas bija labāk aizsargāts pierē, un tas pamudināja vāciešus uzstādīt modernāku un bruņas caurdurošāku pistoli.
  Vācu ofensīva jūnijā un jūlijā neattīstījās. Nobraucis simts kilometrus un piedzīvojis lielus zaudējumus, Fritz tika apturēts. Tad nāca Sarkanā armija...
  Bet arī bez īpašiem panākumiem. Frontes līnija stabilizējās... Un tad tā kļuva pavisam neaktīva.
  Padomju SU-100 ieguva popularitāti kā pieļaujams tanku iznīcinātājs. T-34-85 palika masīvākais tanks, un līdz šim T-54 tika izstrādāts tikai, lai to aizstātu.
  Līdz 1945. gada beigām vāciešiem debesīs bija modernāks ME-262 X, kura ātrums pārsniedza 1100 kilometru stundā, spārni un uzticamāki dzinēji ar jaudīgiem ieročiem: pieci pneimatiskie ieroči. Šīs lidmašīnas izskats varētu dot Luftwaffe pārliecinošu gaisa pārākumu.
  Hitlers ar to rēķinājās. Un arī uz reaktīvajiem bumbvedējiem, lai salauztu PSRS. Un jāsaka, ka līdz šim Padomju Krievijai atbildes nebija.
  Ziemā atvairījuši Sarkanās armijas mēģinājumus virzīties uz priekšu, 1946. gada maija beigās vācieši atkal meta savus tankus uzbrukumā. Parādījās uzlabotāka E-50 modifikācija ar dzinēja un transmisijas izvietojumu vienā blokā un pāri. Šī tvertne bija tikai divus metrus gara siluetā, un tajā pašā laikā tā svēra arī četrdesmit piecas tonnas. Ir pieaudzis tā ātrums, manevrēšanas spēja un braukšanas veiktspēja. Pistole bija ātrāka ar ātrumu 12 šāvieni minūtē un bruņu caurduršana ar 100 EL stobra garumu. Un, protams, tas kļuva par Sarkanās armijas problēmu.
  E-50 izrādījās veiksmīgs tanks jaunā modifikācijā, lieliski aizsargāts pierē, bet diezgan vājš no sāniem. Lai gan ar lielu kustības ātrumu, tas vairs nav tik būtiski.
  Tomēr padomju fronte sāka sabrukt ... Staļins par to bija ļoti noraizējies. Vācieši pat spēja ieņemt Smoļensku un tuvojās Maskavai... Tiesa, tad Hitlers apstājās un iebruka Ļeņingradā. Bet šī ofensīva tika atvairīta.
  Vācieši cieta smagus postījumus un palēnināja ātrumu ...
  Un tad rudens, un tad barga ziema. Tāpēc nav smieklu.
  Ir pienācis jaunais 1947. gads ... PSRS darbs pie T-54 kaut kā tika pabeigts, taču šī mašīna sērijā neienāca. Un lietas ir nopietni palēninājušās.
  Vācieši pulcējās. Viņu jaunā E-75 tvertne bija ļoti labi aizsargāta no visiem leņķiem. Piere ir 250 mm, sāni ir 170 mm, un pistole ir 105 mm 100 EL, dzinējs ir tūkstotis pieci simti zirgspēku. Tā ir jauda, kuras svars ir septiņdesmit piecas tonnas.
  Un spiedīsim padomju karaspēku ... Atbildot uz to, PSRS ieguva IS-7, bet šī tanka masveida ražošanu nevarēja izveidot. Un, protams, tas nav labi.
  Līdz šim debesīs nacistu priekšrocības ir tikai pieaugušas. Parādījās kaujas diski ar lielu, iznīcinošu spēku. Un viņi saspieda gan tankus, gan lidmašīnas.
  Jebkurā gadījumā diskete bija neievainojama pret kājnieku ieročiem. Un viņš varēja notriekt desmitiem padomju lidmašīnu, nesabojājot.
  Vācu piloti dominēja debesīs. Hafmens tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapu zobeniem un dimantiem par četriem simtiem notriektu lidmašīnu. Un par pieciem simtiem viņš saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu. Kas bija tikai Gērings. Un septiņsimt piecdesmit notriekta lidmašīna Dzelzs Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem. Tas bija kolosāls sasniegums...
  Vācieši atkal virzījās uz Maskavu. Bet padomju aizsardzība bija ļoti attīstīta, un kaujinieki cīnījās nelokāmi. Tika izrakti daudzi nocietinājumi.... Vācieši varēja ieņemt Vjazmu un Rževu uz lielu zaudējumu rēķina, bet viņi aizrījās ... Un atkal cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim ... Un tad ziema un jaunais 1948.
  Un aukstā laikā Sarkanā armija jau virzījās uz priekšu, taču bez lieliem panākumiem.
  Un vasarā vācieši uzbruka. Bet viņi nesasniedza ievērojamu progresu ... Ziemā Sarkanā armija virzījās uz priekšu ...
  Ir pienācis 1949. gads. T-54 beidzot ir kļuvis masīvs. IS-7 vietā sērijā bija SU-130, kas bija vieglāks un vieglāk ražojams. Un pats galvenais, sērijā iekļuva reaktīvais iznīcinātājs MIG-15. Kas, godīgi sakot, lai arī zemāks par vāciešiem, tomēr varētu vismaz kaut ko parādīt.
  Hafmens ieguva tūkstoti notriektu lidmašīnu, saņēma īpašu balvu: Bruņinieka krusta Lielo krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un tas bija rets gadījums, kad viņi izveidoja balvu kādam konkrētam varonim.
  Hitlers atzīmēja, ka Hafmens ir īsts ārietis. Un nežēlīgs pret Reiha ienaidniekiem, un ka būs uzvara.
  Bet gan vācieši, gan padomju karaspēks caururbās visu gadu, bet nekas nevienu neņēma.
  Un pienāca 1950. gads... Atkal sitienu apmaiņa un neaktīvā aizsardzības līnija... Un tā pagāja 1951. gads.... It kā viss ir sagriezies. Un atkal brutāla sitienu apmaiņa... Un sastingusi frontes līnija. Un 1952. gads pagāja tajā pašā viskozā purvā.
  Staļina nāve 1953. gada martā neko būtiski nemainīja. Generalissimo vietu ieņēma maršals Berija, kurš tika iecelts par oficiālo pēcteci. Un atkal sastingusi priekšpuse. Un PSRS parādījās tikai tanks IS-10. Bet tas nav tik nozīmīgi.
  Ir pagājis arī 1954. gads .... Vācieši un krievi ir nonākuši strupceļā. Un jaunais superierocis neizdevās. Hufmens par diviem tūkstošiem notriektu lidmašīnu saņēma Bruņinieka krusta Lielo krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tātad arī 1955. gads pagāja brutālā slaktiņā ...
  Un pienāca 1956. gads... 22. jūnijā apritēja tieši piecpadsmit gadi kopš Lielā Tēvijas kara sākuma. Un Ādolfs Hitlers beidzot pats ierosināja pamieru.
  Sarunas turpinājās ilgu laiku, un pēc sešiem mēnešiem tika noslēgts miers. Robeža gāja pa frontes līniju. Šeit tas viss beidzās. Ieslodzītie tika nomainīti - viss par visiem. Nekādu atlīdzību, bet Trešais Reihs kaut ko sagrāba ...
  Tomēr Eiropa tika noasiņota balta. Kad Hitlers nomira 1958. gada martā, Trešais Reihs sabruka. Un PSRS atdeva savas bijušās teritorijas. Lavrentijs Berija atjaunoja ekonomiku un noveda valsti, kā viņš teica, līdz komunismam, nu, tas ir cits stāsts. Tomēr 1969. gada martā Berija nomira, un viņa vietā stājās Šelepins... PSRS strauji attīstījās un skarbā komunistiskā diktatūra izvirzīja viņu priekšgalā - apsteidzot ASV!
  
  JA FRNKLINS RŪZVELTS NOMIRT AGRĀK
  Franklins Rūzvelts nomira daudz agrāk, dīvainā likteņa līkločā 1943. gada 30. janvārī. Lai gan Henrijs Volless tika uzskatīts par kreiso, viņš izrādījās daudz ideālistiskāks un pieprasīja, lai Staļins apmaiņā pret militāro palīdzību veic politiskās reformas un amnestiju visiem politieslodzītajiem.
  Staļina skarbā reakcija, kurš arī tikko bija guvis lielu uzvaru Staļingradā un jutās ļoti skarbs un spēcīgs, sadusmoja Volesu, un viņš paziņoja par militārās palīdzības pārtraukšanu PSRS. Spēlēja negatīvu lomu un Čērčila nostāju, kurš nevēlējās Sarkanās armijas straujo virzību Eiropā, un Ādolfa Hitlera negaidīto elastību, kurš paziņoja par "ebreju jautājuma galīgā risinājuma" iesaldēšanu. Fīrers spēja pārliecināt saprātīgus cilvēkus no apkārtējās vides, tostarp, dīvainā kārtā, Trešā reiha galveno bendes Himleru.
  Nostrādāja arguments: ka ebreji nekur nebrauks, un, ja zaudēsi karu, vari zaudēt visu un neatgriezeniski. Nu, uzvarot austrumos, ar sabiedrotajiem varēs runāt savādāk.
  Jebkurā gadījumā ASV iesaldēja militārās operācijas, arī Lielbritānija, un, lai gan formāli pat pamiers netika oficiāli paziņots, konflikts rietumos izrādījās ierobežots. Kas, protams, nāca par labu Vērmahtam. Vācu zemūdeņu flote apturēja reidus, sabiedrotie saritinājās, apturot stratēģisko bombardēšanu.
  Padomju karaspēks, tāpat kā reālajā vēsturē, 8. februāra sākumā ieņēma Kursku un 9. datumā Belgorodu. 15. februārī sākās uzbrukums Harkovai, kas, izvairoties no ielenkšanas, atstāja vācu karaspēku. Vēl agrāk nacisti pameta Rostovu pie Donas.
  18. februārī Hitlers personīgi ieradās galvenajā mītnē. Viņš piešķīra Mainšteinam jaunas pilnvaras. Turklāt no Rietumiem steigā tika pārvests papildspēks. Pirmkārt, protams, aviācija. Rietumu fronte lidaparātu absorbēja ne tik maz - gandrīz pusi no lidmašīnas. Vairākas divīzijas, kuras bija plānots pārcelt uz Āfriku, pa dzelzceļu tika nosūtītas uz austrumiem. Turklāt no Francijas un Balkāniem tika pārvietoti visi vairāk vai mazāk kaujas gatavības formējumi, un pašā Vācijā Reihstāgs pieteica totālo mobilizāciju un karu.
  19. februārī Mainšteins pavēlēja 4. tankeru armijai sākt pretuzbrukumu, lai apturētu padomju karaspēka virzību cauri Pavlogradai. 22. februārī Pavlograda tika ieņemta. Uzdevums aizsargāt ceļus uz Dņepru no ziemeļiem caur Krasnogradu vai Dņepropetrovsku, vai caur Poltavu vai Kremenčugu tika uzticēts Kempf grupai.
  Atšķirībā no reālās vēstures, vāciešiem izdevās daudz vairāk. Pateicoties visu viņu gaisa armiju ievešanai kaujā, viņiem atkal bija priekšrocības gaisā. Turklāt ofensīvā piedalījās vairāk sauszemes karaspēka, tostarp 30 pilnīgi jauni tanki Tiger, kas reālajā vēsturē neslavas cienīgi iestrēga Āfrikas smiltīs.
  Vāciešiem izdevās aplenkt Harkovu sešas dienas agrāk nekā patiesajā stāstā, 8. martā Belgorodu ieņēma Fritz, bet Belgorodu kustībā ieņēma 9 dienas agrāk - 10. martā.
  Nacistiem arī izdevās ar sitienu ieņemt Kursku, aizverot vēl vienu gredzenu 14. martā. 18. martā Fritz sagūstīja arī Stariju Oskolu. Tomēr tam sekojošais atkusnis un padomju karaspēka varonīgā pretestība neļāva nacistiem gūt panākumus. Bet Sarkanās armijas zaudējumi katlos izrādījās nozīmīgāki nekā reālajā vēsturē, un Kurskas izspiedums tika nogriezts 1943. gada martā.
  Mainšteina panākumi izrādījās nopietni, taču ierobežoti, tāpēc nacisti pat nevarēja atdot visu, ko viņi bija zaudējuši Voroņežas-Kastornejas operācijas laikā. Lai gan tagad viņiem vairs nesāpēja galva - Kurskas izspiedums. Bet tas radīja papildu problēmas: kur un kā uzbrukt?
  Kamēr sabiedrotie izturējās pasīvi, Vācijas ekonomika tika ļoti aktīvi nesagrozīta. Tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana trīs mēnešu laikā dubultojās, sasniedzot 1200 transportlīdzekļu mēnesī, tostarp jaunākie "Tigers", "Panthers" - kaujas jaudas ziņā ievērojami pārspēj padomju tehniku. Taču ekipāžām vēl bija jāapgūst jaunās tvertnes un jāatceras viņu bērnības slimības.
  Un nav viegli izvēlēties ofensīvas virzienus. Jūs varat doties uz Maskavu un atkal mēģināt atriebties par Staļingradu, izlauzties uz Kaukāza naftu. Par vienu no mērķiem varētu kļūt Ļeņingrada, kur padomju varai ir grūti pārvest papildspēkus.
  Vācieši gaidīja trīs mēnešus, krāja spēkus un jaunus tankus, apmācīja jauniesauktos. Jau armijā un četrpadsmit gadus veci zēni nav retums, ir izveidotas daudzas ārzemju divīzijas. Vērmahta spēks sasniedza ne vairāk kā 10,5 miljonus karavīru un virsnieku, pat nedaudz samazinoties karaspēka kvalitātei.
  Gaisā cīņas notika ar mainīgām sekmēm. Nacisti palielināja lidmašīnu ražošanu un darbojās aktīvāk.
  Viņu dūži, kā likums, izvēlējās savu kaujas vietu un centās nepievienoties kaujai, piekāpjoties skaitļos.
  Jāatzīmē, ka Focke-Wulf, lai arī manevrēšanas spējas ziņā bija zemāks par padomju lidmašīnām, lielais ātrums niršanas laikā ļāva viņam aizbēgt, atstājot astes, un spēcīgi ieroči, lai notriektu lidmašīnu jau no pirmās pieejas. Līdz ar to nebija iespējams pilnībā izmantot pārsvaru pār nacistiem, un gaisā dominēja pieredzējušāki vācu dūži ar jaudīgākiem ieročiem.
  Hitlers tomēr nolēma uzbrukt Kaukāzam, tikai nedaudz savādāk. Proti, Staļingradas padarīšana par galveno virzienu, un armijas grupu "A" un "B" nosūtīšana uz turieni. Risinājums, protams, nav optimāls, taču pēc Rževas placdarma zaudēšanas, virzoties uz Maskavu, vāciešiem būtu jāpārvar ļoti spēcīga aizsardzības līnija.
  Uz Ļeņingradas rēķina, tad uzbrukums citadeles pilsētai nedeva Trešajam reiham, pat ja tas bija veiksmīgs, izšķirošas dividendes.
  Tātad atliek virzīties uz dienvidiem. Staļins tomēr apsteidza Hitleru.22.jūnijā padomju karaspēks devās ofensīvā Orjolas un Kuskas virzienā. Iemesls nogaidīšanas taktikas atteikšanai bija saistīts ar sabiedrotā pasīvo uzvedību: nav miera, nav kara. Ko gan citu varēja pieļaut, bet... Duralumīnija trūkums līdz ar arvien pieaugošo vācu lidmašīnu ražošanu pamazām arvien lielāku iniciatīvu nodeva Luftwaffe.
  Turklāt nacistiem jau bija ļoti labs bumbvedējs Yu-188, kas attīstīja ātrumu, kas bija pārāks vai vismaz ne zemāks par jakiem, un pat veiksmīgi pārbaudīja Yu-288. Pēdējā automašīna kopā ar sērijveida DO-217 varētu būt ļoti labs stratēģiskais bumbvedējs. Un tādējādi vācu aviācija kļuva par ārkārtīgi nelabvēlīgu faktoru padomju karaspēkam.
  Savukārt Hitlers vilcinājās ar ofensīvu, tāpēc turpinājās jaunu tanku divīziju veidošana un ekipāžu apmācība. Bombardēšanas trūkuma dēļ Tigers un Panthers tika atbrīvoti vairāk nekā reālajā vēsturē, un tie bija jāapgūst.
  Vāciešiem izdevās sagatavoties aizsardzībai kopumā, viņus nevarēja pārsteigt. Cīņas ilga vairāk nekā mēnesi. Padomju karaspēks saskārās ar jaunām vācu tehnoloģijām, un izrādījās, ka "Panther" un "Tiger" gaidāmajās kaujās bija par vienu pakāpi spēcīgāku nekā padomju transportlīdzekļi. Buttings nedeva T-34 un KV reālas izredzes uzvarēt. Turklāt transportlīdzekļu ražošana ar jaudīgāku 85 mm lielgabalu vēl nav apgūta, un 76 mm "Panther" un "Tiger" nevarēja tikt galā.
  Padomju karaspēks tikai dažos apgabalos virzījās līdz piecpadsmit kilometriem un cieta milzīgus zaudējumus. Vācieši varēja doties pretuzbrukumā. Starp komandieriem jāatzīmē austrumu frontes jaunpienācējs, bet Rietumos plaši pazīstamais Rommels. Viņam izdevās sevi labi pierādīt cīņā ar padomju varu.
  Vācieši, izstrādājot pretuzbrukumu, spēja sasniegt Donu. Bet tad viņi tā vietā, lai virzītos uz Maskavu, pagriezās uz dienvidiem.
  Fīrers ilgojās pēc atriebības Staļingradai. Jāpiebilst, ka sākumā tas vāciešiem pat nāca par labu. Staļins neticēja iespējai atkārtot operāciju Blau un pārcēla visas savas rezerves tuvāk Maskavai. Rezultātā nacisti, virzoties gar Donu, iekļuva padomju karaspēkā no aizmugures.
  Taču Sarkanā armija jau bija citādāka. Padomju ģenerāļi, kuri ieguva kaujas pieredzi, rīkojās prasmīgāk, un paši karavīri kļuva manāmi rūdīti. Frici tik ļoti nespēja šķērsot Donu un izlauzties cauri Staļingradai. Viņu sasniegumu maksimums ir Rostovas pie Donas sagrābšana un iziešana upē visā tās garumā. Tiesa, padomju karaspēks zaudēja Vorošilovgradu, Doņecu un nozīmīgas teritorijas, taču vasaras un rudens kampaņu laikā nacisti nevarēja ieņemt pat to, ko viņiem izdevās paveikt 1942. gadā. Tas, ko Staļins uzskatīja par zināmu panākumu. Ja paturam prātā, ka PSRS tagad karoja vienā frontē.
  Japānas draudi vājinājās uzlecošās saules zemes sakāvēs sakāves Klusajā okeānā rezultātā. Un, lai gan PSRS nevarēja pārāk baidīties par Tālajiem Austrumiem.
  Ziemā sākās Sarkanās armijas pretuzbrukums. Aukstumā un sniega kupenās neskaitāmi vācu tanki acīmredzami padevās, un rullīšu pakāpeniskais izvietojums aizsērēja šasiju. Bet šeit nebija iespējams gūt pilnīgus panākumus. Vācieši tika nedaudz nospiesti centrā, un viņi cieta neveiksmi pie Donas, bet Ļeņingradas apgabalu pārāk spēcīgas ienaidnieka aizsardzības dēļ nevarēja atbrīvot. Kamēr blokāde tika saglabāta. Arī vācieši daudz ko iemācījās, taču viņi jau bija noguruši no kara. Nākamā vasara bija mēģinājums sagrābt Fritz iniciatīvu. Bet atkal nacisti spēja sasniegt tikai Donu. Uzbrukums Ļeņingradai beidzās ar neveiksmi.
  Pārmaiņas notikušas ASV. Izmantojot nogaidīšanas taktiku, Volless zaudēja prezidenta vēlēšanās republikānim Čeinjam. Bet pēctecis turpināja uzvesties pasīvi. Gluži kā Laborīti, kuri nomainīja Čērčilu pie Lielbritānijas stūres. 1945. gada ziemā padomju karaspēks spēja izlauzties cauri Vērmahta aizsardzībai centrā un virzīties uz Smoļensku un pat ieņemt šo pilsētu. Bet ienaidnieka reaktīvie lidaparāti dominēja gaisā, un padomju karaspēka ofensīva apstājās. Un martā un aprīlī Fritz atguva zaudēto. 1945. gada vasarā vācieši mēģināja izveidot ofensīvu pret Maskavu, izmantojot "E" tankus un reaktīvos bumbvedējus un pasaulē pirmās diska formas kaujas mašīnas.
  Savukārt ballistiskās raķetes tika atzītas par pārāk dārgiem un neefektīviem ieročiem. Vāciešiem izdevās pietuvoties Maskavai, taču jau bija pienācis vēls rudens, un amerikāņi izmantoja atomieročus un piespieda Japānu kapitulēt.
  Kam bija atombumba, Čeinijs pieprasīja, lai abas valstis noslēgtu mieru.
  Bet gan Staļins, gan Hitlers nekādi nevarēja vienoties. Vienotības nebija arī ASV, kur daudzas reakcionāras aprindas uzskatīja, ka abām pusēm ir jāturpina nogalināt vienai otru pēc iespējas ilgāk.
  Bet, tā kā nacistiem izdevās, šoreiz viņi beidzot nogrieza Ļeņingradu un tuvojās simts kilometru attālumā uz Maskavu, ASV un Lielbritānija sāka palīdzēt PSRS, atsākot Lend-Lease piegādi.
  Ziemā padomju karaspēks atkal sāka stumt nacistus, taču viņi nevarēja atbloķēt Ļeņingradu. Ļeņina pilsēta krita, bet Fritz tika nedaudz atstumti no galvaspilsētas. Rietumu palīdzība bija mērena un varēja būt izšķiroša. Bet vācieši bija sasodīti noguruši un pārguruši.
  1946. gada vasara pagāja ar nelielām pozīcijas izmaiņām. Un ziemā padomju karaspēks guva zināmus panākumus, izsitot Frici no Rževas un Vjazmas un, kaut arī nedaudz, tos aizstumjot uz Donu.
  1947. gada pavasarī Ādolfs Hitlers nomira, un 18. maijā ar ASV un Lielbritānijas starpniecību tika parakstīts pamiers. Apstākļi izrādījās diezgan sarežģīti PSRS un ne pārāk labvēlīgi Vācijai. Ukraina, Baltkrievija, visas Vērmahtam piederošās zemes kļuva par mandātām teritorijām, ko kopīgi kontrolēja ASV, Lielbritānija, Vācija un satelīti.
  Trešais reihs kļuva kā Eiropas Savienība, un okupētās padomju teritorijas, piemēram, protektorāti, tostarp Ļeņingrada. Dons saņēma mandētas teritorijas statusu, neatkarīgu no PSRS un formāli neatkarīgu, bet faktiski ar lielu ietekmi no ASV.
  Tādējādi Padomju Krievijas teritorija tika ievērojami samazināta. Novecojušais un novājinātais Staļins bija spiests pamest politiku. Viņa autoritāte strauji kritās, un viņa svīta sadalījās.
  Pēc Staļina atkāpšanās Kaukāzs - Gruzija, Armēnija, Azerbaidžāna - drīz vien atdalījās no PSRS. Un dažus gadus vēlāk, un Centrālāzija. Tādējādi Krievija tika atmesta mazvalsts lomā, lai arī ar kodolieročiem. Salīdzinot ar reālo vēsturi, Sanktpēterburga, Smoļenska, Pleskava un daži citi Rietumu reģioni izrādījās mandāti.
  Un drīz vien atdalījās arī Ziemeļkaukāza reģioni, kurus apdzīvoja galvenokārt musulmaņi. Vācijā pēc Hitlera nāves (visticamāk, fīreram palīdzēja aizbraukt) narkomāns Gērings drīz vien nomira. Tika nogalināts arī Himlers. Mērenākais Špērs sagrāba varu. Dažus gadus vēlāk tika atjaunota daudzpartiju sistēma, un nacisti kļuva daudz mērenāki.
  Galu galā Amerikas Savienotās Valstis sāka dominēt un dominēt pasaulē. Viņiem tagad nebija konkurentu PSRS, un komunisti drīz zaudēja varu. Ķīnā valda proamerikāniska valdība, islāma pasaulē tas pats. Ir pienācis pilnīgas amerikāņu dominēšanas laikmets...
  Bet tas nenesa cilvēcei laimi, lai gan amerikāņi, nodibinājuši hegemoniju uz Zemes, jau divdesmitajā gadsimtā spēja aizlidot uz Marsu, turklāt progress un tehnoloģijas attīstījās vēl ātrāk nekā patiesībā. Rezultāts bija tāds, ka tagad ASV kontrolē zinātniekus no visas pasaules. Taču nav noslēpums, ka tieši pārmērīgā slepenība kavēja humanitāro zinātņu attīstību.
  Zināmā ziņā tas ir kļuvis drošāks nekā reālajā vēsturē. Amerikas Savienoto Valstu armijas un to pavadoņi varētu sagraut teroristus un ekstrēmistus jebkurā pasaules malā, nebaidoties, ka tiks apsūdzēti politkorektībā. Ir iespējams veikt humāno intervenci un efektīvu ekonomisko un politisko globalizāciju. Nav jēgas barot reliģiskos ekstrēmistus, lai gāztu politiskos pretiniekus - to var izdarīt ar vienkāršu iejaukšanos.
  Tātad zināmā mērā pasaule, šķiet, ir uzvarējusi, kļūstot vienpolārai salīdzinājumā ar īstu daudzpolāru. Bet tad Vasilijs Terkins redzēja viena cilvēka likteni ...
  Anna Kazei (Interesanta un, iespējams, ne nejauša uzvārdu sakritība, lai gan darbība notiek divdesmit pirmajā gadsimtā!) izkāpa no dzelzceļa stacijas un devās kājām. Vilciens ir elegants, ar modernizētiem vagoniem, bet pati stacija ir viena no provinciālākajām. Bija silts ukraiņu rudens - indiešu vasara, kad bērza plecos bija zelta kleitas, bet meži un birzis ietērpās karaliskajā koši. Daba ir skaista, un sieviete joprojām nav bez šarma, lai gan viņai ir vismaz trīsdesmit pieci gadi, un sirmie mati jau parādās.
  Anna Kazei ir skumji, tāpēc viņa dodas uz randiņu ar saviem bērniem ... uz smagu darbu cietumu. Ko saka tiesnesis, kurš 12 gadus vecam zēnam un 15 gadus vecai meitenei piesprieda 99 gadus cietumā? Vai tā jūs darāt ar nelaimīgiem bērniem? Un ko viņi izdarīja? Nu viņi noplēsa skrejlapas ar reklāmām. Jā, viņi pārgrieza telefona un interneta vadus, lai cīnītos pret Amerikas ietekmes izplatību.
  Austrumukrainā ir kustība - "Patriotiskā pretošanās". Nē, viņi nerīko īstu partizānu karu, kā tas bija Otrā pasaules kara laikā. Būtībā viņu pretestība ir propaganda un neliela mēroga sabotāža bez cilvēku upuriem. Tāpēc viņas bērni gribēja izaicināt Rietumu tirāniju, vairākas reizes pārgriežot vadu.
  Bet tos varēja nofilmēt ar videokameru, un arī "labvēļu" ir pietiekami daudz. Puišiem tika izvirzītas apsūdzības sabotāžā un pat terorismā, kā arī nopietna kaitējuma nodarīšanā ekonomikai. Un sakarus jaunībā viņi ņēma vērā vainu mīkstinošu apstākli - viņi deva gandrīz simts gadus smaga darba.
  Tiesa pagāja ļoti ātri, un advokāts tikai piekrītoši pamāja ar galvu. Jā, un pats process tika slēgts. Turklāt Annai tika dots mājiens, ka viņas bērniem joprojām veiksies, ja viņi zinātu, un viņiem būs sakari ar pagrīdi, viņi nespēs izvairīties vispirms no spīdzināšanas un pēc tam no nāvessoda. Tomēr pati būt smagajā darbā nav spīdzināšana.
  Annas kājas sapinušās vecās kurpēs. Viņa nēsā līdzi veselu mugursomu ar programmām, kuras atļauts veikt tikai reizi gadā. Un nelaimīgie bērni, iespējams, cietumā nav pārāk forši.
  Notiesātie stāv uz ceļa, tāpēc neatrodas kazarmu nometnē, viņi ir izstiepti gar šoseju. Patruļas ķiķina uz Annu un bez ceremonijām iespiežas mugursomā ar rokām, iegūstot pārtiku. Dūšais policists no vietējiem uzreiz iebāza sev mutē sirvelādes desu. Neskatoties uz to, ka formāli Ukrainai it kā ir visi valstiskuma atribūti, arī ievēlētā Rada, taču tur ir vairāk Amerikas karogu nekā dzeltenzilo.
  Zēni, kas jaunāki par astoņpadsmit gadiem, strādā atsevišķi no pieaugušajiem. Diena silta, saulaina, svītraina, cietuma krekli salikti atsevišķā kaudzē, un tievi, cīpslaini augi, pusaudžu saules šokolāde, sviedru spīdums. Vieni ar platiem šefiem grābj akmeņus un granti uz dzelzceļa sliedēm, citi velk sliedes, citi ēvelē un zāģē baļķus.
  Ir zēni vecumā no desmit līdz septiņpadsmit gadiem, un daži izskatās pat jaunāki. Un kā gan viņus nepažēlot, ja mandētajā Ukrainā dominē anglosakšu tiesības, kad no desmit gadu vecuma ir piemērojama kriminālatbildība kā pieaugušajiem?
  Tad policists norādīja uz Annu, kuras mugursoma bija manāmi vieglāka - kur meklēt dēlu Maratu (arī varbūt te nav vārdu sakritība!). Jā, viņai ir grūti izturēt šādu svaru, bet viņa tomēr ir pieķērusies. Un šis atvieglojums nav prieks, jo šeit devas ir niecīgas un puiši tievi.
  Un šeit ir viņas dēls. Viņš atpūta basās kājas, strīpainās biksēs, kas sakārtotas virs ceļiem, uz asiem akmeņiem un stumj betona mucu. Un, skatoties uz basām kājām, smagi elpojošo Maratu, Anna saprata, ka arī viņš stiprina sevi ar neticamu gribas piepūli. Skūta galva uz tievo plecu fona šķiet liela, un blondie mati uz iedeguma stūraina galvaskausa fona ir gandrīz neredzami. No tā, ka zēns šķiet pilnīgi pliks. Grumba uz pieres kļuva pamanāmāka un dziļāka. No kuras, ja nebūtu mazā auguma un šaurie pleci, puikas liktos daudz vecāki.
  Marats strādā, un tuvumā klīst mežonīgi pārraugi, kliedzot un vicinot platus jēlādas postus. Tas ir smags darbs, nežēlīgs. Lai izturētu šādu darba tempu, jāatpūšas vismaz uz dažām sekundēm un jāatguļas uz mucas, lai atpūstos cīpslainā, pātagas sagrieztā mugura. Tomēr, kad tas sadedzina, tas parasti negriež ādu.
  Annai nav tiesību ierasties līdz pusdienu pārtraukumam darbā. Tāpēc ir jāskatās un jāgaida.
  Mātes asaras neviļus sabirst. Puisim kājas klātas ar sasitumiem, sasitumiem, sasitumiem, zoles ir klātas ar ķirbēm. Visu pavasari, vasaru un rudeni nepilngadīgie notiesātie ir spiesti strādāt basām kājām. Viņi saka, ka tas ir vēl veiklāks un labāk ieslodzītajiem zēniem. Patiesībā šī ir bēdīgi slavenā Amerikas ekonomika. Turklāt Rietumu stila apavi pārāk ātri nolietojas. Un tā, nedod Dievs, valstij piederošie zābaki vismaz ziemu iztur - par laimi klimats ir iesilis un sniega laiki nav tik ilgi.
  Bet tagad puikas ir spiesti vilkt smagas sliedes. Nu kur ir Maratika. Viņš ir tievs kā niedre, tā no iedegušās ādas apakšas lien cauri ribas, un vēders no sasprindzinājuma sabrūk. Tumši loki zem acīm, viņi saka, ka smags darbs mazam zēnam nav viegls. Vai viņš varēs izstiepties divdesmit gadus, pēc kuriem varēs iesniegt likumīgas pārsūdzības tiesības?
  Bet mums ir jāciena Marats, viņš veikli noliek sliedes un, ieraugot māti, atbildi pasmaida. Krunciņa uz pieres ir izlīdzināta un skaidrs, ka tas tomēr ir puika, kuram jautrība atrodama jebkurā situācijā...
  Pātaga svilpo un sāpīgi sadedzina Maratu. Māte kliedz, mēģina steigties virsū policistam, ambals satver viņu aiz pleca, apturot:
  - Neuzdrošinies! Uzbrukums cietuma sargam, pildot dienesta pienākumus... Labākajā gadījumā ducis!
  Anna jau ir vairāk sašutusi:
  - Vai viņiem saskaņā ar likumu ir tiesības sist bērnus?
  Policists godīgi atbildēja:
  - To sauc par fiziskas ietekmēšanas piespiedu mēru attiecībā pret noziedzniekiem. Sūdzēties ir pilnīgi bezjēdzīgi!
  Sieviete smagi nopūtās un centās atraut acis no dēla, lai nebūtu tik grūti. Arī pārējie zēni smīdina līdzi. Gandrīz visi no tiem ir basām kājām, tikai daži no vecākajiem dažos acīmredzami pašdarinātos rekvizītos. Un visi ir noskūti pliku, bez izņēmuma. Kad viens no viņiem pienāca tuvāk ar akmeni uz pleciem, Anna ieraudzīja viņa pārdurto numuru.
  Šausmas - vai viņas dēlam tas ir?
  Pusdienu pārtraukums ir īss - saskaņā ar likumu notiesātajiem jāstrādā vismaz divpadsmit stundas dienā, bet reāli viņi tiek braukti no četrpadsmit līdz sešpadsmit. Tiesa, daudz kas ir atkarīgs no darba nopietnības. Piemēram, maz ticams, ka pat pieaugušais var izturēt piecdesmit kilogramu smagumu nešanu no viena stāva uz otru uz pleciem.
  Bet, piemēram, jūs varat savākt kokvilnu ilgāk. Meitenes parasti strādā plantācijās, tāpēc zēniem ir fiziski grūtāk.
  Pusdienās puikas baro ar rīsiem, Ukrainā tie ļoti labi iesakņojušies un ir ļoti vērtīga proteīna barība. Pieliek arī nedaudz piena ar maizi un ķiplokiem - lai mazāk sāp. Ēdiens ir diezgan veselīgs, lai puikas, lai arī nepietiekami, neredzētu vaļīgas mutes. Šeit ir āboli un citroni.
  Marats, kaut arī izsalcis, paskaidro mātei:
  - Mums ir paraža, un gudra - sadalīt programmas visiem puikām!
  Anna bija pārsteigta
  - Gudrs?
  Kāds vecāks zēns ar sarežģītu tetovējumu uz rokas un krustu uz krūtīm pārliecinoši paskaidroja:
  - Noteikti! Biežāk nekā reizi gadā jūs varat saņemt pārskaitījumu tikai par lielu bariku. Un jūs to nevarat paturēt. Mūsu ir tik daudz un kaut kāda uzlāde notiek visu laiku!
  Anna piekrita un, glaudot dēlam pa muguru, sajuta gan svaigas, gan jau sadzijušas svītras un nobrāzumus. Mamma jautāja savam dēlam:
  - Vai viņi bieži tiek sitīti?
  Marats piespieda pasmaidīt un atbildēja:
  - Viņi cenšas nesāpināt. Nieres un dzīvībai svarīgie orgāni nepārspēj.
  Anna turpināja savu jautājumu:
  - Vai nav auksti staigāt basām kājām?
  Zēns godīgi atbildēja:
  - Protams, ciemā viņi basām kājām skraidīja tikai siltajās dienās, bet te viņus izspārda līdz snieg, un tas var glābt... Bet.
  Zēns ar krustu atkal iejaucās:
  - Esmu šeit piecus gadus! Tas ir labi, strādājot ārā, ēdot veselīgu pārtiku, jūs varat būt rūdīti un pat neklepoties! Mēs izdzīvosim, ja nenomirsim!
  Marats, uzmanīgi nokoda desiņas, atzīmēja:
  - Protams, mēs izdzīvosim, un varbūt mēs atradīsim brīvību!
  Šeit Anna pēkšņi saprata, ka sarunas tēmas ir izsmeltas. Marats dzīvoja savu dzīvi, viņa dzīvoja savu. Un just puikam līdzi ir nevietā, viņš tikai apvainosies. Lai gan Marata izredzes ieraudzīt savu gribu ir tuvas nullei. Jā, un organizē aizbēgšanu no fantāzijas sfēras. Turklāt, pat ja tu bēg, tad kā mūsdienu pasaulē var pārāk ilgi slēpties pazemē? Tehnoloģijas virzās uz priekšu, un viņu saruna, iespējams, tiek ierakstīta un varbūt pat ar video attēlu.
  Marats jautāja par suni Polkānu un, saņēmis atbildi, apklusa. Anna zinoši paskatījās uz savu dēlu. Mēs viņu redzam, viņš gribēja sīkāk pajautāt par savu māsu, bet viņš juta, ka viņa māte vēl nav ar viņu komunicējusi. Pusdienu pārtraukums ir īss, un pēc piecām minūtēm Trudovik zēni atkal sāks strādāt.
  Anna izstiepa dēlam adītas čības:
  - Uzvelc mana mīļā!
  Marats čukstus atbildēja:
  - Nevajadzētu... Visiem zēniem ir jābūt vienādiem sodā. Un staigāšana basām kājām līdz salnām ir viens no soda veidiem! Viņi tos vienkārši sadedzinās. Labāk lai viņš apmelo, kad mazais brālis izaugs.
  Mamma beidzot noglāstīja savu dēlu nocietinātās, notriektās kājas un skūpstīja tos par spīti putekļiem. Tad atskanēja pēdējais skūpsts uz pieres, un zem uzrauga draudīgā sauciena viņa piecēlās un devās uz izeju. Tad viņa apstājās. Darbs tika organizēts ar amerikāņu racionalitāti: notiesātie smagi strādāja, lai slodze tiktu uz dažādām muskuļu grupām. Tad darbs un ķermenis attīstās, ir samērīgāks un ieslodzītie mazāk nogurst, kas nozīmē, ka no viņiem var izspiest daudz vairāk.
  Maratam jau plaukstas ir ragainas ar ķirbēm, un viņš diezgan droši kravā kurpi. Ķermenis ir plāns, bet cīpslains, un tievas rokas ir spēcīgas. Nē, varbūt viņi vēl ilgi izturēs grūtos darbus. Tāpēc ir pāragri apglabāt zēnu.
  Eskorts rupji pagrūda Annu un kliedza:
  - Tavs laiks ir beidzies! Ejam prom no šejienes! Un tā es pārkāpu robežu!
  Sievietes kājas šķiet ļoti smagas. Priekšā ciemošanās pie māsas Marinkas. Šobrīd ir rudens ciešanas, un mums ir jānoķer laiks. Labi, ka brālis un māsa nav pārāk tālu.
  Ukrainā dominē amerikāņu kapitāls, tāpat kā, starp citu, ārvalstu amatpersonas. Pati vienkāršā tauta dzīvo pieticīgi, bet arī viņiem kaut kas iekrīt. Katrā ziņā lupatas ir lētas, un Anna savās nabaga jaunajās drēbēs izskatās pēc melnās aitas.
  Tomēr jaunas notiesātās meitenes savās svītrainās kleitās atgādina nacistu nometņu ieslodzītos. Tos var redzēt no vilciena vagona. Daudzas meitenes tiek iemestas cietumā par vienkāršu izvairīšanos no nodokļu maksāšanas, dodot viņām iespēju strādāt. Tāpēc laukos ir daudz piespiedu strādnieku.
  Annai paveicās, meitenes tikko bija apbraukājušas lielu laukumu un pirms jaunā viņas basām kājām stutēja vēl desmit verstes. Lai jūs varētu runāt ar Marinu. Acīmredzot kāda baskāju, tieva meitene svītrainā kleitā ar numuru un uzvārdu uz krūtīm apsargam nešķita bīstama, un viņš gāja, uzlicis uz pleca automātu. Marinka, tāpat kā Marats, kopš pēdējās tikšanās reizes ir kļuvusi nedaudz garāka un krietni tievāka. Tomēr Ukrainas ciemā ar pārtiku nebija nekādu problēmu.
  Šeit viņi tiek baroti pēc normas, acīmredzami nepietiekami, tik intensīvam un smagam darbam. Marina atzinās mātes jautājumā:
  - Jā, es ļoti gribu ēst! Mēs pat ķeram sliekas, mazgājam un īpašā veidā kūpinām, dažreiz ēdam arī neapstrādātas. Izsalcis!
  Anna jautāja par veselību. Marina godīgi atbildēja:
  - Sākumā ļoti sāpēja muskuļi, īpaši sāpēja miegs, bet tagad iesaistījos. Nekas cits - strādājam svaigā gaisā un zemē. Ziemā būs sliktāk, mašīnas tiešām cietas un nogurdinošas.
  Mamma, atceroties vērptuvi, piebilda:
  - Un putekļains!
  Marinka jautāja par Maratu. Es uzzināju, ka zēns ir vesels, un pat pēc dažiem smaga darba mēnešiem viņš fiziski kļuva stiprāks un rūdīts. Priecājās. Jaunākajam brālim jau septiņi gadi, un arī viņš ir spēcīgs. Mans tēvs tagad ir katorgā kaut kur Sibīrijā, un viņam tika atņemtas sarakstes tiesības. Ir tikai zināms, ka viņš vēl ir dzīvs, nāves gadījumā būtu paziņojums.
  Marina nopūšoties teica:
  "Ja tas nebūtu mana tēva, varbūt es nebūtu iesaistījies šajā biznesā!" Paiet visu mūžu strīpainajā halātā, un pat pēc kārtas un ar dziesmām uz tualeti iet ir murgs!
  Anna mēģināja smaidīt, atzīmējot:
  - Ja komentāru nav, pēc divdesmit gadiem, saskaņā ar likumu, var nosūtīt iesniegumu par pirmstermiņa atbrīvošanu!
  Marina pamāja ar galvu.
  - Pirmajos divdesmit gados viņi parasti neapžēlo, izņemot izcilus nopelnus... Nu, ja jūs atklājat bēgšanu vai sazvērestību! - Meitene draudīgi samazināja saules izbalinātās uzacis līdz pārgatavojušos kviešu krāsā. - Bet es nekad neiešu uz denonsēšanu!
  Anna paskatījās uz savu meitu. Drosmīgs, kā Marata zods, regulāri, nedaudz smaili vaibsti. Nobeigumā meiteņu mati ir noskūti pliki, bet viņas jau ir paspējušas nedaudz ataugt. Baltas, zeltainas cirtas pat sāka nedaudz lokoties. Diezgan gara meitene, un, neskatoties uz savu tievumu, viņa nemaz nešķiet kaulaina vai stūraina.
  Anna neviļus jautāja meitai:
  - Un ka tu... Vai tevi nemēģināja izvarot?
  Marinkas seja trīcēja, un viņa klusi atbildēja:
  - Ne bez tā, bet... Amerikāņi joprojām ir reliģiozi un viņi to nemudina... Bez augstāko iestāžu atļaujas. Bet oficiāli var reģistrēties bordelī un viens gads no termiņa aizies uz diviem!
  Anna nejautāja. Viņa zināja, ka Marinku tikai aizvainotu šādu pakalpojumu piedāvājums. Sievietes sirds kļuva vēl grūtāka. Meitene smaidot atbildēja:
  - Neskumsti... Iespējas pastāv vienmēr! Ir vairāk, dzīvē ir daudz jautrības.
  Un novājējušais skaistums dziedāja, un meitenes pacēla korī;
  Kas notika ar maigo līgavu
  Es ciešu ar melnu dvēseli!
  Atceroties viņas jauko seju,
  Ko es paturu, kad dodos kaujā!
  Baskājas meitenes dziedāja puiša vārdā, skaista romantika, un tas izskatījās diezgan dabiski un skaisti.
  Es atceros, kā ceļš klīda nesteidzīgi,
  Caur mierīgiem ciemiem, tuksnešiem!
  Tev ir gudras drēbes
  Viegls solis un ceļš uz klosteriem!
  
  Un uz lauka nogatavojas zelta zāle,
  Vējš visu miglu izkliedēja!
  Pareizticība būs mūžīgā godībā,
  Cerības gaisma kristiešu lūgšanās!
  
  Basām kājām uz ceļiem
  Mēs ar meiteni nožēlojam grēkus!
  Noliecies un tici Svētajam Dievam
  Viņš nosvērs tavu dzīvību uz svariem!
  Apsargi galvenokārt sastāvēja no vietējiem policistiem un labvēlīgi uzklausīja meitenes. Jauki ieslodzītie iekļuva strīpā, kur pagāja tikai tas, kas aizēnoja pērkona negaisu.
  Un kad no troņa atskanēja balss skaņa,
  Tu neesi cienīgs ienākt Manā paradīzē!
  Jo debesu svētums
  Nav pieejams, pat nesapņo!
  
  Jūs esat grēcīgs zemās, netīrās nepatikšanās,
  Jāturas un jāpaliek gadsimtiem ilgi!
  Tiek novērtēta tikai drosme uzvarās,
  Kā vienotas krievu armijas saplūšana!
  
  Mūsu karavīrs neiet uz krodziņiem,
  Dzerot šņabi, viņam riebjas - ļauns!
  Viņš ir spēcīgākais karotājs - pasaules vētra!
  Kas uzkāpa Krievijā, to mēs izdzēsīsim sūdos!
  
  Mana meitene soli pa taku
  Aiz pleciem noplēsts čips!
  Viņa rūpējas par saviem zābakiem
  Es visu atdevu Dieva tvertnēs!
  Visām meitenēm bija kopīgs - tās bija halāti un basas kājas. Lielākā daļa jau ir garas un lielas meitenes, bet joprojām ir ļoti mazas meitenes ar skūtām galvām. Tie atstāj tādas pašas mazas, kailas pēdas. Annai neviļus nobirst asara - nelaimīgie konkistadoru režīma gūstekņi. Un par kuru no viņiem viņi tika nosūtīti četrpadsmit vai sešpadsmit stundu smagam darbam?
  Un jau smaržo, melni deg,
  Caur ciemiem plosījās bars!
  Visa valsts tika sašķelta
  Pilsētas pelnos un drupās!
  
  Toreiz meitene bija sašutusi,
  - Nē, runa nav par slēpšanos pagrabā!
  Un priekšā ar visu kaislību jautāja:
  Jo Jēzus aicināja!
  
  Viņi iedeva viņai lidmašīnu, lai uzvarētu nacistus,
  Lidot, pagodinot šo Kristu!
  Lai skaidrajās debesīs būtu karsti,
  Lai aizvērtu debesis Fricim!
  
  Jā, viņa cīnījās ar visu savu spēku,
  Un viņa lūdza ļaunuma ikonas priekšā!
  Negribējās būt gūstā pie kapa
  Iznīcināja rāpuļus, nevis skaitu!
  Pēc šiem vārdiem meitenes, pat lielākā daļa, uzmundrināja un paātrināja savu gaitu. Anna arī basām kājām bradāja siltajos dubļos. Un viņa bija apmierināta. Tas ir tā, it kā jūs atgrieztos savā jaunībā. Lieli ceļu oļi kutina kailo zoli, un nogurums no tā atkāpjas un liecina par jautrību. Un, lai gan turpmākais romantikas turpinājums ir ļoti bēdīgs, Anna plati pasmaida.
  Bet pēdējā kaujā izrādījās slikti,
  Nez kāpēc uzsprāga benzīntanks!
  Apžēlojies, es lūdzu, es saucu uz Dievu,
  Žēl, ja meitenes deg!
  
  Jēzus man stingri atbildēja
  Es cietu par tevi, es cietu!
  Un tagad ticiet man - zārka nav,
  Visvarenais augšāmcēla kritušos!
  
  Un tagad tava līgava ir debesīs
  Viņai tas nāk par labu, Viņš pats noslaucīja asaru!
  Tici man, tur ir vieta arī tev
  Jūs piepildīsit savu sapni!
  
  Tikai zini - kalpo Krievijai,
  Tas ir veids, kā iepriecināt Dievu!
  Lai visa planēta būtu laimīga,
  Ar visu cietoksni vajag kalpot Dzimtenei!
  
  Galvenais grēks ir novērst Tēvzemi,
  Neej uz rātni - guli krūmos!
  Dodiet priekšroku nožēlojamā blēņa lomai,
  Nezinot Kunga skaistumu!
  
  Tāpēc ej un atriebies nacistiem,
  Jēzus runāja tik draudīgi!
  Dūmi pazudīs smaržīgajā gaisā,
  Būs laiks mieram!
  
  HIMLERA UN FĪRERA INTRIGAS AR STRATĒĢIJU
  Otrais pasaules karš ieguva ilgstošāku raksturu, jo fīrers nolēma FAA raķešu programmas vietā ieguldīt tautas iznīcinātājā. Iekārta ir viegla, lēta un viegli izgatavojama. Un XE-162 sērijā ienāca jau 1943. gadā. Tajā pašā laikā Hitlers klausīja Rommelu un izveda vācu un itāļu karaspēku no Āfrikas. Rezultātā vācieši saglabāja astoņas reālajā vēsturē zaudētās divīzijas un daudz ekipējuma, kā arī ievērojamus itāļu spēkus.
  Rezultātā Sicīliju labāk sedza karaspēks, un sabiedroto desants beidzās ar sakāvi.
  Uz Kurskas izliekuma Hitlers arī aizkavēja atkāpšanos, šajā gadījumā tāpēc, ka vēlējās kaujā pārbaudīt gan Tiger-2, gan Panther-2. Augustā beidzot Staļins pavēlēja uzbrukt Orjolas un Harkovas virzieniem.
  Vāciešiem bija efektīvāka aizsardzības tehnika, viņi izraka daudzus nocietinājumus.
  Taču Sarkanajai armijai bija spēku pārsvars. Īpaši pamanāms Oriola virzienā. Bet Sarkanā armija virzījās ļoti lēni. Harkovas virzienā vācieši pat spēja atvairīt ofensīvu dienvidos, kur komandēja Mainšteins. Oriolā kaujas ievilkās līdz vēlam rudenim, bet Oriolu joprojām paņēma. Un viņiem izdevās.
  Bet ļoti smagi zaudējumi, izsitot daudz viņu karaspēka. Tad iestājās pauze. Padomju karaspēks atlīdzināja nodarītos zaudējumus. Vācieši rakās... Tanku ražošana auga... Panther-2 ražošanā nenonāca. Hitleram nepatika, ka tanka svars ievērojami palielinājās. Un tad tanks nesanāca tā, kā fīrers gribēja. Un dzinējs ir vēl jaudīgāks nav gatavs. Tiger-2 ir ļoti jaudīga tvertne, taču tā lielais svars ir arī mīnuss. Bet ar tankiem vācieši vēl nav izveidojuši perfektu modeli. "Panther" patiešām ir pārāka mašīna par T-34-76, diezgan ievērojami. Bet PSRS ceļā ir jaudīgāks un modernāks tanks T-34-85, kas jau ir daudz mazāks par Panther frontālo bruņu un bruņu caurduršanas ieroču ziņā.
  Vācieši vēlas radīt kaut ko perfektāku. Galvenā vācu tvertne "Panther" ir diezgan vāja borta bruņas.
  Un ir viens vājums no prettanku šautenēm, šaujot pa sāniem.
  Nacistiem ir, bet spēcīgas lidmašīnas un cīnītāji. Īpaši spēcīgie un lētie XE-162 ir ļoti izturīgi un spēj sagraut ienaidniekus debesīs.
  Un sabiedrotie sāka spiesties gaisā. Un, protams, arī Sarkanā armija.
  Tomēr ziemā padomju karaspēks sāka virzīties uz priekšu un stumt nacistus centrā ...
  Cīņas risinājās debesīs... Ļoti labi XE-162 tuvojās Hafmenam, kurš pārliecinoši guva vārtus un palielināja impulsu. Viņa sniegums bija augstāks nekā reālajā vēsturē.
  Taču ziemā vācieši piekāpās... Decembrī karadarbība atsākās ar jaunu sparu. Rudenī un ziemā vācu tankiem kļuva grūtāk cīnīties. Un šasijas izvietojums šaha galdiņa veidā radīja daudzas problēmas. Sniegs un dubļi aizsērējuši starp slidotavām, un nakts laikā sasalušie traucēja kustību. Padomju tanki, pārspējot ienaidnieku mobilitātes ziņā, šad un tad veica pārsteiguma triecienus, rīkojoties pēc reida un atkāpšanās principa.
  Vācu fronte sabruka ziemā. Nacisti zaudēja Harkovu, Belgorodu un lielāko daļu Donbasa. Bet tomēr viņu sakāve nebija tik graujoša kā reālajā vēsturē. To ietekmēja pilnīga otrās frontes neesamība, lielais Fritz izmantoto tanku skaits, ieskaitot smagos tīģerus, aviācijas lielvara, jo īpaši ļoti efektīvā Focke-Wulf uzbrukuma lidmašīna. Turklāt kaujās piedalījās arī itāļu vienības, kuras, jauktas ar vāciešiem, cīnījās ne tik slikti.
  Arī Mainšteina un Rommela militārajai mākslai bija ietekme.
  Nacisti tika padzīti no Donbasa, taču viņi spēja nostiprināties papildu līnijās, saglabājot daļu Ukrainas kreisā krasta. Martā padomju karaspēks, iemetot kaujā papildu rezerves, dažviet sasniedza Dņepru, taču upi piespiest neizdevās.
  Turklāt marta ofensīva pie Ļeņingradas arī nebija veiksmīga. Vācieši, paļaujoties uz spēcīgiem nocietinājumiem, joprojām spēja izturēt zem pilsētas. Un padomju karaspēks piedzīvoja rezervju deficītu: galvenie spēki izlauzās cauri dienvidos, tikai ķīļi līdz trīsdesmit kilometru attālumā korona uzbrukuma zonā.
  Bet jebkurā gadījumā Sarkanā armija atkal virzījās uz priekšu, un nacisti tika atstumti. Un pat "Panthers" un "Tigers" masveida ražošana nacistiem nepalīdzēja. Un PSRS parādījās IS-2 un T-34-85. Tiesa, Fritz izstrādāja arī "Panther" -2 ar nelielu torni un "Tiger" -2 ar modernāku formu un ieročiem.
  Bet galvenais, ar ko Fritz saistīja viņu cerības, bija reaktīvais lidmašīnas un ME-262. 1944. gada jūnijā viņiem jau bija vairāk nekā tūkstotis šo reaktīvo iznīcinātāju. Himlers cerēja panākt gaisa pārākumu un izmantot savu brīnumieroci.
  Staļins saprata, ka viņam vajadzētu uzbrukt. Centrā karājās galvenais padomju armijas trieciens. Operācija Bagration sākās 1944. gada 22. jūnijā. Smoļenska joprojām atradās Vācijas kontrolē, un Fritz aizsardzības līnijas tika izstrādātas inženiertehniskā ziņā. Jā, un taktisko pārsteigumu neizdevās panākt. Ienaidnieks to gaidīja. Tomēr Fritz nepretojās. Viņu aizsardzības līnija, lai arī ne uzreiz, tomēr tika pārrauta. Savu ietekmi atstāja arī padomju artilērijas sagatavošanas spēks un padomju karavīru varonība.
  Bet vācieši nav tik vienkārši. Par jaudīgāko viņi padarīja otro un īpaši trešo aizsardzības līniju. Himlers, atšķirībā no Hitlera, uzklausīja ekspertu padomus un izmantoja elastīgākas līnijas. Zaudējumu attiecība saglabājās ievērojama par labu vāciešiem, un viņi plaši izmantoja savas bruņotās tanku dūres. Jāpiebilst, ka "Panther"-2 izrādījās ļoti spēcīgs tanks, ar izcilām pieres bruņām un jaudīgu bruņu caurduršanas pistoli. Aizsardzībā šī tvertne ir diezgan pieņemama.
  Arī jaunais vācu pašpiedziņas lielgabals E-10 ar ļoti zemu siluetu un mazu svaru ar izcilām braukšanas īpašībām ir sevi pierādījis labi. ME-262 demonstrēja arī izturību, lielisku ātrumu un jaudīgus ieročus. Efektīvi izskatījās arī HE-162, kā arī bumbvedējs Arado.
  Līdz 8. augustam padomju karaspēks atbrīvoja Smoļensku, taču līdz mēneša beigām bija pilnībā izsmēlis savas uzbrukuma spējas, nesākot kauju par Baltkrieviju. Līdz uzvarai vēl bija ļoti tālu. Bet vācieši neko nevarēja panākt un lēnām atkāpās.
  Tomēr iznīcības karš nogurdināja abas puses. Bet PSRS turpināja kompensēt zaudējumus. Bet vācieši ievērojami uzlabojās gaisā. Jaunie padomju Jak-3 un LA-7 varēja tikai daļēji kompensēt plaisu reaktīvo aviācijā.
  Vācieši, izmantojot savu kvalitatīvo pārsvaru aviācijā, lielākoties dominēja gaisā. Un tanku būvniecībā lielu lomu sāka spēlēt E sērijas tanks, precīzāk, pagaidām pašpiedziņas lielgabali - E-25 ar 88 mm lielgabalu, E-50 ar 105 mm lielgabalu. un E-10 ar 75 mm lielgabalu no Panther.
  Pēc pāris mēnešu atpūtas 1944. gada novembra sākumā padomju karaspēks atsāka ofensīvu Ļeņingradas virzienā. Šoreiz virsū bija vācu izlūkdienesti, un to ietekmēja arī jaunāko reaktīvo spiegu lidmašīnu izmantošana ar ļoti precīzu optiku. Vāciešiem izdevās atvērt padomju karaspēka koncentrāciju, lai izvilktu savus spēkus.
  Bet tomēr sniega un sala apstākļos nacistiem izrādījās ārkārtīgi grūti noturēt savu fronti. Pēc ārkārtīgi asiņainām cīņām 1945. gada janvārī Ļeņingradas blokāde sabruka. Pilsēta izrādījās nojaukta ar važām ... Un jauns liels padomju karaspēka panākums.
  Tiesa, janvāra centrā izrāvienu attīstīt neizdevās. Pārāk daudz padomju karaspēka saprata zaudējumus. Bet tomēr līdz februāra sākumam Fritz tika atgrūsti atpakaļ uz Dņepru, un viņi zaudēja teritoriju pēc teritorijas.
  Tomēr martā Mainšteins, kuram joprojām bija atbalsts Ukrainas kreisajā krastā, uzsāka lielu ofensīvu. Vācieši uzbruka naktī, izmantojot modernākas nakts redzamības ierīces uz tankiem, kā arī jaunāko "Lauvas" izstrādi, tupu transportlīdzekli ar garu, spēcīgu purnu. Turklāt masveidā tika izmantoti gan E-50, gan Sturmtigers - ļoti spēcīgi izrāvienu ieroči.
  Pirmo reizi kopš Mainšteinas pretuzbrukuma 1943. gada martā vāciešiem izdevās gūt ievērojamus panākumus, ieņemt Poltavu, Petrazavodsku, Hersonas apgabalu, atbloķējot Krimu un pat iekļūt Harkovā. Padomju pavēlniecība, izmisīgi pārdislocējot rezerves, aprīlī spēja apturēt Fritz virzību un pat izdzīt tos no Harkovas, taču pārāk lieli zaudējumi neļāva gūt panākumus. Abas puses bija diezgan izsmeltas līdz 1945. gada maijam.
  Himlers piedāvāja Staļinam mieru ar mēreniem noteikumiem: katrs patur to, ko viņam izdevās sagūstīt, mēs apmainām ieslodzītos pret visiem. Atlīdzība nav jāmaksā, un tirdzniecības attiecības tiek atjaunotas.
  Staļins tomēr atteicās no šādiem nosacījumiem. Un viņš pauda gatavību vāciešiem teritoriāli atdot ne vairāk kā robežas 1939. gada 1. septembrī.
  Šajā gadījumā vāciešiem vien būtu bijis diezgan jāatkāpjas uz Rietumiem. Un, sajutis uzvaru garšu, Hitlers no šīs iespējas atteicās. Turklāt ASV pie varas nāca reakcionāri spēki, kas radikālos fašistus visos iespējamos veidos virzīja uz karu līdz uzvarošām beigām.
  Un 1945. gada jūnijā karadarbība atsākās ar jaunu sparu. Padomju karaspēks uzbruka nacistiem Ukrainā. Sākās nikna sitienu apmaiņa. Par laimi Sarkanajai armijai, vāciešiem diska plaknē nebija lamināras strūklas, un rezultātā viņu automašīna izrādījās nepietiekami izturīga un efektīva. Lai gan tā lidojuma īpašības bija iespaidīgas.
  Ne pārāk veiksmīgi bija vācieši un tanks E-100. Pārāk smags ar novecojušu izkārtojumu, šis mastodons neattaisnoja cerības. Lai gan lielgabals, jāatzīst, izcēlās ar savu straujo uguns ātrumu. Bet "Lev" -2 ir jābūt godīgam pārākam par visiem padomju tanku modeļiem, pat IS-3. Bet karu nevar uzvarēt tikai zvēru karalis.
  Kaujas Ukrainā ritēja ar mainīgām sekmēm, daudzas pilsētas vairākas reizes mainīja īpašniekus. Vācieši atkāpās, lai attīstītu ofensīvu centrā, taču paklupa pret artilērijas stipri piesātinātu prettanku aizsardzību un iestrēga. Visa vasara pagāja dinamiska līdzsvara stāvoklī. Bet septembrī padomju karaspēks atsāka ofensīvu. Lai gan gaisā joprojām dominēja Luftwaffe.
  Cīņas plosījās ar neatlaidīgu izturību. Taču oktobrī Japāna kapitulēja pēc jauniem atomu sprādzieniem.
  Tādējādi ASV un Lielbritānijas militārpersonas atraisīja rokas. Tika pieņemta doktrīna par nekarojošu sabiedroto palīdzību. Trešajam reiham sāka piegādāt karaspēku, brīvprātīgos, aprīkojumu un aprīkojumu. Tajā pašā laikā Spānija, Portugāle, Argentīna un pēc tam dažas citas valstis, jo īpaši Turcija un Zviedrija, Amerikas spiediena ietekmē iesaistījās karā ar PSRS.
  Situācija kļuva karstāka...
  Turcijas armija, piesātināta ar šermaniem un peršingiem, sāka izlauzties cauri padomju dienvidu robežai. Viņiem 1945. gada novembrī izdevās aplenkt Erevānu un ieņemt lielāko daļu Batumi. Vācu vienības atkal ielauzās Harkovā, ieņemot šo ilgi cietušo pilsētu. Tie karājās pār padomju vienību dienvidu flangu. Situācija bija draudīga.
  Staļins pieprasīja izlīdzināt frontes līniju. Bet pat gaidāmā ziema nenesa pārmaiņas, jo ievērojami pastiprinājās padomju pilsētu bombardēšana. Rietumu spiediens pieauga.
  1946. gada ziemā bija iespējams tikai atgūt Harkovu un iestumt vāciešus centrā, atkal sasniedzot Dņepru. Taču pavasarī cīņas uzliesmoja ar lielu atriebību. Vācieši, izmantojot amerikāņu un britu tankus, sāka virzīties uz priekšu dienvidos.
  Un meitenes cīnījās...
  Un viņi cīnījās ar lielu drosmi, un zēni bija pilni cīņas entuziasma un viņiem bija piedzīvojumi.
  - Tu labi dziedi Dimka! Petka pamanīja un uzsita draugam pa plecu.
  Bet tagad mums vajag... - Te pazemes zēns vilcinājās un jautājoši paskatījās debesīs. Šķita, ka viņš tur meklēja norādes. Šķita, ka trīs saules unisonā piemiedza mazulim aci.
  Komjauniete Larisa pielika pirkstu pie lūpām un klusi teica:
  - Neradiet troksni. Mēs esam pārāk redzami. Jums vajadzētu nokļūt tuvāk tuvākajam īpašumam un sajaukties ar strādniekiem.
  Dimka ar entuziasmu iesaucās:
  - Lieliska ideja! Mēs šeit sarīkosim Spartaka vai Emeljana Pugačova sacelšanos!
  Larisa skumji atzīmēja:
  - To ir vieglāk izdarīt vārdos nekā praksē... Bet nezaudējiet cerību puikas. Sekosim man...
  Puiši, enerģiski plikādami ar plikām zolēm, virzījās pa ceļa malu. Zāle bija ļoti kutinoša, šķietami maiga, bet drīz vien zēniem un meitenei sāka niezēt kājas, it kā viņi būtu staigājuši pa nātrēm. Un man ļoti gribējās smieties. It kā tevi ar strausa spalvām nes uz papēža.
  Lieki piebilst, ka smieklīgi, bet pēc kādām desmit minūtēm - jau neizturami un basas kājas, apsārtušas no kutināšanas, pašas iznesās uz asfalta. Šeit ir daudz vieglāk iet, lai gan pēc inerces tas turpina niezēt papēžos.
  Petja, cita starpā, atzīmēja:
  - Kaut ko ejam, ejam... Un nekas ap mums nemainās. It kā mēs vazātos pa apli?
  Dima piekrita.
  - Jā... Te ir redzams kaut kas tik apburts...
  Larisa neizpratnē pamirkšķināja acis un atzīmēja:
  "Sasodīts... Neatkarīgi no tā, vai jums tas patīk vai nē, mums būs jākāpj no šīs šasijas, ja mēs vēlamies kaut ko redzēt.
  Petka nomurmināja:
  - Vai avanss... Kas tomēr ir viens un tas pats!
  Puiši negribīgi atkal uzkāpa uz zāles. Dimka atcerējās, kā pirms pāris gadiem tika notverts. Tad vācieši viņu, vēl diezgan mazu, basām kājām izdzina pa sniegu. Par laimi, tad viņam pietika drosmes nešķelties. Droši vien gaišmatains kazlēns ar kājiņām sarkanām kā zoss kājiņām Fricim nešķita bīstams. Viņš tika labi pērts un izmests no cietuma. Gan jau toreiz Dimka uz viņa rēķina būtu nogalinājis vāciešus.
  Staigāšana basām kājām pa sniegu rūdītam zēnam nešķita tik biedējoša. Lai gan, kad viņa kājas beidzot sastinga un viņš pārstāja neko just, viņš nopietni nobijās: viņš pēkšņi paliks invalīds. Taču svētie visu gadu staigāja basām kājām, nenomira un arī pirksti nenokrita. Tāpēc varbūt nav vērts krist panikā. Kājas ļoti sāka sāpēt siltā būdā, kad sasilušas. Spīdzināšana, protams, ir smaga un nacistu iemīļota. Viņiem īpaši patīk sniega kupenā iedzīt sievietes un bērnus. Pieauguši vīrieši parasti tiek spīdzināti atšķirīgi.
  Dimka, atcerēdamies, kā viņš sita pa sniegu, un aiz muguras viņu ar durkli stūma fašists, pasmaidīja. Viņš to izturēja, tāpēc pacietīs kutināšanu. Turklāt, lai arī Larisa ir meitene, viņa staigā pārliecinoši un pat sper soli.
  Petka, lai novērstu uzmanību no stiprā niezes zolēs, uzdeva komjaunatnei interesantu jautājumu:
  Ko jūs domājat par monoteismu?
  Larisa iesmējās un viltīgi atzīmēja:
  - Labs jautājums kādam, kurš arī ir pietiekami vecs, lai stātos komjaunatnē...
  Dimka, kuru arī interesēja šī tēma, atzīmēja:
  "Mums nav iemesla ticēt vienam Visvarenajam Dievam. Un ja tā, tad monoteisms ir mānīšana!
  Larisa ar skepsi atzīmēja:
  - Tātad tiešām nav iemesla? Atēnu Tomass sniedza piecus pierādījumus Dieva esamībai.
  Petka sarāvās un pacēla ausis:
  - Kādi pierādījumi? Es arī dzirdēju, ka viņi ir pieci, bet es nezinu, ko viņi ieliek?
  Larisa uz to atbildēja ar smaidu, skrāpējot zāli ar nežēlīgi kutinošajām zolēm:
  - Pirmkārt... Visam ir pamatcēlonis. Ja ir vista, tad bija ola, no kuras parādījās vista, un, ja bija ola, tad bija vista, kas to izdēja. Visumam jābūt līdzīgam pamatcēlonim. Atēnu Toms uzskatīja, ka šāds pamatcēlonis ir Visaugstākais Dievs!
  Petka paberzēja savu niezošo papēdi uz slidena koka stumbra, it kā zvīņām klāta, un uzdeva naivu un reizē bērnišķīgi gudru jautājumu:
  - Ja visam ir vajadzīgs pirmais cēlonis, tad kas kļuva par pirmo cēloni Dievam?
  Larisa paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Jā, šī ir visneaizsargātākā Atēnu Tomasa konstrukcijā. Viņš pieprasa ticībā pieņemt Dievu kā pirmo cēloni, bet tajā pašā laikā viņš neizskaidro, kāpēc pirmo cēloņu esamība ir nepieciešama pašam Visumam, bet nav nepieciešama tā Radītājam.
  Dimka, lecot kā pērtiķis, ieteica:
  -Iespējams, ka Visuma Radītājam ir savs Radītājs, un šim Radītājam ir savs, un tā tālāk bezgalīgi...
  Petka negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē, tas ir absurds... Skolotāja skolā teica: matērija ir mūžīga un tā nemitīgi tiek pārveidota, tādējādi radot pasaules Visumā. Un uz jautājumu par to, kurš palaida transformācijas mehānismu, viņa atbild - daba!
  Dimka atkal izteica ļoti interesantu domu:
  "Tātad daba ir Dievs!" Atsaucoties uz...
  Petka ar prieku ievietoja nerunīgu vārdu:
  - Panteisms! Tas ir tad, kad jūs saistāt dievišķo un dabu?
  Larisa, nervozi pielecot, jautāja zēnam:
  - Un kā tu pati to iedomājies?
  Petka neizpratnē paraustīja plecus un atbildēja:
  - Kaut kā man nav ne jausmas!
  Dima teica Aleksandra Dimā grāmatā lasīto frāzi: "Trīsdesmit gadus vēlāk."
  - Dievs ir katras lietas virspusē...
  Puiši klusēja. Saruna kļuva pārāk cildena četrpadsmit gadus veciem padomju pusaudžiem. Tad viņi uzkāpa tur, kur paši nesaprata.
  Jā, un mežs beidzās ... Lauki stiepās. Dimkas asais redzējums saskatīja virkni zemnieku, kas smagi strādāja uz lauka. Zēns palēnināja ātrumu. Viņi iznāca uz taciņas, un zāļu nieze nedaudz mazinājās. Var iet tā, lai no lauka viņus nepamana.
  Acīs izlūdze Larisa apskatīja arī ne tikai strādniekus, bet arī trīs bruņiniekus zilos uzvalkos, skatoties uz darbu, kā arī vairākus skrienošus dzīvniekus. Dimka pārsteigti atzīmēja:
  - Jā, tie ir trīsgalvaini suņi!
  Petka nosvilpās un šņāca:
  - Suns var iekost, tikai no suņa dzīves ...
  Larisa pagrieza acis un sāka skatīties vērīgāk. Viņa pati par šo pasauli zināja ļoti maz. Bija par ko brīnīties. Pirmkārt, starp zemniekiem nebija pieaugušo. Strādāja tikai bērni, bet arī, kas dīvaini, ne jaunāki par desmit gadiem un ne vecāki par četrpadsmit. Cilvēkam līdzīgi, gandrīz visi blondi, mataini vai gaiši sarkani, varbūt tikai pāris tumšas galvas.
  Tik jauki puiši, slikti ģērbušies, visi bez izņēmuma basām kājām. Diezgan līdzīgi kā viduslaikos. Tikai tagad karājas salūzis prožektors, un kaut kas līdzīgs, piemēram, pusizjaukta reaktīvā lidmašīna, redzams laukā. Ir tikai trīs gvardes bruņinieki un simtiem zemnieku bērnu, bet viņi visi paklausa. Bērni izskatās dzīvespriecīgi, veseli, iedeguši, strādā ar entuziasmu. Tas ir jautri, viņi pat kaut ko dzied.
  Tas nedaudz atgādina kaujas ažiotāžu no laukiem, kad skolēni palīdz vecākajiem.
  Darba instrumenti ir paši primitīvākie: lāpstas, grābekļi, izkaptis. Nav mehanizācijas. Meitenes pat pieķērās pie arkla un vilka to pašas, nevis zirgus.
  Petka dusmās atzīmēja:
  - Oho - ekspluatētāji!
  Dimka, atgādinot kādu literāru darbu, atzīmēja:
  - Vai atceraties, kā tas bija ar Leo ... Tas ir, atvainojiet, Aleksejs Tolstojs sarīkoja revolūciju uz Marsa ...
  Petka iesmējās un ieteica:
  - Mēs esam tikai trīs un trīs bruņinieki. Piezagsimies viņiem, nošausim tos un izteiksim revolucionāru aicinājumu!
  Larisa negatīvi pamāja ar galvu.
  - Trīsgalvaini suņi neļauj mums piezagties, un karotājiem ir loki, un varbūt viņi šauj diezgan precīzi. Šeit ir jāizlemj ar prātu.
  Dimka paskatījās uz Larisu un piezīmēja:
  - Tu esi nedaudz pāraudzis... Šeit mēs vēl varam sajaukties ar zēniem un uzzināt, kas ir kas ...
  Meitene ar skaistu seju piekrita:
  - Tieši tā, dodieties pie viņiem ar izlūkošanu ... Es personīgi šeit neko daudz nesaprotu!
  Profesionāliem skautiem pārvietošanās ar trīsgalvainajiem suņiem ir sarežģīta problēma, bet atrisināma. Tomēr zēni nolēma, lai neradītu lieku ažiotāžu, rīkoties slēpti un dabiski.
  Bet tad Petka pēkšņi pamanīja:
  - Kā ar valodas barjeru? Viņi mūs dzīvus sakodīs!
  Larisa mierināja Petku:
  - Bet neuztraucies... Kā mēs sapratīsim viņu valodu, un viņi domās, ka mēs runājam viņu valodā.
  Dima ieteica:
  - Un tad skriesim pie bruņiniekiem un sakām, ka mūs atsūtīja no kaimiņu ciema pēc palīdzības. Tādā veidā tas būs daudz dabiskāk.
  Larisa noraidoši pamāja ar roku.
  - Pamēģini... ceru, ka tev izdosies. Tikai nepārspēlējiet!
  Zēni, divreiz nedomājot, sāka skriet. Plāns bija pārāk vienkāršs.
  Puiši un Larisa atkal atgriezās realitātē ar lielu nožēlu. Mēs atkal nokļuvām cietumā, un, kas ir visnejaukākais, vācieši, redzēdami, ka trīsvienība iedvesmo, aizveda viņus uz nopratināšanu. Šoreiz viņi spīdzināja ar cepeškrāsni. Viņi iesmērēja meitenes un puiša kailās zoles ar eļļu, un no attāluma nolika karstu liesmu. Šāda spīdzināšana var ilgt piecpadsmit vai divdesmit minūtes un būt ļoti sāpīga. Bet kājas nebija kropļotas, un vairākas dienas spīdzināšanu varēja atkārtot. Viņi trīs izturēja šo liesmu, kas gandrīz skāra papēžus, un tad Larisa sāka dziedāt;
  Es biju jaunava uz plaukta,
  Parastais baskāju komjaunietis...
  Galu galā Staļins, Ļeņins ir viena ģimene,
  Un es jūtos neērti starp viņiem!
  
  Viņi spīdzināja meiteni nebrīvē,
  Papēži tika cepti ar karstu uguni ...
  Bet es nepadevos, ticiet ienaidniekam -
  Tikai komunismu meitenei iedeva svētie ...
  
  Uzcelsim paradīzi Visumā
  Lai balss plūst ļoti skanīgi ...
  Puika neskumsti un nav garlaicīgi
  Meitenes basām kājām skrien pa peļķēm!
  
  Mēs ticam, ka cīņā uzvarēsim Vērmahtu,
  Lai gan šķiet, ka fašisms nezina mēru ...
  Kopā ar viņu ir Sems no elles, ļaunais ķerubs,
  Un tātad milzīgs zaudējums!
  
  Kapitālisms nolēma dot fašismam,
  Viņu ieroči, tanki, kapitāls ...
  Mūs satriec nežēlīgais velns un zaglis,
  Nodevējiem sola medu, banānus!
  
  Bet ko man darīt, ja esmu nebrīvē
  Roku dzelži cieši satvēra rokas ...
  Es stundu pakārtos kails uz plaukta,
  Un svari uz basām kājām karājās ...
  
  Bet meitene nepadevās ienaidniekiem,
  Kā ļaunie fašisti nespīdzināja ...
  Lai tas ir Hitlera kauns,
  Mēs esam kara karotāji, nevis pacifisti!
  
  Mani ved gandrīz kailu, lai mani nošautu,
  Un zem basām kājām sniega kupenas ...
  Tas Kungs acīmredzami to nevēlējās.
  Es saskaros ar princeses atjauninājumu!
  
  Meitenes cilpa ap kaklu,
  Un meitene tika cieši pievilkta ...
  Jā, sods jau darbojas par grēkiem,
  Un viņi gaida nacistus, ziniet izmestās lodes!
  
  Bet kas tas ir, zirgaste pārsprāga,
  Un no karātavām nokrita meitene ...
  Salauztais fašistu rāpulis ir slavens,
  Un partizānu uzbrukums - sīkumi!
  
  Mani pārspēja, es atkal esmu ierindā,
  Es ļoti drosmīgi cīnos ar fašistiem...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu
  Un man nav žēl zemiskā Ādolfa!
  
  Jau Berlīnē pazīstiet mūsu tankus
  Un puse Eiropas tika atbrīvota uzreiz ...
  Paradīze drīz būs uz visas planētas,
  Līdz komunismam tikai viens solis, nevis jūdzes!
  Nacisti, saskaroties ar šādu drosmi, bija šokēti. Vēl dažas reizes viņi iesita meitenēm un zēniem pa mugurām ar karstu stiepli un nosūtīja atpakaļ uz kazemātu.
  Laiks bija karsts un kamerā bija patīkami. Tikai tagad ļoti dega kailās zoles tulznās, un mugura, pārgriezta ar karstu stiepli, sāpēja.
  Larisa mierināja Petku un Dimu:
  - Redziet, ar katru jaunu reizi mums ir vieglāk un vieglāk izturēt šīs spīdzināšanas. Tagad mums būs laiks atpūsties un gulēt.
  Dima atzīmēja:
  - Interesantākajā vietā mūsu sapnis tika pārtraukts. Cik kaitinoši.
  Petka pauda pārliecību:
  Bet šoreiz es ticu, ka mums izdosies!
  Larisa uzlika rokas uz zēnu kakliem un sāka uzburt. Viņa arī ļoti vēlējās tikt ātri, jaunā pasaulē, no kurienes varētu atnest glābiņu PSRS.
  Puiši iekrita sapnī, bet neredzēja nemaz to, ko gribēja redzēt.
  Proti, kā meitenes tiek spīdzinātas un dzītas vispirms basām kājām sniegā, bet pēc tam karstās oglēs.
  Tomēr tas jau ir netiešs stāsts... Pazibēja vēl viens sapņa fragments ar Hitleru.
  Hitlers ne tikai izteica vēlmi vērot Vācijas pirmā četru dzinēju reaktīvo bumbvedēju Yu-487 lidojumu ar ātrumu virs 1100 kilometriem stundā, bet arī personīgi sēsties pie lidmašīnas stūres. Kurts Tanks, kurš pārrauga franču veikto attīstību, enerģiski iebilda pret to:
  - Mašīna pēc titāniskā darba tikko tika iemiesota metālā. Mēs nevaram riskēt ar fīrera dzīvību.
  Feldmaršala Kissilringa atbalstītā tvertne:
  - Šis ir gandrīz pirmais lidojums, ko veiksim 1947. gada 27. jūnija rītausmā. Automašīnai ir izcilība - salīdzinoši neliels spārnu laukums, kas samazina aerodinamisko pretestību un ļauj stratēģiskajam bumbvedējam paātrināties līdz 1200 kilometriem stundā. Taču krasi palielinās slodze uz spārniem, un tas ir risks!
  Pats Hitlers nebija pārāk dedzīgs trakot, bet lai pēcnācēji atceras viņa drosmi. Pats fīrers, veģetārietis, cerēja, ka viņu vienkārši atrunās. Vāciešiem ļoti vajadzīgs jauns auto, vēl jo vairāk tāpēc, ka šādu izstrādņu laukā vajadzētu pārspēt ASV.
  TA-600 Tank ar astoņiem dzinējiem projekts tika aizkavēts, cik tas bija. Sākotnēji plānotais ātrums 860 kilometri stundā vairs nevarēja atbilst fīreram. Tāpēc nācās to pārtaisīt arī paralēli uzstādot reaktīvos dzinējus. Tagad mašīnas ātrumam vajadzētu pieaugt līdz 1220 kilometriem stundā, kas dos iespēju gandrīz nesodīti bombardēt jebkuru PSRS punktu, taču mehānisma pārbūve prasīs daudz laika.
  Dažas problēmas radās ar mašīnas bruņojumu. Eksperti diezgan pamatoti uzskatīja, ka 16 (!) Pneimatiskie ieroči, no kuriem 13 - 30 mm, jau bija par daudz.
  Vēl viena mašīna, kas arī ir gatava pacelšanās 7. septembrī, bija XE-377. Šim bumbvedējam vajadzētu aizstāt iepriekš ne pārāk veiksmīgo XE-277.
  Pati ideja izveidot smagu niršanas un reaktīvo bumbvedēju bija ļoti sarežģīta dizaina ziņā. Lai gan izdevīgi. Niršanas laikā bombardēšanas precizitāte ir daudz augstāka nekā no horizontālas plaknes, un neliels skaits lidmašīnu var atspējot stratēģiskās un rūpnieciskās iekārtas.
  XE-277 izrādījās augstkalnu bumbvedējs, pat ja vēl nebija reaktīva lidmašīna. Viņš uzkāpa 15 kilometrus un varēja nesodīti bombardēt pilsētas.
  Bet tajā pašā laikā automašīna saglabāja iespēju nirt, tāpat kā XE-177, nesadaloties no pārslodzes.
  Jaunākā konstrukcija XE-377, kas jau ir bumbvedēja reaktīvā versija un ļoti iespaidīga, kas spēj izlīdzināt daudzas pilsētas un ciematus un efektīvi iznīcināt rūpnieciskās iekārtas.
  Daudzsološās mašīnas bija pārākas par amerikāņu un britu kolēģiem, kas uz lauku vistu fona, kas košļāja prosu, lika Hitleram justies kā ar cepumiem pārbarotam tītaram. Bet šajā gadījumā papildus jaunu mašīnu apsvēršanai fīrers bija noraizējies par aktuālāku problēmu? Kur sist ar aviācijas un bruņu zizli? Lai arī ar spēcīgu zizli, bet...
  Nimics bargā tonī noteica:
  - Mūsu stratēģi uzskata, ka papildus triecienam Maskavas virzienā daļai spēku vajadzētu virzīties uz dienvidiem, attīstot arī ofensīvu Alma-Atas un Kuibiševas virzienā!
  Hitlers bez liela entuziasma atbildēja:
  - Mēs to jau ne reizi vien esam apsprieduši! Mēs nonācām pie secinājuma, lai gan tas ir nelietderīgi, bet mēs streiksim dažādos virzienos.
  Nimics piekrītoši pamāja ar galvu un piebilda:
  - Turklāt visos reģionos būtu jārīko Ukrainas Radas vēlēšanas. Ieskaitot Vorošilovgradu un Doņecku, kur veidojās partizānu zonas. Mums nevar būt mazs parlaments!
  Mainšteins, nepaskatīdamies augšā, paskatījās binoklī - kā četrdzinēju Yu-487 tur pacēlās augstumā un tajā pašā laikā pamanīja:
  - Ofensīvai jāsākas ne vēlāk kā 20. jūlijā... Laika apstākļi mūs ļoti nospiež. Ja krievu pretestība ievilksies, tad ... Sāks līt un vēl jo vairāk uzsnigs sniegputene, un mums jau būs pašiem jārūpējas par savu izdzīvošanu.
  Hitlers pārliecinātā tonī teica:
  - Ofensīva sāksies 21. jūlijā. Pa šo laiku viss būs gatavs. Sitieni tiks doti uzreiz piecās vietās. No trim virzieniem ofensīva tika vērsta uz Krievijas galvaspilsētu, divos uz Vidusāziju un Kuibiševu. Kopumā virzieni ir noteikti. PSRS ir jāizslēdz no darbības pirms Jaunā gada. Ja ne pilnībā, tad vismaz lielākoties.
  Šeit mežonīgā sapņa tēls tika pārtraukts, un bērni atkal atguvās ceļā.
  
  KARALISKA UN ĻOTI KAUJAS MISIJA
  Meiteņu grupa veica misiju - aizstāvēja visneaizsargātāko punktu Krievijas, cara karaspēka pozīcijās Pirmā pasaules kara laikā.
  Nataša pat teica:
  Nokavēts kaujas brīdis rada verdzību gadsimtiem ilgi!
  Un meitenes izvēlējās sev ļoti agresīvu un jaudīgu tanku un stājās pretī Kaiser's Germany.
  Meitenes uz tanka turpināja iznīcināt vāciešus un nošāva kājniekus. Precīzāk, Alise šāva no ložmetējiem, bet Nataša no lielgabala. Maksimka stūrēja ātrgaitas tanku, un Anželika kā veselīgākā un lielākā sieviete aktīvi kā kobra, kas dejo pēc faķīra melodijas, šāva šāviņus.
  Bet tagad tika sasists ceturtais bateriju kopums, un tad beidzās trīsdesmit kilogramu čaulu piegāde. Tomēr vairāk nekā puse no visiem šajā apgabalā koncentrētajiem vācu ieročiem jau ir iznīcināti. Arī beidzās munīcija. Četrdesmit tūkstoši vāciešu atrada savu nāvi, bet munīcija bija izsmelta.
  Tagad meitenēm vajadzētu to aizpildīt. Bet mēģiniet atrast pareizo kalibru divdesmit pirmajā gadsimtā. Tas pats ar munīciju. Tanks apstājās, un karotāji kopā ar Maksimu uzbruka piektajai bateriju kopai.
  Par to Andželika bija īpaši priecīga, tāpēc tagad tā vietā, lai pazemojoši nest gliemežvākus, viņa var sevi parādīt visā savā skaistumā!
  Šeit Andželika ar basu kāju sita graujošu sitienu Vācijas ķeizara karavīra žoklī. Viņš no trieciena uzlidoja un notrieca vēl piecus vācu karavīrus.
  Nataška arī turēja atskaņotāju, un Alise, novirzoties no šāviena, ļoti sāpīgi trāpīja Fricim cirkšņā. Maksims deva priekšroku vācietim nokautēt ar dūri.
  Karotāju kvartets: trīs mūžīgās meitenes un zēns kā adata iekļuva ķeizara karaspēka pozīcijās. Viņi lēca ar kailiem papēžiem pāri parapetam un apsegloja vācu ložmetējus. Un viņu pašu ložu strūklas lēja uz Fritz.
  Līķu masa piepildīja vācu ķeizara karaspēka redutu. Kvartets, kas ātri metās uz nocietināto punktu, tagad plosījās pa to kā savvaļas tīģeru bars. Vācieši negaidīja, ka esat skaistas puskailas meitenes un puikas, viņus tā nospiedīs. Un ka spļaudāmās lodes var lidot bez garām.
  Un karotāji kopā ar zēnu nesa ložmetējus, aiz muguras bija lentes, un viņi nežēlīgi apšāva ienaidnieku.
  Maksims, šis izturīgais mūžīgais zēns, dziedāja:
  - Es esmu asinskārs! Es esmu nežēlīgs! Es esmu krievu bruņinieks - Barmaleja!
  Andželika ir karaliskā sieviete ar ļoti patīkamu seju, drosmīgu zodu un ugunīgiem matu šķipsnām, kas, vāciešiem trāpot, tos apdedzināja vārda tiešākajā nozīmē. Meitene-bruņinieks piedziedājumā piebilda:
  - Un man nevajag! Nekādas šokolādes! Nav marmelādes! Pārspēj Frici ar sitienu! Pārspēj Frici ar sitienu!
  Un, kad viņas lielās, bet bez žēlastības kājas skāra, ķeizara karavīru galvaskausi tika konkrēti salauzti! Turklāt meitenes un puisis ar plikiem kāju pirkstiem meta pretiniekus ar tērauda priekšmetiem. Tā viņi trāpīja Fricim ar veseliem sadedzinātu banknošu kūļiem.
  Tāpēc viņi pielēca pie baterijas, no kuras vācieši apšaudīja krievu karaspēku. Un ložmetēju sprādzieni nopļāva visus ložmetējus uzreiz.
  Un karotāji ar kājām aizdedzināja munīcijas kastes. Un viņi sāka iznīcināt baterijas.
  Kaujas komplekti tika saplēsti, izkaisīti ar uguņošanu, simtiem un tūkstošiem nogalinot vāciešus.
  Pats kvartets palika neievainojams. Viņi nevarēja viņam ne sist, ne aizķert ar durkļiem: spēcīga maģija! Un karotāji gāja, gāja un pļāva, it kā kultivators staigātu pa brikšņiem. Un visi karotāji klejoja, klejoja, un auļoja, pārspējot visas jaunās iznīcināšanas robežas.
  Viņi četri pat dziedāja unisonā;
  Mēs esam bruņinieki - zobens un uguns,
  Saplēsim viņus visus kā dzīvniekus!
  Izrakstīsim rēķinu - iekasēts sods,
  Nekļūsti par mūsu papagaiļu bruņinieku!
  
  Mēs kļūsim forši kā ērgļi
  Slaucīsim dažādus ļaunos garus uzreiz!
  Ziniet mūsu foršos Tēvzemes dēlus,
  Mēs metam savu izaicinājumu mūžībai!
  
  Cik skaisti plosās karš
  Kurā deg tautas...
  Sātans nāca no pazemes mūsu dēļ,
  Aiz viņa stieņa fašistu frīki!
  
  Mēs iedosim meitenēm cietu seju,
  Mēs nacistus salauzīsim kā zaru ...
  Un tad mūsu karavīrs kļūs par meistaru,
  Ļaujiet maija rozēm krāšņi ziedēt!
  
  Sasniegt, mēs varam daudz zināt,
  Pacel savus spēkus augstāk par zvaigznēm...
  Un tā lielais karotājs cīnās un uzdrīkstas,
  Uztaisīsim draudīgus kapus!
  
  Paskaties, tad būs karavīrs,
  Viss jauns un kā kļava...
  Un es ticu, ka nepatikšanas mūs pāries cīņā,
  Kļūsti par bruņinieku, pieredzējušu cīnītāju!
  
  Šeit viņš ar spēcīgu sitienu nopļāva veselu pulku,
  Un ar viņu divi pulki tika izmērcēti ...
  Un pūķa fīrers tā, ka nejaukais ir miris,
  Un mēs esam brīnišķīgas jūdzes līdz zvaigznēm!
  
  Šeit ķeizars no bailēm izlaida asaru,
  Es lūdzu par jūsu žēlastību!
  Mums ir daudz vardarbīgu spēku,
  Būsim pilnā tērpā!
  
  Kad mēs ieejam šajā Berlīnē ar trīs krāsām,
  Un cars Nikolajs kļūst par Dievu,
  Tauta izlems ceļu spēku bezgalībā,
  Netiesājiet monarhu tik bargi!
  
  Tad nepatikšanas par Tēvzemi nezudīs,
  Lielums būs saule...
  Ķeizara ļaunā bars izklīdīs,
  Lai sirds pukst novājināti!
  
  Ar skaistu meiteni mēs lieliski ejam garām,
  Pa mūsu Krievijas plašumiem!
  Un mums ar ģimeni kopā būs lieliski,
  Es ticu, ka laime pienāks drīz!
  Un karotāji pabeidza šī cietokšņa iznīcināšanu. Patiesība
  Andželika, šis bifeļu karavīrs saņēma nelielu brūci varenā
  plecu. Kaut kur vēl nedaudz caurdurta aizsardzība. Nu, Magomatrix ne vienmēr ir ideāls.
  Alise arī nedaudz apdedzināja kājas. Skaistā meitene, lai arī sāp, viņas precizitāti nekādi neietekmē.
  Un cīņa turpinās. Izmetot tukšas lentes, kā izķidātas boas, meitenes pielādēja sev sagūstītos ložmetējus un munīcijas kastes. Andželika lokalizēja sāpes plecā un piepildīja tvertni ar krājumiem. Pēc tam Maksimka ielēca, un jaudīgā mašīna devās tālāk, lai iznīcinātu nacistus, pareizāk sakot, ķeizara karavīrus.
  Mūžīgais mazulis vienkārši saspieda vairākus simtus karavīru ar kāpuriem. Pēc tam Alise un Nataša kopā atklāja uguni no sagūstītajiem ložmetējiem uz vācu kavalēriju un kājniekiem. Iznīcināšana noritēja tādā tempā, ka to apskaustu jebkurš Rembo. Bet viņu grupa iebrauca sestajā nocietinātajā zonā. Tur un sarīkoja jaunu salūtu. Un papildus šaušanai no ložmetējiem meitenes joprojām ar kājām meta no Fritz sagūstītos šāviņus.
  Cīņas ekstazī stāvoklī Andželika sāka kliegt no plaukstas;
  Kas tic nemirstībai, tas dzīvo mūžīgi, jo patiesi mirst tikai tie, kas tic savai nāvei!
  Dažreiz medniekam nāk par labu, ka medījums nesanāca, jo viņa bruņas ir kā papīrs, un lamatas ķēdes ir kā tievs pavediens!
  Pacietība ir uzvaras atslēga, ja tā nav apvienota ar pazemību pretī ļaunumam!
  Nāve kā ostas padauza karājas ap visiem, bet nāk tikai pie tiem, kam galva ir dobāka par maku!
  Bruņinieka ciltsraksta garums ir lielisks impulsu augstuma un gara diženuma mērs!
  Arī ienaidnieks nav piebeigts, tāpat kā slimība bieži vien netiek izārstēta, tikai tad, ja pēdējā var pāriet pati no sevis, neizārstējoties, tad nevar izvairīties no sarežģījumiem no nepabeigtas atgrūšanas!
  Bēgšanai joprojām var būt jēga, bet bezjēdzīgam lidojumam nav pestīšanas!
  Gļēvulis nomira pirms ieraudzīja pirmo lodi, drosmīgais dzīvē būs pirmais, neskatoties uz lodēm!
  Ķermeņa ievainojumu var izlabot ar nelieliem cilvēces zinātnes panākumiem, taču Augstākais Saprāts dažreiz ir bezspēcīgs pirms morālās deformācijas labošanas!
  Karš ir tāds neprāts, kuram gatavojas talantīgie un gudrie, un no kura var izvairīties tikai īsti ģēniji!
  Pilnīgas atpūtas nav pat kapā, pilnīgas atpūtas nav pat sapnī, kas nozīmē, ka tālāk nogurt nav iespējams!
  Mūsu pasaulē nekas netiek dots par velti, pat nodots pat par salauztu santīmu!
  Velns ir krāsots neizskatīgs, bet visbriesmīgākais nešķīstajā ir spēja pasniegt indi glītā iesaiņojumā!
  Karš smaržo pēc degšanas, bet dažreiz kara atteikšanās smaržo daudz sliktāk!
  Realitātē nav garlaicīgu cīņu, ir tikai viduvēja kauju filma adaptācija līdz smieklīgām kolikām!
  Ģimenes vētras, kā vējš burās, kuģis kratās, bet nedod Dievs no pilnīga miera!
  Gļēvulis nespēlē hokeju, bet zaudē, izlidojot no dzīves ar ripu!
  Kas labi cīnās, tas lieliski var noturēt izcīnīto, ja spēj savu alkatību samazināt līdz gandarījumam!
  Jūs nevarat būvēt personīgos panākumus uz kauliem, pat ja kauli ir senču relikvijas, kuras pagodinātas ar pagātnes darbiem!
  Senču relikvijas nav tikai kauli, varoņdarba slava nav tikai skaņa!
  Neglīta uzvara ir labāka par skaistu zaudējumu, jo uzvarētājs vienmēr var izdaiļot realitāti!
  Krāļi nevar ēst sāta sajūtu, bet mirušie nekož nemaz!
  Uzvara pār spēcīgu ienaidnieku ir godājama, uzvara pār stingru ienaidnieku ir divtik godājama!
  Vācieši tiešām parādīja, ka prot mirt... Bet kaut kā stulbi! Un krievu karotāji nemaz nemirst, bet uzvar ar apdomīgu varonību. Un, ja viņi sāka pļaut ienaidnieku, tad ar milzīgu entuziasmu. Un tos tiešām nevar apturēt! Ir nelokāma dzīvā un maģiskā napalma lavīna. Sagūstītie ložmetēji jau ir izlādēti, un kvartets ielādē jaunas no ienaidnieka sagūstītās jostas.
  Meitenes, kā saka šādos gadījumos: šaujampulveris, kas nav garām! Viņi pārvietojas tik liesmojošā slidotavā, ka viņiem burtiski kūp papēži.
  Tās ir sieviešu kārtas mežsargi. Viņi virzās uz pēdējo, septīto nocietināto punktu, jau iznīcinot vairāk nekā astoņdesmit piecus tūkstošus jātnieku un kājnieku.
  Ķeizara karaspēks burtiski asiņo un izplūst. Viņu neuzvaramais kvartets ļoti bagātīgi pievelk bumbuli. Un pats bumbulis nav mazāks par Merkuru vai pat Marsu.
  Un terminatoru karotāji demolē nākamo un neparasto kā degvīna pudeli no alkoholiķa, saskaņā ar bateriju. Viņi nav tādi vājinieki, lai piedzīvotu šaubas vai nožēlu. Kad mērķis ir izvirzīts uzvarēt, uzvara, tad tā tiks uzvarēta. Un ja ienaidnieks nepadodas, tad ienaidniekam sliktāk!
  Pati Andželika pievienojās apšaudei pēc tam, kad viņiem atkal uzbruka kavalērijas rezerves, atzīmējot:
  - Gebelss meloja, ka krievi, virzoties uz priekšu, meta līķus pa vācu pozīcijām. Un tagad mēs redzam, kurš patiesībā ir līķis un sadalās.
  Alise ar cieņu atzīmēja:
  - Un tomēr vācieši ir drosmīgi! Viņi kāpj kaujā kā japāņu kamikadzes:
  Nataša iesmējās, pamanījusi:
  - Un viņu sakāve gaida ne mazāk nežēlīgi kā Japāna!
  Maksimka kaut ko atcerējās:
  - Es tagad atteicos no PSRS varoņa ceturtās zvaigznes, uzskatot, ka pārējās meitenes tika negodīgi apkrāptas ... Un tagad kaķi skrāpē manu dvēseli!
  Alise, nepārtraucot šaušanu no vairākiem ložmetējiem vienlaikus, ar abām rokām un kājām šaujot uz vāciešiem, ar smagu nopūtu apstiprināja:
  - Es arī jūtos ne visai viegli... Tik daudz slepkavību mūsu piespiedu vainas dēļ!
  Andželika atkal sāka sirdi plosoši un apdullinoši kliegt:
  -Mānība ir līkumota, bet patiesība taisna, pirmā patiesība, kā likums, ātrāk ved uz mērķi, ja tā ir līkumainība bez līkumiem un ar tauku eļļu nosmērēta!
  Taču pacietība un darbs, kā jau precēts pāris, rada panākumus, tomēr ar nosacījumu, ka ilgi paliek un tuvojas ar mīlestību!
  Āzijas gudrība ir laba, aziātu mežonība ir slikta!
  Viens lauva spēj izdzīt tūkstoš aitu, bet viens lauvas auns spēj taranēt tūkstoti savu brāļu!
  Karā cilvēks ātri vien nemācās būt pārsteigts, izņemot varbūt to, ka viņš joprojām ir dzīvs un nav dezertējis!
  Visbriesmīgākais karā ir bailes, kuras nevar novest līdz parastam ieskatam!
  Lai kļūtu par dzīves teātra leļļu, ir jātiek vaļā no lelles bezspēcības vismaz lomu sadalē virtuvē!
  Karā miers ir tikai sapnis, bet tas ir nāvējošu murgu pilns sapnis!
  Drosme ir atjautības āķa virve, kas ķer veiksmi kaujas laukā!
  Mēles asumu nevar uzasināt trulā prāta dzirnakmeņi!
  Jūs nevarat veidot laimi uz viltu, bet jūs varat veidot laimīgu uz viltu!
  Nepiebeidziet ienaidnieku, ka lauks nav ravēts ar nezālēm, uzvaras raža sabojās sabotāžas un sabotāžas nezāles!
  Līkumainās takas ved tieši uz mērķi, tikai tas, kuram nav sāniski skatiena!
  Ja esi sastindzis ar smadzenēm, tad likteņa līkne ved taisni uz kapu plakano plāksni!
  Būt par miesnieku karā ir mazs gods, bet kļūt par karbonādi kopumā ir negodīgāks!
  Lielie skapji ne tikai skaļi krīt, bet mēs putekļojamies ar kolosālu kūtrumu!
  Daudzi skeleti sazvērnieku skapjos atdodas kā pagrimuma smaka, kas nogalina gļēvulību!
  Jebkurš muļķis var sasist septiņas mušas, bet tikai ar septiņiem laidumiem uz pieres viņš var izcelt vienu nodevības utu!
  Karā tas ir kā pirtī, un karstums un sviedri, un kauli sāp, bet atšķirībā no tvaika istabas, jo augstāk uzkāp, jo mazāk degsmes paliek!
  Patiesība vienmēr ir banāla, bet viltīgais noteikti atradīs veidu, kā to oriģinālā veidā sagrozīt!
  Cīņa ar ļaunumu dzemdē varoņdarbu, labs bez varoņdarba rada garlaicību!
  Diplomātijai ir jābūt smalkai, taču šis smalkums ir zobenu asums, kas nodrošina mūsu prasības!
  Vai pasaulē ir skumjāks stāsts par Romeo un Džuljetas stāstu? Bet šī ir ļoti strīdīga zilbe, draugi, jo viņu ģimene ir saglabājusi jaunību!
  Apdullināt vēl nav uzvarēt, bet, ja ienaidnieks patiešām ir pārsteigts, tad uzskatiet, ka viņš jau ir uzvarēts!
  Mums ir jāizsaka atzinība Andželikai, tas, ko viņa kliedza, bija diezgan asprātīgi un āķīgi. Atzīsim, meitene patiešām ir kurtu kurts.
  Pēc septītā cietokšņa sakāves terminatoru meitenes devās medīt vairākas, mazākas baterijas. Tagad viņi patiesi priecājās par saviem panākumiem. Patiesība satvēra Maksimku, un puisim ģenerālim bija stipras sāpes labajā rokā.
  Mūžīgā jaunība atzīmēja:
  - Lode nav muļķis, bet skūpsta ar stulbu sāpīgumu!
  Andželika, atbildot, garšīgi noskūpstīja savu vīru un iesaucās:
  - Esi tavs puika karavīrs numur viens! Pēc Staļina!
  Nataša, pieticīgi nolaidusi acis, atzīmēja:
  - Bet tomēr neaizmirsīsim Kobu, viņš mani izglāba! Un tu, Andželika, esi īsts bifelis.
  Sarkanmatainā velns saraukās un ņurdēja:
  - Un tava matu krāsa nav dabiska!
  Staļina sieva ķiķināja un iesaucās:
  - Tas, kas ir dabisks, nav noziedzīgs! Un noziedzība mani vienmēr ir vilinājusi! Nav brīnums, ka mans vīrs ir slepkava numur viens!
  Alise paskatījās apkārt un čukstus teica:
  - Tam es piekrītu!
  Karotāji uzlidoja un sāka atkal dauzīt baterijas un pļaut divīzijas rezervi, un Andželika atkal kliedza:
  -Atšķirība starp inteliģenci un viltību ir lietošanas biežumā, viņi vienmēr krāpjas, bieži arī cenšas būt gudri, bet reti kurš dzīvo pēc prāta!
  Zinātne var visu, ko cilvēks var vēlēties, bet ne visu, ko cilvēks var vēlēties!
  Visbiežāk pazaudē galvu, kuram ir slinkums prāta vētrai!
  Karsta patriotiskā siržu degsme atvēsinās agresoru ambīcijas, kas paceļ zobenu Tēvzemei!
  Naglu var iesist ar čuguna galvu, bet tikai lai uzliktu cilpu kaklam!
  Visvairāk zaudē tas, kurš ietaupa uz kukuļdošanas rēķina.
  Cilvēki nav nemainīgi savās dusmās, bet daudz konsekventāki kulta pielūgsmē.
  Taupot labu, labu neiegūsi, it īpaši, ja taupība pārvēršas skopumā!
  Tāpēc dzersim uz to, ka mūsu problēmas vienmēr ir mērenas, un iegāde nezina mēru!
  Neaizmirstie patiešām dīgst uz asinīm, jo asinis netiek aizmirstas un dvēseles rētas nedzīst!
  Viņi necīnās skaitļos, viņi tikai zaudē un aizmieg ar līķu skaitu!
  Septiņi muļķi cīnās ar ļaunu, astotais gudrais cīnās ar labo!
  Sitiens ienaidniekam ir jāsniedz laikā, tikai aizstāšana zem protēzes vienmēr ir nokavēta!
  Uzsākot biznesu, neceri, ka beigsies dīkdienībā!
  Vieni griež banknotes, citi stulbiem matus, bet lielākajai daļai krāpnieku ir vienalga, kāda ir cūkas vilna!
  Bendes cirvis var nocirst vislabvēlīgākos konstitūcijas pantus, ja vien tos nav ierakstījusi ērgļa spalva, nevis slapja vista!
  Jūsu krekls ir tuvāk ķermenim, un virve ir tuvāk kaklam, it īpaši, ja to glabā kāds, kurš nav dzimis kreklā!
  Egoistiskas atkarības ļauj noplēst ādu zābakiem, ar "bast kurpēm" apaviem ar savu merkantīlo interesi!
  Ir grūti izlūkot fordu, bet viegli noslīkt ūdenī!
  Puisim ģenerālim Maksimkam pēdējā frāze patika tiktāl, ka viņš iesaucās:
  - Es jau vairākas dienas sapņoju par ugunsgrēku dūmiem ... Esmu tik slinks, pat pārāk slinks, lai noslīcinātu sevi!
  Tvertne pārbrauca akumulatoram. Pēc tam karotāji pievērsās Austrijas kavalērijas rezervei. Austrieši, kurus skāra sitiens, sāka izklīst. Vairāk nekā stāvus, ungāru kājnieki metās uzbrukt krievu tankam.
  Meitenes sāka izmisīgi šaut pretī. Lēciena šautenes lode trāpīja Andželikas spēcīgajam augšstilbam, un karotājs atkal sāka kliegt. Turklāt viņa lēja spārnotus aforismus pa labi un pa kreisi:
  -Zināšanas nav tikai bākas gaisma, kas izgaismo ceļu uzbrūkošajam karaspēkam, bet gan dedzinošs lāzera stars, kas izdedzina pretinieka pozīcijas!
  Uzvarētājus netiesā, uzvarētājs ir pats tiesnesis, kuru var pārsūdzēt tikai pamatojoties uz atriebības un atriebības likumu!
  Nāve ir slikta lieta, bet vairāk procesā, nevis sekās!
  Jebkura katastrofa, pirmkārt, ir krāsains šovs, bet krāsojums vienmēr ir asiņains tonis, un skaņu celiņu pavada bēru maršs!
  Ja mums nebūtu katastrofu, tad nebūtu varoņdarbu, un bez varoņdarbiem dzīve ir kā zupa bez pipariem!
  Karš, tāpat kā pipari, padara acis ūdeņainu, bet tas padara dzīvi nevainojamu!
  Jūs varat lūgt piedošanu tam, kurš pieņēma nāvi, bet jūs nevarat attaisnoties, lai nogalinātu to, kurš sēj nāvi!
  Novērtēt ienaidnieku par zemu nozīmē nenovērtēt lekciju pirms eksāmena, tikai vērtējums - divu mietu pāris noteikti krustosies viens ar otru, veidojot kapa krustu!
  Kurš ļauj no sevis noņemt skaidas, tam ir celma inteliģence un ozola atlīdzība!
  Katra tikšanās karā ir kā randiņš ar mīļoto, to nav iespējams aizmirst, nav iespējams kavēties un ļoti zemiski izvairīties!
  Viltība un aprēķins: kā vīrs un sieva dzemdē uzvaru - godīgums ir trešā ekstra!
  Ja virs komandiera sakrājas mākoņi, tas ir labāk nekā tad, kad pulki izretējas komandiera vadībā!
  Kauns nav baiļu sajūtā, bet gan tad, kad ļaujas viņam pakļauties līdz pienākuma apziņas zaudēšanai!
  Kad stiprs, izskaties vājš; kad vājš, izskaties stiprs! Šis viltības noteikums ir labs karam, bet valdniekam nevajadzētu izrādīt vājumu, pat ja dusmas ir pilnas ar kauliem, un spēks ir kā pele!
  Dažiem ungāru kājniekiem pat izdevās nokļūt granātas metiena attālumā. Pirms nogalināšanas viņi meta dāvanas un atkal saķēra četriniekus.
  Visi guva traumas, un daiļavas no lielā īgnuma sakoda zobus, skarbi lamājoties.
  Bet uzbrukums tiek atvairīts. Un jūs varat atkal izvietot tvertni. Un tas, ka degvielai ir pienācis gals, nav problēma. Trofi alkohols ir diezgan piemērots degvielas uzpildei.
  Galu galā ir kā tajā jokā - viss pāries, ja nepāries!
  Pēc tam niknais kvartets atkal sāka kustēties. Tomēr Alise, šķiroties, iedeva kalponei šokolādes konfekti. Viņa bija pārāk nobijusies un raudāja.
  Noglāstījusi nelaimīgajai meitenei pa galvu, Alise viņai apsolīja:
  - Krievu cīņas nodrošinās jums pienācīgu dzīvi, un jūs nebūsit izsalcis un basām kājām.
  Tik pateicīgi pamāja ar galvu un apsolīja:
  - ES lūgšu par tevi!
  Bet pēc šīs aizkustinošās epizodes karotāji atkal steidzās iznīcināt vācu un austriešu karaspēku.
  Pirmais progresējošais ešelons no viņu 126 tūkstošiem karavīru un simtiem ieroču jau ir iznīcināts, taču tam vajadzētu sakaut pārējās ienaidnieka leģendas, kamēr ir laiks.
  Nataša juta, ka šajā laikā viņi nekavēsies mūžīgi, un tāpēc viņa steidzās no visa spēka, izkliedējot tvertni.
  Šeit viņi uzbruka ienaidnieka rezervēm, veselam vācu kājnieku korpusam, kas tika pārvietots no rietumu frontes uz austrumiem. Vācieši vēlas izvest carisko Krieviju no kara, bet viņi šajā gadījumā kļūdīsies, un, iespējams, viņi jau ir nepareizi aprēķinājuši.
  Taču plānotā sakāve ir jāpadara par faktu. Un karotāji uzbruka ienaidniekam ar svilošu spēku. Bet šeit Andželika atkal tika sagriezta ar šrapneļiem krūtīs un vēderā.
  Uz to varenais karotājs sāka kliegt;
  - Visbiežāk pārvēršas par skeletu, kuram nav kaujas apmācības mugurkaula!
  Lai pretinieku suņi tevi neaprītu, militārajās lietās vajag apēst šķīvi!
  Nebaidieties no fašista važām, ja spējat savas domas saistīt ar attīrīšanās slotu!
  Deja atšķiras no dejas ar to, ka viņi dejo pēc kāda cita melodijas, un dejā jūs pats izvēlaties ritmu!
  Darbības vienmēr ir labākas par vārdiem, jo tām ir spēcīgāks pamats nekā gaisa kratīšanai!
  Ir labi būt bruņiniekam karā, nekaulējoties par drosmi, bet tikai bruņniecībai jābūt racionālai, kā veikalnieka viltībai!
  Slepkavība ir vienīgais grēka veids, kura novērtējums ir tik ļoti atkarīgs no formas: riebums un varonība ar vienu rezultātu!
  Briesmas ir visur, bet grūti, kad prāts lido zvaigznē!
  Padošanās ir pēdējā lieta, tā vienmēr atstāj jūs ekstrēmu!
  Jūs joprojām varat uzvarēt bez riska, bet jūs varat izmantot uzvaras augļus, ja turat šo lielo kaķi kā tīģeri aiz ūsām!
  Jūs varat pazust no vajātāja, tikai nezaudējot galvu, saņemot dotāciju nākamajam!
  Bezcerīgu situāciju nav, gadās, ka nav ieejas izdevīgā amatā!
  Jūs pat varat bēgt no savas ēnas, maldināt savu sirdsapziņu, bet jūs nevarat paslēpties no tā, ko jūs nevarat kontrolēt!
  Viņam reti ir nauda, kuras garu bieži tulko!
  Viss mūsu pasaulē ir dots caur cīņu, tikai problēmas nāk bez problēmām!
  Pāreja no aizbraukšanas atšķiras ar ierašanās punktu pēdējā vietā, kur doties!
  Keyhole kā sieviete prasa inteliģenci un tehniskumu!
  Stulbums ne vienmēr ir paredzams, bet vienmēr sodāms!
  Dažreiz noziegums nāk par labu cilvēcei, un kļūšana par varoņdarbu par to tiek atalgota, kā likums, pēcnāves!
  Visvarenais Dievs var visu, bet pat viņš nespēj pārspēt cilvēku ambīcijās un krāsainajā iztēlē!
  Vēl viena lieta, kurā Dievs nevar pārspēt cilvēku, ir tieksme pēc tukšām runām, Visvarenais dod priekšroku radīt ar vārdu, nevis spēlēties ar vārdiem!
  Debesis parasti ir vienaldzīgas, lūdzot palīdzību, taču tas ir likums, kas tikai apstiprina izņēmumus!
  Ir daudzi, kas vēlas kļūt par dieviem, bet krustā sišana neņem rindu!
  Ass vārds ir labi, bet vēl labāk ir ar asu aci, lai par asu izteiksmi pamanītu tev uzmestu akmeni!
  Tramps ir tas, kurš ļaujas viltīgiem cilvēkiem apķepurot!
  Lai lidotu, ir smagi jāstrādā, lai lidotu, vienkārši atpūtieties no darba!
  Kad bļoda cepure ir tukša, tā uzlido nevis ar varenu vēju, bet ar aukstasinīgu sitienu!
  Filozofija ir tīkls vieglprātīgu vienkāršāku ķeršanai, bet tikai šūnas tajā ir atkarīgas no smadzeņu viļņošanās biežuma!
  Bieži vien cilvēks, kļuvis par dievu, vismaz nedaudz sit krustā cilvēkus līdz galam!
  Korpuss bija jāiznīcina pa daļām, papildinot tā kaujas komplektu. Bet, no otras puses, karotāji demonstrēja lieliskas militārās prasmes.
  Arī Nataška tika ievainota, bet karavīrs tikai pasmaidīja:
  - Karavīrs bez brūces ir kā bagāts bez kabatas!
  Maksimka, kas arī bija sajūsmā, piekrita:
  - No miesas brūces tas ir sāpīgi paciešams, bet, kad esi morāli kropls, to nav iespējams izturēt!
  Tagad lielākā daļa ķermeņa devās uz nākamo pasauli. Bet divas kavalērijas divīzijas ir uzbrukumā.
  Nošauj Andželiku, atkal rēc;
  - Vislielākā cilvēka svētība, Dieva gribas paredzamība, tas ir arī ļaunākais no lāstiem, tāpēc iedzen mūs rutīnas paradīzē!
  Nauda nesmird, bet smird tiktāl, ka biznesmeņi vienmēr uzvelk jaunus uzvalkus!
  Ietaupot uz draugiem, jūs varat piepildīt mamonu, bet dvēseles tukšums padarīs jūsu pašu kapitālu par ienaidnieku!
  Cilvēks bez dzimtenes ir kā ķēms bez laulībām!
  Ir grūti izdzīvot, bet tas ir iespējams, nav iespējams dzīvot, bet tas ir viegli!
  Penss glābj rubli no apdomīga, santīms savāc santīmu no praktiskā, un mantkārīgs un santīms ved uz cilpu!
  Abpusgriezīgs zobens, taču cilvēka rokās, kurš pārvēršas par mērkaķi, tas kļūst bezspēcīgs!
  Kad esi pats sev priekšnieks, tevi var pakļaut tikai sākotnējie egoisma instinkti!
  Ir grūti atrast iemeslu saņemt, bet cik viegli ir atrast iemeslu nedot!
  Ka mūsu dzīve ir spēle, kurā noteikumus nosaka stiprākie, bet balvu fonds ir viltīgākais!
  Grūti panākumi ir labāki par vieglu neveiksmi, lai gan veiksme ir jāmeklē, un sakāve vienmēr ir zem kājām!
  Esi zvērs, bet ne dzīvnieks!
  Daudz solīt ir tikpat viegli kā visu nepagūt!
  Iedzersim uz to, ka sazvērējamies tikai mēs, bet pārējie tajās sapinušies!
  Pēc tam Andželika izsmēla daiļrunības avotu un apklusa, klusumā naglojot pretiniekus. Un ne mazāk efektīva tam. Tātad korpusiem drīz būs ragi un kājas. Tiesa, meitenes gūst arvien vairāk ievainojumu, un cieš arī mūžīgais zēns Maksims.
  Acīmredzot vājinās aizsargājošā burvju matrica, kas novirza lauskas un lodes. Un šī iemesla dēļ kaujinieku kvartetam neklājas tik labi. Taču Frica Kaizera korpuss pamazām kūst. Kavalēristi uzbrūk.
  Alise, saņēmusi fragmentu muskuļotajā plecā, nomurmina:
  - Pasaulē ir daudz nepatīkamu lietu... Un pats nejaukākais ir tad, ja šajā gadījumā nevaru dzemdēt spārnotu aforismu.
  Ģenerālis, kurš saņēma fragmentu papēžā, ieteica:
  - Ir daudz nepatikšanas, ienaidnieki ir augstāk par jumtu, bet boulinga cepure ar skropstām tik un tā saplīst, kad draugs ir nepilnvērtīgs un nav augstspārns!
  Alise paglaudīja zēnam pa plecu un sirsnīgi pateicās:
  - Paldies! Tagad es zinu, kā sevi uzmundrināt!
  Andželika, kas jau bija nocirsta ar lauskas tā, ka uz viņas lielā, muskuļotā ķermeņa nebija nevienas dzīves vietas, iesaucās:
  - Jūsu ienaidnieka līķis smaržo vislabāk par visiem, un franču parfimērija ir izkārnījumi!
  Nataška, pļaujot pēdējo ienaidnieka kājnieku pakāpi, iebilda:
  - Bet kāpēc? Tu vari šņaukties! - Un tad, ar kājām dzenot ložmetējus, viņa pielika naglu kājniekiem. - Bet mana personīgā izgudrojuma parfimērija ir daudz labāka!
  Maksimka, kurai kļuva diezgan slikti, piekrita:
  - Unikāls! Dievišķs aromāts!
  Kad kavalērijas uzbrukums izsīka, viņiem bija jāpārvar gaisa uzbrukums. Tomēr lidmašīnas tika viegli notriektas ar lielkalibra ložmetēju sprādzieniem. Taču atkal kvarteta vidū bija traumas. Lai gan viņi centās nelaist Kaiser lidmašīnu tuvākā attālumā. Bet it kā lodes viņiem pievilka.
  Maksims pēc pāris jaunām brūcēm ņurdēja un ņurdēja:
  - Jūsu Černobogs mums nepārprotami kaitē!
  Sarkanmatainā velniņa Andželika ar savu pētīto kāju smagi iedūra zēnam ievainoto sānu un šņāca:
  - Neapmelo Ģimenes vecāko dēlu!
  Alise nebija pārāk pārliecināta:
  - Patiesībā es domāju, ka Roda vecākais dēls ir Belobogs. Piedzima pirmā gaisma un meta ēnu!
  Andželika, vienā sērijā nogriežot piecas lidmašīnas, iebilda:
  - Sākumā bija tumsa, un tumsā iemirdzējās Beloboga gaismas stars!
  Nataša, nopļāvusi pēdējo desmit lidmašīnu, rezumēja:
  - Un, manuprāt, Belobogs un Černobogs kā Visvarenās ģimenes hipostāzes kopā ar Lada Love vienmēr ir pastāvējuši un pastāvēs mūžīgi!
  - Āmen! - Maksims pabeidza pēdējo Frici un zaudēja savu radījumu no daudzām brūcēm.
  
  Trakais slepkava OĻEGS RIBAČENKO
  Atkal šķita, ka tas mirgo alternatīvajā pasaulē, trakā jaunībā, un viņš kļuva par pusaugu zēnu, joprojām svaigu, tīru seju un īsu augumu, bet ar platiem pleciem un krūtīm... Apmēram četrpadsmit gadus vecs zēns pusaudžu tops, pirmās mīlestības un nopūtu laiks.
  Bet tajā pašā laikā tikai kalps cariskajā Krievijā divdesmitā gadsimta sākumā, kur dzimtbūšana nekad netika atcelta... Kā tas varēja notikt?
  Neliela vēstures maiņa - leģendārais ģenerālis Skobeļevs: viņš dzimis divdesmit gadus agrāk, un rezultātā viņam bija nozīmīga loma Krimas karā - viduvēja Menšikova vietā un turku, franču, britu un sardīniešu desantnieku sakaušanā. pa daļām. Krievija sakāva koalīciju, kas drīz sabruka. Un krievu karaspēks ieņēma Karsu, Erzurumu, Tanorgu. Osmaņu impērija bija spiesta noslēgt sarežģītu mieru, atdodot Armēniju un daudzas zemes, tostarp slaveno Nicas ezeru. Taču apgalvojumu patiesums Balkānos, ņemot vērā Austrijas un Prūsijas stāvokli, caram Nikolajam bija jāatsaka. Ir bīstami cīnīties ar vāciešiem, jo īpaši tāpēc, ka briti un franči šajā gadījumā varētu stāties karā ar jaunu sparu.
  Tomēr Bulgārija saņēma zināmu ierobežotu autonomiju, un kristieši saņēma formālu tiesību vienlīdzību kopā ar Osmaņu impērijas pilsoņiem. Krievu pareizticīgā baznīca saņēma daļu zemes un Jeruzalemi.
  Francijā izcēlās sacelšanās pret Napoleonu III, taču pēc vairākām sīvām cīņām imperatoram tomēr izdevās saglabāt varu, taču piekāpjoties viņš aprobežojās ar konstitūciju.
  Kādu laiku karš ar Šamilu Kaukāzā turpinājās, bet pēc viņa kapitulācijas atsākās Krievijas ekspansija Vidusāzijā. Tajā pašā laikā tika parakstīts Krievijai izdevīgs robežlīgums ar novājinātu Ķīnu. Turklāt Nikolajs Pirmais saņēma vēl vairāk zemes nekā reālajā vēsturē viņa dēls Aleksandrs Atbrīvotājs. Tātad krievu ieroču autoritāte tagad bija daudz augstāka.
  Bija karš ar Irānu, kas beidzās ar tās ziemeļu reģionu iekarošanu, līdz pat galvaspilsētai Teherānai...
  Nikolajs Pirmais neizdarīja pašnāvību, viņš dzīvoja par divpadsmit gadiem vairāk nekā reālajā vēsturē - viņš nomira 1867. Līdz tam laikam Krievijas armijai bija neapšaubāma autoritāte, un Skobeļevs kļuva par feldmaršalu un daudzu ordeņu turētāju.
  Gluži pretēji, Aleksandram II nepaveicās, un viņš tika nogalināts desmit gadus agrāk 1871. gadā, burtiski pietrūka tikai pāris nedēļu pirms dzimtbūšanas atcelšanas manifesta izsludināšanas. Aleksandrs Trešais, viņa dēls un reakcionārs, protams, manifestu neparakstīja.
  Agrāka kronēšana labvēlīgi ietekmēja Aleksandra III veselību - viņš pārtrauca dzert, kad kļuva par karali, un dzīvoja ilgāk nekā reālajā vēsturē. Krievija 1877.-1878.gadā veica veiksmīgu karu ar turkiem, un notika Osmaņu impērijas galīgā sadalīšana starp lielvalstīm. Krievija ieguva Stambulu vai Konstantinopoli, Irāku un piekļuvi Indijas okeānam, Franciju Sīriju un Palestīnu un Lielbritāniju Ēģipti ar Sudānu.
  Tādējādi Osmaņu impērija pazuda no ģeogrāfiskās kartes. Drīz vien tika likvidēts arī tas, kas bija palicis no Irānas, un pēc ilgstošiem strīdiem un kompānijām tika sadalīta arī Saūda Arābija. Lielbritānijas politiķi kļuva par savas koloniālās impērijas ekspansiju un ekspansiju, savukārt Krievija un Francija izdarīja savu - pakļāva islāma pasauli. Itālijai izdevās ieņemt Lībiju un Marokas frančiem. Irānas dienvidi nonāca Lielbritānijā, bet centrs - Krievijai.
  Drīz vien tika sadalīta arī Afganistāna: uzbeku un tadžiku apdzīvotie ziemeļu reģioni nonāca krieviem, bet dienvidu apgabali ar puštuņiem - britiem.
  Īsāk sakot, dienvidos Krievija sasniedza savas ekspansijas robežu un sadalīja visu starp britiem un frančiem.
  Savādi, bet sakāve karā ar Krieviju nāca par labu Francijai, tāpēc cara režīms atbalstīja Napoleonu III un neļāva prūšiem sākt karu un beidzot apvienot Vāciju.
  Taču Austrijas impērijas loma pieauga... Austrieši saglabāja Itālijas ziemeļus - novājinātā Francija nevarēja ar viņiem karot. Tad Austrija anektēja dienvidu teritorijas. Prūši mēģināja laivu šūpot, taču, nedaudz devušies ceļā, Napoleons Trešais atbalstīja austriešus un sakāva vācu pulkus. Nikolajs I arī stingri atbalstīja Austrijas impēriju.
  Pēc Osmaņu impērijas sadalīšanas savu gabalu saņēma arī austrieši - Bosnija un Hercegovina, kā arī Serbijas ziemeļi. Ņemot vērā Bavāriju un Vācijas dienvidu zemes, Austrijas impērija kļuva par lielāko valsti Eiropā gan teritorijas, gan iedzīvotāju skaita ziņā. Taču imperatoram Francim Jāzepam bija jēga nestrīdēties ar Krieviju, būt ar viņu savienībā.
  Vācijas apvienošana nenotika, bet Austrijas impērija kļuva plaša un spēcīga, pārvēršot Prūsiju par savu jaunāko partneri. Arī Itālija palika sadrumstalota. Tiesa, "prezidents" Garibaldi valdīja Neapolē, taču austrieši un franči viņam aizšķērsoja ceļu uz pāvesta valstīm. Un drīz Sardīnijas karalisti savā starpā sadalīja Austrija, Francija un Lielbritānija.
  Pēc Napoleona III nāves Napoleons IV sāka valdīt pār savu dēlu.
  Attiecības starp Austriju un Franciju atkal sāka pasliktināties, jo Napoleona impērija bija daudz veiksmīgāka par vāciešiem koloniju paplašināšanā.
  Bija arī karš ar Japānu. Līdz tam laikam izcilais Skobeļevs jau bija miris, bet viņa skolēni - īpaši Brusilovs izrādījās ne mazāk talantīgi, un Japānas spēku samērs ir daudz sliktāks nekā reālajā vēsturē - Krievija ir lielāka teritorijā, un armija ir lielāka. labi apmācīts un profesionāls. Tiesa, bruņojumā ne viss ir kārtībā: tomēr dzimtbūšana samazina darbaspēka pieplūdumu no laukiem. Bet tomēr ar ko pietiek.
  Un dzimtcilvēku skaits pamazām samazinās. Lai gan tas notiek ciklos, dažkārt tas palielinās balvu dēļ. Un Aleksandram Trešajam patīk labvēlība. Pēc Japānas sakāves izveidojās arī Želtorosija.
  Līdz 1911. gada martam Aleksandrs Trešais bija miris 1909. gada decembrī - Nikolajs II stājās tronī un valda jau otro gadu, nesen notika kronēšana.
  Nikolajam jau ir mantinieks - un vesels, tāpēc tēvs Aleksandrs atraidīja liktenīgo vācieti un atrada labāku līgavu. Bet dēlam, kurš dzemdēja 1904. gadā, ir arī vārds Aleksejs.
  Krievija ir liela impērija, pat plašāka nekā reālajā vēsturē, un kopš nemieru laikiem tā praktiski nav zaudējusi savu teritoriju karos, un nav nopietni zaudējusi nevienu karu, izņemot atsevišķas kaujas un uzņēmumus.
  Bet četrpadsmitgadīgajam gaišmatainajam ar baltiem viesuļiem dzimtcilvēku puika impēriskā varenība īpaši nerūp. Kad vēl ir sniegs, un tu basām kājām velc smagus baļķus, un patiesībā esi vergs: kuru īpašnieks var sist, pazemot, pārdot, nu... pēc likuma viņam nav tiesību nogalināt, bet patiesībā viņi vel pērt līdz nāvei, tad saimniekam nekas nesanāks !
  Bet, no otras puses, šeit ir jaunība: kailām, raupjām zolēm sniegā pērt tikpat kā nav auksti, un tu jūties daudz jautrāks un svaigāks nekā tad, kad biji tālu no veca izcila rakstnieka. Tomēr brīdī, kad viņš kļuva par nemirstīgu zēnu, Oļegam Ribačenko vēl nebija piecdesmit gadu, tāpēc uzskatīt sevi par bezjēdzīgu jau ir kolosāls krūšutēls.
  Bet tiešām, nogurums no smaga darba nešķiet sāpīgs, bet patīkams, un jūs joprojām varat sākt dejot pēc tam, kad kļūst tumšs un ...
  Tieši tad parādījās dāma un aicinoši pamāja viņam ar roku sev klāt. Nē, viņa nav veca, viņai nav pat četrdesmit, bet viņa izskatās diezgan labi, varbūt viņu var saukt par skaistu. Lauku zēnam viņa šķiet gandrīz kā veca sieviete. Un tas nepavisam nav tāds, kā Oļegs Ribačenko iedomājās savu pirmo mīlestību.
  Sapņi bija dažādi. Jauna, lauku meitene ar garām blondām bizēm un vainagu galvā. Šeit viņa ir basām kājām ar pavasara zāļu smaržu, kas viņu apskauj, un tās skūpstās uz lūpām. Precīzāk, viņš garšīgi skūpstās ...
  Un te pati kundze izrāda agresīvu iniciatīvu, neizraisot ne mazāko vēlmi, bet ģenerējot tikai bailes. Taču rupji glāsti un kopta roka biksēs atmodina viegli uzbudināmā pusaudža vīrišķo dabu un liek viņam atbildēt. Tas ir arī rupjš un dzīvniecisks, kas, starp citu, portatīvajai dāmai ļoti patīk.
  Tad tu jūties nejauki un ārkārtīgi pretīgi. Tas ir tā, it kā jūs būtu vīriešu prostitūta: bez mīlestības, bez pieķeršanās, bez cieņas.
  Bet jūs arī nevarat atteikties - pretējā gadījumā jūs tiksit pātagu un bieži vien līdz nāvei!
  Kundze neizcēlās ar pateicību: viņa neko nedeva, nekādā veidā neapbalvoja un pat neatbrīvoja viņu no parastajiem darbiem. Viņai viņš ir tikai dzīvnieks vai gultas ērtību vergs.
  Pats Oļegs Ribačenko neizcēlās ar reliģiozitāti, bet tomēr pēc mīlēšanās ar viņu tika kristīts un nospļauts. tu muļķis...
  Taču šoreiz dzīvnieku pazemojošo kopošanos pārtrauca ugunīgi sarkanās Viktorijas parādīšanās, kura dāmu kustināja ar apakšstilbu žoklī un pēc tam ar vienu sitienu pārgrieza nejauko ehidnu uz pusēm.
  Tad viņa pagriezās pret jau bijušo puiku Žukovu un ar vienu neuzmanīgu kustību atbrīvojās no bikini, izrādīdamās pilnīgi kaila, ar basām kājām grābjot sniegu, kas bija sasnidzis no kaut kur siltajā īpašumā, ar savu graciozo kāju aizgāja. pret viņu, klusi čukstēdams:
  - Es tevi gribu un mīlu!
  Oļegs Ribačenko pieliecās pie viņas un... Jūra, silta kā svaigs piens, nogāzās. Tagad viņš tajā peld viens pats, un visapkārt ir tikai purpursarkani viļņi un naksnīgas debesis. Un jūs jūtaties tik labi, ka pat aizmigt ... sapnī!
  Terminatora puika jutās kā īsts nepilngadīgais mačo, superklase.
  Bet ko ... Puika piedalīsies Pirmajā pasaules karā.
  Pēc ķeizeriešu sakāves Austrumprūsijā krievi aplenca Kēnigsbergu. Dienvidos cīņas attīstījās vēl veiksmīgāk. Ļvova un Pšemisls tika uzņemti kustībā. Un arī Krakova ar spēcīgu sitienu no Polijas.
  Vācieši ieskrēja. Uzbrukumā efektīvs izrādījās krievu tanks "Luna"-2. Vācija tika sakauta arī netālu no Parīzes. Un tas tika noraidīts.
  Ķeizars bija izmisumā. Krievijas karaspēks virzījās Oderas virzienā un jau tuvojās Budapeštai. Un sagrāva ienaidnieku. Austriešu vienības padevās pulkos un ļoti bieži bungu sitienos.
  Kļuva skaidrs, ka fronti nevar noturēt. Un tad Itālija atvēra jaunu fronti pret vāciešiem. Un sāka virzīties uz priekšu dienvidos.
  Īsāk sakot, tā izrādījās Fritz neveiksme.
  Meiteņu bataljons virzījās uz Oderu.
  Karotāji ar basām kājām meta granātas. Un viņi nopļāva vāciešus ar ložmetējiem.
  Šeit šajā pasaulē karš tika rīkots daudz veiksmīgāk nekā reālajā vēsturē. Zināšanas jau ir pārņemtas. Vācieši skrien. Krievijas armijai ir liels pārsvars kājniekos un kavalērijā. Vāciešiem vispār nav nekas pret vieglajiem krievu tankiem.
  Un cara ģenerāļi, pārliecināti par uzvaru, un tautas noskaņojumu, teiksim tā - majors.
  Veronika ar basu kāju met granātu. Izkaisa vāciešus un čīkst:
  - Lai Krievija ir pāri visam!
  Viktorija arī šauj. Viņš ar basu kāju met granātu un čīkst pa plaušām:
  - Lai nākotnes pasaule ir mūsu!
  Tālāk jau daiļā meitene Juliana nošaujas bez jebkādas ceremonijas.
  Un viņš arī ar basu kāju met granātu. Un Fritz bija ļoti izkaisīti.
  Meitene čivināja:
  - Es esmu nikns tīģeriens!
  Un tad arī Anna, it kā izšauj. Un ar basu kāju viņš palaidīs granātu ļoti šķībi, laužot ķeizara vienības kā stiklu.
  Un saka:
  - Uzvaras psiholoģija! Likteņa demokrātija!
  Un tad Matrjona palaidīs veselu kasti ar sprāgstvielām. Un kā tas uzspridzinās ķeizara karavīrus. Un rēkt:
  - Par Krieviju kosmosa augstumos!
  Uz vieglā tanka Luna-2 brauc vēl divas skaistas meitenes. Labs auto ar diviem ložmetējiem. Bruņas nav pārāk biezas, bet tajās ir ložmetēji. Forma ir racionalizēta. Meitenes Olga un Žeņa atrodas iekšā, guļot un pie sevis skricelē par vāciešiem.
  Nav slikta mašīna - ātrums četrdesmit kilometri stundā. Lieliska caurlaidība. Un kāpurs.
  Meitenes piepilda vācu karavīrus ar svinu un dzied;
  Tu, tēvs, mēnesi esi gaišs,
  Ka tu nespīd vienādi
  Ne tas pats, ne tas pats
  Viss, ko jūs slēpjat aiz mākoņiem
  Tevi klāj draudīgs mākonis!
  Kā mums bija Svētajā Krievijā.
  Svētajā Krievijā, akmenī Maskavā.
  Kremlis atradās krāšņā pilsētā,
  Netālu no Ivana, netālu no Lielā,
  Katedrālē atradās Arhangeļskā,
  Tāpat kā pareizajam korim bija:
  Uz pulksteņa stāv jauns strēlnieks,
  Stāvot uz pulksteņa, lūdzot Dievu,
  Viņš raud upei plūstot
  Raud - plūst asaru straumes,
  Viņš sit berdišu ar kātu,
  Berdišs ar vārpstu uz mitras zemes:
  "Tu esi gojs, māte zeme ir mitra,
  Jūs izklājaties visos virzienos
  Tu atveries, zārka dēlis,
  Pagriezies, zelta damast!
  Tu celies, celies, pareizticīgo car,
  Pareizticīgo cars Aleksejs Mihailovičs!
  Paskaties uz savu ģimeni
  Svētajai Krievijai, Mātei Maskavai,
  Maskava-māte, bārene!"
  Meitenes pie sevis dzied un sagrauj vāciešus. Viņi staigā pāri līķiem un atstāj asiņainu taku ar kāpuriem. Šeit ir meitenes. Arī tanka iekšpusē viņi ir gandrīz kaili, vienādos šortos un basām kājām. Bet ļoti skaistas meitenes.
  Un vācieši no viņu uguns cieš milzīgus zaudējumus. Ložmetēji ir smagi un ātri šaujami. Un meitenes ir ļoti gudras. Cara armija bija labi aprīkota.
  Ir arī Japānas zinātnieki, kas strādā Krievijas labā. Lūk, tā laika pasaulē jaudīgākais bumbvedējs Iļja Muromets lidoja bombardēt vāciešus. Pasaulē pirmā lidmašīna ar četriem dzinējiem. Astoņi ložmetēji un divas tonnas bumbu. Šeit ir automašīna.
  Un arī meitenes komandā. Un gandrīz kails, vienā peldkostīmā. Tas ir ļoti skaisti un seksīgi.
  Iļjas Muromets bumbvedēja karojošais komandieris Valentīna. Ļoti skaista un izliekta blondīne. Nepieciešams, lai automašīna palēninātu ātrumu un pārklātu vācu bunkuru ar precīzu bumbas metienu.
  Ķeizara karavīri ir spēcīgi un disciplinēti. Viņi šauj uz krievu briesmoni. Bet karotāji uz to atbild. Astoņi ložmetēji burtiski aizslauka vācu kājniekus. Vācu armijas saplosītie karavīri krīt.
  Vadot uguni, zeltmatainā Lada plēsīgi smaida. Meitene pat novilka krūšturi, lai labāk koncentrētos. Un krata viņas kailās krūtis. Vienkārši lielisks skaistums. Tik daudz grācijas un precizitātes tajā. Pati Lada ir tieva, bet cīpslaina, un viduklis tievs, kā lapsenei.
  Gaļina arī šauj uz vāciešiem ar ložmetējiem. Viņa ir arī skaista un izliekta meitene. Ar basām kājām viņš spiež sprūdus. Un seja ir tik skaista. Nevis karotājs, bet vienkārši super meitene.
  Gaļina smaidot saka:
  - Par godu ķēniņa tēvam!
  Agresīva un krāšņa, ar zelta lapu matiem, Lada apliecina:
  - Slaucīsim Jūdu ar slotiņu!
  Valentīna nospiež baso kāju uz pedāļa. Vācu bunkurā uzkrīt tonnu bumba. Tas ir nāvējošs spēks. "Iļja Muromets", paātrina tā, lai lauskas tam nepieskartos. Bunkurs eksplodē, paceļot augšā dūmu stabu.
  Meitenes vienbalsīgi iesaucas:
  - Sist! Viņi deva Frici!
  Un pērt ar sajūsmu ar basām kājām. Jā, tās ir meitenes, kuras spēj uzvarēt vācietes. Viņi cīnās, sapņojot par pasauli, kurā cilvēki nekad nenogalinās cilvēkus. Piemēram, ja Nikolaja II cariskā impērija iekaro visu pasauli. Bet Krievija ir unikāla vienība, kas spēj kļūt par mūžīgu impēriju! Jo Romanovu dinastija var valdīt gadsimtiem ilgi. Un pēc imperatora Pāvila beidzot Krievija ieguva stabilitāti un visi beidzot pieņēma dinastijas leģitimitāti.
  Un tagad Japānu sakāvušais cars Nikolajs II lauž vāciešiem muguru.
  Viens no karaļa spēcīgajiem gājieniem ir sieviešu savervēšana armijā. Un krieviete ir visbriesmīgākā karotāja pasaulē! Vai ne!?
  Šeit, piemēram, uz Sokol iznīcinātāja, steidzas pilote Alise. Tik skaista meitene, blonda ar sarkanu piesitienu matos. Slaida meitene, gandrīz kaila.
  Basām kājām spiež pedāli un manevrē. Un tad viņš nošaujas. Nošauj vācu auto ar lielkalibra ložmetēju. Liek viņai sadedzināt un saka:
  - Esmu dzimis karaliskajam dienestam! Meitene ir diezgan forša, un ar zilām asinīm, husāri!
  Un paātrina "Falcon" ātrumu. Varbūt Krievijas lidmašīnas ir labākās pasaulē.
  Un jau priekšā parādījās smagāks un modernāks tanks, ko radīja lielā Mendeļejeva dēls. Mašīna ar diviem ātrās šaušanas lielgabaliem un sešiem ložmetējiem. Un meitenēm arī izdodas tāds koloss.
  Un nāk krievu tanks, kas iznīcina vāciešus. Turklāt ar jaudīgu dīzeļdzinēju un diezgan caurbraucams un veikls.
  Tankā esošās meitenes dzied;
  Mūsu Dieva mīļā Krievija,
  Dāsna plaukstoša zeme...
  Nu, monarhi ir skaistāki, skaistāki -
  Tēvs cars Nikolajs!
  Un tanku kāpurķēdes saspiež vācu karavīrus. Burtiski zarnas jau rāpo ārā un no kāpuriem plūst asiņu straumes.
  Tanka komandiere Tatjana Krupskaja saka:
  - Jā, mēs uzvarēsim Krievijai!
  Starp citu, meitene ir no prinča ģimenes, bet viņa cīnās viena pati. Bet tik mīļš. Viņai ir liels iekšējais spēks.
  Meitene ar basu kāju spiež pedāli un saka, zobus izliekot un smejoties.
  - Jūs esat lielākais cars Nikolajs!
  Un karotāji ir pārliecināti, ka ar šādu tanku sasniegs Berlīni. Un visu karotāju un karotāju pārliecība kļūst stiprāka.
  Nataša, entuziasma pārņemta, sāka komponēt un dziedāt. Pārējās meitenes uzmundrināja;
  Lai svētā Krievija cīnās par mūsu likteni,
  Mēs esam meitenes ar milzu sirdīm...
  Padomju zemes fašists gribēja
  Bet ar Rodu mēs vienmēr esam vienoti cīnītāji!
  
  Lai mūsu Krievija ir mūžīgā godībā,
  Čingishana bari mūs neuzvarēs...
  Cīnies par dzimteni un nebaidies,
  Mēs sagrausim jebkuru neticīgo!
  
  Mēs liecam ragā vardarbīgajiem fašistiem,
  Ticiet man, neviens neuzvarēs Krieviju ...
  Galu galā Jēzus Visaugstākais Dievs ir ar mums,
  Un nenēsāt Friča muļķības!
  
  Visi zina, ka Tēvzeme mums ir dota,
  Par niknām uzvarām, nepazīstot tumsu...
  Briesmīgais sātans izcēla zobus,
  Asinīm piesūcināts krekls!
  
  Komjaunatnes biedram nav vārda gļēvulis,
  Meitenēm šķēršļi nav būtiski ...
  Baltais Dievs mums palīdzēs Jēzu,
  Nemirstība būs visaugstākā balva!
  
  Mēs ļoti drosmīgi cīnījāmies pie Maskavas,
  Lai gan vācieši izmanto neticamu spēku ...
  Cīnījās puskails basām kājām
  Un es ticu, ka uzvara noteikti sagaidīs!
  
  Krievu karotāju varenība dzīvo,
  Un viņš nekad nepadosies nacistiem ...
  Mēs nikni ļausim Fritz patēriņam,
  Kas necēlās ļoti netīras nogulsnes!
  
  Jā, Hitler, tu esi viltīgs un viltīgs,
  Spēj pat pārņemt pusi pasaules...
  Bet Staļins ir arī drosmīgs ērglis,
  Nepadari sevi par elku!
  Nav komjaunatnes, zināt neatkāpties,
  Viņi pat nebaidās no sala ...
  Un Fritz drīz pārvērtīsies par spēli,
  Galu galā krievi vienmēr ir spējuši cīnīties!
  
  Krievija ir mīlestības dzimtene,
  Un dos komunisma dāvanu...
  Nav nepieciešams veidot reitingu uz asinīm
  Ar nekaunīga revanšisma smīnu!
  
  Jā, fīrers vēlas mūs paņemt aiz rīkles,
  Un nogāzt Krieviju pa visu ešafotu...
  Bet mēs nikni cīnāmies par pieciem
  Galu galā Staļins ir ar mums ar apmetni un cepuri!
  
  Viņš ir lielisks karotājs, visi to zina
  Un komjaunieši vienmēr būs basām kājām...
  Un mēs iekustināsim Hitleru bārdā,
  Mūsu bizes deg spožā karstumā!
  
  Karotāji ir mūsu liktenis,
  Mēs sasmalcināsim milzīgo Panteru...
  Lai gan Ādolfs radīja ļaunu haosu,
  Mēs viņam norādīsim normu un mēru!
  
  Nav gudrāka un stiprāka Staļina,
  Viņš ir lielā giganta valsts vadītājs...
  Un tu pieveici Frici spēcīgāk, meitiņ
  Galu galā mēs vienmēr esam vienoti cīņās!
  
  Sasniegumiem mēs veidojam veselu sēriju,
  Tiecies pēc zvaigznēm kā ātrspārns putns...
  Un būs skaļš rezultāts,
  Tādas meitenes, lepni ērgļi!
  Krievijas karaspēks sasniedza Oderu. Nikolaja II cariskā armija jau ir izcīnījusi daudzas uzvaras. Tika ieņemtas daudzas Austrijas-Ungārijas pilsētas, Budapeštā notika kaujas. Kur nu vēl ungāri pretojās. Pali Przemysl, Ļvova, Krakova, Bratislava un vairākas citas apdzīvotas vietas.
  Vācieši cieta smagus zaudējumus un atkāpās. Austrieši nodeva veselus pulkus un pat divīzijas. Un ar paceltiem karogiem zem orķestriem. Karš turpinājās kā pasakā - patīkami ar nelielu asinsizliešanu un svešās teritorijās.
  Lai gan parasti Krievijai iekarojumu laikā tā paveicās reti. Un gandrīz visi kari un uzvaras tika doti krieviem ar lielu asinsizliešanu.
  Varbūt Oļegu sauca par Pravieti, jo viņš spēja bez asinīm piespiest Bizantiju padoties?!
  Jebkurā gadījumā Nikolajs II pretendēja uz Lielāko lomu.
  Meitenes izgāja uz Oderu. Rudens jau ir pienācis. Zelta lapu paklāji.
  Karotāji stutēja pa paklājiem. Un ienira ūdenī.
  Veronika, plunčājoties upē, jautāja Viktorijai:
  - Vai jūs domājat, ka cars pēc kara dos zemi zemniekiem?
  Komandējošā meitene pamāja ar galvu.
  Kāpēc zemniekiem vajadzīga zeme?
  Veronika iesmējās un atzīmēja:
  Jā, viņi paši ar to nevar tikt galā. Bet ir spēcīgi uzņēmumu vadītāji, kuri varētu pavilkt.
  Viktorija skarbi atbildēja:
  - Šeit viņi pārdos zemi uz kredīta. Varbūt tā būs labāk.
  Džuliana apgriezās ūdenī un atzīmēja:
  - Visticamāk, labāk, lai zeme ir zemes īpašniekiem. Viņi var vadīt lielas fermas un izmantot traktorus. Privāta, liela mēroga ražošana ir visefektīvākā!
  Veronika negribīgi piekrita:
  - Var būt. Bet tas rada pievienoto vērtību!
  Džuliana iesmējās un atzīmēja:
  - Bet efektivitāte ir lieliska!
  Viktorija, kurai bija pulkveža pakāpe, smaidot atzīmēja:
  - Tas stimulē attīstību. Un kāda jēga zemi atdot zemniekam, un pat dzērājam. Tas ir zemes īpašnieks, kurš baro pusi pasaules ar krievu maizi! Mūsu valsts ir ļoti bagāta!
  Veronika tam piekrita:
  - Jā, Krievija ir bagāta un dzīve kļūst labāka! Piemēram, mans brālis strādā Putilova rūpnīcā par meistaru. Un viņam ir trīs simti rubļu alga, neskaitot prēmijas.
  Viktorija apgāzās un apbrīnā sita ar basu kāju pret ūdeni un iekoda:
  - Tā rakstīts! Krievija ceļas! Un drīz tas kļūs vēl spēcīgāks!
  Meitenes peldējās Oderā un ikdienišķi sarunājās. Anna jautāja meitenēm:
  Kas, tavuprāt, mūs sagaida pēc nāves?
  Juliana pasmaidīja un atbildēja:
  - Ateisti saka - neesamība. Un reliģija māca - dvēsele dosies pie Dieva, un Viņš izlems, kur iet uz debesīm vai elli.
  Veronika jautāja Juliānai:
  - Vai jūs domājat, ka ir Dievs?
  Meitene sita ūdeni ar basu kāju, pacēla vilni un atbildēja:
  - Godīgi sakot, es nezinu. Ir argumenti gan par, gan pret Dievu. - meitene atkal izšļakstījās un pamanīja. - Protams, uz šo jautājumu nav atbildes, taču jūs varat ienest dažādus argumentus.
  Viktorija tam piekrita:
  - Noteikti ļoti dažādi. Un par ko tur runāt. Es personīgi domāju, ka tā kā mēs uzvaram, tad Dievs, protams, pastāv! Bet bija reizes, kad mēs atradāmies mongoļu-tatāru pakļautībā. Un tad jautājums - kur bija Visaugstākais Dievs?
  Džuliana ar nevainīgu smaidu atzīmēja:
  - Bet ir kaut kas daudz sliktāks par mongoļu-tatāru jūgu!
  Viktorija bija pārsteigta
  - Kas ir sliktāks par mongoļu-tatāru jūgu?
  Džuliana patiesībā teica:
  - Vecums! Kas var būt sliktāks par vecumdienām!?
  Viktorija piekrita:
  - Jā, būs tiešām slikti!
  Meitenes klusēja. Viņiem bija neērti par to runāt. Meitenes paņēma un izlēca no aukstā ūdens. Viņi skrēja pie sevis, mirgodami apaļos, plikus papēžos.
  Marusja skrēja viņiem līdzi un smaidot jautāja:
  - Bet nez, kāpēc mums vajadzīgas vecumdienas? Jāsaka necilvēcīgi!
  Viktorija tam viegli piekrita:
  - Tiešām necilvēcīgi! Vislabāk ir būt mūžīgi jaunam un veselam!
  Meitenes bija gudras un jautras, griezās kūleņos.
  Veronika smaidot un smaidot ieteica:
  - Jā, mūsu armija ir spēcīgas meitenes! Un mēs būsim lieliskā formā!
  Un meitene piemiedza saviem draugiem. Viņi visi izplūda smieklos no smaidiem, harpijas.
  Juliana ieteica:
  - Atradīsim dzīvo ūdeni un kļūsim patiesi nemirstīgi! Būs ļoti forši!
  Meitenes pasmaidīja un piemiedza viena otrai ar aci.
  Pēc tam Viktorija, zobus atlaidusi, ieteica:
  - Jā, būtu jauki atrast veidu, kā nenovecot. Cik tas būtu labi un skaisti!
  Meitene iedomājās pasauli ar dažām skaistulēm un jauniem vīriešiem. Varbūt pat labāk bez bārdas, lai sejas skaistākas un mīļākas.
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  - Jā, tas ir brīnišķīgākais, kas pasaulē var būt! Mēs vēlamies mūžīgu jaunību un gaismu.
  Un meitene iesmējās, atsegdama pērļu zobus.
  Viktorija pielēca un ieteica:
  Tiešām beigsim vecumdienas! Tas kopumā ir nepieņemami! Cilvēka ķermenim nevajadzētu novecot!
  Veronika, smaidīdama un lēkādama, dziedāja:
  - Pulkveža kungs, nekā novecot! Nav jau labāk mirt par Krieviju! Varonības un goda labad - es nejokoju! Viņš atbildēja - ka esmu sarkana? ES negribu!
  Meitenes smējās vēl skaļāk. Tas ir ļoti ļoti skaisti.
  Juliana smejoties ieteica:
  - Un atjaunosim visas vecenes! Lai viss dzirkstī kā saule!
  Viktorija piekrita, uzlecot augstāk:
  - Tēvzemei un Nikolajam Lielajam!
  Anna, šī rudmatainā karotāja, ierunājās:
  - Bet tomēr mūķenes, neskatoties uz lūgšanām, jaunākas nekļūst. Lai gan viņiem ir svētais gars. Tātad jūs sākat domāt, kur ir Dieva taisnīgums?
  Viktorija dziļi ievilka elpu un atbildēja:
  - Pa visu zemi stāv vaidi... Kur tu esi saimnieks, kur?
  Veronika nikni dziedāja:
  Ir daudz lielisku cilvēku
  Kuru darbi dzīvo gadsimtiem ilgi....
  Ir daudz skaidrainu putnu,
  Ko sauc par nemirstīgajiem!
  
  Un varoņi eposos,
  Viņi uzreiz uzvarēja ordu ...
  Krievija dzemdēs lielu varu,
  Basurman kaujā plīsīs!
  
  Bet viens divgalvains ērglis,
  Cara valdīšanas krāšņais Nikolajs...
  Viņš staro zem debesīm,
  Tu lūdz par viņu, ej!
  
  Visas Krievijas imperators
  Kas pacēla tādu valsti...
  Īstā misija
  Par progresu un senatni!
  
  Kaujās sakāva japāņus
  Vācieši tika uzvarēti uzreiz ...
  Meiteņu balss ir skanīga,
  Nikolajs, mūsu Kungs!
  
  Un mūsu karalis kaujā nepadosies,
  Liela giganta celtniecībā...
  Viņš smagi sit pretiniekus,
  Un tas izrādījās nikns izlīdzinājums!
  Skaistu dziesmu unisonā uzņēma meitenes. Viņi ir tik brīnišķīgi un pilnvērtīgi dziedātāji. Viņiem ir tik skaista dziesma.
  Jā, brīnišķīgas meitenes.
  
  STEPĀNA RAZINA JAUNĀ IZVĒLE
  Stenka Razins saņēma no cara goda regālijas un zīmi valdīt pie Donas. Un bezjēdzīga pilsoņu kara vietā pret likumīgo karali viņš uzsāka kampaņu pret Azovu un, pateicoties prasmēm un viltībām, izdevās ieņemt šo pilsētu.
  Uzbrukums Azovai ir viens no Stepana Timofejeviča krāšņākajiem darbiem. Turklāt kazaki vairākas reizes atvairīja turku uzbrukuma mēģinājumus. Beigās Osmaņi atzina Azovu.
  Pēc tam Stepens Timofejevičs sāka lielu karu pret Irānu. Un viņš rīkojās ļoti prasmīgi. Viņa pusē bija daudzi parastie persieši un azerbaidžāņi. Un karš ritēja cariskajai Krievijai pēc labvēlīga scenārija. Stenka Razins devās uz Indijas okeānu un sasniedza Indiju. Pēc tam viņš cīnījās Vidusāzijā. Cars Aleksejs Mihailovičs dzīvoja ilgāk. Tomēr pilsoņu karš reālajā vēsturē saīsināja valdnieka dzīvi. Pēteris Lielais nāca tronī nobriedušā vecumā, un Krievija spēja izvairīties no Streltsy nemieru satricinājumiem un daudzām citām sadursmēm. Un Stenka Razins pabeidza Vidusāzijas un daļas Indijas iekarošanu ... Ieskaitot Indas upi ...
  Krievija ieguva kolosālu teritoriju. Turklāt tās iedzīvotāju skaits ir pieaudzis ...
  Pēteris Lielais uzsāka karu ar zviedriem. No paša sākuma tas gāja veiksmīgāk, jo Krievijas armija bija spēcīgāka un daudzskaitlīgāka nekā reālajā vēsturē. Izdevās ieņemt Narvu un sakaut Zviedrijas karali Kārli Divpadsmito. Un nekavējoties sagrābt Baltiju ... Stenkam Razinam nebija laika cīnīties astoņpadsmitajā gadsimtā. Un viņš iegāja vēsturē kā septiņpadsmitā lielākais komandieris.
  Pēteris Lielais pēc uzvaras pār zviedriem ieņēma arī Sadraudzības valsti. Un viņš kļuva par Polijas caru... Tajā pašā laikā viņš uzcēla Pēterburgu. Pēteris Lielais dzīvoja ilgāk. Aleksejs Mihailovičs dzīvoja vairāk nekā četrdesmit sešus gadus, nomira 1676. gadā. Un ilgāk - sešdesmit seši gadi. Un viņš nomira 1696. gadā. Pēterim jau bija divdesmit trīs gadi, un viņam nebija laika apgūt slikto ieradumu smēķēt un dzert vīnu un alu spainīšos. Un pirmais Krievijas imperators dzīvoja ilgāk.
  Un viņu 1742. gadā nomainīja mazdēls Pēteris II. Viņš bija divdesmit sešus gadus vecs un nedzēra, ne smēķēja. Tēva dzīves laikā Pēteris Lielais saņēma stingrāku audzināšanu, aizliedza smēķēt tabaku, tika ierobežota arī alkohola tirdzniecība.
  Un Pēteris Otrais nedzēra... Viņa vectēvs Pēteris Lielais ne tikai paguva anektēt Poliju, bet arī pabeidza Indijas iekarošanu un sakāva Mandžūrijas Ķīnu. Viņš savā sastāvā iekļāva daļu impērijas. Pēterim Lielajam izdevās iekarot daļu Turcijas, iekarojot Krimu, ievērojamu daļu Melnās jūras piekrastes ziemeļos.
  Tad nāca jauni kari. Pēteris Otrais, pabeidzis novājinātās Turcijas sakāvi un pat ieņēmis tās teritorijas Ēģiptē, un Krievijas karaspēks sasniedza Maroku. Un arī viņu sagūstīja Pēteris Otrais un Tuvie Austrumi. Tad bija karš Rietumos, ar Prūsiju. Frīdrihs II tika sakauts, un Krievija iekļāva gan Austrumprūsiju, gan Oderas zemes. Un drīz Prūsija pazuda pavisam. Viņa bija sadalīta. Un 1780. gadā Pēteris II nomira. Un jaunais cars Pēteris Trešais turpina karu austrumos... Beidzot iekaro novājināto Ķīnu un Koreju. Un tad uz Indoķīnu.
  Bet tad Francijā notiek revolūcija. Krievija to ignorē... Bet tagad pie varas nāk Napoleons Pirmais. Viņš pasludina sevi par imperatoru un sāk karus. Pēteris Trešais nomira 1810. gadā, un viņu nomainīja Pēteris Ceturtais.
  Šis karalis 1812. gadā iesaistās karā ar Napoleonu Bonapartu. Un dažu gadu laikā viņš iekaro gan Franciju, gan visu Eiropu, kuru Napoleonam izdevās iekarot .... Pēteris Ceturtais arī pārvietojas Āfrikā un Amerikā. Viņa karaspēks veic iekarošanu pēc uzvaras. Taču Lielbritānija joprojām ir neieņemama... 1830. gadā mirst Pēteris Ceturtais un viņa dēls Aleksandrs Pirmais kļūst par jauno caru. Jaunais karalis pabeidza Āfrikas pārņemšanu un uzvarēja karā par ASV. Latīņamerikā notika krievu kari par likumīgām kolonijām. Krievi nolaidās arī Austrālijā. 1864. gadā Krievija ieņēma visu Ameriku līdz pat Panamai. Aleksandrs I nomira 1867. gadā, un viņu nomainīja viņa dēls Aleksandrs II. Un 1871. gadā beidzot sekoja piezemēšanās Lielbritānijā. Un galvenā Krievijas ienaidnieka sagrābšana ir pabeigta. Un līdz deviņpadsmitā gadsimta beigām planētas Zeme iekarošana beidzot tika pabeigta ...
  Un lielākās misijas vēsture cilvēces vienotības nolūkā beidzās.
  Krāšņa uzvara... Un 1901. gadā cilvēks pirmo reizi aplidoja pasauli. Un 1909. gadā cilvēki apmeklēja Mēnesi. Un 1925. gadā astronauti nolaidās uz Marsa. Un tad desmit gadu laikā un uz visām citām Zemes planētām.
  Un tas bija ļoti interesanti to darīt. Un Krievijas impērija sāka būvēt zvaigžņu kuģus kosmosa paplašināšanai. Un 1980. gadā notika pirmais lidojums uz Alpha Centauri ar lidojumu apkārt šai zvaigznei un atgriešanos. Un 1991. gadā sākās lidojums uz vienu no planētām ap zvaigzni Sīriuss. Un uzreiz lidoja septiņi zvaigžņu kuģi.
  Joprojām ir nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai lidotu. Tāpēc ekipāžas paņēma pusaudžus. Un, lai viņiem nebūtu garlaicīgi, viņi ieviesa mākslīgā miega stāvokli. Turklāt jūs guļat un sapņojat, un šajā brīdī jūsu ķermenis kustas. Viņi vēl ir četrpadsmit gadus veci pusaudži, taču tādā stāvoklī aug desmitreiz lēnāk, un, protams, arī novecošana pāriet fizioloģisko procesu palēnināšanās dēļ divpadsmit reizes lēnāk.
  Puiši un meitenes joprojām spēlē kaut ko interesantu un lido uz zvaigznes Sīriusa planētu, lai nosēstos, kamēr viņiem ir vajadzīgi trīsdesmit gadi. Un viņi uz šīs planētas nolaidīsies tikai 2021. gadā.
  Un ir ļoti interesantas spēles... Bērni spēlē, pirmkārt, protams, karu, un viņu vidū ir kosmonauti Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova pasakainā mākslīgā miega matricā, kad jebkura ilūzija ir viegli atveidojama, un, pirmkārt, vēsturiskā stratēģija un šāvējs vienā personā.
  Un te poļi dodas uzbrukumā. Karalis personīgi komandē armiju. Un tad pulcējās simts tūkstoši cīnītāju, pēc septiņpadsmitā gadsimta standartiem milzīga armāda.
  Oļegs Ribačenko šauj ar loku. Tas izlaužas cauri poļu virsniekam, tūlīt izvelk loku un izšauj. Ved uguni un Margarita Koršunova. Viņa arī šauj ļoti precīzi. Un pats galvenais, nemirstīgie bērni šauj ļoti ātri, nedodot ienaidniekam iespēju izdzīvot uzbrukumā.
  Oļegs Ribačenko, raidot bultu, dzied pēc bultas:
  Mēs drosmīgi cīnīsimies par Krieviju,
  Krievu bruņinieks, viņš nevar baidīties!
  Puika tiešām ir kurts. Un viņš izvēlējās sev speciālu loku, tādu banti reti kurš pieaudzis varonis vilks ar abām rokām. Un bērni rotaļīgi šauj, un, protams, trāpa poļiem jau no divu jūdžu attāluma. Un viņi ļoti sāpēja. Tomēr algotņu, īpaši vāciešu, ir daudz vairāk nekā poļu.
  Oļegs Rybačenko, šaujot uz ienaidniekiem, atcerējās vēsturi. Cik labi šis karš sākās Krievijai. Un vispirms paldies Bogdanam Hmeļņickim. Krievi sakāva poļus un sasniedza Kijevas Rusas veco robežu. Bet tagad Krievijas spēki ir izkliedēti, un ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt Baltkrieviju ar nelielu karavīru skaitu.
  Un tur viņi tiks galā ar dumpīgajiem hetmaņiem un pievērsīsies Varšavai. Vai piebeidziet zviedrus. Kuras ir spēcīgas.
  Oļegs Ribačenko šauj... Poļi jau pieskrējuši pie sienas un ceļ trepes. Tie ir jāsagriež ar zobeniem. Mārgareta ar viņu.
  Oļegs kliedz:
  - Es pats varu tikt galā! Un tu skrien tur, kur grūtāk!
  Poļu uzbrukums ir smags. Lai gan pilsēta ir labi nocietināta, un vietējie baltkrievi cīnās kopā ar krieviem.
  Galvenais, lai ienaidnieks skaitliski lielāks, pret miliciju ar izkaptīm un ragiem. Bet tad augstās sienas un cilvēku varonība.
  Oļegs Ribačenko vada dzirnavas ar zobeniem, nocērt piecus poļus un saka:
  - Par mūsu uzvaru!
  Un puika met adatas ar plikiem kāju pirkstiem. Tā ducis poļu to paņēma un nomira.
  Terminatoru puika turpina griezt poļus un dzied:
  - Slava lielās Krievijas idejām,
  Mēs iekarosim, spēlējot visu pasauli...
  Zvaigznes kā pērles apkaisīja vāku,
  Svarogs būs mans elks!
  Cīnīgs bērns un ļoti kareivīgs. Un, ja tas griezīs, tas to sagriezīs ar izmisīgu spēku.
  Margarita arī ir forša meitene. Viņa saņēma nemirstību un tagad to piepilda. Un ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem tas met ļoti nāvējošas adatas. Un sit pretiniekus līdz nāvei.
  Un tik daudz zēnu un ienaidnieku meiteņu noguldīja. Tā dara supermeni.
  Oļegs Ribačenko sagriež poļus un pārvērš tos asiņainā bardakā. Un sagriež gaļas salātus.
  Tajā pašā laikā zēns dzied:
  - Slava Krievijai mūžīgi mūžos,
  Cīnīsimies par savu valsti...
  Un mums nevajag muļķīgus liekus vārdus,
  Mēs neesam stulbi - nokritām un izspiedāmies!
  Margarita Koršunova citā vietā cirta poļus, dzied čīkstot un zobus rādot:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā ...
  Mēs cīnīsimies par svēto dzimteni,
  Un es zinu, ka noteikti uzvarēšu!
  Nemirstīgie bērni cīnās tā, ka neviens nevar viņus apturēt vai saspiest.
  Bērni redzēja guļošu nometni, dzēstus vai joprojām degošus ugunskurus, daudzus zirgus apsardzībā.
  Oļegs Ribačenko ar pliku bērna kāju svieda adatu, izlaužoties cauri sarga galvai un čīkstēja:
  - Slava komunismam un carismam!
  Margarita arī iemeta nāvējošu adatu, izdūra ienaidnieku un čivināja:
  - Slava laikmeta varenībai!
  Nemirstīgi bērni kustējās, apejot nometnē esošos ienaidniekus. Pirmkārt, jums jāpiepilda karalis un divi hetmaņi, un tad būs vieglāk.
  Bērnu basās kājas klusi kāpj pāri pretiniekiem. Šeit ir Lielā karaļa telts. Hetmanis ir netālu. Un puika un meitene nocirtīsim algotņus un poļus. Viņi to uztvēra tik cieši un ar tik mežonīgu neprātu, it kā viņiem patiešām būtu jāmaksā par uzvaru.
  Puisis un meitene uzlauza abus savus burvju zobenus, kas kā noslaucīts papīrs izgriezās cauri metālam un pagarinājās par desmitiem metru. Un viņi rīkojās ārkārtīgi aktīvi, it kā ar skuvekli nogrieztu matus.
  Margarita ar basu kāju meta duci tievu adatu, noliekot pretiniekus un čivināt:
  - Un karogs spīdēs pār Visumu ...
  Oļegs Ribačenko, griežot cauri poļiem, agresīvi piebilda:
  - Visumā nav skaistākas svētas valsts!
  Margarita atkal ar basu kāju izmeta duci tievu adatu, iesitot pretiniekiem līdz nāvei, un čīkstēja:
  - Un ja vajadzēs, mēs atkal nomirsim!
  Terminatoru zēns Oļegs Ribačenko, sagriežot ienaidniekus, atzīmēja:
  - Viņš augšāmcelsies Rodnoverjē, mūsu ticība!
  Un viņi cīnījās ar poļiem un karaļa personīgajiem sargiem. Terminatora zēns bija ļoti iedarbīgs. Un tad mazulis ar basu kāju meta zāģu skaidu granātu un rēca:
  - Slava Dzimtenei!
  Un saplosīja daudz poļu un pašu Polijas karali!
  Hetmani uz pusēm pārgrieza Margarita Koršunova. Meitene čivināja, zobus rādot:
  - Es būšu absolūtais pasaules čempions!
  Bērni patiešām parāda visaugstāko prasmi cīņā. Tāda cīņa izvērtās.
  Oļegs Ribačenko kliedz poļu valodā:
  - Vācieši nogalināja karali! Pārspēj Frici!
  Margarita jau vāciski kliedz:
  - Poļi mums uzbruka, sita poļus!
  Un brašā meitene arī vēlas cīnīties. Un griež poļus. Un pa to laiku sākās sadursmes. Vācieši, poļi un citi algotņi kapāja un šāva viens uz otru. Šeit Margarita ar pliku bērna kāju meta bumbu un saplēsa vācu hercogu. Tas situāciju saasināja. Un cīņa ritēja arvien agresīvāk.
  Izgāja savstarpēju slaktiņu un iznīcināšanu. Viņi nogalināja viens otru, bez šaubām un žēluma. Karotāji gāja bojā tūkstošiem.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Magņitnaja strādāja ar zobeniem tā, it kā viņi vicinātu kā fani. Un lielā skaitā grieza cauri Krievijas ienaidniekiem.
  Margarita ar basu kāju meta adatas, iesita poļiem un smaidot paziņoja:
  - Man ir super meitene!
  Arī Oļegs Ribačenko ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem meta adatas, sita pretiniekiem un čīkstēja:
  - Nu no skrūves!
  Un atkal bērni sāka plosīt poļu karaspēku un algotņus tā, ka tie burtiski noasiņoja. Un jaunie karotāji demonstrēja augstākās akrobātikas un kaujas prasmes. Viņi ir tik tiešām forši.
  Oļegs Ribačenko, griezot Krievijas ienaidniekus, dziedāja:
  - Un viņi dodas jūrā, braši puiši!
  Margarita atkal ar basu kāju meta adatas un čīkstēja:
  - Jūras stihija! Jūras stihija!
  Karotāja, kā parasti, augstākās klases, viņa ir cīnītāja. Un neaptur viņu, neuzvar.
  Oļegs sagriež poļu armiju, un pēkšņi viņš svilpo. Un tūkstošiem vārnu noģība, sitot poļu un algotņu galvaskausus.
  Arī Margarita to paņēma un svilpa, kā arī nogāza ienaidniekiem vārnas. Viņi dabūja sirdslēkmes un nokrita kā līdz nāvei notriekti zirgi.
  Meitene iesaucās:
  - Slava mūsu dzimtenei Krievijai!
  Un atkal viņas basās kājas meta nāvējošu ogļu granātu. Un kā tas uzsprāgs un sagraus daudz pretinieku.
  Margarita dziedāja, zobus rāvusi:
  - Slava varonīgajai Tēvzemei,
  Dzīvosim komunismā!
  Un meitene ar zobeniem palaida vējdzirnavas, izrāvās cauri pretinieku masai un čīkstēja rīklē:
  - Sveiks, svētais komunisms!
  Un viņas kailais papēdis atsitās pret vācu hercoga pieri, salaužot pretinieka galvaskausu.
  Margerita iesaucās:
  - Tēvzemes godam, gadsimtiem brīvs!
  Un meitene atkal ņems un svilpēs pa plaušām... Un veselas vārnu baras kritīs virsū poļiem.
  Un tie burtiski izurbjas cauri.
  Oļegs Ribačenko apstiprinoši pamāja, ar zobeniem poļus kā dzirnavas griezdams:
  - Esmu lielisks pasaules čempions!
  Un tad zēna kailie kāju pirksti atkal meta ogļu granātu, saplosot pretiniekus.
  Zēns patiešām bija ļoti brašs un foršs. Un bez žēlastības pienagloja Krievijas ienaidniekus.
  Margarita, sagraudama ienaidniekus, čīkstēja:
  - Slīdēja, kaut kur slīdēja, mani buksēja!
  Un tagad meitene ar plikiem kāju pirkstiem metīs nāves dāvanu ar nāvējošu spēku.
  Un saplēst simts poļus. Un rēkt plaušās:
  - Par svēto Krieviju!
  Un kailais bērna papēdis padosies iznīcības tagadnei.
  Oļegs Rybačenko turpināja cīnīties, dziedāja:
  - Slava komunisma idejām! Par dzīvību un brīvību!
  Un ar savu kailo papēdi zēns padevās iznīcināšanas dāvanai...
  Tajā brīdī krievu karavīri veica uzlidojumu no Brestas. Un viņi uzbruka jau tā bezasinīgajai un narkotiku apreibinātajai poļu armijai. Tie, kas nespēja izturēt graujošo triecienu, krievu karavīri aizbēga.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova skrien uz Krievijas armiju. Viņu kailie papēži, kad tie mirgo.
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Mēs ar jums esam mūžīgi bērni... Tas ir tik romantiski!
  Oļegs tam piekrita:
  - Jā, ļoti romantiski. Patiešām, būdams zēns, es uzreiz sajutu sevī enerģijas un dzīvesprieka pieplūdumu. Jauns ķermenis un pat supermens. Un jums liekas, ka jums nav jāuztraucas un nav problēmu!
  Margarita uzlēca augstāk, ar pliku papēdi nogāza bumbu un atzīmēja:
  - Tā nav problēma!
  Oļegs, skrienot tālāk, atzīmēja:
  - Tas ir tas, kas ir labi, ja tu esi puika. Jūs varat izpļāpāt jebkuru joku, jebkuru vulgaritāti, absolūti jebkuru stulbumu, un visi tikai smiesies. Un neviens neuzskatīs, ka tu esi muļķis.
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Varbūt... Lai gan būt mūžīgai meitenei ir kaitinoši. Puikam ir vieglāk, bet ne man!
  Oļegs iesmējās un atzīmēja:
  - Nu nekas, mēs esam nemirstīgi. Agri vai vēlu mēs dzīvosim nākotnē un iemācīsimies mainīt savu ķermeni!
  Margarita tam piekrita:
  - Mācīsimies. Un vīrietis var kļūt par sievieti, un sieviete var kļūt par vīrieti!
  Oļegs apstiprināja:
  - Un ar seksuālajām minoritātēm problēmu nebūs!
  Pa ceļam nemirstīgie bērni sastapās ar zviedru vienību. Zēns un meitene tos sasmalcināja bez īpašas ceremonijas. Tas bija ārkārtīgi viegli.
  Un viņi skrēja tālāk.
  Nemirstīgi bērni steidzas, zibinot savus kailos, apaļos papēžus. Un viņi atkal runā.
  Terminator Boy saka:
  - Šeit filmā "Highlander" bija arī epizode ar nemirstības iegūšanu. Un noteikti ir forši dzīvot piecsimt gadu. Daži nodzīvojuši ilgāk...
  Margarita Magņitnaja smejoties atzīmēja:
  - Un kā tas pārslogo psihi? Daudzu gadsimtu atmiņa!
  Oļegs Ribačenko iesmējās un atzīmēja:
  - Pārslodzes... Kapitāli tiešām! Bet, ja esi bērna ķermenī, tad visu uztver daudz vieglāk!
  Margarita smejoties atzīmēja:
  - Šeit jūs nogalināt tik daudz cilvēku, un jūs to uztverat tā, it kā tā būtu datorspēle. Nejūtu ne sāpes, ne šoku, ne kauna!
  Oļegs iesmējās un atzīmēja, smejoties:
  - Jā, tiešām, manas kailās, bērnišķīgās kājas sit pa asins peļķēm, un tas ir labi un jautri!
  
  ATKAL PUSCEĻI VISU MAINĪS
  Japānas uzvara Midvejas kaujā noveda pie tā, ka iniciatīvu galīgi pārņēma Uzlecošās saules zeme. Samuraji spēja ieņemt Havaju salu arhipelāgu un sakāva ASV jūrā. Un viņi iebruka Indijā.
  Lai saglabātu savu lielāko koloniju, Lielbritānija daļu karaspēka pārveda no Ēģiptes.
  Kādēļ operācija Lāpa nenotika. Un Rommels izvairījās no sakāves. Bet, no otras puses, nacistiem joprojām bija katastrofa netālu no Staļingradas. Un frontes sabrukums četrdesmit divu - četrdesmit trīs gadu ziemā. Bet no otras puses, Mainšteina pretuzbrukums uzvarēja spēkos. Tā kā Hitlers nesūtīja papildspēkus uz Āfriku, nacistu pretuzbrukumā piedalījās vēl vairākas divīzijas. Un īpaši aviācijā bija labvēlīgāka attiecība. Turklāt ASV faktiski ierobežoja Trešā reiha bombardēšanu. Un Marokā nosēšanās nebija.
  Nacisti, kuriem bija vairāk spēku, tostarp jaunākie tanki: "Tiger" un "Panther", sagrāva padomju karaspēka sānus. Un viņi varēja aplenkt un ieņemt ne tikai Harkovu un Belgorodu, bet arī Kursku. Sarkanās armijas sakāve bija spēcīgāka, un zaudējumi bija daudz lielāki. Un nacistu panākumi šķelšanās dēļ, kas netika pārcelta uz Āfriku, lai viņi negodīgi iet bojā Sahārā, bija augstāki. Un trīsdesmit pilnīgi jauni Tiger tanki spēja pievienot pārsteidzošu jaudu, nevis iestrēgt smiltīs. Turklāt kopējais vācu tanku skaits bija liels, jo vācieši ne tikai nepārveda aprīkojumu uz Āfriku, bet arī ražoja ievērojami vairāk transportlīdzekļu.
  Jo ir kritusies Trešā Reiha rūpnīcu bombardēšanas intensitāte. Spēcīgākie amerikāņi praktiski nebombardēja, un briti vieni nevarēja tikt galā ar būtisku postījumu nodarīšanu.
  Daļas britu spēku novirzīšanai uz Indiju bija citas sekas. Pilots un superdūzis Hanss Marsels negadījumā gāja bojā, bet piedalījās kaujās austrumu frontē. Viņa parādīšanās padomju pilotiem bija īsts šoks. Hanss Marsels kļuva pazīstams kā melnais velns. Un viņš bija lielisks gaisa snaiperis.
  Viņa parādīšanās austrumos izraisīja šoku. Līdz 1942. gada septembra beigām Hanss Marsels pārsniedza simt piecdesmit notriekto lidmašīnu skaitu. Un līdz jaunajam gadam tas bija sasniedzis divsimt piecdesmit lidmašīnas. Par ko viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem. Kas parasti tika nodots tikai valstsvīriem.
  Par trīssimt lidmašīnām Hanss Marsels atkārtoti tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un tas bija forši...
  Par četrsimt lidmašīnām Hanss Marsels pirmais saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un par pieciem simtiem viņš tika apbalvots ar Dzelzs krusta Lielo krustu, apbalvojumu, kas bija tikai Hermanim Gēringam.
  Marseļa lieliski guva vārtus austrumu frontē. Un viņš burtiski medīja un metās uz padomju lidmašīnām ...
  Bet tad nāca pavasara atkusnis un cīņas burtiski iesaldēja.
  Bija darbības pauze. Trešajā reihā februārī viņi paziņoja par totālu mobilizāciju un uzkrājuši spēkus. PSRS viņi arī uzkrāja spēkus ...
  Teorētiski vāciešiem vasarā vajadzētu virzīties uz priekšu, bet kur? Es negribēju atkal kāpt pie Staļingradas.
  Maskavas virziens ir pārāk nocietināts. Lai kur tu dotos, visur ir slikti. Un fīrers nolēma dot triecienu ... Ēģiptei. Un izvest Lielbritāniju no kara. ASV vairs nekaro. Aprēķins tika balstīts uz Melnā kontinenta un Tuvo Austrumu resursu iegūšanu. Un tas varētu padarīt Trešo Reihu neuzvaramu!
  Vācu karaspēks deva savu pirmo triecienu Maltai. Tā bija lielu lidmašīnu masu izmantošana un pēc tam nosēšanās ar uzvarošiem panākumiem. Pirmo reizi kaujās tika izmantots bumbvedējs Yu-288 un iznīcinātājs ME-309. Un tas ir milzīgs iespaids, patiesi nāvējošs.
  Un tiešām, Malta ir sagrābta un karaspēku pārvietot uz Āfriku ir daudz vieglāk. Un tad Spānijā Hitlers izdarīja spiedienu uz Franko. Un viņš tomēr piekrita ļaut karaspēkam doties uz Gibraltāru. Un citadeli pārņēma vētra. Un šis uzbrukums bija pārsteidzoši veiksmīgs. Pēc tam lielus nacistu spēkus sāka pārvietot uz Maroku, un viņi sagrāba Melno kontinentu.
  Un augustā sākās lielā nacistu ofensīva Ēģiptē. Kaujās piedalījās gan "Tīģeri" un "Pantera", gan "Lauvas" un "Ferdinands". Un arī tvertne "Lauva". Šis auto gan sevi neattaisnoja. Taču "Tīģeri" britiem izrādījās īsts šoks. Nacisti izlauzās cauri aizsardzībai un sakāva britus. Arī Aleksandrija tika ieņemta, un nacisti sasniedza Suecas kanālu. Un tās ir lielas uzvaras.
  Tad nacistu ordas iebruka Tuvajos Austrumos. Viņus atbalstīja spēcīgs trieciens un turki. Un nacistiem izdevās ieņemt Irāku un Kuveitu un Saūda Arābiju. Viņi sasniedza Irānu, bet tur pret viņiem virzījās PSRS karaspēks.
  Staļins ilgi gaidīja... Bet 1943. gada 1. septembrī sākās ofensīva dienvidu flangā. Cīņa bija ārkārtīgi sīva. Bet vācieši bija gatavi un paļāvās uz aizsardzību dziļumā. Tajā pašā laikā viņi cīnījās izmisīgi, un, piemēram, Panther izrādījās ļoti efektīva mašīna aizsardzībā. Tās vājums: biežie sabrukumi un salīdzinoši plānas sānu bruņas nav tik nozīmīgas aizsardzības kaujā. Kā arī slikta gaitas kvalitāte "Ferdinand". Un "Tīģeris" sevi parādīja gan uzbrukumā, gan aizsardzībā - universāla mašīna.
  Arī jaunākais ME-309 izrādījās ne slikts, un tā ātrums un bruņojums bija vislabākajā līmenī. Lai gan nedaudz sliktāk ar manevrēšanas spēju, bet ar pareizo kaujas taktiku tas nav tik būtiski. Vāciešiem bija arī daudz pretgaisa ieroču. Un labi organizēta aizsardzība ar salīdzinoši plakanu priekšējo līniju.
  Cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim, un Sarkanā armija spēja virzīties tikai desmit līdz piecpadsmit kilometrus uz priekšu. Un cieta smagus zaudējumus.
  Neveiksmīgi beidzās arī padomju karaspēka mēģinājums virzīties uz priekšu centrā. Vācieši noturēja stingru aizsardzību un pamatīgi nostiprinājās. Turklāt otrā un trešā aizsardzības līnija bija vēl spēcīgāka par pirmo. Kas nedaudz vājināja padomju artilērijas ietekmi.
  Līdz ziemai vācieši bija pārņēmuši kontroli pār pusi Āfrikas un Tuvo Austrumu. Bet visnozīmīgākais ir japāņu uzbrukums Tālajos Austrumos. Un ievērojamo Sarkanās armijas spēku novēršanu. Un notika padomju karaspēka sagraušana. Drīzāk tika novirzīti ievērojami Trešā Reiha spēki.
  Ziemā Sarkanā armija atkal mēģināja virzīties uz priekšu centrā un dienvidos, kā arī pie Ļeņingradas. Tomēr Japānas fronte vāciešiem atviegloja aizsardzību. Samurajs, neskatoties uz salu, nikni kāpa uz priekšu un novirzīja ievērojamus spēkus.
  Un nacisti pabeidza Āfrikas iekarošanu pavasarī un ziemā, un viņiem bija pieejami milzīgi resursi. Maijā krita arī Irāna, un jūnijā vācieši ieņēma pusi Indijas, kuru japāņi nebija okupējuši un apvienojās ar viņiem.
  Nacisti cīnījās ar "Panther" -2 ar 88 mm lielgabaliem, kas sver piecdesmit trīs tonnas ar 900 zirgspēku dzinēju, un "Tiger" -2 ar tūkstoš zirgspēku dzinēju. Šīs automašīnas izrādījās ar pieņemamām braukšanas īpašībām.
  Gandrīz pilnīga bombardēšanas neesamība ļāva agrāk sākt darbu pie jaudīgākiem dzinējiem un pabeigt to. Lai gan "Panther" -2 un "Tiger" -2 joprojām nebija pietiekami perfekti, viņi tika galā ar kaujas lomu. Padomju T-34-85 un IS-2 izrādījās vājāki ... Un viņi nevarēja izmantot iniciatīvu.
  Vasarā Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā, taču iekrita lamatās un tika pilnībā sakauta. Gaisā nacistiem jau bija ME-262 sērija, TA-152 un citi spēcīgi ieroči. Viņiem pilnībā piederēja iniciatīva. Pārspējot PSRS lidmašīnu ražošanā, vācieši palielināja arī savu kvalitatīvo pārākumu. Un viņi sita sarkano armiju debesīs kā karbonādi.
  Marseļa par septiņsimt piecdesmit lidmašīnām saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Šī ir īpaša balva, lai atšķirtu varoni. Un tūkstotis notriekto Marseļas lidmašīnu tika apbalvotas ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Savas dzīves laikā viņš kļuva par leģendu un īstu Dievību. Un par galvu Staļins iecēla atlīdzību viena miljona zelta rubļu apmērā.
  Bet diemžēl nebija iespējams viņu uzvarēt.
  Par diviem tūkstošiem notriektu lidmašīnu Hanss Marsels saņēma Bruņinieka krusta zvaigzni, Dzelzs krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tas bija superdūzis.
  Pēc padomju karaspēka sakāves centrā viņi devās uz Maskavu un ieskrēja Možaiskas aizsardzības līnijā.
  Tad fīrers pavēlēja virzīties uz priekšu Kaukāzā. Un Turcija arī atvēra frontes līniju.
  1944. gada rudens un ziemas laikā un 1945. gada sākumā nacisti ieņēma arī Kaukāzu... Pienāca četrdesmit piektais gads... Marta beigās Fritz sāka virzīties pa Volgu Saratovas virzienā. un Kuibiševs.
  Kaujās jau tika pieņemti jaunākie nacistu tanki no E sērijas, un debesīs plosījās Luftwaffe. Likās, ka PSRS vairs nav izredžu.
  Un no austrumiem uzkāpa Japāna.
  PSRS plīsa pa vīlēm. Viņa darbaspēks strauji saruka karā divās frontēs.
  Staļins šādos apstākļos, apzinoties situācijas bezcerību, piedāvāja mieru uz jebkādiem nosacījumiem.
  Hitlers piekrita, ja viņam tiks piešķirtas Baltijas valstis, Ukraina, Baltkrievija, Kaukāzs un tālāk robeža gar Volgu, zemes gar Maskavu, kā arī Karēlija un Ļeņingrada līdz Astrahaņai un viss, ko vācieši jau bija sagrābuši Centrālajā daļā. Āzija. Un tur viņi jau iegāja Kazahstānā.
  Arī Japāna savus gabalus saņēma Sibīrijā.
  Staļins tam piekrita, jo tā bija vienīgā iespēja glābt PSRS un paturēt Maskavu.
  Turklāt jums joprojām bija jāmaksā reparācijas Trešajam Reiham deviņdesmit deviņus gadus. Un tas ir ļoti pazemojoši. Un PSRS zelta rezerves tika aizvestas uz Vāciju.
  Krievija ir daudz zaudējusi, bet spēja vismaz daļēji izdzīvot. Un Hitlers, noraizējies par Makhentas projektu, nolēma atteikties no Amerikas Savienotajām Valstīm.
  1945. gada augustā tika parakstīts miera līgums ar PSRS. Un tagad nacisti pagriezās pret ASV.
  Amerika patiešām mēģināja izveidot atombumbu, taču viņas darbs bija lēns. 1946. gada pavasarī nacisti sāka desantēties Grenlandē un Kubā.
  Un daļa viņu spēku tika pārcelta uz Argentīnu. Kubā vietējie iedzīvotāji atbalstīja vācu karaspēku, un desants noritēja veiksmīgi. Frics un japāņi sāka pievilkt gredzenu. Viņi pārcēlās pa Latīņameriku. Brazīlija iesaistījās karā Trešā Reiha pusē. Situācija pasliktinājās.
  Vasarā cīņas izvērtās par Kanādu, kur Fritz mēģināja izveidot placdarmu.
  Gerda un viņas apkalpe cīnījās uz E-50 uzlabotā versijā. Automašīna svēra sešdesmit piecas tonnas. Viņai ir 105 mm kalibra lielgabals ar 100 EL stobra garumu.
  Priekšējās bruņas ir 250 mm, bet sānu bruņas ir 170 mm. Šai tvertnei bija 1500 zirgspēku dzinējs un teicama braukšanas veiktspēja.
  Tāpēc amerikāņiem nav ko iebilst pret to. Novecojušais, lai arī masīvais, Šermans bija pietiekami labs, lai vācu tanku dūži ar to gūtu vārtus. Pershing ir nedaudz labāks, taču tā lielgabals joprojām ir diezgan vājš, salīdzinot ar uzlaboto E-50 izkārtojumu. Un tikai "Superšingam", ne pārāk masīvam tankam, bija iespēja ielauzties sānos un netālu no tanka, kurā brauca Gerda un viņas ekipāža.
  Kāda meitene no Trešā reiha ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz kursorsviras pogas, atsitoties pret amerikāņu tanku un dūkdama:
  - Man ir superklases meitene!
  Šarlote arī šāva uz amerikāņu tankiem un piekrita:
  - Un tu esi hiper!
  Kristīna vēlreiz ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz jeņķu mašīnu un čīkstēja:
  - Tāda ir lielās spēles stratēģija!
  Arī Magda ar kailajiem kāju pirkstiem izšāva uz savām graciozajām pēdām un atzīmēja:
  - Labāk, meitenes, runājiet par Dievu!
  Gerda vēlreiz izšāva ar kailu papēdi un atzīmēja:
  - Ja paskatās, mums Bībele nav vajadzīga. Mēs esam ārieši, nevis ebreji. Un mums nevajadzētu nolaisties līdz aitu vai kazu līmenim!
  Kristīna enerģiski pamāja, sūtot vēl vienu šāviņu ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Protams, nē! Īpaši Bībelē jērs ganīs izglābtās tautas ar dzelzs zizli. Kas mums vajadzīga laimei?
  Magda dusmīgi atbildēja:
  - Un ko tu gribi gēnu ugunī?
  Šarlote iesmējās un atbildēja, ar kailiem kāju pirkstiem šaudama uz amerikāņiem:
  - Var izdomāt ko briesmīgāku par uguni! Un ka tie inkvizitori, kas sadedzina raganas uz sārta, ir triviāli sadisti!
  Magda apņēmīgi paziņoja, ar pliku papēdi nospiežot kursorsviras pogu:
  - Tas ir ļoti nežēlīgi! Un viņiem nav ticības!
  Gerda sasita amerikāņu lielgabalu un atzīmēja:
  Kam ir patiesa ticība?
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Tādu cilvēku ir ļoti maz!
  Un atkal izšāva ar kailiem noslīpētu kāju pirkstiem.
  Jā, meitenes šeit un diskusijās ir spēcīgas. Un viņi var daudz parādīt un pamirkšķināt ar savām safīra acīm.
  Un karš sākas. Un debesīs notiek cīņas. Albīna un Alvīne iekasē rēķinus un daudzas lidmašīnas jau ir personīgi notriektas.
  Un viņu agresivitātei nav robežu.
  Albīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nosūtīja nāves dāvanu un čivināja:
  Slava Kristus mīlestībai!
  Alvīna, arī izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nogrieza amerikāņu automašīnu un piebilda:
  - Kas ir gaisīgs un tīrs!
  Un meitenes atkal deva pagriezienu, notriekjot ASV lidmašīnas.
  Bet šis ir karš kā karš. Jau vasarā daļa Kanādas tika ieņemta. Un tad pagāja rudens.
  Vācieši iebruka Toronto. Viņi darbojas enerģiski. Viņiem tanki un ložmetēji būs labāki nekā amerikāņu. Parādījās Fritz un Tiger-3. E-75 mašīnas attīstība. Arī spēcīgas: trīssimt milimetru frontālās bruņas, divsimt sānu bruņas. Un lielgabals ir 128 mm garš ar 100 EL stobru. Un tāds tanks sevi labi parādīja. Pat ja tas ir pārāk daudz jaudas.
  Frics virzījās uz priekšu un ieņēma pilsētu pēc pilsētas.
  Ziemā viņi jau devās no ziemeļiem uz Amerikas teritoriju. Un tur viņi salauza jeņķu spītīgo pretestību.
  Amerikai nebija izredžu. Bet atombumba nedarbojās.
  Ameriku bombardē smagas TA-400. Vēl jaudīgākas TA-500, kas iznīcināja badu un militāros objektus.
  Līdz pavasarim vācieši jau bija pilnībā sagrābuši Kanādu un daļu no ASV. Un pašā pavasarī viņi ieņēma Filadelfiju un daudzas citas teritorijas.
  Vairāk nekā trešdaļa ASV un Aļaskas tika sagūstītas. Un arī Meksiku iekaroja amerikāņu un japāņu karaspēks.
  Vasarā nacistu ofensīva turpinājās. Un ASV izredzes izkusa mūsu acu priekšā.
  Augustā nacisti sāka iebrukt Ņujorkā. Kaujās piedalījās lidojošie šķīvīši.
  Šeit viens no viņiem cīnījās ar Ievu un Agatu. Divas skaistas meitenes bikini brauca ar jaudīgu auto.
  Viņa tika aplidota ar lamināro strūklu un bija neievainojama pret kājnieku ieročiem. Un pašas meitenes šaujot izmantoja siltuma starus.
  Ieva ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, izlejot karstuma starus, aizdedzinot ienaidniekus kā liesmu un čivinot:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Agata, šaudīdama ar plikiem kāju pirkstiem, arī iesaucās pa plaušām:
  - Lai uzvaram!
  Meitene ir ārkārtīgi kaujinieciska un skaista. Un kā tas sit ienaidniekus ar lāzeru.
  Un siltuma stari izkausēs vēl vienu amerikāņu tanku.
  Un uz sauszemes Gerda uzbrūk. Arī cīņas meitene.
  Un tagad viņa un viņas komanda jau atrodas pašā centrā. Un šāviņi atlec no tanka torņa. Un meitenes pašas sitīs jeņķus. Un viņi saplosīs veselu mākoni cilvēku un rīkosies ar visu agresiju. Karotāji ir tik žigli un kurts, ar kailām noslīpētām kājām.
  Viņi pat dzied, zobus izlaiduši. Tās ir Trešā Reiha kaujas skaistules. Un viņi šauj pietiekami labi. Un tie caurdur ienaidniekus kā adatas ar eļļu caur un cauri.
  Ņujorka jau ir kritusi. ASV kapitulē un viņu karaspēks padodas.
  Tādējādi ir pāršķirta vēl viena vēstures lappuse. Šķiet, ka tā ir uzvara... Bet pēc kāda laika Hitlers ieņem Latīņameriku.
  Un 1953. gada 20. aprīlī viņš sāk karu ar Japānu un tās kolonijām. Trešā Reiha spēkiem ir priekšrocības tehnoloģijā.
  Un viņi uzbrūk ar spēcīgiem ieročiem. Tostarp neievainojami lidojošie šķīvīši.
  Albīna un Alvīna cīnās disko lidmašīnā. Viņi cīnās ar meitenēm, bet viņi saka, ko citu. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņi spiež kursorsviras pogas.
  Šeit viņi atrodas uzbrukumā, sadedzinot Japānas karaspēku.
  Siltuma stari lido kā paklājs. Un meitenes smejas pie sevis. Un pakratiet viņu krūtis ar sarkaniem sprauslām.
  Albīna pat dziedāja:
  Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs!
  Un ar pliku papēdi viņa spieda kursorsviras pogas, trāpot pretiniekiem. Viņa ir tāda meitene, dzimusi no vilka.
  Arī Alvīne ar plikiem kāju pirkstiem spaida kursorsviras pogas un čīkst:
  - Manam kosmiskajam spēkam kolhoza prezidentu iedzīsim kapā!
  Un ar aci draugam!
  Jā, karotāji ir ļoti veikli un ātri kā zibens. Viņi deg.
  Albīna mērķē ar basu kāju un izšauj siltuma staru. Dedzina pretiniekus un čīkst:
  - Par manām lielajām uzvarām!
  Jā, meitenes šeit ir augstākā ešelona un klases. Viņi var darīt lietas, ko citi nevar. Un viņi sagrauj japāņus ar neprātīgo vilku enerģiju.
  Bet ne tikai vācieši un citas ārzemju armijas nogalina samurajus.
  Arī PSRS, kuru tagad komandēja Berija, iestājās karā. Šeit, starp citu, Staļins, sarūgtināts par sakāvi ar Trešo reihu, nomira agrāk 1951. gada martā. Un Berijai izdevās sagrābt varu. Un tagad, pat nostiprinājies, viņš ir vienā komandā ar Hitleru.
  Un viņi kopā uzbrūk samurajiem.
  Un Elizabetes apkalpe Primorē cīnās ar japāņiem. Meitene ir ļoti kaujinieciska un aktīva.
  Viņi, protams, cīnās basām kājām un bikini. Un ar entuziasmu kuļ samurajus.
  Vēl dziedot;
  Un cīņa atkal turpinās
  Un sirds ir noraizējusies krūtīs ...
  Un Ļeņins ir tik jauns
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Un tagad Elizabete ar kailajiem kāju pirkstiem šauj no tanka T-54 lielgabala uz japāņu automašīnu un iedūra viņu līdz nāvei.
  Tad viņa iesaucās:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Jekaterina arī dauzīja ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa caurdūra samuraju tanku un agresīvi atzīmēja:
  - Nav krāšņākas valsts par mūsējo!
  Jeļena šāva uz ienaidnieku un iesaucās:
  - Uz Zemes būs komunisma laikmets!
  Eifrazija, arī izmantodama kailos kāju pirkstus, dauzīja un čivināja:
  "Nāvi ļaunajam prezidentam-sātanam!"
  Šeit jāsaka, ka karotāji ir augstākā un kaujas šķira.
  Un debesīs Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova iegūst kontus.
  Anastasija notrieca japāņu cīnītāju un dziedāja:
  - Un baskājas meitenes lido debesīs!
  Akuļina, nogriežot samuraju, ar kailām kājām čivināja:
  - Foršs elements! Foršs elements!
  Karotāji spēlējas ar preses muskuļiem. Viņi ir pilnīgā kārtībā un spēj jokojot uzvarēt karā.
  Anastasija, notriecot citu lidmašīnu, paņēma to un iesaucās:
  - Būs forša ienaidnieku sagūstīšana un viņu sakāve!
  Akuļina tam piekrita, notriekdama ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem:
  - Sakārtosim totālu trasi!
  Japāņi tika nospiesti...
  Šeit kaujā ir iesaistīts padomju tanks LP-10, uz kura cīnās meitenes no Alenkas apkalpes.
  Un viņi cīnās lielā mašīnā ar 130 mm lielgabalu.
  Aļenka šauj ar kailiem kāju pirkstiem un čivina:
  - Tā ir komunisma godība!
  Anyuta arī sasita pretinieci. Sita ienaidniekam un čīkstēja:
  - Jaunu ideju vārdā!
  Un arī uzsita viņai pliko papēdi.
  Alla ar koši nipeli nospieda kursorsviras pogu. Viņa iesita samuraju un kliedza:
  - Par valsts varenību!
  Marija, šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Par krievu vienotību visā pasaulē!
  Un šaušanai viņa izmantoja arī zemeņu nipeli.
  Un olimpiskās spēles piemeklēs ienaidnieku. Sasitīs daudz cīnītāju un čivinās:
  - Krievijai, vissvētākajai pasaulē!
  Un arī ar pliku papēdi padosies ienaidniekam.
  Jāteic, ka meitenes ir ārkārtīgi brašas. Un viņiem piemīt kolosāls stingrība.
  Protams, Japāna nevar pretoties šādam spiedienam.
  Turklāt Fritz izmantoja arī kodolieročus. Kas izrādījās pilnīgs šoks.
  Karš beidzās sešos mēnešos.
  PSRS atguva savas iepriekš zaudētās zemes, un Trešais Reihs iekaroja samurajus un visas viņu kolonijas.
  Hitlers vairs necīnījās ... Viņš sagremoja īpašumus ... Tikai Ķīnā vēl bija vietējās kaujas. Un tur viņi sagrāva Mao Dzeduna Sarkano armiju. 1958. gada 1. maijā Ādolfa Hitlera lidmašīnas avārija mainīja pasaules vēstures gaitu. Un tas būtiski mainījās... Gērings, kurš ļaunprātīgi lietoja narkotikas, pa šo laiku jau bija miris. Himleru, kurš bija kļuvis pārāk ietekmīgs, atcēla pats fīrers. Šelenbergs ieņēma viņa vietu, bet arī viņš nomira no vēža. Un īsi sakot, oficiālais fīrera pēctecis bija jaunais Vilks Kleimans, Šellenberga pēctecis.
  Jaunais politiķis bija tikai trīsdesmit piecus gadus vecs, un viņš sāka demokrātiskas reformas. Tomēr no tiem bija maz jēgas.... Un Trešais Reihs no pārmērīgas demokrātijas paņēma un sabruka ...
  PSRS Lavrentija Paliča Berijas vadībā tika atdzīvināta un nostiprināta. Un viņš sāka grābt zem sevis Trešā Reiha vraku. Tā atdzima padomju impērija.
  Un izrādījās, ka Lavrentijs Paličs Berija, nevis sodītais zaudētājs, izrādījās lielākais Padomju Krievijas valdnieks. Pat garāks un foršāks par Staļinu!
  Šeit ir alternatīva vēsture!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"