Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putyin Gorbacsovhoz Megy

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    A Mindenható Demiurgosz Istenek 1987. március 2-án Mihail Gorbacsov testébe küldték Vlagyimir Putyin személyiségét és lelkét. És elmegyünk. A demokratizálódás és a peresztrojka helyett meghúzták a csavarokat, és megkezdődött a visszatérés a sztálini időkbe. Az afganisztáni háború felerősödött, és végül a Szovjetunió Gorbacsov-Putyin irányítása alatt megkezdte a területi hódítást!

  PUTYIN GORBACSOVHOZ MEGY
  MEGJEGYZÉS
  A Mindenható Demiurgosz Istenek 1987. március 2-án Mihail Gorbacsov testébe küldték Vlagyimir Putyin személyiségét és lelkét. És elmegyünk. A demokratizálódás és a peresztrojka helyett meghúzták a csavarokat, és megkezdődött a visszatérés a sztálini időkbe. Az afganisztáni háború felerősödött, és végül a Szovjetunió Gorbacsov-Putyin irányítása alatt megkezdte a területi hódítást!
  . PROLÓGUS
  A tizenkét-tizenhárom éves gyönyörű, szőke hajú fiúra emlékeztető Sphero Katastrofov, a Nadgod-demiurgosz és számos univerzum teremtője megnövekedett. A Mindenható Teremtő Gyermek a tenyérre nézett, amely most a galaxist és a Földet tartalmazta, és megjegyezte:
  - Valami elromlott az emberiség fejlődésében!
  Emmanuelle istennő alkotója jelent meg mellette. Nagyon szép lánynak tűnik. A lány felnevetett.
  Csupasz lábujjaival megrázta a galaktikus szuperhalmazt, és vigyorogva válaszolt:
  - Igen! A világ egyre többpólusúvá válik. A szlávok pedig vad dühvel kiirtják egymást.
  A Sphero fiú megfordult, rövidnadrágban volt és lebarnult. Az ifjú Isten mezítláb ezúttal szó szerint az egész univerzumot felkapta, és spirálokká forgatta. Fordulatos, aranyos kölyök, és arra a következtetésre jutott:
  - Valahogy meg kell küzdenünk Vlagyimir Putyinnal!
  Emmanuel a sajtó izmaival játszik - Nadbogin csak őszinte bikinit viselt, és kiáltotta:
  - Természetesen szükséges. De ez csak játék formájában lehetséges!!!
  A rövidnadrágos demiurgosz fiú, aki rengeteg univerzumot teremtett, de gondolkodásában gyerek maradt, azt javasolta:
  - Akkor tegyük azt, amiről sok orosz álmodik!
  Emmanuelle túlistennő kivillantotta gyöngyházfogát, és mosolyogva kérdezte:
  - És pontosan mit?
  Sfero Katasztrofov teljesen logikusan javasolta:
  - Vigyük át Vlagyimir Putyin lelkét Mihail Gorbacsovhoz!
  Emmanuelle kuncogott, tüzes pulzárt engedett ki csupasz lábujjai közül, és megkérdezte:
  - És hány órakor?
  A demiurgosz fiú sugárzó mosollyal válaszolt:
  - 1985-ben. Lássuk, Vlagyimir Putyin jobban irányítja-e a peresztrojkát és a politikát, mint Mihail Gorbacsov!
  És a fiú csupasz lábujjait, lebarnult, szép és kecses gyereklábait is csattogtatta - pusztító kvazárt szabadítva el.
  Emmanuelle kuncogott, és megjegyezte:
  - És akkor? Még vicces is lenne! Bár tele van következményekkel az emberiségre nézve!
  Sphero logikusan megjegyezte:
  - Az idő fő törzse, csak nyerj. Vlagyimir Putyin eltűnik, véget ér a forró háború Ukrajnával, valamint a hidegháború a Nyugattal. És minden sokkal jobb lesz, mint korábban!
  Emmanuelle bólintott, és énekelte:
  - Változás, szívünk megkívánja,
  Változás, szemünk követeli...
  Nevetésünkben és könnyeinkben,
  És az erek lüktetése...
  Változás, változást várunk!
  Sfero Katasztrofov egyetértően bólintott:
  - Áthelyezem!
  És ismét rákattantak a Nadbog Boy mindkét lábának csupasz, kecses, ügyes lábujjára.
  . FEJEZET? egy.
  Mihail Szergejevics Gorbacsov a föld hatodik részének uralkodójának bizonyult, a birodalom gazdasági potenciálját tekintve pedig a másodiknak. Katonai értelemben talán a Szovjetunió volt az első. Így az alig ötvennégy éves férfi hatalmas, szinte gyakorlatilag korlátlan hatalomhoz jutott.
  De ezzel a hatalommal bölcsen kell megszabadulni. A Szovjetunióban sok probléma volt. Az országban egyre jobban kiürültek a polcok, nőtt az áruhiány. A hosszú távú építkezés valóságos katasztrófává vált. A bűnözés és az öngyilkosságok száma egyaránt nőtt, a párt tekintélye csökkent. Emellett a Szovjetunió hadserege is elakadt Afganisztánban, és jelentős veszteségeket szenvedett ott. A részegség is nagy probléma lett, sokan egyszerűen részegesek lettek, megnőtt a hiányzások száma.
  A gazdasági növekedés üteme lelassult, és a tudományos fejlődés elkezdte letörni a kudarcokat. Eszkalálódtak az etnikai kapcsolatok is.
  Valamit tenni kellett. Külpolitikában a hidegháború és a fegyverkezési verseny! És a Szovjetunió tekintélyének és általában a kommunizmus eszméinek bukása. A kontrak Nicaraguában, az Unita Angolában, sok országban háború dúl. Dél-Afrika nem adja fel Namíbiát. A feketék lázadnak, de gyengén. Dél-Korea felfelé ível a gazdaságban. Csökken az olaj ára...
  Mihail Gorbacsov úgy döntött, hogy elindítja a peresztrojka és a demokratizálódás folyamatát, de nem benzinnel akarták eloltani a tüzet? És például hogyan használta ki a szabadságot a nép és mindenekelőtt a nemzeti elit ? Szó szerint felmásztak a falra a Szovjetunió ellen!
  És a kommunista párt és a szocializmus eszméi ellen. De persze nem azonnal. Maguk a kommunisták, miután elkezdték sárral dobálni Sztálint, horgokat teremtettek az SZKP tekintélyének bukásához. Nos, Mihail Gorbacsov törte a fát. A részegséggel való küzdelem ér valamit.
  Ez többek között a kincstári bevételek csökkenéséhez vezetett. És növelte az áruhiányt. Nos, a részegesek kezdték kevésbé szeretni a szovjet kormányt.
  Sok kell egy ivónak? Fizess neki eleget egy üveg tintáért kilencvenhat kopejkát fél literért, és elégedett lesz. Az alkoholfogyasztás csökkenésével együtt pedig nőtt a drogfüggőség.
  Putyin 1987 márciusában, éppen ötvenhat évesen lépett be Mihail Gorbacsov testébe. Még mindig mindent megváltoztathat, és még nem késő kijavítani. Mihail Gorbacsov eddig szilárdan ül a főtitkári székben, sőt számos régi tagot is eltávolított az ellenzékből a Politikai Hivatalból: Romanovot, Grisint, Alijevet, Tyihonovot. Jelcint, a Politikai Hivatal tagjelöltjét, a Moszkvai Állami Egyetem vezetőjét még nem ejtette ki.
  De nem megy sehova. Makacs lesz - ültetnek!
  Vlagyimir Putyin mindenesetre beköltözött Gorbacsov már középkorú, de még mindig energikus testébe. Ő maga is már az előző életében járt, távolról sem volt fiatal és egészséges. És a problémákban is fülig. Az egyik természetesen az Ukrajnával vívott háború, amikor a villámháború számítása megbukott! És orosz katonák tízezrei haltak meg: ez a legvéresebb mészárlás a második világháború óta.
  És most oldja meg az új problémákat Gorbacsov testében. Ezekben az években Putyin maga is az NDK-ban szolgált, és ezek viszonylag boldog idők voltak. Fiatalon még jobb. És hetven évesen az élet már nem öröm számodra. Az alvás pedig nem frissít fiatalosan, reggel nehéz felkelni, és az állóképesség sem a régi - serkentő szereket kell használni. És nem érzed jól magad a nők között. A vágy és az energia már haldoklik. Jó lenne beköltözni Nagy Sándorba, aki csak harminckét éves volt, amikor meghalt. És hát te magad is öreg vagy, és nem költöztél be a legfiatalabbba, és nem vagy túl jó fizikai állapotban.
  Igen, még egy olyan emberben is, aki fülig bele van szorulva a problémákba.
  Már van Csernobil, meg a részegség elleni harc következményei, meg az áruhiány, meg a már rágalmazott múlt - Sztálin stb.
  Nos, Leninnek még nem volt ideje kibaszni. Kelet-Európában eddig nem zajlott le bársonyos forradalmak sorozata. Vagyis szocialista tábor van. A szovjet csapatok pedig még nem hagyták el szégyenben Afganisztánt.
  Tehát még mindig lehetséges visszaforgatni a történelmet és megmenteni a Szovjetuniót. Mihail Gorbacsov főtitkár pedig szilárdan ül a székében. De pontosan mit kell tenni?
  Vlagyimir Putyin, aki egyszer a főtitkár testében volt, üresnek érezte magát. A peresztrojka mechanizmusa már beindult, megkezdődött a demokratizálódás és az antisztálinista kampány. És ezt nem tudod csak úgy megállítani.
  Putyin-Gorbacsov megnézte magát a tükörben: nem túl kellemes. A haj már őszül, és lenyűgöző kopasz fej. Putyin maga is kevesebbet kopaszodott hetven évesen. Gorbacsov pedig ötvenhat évesen, mintha a születésnapján lenne, úgy tűnik, tizennégy éves előnnyel rendelkezik, de valahogy laza, és a fiziognómiája sem karizmatikus.
  És egészségügyi problémák - a régi hordozó emléke azt sugallja: különösen vannak cukorbetegségek. Korábbi életében azonban Vlagyimir Putyin nem volt különösebben egészséges, bár pletykák terjedtek róla. És leforgatták, ahogy Oroszország elnöke nagyszerűen hokizik. De jól látszik, milyen hokis vagy hetven évesen és gyakorlatilag edzés nélkül.
  Kísérlet történt arra is, hogy szerepet játsszon önmagából - egyfajta macsó, aki úgy tűnik, nem öregszik meg, és arra számít, hogy a világ végezetéig uralkodni fog!
  De az Ukrajnával vívott háború valóban a harmadik világháborúhoz vezette a világot. Maga Putyin arra számított, hogy ez nem lesz hosszú: jó, néhány nap, vagy maximum két-három hét. De az ukránok nem akartak Oroszország alá kerülni. És kiderült, hogy az orosz hadsereg egyáltalán nem olyan legyőzhetetlen. És az ukrán tábornokok nem annyira korruptak. Bár Khersonnak sikerült megvesztegetéssel vennie. De ezek elenyésző kisebbségnek bizonyultak.
  Ukrajna ellenállása jelentette Putyin fenomenális szerencse időszakának végét, amikor úgy tűnt, minden nagyon könnyen megy. Beleértve a Krím elfoglalását. Akárcsak egy tudományos-fantasztikus regényben, ez a Krím-félszigeten történt. Még a valóságban sem túl sok hinni.
  Aztán voltak nehéz idők: az olaj ára csökkent, de a korábbi tartalékok megmentettek. Valamikor úgy tűnt, hogy a szerencse elfordul Oroszországtól. Az olaj és a gáz ára zuhant, a koronavírust pedig nem lehetett megállítani. De aztán visszatért a szerencse - hihetetlenül drágult a gáz és az olaj.
  És akkor az orosz elnök fejében hangzott: te lehetsz a második Dzsingisz kán vagy Napóleon.
  Igen, és Kazahsztánnal szerencsés volt: ott lázadás tört ki. És pontosan elég erős ahhoz, hogy megijesztje Tokajevet, hogy segítséget kérjen. És ugyanakkor túl gyenge ahhoz, hogy valóban harcolnia kelljen.
  És égi jelnek tűnt: most nagy hódítóvá válhatsz. És egy ütés Napóleon Bonaparte stílusában.
  Csak most az ellenséget alábecsülték. Az ukránok a vártnál sokkal jobban felkészültek a háborúra, és alaposan beleásták magukat. Igen, Zelenszkijről kiderült, hogy egyáltalán nem olyan gyenge és puha testű, mint azt sokan gondolták róla.
  Tehát a villámháború, amelyre Vlagyimir Putyin számított, kudarcot vallott. A háború elhúzódóvá és hevessé vált.
  Eleinte úgy tűnt, hogy az olaj- és gázárak az egekbe szöknek, és ez csődbe viszi a Nyugatot.
  Ám nyáron nőtt a világ olajtermelése, Szaúd-Arábia úgy döntött, hogy kiszorítja Oroszországot Európából, és az árak ismét esni kezdtek. Aztán a tálibok, miután úgy döntöttek, hogy ez a legmegfelelőbb pillanat, megtámadták Tádzsikisztánt, és új frontot nyitottak a FÁK déli részén.
  És itt Oroszországnak szinte egyedül kellett harcolnia, mivel a tadzsikok gyengének bizonyultak a harci szellemben - tömegesen megadták magukat és dezertált.
  Általában várható volt egy új front megnyitása délen. Ezenkívül az amerikaiak megígérték, hogy elismerik a tálibokat Afganisztán legitim kormányaként, és feloldják a fiókok blokkolását. A tálibok pedig terjeszkedni akartak. Emellett az is közrejátszott, hogy drogkaravánokat fogtak el a tádzsik határon. És így kolosszális áttörést hozhat létre.
  Amerikában még azt is szemrehányást tettek a katonaságnak, hogy nem hagyták el korábban Afganisztánt: akkor az Oroszországgal folytatott háború is sokkal gyorsabban kezdődött volna.
  Putyin hetvenedik születésnapja idején komoly problémákkal küzdött. Különösen szükséges volt a csapatok több országon és Tádzsikisztánon keresztül történő áthelyezése. És ehhez még ki kell jelenteni a részleges mozgósítást. Elvileg kezdetben több erőt kellett kiosztani Ukrajna elfoglalására. De mindenféle katonai szakértő biztosította, hogy az ukránok teljesen haszontalan harcosok, nem lehet őket összehasonlítani az ISIS-szel, szó szerint kalapot fogunk dobni rájuk.
  Az első időkben úgy tűnt. De Kijevet nem lehetett egyetlen légideszant ezred által egy csapásra bevenni. Ráadásul az ejtőernyősök súlyos károkat szenvedtek és visszavonultak. Ezután a csapatokat ki kellett vonni Kijevből és a térségből.
  A háború elhúzódott, a veszteségek nőttek. Az ukránok ellenállása pedig egyre erősebb lett.
  A nyugatról érkező fegyverkínálat is növekedett. Oroszországban a propaganda minden erőfeszítése ellenére erősödtek a háborúellenes érzelmek. Megváltozott a Liberális Demokrata Párt vezetője, és ez is jelzés volt: a régi politikusok elhalványulnak. Ki lépett ki a lába elé, ki maga távozott. Zjuganov is megöregedett és legyengült. Az Orosz Föderáció Kommunista Pártjában a kritikája felerősödött. Ezenkívül Isten maga parancsolta a kommunistáknak, hogy legyenek ellenzékiek, és ütközzenek a hatóságokkal. És támogatták a háborút Ukrajnával. Aztán persze felerősödtek a Zjuganov elleni támadások.
  Putyin ebben a helyzetben természetesen Gennagyij Andrejevics oldalán állt: legalább biztonságban van. Az öreg ló nem rontja el a barázdát, de nem is szánt mélyen.
  Zjuganov egy egész jelenség. Valójában önként szivárogtatta ki Jelcinnek a választásokat, gyenge és passzív volt. És akkor nagyon öreg lett. Kényelmes ellenzék. A kommunisták pedig eltűrték, ami hülyeség. Nem túl okosak.
  Ez ismét a kommunisták vezetői betegségéről beszél. Az Egyesült Oroszországban még több a véleménykülönbség és a szabadság. Itt Szergej Sojgu Ukrajna miatt elvesztette a hitelességét. És voltak olyan ötletek is, hogy kizárják a társelnökök közül.
  Putyin egészsége megromlott a hetvenedik születésnap ünneplése alatt. És nagyon komolyan. Nos, hetven évesen Sztálin, Brezsnyev és Hruscsov már egyértelműen elmúlt. És Putyin sem kivétel. Elkezdett gondolkodni az utódról. Ráadásul az ukránok el akarják távolítani. És sosem lehet tudni. Mindannyian Isten alatt járunk.
  De kit érdemes kinevezni a helyettesnek? Hogy ne legyen olyan, mint Zsirinovszkij, végrendelet nélkül halt meg. Az egyik elképzelés az volt, hogy a legidősebb lányt nevezzék ki a miniszterelnöki posztra. De ez a gazdaság összeomlását jelentette. Mikhail Mishustinnak nem tetszett túlságosan. Még március 3-án, Mihail Gorbacsov másnapján született. És baljós jelnek tűnt. Igen, és Mihail Vladimirovics kopasz feje nagyobb, mint Gorbacsové. És ezek a kopasz fejek mindig összetörték elődeiket. Vagyis meg kell szabadulni Mihail Mishustintól, de nem világos, hogy kit kell beletenni. Mindegyiknek megvannak a maga hiányosságai. Dmitrij Rogozinnak tanácsot adtak, de az Egységes Oroszország nem kedveli őt túlságosan.
  Putyin személy szerint kedvelte Medvegyevet, de nem volt népszerű az emberek körében, és talán puha testű. Ráadásul Medvegyev jelentéktelen miniszterelnöknek mutatta magát. Itt már korlátozott a választék. Ott volt Vaino is. Szintén egy vezetéknév, amely nem orosz, és a háborúhoz kapcsolódik. De ő a Baltikumból származik, és ez tényleg nem a legjobb megoldás, bár valóban egy róka, olyan aljas, ravasz és alattomos, mint maga Vlagyimir Putyin!
  Dmitrij Medvegyev azonban szintén róka volt, bár külsőleg csiga és puha testű értelmiségi benyomást keltett.
  De a látszat megtévesztő lehet. Lebed tábornok nagyon félelmetes megjelenésű. És ez elriasztotta tőle az elitet. Az oligarchák meggondolták magukat, hogy fogadjanak rá. Lebedből azonban nem akartak elnököt csinálni. Zjuganov és az akkoriban nagyon népszerű és ambiciózus Zsirinovszkij spoilerként használták. Lebed pedig még minden várakozást felülmúlt. Utána fűteni kellett.
  Hosszas alkudozás után az oligarchák a Krasznodari Területre helyezték Lebedet, és megtiltották neki, hogy részt vegyen a szövetségi politikában. Aztán a tábornok nagyon furcsa és gyanús körülmények között halt meg.
  Az oligarchiák többsége Putyin mellett döntött, többek között azért, mert akaratgyenge, szürke egérnek tartották. De a látszat csal.
  Az egér pedig szörnyű szörnyeteggé nőtt, amely a világot az atomháború szélére sodorta.
  Meg kell mondani, hogy Putyin kissé ártalmatlan külseje és megtévesztő szelídsége lehetővé tette számára, hogy felfelé mozduljon. Az oligarchák jobban féltek a szigorú Lebedtől, a zajos, sőt hisztérikus Zsirinovszkijtól, mint valakitől a Jelcin családból.
  Különböző megközelítések is születtek Zjuganov beszámolójához. Az elit egy része hozzá akarta szoktatni és elfogadhatóvá tenni a kommunista párt vezetőjét. Voltak vörös oligarchák és igazgatók tömege is.
  De Zjuganov csapata túl nagy, és nem akart megint mindenkinek kenőpénzt adni, zsírt és darabokat. Úgy tűnt, inkább a biztonságos Putyint választották, akinek még saját csapata sem volt.
  És lecsúszott az "Egység" párt, vagy a medve, ahogy a köznépben hívták. És természetesen elsősorban Borisz Berezovszkij alakította: Jelcin eminenciás grise, és a Kreml legbefolyásosabb alakja. Ő volt az, aki kiiktatta Borisz Nemcsit, akit Borisz cár utódjául vont.
  Jelcin nagyon szerette volna Borisz Efimovicset örökösévé tenni. De nagyon ostobán maga ellen fordította a tisztviselőket azzal, hogy felajánlotta, hogy áthelyezi őket a Volgára, és általában követelni kezdett, hogy megosszák az emberekkel. És elkezdődött egy rejtett harc Borisz Efimovics ellen.
  Tehát nem ő került a miniszterelnöki székbe, ami sokkal természetesebb lett volna, hanem Kirijenkó. De ez utóbbit még senki nem készítette elő utódként, és magát Jelcint sem.
  Furcsa módon Borisz Kirijenkót akarta felhasználni az Állami Duma feloszlatására.
  Sőt, volt egy terv az oligarchák, új választások és nem jelenti be. Ráadásul a szűklátókörű Zjuganov vezette kommunisták maguk is adták az Állami Duma választásának törlését.
  A választási törvény módosítását javasolták, amely szerint a pártoknak egy éven belül újra kell regisztrálniuk magukat a választáson való részvételhez. És egyetlen buli sem múlt el ebben a pillanatban.
  Zjuganov természetesen idiótának mutatta magát. A kommunisták legidősebb feje a történelemben, gyenge, konzervatív, kellemetlen megjelenésű, teljesen mentes a karizmától.
  A legkényelmesebb a legerősebb, kommunista ellenzék fejének szerepére.
  Nincs benne Isten szikrája, és a kommunista párt minden hiányosságát jelképezi, és harminc év úgynevezett vezetése alatt is elege van a választókból, megöregedett, általában sétál egy kicsit.
  Persze a legkönnyebb olyannal bánni, mint Zjuganov. Bár Gennagyij az ellenzék látszatát igyekszik megmutatni.
  Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij a Kommunista Párt megrontója, Jelcin idejében. De egy spoiler, aki majdnem maga lett az elnök és a fő ellenzék.
  És még Lebednél is hamarabb kezdték összetörni és nyomni. De aztán Zsirinovszkij de facto vazallus lett, először Jelcin, majd Putyin.
  Zsirinovszkij utoljára 1997 tavaszán kritizálta Jelcint... Ezután megváltozott a színe, és elkezdte támogatni a hatalmat.
  Vlagyimir Putyin kezdetben óvakodott Zsirinovszkijtól. Úgy vélte, hogy Volfovics gyávaság és önérdek miatt vált a Kreml barátjává.
  Ráadásul Zsirinovszkij az impeachment ellen szavazott, mivel elveszítette támogatóinak felét.
  És ez sem festette meg a Liberális Demokrata Párt vezetőjét.
  De aztán összebarátkoztak Zsirinovszkijjal. És ha nem lett volna a hirtelen megbetegedés és a koronavírus okozta ostoba halál, akkor valószínűleg idővel megkapta volna az Elsőhívott Szent András Rendet. Amikor Vlagyimir Volfovicsot eltemették, személyesen búcsúzott tőle. Így ért véget a legokosabb politikus élete, aki nagy szellemességgel tündökölt.
  A kilencvenes évek fényes csillagai: Lebed, Nyemcov, Ampilov, Limonov - a következő világba mentek. Yavlinsky majdnem elvesztette fontosságát, és feledésbe merült, akárcsak Garri Kaszparov. Berezovszkijt felakasztották - túl sokat tudott és beszélt.
  Csak Zjuganov maradt a kilencvenes évek régi galaxisából. Rutskoi is feledésbe merült. Nos, talán Zorkin, akit formálisan megtartanak az alkotmánybíróság elnökének.
  A FÁK elnökeinek első generációja közül csak Lukasenka maradt hatalmon.
  Szintén okos róka. De sikerült bekapcsolódnia a hálózatba, és jól összezavarta.
  Putyin nem szerette Lukasenkát, de külsőleg úgy tett, mintha barát lenne. Természetesen szem előtt tartva és a tartalék lehetőségeket.
  Vlagyimir Putyinnak sokáig rettenetesen szerencséje volt, még apró dolgokban is. Például Szkripalt a választások előestéjén megmérgezték, a kemerovói tűz pedig néhány nappal a választások után történt.
  De ha fordítva lenne, akkor pár százalékkal kevesebb lenne.
  Igen, és Grudinin ostobán beállította magát a külföldi számláival.
  Vlagyimir Putyin eleinte nem bánta, hogy a trónért megküzdjön valakivel, aki frissebb és fiatalabb, mint az idős és fáradt, és meglehetősen nyelves Zjuganov.
  De Pavel Grudinin túl gyorsan kezdett népszerűvé válni, és a küzdelem túlságosan versengővé válhatott, még a második forduló előtt.
  Ráadásul a fekete PR az ellenkező hatást válthatja ki. Ahogy már Jelcinnél, Lukasenkánál, sőt részben Lebednél és Zsirinovszkijnál is.
  De Pavel Grudinin jó vezetést szerzett magának azzal, hogy öt külföldi számlát vallott be.
  És lehetővé tette a kompromittáló bizonyítékok egész hullámának felvetését.
  De mindazonáltal Grudinin tizenhárom, Zsirinovszkij pedig valamivel több mint öt százalékot ért el. Ez pedig megmutatta, hogy a nép ragaszkodik a baloldali eszmékhez.
  Zjuganov persze még kevesebb Grudinint gyűjtött volna. Gennagyij Andrejevics még Jelcin alatt is meglehetősen gyenge volt. Már akkor is elég rosszul nézett ki, kopasz, szemölcsök borították, vaddisznó orrára emlékeztető orra.
  Nem csoda, hogy Jelcin legyőzte. Igaz, Zsirinovszkij valamikor szövetséget javasolt Zjuganovnak. És ez aggodalmat keltett a Kremlben. De Vlagyimir Zsirinovszkij nem lehetett a harmadik.
  De ha így lenne, akkor problémák lennének.
  A kommunisták Vlagyimir Volfovicsot ígérték - öt posztot a kormányban. Beleértve a bel- és külügyminiszteri posztot is. Ezek nagyon komoly hozzászólások.
  Jelcin tudna kedvesen válaszolni? Valószínűleg nem. Igen, és a Nyugat Jelcin és Zsirinovszkij uniója ellen volt. Utóbbi túlságosan is ellene fordította a külföldet. Magában Zsirinovszkijban ahelyett, hogy bírálta volna az orosz hatóságokat, a Nyugatot támadta.
  De az oroszok többsége nem rossz, és megértették, hogy Oroszország a kilencvenes években nem tudott konfrontálódni a Nyugattal. Igen, a nyugati életmód népszerű és divatos volt. És Vlagyimir Volfovics magától leégett.
  Lebed, a meglehetősen nyelvtörő jelölt sikere váratlan és túlzó volt. És már Alekszandr Ivanovics elkezdte komolyan követelni a trónt.
  Valami hasonló történt a Szülőföld párttal, amely a kommunisták megrontója volt, de végül túlságosan nagy népszerűségre tett szert, és elkezdték zúzni, megfojtani.
  Lebed gyorsan és egyszerűen tudott békét kötni Csecsenföldön, ami jelentősen növelte népszerűségét.
  Ez tényleg a propaganda csodákat tesz. Szégyenletes meghódolás a banditáknak, az egekbe emelte a Hattyú népszerűségét.
  A nyelves, szűk látókörű tábornok pedig majdnem király lett. És ha Jelcin meghalt volna szívműtét közben, akkor megjelenhetett volna Swan cár.
  Pontosabban biztosan nyert volna, ha Csernomirgyint, nos, és Zjuganovot aligha léptették volna elő.
  De Lebed elszalasztotta a pillanatot... A média új sztárt kreált Borisz Nyemcov személyében, de még ez sem égett sokáig. Valójában Nyemcov Jelcin csapatában van, és az élet nem javul, hanem csak romlik. A herceg pedig szégyenbe esett.
  Putyin maga tartozik Csubajsznak, hogy Moszkvába vitte. Szobcsak választási veresége után börtönbe kerülhetett.
  De nem volt boldogság, és a szerencsétlenség segített. Sobchak veresége segített Moszkvába költözni. És ha Anatolij megnyeri a választást, helyettesnek kell maradnia, és a történelem egész másként alakult.
  Ugyanígy, valamint további cikcakkokat a karrierben. Például sokan kételkedtek abban, hogy érdemes-e alezredest kinevezni az FSZB vezetői posztjára? És még inkább a Biztonsági Tanács titkári posztját adni.
  Ráadásul Rybkin egész jól illett Berezovszkijhoz. Jelcin azonban túlzottan vágyott a változásra.
  Amikor Primakov miniszterelnök lett, úgy tűnt, őt választják utódjának. Az öreg Jevgenyij Makszimovics mindenkinek megfelelt kompromisszumos figurának. Talán, kivéve Berezovszkijt. Ellenség támadt vele. Berezovszkij eleinte Primakov helyett Aksenenkot akarta ragasztani. Jelcin körüliek azonban teljesen ésszerűen úgy gondolták, hogy Zjuganov és frakciója esetleg nem szavaz. Az Állami Duma új választása pedig a kommunisták diadalához vezetne.
  És már nem volt ok a választások törlésére és az alkotmány megsértésére.
  Maga Jelcin nem akart újabb puccsot végrehajtani. És elég volt ő és az októberi események. És majdnem szívből meghalt.
  Stepashin többé-kevésbé megelégedett néhány kommunistával. Bár az utódját sem akarták megtenni.
  Azt kell mondanom, hogy a felelősségre vonási kísérlet nem volt különösebben veszélyes. Tehát a Legfelsőbb Bíróság a Kreml irányítása alatt állt, és minden bizonnyal lezárta volna a felelősségre vonást.
  Zsirinovszkij nem mentette meg Jelcint, hanem csökkentette a minősítését. Ezek után a Kreml tulajdonképpen leírta.
  Még az is furcsa, hogy Zsirinovszkij aktívan támogatja Jelcint, és a Kreml média megfullad.
  Azt mondják, pénzért csinálta. Még a hasba is eltalálták.
  Leontyev, a Kreml hűséges pártfogója például először bemutatta, hogyan nevezi Vlagyimir Zsirinovszkij Sztepasint a CIA és a Moszad ügynökének, majd azt, hogy ugyanez Vlagyimir Volfovics miként dúskál a miniszterelnök-jelöltnek.
  Nos, mit gondol majd egy orosz, aki ezt nézi: magától értetődik, hogy Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij az utolsó, politikai prostituált. És erre nem lehet szavazni.
  Vagyis a Kreml média a hatóságokhoz való minden hűsége ellenére vízbe fojtotta Zsirinovszkijt, és minden lehetséges módon lejáratta.
  Csak amikor Putyin megerősödött a hatalomban, a hozzáállás kezdett megváltozni.
  Valójában minek fojtani Vlagyimir Volfovicsot, ha olyan buzgón támogatja a Kreml-et.
  Ráadásul Berezovszkij egy ravasz kombinációval kényszerítette a tiltakozó választók egy részét arra, hogy a kommunisták helyett a Liberális Demokrata Pártra szavazzanak. Először megtagadták Zsirinovszkij pártjának bejegyzését. Aztán úgymond visszaállt a regisztráció. És felosztották a listát.
  Ennek eredményeként a média folyamatosan Zsirinovszkijról beszélt. De így is keveset, valamivel több mint hat százalékot szerzett.
  És amikor elnökválasztások voltak, Zsirinovszkij ismét megtagadta a regisztrációt.
  És megint egy botrány... Azt hitték, hogy Vlagyimir Volfovicsot harmadikként teszik meg, de mint kiderült, gyengécske volt.
  A kommunistákkal való ideiglenes szövetség kísérlete pedig csak Zjuganov népszerűségének növekedéséhez vezetett.
  A kommunistákkal való szövetség erős lépésnek tűnt, de furcsa módon a liberálisok szenvedték meg ezt a leginkább.
  És a kommunisták keveset veszítettek...
  Egyelőre. Azt kell mondanunk, hogy Putyin saját erőfeszítései ellenére gyakran szerencsés volt. Különösen Zsirinovszkij csalását utasította - ez nem működött. De másrészt Zsirinovszkijhoz hasonló választóik vannak, és ha Vlagyimir Volfovics tíz százalékot kapna, akkor nem kerülné el a második fordulót, és ez már vereség. Így a különbség mindössze két százalék volt.
  Aztán a kudarc Zsirinovszkijjal áldássá vált.
  Vagy a Szövetségi Tanács reformja. A kommunisták, akikkel a Kreml kacérkodott, ellenezték a reformot. De a sértett liberálisok és a Primakov-tömb valamiért támogatta a reformot. Bár Primakov kapcsolatban áll Luzskovval és más kormányzókkal.
  Hülye emberek...A Yabloko és az SPS figyelmeztetett, hogy ők lesznek Putyin következő áldozatai, és a Szövetségi Tanáccsal együtt temetik el. De mentek, mint a hülye bárányok a vágóhídra.
  A kommunisták pedig okosak - azonnal rájöttek, milyen szaga van. De mások nem voltak elég okosak.
  Általában véve Putyinnak rettenetesen szerencséje volt: egy szeptember 11-i terrortámadás ér valamit. Ráadásul az Egyesült Államok megpróbálta hozzászoktatni a tálibokat. És használja Bin Ladent Oroszország ellen.
  Úgy tűnt, a józan ész azt súgta a táliboknak, akik régóta háborúban álltak az Oroszország által támogatott Északi Szövetséggel, hogy ne nyissanak második frontot az Egyesült Államok ellen.
  De a tálibok idiótákként viselkedtek. Valójában a tálibok elismerték az Icskeriai Köztársaságot, és megnyitották országukban nagykövetségét. És fegyverekkel és önkéntesekkel is segítette a csecseneket. Omar molla még Ahmad Shah Massoudhoz is fordult fegyverszünet megkötése és a csecsenföldi emberek megsegítése érdekében.
  És akkor egy ilyen váratlan ajándék esett Oroszország fejére. Ráadásul az épületek a fizika törvényeivel ellentétben összedőltek.
  Ez olyan ritka szerencse, mintha százmillió dollárt nyerne egy lottószelvényen.
  És Amerika húsz egész évre Afganisztánban ragadt. Ennek kettős előnye volt: az Egyesült Államok meggyengült, és a déli határok védelmet kapnak a táliboktól. Szóval szerencsésnek kell mondanom. És ami a legfontosabb, nem igyekeztek túlságosan.
  És Irakkal is szerencsés volt. Igaz, valamikor úgy tűnt, hogy az amerikaiak könnyedén nyernek. Három hét alatt elfoglalták egész Irakot, mindössze ötven embert veszítettek, és kétmillió foglyot ejtettek.
  De aztán, Szaddám Husszein elfogása ellenére, Amerika egy elhúzódó gerillaháborúba keveredett.
  Az olaj ára pedig kozmikus léptékkel csökkent, ahogy a gázé is. Igen, nagy szerencse volt. Putyin azt hitte, hogy ő egy nagy messiás, és menőbb Napóleonnál, mint Dzsingisz kán.
  Sőt, még Shamil Basayev is meghalt, amikor véletlenül felrobbantotta magát egy aknán, és úgy tűnt, Csecsenföld végre letérdelt.
  De a két mandátuma véget ért. Már túl késő volt az alkotmány megváltoztatásához, és a trónt át kellett adni Medvegyevnek.
  A 2008-as év rendkívül sikeresnek bizonyult. Bilan győzelme az Eurovízióban, győzelem a jégkorong-világbajnokságon, siker a futballban. És a háború Grúziával.
  Bár szintén nem vitathatatlan, csak öt nap, de a média Oroszország, sőt a NATO nagy győzelmeként könyvelte el. Kár, hogy Medvegyevvel kellett babérokat osztanom.
  Vlagyimir Putyin belefáradt az emlékekbe, és aludni akart.
  Mihail Gorbacsov nem jött ki a kíséretéhez.
  Először stratégiát kellett kitalálnunk.
  Közben Vovka bérgyilkosa horkolt és álmodott.
  . FEJEZET? 2.
  Négy német lány: Gerda, Charlotte, Christina és Magda rávették a Führert, hogy engedjék meg nekik, hogy harcoljanak a kurszki csúcson. A szűk látókörű Hitler előítéletes volt a nőkkel szemben a hadseregben. És talán ezért veszítette el a háborút.
  De ebben a világban az SS-lányok olyan dögösnek és meggyőzőnek bizonyultak, hogy a Führert meggyőzték.
  Így a Kursk Bulge-n egy lányokból álló harckocsi-legénység szállt harcba, akik csak egy bikiniben és mezítláb harcoltak, ami felülmúlhatatlan harcosokká tette őket.
  Ráadásul ebben a világban a Führer egy kicsit okosabb volt. És hagyta magát meggyőzni Rommeltől, és elvitte és evakuálta a német és olasz csapatokat Afrikából.
  Ez lehetővé tette a németek számára, hogy több erőt tartsanak fenn - akár nyolc hadosztályt, kemény afrikai veteránokat. Az olaszokon kívül. Ennek eredményeként a szövetségesek partraszállása Szicíliában katasztrófa volt számukra, hatalmas katonai katasztrófa, hatalmas számú fogoly és trófeák elvesztése.
  És most a németek a Kurszki dudorral néztek szembe. A tankon lévő lányokon kívül még két lány jelent meg: Albina és Alvina, akik a Focke-Wulf-on harcoltak. És csak rövidnadrág volt rajtuk.
  Tehát most a Führer mezítlábas lányai a Vörös Hadsereg ellen voltak, és ez komoly.
  Itt bontakozott ki a grandiózus csata a Kurszki dudoron. A német csapatok délen előrenyomultak, és áttörték a szovjet védelmet.
  Aztán a tartalék tanksereget csatába vetették. És kibontakozott a döntő csata.
  Gerda és legénysége a Párducon harcolt, meleg volt, a lányok legénysége még a melltartókat is ledobta magáról.
  Ide a szépségek hozták a fegyvert. A "Panther" fegyvere, mindössze 75 mm, de gyors tüzelésű és hosszú csövű.
  Gerda nagy távolságról lőtt csupasz lábujjai segítségével, a lövedék éppen a szovjet T-34-76 harckocsi tornyának és törzsének a fenekét találta el, és átlyukadt a páncélon. Az orosz autó kigyulladt, és a harci felszerelés robbanni kezdett.
  Gerda énekelte:
  - Dicsőség Németországnak, dicsőség!
  A következő lövést csupasz lábujjait használva lejátszotta az előrenyomuló szovjet Charlotte tankoknál, átszúrta az orosz autót és énekelte:
  Nagy az erőnk
  Szilárd kéz lesz!
  És akkor a szép és okos Christina is rúgott, kecses, mezítlábjával. És ismét eltalálták a szovjet harmincnégyet. És lángokban áll.
  És a lány nyikorog:
  - A kommunizmusért harcba indulunk, de nem orosz, hanem árja!
  Magda is lőtt, majd ismét eltalálta a Vörös Hadsereg kocsiját, áttörte a fémet, megégette a harmincnégyet és megkérdezte:
  - És az a kommunizmus árja?
  Gerda csupasz lábujjakkal megrúgta az ellenséget, betörte az orosz autó fémét, és így válaszolt:
  - Igen, a kommunizmus lehet árja. Amikor a mennyország értünk van, míg mások keményen dolgoznak!
  Charlotte egy csupasz, kerek sarokkal lőtt az ellenségre, és kotyogott:
  - Örömért a Földön!
  És a szovjet párnázott harmincnégy ég. A Vörös Hadsereg harcba vetette stratégiai tartalékát: a sztyeppei frontot és annak tankjait. És ha megölöd, akkor a németek megnyitják az utat Kurszk körül, és lecsaphatják a kazánt.
  A csata sorsa tehát itt dől el.
  A német "Panthers" pedig jó. Úgy irtják a szovjet autókat, mint a csuka ivadékát.
  Christina csupasz lábujjakkal lőtt, a német ágyú percenként tizenöt lövést lőtt, a lányok pedig felváltva lőttek.
  A harcos pedig rendkívül pontos.
  Itt ütötte a szovjet harmincnégyet, és énekelte:
  Erősebben nem találhatunk minket
  Nem vagyunk többen húsznál!
  A lányok természetesen nagyon szépek. Amikor a fogságba esett orosz katonákat térdre kényszerítették, csupasz cserzett lábakkal csókolózni kényszerítették őket, örömmel és lelkesedéssel tették.
  Magda csupasz, kecses lábával jól irányzott lövéssel összetörte a szovjet autót, és nyikorogva:
  - A szülőföldért és a szabadságért!
  A lányok pedig fogták és énekelték:
  Gyöngyszínű, remegő frizura,
  Aggódom, remeg a mellkasom!
  Olyan lány vagyok, mint egy félénk nyírfa,
  Félek mozogni és levegőt venni!
  
  És mit súg a füledbe a friss szél?
  Ropog a homok a láb alatt mezítláb...
  És nincs boldogabb én a bolygón,
  Amikor veled sétálok az erdőbe!
  
  Tárj fel előttem egy nagy titkot, kedvesem,
  Hogy sikerült megbabonáznia a szívet!
  De olyan szomorú az arcod?
  A legvékonyabb ráncszál áthaladt a homlokon!
  
  A fiatalember gyötrődve válaszol nekem;
  A háború sokáig elválaszt benneteket!
  Hogy helyet találjunk nekünk a paradicsomi erdőkben,
  A Sátánt le kell győzni a pokolban!
  
  Válaszul egy karcsú nyírfa bólintott:
  Több vagy nekem, mint egy barát!
  Bár a csata kimenetele könnyes lehet,
  De a pásztor Jézus Isten velünk van!
  
  Eloszlatjuk a démonok poklát - a gonosz árnyakat,
  Hogy a ligetek zöldelljenek!
  Megsimogatta a lebarnult térdem
  Tarts szorosan édesem!
  
  Ő pedig úgy válaszolt, mint egy leány tréfából:
  - mondta a szétterülő ágak hangjára;
  - Vársz rám egy évet, galamb?
  A forró daruk kísértése erős!
  
  Válaszul olyan szigorúan azt mondtam neki:
  - Nem leszek civil a gépállásnál!
  És szeretem a katonai utat,
  Harcolni akarok, legyőzni a gonoszokat!
  
  A lényegre jutottam - vágja le az ágakat, fonatokat,
  Adtak egy új gépet lemezzel!
  Bár a fű úgy sír, mint a harmatgyöngy,
  Miért az ártatlanság - olyan lett, mint egy katona!
  
  Aztán, hogy a Szülőföld mindennél kedvesebb nekem,
  Szülőföld a csillagok felett ég a lélekben!
  Nem a belső az, amelyik az ágyon ugrál,
  És töltse puskával az éjszakát egy kunyhóban!
  
  Eljön a győzelem, szilárdan hiszek benne,
  Hiszen ügyünknek mindig igaza van!
  Nos, mosolyogjatok vidámabban srácok,
  Jó sors vár ránk, higgyétek el!
  A lányok gyönyörűen énekeltek, és közben lőttek. És minden szandálos lányról készült felvétel pontos találat.
  De most az első hullámot visszaverték, és a speciális járművek további kagylókat hoznak.
  És gyönyörű német lányok harcolnak az égen. Mindkét szőke: Albina és Alvina.
  És olyan menők.
  Albina csupasz lábujjai segítségével lőtt egyszerre hat légfegyverből. És több szovjet repülőgép kigyulladt.
  A harcos üvöltött:
  - Dicsőség az én erőmnek!
  Alvina mezítláb ujjai segítségével is rárúgott az ellenségre. Öt szovjet gépet lőtt le egyszerre, és nyikorgott:
  - A fehér farkasok nevében!
  A lányok a nőstény leopárdok virtuozitásával zúzták össze az orosz autókat.
  Albina a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával lőtt, megnyomta a gombot, és üvöltött:
  - A Harmadik Birodalom becsületére!
  Alvina rubin mellbimbójával is megverte ellenfelét, és játékosan viselkedve így szólt:
  - A porosz szellemnek!
  Ez két harcos lány volt - szuper osztály. Mezítláb és mezítláb is.
  És nagyon szerették gyötörni az úttörőket. Itt letéped a fiú ruháit, és egy fához kötöd. Aztán a kezedbe veszed az ostort és elkezded verni. És ez olyan nagyszerű.
  A fiú pedig felsikolt a fájdalomtól, lebarnult bőrét véres csíkok borítják. A lány pedig fáklyát vesz és hoz a fiú mezítlábához. És a csupasz talp ég. A fiú pedig elviselhetetlen fájdalomtól sikít. És olyan jó hallgatni a nyögését és sírását.
  Albina és Alvina imádják a pasik sárját, különösen az aranyos és szőke típusokat. És ez nagy öröm számukra.
  De azt is tudják, hogyan kell harcolni.
  Alvina megnyomta a joystick gombját az eper mellbimbójával. És még több szovjet repülőgépet lelőtt légágyúk segítségével, majd kotyogott:
  - Én vagyok a világ legmenőbb nőfarkasa!
  Albina is robbantott, egy málna mellbimbó segítségével megnyomta a joystick gombját, levágott egy tucat orosz autót és nyikorgott:
  - Egy új Németországért!
  Íme a lányok - kiváló pilóta.
  Gerda és tank legénysége a Párducon folytatja a harcot.
  Itt van egy szőke lány, aki elvette, és egy skarlátvörös mellbimbó segítségével ráütött a szovjet harmincnégyre.
  És elütötte az orosz autót, és kiadta:
  - Nem tudok semmi rosszról
  Kivéve az óraműves srácot!
  Charlotte szellemesen megjegyezte, és bíbor mellbimbóval is rálőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - Adj nagy győzelmeket!
  Christina is fogott és csapott egy rubin mellbimbóval, és nagyon találóan tette. Összetörte a szovjet autót, és nyikorgott:
  - Új határokért!
  És lupanula és Magda, egy harcos lány, nagyon menő és harcias, olyan hajjal, mint az aranylevél.
  És robbantott, epres mellbimbókkal, amit nagyon pontosan és pontosan csinált.
  Elütötte a szovjet harmincnégyet, és nyikorgott:
  - Az én találatom!
  És a lányok veszik és üvöltenek. És ezek a szupermeni szintű harcosok.
  A németek megnyerték a harckocsicsatát, és bezárták a kazánt Kurszk mögött. És ekkora vörös seregek szövevénye alakult ki.
  A csatákat nagy rosszindulattal és dühvel vívták. Sok volt az áldozat.
  A szovjet csapatok egy része el tudott menekülni, néhányat elfogtak vagy megsemmisítettek.
  A csatákban a lány Schella kitüntette magát. Harcolt a gyalogságban, alkalmazta a know-how-t, és csupasz lábujjával gránátokat kezdett dobálni. És ez rendkívül klassz.
  Shella felrobbant, hunyorogva az orosz katonára, mint egy kasza, és fogát kitárva búgta:
  - Ó, tyúkól, tyúkszem,
  tyúkszem, ettem....
  És ti katonák olyanok vagytok, mint a nullák,
  Ne őrizze meg a látható integritást!
  Egy másik lány, Éva pedig egy faust töltényből lőtt egy epres mellbimbó segítségével, és átütött egy szovjet tankot.
  És csupasz sarkával halálborsót dobott, és megtépte a Vörös Hadsereg sok katonáját.
  Ez egy lány - a legmagasabb és kolosszális osztály.
  Aztán az elfogott orosz katonák letérdeltek, és megcsókolták a lányok csupasz, poros lábát.
  És nagyon jól nézett ki.
  A lányok pedig olyan mezítlábasak és gyönyörűek.
  Ők azok a lányok, akik ha felvesznek valamit, azt biztosan a végére viszik.
  A Vörös Hadsereg súlyos vereséget szenvedett a kurszki kiemelkedésnél. A Wehrmacht csapatai Voronyezsbe költöztek. És energikusak voltak.
  De a szovjet lányok is hevesen harcolnak, és őket is meg lehet és kell is mutatni.
  Natasha mezítláb gránátot dobott a nácikra, és ezt énekelte:
  - Úgy van...
  Zoya csupasz sarkával elindította a halál ajándékát, és hozzátette:
  - Ellenség...
  Augustine engedett valami pusztítónak, és nyikorgott:
  - Azt hiszi...
  Szvetlana csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mit...
  Natasha mezítláb megdobott pár citromot, és felkiáltott:
  - Orosz...
  Zoya is engedett valami energikusnak és halálosnak, és nyikorogva:
  - Sikerült...
  Ágoston elindította a halálosot, motyogva:
  - Ellenség....
  Szvetlana ismét megadta magát a pusztító és vyaknulának:
  - Szünet!
  Natasha fordult, és nyikorgott:
  - WHO...
  Zoya a nácik által toborzott fekete külföldiekre is lőtt, és nyikorogtak:
  - Merj!
  Augustine erővel és dühvel beszélt:
  - Az...
  Szvetlana egy párduc vigyorával belehalt:
  - NÁL NÉL...
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Harcolj...
  Zoya puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, és azt motyogta:
  - Támadások!
  Augustine közbeszólt, és ezt motyogta:
  - Ellenségek...
  Szvetlana csupasz talppal adott egy csomó gránátot, és ahogy üvölti a tüdejét:
  - Jól...
  Natasha leszögezte a sorozatot, és felszisszent:
  - Dühös...
  Zoya levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - Üt!
  Augustine ismét lőtt, és felkiáltott:
  - Dühös...
  Svetlana csicseregve lőtt:
  - Üt!
  Natasha ismét gránátot dobott kecses, mezítláb, és csicseregve:
  - Elpusztítjuk a nácikat!
  Zoya elvette, és csipogta:
  - A jövő útja a kommunizmushoz!
  És megdobott egy citromot csupasz lábujjaival.
  Augustine fogta és szétszórta a vonalakat, meztelen lábai pedig pusztítóan repültek a Fritz mentén:
  - Megosztjuk az ellenfeleket!
  Szvetlana fogta, csupasz sarkával, egy csomó gránáttal eldobta, és nyikorgott:
  Törjük szét a fasisztákat!
  És a négyen folytatták a lövöldözést és a gránátdobálást. A német "Jagdtiger" mozgott. Egy gép 128 mm-es fegyverrel. És lelövi magát.
  A lányok pedig gránátokat dobáltak. aláásta a nácikat. És visszalőttek. Előremásztak. A tankok ismét gurulnak. Költözik a legújabb német "Panther" -2. Nagyon mobil autó.
  De a lányai átvették és kiütötték. Darabokra téptek egy gázturbinás motoros mobilgépet. És darabokra robbantották.
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  Nagyszerűen küzdünk!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Nagyon cool!
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  És puszta lábbal kilőtt egy páncéltörő gránátot. Erős lány. És annyi esze van.
  Szvetlana mezítláb lábujjaival halálajándékot is indított, és eltalálta az ellenséget. Nagyon agresszív lány, búzavirág színű szemekkel. Olyan esze van, és ereje is van!
  Natasha megfordult, és elvigyorodott:
  - A szent Oroszországért!
  Zoya nagyon aktívan lőtt, és gyöngyfogakat mutatva vigyorgott:
  - Én egy olyan szintű harcos vagyok, aki nem múlik el!
  Augustine is lőtt. Lekaszálta a nácikat és gurgulázott:
  "Nagy ambíciójú harcos vagyok!"
  És kitárta a gyöngyház fogait!
  Svetlana megerősítette:
  - Nagyon nagy ambíciók!
  A lányok nagyon régóta harcolnak. És persze sikeresek voltak a katonai munkában. Teljesen gyönyörű szépségek. Kiváló elme. És első osztályon lőnek.
  Natasha tüzelve arra gondolt, hogy ha Sztálin elmegy, valamiféle üresség képződik az emberek lelkében. Mintha egy szeretett ember meghalt volna.
  Bár ez a grúz kegyetlen volt. És nem csinált mindent jól. Erről még egy anekdota is van. Miért hord Lenin csizmát és Sztálin csizmát? Mert Vlagyimir Iljics az utat választotta, és ez a bajuszos rohan előre.
  E tekintetben Sztálin nem volt az optimális uralkodó. Valóban, ahogy Lenin leírta, túl durva volt.
  Ez a séf csak fűszeres ételeket készít. Ami a kegyetlenséget illeti, kétélű fegyver volt.
  Ez egyrészt segítette a fegyelem fenntartását és serkentette a pártapparátust. Másrészt a legértékesebb személyi állomány és a legtehetségesebb emberek kiestek. Különösen a háború után veszítettek el egy olyan nagyszerű menedzsert, mint Voznesensky. Akinek a legnagyobb szolgálata volt az anyaországnak.
  Voznyesensky talán ideális menedzser volt: nemcsak kemény, hanem okos és művelt is. A Szovjetunió legfiatalabb doktora, akadémikus, kiemelkedő személyiség. Voznyesenszkij nélkül az orosz gazdaság valahogy rosszul ment. És nem tudom legyőzni a nácikat.
  Natasha mezítláb citromot dobott, és énekelte:
  - Az égből...
  Zoya puszta ujjaival gránátot is dobott, és így szólt:
  - Csillag...
  Ágoston puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és így énekelte:
  - Világos...
  Szvetlana mezítláb is gránátot dobott, és kiadta:
  - Kristályos!
  Natasha megfordult, és felszisszent:
  - Én neked...
  Zoya puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, sziszegve:
  - Dal...
  Augustine csupasz sarkával megadta magát, ami halált hoz, és nyikorgott:
  - Énekelni fogok...
  Nataska agresszíven énekelve folytatta:
  - Ról ről....
  Zoya puszta lábbal dobott egy robbanócsomagot, szétszórva a nácikat, és nyikorgott:
  - Anyanyelvi...
  Augustina csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, kiadta:
  - Sztálin!
  De a Krautoknak négy lányuk van és ilyen agaraik.
  A legújabb Panther-2 harckocsin ültek egy 88 mm-es, hosszú csövű fegyverrel.
  Gerda elsütötte az ágyúját, és eltalálta a T-34-et a hajótest alján, és zafírszemét pislogva csiripelt:
  - Nem, elvégre Isten szereti Németországot! Biztosan nyerünk!
  Charlotte készséggel egyetértett ezzel:
  - Nem veszíthetünk! Hamarosan kimegyünk Kalininba, Moszkva pedig egy kőhajításnyira lesz!
  Christina feltárta gyöngyszemét, és felkiáltott:
  - Menjünk oda, lesz idő Vlagyivosztokig!
  Magda sajnálattal állapította meg:
  - A japánokat pedig már majdnem legyőzték az amerikaiak. Ez nagyon komoly, majdnem elvesztettünk egy fontos szövetségest.
  Gerda kiütött egy új szovjet tankot, és nyikorgott:
  - Megvagyunk nélkülük!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Ha a baba mosolyog, talán minden sikerül!
  Christina rímben kiadta:
  - Egy víziló tört ki a mosolyból!
  Magda támogatta:
  - A lánynak nagyon mohó a szája!
  A harcosok pedig elvitték, és nevetésben törtek ki. Szikrázó energiájuk van, mondhatni, és bőséggel!
  Gerda ismét rálőtt a szovjet járművekre, és felkiáltott:
  - A következő évszázad a miénk lesz!
  Charlotte is közbeszólt, és megerősítette:
  - Lesznek repülések az űrbe!
  Christina készséggel megerősítette ezt:
  - Repüljünk az űrbe!
  Magda bombavetőből lőtt, és kiadta:
  - Sztárrepülőben ülve!
  Gerda kinyújtotta a nyelvét, és nyikorgott:
  - Az új évszázadban a Harmadik Birodalom birodalma fog uralkodni!
  Charlotte agresszív vigyorral megerősítette:
  - És a negyedik is.
  Ezt követően a szépség ismét megfordította a szovjet tankot.
  Christina, ez az ördögi harcos, gyöngyházfogakkal csillogó, vicsorgott:
  - Igen, legyen új rend! És dicsőség a Nagy Birodalomnak!
  Magda eszeveszett dühvel erősítette meg:
  - Dicsőség a Birodalomnak!
  Gerda ismét lőtt, és így szólt:
  - Nekünk is dicsőség!
  És láthatóan a lány megkapta.
  Gvozdanula és Charlotte. És nagyon találó. Egy szovjet tankot közvetlenül az oldalába fúrtam. Aztán csipogott:
  - Küzdünk egy új rendért!
  Az ellenfeleket lő-ütő Magda megerősítette:
  - És minden kétséget kizáróan el fogjuk érni!
  Gerda ismét rászögelt, és nagyon találóan kiadta:
  - Nagy fölénnyel fogjuk elérni!
  És zafírral szikrázott, és nagyon csillogó szemekkel.
  Charlotte is lőtt, elütötte az orosz autót és kiabált, ez egy narancssárga hajú ördög:
  - Minden csak műrepülés lesz!
  Magda is tüzelt eszeveszett dühvel. Összetörte a T-34-est, és nyikorgott:
  - És a leendő legénység!
  Itt azonban a lányoknak voltak gondjai. Megjelent a KV-14. Az autó nagyon nagy. És van egy 152 milliméteres, hosszú csövű fegyvere. Talán egy német áttörni.
  Gerda összehúzta a szemét, és megkérdezte Charlotte-tól:
  - Le tudod fedni egy bombázóval?
  A vörös hajú így válaszolt:
  - Természetesen van rá esély... De a bombázó pontossága nem elegendő!
  Christina szenvedélyesen javasolta:
  - Hadd próbáljam ki a 88-as papíromat?
  Gerda szkeptikusan megjegyezte:
  - Ennek a KV-14-nek 100 mm-es elülső páncélzata van nagy lejtőn. Nem viheted el!
  Charlotte elvigyorodott, és megjegyezte:
  -Basszus! És azt hittem, hogy az oroszoknak nincs ilyen tankjuk! Csak pletykák!
  Magda mondta:
  Én is bugnak hittem! De látjuk, hogy ez nem így van! És olyan hosszú az orosz hordója!
  Gerda énekelte, csupasz sarkával a páncélozott padlón kopogtatva:
  Félelem nélkül harcolunk!
  Charlotte megerősítette partnere hozzáállását:
  - Egy lépést sem fogunk visszavágni!
  Christina azt javasolta:
  - És mi van akkor, ha egy szovjet tankot üt ki a csőben lévő lövedék pontos találatával?
  Gerda kételkedett:
  - Meg tudod csinálni, nagy távolságból?
  Christina megerősítette:
  - Ha egy öngyújtó lángját viszed a csupasz talpamra, akkor nagyon jól tudok ütni!
  Gerda válasz helyett felkattintotta az öngyújtóját. Christina megcsavarta mezítláb, és csupasz, kissé megkeményedett sarka megcsillant a lángok fényében.
  Gerda tüzet vitt a lány talpába. Égő szaga volt. Nagyon kellemes illat, olyan, mint a grillezett shish kebab.
  Christina suttogta:
  - És a második sarokhoz!
  Ekkor Magda meggyújtotta a tüzet. Mindkét lángnyelv most egy nagyon szép és vörös hajú lány csupasz talpát nyalta.
  Aztán Charlotte felüvöltött, és kitárta a mellét. Minden szertartás nélkül fogta, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját. A fegyver automatikusan elsült.
  A kagyló magától elrepült, és egy lenyűgöző, szovjet gép csövében landolt.
  Mint egy gigantikus elefánt, aki levágta a hosszú törzset. Miután megsemmisítő ütést kapott, a szovjet tank leállította a mozgást. Mintha egy kardot ütöttek volna ki a kezéből.
  Azok a szerencsés kurvák!
  Charlotte boldogan vigyorogva énekelte:
  - Csak a félelem ad nekünk barátokat! Csak a fájdalom motivál a munkára!
  Gerda lelkesen hozzátette:
  - Egyre jobban össze akarom törni a hülye arcotokat!
  Úgy tűnt, hogy a Harmadik Birodalom harcosai nagyon elégedettek voltak!
  A nácik ellen azonban még a kisgyermekek is harcoltak. Fiúk és lányok rögtönzött robbanócsomagokkal dobálták a német tankokat, önjáró fegyvereket és a gyalogságot.
  Az úttörők nagyon bátran küzdöttek. Tudták, mit jelent a fasiszta fogság.
  Marinka lány például a nácik karmai közé került. Beolajozták mezítlábát, és a kályha közelébe tették. Lángnyelvek szinte nyaldosták a lány csupasz, megkeményedett sarkát a hosszú mezítláb járástól. A kínzás körülbelül tizenöt percig tartott, amíg a talpakat hólyagok borították. Aztán a lány mezítláb kioldódott. És ismét kérdéseket tettek fel. Gumitömlőkkel vertek a meztelen testemre.
  Aztán átmentek az áramlaton... Marinkát tíz eszméletvesztésig kínozták a kihallgatáson. Aztán hagyták pihenni. Amikor a mezítláb kissé megrándult, újra bekenték olajjal, és ismét felemelték a tűzhelyet. Az ilyen kínzásokat sokszor meg lehet ismételni. És kínzás árammal, és korbács gumitömlőkkel.
  Marinkát hat hónapig kínozták. Egészen addig, amíg meg nem vakult és megszürkült a kínzástól. Aztán élve eltemették a földbe. Még egy golyót sem vesztegetett.
  Vasya úttörő, a nácik izzó dróttal verték meztelen testére.
  Aztán a csupasz sarkakat vörösen izzó vascsíkokkal égették meg. A fiú nem bírta az ordibálást, de mégsem árulta el társait.
  A nácik élve feloldották sósavban. És ez szörnyű fájdalom.
  Olyan szörnyetegek ezek a Fritzek... A komszomol tagot vassal kínozták. Aztán felakasztották egy fogasra, felemelték és ledobták. Aztán elkezdtek égetni egy vörösen izzó feszítővassal. A melleket csipesszel kitépték. Aztán az orrát szó szerint letépték az izzó fogóval.
  A lányt halálra kínozták... Eltörték az összes ujját és a lábát. Egy másik komszomoltagot, Annát felkarolták. És amikor meghalt, fáklyákkal égtek.
  Röviden: a nácik úgy gúnyolódtak, ahogy csak tudtak és ahogy akartak. Mindenkit megkínoztak és megkínoztak.
  Natasha és csapata még mindig a bekerítésben harcolt. A lányok csupasz, kecses lábukat használták a csatában, és gránátokat dobáltak. Megküzdöttek a Fritz felsőbb erőivel. Nagyon bátran tartották magukat, és nem akartak visszavonulni.
  . FEJEZET? 3.
  Egy újabb valóság egy álomban, ami még mindig tartott...
  Kitört a háború Oroszország és a tálibok között. Először a tálibok támadták meg Tádzsikisztánt. Valójában az idő megfelelő, és ideje dönteni a közép-ázsiai terjeszkedésről.
  Tádzsikisztán hadserege pedig gyenge volt. A tálibok csapásai alatt összeesett, részben elmenekült, részben megadta magát a táliboknak. És a tálibok megtámadták az orosz támaszpontot, az oroszok meg hülyék lettek. És több országon át kellett csapatokat szállítanom, és vissza kellett állítani a frontot.
  Véres és brutális csaták forrtak ki.
  A lányok pedig dühvel harcolnak
  A híres négyes a közel-keleti falu közelében harcol.
  Natasha fordul, és csupasz lábujjával gránátot dob.
  Megtöri az afgánokat és nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Zoya rá is lő az ellenségre. Lenyírja az ellenséget, mezítláb halálos erővel gránátokat dobál és nyikorog:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Augustina egy géppuska robbanásával kaszta le az afgánok sorát. Pusztító citromot dobott csupasz sarkával, és ugatott:
  - A Szovjetuniónak!
  Szvetlana is felrobbantotta az ellenséget, sok iszlám harcost levágott, és nyikorgott:
  - A kommunizmus világáért!
  És azt is, hogyan lehet pusztító és mérhetetlen erővel dobni a halál ajándékát a mezítláb lábujjaival. És alaposan megtépte az ellenséget.
  Csodálatosak ezek a lányok...
  Natasha megjegyezte, miközben lekaszálta az előrenyomuló afgánokat:
  - Szó szerint csípnek, mint a sáskák!
  És a lány ismét gránátot dobott az ellenségre csupasz sarkával. És eléggé megtépte az ellenségeket.
  Zoya az iszlám katonákat is eltalálja egy jól irányzott sorozatban. Alaposan lekaszálja őket, és kotyog:
  - Oroszországért!
  És ismét csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékot dob.
  Ágoston lőtt az ellenségre, és szó szerint lekaszálta az afgánokat, levágta őket, mint egy kultivátor, nyikorgott:
  - A szülőföldért!
  Szvetlana, levágva az ellenségeket, valójában lekaszálva az iszlám tálib birodalom katonáit, és halmokkal kiütötte őket, kiadta:
  - A Szülőföldért és az új győzelmekért!
  És megint, hogyan dobott halálos erejű gránátot csupasz, vésett lábai ujjaival.
  A lányok teljesen szétszéledtek. És megverték a tálib hadsereg nagy létszámát. És nagy hullámokban jöttek.
  Harcolj a tankon és Elizabeth legénységén.
  A lányok itt is csak egy bikiniben és mezítláb vannak. És közben nagyon jól harcolnak. Az afganisztáni tankok elavultak és rosszabb minőségűek, mint az oroszok, de van belőlük jó néhány.
  Az iszlám birodalom mesterei fából készítettek néhány gépet. Amit el kell mondanom, nagyon progresszív.
  Erzsébet csupasz lábujjait használva lövést ad le, és átüt egy afgán tankot, majd felmordul:
  - Én vagyok a legmenőbb nő a világon!
  Ekaterina is csupasz sarkával rúg, összetöri az ellenséget és nyikorog:
  - A Szovjetuniónak!
  Elena kétszeri gondolkodás nélkül rálő az ellenségre. Széttépve és nyikorogva:
  - A kommunizmusért!
  Euphrosinia is, hogyan kell eltalálni az ellenséget. Összetöri az afgánok tankját, és azt dumálja:
  - A Hazáért a végsőkig!
  És ezek a lányok, egyszerűen szuperek. Semmiféle erő nem tud ellenállni az ilyeneknek. És valóban ők a legmenőbb harcosok és agarak. És senki sem tud szembeszállni velük.
  És ha elkezdtek veszekedni, akkor az csak hipermenek harca lesz.
  Erzsébet pedig puszta lábujjai segítségével újra lőni fog, és nyikorog:
  - Az új Szovjetunióért!
  Ekaterina is sorra lőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - Igen, Vlagyimir Putyin finoman szólva sem túl jó vezető!
  És a lány megcsavarta a csupasz, kerek sarkát.
  Elena tovább veregette az afgánokat, és csicseregte:
  - A Szovjetunió nagy kommunizmusáért!
  És csupasz lábujjakkal kifejezetten pusztító és gyilkos!
  És akkor hogyan csapkod a lány Euphrosinia. És zúzd össze az ellenséget, és nyikorogj:
  - Lada istennőnek!
  Itt van a csataterük.
  És a harcos, hogyan kezdték el kaszálni az ellenfeleket, és hogyan nem kegyelmeztek nekik, kiirtva az afgánokat.
  Erzsébet is rálőtt az ellenségre, és szintén csupasz sarkat használt, és kotyogott:
  - A kommunizmusért a szovjetek földjén!
  És itt olyan harcos és harcias nő.
  Már az afgánokat csépelik az égből.
  Anastasia Vedmakova nagyon dögös a csatában. És mindenkit összetör. Az égen pedig lelövi afgán repülőgépeket és lecsap a szárazföldre. Ez egy olyan agresszív lány.
  És nevetve énekelte:
  - Szülőföldünkért, öljétek meg az összes tálibot!
  Akulina Orlova fogát kifejtve megerősítette:
  - Valójában a szellem egy démon, bemászott a Szovjetunióba!
  És a harcos lelőtt egy másik afgán gépet.
  Mirabela Magnetic, aki az iszlám tálib birodalom harcosait pusztította az égen és a szárazföldön, miközben csupasz lábujjait használta, felkiáltott:
  - A hazánkért!
  Itt egy triád harcol az égen. És nagy intenzitással üti az afgánokat. Az ellenségeket pedig alaposan leütik.
  Akulina Orlova csupasz sarkával a gombokon üvöltött:
  Nagy hazánkért!
  És hogyan kacsint a partnereire.
  És megint leüti az afgánokat. És ezek nagyon agresszív ugrások lányoknál.
  Anasztázia mosolyogva csicseregte, a fogát mutatta, leütötte az afgán pilótákat:
  - Harcosok vagyunk, akik minden sereget legyőznek!
  És megint kiütött egy afgán autót.
  Igen, az itteni lányok alaposan felvállalták az iszlám birodalom katonáinak kiirtását. És összetörnek...
  Alyonka is elkeseredetten küzd, és a legjobb műrepülését mutatja be. És leüti az ellenséget, mintha modellek lennének.
  A tálibok pedig folyamatosan másznak és másznak. És hatalmas számban ölik meg őket.
  Alenka valami halálos dolgot dobott a csupasz lábujjaival, és énekelte:
  Fehér farkasok vagyunk!
  Anyuta egyetértett ezzel, szertartás nélkül kaszálva az ellenfeleket:
  - És mi vagyunk a legjobbak a világon!
  És gránátot is adott a csupasz sarkával.
  És most Alla is gépfegyverrel lő. És kiüti a sok afgánt és ordít:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Maria is nagyon pontosan lő az afgánokra. És alaposan kiüti őket. És gránátokat is dob a csupasz lábujjaival. És ordít:
  - Dicsőség Svarognak!
  Olympias is nagy, halálos erővel sújtja az ellenséget. Lekaszálja ellenségeit az iszlám birodalomból, és nyikorog:
  - Az egésznek, az egész világnak a kommunizmus korszakában!
  És a lány ismét feltárja a fogát, és pontosan lő az ellenségre.
  És Marusya az afgánokra is firkál. Skarlát mellbimbóval megnyomja a páncélgombot, kiüti az ellenfeleket és nyikorog:
  - Nagy Oroszországért!
  Itt vannak a lányok.
  De Matryona, akárcsak az afgánok, csupasz lábujjait használva csapkodja, legyűri a tálibok ellenségét, és sikolt:
  - A Hazáért és a szabadságért mindvégig!
  Így jártak a lányok, és így csépelnek az afgánok - csak horror. És szó szerint teljes és általános kiirtásuk van. Úgy tűnik, az afgánoknak nagyon rossz napja van.
  Alenka az afgánokra lőve és lekaszálva megjegyezte:
  - Ez az én hazám!
  És a csupasz sarkával hogyan adja meg magát a megsemmisülés gyilkos ajándéka.
  Itt vannak a lányok - mondjuk szuper.
  Anyuta agresszíven megjegyezte, az afgánokra lőve:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Küzdött Alla-val, tüzelt, és skarlátvörös mellbimbóját a páncélököl gombjaira nyomva nyikorgott:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Maria pedig, halálos erővel megbasztva az ellenséget, üvöltött:
  - Dicsőség a legmenőbb szülőföldnek!
  Olympias hozzátette, legyűrve az ellenséget, és megnövekedett sebességet mutatva:
  - Nagy dicsőség a legvirágzóbb országnak!
  Matryona, aki az ellenfeleket vájta, és puszta lábujjait használta lövöldözéskor, elvette, és nyikorgott:
  - És dicsőség a legmenőbb harcosoknak!
  Marusya, aki szintén az ellenségekre firkált, és szó szerint lekaszálta őket, fülsüketítően kotyogott:
  - És a Szovjetunió is nagy dicsőség évszázadok óta!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  - Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  A szovjet kormány -
  Nagy az erő!
  És a harcosok fülig röhögnek. És kitárták a fogukat.
  Alenka széles mosollyal mondta:
  Szívünket adjuk Szülőföldünkért!
  Anyuta dühösen folytatta:
  - És mi állunk és nyerünk!
  Itt vannak, mondjuk ki, csodálatos lányok. És nagyon szeretnek teljes erőből küzdeni.
  És itt van Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova csatában.
  A fiú és a lány úgy néz ki, mint a tizenkét év körüli gyerekek, de valójában a halhatatlan bérgyilkosok olyan agresszívan harcolnak. Hogy semmi sem állhat ellenük.
  Alenka fogát feszegetve, a tálibok ellenfeleit levágva mosolyogva énekelte:
  Harcolni fogunk egy szebb holnapért!
  Anyuta, csupasz lábujjjal lövöldözve és bombázva, hozzátette:
  - És a páncélvonatunknak sikerült felgyorsulnia!
  A vörös hajú Alla pedig felpattanva, vonaglóan, kacsintva hozzátette:
  - Csókolózzunk!
  Oleg Ribacsenko szélmalmot hajtott kardjaival, levágta az afgánok fejét, és nyikorgott:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  A fiú pedig csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékot indított a halálból.
  A lány kardokkal is átvágta a lepkefogadást. Levágta az ellenséget, és nyikorgott:
  - Dicsőség a szovjet rendszernek!
  És csupasz lábujjaival megsemmisítési ajándékokat is dob majd, megsemmisítve ellenségeit.
  A gyerekek pedig, szétverve az ellenséget, egyhangúan énekelték:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a táliboknak...
  A nap ragyogóan fog sütni
  Minden gonosz ellenséget darabokra tépünk!
  Gyerekek és nagyon klassz harcosok. És fütyülnek is, kábult és kábítószeres varjak egész felhőjét zúdítva az ellenségre. És ez rendkívül klassz.
  Oleg Ribacsenko, mosolyogva vágva le az afgánokat, megjegyezte:
  - Velünk az egész bolygó fiatalja,
  Világszerte építő csapatunk!
  És a fiú csupasz sarkával megadta magát a halál pusztító ajándékának.
  Margarita Magnyitnaja, az iszlám harcosokat legyűrve, szintén fogát feszegetve csicseregte:
  - A nép az egész országot a kommunizmusba vonultatja!
  És azt is, hogyan vág át az iszlám rangokon. És azt kell mondanom, hogy ez nagyon kegyetlen és menő.
  Eközben a tálibok elfogtak egy tizennégy éves fiút. Levetkőztették és egy fához kötözték. Ezt követően először megkorbácsolták, véresre vetkőzve a bőrt.
  Ezután sót szórtak a tinédzser sebeire. Aztán elkezdtek tűzön sütni, és megégették a gyerek csupasz sarkát. És olyan kegyetlen volt. És végül megkínozzák
  fiú halálra.
  És megint ádáz csaták vannak...
  A tálibok állásait pedig orosz támadórepülőgépek sújtják repülőgépekkel. És itt az afgánok és a rakéták dumálnak. És mindannyian másznak és másznak, mint a görcsös varangy.
  És egész hullák maradnak hátra.
  Margarita mosolyogva énekelte:
  Harcolni fogunk egy szebb holnapért!
  És Oleg Rybachenko, levágva az afgánokat, ugatott:
  - Sikerült kitalálni!
  És a fiú ismét csupasz lábujjakkal halálos erejű gránátot fog dobni.
  És ezeket az afgánokat olyan magabiztosan és híresen csépelik.
  Ezek a gyerekek az igazi szörnyek.
  És a halhatatlan lények mezítláb harcolnak, és nagyon aktívan összetörik az ellenfeleket.
  De az NDK-ból egy tank is beszáll a csatába.
  Gerda és legénysége beszáll az afgánokkal vívott csatába.
  A lány pedig csupasz lábujjakkal lő, és kotyog:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek!
  Charlotte, aki utána tüzel, megerősíti:
  - Dicsőség a szovjet rendszer eszméinek!
  Christina, aki csupasz lábujjával lövi az ellenséget, sikít:
  - Új fényes eszmékért!
  És nagyon pontosan eltalálja az ellenséget.
  És az afgánok kapnak rá.
  Magda pedig rálő az ellenségre, és fogát kitárva visít:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És azt is, ahogy csupasz lábujjai segítségével veri az ellenséget.
  Ezek verekedős lányok, valljuk be.
  Az ellenségre lövöldöző Gerda csicseregte:
  - Oroszországért és a győzelemért a végsőkig!
  És ismét csapkod, ezúttal egy skarlátvörös mellbimbóval nyomja meg a joystick gombját.
  Itt vannak a lányok. Fogasak és agyarasak, és bárkit egyenesbe tudnak tépni.
  Charlotte fogta, és agresszíven énekelte a fogát:
  - Afrika szörnyű, igen, igen. Igen!
  Afrika veszélyes, igen, igen, igen!
  Ne menjetek lányok - menjetek Afrikába sétálni!
  Christina fogát tátva verte ellenfelét, és így szólt:
  - Lányok ne menjenek mezítláb a sötétben!
  és csupasz sarokkal hogyan kell megadni magát az ellenségnek.
  Itt vannak a nők - minden nő nő!
  Az afgánokat pedig kegyelem nélkül lelövik és elpusztítják.
  Magda rálőtt az ellenségre, és szó szerint elsöpörte, agresszívan kiadta:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És azt is, hogyan kell pofont tenni a csupasz lábujjak segítségével. Itt van a lány.
  Azt kell mondanom, hogy ez egyszerűen ultra!
  Íme a lányok, hogyan vették fel a tálibokat, és vertek kalapáccsal.
  A tálibok pedig megkínoztak egy orosz komszomol tagot. Először meztelenre vetkőzve. Aztán elkezdték önteni a vizet. Először forró - forrásban lévő víz, majd hideg. Aztán forró dróttal verni kezdték.
  És olyan kegyetlen volt. Aztán megint kínzás és fény a lány csupasz sarkára. És súlyosan megkínozták. És miért öntöttek savat, ami még fájdalmasabb.
  És a lányt is halálra kínozták.
  Aztán elvették a csontvázát, lefedték arannyal, és felakasztották, hogy mindenki lássa. És rendkívül kegyetlen volt.
  Ez az a fajta hatalom, amelyet a tálibok demonstráltak. És próbálja meg felvenni a versenyt egy ilyen országgal. De a lányok szeretnének gyereket. És felvágták a hasukat. És nagyon kegyetlenek.
  A harcok többek között úgy égnek, mint az alvilág lángjai.
  Oleg Rybachenko az ellenfeleket levágva ezt énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  És a fiú ismét csupasz lábujjakkal dobja majd el a halál gyilkos ajándékát
  Margarita Korshunova, amikor levágta az afgánokat, nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  És megdobja csupasz lábujjait, ami tömeges halált hoz. Igen, az ilyen lányoknak senki sem tud ellenállni.
  Fiú és lány teljes és dühös izgalomban és harci töltetben.
  Oleg Rybachenko, aki karddal vágta le az afgánokat, ezt énekelte:
  - Hozott, elhozott,
  Elvitt!
  Csak ülök egy lóra
  És a szerencse vár rám!
  És a fiú nevetni fog, és ismét elveszi és feldarabolja az ellenséget.
  És itt vannak Margaritával együtt, ahogy fütyülnek. És döbbent varjak tömege hull majd az afgánok fejére. Mondjuk ez remek.
  Margarita Korshunova ezt írta a Twitteren:
  - Én vagyok a legerősebb a világon, elpusztítom az ellenséget a WC-ben!
  És kacsints a társára.
  És az afgánok felsőbb erői elkezdtek kiapadni.
  Oleg Rybachenko végül csupasz sarkával megnyomta a kapcsolót. Az áramlat pedig lecsapott, és egy csomó tálib katonát azonnal csontvázakká változtatott. És meg kell jegyezni - gyilkos.
  A Terminátor fiú ezt énekelte:
  -Legyen híres Földünk!
  És hogyan fütyül, kitárva a fogát.
  Itt van a fiú. És tényleg nagyon harcias.
  Aztán ott vannak az afgánokat eltaláló szovjet rakéták. És komolyan megütik őket. És sok harcos meghal.
  Tamara és Veronika halálos rakétákat céloz meg tűkkel és labdákkal, és felrobban. És sok afgánt azonnal megölnek. És ez olyan kegyetlen.
  A lányok jelenleg a bunkerben vannak, és mezítláb betonlapokat taposnak. És halálos támadásokat indítson az ellenségre, alaposan megsemmisítve.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  Tamara tüzel és ordít:
  - A nagy Szovjetunió és annak vezetője, Sztálin velünk van!
  Veronica is megerősíti ezt:
  Rúgjuk fel a tálibokat!
  És azt is, hogyan kell tüzelni az ellenségre. És ettől nagyon kemény lesz. A lányok szeretnek ölni - ezek a lányok.
  Veronica egyszer feltett egy kérdést:
  Mennyi kétszer kettő öt?
  Tamara nevetve válaszolt:
  - Négy és fél!
  És ez egy nagyon szellemes kijelentés lett.
  A lányok itt olyan feszültek.
  Natasha és csapata is az afgánokra lő. Tömegesen megölik őket és ordítanak:
  - Dicsőítsék a kommunizmust!
  És a nyelv meglátszik!
  És akkor még csupasz sarokkal is, hogy hogyan fogadja és konkrétan megadja magát.
  Ez egy lány, minden lány lány.
  És mérhetetlenül félelmetes.
  Szvetlana dühösen énekelt, és az afgánokra firkált.
  És a csillagos magasságban, hegyi csendben,
  A tenger hullámában és a dühös tűzben,
  És dühös, és dühödt tűzben!
  És akkor Zoya kétségbeesetten tüzel az ellenségre.
  Ezek a lányok - nagyon lendületesek.
  És Augustina legyűri az ellenfeleket és üvölti a tüdejét:
  - Szülőföldünkért, a Szovjetunió dicsőségére!
  És itt természetesen Kína nem tud ellenállni egy ilyen csapatnak.
  A lányok pedig természetesen nagyon lendületesek és ügyesek.
  Egyetlen trükk sem fog működni ellenük.
  Natasha, aki az afgánok újabb sorát nyírta le, búgta:
  - Én vagyok a legerősebb a világon, és mindnyájatokat megöllek a WC-ben!
  És ismét, csupasz lábujjakkal, halálos erejű robbanócsomagot fog dobni.
  Ágoston, ez a harci erejű lány, csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És kacsints is smaragdszemeivel.
  Svetlana nagyon agresszív a harcban. Összetöri az afgánokat és csipog:
  - Dicsőség a kommunista győzelem idejének!
  Itt vannak a lányok...
  Sztalenida pedig minden további nélkül kiirtja az afgánokat.
  És lekaszálja őket, mintha tényleg egy vadászrepülőgép-kaszája lenne.
  Ez egy lány, minden lány lánya!
  Steelenida összetörte az afgánokat, és gyilkos halálajándékokat dobott csupasz lábujjaival:
  - Dicsőség hazánknak - a Szovjetuniónak! Putyin Oroszországa - nem!
  És ismét a lány vad erővel veri az ellenséget. Itt van, harcos és harcias.
  Az ellenségre lövöldöző Victoria mosolyogva mondja:
  - Nagy dicsőség vár a Szovjetunióra!
  Steele bólintott.
  - Igen, vár!
  És miközben lőtt, gondolta. Bizonyos szempontból ez a Honvédő Háborúra emlékeztet, kivéve, hogy az ellenségnek nem sikerült meglepetésszerűen elkapnia a Szovjetuniót. A hirtelen ütésre tett fogadás pedig nem igazolta magát.
  De nagyon sok afgán van. Előrenyomulnak, szó szerint hullákat dobálnak az orosz állásokra. És ez az ő eszeveszett és vad taktikájuk. És nem veszik figyelembe veszteségeiket,
  és az emberek gyakorlatilag nincsenek védve. Szóval próbálkozz ezekkel, meg tudod csinálni.
  Sztalenida csupasz sarkával gránátot dobott, és csicseregte:
  - A Szovjetunió nevében!
  És megmutatta nagyon éles fogait.
  Victoria egyetértett vele:
  - A vezetők jönnek-mennek, de a Szovjetunió marad!
  Stalenida izgatottan kotyogott:
  - A Szovjetunió örökké velünk van!
  Szerafim, aki az ellenségre lő, mintha kuncogna, és leüti az ellenséget, kiadja:
  - Klasszikus erő leszünk!
  És egy lány is, mint egy mezítláb, a teljes pusztulás ajándékát adja.
  Victoria énekelt:
  - Dicsőség a kommunizmus országomnak!
  Szerafim készséggel megerősítette ezt:
  - A kommunizmus fény és jólét!
  És újra adni, hogy elpusztítsa az afgánokat.
  Gerda is nagyon agresszívan küzd. És a legmagasabb osztályát mutatja.
  De nincs igazi trükk Gerda ellen.
  Ez egy lány, aki az egész univerzum álmát adja.
  És el fogja énekelni:
  - Dicsőség Földemnek, és az egész univerzumban vagyunk!
  És ismét, csupasz lábujjaival a szépség beengedi a halál és a megsemmisülés gyilkos ajándékát. Mondjuk egyenesen - a lány az, amire szüksége van.
  Gerda az egész harci felszerelést lelőtte, és most visszatér.
  A híres német négyes, miután sok afgánt megölt, titkolóznak.
  Nos, burgonyára vágják.
  Charlotte, aki csupasz lábujjával egy pakli kártyát tartott, keményen megjegyezte:
  - Most háborúban állunk a tálibokkal, és amikor háborúban voltunk az oroszokkal!
  Gerda egyetértően és hevesen bólintott:
  - Igen, volt ilyen idő. És akkor nem tudtunk nyerni! Christina, egyetértesz?
  Christina magabiztosan kijelentette, és csupasz lábujjával dobta a kártyát:
  A férfiak hibája! Nem mutattak harci tulajdonságokat!
  Magda megerősítette:
  - Igen, férfiak! Ha több nő harcolna, akkor reális esélyünk lenne a sikerre!
  Gerda egyetértően bólintott.
  - Mezítlábas lány, és még skarlát mellbimbóval is - ez szuper!
  Charlotte logikusan egyetértett ezzel:
  - Igen, mezítlábas lányok, ez valami kolosszális!
  A harcosok pedig tovább dobálták a kártyákat.
  Stalenida agresszíven megjegyezte, miközben lőtt az afgánokra:
  - Közvetlenül megütjük az ellenséget!
  És csupasz lábujjakkal a lány gránátot fog dobni. És pusztító.
  Victoria magabiztosan mondta:
  - Bár egyrészt nincs Isten, másrészt velünk van!
  Viola, még az afgánok sora is elkaszálta őket, és megerősítette:
  - Isten legyen velünk! És kolosszális erők!
  És a lányok, hogyan kell nevetni és mutogatni a nyelvüket.
  Alina is rácsap az ellenségre, kolosszálisan lekaszálja és nyikorog:
  - Én vagyok a legharcosabb csaj!
  És csupasz lábujjakkal is, mint egy halálos erő, megfogja és elindítja.
  Ezek azok a lányok, akik szeretnek ölni. Annyi embertelen erejük van.
  Steelenida agresszióval énekelte:
  - Erősségünk a kommunizmusban van,
  Adj életet és szívet
  Mi vagyunk a mi szent Hazánk,
  Álljunk és nyerjünk!
  Ilyen lány volt. Mondjuk ő nagyszerű. És nagyon harcos.
  Victoria ezt írta a Twitteren:
  - A Szovjetuniónak, amelyben a bölcs király!
  És a harcos felmutatta a nyelvét, és kacsintott ellenfeleire.
  Itt vannak a lányok...
  Alenka magabiztosan küzd az ellenségekkel, és hihetetlen ugrásokat mutat.
  És ugyanakkor a lány üvölti a tüdejét:
  - Van egy szuper hölgyem!
  És feltárja nagyon gyöngyház fogait.
  Anyuta rálő az ellenségre, halálos erővel összetöri, széttépi és ordít:
  - Van egy hiper lányom!
  . FEJEZET? négy.
  És csupasz lábujjai a halál sokkoló ajándéka!
  És a harc Alla is harcban van. Így veri az afgánokat.
  És miközben a lány még mindig sikít:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És ismét, mint ellenség, valami teljesen halálos dolog indul el.
  És sok afgán szét lesz szakadva.
  Maria az iszlám birodalom katonáira firkálva vette és megjegyezte:
  - És kit találunk az erdőben?
  És hogyan fogja megütni egy ajándékkal egy géppuskától. Itt van, milyen harcos és gyönyörű harcos.
  Olympias rálő az ellenségre. És rendkívül jól csinálja.
  És kitárja a fogát, és ordít:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  Marusya agresszíven észrevette, szétzúzta az ellenséget, és puszta késujjaival halálos gránátokat dobott:
  - Dicsőség az új főtitkárnak!
  Matrena megverte az afgánokat, és így szólt:
  - Ha nem homoszexuális!
  Alenka, aki rálőtt az ellenségre, elvette, és csicseregte:
  - A nagy kommunizmusért!
  És újra, mint egy gyilkos tűzrobbanás az afgánokra. Nos, ő egy harci szépség. És annyi varázsa van.
  Anyuta, aki szintén rálőtt az ellenségre és lekaszálta, nyikorgott:
  - Oroszországért!
  És csupasz sarokkal, hogyan kell behódolni a táliboknak. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  A vörös hajú Alla legyűri az ellenfeleit és üvölti a tüdejét:
  - Lady hyper vagyok!
  És csupasz lábujjaival hogyan sújtja halálos halált az ellenségre.
  Itt van egy lány - mondjuk ultra van!
  Nagyon szép Maria, aki rálőtt az ellenségre, kotyogott:
  - Van egy osztály megám!
  És ismét lecsap az ellenségre egy csupasz, és nagyon kerek, rózsaszín sarokkal.
  Az afgánok lemészárlásával és a tálib iszlám birodalom harcosaitól származó holttestek hegyének felhalmozásával ünnepelt Olimpia, üvöltve:
  - Én vagyok a legmagasabb osztály!
  És ő is csupasz lábujjakkal fogja dobni a lábát, valami alapvetően és egyedülállóan gyilkos. Itt egy lány - minden lány - egy lány!
  Marusya is lezuhan és csipog, megölve afgánokat:
  - Megsemmisítem az ellenségeket! Igazi őrültek háza lesz!
  És a lány fogja, és nevet.
  És skarlátvörös mellbimbóval, ahogy megnyomja a joystick gombját. És levágja az ellenfeleket, valami halálos dologgal.
  Matrena is verni kezdte az afgánokat, és üvöltözni kezdett:
  - Dicsőség a kommunizmus hajnalának!
  És a csupasz sarka mindenkit eláztat, mint az ellenség. Itt van, milyen gyönyörű lány. És ők lányok, mondjuk - szuper osztály.
  Vagy talán Giga, vagy akár TETRA!
  Ezek a lányok, és alaposan levágtam az afgánokat. És ez általában egy szuper osztály.
  Alyonka fogta, és fogát tátva énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb a világon! És kettő plusz kettő az négy!
  És hogy nagyon pontosan üti el az ellenséget. És darabokra fog robbantani egy másik tálibot.
  És ennek a lánynak ilyen fantáziái vannak. De a tálibok csinálnak valamit.
  Itt kínoznak egy lányt. És hogyan dolgoznak fel ostorral. És akkor szögesdrót. És akkor megégetik a sarkát egy vörösen izzó vasalóval. És a lány nagyon elégedett.
  És írt szépség akar lenni.
  Alenka énekelte:
  - A legmenőbb Szovjetunió nagy kommunizmusáért!
  És ismét gránátot fog dobni csupasz lábujjával az ellenség felé.
  És nagyon klassz.
  Az ellenségre lövöldöző Anyuta is ordít:
  Milyen nagyszerű a kommunizmus!
  És jól irányzott vonalvezetéssel kaszálja az afgánokat. Itt van egy gyönyörű lány.
  És a csupasz sarka belehalt, a megsemmisülés ajándéka.
  És a vörös hajú Alla is nagyon agresszív a csatákban. És hogyan lehet vad dühvel legyűrni ellenségeit. És kolosszális tevékenységgel firkálja magát.
  És csupasz lábujjakkal halálos erővel dobja a halál ajándékait.
  Ez egy lány - csak szuper osztálya van!
  Mindezek lányos mezítlábas seregek, nagyon nagy bravúrokra képesek.
  Maria az afgánokról írva megjegyezte:
  -A legnagyobb hatalom a miénk és a legmagasabb osztály!
  Aztán a harcos kacsintott.
  És egy skarlátvörös mellbimbóval megnyomta a páncélököl gombját. És ez a legmagasabb pilóta, és a lábak négyzeteinek összegének valódi konstrukciója.
  Olympia, leverve az ellenséget, üvöltött:
  - Az univerzum legjobb győzelmeiért!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet megsemmisítési ajándékot adni az ellenségnek. És tényleg olyan lesz, mint egy cselekvés - erőn felül!
  A lányokról elmondható, hogy rendkívül küzdelmesek. És ha tesznek valamit, akkor az emberek évszázadokig boldogok lesznek. És annyi örömük és igazi kozmikus ragyogásuk van.
  Itt vannak a harcosok - a legmagasabb műrepülők.
  Marusya, szétzúzva az afgánokat, elvette, és vyaknula:
  - Békét az otthonodnak!
  És ismét gyilkos halálajándékot dobott a lábujjaival, széttépve az ellenséget.
  Matryona az afgán csapatokat is eltalálta. Megtépte a tálibokat, és felkiáltott:
  - A bolygó legnagyobb szocializmusáért!
  És a szeme csillog.
  Igen, ez a pozíciók legmagasabb héja.
  És az afgánok óriási károkat viselnek, de mindazonáltal mindenki mászik és mászik. És kolosszális emberi erőforrásokkal rendelkeznek. Aminek úgy tűnik sosem lesz vége.
  És minden hullámban és folyamatos folyamban folyik.
  Alyonka széles mosollyal a fogai között énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus és az orosz cárok korszakának!
  És csupasz lábujjaival ismét megdobta a halál és a pusztulás gyilkos ajándékát.
  És a lány fülsüketítően kicsurgatta a fogát (igen, fülsüketítően ki lehet tennünk a fogát!), elvette és felkiáltott:
  - Erős szuverén,
  Uralkodj a dicsőségért
  A mi dicsőségünkre...
  Uralkodj az ellenségtől való félelemben
  ortodox király,
  Uralkodjatok a dicsőségért, a mi dicsőségünkért!
  Anyuta nevetve jegyezte meg:
  - Kihagytad a szavakat: Isten óvja a királyt!
  Alenka készséggel egyetértett ezzel:
  - Igen, lemaradtam! De ez sajnos adott!
  Maria egy nagyon menő lány mosolyával megjegyezte:
  - Elment a cár atya, és helyette Lenin munkája!
  A vörös hajú Alla csicseregve nyírta az afgánokat:
  - Lenin ügye él, pedig Lenin halott!
  Az olimpia logikusan tiltakozott ez ellen:
  - Lenin halhatatlan!
  Kacsintott smaragd szemére.
  Tehát azonnal láthat itt csodálatos lányokat, akik kifejezetten képesek harcolni a tálibok ellen. És általában véve erejüket kolosszális kozmikus erőként kell megjegyezni.
  Marusya mosolyogva jegyezte meg, és ellenségekre lőtt:
  - A cár visszatér, és Lenin él!
  Matryona egyetértett ezzel:
  - Hát persze hogy lesz! Dicsőség Leninnek!
  Alenka mosolyogva folytatta:
  - És II. Miklós cár! Dicsőség minden hősnek!
  Anyuta egyetértett ezzel:
  - Dicsőség minden hősnek!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség...
  A tankok rohannak előre....
  Vörös zászlós csapatok
  Üdvözlet orosz nép!
  Vlagyimir-Mihail Gorbacsov-Putyin végre felébredt. És túl sokáig aludt.
  Most az államügyeket kell intéznünk.
  És Vlagyimir-Mihail kijelentette a kíséretének:
  - Túl kapkodjuk a demokratizálódást és a glasznosztyot. Erre nincs szükségünk, hanem éppen ellenkezőleg, meg kell húznunk a csavarokat és rendet kell tennünk. A részegség ellen más módon fogunk küzdeni. Az alkoholtermelést nem szabad csökkenteni.
  Erősíteni kell a holdfényfőzés büntetőjogi felelősségét is. És növelje a fegyveres erők finanszírozását. Különösen a tudomány és a haditechnika fejlesztése.
  Mihail-Vlagyimir elrendelte az afganisztáni szovjet csapatok számának növelését is. És fokozza a harcot ott a döntő győzelem érdekében. Arra is parancsot adtak, hogy aktívan használjanak harci repülőgépeket a mudzsahedek ellen, és többet bombázzanak.
  És persze egyéb utasítások.
  Mindezt a Politikai Hivatalon és a plénumon keresztül kellett volna végrehajtani. A beszélgetés különösen azt érintette, hogy ideje lenne-e elfogadni egy új alkotmányt. De nem túl lendületesen.
  Mindeközben tovább kellett erősíteni a pozíciókat. Különösen távolítsa el Jelcint. Vagy még jobb, menj börtönbe. Hogy ne legyen büdös.
  És általában, itt az ideje, hogy véget vessünk a demokrácia játékának.
  Vladimir-Mihail úgy döntött, hogy diktátor lesz. Különösen a munkából való késés miatti büntetőjogi felelősségre vonás. Sok embernek kell itt börtönbe vonulnia.
  De persze ez sem minden, de kezdetnek elég.
  Addig is aludhat, és hagyhat, hogy valami agresszív álmodozzon;
  Afganisztánban pedig folytatódtak a nagyon kegyetlen és véres csaták a mudzsahedekkel.
  Az Oroszország és Afganisztán közötti háború minden sebességgel vívott...
  Natasha rálőtt az Iszlám Birodalom katonáira, szó szerint lekaszálta őket és énekelt...
  Legyen mindig a nap
  Legyen mindig mennyország...
  Mindig legyen anya -
  Legyek mindig!
  A lány pedig csupasz lábujjakkal gyilkos gránátot indít az afgánokra. És az iszlám birodalom harcosainak tömege leszakad.
  Zoya is forgat és énekel:
  - Dicsőülj meg, dicsőülj, te vagy a mi Földünk!
  Őshonos erdőink és szántóink!
  A Mindenható nevében,
  Te vagy a mi drága, szent családunk!
  És csupasz lábujjaival valami halálosat is dob a tálibokra.
  Igen, az iszlám tálib birodalom katonái komoly problémával néztek szembe.
  A vörös hajú Ágoston folytatta a tálibok kaszálását, és csicseregve kaszálta soraikat:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És hogyan dobja halálajándékát gyilkos erejű csupasz lábujjaival, széttépve ellenségeit.
  És Svetlana is úgy döntött, hogy valami halálos dolgot ad hozzá az ellenséghez, és elpusztítja a testet.
  És akkor mormolja:
  - Dicsőség szülőföldemnek!
  És ő is a megsemmisülés ajándékát fogja dobni halálos csupasz lábujjaival.
  Ezek a lányok egyszerűen szörnyűek.
  Harcosok foglalták el Afganisztánt, és zsetonok repülnek az iszlám birodalomból.
  Natasha, aki az afgánokra lövöldözött és kaszálta őket, megjegyezte:
  - Dicsőítjük Istent Svarog nevével!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet elindítani a megsemmisítés gyilkos ajándékát.
  A lányok valóban a legmagasabb műrepülés mutatói.
  Zoya skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a páncélgombát, megütötte a tálibokat és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  És Ágoston is felveszi és lecsapja az iszlám csapatokat. És az afgánok maszkja összetörik és nyikorog:
  - De élni, mint régen, de élni Brezsnyev szerint!
  Hülye vagyok, hülye vagyok, nem tudok!
  És csupasz lábujjaival ismét valami rendkívül halálos dolgot indít el. Itt van a lány.
  És Svetlana is nagyon harcias kölyök a csatában. És kétségbeesetten harcol. És képes elvágni az előrenyomuló fegyveresek tömegét a tálibok iszlám birodalmától.
  És a lány ordít:
  - Dicsőség a kommunizmusnak Svarog!
  És mások megerősítik:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Erzsébet rálő az ellenségre. És csupasz lábujjakat is használ. Jó tankja van, képes átütni az ellenfelet. És ezt a lányt meg kell mondani, csak
  szuper osztály.
  És lő, és lecsap az ellenfelekre.
  És énekli:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  És hazánk vörös zászlója,
  Mindig önzetlenül hűségesek leszünk!
  Ekaterina is tüzel az ellenségre, keresztül-kasul üti, és áttöri az autók tornyait. Aztán felkiált:
  - Dicsőség a kommunizmusnak Lada!
  És csupasz lábujjakat is használ.
  Elena az afgánokra is lő. Az iszlám birodalom cséplése. Végig-belül üti őt, és sikít:
  - Az ügyünk jogos!
  És az Euphrosinia az ellenséget is nagyon pontosan üti. És énekli:
  - A remek ötletek nevében! A gazembert legyőzik!
  És azt is, hogy hogyan kacsint partnereire.
  És hogyan fog ugrani Erzsébet tankja. És semmisítsük meg az afgán csapatokat. És vad volt.
  A lányok énekeltek és üvöltöttek:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  És ismét nagyon pontosan lőttek.
  Ezek voltak a lányok - amire szükséged van!
  És híresen csépelték az ellenséges afgánokat.
  Itt az égen a lányok is adtak a táliboknak.
  Anastasia Vedmakova repülőgépeket lőve átváltott a földi célokra. Összetörte őket, és felsikoltott:
  - Mi lányok bátrak vagyunk, bátrak. bátor,
  Nagyon aranyos göndör fiúink vannak!
  Forrón ledaráljuk őket
  És akkor köpünk, a bal váll fölött!
  Akulina Orlova, a kibaszott ellenfelek kiadták:
  - Útközben!
  És mezítláb leütötte az afgánokat.
  Mirabela Magnetic is leütötte a tálib csapatokat, és fogát tátva csicseregte:
  - Sok győzelem lesz!
  És a csupasz lábujjai mozogni kezdtek.
  Ők voltak a lányok - szuper osztály!
  Alenka és csapata a tálibok ellen harcolt. És nagyon karizmatikusnak tűnt.
  A lányok megtartották a védelmet, és pusztító ajándékokat dobtak az Iszlám Birodalom előrenyomuló katonáira csupasz lábujjakkal.
  Alenka csupasz sarkával a megsemmisülést ajándékozta, és énekelte:
  - Alek, hullat a boldogság könnye!
  Anyuta csupasz lábujjjal halálajándékokat dobált, és nyikorgott:
  - Hogy hárfát énekel a lelke!
  Alla is úgy verte, hogy rányomta skarlátvörös mellbimbóját a páncélököl gombjára, és kiadta:
  - Csepp, csöpög, csöpög, és Alenka kék szeme, könnyek hullanak a lándzsára!
  Maria csupasz lábujjai segítségével rúgott, és nyikorgott:
  - Pont a lándzsára! És múmia!
  Olympias is, hogyan nevet, és feltárta gyöngyházfogát.
  Ritka szépségű és bájos lány.
  Ugyanakkor a harcos kuncog és visít:
  - Dicsőség a kommunizmus királyainak!
  És csupasz sarkával megadja magát a halál gyilkos ajándékának.
  Marusya is lelkesen harcol...
  És nagy intenzitással géppuskából firkál az afgánokra. És csupasz sarkával halálajándékokat dob.
  És azt mondja:
  - A nagy kommunizmusért!
  Matryona az iszlám birodalom harcosait is megveri. Nagy intenzitással nyírja őket. És kacsintva felkiált:
  - Kiemelkedő győzelmekért!
  Alenka agresszíven kijelenti, lekaszálva az ellenséget:
  - A mi Oroszországunk a legelső és nagyszerű!
  És mezítláb is dobja a megsemmisülés gyilkos ajándékát.
  Anyuta kuncogva kijelenti, miközben megszakítja az afgán katonák sorait:
  - Dicsőség a Vörös Hadseregnek!
  És ismét az ellenségre veti, a megsemmisítés gyilkos ajándéka.
  És Allah elkezdi elpusztítani az ellenfeleket. És a csupasz lábujjai is alaposan összetörik az ellenséget.
  A mezítláb dobott halál ajándéka pedig repül.
  És Maria is nagyon harcos lány a csatában. És a lövései nagyon pontosak, és garantáltan eltalálják az ellenséget.
  És ez a lány is harcos karakter.
  Lelövi magát és sikolt:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Olympias rálő az ellenségre. Lekaszálja az afgánokat, és mosolyogva mondja:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És megint csépeljük a tálibokat.
  És csupasz lábujjakkal halálajándékokat dobni az ellenfelekre.
  Ezek a lányok a Vörösben, vagy inkább az orosz hadseregben.
  És rálőnek az ellenségre, konkrétan eltalálják.
  Marusya is lő az ellenségre. És nagyon jól csinálja.
  A lány a tüdejéből kiált:
  - Dicsőség az SZKP-nak! Dicsőség Klychkovnak!
  És lila szemekkel kacsint.
  És ismét mezítláb dobja a pusztítás ajándékát. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Marusya gyönyörű, és szinte meztelen.
  Matrena is lő az ellenségre, és nagyon pontosan. Megüti és nyikorog, kitárja a fogát:
  - Ég és Föld - szerelmem!
  És azt a lányt is, hogyan áztassa el az ellenséget a csupasz lábsarokkal.
  A lányok szeretnek ölni - ezek lányok!
  Sztalenida a tálibok ellen is intenzíven harcol.
  Ez a lány pedig rakétát indít az Iszlám Birodalom katonáira. És hogyan fogja széttépni a borongós szakállas katonák tömegét. Ez egy lány - mondjuk csak, mire van szükségünk.
  Steelenida kotyogott:
  - A Hazáért - a Szovjetunióért!
  Veronica elkeseredetten harcol az ellenségekkel is. És csupasz lábujjakkal halálos halálajándékokat dobál.
  És miközben a lány visít:
  - A nagy kommunizmusért!
  Victoria harcol. Így hát rányomta csupasz, lebarnult lábát a kilövőre, és arra, hogyan verte meg az afgánokat. Széttépte őket, és kiáltott:
  - Bízz hazámban!
  Szerafim pedig az ellenség támadásaként. Hogyan fogja lefektetni és elpusztítani a kínaiak tömegét ugatva:
  - A hazánkért!
  Ezek a lányok csak egy csodák.
  Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan fiú is a lányokkal harcol. Ő egy igazi és a legmenőbb harcos a világon.
  A fiú karddal vágja le az afgán katonákat, és a gyerekek lábainak csupasz ujjaival ajándékozza meg őket.
  És miközben énekli:
  - Ha az erőd útban van,
  Az ellenség épített...
  Hátulról kell megkerülni -
  Lövés nélkül vigye el!
  És megint a fiú és a lány, vele együtt Margarita, hogyan fütyülnek.
  A szívrohamot kapó varjak pedig az afgán katonák fejére esnek.
  Margarita Korshunova karddal vágja a tálibokat, ez a lendületes lány nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus királyainak!
  És ismét mezítláb integet, és mérgező tűket dob az ellenségre.
  Ezek a gyerekek az igazi szörnyek.
  Oleg Rybachenko az ellenfelekre firkálva kiadja:
  - Ha csak egy egész fej lenne!
  Hamarosan Kabulban leszünk,
  Ennyiről van szó!
  Margarita megerősítette ezt azzal, hogy kiirtotta ellenfeleit:
  - Igen, Kabulban leszünk!
  És hogyan veszi át a halál ajándékát csupasz sarkával.
  Ezek a gyerekek az igazi szörnyek.
  És harcolnak, mint fiatal hősök. Bár csak tizenkét évesnek tűnnek. De csak úgy néznek ki, mint a gyerekek.
  Most Afganisztán kalifa olyan szörnyeteggé vált, hogy megijesztik a gyerekeket. Mint régen, Hitlertől megijedtek. És ez persze érdekes és logikus is.
  Néhány helyen pedig az afgánoknak sikerült beékelniük magukat a tádzsik területre.
  Ezért afgánok, és szám szerint erősek.
  Az elfoglalt falvakban az Iszlám Birodalom csapatai elfoglalták, és habozás nélkül úgy döntöttek, hogy megkorbácsolják és botokkal megverik az összes nőt és gyermeket, a felnőtt férfiakat pedig egyszerűen egy istállóba zárják és elégetik. Valójában veszélyesek, és az afgánoknak nincs szükségük munkaerőre. A nőket pedig meg lehet erőszakolni. A férfiakat pedig elvitték és betaszították az istállóba. Aki ellenállt
  a helyszínen lelőtték őket. Az összes tinédzsert, akiknek az antennái már áttörtek, szintén a tűzbe dobták felnőtt férfiakkal együtt. Sőt, már tudnak harcolni.
  Elvették a tálibokat és felgyújtották. És a férfiakat élve elégették. A tizennégynél nem idősebb fiúkat és az összes nőt, koruktól függetlenül, levetkőztették, és ostorozni kezdtek.
  Utána pedig bambuszrudakkal verd a sarkukat. Több fiatalabb gyereknek és több idős nőnek is leesett a patája a fájdalomtól. Másokat úgy vertek, hogy nem tudtak felállni.
  A mezítlábuk pedig bedagadt.
  Aztán a tálibok felkapták őket, és szuronyokkal az irányukba terelték őket. Ezek kegyetlen lények.
  Így kezdődött egy új rend a tálibok uralma alatt.
  És ez még csak a kezdet.
  Az afgánok gyalogságban többszörös fölényben vannak, de sokkal gyengébb a légiközlekedés és egyre rosszabb minőségű felszerelések és nehézfegyverek. Sok tálib tank fából készült. És ettől nem lesznek erősebbek.
  Itt Gerda az autóján híresen pusztítja el az iszlám birodalom harcosait. És nagy intenzitással leüti őket. És a fegyvere működik.
  Gerda csupasz lábujjakkal megütötte az ellenfél lábát, és csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmus korának a németeknél!
  Charlotte is mezítláb lőtt, és nyikorgott:
  - Dicsőség a kommunizmus hőseinek!
  Christina elvette, és pofon vágta az ellenséget, megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával, és nyikorgott:
  - És dicsőség Szülőföldünknek!
  Magda pedig, hogyan üti el az ellenséget csupasz lábujjakkal és nyikorogással:
  - Szülőföldünk évszázados szerepe!
  És megütni az ellenséget is.
  És ezek harcos szépségek - szuper és hiper osztály.
  A legszélesebb profilú harcosok a harci tesztből.
  Albina és Alvina, az NDK-ból érkezett harci pilóták is csépelik a tálibokat.
  És ezt nagy lelkesedéssel teszik.
  És csupasz lábujjakat használnak.
  Albin lelő egy afgán repülőgépet az égen, és felsikít:
  - A fejlett országok kommunizmusáért!
  Alvina csupasz lábujjával lelőtte a gépet, és hozzátette:
  - És a fejlesztésben is!
  Ezek tényleg lányok voltak - amire szükséged van!
  És leverni a tálibokat. És most afgán repülőgépeket lőttek le az égen.
  Aztán továbblépnek a földi célok felé.
  Velük van Helga is, egy nagyon szép szőke lány.
  És megverni az ellenséget.
  És levágta a gépet csupasz lábujjaival, és hümmög:
  - A nagy kommunizmusért!
  Albina pedig leüti az afgán autót, leégeti, és hozzáteszi:
  - A legnagyobb kiterjedésekért!
  Alvina pedig levágja a tálibok támadógépét, és kiadja:
  - Héra istennőért!
  És nevess.
  Helga is, anélkül, hogy sokat gondolkodna, összetöri az afgánokat és ordít:
  - Dicsőség nagy hazánknak!
  És nagyon találóan leüti az ellenséget.
  Natasha és csapata pedig heves.
  Nagy számban mészárolják le a tálibokat. És miközben énekelnek:
  Apánk földjén élünk
  Rod és Lada unokái a fénygyerekek!
  - És szárnyas lovon repül,
  Oroszország távoli évezredekből!
  Zoya is csupasz lábujjai segítségével csapkodja az ellenséget, és dudál:
  - Oroszországért, amelyben az orosz istenek uralkodnak!
  - tette hozzá Augustine mosolyogva, és legyűrte az ellenségeket. és ehhez csupasz sarok használata:
  - A Szovjetuniónak!
  És azt is, hogyan adjunk hozzá egy lövést a skarlát mellbimbó megnyomásával a bazooka gombján.
  Svetlana pedig kifejezetten az ellenségeket is kiirtja.
  És csupasz lábujjakat is használ. És lekaszál egy csomó afgánt.
  Éneklés közben:
  - Apánk földjén élünk,
  Svarog unokái dicsőséges gyerekek!
  Natasha, rubin mellbimbójával megnyomva a páncélököl gombot, és kiütötte a tálib tankot, kiadta:
  - És szárnyas lovon repülünk,
  A távoli évezredekben járunk!
  Zoya sorozatban vágja le az afgánokat. És holttesteket halmozva fel az Iszlám Birodalom katonáitól, nyikorgott:
  Oroszország nevetett
  És sírt és énekelt...
  Minden korban ezért Oroszország!
  Ágoston az ellenségre firkálva nagyon agresszíven megjegyezte, és csupasz sarkával gránátot dobott:
  - Mi leszünk a legerősebbek a világon!
  És azt is, hogyan veri meg a tálibokat. És azonnal lekaszálnak egy egész sort belőlük.
  És Szvetlana is kiirtja az iszlám birodalom katonáit. És a pusztító erejű lábujjakkal ajándékokat dobál és énekel:
  - Dicsőség a hit kommunizmus korszakának,
  Hiszem, hogy nem lesz pacifizmusunk!
  A lány pedig megnyomja a páncélgombát, és alaposan összetöri az eperbimbót.
  És itt más szépségek is harcolnak.
  Például Jane Armstrong. Azt is meg kell jegyezni, hogy egy nagyon érdekes és harcos szépségű lány.
  . FEJEZET? 5.
  Összetöri a nyomasztó afgánokat, és nyikorogva mondja:
  - Itt a nyár!
  A lány rálőtt a tálibokra, levágta őket, és kotyogott:
  - A Hazáért és a szabadságért mindvégig!
  Gertrude is lőtt az ellenségre. Lelőtt egy afgán tankot, és nyikorgott:
  - A nagy kommunizmusért!
  És Malanya valami halálosat indít az ellenségre. Darabokra törik és nyikorog:
  - Megyek a fűbe!
  És Monica valami halálos dörömböléssel dörömböl az ellenségre, és csipog, fogát kitárva:
  - Nézem a tiszta eget, és megértem, hogy élek!
  Jane elvette és üvöltött:
  - Harangszó fog megszólalni az égen!
  Gertrude az ellenségbe vetette magát, és nyikorgott:
  - Szakadó eső fog esni!
  Malanya, hogyan kell üvöltve kutyázni az ellenséget:
  - Megyek a gyerekkoromba!
  Monica rálőtt az afgánokra, összetörte az ellenség autóját, és ezt énekelte:
  - Nekem nyári eső!
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  Natasha agresszíven megjegyezte, ellenségekre és ételre lőve:
  - Mi vagyunk Svarog nagy harcosai!
  És puszta lábujjakkal halálos halálajándékot dob az ellenségre.
  Zoya elvette, és egy automatikus sorozatlövéssel rárobbant az ellenségre. Leütötte, és nyikorgott:
  - Oroszországért Svarog!
  És csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés ajándékát.
  Ágoston is, mint egy pofon az ellenségre. A csupasz lábujjak pedig a megsemmisülés gyilkos ajándéka lesz. Széttépi az ellenséget és nyikorog:
  - A kommunizmus felé irányuló mozgalomért!
  És Svetlana is úgy csap le az ellenségre, mint egy shuganet. És gyorsan oltsa el az ellenséget. És elveszi a csupasz sarkát, és megtalálja a halál halálos ajándékát. És sok ellenség fog eltalálni.
  És akkor a lány énekli:
  - A mi nézetünk a legharcosabb,
  Lány lettem, nagyon király!
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  Natasha nagyon harciasan hozza fel magát.
  De Oleg Rybachenko is elkeseredetten küzd.
  A fiú pedig karddal és nyikorogva vágja le az afgánokat:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  És csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékot dob.
  Ez a gyerek egyszerűen csodálatos.
  Margarita Korshunova pedig alaposan megcsépli az ellenségeket. És az ellenség lábának csupasz lábujjaival pusztít.
  Aztán felkiált:
  - Szuper lány vagyok!
  És megint puszta ujjakkal, hogyan lehet éles és mérgező játékokat indítani az ellenség ellen.
  És akkor a gyerekek veszik és fütyülnek. És a varjak tömege egyszerre elkábodik, és az ellenségekre esik, áttörve őket. És a koponyák tele lesznek lyukakkal.
  Mondjuk így ment a szétszerelés harcban.
  A gyerekek pedig objektíven szólva harcolóak és halhatatlanok.
  Oleg Rybachenko énekelt, darabokra vágva a tálibokat.
  Olyan szép volt
  Az ember a kollektíva rabszolgája lett!
  És ismét, csupasz lábujjakkal, a fiú halálos halálajándékot küld ellenségeinek különösebb szertartás nélkül. Ez valóban gyilkos.
  Oleg Rybachenko fogta és énekelte:
  - Ta, ta, ta, macskát viszünk magunkkal!
  És ismét csupasz lábujjakkal csap le az ellenségre a halálos. És nagyon agresszív.
  Margarita, szétzúzva az ellenségeket, és jól irányzott lövésekkel lekaszálva, kiadta:
  - Dicsőség az orosz kommunizmus korszakának!
  És ismét halálos halálajándékot dobott az ellenségre csupasz lábujjaival.
  Itt a gyerekek újra veszik és fütyülnek. És varjak tömege hullott az afgán katonák fejére. Így ment végbe a teljes kiirtásuk.
  A gyerekek pedig tele vannak lelkesedéssel és vággyal, hogy valóban küzdjenek.
  Alenka rálő az ellenségre, és nyikorog:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És puszta, cizellált lábbal halálajándékot dob.
  Mondjuk ezek a lányok nagyon verekednek.
  Anyuta az ellenségre firkál, és fülsüketítően sikolt:
  - Nagy Szülőföldünkért.
  És csupasz sarkával feldobja azt, ami pusztulást és halált hoz.
  Alla pedig kioltja az ellenséget. Rengeteg afgánt lekaszál, csupasz lábujjakkal gránátokat dobál, nyikorog:
  - Új nagy győzelmekért!
  És azt is, hogyan kell halálos sorozatot eltalálni.
  De Maria egy gyilkos kaszával is leüti az ellenséget. Csupasz sarokkal pedig valami nagyon pusztító dolgot vetnek az ellenségre. És a fogát kifejtve azt mondja:
  - Oroszország lesz a bajnok!
  És az olimpia is nagy energiával fogja legyőzni az ellenséget. És gyilkos ököllel, vagy kalapáccsal fog leütni az ellenséget. És használjon csupasz lábujjakat is.
  És ordít:
  - A legszentebb Oroszországért!
  És vigyorogva kitárja a fogát.
  Marusya is harci helyzetben van, és sikít, kitárva az agyarait:
  - Darabokra téplek!
  És csupasz lábujjával dobja a halál leghalálosabb ajándékát.
  És Matryona, mintha ellenséget keresne, kalapálni fog. És ez tényleg fájni fog neki. És sok tálibot fog Matryona koporsójába kergetni. És nyikorog, kitárva a fogát:
  - Én vagyok a legharcosabb a világon!
  És nevetni.
  Ezek itt a lányok - a szépségek hangja zengő.
  Sztalenida is összetöri az ellenfeleket, kiirtja az afgánokat és ordít:
  - Az orosz istenek nagy seregéért!
  És gránátot is dob majd csupasz lábujjakkal.
  És tépje szét a sok tálibot.
  Ezek a lányok - a legmagasabb osztályú és szuper.
  Veronica ököllel üti az afgánokat, és azt kiabálja:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És megint levágta a csupasz lábujjait egy tálib autó.
  Victoria elpusztítja az iszlám katonákat. Úgy nyírja őket, mint a kasza, és agresszívan vigyorogva mondja:
  - Határtalan Hazánkért!
  És csupasz lábujjakkal ismét eldobja a halál ajándékát.
  És Szerafim is olyan, mint a mudzsahedek lupanetje. A páncélökölből pedig egy skarlát mellbimbóval megnyomva kiköpi a halál ajándékát.
  Itt van - egy harcoló nő.
  És mormolja:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Alice és Angelica pedig még mindig veszekednek. Ezek a lányok mesterlövészek. És nagy halálos erővel lövöldöznek az afgánokra.
  És óriási pontossággal pontosan célba talált.
  Ugyanakkor Alice üvölti:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan fogja átvenni és elindítani a megsemmisítés ajándékát, kiirtva az afgánokat.
  És Angelica is megüti az iszlám hadsereget. És használjon csupasz lábujjakat. És megnyomja a ravaszt a skarlátvörös mellbimbójával, és azt motyogja:
  - Dicsőség világomnak!
  És azt is, hogyan kell nevetni.
  Itt vannak a lányok, minden lány lány.
  Alice agresszíven és aktívan énekel, és rálő az ellenségre:
  - Megdicsőült a földünk,
  Mindannyian népek vagyunk - őslakos család!
  És Alice is gyilkos gránátot fog dobni csupasz lábujjával.
  És Angelica is ellenségeket csépel. És csupasz lábujjakkal dobja a halálajándékokat.
  Ugyanakkor a vörös hajú lány énekli:
  - Dicsőség Szovjetuniónknak!
  És a csupasz sarka halálos gránátot dob.
  Itt vannak a lányok - vörösek és szőke.
  Annyi minden van ezekben a lányokban, és olyan különleges, klassz és igaz.
  Steelenida az ellenségre tüzelve, és csupasz lábujjai segítségével jól irányzott lövéseket lőtt, agresszíven kotyogott:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És ismét megnyomta a gombot a melle rubin mellbimbójával.
  Stalenida egy nagyon agár és menő lány. És annyi szenvedély és akarat van benne erővel.
  A lány ezt énekelte:
  - Sztálin a csata dicsősége,
  Ifjúsági repülésünk Sztálinja...
  Harc és győzelem dalokkal,
  Népünk Sztálint követi!
  Veronica, aki a mudzsahedekre lövöldözött és aktívan kiirtotta őket, nyikorgott:
  Harc és győzelem a dallal,
  Népünk Sztálint követi!
  Victoria, aki a tálib csapatokra lőtt, a Twitteren ezt írta:
  - Hatalmas szárnyakat kapunk,
  Hatalmas bátorság adatott nekünk...
  Sztálin kolhoz bősége,
  Dicsőség a szovjet országnak!
  És a lány puszta lábbal gyilkos halálajándékot dobott.
  Szerafim, aki fölösleges szertartások nélkül kaszálta a kínaiakat, kiadta:
  Sztálin a csata dicsősége,
  Ifjúsági repülésünk Sztálinja...
  Harc és győzelem dalokkal,
  Népünk Sztálint követi!
  Steelenida mosolyogva vette fel, és énekelte:
  - Harc és győzelem dalokkal,
  Népünk Sztálint követi!
  Így aztán a harcosok valóban túlzott arrogancia és felhajtás nélkül vállalták az afgánok kiirtását. Azt kell mondanom, nagyon harcias szépségek.
  Sztalenida fogát kitárva csicseregte:
  - Harcolni a dallal és nyerni,
  Népünk Sztálint követi!
  Ezek itt a harcos lányok.
  Veronica mosolyogva mondta:
  - Ott lesz a győzelmünk a szent háborúban.
  És megmutatta a nyelvét.
  Tehát itt egyszerűen a lányok a legmagasabb és legmenőbb ízlés bennük.
  Victoria a lányokra kacsintva megjegyezte:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk!
  És megint, hogyan csapkodja az ellenséget.
  És csupasz lábujjakkal ütni.
  Ezek a lányok egyszerűen nagyszerűek.
  És a lányok, akik nagyon szeretnek veszekedni.
  Steelenida felszisszent:
  - És a táliboknak koporsóban lenni triviális!
  Victoria egyetértett ezzel:
  - Igen, legyen! És ez a Legfelsőbb Kalifa sokkal veszélyesebb, mint Hitler!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Igen, sokkal több katonája van!
  Szerafim dühösen jegyezte meg, és sorozatosan lekaszálta a mudzsahedeket:
  - A szám el akarja venni!
  Steelenida magabiztosan mondta:
  - Nem fogadod el!
  És kivillantotta a gyöngyház fogait.
  Aztán pusztító gránátot dobott puszta lábujjaival halálos erővel.
  Victoria mosolyogva, fogát kitárva vette észre:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  És ismét csupasz lábujjával dobta a halál halálos ajándékát.
  Veronika megpofozta az ellenséget, és csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmusnak és pártunknak!
  Seraphim megjegyezte:
  És dicsőség Lenin ügyének!
  És a megsemmisítés ajándékát küldte az ellenségnek.
  És így elváltak ezektől a lányoktól. És így csépelnek a tálibok.
  Aljonka, aki lekaszálta az afgán katonákat, dühösen megjegyezte:
  - A kommunizmus legmagasabb eredményeiért!
  És ismét repül a csupasz lábujjakkal dobott gránát.
  És itt Anyuta nagyon agresszíven lép fel az ellenséggel szemben.
  És halálos nyomással lekaszálja az ellenséget. Sarlóként vágja le őket. És visít:
  - A Szovjetunió dicsőségére!
  A tálibok harcoló Allaja csépel és visít:
  - Perun nevében!
  És gyilkos ajándékokat is dob az ellenségre csupasz lábujjakkal.
  Az agresszív Maria megjegyezte, miközben lekaszálta az ellenfeleket:
  - A Szovjetunió ellenőrzése érdekében!
  És azt is csupasz lábujjakkal, hogy a halál halálos jelene hogyan fog alábbhagyni.
  Az olimpia pedig, ahogy ellenségekkel küzd, ütni fog és nyikorog:
  - A Hazáért a legmagasabb győzelemig!
  És a mezítláb is gyilkos ajándékot küld a megsemmisítésnek.
  Íme egy lány - mondjuk ki - ultra!
  És Matryona felvette a mudzsahedeket, és öljük meg őket. És kolosszális nyomással cselekedett.
  És a harcos énekelte:
  - Összetört minket a horda iga!
  És Marusya, aki az ellenfeleket vájta és kaszálta őket, mint egy gyilkos kasza, kibökte:
  - Nyomtat minket a hitetlenek igája!
  Olympias pedig, a tálib gonosz szellemeket feldarabolva, nyikorgott:
  - De forr az ereinkben,
  Az ellenségre lőtt Alenka hozzátette:
  - A szlávok ege!
  Anyuta pedig mosolyogva csicseregte:
  - És a tenger partjáról,
  A jeges Kolimába!
  A vörös hajú Alla magabiztosan hozzátette:
  - Mindez a mi Földünk,
  Mindez mi vagyunk!
  Maria az ellenfelekre lőve hozzátette:
  - Mindenki közülünk!
  És csupasz lábujjait egy dobással szétszórta a tálibokat.
  Itt vannak a verekedő lányok. És bennük a nyomás, mondjuk - szuper.
  Alenka öklébe nevetve megjegyezte:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Anyuta nevetve tette hozzá:
  - Dicsőség Leninnek!
  Alla, a mudzsahedekre lőtt, kiadta:
  Úttörők itt-ott
  Énekelj egy dalt Leninnek!
  És puszta lábujjával halálos gránátot dobott.
  Ez egy olyan harcos lány, Maria. És kolosszális nyomással letöri a tálibokat.
  És szó szerint elsöprik egy seprűvel.
  Maria az ellenségekre firkálva vicsorgott:
  - Úttörők vagyunk - a kommunizmus lányai!
  És ismét, hogyan kell bedobni az ellenséget, egy nagy adag robbanóanyagot.
  Olympias megjegyezte, levágva az ellenséget, mint a füvet a sarlóval:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És csupasz, cizellált lábai olyanok, mint egy tálib, kolosszális és pusztító.
  Itt vannak a lányok. Mondjuk remekek.
  Alenka azt mondta:
  - Úttörők vagyunk, és dalokat énekelünk Leninnek!
  Ann kijavította:
  - Nem, mi komszomol tagok vagyunk! És énekelj dalokat Sztálinnak!
  Alla agresszíven megjegyezte, és rálőtt az ellenségre:
  - Képesek leszünk végezni az ellenséggel,
  És ököl ünnep lesz!
  Maria pedig az ellenségre lőtt, lekaszálta az ellenséget, és az afgánok tömege elázott.
  A lány vigyorogva vigyorgott:
  - Oroszországért és az űrért!
  Olympias fülsiketítően nevetett és kacsintott.
  - Nagy Szülőföldünkért!
  És csupasz lábujjaival halálos erővel ajándékozza meg a halált.
  Marusya felkacagott, és agresszíven megjegyezte:
  - A tálibok felett aratott győzelemért.
  Matrena haragosan felkacagott:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak! És dicsőség az SZKP-nak!
  És hogyan fog megmutatkozni a nyelv!
  Ezek a menő lányok.
  Oleg Ribacsenko pedig karddal és ordítva veri a tálibokat:
  - A nagy Szovjetunióért!
  És csupasz lábujjaival a fiú, mintha az ellenséget simogatta volna.
  És csipog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Margarita levágja az afgánokat, és rikoltoz:
  - A hazánkért!
  És csupasz lábujjakkal a lány mérgező tűket dob ki. És a mudzsahedek torkát ragadják.
  És a lány énekelni fogja:
  - Az én nagy kommunizmusom velünk lesz!
  És a gyerekek újra fütyülni fognak, és elájult hollók ezrei döngölték az afgánok koponyáit.
  Mikhail Vladimir felébredt. És érdekes volt. Igen, a tálibokkal vívott háború menő.
  De itt az ideje kormányozni a Szovjetuniót, és rendszeres parancsokat adni.
  Különösen a különleges erők és a légiközlekedés kiválasztott egységeinek Afganisztánba történő átszállítására. Növelje a védelmi kiadásokat, és jelentősen. Is toborozni több szerződéses katonák töltötték a különleges őrök és harcosok. A hadsereg létszáma nőtt.
  Az árreform elkészítésére is parancsot adtak. Abbahagyni a mezőgazdasági termékek és mások támogatását. Ez lehetővé tette a katonai kiadások további forrásainak elkülönítését.
  Putyin-Gorbacsov elrendelte a Sztálin és a korábbi vezetők bírálatának tilalmát is. És még kriminalizálja is. Nem csak a Sztálin-emlékművek számának növelésére és a korábban lerombolt és elsöpört emlékművek helyreállítására is elrendelték. És azt is, hogy visszatérjen Volgográdba a történelmi név - Sztálingrád.
  Ezt követően Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin elaludt;
  A tálibokkal vívott epikus csata folytatódott. És most a tálibok minden kerület mentén támadják az orosz csapatokat.
  És az orosz hadsereg tükrözi offenzívájukat. És ádáz harc folyik.
  Natasha fordul, és puszta lábujjával halálos erővel dob egy gránátot. Könnyek az ellenfelek és ordítanak:
  - Dicsőség az orosz istenek korszakának!
  Zoya az ellenségekkel is harcol, több mint magabiztosan. Lekaszálja az ellenfeleket és ordít:
  - Nagy Oroszország nevében!
  És csupasz lábujjakkal is elindítja a halál ajándékát.
  Így kezdtek ezek a lányok nagyon híresen az üzlethez.
  Augustina, aki szintén nagyon pontosan lőtt az ellenségre, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, felmordult:
  - A nagy Szovjetunióért!
  És Szvetlana harcol a mudzsahedekkel, kiüti őket a sorokban, ordít:
  - A menő Oroszországért!
  És csupasz sarkával megadja magát a halál gyilkos ajándékának.
  Ez a lányokból álló csapat a tálibok megölésére született. És nem csak a tálibok.
  Natasha kuncogott, és a mudzsahedekre lőtt, elvette és felkiáltott:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan kell elindítani egy gyilkost.
  Zoya, aki továbbra is lőtt az Iszlám Birodalom katonáira, agresszíven kiadta:
  - Dicsőség a seregünknek!
  És mezítláb dobja a pusztítót.
  És Ágoston megverte az afgánokat, és kocsmázik:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És a csupasz lábujjak pusztulást indítanak el.
  Szvetlana az ellenségeket is legyűri, dühvel és visítozva kiüti őket:
  - A Szovjetunió szent kommunizmusáért!
  Ezek azok a lányok, akik harcolni fognak a lelkiismeretükért. És harcolnak és győznek.
  Alenka nagyon keményen küzdött, és puszta lábujjával halálos ajándékokat dobált.
  És a lány üvöltött:
  - A kommunizmusért!
  Anyuta nagyon szépen meglőtte az ellenséget, csupasz sarkával a tálibokat ütötte, és nyikorgott:
  - A kommunizmus Oroszországáért!
  Itt Alla nagyon szerényen és aktívan harcolt. És a csupasz lábujjak halálos erővel indultak el.
  A lány felmordult:
  - A Szovjetunió kommunizmusáért!
  A lány, Maria elvette és megfordult, lekaszálta az afgánokat és felmordult:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És csupasz lábujjaival halálos erőt indított el.
  Az olimpia is jól irányzott fordulatot adott, és rengeteg ellenséget kaszált le. És a leány kotyogott, kidobta csupasz lábujjait és vyaknulát:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Marusya egy macska vad dühével harcol, és rálő az afgánokra. És tömegesen elpusztítani őket.
  És a lány ordít:
  - Ez nagyon klassz!
  Matrena nagyon pontosan eltalálja a mudzsahedeket, és úgy kaszál, mint a kalászok. Itt van a lány.
  És ordít magában egy tekercset:
  - Nagyon jó kommunizmusért!
  Sztalenida is vad dühvel harcolt, és elvágta a tálibokat a csapatoktól. Ilyen harcos nő.
  És nagyon találóan firkált az ellenségre.
  Steelenida énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Ezek itt a harcos lányok. És nagyon szép és harcos.
  A harcos fordulatot adott az ellenségnek. Lekaszált egy tömeget afgán csapatokról, és nyikorgott. Oroszországért és a szabadságért
  befejezni.
  Veronika a tálibokra lövöldözött, rakétákkal ütötte őket, és nyikorgott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Victoria, aki Allah bátor és hősies harcosaira lőtt, csipogott:
  - A hazáért!
  Ez a lányok a legtöbb gyümölcslé és a szépség. Nagyon szép és harcos lányok. És óriási erejük van. És ilyen harcos lányok
  és zúzd, csépeld, szétzúzd az afgánokat.
  Szerafima az ellenségre is firkált, vad erővel kiütötte a tálibokat.
  A lány pedig puszta lábujjával halálos halálajándékokat dobott az ellenségre.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  Alyonka az afgánokra firkált, és nagyon agresszíven kaszálta az ellenséget.
  A női harcos kuncogott, miközben levágta az iszlám birodalom harcosait.
  És felkiáltott:
  - A Hazáért - anyánk!
  Anyuta nagyon aktívan firkál az ellenségekkel és kaszálja le az ellenséget az erejével. És csupasz lábujjaival halálos és kolosszális erőt vetett ki.
  És a lány csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Skarlát mellbimbóval pedig a páncélgombunk felgyújtotta a tankot.
  Itt a harcoló Alla nagy dühvel legyűri az ellenséget. És lő és nedves a mudzsahedek kiirtására.
  Ezek a lányok nagyon szépek, és a harcok hősökké váltak.
  Vad dühvel vívja a harcot Alla-val a vidéki dühöngők között.
  Ez a lányok katonai útja. Amik nagyon is harcolnak. És nagyon agresszíven leverte a tálibokat.
  Martial Maria vad erővel nagyon megsemmisítő volt, és mindenkit levágott, mint egy borotva.
  A lány pedig csupasz lábujjakkal dobta a pusztító gránátokat. És a lány sok ellenséget megtépett.
  Újra akcióba lendül az olimpia. És újra összetöri a mudzsahedeket. És ismét gyilkossággal és pusztítással dobta csupasz lábujjait.
  És durva és nagyon agresszív lesz.
  És az olimpia elkezdett harcolni, és csupasz sarokkal engedett a pusztulásnak és a teljes halálnak.
  Itt van egy ilyen harcos lány-hős ezen az olimpián. Itt van egy verekedő lány.
  És Marusya nagy dühvel legyűrte az afgánokat. És vad bátorsággal lekaszálta őket.
  Egy epres mellbimbóval pedig halálos erőt küldött.
  És sok mudzsahed egy koporsóban.
  Alenka kijelentette, rálőtt az ellenségre, és sikoltott:
  - A világ leghatalmasabb kommunizmusáért!
  Anyuta az afgánokra firkálva agresszíven megjegyezte:
  - Itt vagyunk megint fehér lovon!
  Itt van újra a harcoló Alla egy kemény küzdelemben. És a vörös hajú lány megint a mudzsahedekre firkál, és tüdejéből visít.
  És határozottan elpusztítja őket.
  és üvöltözik a tüdejéből.
  A lány pedig gépfegyverként firkál.
  Mária pedig teljes vad erejével cselekszik. És nagyon pontosan lő az afgánokra. És nagyon pontosan lekaszálja az ellenséget - minden golyót a szemébe.
  És ordít:
  - Oroszországért Svarog!
  Az olimpia nagyon kegyetlenül viselkedett, megölte az ellenfeleket, és elkaszálta a mudzsahedeket. És egy nagyon harcos lány-hős. Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  És senki sem fog túlélni ellenük.
  Az olimpia alaposan lekaszálja az ellenségeket. És csupasz lábujjakkal kiüti az afgánokat, halálos halálajándékokat dobálva. Az olimpia természetesen nagyon lányos
  a legmenőbb és legharcosabb a világon.
  Nos, felpofozza a mudzsahedeket, és lekaszálja őket egy karddal.
  És a lány fogja és énekelni fogja:
  - Szépségosztályos Hyper vagyok!
  Nagyon szépek ezek a lányok, és nagyon harcosak. Kolosszális fokú izgalmuk és erejük van a szem lakomájához.
  Marusya rálő az afgánokra, és nyikorog:
  - A kommunizmus korszakára!
  És csupasz lábujjakkal is kalapálnak, mintha a mudzsahedek mellett lennének. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Matryona halálos erővel sújtja ellenségeit egy páncélökölből származó skarlátvörös mellbimbó segítségével. És ez valóban az ő hiperereje.
  És a harcos nyikorog:
  - A nagy kommunizmusért!
  . FEJEZET? 6.
  Ezek azok a lányok, akik a Szovjetunióért harcolnak, és hősi csodákat mutatnak be. Nem, az ilyen lányok ellen egyetlen ellenség sem tud ellenállni. Még annyian, mint a tálibok. Bár képesek hullákat dobni Moszkvába.
  Stalenida a felsőbbrendű ellenséges erőkkel harcol. És azt is, ahogy epres mellbimbóval megnyomja a páncélgombát és nyikorog:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És kacsint a barátaira.
  Veronica is agresszíven pusztítja az afgánokat, és nem kegyelmez nekik. És van egy nagy kiirtás.
  A lány nagyon harcos, és fenomenális kozmikus ereje van.
  És Sztalenidában az, ami merészen összetöri ennek az erőnek a mudzsahedeit, még ennél is több. Fogalmazzunk így, hetero lányok.
  Victoria nagy aktivitással üti az afgánokat, üti őket és ordít:
  - Hiperosztályú lány vagyok!
  Szerafima pedig egy vixen szenvedélyével veri a mudzsahedeket, lekaszálja őket, és rikoltoz:
  - Ultra szépség vagyok!
  Albina és Alvina szétzúzzák az afgánokat az égen. Helga pedig velük van. Milyen aktívan vették fel a sárgákat. És irtsák ki tőkésítve.
  Albina csupasz lábujjakkal ledöntött egy tálib autót, és nyikorgott:
  - Az NDK-nak! A kommunizmus térjen vissza újra a németekhez!
  Alvina is lelőtte az Iszlám Birodalom gépét, és kiabált:
  - A kommunizmus legnagyobb csúcsaira!
  Helga pedig az égen, csupasz lábujjai segítségével letakarta a tálib tankot, és csicseregte:
  - A tetőn át aratott győzelmekért!
  Így küzdöttek a verekedős és szép lányok.
  Anastasia Vedmakova is szétzúzta a mudzsahedeket az égből, és énekelte:
  - Legyen híres a kommunizmus!
  És csupasz lábujjaival bombákat dobált az ellenfelekre a gépről.
  És Akulina Orlova is csépelte az afgánokat, és énekelte:
  - Dicsőség hazánknak.
  És súlyos és halálos bombákat dobott az ellenségre.
  Ezek verekedős lányok voltak, mondjuk egyenesen.
  A Mirabela Magnetic hatalmas intenzitással zúzta szét az ellenfeleket, és sikoltozott:
  - A nagy és hatalmas kommunizmusért!
  És a lány ismét lila szemére kacsintott.
  Azok voltak a lányok.
  Anasztázia Vedmakova megverte az afgánokat, és üvöltve ököllel ütötte őket:
  - Az új hitvallásom, hogy mindenkit megnyerjek!
  És azt is, hogyan kell használni a csupasz lábujjakat.
  Akulina Orlova csépelte az ellenfeleket. Úgy nyírta őket, mint egy fésűt, és sikoltott:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És hogyan adja magát csupasz sarokkal.
  Mirabela Magnetic pedig hatalmas erejével leüti az ellenséget, és visít:
  - Szuper lány vagyok!
  És skarlátvörös mellbimbóval, ahogy megnyomja a gombot.
  Ezek a lányok egyszerűen szuperek és szuperek.
  Alvina legyűrte a tálibokat, és nagy erővel visítozott:
  - A kommunizmusért!
  És csupasz sarkúval, mintha a pedálokat nyomná. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Albina pedig az afgánokon lupanetként. És adj nekik egy nagybetűs hipert.
  És egyszerre sok ellenséget vesz el, és lefekteti.
  És mindezt csupasz lábujjakkal teszi.
  És énekelni:
  - Én vagyok a legmenőbb lány a világon!
  Helga a tálibokat is csépelte. Kolosszálisak és aktívan irtják. De aztán csupasz lábujjakkal megcéloz egy rakétát, és az afgán bunker szétveri.
  És általában nagyszerű.
  És a lány nevet...
  De Elizabeth a tankján felveszi a harcot a mudzsahedekkel, és teljes vereséget rendez nekik. És a tálibok nagy részét azonnal megölik.
  A tálibok tankjairól pedig leszakadnak a tornyok.
  Elizabeth egy lány, aki a legmagasabb osztályú szuperman. És csupasz lábujjakkal legyűri az ellenséget. És szó szerint beleásja őket a földbe.
  Így ez az Erzsébet csak Hyper.
  És a tankja, mintha a mudzsahedek mellett lenne, kiválik.
  Egyáltalán nem lány, hanem valami szuper aktív és harcos.
  Catherine pedig az afgánokat csépeli. Hihetetlen ereje és mozgékonysága van. Ő pedig csupasz lábujjai segítségével kiirtja az iszlám birodalom katonáit.
  Ez egy lány, és már annyi afgánt megölt.
  És fogta és énekelte:
  - Ultra vagyok!
  Elena pedig alaposan megcsépelte az ellenségeket. Megmutatja nekik szuperosztályát, és üvölti:
  - Hiper vagyok!
  Csupasz lábujjakkal pedig olyan, mintha a kínaiakon kalapálnának. Itt van a lány.
  Az Euphrosinia pedig nagyon agresszív módon kiirtja Afganisztán harcosait. És nagyon pontosan lő csupasz lábujjakkal.
  És miközben még mindig dorombol:
  - Az anyaország és Oroszország számára ott lesz a mi Svarog messiásunk!
  Mondjuk a lányok a becsület harcosai.
  Erzsébet az afgánokra lőve megjegyezte:
  - Általában valahogy jobban szeretem az orosz isteneket!
  Ekaterina kilőtte a csupasz sarkát, megnyomta a gombot, lerombolta a tálib harckocsit és nyikorgott:
  - És az orosz isteneket is jobban szeretem! Valójában miért van szükségünk Jézus körülmetélésére a nyolcadik napon?
  Elena a dühtől vicsorgott:
  - Szégyellem Vlagyimir herceget!
  Erzsébet egyetértett ezzel:
  - És szégyellnie kell magát!
  Elena egyetértett ezzel:
  - Persze, kár, hogy az oroszok a zsidó szenteket imádták!
  Catherine elvette, és felmordult:
  - Biztos vannak orosz szenteink és isteneink!
  Erzsébet fogát kifejtve egyetértett ezzel:
  - Igen, kellene!
  És az ellenségre kacsintott.
  Euphrosinia energikusan megjegyezte, és egy ágyúból robbantotta ki a mudzsahedeket:
  - Legyőzzük az iszlám birodalmat...
  És ismét Erzsébet, mintha az ellenséget verné, halálos.
  Gerda is nagyon ügyesen küzd. Halálos erővel csap le a mudzsahedekre, és sikolt:
  - A nagy kommunizmusért!
  és olyan harcos és híres király!
  Charlotte a tálibokat is legyűri, és fogát tátva visít:
  - Nagyszerű!
  és egy ilyen harcos lány osztály mega!
  Kristina csupasz lábujjjal is rúgja az afgánokat. És biztosan meg fogják ölni őket.
  És átveszi és átadja:
  - Én vagyok az első számú árja!
  Magda pedig megveri az afgánokat, és sokat megöl belőlük, és hisztizik:
  - A Szovjetuniónak és az NDK-nak!
  És kacsint zafírszemeivel. Ez a lány egyszerűen hiper!
  Nem, a tálibok nem tudnak megbirkózni a szuper- és hiperosztályú lányokkal.
  És olyan harcias lányok.
  És szenvedéllyel éneklik:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ezzel nem viccelek,
  Tépjük szét!
  És hogyan fognak sírni a harcosok. Itt vannak a lányok.
  És mezítláb is beledugták az elfogott tálib katonák pofájába. És kényszerítette őket, hogy megcsókolják a csupasz, kerek sarkukat.
  Itt vannak a lányok bikinisben.
  De a tálibok megkínoztak egy komszomol tagot. Hátulról megcsavarták a karját, és felhúzták a fogasra. És felemelték. És csavarták a lányt a fán. És felemelte. Aztán elvitték és elengedték.
  És a lány leesett. Elvette a fűnél, és felakasztotta. És megdermedt. A mudzsahedek pedig dühösen nevetettek. Aztán a lányt újra elvitték, és feljebb húzták, a fa legtetejére.
  Aztán újra elengedték. A lány összeesett, és ismét a legalján lógott. És a kötél megnyúlt, és a szépség üvöltött a fájdalomtól. és újra elkezdték felemelni.
  A legtetejére húzva. Jól felhányták, hadd lógjon egy kicsit. Aztán vad dühvel újra elengedték. És a lány újra összeesett, és megfordult
  ízületek. És általában elég meztelen volt. és mennyire fájt.
  majd negyedszerre ismét felemelték és jól megrázták. Aztán egy sűrű ágra rögzítették, és elkezdték nyújtani. Egy tömböt rögzítettek egy lány mezítlábára,
  és súlyokat kezdett rá akasztani. A tálibok először az egyik, majd a másik oldalára akasztottak egy pudsúlyt. Aztán ostorral verni kezdték a lányt. Úgy verték, hogy a bőr szétrepedt.
  Aztán a Komszomol-tagok elkezdték sóval önteni a sebeket. Aztán fogtak és mozgásba hoztak egy vörösen izzó vezetéket. És beteges erővel megverték a lányt. Aztán az afgán hóhérok bekenték a lány csupasz talpát, és meggyújtottak alatta egy tűzhelyet. És lőjük le a szépséget felesleges szertartások nélkül. És akkor a tálibok hóhérai a lány mellét is bekenték. És utána
  ami felgyújtotta a mellkasát. És elkezdték alaposan megverni a lányt.
  És megsütjük a mudzsahed harcost, a mellkasát és a sarkát. Aztán bekenték a szamarat, és a fáklyát a fenekéhez vitték. És elkezdték alaposan megverni a lányt. És akkor a tűz megérintette a keblét. A Vénusz barlangját borító szőrszálak egyszerre elszenesedtek. Ez a lány egyszerűen csodálatos. És ilyen kínzások vártak rá.
  Az afgán hóhérok elégették a lányt és a mellkasát, a szamarát, a keblét és a mezítlábának talpát. És alaposan megsütötték. Aztán a tálib hóhér fogott egy izzó rudat, és gondolkodás nélkül a végbélnyílásba helyezte a lányt. És hogyan, sikít a vad fájdalomtól.
  Ez nagyon bántotta őt. És ezek a lányok olyan szemtelenek és gyönyörűek. De az afgánok keményen megkínozták a lányt. És milyen gyönyörű harcosok. És alaposan megsüti őket a harcos.
  Így a lányt hóhérai elvitték, és vörösen izzó csipesszel kezdték szétfeszíteni hosszú, kecses ujjait. És nagyon fáj. A hóhérok eltörték a lány ujjait, kezdve a kisujjal.
  És szó szerint minden elromlott. Aztán a bordák elkezdtek szétrepedni a komszomol tagon. És ugyanakkor vörösen izzó fogók vájtak a mellkasába. És piros lett a melegtől , hogy csavarja a vas és skarlát mellbimbót. A lány mellei pedig leszakadtak. És ez olyan kegyetlen és fájdalmas volt.
  Ott volt a kínzás.
  Gerda a mudzsahedekre lőve észrevette:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  - jegyezte meg Charlotte nagyon agresszíven, ördögi erővel. És nyikorgott:
  - A Hazáért!
  És csupasz lábujjaival rátapos az ellenségre.
  Itt van a lány. És olyan harcos.
  Christina megfogta, csupasz lábujjával megütötte a tálibokat, és nyikorgott:
  - Dicsőség az orosz istenek korszakának!
  Magda is csupasz lábujjait használva nekicsapódott az afgánoknak, és kotyogott:
  - Szülőföldünkért!
  És nagyon menők ezek a lányok.
  Az afganisztáni ellenfelekre lövöldöző Gerda kiadta:
  - Németország nagy kommunizmusáért.
  Ezek a lányok olyan harcias szépségek.
  Gerda vidáman válaszolt a mudzsahedekre firkálva:
  - Van egy lányom, egyszerűen szuper.
  Charlotte pedig agresszíven rámutatott, miközben ellenfelére lőtt:
  - Dicsőség az árja kommunizmusnak!
  És a csupasz lábujjait használva kotyogott:
  - A nagy Hazáért!
  Christina is nagy pontossággal esett az ellenségre, megjegyezte:
  - Oroszországért és Németországért barátságban!
  Magda is megverte a mudzsahedeket, és nyikorgott:
  - Dicsőség korunknak!
  És ismét kacsints partnereire.
  Itt vannak a lányok.
  Jane Armstrong pedig ágyúval kezdte ütni a tálibokat.
  A lány nagyon szép volt.
  Jane csupasz lábujjakkal csapkodta ellenfelét, és nyikorgott:
  - Dicsőség a hazának!
  Tehát Gertrude kétségbeesetten megüti az ellenséget, és alaposan letakarják és összetörik őket.
  És üvöltés:
  - Nagy-Britanniának!
  És Malanya, mintha kalapálná az ellenséget, és hara-kirit csinálna belőle, és csicsereg:
  - Az angol győzelmekért!
  Monica csupasz lábujjakkal is rácsap az ellenségre, és nyikorogva:
  - A szovjet győzelmekért!
  Tamara és Sulfiyya is harcol a tálibokkal, és megölik a hullámokban érkező szakállas harcosokat.
  És ezek a lányok énekelnek:
  - Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  Az orosz kormány megvan
  Nagy az erő!
  Tamara fordult, csupasz lábujjakkal lőtt, és kotyogott:
  - A kommunizmusról alkotott véleményemért!
  Sulfiya is megüti az ellenséget, sok tálibot megöl és nyikorog:
  - Szóljunk egy szót Oroszországról!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  Tamara fordult. Rengeteg afgánt lekaszált, és azt csicseregte:
  - A haza legjobb erejéért!
  Sulfiya az ellenséget is felülvizsgálja, és kocog:
  - A skarlátvörös kommunizmusért a Szovjetunióban!
  És kacsintott zafír szemekkel.
  Ők a lányok - csak a legmagasabb osztály és repülés.
  Alice és Angelica még mindig veszekednek.
  Szőke és vörös hajú csaj.
  Erős lányok és mesterlövész puskából lőnek.
  És miközben magukban éneklik:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak! Példát mutatunk mindenkinek!
  Alice mesterlövész puskával lőtt az ellenségre. Csupasz lábujjakkal lőtt, és
  nyikorgott:
  - Dicsőség hazámnak!
  Angelica is lecsap az ellenségre, csupasz lábujjai segítségével, gránátot dob és nyikorog:
  - Oroszország számára a legnagyobb.
  És kacsints smaragdszemeivel.
  Ezek a lányok csak a legjobb pilóták. És így az afgánok összetörtek. Itt harcolnak, és a világ legmenőbb és legintelligensebbjei.
  Alice csicseregve kacsintott:
  - Dicsőség az SZKP korának!
  Angelica készséggel egyetértett ezzel:
  - Nagy dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  És ismét halálos erejű gránátot dobott csupasz lábujjaival az ellenség felé.
  Itt ő egy hétköznapi tévedésből származó nő, rendkívüli megjelenésben.
  Alice elvette és csipogta:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek nevében!
  És puszta lábujjaival halálos erőt dobott ajándékba.
  Angelica is fogta, és rácsapott az ellenségre.
  Levágta, mint a csiszolópapírt, és nyikorgott:
  - Oroszországért és az orosz istenekért!
  Ezek a nők nagyon harcosak és menők voltak.
  Alice, aki rálőtt az ellenségre, fogta, és csupasz lábujjaival megsemmisítő ajándékot indított az ellenségre.
  És nagyon klassz lépés volt.
  Angelica az ellenséget is kimarta, szó szerint megsemmisítette, és hatalmas hatalmat demonstrált. És játékosan mosolyogva mondta:
  - Ez egy óriási esemény!
  És csupasz ujjai a halál és a pusztulás üzenetét indították el!
  Itt egy lány volt - csak egy hiperosztály.
  Alice elvette, és a tüdejéből üvöltött:
  - Én vagyok a legerősebb és legmenőbb az univerzumban!
  Angelica puszta talppal egy egész hordó robbanóanyagot elindított, és nyikorgott:
  - És én a megaverzumban vagyok!
  Nagyon szépek ezek a lányok.
  Alice megjegyezte, miközben rálőtt az ellenségre:
  - A kommunizmusba vetett hit nagyszerű!
  És halálos gránátokat dobni csupasz lábujjakkal.
  Angelica pedig rálő a mudzsahedekre, és ordít:
  - Nagyon nagy a hitünk!
  És csupasz lábujjával pusztító erejű gránátot fog dobni.
  És a harcosok felvették az ellenséget, és így ezek a tálibok trükköztek... És sem mesében mondani, sem tollal leírni.
  Alice logikusan észrevette, hogy egy mesterlövész puskából lőtt, és lelőtt egy tálib támadó repülőgépet.
  Alice elvette és csipogta:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  És megint a lány csupasz lábujjjal veszi, és valami rendkívül halálos dolgot indít el.
  A japán önkéntesek is harcolnak a mudzsahedek ellen. Különösen a kommunista hitű nindzsalányok.
  Egy kék hajú nindzsalány szélmalommal vágta az afgánokat és megkorbácsolta őket.
  Aztán csupasz lábujjával a pusztító borsót dobta, és nyikorgott:
  - A kommunizmusért Japánban!
  A sárga hajú nindzsalány pillangótechnikát is végrehajtott kardjaival. Vágj le egy csomó mudzsahedet. Aztán a mezítláb
  fogtak és dobtak egy halálos gránátot.
  Aztán a lány azt mondta:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak és Japánnak!
  A vörös hajú nindzsalány is felkapta, és egy háttal vágott neki az afgán katonáknak. És megdobta csupasz lábujjait,
  valami gyilkos ajándékban. És ellenőrizte:
  - Dicsőség Oroszországnak és a Szovjetuniónak!
  Egy fehér hajú nindzsalány hordófogadást tartott. És hogyan ütötte meg a tálib katonákat azzal, hogy levágta a fejüket. Aztán dobott
  halálos pusztítás csupasz cizellált lábbal és nyikorogva:
  - Dicsőség a Vörös Hadseregnek!
  És mind a négy nindzsalány csupasz sarkukkal hányta fel a pusztító borsót, és egy egész zászlóalj afgánt ütött ki tankokkal. Ezek a lányok egyszerűen ultrák!
  Ez a szépség - a lányok tényleg nagyon menők.
  Oleg Rybachenko is karddal vágja a mudzsahedeket. És vele a lány Margarita.
  Ezek a halhatatlan gyerekek egyszerűen szuperek.
  És kifejezetten szétverik az ellenséget. Mondjuk, hogy ott és a gyerekek!
  Aztán a fiú és a lány is fütyül. A varjak pedig, miután szívrohamot kaptak egy gyerekfüttytől, a fenékre zuhannak. Csőrük pedig a tálibok koponyájába fúródik.
  Ezek gyerekek - természetesen mindent és mindenkit elpusztítók.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - dicsőítsük szovjet népünket,
  Üdv a bulim...
  Minden gyermek szívének egyesülése,
  Mindannyian egy barátságos család vagyunk!
  Margarita Magnyitnaja, a leverő ellenfelek, energikusan kijelentette:
  - Legyen híres az űr Oroszországról!
  A lány pedig csupasz lábujjával valami teljesen halálos dolgot indít az ellenségre.
  Oleg Ribacsenko a tálibokat leverve ezt énekelte:
  - Margarita, nyitva az ablak,
  Margaret, nem felejtetted el
  Milyen volt az egész!
  Ez a fiú olyan hűvös és harcias. Ez a terminátor fiú.
  Ezek a gyerekek itt, akik nagyon menők és harcosak.
  Meg kell jegyezni, hogy a lányok nagyon nehéz.
  Alice a tálibokra is lő. És az orra alatt énekli:
  - Egy, kettő, három, négy, öt! A nyuszi kijött sétálni!
  És a lány ismét nagy pontossággal lőtt.
  Angelica nagyon jó lövés volt. És erőteljes lövéseket lőtt az ellenségre.
  És hogyan nyomja a skarlát mellbimbóval, és kiveszi a bazookából, és csépel.
  A harcos pedig nagyon pontosan lőtt az ellenségre.
  Angelica elvette, és búgta:
  - Dicsőség kommunista pártunknak!
  És ismét, mint egy robbanás nagy pontossággal az ellenségre. És a tálib gép ismét lezuhan.
  És Alice is nagyon pontosan lőtt, és kigyulladt az Iszlám Birodalom támadógépe.
  Ezek a lányok.
  Angelica kuncogva megjegyezte:
  - A Szovjetunió egy csodálatos ország, amelyben minden nép egy barátságos család!
  Alice ismét lőtt, egyszerre három mudzsahedet leütve egy lövéssel, és így válaszolt:
  - Oroszország nagy bulijára!
  És a lányok nevetésben törtek ki. Általában nagyon eltérő nézetekkel rendelkező harcosok.
  De minden lány szívében hordozza a kommunizmus eszméjét. És azt akarják, hogy egy igazi paradicsom legyen a Földön. És nagyon szép lenne.
  Angelica észrevette, hogy nagy pontossággal lőtt az ellenségre, és átütötte a koponyákat.
  - A kommunizmus soha nem fogja szárnyait hajtani és burokba mászni!
  Alice egyetértett ezzel:
  A kommunizmus soha nem bontja ki a szárnyait! Ideológiánk az, hogy boldogságot építsünk a Földön!
  És mindkét lány felkiált:
  - Dicsőség Oroszországnak! Dicsőség! Mezítlábas lányok rohannak előre...
  A mezítlábas női szakosztály... üdvözli az orosz népet!
  A női harcosok pedig agresszív és szexuális örömet mutatnak.
  Alice vicsorgott, fogát tátva nyikorogva:
  - Mindannyian együtt állunk a Szovjetunió mellett!
  És a harcos ismét megverte az ellenséget.
  Angelica rálőtt az ellenségre, és átütötte a fejét. És ő üvöltött:
  - Dicsőség hazánknak!
  A harcos pedig rendkívül harcias és vörös volt.
  És a haja a szélben, ez a rézvörös haj úgy lobog, mint egy proletár zászló.
  Ezek a lányok nagyon szépek és szexiek.
  És annyi mudzsahedet már eltemettek...
  Lányok is dolgoznak...
  Itt Viola és Dominika lövöldöznek az afgánokra.
  A lányok páncélököllel lőnek harckocsikra és ázsiai gyalogságra.
  Itt lőtték ki Violát, a skarlát mellbimbóval megnyomták a páncélgombát, és egy rakétahajtású rakétát lőttek ki.
  Az afgánok tömege pedig szétszakadt.
  Viola ismét énekelt:
  - Hiszek a nagy kommunizmusban!
  És Dominika is kifejezetten a mudzsahedekre lő. És nagy tömegben kiüti őket.
  Ugyanakkor a lányok csupasz lábujjakkal gránátot dobnak majd.
  Egy skarlátvörös mellbimbóval a páncélököl gombján pedig radikálisan kiirtja az ellenséget.
  Nagyon szépek ezek a lányok. És milyen jól néznek ki, amikor csak bugyiban harcolnak. És a legmagasabb osztályú harcosok.
  - jegyezte meg Viola, miközben epres mellbimbójával ismét az ellenségre lőtt.
  - Imádok verekedni! Ez nagyszerű!
  Dominica kuncogott, és megjegyezte:
  Mi a baj a férfiakkal?
  Viola nevetve válaszolt, csupasz lábujjával gránátot dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Persze hogy jó! És néhány egyszerűen imádnivaló!
  Nagyon harcos és gyönyörű lányok itt.
  Dominika megjegyezte:
  Meddig tart ez a háború?
  Viola bíbor mellbimbójával ismét rálőtt a mudzsahedekre, és nyikorgott:
  - Szerintem hosszú idő!
  Dominika fogta és énekelte:
  - Az univerzumban háború dúl,
  Ölj meg ok nélkül...
  A Sátán lekerült a láncról
  És eljött vele a halál!
  
  És ki fogja megállítani az áramlást
  Rohadt őrült folyók..
  A lézersugár behatol a templomba,
  És egy pillanat alatt a férfi eltűnt!
  Viola hozzátette, csupasz lábujjával gránátot dobva:
  És akkora káosz
  Betöltötte az univerzumot...
  Az emberiség szomorú sorsa -
  Elviselni a fájdalmat, szenvedést!
  Ezek a lányok, olyan klassz énekesek.
  Oleg Rybachenko pedig karddal vágja az afgánokat.
  A fiú gyilkos erejű csupasz lábujjaival halálajándékokat dobál és énekel.
  A föld fia nemet mond válaszul
  Soha nem leszek rabszolga...
  Hiszem, hogy felvirrad a szabadság
  Friss sebet begyógyít a szél!
  
  A szent Hazáért a harcban,
  Maga a Nagy Svarog hív...
  Kelj fel vitéz lovag a korai órákban,
  Elmúlik a sötétség, virágba borulnak a májusi rózsák!
  Ez egy olyan hős fiú...
  Margarita lány pedig, aki karddal pusztítja a mudzsahedeket és puszta ujjaival gránátokat dobál, hozzáteszi:
  És a szív és az erek lüktetése,
  Gyermekeink, anyáink könnyei...
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a kegyetlen láncok igáját!
  És a gyerekek újra fütyülni fognak. És a varjak elveszik, és elájulnak, elveszítik az eszméletüket. És szó szerint döngöli sok száz mudzsahed koponyáját.
  . FEJEZET? 7.
  Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin folytatta az ellenreformokat.
  Különösen szigorították a szovjetellenes propaganda és szeparatizmus büntetését.
  Továbbá Gorbacsov-Putyin azt javasolta, hogy Sztálinnak ítéljék oda a Szovjetunió hősének harmadik csillagát kiemelkedő szolgálataiért, és a harmadik Győzelmi Rendet.
  Más ötletek következtek. Mindenekelőtt Kína és Észak-Korea bevonása a Varsói Szerződésbe.
  Észak-Korea azonnal beleegyezett, Kína pedig kitérő választ adott.
  Az alkotmányreform további elképzelései: a nép által választott elnöki poszt felállítása.
  Valamint a parlamenti reform elképzelései.
  Ezután Gorbacsov-Putyin újra elaludt és álmodott.
  A lányok meglehetősen sikeresen harcoltak a tálib csapatokkal.
  Natasa az iszlám birodalom előrenyomuló harcosaira firkált, és még csupasz lábujjait is használta.
  A nő kotyogott:
  - A mi nagy hazánkért!
  Zoya, aki skarlátvörös mellbimbóival vájja az ellenfeleit, megnyomja a páncélököl gombjait, kiadta:
  - A földi emberek boldogságáért!
  A vörös hajú Ágoston pedig a tálibokra firkálva agresszíven megjegyezte:
  - A Föld bolygó legnagyobb kommunizmusáért!
  És ő is fog és dob egy gyilkos halálajándékot csupasz lábujjaival.
  Svetlana nagyon pontosan lő az ellenségre, és pontosan célba találta az ellenséget. És csupasz sarkával nyikorgott:
  - A Hazáért, hogy az egész világon!
  A négy lány nagyon híresen csépelte a tálibokat. És agyonütötte őket.
  És ugyanakkor a lányok üvöltve üvöltöttek:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  És csépeljük még jobban az afgánokat.
  Natasha nagyon szellemesen megjegyezte, firkálva az ellenségre:
  - Földünk híres,
  A boldogság elszáll a bolygó felett...
  Mindannyian család vagyunk
  Énekelnek a nép dalai!
  Ezek a lányok - mindenben ők rendelkeznek a legmagasabb műrepülő képességgel.
  Az pedig, hogy miként zúzzák szét a tálibokat, a szemek ünnepe.
  És a harcosok egyszerűen nagyszerűek.
  Zoya, aki az afgánokra lőtt, csicseregte:
  - A szülőföld boldogsága a lányokban!
  Ágoston egyetértett ezzel:
  - Persze, lányoknál - főleg vörös hajúaknál!
  Szvetlana megütötte a tálibokat, és nyikorgott:
  - És nagyszerű lesz!
  És megint az iszlám birodalom katonáiról lupanetként. Mondjuk lány!
  De más szépségek is harcolnak.
  Tehát Alenka harcol.
  És a bikinis lányokból álló csapata.
  Halálajándékokat dobnak az ellenségre csupasz lábujjak segítségével.
  És nyikorognak:
  A nyakkendő pompás skarlátvirággal virágzott,
  Hamarosan a lányok csatlakoznak a Komszomolhoz!
  Alenka csupasz lábujjával gyilkos halálajándékot dobott az ellenségre,
  és elvette, és nyikorgott:
  - Hiszem, hogy a kommunizmus él!
  Anyuta a tálib csapatokra is firkált. És aktívan cselekedett, és csupasz lábujjai nagyon kemény halálajándékokat dobtak.
  A lány azt mondta:
  - Kommunista lesz a világunk!
  A vörös hajú Alla pedig az afgánokra firkált. És rendkívül jól csinálta. És nagy intenzitással lekaszálták a tálib csapatokat, sarlóval készült a szó. És a harcos kétségbeesetten
  csupasz lábujjával gránátokat dobált, és csicseregte:
  - A kommunizmus újabb győzelmeiért!
  És a lány megint nevet és nyikorog.
  Martial Maria is lekaszálta az ellenségeket. És a tálibok holttesteiből egész halmokat emeltek. Ugyanakkor a lány a mell skarlát bimbóit is használta, rányomta
  páncélököl gomb.
  És lelőtte az afgán katonákat, de egy rakéta kiütött egy tankot.
  Az olimpia agresszíven kiirtja a tálibokat is.
  Csupasz talpa egyszerre egy egész hordó robbanóanyagot kidob.
  Olimpiai üvöltés:
  - A nagy kommunizmusért,
  Csak menj fel és le!
  Marusya az ellenségre is firkál. És rendkívül jól csinálja. És sok tálib katonát kiüt. És miközben a lány énekli:
  - Dicsőség a kommunizmus országának,
  A skarlátvörös transzparensek luxusában...
  Legyőztük a nácikat
  A világ megmenekült a tűztől!
  És ismét csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékot dob.
  Itt vannak a lányok.
  Matrena az afgánokra is lő, és nagyon pontosan találja el őket. És visít:
  - Hiszem, hogy lesz a szent kommunizmus világa!
  Itt vannak a lányok, az egész zászlóaljukkal, mezítláb és szinte meztelenül. És ezek a lányok aranyosak és nagyon szexiek.
  Sztalenida megöli a tálibokat, és szívből ordít:
  - Szent Hazánk híres -
  Széltől szélig nőni fogunk!
  Itt van egy komszomol lány. Aztán úgy nyom, mint egy eperbimbó. Az ellenséget pedig kifejezetten legyőzték.
  Veronica nagyon pontosan lőtt az afgánokra, üvöltve:
  - Dicsőség a hazámnak!
  Victoria pontosan és helyesen eltalálva az ellenséget, üvöltött:
  - A hatalmas kommunizmusért!
  És csupasz lábujjával dobta a halál gyilkos ajándékát.
  Szerafim, aki az ellenségekről írt, nagyon logikusan megjegyezte:
  - Növekszik az erőnk!
  És csupasz lábujjaival egy rendkívül halálos ajándékot dobott a halálból.
  Stalenida agresszíven megjegyezte, lekaszálva az afgánokat:
  - Én vagyok a legerősebb a gránátdobásban?
  Alenka kétkedve válaszolt:
  - Mindannyian erősek vagyunk ebben a szakmában!
  És azt is, ahogy gyilkos halálajándékokat dob.
  Anyuta a tálibokra firkálva logikusan megjegyezte:
  - Nagyon erősek vagyunk katonai ügyekben! És ez a mi boldogságunk!
  És csupasz sarokkal is pusztító erőt dob fel.
  A vörös hajú Alla, aki az ellenfelekre lőtt és lekaszálta őket, logikusan megjegyezte:
  - A dicsőség nem jár a lustának!
  És ahogy csupasz lábujjait az ellenségre veti, valami teljesen halálos.
  Martial Maria is nagyon pontosan találta el az ellenséget. És lekaszált egy csomó afgánt. És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet pusztítást indítani az ellenségben.
  És akkor fogja, és egy eperbimbóval nyomást gyakorol az ellenségre.
  Ez egy harcias lány.
  Az olimpia a tálibokat is megöli. Tevékenységgel és ordítással csinálja:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És rubin mellbimbóval is lő. És ez egy nagyon kemény lépés. Itt egy lány - egyszerűen szuper tiszta!
  Az afgánokra lőtt Marusya megjegyezte:
  - Mennyire dicsőítheti a kommunizmust?
  Olympias felmordult:
  - Az utolsó csepp vérig!
  És a lány ismét halálos gránátot dobott csupasz lábujjával.
  Matrena, aki a tálibokról ír, logikusan és szellemesen megjegyezte:
  - Ez lesz a győzelmünk a szent háborúban!
  És a lány ismét csupasz lábujjával dobja el a megsemmisülés ajándékát.
  Ez valóban a legmagasabb osztályú lány.
  De hát ezek a lányok küzdelmes mindennapjai...
  Amikor eljött a szünet, és a küzdelem szünetel, a harcosok kártyáztak egy kicsit.
  Alenka mosolyogva jegyezte meg:
  - Ez nem háború a németekkel. Azok kisebbek voltak nálunk. És ezek az afgánok csak úgy folynak, mint egy sáros folyó.
  Anna egyetértően bólintott.
  - Igen, a németeknél még mindig sokkal könnyebb volt. Itt valójában holttestekkel bombáznak bennünket.
  A vörös hajú Alla kuncogva jegyezte meg, és csupasz lábujjával ászt dobott:
  -De az ellenség technikája gyengébb, mint a miénk. Ráadásul az ellenség bátor, de buta. És mi bátrak és okosak vagyunk.
  Maria kuncogva jegyezte meg, halálos erővel firkálva az ellenséget, és szó szerint megferdítette - még a gondolataiban is:
  - Kemény a csata, de tényleg nem adjuk fel!
  Olympias logikusan és megfontoltan megjegyezte:
  - Beszéd és demagógia az egész. Konkrétan jó lenne elfogni a tálibok vezetőjét. Aztán vége a háborúnak!
  Marusya kételkedett, és eldobta a kártyát:
  - Nem valószínű. Ott sem jobb a környezete. A tálibok elleni harcnak hosszúnak és keménynek kell lennie.
  Matrena sóhajtva hozzátette:
  Amíg a józan ész győz!
  Elena egyetértően bólintott.
  - Igen, csak a józan észre kell hagyatkozni. Nem ölheti meg az összes afgánt, mert túl sok van belőlük. És a háború még sokáig elhúzódhat.
  A lányok pedig vidáman nevettek.
  Igen, háborúba keveredtek a tálib birodalommal.
  De az égen a pilóták elkeseredetten harcolnak. Például Alvina és Albina és Helga. A lányok harcolnak, és afgán repülőgépek az égen.
  És ő rétegelt lemez.
  Vagy földi célpontokat találtak el.
  Alvina fogta és lelőtte a tálib gépet az égen, csupasz lábujjait használva nyikorgott:
  - Ez lesz a győzelmem!
  Albina levágta a tálib harcost, ügyesen elnémította, csupasz ujjaival és vyaknulával hunyorította a lábát:
  - A hazánkért!
  Helga megütötte az afgán tankot, és üvöltözve:
  - Ahol kommunizmus van, ott a mi Hazánk!
  Ezek azok a harcosok, akik egy igazi hurrikán és fenomenális kozmikus erő és pusztítás.
  És együtt és a teremtés.
  Albina megsemmisíti a tálib repülőgépeket. Ezek messze elmaradnak az oroszoktól, sok kézműves módon készül. De a tálibok megpróbálják átvenni a számokat. És nagyon egyenletesen nyom
  nagyjavítás.
  De az afgánok lányai konkrétan lelőnek. És ezt rendkívül jól csinálják. Mintha igazi szörnyek lennének.
  Alvina is leüti a tálibokat csupasz lábujjával, és énekel:
  - A kommunizmus nem csak egy eszme,
  Elzsibbadtam a lány boldogságától!
  A harcos pedig ismét halálos erővel kalapálja az iszlám birodalom gépeit.
  És akkor megy a földi célokra.
  Valóban veszélyes kapcsolatba lépni az afgánokkal. Ez az ország hatalmas és hatalmas népességgel. Sok gyalogságuk van, és csatába vetik. A nőket kell mondani Oroszországban és
  Németország harc.
  De mennyire erős az ellenség mennyiségben.
  Helga, aki az ellenséggel harcolt, és pontosan üti az ellenséget, megjegyezte:
  - Olyan lány vagyok, aki mindenki számára igazi álom és szépség.
  És ismét leüti az ellenséget a kecses lábak csupasz ujjaival.
  Tegyük fel, hogy ez egy konkrét lány.
  Nem, az ellenség nem tud megbirkózni az ilyen szépségekkel.
  Elizabeth a tankon harcol az afgánokkal.
  És ez nagyon nehéz neki. De ő nyer, és kifejezetten leüti az ellenséget.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Dicsőség a kommunizmus idején a Szovjetunióban!
  Catherine, aki szintén tüzelt, logikusan megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  Elena is lőtt az ellenségre, átlyukadt az afgán tankon, és felkiáltott:
  - Szuper szépség vagyok!
  Euphrosinia is lőtt a tálibokra, és nyikorgott:
  - Szülőföldünkért!
  Ez a négy-négy E így vette le a harcot a Harmadik Birodalom ellenségeivel. És pusztítsuk el a kínaiakat. Az ilyen lányok ellen, a tálibok, még a vadságukkal is
  gyengék a számok.
  Elizabeth rendkívül harcias és agresszív lány volt. És szerette a férfiakat. Főleg, ha szépek és szőke hajúak.
  Erzsébet énekelte, csupasz lábujjával lőve az ellenségre:
  - A Hazáért és a győzelemért a végsőkig!
  Elena, aki az afgánokra lőtt, és csiszolópapírként vágta le őket, nyikorgott:
  - A kommunizmusért!
  És a lány csupasz lábujjakat használt.
  Ekaterina a tálibokra firkálva vette és kiadta:
  - A Hazáért!
  És a csupasz lábujjakat is használni fogják.
  Euphrosinia is megveri az ellenséget, csupasz lábujjait használva visít:
  - Az ideológiai kommunizmusért!
  Itt a négy. Hogyan törik szét az ellenségeket és irtják ki. Nem lányok, hanem tábornokok. És így kiütik ellenségeiket, amitől ijesztő lesz.
  Ezek a legmagasabb repülésű és műrepülő lányok.
  Elizabeth kuncogva jegyezte meg:
  - Nagyon jók a képességeink!
  Igen, ezek lányok a szárazföldön... És itt vannak az égen.
  Anasztázia Vedmakova csupasz lábujjával lelő egy afgán repülőgépet. És visít:
  - Remek ötletekért!
  Így hát Akulina Orlova csupasz lábujjával lecsap a tálibokra, és nyikorog:
  - A kommunizmusért az egész világon!
  Mirabela Magnetic pedig az Iszlám Birodalom csapatait csapkodja, és visít:
  - Dicsőség hazánknak!
  Ezek a női pilóták, egyszerűen kedvesek és szuperek. Annyi szép és csodálatos dolog van bennük. Az ilyen lányok az egész világon lóháton voltak, és legendává váltak.
  A tálibok pedig tisztelték őket a valkűrökért, és magas jutalmat jelöltek ki fejükért.
  Anasztázia Vedmakova letakarta az afgán tankot a levegőből, és kotyogott:
  - Dicsőség a Szovjetunió legyőzhetetlen!
  Akulina Orlova felrobbant pozíciójából a tálib gyalogságra, és felmordult:
  - Dicsőség nagy Szülőföldünknek!
  Mirabela Magnetic, a Mennyei Birodalom megszámlálhatatlan ellenséges seregével zúdítva, felmordult:
  - Dicsőség az SZKP-nak!
  Anastasia Witcher, miután lelőtt egy másik afgán gépet, nyikorgott:
  - SZKP-SS!
  Akulina dühösen megjegyezte Mirabelának kiáltva:
  - Ne merészelj így viccelni!
  A lány pedig eltalált egy nagy, fából készült tálib tankot.
  Anastasia Vedmakova kuncogott, és így válaszolt:
  - Ez egy vicc, csak egy vicc!
  Mirabela csupasz sarkával elütött egy afgán autót, és nyikorgott:
  A kommunizmussal nem lehet viccelni!
  Ők azok a lányok, akik már megkapták az oroszországi hősök aranycsillagát a tálibok háborújáért. Ezek a harcos lányok.
  És a német Gerda is küzd a legénységével.
  Ezek a lányok csak ultraosztályosak!
  Gerda csupasz lábujjakkal lő az ellenségre, és nyikorog:
  - A Hazáért!
  Charlotte is az afgánokra lő, és nyikorog:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És a csupasz lábujjaival is tüzel.
  Christina is csupasz lábujjjal üti a tálibokat, és visít:
  - Oroszországért és a kommunizmus korszakáért!
  Magda megüti az afgánokat, levágja őket, és tüdejéből üvölt:
  - A Hazáért széltől szélig!
  Itt vannak a lányok a tankon. És ez az agresszivitásuk és teljes erejük, és a harcosok nagyszerűsége.
  Szép lányok ezek...
  És hogyan harcolnak a női harcosok Japánból?
  A kék nindzsa lány karddal veszi a szélmalmot, és levágja az afgánok fejét. És akkor csupasz lábujjakkal indul
  a tűk mérgezőek, ami átszúrja a tálibok tömegét.
  Aztán énekli:
  Japánunk dicsőségére!
  A sárga nindzsalány levágja az afgán katonák fejét, és közben csupasz lábujjával és nyikorogva dobálja a pusztító borsót:
  - Az anyaország nevében!
  A vörös nindzsa lány kardokkal darabokra vágja a tálibokat, és sikolt:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  A fehér nindzsa lány az Iszlám Birodalom csapatainak fejét vágja, megvágja és sikolt:
  - A kommunizmusért Japán legnagyobbja!
  És ismét csupasz lábujjával dobja a halál halálos borsóit.
  Ők a lányok... És persze ugyanabban a bikiniben vannak. És így harcolnak. És ha köpnek is, akkor egyáltalán jön a teljes dugulás.
  A kék nindzsa lány csicseregve vágta le az afgán fejeket:
  - Harcosok vagyunk - ultra és azon túl!
  A csupasz sarkával pedig egy házi készítésű robbanócsomagot fog dobni. És rengeteg pusztítást okoz.
  Íme, lányok - mondjátok csak, hogy hiper!
  De Jane Armstrong harcol.
  Egy gyönyörű lány minden gond nélkül levágja az afgánokat egy tankból.
  És ezt nagy agresszív erővel teszi.
  Jane boldogan mondja:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  És ismét rálő a tálibokra.
  Szóval Gertrude lőtt, és nagyon találóan. Aztán kb gurgulázott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  És persze csupasz lábujjakat is használt.
  Aztán a lány, Malanya fogta és megverte.
  És rendkívül jól csinálta. Áttörte az ellenséget, és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  És csupasz lábujjakat is használt.
  És Monica így baszott. És nagyon pontosan csinálta. Összetörte az afgán autót, és azt motyogta:
  - A világ nagy eszméiért!
  Ezek a lányok - a legmagasabb műrepülők az univerzumban.
  Jane, bár csupasz sarkával lőtt, megjegyezte:
  - Nos, az univerzum rovására ez már túl sok!
  Gertrude nevetve mondta:
  - Gerda csapata nem rosszabb, mint a miénk!
  És ismét elveszi, és puszta lábbal lő az ellenségre.
  Az ellenséget nagy pontossággal ütő Malanya megjegyezte:
  - A nagy Oroszországért!
  Monica, aki óriási sebességgel kaszálta az afgánokat, felkiáltott:
  - Nagy-Britanniának is!
  Jane egyetértett ezzel:
  - Nagy-Britannia nagyszerű ország, és visszaszerezzük az összes gyarmatot!
  Gertrude kuncogva, csupasz lábujjait a gombokra nyomva nyikorgott:
  - Előre a Hazáért!
  Malanya is csupasz lábujjjal dörömböl és dörömböl:
  Nagy-Britanniának!
  Monica is megüti az afgánokat, és azt dumálja:
  - Anglia világának legjobb hadseregéért!
  Ők a lányok - csak a legmagasabb műrepülők a tankokon.
  Itt vannak a szövetségesek...
  És Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is harcol a tálibok ellen. Halhatatlan gyerekek jöttek Oroszország segítségére, mivel túl sok afgán. És mégis követi őket
  vékonyítsuk el egy kicsit. Ráadásul a tálibokban több férfi van, mint nő. És erkölcsileg könnyű megölni őket.
  Oleg Ribacsenko malmot futtatott a kardjaival, levágta az afgánokat és a fejüket, majd csicseregve:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És a fiú csupasz lábujjakkal valami halálos dolgot indít a tálibok ellen.
  Margarita Korshunova is csapkodta az afgánokat, sarlóként levágta őket, és kotyogott:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  És csupasz lábujjával borsót dobált robbanószerrel.
  És tálib katonák tömegét szakította szét.
  Utána a halhatatlan gyerekek veszik, és teljes ajkukkal fütyülnek. És döbbent varjak tömege zuhan majd az afgán katonák fejére, áttörve őket.
  És erős benyomást kelt.
  Ezek a srácok szuper és ultra osztályúak!
  Oleg Ribacsenko ismét levágta a tálibok örök fiát, és nyikorgott:
  - A nagy kommunizmusért!
  És csupasz lábujjakkal a halhatatlan gyermek pusztulást indít.
  Margarita Korshunova ismét rátört az afgánokra, felboncolta őket, és csupasz lábujjakkal a halál ajándékát adta és kiabált:
  - A hazánkért!
  És most újra fütyülnek a gyerekek, és szívrohamot kapott varjak tömege esik az afgán harcosok fejére.
  A tálibok minden bizonnyal nagyon bátrak. De a vezetésük, élén egy öreg vagy nem egészen öreg ember, Khaibatulla Akhundzada
  őszintén őrült.
  Az Égi Birodalom harcosai tehát kétségbeesetten másznak előre.
  A megszállt területeken pedig vad kegyetlenséget követnek el.
  Itt különösen az elkapott komszomol lányt fogasra húzták, és elkezdték nyújtani. Beláncolták a lány mezítlábat egy szárba, és súlyokat akasztottak. És akkor lettek
  égesse meg a sarkát forró vassal. Aztán ostorral megkorbácsolták a lányt, majd szögesdróttal verték át. És nagyon fájt. És akkor a szépség
  fogták és eltörték a lábujjaikat a mezítláb. Aztán fáklyákkal megégették a mellkasát, és a lány vörösen izzó fogóval kitépte az orrlyukait. És amint a tálibok nem gúnyolták ki a komszomol tagot, és halálra kínozták.
  És a kínzás folytatódott. Az elfogott falvakban mindenkit, gyereket és felnőttet egyaránt bottal vertek a csupasz sarkára. Itt főleg gyerekeket vertek bottal a csupasz sarkukra
  brutálisan. És ebben cseppnyi irgalom sem volt.
  Éppen ezért nem alkalmaztak kínzást.
  Tamara is harcol a tálibok ellen...
  Szintén harcos osztály.
  És az afgánokra, akikre felmásznak, egyre több rakéta zuhan valódi szökőárban.
  Tamara és Dominika hordozórakétákat céloz az afgánokra.
  És csupasz lábujjakkal nyomkodják a gombokat.
  És Dominika még skarlát mellbimbót is használt.
  És fogát kitárva csicseregte:
  - Van egy szuper lányom!
  Viola és Aurora is kilövőkkel zúdítja a tálibokat.
  És ezt nagy precizitással teszik. Éneklés közben:
  - Üdv a kommunizmusunknak, üdv!
  Elpusztítjuk a fasizmust!
  Viola, megnyomva skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, rakétát küldve az afgánokra, megjegyezte:
  - Háborúban állunk a tálibokkal, ők pedig kommunisták!
  Aurora kuncogva válaszolt, csupasz sarkával rohamokat küldött az ellenségre:
  - A perverz kommunizmus, vagy az iszlamizmus rosszabb, mint a perverz fasizmus!
  Viola nevetett, csupasz lábujjai segítségével ismét a halál ajándékát dobta az ellenségnek, és megjegyezte:
  - A fasizmus nem perverz nem történik meg! Ez csak egy perverzió!
  Aurora, aki skarlát mellbimbóval ajándékot küldött az ellenségnek, megjegyezte:
  - A kommunizmus elég perverz tud lenni! Még Sztálin alatt is sok fölösleges ember kimerült és megölték!
  Viola válaszul ismét rakétát küldött az afgánoknak, és ezt énekelte:
  Inspirált minket a nehéz időkben
  Miután megerősítették az akaratot, lettek...
  Megmentette a világot a pestistől
  Kedves Sztálin elvtárs!
  
  Sok szempontból mértem
  Egy végtelen univerzumban...
  Megnyitottad számunkra a helyes utat -
  Rámutatva az örökre!
  Itt vannak a lányok csupasz, lebarnult lábukkal.
  Alenka, aki a tálibokra lövöldözött, és skarlátvörös mellbimbójával rázta a mellét, megjegyezte:
  - Legyen kommunizmus!
  És csupasz lábujjaival nagyon halálos halálajándékot dobott.
  Anyuta lőtt egy sort az afgánokra, lekaszálta őket, és üvöltött:
  - A lányok nagy győzelmeiért!
  És skarlát mellbimbóval, mint egy gomb a páncélökön, megnyomja.
  Ezek a lányok egyszerűen nagyszerűek.
  A kínaiakat pedig nagy, sőt talán nagy lelkesedéssel kaszálják.
  A tálibokat szétverő vörös hajú Alla felüvöltött:
  - A Hazáért és anyánkért!
  És hogyan dobja majd csupasz lábujjával az ellenségre a megsemmisítés halálos ajándékát.
  És akkor Maria is rúgni fog, szintén a csupasz lábujjait használva. És széttépni sok afgánt.
  Aztán mormolja:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Az afgánokra lövöldöző Olimpia buzgón és vidáman jegyezte meg:
  - A kommunisták új vezéréért!
  És a lány ismét csupasz lábujjával dobta a halál és a pusztulás halálos ajándékát.
  És ezek a lányok egyszerűen hiperek.
  És olyan harciasak.
  Marusya, aki az ellenfeleket vájta, és mezítláb halálajándékokat bocsátott az ellenségre, nyikorgott:
  - A Haza legkiemelkedőbb győzelmeiért!
  Matryona, aki a tálibokra firkálva üvöltötte:
  - A Hazáért, amely minden tetőnél magasabb!
  És ismét a lány eperbimbós gombnyomással páncélököllel lő majd az afgánokra.
  Ez a lány a legmagasabb az összes osztály közül.
  A lányok így vették fel a tálibokat, és üvöltöztek:
  - A szülőföld egy nagy rejtély,
  Hűséges bölcs, dicsőséges tiszteleted...
  Megerősítjük egységedet -
  örökké együtt leszünk a Hazával!
  Steelenida, aki az afgánokra lőtt, nagyon agresszív és pozitív volt. És csupasz lábujjakkal, hogyan kell dobni
  a halál jelene. És tépje szét az iszlám birodalom harcosainak tömegét. A legmagasabb osztályú harcos.
  Steelenida mosolyogva énekelte:
  - Legyen híres a kommunizmus,
  Mao elpusztít...
  Csak mi vagyunk fent, nem lent..
  Rúgjuk arcon a banditát!
  . FEJEZET? nyolc
  Ilyen harcias lány. És hát ezek az átkozott afgánok összetörtek. És nem lesz vele semmi.
  A tálibok ellen harcoló Veronica kiadta:
  - A kommunista eszmék győzelméért az egész világon!
  Victoria, aki az Iszlám Birodalom katonáiról írt, és puszta ujjaival gránátokat dobált, nyikorgott:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És ismét csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés halálos ajándékát.
  Szerafim szétverte az afgánokat, nagy könnyedén lekaszálta a tálibokat, és puszta lábujjaival halálajándékokat dobált.
  Aztán üvöltött:
  - A szent kommunizmus eszméiért!
  Stelenida épülete az afgánokra keményen megjegyezte:
  - Ha meghallod a szent szót - azonnal hamisságot és hazugságot ad!
  Veronica kuncogott, és így szólt:
  - Igen, Vlagyimir nem szent!
  Sztalenida mezítláb gránátot dobott a tálibokra, és nyikorgott:
  - Igen, az elnökünk nem kiemelkedő!
  Veronica bizonytalanul ringatózott, és az afgánokra firkálva énekelte:
  - Higgy a koboldnak, higgy a koboldnak, higgy a goblinnak,
  De még élj! De élj Brezsnyev szerint! én nem!
  Nem anya! Nem tudok!
  Victoria kuncogva jegyezte meg, és az afgánokról írt:
  -Minden rendben lesz!
  Veronika egyetértett ezzel:
  Biztosan nyerünk!
  Steelenida egyetértett:
  - Nem veszíthetünk! Mert oroszok vagyunk! Az oroszok pedig akkora nemzet, hogy még ha mindig veszítenek is, hihetetlen dühvel veszik és nyernek!
  Victoria bólintott.
  - Olyan ez, mint egy bokszoló, aki tizennégy menetet veszít, de a tizenötödikben elviszi, és döntően nyer!
  Veronica fogát kivillantva nevetett:
  - Igen, nagyon is lehetséges! Hát win win!
  Szerafim agresszíven jegyezte meg fogát kifejtve:
  - Mi leszünk a legerősebbek a világon, és mindenkit legyőzünk!
  És csupasz lábujjakkal ismét egyedülálló halálajándékot bocsát az ellenségre.
  Itt vannak a lányok - a legmagasabb műrepülők.
  Az ilyen lányoknál szerintem bárki mozgathatja a fejét, különben leszakad a pántjáról a fedél.
  Steelenida leverte a tálibokat, és ezt énekelte:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon
  Eláztatjuk a tálibokat a WC-ben...
  Moszkva nem hisz a könnyeknek,
  Adjunk agycsapást Khalifának!
  Itt van, Stalenida, egy elragadó lány. Ami nevezhető - csak hipernek és szupernek.
  Az ilyen lányokkal nyugodtan nézhet a jövőbe. Legyen majdnem egymilliárd tálib, és Oroszországgal ellentétben náluk sokkal több a férfi, mint a nő.
  A tálibok pedig szeretnek harcolni.
  De nem nagyon értenek hozzá.
  A frontvonal megszakadtnak tűnt. Hol a tálibok ékelődtek be, hol a Különleges Tervező Iroda csapatai vagy Oroszország.
  Senkinek nincs nagy előnye.
  Elvette, és nyikorgott, fogát vigyorogva kacsintott:
  - A Hazáért a végsőkig!
  Victoria vad dühtől vicsorgott:
  - Teljes halált adsz a Sárkány elnöknek!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Halál az elnök-sárkányra Tumba Yumbén keresztül!
  Az amerikaiak pedig természetesen készek segíteni a táliboknak. Még fegyvereket is elad a táliboknak hitelből. Ez pedig kegyetlen politika az Egyesült Államokban. Így nyomják az orosz hadsereget.
  De amíg vannak benne női hősnők, addig Oroszországot nem lehet legyőzni.
  Itt Alice és Angelica harcol. Ilyen harci és menő lopások. És dühvel és erővel csépelik az afgánokat.
  Alice elsütötte mesterlövész puskáját, átütötte a tálibokat. És csupasz ujjakat dobott
  kés a halál gyilkos ajándéka, nyikorogva:
  - A Szovjetunió Hazájáért!
  Ilyen harcos lány. Tele van erővel és agresszióval.
  Angelica egészséges és vörös hajú harcos. Szóval a tálibok csapása. Hatalmas tömeget fog kiütni belőlük. És ordít:
  - Dicsőség az új Komszomol tagoknak!
  És hogy nevet.
  Alice, aki rálőtt az afgánokra, és pontosan eltalálta őket, logikusan megjegyezte:
  - Bármely hordát képesek vagyunk legyőzni!
  Alice pedig a skarlátvörös mellbimbó segítségével kilőtte a páncélökölét.
  Itt van egy lány - aki nagybetűs osztályt mutat.
  Angelica is lecsap az ellenségre, lekaszálja a sok tálibot, és dumál:
  - A Hazáért!
  Ezek nők - olyan agresszívek és, mondjuk, sok mindenre képesek.
  Alice mosolyogva jegyezte meg, miközben lekaszálta az ellenséget:
  - A haza a mi anyánk, megöljük a sárgákat!
  Angelica az afgánokat legyűrő vad dühvel jegyezte meg:
  - Mi kommunisták megerősödünk a világban!
  És csupasz lábujjaival tola töltetű gránátot fog dobni.
  A lányok így megőrültek.
  És pusztítsd el az ellenséget kolosszális erővel.
  Natasha, aki az afgánokra lőtt, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a páncélököl gombját, megjegyezte:
  - Oroszország számára nincs olyan probléma, mint az ellenségek száma!
  Zoya, aki az afgánokra firkált, egyetértett:
  - Az ellenség bármelyik hadseregét le tudjuk győzni!
  A harcoló lány, Augustine, a tálib csapatokra firkálva, eperbimbóval kirobbantott egy páncélökölből, és felkiáltott:
  - Én vagyok a halál szépsége!
  Szvetlana pedig lecsapja az afgánokat. És csupasz lábujjakkal a mudzsahedeken elengedi, és kiabál:
  - A Szovjetunió számára új megvilágításban!
  Natasha ismét ütött, rubin mellbimbójával megnyomta a gombot. És gyönyörű volt. És nagyon agresszív.
  Natasha nevetve mondta:
  - Szerintünk mindent megtehetünk és meg is tudunk tenni!
  Zoya mosolyogva válaszolt:
  - De nem az összes! Nem tudjuk elkapni Khalifát!
  Natasha sóhajtva vette észre, csupasz sarkával firkálva az ellenségre:
  - Kapjuk el Khalifát is! Igen, öreg, hamarosan meghal!
  Zoya nevetett, és így válaszolt:
  - Jöhet egy másik, még fergetegesebb!
  Ágoston levágta a nagy tömegben mászkáló afgánokat, és egy málnás mellbimbó segítségével is pofozott egy páncélökölből, és nyikorgott:
  Minden rendben lesz lányok! Biztos vagyok benne!
  És hozzátette, halált ajándékozott csupasz sarkával, és széttépte a tálibokat.
  - A gonoszság nem végtelen!
  Szvetlana logikusan megjegyezte, lekaszálva az előrenyomuló tálib harcosokat:
  - Dicsőbb és modernebb lesz hazánk!
  És ami az afgánokat illeti, elviszi, és megbassza.
  És ez az agresszív megértése és kolosszális ereje.
  A lányok természetesen sokat tehetnek, ha gonoszak, és még többet, ha kedvesek.
  Albina és Alvina nagyon keményen küzdenek az égen.
  Albin lelő egy Afgán Légierő gépét, és kóvályog:
  - Lada istennő értünk való!
  Alvina lelőtt egy tálib támadó repülőgépet, és megjegyezte:
  - Lada istennő - Istenség nagybetűvel!
  Valóban erre van szükségük a lányoknak. És rendkívül klassz.
  Helga pedig a támadórepülőgéptől folyton az afgánokat marja a szárazföldön. És ő egy nagyon harci repülő harcos. És így ügyesen letépte a torony pontos találatát a tálib tankról.
  Itt a lány...
  És üvöltés:
  - A kommunizmus építéséért az egész világon!
  Albina a mudzsahedeket buzdítva nagy pontossággal a vereségről jegyezte meg:
  - A legjobb szovjet elméknek!
  És azt is, hogyan kell vágni az afgán autót.
  Itt vannak a lányok - talán a legmagasabbak, ők a kategória.
  A tálibokat szétverve Alvina logikusan megjegyezte:
  - Mindenre képesek vagyunk - és mindenkinek megmutatjuk!
  És lelőtt egy másik afgán bandurát.
  A lányok a legmagasabb osztály.
  De még egy fiú is lehet nagyon jó harcos.
  Főleg, ha egy halhatatlan fiúról van szó.
  Itt Oleg Rybachenko nagy lelkesedéssel énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus hazájának,
  Szeretünk drága ország...
  Megsemmisítjük a fasiszta csapatokat,
  Bár a Sátán megtámad minket!
  És a fiú ismét kardokkal veri a tálibokat. És akkor legyező malmot fog tartani. És meztelen lábujjakkal, hogyan veszi el és dobja el a halál nagyon halálos ajándékát
  ellenség.
  Ez egy fiú - mondjuk fiú - szuper!
  Margarita Korshunova, aki levágta az előrenyomuló afgánokat, és puszta lábujjakkal halálajándékokat dobott az ellenségre, nyikorgott:
  - Az orosz határokon túl Kabulon túl!
  Oleg Rybachenko, aki levágta az ellenséget, hevesen bólintott:
  - Lesznek vonalaink Kabulon túl. De az ellenség különösen erős számokban!
  Margarita Korshunova egyetértett ezzel:
  - Az ellenség nagyon erős! De akkor is nyerni fogunk!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet elindítani a halál gyilkos ajándékát.
  Oleg Rybachenko, aki a mudzsahedekről ír, meglehetősen racionálisan megjegyezte:
  - A seregünk Kabulban lesz!
  Margarita Korshunova egyetértett:
  - Remélem lesz! Ha nem vérezzük el magunkat!
  A terminátor fiú magabiztosan válaszolt:
  - A győzelmünk elkerülhetetlen!
  A harcos lány, aki mezítláb citromot dobott, beleegyezett:
  - Hiszek benne! nagyon hiszek!
  És hogyan fogja egy harcos, és hogyan nevet.
  És akkor a halhatatlan gyerekek fogják, és kórusban fütyülnek. Sípjuk sok ezer varjút ájult el. És eszméletüket vesztve tovább esnek
  afgánok és átszúrják a koponyájukat.
  És fúrják az iszlám birodalom katonáinak a feje tetejét. És a koporsóba hajtják az ellenfeleket.
  Margarita, miután kuncogva füttyentett, megjegyezte:
  - Te és én pont olyanok vagyunk, mint a csalogány rablók!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Igen, akárcsak a csalogányok!
  És a fiú nevetett...
  És ismét a halhatatlan gyerekek, hogyan kell fütyülni. És ez nagyon bántotta a varjakat. Eszméletüket vesztik és esőcseppként zuhannak le. És sok afgánt elvittek és megvertek.
  Ezután a gyerekek kórusban énekelték:
  - Fekete harcos a halállal szemben,
  Az áldozat az éjféli órát várja...
  Higgy jobban, mint bárki a világon
  A földbe temetjük!
  Ezek valóban gyerekek - amire szükséged van! Ez pedig a harci keménység.
  Oleg Ribacsenko meglendítette két kardját, egyszerre hét afgán katona fejét vágta le, és énekelte:
  - Valamiért erős ember hírében állok,
  Hét egy csapással!
  Margarita Korshunova, aki levágta a mudzsahedeket, megjegyezte:
  - Mi leszünk az elsők a Marson, és úgy általában mindenhol!
  Oleg Ribacsenko, aki ismét levágta a tálibokat, megjegyezte:
  - Mindenhol mi leszünk az elsők!
  És egy tizenkét év körüli fiú csupasz gyermeklába halálos erejű gránátot dobott.
  Így küzdenek elkeseredetten és bátran azok a gyerekek, akik ajándékba kapták a halhatatlanságot az orosz istenektől. És hatalmas energiával cselekszenek.
  Gorbacsov-Putyin ismét parancsokat kezdett adni. További öt százalékos adót vezettek be.
  Elrendelte, hogy hozzanak létre saját rakétavédelmi védelmet. Elrendelte Lavrenty Palych Beria marsall rangjának visszaállítását. Elrendelte Yagoda, Jezsov, Abakumov rehabilitációját is.
  Azt mondják, Sztálinnak igaza volt, és egy kicsit bebörtönözték. És hogy még többet kell ültetni és lőni.
  Jelcint leváltották a moszkvai védelmi minisztérium vezetői posztjáról, és bebörtönözték. És talán ez a legfontosabb.
  Aztán a diktátor elvette és elaludt.
  A lányok folytatták a harcot a számos tálibbal.
  Natasha rálő az Iszlám Birodalom csapataira, és csupasz lábujjával gránátot dob. Aztán üvölti:
  - A nagy kommunizmusért!
  Zoya az afgán csapatokra lőve, és egy ügyes birodalom csapatait kaszálva felkiáltott:
  - A nagy Szovjetunióért!
  Ágoston lövöldözve az ellenségre, és puszta lábujjával dobjunk halálajándékokat, és kotyogott:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Svetlana agresszíven megjegyezte, a tálibokra firkálva, és mezítláb gyilkos ajándékot dobott a megsemmisítésre:
  - A kommunista hatalomért!
  Natasha nagyon pontosan lő az ellenségre. És csupasz lábujjakkal, hogyan kezdjük el a pusztítást. És ütni az ellenséget.
  És sok tálib kaszálni fog és nyikorogni fog:
  - A kommunizmus Szovjetuniójáért!
  És megint kacsint.
  Zoya is rászegezi az ellenséget, és lekaszálja. És csupasz lábujjaival halálos erejű gránátot dob, széttépve a mudzsahedeket.
  Aztán felkiáltott:
  -Szülőföldünk, a Szovjetunió himnusza!
  Ágoston kotyogott, kitárta a fogát, és puszta lábbal dobta a halál ajándékát:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Svetlana, aki a tálibok ellen harcolt, és halálosan az ellenségre firkált, nyikorgott:
  - A nagy kommunizmusért!
  A lányok pedig keményen küzdöttek. Ilyenek a szépségek.
  Oleg Rybachenko harcol velük. A fiú körülbelül tizenkét évesnek néz ki, természetesen kétségbeesett gyerek.
  És csupasz lábujjaival halálos fegyvereket indít az afgánokra.
  Akkor üvölteni fog:
  -A Szovjetunió kommunizmus eszméiért!
  Margarita Korshunova szintén harcos, harcos és kemény.
  Kinyírja a mudzsahedeket és üvölti:
  - A Szovjetunió kommunizmusáért!
  Ő az a fajta verekedős kurva. A tálibokat pedig úgy söpri el, hogy csupasz lábujjával gránátokat dobál. És kiabál:
  - A szülőföld a mi anyánk!
  És most a halhatatlan gyerekek fütyülnek. És varjak ezrei hullanak a mudzsahedek fejére. És ez nagyon klassz és menő, mint a feje önmagának
  dobj egy görögdinnyét.
  Natasha vihogva és lövöldözve kiadta:
  - A nagyszerű helyért!
  Zoya egyetértett vele:
  - A világegyetem legnagyobb teréért!
  Augustine fogát tátva fütyörészve jegyezte meg:
  - Minden nagyon klassz lesz lányok - nyerünk!
  Szvetlana fogát kitárva, és halálos erővel gránátot dobott az ellenségre, megjegyezte:
  - Természetesen minden jégkorong lesz!
  Eközben Sztalenida az afgánokra firkált, és morgott:
  Mi leszünk a világ legnagyobbjai
  Isten fogadást kötött a kétségbeesett srácokra...
  Még a nagy bolygón sem vagyunk menőbbek...
  Veronica, legyűrve az ellenséget - felvette:
  - Öld meg a gonosz szörnyet!
  Victoria mezítláb gránátot dobott, feltépte a kínait, és nyikorgott:
  - Öld meg a gonosz szörnyet!
  Angelina, aki az ellenségre firkált, és egész sorokban kaszálta az ellenséget, nyikorgott:
  - Itt megint vér folyik!
  Natasha szellemesen hozzátette, kiütötte az ellenséget:
  Az ellenfeled keménynek tűnik!
  Steelenida mezítláb jól irányzott dobásával megfordította a tankot, és felkiáltott:
  De ne engedj neki!
  Veronica felrobbant, skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a páncélököl gombját, és kiadta:
  - Gonosz szörnyeteg - térj vissza a sötétségbe!
  A harcosok pedig kórusban énekelték afgánok százait varrva:
  - Ha férfi vagy, és nem gyáva tetű,
  Bátran megölöd a csillagszörnyet!
  És ismét a lányok mutatják a nyelvüket. Igen, valóban ők a legbátrabbak a bátrak közül.
  Victoria csupasz, kerek sarkával engedett a robbanócsomagnak, és felkiáltott:
  - A szent háborúban - a mi győzelmünk lesz!
  Stalenida megjegyezte:
  - És nem csak győzelem, hanem megsemmisítő győzelem!
  Albina eközben a levegőben harcol a tálib hadsereggel. A lány a legmagasabb pilótákat mutatja be.
  És lelövi az ellenséges repülőgépeket, nagy lelkesedéssel. Ugyanakkor Albina énekli:
  - Vannak rakétáink, repülőink,
  A legerősebb orosz szellem a világon...
  A legjobb pilóták élén -
  Az ellenség darabokra fog törni!
  És megint hogyan kell fütyülni. És akkor mezítláb segítségével leütünk egy másik ellenséges autót. Egy részeg hordó fogadást fog tartani.
  Alvina a tálib hadsereg ellen is harcol. Ő egy harcos és nagyon agresszív lány. Itt van például, milyen a jellegzetes technikája - a létra?
  Ez is csak egy csoda!
  Alvina felszisszent:
  Győzelmünket nem hagyjuk ki!
  Albina egyetértett párjával:
  Természetesen nem maradunk le semmiről!
  Helga is nagy elkeseredettséggel küzd. Ez egy olyan harcias lány. Helga többet talál földi célpontokat. Nagyon pusztító lány.
  ütéseket.
  És itt Anasztázia harcol. Egy női harcos, aki szuperveterán. Amit nem tett meg. Itt a harcos.
  Agresszív fordulatot hajt végre az égen, és szitakötőként döngeti le az ellenfeleket hálóval. És persze rendkívül klassz.
  Itt a lány merül, és a tálib tank úgy világít, mint a tűz a szikrából. És újra tüzek és pusztítás.
  Anasztázia énekelte:
  - Valószínűleg a lányok tudják, hogy megadatott.
  Vedd észre a film minden hülyeségét...
  És ami a világon nem egy pszichiátriai kórházi hülyeség?
  A világ legjobb fényét szüli!
  Akulina Orlova, aki az ellenfelekre firkál és afgán repülőgépeket lő le, így foglalta össze:
  - A világban minden relatív, és Isten nem angyal, és az Ördög nem ördög!
  Anasztázia az ellenségre firkálva tiltakozott:
  - Hát istenem, talán nem angyal, de hol van valami jó az Ördögtől?
  Akulina megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Talán a Sátánnak köszönhető, hogy megettük a tiltott gyümölcsöt és sokkal okosabbak lettünk! Megtanult különösen feltalálni!
  A Mirabela Magnetic lelőtt egy másik ellenséges repülőgépet, és bólintott:
  - Sőt, megtanultak komolyan feltalálni! És ez klassz!
  Anasztázia fogát kitárva énekelte:
  - Nyomtalanul levágtuk az ellenséget,
  Ismét lesz vad nyomásunk...
  Kihívás - kesztyű repülés közben
  És az ellenség csak egy hülye elefánt!
  Akulina Orlova, miközben lelőtte a tálibokat, megerősítette:
  - Ez nagyon jó háború!
  És csupasz sarkával újabb gyilkos halálajándékot küldött az ellenségnek.
  Anasztázia észrevette, kiütötte ellenfeleit:
  - A háború sosem jó
  Ez egy nagy győzelem!
  Mirabela elvette, és felmordult:
  - Nagy győzelem vár ránk,
  Mi vagyunk a legszebbek...
  Nagyapáink is büszkék ránk.
  Ünnepelem a lányok sikerét!
  Akulina Orlova fogát kifejtve megjegyezte:
  - Tomboló tűz tombol bennem,
  Eloltani, ami kétségtelenül túl késő -
  A düh minden erejét egy csapásra fordítva -
  Korrigálja az eget, rázza a csillagokat!
  Anasztázia Vedmakova, aki a tálib hadsereg másik gépét lőtte le, megjegyezte:
  - Csak őrült temperamentum van!
  Ezek a lányok egyszerűen nagyszerűek.
  De Natasha olyan, mint egy szörnyeteg a csatában. Íme négy támadott ellenfél közülük. És képletesen megverte őket. Ez Natasha - csak egy szuperosztályú lány.
  És a csupasz sarka gránátot küld. És a tálibok tömege egyszerre szakadt szét.
  Natasha énekli:
  Karabas, Barabas,
  Megakadt a szemem a lányokon...
  most ebédelek
  de megverni nem nekünk való!
  Zoya megerősítette, lekaszálva az ellenfél újabb sorát:
  - Tényleg nem nekünk való!
  És a lány meztelen, kerek sarka ismét pusztító erejű ajándékot küld.
  Augustina annyit kacsintott és köpködve jegyezte meg, hogy az ellenséges zászlóalj fele leégett:
  - Sem Karabas, sem Baba Yaga nem állít meg minket!
  Svetlana agresszíven megjegyezte:
  - Soha nem állunk meg, és ne lazítsunk!
  Natasha, miután lekaszálta a következő sort, megfordította, csupasz lábujjaival a tartályt halál és vyaknula ajándékaként dobta:
  - Az ellenség fővárosában leszünk!
  Zoya ráfirkált az ellenségre, tisztességesen lekaszálta, és beleegyezett:
  - Hát persze, hogy megtesszük!
  A harcosok itt nagyon bátrak, de persze nem csak.
  Ők is hősnők - osztály - szuper!
  Ágoston kibaszott ellenfelei megjegyezték:
  Nagy az erőnk
  Tépjük fel a kakast!
  És a csupasz sarka elveszi és feldobja a halál újabb ajándékát.
  Svetlana nevetve jegyezte meg:
  - Leginkább tudunk nevetni,
  És hiszed - mindig tudunk harcolni!
  Natasha, miután lekaszált egy újabb afgán rangot, megjegyezte:
  - A verekedés általában nem jó!
  Ágoston fogát kicsavarva megjegyezte:
  - És mi a jó általában?
  És a csupasz sarka gyilkos halálborsót hányt.
  Zoya logikusan megjegyezte, lekaszálva a tálibokat:
  - Jó, ha alkotásról van szó!
  A Szovjetunió ellenségeit kiirtó vörös hajú lány bólintott:
  - Ezzel nem lehet nem egyetérteni!
  Svetlana ismét kihúzta a fogát:
  Igen, ez igaz, de néha vért is kell ontani!
  A lányok mások. Itt van Erzsébet négy E-tagú legénységével, amint egy tankban megsemmisíti a kínaiakat.
  A lányok természetesen ugyanabban a bikiniben és mezítláb harcolnak.
  Erzsébet rálőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - Dicsőség Szülőföldünknek - a Szovjetuniónak!
  Ekaterina is rárobbant az ellenségre, és nyikorgott:
  - Nagy dicsőség minden hősünknek!
  És csupasz sarkával megadta magát a lövedéknek.
  Elena rálőtt az ellenségre, összetörte a tálib tankot, és nyikorgott:
  - Az erő legyen velünk!
  Euphrosinia észrevette, csupasz, cizellált lábát a pedálokra nyomva:
  - A kozmikus és fenomenális erő mindig velünk van!
  Erzsébet ezt énekelte:
  - Lenin nevelt fel minket a nép dicsőségére,
  És a nagy Sztálin megvilágította nekünk az utat...
  Igazságos ügyre emelte a nemzeteket,
  A munkához és a bravúrhoz ő inspirált minket!
  És a csupasz sarkáról olyan halálos lövedék repül. És leszakítja a tornyot az afgán tankról.
  Igen, négy jó. És semmiféle hatalom nem állhat ellene.
  Erzsébet fogát kifejtve megjegyezte:
  Nagy jelenségek vagyunk
  Ne félj a változástól!
  És a lányok nevetnek.
  Itt van Alenka, aki a mudzsahedekkel harcol. Itt van egy lány - egy mesterkurzus. És nem valamiféle Karabas. Ha elviszi, akkor viszi.
  Egy lány géppuskával firkál az afgán csapatokra.
  Aztán a mellkasának skarlátvörös mellbimbója, ahogy megfogja és megnyomja a páncélgombát.
  Aztán csipog:
  - Milyen jó lány vagyok,
  És szélről szélre tudok győzni!
  Anyuta a mudzsahedekre is lövöldöz, és nyikorog:
  - Én vagyok a legerősebb a világon, és konkrétan lesz banzai!
  A meztelen, rózsaszín sarka pedig gyilkos halálajándékot küld.
  Ezek a lányok a legmagasabb osztályba tartoznak. Hacsak nem gondolod, hogy van egy szint és istennők.
  A vörös hajú Alla megjegyezte, nagy pontossággal az ellenségre írva:
  - Ha csinálok valamit, az száz százalékos lesz!
  És most a rubin mellbimbója megnyomja a bazooka gombját. Ezek a lányok mindig értékesek és csodákra képesek.
  De ez természetesen nem elég.
  Itt is kell a készség. Ami ezeknek a szépségeknek van, az teljesen a tető felett van!
  Ezek olyan lányok, akik nem csak egy lovat tudnak megállítani vágtában.
  És a harc folytatódik.
  Tehát Maria a mudzsahedeket szegezi. És ezt iszonyatos pontossággal teszi. És persze a csupasz sarka, mint mindig a tetején.
  És az aranyhajú lány énekli:
  - A fény örökké dicsőül,
  Váljon valóra az álmom!
  Olympias is harcol, és halálos pusztítási ajándékokat küld.
  És mégis énekli:
  - Örökké dicsőségben leszünk!
  És halálos gránátokat dobál.
  Marusya a tálibokra is firkál, és nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  És mezítláb, mint valami csodálatos, elindul, nagy pusztítással.
  Matryona nagyon erőteljesen elkezdte ütni az ellenséget és nyikorogni:
  - A nagy Oroszországért!
  És ismét csupasz sarkától legyek, a pusztítás ajándéka.
  . FEJEZET? 9.
  És most a lányok az egész csapattal, az összes brigáddal, mezítlábas, bikinis szépségek énekeltek;
  Büszkék vagyunk Svarog lányaira,
  Bátor, bátor harcosok...
  Hűségesen szolgálunk a család nevében,
  Legyenek büszkék a nagypapák és az apák!
  
  Büszkén csatlakoztunk a Komszomolhoz,
  Sztálin merész esküt kapott...
  Mi lányok csak sasok vagyunk
  Nagylelkű betakarítás a csatában!
  
  Az emberek támadják a nácikat,
  Basurmanok hordáinak legyőzése...
  Végül is az orosz hadsereg legyőzhetetlen,
  Erőteljes az iváni csatában!
  
  Higgy velünk Lada örökké,
  Nagy hittel esküszünk neki...
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon
  Kevesebb babonás ember!
  
  Soha nem ismered a gyáva szót
  Merészebb harcosok leszünk...
  orosz, ukrán, fehérorosz,
  Erősebbek leszünk, hidd el!
  
  Hiszem, hogy győzni fogunk a csatában,
  Természetesen az ellenségek seregének legyőzése ...
  Bár néha ránk támad egy tolvaj,
  Velünk veszekedni hülye ötlet!
  
  Nem, ne higgy nekem, a nők nem gyengék,
  A férfiak sem hülyék...
  Bár néha koporsók nőnek a csatákban,
  A lányok pedig mezítláb a hóban!
  
  Ne hidd, hogy a lányok nincsenek a homlokában,
  Gépfegyverrel a szemedbe szúrnak...
  Fényes szerelmünk lesz
  A kimerültség csatáiban nem fogjuk tudni!
  
  Dicsőség a kommunizmusnak, uraim!
  Ez a ragyogó, bátor ötlet...
  A horda dühében tükröződik majd,
  Csak ne légy barom!
  
  A könnyű orosz harcosok szerepei,
  Dicsőséges a csatákban és a csatákban ...
  Legyenek a harcosok büszkék a lányokra
  Az ellenség nem kap adót az oroszoktól!
  
  A világ hamarosan áldott lesz
  Nem leszünk a sárkány sarka alatt...
  Fiaink nem szoktak várni,
  És az ellenség nem kerülheti el a vereséget!
  
  Hiszem, hogy a boldogság örökké tart
  Ismerd meg azokat a lányokat, akiket nem találsz menőbbnek...
  Hogy az emberek ne ismerjék a bolondot,
  Eloszlatjuk a felhőket a bolygó felett!
  
  Hamarosan fény lesz az univerzumban,
  A Lada kellemes boldogsággal fog világítani ...
  Játékosan találkozunk a hajnallal,
  Előre kell mennünk a győzelemhez testvérek!
  
  Nagyon csodáljuk,
  Oroszország erősebb és szebb lesz ...
  Harcolni akartam a hazáért,
  Oroszország anya boldogságára!
  
  Csodálatot hozunk a Földre,
  Mindannyian az állandóságra akarunk törekedni...
  És mentse meg a bolygót a katasztrófától
  Uralkodjon a boldogság fénye!
  
  Ezek azok az emberek, akik bölcsek
  Örömöt szerezni az univerzumban...
  A kovácsok építettek valamit
  Ne áruld el az erődet a csatában!
  
  Nem, Oroszországban az emberek nem szarvasmarhák,
  Soha ne feküdj az oligarchák alatt...
  És nem lesz extra felhajtás
  Nincs szükségünk állandó ah-kra!
  
  Svarog Isten és az emberek elméje,
  Tedd boldoggá a világot...
  Nem fogunk legyőzni, higgy a gazembernek,
  Ez a mi munkánk és alkotásunk!
  A lányok nagyon jól énekeltek, és sok mudzsahedet kiirtottak.
  Ezek gyönyörűségek - egyszerűen szuperek.
  Natasha a gonosz birodalom katonáira lövöldözött, és nyikorgott:
  És mi is szuperek leszünk!
  Zoya egyetértett ezzel.
  - Igen, minden kétséget kizáróan megtesszük!
  Augustine ezt énekelte:
  Mi lányok nem vagyunk egyszerűek
  Svarog nevével ...
  Igen, tudod, mezítláb a hidegben,
  Isten oltalma alatt!
  Svetlana a barátaira kacsintva javasolta:
  - Tudunk énekelni?
  Natasha bólintott, és megerősítette:
  - Énekeljünk!
  És a lányok énekeltek;
  A Szovjetunió nagy országa,
  Melyik a legmenőbb az univerzumban...
  Millió számolási probléma történt
  De a mi dolgunk a munka és az alkotás!
  
  Hidd el, hogy az ellenség nem fogja megnyerni az országot,
  Melyik szebb és erősebb mindennél...
  Hamarosan felállítunk egy megbízható pajzsot,
  És végre okosabban hiszünk...
  
  Igen, uram bácsi úgy döntött, hogy segít,
  A náciknak a birodalomban történt hatalomváltás után ...
  És a nácik hatalma megújult,
  Az ellenség szét akarja szakítani a Szovjetuniót!
  
  Most komolyan kell harcolnunk
  A nácikkal, hogy az erősek rohannak...
  de az ellenség gyomra alá csapunk,
  Anyánk, Oroszország dicsőségére!
  
  Nem, egyszerűen nem tudod megtörni az oroszt,
  Tudjuk hogyan, szeretünk bátran küzdeni...
  Itt a Wehrmacht úgy döntött, hogy megtámad minket,
  De csak összedőlhet és nem csavarodhat ki!
  
  Oroszországban minden harcos a jászolból,
  A gyerek a fegyverhez húzza a kezét...
  Legyen ez egy nagyon okos varázsló
  Ki teremtette ezt a bolygót!
  
  Hitlernek, ne vegye tönkre Moszkvát,
  Erősen megütötte az orrát...
  Miért mászott be Oroszországba, nem értem,
  Gyenge neki egy bacillust karddal megölni!
  
  Igen, Moszkva közelében az ellenség ütést kapott,
  A lányok csupasz sarkat adtak neki...
  Láthatod, hogy a Führer egyszerűen egy bolond...
  Kohl behatolt a kommunizmusba adott!
  
  Jönnek az úttörők dalokkal,
  A támadás dobveréssel szakadt ...
  Legyen a Führer most elpusztulva,
  És fogságban fogva fogjuk vezetni a Fritzeket!
  
  A fiú mezítláb a hóbuckán,
  Félelem nélkül előrelépni...
  A nácikat hamarosan a koporsóba hajtják,
  És a rózsa virágzik a ragyogó májusban!
  
  És Hitlernek hamarosan kabinjai lesznek,
  bemegy a sírba. és az utódja részeg...
  Hamarosan horogra csapjuk a Führert,
  bár néha egy súlyos csípős mézeskalács!
  
  Csodálatos orosz világot teremtünk,
  Amelyben Oroszország uralkodni fog, hidd el...
  Shakespeare nem mert ilyet komponálni,
  Pedig ördögök nyomásával támadják Oroszországot!
  
  Látható a Sátán heves nyomása,
  Egykori szövetségese segít neki...
  Nem csoda, hogy hallatszik a lányok nyögése,
  Hamarosan nem lesz látható hely a paradicsomban!
  
  Igen, uram bácsi megváltoztatta az útvonalat,
  És tankokat, repülőgépeket küldenek a náciknak ...
  Az ő törekvésében az egység nagyon menő,
  Hogy több kommunistát hajtsanak a koporsóba!
  
  Rosszabb lett, bár Sztálingrád
  A nácik nagyjából minden oldalát legyűrtem...
  olyan féktelen összhang alakult ki,
  az ég alatt, határozottan tiszta!
  
  Nos, mit tegyek - a lányok kiakadtak,
  Elrejtőzik a horda Führerje elől a csatákban ...
  És a csizma nem áll jól a lányoknak,
  Mindig tudják, hogyan kell harcolni!
  
  A lányok számára a fagy nem szörnyű,
  Amikor Moszkva közelében harcoltak,
  Szinte meztelenül és mezítláb,
  Gránátot dobni mezítláb!
  
  tehát fasisztát akartál
  Nos, azt hittem, az ördögök azonnal segítenek...
  És teljes káoszt ültetett,
  A lányok pedig csak nyögnek a vad haragtól!
  
  Nagyon véres csaták vannak,
  A lányok örökké tudják, hogy nem szabad feladni...
  Nem lesznek nullák a számlákon,
  És egy erős RPG egy hátizsákba kerül!
  
  A harcosok szépségek
  Maga a Lada készen áll harcolni értük ...
  Szent tisztaságú galambjaik vannak,
  Legyen egyszerűen a legmagasabb kitüntetés!
  
  Igen, hiszem, hogy az Erők Istene, Svarog eljön,
  És a harcban halottak feltámadnak...
  És a vadász megfújja dicsőséges kürtjét,
  És a nyeremény a legőszintébb lesz!
  
  Nem lesz többé bánat a Földön,
  És a keserű könnyek kiszáradnak...
  Egy családban fogunk élni
  És a gonosz ördögök egyszerűen meghalnak!
  
  Úttörő fiúk bátran harcba,
  mezítlábas legények rohannak a hóban..
  Hiszem, hogy Oroszország mindig veled lesz,
  Bár néha a csészealjak eltörnek!
  
  Isten Jézus feltámaszt minden elesettet,
  És uralkodni fog a Fehér Istennel...
  Bátran emelünk pajzsot a Hazának,
  Dicső kötelesség lesz Oroszországot szolgálni!
  
  Igen, az ördög alattomos, egyszerűen ravasz,
  Nagyon is érthető vágyai...
  Csápjai most Moszkvának poszter,
  És gonosz próbák várnak a Hazára!
  
  De Lada és Lord Perun velünk vannak,
  És Lenin, Sztálin és a legbölcsebb Trockij...
  Amelyen látható, hogy meghajlította a hadsereg,
  És a legfontosabb csalogány Vysotsky!
  
  Röviden: szent istenek serege lesz,
  Megnyerjük az ellenfél csatáját...
  És hány erős öklét,
  A legnagyobb katona dicsőségére!
  
  A lányok mezítláb támadnak
  Futnak, és nem félnek megismerni a fagyot...
  Ne vond őket harcba, tekintsd erőszakkal,
  Ismerd meg a skarlátot a rózsa fényében!
  
  Röviden: harcosok a hazáért,
  Érdektelenül szolgálj büszkén...
  legyenek büszkék a nagyapák és az apák,
  És az égből egy fillért sem vársz ajándékot!
  Vlagyimir-Mihail Gorbacsov-Putyin továbbra is lépéseket tett a rend helyreállítására. Új letartóztatásokat hajtottak végre a tetején. Először is Yakovlev ültetésével. És más megbízhatatlan emberek is.
  Megalapította Sztálin, Nagy Péter és Rettegett Iván rendjét.
  Aztán elrendelte Garri Kaszparov letartóztatását is - túl sokat gondol magára.
  És Garri Kaszparov börtönbe került.
  A rendőrök létszámának növeléséről is döntöttek. És a büntetéseket a Btk. úgy döntött, hogy felülvizsgálja a szigorítás irányába.
  Ezt követően Vlagyimir-Mihail Gorbacsov-Putyin ismét elaludt;
  Afganisztánban a lányok énekeltek és táncoltak is, kiirtva a mudzsahedeket.
  Így írtak a lányok egyszerre egy egész verset. És egyszerre nagyon sok tálibot kaszáltak le. És ez valóban rendkívüli teljesítményük volt.
  Ezek a nők - különösen, ha mezítláb dobják a halál ajándékát.
  De Gerda harcol a legénységével.
  A lány csupasz lábujjakkal rálő az ellenségre, kiüti a tankot és ordít:
  - Dicsőség a párduc lányoknak!
  Charlotte utána lő. Buzdítja a mudzsahedeket és nyikorog:
  - A mindenki közös Hazájáért!
  Lupanula és Christina megütötte az ellenséget, és nyikorgott:
  - Dicsőség az erős srácoknak!
  Gerda ironikusan kérdezte:
  Hová mennek a gyengék?
  Christina mormolta:
  - Sírjon a vesztes...
  Irigykedik a gazember!
  Magda is eltalálta az ellenséget, leütött egy afgán autót és nyikorgott:
  - Új határokért, vég nélkül!
  Ezek olyan lányok, akik egyben hősnők is, bár a maguk módján.
  Itt kezdték el a tálibokat mindenféle szertartás és kétség nélkül hernyókkal szétverni. És mit veszel el tőlük? A fenébe - egy szó!
  Alice és Angelica veszekednek. Olyan szép és nagyon szexi lányok.
  Jól lőnek és gyakran ütnek. Ezek a harcosok egyszerűen szuperek. Ami nem lövés - akkor egyenesen a homlokba.
  Alice mesterlövész puskából firkál és énekel:
  - Dicsőítse a bennszülött kommunizmust évszázadok óta,
  Az acéllányoknak lesz a keze!
  Angelica, aki pontosan lő, megjegyezte:
  - Hát persze hogy lesz!
  és hogyan hajít gránátot csupasz lábujjakkal.
  Alice lövés közben megjegyezte:
  Igaz, hogy erősebbek vagyunk, nincs senki?
  A vörös hajú lány hős Angelica megjegyezte:
  - Nem vagyok olyan, mint egy ló...
  Meg tudom állítani egy elefántot vágtában!
  És hogyan fogja a lány megmutatni a bicepszét. És olyan, mint egy hegy.
  Alice csicseregte:
  - A szovjetek hatalmáért megyünk,
  És minden ellenséget a homokba söpörünk!
  És itt Natasha ismét elpusztítja az afgánokat a csapatával. Még a mágia elemeit is használják.
  A harcosok itt nagy bátorsággal és bátorsággal rendelkeznek. Senki sem tud ellenállni nekik.
  Natasa énekelte, puszta lábbal a halál ajándékát dobva:
  - Ördögi hatalmunk!
  Zoya fordult, lekaszálta a mudzsahedek sorát, és nyikorgott:
  - A Szovjetunió nagy győzelmeiért!
  Lupanula az ellenségről és Ágostonról. Összetört egy tálib tankot egy páncélökkel, és nyikorgott:
  - Az örökké Oroszország, ragyogj, mint a nap!
  Szvetlana is az ellenségre szegezi, mintha kalapálna, csupasz sarok segítségével és bömböl:
  - Életünk során a kommunizmusért!
  Natasha az ellenségre firkálva ezt énekelte:
  - Az orosz nagysága felismeri a bolygót,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  A világ minden nemzete szeret és becsül bennünket -
  Hamarosan felépítjük a szent kommunizmust!
  Zoya egy dallal megerősítette az ellenfelekre firkálva:
  - Dicsőség szabadon apanevünknek,
  A népek barátsága évszázadok óta tartó támasz...
  Törvényes erő, szabad akarat -
  Hiszen egy egyszerű ember egységéért!
  Augustine kuncogott, és megjegyezte:
  - Egy egyszerű ember természetesen, az egységért? Mi a helyzet a hatalommal?
  Svetlana skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a páncélököl gombot, eltalálta az ellenséges tankot, és ciripelt:
  - A hatalom nem egyszerű szó,
  A törvény felett áll...
  Mindenki térden állva parancsolja a száját -
  Ez hatalom!
  Natasha iróniával mondta:
  - Igen, a kormány kegyetlen... De mi magunk építjük!
  Zoya izgatottan mondta:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A lányok pedig kórusban vették, és énekeltek, miközben mentek, komponáltak;
  Dicsőség az égen virágzó országnak,
  Dicsőség a nagy szent Oroszországnak...
  Nem, hogy ne legyek az örökkévaló csendben -
  A gyöngymező csillagai öntözve!
  
  A nagy Mindenható Svarog velünk van,
  A Mindenható félelmetes család fia...
  Hogy ez a harcos segített a csatában,
  Dicsőítenünk kell az orosz Istent!
  
  A lányoknak nincsenek kétségeik, hidd el
  A lányok dühösen támadják a hordát...
  Egy veszett fenevad darabokra szakad,
  És az ellenség kap szerepet az orrban!
  
  Nem, ne próbáld megtörni az oroszokat,
  Az ellenség nem kényszerít minket térdre...
  Legyőzünk téged gonosz fiam,
  Lenin dédapa velünk van!
  
  Soha ne add alá magad az ellenségnek
  Mezítlábas lányok harcoltak Moszkva közelében...
  Nem mutatunk gyengeséget és szégyent,
  Foglalkozzunk a nagy Sátánnal!
  
  Igen, Isten fejezze be a csatáit,
  És híresen szétverni a Wehrmacht hordáit...
  Hogy ne legyenek nullák,
  Hogy ne legyen csend a temetőben!
  
  Adj a lányoknak harcosokat
  Szóval a fasiszták elintézik ezt...
  Az apák büszkék lesznek ránk
  Az ellenfél nem fejt meg minket, mint a tehenet!
  
  Az igaz, hogy hamarosan jön a tavasz
  Lesznek aranykalászok a mezőkön...
  Hiszem, hogy az álmunk valóra válik
  Ha kell, harcolj az igazságért!
  
  Isten azt jelenti, hogy minden ember szeret,
  Hűségesen erős, örök örömben...
  Bár heves vér ontódik,
  Gyakran a lány figyelmetlen!
  
  Összetörjük az ellenséget a csatában,
  Valami olyan légies...
  Bár vihar tombol a világokon,
  És jön a sötét napfogyatkozás!
  
  Nem, az emberek a sírig állnak,
  És egy kicsit sem engednek a náciknak...
  Egy füzetbe írod a fiúkat,
  És élesítse meg minden szablyáját a szidásra!
  
  Igen, ez igaz, lesz hajnal élek nélkül,
  Hidd el, mindenkinek lesz öröme...
  Nyitunk egy másikat, higgyünk a fényben
  A lány keze a magasba nyúlik!
  
  El tudjuk ezt hinni
  Amiről álmodni sem merünk...
  Tisztán látjuk a legfényesebb célt,
  Nem, vidd a harcosok hülyeségeket!
  
  És tréfásan a Marsra kell repülnünk,
  Nyissunk ott mezőket, számoljunk rubint...
  És egyenesen a nácik szemébe vádolják,
  Kerubok hordái szárnyalnak felettünk!
  
  Legyen híres a szovjet ország,
  Mi adta a kommunizmust a népeknek...
  Születésével örökre nekünk adatott -
  A szülőföldért, a boldogságért, a szabadságért!
  
  Oroszországban minden harcos a jászolból,
  A baba a pisztolyhoz húzza a fogantyút...
  Ezért remegsz gazember,
  Számon kérjük a szörnyeteget!
  
  Igen, barátságos család leszünk,
  Mit épít majd a kommunizmus az univerzumban...
  Igaz barátok leszünk,
  A mi üzletünk pedig az alkotás lesz!
  
  Hiszen a kommunizmus örökre születéstől született,
  Hogy a felnőttek és a gyerekek boldogok legyenek...
  A fiú még mindig szótagolva olvas,
  De a demiurgosz lángja a szemekben ragyog!
  
  Legyenek az emberek örökké boldogok
  Hogy együtt küzdenek Svarog ügyeiért ...
  Hamarosan meglátjuk a Volga partját,
  És Isten tisztes helyén leszünk!
  
  Igen, Oroszországot nem törhetik meg a haza ellenségei,
  Még az acél is erősebb lesz...
  Oroszország, te vagy a gyermekek anyja,
  És atyánk, higgy a bölcs Sztálinnak!
  
  Nincsenek akadályok a hazának,
  Folyamatosan halad előre...
  A pokol királya hamarosan matt lesz
  Annak ellenére, hogy tetoválások vannak a kezén!
  
  Szívünket adjuk Szülőföldünkért,
  Minden hegyet megmászunk, hidd el magasabbra...
  Nekünk lányoknak sok erőnk van,
  Néha még a tetőt is felrobbantja!
  
  A fiú Oroszországba is előfizetett,
  Azt mondta, hevesen fog harcolni...
  És a szeme fémesen csillogott,
  Az RPG pedig szorosan a hátizsákban van elrejtve!
  
  Szóval ne játsszuk a hülyét
  És jobb, ha mindannyian falként állunk...
  Csak ötre sikerül a vizsgák,
  Hogy Ábel uralkodjon, és ne a gonosz Káin!
  
  Röviden: boldogság lesz az emberek számára
  És Svarog hatalma a szent világ felett...
  Fasiszták, akiket játékosan összetörsz,
  Legyen Lada boldogság és bálvány!
  A lányok egy gyönyörű dalt énekeltek. És akkor nevettek. Nos, a foguk olyan, mint a gyöngy.
  Alenka a mudzsahedek ellen is harcol.
  És a lány bemutatja a szintet - egyszerűen szuper.
  És csupasz lábujjaival halálos erejű gránátokat dobál.
  És miközben ez a szépség még gépfegyvereket firkál.
  A szőke énekel:
  - Katasztrófák, kataklizmák...
  Mintha nem ismernénk Istent!
  És ennek az életnek a színháza -
  A határidő lejárta előtt behajtja a lányokat a koporsóba!
  Anyuta fogát kitárva kotyogott:
  - A Szovjetuniónak!
  És csupasz lábujjával dobja meg a megsemmisítés újabb ajándékát.
  Alla tehát nagy dühvel küzd. Olyan harcos lány. És csupasz sarkával gyilkos halálajándékot dob fel.
  És ordít:
  - A szent szintű kommunizmusért!
  Aztán a lány megmutatja a nyelvét.
  Maria is nagy elkeseredettséggel küzd. És úgy harcol, mint egy igazi hős szoknyában és bikiniben. És csupasz lábai ismét a megsemmisülés ajándékát dobják.
  Maria kotyogott:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  Olympias gurgulázott körbe-körbe, felfedve arcát, és csupasz talpával a halál ajándékát küldte:
  - Dicsőség kommunizmus korunknak!
  Marusya megjegyezte, lekaszálta az afgánokat, és sikoltozva:
  - Dicsőség Oroszországnak és a szabadságnak!
  Matrena, miután levágott egy másik sort, felkiáltott:
  - A szent háború győzelmeiért!
  És azt is, hogyan kell ugatni...
  . FEJEZET? tíz.
  A lányok egyhangúan énekeltek, miközben menet közben komponáltak:
  A csillagok felett repülünk a bolygó felett,
  A ragyogó nap sütni fog...
  Elénekelték a komszomoltagok hősiességét,
  A vadászt játékká változtatja!
  
  Az idő rohanni fog
  Ahol zivatar szikrázik a világ felett...
  Az alma ömlesztve virágzik,
  Természetesen jön a tavasz!
  
  Lesz egy korszak, hidd el a kommunizmust,
  Ahol bármely személy demiurgosz.
  Lemossuk a fasizmus foltját az arcról,
  Ha kell, szántunk-szántunk!
  
  Az orosz istenek a világ fölé emelkednek,
  Szerezzen az embereknek örömet és nevetést...
  gérvágóval megkenjük a szőrszálakat,
  Hogy sikeres legyél egy dicsőséges üzletben!
  
  Igen, Oroszország világország,
  A kommunizmus szent földje...
  Mezítlábas lány futott
  Adott menyasszonytól származik!
  
  Igen, szeresd Oroszország szépségeit,
  Mi teremtette a fémet a kőből...
  Hidd el, az emberek boldogabbak lesznek
  Ömljen a napalm az égből!
  
  Ne keresd a boldogságot Rod nélkül,
  Örök szeretetet fog adni...
  A sarok alatt a Svarog-i csatában,
  Kiömlött a szörnyek vére!
  
  Nincs szebb óriásország,
  A soraiban manók és törpök vannak...
  Örökre egyesülünk a Hazával,
  Bármilyen harcban győzni fogunk!
  
  Akkor miért olyan szomorú az ember
  Végül is ismerte Svarog erejét ...
  jó érzéseket kelt,
  A mi Ladánk szerelmi ideálja!
  
  Jobb lesz, mint az univerzum, hidd el...
  Ha a kommunizmus veszi át az uralmat...
  Svarog boldog gyerekek vagyunk -
  Zúzzuk kvarkokra a fasizmust!
  
  Hamarosan ragyogni fog a föld,
  Hamarosan nagy siker...
  És Yarilo felkel, mint egy dicsőséges nap,
  és ragyogást ad mindenkinek!
  
  Igyunk a Szülőföldért srácok
  Hogy Oroszország örökké virágozzon...
  Végtelen fizetésért -
  Amiről nem szégyen álmodni!
  
  Hadd emelkedjen Oroszország az univerzum fölé,
  és mutasd meg mindenkinek Isten vigyorát...
  Erőjével a múlhatatlan csatákban,
  Eláruljuk a legravaszabb csalást!
  
  Hamarosan fényesebben süt a nap
  A tér olyan lesz, mint egy udvar...
  Tehát égesd a tüzet, ami melegebb vagy,
  Élesíts acélból fejszét!
  
  És akkor a Nagy Lada dalával,
  Ez hatalmas isteneket szült...
  Le tudjuk majd vágni a vad törzset,
  Ortodox fiak karddal!
  És ezek a harcosok hogyan nevetnek...
  És csupasz sarkukkal szinkronban dobják fel a halál halálos ajándékait!
  Ezek a lányok, főleg amikor lángszórókat vettek fel, és skarlátvörös mellbimbóval nyomkodták a gombokat. És tüzes, nagyon égő repülőgépeket küldtek az ellenségre, amitől minden elszenesedett.
  A lány egyszerre kiáltott:
  Az orosz nagysága felismeri a bolygót,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Az egész ország népe a kommunizmusba vonul!
  Alyonka lőtt a páncélból, és megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával. És a halál gyilkos ajándéka kirepül, és széttépi a mudzsahedeket.
  A lány ezt énekelte:
  Sztálin, Sztálin, Sztálint akarjuk
  Nem tudtunk megtörni...
  Kelj fel Uram a Földről...
  Anyuta csupasz lábujjával gránátot dobott. Aztán megnyomta a gombot rubin mellbimbójával, és ciripelt:
  Sztálin, Sztálin, a lányok fáradtak,
  A nyögés az egész földön jár...
  Hol vagy a tulajdonos, hol...
  Hol vagy hol!
  A vörös hajú Alla az ellenséget csapkodva dörmögött, és fogát kitárta:
  - Hol vagy hol!
  És a csupasz sarka is a megsemmisülés ajándékát fogja feldobni. És az eper mellbimbójából kiszáll a villám.
  És dörömböl a mudzsahedeknek. Egyszerűen szuper osztályok ezek a lányok!
  Maria, egy aranyhajú lány is csupasz lábujjakkal rúgott teljes dühével.
  És fordulatot fog adni a táliboknak. És ismét nyomja meg a málna mellbimbót. És a lány nagyon menő.
  És csiripelt:
  - A kommunizmusért!
  Az olimpia agresszíven érinti az ellenséget. És csupasz lábujjakkal, hogyan indítsunk bumerángot.
  És levágta a mudzsahedek fejét. Aztán ahogy énekli:
  - A nagy kommunizmusért,
  Csak felfelé, egy lépést sem lejjebb!
  Marusya is, mint a mudzsahedek szerint, ütni fog és énekelni fog:
  - Dicsérjétek Svarog Istent,
  Az összes tálib a kürtben!
  És csupasz lábujjai citrommal dobták az ellenséget. És akkor a skarlátvörös mellbimbójával megégeti az ellenséget.
  Matryona firkál az ellenségre, és a csupasz sarka is hagyja, hogy az ellenség veszendőbe menjen.
  És a lány ordítani fog:
  - Különben ugatok, vagy üvöltök,
  Különben megeszek valakit!
  Alenka fogott egy hatcsövű mozsárt. Anyutával együtt nevelték. És a mudzsahedek szerint hogyan fogja elvinni és megbaszni. A lányok még csupasz sarkukkal a földbe hajtottak a visszarúgástól.
  És csicseregtek:
  Sztálin a csata dicsősége,
  Ifjúsági repülésünk Sztálinja...
  Harc és győzelem dalokkal,
  Mezítlábas lány az Édenbe megy!
  Itt a lányoknak természetesen meg kell adni a magukét. Miközben vergődnek, a mudzsahedek egész csataterét lerombolják.
  Albina és Alvina csapjuk le az ellenséget rakétákkal a levegőből. És csavarja őket spirálba.
  Albina lenyomta a csupasz sarkát a pedálon, és csicseregte:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Aztán egy skarlátvörös mellbimbóval megnyomja a gombot.
  Alvina is nagyon agresszíven viselkedik. És csupasz lábujjakkal rakétákat küld az ellenségre. És rubin mellbimbók nyomják a gombokat. És ezt továbbfejlesztett módban teszi.
  Alvin énekelte:
  A mi harcunkban nem nyerhetsz
  Azt hiszem, hamarosan megdöntjük a diktatúrát...
  Legyőzzük az eső sárkányát,
  Az ellenséget visszautasítják a csatákban!
  Ezek a lányok egyszerűen szuperek és első osztályúak!
  Itt vannak a lányok-pilóták. Mezítláb és bikiniben harcolnak. Miért van szükségük ruhákra a lányoknak? Csak az útjába áll!
  Albina a Twitteren írta:
  Erről a mezítlábas lányról,
  Soha nem fogom elfelejteni...
  Nehéz kaszával,
  És mint egy fényes csillag!
  És a szépség ismét megnyomja csupasz, kerek sarkát.
  Valójában egy ilyen lányt ördög sem fog elvinni. Itt egy ilyen szépség.
  És mindkét szőke énekelni fogja:
  - Harcolj a szülőföldért és merj,
  Akkor paradicsomot építesz az univerzumban!
  Ezek a lányok első osztályúak. Szuper terméknek tűnnek.
  És itt van Elizabeth, mintha halálos erővel kalapálná az ellenséget. És tépje apróra.
  És a tankja így működik. Beállítja a tornyot, és egy halálos lövedéket talál.
  Ekaterina megnyomja csupasz sarkát a kart, és azt fújja:
  - Én vagyok a legfélelmetesebb a világon!
  Elena is megnyomja a gombot skarlátvörös mellbimbójával, és csipog:
  - A kommunizmus dicsőségére!
  Euphrosyne nyikorgott:
  - A nagyszerű eredményekért.
  Valóban erre van szükségük a lányoknak. És olyan sok temperamentumuk van.
  És így lovagol és lő. És géppuskák firkálnak az ellenségre. Tehát egy ilyen autót nem lehet olyan könnyen megállítani.
  Elizabeth felszisszent:
  - És körül, mint egy felvonulás,
  A mudzsahedeket a pokolba dobják!
  És ismét repül az eperbimbó megnyomásával küldött lövedék. Itt vannak a lányok - a legszuperosztályabb!
  Angelica és Alice is mesterlövész puskából dolgoznak.
  Alice lelövi a gépet. Aztán kecses, lebarnult lábának csupasz ujjaival gránátot dob, és nyikorog:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Angelica három mudzsahedet is átszúrt egy golyóval, és gurgulázott:
  - Tisztek, oroszok....
  És a csupasz sarka, mintha a halál gyilkos ajándékát dobná.
  Alice, folytatva a tüzet, elvette és kiadta, és eltalálta az ellenséget egy motorkerékpáron:
  Ragyogjon a szabadság...
  És a csupasz lábujjai, hogyan indíthatja el a teljes pusztulást.
  Angelica is fog egy hosszú hordóból tüzelni, a halál ajándékát engedve kiabál:
  - Együtt dobogtatni a szíveket!
  Itt vannak a lányok - a legmagasabb osztály és szuper!
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova elviszi és karddal is vágja őket a mudzsaheden.
  És akkor a fiú és a lány fütyülni kezdett. És döbbent varjak hullottak a tálibok fejére. Ez a kiirtás teljessé vált.
  A gyerekek pedig kórusban énekelték:
  Harcolni fogunk Afganisztánban
  Hidd el, legyőzzük a gonosz tálibokat...
  Valami lebeg a füstködben,
  És tudd, hogy egy kerub lebeg felettünk!
  Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin, miután felébredt, úgy döntött, hogy Kínába látogat, és megpróbálja szövetségesi kapcsolatokat kialakítani.
  És ez nem is olyan egyszerű. Például Kína még Afganisztánban is a mudzsahedek oldalán állt. Ráadásul a Szovjetunió erős, és maguk a kínaiak félnek tőle. Plusz persze az, hogy az Egyesült Államok Kínával kacérkodik, ami nem vetélytárs nekik a gazdaságban.
  Míg az Egyesült Államokban volt Ronald Reagan elnök. Már azonban 1987 júniusa, és hamarosan megválasztják az Egyesült Államok elnökét.
  A Szovjetunióban pedig augusztusra tervezik az első országos elnökválasztást.
  Természetesen nincs alternatíva.
  És egyértelmű, hogy ki nyeri meg őket. Az országban elnyomások vannak, a másként gondolkodókat bebörtönzik. Novodvordszkaját halálra ítélték. Valójában mi az apróságok.
  Szaharov akadémikust vissza akarták vinni a tudományba, de makacs volt. Mi a teendő Szolzsenyicinnel?
  Gorbacsov-Putyin elrendelte, hogy öljék meg, mint Banderát. És a KGB megígérte, hogy megteszi.
  Az Egyesült Államokkal való kapcsolatok tovább romlottak. Gorbacsov-Putyin nem akart többet engedni, és fenyegetéssel halmozott el. Különösen Nicaraguában a Szovjetunió új katonai bázist kezdett létrehozni magának. És Kubában is. És a helyzet kezdett eszkalálódni.
  Gorbacsov-Putyin tehát elkezdte feszíteni az izmait.
  És ugyanakkor egy álomba zuhant, egy kissé más szintre;
  . Volt egyszer egy fiú, Albert herceg. Gazdag udvara volt, csodálatos szülei, akik egy virágzó és nagyon gazdag államot irányítottak. És a fiúnak volt
  abszolút mindent, ami a késő középkorban megvolt. Természetesen nem volt tévéje és számítógépe, de sok más szórakozás is volt.
  A herceg például nagyon szerette a lovagi tornákat. Igaz, az új szabályok szerint hajtották végre, hogy a lehető legjobban megvédjék a résztvevőket, illetve a sérüléseket, sőt még inkább.
  gyilkosságok ritkák voltak.
  A herceg maga is részt vett a versenyeken, bár még csak tizenhárom éves volt, és csodával határos módon mindig legyőzte az idősebb és idősebb ellenfeleket.
  És most a fiú speciális páncélt vett fel puha párnákkal és öntött titánnal - ami egyszerre tartós és könnyű, és tesztelte a lándzsát.
  A szomszéd király fiának most meg kell küzdenie vele. Körülbelül a magassága és az augusztusi fiú kora.
  A mentor azt mondta a hercegnek, hogy nem kell elveszíteni az arcát és nyerni.
  A herceg gőgösen így szólt:
  -Készen állok! Legyőztem a nagyokat és a nagyokat! Hány éves vagyok!
  A tanár sóhajtva megjegyezte:
  - Nem rejtem el a herceget. Be voltál engedve!
  A herceg dühében felsikoltott:
  - Mit? Hogy merészel ilyet mondani!
  A tanár halkan megszólalt:
  - Mindenesetre ez a fiú, akárcsak te, nagy és felnőtt férfiakat győzött le a királyságodban! És bajnok is!
  A herceg a fűbe taposott, és kijelentette:
  - Nos, ha le kell győznie, akkor biztosan nyerek!
  És a fiú elment edzeni. És keményen készült a küzdelemre.
  De másnap jött a párbaj. És a két hercegnek össze kellett jönnie egymással.
  A párbajnak addig kellett volna folytatódnia, amíg az egyik fiú ki nem üti a másikat a nyeregből. Albert herceg szőke, ellenfele, Lajos pedig vörös hajú volt.
  Mindkét fiú felvette a páncélját, és felült kicsi, de nyüzsgő lovukra. Albert magabiztos hangon énekelte:
  - És néha még az ellenség is zihált,
  Elrejteni a félelmet, hogy én vagyok a király!
  Hogy én király vagyok!
  A fiúk pedig lovaik oldalát ütötték a sarkantyúkkal. És egymás felé futottak. A fiúk körülbelül azonos súlyúak voltak, és egyformán edzettek. költő szembesült
  mindkettőnek rugalmas lándzsája volt meghajlítva. És elváltak anélkül, hogy megbántották volna egymást.
  Albert megjegyezte:
  Erősebb, mint gondoltam!
  A fiú Louis bosszúsan jegyezte meg:
  - Igen, makacs fiú!
  És így a két herceg ismét összejött és összeütközött. Egy parafa csörgése hallatszott a titán páncélhoz. És megint egyik sem engedett a másiknak. A fiúk káromkodtak
  és dühösen néztek egymásra.
  Albert álmodozva mondta:
  - Süsd meg a sarkadat!
  Louis megjegyezte:
  - Meggyőzlek és a fogasra helyezlek!
  A fiúk valóban dühösek és dühösek voltak.
  Itt összefolytak és harmadszor is ütköztek. És szórakoztató volt. Mennyi vér folyt ki egyszerre. Pontosabban csak az augusztusi fiúk képzeletében. A tettekben így vannak
  és nem rúgták ki egymást. Elváltak útjaink, hogy újra együtt legyünk. És olyan volt, mint egy makacs összecsapás a titánok között.
  Marguerite hercegnő, Lajos húga megjegyezte:
  - Kicsit hülyeség, hogy a fiúk így fenekednek. Lehet, hogy jobbak a karddal?
  A fiúk még tízszer hiába jöttek össze, és alaposan kimerültek. Ezt követően szünetet hirdettek ebédre és pihenésre. A fiúk tovább készültek a hőstettekre és a győzelemért folytatott küzdelemre.
  Albert komor volt, soha nem sikerült kiütnie a nyeregből az ellenséget. De előtte mindig sikerült. És ez természetesen erős bosszúság érzését váltotta ki.
  A fiú aranykanállal és villával evett, és hevesen nézett körülötte. Hirtelen meglátott egy lányt. Szőke volt, elegáns, fényűző ruhában, mint egy tündérhercegnő. És meglepő módon csak Albert látta őt, a többiek pedig nem vették észre.
  A lány odalépett a fiúhoz, és mosolyogva megkérdezte tőle:
  - Nem tudod legyőzni az ellenséget?
  Albert hevesen morogta.
  - Igen! Rendkívül kitartó!
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Megkaphatod a legyőzhetetlen harcos ajándékát! És nyerd meg a verseny összes mérkőzését!
  Albert felriadt, és azt motyogta:
  - Milyen érzés?
  A lány bólintott.
  - És hát... De cserébe bele kell állapodnod, például, hogy eladod a lelkedet!
  A fiú hevesen és negatívan megrázta a fejét.
  - Nem, nem adom el a lelkem!
  A lány bólintott, és így válaszolt:
  - Szép munka! Csak az tudja eladni a lelkét, akinek van, és akinek van, az nem adja el!
  Albert mosolyogva mondta:
  - Aranyat tudok adni! Sok aranyat!
  A lány vállat vont.
  - Nincs szükségem emberi aranyra! Egész hegyeket tudok csinálni belőle. De ha nem akarod eladni a lelked, akkor add el a testedet!
  Albert meglepetten kérdezte:
  - Test? És hogy van ez?
  Sátán lány válaszolt:
  - De! Vérrel aláírsz egy megállapodást, hogy a megnyert versenyek ajándékáért cserébe halandó testedet az Ördögnek adod örök használatra!
  A fiú megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Halandó örökkévaló használatra?
  A lány egyetértően bólintott.
  - Ez az! És ebből profitálsz - soha nem fogsz megöregedni!
  A herceg elmosolyodott.
  - Így van! Akkor aláírom!
  A Sátánlány kinyújtott egy pecsétes pergament, ahol az Ördög állapota volt írva, és egy réztűt.
  A fiú megszúrta az ujját, és vért csepegtetett az arany tollra. Aztán húzott egy aláírást. Olyan skarlátvörös és gyönyörű királyi személy.
  A lány lesütötte a szemét, és csipogta:
  - Most már az enyém vagy!
  És Albert szeme láttára minden forogni és felfordulni látszott.
  A fiúnak nem volt ideje pislogni, mert a sivatagban kötött ki. Volt egy karaván, és kötéllel megkötött gyerek rabszolgákat vezettek. Albert fájdalmat érzett megkötött kezében, égő érzést a csupasz kezében
  a gyermekek talpa, és a test súlyos kimerültsége. Ráadásul kiszáradt a torkom a szomjúságtól. És bántotta a bőrt. Albert maga elé pillantott. Hogy megváltozott. A luxus helyett
  és gazdag ruhák meztelen testben, csak úszónadrágban. Albertet meglepte, milyen vékony lett és feketére barnult. A fiú teste kiszáradt, és ő maga is hasonlóvá vált
  múmia. A mezítlábas talp nagyon érdes és bőrkeményedett lett, de még mindig érezte a sivatag égető melegét. Albert egy perce az egykori nemes herceg azzá változott
  rabszolgafiú. És eszébe jutott... A fogoly fiúkat már sok napja a sivatagon keresztül a rabszolgapiacra vezetik. És éhesen és szomjan bolyonganak, és a forró homokon
  sivatagok égetik mezítlábukat.
  Albert látja, hogy mostanában oly szép és izmos teste mennyire lesoványodott az átmenetben. A bordák pedig kilógnak a vékony, zsírmentes, csokis és poros bőr alá, mintha
  kosár. A háton és az oldalakon pedig az ostor friss és már gyógyult nyomai láthatók és fájnak. A fiú erős szégyent és megaláztatást érzett magában - az üdvösvér személyét ostorokkal vágták, mint valami közembert. A fiú-herceg pedig megvetően felhorkant. És kapott egy ostort a hátára. Ez fájdalommal és megaláztatással is égette a fiút.
  Albert káromkodott, és újabb ostort kapott a bordákba. A legbüszkébb vérű fiút harag töltötte el, ugyanakkor erős félelem kerítette hatalmába. A herceg rájött
  A Sátán, aki egy gyönyörű és okos lány alakját öltötte, hatalmat kapott a teste felett. És hogy most örökre az Ördög szolgája. És itt az első próbatétel - rabszolga vagy.
  A herceg összerogyott a félelemtől, és meggyorsította lépteit. Továbbment a sivatagon keresztül. És mellette fiúk sétáltak, vagy valamivel idősebbek, vagy nála fiatalabbak. A herceg rabszolga lett.
  És most az élete rosszabbra fordult. És radikálisan rosszabb.
  A fiú felsóhajtott, és együtt vándorolt a lakókocsival. Goethe Faustja jutott eszébe. Sátán ott is kísértette a professzort, hogy eladja a lelkét. De cserébe Faust megkapta mind a fiatalságot, mind a
  gyönyörű lány Margarita, gazdagság, becsület és hatalom. Mit kapott Albert? Most, szinte meztelenül, megkötött kézzel sétál a felügyelő ostor alatt?
  És ez igaz?
  Albert depressziós volt, az átmenettől megfeszült izmok, különösen a vádli, fájtak, és a homok is forró volt, a bőrkeményedés kérgén átsütötte a gyerekek csupasz talpát. Igen, ez egy rémálom.
  Ráadásul kínoznak: gyenge és ostobán éhség, és sokkal fájdalmasabb szomjúság. Albert próbált okoskodni, hogy elterelje figyelmét a kellemetlen érzésekről. A Sátán a legszebb, legokosabb és legtökéletesebb angyal. Ha igen, kell neki valami Alberta? És világos, hogy az univerzum legtökéletesebb angyalának nincs szüksége aranyra, ill
  valamiféle hatalom, amivel a királyok rendelkeznek. Az egyetlen dolog, amit Lucifer értékel, az a lelkek feletti hatalom. De mi ad neki hatalmat Albert teste felett.
  Hiszen nem csak a Sátán írta alá a szerződést. Van valami célja. Igaz, ha Faustot vesszük, akkor mi kell tőle Lucifernek? Lélek? De a legtöbb ember
  és így kerül a pokolba és a Sátán hatalmába. Nyilvánvaló, hogy csak ez nem elég.
  Lehet, hogy Lucifer játszani akart és ellenőrizni akarta, ha valaki azt akarja mondani: állj meg egy pillanatra - nagyszerű vagy! De ebben az esetben Albert szörnyű pillanatot él át.
  Bár ha egy meztelen, jóképű fiút ostorral megvernek, ez érdekes lehet valakinek. de kell ez a legtökéletesebb angyalnak? A herceg már megcsókolt
  lányokkal és érdeklődést mutatott az ellenkező nem iránt, de felnőttként még nem szerette a nőket. De már álmában megjelentek neki. És a maga módján nagyon érdekes volt.
  Albert felsóhajtott... Tizennégy évesen már menyasszonyt keresne, és az nagyon jó lenne. Képes lenne meghozni a legjobb és legforróbb választást.
  Albert felsóhajtott. Előtte meztelen, vékony, ostorozott fiúk, hátul is. És kimerültnek és fáradtnak tűnnek. Albert arra gondolt, mi lesz ezután?
  És végül a megállás. Kaptak egy keveset inni és enni, és naplemente előtt újra elhajtották őket.
  Albert evés és ivás után aludni vágyott. És át kellett sétálnom a sivatagon. Margarita gyengéd ölelése helyett pedig kegyetlen ostor ostorozza.
  A fiú sétált és gondolkodott. Nos, milyen idióta, hogy megegyezett a Sátánnal. Korának legboldogabb és leggazdagabb életmódját folytatta.
  Minden megvolt, amit egy fiú csak akarhat. És akkor úgy felállt.
  Albert eszébe jutott, hogy figyelmeztették, hogy a Sátán az emberi faj ellensége, és ne várj tőle jót! És hogy nagyon hülyeség engedni az ígéreteinek. És most te
  herceg volt, és rabszolgafiú lett. És ez nagyon buta neked.
  Albert hajlamos volt üvölteni, mint egy farkas, és időnként megégette egy ostor. Mit kapott valójában? Végül is fiú volt, és most rabszolgaságban volt.
  Így járt, amíg le nem ment a nap. És a rabszolgák ismét enni, inni és aludni mehettek. És ez egy nagyon érdekes időtöltés.
  Albert lefeküdt a homokra egy másik félmeztelen fiú mellé. Összegömbölyödött és elaludt. És álmodott...
  Itt Ivanhoe-val és Oroszlánszívű Richárddal együtt vesz részt a harcosok vízszintes sávjában. Ez egy nagyon harcos csapat.
  Albert a hófehér lován. Ő egy fiú, és körülötte felnőttek, nagy lovagok. Vannak, akik még ki is csúfolják a gyereket. Albert azonban magabiztos.
  Itt szól a gong és az első harc.
  Vele szemben Baron von Babeuf. Egy ilyen nagy, kövér, igazi bika, és a pajzsán egy szarvú bika. Legalább háromszor nehezebb Albertnél.
  A fiú bólintott, és felkiáltott:
  - Minél nagyobb a szekrény, annál hangosabban esik!
  Baron von Babeuf, hogyan kell ordítani:
  - Összetöröm a kiskutyát!
  És itt összejönnek. Albert ellenfelének hatalmas fekete lova van.
  A fiú tartja a pajzsát. Itt az ellenség lecsap, Albert pedig kissé oldalra mozdul. És egy súlyos lándzsa lecsúszik a pajzsról. És a fiú herceg lecsap
  az ellenség éppen a szemellenzőben van, és elesik.
  Albert nevet és énekel:
  - Hanyatt esik, eldől, eldől,
  Ezt a jogot megkaptad!
  A király előtt leborulva
  Latyakban és sárban egyformán!
  Az első ellenfelet megverték. Aztán megjelent a következő. Boleventura grófja volt. Ezenkívül nagyon erős harcos és meglehetősen mozgékony.
  Albert kuncogott, és megjegyezte:
  - Dicsőség a hazámnak,
  Mindannyian család vagyunk!
  És akkor a fiú ráugrott az ellenségre. Boleventura grófja pedig nekirontott a fiúnak.
  Albert dorombolt:
  - A sportolók hevesen rohannak a csatába,
  Mindenki erősen hisz a győzelemben...
  És most egyszerre vagyunk együtt az Ördöggel,
  És minden akadály a vállán van!
  Itt jöttek össze Boleventura gróffal. És a fiú ismét oldalra fordult, és arra kényszerítette, hogy a lándzsa lecsússzon, és hogyan szúrjon a fegyverével a torkán. És az arrogáns gróf repülni fog.
  És a fiú megnyerte a második küzdelmet.
  Következő riválisa Guise hercege. Szintén nagyon erős és erős harcos. És számos versenyen és versenyen híres. És ahol csak Guise hercege nem vett részt és nem mutatott semmit. Igen, ez egy komoly ellenség.
  Albert fiú még énekelte is örömében:
  - És látok egy komoly,
  Rettegett Iván álmában...
  Földet osztottak szét Szibériában,
  Te őshonos Oroszország!
  Albert itt fogta magát a szaván - miért őshonos Oroszország? Mi köze hozzá?
  . FEJEZET? tizenegy.
  A fiú egésze harciasan van beállítva.
  És így mindketten lóra ültek. A herceg hófehéren, az ellenség pedig piros-piroson. És egymás felé futottak.
  Albert nagyon kicsinek tűnt ehhez a vörös hajú óriáshoz képest.
  A fiú agresszíven megszólalt:
  - A kis kígyó a legmérgezőbb!
  Így hát Guise hercege, akinek lándzsája hosszabb volt, megpróbálta eltalálni a fiút a páncél testén, nem pedig a pajzsot célozni. Még akkor is, ha ez szabályellenes volt. Albert azonban ügyesen kitért.
  Fogta, és a lándzsa alá merült. Aztán minden erejével a szemellenzőbe mozgatta az ellenséget, tovább erősítve a mozgást a testtel. A Duc de Guise egy erős ütéstől szó szerint leesett.
  A kisfiú csicseregte:
  - Dicsőség a dicső lovagoknak!
  És de Guise-t kirángatták a csatatérről. Lova, páncélja és fegyverei a győzteshez kerültek.
  Albert énekelte:
  Sólyomokkal nézünk
  Szárnyalunk, mint a sasok...
  Nem fulladunk vízbe
  Nem égünk tűzben!
  És nem nyögünk a csatában
  Egy kerub van felettünk!
  A fiú valóban nagyon nagy harcosnak bizonyult, sok mindenre képes.
  És itt van a következő ellenfele: maga az Oroszlánszívű Lovag. Bravó, gratulálhatsz magadnak egy ilyen versenyzőhöz. És hogy ez egy olyan csata lesz, amelyre szükség van.
  Albert örömében énekelte:
  Az egész világ a mi kezünkben van
  Mi vagyunk a kontinensek csillagai...
  Összetörték a sarkokban -
  Átkozott versenyzők!
  A fiú tényleg olyan, mint egy verekedős és fodros kakas. Ő maga az Oroszlánkirály, Oroszlánszívű Richárd.
  Albert felmordult:
  - Ha oroszlán vagy, akkor ordíts,
  Az egész Földanya győzelme velünk van!
  Egy ilyen társaságban szórakozni,
  Hogy minden fiú menő ember!
  Albert evett egy kis falatot a küzdelem előtt. Libasültet hoztak hozzá körettel, meg egy kis keksztortát kakaskalap formájában. Szóval a fiú jól érezte magát
  eszik. A hercegnő ott ült mellette, és folyton azt kérdezgette, hogy Albert milyen bravúrokat hajtott végre. A fiú készségesen elmondta, hazudott.
  - Szóval kijöttem a hétfejű sárkánnyal. És elkezdtünk vágni. levágtam a fejét. Elesik, és egy levágott fej helyett azonnal kettő nő!
  A hercegnő füttyentett.
  - Itt vannak! És egyáltalán hogyan lehet legyőzni egy ilyen sárkányt, ha csak nő a feje?
  Albert magabiztosan válaszolt:
  - És levágod a fejet, és meghinted sóval az ellenség sebét! És akkor a levágott fej nem nő vissza!
  Az ifjú hercegnő kiáltott:
  - Olyan okos vagy!
  A herceg felfuvalkodott, és így szólt:
  - No miért, Spinoza jár az eszemben!
  Vacsora után a fiú az istállóba ment. Felöltötte páncélját, és visszaugrott a lovára.
  A hercegből sugárzott a győzelembe vetett bizalom és a harc szomjúsága.
  A fiú magasságban és súlyban jelentősen gyengébb volt Oroszlánszívű Richárdnál. Ráadásul az angol király fizikailag nagyon erős volt - patkót tört. És egy ilyen hős ellen
  próbálj ellenállni.
  De a fiú elszánta magát a harcra. És ez bekapcsolta őt. A fiú hirtelen meg akarta érezni, ahogy a hercegnő szájon csókolja, és milyen édes és kellemes.
  Itt vannak a listán. És a gong jelére közeledni kezdtek.
  Albert énekelte:
  - Ta-ta-ta-ta! Kopognak a paták
  Tra-ta-ta-ta! Beamer eltalálta...
  A francia hadsereget a fejéhez verték,
  És senki sem fogja megtörni Spanyolország hadseregét!
  És így közel kerültek. Oroszlánszívű Richárd, nehézkesen lándzsával, megpróbálta megszúrni az ellenséget. Albert azonban kitért, és az ellenséget a védőszemüvegen találta. De ez az Oroszlán Richárd
  szív, bár nehezen, de nyeregben tudott maradni. Bár úgy tűnt, hogy ez a technika ellenállhatatlan. És mindkét lovas elvált, és a bírók rögzítették az első küzdelmet - döntetlent.
  Oroszlánszívű Richárd felmordult:
  - És ő egy ügyes kisördög!
  Balistro gróf megjegyezte:
  - És te, felség, rejts egy tűt méreggel a lándzsába!
  Oroszlánszívű Richárd azt mondta:
  - Ez aljas, és nemes király vagyok, ráadásul haszontalan, ezt az impót nem ütheted meg!
  Balistro gróf meghajolt.
  - Honnan ismeri felségedet!
  Alberto eközben a második nekifutásra készült. És ekkor ismét megjelent előtte egy nagyon szép, arany hajú, fényűző ruhás lány, a Sátán lány.
  Kivillantotta gyöngyházfogait, és dörmögött:
  - Nos, kedves fiam, szeretsz nyerni?
  Albertnek eszébe jutott, és felszisszent:
  - És rabszolgát csináltál belőlem!
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Mindenkinek a magáét! A tested most az én hatalmamban van!
  Albert felmordult:
  -Megtévesztés!
  A lány megjegyezte, és egy értékes cipőbe nyomta a lábát:
  - Minden tisztességes! Most bármilyen versenyt megnyerhetsz!
  Albert a gyönyörű aranyhajú lányra nézett. Vajon maga a Sátán? De Lucifer egy angyal, és nincs emberi teste, hanem szellem. Ezért eltarthat
  bármilyen megjelenés, beleértve a gyönyörű, ártatlan külsejű gyermeket is. Igen, lenyűgöző.
  Sátánlány bólintott.
  -Küzdelem, de ami a testedet illeti... Az életben minden a mennyei magasságokon múlik... De a becsületünk, de a becsületünk egyedül rajtunk múlik!
  Albert bólintott, és csatába rohant.
  Itt ismét összejöttek a versenyküzdelmek nagymesterével, Oroszlánszívű Richárddal. És kemény küzdelem volt. Richard a próbálkozással érte el a végsebességét
  dobj le egy merész fiatalt, vagy inkább egy gyereket. Albert összeszedte és készen állt. Kikerülve a király lándzsa húsevő ütését, a fiú egyenesen a nyakába hajtotta fegyverét.
  A hatalmas Oroszlánszívű Richárd pedig a versenyküzdelmek történetében először repült ki a nyeregből. A torok ütése már nagyon érzékeny és halálos.
  A hírnök Albertet hirdetett győztesnek. Így legyőzték a középkor nagy királyát és egy igazi legendát, a különféle grúzokat és meséket, a keresztes hadjáratok hősét.
  csak egy tizenhárom év körüli fiú, akinek még bajusza sem volt, és csak nézni kezdte a lányokat.
  Ilyen a párbaj nagy szenzációja.
  Ez azonban még nem a vége. A döntőben a legérdekesebb küzdelem magával Ivanhoe-val. Bár Ivanhoe már huszonöt éves, fiatalabbnak tűnik, és szinte nincs is szakálla és
  bajusz. Vékony és alacsony formájából úgy néz ki, mint egy tinédzser. Magasságban és súlyban kicsi az előnye Alberttel szemben. Bár nyilvánvaló, hogy egy huszonöt év körüli férfi,
  mindenesetre nagyobb lesz, mint egy tizenhárom éves tinédzser.
  Albert herceg látta, hogyan győzött le Ivanhoe nála sokkal magasabb és nehezebb lovagokat. És megértette, hogy ez a legveszélyesebb ellenség. Akivel nehéz lesz harcolni.
  De mindenesetre jön a döntő, aki pedig nyer, értékes nyereményben részesül. Bár sok értelme van az álomban kapott díjnak?
  Albert hercegnek ismét megjelent a lány-Sátán. Megrázta arany fürtjeit, és így válaszolt:
  -Ne félj! Hamarosan felébredsz, és újra rabszolgafiú leszel! De ha olvastad a Bibliát, akkor tudod, hogy a Mindenható kegyetlen próbatételnek vetette ki szolgáit.
  A nehézségeket pedig le kell küzdened ahhoz, hogy megerősödj, és megszelídítsd a lelked és a tested!
  Albert mosolyogva bólintott.
  "Bár a test lélek nélkül nem test, de milyen gyenge a lélek test nélkül!"
  És a fiú-herceg felnevetett, és a fogát kitárta.
  És így mentek a listákra - ez a harcos pár. Az illusztris Ivanhoe és a versenyek feltörekvő csillaga: Albert herceg. És itt vannak, egy törékeny ember, és átlagos méretű
  tizenhárom éves fiú összejön. Ivanhoe lova szép és fehér is, mint Alberté. És nagyszerű, amikor két agilis és technikás harcos harcol.
  lovagi szabályok szerint.
  Aztán megszólal a gong, és két kiváló harcos összeér. Egymás felé futnak. És rázzák a lándzsájukat. És itt vannak. Ivanhoe ügyes, és sikerült eltalálnia Albertet egy pajzzsal.
  Igaz, a lándzsa megcsúszott. Albert pedig a szemellenzőt célozta meg, de el is hibázta. És nem csinálta túl jól. Ivanhoe az utolsó pillanatban levette a fejét és a lándzsát
  átcsúszott a sisakon.
  Itt az első forduló döntetlennel zárult. És ismét lóháton a lovagok különböző irányokba oszlottak szét. Öt perc szünet, és újra összejönnek. És nagy energiával és erővel ugrálnak.
  Albert most látta, hogy párja nagy sebességgel és mozgékonysággal rendelkezik. A gyorsasága pedig jó segítség lesz.
  Itt újra összejönnek. Ezúttal Ivanhoe a szemellenzőt célozta meg, de Albert kitért, és lándzsájával a pajzs közepét találta el. A lándzsa eltört az ütéstől, de Ivanhoe-nak sikerült ellenállnia
  a nyeregben A küzdelem tehát ismét döntetlenre fajult.
  Mindkét lovag más-más irányba vált el egymástól. Aztán a Sátán lány ismét megjelent Albertnek. Gyönyörű volt és vicces. A Lucifer lány üvöltött:
  - Nos, fiam, készen állsz a csatára?
  Albert tréfásan énekelte:
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Kitérünk az útból
  És nem hagyja abba
  És ne cserélj lábat...
  Az arcunk ragyog
  Fényes csizma!
  Sátánlány bólintott.
  - Igen, látom, készen állsz! És nagyon egészséges!
  Albert mosolyogva csicseregte:
  - Kétségbeesetten harcolni szándékozom!
  Sátánlány mosolyogva válaszolt:
  - Bátor harcos vagy! Nos, a harmadik küzdelem döntő lesz!
  Itt van ismét mindkét harcos a listákon. És készek összeköltözni. Albert, ráhangolódva énekelte:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni,
  Hadd énekeljen velünk...
  Aki vidám, az nevet...
  Aki el akarja érni
  Aki keres, az mindig talál!
  Így aztán gyülekezni kezdtek, és felkorbácsolták a lovakat. És a lándzsáik járásban mozogtak. Albert ezúttal kitalált egy trükköt. És engedd, hogy az ellenség mozgassa őt a szemellenzőben, fiú
  csak a legutolsó pillanatban kerülte ki, hogyan üsse lándzsával Ivanhoe lábát. Felsikoltott, és fejjel lefelé repült le a lóról. És ismét ünnepélyesen hangzik - győzelem!
  És így Albert herceget hirdetik ki a győztesnek. És díjat adnak neki: egy arany lovat. A fiú viszi magának, de nehéz, egyedül nem emelhető. Négy izmos parasztlány felkapta a lovat. És a vállukon vitték.
  Albert énekelte:
  - Karate fiú
  Díjat kapsz!
  És ekkor megjelent a lány-Sátán, és bólintott:
  - Sokáig álmodoztam egy ilyen tiszta aranyból készült ménről!
  Albert meglepődött:
  - Tényleg kell az arany!?
  Sátánlány mosolyogva válaszolt:
  - Természetesen nem! De ezt a lovat lovagi mesterek készítették, és különleges mágikus energia van benne. És értékes mágikus tárgyakra még a legtökéletesebbeknek és legszebbeknek is szükségük van
  angyal az univerzumban!
  A fiú herceg bólintott.
  - Abbahagyom a rabszolgaságot?
  Sátánlány megrázta a fejét.
  - Még nem! Még nem dolgoztad fel az ajándékodat! De el kell ismerned, hogy Dzsingisz kán egykor rabszolga volt!
  A fiatal szépség megnyomta a sarkát. A ló eltűnt. Albert hercegnek pedig nem volt ideje pislogni, mert... felébredt!
  Megint csak egy mezítlábas fiú úszónadrágban. Akit reggelire adnak egy adag bourdát, és a többi fiúval együtt egy szekérre rakják. Ezúttal az egyik
  tevék zuhantak le, és úgy döntöttek, hogy egyszerre kényszerítik a gyerekeket a kocsi húzására.
  Új lisztet találtunk, terhet vittünk, és ostorral sürgettük a srácokat. Albert úgy húzta a szekeret, mint egy kormányt az ekéhez. És egyáltalán nem éreztem magam nyugodtnak. A hangulata borús volt.
  A fiú ezt énekelte, hogy felvidítson:
  A sorsod mérlegen van
  Az ellenségek tele vannak bátorsággal...
  De hála Istennek vannak barátok,
  De hála Istennek vannak barátok...
  És hála Istennek barátaim
  Vannak kardok!
  Amikor a barátod a vérben van
  Az áldozatból szeretet van...
  Lehetsz ő
  Mint egy apa...
  De ne hívj barátot
  Gyáva vagy és hazug!
  A fiú nagyon lelkesnek és harciasnak érezte magát egy ilyen dal után. És energiával tolta a szekeret, csupasz, gyerekes lábát a forró homokon pihentette, és igazi Csillagrend lovagnak érezte magát.
  Vlagyimir-Mihail Gorbacsov-Putyin ezen álom után döntött úgy, hogy a Btk.-t is módosítja. Mégpedig a büntetőjogi felelősség bevezetését tíz éves kortól. Ami persze klassz. És egyben okos is.
  A nép több tucat ellenségét és disszidensét lelőtték. Sok más tisztogatást is végrehajtottak.
  Ugyanakkor Sobchakot és még sok más demokratát bebörtönözték - Gavriil Popov és mások. És rendkívül klassz volt.
  Ezt követően Vlagyimir-Mihail Gorbacsov-Putyin elvette és elaludt;
  Albert ismét mezítláb és ugyanabban az úszónadrágban sétált a sivatagon keresztül. Az álomban aratott versenygyőzelmek öröme gyorsan eltűnt. Ráadásul nem csak sétált, hanem
  nehéz szekeret tolni más gyerekekkel. És elég kellemetlen volt. Igen, szakra került. És hordozza ezt a terhet. És csak ostorral térj vissza.
  Albert nagyot sóhajtott, és meglökte az igát, mezítlábát a forró homokon nyugtatva. És rosszul volt tőle.
  Keríteni akartam, és kardokkal vágni.
  És légy olyan, mint Nagy Sándor. A fiú megpróbált valami kellemesebbet elképzelni. Például egy lány, aki kancsót cipel. És egyszerű paraszti ruhában van, lábai cserzettek, kecsesek, mezítláb és cizellált. A lány egyszerűen csodálatosan néz ki, magával ragadó szépségével.
  És egy kancsó vizet hoz egy fáradt, izzadt fiúnak, ajkát megnedvesítve megkérdezi:
  - Miért vagy te mezítláb és majdnem meztelenül, hogy herceg?
  A kisfiú sóhajtva válaszol:
  - Eladtam a testemet az Ördögnek, és most szenvedek!
  A lány meglepődött, és meglepte lebarnult, mezítláb:
  - Test? Általában eladják a lelküket a Sátánnak!
  Albert bölcsen kijelentette:
  - Eladtam az ideiglenest, hogy megtartsam a halhatatlant!
  A lány bólintott, és válaszul szájon csókolta a fiút, mondván:
  - Drága gyermekem, érted egyáltalán, mire ítélted magad?
  A fiú egyetértően bólintott.
  - Igen, értem, bár már késő!
  A lány fogta, és lelkesen énekelte:
  - Jobb később, mint soha,
  Jobb később, mint soha...
  Szóval te és én kaptunk
  Legjobb évek, évek!
  A fiú úgy érezte, hogy a lány ismét egy kancsó vizet lök neki, így ihat egy kortyot a gyógyító nedvességből. Aztán kezei végigfutnak a fiú vékony bordáin.
  Megjegyezte:
  - Lefogytál a rabszolgaságban!
  Albert határozottan kijelentette:
  Nincs szükségem plusz zsírra!
  A lány mosolyogva bólintott.
  - Igen, ez olyan, mintha ingyen fitneszkedne!
  A fiú lelkesen bólintott.
  - Igen, sokaknak nem ártana lefogyni!
  A lány mosolyogva énekelte:
  - De a diéta, ne egyél ezt vagy azt,
  És ne hagyd, hogy a lábad belefáradjon a gyaloglásba...
  Íme egy diéta a zsírok számbavételéhez,
  Ugyanakkor nem híznak és a szerelemről énekelnek!
  Albert vidámabb lett, és így énekelte:
  - Milyen ételeket, milyen ételeket,
  Vidd magaddal az egészet
  Kár, hogy nem gyakran végeznek ki
  Csak azért táplálkoznak, hogy megöljenek!
  És a fiú mindebből olyan volt, mintha a hetedik mennyországban lenne.
  Ez valóban egy harcos gyerek vívmánya.
  A lány nagyszerű volt.
  Elkezdtek tapsolni és nevetni.
  A kocsi tolása pedig szórakoztatóbb lett a fiú számára. Az egyik fiatal rabszolga kimerültségében összeesett.
  A felügyelő ostorral verni kezdte. A fiú tehetetlenül mozgatta karját és lábát, nem volt ereje felállni.
  Albert sértődötten felkiáltott:
  - Ne üsd meg! Nem látod, hogy a grogban van!
  Válaszul a felügyelő Albertet is megütötte. A fiú felüvöltött. Azonnal két nagydarab férfi verni kezdte az ifjú herceget.
  A fiú kétségbeesetten próbálta elszakítani a kezét összekötő kötelet.
  A fényűző turbános kereskedő ezt parancsolta:
  - Elég! Ezt a fiút el kellene adni a piacon! És adj neki vizet, engedd át könnyedén!
  Albert abbahagyta az ütést. Megmozdult, húzta a kötelet, és a többi fiúval együtt ismét vonszolta a szekeret.
  A hangulat sokkal hülyébb és gonoszabb lett. Bár ezzel szemben a kereskedő pragmatikus irgalmat tanúsított, és nem vágta le az árut.
  Igen, egy rabszolgát jobb eladni, mint megölni...
  Albert nehéz terhet húzott, orrlyukain keresztül izzadt, piszkos fiútestek szagát érezte, szomjas és fáradt volt.
  Megpróbált újra felébredni.
  Eszembe jutott, hogyan rúgta ki Oroszlánszívű Richárdot a nyeregből, és ez nagyon klassz volt. Richard vereséget szenvedett, ez olyan gyönyörű.
  És itt vannak vele a fiúk: vékonyak, izzadtak, koszosak, inasak. És túlterheltek. És nagyon nehéz. Elég durva volt errefelé.
  Albert elképzelte, hogy a hercegnőt az állványhoz vezetik. Leveszik drága ruháit, minden ékszerét, durván kitépik a füléből a fülbevalóját. További drága gyöngyös cipők.
  És akkor fehérnemű... Ehelyett csak szürke zsákruhát adnak ki. És mezítláb, szinte meztelenül, rövid zsákban megy az állványhoz. És a közönség mohón nézi meztelenül,
  csupasz lábak szinte csípőig. De még szebben néz ki egy arany hajú, szürke zsákruhára hulló, csupasz, karcsú lábú hercegnő.
  A közönség pedig szó szerint ordít az örömtől.
  Albertnek élénk fantáziája van. Ilyen gyönyörű lány. A szürke börtönköntös pedig kihangsúlyozza édes, egészséges arcfehérségét, és hajának aranyló, hullámos fürtjeit.
  És milyen szép és kecses a mezítláb, tökéletes, szabályos alakja. És milyen szürke a kapucnis pulcsi, kiemelve az alak karcsúságát és ideális arányait.
  A fedélzetre jön, ahol egy hatalmas, bika hóhér várja a hercegnőt. A fejszéje pedig nagyszerű, és éles élű - csillog a napon.
  A lány még sápadtabb lett, de megőrizte a higgadtság látszatát. A hóhér kitárta nagy, de rosszul ápolt fogait. Számos őr állt körül, és a tömeg örvendezett.
  A férfiakat különösen felizgatta egy gyönyörű lány látványa, akit lefejezés előtt álltak. Olyan megható és gyönyörű volt.
  Közben a hírnök bejelentette:
  - Tekintettel a bűnöző különös veszélyére és a bűnbánat hiányára, a humánus, lefejezéssel járó halálbüntetést nyilvános kínzás és tömeg jelenlétében történő kínzás váltja fel.
  És a kínzás addig tart, amíg a bűnöző nem adja fel a szellemét!
  Tolka vidáman fogadta az ilyen bejelentést - ami azt jelenti, hogy a hercegnő kínzása hosszú lesz. A lány még jobban elsápadt. Szörnyű sors várt rá.
  Számos hatalmas, korábban rejtett hóhér jelent meg. Állványt vonszoltak az állványra, kínzóeszközöket és csipeszeket is vittek magukkal. A kandalló már ég.
  Kezdtek felmelegedni benne a fogók, horgok, rudak, feszítővasak, fúrók stb. A kínzás hosszúnak és bonyolultnak ígérkezett. A mezítlábas szolgálólányok edényt is hoztak
  olívaolajjal, vödör vízzel, amelyben jég úszott, és zacskókkal sóval és borssal. A hercegnőt súlyos kihallgatás várta.
  A hóhérok tehát elvették és letépték a lány szürke köntösét, feltárva gyönyörű, csábító testét. Nagyon klassz volt. Egy ilyen szépség meztelenül áll a hóhérok előtt.
  Az idősebb kínzó jelt adott. A hercegnő kezét tördelték, és a fogason vonszolták.
  Súlyos kínzást készült most átélni. A hercegnő kétségbeesetten próbált ellenállni. De az erők egyenlőtlenek voltak. A hóhérok megbirkóztak a törékeny lánnyal, és megkötözték
  a keze mögött. Aztán a kampónál fogva felkapták a csatlakoztatott keféket, és elkezdték felemelni.
  A hercegnő felüvöltött a vállai és erei fájdalmától, és hajolni kezdett. A hóhérok a vállánál fogva megrángatták. Gyászos nyögés szökött ki a hercegnő torkából. És meztelenül és kinyújtózva
  megjelent a kötélen. Mezítláb úgy forgott, mint egy bicikli. A hóhér ostorral a csupasz lábára ütötte. Aztán a hóhérok megragadták a legbűnösebb vérű lány lábát, és felöltöztették
  rajtuk egy tölgyfa tömb, szorosan a lyukakba szorítva. A lány testének súlya megnőtt, és felüvöltött a fokozódó fájdalomtól.
  Az idősebb kínzó bólintott. A hóhérok egyrészt kilós súlyt akasztottak, másrészt. A hercegnő teste megnyúlt, és a nyögések egyre erősebbek lettek. Izzadság csorgott végig meztelen testén.
  A sorrend következett:
  - Tíz ostorcsapást óvatosan.
  A hóhér ütni kezdett a hercegnő testére. A lány hátán a bőr megdagadt, de nem tört fel. És a munka ment tovább. A lány a fogát csikorgatta és üvöltött.
  A kínzó befejezte a verést. Az idősebbre nézett. Dobta:
  - Most süsd meg a sarkát!
  Néhány hóhér elkezdte kenni a lány talpát, hogy a bőr tovább égjen, és a kín a lehető leghosszabb ideig tartson. Más kínzók lefeküdtek a csupasz talpuk alá
  vékony fát, hogy felgyújtsa őket, és fellobbantja a tüzet.
  A hercegnő zihált a fájdalomtól. Itt láng lobbant fel mezítláb alatt. A lány először megdermedt. Érzésekre hallgatott. Aztán sikoltozni kezdett.
  A tömeg helyeslően ujjongott. Néhány fiatalabb férfi és fiú még a nadrágjába is teszi a kezét, hogy enyhítse a kéjes viszketést. Ez igazán nagyszerű - ilyen kínzás.
  És a hercegnő üvöltött... Még azt is ki lehetett venni:
  - Ne kínozzon! mindent elmondok!
  De itt nem volt szükség információra csak tőle. Csak egy fájdalmas és brutális kivégzés.
  A főhóhér ezt parancsolta:
  - Öt ütés gond nélkül!
  A hóhér szélesre tárva lábait verni kezdte a hercegnőt. Az első ütéstől felszakadt a bőr és kiömlött a vér. A lány a tüdejéből felsikoltott. Itt van még párszor ostorral.
  Aztán a rangidős hóhér ezt parancsolta:
  -Adj lámpát a lábak alá!
  A hóhérok jobban meggyújtották a lángokat. És a hercegnő már megállás nélkül sikoltozott.
  A főkínzó ezt parancsolta:
  - Most pedig gyújtsd meg a mellkasát!
  A hóhérok rohantak bekenni olajjal a lány meztelen mellszobrát. Megremegett kezei égető érintésétől, és üvöltött a vad fájdalomtól. A hóhérok pedig bekenték a mellét és nevettek.
  Aztán miután befejezték a maszatolást, fáklyát hoztak neki. És fellobbant a tűz.
  A hercegnő ismét felsikolt. A tömeg pedig elragadtatott. Az emberek annyira szeretnek brutális kínzást nézni. És hallani a lány sikolyát. És azt is, hogy szaga van
  frissen sült hús. És milyen finom, és milyen öröm érezni.
  És a lánynak egyszerre égett meg a melle és a csupasz talpa. Aztán megint ostorral kezdtek verni. Az ütések ismét felrobbantották a bőrt és vért öntöttek. Nagyon fájdalmas volt.
  De láthatóan ez a hóhér nem volt elég.
  A kínzó ezt parancsolta:
  - Zsírozza be a fenekét!
  A hóhérok pedig mancsolni kezdték a lány fenekét, olajjal bekenve. És így fog a hercegnő üvölteni a megaláztatástól és a fájdalomtól. És már megint bekent minden, a tüzet a fenekére vitték.
  A fáklya kigyulladt. És a lánynak nagyon fájt. És üvöltött, amikor egyszerre sütötték: mell, sarok és szamár.
  Aztán a rangidős hóhér megparancsolta, hogy kenjük be őt és Vénusz kebelét. És ez még megalázóbb volt. És hogy megindult a tömeg, hogyan üvöltöttek a férfiak és a nők is az izgalomtól.
  Milyen nagyképűnek és szégyentelennek tűnt az egész. Sokan kirándultak és önkielégítést végeztek férfiaknál és nőknél egyaránt, és közvetlenül a téren párosodtak.
  . FEJEZET? 12.
  A királylány keble tehát elkenődött.
  És ezek után fáklyát hoztak neki. És ez nagyon fájt a hercegnőnek. Olyan hangon sikoltott, ami nem az övé, és szó szerint vonaglott a fájdalomtól. Annyi szörnyű szenvedés volt benne.
  A lány gyötrődött és üvöltött, beluga kényszerítette.
  A hóhérok pedig sülve dolgoztak. Itt a rangidős kínzó utasítására az egyik kat elővett egy izzó rudat a tűzhelyből, és ütni kezdte a lányt acéllal, a hőtől skarlátvörösre.
  vissza. Egy másik fogót használt, szintén vörösen izzott, és elkezdte törni vele a lány mezítláb lábujjait. És rendkívül fájdalmas volt. És a hercegnő nagyon szenvedett.
  Egyszerűen elviselhetetlenül szenvedett, és a végtelen fájdalom óceánján lebegett. De egy másik hóhér felkapott egy izzó rudat. És a lány fenekére vitte. Aztán ahogy lökött
  a végbélnyílása. A hercegnő vadul sikoltozott, és elájult a fájdalomtól. Azonnal egy vödör jeges víz érte. A lány a gépei alá esett és felébredt.
  Újra tovább sütötték: csupasz talp, mell, kebel, szamár. A hóhérok mezítláb eltörték lábujjait, vörösen izzó rudat döftek a végbélnyílásába, és a hőségtől vöröslő acélostorral a hátára verték. És nagyon vad és kegyetlen volt.
  És a tömeg teljesen el volt ragadtatva az örömtől: ez kínzás, ez kínzás...
  A rabszolgaherceg pedig undorodni kezdett. Hogy lehet így zaklatni egy lányt. Ez általában kifinomult szadizmus. És így lehetetlen. A fiú megtalálta az erőt a továbblépéshez.
  Itt alszanak megint. A főkereskedő azt mondta, hogy holnap a városban lesznek, és ott adják el a srácokat.
  Albert herceg evett egy keveset, mohón ivott egy tál vizet, és lefeküdt a még meleg homokra. A fiú lehunyta a szemét, és szinte azonnal elaludt. És álmodott...
  Mintha egy rabszolgafiú lenne Spartacus seregéből. És tud valamit. Különösen, hogy a görög nő, Eutibida árulást tervezett, és át akarja adni Crassusnak a vezető ravasz tervét.
  felkelések. Ezt pedig meg kell akadályozni. Albert herceg álmában már emlékszik egykori hőstetteire. Hogy különösen ő vezette csapdába a rómaiakat.
  Bár ehhez kínzások mellett kellett kihallgatást elviselnie. Nem bízva az egyszerű szavakban, a rómaiak minden esetre megkorbácsolták a cserkészfiút, és vörösen izzó vassal elégették.
  egy gyerek durva sarka. Albert nem változtatott a vallomásán. Aztán a rómaiak átmentek a szoroson, és csapdába estek, ahol elpusztultak.
  Most Crassus ellenezte Spartacust. Spartacusnak körülbelül hetvennyolcezer, Crassusnak pedig körülbelül nyolcvanezer katonája van. Ráadásul a rómaiaknak nagy előnyük van a lovasságban.
  Tehát a harc esélyei nem egyértelműek. Nem minden rabszolga van jól képzett. Crassusnak azonban sok újonca is van a csapataiban. A Spartacus mindenesetre csapdát készített.
  Állítólag Chris a nézeteltérések miatt elvált Spartacustól, és külön megerősített táborrá vált.
  Crassusnak természetesen meg kell támadnia Chris-t, majd a rabszolgák megerősített állásai elleni támadás pillanatában Spartacus hátul csap le. A görög Evtibida egy nagyon szép lány, beleszeretett
  a Spartacusban fülig. De Spartacus hű maradt Valeriához, Sulla özvegyéhez. És akkor Eutibida féltékenység alapján úgy döntött, hogy bosszút áll. Enomait már sikerült elcsábítania. És két légió német elpusztult. Maga Enomai pedig sok kard által átszúrva esett el. Eutibida maga is megsebesült, és majdnem meghalt. Tehát nem voltak tanúk
  és élvezte Spartacus teljes bizalmát.
  És Eutibida ügyesen leplezte féltékenységét. Albret a könyvből tudta, hogy Eutibida volt az áruló, aki Chris keretébe fogott. És akkor a háború menete nem a lázadók javára fog fordulni. Harmincezer spartakista halála óta nagy veszteség.
  Amellett, hogy Eutibida továbbította Crassusnak Spartacus tervét, Chris-t is kicsalogatta a megerősített állásokból. Ezt felismerve Albert úgy döntött, hogy feltartóztatja ezt a lányt a Crassus felé vezető úton.
  Ismerték Eutibidát. Egy görög nő, meglátva egy jóképű, szőke, izmos fiút, összebarátkozott vele. És még leckét is adott a szerelemről, ami nagyon kedves volt.
  Valójában egy fiút megtanítani arra, hogy egy nő kedvében járjon, nagyon klassz és élvezetes egy olyan lány számára, aki valójában drága prostituált volt. A prostituáltak pedig gyakran az ártatlan fiúkhoz vonzódnak. Egyszerűen egyedülálló örömet szereznek ettől és a legtermészetesebb orgazmustól. Albert fiatal szűz lenne. A szépség érintéseitől pedig a melegbe, majd a hidegbe vetődött. Ráadásul Eutibida csak úgy néz ki, mint egy fiatal lány, de valójában már elmúlt harminc éves, és hány férfit próbált ki.
  Vagyont keresett, és megváltotta magát a rabszolgáktól azzal, hogy szexuális szolgáltatásokat nyújtott gazdag patríciusoknak. Aztán jött egy fiú, olyan gyönyörű. Nos, hogyan ne csábítsa el?
  Albertnek természetesen nagyon tetszett ez a játék, bár annyira aggódsz, hogy úgy tűnik, a szíved mindjárt kiugrik a mellkasodból. És több kölcsönös és erőszakos orgazmus után annyira kimerült vagy,
  hogy közvetlenül a sátrak párnáin alszol el.
  Albert természetesen nem akarta, hogy Eutibide kárt tegyen. De valahogy ki kell menteni a lázadókat a csapdából. Emlékezni a gyengéd simogatásokra, amelyek úgy néznek ki, mint egy fiatal lány, de egy kifinomult nő valóságára.
  Albertnek eszébe jutott, hogy ő maga egy nemes patrícius fia, aki nagy összegekkel tartozik Crassusnak. Aztán a családot eladták rabszolgának. Leszedtek a fiúról egy gyönyörű tunikát, nadrágot, csizmát, sapkát. Lecsupaszították a célt, és rabszolga-kereskedelembe küldték. Milyen kínos volt. Őt és testvérét egy patrícius vásárolta meg és küldte a kőbányákba. Bár a fiúk
  csak hét éves volt. A lányok és az anya pedig elmentek az ültetvényekre, mezei munkákra. Legalább a szabadban van. A bátyjával együtt meztelenül vannak, és a felügyelő ostorától ostorozzák őket,
  talicskát tolni egy felnőtt rabszolgának. Keményen dolgoztak. Dél-Olaszországban a nyár természetesen forró, és amikor keményen dolgozol. De télen hideg van.
  A gyerekek gyorsan alkalmazkodtak a terheléshez. Az év folyamán pedig megerősödtek. És bár mind nyolc évesek voltak, mezítlábuk keratinizálódott az éles köveken. És akkor lökést kaptak
  a talicska nehezebb. És ezzel egy időben elkezdték más munkákban is használni. A rabszolgákat jól táplálták. Felváltva dolgoztak a bányában és a felszínen, hogy ne görbüljenek meg olyan gyorsan.
  Szóval a srácok felnőttek és megerősödtek. És még az iskolába is elvitték őket gladiátor tanoncok. Albert és Geta ott találkozott Spartacusszal. Aki már kivívta a szabadságot
  és jó pénzt keresett vívótanárként és felkelést készített elő.
  Kezdetben a rabszolgák nem voltak túl szerencsések - a cselekményt feltárták. De egy kis rabszolgaosztag mégis megszökött az iskolából. És menekülőkkel feltöltődve a Vezúvra keresett menedéket.
  A római légiósok első támadását a csúcs ellen visszaverték. De aztán Spartacus csapdába esett. Ott a rabszolgák éhen haltak volna. De Spartak sejtette, hogy megfonja a lépcsőt.
  A rabszolgák leszálltak, és hirtelen megölték a rómaiakat egy hátulról érkező ütéssel. A dicsőséges győzelem tehát híressé tette Spartacust, és hamarosan nagy sereget gyűjtött össze. Több vereséget is mért a rómaiakra, sőt két konzult is legyőzött. És most Crassus lett az ellenfele. Nemcsak mesésen gazdag patrícius, hanem a triumvirátus tagja is: Sulla, Pompeius, Crassus, akinek van tapasztalata a csatákban. Julius Caesar megtagadta a római hadsereg vezetését a Spartacus elleni harcban. Igen, és akkor Julius túl fiatal volt, és eddig nem használt
  hatóság. És Róma legnépszerűbb és legjobb parancsnoka, Pompeius keleten harcolt. Tehát Crassus jelöltségét a legjobbnak kell elismerni. Albertnek pedig megvolt a maga pontszáma.
  Édesanyja szakadt tunikában, mezítláb keményen dolgozott három lányával a mezőn. Mélyen leégett a napon, és mezítláb megkeményedett, de még jobban nézett ki.
  Az erőltetett diéta és az állandó fizikai aktivitás karcsúvá és izmossá tette. A már harmincon túli édesanyja dereka pedig olyan lett, mint egy fiatal lányé. Három lánya nőtt fel és erősödött meg. A hajuk kifehéredett a naptól, a bőrük pedig sötét lett. Röviden, a rabszolgaságban élő anya és öt gyermeke életben maradt. De hol van az apa?
  Elpusztult a hadjáratokban, vagy meggazdagodott? Ez egy másik kérdés!
  Albert, aki csak ágyékkötőt viselt, rohant az úton. Valamit ki kell találni. Eutibidát csak egy nyíllal leütni nem megoldás. És mire kell még gondolni? Hogyan akadályozzuk meg, hogy ugráljon
  Krasba? Sok ötlet lehet, de mindegyiknek van hibája.
  Mint annak idején Enomaival. Aztán Albertnek nem jutott jó ötlet. Ezenkívül remélte, hogy Spartacus időben lesz, és nem hagyja, hogy Enomai, Hélium konzul megtörjön.
  De a számítás nem volt indokolt. A német elfogadta az egyenlőtlen csatát, sőt megengedte, hogy Róma felsőbb erői két légiót körülvegyenek. Így beleestek az üstbe, és elpusztultak.
  De Spartacus egy kicsit késett, és nem volt ideje megmenteni Enomait. Igaz, a rómaiak belefáradtak a németek légióival vívott csatába, és spartakistáik gyorsan legyőzték őket.
  A rabszolgák - két római konzul - megtörése hallatlan esemény. Ez Spartacust valóban legyőzhetetlenné tette, és minden idők és népek legnagyobb parancsnokának tartották.
  De Spartacus nem Rómába ment, hanem Olaszország északi részébe költözött, ahol ismét legyőzte a római csapatokat, amelyeknek a gallok inváziója esetén a birodalmat kellett volna fedezniük. Akkor maga Albert
  harcolt, mint egy hős. Korán túl erős volt, és a legtöbb fiúhoz hasonlóan nagyon mozgékony. Albert a kőbányákban megedződött, mindig mezítláb járt ágyékkötőben.
  kötszer. A tél Olaszországban meglehetősen enyhe és fagyos, a hó pedig ritka. Bár persze, ha kiesik, és mezítláb futsz fehéren, bolyhosan és hűvösen,
  még szép is. A fiú talpa annyira bőrkeményedett, hogy nem érzi a hideget. Mezítláb és meztelenül hordják minden időben és esőben, és legalább tüsszent.
  És Geta a testvére is - majdnem iker, egyidős, majdnem ugyanolyan mozgékony, tapasztalt és erős.
  Albert úgy döntött, tanácsot kér testvérétől, hogy mit tegyen.
  Teljesen logikusan javasolta:
  - Van egy tinktúránk álmos bogyókból. Gyere el Eutibidába, állítólag egy szerelmi leckére, és öntsd a poharába. És aludni fog éjjel, és nem vágtat Crassu táborába!
  Albert egyetértően bólintott.
  - Helyesen! De sietnünk kell!
  Eutibida fekete hajú és alacsony, törékeny, kis mellű lány volt. Akár egy tinédzserrel is összetéveszthető. Albertnek egyáltalán nem tűnt öregasszonynak, és örömmel ment el leckét venni a szerelemről. Eutibida nagy örömmel szerette a gyereket, olyan korú, hogy éppen elérte azt a méretet, hogy örömet szerezzen
  lány. Bár elég idős volt ahhoz, hogy Albert anyja lehessen, annyira ártatlannak és lédúsnak tűnt, hogy Albert azonnal szerelmi lázba esett.
  Eutibida azonban ezúttal gyorsabban akart végezni. és ott elkezdte csókokkal leönteni a jóképű fiú Albertet. Aztán felnyergelte... És dühös vágtában vitte. Albert a boldogság hintáján lovagolt. Elképesztően jó volt és egyszerűen csodálatos. Az öröm leírhatatlan. És a fiú is serényen sikoltott az örömtől, és nyájasan nyögött
  Eutibid vad orgazmusától. A legnehezebb rész itt véget ér. A görög nő nagyon jó volt, és magával ragadta az élvezet hajszolása. Albert a kőbányákban és a gladiátorok állandó és kegyetlen edzésében fenomenális kitartást fejlesztett ki magában. Szóval sok mindenre volt képes. És mindkét szerető több órán keresztül szexelt.
  A végén kimerültek, Eutibida pedig elaludt a fiú izmos hasán. Albert akaraterőből legyőzte az álmot, és tinktúrát csepegtetett a görög nő poharába. Utána Albert tiszta lelkiismerettel elaludt.
  Eutibida valóban felébredt, és gépiesen kinyújtotta a kezét a borospohárnak, és gyorsan befejezte. Aztán elindult a kijárat felé. Értesíteni kell Crassust Spartacus alattomos tervéről. Biztos benne, hogy bosszút fog állni a felkelés vezérén. Eutibida felvette a szandálját. Nem akarta, hogy bedurvuljon a lába. Bár kellemes mezítláb csiklandozni, kereken,
  durva sarkú a fiúnak. Annyira jóképű, és a bőrkeményedéses talpa még nem vesztette el az érzését, és nevetni lehet ennek a gyereknek.
  Kár, ha egy ilyen fiút elfognak. De meg fogja kérni Crassust, hogy adja oda neki a fiút, és ő lesz a házi rabszolgája. És tetszeni fog neki, amíg fel nem nő.
  És akkor elküldi a kőbányákba... Nincs jobb gladiátor a cirkuszban, nagyon jól harcol a kardokkal és sokkal több pénzt keres az arénában.
  A lány lóra pattant. Mielőtt azonban elhajtott volna a táborból, forogni kezdett, és leesett a lováról. Az álmos bogyók működtek.
  Hajnalban Spartacus elhagyta a tábort, hogy elbújjon egy lesben az erdőben. Eutibidát eszméletlenül találták. Nem lehetett észhez téríteni. A lány mélyen aludt. És betették egy vagonba, ahová a sebesülteket szállítják.
  Albert nagyon örült, hogy sikerült megmentenie Spartacus seregét a veszélytől. És hogy sok mindent elért.
  Időközben Spartacus és Chris elváltak. A rabszolgák jelentős erődítményeket emeltek, és ezért ellenálltak Crassus seregének támadásának. A spartakisták minden nyomot elrejtettek és álcázták magukat.
  Az összes véletlenszerű pásztort elfogták és őrizetbe vették. Így még egy légy sem fog repülni.
  Crassus valóban olyan információt kapott, hogy Spartacus és Chris veszekedtek, és a seregével együtt átvágtak. Arra számított, hogy összetöri Chris-t, majd komolyan foglalkozik a Spartakkal.
  Crassus serege nagy volt, de ugyanakkor fegyelmezett. Spartacusnak magának is sikerült rabszolgákat kiképeznie, és nagy seregeket győztek le. És a hadseregében nemcsak rabszolgák voltak.
  A szegények közül sok szabad polgár csatlakozott a Spartacushoz. És ez valóban egy országos mozgalom volt.
  Crassus Chris felé lépett. Harmincezer lázadó rabszolgával bezárkózott egy megerősített területre. Crassus hat légiót dobott csatába. Elmentek megrohamozni a magas aknát, amely mögé a lázadók menedéket találtak. Maga Chris, aki kicsivel az átlag feletti magassággal küzdött, de nagyon széles vállú és ügyes volt, Róma egyik legjobb gladiátora, rohant a csatába.
  Egyszerre két karddal harcolt, és a falakon állt. A rabszolgák előre tárolt köveket és edényeket dobáltak gyújtó keverékkel. A rómaiak jelentős károkat szenvedtek, és most támadásuk elakadt. Crassus seregének sok katonája elpusztult a falak alatt. Aztán Crassus dühében elrendelte, hogy dobjon még nyolc légiót - szinte az egész gyalogosát. És a heves támadás újult erővel folytatódott.
  A rómaiak a veszteségektől függetlenül előremásztak. És szó szerint eldobták az összes megközelítést a holttestükkel. De másztak és másztak. Chris mindenkivel harcolt.
  Harcolt Albert is, aki úgy döntött, hogy a rómaiaknál csaknem háromszor alacsonyabb rendű lázadókkal marad, hogy a leggyengébb helyen fedezze őket. Albert nagyon mozgékony és erős fiú volt. Barnított és izmos teste szó szerint csillogott az izzadságtól. Igazi hősként harcolt, és hajthatatlan bátorságról tett tanúbizonyságot.
  És csupasz sarka állon veri a légióst. Ez ki fog vágni. És ismét a fiú vág. A malom karddal fogadást tart, és leesik egy római feje.
  Ez az ő bátorsága és ereje.
  Albert kemény gyerek. És itt ismét a római katonák esnek és esnek. És ismét a fiú-herceg csupasz, kerek sarka töri el a légiós állkapcsát.
  Végül Crassus harcba veti utolsó, tizenötezer lovas tartalékát. Az egész hadsereg, és a római erősítéssel együtt elérte a nyolcvanötezer főt, és támadásba lendült. És máris túlcsordulnak.
  De a Spartak, miután kitalálta az idő pillanatát, negyvenezer gyalogost és nyolcezer lovast von ki a lesből. És egy új csata kezdődik. A rabszolgák megtámadják a római hadsereget
  hátrafelé. Az ütés és a támadás is szörnyű.
  Maga a Spartak csatába indul. Két karddal küzd, hogy kétszer annyit vágjon. Igazi óriás, és mintha acélizmokból szőtték volna. Senki sem tudja pontosan, hány éves Spartacus.
  Szabadnak született, de fiúként elfogták. Akkor még csak kilenc éves volt, de tizenkét évesnek tűnt, és a kőbányákba küldték. ott megmutatta rendkívüli erejét és kitartását, és sok pénzért eladták a gladiátoroknak. A legerősebb és legügyesebb rabszolgákat gyakran adták el a kőbányákból a halál iskoláiba. Lehetne
  nagy haszonra tegyen szert. Aki pedig gladiátor lett, az esélyt kapott a szabadságra. Csak száz harc után kellett túlélni. Spartacus túlélte és híres lett.
  És miután megkapta szabadságát, légiósként csatlakozott a római hadsereghez. Ott vitézségéért és bátorságáért századosi rangot és számos kitüntetést kap. De aztán amikor a rómaiak betörtek
  Thrace elmenekült, és már együtt harcolt honfitársaival. Ismét elfogták, és gladiátoroknak adták el szabadon bocsátási jog nélkül. De továbbra is ragyog az arénában
  És végül elcsábította Sulla felesége, a gyönyörű Valeria. Spartacus újabb zengő győzelme után pedig rávette félelmetes férjét, hogy bocsásson meg a hősnek.
  És Spartacus újra szabad volt.
  Igen, nagyszerű ember volt. És az egész Római Birodalom legjobb gladiátorának tartották. Most olyan fenyegetően haknizott, mint egy igazi hős egy eposzból.
  A rómaiak kettős csapás alá estek, és kifejezetten elpusztultak. És ez volt a teljes kiirtásuk. Crassus természetesen először a saját bőrét próbálta megmenteni.
  Nyilvánvaló, hogy a kardharcban nem vetélytársa Spartacusnak. És most a spartakisták legyőzték a rómaiakat.
  Albert harc közben elkapta és mezítláb eltörte egy római hadvezér állkapcsát. Milyen bátor fiú volt. És ez volt az ő hősi eposza. Hogyan harcolt ez a bátor fiú.
  És hogyan harcoltak más harcosok. Beleértve Chris-t és Grannikt és a többieket. Kétségbeesés és vérontás volt. A gladiátorok serege győzött, a rómaiak serege pedig elpusztult.
  A Római Birodalom nedvessége a földbe hullott. És ez egy igazi katasztrófa volt.
  Crassus pedig fekete lovon eláradt a csatatérről. És ez egy nagy hadsereg legyőzése és kiirtása volt. Több mint harmincezer rómait megöltek, és több mint tizenötezret fogságba estek.
  Valójában a hadsereg megszűnt létezni, így Rómába vezető úton állt. És most megnyílt Spartak útja az Örök Városba.
  Egy időben a rabszolgák nem voltak hajlandók visszatérni szülőhazájukba. És Rómába akartak menni. És kiemelkedő diadalt kapott ezen a világon és vereséget a valós történelemben.
  Így forog a szerencse kereke. És mi lesz ezután...
  Albertnek nem volt ideje ezt látni, mert... felébredt és megverte a felügyelő csapása.
  Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin alvás után Kínába repült. A beszélgetés építő jellegű volt. De semmi más, csak a kereskedelmi megállapodások. A kínaiak váratlanul felajánlották foglyaikat Szibériának, és ez megfelelt nekik.
  Ezután Gorbacsov-Putyin visszatért, és elrendelte Mao Ce-tung és Teng Hsziao-ping emlékműveinek építését.
  Aztán ismét lefeküdt, és látta;
  Albert elindult a város felé. Változást várt a sorsában. És ez ihletet adott neki. Hamarosan eladják, mint a marhát. És gyönyörű.
  Inkább durva. Hát ki akarja magát ilyen megaláztatásnak kitenni.
  A fiú mezítláb taposott a homokon, és így énekelte:
  - A királyok büszke leszármazottja,
  Káprázatos vagyok, mint a rabszolga és a bolond!
  És akkor a felvigyázók ostorral verték. Muszáj volt elhallgatnom. Az augusztusi gyerek ismét nehéz szekeret húzott, más gyerekekkel együtt.
  A fiú megpróbált valami kellemeset elképzelni.
  Például egy fiú, aki a Rómát támadó Attila serege ellen támad. És karddal harcol, a birodalom pozícióiba besurranó barbárok serege ellen.
  Albert csupasz sarkával állkapcsán mozgatta a támadó horda vezérét. Holtan esett le, és a lány fogai kirepültek a száján. És ez vicces.
  Albert, aki ellenségekkel harcolt, malmot tartott kardokkal - levágta a barbárokat és énekelte:
  - Senki sem tudta bizonyítani
  Hogy mind egyek vagyunk...
  De higgyétek el, hogy van Isten
  És teljesen naiv!
  Bár a fiúnak azonnal eszébe jutott, hogy tévedett. Sátán, vagyis eladta neki a testét. De hogyan kell harcolni a hordával. És az Ördög egy lány alakjában olyan gyönyörű.
  Valóban a legszebb és legtökéletesebb angyal az univerzumban. Lucifer ragyogó! Ez valóban hatalom és erő.
  Albert elképzelt egy rongyos lányt, aki mezítláb sétál a hóban. És kecses nyomokat hagy maga után. Mondjuk ez remek.
  A fiú úgy érezte magát, mint egy mesében. És nagyon szeretett volna ugrani és ugrani. Itt vannak, két karddal a kezükben, az őrhöz rohannak, ami egy lányt vezet át a havon.
  Persze ilyen módon hideggel kínozzák. Igen, és maga Albert egyedül úszónadrágban, és olyan kétségbeesetten vágott. Egy malmot működtet kardokkal, és egyszerre három fejet vág le.
  Aztán azt mondja:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  És a fiú csupasz lábujjakkal tűket dobál, megüti az őröket.
  Aztán megfogja a lány karját, és így szól:
  - Gyere velem!
  Egy tizenéves lány megkérdezi tőle:
  - Ki vagy te?
  A kisfiú sóhajtva válaszol:
  -Egykori herceg vagyok!
  A lány eltökélten kijelentette, mezítláb taposva a hóba:
  - Nincsenek egykori hercegek!
  Albert egyetértően bólintott.
  - Igen, rabszolga vagyok, de a király szelleme!
  És mezítláb nyomokat hagyva haladtak a havon. Valami Kaira és Gerdára emlékeztet.
  A lány megkérdezte Alberttől:
  - Van királyságod?
  A fiú így válaszolt:
  - Igen van!
  A lány egyetértően bólintott.
  És királyok leszünk!
  Albert magabiztosan megerősítette:
  - Igen, megtesszük!
  Így jó a szerelmeddel sétálni. Hagyja, hogy a valóságban égő homok legyen csupasz érdes talpa alatt, képzeleteiben pedig jeges hó.
  Igen, azt kell mondani, hogy nagyon klassz. És te fiú vagy és jól vagy.
  És most a herceg újra megrajzolja képzeletében, hogyan harcol. És bátran lengeti a kardot, átvágva az ellenséget. Nem, a Római Birodalom örökkévaló lesz. Róma egyik problémája a gyakori császárcsere és a stabil dinasztia hiánya. Itt van a világ legstabilabb rendszere: a Vatikán, kétezer évig tudott létezni a stabilitás megőrzése mellett.
  De a Római Birodalom nem tartott sokáig. Bár mesés tulajdonságokkal és életerővel rendelkezett.
  És mi történne... Albert azt képzelte, hogy megmenti a császárt, Julianust, a hitehagyót. Aki visszahozta Rómába a pogányságot. És most mondjuk a terminátor fiú közbelép
  a történelem folyamán... És karddal vágja a pártusokat, hogy megmentse a császárt. És az ókori Róma győzött. Így Parthia római tartomány lett. Julian pedig olyan sokáig uralkodik, hogy sikerül fiakat és unokákat szereznie. És dinasztiája stabillá és dicsőségessé válik. Juliant pedig nagynak hívták. És a kereszténység divatja elmúlt. Bár nem maradt hatás nélkül.
  Az Univerzum főistene és Teremtője Krónusz Rómában jelent meg. És ő az Atyja és más istenek teremtője. Ez az egyistenhit valamiféle látszata. És feltámadtak az Isten fiai, a római császárok.
  Az ókori Róma nem omlott össze, hanem sokáig létezett, és az emberiséget a rómaiak egyesítették egyetlen birodalommá. Ami elkezdte felfedezni az űrt.
  Igen, nagyon klassz volt.
  Világszerte Római Birodalom. Az archigomoteizmus pedig a legdivatosabb vallássá vált - hogy Isten mindenekelőtt ember. És az ember valóban a legerősebb teremtmény lett
  a galaxisban terjedő univerzum. Legyen így!
  Albert mezítláb taposott, és nyikorgott:
  - Ember, ez büszkén hangzik!
  És arra gondoltam, hogy végül is az emberek nyomorult teremtmények, akik úgy hittek a keresztre feszített Krisztusban, mintha Ő egy mindenható Isten lenne. Valójában az ilyesmiben hinni őrültség.
  És hogy hiszik ezt az emberek? Az iszlám ebből a szempontból logikusabbnak, egyszerűbbnek és vonzóbbnak tűnik. Kövesse az iszlám szabályait, és talál egy háremet, egy palotát, lakomákat és rabszolgákat az örökkévalóságban.
  Bár őszintén szólva, miért kell Allahnak Namaz vagy Ramadan? Valóban, miért? Vagy mit ad Allah a Hajj Mekkának. Távolítsa el az iszlámból a terhes parancsolatokat, mint pl
  a bor és a sertéshús tilalma, és az egész bolygót vonzani fogja. És tényleg, miért rossz a sertéshús? Ízletes, a sertéshús korai és költséghatékony. És milyen lédús és jól táplált malac!
  Albert mosolyogva mondta:
  - Ostobaság egy mese miatt megfosztani a jó ételtől!
  Igen, inni is jó. Természetesen mértékkel és jó borral. Ha iszik egy keveset és vörösbort, akkor még hasznos is. És nem tinta sóhaj vagy holdfény. Igen, és a vodka is hasznos, ha nem élnek vissza vele!
  Albert énekelte:
  Nagyon szomjas volt
  enni akart...
  Tábornokot akart
  Ragyogj egy fingalt az arcodba!
  És ekkor egy ostor esett Albertre. Azt mondják, nincs mit énekelnie egy meztelen rabszolgának.
  De még mindig sokkal szórakoztatóbb. Ez az, ha valami natívra gondol. És hogyan veszítik el az emberek örömüket és békéjüket a hit miatt. Ó, valóban okosabbak és haladóbbak lehetnek az emberek?
  És a csillagokba repülnek? És feloldódnak és lealacsonyodnak egy vallási kábítószerben!
  Albert nagyot sóhajtott... A vallás egyáltalán nem az, amire vágyott. Sokkal jobb büntetlenül vétkezni és helytelenül viselkedni. Ez valóban a végső édesség.
  És amikor az ellenségekkel harcolsz és nyersz, akkor még inkább. És ez rendkívül klassz.
  A fiú lelkesen énekelte:
  - Szeretlek bűnt, és remélem, ez kölcsönös!
  És a fiút ismét hátba verték... Igen, nem fogsz unatkozni...
  Késő este érkeztek a városba. A rabszolgákat holnap el kell adni. A fiúkat tömlőből leöntötték vízzel, etették... Ráadásul ezúttal a szokásosnál sokkal bőkezűbben adtak enni, és halat, húst, zöldséget és gyümölcsöt. Ágyakba vittek minket szalmával és takaróval. És bejelentették, hogy a fiatal rabszolgák aludhatnak még egy kicsit. És szerezz erőt.
  Röviden: aludj szépen.
  Albert pedig elaludt, és látta, hogy folytatódik csodálatos álma Spartacusról és felkeléséről.
  . FEJEZET? 13.
  Valójában Crassus vereséget szenved, és most a rabszolgák Róma felé indulnak, és a seregük növekszik. Két héten belül több mint húszezer rabszolga érkezett Spartacus seregébe. És kilencvenötezerre nőtt. A lovasság is feltöltődött.
  Spartacus Róma közelében állt. Crassus seregének maradványai, miután újabb erősítést kaptak, ötvenezer katonát gyűjtöttek és Capuában telepedtek le. Ha a Róma elleni támadás elhúzódik, feljöhetnek hátulról támadni. A szenátus megijedt Crassus vereségétől, sürgősen visszahívta Pompeust Ázsiából, Lucumot pedig Spanyolországból. De időbe telt, hogy ilyen nagy távolságokat megtegyünk a hajókon. Tehát most Spartacus dilemmával szembesült: megrohamozni Rómát, vagy előbb végezni Crassussal? Megerősített állást is foglalt el a városban, és ez nem volt olyan egyszerű
  vegye Capuát. És ha úgy vesszük, akkor a lázadók veszteségei olyan magasak lehetnek, hogy nem lesz elegendő erő Rómának.
  Albert azt tanácsolta Spartacusnak, hogy először vegye be Capuát. És ő, a fiú megpróbál ott egy földalatti átjárót találni, hogy egy hirtelen csapással elfogja Crassus seregét.
  Spartacus egyetértett ezzel. Naponta több ezer rabszolga és szegény ember érkezett hozzá a formálisan szabadok közül. A rabszolgák is elmenekültek Rómából.
  Albert piszkos női tunikát vett fel, és megmosta fehér, dús haját. Így inkább lánynak tűnt a szép arcával. Finom üvegkarkötőket akasztott a bokája és a csuklója köré. És úgy döntött, hogy egy táncoslány leple alatt belép Capuába. Egy igazi lány is volt vele: a nővére, Rhodopeia. A két táncos lánynak kevésbé kellett volna gyanút kelteni.
  Akkoriban a háborút nem a nők üzletének tekintették, és még inkább nem olyasvalaminek, amit a lányok csinálnak. De a fiúkémek meglehetősen gyakoriak, és a római rendőrség készenlétben van.
  Rhodopeia és Albert mezítláb verték. Az idő meleg volt, és nem akartam szandált hordani. Ráadásul a rabszolgaságban élő gyerekek az év bármely szakában teljesen elvesztették a cipők szokását.
  Albert és nővére újabb tizenkétezer embert láttak megérkezni Capuába, két légió római katonát, akiket az Örök Városból hoztak be, akik onnan érkeztek tengeren.
  Tehát Crassusnak, figyelembe véve a déli városokból származó további utánpótlást, körülbelül nyolcvanezer katonát kellene összegyűjtenie. Egy ilyen sereget hátul hagyni túl kockázatos...
  Róma jól megerősített. Száztízezer szabad embere van, akik komoly fegyvereket hordozhatnak, és elég fiatalok és érettek ahhoz, hogy megvédjék magukat. Tehát az Örök Várost a hatalmas erődítményeivel nem olyan könnyű bevenni. És ezt meg kell érteni.
  Róma ostroma mindenesetre elhúzódhat, és Crassus tövisét ki kellett volna húzni. Spartacusnak már több mint százezer harcosa van, de jelentős részük jövevény, illetve most csatlakozott rabszolga.
  Plusz még sok elfogott római. A Spartak nem tudott mit kezdeni velük. A végrehajtás túl kegyetlen. De védelmet és élelmet követeltek. Crassus azonban, hogy pótolni akarta sorait, váltságdíjat ajánlott fel aranyban. Spartacus azonban nem akarta pótolni az amúgy is gyorsan növekvő Crassus hadsereget.
  Albert megértette, hogy nehéz dolguk van, és nem elég csak beszivárogni a városba. Gyermekek: egy fiú és egy lány, közeledtek a kapuhoz. Csinosak, szőke hajúak voltak, és a katonák ingyen táncolni és énekelni kényszerítették a lányokat, azzal fenyegetve, hogy megerőszakolják őket. Alberta Eutibida megtanított jól táncolni, Rodopeya pedig sok lányhoz hasonlóan tudta, hogyan kell táncolni.
  Megcsípték és hiányoztak...
  Albert mély levegőt vett. Eutibida három egymást követő napon aludt, és nagyon dühös volt Albertre. De egy nő szíve paradox. Hirtelen rádöbbent, milyen okos a fiú
  még nagyobb szenvedély. És még jobban beleszeretett, és megesküdött, hogy nem tesz kárt a lázadók ügyében. Ráadásul Spartacus képe is elhalványult, a féltékenység feledésbe merült, és van egy új szenvedélye, egy fiatal mén Albert. Ez azt jelenti, hogy a lélek üressége be lesz töltve.
  Ráadásul maga Eutibida is a nőknél szokásos átlagos magasságú volt, és nem szerette a nagydarab férfiakat, talán Spartacust kivéve.
  Remélte, hogy Albert nem lesz túl nagy. A nagy férfiak megnehezítik az ágyban való szórakozást. De semmi sem tűnik teljesen normálisnak a korához képest,
  csak nagyon erős és izmos megkönnyebbüléssel, mint Apollónál. És milyen jó ölelni és csókolni egy ilyen fiatallal. Amikor a bőr sima, tiszta, szőrtelen és olyan puha tapintású,
  mint egy lány. És a csók olyan édes egy fiúval.
  Eutibid azonban Albert nem szánja rá a terveit minden esetre. És együtt sétált nővérével, Rodopeiával Capuán.
  A lány megkérdezte tőle:
  - Nos, hol fogunk keresni egy rejtett földalatti átjárót?
  A fiú magabiztosan válaszolt:
  - Meg kell találnunk a város legidősebb lakóját. Valószínűleg tudja, hol van elrejtve a földalatti átjáró.
  Rhodopeia kuncogott, és így válaszolt:
  - A város legidősebb lakója talán, és tudja, ha nem őrültség. Hogyan fogunk neki fizetni?
  Albert magabiztosan kijelentette:
  Táncoljunk, énekeljünk egy dalt, esetleg mindkettőt!
  A lány egyetértően bólintott.
  - Ha igen, akkor biztosan megtaláljuk!
  A gyerekek mezítláb tapostak a járda felforrósodott macskakövén. Kimentek a térre, és énekelni és táncolni kezdtek. Sétálj is a kezeden. A többségében katonákból álló közönség visszafogott tapsot adott. Néhány elhagyott réz ász. Egyébként elég kaja. Szandált is lehet venni, de ez egyelőre fölösleges.
  Rhodopeia, aki egy idősebb nőt választott a tömegből, megkérdezte:
  -És ki Capua legidősebb lakója?
  Ránézett a lányra, és megkérdezte:
  - És miért van rá szüksége?
  Rhodopeia őszintén válaszolt:
  - Fiatalok vagyunk és tudásra vágyunk!
  A nő mosolyogva válaszolt:
  - Ha tudást akarsz, az orákulumhoz kell menned!
  A lány negatívan megrázta a fejét.
  Több tudásra van szükségünk!
  A nő gyanakodva nézett rájuk.
  - Nem vagy véletlenül Spartacus kéme? Lehet, hogy át kellene adni a rendőrségnek, hogy megsüttesse a sarkát?
  Rhodopeia mosolyogva válaszolt:
  - Miért van rá szükségünk? Róma szabad polgárai vagyunk, és jó pénzt keresünk magunknak. És a rabszolgák győznek, lesz pusztulás és halál.
  Az asszony felsóhajtott, és így válaszolt:
  - Talán... én magam is félek ezektől a szökött rabszolgáktól! De ha találkozni szeretne a város legidősebb lakójával, akkor a Vénusz temploma közelében él. Mellesleg még azt sem mondhatod, hogy mélyen öregasszony. Papnő volt, és heteroként szolgált a templomban. Sokat tud!
  Rhodopeia bólintott.
  - Kösz! Milyen a háza?
  A nő magabiztosan válaszolt:
  - Sárga, mindjárt megtalálod!
  A lány ismét bólintott, és nyikorogva közeledett a fiúhoz:
  - Elment!
  Albert így válaszolt:
  - Énekeljünk még egy kicsit. Jó pénzáramlásnak tűnik.
  Rhodopeia meglepődött:
  - Szükséged van pénzre? Igen, minden rossz a pénzből fakad!
  A fiú negatívan megrázta a fejét.
  - Nem a pénzből van minden rossz, hanem a hiányukból!
  A lány kuncogott, és megjegyezte:
  - Lehet hogy igazad van! De ha nem dolgozunk, akkor nem építünk boldogságot magunknak!
  Albert megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Én is arra gondolok néha, hogy miért indítottunk felkelést? Mindazonáltal a boldogság nem fog az emberek fejére esni. És kiderülhet, hogy elpusztítjuk Rómát. De a birodalom despotizmusa
  minden erős diktatúrája váltsa fel minden gyenge felett!
  Rhodopeia megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Bármilyen hatalom erőszak... A hatalom hiánya pedig erőszakot szül. Így talán az egyik despotizmus felváltja a másikat. És minden despotizmus jobb, mint a teljes anarchia.
  Gondoljon arra, hogy Spartacus olyan lesz-e, mint Caesar. És aki rabszolga volt, úrrá lesz, az úr pedig rabszolgává. De ennek a lényege nem változik. Aki senki volt, minden lett?
  Vagy fordítva semmi? És általában, ahhoz, hogy boldogság legyen a Földön, mindenható Istennek kell lenned. Például mindenekelőtt törölje el az öregséget, és tegyen örökre minden embert
  fiatal és gyönyörű. És az emberek boldogságot fognak építeni, miután elnyerték a halhatatlanságot! Valóban, ha örökké fiatal és szép vagy, akkor nincs hova sietned. És az a tény, hogy emberek halnak meg
  ijedős! És ez igazságtalan - az ember megérdemli, hogy örökké éljen!
  Itt a gyerekek még egy kicsit táncoltak, énekeltek, gyűjtötték a rézpénzt. Aztán jött a Vénusz temploma. És akkor elkezdtek táncolni. Az egyik légiós Albert lábánál fogva megsimogatta.
  A fiú undorodni kezdett, és csupasz sarkával majdnem az állig mozgatta a libertinát, de sikerült visszafognia magát. A légiós feldobott egy ezüstpénzt, és felszisszent:
  - Aludjatok velem aranyasszonyok!
  Albert felsikkantott:
  - Szűz vagyok! És őrizd meg az ártatlanságomat!
  Ravaszul elmosolyodott, és azt suttogta:
  - Lehet és száj! Két aranyat adok!
  Albert hátraugrott. Ezt még egy kicsit érezte, és megölte a lézert. Nos, a tomboló vihar elmúlt.
  Amikor befejezték az éneklést, a gyerekek az egykori papnő házához mentek, és becsöngettek.
  Egy ágyékkötős fiú nyitotta ki. Meghajolt és megjegyezte:
  - Az úrnő nem szereti a koldusokat!
  Albert megrázta amúgy is meglehetősen nehéz pénzes zsákját.
  Nem vagyunk koldusok!
  A fiú felvidított
  - Passz!
  A papnő a kanapén feküdt. Valóban egészen fiatalnak tűnt, és a fehérje ragyogott. Szóval úgy néz ki, harmincöt, nos, nem több, mint negyven éves, meglehetősen szép nő.
  Hirtelen felugrott a kanapéról, jelezve, hogy nem veszítette el játékosságát, és megkérdezte:
  - Mit akarsz fiú?
  Albert gurgulázott:
  - Én lány vagyok...
  Az asszony nevetett.
  - Végiglátlak! Fiú vagy és Spartacus kéme!
  Albert mosolyogva válaszolt:
  - Rossz egy igazságos ügynek segíteni?
  A papnő logikusan megjegyezte:
  - Nos, lerombolod a Római Birodalmat, és akkor mi van? Lesznek kis államok, de a rabszolgaság és a szenvedés megmarad. És lehet még több is!
  Albert logikusan megjegyezte:
  - Tehát igazságos államot akarunk építeni, ahol nem lennének rabszolgák, és nem lennének urak, és mindenki egyenlő lenne!
  A papnő megjegyezte:
  - Nem lehet mindenki egyenlő! Te például sokkal erősebb és mozgékonyabb harcos vagy, mint a társaid! Az emberek születésüktől fogva egyenlőtlenek, ezért az egyenlőtlenség örök!
  A fiú bólintott.
  - De olyan államot akarunk építeni, amelyben születésétől fogva mindenkinek egyenlő esélye lenne. És hogy senkit sem adtak el rabszolgának. Hogy mindenkinek legyen örök szabadsága, és ne hozzon véres áldozatokat az isteneknek. Hogy minden gyerek iskolába járjon, és legyen idősgondozás. A jövőben pedig tudományt fejlesztünk és gyógyszereket fogunk feltalálni, hogy az emberek ne öregedjenek meg és ne dolgozzanak túl.
  A papnő bólintott, és megrázta a fejét.
  - Álmok... De ki fogja a kezükben a barbárokat győzelem esetén?
  Albert magabiztosan kijelentette:
  - Választható demokráciát és parlamentet hozunk létre. És egyenlő jogokat adunk mindenkinek. Akkor lesz demokratikus állam, és a gazdagokat a törvény arra kényszeríti, hogy osztozzon a szegényekkel.
  És lesz szocializmus, meg a szabadság és a jólét királysága!
  A papnő megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - A világ sokkal bonyolultabb, mint az álmokban látszik. De jó fiam! Mit akarsz tudni tőlem!
  Albert mosolyogva válaszolt:
  - Az a hely, ahol a város földalatti bejárata található!
  A papnő kacsintva bólintott.
  "Bár nem igazán hiszek abban, hogy a rabszolgák képesek lesznek felépíteni egy igazságos és boldog királyságot, de... szóval segítek!" De cserébe jóképűvé fogsz szeretkezni.
  Albert összezavarodott.
  - De akkora korkülönbségünk van!
  A nő, sokkal idősebb, mint amilyennek látszott, bólintott.
  - Igen, nagy. Még mindig emlékszem Hannibálra! De a fiatal fiúkkal való szex fiatalon tart! Így hát adsz nekem egy darabot fiatalságodból, legyőzhetetlen hős, és tovább leszek fiatal.
  Ráadásul még soha nem láttam ilyen jóképű fiút, mint te. És lángol bennem a szenvedély tüze!
  Albert egyetértően bólintott.
  - Az ön akarata, asszonyom!
  A nő bólintott.
  - Na, gyere hozzám kakas! Ne félj!
  Óriási volt a korkülönbség, Albert pedig zavarba jött. De egy tapasztalt nő ügyes érintése felkeltette a fiút. Önzetlenül dolgozott. az izgalomtól, majd lázba esett
  majd a hidegben. Dolgoznom kellett a nyelveken, de Albertnek már volt tapasztalata, és ez nem undorító egy nőtől egy túlizgatott fiú számára. Az egykori papnő hangosan felnyögött a hallatlan örömtől. Több órát kellett dolgoznom.
  A papnő temperamentumos és kérlelhetetlen volt. Albert rettenetesen fáradtnak érezte magát, és ereje határán maradt. Végre elfáradtam, elege volt az orgazmusból és egy nőből.
  És ő üvöltött:
  - Földalatti átjáró a Vénusz templomban közvetlenül az oltár alatt. Nyissa ki az ajtót úgy, hogy háromszor nyomja meg a papagáj szemét. És ott kimész horgászni, hol a bejárat és a városon kívül!
  Albert bólintott.
  - Nagyon szépen köszönjük!
  A papnő felmordult.
  - Köszönöm! Még soha nem éltem át ilyen csodálatos örömet! Egyszerűen leírhatatlan öröm!
  A fiú egyetértően bólintott.
  - Igen, ez a megfelelő osztály!
  A nő bólintott.
  - Na gyere! Bár nem! Hagyjon egy zacskó rézpénzt! Ez lesz a fizetségem a szeretet leckéiért. És most már sötétedik. Amíg a templomot be nem zárják, menjetek oda imádkozni.
  Igen, és vegyen ki egy kisebb rézpénzt a zacskóból. Fizetés a bejáratnál. És tájékozódj ott!
  Albert bólintott. Bár pénzt adtam, bosszúsnak éreztem magam. Az öregasszony egy nagyon aranyos és izmos fiút kényszerített, hogy aludjon vele, és pénzt is vett érte.
  De legalább a munka kész.
  Albert és Rhodopeia elhagyta a lakást. Albert kiöblítette a száját a szökőkútban. És érezte, hogy nagyon szeretne enni. De sietnünk kell, mielőtt a Vénusz templomát bezárják.
  Miért nem ez az első alkalom, hogy egy rabszolga éhezik?
  A fiú és a lány horkolni kezdett. A bejáratnál álló őrök egy-egy érmét vettek elő, és egy nedves rongyon megtörölték csupasz, poros, már-már gyerekes, de megkeményedett lábukat.
  Albert eléggé érettnek tartotta magát. Nőkkel hál, ellenségeit karddal öli meg, Spartacus bizalmasa, részt vesz a katonai tanácsban. Egyesek azt is mondják, hogy Spartacus törvénytelen fia. bár valójában ebben az álomban apja nemesi családból származó római patrícius.
  Ha a mezítláb egy nedves rongyon dörzsöli, akkor kellemes és kicsit csiklandozó. De az őrök kéjesen nézik csupasz, lebarnult, tiszta bőrű lábaidat.
  Azt hiszik, lány. Ez túl izmos lábak, de szép. Nem csoda, hogy a papnő így ragaszkodott hozzá. Albert hirtelen arra gondolt, hogy még mindig fiú maradhat, hiszen testének a Sátán a tulajdonosa. Plusz, hogy soha nem leszel öreg, mínusz, nem fogsz felnőni. De ha a nők szeretnek téged, és a felnőtt férfiak engedelmeskednek, akkor miért kell kiborulnod?
  Albert és Rhodopeia az oltárhoz közeledtek. meghajolt. A fiú látott egy papagájt. Zöld üvegszemek, amelyeket egy tapasztalatlan ember összetéveszthet smaragddal.
  A tollazat pedig aranyozott. Albert gyorsan kinyújtotta a kezét, és lesütötte a szemét. Egy, majd egy második és egy harmadik... Halk zaj hallatszott, és a cserkészgyerekek gyorsan beugrottak a födém alatti átjáróba.
  Végigfutottak a folyosón. Sötét volt. Albert azonban a sötétben, meglepetésére, macskának, vagy akár bagolynak látott, vagy talán jobban. És maga mögött húzta Rhodopeiát.
  Az alagút nyirkos és hideg volt. Albert semmi, de Rhodopeia megjegyezte:
  - Hideg van és nyikorognak az egerek!
  Albert felsóhajtott.
  - Igen, ez nem mulatság! Gyere gyorsan.
  Futottak tovább. A fiú kézen fogva húzta a lányt. És itt egy kőlapnak támaszkodtak. Egy álcázott földalatti kijáratnak kellett lennie. Rhodopeia megjegyezte:
  - Miért nem kérdezted, hogyan kell kinyitni a kijáratot?
  Albert őszintén válaszolt:
  - Ilyen viharos szeretkezés után szó szerint felforr az agy. De ne félj. Egyértelmű, hogy meg kell nyomnia valamit, vagy el kell forgatnia valamit. Keressünk és találjunk!
  És a fiú érezni kezdte a csempéket... Kellemes időbe telt. Albert alaposan megvizsgált minden repedést és mélyedést. És végre sikerült elkapni valamit.
  Bár már erősen akartam enni és inni is. Rhodopeia lány is nagyot sóhajtott. Éhes volt. Igen, és a mezítláb a börtönben éjszaka fagyni kezdett, amikor egy helyben állsz.
  És a lány felugrott, hogy melegen tartsa. Végül a fiú megtalálta a kart, és háromszor megnyomta. És egy erős márványlap elhajtott. És a fény megütötte a gyerekek szemét.
  Már virradt a hajnal.
  Fáztak és éhesek, boldogan másztak ki a napra. Most már boldog lehetsz. A feladat befejeződött, és inkább Spartacusnak ...
  A gyerekek pedig olyan gyorsan futottak, ahogy csak tudtak, kivillantva csupasz, rózsaszín, kerek sarkukat. A lány lemaradt, a terminátor fiú pedig átvette a vezetést. És végül a táborba rohant.
  Spartacus egy strassztal találkozott vele, és utasította a hadsereget, hogy mozduljanak el. Úgy döntöttünk, még aznap este támadunk. Crassusnak több mint nyolcvanezer harcosa van. És persze közel egyenlő erőkkel Capuát nem lehet viharral bevinni a falakra. És így hirtelen csapást mérhet.
  Rhodopeia pedig Albert mögött lemaradva majdnem az egyik légiós karmai közé került. Egy magányos, szőke hajú és nagyon szép tinilányt látva a barbár utána rohant.
  A lány mezítlábas, könnyű lábai nem engedték utolérni. De dühös lett. És amikor a légiós fuldokolni kezdett a gyors futástól, Rhodopeia elővett egy tűt, és minden erejével megfordult.
  torkon akadt a barom. És nagyon ügyesen eltalálta a nyaki artériát. Tehát ez a lány is tudta, hogyan kell konkrétan ölni.
  Spartacus dicsérte. És még egy aranyérmét is bemutatott Nagy Sándor portréjával.
  Ezt követően a hadsereg tovább mozgott.
  Kezdetben minden a tervek szerint és óraműhöz méltóan ment. A legtapasztaltabb és legerősebb harcosok léptek be először az átjáróba. Elindultak a Vénusz templomához, és letiltották a papokat. Aztán rabszolgák ezrei költöztek végig az éjszakai Capuán. De éppen abban a pillanatban huszonötezer friss katona közeledett Crassushoz. Négy, egyenként ötezres légió a tengeri gyarmatokról, egy ötödik pedig magából a városból.
  Összességében ez lehetővé tette Spartacus seregének felzárkózását. Igaz, a capuai rómaiakat éjszaka váratlanul érte, és sok ezer légióst azonnal megöltek, akik nem tudtak ellenállni.
  Ez pedig lehetővé tette a lázadóknak, hogy magukhoz ragadják a kezdeményezést. De elég csúnyán le kellett vágni. Albert egyszerre két kardot intett, és fejeket vágott le. Rhodopeia és Geta testvér könnyebb szablyákat használtak a csatában.
  Más nővérek is verekedtek, sőt Albert anyja is. Fizikailag erős nő volt, aki hasznot húzott a rabszolgaságból, és gyönyörű alakra tett szert.
  Albert, levágva a rómaiakat, ezt énekelte:
  - Spartacus nagyszerű harcos,
  Feltámasztotta a rabszolgákat a gonosz iga ellen...
  Hiszem, hogy az álomnak nem lesz vége
  És a boldogság nem a pillanat része lesz!
  Így hát a bátor fiú és a többi harcos és harcos dühösen harcolt. És a levágott harcosok elesnek. Capuában a legtöbb római harcos az első órában meghalt.
  A harcok nagy része huszonötezer friss harcoson zajlott. De a két karddal magabiztosan küzdő Spartaknak sikerült megkörnyékezni őket, kihasználva a kapott számbeli fölényt.
  És nagy győzelem volt.
  Albert harcolt. Íme, a fiú meztelen, kerek sarka eltörte a római hadvezér másik állkapcsát. Ez tényleg egy terminátor fiú. És így vágja és rombolja.
  És Róma egyre több katonája esik holtan és lerobbant fejjel. És Spartak két karddal és Chrisszel meg van vágva. Crassus pedig gyáván még egyszer elfut.
  És ez persze nagy aljasság. És a római hadsereg egy kemény csatában részben meghalt, részben pedig fogságba esett. Az út teljes volt, ötnél többen nem tudtak elmenekülni Capuából.
  ezer római. Néhány fogoly csaknem harmincezer volt. A tartalmuk pedig problémássá vált.
  Mindenesetre most Spartacus kezei kioldódnak, és nyugodtan mehetsz Rómába.
  Vlagyimir-Mihail, Gorbacsov-Putyin, újra felébredve, lépéseket kezdett tenni. Különösen azt rendelte el, hogy a gyerekek nyáron mezítláb menjenek, és takarékoskodjanak cipővel. A nőknek is mezítláb kell menniük.
  A férfiaknak is joguk van legfeljebb négy feleségükhöz, ami klassz.
  Az ilyen reformok végrehajtása után Gorbacsov-Putyin elaludt;
  Albert felébredt a csupasz, fiús lábán végzett korbácsütésre. A felügyelő durván meglökte a majdnem meztelen fiút, és felkiáltott:
  - Kelj fel, rabszolga!
  Az egykori herceg sóhajtva felállt. A teste száraz volt, drótos, bőre szinte fekete volt a leégéstől. A már szőke haja kiégett és fehér volt, mint a hó.
  Felkelt, és elment reggelizni a többi rabszolgafiúval. A reggeli persze meglehetősen szerény volt, zabkása zöldségekkel. Különösen a sivatagban nem lehet húst főzni. És plusz még egy kis víz.
  A rabszolgafiúk gyorsan lenyelték az adagjukat. Aztán odamentek a kötélhez, és megengedték maguknak, hogy megkössék a kezüket. Aztán megint lehajtottak az utcára.
  Igaz, ezúttal már közel volt a piachoz, és legalább némi változtatást ígért.
  Az emberek az utcán nézték a fiúkat. Sok helyi fiú is volt. Különbözőek voltak: kaftánban, pongyolában, félmeztelenül, mezítláb és cipőben. Általában az emberek gazdagabbak
  cipőket, sőt csizmákat részesített előnyben, a hőség ellenére. Felnőtt férfiak, még a szegények közül is, a szandált preferálták, de a gyerekeket és a nőket, vagyonuktól függően.
  A szegény mezítláb, gazdagabb cipő. Azonban még a szegény asszonyok is overálban és eltakart arcban voltak, bár csupasz sarkukkal fitogtattak. Voltak fiú rabszolgák is, akik szinte meztelenül vagy akár teljesen meztelenül fetrengtek az utcákon.
  Itt vitték először a fiatal rabszolgákat a piac fürdőházába. És újra megmosta őket. A fiúk úszónadrágját és ágyékkötőjét levették. Mosakodni pedig gyönyörű szolgálólányok segítettek.
  Albert érezte a fiatalember szégyenét és izgalmát, különösen, amikor mosogatórongyokkal dörzsölték. A fiúk poros, megkeményedett lábát különösen gondosan súrolták. Szóval leöblítették őket
  szájat és fogat mosni. Nedves haj fésülve. Néhány túl bozontos fiúnak levágták a haját. Albert erős izgalmat érzett a meztelen rabszolgák sokasága miatt.
  Ugyanaz, mintha észre sem vették volna, hogy a fiúk milyen izgatottak és idegesek. Csak árut készítettek az alkudozásra, és ez volt a kötelességük.
  Albert férfias tökéletessége felizgult és megduzzadt. És nagyon szégyellte magát. És letakarta a kezével. Néhány fiú egyenesen is állt.
  Hevesen rángatóztak, arcuk skarlátvörös volt a szégyentől és zavartól.
  De az alku alkudozás... Rabszolgákat árulnak arabul, én teljesen meztelenül tanítom őket. Úgy, hogy a tulajdonos lássa az összes hiányosságot. És senkit sem érdekel a szégyen. Először szolgasd meg
  állat. Szégyellheti magát az állat? És van egy állatnak ruhája? Szóval meztelenül menj, hogy mindenki lássa.
  A fiúk vékonynak és drótosnak tűntek.
  Elméletileg jobb lenne felhizlalni őket kereskedés előtt, de nincs idő. most el kell adni. Különösen száraz, és a sovány rabszolga általában szívósabb, mint egy jól táplált.
  Albertet és a többi fiút beolajozták, hogy ragyogjanak és izmosabbnak tűnjenek. Aztán bevitték a piacra.
  Aukció zajlott. Nőket is árultak, és nagyon szépeket, és fiatal lányokat, sőt lányokat is. Felnőtt férfiakat és fiatalokat, sőt időseket is árultak. Csak öregasszonyok
  nem adták el - ez undorító.
  A fiúkat felsorakozták, és kivezették a peronra. A kisebbekkel kezdtük.
  Az első gyerek nyolc éves volt, aki kijött. Nagyon vékony volt, a bordái kidudorodtak, a feje nagynak, a nyaka pedig vékonynak tűnt.
  Nem vonzó példány.
  A menedzser azt mondta:
  - Egy dináros kikiáltási ár...Ki ad többet...
  Morajlás futott át a szakállas férfiak és burkás nők tömegén. A fiút láthatóan nem nyűgözte le. Nem igazán akartak megválni az aranydinártól.
  Egy turbános és nagy hasú férfi azt mondta:
  - Hadd vegyem el tőled az egész köteg gyereket húsz dinárért, és ne vegyél túl sok időt tőlünk!
  A kereskedő megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Van egy fiú, egy európai ország hercege. külön lesz eladó. A többit pedig harminc dinárért adom!
  A kereskedő fényűző turbánban felmordult:
  - Elég és húsz. A fiúk jók bányában és bányában dolgozni. De gyorsan ott vannak, és meghalnak, nem engedve, hogy rendesen megfizessék magukat.
  A kereskedő mosolyogva válaszolt:
  - Jóképű pár fiú, cselédnek megvehetők házimunkára. És általában, legyen alkudozás!
  Egy másik kereskedő támogatott:
  - Hadd vonják ki a teljes tételt, mi pedig eldöntjük, hogy veszünk-e vagy sem!
  Albert egyedül maradt egy paraván mögött, és a fiúkat meztelenül, sárgásbarna feketén az emelvényre vitték. Közülük pár valóban rendesen nézett ki. És volt egy újjászületés.
  Egy másik kereskedő jelentette:
  - Mind a huszonöt dinárért adok!
  Az első kereskedő felhördült:
  - Harminc és ez a végső ár!
  Egy másik rubinos turbános kereskedő jelentette:
  - Akkor harmincegy dinár!
  A kereskedő felemelte kalapácsát, és azt skandálta:
  - Harmincegy dinárszor, harmincegy dinár kettő, hát mi van még? Harmincegy dinár három!
  . FEJEZET? tizennégy.
  A fiúkat a tulajdonos felé hajtották. Eladták, mint a marhát. És ez kemény lépés volt.
  Most Alberten a sor. Egy mezítlábas és meztelen fiút bocsátottak árverésre. Albertnek valóban szép, bár vékony, de inas, domború alakja volt, és édes, gyerekes, csinos arca. Általában nagyon jóképű fiú, bár a bordái kilátszanak. Haja fehér, enyhén aranysárga és szépen vágott.
  A felügyelő felkiált:
  - Nyisd ki a szád fiú!
  A fiú herceg megnyitotta...
  A felügyelő felkiáltott:
  - Nézd, milyen fehér, tiszta, erős fogai vannak. Tizenöt dinárral kezdünk alkudni!
  Az egyik kereskedő felkiáltott:
  - Hadd emelje fel a követ!
  Albertet egy kőhöz vezették, amellyel a rabszolgák erejét mérték. A fiú nagy nehezen letépte a padlóról, és a mellkasára dobta. És felemelte, lökéssel, segítve a lábával a feje fölött.
  A kereskedő bólintott.
  Nem rossz a korához képest! Tizenhat dinárt adok!
  A másik férfi vigyorgott, és tizenhét mondta!
  Felkiáltás hallatszott - tizennyolc!
  A kereskedő ismét megszólalt:
  Húsz!
  Szünet következett. Albert teljesen meztelenül áll, és hirtelen megalázó és szégyellte magát emiatt. A szégyentől izgalom támadt, és a férfi tökéletesség kezdett emelkedni.
  Egy nő dús fátyolban gurgulázott:
  - Huszonöt dinár!
  Nevetséges viccek hallatszottak.
  Igazi férfit talált!
  - Ez egy új játék!
  A kereskedő bólintott, és mondogatni kezdte:
  - Huszonöt dinárszor, huszonöt dinár kettő... Hát ki több.
  A kereskedő, aki korábban megvette az összes rabszolgát, felmordult:
  - Harminc dinár!
  A szomszéd meglepetten kérdezte:
  - Egyre, mint húsz fiúra?
  A kereskedő bólintott.
  - Úgy érzem, megéri!
  A kereskedő üvölteni kezdett:
  - Harminc dinár, kétszer harminc dinár...
  A nő félbeszakította és felmordult:
  - Harmincöt dinár!
  A kereskedő bólintott.
  - Így van, harmincöt dinár egyszer, harmincöt dinár kettő...
  A kereskedő ismét megszólalt:
  - Negyven dinár!
  A kereskedő negyven dinárt énekelt egyszer, negyven dinár kettőt....
  Egy nő dús fátyolban nyikorgott:
  - Negyvenöt dinár!
  A kereskedő beszólt:
  - Negyvenöt dinár egyszer, negyvenöt dinár kettő...
  A kereskedő felhördült:
  - Ötven dinár!
  A szomszédja meglepetten mondta:
  - Ötven dinár egy fiúért? Ennyi pénzért jó csajt vehetsz!
  A kereskedő elvigyorodott.
  - És ő, mint a lány, jó!
  Az asszony felkiáltott:
  - Hatvan dinár!
  A kereskedő nem adta ki:
  - Hetven!
  -Nyolcvan!
  -Kilencven!
  Az asszonyok felkiáltottak:
  - Száz dinár!
  A dinár egy aranyból készült érme, száz dinár pedig már jelentős összeg, és volt egy kis szünet.
  A kereskedő felemelte kalapácsát, és kántálni kezdett:
  - Száz dinárszor! Száz dinár kettő! Aki száz dinárnál többet ad, három... És mielőtt a kalapács leesett, az első kereskedő kibökte:
  - Száztíz dinár!
  A közönség fütyült...
  A kereskedő felemelte kalapácsát, és így szólt:
  - Száztíz dinárszor, száztíz dinár kétszer...
  Az asszony keményen így szólt:
  - Százhúsz dinár!
  Az első kereskedő, aki húsz dinárt ajánlott fel a fiúkért, gúnyosan érdeklődött:
  - Nem akarsz túl sokat egy kakasért?
  A nő határozottan mondta:
  - Az én dolgom! És miért kell egy régi tuskó!
  A smaragddal díszített turbános kereskedő így válaszolt:
  - Majd többet megtudsz! Hát százharminc dinár!
  Az asszony nem engedett, és határozottan felmordult:
  - Száznegyven!
  A kereskedő motyogta:
  - Százötven!
  A nő határozottan mondta:
  - Kétszáz dinár!
  A kereskedő füttyentett:
  - Igen, ennyi pénzért vehetsz magadnak egy ritka szépségű rabszolgát. Nem gondolja, hogy a férje, Emir feldühödne, ha megtudná, mennyit költ egy aranyos fiúra!
  Az asszony keményen megjegyezte:
  - Elhoztam az emírnek helyzetét és vagyonát, tudja, hogy apámnak köszönheti! De miért van szükséged erre a gyönyörű fiúra?
  A kereskedő morogva válaszolt:
  - Háromszáz dinár!
  A nő mosolyogva válaszolt:
  - Négyszáz!
  A kereskedő ugatott:
  - Ötszáz!
  Az asszony keményen így szólt:
  - Ezer dinár!
  Dübörgés futott át a kereskedők és kereskedők sorain. Egyikük megjegyezte:
  - Jóképű a fiú, de minek ennyire neki. Ritkán, amikor az első szépségek asszonyai ennyit fizettek!
  A kereskedő megerősítette:
  - Ezer dinárért biztosan megnyúz a férjed!
  Az emír fátyolos felesége így válaszolt:
  - És még rosszabb leszel kéjes kecske!
  Cooper felmordult:
  - Kétezer dinár!
  A nő anélkül, hogy megadta volna magát, így válaszolt:
  - Háromezer!
  A kereskedő felhördült:
  - Négyezer!
  Az asszony odadobta:
  - Ötezer!
  A kereskedő üvöltve kiabált:
  - Tízezer dinár!
  Súlyos szünet következett... Az egy rabszolga áráért járó összeg példátlan volt. És zaj ment át a kereskedők tömegén. Tényleg nagyon hülyeségnek tűnt ennyit fizetni egy fiúért
  körülbelül tizenhárom éves, bár nagyon jóképű és izmos...
  Sőt, Albert férfias tökéletessége is alábbhagyott. A nő hirtelen csalódottságot érzett új játékában, és elhallgatott. Ez tényleg nem túl sok?
  A kereskedő, látva a szünet elhúzódását, felemelte a kalapácsát, és mondogatni kezdte:
  - Tízezer dinár egyszer, tízezer dinár kettő, ki ad többet? Tízezer dinár - három! De mielőtt a kalapács lecsapott volna, egy hang hallatszott:
  - Százezer dinár!
  Mindenki hátranézett. Egy fekete ruhás és különleges öltönyös férfi lépett be a hallba. Arcát fekete maszk takarta.
  A kereskedő szóhoz sem jutott, megdermedt, megdermedt a tanácstalanságtól.
  A fekete köpenyes és maszkos férfi megerősítette:
  - Százezer dinár!
  A kereskedő egyetértően bólintott.
  - Természetesen nagyszerű! És énekléssel kezdte: százezer dinár egyszer, százezer dinár kettő... Ki ad többet? Háromszázezer dinár! Fekete köpenyes és maszkos úriembernek eladó!
  Itt a kereskedő közbelépett és így szólt:
  Ez a személy számunkra ismeretlen! Van neki ekkora összeg!
  A fekete köpenyes és maszkos férfi így szólt:
  - Aranyzsákok vannak a tevéken! Csak annyi, hogy fizessenek ennek a fiúnak! Ha akarsz számolhatsz!
  A kereskedő bólintott.
  - A tiedtől! Azt birtokolhatod, ahogy akarod! Figyelembe véve, hogy mennyit fizettél, ingyen tudok neki ajánlani egy láncot!
  A fekete kabátos férfi bólintott.
  - A lánc nem fog fájni a fiatalnak! Addig is jó szórakozást!
  Albert összerándult. Nyakába láncos gallért erősítettek és a végét átadták az új mesternek. Van benne valami nagyon baljós és gonosz. És a fiú úgy érezte, hogy ez nem jó.
  A fekete maszkos és köpenyes férfi meghúzta a láncát, és felmordult:
  - No, küldd el az új rabszolgámat! Lássuk, igazolják-e a reményeket és a költségeket.
  Albert kötelességtudóan követte. Kivitték a szabadba. Itt tulajdonképpen aranyzsákokat raktak ki a tevékről. Albert arra gondolt: miért fizettek érte ilyen őrült összeget?
  Ha tíz dinárért lehet venni egy jó felnőtt férfi rabszolgát. Itt van húsz fiú harmincegy dinárért. Csak néha csodálatos szépségű nők számára
  az ára meghaladta az ezer dinárt.
  De egy rabszolgáért vagy rabszolgáért - fizess százezret! Ez elképzelhetetlen! Hiszen ekkora összeg az uralkodó egész pénztára. Albertet egy elefánthoz láncolták, amelyre új gazdája ült fel.
  Négy lovas pedig éberen figyelte a fiút. Albert pedig ismét úton volt. Csupasz, megkeményedett talpa a járdát csapkodta. Meztelen volt és sovány
  és az emberek ránéztek és nevettek.
  Mennyit kell fizetni egy fiúért? Lehet, hogy vad szerelem?
  Albert sétált és gondolkodott. Miért volt kész a kereskedő tízezer dinárt fizetni érte? Nem azért, hogy a kőbányákba küldjék. És nem az ágy kényelméért.
  Biztos tud valamit Albert származásáról. Hogy ő egy gazdag ország hercege. Lehet, hogy a kereskedő váltságdíjat várt Alberttől? Vagy eladod a saját apád-királyodnak?
  Ez a verzió elég hihetőnek tűnt. Bár az még kiderül, kap-e váltságdíjat, és tízezer dinárt - ezer felnőtt rabszolga árát - most kell fizetni.
  Legyenek kifürkészhetetlenek az Úr útjai.
  Bár ez az Isten létezik-e vagy sem... Albert köhögött. Nos, nem, eladta a testet a Sátánnak, ami azt jelenti, hogy Istennek léteznie kell! Hogyan másképp? Ha van árnyék
  fénynek kell lennie. Előfordulhat, hogy nincs árnyék, ha több fény van. De mindig van fény az árnyékban.
  Albert mély levegőt vett. Gondoltam, és miért adtak érte százezret? Mindenesetre nem azért, hogy olyan könnyen ölhessünk, és ez egy plusz. de hirtelen megtörténik vele
  valami szörnyűbb a halálnál? És ez mínusz! Hirtelen lányként akarják használni?
  Albert nagyot sóhajtott, és meggyorsította a lépteit. Kimentek a városon, és átmentek a sivatagon. A fiú magához sétált, és megpróbált valami vidámabbat elképzelni...
  Bármilyen hadjárat, háborúk, középkori harcok.
  A fiú Oroszlánszívű Richárd idejét képzelte el. Ott már álmában harcolt és mindenkit legyőzött. És most képzeld el, hogy a rend ott akarja elégetni a szerencsétlen zsidó lányt
  Rebeka. Olyan szép és ártatlan. Annyi bája és melegsége van. De a lányt a tűzhöz vitték, őrök vették körül. Az alakja sápadtnak tűnt.
  A lány csendes léptekkel haladt, szép arca nyugodtnak tűnt, bár jól látszik, hogy félelem és harag lobban a szemében.
  Minden dekorációt és fényes keleti szövetet eltávolítottak róla. Rebeka feje fedetlen maradt, kivéve két fekete, meglehetősen hosszú fonat, amelyek a fehér köntösbe mentek.
  A lány apró lábai meztelenek voltak. És nyilvánvaló volt, hogy Rebeka mintha erkölcsi megaláztatást szenvedett volna: gazdag zsidó asszonya kénytelen volt mezítláb járni, mint egy koldus közember.
  Tehát fizikailag. A nap borúsnak és hidegnek bizonyult, és a lány csupasz talpa nem volt hozzászokva az éles kövekhez és az út kavicsához. Rebecca remegni kezdett, és
  két lábán ernyedt. Biztosan nem szokott mezítláb járni, főleg Nagy-Britanniában, ahol még nyáron sem volt túl meleg, és gyakran borult is. És ő Palesztina lánya vele
  melegebb és szárazabb éghajlat.
  Igen, és megalázó, amikor a férfiak csupasz, kerek, enyhén poros sarkú cipőket látnak, és még rosszindulatú vicceket is szórnak. Persze Rebeccáról leszedték az összes ékszert és lehúzták a cipőjét, nem azért, mert akarták.
  különleges megaláz.
  A szerzetesek attól féltek, hogy amulettjei és talizmánjai lehetnek, amelyeket a Sátán biztosít a híveinek, hogy még kínzások alatt is megakadályozzák a bűnbánatot.
  A boszorkánysággal gyanúsított nők kivégzésére pedig mezítláb vitték őket. Úgy tűnt tehát, hogy csökkentették a démoni hatalmukat. A föld Istené, és amikor mezítláb érinti, a boszorkányé
  feltöltődik isteni energiával és elveszíti erejének egy részét. Mindenesetre Rebecca mezítláb és a legdurvább lenvászon fehérbe öltözött, megható benyomást keltett.
  Sok nő ránézett, és azon tűnődött, milyen szép még a tűzhöz vezetett öngyilkos merénylő szerény ruhájában is. És milyen kecses és vésett mezítláb,
  amelyre nem tapad a por, utak. És hogy a csupasz lányos lábak természetes szépsége sokkal szebb, mint a gyémánt ékszerekkel tűzdelt cipő.
  Itt Rebecca állandóan sántít, leüti csupasz, gyengéd lábát, közelít egy rakás tűzifához és szalmához. Itt kell elégetni. A kivégzés előtt pedig rúdhoz kötik és láncra teszik őket.
  Persze fáj, ha egy gyöngéd lány testébe lánc tapad. És milyen hűvös mozdulatlanul állni egy hűvös napon napnyugtakor, felhős időben. Amikor csak süt a nap
  csak néha kukucskál át a felhők között. A kapucnis pulcsi mellett Rebecca testén nincs semmi. Az apácaslányok mindent bőrig húztak, és pusztán a tisztesség kedvéért kaptak egy pulcsit.
  Így még mindig hideg láncra verve állni, lánctól betegen, mezítláb fázik a széltől, és fáj az álló helyzet feszültsége.
  Most Rebekah egyetlen reménye egy védő. A Templomos Lovagok legjobb harcosának, Briannak kell harcolnia ellene. Amelyet nagy erő és kitartás jellemez.
  Ivanhoe-nak azonban sikerült kiütnie a nyeregből. Most azonban súlyosan megsérült. Illetve Oroszlánszívű Richárd felveheti a versenyt Brianddal, de nem tud harcolni egy zsidóért, pontosabban
  valószínűleg nem akarja - ez nem királyi üzlet.
  Szóval Brian nyugodt és magabiztos, hogy bárkit le tud győzni. És akkor a pimasz lányt, aki elutasította a szerelmét, egyszerűen megégetik. És szórja szét a boszorkány hamvait. Aztán alszanak és
  gyöngyökkel hímzett marokkói csizmái és csupa démoni díszű ruhái.
  Briyan Rebekah-ra néz. Milyen szép, ilyen rúdra kötözve, vagy inkább láncra verve. És milyen megható, és egyedülállóan drámai.
  És telik az idő. A lány megdermed és megrándul. A láncai zörögnek. Látható, hogy szenvedést okoz neki, ha rúdhoz láncolva áll. A lány mezítláb kivörösödött a hidegtől.
  Milyen kényelmetlenül érzi magát. És mennyire félhet...
  A tűz természetesen felmelegszik, a láng pedig ragadozóan megnyalja a kislányos, kerek sarkú. És a shish kebab illata hallatszik, mintha bárányt sütne. És olyan elviselhetetlenül fájdalmas lesz.
  És a lány sikolt. És a láng emelkedni fog, egyre magasabbra és magasabbra. El fogja égetni fehér köntösét, és az egész tömeg teljesen meztelenül és láncra verve fogja látni.
  És a fehér bőr felhólyagosodik, vörös lesz. És akkor elkezd csúszni. És a hús megsül, és süvít, mint a serpenyőben. És elképesztően fog fájni.
  És Rebeka kiált majd az elviselhetetlen szenvedésben. És most lehull a hús a csontjairól. És a csontok feltárulnak, elfeketednek. És a lány a fájdalomsokktól elveszti az eszméletét és megnyugszik. Örökre csend lesz. És a lelke a zsidók számára különleges pokolba repül. A kereszteletlen zsidók számára pokol lesz. Ahol tetteik szerint kínozni fognak.
  És láthatóan Rebekát, mint ártatlan lelket, nem fogják ilyen súlyosan megbüntetni. Megkorbácsolják, botokkal verik egy kicsit csupasz, kerek sarkára. Aztán bedobták a börtönbe. És Rebecca ott fog énekelni
  és dicsérik zsidó szenteiket. Időről időre börtönőrök-ördögök jönnek hozzá, és újra botokkal verik a csupasz, elegáns formájú sarkára. Mert a bűnösöknek meg kell kapniuk
  a sarkán a lehető legfájdalmasabban.
  És rúddal megkorbácsolják, majd, mint egy boszorkányt, szikrával megsütik. Megperzselve gyönyörű melleit, mint két dinnye.
  Brian lovag álmodott. És telt az idő... és most lejár a védő érkezésének utolsó órája.
  A rend nagymestere ad jelet a végrehajtás megkezdésére.
  Itt a hóhér szikrát üt egy kovakővel, és meggyújt egy salétromba áztatott fáklyát. Rebeka félelmében és egyben befektetésében felkiált. Annyira fázott a szélben, hogy egyszerűen csak el akarja melegedni.
  Bár világos, hogy a tűz csak egy pillanatra melegszik fel, aztán megperzsel és megég, bőr és bőr és hús.
  A hóhér már elkezdte a fáklyát a szalmához vinni, miközben a tömeg üvöltött. A távolban egy kis fehér ló száguldott, rajta egy kis lovas.
  A rend nagymestere felkiáltott:
  - Állítsd meg a hóhért!
  Szó szerint egy centire lefagyott a szalmától. Sir Brian felháborodott:
  - késik! A védő érkezési határideje lejárt!
  A nagymester dühösen válaszolt:
  - Félsz harcolni a fiúval?
  A nagymester kísérete elismerően mormogta:
  - Harcolj rendesen! Mitől félt a gyáva!
  Brian dühösen mondta:
  - Kiverem a fenét!
  A templomos először azt hitte, hogy a seb ellenére még mindig Ivanhoe akar megküzdeni vele. De ez a harcos még kisebb és alacsonyabb volt, mint az egykori elkövető, Sir Briana.
  Igen, a ló más volt. És a páncél...
  Hát... Brian szíve megkönnyebbült. Még nem jutottak el hozzá a pletykák, hogy ez a tizenhárom éves fiú megnyert egy lovagi tornát: leütötte lovait és Oroszlán Richárdot.
  Szív és Ivanhoe. Igen, akkoriban nem volt posta. És a pletykáknak tulajdonították, hogy ha a tornát egy igazi óriás nyerte meg, és nem valami fiú.
  Sir Brian tehát nyugodt volt.
  És magabiztosan mondta:
  - Elfogadom a kihívást!
  Még jobban megnőtt az önbizalma, amikor Albert levette a sisakját, és mindenki látta gyermeki, jóképű arcát, szőke haját és kék szemét.
  Az egyik nő még felkiáltott:
  - Könyörülj a gyereken!
  A nagymester megkérdezte Albertet:
  - Tényleg meg akarsz küzdeni a dicsőséges Sir Briant ellen, fiú?
  Az ifjú herceg magabiztosan kijelentette:
  - Igen, és mentsd meg Rebekát!
  A nagymester kételkedett:
  - De Sir Brian a legjobb lovagunk, te pedig még csak gyerek vagy! Elég erős vagy?
  Albert keményen válaszolt:
  - A szidásból kiderül, milyen gyerek vagyok!
  A nagymester a megkötözött zsidóhoz fordult:
  - Készen állsz arra, hogy védelmeződként ismerd el ezt a fiatalembert?
  Rebeka nyögve válaszolt:
  - Add, amit akarsz!
  A nagymester bólintott.
  - Rendben, akkor! Fogj neki! Melyik lándzsát részesíti előnyben - tompa vagy éles!
  Sir Brian ugatott:
  - Természetesen ugyanolyan akut!
  Albert bólintott.
  - Legyenek élesek - ha nem kedves neki az élet!
  A templomos felnevetett.
  - Magabiztos, mint minden tinédzser! Lássuk, hogyan ütök le a lováról!
  Albert logikusan válaszolt:
  - Ne dicsekedj sereggel lovagolva, hanem a sereggel lovagolva dicsekedj!
  A nagymester felkiáltott:
  - Siess! A leláncolt lány megfagy!
  A lovagok elmentek. A templomosnak nagy lova van, egy fekete, és ő maga is nagy fekete páncélban. Albert páncélja pedig olyan, mint a tükör, a ló kicsi, de nagyon gyors és fehér
  hó. Mint egy párbaj jó és rossz között, fekete és fehér között.
  A templomos keményen megjegyezte:
  - Meg akarom ölni, és egyben sajnálom a gyereket!
  Itt elváltak. Ha Sir Brian tudta volna, milyen komoly és veszélyes ellenfele van, nem lett volna olyan magabiztos. Albert is megértette, hogy az ellensége erős, és kevés
  alsóbbrendű Oroszlánszívű Richárdnál. De ha legyőzted a leglegendásabb királyt, mi számodra a templomos?
  Mindkét harcos a gong jelére egymás felé rohant. Még egy halom por is volt. Rebeka azt suttogta:
  - Ó, nagy Jehova, mentsd meg a gyermeket!
  Albert egy ütést mért a pajzsra, és lecsúszott a lándzsáról jobbra, ő maga pedig a védőrácson találta el az ellenséget, és a hajótest meghajlításával felgyorsította a mozgást. Ez egy olyan ütés, amely zseniálisan kitartott
  Ivanhoe nem rosszabbul, sőt talán jobban is töltötte idejét, erős, fiatal törzsével felgyorsította a mozgást. Sir Brian pedig úgy repült, mint egy zsák a lóról.
  A közönség sikoltozott örömében, a nők pedig ziháltak. Mindenki azt hitte, hogy a rend legjobb lovagja buktatja le a fiút, de hirtelen kiderült, hogy...
  Sir Brian elesett, és kétségbeesetten próbált felkelni, de páncélos teste nem engedelmeskedett jól.
  A nagymester bejelentette:
  - Isten ítélete megtörtént! Fiatal harcos, mi a neved?
  A fiú meghajolt és így válaszolt:
  - Albert!
  A nagymester így folytatta:
  - Albert! Legyőzte a rend legjobb harcosát, és megmentette a zsidó nőt, Rebekát, Isak lányát, akit boszorkánysággal vádoltak. Most szabad, és régi ruhái és ékszerei visszatérnek hozzá!
  Az asszisztens a rendfőnök fülébe súgta:
  - Talán elkobozhatjuk a vagyonát a kincstárnak?
  A nagymester felmordult:
  - Ne légy hülye! Ez hazugság! Gyere, vedd le a láncokat a lányról és oldd ki a rudat!
  A harcosok és a hóhérok örömmel kezdték letekerni a láncokat, amelyekkel Rebekát megláncolták! A zene szólt. Az emberek boldogok voltak, különösen a nők. Tényleg milyen aranyos ez
  egy zsidó lány, hogy megmenekült, csak örömet okoz.
  Albert meghajolt a nagymester előtt, és így szólt:
  - Az igazságszolgáltatás győzött!
  A nagymester beleegyezett:
  - Itt van Isten legmagasabb ítélete! És most, lovag, talán velünk lakomázol! És szeretne belépni a rendelés szolgáltatásába?
  Albert vállat vont.
  - Herceg vagyok, és a királyságomat szolgálom! Ami a lakomát illeti... Bocsáss meg, de előbb átadom Rebekát őrzésem alatt az apjának. És akkor újra elrabolhatják. Tele vannak az erdők
  rablók és kalandor lovagok!
  A nagymester bólintott.
  - Sok szerencsét! De tudd, kedves a szolgáltatás a rend mindig nyitva!
  Rebekát visszavitték a cellájába, ahol átadták neki régi ruháit és elkobozták ékszereit. A lány örömében megveregette csupasz, cizellált lábát, nem
  érezni a kövek élességét, meg a hideget, bár sötétedett... És a nap eltűnt a horizont mögött. Meztelen, rózsaszín, milyen meglepően tiszta, kerek sarkú lány villogott.
  Csendben ment a kivégzésre, és nehezen tudta megőrizni a nyugalmát. És most örömteli volt, és szó szerint csapkodott. És még szebben nézett ki. Az arca már nem volt olyan sápadt,
  de rózsaszín lett az izgalomtól, és színeket és szépséget adott. És ez a lány most egy játékos gyerekhez hasonlított.
  Albert örömmel énekelte:
  Ki szokott harcolni a győzelemért,
  Hadd énekeljen velünk...
  Aki vidám, az nevet
  Aki keres, az elér
  Aki keres, az mindig talál!
  Így hát Rebeka berohant a cellába. Az apácák követték, hogy segítsenek neki felöltözni. Albert leszállt a lováról. Serleget kínáltak neki jó érlelt borral.
  Természetes és édes dolog, nagyon jó ízű ez a bor.
  Albert örömmel itta meg, és érezte, hogy megugrott az erő. Nagyszerű volt és szórakoztató. Mindenféle bravúrra vágytam. A fiú még ezt énekelte:
  - Szokj hozzá mindenféle harchoz,
  Legalább néhány üvegnek meglátta az alját...
  De nem véletlenül lettünk szerelmesek...
  Régen! Régen!
  Régen!
  Rebeka visszatért. Erősen sántított. Csizmában a lehajtott lábak kényelmetlenek. Kendőt vetett az arcára, és most el volt rejtve szépsége.
  A ruhája igazán fényes, és sok ékszer van rajta. A szerzetesek és apácák nem loptak el semmit. És nagyon jól nézett ki. Pontosabban Albert
  Jobban szerettem, amikor Rebeka fehér köntösben és mezítláb volt. Mezítláb olyan izgalmat keltett a fiúban, mint egy fiatalember. És hát... Sok hasonlót látott
  nők ékszerben, és ez nem hozott fel engem.
  Albert énekelte:
  - Erről a mezítlábas lányról,
  nem tudtam elfelejteni...
  A járda köveinek tűnt,
  Kínozzák a gyengéd lábak bőrét!
  És a fiú nevetett... Rebecca rákacsintott, ami azonban alig észrevehetően átkukkantott a fátylon:
  - Elkísérsz lovagomat?
  Albert bólintott.
  - Igen, hölgyem!
  Rebeka határozottan mondta:
  - Csak maradj csendben az úton! Csendet akarok hallani! És élvezd a természetet!
  Albert logikusan megjegyezte:
  - Arany a csend, már csak a kinyerhetőség könnyűsége miatt is az ékesszólás csengő rézje alá esett a mintában!
  Rebeka felsikkantott:
  - Amúgy fogd be! És vigyél apámhoz.
  A fiú és a lány lóháton ültek. Rebecca fürgén ült a nyeregben, és lassan mozgott. A fiú elhallgatott, de alig bírta magát. Nagyon szeretett volna beszélni vele
  és sok kérdést feltesz. De be kellett tartanom a számat.
  A fiú-herceg még mindig hallhatóan mondta:
  - A csend arany, a szó ezüst, az ékesszólás réz, és a káromkodás ólomesővé válik!
  . FEJEZET? tizenöt.
  Mihail-Vlagyimir Putyin-Gorbacsov ismét elkezdett visszatérni a sztálinizmushoz.
  Három évre növelték a katonai szolgálat idejét. Bevezetett katonai rangok és a termelés.
  Egyébként tetszett neki Trockij munkáshadseregeinek ötlete. Tovább szigorították a büntetőjogi felelősséget a késésért, az utcán ittas megjelenésért, valamint a közterületi dohányzásért.
  Továbbá elkezdtek embereket ültetni eldobott cigarettacsikkért, celofán- és papírzacskóért.
  Ezután egy programot terjesztettek elő a túlsúly leküzdésére.
  Ezt követően Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin elaludt;
  Albert herceg gondolatai megszakadtak. Egy sivatagi oázis közelében volt. Már este volt, és egyre sötétedett. A karaván megállt.
  Albertet kikötözték, elvitték enni és inni adtak. A fiú élvezettel itta a vizet. Vacsorára kását és aszalt gyümölcsöt kapott.
  Albert evett. Adtak neki egy takarót, hogy feküdjön a homokra. És a fiú, aki elfáradt az úttól, elvette és elaludt. Eközben a férfi
  fekete maszkot viselő különleges varázskristályt vett elő és megnézte. Most már képes volt megfigyelni a fiú egyedi álmait. Mi a helyzet a pénzzel? Ez
  hamis arany. Jelenleg az aranyérmék kezdenek könnyebbé válni, és úgy olvadnak, mint a jég. Egy egyedi fiú pedig nagyon hasznos lehet egy varázslónak.
  Albert ismét azt álmodja, hogy Spartacus seregében van. Crassus mára teljesen legyőzött, és semmi sem akadályozza meg a rabszolgákat, hogy megtámadják Rómát. Ezt a profit előtt kell megtenni
  Lokum és Pompeius. És mindegyikük százezer katonával rendelkezik. A győzelmek után a Spartacusban hatalmas számban vannak rabszolgák, gladiátorok és szegények. Még sok város is
  csapatokat kezdtek küldeni a lázadók vezéréhez. És ez komoly.
  Albert ismét Eutibidával van. Egy erős izmos fiú és egy kecses görög szépség. Egymás mellett lovagolnak fehér lovakon. Spartacus hadseregének van
  már több mint százötvenezer harcos. De sok közülük újonc. Bár a fegyverek, az elfogott trófeáknak köszönhetően, elég. De a hadsereg elég nyers.
  Sok tizenéves rabszolga mezítláb ver. Általában a szakálltalan fiataloknak még szandált sem adnak a meleg évszakban.
  Eudibida megjegyezte:
  - Róma jól megerősített, különösen a Capitolium. És mintegy százezer harcos védi. Igaz, egy részük milícia. Nem lesz könnyű elvinni!
  Albert logikusan megjegyezte:
  - Róma lakosságának jelentős része rabszolga. Lázadásra nevelhetők!
  Euthydis egyetértett ezzel:
  - Persze, hogy lehet! De valakinek meg kell szerveznie!
  Albert azt javasolta:
  - Meg tudom csinálni! Ahogy már Capuában is tették!
  A görög nő és a volt rabszolga bólintott.
  - Ami nagyon is lehetséges... Tehát cselekedj ugyanígy!
  A fiú bólintott, és megerősítette:
  - Rhodopeia húgommal behatolunk Rómába, aztán meglátjuk!
  Spartacus serege gyorsan növekedett. És menet közben folyt az újoncok kiképzése. Rhodopeia rabszolgalányaik egész légióját gyűjtötte össze. Először íjjal lőni tanították őket és
  könnyű nyilat dobni. És persze jó ötlet volt. Voltak rabszolgafiúk légiói is. Bár általában a Spartak igyekezett nem vállalni gyerekeket. De sok a fiatal rabszolga, és valahova csatolni kell őket. Mint ahogy még több női rabszolga is van, mint férfi. Sok rabszolga hitt a háború közelgő végében. És mindenki megérkezett Spartacus seregébe
  rabszolgák ezrei, szegény emberek, szövetségesek. Beleértve a gyermekes nőket is. És a hadsereg gyorsan növekedett. Némi utánpótlást azokból a városokból származó szabad emberek adtak
  Olaszország, amely nem akart a despotikus Róma uralma alatt élni. A harcosok pedig harci tapasztalattal és fegyvereikkel érkeznek. És azt kell, hogy mondjam, nagyon klassz.
  De nagyon sok fiú, lány és lány van a hadseregben. A rabszolganők korábban nem ragaszkodtak így, most viszont tízezrekkel futnak be a Spartakba. Általában mezítláb vannak, és szakadt tunikában, némelyik szinte teljesen meztelen, néhány ágyékkötőben. És vannak teljesen meztelenül is, főleg Afrikából származó rabszolgák. Itt vannak a csordák.
  Eutibida is elment edzeni a lányokat.
  Albert találkozott Rodopeiával. És felajánlotta, hogy vándorművészek leple alatt eljön vele Rómába.
  A lány megjegyezte:
  - Túl nagy a kockázat! Rómában az őrök ébersége nagy!
  Albert bólintott.
  - Természetesen! De a város igazi fellegvár százezer harcossal, és nem is olyan könnyű bevenni. De ha a rabszolgák a városban segítettek nekünk...
  Rhodopeia megjegyezte:
  - Talán ez jó ötlet. De még bajuszod sem volt. A rabszolgák nem hallgathatnak a gyerekekre! Sőt, a Spartak valami valóságosabbat is kitalálhat!
  Albert egyetértően bólintott.
  - Hiszek Spartacus zsenialitásában, de én magam akarok megküzdeni az ellenséggel! És nyerj a találékonyságoddal!
  Rhodopeia mosolyogva vette észre, hogy ilyen fehér fogai vannak:
  - És tudod, nem árt becserkészni! Vizsgáljuk meg Róma erődítményeit, és keressük meg, hol vannak a legsebezhetőbbek...
  A fiú herceg bólintott.
  - Ez egy jó ötlet!
  A gyerekek az Örök Város irányába indultak. Volt azonban egy összetűzés. Két légió vonult Róma felé Afrikából. Ez tizenkétezer gyalogos és háromezer lovas.
  Parancsnokuk, Viskunt prokonzul természetesen nem akart harcba bocsátkozni Spartacusszal, és megpróbálta megkerülni a Rómát elkerülő lázadó hadsereget.
  De a felderítők arról számoltak be, hogy egy légió félmeztelen lány van előtte. Amitől lángra kapott a női testre éhes légiósok szeme. És Viskunt parancsot adott a rabszolgák elfogására, valószínűleg maga is szórakozni akart velük.
  De a Spartak jó intelligenciával rendelkezik. Gyors pónikon álarcos fiúk keresik az összes Rómába vezető utat. És persze Viskunt csapatai észrevették. És mikor
  a rómaiak megpróbálták odaütni az orrukat a lányokhoz, hiszen előttük nem kevesebb, mint százezer rabszolga volt. és azok a legelső percekben körülvették a rómaiakat.
  És a csata folytatódott.
  Értsd Albert és Rhodopeia részt vett benne. A fiú meglendített egy pár kardot, és levágta a római százados fejét, mondván:
  - A Szabadság dicsősége vár ránk!
  Rhodopeia csupasz, kerek sarkával az álláig mozgatta a rómait, és hümmögve ledöntötte:
  - Dicsőség a nép Isteneinek!
  A fiú és a lány komolyan szakított. És a kardjaik úgy villantak, mint egy helikopter pengéi. Nagyon harcias és agresszív pár.
  Albert levágta egy római légiós fejét, és nyikorgott:
  - Spartacusnak!
  Rhodopeia is levágta a római fejét, és megjegyezte:
  - Nem kell egy egyszerű emberből Istent csinálni! A Spartacus olyan, mint mi!
  A fiú herceg levágott egy másik légióst, és felmordult:
  - Akkor nekünk!
  A lány az ellenfeleket vágva kuncogott:
  - Nálunk ez lehetséges!
  A Spartacus hadsereg számbeli fölénye túl nagy volt. Maga Spartak két karddal hadonászva beszállt a csatába. De nem volt ideje rendesen vágni. A rómaiakat kiirtották, pár ezren
  az életben maradt légiósok térdre rogytak és megadták magukat. És így egy általában érdekes, de mellékcsatával végződött. Igaz, plusz tizenötezer légiós erősítheti Róma védelmét.
  Szóval minden a terv szerint ment. Albert és Rhodopeia is az Örök Évbe lépett. Albert még soha nem látta az ókori Rómát, és nagyon szerette volna látni
  az ókor nagyvárosa. A fiú és a lány a színészek egyszerű holmiját és a fehér uszkárt vitték magukkal. Utóbbi igazi cirkuszi kutya volt, és tudott néhány trükköt.
  A fiú és a lány mezítláb csapkodta a kavicsokat és énekelte:
  - Csak a küzdelemben lehet boldogságot találni,
  Spartacus előbbre lép!
  Spartacus előbbre lép!
  A fiú és a lány egyre közelebb kerülnek Rómához. Látható, milyen magas falai, tornyai vannak, amelyekre katapultokat szerelnek fel. Nem könnyű elfoglalni egy ilyen várost.
  A gyerekek azonban mozognak. És még énekelnek is:
  - De a szív és az erek lüktetése,
  Gyermekeink anyáinak könnyei...
  azt mondják - változást akarunk -
  Dobd le a rabszolgaláncok igáját!
  
  A föld fia nemet mond válaszul,
  Soha nem leszek rabszolga...
  Hiszem, hogy eljön a szabadság hajnala -
  Friss sebet felfrissít a szél!
  
  A szent szabadságért a csatában,
  Maga a nagy Spartacus hívja...
  Kelj fel vitéz lovag a korai órákban,
  Ragyogjon az igazság napja!
  A bejárat tele van őrökkel. A páncélos légiósok pedig gyanakodva néznek a gyerekekre. Albert túl izmos, és inkább úgy néz ki, mint egy harcos, mint egy csavargó.
  A rangidős légiós megkérdezte Albertet:
  - Ki vagy te kölyök?
  A fiú herceg mosolyogva válaszolt:
  - Tornász és akrobata vagyok!
  Az őrség vezetője ezt parancsolta:
  - Sétálj kézen!
  Albert a fejére állt és elfutott. Csupasz, lebarnult lábai poros sarkukkal villogtak a napon.
  A fiú maga is lebarnult volt és nagyon jóképű. Az őrök feje bólintott.
  - Igen, ügyes vagy! Szeretnék egy olyan rabszolgát, mint te!
  Albert fehér fogakkal mosolyogva válaszolt:
  - Szabad vagyok!
  Az őr feje gyanakodva nézett rá, és ezt motyogta:
  - Bizonyítsd be! Kinek a személyisége vagy?
  Albert lecsúszott egy darab papiruszt, egy dokumentumot a lázadó rabszolgák által lefoglalt trófeák közül.
  Az őr feje ránézett és megjegyezte:
  - Ennek ellenére visszatarthatlak, sőt meg is kínozhatlak. Érted?
  Albert sóhajtva bólintott.
  - Van hatalmad!
  A rangidős légiós bólintott.
  - Szóval... Letartóztatja őket, és hívja meg a hóhért.
  Rhodopeia üvöltött:
  -És én minek?
  Az őrség vezetője megjegyezte:
  - Ti Spartacus kémei vagytok! Érzem. Ráadásul Spartak jobbkezes fia nagyon erős, ügyes és szőke hajú. Nem hiszem, hogy az vagy. A légiós megjegyezte:
  - Jobb! Hallottunk már egy fiúról, aki felnőtt harcosokig harcol. Nagyon valószínű, hogy személyesen ment felderítésre!
  Az idősebb légiós bólintott.
  - Vedd el őket!
  Albert összezavarodott. Nem számított rá, hogy ilyen hamar meggyanúsítják. Ugyanakkor nem akarta kiadni magát. Rhodopeia sem ellenállt. A srácokat elfogták.
  És megkötötték Albert kezét, olyannyira, hogy összehozták a könyöküket. A fiú felnyögött a fájdalomtól, de visszatartott egy nyögést, bár a válla megcsavarodott. Ugyanezt tették Rhodopeia esetében is.
  A lány nyöszörgött elviselhetetlen fájdalomtól. De aztán összeszorította a száját. Igen, fáj. És bevitték a pincébe. A rómaiak úgy döntöttek, hogy azonnal megkínozzák őket. Nem halasztja az ügyet a végtelenségig.
  A kínzópince pedig közvetlenül az erődfalban volt.
  Albertet bosszantotta, hogy soha nem látta az ókori Rómát. azonban láthatja. Ne essen pánikba. A fiú lefelé menet megpróbált egyenletesen lélegezni.
  Még nincs veszve minden. Talán ha túléli a kínzást, elengedik. Igaz, sajnálom Rhodopeiát. A lányt is megkínozzák? Bár a rómaiak bizony kegyetlenek.
  Egy forrón felhalmozott helyiségbe vezették őket. Égtek a kandallók, égett hús szaga volt érezhető. A falakra számos kínzóeszközt akasztottak.
  Egy egész arzenál a kínzáshoz. Új kegyetlen kínzást készítettek elő.
  A gyerekeket a központba vitték. A hóhér vigyorogva nézett rájuk. Két fehér tunikájú írnok fiú bólintott, és libatollat készítettek, hogy bevallást írjanak.
  A hóhér Albertre nézett, és megkérdezte az őrtől:
  - Ez egy felderítő?
  A légiós bólintott.
  - Igen, elkaptak két felderítőt!
  A hóhér bólintott.
  Kezdjük a fiúval! Úgy néz ki, mint aki őrült!
  A légiós megjegyezte:
  - Korbácsoljon le a szemtelenségről!
  A hóhér megparancsolta asszisztenseinek:
  - Bassza meg!
  Albertet beakasztották a kötél alá, és a fogashoz vonszolták. Ez a kínzóeszköz nagyon hatékony és elterjedt volt. Először a fiút nevelték fel.
  Albert érezte, hogy kezei ízületei fájdalmasan csavarodnak. Elkezdett hajolni. De a hóhérok elrángatták. És pokoli fájdalom hasított Albert kicsavarodott ízületeibe.
  A fiú önkéntelenül felkiáltott, de összeszorította a fogát. A kezek vállra fordultak, és felfelé fordultak. A fiú mezítláb elhagyta a padlót.
  a hóhér ezt parancsolta:
  - És most öt korbácsütés félerővel!
  Egy vörös köpenyes kínzó kivett egy ostort egy vödörből, ahol fonott rudak vizeltek. Először a levegőben intett. Aztán egy ütést mért Albert hátára.
  a vállak és a karok fájdalmához képest nem olyan ijesztő. A bőr enyhén duzzadt. A hóhér másodszor is kicsit erősebben ütött. De hogy a bőr ne repedjen ki. Aztán üss újra.
  Rhodopeia nyikorgott:
  - Ne üsd meg!
  A rangidős hóhér megkérdezte:
  - Felismeri magát cserkésznek?
  A lány megrázta a fejét, nem!
  A főhóhér bólintott.
  - És az állvány vár rád!
  Most emeld fel a fiút a plafonra, és rázd meg jól!
  A kötél szorosabbra húzódott. Albert elkezdett felemelni. A fiú fokozódó fájdalmat érzett. A pince mennyezete magas volt és lekerekített, mint a hagyma. A téglák voltak
  zöld és piros, enyhén repedezett. Egy reccsenés emlékeztette Albertet valamire, de a fiú nem emlékezett, hogy pontosan mire. És itt van a csúcson.
  És megdermedt. A hóhérok kisebbek lettek, és nem is olyan ijesztőek. Aztán elengedték a kötelet. Lerepült. Albert úgy érezte, mintha valami eltört volna benne. És itt összeomlott.
  És megdermedt a padlón. Albertnek az egész teste, és különösen a karja és a válla olyan fájdalmat okozott, hogy felsikoltott. A hóhérok nevettek. Még a fiú szeme is elsötétült a szörnyű fájdalomtól.
  A rangidős hóhér aljas mosollyal kérdezte:
  - Nos, most beszélni fogsz?
  Albert felmordult:
  - Fogd be te barom!
  A rangidős hóhér felkiáltott:
  - Tíz szempilla ütés teljes erőből!
  A kínzó ezúttal teljes erejéből megütötte Albertet. A fiú hátán felszakadt a bőr, és kiömlött a vér. Albert az akarat embertelen erőfeszítésével visszatartotta sikolyát, és nagy levegőt vett.
  A hóhér befejezte a verést, és az idősebb kínzóra nézett.
  Ő rendelt:
  - Lábak a blokkban!
  A hóhérok azonnal megfogták a fiú mezítlábát, és egy tölgyfa szerelvénybe rögzítették. Aztán a rangidős hóhér ezt parancsolta:
  - Akassz fel súlyokat!
  A hóhérok örömmel pódsúlyokat kezdtek akasztani a horgoknál. Gyorsan megcsinálták. Albert ismét érezte, hogy egyre erősödik a vállában és a karjaiban már amúgy is erős fájdalom. A fiú felnyögött.
  A rangidős hóhér mosolyogva kérdezte:
  - Szólsz, bevallod, hogy cserkész vagy, vagy tovább kínozzák?
  Albert üvöltött:
  - rohadj meg!
  A főkínzó ezt parancsolta:
  - Kenje meg a sarkát! Próbáljuk ki a tűzhelyet a fiúnak!
  A hóhér egyik asszisztense kivett egy edényt olívaolajjal. A kínzók pedig elkezdték kenni a fiú csupasz, megkeményedett lábát.
  A főkínzó megjegyezte:
  - És miért áll itt a lány! Ültessük őt egy székre, és készítsünk egy tűzhelyet is!
  Az egyik hóhér megkérdezte:
  - Talán, és ő a fogason?
  A rangidős hóhér tiltakozott:
  - A lány törékenyebb, megnyomorítható! Tedd kisebbre a tüzet a sarka alatt is! Még nem tudjuk, hogy bűnösek-e vagy sem, hogy halálra kínozzák!
  Rhodopeiát egy székbe tették, és erősen megkötözték. Aztán felemelték a lábát, és elkezdték bekenni a talpát olívaolajjal.
  Itt Albert befejezte a kenést. És hoztak egy tűzhelyet, amivel a láng forgott. A fiú érdes, bőrkeményedett lábai nem érezték azonnal a fájdalmat. De égett.
  Miután befejezték a lány talpának kenését, csupasz, kerek sarka alá egy kisebb parazsat tettek. És nagyon gyenge volt. Elkezdték sütni a gyerekek csupasz, megkeményedett, olajozott lábát.
  A kínzás hosszú volt és fájdalmas. Albert megpróbált valami másra gondolni, hogy elterelje gondolatait az erős fájdalomtól. Például ő, Spartacusszal együtt, a rómaiak ellen harcol.
  Heves harc folyik. A fiú, mint mindig, két karddal. Malmot üzemeltet. És leesik, egy borostás és érdes arcú római fejét. Aztán a fiú tölteni fog
  csupasz sarkával a százados álláig. És leesik. Aztán a rómaiak újra vágnak és elesnek. És itt van Eutibida, kezében egy íj. A görög lány pedig enged a rómaiaktól
  nyíl. És megüti az ellenséget. Holtan esik le.
  És Eutibida énekli:
  - Megmutatta a szabadság fényét a rabszolgáknak,
  És kérdezd meg, hogy a lánc segített nekik...
  Végül is az emberi rabszolgaság szégyenletes,
  És nem Isten szent Sziklája!
  Ez egy harcias és nagyon menő lány. Rabszolga, de megvette a szabadságát, és híres lett a történelemben. És most Spartacus seregéért harcol.
  És itt Rodopeia kétségbeesetten harcol...
  És az ellenséget is gyengeség és szánalom nélkül veri le.
  Albert viszont pillangófogadást tart karddal. És levágott fejek esnek le a légiósok válláról. Aztán az egyik szarvas sisakban repül, és más harcosok szemébe szúr. És szó szerint
  megöli őket.
  Aztán a fiú hallotta, hogy Rhodopeia fájdalmában felkiált. Ennek ellenére látható, hogy csupasz, kerek sarka alaposan megégett.
  Albert szívből kiáltotta:
  - Ne merészeld! Szorítsd fogaidat és fogd be! Ne adj okot ellenségeidnek az örömre!
  Rhodopeia a fogát csikorgatta, és nagy levegőt vett. Igen, nem fog lisztet adni.
  Albert eközben újra elképzelte a csatát. Fiú, de erős fiú. És elvisel minden kínzást. De a kiszabadulást így vágják.
  és senki sem fogja megállítani vagy legyőzni...
  Albert érzi, hogy erek játszanak benne, és áramlik az energia. Slave boy hack, nagy lelkesedéssel. És most megint esnek az átszúrt légiósok. A fiú mezítláb megdobja egy római levágott fejét, és felsikít:
  - Dicsőség a Spartacus korszakának!
  Ez egy olyan harcias fiú. És hogyan fújják le ütései egyre több támadó római fejét, és a szélhámosok egész tömegét. De ha a rómaiak is.
  És itt jön a nehéz ballista. És egy egész hordó éghető keverék felrobban, és ráesik a légiósokra. és kíméletlenül égnek.
  Albert énekli:
  - De nem csoda
  Rokon Ördögöm!
  És valóban, Albert mellett megjelent egy gyönyörű, aranylevél színű göndör hajú Sátánlány. Albertre néz, és nevetve megkérdezi:
  - Nos, milyen a tested?
  A fiú-herceg vidám mosollyal válaszol:
  - A lélek vétkezett, de a test a felelős!
  A Satan Girl azt javasolta:
  - Talán valami szórakoztatóbbra vágyik, mint a fogason kínlódni?
  Albert egyetértően bólintott.
  -Igen persze akarom! Például vágd le a hóhér fejét!
  Sátán lány azt mondta:
  - Hát, ezt az örömet még nem tudom megadni! De ha akarod, megteheted... Folytasd a felfedezést!
  A fiú herceg bólintott.
  - Nos, ezt köszönöm!
  A csinos lány azt mondta:
  - Igaz, hogy nem kensz hála kenyérre! Ennek ellenére jól csináltad, és viselkedj bátran!
  És a pokol szépsége eltűnt.
  A főkínzó ránézett a homokórára, és így szólt:
  - Lejárt az idő! A római törvény korlátozza a gyermekek kínzásának időtartamát! Mivel nem vallottak, akkor mára elég vele!
  Az őr bólintott.
  - Igen! Csak gyanúnk van ellenük, szóval talán elengedjük őket?
  A rangidős hóhér vállat vont.
  - Persze, lehet fordulni a bíróhoz, de... Minek elvonni egy elfoglalt ember figyelmét a gyerekek miatt! Szabadon engedni őket!
  Először Albert és Rhodopeia mezítláb alól távolították el a tűzhelyeket. Aztán a lányt kioldották, Albertet pedig eltávolították a blokkból. Aztán leeresztették az állványról. És levették a horgot. A gyerekek keze volt
  a hát mögött és a könyökben megkötve.
  Kivitték a szobából. A fiúk lábai nem sérültek meg súlyosan. Csak apró hólyagok a kályhákból, bár a fájdalom heves volt. Az olívaolaj megakadályozta, hogy a talpbőr túlságosan megégjen.
  Igaz, Albert háta eléggé le volt nyírva.
  A gyerekeket a fal belső részén kívülre vitték, és a végén a légiós elvágta a köteleket, amelyek mögött a kezeket kötötték. Albert szabadságot érzett, és fájdalmat a szalagokban, amelyekhez visszatért
  vér. Rhodopeia felnyögött és gurgulázott:
  - De fáj!
  A fiú herceg mosolyogva mondta:
  - De szabadok vagyunk!
  A lány egyetértően bólintott.
  - Viszonylag persze, de ingyen! És ez jó!
  Albert bólintott és énekelt:
  - Szabadság, szabadság, szabadság,
  A világ boldogságát akarom adni a népeknek!
  És a fiú felnézett. Itt vannak Rómában. És ez nagyszerű. A város tényleg nagyszerű. Elég tiszta utcákat, légiósok felügyelete alatt, rabszolgafiúk söprik és
  rabszolgalányok. Érdekes módon Rómában a legtöbb gyerek és nő szandált hord. Még sok rabszolgát és gyermek rabszolgát is megsarcolnak. Nyilvánvaló, hogy ez a főváros. És itt van a tisztesség.
  Bár általában a melegebb hónapokban, a gyerekek és a nők más olasz városokban mezítláb vannak. Hacsak nem a gazdag vagy nemes emberek közül valók. És itt persze még egy házi rabszolga is kell
  viseljen szandált. Különben azt fogják gondolni, hogy a patrícius túl szegény ahhoz, hogy nem tudott cipőt venni a szolgáknak. A felnőtt férfiak általában nem mennek mezítláb, még akkor sem, ha rabszolgák.
  Ezek a szabályok...
  Albertnek hirtelen eszébe jutott, hogy mindent elvettek tőlük, a cirkuszi kutyát is. És most csak ágyékkötőt visel, Rhodopeia pedig csak egy kopott, kifakult tunikában. És a kilátás
  olyanok, mint a szegény koldusok. És még szökött rabszolgák is. Főleg, ha belegondolunk, hogy Albert háta le van nyírva. A gyerekeknek pedig minden lépésnél megperzselődött a lába.
  De az őrök még nem nyúltak hozzájuk. Láthatóan gyakran megkorbácsolták a fiúkat, és elég meleg volt, pedig egyre közeledett az este. A fiúk általában nyáron is gyakran mezítláb futnak
  nemesi származású.
  És egy fiút is tudnak ostorozni bármilyen apróságért. Érdekes volt látni magát a várost. Tényleg nagyon nagy. Itt megy végig rajta, de a vége és a széle nem látszik.
  A házak nagyok. Öt, hat, hét, sőt tíz emelet van. Sok luxus kúria. De az elmúlt gyerekpár jobbján Herkules szobra és a verés
  szökőkút belőle. És gyönyörű. Itt láthatod, hogyan mozog a katonaoszlop. A páncél bronz és fényes. Mögöttük két fiú dobbant. Rövidnadrágban és szandálban vannak.
  Itt van egy másik szobor: Neptunusz és a kezében egy aranyozott tál. És a tálból szökőkút ver.
  Albert és Rhodopeia nem bírta, és a szélére ültek, mezítlábukat mártották, kínzás közben megégették a tűzhelyen. Kicsit könnyebb lett. De egy légiós elhaladt mellette és kiabált
  gyermekek. És leugrottak és elfutottak.
  Albert és Rhodopeia futott egy kicsit, és megálltak. Sikerült egy korty vizet inniuk a szökőkútból, és nem gyötörte őket szomjúság. De éhes volt. És kínos beismerni.
  . FEJEZET? 16.
  Albert megjegyezte:
  - Tudod, a frissítő nem árt!
  A lány azt javasolta:
  Táncoljunk és énekeljünk! Ki leszünk szolgálva!
  A fiú herceg beleegyezett:
  -Próbáljuk meg!
  Miután kiválasztottak egy többé-kevésbé zsúfolt helyet, a gyerekek énekelni és táncolni kezdtek. Bár fáj a tánc, ha lángol a lábad. De a gyerekek megpróbálták, és úgy tűnik, sikerült.
  Albert kuncogva megjegyezte:
  - Így élünk!
  Rhodopeia javítva:
  - Nem az életre, hanem a szabadságra!
  A gyerekek gyűjtöttek néhány rézpénzt. Bár kelletlenül ászokat dobtak rájuk. És elmentünk a legközelebbi boltba. Vegyél magadnak tejes és húsos pitét. És evés próbálja megtenni
  gyorsan csevegtek,
  Rhodopeia megjegyezte:
  - A város nagy, sok ember van, köztük rabszolgák is, de nem tudom, hogyan lázadjam fel őket!
  Albert egyetértően bólintott.
  - Igen, nincs konkrét terv! Sőt, ne kiabálj a téren: éljen a szabadság - le a zsarnokkal!
  A lány azt javasolta:
  - Talán el kéne mennünk a cirkuszba. biztosan lesznek ott gladiátorok, úgyhogy fellázadunk ellenük!
  A fiú herceg egyetértően bólintott.
  - Jól néz ki az ötlet!
  A gyerekek, miután befejezték az evést, továbbmentek az ókori Rómán keresztül. Itt van például Karthágó hódítójának szobra. És Szicília hódítója. És Sulle is.
  Itt van a Colosseum. Ez egy hatalmas stadion, százhúszezer férőhelyes. Benyomást kelt.
  A fiú és a lány megkérdezte az őröket a bejáratnál:
  Hol van a gladiátor iskola?
  A légiós a homlokát ráncolta és felmordult.
  - Miért csinálod ezt?
  Albert mosolyogva mondta:
  - Szeretnék beiratkozni a gladiátorok közé!
  Az őrök kikeltek:
  - Őszintén?
  A fiú magabiztosan mondta:
  - Az őszinteség nem történik meg!
  - Az jó! Csak majdnem az összes rabszolga elmenekült, és nincs elég friss húsunk!
  Albert a hír hallatán nem örült:
  - Hogy szöktél meg?
  A magasabb légiós így számolt be:
  -A Spartacus szörnyeteg miatt a rabszolgák menekülni kezdtek, két éve. És most szó szerint csordákba verődnek. Igaz, rács mögött tartjuk őket székrekedésen,
  kihelyezett őrök, így most már nem futnak olyan gyorsan, mint korábban, de már nem is maradt belőlük elég!
  Albert kuncogott, és megjegyezte:
  - Nem elég! De egyedül én állok sokra!
  A légiós nevetve így válaszolt:
  - Még gyerek vagy! Ráadásul most megkorbácsolták! Hátha nem veszti el a fejét!
  Rhodopeia javasolta:
  - És te harcolsz vele karddal! Akkor tudni fogja, hogy ki mit ér!
  A légiós vigyorogva válaszolt:
  - Túl nagy megtiszteltetés számomra, hogy balekokkal harcoljak egy nagy harcos ellen! Igen, és ha te is lányt szeretnél, akkor vedd! Sok női gladiátor is megszökött!
  Rhodopeia egyetértően bólintott:
  - Menni fogok! én is tudok harcolni!
  A légiós kétkedve jegyezte meg:
  - Itt megnevettetsz!
  Aztán egy másik őr javasolta:
  - Hadd harcoljak a kardos fiúval!
  A magas légiós mosolyogva kérdezte:
  - Miért van rá szükséged?
  Az őr kuncogott, és megjegyezte:
  - Fáj, jóképű fiú. Ha kiütöm, jól szórakozhatok vele!
  A nagydarab légiós bólintott.
  - Igen gyönyörű! Ilyen külsővel akár néhány előkelő patrícius, vagy patrícius szeretője is lehetett volna belőled!
  Albert büszkén válaszolt:
  - Jobban szeretem a kard dicsőségét! Ha az az őr meg akar küzdeni velem, akkor megmutatom neki, hogy nem vagyok olyan kicsi!
  A légiós azt javasolta:
  - Rendben, akkor! adok neked egy kardot!
  Az őr előrántotta fegyverét, és felüvöltött:
  Kard nélkül is meg tud lenni. Miért adnék neki fegyvert! Pontosabban a fegyver nem a miénk, hanem állami!
  Légió bólintott.
  - Hát, mint tudod, csak ne ölj!
  Az őr felnevetett.
  - Kár megölni egy ilyen jó fiút!
  És hogyan fog lecsapni a kardjával hadonászó Albertre. A fiú ügyesen kitért és térd alá rúgta az őrt. Az ütés fájdalmas volt. És a gengszter felkiáltott.
  Albert énekelte:
  - Mezítláb, erős fiúk,
  Egyáltalán nem gyáva nyuszik!
  az őr feldühödött és felüvöltött:
  -Megöllek!
  Arca vörös volt és csillogott az izzadságtól, kardja pedig értelmetlenül rándult és forgott.
  Maga az őr sántított egy kicsit. Albert ismét megütötte csupasz lábszárával a térde alatt. Meg akarta büntetni a perverzt. De nem állította le a támadást.
  Ekkor Albert teljes erejéből végiglökte a már sérült lábán. Az őr megtört és elesett. És elkezdett egy jó trágárságot kiabálni. Súlyosan megsérült. A fiú felugrott
  hozzá, és csupasz sarokkal az állán ütötte. Az ütés erős volt, az állkapocs repült, a törött fogak kiborultak. És az őr csendben volt. Albert mosolyogva mondta:
  - Ez kell neked! Meg akartál ölni egy fegyvertelen fiút, és megfizetted az árát!
  A magas légiós megjegyezte:
  - És ügyes vagy! Nagyon jó! Egy profi harcost fegyverrel puszta kézzel és mezítláb kell lebuktatni. Nagy harcos leszel!
  Albert megjegyezte:
  - Nagy harcos vagyok! Szóval menjek a fő házigazdához?
  A légiós bólintott.
  - Vörös márványból van a háza, a Colosseum mögött megtalálod! És akkor... Nos, tudod! Lehet, hogy felkérnek, hogy harcolj egy felnőtt férfival, de remélem sikerül!
  Rhodopeia magabiztosan kijelentette:
  - Kibírja!
  A gyerekek pedig továbbmentek, keresve a gladiátorok gazdáját. A fiú észrevette, hogy nyilvánvalóan nem nagyon szeretik az őrt, mivel nem sajnálták, hogy megrokkant.
  Rhodopeia így válaszolt:
  - Az emberek általában önzők! És akkor lehet egy kis vétség!
  Albert bólintott.
  - Igen, vannak kisebb és nagyobb sérelmek is. Nos, oké... Most pedig menjünk a tulajdonoshoz.
  A gyerekek gyorsabban haladtak. Kicsit hozzászoktak a fájdalomhoz, és a hólyagok már elkezdtek esni. És feljebb léptek. Már kimentünk a Colosseum mögötti utcára.
  Csak egy vörös márvány ház volt, és elég magas. A bejáratnál két fekete óriás és egy másik kisebb férfi állt tógában. A fiút és a lányt látva felmordult:
  - Nem szolgálnak itt! Kifelé!
  Albert merészen kijelentette:
  - Szeretnénk felvenni gladiátornak!
  A férfi a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Tudod, hogy ezek nem gyerekjátékok, és ott ölnek!
  Rhodopeia bólintott.
  - Hát persze! De gladiátornak lenni sokkal érdekesebb, mint csavargónak lenni!
  A férfi mosolyogva válaszolt:
  - Máskor kirúgtalak volna! De jelenleg kevés a gladiátor, szóval... beengedlek a házba. A tulajdonos már elment, de a felesége otthon van. Ha tetszel neki, akkor
  lehet, hogy elviszik. Ne feledd, a gyerekeknek néha a felnőttekkel kell harcolniuk! Vagy tapasztalt harcosokkal, akik képesek megölni egy újoncot!
  Albert bólintott.
  - Tudjuk! De készülj fel a kockázatvállalásra!
  A férfi bólintott.
  - Kövess engem!
  Az óriás harcosok átengedték a gyerekeket és kísérőjüket. Belül a ház fényűző és elegáns volt. A szolgálólányok meglehetősen gazdagon voltak felöltözve, szandálban és meghajlottak
  vendégek, rossz megjelenésük ellenére. A falakon kis szobrok és színes portrék lógtak. És néhány festmény olaj, vászon volt.
  Sok gyönyörű meztelen lány volt a vásznakon és hatalmas harcosok. A központi teremben pedig egy kompozíció volt az olimpiai istenekkel. És a központban természetesen a Jupiter.
  vagy Zeusz a görögöknél.
  És egy gyönyörű nő feküdt a gyöngyökkel és arannyal hímzett kanapén. Nem tűnt többnek harmincnál, és fényűző öltözékben volt. Ránézett a párra, és megjegyezte:
  - Egy szép fiú és egy lány is... A piacon vetted?
  A férfi vállat vont.
  - Nem! Maguktól jöttek. És gladiátorok akarnak lenni!
  Az asszony mosolyogva kérdezte:
  - Tényleg meg akarsz halni a tömeg szórakoztatásáért!
  Albert magabiztosan válaszolt:
  - Ne halj meg, hanem nyerj! És a saját érdekedben, nem szórakozásból!
  A nő elmosolyodott.
  - És te lány is akarsz verekedni?
  Rhodopeia bólintott.
  - Igen! Készen állok a csatára!
  A tulajdonos felesége bólintott.
  Természetesen tesztelve leszel! De előbb vacsorázzunk! Nagyon jóképű fiú vagy. Ilyen szépséget még nem láttam. Egyél és gondolkozz, megéri kockáztatni az életed!
  Albert megjegyezte:
  - Mindig kockáztatunk. Egy tégla a fejedre eshet, ha sétálsz az utcán!
  A nő bólintott.
  Látom, hogy okos vagy az éveid felett! De akkor is előbb étkezzen velem. És akkor meglátjuk.
  És akkor megnyomta a csengőt. A lányok aranytálcákkal és pazar ételekkel jelentek meg.
  Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin felébredt. Az új ötletek a maguk módján szörnyűek voltak.
  Különösen a zsidók számára vezettek be törvényi korlátozásokat. Megtiltották, hogy sok posztot töltsenek be az apparátusban és a médiában. Korlátozták a parlamenti választási és felsőoktatási intézményekbe való bejutási jogaikat is.
  További elnyomásokat vezettek be minden nem keresztény felekezet, pontosabban nem ortodox felekezet képviselői ellen is. És nőtt az egyház feletti ellenőrzés.
  Míg azonban az ateizmus maradt a hivatalos doktrína. Gorbacsov-Putyin úgy döntött, hogy nem törik meg a kommunisták hagyományait. Ráadásul Mihail-Vlagyimir csak színlelte magát hívőnek, miközben ő maga valójában ateista.
  Aztán újra aludni és álmodozni kezdett;
  Albert és Rhodopeia már jóllaktak, de udvariasságból még ettek. Az asszony vágyakozva nézett Albertre. Nagyon szerette ezt a fiút. Nagyon szép és
  izmos, hasizmok csokilappal, kifogástalan alkat, nagyon csinos arc. Általában a fiúk gyakran jóképűek, de ez a maga módján gyönyörű.
  A nő kiabált:
  - Nem vagy angyal, hanem nekem,
  De nekem szent lettél...
  Albert bólintott.
  - Nagyon érdekes! Bár én nem vagyok angyal!
  A nő a mellkasára tette a kezét, és gyúrni kezdte a fiút. És ezt nagy szeretettel tette. És az érintése felizgatta Albertet. Milyen jó, ha egy nő tapogatja.
  Még ha egyidős is anyáddal, akkor is friss és szép.
  Rhodopeia megjegyezte:
  - Nem szép nyilvánosan érezni a fiúkat!
  A nő bólintott.
  - Jó! Felviszem a szobámba! És te maradj itt!
  Rhodopeia megjegyezte:
  - Fizetnek a szeretkezésért! Szabad a kedvében járni egy nőnek, aki sokkal idősebb fiú nem fog!
  A nő bólintott.
  - Tíz aranyat adok!
  Albert így válaszolt:
  - Nem vagyok prostituált! Ha akarja, ingyen örömet okozok neki!
  A nő elmosolyodott és így válaszolt:
  - Vedd a pénzt! Számomra ez hülyeség! Még jó pár fillért! És hasznodra válik! Hiszen már majdnem meztelen vagy!
  Rhodopeia bólintott.
  Vidd Albertet! A pénz át nem ruházható érték!
  A nő bólintott.
  - Minél többet nyalsz! Nem minden fiú szereti!
  Albert vállat vont.
  - Jó! viszem a pénzt! De csak egy óra szerelemért!
  A nő egyetértően bólintott.
  - Egy egész óráig az enyém leszel!
  És megragadta Albert kezét, és bevitte a szobába. Percek alatt hallatszott érzéki nyögései és sóhajtásai.
  Rhodopeia egyedül maradt. Pontosabban lányok és fiúk táncoltak még előtte. Lefeküdt a párnára és elszunnyadt. Azt álmodta, hogy ismét az ültetvényen dolgozik.
  Nehéz volt az első napokban, amikor nagyon fájt a lábam és a hátam. De aztán a lány megszokta. Más lányokkal és nőkkel együtt dolgozott ott.
  Elég nehéz volt. De másrészt a friss levegőn és barnulva. Rhodopeia a terepmunkában volt. Bár el lehetne adni egy bordélyháznak. Végül is egy csinos lány.
  De láthatóan Crassus tartotta szavát, hogy a szüzességét megkímélik. Bár persze olyan, mintha az arc verejtékében dolgozna így.
  Rhodopeia félmeztelenül, vagy hűvösen dolgozott egy tunikában. És egész évben mezítláb jártam. A tél természetesen Dél-Olaszországban meleg, de a mezítláb még mindig hideg.
  Bár olyan durvák lettek. De a láb formája nem torzult el. Ellenkezőleg, a lány talpa elegánsabb és jobb sarokhajlítású lett.
  Megpróbálták megerőszakolni a párját, de a lány visszavágott.
  Egyszer ő maga is kipróbálta a fiú simogatásait, de nem engedte túl messzire.
  És így minden álla álla volt.
  Albert három órát késett. A nő a dupláját fizette neki a feldolgozásért. Albertnek pedig már volt egy egész zacskója ötven aranyérmével.
  Ez nem rossz egy meglehetősen szép és még mindig fiatal nő megnyugtatásához. Végül is három óra alatt, miután több erős orgazmust átélt, kimerítette magát és horkolt.
  Albert is fáradt volt, és brutális étvágya volt. A fiú ráugrott az ételre, és megjegyezte:
  - Minden jó, ha a vége jó!
  Rhodopeia így emlékezett vissza:
  - Emlékszel Spartacus feladatára?
  Albert, folytatva az evést, őszintén megvonta a vállát.
  - Nem tudom! Kétségeim vannak afelől, hogy a nyerés után a rabszolgák képesek lesznek valami érdemlegeset építeni! Talán éppen ellenkezőleg - Róma elpusztítása csak rosszabb lesz!
  A lány megvonta a vállát, és így szólt:
  - De a rabszolgaság eltűnik!
  Albert vállat vont.
  - Ez egy másik nagymama kettőért mondott! és a munka továbbra sem tűnik el! Ezen kívül más rabszolgák is megjelennek, csak a mesterek változnak!
  A lány megvonta a vállát, és ezt énekelte:
  Kelj fel átkozott márkás
  az éhezők és rabszolgák egész világa...
  Felháborodott elménk forr,
  Halálos harcra készen!
  A fiú herceg ezt énekelte:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, új világot fogunk építeni -
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  A gyerekek pedig nevettek... Jó volt és vicces. Rhodopeia megjegyezte:
  - Ennyi pénzért megtenném, és magam is ismerném a szerelmet egy férfival! Ó, milyen korán felnőttél!
  Albert megjegyezte:
  - Aktív hős vagyok, és az aktív hősök gyorsan felnőnek! Ráadásul a testem a Sátáné!
  Rhodopeia kuncogott, és megjegyezte:
  - Legalább a mester használ hatékonyan!
  Albert egyetértően bólintott.
  - Ez igaz! De miért kell az ördögnek arany?
  A lány megvonta a vállát, és így szólt:
  Miért van szüksége a lelkünkre?
  A fiú ezt énekelte válaszul:
  - A lelked felfelé törekedett,
  Egy álommal fogsz újjászületni!
  De ha úgy éltél, mint egy disznó -
  Maradj disznó!
  Rhodopeia felsóhajtott, és megjegyezte:
  - Igen, a nagy Pythagoras azzal az ötlettel állt elő, hogy a lélek halhatatlan és különböző testekben él. Az állatok testét is beleértve!
  Albert így válaszolt:
  - Szerintem az ember lelke magában az emberben él, az állat lelke pedig az állatokban! Nagy a szakadék köztünk!
  A lány mosolyogva mondta:
  - A majmok néha nagyon okosak!
  A fiú ezzel egyetértett.
  - Vannak okosak, de ők nem emberek!
  Rhodopeia mosolyogva énekelte:
  - A majmok pofáznak,
  És egy ágon ülnek...
  Albert boldogan folytatta:
  - Komolytalan mégis,
  Őseink voltak!
  A fiú és a lány is elhallgatott. Már unatkoztak. Bár a táncosok már elmentek, a fiatalok pedig velük. De a férfi maradt. Felajánlotta:
  - Talán most azonnal harcolni fogsz?
  Albert vállat vont.
  - Készen állok! Bár fáradt vagyok!
  A férfi megjegyezte:
  - Alszik a háziasszony! Nagyon elégedett veled, látom!
  A kisfiú bólintott.
  - Rengeteg képességem van!
  A férfi megjegyezte:
  - Tudsz ököllel harcolni?
  Albert bólintott.
  - Természetesen!
  A férfi megjegyezte:
  - Harcolni fogsz a rabszolgafiúval! Körülbelül olyan magas, mint te! Elég erős, nemrég a kőbányákból! Ökölj vele!
  A fiú mosolyogva bólintott.
  - Harcolnunk kell!
  A férfi mosolyogva felnevetett.
  - Jó! Nos, ez a küzdelem szórakoztatóbb lesz!
  Rhodopeia kuncogva megjegyezte:
  - Igen, és ingyenes?
  A tóga férfi bólintott.
  - Erre elviszem a fiadat a női gladiátorokhoz! Ő ezek után akar!
  Albert felnevetett.
  - Bizony hízelgő! De már három órája szeretkezek egy telhetetlen ürgével. És alaposan kimerült!
  A tóga férfi bólintott.
  - Na, jó, harcolj benne!
  Egy fiú lépett be a szobába. Egyetlen ágyékkötőben volt, majdnem fekete, barna, de égett szőke hajú, erős testalkatú és izmos.
  Úgy tűnik, jól táplálkozott a kőbányákban, és masszívabb volt Albertnél, bár lehet, hogy nem olyan kiemelkedő, de hatalmas.
  Albert kiment hozzá. A fiú még mindig valamivel idősebb és magasabb volt a hercegnél, és észrevehetően nehezebb. Olyan erős fiú, akit a kőbányában végzett kemény munka edzett.
  A férfi bólintott.
  - Geta vagyok, rabszolgafiú! Négy éves korától kőbányákban dolgozott. Nagyon erős és tartós. A gyereknorma dupláját teljesítette és dupla adag ételt kapott érte. Tudsz vele
  ököllel harcolni! Szerintem méltó ellenfél!
  Albert bólintott.
  - Erős! De én sem vagyok gyenge! Harcoljunk!
  A fiú élesen kidobta az öklét. Albert azonban reflexből kitért. És felnevetett.
  - Szép próbálkozás!
  A férfi bólintott.
  - Kezdjük!
  A rabszolgafiú ismét megpróbálta megmozdítani Albertet. maga is jelentős erőre tett szert a kőbányákban. De gyengébb volt a fiú-herceg sebességénél. A lábammal próbáltam megszerezni.
  Albert válaszul felugrott, és a fiú-herceg csupasz sarka a fiatal rabszolga állát érte. A hátára esett és megrándult. Albert felnevetett.
  - Jól tudok rúgni!
  De a fiú, aki láthatóan megkeményedett a kőbányában, felkelt. És Alberthez rohant. Kicsit habozott, és elfogták a rabszolga erős kezei.
  Albert érezte, hogy erős kezek szorítják. És megnyomta. A herceg érezte az ellenség acélizmainak érintését. És kétségbeesetten próbálta leütni.
  De az ellenség nehezebb és erősebb volt. Albert megfogta, majd homlokával megütötte az ellenséget. Az orrából vérzett. A hatalmas fiú erősebben szorította, és Albert még fel is nyögött. De ismét beütötte a fejét. Ezúttal a szemek között. A gyerek szorítása meglazult, és térdre rogyott. Az ifjú herceg minden erejével az álláig mozgatta a térdét
  megfelelőjének. Megtántorodott, amikor elütötték. Albert ismét állon ütötte, még a csatot is növelve.
  Ezúttal a fiatal rabszolga nem bírta, és elesett. Albert ismét megrúgta az elesett rabszolgát, ezúttal tarkón. A kőbányai munkától megedzett fiú megnyugodott.
  A férfi örömében üvöltött:
  - Elképesztő! Itt a győzelem!
  Albert mosolyogva mondta:
  - Imádok nyerni! Ez az én hitvallásom!
  A férfi bólintott, és felajánlotta:
  - Ma este verekedés lesz a konzulnál! Részt vehetsz és tisztességes pénzt kereshetsz!
  Albert mosolyogva válaszolt:
  - És akkor? Lehetséges! Bár fáradt vagyok!
  A férfi egyetértően bólintott.
  - Értem... De megküzdhet Granniknal magával. Ő a római gladiátorok bajnoka és nagyon gazdag ember!
  Albert felsóhajtott, és megjegyezte:
  - Harcoljak Róma bajnokával?
  A férfi bólintott.
  - Igen... Senki nem fogja elhinni, hogy egy gyerek legyőzi a bajnokot, és sok pénzt lehet majd keresni.
  Albert egyetértően bólintott.
  - Fogadni akarsz és keresni?
  Az igazgató bólintott.
  - Ez az!
  Albert mosolyogva megjegyezte:
  - Na, akkor én is magamra teszem a pénzt!
  A férfi bólintott.
  - Ésszerű!
  A rabszolgafiú bólintott.
  - Mit mész!
  A menedzser kijelentette:
  - Rendben, kis harcosaim. A nővéred veszekedni akar?
  Rhodopeia bólintott.
  - Én is nagy örömmel állok harcra!
  a férfi így válaszolt:
  - Kövess engem!
  És kiment a szobából. A meztelen, rózsaszín sarkúban villódzó gyerekek követték őt. És énekelték:
  Dörög a mennydörgés, dörög a háború mennydörgése,
  Itt az ideje egy nagy küzdelemnek...
  Az ellenség porig akarja égetni Rómát,
  Ne tegye tönkre a nagyszerű eredményeket!
  A harcok nem a Colosseumban, hanem a konzul palotájában zajlottak. Hatalmas épület volt, külön teremmel, ahol nagyszámú közönség gyűlt össze, és lakoma volt. Természetesen ebből az alkalomból gladiátorviadalokat rendeztek.
  Először két fiú harcolt. Nemrég vitték el őket a Róma melletti kőbányákból. A fiúk lebarnultak és izmosak voltak. Hátoldalán és oldalán nyomok
  ostorverések. Úgy tűnik, nagyon rosszul lettek a rabszolgaságban. Kinézetre tizenkét-tizenhárom évesek, és ugyanabban az úszónadrágban harcoltak. A fiúk a gong jelére vágni kezdték magukat.
  Egy rövid kard és egy pajzs volt a kezükben. Keményen és gyorsan küzdöttek. Itt az egyik fiú megsebesült, mögötte a másik. Aztán ismét vér fröcskölt. A fiúk megkapták
  ütés és esés. A közönség zsongott. Fogadásokat kötöttek a fiúkra, és örültek, amikor elfolyt a vér. Az egyik fiú elhallgatott. A mór odalépett hozzá, és egy vörösen izzó vassal
  megégette a fiú csupasz, kerek sarkát. Megrándult, kinyitotta a szemét, és megpróbált felállni.
  A közönség üvöltött:
  - Verd meg! Fejezd be!
  És egy másik, szintén megsebesült és karcos, a fiú minden erejével a hasonmása nyakába döfte a hegyet. Elesett és már teljesen elhallgatott.
  A győztes meztelen lábát mártotta a vérbe, és nyomot hagyott. Aztán pihent, és meggyógyította a sebet. A megölt fiút pedig egy horoggal felkapták, és krokodilokkal az árokba hurcolták.
  Igen, kegyetlen sors volt.
  Ekkor két lány harcolt egy férfi ellen. Eléggé kifinomult kézművesek voltak már, és ellenfelük is tapasztalt volt. Ezúttal a küzdelem elhúzódott.
  . FEJEZET? 17.
  A konzul és Crassus együtt ültek.
  A konzul megjegyezte:
  - Gladiátor kevés maradt, és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket!
  Crassus keményen válaszolt:
  - És nincs mivel dicsekedned!
  Súlyos csend támadt.
  A konzul megjegyezte:
  "Pompeius és Luculus hamarosan leszállnak. És akkor Róma megmenekül! Csak két-három hétig tart!
  Krass megjegyezte:
  - Ha megvannak ezek a heteink! Spartacusnak nagy hatalma van, és el tudja venni Rómát!
  Szünet következett. Eközben a lányok - félmeztelenül, mezítláb - fokozatosan magukhoz ragadták a kezdeményezést. Nem csak rabszolgák, hanem nagyon kifinomult harcosok.
  A nőket általában szívósnak kell tekinteni. Ellenfelük pedig már nem fiatal. És most már világos, hogy a lányok sokkal gyorsabban kezdtek mozogni, és gyakrabban ütnek. És itt van az egyik közülük
  még karddal is megvágta a férfi jobb arcát. Dühös lett, és rohant a támadásra. A lány csupasz sarkát villogtatva ügyesen lepattant, és hogyan vágja csuklón az ellenséget.
  Sikerült feldarabolnia, és a kard kiesett. Ugyanebben a pillanatban egy másik lány a labdák alá rúgott. És egy hegyével a mellkasába szúrta az ellenséget. Miután kihagyta az ütést, megtántorodott.
  Aztán a lány, aki levágta a csuklóját, átvágta a nyakán. És az ütéstől vér fröccsent ki egy kiszakadt artériából. Az ellenség elesett és vonaglani kezdett.
  A tömeg dühösen kiabált:
  - Verd meg! Fejezd be!
  A lányok a dobogóra néztek!
  Crassus és a konzul letette a hüvelykujját!
  A lányok bólintottak, és kórusban fogták, és rövid kardjukkal mellbe szúrták. A férfi elvette és elhallgatott. Ezúttal örökkévalóságnak tűnik.
  Válaszul vad nevetés és a horog felkapása. És vonszolták őt is, hogy etesse a krokodilokat.
  Következő egy új harc. Ezúttal két tizennégy év körüli fiú küzdött mindkét oldalon. Kettőn kard és pajzs, másik kettő háromágú és tőr volt.
  A fiúk szinte meztelenek és lebarnultak. Csak ezúttal még ágyékkötő nélkül, csak karikák a fejükön. És még menőbbnek tűnt.
  A nők szó szerint örültek. Megcsodálhatja a tinédzsereket. És a férfias tökéletességükről.
  A rómaiak szívesen fogadtak. És így kezdődött a harc.
  A háromágú fiúk integetni kezdtek, és távolról akartak vájni. És nagyon szép. A fiúk megbökték egymást. És hamarosan újra folyik a vér, és mély karcolások maradnak. És sok a kár.
  És most a fiú izmos hasába egy háromágút döftek, és üvölteni fog.
  A konzul megjegyezte:
  - Nem rossz látvány!
  Krass beleegyezett:
  - Imádom, amikor a fiúkat kínozzák. És azt kell mondani, hogy nagy öröm.
  A konzul beleegyezett
  - És jó kínozni egy lányt. Főleg a csupasz, kerek sarkú sült!
  És Róma mindkét parancsnoka hogyan kell ordítani.
  És most megint fájnak a fiúk. És egyikük vonaglik a fülében, és végeznek vele. És ez kegyetlen lesz. És így az egyik fiú elájult. És azonnal mórok
  megégette a csupasz sarkát. És az, hogy hogyan kell sikítani. És olyan kegyetlen volt.
  A fiú pedig felpattan és harcol. És a második gyerek elesik. És megégetik a csupasz edzett sarkát. És sikít és ordít. És a háromágú újra átszúrja.
  A tőrrel és fegyverrel rendelkező fiúk három ponttal egyértelműen nyertek. És itt talán tisztességes volt. És a fiúk végeztek a csata izgalmában... Megint megégették a sarkukat, de ez megy
  A fiúk már nem voltak aktívak.
  És ezzel a küzdelem véget ért.
  A konzul megjegyezte:
  - Nem rossz, mi?
  A konzul felesége megjegyezte:
  - Helyes fiúk. játszanék velük!
  Krass bólintott.
  - A matrónák a fiúkkal szeretnek. Kellemes tapintásúak!
  A konzul agresszíven kijelentette:
  - Süssük meg a győztes sarkát. Élvezni fogják!
  A feleség megjegyezte:
  - Nem nekik, hanem nekünk! Imádok kínozni a gyönyörű fiúkat!
  A két férfi gladiátor újra harcolt. Az egyik ütővel, a másik szablyával volt felfegyverkezve. A küzdelem rövid volt. Egy szablyás harcos ügyesen elhagyja a klubot, és levágta az ellenség fejét. És kiömlött a vér.
  Crassusnak ez nem tetszett, túl gyors volt, és parancsot adott az íjászoknak:
  - Lődd le!
  Három íjász lőtt nyilakat. és keresztül-kasul átszúrta a hím gladiátort. És megrándult, elvette és elhallgatott.
  Aztán a két lány veszekedett. Szinte meztelenül, bugyiban és meztelen mellkason. Meglendítették a kardjukat. Megpróbálták megütni egymást és áttörni.
  miközben a lányok nem siettek. Rövid kardokkal és kerek pajzsokkal voltak felfegyverkezve. A lányok integettek és szúrták egymást. Eddig csak kisebb karcolásokat okozott.
  Crassus mosolyogva jegyezte meg:
  - Ez egy varázslat!
  A konzul bólintott.
  - Nagyon jó termék lett!
  És mindketten nevettek.
  Ők azonban minden bizonnyal nagy hiúsággal akartak nevetni.
  A katonai parancsnok és a gazdag ember egyaránt szeretett bántani másokat. És a csata nagy léptékben folytatódott. Pontosabban, kicsinek tűnik - két lány harcol,
  de szépek és jó rájuk nézni.
  Crassus vigyorogva jegyezte meg:
  - Ez az a küzdelem, amiről mindenki álmodik!
  A konzul beleegyezett
  - Ellentétben a Spartakkal vívott párbajjal! Ijesztő találkozni ezzel a vadállattal!
  Krass bólintott.
  - Nemcsak nagy kardvívó, hanem erős tábornok is!
  A konzul felnevetett.
  - Igen erős! Legyőztél téged!
  Crassus rikácsolt:
  - És te nem ringatsz! Téged is megvert volna!
  A konzul magabiztosan jegyezte meg:
  - Nemsokára találkozunk!
  A lányok verekedtek. Testük izzadságtól és vértől csillogott, de egyiknek sem volt döntő előnye. A küzdelem tehát elhúzódott. Crassus jelezte. A mórok dobálni kezdtek a lányokra
  égő szén mezítláb alatt. A parázsra lépő harcosok sikoltoztak és ugráltak. Ez kényelmetlennek tűnt számukra.
  Krass megjegyezte:
  - Milyen öröm nőket kínozni!
  A konzul felesége így válaszolt:
  - Igen ez így van! A nőket kínozni jó, de a fiúkat még jobb!
  A konzul mosolyogva mondta:
  - Még több kínzás lesz!
  Krass beleegyezett:
  - Hogy lesznek!
  És nevetett.
  A lányok eközben megégették a csupasz, vésett lábukat a parázson, és fájtak. De a harc folytatódott. És miközben egyenrangúak voltak... Itt az egyik mezítláb ütötte a másikat. Aztán kaptam egy választ.
  A konzul mosolyogva mondta:
  - A játék szórakoztató!
  Krass megjegyezte:
  - De késlekedés!
  És mindkét parancsnok ezt énekelte:
  - Bár nem a játékszabályok szerint...
  Törjük át a fraerát!
  És viccesek voltak.
  Végül az egyik lány kihagyott egy komoly ütést, és gyengülni kezdett. Aztán a pont újra átszúrta, és elesett. A mór azonnal megégette csupasz sarkát egy vörösen izzó vasalóval.
  És a lány felkiáltott fájdalmában. Nagyon megijedt.
  De felugrott, és újabb ütést kapott a kardtól. És leesett. És megint megsütötte hosszútűrő lábát egy vörösen izzó feszítővas. A lány felugrott, és a mellkasát átszúrták. És már halálos kínjában átszúrta párja mellkasát. És már csendben van.
  Mindkét lány holtan esett össze, vérzett.
  A konzul sóhajtva megjegyezte:
  - Kár! Jó szépségek voltak!
  Krass beleegyezett:
  - Ez nagy veszteség! De ha a bajnok Grannikot megölik, az még rosszabb lesz!
  A konzul azt javasolta:
  - Talán egy nővel kellene megküzdenie?
  Crassus megrázta a fejét.
  - Sajnálom a nőket! Gyönyörűek és kellemetlenek, amikor megölik őket!
  A konzul felesége azt javasolta:
  -Grannik harcoljon a fiúval!
  Crassus megrázta a fejét.
  - Ó, nem, a küzdelem túlságosan egyenlőtlen lesz! Egyáltalán nem érdekes!
  A konzul felesége így válaszolt:
  - Csak akkor a menedzser küldött egy cetlit! Nagyon tehetséges fiúval kell megküzdenie! És érdekes küzdelmet és bajnokot mutat be!
  Crassus újjáéledt:
  - Ez jó! Hozd tetszeni!
  A konzul bólintott.
  -Mutasd, mint egy fiút!
  Albertet az aréna közepébe vezették. Nagyon-nagyon jóképű és izmos volt. Sőt, a hölgyek még fel is nyögtek a szenvedélytől. Csodálatosan jó fiú.
  A konzul felesége megjegyezte:
  - Tőle kell törni az úszónadrágot!
  Crassus így válaszolt:
  Legyen legalább valami titok!
  A konzul beleegyezett
  - A halottak közül eltávolítják! Addig is... nos, milyen jóképű fiú. És még megölni is kár!
  A konzulhoz befogadott intéző megjegyezte:
  - Még mindig nem tudni, ki fog itt kit ölni! Ez egy ritka erejű és gyors fiú!
  Krass bólintott.
  - Hadd harcoljanak! Érdekes lesz!
  A menedzser hozzátette:
  - És ötszáz aranyat fogadok a fiúra! Tessék, és maga a fiú ötven aranyat tesz magára!
  Crassus meglepődött:
  - Van pénze? Furcsa, de ostor nyomai vannak a hátán, mint egy rabszolgának!
  A menedzser logikusan megjegyezte:
  - Csak a lusták nem korbácsolják a fiúkat. Szóval ne csodálkozz!
  A konzul bólintott.
  - Túl jóképű a kőbányákhoz. Talán ez egy nemes ember fia! Milyen jó tulajdonságai vannak!
  Krass bólintott.
  - Én is úgy érzem, hogy a Grannik nem lesz könnyű! De akkor is a bajnokra fogadok! soha nem veszített!
  A konzul egyetértően bólintott.
  - És a bajnoknak is!
  A feleség mosolyogva válaszolt:
  - És a fiún vagyok! És ha nyer, akkor biztosan berántom az ágyba!
  A konzul megrázta az ujját.
  - És tudok féltékeny lenni.
  Az asszony nevetett.
  - Féltékeny a gyerekre?
  A konzul megjegyezte:
  - Természetesen a rabszolgával való szex nem számít. de még nem vagy öreg és teherbe eshetsz. És neveld fel a rabszolga ivadékát!
  A feleség agresszíven megjegyezte:
  - Ez nem rabszolga! Kinézetéből ítélve - ez általában a király!
  A konzul bólintott.
  - Oké! Ha a fiú túléli, hadd szerezzen örömet! Addig is figyeljük a csata alakulását.
  A bajnok belépett az arénába. Egy zenekar hangjára sétált. Hatalmas kétméteres harcos. Széles vállú, nehéz, páncélban és csizmában. Nagy kardot tartott a kezében.
  Igen, ez a Grannik ütős volt. Az ő hátterében a fiú olyan, mint egy légy. Szinte meztelen, cserzett, szőke hajú, nagyon jóképű.
  A konzul felesége nagyítón keresztül nézett rá, és nagy levegőt vett. Mindenféle áhított képek készültek róla.
  Grannik lenézett társára, megvetően oldalra köpött, és felmordult:
  Milyen óvoda ez?
  Crassus ünnepélyesen bejelentette:
  - Ez az ellenfeled!
  A bajnok felmordult:
  - Tréfálsz velem! Lecsúsztattam a fiút a Római Köztársaság legyőzhetetlen bajnokának?
  A menedzser felkiált:
  - És előbb győzd le, aztán meglátod, milyen fiú!
  Grannik, felismerve őt, megjegyezte:
  - Te vagy? Szeretnél egy passzharcot rendezni, hogy aztán megküzdhessek a Spartakkal?
  Az igazgató bólintott.
  - Gondolhatod, de hidd el, ez a fiú nem ajándék!
  A bajnok bólintott.
  - Megpróbálom életben tartani! Könyörülsz rajta!
  Krass bólintott.
  - Hah, lássuk!
  A konzul határozottan kijelentette:
  - Majd a nép többsége dönti el! Egyértelmű?
  Nagyi bólintott.
  - Egyetértek! Szerintem nagyon megsérül a fiú, ha megég a csupasz, rózsaszín sarka!
  Krass bólintott.
  - Igen, nagy öröm egy ilyen fiút gyötörni. Egy állvány és egy tűzhely várja!
  Albert merészen megjegyezte:
  "Én is megpróbálom nem megölni a bajnokodat. Ha lehetséges!
  A nagydarab gladiátor felkacagott.
  - Bolha vagy gnóm?
  A fiú dühösen taposott mezítláb, és így válaszolt:
  - Ember vagyok!
  Nagyi bólintott.
  - Személyesen megégetem a sarkadat, szemtelen fiú!
  A tétet letették. És megszólalt a gong és a harc jele.
  A hatalmas férfi és a fiú veszekedni kezdett. Grannik a méretéhez képest gyors volt, de nem sietett. Üvöltve hadonászott egy hosszú karddal, és szinte meg sem bújt a pajzs mögé.
  A fiúnak csak egy kis kard volt a kezében. Ügyesen kerülte az ütéseket. És nem hagyta magát megütni.
  Grannik megjegyezte:
  - Gyors vagy!
  Albert bólintott.
  - És nagy vagy!
  A férfi gyorsabban kezdett mozogni. És a kardja köröket írt le. Albert kitérőt tett, és mellkason találta az ellenséget. A páncélon egy karcolás volt.
  Grannik válaszolt, és kihagyta. és meglepődve:
  - Ó, milyen okos fiú!
  És ismét aktívabban kezdett mozogni. Albert visszavonult és kitért. Aztán néha karddal mellbe vagy oldalba ütötte az ellenséget. Amíg nem fáj.
  De nem hagyta magát elkapni.
  Krass megjegyezte:
  - Jó a fiú! Igen, a menedzserünk sokat tud!
  A konzul logikusan megjegyezte:
  - Általában azt gondolom, hogy az övé lesz a győzelem... Bár irigységet érzek magamban!
  A feleség megnyalta az ajkát, és kotyogott:
  - Milyen csodálatos fiú! Jó lesz vele!
  A menedzser megjegyezte:
  - És mit akartál! Gyors harc? Nem fog működni!
  Krass bólintott.
  - Dobj szenet a fiú csupasz sarka alá!
  A mórok lelkesen elkezdték szórni a szenet. A bajnok bronzból kovácsolt csizmában volt, és nem félt. És itt van a mezítlábas fiú. Igaz, a lábak nagyon durvák és ő
  nem fáj. És aktívan vágja az ellenséget.
  A konzul megjegyezte:
  - Nagyon jó küzdelem!
  Krass beleegyezett:
  - Lesz ez még így se! Bár unalmas! Ha vér lenne!
  A fiú-herceg elkapta a pillanatot, és megütötte Grannik ujjait. És eltörte a kesztyűt. Most kifolyt az első vér. Ez feldühítette a bajnokot, és támadásba lendült.
  Hevesen integetni kezdett. És a légzése nehézzé vált. Nem könnyű egy ilyen tetemet egy fiatal társ után húzni.
  A fiú ügyesen beleugrott egy dühödt támadásba, és arcon vágta az ellenséget. És ez a vér kiömlött, egy szemöldökét elvágták.
  Albert felsikkantott:
  - Ez az én találatom!
  A bajnok eszeveszetten legyintett, és megpróbálta eltalálni az ellenséget. De nem tudta megtenni. Az ütések pedig kaotikusan következtek. Az ellenséget pedig nem lehetett komolyan horogra kapni.
  Grannik felkiáltott:
  - Róma nagyságáért!
  És megpróbált újra támadni. De a mozgása lelassult. A fiú oldalba szúrta, talált egy tüskét a páncélban, és vér ömlött ki a törzsből.
  Crassus felmordult:
  - Mesés! Itt egy harcos!
  A konzul megjegyezte:
  - Ez a fiú szerintem magát is meg tudná ölni a Spartakot!
  Crassus felkiált:
  - Egy egész zacskó aranyat adnék neki!
  A menedzser megjegyezte:
  - Azonnal rájöttem, hogy ez a gyerek nem könnyű! És így vezet a csatában! Csak egy csoda!
  A konzul felnevetett.
  - És jó ilyen rózsaszín és kerek sarkú cipőket sütni, mint neki!
  Crassus mosolyogva jegyezte meg:
  - Nagyon jó lenne megkínozni egy ilyen fiút. És felreped a bőre az ostorcsapások alatt, és meghinti a sebeket sóval.
  A tógában ülő barbár pedig nagyon hülyén és halkan kuncogott.
  Albert ismét megsebesítette ellenfelét, bár itt ő maga majdnem elütött. A penge még egy szőke hajszálat is levágott. A fiú megjegyezte:
  - Nem adja fel!
  Grannik felmordult:
  - Bajnokok ne adják fel!
  És újra támad, bár erőszakkal. Igen, ez egy kemény küzdelem. A fiú ismét elhagyja a kardot, és arcon találja az ellenséget. És széttépte. A bajnok dühös.
  És ismét a támadásról. Itt a harc. A fiú mezítláb lépdel a szénre. És mosolyog. Érezhető egy kis meleg, de a fiatal rabszolga lábai olyan érdesek és érdesek,
  hogy nem olyan könnyű behatolni.
  Albert harcol és énekel:
  - Ha Tiwibe kerülsz,
  Sztár vagy - hát lepjük meg az embereket!
  a fiú pedig fogta és felmutatta a nyelvét. Igen, ez a harc valóban a legkeményebb srácoknak szól. És nem csak a srácok. A lányok pedig részt vehetnek.
  A konzul mosolyogva mondta:
  - Ez egy fiú! Csak egy csoda!
  Crassus hirtelen összeráncolta a homlokát, és megjegyezte:
  - Sok pénzt veszíthetünk!
  A konzul logikusan megjegyezte:
  - De kaptunk egy új csillagot!
  A feleség bólintott.
  - És egy csodálatos szerető!
  A harc folytatódik. Albert ismét, és ezúttal erősebben oldalba szúrta az ellenséget. És felnyögött a vereségtől. Igen, nem túl kellemes. De semmi - a harc az harc.
  Grannik megpróbál lendíteni és eltalálni az ellenséget. De egyáltalán nem tudja megtenni. Igen, a mozgás lassú. Az oldalsó vérveszteség elkezdett befolyásolni,
  és energiafogyasztás egy nagyon dinamikus csatához. Igen, ez egy kemény küzdelem. És most a fiú újra megütötte az ujjait. És egyértelmű volt, hogy a bajnok kardja alig bírja.
  Albert felnevetett.
  Grannik nagyon piszkosul káromkodott.
  Igen, ez egy csodálatosan dinamikus küzdelem volt.
  A fiú elvette és énekelte:
  - Minden nagyon jó lesz!
  A bajnok megpróbálta megmozdítani a lábát, de a fiú-herceg söprést hajtott végre. És Grannik elesett. Nem állt fel azonnal. Albert nemesen nem verte meg a fekvőt.
  Hagytam, hogy felálljon, bár egyértelmű, hogy a bajnok megdöbbentő. És még mindig próbál előre lépni. Albert énekelte:
  - Mindig előre, mindig felül,
  Magas férfi lettél!
  Grannik megjegyezte:
  - Akkor is elkaplak!
  Albert megjegyezte:
  - A rókát úgy ragadják meg, hogy csapdába esik!
  Crassus mosolyogva mondta:
  - Ez egy fiú, egyszerűen gyönyörű!
  A konzul megjegyezte:
  - Túl nemes. Spartacus legyőzéséhez pedig gonosznak és árulónak kell lenned!
  A feleség megjegyezte:
  - Dicsőséges kisfiú! Kíváncsi vagyok, hogyan működik a nyelvvel?
  Crassus mosolyogva jegyezte meg:
  - Nem tudom! De egy rabszolgának persze tudnia kell a helyét! A győzelem után pedig alaposan megkorbácsolni, a sarkát pedig vörös vassal égetni a hőségtől!
  A konzul így válaszolt:
  - A fiú harcolni fog a Spartakkal! Ne gyengítsd őt kínzással!
  A feleség bólintott.
  - Igen, jobbat érdemelt, mint hogy csak megkínozzák!
  Crassus megvakarta a homlokát, és megjegyezte:
  - Szedjük a fiút a Spartak ellen? Ez egy eredeti ötlet! És mi a helyzet a lázadók vezérével, és talán elfogadja a kihívást, és a gyereke kifogja!
  A konzul megjegyezte:
  - És ha ez a fiú az a fiú, akit Spartacus körülvéve dicső harcosnak tartanak?
  Crassus húsevően felkacagott.
  - És még jobb lesz! Az éket ékkel verik ki, a lázadó pedig lázadó!
  Albert egyre magabiztosabban küzdött tovább. Ismét megkarcolta ellenfelét. Ezúttal a másik arcán. És beleszúrt a láncposta tüskéjébe, már a másik oldalon.
  És ekkor Albert látva, hogy az ellenség már nincs ott, megütötte a karját. És a kard kirepült és a homokba esett. Grannik rohant, de a fiú-herceg minden erejével megfordult
  csupasz sarokkal az állig terhelve. Az ütés megtántorította a bajnokot, de kétségbeesetten nem akart elesni. Ekkor Albert felugrott, és gyermeke lábának sarkával az állába ütött újra
  ellenség. Társa elesett, de emberfeletti erőfeszítéssel mégis felállt. Albert ekkor teljes lendületből ágyékba költözött. És zihált, fém volt. És nagyon fáj
  történt. A fiú visszavonult...
  Ellenfele már kard nélkül, de még talpon elvigyorodott:
  - Hát ez fáj kutyusnak!
  Albert ismét felugrott, mezítlábával az állára célzott. Ám Grannik erre számított, és sikerült kitérnie, sőt, a pajzzsal menekülő fiúhoz költözött. Albert elesett, és azonnal
  a tetem leesett. Most a csata menete megváltozott. A gyermek súlya négyszer nagyobb volt, mint az övé. Plusz a páncél súlya. És ez, ahogy mondják, komoly.
  Crassus örömmel jegyezte meg:
  - Egy jól sikerült bajnok ragadta magához a kezdeményezést!
  A konzul megjegyezte:
  - Ha, összetörte, de még el kell vennünk!
  A feleség azt javasolta:
  - Dobd le a kesztyűt és hagyd abba a harcot! Legyen küzdelmes döntetlen!
  A konzul így válaszolt:
  -Nem! Legyen harc a végsőkig!
  Crassus egyetértett ezzel:
  - Igen, legyen harc a végsőkig!
  Az igazgató bólintott.
  - Valójában valakinek meg kell játszania a fogadást!
  Grannik megpróbált végezni a fiúval. csak egy keze volt, ezért a pajzsát elengedve megpróbálta elérni a fiú torkát. Meg akarta fojtani a szemtelen állatot. Albert azonban nem adta fel. És megharapta a kezét, amely megpróbálta megragadni a torkon. Grannik válaszul felállt, és arcon ütötte a fiút. Az ütés erős volt
  és a fiú arcán azonnal zúzódás dagadt. De Grannik viszont kinyílt, és a fiú két ujja a szemébe ütközött. És milyen vad üvöltés volt. A bajnok meghátrált.
  És a fiú kicsúszott alóla. Aztán dühében teljes erejéből a halántékához csapta a sípcsontját. Grannik megtántorodott, de kétségbeesetten nem akart elesni. Ekkor a fiú felemelkedett a padlóról
  a kardod. És egy kanyarból megrakta az acél fogantyút a tarkójára. Aztán hozzáadták a templomhoz.
  Grannik végre megnyugodott... Elájult, mert elvesztette az eszméletét.
  Albert a vérbe mártotta mezítlábát. És elegáns lenyomatot hagyott a gyermek lábáról. És kezét jobb kardjába emelve felkiáltott:
  - Győzelem!
  A konzul felkiáltott:
  - A közönségszavazás - fejezd be vagy élj!
  . FEJEZET? tizennyolc.
  A közönség nagy része a bajnokra fogadott. És dühös volt a pénz elvesztése miatt. Igen, és a Grannik állandó győzelmei fáradtak.
  És szinte mindenki egyöntetűen leengedte a hüvelykujját!
  Crassus és a konzul is letette a hüvelykujját.
  És a feleségem megjegyezte:
  - Igen, a régi bajnok meghalt, éljen az új bajnok!
  Crassus a tüdejéből kiáltott:
  - Szúrd meg! Fejezd be!
  A konzul felmordult:
  - Vágd le a fejed!
  Albert megvonta a vállát, és felkiáltott:
  - Nem ölök meg olyan embert, aki eszméletlenül és tehetetlenül fekszik! Légy te is irgalmas!
  Crassus felkiáltott:
  -Nem! Fejezd be! Ezt akarják a népek!
  A tömeg ujjongott:
  - Verd meg! Fejezd be! Fejezd be!
  Albert vállat vont, és így válaszolt:
  - Nem! Nem ölöm meg a fegyvertelent!
  Crassus felkiáltott:
  Ha nem ölöd meg, mi is megölünk téged!
  Albert merészen válaszolt:
  - Hát ha le kell feküdni a földbe, akkor ez csak egyszer!
  A konzul hirtelen megenyhült:
  - Tudod, hamarosan a Spartak támad, és Grannik kardja továbbra is hasznunkra lesz! Az ünnep házigazdájának jogán, Róma kedves bajnoka! Pontosabban Róma egykori bajnoka!
  A tömeg csalódottan üvöltött.
  És a konzul így folytatta:
  - A győztes fiút Róma bajnokának arany, babérkoszorújával jutalmazzák! És Isten vele!
  Válaszul dörgő taps hallatszott. Igen, az emberek nagyra értékelték a konzul kegyelmét.
  Albert meghajolt.
  Két lány tiszta arany babérkoszorút adott neki. Kicsit nagy volt egy fiúhoz képest. És lecsúsztatta a fejét, a nyakába akasztotta.
  A fiú ezt énekelte:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelemre várva! Akik arra vágynak, hogy letörjék a bilincseket! Győzelemre várva, győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a szükségletet!
  Gorbacsov-Putyin Vlagyimir-Mihail felébredve újra reformokba kezdett. Afganisztánban mindenekelőtt a vákuumbombák és vegyi fegyverek aktívabb alkalmazására adott utasítást. Azt mondják, nem szabad a banditákkal együtt ünnepelni.
  A Kaszpi-tenger felől pedig rakéták lőtték ki röplabda erejüket.
  Továbbá parancsot adott hiperszonikus rakéták és erősebb megsemmisítő berendezések fejlesztésére. És új generációs tankok készítésére is. És más típusú fegyverek.
  Szóba került az Irán és Irak közötti háború is. Itt persze volt egy ötlet: nyitni egy második frontot Irán ellen. És ez is klassz.
  Gorbacsov-Putyin pozitívan reagált erre az ötletre. De ok kell a behatoláshoz.
  A KGB megígérte, hogy kitalálja ezt az ürügyet. És hogy azt mondják, minden rendben lesz diktátor elvtárs.
  1987. augusztus 19-én tűzték ki a Szovjetunió elnökének első népi választásait. Miért pont augusztus 19-én? Éppen az Állami Sürgősségi Bizottság időpontjában, amikor sikertelenül próbálták megmenteni az országot.
  Egyébként maga Gorbacsov-Putyin éppen abban a pillanatban volt az Állami Vészhelyzeti Bizottság ellen, Jelcin és Szobcsak oldalán.
  Itt a választások után lehet támadni Iránt. Ezzel egyidejűleg több csapatot vonva össze egy villámháború megszervezésére.
  Ezt követően Gorbacsov-Putyin diktátor ismét álomba merült.
  A győzelem után Albertet a mosdóba vitték és megmosták. Aztán adtak egy kis ennivalót, és bort serkentő gyógynövényekkel.
  Ezt követően a meztelen fiút letakarták, és a konzul feleségének hálószobájába vitték. Úgy nézett ki, mint harmincöt éves, és még mindig nagyon szép volt, bár túlsúlyos.
  Mindenesetre még mindig nagyon vonzó nő a lében. Bár a korkülönbség olyan, mint anya és fia között.
  Albert jóképű volt, jó izomzatú, mélyen cserzett és szőke hajú. De egy nagy horzsolás éktelenkedett az arcán, ami az arcának felét takarta, a szeme pedig kissé bedagadt.
  A fiú férfias tökéletessége megduzzadt, és meglehetősen fejlett volt.
  A matróna lerántotta a leplet a fiatal rabszolgáról, és azt suttogta:
  - Szép, gyerünk, most már az enyém vagy!
  Albert, aki drogos és heteroszexuális, mint a legtöbb tinédzser, bólintott.
  - Készen állok!
  És egy nagy, gyönyörű nőhöz rohant. A lány előrelépett. Az ágy megremegett, és érzéki sóhajok hallatszottak. Albertet bedobták a melegbe, aztán a hidegbe, és ő
  nagy lelkesedéssel és energiával dolgozott.
  De közben Rhodopeia ismét harcra kényszerült.
  Ellenfele azonban megvalósíthatónak bizonyult. A fiú körülbelül azonos korú és magasságú. Csak ágyékkötő volt rajta. Rhodopeiának is le kellett vennie a tunikáját és csak
  vékony szalag borította a combját. A lány mellei már majdnem kialakultak, és egészen ínycsiklandóan nézett ki. És a férfiak már rásebesültek.
  Krass megjegyezte:
  - De a csata után az enyém lesz!
  A konzul bólintott.
  - Igen, a vendégemnek joga van! De lehet, hogy szűz!
  A menedzser javasolta:
  - Még ne szeressük, hanem tegyük árverésre, és adjuk el a szüzességét a kalapács alatt!
  Crassus egyetértően bólintott.
  - Az összeg egy része az enyém lesz, akkor lehetséges! Általában a szüzek... Egy tapasztalt nő sokkal élvezetesebb, mint egy ártatlan lány!
  A menedzser egyetértett:
  - Így van Crassus! De jobb, ha az aukcióra a birodalom minden tájáról gyűjtenek kereskedőket. És ez a Spartacus legyőzése után lesz!
  Krass megjegyezte:
  - Megteheti, egy fiú volt, mint szűz árverésre bocsátották!
  Az igazgató megrázta a fejét.
  - Nem, ő már nem egyszer ismerte egy nő szerelmét. Beleértve a háziasszonyomat is! És a nők nem akarnak szüzeket! Vonzódnak a fiatal fiúk, de már ügyesek és tapasztaltak!
  A fiú egy kicsit magasabb volt és egy évvel idősebb Rodopeiánál. Testét kemény munka és edzés keményítette meg. Nyilvánvaló volt, hogy nem sztár, de tudott valamit tenni.
  De Rhodopeia tehetséges harcos, és már nem egyszer harcolt igazi csatában. És nem csillogás nélkül.
  Így azonnal kedvenc lett. Itt ne ismerjék. De a legtöbb fogadás rá volt kötve.
  A fiú elsápadt. Látta, hogy Rhodopeia izmai nagyon kiemelkedőek, és teste inkább hasonlít egy miniatűr háború istennőjére, mint egy lányra. Csempenyomás, ami lányoknál ritka,
  és a karok izmai golyókon gördülnek át. És ez egy igazán erős harcos.
  Megszólalt a gong, és a fiú kardjával hadonászva megpróbált támadni. Rhodopeia hárította a támadásokat. Az első perctől kezdve egyértelmű volt, hogy bár a fiú nem volt rossz, egy erős harcos van ellene.
  ami sokkal gyorsabban mozog.
  Rhodopeia azonban nem sietett a csata befejezésével. Csak egy kardja volt, akárcsak a fiúnak. Pajzsok a távolban. És Rhodopeia megvakarta a fiú mellkasát, üvöltve:
  - Nos, balek fájt?
  Kijött a vér. A fiú cserébe rátámadt. A lány hárított, és ismét enyhén megkarcolta fiatal társát a mellkasán. Hevesebben kezdett támadni.
  Rhodopeia néha elhárított, majd hárított, de eddig ő maga nem támadott. Sajnálta a tizennégy-tizenöt éves tinédzsert, akinek már hegek voltak a testén. Ő látható
  nem először harcol. És ha kikap, a közvélemény nem valószínű, hogy megkegyelmez.
  Általában véve egy gladiátor élete nehéz. Folyamatosan a halál veszélye fenyeget. És ahhoz, hogy száz harcot kiállj, igazi hősnek kell lenned. És Rhodopeia nagyot sóhajtott.
  Nem akarta megölni a fiút, de ő maga sem.
  Sőt, a lány úgy érezte, hogy még ha nem is hajlandó végezni a fiúval, mások megteszik helyette. Itt például a konzul ágyánál állnak az íjászok. Izmosak
  erős lányok. Csak a mellkasukat és a combjukat takarják, a lábukon pedig szandált. Így a test szinte meztelen, lebarnult és nem nőiesen erős. Nyilvánvalóan női gyilkosok.
  És különleges, aranyozott íjaik vannak.
  Rhodopeia védekezésben harcol. Sajnálom a fiút. Valószínűleg a kőbányákban dolgozott. Hátul és oldalt hosszan gyógyuló ostornyomok láthatók. Aztán eladták egy gladiátoriskolának.
  Nagyon erős és gyors harcos. De Rhodopeia Albert nővére, és majdnem olyan nagy harcos, mint a testvére. Tehát most a különbség az osztályban van.
  És nyerhetsz, de nincs vágy.
  Crassus dühösen megjegyezte:
  - Nagyon lomhán harcolnak! Mint az álmos legyek! Főleg a lány!
  A konzul megjegyezte:
  Nem akarja megölni! Főleg a fiút kíméli!
  Krass megjegyezte:
  - Meg kell égetnünk a sarkát egy izzó vasalóval!
  A konzul bólintott.
  - Mindkét! A fiú azonban nem adja fel és támad! Talán újjáéled a harc!
  A menedzser megjegyezte:
  - Ez a kölyök nyolc évet töltött a bányában. Nagyon kitartó! Szóval, hogy...
  Crassus felmordult:
  - Mindenesetre nem bocsátunk meg neki, ha veszít!
  A Rhodopeia mozgékony és gyors. Azonban az állandó védekezés előbb-utóbb hiányozni fog. Aztán a fiú levette Rhodopeiát a válláról. A bőr felszakadt, és a lány most vérzett.
  Rhodopeia átvette, és aktívabb lett a haragtól. Most erőteljesebben kezdte támadni a fiút. A mórok pedig, hogy felvidítsák a gyerekeket, forró szenet kezdtek dobálni csupasz, megkeményedett lábuk alá.
  Rhodopeia ezt énekelte:
  - Ne fogja meg a kezével
  Ne nyúlj a lábaddal...
  Mezítláb
  Erőteljes kezek!
  És így a fiú mellkasán ütött a kardjával. És vágj erősebben. És akkor szúrta a hasát. A fiú zihált. Megrúgta a lányt. Bejutott a hasizmojába. A rodopeia meghajlott és visszapattant.
  A fiú dühében támadt. Elég sokat vérzett. És megkockáztatta, hogy legyengül. Rhodopeia alig hárított. Keze erősebben mozgott, miután vállon lőtték, és egy kicsit lassabban.
  Aztán a lány kezét cserélte, és bal oldalával támadni kezdett. így kicsit jobban ment. És miután elkapott egy még mindig nem kellően tapasztalt ellenfelet, a lány megütötte a csuklóját.
  A kard kiesett, a fiú keze elvágódott. És hátrébb lépett. Rhodopeia nekiment, de a fiú ismét belerúgott. A lábam közé került és nagyon fájt.
  Rhodopeia felkiáltott, és teljes erejéből fejbe vágta a fiatal rabszolgát. A szőke hajú edény nem bírta, megrepedt. És a fiú holtan esett össze, vagy talán még a szellemét is feladta.
  A mór odaugrott hozzá, és vörösen izzó vasalóval megégette az elesett rabszolga csupasz sarkát. Még csak meg sem mozdult.
  Crassus felkiáltott:
  - Etesd az oroszlánjait! A harcnak vége!
  A fiút horogra fogták és vonszolták. Ezúttal a másik irányba, ahol nem krokodilok voltak, hanem oroszlánok.
  A lány döbbenten állt. Megölt egy fiatal rabszolgát, egy ágyékkötős fiút. Olyan rabszolga, mint ő. És ez olyan szomorú és kínos. Amikor légiósokat ölsz, nem érzed ezt.
  Crassus elrendelte:
  - Adj neki egy csokor virágot! Hadd örüljünk!
  A konzul bólintott.
  - És vedd őrizetbe a lányt! Most a rabszolgánk, és eladják!
  A menedzser megjegyezte:
  - Előbb meg kell venni tőlem!
  A konzul a homlokát ráncolta:
  - Megvetted?
  Az igazgató megrázta a fejét.
  - Nem!
  A konzul bólintott.
  - Ezek Spartacus kémei! Megkínozhatjuk vagy kivégezhetjük őket! De egyelőre legyenek rabszolgák!
  Krass megjegyezte:
  - A fiú most a felesége kedvére tesz. Nem bánod?
  A konzul megjegyezte:
  - Hadd szórakozzon! És akkor küldjük egy külön cellába! Más rabszolgákkal együtt ültetni nagyon veszélyes!
  Krass megjegyezte:
  - Ha ezek Spartacus kémei, akkor jobb megkínozni őket!
  A konzul bólintott.
  - De nem ma! Makacs gyerekek, és a kihallgatás még sokáig elhúzódik, de személyesen szeretném őket kihallgatni. Ma van a születésnapom, felejtsük el az üzletet!
  Krass megjegyezte:
  - A kínzás szórakoztató!
  A konzul bólintott.
  - Befejezzük az evést, az ivást, megnézzük az utolsó harcokat, aztán alszunk. És új módon kínzással szerezzük magunknak örömet!
  Krass beleegyezett:
  - Igen, jobb friss elmével új örömet szerezni. És hamarosan világos lesz!
  A gladiátorharcok folytatódtak. Itt egy másik lány lép be az arénába... Vékony bugyiban van, lebarnult, mezítláb, izmos.
  Nagyon szép mellkasa van, bár a testén láthatók a hegek. A haja pedig rézvörös, csinos harcos.
  Valamikor rabszolga volt, most pedig szabadságot szerzett, és pénzért harcol. A lábak valóban csupaszok, így ügyesebb.
  A farkas ezúttal ellene fog harcolni. Meglehetősen megvalósítható ellenfél - az oroszlán sokkal veszélyesebb. A lány pedig karddal és tőrrel van felfegyverkezve.
  A közönség helyeslően ujjongott. Természetesen az állatok nem menekülnek Spartakba, így teljesen természetes, hogy most erőt kell mérni a vadállattal.
  Igaz, általában egy oroszlánt nehéz legyőzni. Az oroszlánok gyakran triviálisan széttépték a fiúkat. Ráadásul meztelenül és edzetlenül, aki valahogy hibázott a kőbányákban.
  És olyan vidám halált kaptak.
  Crassus morogta:
  - Ez igazán szórakoztató!
  A konzul megjegyezte:
  - És ő Ellie, egy nő Németországból. Nagyon jó harcos! Nem fog elszökni a Spartakba!
  Krass beleegyezett:
  - ne menekülj! De a farkas el tudja tépni!
  A konzul így válaszolt:
  - A farkas nem erős ellenfél számára! Ne félj Crassus!
  Az első számú gazdag ember megjegyezte:
  - Hány farkas nem táplálkozik, de benéz az erdőbe!
  És hangosan nevetni.
  A római katonák minden bizonnyal erőt képviselnek. De a barbár harcosok jók. A vörös hajú szépség a verseny jelére megtámadta a farkast. Nyilvánvalóan úgy érezte, hogy az ügy tisztátalan, és
  nem sietett támadni. És a lány megtámadta a csupasz sarkával, pontosan az orrában. A farkas felüvöltött a fájdalomtól. A lány hátraugrott, és kiáltott:
  - Rúd, uborka,
  A farkast egy ember veri!
  Krass bólintott.
  - Mesés! Nagyon színes a küzdelem!
  A konzul megjegyezte:
  Ellie nem hagy cserben!
  A farkas megpróbálta megtámadni a vörös hajat. De kapott egy pontot a gyapjúra. Fájdalmat érzett és nyöszörgött. Igen, ez azért van, hogy tubákot szippantson. És a fenevad ismét dühében támadni próbál.
  A vörös hajú észrevette, szájon vágta a farkast.
  - Szürke te gyenge!
  És megint hogyan kell nevetni.
  A konzul mosolyogva megjegyezte:
  - Ez a lány nem egyszerű!
  Krass bólintott.
  - Vannak nők Rómában!
  A farkas ismét kicsattant a fogát. De nem tudta megszerezni a harcost. És fehér agyarai keményen csillogtak. És egy újabb kardcsapás a szájába fúródott. És akkor a harcos tőrét
  keményen a szemébe bökött. A farkas ütést kapott, kétségbeesetten megvakarta, és Ellie lábára akasztotta a falást. A lány csak egy karcolást kapott, de kissé elképedt, és súlyosan megsérült
  a farkas ráugrott, és ledöntötte. Aztán még egy kicsit, és majdnem elkapta a torkát. A lány kétségbeesetten megrándult, és hasba rúgta a tőröket. Agyarok vakarták az állát,
  és a karmok átmentek a mellkason. A lány ledobta magáról a farkast, és felugrott. Újra nekiugrott, de egy hintaból egy tőrrel, majd egy karddal a koponyáján találták el.
  Ezúttal a vörös hajú jól járt, és a vadállat elkábult. Maga Ellie már csúnyán megkarcolódott, ömlött belőle a vér, az állán fognyomok voltak. A lány dühös lett
  döbbent farkast szúrj meg tőrrel és vágd fel karddal.
  Addig verték, amíg ki nem fáradt. A tetemet agyarokkal véres rendetlenséggé alakítani. A harc véget ért. A vörös hajú harcos pedig felemelte kardját, és felkiáltott:
  - Győzelem!
  Krass megjegyezte:
  - Súlyosan megsérült!
  A konzul leintette.
  - Élj, mint egy kutya!
  Crassus így válaszolt:
  - Nem hinném... A hegek egy életre megmaradnak!
  A konzul felsóhajtott.
  - Lássuk! Azt mondják, vannak kenőcsök, amelyek nyom nélkül gyógyítják a hegeket!
  A küzdelemnek úgyis vége... És a legtöbb tét persze a vörös hajú...
  Aztán kiszaladt egy szőke lány. Nagyon aranyos és izmos. Két tíz-tizenegy éves fiú állt vele szemben. Ítélve mindenki egészen még, kezdők.
  Még arra sem volt idejük, hogy kezeljék őket a kőbányák után, soványak voltak és ostorral összevágták őket.
  Krass megjegyezte:
  - Gyönyörű nő! Úgy tűnik, vigyázol rá!
  A konzul bólintott.
  - A fiúk a legolcsóbb áruk! Gyönyörű nők - a legdrágábbak!
  Róma első gazdag embere megjegyezte:
  - És aki a feleségednek tetszik, az is fiú!
  A konzul megjegyezte:
  - Nem egyszerű fiú, de rendkívül jóképű!
  A menedzser megjegyezte:
  - És egy ritka harcos, aki letette Róma bajnokát!
  Krass bólintott.
  - Ó igen! Ezért nem öltük meg! Annak ellenére, hogy Spartacus kémje!
  A konzul megnyalta az ajkát.
  - De lesz kínzás!
  A legtöbb fogadás a szőkéhez ment. Hosszú és nagyon éles karddal és pajzsokkal volt felfegyverkezve. Szinte meztelenül, csak bugyi van rajta. Skarlát mellbimbókkal ellátott mellek láthatóak.
  A fiú általában meztelen, a kőbányákban nincs szükségük ágyékkötőre. És rövid kardok kezében, sőt egyértelműen tompa!
  A természetes szépségű szőke dédelgetik, hogy még több harcban gyönyörködjön győzelemmel. A fiúk olyanok, mint a hús a kardért. Minden teljesen természetes.
  Krass megjegyezte:
  -A szépség áldozatot követel!
  A konzul beleegyezett
  -És a hármas áldozatok női szépsége!
  A fiúkon szempillák nyomai voltak, és nem gyógyultak meg megfelelően. Csak a bányák porából mostak le. És így láthatja, hogy nem is etettek a harc előtt. Szóval a gyomrom
  a vágásra vitt szerencsétlen gyerekek átestek.
  A menedzser megjegyezte:
  - Hát etethetnél! Hiszen életükben egyetlen alkalommal jóllakhattak!
  Krass bólintott.
  - Lehetne! De éhgyomorra könnyebb a harc!
  A szőke megtapogatta mezítláb, és türelmetlenül várta a jelet. Nagyon szép, bőre arany-olíva a leégéstől. Egyértelmű, hogy egy ilyen nőt tartanak fogva
  esztétikára is. Olaszországban a fehér haj sokkal kevésbé gyakori a helyi nők körében, mint északon, ezért a szőkéket nagyra értékelik. És általában egyetért, nő
  fehér hajjal sokkal szebb, mint feketével.
  A fiúk is megcsodálták a szinte meztelen kardos nénit, aki megöli őket. A szőke nő, miután meghallotta a gong jelét, támadásba lendült. Egy kicsit biztosan sajnálta ezeket
  fiúk, de még mindig jobb meghalni, mint a kőbányában szenvedni. Ezenkívül a szőke úgy gondolta, hogy a gyerekek lelke a Champs Elysees-re esik, és így élvezze
  a mennyei völgyekben boldogság és jóllakottság, és játékok. Azt mondják, nem volt idejük vétkezni, és az istenek nem kínozzák őket. Rómában is felmerült egyfajta paradicsomi tan, sőt még korábban kb
  halhatatlan lélek. És egyáltalán nem akartam hinni Hádész alvilágában. Ehelyett pedig azt gondolhatja, hogy a császárok a halál után istenekké válnak, és az Olimposzon lakomáznak.
  A hősök pedig a Champs-Elysees-re mennek, ahol valkűrök, fényűző lakomák, borok, ételek, örökifjú nők és egyéb élvezetek várják őket. Olyan, mint a vikingek. És talán gyerekek
  ők is boldogok lesznek, és örök játékok és szórakozás, mezítláb rohangászva puha füvön az örök nyár birodalmában, gyermekkorban, és lédús, édes gyümölcsöket szedni a buja fákról!
  Hogy ez nem a mennyország? A túlhajszolt kőbányákban pedig nem élet, hanem lassú és fájdalmas halál. Így vágták a fiúkat ostorral a felvigyázók.
  De gyakran fiatal rabszolgákat is megerőszakolnak, vagy idősebb rabszolgákat vagy felvigyázókat. szóval úgysem fogod őket irigyelni.
  A szőkeség gyorsan le akart végezni a fiúkkal, de megértette, hogy a közvélemény ezt nem fogja helyeselni. Ezért kezdetben csak kissé vágott először egy fiú, majd
  másik a mellkason. És véres csíkokat hagyott rájuk.
  Krass megjegyezte:
  - A nyilvánosság számára működik!
  A konzul bólintott.
  - Szórakoztató! De őszintén szólva már aludni akarok!
  Az igazgató bólintott.
  - Ez az utolsó előtti csata... Mindjárt világosodik. És erő kell a Spartak elleni küzdelemhez!
  Krass beleegyezett:
  - A barbárok már közel vannak, lehet, hogy holnap, vagy holnapután lesz a támadás!
  A konzul egyetértően bólintott.
  - Komolyan megsérülhetünk!
  A menedzser megjegyezte:
  - Róma falai magasak és vastagok, és százezer védő, melynek fele tapasztalt harcos. A polgárok számából még ötvenezer nőt és tinédzsert tehetsz ki
  köztársaságok!
  Crassus egyetértően bólintott.
  - Ez csak egy jó ötlet! Mindenkit mozgósítunk!
  A konzul megjegyezte:
  - Igen, van elég arzenálunk. Csak hát a nők és a gyerekek rosszabbul harcolnak, mint a férfiak!
  A menedzser megjegyezte:
  - Mitől függ! Nagyon jó a szőke!
  Valóban, a lány forgott a lábujjain. Időről időre megbizsergette a fiúkat. És bántotta őket egy kicsit. Fokozatosan egyre lassabban mozogtak, és egyértelműen gyengültek
  vérveszteség. A leány sóhajtva mezítláb ledöntötte az egyiket, és a kard markolatával ügyesen tarkón csapta az elesett fiút. Elájult, de még élt.
  És nem volt komoly sérülése. Így volt esély arra, hogy a közvélemény megkönyörüljön. A második fiú megpróbált összefutni a szőkével, de ismét elütötték. És a sarkát az állához mozgatta, és ügyesen le is kapcsolta.
  A fiúk most már eszméletlenek voltak, de még éltek és nem nyomorékok!
  Crassus mosolyogva bólintott.
  - Azt hiszem, ideje végezni velük!
  A konzul hirtelen ellenkezett:
  - Nagyon sok rabszolga is megszökött a kőbányákból. És a fokozott biztonság ellenére továbbra is futnak. A fiúk pedig azért értékesek, mert át tudnak mászni szűk folyosókon és bányákon! A rabszolgák nem elégek! Tehát az erőmet használom, hogy megkíméljem őket!
  Az igazgató bólintott.
  Igen, újra használhatod őket! Az erek épek, a sebek úgy gyógyulnak, mint a kutyákon. Inkább nézzük meg az utolsó küzdelmet és...
  Crassus tátott szájjal ásított, és ezt motyogta:
  - Igen, elfáradtunk! De a végén valami különlegesre vágyunk!
  Az igazgató bólintott.
  - Lesz! Különleges lesz!
  A konzul előrelépett, és a tömeg vérszomjas hangulata ellenére fogta, és felemelte a hüvelykujját!
  A szőke elmosolyodott és vicsorgott:
  - Dicsőség a kegyes konzulnak!
  Eközben a mórok vörösen izzó vasat hoztak a fiúk csupasz sarkára. Gyorsan megbökték és azonnal elvitték, nehogy komolyan megsérüljenek. A fiúk az akut fájdalomtól tértek magukhoz.
  Köteleket tettek rájuk és visszavezették őket. Most láthatóan nem tartották nagyon alkalmasnak a gladiátorharcra, és a kőbányában azonosították őket. Igaz, előtte jól táplálkoztak,
  ahogy az élni maradt gladiátoroknál kell. És aludni szalmában puha ágyakon. A fiúk, akik hozzászoktak ahhoz, hogy durva kavicson aludjanak a kőbányákban, örömmel aludtak el.
  És életemben először kóstoltam meg finom húst. Igen, előttük állt a visszatérés a bányákba. De volt remény, hogy Spartacus eljön. És felmelegíti a lelket.
  A fiúk megszagolták az orrukat, és hosszú idő óta először láttak édes álmokat.
  És itt az utolsó harc.
  És igazán különleges. Afrika fekete lánya, Xena harcol - ő a legjobb gladiátor a nők között, és a Római Köztársaság bajnoka a szép nemek között!
  Igen, fekete Xena, ez egy nagyszerű harcos. És a vele folytatott küzdelem érdekes ...
  A lány csak ágyékkötőben volt, magas, sovány izmokkal és drótos. Akár vékonynak is tekinthető, de ez a benyomás megtévesztő. Látható, hogyan
  fekete, cserzett bőre alatt izomgolyók gördülnek, amelyek kemények, mint a drót.
  Krass megjegyezte:
  - A Római Köztársaság bajnoka, a legvégén? Ez nagyszerű!
  A konzul mosolyogva megjegyezte:
  - Igen, ez lenyűgöző... Csodálatos harcos!
  Xena egy hosszú rúddal volt felfegyverkezve, mindkét végén éles acélhegyekkel.
  és nagyon jól ugrott.
  Crassus reménykedve mondta:
  - Remélem komoly lesz az ellenfele! Nem pár taknyos fiú?
  Az igazgató lelkesen bólintott.
  - Igen, felség! Az ellenfél az lesz, amire szüksége van!
  Amikor Xena elment, megszólalt a jelzés a következő ellenség kilépéséről. A közönség pedig valóban elégedett lehetett. Egy hétméteres, hatalmas krokodil kúszott ki az arénába.
  A konzul mosolyogva megjegyezte:
  - Nagyszerű!
  Krass beleegyezett:
  - Jó ellenfél! Csak túl... buta!
  A menedzser megjegyezte:
  - Xena nem rabszolga, hanem szabad gladiátor, aki a pénzért harcol! Ellenfele pedig egyrészt eléggé kivitelezhető, másrészt méltó a nyilvánosság számára! Szóval a döntő
  nagyon érdekes lesz a küzdelem!
  Crassus meghatottan énekelte:
  - Néhány! Még egy kicsit, az utolsó harc a legnehezebb!
  A konzul mosolyogva folytatta:
  - Haza akarok menni Róma kebelére!
  Köztársaság második anyja!
  A menedzser megjegyezte:
  - Szerintem örülni fogsz!
  Krass bólintott.
  - Xenára fogadok!
  A konzul megerősítette:
  - És én is Xenán!
  A menedzser egyetértett:
  - Nyerni fog! De valaki fogadni fog egy krokodilra!
  A gong megszólalt, jelezve a csata kezdetét.
  Xena táncolni kezdett a krokodil körül. Utána indult. Bár külsőleg ügyetlen, a hüllő meglehetősen gyors. És itt kiváló gladiátornak kell lenni ahhoz, hogy ezt megtegye
  ne akadjon a fogai közé. A fekete harcos vagy előrenyomult, vagy visszavonult. Aztán egy éles hegyessel ütött. Egyelőre nem túl veszélyes egy krokodil számára. Nyilván ez az utolsó.
  harcolni, és lehet játszani az időt.
  Crassus mosolyogva mondta:
  - Spartacust egy ilyen vigyor fektette le!
  A konzul mosolyogva megjegyezte:
  - És mi történne, ha a fiú ezzel a párduccal verekedne?
  Crassus logikusan megjegyezte:
  - Nagyon érdekes és küzdelmes csata!
  A konzul bort ivott egy csészéből, és megjegyezte:
  - Az jó műsor lenne!
  . FEJEZET? 19.
  A menedzser javasolta:
  - Ha akarod, holnap elintézzük!
  Crassus így válaszolt:
  - Mi a helyzet a kínzással?
  A konzul megjegyezte:
  - A kínzás várni fog! Mindig lesz időnk megsütni a fiú sarkát!
  Az igazgató bólintott.
  - És a küzdelmet a Colosseumban lehet tartani!
  Crassus így válaszolt:
  -Nem! Ha az emberek összegyűlnek a Colosseumban, könnyebb lesz megtámadni a várost. A Spartacus felett aratott győzelem után nagyszabású gladiátorjátékokat kell rendezni!
  A konzul ebbe beleegyezett:
  - Így van, elhalasztjuk jobb időkre. Főleg, hogy már elegem van ebből a rohadt látványból!
  Krass gurgulázott:
  - Spartak, Spartak - kap egy fillért!
  Xena a hegyével többször megütötte a krokodil száját, amitől vér folyt. Aztán hirtelen átugrott a hüllőn. Aztán felállt a tüskékre. És csupasz sarkúval szúrva.
  Nagyon jól nézett ki az egész.
  A konzul megjegyezte:
  - Gyönyörű lány!
  Krass beleegyezett:
  - Tehetség!
  A menedzser javasolta:
  - Talán mutassa meg neki a harcot egy oroszlán ellen? Még keményebb lesz!
  Krass bólintott.
  - Igen, az oroszlán veszélyesebb, mint a krokodil és gyorsabb!
  A konzul megjegyezte:
  - Talán egy medve ellen?
  Crassus így válaszolt:
  - Az oroszlán veszélyesebb, mint a medve! Vagy talán még tigrist is használ?
  A konzul ebbe beleegyezett:
  - A tigris tényleg nagy fej!
  Xena tovább szurkálta a krokodilt. Nagy örömmel tette. Bár egyszerre volt elsöprő hozzáállása és erőszakos reakciója Afrika lányától.
  Crassus mosolyogva mondta:
  - Ez egy varázslat!
  A konzul beleegyezett
  - Nagy báj!
  Xena eddig nagy fantáziával és fantáziával lépett fel. Itt mezítlábával egy krokodil fogára csapott, és megszurkálta a sarkát. Aztán felugrik, és újra kiszáll.
  Igen, ő egy igazán lehengerlő lány. Csak ő nem elnyomja a vágyakat, hanem izgat.
  A krokodil pedig folyamatosan üldözi őt, de egyre több vért veszít, és egyre jelentősebb károkat okoz. igen, ez egy nagyszerű verseny.
  Crassus mosolyogva jegyezte meg:
  Szuper vagy Xena!
  A konzul így válaszolt:
  - Csak egy jó gladiátor! A harcos az harcos!
  A menedzser javasolta:
  - Talán szórja a szenet!
  Crassus így válaszolt:
  - A krokodil jobban fog fájni, mint neki!
  A párbaj folytatódott. Míg Xena megszúrta a krokodil száját és orrlyukait, de nem érintette a szemét. Nyilvánvalóan nem sietett, hogy végezzen vele. De nagyon vérzett.
  Csupasz, lányos lábai pedig nagyon kecses és cizellált nyomokat hagytak. Maga a küzdelem pedig nagyon egyoldalúan zajlott. Azonban párszor egy krokodillány a borjakon
  karcos.
  A konzul szélesen ásítva, majd a vízórára pillantva felmordult:
  - Már fényes a láthatáron! Hamarosan kisüt a nap!
  Crassus egyetértett ezzel:
  - Igen, sokkal jobban fogunk szórakozni! A Nap a Föld fölé emelkedik!
  A menedzser javasolta:
  - Talán... Nos, oké! Én magam is úgy érzem, hogy összetapad a szemem!
  A konzul bólintott.
  - Igen, ideje befejezni a lakomát és lefeküdni!
  Krass megjegyezte:
  - Már jön hozzánk a Spartak! És gyorsan tud mozogni!
  A menedzser teljes hangon kiáltotta:
  - Fejezzük be Xenát!
  A lány gonoszul elmosolyodott. Rúdja pedig a magasba repült, és azonnal mélyen beleakadt a hüllő szemébe. A krokodil súlyos ütést kapott, és elhallgatott. Mintha döngölték volna vele
  halálos erő.
  Xena felkiáltott:
  - Győzelem! Dicsérjétek Rómát!
  Krass bólintott.
  - Győzelem! Szép munka!
  Bedobott neki egy aranyat.
  Az arany kerek korongot és a konzult eldobták.
  A harc véget ért. Xena a skarlátvörös vérbe mártotta a lábát, és szép nyomokat hagyott maga után. Aztán meghajolt, és elindult.
  A konzul mosolyogva válaszolt:
  - Ez elég lenyűgöző!
  Krass beleegyezett:
  - Igen, ez klassz! Bár .. kiszámítható!
  Az igazgató bólintott.
  - Legyen kiszámítható! Azt jelenti, hogy meg kell büntetni!
  Xena elment, és egy tucat mór vonszolta a krokodil tetemét.
  A küzdelem véget ért, és sok vendég elaludt közvetlenül a székében.
  A Szovjetunióban már új elnökválasztások zajlanak. Pontosabban nem új, hanem az első.
  És persze Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin az egyetlen elnökjelölt, akinek nincs alternatívája. Az eredmény pedig csak egy lehet: kilencvenkilenc és kilencvenkilenc századrész. Ez pedig a kopasz diktátor újabb diadalát mutatja.
  Mihail Gorbacsov a demokrácia helyett így adta vissza a sztálinizmus idejét a Szovjetunióba. Amit azonban sokan akartak a brezsnyevi zűrzavar után. És most ismét a személyi kultusz van hatalmon, akinek portréit a Szovjetunió egész területén felakasztják. És megint, mint a régi időkben, fekete tölcsérek és leszállások.
  Mivel Vladimir-Mihail Afganisztánról álmodik, és gyönyörű harcos lányok vannak ott.
  Négy gyönyörű bikinis lány fut: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Itt bátran harcba bocsátkoznak a mudzsahedekkel.
  Natasha gránátvetőről rálő az Iszlám Birodalom, a tálibok csapataira, oldalba lök egy tankot, és felkiált:
  - A szülőföld nem felejt el minket!
  Aztán mezítláb gránátot dob a tálib katonákra. Sikoltozás és nyikorgás hallatszik, az iszlám birodalom elszakadt harcosainak tömege. Szulejmán hadseregének egyik tábornokának pedig leszakadt a karja.
  Zoya, aki a tálibokra is firkált, meglepetten jegyezte meg:
  - Platina óra!
  Augustina csupasz lábujjával gránátot dobott az Iszlám Birodalom katonáira, és bólintott:
  - Azt is mondták, hogy Szulejmán koldus volt!
  A tálibokra firkáló Szvetlana egy kacsintással és egy csupasz, kerek, rózsaszín sarokkal megadta magát a robbanócsomagnak, robbanóanyaggal:
  - A lélek fő gazdagsága!
  A tálib katonák tömege pedig szétszakadt. Grandiózus csata volt két hatalmas sereg között.
  Natasha hasra esett... Egy rohamosztagos repült át rajta. A lány megfordult, és megütötte a farkát. Üsd el az autót. Dohányzott, és egy csodálatos vonatot hagyott hátra.
  Igen, ez az új Igla komplexum lenyűgöző alkalmazása. Úgy égeti az olajat, mint a forró fémet.
  Zoya egy másik tálib rohamosztagost is eltalált. Testen ütötte, majd ezt énekelte:
  Soha nem adjuk meg magunkat az ellenségnek
  A törzsek alá vágom az ellenfeleket!
  És a mezítlábas lány magához ölelt egy csomó gránátot. És akkor, mint nagy ügyességgel, rádobja az ellenségre.
  És az iszlám birodalom újabb önjáró fegyvere fog felfordulni.
  Látható, hogy egy teknős erős ágyúval törött görgőket pörget, és a hernyók kirepedtek.
  Zoya mosolyogva jegyezte meg:
  Mindent nagyszerűvé teszünk!
  Augustina is elkeseredetten harcol. Felugrik, és a tálibok felé fut, lövöldözve. Rézvörös haja pedig harci zászlóként lobog. Lenyűgöző kecsesség egy lányban.
  A vörös hajú vadállat ezt énekli:
  - Tegyük széppé a világot
  És repüljünk...
  A mi Szovjet Oroszországunk
  A félelmetes hadsereg ölni fog!
  Szvetlana agresszíven lövöldözve az ellenfelekre, és kaszaként nyírta őket, csupasz, szívós ujjaival gránátot is dobott, és nyikorgott:
  - A magasba repüléshez!
  Négy lány dolgozott. És nagy elkeseredettséggel és képletes támadással lőtte és verte az ellenfeleit.
  Rajtuk kívül más lányok is verekedtek. Elizaveta legénysége a legújabb T-72-essel távozott.
  Lányok természetesen egy bikiniben és mezítláb. Az autójukat vezetik.
  A tálib tankok pedig besurrannak. Ez alapvetően a T-54 másolata, nem túl veszélyes gép.
  Elizabeth parancsol, Catherine pedig csupasz, kerek, kislányos sarkát pihentetve irányítja a fegyvert.
  És ha lupanet, akkor alaposan eltalálja.
  Itt egy nehéz lövedéket köpnek ki a csövéből, és nagy távolságból eltalál egy tálib tankot.
  Elena, aki lövedéket vetett be, felkiált:
  - Ez kolosszális!
  A sofőr Efrosinya megerősíti:
  - Határozottan így van!
  És csupasz, bőrkeményedett talpa lenyomja a pedálokat. A tank gyorsan felgyorsul. Aztán megint lelassul. És egy gyilkos lövés következik.
  A négy E legénység a tetején van.
  A tankjuk ismét mozog, és a hosszú hordó forog. A halálos ágyú ismét elsül. A T-72 megjelenése idején a világ legjobb tankja. És persze megmutatja a magáét.
  Erzsébet, lövöldözve és ütve az ellenfeleket, megjegyzi:
  - A Szovjetunió igazi hazafiai vagyunk!
  Catherine határozottan mondta:
  - A Szovjetunió minden hazafia!
  És lőtt, gombnyomással, fejjel, rózsaszín sarok.
  Igen, a lányok itt nem azok közé tartoznak, akik káposztalevest lötyögnek köntöscipővel. A tankjuk ismét mozgásban van.
  Távolról nézve nem fél a tálib lövedékektől. És öt-hat kilométerről eltalálták az ellenséget.
  Itt vannak a lányok - amire szükséged van. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És a győzelem önbizalma is.
  Elizabeth végignéz a távcsőn. Kevés afgán autó van. De vannak amerikaiak is, amelyeket hitelre adnak el az iszlám birodalomnak. Ezek a gépek is gyengébbek, mint az orosz. És magasabb a sziluettjük, ami sokkal könnyebbé teszi az ütést.
  Catherine megcélzott és eltalált egy amerikai gyártmányú afgán járművet. És egy lövéssel lerombolta a tornyot.
  Így üti az agár.
  Elena rádiós és rakodós megerősítette:
  - Csak így tovább!
  És ismét egy halálos lövedék száll ki az afgánok számára. Lányok teljes dicsőségükben.
  Nos, ez egy tank.
  És itt futnak, egy bikinis lány rózsaszín sarkát villogtatják a repülőknek.
  Igen, a támadó harcosok készen állnak a harcra.
  Anastasia Vedmakova beugrik a legközelebbi gépbe. És csupasz talppal nyugszik a pedálokon.
  Ezután az autó lassan felszáll.
  Egy vörös öltönyös, tökéletes alkatú harcos azt mondja:
  Öröm, az én erőm az Úrban van,
  Öröm, az Úrban becsülő erővel!
  És gyöngyházfogakkal mosolyog. Vlagyimir Putyin biztosan nem egy nagy uralkodó. De ebben az esetben a Nagy Honvédő Háborúhoz hasonlítható háborút vív.
  Az afgánok benyomulnak és beékelődnek Oroszország területére.
  Itt van a mézes szőke - Akulina Orlova. Szintén egy lány, amire szüksége van.
  És ismét bikiniben és mezítláb. Nagyon szép és lebarnult.
  Ahogy a gép felé fut, a férfiak bámulják. A szolgálófiúk pedig odaszaladnak, és megcsókolják mezítlábának kecses nyomait.
  Itt van a lány.
  Akulina csapkod, és berepül a támadórepülőgépbe. Nagyon sima, ugyanakkor gyorsan leválik.
  Akulina énekelte:
  - Látok egy kék vonalat az égen,
  Zajjal egyre magasabbra jutok!
  És most támadó repülőgépe látja az első célpontot az égen - egy afgán repülőgépet.
  A lány kétszeri gondolkodás nélkül kiütötte a repülőgép fegyvereiből, és messziről eltalálta.
  Aztán a szőke terminátor ezt énekelte:
  - Én vagyok a legpontosabb a világon,
  Híres lett ebben a műsorban!
  Akulina felkacagott... Felvillantak az emlékek, hogyan csókolták a foglyok mezítláb, csupasz, poros talpa.
  Igen, vicces volt. A tálibok pedig térden állva kúsztak egy orosz lány mezítlábát csókolgatva.
  Mirabela Magnetic is a gép felé fut. Lábai olyan cserzettek, izmosak, meztelenek és kecsesek.
  És milyen elragadó nyomólapok. Ez csak egy csoda.
  Mirabela egy harcos, aki egyszerűen a legmagasabb szintű viselkedést és ugyanakkor a szépség színvonalát mutatja be.
  És a haja aranylevélként csillog. A testet pedig alig fedi egy bikini.
  És milyen kecses nyomokat hagynak csupasz, cizellált lábai. Ez egy csodálatos lány.
  Sokáig gyönyörködhet benne anélkül, hogy félrenézné.
  Itt csupasz talppal nyomta a pedálokat, és a vadászrepülőgép simán felszállt a kifutópályáról.
  Mirabela nevetve énekelte:
  - Nincs helye a gyengeségeknek,
  Találkozunk a hajnallal!
  Most már mindhárom lány a levegőben van, ami azt jelenti, hogy eljöttek a fekete órák a tálibok számára.
  Anastasia Vedmakova halálos lövedéket küld egy afgán tankra, és átlyuggatja. Aztán azt mondja:
  - A kommunizmusért!
  Akulina Orlova is nagy sikerrel küzd. Itt van a fellőtt rakétája, amely összetörte az önjáró fegyvert. A lány kiált:
  - A bolygó nagyságáért és október dicsőségéért!
  És ismét valami rendkívül halálos dolgot küld az ellenségre.
  Mirabela Magnetic pontosan eltalálja az ellenséget, és ezt énekli:
  - Egy, kettő, három... Pusztíts el minden ellenséget! És tépje le a tálibok fejét!
  A triumvirátus nagyon ügyesen és elkeseredetten küzd. Nagyon szépek itt a lányok.
  A rohamosztagosaik pedig átugranak az égen, és ez nagyon klassz. Ráadásul tálib gépeket lőnek le.
  Itt vannak megírva a szépségek. A mudzsahedek egyik birodalma sem lesz jó. Itt van egy lövés, és egyszerre három afgán gépet lőttek le.
  Anasztázia Vedmakova fogát tátva, barátságosan mosolyogva megnyomta csupasz, rózsaszín sarkát a gombon.
  Elütötte az autót és nyikorgott:
  - Ez az én nagy kérésem!
  Akulina Orlova megerősítette, leütve az ellenséget:
  - És gyorsan mozog az orrában!
  A lányok itt hihetetlenek. És ismét lelőttek néhány afgán harcost. Ez a legmagasabb szakmájuk. Egy kolosszális erősségű lány itt.
  És akkor Anasztázia a tálib tábornokkal együtt nekivágott a bunkernek. És felrepült a levegőbe.
  Hogyan emelkedett és lángolt a föld a lányok becsapódásától. És ez még csak a kezdet.
  A női mesterlövészek is harcolnak.
  Alice és Angelica a puskáikkal. Talib katonákra vadásznak és pontosan lőnek.
  Elsősorban a tisztekre irányulnak.
  A lányok is szívesebben harcolnak csak egy bikiniben. Bátrak és nagyon szépek.
  Alice is szőke, Angelica pedig vörös.
  Felváltva lőnek és pontosan találnak.
  Alice egy jól irányzott golyóval lelőtte a tálib ezredest, és megkérdezte a vörös hajú társától:
  - Ön szerint valóban léteznek fekete lyukak, vagy ez csak egy hipotézis?
  Angelica egy másik afgán tisztet is levágott egy jól irányzott lövéssel, és így válaszolt:
  - Találtam időt, hogy ilyen kérdéseket tegyek fel!
  Alice sóhajtva válaszolt:
  - Jaj, nem volt jobb idő!
  És a lány csupasz lábujjával egy kis gránátot dobott. Egy tucatnyi tálib szakadt szét.
  Angelica ismét tüzelve válaszolt:
  - Szerintem a fekete lyukak nem befolyásolják a gabonafélék termését!
  Alice egyetértett ezzel:
  Bár én is így gondolom...
  A vörös hajú vadállat csupasz sarkával megsemmisítő ajándékot dobott, ismét megtörte az ellenfelet, és kiadta:
  - A kommunizmusért a Vénuszon!
  Alice hozzátette:
  És a Marson is!
  Mindkét lány jó lövés. És nagyon gömbölyűek és izmosak.
  Például amikor elfogtak egy tálibot, arra kényszerítették, hogy poros talpakat csókoljon. Tehát az iszlám birodalom harcosa, a tálibok annyira aggódtak, hogy szó szerint ledobta a patáját.
  Alice sóhajtva válaszolt:
  - Elnézést érte!
  Angelica egyetértett.
  Nincs szükségünk erre a háborúra!
  Alice hozzátette:
  És a tálibok is!
  A vörös hajú vadállat szellemesen megjegyezte:
  - Kínából származó szemüveggel olyan menő vagyok!
  A harcosok valójában nagyon viccesek.
  Annyira fényes varázsuk van.
  Alice ismét ledobta a halál ajándékát csupasz, kerek sarkával, és üvöltött:
  - Új győzelmekért!
  Angelica pusztítást is indított az ellenségre, mezítláb és felkiáltott:
  - A hazáért!
  Így váltak el ezek a lányok... A mesterlövész puskák teljes odaadással dolgoztak.
  Alenka is harcolt, megvédte a várost a táliboktól. Mindenütt romok és romok voltak felhalmozva.
  A lány egy sort lőtt az iszlám tálib birodalom katonáira, egy egész sort kaszált belőlük.
  És akkor Alenka csupasz lábujjával gránátot dobott, szétszórta a kínait és nyikorogva:
  - Ilja Murometsért!
  Anyuta írt az afgán tálib birodalom katonáiról is. És nagyon pontosan ültetett. Ami nem golyó, akkor ütés.
  És az átütött tálibok hullanak, a szó halmozott.
  És a lány, még mindig meztelenül, rózsaszín, kerek sarkú, halálborsót dob, és énekelni fog:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak! Nincsenek gondjaink!
  És megint egy jól irányzott kanyar, és egy csomó holttest.
  Allah is harcban áll. Levágja az Afgán Birodalom tálib katonáit. Olyan sugárzó lány. Kiüti a tálibokat, mint a márkát a tűvel. Éneklés közben:
  - És a hegyek magasságában csillagos csend,
  A tenger hullámában és a dühös tűzben!
  És dühös, és dühös tűz!
  És most csupasz lábujjai ismét eldobják a halál gyilkos és pusztító ajándékát.
  A lányok itt nagyon szépek, és mind bikiniben. És olyan gömbölyded és izmos.
  Maria is harcol. Kiüti a tálibok tömegét, nagy könnyedséggel lekaszálja őket, és azt énekli:
  -Az élet csak egy pillanat - a múlt és a jövő között,
  Az élet csak egy pillanat - kapaszkodj bele...
  Ki dicsekedhet a férfiak közül törzsével,
  És a lánynak van egy ötlete - forogj!
  És a mezítláb ismét a kolosszális pusztító erő megsemmisítésének ajándékát dobja.
  Ezek valóban lányok - csak a legkiválóbb pilóták legmagasabb osztálya és műrepülője.
  És milyen kecses és csábító a mezítlábuk.
  Az olimpia is nagy lelkesedéssel küzd. És szertartás nélkül nyírja le az ellenséget. Egész sorokban pusztítja el őket.
  És akkor a csodálatos szépség csupasz lábujjai a teljes megsemmisülés ajándékait dobják.
  Aztán Olympias ezt énekelte:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  A Komszomol tag képe tiszta ...
  Az emberek hangja hangos
  És a patak sugárzik!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  És megint a csupasz sarok azonnal feldob egy egész rakás gránátot.
  Itt vannak a lányok. Annyi szépségük van. A tálibok pedig cunamihullámként haladnak előre. Nagyon sokan vannak, és szó szerint holttestekkel bombázzák az orosz állásokat. És olyan agresszívek.
  Az afgán birodalom, a tálibok csapatai az egész világot próbálják elfoglalni. És ebben az esetben Oroszország.
  Marusya rálő a tálibokra. Csupasz lábujjai egy citromot dobnak szilánkokkal. És ismét a tű különböző irányaiba repülnek. Az iszlám birodalom tálibok harcosait varrják.
  A mudzsahedek nagyon bátrak, és a rájuk firkáló lányoknak alig van idejük szalagot cserélni. Szó szerint holttestekkel dobálják meg őket.
  Marusya mosolyogva énekelte:
  - Sztálin a szívemben él,
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot...
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  És ismét a lány csupasz, cizellált lába nagy halálos erejű gránátot dob.
  Itt van egy szépség.
  Matryona is lő az ellenségre, és nagyon jól célzott. Lekaszálja ellenségeit, és puszta lábujjaival halálos gránátot dob ki. Megtöri az ellenfeleket és nyikorog:
  - A komszomol nem csak a kor,
  Komszomol a sorsom!
  És ismét a lány jól irányzott lövést. És a halott tálib tábornok elesik.
  Alenka énekel, szétzúzva a mudzsahedeket:
  - Uniós elpusztíthatatlan szabad köztársaságok,
  Nem nyers erő gyűlt össze, nem a félelem...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És barátság, fény, ész és bátorság az álmokban!
  És ismét a lány vésett, lebarnult lábának csupasz ujjai halálos és pusztító erejű gránátot dobnak.
  A tálibok tömege pedig az ősatyákhoz kerül.
  Anyuta is halálajándékot dobott csupasz sarkával.
  Az afgán tank felborult. Törött görgői pedig végiggurultak a mezőn.
  Felperzselt fű, rajta holttestek tömege.
  Anyuta mosolyogva énekelte:
  - Háború dúl a tálibokkal,
  Háború ok nélkül...
  A Sátán lekerült a láncról
  És eljött vele a halál!
  Alla az afgán tálib birodalom katonáira is firkált, és nagyon találóan. A vörös hajú lány pedig csupasz lábujjával elindított egy plasztiszdarabot.
  Két tucat afgán pedig a levegőbe került, és ott kigyulladt.
  Allah énekelte:
  - A csatákban ismerték a halhatatlan dicsőséget,
  Nagyszerű embereink a csatákban olyanok, mint a sas...
  Tudom, hogy sok generáció fog elmúlni
  És Oroszország harcosa - talált nagyszerűséget!
  Ezt követően Alla ismét csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés halálos ajándékát.
  Maria a tálibokról írva megjegyezte:
  - Ez a legmagasabb osztályunk!
  És fogta, és csupasz lábujjaival eldobta, a megsemmisülés pusztító ajándéka.
  Aztán a sárga hajú lány így énekelte:
  - Gránát, gránát, halálos gránát,
  A kínaiak várnak - a legmenőbb megtérülés!
  Az olimpia agresszíven ünnepelt, kaszaként kaszálták a tálibokat. És a lány puszta ujjakkal újabb megsemmisítési ajándékot dobott, és kiadta:
  - Ez nagyon klassz lesz!
  Marusya, aki lekaszálta az ellenséget, és puszta lábujjaival halálos halálajándékokat dobott, nyikorgott:
  - A nagy változásokért!
  Matryona, kiütötte az afgánokat, és csupasz sarkával pokoli halált ajándékozott, kiadta:
  - Az igazi kommunizmusért a Szovjetunióban!
  Ezek a lányok csupasz lábbal, és a tálibok meztelen kereksarkúval vannak nyomva.
  De Veronica és Tamara rakétákat irányít az Afgán Birodalom csapataira. És üvöltve elindítják, lerombolva a tálibok pozícióit. Itt a csata.
  Veronica és Tamara mezítláb, rózsaszín sarkúban villognak, és nyomást gyakorolnak a joystickok gombjaira.
  Veronica elindította a pusztítást, és nyikorgott:
  - A Szovjetunió új győzelmeiért!
  Tamara szétverte az ellenséget, pusztító ajándékokat bocsátott ki, és puszta ujjaival megnyomva a gombot felkiáltott:
  - Ez a világ nagy bulija!
  A lányok nevetve mutogatták a nyelvüket.
  Victoria nagyon szép és csábító lábának csupasz ujjaival is megnyomja a joystick gombjait.
  És feltöri a tálibok iszlám birodalmának ellenségének bunkereit és dobozait. Ezek azok a lányok, akik a megsemmisítés vádját viselik.
  Veronica végigsimított a kezével a prés csempén, és csicseregte:
  - A bolygó és az egész világ újraegyesítéséért!
  . FEJEZET? húsz.
  Itt van Steelenida csatában. Ő egy lány, aki képes harcolni őrült dühvel.
  És most remeg a mellkasa. Itt van a lány. És olyan skarlátvörös a nyelve.
  És most a halál ajándéka halálos erővel repül.
  Stalenida pokoli mosollyal énekli:
  - A világ tisztább és szebb lesz,
  Szülőföldünk-Oroszország érdekében...
  Afgán dühében jön -
  Adok neki egy kardot!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Oroszország köteles legyőzni a tálibokat!
  A lányok támadnak. A lábaik pedig nagyon csábítóak, és nagy bájjal villognak.
  Itt harcolnak a németországi önkéntesek is. Itt különösen Gerda harckocsi-legénysége.
  A német lányok is mezítláb és bikiniben vannak.
  A vörös hajú Charlotte csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombjait, és eltalálja az ellenséges tankot.
  Aztán azt mondja:
  - Megvédjük Németországot a távoli határokon.
  Gerda is csupasz lábujjait használva lő a gyűlölt ellenségre, és nyikorog:
  - A fehér testvériségért!
  Christina is nagyon bátran küzd. És nagyon eredményesen használja csupasz lábujjait.
  A halálajándékok kirepülnek a harckocsi csövéből. Összezúznak és elégetnek mindent maguk körül.
  És ez egy nagyon halálos és pusztító tank.
  Christina énekelte:
  - Kommunizmusunk nagy dicsőségben,
  Emeld fel a transzparenst a pirosak fölé!
  A lány pedig csupasz sarkával fogja megnyomni a gombokat.
  Magda is nagyon pontosan tüzel. Nagy pontossággal eltalálja az ellenséget, lövedékekkel és visítással leszakítja a tornyokat:
  - A Hazáért - anyánk!
  És a meztelen lábujjait is a munkahelyén.
  Itt vannak a lányok - a vulkán lávája - vér és tej. És hogyan törik szét a mudzsahedeket anélkül, hogy a legkisebb kényeztetést is megadnák nekik.
  Gerda csicseregte, és csupasz lábujjai segítségével lövedéket küldött az ellenséges harckocsiba:
  - Lélegzetelállító!
  A lányoknak nincs igazi probléma.
  De a gyönyörű japán nindzsák ismét lecsaptak az afgánokra.
  Ha már elkezdték a pusztítást, akkor azt nagy élvezettel és kiterjedtséggel teszik.
  A kék hajú nindzsalány két karddal vágott a tálibokhoz, a szélmalmot csapkodta, és kotyogott:
  - Japán nagyszerű eredményeiért!
  És a csupasz sarka hatalmas pusztító és megsemmisítő erővel dobálta a labdát.
  Egy sárga hajú nindzsa lány pillangópenge technikát hajtott végre, és felkiáltott:
  - A legnagyobb győzelmekért!
  És a csupasz lábujjai a megsemmisülés borsóját dobták, darabokra tépve pár tucat afgánt.
  A vörös hajú nindzsalány kardjaival is vágott, balról jobbra és ferdén.
  Aztán üvöltött:
  - Az űr Japánért!
  És a lány csupasz sarkával eldobott egy zsák szénrobbanószert, és hogyan fogja szétverni az ellenséget.
  Egy fehér hajú nindzsa lány fogadást, egy hordó szöget tartott, lefújta a tálibok fejét és nyikorgott:
  - A legnagyobb égi birodalomért!
  És csupasz lábujjaival mérgező tűket fog dobni, amelyek áthatolnak a sáros harcosokon.
  Ez a négy nindzsa lány agresszívnek bizonyult, és nagy lelkesedéssel vágta le az afgán fejeket.
  Harcoltak az égen és a legmagasabb osztályú pilóták.
  Különösen Albina és Alvina.
  Olyan bájos szőkék ezek. Léglövedékeket indítanak az ellenségre.
  Albina csupasz lábujjjal lőtt. Egyszerre lelőtt egy tucat afgán gépet, és üvöltött:
  - Egy nagy korszak Hazájáért!
  Alvina levágta az ellenséget, és egyszerre tucatnyi tálib autót kiütött, pusztán csupasz sarka megnyomásával, kiadta:
  - A legnagyszerűbb Oroszországért és a Szovjetunióért!
  Ez egy lány - a legjobb osztály, nagyon szuper. A párja pedig egyszerűen hiper.
  Lányok, persze, óramű rend és a legnagyobb bölcsesség.
  És íme, Margarita motorozik és lövöldözik a tálibokra.
  És vele, Viola.
  Lányok kaszálják az afgán tálib birodalom katonáit.
  Viola csupasz lábujjai segítségével bombabombát dob ki a hintóból és ordít:
  - Az anyaországért, Putyinért!
  Margarita pusztító ajándékot is feldobott mezítláb, kecses talphajlítással és vyaknulával:
  - A nagy kommunizmus győzelméért!
  És mindkét lány nevetésben tör ki. És olyan fordulatot adnak, amelyik a kínaiak egész sorát levágja.
  De Olya és Nadezhda gyalogsági harcjárművet vezetnek. Egyszerre egy tucat géppuskából is rendkívül pontosan tüzelnek. És így a kínaiakat kétségbeesetten és ügyesen kaszálják.
  Itt vannak a nők. És persze ugyanabban a piros bikiniben, lebarnulva és mezítláb.
  Lábaik mozgásban vannak, és pusztítással és halállal vádolják az afgánokat. Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  Olya fogát kitárva kotyogott:
  - A kommunizmus legyen az egész világon!
  Nagyezsda készségesen egyetértett ezzel, lekaszálta az afgán tálib birodalom katonáit, és a sarkát a pedálokon nyomta:
  - Hűek vagyunk Lenin ügyéhez!
  A BMP harcosai természetesen nagyon agarak és erősek.
  És itt van Valentina és Larisa is, akik sárkányrepülőről ütik a tálibokat.
  És csupasz lábujjakkal bombákat dobnak. Nagyon híresen pusztítják el az Afgán Birodalom ellenségeit.
  Valentina a gyűlölt ellenségre lőve ugatott:
  - A hazáért - anyánkért!
  Larisa, levágva a mudzsahedit, megnyomva csupasz, nagyon szép és esztétikus rózsaszín sarkát, nyikorgott:
  - Verjük ki a tálib szellemet!
  Anna és Angelina is itt szállt szembe a tálibokkal. A lányok földalatti tankot használtak. És ez komoly.
  A gép kicsi, de hatékony.
  Anna rálőtt az ellenségre, lekaszálta a tálibok tömegét, és csupasz lábujjával nyomogatta a gombokat, csicseregve:
  - A vörös ország korszakának győzelmeiért!
  Angelina, aki lekaszálta az ellenfeleit, és mint egy tank emelkedett ki a földből, fogát kitárva rikoltott:
  - A kommunizmus halhatatlan!
  És meztelen, rugalmas sarka ismét a pusztítás ajándékát küldte.
  A Szovjetunióban megtartották az elnökválasztást, és nagy lendülettel fogadták. Most Mihail-Vlagyimir a föld hatodik részének szuverén diktátora. De ez nem elég neki.
  El akarom foglalni Iránt, és hozzá akarok jutni az Indiai-óceánhoz.
  Megtenni azt, amiről a néhai Vlagyimir Volfovics álmodott.
  És minden készen áll az invázióra.
  Az offenzíva 1987. augusztus 30-án kezdődött. Az első hódító háborút Vlagyimir-Mihail Gorbacsov-Putyin indította új testületben.
  Az iráni csapatokat megszorította az iraki háború, megkezdődött az offenzíva a városok ellen, amelyeket csak a milíciák fedtek le.
  De a tálibokkal sokkal nehezebb volt.
  A lányok hősies háborút folytattak a tálibok ellen.
  Natasa elvette a szélmalmot a kardjaival. Levágta a mudzsahedek fejét, majd csupasz lábujjaival gránátot dobott és nyikorgott:
  - A nagy Istenszülő Ladáért!
  Zoya gépfegyvereket firkálva ellenfeleire, és karddal levágta a fejüket, kotyogott:
  - Svarognak!
  És csupasz, kecses lába halálos pusztító erejű gránátot dobott.
  A harcoló Augustine újult erővel küzd. Rézvörös haja pedig úgy lobog a szélben, mint Lenin zászlója.
  A harcos halálos erejű csupasz lábujjaival citromot dob, és felsikít:
  - Dicsőség a Yarila korszakának!
  Utána a skarlátvörös mellbimbójából, mint egy villámcsapás.
  Szvetlana is harcol, levágja a tálibokat, és csupasz sarkával bumerángot dob fel, mondván:
  - Kijevi Ruszért!
  És a kardjai olyanok, mint a malom pengéi. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Az itteni harcosok a legmagasabb osztályba tartoznak.
  Az örök fiú, Oleg Rybacsenko karddal vágja le az ellenfeleket, és halálos erővel citromot dob rájuk.
  Aztán azt mondja:
  - A nagy Oroszországért!
  Margarita Korshunova folytatja az ellenségek levágását. És a lány karddal járatja a malmot. Aztán a csupasz lábujjai, mintha pusztulást sodortak volna.
  A harcos lány üvöltött:
  - Orosz istenekért a Szovjetunióban!
  Utána a halhatatlan gyerekek veszik és fütyülnek.
  És a szívrohamot kapott varjak ezrei görbültek ájulásba, halálra ütve a mudzsahedek koponyáit.
  A fiú és a lány énekelték:
  Harcolni fogunk egy szebb holnapért
  Csókolózzunk!
  Ezt követően a gyerekek csupasz sarkukkal vettek és dobtak egy kisüléses drótot. És a tálibok egész sora sziporkázott. És húsuk leesett a csontokról és elszenesedett.
  Ezt jelenti - a gyerekek szörnyek!
  De Anastasia Vedmakova az égből pusztítja el a tálib hadsereget. Ilyen szexi és erotikus ez a boszorkány. Örök és fiatal lány, bár a polgárháborúban harcolt. De boszorkánynak lenni nem öregít.
  Anastasia egy gyönyörű, fiatal lány egyetlen bikiniben.
  És csupasz lábujjakkal megnyomja a gombokat, leüti az ellenséget, és tüdeje hegyén sikolt:
  - Dicsőség az orosz istenek korszakának!
  Akulina Orlova agresszíven vigyorogva és kacsintva, robbanótölteteket küldve ellenfelei felé, kotyogott:
  - A szent kommunizmusért!
  És elviszi, és hogyan fogja megnyomni a gombot a mellkas skarlát bimbójával.
  Aztán a csupasz sarka akcióban, az ellenségek teljes megsemmisítésében.
  Akulina énekelte:
  Koponya éjszaka, szikrázó, mint egy tőr,
  Megmutatta, hogy a Sátán uralkodik...
  És lenyeli a kígyók ártatlan áldozatait,
  Megőrjíti az univerzumot!
  Mirabela Magnetic is lelkesen küzd. Rubin mellbimbót használ a csatában, és halálajándékokat küld az ellenségnek.
  Éneklés közben:
  - Dicsőség a kozmikus erők korszakának,
  Meghódítjuk - azt hiszem, hamarosan az egész világot!
  És csupasz lábujjait is felhasználva gyilkos halálajándékot küld a mudzsahedeknek.
  Ez egy lány - ő a legmagasabb repülésű madár. Bár a többi szépség semmivel sem rosszabb.
  Anastasia Vedmakova lelkesen énekelte:
  Az ördög itt van, az ördög ott van
  Ahol a sárkány teljes hazugság!
  Ezek a lányok - szuper osztály!
  A lány csupasz sarka pedig fogta, és nagy erővel megnyomta a joystick gombjait. És teljes pusztulás következett.
  Itt vannak a pilóták. A megsemmisülés ajándékát dobják az anyaméhből. És azonnal ezer tálib harcos elpárolgott egyszerre ...
  Akulina Orlova lelkesen énekelte:
  - A szabadság szent zászlaja alatt
  Békében, barátságban, boldogságban és szerelemben...
  A népek fényes sugárba olvadnak össze,
  Hogy eloszlassa az előttünk álló sötétséget!
  És a lány ismét csupasz lábujjakkal, ahogy megnyomja a joystick gombjait, és gyilkost és pusztítót küld.
  Mirabela megjegyezte gyöngyházfogait kitárva:
  - Békés emberek vagyunk, de a gépünk,
  Egy nagy páncélvonatnak sikerült felgyorsulnia...
  Ne legyünk passzív lányok az ágyban,
  Nem csak a pasiknak szabad csókolózniuk!
  És a lány puszta lábujjai segítségével ismét tüzelni fog az ellenségre.
  Ezt követően a lányok kórusban kiabálnak:
  - Halál az esősárkányra!
  Ezt tényleg a legmagasabb színvonalon lopták el...
  Erzsébet eközben egy tankból lövöldözik, és tüdejéből üvölt:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  Képes leszek taposni az univerzumot...
  Mi lesz hamarosan adásban?
  Apa és anya nem tudják!
  A lány pedig megnyomja a joystick gombját skarlátvörös mellbimbójával. És a fegyver fog és kalapál.
  Kiköp egy lövedéket halálos erővel. Elrepül, és szó szerint leírja az ívet.
  Ekaterina is dübörgött, csupasz ujjaival, kecses és csábító lábaival, és énekelte:
  - Hamarosan harcba indulunk.
  A szovjetek erejéért...
  És tudom, hogy nem fogunk meghalni
  A harcban érte!
  Aztán a lány újra lőtt, de ebben az esetben megnyomta a rubin mellbimbóját.
  Ezek a lányok szuper osztályok. Senki sem tud ellenállni nekik.
  Elena is, mintha lövöldözne, összezúzná csupasz, kerek, rózsaszín sarkát és énekelne:
  Az emberek néma tömegben állnak,
  Egy durva rongyos lányt kivégeznek...
  Tegnap trón volt, ma állvány,
  Miért teszed tönkre a hercegnőt az emberekért!
  
  Ó, királyok, királyok, királyok...
  Úgy néz ki, mint egy copfos lány...
  A hercegnőt azonban nem lehetett megtörni,
  Bár mezítláb van a hóban,
  
  Ó, királyok, királyok, királyok
  Győzelmi zászlók és trombiták...
  A lány csupasz sarka megégett,
  A hidegben úgy néz ki, mint egy szegény nő!
  
  És hagyd, hogy valami idióta mondogassa
  A hercegnő élete könnyű és szórakoztató...
  Mezítláb jár a hóban
  Milyen nehéz szakma!
  
  Ó, királyok, királyok, királyok
  Könnyű és megbízható népi...
  Ma a hercegnő teljesen összetört,
  Madárijesztő, mint egy kert...
  
  Ó, királyok, királyok, királyok
  Megmutatja uralkodóját...
  Ha az ellenséget nem lehetne legyőzni,
  Szóval teljesen hírhedt vagy!
  
  A hercegnőt nagyon keményen megkorbácsolja az ostor,
  Aztán felhúzták a fogasra...
  Arra ítélik, hogy meztelenül haljon meg,
  És fúrja át az összes csontot fúrókkal!
  
  Ó, királyok, királyok, királyok
  Az emberek már nem szabadok...
  Nyilvánvalóan, hogy kiűzze a gazembereket a földről,
  Túl nemes vagy!
  
  Ó, királyok, királyok, királyok...
  Leszálltak a fejek!
  Bár kék, valójában nullák,
  Skarlát vért ontottál!
  Euphrosinia is lőtt, csupasz mellbimbójával, amely úgy nézett ki, mint egy túlérett eper, és megnyomta a gombot.
  És csiripelt:
  A megváltás ideje mindjárt itt van
  A mezítlábas királynőt az állványhoz vezetik!
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  Alenka is harcol. A lány nem csak karddal vág. De skarlát, mint a friss rózsa, a mellbimbók nyomják a harmonikát.
  És mérgező tűket dob ki, eltalálva a mudzsahedeket.
  A harcos elvette és énekelte:
  - Királynő, ó királynő!
  Hát mit akartál!
  Anyuta megverte ellenfelét, az epres mellbimbóját is a gombon nyomta, és csicseregte:
  - Májusban beleszerettem a hercegbe,
  És most mezítláb megyek!
  A csupasz sarkú lány pedig megadja magát a megsemmisülés ajándékának.
  Alenka csicseregte a fogát, ami fehérebb volt, mint a hó szilveszterkor:
  - Egyszerű orosz lány vagyok,
  Mezítláb a hidegben...
  Rövid szoknyám van
  A vőlegény az arcába ököllel!
  És a harcosok ismét skarlátvörös mellbimbóval, ahogy nyomják. Lupanet harmonikából villámmal.
  Tehát a vörös hajú Alla nagyon agresszíven viselkedik. Milyen mellkasa van? Például két dinnye, és nagyon érett. És ezt a mellbimbók rubinjai koronázzák. És ezekkel a mellbimbókkal a lány megnyomja és megüti a kínait.
  És énekelni:
  - Dicsőség a hazának, dicsőség -
  Öljük meg a sárkányt...
  A lány eltépte az ingét
  És csak egy cérna fedi a mellkast!
  Ezek valóban a legmagasabb osztályú lányok.
  Maria is szívesen harcol. Nagyon szép lány. A haja pedig aranylevél színű és enyhén göndör. És olyan harcias.
  Elvette hát, és csupasz lábujjaival bumerángot dobott, levágva az ellenfelek fejét.
  Aztán egy eperszínű mellbimbóval rávette az ellenségre, és széttépett egy tucat katonát.
  Aztán ezt énekelte:
  - Én vagyok a legszexisebb lány a világon
  Áztasd a sárkányt egy büdös vécében!
  Így lány - a legmagasabb osztály.
  Olympias, egy hősies lány, túlérett búzaszínű hajjal, elvette, és csupasz, erős lábával valami rendkívül halálos dolgot dobott az ellenségre.
  Modzsahedek tömegét tépte szét, és fogát kitárva kotyogott:
  - Óriás erő lány vagyok,
  Még menőbb - tudom, hogy lett!
  És most a mellbimbója, mint egy túlérett paradicsom, megnyomja a lángszóró gombot, és agresszív láng árad ki belőle. És égessünk el mindent, mintha elszenesedne.
  Olimpia ezt énekelte:
  - Tűz akkumulátor,
  Tűz akkumulátor...
  virágzó orchidea,
  Mleya orgazmusban van!
  Marusya felhúzott egy aknát egy dróton. Egy tálib tank alá vonszolta. Felrobbantotta az ellenséget, és ciripelt:
  - A Szovjetuniónak!
  Aztán egy páncélököllel dörömbölt, érett mákszínű mellbimbóval megnyomta a gombot, és ciripelt:
  - Mák, mák, mák - piros mák,
  A föld keserű emléke...
  Álmodsz támadásokról?
  Álmodsz támadásokról...
  A lányok mezítláb rohannak támadásba!
  Matryona, aki szintén az afgánok ellen harcolt és legyűrte, megjegyezte:
  - Nem, én erősebb vagyok!
  És csupasz lábujjaival pengét dobott, és elszakította a torkát.
  Aztán ezt énekelte:
  - Egy kettő három -
  Törd meg a sárkányt!
  A lányok pedig veszik és nevetnek. Annyi erejük és szenvedélyük van.
  A lány csupasz lábujjakkal halálajándékot dobott az ellenségre, és dühösen csiripelt:
  Az ördög itt van, az ördög ott van
  Ahol a sárkány teljes hazugság!
  Ezek a lányok tele vannak energiával.
  És kórusban vették és énekeltek, fogukat tátva;
  Komszomol tagok vagyunk - a kommunizmus lányai,
  Úgy harcolunk az ellenséggel, mint a sasok...
  Néha elszáll a revansizmus vigyora,
  Télen a lányok lába meztelen!
  
  Arcul akarjuk ütni a Führert,
  Több erőnk van, mint egy elefántnak...
  Sikeresek vagyunk a szerelemben és a sportban,
  Bár a horda dühében támad!
  
  Senki nem állítja meg a lányokat,
  Végül is az erőnk olyan, mint egy acélököl ...
  Még a sereget is megölhetjük,
  Hitlert pedig keményen megütjük a fillérbe!
  
  Eljön a kommunizmus korszaka, azt hiszem,
  És a végtelen rúd erőt ad nekünk ...
  Nem fogjuk megbánni az élet Lada kedvéért,
  Hiszem, hogy hamarosan virágzik a haza!
  
  Fiúk és lányok verekednek
  Egy mezítlábas úttörő támadásba lendül...
  Gépfegyverrel legyűrjük híresen az ellenséget,
  Példamutatás!
  
  Az esősárkány durván támad ránk,
  De a lányok bátran megverték...
  Üssük ki a pokol szolgáját, hiszek a fogaknak,
  Széttépjük a kopaszt!
  
  Tudom, hogy Oroszországban nincs helye a gyengéknek,
  Hamarosan mindent megkapunk, amit akarunk
  A legsugárzóbb erő nevében,
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub!
  
  Nagy barátság lesz a népek között,
  Aki a hatalommal harcol, az tudja...
  A szülőföldért, a boldogságért, a szabadságért,
  És hamarosan paradicsom lesz az univerzumban!
  
  A lány mezítláb a hidegben,
  Miért kell neki cipő, ha Lada egy szellem...
  Haza minden széltől szélig,
  A sas fiú, nem kakasfióka!
  
  A nap fényesen süt a világ felett,
  Melyben aranyló meleg sugarak...
  Május simogatásának szelében jön a győzelem,
  És ne beszélj dumát - fogd be!
  
  Mi lányok csak Svarog lányai vagyunk,
  Ki teremtette a Földet a családdal...
  És szabadságot adott a harcosoknak
  Egyszerre felelevenítve az egyetemes ideált!
  
  Oroszországban van egy tágas hely a lányok számára,
  A hideg bikiniben csak...
  Ön Perun menyasszonyának komszomol tagja,
  Hidd el, dühöngve nem lesz gond!
  
  Jézus és Svarog nevében,
  Mária, Lada az istenek anyja...
  Harcolt Sztálinért és Istenért
  És a legjobb fiakért!
  
  Nem felejtjük el Jézus hőstettét,
  Ki ment a keresztre az oroszok kedvéért ...
  És nagyszerű művészetet mutatott be
  Amikor a harmadik napon szerelmes lett!
  
  Perun a nagy mennydörgő Isten,
  Ragyogó fény szivárványait veti...
  Őszintén kiszolgáljuk a demiurgokat,
  Hogy a bravúrt a lovagok dicsőítsék!
  
  A lányok melle mákszínben ragyog,
  A mellbimbói olyanok, mint az októberi zászló...
  És valahol egy gonosz kutya ugat,
  De egyszerűen nem hiába vagyunk farkasok!
  
  Visszaverte a Fritz támadását Moszkva közelében,
  Bár Hitler ravasz és ravasz volt...
  Szövetségben a Führert a Sátánnal látják,
  Nyáron a fű puhább, mint a szőnyeg!
  
  De télen a lányok mezítláb a hóban,
  Miért kell nekik cipő, bunda és tok...
  A komszomol tagjai nem félnek a fagyoktól,
  Valószínűleg bennük van a legfélelmetesebb szellem!
  . FEJEZET? 21.
  Mi az erősségünk - óramű emberek,
  Legyünk dühösebb istenek...
  És akik szerinted nem rosszak,
  Sok bilincs ledobására képes!
  
  A szerelemben a lányok a legmenőbbek
  Egyébként van egy őrült átjárásuk...
  A lányok mezítláb futnak a hóban
  Csalni mohón darabokkal!
  
  A kommunizmus dicsőségére süt a nap
  A kommunizmus dicsőségére virágzik Oroszország...
  És a lány haja sűrűn göndörödik,
  A győzelem feltétlen számlát nyitott!
  
  Megsemmisítettük a Wehrmachtet Sztálingrád mellett,
  És csak a legmagasabb osztályt mutatták...
  Szülőföldünk, Oroszország dicsőségére,
  A lány megmozgatja a csupasz sarkát a szemében!
  
  Óvakodj attól, hogy mezítlábas lánnyal harcolj,
  Gyönyörű, olyan erős, mint az ökör...
  Mint az egyszerre szétszórt gyöngy a darazsak,
  És ököllel az ellenség has lába alá!
  
  Nos, mit tehetsz a lányainkkal?
  Kapnak egy ütést, hidd el, egy elefánt bökését...
  És Oroszország évszázadról századra áll,
  Végtelen nagy ország!
  
  Miért van szükségük a lányoknak az orosz srácokra?
  Hősök folyamát szülni...
  És az ellenség elesik, higgy a kennelben,
  Szállj szembe a veszett gazemberrel!
  
  Jézus és Svarog nevében,
  Ahol a Fehér Isten megteremtette a világegyetem peremét,
  Együnk egy mozgó kutyát a csata előtt,
  Hogy legyenek erők a csata előtt a korai órákban!
  
  Akkor fogjuk, és megütjük az ellenfelet,
  A lányok orra alatt, mezítláb...
  Úgy, hogy hülye volt katu szidása után,
  És ha valami - adj hozzá egy pókert!
  
  Láthatod, hogy Sztálingrád nem sikerült
  A lányok erős küzdelmet vívtak...
  Bár egy kicsit is tudja, a szépség sértő,
  Nem lőtte le a csatáját "Pleboy"!
  
  Mi, lányok, mindannyian képesek vagyunk - tudod
  Nagy, kemény, mint a tojás...
  Amikor csak az íróasztalra festettek,
  És most rögtön gyűrűt húzunk!
  
  Még az életet sem kíméljük a csatában,
  És azt hiszem, viccből belépünk Berlinbe...
  Hamarosan tudom, hogy a kommunizmus alatt élek,
  Kapcsoljuk be a hó örvényeit!
  
  A lány csak mezítláb szeret futni
  A hófúvás édesen hűti a sarkát...
  Darazsak repülnek a fagyos hóban,
  Führer harcosa a koporsóban!
  
  Egyszóval nyerni fogunk, ezt biztosan tudom
  Kössünk békét az egész univerzumban...
  Virágozzon örökké az univerzum széle,
  A csatákban való erejével változatlan!
  
  Amikor Svarog eljön Krisztussal, az Úrral,
  Minden szerelmes halott feltámad Rod...
  Mert a vad halál tornádójának hordái véget érnek,
  És a természet örök boldogságban lesz!
  
  Akkor költözz be az emberek szívébe Lada,
  Minden szép lesz a végtelenben...
  Minden harcos jutalmat kap,
  Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk a csatákban!
  És egy ilyen vers alatt a lányok ezrével zúzták és irtották a mudzsahedeket. Ők azok a lányok, akiket szeretnek és tudják, hogyan kell ölni.
  Nos, a lányok egyszerűen nagyszerűek. És mezítlábuk éles és mérgező tűket dob.
  Igen, az ilyen lányokkal szemben még a csupasz, kerek sarokra felhelyezett, vörösen izzó feszítővas is tehetetlen. Itt vannak a lányok - hiperszint!
  Oleg Rybachenko folytatja a harcot. Ez az örök fiú egyszerűen egy hős.
  És gyermeklábai csupasz ujjai a pusztulás borsóját dobták.
  A tartály korcsolyapálya alá esett, és megfordította.
  Az ifjú harcos ezt énekelte:
  - Oroszország nevetett, sírt és énekelt,
  A nő pedig lefogyott a futástól!
  Margarita Korshunova - ez az örökkévaló lány is fogta, és csupasz lábujjaival a pusztulás borsóját dobta.
  Modzsahedek tömegét tépte szét, és csicseregte:
  - Dicsőség a határtalan Hazának,
  És nincs messze a kommunizmus!
  És akkor a végtelen gyerekek fogtak és fütyültek. És a varjak nagy tömege elkábult és elájult. És leestek, és minden probléma nélkül lyukakat csináltak a tálibok fején.
  Margarita ezt énekelte:
  A problémák elkerülése érdekében
  Tiszta szívűnek lenni...
  Nem MMM jegyek
  És egy korty sugárzó víz!
  És a lány fogta, és megmutatta a nyelvét.
  De Gerda harckocsin is harcol. Természetesen nagyon harcos és gyönyörű lány - természetes szőke.
  És persze nagyon szereti a férfiakat.
  Itt Gerda a joystick gombjait csupasz lábujjakkal megnyomva lőtt az ellenségre, és csipogott:
  - Minden a tervek szerint halad!
  Charlotte kitárta a melleit, lehúzta a melltartóját. És egy skarlátvörös mellbimbóval megnyomta a joystick gombját.
  És akkor a tankon lévő géppuskákat csapkodták, és kaszáljuk le az ellenfeleket. A vörös hajú lány nagyon elégedett volt.
  Csipogott:
  - A terv az a terv,
  Átverésnek tűnik!
  Christina is lőtt egy csupasz, kerek sarokkal, és kotyogott:
  - Erősebb vagyok, mint a kopasz!
  Fucked és Magda - egy arany hajú lány. És természetesen rubin mellbimbó használatával.
  És csiripelt:
  - A szőrös tulajdonság erősebb!
  Aztán az erős motor elkezdett működni, és az áramvonalas tank felkapott és élesen felgyorsult. Valóban, ha a lány már elvált, akkor kevesen fognak senkinek sem tűnni.
  Azonban minden harcos lány a legmagasabb osztályba tartozik.
  Itt Albina és Alvina harcol az égen. Ők a legvéresebb rend lányai. És ugyanakkor nagyon szép és szexi.
  A támadórepülőgépükről csapnak le az afgánokra. A legimpozánsabb osztály harcosai.
  Albina fogta, és fogát tátva, nyelvét mutogatva énekelte:
  - Egy őrült ház lángokban áll,
  Leszögezett lelkek szanatóriuma...
  A Sátánnak engedelmeskedünk
  És a szentek arca ragyog!
  A lány pedig elvette, és megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával. Egy pusztító erő aktiválódott.
  És nagyon keményen és agresszíven működött, amikor a rakétákat elindították.
  És a szőke lány énekelte:
  - Adja Isten, hogy a vakok felnyissák a szemüket,
  És egyenesítsd ki púposan a hátadat...
  Isten éltessen egy kicsit
  De nem lehet egy kicsit keresztre feszíteni!
  Alvina agresszíven, kuncogva rámutatott:
  - Nem túl nehéz!
  És a lány rubin mellbimbójával megnyomva rakétákat küldött. A teljesítménye pedig nagyszerű volt.
  Albina csupasz lábujjait használva ismét lőtt, és fogait kitárva csicseregte:
  - A lányokat ma nem lehet megnyugtatni,
  A lányok táncolni akarnak!
  Alvina is dübörgött, csupasz lábai, nagyon szép csokoládébarnával, szintén dolgoztak, és a harcos csicseregte:
  Aztán hajnalig
  Hallgasd meg őket énekelni egy szerelmes dalt!
  A rohamosztagosok nagyot csaptak az égből. És a legcsekélyebb kegyelmet sem adják senkinek.
  És itt van Sztalenida a csatában. Az ellenségre is nagyon pontosan lő.
  És természetesen a skarlát mellbimbókat használja. A lány persze szuper osztály.
  Steelenida énekelte:
  - Látod a napfogyatkozást az égen,
  A közvetlenség szörnyű szimbóluma...
  Szörnyű pokol jele
  Flock tér üvöltés!
  És a lány ismét csupasz lábujjait használta. Ez egy lány - milyen szinten van.
  Victoria vad, erőszakos erővel nekicsapódott ellenfelének. Széttépte az ellenséget, és csiripelt:
  - A nagy kommunizmusért!
  A lány pedig a mellbimbóját használta csupasz mellére, ami olyan étvágygerjesztő, mint az eper az Édenkertben.
  Az ilyen lány természetesen csókolózni és simogatni akar.
  És akkor a lány meglegyintett csupasz, cizellált lábával. És ami a lába kecses, lebarnult, szexi és étvágygerjesztő.
  A férfiak pedig tömegben akarnak felmászni rá.
  Veronica is vad és könyörtelen agresszióval küzd. Egy harcos, aki ilyen végtelen és legfelsőbb hatalommal rendelkezik.
  A lány pedig elvette, és megnyomta a ravaszt skarlátvörös mellbimbójával. És itt jön a megsemmisülés ajándéka.
  És a harcos csak hiper.
  És megint itt rohan az, ami totalitárius pusztulást hoz.
  Veronica ezt írta a Twitteren:
  Ha gyenge - azonnal a koporsóba,
  Őrizd meg egészséged...
  Emberek alkalmazása - ó,
  Dörzsölni, dörzsölni!
  A lányok pedig mind a hárman egyhangúan énekelték:
  Nincs szebb anyaország-Oroszország,
  Küzdj érte és ne félj...
  És a szőkék sem szebbek,
  Az egész univerzum egy fáklya a fény Rus!
  Ez valóban nagy promóció.
  Viola is harcol a harangtornyából. Egyszerűen káprázatos arcbőrű lány.
  És persze rendkívül lendületes.
  A szépsége pedig egyszerűen, vagy mondjuk kimondottabban - triviálisan isteni.
  Viola elvette, és csupasz lábujjaival a pusztulás borsóját dobta.
  És tíz darabokra szakadt ember elrepült.
  Viola énekelte:
  - Egy íves pályán futnak,
  Mezítláb lányok...
  Belefáradt a tehénfejésbe
  Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  A torreádor is harcol. Olyan lány, akit senki sem nevezne gyengének vagy butának.
  A harcos elvette, és fordulatot adott az ellenfeleknek. Minden további nélkül lekaszálta őket.
  És akkor hogyan kell megnyomni a mellkas skarlát bimbóját, és elengedni egy másik rakétát. És tépje szét az ellenfél csapatát apró darabokra.
  A torreádor felkiáltott:
  - Megcsúszott, megcsúszott valahol,
  Elhozott!
  Viola rubinbimbójával az ellenségre, a hatalmas tálib birodalomra is rácsapott, és azt csicseregte:
  - A lány tartozott
  És jött a hab!
  Aztán a lány fogta, és megmutatta hosszú nyelvét.
  Nicoletta egy erős mozsárt emelt ki nyolc hordóval, és Viola és a Toreadora is segített neki.
  Mindhárom lány csupasz, cizellált lábát a fűben pihentette. És hogyan robbantják fel őket aknákkal.
  Ennek során egyszerre nyomkodták a gombokat, csupasz, epres mellbimbót.
  És énekelték:
  Emberek maradjanak csendben, csendben...
  Hadd pusztuljanak el a háborúk a ködben!
  Gólya a tetőn, öröm a tető alatt,
  Béke a földön!
  Gólya a tetőn, boldogság a tető alatt,
  Béke a földön!
  És a lányok ismét megnyomkodták csupasz, nagyon erős lábukat. Annyi szenvedély és erő van bennük.
  Olga szintén páncélökölből lőtt, és szintén meztelenül, a skarlát mellbimbóját nyomva.
  Aztán ezt énekelte:
  - Oroszország és Bela Oroszország legyen együtt,
  Hiszen hitbeli gondolataink egyek...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Oroszországgal Isten és mi legyőzhetetlenek vagyunk!
  Olga pedig csupasz lábujjával vette és dobta a megsemmisítés ajándékát.
  Egy ilyen lányt senki sem tud megállítani, és semmi sem fog nyerni.
  Ezeket a lányokat szereti a föld.
  Jane Armstrong is harcol, a legénységével. Ez a számtalan tálib ver.
  Az arisztokrata lány fogta, és csupasz lábujjakkal lőtt az ellenségre. Aztán ezt énekelte:
  - Nagy-Britannia dicsőséges országa,
  Tudd, hogy ő a tengerek úrnője...
  Rengeteg tudást kaptunk
  Összetöröd az ellenfelet a csatában!
  És a lány elvette, elvette egy rubin mellbimbóval, és megnyomta a gombot. A joystick működött. És egy halálos lövedék kolosszális pusztító erővel repül.
  Erősen robbanásveszélyes szilánkokkal robbant, darabokra tépve az embereket.
  Gertrude, ez a gyönyörű, magas és izmos lány, szintén csak bugyit viselt. Melle skarlátvörös mellbimbóival csapkodta. És azt is, mint egy rakétavetőből, szétzúzta az ellenséget.
  Gertrude csicseregte:
  - És a háborúban, mint a háborúban,
  A lányok egy pasit látnak álmukban!
  És nevetni a szellemes tréfáján.
  Monica észrevette, csupasz sarkát a pedálokon nyomta, és szellemesen nevetve kijelentette:
  - A legjobb az egészben, hogy egy nő mezítláb viseli a férfit!
  És a harcos nevet...
  Malanya kijelentette, és társaira kacsintott:
  - Csak néhány perc
  Csak néhány perc...
  Az egész beszélgetés az istenfiúval tartott,
  Hogyan mondod a neved
  Mit mondasz, hogy hívják!
  És a fiú üvölt, mint a bika - győzelem!
  Jane Armstrong lövés közben a szemöldökét ráncolva megjegyezte:
  - Vicces, hogy eltorzítottad a szovjet dalt!
  Malanya bólintott, és kitárta gyöngyházfogait, majd fogta és kiadta:
  - Különféle hazugságok fogadása,
  Az érzések konfliktusai...
  És mi szentnek nevezzük
  És nevezd aljasnak!
  És az egész stáb kórusban énekelte:
  Jó okkal szex minden királyságban
  Mindig szeretett...
  Végül is szex nélkül nem érdekes,
  Társ nélkül túl hosszú az éjszaka!
  Mikhail Vladimir felébredt. És elkezdték követni a Szovjetunió és Irán közötti háborút.
  A harc nem volt túl heves. Irán nem hitt a támadásban, a Szovjetunió pedig nem állt készen.
  Csak a nagyvárosokban volt néhány helyőrség és iszlám őrség. Próbáltak lassú ellenállást tanúsítani.
  Bár volt már példa öngyilkos merénylők alkalmazására. A még életben lévő Khomeini pedig szent háborút hirdetett a Szovjetunió ellen.
  Irán megpróbált csapatokat áthelyezni a frontról Irakkal, és védelmi vonalat létesíteni.
  Eddig minden elég jól ment. De a nagyvárosokat eddig csak úgy körülvették, hogy nem mertek megviharozni.
  A kazánok létrehozásának régi taktikáját alkalmazták.
  A fennmaradó időben pedig aludhat;
  A tálibok elleni brutális háború folytatódik.
  A lányok különböző típusú fegyverekkel küzdenek.
  Natasha elvette, és a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával lőtt, és felüvöltött:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És csupasz lábujjaival egy halálos erejű gránátot dobott, amely tömegét tépte szét a mudzsahedeken.
  Zoya is megütötte az ellenfelet a karmazsin mellbimbóval, és kotyogott:
  - Nem, én vagyok a legerősebb a világon!
  És csupasz lábujjai is megsemmisítő erőt indítottak el a halált, szétszakítva az iszlám tálib birodalom harcosait.
  Augustine is lőtt rubin mellbimbójával. Megütötte a tankot és csipogott:
  - A szovjetek országának kommunizmusáért!
  És egy gránátot dobott egy csupasz, kerek sarkú halálos erővel.
  Szvetlana eperbimbóval is rálőtt az ellenségre. Hatalmas károkat okozott neki, és nyikorgott:
  - A Hazáért a végsőkig!
  És ajándékot dobott a megsemmisítésből, és csupasz lábujjakkal széttépte a mudzsahedeket.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  A harcosok a legmagasabb osztályba tartoztak.
  Oleg Rybachenko is felkapta ezt a halhatatlan fiút, felemelt egy lángszórót és eltalálta az ellenséget. A tűz pedig sok afgán katonát elvitt és elégetett
  Az örökkévaló fiú gyermeklábak csupasz ujjaival halálos gránátot dobott, és ezt énekelte:
  - Dicsőség a Hazának, szent kommunizmus!
  Megsemmisítjük a gonosz fasizmust!
  Margarita Korshunova egy halhatatlan lány, aki felnőtt korában szintén csupasz lábujjjal vette át, és halálos erőt dobott a halálba. És annyi ellenség szakadt el egyszerre.
  És a fogát kitárva nyikorgott:
  - Az ország hatalmas erőiért,
  Győzd le a Sátán légióját!
  És a gyermek csupasz sarka ismét pusztító erejű borsót dob.
  Utána a terminátorgyerekek átvették és hogyan fütyültek. És varjak ezrei estek a tálib harcosok fejére.
  A gyerekek kórusban énekelték:
  - Dicsőség a hit kommunizmus korszakának,
  A kert nem virágzik bőségesen...
  Nem ismerjük el a pacifizmus eszményét,
  Képes lesz megmenteni a Hazát a csatában!
  Az örök pár pedig fogta és fütyült. A varjak pedig szívrohamot kaptak és elájultak, és a tálib katonák koponyájába ütöttek.
  Ez valóban egy harc, amire szükség van.
  Alyonka is küzd a csapatával. A lányok nagyon szépek és játékosak. És amit egyszerűen nem tudnak.
  Alenka csupasz lábujjával dobta a tőrt. Odarepült, és levágta ötnek a fejét. Ez tényleg nagyon klassz.
  A lány sikított:
  - A szent Oroszországért!
  Anyuta kibaszott a mudzsahedekkel. És megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbóval, letépte a Mennyei Birodalom harcosainak tömegét, és ciripelt:
  - Svarognak! Nagy becsben tartanak bennünket az emberek, Isten oltalma alatt!
  És a csupasz, kerek sarka, mintha a mudzsahedek mellett volna, kiválik.
  Aztán a lány szaltóba fordult.
  A vörös hajú Alla kétségbeesetten harcol. Rézvörös haja proletár zászlóként lobog a levegőben. A lány fogát tátva és csicseregve énekelte:
  - A dicsőség jó, a vereség rossz!
  És a lány csupasz lábujjakkal pusztító ajándékot dobott, mudzsahedek tömegét tépte fel és énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És a vörös hajú harcos hozzátette:
  - És dicsőség anya Oroszországnak Ukrajnának!
  Maria agresszíven megjegyezte, firkálva az ellenségre, és nagyon találóan csinálta, és énekelte:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon
  A nagy Oroszország gyermekei vagyunk!
  És a lány ismét csupasz lábujjaival halálos erővel dobja a megsemmisülés ajándékát.
  És a lánynak aranylevél színű haja van. És egy ilyen gyönyörű lány - egyszerűen szuper. Aztán a lány megnyomta a gombot rubin mellbimbójával, leütötte az ellenség autóját, és nyikorgott:
  - A nagy Oroszországért!
  Aztán csupasz sarkával robbanócsomagot dobott, és hozzátette:
  - És a nagy Ukrajnáért!
  Az olimpia is rendkívül agresszíven lépett fel. Eperbimbói pedig a páncélököl gombjait nyomkodták, és szétverték a tálib katonák tömegét.
  Ekkor a lány felkiáltott:
  - A hazámért - a Szovjetunióért!
  A hős lány nagy, de kecses lábának csupasz ujjai pedig pusztító bombát dobtak.
  A harcos felkiáltott:
  - Városokat építünk a Marson, gyárakat a Merkúron!
  Marusya kinyújtotta a nyelvét, és csicseregte:
  - És lesznek városok a Jupiteren - hiszek benne!
  A lány pedig elvette, és csupasz lábujjával elindított egy borsót egy megsemmisítő részecskével.
  És mivel felrobban, és a tálibok egész zászlóalja feldob...
  A lány pedig, mint egy eperbimbó, valami rendkívül pusztítóval dörömböl.
  Matryona is elviszi, és egy rubinbimbó segítségével legyőzi a mudzsahedeket. És a halál ajándéka gyilkos erővel repül.
  A lány elvette, és csipogta:
  - A Hazáért - anyánk!
  Aztán a csupasz lábujjai vettek és dobtak egy borsót, és megtépték a tálib birodalom sok katonáját.
  Így harcolnak a lányok... Egy nagy tank lángszórókkal kúszik. És eléget egy tömeg gyalogságot.
  Erzsébet fogát kicsavarva énekli:
  - Mi vagyunk a legmenőbbek a világon,
  A lányoknak mezítláb van!
  És a lány megnyomja a gomb skarlátszínű mellbimbóját, amely úgy ragyog, mint az ebonit joystick.
  Elizabeth felkacagott, és így szólt:
  Kettő kettő az négy,
  Kettő kettő az négy...
  Mindenki számára ismert
  Az egész világon!
  Ekaterina csupasz lábujjával megnyomta a ravaszt. Kiütötte az ellenséget, és nyikorgott:
  - Nagyszerű változásokért!
  Erzsébet mosolyogva jegyezte meg:
  - És a változások jobbra fognak menni!
  Elena egy rubin mellbimbóval csapott, ügyesen megnyomta a gombot, és megjegyezte:
  - De a szív és az erek lüktetése,
  Gyermekeink, anyáink könnyei...
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a nehéz láncok igáját!
  Euphrosinia, csupasz lábujjakkal a pedálokra téve, logikusan megjegyezte:
  - Itt beszélünk, a változásért, a változásért. És mik a változások?
  Elizabeth logikusan válaszolt:
  - Természetesen a jobbá váló változásokért!
  Catherine mosolyogva kérdezte:
  - És ha minden rendben van?
  Erzsébet magabiztosan kijelentette:
  - És amikor minden rendben volt! Hány éve tart a háború, és még nincs vége!
  És a lány újra lőtt, a skarlátvörös mellbimbóval. Ez a lány nagyon szuper!
  Elena is lőtt meztelen, rózsaszín, kerek sarkával, és összetört egy másik ellenséges tankot is.
  És a lány énekelte:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  Euphrosinia is tüzelt, a mellbimbója olyan volt, mint egy érett, lédús eper, és sziszegett:
  - A háborút megnyerik! Előbb-utóbb minden háború véget ér!
  Erzsébet egyetértett ezzel:
  - Legyen vége ennek a háborúnak. De nyerhetünk?
  Ekaterina ismét lőtt skarlátvörös mellbimbójával, és kotyogott:
  - A háború legvalószínűbb végeredménye a döntetlen!
  Elizabeth agresszíven morogta:
  - Nem! Nem lesz sorsolás! A végére érünk!
  Catherine ismét puszta lábujjai segítségével lőtt, és csicseregve:
  - A szent háborúban ott lesz a mi győzelmünk! Birodalmi zászló előre - dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban teli mellüket rázva énekelték:
  - Senki sem fog megállítani minket
  Semmi sem fog legyőzni minket!
  És megint csupasz, rózsaszín, kerek sarkú cipővel rúgtak, nyikorogva:
  - Semmi sem állít meg minket
  Senki nem fog legyőzni minket!
  És a lányok veszik, és újabb heves tűzfolyamokat bocsátanak ki...
  És a lányok is harcolnak az égen. Milyen szép harcosok egy bikiniben. Vagy akár levenni a melltartójukat. És a szabadon lévő mellbimbóik, mint mindig, az üzletben vannak.
  . FEJEZET? 22.
  Anasztázia Vedmakova, aki az égbe ütötte az ellenfelet, és ütéseket mért a földi egységekre, nyikorgott:
  - A szovjetek országának szent kommunizmusáért!
  Akulina Orlova, lőtt az ellenségre, és megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával, és nagyon agresszívan megjegyezte:
  - Pusztító háború van!
  A lány pedig csupasz lábujjakkal fogta és csapkodta a hatalmas birodalom harcosait. És nyikorgott:
  - Szülőföldünk emberei vagyunk,
  Még nem késő megbékélni...
  A háború tornádójában
  Ott vagyok én és ők
  És ez komoly!
  Mirabela Magnetic folytatta az ellenfelek leütését, és ehhez rubinbimbókat használt, és felkiáltott:
  - Az univerzumban háború dúl,
  Háború ok nélkül...
  Sátán az emberek szívében
  Sok férfi meghalt!
  Anastasia Vedmakova nagyon racionálisan megjegyezte, eperbimbóval ütötte az ellenséget, és nyikorgott:
  - Ragyogó, amit Isten teremtett,
  Kegyet árasztanak az emberi fajra...
  A nagy Svarog adott nekünk -
  Lélek, elme, szív irgalom!
  Akulina Orlova kuncogva válaszolt, és egy csiszolt rubin színű mellbimbóval lőtt:
  - Igen, Svarog képes erre! Ez a Föld bolygó nagy teremtője!
  Aztán Mirabela Magnetic - ez az aranyhajú lány - kérdezte fogát kitárva:
  - És miért öregszenek az emberek, és különösen a nők, ha van olyan erős és bölcs Teremtő, mint Svarog?
  Anasztázia csupasz lábujjai segítségével lőtt, és így válaszolt:
  - Még emlékszem II. Miklós cárra, és még édességet is adott nekem. Meg tudod adni a koromat az alakomra nézve?
  Akulina Orlova csupasz sarkával megnyomja, fogait kitárva megjegyezte, és elengedte a halál pusztító ajándékát:
  - Ha az arcodat nézed, akkor sem adod meg a kort!
  Mirabela Mágnes bólintott, és sóhajtva megjegyezte:
  - Az orosz istenek még halhatatlanságot és örök fiatalságot is adnak a kiválasztottaknak. De mit lehet mondani a keresztényekről?
  Anasztázia Vedmakova válaszul rakétákat lőtt, eper mellbimbójával megnyomta a gombot, és énekelte:
  - A mennyei trónon,
  A világegyetem királya ült...
  Saját akaratodból,
  Krisztus uralkodott rajtunk!
  
  Megfeszítették Istent a kereszten
  Jézus imádkozik az Atyához...
  Hogy ne ítélj el minket szigorúan -
  A bűn mindvégig megbocsátott nekünk!
  Mirabela Magnetic bólintott, reaktív halálajándékokat is küldött, megnyomta csupasz, kerek sarkát és vyaknulát:
  - Jól tudsz énekelni! De vajon az orosz istenek és Krisztus összeegyeztethetőek?
  Anasztázia Vedmakova megvonta a vállát, csupasz lábujjával léglövedéket küldött, és nyikorgott:
  - A méz és a tej kompatibilis? Különbözőek, de jól megférnek egymás mellett!
  Mirabela Magnetic egyetértett ezzel, és mellbimbójával egy érett tulipán színű rakétát küldött:
  - Persze hogy jó! És nagyon egyenletes az űrben!
  A lányok pedig egyhangúan énekelték, csupasz lábujjukkal és skarlátvörös mellbimbóikkal tüzeltek tovább:
  Föld az ablakban
  Föld az ablakban
  A föld a lőrésben látható!
  Ahogy a fiú gyászolja az anyját,
  Hogyan gyászolja a fiú az anyját...
  Szomorúak vagyunk a Föld miatt, egyedül van!
  És mégis a csillagok
  A sztárok azonban...
  Kicsit közelebb, de mindenki fázik,
  És mint egy fogyatkozási óra, és mint egy fogyatkozási óra...
  Várjuk a fényt és látunk földi álmokat!
  És a lányok ismét rányomták a gombokra a bíborvörös, mint a pipacsok mellbimbóit, küldtek egy halálosat, és újra énekeltek;
  És nem álmodunk a kozmodróm zúgásáról,
  Nem ez a jégkék...
  És álmodunk fűről, fűről a ház közelében ...
  Zöld, zöld, fű!
  A lányok nagyon klasszul foglalkoztak a mudzsahedekkel.
  És a nyelvük is hosszú és mozgékony. És tudják, hogyan kell velük dolgozni.
  Steelenida csatában is agresszív... És azt is, hogy nagyon pontosan lő.
  És epres mellbimbót is használva. És nagyon szép.
  Steelenida énekelte:
  Ezt a mezőt Svarog fiai szántották,
  Határozottan leverjük az ellenfeleket...
  Oroszország útja, sajnos, háborúból háborúba,
  De a mi halhatatlan keményfiúink!
  Veronika is rózsasziromként csapott skarlátvörös mellbimbója segítségével, vicsorgott az ellenségre:
  - Menő sikereimért!
  Victoria is teli mellkasát használta, mint az érett dinnyét, amikor lőtt, és javított:
  - A sikerünkért!
  Stalenida bólintott, csupasz lábujjaival bumerángot dobott, ami repülés közben több fejet is levágott, és megjegyezte:
  - A sikereink kolosszálisak lesznek, azt hiszem!
  Valentina, aki egy automata géppuska gombjának megnyomásával eperszínű mellbimbóval verte meg a tálibokat, megjegyezte:
  - Az önzés a probléma!
  Steelenida, aki az ellenségre lőtt, és ismét csupasz lábujjával mérgező tűket dobott, ezúttal megjegyezte:
  - Igen, az önzés rossz!
  Veronica megnyomta a lángszóró gombját skarlátvörös mellbimbójával, elégett egy egész szakasz kínait és nyikorgott:
  - De jaj - az önzés nincs kiirtva!
  Victoria egy meztelen, kerek, rózsaszín sarok segítségével kibaszott az ellenségre, és így tweetelt:
  De mi sem vagyunk gyengék! Győzelem és ünnepünk lesz örökké!
  Valentina, aki a mudzsahedekre lövöldözött, és kaszaként kaszálta őket, elvette, és agresszívan kiadta:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának és Svarog cárnak!
  Sztalenida ismét koppant skarlátvörös mellbimbójával, és megjegyezte:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Veronika mosolyogva kérdezte:
  - Mi a kommunizmus?
  Victoria agresszíven felmordult, halált küldött, érett cseresznye színű mellbimbót, és nyikorgott:
  - A kommunizmus a mennyország!
  A lányok pedig fogták és énekelték:
  - Mindenkit darabokra tépek,
  Ez az élet, ez a boldogság!
  Gerda egy mobil tankon harcol. Nagyon szép és agresszív lány. A tank pedig mozog és lángol. Nagyon nagy, pusztító ereje van.
  Gerda csupasz ujjaival, vésett lábaival lőtt, és csicseregte:
  -A világ nagy rendjéért!
  Charlotte is megütötte az ellenséget skarlátvörös mellbimbójával, megnyomta vele a gombot, és búgta:
  - Dicsőség a szülőföldnek.
  Christina, a lány pedig lőtt, ezúttal csupasz, kerek, rózsaszín sarokkal.
  És ő üvöltött:
  - A magasabb kommunizmusért!
  Magda is megütötte az ellenséget, és ezt énekelte:
  - A németek nagysága ismerte a bolygót,
  A fasizmust kardcsapással győzték le...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Az egész ország népe a kommunizmus felé menetel!
  A harckocsi megmozdult, és mindenkit lövedékekkel záporoztak, a golyók pedig ólomként záporoztak.
  Gerda szellemesen megjegyezte, és ismét a rubin mellbimbóval lőtt:
  - Győzelmünk elkerülhetetlen - hidd el, a remény nem múlik el!
  Charlotte csupasz lábujjával tüzelt, és beleegyezett:
  - Nem, nem megy el!
  A tankon ülő lány nagyot sóhajtott...
  Máshol, lesben Alice és Angelica célpontokat keresnek.
  Alice emlékezett, hogyan került lányként a börtönbe. És ott megverték gumibotokkal a csupasz sarkán. A lány, Alice ezután aláírta a vallomást. És elment egy gyermek-munkatelepre. De nem sokáig maradt ott.
  A telepen a lányokat kopaszra borotválták, és hideg időben is mezítláb kellett dolgozniuk. És Alice felderült. Angelica pedig Szibériában született, és egyáltalán nem ismerte a cipőket, és csupasz sarkával futott át a hóbuckán, nyomokat hagyva.
  Szóval ezek a lányok különlegesek és legyőzhetetlenek.
  Alice lőtt, rányomta skarlátvörös mellbimbóját a ravaszra, és búgta, kitárta a fogát:
  - Dicsőség az orosz istenek korszakának!
  És puszta lábujjával halálos gránátot dobott. Ami tálib katonák tömegét tépte szét.
  Angelica is lőtt, és elég találóan. Áttörte az ellenséget, és nyikorgott:
  - A gondolat legnagyobb vívmányaiért!
  Újra megnyomta a gombot rubin mellbimbójával. Halálos szenvedélyben csapta le az ellenséget.
  Aztán csupasz lábujjával dobta a halál megsemmisítő ajándékát, és nyikorgott:
  - A nagy istennőért és az Istenanyáért, Ladáért!
  Alice nagyon pontosan lőtt, és pontos találattal eltalálta a tálib tábornokot, majd ciripelt:
  - Istennek Svarog!
  És akkor a lány ismét csupasz lábujjával dobta a halál gyilkos ajándékát. Ez Alice - csak egy szuper lány.
  Jól dolgozott a telepen. Még a feje borotválkozását is abbahagyták, és megengedték neki, hogy aranyszínű, göndör hajjal növesítse a haját. És egy ilyen gyönyörű lány nőtt fel egy gyermek-munkatelepen. Csak egy istennő volt.
  És olyan szép. És mezítláb olyan csábító lábnyomokat hagyott a hóban. Hogy még az őrök is önkielégítéssel foglalkoztak.
  Alice volt...
  Talán nem csoda, hogy egy olyan név, mint az Alice - különleges asszociációkat okoz. Amihez semmi sem hasonlítható. És Alice - általában a szépség egyszerűen szuper és hiper!
  És a csupasz lábujjai ismét egy halálos gránátot dobnak, és mindenkit széttép.
  Alice mosolyogva énekelt;
  Miért van fejük az embereknek
  Nem lesz hülyébb...
  Ne vágj fát a fejeddel
  A szögek nincsenek kalapálva!
  Angelica is fogta és lőtt, skarlát mellbimbójával meghúzta a ravaszt, áttörve az ellenséget. Csupasz lábujjaival egy pár halálajándékot hajított, és így énekelte:
  - Egyesek számára legyen üres,
  Mások becsapják...
  De mindenkit okkal látnak,
  Nem akarja elveszíteni!
  És mindkét lány tovább lőtt a mudzsahedekre, és csupasz lábujjakkal halálajándékokat küldtek, és énekelni kezdett;
  Nem kell elveszíteni a fejét
  Ne rohanj...
  Nem kell elveszíteni a fejét
  És hirtelen jól jön!
  A lányok rubinbimbóikkal lőttek az ellenségre, és üvöltöttek:
  Írsz a füzetedbe
  Minden oldalhoz...
  Nem kell elveszíteni a fejét
  Nem kell elveszíteni a fejét!
  Nem kell elveszíteni a fejét!
  És meg kell ölni a köcsögöket!
  A lányok pedig csupasz, kerek sarkukkal dobálták a gránátokat. Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  És itt van Nicoletta is, aki harcol. Ez egy nagyon szép lány, egyszerűen szuper.
  Nicoletta fogta és elénekelte, skarlát mellbimbójával megnyomta a páncélököl gombját, és elküldte a pusztítás ajándékát.
  A lány csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És hozzáadott:
  A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  És a vörös zászló, a fényes szülőföld,
  Mindig végtelenül hűségesek leszünk!
  Nicoletta e szavak után felmutatta a nyelvét. És a rubin mellbimbója ismét mintha nagy pusztító erővel lőtt volna.
  Nicoletta pedig csupasz lábujjakkal fogott és eldobott egy halálos erejű gránátot, széttépett egy tömeget a mudzsahedektől, és kotyogott:
  - A viharokon át a szabadság napja sütött nekünk,
  Viharon és viharon át együtt sétáltunk...
  Legyenek eggyé a nemzetek
  A Föld összes országa legyen együtt!
  Viola is nagy dühvel küzdött. A lángszóróból lőtt, skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a gombot, és énekelt:
  - Dicsőség a Hazának, a mi szabadunknak,
  A népek barátsága örök támasz,
  Törvényes erő, a nép akarata,
  Hiszen egy egyszerű ember egységéért!
  A torreádor a mudzsahedekre is lőtt. Ennek során egy tömlőt használt, amelyből tűzpelyhek repültek ki, ami szó szerint a földig égett mindent.
  A lány megütötte csupasz, cizellált lábát, és ciripelt:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának, dicsőség az új Leninnek!
  Angelina és Aurora is bevetettek egy erős lángszórót, elvitték, és lángsugárral szétverték.
  És a tűz kiömlött... Szó szerint elégette a tálibokat.
  Angelina megpihente mezítláb, és tüzelve csipogott:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  És a lány ismét megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a lángszóró gombján. És újra felrobbant...
  Aurora is eltalálta a mudzsahedeket. Sok tálib katonát égettek el, és üvöltöztek:
  - Új határokért!
  És csupasz lábujjaival gyilkos halálajándékot dobott. És ismét megnyomta a gombot a mellkasa rubin mellbimbójával. Aztán fogát kitárva csicseregte:
  - Dicsőség az SZKP-nak!
  Angelina kacsintott, csupasz sarkával megdobta a halál borsóját, és csicseregte:
  - SZKP - SS! SZKP - SS!
  És ismét megnyomja a gombot a mellkasa epres mellbimbójával.
  Anna és Olga gyönyörű lányok, csak szűk bugyiban.
  Fogtak és felemeltek egy nehéz rakétavetőt. És csupasz, vésett lábukat pihentetve fogták és csépelték.
  - csicseregte Anna, és megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a gombon.
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És a lány csupasz lábujjakkal halálos gránátot dobott.
  Olga csupasz lábujjaival halálos halálajándékot bocsátott ki, szó szerint széttépve a mudzsahedeket.
  Olga énekelte:
  - Ó, Puskin, különc vagy, tévedsz.
  A csatában nem hagytuk abba az ásítást...
  A tank leszakadt tankja ég,
  Az összes embert kiűzni a kanapéról!
  A lány pedig elvette, és mezítláb a megsemmisülés új, nagyon halálos ajándékát dobta.
  Aztán egy rubin mellbimbóval megnyomta a gombot, agresszív pusztítási ajándékot küldve.
  Aztán a lányok kórusban énekelték:
  - És a háborúban, de a háborúban,
  A lányok egy pasit látnak álmukban!
  Vezetési vágya
  Tépd szét a fiút!
  És a harcosok üvöltöttek:
  - Törd össze a lányokat férfiak lábával,
  Egy pasinak nem kellene irányítania...
  Az ember, mint a ló, köteles szántani,
  És a lányok jelentése: ölni!
  És ismét a lányok skarlátvörös mellbimbóikkal nyomják a megsemmisülés gombjait.
  Maga az ördög nem fog ellenállni az ilyen szépségeknek.
  A lányok nyelve pedig játékos. Olyanok, mint az édes cukorkák, nyalják a lüktető jade rudakat.
  Anna és Olga énekelték:
  - Az összes férfit darabokra tépjük,
  A mi hatalmunkban lesz!
  Íme a harcoló nindzsalányok szépségei.
  Levették a melltartójukat, és most csak bugyit viselnek.
  Egy kék hajú nindzsa lány karddal vágta le a tálibok fejét.
  Aztán a mellkas skarlát mellbimbóiból villámokat enged az ellenségre. Ami sok mudzsahedet éget.
  Aztán csupasz lábujjakkal, amint a halál gyilkos ajándékát dobja, és énekli:
  - Én egy nyomorult rovar vagyok - egy szuper nindzsa teknős! Feltépem, mint egy itatót!
  Egy sárga hajú nindzsalány pillangótechnikát is végrehajtott kardokkal.
  Vágja le sok tálib fejét.
  Aztán a mellkas bíbor mellbimbóiból villámcsapott ki. Felégett egy egész zászlóaljat, és azt csicseregte:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon!
  És csupasz lábujjaival egy tű halálos erejét dobta méreggel.
  Itt van a csatában egy vörös hajú nindzsa lány. A kardjai úgy forognak, mint egy helikopter pengéi. És szánalom nélkül levágták a mudzsahedeket.
  A harcos tüzes pulzárok kiszabadultak mellei rubin mellbimbóiból. Sok ellenfelet megégettek.
  Ezt követően csupasz sarkával feldobott egy robbanékony széncsomagot, és széttépett pár tartályt.
  Aztán ezt énekelte:
  Városokat fogunk építeni
  Ninja lány örökre!
  Valójában ez kell a lányoknak. Annyi düh és izgalom van bennük, és harcias hangulatuk.
  Egy fehér hajú nindzsa lány is karddal vágott, mint szélmalomlapát, levágta a fejét, és énekelte:
  Harcolni fogunk Japánért
  nagyon szeretek csókolózni!
  A lány eperbimbóiból pedig megsemmisítő sugarak röpködtek. Ami szó szerint hamuvá változtatta az afgánokat.
  És a harcos csupasz lábujjával egyszerre több bumerángot dobott, levágva az ellenség fejét, majd énekelte:
  - Dicsőség a japán istenek korszakának!
  A terminátorlányok pedig egyszerre énekelték:
  - Scarlet lányok mellbimbói, skarlát lányok mellbimbói,
  Haljon meg minden férfi a vágytól!
  És ismét fülsüketítő kuncogás hallatszik, és a szépség fogai kilátszanak.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  És szeretik a nyelvüket, édes munkát.
  Itt veszik, és amint kiköpnek, egy lendítéssel azonnal leterítenek egy egész zászlóaljat.
  Ezt követően a felkelő nap országának lányai üvöltenek:
  Nem félünk a támadásoktól
  Sorban megöljük a rosszfiúkat!
  Itt a csatában és Jane Armstrong legénysége.
  A lány nagyon szép. Felvette és ledobta a melltartóját. És megfogta a melle skarlátvörös mellbimbóját, és megnyomta a gombot.
  Égő láng patak szállt ki. És száz mudzsahedet elégetett. Íme, a lányok - lendületes izgalom.
  Jane fogta és énekelte:
  - Vörös, vörös vér,
  Egy óra múlva már csak szárazföld
  Kettő után virág és fű van rajta,
  Három évvel később újra él!
  Gertrude skarlátvörös mellbimbójával megverte ellenfelét. Összetörte az ellenséget, és nyikorgott:
  - És a nap nevű csillag ég!
  És ezután a csupasz, kerek sarka halálos erővel nyomta a pedált.
  Ezek a lányok csak szörnyek.
  És így fogják venni, és hogyan fognak énekelni:
  - Üdvözlet Nagy-Britannia, kék tenger!
  Soha nem leszünk rabszolgák!
  Malanya is elviszi, és epres mellbimbóval megnyomja a gombot. És nagy halálos erővel ütötte meg az ellenséget.
  Aztán kiabálni fog:
  - Nagy-Britanniáért és királynőjéért!
  Monica bíbor mellbimbójával rákattintott a gombra, és ellenkezett:
  - És hol van a királyné - a főemberek!
  És csupasz lábujjai segítségével újra fogta és lőtt. Ez a lány egyszerűen csodálatos!
  A tank pedig rohan magához és nagy halálos erővel. A legagresszívabb impulzusú lányok vannak benne.
  Malanya felkiált:
  - A mi embereink, a mi embereink,
  Meztelen, meztelen, meztelen...
  Meztelenül a mi népünk!
  Oleg Rybachenko továbbra is nagy hevesen küzd. A fiú kardja pedig úgy vágott, mint a borotvapengék a hajat.
  A fiú pedig gyermeki láb csupasz lábujjaival dobja a pusztítás ajándékát.
  És énekli:
  Harcolunk az ellenséggel
  Svarog nevével ...
  Nem leszek bolond
  Isten fiává válni!
  Margarita agresszíven megjegyezte, és kardjaival megvágta a mudzsahedeket. A lány pedig csupasz lábujjával vékony borotvapengéket dobott, és elkezdte vágni az afgánok nyakát.
  Aztán a lány ezt énekelte:
  - Margarita - nyitva az ablak!
  És elvette, és megmutatta a nyelvét! Ez a lány egy szuper harcos!
  És senki sem fogja megállítani vagy legyőzni őt.
  Ha üvölt, üvölteni fog.
  A terminátorgyerekek pedig egyhangúan fütyültek, és varjak felhői kezdtek elájulni, ütve a tálib katonák koponyáit.
  Ezek a gyerekek csak szörnyek.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - A szent háborúban
  Egy katona élete nem ér semmit...
  Az atya-király kedvéért,
  Nem halunk meg hiába!
  Margarita puszta ujjaival ismét megdobta a tűket a méreggel, és csicseregte:
  - Nem hiába nyerünk!
  És megint a lány csüng... És rendkívül menőnek és hirtelennek bizonyult.
  A gyerekek csak örültek. És a lábuk csupasz, és olyan mozgékony, hűvösebb, mint a majmok.
  Az ifjú harcosok dühösen énekeltek;
  A csodálatos szülőföld hatalmasságában,
  Harcban és munkában megedzett...
  Örömteli dalt komponáltunk -
  Ó nagy barát és vezető!
  Ezt követően ismét a lány és a fiú kórusban fütyül, és ismét több ezer kábult madár hull az afgánok fejére.
  Ezek a lányok - a legmagasabb osztály, és a fiú sem rosszabb ...
  Natasha kardokkal is vág. A skarlát mellbimbókból villámlás kezdett kiengedni, és egyúttal zúgni is:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  A haza védelmezője, Perunov katona!
  És a lányos lábak csupasz lábujjaival, ahogy elindul, nyilvánvalóan valami rendkívül halálos.
  Zoya őrült dühvel legyűrte a tálibokat, és elkezdte kiengedni a bíbor mellbimbóiból az agresszív halál ajándékait. És éneklés közben:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Heroes of Russia - gyűjti a riasztást!
  És a csupasz lábujjai újra elindulnak, a pusztulás nagyon pusztító jelene.
  Vörös Ágoston is dühvel küzd. Egyik halálajándékot küldi a másik után az ellenségnek. Rubin mellbimbóiból pedig heves energia áradt ki.
  Ágoston fogta és énekelte:
  A sötétség harcosai bizony erősek,
  A gonosz uralja a világot a szám ismerete nélkül!
  A vörös hajú harcos lábának csupasz lábujjai pedig elindították a hordozó rendkívüli pusztítást.
  Szvetlana minden szánalom nélkül levágta a kínait. Darabokra aprította őket. És csupasz lábujjával borsót dobált robbanószerrel.
  És akkor az eper mellbimbóitól, mintha az ellenséget verné, valami nagyon halálos dologgal.
  Az ellenség széttépése és éneklés:
  - De ti Sátán fiai,
  Ne taposd el Krisztus hatalmát!
  Ez tényleg egy lány, aki képes legyőzni minden gonoszt.
  A harcosok, azt kell mondanom, talán a legerősebbek a világon.
  Oleg Ribacsenko a mudzsahedeket lerombolva énekelte:
  A hőség és a hóesés világában,
  A világ egyszerre szegény és gazdag...
  A csapatunk támad
  Ellenfél egyenesen a pokolba!
  Margarita csupasz lábujjával dobott egy darab antianyagot, ellenségek tömegét tépte fel, és nyikorgott:
  És a harc újra folytatódik
  A hiperplazmás tűz forr...
  És Lenin olyan fiatal
  Gerendákkal üt!
  Ezek után a lány fogta és konkrétan a nyelvét mutatta. És el kell ismernie, hogy nagyon hosszú.
  A harcos gyerekek nagyon menők.
  Adala és Agata egy kétüléses önjáró fegyveren harcol. Leverik az ellenségeket, széttépik őket.
  Adala skarlátvörös mellbimbójával megnyomja a joystick gombját, megtöri a kínai tömeget és nyikorog:
  - A nagy Oroszországért!
  Agatha is lecsap az ellenségre, darabokra zúzza, véres rendetlenségbe szaggatja, és fecsegni fog:
  - Kijevi Ruszért!
  És a joystick gombját is megnyomja rubin mellbimbójával!
  Ezt követően a lányok veszik és éneklik:
  - Együtt tanítottak az iskolában
  És fejből emlékezz...
  Hogyan szóltak a harangok
  A Kijevi Ruszról!
  
  És az ortodoxok emlékeznek
  kit nem kérdezel...
  Milyenek voltak azok a dicső napok
  Oroszország keresztsége!
  Natasha és csapata pedig felvette;
  Hé szlávok, szia szlávok
  Moszkviták és kijeviek...
  Osztozzuk a szülőföldet!
  Nem küldhetek pasit
  Tekintse a tiédet kennelnek...
  Inkább szeretem őt!
  Így oszlottak szét a lányok, és egyértelmű, hogy a tálibok nem tudnak ellenállni az ilyen embereknek.
  . FEJEZET? 23.
  Gorbacsov-Putyin továbbra is parancsol és parancsol. A szovjet csapatok előretolt egységei már elérték az Indiai-óceánt. Ugyanakkor a Szovjetunió hadserege közeledik Teheránhoz. És elkezdi körülvenni Irán fővárosát. És ez rendkívül klassz.
  Gorbacsov-Putyin örömmel ugrik.
  És vannak álmai.
  A háború úgy megy tovább, mintha végtelen pályán haladna.
  Natasha és csapata úgy döntött, hogy sakkoznak, hogy szünetet tartsanak a csatákban.
  Augustina és Svetlana az egyik oldalon, Natasha és Zoya a másikon.
  A kék hajú lány előretolta királya mancsát. Ágoston válaszul a szicíliai védelmet választotta.
  Ez már egy másik játék. A vörös hajú harcos a Dragon variációt használta, ahol Fekete püspöke egy nagy átlót foglal el, és nyomást gyakorol White pozíciójára, a királyra, amely a királynő oldalán rejtőzik.
  Nagyon érdekes pozíciókat szereznek itt. A fehér támadásban elkaphatja a püspök elé lépett fekete gyalogot.
  Natasha és Augustina eleinte gyorsan játszottak. De aztán hosszan gondolkodni kezdtek. Megfontolt lehetőségek. Augustina feláldozta a cserét egy gyalogért. De a támadás kudarcot vallott.
  De aztán Natasha egy kis hibát követett el, és elhibázott egy darabot a gyalognak. A helyzete nehézzé vált. De a kék hajú lány nagyon makacsul védekezett. A buli nyolcadik órája húzódott. És Augustine mindeddig nem tudott nyerni.
  Aztán a játék félbeszakadt. A tálibok ismét támadtak. És ez persze már komoly.
  Dübörögnek a tankok és zúgnak a motorok.
  Natasha megnyomta a páncélgombát skarlátvörös mellbimbójával, és halálos gránátot lőtt ki.
  Áttört egy ellenséges tankon. Ekkor a lány felkiáltott:
  - Csekket jelentek ki!
  És csupasz lábujjaival ismét nagy gyilkos erejű gránátot dobott.
  Zoya agresszíven megjegyezte, kitárta a fogát, és egy málnabimbó segítségével lőtt az ellenségre:
  - És a szőnyeg még jobb!
  És a lány ismét megdobta csupasz lábujjait, pusztító erejű bombát.
  És üvöltötte fogát kitárva:
  - Megverlek!
  Augustina géppuskával lőtt a mudzsahedekre. Aztán megfogta a melle rubin bimbóját, és megnyomta a gránátvető gombját. Összetörte az ellenséges autót, és ezt írta a Twitteren:
  - A legnagyobb megtiszteltetésért!
  És csupasz lábujjaival halálajándékot vett és halálos erővel dobta az ellenségre.
  Szvetlana elvette, és egy eper mellbimbó segítségével rácsapott az ellenségre. Áttör egy ellenséges tankon, és azt üvölti:
  - Dicsőség a kommunizmusnak és a paradicsomnak!
  És csupasz lábujjaival robbanócsomaggal veszi, eloltja az átkozott ellenséget.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak. Annyi harci lelkesedés és pokoli erejük van.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, körülbelül tizenkét évesnek tűnik. Nagyon jóképű kölyök, megkönnyebbült izmokkal, egyedül rövidnadrágban.
  Csupasz lábujjakkal halálos erővel dob egy gránátot, ami után üvölt:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Margarita nagyon klassz harcos. Bár úgy néz ki, mint egy tizenkét éves lány.
  És ő is fogott és dobott egy borsót csupasz lábujjaival, széttépve a bátor mudzsahedeket.
  Aztán a lány ezt énekelte:
  - Sztálin nélkül a szülőföldért!
  Ezek után a halhatatlan gyerekek fogták, és teljes ajkukkal fütyültek. A varjak pedig elkábultak, és jégesőként hullottak az afgánok fejére. És átszúrták a koponyájukat.
  A fejek görögdinnyeként törtek fel, amikor a sípszótól eszméletét vesztett hollók csőrei döngölték őket.
  Ezt csinálták a gyerekek...
  Anastasia Vedmakova is harcban van... És csupasz lábujjai nagyon híresen nyomják a gombokat.
  A lány, aki csak bugyiban volt, elvette, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját. Egy rakétával eltalált egy tálib tankot, és ezt üvöltötte:
  - A Szovjetunió nagy győzelmeiért!
  Akulina Orlova egy bikiniben küzdött. Olyan lány, akinek olyan a haja, mint a hó, kicsit meghintve arannyal. Vagyis Madame nagyon szép.
  És most kecses mezítláb nyomja a pedált. És apró bombák hullanak az afgánok fejére. És nagyjából eltalálták az ellenséget, áttörve az önjáró fegyverek tornyait és tetejét.
  Akulina fogta és énekelte:
  A harang megszólal az égen
  Szakadni fog az eső...
  A gyerekkoromba megyek
  Nekem a nyári eső!
  És a harcos ismét lőtt, a dinnyével teli mellei rubin mellbimbóit használva. Íme, egy lány ilyen gyönyörű hajjal, csábító, lebarnult, kecses lábakkal.
  Mirabela Magnetic is nagy lelkesedéssel és kolosszális agresszióval küzd.
  A lány egy eperbimbó segítségével lőtt az ellenségre. Összetörte a tálib tankot, és üvöltött:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  Ez a lány Mirabela nagyon szép. Csupasz lábujjaival pedig átadta az ellenségnek a halál gyilkos ajándékát. A mudzsahedek pedig nagyon hülyék voltak.
  De a harcos Helga a levegőből is ráüt az ellenségre. Ennek során ráhelyezte skarlátvörös, mákszínű mellbimbóját. És halálos rakéták repültek az ellenségre.
  Szó szerint darabokra törték a bunkert. Ezek tényleg szuper osztályos lányok.
  A lány csupasz lábujjai segítségével lőtt és nyikorgott, kitárta a fogait, gyöngyként szikrázva.
  A harcos pedig lelkesen énekelte:
  Sok nehéz nap volt
  A lány olyan, mint egy csalogány...
  Összefoglalva, anélkül, hogy az eredményekre gondolnánk,
  Ne harcolj vele fiúkkal,
  Ne harcolj vele fiúkkal,
  Különben letöri a szarvát!
  Ezek a lányok szuper harcosok.
  Mind a négy lány lelkesen énekelte:
  Nagy Oroszország - végtelen mezők,
  Égjen a szent föld a csillagok között...
  Hiszem, hogy a szív érzései nem olvadnak fel -
  A határt széltől szélig védjük!
  
  Legyen kommunizmus a házunkban,
  Amiből Lenin elvtárs született...
  És a fasizmus gonosz ellensége elpusztul,
  A legnagyobb generációk nevében!
  
  Hiszen a Szülőföld a szívünkben egy,
  És a jövőben sok galaxisban...
  Hazám legyen híres évszázadokon át
  Szülőföld, te nem csak édes pakoló vagy!
  
  Virágozzon az én hazám
  Legyőzzük Dzsingisz kánt...
  Nyerj korlátlan számú számlát-
  A dicsőségre ismerem az orosz Ivánt!
  
  Olyan erős harcos lányok vagyunk
  Hogy az ellenfél nem győzhet le minket...
  Svarog lányai és fiai vagyunk,
  Képes arcon ütni a Führert!
  
  Nekünk, Lada istennőnek, azt hiszem
  Aki sok istent szült...
  Minden ember egy barátságos család,
  Amit szívem mélyén ismerek Rod!
  
  És a mindenható orosz Jézus,
  A nagy ortodoxiában született...
  Persze a demiurgosz egyáltalán nem gyáva,
  A Mindenható a nép közé telepedett!
  
  A Mindenható Krisztus dicsőségére,
  Felemeljük éles kardunkat...
  Harcolj a mongolokkal a végsőkig
  Hogy ne jöjjön a Batu horda Oroszországba!
  
  Igen, velünk a végtelen hatalmú Rod,
  Ki teremti az univerzumot...
  És egyszerűen megtehette
  Ami egyszerűen ámulatba ejti a tudatunkat!
  
  Emberek vagyunk - ez a tér,
  Képes meghódítani az univerzumot...
  Bár Baty baltája felszúrta a hordákat,
  Oroszország a család erejével a csatában változatlan!
  
  A lányok nagyon szeretik a mezítláb,
  Gyorsan rohanj át a jeges hóbuckákon...
  És ököllel verik a mongolt,
  Hogy ne merjen foglalkozni a Hazával!
  
  Ennél szebb hazát nem is találhatsz
  Még akkor is, ha lidérces nyájjal támadják Oroszországot...
  A lány nem több húsz évesnél,
  Már levágta a szamurájokat!
  
  Gyönyörű és előkelő
  A lány, aki tréfásan elpusztítja a mongolokat...
  Hadd támadja meg a Sátán a Földet -
  Acélos rohanással legyűrjük az ellenséget!
  
  Így hát intettem a mezítláb,
  És csupasz sarkát az állába bökte...
  Olyan menő lány lettem
  Ebben az esetben nem kell szamovolok!
  
  Kardjaim tollként lobognak,
  És olyan híresen levágták a mongol hadsereget...
  Legyen erős az evezőm,
  Az ellenség vadul elpusztul!
  
  Igen, Oroszországunk nem szebb,
  Nagyszerű, mint a Nap a bolygó felett...
  Boldogságot találhatunk magunknak,
  És éneklik a hősi bravúrokat!
  
  Oroszország ragyogó ország,
  Mi adta a kommunizmust a népeknek...
  Őt örökre nekünk adta a rokonság,
  A szülőföldért, a boldogságért, a szabadságért!
  
  Haza - dicsőítjük az Úr Krisztust,
  Maria és Lada egyesüljenek...
  Sztálin elvtárs váltotta fel az apját -
  Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk a csatákban!
  
  A világ népei szeretik az orosz utat,
  Egyek vagyunk, higgy az embereknek szívvel...
  Higgye el, ne hajlítson minket ököllel,
  Hamarosan kinyitjuk az űr kapuját, tudom!
  
  Mezítláb lépünk be a Marsra,
  Hamarosan vitézségben uraljuk a Vénuszt...
  Minden csak a legmagasabb tudású osztály lesz,
  És az emberből bármelyik hős lesz!
  
  Igen, Jézus Superman
  Svaroggal Oroszország feláll a térdéről ...
  A srácoknak nem lesz gondjuk,
  Dicsőítsük a Családot a végtelen Névben!
  Itt harcos és utánozhatatlan énekesek.
  De Elizabeth legénysége nagyon elkeseredetten harcol.
  A lány fürge lábujjak segítségével rálőtt az ellenségre, és kotyogott:
  - Dicsőség Bizánc isteneinek,
  A lányok csak mezítláb!
  És újra csépelt egy skarlátvörös mellbimbó segítségével, amely úgy izzott, mint egy szén. Ők a legmagasabb és kolosszális osztály lányai.
  Ekaterina egy dinnyének tűnő epres mellbimbóval is megpofozta ellenfelét.
  Aztán csupasz, kerek, megkeményedett sarokkal búgva hozzátette:
  - Dicsőség az orosz isteneknek, és haljon meg az esősárkány!
  Elena, aki nagyon pontosan lőtt az ellenségre, és vésett lábak csupasz ujjaival eltalálta a mudzsahedeket, vyaknula:
  - Oroszország új vezetőjének nagyságához nincs szükségünk esősárkányra!
  És ismét nyomja meg a rubin mellbimbót a gombon.
  Euphrosinia egyetértett ezzel, kimarta az ellenséget, nyikorogva, mozgatva hosszú nyelvét, csicseregte:
  - Legyőzzük az ellenséget, bár ő van többségben,
  A lánynak száz pálca van a hátán!
  A harcos pedig olyan mellbimbót fog használni, amely rózsabimbóként csillog. És a csupasz, cizellált lábai hatalmas pusztító erőt fognak használni.
  És a tálibok tömege egyszerre összeomlott.
  Így lovagolja meg a tank és zúzza szét a nagy és erős tálib birodalom csapatait. Senki sem állhat szembe a lányok-harcosokkal. Még akkor is, ha nem tankban vannak, hanem egyszerűen szűk, fekete-piros bugyijukban. Az ilyen lányok nagyon erősek és hűvösek, tele agresszióval. És a lábak csupasz lábujjai, amelyek meglehetősen hosszúak, kecsesek és mozgékonyak, hatalmas pusztító erőt fejtenek ki az ellenfelekre.
  Alenka is nagy szenvedéllyel küzd. Nyomás, meztelen mellbimbókkal, mint a tulipánbimbó, önmagáért beszél. Ez a lány - a legnagyobb élvezet. És van benne annyi működési találékonyság, fenomenális, kozmikus ereje. És talán nem csak az űr, hanem a föld is.
  Alyonka a proletárzászló színű mellbimbójával megverte az ellenséget, és énekelte:
  - Orosz istenek - Háború istenei!
  És csupasz lábujjakkal megsemmisítési ajándékokat dobott a tálibok ellenségére.
  Anyuta is harcol. A lány tele van energiával és lelkesedéssel. Egyszerre van benne gyengédség és erő. Mint a gumival bevont acél. Így hát a lány fogta, és rányomta skarlátvörös mellbimbóját a gombra, és tüzes folyamot eresztett a tálib katonákra.
  A harcos ezt énekelte:
  - Egy barátom mindig tud segíteni.
  Ne öntsön vizet, körülötte mindenki viccel...
  És segíthetünk az agresszoron,
  És számunkra Svarog a legjobb barát!
  És a lány csupasz lábujjával óriási pusztító erőkkel dobta a megsemmisülés labdáját.
  A vörös hajú, nagyon agresszív harcos Alla fogta, és nyikorogva kitárta éles fogait, ragyogva, mint a gyémánt:
  - De Pasaran! Kína nem fog meghódítani minket!
  És a szépség megnyomta mellkasának rubin bimbóját a joystick gombján. És elvette, és egy csavarral összeverte.
  Aztán csupasz ujjai, vésett lábai fogtak, és gyilkos bumerángot dobtak. Odarepült, és több fejet levágott.
  Allah elvette, és csipogott:
  Először az ellenség szemébe nézünk
  És akkor megsütjük és megesszük!
  Aztán a lány fogta, és megmutatta a nyelvét. A piros öltönyös lány nyelve pedig nagyon hosszú és mozgékony. Ő im nagyon ízletes és illatos, valamint lüktető szeret nyalni.
  A harcos szuper, és ezt énekelte:
  - Egy őrjöngő birodalomban nincs gyerekkor!
  Igen, a nők bármilyen gyógymódot használnak!
  Aztán csupasz sarka gránátot dobott.
  Maria is nagy nyomással küzd. A legmagasabb osztály és sorozat lánya.
  Nem egyszer kellett már verekednie... A lány egy alternatív történelemről szóló novellát is jegyzett... Amikor minden másképp megy, bár a valósághoz képest eléggé megváltozott.
  Napóleon alternatív háborús tervet választott Oroszországgal. Kijevbe ment, és ott legyőzte az orosz csapatokat. És megalkotott egy kis orosz bábut. Aztán háború volt, Fehéroroszország és Litvánia csatlakozása a Lengyel Hercegséghez, amelyet királyságnak neveztek át. Ausztria is kapott néhány ukrán területet. Oroszország, miután legyőzték, kishatalommá vált. 1815-ben Napóleon hadjáratot indított Törökország ellen.
  Legyőzte az oszmánokat és bevette Konstantinápolyt. Görögország elnyerte függetlenségét, Bosznia-Hercegovina a nagy Itália része lett, amelyet Bonaparte Napóleon fia ültetett volna a trónra. Románia Ausztriához került, ami a császárt rokonságba hozta Napóleonnal. Bulgária és Szerbia elnyerte függetlenségét Albániához hasonlóan, de Franciaország vazallusai lettek.
  Görögország pedig a formálisan független Nagy-Olaszország vazallusa.
  Törökországban valójában csak a főváros, Isztambul maradt a Balkánon egy kis földterülettel.
  A háború azonban ezzel nem ért véget. Napóleon inváziót indított Marokkó és Algéria ellen. De a brit flotta beavatkozott a franciákba. A háború Angliával elhúzódott. Ám a leleményes Napóleonnak sikerült elfoglalnia Gibraltárt, és szárazföldi fölényes csapataival legyőzni a briteket.
  Ezt követően a franciák elzárták a szorost, és el tudták foglalni Afrika egész északi részét, beleértve Egyiptomot és Szudánt is. A harcok alatt a franciák birtokolták a világ első tengeralattjáróit. Anglia hatalmas veszteségeket kezdett el viselni.
  Napóleon egész Európát és Oroszország egy részét az irányítása alatt tartja. Nagy-Britannia pedig nem a riválisa.
  Fokozatosan a franciák legyőzték a briteket. Több hajót építettek, sokszorosan jelentősebb lakossággal és erőforrásokkal. Végül 1931-ben Napóleon partra szállt Nagy-Britanniában, és csapatait kifejlesztve bevette Londont.
  Nagy-Britannia megadta magát... Hatalmas tisztelgést róttak ki rá, és az összes gyarmat újra franciává vált.
  Napóleon már túl öreg volt, és hadvezéreit küldte harcba.
  Franciaország harcolt az Egyesült Államokkal és Latin-Amerikában számos gyarmat megőrzéséért.
  Napóleon, aki hetven évet élt, ami nem is olyan kevés egy nagy zsenihez, 1839-ben halt meg a tizenkilencedik századi mércével mérve. Fia, II. Napóleon, magas szőke, aki nem hasonlított apjára, huszonnyolc évesen örökölte a trónt. És természetesen folytatódott a háború. Míg általában a telepeken.
  Ezen kívül II. Napóleonnak volt néhány érdekes ötlete. Különösen népszavazást tartott, és egy államba egyesítette Franciaországot, Olaszországot és Ausztriát.
  És ez sem rossz ... Poroszországban pedig rokonukat ültették a trónra.
  A Nemzetközösséget pedig Napóleon törvénytelen fia és a lengyel Valencia panna uralta.
  II. Napóleon csapatai végül befejezték az Egyesült Államokat, és teljesen elfoglalták Észak- és Dél-Amerikát. Aztán Afrikát megszállták. Kiterjedt Indiába és Kínába.
  1860-ban háború volt Oroszországgal. Ezúttal Moszkvát és Szentpétervárt vették el. Népszavazást tartottak, és Oroszország egészen a Csendes-óceánig belépett a Nemzetközösségbe. Aztán a Nemzetközösség egyesült Franciaországgal. Aztán volt egy háború Kínában és partraszállás Ausztráliában... II. Napóleon 1883-ig uralkodott, mígnem hetvenkét éves korában elhunyt, szinte az egész világot meghódította.
  Unokája, III. Napóleon lépett a trónra. Ezen uralkodó alatt az utolsó háborúk végül Japán, a Fülöp-szigetek, más ázsiai szigetek és területek, valamint Új-Zéland elfoglalásával értek véget.
  Befejeződött a világbirodalom kialakulása... Harmadik Napóleon a háborúk történetének kiteljesítője lett.
  És most az emberiségnek egyetlen útja volt az űrbe.
  1917-ben az első ember az űrbe repült. 1922-ben pedig repülés történt a Holdra. És 1930-ban a Marsra.
  Az emberiség meghódította a világűrt... A huszadik század végén már a Naprendszer összes bolygóján voltak emberi települések.
  2020-ban pedig megkezdődött az első csillagközi expedíció. Azonnal hét űrhajó indult el a több bolygót megforgató Szíriusz csillaghoz. És egyikük élhető volt.
  A csillagközi terjeszkedés új korszaka kezdődött.
  És a kifejezés - Kijeven keresztül Moszkvába menni - új jelentést kapott.
  Maria természetesen felvázolt egy novellát egy füzetbe. És most, mintha egy skarlátvörös mellbimbó segítségével lőtt volna az ellenségre, és összetörné az ellenség harckocsiját.
  És énekelte:
  - Űrgyőzelmekért!
  A hatalmas olimpia legyűrte a tálib katonákat. És lekaszálta az ellenségeket.
  És csupasz lábujjával elindított egy csomó gránátalmát.
  Aztán rubin mellbimbóját az ellenségre nyomta, és fogát kitárva felkiáltott:
  - A kozmikus hatalom kommunizmusáért!
  Matrena is nagy elkeseredettséggel, de ugyanakkor agresszióval küzd.
  Eperbimbói pedig megnyomják a páncélgomba gombjait, és pusztító rakétát lőnek ki.
  Matryona fogát kitárva énekelte:
  - Nem vagyok egy nyomorult rovar, úgy tépem az ellenséget, mint a paszta!
  Marusya továbbra is fülsiketítő erővel és dühvel lő az ellenségre.
  És egy darab szenet is nyom a mellére. És a csupasz lábujjai is valami rendkívül megsemmisítőt művelnek.
  Marusya motyogta:
  - A szent Oroszországért!
  Milyen lányok vannak - egy űrsaga, a csillagos vikingekről ...
  A lány a csata közben egy novellát is felvázolt, csupasz lábujjakkal;
  Tizenkettedik Károly király megmenekült a haláltól a norvég háború alatt, és még Nagy Péterrel is békét kötött, de sikerült meghódítania ezt az országot. Svédország pedig kicsit elmozdult a vereségtől. 1740-ben, Lipót kormányzósága idején, Tizenkettedik Károly ismét támadott... És kihasználva azt a tényt, hogy Biront megbuktatták, Oroszországban pedig káosz és káosz, elfoglalta Vybort és Szentpétervárt is.
  Az orosz hadsereg azonban a kezdeti kudarcok után talpra állt, és vissza tudta foglalni Oroszország fővárosát. Svédország csak Viborgot tudta megtartani.
  De a történelem menete némileg megváltozott. Hatodik Ivánt nem buktatta meg, mivel a puccs meghiúsult. És megtartotta trónját. A tizenkettedik Károly hetvenéves korában halt meg 1752-ben, ötvenöt évig uralkodott. Uralkodása pedig a történelem legeseményesebb volt.
  1757-ben egy kis szünet után Oroszország háborúban állt Poroszországgal. A háború ezúttal Poroszország teljes vereségével és II. Frigyes letartóztatásával ért véget, köszönhetően annak, hogy a már felnőtt Hatodik Iván ült a trónon. És ez óriási eredménynek bizonyult Oroszország számára. Aztán Oroszország annektálta Lengyelországot, pontosabban a Nemzetközösséget, és legyőzte Törökországot. Két háború volt az Oszmán Birodalommal. A második pedig Konstantinápoly elfoglalásával és az Oszmán Birodalom teljes meghódításával ért véget. A cári Oroszország sok győzelmet aratott - elérte Indiát, és elfoglalta Észak-Afrikát is. Ezután Szuvorov elfoglalta egész Európát, a forradalmi Franciaországgal együtt.
  Csak Nagy-Britannia próbált ellenállni. De a zseniális Nelsont a zseniálisabb és sikeresebb Ushakov legyőzte. És ezt követte a partraszállás London elfoglalásával.
  Egész Európát meghódították... Aztán már volt egy hadjárat Afrikában a XIX. Nagyon sikeres, és átvette Indiát. És akkor az orosz csapatok már betörtek, elfoglalták Kanadát, és elérték az Egyesült Államokat.
  1815-ben, hetvenöt évesen meghalt Hatodik Iván - a legnagyobb. Uralkodása a leghosszabb volt az emberiség történetének többé-kevésbé jelentős országai között. Hetvenöt év hatalmon. Igaz, azt kell mondani, hogy a hivatali idő névleges volt, a régensség miatt. De ugyanez elmondható XIV Lajosról is.
  Hatodik Iván pedig, aki a valós történelemben bukott cár volt, aki börtönben vetett véget életének, másrészt a Föld bolygó történetének legnagyobb uralkodója lett.
  Fia, Harmadik Péter lett az új király. Ez az uralkodó folytatta apja agresszív politikáját. És befejezte Kína átvételét. Oroszország legyőzte az Egyesült Államokat is, meghódítva ezt a területet. És már Első Sándor alatt a latin hadsereget is meghódították Japánnal. II. Sándor pedig befejezte a világ utolsó országainak, köztük Ausztráliának a meghódítását.
  Így újra világbirodalom keletkezett...
  Úgy tűnik, minden rendben van, de a birodalomban autokrácia és jobbágyság uralkodik. A királyok pedig megpróbálják lelassítani a fejlődést. Ami azonban lehetetlen. 1953-ban pedig ebben az esetben az első személy, Alekszej herceg repült az űrbe.
  És 1967-ben repültek először a Holdra. És meg kell jegyezni, nagyon klassz.
  Mivel a Marsra való repülés már 1988-ban megtörtént. Ami még mindig jobb, mint a valós történelemben volt...
  Fokozatosan a királyok kezdtek jobban odafigyelni a térre. Voltak járatok a Vénuszra és azon túl...
  Az új Első György cár, szintén 2020-ban, Oroszország történetében először döntött úgy, hogy megtartja az Állami Duma választását és létrehozza az alkotmányt.
  Az új, viszonylag fiatal uralkodó még egy sor szárnyas aforizmát is lejegyzett;
  A cirkuszszerű gondolkodáshoz kötéljárás kell!
  A szerelem olyan érzés, mint egy furulya, csak a zene sokkal édesebb!
  A politikusok sokszor rókák és soha nem oroszlánok, mert a politizálás nem királyi üzlet!
  Egy gyerek harc nélkül rosszabb, mint egy kutya!
  Az őszinteség ritka tulajdonság a politikusoknál, főleg szavazatszámláláskor!
  A szív és az erek lüktetésében változást akarunk...de nem öregedést!
  A fiatalság felbecsülhetetlen, mint az arany, csak idővel gyorsabban fakul!
  A fiatalság elősegíti a felfedezéseket, mint a friss szellő a vitorlát!
  A fiatalság, a borral ellentétben, az évek múlásával értékét veszti, de erőre kap!
  A fantáziákban szereplő robotok emberi lustaságból születtek, de emberfeletti szorgalom testesítette meg őket!
  Minél több parancsnok, kevesebb rend, kevesebb rend, több veszteség!
  A gyerekkor olyan, mint a pénz az infláció idején, minél értékesebb, annál gyorsabban válsz meg tőle!
  Tölgy tábornokok, készítsenek fakoporsókat!
  A tábornok olyan, mint egy hordó, főleg üres!
  Amikor a tábornokok tölgyek, a sűrű tudatlanság virágzik!
  Az elme és a fantázia, mint a férj és a feleség, csak a nászút igazán édes, ha a valóság támogató anyósa!
  A rendelések száma nem mindig arányos a vitézséggel, hanem mindig a felettes kegyeit tükrözi!
  Az olaj valóban fekete arany, megmérgezi a természetet, megfeketíti a szíveket, elhomályosítja az elmét!
  Az olaj olyan, mint az ördög fekete vére - megmérgezi a húst és a lelket is!
  Az elme életmentő okos kezekben, mészáros klub egy idióta mancsában!
  Könnyebb hóembert készíteni egy kitörő vulkán szájába, mint olyan felfedezést találni, amelyet nem használtak katonai célokra!
  A háború előtti nyitás egyet jelent a békés élet számos ajtójának bezárásával!
  Ha el akarod kerülni a harcot - pumpáld meg az izmaidat, ha el akarod kerülni a háborút - építs fel sereget!
  A diplomáciát könnyíti a katonai kiadások terhe, a tárgyalások súlyos öklök!
  Ne ígérd a holdat az égből, sikítanod kell, mint a kutyának, ha követelni jönnek!
  A szívek bosszút követelnek, de semmi sem ravaszabb és gonoszabb, mint az emberi szív - hát az elme adjon bocsánatot!
  A betakarításhoz egész évben élősködőket kell ültetni!
  Ha egyszer elültetsz egy lustát, egész évben lehet termés!
  A vörös beszéd kifehérítheti a fekete hírnevet, de a színtelen ember életét nem fogja díszíteni.
  A tudomány csodái, megfosztanak minket az unalomtól, a haladás csodái nagyon érdekesek!
  A tudomány fő csodája nem lecsap, hanem jutalmaz!
  A tudomány nem farkas, hanem elhagyja az erdőt, ha nincs tudományos felelősségű birkapásztor!
  A kezdés ne legyen pörgős, lelassulsz egy randevúra, de az eleji lassúság lefagyasztja a végét!
  Az eleje olyan, mint a nyitás a játékban, gyorsabban kell fejlődnie, de ne mozogjon anélkül, hogy a gyalogokra gondolna!
  Az ideális politikus olyan, mint a ló a munkában, de nem a szamár a tanácsokban!
  A szerelem persze csodálatos érzés, csak ha nem az alkoholra vonatkozik!
  Sok szakács elrontja a kását, ha aludttejet önt a tésztába!
  A politikus művész, csak nem ő foltja be a vásznat, hanem önmagát!
  A királyok mindent megtehetnek, de az uralkodók szinte semmit sem akarnak az emberekért!
  Csak a király, aki kiáll a népért!
  Csak két dolog van a világon a Teremtő irányításán kívül: az emberi érzések és az emberi butaság, különösen, ha okos embernek érzem magam!
  Nem számít, hogy ki az elnök, az számít, hogy ki a király a fejedben!
  Háború, nincs helye elmélkedésnek, a halál és az őrület korszaka!
  Csak az őrül meg, akinek az esze meghaladja az értelmet!
  Az autó nem csak közlekedési eszköz, hanem luxus, amivel csak a bolondok spórolnak!
  A gazdaság legpazarlóbb fajtája, a presztízsen spórolni!
  Néha veszítettünk, néha meghaltunk, de az oroszok soha nem térdeltek le!
  A készség helyettesíti a mennyiséget, de a mennyiség csak hamisan hamisíthatja a készségeket!
  - Egészséges testben, és az ambal szelleme - és a hús gyengesége - a lélek elhalványult!
  A vér aranyként ragyog, de a fém lelkek rozsdásodnak tőle!
  Még az arany is berozsdásodik, ha szívet nem öntenek belőle!
  A kínzás nem szórakozás, hanem a szolgáltató szektor kemény munkája, amelyben végzetes az ügyfél iránti szánalom!
  A gazdag ember lelke hazafias, nem több, mint az aranypénzé, ahol elveszik és ragaszkodnak hozzá!
  Az arany sárga, mint az árulás színe, puha, mint az opportunista akarata, nehéz, mint az áruló lelkiismerete!
  A fájdalom olyan, mint egy anyós, megszállott, csúnya, szeretnék megszabadulni tőle, de ... enélkül nem házasodsz meg győzelemmel!
  Ha az ellenség nem adja meg magát, elpusztítják, és ha nem adja meg magát, a találékonyság győzelmet hoz!
  Nem baj, ha az ellenség nőstényei elpusztulnak, katasztrófa, ha hímjeink elcsavarták az agyukat!
  Könnyű a csatában, ha a tanulás nem gyötrelem, hanem hasznos szórakozás!
  Még Krisztus szavaival is élve, szolgái olyasmit keresnek, ami az istentelen önkényt szolgálja!
  Egy nagy szekrény zajosan leesik, és a hangos dicsőség azé, aki leütötte!
  Ha ügyes a maszk, nincs szükségünk kifogásra!
  Gyakrabban folynak a vörös folyók a vörös beszédek és a fekete tettek miatt!
  - Akit megszúrnak, ne remegjen a kötélen!
  Mint mindig, most is kiderült, de nem akarták!
  A halál jobb részesedést érdemel, mint az élet, mert időtartama összehasonlíthatatlanul több rész közül választhat! -
  Garancia ad garantáltan kirabolták!
  Az aranyból készült érme puha, de halálosabb, mint egy golyó, közvetlenül a szívbe talál, és kiveszi az agyat!
  A technológia a háború istene - szabotőre pedig ateista!
  Isten hat nap alatt teremtette az univerzumot, és az ember az örökkévalóságért fizet egy percnyi ember alkotta gyengeségért!
  Beléptek a gyapjún, de nem siklóval tértek vissza!
  Fuss, de ne menekülj, lőj, de ne lőj vissza, üss, de ne üss vissza, és ami a legfontosabb, igyál, de ne igyál!
  A döglött szamár füle senkinek sem kell, de az élő róka hallása ajándék azoknak, akiknek nincs szükségük szamárra a cél eléréséhez!
  Csukd le az elméd, örökre csavargó maradsz!
  A háború levegő a tüdőnek, de csak bináris gázzal keverve!
  Ha az ellenség nem akarja feladni, és nem tudja, hogyan kell veszíteni, akkor feladásra kényszerítjük és leszoktatjuk a győzelemről!
  A rossz emberek szeretik a fekete mágiát, a jó rosszak a fehéret!
  A háborúban ölni nehéz folyamatban, felfogásban undorító, de milyen nagyszerű a végén! A háború tehát egészséget hoz a léleknek, megkeményedik a testnek, és megtisztítja a pénztárcát!
  Néha a háború nagyon megtölti a pénztárcákat, és egyenes arányban a kiömlött vér teltségével és a romlott szív ürességével!
  A haza iránti kötelesség vörös az önzetlen odaadás megfizetése!
  A háború próbája az okosoknak, megedz az erőseknek, szórakoztató a bolondoknak! -
  Nevetségesnek lenni nem mulatság, másokat sírni nem unalmas!
  A jó vonalzó olyan, mint a cukros méz, először megnyalják, aztán kiköpik!
  És a gonosz uralkodót, mint az ürömöt, először kiköpik, aztán tapossák!
  Igen, az arany puha, de az áthatolhatatlan pajzs könnyen kovácsolható!
  A minőség mindig felülmúlja a mennyiséget - még egy tengernyi árpakása sem akadály a fejsze számára!
  A gonosz tele van erővel, ha a jót a félelem gyengíti!
  Helyre jó a vicc, vacsorára kanál, bajra segítség!
  Egyszer-kétszer szerencséd lehet - ügyesség nélkül a szerencse elszáll!
  Ki nem Lev Tolsztoj, az az irodalmi csavargó!
  . FEJEZET? 24.
  És Oroszországban Vlagyimir Putyin 2022. november 1-jei halála után természetesen változások történtek. A diktátor halála, mint mindig, örömet és sokkot jelentett a környezet számára. Először is Mikhail Mishustin örült, aki az alkotmány szerint Oroszország megbízott elnöke lett. Sőt, most már tényleg ő az új király.
  Főleg nem a boldogság, hanem a szerencsétlenség segített: Szergej Sojgu az ukrajnai háború miatt veszített népszerűségéből, és most nem tudhatja magáénak a nemzeti vezető és elnök szerepét. Dmitrij Medvegyev pedig még korábban elvesztette népszerűségét. Tehát itt már Mikhail Mishustin kezében van az összes ütőkártya. Ráadásul az oligarcháknak, a gazdasági szárnynak, a Nyugatnak és a biztonsági erőknek egyaránt megfelel.
  Tehát nincs mitől félni. Mi a helyzet az elnökválasztással? Olyan formális. Ráadásul Zsirinovszkij meghalt, és a kommunistáknak nincsenek erős vezetői.
  Gennagyij Zjuganov csak egy tortilla teknős, amely még mindig mozgatja az úszószárnyait.
  Grudin nagy valószínűséggel nem szavazhat.
  Navalnij komoly ellenfél, börtönben van. És Ksenia Sobchak egyáltalán nem komoly.
  Az elnökválasztás tehát álverseny. És nem kell félni tőlük. Bár természetesen maga Mikhail Mishustin nem szupersztár. És kopasz és kövér, és az apa zsidó, és a gazdaság helyzete nehéz. És persze a hatóságok népszerűségének általános hanyatlása. De a kommunistákat is bekente a háborús cinkosság. És helyzetük - a hatóságok hatosai vesztesnek bizonyultak. Néhányat hozzáadtam a Yabloko és a Parnasszus háborúellenes választóinak rovására. Mihail Kastyanov sötét ló lehetne. Ráadásul Mihail Kastyanov idejére sok hétköznapi ember és oligarcha nosztalgiával emlékezett.
  Vagyis más szabályok is érvényesülhetnek. Sokan már nem ellenzik a szocializmushoz való visszatérést.
  Maga Mishustin pedig olyan, mint egy halvány csillag a fekete égen.
  Nos, Mihail Kastyanov lehet, hogy nincs bejegyezve. Valamint más komoly jelöltek.
  Mishustin kezében zsebpályák vannak, a CEC pedig bárkit megvág.
  Tömeg nélkül azonban lehetetlen. Ellenkező esetben a Nyugat nem ismeri el a választásokat.
  Mihail Mishustin első lépésével felfüggesztette az ellenségeskedést Ukrajnában, és új formátumot javasolt a tárgyalásokhoz.
  Nyugaton pozitívan fogadták. De hogy a biztonsági erők ne idegeskedjenek, Mihail Mishustin vette és odaadta Shoigut a "nagy győzelemért" marsall ranggal. És Oroszország hősének csillaga is. Mint egyébként, számos tábornok és tiszt.
  Igazi csillaghullás volt. A katonaságnak már elege volt a csatákból és a veszteségekből, és nem tiltakoztak a háború vége ellen.
  A társadalomban is felerősödött a háborúellenes hangulat. Igen, és a média újra elkezdett dolgozni, egy másik irányba. Mihail Mishustin béketeremtőként kezdett pontokat szerezni magának. És ez a lépés komoly volt. Ráadásul mind az elit, mind az oligarchák a háború végét és a Nyugattal való konfrontációt akarták.
  Nos, a kommunisták morogtak egy kicsit, és az ellenzék többi tagja támogatta a békéhez vezető utat.
  Vlagyimir Putyint a legmagasabb színvonalon aranyozott koporsóban temették el. Még ágyúkat is lőttek. Természetesen tisztelettel. És még azt is elhatározták, hogy bebalzsamozzák a holttestet, ez esetben pedig mauzóleumot építenek. De összességében némi hideg volt a halott diktátor iránti külső tiszteletben. A nép nem kesergett túlságosan, az elit hangulata inkább örömteli.
  Lukasenka Vlagyimir Putyin temetésére érkezett, nyilvánvalóan szóróanyag miatt. Hidegen fogadták. Mihail Misustin bizonyos féltékenységet érzett a fehérorosz diktátor iránt. Aki sokat harcolt, fenyegetőzött, de nem szállt be a háborúba Ukrajnával.
  Michael nem is beszélt vele. És hidegen kezet fogott, anélkül, hogy megölelte volna.
  Általában más a hangulat a világban. Leginkább persze örülök, hogy meghalt a diktátor és az agresszor. De milyen lesz Mikhail Mishustin? Meggyógyul, leállítja a háborút? És lesznek-e újra normális kapcsolatok a világ civilizált részével.
  A FÁK vezetői összegyűltek Putyin temetésére. Valamint a Kínai Népköztársaság elnöke. De nyugatról senki sem jött, kivéve Magyarország miniszterelnökét. Nyilvánvaló volt azonban, hogy még a kínaiak is örülnek a változásoknak. Vlagyimir Putyin túl veszélyes volt a világ számára, azzal fenyegetőzött, hogy atomháborúba tör be. És senkinek nincs szüksége rá.
  Sok újságíró és popsztár támogatta a változtatásokat.
  Mindenki véget akart vetni az őrületnek. Kirill pátriárka személyesen temette el Vlagyimir Putyint. Nyilvánvalóan aggódott amiatt, hogy az utód hogyan viselkedik. Ami meglehetősen hideg az ortodoxiával szemben. Igen, és félig zsidó.
  Mihail Mishustin azonban a temetés után találkozott a pátriárkával. Kijelentette: az egyházzal és az állammal kapcsolatban alapvető változások nem lesznek.
  De ennek ellenére gyorsan meg kell találkozni a pápával Moszkvában, és a testvéregyházakkal a megbékélés érdekében.
  Nos, talán még végre kell hajtani néhány kisebb reformot. Például törölni a karácsonyi posztot, és lágyítani a húsvétot.
  Talán ebben az esetben az ortodoxia elérhetőbbé és népszerűbbé válik.
  Igen, és a papok szakállának leborotválása és a haj levágása nem árt. És úgy néznek ki, mint a vadak.
  Kirill pátriárka megjegyezte, hogy itt óvatos megközelítésre van szükség. De itt az ideje, hogy töröljük a betlehemes böjtöt - ezt tartják a legkevésbé, és csak elriasztja a nyájat. Hát nagyobb szabadságot kellene adni az embereknek a valláson belül, már belefáradtak a korlátozásokba.
  Ami a posztokat illeti, akkor persze az ortodoxiának csak mínusz ezek a hozzászólások. Aztán ott volt a protestánsok kérdése.
  Mikhail Mishustin megjegyezte: a protestánsok is keresztények, és barátnak kell lenni velük, de általában kevesebb a fanatizmus és több a liberalizmus. És meglátjuk.
  Az egyik első döntés az volt, hogy újragondolják az ügyet, hogy betiltsák Jehova Tanúit.
  Valójában egészen normális srácok, akik nem tanítanak semmi rosszat. Hogy az evangélium szerint kell élned. És csak egy Isten van! És a Bibliában Isten nincs egyedül? Jézus maga mondta: miért mondasz engem jónak? Csak egy Isten van a mennyben!
  A papok ezt nem tudják többé-kevésbé kielégítően megmagyarázni.
  Mihail Mishustin a Szövetségi Tanácson keresztül új választásokat indított el. Szlogenje pedig egyszerű volt: Szabadság, gazdagság, stabilitás.
  Az elnökválasztáson pedig nagyobb szabadságot ígértek. Maxim Galkin tért vissza, és az ellenzék diadalát jelentette.
  És mi előzte meg ezt?
  A megbízott elnök bólintott.
  - Igen, vártunk... De még korai pihenni! A cár mindig is uralkodott Oroszországban. És ez nem mindig a formális hatalomtól függött!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Szükséges lesz katonai erőnket megőrizni, sőt növelni, ugyanakkor együtt lenni a Nyugattal!
  Shoigu morogta:
  - Irreális!
  Mishustin így válaszolt:
  - Ellenkezőleg, az igazi! Erősek leszünk Kínát visszatartani! Ellenkező esetben az Égi Birodalom gyarmata leszünk! És eljön az idő az egész világon egyetlen hatalom lesz, és ebben jön el az emberiség üdvössége!
  Shoigu megjegyezte:
  - Putyint tisztelni kell a temetésen! És nevezd el róla az utcákat a városokban, építs emlékműveket, és talán adj egy városnak a vezetéknevét!
  A megbízott elnök azt mondta:
  - Mindent megteszünk, ahogy kell... Egyértelmű, hogy a halottat fel kell magasztalni. De nálunk nincsenek szovjet idők, és tudni kell, mikor kell abbahagyni!
  Shoigu bólintott.
  - Putyint aranykoporsóban kellene eltemetni. A gyémánt pedig túlzás!
  A főügyész a következőket javasolta:
  - Vagy talán Lenin helyett Putyint balzsamozzuk be a mauzóleumban?
  Mishustin megrázta a fejét.
  - Mauzóleumot csinálunk Putyinnak, de Szentpéterváron! És ez háromszor több lesz, mint Lenin!
  Ez pedig nagy tapsot váltott ki a diktátor környezetéből. Vagy egy volt diktátor!
  A megbízott elnök bejelentette:
  - Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök temetéséért felelős, Dmitrij Anatoljevics Medvegyevnek nevezem ki! És kiadom az első rendeletemet. És az Orosz Föderáció hőse és az Orosz Föderáció marsallja cím posztumusz odaítéléséről is Vlagyimir Putyinnak! Készítsen rendeleteket Putyin szentpétervári mauzóleumának építéséről és a tíznapos gyász bevezetéséről is. És ezért legyen!
  A kíséret pedig agresszíven felkiáltott:
  - Dicsőség Oroszországnak! És posztumusz dicsőség Putyinnak!
  Mishustin hozzátette:
  - És pályázatot is hirdetek Putyin emlékművére. A verseny feltételei szerint ez legyen a világ legnagyobb emlékműve, vagy inkább szobra.
  Matvienko elismerően bólintott:
  - Ez egy nagyszerű ötlet!
  A megbízott elnök hozzátette:
  - És Jelcinnek is kellene szobrot készítenie. Azt javaslom, hogy keressenek egy helyet Moszkva közelében, hogy legyen egy egész útvonal az orosz elnökök emlékműveihez. A leendő uralkodóknak is!
  Shoigu felnevetett.
  - Emlékművet akarsz állítani magadnak, Misha?
  Mishustin megjegyezte:
  - Mi elnökök a fáraókhoz hasonlítunk! Építsük saját mauzóleumunkat!
  A honvédelmi miniszter emlékeztetett:
  - És mi van velem a marsall ranggal és a győzelem gyémántcsillagával?
  A megbízott elnök egyetértett:
  - És készítsen rendeletet Shoiguról ... És Dmitrij Medvegyev kapja meg Oroszország hősének csillagát. Aztán annyi év hatalmon, parancsok nélkül!
  A Biztonsági Tanács megbízott vezetője bólintott.
  - Ez igaz! Régóta álmodtam egy csillagról!
  Mishustin hozzátette:
  - Elrendelem továbbá a Szövetségi Gyűlés valamennyi tagjának és az Államtanács tagjainak különleges arany kitüntetéssel való kitüntetéséről, valamint a tiszteletbeli köztisztviselőnek különdíj kifizetéséről szóló rendelet elkészítését! És ráadásul készítsenek rendeletet a rendvédelmi szervek összes tisztje és tábornoka bérének és nyugdíjának megduplázásáról! És arról is, hogy minden katonanyugdíjasnak a következő katonai rangot adják!
  Shoigu egyetértően bólintott:
  - Ez egy bölcs döntés, nagyszerű! A biztonsági erők jelentik a gerincünket!
  A pénzügyminiszter megjegyezte:
  - Üres a kincstár!
  Mishustin felmordult:
  - Nyomtasson többet! Még az is hasznos, ha egy kicsit felgyorsítjuk az inflációt! Pénzhiány van Oroszországban!
  A jegybank vezetője bólintott.
  - Csinálunk egy nagyszerűt!
  Mishustin megjegyezte:
  - Tízezer dollár erejéig megengedheti a tisztviselőknek, hogy ajándékokat adjanak. Nekik is élniük kell. És a jövedelemnyilatkozatok - mi fogunk minősíteni! És általában minden szinten emelni kell a tisztviselők fizetését.
  Medvegyev pontosította:
  - De nem most, hanem a választások után! Meg kell nyernünk az elnökválasztást Oroszországban! A népnek nem fog tetszeni a tisztviselők jövedelmének növekedése!
  A megbízott elnök megjegyezte:
  - De a tisztviselőknek tetszeni fog! Nem az számít, hogyan szavaznak, hanem az, hogy hogyan gondolkodnak!
  A miniszterek tapsoltak...
  Érezhető volt, hogy Putyin utódja a saját személye. És lehet majd bátrabban lopni. Ráadásul Navalnij példája megmutatta, hogy a hatóságok ellenségeit zárják be, és nem azokat, akik lopnak!
  A megbízott elnöknek egyéb utasításai is voltak. Különösen arra kérték a képviselőket, hogy hivatalból legalizálják a moszkvai lakások ingyenes privatizációját. Ez sok nem-rezidenst nagyon inspirálna.
  És a képviselőknek két összehívást is kellett volna ellátniuk - száz százalékos nyugdíjat kell fizetni, életkortól függetlenül.
  És ez még csak a kezdet.
  És Mishustin posztumusz Putyint a Hazáért Érdemrend első fokozatával tüntette ki.
  És úgy döntöttek, hogy Putyinnak nem csak arany koporsót készítenek, hanem még mindig gyémántokkal teleszórják.
  Ugyanebben az időben Mikhail Mishustin és Joe Biden beszélt telefonon;
  Telefonon beszélt Mishustinnal...
  Oroszország megbízott elnöke ezt mondta:
  - Mindannyian megértjük, hogy ideje véget vetni a hidegháborúnak! Csak gyengítjük egymást!
  Biden egyetértett ezzel:
  - Nem kell hibrid háború! És még jó, hogy meghalt ez a szörnyeteg Vlagyimir Putyin!
  Mishustin őszintén megjegyezte:
  - Ennek én is örülök... De egyelőre muszáj nyilvánosan eljátszanom a gyászt és a halottakat dicsőítenem! De miután elnökké választanak, igaz barátok leszünk!
  Az Egyesült Államok elnöke logikusan megjegyezte:
  - Nem a személyiség a lényeg! Fontos rendszer! Második ciklusra nem indulok, de a rendszer marad!
  A megbízott elnök megkérdezte:
  - Mi van Trumppal?
  Biden felnevetett.
  Nem lesz még egy Trumpunk!
  Mishustin egyetértett:
  - Igen, de nem lesz második Putyinunk! Minden körben forog!
  Az Egyesült Államok elnöke dühösen válaszolt:
  - Szerintem nem! Az USA-nak fenntarthatóvá kell válnia. Az inga állandó kilengése egyik vagy másik irányba csak árt nekünk!
  A megbízott elnök megerősítette:
  - És van egy kommunista Alekszej Kuznyecovunk. Százszor rosszabbá válhat számodra, mint Putyin!
  Biden azonnal felfogta a lényeget, és bólintott:
  - Mi segíthetünk ebben a szent küzdelemben!
  Mishustin nyíltan kijelentette:
  - Szükséges, hogy Kuznyecovnak külföldön legyenek számlái és ingatlanjai. És ennek alapján hatalmas botrányt robbantunk ki!
  Az Egyesült Államok elnöke sóhajtva mondta:
  - Megcsináljuk! És mit kapunk cserébe!
  A megbízott elnök megnyugtatóan mondta:
  - Töröljük Dima Jakovlev törvényét!
  Biden nevetett, és megjegyezte:
  - Gondolja, hogy az ön árvaházaiból származó alkoholisták gyermekeinek örökbefogadása nagyban segíti Amerikát?
  Mishustin logikusan tiltakozott:
  - Az amerikaiak pozitívan fogják fogadni. Csökkenteni kell a kölcsönös hisztéria mértékét a médiában! Engedd, hogy a tied kisebb nyomást gyakoroljon ránk. És lefagyasztom a médiánkban az Ön ellen irányuló támadásokat!
  Biden mosolyogva jegyezte meg:
  - Szabadabb a médiánk. És egy ideig támadások következhetnek Oroszország ellen. De te nem fogsz összefutni, és mi sem fogunk fenekedni!
  Mihail Vladimirovics megjegyezte:
  - Majd beszélünk még Putyin temetésén... Megbeszéljük a vitás kérdéseket. Mindenesetre Vlagyimir cárral ellentétben megértem, mennyire veszélyes Kína. És hogy együtt kell megállítanunk őt!
  Az Egyesült Államok elnöke egyetértett:
  - Még jó, hogy van megértés! De próbálj meg úgy viselkedni, hogy mindenki lássa, Oroszország jó irányba változik!
  Mishustin megerősítette:
  - Már aláírtam a kegyelmet Alekszej Navalnijnak, és ez egy jelzés önnek - máris mások vagyunk!
  Vlagyimir Putyin temetése után a mauzóleumba helyezték
  Vlagyimir Putyin koporsója pedig vastagon tele van aranylevelű gyémántokkal. És szép és gazdag.
  Vendégek érkeztek a világ minden tájáról. Beleértve Kínából, USA-ból, Ukrajnából és így tovább.
  Mishustin, ahogy ígérte, megbeszélést tartott Bidennel. De előtte találkozott Hszi Csin-ping elvtárssal is. Megpróbálta meggyőzni kínai barátját, hogy Oroszország továbbra is az Égi Birodalom szövetségese, és semmi sem fog változni. De Mihail Vladimirovics kerülte a konkrétumokat. Kína eddig semmi pluszt nem követelt Oroszországtól, de oké. Bár Hszi Csin-ping utalt arra, hogy Oroszország katonai titkokat és technológiákat oszthat meg Kínával, valamint alacsonyabb olaj- és gázárakat. Például Kína nagyon megerősödött a járvány után, és hogy vannak ilyen erőforrásai...
  Mishustin úgy érezte, hogy a kínaiak nyomást fognak gyakorolni Oroszországra. Sőt, több hatalom és több arrogancia. Hszi Csin-ping meghívta a megbízott elnököt, hogy látogassa meg Kínát, és beszéljen meg néhány vitás kérdést ott.
  Látható, hogy a Kínai Népköztársaság elnöke úgy néz Mishustinra, mintha nem lenne egyenrangú fél, és egyértelműen meg fogja szorítani. És még hidegebb van a szemében. Hszi Csin-ping hamarosan harmadik ciklusban is indul - ellentétben Teng Hsziao-ping hagyományaival. És ez ellen a párt jelentős része nem olyan nagy elvtárs Xi, hogy két feltételt sértenek. A külpolitikailag határozatlan vezetőnek tartott kínai elnök természetesen nyomást akar gyakorolni Oroszországra. Ráadásul az utód politikai értelemben és az emberek szeretetében gyengébb, mint elődje.
  Hszi Csin-ping meg akarja mutatni, mire képes, és meg akarja dönteni Oroszországot, hogy az oroszok csak junior partnerek.
  Mishustin érezte. Mint Sztálin halála után, amikor Mao Ce-tung élesen megnövelte a Szovjetunióra nehezedő nyomást, és sokkal keményebbé és megalkuvást nem ismerőbbé vált.
  A Bidennel való találkozón Mihail Vladimirovics próbált magabiztosnak tűnni, de a keze remegett.
  Az Egyesült Államok elnöke köszöntötte. És elkezdtek beszélgetni.
  Mishustin azt mondta:
  - Mi vagyunk Oroszország - ez a fegyverek és nyersanyagok kovácsa! Ugyanakkor óriási tudományos potenciál van benne. És a mi felelősségünk, hogy a világot stabilan és virágzón tartsuk.
  Biden egyetértett ezzel:
  - Természetesen Oroszország erős ország és világhatalom. És legyünk barátok, és tartsuk össze a világot!
  A megbízott orosz elnök bólintott.
  Igen, Joe úr! Ehhez azonban a közvéleményt kölcsönös alkotásra kell hangolni. Nem szabad hozzánk hozzányúlni, de nekünk sem szabad hozzád!
  Az Egyesült Államok elnöke megjegyezte:
  - Szabad sajtónk van!
  Mishustin bólintott.
  - És formálisan szabadok vagyunk! De a tényleges függőség mindig jelen van!
  Biden megjegyezte:
  - Tartsa meg az újságíróit, és nekünk is könnyebb lesz megtartani a mieinket!
  Oroszország megbízott elnöke kijelentette:
  - Kölcsönös döntés lesz támadás nélkül!
  Az Egyesült Államok elnöke logikusan megjegyezte:
  - Ez önmagában nem elég! Közös amerikai-orosz barátságra van szükségünk! Hogy ne keljünk fel egymás ellen!
  És fordítva, dicsérték és baráti ünnepeket cseréltek!
  Mishustin egyetértett ezzel:
  - Legyen így! Bezárunk pozícióinkban! Gyermekküldöttséget küldök az USA-ba!
  Biden bólintott, és megjegyezte:
  - Igen, és Dima Jakovlev törvényét hatályon kívül kell helyezni. Nagyon sértő az amerikai népre és a médiára!
  A megbízott elnök egyetértően bólintott.
  - Mondja el elnök úr! Te és én Joe barátai vagyunk örökre! Barát leszek az utóddal, akárki is legyen!
  Az Egyesült Államok elnöke lényegében azt kérdezte:
  - Meg tudja nyerni az orosz elnöki posztra való választást?
  Mishustin egyetértően bólintott.
  - Nem az számít, hogyan szavaznak - az számít, hogyan gondolkodnak! Nyerni fogok, és az új pályám bölcsebb lesz!
  Biden megjegyezte:
  - Segíthetünk a választásokon!
  Oroszország megbízott elnöke megjegyezte:
  - Itt az a fő, hogy ne avatkozz bele! Az ellenség, különösen a kommunisták, szintén Nyugat-ellenes retorikát alkalmaznak. A Nyugathoz való túl erős közeledést propagandacélokra használhatják fel. A lényeg itt az, hogy ne adj nekik okot az Egyesült Államok kritizálására. Különösen Afganisztánban állunk készen arra, hogy segítsünk Önnek. Van tapasztalatunk ebben az ügyben, és nincs szükségünk a tálibokra Oroszország mélyén!
  Az Egyesült Államok elnöke sóhajtva megjegyezte:
  Ez a háború túl sokáig tartott. Az amerikaiak túlnyomó többsége úgy gondolja, hogy nekünk nincs ott semmi dolgunk! Valóban, miért költenénk egymillió dollárt minden egyes katonánkra ebben az országban!
  Mishustin bólintott, és az orrát szippantva megjegyezte:
  - Igen értelek! Ukrajnával szemben is egyre több kritikát érünk. És ez egy nagyon agresszív kritika! Főleg az új kommunista sztár, Nyikolaj Bondarenko oldaláról! Ez egy igazi szörnyeteg!
  Biden mosolyogva megjegyezte:
  - Bebörtönözheted, mint Navalnijt!
  Oroszország ügyvezető elnöke megjegyezte:
  - Így van, ki fogjuk szabadítani Navalnijt! Már aláírtam a kegyelmét!
  Az Egyesült Államok elnöke egyetértően bólintott.
  - Ez jó! Így könnyebb lesz propagandát folytatni az új, orosz vezetés javára!
  Mishustin mosolyogva bólintott:
  - Jó lesz, barátom!
  Biden sóhajtva megjegyezte:
  - Jaj, az Egyesült Államok elnöke túl öreg, és nincs sok hátra! Ebben az esetben hosszú távú kapcsolatrendszerre van szükség!
  Oroszország megbízott elnöke megjegyezte:
  - Nincs kedvem megismételni Putyin útját és visszaállítani a határidőimet! De a fő a buli, és a hangulata, a vezető pedig másodlagos!
  Az Egyesült Államok elnöke egyetértett:
  - Igen, a párt és a rendszer az elsődleges! És ebből a szempontból örökre együtt leszünk, ha kidolgozunk egy működőképes rendszert!
  Mishustin bólintott, és megjegyezte:
  - Ha beérik a közvélemény, csatlakozunk a NATO-hoz, a G8-hoz, sőt az Európai Unióhoz is! Remélem az EU lesz a jövő!
  Biden megerősítette:
  - Igen, létrehozunk egy euro-amerikai-ázsiai uniót! A jövő a világ politikai globalizációjában lesz! Végül is a globalizáció progresszív folyamat, nem?
  A megbízott elnök egyetértett:
  - Kétségtelenül progresszív! És ezt megértem, Putyinnal ellentétben, aki a többpólusú világ híve volt!
  Az Egyesült Államok elnöke logikusan megjegyezte:
  - A többpólusú világ zsákutca! Csak az emberiség megmentésének politikai globalizmusában, a kölcsönös pusztulástól!
  Mishustin agresszíven megrázta a fejét.
  - Nagy és kölcsönös pusztítás! Hiszen egy bolygónk van, és mindannyian emberek vagyunk! Barátoknak kell lennünk! De Putyin a középkorban is megmaradt az elképzeléseiben!
  Biden megkérdezte:
  - És miért teleszórtad gyémánttal a koporsóját?
  Oroszország ügyvezető elnöke kuncogott:
  - Persze, hogy túl sok! De mi a tömeg ösztöneire játszunk. Vlagyimir Putyint szó szerint szentté avatták, és élő istenséggé változtatták! És ezt figyelembe kell venni! De hamarosan alábbhagy a kábítószer, és új vezére lesz a nemzetnek! És jön a huszadik kongresszus!
  Az Egyesült Államok elnöke kuncogott, és így válaszolt:
  - Huszadik kongresszus! Rendben van! Oroszország jó irányba halad! És persze te választasz...
  Mishustin magabiztosan kijelentette:
  - A civilizációt választom a barbárság ellen!
  Biden elismerően bólintott.
  - Jobb, ha nem mondod!
  Oroszország megbízott elnöke megjegyezte:
  - Legyen gyémántban, de ez a Putyin mégis koporsóban van! És az arany nem élteti! Szóval most én vagyok a király! És nem adom át a trónomat senkinek!
  Az Egyesült Államok elnöke mosolyogva mondta:
  - Nincs trón - mi csak a nép szolgái vagyunk!
  Mishustin egyetértett ezzel:
  - Igen, a nép szolgái vagyunk, de valamiért elkezdték zaklatni a tulajdonosokat!
  Biden agresszíven megjegyezte:
  - A királyok korszaka elavult! Az elnök mindenekelőtt a nép szolgája!
  És az amerikai elnök ivott egy kis gyümölcslevet... Mishustin jobban szerette a vörösbort. Gyönyörű lányok hozták neki.
  Szünet következett... Mishustin megjegyezte:
  - Lehetetlen mindent megbeszélni Oroszország elnökének temetésén. És amíg meg nem választanak köztársasági elnöknek, meg van kötve a kezem. Veszélyes azonnal az Egyesült Államokhoz való közeledésért indulni. Itt bölcsen és ésszerűen kell cselekednie, szükségtelen szélsőségek nélkül!
  Biden egyetértően bólintott.
  - Igen, nem sietünk! De mi a helyzet Ukrajnával?
  Oroszország ügyvezető elnöke megnyugtatóan mondta:
  - Velük kell helyreállítani a gazdasági kapcsolatokat, és mindenekelőtt. És akkor oldja meg a vitás kérdéseket! Amíg nem rontjuk a kapcsolatokat!
  Az Egyesült Államok elnöke megjegyezte:
  - De a minszki megállapodásokat felül kellene vizsgálni! És hajtson végre számos változtatást, amihez az ukrán fél ragaszkodik!
  Mishustin megerősítette:
  - Megpróbáljuk megvalósítani. Működni fog. Ne felejtsd el, hogy én magam is csak cselekszem, és nem volt időm megerősíteni magam! Meg kell érteni, hogy ugyanaz a Shoigu és Medvegyev és más biztonsági tisztviselők még nem a védenceim! És megmutathatják magukat!
  Biden egyetértően bólintott.
  - Értem! És megpróbálok mindent óvatosan megtenni, és nem ártani az új orosz kormánynak. Nem kell egy fiatal és tehetséges kommunista érkezése! Intellektuális segítséget szeretne?
  Oroszország megbízott elnöke megjegyezte:
  - Van elég okos emberünk! Azonban valami a mi tapasztalatainkból jól jöhet... Azaz, elnézést az amerikai tapasztalatok miatt!
  Az Egyesült Államok elnöke felidézte:
  - Egy időben még Jelcinnek is segítettünk! Ha nem a mi politikai technológiánk, akkor ez nagy kudarc lenne a választásokon. És így le tudták zárni a különbséget a kommunistákkal, aztán feldobtak még néhány cédulát. Ráadásul Alexander Lebedet belsőségekkel vették! És zseniális műveletet hajtottak végre, hogy áthaladhassanak egy áthatolhatatlan mocsáron, és igazi csodák!
  Mishustin, hamis fogait feltárva, megjegyezte:
  - Kormányunk tekintélye nagy! És az emberek még nem állnak készen a kommunisták visszatérésére! És remélhetőleg soha nem is fog! És mindenkit a falra kenünk!
  Biden nevetett, és így válaszolt:
  - Az is jó! Imádom a harcot!
  Az elváláskor mindkét uralkodó kezet fogott, és elváltak ...
  Mishustin egy rövid megbeszélést is tartott Zelenszkijvel a menyasszonyról Putyin mauzóleumában. Ukrajna elnöke boldognak tűnt, elvégre országa fő ellensége meghalt. A vita elég gyorsan zajlott. Néhány gazdasági szerződést a helyszínen aláírtak.
  Mishustin megjegyezte:
  - Donbass nem szükséges nekünk! Nincs hova tenni a szenet! Miért próbáljunk meg előfizetni rájuk!
  Zelensky megjegyezte:
  - Csak ne avatkozz bele - mi magunk oldjuk meg a Donbass problémáját!
  Oroszország ügyvezető elnöke kuncogott, és megjegyezte:
  - Kétlem, hogy képes leszel erőszakkal legyőzni őket, még ha nem is avatkozunk közbe! erősen kétlem!
  Ukrajna elnöke mosolyogva válaszolt:
  - Amerika és a NATO segíteni fog nekünk. És hidd el, az ukránok nem tudnak rosszabbul harcolni, mint az oroszok! Emlékezz a Klitschko testvérekre!
  Mishustin a homlokát ráncolta. Váratlanul visszatért a ringbe a már tartalékba, vagyis a Hírességek Csarnokába írt Vlagyimir Klicsko, bár már mindenki belefáradt a várakozásba. Az egykori világbajnokkal pedig négy változatban, Ruiz-zal vívott. És egy viszonylag fiatal bokszolót küldött erős ütéssel a kiütésre.
  Ez nagy feltűnést keltett a boksz világában. Most pedig Wladimir Klitschkónak visszavágót kell vívnia Tyson Furyval! És persze egyszerűen nagyszerű! És ha Wladimir Klitschko bosszút áll, igazi legenda lesz! És megdönti Foreman rekordját! És akkor ott van Usyk és Lomachenko - szintén sztárok!
  Oroszország ügyvezető elnöke kuncogott, és így válaszolt:
  - Jobb, ha nem sietsz! Oldjuk meg ezt a problémát! Néhány kompromisszum itt lehetséges, főleg, hogy ez egy legális ukrán terület. És nagy nyomást gyakorolhatunk a szeparatistákra!
  Zelenszkij egyetértett ezzel:
  - Persze sokkal jobb ezt békésen elérni! Szóval remélem kijövünk!
  Mishustin üvöltött:
  Mi a békéért, a barátságért vagyunk,
  A világ mosolyáért...
  A találkozások szívélyességéért!
  És a helyszínen aláírtak valamit... Zelenszkij megígérte, hogy megfékezi a Radát és enyhíti az orosz nyelvről szóló törvényt.
  Mishustin viszont kedvezményeket adott a gázra és az olajra. Ugyanakkor mindkét fél kezet fogott.
  Oroszország ügyvezető elnöke új alkotmánymódosításokat is javasolt. A választójog tizennégy éves kortól és a fogvatartottak bírósági ítélet alapján. És létrehozza az alelnöki posztot is. Hogy ez egy stabilabb politikai rendszer legyen. És akkor végül is Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin meghajlott. Több éven át azonban rendkívül fáradtnak tűnt. És ez nem okozott nagy meglepetést.
  Sokkal nagyobb kellemetlenséget okozott Nyikolaj Bondarenko jelensége, aki megbuktatta az idős Zjuganovot, aki már akkor is őrültségbe esett. Ha Navalnij kétségtelenül erős vezető, de nem túl népszerű liberális a nép körében, akkor Bondarenko a kommunistákat vezette - és ez kolosszális hatalom és népszerűség.
  Gennagyij Zjuganov valóban akkora ellenzék, hogy ajándék minden kormánynak: öregnek, betegnek és szenilitásnak! És túl konzervatív és archaikusnak tűnik, még a kilencvenes években is. De már eltelt a huszonegyedik század harmadik évtizede, és a kommunistáknak kétségtelenül új vezetőre van szükségük, és ezt mindenki látja, aki nem vak!
  És most valóra vált a Kreml rémálma, és a kommunistáknak van egy igazi és fiatal, és megjelent egy harcos harcos!
  És ez persze komoly. 2022 az előrehozott elnökválasztás éve lett Oroszországban. Az uralkodó elitre pedig nagyon komoly megpróbáltatások vártak. A gyenge és öreg Zjuganov ezúttal már nem lehetett sparringpartnere a kormányjelöltnek. Bár a legjobb versenyzőt nem lehet megtalálni. Amikor Zjuganov beszél, az emberek ásítanak, vagy akár hányni akarnak. És csalót és szélhányt csináltak Grudininből. Ráadásul Pavel Grudinin sem fiatal már. És mindenesetre idősebb Mihail Mishustinnál. És kényelmes is lenne harcolni vele.
  De Zjuganov nem olyan egyszerű, és a kommunista pártból került be az elnöki székbe. Nyikolaj Bondarenko pedig megakadályozható, hogy hibát találjon a rendőri posztban.
  Nem? Gennagyij Zjuganov ajándék sparringpartnerként.
  Zsirinovszkij nagyon hiányzik.
  Mihail Mishustin átvette és posztumusz Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkijt az Oroszország hőse csillagával tüntette ki, és vezérezredesi rangot is kapott.
  A Liberális Demokrata Pártban ezt pozitívan fogadták. És bejelentették, hogy támogatják Mihail Misustint az oroszországi elnökválasztáson.
  De a kommunisták nagyon ügyesek. Az idős szenilis Zjuganov mellett váratlanul Valentin Konovalovot jelölték az elnöki posztra Hakassia kormányzójaként.
  Sőt, abban is megállapodás született, hogy aki a minősítés élére kerül, azt segítik. És megtörténik a kölcsönös visszavonás.
  Gennagyij Zjuganov túl öregnek és lesoványodottnak tűnt.
  És hova menjen az elnöki posztért.
  Már több mint negyven jelölt gyűjtött aláírást, várható volt, hogy megdől Ukrajna rekordja. Hogy tényleg menő lett, és ádáz volt a küzdelem.
  Mihail Mishustin, hogy további szavazatokat szerezzen, megengedte az alkohol éjszakai árusítását, valamint a különböző helyeken utazó bódékat és sört.
  A dohányzásellenes törvényt is lazították. Sőt, jelentősen felpuhult, különösen azokon a pontokon, ahol a leggyakrabban megsértették, vagy nehezebb volt ellenőrizni.
  Úgy döntöttek, hogy visszatérnek a sörreklámozáshoz a televízióban. Hogy a magánújságok boldogok legyenek, megengedték nekik, hogy alkoholt és dohányt reklámozzanak.
  Mihail Mishustin bejelentette számos szabadság és vertikális liberalizáció visszatérését.
  Különösen a könnyű drogok terjesztéséért és a prostitúcióért kiszabott büntetéseket mérsékelték.
  A szerencsejáték-üzletet ismét legalizálták.
  Mihail Mishustin még Medvegyev úr hülyeségének nevezte a kaszinó betiltását, aki maga is sok mindent elherdált ott.
  És most vissza akarja szerezni Oroszország tekintélyes polgárait. Stb...
  Mihail Mishustin kormányozni kezdett. Különösen a vodka esetében csökkentette a célokat. És ismét megjelent a reklámsör a televízióban. És még sok minden más is.
  Megtörtént a liberalizáció.
  És azt javasolták, hogy a kormányzókat huszonegy éves koruktól válasszák, függetlenül azok meggyőződésétől. Amiből egyben új seprű is lett, ami már másképpen kréta volt.
  Mihail Mishustin azt mondta:
  - Lesz szabadságod és gazdagságod!
  Ezzel párhuzamosan a tisztviselők és az állami alkalmazottak fizetését is emelték. A rubel pedig még erősödött is a devizaintervencióknak köszönhetően. Sok mindent megcsináltak.
  De persze az infláció az egekbe szökött. Mihail Mishustin tíz százalékra csökkentette a szegények adóját. De még nem kezdte el emelni a gazdagok számára. És egy kicsit megnyugodva...
  A szociálpolitika ellentmondásosnak bizonyult...
  Moszkvában úgy döntöttek, hogy új játékokat és versenyeket szerveznek. És ez tényleg komoly. Különösen az alternatív olimpiai játékok megrendezésére. Függetlenül a költségektől.
  És Mikhail Mishustin egyéb projektjei. Itt van például egy ötlet is: megrendezzük a világ első literball versenyét: ki iszik meg több vodkát egy perc alatt! Itt tényleg az oroszok vehetik át az összes díjat.
  Mishustin nem bolond, hogy megissza magát! Vett egy pohár vodkát, és felütötte. És megevett fekete kaviárt egyszerre három kanállal. Aztán bekártyáztak
  dobd el.
  Aztán Mikhail Mishustin megpróbált együtt énekelni Leptsszel. Sajnos a tudomány még nem tudta feltámasztani Kobzont.
  Oroszország megbízott elnöke azonban remegett a gondolattól, hogy Vlagyimir Putyin is feltámad. De én magam is király akartam lenni, vagy király!
  Mihail Mishustint egy társaságban forgatták a lányokkal, és menő csajok vették körül.
  Oroszország megbízott elnöke a jelmondatot terjesztette elő: építsük a kapitalizmust emberi arccal! És minden férfinak szabad hozzáférése van egy nőhöz!
  És ez lelkesedést váltott ki ... Főleg, amikor Mihail Mishustin folytatta a "Dolls" program kiadását. Ráadásul ez egy jó téves információ. Alekszej Kuznyecovot kész bolondnak mutathatja. Bár a "Dolls"-ban minden ellentét elcsúfítható.
  Mihail Mishustin harcos srácnak mutatta magát.
  Például a bódékban lévő cigarettát és sört a nap bármely szakában el lehet adni. És egyet fog érteni, hogy ez rendkívül klassz. Mikhail Mishustin ismét érdekes ötleteket fogalmaz meg.
  Például fizessen a szülőknek, ha a gyerekek sportklubba járnak. Vagyis nem csak a képzés ingyenes, hanem a részleg látogatása is fizetős.
  Az egészséges életmód egyfajta népszerűsítése. És bár a sör és az alkohol most minden sarkon. És ha inni akarsz - hát igyál!
  És nem árt a dohányzás. Enyhültek a marihuánáért kiszabott büntetések. Ráadásul a nemzetközi tapasztalatokra és az ENSZ állásfoglalására hivatkozva. Különösen, már a könnyű drogok szállításáért csak pénzbüntetés szabadságvesztés nélkül.
  Általánosságban elmondható, hogy Mihail Mishustin számos módosítást vezetett be a büntető törvénykönyvben a büntetés enyhítése érdekében. Főleg ott, ahol túlzóak voltak. Különösen az erőszakmentes bűncselekmények esetében. Mint, és itt nem szükséges túl messzire menni.
  Igen, és a nők megerőszakolása olyan bűncselekmény, ahol nehéz megérteni, hogy volt-e erőszak, vagy maga a nő csábította el a parasztot, majd firkált egy nyilatkozatot. Mindenesetre ebben az esetben enyhítették a büntetést. De a nemi erőszak egy férfi és a férfiak még keményebb.
  Itt Oroszország bölcs ügyvezető elnöke felhívta a figyelmet a következményekre. Sőt, hát megbasztak egy nőt, mi történt vele? Csak a szánalom és a szeretet. És ha egy embert megerőszakolnak, akkor sokan nem fognak kezet vele. És a zónában van egy ilyen kakas. Még akkor is, ha megerőszakolták, és ellentétes a tolvajok törvényeivel!
  Mihail Mishustin szintén tizennégy évre csökkentette a hozzájárulási időszakot. Utalva arra, hogy Japánban általában tizenhárom éves. És hogy jobb, ha a tinédzserek szexuális élményt szereznek felnőttekkel és tapasztalt emberekkel. És ezt a férfiak általában megértően elfogadják. Tehát egyfajta szexuális liberalizáció.
  Ugyanakkor lehetőség van az azonos neműek házasságának legalizálására. Az alkotmányt a jogászok mindig úgy értelmezhetik, ahogy az elnök akarja.
  A melegek mindenesetre értékelték. Európában pedig még melegebbé vált a Mihail Mishustinnal szembeni hozzáállás.
  És a képmutatók kussoljanak. Putyin diktatúrája után eljött az idő - a szabadság!
  És lazaság mindenben! Különösen Mihail Gorbacsovnak építettek egy nagy emlékművet. De Putyin személyi kultusza kezdett kiszáradni. Egyre több kritika érte.
  Mihail Vladimirovics, akárcsak Mihail Szergejevics, a nagyobb személyes szabadságra kezdett támaszkodni. Amikor egyre többet engedtek. Mint egy kaszinó? És miért nem? Putyin alatt a nulla években volt. Medvedet csak a képmutatás ütötte fejbe.
  Mihail Mishustin egy csontot dobott a tisztviselőknek: most tízezer dollárig kaphattak ajándékokat. És ez természetesen örömet okozott a készülékben.
  Sőt, voltak szabad idők. A birodalmi szigort felváltotta a szabadság. És ismét meztelen női mellek jelentek meg a képernyőkön.
  És nem csak ezt. Törvényes bordélyházak keletkeztek a hadseregben. Minden katona megkapta a jogot, hogy lányokkal szeretkezzen kuponokért. És ez természetesen a demokrácia nagy vívmánya. És még a börtönökben, a kolóniákban és az előzetes letartóztatásban is el lehetett menni a lányokhoz. Különösen Mikhail Mishustin ragaszkodott ahhoz, hogy a szerelem papnői fiatalkorúak kolóniáiban legyenek. Hogy a fiúk ne erőszakoljanak meg fiúkat, hanem legyenek nőkkel.
  Akkor nem lesznek kakasok a fiatalok zónájában.
  Ugyanez a hasonlóság szintén jelentős tetszést váltott ki. És elítélés is egyben.
  Holott Mihail Mishustin szlogenje: a vertikális liberalizáció és a nagyobb szabadság különösen a fiatalok körében lenne népszerű. És egész tömegek gyűltek össze, hogy köszöntsék Oroszország új megbízott elnökét!
  Mikhail Mishustin olyan ember, aki valóban több szabadságot akart, és nem csak magának. Undorodtak a szocializmus korának tiltásaitól. A baloldali pozíciók erősödésére pedig a propaganda antikommunizmus volt a reakciója. És egyre nőtt...
  Mihail Mishustin, az agytól csontig burzsoá, most a klasszikus kapitalizmust és a teljes szabadságot akarta.
  . EPILÓGUS
  Mihail-Vlagyimir Gorbacsov-Putyin szorosan követte az iráni harcokat. A Szovjetunió hadserege elkezdte megrohamozni Teherán fővárosát. Így megtörtént egy nagy ország igazi meghódítása. Területét tekintve még nagyobb is, mint Ukrajna.
  Mihail-Vlagyimir nagyon örült: hódító lett. Az olajárak pedig az egekbe szöktek. Ez pedig lehetővé tette a katonai kiadások növelését.
  Gorbacsov-Putyin még úgy döntött, hogy háromról hat évre meghosszabbítja a hadsereg szolgálati idejét. Hogy a katonák jobban elsajátítsák a technikát.
  És töröljön minden késést. Sőt, ha elmebeteg, akkor menjen az építőzászlóaljhoz. És szolgáljanak azok, akik elítélnek. Sőt, ha valaki betölti a tizennyolcat, akkor a gyarmatról közvetlenül a hadseregbe.
  És ez klassz!
  Mihail-Vlagyimir diktátor lett, és az egész világot fenyegette. Konkrétan leszerelésről már nem esett szó. Éppen ellenkezőleg, Gorbacsov-Putyin azzal fenyegetőzött, hogy Amerikát mezítláb körbeengedi a világban.
  Ilyen lett a politika. És ami a legfontosabb, a militarizmus és a hatalom kultusza.
  És durva diplomácia.
  És még egy érdekes ötlet: ne csak férfiak, hanem nők is szolgáljanak a hadseregben.
  És most a lányok tizennyolc éves koruktól bemennek a hadseregbe. És harcolniuk kell és győzniük.
  És ez nagyszerű.
  Itt a lányok harcolnak, megrohamozzák Teheránt és kolosszális erőt demonstrálnak;
  Egy hat hős, bárhol is nem járt, és készen áll a harcra bármely hadsereggel.
  Oleg Ribacsenko meglengette mágikus kardját. Megnyúltak, és vajkésként vágták át a drónokat. Ezt követően a fiú csupasz lábujjával megdobott pár robbanószeres borsót.
  Az iráni tankok felrobbantottak.
  A fiú ezt énekelte:
  - Dicsőség az orosz kard korszakának!
  Margarita is meglengette a pengéit. Lecsaptak a helikopterekre. És akkor a lány pusztító tűket dobott csupasz lábujjaival.
  Széttépte az ellenfeleket, és nyikorgott:
  A kommunizmus ügyéért!
  És itt van Natasha a támadásban... Hogyan vág karddal a vallásos iráni légi közlekedéshez. És pusztítsd el az ellenséges repülőgépeket. Aztán csupasz lábujjakkal gyilkos bumerángot indít, széttépve a keleti, iráni birodalom katonáit.
  És akkor, mintha a köldökből, villámlik. Aztán ledobja a melltartóját, és egy skarlátvörös mellbimbóból elindít egy pulzárt.
  Széttépi Khomeini katonáinak tömegét, és üvölti:
  - Dicsőség a szovjet nép korszakának!
  És akkor Zoya vad dühvel vágott neki. A karddal való meghosszabbítással és a harckocsik tornyainak levágásával is zúz.
  És akkor a csupasz lábak ujjai, mint egy égő anyag, elindulnak. És akkor a halál ajándéka lesz a csupasz sarokról.
  A bíbor mellbimbók pedig villámok zuhatagát bocsátják ki a helikoptereken. És akkor a köldökből valami halálos kiválik.
  Ágoston is ezért küzd. Az a lány halálos. És a rubin mellbimbókból villámlik. A csupasz lábujjak pedig pulzárokat dobnak. És egy sugárral a köldökéből végzetesen kiegészítette Khomeini csapatait.
  És a nyelv megmutatja és morogni fog:
  - Oroszország anyáért!
  Tehát Svetlana nagyon agresszív a csatában. És a kardjai meghosszabbodva levágták a repülőgépeket és a tankokat is.
  És az eper mellbimbóból hogyan fogja kiszabadítani a teljes halál folyamait. És akkor a köldöküket egy gyilkos ütéssel megölik. A mezítláb után pedig olyat fognak használni, hogy sok ellenséget szétszakítanak. Irán az elosztás alá került. Mindenkinek bizonyítva, hogy az erőt nehéz megnyerni.
  Különösen akkor, ha Oroszország, vagy inkább a Szovjetunió Irak oldalán áll, amely megbéklyózta a perzsák fő erőit Nyugaton. De Oroszország még mindig ortodox és ateista egyszerre, ezért nincs nagyon közel Irakhoz.
  Khomeini diktátor, rossz embereket támadott meg.
  Oleg Ribacsenko élesen megnyúló kardokkal vágta az iráni drónokat és repülőgépeket, és levágta őket. Aztán gyermeklábak csupasz lábujjaival kiszabadított egy halálos, pusztító villámot, amely megolvasztotta az ellenséges tankok tömegét.
  És akkor a terminátor fiú fütyül. A varjak tömege pedig mély ájulásba esett, és Khomeini diktátor iráni hadseregére zuhant.
  A fiú felkiáltott:
  - Oroszország szövetségeseiért!
  Margarita Korshunova is elkeseredetten és merészen küzd. Malmot működtet kardokkal. Aztán csupasz lányos lábai, amint egy igazi és veszélyes halál ajándékát indítják el.
  Ezután a lány kisülést fog kilőni a köldökéből, és elpárologtatja az iráni tankok és repülőgépek tömegét.
  És akkor Margarita hogyan fütyüljön. És a hollók szőnyegként hullanak majd az iráni katonák fejére. És valóban áttörik a tornyokat, és letépik a szárnyaikat.
  A lány sikított:
  - Békekezdeményezéseinkért és az ortodox testvériségért.
  Natasha ismét kétségbeesett támadásban van. Kardjai hatalmas pusztítást okoznak. És annyi repülőgépet és tankot levágtak. Aztán a csupasz lábujjak a megsemmisülés borsóit dobják szét, és ellenfelek tömegét tépik szét, tornyokat tépve le a tankokról. És akkor a skarlát mellbimbós lány pulzárral ver Khomeini seregére.
  Aztán a köldökből villámcsapás jön, olyan halálos. És a végén, hogyan repül majd el a magoplazma patak a Vénusz kebeléből.
  A harcos felüvöltött:
  - A szövetségeseinkért!
  Következő vágja Zoya. A harcos lány helikopteres technikát használ. Aztán a mezítláb mintha a halál ajándékát bocsátaná ki. A bíbor mellbimbókból pedig halálos villámok szállnak ki, lecsapva az ellenfelekre. Aztán a pulzárok köldökpatakaiból.
  És a Vénusz barlangjából az iráni katonák megsemmisítésének új részei és tankok repülőgépekkel.
  A lány felkiáltott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Augustine ismét akcióba lendül, mint egy lépcsőzetes villám. És most a kardja szakállként vágott a gyökeréig. A csupasz lábujjak pedig a teljes megsemmisülést ajándékozzák. Aztán lézersugarak repülnek ki a rubin mellbimbókból, amelyek átvágják az iráni tankokat és repülőgépeket.
  De a köldökből a villám pusztítással lő.
  És így jön ki a Vénusz kebeléből egy pokoli halálcunami, amely kétségtelenül halált hoz mindenre, ami a Szovjetuniót támadja - bár ebben az esetben Gorbacsov-Putyin támadta meg Iránt. A repülőgépek, tankok, drónok tömege pedig teljesen leégett.
  A lány dühösen énekelte:
  - Igyunk együtt Oroszországért, pontosabban a Szovjetunióért és Irakért!
  Svetlana is dögösebb a csatában. És a legkisebb szánalom nélkül levágja Khomeini csapatait. És csupasz lábujjaival a megsemmisülés borsóját hajítja, szétzúzva az ellenséget.
  És a teljes pusztítás folyamai szállnak ki az eper mellbimbóiból, ami felborította a forradalmi Irán tankjainak és repülőgépeinek tömegét. Még a görgők is repültek minden irányba.
  És a köldökből egy egész villámsugár, amely Khomeini sok harcosát felolvasztotta.
  És akkor a Vénusz kebelét is, ahogy a mágikus plazma szökőár hullámzik, és Khomeini csapatai véget érnek.
  Svetlana üvöltött:
  - A kardért az orosz Krisztus dicsőségére!
  Oleg Rybachenko és a lányok ezután komoly küzdelmet adtak az irániaknak. És erős mágiát használtak. A lányok még a Vénusz kebléből is mágikus energiafolyamokat és varázscunamit dobtak ki. Khomeini harcosait pedig úgy ütötték ki, mint a teket a labdával.
  Oleg Rybachenko nemcsak pokoli iszlám tankokat vágott kardokkal, hanem fütyült is. És varjak döngölték az iráni gépeket. A földdel egyenlővé tették őket.
  Margarita Korshunova is úgy viszi, ahogy akarja, de ő kardokkal fogja működtetni a malmot, levágva a kaukázusi harcosokat. Aztán mezítláb fog és indít egy erős pulzárt.
  És elpusztítja az irániakat, mint egy döngölő módszer. És ahogy a lány fütyül, és a varjak hullottak a pokoli iszlám repülőkre.
  A lány felkiáltott:
  - A kommunizmusért az egész világon!
  Natasha is támadja az irániakat. És most elveszik a kardját, és ferdén vágják. És most a mezítláb valami halálos dolgot indít el, ami széttépi az ellenséges járműveket.
  Ezt követően a skarlátvörös mellbimbókból származó lány forró, gyilkos pulzárokat bocsát ki. És eltalálják az iszlám hordákat. A lány pedig a forradalmi irániakat is a köldökéből villámokkal lövi le. És tényleg mindenkit megsütnek, barbecue-t csinálnak.
  De még hűvösebb, amikor a Vénusz kebeléből kitör egy energiafolyam. És elsöpörni az irániak nagy tömegét.
  Ez a kék hajú hölgy. És ordít:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  És ismét a skarlát mellbimbóból, pusztító ajándékot engedve el, megölve iráni katonákat, hozzátette:
  Akinek nagy a hasa, az éhen hal!
  Zoya is aprított, mint a káposzta ellenfelei. Nagyon könnyedén levágta őket, mintha forgácsot távolítana el. És csupasz lábujjaival megsemmisítő bombát hajított. És legyűrte az ellenséget.
  És akkor a málnás mellbimbóktól dübörög: jobbról a tankokon, balról a repülőkön! És nagyon hatékonyan törje össze az ellenfeleket.
  Aztán a kerek köldökből egy sor villámmal. És égesse el Khomeini katonáit, és tegye őket tepertővé.
  És akkor a Vénusz barlangjából a megsemmisítő energia egész tornádója száll fel és repül ki.
  A lány szellemesen kiáltott:
  - Magasra szálló madár, nem emeli fel az orrát, nem szárnyal a felhők között!
  Augustine közvetlenül részt vesz a csatában. Nem lány, hanem egyszerűen tigris. És szó szerint karmokkal tépi az ellenséget. És vág, esélyt sem adva karddal.
  És most mezítláb a megsemmisülés rendkívül halálos ajándékát indítja el. Az ellenfelek kis foltokra tépése. És az üdvösség legkisebb esélyének megfosztása.
  De a rubin mellbimbókból villámok szállnak ki, szó szerint égetve az irániakat, mint a papírt.
  És egy pulzárt dobnak ki a köldökből. És hogyan vág át a pokoli iráni tankokon. És lerombolják a tornyaikat.
  A Vénusz kebeléből pedig egy újabb mágikus plazmafolyam tör elő. És ha elégeti, akkor Khomeini csapatai nem találják eleget.
  És a harcos azt mondja magában:
  - Aki oroszlán akar lenni, nem bírja a farkast, az marad a madárjoggal!
  Svetlana ismét mozgásban van. Fémet vág karddal. És csupasz lábujjaival halálos gránátokat bocsát ki. Tépi és égeti az irániakat.
  Ugyanakkor a lány nem felejt el villámot küldeni az eper mellbimbóiból.
  De a köldökből kitör, pusztító és megolvad a fém.
  De a Vénusz barlangjából felszáll és kirepül egy lézersugár, amely mindenkit elvisz és elvág.
  Aztán felmordul:
  - A madárjogok leggyakrabban a szamarra gondolnak, és a birkákra!
  Oleg Rybachenko továbbra is nagyon magabiztosan küzdött, demonstrálva egy titán erejét. Itt karddal vágja az irániakat. És akkor a gyerekek lábujjainak csupasz lábujjaival többet indít, mint egy gyilkos gránátot. Széttép Khomeini katonáinak tömegét.
  Ezt követően a kölyök fütyülni fog, és ijedt keselyűk és varjak, mintha az iszlám Khomeinin lennének, átveszik a csapatokat és lefekszenek. És szánalom nélkül lőni kezdtek repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko szellemesen megjegyezte:
  - A szárnyatlan, akinek csirke agya van!
  Margarita Korshunova tovább pörgette a lemezjátszót kardjaival. Habozás nélkül levágta az irániakat. És ugyanakkor csupasz gyermeki lábbal pusztító ajándékokat dobált. És szakadt, mint egy halom fólia.
  És hogyan fog fütyülni, és a holló rázuhan a pokoli iszlám csapatokra. Mindegyiket porrá mossák. És amikor az irániak a madarak csapásai alatt voltak, több mint feszesek voltak - összetörték őket.
  És Margarita azt mondja:
  - Ne csinálj úgy, mintha csirkeagyú és madárjoggal rendelkező sas lennél!
  Natashka felugrik és karddal vág. Aprítsa fel Khomeini csapatait káposztára. Dobd meg a megsemmisülés ajándékát mezítláb. Rengeteg iránit ki fog kiirtani, és nyávogni fog:
  - Ha természeténél fogva nedves csirke vagy, ki fogsz száradni az éhségtől!
  És a skarlát mellbimbók halálos áramkisülést bocsátanak ki. Sok iráni csapatot kiirt. És akkor a köldökből, mint egy pulzár mozdul. És minden ellenfél darabokra fog szakadni.
  És most a Vénusz kebeléből kitör egy cunami-patak, amely mindenkit pokoli plazmával éget.
  Itt van a lány.
  Zoya pedig a vad offenzívában fölösleges szünetek nélkül legyőz mindenkit. És vágjuk a legkisebb darabokra. Szó szerint elszenesedett darabokat hagyva. És hogy mezítláb valami hihetetlenül pusztító dolog fog eldobni. És akkor valami, ami a leglenyűgözőbb halált és a teljes halált hozza, kirepül a bíbor mellbimbók közül.
  És akkor egy ilyen vad kiugrik a köldökéből, és tigrisként széttépi a varázslatos plazmát.
  Végezetül pedig a Vénusz barlangjából, egy ajándék, amely esélytelenül valódi halált hoz Khomeini csapatai számára.
  Ekkor a lány felkiáltott:
  - Csirkeagylal nem lehet aranytojást tojni!
  Ágoston kardokkal vágta le az iszlám Khomeini tankok tornyait. Aztán csupasz lábujjakkal útjára bocsátotta a halál ajándékát. De a lány rubin mellbimbói tüzes villámokat repítettek. És elégetett egy csomó iránit.
  És akkor egy egész pusztító tornádó kirepül a köldökből.
  De a Vénusz kebeléből a pusztulás kirepül, ami teljes győzelmet és pusztulást hoz.
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - A kakas még tud aranytojást tojni, de a csirke karaktere csak káoszba visz!
  Svetlana is dögös a csatában. Hogyan vágja karddal az irániakat és zúzza savanyú káposztává. És csupasz lábujjaival pusztító ajándékot küld. Porrá törni az ellenséget.
  És halálos villámok fognak kirepülni az eper mellbimbóiból. Darabokra égetik az irániakat. És itt a köldök a Khomeini-féle forradalmi iszlamisták totalitárius kiirtásának hullámát fogja küldeni.
  Végezetül pedig egy mágikus plazmabuborék fog kirepülni a Vénusz barlangjából, amely minden ellenséget egyszerre megolvaszt. És a tankok füstölni fognak, és a bennük lévő lövedékek felrobbannak.
  És Svetlana hogyan kell ordítani:
  - Miért vagytok mind a felhőkben, mert egy csirke agya!
  Oleg Rybachenko egyre nagyobb őrülettel küzd. Elveszi és levágja az ellenségeket. Mindegyik összeomlik és apró darabokra vágja.
  Aztán mezítláb, gyereklábbal dob egy gránátot, és darabokra tépi.
  Miután a fiú ismét fütyült és sok gépet lelőtt.
  Aztán hangot adott az ötletnek:
  - Még ha medve ereje van is, de csirkeagylal szamár maradsz!
  Margarita Magnyitnaja teljes erejéből vágott a kardjaival. Aztán a lány mezítláb dobta a halál gyilkos ajándékát. Csontokra és bőrre tépték az irániakat. És akkor hogyan fütyül, hogy a varjak halomra hullanak az irániakra.
  Ekkor Margarita felkiáltott:
  - Ha csirkeagya van, akkor a rókával való találkozás után a tollak repülnek!
  Natasha nagyon aktívan harcol az irániakkal. És most mezítláb valami ördögi gyilkosságot dob. És a kardok tornyokat vágtak le.
  És akkor a villámot levágják a köldökéből ...
  És a skarlát mellbimbók halálos pulzárokat bocsátanak ki. És akkor a lány elviszi, és tüzes tornádót bocsát ki a Vénusz kebeléből. És darabokra bontja az ellenfeleket.
  Aztán a lány csicseregte:
  - Ahhoz, hogy egy disznóból szeletet készíts, rendelkezned kell egy farkasfogással és egy róka találékonyságával!
  Zoya elvette a szélmalmot a kardjaival. Átvágott az összes autón, és a korcsolyapályák szétszóródtak minden irányba. És akkor a terminátorlány mezítláb bombákat indított, megsemmisítéseket. És azok a repülők elkezdték tépni az ellenséget.
  De a málna mellbimbói megfogják és pusztító villámokat bocsátanak ki. És akkor egy lézersugár kirepül a köldökből.
  És itt van a Vénusz barlangja, amely kemény tornádót lövell ki, amely szétzúzza a forradalmi iszlám Khomeini csapatokat.
  És a lány ordít:
  - Valószínűleg egy csirkeagyú sült rókát fogsz venni!
  Augustine is harcol most, úgyhogy be van kapcsolva, mint egy ébresztőóra. És szánalom és sajnálat nélkül vágja az irániakat. Mezítláb gránátokat dobál, széttépi az ellenfeleket.
  És a rubin mellbimbókból lépcsőzetes villámok szállnak. De a köldökből valami teljesen halálos kalapács kerül. És tépje szét az irániakat. És itt a halál és a pusztulás varázslatos tornádója repül ki a Vénusz barlangjából.
  Aztán a lány ugat:
  - Ha a karakter olyan, mint egy vizes csirké, akkor pénz nélkül megszárítod magad az utcán!
  Svetlana is nagyon beképzelten harcol. És karddal vág, és mezítláb gyilkos halálajándékokat dob. Aztán elviszi, és az eper mellbimbóiból mágikus plazmabuborékok zuhatagát lökdösik.
  És akkor a köldökből egy villám üt a másik után.
  De a Vénusz barlangjából hogyan ömlik majd a teljes pusztulás és a teljes megsemmisülés hurrikánja.
  Svetlana felkiáltott:
  - A csirkeagy szárnytalanná, a csirke karaktere kopasztásra küld!
  Oleg Rybacsenko felmordult és karddal vágott fordulatokkal és pusztítással. És megfogta a csupasz gyereklábakat, és gránátot indított. Sok iránit széttépett. És akkor hogyan kell fütyülni. És egy csomó varjú összetöri Khomeini hadseregének repülőgépeinek felhőjét.
  A fiú felkiáltott:
  - Ki csirke a zuhany alatt, az a rókaeledel a kunyhóban!
  Oleg még abból is elege volt egy kicsit, hogy mezítláb aprítsa és gránátokkal dobálja az irániakat. A fiú megismételte az aforizmát:
  - Ha fehér emberként akarsz élni, legyél legalább egy kicsit vörös a ravaszságban!
  Margarita Magnyitnaja csupasz lábujjaival gyilkosan megsemmisült. Sok iráni katonát elszakított. Aztán lézerrel kifújta a köldökét.
  Aztán elvette, füttyentett, és megsemmisített egy csomó repülőgépet.
  És ellenőrizte:
  - Az igazi fehér emberek nem tűnnek sápadtnak, ha kudarcot vallanak!
  Aztán a lány ismét csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés ajándékát, csicseregve:
  - Ha agyú csirke vagy, tettekkel fogsz a húsleveshez menni a rókáért!
  Natasha kiengedett egy pusztító pulzárt skarlátvörös mellbimbójából, és felkiáltott:
  - Légy sas röpte madara, de ne legyen kakasrepülésed!
  Zoya agresszíven megjegyezte, és a teljes pusztulás ajándékát is ledobta bíbor mellbimbójáról:
  - Aki sokat kakaskodik anélkül, hogy zabkását eszik, az kukorékol a kofánál!
  Augustine leejtette a megsemmisítő pulzárját rubin mellbimbójáról, és ezt motyogta:
  - Ha egy politikus sokat kakas, a választók akkor üvöltenek, mint a farkasok!
  Szvetlana villámokat okádott, mint egy vulkán eperbimbóval, és felszisszent:
  - Az a politikus, aki sokat ugat, de keveset próbálkozik, kutyaéletre hozza a népet!
  Oleg Ribacsenko vágott, és megpörgette a kardját. Csupasz, gyerekes lábával gránátot dobott, és megjegyezte:
  - A politikusok csínyt űznek, mint a gyerekek, de a trükkjeik egyidősek, mint maga a politika!
  Aztán a fiú füttyentett, miután megküzdött Khomeini seregével, leverte a varjakat, mint a homokot a farmerjáról, és újra dorombolt:
  - A politikus egy varjú, aki sas trónjáról álmodik, csak a csőre nem nőtt ki!
  Margarita racionálisan megjegyezte, és mezítláb is a pusztulás üzenetét dobta:
  - A politikus az oroszlán trónját akarja, de az elme sokszor csak egy szarvatlan tehén!
  Natasha villámot engedett ki a köldökéből, és ugatott:
  - Az oroszlán ne legyen birka, de legalább egy kis róka nem bántja, nehogy szamarak közé kerüljön!
  Zoya elvette, és csupasz lábujjával elindította a halál ajándékát. Aztán kiköpött egy bíbor mellbimbójú pulzárt, és felkiáltott:
  - Még ha oroszlán vagy, de csirkeagylal garantált a kutya élete!
  Augustina egy halálos villámcsapással csapkodta rubin mellbimbóit, és nyikorgott:
  - Aki sokat ugat a holdra, kennelbe süllyeszti az élet!
  Svetlana egy lemezjátszót tartott. Aztán váladékot adott az eper mellbimbóiból, és felsikoltott:
  - Ha egy politikus pitét ígér az égbe, akkor a választót fakopáncsnak tartja!
  Oleg Rybachenko a varjakat fütyörészve racionálisan megjegyezte:
  - Ha fafejed van, akkor biztosan tölgyet adsz!
  Margarita, ismét lemészárolva az ellenséget, kiadta:
  - Ha olyan a fejed, mint a tölgyfa, úgy letépik, mint a ragacsosat!
  Natasa szellemesen megjegyezte, hatalmas halálajándékot engedve egy skarlátvörös mellbimbóból, és megsemmisítette Khomeini csapatait:
  - A tölgyfa szavazóinak kész hársfa a politikus!
  Zoya, amint feldarabolta az irániakat, és halálsugarakat bocsátott ki mellkasának bíbor mellbimbóiból, megjegyezte:
  - Ha néma vagy, mint a filccsizma, mindig patkolni fogsz!
  Augustine szellemesen megjegyezte, végzetet küldve rubinbimbóiból:
  - Semmi sem akadályozza meg minden nap, szétrobban a sült, mint egy csirke elme!
  Svetlana kifújta az eper mellbimbóit, és azt mondta:
  - Ha van csirkeemlékezeted, elfelejted, hogyan kell sasként szárnyalni!
  Oleg pusztító ajándékot dobott egy kisfiú csupasz lábára, és nyikorgott:
  - A csirke nem madár - a csirke elme nem elme!
  Margarita mezítláb indított valamit, ami nem hagyta, hogy fájdalom nélkül meghaljon. Aztán füttyentett, varjakkal ütötte az irániakat, és nyikorgott:
  - Egy csirkeagyú választó kakast választ elnöknek!
  Natasha a skarlátvörös mellbimbóból forrón és nagyon égetően fújt, és kiadta:
  - Politikus, aki sokat kakas, csak azt vonzza, akinek csirkeagya van!
  Zoya málna mellbimbóiból az ellenségre lőve megjegyezte:
  - Kit csábított el egy politikus rókabeszéde, egy eszű csirke, és egy jellemű birka!
  Augustine, aki rubin mellbimbóiból égő pulzárokkal dobogott, megjegyezte:
  - Egy politikus számára a nyelv egyszerre kard, ostor és kulcs, de a választót elsősorban lakat alá helyezi!
  Szvetlanát villám sújtotta egy eper mellbimbóból. Az iráni és Khomeini hadsereg sok gépét és tankját szétzúzta, és kiadta:
  - A csirkepehely puha, de milyen kemény ágyakon alszanak a csirkeagyúak!
  Oleg Rybachenko egyetértett, és ismét füttyentett:
  - Az uralkodó szelíd természete sokszor az állam kemény bukásához vezet!
  Margarita befejezte, fütyörészve és varjakat küldve a fejükre, végezve az utolsó irániakkal, hozzátette:
  - A csirke agyával és a csirke karakterével olyan lesz, mint egy sertésszelet!
  A lányok nagyon klassz munkát végeztek mezítláb, és végül cunamihullámokat engedtek ki a Vénusz kebeléből. És tüzes és pokoli vihar fog menni. És minden porig fog égni.
  És Khomeini vitéz csapatai elszenesedtek.
  Igen, itt a zömüket már ledarálták, és közel a győzelem.
  A csapat a front egy másik szektorába költözött, és ott kezdett aktívan működni. Az ellenség nagyon erős és sok.
  Oleg Rybachenko kardokkal vágta le Homeini csapatait. Ugyanakkor csupasz, gyermeki lábai halálajándékokat dobtak, elpusztítva Oroszország, vagy inkább a Szovjetunió és a szövetséges Oroszország, vagy inkább a Szovjetunió, Irak ellenségeit. A menő fiú logikusan megjegyezte:
  - Furcsa irániakat ölni. Jó emberek, és virágzó ország!
  Margarita, amikor levágta Khomeini iszlám birodalmának katonáit, felboncolta a harcosokat, mezítláb korongokat dobált, harckocsitornyokat és repülőgép-farkat vágott le:
  - Igen, csúnya így viselkedni az irániakkal. Bizonyos szempontból ez a történelmi stratégiákra emlékeztet. Két út van: harcolni, vagy földi paradicsomot építeni. A választástól függően küldetéseket kap. Ahogy mondani szokták, egy katonai küldetésben nehezebb lesz paradicsomot építeni!
  Oleg Ribacsenko, hosszúkás kardjainak egyik legyintésével levágott egy tömeget irániakról, és megrázta a fejét:
  - Ez egy másik módja annak. Észrevettem, hogy a "Cleopatra" játékban a katonai küldetések során általában nincs probléma a sörrel. Békés időkben pedig az árpát csak szállítani lehet, és ez gondokat okoz.
  Margarita lemezjátszót tartott, levágta az ellenfeleket, köztük repülőket és tankokat, és sok Khomeini hadseregének helikopterét, és fogát tátva énekelte:
  - Folyók, tengerek, szorosok... Mennyi kárt okoznak!
  Oleg Ribacsenko, aki gyermeke lábfejének csupasz lábujjával egy robbanékony fűrészporcsomagot dobott, egy egész zászlóaljat amerikai és orosz gyártású harckocsikkal a levegőbe emelt pusztítással, csupasz sarkával borsót adott neki, és énekelte:
  Nem a sör öl meg embereket! A víz megöli az embereket!
  A terminátorfiú valójában olyan vagány, mint egy fiú a Conanról szóló rajzfilmből.
  És újra fütyül, rádöntve a varjakat az irániakra.
  Natasha, az ellenfeleket feldarabolva, fogát feszegetve, a malmot fogva, agresszívan vigyorgott. Itt van, micsoda vagány harcos. És itt vannak a csupasz lábujjai, amint egy gyilkos erejű robbanócsomagot dobnak szét, apró darabokra tépve Khomeini iszlám birodalmának harcosait.
  A skarlát mellbimbókból származó lány villámot fog küldeni. Megéget pár száz iránit, és dorombol:
  - A legnagyobb kommunizmus korszaka lesz!
  Aztán, ahogy a nyelv mutatja. Ez egy lány, a legmagasabb osztály.
  Zoya ellenségeket is levág. Nem ad nekik esélyt. És egy pillangó karddal fogad fogadást. Levágja az ellenfeleket, átvág több tucat iránion. Aztán csupasz lábujjakkal elindít egy robbanékony fűrészporcsomagot. Tépni fogja az ellenséget, és csipog:
  - Dicsőség a cárok és győztesek nagy Oroszországának!
  És a málna mellbimbójából kiszabadítja a halál ajándékát és a pusztulás pulzárját.
  Itt Augustine is harcol - egy harcos lány egy extra osztályból. Itt veszi, és puszta sarkával robbanóanyaggal lőtte az ellenséget. Tépd szét az ellenségeidet.
  Aztán a rubin mellbimbókból villámkisülésként. És égesd porig az ellenséget.
  És a tüdejéből kiált:
  - Dicsőség a kommunizmus hazájának!
  Szvetlana is nagy lelkesedéssel küzd. És vad őrjöngéssel és dühvel vágja az ellenséget. És csupasz lábujjával széngránátot hajít, ami széttépi az irániak tömegét. És akkor az eper mellbimbói villámokat engednek ki. És felégetik az Alijev iszlám birodalom harcosainak zászlóalját. Itt van egy lány, egy tiszta boszorkány és egy terminátor.
  Svetlana énekelte:
  - Én vagyok a hét tenger nagy harcosa,
  És elképesztően énekelek - mint egy csalogány!
  És hangosan nevetni.
  A korábban elfoglalt, pontosabban az irániak által megerősített és megszállt Teherán robajjal elesett.
  És az irániak vereséget szenvedtek. De ahhoz, hogy végre megvehessük a lábát, meg kell venni Zardabart és Agzharberimi-t is.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova és egy csapat boszorkánylány rohamozza meg Zárdabart.
  És igazi hősként harcolnak. Még akkor is, ha úgy néznek ki, mint a gyerekek. A boszorkánylányok pedig körülbelül húszévesnek tűnnek, pedig már olyan idősek, hogy az emberek nem élnek olyan sokáig.
  Oleg Rybachenko levágta Khomeini csapatait a falon, karddal tintahal technikával. Aztán csupasz lábujjaival halálos gránátot dobott, és az irániakat tépte szét. Ezt követően a fiú a hagyomány szerint varjakat ütve a fejükre fütyül Khomeini iszlám birodalma katonáinak.
  Oleg énekelte:
  - És forrongó sötétség repült a gonosz szörnyek földjére!
  És a fiú ismét az egész malmot kardokkal töltötte. Így összetöri az ellenfeleket, és szó szerint kiirtja.
  Margarita is fel van vágva, mint egy óriásit. A lány teljes sebességgel lendítette a kardját. És csupasz sarkával megadja magát a halál ajándékának. Az irániakat pedig szánalom és kétség nélkül elpusztítják.
  A lány fogta és énekelte:
  - Friss kommunizmus lesz, a fasizmus egyszerre megsemmisül!
  Oleg Ribacsenko szamovár fogadást tartott, irániakat feldarabolva, és megjegyezte:
  - Egyszerre elpusztult a fasizmus!
  A küzdelem egyre irányíthatatlanabbá vált.
  Különösen akkor, amikor Natasha csupasz lábujjával kezdett csillagokat dobálni, amelyek mindegyike egyszerre több száz irániat pusztított el. És már ha a skarlát mellbimbókból kitör a villám, és megégeti az ellenfeleket.
  A lány kotyogott:
  - Én vagyok a legerősebb a világon, minden ellenséget megölök a WC-ben!
  Zoya az ellenségre lőve nyikorgott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  És meztelen lábujjakkal, hogyan lehet elindítani egy halálos gránátot, a legpusztítóbb erőt.
  És ő egy szuper lány. A bíbor mellbimbóból indul ki a legvadabb és őrjöngő villám.
  Ágoston az irániakat feldarabolva és az ellenfeleket boncolgatva zihált:
  - A jobb változásért!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet elindítani egy halálos, robbanásveszélyes fűrészporcsomagot. És tépje szét az ellenfeleket.
  És a rubin mellbimbók után hogyan fog elhalni a pusztító villámlás és a megsemmisülés.
  Szvetlana, aki kardjával szétverte az ellenséget, és csupasz sarkával engedett egy gránátnak, kotyogott:
  - A kommunizmusért!
  És egy eper mellbimbóból olyan gyilkos dolgot szabadít ki, hogy minden ördög megbetegszik.
  Oleg Rybachenko nem figyelt a lövésekre - nem találták el a halhatatlanokat, felmászott a falra. A malmot karddal töltötte.
  Levágott egy csomó iránit, majd gyermeklábak csupasz ujjaival gyilkos halálajándékot dobott.
  Széttépett egy csomó ellenfelet, és üvöltött:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának a királyi koronával!
  Utána a terminátor fiú viszi és fütyül. És varjúfelhők hullanak majd a Khomeini iszlám birodalom katonáinak fejére.
  Margarita Korshunova is megvágja az iráni katonákat. És egy lemezjátszót tart, levágja Khomeini iszlám birodalmának katonáit. És csupasz sarkával a lány pusztító ajándékot küld, eltalálva az ellenséget.
  Aztán üvölti:
  - Dicsőség az új árja és szovjet kommunizmusnak Gorbacsov stílusában!
  És a lány kiveszi a köldökéből, ahogy kiereszti a villámot... Szóval egy csomó iráni ég el.
  Ezt követően a gyerekek egyhangúan fütyülnek, és varjak ezrei hullanak Khomeini iszlám harcosainak fejére.
  Natasha, aki az ellenfeleket aprította, és csupasz lábujjával tűket dobált, kotyogott:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  És a skarlát mellbimbóból hogyan szabadítsunk ki egy halálos villámot. És egy egész zászlóalj irániak fog égni.
  Zoya, aki ellenséget vágott le, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, felszisszent:
  - Oroszország nagyságáért!
  És a málna mellbimbótól, mintha valami nagyon halálos dologgal robbant volna. És törje össze az ellenfeleit.
  Augustina is harcol, rendkívüli agresszivitással. Összetöri az ellenfeleket, és a rubin mellbimbókból halálos villámokat bocsát ki. Csupasz sarkával pedig megadja magát egy robbanékony fűrészpornak, amely széttépi az ellenségeket.
  Aztán ahogy mondja:
  - A kommunizmusért az egész univerzumban!
  És a köldökből villámot fog hajtani!
  Ez egy lány - lány minden lánynak!
  Szvetlana is harcol. És mindkét karddal megvágja az ellenséget. Vele hosszabbítanak, egy mozdulattal több tucat embert kaszálnak le. És ekkor a lány csupasz lábujjakkal újabb, halálos halálajándékot dob, és széttépi ellenfeleit. És hogyan engednek ki eperbimbói valami pusztítót és utánozhatatlant?
  Svetlana kiabál:
  - Mihail Gorbacsov kommunizmus árja eszméiért!
  És a köldöktől, hogyan lehet kiszabadítani a gyilkos villámok egész zuhatagát. Ez egy lány - minden lány, lány!
  Oleg Rybachenko folytatja a harcot. A fiú karddal csapkod, csupasz lábujjakkal korongokat dobál és fütyül. A szívrohamot kapott hollók alaposan kiütik ellenfeleiket, és a legkisebb esélyt sem adják a megváltásra.
  És a fiú ezt énekli:
  - Imádom a tereidet,
  Imádom az erdőidet és a hegyeidet!
  Ég és föld, és az én szerepem!
  Margarita, aki feldarabolta az irániakat, és mezítláb halotti csomagokat dobált, és ellenfeleit megvágta, azt harsogta:
  - Süt a nap az ország felett...
  Tisztelet...
  Van egy szülőhazád -
  A világon minden van!
  És a lány ismét fütyülni fog, és a megsemmisítés halálos ajándékai az ellenségekre hullanak. Sok iráni katona életét vesztette.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"