Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Марин Льо Писалки И Алфонс

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Известната френска жена политик Марин Льо Пен иска да бъде поставена на куката. И сега й подхвърлят много красив, умен и млад Алфонс. Самата Марин обаче не пренебрегва да използва услугите на жени, мъже и различни представители и представители на най-древната професия. Така че той е темпераментна жена и сексуалните приключения в този роман са на върха.

  МАРИН ЛЬО ПИСАЛКИ И АЛФОНС
  АНОТАЦИЯ
  Известната френска жена политик Марин Льо Пен иска да бъде поставена на куката. И сега й подхвърлят много красив, умен и млад Алфонс. Самата Марин обаче не пренебрегва да използва услугите на жени, мъже и различни представители и представители на най-древната професия. Така че той е темпераментна жена и сексуалните приключения в този роман са на върха.
  . ПРОЛОГ
  Изключителната популярност на Марин Льо Пен, боядисаната блондинка и крайно дясна, разтревожи ЦРУ. Особено, защото тя беше взета в обръщение от руските специални служби и всъщност се превърна в марионетка на Кремъл. Имаше заплаха Марин да дойде на власт и да унищожи Европейския съюз, а също и да напусне НАТО. И това по време на войната между Русия и Украйна е изпълнено с катастрофални последици. Затова ЦРУ реши да разработи операция за очерняне на Марин Льо Пен.
  Мафията, контролирана от западните разузнавателни служби, се зае със случая.
  Гангстерският бос Джон Смит събра доверени хора и отчете поставената от собствениците задача.
  Пауъл , ръководител на тайния синдикат на разузнаването , предложи:
  - Марин е жена! И то на възраст, когато интересът към мъжете не е угаснал. Трябва да се хване на най-древната кука. А именно, много красив и умен млад мъж.
  Джон Смит се засмя месоядно и отговори:
  - Би било чудесно! Но и тя не е глупачка и така или иначе няма да ухапе никого. Тя разбира, че може да бъде поставена в рамки!
  Колин каза с усмивка:
  - Точно така, шефе. Значи имам идея!
  Шефът изсумтя и блесна с огледалните си очила.
  - Говори!
  Ръководителят на тайното разузнаване предложи шепнешком:
  - Имаме предвид едно жиголо. Освен това, млад, петнадесетгодишен, но толкова красив, очарователен, привързан, че неизменно се радва на любов и популярност сред жените. Той събира колосални суми от дамите, просто неустоим жребец!
  Джон попита:
  За непълнолетен ли говориш?
  Колин кимна с усмивка.
  - Това е! Това вече е съблазняване на непълнолетен, и то сериозно, юрисдикционно дело! Ние наистина хващаме Марин Льо Пен за хрилете! И това няма да е шега изнудване!
  Босът на мафията кимна.
  - Ако случаят се получи, тогава ще получим добра награда от собствениците. Как се казва Алфонс?
  Колин с готовност отговори:
  - Сам Армстронг. Той наистина е много красиво момче, което действа на жените като питон на заек. И той вече има опит да използва богатите дами като изнудване. По-специално с една от съпругите на милиардера. Така че това е сигурно нещо!
  Шефът се ухили.
  - Момче Сам? Готино е, разбира се! Какво искаш повече, момче или момиче?
  Шефът на разузнаването отбеляза:
  - В зависимост от настроението на патрона!
  Един от бандитите отбеляза:
  - Идеята не е нова, но ефективна. Особено дамите на около петдесет, но в добра форма те са толкова привлечени от тийнейджърите, това е аксиома!
  Джон кимна, оголвайки фалшивите си зъби.
  - И така, да започваме! Сам Армстронг трябва възможно най-скоро да направи снимки и записи, компрометиращи кандидата за президент и политик номер две!
  Колин отбеляза:
  - Марин не е такъв глупак, че да остави жиголото да се снима по време на любов, но ЦРУ обещава да ни даде най-модерните и най-нови технологии. Така че дори и гардовете й да отнемат смартфона, момчето ще носи необходимото в маратонки или пръстен.
  Босът на мафията кимна.
  - Мисля, че ще обсъдим техническите детайли. И още един въпрос - какъв цвят е косата и чертите на лицето на Сам?
  Колин уверено каза:
  - Естествено русо, скандинавски тип лице. Нещо, което Марин толкова обича, и мускулеста фигура с плочки. Това дете е съвършенство. И също така много ерудиран, знаещ, говорещ няколко езика. Със сигурност ще й хареса! Повярвайте ми, Семик е просто чудо! Той ще я хване старателно на куката!
  Джон кимна в знак на съгласие.
  - Вярвам ти! Но все пак ми покажи снимката му!
  Шефът на разузнаването извади таблет и го обърна към шефа, като го включи лесно. Появи се образ на много красив, златокос и синеок младеж. Лицето му беше точно такова, вече не детско, изразително, но още не и възрастно, нежно и загоряло като на момиче.
  Шефът кимна утвърдително.
  -Подходящо! Идеален Алфонс!
  . ГЛАВА 1
  Сладкият и извив тийнейджър Сам Армстронг танцува в стриптийз бар за жени. Тялото му беше загоряло, блестеше като бронз от пот и масло, с изпъкнал мускул. Жените буквално изреваха от възторг. Сам се движеше много грациозно и грациозно, като кобра. Освободено от дрехи, момчето остана само по едни тънки гащички. Босите му крака се отличаваха с грациозността на краката и безупречно чистата и гладка кожа, като на момиче. В същото време те бяха мускулести и релефни. Младата стриптизьорка беше разкошна и пъргава, с гъвкава талия.
  И мъжкото му съвършенство набъбна и стана голямо, стърчи, обръщайки жените към беззаконие. И дамите ревяха, а совите в късите панталони на момчето бяха банкноти, опитващи се да галят и щипеха безупречната кожа на младия, сладък като ангелче. Сам се усмихна с перлени зъби. Много от дамите бяха в напреднала възраст, а доста от тях бяха гадни и грозни. Но това все пак възбужда тийнейджъра като мъж.
  Сам ще бъде продаден на търг от една от тези дами за час-два. И той ще трябва да угоди на жените, изпълнявайки всичките им фантазии. Разбира се, работа с езика. Но момчето вече е професионалист и прави всичко с радост, ентусиазъм и усмивки. Развитото въображение ви позволява да рисувате красиви момичета във въображението си и правите всичко с пълна отдаденост и възбуждайки почти искрена любов в себе си.
  Обикновено жените изливат много дух върху себе си и се измиват, така че в никакъв случай не е отвратително да се занимавате с тях.
  По-лошо с мъжете... Сам рядко спи с тях и обикновено за много пари. И не му харесва много. Но той е подчинен на мафията, като им дава лъвския дял от приходите. Въпреки че все още има много.
  Момчето се навежда и целува пълните гърди на жената. Тя му пъха петстотин евро в шортите наведнъж. Уау... Сам се вълнува и продължава да танцува.
  Той е най-красивият и един от най-младите. В Европа моралът е либерален, а тийнейджърите не са особено преследвани, ако продават младостта и красотата си. В САЩ една жена може да получи дълга присъда за секс с толкова красиво малко момче. И тук във Франция, въпреки официалната забрана, всъщност можете да обслужвате всеки за много пари.
  Сам ловко грабва няколко банкноти от пода с голите си пръсти на грациозните си крака и си тръгва. След това танцува двойка - мъж и жена.
  Обикновено мъже не се допускат в този клуб, но всичко е възможно за пари. Да, и много жени обичат жените.
  Момчето направи гримаса, когато видя пратеника на мафията. И беше още по-объркан, когато самият Колин го срещна. Синдикатът беше огромен и влиятелен, така че шефът на външното му разузнаване беше голям шанс. И той е придружен от охрана.
  Четири много здрави кораба, с уоки-токита, картечници и бронежилетки.
  Колин обаче изглеждаше приятелски настроен и предложи да пийне бира.
  Сам отбеляза с усмивка:
  - Бирата те прави дебела! Може би сокът е по-добър?
  Шефът на разузнаването на синдиката отбеляза:
  - Истинските мъже пият бира! И вече сте пропуснали повече от сто жени!
  Момчето кимна с усмивка.
  - Това ми е работата! Жените са по-добри от мъжете! Меки са и миришат добре!
  Колин се усмихна по-широко и отговори:
  - Тук просто трябва да съблазниш жена!
  Сам показа удоволствие на лицето си.
  - Това е страхотно! Не е ли твърде стара?
  Шефът на разузнаването на синдиката отговори:
  - Тя е на петдесет и четири години, но изглежда много по-млада, в добра форма!
  Момчето облиза устни и попита:
  - Тя е руса?
  Колин се засмя и отговори:
  - Боядисани. Все пак вижте снимката!
  Той извади смартфона си от джоба си. И той показа образ на не много свежа, но доста приятна жена с мъжествена брадичка.
  Сам я погледна по-внимателно и отбеляза:
  - Видях я някъде. Може би актриса?
  Шефът на разузнаването отговори:
  - Не! Това е политикът Марин Льо Пен. Тя почти стана президент на Франция. Сега трябва да я съблазните и, разбира се, да го снимате!
  Момчето сви рамене и отговори:
  "Моята работа е да съблазнявам жените или да ги оставя да съблазняват мен, но...
  Колин изръмжа.
  - Не, но... Вие сами мислите как да я примамите в мрежата. Трябва да се сваляш с нея и видеото от това!
  Сам логично отбеляза:
  "Някои жени дори не могат да бъдат съблазнени от мен. Не всеки харесва тийнейджърите, не всеки дори харесва мъжете. А има жени, които изобщо не обичат никого!
  Шефът на разузнаването отбеляза:
  - Събирахме мръсотия по Марин Льо Пен. Той обожава момчета със скандинавски външен вид. Тя е крайно дясно, почти като нацистка. И тя харесва момчета като теб. Освен това, колкото по-възрастни са жените, толкова повече ги привличат тийнейджърите. Разбира се, тя не изключва, че може да бъде изнудвана с помощта на тийнейджър, но ... мисля, че можете да намерите подход към нея!
  Момчето кимна с усмивка.
  - Може би! Въпреки че не е лесно. Изглежда, че е умна и прекрасна жена! Добре, време е да си тръгвам. Днес пак ще ме пуснат на търг, за да бъда продаден на жена за през нощта. И тогава, надявам се, ще си взема почивка по време на заданието!
  Колин кимна в знак на съгласие.
  - Разбира се! Но не твърде дълго. Защото сте високо ценени. Да, и ви харесва!
  Сам според потвърдено:
  - Да, харесва ми! Но да спечелиш интелектуален дуел е много по-почтено!
  Шефът на разузнаването на синдиката заяви:
  - Добре! Отивай да танцуваш! Утре ще те вземем с кола и ще те качим по-близо до тази дама.
  Момчето се обличаше като каубой в ботуши. Трябваше да танцува в него и постепенно да се разголи, възбуждайки жените.
  На главата си имаше каубойска риза. И той го откъсна и го хвърли в тълпата на първо място. Всичко изглеждаше много готино.
  Жените изреваха и протегнаха ръце към момчето. Танцувайки техния любим, с голям апломб.
  Тук той сваля якето си. И остава по риза и панталони. Отново танци. След това се отървава от ризата си. И той излага светло-бронзовия си торс от слънчево изгаряне. Коремът на момчето е като шоколадови блокчета, гърдите му са перфектно оформени, колко е красив. Това буквално възбужда жените.
  Те вият диво. Момчето събува ботушите си. Краката му са идеално оформени, като на момиче. И след това панталоните. И сега полугола изпълнява танц.
  И той се оставя да бъде докоснат, и погали кожата, и гъделичкал петите. Една от жените ощипа тийнейджъра за прасеца. А от другата страна се качи в шортите на Сам.
  Почувства силна възбуда и съвършенството му се раздуха.
  Сам усети, че го гъделичкат и се смееше. И, разбира се, те слагат евро и долари в шорти или в устата си.
  Една от жените привлече момчето към себе си и го целуна по устните. Той го направи с нетърпение. И е готино.
  Сам танцува стриптийз и сега трябваше да бъде продаден под чука за удобство на леглото. Върнаха го в съблекалнята и го облякоха. По време на пазарлъка момчето трябваше да е напълно голо. И жените биха посочили цената за нощувката, което е страхотно!
  Красивият Сам беше със смокинг и цилиндър. Той беше изведен така, на а. А отстрани стояха две момичета по бикини и високи токчета. Трябваше да съблекат момчето.
  Сам се изправи гордо. Той метна глава, лицето му беше покрито като воал на робиня. Момчето изглеждаше като роб за продан.
  Гласът на мениджъра звучи:
  - Петнадесетгодишна робиня е пусната на търг, физически здрава, много красива, опитна любовница, способна да угоди на жените. Началната цена е десет евро!
  И момичетата свалиха воала от тийнейджъра с ръце в ръкавици.
  Разкри се красиво, хубаво и нежно лице като на момиче. Една от жените изръмжа:
  - Дванадесет евро!
  Друг изскърца:
  - Петнадесет!
  Друг изсъска:
  - Осемнадесет!
  Чува се глас:
  - Двадесет!
  И пауза. Жените искат да продължат. Сам е съблечен от смокинга си, оставяйки го в ризата. Жените са развълнувани.
  чух:
  - Двадесет и пет!
  - Двадесет и осем!
  - Тридесет!
  Някой изсъска, фалшива челюст:
  - Тридесет и пет!
  Гласът следва:
  - Четиридесет!
  Хубава млада жена крещи:
  - Четиридесет и пет!
  Старата матрона казва:
  - Петдесет!
  Още една пауза. Жените искат повече голота на красив млад мъж. Тук му свалят ризата. Торсът на тийнейджъра се разголи, станаха видими релефни мускули, коремни плочи, красиво тяло с гладка, чиста, шоколадова кожа!
  Дамите станаха по-силни. Тя извика:
  - Седемдесет!
  Друг извика:
  - Осемдесет!
  - Деветдесет!
  - Сто!
  - Сто и двадесет!
  Друг хвърли:
  - Сто и петдесет!
  Съпругата на милиардера, красива жена на трийсетте, изгука:
  - Двеста евро!
  Настъпи пауза. Сумата все пак не е твърде голяма - цената на добро жиголо за час-два. Но всеки иска по-нататъшно излагане.
  Момичетата свалиха дънките от Сам по специален начин. Мускулестите крака в ботушите бяха оголени. Момчето се усмихна. По шорти се виждаше как мъжкото му съвършенство започна да набъбва. Да, това със сигурност е готино, в залата има много млади и красиви момичета, така че тийнейджърът изпита нарастващо желание.
  Жената извика:
  - Триста!
  Друг изби:
  - Четиристотин!
  Съпругата на милиардера изръмжа:
  - Петстотин!
  Съседката й изсъска:
  - Шестстотин!
  Дебелата жена измърмори:
  -Седемстотин!
  Една жена в воал, явно арабка, изчурулика:
  - Осемстотин!
  Възрастната жена изграчи:
  - Девет стотици!
  Съпругата на милиардера уверено каза:
  - Хиляда евро!
  Още една пауза. Този път сумата вече е нараснала с прилична сума. За една нощ с тийнейджър. Дори толкова красива и сръчна. Но дамите тепърва започваха. Искаха да продължат да се събличат.
  Тук момичетата, без да се замислят, взеха и свалиха ботушите от момчето.
  Сега грациозният загорял пищял и стъпалата с розова подметка на момчето бяха боси. И той има толкова красива извивка на петата, перфектни пръсти, оцветени нокти.
  Жените се запалиха още повече.
  Възрастната жена изрева:
  - Хиляда и двеста!
  Дебелата жена избухна:
  - Хиляда и петстотин!
  Съпругата на милиардера хвърли:
  - Две хиляди!
  Жената в воала изчурулика:
  - Две и петстотин!
  Възрастната жена бълбука наоколо:
  - Три хиляди!
  Едно от момичетата, почти момиче, изчурулика:
  - Четири хиляди!
  Тя беше заплашена
  - Не се шегувай!
  Въпреки това дебелата жена също изсъска:
  - Пет хиляди!
  Настъпи пауза. Пет хиляди евро вече са солидна сума пари. За няколко часа с жиголо прилично. Но публиката тук е богата. Жените понякога са готови да платят скъпо за капризите си. Е, естествено, всички все още чакат стоките да бъдат напълно изложени. Те особено ще премахнат бикините от сладък младеж.
  Но момичетата свалиха само цилиндъра. И златната, гъста, буйна коса на тийнейджър стана видима.
  Жената в воала изчурулика:
  - Шест хиляди!
  Съпругата на милиардера изръмжа:
  - Седем хиляди!
  Дебелата жена изсъска:
  - Осем хиляди!
  Възрастната жена изграчи:
  - Девет!
  Съпругата на милиардера категорично заяви:
  - Десет хиляди!
  Настъпи пауза. Всички жени замръзнаха, много от тях трепереха от похот и вълнение. Всъщност какъв красив и мускулест млад мъж. Бих искал да го видя напълно гол. И сега момичетата с ръкавици свалиха и последната част от дрехите от младия красавец.
  И всички видяха тази голяма, пулсираща, нефритена пръчка с елегантна, съблазнителна форма. От вълнение той дори стана пурпурен и горещ.
  Дебелата жена извика:
  - Петнадесет хиляди!
  Жената в воала изчурулика:
  - Двадесет!
  Друго момиче изпищя:
  - Тридесет!
  Възрастната жена извика:
  - Четиридесет!
  Съпругата на милиардера упорито каза:
  - Петдесет!
  Настъпи пауза. Няма какво да махнеш от голото момче. Сам беше едновременно гол, бос и мускулест. Силно го възбуждаха похотливите погледи на жени на различна възраст, похотливи и грозни. И мъжкото му съвършенство набъбна неистово.
  Петдесет хиляди евро за една нощувка с Alfonso е доста очарователна и достатъчна цена. Освен това Сам играе на търга не за първи път. И жените винаги са били доволни от тях. Наистина ли си струва сега да прекъснете солидна сума, ако следващия път можете да наемете красиво момче?
  Стюардът вдигна чука си и започна да пее:
  - Петдесет хиляди евро пъти!
  Сам се усмихна искрено. Да спиш със съпругата на милиардер, красива и привидно млада и атлетична жена, беше удоволствие. Вярно е, че вече е над четиридесет, но изглежда много добре. И с нея Сам вече правеше секс, което момчето хареса, а и на нея много му хареса.
  Лъки си помисли жребецът.
  Мениджърът каза:
  - Петдесет хиляди евро и две!
  И после бавно и с усмивка, вдигайки чука:
  - Петдесет хиляди евро и три!
  И преди чукът да удари, последва груб глас:
  - Двеста хиляди евро!
  Всички се обърнаха. Сам се сепна и видя висок мъж с кожено яке и тъмни очила. До него стоеше жена с червена коса, облечена в червено.
  Мениджърът се усмихна и отбеляза:
  - Това момче се продава само на жени!
  Мъжът отвърнал остро:
  - И той ще обслужи двама от нас! Освен това, ако ни го дадеш, ще ти дам сто хиляди евро допълнително!
  Стюардите се усмихнаха с белите й зъби и казаха:
  - Двеста хиляди евро отгоре и правете с него каквото искате - само не убивайте и сериозно осакатявайте!
  Мъжът кимна със садистична усмивка.
  - То идва! Двеста награди и двеста за пазарлък!
  Стюардът пееше, оголивайки зъби:
  - Двеста хиляди евро пъти, двеста хиляди евро две, двеста хиляди евро три!
  И чукът се удари в дървото.
  Сам беше увит с одеяло и воден под ескорт между редовете. Жените се опитаха да усетят момчето и придърпаха ръцете си към него. И една дори грабна нефритена пръчка, но й подадоха ръка.
  Сам беше изведен от стаята. Неприятно беше да стъпваш бос в студената локва, останала след дъжда. И тогава охраната му го напъха в луксозна, огромна, позлатена кола. Сега младата стриптизьорка ще бъде отведена да изработи страхотната сума, платена през цялата нощ.
  Сам вече беше в колата окован с ръце и крака. Мускулестият тийнейджър усети жена и мъж да седят върху него. Човекът беше още млад и силен. Той щипа момчето болезнено по гърдите и изсъска:
  - Ако искаш да останеш жив, бъди послушен!
  Сам кимна в знак на съгласие.
  - Аз ще! Ще направя всичко и свирка не ме плаши!
  Мъжът бълбука наоколо:
  - Разкажете ни една интересна история по пътя!
  Малкото момче кимна.
  - Ще ти кажа каквото и да е!
  Жената изчурулика, оголивайки зъби:
  - Да поговорим за каютата. Искам да чуя продължението на приключението на Джим Хокинс от Островът на съкровищата.
  Сам започна да разказва, композирайки, докато вървеше;
  Изглеждаше, че победата е спечелена, но най-важният и кръвожаден пират беше жив и все още наблизо. Коварният Джон Силвър не просто избяга от кораба. Той предлага услугите си и на един частник, френски кораб. Като, има такъв кораб, пълен със злато, приказни съкровища. И те всъщност могат да печелят от това.
   Силвър договори своя дял и помоли капитана на частния кораб да напусне живота на Джим.
  И когато корабът излезе в морето, д-р Ливзи изведнъж забеляза през телескоп как фрегатата ги настига. На кораба има само едно среднокалибрено оръдие. Но се опитайте да се противопоставите на такива сили. Босо момче на около четиринадесет, Джим, подсвирна с показалец в устата си и извика:
  - Те летят за нашите съкровища! Не, никога няма да се откажем!
  г-н Трелони се изкриви от гняв. И скуайърът изсъска:
  - Французите... Нашите вечни хемороиди!
  Капитан Смолет сухо заповяда:
  - Добавете платна!
  Красивият Джим, блесна с босите си пети на четиринадесетгодишно момче, се втурна да изпълни поръчката. Грей и Бен Гън също го последваха. Но има много малко хора. И вече е късно...
  Подсиленият със стомана нос на фрегатата се блъсна в борда на шпаньола и остави вдлъбнатина, счупвайки няколко дъски. Веднага излетяха бордови куки. Частници, а всъщност пирати, се втурнаха към нападението, размахвайки мечове и саби. Бяха небръснати, с оголени лица. Някои слагат гребени от пера като индианците, други дори поставят страници от библията в ушите си или остри кинжали.
  Г-н Трелоуни стреля с дългия си пистолет. Един от атакуващите частници падна с куршум в главата. Червено-кафява смес от кръв и напоени с ром мозъци изтичаше от дупка в главата му.
  Младият воин Джим също извади пистолети от колана си. Пред него имаше гърбав, но много пъргав пират. Момчето стреля по него, усещайки отката на цевите. Морският разбойник рухнал с вик. Един куршум попадна в стомаха, вторият прекъсна ключицата. Но няма време за презареждане на револверите.
  Момчето трябваше да извади меча си и да се бори с корсара.
  Остриета се сблъскаха, алени искри заваляха. Босоногото момче Джим каза с усмивка на устни:
  - Смъртта също е приключение, само че твърде непредвидимо!
  Момчето трябваше да отстъпи. Пиратът беше по-едър от четиринадесетгодишно момче и изключително опитен. Джим-Борис обаче е много пъргав. Търкаляйки се, момчето успява да избегне острието и да засече краката на пирата. Може би хлапето се справи с врага си, но още двама корсари скочиха върху него отстрани. Единият е ранил каютата със сабя в рамото.
  Джим изпусна оръжието. Д-р Ливси извика:
  - Предаваме се, не пипайте момчето!
  Малкият екипаж на шпаньола беше обезоръжен и вързан. Капитанът на пиратската фрегата "Искражнер" извика подло .
  - Е, гълъбите се хванаха...
  До него на патерица скочи Джон Силвър , тамбура:
  - Не убивайте момчето... Той е мой!
  Пират с дълга сива брада изръмжа:
  Намерихме съкровище! Има сандъци, пълни със злато и скъпоценни камъни!
   Distorter изграчи с доста доволен поглед:
  - Глоба! Сдобихме се с ценно съкровище!
  Капитанът на капитана разтърси пистолета си и продължи:
  - Вие ни оказахте страхотна услуга Сребро и заслужавате награда!
  Частникът стреля с пистолет в корема на бившия готвач. Той рухна с див вик. Когато оловен подарък е в корема ви, боли много. Пиратът Силвър се гърчеше, опитвайки се да събере изкормени черва с ръце.
  Капитанът на каперите каза подигравателно, като бърка ботуша си по палубата:
  - Куршумът също е скъп!
  И хвърляйки свиреп поглед към пленниците, той каза:
  - Тези зад борда! Всички освен момчето!
  Няколко граждани на спаниела, които оцеляха при разправата, излетяха в пълната с акули морска вода. Пръски зад борда, донякъде напомнящи фонтани от китове. Хората вървяха към смъртта си мълчаливо. Само скайър Трелони крещеше и ругаеше сърцераздирателно.
  Раненият юноша Борис остана да стои на палубата. В скъсан моряшки костюм, който беше напоен с кръв, бос, с изрусена от слънцето коса, момчето изглеждаше като партизанин, заловен от нацистите.
   Исканжер погледна окървавеното момче и престорено нежно каза:
  - Какво да правим с теб?
  Младият Джим отговори с принудена усмивка:
  - Приятелите ми починаха, което означава, че животът няма смисъл ...
  Капитанът на капитана избухна в смях, смехът му напомняше гласа на Карабас Барабас и с усмивка заяви:
  - Още повече, че нямаме причина да те лишаваме от живот, момче. Така че ще удържа на думата си..." Гласът на Исканжер стана много по-строг и той изсъска. - А сега пригответе багажника, необходимо е да запарите костите за това момче.
  Пиратите избухнаха в смях, усмихвайки се доволно. Те наистина се забавляваха, като опъват сладко момче на багажника. Освен това е и забавление. Полугол и надраскан, Джим беше хванат и завлечен до частен кораб. По пътя безмилостни морски разбойници болезнено щипаха раненото рамо на момчето. Борис дори скърца със зъби. За да се разсее, той се опита да измисли нещо друго. Например за това колко хубаво би било да се потопите в златна вана и да измиете потта.
  Горкото каюто момче беше отведено в специална кабина, оборудвана за изтезания. По стените висяха куки, игли, клещи, бормашини, прах и други приспособления за мъчение. Имаше и бодлив стол, характерен за инквизиторите, и традиционна поставка.
  Главният палач беше червенокоса жена. Все още млад, но с неприятно лице, мускулест и едър. Тя носи само една къса пола и пълна
  само тясна ивица плат покриваше гърдите. В кабината е горещо, защото камината гори. Жената изкриви лице и блесна големи, бели, като слонова кост зъби:
  - Като хубаво момче... Какво удоволствие е да измъчваш толкова красиво момче!
  Капитанът се усмихна гадно и отбеляза:
  - Той вече не може да ни каже нищо, от което се нуждаем ... Но го накарайте да крещи от болка като кученце, което е удавено в ледена дупка ...
  Червенокосата изгука:
  - Има контузия на рамото... Значи, традиционният и древен като Вавилон багажник е най-подходящ!
  Джим, това пленено каютно момче потръпна... пирати скочиха до момчето. Те скъсаха пропития с кръв моряшки костюм, разкривайки мускулест, загорял торс. Те извиха ръцете си отзад, като завързаха въжето за куката. Момчето направи гримаса от мъчителна болка.
  След това започнаха да се изкачват. Обръщащите се стави скърцаха. От прясна рана се изля кръв, звъннаха сухожилия. Болката обзе Джим и момчето изпищя... и загуби съзнание.
  . ГЛАВА 2
  Луксозна и огромна кола се приближи до замъка. Мъжът и жената строго наредиха на Сам:
  - Елате с нас и разкажете историята за Острова на съкровищата и ние ще ви бием от време на време.
  Тийнейджър, напълно гол и в окови, беше разведен из двора, принуждавайки го да пръска босите си крака в локви. И тогава те влязоха в замъка под охрана. И го направиха много бързо, биеха ги с камшици.
  Те наистина са перверзници. Удрят окованото красиво момче с някакви специални камшици, които са болезнени, но не оставят следи. И в същото време го водят по мраморните плочи на замъка и го принуждават да разкаже история.
  Сам обича да композира. Той е не само красив, но и много умен тийнейджър жиголо.
  Капитанът на капера удържа на думата си. Вместо да убие момчето, той беше продаден в робство в плантация на захарна тръстика. Гол до кръста, облечен само в мазни панталони с дължина до коленете, бившият кижант събираше бастун. Работата на пръв поглед не е много тежка, но в края на деня гърбът става твърд, ръцете и краката болят мъчително.
  Но силното и издръжливо момче работи от няколко месеца. И най-болезненото в тази ситуация изобщо не е парещото слънце, кожата почерня и изгаря, а не физическото усилие и дори камшика на надзирателя, а ...
  Скука!
  Наистина досадната, повтарящата се ежедневна работа става скучна. Джим обаче все още има късмет, че е дете на ранния капитализъм, почти от средновековието. Момче, чието детство е прекарано в технически наситения двадесет и първи век, щеше да пострада много повече. Включително липсата на компютърни игри. И Джим не пропускаше телевизия, анимационни филми, филми и само скука за книги.
  Младото момче много обичаше да чете. За него това беше възможност да премине от реалността към фантастични, приказни светове. Забравете за това, че всички ви смятат за не особено добър - дори и собствената ви майка.(Майка дори по-специално!) И почувствайте с помощта на книгите друг, специален, интересен и пълен с приключения живот.
  И тук го няма! Той е бял роб, момче с руса коса, заедно с почти изключително африканци, които не знаят руски или английски . Няма с кого да говориш, да говориш, да получаваш утеха. И от това е още по-мрачно в душата, сякаш тигрови плъхове драскат там.
  А ти си механичен. Движиш се без да мислиш. Не твърде бързо, за да не се изморявате извън мярка, но не твърде бавно, за да не ви настигне жилещият камшик на надзирателя.
  Джим се почувства притъпен от такава агонизираща работа. Дори си мислех, че училището може би не е толкова лошо. Момчето учи добре, включително благодарение на силната памет. Учителите обичаха тихия, спокоен, усърден и точен ученик.
  Връстниците не харесваха Джим, но не се изкачваха особено. Така че не всеки ден получаваше рога и синини. По принцип беше възможно да се живее.
  А можеше и по-зле.
  Сега стана по-зле... От време на време надзирателят бие момчето по бос гръб или крака. Да, дори просто от скука. И не му пука, че пред теб има живи хора.
  Храната също е лоша. Храната е груба и монотонна. Но здрав и каютов момче Джим Хокинс е слаб, но жилав и не изглежда отслабнал. Можете да се разтегнете върху плантацията дълго време, но е изключително трудно да избягате. Кучетата пазачи наблюдават всяка стъпка...
  Джим понесе снопа захарна тръстика и отново започна да рови в земята, както го наричаха.
  Момчето вдигна глава. Срещу него стоеше момиче с бяла рокля и елегантни обувки. Красавицата имаше огърлица от големи перли на врата си, а на ръцете си пръстени. А роклята е толкова богата и елегантна. Отстрани са двама бойци в искрящи, ярко излъскани ботуши и с пушки - гардове!
  Джим се поклони дълбоко на благородната дама. Този на английски, който трябваше да разбере хижанката Джим, каза:
  - Кое си малко момче?
  Джим автоматично отговори:
  - Роб номер сто четиридесет и четири!
  Момичето се засмя и повтори:
  - Наистина ли?
  Момчето отговорило, както казва легендата:
  - Юнг Джим Хокинс , милейди...
  Момичето в елегантната бяла рокля изгука:
  - Юнг от пиратски кораб?
  Джим поклати отрицателно глава.
  - Не точно пиратски... Въпреки че имахме няколко морски разбойници на борда.
  Момичето махна момчето с пръст:
  - Ела по-близо и ми кажи повече.
   Джим остави мотиката. Надзирателят отстъпи назад. Момчето вдигна гордо. Момичето беше малко по-високо от него, с черна коса и кафяви очи, но лицето й беше някак бяло. Странно е, че тен не й лепне - изненада се Джим.
  Самото момче, сякаш в негатив - косата е бяла като кълчища, а кожата е черна. Малко по-леки са само стъпалата на босите крака и мазолистите ръце.
  Момичето казва, поклащайки нетърпеливо глава:
  - Хайде кажи ми!
  Джим неволно се възхити на брошките от скъпоценни камъни в тази черна грива и каза:
  - Помагах на майка ми, обслужвайки механата. Нещата вървяха средно, но някак си един пълничък, зачервен моряк дойде при нас и хвърли няколко златни монети.
  Момчето започна да преразказва книгата "Островът на съкровищата", но го направи талантливо и вълнуващо, добавяйки нещо свое.
  Момичето слушаше внимателно. Понякога задавах допълнителни въпроси.
  Когато каютата Джим стигна до мястото си в бурето с ябълки, красавицата отбеляза:
  - А ти си малко палав, обичаш да откриваш тайните на другите...
  Джим, момче с голи, мазоли токчета, с престорена тежест (всъщност момчето беше много доволен от такова разнообразие!), въздъхна и каза:
  - Да, това съм аз!
  Момичето кимна.
  - Засега работете заедно с всички, а през нощта ще ви доведат в спалнята ми и ще разкажете историята до края!
  Джим кимна неохотно. Той наистина не искаше да се върне към тежката, рутинна работа. Но надзирателят удари момчето с камшик. Ударът падна между острите като брадвици, черни лопатки на тийнейджър. Трябваше да побързам, за да не стигна отново.
  Да, трудна работа е за роб на плантация. Вероятно само по-лошо в галери и кариери. Но нищо, може би момичето ще го хареса и ще се смили над него. Ще даде по-лесна и по-интересна работа.
  Джим се развесели малко и започна да копае земята с мотика много по-енергично.
  Тук най-накрая е тъмно. Момчето било отведено в специална стая и бутнато в голямо буре с гореща вода. Появиха се черни жени, които започнаха да стържат момчето с кърпи, отмивайки мръсотията, натрупана през месеците на работа.
  Когато потъркаха грубите, мазоли подметки, това гъделичкаше и красивият жилав Джим се засмя весело. Тогава момчето беше облечено във формата на домашен слуга. Не се оказа много приятно. Дрехите са тесни, а умните ботуши са тесни. Не, полуголо беше много по-приятно.
  Тогава хижанката Джим беше отведена в трапезарията. И за първи път от месеци момчето опита месо. Беше му поднесено пиле в доматен сос и пресен бял хляб. Както и добра салата и сладки плодове. Красивият хижанка Джим Хокинс яде и настроението му се повдига. Особено когато дори в сребърна чаша черна слугиня донесе вино.
  Момчето Джим беше почти на седмото небе от щастие.
  Той разбираше, че ще трябва да плати за това, но разплащането със сигурност щеше да бъде много приятно.
  Юнг Джим беше отведен в луксозно обзаведена спалня. Появи се едно момиче. Тя се съблече с грациозно движение, хвърли роклята и обувките си и остана напълно гола. Улови смущения поглед на Джим, тя обясни с усмивка:
  - Толкова е хубаво да лежиш без нищо. Облеклото е крепост, в която е затворено тялото.
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Няма как да не се съглася... Тясно е, особено за краката.
  Момичето предложи на Джим сладкия тийнейджър:
  - Така че се съблечете и седнете при мен!
  Хижакът започна трескаво да съблича дрехите си. Момичето строго нареди:
  - По-бавно... Все пак ти не си дивак!
  Джим Хокинс с хубаво лице се изчерви, но започна да се движи бавно ... Капризното момиче отново беше нещастно:
  - Е, май ти се спи. Да вървим гладко и като индийска танцьорка.
  Момчето започна да се движи, като внимателно се отърва от дрехите си. Момичето беше много красиво. Фигурата й е стройна и стегната, но не и мускулеста. Гърдите са малки, но правилни, крушовидни, талията е тънка, ханша са по-широки с плавен преход. Крака с тесни подметки, много грациозни, кръгли, розови токчета . На фона на дълга черна коса кожата изглежда особено бяла.
  Хубавият Джим, напротив, с руса коса, израснала прилично по време на робството, и шоколадова кожа, мускулест, с гръб, покрит със свежи ожулвания.
  Той седна до момичето. Тя, по-висока и по-дълга, се облегна на Джим, този хижант, облегна голите си гърди на остри рамене и прошепна:
  - Какво жилаво, силно тяло имаш... Сигурно никога досега не си бил с жена.
  Момчето се изчерви и прошепна:
  - Не никога.
  Момичето се усмихна и изгука:
  - Ще те науча!
  И тя започна да гали лъскавата кожа на тийнейджър ...
  Движенията й ставаха все по-енергични. Тя свали последните му бикини. Момчето буквално се запали, от докосването на женските ръце. Устните й целунаха красивото лице на Джим. Красиво момиче внезапно оседла момчето и се наложи на достойнство.
  След като се сблъска със секс за първи път и дори в толкова груба форма, тийнейджърът онемя и изпадна в ступор. Но мъжкото му съвършенство, голямо и дълго, стърчеше като кол. И едно хубаво, енергично момиче, на което липсваха мъже, просто се качи върху него, пъшкайки и стенейки сладострастно. Тя беше прекрасна, гола и много по-зряла жена, отколкото тийнейджърът първоначално си мислеше. Тялото й е много по-сочно, буйно от лицето на момиче, а разликата във възрастта е поне десет години.
  Джим Хокинс разшири очи и се загледа, неспособен да изрече нито дума. От една страна, младежът беше изнасилен, от друга, всичко изглеждаше някак неестествено и необичайно. Шокът е нашият начин!
  Достойнството погъделичкаше приятно и кръвта му пулсираше. Големи женски гърди се люлееха, оцветените зърна приличаха на ягоди. Юнг Джим Хокинс усети пробуждането на животинския инстинкт в себе си и сграбчи момичето с развити форми за гърдите. Тя стенеше все по-силно и по-силно. Тя се облегна назад, извивайки кръста си. Все още доста младо момиче, въпреки че вече беше пораснало, беше луда по безбрада младеж, а Джим Хокинс от тази девица беше хвърлен в жегата, после в студа!
  Странността на случващото се беше изключително вълнуваща. Мъжкото съвършенство набъбна, заплашвайки да се пръсне, и стана огромно, като оранжерийна краставица.
  Джим дори си помисли защо връстниците му, когато му скъсаха гащите, подигравателно се смеят в механата. В крайна сметка той има много голямо съвършенство дори за възрастта си.
  А дали не е мечтал тайно за женска ласка?
  Превъзбуденото младо каюто момче не можа да свърши. Времето отлетя... Жената на него вече беше изпитала цяла каскада от оргазми и започна да се уморява. Потрепвайки още няколко пъти, тя скочи... Тя облиза съвършенството като сладолед за сбогом и бутна шоколадов бонбон на Джим Хокинс :
  - Ти си истински мачо!
  И я целуна по челото, прошепвайки:
  - Е, върви, скоро ще дойде смяната на надзирателя! И отново облечете парцали, ще работи както преди.
  Джим Хокинс стана и... не можа да свали панталоните си. Достойнството беше твърде голямо и продължаваше да стои като камък. И как да се измъкнем от него.
  Младият мъж грабна своето съвършенство и се опита да го натисне. В този момент последва изригване. Сърцето му биеше като скорострелна картечница и всички части на тялото му се разтрепераха. Джим Хокинс изживя първия си оргазъм. Изля прилично бяла каша. Похотливото момиче се втурна алчно да я оближе. И младият мъж, или по-скоро момчето, се тресеше толкова много и, като изгуби силата си, се строполи на луксозно легло.
  Прислужниците, по заповед на момичето, го вдигнаха, свалиха панталоните му и облякоха робски шорти, в които Джим Хокинс работеше в плантациите. И отведоха момчето в робската казарма.
  Момчетата, които още не бяха навършили осемнадесет години, прекараха нощта отделно. Лежаха върху дъски, леко поръсени със слама. След като се срещнаха с Джим с усмивки, тийнейджърите попитаха:
  - Е, как го духна?
  Юнг отговори с усмивка:
  - Разбира се, да!
  Момчето, което отговаряше за килията, се изкикоти:
  - Чук! Какво ще кажете да ни донесете нещо за ядене?
  Джим измърмори объркано:
  - Да, съжалявам, че забравих!
  Младият мъж, също бос и полугол, на около шестнадесет години, отбеляза:
  - Трябва да се грижим за нашите другари! Дотогава всички спят!
  Момчетата се настаниха. Джим сложи ръка под главата си и подуши. Мечтата за младо и силно момче беше силна. На сутринта обаче се събуди без сън. Загубено време за любов.
  Тогава момчетата роби отишли да ядат качамак с полугнила риба. Подсилена сила и отново за работа. Под палещото слънце тийнейджъри, шоколад от слънчево изгаряне, гребаха земята с мотики и копаха. Момчета, свикнали да работят. Имаше още доста деца и по-големи момчета, но все още безбради.
  Когато брадата пробие, те вече се прехвърлят на възрастни.
  Джим работи, стройното й мускулесто тяло блести от пот. Той наистина иска времето да минава по-бързо. За да се запозная по-скоро с момичето.
  Слънцето вече е в зенита си и слънцето е в своя връх.
  И тогава отново се появи момиче, или по-скоро жена, която в началото изглеждаше като младо момиче, но по време на любовта стана по-зряла и великолепна.
  Тя подкани Джим към себе си. Момчето, блеснало с боси токчета, се затича към нея със загорелите си крака.
  Жената се засмя и каза:
  - Ти си моя роб! Застанете на колене!
  Юнг неохотно се изправи. Жената хвана момчето за косата с едната ръка, а с другата свали бикините й. И решително пъхна главата на yoongi на Джим между краката й, изревайки:
  - А сега ми оближи путката!
  Момчето с въздишка започна да работи с езика си. Той го направи за първи път в живота си. И беше отвратен, чувстваше унижение в себе си. И гаденето се приближи до гърлото й, въпреки че жената се изкъпа преди разходката. Утробата й изглеждаше малко солена на вкус на езика. Момчетата роби вдигнаха глави и започнаха да се кикотят. И тогава камшиците на надзирателите паднаха върху голите им гръб. Един от ударите падна толкова ловко между острите плешки на един от тийнейджърите, че се изля кръв. И на другите момчета им беше тежко. И с викове и стенания те наведоха глави към виковете на надзирателите и отново започнаха да работят усърдно. Жената, като видя тези сухи, загорели, млади тела, почувства прилив на вълнение и изпъшка. Езикът също не я вълнуваше твърде умело. Влагата се пръсна в лицето на Джим, секретите на млада жена, която беше изпаднала в оргазъм.
  Момчето автоматично облиза устните си, след което му прилоша. Жената кимна.
  - Браво, добре си го направил! Не се срамувайте, нека си хвърлим късите панталони.
  Джим кротко хвърли семплия си костюм. Те работят полуголи на горещ тропически остров. Коремът на Юнги беше леко хлътнал, но коремът му беше облекчен. Кожата все още е чиста. Мъжкото съвършенство е доста голямо, но косъмчетата в основата са едва забележими.
  Жената дръпна кожата си и започна да движи езика си. Звярът моментално нарасна. Джим изпъшка сладострастно.
  Жената започна ентусиазирано да работи с устата си. И много й хареса. Тя се сепна и сама започна да стене. Джим остана без дъх от вълнение. Чувстваше се много добре. Жената пъхна пръст между краката си и изрева от оргазъм. И струя бял крем я удари в устата. Тя преглътна алчно. Колко приятно й беше и много вкусно. Да, обичам да смуча момче, когато пулсиращият прът е едва покрит с косми.
  Джим дишаше тежко... Жената го погали. Тя отново подхвърли доста скъп, рядък по това време шоколадов бонбон и изгука:
  - Колко си вкусен и сладък... Моето момче, щастлив съм с теб!
  Джим попита с усмивка:
  - Мога ли да си почина?
  Жената отговори строго:
  - Не, продължавайте да работите с всички! Тази вечер ще имам бал в двореца на губернатора. Следващия път ще ви дадем допълнителен час сън, за да сте по-свежи!
  Младежът се поклони.
  - Вашата воля, госпожо!
  И с въздишка пак отиде да копае с лопата. Младо, силно, естествено здраво тяло беше свикнало с физическа активност, но беше досадно и скучно. А на момчетата не им е позволено да си говорят - надзирателите стачкуват, и то много болезнени.
  Така че, за да убиете малко времето, трябва да нарисувате нещо в тийнейджърското си въображение;
  Тук той беше до Юлиан Отстъпник. Известният римски император в битката с партяните изпадна в трудна ситуация. Но наследниците на Цезар се биеха смело и прогонват партите. Но самият император беше заобиколен от малък отряд, който отчаяно се опитваше да пробие към своя.
  Джим Хокинс изскочи върху горещия пясък. Момчето-терминатор веднага осъзна, че това не е съвсем сън, особено след като все още не напълно зарасналите мехури по подметките го болеха. Но няма време за спорове - императорът трябва да бъде спасен!
  Момчето-рейнджър сваля петима партияни, които вече бяха обсадили императора с един удар в скок. Тогава Джим Хокинс много ловко взе двата меча и започна да се кара. Първите четирима персийски воини паднали с отсечени глави. Тогава момчето хвърли кинжала с голи пръсти и той се извъртя по време на полет и преряза гърлата на трима стрелци.
  Джим Хокинс радостно възкликна:
  - Това е мъжка битка!
  Тогава той премина в решителна офанзива. Замахът на меча му беше като косачка за трева. Те изсечеха всички подред и разчлениха крайниците на персите. Ето един голям глава на партите, който се опитва да накара самия император да загуби ръката си. И след това главата.
  Джим Хокинс хвърли наведнъж пет кинжали от грамофона с крака и покоси цяла редица стрелци. Тогава той извика:
  - Час на късмет! Време е за игра!
  И мечовете му дадоха прическа на партската армия. Водачът на армията, царят на Персия , Индемон , излюпи зенките. Полуголо, мускулесто момче изряза всички подред и засипа с трупове всички подстъпи към Юлиан. Никога преди владетелят на Партия не е виждал толкова свиреп борец. А фактът, че това е просто безбрад младеж, вдъхна сериозен страх.
  Изведнъж истинските езически богове решили да помогнат на Древен Рим и вместо да се оттегли, Юлиан върнал религията на своите предци на Земята! И сега или Херкулес, или синът на Херкулес се бие с партската армия.
  И Джим Хокинс все повече и повече изпадаше в лудост. Хвърлял тежки и остри предмети. Той пробождаше и разбиваше враговете на Древен Рим, а мечовете му изглеждаха като неустоима светкавица. Момчето-терминатор вдъхнови останалите римляни. Вика: Херкулес! Херкулес с нас! Те се втурнаха към партите, удвоявайки силата си тройно. Самият император се биеше.
  Джулиан беше малко над средния ръст, но добре сложен и красив. Към момента на смъртта си той беше само на тридесет и две години и не се знае какво би очаквало Римската империя, ако отстъпникът беше живял за повече. Но сега, изглежда, партите се отдръпнаха и започнаха да се отдръпват.
  А останалата част от римската армия добави топлина. Крал Индемон се опита да обърне хода на битката и с избрани хиляда безсмъртни той влезе в битка. Но това беше неговата фатална грешка.
  Джим Хокинс привлече вниманието към един много голям - по-висок от Плъхоубиец , ръст на мъж, с корона и рамене, като килер в златна ризница. И момчето, като видя как слушат заповедите на този владетел, разбра: време е да действаме. И той вдигна лъка, пуснат от персиеца. Той бързо го дръпна с крак, така че тетивата на лъка почти се спука. И тогава той пусна стрела, придружавайки мислено нейния полет.
  И се втурна, бодливо жило прониза шията на надменния цар на Партия, счупвайки сънната артерия. И огромно тегло от един и половина, или дори два центра, владетелят се разби от теглене на слон.
  Смъртта на краля, разбира се, съкрушителен удар за армията. Особено когато по-младият наследник се опита да поеме командването, както Джим Хокинс изпрати стрела към него. В резултат на това този противник се оказа пробит скорпион. Римляните, като видяха императора да се втурва в битка, сега извикаха: Аполон, Аполон е с нас!
  И Джим Хокинс биеше партите с ръце и боси детски крака, използвайки техники, за които прочете в китайска книга, преведена на латински.
  И тази варварска армия се превърна в бягство на едро. Сега римляните преследваха Партия и в тази надпревара от вълци не ставаше дума за прошка и милост. Горко на тези, които бягат, и горко на тези, които бягат от римляните двойно.
  Източната армия се топеше пред очите ни, а латинските полкове, легиони и кохорти бяха неумолими. Железни и силни, те чупят и раздробяват всичко и убиват благородниците...
  Момчето пък блесна с голи розови токчета и бягаше мелница с мечове, като посичаше наведнъж петима противници.
  Пълна победа. Оцелелите партяни падат на колене и молят за милост.
  Джим Хокинс дойде по призива на императора. Той го погледна обичливо. В древни времена хората са малко по-ниски, отколкото през по-късните векове, а насън момчето си представя, че е по-възрастно. И така, според римските стандарти момчето Джим Хокинс изглежда на четиринадесет, петнадесет години. Тоест вече може да се счита за мъж, макар и без брада. Джулиан погледна драскотините и синини и попита с широка усмивка:
  - Ти си бог?
  Джим Хокинс честно и справедливо отговори:
  - Аз съм човек!
  Джулиан въздъхна тежко и също отговори искрено:
  - Жалко... Много съжалявам!
  Момчето, каютата - терминаторът, се ядоса и той отговори грубо:
  - Няма за какво да съжалявате! Човече, това звучи гордо!
  Джулиан кимна одобрително и потупа момчето по рамото:
  - Добре казано! Този човек звучи гордо и трябва да е горд, а не глина в ръцете на грънчар!
  Армията измърмори одобрително. Походният свещеник започнал да подготвя езически молебен по случай победата. Юлиан решава да възроди старите култове. Едно от тях е поклонението на Юпитер, Марс и Митра. Въпреки че е ясно, че езическата вяра трябва да бъде модернизирана. Тук са предложени различни идеи. В крайна сметка вече има учение за Шанз Елизе - рай за воини и героични хора, учени. Така че защо да не го направим официална доктрина. Ще бъдеш покорен на императора, ще можеш да се отличиш в службата и ще си вземеш харем на отвъдния свят, и там ще празнуваш благородни празници, като вечно млад и силен! Защо тогава елитът е учението на Христос?
  Гордото момче Джим Хокинс , който също не харесваше традиционното християнство, двусърдечен и жесток, отбеляза:
  - Самият човек е ковач на собственото си щастие и той е грънчар на своя успех!
  Джулиан протегна ръка към момчето, стисна я горещо и с цялата искреност предложи:
  - Бъди мой син и наследник! Вие сте мъдър над годините си и имате свръхчовешка сила!
  След това императорът извади от колана си пръстена на цезарите. Този пръстен обикновено се носи от императора на когото той избере да бъде негов наследник и обикновено е знак за осиновяване.
  Джим Хокинс сложи пръстена на показалеца си и каза с ентусиазъм:
  "Надявам се да бъда достоен да стана син на императора..."
  Юлиан победил партската армия и отново обсадил добре укрепената им столица. Появата на Джим Хокинс беше посрещната с радост. Римският император целуна момчето и го вдигна със силни ръце над себе си, като каза:
  - Слава Богу! Вече мислех, че си мъртъв!
  Джим, осъзнавайки, че истината не е толкова лесна за обяснение, тропайки с боси крака, отговори:
  - Честно казано, Ваше Величество е моят истински баща, това е Аполон и той понякога ме води на Олимп и на други светове, за да не свикна много с хората!
  Императорът, наричан в реалната история като отстъпник, беше изненадан:
  - Виждал ли си Олимп?
  Джим Хокинс , като всички интелектуално развити момчета, обичаше да композира и затова с готовност потвърждаваше:
  - Да!
  Джулиан възкликна възхитен:
  - И аз видях Юпитер!
  Хижамът, широко усмихнат с перлени зъби, отговори:
  - Дядо ми Юпитер ти казва здравей! И ти пожелава успех! Така че Римската империя - завладя целия свят! И цялата вселена!
  Императорът възкликна с пълна сила:
  - Слава на боговете! Дано донесат победа!
  Момчето-наследник и хижанката веднага предложиха да не се отлага нападението, тъй като районът наоколо беше опустошен и за римските войски беше твърде трудно да си набавят храна и напитки.
  Джим, въоръжен с най-добрия римски лък, който той също подобри, отиде на лов. По-добре е да помислите върху плана за нападение, като видите самата крепост и в същото време убивате врагове.
  Джим Хокинс стреля от разстояние по воин с алени пера на шлема. В отговор към момчето полетяха облаци от стрели. Но младият воин не им обърна ни най-малко внимание: те все още не стигнаха и хладно нокаутираха опонентите, а самият той с бърза стъпка, от време на време, бягайки, обикаляше стената.
  Градът наистина беше голям, не много по-малък от Рим и заобиколен от високи стени. Траян Велики и много други завоеватели не могат да го вземат в свои ръце. Но тук всъщност е основната сила на Партия. Завладете я и вашите владения на Рим може да се простират чак до Индия.
  Момчето Джим забеляза, че стените на града са почти навсякъде големи, дебели и назъбени. За да вземете такъв град, имате нужда от много дълги стълби и не е сигурно, че ще ги намерите. Защитата е малко по-слаба, където градът се измива от реката, има бурен поток. Възможно е да се отклони реката, но това ще отнеме поне два месеца упорита работа. И така, какви са другите начини?
  Например, взривете стената и пробийте пролуката! Най-лесният начин, но имате нужда от експлозиви. Но недалеч от града има впечатляваща гора. И с известно умение експлозивите могат да бъдат направени от ... дървени стърготини, като към тях се добавят най-простите минерали и соли. И с босите си пети момчето усети, че в почвата има такива минерали и соли.
  Най-добре е да се подкопае най-високата част на стената, където са се натрупали най-много вражески войници. Сега партите ще съжаляват, че изобщо са се осмелили да тръгнат срещу Рим.
  Джим Хокинс , след като застреля четири колчана, се върна обратно в лагера и щастливо информира Джулиан:
  - Боговете ми казаха как да превзема крепостта! Но оставете вашите воини да служат на нашия ритуал!
  Римският император строго наредил:
  - Подчинявай се на сина ми, както се подчиняваш на мен!
  . ГЛАВА Љ3
  И армията, която беше видяла Джим Хокинс в действие, излая в отговор. А момчето, Цесаревичът, активно раздаваше заповеди. Първо трябва първо да отсечете дърветата и да смелите фино. И ще се окаже много готина смъртоносна сила срещу враговете на Древен Рим.
  Трябва да смесите много дървени стърготини с минерали и тогава ще получите мощна бомба от древни времена. Трябва да работи много по-ефективно от барута и не по-лошо от нитроглицерина. Това наистина е заченатото момче-терминатор. Освен това самият Джим лично изсече гората и смила трупите на щитове и дървени стърготини.
  Голият мускулест торс на момчето блестеше от пот и изглеждаше, че момчето е отлято от бронз.
  Вярвайки в волята на боговете, римската армия работи много дружно, хармонично и енергично. Бързо били построени дървени стърготини и мощни дървени щитове. Вярно е, че партите се опитаха да направят излет.
  Джим Хокинс щастливо размаха двата си меча и кавалерията нахлу от засадата. Няколко хиляди персийци бяха обкръжени. Момчето-рицар-каюта чука водача им с крак в челюстта, принуждавайки го да загуби много зъби. И тогава чифтът му мечове заработи като бръсначи. И партяните бяха в чанта и заобиколени от най-храбрата армия в света.
  Да, много варвари сега се биеха в римската армия, но това я направи по-силна, поглъщайки прясна кръв и нови бойни техники.
  Джим Хокинс се отличи повече от другите в тази сеч. И нарочно хлапето се плиснало в големи локви кръв, за да пръска римските войници. И им хареса, оказа се, че получават божествена благодат, сила и късмет от самия син на Аполон.
  Точно толкова много хора в Рим се радваха на завръщането на старите езически култове. И с голямо удоволствие се молеха на Фортуна и Юпитер.
  Момчето-терминатор сякаш потвърди, разрязвайки персите наполовина с един замах , че вярата на езичниците дава колосални космически сили. И че практически всеки човек, ако желае, може да стане бог и да върши чудеса!
  Християнството, от друга страна, изглеждаше твърде враждебно към удоволствията от живота и следователно непривлекателно. Освен това ще има ли още този рай? А виждал ли е някой от живеещите в четвърти век възкръсналия Христос?
  Да, много е трудно да се повярва във всемогъществото на един разпнат, нещастен човек, дори и за изтънчения ум. И още повече за варварите или римляните, които са ценили култа към силата и за които кръстът е бил срам. Всемогъщият Бог да се унижи до смърт на кръста - изобщо изглеждаше като лудост и да вярваш в такова....
  А боговете им са прости, разбираеми, човешки... И никой не оказа сериозна съпротива на възродените култове!
  И сега оризовите воини, дори и половината от тях да не са латиноси, а варвари с ентусиазъм изпълняват заповедите на императора и неговия Син и Сина на Аполон.
  През нощта вече са приготвени достатъчно дървени стърготини и минерали. Джим Хокинс не дочака до зазоряване, а заповяда незабавно да се премести количката до централната точка на вражеската отбрана.
  И трофейните партски коне се втурнаха заедно със смъртоносния товар към кулата на царете. Те ги караха нататък, изгаряйки главите и краката със запалени факли и удари от дълги камшици. И въпреки че персите откриха безразборна стрелба в тъмнината на нощта, вече беше твърде късно.
  Джим Хокинс , за да усили гласа си, извика през огромен месингов рог:
  - Да се изпълни името на боговете! Нека Юпитер помогне!
  Тя избухна така, че дори на няколко мили от главите на римляните събориха шлемовете им от главите им. Но партяните пострадаха хиляди пъти повече. Основното убежище от взривната вълна беше изхвърлено по-високо и стените се издигнаха. Много стотици персийски войници бяха убити на място и още повече осакатени ...
  Джим Хокинс , който също беше бутнат от взрива, падна на колене, но веднага скочи. Хижакът отново излая:
  - А сега приятели атакуват! За слава на нашия Бог Аполон!
  И той се втурна пръв, проблясвайки бос, с прах, полепнал по кръвта на момчешки токчета. А зад него се втурна цялата римска армия, безбройна, във всеки случай, в кошмарен сън.
  Джим Хокинс беше първият, който достигна до партиите и се изкатери под рухналата стена. Момчето Терминатор беше в голямо вълнение. Той сряза всички подред, въпреки че вече беше ясно, че партите са загубили способността да се съпротивляват. Моралът им падна и всяко желание да се противопоставят на римляните се изпари. Но все пак изтреблението продължи и стана истинско клане.
  Момчето-терминатор удари един от благородните персийци с голата си пета в брадичката и му счупи челюстта и врата. Той падна право в котела с кипящ катран, който партите бяха приготвили да излеят върху главата на атакуващите римляни.
  Разляла се смола и няколко персийци, уплашени, също паднали в котлите и били изпечени живи в тях.
  Джим Хокинс , размахвайки мечовете си и прорязвайки друга поляна, изпя цяла балада:
  Аз съм рицар на Рим и мечът...
  Господ ме повика на бой!
  Светът веднага получи палач,
  И по-добре хвалете Фортуна!
  
  Реших да съживи голямата мечта
  Този човек стана силен като Бог!
  И се влюбих в мъдрост, красота,
  В който е въплътен поривът на сърцата към метала!
  
  Не, не е езичник, Цезар беше,
  Той не познаваше равния си в рати...
  И Рим със сияйна слава,
  Опровергайте страха-Сатана!
  
  Всичко ще се превърне в прах
  Но само духът е безсмъртен!
  Намерете сила в думите
  Които не ни казвайте на глас!
  
  Повярвайте ми, човек не е труп,
  Това е най-доброто, винаги живее...
  Лъчът на славата не е угаснал...
  Звезда в сърцата на любовта!
  
  И какво е кръв
  Тя ни дава живот...
  От болката има любов
  И се дръж за нея!
  
  Вярвай, че не си слаб
  И той беше силен духом!
  Нека робът загине в плът,
  Ние ще се справим с юздата!
  
  Когато победиш страхливостта
  И дивият ужас ще загине...
  Тогава се издигаш над покривите,
  Богове, които броят лицата!
  
  Олимп ще дойде, ще запали огъня,
  И ще има светлина...
  Но не докосвайте слабия герой,
  Клиент на офталмолог...
  
  Който тъпче малък червей,
  Самият той е безполезен по сърце!
  И моята голяма страст
  Под опашката два чипа пипер!
  
  Накратко, ела Белобог,
  Ще стана Аполон...
  Ще зачеркнем нулите с химикал,
  Имаме милиони зад гърба си!
  И с всеки удар на мускулестото момче, подобно на Херкулес, някой падаше. А персите тупнаха на колене и крещяха сърцераздирателно за милост.
  Столицата на Партия беше паднала и римското знаме сега се вееше над нея.
  Затворниците паднаха по лицата си и целунаха изящните следи от босите крака на момчето-божество, извършило трудовете на Херкулес.
  Джим Хокинс взе ключа към Азия в силните си ръце и се приближи до император Юлиан. Той благодари на наследника и му го върна, като каза: "Слава на Аполон".
  Юлиан изгражда нова столица. Джим Хокинс също започна да рисува въображението си, сякаш малко ускорено, като на филм... Тук той отново се срещна с император Юлиан. Партийското царство, от което римляните имаха толкова много проблеми, победени, и Юлиан, който вече беше наречен Великият, реши да възстанови Вавилон.
  Появата на Джим Хокинс , нареченият син на императора и който се смяташе за син на Аполон, се възприема от римляните като знак на боговете.
  Пред момчето Весталките поръсиха листенца от рози. Джим ги тъпчеше с босите си мазоли крака и гордо издувайки гърди, той маршируваше като триумфиращ. Венчелистчетата приятно погъделичкаха голите й пети и от това настроението се повиши. Джулиан стисна ръката на момчето, обезмаслено от военните работи, като каза:
  - О, сине мой! Поръчах от съкровищата, заловени от партите, да ти излея златна статуя, като вместо очи вмъкна смарагди! Понеже си син на Аполон, значи си като самия Бог на красотата и военното изкуство!
  Джим Хокинс отвърна скромно, кръстосвайки ръце върху мускулестите гърди на силен тийнейджър:
  - Аз съм просто като бог, като съм човек!
  Джулиан кимна на силното момче, наистина като Аполон в юношеството си, и обяви:
  - Във ваша страна и в чест на началото на възраждането на Вавилон, ние ще организираме гладиаторски битки!
  Джим искрено каза:
  - По-малко кръв! Нашите богове не изискват жертви, а смелост и храброст!
  Джулиан се съгласи с това:
  - Нека бъде така! Но онези партияни, които не се примириха, трябва да загинат в гладиаторски битки, за да не създават нови неприятности на Рим!
  Джим Хокинс -младши отговори на това:
  Нека боговете решават съдбата им! Само жени и деца да не участват в тях!
  Джулиан отговори двусмислено:
  - Тези, които не са опасни за нас, няма да участват в танца на смъртта!
  Статуята, излята на Джим Хокинс , беше дори по-висока от естествена големина, а изумрудените очи горяха. В ръцете си момчето-божество държеше два меча със стоманени остриета и дръжки, украсени с рубини. Релефните мускули бяха доста в съответствие с оригинала.
  След това имаше разкошен празник и още по време на празника се проведе първата гладиаторска битка. Двама грижливо измити и намазани с масло партияни се бият. Те се нападаха един друг с мечове. По-големият пропусна няколко удара на меча в гърдите и корема, рухна на пясъка. Битката се оказа мимолетна и почти всички римляни, недоволни от такъв изход, наклониха пръстите си надолу - довършете го! Джим Хокинс се въздържа. Не искаше да изглежда жесток или милостив.
  Партянинът без угризение на съвест намушка своя сънародник. На това всъщност гладиаторските изпълнения приключиха. Едва към края на празника, когато Юлиан, подобно на Нерон, изпя песен, войниците отново бяха извикани на стадиона. Този път бяха двама тийнейджъри.
  Те се бориха достатъчно дълго, нанасяйки много рани един на друг. И накрая, напълно изтощени, си пронизаха гърдите с мечовете си и замръзнаха.
  Юнг Джим тропна с бос крак и недоволно отбеляза:
  - Татко ти обеща, че в гладиаторския двубой няма да има деца!
  Джулиан отговори решително, като удари с юмрук по масата:
  - И това не са деца! Те вече са на четиринадесет!
  Този резултат предизвика известно разочарование сред римляните и те освиркват мъртвите бойци .
  Джим не възрази. Самият той не смяташе за четиринадесетгодишни деца. Ако едно момче вече може да бъде с жена, значи не е дете!
  Да, и в онези дни в такива години в Гаскония се ожениха и се ожениха. Античността и Средновековието са едно!
  Гладиаторските битки започнаха на следващия ден.
  Партите се биеха помежду си. Бяха бесни, хвърляха се и намушкаха. Много кръв и пот бяха проляти.
  Още в първата битка двадесет души се биеха от всяка страна. Тези, които излязоха първи със зелени набедрени превръзки, а вторите с жълти. Битката продължи с променлив успех. Победиха зелените, от които само трима останаха на крака и дори тези бяха тежко ранени.
  Вторият дуел се оказа малко по-малко кървав от първия.
  Този път имаше петнадесет мъже от всяка страна. Някои в оранжеви бинтове, други в синьо. Тежките ботуши тракат по пясъка. Самите гладиатори са полуголи, много от тях са космати, така че спектакълът е доста варварски и напрегнат. Orange изглеждаше по-силен, въпреки че като цяло битката се оказа състезателна. Последва упорита размяна на удари, капеше кръв.
  И двете страни се люлееха като полъх на вълна.
  По-силен се оказа оранжевото, от което петима воини се изправиха на крака. А тия сини, които бяха купища, но бяха убити, римляните не ги простиха.
  Битките бяха в разгара си. Ето, например, три лъва и петима партяни с тъпи мечове. Банята се оказа кървава... Този път късметът се усмихна на лъвовете, освен на животните също, а мечовете бяха дадени на пленниците къси, ръждясали и дълго време не наточени.
  Тогава на ринга излязоха тийнейджъри, въоръжени само с кинжали. Имаше толкова много писъци, писъци, хапане . Те се преплитаха в прегръдка и се намушкаха с точките си, удряха, ритаха. Момчетата бяха толкова бесни, че дори не погледнаха кой в кой отбор е. Просто се убиваха, осакатяваха и довършваха на място.
  Единият дори изтръгна сърцето на другия от мускулестите му гърди, като последният умря от силен шок от болка.
  Колко е трудно и отвратително, но в същото време кърваво вълнуващо. Когато изпитваш смесица от вълнение, удоволствие и в същото време отвратително, когато голи, потни, окървавени и порязани тийнейджъри се измъчват и хапят един друг с оръжие.
  И в древни времена се раждат много деца и голям брой момчета участват в гладиаторски битки. Те са по-малко ценни стоки и не са толкова жалки. Често младите роби се бият напълно голи и винаги боси.
  Жените гладиатори също почти винаги са боси, с изключение на най-известните от тях. Такива момичета обличат елегантни сандали, за да подчертаят по-високия си статус.
  Робите не трябва да носят обувки, докато не навършат пълнолетие, само в студено време им дават груби дървени обувки, за да не се огъват ценните добитък от студа. И ако детето е по природа силно и може да издържи на снега, те предпочитат да го оставят без туника. Децата на свободните римляни, и особено на патрициите, носят сандали или чехли и ботуши в студено време, за да бъдат по-малко като роби.
  Джим Хокинс , разбира се, като син на бог Аполон, е над подобни предразсъдъци. Но някои партиянски пленници, гледайки момчето в къси панталони, което седеше сам до императора, очевидно го сбъркаха с почетен козник и прошепнаха.
  А слухът на Джим е много остър и е неприятно, когато си мисля за теб така. Двама полуголи роби се приближиха до принца и започнаха да правят приятни масажи на босите крака на момчето. Толкова е хубаво да те докоснат азиатски момичета. Очевидно също заловени роби в завладяната Партия.
  На крака остана само един от тийнейджърите, който обаче също не можеше да се изправи поради множество рани и стоеше на четири крака.
  Следващият двубой беше малко по-екзотичен. Четири крокодила срещу две дузини партяни с пръчки. И само един имаше брадва в ръцете си. Алигатори се втурнаха към затворниците и те в отговор биеха с тояги. Някои партияни избягали. Крокодилът е много страшно животно. Като щрака устата, така и ухапаният партянин умря в такива зъби.
  И другият воин вече е загубил краката си, а другата ръка. И гладиаторските крокодили ядат много с удоволствие.
  Висок персиец с брадва отряза алигатора с брадва. Той дори не реагира: толкова силна кожа се оказа. И всичко бие подред и се втурва да погълне всеки, който е паднал под зъбите.
  Появи се кървавата каша. И започна да се разпространява по пясък и чакъл.
  Джим Хокинс започна да флиртува с робини...
  Работният ден свърши и момчетата бяха заведени на вечеря. Полуголи момчета бяха уморени и гладни. Дадоха им порция риба и ориз, след това ги заляха с вода и ги изпратиха да почиват в колиба. Момчетата пляскаха с босите си загорели крака.
  После заспи...
  Но Джим не трябваше да почива, той беше отгледан отново. Този път вместо някогашното красиво момиче пред него имаше доста дебела фрау мадам. Това е съпругата на главния надзирател. Очевидно, след като е научила за креватните способности на младия роб, тя сама реши да опита с него. Изглеждаше на около трийсет и пет или малко повече, но беше чревоугодник, дебела, неприятна жена.
  Погледна към красивото момче, което беше изведено от надзирателите, тя подсвирна:
  - И все пак си мацка!
  Но когато ръката й откъсна късите панталони, разкривайки голямото достойнство на момчето, жената на надзирателя извика от възторг. Тя грабна мъжкото съвършенство в ръцете си и започна да го дърпа. Пулсиращият прът се наду и огромната, дебела фрау мадам се събори, задръствайки Джим Хокинс . Младият хижанка изпъшка сладострастно. Докосването на жена възбуди млад жребец. И всичко изглеждаше толкова страхотно.
  Тийнейджър под здрава жена, която се вози върху него. И докато все още рева от оргазъм. И всичко това в присъствието на надзиратели, които пускаха злобни шеги и дори тийнейджъри от казармата дотичаха да гледат.
  Жената скочи и изрева увиснала. Скочи. Но Джим, много развълнуван тийнейджър, все още не беше свършил и самият той започна да я дълбае, легнала по гръб.
  Жената отново започна да стене и се разтресе от див оргазъм. Тя беше просто невероятна. Гърдите са големи, зърната са алени, а тялото е изпотено. Преди да отиде при момчето, тя се изми. Така Джим целуна гърдите й, не без удоволствие. И работеше безкористно.
  Жената завърши няколко пъти и отслабна. В крайна сметка той пусна самолет и каюто момче. Жената на надзирателя издаде уста и облиза сладката каша с удоволствие. Наистина й хареса. Какво вкусно семе при млади, здрави, физически развити момчета.
  След което се разделиха. Уморен след работа и секс, каютата отиде на койката. Вече имаше други момчета, които мастурбираха. Те бяха силно възбудени от гледката на секса. И те работеха с ръцете си. В казармата имаше миризма, нещо специфично.
  Но има много пукнатини и миризмата изчезна и момчетата роби заспаха.
  Всичко се оказа добре...
  На следващия ден пак се повтори същото. Ставане, закуска доста скромна и работа. И работата е доста скучна.
  Джим изчака с голяма мъка обяд, когато трябваше да пристигне красивата му страст. И композира малко;
  Като прибой на река, избухнала от бреговете на наводнение, огромна орда варвари се втурна към прясно изсечената крепост. На отделна кула, изобщо не се страхувайки от стрели, стоеше висок мъж, в лека бронзова броня и меч в силна мускулеста ръка. Къдрава коса, на голяма глава, вече доста покосена със сиво и прибрана със сребърен обръч. Погледът е външно спокоен, само стесняващите се и след това разширяващи се зеници издават силно вълнение! Застанал от дясната ръка, необичайно висок и широкоплеще мъж изгърмя с мощен бас:
  - Атакувани сме, голям! От цяла Галия са се събрали враждебни племена. Величието на Рим е заложено на карта!
  Човекът спокойно отговори, играейки с кама със скъпоценна дръжка:
  - А мислите ли, че Антоний реши, че сме дошли тук да събираме гъби, а не да се бием жестоко?
  Марк Антоний каза объркано:
  - Но какъв беше смисълът на Юлий да позволи на варварите гали да съберат всички сили, стотици от техните племена, вместо да използва проста и надеждна тактика: бийте, бийте на части!
  Цезар отговори с усмивка:
  - Александър Велики даде на Дарий две години, за да събере огромна армия от цялата си огромна империя и да го победи в открита битка. Вече осем години сме във война. Ако продължим да агитираме със същите методи, тогава целият ни живот няма да е достатъчен за това!
  Римските стрелци стреляха точно заради зъбите, разположени на стената, но галите имаше толкова много и те бягаха в толкова гъста тълпа, че беше несравнимо по-трудно да ги пропуснете, отколкото да ги уцелите. Тези варвари, които паднаха, пронизани от стрели, бяха безмилостно потъпкани от своите съплеменници. Копитата на конете и грубите ботуши с дървени подметки хъркаха гадно, смесица от пръст и кръв. Цезар не можа да устои и самият той изстреля стрела, целяща млад мъж, скачащ на бял кон. Сред галите е обичайно лидерите на кланове да яздат кон в снежнобял костюм, който символизира чистотата и покровителството на светлите духове.
  Цезар беше отличен стрелец, след като беше обучаван на стрелба с лък от малък. Строг учител за всяка пропуска, предписвал пет удара с лоза по гърба на детето. Малкият Юлий обаче беше не само бичуван, но и научен да се концентрира, правилото да диша, потискайки умората. Точно сега Цезар се опитва да регулира дишането си, като контролира пулса.
  И варварите вече атакуват стените. Галите не са толкова гъсти варвари, от много дълги дървета са направили стотици различни стълби, понякога толкова широки, че дори колесница може да кара по тях.
  Галите реват като мечки, които не са яли цяла зима. В същото време те бият мечове срещу мечове и свирят. Римските стрелци стрелят почти в упор, бойците с помощта на прашки избутват стълбите надолу. Но има много от тях и галите пълзят нагоре като гъсеници, без да обръщат внимание на загубите. Дори от разстояние може да се усети, че варварите миришат на алкохол, изглежда, че представителите на народа на Кьолн са взели на гърдите си доста древна луна.
  На върха те са посрещнати със силни удари от римски брадви с две остриета и къси мечове. Ето първите загуби сред римляните, центурион, пронизан от рог, пада, разгневени гали разкъсват тялото му и двама римски войници рухват наведнъж.
  Цезар каза кратко:
  - Изсипете катран върху варварите!
  Котлите за кипене се монтират на специални приспособления. Те се вдигат от примитивен кран, обръщат се и се изсипват върху главите на галите. Врящата лава изгаря варварите, те буквално полудяват от болка. Задушаващата миризма на изгоряло месо се издига до върха. Ослепени и изгорени, галите се облегнаха назад, но копията и брадвите на голяма армия, настъпваща отзад, не им позволиха да отстъпят. Вече тече много кръв, но когато се смеси със смола, е толкова страховито...
  Марк Антоний вика:
  - Запалете го!
  Факли летят надолу, смолата пламва. Галите горят и бързат обратно. Тъпкани са от задните редове, стълбите провисват. И отново и отново варварите падат. Но атаката, въпреки ужасните загуби, не мисли да спре.
  Огромни рога на галите, не устни, духащи в тях, а тежки воини тъпчат под краката специални мехове, изработени от биволска кожа. От това, което тътенът е необичаен, вискозен, той действа по специален начин върху психиката на галите, като звуците на тъмните богове, призоваващи към постижения.
  Цезар все още е спокоен и казва с усмивка:
  - Варвари, за тях звуците са по-важни от душата!
  Антоний отговори:
  Жрец Клавдий направи щедра жертва на Юпитер и Марс и боговете казаха: ние одобряваме начинанията ви и ще ви дадем победа!
  Цезар отговори в стихотворен стил:
  Олимпийските богове са силни
  Но те не помагат на слабите!
  Ако сме верни на Юпитер,
  Нека изградим световна сила!
  За победа имаме нужда от войници,
  От стомана, ръка и много изобретателност !
  От удара злата орда ще се разпадне,
  И тогава ни чака голям път!
  Антъни одобри:
  - Нека се прослави сиянието на Юпитер!
  От размишленията момчето се разсейваше от външния вид на каретата. Носеха я три бели коня. Най-после се появи любовта на хижанката Джим.
  Момиче, което беше едновременно младо и зряло, гледаше през шпионка мускулесто атлетично момче. И даде заповед:
  - Заведи го при нас!
  И две момичета седяха в нейната каюта. Джим беше преследван от надзирателите с камшици. Красивият младеж скочи във файтона. Шортите му веднага бяха скъсани. Едно от момичетата пое пулсиращата възбудена пръчка в устата си, изпитвайки удоволствие. Стопанката, за да изпита удоволствие, хвана момчето за косата и мушна лицето му между краката му. И Джим, който вече има опит, веднага пусна езика.
  Третото момиче хвана дясната ръка на Юнги и я пъхна в утробата си. И младият любовник използва пръстите си. И тръгваме. Едно момче и три момичета са страхотни.
  Джим работеше яростно. Господарката завърши и опръска лицето му. След това тя самата започна да работи с езика. А другите две камериерки бяха доволни от пъргавите ръце на каютата. Тогава истината е, че един от тях стана и набута пазва в лицето на младия красавец. Той започна да работи с езика с нейния голям ентусиазъм.
  Господарката принуди, умело работещ каюта момче да завърши. И с удоволствие облиза тази бяла, сладка сметана. Джим беше млад и хиперсексуален , а мъжкото му съвършенство увисна само за няколко секунди и след това отново набъбна.
  И дамата кимна.
  - Да работим младежо!
  Джим започна да удря. И дамата изстена сладострастно. И това беше толкова приятна работа. И друго момиче опръска лицето му.
  Тя беше заменена от приятелка и отново езикът на момчето се втурна в утробата на момичето. И той много умело обработваше стените на навлажнената пещера. Момичето започна да трепери от оргазъм. Беше много приятно за нея. Господарката също завърши, с див рев.
  Момчетата от плантацията вдигнаха глави и се заслушаха. Но надзирателите безмилостно ги биеха по тънките, но жилави гърбове с остри плешки и викаха:
  - Работете! Работни същества!
  Джим също работеше. Той завърши, но отново сръчните ръце на стопанката издигнаха съвършенството. И каютата започна да рови друго момиче. И дамата поиска език. Какво е все пак толкова хубаво и много готино.
  Джим работеше. Едно от момичетата започна да гъделичка грубата му прашна пета. После пъхна крака си между краката си. И тя започна да стене.
  Джим Хокинс размърда енергично босите си пръсти и това го възбуди.
  С три прекрасни момичета наведнъж - готино е. И езикът ти се къпе в сок.
  Господарката свърши и взе пръчката на младежа в устата си. И той отново изхвърли кашата, макар и вече по-малка. Но дамата се облиза до капка.
  Тогава тя отново издигна съвършенството с езика си. И тя накара момчето да се забие в нейната похотлива пазва.
  И езикът си намери още една навлажнена пещера. И колко вкусно беше. А голите пръсти на краката на момчето развълнуваха и доведоха друго момиче до оргазъм.
  Колко прекрасно и прекрасно беше всичко. И Джим Хокинс работеше с голям ентусиазъм, без да се чувства уморен.
  А момичетата продължаваха да треперят и завършваха в див екстаз. Накрая те бяха напълно изтощени и слънцето започна да се навежда към хоризонта и потъмня.
  И така три момичета и едно момче заспаха в каретата и носовете им се подсмърчаха. Телата бяха голи, уморени, изтощени.
  Джим започна да хърка и никой не смути момчето, което е сънувало приказен сън.
  . ГЛАВА Љ 4
  Жената, която е возила Сам Армстронг , отбеляза с хищна усмивка на лицето си:
  - Става светло! Време е момчетата да работят върху езика, не само в преносен смисъл!
  Мъжът кимна и хвърли тъмните си очила.
  - Да, точно, сега ще служиш на жена ми с език!
  Голото мускулесто момче в окови кимна. Стоманени пръстени разтриха глезените и ръцете му. По-добре е наистина да обработите всички легла. Или как правеше преди.
  Жената седна на стол, смъкна бикините си. Сам коленичи и заби пъргавия си език в нейната пещера. Започва да работи съвестно и с голям ентусиазъм. И езикът му беше много пъргав и толкова сръчен, трябва да кажа.
  Мъжът на свой ред свали панталоните си. Сложих презерватив на мъжкото си съвършенство. Намазах го с вазелин. И без да се замисля, влезе в дупето на младото жиголо. Сам изстена от болка и срам. Не искаше да се занимава с мъже, но трябваше. И младежът започна да помага, като движи задника си. Така че той работеше с езика и ануса си. Жената хвана пръчката му с пръсти и го смачка, което го наду. И беше хубаво.
  Сам работеше усилено и езикът му правеше чудеса. Жената изстена сладострастно и свърши. Самолетът почти удари дупето и на момчето, но запази презерватива. Тогава мъжът се отдалечил. А самата жена му се наведе и хвана устата на Сам.
  Момчето усети езика й, езика на опитна курва, и че пръчката се затопли и набъбна до краен предел. Трябваше да положа усилия да не свърша веднага, а да дам на една жена на около трийсет години да я погледне, да работя усилено и да се наслаждавам на процеса.
  Жените често правеха свирка на Сам, те самите го харесват. Особено ако едно много младо жиголо има мъжко съвършенство, когато кашата е сладка, вкусна и ако има срамни косми, тогава те се обръсват. Жената работеше с ентусиазъм.
  А мъжът от своя страна хвърли безразсъдното си достойнство в лицето на Сам. Момчето отново беше принудено да използва езика си. Е, това, което нощта все още не е изтекла, и докато те имат всички права за това. И не за първи път Сам служи на мъже. И го прави с показен ентусиазъм. Момчето работи усилено и се опитва да си представи, че облизва момичето, за да не е толкова отвратително. Но това му пречи да завърши... Жената изръмжа раздразнено:
  - Дай ми скоро семето си!
  Сам притисна ръка към тестисите си. И излята каша, или по-скоро бяла, сладка сметана. Жената започна да облизва, без да пренебрегва дори пубиса. И го направи много уверено.
  Сам се почувства на върха на блаженството. И той не забеляза как самият той свърши в устата си. Момчето глътна подаръка и отбеляза:
  - Добре!
  Мъжът се прозя и избълбука:
  - Не искам повече! Той е твой!
  Жената кимна към момчето.
  - Майната ми! Нека да!
  Обичайното усилие на волята на Сам, без дори да използва ръцете си, накара пръчката му да се надуе отново до максимум. И влезе в мокрото лоно на красиво момиче. Той се захвана яростно за работа. Момчето работеше, и то енергично и премерено, много умело. И жената отново изстена, в див оргазъм. Наслаждаваше се изключително много. И Сам притисна устата си към гърдите й, които жената оголи. И той започна да я целува и умело да гали зърната й с език. Жената беше в добра форма и на младия жиголо беше много приятно да я лапа. И тя го погъделичка и седна. Завърши първо веднъж, после още три пъти. Накрая тя отново наведе глава и прошепна:
  - Искам твоето семе!
  Опитният жиголо на младостта отново изхвърли порция бял, сладък, ароматен крем. Жената облиза до капка. И тя се ухили, оголивайки зъби:
  - Нека да!
  Сам кимна и дръжката му бързо се поду. Но в този момент часовникът удари и светлината се изля в стаята.
  Момчето отбеляза:
  - Нощта свърши! Аз съм свободен сега!
  Жената измърмори:
  - Аз искам повече! Добре, дават ти десет хиляди евро извънреден труд на час!
  Сумата беше достатъчна и Сам продължи да работи. Въпреки че, честно казано, той наистина искаше да спи. Но той е опитен Алфонсо и не му е чужд да работи с големи претоварвания. И отново момчето на работа, а устните й галят зърната на младата жена. Сам започна да се движи по-плавно, но доста бързо, улавяйки ритъма. Жената стене сладострастно и потръпва. Много е доволна и готина.
  След като свършва няколко пъти, тя отново пожела вълшебната, сладка напитка. И наклони глава. И момчето й изля уханния си крем. После отново започна да работи...
  Накрая жената беше изтощена от оргазма. Смартфонът звънна и те казаха, че всички срокове са изтекли и младото жиголо го отнемат.
  Сам беше много доволен, изработи много пари, някои от тях за негова сметка. И сега може да си почине.
  Отведен е от службата за сигурност. Дадоха на момчето шорти и тениска и го отведоха по-нататък. Точно в пилотската кабина умореният Сам заспа и видя нещо интересно.
  Сам Армстронг беше в кулата в една и съща килия с Наташа. Беше облечен в скъп костюм, но на места скъсан. Мечът и всички оръжия били отнети при пленяването и били грубо претърсени, като били взети пари и бижута. Но засега оставиха ботуши и камизола. И седиш на сноп слама. Сега вие сте момче на около тринадесет години през Средновековието. Това е малко по-малко от дванадесет за двадесет и първи век. Но тялото е тренирано, принцът, разбира се, се развива чрез физически упражнения и фехтовка. Но не толкова силен и бърз, както когато Сам Армстронг беше в безсмъртна плът в друг сън. Но това тяло също е добро. Повече или по-малко здрави, всички зъби непокътнати, но по-чувствителни. Тук по време на ареста го зашеметили с палка и на главата му се издула тежка подутина.
  Златният шлем беше отнет. И прикован за врата към стената. Но веригата е дълга и можете да станете. До него е майка му. Марин Льо Пен се промени малко. Не толкова широкоплещеста и мускулеста, въпреки че жената е стройна и силна, също не е от слабите, макар и не необуздана политическа вещица. Малко по-млада от Марин Льо Пен, на около тридесет години по съвременните стандарти и много красива, лицето й е по-нежно и не толкова твърдо. Зряла жена, малко по-бледа от загара на Марин, а косата й е руса, но не синя, а леко златиста.
  Тя беше първата красавица на кралството, която роди само две деца и затова, спортувайки, успя да поддържа момичешка фигура. По стандартите на Средновековието изглежда просто супер!
  Докато кралицата не беше ограбена, специални и лоялни хора бяха пленени без съпротива. И тя има бижута, много скъпа рокля, много бижута, chabots, бродирани с перли и злато. Красива млада жена, богата и външно доста спокойна. Все още не е в окови, а Сам дори се срамува, че е окован като кученце, и че костюмът му е скъсан на места, надупчен и се виждат петна от кръв.
  Но те искаха да вземат принца жив, след като очевидно получиха строга заповед и не убодиха, не отрязаха, а само леко зашеметени. Въпреки че бойното момче отчаяно се съпротивляваше.
  Но е ясно, че предстоят по-тежки изпитания. Кралицата седи на легло с пух и възглавници, до нея е прислужница.
  Момчето Сам си спомни филма: "Дамата и разбойникът". Там също красива жена, или по-скоро момичето, беше държано в една повече или по-малко приемлива кула, с легло и пух и прислужница. А бижутата са отнети едва преди екзекуцията. И сега те са изправени пред екзекуция. И не хуманната брадва на палача, а горяща на клада от инквизицията. Само преди това мъчителите ще избият брутално нужната им информация за много богатите, съкровищата на короната и най-важното за една свещена реликва, която може да даде на инквизиторите колосална власт, а може би и власт над света!
  Сам Армстронг потръпна, той беше загубил навика в своите жиголо приключения към обичайното, макар и младо и здраво тяло. Неприятно стоманената яка разтриваше врата на детето. И като цяло е унизително да седиш на верига, като куче. И той имаше малка личност и принц, тоест горд. Когато си и не си съвсем ти. И е унизително да се чувстваш като кученце.
  Марин го поглежда. Тя не е съвсем нейната - вид на кралица. И умът, и възприятието и за нея, и за нея. Споменът за бившия носител съществува. Но войнствени вещици. И имате двойна памет. И Сам Армстронг , който в мечтите си, разбира се, вече е бил на много различни мисии и линии, и принцът, който има по-малко приключения, но също така на тринадесетгодишна възраст, характерът е до голяма степен оформен.
  А има и навици. Например да седиш на мръсна слама е неприятно и отвратително, костюмът на принца е елегантен и относително изчистен. И да, искам да ям. И няма да навреди да пия. И какво ще дадат на пленниците да пият?
  Ще бъдат ли държани на хляб и вода, като обикновените затворници? Или ще подарят нещо по-луксозно и подходящо за крале.
  Тук, в романа "Десет години по-късно", в Бастилията, затворниците бяха добре хранени. Но може да е просто художествено изобретение. Или благородните хора са добре нахранени?
  Сам въздъхна и попита кралица Марин:
  - Ще бъдем ли готови?
  Момичето с най-августовската кръв заяви решително:
  -Винаги готов!
  Момчето принц искаше да каже още нещо, но вратите на доста голямото изскърцаха. Някой обърна ключа на ключалката. И тогава те се отвориха от много дебел метал и камерата влезе. Няколко големи, специално обучени затворнически пазачи, също няколко палачи в роби, двама свещеници в султани и една жена в монашеско облекло.
  По-високият свещеник хвърли поглед към кралицата и каза сухо:
  - Вземете всички бижута и амулети от нея!
  Една жена в монашеско расо се приближи до Наташа и, като сложи ръкавици от тънка кожа, смирено каза:
  - Извинете, Ваше Величество, трябва да Ви претърся, за да не скриете някакъв амулет, който може да попречи на дявола да се покае дори под мъчения!
  Свещеникът строго отбеляза:
  - Това не е величие, а заподозрян в магьосничество! Ако тя се съпротивлява, охраната ще я задържи!
  Марин гордо каза:
  - Аз самият не си струвам!
  Тя започна да сваля бижутата си. Сам си спомни романа "Айвънхоу". С Ребека също така премахнаха всички бижута и ярки ориенталски материи. Остана само в бяла роба, малките крачета на момичето бяха боси. Да, вижда се, че не е много приятно да ходиш бос по английския неравен терен за момиче от богато семейство с незакалени подметки. Или може би хладно. Между другото , в адаптациите на Айвенхо не е ясно дали Ребека е боса или не.
  Но се чудя дали кралица Марин е облечена?
  Монахинята сложи диадемата, обеците, пръстените и гривните в торба. Тогава тя учтиво поиска разрешение да докосне Марин, за да види дали крие нещо.
  Свещеникът строго заповяда:
  Трябва да е съблечена!
  Марин се изчерви и тропна с крак в обувката си:
  - Как смееш!
  Свещеникът изръмжа:
  - Трябва да те прегледат за вещици петна! И не се срамувайте, ще бъдете голи, висящи на багажника със сина си! Освен ако, разбира се, не си признаете веднага и откриете къде са скрити съкровищата!
  Марин изръмжа ядосано:
  - Никога!
  Свещеникът излая в отговор:
  - Дръж я! Нека направим по-задълбочено търсене!
  Стражите сграбчиха кралицата много здраво. И монахинята в ръкавици започна да развързва корсета си. Марин отчаяно се съпротивляваше и се опита да рита. Внезапно тя беше ударена в лицето от страж и кралицата изпищя. Монахинята беше опитен тъмничар и много хитро развърза роклята си и я скъса. След това дойдоха блузата и полата. Марин се засрами. Сам е смесица от възмущение и възбуда едновременно като тийнейджър, в която красива жена е съблечена. Тук обувките бяха скъсани от кралицата, а след това и чорапите. Какъв грациозен крак има. Марин, героинята извън комикса, имаше красиви крака, но бяха големи и втвърдени от постоянното ходене боси. И кралицата ги има по-малки и много по-разглезени.
  Ето един чорап излъга, после друг. Друга пола беше ловко освободена от монахиня. Кралицата остана боса и в сутиен, бродиран с диаманти, и бикини. Това са всички дрехи на опозорения август.
  Монахинята се обърна към свещеника, очевидно началника на инквизиторите. Той се поколеба, но в килията влезе друг мъж с богат султан и тюрбан със смарагди. Той каза яростно:
  - Е, какво чакаш, събличай я още! Вещицата трябва да се търси докрай!
  От кралицата монахинята внимателно свали сутиена, след което свали бикините. Изложена пазвата на Венера. Марин искаше да го прикрие и буквално изгоря от срам. Но ръцете й бяха държани от силни и обучени затворници.
  Сам изпита силно вълнение. Красива жена била съблечена преди подлеса, а през Средновековието момчетата, макар и не едри на ръст, били много развити. Мъжкото съвършенство на принца се изправи и набъбна до краен предел. Толкова исках да използвам ръцете си, но в присъствието на други хора е срамно да правя това.
  Инквизиторът в султана със смарагди нареди:
  - Прегледайте тялото на Чарлз за петна от вещици...
  Свещеникът се появи в гола, красива, извита жена. Кралицата непрекъснато тренираше и се ограждаше, така че нямаше излишни мазнини, а дори коремът й се виждаше, макар и не толкова изпъкнал като този на Марин в предишното й тяло. Тя е красива, но външно инквизиторът запази непроницаемо лице. А ръцете и ръкавиците му почти докоснаха тялото и прегледът на кралицата беше от бизнес интерес. Но кожата на млада жена, чиста, гладка, нежна, бледа, тъй като кралицата рядко можеше да прави слънчеви бани и само там, за да не се вижда.
  Но ясно се виждаше, че тя няма да има недостатъци и петна. Сам почувства внезапно, че възбудата му намаля. В съня той все още беше твърде малък, за да бъде затрупан с хормони и да страда болезнено, когато не могат да бъдат изхвърлени. Но майка му е унижена и палачите я преглеждат. И вече не вълнува, а предизвиква гняв. Бурният гняв на най-августовото и разглезено момче.
  Сам, възползвайки се от факта, че веригата на яката е доста дълга, скочи и успя да стигне с крак до задната част на инквизитора, който преглеждаше майка си. Ударът бил болезнен и свещеникът паднал. Той удари главата си, но не силно в корема на кралицата, а тя го ритна с коляно в брадичката.
  Инквизиторът в султан със смарагди извика:
  - Вземете това кученце и го изсипете в него, с пръчки добре!
  Свещеникът отдолу отговори:
  - Не можеш да биеш августовския човек без съдебно решение!
  - А мъченията?
  Свещеникът отговори шепнешком:
  - Съдът вече е дал разрешение за изтезания, но без осакатяване, и само за получаване на информация!
  Инквизиторът ядосано отбеляза:
  - И мъчение, за да получиш признание в магьосничество?
  Свещеникът тихо прошепна:
  - Императорът се нуждае от съкровища и дори обещава да пусне момчето и жената, ако кажат и издадат входа на тайника!
  Инквизиторът в султана каза ядосано:
  - Защо дърпа? Да измъчим кралицата и принца веднага! Освен това те не искат да говорят!
  Свещеникът кимна.
  - Няма смисъл да се дърпа! Към мазето им!
   Сам беше грабнат от охраната и грубо скъса дрехите му. Те бяха много силни, явно специално подбраха най-добрите затворници, които да пазят най-ценните затворници. Затова те буквално разкъсаха камизолата, ризата, панталоните, скъсаха ботушите. Сам беше напълно гол, само по шорти.
  Откачиха яката му и го завлякоха нагоре по стълбите с Марин. Сам си помисли, че вероятно така, в същите шорти, пренасят Малчиш-Кибалчиш в камерата за мъчения . Сам обаче все още има преднина пред истинския принц, той ще почувства истинска болка, но така или иначе няма да умре, но потомството на кралското семейство би се страхувало много повече на негово място, тъй като той не може да брои в акаунт в Happy End за. Дори да кажеш тайна, пак ще те изгорят като магьосник - никой не се нуждае от допълнителен свидетел.
  Пътят до мазето не е твърде дълъг, всичко в една кула. За благородните затворници отгоре мястото на разпит е по-ниско.
  Сам, въпреки че беше чул, че е по-добре да не гледа инструментите за мъчение, се вторачи с любопитство. Има много богат арсенал на инквизицията. И какво просто не беше. И щипки, и куки, и пръти, и бормашини, и куп други елементи.
  Сам е посрещнат от червенокоса палач, която е специализирана в изтезанията на деца. Тя погледна красивото, мускулесто момче и очите й се възбудиха от сладострастна похот.
  Сграбчи босия грациозен крак на красивото момче, тя гука:
  - Колко е хубаво да измъчваш такова сладко момче!
  Тя ловко грабна нажежени щипки от камината и ги постави върху кръглата пета на Сам. Болката за невтвърдената подметка на принца беше ужасна и той потрепна, издърпвайки крака си с вик.
  Червенокосата жена палач се засмя и бутна зачервеното от жегата желязо към стомаха на момчето. И как се удря с ботуш в слабините. Сам си пое дъх.
  И червенокосата кимна.
  - Майната им на двамата!
  Древно мъчение. Ръцете им се връзват зад гърба и се изцеждат, което много боли трениращите. Сам усети как изгаря изгорялата му пета и видя мехури по кожата на стомаха си. Но те му извиха ръцете и го издърпаха нагоре. И ставите се изтеглят от раменете. Марин или кралицата е напълно гола. И тя също е издърпана на стелаж. Виждате как се напрегнаха мускулите на момичето. Марин се опитва да рита, но мускулите й не са толкова силни, а уменията й са готини.
  Сам усеща, че се е извил и се навежда, но палачът рязко се дръпва и ставите са изкривени, а босите крака на момчето са откъснати от пода. Ето го вдигнат. Краката се вмъкват в блока, от което допълнително тегло и много по-болезнено.
  Сам усеща, че глезените му са притиснати в щипките. Тежки са и имат куки за окачване на тежести и разтягане на жертвата. Момчето стисна по-силно зъби, за да не изпищи. Трябва да си смел пред изтезанията.
  Кажете си, че наистина не боли. Ето как момчето, което беше измъчвано от нацистите. Забиваха игли под ноктите и той си въобразяваше, че това е таралеж.
  Или Малчиш-Кибалчиш. Когато бил измъчван, му била дадена сила, че враговете му се страхували още повече от него.
  Тук те окачват тежестта за куката. Болката в разтегнатото тяло става по-силна. А ето го и царицата гола, а също и нея на дъба. Марин страда, извади си зъбите и се опитва да не скърца. Кожата й е толкова бяла, а не златисто-маслинена, загоряла, както обикновено в други сънища. Младата жена се поти от болки, закачват й се и тежести. Мускулестото, тонизирано тяло на кралицата се напряга.
  Сам се чувства развълнуван и мъжкото съвършенство се издига отново. Червеният дявол се смее и ръмжи:
  Момчето е развълнувано!
  И рязко скъса бикините и стисна топките си с ръце. И те са толкова силни.
  Сам се счупи и изкрещя. Очите му помръкнаха от шока от болка. Изглежда, че яйцата са на път да се спукат. Това наистина е такова мъчение, че съветските генерали също се разбиха.
  Червенокосият палач изсъска:
  - Кажете ми, къде е входът на съкровищницата?
  Преписвачите скърцаха с химикалки, готови да запишат разкъсано на стелажа признание.
  Сам изсъска:
  - Да, ти отиде...
  Червенокосата стисна по-силно и Сам припадна. Събудих се от кофа със студена вода. Болката се върна в съзнание. Лигаментите са опънати на рейката, но боли особено в слабините, като топките са наполовина смачкани. Глупаво болезнена и изгорена пета от кърлежи. Палачите окачват допълнителни тежести, от които се засилват болките в раменете и връзките. Изглежда, че ръцете и краката са на път да се отделят.
  Сам се опитва да се увери, че няма да бъде скъсан и че навяхването ще свърши скоро. Междувременно си представете, че сте пионер. Или... Тук Марин се опъна добре и започнаха да го бият с камшик. Палачите бичуваха без особена злоба, без да бързат, за да причинят максимална болка. Опитният Марин, видян през вековете на живот и хиляди мисии, се е научил да контролира болката и емоциите и дори не стене. Освен това той се усмихва.
  Настроението на Сам също се повдига. Ами ако си представим, че болката е приятна? Някои хора го харесват. Не върба, а желязна пръчка внезапно рухна на гърба на момчето, самата червенокоса удари. Тялото на принца се разтресе. Сам трепна и изръмжа.
  Е, ти си Сатана!
  Червенокосата удари отново... Загорялата кожа на принца се спука... Кръв се изля.
  Тогава тя изръмжа:
  - Мангал под краката ви и обелете с камшик.
  Когато се разбиват камшиците, не е толкова страшно. Но босите подметки на момчетата бяха намазани с масло, а под тях беше поставен мангал. Огънят пламна. И горещи струи въздух удариха петите на децата. В началото болката не беше толкова силна. Но топлината се натрупа и гори по-силно. И кралица Марин също беше пържена. И е толкова красиво, когато горят такива съблазнителни крака на момиче.
  Сам се чувства отново възбуден, въпреки че топките му са подути от силния натиск на ръката на женската палач. И ерекцията беше много болезнена. А ударите на камшика по тялото почти не се забелязват на фона на болката, която залива опънатите връзки на тялото, и изпечените пети.
  Тук червенокосата вдигна желязна пръчка с нажежен до червено край и как щеше да я мушне в подмишницата на Сам. Отново болката, момчето потрепва и почти изкълчва челюстта си, за да не крещи.
  Червенокосият шумоли, показва големи зъби като на кон:
  - Кажи ми къде е входът на съкровищницата!
  И тя го изгори в другата, детска, подмишница на принца. После отново спусна пръчката в камината. Започнах да загрявам. Сам успя да се усмихне, болката изпълваше детското тяло на принца, но и вълнението, което го караше да се чувства почти приятно.
  Червенокосият дявол, след като нагрее добре пръчката, я извади и я поднесе към детското лице на Сам, ревяйки:
  - Говори кученце! Е, къде са скрити съкровищата?
  Момчето смело отговорило:
  - Където? В Караганда!
  Горещо желязо докосна гладката, детска буза на момчето. Сам Армстронг изпитваше дива болка и в същото време страх, че ще бъде осакатен. И наистина исках да си призная. Но тогава ме удари в главата. Бъдете като пионер на стелажа! В крайна сметка изтезанията не можеха да ги счупят.
  Червенокосата изръмжа:
  - Ще говориш ли?
  И вече другата буза беше обезобразена от болка от пръчка. Сам мълчеше. Жената палач завъртя крана и мангала под босите крака на момчето пламна по-силно. Тогава по неин знак двама помощник-палачи извадиха от камината вече специални камшици от бодлива тел, които станаха нажежени.
  Сам трепна. Изглеждаше страшно. Но болката в крайна сметка е силно усещане и може, при определено настроение на мисълта, да бъде приятна.
  Само си представете, че ви бичат с метла във ваните. А момчето дори се усмихнало, когато бодливата тел, зачервена от жегата, падна върху вече избитото му тяло.
  Но боли, боли много и вие сте буквално в цунами от страдание. За Средновековието мъченията са наистина готини. И кралица Марин беше бита с нажежена тел. И тя също се усмихва като проститутка, когато клиентка й се качи по гащите и я гъделичка с ръка.
  От подобни мисли момчето-принц изпитва силно вълнение, а мъжкото му съвършенство стърчи като колче. Червенокосата е ядосана. Той се приближава до камината, изважда широка желязна лента от огъня със специални клещи. И го донася до гърдите на момчето. Тя докосна голата кожа, притисна и оголи зъбите си и каза:
  - Е, какво боли?
  Сам Армстронг предизвикателно отговори:
  - Няма начин! Като жена, убодена с шило!
  И той беше ударен с върха на ботуша си в слабините. Болката наистина е силна, но момчето се вдъхнови, че е приятно, и затова не плачеше, не викаше, а се ухили.
  Червенокосата се ядосваше все повече и повече. Тя грабна нажежените щипки от огъня и хвана момчето за брадичката. Въртене. Тогава тя започнала да чупи момченцата на децата с нажежени щипки. И в същото време продължавайки да пържите петите.
  Сам се изкикоти истерично. Болката беше такава, че буквално ме побърка. Но принцът изпита най-дивото вълнение в себе си.
  Червенокосото момиче палач счупи пръстите на краката на момчето и изграка:
  - Ще говориш ли? Къде са съкровищата?
  Сам Армстронг предизвикателно отговори:
  - Млъкни глупаво чудовище! Твоето съкровище няма да бъде известно!
  И пак си чупи пръстите на краката. Червенокосата харпия обаче измислила още едно мъчение. Така палачите му сложиха фуния в зъбите и свързаха маркуч. И да налеем студена вода в гърлото ти. Също така древно и ефективно мъчение. Сега коремът ви се подува и притиска гърдите ви. И в същото време палачката с огнена коса вади още една лента нажежено желязо. И го слага на препълнения корем на момчето. Оригва вода и уринира спонтанно.
  И мангала започва да съска, което изгаря босите крака на принца.
  Червенокосият дава сигнал на палачите:
  - Удовлетворен!
  И с голямо усилие чупи последния пръст на босия крак на момчето. Тогава той изръмжа:
  - Копеле, ще те разбием!
  И момичето палач изважда остри, нажежени игли от друга камина и започва да убожда момчето Сам в нервните окончания. Адски боли. Но момчето продължава да се усмихва. Макар че в същото време го удряха с нажежена тел по гърба и страните. И след това се поръсва със солена вода.
  Сякаш най-дивата болка избухна с бомби. Но все пак съзнанието не е избледняло. Момчето беше превъзбудено и затова не се изключи. И болката беше смесица от болка и удоволствие. Като изнасилване за жена. Когато тя едновременно изпитва болка и оргазъм.
  Ето го Марин, съдейки по лицето му, той е блажен въпреки мангала под босите му крака и ударите на нажежена тел по тялото му.
  Бузите на Сам отново бяха изгорени, този път с по-широка ивица. И запали подмишниците с факла. Те пробиха тялото докрай с дълга нажежена игла. После пак се убодиха.
  Брашното може да бъде различно. Инквизицията се опита. Така жената палач постави нажежен прът в петата точка. Болката е дива и ослепителна.
  И тук те донесоха факла до косата на момчето и я запалиха. Това е направо страшно.
  Сам Армстронг изсумтя студено.
  - Не плачи за бръсната коса!
  Червенокосата жена палач в отговор ще хване момчето за носа с нажежени до червено клещи и ще го дръпне рязко. Коравото дете Сам излая:
  - Откъснаха носа на любопитната Варвара на пазара!
  И всъщност извадиха половината от носа му, обезобразявайки момчето. И тогава нажеженият прът в дупето се издигна по-високо... Преминал към стомаха, пълен с вода и изгорен през черупката.
  Сам почти припадна от шока от болка, но успя да излае:
  - Аз няма да кажа!
  Червенокосият дявол го взел и започнал да бие момъка с нажежена тел в дива бяс. След това тя скочи до мангала и грабна нажежени до бяло клещи в специална пещ, където горят въглища, и специална топлина като в доменна пещ.
  Армстронг с нажежени до бяло клещи и го дръпна. Мъжкият корен избягал и момчето-принц щеше да получи такъв болезнен шок, че наистина загуби съзнание. И обикновеното тяло не можеше да издържи на претоварването. Душата на Сам Армстронг излетя от осакатената плът на измъченото и смъртно разкъсано момче.
  И в безтелесната глава, но способна да мисли и да възприема души, тананикаше песен;
  Попаднал във фашистки ужасен плен,
  Нося се по вълните на страшната болка!
  Но кървящ, той пееше песни,
  В крайна сметка безстрашният пионер е приятелски настроен със сърцето!
  
  И ще ви кажа твърдо, палачи,
  Каква подла радост, напразно си изляла!
  Слабият ще ми каже да мълча,
  В крайна сметка болката е мъчителна и просто ужасна!
  
  Но знам, твърдо вярвам
  Фашизмът ще бъде хвърлен в бездната!
  Струя от зли пламъци ще те завладее,
  И всички, които паднаха с радост, ще възкръснат!
  
  И нашата вяра в комунизма е силна
  Да полетим като сокол, да се издигнем над всички звезди!
  Нека реки от мед текат вино
  Целият свят, силният клаксон ще чуе съвети!
  
  И стискащата плътно машина пионер,
  Погледни към небето, млади!
  И дай пример на онези, които се колебаят,
  Вратовръзката ти е ярка като карамфил!
  
  Родината за мен означаваш всичко
  Майка и смисълът на целия млад живот!
  Оставяйки трудния живот досега,
  Нашият народ страда от зъл фашизъм!
  
  Но напрегнете волята на червения момък,
  Плюйте в лицето с адски бандит със свастика!
  Нека враговете потръпнат от ярост,
  И те ще бъдат победени от Червената армия!
  
  свещената страна на СССР,
  Какво даде комунизма на народите!
  Как майка ни даде сърцето си,
  За щастие, мир, надежда и свобода!
  . ГЛАВА Љ 5
  Последната песен обаче явно е глупава. Какво му пука на американския тийнейджър Алфонс от СССР? Но Сам насън се обърка малко в личността си и това трябва да се каже много лошо. И така момчето свърши да пее, което не можеш да наречеш умно. И се събуди...
  Заведоха го под душа, за да бъде чист. Сега трябваше да съблазни петдесет и четири годишна политическа жена. И никак не е лесно. Така че тя чака мръсен трик и е нащрек. Където обаче само нашите не изчезнаха.
  Сам вярва в щастливата си звезда и способността му да очарова както жените, така и мъжете. И надежди за нови, супер постижения!
  След душ се замисли за дрехите. За да не изглежда богата, но и да не впечатли клошар. Трябва ли да нося и дънки или шорти? Сам има толкова красиви, мускулести, загоряли, с чисти, гладки крака, че привличат погледите и на мъжете, и на жените. Може би Марин Льо Пен, гледайки голите му бронзови колене от слънчево изгаряне, веднага ще се ядоса и ще се намокри?
  Сам подсвирна и се почувства забавен. Тук жените обичат да показват красиви крака на мъжете, а той, като момичета, печели много пари с краката си. Освен това, както мъже, така и жени са уловени на тялото и ума му, и чар. И езикът на Сам работи във всеки смисъл на сто процента. Това момче е универсално.
  След известно колебание, Сам избра къси дънкови шорти, за да покаже силните си крака в целия им блясък. След това тениска в пране, така че да се вижда фигурата на Аполон и отворени сандали. Сам се пръска и с парфюм, със специален екстракт, който буди желание у жените.
  Той изплакна устата си, което доставяше толкова много удоволствие както на жените, така и на мъжете.
  И той се приведе в ред. Дори зъбите му блестяха като перли. Момчето беше готово за работа и защита.
  Сега въпросът беше малък: да организирам първата среща с Марин Льо Пен и да се запознаем с нея. И никак не е лесно. Много е трудно, защото е необходимо опитен политик да не подозира мръсен номер. Тук, разбира се, всичко трябва да се направи изключително умело.
  Марин има охрана и не можеш да се приближиш толкова лесно до нея.
  Мъжкото съвършенство на Сам набъбна при мисълта да съблазни жена. И това е естествено за млад мъж. Трябва да се каже, че той има голямо желание. Марин го взе и запя:
  - Не можеш да живееш без жени, не,
  В тях е майското слънце, в тях цъфти любов!
  Тийнейджърът трудно устоя да не използва ръцете си. И той успя. Трябва да се храните добре и да пиете протеинов шейк. След това ще бъде възможно да се направи нещо по-сериозно.
  На входа се появи бандит и каза с нахален тон:
  - Една дама те иска! Можеш ли да й обслужиш бързо?
  Сам кимна в знак на съгласие.
  - Нека да! не съм против!
  Влезе жена на около четиридесет, не много красива, но с диамантени обеци. Тя небрежно хвърли пачка евро на младежа и каза:
  - Да смучаме!
  И разтвори краката си, без гащички. Сам скри пачката банкноти и коленичи. Той наклони глава със златиста коса, мушна между краката си и използва езика си. Пещерата нямаше нищо вкусно. Това дори възбуди тийнейджър. И той работеше с инструмента си с такъв ентусиазъм и професионализъм.
  Жената започна да стене сладострастно и като я погали по главата, каза:
  - Скъпа, колко си добра! Имам син на същата възраст, но не толкова красив.
  - отвърна Сам с усмивка.
  - Всеки човек е красив по свой начин!
  Той почука устни.
  Тя извика в отговор:
  -Не спирай! О, езикът ти е просто божествен!
  Момчето продължи да работи. Той го направи майсторски и жената отново свърши. Но стана по-силен. И тогава ръцете й грабнаха мъжкото съвършенство на Сам. И тя се наведе с уста, прегръщайки с устни горещата, грациозна пръчка на красива тийнейджърка. И тя започна да се облизва, получавайки несравнимо удоволствие.
  Сам изстена от вълнение и се почувства толкова добре. Но той още не беше свършил, даде на жената добра работа с езика й, облизвайки гладката й и грациозна глава, и беше луд по това. Тя просто беше в екстаз и майсторски използваше езика. Накрая Сам завърши насилствено в устата й. И жената на средна възраст лакомо глътна младото, свежо, сладко семе. Да кажем, че е вкусно!
  Жената облиза всичко до най-малката капчица. Харесваше й до лудост. И тя попита:
  - А сега ме майната!
  Пръчката на младежа обикновено се надигна и той влезе във овлажнената пещера. Плъзна се лесно и жената отново изпъшка сладострастно. Тя се наведе и се завъртя. Колко радост беше на лицето й. И Сам се чувстваше щастлив. Той успя да се хареса на нежния пол. И е толкова готино и готино. Дори не става по-добре. Въпреки че една жена може да бъде по-млада и по-красива.
  Сам се движеше бързо и плавно, възбуждайки жената. Младото жиголо я накара да дойде и тя увисна, а след това отново се нахвърли.
  Най-накрая Сам дойде отново. Преди това жената отвори уста и в нея се изля сладка, много приятна и уханна каша на красив млад мъж. Облизваха се до капка. И исках да продължа.
  Сам посочи часовника си.
  - Време е за мен, мила!
  Затова тя възкликна:
  - Ще ти платя, хайде!
  Младият жиголо кимна.
  - Така че нека го направим два пъти! Не по-малко!
  Жената е написала чека. Значи беше гола. И Сам отново използва езика си. Защо не му е за първи път... Докато тази дама не се изтощи до умора, ще трябва да работи. Но какви пари получава? Много мъже му завиждат и особено момчетата. И да получаваш удоволствие от секса, а също и да вземаш пари от жените за това - готино! Много готино също!
  А мафията междувременно развива своите планове и например снима сериозен филм. Всъщност защо да не заснемете нещо със специални ефекти? Да бъде готин и главен. И най-важното, направете го много интересно!
  Но безсмъртните момче и момиче и четири момичета терминатори се притекоха на помощ на руската крепост.
  Огромна китайска армия щурмува новопостроената руска крепост. И силите бяха явно неравни.
  Има само хиляда руснаци и двеста хиляди китайци. И сякаш нямаше никакъв шанс.
  Но шестте класови воини са супер готови за битка.
  Сам Армстронг на стената. Безсмъртно момче, изглеждащо на около дванадесет години, хвърля игли с голи пръсти. И удря настъпващите китайци. Дузина наведнъж.
  Хвърля игли и Маргарита с голи пръсти. Момичето унищожава противниците и скърца:
  - Моята голяма сила!
  И се бори смело.
  Наташа също хвърля мощен бумеранг с боси пръсти. Как да смачкате опонентите и да скърцате:
  - В името на великата слава!
  Тогава Зоя реже китайците с мечове и в същото време хвърля игли с отрова с боси крака. И пее на себе си:
  - В необятността на Русия,
  Можем да спасим всеки!
  И отново мечовете падат върху противниците. И ако режат, тогава без никаква жалост.
  Но когато Аврора започна да унищожава и да хвърля бумеранги с боси пръсти на краката си, тогава това е пълно унищожение. И убитите китайци попадат под ударите на червения дявол.
  И момичето реве:
  - Ще смачкам и разкъсам всичко!
  И как ще вземе и ще сече с двата меча!
  И от голата й пета излита остър и пронизващ диск. Това обикновено е момиче на пълна смърт.
  И ето Светлана в решителната битка. Как да измъчваме китайците и да ги нарязваме на малки парченца с мечове.
  Момичето превърта пеперудата и седем воини от Небесната империя бяха хакнати до смърт.
  И тогава остри, отровни игли излитат от голи пръсти. И удивете китайците.
  Сам Армстронг се бие с жълти воини. Мечовете му трептят като витло.
  Момчето пее с удоволствие:
  - Ще бъда най-силният световен шампион,
  Ще победим Америка, Китай!
  И отново момчето хвърля остри игри с голите си пръсти на детските крачета. И две дузини убити китайци падат наведнъж.
  Ето такава битка. В реалната история царска Русия от предпетровско време губи част от територията си. Но тук руските рицари се бият и няма да се предадат.
  Сам Армстронг се бие и пее:
  - Но ние сме рицари, пълни с руски дух,
  Палачите никога няма да чуят нашия задушен стон!
  И отново момчето хвърля много остри и със силна отрова, сварени от вещици, много тънки игли!
  Момичето Маргарита е до него. И също така краката й хвърлят такива смъртоносни игли. И ръцете режат атакуващите китайци. Воинът унищожава противниците и пее:
  - Толкова съм готин, като демон от всички страни ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владетел на всички държави!
  Наташа също реже китайците и пее:
  - Вечерната зора няма да позволим на Сатана да победи!
  И смъртоносни игли също летят от босите й крака.
  След това Зоя унищожава враговете. И от това момиче сякаш излъчват вибрации на колосална енергия.
  А бумеранги и остри игли летят от босите крака на красавицата.
  Воините скърцат:
  - Аз съм голяма боса мечта и красота!
  И отново той ще хвърли нещо изключително смъртоносно към опонентите си.
  Но когато Аврора управлява мелница и изсича китайците, тогава това е върхът на унищожението.
  И тогава червенокосата ще хвърля пиърсинг игли с голите си пръсти. И мъртвите жълти воини падат.
  Но когато Светлана lupanet. И в същото време от босите й крака летят цял куп игли, които пронизват и убиват всичко.
  И воините пищят:
  - Така, така, така - вземете фашист на стотинка!
  И босите й крака отново ще бъдат хвърлени смъртоносно по китайците.
  Наташа, сечейки жълти воини с мечове, отбеляза:
  - С нацистите беше и по-лесно, и по-трудно!
  Светлана, след като мина мелницата, отбеляза:
  - А с нас, момичетата, винаги е лесно!
  Аврора възпроизведе приема на вентилатора и изсумтя:
  - Никак няма да ти омръзне с мен!
  И смъртоносно жило лети от босите й крака.
  И Зоя ще го вземе и ще изскърца:
  - Ние не сме хлебарки, ние сме момичета - на голяма слава!
  И пак нещо ще излети от босите й крака и ще удари врага.
  Момичетата приеха работата присърце.
  Тази крепост е почти единствената руска крепост в района. Има още няколко града в процес на изграждане. Хубаво е, че китайците не си навиха глава над Амур. Но Русия в реалната история е загубила част от своята територия. Много агресивна династия на власт в Китай. Въпреки това, момичетата са това, което е способно да пусне полковете на Луцифер в бягство.
  Сам Армстронг посича китайците. И докато момчето пее:
  - Най-високият клас ще бъде...
  И тогава бумеранг, хвърлен от бос крак на момчето, лети и извиква:
  - Дикобразът ще реже всички!
  Маргарита също хвърли върху врага това, което е убийство. Тя го смачка на парчета и изпищя:
  - Аз съм боса мечта и голяма красавица!
  И кракът й ще хвърля диви дискове.
  Следващата в битката е Наташа. И също така хвърля към врага това, което разделя противниците.
  И го прави много хитро.
  А босите й крака хвърлят обикновени, смъртоносни игли.
  След това Зоя в битка. И също така хвърля към врага всякакви свастики и бумеранги.
  И коси врага.
  След това, докато минава:
  - Слава на добрия цар!
  Но в битка и Аврора. Освен това унищожава врагове от Китай. И ако хвърли, ще хвърли със смъртоносна сила.
  И докато пее:
  - Да, в името на Руската земя!
  И също така от босите й крака летят смъртоносни заряди.
  Светлана също не подвежда врага. И от босите й крака излита нещо, което носи очевидна смърт.
  И воинът пее:
  - Никога няма да се откажем! Проблемът няма да дойде в Русия!
  И отново китайците ще бъдат наранени. И той ще го вземе без церемония и ще го накълца.
  Шестима воини и воини удариха силно. И реже врага, и хвърля боси крака.
  Сам Армстронг, изсичайки китайците, изпя:
  - Звезден боец, рогът ти свири напразно -
  Вашата земя е далеч в съмнителна слава...
  Пламъкът на битката трепери между редовете -
  В едностранна игра без правила!
  И още един бумеранг лети с босите крака на момчето, което преряза гърлата на дузина китайци.
  Момчето, както виждаме, е боец.
  И Маргарита също е в битка. И така босите й крака работят. Тя унищожава враговете без никакво съмнение изключително готино.
  И мечовете й са като палачи.
  Воинът изскърца:
  - Нека бъде слава!
  Наташа също стреля с боси крака и хвърля смъртоносните. И в същото време той активно сече с мечове.
  Бипка едновременно:
  - Обкръжението ми е държавен екипаж!
  Следващата в битката е Зоя. Също дявол от най-високо ниво на унищожение. Как да държите пеперуда с мечове. И тогава той ще вземе и ще хвърли поразителни елементи с боси крака.
  След което преминава:
  - Армията се радва - напредва!
  И цяла редица скосени китайски пада.
  Момичето пее на себе си:
  - Зоя обича да убива! Ах, тази Зоя!
  И ето го Аврора в бърза офанзива. Или по-скоро агресивна защита. И с помощта на боси крака нокаутира врагове.
  И в същото време скърца. И когато саблите й преминат като остриетата на култиватор, тогава три дузини китайци ще бъдат разкъсани!
  И Аврора изпищя:
  - Хармонични акорди, знамето на Русия е много гордо!
  И сега голата й пета ще пасне на китайския генерал в брадичката. Той ще вземе и ще падне.
  Зоя е агресивна в битка. Той реже враговете си и крещи:
  - Ще се усъмним и ще убием всички!
  И от боси крака такива кинжали летят.
  Светлана също не подвежда никого. И унищожава врагове, сякаш коса коси трева. Китайците се провалят.
  Момичето крещи:
  - Луда игла! Махай се от двора!
  Сам Армстронг посича куп жълти воини с мечове. И тогава с боси крака той ще хвърли звездичка и ще вика:
  - Моята армия е най-силната!
  Момчето-терминатор, както можете да видите, е на самия връх на унищожаването на враговете. И го прави с голяма страст.
  И от босите му пръсти отлита още един дар на смъртта. И как запълва китайците, които се катерят по стената.
  Жълтите воини са фанатици. Вече са натрупали цели купища трупове. И те продължават да се катерят, да се катерят и да се катерят!
  Но момчето и момичето са само въплъщение на смъртоносна сила. И когато режат, пръските кръв летят във всички посоки и много далеч.
  Сам Армстронг изпя:
  - Героизмът е прославен подвиг,
  Ние сме завоевателите на планетите!
  Маргарита, това неспокойно момиче пееше:
  Няма да спрем нито за миг.
  Чува се нечий приглушен писък!
  А също и от босите крака на момичето летят разрушителни и убийствени игли. Удря китайците като снопове пшеница. Да, момичето Маргарита е истински терминатор.
  Наташа, изсичайки китайците, изпя:
  - И момичето си помисли, смазвайки жълто,
  Че животът е добър и този живот е добър!
  После пак игли летят от босите й крака.
  Зоя мина покрай вятърната мелница със сабите си и изскърца:
  - Ще убия всички врагове и повярвайте ми, не се шегувам!
  И краката на воина изстреляха няколко звезди.
  И красавицата запя:
  - Военна постъпка - ударих петачка!
  Aurora, изрязване без излишни емоции, издава:
  - Очаква ни голям успех! Повярвайте ми, не става по-добре!
  И също като боси крака, това, което убива, ще започне.
  Тогава ще скърца:
  - Аз съм проклета кобра!
  Светлана не дава милост към китайците. И унищожава като мравки. И в същото време пее:
  - боклукът няма да е скъп,
  Вдигнете крака!
  И сега от босите й пръсти отново летят убийствени подаръци. Това е най -страхотната дама !
  И също реве:
  - Ще има наша победа, в свещена война!
  Сам Армстронг става все по-активен. И реже с две ръце, и дори взе лула в устата си и плюе китайците с игли. Унищожава опонентите и скърца на себе си:
  - Това е нашата победа -
  Пълен завой и тръгвай!
  И отново момчето терминатор се реже като лудо. И в същото време хвърляйте това, което убива без съжаление.
  Маргарита също е в борбата. Отчаяно момиче. И ако пусне бумеранг с бос крак, то това са не по-малко от дузина отсечени китайци.
  Тогава момичето ще пее:
  - О, имам голям хеликоптер,
  Е, сърцето ми пее от щастие!
  И смъртоносна звезда излита от голата пета на момичето. Да, това е красотата на най-високия пилотаж. И смъртта сее надясно и наляво.
  Наташа също унищожава китайците по всякакъв начин.
  И докато пее:
  - Скърцане, скърцане, скърцане...
  Оливър намери Twist!
  И смъртоносен подарък излита от босия й крак.
  Така Зоя се изтегли... Тя го взе и плю врага от сламка. Тогава тя насече мелницата с мечове. Тогава босите й крака взеха и пуснаха адски подарък на смъртта.
  И китайците паднаха. Все едно са били облизани от огнехвъргачка.
  И тук в битка и Аврора. Също бързо момиче. И червена смърт, и адски горящ лъч. И ще го вземе, ще го отреже.
  Не, нищо няма да го спре.
  Дори танкът Маус.
  Ето я Аврора и заковава китайците. Което е изключително готино и с щури символи и меч.
  И мечовете на червената харпия няма да спрат, нито за миг.
  В същото време Аврора изскърца:
  - Моята родина е родината на комунизма!
  А също и от босите й крака, като полет на нещо изключително смъртоносно.
  И отново момичето е във въздуха.
  И тогава Аврора си спомни как наистина се е борила с "Мишка", в една от алтернативните истории. Тогава съюзниците сключиха примирие с Третия райх и, възползвайки се от липсата на бомбардировки, германците пуснаха Mouse в производство.
  Да, тези резервоари наистина бяха перлени като животни. И напредъкът им беше ужасен.
  Но не и за момичета-терминатори. Те се бориха с нацистите хладнокръвно и в същото време бързо.
  И показаха майката на Кузма! И воините се биеха смело.
  И сега червенокосата Аврора реже с мечове. И косете враговете като култиватор.
  Тогава ще скърца:
  - Убивам го!
  Светлана също не е срамежлива в битка. Китайците се унищожават. И в същото време с боси крака това, което сее смърт, хвърля.
  И в същото време той крещи:
  - Космическа бравада -
  Ще има голяма серенада!
  И намигвайте на враговете!
  Тогава той ще изплюе от тръбата!
  И тогава Сам Армстронг ще се разпръсне. И нека не само да хвърляме игли по китайците, но и да хвърляме бумеранги с краката си.
  Такова е хванатото бързо момче терминатор.
  И в същото време пее:
  - Враговете няма да ни спрат
  Ако слаб помощ!
  И не бягай, не бягай...
  Ако не напред!
  И Сам подсвирква.
  И Маргарита го взе и с боси пръсти хвърли разрушителното и смъртоносно. И в същото време тя пее:
  - Това ще бъде посланието на кобрата!
  И момичето намига и скърца!
  Наташа също не е пропусната в битката. Тя го взе и с голи пръсти хвърли остра свастика. Тя проби много китайски и изскърца:
  - За моята Родина!
  И тогава има Зоя в битка. И също така хвърля заряди срещу врагове с боси крака.
  И скърца със зъби:
  - Аз съм такъв воин, наистина терминатор!
  След това момичето удря с мечове. И да крещи с пълна сила.
  - Банзай!
  Момичето, както виждате, няма да спре да се бори. И той ще реже без излишен антимон.
  Аврора също ще се заеме с изтреблението. Китайците се мачкат, без никакъв сарказъм. И жълтите воини падат, сякаш са разкъсани наполовина.
  И червенокосото момиче крещи:
  - Пламъкът на комунизма над света!
  И той пак ще го вземе и ще го разсече с два меча. И след това изплюйте от тръбата. И го насадете на врага.
  Да, Аврора е самата красота и съвършенство.
  Въпреки че Светлана не е по-лоша. И също така уреди китайците да бъдат бити и убити в натура.
  И босите й крака хвърлят подаръци на унищожение по жълтите воини. Да, правят всичко това на висока вълна.
  Светлана крещи:
  - Борбата ще бъде кървава, свята и права!
  И от босия й крак отново се счупи нещо смъртоносно. И как ще вземе и ще удари китайците!
  Тук момичетата наистина се разпаднаха. И капка не дават. Ето ги жените - всички жени жени!
  Сам Армстронг в бърза атака. Те вече са убили много хиляди китайци. Настъплението на воините на тази жълта империя е отслабнало.
  Сам изпищя:
  - Най-високата мярка за победа!
  Маргарита го взе и с голи пръсти хвърли смъртоносното, и то по-остро от бръснач.
  Тогава момичето запя:
  - Ние предизвикваме бурите,
  Защо и защо?
  Живейте в света без изненади -
  Невъзможно за никого!
  Маргарита изплю цяла редица лули към китайците и продължи:
  - Нека късмет - неуспехи,
  И скачай нагоре-надолу!
  Само по този начин, а не иначе -
  Само по този начин, а не иначе...
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  И само нагоре - нито милиметър надолу!
  Момичето показа доста бойно настроение.
  Наташа също е в самия епицентър на битката. Като изригващ вулкан. И хвърля игли с голи пръсти. Удря противници. И оставя трупове от тях.
  Тогава момичето запя с усмивка на зъби:
  - Ние сме такива терминатори, като роботи-мечти, и страхотна красота!
  А ето и момичето, което прорязва бекхенд с мечове. И отсече много хора.
  Зоя също е в разгара на битката. Бори се за себе си, оголи зъби и реве:
  - Никой няма да ни спре!
  И от босия й крак диск премина през китайците. Което преряза много гърла. И армиите на небесната империя се задавиха.
  А момичетата се натискат все повече.
  Ето как Aurora ще пусне нещо, което реже метал. Той ще отсече маса от глави, които са се образували на могили. И то ще скочи, ще полети и ще го вземе, ще реве:
  - Моето име е моят юмрук!
  И пак размаха две саби, а китайците пуснаха червата. Но в същото време не се срамувайте.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни бумеранги. Кои глави се косят в редици.
  Тогава червенокосият воин изпищя:
  - Няма да сме в кабела!
  Нека има щастие на Земята!
  И ще вземе още от лулата с алената си уста и плюе. И воините на небесната империя ще рухнат, като кули с брашно.
  Така Светлана показа в битка ..
  Тя събори противниците на вряща вода. И тези попарени ще го вземат и ще викат много диво.
  Светлана изскърца:
  - Моето убийство!
  И с бос крак ще хвърли няколко бумеранга. Ще режат много китайски.
  И изцежда много трупове.
  Така работят нападателите.
  И те съкратиха китайската империя за себе си, без повече приказки. Не, те дори имат специален такт.
  Броят на убитите китайци вече е в десетки хиляди. А момичетата просто се забавляват и скачат като топки.
  Сам Армстронг изпълнява и най-готиния пилотаж, който можете да си представите.
  И момчето сече с два меча, така че ръцете и краката и главите да летят във всички посоки.
  Сам крещи:
  - Ще стане, вярвам в решителната ни победа!
  Маргарита с бос крак, хвърляйки разрушителното, потвърди:
  - Да, ще бъде!
  И всичките шестима започнаха да секат още по-активно.
  . ГЛАВА Љ6
  Сам Армстронг беше отработил парите си и сега беше каран с кола. Но Марин Ли Пен напусна Франция. Отиде в Близкия изток. Така че момчето трябваше да почака малко. И отново трябваше да прави любов за пари с жени. Този път имаше шест жени. Те платиха голяма сума пари. И Сам трябваше да се съгласи да бъде вързан за масата. И една от доста младите и хубави дами яздеше на неговия пулсиращ и хот пръч. А другият трябваше да служи в това представяне на езика. Тя беше на гърдите си. Останалите жени опипваха и щипаха момчето. И когато свърши, те хванаха бялата каша с устата си. И те пиха това великолепно и сладко вещество.
  Жените се забавляваха много дълго време, докато самите не се изтощиха. И Сам също
  Изтощена напълно. След това момчето заспа и сънува такъв интересен и готин сън;
  След като почти цялата китайска армия от двеста хиляди беше унищожена, шестимата воини се преместиха по-навътре в дълбините на Поднебесната империя. За да попречи на китайците да се върнат отново в руските градове в Сибир.
  Тук воините нападнаха жълтите воини в най-близкия голям град.
  Сам Армстронг, посичайки жълтите бойци и размахвайки двата меча, извика:
  - В и руските царе!
  И остри игли полетяха от босите му крака. Те удариха китайските бойци.
  Маргарита, като насече жълтите воини с мечовете си, го взе и запя:
  - Сега правим история!
  И игли летяха от босите й крака в жълтите воини.
  Следващата е Наташа в битка. Той също хвърля подаръци на смъртта и крещи:
  - Бъдещето е наше! Слава на Велика Русия!
  И нейният гол, изсечен крак ще изхвърли това със страшна сила. И наряза китайците на кървава каша.
  Зоя също реже отчаяно. И взриви китайски генерал наполовина. И му сряза костите.
  След което тя извика:
  - За моята голяма победа!
  И с боси крака отново ще пусне убийствен подарък. И нокаутира много китайски бойци.
  Но когато Аврора е в битка, като цяло е ужасно. Тя разрязва китайските войници наполовина и пуска убийствени подаръци с босите си крака. И така смазва жълтата армия.
  Не, Аврора наистина се нарича червената вещица. И тя е непобедима.
  И смъртоносни игли летят от голите й пръсти. Удрят китайците и те рухват като чували с пясък.
  Аврора изрева в горната част на дробовете си:
  Руснаците ме познават
  И те го наричат страхотно!
  И отново красотата е като хвърляне на смъртоносна игла. И врагът е притиснат като бръмбар.
  Аврора изръмжа :
  - Можеш да мечтаеш, да мечтаеш лошо!
  И отново девойката се блъска като бумеранг.
  Да, тази червенокоса - нито килограм сол яде във военните дела. Ако върши, значи върши.
  И отново бързото и огнено момиче е в атака.
  И тук Светлана е нетърпелива да се бие. И така той реже и унищожава всички. И мечовете й са като искрящи светкавици.
  И игли летят от боси крака.
  Момичето извика:
  - Моята голяма сила -
  Играйте с мен, за да бъдете приятели с крокодил!
  Момчето Сам Армстронг, както винаги, в атака. Той е бърз мангуст. Нарязва и хвърля звезди по врага.
  И младият воин вика:
  - Да преминем в настъпление
  Да победим всички китайци!
  И ето момчето в атака.
  И момичето Маргарита в голямо вълнение смазва жълтите войски. И голите й пръсти хвърлят дарове на смъртта.
  И момичето реве:
  - Ще спечеля!
  И отново цял дъжд от игли се втурва от босия й крак.
  И иглите са смъртоносни и отровни.
  Маргарет в настъпление. Китайците са много твърди срещу нея. А момичето е олицетворение на ужаса.
  Макар и красив войн.
  И сега парче смърт отново отлита от босия й крак. Което удря враговете.
  Наташа в див полет. Нарязва китайците на парчета. И мечовете й не познават милост.
  Воин реве:
  - Това ще бъде нашата голяма победа!
  И от босите крака на красавицата отново излитат много смъртоносни и опасни игли.
  Те удариха китайците в голям брой. Какви момичета са наистина готини.
  И в офанзивата не дават на никого спускане.
  Но Зоя не знае, никога няма и дума. Тя пробива до опонентите. И мечовете й са като палачи.
  Зоя крещи с пълна сила:
  - Не познавам милост - само смърт!
  И босите й крака ще хвърлят такова, че китайците не могат да устоят!
  И обратното, воинът ускорява всяка минута. Ето ледената пързалка в настъплението.
  Аврора също е толкова добро момиче. Не отстъпва и не се предава. И тя успява във всичко.
  Тук тя хвърли стоманено ветрило с боси пръсти. Тя отсече китайските войници и изсъска:
  - В червената империя ще има огън, който ще стопли цялата планета!
  И отново нещо, което специално убива мухи от босия й крак.
  И воинът отново е на висока позиция.
  И ето Светлана в битка. Не се отклонява от плана. И се порязва с див натиск. И от босите й крака излита остър диск. Което знаменито реже противниците.
  Светлана изскърца от дива ярост:
  - Ще ви разкъсам всичките!
  И момичето е в настъпление. И босите й крака са толкова пъргави.
  Следващият в битката е Сам Армстронг. Ето едно отчаяно момче-терминатор. Включва колосални сили и натиска на диво момче.
  И ето едно дете, което хвърля бумеранг с бос крак. Да, и противниците загубиха две дузини глави наведнъж.
  Това е наистина - наистина смъртоносна сила.
  Сам изпя:
  - Моят почерк е прост -
  Не обичам да дърпам опашката на котката!
  И от голата пета на момчето излетя острие, и как ще се бият китайците. Те буквално загубиха духа и смелостта си.
  Сам отбеляза с дива ярост:
  - Никога не казвай думата не!
  Момчето е в атака... Тогава се сети за Владимир Кличко. Да, този боксьор може да се върне на ринга. А защо да не опитате? Ако все още има здраве, значи самият Бог ти е заповядал да се биеш!
  Момчето Терминатор в атака. Мачка китайците и пее:
  Млад приятел винаги бъди млад
  Не бързайте да почивате...
  Бъдете весели, смели, шумни -
  Трябва да се бориш - така че се бори!
  Човек с твърдост -
  Да ви победя всички подред!
  Аз съм вечно момче с душа,
  Какво поражда резултата!
  Вечно момче I душа
  И не отстъпвай!
  Млад воин и вечно дете в яростна атака срещу китайците. Той ще се покаже от най-добрата страна.
  Маргарита също мачка жълтите воини и пее:
  - Никога няма да се откажем!
  И тя отряза много китайски, добави с усмивка:
  - Не, повярвай ми никога!
  И момичето отново хвърли остри, отровни игли.
  Тя е в бързо и уникално движение.
  Наташа в битката е бърза и страшна, като валкирия. Бори се смело. И събаря китайците.
  Тя често се биеше в небето. Тя беше отличен пилот-ас. Тя трябваше да се бие в пехотата.
  Но сега Наташа се зае с китайците. И нека върша с цялата ярост.
  И бумеранги и игли летят от босите й крака. Тя смазва врага.
  Момичето пее:
  - Но аз вярвам в изгрева,
  Ще разсее мрака на тъмницата на затвора!
  Зоя напада китайците. И избива плътно. А босите й крака избиват врагове без никакво спиране.
  Воин в движение. Тя е като кобра, която скача и скача към себе си.
  Момичето със златната коса крещи:
  - Бъдещето е наше
  Ние сме като рицарите джедаи!
  И сега тя ще го вземе от завой и ще го удари.
  Следващата в атаката е Аврора. Смазващо и борбено момиче с червен цвят. Тя премина в настъпление, като набра темпото още повече. Мечовете й са като остриетата на вятърна мелница.
  Издадена огнена красота:
  - Ще има такова щастие за целия свят!
  И отново момичето тръгва в дива скорост. Това е истинската богиня на войната.
  Светлана също пее, скачайки:
  - Сто след сто, полк след полк,
  Руските рицари секат с меч!
  И сега голите й пръсти ще хвърлят това, което не може да бъде отблъснато от щит.
  Ето го момичето. Истински мегер.
  Наташа чурулика със зъби:
  - Не ме учи!
  И хвърля смъртта с бос крак.
  Аврора се съгласява:
  - Изобщо няма какво да ни учи!
  Воините ускоряват движенията си. Засега почти целият град е осеян с трупове. Да, китайците попаднаха на изтребление. Има само шестима души, но работят за цяла армия.
  Сам Армстронг си спомни историята на един колега елф. Той се озовава в Третия райх и успява да го убеди да бъде изпратен в Луфтвафе.
  Да, елфът, макар и малък на ръст, е много бърз, силен с отлична реакция. Като цяло елфите превъзхождат хората по физическо състояние и скорост на мисълта. А в самолета елфът и дори кралската кръв се чувства като орел.
  И този воин успя да свали 538 вражески самолета до рождения ден на фюрера на 20 април 1944 г., а самият той никога не е бил свален.
  За първите двеста самолета елфът получи Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. Над триста вече орденът на немския орел с диаманти. Над четиристотин Рицарски кръст на Железния кръст със златни мечове от дъбови листа и диаманти. И за петстотин възпоменателни самолета - Големия кръст на Железния кръст. Така елфът събра рекорден брой награди и в това отношение той дори победи Херман Гьоринг и получи званието полковник.
  Въпреки че се е биел в самолета като редник.
  Така че, въпреки че такъв изключителен ас се появи в Луфтвафе, той не повлия твърде много на хода на войната. Всъщност, ако вземем първите шест аса на Луфтвафе в реалната история, те свалиха общо повече от хиляда и половина самолета. Е, колко помогна на Вермахта?
  Въпреки че броят на свалените самолети може да е бил преувеличен от пропагандата на Гьобелс.
  Много от тези цифри силно се съмняват.
  Но елфът честно свали толкова много коли, но самият той не загуби нито един боец, никой никога не го е свалял!
  Но тогава Сам Армстронг го срещна и попита:
  - Защо се придържахте към Третия райх, който се смята за сила на злото?
  Елф логично отбеляза:
  - Защото в света изобщо няма сила на доброто! Мислите ли, че Сталин и съюзниците са светци?
  Сам отбеляза с усмивка:
  - Но в СССР вие, като сте свалили толкова много самолети, щеше да бъде смятан за Бог с главна буква! И така трябва да бъдеш оплюван и прокълнат!
  Елф честно отбеляза:
  - През октомври на четиридесет и втората година, когато той започна да се бие за Райха, изходът от войната все още не беше очевиден. Как мислите, нямам шанс да бъда сред победителите?
  Сам Армстронг честно отговори:
  - Ако избягате в СССР, мисля, че ще ви простят и ще ви приемат. Героите и великите воини се ценят навсякъде!
  Елфът се усмихна лъчезарно и отговори:
  - Благодаря за предложението! Но когато свърши Втората световна война, ще се върна на планетата си с награди... И разбира се, вече няма да ме интересува, че Германия загуби. Основното е, че се показах като герой и влязох в историята на авиацията като най-добрия ас на всички времена!
  Сам Армстронг отбеляза раздразнено:
  Колко добри момчета загинаха заради теб!
  Елфът изпищя, логично си припомни:
  - Има и Рудел ... Той също е свръхчовек!
  Сам кимна.
  - Рудел ... Това е като герой от комиксите!
  Елфът измърмори:
  - Бях и съм и ще бъда воин! Така че ще се опитам да доведа сметката си до хиляда!
  Сам Армстронг се усъмни:
  - Можеш ли да го направиш? На 9 май 1945 г. Третият райх капитулира!
  Елфът любезно попита:
  - Можете ли да кажете по-точно кога и къде и в колко часа, с какви сили ще атакуват червените и съюзниците?
  - попита изненадано Сам.
  - Защо ти трябва?
  Елфът отговори честно:
  - Искам тривиално да проточа войната, така че забавлението да продължи по-дълго!
  Тогава Сам извади пистолет и отговори:
  - Мога да те застрелям, но няма да го направя!
  Елфът беше изненадан
  - И защо?
  Сам Армстронг заяви категорично:
  - Нека съвестта ви накаже!
  И те се разделиха...
   Сам Армстронг смяташе, че не е убил този елф напразно. Колко още самолета ще свали. Просто ще бъде ужасно.
  И момчето отново пусна бумеранга на смъртта с боси пръсти.
  Маргарита активно унищожава китайците в битка. Босите й крака са толкова уместно удряни с убийствени подаръци, че просто оставате изумени.
  Супермен момиче.
  И нейната активност в битката, като животно невестулка.
  Не, никой никога няма да уплаши такова момиче, дори и да има два милиарда китайци.
  Но какво да прави Маргарет?
  Тя защитава страната си.
  Сам Армстронг, изсичайки китайците, изпя:
  - Няма по-красива родина Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-красива страна във Вселената -
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Момчето ще скочи и ще ускори, заклавайки всички с краката си.
  Наташа също се бие и пее:
  Фатална година, не можете да ми повярвате
  Хиляда деветстотин деветдесет и девет...
  Спрете да се въртите в кръг
  Дяволът ще се обърне със златни рога!
  И момичето отново ще хвърли убиец подарък с боси крака.
  Зоя също е в битка, ранена е и се бие. Активно момиче. И ако сече с мечове, всичко лети дотук.
  А босите й крака толкова активно хвърлят подаръци. И толкова много нокаутират врагове.
  Да, китайците очевидно имат тъмни дни.
  Аврора удря без никакво съжаление. А босите й крака са нещо повече от смъртоносно. Това обикновено е богинята на унищожението.
  И в него има хиляди дяволи.
  Светлана удря китайците с голяма страст и крещи:
  - Бъдещето е
  За да не сме котки!
  И босите й крака пак ще хвърлят нещо и враговете ще бъдат разкъсани.
  Бойно момиче - висш пилотаж в нея!
  След като изчистиха града от китайците, шестимата си починаха. Веднага напълни глигана и го изпържи цял.
  Нарязаха го на парчета и започнаха да ядат.
  Наташа отбеляза:
  - Тук, при Уолтър Скот, рицарите ядоха много наведнъж!
  Сам Армстронг се засмя и напомни:
  - Направи и Дюма! Ето как Портос изяде цял овен!
  Наташа се засмя.
  - Овце? Защо не глиган?
  Олег изпя в отговор:
  Цялото ти проклето семейство
  Чичо ми, който взе глигана...
  Когато беше жив - предупреди ме -
  Невъзможно е да вземеш жена от канибали!
  Маргарет потвърди:
  - Това е дива песен! И искам нещо по-душевно!
  Сам отбеляза:
  - Духовна? Това е добре!
  И момчето изпя нещо...
  Но Аврора го прекъсна и отбеляза:
  - Необходимо е не да се пее, а да се действа.
  И момичето извади iPhone от колана си. Олег се усмихна, Наташа му подаде своята и предложи:
  - Играйте на танкове с червенокосата!
  Аврора се съгласи:
  - Обичам тази игра!
  И момичето-герой започна да набира параметри.
  Сам Армстронг пое танковия флот.
  Аврора предупреди:
  - Един резервоар за един! Опитайте дуел!
  Момчето се съгласи.
  - Това е точно така!
  Сам избра най-готиния съветски танк от четиридесетте - ИС-7. Прекрасна кола, която така и не стана сериен. Тя има всичко и броня, и оръжия, и скорост. Истински ореол!
  Аврора Е-75. Колата е по-зле. И по-тежък, и по-малко скорост, резерв на мощност, малко по-слаб и пистолет. ИС-7 има 130 милиметра срещу 128 за Е-75. Бронята на германеца може би е по-дебела, но това се компенсира от големия наклон на ИС-7. И страните на Fritz са по-високи ... Така е, но ...
  Aurora премества E-75 на ниво M... И колата става все по-добра. И двигателят е по-мощен и силуетът е много по-нисък, а цевта на пистолета е станала по-дълга. И сега бронята се сгъсти. Германският танк все още тежи деветдесет и пет тона, в сравнение с шестдесет и осем за съветския. И след надстройката той има подобно оформление и вече ще бъде по-мощен.
  А ИС-7 така или иначе остана без разработка. Така че в реалната история никой не го е предвидил.
  Е, Сам, нека се впрегнем.
  Момчето обаче не е загубено. Тъй като врагът се е модернизирал, тогава детето ще направи нещо и ще използва черупки от пера. И тогава ще има много добър бой.
  ИС-7 наближава. Но въпреки това шофирането на германеца все още е по-добро.
  Аврора стреля с оръдието си с по-дълга цев. Но все още не мога да вляза.
  И момчето терминатор се приближава и навива пистите. Малкото момче изглежда е доста уверено.
  Аврора, след още един изстрел, извади морала:
  - Мишка може да убие слон!
  И битката продължи, Сам заби 130-мм оръден снаряд в фугата на корпуса и спечели. Въпреки всички предимства.
  Но като цяло в танковете от четиридесетте има различни автомобили. Много страхотен проект - "Кралски лъв". Теглото е сто тона, оръдието е с калибър 210 мм, предната броня е 300 мм наклонена, страните са 200 мм, а двигателят е 1800 конски сили.
  Това е кола - дори ИС-7 може да проникне само отстрани и да се затвори. И наистина е страхотно!
  Аврора изпя със зъби:
  - Това е орел, който лети над слънцето!
  И млъкни...
  След като се нахранили, шестимата се преместили в китайските градове. Засега е необходимо да се постигне сключването на мир и да се обезкуражи манджурите от нападение.
  Момичетата и момчето нападнаха китайците и отново убиха мнозина с мечове и боси пръсти.
  Тогава воините стреляха от пленените оръдия. И много китайци бяха убити.
  Сам Армстронг отбеляза:
  - Може би е по-добре да играем в защита? И тогава някак си се оказва грозно ?
  Аврора отговори:
  - Има понятие за превантивна война!
  Сам си спомни:
  - Виктор Суворов също се опита да докаже, че войната на фашистка Германия срещу СССР е била превантивна!
  Аврора се ухили и изръмжа:
  - Не е ли така?
  Сам поклати глава.
  - Съмнително!
  Маргарет си спомни:
  - Прочетох тази книга. Тя изглежда убедителна на пръв поглед. Но ако копаете по-дълбоко...
  Аврора кимна в знак на съгласие.
  - СССР подготвяше настъпателна война и това е факт!
  Маргарет отбеляза:
  - СССР подготвяше настъпателна война и след войната. Но офанзивата така и не започна!
  Сам логично отбеляза:
  - Ако Сталин е планирал настъплението, то в по-късен период, след като първо завърши комплектуването на своите дивизии с танкове и друга техника. И най-новата авиация току-що започна да пристига по части, дори пилотите не са я усвоили!
  Аврора също логично възрази:
  - Ако съветската армия се превъоръжаваше, тогава германската армия също не стои на едно място. Докато СССР произвеждаше най-новите самолети, Фриц увеличаваха производството на най-новите технологии.
  Предимството на Сталин от забавяне няма да се увеличи. По-скоро, напротив, нацистите, имащи потенциала на Европа, биха могли да настигнат Русия по количество оборудване с по-добро качество!
  Сам Армстронг се усъмни:
  - Какво ви кара да мислите, че качеството им е било по-добро?
  Аврора честно отговори:
  - Но те спечелиха през четиридесет и първата година! Ако са били бити по-ниско по брой, тогава може би са били и по-добри по качество!
  Момчето-гений и жиголо се усъмни:
  - Не мисля така!
  Маргарет отбеляза:
  - Четиридесет и първата година е мистерия. Защо формално по-силната Червена армия губеше битка след битка. И тогава, след като стана формално и всъщност по-слаба, започна ли да печели?
  Сам Армстронг отговори:
  - Това е голяма мистерия на Втората световна война!
  Наташа предложи:
  - Имаше намеса на висши сили!
  Сам кимна.
  - Наистина имаше нещо!
  Августин изръмжа:
  - Нашите идоли са в кръв, нашите богове са боговете на войната!
  Зоя се съгласи.
  - Покрити с кръв и боговете на войната!
  . ГЛАВА 7
  След като Сам и Аврора започнаха да играят стратегията на Втората световна война. Аврора за Хитлер, Сам за Сталин.
  Вече имаше размяна на истински удари. Аврора използва измамния код и масата танкове от серия "Е", пробивайки до Москва. Того и Олег използваха кода на мошеника и ИС-7, за да прецакат германците. И ятагана се събра на камъка. И много ковчези. Нека и виртуално.
  Сам Армстронг играе с удоволствие, а войските му пробиват германската отбрана. Изграждане на котли. Аврора стартира отново измамния код. Има много дива размяна на ходове.
  Момчето гений изпя:
  - Някъде на Кама - ние не познаваме себе си,
  Някъде на Кама - майки на реката!
  Не посягайте с ръцете си, не посягайте с краката си,
  Е, ако е необходимо, преместете покерите!
  И съветските танкове разбиват нацистите. Няма нищо по-добро от IS-7. И можете спокойно да се биете с "мишки" и "Е" -100. Съветският танк не се страхува от такива чудовища.
  Те са по-тежки, но това не означава, че са по-силни.
  И Сам напредва, движейки се бързо с машините. И е като хиляди дяволи.
  Момче вундеркинд и жиголо пее:
  - Да разбием фрица, чики - чики - чики - та!
  И сега съветските войски заеха друга бариера. Те са като гении на битки и битки!
  Аврора обаче също не е проста. И действа агресивно. Хвърля нови и нови и нови сили под колелата на Червената армия.
  И червенокосият воин пее:
  - Враговете няма да ме спрат! Ще покоря простора на Вселената!
  И нови и нови полкове влизат в бой.
  Сам Армстронг щастливо изпя:
  Фриц ярост в ярост,
  Врагът на полка се придвижи напред ...
  Но луди арийци -
  Руснаците ще се срещнат с враждебност!
  Забиват се в кожата на прасе,
  Врагът ще бъде смазан на прах -
  Руснаците се бият яростно
  Силен войник юмрук!
  И момчето извършва друга заобиколна маневра и извежда войските на Аврора на ринга.
  Да, хлапето е умно, няма думи.
  Аврора изръмжа:
  - Не, няма да се предам, но винаги съм знаел как да се боря!
  Сам Армстронг се съгласи:
  - Да не се отказваме! Ние просто ще ви унищожим!
  И сега съветските войски отново са в настъпление. И вече кодът на мошеника не помага на фрица.
  Тогава Аврора хитро променя опцията. И Великобритания и САЩ влизат във войната на нейна страна. Воините от тази армада се втурнаха в битка. И да притиснем врага.
  Но съветските танкове ИС-7 с още по-голяма лекота унищожават американските Shermans и Pershings, както и английския танк Чърчил.
  Самите те не понасят никакви щети.
  Аврора изръмжа:
  - Е, ти и малкото бесче!
  Воините от двадесет и първи век отново се сблъскаха с китайците от седемнадесети.
  В Небесната империя има твърде много войници. Текат като безкрайна река.
  Сам Армстронг, удряйки китайците с мечовете си, извика:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазваща противниците, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха китайците.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през мелницата на китайците.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на китайските войници.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Аврора разряза жълти войници, изскърца:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И жълтите бойци падат.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Китайците падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Сам Армстронг напредва срещу китайците. Момчето Терминатор разбива жълтите войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова.
  Момчето реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Китайците умират масово. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на китайски войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изрязва собствения си китайски и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който преряза гърлата на китайците. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Реже жълти войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Аврора, която посича китайците и унищожава жълтите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голи пръсти, как да се хвърлим във врага, нещо, което ще убие слон.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Рязане нарязване на китайците. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  И босите й крака изстрелват смъртоносни игли.
  Сам Армстронг скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много китайци в скока.
  Той хвърли крачетата на иглата с голите си пръсти и избълбука :
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голите пръсти хвърлят подаръци на смъртта.
  Момичето е в настъпление. Унищожава жълтите воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И дарове на унищожение летят от нея.
  И самите китайци падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от китайски трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А жълтите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Което директно в гърлото на китайците копаят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Аврора в настъпление. Смазва жълтите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през китайските войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Аврора в див екстаз реве:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  И в движението на момичето все повече и повече ярост.
  Офанзивата на Сам се ускорява. Момчето бие китайците.
  Босите му крака хвърлят остри игли.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и веднага ще изхвърли сто китайци.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И управлявай мелницата с мечове.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича жълтите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И да изтребим китайците с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Не мисли да спре и да намали скоростта.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месна салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса от хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове.
  Аврора е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто китайци. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста китайци бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Аврора изпя:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и изтребва китайците. А масата жълти бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Сам Армстронг се завръща в действие. И напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите китайци падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето си спомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Сам Армстронг изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Получи се наистина готино и готино изпълнение. И колко убити китайци. И най-голям брой от най-големите убиха жълтите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Смазва жълти армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й се набиват на китайците. Масата жълти бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко китайци вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И пак момичето ще посече много китайци с мечове.
  Зоя е в движение и изряза много жълти воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко китайци. Тези момичета са наистина красиви.
  Аврора напредва и унищожава противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака.
  Сам Армстронг скача и скача.
  Босоногото момче пуска куп игли и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Сам Армстронг изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по китайците и продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда китайци веднага излетяха във въздуха. Да, армията на Поднебесната империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много китайци умират.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада китайците. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И управлява дива мелница с мечове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата Аврора премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й в действие и нарязаха месото.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Как се нарязва, така че масата на труповете е осеяна.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно-убиец.
  Сам отново сто китайци, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето-терминатор-алфонс извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много жълти бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така бие китайците. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на жълтата армия се изтърколи назад.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И удари много бойци.
  Аврора в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Аврора го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Сам Армстронг измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Аврора с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, а пламъчен край.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Аврора, пускайки острието с бос крак, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, посичайки враговете, изчурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, отсичайки китайците, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Сам Армстронг изглежда много стилно в битка.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от китайците и изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Сам, като посече жълтите войници, избълбука :
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много китайци.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И удариха много бойци.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Аврора, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, бълбука6
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки китайците:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Месото се разкъсва.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Тя разкъса опонентите и издаде:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Сам Армстронг изръмжа:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа наряза китайците и изскърца:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли голите си пръсти към иглите на противника и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново разсече враговете.
  Зоя е много бърза мадама. Ето цяла бъчва в китайците пуснаха. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Аврора в битка също не е слаба. Така бие китайците. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И китайците го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато метални пръски излетяха от босите й крака, топяйки черепи:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се изправиха срещу китайците. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Сам е в битка и напада китайците. Бие ги без жалост и крясъци:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки жълтата армия, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, посичайки жълтите бойци:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса китайците, изскърца:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще го вземе и ще пусне звездата с бос крак.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също смазвайки китайците, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Аврора също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И уби много китайци.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И тогава той си удря главата в китайски генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана, много яростна в атаката, изскърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Как бие всички. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Сам Армстронг изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на китайците рухна.
  Сам извика:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата е избита от всякакви врагове.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбука :
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А китайците са като пирони. И разбийте.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и бълбука:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И реже тройна мелница за китайците!
  И Аврора изрева в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини на небесната империя.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате.
  Аврора изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Аврора потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение!
  Сам изпя:
  - Ще има пълен банзай!
  Аврора, разкъсвайки китайците с голи ръце, сечейки ги с мечове и хвърляйки игли с голите си пръсти, издаде:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки жълтите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Сам Армстронг отрязва опонентите, издаден:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето.
  Маргарита, посичайки воините на Небесната империя, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  . ГЛАВА Љ 8
  Сам Армстронг спеше много дълго време, но не беше обезпокоен. Всъщност момчето го чакаше тежка задача. И разбира се, трябва да се отпуснете и да се настроите за битката. На първо място, борбата на интелекта и, разбира се, използването на красотата.
  Момчето е невероятно красиво и жените го преследват на стада. Ами жените? Красив секс и сред тях няма грозни.
  Сам се събуди, обслужвайки четири момичета наведнъж. Разбира се, използвайки езика от едната страна, пулсиращата пръчка от другата и двете си ръце, масажирайки умело мокри пещери. Такава му е работата. Ето младо жиголо как се работи.
  И разбира се показва колосалното си ниво.
  Момичетата свършиха няколко пъти и си тръгнаха. Тогава трябваше да се справя с по-възрастни жени. Самите те смучеха и принуждаваха да ближат. И това е страхотно.
  И тогава имаше мъж. Плати много пари. И трябваше да суча едновременно и него. И след това още една точка, майната. Не е най-приятното нещо.
  И после пак жени. И с тях, разбира се, много по-добре и по-забавно.
  След това трябваше да отида в стриптийз клуб и отново да танцувам там.
  И накрая, разбира се, още един търг. Сумата беше по-скромна, но трябваше да бъде отработена от съпругата на милиардер. Между другото, те работеха много с езика: и момчето, и възрастната жена също.
  В крайна сметка се изтощиха безкрайно. И като се наситиха на тялото, те заспаха.
  И Сам отново сънува страхотен сън;
  И Сам Армстронг стана пионер в един от германските лагери. И Маргарита се премести с него.
  Е, не през цялото време да режа с китайците.
  - Слава на Родината! - Пионерът Сам Армстронг повтори вика и мълчаливо понесе удар в раменете си, въпреки че падна точно върху един от предишните подути белези. И от втората, и изобщо дисекция - изля кръв! Маргарита погледна Сам Армстронг с изненада и благодарност и го попита нещо на английски. Детето-чудо и Алфонс Сам Армстронг си помислиха - вероятно питайки отново какво видях насън - има ли синхрон? Момчето се усмихна на сестра си в ръцете и сви доста широките си рамене за десетгодишно дете. Очевидно Маргарита е разбрала, че Сам Армстронг просто иска да покаже, че не се отказва и не разбира какво го е накарало да крещи в стила на пролетарското кино.
  И не само той, но и този слаб, плешив Марат Казей. Но с окуражаващо намигване тя кимна на смелото момче...
  Сам Армстронг изведнъж се обиди и, потискайки болката в гласа си, отбеляза:
  - Бравадата е всичко!
  Маргарита възрази шепнешком:
  - Не, не бравада! Все едно да кажеш - думата мирише на щик!
  Сам сериозно отбеляза:
  - По-добре да убиеш един фашист, отколкото да прокълнеш сто краута!
  Чу се шум, рев на двигатели и глъч, ездачи от SS и лекари палачи - скочиха на земята, разседнали своите по-скоро мутанти, отколкото животински коне. Пленниците бяха настанени на тревата - във верига. Те провериха оковите: така че бяха здраво оковани. И Сам Армстронг не беше много изненадан да види как точно един от младите лекари от SS се приближи до него. На немски той каза грубо - стани, бебче примат - бутайки момчето-пионер с пръста на мека обувка в бедрото или дори малко по-високо, в бъбреците. Сам Армстронг се напрегна... и тогава хладната Аврора се намеси. Огненият дявол (Така я кръстиха в войските заради неестествения си и яркочервен цвят на косата и неженската издръжливост и сила!) Обясни нещо подигравателно - и тази подигравка не беше над Сам. Вижда се, че го е усетил и докторът-фашист! Нацистът удари Аврора в мускулестото рамо с крак. Тя само се изкикоти. Тогава фашистът удари от кръгово движение, като рязко събори гъвкав гръб на дръзко момиче. Сам се дръпна настрани от разклащането. Аврора веднага седна отново и мълчаливо показа оковите си ръце. Дебелият професор извика на по-младия си колега, който изведнъж сведе поглед. След това той счупи клон от сух хедър и го показа на Сам Армстронг . Той махна пред носа си - момчето неволно се отдръпна. Докторът-фашист отново се престори, че взема една ръка, поклати глава, направи някакво странно движение. Не разбирам, сякаш есесовец яде с лъжица ...
  Сам Армстронг изрече гневно на немски:
  Не можете да изразите себе си по човешки.
  Фриц се излюпи: подчовек, знае езика на господарската раса?
  Младият Армстронг-младши осъзна, че се е раздал напразно, разкри нещо, което е по-добре да се пази в тайна, но... Думата не е врабче - ще го пропуснеш, няма да го хванеш. Вярно, дебелият, висок доктор придаде вид на безразличие, думата задави немската фраза, изречена от момчето. Отново повтори предишния жест и показа сгъната ръка.
  И Сам Армстронг разбра - изпращат го като слуга за дърва за огрев ...
  Не исках да ме бият отново след горд отказ. И да, не можете да пропуснете възможността.
  Е, каква е гордостта на един центурион, или по-скоро на патриций да се разбие. Мисълта за бягство, разбира се, дойде - пристигна веднага щом тежките белезници щракнаха под големия ключ. Въпреки че може би е по-логично да се каже, че тя изобщо не е напуснала! Но малката мисъл се оказа като уплашен заек, който тича на фаровете, без да знае, че всъщност вече е хванат. И все пак - щом Сам Армстронг се отдалечи от паркинга с боси крака, момчето видя, че го следва върколак. Един от онези странни, обучени мутанти, които охраняват конвоя, управляван от SS. В същото време никой от конвоя не поглежда предизвикателно към изкачващото се набързо сипея босоно момче. Въпреки че Сам Армстронг смяташе, че най-вероятно скрита камера заснема движенията му. Дори е изненадващо колко технически са напреднали Fritz. Ако нашите не отговорят адекватно, тогава ще е лошо.
  Сипеят болезнено бодеше вече зарасналите стъпала на беззащитни детски крачета. Силно съборените крака вече са започнали да загрубяват, но този процес е доста болезнен, когато стъпвате върху остри камъни. Сам изпъшка тихо, опитвайки се да не показва, че го боли и да не гледа отново кръвта, която беше изтекла. Но тогава го заля като цунами от необяснимо.
  Страхът моментално и необяснимо лиши момчето-пионер и жиголо от собствените му мисли и желания. Просто исках да се обърна към върколака (?). Под погледа на нечовешките очи на нацисткия звяр Сам Армстронг неволно замръзна и замръзна. Но веднага пламтяща жега обля прясно изпечения пионер и момчето се раздвижи като автомат от фабриката. Той счупи сухи стволове на брези и кипариси, растящи в пукнатини, още не зелени след зимата - много, едва ги влачеха. Сгънах го в голяма, прозрачна торба, завлякох го, без да различавам пътя към паркинга.
  Сам Армстронг се опита отчаяно да преодолее обезсилващия терор по пътя. Pioneer-отличен той или не! Но този беше като неумел плувец, който се опитва да остане на водата. Изскача, после отново прелива...
  Върколакът го следваше: от време на време спираше и подушваше босите следи, оставени от момчето.
  Пионер-гениалният Алфонс се почувства облекчен от вълната на ужас едва когато се върна в лагера.
  Подлите нечовешки фашисти сякаш не гледаха Сам Армстронг . Въпреки че всъщност няколко есесовци не откъснаха очи. Едва когато сгъна донесеното, старшият лекар-палач, като хвърли кратък поглед, хвърли нещо на момчето... а! Сам най-накрая дойде на себе си. Той лакомо го грабна, като си помисли, че може би за работа дадоха шоколад или нещо извън дажбите. И излюпени - лежа, кремък и стомана. Кремъкът най-вероятно е бил кварцов. И столът изглежда като парче от пила. Как да използва всичко това - развитият пионер Сам знаеше на теория и дори с интерес, също как би опитал Робинзоните на Полесието ... ако не бяха странни обстоятелства.
  Сам докосна влажните клони с крак, после с ръка и поклати глава.
  - Tinder... - тихо каза пионерът Алфонс на руски, внезапно се закашля и повтори. - Тиндер е необходим. - И с мъка се въздържа от преминаване към немска реч. - Няма да светне.
  Сам ги погледна... Не е ясно защо фриците, които имат запалки, кибрити и вероятно дори огнехвъргачка със себе си, се нуждаят от този старомоден начин за добиване на огън. Те искат да изпробват изобретателността на пионерите. Те измерват ли умственото развитие на съветския човек? Или тривиално подигравка на пленено момче? Кой ще ги разбере като от друга планета!
  Нацистите се спогледаха, оголиха зъби. Най-странното и... и страховито нещо за Сам Армстронг е, че лицата им не бяха зли, нито жестоки, нито дори подигравателни! Много любопитен, сякаш разглежда странно животно, особено ярък интерес се регистрира при старши професор, сякаш нарочно свали очилата си. Няма и капка безразличие, толкова е интересно как учените проследяват експеримента.
  Сам Армстронг повтори шепнешком, опитвайки се да овладее вълнението в гласа си:
  Всичко се намокри през зимата! Няма да отиде!
  В очите по-скоро престорено, отколкото искрено неразбиране, но отново без гняв. Но тогава един от младите - не този, който освободи Сам - мрънкайки, стана, протегна се, потърка дупето си, отбит на седлото, под смеха на останалите есесовци ... Сам не беше много изненадан, че някои от германците използват коне за придвижване - горивото е оскъдно. Въпреки че по някаква причина транспортите пълзят след тях? Нацисткият враг донесе кутия от сгънатите седла, от която извади нещо... Пионерът помисли, че е памучна вата, но не. Отдалече изглежда като буца от тънки нишки. Сам Армстронг, като го взе в ръцете си, осъзна - сух мъх.
  Отново пионерът-чудо-алфонс беше изненадан защо е Фриц и дори докторът влачи трева в рало... Може би този мъх не е толкова прост?
  Е, спри да мислиш, главата ме боли. Трябва да изглежда - по-просто и по-глупаво от вас. Колкото и да е странно, но трутът започна веднага - Сам не удари кремъка върху кремъка , а леко остърже (прочетете някъде) - и искри заваляха като градушка. И той е в състояние да пали огньове (сега е построил обикновена "хижа") в продължение на няколко години, по-голямата част от живота си. Скоро огънят танцува усилено - брезата гори добре и е влажна. Тук младите гвардейци от SS се оживиха, започнаха да забиват метални щрангове в земята отстрани на огъня.
  И главата на Сам Астронг се завъртя, нещо изключително каустично пропълзя в носа му и моментално откъсна съзнанието му от реалността. Но веднага се появи визия, която беше зашеметяваща по реализъм.
  Дори личността на детето се промени, той се представи като нещастен сираче, с живи родители. Освен това татко и мама не оставиха не - те лишиха предците си от правата им за дългове и изпратиха момчето в поправителен, затворнически приют. Без вина, но тъй като родителите ви дължат пари, значи вие по съдебно решение в диктаторска, космическа империя сте непълнолетен престъпник.
  Домът за деца се намираше в индустриалната зона на столицата и наистина приличаше на затвор. Казарми навсякъде, килии-бараки. Сам Армстронг в реалистична визия прекара нощта на лошо рендосани дървени нари. Други момчета лежаха наблизо, както от човешката раса, така и от извънземни. Нямаше одеяла, матраци, възглавници, претовареното и често бито тяло лежи на голо дърво. А през нощта кракът е прикован към веригата, за да не избягат. В килията има около стотина деца, много е задушно, телата са потни, бити едно до друго в ъгъла на кофата, няма дори канализация. И това е в Държавата, чиито космически кораби орат просторите на галактиката и чиито знамена увенчават десетки хиляди обитаеми светове! Въпреки това, момчетата се опитват да се облекчат на улицата, около две трети от деня са заети с работа. Най-трудното се счита в магазина, прашно и досадно. Гърбът и ръцете са ужасно уморени от него, а пред очите започва да се "проваля", операциите са прости, но трудоемки, изискват повторение. По-приятна работа, на открито на полето или на строителна площадка. За да се уморяват по-малко и да получат освобождаване от отговорност, те се опитват да се редуват в различни трудови процеси. Но все пак тялото боли, много момчета, в сиропиталището - почти половината от хората стенат в съня си.
  Сам Армстронг се размърда нервно, веригата звъни, пръстенът кърви крака му. Сирената звучи, това означава издигане, да работи. Детското тяло още не е отпочинало, другите момчета - голата човешка раса и косматите рожби на други светове се борят да се издигнат. Умората, натрупана през месеците на робство, отстъпва място на тъпа болка в мускулите. Веригите, управлявани от вградения чип, излитат от краката им автоматично, изработени са от много здрава сплав, която не може да се реже. Появяват се надзиратели, чуват се заплашителни викове.
  Водят момчетата да се къпят, няма да отнеме много време, водата от резервоарите е ръждясала. Сам Армстронг изплаква устата си, пръска се, за да отмие потта. В килията няма вентилация, а помещението с миризма на пот не е в състояние да освежи съня. След това ги водят на закуска, трябва да се хранят изправени, няма нужда от столове за непълнолетни осъдени. Хранят се с хляб и силаж, месото е скъпо, а децата не трябва, затова предпочитат да плуват паша. Конят обаче е вегетарианец, но как работи, докато хищниците , след като ядат месо, си лягат. До Сам е неговият приятел Тимур. И двамата са на по дванадесет години в тази визия, по-точно от друга реалност, повратна точка за силните момчета, когато е много трудно да се примирят с робска партида.
  Тимур, пиейки сок от коприва в лошо измита чаша, каза със стон:
  - И това отново да работя в този магазин! не искам!
  - Не искам да стоя и да повтарям едно и също движение десет хиляди пъти. - отговори, потръпвайки от неприятни спомени, Сам Армстронг.
  - Може би ще поискаме работа на терен! - Тимур замечтано погледна небето, където на тази планета светнаха три звезди едновременно. - По-специално, почистете шаран-праскови. Толкова са вкусни, особено тези със златни перки, но тъй като надзирателят не гледа лакомо, така или иначе можеш да си вземеш нещо в устата.
  Сам Армстронг въздъхна тежко.
  - Аз също бих предпочел точно такава работа в лоното на нежната природа. - И тогава въплътеният пионер стана по-весело. - Роботът-наблюдател може да бъде измамен, тук голяма част от оборудването за наблюдение вече е откраднато!
  Закуската свърши и ги водят към окабеляването ...
  Децата са подредени на плац, момчетата от човешката раса се опитват да се придържат заедно, извънземните поддържат формацията според ръста си. Те са разделени на групи според възрастта и размера. Има момчета от пет до шестнадесет години, както и космати и люспести младежи, представители на други светове.
  Единственото нещо, което ги обединява, е облеклото, или по-скоро почти пълното му отсъствие, само шорти с идентификационен номер на момчетата.
  Империята ги третира на принципа да изстискат повече облаги за себе си от тези, които са престанали да се считат за граждани! Спестявания във всичко, за дрехи, обувки, обаче, някои момчета в свободния си живот никога не са знаели обувки.
  Но с пръчки и гумен стек на боси пети често получаваха. Главите се бръснат, на всеки две седмици баня, където се попарват. След това веднага се обръсват с тъпа машина, след което не е успяло много да порасне. Момчетата маршируват боси по остри камъни. Ако Сам е свикнал с това и загрубелият му крак не усеща болка, тогава най-малките деца събарят петите и голите си пръсти, докато кървят.
  Цялата охрана се състои от извънземни, представляващи най-жестоките раси във вселената, само главата на приюта, възрастната фрау Понтус , гледа с бруталните си очи на садист.
   Тигърът -носорог, който играе ролята на надзирател, дава инструкции къде ще работи днес, или по-скоро ще работи усилено, докато загуби съзнание. Сам, увиснал костеливите си рамене, поглежда към втората половина на двора. Има момичета, от малки до почти възрастни. Облечени са като просяци в парцаливи парцали от най-груб лен. Лицата са сухи, очите изглеждат големи и тъжни. Вретището е късо, под него се виждат тънки, но жилави крака. Момичетата също са боси и всички без изключение са обръснати на плешиви. Това явно се прави с цел да ги унижи, за пореден път да покаже, че са нищо. Но тук в никакъв случай не са събрани престъпниците - нещастните изоставени деца.
  Тук обявяват, че група момчета ще отидат в шивашкия цех, за да работят в най-досадния и изтощителен профил. Тук Тимур не издържа и извика с мъка:
  - Не искам да работя така! Изпратете ме в плантацията или градината.
  Момчетата замръзнаха, загорели, тънки тела напрегнати.
   Понтус явно беше доволен от новия повод за екзекуцията:
  - Вчера ти мълчаше, а аз се страхувах, че семейството ти ще остане без нагледен урок. Че момчето ще бъде прокарано пет пъти през редиците.
  Вълнение премина в редиците на децата.
  - Това е вярно. - настойчив тон каза матроната. - Раздайте пръчки на всички.
  Ударите се нанасяха със специални бодливи пръти. Обикновено те се берат от самите момчета от гъсталаците, в периоди, когато нямаше работа. Но наистина, дори тогава децата бяха принудени, дори и без полза за империята, да копаят, например, да копаят дупка за половин ден и да я заровят за половин ден.
  Сам Армстронг погледна надолу към детските си ръце, те бяха мазоли.
  Автоматично момчетата демонтираха решетките, на Сам се стори, че те, инструментите за изтезание, изгориха пръстите си и краката им станаха тежки. Не искаше да удари приятеля си, но нямаше смелостта да протестира. Не видя почти нищо и удари болезнено палеца на крака си в лежаща павета. Колкото и да е странно, но чувството на болка помогна да се събере и мъглата пред очите ми се разчисти. Стъпката стана по-твърда, въпреки че пръстът стана син.
  Построени са в полукръг в дълга редица. Тимур беше вързан с тояги за ръцете му, а раменете му бяха усукани, за да е по-удобно да бие нарушителя. Момчетата примижават и се опитват да отместят поглед. По заповед на фрау Понтус те плискаха саламура, поръсвайки синя сол върху слабия му, но жилав гръб. Съдейки по начина, по който момчето направи гримаса, той започна да гори.
  Домакинята плъзна устни.
  - Сега всички получавате урок. Удряйте по-силно, който мами ще бъде обречен на репресии.
  Помощникът в този случай, плъхът носорог оголи зъбите си:
  Ще се справим с тях веднага! Чудовището измърмори.
  Момчето беше преместено между редовете. Момчетата бавно вдигнаха прътите и първите удари паднаха върху гърба на Тимур. Съдейки по белезите по гърба и отстрани, момчето беше наказвано неведнъж, така че само въздъхна и дишаше тежко, като всички момчета, които се опитваха да сдържат писъците.
  - Удари по-силно! - извика Понтус . - Нека вика.
  Първите удари бяха нанесени от най-малките момчета, които просто нямаха сили да причинят сериозна болка. Но тогава по-възрастните започнаха да ме бият. Гърбът на детето беше нарязан с червени ивици, капеше кръв. Болка, усилена от синя сол, накара Тимур да изпищи, той дори падна, дъска беше забита с пирони отдолу и убодена в гърдите му.
  - Няма нужда! - извика момчето. - Ще работя където кажеш.
  - Разбира се, че ще! - отговори Понтус . - Но първо напляскане.
  Вчерашните другари бяха прекалено развълнувани и набиха вчерашния си брат. И хората, и извънземните се биеха със същата свирепост. Момчето крещеше, босите му крака оставяха кървави отпечатъци. Носорогът плъх изръмжа и удари хлапето с тояга по босите му загорели крака. Искаше да причини повече болка на момчето. Ударът падна върху жилавите глезени, а следващият върху петите. Тимур изпищя и увисна. Тогава мъчителят заби дебела игла в дупето, като изля течността.
  - Правилно! - каза Понтус . - Сега той предпочита да умре, отколкото да припадне. Никой не избягва наказанието.
  Сам Армстронг стоеше почти в самия край на строя и му се струваше, че ударите на камшика паднаха върху него. Тимур беше разочарован, самото момче само потрепваше, крещеше и плачеше. Кръглото му лице стана пурпурно от болка, гримаса на страдание го изкриви.
  Когато видя Сам, той прошепна с бледи устни:
  - Имай милост!
  Момчето се поколеба: замръзна.
  Плъхът носорог извика:
  - Е, какво чакаш! Залив!
  Сам Армстронг отговори:
  - Не, не мога! Той е мой приятел!
  Плъхът носорог се ухили:
  Искате ли същото за вас?
  Сам потрепери целия и пребледня.
  - Не но!
   Понт го прекъсна:
  - Достатъчно! Момчето сам подписа присъдата си. Какво си струва мордоворот. Изсипете го добре и го закачете на решетка, така че другите да му се любуват.
  Сам беше изтласкан от линията, изтеглен към козите. Момчето се опита да се съпротивлява, но тигрите-носорози се справиха с него като с коте. Ръцете се извиха болезнено, костите хрущяха. Сложиха го върху дъските, момчето усети грапавостта на върха на стърчащи нокти по бузата и корема си. Те се пробиват в мускулите, гърдите, брадичката, предната част на бедрата, коленете. Бузата му беше надраскана до кръв.
  - О, недей! - попита Сам.
  - Необходимо! - каза плъхът - носорог, за да може всеки да бъде пример.
  Момчето усети, че върху гърба му се излива саламура, а след това се изсипва сол. Боде като горчични мазилки. Сам направи гримаса, мазолистите му крака бяха намазани (последният път, когато беше в онзи странен спомен, който изплува в това видение - обу сандали преди около шест години), те почти веднага започнаха да сърбят диво. Носорогът плъх заби игла в дупето, тя се убоди грубо и болезнено, горящата течност влезе вътре.
  - Сега ще бъдете много ужасени и няма да загубите съзнание. - изграчи чудовището, оголийки лицето си, щеше да заекне и продуцентът на филм на ужасите!
  - За какво? - изпъшка невинно затвореното дете. - За Христа прояви милост.
  Плъхът носорог, пръскайки отровна слюнка, отговори:
  - Не вярвам в тези приказки за добрия Исус! Като цяло, ако има Бог, той е зъл и жесток. И колкото повече зло и страдание причиняваш на ближния си, толкова повече сила и блаженство ще получиш в отвъдния свят.
  - Абсурд! - каза той, пребледнявайки от ужас и изведнъж Бог наистина е такова момче.
  - Ще видите! - изкиска се рожбата на космическия Тартар. - Но не се надявай, днес няма да умреш.
   Понтус с лаещ тон заповяда:
  - Първи стъпки! Нека помни завинаги целувките на камшика!
  Плененото пионерско дете-чудо потръпна, когато чу пронизителна свирка, а след това и силен мозъчен удар, от който кожата на гърба му се спука. Плъховете носорози удряха силно, но в същото време сдържаха силата си, за да не убият. От гърлото на момчето се изтръгна писък, той потръпна, излезе една сълза. Прехапайки устните си до кървене, момчето се въздържа. Миг по-късно последва нов удар, който разтърси цялото тяло. Сам Армстронг пое дълбоко дъх, болката, засилена от солта и туршията, беше непоносима.
   Понтус извика:
  - Продължи!
  Отново свирка и духа! Прорязва се до костта. Момчето беше изгорено до дъното. Сякаш отби корема. Въпреки всичките му усилия, част от писъка изтече от стегнатите му устни.
  - Мамо!
  Отново удари! На гърба, между острите лопатки и накрая на голите пети. Момчето крещи, вече няма сили да се сдържа. Писъкът изригва като вулкан от гърлото и това, което изглежда, че е носа. Понтус е доволен:
  "Сега виждам, че го биете до основи. Убийте го добре, но не го убивайте!
  С всеки удар болката се засилва. Сълзите се смесват с кръв и падат върху леглото. Кървавите ивици на гърба се съединяват, сливат се в пурпурна каша, тънките бели кости на момчето започват да се разкриват. Сам Армстронг се задъхва, телта захапва огъващите се глезени. Голите пети бръмчат с раздразнена, груба, мазолиста кожа не се движат веднага, но капчици кръв все още излизат. Ударите се засилват, изглежда, че светкавицата преминава през нервните окончания до самия хребет. Други момчета мълчат, съвестта не позволява да се одобрява, страхът от репресии не позволява да се осъжда. Вижда се как главите на момчетата са увиснали, но очите им следят екзекуцията. Любопитни и изнервящи, повечето вече са били бичувани по подобен или по-изискан начин. Мислиш, че само да не беше за мен, и понякога има злоба в мислите ти: той крещи, но, разбира се, можеше да издържи, а не такъв слабак като Сам.
  Побоят е вече по голите кости, гърбът, страните, бедрата са здрава рана. Ако не беше инжекцията със стимуланта, момчето щеше да бъде прецакано до смърт - умря от болезнен шок. И така той се потопи в нещо по-лошо от Ада на Данте. Това е, когато всяка молекула, всяка клетка, всяка вена е наситена с кошмарна болка.
  Пионерът Алфонс Сам Армстронг отчаяно се опита да се разсее от болката. Спомняйки си родителите си, щастливата ера на далечното детство, той сякаш се отблъсква с крака, от нажежената бълбукаща лава на страданието, но тя отново го засмука, покри го с глава. Така те плаваха през океана на мъченията, мечтата за смъртта като избавител от мъките. Спомних си думите от Откровението на св. Йоан. - И те ще искат да умрат, но не могат. Ето как съдбата очаква грешниците, които измъчват деца. Господ ще ги възнагради стократно и най-важното наказание, както казва Исус в Евангелието на Матей, ще бъде вечно. И едни ще отидат във вечен живот, други във вечни мъки. Това някак си успокоява, събужда омраза към враговете, желанието да оцелееш и да победиш. Момчето успява да извика:
  - Ти ще платиш за това, за всяка пролята сълза на дете ще отговаряш в деня на Божия съд.
  - Млъкни кучко! - реве плъх от носорог.
  - Не можеш да задушиш истината. - издиша пионерът-алфонс.
  - Получите повече!
  Удрят го отново, влагат цялата ярост, чупят кости, но болката вече е достигнала такъв праг, че просто не може да стане по-силна. Това е желязо, което може да се нагрее до определена температура и след това се разпространява.
   Понтус разбира това, старата жена (или по-скоро изглежда на не повече от четиридесет години, но всъщност е надхвърлила няколко века), има много опит като палачи:
  - Е, стига толкова! И тогава ще умре! Нека излекуваме един малък затворник и да го измъчваме с помощта на компютър. Просто имам програма "мъчение на олимпийците".
  Rhino Rat, нарочно се прозявайки, казва:
  - А сега къде е? До лазарета?
  - Не на стелажа! - Матроната отряза безапелационно. Нека виси като предупреждение за другите. Инжектирайте само инжекции за поддържане на сърцето. И нека отново изкарат Тимур през редиците и нека той получи останалите удари от вас. Веднъж зрелище за размножаване. Трябва да се работи!
   Чужденецът с камшик наклони глава и раздвижи косматите си уши:
  - Слушай домакинята. Е, стартирай го отново.
  Нови удари паднаха върху Тимур. Този път никой не посмя да протестира. Нямаше и най-малкото желание да попадне в ръцете на палачите. Тимур крещи от време на време пада. Той е вдигнат и отново бит. Втората серия от стачки вече е към своя край. Останаха само няколко момчета. Единият е най-големият, на шестнадесет години, вече пробива брада и се виждат мустаци. Той очевидно се колебае, удря, но го прави лесно, едва докосвайки.
  Фрау Понтус е бясна:
  - Закачете този мързелив младеж на стелаж и завържете камък за краката му. Нека страда.
  Момчето е хванато, напряга релефните си мускули, плод на упорита работа, и вика:
  - Е, какво гледаш, момчета ги бият!
  Момчетата потръпват, тътен се носи из редиците, но им липсва решителността да се втурнат към мъчителите си.
  Младежът е влачен, всеки плъх носорог е поне седем пъти по-тежък от него. Безсмислено е да се бориш. Но тогава се случват събития на нивото на онези, които променят съдбата на империята. Прозвучаха два изстрела и плъховете носорози падат, гърбовете на чудовищата са изрязани, дълбоки кратери зейнат. Младежът се освободи и падна, но веднага скочи с вик:
  - Вижте, има Божия правда.
  Появила се като ангел от мрака, златокосата девойка, която толкова приличала на своята сестра по оръжие Маргарита, отговорила :
  - По-скоро човешки. Знайте, че сделката с Дявола не гарантира рай на Земята и топло място в ада. Да се облегнеш на Сатана е като да седиш на електрическия стол!
  Вторият към тази огнена Аврора силно:
  - Това, което се случва тук, е сюжет за филм на ужасите. Правете това с деца. Махнете момчето от багажника.
   Сам Армстронг поклати глава и... се събуди. Тя не легна по време на видението, а просто стоеше неподвижно...
  И мина доста време. Нацистите все още го правеха
  Приготвяне на храна. Но тази ужасна дрога, която се появи при вдишване, дим от странен мъх , лекарите от СС, в никакъв случай не изглеждаше кратък.
  Сам Армстронг веднага се зачуди защо тези краути нямат ефект. Без филтърни маски ли са? И защо такъв кошмар в тази халюцинация. Какво правят с него?
  Но самите нацисти се държаха съвсем естествено, дори станаха някак по-приятелски настроени, намеквайки, че, казват, могат да ядат с нас.
  Наистина, те извадиха чифт яки бедра на крава, открадната от местни жители. Тогава един нацист влачи тежък котел, а вторият фашист, заедно със Сам, отиде за вода. Отново се стори странно на любознателния пионер, две кожени кофи и обикновен метал или дърво в най-лошия случай. Освен това един човек от SS , което също не беше съвсем типично, беше влачен сам.
  Пионерът не беше съвсем уверен на краката си, ударите при тази екзекуция бяха твърде реални на чувство и потомъкът на Ломоносов предположи, че зад това стои нещо повече от проста или дори не проста халюцинация.
  Водата се стичаше на стотина крачки от лагера, сребриста, искряща кристална струя изпод два камъка, надвиснали над балкона. Сам Армстронг се наведе нетърпеливо напред. Момчето току-що почувства, че всичко вътре е изпечено в камък или по-скоро във въглища. Лакомо се вкопчи в приятната прохлада и... го вкара в ухото.
  щракна нещо върху панела на сложно устройство и се изкикоти като плъх.
  Ударът беше нанесен от фашист без злоба, но с такава сила, че Сам беше хвърлен върху камъните, той спря да чува с лявото си ухо и тази страна на главата беше наистина вцепенена.
  Докторът побойник с пеньоар и златна верижка избухна в смях и изръмжа:
  - Бокс! Бокс!
  . ГЛАВА Љ 9
  Марин Льо Пен е доста красива жена. Скоро ще навърши петдесет и пет години. Но тя е в добра форма. Доста висок, с доста естествено руса, но леко боядисана, изцяло руса коса.
  Сега тя лети в самолет, в отделна кабина и лежи на дивана. Тя свали бикините си и държи вибратор в дясната си ръка. Опитвам се да си представя нещо еротично. Например сладко, светлокосо момче. Тук палачите го водят на мъчения.
  Подобно на Малчиш-Кибалчиш , Марин Льо Пен прочете приказка за него и гледа съветски филм. Жалко, че в него не са показани мъчения. Всъщност , според книгата, момчето- Кибалчиш е измъчван, но във филмите никой дори не го удря.
  Но ако нарисувате във въображението си картина как се измъчва сладко светлокосо момче на около дванадесет. Марин включи вибратора с натискането на бутон и го пъхна в малката си дупчица, наслаждавайки се на треперенето на изкуствения фалос.
  Скъсаха дрехите му и окачиха момче на около дванадесет на една стойка. Ставите се извиха от раменете, а ремъците се забиха в ръцете.
  Но Малчиш-Кибалчиш само се усмихна и каза:
  - Там тя живее, буржоазна истина!
  Един немски генерал скочи до него и извика:
  - Над царя искаше да бъде! Бори се с нас!
  Малчиш-Кибалчиш гордо каза:
  - Аз съм по-висок от теб! - И плю от горе до долу!
  Колко бесен беше генералът, как започна да бие Малчиш-Кибалчиш по босите си детски крака.
  Смелото момче само извика в отговор:
  - Че генералишката се лигави! Не ви е да отнемате хляба на палачите! Скоро ще умреш.
  И сакатото момче загуби съзнание.
  Когато палачите го поляли със студена вода, Малчиш-Кибалчиш се опомнил и първо попитал:
  - Генерал, мъртъв ли си?
  Момчето беше издигнато отново, завинтено е блок към босите му крака, а под босите му пети беше поставен мангал. Това, разбира се, е много болезнено.
  Двама палачи удряха с камшици голия торс на младия юнак. Малчиш-Кибалчиш мълчеше, стиснал зъби. Той няма да издаде стон или плач.
  Генералът изрева с пълна сила:
  - Каква е вашата военна тайна!
  Малчиш-Кибалчиш отговаря:
  - В сърцата на хората!
  Нажеженият прът щръкна под мишницата на момчето. Момчето подсвирна, за да отвлече ума си от болката. И как се смее.
  Палачът запалил по-силно мангала под босите крака на момчето. В блока беше окачен нов товар, вените бяха опънати и заплашени да се счупят. Малчиш-Кибалчиш изсумтя презрително.
  Тогава палачите намериха още брашно. Прикрепиха жици към ръцете и краката на момчето и включиха тока. И боли толкова много! Изпускания, пробити от мозъка до костите.
  Но и тогава Малчиш-Кибалчиш не се отказа, а напротив започна да пее;
  Когато буржоазите отидоха в моята земя,
  Къщи бяха опожарени, момичета бяха изсечени...
  Изглеждаше, че нулите бяха преброени,
  Момчетата бяха обръснати на нула!
  Храбрият Кибалчиш взе пушката ,
  И влезе в Народната армия...
  Но той раздаде всички планове Малчиш-Бад ,
  Кой се отказа от буре за сладко!
  И ето, че вися на стойката, момче,
  Мъчат ме с камшик и игли...
  В отговор се смея в лицето, аз съм палачът -
  И вярвам, че Отечеството ще стане рай!
  Животните изпечеха петите ми с огън,
  Детето е бито тежко от течението...
  Но повярвайте ми, брашното е нищо,
  Така че червеният буржоа спечели!
  Те чупят кости, злият метал е вкопал,
  На стелажа палачите ме залитат ...
  Но аз вярвам, че момчето сънува
  Да тичам из Берлин през май!
  Вярвам, че другарят Ленин ще води
  Безплатно, Варшава, Прага, Лондон!
  Скоро ще публикуваме печелившия резултат
  И над Берлин червеното знаме гордо!
  Сега петите на детето все още горят,
  Подметката, която почти винаги е боса...
  И камшикът удари силно по гърба,
  Сигурно мамо вече си побеляла!
  Но няма да се предам на тези палачи,
  Няма да искам вяра, знай милост...
  Нека катът бие стръмно от рамото,
  Знам, че Ленин ще даде, вярвайте на наградата!
  Кибалчиш се смееше под мъчения ,
  Не разкри тайни, умира гордо...
  В ада завинаги така крещи Лошото момче ,
  Демони наливат смола в гърлото му!
  Така че Ленин е с нас, можете да видите завинаги,
  И пламък гори в сърцето ми...
  Сбъдната голяма мечта
  Ще има червен флаг над цялата планета!
  Разгневени, палачите започнали да чупят ребрата на Малчиш-Кибалчиш с нажежени до червено клещи. А също и пръстите на ръцете и краката, и увеличи тока.
  Мускулестото тяло на момчето започна да пуши. И напукани ребра. Малчиш-Кибалчиш, блед, но горд, каза:
  - Напразно врагът вярва
  Че успя да разбие руснаците...
  Който смее, той атакува в битка -
  Враговете ще бъдат бити яростно!
  Под такива фантазии Марин пусна вибратор, изпусна сок и потръпна от див оргазъм. Колко е страхотно така, когато се измъчва толкова красиво, мускулесто, голо момче.
  Но фантазията си е фантазия. И е много по-приятно да се занимаваш с живо момче.
  Тук Марин вика друго момче на повикване.
  Влиза красиво, мургаво, арабско момче. Не е естествен рус, но си е боядисал косата. Много приятно изглеждащ тийнейджър.
  Марин му хвърля банкнота и подканващо разперва краката си.
  Момчето се навежда и мушва лицето си в пазвата. Неговият пъргав, трениран език работи безкористно. Облизва и гали овлажнената пещера на все още доста красива и свежа жена. Марин стене в сладострастна отпадналост. Колко хубаво и трогателно. Колко очарователен е езикът на детето. И той е млад арабин тийнейджър, който работи толкова майсторски.
  Марин приключва и отново изисква да продължи - тя е ненаситна тигрица.
  Момчето отново работи, а Марин си представя нещо изключително готино ...
  И двете момичета, красиви, силни с шоколадова кожа и искрящи по-ярки от слънцето коси, се преплитаха в клуб.
  Алчните устни на Еманюел намериха тези на Марин Льо Пен и се вкопчиха в тях. Двете момичета се събраха в сочна целувка. Главата на Марин се завъртя. Устните на богинята бяха по-сладки от мед. И е толкова хубаво. Сега езиците на момичетата са преплетени. И ръце започнаха да се галят по гърдите.
  Марин усети енергичните и в същото време нежни движения на богинята. От тях гърдите започнаха да се подуват, а алените зърна се втвърдяват и заздравяват. Толкова е страхотно, когато те гали красиво момиче. И е вълнуващо. Зърната на гърдите се подуват.
  Силна, пламтяща топлина започва да пламте в долната част на корема. И като по пазва бият с хиляди пеперудни крила. И е толкова хубаво, и толкова вълнуващо.
  Езикът на богинята е много дълъг и сладък. Все едно да ти се излее амброзия в гърлото, това е усещането. Освен това пръстите са пъргави и дълги, сякаш се забиват в навлажнената ти пазва на Венера.
  Ноктите на Емануел са толкова дълги, но спретнати и равномерни. И така приятно гъделичкат малката ти пещера, която е станала мокра и хлъзгава.
  Марин усеща, че пулсът й се ускорява и тя започва да потръпва от силен оргазъм. Разклаща се, сякаш стотици изковани от стомана жребци галопират през всяка клетка на тялото, всяка вена. И е толкова прекрасно.
  И устните на богинята напускат устата и започват да обсипват гърдите на Марин. И те се целуват толкова страстно и толкова нежно. Изглежда, че капят малки бомбички и избухват от потоци от удоволствие.
  Марин стене от възхищение. И тя го обича толкова много. Просто невероятно и непредвидимо чудо.
  И устните на божеството-демиург стиснаха рубиновото зърно на гърдите и започнаха да карат по него с език. Колко гъделичкащо, и в същото време прекрасно, и неописуемо високо ниво на вълнение.
  И от устните на Марин се разнесе сладострастен стон. И тя буквално извика, от неизразимо удоволствие.
  Еманюел продължи да я гали. Как езикът й облизваше ягодови, лъскави зърна. И богинята започна да потъва все по-ниско. Плъзна се по шоколадовите плочки на пресата.
  Тогава тя потъна, галейки с ръце гърдите на Марин, до самото дъно.
  И тогава езикът й се залови и се гмурна във влажната пещера на Венера. Бившият писател и политик стене от сладострастната надигаща се вълна. И се разтърси в нова вълна от оргазъм. Когато хиляди атомни бомби сякаш експлодират в мозъка и вулкани изригват във всички вени.
  И езикът на богинята ближе пазвата на Марин и това е такава наслада, такова удоволствие ...
  Марин отговаря, като вкарва пръсти в пещерата на женското божество Венера. И вече Емануел потръпва от най-силния оргазъм. И е толкова страхотно...
  Двете златокоси момичета са заплетени и Еманюел се преобръща. И пазвата й в лицето на Марин.
  Тя, стенейки, отива с главата напред и забива езика си в мократа пещера. И усеща сладка, зловещо приятна амброзия. И двете момичета се леят и потръпват от вълнение. Мускулестите им тела треперят и просто не е за вярване в какъв див и страстен импулс са.
  Марин работи с езика. Тя си спомня как е правила любов с африканец. Все едно имаше огромен черен петел. И тя обви устни около този шоколад и го вкуси. И е хубаво да галиш черната кожа на негър, и когато той те гали. И се възбуждаш, когато облизваш огромното му съвършенство.
  И тогава той свършва в устата ти. И сладкият, вкусен грис на мъжкото семе се лее по езика. И е толкова страхотно.
  Но Емануел е по-добре. Утробата й изхвърля такава амброзия, че е невъзможно да се намери подходящ вкус на Земята. По-сладко е от мед, сладко от смокини и като цяло е по-вкусно и по-ярко от всичко на света.
  Марин разтърсва една вълна от оргазъм след друга. Това са просто чудеса, не, божествено е.
  Такъв секс, такова удоволствие...
  Политикът Марин, особено във фантазиите си, обичаше всякакви видове секс. Опитвал съм много мъже и жени. Но не съм преживявал нещо подобно. Когато езикът на създателя на хиляди вселени и трилиони обитаеми светове се изкачва в утробата ви. Той е толкова пъргав, толкова гъвкав и толкова съвършен. И в него намираш умора и наслада.
  Марин изстена сладострастно и потръпна... Малката й пещера също изригна с божествена амброзия, която Емануел погълна, също потръпвайки в екстаз.
  Отново момичетата бяха обхванати от поредната вълна от най-силен оргазъм. И е толкова очарователно... Шоколадовата кожа блестеше от пот като полиран бронз.
  Марин беше въодушевена от възторг и тялото й буквално запя. И така беше хубаво. Дори когато четирима мъже от черната раса те имат наведнъж, не е толкова приятно като с тази богиня.
  И това са адски силни вълни от оргазъм, които момичето се покрива отново и отново. И език, о, какъв прекрасен език има Емануел.
  До тях започнаха да се появяват нови двойки. Красиви млади мъже и момичета се носеха във въздуха и започнаха да се галят, докато се любеха. Те са просто очарователни. Толкова чудесен и ароматен.
  Момчетата и момичетата бяха разкрити по време на полет. Те светеха като ангели, а движенията им бяха толкова еротични и хипнотизиращи.
  Една двойка долетя до Марин. Младият мъж започна да обсипва целувки по дясната подметка на жрицата на любовта, а момичето по лявата.
  И това допълнително увеличи оргазмите на Марин, карайки я да потръпне диво.
  Друга двойка - красив млад мъж и момиче, обсипаха с целувки стъпалата на Емануел.
  Божеството на вселената, беше просто супер. И оргазмите й са невероятни.
  Марин беше възхитен - по-готино е от рая. Никога не беше изпитвала нещо подобно. И така започна...
  Момичето и младежът целунаха подметките й от пръсти до пети и я облизаха с езиците си.
  Еманюел, пъхнала глава между краката си, работеше безкористно. И Марин не й отстъпи в това. Това момиче се оказа майсторка. И работи с голям ентусиазъм.
  Марин в предишния си живот и особено в еротичните си фантазии често облизваше пещерата на Венера на други жени и те й харесваха. Освен това известният писател и политик дори прекара няколко месеца в тайландски затвор. И така те момичетата зад решетките станаха така.
  И все пак нищо не може да се сравни с пола, който показа Богинята-демиург. Това е чудо на чудесата. Това е нещо супер и рай от рая! И колко е прекрасно.
  Марина се сгърчи. Нейният един много красив, загорял и мускулест младеж се наведе над дупето й. И тогава езикът на млад, подобен на Аполон мъж проникна в ануса й. И започна да се върти в пещерата.
  Оргазмът на Марин се засили драстично и тя изпищя. Като бивол в кланицата започна да реве и да трепери.
  Марин също усети езика на друг индийски изглеждащ младеж в ануса си и изрева, докато се буташе като белуга. И тя го обичаше толкова много.
  И двете момичета бяха на върха на блаженството. И това е толкова диво впечатление за всички.
  И двойките също стенеха и ревяха при чифтосване. И това е такава гледка...
  Марин усети как младежът спря да работи с езика си, взе го и донесе едрото си мъжко съвършенство в ануса. И натисна силно.
  Така момичето-писател-политик крещеше от радост и щастие, отново беше разтърсена от най-силния оргазъм, чийто равен не изпита. И от една страна, езикът на богинята Демиург, от друга, член на млад атлет, великолепен като Аполон.
  Колко прекрасно. Марин беше много доволен. Сега това е секс!
  И тя е прецакана в ануса, с голяма сила. И в същото време движението е рязко, но точката е мокра и приятна.
  И езикът вече е успял да се развие капиталово. Голият Марин потръпва от екстаз.
  Тя си спомня колко добра беше с трима мъже наведнъж, като да лети в космоса. Но колко прекрасно стана сега - няма с какво да се сравнява!
  Не, грешат тези, които казват: любовта е такава игра - къде е третият екстра! Напротив, любовта изисква екип.
  Еманюел, отгатвайки мислите й, без да престава да човърка езиците си във мократа и медена пещера на Венера, чурулика:
  - Хората правят секс - това е интимно! Боговете имат колектив!
  И момичето-божество се засмя. И оголи големите си перлени зъби. О, какъв език има, толкова вкусен.
  Марин плуваше с удоволствие и див екстаз. Колко е доволна. Спомних си как в стаята за претърсване в женския затвор в Тайланд пазачите й щипаха голото зърно. И тогава ръка в ръкавица, намазана с вазелин, се качи в пазвата!
  Какво удоволствие изпита Марин Льо Пен по време на претърсването на женския затвор. Колко дълбоко влезе в пазвата й женска ръка в гумена ръкавица. И как тогава красивата затворничка се разтърси и изпъшка и започна да се гърчи. И завърши с див вик.
  Тогава я претърсваха по няколко пъти на ден и това бяха най-сладострастните и приятни моменти в женския затвор. И така общо взето добре. Ако смучете полицай, той ще ви донесе уиски и черен хайвер. И вие също получавате пари за вашето удоволствие.
  Марин Льо Пен измърка. Тя описа най-малката част от приключенията си в книга, която стана известна в цял свят.
  Но в действителност животът беше още по-лош. И това, което тя просто не опита. Особено ми хареса да съм проститутка и да танцувам в стриптийз бар. Тогава наистина беше с черна коса, а сега меденоруса.
  Но колко е хубаво и интересно да си проститутка. Има толкова много клиенти и всички са различни. И всеки човек е добър по свой начин. Понякога е сниман и от жени. Случвало се е да плащат за секс с няколко мъже или жени наведнъж. Въпреки че, може би, с животните е още по-готино и по-вълнуващо, с въображение Марин Льо Пен!
  Ето, например, какво голямо съвършенство има един кон. Платиха й хиляда долара, за да се чифтосва с бял кон - и това е супер! Отначало, разбира се, с устата си и едва тогава я изпълни огромно и пълно съвършенство. И беше страхотно!
  Толкова силен оргазъм я обзе! Да, и го погледна петдесет души! Изобщо не може да се каже!
  Сега се появи още един млад мъж. Много е красив, само ушите са като на рис. Е, това е елф. Като в приказките, красиви, с лице на хубаво момиче, без брада и мустаци. Но мъжкото съвършенство е голямо и блестящо.
  Марин се откъсва за малко от лоното на богинята Демиург и алчно поглъща мъжкото съвършенство в устата си. И е толкова хубаво просто див екстаз!
  Марин Льо Пен обичаше свирка! Това е нейното най-сладко нещо. И не само със съпруг или любовник. Тя опита свирка с всички мъже и много животни - във фантазия, разбира се.
  Дори слонът не беше изключение... И винаги беше толкова яко, толкова прекрасно и впечатляващо!
  Марин алчно облиза лъскавото и загоряло достойнство на много красива елфка. Младият мъж имаше пет цвята коса и златисто-маслинова кожа. Емануел, друг елф, започна да облизва пазвата си с език. Опитах жени, а сега можете и мъже.
  Елфите са много сладки и мускулести. Красотата им е толкова бляскава и нежна. И задните части са стегнати. Марин не устоя и го удари...
  Да, дори след като стана известна по целия свят и спечели много пари от продажбите на книгите си и филми под наем, тя търсеше впечатления в публичните домове и публичните домове.
  Например, тя дори е била измъчвана за пари. И е интересно.
  Във фантазиите си Марин Льо Пен си спомни как е била пусната на търг, за да бъде продадена за голяма сума. И собственикът можеше да прави с нея каквото си поиска, само да не убива или осакатява.
  Как един японец го купи и неусетно се подигра. Един от видовете изтезания: смазвате босите стъпала на женските крака със зехтин и след това ги фиксирате в блок. Донасяте газови горелки от разстояние. И започвате да пържите дамски токчета, като регулирате температурата на пламъка. Боли и вълнува едновременно.
  На стелажа по време на напляскването, Марин преживя няколко силни оргазма.
  Особено приятно е, когато те бият с коприва или нажежена тел.
  Марин буквално балдела от болка. И тя го обичаше толкова много. И багажника, и камшика, и шейка. И когато те бият с верига, която е нажежена.
  И е толкова хубаво и впечатлява публиката. И това облизваш красивото, мъжко съвършенство на елф. И друг елф, кацнал, те има в дупката.
  още един представител на фантастичния свят . Също много красив млад мъж, с орлиен нос.
  Марин предложи:
  - Това е трол! И те са красиви!
  Тролът също приличаше на елф с безбрадото си, чисто като момиче и нежно лице на елф, но вече не се различаваше по формата на ушите си, а с по-голям нос, който приличаше на клюн на граблива птица.
  Тук той извади великолепното си съвършенство от късите си панталони. И го пъхна между гърдите на Марин.
  И той също започна да оголи зъби, за да работи. Богинята-демиург остави превъзбуденото лоно на Венера на проститутката Марин Льо Пен, а устните й сграбчиха мъжкото съвършенство на един от красивите елфи.
  И вместо него беше използван езикът на великолепен, украсен със скъпоценни камъни трол.
  И е просто хипер! Изпитвате такова удоволствие, неизразимо и неописуемо с думи.
  Марин Льо Пен сега беше лекувана от четири страхотни създания: елф и трол, и освен това тя продължи да целува и облизва босите стъпала на краката си - чифт, подобен на човек.
  И е толкова голямо удоволствие, когато наистина облизваш така.
  Марин усети как тялото й пее и е в екстаз. Всяка клетка се радва: това е секс!
  Просто е страхотно!
  Например, в публичен дом, петнадесет черни момчета и едно бяло момиче го поръчаха наведнъж.
  Разбира се, в сънищата си Марин се приближи до момчетата и ги облиза едно по едно. И зад нея мушна в пазвата и точка. И това беше такова удоволствие. И толкова много вкус.
  Черни момчета, това е толкова вкусна каша от тях. И вкусът на семето във всяко състезание е различен, но винаги приятен. И във фантазиите си Марин го харесваше, а тя беше луда по това.
  И бялата жена, после облиза утробата си. Явно и на нея й хареса. Такава е блондинката в шоколад. И облизвам с ентусиазъм. И тогава Марин я облиза.
  Да, езикът е даден на жената, за да се наслаждава. И значително удоволствие, когато ближеш главата на черен голям пенис. И го насладете с голямо удоволствие.
  А елфите имат толкова вкусна и сладка сперма. Ето, той току-що я довърши. И Марин се разтърси от колосалната сила на оргазма. И като цяло е просто страхотно! По-голямо удоволствие сякаш нямаше. И колко хубаво миришат троловете и елфите! Директно замаяна!
  В сънищата си Марин използва енергично езика си. Друг млад елф смени партньорите си. Малко се различаваше в декорациите. Троловете и елфите са почти голи, но с бижута и с гривни на глезените и китките. И муцуните им са нежни, че ако нямаха видими мускулести и релефни торсове, можеше да ги вземе за момичета, когато са облечени.
  Момичетата също са почти напълно голи. Само елфите и троловете и младежът, който прилича на хора, са с сандали на краката, а момичетата са боси. Дори самата богиня Демиург парадира с боси токчета. Все пак така й е по-удобно, младежите облизват елегантната подметка с език, а това е голямо удоволствие.
  Трябва да се отбележи, че двойките непрекъснато се сменят. Понякога момичета с момичета правят любов. Младежите са истински прави хора - макар че не се притесняват да се катерят в утробата с езиците си.
  Марин не харесваше хомосексуалистите. Въпреки че самата тя спеше и с жени, и с мъж, и с животно, еднакво изпитващо оргазъм и наслада - особено в сънищата.
  Но можете да видите, че хомосексуалистите някак си дори в рая не харесват. Макар че понякога Марин също ги е обслужвал... За пари, разбира се... Или е била измъчвана. Те се убождаха с игли в алените зърна.
  Младият мъж взе и без никаква церемония приключи с облизването на Емануел в утробата и влезе в нея с голямото си мъжко съвършенство.
  Марин изпъшка... И най-силният оргазъм отново започна да я тресе.И всичко е толкова сладко и очарователно.
  Марин Льо Пен изчурулика, успявайки да оближе мъжкото съвършенство с език:
  - Секс, момчета, това е секс! Момичето ще изяде момчето!
  И ще намига на младежи, тролове и елфи... И е хубаво. Шест наведнъж...
  Отстрани към нея обаче се приближиха още двама млади елфи. И Еманюел взе големите им съвършенства в юмруци и започна да ги търка. Или, по-точно, дръпнете се. И сега тя работи с осем партньори едновременно.
  Младежът спря да лиже босите подметки на Марин. И той взе и постави пениса си до петата. И босите пръсти на току-що изпеченото момиченце започнаха да галят мъжкото съвършенство.
  На момичето също му писнало да ближе петата и тя залепила пазвата си за подметката. А Марин заработи много по-енергично босите си пръсти. Това е интересен бос крак и нокти , за да дразнят пещерата на момичетата на Венера. И като цяло се получава просто дива и уникална наслада.
  Марин пееше в екстаз:
  Бос, само бос
  Под юлския гръм, под шума на прибоя!
  Бос, само бос
  Да танцуваме, обичаме се с вас!
  В мечтите и фантазиите Марин е просто момиче, което може много. Много е интересно да си проститутка в Тайланд, а и във всяка друга страна. Не знаете предварително кой ще бъде ваш клиент. Може би мъжко и женско, или дори животно.
  Например, взето е от англичанин. Той предложи да суче куче за триста долара. А той просто гледаше и снимаше.
  Марин веднага откъсна още двеста долара за стрелбата! Да, романтично е. Няма перверзници. Някои, например, обичат да шокират гениталиите. Самите други обичат, когато жената им бие или се подиграва.
  Марин също трябваше да играе ролята на гол роб под камшика на надзирател и обратното в кралски дрехи, за да бие мъжете.
  Но все още не ми се е налагало да поглъщам спермата на истински елф или трол.
  И е вкусно, и много приятно на вкус. В това Марин се убеди на място. Колко е страхотно да си курва. Тук има много жени проститутки само във фантазии, но всъщност нямат достатъчно смелост да опитат.
  И колко им липсваше! Те не разбират колко забавно е да си курви и да сменяш клиенти. И търсете удоволствие, и различни преживявания.
  И колко е страхотно, когато не знаеш какво те чака след половин час. И е очарователно да вдишваш аромата на мъжете. И чисти със скъп одеколон, и неизмити, миризливи.
  Въпреки че обикновено в сънищата на Марин снимаха чисти и богати мъже или бляскави жени.
  Но в действителност Марин толкова обичаше секса. Тя дори имаше спонтанни оргазми през нощта. И това е такава тръпка. Когато насън правиш любов с приказен дракон и улавяш екстаз.
  Може би сега и тя може да се чифтосва с дракон. Или истински минотавър? Толкова е еротично и екзотично!
  Марин го взе и запя:
  - Искаш да чукаш младежа,
  Виждам, че свърши!
  И тя се засмя, пак довърши в устата си. А спермата на елфите е сладка, лека и необикновено приятна на вкус. И мирише толкова страхотно. Е, трудно е дори да се сравнява.
  Във всеки случай Марин е доволен. И гълта с голям ентусиазъм. И тя го обича. Сексът е неописуемо голямо удоволствие, особено за жена без комплекси.
  А във фантазиите на Марин, работейки в различни страни по света като проститутка, тя улавяше такива усещания от най-разнообразен диапазон, че дори кралица би й завидяла. И да, кралицата - императрицата щеше да изпусне копита от завист към преживяното от Марин. Особено когато групов секс, и истинска оргия, и дори пиян!
  Марин от това растение все повече и повече. Беше уникално и толкова екзотично. Как в младостта си е открила професията на нощна фея. И това е, което всяка жена би счела за колосален успех.
  Марин работи с езика с членовете на елфите. Ето един красив млад мъж отново завърши. И мястото му беше заето от също толкова великолепен трол. И това е страхотно.
  Хващаш с устни този апетитен суджук и се облизваш. И смучеш с голяма агресивност. И това е толкова прекрасно и възхищение, че думите на един беден човешки език не могат да се опишат.
  . ГЛАВА #10
  Марина се наслади. Ръцете й масажираха мъжките съвършенства на елфите. Тук те са готови да довършат долетя до главата й.
  Правилно оставете струята да падне директно в устата. Няма нищо по-вкусно за жената от мъжкото семе. И е невероятно. И най-важното е, че е толкова насилствено и е невъзможно да се опише с думи колко е хубаво!
  Марин алчно поглъщаше семенната течност на елфи и тролове. Усетих нещо много по-приятно, сладко и ароматно от крема върху тортата. И тя го обичаше толкова много. И вие консумирате такива с голяма алчност. Какво голямо удоволствие е това.
  Марин е красиво момиче, по-добре да не бъде намерен. Както и да е, тя направи секса най-перфектният начин за забавление. И никой не се замисля колко е прекрасно да правиш свирка на мъже или да ближеш гърдите на жените, преди това момиче-гений и политик да опише много скандален такъв в книгите си.
  И сега тя прехвърли еротиката на колосално, космическо ниво.
  Това е наслада и голямо удоволствие. И абсолютно всичко носи удоволствие на едно умело и чувствително женско тяло.
  Дори каутеризирането на алени, момичешки зърна с цигари причинява огромно несравнимо удоволствие.
  А вие просто сте развълнувани. Как понякога болката, която причинява женското тяло на мъжа, се доставя удоволствие, силен оргазъм. Трябва да можеш да го получиш. Но Марин знае как и го разбира. А нейното сладострастие няма граници.
  Марин е жената, за която всеки мъж мечтае. Нейното голо коляно е това, което кара мъжете да си варят мозъците. Тялото й е аромат на любов. Ароматът е силен и тръпчив.
  Името Марин Льо Пен се е превърнало в общоприето име, подобно на името на Афродита или Венера. Това е страхотна жена. Която ближе кама или острие на меч с езика си и в този момент изпитва оргазъм. Което е на багажника копелета в болка, и обича да се нарича курва и неприлични. И колко е хубаво, ако огънят изгори вашето рубинено зърно или гола пета?
  Дръпвайки босите си крака, Марин изгука:
  Каква болка, каква болка! Преживях сто оргазма - нула проблеми!
  Момичето и проститутката цял живот се засмя. Колко страхотно е всичко. Тук тя отново беше свършена в устата си. И се появи нов партньор. Този път този младеж не беше полугол като елфи и тролове, а с кожено яке, панталон и ботуши. А на главата е черен цилиндър.
  Лице бледо като чаршаф. Троловете и елфите бяха толкова загорели, весели, здрави. А този няма и следа от кръв по красивото си аристократично лице.
  И с усмивка. Така, че дълги тънки зъби проблясваха.
  Марин възкликна:
  - Вампир!
  Той вдигна леко шапката си и кимна.
  - Граф Дракула на вашите услуги!
  И разкопча ципа му. В цепката на панталоните му блесна голямо мъжко съвършенство. Също бледо, но много впечатляващо.
  Граф Дракула пъха мощния си член Емануел право в устата й. Тя алчно прегърна устните му и изгука:
  - Колко хубаво! О, поход на вампирите!
  И започна енергично да суче. И оближете главата на граф Дракула с език.
  Просто е такава неописуема красота. Секс с истински вампир - какво по-готино!
  И го правите с голямо удоволствие.
  Във фантазиите си Марин си спомни как е правила любов с едър афроамериканец. И как тя видя огромния му черен член. Мъжкото му съвършенство беше много по-голямо от това на съпруга й Луис или други бели и жълти мъже.
  И толкова много й хареса. Когато покриете главата на черен пенис с устните си и усетите пулсацията на вените и кръвта вътре, такъв мощен корен на живота.
  Страхотно е и просто страхотно.
  И ти се иска да го ближеш, и да го смучаш, до безкрайност. И когато огромен, черен мъж свършва в теб - това е като цяло луда неизразима наслада. И жадувай, преглътни и погълни задавящото се семе на сина на Африка.
  И се чувствай като богиня. Не, наистина, Марин е просто Богинята - страст!
  Оближи пица на вампир! Смучете съвършенството на кръвопийца! Това е просто лудост и диво удоволствие!
  Марин ентусиазирано запя:
  - Мечтая за тези на,
  Ковчегът в апартамента...
  На моето погребение
  Вампирите пристигнаха!
  И момичето започна да работи по-енергично с босите си пръсти, масажирайки пазвата на момичето и пениса на младежа. И всички тук са толкова красиви и бляскави. И вампирът е очарователен. Това наистина е празник за душата. Марин Льо Пен е невероятна любовница.
  И всичко в него е хармонично и красиво. И иска още и още секс. И удоволствията от такъв див екстаз...
  Като тя, например, обслужваше цяла рота войници. Двама млади мъже отпред, двама се разкъсват отзад - и бръмченето не може да се опише с думи или с химикал. И те все още се смеят един друг и вървят по веригата.
  А удоволствието е колосално и парите от цели сто мъже! Не живот, а приказка.
  Изведнъж млад вампир, известен още като граф Дракула, свърши точно в устата й.
  Марин беше обхваната от най-силната вълна на оргазъм и тя се изключи, съзнанието й не издържа на изобилието от впечатления.
  Момчето Алфонс се изчерпи и като му бутна още една банкнота в евро, Марин извади момчето. Той си тръгна, блесна с голи кръгли токчета. Обикновено момче, което обслужва жени и мъже. Марин много искаше да вкуси семето му, но реши да не рискува. Млада проститутка преминава през твърде много мъже и жени - можете да хванете инфекция.
  Момчето така или иначе дойде при нея по бански, за да не носи фотоапарата, а охраната го усети на входа и изхода. Те дори погледнаха в дупето му и дълбоко вкараха големи пръсти в ануса. Момчето изпъшка и провериха устата, ноздрите и ушите, между пръстите на краката и ръцете и дори клепачите му.
  Но нищо - изглежда няма микрокамера. И момчето, което едва движеше уморения си език, беше освободено.
  И Марин Льо Пен го взе и заспа. И тя имаше такъв интересен и готин сън.
  Следващата мисия на Марин Льо Пен беше да се бори с коронавируса. Момичето беше борбено и пълно с енергия.
  Воинът, заедно с четири други дъщери на боговете Демиург, отиде в битка.
  Каква смърт очаква коронавирусите.
  Марин Льо Пен взе и замахна двата меча. Тя взриви главите на съществата и изстреля огнен пулсар с боси пръсти на краката си. А що се отнася до коронавирусите.
  И курвата пее:
  - Убийте коронавируса и неговия президент-дракон!
  Наташа също удари коронавируса, използвайки алените зърна на гърдите си и изпищя:
  - И не сгъваема, не сгъваема - готино е в шорти!
  Зоя гръмна заразните същества с мълния на пъпа си. Изгори много противници и изкрещя:
  - Аса другари! Като!
  Августин също удари шамар на опонента си. Нокаутира куп врагове от заразната империя и изпищя:
  - Бушуващата епоха е с нас!
  Светлана от голата си пета пусна пулсар в коронавирусите и изскърца, оголивайки зъби:
  - Ще бъде чудесно!
  Марин, стреляйки по опонентите си, с готовност се съгласи:
  - Дори ще е хипер!
  И като пулсар удря коронавируси. И ще изгори цяла маса от тях и ще ги разбие на малки пръски. И ще се търкаля като масло в тиган.
  Марин е много весело момиче и пее:
  - За великия комунизъм - коронавирус-фашистът ще бъде смазан!
  Наташа, стреляйки по враговете, отбеляза, унищожавайки заразни същества:
  - Коронавирусите са по-лоши от фашистите! Те са много по-заразни!
  И от аленото зърно, като мълния. И толкова много противници ще вземат и изгорят.
  Остроумно отбеляза Наташа, оголивайки зъби, изпращайки от тях слънчеви лъчи, които заслепиха коронавирусите.
  Зоя избухна от рубиновото си зърно с разрушителен взрив и отбеляза с голямо остроумие:
  - Страхотен терминатор и супер!
  И от пъпа блъска и разбива с голям апломб...
  Воин, разбира се, от най-висока и най-борбена класа, особено когато плюе по коронавирусите.
  И така момичето го взе от пазвата на Венера, сякаш ще духа. И той ще пусне маса бойно изхвърляне.
  Зоя отбеляза с кикот и оголи зъби:
  - Аз съм голяма част от армията и боен чин!
  Тогава тя взриви, разпространявайки дузина коронавируси заедно с няколко инфекциозни резервоара и отбеляза:
  - Политикът е звяр от такава порода, че понякога косата му е светла, понякога не, но душата му винаги е черна и по правило прасе!
  Августин, водейки добре насочен огън срещу заразни същества, съвсем логично и рационално отбеляза:
  - Котката има девет живота и опашка, лисица политик има милион маски и много дълъг език!
  Светлана съвсем логично заяви, оголивайки перлените си зъби в снежнобяла усмивка:
  - Политиката е мръсотия, но е овкусена с мармалада на красноречието, който засмуква интелигентни мухи, а избирателите обути до уши!
  И момичето взриви коронавирусите със смъртоносен секрет.
  Марин Льо Пен го взе и го пусна от лоното на Венера с поток магическа плазма, изгаряща коронавируси, и изгука:
  - Речта на политик често е като часовник, но без солта на истината не можете да я намажете на хляб заради ситост!
  Наташа, продължавайки да смаже враговете си с колосалната си енергия и да реже коронавируси с мечове, издаде:
  - Речта на политика тече като меден поток от красноречие, но от такъв сладък избирател получава само диабет на разочарование и диатеза на разстройство!
  Зоя, провеждайки безмилостен огън по коронавирусите, издаде:
  - Ако диктаторът има много червени думи, то за избирателя има много кървави палачи!
  Августина чука същества с коронавирус и ги изгаря като активен напалм, издава:
  - Червенокосата жена не винаги е безсрамна, но политик с червена реч осакатява избирателя!
  Светлана драска по врага и изрязва коронавирусите и нарязва танковете им на торта:
  - Шапка гори на крадец, политик, който заплашва да обсипе всички с шапки, надеждите на избирателите са изгорени!
  Марин, продължавайки да се бори с агресивен противник и разбивайки коронавирусите, отбеляза:
  - Просякът има едно свойство - съвест, каквато нямат най-богатите политици!
  Наташа, отрязвайки врагове сред представителите на заразната империя, отбеляза:
  - Крадецът може да открадне злато, но политик наистина съсипва политик, като му предаде нещо, което не струва нито стотинка!
  Зоя остроумно отбеляза, оголвайки зъби и намигвайки, но в същото време смазвайки коронавирусите:
  - Да, наистина игра на думи! Политикът е прасе, което вместо да наторява нивите си изгаря мозъка със словесна диария!
  Августина блъскаше коронавируси и агресивно, тя забеляза, оголивайки перлените си зъби:
  - Войниците наторяват нивите с кръвта на враговете, политикът опложда схватката под прикритие - със словесна диария!
  Светлана, се разби от пазвата на Венера с вълна от магическо цунами върху коронавируси и изпищя:
  - Войникът понякога е адски мръсен, но буквално политикът е мръсно прасе в преносен смисъл, но това не му пречи наистина да прасе!
  Марин гръмна със светкавици от аленото зърно, горящи войски и танкове с коронавируси и изскърца:
  - Една жена обича обичта като котка, но избирателят предпочита да чуе рев на лъв от политик, и позволява да бъде одрана като овен!
  Наташа взе и пусна поток магическа, разрушителна плазма от лоното на Венера и издаде:
  - Политикът е десен и ляв, но права няма и методите му винаги са леви!
  Зоя агресивно отбеляза, стреляйки по враговете и оголвайки перлените си искрящи зъби:
  - Бог обича Троицата, а политик приема милион ипостаси!
  Августин, оголвайки перлените си зъби, пускайки слънчеви лъчи върху коронавирусите и ги изгаряйки, изскърца:
  - Прогресирайте по пътя от маймуна до човек, политически игри по пътя от човешкото състояние до солидно прасенце!
  Светлана, ровейки заразни същества и ги изгаряйки сякаш с лъчи на смъртта, врагове чурулика:
  - Пътят към върха за човек е по стъпала, за политик по разбити съдби!
  Марин изпрати поток от агресивни и разрушителни пулсари от лоното на Венера, издаден:
  - В шаха белите започват война от началото на играта, в политиката войните не спират, независимо от цвета, без край и начало!
  Наташа отбеляза агресивно, изстрелвайки от пъпа си струя адска, разрушителна плазма:
  - В шаха ходът на кон поставя мат, в политиката ходът на кон поставя прасе!
  Зоя се изкикоти и, изпускайки цунами от магическо унищожение от лоното на Венера, отбеляза:
  - В шаха, за да се съблече краля, са нужни жертви, а политикът е гол крал дори и с придобивки!
  Августин агресивно отбеляза, оголивайки зъби, от които излитаха слънчеви лъчи, изгарящи коронавируси:
  - Жената е кралица и без дрехи, а политикът е гол крал дори в мантията на крал!
  Светлана удари врага с агресивен разряд от разрушителна мълния и изскърца:
  - Трудът направи човек от маймуна, но робският труд превръща човека в животно, а който използва плодовете му, е позволено да прасе!
   Марин удари подписа си, опустошително изхвърляне към врага и изръмжа:
  - Играта на шах започва по часовник, политическата интрига няма начало, а продължава с векове!
  Наташа агресивно забеляза и заяви със страст, смазвайки коронавирусите, разкъсвайки ги:
  - Има халифи за час, а политиците са голи крале за вечността!
  Зоя го взе и го взриви от рубинените си зърна с нажежени и смъртоносни пулсари и изскърца:
  - Банкер реже банкноти, фризьор подстригва коса, а политик си откъсва скалпа заедно с покрива!
  Августин, сякаш от лоното на Венера, бие върху коронавирусите и изгаря много агресивни същества и гугука с усмивка:
  - Политикът е крадец, чийто език може да отвори всяка ключалка, но освен че краде пари, убива надеждата!
  Светлана, оголила зъби, които блестят по-ярко от перлите и изгарят заразни същества до пепел, изръмжа:
  - Една жена обича да получава подаръци от мъже, политик обича да снася прасе, независимо от пола, и да се държи като курва жена!
  Марин Льо Пен, нарязвайки опонентите с мечове като зеле и превръщайки коронавирусите в кървава каша, отбеляза:
  - Няма нищо на света по-лошо от старостта и политиката, но поне първото не е в началото на живота, а второто хващат и слагат прасе от раждането до смъртта, та дори когато лежиш в гроба!
  Наташа изтъкна агресивно, като изстреля силно разрушителни и мощни пулсари в резервоара на коронавирусната империя:
  - Можеш да победиш всичко дори времето, но човешката глупост е неунищожима, защото се е появила с първата мисъл в главата и ще изчезне само с последния проблясък в съзнанието на жив индивид!
  Августина, победила с дива ярост на заразен враг и пробила черепа му, отбеляза:
  - Само мъртвите не се лъжат, пък и да са атеисти!
  Зоя удари коронавируса върху врага от аленото зърно на гърдите си с разрушителна каскада от светкавици и изскърца:
  - Ако животът след смъртта е предмет на спорове и догадки, но без никакво съмнение след избора на политици, ако има живот, значи куче!
  Светлана, разбивайки коронавирусите по своя много агресивен и разкриващ начин, издаде:
  - Смъртта е просто смяна на плътта, която все още не е вечна със запазването на безсмъртна душа, политиката е вечна смяна на костюмите, и завинаги носенето на маска, с пълно бездушие!
  Петте момичета продължиха да раздробяват коронавирусите. Направиха го с голямо желание и диво удоволствие. Воините са толкова отчаяни и уникални.
  Марин отново изпусна агресивен поток магическа плазма от утробата на Венера и изгука:
  - Политикът е командир, който печели не с умението и смелостта на лъвовете, а с броя на заблудените овце!
  Наташа също го взе, изстреля от алените си зърна със смъртоносен разряд от разрушителна плазма и изгори коронавирусите с писък:
  - Войникът на орела разчита на умението на командира, а гласоподавателят-гарван разчита на не особено умелата измама на политика!
  Зоя намигна на опонентите си, избухна в коронавирусите и отбеляза много агресивно, оголивайки зъби:
  - Войникът не винаги е орел и понякога търпи поражения, но избирателят обикновено е врана и постоянно се разочарова!
  Августин, продължавайки да смаже коронавируса и неговите орди, настъпващи от всички страни, изкрещя:
  - Войник пробожда лошите с щик, политик убива с остра дума безразборно!
  И червенокосите, сякаш заразни същества, с голяма сила ще ударят ...
  Светлана, продължавайки да мокри безразборно противници и агресивни коронавируси, избухна:
  - Палачът има брадва, но изпълнението на работата изисква ювелирна прецизност, политикът има език, но резултатът обикновено е тромав!
  Марин, нокаутирайки опоненти измежду заразните същества в огромни количества, със смях отбеляза:
  - Диктаторът обича сладките ласкателства, но не защото има интелигентност на муха, а защото е готов да мачка избирателите като комари от солта на истината!
  Наташа, това момиче с много борбен компонент и смазващи заразни същества, каза:
  - Политикът иска да стане диктатор, но червата му са твърде тънки, а дълъг език в комбинация с къс ум!
  Зоя, удряйки врагове и хвърляйки остро усъвършенствани дискове с голи пръсти на краката си и смазвайки коронавируси, изръмжа:
  - Политикът е ученик на Дявола, и твърди, че е Бог, но досега само се е научил да клевети и разпъва избирателя докрай!
  Августин, с голяма доза агресивност, потискайки настъпващите коронавируси, излая:
  - Зад политика стоят спонсори, парите надуват рейтинга, а политиците взривяват доверието на избирателите!
  Светлана избухна с дива яростна ярост към коронавирусите, изпепели ги и изкрещя:
  - Пчелите жилят, но давайте мед, политиците изливат сладкия нектар на речите, но носят само разочарования!
  Момичетата работиха много ефективно срещу коронавирусите. Но има твърде много заразни същества.
  И разбира се, други красавици влизат в битка. Особено Герда. Това бойно и много красиво момиче пристигна на танка Panther-3. откъде е дошъл?
  В паралелна вселена Третият райх, въпреки че не покори света, успя да запази Европа. Отначало Хитлер изслушва Ромел и изтегля германските и италианските дивизии от Африка и на практика без загуби.
  Вермахтът задържа осем германски и дузина италиански дивизии - около една трета от един милион войници и офицери с много техника. Те бяха достатъчни, за да отблъснат десанта на съюзниците в Сицилия и да ги хвърлят в морето.
  Освен това германците отново отложиха операция "Цитадела", а през август Червената армия вече напредва. В отбрана новите немски танкове "Пантера" и "Тигър", както и самоходните оръдия "Фердинанд", бяха по-силни, отколкото в настъплението, и успяха да отблъснат натиска на врага.
  Войната придоби продължителен и ожесточен характер. Германците успяха да създадат ефективен и евтин реактивен изтребител XE-162 и останаха във въздуха. Войната придоби продължителен и позиционен характер.
  Германците успяха през четиридесет и четвъртата година да започнат производството на по-модерни и в същото време лесни за производство самоходни оръдия E-10 и E-25, както и в четиридесет и пети и E-50 танкове, с добро шофиране, добра броня и оръжия.
  Войната се проточи дълго време. След смъртта на Рузвелт антивоенните настроения започват да нарастват в Съединените щати. През четиридесет и шестата година се появи по- усъвършенствана и лека модификация на E-50, тежаща само четиридесет и пет тона и двигател от 1500 конски сили, наречен Panther-3, дебелината на бронята му е приблизително същата като тази на Тигър-2, но с големи наклони, а оръдието е 88 мм EL100. Колата е много пъргава със скорост до сто километра в час на магистрала и отлична ергономия. Така изходът от войната стана напълно неясен.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда пристигнаха в тази кола. И да смажем коронавирусите. А самите момичета са по едно бикини и боси. И колко рязко поеха инфекциозни същества. Биеха ги с дива сила.
  Герда удари опонента си с боси пръсти на краката си и изгука:
  - Арийско братство да бъде!
  Шарлот се изкикоти. Също за коронавирусите, как той ще засади смъртоносен снаряд, ще разбие съществата и ще гука:
  - Нашата победа ще бъде тежка!
  Кристина също се блъсна в заразните същества на коронавируса с боса си пета и извика:
  - Не търпяйте унижението на арийците!
  Магда, това агресивно момиче, супер класа, а също и насочила цевта към врага с голи пръсти на краката си, избълбука:
  - За арийското братство!
  И намигна на спътниците си. Можете директно да кажете, че са бият момичета и няма къде другаде да отидете.
  Герда отбеляза с кикот и натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно, отбеляза:
  Ще изградим комунизъм, когато убием всички коронавируси!
  Шарлот се съгласи с това:
  - Да убием коронавируса!
  И с алено зърно ще изпрати убийствен и уникален дар на смъртта в яростна атака.
  Кристина отбеляза с диво вълнение, оголвайки зъби и унищожавайки коронавирусите с натиск:
  - Ще ги закараме в ковчега.
  И тя натисна бутона на джойстика с рубинено зърно и как разби коронавирусите.
  Магда агресивно забеляза, събаря противниците и буквално ги изгаря живи:
  - Аз съм носител на смъртта!
  И момичето ще го вземе и ще избухне в смях. И да покаже дългия си език. И това момиче е просто от най-висок клас.
  Четирите коронавируса са смазващи. Танкът "Пантера"-3 за времето си е прекрасен. Защитата на челото е доста добра, страните наистина са по-лоши. Но високата скорост го компенсира. Както и бързострелно и бронебойно оръдие.
  И в небето момичета също се вършат с коронавируси: Албина и Алвина. И тази двойка е толкова агресивна и победоносна.
  Албина стреля по противника с помощта на босите си пръсти и изгука:
  - Най-голямата цифра за коронавируса ще бъде!
  Алвина разби орди от заразни паразити с голите си пръсти и извика:
  - За Отечеството, майка ни!
  И как се смее!
  Албина отбеляза, насочвайки маса унищожение към врага с помощта на алено зърно и изскърца:
  - От големи неприятности!
  Да, и съветските пилоти се заеха с коронавирусите. Толкова активно вършеят от небето.
  Анастасия Ведмакова се страхува от коронавируси. И ги смачкайте в кървава каша, гукайки:
  - За СССР!
  И натиснете аленото зърно върху лоста. И тежка бомба с тегло пет тона, как да падне върху коронавируси.
  Акулина Орлова продължи да мачка противниците. Тя използваше голите си пръсти, когато стреля, кълвеше коронавирусите и гукаше:
  - За комунизма!
  И също така натиснете рубиновото зърно върху лоста. Ето го и момичето пилот. Ето го висшият пилотаж!
  Мирабела също се отнася за коронавирусите. Момиче от съветско семейство не познава съжаление. Тя е толкова настойчива и агресивна.
  И как да смажеш врага с ягодово зърно. Ще пробие врага и ще реве:
  - Аз, ти, той, тя - заедно цялата страна,
  Приятелско семейство заедно!
  В думата сме сто хиляди аз!
  Браво воин, като пее, ще направи убийствено впечатление на всички! Така че слава на СССР!
  . ГЛАВА #11
  Воините на тези коронавируси са толкова вършеещи. И го правят много жестоко.
  Така японските воини нинджи се заели със заразни същества.
  Синята нинджа унищожава заразни същества с мечове. Как да отрежете главите на тези омразни противници и да ги разчлените на парчета. Тогава той ще го вземе и ще реве:
  - Слава на Япония!
  Жълтата нинджа също ще управлява мелницата с мечове. Тогава той ще хвърли бумеранг, който ще отреже главите на коронавирусите - тази най-опасна инфекция. След това красавицата ще реве на върха на дробовете си:
  - Слава на божествените сили на Япония!
  Червената нинджа взе и държеше мечовете с агресивна ветрилна техника, отряза главите на коронавирусите. И ги нарежете на малки парченца, докато гъкнете:
  - Нека Япония е известна в стихове!
  И момичето ще изхвърли съкровищата на смъртта с боса си пета. И много коронавируси прекъсват.
  И тогава бялото момиче нинджа ще се присъедини към битката и ще организира неизчислимо поражение за заразните същества. И той ще вземе много противници и ще се напълни.
  Момичето нинджа изпищя:
  - За могъща Япония!
  И нека победим коронавирусите.
  Момиче синя нинджа от алени зърна ще удари заразни същества със светкавица и ще изпепели тези същества. И след като той гука, оголвайки лицето си:
  - За големите граници!
  Жълтото момиче нинджа за коронавируси как да инжектира смъртоносно течение от пъпа. И тогава той ще добави изхвърляне на унищожение от лоното на Венера. И всичко буквално ще изгори в адска пепел. И реве, намигвайки:
  - В Япония най-високата слава!
  Червеното момиче нинджа удря противниците със смъртоносна сила. И ще ги изгори колкото е възможно повече и ще гука, смачквайки коронавирусите:
  - Ще имаме богати впечатления!
  И да покаже дългия си език.
  Момичето бяла нинджа също ще удари коронавируса. Първо, голите пръсти на краката ще пуснат разрушителната сила на граха на унищожението. И тогава от рубинените зърна върху врага ще се нападне. И така всички ще изгорят в капитална лудост.
  и крещи:
  - Ами от винта!
  И да намигне на врага. Бойни момичета, с които можете напълно да сготвите каша, дори и от брадва.
  Но това са момичета нинджи. Което означава, че изобщо не е шега. Ако момичетата нинджа вече са ангажирани с коронавируси, тогава тези изключителни ще откраднат и подаръци за унищожение.
  А ето и екипажа на Аленка, който се бие на ИС-7. Също и от алтернативна история. Този танк се появи през четиридесет и седмата година като отговор на Е-75, немска кола с тегло седемдесет и пет тона и добре защитена. Е, СССР намери отговора на "Тигъра" -3.
  И сега ИС-7, който има осем картечници и 130-милиметрово оръдие, започна да върши.
  Аленка удари шамар на врага измежду заразните същества с помощта на босите си пръсти. И смачка гадовете.
  И тя изгука:
  - Радост очаква СССР!
  Анюта също изстреля врага с помощта на аленото зърно на гърдата от картечници и изчурулика:
  - Слава на Русия!
  Алла също разби врага, изби от него много трупове и бълбука, оголивайки зъби:
  - Бъдещето принадлежи на СССР!
  Мария също развълнува врага с убийствен дар на смъртта и чурулика:
  - Бъдещето е наше!
  Олимпиада с помощта на голите си пръсти закова противника, смачка го и отбеляза:
  - Победа от перката!
  Момичетата от ИС-7 също се разделиха толкова агресивно, че нямаше къде другаде. И водеше безмилостното унищожаване на врага.
  Аленка отбеляза доста забележително, стреляйки по врага от смъртоносно оръдие:
  - Ти позволи на коронавируса
  Нарочно заразява хората...
  престъпник ли си?
  Само Господ знае!
  И воинът намигна на спътниците си. Те са много борбени момичета.
  И как принуждаваха германските пленници да целуват босите си изсечени крака. И го направиха много енергично и убедително.
  Анюта отбеляза с кикот и с голяма активност и неподражаема бойна агресия:
  - Коронавирусите ще бъдат Хан!
  Алла, това момиче, носещо тривиална смърт, потвърди:
  - Ще бъдат пълно покритие!
  ИС-7 работеше доста активно. И оръдието му стреля и стреля по врага. Не позволявайте на коронавируса да се развие.
  Аленка, снимайки, отбеляза:
  - Бъдещата победа е наша!
  Анюта удари опонента си и каза:
  - Комунизмът е с нас!
  И отново за коронавируси с убийствено скривалище.
  Обстрелът се увеличаваше. И много агресивен път.
  ИС-7 стреля с голяма активност и стреля.
  А отгоре ракети и снаряди с голяма смъртоносна сила заваляха върху коронавирусите.
  Алла забеляза, удряйки врага чрез натискане на бутон с рубинено зърно:
  - Това е огромна изненада!
  И тя си показа езика...
  Марин Льо Пен, докато стреля по противници, които са силно заразни, отбеляза със смях:
  - Едно, две, три - избършете прожекторите!
  И намигна на заразните същества. Като цяло тя има колосален апломб и амбиция.
  Наташа даде грах от смърт с боса си пета. Разкъса маса войници на империята на коронавируса и изсумтя:
  - Плюя върху ковчезите ви!
  Зоя агресивно забеляза, оголи зъби и намигна:
  - Най-големият резултат ще бъде постигнат от нас!
  И как ще погледне противниците си, и наведнъж ще изгори всичките. И разтопете резервоарите в лепкава маса.
  Августин посочи агресивно, оголивайки зъби:
  - Коронавирусът свърши!
  Момичетата много ревностно унищожават враговете. И такива ярки снимки са разрешени наведнъж.
  Светлана, разбивайки врагове и изгаряйки коронавируси с мълния от розови зърна, отбеляза:
  - Вечният мир да бъде с нас!
  И от сапфирните очи, като мълния, да лупанет. И от него ще изскочи каскада от разрушения.
  Марин Льо Пен отбеляза с усмивка:
  - Ще разбием враговете - ще ги разбием много славно!
  Наташа потвърди, намигайки с очи, в които блестяха сапфири и стръкове нар:
  - Да унищожим врага!
  Имаше адска и просто непредсказуема сила е невероятна.
  Коронавирусни момичета изровени от всички страни. И не можеха да отвърнат. Беше нещо като игра на шах. И битката наистина е доста дива.
  Зоя отбеляза, оголивайки зъби със смях:
  - От винт и до победа!
  Августин, който унищожава коронавирусите и го прави с див апломб, отбеляза:
  - За страхотни начини!
  Светлана, разбивайки противници и правейки това по много агресивен начин, изстрелвайки изхвърляния с алени зърна, отбеляза:
  - Нашата стойност е огромна победа!
  И отново ще пусне светкавица върху коронавирусите.
  Бойни момичета, не по-малко и не повече!
  Марин Ли Пен се събуди и отиде да се изкъпе, пред нея, разбира се, беше среща с шейховете.
  Хубаво е, но и скучно. Предпочитам отново да говоря с вибратора.
  Марин разговаря с мъжете няколко часа. пих кафе. Разказах им няколко шега. И тогава тя получи подаръци и направи подаръци в замяна.
  После се върна в стаята си. Отново да извика момчето да лиже й се стори рисковано.
  А на средна възраст взеха и вместо това използваха специален вибратор с мустаци. Толкова е хубаво, когато мократа ти малка пещера е масажирана от треперещ фалос.
  Междувременно можете да си представите многобройни сексуални фантазии в главата си.
  И дори по-добре с момичета, отколкото с мъже.
  Марин Льо Пен ще спаси човечеството от адската катастрофа, донесена на Земята от коронавирусите. И работи с голяма енергия.
  Момичето-писател-политик хвърли разряд с голяма смъртоносна сила, разкъса маса от коронавируси и изскърца:
  - За победата на здравия разум!
  И сега трябва да се борим с коронавирусите, което е много по-сериозно.
  И сега мачкат коронавирусите под формата на хора.
  Момичето Олга се обърна, покоси противниците и хвърли граната с бос крак, крещейки:
  - Слава на Отечеството!
  Момичето Терминатор Маргарита Коршунова, унищожаваща тези вредни бацили с мечове и изблици. Тя хвърли унищожение с босите си пръсти и изпищя:
  - Слава на Велика Русия!
  Наташа също разби коронавирусите в един взрив, хвърли подарък на смъртта с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - Слава на Родината!
  И от аленото зърно как да пусна мълния. И той ще изпепели маса от вражески войници.
  И след това от пазвата на Венера, като адско цунами.
  И тогава има Зоя в битка. Същото като зашиб опоненти. И как да спуснете лимона във врага. Разкъсайте го. И пулсар ще бъде изхвърлен от зърното на ягода...
  И той ще заложи много разбойници на коронавирус .
  Тогава той пее:
  - Хиляди хиляди полк след полк!
  Августин гръмна врага с огнен съсирек от рубинените им зърна, след което тя хвърли дар на смърт с босите си пръсти и извика:
  - Руските рицари секат с меч!
  Светлана, тази руса терминаторка от малиново зърно, стартира презентация на унищожение, разби много врагове и изпя:
  - Коловрат, Евпатий Коловрат!
  И с голи пръсти пусна лимон.
  Марин Льо Пен също ще го вземе и ще изстреля разрушителни изхвърляния от аленото зърно, смазвайки и изгаряйки враговете наведнъж.
  И от пазвата на Венера, докато изпуска вълна от цунами от магическа плазма, унищожавайки коронавирусите, тя изпищя:
  - Смъртоносно число за теб!
  Но не само тяхната героична шестица, или по-скоро седмината се биеха. Тук дойде танковият екипаж на Герда. Момичетата наистина имат каквото им трябва - АГ - 1000. Цели осем едрокалибрени автоматични оръдия и тридесет и шест зенитни картечници. И всичко това с помощта на джойстици се управлява само от четири боси момичета вещици в едно бикини.
  Герда натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти на грациозни крака, изстреля снаряди от две оръдия, удряйки войските на Коронавируса и изскърца:
  - Слава на нашата армия!
  Шарлот, стреляйки, също използвайки голите пръсти на изрязаните си крака, излая:
  - Слава на националкомунизма!
  Кристина, смазвайки противниците на тези адски бацили, с помощта на голите си пръсти на краката си изскърца:
  - Слава на руските царе!
  Магда, натискайки копчетата с голата си кръгла пета, изскърца агресивно:
  И немски също!
  И четирите момичета вещици от Третия райх пееха:
  - В свещената война ще има нашата победа,
  Имперско знаме напред - слава на загиналите герои!
  Олга Рибаченко потвърди, виейки и също хвърляйки унищожение с босите си момичешки крак:
  - Защитник на Отечеството - Перунов войник!
  Маргарита Коршунова, момичето-терминатор, след като изтегли маса от коронавируси с мечовете си, изскърца:
  - Руски Коловрат!
  И с боси крака пусна нещо, което разкъсва на парчета.
  И после как изсвирва, че враните припаднаха и удряха върховете на заразните същества, пробивайки ги. И свирката накара някои от коронавирусите да избухнат.
  Марин Льо Пен ще го вземе и ще удари врага с рубинени зърна. И той ще изгори много коронавируси и ще вкара цяла каравана в ковчег и ще го изгори до основи.
  И изрева с върха на дробовете си:
  - Коронавирус в ковчега!
  Наташа, стреляйки по врага и унищожавайки враговете, коронавирусите, също изпищя:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  И от аленото зърно праща мълния. И тогава той ще го вземе с боси крака и ще започне унищожаването на носача.
  Зоя изграка, оголи зъби и праща пулсар от ягодовите зърна и с боса си пета хвърля бомба, която избухва коронавируси, докато скърца:
  - Защитник на Отечеството, Перунов войник!
  Августина, отрязвайки опонентите и започвайки още едно унищожение срещу коронавирусите с боси крака, издаде:
  - Героите на Русия се събират в тревога!
  И от рубиновото зърно как да освободиш нещо напълно дяволски убийствено!
  И след това от пазвата на Венера, полет на магическа плазма.
  Светлана потвърди, унищожавайки опонентите и отрязвайки враговете на тези безброй коронавируси, и в същото време бълвайки светкавици от малиново зърно:
  - Защитник на Отечеството, Перунов войник!
  И с голата си пета ще хвърли нов дар на унищожение.
  Тук вече се бият и други момичета-комсомолци. Екипажът на вещица Елизабет пристигна навреме, на Т-95.
  Елизабет стреля по врага, натискайки голите си пръсти върху бутоните на джойстика и крещи:
  - Слава на великото Отечество!
  Катрин продължава да стреля, демонстрирайки безмилостност и натиск, смазва коронавирусите и крещи:
  - В името на комунизма!
  А също и голи пръсти, докато натиска бутоните на джойстика.
  Елена също стреля много точно и точно. И също така използва голите пръсти на изрязаните крака.
  И докато момичето пее:
  - Слава на величието на червения комунизъм!
  Ефросиния също натисна бутоните на джойстика с голи пръсти, пусна нещо изключително смъртоносно за коронавирусите и изгука:
  - Да имаме славата на Ленин!
  Момичетата работеха изключително активно и с убийствена страст.
  Олга Рибаченко се бие и нито един куршум не отива на вятъра. Момичето хвърля подарък на смъртта с голия си грациозен крак, разбива коронавирусите и реве:
  - И ще има готин резултат!
  Маргарита, като реже враговете и ги реже като зеле и бълва мълния от пъпа си, скърца:
  - Слава на прекрасното отечество!
  И с голи пръсти, под ще пусне още един подарък на унищожение.
  Тогава момичето вика:
  - Коронавирусът ще бъде победен,
  А нашата слава е просто монолит!
  Дайте на бацила рог
  Ще бъде засрамена и засрамена!
  И воинът от пъпа ще пусне огнен пулсар, който ще пробие резервоара с коронавирус.
  Марин Льо Пен ще изсвири в отговор... И враните също получават инфаркт и припадат, като зашеметени. И пробиват главите на коронавирусите и правят дупки в черепите.
  Наташа води безмилостен огън. И светкавица след мълния хвърчи от алените й зърна.
  И голата пета хвърля топката на унищожението.
  И от лоното на Венера, като каскада от светкавици, ще се поддаде!
  Зоя също стреля и е много точна. И тогава дава безмилостен завой. Тогава голите й пръсти отприщват убийствена пантомима на смъртта.
  След това от пурпурното зърно изригва пулсар на унищожение.
  Воин крещи:
  - Слава на Отечеството и комунизма!
  Олга Рибаченко е съгласна:
  - Слава на комунизма!
  И момичето от лоното на Венера също ще пусне пулсар.
  Августина стреля по врага. И в същото време с рубинени зърна тя бълва лъчи от електрически разряди, а след това хвърля лимони с босите си крака.
  Коронавирусите изпитват трудности.
  Момичетата още ги вършеят от пъпа с изпускания!
  И изрева с върха на дробовете си:
  - Ще бъде космос!
  А Светлана агресивно крещи и бръщолеви:
  - Ти си супер!
  И момичето взе от ягодовото зърно като препечено с пулсар. И с боси крака взе и пусна лимон.
  И разкъсайте голяма маса от коронавируси.
  И Марин Льо Пен отново ще пусне няколко светкавици от пазвата на Венера. И цял батальон от коронавируси е унищожен.
  Воинът блудница-политик изпищя:
  - За здравословен начин на живот!
  Тук в битката и немските пилоти на дискета на Третия райх. И те дойдоха да спасят целия свят от коронавируса. И в същото време, без излишни съмнения и церемонии, те стрелят по противника с лазерни лъчи.
  Албина натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика и изстреля адски смъртоносен лъч, чуруликайки:
  - За победата на човечеството!
  И ближе лоста с език, намигвайки.
  Алвина също натисна бутона на джойстика с рубиновото си зърно и изскърца агресивно:
  - За нови постижения на науката!
  Момичетата явно бяха ядосани.
  Олга Рибаченко се бори с дива ярост. И голите момичешки крака на красива блондинка хвърлят граната след граната.
  Воинът-терминатор е на голям удар и унищожава опонентите като натрупващ удар.
  Момичето си спомни света, в който Романови управляваха петстотин години и руската космическа империя вече е възникнала!
  И колко е страхотно!
  Олга Рибаченко направи добре насочен взрив към войските на Коронавирус Хан и изпя:
  - Всичко невъзможно е възможно във Вселената, служи на краля с неизменната си сила!
  Маргарита Коршунова насече коронавирусите с мечовете си, отряза ги като острие, с гола, кръгла, момичешка пета , напили няколко грахови зърна и изскърца:
  - За Русия и победа!
  И пак как свири... Гарваните получават сърдечен удар от рязкото изсвирване на момичето и падат зашеметени.
  Воин реве:
  - Лавров венец!
  Наташа го взе и изстреля дузина гранати с боси крака. Разкъсаха много коронавируси. И след това с алени зърна как да се освободи маса от светкавици и разряди.
  И изгори враговете.
  Тогава момичето вика:
  - В името на величието на империята!
  И отново ягодовите зърна излъчват светкавици.
  Зоя, стреля по врага, как да съска:
  - Слава на моята Земя!
  И ще хвърли граната с боси пръсти. И от пурпурните зърна ще освободи носителят на смъртта и разрушението. И унищожава коронавирусите.
  И пейте:
  - И родното семейство!
  След това Августин се бие. Такъв див, червен, буен дявол. Много агресивен също. И с боси крака, като дарове на смъртта, ще хвърля, а с алени зърна ще пуска пулсари. И нека разкъсаме коронавирусите.
  Тогава, докато пее:
  - Скъпи, мили! Вие сте абсолютно непобедими!
  Светлана е изключително агресивна. И ако голите пети повръщат нещо, те причиняват колосални разрушения. И буйни зърна с цвят на презрели ягоди изхвърлят горещи лъчи енергия с унищожаването на врага.
  Момичето изпя:
  - За СССР! За да няма проблеми!
  Но танковият екипаж на Аленка, на ИС-30, също влезе в битката. И това е много мощна, автоматизирана машина.
  Разполага с оръдия и ракетни установки. И момичетата я бият за коронавируси.
  Альонка натиска бутоните на джойстика с боси пръсти на краката си и ракетите работят, носейки смърт на бацилите.
  Момичето изскърца:
  - За величието на светия комунизъм!
  Анюта също стреля, използвайки голите си пръсти. И унищожава коронавирусите, пеейки:
  - Слава на Христос и Сталин!
  Аврора също се бие като момиче-герой. И с ягодово зърно натиска бутона на джойстика. И реве:
  - Слава на Отечеството на Русия!
  Мария, това момиче със златиста коса, също натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти и скърца:
  - За руските богове!
  Олимпийските игри също грабят враговете на СССР и цялото човечество, унищожавайки коронавирусите чрез натискане на гола кръгла пета върху лоста и скърцане:
  - За висш пилотаж!
  Мери льо Пен отново ще удари коронавируса, като първо ще хвърли пулсари с боси пръсти.
  И след това мълния от пъпа. И накрая как се блъска от пазвата на Венера с облак отровен газ...
  Така че веднага масата от коронавируси ще поеме и ще се овъгли. Да, дори се превръщат в разтопени отломки.
  Хан Лудият Коронавирус беше информиран, че руските богове са слезли от небето и смажат рати на коронавирус . И че сметката вече е стигнала до десетки хиляди убити.
  Хан Луд-Коронавирус избълбука:
  - Сулде е велик бог,
  Страхотен Сулде ....
  Вие сте най-мощният
  И всички на земята!
  Заразният от най- заразните предложи:
  - Необходимо е да ги ударите от пороците!
  Хан и Джихангир Яростният Коронавирус наредиха:
  - Хвърлете камъни по тях!
  Това обаче е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Безбройният екип от момичета се движи твърде бързо. И разкъсва коронавируса старателно и с дива ярост.
  Олга Рибаченко, скачайки върху войниците с коронавирус и хвърляйки смъртоносна граната с голата си момичешка пета, реве:
  - А сега великият воин Олег,
  Смело се бори за Родината....
  В крайна сметка прародителят остави могъщо бягство,
  Да му даде работата!
  И с боси крака момичето хвърля още една граната.
  По-нататък в битката Маргарита е най-готиното момиче терминатор сред тези, които получиха безсмъртие като заплащане за изпълнение на различни мисии.
  И ето как тя ще изстреля граната, разкъсвайки опонентите на вируса.
  И тогава той изскърца, пускайки мълния от пъпа:
  - Слава на комунизма!
  И след трите Марин Льо Пен, Олга, Маргарита, момичето ще подсвирква. И не само гарвани, но и големи лешояди с размах на крилата паднаха върху главите на коронавирусите.
  Наташа също е в борбата. Толкова ядосано момиче. Не знае проблеми с мъжете и хвърля стотици гранати с боси пръсти. Как разбива всички....
  И от алените зърна той ще вземе и ще пусне, нещо напълно смъртоносно, което не дава шанс да оцелее при коронавируси.
  Тогава той пее:
  - За слава на великата страна!
  Зоя също е в атака. И пурпурните й зърна бълват подаръци на унищожение.
  И голите токчета хвърлят разрушителни подаръци, унищожавайки коронавирусите.
  Момиче реве:
  - Комунизмът и царизмът са с нас заедно!
  Августин, косейки се с изблици на коронавируси, с готовност потвърждава:
  - За цар Александър III!
  И босите крака на момиче с оранжева коса пускат дар на унищожение. И тогава той ще го вземе и от аленото зърно ще освободи такъв див съсирек енергия, че веднага ще хвърли триста коронавируса.
  Воин реве:
  - Слава на великата, безгранична Русия!
  Светлана също е в борбата, унищожава противници, унищожава коронавируси, крещи:
  - Слава на Александър, но не и на Лукашенко!
  След това тя взе коронавируси с мълния от ягодови зърна на врага. А босите крака ще позволят на убиеца да присъства.
  и крещи:
  - Слава на Велика Русия!
  Японските момичета нинджи също са в битката за цялото човечество.
  Марин Льо Пен, оголила зъби, и пусна от тях слънчеви лъчи на унищожение и изгаряне на коронавируси.
  И тогава момичето от лоното на Венера се блъска, сълзи и реве:
  - За Франция!
  И момичетата нинджа са точно там срещу инфекцията.
  Синята нинджа засече бацилите с мечовете си в мелницата и от алените зърна изстреля светкавици, ревящи:
  - Слава на Япония!
  Жълтото момиче нинджа държеше пеперуда. И освободи унищожение от пурпурни зърна. И извика:
  - За страхотни постижения!
  Червената нинджа направи комбинация от тройна вятърна мелница. И от рубинените зърна той пищи като коронавируси и скърца:
  - За меча на нинджата!
  Бялата нинджа завъртя грамофона, хвърляйки граховете на смъртта с боси пръсти на краката си. И пулсар излетя от зърната на ягодите и разби коронавирусите, туитвайки:
  - За психически атаки!
  Олга Рибаченко, момичето-генерал го взе и сложи два пръста в устата си, и как свистеше като славей-разбойник.
  И гарвани паднаха от небето и още хиляда инфекциозни коронавируси се сринаха с пробити в човките им черепи.
  Момичето Терминатор изпя:
  - Макар и в княжеската корона,
  Но не и няколко гарвани!
  Маргарита Коршунова също ще подсвирква и с голите си пръсти на момичешки крака ще хвърли дар на смъртта, унищожавайки противниците и пускайки светкавици от пъпа си. Изгори много коронавируси.
  Тогава тя изпищя:
  - Слава на идеите на комунизма!
  Наташа също подсвирква в див екстаз.... И отново зашеметени врани падат върху коронавируси. И голите пръсти на момичето ще хвърлят още един дар на смъртта. И много коронавируси ще бъдат разкъсани.
  Тогава момичето крещи:
  - Слава на Родината!
  И алените зърна отново ще изстрелят огнен пулсар.
  Зоя също ще свири. За щастие прелетяха много гарвани. И те падат, удряйки коронавируси. И всяка птица ще удари точно в короната на врага.
  Зоя ще даде и лимонов сок с голата си пета. И от зърната на ягодите ще пуснат мълния.
  Тогава той пее:
  - арабска нощ,
  Магически изток...
  Горящ пясък,
  Врагът е силен!
  Августина също се бие и хвърля агресивни дарове на смъртта с боси крака. И от рубинените зърна бълват огнени потоци. Много борбено момиче.
  И после изрева:
  - Слава на Родината!
  И как ще изсвири... И се валят като градушка от олово върху главите на врани коронавируси.
  Светлана пък се бие с татарските орди и ги коси като коприва. И голите й пръсти хвърлят граната, разкъсвайки враговете. А ягодовото зърно изгаря орди от войници с коронавирус , бълвайки каскади от енергия.
  Ето как петимата се разделиха. Такава е тя дива и склонна към унищожаване на врагове.
  Марин Льо Пен ще го вземе и как от лоното на Венера ще пусне магическа плазмена бомба и ще вика:
  - Космическите завъртания!
  Джейн Армстронг също се бие. А английските момичета са толкова борбени и с алени зърна изпращат миди, като натискат бутоните на джойстика.
  Олга Рибаченко се бие и не щади никого. Момичето е просто въплъщение на терминатора и унищожението. Тя реже коронавируси и оголи зъбите си, а сините й очи бълват светкавици.
  Младо изглеждащият, безсмъртен воин възкликва:
  - За най-святата Русия в света!
  Наташа също агресивно заявява пред себе си, хвърляйки подаръци на смъртта с боси пръсти на краката си:
  - Слава на Светото Отечество!
  И от аленото зърно изхвърля нова, смъртоносна мълния! Което изгаря абсолютно всички. А коронавирусите се превърнаха в овъглени скелети.
  Зоя също изрева с дива усмивка:
  - За комунизма и царизма!
  И с голи пръсти на краката, как да стартирате шокиращ подарък на унищожение. И убийствен пулсар ще издаде ягодово зърно. Кой ще вземе всички и ще изпепели.
  Августин агресивно отбеляза, хвърляйки голите си пръсти, какво причинява страдание и болка.
  И тогава мълния ще полети към коронавирусите, превръщайки ги в пепел. Момичето с червена коса изпищя:
  - За Русия - Величие на планетата!
  Светлана отбеляза логично, оголивайки перлените си зъби:
  - Най-голямото величие!
  А също и от ягодово зърно ще пламне мълния от милион волта. И тогава тя го взе и го даде с голата си пета като дар за унищожение. И разкъса куп противници.
  Олга Рибаченко за офанзивата срещу коронавирусите. Тя е толкова отчаяно и агресивно момиче. Затова тя го взе и с голите си пръсти изстреля наведнъж дузина много смъртоносни гранати. И цял коронавирусен полк беше разкъсан на разкъсани парчета месо.
  Момичето Терминатор изпя:
  - В славата на нашата Русия винаги! Една страхотна сбъдната мечта!
  Наташа също даде дълга опашка, няколко опашки паднаха, с инфекциозни коронавируси. Тогава момичето хвърли няколко гранати с боси крака. Прекъснат коронавирус. И после как ще излъчи смъртоносна мълния от алените зърна, които като шиш на овен пронизаха бацилите.
  Марин Льо Пен също е пулсар от лоното на Венера веднъж и ще пусне убиец.
  И пейте:
  - Слава на великата Русия на Николай II Велики!
  . ГЛАВА #12
  Зоя също е в борбата. И с голи пръсти на краката той ще изстреля нещо напълно смъртоносно и неподлежащо на рационално обяснение.
  И пурпурните й зърна отново излъчват, смазващи и всички горящи светкавици.
  Воинът пееше, оголивайки зъби:
  - За Света Русия,
  И оголих момичето!
  След това момичетата със златисти коси ще го вземат и ще подсвирнат! Цяло ято врани ще падне в дълбок припадък, а коронавирусите ще паднат върху върховете на главите им. Ще ги пробие и ще ги убие плътно.
  И с голата си пета ще хвърли подарък на смъртта.
  Августин се завръща в много дива атака. Как да излъчвате мълния от зърното на ягоди. Как да запалите опонентите, като изгаряте враговете живи и ги превръщате в сочни бекони.
  И тогава светкавицата на червенокосото момиче излита от пъпа! И как избухва за себе си, как започна да разкъсва всички без капка жал.
  И огнената красавица ще вика:
  - За победата на свещената Русия и космоса!
  И нейната гола пета ще поеме и изхвърли пулсара на унищожението.
  Светлана също изчурулика, оголи острите си зъби и крещеше:
  - Не се страхувайте за Русия!
  И коронавирусите се ядосват. И светкавици блеснаха от рубинените зърна на красавицата.
  Марин Льо Пен, разрушителят-воин, ще го вземе и от пазвата на Венера ще изпусне струя киселина. И ще изгори много инфекциозни бацили, много бойно и разрушително ниво.
  И скърцане:
  - За комунизма на френския разлив!
  И бурундукът-коронавирусът, този заразен хан беше атакуван. И той буквално беше изгорен, останаха само ботуши от коронавируса.
  И момичето с бос крак повърна продукта за унищожаване и изпищя:
  - Комунизмът беше с нас! Комунизмът да бъде с нас!
  Олга Рибаченко зае друга линия, косейки коронавирусите, и пя, оголивайки зъби. Този път, нейната естествена блондинка с голи токчета и алени зърна на гърдите, жертвата беше Guyuk -Coronavirus-khan, момичето иронично отбеляза:
  - Какъв комунизъм при царете?
  Наташа хвърли незаменима граната с бос крак. Разкъсаха коронавируси, включително братът на Mad Coronavirus Coin Coronavirus - изскърца:
  - Най-руският комунизъм!
  И от аленото зърно тя пусна лъч нажежена до червено и дишаща огън плазма. Тя буквално разкъса врага.
  И Олга издуха рубиновото си зърно и изгори враговете веднага.
  Зоя също е в настъпление. Това е момичето със златиста коса. А картечниците й косят опонентите като култиватор на ядрен реактор.
  Тук от хвърляне с голи пръсти, съдебният вирус на Хан на Коронавируса е буквално разкъсан. И това е дясната ръка на Raging Coronavirus.
  А момичето също ще пусне нещо неподражаемо убийствено от ягодовите зърна.
  Нещо, което специално изгаря противниците. И той ще пее, от пъпа изпрати светкавица, на върха на дробовете си:
  - Воините на мрака са наистина силни...
  Августина, стреля агресивно от две картечници, коси коронавируси и повръща смъртоносен подарък на смъртта с боси пръсти на краката си, както казва:
  - За Велика Русия!
  И от рубинените зърна ще изхвърли това, което носи неустоимо разрушение и унищожение.
  И тогава мълния удря от пъпа. И Хан Нервни с още хиляда коронавируси ще бъде изгорен моментално.
  Червенокосото момиче изчурулика:
  - Злото управлява света, без да знае числото!
  Светлана е красавица, смачкана с удари на голите си пръсти, взе всякакви павета и гука:
  - Но вие, синове на Сатана!
  Подаръците излетяха от ягодовите й зърна, унищожавайки най-селективния страж на коронавирус . Безсмъртните умряха. И нямаше милост.
  Да, фантазията на Марин Лий Пен е много готина. Тя пише с голям апломб. И, разбира се, тя преживя цяла каскада от оргазми с помощта на вибратор. Беше вече много късно.
  Популярната жена политик отслабна. И точно на дивана, държейки вибратор, заспа.
  И тя мечтаеше за диво продължение на сексуални и военни фантазии.
  Марин Льо Пен се биеше, изстрелвайки пулсари с убийствена и разрушителна сила с алените си зърна. Разкъса противниците и изпищя:
  - Гръцката зала, в гръцката зала!
  Воинът Наташка, като удари оранжева мълния от пъпа си, изгука:
  - Мишката е бяла!
  Срещу коронавируси и други сили действат. Ето го и щурмовакът на Анастасия Ведмакова . И тя пуска ракети с колосална убиваща сила и с реактивно ускорение.
  Момичето реве в горната част на дробовете си, изпращайки снаряди с колосална смъртоносна сила:
  - За Родината и Сталин!
  И с боси пръсти натиска копчетата и бомби летят в коронавирусите.
  Акулина Орлова гука, натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно и изпращайки разрушителен разряд в заразните същества:
  - Ще има момиче космонавт!
  Mirabela Magnetic също ще смаже противника с нещо толкова горещо и оголивайки зъби, намигвайки, тя ще издаде:
  - От СССР!
  И с голата си пета той отново ще се поддаде на настоящето на смъртоносна смърт.
  Това е, от което се нуждаете от воини.
  И Марин Льо Пен ще го вземе от рубинното зърно като светкавица, когато удари. И много врагове ще изгорят до основи и ще гукат:
  - СССР и Франция са живи!
  И от пазвата на Венера със струя плазма ще попари врага, изгаряйки с напалм.
  Олга Рибаченко с момичешкия си крак хвърли дар на унищожение с повишена сила. И Лудият Коронавирусен Хан на самата заразна империя беше разкъсан до най-малките парченца.
  И младият воин запя:
  - Не нарушавайте Христовата сила!
  Наташа взе от алените зърна пусната мълния върху коронавируси....
  Тогава целите пет, или по-скоро седмината, ще свирят заедно! И десетки хиляди гарвани, събрани на бойното поле, паднаха като градушка от смъртоносен калибър. И те пробиха, унищожавайки и довършвайки оцелелите заразни борци с коронавируси.
  И сега стрелят безмилостно и хвърлят дарове на смъртта с боси крака.
  Момичето-гений даде реда. Покосиха редица коронавируси. Тогава с женски грациозни крака тя хвърли граната, от алено зърно даде пулсар и запя:
  - Черни дни....
  Наташа удряше линията, косеше противниците и пееше, хвърляйки гранати с голите си пръсти на момичешки крака:
  - Идват за Русия!
  Зоя също се обърна, отряза коронавирусите и запя:
  - Заразният плъх дойде с войната!
  И с боси крака хвърли бомба.
  Августин, стреляйки по врага, издава:
  - Между руските князе няма единство.
  И тя също хвърли смъртоносна граната с боси пръсти на краката си, разкъсвайки коронавируси.
  Ето я червената кучка.
  Русокосата терминаторка Светлана, стреляйки по врага, излая:
  - Злодеят сега трябва да бъде спрян!
  След това и петимата извикаха в един глас:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат! Защитник на Родината! Перун войник!
  Олга Рибаченко даде много от машината с безкрайна лента, покоси много опоненти и изсъска:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат! Герои на Русия! Събира се по тревога!
  Момичето смачкаше коронавируси и различни чужденци под знамената им.
  Лудият има повече от два милиона и четиристотин хиляди воини. Те са събрани от огромна територия.
  Има много националности в тази заразна империя, най-вече холерата, коронавирусите са реално малцинство. Но все пак трябва да стреляте. И почти половин милион врагове и това отнема време.
  - възкликна Марин Льо Пен, като посече много врагове с мечовете си, а след това го пое и с босите си пръсти удря врага с пулсар. И тогава аленото зърно ще изстреля мълния с колосални разрушения. И изрева с върха на дробовете си:
  - Аз не съм жалко насекомо -
  Супер Костенурката нинджа!
  Наташа отряза редица коронавируси. Тя хвърли граната с боси пръсти.
  Тогава тя изложи аленото зърно и как щеше да пусне светкавица от него, крещейки:
  - Слава на комунизма!
  Зоуи, която също избухна от бюста с огнен пулсар. Смазаха коронавирусите.
  И с босите си пръсти изстреля граната.
  И тя изгука:
  - За княза на Киев!
  Олга намигна на красавицата и отбеляза:
  - За княза на Рязан!
  Августин, с медночервена коса, развяваща се на зимния вятър като пролетарско знаме, гука:
  - За Киевската Рус!
  И хвърли граната с боси пръсти. След това от рубинното зърно се освободи още една мълния.
  И тогава от пазвата на Венера вълна на смърт и изгаряне на всички неща. И коронавирусът стана Хан.
  Светлана, стреляща агресивно, потвърдена от косене на коронавируси и пускане на още един дар на смърт с голите си пръсти:
  - За комунизма!
  И от пурпурното зърно тя изхвърли пулсар с яростна сила!
  Маргарита взе и удари коронавируса, бойно изхвърляне на магическа плазма. И тя взе и изгори куп врагове, помете ги като огнена метла и изскърца:
  - За убиването на инфекцията!
  Да, петимата, или по-скоро седмината, поеха заразната империя като слоеста торта.
  И с тях цял десант от голи, но красиви жени воини.
  На едно място момичетата и техният екип намалиха прилично количество коронавируси. Но има и други места. И сега трябва да се борите със заразни същества на друга планета. И смелите четирима се бият отчаяно.
  Изглеждаше, че срещу многото хиляди войници с коронавирус руснаците нямаха шанс.
  Но две безсмъртни момичета и воин курва и четири момичета-терминатори се притекоха на помощ на руската крепост, която беше закачена на друга планета, за да се превърне в трамплин за борба с вселената на Коронавируса, най-заразната и ужасна.
  Огромна армия от коронавирус щурмува новопостроената руска крепост. И силите бяха явно неравни.
  Има само хиляда руснаци, а има милион триста и петдесет хиляди коронавируси. И изглеждаше, че нямаше абсолютно никакъв шанс за съпротива.
  Но шестте класови воини са супер готови за битка.
  Олга Рибаченко на стената. Безсмъртно момиче, в началото на двадесетте, хвърля игли с боси пръсти. И удря предстоящите коронавируси. Дузина или две наведнъж с един удар на грациозен, женствен крак.
  Хвърля игли и Маргарита с голи пръсти. Момичето унищожава противниците и скърца:
  - Моята голяма сила!
  И се бори смело.
  Наташа също хвърля мощен бумеранг с боси пръсти. Как да смачкате опонентите и да скърцате:
  - В името на великата слава!
  Тогава Зоя реже коронавируси с мечове и в същото време хвърля игли с отрова с боси крака. И пее на себе си:
  - В необятността на Русия,
  Можем да спасим всеки!
  И отново мечовете падат върху противниците. И ако режат, тогава без никаква жалост.
  Но когато Августин започна да троши и хвърля бумеранги с боси пръсти на краката си, тогава това беше пълно унищожение. И убитите коронавируси падат под ударите на червения дявол.
  И момичето реве:
  - Ще смачкам и разкъсам всичко!
  И как ще вземе и ще сече с двата меча!
  И от голата й пета излита остър и пронизващ диск. Това обикновено е момиче на пълна смърт.
  И ето Светлана в решителната битка. Как да измъчим коронавирусите и да ги нарежем на малки парченца с мечове.
  Момичето превърта пеперудата и седем воини от адската, заразна империя бяха посечени до смърт.
  И тогава остри, отровни игли излитат от голи пръсти. И заразяват с коронавируси.
  Марин Льо Пен се бори с адски същества. И от алените зърна освобождава смъртоносната сила на мълнията. И ги смачква с колосална интензивност. И с голи пръсти хвърля подаръци на смъртта.
  В същото време момичето пее:
  - За могъщи победи, без паради!
  Олга Рибаченко се бори с инфекциозни воини. Мечовете й трептят като витло.
  Момичето Терминатор пее с удоволствие:
  - Ще бъда най-силният световен шампион,
  Ще победим Америка, Китай!
  И отново момичето хвърля остри игри с голи пръсти на детски крака. И две дузини мъртви коронавируси падат наведнъж.
  Маргарита, като боси крака, също ще пусне убийствен дар на смъртта и как ще смаже враговете си без милост.
  И тогава мълния удря коронавируси от пъпа. И буквално изгарят заразни същества.
  И рева:
  - За брилянтен комунизъм!
  И заедно всички момичета ще подсвиркат и маса от глухи гарвани ще паднат върху главите на заразни същества.
  Марин Льо Пен го взе и изкрещя, оголивайки зъби и освобождавайки ходещо разрушение от лоното на Венера - цяло цунами от бойна магия, изгарящо всичко подред и не оставяйки пепел:
  - Банзай!
  Ето такава битка. В реалната история предпетровска царска Русия загуби част от територията си от атакуващата империя на коронавируса. По-точно, при Петър Трети има и териториални загуби от натиска на заразни същества. Но тук руските рицари вече се бият при Александър III и няма да се предадат.
  Олга Рибаченко се бие и момичето, изстискващо пулсари от алените си зърна, пее:
  - Но ние сме рицари, пълни с руски дух,
  Палачите никога няма да чуят нашия задушен стон!
  И отново момичето терминатор хвърля много остри и със силна отрова, сготвена от вещици, много тънки игли!
  Момичето Маргарита е до нея. А също и голите й грациозни крака хвърлят такива смъртоносни игли. И ръцете режат атакуващите коронавируси. Воинът унищожава противниците и пее:
  - Толкова съм готин, като демон от всички страни ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владетел на всички държави!
  Наташа също реже коронавируси и пее:
  - Вечерната зора няма да позволим на Сатана да победи!
  И смъртоносни игли също летят от босите й крака.
  След това Зоя унищожава враговете. И от това момиче сякаш излъчват вибрации на колосална енергия.
  А бумеранги и остри игли летят от босите крака на красавицата.
  Воините скърцат:
  - Аз съм голяма боса мечта и красота!
  И отново той ще хвърли нещо изключително смъртоносно към опонентите си.
  Но когато Августин управлява мелница и унищожава коронавирусите, тогава това е върхът на унищожението.
  И тогава червенокосата ще хвърля пиърсинг игли с голите си пръсти. И убитите инфекциозни воини падат.
  Но когато Светлана lupanet. И в същото време от босите й крака летят цял куп игли, които пронизват и убиват всичко. От ягодови мълния зърна.
  И воините пищят:
  - Така, така, така - вземете фашист на стотинка!
  И босите й крака отново ще бъдат хвърлени смъртоносно от коронавируси.
  Марин Льо Пен не само използва краката си, но и много борбената си и разрушителна пазва. И изгаря противниците, сякаш изобщо не са хора. И какво?
  Коронавирусите чакат само смъртта.
  Марин Льо Пен пее:
  Минават векове, ще дойде епоха,
  В който няма да има страдания и лъжи...
  Борете се за това до последния си дъх
  Служи на Родината си с цялото си сърце!
  Наташа, заразни, заразни воини с мечове, отбеляза:
  - С нацистите беше и по-лесно, и по-трудно!
  И голата, кръгла пета хвърли грахово зърно от смърт. И аленото зърно пусна мълния, превръщайки коронавирусите в пепел.
  И от утробата дойде вълна, която ги изгори.
  Светлана, след като мина мелницата, отбеляза:
  - А с нас, момичетата, винаги е лесно!
  Августин, възпроизведе приема на вентилатора и промърмори:
  - Никак няма да ти омръзне с мен!
  И от босите й крака излита смъртоносно жило, което разкъсва коронавирусите.
  И Зоя ще го вземе и ще изскърца:
  - Ние не сме хлебарки, ние сме момичета - на голяма слава!
  И пак нещо ще излети от босите й крака и ще удари врага.
  Момичетата приеха работата присърце.
  Марин льо Пен стреля с огнехвъргачка, натискайки бутона с алено зърно и отбеляза:
  - Все пак победата ще дойде!
  Тази крепост е почти единствената руска крепост в района. Има още няколко града в процес на изграждане. Хубаво е, че коронавирусите не си пъхаха носа в артерията. Но Русия в реалната история е загубила част от територията си на тази заразна планета. Много агресивна династия на власт във вселената на Коронавируса. Въпреки това, момичетата са това, което е способно да пусне полковете на Луцифер в бягство.
  Олга Рибаченко намалява коронавирусите. И в същото време момичето пее и хвърля дарове на смъртта на врага:
  - Най-високият клас ще бъде...
  И сега бумеранг, хвърлен от бос крак на блондинка с естествена красота, лети и вика:
  - Дикобразът ще реже всички!
  Маргарита също хвърли върху врага това, което е убийство. Тя го смачка на парчета и изпищя:
  - Аз съм боса мечта и голяма красавица!
  И кракът й ще хвърля диви дискове.
  Следващата в битката е Наташа. И също така хвърля към врага това, което разделя противниците.
  И го прави много хитро.
  А босите й крака хвърлят обикновени, смъртоносни игли. И алените зърна хвърлят пулсари.
  И алените зърна хвърлят светкавици.
  И тя също ще изхвърли агресивен поток от космически частици на смъртта от лоното на Венера.
  След това Зоя в битка. И също така хвърля към врага всякакви свастики и бумеранги. От малинови зърна добавя мълния.
  И коси врага.
  След това, докато минава:
  - Слава на добрия цар!
  Но в битката и Августин. Той също така унищожава врагове от Вселената на коронавирус. И ако хвърли, ще хвърли със смъртоносна сила. И от рубиновото зърно удря мълния.
  И докато пее:
  - Да, в името на Руската земя!
  И също така от босите й крака летят смъртоносни заряди.
  Светлана също не подвежда врага. И от босите й крака излита нещо, което носи очевидна смърт.
  И воинът пее:
  - Никога няма да се откажем! Проблемът няма да дойде в Русия!
  И отново как ще навреди на коронавирусите. И той ще го вземе без церемония и ще го накълца.
  Шестимата, или по-скоро седемте воини и воини, удариха силно. И реже врага, и хвърля боси крака.
  Но екипажът на Аленка се появи на танка ИС-15. Тази кола е от алтернативната история, където Сталин успява да напише завещание, оставяйки Берия за негов наследник.
  И в резултат на това новият диктатор пое и продължи курса на Сталин за война с Америка.
  И се появи супертанк ИС-15 с три оръдия и двадесет картечници.
  И момичетата на този танк се оказаха толкова борбени и агресивни.
  . ГЛАВА Љ 13
  Альонка удари коронавирусите, като натисна бутона пулсар с бос крак и изскърца:
  - Воинът се стреми към подвиг и слава, политикът винаги успява в подли дела и оставя след себе си лош спомен!
  Анюта също стреля по врага, разби танка на заразната империя и гука, оголивайки зъби:
  - Не е срамно жената да обича с ушите си, но няма нищо по-глупаво от това да си позволи да си закачи юфка на ушите, да й позволи да си обуе батата!
  Алла, смазвайки враговете с картечници, също използвайки рубинени зърна, извика:
  - Диамантените обеци са най-добрият приятел на момичето, а не юфка, покрита със сладък сос по ушите!
  Мария, драскайки противници с картечници и избивайки редиците на коронавирусите, измърмори:
  - Политикът се опитва да покаже, че е по-готин от варени яйца, но спазва обещанията си само когато свирят варени раци!
  Олимпийските игри отбелязаха, като изпратиха смъртоносен снаряд с алено зърно:
  - Политикът обещава да нахрани избирателите с вкусно месо, но прасето, което засади, смърди, въпреки подправката на сладките речи!
  Олга Рибаченко, нарязвайки коронавируси и изстрелвайки светкавици от зърната на ягоди, пееше:
  - Звезден боец, рогът ти свири напразно -
  Вашата земя е далеч в съмнителна слава...
  Пламъкът на битката трепери между редовете -
  В едностранна игра без правила!
  И друг бумеранг лети с босите крака на момичето, което преряза гърлата на дузина коронавируси.
  Красиво момиче, с едни къси шорти и с отляти бронзови мускули, както виждаме боец и секси.
  И Маргарита също е в битка. И така босите й крака работят. Тя унищожава враговете без никакво съмнение изключително готино.
  И мечовете й са като палачи.
  Воинът изскърца:
  - Нека бъде слава!
  Наташа също стреля с боси крака и хвърля смъртоносните. И в същото време той активно сече с мечове.
  Бипка едновременно:
  - Обкръжението ми е държавен екипаж!
  Следващата в битката е Зоя. Също дявол от най-високо ниво на унищожение. Как да държите пеперуда с мечове. И тогава той ще вземе и ще хвърли поразителни елементи с боси крака. И малиновите зърна ще пуснат мълния.
  След което преминава:
  - Армията се радва - напредва!
  И цяла линия от наклонени коронавируси пада.
  Момичето пее на себе си:
  - Зоя обича да убива! Ах, тази Зоя!
  И ето го Августин в бърза офанзива. Или по-скоро агресивна защита. И с помощта на боси крака нокаутира врагове.
  И в същото време скърца. И когато сабите й преминат като остриетата на култиватор, тогава три дузини коронавируса ще се пръснат на парчета! И рубинените зърна ще освободят дар на унищожение.
  И Августин крещи:
  - Хармонични акорди, знамето на Русия е много гордо!
  И сега голата й пета ще пасне на генерала на коронавируса в брадичката. Той ще вземе и ще падне.
  Зоя е агресивна в битка. Той реже враговете си и крещи:
  - Ще се усъмним и ще убием всички!
  И от боси крака такива кинжали летят.
  Марин Льо Пен пуска плазмени струи от лоното на Венера, които изгарят всичко и момичето крещи:
  - Победата на идеите на френския комунизъм!
  Светлана също не подвежда никого. И унищожава врагове, сякаш коса коси трева. Коронавирусите се разпадат.
  Момичето крещи:
  - Луда игла! Махай се от двора!
  И от ягодовите зърна как да стреля мълниеносно унищожение.
  Олга Рибаченко как да отсече куп заразни воини с мечове. И тогава с голи женски крака ще хвърли звездичка, от аленото зърно ще даде светкавица и ще извика:
  - Моята армия е най-силната!
  Момичето-терминатор се вижда в самия връх на унищожението на враговете. И го прави с голяма страст.
  И от босите й пръсти отлита още един дар на смъртта. И как запълва катерещите се по стената коронавируси.
  Адски, заразни фанатични воини. Вече са натрупали цели купища трупове. И те продължават да се катерят, да се катерят и да се катерят!
  Но русото момиче и медено русото момиче са само въплъщение на смъртоносна сила. И когато режат, пръските кръв летят във всички посоки и много далеч.
  Олга Рибаченко изпя:
  - Героизмът е прославен подвиг,
  Ние сме завоевателите на планетите!
  Маргарита, това неспокойно момиче, избухна от аленото си зърно с пулсар от магическа плазма и запя:
  Няма да спрем нито за миг.
  Чува се нечий приглушен писък!
  А също и от босите крака на момичето летят разрушителни и убийствени игли. Поразяващи коронавируси като снопове пшеница. Да, момичето Маргарита е истински терминатор.
  И как подсвиркват и свалят смаяни врани върху заразни същества. И тези хиляди коронавируси се унищожават.
  Марин Льо Пен изрева, хвърляйки грах от антиматерия с голата си пета:
  - Най-голямата ни победа!
  И добави, като изхвърли мълния от пъпа си и оголи зъби:
  - Когато един политик се кръщава много, избирателите спокойно могат да сложат край на предизборните си очаквания!
  Наташа, кълцайки коронавируси, пееше:
  - И момичето си помисли, смазвайки жълто,
  Че животът е добър и този живот е добър!
  После пак игли летят от босите й крака. И от алената зърна мълния на силата.
  Зоя мина покрай вятърната мелница със сабите си и изскърца:
  - Ще убия всички врагове и повярвайте ми, не се шегувам!
  И краката на воина изстреляха няколко звезди.
  И красавицата запя:
  - Военна постъпка - ударих петачка!
  Августин, изрязвайки без излишни емоции, издава:
  - Очаква ни голям успех! Повярвайте ми, не става по-добре!
  И също като боси крака, това, което убива, ще започне.
  Тогава ще скърца:
  - Аз съм проклета кобра!
  И рубинените зърна ще пуснат нов дар на смъртта.
  Светлана не проявява милост към коронавирусите. И унищожава като мравки. И в същото време пее:
  - боклукът няма да е скъп,
  Вдигнете крака!
  И сега от босите й пръсти отново летят убийствени подаръци. Това е най -страхотната дама ! И когато ягодовите зърна ще вземат и ще реагират с дар на смърт.
  И също реве:
  - Ще има наша победа, в свещена война!
  Марин Льо Пен го взе и плю, двеста коронавируса бяха убити с едно плюене наведнъж. И тогава тя ще вземе агресивен поток от плазма от пазвата на Венера и ще гука:
  - Политикът прехранва избирателя с юфка по ушите под сладкия сос на речите, но винаги забравя да посоли гадната храна със солта на истината!
  Олга Рибаченко става все по-активна. И тя реже с две ръце и дори взе лула в устата си и плюе коронавирусите с игли. Унищожава опонентите и скърца на себе си:
  - Това е нашата победа -
  Пълен завой и тръгвай!
  И отново момичето-терминатор се реже като лудо. И в същото време хвърляйте това, което убива без съжаление.
  Маргарита също е в борбата. Отчаяно момиче. И ако пусне бумеранг с бос крак, това вече е поне дузина повалени коронавируси.
  Тогава момичето ще пее:
  - О, имам голям хеликоптер,
  Е, сърцето ми пее от щастие!
  И смъртоносна звезда излита от голата пета на момичето. Да, това е красотата на най-високия пилотаж. И смъртта сее надясно и наляво.
  И остроумно добавя:
  - Политикът обещава хляб и зрелище, но първото без солта на истината, второто без правилата на приличието!
  Наташа също унищожава коронавирусите с всякакви средства.
  И докато пее:
  - Скърцане, скърцане, скърцане...
  Оливър намери Twist!
  И смъртоносен подарък излита от босия й крак.
  Така Зоя се изтегли... Тя го взе и плю врага от сламка. Тогава тя насече мелницата с мечове. Тогава босите й крака взеха и пуснаха адски подарък на смъртта.
  И коронавирусите удариха. Все едно са били облизани от огнехвъргачка.
  И тук в битка и Августин. Също бързо момиче. И червена смърт, и адски горящ лъч. И ще го вземе, ще го отреже.
  Не, нищо няма да го спре.
  Дори танкът Маус.
  Ето Августин и ноктите върху коронавирусите. Което е изключително готино и с щури символи и меч.
  И мечовете на червената харпия няма да спрат, нито за миг. И рубинените й зърна с ципове.
  В същото време Августин изскърца:
  - Моята родина е родината на комунизма!
  А също и от босите й крака, като полет на нещо изключително смъртоносно.
  И отново момичето е във въздуха.
  И тогава Августин си спомни как наистина се е била с "Мишка", в една от алтернативните истории. Тогава съюзниците сключиха примирие с Третия райх и, възползвайки се от липсата на бомбардировки, германците пуснаха Mouse в производство.
  Да, тези резервоари наистина бяха перлени като животни. И напредъкът им беше ужасен.
  Но не и за момичета-терминатори. Те се бориха с нацистите хладнокръвно и в същото време бързо.
  И показаха майката на Кузма! И воините се биеха смело.
  И сега червенокосият Августин сече с мечове. И косете враговете като култиватор.
  Тогава ще скърца:
  - Убивам го!
  Да, след такъв сън се чувстваш бодър и свеж. Толкова много момичета навън. Можете например да наречете някакво объркване. Да й ближе малко путката. Което би било наистина страхотно.
  Марин Льо Пен взе и се обади на проститутка на своя смартфон. Нека езикът работи. И ще бъде голямо удоволствие. Всъщност и момчето, и момичето имат приблизително един и същ език. А рискът от заразяване е минимален.
  Марин Льо Пен го взе и изпя:
  - Е, честно казано,
  Бих облизал яйцата!
  Не може, не може
  Но просто не ми стига секса!
  Момичето дойде. Тя беше блондинка от Русия. И се поклони. Марин разпери краката си, които бяха без гащички, и посочи утробата, като каза строго:
  - Хайде, използвай си езика!
  Затова тя се поклони и каза:
  - С голямо удоволствие!
  И тя коленичи, пъхна глава в пазвата на Марин и се зае да работи с голям ентусиазъм. Беше много интересно, така че вземете го и работете здраво. А езикът на проститутката е толкова умел и пъргав.
  Марин е просто в екстаз и дива наслада. В същото време можете да се отдадете на еротични фантазии с момичета-воини.
  Светлана също не е срамежлива в битка. Коронавирусът унищожава. И в същото време с боси крака това, което сее смърт, хвърля.
  И в същото време той крещи:
  - Космическа бравада -
  Ще има голяма серенада!
  И намигвайте на враговете!
  Тогава той ще изплюе от тръбата!
  И тогава Олга Рибаченко ще се разпръсне. И нека не само да хвърляме игли върху коронавирусите, но и да хвърляме бумеранги с боси, момичешки крака.
  Такова е хванатото бързо момиче-терминатор.
  И в същото време пее:
  - Враговете няма да ни спрат
  Ако слаб помощ!
  И не бягай, не бягай...
  Ако не напред!
  И момичето Маргарита с бос крак ще пусне дар на смъртта, а с алени зърна ще изпрати пулсар и съска:
  - За Русия!
  И Олга ще подсвирква. Повалени от свирката, гарвани се спускаха отгоре, които падаха директно върху върховете на коронавирусите, пробивайки черепите им.
  И Маргарита го взе и с боси пръсти хвърли разрушителното и смъртоносно. И в същото време тя пее:
  - Това ще бъде посланието на кобрата!
  И момичето намига и скърца! От скърцането й гарваните получиха сърдечен удар и се спуснаха с човките си, пробивайки черепи и шлемове на коронавируси.
  Марин Льо Пен, от рубинени зърна, взривени с коронен разряд на електричество. Изгори много коронавируси и издаде:
  - Свободата идва гола, а истината е боса, но диктатурата къса три кожи, а лъжите са подковани до уши!
  Наташа също не е пропусната в битката. Тя го взе и с голи пръсти хвърли остра свастика. Прекъсна много коронавируси и изскърца:
  - За моята Родина!
  И от алените зърна се хвърли с мълния.
  И тогава има Зоя в битка. И също така хвърля заряди срещу врагове с боси крака.
  И скърца с усмивка със зъби:
  - Аз съм такъв воин, наистина терминатор!
  След това момичето удря с мечове. И да крещи с пълна сила.
  - Банзай!
  Момичето, както виждате, няма да спре да се бори. И той ще реже без излишен антимон. И хвърляйте пулсари с пурпурни зърна.
  Августин също ще се заеме с изтреблението. Коронавирусът се самоунищожава, без никакъв сарказъм. И заразните воини падат, сякаш са разкъсани наполовина.
  И червенокосото момиче крещи:
  - Пламъкът на комунизма над света!
  И той пак ще го вземе и ще го разсече с два меча. И след това изплюйте от тръбата. И го насадете на врага. И рубинените им зърна са унищожени.
  Да, Августин, това е самата красота и съвършенство.
  Въпреки че Светлана не е по-лоша. И също така уреди за коронавируси естествен побой и убийство.
  А босите й крака хвърлят дарове на унищожение върху заразните воини. Да, правят всичко това на висока вълна. И от ягодови зърна как да се предадат на смърт с пулсари.
  Светлана крещи:
  - Борбата ще бъде кървава, свята и права!
  И от босия й крак отново се счупи нещо смъртоносно. И как ще понесе и ще удари коронавирусите! И когато иначе и свържете ягодови зърна.
  Тук момичетата наистина се разпаднаха. И капка не дават. Ето ги жените - всички жени жени!
  В същото време Марин Льо Пен също е дръзка, тя ще вземе от лоното на Венера, докато се поддава на такава разрушителна каскада от пулсари и ще издаде:
  - Куче може да хапе, може и да е спокойно, но политик спокойно ще ти сложи прасе и ще те вкара в кучешкия живот!
  Олга Рибаченко в рязка атака. Те вече са убили много хиляди коронавируси. Настъплението на воините на тази адска заразна империя отслабна.
  Олга изпищя:
  - Най-високата мярка за победа!
  Маргарита го взе и с голи пръсти хвърли смъртоносното, и то по-остро от бръснач.
  Тогава момичето запя:
  - Ние предизвикваме бурите,
  Защо и защо?
  Живейте в света без изненади -
  Невъзможно за никого!
  Маргарита изплю цяла опашка от коронавируси от лулата си и продължи:
  - Нека късмет - неуспехи,
  И скачай нагоре-надолу!
  Само по този начин, а не иначе -
  Само по този начин, а не иначе...
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  И само нагоре - нито милиметър надолу!
  Момичето показа доста бойно настроение.
  Наташа също е в самия епицентър на битката. Като изригващ вулкан. И хвърля игли с голи пръсти. Удря противници. И оставя трупове от тях. И алените зърна излъчват отвъд силата на светкавицата.
  Тогава момичето запя с усмивка на зъби:
  - Ние сме такива терминатори, като роботи-мечти, и страхотна красота!
  А ето и момичето, което прорязва бекхенд с мечове. И отсече много хора.
  Зоя също е в разгара на битката. Бори се за себе си, оголи зъби и реве:
  - Никой няма да ни спре!
  И от босия й крак диск премина през коронавирусите. Което преряза много гърла. И армията на адската заразна империя се задави.
  А момичетата се натискат все повече.
  Ето Августин как да пуснете нещо, което реже метал. Той ще отсече маса от глави, които са се образували на могили. И то ще скочи, ще полети и ще го вземе, ще реве:
  - Моето име е моят юмрук!
  И пак ще размаха две саби, а коронавирусът ще пусне червата. Но в същото време не се срамувайте.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни бумеранги. Кои глави се косят в редици.
  Тогава червенокосият воин изпищя:
  - Няма да сме в кабела!
  Нека има щастие на Земята!
  И ще вземе още от лулата с алената си уста и плюе. И войниците на адската заразна империя ще рухнат, като кули с брашно.
  Така Светлана показа в битка ...
  Тя събори противниците на вряща вода. И тези попарени ще го вземат и ще викат много диво.
  Светлана изскърца:
  - Моето убийство!
  И с бос крак ще хвърли няколко бумеранга. Ще преодолее много коронавируси.
  И изцежда много трупове.
  Така работят нападателите.
  Марин Льо Пен взе от алените зърна, заредени с цяла картечница от плазмени пулсари, изгори опонентите и издаде:
  - Мъжете купуват любов за пари от проститутки, политиците купуват любовта на избирателите за обещания, че не струват и стотинка!
  И те съсипват империята на вселената на Коронавируса, без повече приказки. Не, те дори имат специален такт.
  Броят на починалите от коронавирус вече е в десетки хиляди. А момичетата просто се забавляват и скачат като топки.
  Олга Рибаченко изпълнява и най-готиния пилотаж, който можете да си представите.
  И девойката сече с два меча, та ръцете и краката и главите летят на всички страни.
  Олга крещи:
  - Ще стане, вярвам в решителната ни победа!
  Маргарита с бос крак, хвърляйки разрушителното и пускайки светкавица от рубинното си зърно, потвърди:
  - Да, ще бъде!
  И цялата шестица, или по-скоро седемте, започнаха да режат още по-активно.
  И хвърляйте с голи пръсти още по-ожесточено. И свирката е напълно оглушителна, а воините на адската заразна империя са съборени от гарвани, като класчета с градушка.
  Марин Льо Пен, като капак, пусна цял облак от магическа плазмена енергия в заразни същества, превърна ги в разредени потоци от елементарни частици, ревящи:
  - Крале се издигат на трона, но само голи крале се разкъсват на президентския стол!
  След като почти цялата армия на коронавирус от милион триста и петдесет хиляди беше унищожена, шест или по-скоро седем воини се придвижиха по-нататък в дълбините на адската заразна империя. За да попречи на коронавирусите да се върнат отново в руските градове в космическия Сибир.
  Тук воините нападнаха жълтите воини в най-близкия голям град.
  Олга Рибаченко, посичайки инфекциозни бойци и размахвайки двата меча, изкрещя:
  - В и руските царе!
  И остри игли летяха от момичешките й боси крака. Те удариха борците с коронавирус .
  Маргарита, сечейки заразни войни с мечове и изпращайки светкавици от алените зърна на гърдите си, го взе и запя:
  - Сега правим история!
  И игли летяха от босите й крака в заразни воини.
  Следващата е Наташа в битка. Той също хвърля подаръци на смъртта и крещи:
  - Бъдещето е наше! Слава на Велика Русия!
  И нейният гол, изсечен крак ще изхвърли това със страшна сила. И нарежете коронавирусите в кървава каша.
  Зоя също реже отчаяно. И разби наполовина генерала на коронавируса . И му сряза костите.
  След което тя извика:
  - За моята голяма победа!
  И с боси крака отново ще пусне убийствен подарък. И нокаутира много бойци с коронавирус .
  Но когато Августин е в битка, като цяло е ужасно. Тя разрязва войниците с коронавирус наполовина и пуска убийствени подаръци с боси крака. И така смазва жълтата армия.
  Няма Августин и всъщност те наричат червената вещица. И тя е непобедима.
  И смъртоносни игли летят от голите й пръсти. Те попадат в коронавируси и се срутват като чували с пясък.
  Августин реве с горната част на дробовете си:
  Руснаците ме познават
  И те го наричат страхотно!
  И отново красотата е като хвърляне на смъртоносна игла. И врагът е притиснат като бръмбар.
  Августин за бълбукането:
  - Можеш да мечтаеш, да мечтаеш лошо!
  И отново девойката се блъска като бумеранг.
  Да, тази червенокоса - нито килограм сол яде във военните дела. Ако върши, значи върши.
  И отново бързото и огнено момиче е в атака.
  И тук Светлана е нетърпелива да се бие. И така той реже и унищожава всички. И мечовете й са като искрящи светкавици.
  И игли летят от боси крака, и светкавици от ягодови зърна.
  Момичето извика:
  - Моята голяма сила -
  Играйте с мен, за да бъдете приятели с крокодил!
  Марин Льо Пен е воин от най-високата екстра класа и известна в цял свят с директната си динамика и агресия, като светкавица от лоното на Венера, изгаряща коронавируси с цели батальони. И да ги превърне в пепел.
  И тогава той казва:
  - Силата на бика не се нуждае от овчи мозъци, за да не оре лисицата, да не погълне прасето, а вълкът в кожата на овен да не разкъса!
  Момичето Олга Рибаченко, както винаги, е в атака. Тя е бърза женска мангуста. Нарязва и хвърля звезди по врага.
  И младият воин вика:
  - Да преминем в настъпление
  Ще унищожим всички заразни!
  А ето го и босоногото момиче в атака и от малиновите зърна как чуква с пулсари. И сега нейната боса пета ще хвърли топката. Той скача и тъпче коронавируси в торти.
  И момичето Маргарита в голямо вълнение смазва заразените войски. И голите й пръсти хвърлят дарове на смъртта.
  И момичето реве:
  - Ще спечеля!
  И отново цял дъжд от игли се втурва от босия й крак.
  И иглите са смъртоносни и отровени.
  Маргарет в настъпление. Коронавирусите срещу него е много здраво. А момичето е олицетворение на ужаса.
  Макар и красив войн.
  И сега парче смърт отново отлита от босия й крак. Което удря враговете.
  И тя вие, и свири, така че стотици хиляди гарвани падат наведнъж и пробиват черепите на коронавирусите.
  Марин Льо Пен също свири като свирка и как от алено зърно избухва с огнен съсирек енергия. И той ще го вземе и от пазвата на Венера потокът от вихър от плазма ще се освободи и ще гука:
  - Политикът е футболист, който вместо да рита топката, бие мозъка си с език!
  Наташа в див полет. Нарязва коронавируса на парчета. И мечовете й не познават милост.
  Воин реве:
  - Това ще бъде нашата голяма победа!
  И от босите крака на красавицата отново излитат много смъртоносни и опасни игли.
  Те заразяват коронавирусите в голям брой. Какви момичета са наистина готини.
  И в офанзивата не дават на никого спускане.
  Но Зоя не знае, никога няма и дума. Тя пробива до опонентите. И мечовете й са като палачи.
  Зоя крещи с пълна сила:
  - Не познавам милост - само смърт!
  А босите й крака са толкова хвърлени, че коронавирусите не могат да устоят!
  И обратното, воинът ускорява всяка минута. Ето ледената пързалка в настъплението.
  Августин също е толкова добро момиче. Не отстъпва и не се предава. И тя успява във всичко.
  Тук тя хвърли стоманено ветрило с боси пръсти. Тя отсече войниците с коронавирус и изсъска:
  - В червената империя ще има огън, който ще стопли цялата планета!
  И отново нещо, което специално убива мухи от босия й крак.
  И воинът отново е на висока позиция.
  И ето Светлана в битка. Не се отклонява от плана. И се порязва с див натиск. И от босите й крака излита остър диск. Което знаменито реже противниците.
  Светлана изскърца от дива ярост:
  - Ще ви разкъсам всичките!
  И момичето е в настъпление. И босите й крака са толкова пъргави.
  . ГЛАВА #14
  Марин Ли Пен също удря враговете от алените зърна и удря със светкавици и гукане:
  - Футбол се играе с крака и понякога с глава, а в политиката с езици и често мозъците са от едната страна!
  Танкът на Елизабет влезе в битката: Т-54. Момичето току-що беше дошло от фронта Втората световна война продължи. Но сега можете да смажете коронавирусите.
  Елизабет стреля с помощта на голите си пръсти, разби колата на заразни същества и изскърца:
  - Ако футболът не се играе с ръце, значи политическите игри не се играят с ръце в бели ръкавици!
  Екатерина, стреляйки по противници и ги коси с картечници и разбиваше коронавируси с точност, издаде:
  - Трудно е да минеш през калта, без да си изцапаш краката, трудно е да влезеш в политиката, оставяйки чисти ръце!
  Елена също удря коронавирусите с оръдие и гука, смачквайки кулите на враговете:
  - Във футбола трябват бързи крака, в политиката също трябва да си пъргав, за да не си хвърлиш копита!
  Ефросиния взриви вражеския танк. Тя го натроши на малки парченца и изскърца:
  - Във футбола вкарват топка във вратата, в политиката слагат прасе в джоба на избирателя!
  И момичетата отново се блъскаха за коронавируси ... И резервоарът им работи. След като войната продължи, тя трябва да продължи до пълна, свещена победа. И в една от вселените войната все още продължава през четиридесет и осма година. И тук е необходимо да се унищожат коронавирусите, за да не унищожи човечеството тази мръсотия.
  По-нататък в битката Олга Рибаченко е откъсната като щука от мрежата. Ето едно отчаяно момиче-терминатор. В него участват колосални сили и натиска на дива землеройка и богиня.
  А ето и воина, докато хвърля бумеранг с голия си грациозен крак. Да, и противниците загубиха две дузини глави наведнъж.
  Това е наистина - наистина смъртоносна сила.
  Олга уверено изпя:
  - Моят почерк е прост -
  Не обичам да дърпам опашката на котката!
  И едно острие излетя от голата пета на момичето и как ще се избият коронавирусите. Те буквално загубиха духа и смелостта си.
  Олга отбеляза с дива ярост:
  - Никога не казвай думата не!
  Момичето-терминатор е в атака... Тогава тя се сети за Владимир Кличко. Да, този боксьор може да се върне на ринга. А защо да не опитате? Ако все още има здраве, значи самият Бог ти е заповядал да се биеш!
  Воин Олга изпищя:
  - В бокса най-необходимите ръкавици, което е по-трудно, за да се пребориш с мозъци, в политиката, най-ненужните бели ръкавици, за да не пречат да капе върху мозъка!
  Момичето Терминатор в атака. Смазва коронавируси и пее:
  Млад приятел винаги бъди млад
  Не бързайте да почивате...
  Бъдете весели, смели, шумни -
  Трябва да се бориш - така че се бори!
  Човек с твърдост -
  Да ви победя всички подред!
  Вечно момиче с душа
  Какво поражда резултата!
  Вечна момичешка душа
  И не отстъпвай!
  Млад воин и вечно босо момиче в яростна атака срещу коронавируси. Той ще се покаже от най-добрата страна.
  Маргарита също смазва инфекциозни воини и пее:
  - Никога няма да се откажем!
  И тя отряза много коронавируси, добави със смях:
  - Не, повярвай ми никога!
  И момичето отново хвърли остри, отровни игли.
  Тя е в бързо и уникално движение.
  Марин Ли Пен също се бори и изпраща големи искри от светкавици, които изгарят заразни същества и реве:
  - Във футбола за удряне на топката с ръка си наказан; в политиката, за удряне на мозъка с език, ти се присъжда наградата на победителя в изборите!
  Наташа в битката е бърза и страшна, като валкирия. Бори се смело. И събаря коронавирусите.
  Тя често се биеше в небето. Тя беше отличен пилот-ас. Тя трябваше да се бие в пехотата.
  Но сега Наташа се захвана с коронавируса. И нека върша с цялата ярост.
  И бумеранги и игли летят от босите й крака. Тя смазва врага.
  Момичето пее:
  - Но аз вярвам в изгрева,
  Ще разсее мрака на тъмницата на затвора!
  Зоя атакува коронавирусите. И избива плътно. А босите й крака избиват врагове без никакво спиране.
  Воин в движение. Тя е като кобра, която скача и скача към себе си.
  Момичето със златната коса крещи:
  - Бъдещето е наше
  Ние сме като рицарите джедаи!
  И сега тя ще го вземе от завой и ще го удари.
  Следващият в атаката е Августин. Смазващо и борбено момиче с червен цвят. Тя премина в настъпление, като набра темпото още повече. Мечовете й са като остриетата на вятърна мелница.
  Издадена огнена красота:
  - Ще има такова щастие за целия свят!
  И отново момичето тръгва в дива скорост. Това е истинската богиня на войната.
  Светлана също пее, скачайки:
  - Сто след сто, полк след полк,
  Руските рицари секат с меч!
  И сега голите й пръсти ще хвърлят това, което не може да бъде отблъснато от щит.
  Ето го момичето. Истински мегер.
  Наташа чурулика със зъби:
  - Не ме учи!
  И хвърля смъртта с бос крак.
  Августин се съгласява:
  - Изобщо няма какво да ни учи!
  Воините ускоряват движенията си. Засега почти целият град е осеян с трупове. Да, коронавирусите са изтребени. Има само шестима души, но работят за цяла армия.
  И това е демонстрация на непреклонния, руски дух.
  Бийте се в небето и момичетата. По-специално, Анастасия Ведмакова пристигна с мисия за унищожаване.
  Момичето изпрати смъртоносна ракета към заразните същества, разпръсна ги в различни посоки и изпищя:
  - Ръкавиците в бокса смекчават удара, белите ръкавици в политиката не ви позволяват да го ударите правилно!
  Акулина Орлова удари коронавирусите с неуправляема ракета, която разби повърхността на планетата, и издаде:
  - Боксьорите са със сплеснали носове, политиците са с деформирана съвест!
  Mirabela Magnetic прорязва враговете с много смъртоносна лазерна струя. Тя наряза коронавирусите на парчета и изскърца:
  - С помощта на водка можете да премахнете червеи от стомаха, с помощта на трезва глава можете да изгоните политиците от черния дроб!
  Воините избухнаха в смях... Всичко изглеждаше много, много смешно.
  Наташа пусна пулсар от аленото си зърно, изгори много опоненти, агресивно отбеляза:
  - Като пиеш водка, можеш да начупиш дърва за огрев, с трезва глава ще си изкълчиш мозъците, в търсене на политик, който не е промит!
  Зоя го взема и хвърля куп гранати с боса си пета, разкъсвайки коронавируси и скърцайки:
  - От водка махмурлук на следващия ден, от политик главоболие през цялото време!
  Августин го взе и как от лоното на Венера ще изхвърли отровна отрова. Изгори много коронавируси и скърца:
  - Водката е горчива, но и не съдържа солта на истината, като сладък мед от устата на политиците!
  Светлана взе и удари врага като мълния от пъпа и го изгори докрай, скърцайки:
  - В бокса няма голи ръце, в политиката чисти крайници!
  Марин Лий Пен ще подпали цял батальон от коронавирусни същества с рубинени зърна и мърморене:
  - Водката има градуси и топли, политиката затопля степента на раздора, а само трезвата глава я охлажда!
  Албина и Алвина са смазани от коронавируси от летяща чиния. И го правят много агресивно.
  Албина натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, стрелна лъч към заразните същества и изпищя:
  - Водката ще донесе радост дори за час, а политикът ще донесе разочарование завинаги!
  Алвина удари коронавируси с голи пръсти на краката си и изгука:
  - Който изпие чаша водка дори си прокашля гърлото, който глътне кофа сладки изказвания на политика, ще си замърси мозъка!
  Марин Ли Пен отново се удари по агресивните и атакуващи коронавируси и бълбука:
  - Във всяка чаша вино има дъно, само обещанията на политиците се изливат от бездънни чинии!
  Олга също хвърли изхвърляне от пазвата на Венера във врага, което изгори много заразни същества и издаде:
  - Пияница налива вино без мярка, отравяйки се, политик излива амброзията на красноречието на опияняващи речи, убиващи околните!
  Маргарита Магнитная също удря врага, първо от пъпа, а след това от алените зърна и заявява:
  - От вино можете да заспите и махмурлукът ще премине за един ден, от пиянски изказвания на политик можете да заспите завинаги, а разочарованието на избирателя ще продължи вечно!
  Марин Ли Пен отново тупна от лоното на Венера, вдигайки сериозно цунами и издаде:
  - Водката се слага в бутилка от половин литър, обещанията на политик не могат да се поберат в три кутии!
  Наташа, нарязвайки коронавируси с мечове и се ухилявайки със задоволен вид на зъби, които блестят като перли, отбеляза:
  - Обикновеният човек също обича да лъже, но го прави без злов умисъл, но политик, лъжещ, без никаква любов, ще сложи прасе на избирателя!
  Зоя отбеляза, удряйки коронавирусите с няколко парчета антиматерия, изпращайки ги с изплюване:
  - Политикът ще продаде майка си заради властта, само че по някаква причина избирателят докарва политиците на власт, което те обещават не струва и стотинка!
  Августин също ще закове коронавируса с мълния от рубинено зърно и ще издаде:
  - Свинята е прекалено дебела, за да пости, политик да му позволяват да прасе прекалено, за да не пости вечно заради него!
  Светлана изпрати разрушителен бумеранг с боси пръсти на краката си и изкрещя:
  - Понякога от червени речи политиците роят сълзи от нежност, но когато говорещият получи власт, трябва да плачеш от разочарование!
  Е, проститутка от Русия работеше с езика си. И доволен Марин Ли Пен с голямо удоволствие. След това тя се изправи, изплакна устата си и след като получи чек от жена политик, отиде до банката да го осребри.
  И двете жени бяха щастливи. Един има пари и добър клиент.
  Още едно удоволствие...
  След това Марин се облече и отиде на следващата среща.
  Тя, разбира се, много искаше сама да работи с езика.
  Така тя преговаря с шейховете и напуска Саудитска Арабия.
  Отлетя за Кувейт. Там също можете да поръчате красиво момче в хотела.
  Този път Марин беше обслужен от руса тийнейджърка. Много красиво момче с дълъг и сръчен език.
  Марин го взе след душа и миришеше добре. Младият жиголо работеше с голям ентусиазъм. И самият той го хареса, въпреки четиридесетте години разлика между клиента, непълнолетната проститутка.
  А Марин междувременно се забавляваше, представяйки си еротични и военни снимки;
  Тук Олга Рибаченко, Марин Льо Пен и нейният екип отново са изпратени от руските богове Демиурги на друга мисия срещу адската, заразна империя на коронавирусите.
  Тук девойката-генерал и нейният партньор, безсмъртното момиче-писател, се бият. И ето ги, заедно с момичетата на вещиците, се бият уверено и това е много агресивно и брутално.
  Олга Рибаченко управляваше мелница с мечове. Тя отряза много коронавируси и пръскането им даде:
  - Слава на Великата Русия на Николай II!
  И момичето с боси пръсти отново пусна бумеранга на смъртта.
  Марин Льо Пен в отговор също взривява, използвайки алените зърна на гърдите си, помита противниците и издава:
  - Политикът обикновено е безкрил, но винаги лешояд и чистач!
  Маргарита активно унищожава коронавирусите в битка. Босите й крака са толкова уместно удряни с убийствени подаръци, че просто оставате изумени.
  Супермен момиче.
  И нейната активност в битката, като животно невестулка.
  Не, никой никога няма да уплаши такова момиче, дори ако има два милиарда коронавируса.
  Но какво да прави Маргарет?
  Тя защитава страната си.
  Воинът удари аленото си зърно по врага и агресивно заяви, оголивайки зъби:
  - Водката предпазва наранената кожа от инфекция, словесната диария на политика ще зарази с деменция през кожата на носорог!
  Олга Рибаченко, нарязвайки коронавируси, изпя:
  - Няма по-красива родина Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-красива страна във Вселената -
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Русокосото момиче ще скочи и ще ускори, ще избие всички с боси крака и ще изрече:
  - Водката е евтина и ободрява, един политик е скъп и те вкарва в депресия!
  Наташа също се бие и пее:
  Фатална година, не можеш да ми повярваш
  Хиляда деветстотин деветдесет и девет...
  Спрете да се въртите в кръг
  Дяволът ще се обърне със златни рога!
  И момичето отново ще хвърли убиец подарък с боси крака.
  И тогава от алените зърна ще пусне смъртоносен и смазващ рафтове пулсар.
  Зоя също е в битка, ранена е и се бие. Активно момиче. И ако сече с мечове, всичко лети дотук.
  А босите й крака толкова активно хвърлят подаръци. И толкова много нокаутират врагове.
  И мълния удря ягодовите зърна.
  Да, явно коронавирусите имат тъмни дни.
  Августина удря без никаква жалост. А босите й крака са нещо повече от смъртоносно. Това обикновено е богинята на унищожението.
  И в него има хиляди дяволи. И рубинени зърна, бълващи пулсари на смъртта.
  Светлана тръска коронавируси с голяма страст и крещи:
  - Бъдещето е
  За да не бъдем котки!
  И босите й крака пак ще хвърлят нещо и враговете ще бъдат разкъсани.
  Бойно момиче - висш пилотаж в нея!
  И от ягодовите зърна как ще се поддаде на агресивната среда на тотално унищожение.
  Марин Льо Пен също е точно там и нокаутира с енергични залпове маса от вражески войници на заразната империя на коронавируса, докато изрича:
  - Политик, чиито обещания не струват нито стотинка, но обещаващи златни планини, избирателят ще струва много!
  Освен това Герда и нейният екипаж се бият на Тигър-5. Момичетата са много готини и красиви.
  Също така, когато се стреля по противници, се използват голи пръсти на краката и алени зърна.
  Герда блъска, натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно и стреля енергично, заявява:
  - Във футбола, в случай на нарушение, има червен картон за играча, в политиката да играеш без правила никога няма да се изчерви от срам!
  Шарлот, стреляща от картечници, лесно се съгласи с това, като натисна бутона с рубиновото си зърно:
  - Футболист ще вкара гол с крак по правилата, политик ще избие мозъци без правила с език!
  Кристина гръмна с помощта на гола пета от самолетни оръдия върху коронавируси и изгука:
  - Ако имаш силна воля, тогава твоят дял няма да е слаб!
  Магда също удари заразните същества със смъртоносен секрет, смачка ги и отбеляза:
  - Който няма закаляване на стомана, няма да получи медал за награда!
  Момичетата на този много мощен танк от алтернативна история, където е съществувал Третият райх през петдесетте години, наистина нанесоха много тежък удар на заразната орда.
  И Герда го обобщи:
  - Една малка чаша горчива водка е много по-полезна от цяла цистерна пияно красноречие на сладък политик!
  След като изчистиха града от коронавируси, шестимата, или по-скоро седмината, си взеха почивка. Веднага напълни глигана и го изпържи цял.
  Нарязаха го на парчета и започнаха да ядат.
  Наташа изяде месото с голи пръсти на краката си и, ухилен, отбеляза:
  - Тук, при Уолтър Скот, рицарите ядоха много наведнъж!
  Олга Рибаченко се изкикоти и напомни:
  - Направи и Дюма! Ето как Портос изяде цял овен!
  Наташа се засмя.
  - Овце? Защо не глиган?
  Олга изпя в отговор:
  Цялото ти проклето семейство
  Чичо ми, който взе глигана...
  Когато беше жив - предупреди ме -
  Невъзможно е да вземеш жена от канибали!
  Не ме карайте с общността, това е лъжа
  Все едно вирус се залепва за теб...
  Не клеветете нашата младеж
  Тя е нашата надежда и крепост!
  Маргарет потвърди:
  - Това е дива песен! И искам нещо по-душевно!
  Олга отбеляза:
  - Духовна? Това е добре!
  И момичето изпя нещо...
  Като таралеж оголи копията си четина,
  Плътен водопад, поток от остри стрели ...
  Но аз вярвам, че Отечеството завинаги е едно,
  Исках да дам живота си на Родината си!
  Но Августин я прекъсна и отбеляза:
  - Необходимо е не да се пее, а да се действа. Като цяло това са стихотворения на мъже, а вие сте жена!
  И момичето извади iPhone от колана си. Олга се усмихна, Наташа му подаде своята и предложи:
  - Играйте на танкове с червенокосата!
  Августин се съгласи:
  - Обичам тази игра!
  И момичето-герой започна да набира параметри.
  Олга Рибаченко пое танковия флот, отбелязвайки:
  - Политикът често има натиска на танк и неговия инат, но вместо смъртоносна цев, той има смъртоносен, дълъг език!
  Августин предупреди:
  - Един резервоар за един! Опитайте дуел!
  Момичето с готовност се съгласи.
  - Това е точно така!
  Олга избра най-готиния съветски танк от четиридесетте - ИС-7. Прекрасна кола, която така и не стана сериен. Тя има всичко и броня, и оръжия, и скорост. Истински ореол!
  Августин има E-75. Колата е по-зле. И по-тежък, и по-малко скорост, резерв на мощност, малко по-слаб и пистолет. ИС-7 има 130 милиметра срещу 128 за Е-75. Бронята на германеца може би е по-дебела, но това се компенсира от големия наклон на ИС-7. И страните на Fritz са по-високи ... Така е, но ...
  Августин надгражда E-75 до ниво M... И колата се подобрява. И двигателят е по-мощен и силуетът е много по-нисък, а цевта на пистолета е станала по-дълга. И сега бронята се сгъсти. Германският танк все още тежи деветдесет и пет тона, в сравнение с шестдесет и осем за съветския. И след надстройката той има подобно оформление и вече ще бъде по-мощен.
  А ИС-7 така или иначе остана без разработка. Така че в реалната история никой не го е предвидил.
  Е, какво е Олга да впрегнем.
  Момичето дори съвсем логично каза:
  - Политикът като танк има способността да пробива калта и да поема удари, само че се движи от с много повече шум и смрад!
  И момичето ще излъчи мълния с аленото си зърно.
  Тя събаря сладника, като го изгаря.
  Момичето обаче не е загубено. Тъй като врагът се е модернизирал, тогава детето ще направи нещо и ще използва черупки от пера. И тогава ще има много добър бой.
  ИС-7 наближава. Но въпреки това шофирането на германеца все още е по-добро.
  Августина стреля с по-дългия си пистолет. Но все още не мога да вляза.
  И момичето терминатор се приближава и навива гъсениците. Виждате, че воинът е доста самоуверен.
  Августин, след още един изстрел, извади морала:
  - Мишка може да убие слон!
  И битката продължи, Олга заби 130-мм оръдие в самото кръстовище на корпуса и победи. Въпреки всички предимства.
  Но като цяло в танковете от четиридесетте има различни автомобили. Много страхотен проект - "Кралски лъв". Теглото е сто тона, оръдието е с калибър 210 мм, предната броня е 300 мм наклонена, страните са 200 мм, а двигателят е 1800 конски сили.
  Това е кола - дори ИС-7 може да проникне само отстрани и да се затвори. И наистина е страхотно!
  Августин пееше със зъби:
  - Това е орел, който лети над слънцето!
  И млъкни...
  Марин Льо Пен мъдро отбеляза:
  - Дизайнерът в танк цени мощен пистолет, избирателят в политиката има дълъг език!
  След като се нахранили, шестимата се преместили в градовете с коронавирус . Засега е необходимо да се постигне сключването на мир и да се обезсърчат представителите на заразната, адска империя от желанието за атака.
  Момичетата и момчето атакуваха коронавирусите и отново убиха мнозина с мечове и боси пръсти.
  И също така момичетата изпратиха с алените си зърна смъртоносната сила на светкавицата и пулсарите.
  И от пазвата на Венера те ще пуснат убийствено торнадо от магическа хиперплазма и ще изгорят всички до основи.
  Марин Льо Пен също пусна подарък на смъртта от алено зърно и отбеляза:
  - Никой вирус не е толкова заразен, колкото бацилите от празните речи на политиците!
  И обсебващо насекомо ще събори с гола пета.
  Тогава воините стреляха от пленените оръдия. И много убити коронавируси.
  Олга Рибаченко, хвърляйки граната за дървени стърготини с босите си детски крака, отбеляза:
  - Може би е по-добре да играем в защита? И тогава някак си се оказва грозно?
  Августин изстреля светкавица от рубинените й зърна и енергично отвърна:
  - Има понятие за превантивна война!
  Олга, минавайки покрай мелницата с мечовете си, напомни:
  - Виктор Суворов също се опита да докаже, че войната на фашистка Германия срещу СССР е била превантивна!
  Августин се ухили и изръмжа:
  - Не е ли така?
  Олга поклати глава.
  - Съмнително!
  Маргарет си спомни:
  - Прочетох тази книга. Тя изглежда убедителна на пръв поглед. Но ако копаете по-дълбоко...
  Августин кимна в знак на съгласие и отново изстреля светкавица от рубинените й зърна.
  - СССР подготвяше настъпателна война и това е факт!
  Маргарет отбеляза:
  - СССР подготвяше настъпателна война и след войната. Но офанзивата така и не започна!
  Олга логично отбеляза:
  - Ако Сталин е планирал настъплението, то в по-късен период, след като първо завърши комплектуването на своите дивизии с танкове и друга техника. И най-новата авиация току-що започна да пристига по части, дори пилотите не са я усвоили!
  Августин също логично възрази:
  - Ако съветската армия се превъоръжаваше, тогава германската армия също не стои на едно място. Докато СССР произвеждаше най-новите самолети, Фриц увеличаваха производството на най-новите технологии.
  Предимството на Сталин от забавяне няма да се увеличи. По-скоро, напротив, нацистите, имащи потенциала на Европа, биха могли да настигнат Русия по количество оборудване с по-добро качество!
  Олга Рибаченко се усъмни:
  - Какво ви кара да мислите, че качеството им е било по-добро?
  Августина, с голи пръсти на краката си, стреля поредната граната срещу коронавирусите, честно отговори:
  - Но те спечелиха през четиридесет и първата година! Ако биеха, като отстъпваха по брой, значи бяха по-добри, може би, и по техника!
  Гениалното момиче логично се усъмни:
  - Не мисля така!
  Маргарита изстреля светкавица от пъпа си, изгори куп коронавируси и забеляза:
  - Четиридесет и първата година е мистерия. Защо формално по-силната Червена армия губеше битка след битка. И тогава, след като стана формално и всъщност по-слаба, започна ли да печели?
  Олга Рибаченко отговори:
  - Това е голяма мистерия на Втората световна война!
  Марин Льо Пен остроумно отбеляза, оголивайки зъби:
  - Най-голямата загадка е как човек придоби силата на бог, като остана маймуна в мисленето, чакал в навиците и остави лисица да откъсне три кожи от себе си като овен!
  Наташа предложи:
  - Имаше намеса на висши сили!
  Олга кимна.
  - Наистина имаше нещо!
  Августин изръмжа:
  - Нашите идоли са в кръв, нашите богове са боговете на войната!
  Зоя се съгласи.
  - Покрити с кръв и боговете на войната!
  И момичетата освободиха от лоното на Венера мощно торнадо на унищожение, изтривайки противниците в пепел.
  Елизабет и нейният екипаж също вършеят и мачкат коронавируси. Притискане с голи пръсти и алени зърна на гърдите.
  Елизабет, стреляйки много точно по коронавирусите, много логично отбеляза:
  - Шахът има строги правила на играта и ходовете не могат да се връщат назад, политиката няма правила, а фигурите скачат в пълна бъркотия, но в същото време всички крещят, че играят с бели!
  Екатерина се нахвърли с картечници, покоси няколко редици коронавируси и извика:
  - Владетел, който обича да пудри мозъците на поданиците си, е по-лош от набръчкана старица, която слага грим върху напукана кожа!
  Елена също ще я заковава от самолетни оръдия и ще ръмжи, смазвайки коронавирусите:
  - Млада жена оставя следи от боси крака, които предизвикват изкушение, но ако политик ви обуе, тогава ще ви остави такова наследство, че всички ще плюят!
  Ефросиня, карайки танк, отбеляза:
  - Парите обичат умни и хитри хора, но мошеник няма да забогатее душевно!
  И резервоарът им продължи да поглъща коронавируси без никаква допълнителна милост.
  . ГЛАВА #15
  Жените воини на врага притиснати и смачкани.
  След което Наташа строго каза:
  - Всичко! Засега няма инструкции от Владислав Миротворец да води голяма война срещу Коронавирус-Вселената! Доведете няколко пленени генерали в руския лагер Олга и ще получите награда за тях!
  Олга Рибаченко попита с недоумение:
  - И не искате да получавате поръчки?
  Августин много логично отбеляза, хвърляйки смъртоносна граната за дървени стърготини с голите си пръсти:
  Защо ние, вещиците, имаме нужда от това? Оценяваме други дрънкулки!
  Зоя рационално отбеляза:
  - Орденът на св. Андрей Първозвани пак няма да се дава, а и дрънкулки не ни трябват! И като цяло вече сме на толкова години, че желанието да съберем колекция от награди не е толкова актуално!
  Олга Рибаченко плахо попита:
  - И така, на колко години си?
  Момичетата отговориха в хор:
  - Не е обичайно дамите да се питат за възрастта им, но хората не живеят толкова дълго!
  Русокосото момиче се засмя и отговори:
  - И аз също съм далеч от двадесет, макар че съм вечно момиче!
  раменете си двама от най-благородните генерали на коронавируса и ги завлече към крепостта.
  Марин Льо Пен отбеляза доста агресивно:
  - Политиката, разбира се, е война, но те не вземат пленници в нея, скъпо е да се храни, когато победителите имат само обещания в сърцата си, че не струват нито стотинка, и няма да ви писне със засадено прасе!
  Владивосток по това време все още се строи.
  Олга Рибаченко влачи на гърба си благородници с коронавирус и подсвирква, малко извън темата, но също така военно;
  Нашият народ няма да понесе страдание,
  Нека гърмят пушките - адският глас на войната!
  Ще стоим: с надежда за възклицание,
  Рамо до рамо: сплотени, стари и млади!
  
  Вдигане на щикове в мазоли,
  Строгият поглед на бойците - просто момчета!
  Земята от скръб стана цялата сива,
  Момичета плитки плахо дърпайте!
  
  Ние сме децата на славния съветски народ,
  Не можем да бъдем счупени, нито стомана, нито огън!
  Нека се борим с всички сили за свободата!
  Ято фашизъм - вярвам, че ще го разбием!
  
  Нека не ги вземат на служба - горчиво от досада,
  Но пионерът се събра в битка!
  Вратовръзката гори - всички очи се отварят в нея,
  По славните болшевишки стъпки!
  
  Тълпа войници избягаха към атаката с ярост,
  Фашистите мълчат, грохотът на оръдията е откъснат!
  От смачканата червена сила на метала,
  Счупеното знаме със свастиката е увиснало!
  
  Където нашите батерии знаеха точно
  И защо? дръзко момче,
  Въпреки че снегът е буци, боли, те измъчваха злото,
  Когато бос през нощта, той ходеше в торба!
  
  Когато си малък, е по-лесно да разузнаеш, по-лесно,
  Във всяка пукнатина можете да си пъхнете носа!
  Ти се закле в студа, в горичката,
  Но някой се засмя: човекът не е достатъчно зрял!
  
  Момичетата също не познаваха страхливостта,
  Не по-зле се бориха, смели момчета!
  На почивката танцувахме по двойки,
  Бъбриха пестеливо - жалко да се губят думи!
  
  Жестокият Хитлер - слугата на Сатаната,
  Хора без сметка, копелето съсипа!
  Но освободителят ще смаже ордата,
  В крайна сметка няма ограничение за съветите на силите!
  
  Комунистическата партия обичаше и възпитава,
  Ние, пионерите, смели за това!
  За да не търпим джентълмена Фриц,
  Да не си сложиш хомота!
  
  Бяхме научени да вярваме свято в съня,
  И не съжалявайте за усилията за страната!
  Това, което изтърпяхме, просто не може да се измери,
  Скъпи синове на съветската армия!
  
  Никой от нас не спомена възрастта,
  Съжалявайте се за себе си - не уважавайте другите!
  Да умреш е страшно, но не се страхувах
  Русия е непобедима - армията на съветите!
  
  И щастлив свят ще дойде на Земята,
  Няма да има болка, няма сълзи, няма скърби, няма нужда!
  Знаме над цялата планета на комунизма,
  Тези, които са паднали, ще бъдат възкресени в царството на красотата!
  Тогава момичето-терминатор ускори крачка.
  Двама генерали от Вселената на Коронавируса бяха приети като легитимен трофей. Те изпратиха съобщение до царя за гръмката победа на руските оръжия.
  Олга Рибаченко получи двеста златни рубли, което не е много за армейски генерал и херцог. Дадоха ми медал и се отнасяха добре с мен. Те обещаха, че кралят няма да остави вечно младата героиня без висока награда.
  Ето защо Марин Льо Пен говори логично за това:
  - На война всеки заслужава награда, но не всеки орден, в политиката всеки заслужава наказание, а всеки политик ще получи презрението на избирателите!
  След това Олга Рибаченко напусна крепостта и отново се втурна към руския коронавирус-Аляска.
  Толкова е готино, докато не свърши лятото да тичаш бос и по къси дамски шорти.
  В същото време и писане много активно в движение.
  Извънземна планета... Извънземна земя...
  И какво, човече, забрави ли на този свят?
  Не можеш да излезеш от този ад
  Изметете боклука като в апартамент!
  Но ако ви бъде дадена причина и натиск,
  Няма да се страхувате от чудовища
  Вземете плазмена разбиваща брадва,
  Смело да се съобразяваме с врага!
  След това Олга Рибаченко отново скочи. Еманюел се извъртя с нея и отбеляза:
  - По -добре да слушаш певец без слух, отколкото политик, с когото трябва да си държиш ушите на върха!
  Тя се обърна няколко пъти във въздуха и чуруликаше, пееше и пишеше стихотворение, докато вървеше;
  Слава на Русия на цар Николай,
  Верен на монарха, вярвай завинаги...
  Нашата родина от край до край,
  Слава на родната земя цялата в цвят!
  
  И не се страхувайте от вируси, деца,
  Руският Иван ще те защити с меч...
  Ще бъде страхотно на нашата планета,
  Нашата родина: вярвай на меча и щита!
  
  Слава на Русия, нашата родина,
  Какво завладя космоса на вселената...
  Яжте деца лъжици каша,
  За да не те посече палачът с брадва!
  
  Нашата родина е света Русия,
  Вярвам със сърцето си, обичам...
  Цар Николай вярва в месията
  И няма да отнемат Русия с рублата!
  
  Тук комунизмът искрящ връх даде,
  Скоро руският народ ще види...
  Дадохме на Вермахта рогата,
  Славни фашисти, нашият меч ще разбие!
  
  Всемогъщият Бог Сварог скоро ще дойде,
  И във вселената познайте великата благодат ...
  Ще приемем плътта на демиургите с любов,
  И падналата армия ще се възроди!
  
  Така че обичайте Христос Исус
  Пазете Лада в млади сърца...
  Хората не празнуват в битка, ти си страхливец,
  И печелете не само в мечтите!
  
  Русия ще стане пъпът на Вселената,
  Нашият всемогъщ прославен Род...
  Вярвам, че е време за създаване
  И ковчежникът на всички врагове ще разбие!
  
  Родината ще уреди нови разстояния,
  Моята Русия ще процъфтява...
  И хората нямат по-добър дял,
  Как да летиш през безкрайната вселена!
  
  Скоро ще имаме щастие без граници,
  Родината смело ни призовава на кампания ...
  Ето примамливите разстояния на комунизма,
  Всемогъщият вид лесно ще води!
  
  Мъртвите ще бъдат в редиците на комунизма,
  Вярвам, помислете за безсмъртен човек ...
  Ние смазваме всички нацистки орди
  Нека се прослави цялата ни епоха!
  
  Скоро всеки гняв и ярост ще изчезнат,
  Ако се бориш, винаги печелиш...
  В миналото ще останат мършавостта и старостта,
  Точно така, издържаха изпитите с пет!
  
  Не, моята Русия никога няма да избледнее,
  Ще стане страхотно, брои векове...
  Слънцето блести алено пурпурно,
  И сбъднете мечтата си!
  Момче с руса коса и славянски черти, работеше майсторски с езика си няколко часа. Той беше страхотен. И той е претърсен пред входа на Марин, а е само по бански - загорял, мускулест, бос.
  Една жена политик погали тялото му, хареса й толкова гладка, чиста кожа, почти дете, тийнейджър, с красиво лице без мустаци и брада.
  Накрая тя все пак го помоли да свършва в устата й.
  Младият мъж се подчини. Той свали банските си панталони. И Марин, енергично работейки с език, отпи глътка сладка каша от нефритена пръчка. И облиза всичко до последната капка.
  Много й хареса. И тя направи всичко с голяма енергия и ентусиазъм.
  Тогава момчето беше освободено. Пазачите го претърсиха, гледайки в устата, ноздрите, ушите и в дупето му и дори опипаха хобота му. Но не намериха камера или записващо устройство.
  Марин, като яде грис, забеляза, че може да хване инфекция. Но момчето беше младо, много красиво, славянско и светлокосо. И много исках да се подмладя. Но семето при тийнейджърите е най-добро и подмладява жените, които са над петдесет години.
  Беше твърде късно. И опитният политик го взе и заспа на дивана. Толкова гола, мускулеста и красива.
  И тя мечтаеше за това.
  Тук Марин Льо Пен се озовава в свят, паралелна вселена, където събитията вървят малко по-различно.
  Хитлер не бомбардира английски градове и успя да спечели въздушната битка за Англия. Освен това Шпеер получава поста министър на въоръженията и боеприпасите на Райха още през май на четиридесетата година. И в резултат на това производството на самолети започна бързо да нараства.
  И на 4 ноември 1940 г. следва неочаквано, но дръзко кацане във Великобритания. Което изненада бреговата отбрана. И германците успяха да превземат плацдармите, като взеха голям брой британски войници в плен. И тогава веднага развивайте успех.
  Беше спечелена голяма победа и Англия отстъпи през четиридесетата година. Войната продължи известно време. Чърчил избяга в Канада и се опита да организира съпротива там. И германците окупираха многобройни колонии на Англия с войски. И тогава Япония нападна Съединените щати. И Третият райх трябваше да се впрегне.
  Да вземеш Америка не е лесно - тя е разделена от океана. Но германците създадоха плацдарм в Латинска Америка и започнаха да насочват силите си оттам. И те започнаха да стягат пръстена около Съединените щати.
  През четиридесет и третата година нацистите имаха танка Panther, Tiger и Lion в поредицата. Последната кола не беше в реалната история, но сега нацистите имаха много повече ресурси. Въпреки това, "Лъвът" с тегло от деветдесет тона и прекомерно мощно оръдие срещу " Шермани ", не се оправда много. Като танка Маус. Ако в тестовете тази машина показа задоволителни резултати, тогава в реалната история тя започна да се разпада.
  Малко по-добър беше този, получен от четиридесет и трети септември в серията Panther-2. Доста тежък с петдесет и три тона, но с двигател от деветстотин конски сили се движеше добре. А нейното 88-милиметрово оръдие в 71 EL прониза Шърманите от четири километра.
  Герда току-що получи една от първите модификации на Panther-2 и се бие с американците в Канада.
  Беше октомври 1843 г. Въпреки есенната прохлада, момичетата бяха боси и по едно бикини.
  "Пантера" -2 от голямо разстояние можеше да удари и имаше добра защита на челото. И страните й са по-добре защитени от тези на обикновена пантера; не можете да вземете базука или пистолет с малък калибър.
  Но за да удряте от голямо разстояние, трябва да имате феноменална точност.
  А Герда вероятно стреля с боси пръсти, за да удари. Снарядът описва дъга и пробива американския танк Грант от четири километра.
  Момиче реве:
  - Ние сме просто дяволи!
  С помощта на голите си пръсти Шарлот също стреля, като агресивно отбеляза:
  - Политикът е прасе в чист костюм, а лисица под маската на свята невинност!
  Кристина стреля един по един, което тя направи много уместно и доволна, като точно проби Шърман и изгука:
  - Политикът обича да лае силно и да обещава оглушително, но когато трябва да изпълните обещанието, освен оправдания няма да чуете нищо!
  Магда също удари врага с много смъртоносен снаряд, прониза челото на кулата на танка и изчурулика:
  - По -добре да биеш политик, който обещава безделие, отколкото да биеш палци, когато загубиш работата си!
  И момичето избухна в смях... И пак стреля от пистолета. Така лесно Съединените щати не могат да победят Третия райх.
  Но фриците имат човешки материал, а техниката е по-силна. Например ME-309 е страхотен, срещу който няма прием и от който няма измъкване. Тази машина има много мощно въоръжение: три 30-милиметрови самолетни оръдия и четири четиринадесет милиметрови картечници, които също са смъртоносни части. Цели седем огнени точки - готино!
  ME-309 е чудовище, особено ако се управлява от момичета. В този случай две красавици: Албина и Алвина. И двете блондинки са боси и само по бикини.
  И как ще се изправят срещу американците. Само фрагменти летят в различни посоки.
  Натискайки спусъка с голи пръсти на краката си, Албина стреля и сваля американски самолет, гукайки:
  - Политикът е евтина проститутка, която се оправя твърде дълго и внася не само венерически зараза в плътта, но и поражда бацил на несигурност в душата!
  Тук Алвина също натиска педала с голата си пета, много уместно чука и чурулика в горната част на дробовете си:
  - Евтините проститутки са най-скъпи - особено ако са политически!
  Да, тези момичета си знаят стойността и избиват старателно духа и материалния компонент на противника.
  Постепенно германците преодоляват Америка. Тук вече имат нова щурмова пушка МР-44, която унищожава щателно американците. Тази щурмова пушка е ненадмината. И това дава на Вермахта решаващо предимство.
  И момичетата се бият в пехотата: Маргарет и Хелга. Използват и специална форма: бият се боси и по бикини. И е много ефективно.
  Маргарет стреля по американците и изстреля колосална, смъртоносна сила с боси пръсти на краката си. И тя изчурулика, оголивайки зъби:
  - Политикът е такава проститутка, че обещава райско удоволствие безплатно, но слага само прасе в леглото!
  Хелга отбеляза, докато стреля по врага с голяма точност и точност:
  - Политикът може само да отнема и дели по аритметика, а след като стане диктатор, може и да нулира условията на управление!
  И момичето взе и с бос крак хвърли голям, разрушителен подарък на смъртта.
  Маргарет, докато стреля с автомата си, отбеляза:
  - Няма значение, когато диктатор нулира условията на управление, по-лошо е, когато всички постижения са сведени до нула без пръчка!
  И момичето също ще хвърли подарък за унищожение с боси пръсти на краката си.
  Хелга, като коси американците в офанзивата и ги нокаутира в редици направо в движение, издава:
  - Когато постиженията на диктатурата са нулеви, условията на управление се нулират!
  И момичетата ще го вземат и ще се смеят, оголвайки зъбите си, които искрят като перли.
  Торонто и Квебек паднаха още преди зимата... А през зимата бойните действия се развиха вече в Съединените щати. Силите бяха неравни... Въпреки че американците, поради дължината на комуникациите и мощната икономика, имаха голямо предимство в количеството оборудване. Но те бяха с по-ниско качество.
  През пролетта на четиридесет и четвъртата година реактивните превозни средства започнаха да участват масово във въздушни битки: ME-262 и XE-162, които нямаха равни противници.
  В танковете се появи най-новият "Лъв" -2, в който германците за първи път в танкостроенето поставиха трансмисията и двигателя в един блок и напречно, а скоростната кутия върху самия двигател, а отпред - превключването на кула обратно. Lion-2 се оказа с по-нисък силует, освен това ходовата част стана по-лека, а кулата се оказа по-тясна с оръдие с калибър 88 мм - 105 все още е излишен за американски танкове. "Лъв" -2 се оказа подвижен и добре защитен. На бойното поле тя веднага грабна инициативата като най-добрият танк в света.
  СССР след войната с Финландия все още не е воювал с никого. Неговото развитие на танкостроенето не вървеше по най-продуктивния начин. Появиха се KV чудовища с огромни везни и няколко оръдия. Само Т-34 може да се нарече успешен танк. Въпреки че не е достатъчно мощен.
  Освен това в СССР се появи разработването на колесно-гусенични танкове. Серия А вече е магистрала. И много други коли.
  Германците, от друга страна, се научиха да се бият и получиха много боен опит. До края на лятото повече от половината територия на САЩ вече беше заловена от нацистите. През септември започна нападението срещу Ню Йорк и Вашингтон.
  Герда вече се е била в Лев-2. Това превозно средство тежало шестдесет тона, но имало по-дебела странична броня от 100 мм по склоновете и 88 мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. И челната броня под големи наклони също беше малко по-дебела. Тялото е 150 мм и 45 градуса, а челото е 200 мм и също е наклонено.
  Американските оръдия не взеха челната броня на такъв танк. А тези, които можеха да проникнат отстрани, бяха малко и не на танкове.
  Герда изпрати снаряд с помощта на голите си пръсти, разби Sherman и отбеляза:
  - Политикът работи с езика си, енергично привличайки сърцето, само в резултат на това всички думи се дават в черния дроб!
  Шарлот стреля по американците, обърна точния удар на гаубицата и изсумтя:
  - Колкото по-тъп е умът на владетеля, толкова по-остра е брадвата на неговия палач!
  Кристина отново стреля по врага, разби друг танк в редица и изкрещя:
  - Нулирането на мандата на диктатора ще превърне избирателя в чиста сума!
  Магда тук също се насочи към врага и разби зенитния оръдие, мърморейки:
  - Владетелят обича да говори грубо, дори само за да отмени красноречивите провали!
  И момичетата отново изпратиха снаряд с огромна, смъртоносна сила!
  В небето също са в разгара си сериозни битки и то много кървави.
  Албина на ME-262 събори друга американска кола и изпищя, оголивайки зъби:
  - Диктаторът-лешояд винаги е прав, защото има много права, без граници, а избирателят, който има птичи права, може само да прелети кордона!
  Алвина, на ME-262, също подстрига американски изтребител и изгука остроумно:
  - Ако искаш да станеш орел, спри да летиш с правата на птиците!
  Нацистите вече щурмуват Белия дом. Три момичета: Хелга, Маргарет и Фрида се отправят към купола, за да закачат там знамето си.
  Воините са боси и само с едно бикини. Промъкват се и се бият.
  Хелга хвърли граната с бос крак и стреля от автомата си, гукайки:
  - Най-често тези, които имат птичи права и навика да броят гарвани, са най-често петли!
  Маргарет стреля агресивно и с голите си пръсти хвърли подаръка на унищожение и изскърца:
  - Докато не се научиш да броиш гарвани, ще летиш с птичи права и кокошка изобретателност!
  Фрида посече няколко черни войници на янки и изгука, хвърляйки опустошителна граната с босите си пръсти:
  - С правата на птиците няма да излетиш в небето, но ще полетиш в ада под земята като пиле в оскуба!
  Японски момичета нинджи също се бият с американците. Те натискат от Страната на изгряващото слънце.
  Синята нинджа наряза американците с мечове. Тя хвърли подаръка на смъртта с боси пръсти на краката си и изчурулика:
  - Ако имате кокоши мозъци, права на птици и амбиция на петел, тогава перата ще летят с гаранция!
  Жълтата нинджа използва мечовете си, за да посече американците и изскърца, хвърляйки дар за унищожение с голата си пета:
  - Който има кокоши мозъци, брои гарвани и търси само птичи права!
  Червената нинджа изстреля бумеранг с боси пръсти, отрязвайки главите на враговете и изпищя:
  - Който брои много гарвани, получава проблеми без да брои!
  Бялото момиче нинджа взе дара на смъртта с аленото си зърно и извика:
  - Преброявайки гарвани, рискуваш да квакаш неприятности, да си търкаш носа, ще влезеш в щипка като пиле!
  Накрая Белият дом пое властта. И Ню Йорк, и Вашингтон паднаха в началото на октомври.
  А на 8 ноември 1944 г. САЩ и Мексико капитулират пред Япония и Третия райх.
  Настъпи временна пауза. Третият райх трябваше да усвои притежанията и да се подготви за нова война. Япония също получи много.
  Сталин също се готвеше за войни, но не се вписваше никъде. Всичко беше спокойно.
  Германците започнаха изграждането на танкове от серия Е. Също през четиридесет и петата година бяха получени много успешни дискови самолети, които биха могли да направят повратна точка във всяка война. Разработваха се и ядрени оръжия. Въпреки това, в СССР Сталин се отнасяше хладнокръвно към него и почти не финансираше. Отношението на Хитлер също беше скептично. Но в Япония беше извършена известна работа.
  Разузнаването на Третия райх получава информация, че японците са постигнали нещо.
  След лична среща между Хитлер и Сталин бяха взети решения за съвместна война срещу Япония.
  Сталин в напреднала възраст иска да получи славата на изключителен командир и след колебание решава да сключи военен съюз с Германия. Хитлер, който лично успя да се сприятели с червения диктатор, също предпочете да се бие с Япония. Освен това има много колонии и все още е относително изостанала армия. Макар и многобройни, и фанатични. Такава лека разходка не се очакваше.
  На 20 април 1950 г. започва голяма война срещу Япония с колониите, СССР и Третия райх.
  Червената армия настъпва от Манджурия. Без опит в настъпателните операции, срещу мощната японска отбрана, съветските войски напредват бавно и с големи загуби.
  Елизавета се бие със самураи на най-новия танк Т-54. Съветската кола е по-напреднала от предишните модели, но се появи наскоро. И тя има 122-милиметрово оръдие, а самата тя е много тежка - петдесет и пет тона.
  Сталин, без опит от Великата отечествена война, увеличи размера и масата на танковете.
  Харесваше всичко голямо и обемно.
  Подобно на серията KV, някои модели, като KV-14, тежат над триста тона.
  Германците, напротив, осъзнаха, че големите тежести са неефективни и танкът се нуждае от мобилност. И пирамидалният AG-50 стана основната машина. Имаше ъгли на рационален наклон във всички посоки.
  И не може да се пробие от съветските оръдия от никакъв ъгъл. В същото време теглото е само петдесет тона, а двигателят от 1800 конски сили е газова турбина. AG-50 е перфектна кола за времето си и много бърза, понякога сто километра в час по магистралата.
  И оръдието наскоро беше монтирано с къса цев, но високо налягане, което е способно да проникне във всички автомобили. И калибърът от 88 мм не трябваше да се променя. Всъщност калибърът е по-малък и запасът от снаряди е по-голям и скоростта на стрелба на пистолета е по-висока. И това вече е аксиома. Обратно, големите калибри в танков дуел всъщност са по-лоши от малките.
  AG-50 е чудовището, което смазва Япония. Самураите разполагат само с танкове от серия Е и дори тогава ранните, далеч от най-модерните модели на тази модификация.
  . ГЛАВА #16
  Но Елизабет все още кара Т-54 и прави удар с боси пръсти.
  Удари врага и изчурулика:
  - Тиранина си представя себе си лъв, но яде мърша като хиена, обича войната, но не иска да дърпа ремъка на войника, обича да снася прасе и да го поглъща с вътрешности!
  Екатерина разголи аленото си зърно, блъсна се във врага, като натисна бутона с цици и извика:
  - Ако си инвалид с ума си, тогава протезата на образованието няма да ти помогне!
  Елена също плесна с помощта на гола пета и гука:
  - Лъв без образование е по-добър водач от дипломиран овен!
  Ефросиния също стреля на свой ред, използвайки голите си пръсти, и гука:
  - Един боксьор има силен удар в ръката си, но политик му бие мозъка с език, дори когато самият той е доста слаб в главата!
  Атаката е на всички фронтове. Воюват и съветски пилоти. Вече се появи МИГ-15, който може да се конкурира с японските превозни средства, а германските може би ще бъдат по-добри, особено по скорост и въоръжение.
  Анастасия Ведмакова се бори в небето с голяма доза увереност.
  Удря две японски коли и скърца:
  - Боксьорът има две ръце и няколко комбинации от удари, политикът има един език, безкрайно повтаряне на песни, по същество един и същ мотив!
  Акулина Орлова, стреляйки безмилостно по врага и напълно нокаутирайки, отбеляза:
  - Боса, самата девойка облича мъж, съблича се - без панталон ще го остави, а разперила крака, ще си стисне гърлото със смъртна хватка!
  Мирабела Магнетик, отрязвайки японски самолети и действайки с образна агресия, отбеляза:
  - Една жена, разперила крака, стиска мамути на мъж, за да изцеди златни капки!
  Момичетата се бореха с голяма активност и се движеха от страна на страна, избягвайки добре насочени изстрели на противника.
  Германските пилоти също тормозеха японците.
  Албина отряза четири коли наведнъж с един взрив и изгука ентусиазирано:
  - Голи женски крака, съблечете перфектно мъже, които нямат глава!
  Алвина взе и отряза пет японски самолета с един взрив и изскърца:
  - По- добре да целуваш босите крака на момичето, отколкото да си пълна самотна ликова обувка!
  Герда на танка AG-50 се биеше заедно с Шарлот. И двете момичета се бориха много уверено.
  Герда стреля по врага, разби японската кола и гука, оголивайки зъби:
  - Бикът има буквални рога, а човек без биче здраве ще получи фигурални рога!
  Шарлот също направи добре насочен изстрел, проби врага и отбеляза:
  - Мъж, който беше обут с голи женски крака - пълна лапка!
  Кристина и Магда също се бият на AG-50 и се бият отчаяно.
  Кристина стреля и изгука:
  - Ако човек е лаптова обувка, значи му е писано да бъде под петата и скитник!
  Магда също стреля, и то много точно, и разби вражеската гаубица, скърцайки:
  - Няма по-голям враг на човека от липсата на смелост и по-голям проблем от излишното желание!
  И момичетата продължиха да удрят самураите.
  Притискаха ги все по-силно на различни фронтове.
  Аленка и нейният екип се биеха на най-новия танк ИС-3. Тази машина е от по-модерна серия със 130-милиметрово оръдие, в случая едно и тежащо осемдесет тона.
  Той има петима членове на екипажа - всички момичета. И това е страхотно.
  Альонка стреля от пистолета с босите си пръсти и чурулика:
  - Мъжът е похотлива маймуна с привързана реч, но глупостта на момичетата ще осакати!
  Анюта стреля отново на свой ред, прониза японската кола и изчурулика:
  - Ако ореш магаре с ума си като магаре за лисица, ако имаш заек по дух, три кожи ще ти откъснат шапката!
  Алла даде точен изстрел с помощта на алено зърно, с което натисна бутона и изскърца:
  - Можеш да направиш сенатор от кон, но не можеш да направиш честен орач от политик!
  Мария също рита врага с босите си пръсти и чурулика:
  - Най-лесният начин да направите сенатор е от някой, който знае как да прави поне кон, но по някаква причина във всеки парламент има много магарета, та дори и мързеливи!
  Олимпия също стреля с голата си пета и издаде:
  - Ако не се научиш да яздиш кон, ще бъдеш гол крал!
  Момичетата показаха най-висока класа в битките. И така съветските войски за половин година битки стигнаха до Порт Артур. Този град беше покрит от японците от морето.
  Южен Сахалин също успя да превземе.
  Така беше взето реванш за предишни поражения от Япония. Освен това отмъщението все още беше частично задържано от Порт Артур ...
  Започна обсадата му.
  Тежка съветска артилерия бомбардира тази крепост. Момичетата стреляха с гаубици.
  Алис и Анджелика стреляха снаряд след снаряд.
  Алис изстреля и отбеляза:
  - Във всеки турнир има редица игри и крайни резултати, само в политиката има постоянни нулирания и паралелно броене!
  Анжелика, подпирайки босите си пети, даде черупка и изгука:
  - В бокса ниските удари се наказват независимо от цвета на ръкавиците, в политиката носят победа, особено ако ръкавиците не са бели!
  През годината на сраженията Япония губи всичките си колонии. И сега се разиграха битките за самия метрополис.
  И красивите воини се приближиха до Токио.
  И съветските танкери най-накрая превземат Порт Артур.
  Елизабет насочи пистолета с боси пръсти. Тя стреля по врага и изпищя:
  - Мъжът не е далеч от гибона, ако не по интелект, то по похот, мъжкият е типична маймуна!
  Екатерина също стреля по противника с боса си пета и с усмивка отбеляза:
  - Мъжът има едно съвършенство и две ръце, но жената търси самата съвършенство с грабливи ръце и могъщо достойнство!
  Елена, стреляйки по японците и обръщайки друга гаубица с помощта на голите си пръсти, отбеляза:
  - Клоуните в цирка пораждат здравословен смях и забавление, шутовете в политиката предизвикват нездравословно цвитане и разочарование!
  Момичетата, както виждате, мачкат старателно японците. С такива, разбира се, Порт Артур ще падне без съмнение.
  Анастасия Ведмакова се бие в небето над Япония и дава на врага спускане, пеейки:
  - Едно, две, три, разкъсайте самурая!
  И той произнася афоризъм, много подходящ:
  - В шаха ходът на коня често матира, в политиката избирателят винаги се чифтосва с ходовете на коня!
  Акулина Орлова, смазвайки самурая в небето и намигвайки със сапфировите си очи, отбеляза:
  - Мечка стъпи ухото на лош музикант, ушите на глупав избирател бръмчаха - политик лисици!
  Mirabela Magnetic отряза друга кола от Страната на изгряващото слънце от завой и отбеляза:
  - Два силни, но различни характера раждат експлозия, два умни, но различни индивида пораждат гений!
  Момичетата се издигнаха в небето над самурая.
  Албина, събаряйки самолета на Япония, ухили се със зъби, отбеляза агресивно, намигвайки:
  - Децата се раждат от любовта на двата пола, успех от съчетание на старание и талант!
  Алвина също рита самурая с боса си пета и гука, оголивайки зъби:
  - Мъжете искат синове от красиви жени, а жените искат дъщери от умни мъже, заключението е, че здравото потомство изисква красота и интелигентност, но къде да намерите комбинация от такава доброта!
  Но битките вече са се развили за Токио. Германците и отделни съветски батальони щурмуват столицата на Япония. Май 1951 г. е в двора, всичко буквално цъфти. И много красива и богата.
  Но град Токио е силно повреден. По него настъпват части от Вермахта, а битките са много ожесточени и неравностойни.
  Герда на AG-50 се бие заедно с Шарлот. Тези момичета много страстно вярват в победата си.
  Герда стреля с голи пръсти, натискайки бутоните на джойстика и казва:
  - Това, което иска жената, иска Бог, но желанията на мъжа са подобни на желанието на маймуна!
  Шарлот също удари врага, събори кулата от японската кола и изскърца:
  - Бог създаде жената като цвете за красота, мъжът беше нужен като хумус, за да нахрани възхитително растение!
  На другия танк AG-50 също се бият момичета, които са просто кървави чудовища от супер класа. Те са много борбени и агресивни воини, но в същото време нежни.
  Кристина стреля с голи пръсти и изрязани крака и отбеляза с усмивка:
  - Жената е роза, но далеч от растение, мъжът е петел, но не крилат, а типично рогато животно!
  Магда със смях стреля по врага със смъртоносен снаряд и изпищя:
  - Мъж, който се извива като птица, но без крила, излива се като славей, но не и певец, обещава на жена златни планини, но не струва и стотинка в леглото!
  Съветски момичета също участват в щурма на Токио. По-специално екипажът на Аленка. Те преминаха към още по-мощен и тежък ИС-4, с второ 85 мм оръдие.
  Но първите пет останаха същите.
  Аленка стреля с босите си пръсти и чурулика, оголивайки зъби:
  - В обещанията на политика, императорът, в изпълнението на голия крал, обещава луната от небето, а избирателите получават кучешки живот!
  Анюта агресивно отбеляза, изпращайки снаряд от оръдие и точно удряйки врага:
  - Умен владетел не се стреми да се обожествява, а се опитва да даде на избирателя човешки живот!
  Алла стрелна срещу врага, целяйки подарък на смъртта с босия си изсечен крак и издаде:
  - Дори идиот на трона може да засади много, но богата реколта се прибира с не едър ум!
  Мария също стреля, само че този път от картечници, нокаутира много противници и издаде:
  - Диктатор, който сади много и лее кръв, ще седи в локва и ще реве от болка!
  Олимпиада също стреля, натискайки спусъците с голите си подметки и агресивно отбеляза:
  - Избирател, който гласува за политик, който често се качва на кон, ще бъде хванат от хищници!
  Щурмът на императорския дворец вече е в ход. Последните японци са напълно завършени.
  Марин Льо Пен вече се включи в битката. Разбира се, тя е почти гола, облечена само с бикини.
  Тя пусна мълния от аленото си зърно и изгука:
  - Политик е смесица от вълк в овча кожа, лисица със сладък трел на славей, прасе в нов фрак, но с него ще живеете като кучета!
  Хелга също се бие, щурмува японските позиции и вие, оголи зъби и хвърля граната с бос крак:
  - Глупаво е да гласуваш за вълк в овча кожа, може да се окаже пълна овца!
  Маргарет се обърна и, фиксирайки знамето на нашественика върху купола на императорския дворец, отбеляза:
  - Лисица в овча кожа на трон е по-добра от овен в боброво палто, умен мошеник ще направи повече полза от честен глупак!
  Марин Льо Пен най-накрая оправи червеното знаме и изгука яростно:
  - Тронът не търпи суетене и лай и не е метод за овладяване на страха, но владетелят управлява грубо, издава укази на глухи молби!
  Япония беше победена. И след капитулацията си СССР си възвърна Южен Сахалин, получи Курилския хребет, Манджурия, Порт Артур, Северна Корея и накрая се укрепи в Монголия.
  Третият райх пое всичко останало. И отново настъпи период на мир. Третият райх превзема останалия свят и проведе референдум през 1959 г. за създаване на монархия и световна империя.
  Хитлер става император. В СССР, след смъртта на Сталин на 5 март 1953 г., Николай Вознесенски, академик и гений, става нов лидер. И при него в СССР започнаха да се създават нови оръжия.
  Когато Хитлер умира през март 1963 г., в Третия райх започва борба за власт между многобройните синове на Адолф, изкуствено осеменени.
  И Червената армия на СССР започва освободителна кампания в Европа по заповед на Николай Вознесенски. И на 1 май 1963 г. се разиграват ожесточени битки.
  Но това е друга история, как Червената армия на СССР спаси света от фашизма.
  След това да засадите и нещо не много добро!
  Марин Льо Пен се събуди освежена и нащрек. Измити под душа.
  След това се облякох и отидох на срещи.
  В Кувейт й дадоха малко пари. Но те казаха да не се натъкваме на арабите.
  И не изисквайте всички да свалят хиджабите си. Марин отбеляза:
  - Не прави това, което не искаш!
  След преговори можете да се върнете в стаята. Да си взема душ. И покани друго момче, за утеха. В този случай Марин покани двойка: тийнейджър и възрастна жена.
  Те се разбират от охраната на секцията и внимателно се проверяват. След това те се редуваха да я облизваха във влажна пещера и я галиха с ръце по гърдите и корема. Което е изключително хубаво. Особено когато младият жиголо започна да облизва гърдите си с език, а красива жена е нейната похотлива пазва.
  Марин, разбира се, се отдава на сексуални фантазии и прави ярки изображения във въображението си. Разбира се, с момичетата;
  Емануел трябваше да участва в още една мисия, която е много интересна и в същото време готина.
  Дарт Вейдър , ударен от светкавици на император Палпатин, изместен по време на бунта на Спартак.
  И беше нападнат от армията на Крас.
  Въоръжен със светлинен меч, черният лорд е нападнат от римляните, които се нахвърлят върху него.
  Дарт проряза с оръжието си, прорязвайки легионерите. Те паднаха, кървяха и загубиха крайници.
  Замахите с меча на черния лорд бяха бързи и неуморни. Той пресече враговете. И тогава, докато щрака с пръсти в метална ръкавица. Така наведнъж двеста легионери ще се хванат за гърлата и ще умрат задушени.
  Тогава черният лорд пусна светлинния си меч. Той полетя като светкавица и за няколко секунди разсече стотина войници на Рим. И отново се върна в ръката на Дарт Вейдър .
  Толкова ожесточена битка се води с Рим. Но Крас има голяма армия. Няколко легиона също стигнаха до нея заедно с Помпей.
  И Дарт Вейдър се нуждае от помощ и, разбира се, трябва да използвате тъмната страна на силата. А Асока Тано трябва да му помогне .
  Дарт Вейдър и Асока Тана, въоръжени с допълнителни светлинни мечове, кацнаха на планина близо до лагера на Крас. Това беше разгарът на битката с армията от непокорни роби. В критичен момент римляните хвърлят почти всичките си налични сили в битка с бунтовниците. Черният лорд беше в броня. И двете му ръце държаха светлинни мечове. Могъщият воин управляваше мелницата и цяла дузина римски воини паднаха нарязани в италианската пролетна кал.
  Асока Тано скочи и се завъртя, като блесна с голите си кръгли токчета, посичайки римляните, и изсвири:
  - Продължавай така!
  Момичето падаван и гост от космическото бъдеще беше настроено агресивно и изключително борбено.
  Дарт Вейдър засече отново и изрева:
  - За страхотния космически свят!
  Разкъсани фрагменти от човешки тела, разпръснати във всички посоки.
  Асока Тано също сечеше с мечовете си, нарязваше противниците си и след това с голия си, изсечен, загорял, момичешки крак хвърли мъничко грахово зърно с антиматерия.
  То избухна с оглушителна сила и разкъса цял батальон воини от страната на Рим, изглеждаше, че Слънцето никога няма да залезе.
  И изпищя:
  - За космическия ум!
  Дарт Вейдър възпроизведе пеперуда с мечовете си, прорязвайки множество бронирани римски войници и изсумтя:
  - За големите постижения на империята!
  След това светлинният меч на черния лорд витаеше във въздуха. Той щракна с пръсти и веднага стотина, страхотни в доспехи, римски войници се хванаха за гърлата и започнаха да се задавят в невидимата примка на тъмната страна на силата, която счупи вратовете им.
  Асока отново хвърли бос крак с тънки, пъргави момичешки пръсти, мъничко грахово зърно с антиматерия и разкъса с него цял полк самураи.
  Трябва да се отбележи, че един грам антиматерия е силата на унищожение, както от две атомни бомби, хвърлени върху Хирошима. А грахът с размерите на маково семе пука като вакуумна бомба.
  И Асока Тано е цяла торба от тях.
  Ето госата пета на момичето, докато хвърля още един дар на унищожение и пламва огнен блясък, поглъщайки и изгаряйки живи много стотици римляни наведнъж.
  Дарт Вейдър отново щрака с пръсти и вече половин хиляда римски войници, обесени с оръжия, започват да се гърчат, притиснати от примките на дива, тъмна сила.
  Асока Тано с голите си пръсти изхвърли още една порция материя и изскърца:
  - За господството на доброто!
  Дарт Вейдър отново управляваше мелницата с мечовете си, светлинните му мечове се простираха на стотина метра, посичайки маса римляни, атакуващи планината, където се намираше укрепеният лагер на Спартак, и лаеше:
  - Не, за тъмната страна на силата!
  Асока Тано отново хвърли мъничко грахово зърно антиматерия с голата си пета. Тя разкъса и изгори цял отряд римски войници и изпищя, оголивайки зъби:
  - За величието на нашата империя на суровата доброта!
  Дарт Вейдър отново пусна вятърната мелница с удължените си мечове и издуха огън от устата си. Двеста воини на Древен Рим се запалиха наведнъж. И бронята им буквално се стопи.
  Черният лорд изрева:
  - Джедаите имат подути лица,
  Отново се ражда империя!
  Силата на светлината не спестява
  Умираш джедай!
  Асока Тано също управляваше вятърната мелница с мечовете си и с голите си пръсти на изящни крака хвърляше дар антиматерия. Изгори маса римски войници и изпищя:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи!
  И отново голата пета на момичето ще хвърли топка на унищожение. И толкова много ще изгорят римските бойци. Поне цял полк.
  Момичето изчурулика:
  - Древен Рим и Русия - нова мисия!
  Тогава Марин Льо Пен стана смешна:
  - Всъщност историята е забавна и дива, но написана сякаш за деца, или максимално тийнейджъри. Но е малко и забавно, че може да се цитира изцяло.
  И самият воин влиза в битката, казвайки:
  - На война секундите се броят, в цивилния живот годините летят без да се броят - значи гарванът на войната се отбива да брои гарвана на гражданин!
  Черният лорд отново удушава хиляди легионери с тъмна сила. Куршумите не уцелват няколко бойци, прикрити със сила. А те междувременно унищожават войниците на града, хранени от вълчицата, с мечове и други приспособления.
  Тук отново Дарт Вейдър управлява мелница, отряза толкова много римско месо наведнъж и изръмжа:
  - За император Палпатин!
  Красивата Асока хвърли дара на смъртта с голите си пръсти на момичешки крака и изчурулика:
  - За Люк Скайуокър !
  Черният лорд отговори ядосано:
  - Люк не е достоен да ми бъде син!
  Босоногата Асока пусна друга вятърна мелница, отсече тълпата от римляни и отговори:
  - А кой е достоен? Всички сме лоши по свой начин!
  Дарт Вейдър засече с мечовете си и отново щракна с пръсти, счупвайки вратовете на армиите на империята на вълците и робите, и изрева като тигър:
  - Аз не съм просто негодник, аз съм голям негодник!
  В един бикин Асока отново засече с мечовете си и изскърца:
  - Нека силата бъде с нас!
  И голата, кръгла пета на момичето даде още едно грахово зърно от унищожение.
  Римляните паднаха буквално в редици. Възможностите им намаляваха с катастрофални темпове. Не най-добрият, се оказа мъдра идея да щурмуваме, събирайки всички сили надолу, където е лагерът на Спартак, когато има двама такива супер бойци. Боса, много красива и борбена Асока Тана и черен лорд в непробиваема броня.
  Така Дарт Вейдър хвърли грахово зърно на смъртта с пръстите си в ръкавици, разкъсвайки римските войници.
  Заваляха от ударите на черния лорд, сякаш съборени. Но към тях се присъедини трети боец. Е, разбира се, принцеса Лея. По-точно в тялото си Марин Льо Пен от поредица от фентъзи. Очарователно момиче в робиня по бикини и с мечове.
  Тук тя хвърли грахово зърно от смърт с босите си пръсти, разкъсвайки воините на Древен Рим на малки, разкъсани кървави фрагменти. И тя запя със смях:
  - И вражеското стадо полетя на земята,
  Под натиска на силата и мечовете!
  В ръцете на принцеса Марин Льо Пен-Лея блеснаха два светлинни меча и те, удължавайки се, засечеха римските бойци, атакуващи лагера на Спартак.
  Нарежете ги на зеле.
  Марин Льо Пен-Лея, оголила зъби, изгука:
  - Слава на идеите на космическия комунизъм!
  А голата пета на принцеса по бикини е като хвърляне, нещо изключително смъртоносно и разрушително.
  След това момичето, оголвайки зъби и намигайки агресивно, и с алено зърно, издълбаващо мълния, добави:
  - Една империя понякога прилича на голяма казарма, но армия без дисциплина е като бърлога на разбойниците, а империя без закон, анархия на произвола!
  Избухна сияние и масата на римляните веднага беше изгорена и овъглена.
  Асока Тано , също изсечена с мечове, правейки дива и бърза вятърна мелница. Отсечете мрака на римските войници. Тогава босите й пръсти на изящни крака изстреляха още едно грахово зърно на унищожение. Много врагове бяха изпепелени.
  Падаванското момиче извика.
  - За красиви момчета!
  И голата й пета хвърли грахово зърно от пълно унищожение. И толкова много римляни бяха унищожени наведнъж.
  Черният лорд разшири своите светлинни мечове, червени мечове, триста метра, посичайки враговете. Това е много ефективна техника. Колко бойци на империята, ухилен вълк и измъчени роби, загинаха и бяха посечени.
  Дарт Вейдър изрева, освобождавайки колосална, разрушителна сила от устата си и бързо нараствайки по размер, превръщайки се в истинска кома Кракатау, пулсар:
  - Никой не смее да се противопостави на волята на империята!
  Принцеса Марин Льо Пен-Лея с голите си пръсти изстреля диска, който отряза римляните с дузина, изскърца:
  - Никой никога!
  Асока Тано управляваше вятърна мелница с мечовете си, посичайки нахално атакуващите римски бойци, и с голата си, момичешка пета даде дар на унищожение, скърцайки:
  - Слава на царска Русия!
  Дарт Вейдър щракна с пръсти, счупвайки вратовете на хиляди римски войници наведнъж с енергията на тъмната сила, от която главите им буквално се търкаляха като зеле по земята, изръмжа:
  - Слава на Империята!
  Асока Тано , като сечеше отново с мечовете си, изстреля светкавица от босите си пръсти и изскърца:
  И слава на нас!
  Но тогава се появи трето момиче, четвърти войн. В този случай, внучката на императора, принцеса Рей! Или, по-точно, червенокосата Катрин, която реши да стане Палпатин-младши. Тя също е боса и по бикини. Всъщност и трите момичета използват краката си доста активно в битка, а обувките само пречат. И ако краката ви са боси, тогава бикини е доста подходящо. Освен това помага за по-ефективно използване на магическата сила.
  Принцеса Катрин Рей взе и пусна пулсар с босите си пръсти, разкъсвайки римските войници на малки парченца.
  Тогава тя завъртя мечовете си, разрязвайки на разкъсани парчета армията от воини на Древен Рим. А светлинните й пръчки са толкова дълги и режат всякакъв метал.
  Принцеса Катрин Рей извика:
  - За империя, която няма име!
  И голата пета на момичето се поддаде на смъртоносната сила на грахово зърно с адска антиматерия.
  Алиса-Асока Селезнева- Тано изскърца, играейки с коремните си мускули, агресивно оголвайки лицето си:
  - Нашата империя е справедлива!
  И голите пръсти на краката на момичето ще започнат разрушаването на настоящето на дявола.
  Принцеса Марин Льо Пен-Лея, онази красива войничка в бикини, хвана и удари противника с вятърна мелница и изскърца:
  - За величието на безграничната империя!
  И голата, кръгла, розова пета на красиво момиче хвърли дар на смъртоносна сила, от която два полка от римските, изглежда, безброй войски, веднага отидоха в ада.
  След което Марин Льо Пен-Леа издаде:
  - За да расте империята, тя се нуждае от император с голяма интелигентност и значителна хитрост!
  Черният лорд, щраквайки с пръсти и душа на смъртоносните римляни, съвсем логично отбеляза:
  - Няма по-голяма доблест от това да победиш достоен противник!
  И мечовете на Дарт Вейдър се завъртяха и отрязаха толкова много глави на римските войници, че те вече започнаха да изпитват страх.
  Принцеса Екатерина Рей завъртя мечовете си, разтяга ги на голямо разстояние, разрязвайки противниците си.
  И тогава нейните голи пръсти на грациозни крака хвърлиха нещо изключително смъртоносно и разрушително, пет граха наведнъж. И те излъчиха торнадо, наистина, не давайки шанс за спасение. Тогава момичето изръмжа агресивно:
  - За постижения от най-висок порядък!
  Принцеса Марин Льо Пен-Лея също даде на врага подарък за пълно унищожение с голата си пета. Тогава момичето отряза косо и над главите с мечове и изскърца:
  - За бъдеща сила!
  Алис-Асока не издържаше на церемония. Тя хвърли по-голямо грахово зърно с бос крак. Разкъсва три полка от римската армия. Тя изгори облак от воини и други бойци на Крас и ги посече с мечове. Освен това момичето също изплю изключително смъртоносен пулсар зад устата си.
  И изплю огнен подарък:
  - За кралските покои!
  Принцеса Катрин Рей отново е в атака и мечовете й се разрязват със страшна и смъртоносна сила. И боси крака хвърлиха дузина грах. Буквално цял полк от римската армия е изгорен, включително легионите на Помпей.
  . ГЛАВА 17
  Дарт Вейдър най-накрая щракна пръстите на двете си ръце. Хиляди гарвани паднаха върху главите на римските войници, пробивайки върховете на главите им. Черният лорд каза със доволен поглед:
  Явно ги спряхме! Слава на космическата империя
  Настъплението на римляните в планината с лагера на Спартак окончателно пресъхва. Четирима бойци със суперсили от Междузвездни войни убиха над сто и двадесет хиляди войници и офицери на Римската империя, от армията на Крас и Помпей. Много насечени и изгорени трупове осеяха всички подстъпи към планината, където Спартак разположи лагера си, надявайки се да се отдалечи от врага.
  Дарт Вейдър каза със задоволство, докато изключваше светлинните си мечове и ги пъхна в колана си:
  - Свършихме страхотна работа! Сега Древен Рим няма да може веднага да събере нови сили за нападението.
  Алис-Асока отговори с усмивка:
  - Робите все още не могат да задържат властта. И за нищо убиваха само легионери. Но вашата империя все още е по-добра от анархията.
  Дарт Вейдър отговори със скачане нагоре-надолу и пее:
  - Мама е анархия, татко е чаша портвейн!
  Алис-Асока извика:
  Голяма светлина на империята
  Дава щастие на всички хора...
  В една неизмерена вселена,
  Не можем да намерим по-добро!
  
  скъпоценни четки,
  От край до край...
  Империята се разпространи
  Могъщ светец!
  Марин Льо Пен агресивно забеляза, унищожавайки противниците и изгука:
  - Империите са склонни към експанзия, но за да не са сапунен балон с размери, губещ сила, е необходима идеология, която да обвързва в любовта сърцата на хората, измити от мръсотията!
  Коронавирусите представляват много по-сериозна заплаха! И шестимата тръгнаха срещу тях, за да спасят човечеството от мор!
  Освен това тук също се намесиха коронавирусите в хода на Втората световна война.
  Приемайки облика на войници от Третия райх, танковете Panther-2 също пристигнаха от вселената на Коронавирус. Това е толкова адаптирана версия, че коронавирусите са изтеглени от играта. Моделът не е най-съвършеният, но страхотен. Челната броня на корпуса е 100 мм при наклон от 45 градуса. Страните са 60 мм, челото на кулата е 120 мм, теглото е петдесет и четири и половина тона. И 88 мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. С двигател от 900 конски сили, доста приемливи характеристики на шофиране, с изключително мощни оръжия, оръдие, способно да пробие тридесет и четири на разстояние до пет километра!
  И тези чудовища се втурнаха под Курската издутина. Червената армия е изправена пред колосални проблеми. Включително и заплахата от пълно поражение.
  Курск беше превзет и Червената армия беше в котела.
  Развивайки успех, коронавирусите буквално хвърляха трупове по позициите на съветските войски. И перли, и перли напред. И ги посрещнаха картечници и оръдия, които забавиха пробива.
  Но има твърде много врагове на тези бацили. И се успокоиха малко през зимата. Но през пролетта те все пак започнаха нова, адска офанзива на заразените армии.
  И тогава има нов проблем, коронавирусите атакуват от изток. Отмина си 1944 година. А адската заразна империя се стреми да превземе Сибир с помощта на бацили.
  И какво тогава? Шестте, или по-скоро седемте воини , хитове и воини, вещици отново са в битка.
  Олга Рибаченко управляваше мелница с мечовете си и с удължените си мечове прорязаха маса рошави коронавируси и няколко танка на инфекциозната империя "Пантера"-2 изръмжаха:
  - Слава на Родината!
  И красивото момиче ще подсвирква на коронавирусите, свалените врани ще паднат. Пробиват им главите. И свалят адски, заразни самолети, включително тези с осем самолетни оръдия.
  Момиче, което изглежда на около двадесет години, ще хвърли граната, ще я разкъса с цял батальон коронавируси с танкове и ще изскърца:
  - Слава на великото Отечество!
  Марин Льо Пен също го взе и му даде колосална енергия от пъпа си, а след това го взе със светкавица от алените си зърна и изрева:
  - Отечеството става империя, когато на трона е смесица от лисица и лъв, но по правило смесица от лисица и прасе получава власт, превръщайки страната в кочина!
  Маргарита, това вечно голоко русо момиче, също замахна с мечовете си. Разрязан през маса от заразни, адски войници. След това с босите си пръсти хвърли смъртоносна граната, уцели "Тигъра" -3 и изсъска:
  - Слава на Отечеството!
  Танкът Тигър-3 също беше копиран от играта от коронавируси. Машината тежи сто и осем тона, въоръжена е с шест картечници и 150 мм оръдие. А дебелината на челната броня е 285 мм на челото на кулата, страните на кулата са 210 мм, челото на корпуса е 250 мм при наклони, а страните, заедно с екраните, са 210 мм. Това, заедно с двигател от 1500 конски сили, осигури много прилично шофиране на автомобила.
  Но тя също е разкъсана от убийци. Особено момичетата с ягодовите си зърна.
  Наташа също е в настъпление. Дадоха линия картечници с патрони за многократна употреба. Тогава тя държеше мелница с мечове, изсичайки коронавируси. Тогава босите й крака хвърлиха граната със смъртоносна сила, разпръсвайки войските на адската заразна империя. И след това са алените зърна, щом го вземат и удрят със светкавица, която ще угаси всички до смърт. Включително танка "Лъв" -2 И тогава пулсарите ще летят от пъпа, събаряйки адски заразни войници и самолети.
  И тогава най-вкусният подарък от лоното на Венера - като забиване на пирони в ковчег.
  И изгаря много технологии за коронавирус.
  Тогава тя изгука с усмивка:
  - Политикът иска да лети високо - мислейки се за орел, но в действителност е непохватна мечка, често като магаре!
  Зоя е дива котка, втурва се към противниците. Дадоха редица картечници, покосиха много коронавируси. И след оголени пръсти, тя пусна дар за унищожение от най-смъртоносния цикъл. И разкъса много противници със заразни танкове. А малиновите й зърна ще ударят самолети с коронавирус. И тогава ще качат танкове. Това е супер момиче.
  И сега смъртоносни светкавици летят от пъпа им, удряйки враговете.
  И тогава от пазвата на Венера, сякаш в полет, бомбардира с нещо изключително разрушително.
  Че танковете и самолетите с коронавирус наведнъж, като шамандури, се разрушават от прибоя. И наистина дори изгори от пепелта.
  И момичето много остроумно отбелязва:
  - Политикът е равен на Бога в способността да пълзи през всяка пролука като червей!
  По-нататък в атаката Августин е момиче-терминатор.
  Същото, което ще вземе от картечниците с убийствен лупанет. Коронавирусите ще се разбият на малки парченца. И той ще управлява мелницата с мечове. И тогава ще го вземе и ще го пусне с голи пръсти в инфекция. И с рубинени зърна ще излъчи разрушително торнадо на смъртта. И от пъпа ще засече с безкрайни мълнии. И след това той ще засади нещо напълно безмилостно и уникално от пещерата на Венера.
  И масата от танкове и самолети от коронавируси ще изгори като попиване в пламък.
  След това воинът гука със смях и оголи зъби, казвайки:
  - Политикът е Христос, напротив, той отиде да бъде разпнат заради духа на хората, политикът разпъва избирателите заради похотта на своята плът!
  Светлана също е в битката като ураган. И отново стреля по коронавируси без пропуск. И реже кули от танкове с мечове, и хвърля грах от унищожение с боси крака. И от ягодови зърна, огнени пулсари се изрязват , изгарят заразни врагове. И след това от пъпа на мълния върху танкове и коронавирусни орди.
  И в заключение, торнадо се изля от пещерата на Венера с магическа плазма. И изгори танковете и самолетите на Коронавирусната империя.
  Момичето извика:
  - Слава на цар Николай!
  След това Светлана агресивно заяви, убивайки коронавирусите, сякаш смачква дървеници:
  - Политичката иска слава, докато като стария Шапокляк, независимо от възрастта, разбира, че човек не може да се прочуе с добри дела!
  Марин Льо Пен също се биеше като велик воин. И голите пръсти ще пуснат пулсар. И от рубинени зърна ще се поддаде на мълния върху танковете на империята на Коронавируса. И как от пазвата на Венера ще пусне истинско торнадо и ще гука:
  - Не всеки политик е старец, но всеки политик е стар Шапокляк, който ощетява избирателите и търси известност!
  В адската заразна империя има твърде много войници. Текат като прибой на цунами от микроорганизми - безкрайна, трънлива река.
  Олга Рибаченко, изсичайки коронавирусите и техните танкове Panther-2 с мечове, извика:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на красиво момиче-генерал! Той сваля пехота и самолети.
  И воинът каза, пускайки поток от енергия от аленото зърно:
  - Колкото по-възрастен става политикът, толкова повече желание има от стария Шапокляк да засади прасе, а по-малко от Елена Мъдрата да дава мъдри наставления!
  Маргарита, смазваща противниците заедно с танковете с коронавирус Тигър-3 , изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от бос крак на момичето, удряйки коронавируси и танкове, самоходни оръдия и самолети.
  След това от рубинени зърна тя ще удари автомобилите с коронавирус със светкавица и специално ще ги изгори и ще издаде:
  - Войникът не винаги прави много подвизи, но винаги от сърце, политик без сметка настройва мръсни номера, докато остава в черния дроб!
  Наташа също хвърли голите си пръсти, смъртоносно, разкъса коронавирусите и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й преминаха през мелницата на коронавируси и танкове. И отрязаха много кули и опашки от самолетите. Тогава момичето отбеляза:
  - Дори един млад политик, който прилича на мачо, солидна старица Шапокляк, на която умните хора гледат накриво!
  Зоя, прорязвайки враговете и танковете Panther-2, изскърца:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на войниците с коронавирус, после на танковете Лев-2 и на самолетите.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Момичето-терминатор го взе и го гръмна с адска сила, гукайки:
  - Младите жени привличат мъжете по-добре от старите, политиците отблъскват мъжествените избиратели независимо от възрастта!
  Августин посече адски заразни войници и танкове, изскърца:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И падат адски заразни бойци, които разкъсват големи танкове и самолети.
  И тогава веднага резервоар с коронавируси беше изгорен от мълния от рубинени зърна, гукайки:
  - Женската младост е сладка, политикът, независимо от възрастта, е горчив въпреки сладките речи и без солта на истината!
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Коронавирусите падат като нарязани снопове, а резервоарите се разрязват.
  Момичето хвърля игли с боси крака, удря коронавируси и скърца:
  - Ще спечелим за майка Русия!
  И войнът след това ще пробие ягодовите им зърна с пулсари, ще изреже противници от заразната империя и ще вие:
  - Една жена обича страхотен ум, много по-силен от огромно достойнство, но тя никога няма да го признае, за да не са високомерни мъжете!
  Марин Льо Пен се нахвърли с поток от агресивно магически площад от пазвата на Венера отбеляза:
  - Една жена ще прости, ако мъжествеността е малка, но няма да търпи малък ум и оскъдни доходи!
  В същото време други бойци в битката. Аленка и екипът й пристигнаха навреме с танка ИС-18.
  И това е страхотна машина с пет автоматични оръдия и двадесет и пет зенитни картечници.
  И момичета как да се справят с коронавирусите. Комсомолци, както подобава на красавици по бикини и боси.
  Альонка натисна бутоните на джойстика с голи пръсти, тупна заразните войници и изскърца:
  - Слава на СССР!
  И тогава, натискайки отново с алено зърно, тя добави, изпращайки дар на смъртта на коронавирусите:
  - По -добре да паднеш в лапите на палач, отколкото под езика на политик, първото само измъчва плътта, а второто осакатява духа!
  Анюта също натисна джойстика с бос крак, разкъса коронавирусите и изскърца:
  - Слава на Ленин!
  И тя го взе и натисна бутона на джойстика с ягодово зърно, удари се по врага и изскърца:
  - По -добре е да си изплакнете устата с горчива водка, за да премахнете инфекцията, отколкото да оставите сладките речи на политиците да изплакнат мозъка ви, за да хванете деменция!
  Аврора, този червенокос дявол, взе и отново пусна подарък на смърт към врага с помощта на босите си крака, разкъса враговете и вякнула:
  - Слава на Сталин!
  След това момичето добави и с малиново зърно, с пълно унищожаване и унищожаване на врага:
  - Политикът има повече лъжи, отколкото капки в океана, и повече обещания, отколкото звезди в небето, но съвестта му не е дори песъчинка!
  Мария, момиче със златиста коса, също се чука с голите си пръсти. Разкъса опонентите и изскърца:
  - Слава на комунизма!
  След това красавицата, използвайки ягодово зърно, смачка врага и извика:
  - Политикът е старата жена Шапокляк, но вместо плъха Лариса, той предпочита сам да краде от избиратели!
  Olympias - момичето-герой удряше враговете, използвайки голата си пета, натискайки бутона на джойстика, издухвайки танка "Lion" -3 и vyaknula:
  - Слава на героите!
  И тогава тя остроумно добави, увивайки рубинено зърно около спусъка и изпращайки ракети към коронавирусите, изгарящи инфекциозни същества на земята:
  - Старицата Шапокляк използва малък плъх Лариса за мръсни номера, а политикът слага огромно прасе в него!
  А танкът "Лъв" тежи три двеста и петдесет тона - той все още е чудовище!
  Марин Льо Пен добави по много оригинален начин, докато изстрелва светкавица от пъпа си:
  - Големите кабинети и политиците с оскъден ум падат най-силно!
  Жената политик се насити. Изпратих пак двойка да си починат, като ги изписах с какво. Тези на изхода бяха отново претърсени. Жената е била претърсена от матроната, с гумени ръкавици. Тя усещаше всичко. И устата, и ноздрите, и ушите, и ануса, и вагината. И търсенето беше най-задълбочено. И проститутката се намръщи и намръщи. Момчето беше опипано от охраната. И провериха всичко. Търсиха, гледайки в дупето и във всички пукнатини, и в същото време смачкаха хоботчето. Всички проверени.
  Но не намериха касетофон или малка видеокамера.
  Тогава те пуснаха тази двойка лесни добродетели.
  И Марин Льо Пен отново започна да фантазира. Само този път включвайки вибратора и правейки самозадоволяване.
  И с вибратор в овлажнена пещера също е много добре.
  Олга Рибаченко излиза срещу коронавирусите. Момичето-терминатор посича адските заразни войски и събаря кулите на танковете Пантера-3.
  Този резервоар е още по-голям и по-усъвършенстван. Дебелината на бронята е много по-голяма под склоновете, а оръдието е 105 мм.
  И в същото време пръстите на голите крака на момичето изхвърлят игли с отрова, които унищожават инфекцията.
  Воин реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение той реже всички глави и муцуни, и танкове, и самолети, включително реактивни разработки на заразна империя.
  И той казва, добавяйки:
  - Политикът охотно приема дарения от глупаци, но неохотно се вслушва в съветите на умните!
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Коронавирусите умират в големи количества, а с тях и танкове и самолети.
  Воинът от зърната изпраща светкавични коронавируси и вика:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на коронавирус много заразни войници и танкове и самолети.
  И със страст казва:
  - Политикът обича да получава злато в замяна на среброто на красноречието, но ако замълчи навреме, понякога разбива джакпота и още повече заради факта, че не струва нито стотинка!
  Но Наташа е в настъпление. Косата й, като тази на Малвина, е синя, а мускулите й са станали по-силни. Той реже коронавируси за себе си, реже танкове и самолети. С боси крака той хвърля частици от смъртта и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя през гърлата на коронавирусите и събори танковете на Поднебесната империя от кулите. Да, това е момиче.
  И как мълния удря от алено зърно, няма да изглежда достатъчно.
  И докато той казва:
  - Дългият език на политиката само удължава пътя към просперитета и съкращава живота!
  Зоя е в настъпление. Реже адски заразни войници с две ръце, заедно с танкове. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голите си пръсти, разкъсвайки войниците на Коронавирусната Вселена на малки парченца, танкове и самолети.
  Малиновите зърна бълват мълния с колосална сила.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  И тогава той ще го вземе и остроумно ще добави с апломб:
  - Пистолет с един куршум ще убие максимум един, политик, с една дума, ще излъже поне милион - дългите езици са по-лоши от пистолетите!
  Августина, унищожаваща коронавируси и унищожаваща адски заразни войници заедно с танкове и самолети, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И когато дойде времето на еструса,
  Той завлече момичето зад храстите!
  И с голи пръсти, как да се хвърлим във врага, нещо, което ще убие слон. И още повече много танкове и самолети. И тогава с рубинени зърна ще пробие с пулсар.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  И ще добави, оголивайки зъби:
  - Да си политик вече е диагноза, а болестта е нелечима и на първо място вкарва избирателите в гроба!
  Светлана в настъпление. Изрязване, раздробяване на коронавируси. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях. Взривява враговете и техните танкове и самолети наведнъж.
  Ягодови зърна, бълващи лъчи от магически лазери.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци, танкове и самолети, като крещеше оглушително:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, убиват войници с коронавирус заедно с танкове и смачкват самолети.
  Тогава той казва, поддавайки се от алено зърно с мълния, че ще изгори цял батальон от коронавируси:
  - Политик може и да не стане президент, но определено ще си остане гол крал!
  Марин Льо Пен, смазвайки противници с голите си пръсти, хвърляйки дарове на смъртта и изстрелвайки светкавици от рубинено зърно, взе и отбеляза, ухилени със зъби:
  - Политикът иска да стане кралица на морето и да има златна рибка на пратката, но самите избиратели обикновено нямат какво да губят!
  А ето и момичетата нинджа, като част от парашутистите. И те, разбира се, поеха коронавируса с голямо вълнение.
  Синята нинджа го взе и засече, като протегна мечовете си в пеперуда. Тогава тя го взе и с боси пръсти на краката си хвърли смъртоносна граната, която разкъса цял батальон коронавируси. И тогава, от аленото зърно, той изпраща светкавици.
  И изгаря много инфекциозни бойци.
  Воинът извика:
  - За слава на Япония!
  Огъвайки пулсара с голата си пета, тя добави:
  - Империята обича огромните размери, а политиците са склонни да поставят по-голямо прасе и да грабнат по-тлъсто парче!
  Жълтата нинджа също е в атака. Похарчена мелница с мечове, смачкана противници. След това с голите си пръсти хвърли грахово зърно с античастица. Тогава от малиновото зърно като цунами на смъртта изхвърли поток.
  И рева:
  - За щастието на анимето!
  И остроумно добави, намигвайки:
  - Защо един политик дава на избирателите по-голямо прасе - за да си грабне по-тлъсто парче, и да остави хората с магарешки ум без месо!
  Червената нинджа е бърза и червена като лисица. Прекара мечовете с троен кръст. Смачкаха коронавирусите наведнъж. Тогава, с голи пръсти на краката, момичето предприе убийствена смърт.
  И след това, от рубинното зърно, той ще се движи и ще победи врага.
  И рева:
  - За страната на изгряващото слънце!
  И той ще добави отново, оголвайки зъби в усмивка:
  - За да грабнеш дебело парче, не е достатъчно да можеш да прасеш, трябва да си поне малко лисица!
  Бяло момиче нинджа в агресивна атака. Тук тя направи прием с мечовете си, нещо, което отряза дузина коронавируси. И с пръстите на босите си крака тя изхвърли каскада от разрушения. И с ягодови зърна тя изпрати вълшебни лъчи на смъртта и извика:
  - За триумфа на меча нинджа!
  И тя отново изгука, оголила перлените си зъби:
  - В политиката като жълъд в гората - всяко прасе се стреми да яде, а наоколо има дъбове и пънове, от които лисицата вади чипс!
  Олга Рибаченко скочи. Усукано момиче в салто. Нарязаха много коронавируси в скок и много самолети.
  Тя хвърли игли с голи пръсти, отряза маса танкове и самолети и бълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момичето е в битка и толкова много танкове и самолети са унищожени.
  И в същото време агресивно казва:
  - Независимо от възрастта политикът или старицата Шапокляк, която прави зло на всички, или бабата, която иска да стане морска царица с неограничени амбиции, а по-често и двете заедно!
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голите пръсти хвърлят дарове на смъртта, и взривяват самолети, танкове и самоходни оръдия.
  Момиче в диво бягство. Изтребва без церемония заразни, адски воини, а с тях и танкове и самолети.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  Светкавицата изригва от пъпа.
  И хиперплазмените пулсари летят от рубинени зърна.
  Коронавирусите умират. И се трупат цели купчини трупове, както и от разбити коли.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли! И пробиват стволовете на резервоарите с коронавирус .
  Момичето изрева от ярост:
  - Мечката не мие през цялата година, докато политикът си мие ръцете през цялото време!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка. Сваля както самолети, така и танкове.
  Алените зърна изпращат светкавици в коронавирусите.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  И той казва с много широка усмивка и оголи зъби, гукайки:
  - Вълкът може да разкъса една по овца със зъбите си, но политик може да измами милион с овца ум наведнъж!
  Зоя щурмува блокаж от коронавирусни трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака. И масата разбити танкове и самолети от всякакъв вид.
  А с малиновите зърна едно момиче ще вземе такива разрушителни неща и ще ги пусне.
  А адските заразни воини продължават да падат и падат. Танкове и самолети експлодират и експлодират.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които танкове и самолети се забиват право в гърлото на коронавирусите и се взривяват, сякаш мини са вкарани под тях.
  Тези коронавируси умират.
  Или по-скоро напълно мъртъв. Пъпът на момичето изпраща светкавици. И резервоарите с коронавирус също горят и експлодират.
  Момичето реве с горната част на дробовете си:
  - Не е най-лошото, ако политик грабне дебело парче, по-лошо е, когато прецака избирателите и насади глиган!
  Августин в настъпление. Смазва инфекциозните адски войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадото преминава през войските с коронавирус, отрязвайки танковете и самолетите им.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса. Светкавици от рубинени зърна ще бъдат освободени и изгорени от резервоари Maus-2, което е много готино.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли и удрят танкове и самолети. И когато пулсар излети от пъпа, тогава пълно запушване.
  И когато момичето издава остроумен афоризъм, тогава предстоящите коронавируси са нокаутирани:
  - Господ има много дни и въпреки, че политикът е скъсан до Всевишния, той е такъв дявол, че има седем петъка в седмицата и всички избиратели са родени в понеделник!
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща срещу коронавирусите. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете. И унищожава много танкове без проблеми. Особено когато ягодовите зърна изхвърлят балон с магическа плазма.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  И в движението на момичето все повече и повече ярост. Пулсар изстреля от пъпа й.
  ГЛАВА 18
  И воинът агресивно и много остроумно говори, намигайки със сапфирените си очи:
  - Политикът е животно, което се втурва към върха, за да тръшка по главите на избирателите, а прасетата, за да вадят по-лесно тлъстите парчета!
  Английският екипаж на Джейн Армстронг също е в действие. Нейният танк "Виктория" с три оръдия пое коронавирусите като желязо върху снежна преса.
  И тогава снарядите излетяха и момичето Джейн натисна голите си пръсти върху бутоните на джойстика, взривявайки танковете Тигър-3 на заразната империя.
  И остроумно и красиво заяви, намигвайки:
  - Диктаторът също обича да си лее мед от устата, но вместо солта на истината има катран от заплахи и сплашвания!
  Тогава, с голи пръсти, Маланя изпрати дар на смърт върху коронавирусите. Това момиче е страхотно.
  И тя извика:
  - Великобритания няма да бъде роби!
  И още веднъж остроумно добави, играейки с мускулите на пресата и унищожавайки коронавирусите:
  - Политикът обещава, че всички ще възкръснат под него, но той е способен само да убие морално със смъртоносно жило на езика!
  Ударих го с боси крака и Гертруд. Тя разби вражеските танкове и изпищя:
  - За царския комунизъм!
  И тя също отбеляза много агресивно и оголи зъбите си, присвивайки се и разклащайки алените си зърна:
  - Политикът иска да е баща на нацията, но в същото време татко е във вечен развод с Отечеството, прави избирателите гладни сираци, дава издръжка на голямо прасе в джоба си!
  И накрая уволни Моника, която притисна пръсти върху босите си крака. И много точно изпрати убийствен снаряд.
  Тя блъсна резервоар с коронавируси и изкрещя:
  - За голямата кралска кампания!
  И за пореден път тя добави агресивно и директно, показвайки усмивка на големи, перлени зъби:
  - Колко политици не са свалили кожи от избирателите, колко измамници не са обули, но все пак той е гол крал и нула на съчувствие!
  Марин Льо Пен продължава да драска по противника от всички видове оръжия. И хвърляйки гранати с голи пръсти на краката си, и удряйки рубинените си зърна със светкавици, тя изскърца:
  - Политик на всяка възраст се опитва да се покаже като млад мачо и корави мъже, но в действителност той е стар Шапокляк, а сам по себе си голям плъх и прасе!
  Олга в офанзивата ускорява всичко. Момичето бие коронавируси, взривява самолети и танкове.
  Босите му крака на дете-терминатор хвърлят остри игли.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И момичето отново е в движение.
  И агресивно казва с усмивка:
  - Старата жена Shapoklyak бърка по дреболии, причинявайки забавление, но политик на всяка възраст прасета в голям начин, и избирателите не се смеят!
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И вършете врагове, заедно със самолети и танкове.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Ще избухне и веднага ще изхвърли стотина коронавируса и дузина резервоара. И от пъпа, като мълния.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове, като отрязва и самолетите, и танковете Пантера-2.
  И той ще го вземе и агресивно ще го раздаде, унищожавайки коронавирусите без милост - тези влечуги:
  - Политик взима пари от спонсори, гласува от избиратели, получава власт, а в замяна дава само словесна диария!
  Наташа ускори движенията си. Момичето изсича адски заразни воини, заедно с танкове. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим коронавирусите и техните танкове заедно с самолетите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Не мисли да спре и да намали скоростта. И алените зърна пускат светкавици.
  Тогава той заявява със заплашителен поглед:
  - Политикът получава лъвски стол от избирателите, дава прасе в замяна и смята това за честно изчисление, така че добър котлет избиратели получава от засадени прасета!
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месна салата от китайска пехота и танкове. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса от коронавируси с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове и горящи коли. И момичето-терминатор ще го вземе и ще удари с пурпурни зърна, пускайки изпускане на магическа плазма.
  И момичето ще го вземе и остроумно ще гука, намигайки на опонентите си и унищожавайки коронавируса:
  - Избирателят често е молец, който хвърчи към пламенната реч на политик, мисли да му стопли сърцето, но се изгаря до дроб!
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече разби повече от сто коронавируса и танкове. Но всичко набира скорост. И от рубинените зърна изпраща подаръци на смъртта. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста коронавируса бяха разкъсани от мощна експлозия и две дузини танка.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  И тогава от пазвата на Венера ще изпрати вълна от магическа плазма и цунами, изгаряйки заразен враг и ревящи:
  - Не може два пъти да влезеш в една и съща река, но защо избирателят се оставя да бъде заблуден милион пъти с банални обещания по един мотив!
  Светлана също е в настъпление, унищожавайки Вселената на Коронавируса и нейните танкове. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той посича врагове и унищожава коронавирусите заедно с танковете. А масата адски заразни бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  И воинът също ще вземе от ягодовите зърна, докато се движи към врага.
  И остроумието и скачането ще го вкарат в коронавируса и тогава той също ще реве с върха на дробовете си:
  - За да заблудите овца, не е нужно да сте лисици, за да сложите прасе, не е необходимо да влизате в политиката!
  Марин Льо Пен изгори няколко резервоара с коронавируси и изгука, намигайки на храна:
  - Ако имаш овча акъл ще носи нашийник докато не откъснат три кожи и не ги пускат на барбекю!
  Шест и седем, разярени. Направи дива битка.
  Анастасия Ведмакова и Ангелина Магнитная също се заеха с коронавирусите.
  Съветските жени пилоти се бият боси и по бикини. Освен това те управляват своите щурмови самолети Ил-200 с помощта на голите си пръсти.
  Анастасия изстреля ракети. Тя разби много коронавируси със смъртоносни изхвърляния и туитира:
  - За Съветския съюз!
  И мъдро добави:
  - В приказките трима герои защитават страната, в живота има три качества на надежден щит: ум, воля, късмет!
  Анджелина също с помощта на босите си пръсти изстреля с ракета. Разкъса противниците и изсъска:
  - Слава на руския комунизъм!
  И отново го вземаше и добавяше, оголвайки зъби с остри, перлени зъби и ревеше:
  - Няма хора, които да нямат проблеми, няма политици, които да не носят непрекъснати проблеми на избирателите!
  И момичетата пак, според адската инфекция, как ще изпръскат потоци енергия, и смърт.
  Олга Рибаченко се завръща в действие. И напредва, размахвайки двата меча. И момичето-терминатор управлява мелницата. Убитите коронавируси падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела и разбити танкове.
  Проклетото момиче си спомня дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олга Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момичето-терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят, а резервоарите на бацилите ще се разкъсат.
  Момичето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Получи се наистина готино и готино изпълнение. И колко мъртви коронавируса. И уби адските заразни бойци най-голям брой от най-големите и техните танкове и самолети.
  Момичето лисица отбеляза:
  - Колкото по-евтино се продава политикът, толкова по-скъпо е за избирателите, най-масовият убиец е комарът, който не струва нито стотинка - продава кошмар!
  Маргарита също е в борбата. Унищожава адски заразни армии - танкови и пехотни, и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й хакват коронавируси. Масата от адски заразни бойци вече рухна, а куп танкове горят като метал.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети. И ще разкъса много вражески танкове и самолети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и унищожи някои от противниците от тази адска зараза с коронавируси и танкове заедно с тях.
  Тогава той казва с голям апломб:
  - Колкото по-висок е постът, който претендира един политик, толкова по-ниско сваля летвата на морала и толкова по-високо вдига носа на самонадеяността си!
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко коронавируса пеша и на танкове или самолети вече са напълно прекъснати.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще изсече много коронавируси с мечове и ще отсече кулите на танковете. И с алени зърна ще се хвърлят такива горящи пулсари и ще се строшат корпусите на мастодонтите.
  И в ярост, цунами също ще бъде освободено от лоното на Венера и много противници ще бъдат наводнени. И гукане:
  - Политикът е провален овчар, на когото се вярва само с овча акъл и само овцете се подчиняват!
  Зоя е в движение и е разрязала, бълвайки пулсари от пурпурни зърна, много заразни воини и много танкове.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко коронавируса и нокаутира танк или самолети. Тези момичета са наистина красиви.
  И как Зоя ще освободи мълния от пъпа си и ще изгори самолетите им заедно с заразен полк и vyaknula:
  - Слава на Сварог!
  И тогава тя добави, оголивайки зъби:
  - Политикът изглежда като гений, но не знае колко ще са два пъти, тъй като е свикнал само да отнема, дели и нулира срокове!
  Августин напредва и унищожава противниците - танкове и самолети. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв. И рубинените зърна изригват със светкавици с различни цветове.
  В същото време момичето казва, намигайки:
  - Политикът обещава да зарови проблемите ви, но ако вземе властта, тогава избирателят определено ще играе играта!
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, удряйки до смърт китайски бойци.
  И когато ягодовите зърна изхвърлят дар на смъртта, това е просто адско ниво. И мълния ще лети от пъпа върху коронавирусите. И тук също от лоното на Венера дойде магическо цунами на смъртта, което изгори няколко заразни полка.
  И момичето изгука:
  - Ако си заек с душа, тогава няма да бягаш от проблемите, те ще те хванат за ушите!
  Герда и нейният екип са тук на работа - на танка Е-800. Веднага от пет оръдия и тридесет картечници германските момичета стрелят по коронавируси.
  Герда натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти, смачка масата от изстреляни коронавируси и изскърца:
  - Слава на белите народи!
  Тогава момичето натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика и изгука ентусиазирано:
  - Имаше сръчен човек, стана разумен човек, беше честен човек, стана политик, парите и славата се увеличиха, но съвестта изчезна!
  Шарлот натисна бутона на джойстика с аленото си зърно. Тя разсече маса от адски заразни войници и изпищя:
  - Слава на арийското братство!
  И с голяма доза агресия и ярост, тя го взе и добави:
  - Босо момиче може да се вкопчи в клоните с пръсти, за да се качи нагоре, подкован мъж, само плъзгането надолу ще се окаже пълна ликова обувка!
  Кристина натисна бутона на джойстика с рубиновото си зърно, разкъса огромен брой противници и издаде:
  - Слава на новите граници!
  И усмихната със зъби все пак намери за необходимо да добави:
  - Политикът е футболист, който смени два крака с един, но много дълъг език!
  Магда също го взе и отново зашлеви враговете от Вселената на Коронавируса, тя използва зърна от ягоди и изскърца:
  - За идеите на комунизма!
  И тя отново изчурулика, оголила зъби, с голямо остроумие:
  - Политикът е като лисица във всичко - хитър, коварен, външно закачлив, месояден, но, за съжаление, прасе, не само за мамута!
  Четирите германки в бацили разбиха старателно... И увеличиха ударната си сила!
  Марин Льо Пен също, сякаш от рубинени зърна, ще пусне дарове на смъртта и с босите си крака ще хвърли убиец и ще чурулика:
  - Дяволът е във всяка жена, но с частица любов, дяволът е във всяка политика и изцяло измама!
  Олга Рибаченко скача и скача.
  Босо момиче пуска куп игли, взривява танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Тя е доста възрастна, но прилича на момиче. Само много силни и мускулести
  Олга Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разрушителни игли излетяха от босите й крака, събаряйки коронавирусите и техните танкове. И от пъпа момичето-терминатор изстреля светкавица.
  После тропа с алените зърна на гърдите си и гука:
  - Невъзможно е да бъдеш сто процента мил, когато има толкова много зло наоколо, но само политиците в света на истината могат да бъдат напълно измамни!
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли убийствена каскада от игли по коронавирусите на техните танкове, самолети и продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воин хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда коронавируса и петдесет техни танка веднага излетяха във въздуха. Да, армията на адска, заразна империя се топи точно пред очите ни.
  И пак от ягодовите зърна ще се поддаде с пулсари, а от пазвата на Венера ще се поддаде с магическа плазма и ще гука:
  - Господ или не, никой не може да го докаже или опровергае, но това, че един политик няма съвест, дори не трябва да се доказва!
  Марин Льо Пен е много уморена от цялата каскада от оргазми. Всъщност колко можеш да се надуеш и да полудееш. Тя напълно се задоволи със своя вибратор.
  След това отиде под душа и се изми добре под топли струи.
  След това изяде пица и я изми с шоколадов шейк и нещо изключително вкусно.
  След това, окончателно изтощена, Марин Ли Пен го взе и заспа.
  И тя имаше такъв приятен и готин сън.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много самолети и техните танкове умират от коронавируси.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли. Бронята на танковете се разцепва, сякаш от удара на купчина.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите и техните танкове. И тогава алените зърна освобождават мълния с убийствена и дяволска сила.
  Тогава воинът казва с наслада:
  - Политикът в Божиите обещания, в изпълнението на червея, в оправданието на самия Сатана!
  Зоя в див ход. Стъпване на коронавируси . Нарязва ги на малки парченца, заедно с резервоари.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и техните танкове и как реве:
  Пълната ни победа е близо!
  И управлява дива мелница с мечове. Това наистина е момиче като момиче!
  И с пурпурни зърна как ще пусне огнен пулсар. И той също ще го вземе и ще гука:
  - Войникът е инструмент, който не винаги се отстранява, но може да бъде настроен, а политикът е инструмент, който винаги е глупав и настроен да заблуждава!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го разсече, значи го врязва, фрагменти излитат от танковете във всички посоки.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й в действие и нарязаха месото. И пулсарите с дяволска сила изхвърлят рубинени зърна. Които събарят кулите от пантерите.
  И воинката гука, оголила лицето си и ударила пъпа си по коронавирусите с мълния, тя крещи:
  - Политикът обича да се кръщава в храма, но движенията на ръцете му, като диригентска палка, регулират играта на заупокойния марш спрямо очакванията на избирателите!
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Как се нарязва, така че масата от трупове е осеяна с танкове и самолети.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно убиец. Разбира се, хвърлени с голи пръсти. И разбийте батальона от коронавируси.
  А ягодовите зърна ще приемат и излъчват лазерни лъчи с колосална мощност.
  В същото време, гукайки като гълъб и оголвайки перлени зъби, унищожавайки коронавирусите:
  - Истинският човек не е пионка, но след като е влязъл в политиката, той се стреми да влезе в дамите, като в същото време поставя мат на избирателя!
  Олга отново сто коронавируса, носещи метеор, ще отсекат с десетина танка. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разкъсате цял танков батальон на малки парчета.
  Момичето-терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  И от пъпа, със светкавица, тя заби маса от заразни бойци в ковчега.
  И тя говореше с апломб и ярост:
  - В шаха играта завършва с мат, в политиката предизборната кампания започва с мат!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И посече много заразни адски бойци и танкове. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила. Включително мълния от пъпа. И изпепелете много бойци.
  И от алените зърна, сякаш изпраща пулсари, и агресивно гука, оголвайки зъби:
  - Когато политик се чифтосва, събаряйки опонента си, избирателят го псува!
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че тласка коронавирусите с танкове и самолети. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И с боси крака ще хвърля дискове и ще отсече много танкове и самолети.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на заразната армия се изтърколи и изряза кули.
  И той ще го вземе с алени зърна като мълния и ще го пусне, и ще изпържи много коронавируси.
  Тя е бойна красавица. Такава жълта армада и много танкове са способни да блъскат. И пулсари от пъпа. И под конете, чрез инфекция, той използва пазвата на Венера.
  И той възкликва с пълна сила:
  - Войната няма женско лице, но привлича истински мъже в пазвата си и превръща младите мъже в бойци!
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й, като ножици на смъртта, посечеха и танковете, и самолетите на Вселената на Коронавируса.
  В същото време красавицата ентусиазирано казва:
  - Войната е естественото състояние на човек, само че не прилича на сън в процеса, а ви позволява да заспите завинаги накрая!
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези от танкове и самолети. И в същото време момиче от малинови зърна ще удари с мълния с много смъртоносна сила. А също и пулсари от пъпа, което е кошмар.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  - Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива старателно, включително танкове. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И ще удари много бойци и ще отреже огромен брой танкови кули. И алените зърна ще ви ударят с много смъртоносна вълна цунами.
  Воинът ще го вземе и ще реве:
  - Ако един политик каже едно, значи има друго, прави трето, накрая излиза четвърто, но прасето при всички случаи ще се подхлъзне!
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Сякаш се вее пролетарското знаме на великия Ленин. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Главата на бика ще бъде - не полудявайте бойци!
  И сега тя отново смачка много бойци и отряза кулите. И от рубинените зърна тя излъчи нова адска мълния на разрушение и палеж.
  И тя също изгука:
  - Политикът иска да се увековечи, но няма душа, затова се стреми да разваля, за да стои вонята от векове!
  Олга Рибаченко изсумтя, сечейки с мечове, които разпростряха десетки метри коронавируси:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  И тя добави от рубинени зърна, пускайки светкавица:
  - Предпочиташ да станеш плячка, ако главата е бича!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, посече много противници и потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  И добави със смях:
  - Силата на бик, нрав на петел, глава на магаре, ти самият не си лисица - портрет на избирател, оран от политици!
  Августин с готовност се съгласи с това, пускайки светкавица с рубинените си зърна:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  После гука, оголва зъби и пуска светкавици от ягодовите зърна, намигвайки:
  - Лисицата не е нещо, което ще оре бика, тя ще накара слона да скърца с мишката!
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не е момиче, но завършва в ада за всички танкове и самолети с коронавирус в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  И от зърната на ягодите ще бъде изковано посланието за смъртта. Е, тя удари заразна армия.
  Тогава тя остроумно отбеляза, като скочи като рол-поли и ревеше като тигрица:
  - Лисицата има мустаци, когато стане тиранин, а дълъг език пуска високи извори кръв!
  Августина, пускайки острие с бос крак, което отряза самолети и танкове с коронавирус , потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  И рубинените зърна отново ще пуснат адска разруха и послание за смъртта.
  След това момичето ще го вземе и остроумно ще издаде, изпращайки светкавици с ягодови зърна:
  - Политикът обича да гради капитала си върху хомофобията, но той е голямо дупе, голяма свиня и проститутка, която струва на избирателите доста пари!
  Светлана, прорязвайки враговете и пехотата, танковете и самолетите, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  И ягодовите зърна се поддадоха на врага.
  Тогава тя гукаше, намигваше и оголи зъби и ревеше като слон:
  - Не е трудно да станеш глупак, трябва да дадеш глас на злото!
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака, които пробиваха бронята на танковете:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  А малиновите зърна пуснаха нещо агресивно и смъртоносно за коронавирусите.
  И момичето измърмори:
  - Дори три кутии с лъжи не струват една дума истина, но ще струват на вярващия три начина!
  Наташа, разсичайки коронавируси и танкове, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И от алените зърна на враговете, колко отчаяно ще удари и кървави заразните врагове.
  И гука в горната част на дробовете си, и от рубинени зърна като тропане, и изпепелява батальона от коронавируси, скърцайки:
  - Три кутии с лъжи не струват нито стотинка, те ще струват доста стотинки на тези, които ги приемат за номинална стойност!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Особено в Марин Лий Пен, която също е момиче от най-висок калибър, особено когато изстрелва смъртоносни светкавици от алените си зърна и също реве:
  - Една дума на истината може да пресуши океана от лъжи, показвайки, че има само един воин на полето, особено ако врагът не струва и стотинка!
  Олга Рибаченко изглежда много стилно в битка. Особено когато праща светкавици от диво ниво и тоталитарно унищожение от пъпа.
  Или от алените зърна хвърля светкавици и реве в горната част на гърлото си:
  - От политик дай мляко от коза, но лъжи от три кашона, а смехът на шут е евтин!
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Красиво момиче-гений изстреля нещо като хеликоптерно витло с босия си грациозен крак. Тя отряза няколкостотин глави от коронавируси и петдесет кули на танкове Panther и изпищя:
  - Доста спортно!
  И двете са момиче-гений и момиче-писател в пълен ажур.
  Олга, изсичайки заразни адски войници и техните танкове и самолети и изпращайки светкавици от рубинените си зърна, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор. И както свири, така враните на самолетите с коронавирус плътно се пълнят.
  И с мълния девойката блъсна от пъпа.
  И от зърната на ягодите тя изпрати пулсари и изрева:
  - Много е скъпо да лъжеш, че не струва нито стотинка, особено ако го вземеш за номинална стойност и оставиш безвъзмездно прасе да се вмъкне в сделката!
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Той летеше по дъга, изсече много коронавируси и отряза кулите на танковете и опашките на самолетите на Коронавирус-Вселената. И тогава тя го взе и с алените си зърна се поддаде на мълния, която изгори цял батальон от вражески инфекциозни военни.
  . ГЛАВА #19
  След това момичето го прие много агресивно и добави, намигайки във всичките си очи:
  - Безплатният политически цирк е много скъп за избирателите, въпреки че клоуните не струват и стотинка!
  Зоя добави, посичайки врагове и танкове с мечове и продължавайки клането:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И удариха много изтребители и танкове и самолети. И воинът пусна пурпурни зърна, нещо много разрушително.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  После от пъпа, сякаш хвърлен от адски пулсар.
  И тя счете за необходимо да го вземе и да добави остроумно с усмивка, изпращайки цунами от лоното на Венера:
  - Клоун, който не струва нито стотинка и ще излъже три крави, ще дръпне три кожи от избирателя и ще откъсне като лепкаво!
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, бълбука, отрязвайки както коронавирусите, така и танковите клинове и самолетите.
  - Имперско знаме напред!
  И дясното й рубинено зърно удари танковете със светкавица, а лявото удари самолетите.
  Тогава тя изгука:
  - Ако един политик умее да разсмива избирателите, то поне някаква полза от него повдига настроението безплатно, но давайки му глас, този безплатен смях ще струва твърде много!
  Светлана с готовност потвърди, използвайки боси крака и удряйки инфекциозни войски с танкове:
  - Слава на загиналите герои!
  И ягодовите зърна наведнъж свариха убийствена каша от заразни полкове.
  И тогава от пазвата на Венера изтича магическа плазма и огнено , невероятно цунами.
  След което момичето ще говори:
  - Защо се рушат циркове, не може да се мери с политически клоуни!
  И момичетата крещяха в един глас, унищожавайки коронавирусите и техните танкове:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Месото и металът на танковите кули са разкъсани. И те взеха алените зърна и се поддадоха на дяволската енергия на бойната магия.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Тя разкъса петдесет самолета с коронавирус от опонентите си, взриви ги с пулсари от алени зърна и агресивно издаде:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск. Което ще отреже плътно масата адски инфекциозни бойци и цяла маса танкове и самолети.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси. А с алени зърна жестоко мачкат коронавирусите.
  Наташа реве с горната част на дробовете си:
  - Политикът е вълк, който предпочита да коле с език избиратели, настроени към овце!
  Марин Ли Пен също победи коронавирусите. Използвали са и голи пръсти на краката, алени зърна на гърдите. И така тя смаже противника и веднага изби инфекциозни полкове.
  В същото време тя гука, оголивайки зъби:
  - Младостта е зелена, бурна, весела, но в политиката, независимо от възрастта, няма време за смях, рутина и кърваво оцветяване!
  Олга Рибаченко бълбука, хвърляйки няколко гранати с грациозните си момичешки крака:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Красавицата с кикот и усмивка отбеляза:
  - Младо момиче босо и с празен багаж е способно да изпревари, в преследване на щастието, обути старци с тесни портфейли!
  Наташа насече коронавирусите, техните танкове, самолети и изскърца агресивно:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  И от алените зърна тя пусна петна магическа плазма.
  Момичето Олга възрази:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  И от пъпа тя изпрати светкавица, просто дяволска разрушителност. И тогава с бос крак вечното момиче се поддаде на съсирек от колосална разрушителна сила.
  И остроумно добави, намигвайки и от рубинените зърна на гърдите й, пускайки бойни пулсари:
  - За стар човек и плътно натъпканата чанта е тежко бреме, за младия празният джоб е най-голямото бреме!
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  й алени зърна стреляха с мълния по самоходни оръдия, включително Jagdtiger , а лявото по щурмови самолети.
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, свали ескадрила самолети и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  И все пак остроумна, оголила зъби, добави:
  - Здравето няма цена, но в младостта не се цени, а в напреднала възраст няма пари за купуване!
  Марин Ли Пен също смачка коронавирусите, унищожи ги с хиляди, използвайки алените зърна на гърдите си и се раздаде със смях:
  - Един политик може да обещае и добро здраве, особено ако се поддаде на нездравословен стимулант!
  И немските момичета на дискетите на Третия райх се бият. Албина и Алвина удрят врагове. И за това използват голи пръсти.
  И е още по-хладно, когато жените пилоти стрелят с алени зърна. И това е пълен разгром. И ето ги с лазерни лъчи от летящата си чиния върху коронавируси, както дадоха. И веднага те изгориха враговете от първия път.
  Албина по този повод също издаде много остроумен афоризъм не в веждата, а в очите:
  - Всички бягаха от палача, въпреки че той прочиства обществото от мръсотия, мнозина се придържат към политиката, въпреки че той постоянно прасе!
  Алвина много остроумно добави:
  - Палачът е с качулка в цвета на кръвта, политикът е с овча кожа под цвета на предателството!
  След това Наташа отново посече враговете, отрязвайки много кули от танковете. И отново пъпът й реагира с пулсар. И от пазвата на Венера се издигна цяло торнадо.
  И момичето го взе и изгука:
  - Палачът има дебели ръце, политикът има дълъг език, първият реже глави, вторият капе върху мозъци!
  Зоя е много бърза мадама. Ето цяла бъчва с коронавируси пуснати. И разкъса няколко хиляди пехота и сто танка от една експлозия.
  И тогава с пурпурни зърна тя удари враговете, буквално ги превърна в пепел.
  Да, нашите заразни същества имат сериозен гроб за себе си.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  И от голата й кръгла пета ще излети подарък на опасна смърт.
  След това красавицата ще вземе и ще гука:
  - Изказванията на политика се леят като водопад, но капки падат върху мозъците на избирателите!
  Августин в битка също не е слаб. Така унищожава коронавирусите. Сякаш от сноп вериги избива - пехота заедно с танкове.
  Рубинените зърна изпращат светкавици, а от пазвата на Венера излъчва торнадо от магическа плазма. И красивият терминатор не забравя да даде пулсар от пъпа.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавай, ще бъде добре,
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера. И от голата, кръгла, розова пета на красавицата как ще долети каскада от разрушения.
  Тогава той ще го вземе и ще гука, лаейки:
  - Политикът е такава проститутка, която обещава едновременно удоволствие и пълнене на портфейла, но носи само сифилис на разочарование и опустошение!
  И ето как се бори Светлана. И получава коронавируси. Сините й очи излъчват много горещи слънчеви лъчи.
  И ако удари, ще удари. И веднага, при стотици танкове с коронавирус , откъснатите кули излитат.
  От него излитат кървави пръски. И стопяват всеки метал, а резервоарите горят като попивателна хартия.
  Момиче реве:
  - Аз съм най-готиният от всички - ще празнувам успеха!
  Светлана рязко забеляза, когато от босите й крака полетяха метални пръски, които разтапяха черепите и кулите на мастодонтите:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  И той ще изкрещи с пълна сила поздрав на лунатиците.
  След това той ще добави, изпращайки огнена вълна от торнадо с алено зърно и съскане:
  - Момиче с боси крака оставя следи, на които се възхищават, с радост в душата си, а подковаването на избирателите в политиката ще остави в историята само това, което плюят и отбягват!
  Свръхтежкият танк на Герда също разбива коронавирусите с пет тежки оръдия и тридесет картечници и ги разбива на малки горящи фрагменти.
  А немските момичета използват голи пръсти на краката и алени зърна, като натискат бутоните на джойстика.
  Ето момичетата за коронавирус. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата. И танкове горят, и самолети, и друго оборудване.
  Кристина натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика. Тя изпрати смъртоносен заряд и изпищя:
  - За страхотни постижения и страхотни победи!
  Тогава тя агресивно добави:
  - По -често бикове бикове по сила, а овни по мозък и овце по интелигентност!
  Магда натисна лоста с голите си пръсти, удари смъртоносен снаряд в коронавирусите и изскърца:
  - За величието на идеите за светлина и рицарство!
  Олга е в битка и атакува коронавирусите и техните танкове. Бие ги без жалост и крясъци:
  Ние сме като бикове!
  И от нейния момичешки пъп, сякаш мълния удря, много диво смъртоносна.
  И тогава с босите си пръсти ще хвърли няколко грахови зърна унищожение, разкъсвайки бойците на попивачки.
  И тогава, от алените зърна, то също ще вземе и ще отстъпи с колосално унищожение и унищожение, а след това ще бръщолеви:
  - Диктаторът често издевателства, за да принуди поданиците си да орат като волове, особено тези, които имат магаре с интелект!
  Маргарита, смазвайки заразната армия, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  И с краката си ще изстреля това, което носи сигурна смърт на тази заразна армада.
  След това той агресивно гука, оголвайки лицето си и поднасяйки от рубинено зърно с пулсар:
  - Диктаторът, разбира се, се опитва да бъде едновременно страшен и привлекателен, като паун с глава на кобра, но той привлича само с миши интелект, а върху него има собствена мангуста, която, гледайки важни диктатори на пауни, не го прави. броя!
  Наташа го взе и извика, прорязвайки адските бойци и голямата им маса танкове:
  - Лъжата е извън контрол!
  И тя изчурулика, пускайки изпускания на унищожение и пълна смърт от алените си зърна:
  - Диктаторът реве като лъв и си представя, че е гениален бог, но чувствително ухо, което няма магарешки мозъци, чува блеенето на овен, посредствен дявол, който гениално прасе само своите поданици!
  Зоя разкъса коронавируси, заедно с танкове, докато използваше малинови зърна. Тя издуха пулсар от пъпа си, разби Mouse-3 и изскърца:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще го вземе и ще пусне звездата с бос крак. И бронята на танковете се пръсва като стъкло под калдъръм.
  Момичето отбеляза с голямо остроумие и изпращайки усмивки:
  - Диктаторът обича да се мотае в телевизионна кутия и да заключва хората в клетки!
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И с пъпа си момичето изхвърля поток от магическа плазма, два полка от коронавируси бяха овъглени.
  И убийствен сноп игли хвърчи от голия й крак, пронизвайки танкове и самолети. И тогава светкавици от алените зърна пламнаха като поток от адски камъни.
  Тогава момичето казва с усмивка:
  - Ако слушате дълго речта на диктатора по телевизията, ще играете на хващане!
  Зоя, която също унищожаваше коронавирусите, изписка:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници. От танкове и самолети са разпръснати само фрагменти.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече, както и счупени танкове и свалени самолети. И от малиновите зърна пак със светкавици като противници ще се закачат.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И отново смъртоносно и изключително разрушително както за танковете, така и за самолетите отлита от голата пета. И тогава пъпът ще изпрати сериозно цунами срещу инфекциозни части.
  Тогава момичето с голямо остроумие и агресия отбелязва, оголивайки зъби:
  - Ако диктаторът пееше като славей, по-добре да не смятаме гарваните за поданици!
  Марин Ли Пен също избута рубинените си зърна и изгука:
  - Политикът е пешка, която за разлика от шаха, достигайки последното ниво на морален упадък, става диктатор!
  Марин Ли Пен се събуди. Взех си душ и си измих зъбите. И тогава, разбира се, закусих.
  След това тя се облече и се прибра в Йордан. Там, разбира се, тя провеждаше срещи с различни фигури. Просто го направих с бързи темпове, така че отне не повече от два часа.
  Тя наистина искаше секс и еротично забавление. Тя се върна в стаята.
  Взех си душ там.
  И тя си покани друго жиголо. Този път беше много едър и висок, мускулест африканец.
  Пазачите също го усетиха и го направиха внимателно.
  Тогава Марин нареди на черния герой:
  - Оближи ми путката!
  Той се зае с ентусиазъм за работа.
  И Марин се потопи в сексуални и военни фантазии;
  Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И тя уби много коронавируси и техните танкове и самолети.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си удари главата в генерала на коронавируса . Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  И от рубинените зърна отново излитат много разрушителни светкавици със страшна сила.
  След това момичето отбеляза, ухилявайки се със зъби и намигвайки, и от пазвата на Венера даде дар на смъртта:
  - Защо диктаторът толкова се страхува да умре - защото тиранинът вече е политически труп и зомби, смучещо кръвта на поданиците си като духал!
  Светлана, много яростна в атаката, изскърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Как тя пробива всички - много танкове пламнаха, а самолети паднаха. И много воинът се опитва да раздроби и убие всички коронавируси.
  И също така използвайте своите ягодови зърна.
  И воинът изгука, оголвайки перлен ред зъби и в същото време крещейки:
  - Диктаторът на породата лисица, чакалът, наистина се опитва да реве като лъв, но блеенето на магаре, нито един рев няма да се скрие от чувствителното ухо на избирател, който не е гад!
  Олга Рибаченко изскърца:
  - Славен чук!
  И момичето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата от коронавируси се срина, кулите се откъснаха от танковете и опашките на самолетите.
  И момичето-терминатор от пъпа ще добави разрушение.
  Олга изрева:
  - Банзай!
  И момичето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат! И кулите на танковете се рушат и самолетите горят като пеперуди в факла.
  Воинът изгука, намигайки.
  - Диктаторът иска да стане Божество в почит, но когато умре, радостта на поданиците му се чува в траурно мълчание!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, свалени самолети. И разкъсаха танковете на парчета.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето е като лупанет, хвърляйки парчета горяща плазма с бос крак. И тогава със светкавицата им от пъпа ще разбие танковете и ще извика:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  И тя добави с усмивка на перлени зъби:
  - Диктаторът е дракон с много глави, но може да разчита напълно само на дългия си език!
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И ревеше по танкове и самоходни оръдия и щурмови самолети, удряйки ги с помощта на алени зърна , тя бълбука :
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А при коронавирусите ще ви забие в ковчег. И той ще разбие много пехота и танкове, включително с помощта на алени зърна.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка. Унищожава както танкове, така и самолети.
  И тя го взе и бълбука:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И той реже тройна мелница на коронавирусите! Колко танка загубиха кулите си и опашките на самолетите. И накрая от пазвата на Венера тя изпусна цял водопад от ефервесираща и дяволска плазма от бойна магия.
  И тогава, над коронавирусите, дори от зърната на ягодите, потокът от унищожение гука:
  - Сатаната измисли нещо по-лошо от горчива водка - политиката със сладки речи, калайдисаното му гърло, ще се превърне в палачи с меч!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много войници от адската, заразна империя с танкове и самолети. И как действаха рубинените зърна и изгаряха цели рафтове на тази безбройна болест.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Особено ако е от утробата на Венера, ще избълва цял фонтан от убийствено унищожение.
  Августин изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен! А рубинените й зърна отново потвърдиха заповедта за унищожаване на коронавирусите.
  И воинът изгука, намигвайки:
  - Един политик не се продава евтино, а корумпиран политик, макар и да не струва нито стотинка, ще струва още повече на избирателите!
  Светлана, брутално унищожавайки врагове и танкове, и самолети, оголила зъби, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  И ягодовите зърна се поддадоха на противниците.
  И тя също го взе и раздаде:
  - Когато стар труп е на владетелския трон, той най-вероятно убива избиратели!
  Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение! Колко самолета и танка се сринаха. И рубинените зърна отново изстреляха магически лазери.
  И момичетата гукаха с усмивка:
  - Трупът смърди и на трона, и без трона, но убива избиратели само след като получи власт!
  Олга изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  И също много остроумен, тя го взе и отговори:
  - Въпреки че в шаха най-силната фигура е дамата, но най-ефективните ходове на коня, така е и в политиката, само играчът е вечна пешка, дори и на последния хоризонтал на моралното падение!
  Августин, разкъсвайки коронавирусите и техните танкове и самолети, с голи ръце, разсичайки ги с мечове и хвърляйки игли с голи пръсти на краката си и зърна с цвят на рубин, изстрелващи мехурчета от хиперплазма, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки адски, заразни воини, използвайки, наред с други неща, алени зърна, агресивно изскърца:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина. И кулите падат от танковете. И от пъпа изпраща дяволски светкавици, прилично количество унищожение.
  След това момичето с наслада и ухилени със зъби добави:
  - В шаха победата в партия завършва с мат, в политиката победата на изборите води до факта, че разочарованите избиратели сами започват да проклинат победителя с псувни!
  Олга Рибаченко, прорязвайки противниците и техните танкове, и самолети и сухопътни кораби, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момичето излетя остър металорежещ диск. Прорязва много танкове и самолети. И от пъпа като дяволска мълния ще изскочи.
  След това тя взе и пусна пулсари от алените зърна, изгаряйки противници и храна:
  - Момче може да украси от един, политик, който е узрял до диктатор, е в състояние да ограби цялата държава!
  Маргарита, посичайки войниците на адската, заразна империя, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Олга Рибаченко, събаряйки враговете, отбеляза:
  - И да направим конски ход!
  Момичето-терминатор, довършващо заразителната армия, ще се смее и от женското съвършенство и диамант от нежност ще освободи торнадо от тотално, магическо унищожение.
  И изгори няколко деления на коронавируси. А другите момичета, както го взеха, и без излишни церемонии от пета точка изпускаха газове , заредени със силна, бойна магия , удряйки фатално и смъртоносно заразните армии.
  И беше страхотно. Веднага бяха унищожени три милиона коронавируса.
  Марин Лий Пен, това издръжливо момиче и терминатор на тоталното унищожение и унищожение, обобщи един вид резултат:
  - Диктаторът, дори и с глава, капе върху мозъците на поданиците си и без съвест лъже за постиженията в три кутии!
  И руските богове-демиурзи отново изоставиха момичето-херцогиня, заедно с цял десант от убийци, на друго време и място. Където отново безсмъртната подмладена жена и вечните момичета трябваше да се борят с империята на коронавирусите!
  Момичето херцогинята отново се биеше. Той е прекрасен воин от всички времена и народи.
  Момичето генерал взе и наряза с мечове цял полк от коронавируси. Тя ги прекъсна и туитира:
  - Слава на Отечеството!
  След това Марин Ли Пен взе и каза нещо много мъдро и леко неясно:
  - Диктатурата сковава народа със стоманени вериги, но само желязото на разглезените нерви на избирателите отива при завоевателните мечове!
  И с боси крака тя хвърли дар на унищожение на колосална сила. Разкъсване на опонентите на малки парченца.
  . ГЛАВА 20
  След като воинът запя като весел поет. И момичетата пееха заедно с нея, като сякоха врагове и хвърляха смъртоносни дарове на унищожение с боси крака;
  Държава на съвета - по-добре да не се намира,
  Всички са пълни с него, има достатъчно работа за всички!
  Въпреки че всички сме на не повече от двадесет,
  Но ние разбираме много проблеми!
  
  Да си пионер не е лесно,
  Трябва да си смел, ум - камерен!
  Стреляйте целта направо в ада с мляко
  Тежко възмездие очаква пропуск!
  
  Когато фашист, размахвайки брадва,
  Той дойде да унищожи моята Русия!
  Той иска да завладее хора с добро,
  Така че руските сълзи напояват земята!
  
  Този млад войн веднага взе прашка,
  Той разбира, че Хитлер е копеле!
  И въпреки че има много фашисти като вал,
  Да ги убием, Бог да ни е на помощ!
  
  Момчето трябва да вземе картечница,
  Ще го отнемеш от противника!
  Сега нека избълваме водопад на смъртта,
  От копелетата ще останат само реликви!
  
  И за мен великият Сталин е Бог,
  Той даде надежда за безсмъртие!
  Нашият Ленин го нарече името,
  Този град, силата на душите, разбира се вярвайте!
  
  Да бъдеш пионер означава да живееш,
  Стреляйте по нацистите, уместно от засада!
  И не прекъсвайте нишката на съдбата-Палада,
  Поне момчетата се радват, че могат да се бият!
  
  За нас няма да стане нещо скъпо,
  Комфорт, спокойствие и мечти до вечеря!
  И работата, която стана мое призвание,
  Не можете да обвинявате работата върху съсед!
  
  Войните и производството са всичко
  Обединете се в единството на Сталинада !
  И така, че дойде удовлетворяващ живот,
  Трябва смело да се борим за Родината!
  
  Никой няма да ни принуди да предадем Русия,
  Без мъчения, без обещания за капитал!
  За мен Родината е като нежна майка,
  Макар че ордата я измъчваше толкова зло!
  
  Сега в ръцете на момчето е картечница,
  Той стреля от него, само в челото!
  В отговор врагът бълва подла постелка,
  И да падне на земята като боб!
  
  Победата е близо, фашизмът ще бъде победен,
  Не може да се спечели това, което унищожава!
  Ще дойде щастлив празник - комунизма,
  Ще ни бъде по-добре, отколкото в библейски рай!
  Олга Рибаченко изръмжа и сечеше с мечовете си, обръщайки се и унищожавайки. И тя взе голите си грациозни момичешки крака и хвърли граната. Разкъсаха много коронавируси. И после как да подсвиркваш. И куп гарвани ще смажат облак от заразни самолети на Луфтвафе.
  Момичето извика:
  - Кой е пиле под душа, тая лисица храна в колиба!
  Тогава тя агресивно добави:
  - Диктаторът много пика, но силното му кукари от устата крие страхливото кукукане в душата му!
  Олга дори беше малко уморена да сече и хвърля гранати по коронавирусите с боси крака. Момичето пусна мълния от пъпа си и отново каза афоризма:
  - Ако искаш да живееш като бял човек, бъди поне малко червен в хитростта!
  Маргарита Магнитная хвърли с босите си пръсти убийствена хрупка на унищожение. Разкъсаха много войници с коронавирус . И тогава тя избухна от пъпа с лазер.
  И след това тя го взе, подсвирна и унищожи куп самолети на заразната империя.
  И тя провери:
  - Истинските бели хора не изглеждат бледи, когато се провалят!
  След това момичето с голи пръсти отново хвърли дарбата на унищожението, чуруликайки:
  - Ако си пиле с мозък, ще отидеш на бульон за лисица с дела!
  Марин Ли Пен също взе и от алените зърна се удари по врага. Тя изгори много противници, буквално ги изпепели, разпръсвайки два полка от коронавируси и изскърца:
  - Ако имаш светла душа, в случай на неуспех няма да побелееш като чаршаф, а ще ободриш духовете на враговете си, унищожавайки ги, и те няма да те примамят в бездната с езика ти!
  Наташа пусна пулсар на унищожение от аленото си зърно. Тогава тя хвърли граната с боси крака, избухна цунами от пазвата на Венера и извика:
  - Бъди птица на орлов полет, но нямай полет на петел!
  Зоя агресивно забеляза, като също изпусна дар за пълно унищожение от пурпурното си зърно. И след това също от пъпа, той добави с поток магическа плазма от пещерата на Венера:
  - Който много петли, без да яде качамак - ще прокука на кофата!
  Августин пусна пулсара на унищожението от рубинното си зърно, след това с босите си пръсти изпрати пулсара на смъртта в коронавирусите и лоното на Венера, поток от унищожение, промърмори:
  - Ако един политик много петли, избирателите тогава вият като вълци!
  Светлана избълва светкавица с ягодово зърно, взриви унищожение от пещерата на Венера, даде подарък на унищожение с голата си пета и изсъска:
  - Политик, който лае много, но опитва малко, ще доведе народа до кучешки живот!
  Марин Ли Пен също удари пулсара на унищожението от пъпа си и нокаутира много врагове, чуруликайки:
  - Диктаторът е вълк в овча кожа, но избирателите на овцете имат кучешки живот с него и солидна юфка за закуска!
  Олга Рибаченко засече, въртейки се с мечовете си. Тя хвърли граната с босия си грациозен крак и отбеляза:
  - Политиците се гаврят като деца, но номерата им са стари колкото самата политика!
  Тогава момичето подсвирна, чукайки враните по главите на коронавирусите като пясък от дънки, и отново измърка:
  - Политикът е врана, мечтаеща за орлов трон, само човката му не е пораснала!
  Маргарита рационално отбеляза, като също хвърли послание за унищожение с бос крак:
  - Политикът иска лъвския трон, но умът често е само крава без рога!
  Наташа пусна мълния от пъпа си и излая:
  - Лъвът не трябва да е овца, но поне малко лисица няма да му навреди, за да не попадне в магарета!
  Зоя го взе и с босите си пръсти пусна дар на смърт. Тогава тя изплю пулсар с пурпурни зърна и извика:
  - Дори да си лъв, но с пилешки мозъци ти е гарантиран кучешки живот!
  Августина удари рубинените си зърна със смъртоносна мълния и изскърца:
  - Който много лае на луната, животът го сваля в развъдник!
  Светлана държеше грамофон. Тогава тя изпусна секрет от ягодовите зърна и изпищя:
  - Ако политик ти обещае баница в небето, значи той смята избирателя за кълвач!
  Олга Рибаченко, събаряйки гарвани със свирка и хвърляйки граната с голи момичешки крака, рационално отбеляза:
  - Ако имате дървена глава, тогава определено ще дадете дъб!
  Маргарита, отново отрязвайки враговете, включително мълния от пъпа, издаде:
  - Ако си главата като дъб, ще я откъснат като лепкава!
  Наташа остроумно отбеляза, пускайки мощен дар на смърт от алено зърно и унищожавайки коронавирусите:
  - За избиратели на дъбове политикът е пълна липа!
  Зоя, нарязвайки коронавируси и изпращайки лъчи на смъртта от пурпурни зърна, отбеляза:
  - Ако си тъп като плъстен ботуш, винаги ще си подкован!
  Августин остроумно отбеляза, изпращайки гибел от рубинените си зърна:
  - Нищо не пречи всеки ден, спукано печено като пилешки ум!
  Светлана избухна от ягодовите зърна и добави от пазвата на Венера, издадено:
  - Ако имаш кокошка памет, ще забравиш как да се рееш като орел!
  Марин Ли Пен се поддаде от лоното на Венера с цунами, вдигна голяма вълна, изпищя:
  - Политикът обича да се надува като паун и да изобразява орел, петел в полемика, но когато става дума за обещания, той показва кокошка памет!
  Олга хвърли подарък за унищожение на момичето воин с бос крак и изскърца:
  - Пилето не е птица - пилешкият ум не е ум!
  Маргарита с бос крак пусна нещо, което нямаше да й позволи да умре без болка. Тогава тя подсвирна, удряйки коронавируси с гарвани и изпищя:
  - Избирател с кокоши мозъци избира петли за президент!
  Наташа от аленото си зърно духна горещо и много изгарящо, поддаде се от пещерата на Венера и издаде:
  - Политик, който много се клати, привлича само тези, които имат кокоши мозъци!
  Зоя, стреляйки по враговете, от малиновите си зърна, отбеляза:
  - Кой се съблазни от лисичата реч на политик, пиле с ум, а овца с характер!
  Августин, удряйки с горящи пулсари от рубинени зърна и лоното на Венера, отбеляза:
  - За един политик езикът е и меч, и камшик, и ключ, но той на първо място слага избирателя под ключ!
  Светлана удари мълния от ягодово зърно. Тя смачка много самолети и танкове, а след това, когато пусна разрушително цунами от пещерата на Венера, издавайки:
  - Пилешкият пух е мек, но на какви твърди легла спят тези с пилешки мозъци!
  Marine Li Pen също взе и пусна поток от агресивно разрушаване от зърната на клуба и издаде:
  - Диктаторът, за да спечели властта, нежно изля красноречие с ключа, но постигнал целта, без червена дума, постави избирателите под ключ на твърди легла!
  Олга Рибаченко се съгласи, подсвирквайки още веднъж, запълвайки враните за коронавирусите:
  - Нежният характер на владетеля често води до тежко падане на държавата!
  Маргарита, довършвайки, подсвирквайки и пращайки врани на глави, довършвайки най-новите коронавируси и хвърляйки смъртоносни гранати с босите крака на момичето, добави:
  - С пилешки мозъци и характер на пиле, ще стане като свинска пържола!
  Марин Ли Пен от рубинени зърна, изгарящи последната батерия на опонентите, издаде:
  - Ако по волята на избирател с кокоши мозъци политик грабне тлъсто парче, то в замяна от него ще излезе голямо прасе, което ще направи котлет от лековерен смукалец!
  След това Олга Рибаченко запя отново, пишейки стихотворение в движение, а красивите момичета от десанта се вдигнаха;
  Слава на православна Русия,
  Даден от Всевишния...
  Славно е нашето Отечество,
  Мирна държава в света!
  
  Обичаме я най-силно
  В сърцето на един войник живее...
  И никога не мълчи
  На славно пътуване!
  
  Сталин и Ленин са страхотни
  Знам, вярвай на лидерите...
  Ордите ще се разпръснат диви,
  Голямата ни кръв!
  
  Знайте, че Русия е известна за всички възрасти,
  Готин двуглав орел...
  Ще ударим, няма да останат врагове,
  Род отново намери величие!
  
  Русия ще стане красива
  Има първомайски парад...
  Страст, пламтяща опасна,
  Рицарите се строят в ред!
  
  Ние сме славен пионер
  Момчета, момичета всички...
  Родина, ти си православен,
  В нашата велика страна!
  
  Децата тичат без обувки
  Снежна преса кълве петите...
  Но те оживяха в Родноверие,
  Хитлер хвърлен в ковчега!
  
  Ние сме страхотни пионери
  Славен поздрав под кръста...
  Златото на иконите блести с лица,
  Кръстосано с пестик!
  
  Тези, които ни наричат безбожна лъжа,
  Вярваме, вярваме силно...
  В ужасна слана бързаме боси,
  И ние не броим загубите!
  
  Руснаците имат Богородица -
  Лада, Мария в цветя...
  В името на най-красивата Родина,
  Нека се борим в мечтите си!
  
  Вярвайте, че Русия ще се издигне
  Ярък орел в света...
  Заради Сварог и Името,
  Той си върна величието!
  
  Нашата свещена родина
  Сталин, Христос идеал...
  Тя има безценна идея.
  Желаният Бог на комунизма!
  
  Нека станем като пъпа на Вселената,
  Да се превърнем в космическа битка...
  Нашите творения в битка,
  Ура в битката на фашиста!
  
  Няма Божи мир на Земята,
  Всичко сочи пътя...
  И от меча, от Сварожи ,
  Ордите са изсечени в града !
  
  Така че обичайте Всемогъщия
  Създали небесата...
  И нямаш достатъчно
  В страхотното величие на силите!
  Лятото никога няма да свърши
  Така че Сварог ни обеща ...
  Искаме много
  Това, което Бог завеща на Белите!
  
  Мъртвите ще бъдат възкресени
  Науката ще стане по-силна...
  Всички сме грешници, разбира се.
  Но по-забавно в греховете!
  
  Така че с велика Русия,
  Ние изграждаме любящ комунизъм...
  Фашистите ще бъдат премахнати,
  И реваншизмът няма да мине!
  Жената и политикът преживяха цяла каскада от оргазми. Накрая тя изпита силно желание да усети в устата си огромния прът на черния герой.
  И тя започна яростно да го облизва и буквално да го поглъща до сливиците с голям ентусиазъм. О, какъв фалос има голям и черен. Колко вкусно и прекрасно.
  И когато африканецът свърши, тогава Марин Ли Пен започна да преглъща сладката си кремообразна каша с голям ентусиазъм.
  Колко е вкусно всичко. Жената политик облиза всичко до последната капка, дори от обръснатия пубис на африканец.
  И й хареса. Колко е вкусно и приятно да ближеш и преглъщаш с кеф.
  След което тя, написвайки чек, пусна черния гигант. Тогава вместо него се появи едно момиче, и то от Африка. Толкова черна и къдрава.
  Тя се поклони в краката на господарката си. Затова тя небрежно кимна. И написа чек.
  Тогава тя хвана за косата тази красива, черна страст.
  И я мушна между краката й.
  Тя го взе и започна да работи с голям ентусиазъм с езика си във влажна и развита пещера.
  Момичето с черна кожа работеше.
  А Марин Ли Пен полудя и простена. Как да кажем, че е страхотно да правиш любов по този начин.
  И в същото време фантазирайте за войната, и не само, разбира се, за войната.
  Тук Марин Ли Пен отново се зае с работата и облиза пулсиращите нефритени пръчки от елфите. И докато тя правеше това, се разви различна история.
  През 1944 г. Хитлер е убит на 20 април. Шпеер, фюрер и върховен главнокомандващ Ромел, става канцлер на Третия райх.
  И съюзниците обявиха примирие и започнаха преговори с новото правителство. Предпоставката беше прекратяването на геноцида над евреите и премахването на расовите закони на Третия райх.
  Ромел се съгласи да направи това формално, но не освободи евреите, а ги прехвърли от лагерите в мините и военните фабрики. Бомбардировките на Третия райх спряха и пускането на оръжия рязко нарасна. В масово производство се появи и дългоочакваната Panther-2 с по-мощни оръжия и по-добра защита. Двигателят с мощност 900 конски сили компенсира увеличеното тегло на танка, а 88-милиметровото оръдие поразява съветските превозни средства от разстояние.
  Вместо ракети на FAA, Ромел поръча XE-162, евтин и ефективен реактивен изтребител. Това позволи на нацистите да получат превъзходство във въздуха.
  TA-152 също се оказа много добър универсален самолет, който се използва като изтребител, щурмовак и фронтов бомбардировач. И ME-262 е добра кола, въпреки че е трудна за производство и има аварийна ситуация. Така германците се заеха сериозно с модернизацията на армията.
  Освен това Ромел правилно предположи, че Червената армия ще нанесе главния удар на Беларус. Данните от разузнаването показват, че подкрепленията се прехвърлят твърде ясно на южния фланг и тайно в центъра.
  Ромел беше изправен пред труден избор: беше почти невъзможно да се запази Беларус, където имаше много блата и партизани, дори и с голям брой войски.
  Тогава Ромел реши сам да атакува Украйна. Това беше силно решение и най-важното неочаквано за съветското командване. Нацистите имат много танкове, а "Тигърът" в пробива е доста силен, като "Тигър" -2 и "Пантера" -2, които обаче току-що започнаха да пристигат на фронта.
  Ромел, след като изложи западния фронт, събра всичките си сили на юг. И премина в настъпление.
  Германците тръгнаха на атака през нощта на 15 юни и успяха да заловят Червената армия изненадващо! И успяха да пробият отбраната. И те уверено напредваха и превзеха град след град.
  Ударите са нанесени от запад на Украйна и Молдова. Сближаващи се посоки. И досега всичко вървеше по диктовката на Ромел.
  Германците вече имаха предимство в танковете на източния фронт. Новите ИС-2 и Т-34-85 току-що започнаха да пристигат, а производството на по-стари превозни средства е намаляло. Докато издаването на "Пантери" и "Тигри" достигна високи нива. Освен това подобният на кутия "Тигър" беше доста лесен за сглобяване и много ефективен танк.
  Германците успяха да образуват огромен котел, който се разпадна поради няколко малки удара. А на юг имаше катастрофа. Сталин отмени стачката в центъра и нареди да се възстанови, прехвърляйки сили на юг.
  Това решение е малко закъсняло. И катастрофата не можеше да бъде избегната. Само част от съветските войски успяха да избягат от котлите. Щетите бяха много значителни.
  Сталин се уплаши и беше бесен. Той поиска да напредне... Но Ромел действаше много умело. Един от силните ходове на новия фюрер беше разпускането на дивизиите на СС и увеличаването на офицерите от обикновените части на Вермахта за тяхна сметка. И това позволи значително да се повиши качеството на армията.
  Друг важен ход беше набирането на жени за военна служба. И особено в авиацията и танка, както и снайперските части. Това решение също се отрази положително на хода на боевете. И първите успехи започнаха.
  Особено се отличаваше групата на Герда на Пантера.
  Белокосият воин беше наистина готин и забавен. Тя е готова да се бие с яростна ярост.
  Тук Герда стреля по врага с боси пръсти и чурулика:
  - Законът не е писан на дявола!
  Снарядът й точно събори кулата на тридесет и четири. Наистина, това беше ураганен подход към бизнеса.
  Шарлот също стреля, притискайки аленото зърно на гърдите си към спусъка и изскърца:
  - Ние сме могъщи дяволи!
  Кристина също насочи пистолета. Момичетата използваха голите си пръсти, за да стрелят. За щастие Пантера изстрелва петнадесет изстрела в минута. И тя може да събори съветските оръдия и танкове като зърно с нунчаки.
  Ето още една руска кола запалена.
  Кристина извика:
  - Аз съм проклет демон, който пролива кръв!
  Магда също стреля с боса си пета, което се справи много добре и весело изгука:
  - Аз съм дяволски борец!
  Да, тези момичета наистина са нещо чудовищно.
  Като новите воини Албина и Алвина. Те избраха за себе си самолети ТА-152 и едновременно ловуваха от въздушни и наземни цели.
  Правеха го ентусиазирано и агресивно.
  Албина свали съветски самолет и изгука:
  - А аз съм чудовищна агресия!
  След това с помощта на голи пръсти тя прониза и танка на армията на СССР.
  Алвина също удари руска кола в небето и изчурулика, оголивайки зъби в усмивка:
  - Нашият дяволски екипаж!
  И също така много уверено от ТА-152 проби покрива на съветски танк.
  Момичетата наистина са на бойното поле, това е нещо ...
  Нацистите разбиват повече от сто съветски дивизии и превземат инициативата.
  Те започнаха да се придвижват към Киев и имаха значително предимство. Сталин, от друга страна, се уплаши и ревеше, давайки противоречиви заповеди. Докато съгласието и
  Не са имали.
  Ромел действаше уверено и създаде котли. Той успя да маневрира и да спечели, заобикаляйки съветските позиции. И поразяване през нощта, и използване на различни трикове.
  За пореден път германците поеха инициативата. И сега те вече преминаха Днепър и вече там спечелиха победа след победа.
  Само есента и поливните дъждове донякъде спряха нацистите. Но по-голямата част от Украйна беше завзета. Нацистите дори успяха да превземат Харков. Беше изоставен от Червената армия и Киев.
  Ромел също опита да нанесе удар в центъра. Но тук съветските войски вече успяха да се подготвят за отбрана и показаха издръжливост. И вече съветските момичета показаха класа си.
  Елизаве и нейният екипаж се биеха на ИС-2.
  Момичетата също бяха по бикини и боси. И се биеха с голяма свирепост.
  Елизабет изстреля босите си пръсти и изскърца:
  - Аз съм голяма тигрица!
  Екатерина също се прецака толкова много, че снарядът описа дъга, прониза Пантера и извика:
  - Без думи страхливец!
  Елена също взриви врага, проби танка от бойното поколение и изчурулика:
  - Без капитализъм!
  Агресивната Ефросиния също стреля, издавайки:
  Да на социализма!
  Жените пилоти също се биеха във въздуха.
  Анастасия Ведмакова се удари в самолета и туитира:
  - Животът в света не е рай!
  И намигна на спътниците си.
  Акулина Орлова отново събори немска кола с боси пръсти и изгука:
  - Комунизмът ще управлява планетата!
  Месершмид с голата си пета и изгука:
  - За големи печалби!
  И тя намигна на партньорите си, дори и да не са я виждали.
  Акулина Орлова отбеляза:
  - Реактивните чудовища не са пречка за нас ...
  В края на есента и зимата германците решават да застанат в отбрана. А Червената армия вече напредваше. Сталин реши да удари в центъра. Ромел обаче, за разлика от Хитлер, прави втория и третия ред на завои по-силни от първия, което намалява ефекта от артилерийската подготовка.
  Германците успяха да отблъснат съветската офанзива в центъра. За първи път в януарските битки участваха самоходни оръдия Е-10 и Е-25. Те бяха малки, с нисък силует и разположението на двигателя заедно с трансмисията напречно и скоростната кутия на самия мотор. И е много продуктивно.
  E-10 е много практично и лесно за производство самоходно оръдие, високо само 1,4 метра. А Е-25 е само 1,5 метра и само малко по-тежък с пистолет Panther и двигател от седемстотин конски сили. Тази кола имаше добра защита: чело 120 мм, страни 82 мм под наклони. И първото му бойно използване показа голяма ефективност и мобилност.
  Маргарет и Хелга се биеха на E-25 и много известно удариха врага. Поражението на врага последва поражението при наводнение.
  Маргарет стреля по съветската машина. Тя го удари и каза:
  - Всичко ще бъде просто супер!
  Хелга също изстреля снаряд с помощта на голите си пръсти и изчурулика:
  Може би хипер...
  Воинът уверено проби танка ИС-2 и изсвири през ноздрите си.
  Настъплението на съветските войски през зимата е отблъснато. Но след това отново война и битка. Германците започнаха да настъпват през март.
  Ударът на техните войски беше в посока Курск. В битките участваха и Е-100. Тази кола беше много добре защитена от всички ъгли и в същото време сравнително подвижна въпреки голямото тегло. И в пробива показа своята ефективност.
  . ГЛАВА 21
  В същото време германците напредват през нощта, използвайки устройства за нощно виждане. Фриците успяха да пробият отбраната на Червената армия и превзеха Орел, Курск, Белгород. Постигнахме доста голям успех. Приближихме Воронеж в средата на април.
  Ромел се чувстваше уверен. Изглеждаше, че още малко и ще има пълна победа. Но съюзниците поставиха ултиматум: те казват край на войната. И същите претенции към Сталин.
  На 10 май 1945 г. е обявено примирие. Тогава започнаха преговорите. САЩ и Великобритания предложиха своето посредничество. Месец по-късно мирът е сключен. Германия получи Украйна без Крим, Беларус, балтийските държави, Молдова и част от Донската черна земя в замяна на Курск, Орел и Белгород. Финландия възстанови предишните граници, но върна района на Петразаводск . Вярно, в замяна на парична компенсация от СССР. Норвегия също получи малка територия близо до Мурманск, която влезе във федерация с Третия райх.
  Създаден е Европейският съюз - който включва всички държави, окупирани от германците и сателитите, както и бившите републики на СССР. Ромел и Шпеер провеждат умерена политика и официално прокламират равенството на всички нации и раси. Еврорайхът се появи .
  Но демокрацията беше ограничена. Въпреки това се появиха партии, различни от нацистите, и беше установена изборната длъжност на президента. Ромел стана първият президент на Европейския съюз. Той управлява четири мандата по пет години, докато не подаде оставка през 1966 г., за да направи място на по-младите. Тогава беше приета поправката за два мандата на председателя на Европейския съюз.
  Сталин умира през март 1953 г. Той е наследен от Хрушчов след борба за власт. Имаше двадесетия конгрес. А Сталин беше още по-вбесен от собствения си народ. Тогава обаче нещата тръгнаха малко по-различно. СССР загуби Втората световна война и ролята му в света беше по-малка. При тези условия те дори не мечтаеха за изграждане на комунизъм. Никита Хрушчов не е свален, а управлява до смъртта си през 1971 г. И той беше наследен не от Брежнев, а от Шелепин. Немците първи полетяха в космоса, а и до Луната. Тогава, през 1980 г., Европейският съюз отлетя до Марс. Еврорайхът обединява всички страни от Европа и част от СССР, а също така контролира владенията в Африка и Азия. Това се оказа много силна държава. И тя, след като изпревари САЩ, стана световен хегемон. Китай и Япония никога не са се повишили. Последният беше окупиран от американците и имаше партизанска война. Гражданската война и дивият капитализъм продължиха в Китай.
  Светът стана по- европоцентричен . И колониалната система не се срина. Така Еманюел се озовава през 1984 г. Олимпийските игри се провеждат в Рим.
  Момичето Марин Ли Пен отива в големия град. Всичко е много чисто и подредено.
  Марин Ли Пен пее:
  - Аз съм римски воин на колене на диваците!
  Враговете на Нерон ще изметна от лицето на земята!
  Олга Рибаченко, това момиче се появи до Марин Ли Пен, изникна като вале в кутията и извика:
  - Какво мислиш, че е всичко? Проклети двама!
  Марин Ли Пен изпищя:
  - Какво друго?
  Олга отговори с усмивка:
  - И тогава... Какво те кара да мислиш, че съюзниците ще помирят Сталин и Ромел. Това е точно обратното! Всъщност следното е много по-реално!
  Германците в средата на май 1945 г. подновяват настъплението. Сталинград стана основното направление. Основните битки се развиват по Дон и по-нататък до Волга.
  Нацистите приближиха Сталинград в началото на юли и започна грандиозна битка.
  Женският снайперски батальон под командването на капитан Наташка Кактусова заема отбранителна позиция в руините на ул. Володарски. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Наташа е с петниста туника върху голото си тяло, с къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид. Капитан Наташа се бори повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Сладката Наташка държи граната със завързана експлозивна опаковка. Необходимо е да се пълзи до страхотния немски танк "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, докато пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашистки плен, преживяла жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  Мирабела стреля ... Войник на Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, а муцуната му вдига пясък и развалини.
  Наташка пъхна купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен "Лъв" ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня, при това дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките кевеши имат шанс . Но целта са гъсениците. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Светлана стреля от картечница... Един войник, никой не знае каква националност, пада. Германците, след като завладяха, макар и морално в по-голямата си част, по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят в битка колониални войски: араби, африканци, индийци, различни азиатци и европейци. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Ромел издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо е прелетял едрокалибърен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни бедра, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само по къси панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Господ, Москва и Сталин са над нас!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Ето почти двеста тонни "мишки" и те изобщо не могат да минат...
  Както Светлана очакваше, "Лев" подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Блондинката Светлана като змия изсъска:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх са затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, като се обръщат. Един от нацистките бойци откъсва ръката му и окачва на нея английски часовник с компас.
  Мирабела казва с усмивка:
  показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да пречупи смелостта на съветските героини.
  Ето я Светлана, тя вижда как пълзи "Пантерата". Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, опирайки се в канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът предателски нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели. Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Немският танк започва да гори, бойният комплект избухва.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на фашист. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Наташа, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Мирабела стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Мирабела стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Тук смело се бият и Марин Ли Пен и Олга Рибаченко.
  И двете момичета са много борбени. И хвърлят гранати с боси пръсти.
  Еманюел отбелязва с усмивка:
  - И тук битката не е слаба!
  Олга Рибаченко, оголила зъби, се съгласи:
  - Не слаб! Но става по-зле!
  Марин Ли Пен изгука, намигвайки със сапфирени очи:
  - Всичко ще бъде просто супер! Да стигнем до коронавируса!
  И воинът ще се смее. И хвърляйки нож с голи пръсти, той ще пробие Пантера отстрани.
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети руски лица трептят от иконата... Не дай Боже да накиснете поне хиляда фрици! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският транспортьор отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Мирабела хвърли граната по Тигъра, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Ромел е чумно копеле!
  Анжелика, разбивайки гледката на нацистите и изливайки ги с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигъра" беше разкъсано.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана, кикотейки се, излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Е, смърт пухе, усмивки!
  Тук идва още по-опасният Stumrtiger . Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се държи под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че доближаването до позициите на фриците е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов немски танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует бързо се изкачва.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  Сталинград беше целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Мирабела пееше в скандиране, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf, получил шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Германският самолет избухна, разпръсвайки отломки във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните спътници се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Емануел разположи катапулт и как удари врага в отговор.
  Момичето писателка извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Ромел!
  Зарядът на катапулта, пробиващ се в тълпата от нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил равновесие, се сблъска с "Лъв". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Ами браво Марин Ли Пен!
  Момичето-писател-политик излая агресивно:
  - Марин Ли Пен винаги е готов!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И олимпиадата гъделичкаше тесното краче на Марин Ли Пен, колко е трудно сега! Нищо чудно, че момичето не се страхува да бяга през пожарите.
  Мирабела в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Марин Ли Пен размърда тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И граната, заедно с експлозивна опаковка, влетя в пълен ход към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им беше даден. Трети месец от края на юни щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци от фронта нацистите постигнаха успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И германецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Капитанът на момичето извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела удари германците с гръм и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко черни бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо изпя:
  - Като нарисувам Ромел с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете нацистите яко!
  Мирабела каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на фрица, погледни красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Стеленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да разкъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да плачеш от тях. Но не руснаците дойдоха при германците да ограбват и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руския фриц... Окото и мозъкът му, които бяха избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руския благоуханен хляб да се нарича брод!
  Мирабела направи много точен удар, от който Фоке-Вулф пламна и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята, и превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" беше уцелен в дулото и това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва, а германците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но мъжете отидоха в отвъдния свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анжелика е най-секси от воините в ярост: добре, могат ли наистина нацистите от техния "Щурмтигър" да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Мирабела изпя с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, парти, комсомол! Изпращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Марин Ли Пен каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  . ГЛАВА 22
  Жената политик вече е уморена от каскадата на оргазъм. Тя пусна черния африканец. Тя се усмихна и се поклони, вземайки чека.
  Разбира се, на излизане тя беше щателно претърсена от охраната. И момичето се усещаше като цяло, всеки милиметър от кожата беше изследван. Ръцете в ръкавици се качиха в ануса и в пазвата на Венера. Така че тя беше внимателно опипана, както и устата, ноздрите, ушите също.
  И между пръстите на ръцете и краката внимателно прегледаха и всичко беше изпробвано докрай.
  Но накрая те пуснаха.
  И красавицата и политик, дори ако морската пехота Ли Пен на средна възраст си взе и се изкъпе.
  Вечерях пуешко в шоколадов сос и свинско с кетчуп. Ядох до кости.
  Тогава тя потъна в тежък, но в същото време бурен и богат сън;
  Но Марин Ли Пен се завърна след добра буря. Е, сега сексът я очакваше.
  Всъщност тя вече се е борила, до беззаконие. И тя наистина искаше секс.
  И ето краля на елфите пред нея. Истински, страхотни, красиви и по-големи от нормалните елфи, но точно като тях вечно млади и безбради.
  Момиче писател и политик от най-висока класа, любител на еротичните приключения до лудост, алчно прегърна с устни члена на краля на елфите. Тя го облиза енергично. Работи се както с език, така и с устни.
  Тя заобиколи главата си и гукаше, играейки с мускулите на тялото си. Много приятна на вкус пулсираща нефритена пръчка от краля на елфите.
  Външно елфите са млади и имат безбради лица като момичета. В еротичните си фантазии Марин Ли Пен успя да седне в женски затвор и много й харесваше, когато момичетата й се галят. Наистина е много невероятно.
  Когато женското тяло влезе в контакт с женското. Когато устните на жените се целуват със същите момичешки, чисти устни.
  Жените миришат по-добре от мъжете. И елфите излъчват миризми на младост и момиче. В тях има нещо от тийнейджърите. Емануел така или иначе обича елфите. Те са млади мъже от човешката раса и всички без изключение са много красиви и само ушите са като на рис.
  Марин Ли Пен им се възхищава...
  Отзад до нея се приближава кралят на троловете. Също много красиви, по-големи и мускулести от обикновените тролове. Ушите на елфа не са като тези на хората, а носът на троловете прилича на клюн на орел. Но в същото време лицата са красиви, млади, безбради като на момичетата, а телата са мускулести с рязък релеф.
  Да, хубаво е да се чукаш с тях.
  И въвежда своето голямо мъжко съвършенство в лоното на Венера. И тази норка вече е влажна и всичко се плъзга в нея толкова хубаво, а топлината вътре в стомаха започва да свети.
  Марин Ли Пен отбеляза със сладострастен стон:
  - Обичам ви елфи и тролове!
  И тя става все по-вълнувана...
  В същото време той си спомня своите приключения в публичен дом. Как е взела пари от млад мъж. Имам сто долара. И отначало тя започна да облизва пениса му. И тя го направи с ентусиазъм. Когато стана, младежът започна да я чука. И също е много хубаво. Във фантазиите си Марин Ли Пен беше блажена и си помисли напълно сериозно защо толкова много плачат за нощните феи? В крайна сметка тази професия е много приятна и печеливша. За Марин Ли Пен сексът винаги е радост. И тя не разбира защо някои жени не обичат секса с мъже. И защо се предполага, че проститутките не изпитват оргазъм? Напротив, когато правите секс с непознат за пари, оргазмът е още по-насилствен, интензивен, остър и продължителен.
  Така че няма нужда от излишни глупости и стереотипи. Напротив, правете любов още по-активно.
  Марин Ли Пен усети вкус на покварена любов. И тя го хареса, и дори печеливша. И наистина е просто страхотно.
  И пари, и удоволствие едновременно.
  Марин Ли Пен въздъхна тежко... Тя облиза мъжкото съвършенство първо на краля на елфите. Тогава той и тролът си размениха местата. А нефритената пулсираща трол пръчка има много приятен вкус. Какво да кажа е страхотно.
  Марин Ли Пен стенеше и се наслаждаваше. Душата й запя в най-голяма наслада. И тя се чувстваше толкова добре и квазар от това!
  Момичето беше абсолютно възхитено. Въпреки че какво момиче е тя ... Тя просто има маниери от принцеса.
  Марин Ли Пен се промени отново и продължи да ближе петел. И толкова много й хареса и предизвика буря от наслада.
  Момичето дори успя да изпее:
  Но да бъда честен,
  Облизвам всички яйца без изключение...
  Не може да бъде, не може да бъде...
  В крайна сметка аз съм курва!
  Да, определено!
  И можете да пеете и в същото време да ближете нефритени пулсиращи пръчки.
  А какво да кажем за момиче-писател и политик, освен това, известно на почти всички по света, така че може би ...
  Страхотно е да си проститутка... Забавляваш се и пари в различни дупки. Но те се озовават точно в устата. И е толкова хубаво. И какво голямо удоволствие е да поглъщаш сперма! Най-приятното нещо на света. Ядете тази каша. Елфите и троловете имат сладка сперма и много вкусна.
  Марин Ли Пен облиза до капка, всичко дори от пубиса и остана доволна както никога досега. В крайна сметка тя е прекрасно момиче. Всъщност просто страхотно! А новите елфи и тролове не са подходящи.
  Тук тя се чука едновременно в пазвата на Венера и в ануса. И е толкова хубаво. Когато пулсиращият нефритен прът навлезе в дупето и се мята там. И това е толкова приятно усещане, че е просто супер и хипер.
  Марин Ли Пен обслужваше все повече и повече елфи. Така тя взе мъжкото съвършенство на елфа с дясната си ръка и започна да го търка. Тогава тя взе мъжеството на трола с лявата си ръка. Тя също започна да движи лапите си. В същото време Марин Ли Пен ближеше члена на елф. А в пазвата на Венера и ануса тролове я прецакаха. Но дори и това не беше достатъчно. Ето красив елф, сгушен между гърдите на Марин Ли Пен. А мъжкото му съвършенство дразнеше алените зърна на русокосата красавица.
  И тогава двама елфи се промъкнаха отзад. И босите крака на Марин Ли Пен започнаха да дърпат мъжеството им. И го направиха много енергично с много усърдие. Голи пръсти се плъзнаха по крайниците на елфа и орка.
  От време на време Марин Лий Пен беше свършена в устата си. И тя лакомо глътна спермата, която беше по-сладка от крема върху бисквитена торта. И много й хареса.
  Колко страхотно е да смучете пулсиращи пръчки от нефрит.
  По принцип за жената няма по-вкусно ястие от семето на елф и трол, толкова сладко и уханно, с аромати на билки и гори, цветя и мед.
  Това е толкова невероятно и прекрасно.
  Марин Ли Пен скочи и се наби върху мъжките съвършенства. И тя го обичаше толкова много.
  Това е просто чудо и прекрасно, когато осем елфи и тролове те имат наведнъж.
  Марин Ли Пен обаче също има уши. И тролът отдясно и елфът отляво започнаха да я боцкат от двете страни. И бяха много енергични. Марин Ли Пен усети пулсиращите нефритени пръчки не само с езика и устата си, но и с ушите си.
  Марин Ли Пен работеше с езика и другите си крайници с такова удоволствие. Някои елфи и тролове приключиха и хвърлиха златна монета в легена. Така че Марин Ли Пен беше истинска проститутка, която се тресеше от каскада от оргазми. И тя направи много пари. Това е супер момиче. И го имат във всички дупки. Ето още една пулсираща нефритена пръчка, залепнала за носа на момичето. И Еманюел започна да го дърпа с голямо удоволствие.
  Елф те мушка в носа с мъжко съвършенство, от което ухае на тамян и е толкова прекрасно.
  Марин Ли Пен се тресеше от време на време от цунами от оргазми. И беше толкова страхотно. Никога не се беше чувствала толкова страхотно. Въпреки че тя служи във фантазиите на много господа от всички възрасти и полове и дори животни. И винаги е харесвала секса. По принцип е толкова страхотно. И дори хипер и висша класа!
  Марин Ли Пен лакомо преглътна и облиза спермата от лицето си. И тя довърши отново и отново в устата си. И се появиха нови елфи и тролове. И легенът постепенно се пълни със златни монети.
  Марин Ли Пен изсмука и успя да пее и, колкото и да е странно, от мъжко име;
  Затворих вратата си с тежък болт
  И измъкнах края си от широките си панталони, Бавно, без да дишам, хванах я с ръка, И всичко заплува в моите сини очи.
  
  Паднах на дивана и потрепнах ръката си, И краят стана горещ и много голям, Започнах да сънувам, че си до мен И галиш члена ми с нежната си устна.
  
  Или го облизваш, после го гълташ, После го удряш по бузата, или го дръпваш, Е, хванал си топките с дясната си ръка И се захванал сериозно за работа.
  
  Ти гали за кратко и бавно, Внезапно смъртта изтече от края на моя, Облизваш се до капка, дори от пубиса, И аз бях доволен, както никога преди!
  И Марин Ли Пен отново беше разтърсена от цели вълни на оргазъм и цунами от натиск и секс. И момичето беше в пълен екстаз. И тя се тресеше отново и отново от оргазъм.
  Марин Ли Пен изпищя и изрева, тя се задави от наслада и кикотеше като пиле.
  Ето едно такова момиче Марин Лий Пен, което слага пастел! И единадесет красиви млади мъже го имат наведнъж от всички страни. Това е такъв чар и Марин Ли Пен се чувства страхотно. И отново е разтърсена от оргазми. И е толкова хубаво и невероятно.
  И искам още и още секс. Така беше изнасилена от цяла рота войници и какво приятно усещане беше. И Марин Ли Пен остави в паметта си усещанията от секса и как пулсиращите нефритени пръчки бяха забити в устата й. И това просто се обърна към момичето. И е толкова хубаво така и невероятно.
  И просто е невъзможно да се изрази с думи. И във всички дупки секс. И така искам още повече и колко хубаво, колко невероятно е да си проститутка.
  И когато много мъже те имат наведнъж, и ако с животни, тогава още по-добре!
  Самата Марин Лий Пен е по-готина от животно. И й хареса. Много е полезно за жената да прави секс. За съжаление, не всеки е в състояние да разбере това. И пиенето на нектар от пулсираща нефритена пръчка е не само много приятно, но и полезно. И Марин Ли Пен го прави с голямо удоволствие. И консумира с голяма алчност. И пие тонове.
  Това е прекрасен и приказен сън - не става по-хладно.
  Момичето, разбира се, изпитва каскади от оргазми. И тренира да смуче съвършенството. И за нея е голямо удоволствие. Марин Ли Пен, разбира се, разбира това...
  Тя си спомни как я бият с камшик и камшик. И това също беше страхотно.
  По време на побоя над Марин Ли Пен тя се възбуди силно и изпадна в състояние на силен оргазъм. И това наистина й хареса. Марин Ли Пен дори изчурулика:
  - Ще има град на Венера,
  И грозотата на зла химера!
  И отново активно облизва семето от яйцата. И тя е толкова доволна ... И най-важното секси ...
  Ето, например, мъчение ... Това е супер и изпитвате такова голямо удоволствие от изтезанията ...
  А каква беше тя в женския затвор!
  Точно сега Марин Ли Пен, при вълнението на вълшебната пръчка на краля на елфите, която, след като завърши седмия си път в устата си, изглежда е уморена. И решили да измъчват по-фино курвата, дошла от планетата Земя. Всъщност примитивният секс вече е уморен от всички. Бих искал нещо по-готино и по-зло!
  И сега Марин Ли Пен попадна в руски затвор и това, разбира се, е много готино. Там е още по-хладно, особено ако се смятате за особено опасен престъпник.
  Следователят махна с ръка. Полицаите се втурнаха към Марин Ли Пен, сложиха ръце зад нея и здраво блъснаха белезниците на китките й. След това ги стиснаха по-силно. Момичето стисна зъби от болка. Как металът е погълнал нежните, момичешки китки.
  След това й сложиха окови на краката. И пусна веригата. Стана неудобно да ходиш, не можеш да направиш голяма крачка. Момичето се отдалечи с гъша стъпка, бутнато от щика на картечницата си.
  Тя беше засадена в черна, затворена фуния. И прикован към бронирана кухина срещу стоманена стена. Оправиха го... И закараха момичето в затвора. На практика нямаше какво да види момичето. Само тясна ивица, отнета от решетка.
  Марин Ли Пен стана много тъжна. Тя е като птица в клетка и я водят в плен. Тъжно и трудно. Да, и страшно. затвор. Решетки, огради, ядосани кучета, полицаи и това, което е особено плашещо - ядосани съкилийници. Но тя е Марин Лий Пен ще може да се оправя сама. Момичето дрънка с веригите си. Колко болезнено е за стиснати китки, пръстите изтръпват. Усукани гадове, фашисти! Но възможно ли е да се направи така?
  Марин Ли Пен потрепна, опита се да счупи белезниците, но извика от болка. Да, трудно е. Въпреки че е обучено момиче.
  Само тази кучка Екатерина Моисеевна да бъде хваната и бита. Може би дори крака. И да й счупи ребрата!
  Марин Ли Пен изсъска:
  - Без милост, без милост към врага! За слава, за слава, ще режа ченгетата!
  Тук тя беше доведена в двора на затвора, следствения арест на затвора Бутирска.
  Изведоха ме с белезници и ютии за крака. Залепената пета падна и Марин Ли Пен накуцваше. Така че миризмата на затвор и белина удари лицето й. Заведоха ме в коридора. Момичето куцаше. Към тях водеха някакъв осъден с татуировки. Той пусна мръсна шега. Марин Ли Пен потръпна и се опита да успокои страха си. Тя е откарана в спешното отделение. Отначало всичко вървеше както обикновено: фамилия, собствено име, бащина. Какви неща да вземете със себе си?
  Марин Ли Пен беше лек. Но придружаващият полицай извика:
  - Особено опасно е и се нуждае от най-задълбочено търсене.
  Марин Ли Пен тихо измърмори:
  - Не! Няма нужда...
  Тя беше отведена в специална стая за прожекция с огледала. Полицайката отново започна да крещи:
  - Роклята!
  После повиши глас:
  - Сутиен!
  - Долни гащи!
  - Обувки!
  Когато Марин Ли Пен беше напълно гола, друг много едър и мъжествен надзирател сграбчи Марин Ли Пен за косата, постави брадичката й върху хралупа, дървено квадратче.
  Няколко жени и някакъв професор с очила започнаха да разглеждат момичетата. Те гледаха тялото й през лупи, снимаха, преписваха табели.
  От това Марин Ли Пен беше хвърлен в жегата, после в студа. Тогава й беше наредено да седне.
  Момичето лесно седна десет пъти. Отново беше поставен в дървен квадрат. Жената горила притисна брадичката си и пъхна ръце право в устата си. Ръката и тя не бяха съвсем чисти, космати като маймуни и Марин Ли Пен се почувства наистина болна.
  Момичето се освободи и изкрещя:
  - Не смейте да се качите в устата си с немити ръце! Първо сложете ръкавици, след това ги сложете.
  Полицайката, която явно ръководеше тук, извика:
  - Сложете си ръкавиците! И я претърси от глава до пети!
  Надзирателят с мъка дръпна гума на лапите си. Очевидно беше нещастна. След това продължи с проверката. Грубо разрошена косата на Марин Ли Пен, почти я разкъса с корените. Тогава тя започна да оказва натиск върху ушите си. Завъртя ги ... Погледна в ноздрите. Тя извика: кашлица.
  И отново се качи в устата й. Тя изви език и пи, притисна небето. Накрая момичето повърна. Тя повърна към матроната. Веднага върху нея скочиха жени с бухалки и й нанесоха няколко удара по гърба и гърдите.
  Главният тъмничар им извика:
  - Спри да биеш! Но все пак внимавайте. Ние не измъчваме, а претърсваме особено опасен престъпник.
  Надзирателката на горила се избърса и продължи търсенето. Тя вече не се катери в устата си, а грубо опипа гърдите си. Много грубо, опитвайки се да нарани Марин Ли Пен колкото е възможно повече. Момичето скърцаше със зъби, но се стараеше да не издаде брашното.
  Надзирателят на горилата отбеляза с усмивка:
  - Какви цици ! Сигурно си била проститутка в публичен дом!
  Главният полицай потвърди:
  - Да, курва е! Любовницата на милиардер. Тя се намокри!
  Пазачите се засмяха и изръмжаха:
  - Вижда се краля!
  Мъжественият надзирател я притисна под мишниците, погали ръцете й, погледна между пръстите й. Тогава тя започна да си извива пъпа. Но силната преса на Марин Ли Пен попречи на горилата да се хване правилно.
  Тогава тя натисна с всичка сила. Момичето се наведе от болка... Чу се кикот.
  Но най-унизителното и жестоко тепърва предстоеше. Когато мощна лапа се заби в най-чувствителното място. И тя го направи грубо. Болката беше такава , че Марин Ли Пен бутна надзирателя и повали още двама полицаи, крещейки:
  - Не! Удоволствието е мое!
  Седем големи, добре обучени жени надзиратели се нахвърлиха върху нея наведнъж. Тореадорът е бил физически силен, но не е обучен да се бие. Тя беше стиснала зад белезниците и изви ръце. След това разперват краката си, като ги фиксират в специална машина. Имаше такова устройство за най-силните и агресивни затворници, които не искаха да бъдат подложени на личен обиск.
  Марин Ли Пен висеше във вериги, буквално разпнат, за ръцете и краката. И една едра жена с лопатови лапи я огледа безмилостно.
  Тя се катери дълбоко, много грубо, специално се стремеше да причини повече болка. Тя притискаше и стискаше, така че дори кръвта излезе. Личният обиск се превърна в мъчение.
  И когато тази лапа се заби в ануса, Емануел загуби съзнание от болка и непоносим срам.
  Жена в бяло палто й направи инжекция. И старшата полицайка извика:
  Е, стига за първи път! И тогава той ще свикне и няма да се страхува. Нека да разгледаме краката и да преминем към други процедури.
  Надзирателят на горила грубо опипа краката й и ги изви на свой ред, натискайки силно босите й пръсти с всичка сила. Тя искаше да измъчва Марин Ли Пен колкото е възможно повече. Тя погъделичка петата на момичето, а накрая извади палка от колана си и с всичка сила удари Марин Ли Пен по подметките.
  Главният тъмничар извика:
  - Казах достатъчно! Тя може да промени решението си! А сега в друга стая.
  Марин Ли Пен беше отведена в друга стая. Там тя отново се снима под прожекторите. Само вече гол, от всички страни. И отстрани, и отстрани , и отпред и отзад, и дори отстранени краката, както и отгоре.
  Височината беше измерена: главната матрона отбеляза:
  - Голямата Дилда 184...
  След това претеглиха ... дръпнах 85 килограма.
  Надзирателят на горила отбеляза:
  - И по погледа не можеш да разбереш, нито по капка мазнини!
  Измерваха й раменете, талията, гърдите и ханша, вписвайки всичко в компютърната банка.
  Отново взеха отпечатъците. И не само от задната част на ръката, но и от юмрук, лакти, стъпала, подбедрица, уши, устни. И дори голи гърди бяха притиснати. Значи го пренаписаха...
  Рентгенова снимка, за да се види дали има нещо вътре. Имала ли е фрактури или белези? Тялото на Марин Ли Пен е чисто, няма почти никакви бенки, нито едно изгаряне или белег.
  Докторът попита момичето. Разболяхте ли се от нещо, ако имаше алергия и т.н.
  Марин Ли Пен беше селско, здраво момиче. Тичах бос като дете, от слана до слана и дори не съм настивал.
  Докторът огледа устата и изненадано отбеляза:
  - Какви зъби, нито едно петно!
  Тогава Марин Ли Пен, те измериха налягането и направиха кардиограма. Резултатите й са перфектни.
  Взели са кръв от пръста и вената на момичето. Провериха и урината. Марин Ли Пен беше в категорията на особено важни и опасни престъпници и през двадесет и първи век, разбира се, тя се проверява за здравословно състояние.
  Най-неприятното беше, когато сложиха сонда във вече измъчения анус. Те също така провериха червата, добавяйки страдание. Марин Ли Пен си помисли, че може би по този начин искат да увеличат нейното изтезание. И в същото време проверете какво не е открито с помощта на рентгенови лъчи. Вярно е, че рентгеновите лъчи не виждат всичко.
  Тогава момичето беше отведено при оптометриста. Зрението на Марин Ли Пен обаче, като орел, слухът също е отличен.
  Направиха й ехография на някои части от тялото. Данните се показват в перфектен ред.
  Накратко, процедурите се проточиха до полунощ или повече. В крайна сметка тя дори направи енцефалограма на мозъка.
  И навсякъде караха голи, дори и без гащи.
  Накрая заснет, със специално устройство, и ириса на очите. И ме заведоха в специална стая.
  Измива се първо със студена, след това гореща и след това отново със студена вода. И го изсушиха с гигантски сешоар вместо с кърпа.
  След това в съблекалнята.
  Главният надзирател й даде сива затворническа униформа, с вече готови номер и фамилия. Тя погледна Марин Ли Пен просто ужасно, приличаше на монашеско расо.
  Момичето беше с широки рамене, а робата свиваше раменете й, но висеше като чувал около кръста. Освен това трябваше да го сложа на голото си тяло.
  Марин Ли Пен беше възмутена:
  - Защо ми даваш такъв парцал!
  Главната матрона отвърна студено:
  - Вие сте особено опасен престъпник и трябва да сте в роба! Ще ви претърсват всеки ден и ще ви държат в килия под постоянно видеонаблюдение. Това вече се е случило момиче!
  И строго свивайки вежди, матроната добави:
  Можем да обръснем и главата ви! Жалко е да подстрижеш такава прекрасна златиста коса! Така че имайте търпение... Може би условията на лишаване от свобода все още се променят.
   Марин Ли Пен плесна с бос, грациозен крак по бетона и отбеляза:
  - Студено е и хладно през нощта. Може би ми дайте обувки. През последните години загубих навика да ходя бос.
  Матроната поклати глава.
  - Тези обувки, които се раздават на особено опасни затворници, са твърде груби и ако се носят дълго време, могат да съсипят красивите ви крака като принцеса. Така че докато е топло, ти си като бос! Ти си здрав като кон.
  Марин Ли Пен каза с усмивка:
  - Е, бос, толкова бос. От април до октомври тичах бос в селото дори на училище. А през зимата тя често го носеше без ботуши, закалявайки се. Може би дори това е по-добре, отколкото да носите ужасни затворнически обувки.
  Главният директор кимна и потвърди:
  - Да, имаш много еротични и грациозни крака... И фигура, която те кара да й се възхищаваш... Някой като теб ще живее като кралица в зоната!
  Емануел кимна, усмихна се и каза:
  - О, по-добре е в дивата природа!
  Главната матрона попита момичето:
  - Тъй като си особено опасен, значи не можеш да бъдеш в общата килия. Предпочитате соло или с партньор?
  Марин Ли Пен сви рамене и отговори:
  - Самата аз не знам... Макар че сега бих искала да съм сама!
  Главната матрона се усмихна и отговори:
  - Ами да... В самотата е по-спокойно. Само да знаеш какво е да влезеш в обща килия в Бутирка. Сега, вярно, е по-добре, но през деветдесетте години повече от сто бяха натъпкани в килия за двадесет и пет души. Кошмар! И ще седиш сам... Докато не получим заповед какво да правим с теб по-нататък.
  Марин Ли Пен ентусиазирано вдигна и запя, оголила зъби и ревеше;
  Гол на багажника, издърпвайки ставите от раменете,
  Вися, гърбът ми се разкъсва от ударите!
  И палачът ръси с усмивка - сол върху раните,
  Веселото зверче от опияно вино се напи!
  
  Но аз не съм просто роб, а кралска дива,
  Владетел и земна сестра на боговете!
  И ако страдам, това означава, че страдам красиво,
  Няма да изразя страх, пред ужасна усмивка на зъби!
  
  Нажежено парче докосна босите ми крака,
  Изгорелият дим гъделичка ноздрата с отвращение!
  За това, което дадох на невинната кралска младеж!
  Защо страдам толкова много, не мога да разбера съдбата на съдбата!
  
  Но девойките воини, знам, бързат да помогнат,
  Мечовете смазват злите чудовища, хвърляйки злото в пръстта!
  Знай, че сме пълни с трупове, подли стели на пътя,
  В края на краищата, с нас е могъщ войн със смелост принц!
  
  Врагът се отдръпна, виждам лайна, оттегляне,
  Жесток палач, ти не си цар в битката, не си господар!
  Разрушеното ще цъфти, череша през май,
  Който развали и изгори всичко, за да вземе пета!
  
  И какво друго е по-сияещо и по-красиво от Отечеството,
  Какво е по-високо от нея, а призванието е най-простата чест?!
  За което съм готов да дам до края на годините на живота си,
  На кого да прочетем свята молитва преди битката!
  
  Разбира се, има такава дума, тя е ценна,
  Той блести лъчезарно, засенчвайки светилата на диамантите!
  В крайна сметка Родината е разбирането за любов - абсолютно,
  Той безгранично включва универсалния цял свят!
  
  В крайна сметка, заради нея тя не стенеше от болка в багажника,
  Да разбиеш принцесата на подлунния свят е грях!
  Нека се поклоним ниско пред светилището на Отечеството,
  Снегът у дома падна и стана бял като бял!
  
  Сега моята дума е към бъдещите потомци,
  Не е нужно да си страхливец, победата винаги идва!
  От всички противници ще останат само фрагменти,
  И ще излетят зъбите на този, който си отвори алчната уста!
  . ЕПИЛОГ
  Докато Марин Ли Пен се наслаждаваше на своето Phasmogorian пътуване, Сам Армстронг имаше свои собствени приключения.
  На първо място, разбира се, работа в леглото. Обслужвайки богати жени, а понякога и мъже. Последното, разбира се, не е толкова приятно, колкото при жените.
  Но Сам е професионалист и ако е необходимо, езикът му винаги ще може да задоволи клиента и дори да не му прилошава.
  Но тук той просто танцува пред жени. Оказва се, в каубойски костюм, и е изложен по време на танца на тънки бикини. Мъжкото му съвършенство набъбва.
  И жените слагат валута в късите си панталони. Някои се опитват да целунат момчето по голата му пета и голия му загорял пищял. Някои хора пъхаха ръцете си в гащите.
  Сам се възбужда и трудно се въздържа, за да не дойде. И както иска с жените, вземете и се чифтосвайте. Въпреки че е с тях всеки ден, но енергията на тийнейджър не изтича. Напротив, изглежда, че става все повече и повече.
  Една от жените бутна цяла пачка евро и нареди:
  - Език ми путка!
  Сам започна да задоволява женската с уста пред всички. Толкова е вълнуващо, особено ако го правите публично. И стотици жени и редица мъже те гледат.
  Сам работи. Една от жените също залепва пачка пари и точно на сцената сваля гащите на момчето и започва да работи с устата му. Следва точно пред всички. Сам задоволява една жена с устата си, друга облизва съвършенството си с език. Колко е страхотно. И получавате много пари от тях.
  Сам е толкова добър. Страхотно е да си жиголо и мъжка проститутка.
  Майката на Сам вероятно щеше да се гордее с него. Но Сам е от сиропиталището. Той е в панела от осемгодишен. И това е неговият живот.
  Сам работи с езика си, довежда жената до оргазъм и тя свършва. Тогава друга жена пуска спермата си в устата си. Тя лакомо облизва приятна и много вкусна каша. Как да кажем, че е толкова готино. Просто страхотно.
  Това е удоволствие отвъд нормата. И се чувстваш ентусиазиран. И ближеш женски сокове с език.
  Сам работи и душата му пее. Толкова добре за него и майора.
  Момчето, отново жената сваля и отново изисква устата да бъде
  пуснат в движение.
  Езикът на Сам е толкова сръчен, пъргав, сръчен, дълъг.
  Жените са луди по него.
  След танца момчето отново е пуснато на търг.
  Само че този път е малко по-различно. Обикновено той беше изведен, облечен,
  И след това постепенно се съблече до целта.
  И сега Сам беше изведен веднага гол и мускулест.
  Но красиви момичета го обличаха, докато се пазареха.
  Първо, разбира се, облечете шорти. След това тениска, риза, панталони,
  Ботуши с шпори, смокинг и накрая каубойска шапка.
  И отново имаше позната двойка, мъж и жена.
  Те вече са използвали Сам веднъж. И платете петстотин хиляди за това
  Еврото беше върнато.
  Сам въздъхна. Беше окован, на ръце и крака. Само
  не се съблече.
  Качиха се в колата и потеглиха. А колата беше още по-голяма и по-луксозна от преди.
  Мъжът отбеляза с усмивка:
  - Когато спечелите първия си милиард долара на осемнадесет години, е трудно да изберете достойна цел за себе си!
  Сам обясни:
  - Печелете милиард или наследявате?
  Жената се засмя и отговори:
  - И още нещо!
  Момчето бръкна с ръце в бикините на жената и получи шамар. Тя извика:
  - Не! Вашият език не ни стига!
  Мъжът кимна.
  - Проститутки могат да се наемат по-евтино!
  - попита Сам с въздишка.
  - Та какво искаш?
  Жената отговори с усмивка:
  - Разкажи ми една интересна история. Обичаме да слушаме
  Необичайни истории, имате толкова сладък и приятен глас.
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Мога да го направя! Дори е страхотно!
  Мъжът кимна с усмивка.
  - Имаме нужда от такава история, че в нея имаше изтезания на момче и любов,
  Той с пораснала жена!
  Сам кимна в знак на съгласие.
  - И ще стане! Мога да композирам!
  Перверзната жена изгука:
  - И нека става дума за сина на Стенка Разин. Надявам се, че сте чували за това?
  Сам отговори с усмивка:
  - Погледнах нещо в интернет. Някои жени обичат да говорят преди секс. И трябва да имате ниво на интелигентност, за да ги задоволите не само физически!
  Жената кимна решително.
  - Хайде тогава ми кажи! И го направи красиво!
  Момчето Алфонс разказа своята интересна история;
  Момче на около тринадесет години е арестувано заедно с баща си. Старецът разбираемо е известен бунтовник, който проливаше потоци кръв. Но синът е още дете. Кой го попитай.
  Но помощникът на Корнил гледаше на бившия военен атаман по различен начин. И той предложи да разпита момчето със страст - и изведнъж той знае къде са съкровищата на баща му.
  Синът на Стенка Разин е докаран в избата за мъчения. Момчето се опита да гледа право и да се държи гордо. Въпреки че вътре беше страшно. Окачени са инструменти за мъчения, камината гори. Палачи в червени каски.
  Самоса се приближи до момчето, протегна ръка, разтърси яката му и попита заплашително:
  - Кажи ми къде тятката е скрил съкровищата, пусни го на свобода. Не - ще измъчваме!
  Гришка, синът на Стенка Разин, смело отговори:
  -Няма да ти кажа нищо! И още повече за вас!
  Самоса излая:
  - Измъчвайте момчето!
  И той лично дръпна яката, откъсвайки кафтана от момчето. Гришка беше съблечен и влачен по стелажа. Момчето отчаяно се опита да отвърне. Но опитни палачи с удар във врата обездвижиха Гришка. После опряха ръцете му отзад и започнаха да го вдигат за въжето. Момчето стисна зъби. Палачът хванал момчето за торса и го разтърсил, като му изкривил ставите. Гришка въздъхна тежко, но сдържа плач.
  Дяконът, диктувайки на книжниците, промълви:
  - Кажи на крадеца, къде свекър ти е скрил съкровищата.
  Момчето отговори с презрение в гласа:
  "Дори и да знаех, не бих казал!
  Самоса нареди на палача:
  - Залив! Десет удара внимателно !
  Палачът удряше стабилно. Тялото на Гришка се разтресе. При десетия удар мъчителят замръзна. И погледна Самоса. По време на екзекуцията момчето мълчеше, хапеше устни.
  Дяк, неясно:
  - Кажи крадец, къде скри тятката съкровищата?
  Гришка извика:
  - Аз няма да кажа!
  Самоса изръмжа:
  - Пет удара без спасяване!
  Палачът нанесе върху момчето удар със замах, разтърсвайки цялото му тяло. Гришка изпищя, но прехапа устни. Последва втори удар. Също така смели и силни. Гришка продължаваше да мълчи. И отново третият удар, от разрязаната кожа капеше кръв.
  Самоса се намръщи от начина, по който бичат момчето. Разбира се, синът може и да не знае къде е скрила съкровището Стенка. И дори, може би, истински съкровища. Но момчето трябва да бъде разпитано. И да изтръгне тайни от него.
  След петия инсулт кръвта капеше активно.
  Дяконът повтори въпроса. Гришка мълчеше.
  Самоса поръча:
  - Изгори му петата.
  Палачът извади парче нажежено желязо и го донесе до босите подметки на момчето. Той потръпна, изкриви се и .... загуби съзнание.
  Адала смяташе, че би било добра идея да остави Питър през това, за да не убива невъоръжените и старите. Петър не се справи добре. И какъв би бил той в реална контактна битка? Няма ли да се срамуваш?
  Синът на Стенка Разин Гришка, между другото, знаеше къде е скрито едно от съкровищата на баща му, но мълчеше. Той беше доведен до себе си чрез изливане на кофа с ледена вода. Тогава Самоса нареди:
  - Каутеризирайте втората пета с желязо!
  Този път момчето не припадна, опита се да потрепне, но босите крака на Гришка се хванаха в блока.
  Самоса изсъска:
  - Още пет мигли, без грижа !
  След петия удар светлата глава на момчето се разклати и Гришка загуби съзнание.
  Опитен служител в бизнеса с изтезания съветва:
  - Пусни го! Детето все още се обляга назад!
  Самоса каза строго:
  - Вземете кученцето! Избършете го с водка и го сложете на леглото... Пуснете го! Утре ще продължим мъченията!
  Гришка се изважда от решетката и разрезите се натриват със смес от алкохол и вода. Момчето потрепна: водката гори. След това на Гришка дадоха горещ бульон и го затвориха в нагрята килия. Но за всеки случай оковаха момчето за врата с верига и го оставиха да спи. Момчето спеше по корем, леглото беше меко. Измъчвани от палачите, жертвите често умират, а Самоса искаше да разбере къде Стенка е скрил съкровищата си.
  След като пуснаха Гришка да спи, на следващия ден момчето отново беше завлечено в камерата за мъчения. Сложиха го отново на стелажа. И без това разтегнатите стави на Гришка станаха по-болезнени. В краката на момчетата бяха окачени тежести. За да разтегнете повече мускулите. Тогава палачът, усмихнат, донесе нажежено желязо и го постави на гърдите на Гришка. Момчето стисна зъби от мъчителна болка.
  Самоса извика:
  - Говори крадец!
  Миришеше на изгоряло. Миризмата на печено месо се засили. Очите на Гришка примижаха от шока от болка и момчето отново загуби съзнание. Палачът извади желязото от гърдите си и каза:
  - Силно момче...
  Самоса изръмжа:
  - Необходимо е да го разделим ... Мангал до краката!
  Палачът намазал подметките на момчето с масло и запалил мангал отдалеч. Вече обгорените пети бяха много болезнени. Момчето дишаше тежко. Той изпусна смес от пот и кръв, скърца със зъби, но замълча. Макар че му струваше скъпо. Усилията бяха отчаяни.
  Самоса изръмжа яростно:
  - Ти ще говориш! Хей, раменни бей!
  Палачът нанесе удари по Гришка. На десетия такт главата на момчето се хвърли вяло и рухна. Момчето не дойде на себе си веднага, дори след като го изляха с кофа вода. Самос удари Гришка в лицето и нареди:
  - Още бит!
  Дюк отбеляза:
  - Голите ще умрат....
  Самоса изръмжа:
  - Сган! Махнете го от рейката! Продължете утре!
  Гришка отново беше свален от устройството за мъчения и отведен в стаята. Момчето се бореше и потрепваше. Потънах в тежък, заблуден сън. После се събуди и заплака. Но щом се появи тъмничарят, той млъкна и го погледна ядосано. Хвърлил хляб с квас на хлапето. Момчето нямаше шанс да избяга, особено след като беше оковано за врата.
  На следващия ден Гришка беше измъчван малко по-различно. Те ме вдигнаха на тавана, вдигнаха ръце на стойката и след това ме пуснаха. Такава дива болка
  спира да диша. Момчето е вдигано три пъти, докато загуби съзнание.
  След това палачът отново биеше с камшик и изгаряше стомаха с нажежено желязо. След като старателно измъчвал момчето, той бил освободен и отведен в килията. Палачите не успяха да постигнат нищо.
  На следващия ден Гришка беше изтеглен на решетка, под босите му крака запалиха мангал, а нажежена тел беше удряна по гърба и задните му части. Момчето губи съзнание няколко пъти по време на мъченията, но идва на себе си. Докато самите палачи не се измориха, спирайки мъченията.
  На следващия ден момчето било изпънато, а палачът започнал да му троши пръстите на краката с нажежени щипки, а също и да смачква ребрата му. Гришка изкрещя няколко пъти, но на исканията да се каже нещо се отговори с мърморене.
  И отново получи камшик.
  Минаха две седмици. Детското тяло на Гришка вече е изтощено от мъчения. Болката е навсякъде. Няма останала кръв, няма вена, недокосната от болка. Отначало, когато го бият и изгарят, той иска да се втурне и да заглуши експлозиите в тялото си. Но когато болката погълна цялата същност, тя притъпя.
  Самият Самоса видя, че шансовете на Гришка да избие нещо изчезват пред очите му. Палачите опитаха ново средство. Намерихме брашно. Косата на Гришка беше обръсната, а на върха на главата му започна да капе студена вода. Изтезанията са брутални и ефективни. След няколко часа се усеща, че в мозъка избухват бомби. Гришка беше почти сляп и глух. Той вече не чу думите, произнесени от палача и Самоса .
  Те се отказаха, отново се влачеха по стелажа. Не осъзнавайки, че всяка болка за момчето е само утеха - отвличане на вниманието от по-ужасна язва на мозъка.
  От огъня и миглите светнаха в очите.
  Гришка се опомни и успя да види палачите. Тук мъчителят поставя тежести върху блока, в който са били притиснати краката на момчето. Болката в ръцете и раменете се влошава, но отвлича вниманието от ада в мозъка.
  Самоса реве на върха на дробовете си. Червенокос е, с брада:
  - Кажи на кученцето къде бащата е скрил съкровища!
  Гриша поклаща глава. В отговор следва удар, разтърсващ тялото, бият силно. Друг палач, под босите крака на момчето, се нагрява на стелажа. Страшно, но не толкова страшно.
  Тук е Корнила, кръстникът на Стенка Разин и бивш военен първенец. Възрастен, със сива брада. В очите му дори има подобие на съчувствие към измъчено дете. Наблизо стои болярин с боброва шапка. Очевидно е горещ в камерата за мъчения. И на лицето на ясен интерес към мъченията на момчето. Изтезанията продължават. Гришка изведнъж усети прилив на сила в себе си и запя:
  Ти си Разин, моят крал и баща,
  Вдигна народа срещу игото...
  Вярвам, че страданието ще свърши
  Ще има боляри, само камшици и смокиня!
  
  Селянинът, работникът сега е под игото,
  Простият пролетар е смазан от болярите...
  Но вярвам, че ще помете всички кръвопийци,
  Да изпеем хиляда арии на нашата Родина!
  
  В крайна сметка във всеки двор жертвата на болярите стене,
  Навсякъде има колове и стелаж ...
  Те са още по-лоши, помислете за неверника,
  Изтезание, идиот в мъка!
  
  Но Разин премина през битки,
  Всички необходими ръце и пътеки ...
  С победа дойде нашият свободен казак,
  Да разкъсат всички болярски свещеници!
  
  Не, знаете ли, съмнения, повярвайте ни,
  В крайна сметка ние сме за хората, без съмнение...
  Сега идва часът на прозрението,
  За слава на другите поколения...
  
  Ти си Разин на свободата и честта - лидерът,
  Разходих се из нашата Русия...
  Искам да станеш наш суверен,
  И по-добре от вселенския месия!
  
  Да, тогава вярвайте на справедливостта
  Винаги ще има лъч светлина...
  И ще има звяр, разкъсан от деспот,
  Да изчакаме зората!
  
  Битката е под Симбирск - борбата,
  Ние сме яростни буйни воини, знаем!
  И вярвам, че съдбата ще стане победител,
  Моля ви да дадете мозъка на решетките!
  
  Въпреки че Разин загина героично в битка,
  Но във вечността неговото свято лице ...
  В крайна сметка той без съмнение е рицар, конник,
  И ще бъде, вярвате на Кремъл в един момент!
  
  Прекратете робството и игото на болярите,
  И слънцето ще изгрее над планетата...
  Страданието, измамата ще изчезнат завинаги,
  А Разин е възпят в стихове!
  Докато момчето пееше, всички, и палачите, и "публиката", замръзнаха, слушаха. Но при последните думи Самоса избухна и извика с пълна сила:
  - Залив! Убий го!
  Палачът нанесе яростни удари върху момчето. Вече губейки съзнание, Гришка прошепна:
  - Народът на Русия ще бъде свободен!
  Окървавеното момче беше вдигнато от стелажа и отнесено. Самоса избърса потта от челото си и изсъска:
  - Достатъчно! Стига от нас! Разсечете копелето и свършвайте!
  Корнила каза несигурно:
  - Правилно ли е да четвъртуваш дете? Да, дори и публично? Може би да го удушиш в килията?
  Самоса изръмжа, удряйки с пети по пода.
  - Не! Изпълни! И публично - чрез четвъртиране!
  Боляринът потвърди, свивайки юмрук:
  - Нека бъде така! Одобрявам смъртната присъда!
  Самоса се усмихна злобно.
  - Четвъртват Гришка! Ще извадим цялото семе на Разин !
  Тук Адала беше разсеяна. Тя е принудена да даде команда за стрелба. А Торонто е ударен от двадесеттонна ракета бомбардировач. Носи смърт и ужас. Адала следва огнената опашка с недоумения си поглед.
  О, иска ми се да беше пилот. Колко прекрасно и романтично. Ето такъв пилот-нападател.
  Небето е много хладно .. Момичето наклони глава и започна да си спомня поне нещо хубаво. Но нищо не ми дойде наум. Освен историята за сина на Стенка Разин.
  Момчето лежеше на леглото и се извиваше в съня си, бълнуващо. Трудно е да спиш, когато цялото ти тяло е наранено, а язвите също са разяждани от сол и водка. Последните петнадесет дни бяха мъчение. Изтезания през нощта и тежък делириум през деня.
  Момчето сънува баща си. Могъщият и силен Степан насърчи сина си:
  - Дръж се хлапе! Народът ще те помни, как прие смъртта!
  Гришка в делириум отговори:
  - И какво ме чака смъртта?
  Степан уверено заяви:
  - Бъдещето ни е мъгливо. И не се знае какво предстои. Но последните ви моменти в живота ще бъдат най-важните. Не се колебайте! Запазете смелост!
  Гришка отговори не съвсем уверено:
  - Ще бъда твърд... Но ти си татко... Умря ли нашата справедлива кауза?
  Степан заяви с гръмотевичен глас:
  - Е, не го правя! Могат да ме екзекутират, но ще дойде друг Разин, а след него още един Разин и нашите врагове няма да могат да направят нищо с това! Ще има нови векове, ще има смяна на поколенията... Но Ленин, господарят на бурята, ще дойде за Разин!
  Гришка, също придобивайки увереност, каза:
  - Вярвам, че ще се върнеш!
  Момчето се събуди. Тялото болеше глупаво и кожата беше сурова. На вратата се чу дрънкане и палачът влезе в килията.
  Големият мъчител каза с привързан тон:
  - Здравей Гришка!
  Момчето, изведнъж почувствайки силата в себе си, отговори:
  - Палачът не е добре, така че умираш!
  Мъчителят кимна добродушно.
  - А ти си смело кученце. Виждал съм и съм измъчвал разни... Но ти не си виждал такъв като теб! Толкова малък, но истински кремък!
  Гришка отвърна скромно:
  - Имам духа на баща си!
  Палачът предложи с усмивка:
  Хаиде да направим сделка...
  Момчето дрънка веригата и намери сили да стане от леглото и да седне. Гришка попита с интерес:
  - Каква сделка?
  Екзекуторът предложи шепнешком:
  - Хайде, ти ми кажи къде е съкровището на баща ти, а аз... ще сваля яката и ще те изнеса в торба.
  Гришка се поколеба за момент. Наистина, какво ще стане, ако измамите палача. Кажете му фалшиво място и сами се възползвайте от момента и бягайте. Да спасиш живота си и да оставиш враговете си с нос? Изкушението беше голямо. Но момчето си спомни баща си. Хитрост и измама, за да купят живота си? Не, той трябва да умре с достойнство на ешафода!
  Гришка поклати бръснатата си глава, покрита с синини и подутини:
  - Не!
  Мъчителят се засмя и отбеляза:
  - Утре ще бъдеш екзекутиран! Това е сигурно... Няма да има повече изтезания и няма други готови за екзекуция!
  Гришка потръпна, но смело отговори:
  - Е, ще екзекутират... Всички сме простосмъртни!
  Палачът добави с усмивка:
  - Няма да бъдеш обезглавен! И го хвърли на колелото! Отрязват първо ръцете, после краката и чак след това главата. Искате ли тази?
  Момчето потръпна, стана по-бледо и промърмори:
  - Тъй като съдбата е такава... Ще се опитам само да приема смъртта с достойнство!
  Палачът се засмя и отбеляза:
  - Баща ти вече е отведен в Москва. Там пак те измъчват по-рязко. И тогава колелото с четвъртиране също чака. А вие... Жалко, че ги екзекутират! Ти си силно момче и би било хубаво да те измъчвам повече!
  Гришка отвърна остро:
  - На другия свят ще бъдеш измъчван!
  Палачът напусна килията. А Гришка се обърна и си удари брадичката с юмрук. Отстъпи място на болка в разтегнатите вени на багажника. Може би напразно е такъв? Трябваше да се прояви предпазливост и да се заблуди палача. И напред, чакайки го...
  Момчето почти не се вдигна и погледна ръката си, покрита с писуги и изгаряния? Ще бъде ли отрязана? Гришка погледна крака му. Също всички избити, подметките са изгорени, пръстите са счупени. Но сигурно все пак ще може да се качи на скелето. И ще му отрежат краката и ръцете и накрая главата. И тогава душата ще полети към небето ...
  Той е още дете и нямаше време да съгреши. Издържа теста за огън и удар. Най-вероятно предстои заслужен рай или в най-лошия случай кратък престой в чистилището. Чудя се дали ще поканят свещеник за изповед? Това обаче вече няма значение. Гришка не чувстваше никакви грехове зад гърба си и не се страхуваше сега от неизбежната среща с Бога. И е добре в рая, прекрасна градина, където е вечно лято и ангелите свирят на арфи. Защо не място, заслужено за момче, изтърпяло най-тежките мъчения?
  По-добре е, отколкото да висиш на решетка, когато кожата ти е разкъсана от камшик и пръстите ти са счупени с нажежено желязо. Там завинаги ще останеш момче и ще бъдеш вечно млад и здрав.
  На вратата се почука. Появи се едно момиче с поднос и двама пазачи, както и Самоса. Чудовището се засмя и каза:
  - За последен път в живота си изяж добро кученце! Корнила е щедра! И там ще ти отрежат ръцете и краката!
  Гришка отвърна остро:
  - И ще бъдеш наказан... Не на Земята, а на небето!
  Самоса изръмжа:
  - Кученце! Да видим как крещиш на волана!
  Гришка смело каза:
  - Смъртта понякога дава безсмъртие, а предателството забрава!
  Самоса ядосано затръшна вратата и излезе. Остана само палачът. Гришка почти приветливо му кимна:
  - Това са празниците, които празнуваме! И ти не искаш да умреш!
  Палачът с лукав поглед попита момчето:
  - Мислил ли си за душата си?
  Гришка честно отговори:
  - Не чувствам грехове зад гърба си, за да се покая .
  Палачът кимна на това.
  - Е, радвай се плешиво. Изпийте чаша вино по едно и също време. Вероятно първият в живота ти.
  Гришка започна да яде гъската. След затворническата каша храната изглеждаше изключително вкусна. За момчето беше малко болезнено да дъвче, но месото изглеждаше сладко. И преглъща активно.
  Палачът отбеляза:
  - Ако не беше твоят кръстник Корнила, нямаше да получиш такива пиршества.
  Гришка попита със сериозен поглед:
  - Какво иска той?
  Мъчителят честно отговори:
  - Вземете съкровището на Степан. Иначе нямаше да мръдне.
  Гришка отговори с безразличен тон:
  - Нека съкровищата лежат в земята. И служи на бъдещи въстания!
  Палачът възхитено каза:
  - Ами ти и орел! Истински воин! Е, желая ти успех!
  И мъчителят остави момчето. На Гришка му беше тежко, след като яде и изпи чаша силно вино. Очите му се затвориха и момчето заспа. Мечтаеше за битки и различни инциденти. Сякаш е приказен рицар, който посича хиляди бойци.
  Махайки надясно - улицата, платното вляво!
  И тогава той язди дракон. Като приказен герой...
  На следващата сутрин Грушка беше събудена. Момчето за първи път спа добре и се чувства по-весело. Екзекуторите го вдигнаха. Облечете ранено тяло, вретище. И те го вдигнаха и го отведоха на екзекуция. Гришка видя боя в зората и остри копия.
  Момчето ходеше в жлезите, което беше неудобно. Изведоха го на двора. Босите осакатени крака на момчето трудно стъпваха по паветата. Но Гришка, скърцайки със зъби, се примири и се опита да се изправи. Въпреки че всяка крачка на изгорените крака се предаваше с болка. И така той излезе на площада.
  Хората видяха момчето. Обръснат, просто покрит с охлузвания и синини, с боси, изгорени крака, отслабнал.
  Гришка вдъхваше жалост, а не омраза. Мнозина, особено жените, въздъхнаха със съчувствие.
  Момчето им намигна и каза:
  - Като, къде е нашият, не изчезна!
  И продължи напред. Нямаше особен страх. Гришка беше сигурен, че не заслужава ада. И небето е много по-добро от земното, жестоко съществуване.
  Мястото на екзекуцията беше заобиколено от избрани московски стрелци. Много охрана и домашни казаци. Изглеждаше, че изобщо не екзекутираха дете, а държавен престъпник с космически размери.
  Момчето несигурно, залитайки, се изкачи по стълбата, стъпвайки с изгорени крака, върху дъбови дъски.
  Върху блока за рязане блестеше огромна, наострена брадва. Масивен палач в червена роба обикаляше. Имаше и колело, предназначено за четвъртуване.
  Гришка се прекръсти. Наистина е болезнено да движите ръцете си.
  Вестникът започна да чете обвинението:
  - Този син на Стенка Разин Гришка е виновен: за укриване на съкровища, организиране на чети на бунтовници, за екзекуции и грабежи на боляри, за насилие над жена и т.н. Затова той е осъден на четвъртуване на колелото и вечна анатема. Дано присъдата бъде изпълнена.
  Гришка потръпна, но остана да стои неподвижно и да стои прав. Дяконът изсъска:
  - Е, готов ли е крадецът да се покае пред хората?
  Гришка се замисли. Да, той има за какво да се разкайва. Момчето се поклони и каза:
  - Простете на донските казаци. Виновен съм пред теб, че не те освободих от болярското иго.
  Самоса извика отчаяно:
  - Екзекутирайте го скоро!
  Помощниците на палача се втурнаха към момчето. Гришка, преодолявайки болката в ръцете си, откъсна собственото си вретище. Пред хората се отваряха язви и рани, нанесени от палачите. Тогава ръцете на Гришка бяха усукани и хвърлени върху волана.
  Палачът вдигна брадва над момчето. "Ще започне", помисли си Гришка.
  Но в този момент рогът прозвуча и глашатаят обяви:
  - Царска милост! С оглед на детството на Григорий, смъртното наказание се заменя с продажба в робство! Нека бъде така! Момчето беше вдигнато от скелето и влезе в стаята. За Гришка започна нов живот.
  Първо го нахраниха с каша и му дадоха да пие мляко. Момчето беше оковано на врата му и го оставиха да легне върху сламата. Докторът дойде. Започна да бърше раните с водка. Болеше, но Гришка мълчеше.
  Лекарят отбеляза:
  - Момчето е упорито, ще живее като куче!
  Гришка, след като яде, заспа дълбоко ... Имаше всякакви кошмари.
  На следващия ден отново му дадоха храна и го отведоха, като сложиха окови на ръцете и краката му. Момчето беше голо, но върху него беше наметнат наметало.
  Той беше придружен от охрана и Самоса.
  Босите крака поджили малко и беше по-лесно да се стъпи. Гришка се опита да се преструва, че не е наранен. И той гордо хвърли бръснатата си глава, с руса коса, която вече започна да расте.
  Водеха го по улицата, а минувачите се оглеждаха. Времето беше топло и слънчево.
  Гришка се опита да се ободри. Е, в робство, и какво от това? Не се страхува от работата! Дори ако трябва да отидете в кариерите, той ще издържи и ще избяга. Ще намери начин. Или вдигнете въстание като легендарния Спартак.
  Момчето беше въведено в каменна сграда и отведено горе. Босите с мехури крака на едно приятно дете бяха охладени от каменната прохлада.
  Тук той беше доведен в стаята. Там, до вратата, стояха двама огромни, с голи гърди, мускулести воини. След това гореше лампа и великолепен диван. На него седеше жена с воал и роба. А наблизо имаше мускулести слуги и няколко камериерки. Освен това те бяха голи до кръста и къси поли, но и сандали, а също и със затворено лице. Но в същото време гърдите са голи, а зърната са оцветени.
  Погледът към голите гърди предизвика голямо вълнение на Гришка и той се изчерви. Възрастта му е точно когато младите мъже проявяват интерес към противоположния пол. А гледката на млади красиви гърди е толкова вълнуваща.
  Жена в луксозен воал и великолепна рокля изгука:
  - Съблечи го!
  Шлиферът на Гришата беше скъсан. Беше напълно гол. И мъжкото съвършенство, вече напълно развито, стърчеше и от което беше толкова неудобно. Самото момче беше добре сложено, мускулесто и многобройни следи от изтезания, дори му придадоха чар.
  Жената се засмя, гледайки вълнението на Гришка. И тя гука:
  - Добро момче! Виждам, че си напълно готов.
  Придружаващият Гришка Самос отговори:
  - Той струва сто златни рубли, госпожо!
  По това време това беше голяма сума. Добър кон можеше да се купи за три рубли.
  Жената се засмя и отговори:
  - Той е още дете, а по турските пазари има достатъчно роби! Чисто от уважение към теб и защото харесвам това момче, ще платя петдесет рубли за него!
  Самоса отбеляза:
  - Губернаторът иска синът на бунтовник да работи усилено в кариери в Крим, или в Турция! Той всъщност не иска непълнолетен престъпник, вместо камшика на надзирателя, да е блажен в ръцете на похотлив ханша!
  Жената се засмя и отговори:
  - Да, разбирам... Стенка Разин ти развали много кръв и искаш да се отплатиш от сина му! Ще те утеша, обичам да измъчвам и унижавам красиви момчета. И като ми писне, ще го пратя в мините!
  Давам седемдесет и пет рубли и това е последната ми дума!
  Самоса кимна.
  - Съгласен страхотно!
  Всъщност е малко вероятно за едно изтощено момче на тринадесет години да получите повече от няколко рубли на търг. А фактът, че ханша на средна възраст обича да измъчва и измъчва красиви момчета, беше известен на всички. Освен това тя обожаваше младата плът. Но когато момчетата имаха брада, те бяха ослепени, извадени им езици и те бяха изпратени в мините, където бавно, но сигурно умряха.
  Така че не може да се каже, че Гришка е бил голям късметлия. Но приключенията на младия герой тепърва започват... И най-интересното предстои!
  Междувременно Ханша подкани голото красиво момче, гукайки с нежен глас:
  - Ти сега си моя робиня, служи на господарката си!
  Гриша кимна в знак на съгласие.
  - Готов съм за новата си любовница!
  Ханша кимна с усмивка.
  - Език, момчето ми! Оближи ми путка с езика си!
  Момчето се огледа и отговори с усмивка:
  - Тук няма котки!
  Жената се ухили ядосано и изръмжа:
  - Виждам те доста дете! Оближи между краката ми!
  Гришка сви рамене и отговори:
  - Отвратително е да го правиш с уста! Има нещо по-добро за това.
  И момчето показа мъжкото си съвършенство.
  Ханша се засмя и оголи зъби отговори:
  - Това е вашето достойнство все още не е достатъчно. По-добър език. И хайде, млади мой робе!
  Синът на Стенка Разин поклати глава:
  - Не! И отново не!
  Ханша нареди:
  - Бичувайте момчето!
  Трима високи маври се нахвърлиха върху голия мъж и го положиха върху козите, които стояха в съседната стая.
  Ханша стана от леглото и искаше да погледне напляскането на самото момче. Загорелият гръб на Гришка беше покрит с порязвания и белези. И босите му пети стърчаха и по тях имаше следи от изгаряне и мангал.
  Ханша нареди:
  - Бийте го по гърба и петите!
  Камшик падна върху голия гръб на момчето. Започнаха да го бият отвсякъде с пръчки. И веднага кожата се счупи. И пръчки паднаха върху босите пети на детето. И ги биеха с всички сили. Тръгнаха с всичка сила.
  Гришка, стиснати зъби, мълчеше. Негови бяха маврите. Камшик изсвири, пръчки полетяха. И удар след удар.
  Ханша започна да мастурбира с голям ентусиазъм . Наистина й хареса. И тя се наслаждаваше на битката.
  Гърбът на момчето се превърна в кървава каша. И голите пети се подуха и посиняха, станаха неравности. И тогава те се окървавиха, като станаха много счупени в кученцето.
  Накрая Гришка се успокои и припадна, загубил съзнание.
  Ханша нареди:
  - Занесете го в спалнята и го избършете с водка. После пак при мен. Ще се опитам да укротя това бесче.
  Старшият палач отбеляза с въздишка:
  - Той е много търпелив, никога не е извикал. Едва ли ще успее да свикне!
  Жената отговори с усмивка:
  - Следващия път ще опитам ласката! Така че той ще ми бъде любовник или ще умре!
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"