Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Gorbachevga Boradi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Qudratli Demiurj xudolari 1987 yil 2 martda Vladimir Putinning shaxsiyati va ruhini Mixail Gorbachevning tanasiga yubordi. Va biz ketamiz. Demokratlashtirish va qayta qurish oʻrniga vintlar tortilib, Stalin davriga qaytish boshlandi. Afg'onistondagi urush kuchayib ketdi va oxir-oqibat Gorbachyov-Putin nazorati ostidagi SSSR hududiy bosqinchilikka o'tdi!

  PUTIN GORBACHEVGA BORADI
  ANNOTATSIYA
  Qudratli Demiurj xudolari 1987 yil 2 martda Vladimir Putinning shaxsiyati va ruhini Mixail Gorbachevning tanasiga yubordi. Va biz ketamiz. Demokratlashtirish va qayta qurish oʻrniga vintlar tortilib, Stalin davriga qaytish boshlandi. Afg'onistondagi urush kuchayib ketdi va oxir-oqibat Gorbachyov-Putin nazorati ostidagi SSSR hududiy bosqinchilikka o'tdi!
  . PROLOG
  O'n ikki-o'n uch yoshli go'zal, sarg'ish sochli bolaga o'xshab, ko'plab koinotlarning yaratuvchisi Nadgod-demiurj Sfero Katastrofovning hajmi kattalashdi. Qudratli Yaratuvchi Farzand Yer sayyorasi bilan birga galaktikani o"z ichiga olgan kaftga qaradi va shunday dedi:
  - Insoniyat taraqqiyotida nimadir noto'g'ri ketdi!
  Uning yonida Emmanuel ma'budasining yaratuvchisi paydo bo'ldi. U juda chiroyli qizga o'xshaydi. U kuldi.
  U yalang oyoq barmoqlari bilan galaktika superklasterini silkitib, tabassum bilan javob berdi:
  - Ha! Dunyo tobora ko'p qutbli bo'lib bormoqda. Va slavyanlar bir-birlarini yovvoyi g'azab bilan yo'q qilishadi.
  Sphero bola o'girildi, u shorti kiygan va ko'ngan edi. Yosh Xudoning yalang oyog'i bu safar tom ma'noda butun koinotni oldi va uni spirallarga aylantirdi. O'tkir, yoqimli bola va shunday xulosaga keldi:
  - Biz qandaydir tarzda Vladimir Putin bilan muomala qilishimiz kerak!
  Emmanuel, matbuot mushaklari bilan o'ynab - Nadbogin faqat ochiq bikini kiyib, dedi:
  - Albatta, kerak. Lekin bu faqat o'yin shaklida bo'lishi mumkin!!!
  Ko'p koinotlarni yaratgan, ammo tafakkurda bolaligicha qolgan kalta shimli demiurj bola shunday dedi:
  - Unda ko'p ruslar orzu qilgan narsani qilaylik!
  Emmanuel ma'buda marvarid tishlarini ko'tarib, tabassum bilan so'radi:
  - Va aniq nima?
  Sfero Katastrofov juda mantiqan taklif qildi:
  - Keling, Vladimir Putinning ruhini Mixail Gorbachevga ko'chiraylik!
  Emmanuel kulib yubordi, yalang oyoq barmoqlaridan olovli pulsarni chiqardi va so'radi:
  - Va soat nechada?
  Demiurj bola yorqin tabassum bilan javob berdi:
  - 1985 yilda. Ko"ramiz, Vladimir Putin qayta qurish va siyosatni Mixail Gorbachyovdan yaxshiroq boshqaradimi?
  O'g'il ham yalang oyoq barmoqlarini, qoraygan, chiroyli va nafis bolalarcha oyoqlarini qisib qo'ydi - halokatli kvazarni bo'shatdi.
  Emmanuel kulib dedi:
  - Nima edi? Bu hatto kulgili bo'lar edi! Garchi insoniyat uchun oqibatlarga olib kelishi mumkin!
  Sfero mantiqan ta'kidladi:
  - Vaqtning asosiy magistrali, faqat g'alaba qozonish. Vladimir Putin yo'q bo'lib ketadi, Ukraina bilan issiq urush, shuningdek, G'arb bilan sovuq urush tugaydi. Va hamma narsa avvalgidan ko'ra yaxshiroq bo'ladi!
  Emmanuel bosh chayqadi va kuyladi:
  - O'zgarishni qalbimiz talab qiladi,
  O'zgarish, bizning ko'zlarimiz talab qiladi ...
  Bizning kulgimizda va ko'z yoshlarimizda,
  Va tomirlarning pulsatsiyasi ...
  O'zgarish, biz o'zgarishni kutamiz!
  Sfero Katastrofov rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Men o'tkazaman!
  Va yana ular Nadbog Boyning ikki oyog'ining yalang, nafis, epchil barmoqlarini bosishdi.
  . BOB? bitta.
  Mixail Sergeevich Gorbachev erning oltinchi qismining hukmdori va imperiyaning iqtisodiy salohiyati bo'yicha ikkinchisi bo'lib chiqdi. Harbiy nuqtai nazardan, SSSR, ehtimol, birinchi bo'lgan. Shunday qilib, ellik to'rt yoshga kirgan odam deyarli cheksiz ulkan kuchga ega bo'ldi.
  Ammo bu kuchdan oqilona foydalanish kerak. SSSRda juda ko'p muammolar mavjud edi. Mamlakatda javonlar borgan sari bo'shab borar, tovar taqchilligi kuchayib borardi. Uzoq muddatli qurilish haqiqiy falokatga aylandi. Jinoyat ham, o'z joniga qasd qilishlar ham ko'paydi, partiyaning nufuzi pasaydi. Shuningdek, SSSR armiyasi Afg'onistonda botqoqlikka tushib, u erda katta yo'qotishlarga uchradi. Mastlik ham katta muammoga aylandi, ko'p odamlar shunchaki mast bo'lib qoldilar, ishdan bo'shatishlar soni ko'paydi.
  Iqtisodiy o'sish sur'ati sekinlashdi, fan taraqqiyoti muvaffaqiyatsizliklarni yo'q qila boshladi. Etnik munosabatlar ham keskinlashdi.
  Nimadir qilish kerak edi. Tashqi siyosatda, sovuq urush va qurollanish poygasi! Va SSSR hokimiyatining qulashi va umuman kommunizm g'oyalari. Nikaraguada kontras faol, Unita Angolada faol, ko'plab mamlakatlarda urush davom etmoqda. Janubiy Afrika Namibiyadan voz kechmaydi. Qora tanlilar isyon ko'taradi, lekin zaif. Janubiy Koreya iqtisodiyotida yuksalmoqda. Neft narxi pasaymoqda...
  Mixail Gorbachev qayta qurish va demokratlashtirish jarayonini boshlashga qaror qildi, ammo bu yong"inni benzin bilan o"chirishga urinish emasmidi? Va, masalan, xalq va birinchi navbatda, milliy elita erkinlikdan qanday foydalangan? Ular tom ma'noda SSSRga qarshi devorga chiqishdi!
  Kommunistik partiyaga va sotsializm g'oyalariga qarshi. Lekin, albatta, darhol emas. Kommunistlarning o'zlari Stalinga loy tashlashni boshlagan holda, KPSS hokimiyatining qulashi uchun ilgaklar yaratdilar. Xo'sh, Mixail Gorbachev yog'ochni sindirdi. Mastlik bilan bir kurash nimadir arziydi.
  Bu, boshqa narsalar qatori, g'aznaga tushumlarning pasayishiga olib keldi. Va tovarlar taqchilligini oshirdi. Xo'sh, ichkilikbozlar Sovet hukumatini kamroq seva boshladilar.
  Ichuvchiga ko'p narsa kerakmi? Unga yarim litri uchun to"qson olti tiyindan bir shisha siyoh uchun yetarlicha to"lang, to"ydiradi. Spirtli ichimliklarni iste'mol qilishning kamayishi bilan birga, giyohvandlik ko'paydi.
  Putin Mixail Gorbachyovning jasadiga 1987 yil mart oyida, endigina ellik olti yoshida kirgan. Siz hali ham hamma narsani o'zgartirishingiz mumkin va uni tuzatish uchun hali kech emas. Hozirgacha Mixail Gorbachyov Bosh kotib kreslosiga mustahkam o"tirdi va hatto Siyosiy byurodan muxolifatdan bir qancha eski a"zolarni: Romanov, Grishin, Aliev, Tixonovni olib tashladi. U haligacha Siyosiy byuro aʼzoligiga nomzod, Moskva davlat universiteti rahbari Yeltsinni yoʻq qilgani yoʻq.
  Ammo u hech qaerga ketmaydi. O'jar bo'ladi - ular ekishadi!
  Har holda, Vladimir Putin Gorbachevning allaqachon o'rta yoshli, lekin hali ham baquvvat tanasiga ko'chib o'tdi. Uning o'zi ham sobiq hayotida, yosh va sog'lom bo'lishdan yiroq edi. Va shuningdek, muammolarda uning quloqlarigacha. Ulardan biri, albatta, Ukraina bilan urush, blitskrieg hisobi muvaffaqiyatsizlikka uchragan paytda! Va o'n minglab rus askarlari halok bo'ldi: Ikkinchi jahon urushidan keyingi eng qonli qirg'in.
  Va endi Gorbachevning tanasida yangi muammolarni hal qiling. Bu yillarda Putinning oʻzi GDRda xizmat qilgan va oʻsha paytlar nisbatan baxtli davrlar edi. Yoshligingizdan ham yaxshiroq. Yetmish yoshda esa hayot endi siz uchun quvonch emas. Uyqu esa yoshlik bilan tetiklantiruvchi emas, ertalab turish qiyin, chidamlilik esa bir xil emas - stimulyatorlardan foydalanish kerak. Va siz ayollar bilan o'zingizni yaxshi his qilmaysiz. Istak va energiya allaqachon o'lmoqda. O"lganida endigina o"ttiz ikki yoshda bo"lgan Iskandar Zulqarnaynga ko"chib o"tish yaxshi bo"lardi. Shunday qilib, siz o'zingiz keksasiz va eng kichigiga o'tmagansiz va juda yaxshi jismoniy shaklda emassiz.
  Ha, hatto qulog'igacha muammolarga botgan odamda ham.
  Chernobil allaqachon bor va ichkilikka qarshi kurashning oqibatlari va tovarlar tanqisligi va allaqachon tuhmat qilingan o'tmish - Stalin va boshqalar.
  To'g'risi, Leninning janjal qilishga hali ulgurmadi. Hozirgacha Sharqiy Yevropada bir qator baxmal inqiloblar ro"y bermagan. Ya'ni, sotsialistik lager mavjud. Sovet qo'shinlari esa Afg'onistonni sharmanda holda tark etishmadi.
  Shunday qilib, tarixni orqaga qaytarish va SSSRni saqlab qolish hali ham mumkin. Va Bosh kotib Mixail Gorbachev o'z kursisiga mahkam o'tiradi. Lekin aniq nima qilish kerak?
  Bosh kotibning tanasida bir marta Vladimir Putin o'zini bo'sh his qildi. Qayta qurish mexanizmi allaqachon ishga tushdi, demokratlashtirish va antistalinizm kampaniyasi boshlandi. Va buni xuddi shunday to'xtata olmaysiz.
  Putin-Gorbachyov ko"zguda o"ziga qaradi: u unchalik yoqimli emas. Allaqachon sochlar kulrang va ta'sirchan kal boshiga aylanmoqda. Putinning o'zi ham yetmish yoshida kalligi kamroq bo'lgan. Va Gorbachev ellik oltida, go'yo tug'ilgan kunida, o'n to'rt yillik bosh boshlanishiga o'xshaydi, lekin qandaydir tarzda bo'sh va uning fiziognomiyasi xarizmatik emas.
  Va sog'liq muammolari - eski tashuvchining xotirasi shuni ko'rsatadiki, xususan, diabet bor. Biroq, sobiq hayotida Vladimir Putin unchalik sog'lom emas edi, garchi u haqida mish-mishlar tarqaldi. Va ular Rossiya Prezidentining xokkeyni qanday ajoyib o'ynashini sahnalashtirdilar. Ammo siz yetmish yoshda va deyarli mashg'ulotsiz qanday xokkeychi ekanligingiz aniq.
  O'zidan rol o'ynashga urinish ham bo'ldi - qarimaydigan, oxiratgacha hukmronlik qilishni kutadigan o'ziga xos macho!
  Ammo haqiqatan ham Ukraina bilan urush dunyoni uchinchi jahon urushiga olib keldi. Putinning o'zi kutgandi, bu uzoq davom etmaydi: yaxshi, bir necha kun yoki ko'pi bilan ikki-uch hafta. Ammo ukrainaliklar Rossiyaga bo'ysunishni xohlamadilar. Va ma'lum bo'lishicha, rus armiyasi unchalik yengilmas emas. Ukraina generallari esa unchalik buzuq emas. Xerson poraxo'rlik bilan olishga muvaffaq bo'lsa ham. Ammo bular kichik ozchilik bo'lib chiqdi.
  Ukrainaning qarshilik ko'rsatishi Putinning ajoyib omad davrini tugatdi, o'shanda hamma narsa juda oson bo'lib tuyuldi. Shu jumladan Qrimning qo'lga olinishi. Xuddi ilmiy-fantastik romandagi kabi, Qrimda sodir bo'ldi. Hatto haqiqatda ham bunga ishonish juda ko'p emas.
  Va keyin qiyin paytlar bo'ldi: neft narxi tushdi, ammo avvalgi zaxiralar qutqarildi. Bir paytlar omad Rossiyadan yuz o'girgandek tuyuldi. Neft va gaz narxi keskin tushib ketdi va koronavirusni to'xtatib bo'lmadi. Ammo keyin omad qaytib keldi - gaz va neft aql bovar qilmaydigan darajada ko'tarildi.
  Va keyin bu Rossiya Prezidentining boshida yangradi: siz ikkinchi Chingizxon yoki Napoleon bo'lishingiz mumkin.
  Ha, va Qozog'istonga omad kulib boqdi: u erda g'alayon boshlandi. Va Tokaev yordam so'rashi uchun qo'rqitadigan darajada kuchli. Va shu bilan birga, haqiqatan ham jang qilish uchun juda zaif.
  Va bu osmondan kelgan alomatga o'xshardi: endi siz buyuk g'olib bo'lishingiz mumkin. Va Napoleon Bonapart uslubidagi zarba.
  Faqat endi dushmanni kam baholadilar. Ukrainaliklar urushga kutilganidan ancha yaxshi tayyorgarlik ko'rishdi va chuqur qazishdi. Ha, Zelenskiy ko'pchilik u haqida o'ylagandek zaif va yumshoq odam emas edi.
  Shunday qilib, Vladimir Putin umid qilgan blitskrieg muvaffaqiyatsizlikka uchradi. Urush uzoq davom etdi va shiddatli bo'ldi.
  Avvaliga neft va gaz narxi osmonga ko'tarilayotgandek tuyuldi va bu G'arbni bankrot qiladi.
  Ammo yozda dunyoda neft qazib olish hajmi oshdi va Saudiya Arabistoni Rossiyani Yevropadan siqib chiqarishga qaror qildi va narxlar yana tusha boshladi. Va keyin Tolibon eng qulay vaqt deb qaror qilib, Tojikistonga hujum qildi va MDH janubida yangi front ochdi.
  Va bu erda Rossiya deyarli yolg'iz jang qilishi kerak edi, chunki tojiklar jangovar ruhda zaif bo'lib chiqdi - ular ommaviy ravishda taslim bo'lishdi va qochib ketishdi.
  Janubda yangi front ochilishi umuman kutilgan edi. Qolaversa, amerikaliklar Tolibonni Afgʻonistonning qonuniy hukumati sifatida tan olishga va hisoblarni blokdan chiqarishga vaʼda berishdi. Tolibon esa kengaymoqchi edi. Qolaversa, Tojikiston chegarasida narkotik karvonlarining qo"lga olingani ham o"z ta"sirini o"tkazdi. Shunday qilib, siz ulkan yutuqni tashkil qilishingiz mumkin.
  Amerikada ular hatto harbiylarni Afg'onistonni erta tark etmaganliklari uchun qoraladilar: o'shanda Rossiya bilan urush ham tezroq boshlangan bo'lardi.
  Putin yetmish yoshga to"lganida jiddiy muammolarga duch keldi. Xususan, qoʻshinlarni bir qancha davlatlar va Tojikiston orqali oʻtkazish zarur edi. Va buning uchun hali ham qisman safarbarlik e'lon qiladi. Asosan, dastlab Ukrainani qo'lga kiritish uchun ko'proq kuch ajratish kerak edi. Ammo har xil harbiy ekspertlar ukrainaliklar mutlaqo befoyda jangchilar, ularni IShID bilan taqqoslab bo'lmaydi, biz ularga tom ma'noda shlyapa tashlaymiz, deb ishontirdi.
  Dastlabki kunlarda shunday tuyulardi. Ammo bitta havo-desant polki bilan Kiyevni bosib olishning iloji bo'lmadi. Bundan tashqari, parashyutchilar katta zarar ko'rdi va orqaga chekindi. Keyin qo'shinlarni Kiyev va mintaqadan olib chiqish kerak edi.
  Urush davom etdi, yo'qotishlar ko'paydi. Ukrainaliklarning qarshiligi esa kuchayib bordi.
  G'arbdan qurol-yarog' yetkazib berish ham ortdi. Rossiyada barcha targ'ibot harakatlariga qaramay, urushga qarshi kayfiyat kuchaydi. Liberal-demokratik partiya rahbari o"zgardi va bu ham signal bo"ldi: eski siyosatchilar so"nib bormoqda. Oyog'i oldiga kim chiqdi, kim o'zi ketdi. Zyuganov ham qarib, zaiflashdi. Rossiya Federatsiyasi Kommunistik partiyasida uning tanqidi kuchaydi. Bundan tashqari, Xudoning O'zi kommunistlarga muxolifatda bo'lishni va hokimiyat bilan to'qnashuvni buyurdi. Va ular Ukraina bilan urushni qo'llab-quvvatladilar. Va keyin, albatta, Zyuganovga hujumlar kuchaydi.
  Bunday vaziyatda Putin, albatta, Gennadiy Andreevich tomonida edi: hech bo'lmaganda u xavfsiz. Keksa ot jo'yakni buzmaydi, lekin u ham chuqur haydamaydi.
  Zyuganov - butun bir hodisa. Aslida, u ixtiyoriy ravishda saylovlarni Yeltsinga oshkor qildi, zaif va passiv edi. Va keyin u juda qarib qoldi. Qulay qarshilik. Kommunistlar esa unga chidashdi, bu ahmoqlik. Ular juda aqlli emaslar.
  Bu yana bir bor kommunistlar orasida etakchilik kasalligi haqida gapiradi. Yagona Rossiyada fikr va erkinlik yanada xilma-xil. Bu erda Sergey Shoygu Ukraina tufayli ishonchni yo'qotdi. Va uni hamraislikdan chiqarib tashlash g'oyalari ham bor edi.
  Putinning sog"lig"i yetmish yilligini nishonlash chog"ida yomonlashdi. Va juda jiddiy. Yetmish yoshida Stalin, Brejnev va Xrushchevlar allaqachon o'tib ketishgan edi. Putin ham bundan mustasno emas. Voris haqida o'ylay boshladi. Bundan tashqari, ukrainaliklar uni olib tashlamoqchi. Va siz hech qachon bilmaysiz. Biz hammamiz Xudo ostida yuramiz.
  Lekin o'rniga kimni tayinlash kerak? Jirinovskiynikiga o"xshamaslik uchun vasiyatsiz vafot etdi. G"oyalardan biri to"ng"ich qizini bosh vazirlikka tayinlash edi. Ammo bu iqtisodni buzishni anglatardi. Bu Mixail Mishustinga unchalik yoqmadi. U hatto Mixail Gorbachyovning ertasiga, 3 martda tug'ilgan. Va bu dahshatli alomatga o'xshardi. Ha, Mixail Vladimirovichning kal boshi Gorbachyovnikidan kattaroq. Va bu kal boshlar har doim o'zlarining o'tmishdoshlarini ezib tashladilar. Ya'ni, Mixail Mishustindan qutulish kerak, ammo kimni qo'yish aniq emas. Hammaning o'z kamchiliklari bor. Ular Dmitriy Rogozinga maslahat berishdi, ammo "Yagona Rossiya" uni unchalik yoqtirmaydi.
  Putin shaxsan Medvedevni yaxshi ko"rardi, lekin u xalq orasida mashhur bo"lmagan va, ehtimol, yumshoq tanali edi. Bundan tashqari, Medvedev o'zini ahamiyatsiz bosh vazir sifatida ko'rsatdi. Bu erda tanlov allaqachon cheklangan. Vaino ham bor edi. Shuningdek, rus bo'lmagan va urush bilan bog'liq bo'lgan familiya. Ammo u Boltiqbo'yidan va bu haqiqatan ham eng yaxshi variant emas, garchi u haqiqatan ham tulki bo'lsa ham, Vladimir Putinning o'zi kabi yomon, ayyor va xiyonatkor!
  Biroq, Dmitriy Medvedev ham tulki edi, garchi tashqi ko'rinishida u shilimshiq va yumshoq ziyoli kabi taassurot qoldirdi.
  Ammo tashqi ko'rinish aldamchi bo'lishi mumkin. General Lebed tashqi ko'rinishida juda dahshatli. Va bu elitani undan qo'rqitdi. Oligarxlar unga pul tikish haqidagi fikrlarini o'zgartirdilar. Biroq, ular Lebeddan prezident qilmoqchi emas edilar. U Zyuganov va o'sha paytda juda mashhur va shuhratparast Jirinovskiy uchun spoyler sifatida ishlatilgan. Va Lebed hatto barcha kutganlardan ham oshib ketdi. Shundan so'ng uni isitish kerak edi.
  Uzoq muddatli kelishuvdan so'ng, oligarxlar Lebedni Krasnodar o'lkasida oziqlantirishga qo'yishdi va unga federal siyosatda qatnashishni taqiqlashdi. Keyin general juda g'alati va shubhali sharoitlarda vafot etdi.
  Oligarxiyaning aksariyati Putin foydasiga tanlov qilishdi, shu jumladan, ular uni zaif irodali, kulrang sichqon deb bilishgan. Ammo tashqi ko'rinish aldamchi edi.
  Va sichqon dunyoni yadro urushi yoqasiga olib kelgan dahshatli yirtqich hayvonga aylandi.
  Aytish kerakki, Putinning biroz zararsiz ko'rinishi va aldamchi yumshoqligi unga yuqoriga ko'tarilishiga imkon berdi. Oligarxlar Yeltsinlar oilasi kohortasidan ko'ra qattiq Lebed, shovqinli va hatto isterik Jirinovskiydan ko'proq qo'rqishgan.
  Zyuganovning hisobiga ham turlicha yondashuvlar bo'lgan. Elitaning bir qismi Kommunistik partiya rahbarini ko'niktirishni va uni maqbul qilishni xohladi. Qizil oligarxlar va ko'plab direktorlar ham bor edi.
  Ammo Zyuganovning jamoasi juda katta va u yana hammaga pora berishni va yog' va parcha-parcha berishni xohlamadi. Ular o'z jamoasiga ega bo'lmagan xavfsiz Putinni afzal ko'rishdi.
  Va "Birlik" partiyasi yoki oddiy xalqda ayiq deb atalgan. Va, albatta, u, birinchi navbatda, Boris Berezovskiy tomonidan shakllantirildi: Yeltsinning obro'si va Kremldagi eng nufuzli shaxs. Aynan u "Tsar" Boris o'zining vorisi bo'lish uchun tortgan Boris Nemtsyni yo'q qildi.
  Yeltsin haqiqatan ham Boris Efimovichni o'zining vorisi qilmoqchi edi. Ammo u juda ahmoqona amaldorlarni Volgaga o'tkazishni taklif qilib, o'ziga qarshi aylantirdi va umuman olganda, odamlar bilan bo'lishishni talab qila boshladi. Va Boris Efimovichga qarshi yashirin kurash boshlandi.
  Demak, u emas, balki bosh vazir lavozimiga Kiriyenko tayinlangan, bu tabiiyroq bo'lar edi. Ammo hech kim ikkinchisini va Yeltsinning o'zini voris sifatida tayyorlamagan.
  Ajabo, Boris Davlat Dumasini tarqatib yuborish uchun Kiriyenkodan foydalanmoqchi edi.
  Bundan tashqari, oligarxlarning rejasi, yangi saylovlar va e'lon qilmaslik kerak edi. Bundan tashqari, tor fikrli Zyuganov boshchiligidagi kommunistlarning o'zlari Davlat Dumasiga saylovlarning bekor qilinishiga sabab bo'ldi.
  Ular saylov qonunchiligiga o"zgartirish kiritishni taklif qilishdi, unga ko"ra, saylovda qatnashish uchun partiyalar bir yil ichida qayta ro"yxatdan o"tishi kerak. Shu paytgacha bironta partiya o'tmagan.
  Zyuganov, albatta, o'zini ahmoq sifatida ko'rsatdi. Tarixdagi kommunistlarning eng keksa rahbari, zaif, konservativ, tashqi ko'rinishi yoqimsiz, xarizmadan mutlaqo mahrum.
  Eng kuchli, kommunistik muxolifat rahbari roli uchun eng qulay.
  Unda xudoning uchquni yo"q va u kommunistik partiyaning barcha kamchiliklarini timsol qiladi, hatto o"ttiz yil atalmish rahbarlik davrida ham elektoratdan charchagan, qarigan, umuman, bir oz yurgan.
  Albatta, Zyuganov kabi odam bilan muomala qilish eng oson. Gennadiy raqibning tashqi qiyofasini ko'rsatishga harakat qilsa ham.
  Vladimir Volfovich Jirinovskiy - Yeltsin davridagi Kommunistik partiya uchun buzg'unchi. Lekin o'zi deyarli prezident va asosiy muxolifatga aylangan spoyler.
  Va ular uni Lebeddan ham ertaroq ezib, bosishni boshladilar. Ammo keyin Jirinovskiy amalda Yeltsinning, keyin esa Putinning vassaliga aylandi.
  Jirinovskiy oxirgi marta 1997 yilning bahorida Yeltsinni tanqid qilgan edi... Shundan so"ng uning rangi o"zgarib, hokimiyatni qo"llab-quvvatlay boshladi.
  Vladimir Putin dastlab Jirinovskiydan ehtiyot bo"ldi. U Volfovich qo'rqoqlik va shaxsiy manfaat tufayli Kreml bilan do'st bo'lganiga ishondi.
  Bundan tashqari, Jirinovskiy o'z tarafdorlarining yarmini yo'qotib, impichmentga qarshi ovoz berdi.
  Va bu ham Liberal-demokratik partiya rahbarini bo'yamadi.
  Ammo keyin ular Jirinovskiy bilan do'stlashdilar. Va agar to'satdan kasallik va koronavirusdan ahmoqona o'lim bo'lmaganida, u vaqt o'tishi bilan unga birinchi chaqirilgan Avliyo Endryu ordenini bergan bo'lardi. Vladimir Volfovich dafn etilganida shaxsan u bilan xayrlashdi. Shu tariqa buyuk zukkolik bilan porlagan eng yorqin siyosatchining hayoti yakunlandi.
  90-yillarning yorqin yulduzlari: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - keyingi dunyoga ketishdi. Yavlinskiy deyarli ahamiyatini yo'qotdi va Garri Kasparov kabi unutdi. Berezovskiy osib o'ldirilgan - u juda ko'p bilgan va gapirgan.
  90-yillarning eski galaktikasidan faqat Zyuganov qoldi. Rutskoy ham unutilgan. Xo'sh, ehtimol Zorkin, u konstitutsiyaviy sud raisi sifatida rasman saqlanadi.
  MDH prezidentlarining birinchi avlodidan faqat Lukashenko hokimiyatda qoldi.
  Shuningdek, aqlli tulki. Ammo u tarmoqqa aralashib, uni yaxshi chalkashtirib yuborishga muvaffaq bo'ldi.
  Putin Lukashenkoni yoqtirmasdi, lekin tashqi ko'rinishida u o'zini do'stdek ko'rsatdi. Tabiiyki, eslab qolish va qayta tiklash variantlari.
  Uzoq vaqt davomida Vladimir Putin, hatto kichik narsalarda ham juda omadli edi. Masalan, Skripal saylovlar arafasida zaharlangan, Kemerovodagi yong"in esa saylovdan bir necha kun o"tib sodir bo"lgan.
  Ammo buning aksi bo'lsa, u bir necha foizga kamroq bo'lar edi.
  Ha, va Grudinin ahmoqona ravishda o'zining xorijiy hisoblarini o'rnatdi.
  Avvaliga Vladimir Putin keksa va charchagan, tili bog"langan Zyuganovdan ko"ra yoshroq va yoshroq odam bilan taxt uchun kurashishga qarshi emasdi.
  Ammo Pavel Grudinin juda tez mashhurlikka erisha boshladi va jang ikkinchi raundgacha ham juda raqobatbardosh bo'lib qolishi mumkin edi.
  Bundan tashqari, qora PR teskari ta'sirga olib kelishi mumkin. Yeltsin, Lukashenko va qisman hatto Lebed va Jirinovskiy bilan ham bo'lgani kabi.
  Ammo Pavel Grudinin chet eldagi beshta hisobni tan olib, o'zini yaxshi ko'rsatdi.
  Va murosali dalillarning butun to'lqinini ko'tarishga imkon berdi.
  Ammo baribir, Grudinin o'n uch foizni, Jirinovskiy esa beshdan bir oz ko'proq narsani oldi. Bu esa xalqning chap qanot g"oyalariga sodiq qolganini ko"rsatdi.
  Zyuganov, albatta, Grudininni kamroq yig'gan bo'lardi. Gennadiy Andreevich, hatto Yeltsin davrida ham juda zaif edi. Shunda ham u juda yomon ko'rinardi, kal, siğil bilan qoplangan, burni to'ng'izning tumshug'iga o'xshardi.
  Yeltsin uni mag'lub etgani ajablanarli emas. To'g'ri, Jirinovskiy bir paytlar Zyuganovga ittifoq tuzishni taklif qilgan. Va bu Kremlda xavotir uyg'otdi. Ammo Vladimir Jirinovskiy uchinchi bo'la olmadi.
  Ammo agar shunday bo'lsa, unda muammolar paydo bo'ladi.
  Kommunistlar Vladimir Volfovichga hukumatdagi beshta lavozimni va'da qilishdi. Jumladan, ichki ishlar va tashqi ishlar vaziri lavozimi. Bu juda jiddiy postlar.
  Yeltsin shunday javob bera oladimi? Balki yo'q. Ha, va G'arb Yeltsin va Jirinovskiyning birlashishiga qarshi edi. Ikkinchisi xorijiy davlatlarni unga qarshi juda ko'p qaratdi. Jirinovskiyning o"zida Rossiya hukumatini tanqid qilish o"rniga G"arbga hujum qildi.
  Ammo ruslarning aksariyati yomon emas va ular Rossiyaning 90-yillarda G'arb bilan qarama-qarshilikka dosh bera olmasligini tushunishdi. Ha, G'arb turmush tarzi mashhur va moda edi. Va Vladimir Volfovich o'z-o'zidan yonib ketdi.
  Lebedning yutug'i, tillari juda bog'langan nomzod, kutilmagan va haddan tashqari ko'p edi. Va allaqachon Aleksandr Ivanovich taxtga jiddiy da'vo qila boshladi.
  Kommunistlar uchun buzg'unchi bo'lgan "Ona-Vatan" partiyasi bilan ham shunga o'xshash narsa sodir bo'ldi, lekin oxir-oqibat u juda mashhur bo'ldi va ular uni ezib, bo'g'a boshladilar.
  Lebed shuningdek, Chechenistonda tinchlik o'rnatish uchun tez va oson muzokaralar olib bora oldi, bu uning mashhurligini keskin oshirdi.
  Bu haqiqatan ham tashviqot mo''jizalar yaratadi. Qaroqchilarga sharmandalik bilan taslim bo'lish, Oqqushning mashhurligini osmonga ko'tardi.
  Tili bog"langan, dunyoqarashi tor general esa deyarli shoh bo"ldi. Va agar Yeltsin yurak operatsiyasi paytida vafot etgan bo'lsa, unda Tsar Swan paydo bo'lishi mumkin edi.
  Aniqrog'i, agar Chernomirdin va Zyuganov zo'rg'a ko'tarilganida, u albatta g'alaba qozongan bo'lardi.
  Ammo Lebed lahzani qo'ldan boy berdi... OAV Boris Nemsov timsolida yangi yulduz yaratdi, ammo bu ham uzoq vaqt yonmadi. Darhaqiqat, Nemtsov Yeltsin jamoasida, hayot esa yaxshilanmayapti, aksincha, yomonlashmoqda. Va shahzoda sharmanda bo'ldi.
  Putinning o"zi Chubaysni Moskvaga olib ketgani uchun qarzdor. Sobchak saylovlarda mag"lubiyatga uchragach, qamoqqa tushish mumkin edi.
  Ammo baxt yo'q edi va baxtsizlik yordam berdi. Sobchakning mag'lubiyati Moskvaga ko'chib o'tishga yordam berdi. Va agar Anatoliy saylovda g'alaba qozongan bo'lsa, u deputat bo'lib qolishi kerak edi va tarixning butun yo'nalishi boshqacha edi.
  Xuddi shu tarzda, shuningdek, martabadagi keyingi zigzaglar. Masalan, ko'pchilik podpolkovnikni FSB boshlig'i lavozimiga tayinlashga arziydimi, degan shubha bormi? Va bundan ham ko'proq Xavfsizlik Kengashi kotibi lavozimini berish.
  Bundan tashqari, Rybkin Berezovskiyga juda mos edi. Ammo Yeltsinda o'zgarish uchun haddan tashqari qichima bor edi.
  Primakov bosh vazir bo"lgach, uning o"rniga o"rinbosar etib saylanadigandek edi. Keksa Yevgeniy Maksimovich hammaga murosali shaxs sifatida mos edi. Ehtimol, Berezovskiydan tashqari. U bilan adovat bor edi. Avvaliga Berezovskiy Primakov o'rniga Aksenenkoni yopishtirmoqchi bo'ldi. Ammo Yeltsin atrofidagilar Zyuganov va uning fraksiyasi ovoz bermasligi mumkin, deb o'ylashdi. Davlat Dumasiga yangi saylovlar esa kommunistlarning g'alabasiga olib keladi.
  Va allaqachon saylovlarni bekor qilish va konstitutsiyani buzish uchun hech qanday sabab yo'q edi.
  Yeltsinning o'zi yana to'ntarish qilishni xohlamadi. Va u va oktyabr voqealari etarli edi. Va deyarli yurakdan o'ldi.
  Stepashin ba'zi kommunistlarni ozmi-ko'pmi qanoatlantirdi. Garchi ular ham uning vorisi qilishni xohlamagan bo'lsalar ham.
  Aytishim kerakki, impichmentga urinish unchalik xavfli emas edi. Shunday qilib, Oliy sud Kreml nazorati ostida edi va, albatta, impichmentni yakunlagan bo'lardi.
  Jirinovskiy Yeltsinni qutqarmadi, balki reytingini tushirdi. Shundan so'ng, Kreml haqiqatan ham uni hisobdan chiqardi.
  Hatto g'alati, Jirinovskiy Yeltsinni faol qo'llab-quvvatlaydi, Kreml matbuoti esa uni suvga botiradi.
  Buni pul uchun qilgan, deyishadi. Ular hatto oshqozonga ham urishdi.
  Masalan, Kremlning sodiq himoyachisi Leontyev avval Vladimir Jirinovskiy Stepashinni Markaziy razvedka boshqarmasi va Mossad agenti deb ataganini, keyin esa o"sha Vladimir Volfovichning bosh vazirlikka nomzodga qanday qilib maqtovlar aytishini ko"rsatdi.
  Xo'sh, buni kuzatgan rossiyalik nima deb o'ylaydi: Vladimir Volfovich Jirinovskiy oxirgi, siyosiy fohisha ekanligi o'z-o'zidan ayon. Va siz bunga ovoz bera olmaysiz.
  Ya'ni, Kreml matbuoti Jirinovskiyni hokimiyatga har qancha sodiq bo'lishiga qaramay, uni cho'kib, har tomonlama obro'sizlantirishdi.
  Faqat Putin hokimiyatda kuchaygach, munosabat o'zgara boshladi.
  Aslida, Vladimir Volfovich Kremlni g'ayrat bilan qo'llab-quvvatlasa, nima uchun uni bo'g'ish kerak.
  Bundan tashqari, Berezovskiy norozilik elektoratining bir qismini kommunistlar o"rniga Liberal-demokratik partiyaga ovoz berishga majburlash uchun ayyor kombinatsiyani o"ylab topdi. Avvaliga Jirinovskiy partiyasini ro"yxatdan o"tkazishdan bosh tortishdi. Va keyin, go'yo, ro'yxatga olish tiklandi. Va ular ro'yxatni bo'lishdi.
  Natijada ommaviy axborot vositalarida Jirinovskiy haqida tinmay gapirib boraverdi. Ammo baribir u bir oz, olti foizdan sal ko'proq gol urdi.
  Va prezidentlik saylovlari bo'lganda, Jirinovskiy yana ro'yxatdan o'tishdan bosh tortdi.
  Va yana bir janjal ... Ular Vladimir Volfovichni uchinchi o'ringa qo'yishni o'ylashdi, ammo ma'lum bo'lishicha, u zaif edi.
  Va kommunistlar bilan vaqtinchalik ittifoq tuzishga urinish faqat Zyuganovning mashhurligini oshirishga olib keldi.
  Kommunistlar bilan ittifoq kuchli harakatga o'xshardi, ammo, g'alati, bundan liberallar eng ko'p zarar ko'rdilar.
  Va kommunistlar ozgina yo'qotishdi ...
  Hozirgi vaqtda. Aytish kerakki, Putin o'z harakatlariga qaramay, ko'pincha omadli edi. Xususan, Jirinovskiyni aldashni buyurdi - bu ish bermadi. Ammo boshqa tomondan, ular Jirinovskiyga o'xshash elektoratga ega va agar Vladimir Volfovich o'n foiz olgan bo'lsa, ikkinchi turdan qochib qutulib bo'lmaydi va bu allaqachon mag'lubiyat. Shunday qilib, farq faqat ikki foiz edi.
  Va keyin Jirinovskiy bilan muvaffaqiyatsizlik barakaga aylandi.
  Yoki Federatsiya Kengashining islohoti. Kreml noz-karashma qilgan kommunistlar islohotga qarshi chiqdilar. Ammo xafa bo'lgan liberallar va Primakov bloki negadir islohotlarni qo'llab-quvvatladi. Primakov Lujkov va boshqa gubernatorlar bilan bog'langan bo'lsa-da.
  Ahmoq odamlar... Yabloko va SPS Putinning navbatdagi qurboni bo"lishlari va Federatsiya Kengashi bilan birga dafn etilishi haqida ogohlantirgan. Ammo ular ahmoq qo'ylar kabi so'yishga ketishdi.
  Kommunistlar esa aqlli - ular qanday hid borligini darhol aniqladilar. Ammo boshqalar etarli darajada aqlli emas edi.
  Umuman olganda, Putinga juda omad kulib boqdi: 11-sentabrdagi bitta terakt nimagadir arziydi. Qolaversa, Qo'shma Shtatlar Tolibonni ko'niktirishga harakat qildi. Va Bin Ladenni Rossiyaga qarshi ishlating.
  Aftidan, sog'lom fikr Rossiya tomonidan qo'llab-quvvatlanadigan Shimoliy ittifoq bilan uzoq vaqt urushda bo'lgan Tolibonga AQShga qarshi ikkinchi front ochmaslikni aytdi.
  Ammo Tolibon o"zini ahmoqlardek tutdi. Darhaqiqat, Tolibon Ichkeriya Respublikasini tan oldi va o"z mamlakatida o"z elchixonasini ochdi. Va u chechenlarga ham qurol, ham ko'ngillilar bilan yordam berdi. Mulla Umar hatto sulh tuzish va Checheniston xalqiga yordam berish uchun Ahmadshoh Masudga murojaat qildi.
  Va keyin bunday kutilmagan sovg'a Rossiyaning boshiga tushdi. Bundan tashqari, binolar fizika qonunlariga zid ravishda qulab tushdi.
  Bu juda kam uchraydigan omad, xuddi lotereya chiptasida yuz million dollar yutish kabi.
  Amerika esa Afg'onistonda yigirma yil davomida qotib qoldi. Ikki tomonlama foyda bor edi: Qo'shma Shtatlar ham zaiflashdi va janubiy chegaralarni Tolibon himoya qiladi. Shuning uchun omadli deyishim kerak. Va eng muhimi, ular juda ko'p harakat qilishmadi.
  Iroq bilan ham omad kulib boqdi. To'g'ri, bir paytlar amerikaliklar osonlik bilan g'alaba qozongandek tuyuldi. Uch hafta ichida ular butun Iroqni bosib oldilar, bor-yo'g'i ellik kishini yo'qotdilar va ikki million asirni oldilar.
  Ammo keyin, Saddam Husayn qo'lga olinganiga qaramay, Amerika uzoq davom etgan partizan urushi botqog'iga tushib qoldi.
  Neft narxi ham, gaz kabi kosmik miqyosga tushib ketdi. Ha, omad juda ko'p edi. Putin oʻzining buyuk masih ekanligiga va Napoleondan ham Chingizxon kabi sovuqqonroq ekanligiga ishongan.
  Qolaversa, hatto Shamil Basayev ham tasodifan minada portlatib halok bo'lgan va Checheniston nihoyat tiz cho'kkanga o'xshardi.
  Ammo uning ikki muddati tugadi. Konstitutsiyani o'zgartirish uchun allaqachon kech edi va taxt Medvedevga topshirilishi kerak edi.
  2008 yil juda muvaffaqiyatli bo'ldi. Bilanning "Evrovidenie"dagi g'alabasi, xokkey bo'yicha jahon chempionatidagi g'alabasi, futboldagi muvaffaqiyati. Va Gruziya bilan urush.
  Garchi shubhasiz bo'lsa ham, atigi besh kun, lekin ommaviy axborot vositalari buni Rossiya va hatto NATO uchun katta g'alaba sifatida taqdim etdi. Medvedev bilan muvaffaqiyatlarni baham ko'rishga majbur bo'lganim achinarli.
  Vladimir Putin xotiralardan charchagan va uxlashni xohladi.
  Mixail Gorbachev o'z atrofidagilar oldiga chiqmadi.
  Biz birinchi navbatda strategiyani o'ylab ko'rishimiz kerak edi.
  Bu orada Vovkaning qotili xirillab tush ko"rdi.
  . BOB? 2.
  To'rt nemis qizi: Gerda, Sharlotta, Kristina va Magda Fyurerni Kursk tepaligida jang qilishga ruxsat berishga ko'ndirishdi. Tor fikrli Gitler armiyadagi ayollarga nisbatan noto'g'ri munosabatda bo'lgan. Va, ehtimol, shuning uchun u urushda yutqazdi.
  Ammo bu dunyoda SS qizlari shunchalik issiq va ishonchli bo'lib chiqdiki, Fuhrer ko'ndirildi.
  Shunday qilib, Kursk bulg'asida qizlarning tank ekipaji jangga kirishdi, ular faqat bitta bikini va yalangoyoq jang qilishdi, bu esa ularni beqiyos jangchilarga aylantirdi.
  Bundan tashqari, bu dunyoda Fuhrer biroz aqlliroq edi. Va u o'zini Rommelga ko'ndirishga ruxsat berdi va nemis va italyan qo'shinlarini Afrikadan olib chiqib, evakuatsiya qildi.
  Bu nemislarga ko'proq kuchlarni saqlashga imkon berdi - sakkizta diviziya, qotib qolgan afrikalik faxriylar. Italiyaliklardan tashqari. Natijada, ittifoqchilarning Sitsiliyaga qo'nishi ular uchun mag'lubiyatga aylandi va katta harbiy falokat va ko'p sonli mahbuslar va kuboklarni yo'qotishdi.
  Va endi nemislar Kursk burmasiga duch kelishdi. Tankdagi qizlardan tashqari yana ikkita qiz paydo bo'ldi: Focke-Wulfda jang qilgan Albina va Alvina. Va ular faqat shorti kiyishmagan.
  Shunday qilib, endi Fuhrerning yalangoyoq qizlari Qizil Armiyaga qarshi edi va bu jiddiy.
  Bu erda Kursk bulg'asidagi buyuk jang boshlandi. Nemis qo'shinlari janubda oldinga siljishdi va Sovet mudofaasini yorib o'tishdi.
  Keyin rezerv tank armiyasi jangga otildi. Va hal qiluvchi jang boshlandi.
  Gerda va uning ekipaji Panterada jang qilishdi, havo issiq edi va qizlar ekipaji hatto lifchiklarini ham tashladilar.
  Mana, go'zallar qurolni olib kelishdi. "Pantera" quroli bor-yo'g'i 75 mm, lekin tez o'q va uzun nayzali.
  Gerda yalang oyoq barmoqlari bilan uzoq masofadan o'q uzdi, snaryad shunchaki Sovet T-34-76 tankining minorasi va korpusiga tegib, zirhni teshdi. Rossiya mashinasi yonib ketdi va jangovar to'plam portlashni boshladi.
  Gerda kuyladi:
  - Germaniyaga shon-sharaf, shon-sharaf!
  U keyingi o'qni yalang oyoq barmoqlari bilan oldinga siljigan Sovet tanklari Sharlotta o'ynadi, rus mashinasini teshdi va kuyladi:
  Bizning kuchimiz katta
  Qattiq qo'l bo'ladi!
  Va keyin go'zal va aqlli Kristina ham o'zining nafis, yalang oyog'idan foydalanib, tepdi. Va yana Sovet o'ttiz to'rttasi zarbaga uchradi. Va u yonmoqda.
  Va qiz qichqiradi:
  - Kommunizm uchun biz jangga boramiz, lekin rus emas, balki oriy!
  Magda ham o'q uzdi va yana Qizil Armiya mashinasini urdi, metallni yorib o'tdi, o'ttiz to'rttasini kuydirdi va so'radi:
  - Va bu kommunizm Aryanmi?
  Gerda yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanni tepdi, rus mashinasining metallini sindirdi va javob berdi:
  - Ha, kommunizm oriy bo'lishi mumkin. Qachonki jannat biz uchun bo'lsa, boshqalar qattiq mehnat qilsa!
  Sharlotta yalang'och, dumaloq tovon yordamida dushmanga qarata o'q uzdi va qichqirdi:
  - Er yuzidagi quvonch uchun!
  Va o'ttiz to'rtta sovet yostig'i yonmoqda. Qizil Armiya o'zining strategik zaxirasini jangga tashladi: Cho'l fronti va uning tanklari. Va agar siz uni o'ldirsangiz, nemislar Kursk atrofida yo'l ochib, qozonni siqib qo'yishlari mumkin.
  Shunday qilib, jang taqdiri shu erda hal qilinadi.
  Germaniyaning "Panteralari" esa yaxshi. Ular sovet mashinalarini pike qovurg'asi kabi yo'q qilishadi.
  Kristina yalang oyoq barmoqlari bilan o'q uzdi, nemis to'pi daqiqada o'n besh marta o'q uzdi va qizlar navbatma-navbat o'q uzdilar.
  Va jangchi juda aniq.
  Bu erda u Sovet o'ttiz to'rttasini urdi va kuyladi:
  Bizni kuchliroq topib bo'lmaydi
  Biz yigirmadan oshmaganmiz!
  Qizlar, albatta, juda chiroyli. Ular asirga olingan rus askarlarini tizzalariga qo'yib, ularni o'pishga majburlaganlarida, yalang'och oyoqlarini o'pishganda, ular buni zavq va ishtiyoq bilan qilishdi.
  Magda o'zining yalang'och, nafis oyog'i bilan sovet mashinasini aniq o'q bilan urib yubordi va chiyilladi:
  - Vatan uchun va ozodlik uchun!
  Va qizlar uni olib, kuylashdi:
  Marvarid, titroq soch turmagi,
  Men xavotirdaman, ko"kragim titrayapti!
  Men qo'rqoq qayin kabi qizman,
  Men harakat qilishdan va nafas olishdan qo'rqaman!
  
  Va yangi shamol qulog'ingizga nimani pichirlaydi?
  Yalang oyoq ostida qum siqilayapti...
  Va sayyorada mendan baxtliroq yo'q,
  Men siz bilan o'rmonda yurganimda!
  
  Menga katta sirni oshkor et, azizim,
  Qanday qilib yurakni sehrlashga muvaffaq bo'ldingiz!
  Lekin yuzingiz juda g'amginmi?
  Ajinlarning eng nozik ipi peshonadan o'tdi!
  
  Yigit menga iztirob bilan javob beradi;
  Urush sizni uzoq vaqt ajratadi!
  Bizga jannat o'rmonlarida joy topish uchun,
  Shayton do'zaxda mag'lub bo'lishi kerak!
  
  Bunga javoban nozik qayin bosh irg'adi,
  Siz men uchun do'stdan ham ko'proqsiz!
  Jangning natijasi ko'z yoshlari bo'lishi mumkin bo'lsa-da,
  Lekin Xudo Iso cho'pon biz bilan!
  
  Keling, jinlarning do'zaxini - yovuz soyalarni yo'q qilaylik,
  Shunday qilib, bog'lar yashil rangda gullaydi!
  Qovurilgan tizzalarimni silab
  Meni mahkam ushlang azizim!
  
  Va u xuddi qizcha hazil bilan javob berdi:
  U shoxlarning yoyilgan ovoziga dedi;
  - Meni bir yil kutasanmi, kaptar?
  Issiq kranlarning vasvasasi kuchli!
  
  Bunga javoban men unga qattiq aytdim:
  - Men mashina stendida fuqaro bo'lmayman!
  Menga harbiy yo'l yoqadi,
  Men jang qilmoqchiman, yovuzlarni mag'lub qilmoqchiman!
  
  Men nuqtaga keldim - novdalarni, ortiqcha oro bermaylarni kesib,
  Ular menga diskli yangi mashina berishdi!
  Maysalar shudring marvaridlaridek yig'lasa ham,
  Nega aybsizlik - askarga o'xshardi!
  
  Shunda Vatan men uchun hammadan aziz,
  Yulduzlar ustidagi Vatan ruhda yonadi!
  Bu karavotga yotadigan ichki narsa emas,
  Va tunni miltiq bilan kulbada o'tkazing!
  
  G'alaba keladi, men bunga qat'iy ishonaman,
  Axir bizning sababimiz hamisha haqdir!
  Xo'sh, quvnoqroq tabassum qiling, yigitlar,
  Bizni yaxshi taqdir kutmoqda, ishoning!
  Qizlar chiroyli kuylashdi va shu bilan birga otishma ham qilishdi. Va sandal qizlarning har bir zarbasi aniq zarba.
  Ammo endi birinchi to'lqin qaytarildi va maxsus transport vositalari qo'shimcha snaryadlarni olib keladi.
  Go'zal nemis qizlari esa osmonda jang qilishadi. Ikkala sarg'ish ham: Albina va Alvina.
  Va ular juda zo'r.
  Albina yalang oyoq barmoqlari yordamida birdaniga oltita pnevmatik quroldan o'q uzdi. Va bir nechta sovet samolyotlari yonib ketdi.
  Jangchi baqirdi:
  - Mening kuchimga shon-sharaf!
  Alvina ham yalang oyoq barmoqlari yordamida dushmanlarni tepdi. U bir vaqtning o'zida beshta sovet samolyotini urib tushirdi va chiyilladi:
  - Oq bo'rilar nomi bilan!
  Qizlar rus mashinalarini urg'ochi leopardlarning mahorati bilan ezib tashlashdi.
  Albina ko'kragining qip-qizil nipeli yordamida tugmani bosib o'q uzdi va baqirdi:
  - Uchinchi Reyx sharafi uchun!
  Alvina ham raqibini yoqut ko"krak uchi bilan urdi va o"ynoqi harakat qilib dedi:
  - Prussiya ruhi uchun!
  Bu ikki jangchi qiz edi - super sinf. Yalang oyoq ham, ko'kragi ham.
  Va ular kashshoflarni qiynashni juda yaxshi ko'rishardi. Bu yerda siz bolaning kiyimlarini yirtib, daraxtga bog'laysiz. Keyin qamchini qo'llaringizga olib, qamchilashni boshlaysiz. Va bu juda ajoyib.
  Bola esa og'riqdan qichqiradi, uning qoraygan terisi qonli chiziqlar bilan qoplangan. Qiz esa yigitning yalang oyoqlariga mash'ala olib keladi. Yalang'och taglik esa yonadi. Bola esa chidab bo'lmas og'riqdan qichqiradi. Va uning nolalarini va yig'lashlarini tinglash juda yoqimli.
  Albina va Alvina yigitlarning, ayniqsa yoqimtoy va sarg'ishlarning qorasini yaxshi ko'radilar. Va bu ular uchun katta baxt.
  Ammo ular qanday kurashishni ham bilishadi.
  Alvina qulupnay ko"krak uchi bilan joystik tugmasini bosdi. Va u havo to'plari yordamida yana bir nechta sovet samolyotlarini urib tushirdi, shundan so'ng u qichqirdi:
  - Men dunyodagi eng zo'r bo'riman!
  Albina ham portladi, malina nipel yordamida joystik tugmasini bosib, o'nlab rus mashinalarini kesib tashladi va chiyilladi:
  - Yangi Germaniya uchun!
  Mana qizlar - ajoyib uchuvchi.
  Gerda va uning panteradagi tank ekipaji jangni davom ettirmoqda.
  Mana, sarg'ish qiz, uni oldi va qizil ko'krak nipel yordamida sovet o'ttiz to'rtiga zarba berdi.
  Va rus mashinasini urib, u shunday dedi:
  - Hech narsa bilmayman
  Soat ishchisidan tashqari!
  Sharlotta ziyraklik bilan aytdi va dushmanga qip-qizil nipelini otib, chiyilladi:
  - Ajoyib g'alabalar bering!
  Kristina ham yoqut nipelini oldi va urdi va buni juda to'g'ri qildi. U sovet mashinasini sindirib, chiyilladi:
  - Yangi chegaralar uchun!
  Lupanula va Magda, jangchi qiz, juda sovuqqon va jangovar, sochlari oltin barg kabi.
  Va u juda to'g'ri va to'g'ri bajargan qulupnay ko'krak nipellarini ishlatib, portladi.
  Bu sovetni o'ttiz to'rtta urdi va chiyilladi:
  - Mening zarbam!
  Qizlar esa yig'laydilar. Va bular supermen darajasidagi jangchilar.
  Nemislar tank jangida g'alaba qozonishdi va Kursk orqasidagi qozonni yopdilar. Va shunday katta qizil qo'shinlar to'dasi tuzildi.
  Janglar katta g'azab va g'azab bilan olib borildi. Qurbonlar ko'p edi.
  Sovet qo'shinlarining bir qismi qochishga muvaffaq bo'ldi, ba'zilari esa asirga olindi yoki yo'q qilindi.
  Janglarda Shella qizi o'zini namoyon qildi. U piyoda askarida jang qildi va nou-xauni qo'lladi, yalang oyoq barmoqlari bilan granata otishni boshladi. Va bu juda zo'r.
  Shella rus askariga o"roqdek ko"z qisib, tishlarini ko"rsatib, qichqirdi:
  - Oh, tovush, mening qushbog'im,
  Men tanovul qildim, yedim ....
  Va siz askarlar nolga o'xshaysiz,
  Ko'rinadigan yaxlitlikni saqlamang!
  Va yana bir qiz Eva, qulupnay ko'krak nipel yordamida faust patrondan o'q uzdi va sovet tankini teshdi.
  Yalang tovoni bilan u o'lim no'xatini tashladi, shuningdek, Qizil Armiyaning ko'plab askarlarini yirtib tashladi.
  Bu qiz - eng yuqori va ulkan sinf.
  Va keyin asirga olingan rus askarlari tiz cho'kib, qizlarning yalang, chang oyoqlarini o'pishdi.
  Va bu haqiqatan ham ajoyib ko'rinardi.
  Qizlar esa juda yalangoyoq va chiroyli.
  Bu qizlar, agar ular biror narsani o'z zimmalariga olishsa, uni oxirigacha etkazishadi.
  Qizil Armiya Kursk qirg'og'ida katta mag'lubiyatga uchradi. Wehrmacht qo'shinlari Voronejga ko'chib o'tdi. Va ular baquvvat edilar.
  Ammo sovet qizlari ham qattiq kurashadilar va ular ham ko'rsatilishi mumkin va kerak.
  Natasha yalang oyog'i bilan fashistlarga granata tashladi va kuyladi:
  - Bu to'g'ri...
  Zoya yalang tovoni bilan o'lim sovg'asini boshladi va qo'shib qo'ydi:
  - Dushman...
  Avgustin halokatli narsaga berilib, chiyilladi:
  - O'ylaydi...
  Svetlana yalang oyoq barmoqlari bilan granata tashladi va chiyilladi:
  - Nima...
  Natasha yalang oyoqlari bilan bir nechta limon tashladi va qichqirdi:
  - Ruscha...
  Zoya ham baquvvat va halokatli narsaga berilib, chiyilladi:
  - Boshqariladigan ...
  Avgustin halokatlini ishga solib, ming'irladi:
  - Dushman....
  Svetlana yana buzg'unchi va vyaknulaga bo'ysundi:
  - Tanaffus!
  Natasha burilib, chiyilladi:
  - JSSV...
  Zoya ham fashistlar yollagan qora tanli chet elliklarga qarata o"q uzdi va g"ichirladi:
  - Jasorat!
  Avgustin kuch va g'azab bilan gapirdi:
  - Bu...
  Svetlana panteraning tabassumi bilan taslim bo'ldi:
  - DA...
  Natasha yalang oyog'i bilan granata tashladi va qichqirdi:
  - Jang...
  Zoya o'lim sovg'asini yalang'och barmoqlari bilan tashladi va g'o'ldiradi:
  - Hujumlar!
  Avgustin qo'ng'iroq qildi va g'o'ldiradi:
  - Dushmanlar...
  Svetlana yalang oyoqlari bilan bir dasta granata berdi va u o'pkasining tepasida qanday qichqiradi:
  - Biz...
  Natasha portlashni mixlab, pichirladi:
  - G'azablangan ...
  Zoya fashistlarni kesib, chiyilladi:
  - Uring!
  Avgustin yana o'q uzdi va qichqirdi:
  - G'azablangan ...
  Svetlana o'q otayotganda chiyilladi:
  - Uring!
  Natasha yana oqlangan, yalang oyog'i bilan granata tashladi va chiyilladi:
  - Natsistlarni yo'q qilamiz!
  Zoya uni oldi va chiyilladi:
  - Kommunizmga bo'lajak yo'l!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan limon tashladi.
  Avgustin chiziqlarni oldi va tarqatdi va uning yalang oyoqlari Fritz bo'ylab halokat bilan uchib ketdi:
  - Raqiblarni ikkiga bo'lamiz!
  Svetlana uni oldi-da, yalang tovoni, bir dasta granatalar bilan uloqtirdi va chiyilladi:
  Keling, fashistlarni tor-mor qilaylik!
  Va to'rttasi otishda va granata otishni davom ettirdi. Germaniyaning "Yagdtiger"i harakatlanardi. 128 mm qurolli avtomat. Va o'zini otadi.
  Qizlar esa granatalarni otishdi. Natsistlarni yo'q qildi. Va ular javob qaytarishdi. Ular oldinga ko'tarilishdi. Tanklar yana aylanmoqda. Eng yangi nemis "Panther" -2 harakatlanmoqda. Juda mobil mashina.
  Ammo uning qizlari uni o'z qo'liga olib, nokautga uchratishdi. Ular gaz turbinali dvigatelli mobil mashinani parchalab tashlashdi. Va ular uni parchalab tashlashdi.
  Natasha kulib dedi:
  Biz ajoyib kurashamiz!
  Zoya bunga rozi bo'ldi:
  - Juda zo'r!
  Avgustin donolik bilan ta'kidlagan:
  - Biz g'alaba qozonamiz!
  Va u yalang oyog'i bilan tankga qarshi granata otdi. Kuchli qiz. Va u juda aqlli.
  Svetlana ham yalang oyog'ining barmoqlari bilan o'lim sovg'asini ishga tushirdi va dushmanga zarba berdi. Juda tajovuzkor qiz, ko'zlari jo'xori gullari rangida. Uning aql-zakovati va kuchi bor!
  Natasha burilib, jilmayib qo'ydi:
  - Muqaddas Rossiya uchun!
  Zoya juda faol o'q uzdi va marvarid tishlarini ko'rsatib jilmayib qo'ydi:
  - Men so'nmaydigan shunday darajadagi jangchiman!
  Avgustin ham o'q uzdi. Natsistlarni qirib tashladi va g'imirladi:
  "Men buyuk maqsadli jangchiman!"
  Va u marvarid tishlarini ko'rsatdi!
  Svetlana tasdiqladi:
  - Juda katta ambitsiyalar!
  Qizlar juda uzoq vaqt jang qilishdi. Va, albatta, ular harbiy mehnatda muvaffaqiyat qozonishdi. Ular mutlaqo ajoyib go'zallar. Ajoyib aql. Va ular birinchi sinf otishadi.
  Natasha, otishma, agar Stalin ketgan bo'lsa, odamlarning qalbida qandaydir bo'shliq paydo bo'ladi, deb o'yladi. Bu sevgan odam o'lganga o'xshaydi.
  Garchi bu gruzin shafqatsiz bo'lsa ham. Va u hamma narsani to'g'ri qilmadi. Bu haqda hatto anekdot ham bor. Nima uchun Lenin etik kiyadi, Stalin esa etik kiyadi? Chunki Vladimir Ilich yo"lni tanlagan va bu mo"ylovi oldinga intilmoqda.
  Bu borada Stalin optimal hukmdor emas edi. Darhaqiqat, Lenin ta'riflaganidek, bu juda qo'pol edi.
  Bu oshpaz faqat achchiq taomlarni tayyorlaydi. Shafqatsizlik nuqtai nazaridan, bu ikki qirrali qilich edi.
  Bu, bir tomondan, intizomni saqlashga yordam berdi va partiya apparatini rag'batlantirdi. Boshqa tomondan, eng qimmatli kadrlar va qobiliyatli odamlar nokautga uchradi. Xususan, urushdan keyin ular Voznesenskiy kabi buyuk menejerni yo'qotdilar. Kimning Vatan oldidagi xizmatlari eng katta.
  Voznesenskiy, ehtimol, ideal menejer edi: nafaqat qattiqqo'l, balki aqlli va bilimli. SSSRdagi eng yosh fan doktori, akademik, atoqli shaxs. Voznesenskiysiz Rossiya iqtisodiyoti qandaydir tarzda yomonlashdi. Men esa natsistlarni mag"lub eta olmayman.
  Natasha yalang oyog'i bilan limon tashladi va kuyladi:
  - Osmondan...
  Zoya ham yalang barmoqlari bilan granata uloqtirib, dedi:
  - Yulduzcha...
  Avgustin yalang oyog'i bilan o'lim sovg'asini boshladi va kuyladi:
  - Yorqin...
  Svetlana ham yalang oyog'i bilan granata tashladi va dedi:
  - Kristalli!
  Natasha burilib, pichirladi:
  - Men sizga...
  Zoya o'lim sovg'asini yalang barmoqlari bilan shivirladi:
  - Qo'shiq...
  Avgustin o'zining yalang tovoni bilan taslim bo'ldi, bu o'limga olib keldi va chiyilladi:
  - Men qo'shiq aytaman ...
  Natashka tajovuzkorona qo'shiq aytishda davom etdi:
  - Haqida....
  Zoya yalang oyog'i bilan portlovchi paketni tashlab, natsistlarni tarqatib yubordi va chiyilladi:
  - Mahalliy...
  Avgustina yalang tovoni bilan bir dasta granata berdi va berdi:
  - Stalin!
  Ammo krautlarning to'rtta qizi va shunga o'xshash itlari bor.
  Ular eng yangi Panther-2 tankida 88 mm uzun nayzali qurol bilan o'tirishdi.
  Gerda to'pini otib, T-34ni korpus tubiga urdi va sapfir ko'zlarini pirpiratib chiyilladi:
  - Yo'q, axir, Xudo Germaniyani yaxshi ko'radi! Biz albatta g'alaba qozonamiz!
  Sharlotta bunga rozi bo'ldi:
  - Biz yutqaza olmaymiz! Tez orada Kalininga chiqamiz, Moskva esa tosh otish narida!
  Kristina marvaridli nayzalarini ko'rsatdi va baqirdi:
  - U erga boraylik, Vladivostokka vaqt bo'ladi!
  Magda afsus bilan ta'kidladi:
  - Yaponlar esa amerikaliklar tomonidan deyarli mag'lub bo'lishdi. Bu juda jiddiy, biz muhim ittifoqchimizdan deyarli ayrilib qoldik.
  Gerda yangi sovet tankini urib yubordi va g'ichirladi:
  - Ularsiz ham qila olamiz!
  Sharlotta kulib dedi va dedi:
  - Agar chaqaloq jilmayib qo'ysa, ehtimol hammasi yaxshi bo'ladi!
  Kristina qofiya bilan chiqdi:
  - Gippopotamus tabassumdan yorilib ketdi!
  Magda uni qo'llab-quvvatladi:
  - Qizning og'zi juda ochko'z!
  Va jangchilar uni olib, kulib yuborishdi. Ularning yorqin energiyasi bor, deyish mumkin va juda ko'p!
  Gerda yana sovet mashinalariga qarata o'q uzdi va qichqirdi:
  - Kelgusi asr bizniki bo'ladi!
  Sharlotta ham qo'ng'iroq qildi va tasdiqladi:
  - Kosmosga parvozlar bo'ladi!
  Kristina buni osongina tasdiqladi:
  - Keling, kosmosga uchamiz!
  Magda bomba otuvchidan o'q uzdi va dedi:
  - Yulduzli samolyotda o'tirish!
  Gerda tilini chiqarib, chiyilladi:
  - Yangi asrda Uchinchi Reyx imperiyasi hukmronlik qiladi!
  Sharlotta tajovuzkor tabassum bilan tasdiqladi:
  - Va to'rtinchisi ham.
  Shundan so'ng go'zallik yana sovet tankini aylantirdi.
  Marvarid tishlari bilan porlab turgan bu shayton jangchisi Kristina shivirladi:
  - Ha, yangi tartib bo'lsin! Va Buyuk Imperiyaga shon-sharaflar!
  Magda g'azab bilan tasdiqladi:
  - Imperiyaga shon-sharaflar!
  Gerda yana o'q uzdi va dedi:
  - Bizga ham shon-sharaflar!
  Va aftidan, qiz buni oldi.
  Gvozdanula va Sharlotta. Va juda mos. Men Sovet tankini to'g'ridan-to'g'ri yon tomonga teshdim. Keyin u chiyilladi:
  - Biz yangi tartib uchun kurashamiz!
  Raqiblarni otib, urishgan Magda tasdiqladi:
  - Va hech qanday shubhasiz, biz bunga erishamiz!
  Gerda yana mixlab qo'ydi va juda to'g'ri va javob berdi:
  - Katta farq bilan erishamiz!
  Va u sapfir va juda yorqin ko'zlari bilan porladi.
  Sharlotta ham o'q uzdi, rus mashinasini urdi va baqirdi, bu to'q sariq sochli shayton:
  - Hammasi shunchaki aerobatika bo'ladi!
  Magda ham g'azab bilan o'q uzdi. U T-34 ni sindirib, chiyilladi:
  - Va kelajakdagi ekipaj!
  Biroq, bu erda qizlar muammolarga duch kelishdi. KV-14 paydo bo'ldi. Mashina juda katta. Va uning uzun barrelli 152 millimetrli quroli bor. Ehtimol, bir nemis bo'lib o'tishi mumkin.
  Gerda ko'zlarini qisib, Sharlottadan so'radi:
  - Bombardimonchi bilan yopa olasizmi?
  Qizil javob berdi:
  - Albatta, imkoniyat bor... Lekin bombardimonchining aniqligi yetarli emas!
  Kristina ishtiyoq bilan taklif qildi:
  - 88-grafik qog'ozimni sinab ko'rishga ruxsat bering?
  Gerda shubha bilan dedi:
  - Ushbu KV-14 katta qiyalikda 100 mm frontal zirhga ega. Siz uni ololmaysiz!
  Sharlotta jilmayib qo'ydi va dedi:
  -Jin ursin! Va men ruslarda bunday tank yo'q deb o'yladim! Faqat mish-mishlar!
  Magda dedi:
  Men ham bu xato deb o'yladim! Ammo biz bunday emasligini ko'rib turibmiz! Va rusning bochkasi juda uzun!
  Gerda yalang tovonini zirhli polga urib, kuyladi:
  Biz qo'rqmasdan kurashamiz!
  Sharlotta sherigining munosabatini tasdiqladi:
  - Biz bir qadam ham orqaga chekinamiz!
  Kristina taklif qildi:
  - Va agar siz sovet tankini barreldagi qobiqqa aniq zarba bilan urib yuborsangiz nima bo'ladi?
  Gerda shubha qildi:
  - Buni juda uzoqdan qila olasizmi?
  Kristina tasdiqladi:
  - Agar siz mening oyoqlarimga zajigalkaning alangasini olib kelsangiz, men juda yaxshi urishga qodirman!
  Gerda javob berish o"rniga zajigalkani bosdi. Kristina yalang oyog'ini burab qo'ydi va uning yalang, biroz qotib qolgan tovoni alanga nurida yaltirab turardi.
  Gerda qizning tagiga olov olib keldi. Yonish hidi bor edi. Grilda pishirilgan shish kebab kabi juda yoqimli hid.
  Kristina pichirladi:
  - Va ikkinchi tovonga!
  Keyin Magda olov yoqdi. Olovning ikkala tili endi juda chiroyli va qizil sochli qizning yalang oyoqlarini yalardi.
  Keyin Sharlotta qichqirdi va ko'kragini ochdi. Hech qanday marosimsiz uni oldi va qizil nipel bilan joystik tugmasini bosdi. Qurol avtomatik ravishda o'q uzdi.
  Chig'anoq o'z-o'zidan uchib ketdi va ta'sirchan, sovet mashinasining barreliga tushdi.
  Uzun tanasini kesib tashlagan ulkan fil kabi. Qattiq zarbani olgan Sovet tanki harakatni to'xtatdi. Go"yo uning qo"lidan qilich taqilgandek bo"ldi.
  Bu omadli fohishalar!
  Sharlotta xursand jilmayib kuyladi:
  - Faqat qo'rquv bizga do'st beradi! Faqat og'riq sizni ishlashga undaydi!
  Gerda hayajon bilan qo'shib qo'ydi:
  - Men sizning ahmoq yuzlaringizni ezib tashlashni ko'proq xohlayman!
  Uchinchi Reyxning jangchilari juda mamnun bo'lib tuyuldi!
  Biroq, hatto kichik bolalar ham fashistlarga qarshi kurashdilar. O'g'il-qizlar nemis tanklari, o'ziyurar qurollari va piyoda askarlariga qo'lbola portlovchi paketlarni uloqtirishdi.
  Kashshoflar juda jasorat bilan kurashdilar. Ular fashistik asirlik nimani anglatishini bilishardi.
  Masalan, Marinka qiz fashistlar changaliga tushib qoldi. Yalang oyoqlarini moy surtib, mangal yoniga qo"yishdi. Olovli tillar qizning yalangoyoq uzoq yurishidan qotib qolgan yalang poshnalarini yalab qo'yardi. Qiynoqlar taxminan o'n besh daqiqa davom etdi, toki tagliklari pufakchalar bilan qoplandi. Keyin qizning yalang oyoqlari yechilgan. Va yana savol berishdi. Yalang"och tanamga rezina shlanglar bilan urishdi.
  Keyin ular oqimdan o'tishdi ... Marinka so'roq paytida o'nta hushini yo'qotish uchun qiynoqqa solingan. Va keyin ular unga dam olishga ruxsat berishdi. Yalang oyoqlar biroz tirnalganida, yana moy surtib, mangalni yana ko'tarishdi. Bunday qiynoqlar ko'p marta takrorlanishi mumkin. Va oqim bilan qiynoqqa soling va rezina shlanglar bilan qamchilang.
  Marinka olti oy davomida qiynoqqa solingan. U ko'r bo'lib, qiynoqlardan kul rangga aylanmaguncha. Keyin uni tiriklayin yerga ko"mishdi. Hatto o'q ham behuda ketmadi.
  Kashshof Vasya, natsistlar uning yalang'och tanasiga qizil-issiq sim bilan qamchiladilar.
  Keyin yalang'och poshnalar qizil-issiq temir chiziqlar bilan yondirildi. Bola baqirishga chiday olmadi, lekin baribir o"rtoqlariga xiyonat qilmadi.
  Natsistlar uni xlorid kislotada tiriklayin eritib yuborishdi. Va bu dahshatli og'riq.
  Bu fritslar shunday yirtqichlar... Komsomolchini temir bilan qiynashgan. Keyin uni tokchaga osib, yuqoriga ko"tarib, pastga tashlashdi. Keyin, ular qizg'ish lombar bilan yona boshladilar. Ko'kraklar forseps bilan yirtilgan. Keyin burun tom ma'noda qizg'ish pense bilan yirtilgan.
  Qizni qiynoqqa solib o'ldirishdi... Hamma barmoqlarini, oyog'ini sindirishdi. Yana bir komsomolchi Anna xochga mixlangan. Va u o'lganida, ular mash'alalar bilan yondirdilar.
  Xulosa qilib aytganda, natsistlar qo'ldan kelgancha va xohlagancha masxara qilishdi. Ular hammani qiynoqqa solishdi va qiynoqqa solishdi.
  Natasha va uning jamoasi hali ham qamalda jang qilishdi. Qizlar yalang, nafis oyoqlarini jangda ishlatib, granatalarni otishdi. Ular Fritzning yuqori kuchlariga qarshi kurashdilar. Ular o'zlarini juda jasorat bilan ushlab turishdi va orqaga chekinmoqchi emasdilar.
  . BOB? 3.
  Hali davom etgan tushdagi yana bir haqiqat ...
  Rossiya va Tolibon o'rtasida urush boshlandi. Dastlab Tolibon Tojikistonga hujum qildi. Aslida, vaqt qulay va Markaziy Osiyoda kengayish haqida qaror qabul qilish vaqti keldi.
  Tojikiston armiyasi esa kuchsiz edi. U Tolibon zarbalari ostida yiqilib, qisman qochib ketdi, qisman Tolibonga taslim bo'ldi. Va Tolibon rus bazasiga hujum qildi va ruslar soqov bo'lib qoldi. Va men qo'shinlarni bir necha mamlakatlar orqali o'tkazishim va frontni tiklashim kerak edi.
  Qonli va shafqatsiz janglar qaynay boshladi.
  Qizlar esa jahl bilan kurashadilar
  Yaqin Sharq qishlog'i yaqinida mashhur to'rtta jang.
  Natasha burilib, yalang oyoq barmoqlari bilan granata otadi.
  Afg'onlarni sindirib, chiyillaydi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Zoya ham dushmanga qarata o"q uzadi. Dushmanlarni qirib tashlaydi, yalangoyoq oyoqlari bilan halokatli granatalarni uloqtiradi va chiyillaydi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Avgustin afg'onlarning safini avtomatdan o'qqa tutib o'qidi. U yalang tovoni bilan halokatli limonni tashladi va qichqirdi:
  - SSSR uchun!
  Svetlana ham dushmanni portlatib, ko'plab islomiy jangchilarni yo'q qildi va chiyilladi:
  - Kommunizm dunyosi uchun!
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli va beqiyos kuch bilan o'lim sovg'asini qanday tashlash kerak. Va dushmanlarni yaxshilab yirtib tashladi.
  Bu qizlar ajoyib ...
  Natasha bostirib kelayotgan afg'onlarni o'rib ketayotganda shunday dedi:
  - Ular tom ma'noda chigirtkalar kabi chaqishadi!
  Qiz esa yalang tovoni bilan yana dushmanga granata uloqtirdi. Va deyarli dushmanlarni yirtib tashladi.
  Zoya ham islomiy askarlarga yaxshi mo"ljallangan zarba bilan zarba bermoqda. Ularni yaxshilab kesib oling va pishiring:
  - Rossiya uchun!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan u o'limning qotil sovg'asini tashlaydi.
  Avgustin dushmanga qarata o'q uzib, afg'onlarni qirqib tashlab, ularni kultivator singari qichqirdi:
  - Vatan uchun!
  Svetlana dushmanlarni yo'q qilib, Islomiy Tolibon imperiyasining askarlarini qirib tashladi va ularni tepaliklar bilan yiqitib yubordi:
  - Vatan va yangi g'alabalar uchun!
  Va yana, qanday qilib u yalang'och, kesilgan oyoq barmoqlari bilan halokatli granatani uloqtirdi.
  Qizlar butunlay tarqab ketishdi. Va ular Tolibon armiyasining ko'p sonini tor-mor qildilar. Va ular katta to'lqinlarda kelishdi.
  Tankda va Yelizaveta ekipajida jang qiling.
  Bu yerdagi qizlar ham faqat bitta bikinida va yalangoyoq. Va shu bilan birga ular juda yaxshi kurashadilar. Afg'oniston tanklari eskirgan va sifat jihatidan rusnikiga qaraganda yomonroq, ammo ularning soni juda oz.
  Islom imperiyasining hunarmandlari yog'ochdan bir qancha dastgohlar yasashgan. Aytishim kerak bo'lgan narsa juda ilg'or.
  Yelizaveta yalang oyoq barmoqlaridan foydalanib, o'q uzdi va afg'on tankini teshdi, shundan so'ng u baqirdi:
  - Men dunyodagi eng zo'r ayolman!
  Yekaterina ham yalang tovonidan tepib, dushmanni uradi va chiyilladi:
  - SSSR uchun!
  Elena, ikki marta o'ylamasdan, dushmanga qarata o'q uzadi. Uni yirtib, shivirlab:
  - Kommunizm uchun!
  Euphrosinia ham, dushmanni qanday urish kerak. Afg'onlarning tankini sindirib, la'natlaydi:
  - Oxirigacha Vatan uchun!
  Va bu qizlar, ular shunchaki super. Hech qanday kuch bunga qarshi tura olmaydi. Va ular haqiqatan ham eng zo'r jangchilar va itlardir. Va hech kim ularga qarshi tura olmaydi.
  Va agar ular jang qila boshlagan bo'lsa, unda bu shunchaki gipermenlarning jangi bo'ladi.
  Elizabet esa yalang oyoq barmoqlari bilan yana o'q uzadi va chiyillaydi:
  - Yangi SSSR uchun!
  Yekaterina ham navbatma-navbat dushmanga qarata o"q uzdi va chiyilladi:
  - Ha, Vladimir Putin, yumshoq qilib aytganda, unchalik yaxshi rahbar emas!
  Qiz esa yalang'och, dumaloq tovonini burab qo'ydi.
  Elena afg'onlarni urishda davom etdi va chinqirdi:
  - SSSRda buyuk kommunizm uchun!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u ayniqsa halokatli va qotillik qo'shdi!
  Va keyin qanday qilib qiz Euphrosinia urmoqda. Va dushmanni urib, qichqiring:
  - Ma'buda Lada uchun!
  Mana, ularning jang maydoni.
  Va jangchi, ular qanday qilib raqiblarini o'ldirishni boshladilar va afg'onlarni yo'q qilib, ularga rahm qilmadilar.
  Elizabet ham dushmanga o'q uzdi, shuningdek, yalang'och tovonini ishlatib, qichqirdi:
  - Sovetlar yurtida kommunizm uchun!
  Va bu erda u juda jangovar va jangovar ayol.
  Allaqachon afg'onlar osmondan urilib ketmoqda.
  Anastasiya Vedmakova jangda juda qizg'in. Va hammani ezadi. Osmonda esa afg"on samolyotlarini urib, quruqlikka zarba beradi. Bu juda tajovuzkor qiz.
  Va u kulib kuyladi:
  - Vatanimiz uchun barcha toliblarni yo'q qiling!
  Akulina Orlova tishlarini ko'tarib tasdiqladi:
  - Aslida, ruh SSSRga ko'tarilgan jin!
  Va jangchi yana bir afg'on samolyotini urib tushirdi.
  Mirabela Magnetic islomiy Tolibon imperiyasining jangchilarini osmonda va quruqlikda yo'q qilib, yalang oyoq barmoqlarini ishlatib, qichqirdi:
  - Vatanimiz uchun!
  Mana, osmonda uchlik kurashmoqda. Va u afg'onlarni katta shiddat bilan urmoqda. Va dushmanlar yaxshilab yiqitiladi.
  Akulina Orlova yalang tovonli tugmachalarda va qichqirdi:
  Buyuk mamlakatimiz uchun!
  Va u sheriklariga qanday qilib ko'z qisib qo'yadi.
  Va yana afg'onlarni yiqitadi. Va bu qizlarda juda agressiv sakrashlar.
  Anastasiya tabassum bilan tishlarini ko'rsatib, afg'on uchuvchilarini urib yubordi:
  - Biz har qanday qo'shinni yengadigan jangchilarmiz!
  Va yana afg'on mashinasini nokaut qildi.
  Ha, bu yerdagi qizlar islom imperiyasi askarlarini qirib tashlashni puxtalik bilan olib borishdi. Va ular halokatga uchradi ...
  Alyonka ham astoydil kurashadi va o'zining eng yaxshi akrobatikasini namoyish etadi. Va dushmanlarni xuddi modellar kabi yiqitadi.
  Tolibon esa toqqa chiqishda va toqqa chiqishda davom etmoqda. Va ular juda ko'p miqdorda o'ldirilmoqda.
  Alenka yalang oyoq barmoqlarini halokatli narsaga tashladi va kuyladi:
  Biz oq bo'rimiz!
  Anyuta bunga rozi bo'lib, raqiblarini tantanali ravishda yo'q qildi:
  - Va biz dunyodagi eng zo'rmiz!
  Va u ham yalang tovoni bilan granata berdi.
  Va endi Alla ham pulemyotlardan o'q uzmoqda. Va juda ko'p afg'onlarni taqillatadi va bo'kiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Mariya ham afg'onlarga juda aniq o'q uzadi. Va ularni yaxshilab urib tushiradi. Shuningdek, u yalang oyoq barmoqlari yordamida granatalarni uloqtiradi. Va qichqiradi:
  - Svarogga shon-sharaf!
  Olimpiada ham dushmanga katta, halokatli kuch bilan zarba beradi. Islom imperiyasining dushmanlarini qirib tashlaydi va chiyillaydi:
  - Umuman olganda, butun dunyo kommunizm davrida!
  Va yana qiz tishlarini ko'tarib, dushmanga aniq o'q uzadi.
  Marusya ham afg"onlar haqida yozadi. Va qizil nipel bilan u bazuka tugmachasini bosadi va raqiblarini nokaut qiladi va chiyillaydi:
  - Buyuk Rossiya uchun!
  Mana qizlar.
  Ammo Matryona, xuddi afg'onlar singari, yalang oyoq barmoqlari bilan toliblardan dushmanni tor-mor etib, chiyilladi:
  - Oxirigacha Vatan va ozodlik uchun!
  Qizlar borgan va afg'onlar qanday urilib ketgan - shunchaki dahshat. Va ularning tom ma'noda umumiy va umumiy yo'q qilinishi mavjud. Ko"rinib turibdiki, afg"onlar juda yomon kunlarni boshdan kechirmoqda.
  Alenka, afg'onlarga qarata o'q uzib, ularni o'rib oldi:
  - Bu mening vatanim!
  Va uning yalang tovoni bilan, halokatli qotillik sovg'asi qanday taslim bo'ladi.
  Mana qizlar - super deylik.
  Anyuta afg'onlarga qarata o'q uzib, tajovuzkorona ta'kidladi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Alla bilan jang qilib, otib o'q uzdi va uning qip-qizil nipelini bazukaning tugmalariga bosib, chiyilladi:
  - Qahramonlarga shon-sharaflar!
  Mariya esa dushmanni halokatli kuch bilan urib, qichqirdi:
  - Eng salqin Vatanga shon-sharaflar!
  Olimpiada qo'shildi, dushmanlarni yo'q qildi va tezlikni oshirdi:
  - Eng obod yurtning shon-sharafi!
  Matryona raqiblarini o'yib, o'q otishda yalang oyoq barmoqlarini ishlatib, uni oldi va chiyilladi:
  - Va eng zo'r jangchilarga shon-sharaflar!
  Marusya, shuningdek, dushmanlar haqida yozar va ularni tom ma'noda o'rab, kar bo'lib baqirdi:
  - Va SSSR ham asrlar davomida buyuk shon-sharafdir!
  Qizlar esa bir ovozdan kuylashdi:
  - Odamlar baxtli bo'ladi
  Baxt abadiy...
  Sovet hukumati -
  Quvvat ajoyib!
  Jangchilar esa o"pkalari bilan kulishadi. Va ular tishlarini yalang'ochlashdi.
  Alenka katta tabassum bilan dedi:
  Yuragimizni Vatanimiz uchun beramiz!
  Anyuta jahl bilan davom etdi:
  - Va biz turamiz va g'alaba qozonamiz!
  Mana ular, aytaylik, ajoyib qizlar. Va ular to'liq kuch bilan kurashishni yaxshi ko'radilar.
  Mana, Oleg Rybachenko va Margarita Korshunova jangda.
  O'g'il va qiz o'n ikki yoshli bolalarga o'xshaydi, lekin aslida o'lmas qotillar juda agressiv kurashmoqda. Hech narsa ularga qarshi turolmaydi.
  Alenka tishlarini ko'tarib, Tolibondan raqiblarini yo'q qilib, tabassum bilan kuyladi:
  Biz ertangi kun uchun kurashamiz!
  Anyuta yalang oyoq barmoqlari bilan bomba otib, qo'shib qo'ydi:
  - Va bizning zirhli poyezdimiz tezlasha oldi!
  Qizil sochli Alla irg'ib o'rnidan turdi va ko'z qisib qo'ydi:
  - Keling, o'pamiz!
  Oleg Ribachenko qilichlari bilan shamol tegirmonini yugurib, afg'onlarning boshini kesib, chiyilladi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Va bola yalang oyoq barmoqlari bilan qotillik sovg'asini ishga tushirdi.
  Qiz ham kelebek qabulini qilich bilan kesib o'tdi. Dushmanni kesib, qichqirdi:
  - Sovet tuzumiga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u ham dushmanlarni yo'q qilib, yo'q qilish sovg'alarini tashlaydi.
  Bolalar esa dushmanni tor-mor qilib, bir ovozdan kuylashdi:
  - Men butun dunyo uyg'onishiga ishonaman,
  Tolibonga barham bo'ladi...
  Quyosh yorqin porlaydi
  Biz barcha yovuz dushmanlarni parchalaymiz!
  Bolalar va juda ajoyib jangchilar. Va ular hushtak chalib, dushmanga hayratda qolgan va giyohvand qarg'alarning butun bulutini tushiradilar. Va bu juda zo'r.
  Oleg Ribachenko afg'onlarni tabassum bilan kesib, ta'kidladi:
  - Biz bilan butun sayyora yoshlari,
  Bizning butun dunyo bo'ylab qurilish jamoamiz!
  Yalang tovonli bola esa halokatli o'lim sovg'asiga taslim bo'ldi.
  Margarita Magnitnaya islom jangchilarini tor-mor qilib, tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Xalq butun mamlakat bo'ylab kommunizm sari yurmoqda!
  Shuningdek, u islomiy darajalarni qanday kesib o'tadi. Va shuni aytishim kerakki, bu juda shafqatsiz va salqin.
  Bu orada Tolibon o"n to"rt yoshli bolani qo"lga oldi. Uni yechib, daraxtga bog"lab qo"yishdi. Shundan so'ng ular terini qonga aylantirib, avval kaltaklashdi.
  Keyin o"smirning yaralariga tuz sepilgan. Keyin olov bilan qovura boshladilar va bolaning yalang poshnalarini kuydirdilar. Va bu juda shafqatsiz edi. Va oxiri qiynoqqa solinadi
  bola o'limga.
  Va yana shiddatli janglar bor ...
  Tolibon pozitsiyalari esa rus hujumchi samolyotlari tomonidan samolyotlar yordamida zarbaga uchramoqda. Va bu erda afg'onlar va raketalar urmoqda. Va ularning hammasi kramplarda qurbaqa kabi ko'tarilishadi va ko'tarilishadi.
  Va ortda jasadlarning butun tepaliklari qoldi.
  Margarita tabassum bilan kuyladi:
  Biz ertangi kun uchun kurashamiz!
  Va Oleg Ribachenko afg'onlarni kesib, qichqirdi:
  - Biz buni tushunishga muvaffaq bo'ldik!
  Va bola yana yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granata otadi.
  Va bu afg'onlar juda ishonchli va mashhur bo'lgan.
  Bu bolalar haqiqiy yirtqich hayvonlardir.
  Va o'lmas mavjudotlar yalangoyoq kurashadilar va raqiblarini juda faol ravishda ezadilar.
  Ammo GDR tanki ham jangga kiradi.
  Gerda va uning ekipaji afg'onlar bilan jangga kirishadi.
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan otadi:
  - Kommunizm g'oyalariga shon-sharaflar!
  Uning ortidan otayotgan Sharlotta tasdiqlaydi:
  - Sovet tuzumi g'oyalariga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga qarata o'q uzayotgan Kristina qichqiradi:
  - Yangi yorqin ideallar uchun!
  Va shuningdek, dushmanga juda aniq zarba beradi.
  Va afg'onlar buni kapital deb bilishadi.
  Va Magda dushmanga qarata o'q uzdi va tishlarini ko'tarib qichqirdi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Shuningdek, u yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanni qanday uradi.
  Bular urushqoq qizlar, tan olaylik.
  Dushmanga qarata o'q uzayotgan Gerda chiyilladi:
  - Rossiya va oxirigacha g'alaba uchun!
  Va yana uradi, bu safar joystik tugmachasini bosishda qizil nipel yordamida.
  Mana qizlar. Ular tishli va tishli va har qanday odamni yirtib tashlashi mumkin.
  Sharlotta uni oldi va tishlarini ko'tarib, agressiv qo'shiq aytdi:
  - Afrika dahshatli, ha, ha. Ha!
  Afrika xavfli, ha, ha, ha!
  Qizlar bormang - sayr qilish uchun Afrikaga boring!
  Kristina tishlarini ko'tarib, raqibini urib, dedi:
  - Qorong'ida yalangoyoq yurmang qizlar!
  va yalang'och tovon bilan qanday qilib dushmanga taslim bo'lishni.
  Mana ayollar - barcha ayollar ayollar!
  Afg"onlar esa shafqatsiz o"qqa tutilib, yo"q qilinmoqda.
  Magda dushmanga qarata o'q uzdi va uni tom ma'noda supurib tashladi va tajovuzkorona dedi:
  - Men dunyodagi eng kuchlisiman!
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlari yordamida qanday qilib urish kerak. Mana qiz.
  Aytishim kerakki, bu shunchaki ultra!
  Mana, qizlar Tolibonni qanday bosib olishdi va ular bolg'a bilan urishdi.
  Tolibon esa rus komsomolini qiynoqqa solgan. Avval yalang'ochga yechintirildi. Keyin ular suv quya boshlashdi. Avval issiq - qaynoq suv, keyin sovuq. Keyin ular issiq sim bilan urishni boshladilar.
  Va bu juda shafqatsiz edi. Va keyin yana qiynoqlar va qizning yalang poshnalariga nur. Va u qattiq qiynoqqa solingan. Va nima uchun ular kislota quyishdi, bu esa yanada og'riqli.
  Va qiz ham qiynoqqa solingan.
  Va keyin ular uning skeletini olib, oltin bilan qopladilar va hamma ko'rishi uchun uni osib qo'yishdi. Va bu juda shafqatsiz edi.
  Tolibon ana shunday kuchni namoyish etdi. Va shunday mamlakat bilan raqobatlashishga harakat qiling. Ammo qizlar farzand ko'rishni xohlashadi. Va ular oshqozonlarini kesib tashlashdi. Va ular juda shafqatsiz.
  Janglar boshqa narsalar qatorida yer osti dunyosining alangasi kabi yonadi.
  Oleg Rybachenko raqiblarini yo'q qilib, kuyladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va bola yana yalang oyoq barmoqlari bilan o'limning qotil sovg'asini tashlaydi
  Margarita Korshunova afg'onlarni yo'q qilib, chiyilladi:
  - SSSR uchun!
  Va u yalang oyoq barmoqlarini tashlaydi, bu ommaviy o'limga olib keladi. Ha, bunday qizlarga hech kim qarshilik qila olmaydi.
  O'g'il va qiz to'liq va g'azablangan hayajon va jangovar zaryadda.
  Oleg Ribachenko afg'onlarni qilich bilan qirib, kuyladi:
  - Meni olib keldim, olib keldim,
  Bu meni oldi!
  Men faqat otga o'tiraman
  Va omad meni kutmoqda!
  Bola esa kuladi va yana dushmanni olib, chopadi.
  Mana, ular Margarita bilan birga hushtak chalishdi. Va afg'onlarning boshiga hayratda qolgan qarg'alar to'dasi tushadi. Aytaylik, bu ajoyib.
  Margarita Korshunova tvitterda shunday deb yozdi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman, men hojatxonada dushmanlarni yo'q qilaman!
  Va sherigiga ko'z qisib qo'ying.
  Va afg'onlarning yuqori qo'shinlari g'oyib bo'la boshladi.
  Oleg Rybachenko nihoyat yalang tovon bilan kalitni bosdi. Va oqim urib, ko'plab Tolibon askarlarini darhol skeletga aylantirdi. Va shuni ta'kidlash kerak - qotil.
  Terminator bola kuyladi:
  -Yerimiz mashhur bo'lsin!
  Va tishlarini ko'rsatib, qanday hushtak chaladi.
  Mana bola. Va, albatta, juda jangovar.
  Va keyin Sovet raketalari afg'onlarga zarba beradi. Va ular jiddiy zarba berishadi. Va ko'plab jangchilar halok bo'ldi.
  Tamara va Veronika igna va koptoklar bilan halokatli raketalarni nishonga oladi va portlaydi. Va ko'plab afg'onlar darhol o'ldiriladi. Va bu juda shafqatsiz.
  Qizlar ayni damda bunkerda, yalang oyoqlari bilan beton plitalarni oyoq osti qilishmoqda. Va dushmanni butunlay yo'q qilib, halokatli kuchlar bilan to'ldirish.
  Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Tamara olov va bo'kiradi:
  - Buyuk SSSR va uning rahbari Stalin biz bilan!
  Veronika ham buni tasdiqlaydi:
  Tolibonning eshagini tepaylik!
  Va shuningdek, dushmanga qanday o'q uzish kerak. Va bu juda qiyin bo'ladi. Qizlar o'ldirishni yaxshi ko'radilar - bu qizlar.
  Veronika bir marta savol berdi:
  Ikki marta ikki besh nima?
  Tamara kulib javob berdi:
  - To'rt yarim!
  Va bu juda hazilkash gap bo'lib chiqdi.
  Bu yerdagi qizlar juda tarang.
  Natasha va uning jamoasi ham afg'onlarga qarata o'q uzmoqda. Ular ommaviy ravishda o'ldiriladi va bo'kirishadi:
  -Kommunizm ulug'lansin!
  Va til ko'rsatadi!
  Va keyin, shuningdek, yalang'och tovoni bilan, uni qanday qabul qiladi va ayniqsa taslim bo'ladi.
  Bu qiz, hamma qizlar qiz.
  Va haddan tashqari dahshatli.
  Svetlana jahl bilan afg'onlarga qarata qo'shiq aytdi.
  Va yulduzli balandlikda, tog' sukunati,
  Dengiz to'lqinida va shiddatli olovda,
  Va g'azablangan va g'azablangan olovda!
  Va keyin Zoya dushmanga qarata o'q uzadi.
  Bu qizlar - juda dadil.
  Va Avgustina raqiblarini ezadi va o'pkasining tepasida bo'kiradi:
  - Vatanimiz uchun, SSSR shon-sharafi uchun!
  Va bu erda, albatta, Xitoy bunday jamoaga qarshilik ko'rsata olmaydi.
  Va qizlar, albatta, juda dadil va mahoratli.
  Ularga qarshi biron bir hiyla ishlamaydi.
  Natasha yana bir qator afg'onlarni o'rib, qichqirdi:
  - Men dunyodagi eng kuchlisiman va barchangizni hojatxonada o'ldiraman!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli kuchning portlovchi paketini tashlaydi.
  Avgustin bu jangovar kuchga ega qiz chiyilladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va shuningdek, zumrad ko'zlari bilan ko'z qisib qo'ying.
  Svetlana jangda juda tajovuzkor. Afg'onlarni ezadi va chiyillaydi:
  - Kommunistik g'alaba zamonlariga shon-sharaflar!
  Mana qizlar...
  Stalenida esa afg'onlarni boshqa gaplarsiz qirib tashlaydi.
  Va xuddi chindan ham qiruvchi o'roqi bordek, ularni o'radi.
  Bu qiz, barcha qizlar uchun qiz!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan afg'onlarni tor-mor qilib, o'lim sovg'alarini tashlab, Stilinida qichqirdi:
  - Bizning Vatanimiz - SSSR shon-sharaf! Putinning Rossiyasi - yo'q!
  Va yana qiz dushmanni yirtqich kuch bilan uradi. Mana, u jangovar va jangovar.
  Dushmanlarga qarata o'q uzayotgan Viktoriya tabassum bilan aytadi:
  - SSSRni buyuk shon-sharaf kutmoqda!
  Po"lat bosh irg"adi.
  - Ha, kutmoqda!
  Va u o'q uzganida, u o'yladi. Qaysidir ma'noda, bu Vatan urushini eslatadi, faqat dushman SSSRni hayratda qoldira olmadi. To'satdan zarbaga garov esa o'zini oqlamadi.
  Ammo afg'onlar juda ko'p. Ular olg'a siljishmoqda, tom ma'noda jasadlarni rus pozitsiyalariga tashlashmoqda. Va bu ularning g'azablangan va vahshiy taktikasi. Va ular o'z yo'qotishlarini hisobga olmaydilar,
  va odamlar amalda himoyalanmagan. Shunday qilib, bularni sinab ko'ring, siz buni qila olasiz.
  Stalenida yalang tovoni bilan granata tashladi va chiyilladi:
  - SSSR nomidan!
  Va u juda o'tkir tishlarini ko'rsatdi.
  Viktoriya u bilan rozi bo'ldi:
  - Rahbarlar keladi va ketadi, lekin SSSR qoladi!
  Stalenida hayajondan baqirdi:
  - SSSR abadiy biz bilan!
  Seraphim, dushmanlarga qarata o'q uzib, dushmanni yiqitgandek, javob beradi:
  - Biz klassik kuch bo'lamiz!
  Shuningdek, qiz, yalang oyoq kabi, butunlay halokat sovg'asini boshlaydi.
  Viktoriya kuyladi:
  - Mening kommunizm mamlakatimga shon-sharaflar!
  Serafim buni osongina tasdiqladi:
  - Kommunizm - yorug'lik va farovonlik!
  Va yana afg'onlarni yo'q qilish uchun berish.
  Gerda ham juda agressiv kurash olib boradi. Va u o'zining eng yuqori darajasini ko'rsatadi.
  Ammo Gerdaga qarshi haqiqiy nayranglar yo'q.
  Bu butun koinotning orzusini beradigan qiz.
  Va u olib qo'shiq aytadi:
  - Mening Yerimga shon-sharaflar, va biz butun koinotdamiz!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan go'zallik o'lim va yo'q bo'lib ketishning qotil sovg'asini taqdim etadi. Keling, to'g'ridan-to'g'ri aytaylik - qiz sizga kerak bo'lgan narsadir.
  Gerda butun jangovar to'plamni otib tashladi va endi qaytib keladi.
  Mashhur nemis to'rtligi ko'plab afg'onlarni o'ldirib, sir saqlashadi.
  Xo'sh, ular kartoshkani kesib tashlashdi.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan kartalar to'plamini ushlab turgan Sharlotta qattiq gapirdi:
  - Hozir biz toliblar bilan urushdamiz, ruslar bilan urushayotganimizda!
  Gerda rozi bo'lib bosh irg'ab qo'ydi:
  - Ha, shunday paytlar bo'lgan. Va keyin biz g'alaba qozona olmadik! Kristina, rozimisiz?
  Kristina yalang oyoq barmoqlari bilan kartani tashlab, ishonch bilan aytdi:
  Erkaklar aybdor! Ular jangovar fazilatlarni ko'rsatishmadi!
  Magda tasdiqladi:
  - Ha, erkaklar! Agar ko'proq ayollar kurashsa, bizda muvaffaqiyatga erishish uchun haqiqiy imkoniyat bo'lar edi!
  Gerda rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Yalangoyoqli qiz va hatto qizil nipellar bilan - bu ajoyib!
  Sharlotta bunga mantiqan rozi bo'ldi:
  - Ha, yalangoyoq qizlar, bu juda katta narsa!
  Va jangchilar kartalarni tashlashda davom etishdi.
  Stalenida afg'onlarga qarata o'q uzayotganda tajovuzkorlik bilan aytdi:
  - Biz to'g'ridan-to'g'ri dushmanlarga zarba beramiz!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan qiz granata tashlaydi. Va bu halokatli.
  Viktoriya ishonch bilan dedi:
  - Garchi bir tomondan Xudo yo'q, lekin boshqa tomondan U biz bilan!
  Viola, hatto afg'onlar uchun ham navbat, ularni o'yib, tasdiqladi:
  - Xudo biz bilan bo'lsin! Va ulkan kuchlar!
  Qizlar esa qanday kulish va tillarini ko'rsatish.
  Alina ham dushmanga zarba beradi, uni katta qirqib tashlaydi va qichqiradi:
  - Men eng jangari bolaman!
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlari bilan, xuddi halokatli kuch kabi, u uni olib, ishga tushiradi.
  Bu o'ldirishni yaxshi ko'radigan qizlar. Ular juda ko'p g'ayriinsoniy kuchga ega.
  Steelenida tajovuz bilan kuyladi:
  - Bizning kuchimiz kommunizmda,
  Hayot va yurak bering
  Biz muqaddas Vatanmiz,
  Turamiz va g'alaba qozonamiz!
  U shunday qiz edi. Aytaylik, u zo'r. Va juda jangari.
  Viktoriya tvitterida:
  - Donishmand qirol bo'lgan SSSR uchun!
  Va jangchi tilini ko'rsatdi va raqiblariga ko'z qisib qo'ydi.
  Mana qizlar...
  Alenka shuningdek, dushmanlar bilan ishonchli kurashadi va aql bovar qilmaydigan sakrashlarni ko'rsatadi.
  Va ayni paytda qiz o'pkasining tepasida baqiradi:
  - Mening super xonim bor!
  Va juda marvarid tishlarini ko'tardi.
  Anyuta dushmanga qarata o'q uzadi, uni o'ldiradigan kuch bilan ezadi, uni parchalab tashlaydi va bo'kiradi:
  - Mening giper qizim bor!
  . BOB? to'rtta.
  Va uning yalang oyoq barmoqlari o'limning shok sovg'asini tashlamoqda!
  Alloh bilan jang qilish ham jangdadir. Shunday qilib, u afg'onlarni tor-mor qiladi.
  Va qiz hali ham qichqirayotganda:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va yana, dushman sifatida, butunlay halokatli narsa boshlanadi.
  Ko"p afg"onlar esa parchalanib ketadi.
  Mariya islom imperiyasi askarlarini yozib, oldi va qayd etdi:
  - Va o'rmonda kimni topamiz?
  Va u qanday qilib uni avtomatdan sovg'a bilan uradi. Mana, u qanday jangovar va chiroyli jangchi.
  Olympias dushmanga qarata o'q uzadi. Va u buni juda yaxshi bajaradi.
  Va tishlarini ko'tarib, baqiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Marusya tajovuzkorlik bilan payqab qoldi, dushmanlarni tor-mor qilib, pichoq barmoqlari bilan halokatli granatalarni uloqtirdi:
  - Yangi bosh kotibga shon-sharaflar!
  Matrena afg'onlarni mag'lub etdi va dedi:
  -Agar gomoseksual bo'lmasa!
  Dushmanlarga qarata o'q uzgan Alenka uni oldi va chiyilladi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Va yana, qotil sifatida afg'onlarga o't ochdi. Xo'sh, u jangovar go'zaldir. Va u juda ko'p jozibaga ega.
  Anyuta ham dushmanga qarata o'q uzib, uni qichqirdi:
  - Rossiya uchun!
  Yalang tovon bilan esa, Tolibonga qanday bo'ysunish kerak. Bu qiz juda ajoyib.
  Qizil sochli Alla raqiblarini ezadi va o'pkasining tepasida bo'kiradi:
  - Men giper xonimman!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u qanday qilib dushmanga halokatli o'limni tashlaydi.
  Mana u qiz - ultra bor deylik!
  Dushmanga qarata o'q uzgan juda chiroyli Mariya qichqirdi:
  - Mening mega sinfim bor!
  Va yana u yalang'och va juda yumaloq, pushti tovoni bilan dushmanga zarba beradi.
  Olimpiadalar afg'onlarni qirg'in qilish va Tolibon Islom imperiyasi jangchilarining jasadlarini to'plash bilan nishonlanadi:
  - Men eng yuqori sinfman!
  Va u ham oyoqlarini yalang oyoq barmoqlari bilan tashlaydi, asosiy va o'ziga xos tarzda qotillik qiladi. Mana bir qiz - barcha qizlar - qiz!
  Marusya ham afg'onlarni o'ldirib, urilib, chiyillaydi:
  - Men dushmanlarni yo'q qilaman! Bu haqiqiy jinnixona bo'ladi!
  Qiz esa uni olib kuladi.
  Va joystik tugmachasini bosganda qizil nipel bilan. Va u o'limga olib keladigan narsa bilan raqiblarga zarba beradi.
  Matrena ham afg'onlarni kaltaklay boshladi va qichqirdi:
  - Kommunizm tongiga shon-sharaflar!
  Uning yalang tovoni esa hammani dushmandek singdiradi. Mana, u qanday go'zal qiz. Va ular qizlar, aytaylik - super sinf.
  Yoki Giga yoki hatto TETRA!
  Bu qizlar va men afg'onlarni yaxshilab kesib tashladim. Va bu odatda super sinf.
  Alyonka uni oldi va tishlarini ko'tarib kuyladi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman! Va ikkita ortiqcha ikkita - to'rt!
  Va u qanday qilib dushmanga juda aniq zarba beradi. Va yana bir Tolibonni parchalab tashlaydi.
  Va bu qizning bunday fantaziyalari bor. Ammo Tolibon nimadir qilmoqda.
  Bu yerda ular bir qizni qiynoqqa solishmoqda. Va ular qamchi bilan qanday ishlov berishadi. Va keyin tikanli sim. Keyin esa uning tovonlarini qizdirilgan temir bilan kuydiradilar. Va qiz juda xursand.
  Va u yozma go'zal bo'lishni xohlaydi.
  Alenka kuyladi:
  - Eng zo'r SSSRning buyuk kommunizmi uchun!
  Va yana yalang oyoq barmoqlari bilan granatani dushmanga uradi.
  Va bu juda zo'r.
  Dushmanga qarata o'q uzayotgan Anyuta ham baqiradi:
  Kommunizm naqadar buyuk!
  Va maqsadli chiziq bilan u afg'onlarni o'radi. Mana ajoyib go'zal qiz.
  Va uning yalang'och tovoni taslim bo'ldi, bu halokat sovg'asi.
  Qizil sochli Alla ham janglarda juda tajovuzkor. Va qanday qilib yovvoyi g'azab bilan dushmanlarni ezish kerak. Va u o'zini ulkan faoliyat bilan yozadi.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u o'lim sovg'alarini halokatli kuch bilan tashlaydi.
  Bu qiz - u shunchaki super sinfga ega!
  Bularning barchasi juda katta yutuqlarga qodir bo'lgan yalangoyoq qo'shindir.
  Mariya afg'onlar haqida yozar ekan:
  -Eng buyuk kuch bizniki va eng oliy tabaqa!
  Keyin jangchi ko'z qisib qo'ydi.
  Qizil nipel bilan esa bazukaning tugmachasini bosdi. Va bu uning eng yuqori uchuvchisi va oyoq kvadratlari yig'indisining haqiqiy qurilishi.
  Olimpiada dushmanni tor-mor qilib, qichqirdi:
  - Koinotdagi eng yaxshi g'alabalar uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan qanday qilib dushmanga yo'q qilish sovg'asini ishga tushirish kerak. Va bu haqiqatan ham harakatga o'xshaydi - kuchdan tashqari!
  Aytish kerakki, qizlar juda kurashuvchan. Va agar ular biror narsa qilsalar, odamlar asrlar davomida baxtli bo'lishadi. Va ularda juda ko'p quvonch va haqiqiy kosmik yorqinlik bor.
  Mana, jangchilar - eng yuqori akrobatika.
  Marusya, afg'onlarni tor-mor qilib, uni oldi va vyaknula:
  - Uyingizga tinchlik!
  Va yana oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'asini tashladi va dushmanlarni parchalab tashladi.
  Matryona afg'on askarlariga ham zarba berdi. U Tolibonni yirtib, qichqirdi:
  - Sayyoradagi eng buyuk sotsializm uchun!
  Va uning ko'zlari porlaydi.
  Ha, bu pozitsiyalarning eng yuqori o'qqa tutilishi.
  Va afg'onlar juda katta zarar ko'radilar, ammo baribir hamma ko'tariladi va ko'tariladi. Va ularda ulkan inson resurslari mavjud. Bu hech qachon tugamaydiganga o'xshaydi.
  Va hamma narsa to'lqin va uzluksiz oqimda oqadi.
  Alyonka yalang'och tishlarida katta tabassum bilan kuyladi:
  - Kommunizm va rus podsholari davriga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u yana o'lim va halokatning qotil sovg'asini tashladi.
  Va qiz tishlarini kar qilib ko'rsatdi (ha, siz tishlaringizni kar qilib qo'yishingiz mumkin!), uni oldi va qichqirdi:
  - Kuchli suveren,
  Shon-sharaf uchun hukmronlik qiling
  Bizning shon-sharafimiz uchun ...
  Dushmanlardan qo'rqib hukmronlik qiling
  pravoslav shohi,
  Shon-sharaf uchun, bizning shon-shuhratimiz uchun hukmronlik qiling!
  Anyuta kulib dedi:
  - Siz so'zlarni o'tkazib yubordingiz: Xudo podshohni saqlasin!
  Alenka bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, sog'indim! Ammo bu, afsuski, berilgan!
  Mariya juda zo'r qizcha tabassum bilan dedi:
  - Chor ota ketdi, uning o'rniga Leninning ishi!
  Qizil sochli Alla afg'onlarni o'rib, chiyilladi:
  - Lenin o'lgan bo'lsa ham, Leninning ishi tirik!
  Olimpiada mantiqan bunga qarshi chiqdi:
  - Lenin o'lmas!
  U zumrad ko"zlarini qimirlatib qo"ydi.
  Shunday qilib, siz darhol bu erda Tolibonga qarshi kurasha oladigan ajoyib qizlarni ko'rishingiz mumkin. Va umuman olganda, ularning kuchini ulkan kosmik kuch sifatida ta'kidlash kerak.
  Marusya tabassum bilan dushmanlarga qarata o'q uzdi:
  - Tsar qaytadi va Lenin yashaydi!
  Matryona bunga rozi bo'ldi:
  - Albatta bo'ladi! Leninga shon-sharaflar!
  Alenka tabassum bilan davom etdi:
  - Va podshoh Nikolay II! Barcha qahramonlarga shon-sharaflar!
  Anyuta bunga rozi bo'ldi:
  - Barcha qahramonlarga shon-sharaflar!
  Qizlar esa bir ovozdan kuylashdi:
  - Rossiyaga shon-sharaf, shon-sharaf ...
  Tanklar oldinga shoshilmoqda ...
  Qizil bayroq qo'shinlari
  Rus xalqiga salom!
  Vladimir-Mixail Gorbachev-Putin nihoyat uyg'ondi. Va u juda uzoq vaqt uxladi.
  Endi biz davlat ishlari bilan shug'ullanishimiz kerak.
  Va Vladimir-Mixail o'z atrofidagilarga shunday dedi:
  - Biz demokratlashtirish va glasnost bilan juda shoshyapmiz. Bizga bu kerak emas, aksincha, vintlarni torting va narsalarni tartibga soling. Biz mastlik bilan boshqa yo'llar bilan kurashamiz. Spirtli ichimliklar ishlab chiqarishni kamaytirmaslik kerak.
  Shuningdek, moonshine pivo tayyorlash uchun jinoiy javobgarlikni kuchaytirish zarur. Va qurolli kuchlarni moliyalashtirishni oshirish. Ayniqsa, ilm-fan va harbiy texnologiyalarni rivojlantirish.
  Mixail-Vladimir, shuningdek, Afg'onistondagi Sovet qo'shinlari sonini ko'paytirishni buyurdi. Va hal qiluvchi g'alaba qozonish uchun u erda janglarni kuchaytiring. Shuningdek, mujohidlarga qarshi jangovar samolyotlardan faol foydalanish va yana bombardimon qilish haqida buyruq berildi.
  Va, albatta, boshqa ko'rsatmalar.
  Bularning barchasi Siyosiy byuro va plenum orqali amalga oshirilishi kerak edi. Xususan, suhbatda yangi konstitutsiyani qabul qilish vaqti yetib keldimi, degan savol tug"ildi. Lekin juda tez emas.
  Bu orada pozitsiyalarni mustahkamlashda davom etish kerak edi. Xususan, Yeltsinni olib tashlang. Yoki yaxshiroq, qamoqqa boring. Hid bermaslik uchun.
  Umuman olganda, demokratiya o"yinini tugatish vaqti keldi.
  Vladimir-Mixail diktator bo'lishga qaror qildi. Xususan, ishga kechikish uchun jinoiy javobgarlikka tortish. Bu erda ko'p odamlar qamoqqa tushishi kerak.
  Lekin, albatta, bu ham hammasi emas, lekin boshlash uchun etarli.
  Ayni paytda siz uxlashingiz mumkin va tajovuzkor tush ko'rishingiz mumkin;
  Afg'onistonda esa mujohidlar bilan juda shafqatsiz va qonli janglar davom etdi.
  Rossiya va Afg'oniston o'rtasidagi urush har qanday tezlikda olib borildi ...
  Natasha Islom imperiyasi askarlariga qarata o'q uzdi, ularni tom ma'noda o'ldirdi va qo'shiq aytdi ...
  Quyosh doim bo'lsin
  Har doim jannat bo'lsin...
  Har doim ona bo'lsin -
  Men doim bo'lsin!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan afg'onlarga qarata qotil granata otadi. Va Islom imperiyasining jangchilari massasi parchalanadi.
  Zoya ham otadi va kuylaydi:
  - Ulug' bo'ling, ulug'lang, siz bizning Yerimizsiz!
  Bizning ona o'rmonlarimiz va dalalarimiz!
  Qodir Tangri nomi bilan,
  Siz bizning aziz, muqaddas oilamizsiz!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u ham Tolibonga halokatli narsalarni tashlaydi.
  Ha, Islomiy Tolibon imperiyasi askarlari jiddiy muammoga duch kelishdi.
  Qizil sochli Avgustin Tolibonni qirqishda davom etdi va ularning saflarini qirqib chiyilladi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman!
  Va qanday qilib u qotillik kuchining yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'asini tashlaydi, dushmanlarni parchalaydi.
  Va Svetlana ham dushmanlarga halokatli narsa qo'shishga va tanani yo'q qilishga qaror qildi.
  Va keyin u pichirladi:
  - Vatanimga shon-sharaflar!
  Va u ham o'zining yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli kuch bilan yo'q qilish sovg'asini tashlaydi.
  Bu qizlar shunchaki dahshatli.
  Jangchilar Afg'onistonni egallab olishdi va islom imperiyasidan chiplar uchmoqda.
  Natasha afg'onlarga qarata o'q uzib, ularni o'rib, ta'kidladi:
  - Biz Svarog nomi bilan Xudoni ulug'laymiz!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan, yo'q qilishning qotillik sovg'asini qanday boshlash kerak.
  Qizlar haqiqatan ham eng yuqori akrobatikaning ko'rsatkichidir.
  Zoya qip-qizil ko"krak uchi bilan bazuka tugmachasini bosdi, toliblarni urib, chiyilladi:
  - SSSR uchun!
  Va Avgustin ham islom qo'shinlarini qabul qiladi va bolg'alaydi. Va afg'onlarning niqobi sinadi va g'ichirlaydi:
  - Lekin avvalgidek yashash, lekin Brejnevga ko'ra yashash!
  Men soqovman, soqovman, qila olmayman!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u yana o'ta halokatli narsani ishga tushiradi. Mana qiz.
  Va Svetlana ham jangda juda jangovar brat. Va u qattiq kurashadi. Va u Tolibonning islomiy imperiyasidan oldinga siljib kelayotgan jangarilar massasini yo'q qilishga qodir.
  Va qiz baqiradi:
  - Svarog kommunizmga shon-sharaf!
  Va boshqalar tasdiqlaydi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Elizabet dushmanga qarata o'q uzadi. Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlarini ishlatadi. Uning yaxshi tanki bor, u raqiblarni teshib o'tishga qodir. Va bu qizni aytish kerak, shunchaki
  super sinf.
  Va u o'q uzadi va dushmanlarga zarba beradi.
  Va kuylaydi:
  - Kommunizmning o'lmas g'oyalari g'alabasida,
  Biz mamlakatimiz kelajagini ko'ramiz...
  Va Vatanimizning qizil bayrog'i,
  Biz har doim fidokorona sodiq qolamiz!
  Yekaterina ham dushmanga qarata o"q uzadi, uni bo"ylab uradi va mashinalar minoralarini yorib o"tadi. Keyin u qichqiradi:
  - Kommunizmga shon-sharaf Lada!
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlarini ishlatadi.
  Elena ham afg'onlarga qarata o'q uzyapti. Islom imperiyasini tor-mor qilish. Bu unga to"g"ridan-to"g"ri urilib, chiyillaydi:
  - Bizning sababimiz haq!
  Va Euphrosinia ham dushmanlarni juda aniq uradi. Va kuylaydi:
  - Ajoyib g'oyalar nomi bilan! Yovuz odam mag'lub bo'ladi!
  Shuningdek, u sheriklariga qanday ko'z qisib qo'yadi.
  Va Elizabetning tanki qanday sakraydi. Keling, afg'on qo'shinlarini yo'q qilaylik. Va bu yovvoyi edi.
  Qizlar qo'shiq aytishdi va baqirdilar:
  - Biz dunyodagi eng kuchlimiz!
  Va yana ular juda aniq otishdi.
  Bu qizlar edi - sizga kerak!
  Va ular dushman afg'onlarini mashhur qilib tor-mor qildilar.
  Mana, osmonda, qizlar ham Tolibonga berdi.
  Anastasiya Vedmakova, samolyotlarni urib, yerdagi nishonlarga o'tdi. U ularni ezdi va qichqirdi:
  - Biz qizlar jasurmiz, jasurmiz. jasur,
  Bizda juda yoqimli jingalak o'g'il bolalar bor!
  Biz ularni issiqda maydalaymiz
  Va keyin biz tupuramiz, chap yelkaga!
  Akulina Orlova, lanj raqiblari, chiqardi:
  - Yo'lda ketayotganda!
  Va afg'onlarni yalangoyoq yiqitdi.
  Mirabela Magnetic ham Tolibon askarlarini yiqitdi va tishlarini ko'rsatib chiyilladi:
  - G'alabalar ko'p bo'ladi!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari harakatlana boshladi.
  Bu qizlar edi - shunchaki super sinf!
  Alenka va uning jamoasi Tolibonga qarshi kurashgan. Va bu juda xarizmatik ko'rinardi.
  Qizlar mudofaani saqlab qolishdi va oyoq barmoqlari bilan Islom imperiyasining olg'a borayotgan askarlariga halokat sovg'alarini tashladilar.
  Alenka yalang tovoni bilan yo'q qilish sovg'asini berdi va kuyladi:
  - Alek, baxt ko'z yoshlarini to'kadi!
  Anyuta yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'alarini uloqtirdi va chiyilladi:
  - Uning qalbi arfani qanday kuylaydi!
  Alla ham qip-qizil nipelini bazukaning tugmasiga bosib urdi va dedi:
  - Damla, tomiz, tomiz, va Alenkaning ko'k ko'zlari, ko'z yoshlari nayzaga tushadi!
  Mariya yalang oyoq barmoqlari bilan tepdi va chiyilladi:
  - To'g'ri nayzada! Va onam!
  Olympias ham, qanday kulib, va marvarid tishlarini yalang'och.
  U noyob go'zallik va jozibaga ega qiz.
  Shu bilan birga, jangchi kulib, qichqiradi:
  - Kommunizm shohlariga shon-sharaflar!
  Yalang tovoni bilan u o'limning qotil sovg'asiga bo'ysunadi.
  Marusya ham jang qilishga intiladi...
  Va u afg'onlarga katta shiddat bilan pulemyotlardan yozadi. Yalang tovoni bilan esa o'lim sovg'alarini tashlaydi.
  Va aytadi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Matryona islom imperiyasining jangchilarini ham uradi. Ularni katta intensivlik bilan o'radi. Va ko'z qisib qichqiradi:
  - Ajoyib g'alabalar uchun!
  Alenka tajovuzkorlik bilan dushmanni yo'q qilib, e'lon qiladi:
  - Bizning Rossiya - eng birinchi va buyuk!
  Va u ham yalang oyog'i bilan qotillik sovg'asini tashlaydi.
  Anyuta afg'on askarlari safini kesar ekan, kulib e'lon qiladi:
  - Qizil Armiyaga shon-sharaflar!
  Va yana dushmanga uradi, bu halokatli sovg'adir.
  Va Alloh raqiblarni yo'q qilishni boshlaydi. Shuningdek, uning yalang oyoq barmoqlari dushmanlarni yaxshilab ezadi.
  Yalang oyoq bilan tashlangan o'lim sovg'asi esa uchib ketadi.
  Mariya ham jangda juda jangovar qiz. Va uning zarbalari juda aniq va dushmanga kafolat bilan zarba beradi.
  Va bu qiz ham jangovar qahramon.
  O'zini otib, qichqiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Olympias dushmanga qarata o'q uzadi. U afg'onlarni o'radi va tabassum bilan aytadi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Va yana Tolibonni uramiz.
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan raqiblarga o'lim sovg'alarini tashlash uchun.
  Bular Qizil, aniqrog'i rus armiyasidagi qizlar.
  Va ular dushmanga o'q uzadilar, ular uni aniq urishadi.
  Marusya ham dushmanga qarata o"q uzmoqda. Va u buni juda yaxshi qiladi.
  Qiz o'pkasining tepasida qichqiradi:
  - KPSS ga shon-sharaflar! Klychkovga shon-sharaf!
  Va binafsha ko'zlari bilan ko'z qisib qo'yadi.
  Va yana yalang oyoqlari bilan halokat sovg'asini tashlaydi. Bu qiz shunchaki ajoyib.
  Marusya go'zal va deyarli yalang'och.
  Matrena ham dushmanga o'q uzadi va juda aniq. Bu unga uriladi va tishlarini ko'rsatib, chiyillaydi:
  - Osmon va Yer - mening sevgim!
  Va shuningdek, qiz qanday qilib oyoqlarning yalang'och tovoni yordamida dushmanni ho'llashi mumkin.
  Qizlar o'ldirishni yaxshi ko'radilar - bu qizlar!
  Stalenida ham Tolibonga qarshi intensiv kurash olib bormoqda.
  Bu qiz esa islom imperiyasi askarlariga raketa uchiradi. Va qanday qilib qora soqolli askarlarning bir qismini yirtib tashlaydi. Bu qiz - keling, nima kerakligini aytaylik.
  Steelenida qichqirdi:
  - Vatan uchun - SSSR uchun!
  Veronika ham dushmanlar bilan qattiq kurashadi. Va oyoq barmoqlari bilan o'limning o'lim sovg'alarini tashlaydi.
  Va qiz qichqirayotganda:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Viktoriya kurashmoqda. Shunday qilib, u yalang'och, qoraygan oyoqlarini ishga tushirgichga bosdi va afg'onlarni qanday mag'lub etdi. U ularni yirtib tashladi va qichqirdi:
  - Vatanimga ishon!
  Va Serafim dushmanga zarba sifatida. Qanday qilib u xitoylarning massasini yotib, qichqiradi:
  - Vatanimiz uchun!
  Bu qizlar shunchaki mo''jiza.
  Oleg Rybachenko, bu o'lmas bola ham qizlar bilan kurashadi. U haqiqiy va dunyodagi eng zo'r jangchi.
  Bola afg"on askarlarini qilich bilan kesib, bolalar oyoqlarining yalang barmoqlari yordamida ularga sovg"alar uloqtiradi.
  Va u kuylayotganda:
  - Qal'a yo'lda bo'lsa,
  Dushman qurgan ...
  Orqa tomondan chetlab o'tish kerak -
  Uni otmasdan oling!
  Va yana yigit va qiz, u bilan birga Margarita qanday hushtak chalishdi.
  Yurak xurujiga uchragan qarg"alar esa afg"on askarlarining boshiga tushadi.
  Margarita Korshunova Tolibonni qilich bilan kesmoqda, bu dadil qiz chiyillaydi:
  - Kommunizm shohlariga shon-sharaflar!
  Va yana yalang oyog'ini silkitadi va dushmanlarga zaharli ignalar tashlaydi.
  Bu bolalar haqiqiy yirtqich hayvonlardir.
  Oleg Rybachenko raqiblar haqida yozmoqda, chunki u beradi:
  - Agar butun bosh bo'lsa!
  Tez orada Kobulda bo'lamiz,
  Hammasi shu!
  Margarita buni raqiblarini yo'q qilish orqali tasdiqladi:
  - Ha, biz Kobulda bo'lamiz!
  Va u o'lim sovg'asini yalang tovoni bilan qanday qabul qiladi.
  Bu bolalar haqiqiy yirtqich hayvonlardir.
  Va ular yosh qahramonlar kabi kurashadilar. Garchi ular bor-yo'g'i o'n ikki yoshda ko'rinsalar ham. Ammo ular faqat bolalarga o'xshaydi.
  Hozir Afg'oniston xalifasi shunday yirtqich bo'lib qolganki, bolalarni qo'rqitadi. Bir vaqtlar bo'lgani kabi, ular Gitlerdan qo'rqib ketishdi. Va bu, albatta, qiziqarli va mantiqiy.
  Ba'zi joylarda afg'onlar Tojikiston hududiga bostirib kirishga muvaffaq bo'lishdi.
  Shuning uchun ham ular afg"onlar va son jihatdan kuchli.
  Qo'lga olingan qishloqlarda Islom imperiyasi qo'shinlari hech ikkilanmasdan barcha ayollar va bolalarni kaltaklash va tovonlariga tayoq bilan urish va katta yoshli erkaklarni omborga qamab, ularni yoqishga qaror qilishdi. Aslida ular xavfli, afg"onlarga esa ishchi kuchi kerak emas. Va ayollar zo'rlanishi mumkin. Va erkaklarni olib, omborga itarib yuborishdi. Kim qarshilik qildi
  ular joyida otib tashlandi. Antennalari allaqachon singan barcha o'smirlar ham kattalar erkaklar bilan birga olovga tashlangan. Aslida, ular allaqachon jang qilishlari mumkin.
  Ular Tolibonni olib, yoqib yuborishdi. Va erkaklar tiriklayin yoqib yuborildi. O'n to'rtdan katta bo'lmagan o'g'il bolalar va yoshidan qat'i nazar, barcha ayollar yechindilar va qamchi bilan urisha boshladilar.
  Va keyin bambuk tayoq bilan to'piqlarga uring. Bir qancha yosh bolalar va bir qancha kampirlar og'riqdan tuyog'ini tashladilar. Boshqalar esa o"rnidan turolmasligi uchun kaltaklangan.
  Yalang oyoqlari esa shishib ketgan.
  Keyin Tolibon ularni ko"tarib, nayzalar bilan o"z tomonga haydab yubordi. Bu shafqatsiz mavjudotlar.
  Shunday qilib, Tolibon nazorati ostida yangi tartib boshlandi.
  Va bu faqat boshlanishi.
  Afg'onlarning piyoda qo'shinlarida ko'p ustunliklari bor, ammo aviatsiya ancha zaif va sifatli uskunalar va og'ir qurollar kamroq va yomonroq. Toliblarning ko'plab tanklari yog'ochdan yasalgan. Va bu ularni kuchliroq qilmaydi.
  Bu erda Gerda o'z mashinasida islom imperiyasining jangchilarini juda mashhur tarzda yo'q qiladi. Va ularni katta shiddat bilan yiqitadi. Va uning quroli ishlaydi.
  Gerda yalang barmoqlari bilan raqibning oyog"iga urib, chiyilladi:
  - Nemislar orasida kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Sharlotta ham yalang oyoqlari bilan o'q uzdi va chiyilladi:
  - Kommunizm qahramonlariga shon-sharaflar!
  Kristina uni oldi va dushmanga urdi, qizil ko'kragi bilan tugmachani bosib, chiyilladi:
  - Va Vatanimizga shon-sharaflar!
  Magda esa yalang oyoq barmoqlaridan foydalanib, dushmanni qanday urish kerak:
  - Vatanimizning asrlar davomida tutgan o"rni!
  Va shuningdek, dushmanni urdi.
  Va bu jangovar go'zallar - super va giper klass.
  Eng keng profilli jangchilar va jangovar sinovdan.
  GDRning jangovar uchuvchilari Albina va Alvina ham Tolibonni tor-mor qilmoqda.
  Va ular buni katta ishtiyoq bilan qilishadi.
  Va ular yalang oyoq barmoqlaridan foydalanadilar.
  Albin afg"on samolyotini osmonda urib tushirib, chiyilladi:
  - Rivojlangan mamlakatlarda kommunizm uchun!
  Alvina yalang oyoq barmoqlari bilan samolyotni urib yubordi va qo'shimcha qildi:
  - Rivojlanishda ham!
  Bular haqiqatan ham qizlar edi - sizga nima kerak!
  Va Tolibonni yo'q qiling. Hozir esa afg"on samolyotlari osmonda urib tushirilmoqda.
  Va keyin ular yerdagi nishonlarga o'tadilar.
  Ular bilan birga Helga, shuningdek, juda chiroyli sariq qiz.
  Va dushmanni mag'lub qiling.
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan samolyotni kesib tashladi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Va Albina afg'on mashinasini uradi, uni yoqib yuboradi va qo'shib qo'yadi:
  - Eng katta kengliklar uchun!
  Va Alvina Tolibon hujum samolyotini kesib, beradi:
  - Gera ma'buda uchun!
  Va kulib oling.
  Xelga ham ko'p o'ylamasdan afg'onlarni ezadi va bo'kiradi:
  - Buyuk Vatanimizga shon-sharaflar!
  Va dushmanlarni juda mos ravishda yiqitadi.
  Natasha va uning jamoasi shiddatli.
  Ular toliblarni ko"p sonli qirg"in qiladilar. Va ular kuylashayotganda:
  Biz otaxon zaminida yashaymiz
  Rod va Ladaning nevaralari engil bolalardir!
  - Va qanotli otda uchadi,
  Rossiya uzoq ming yilliklardan!
  Zoya ham yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga zarba beradi:
  - Rus xudolari hukmronlik qiladigan Rossiya uchun!
  Avgustin tabassum bilan qo'shib qo'ydi, dushmanlarni ezdi. va buning uchun yalang poshnalardan foydalanish:
  - SSSR uchun!
  Shuningdek, bazuka tugmachasidagi qizil nipelni bosish orqali otishni qanday qo'shish kerak.
  Va Svetlana ham dushmanlarni yo'q qiladi.
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlarini ishlatadi. Va juda ko'p afg'onlarni o'radi.
  Qo'shiq aytayotganda:
  - Biz otamizning Yerida yashaymiz,
  Svarogning nevaralari - ulug'vor bolalar!
  Natasha yoqut nipel bilan bazuka tugmachasini bosib, Tolibon tankini urib yubordi:
  - Va biz qanotli otda uchamiz,
  Biz uzoq ming yilliklardamiz!
  Zoya afg'onlarni yo'q qildi. Va Islom imperiyasi askarlarining jasadlarini yig'ib, u qichqirdi:
  Rossiya kulib yubordi
  Va yig'ladi va qo'shiq aytdi ...
  Hamma asrlarda, shuning uchun bu Rossiya!
  Avgustin dushmanlarga qarata yozarkan, yalang tovoni bilan granata uloqtirib, juda agressiv ta'kidladi:
  - Biz dunyodagi eng kuchli bo'lamiz!
  Shuningdek, u Tolibonni qanday yengadi. Va darhol ularning butun qatorini kesib tashlang.
  Va Svetlana islom imperiyasining askarlarini ham yo'q qiladi. Va buzg'unchi kuch oyoqlarining yalang'och barmoqlari bilan u sovg'alarni tashlaydi va kuylaydi:
  - Kommunizmga ishonish davriga shon-sharaf,
  Ishonamanki, bizda pasifizm bo'lmaydi!
  Va qiz bazukaning tugmachasini bosib, qulupnay ko'krak qafasini yaxshilab sindirib tashlaydi.
  Va bu erda boshqa go'zallar kurashmoqda.
  Masalan, Jeyn Armstrong. Shuni ham ta'kidlash kerakki, juda qiziqarli va jangovar go'zallik qizi.
  . BOB? 5.
  U bosgan afg'onlarni tor-mor etib, xirillab aytadi:
  - Mana yoz keldi!
  Qiz Tolibonga qarata o'q uzdi, ularni kesib tashladi va qichqirdi:
  - Oxirigacha Vatan va ozodlik uchun!
  Gertrude ham dushmanga zarba berdi. U afg'on tankini urib tushirdi va chiyilladi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Va Malanya dushmanga o'ldiradigan narsani boshlaydi. Uni bo'laklarga bo'lib, g'ichirlaydi:
  - Men o'tga ketyapman!
  Monika esa dushmanga halokatli narsa bilan zarba beradi va tishlarini ko'tarib chiyillaydi:
  - Men musaffo osmonga qarayman va yashayotganimni tushunaman!
  Jeyn uni oldi va qichqirdi:
  - Osmonda qo'ng'iroq jiringlaydi!
  Gertrude dushmanga bostirib kirdi va chiyilladi:
  - Yomg'ir yog'adi!
  Malanya dushmanni qichqiriq bilan qanday itaradi:
  - Men bolaligimga ketyapman!
  Monika afg'onlarga qarata o'q uzdi, dushmanning mashinasini sindirdi va kuyladi:
  - Men uchun yoz yomg'iri!
  Bu qizlar shunchaki ajoyib!
  Natasha tajovuzkorona ta'kidlab, dushmanlarga va ovqatga o'q uzdi:
  - Biz Svarogning buyuk jangchilarimiz!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga halokatli o'lim sovg'asini tashlaydi.
  Zoya uni oldi va avtomatik portlash bilan dushmanga zarba berdi. U uni yiqitdi va chiyilladi:
  - Rossiya uchun Svarog!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'asini tashladi.
  Avgustin ham dushmanga shapaloq urgandek. Yalang oyoq barmoqlari esa halokatning qotil sovg'asini tashlaydi. Dushmanni parchalab tashlaydi va g'ichirlaydi:
  - Kommunizm sari harakat uchun!
  Svetlana ham dushmanni shuganet kabi uradi. Va dushmanni tezda o'chiring. Va uning yalang tovonini oladi va o'limning halokatli sovg'asini topadi. Va ko'plab dushmanlar urishadi.
  Va keyin qiz qo'shiq aytadi:
  - Bizning nuqtai nazarimiz eng jangovar,
  Men qiz bo'ldim, juda zo'r!
  Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Natasha o'zini juda jangovar tarzda qo'yadi.
  Ammo Oleg Rybachenko ham umidsiz kurashadi.
  Bola esa afg'onlarni qilich bilan qirib tashlaydi va chiyillaydi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u o'limning qotil sovg'asini tashlaydi.
  Bu bola shunchaki ajoyib.
  Margarita Korshunova esa dushmanlarni yaxshilab urmoqda. Va dushmanlarning oyoqlarini yalang'och barmoqlari bilan yo'q qiladi.
  Keyin u qichqiradi:
  - Men super qizman!
  Va yana, yalang'och barmoqlar bilan, qanday qilib dushmanga o'tkir va zaharli o'yinlarni boshlash kerak.
  Va keyin bolalar uni olib, hushtak chaladilar. Va qarg'alar massasi bir vaqtning o'zida hayratda qoladi va dushmanlar ustiga tushib, ularni yorib o'tadi. Va bosh suyagi teshiklarga to'la bo'ladi.
  Aytaylik, demontaj jangda shunday o'tdi.
  Va bolalar, xolisona aytganda, jangovar va o'lmas.
  Oleg Rybachenko Tolibonni parcha-parcha qilib, qo"shiq kuyladi.
  Bu juda chiroyli edi
  Inson jamoaning quliga aylandi!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan, bola juda ko'p marosimlarsiz dushmanlarga halokatli o'lim sovg'asini yuboradi. Bu haqiqatan ham qotil.
  Oleg Ribachenko olib, kuyladi:
  - Ta, ta, ta, biz bilan mushuk olib ketyapmiz!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan, halokatli dushmanga zarba beradi. Va bu juda agressiv.
  Margarita dushmanlarni tor-mor qilib, aniq o'q uzib, shunday dedi:
  - Rus kommunizmi davriga shon-sharaflar!
  Va yana oyoq barmoqlari bilan dushmanga halokatli o'lim sovg'asini tashladi.
  Bu erda bolalar yana olib, hushtak chaladilar. Va afg'on askarlarining boshiga bir to'da qarg'a tushdi. Ularni butunlay yo'q qilish shunday o'tdi.
  Bolalar esa ishtiyoq va chinakam jang qilish istagiga to'la.
  Alenka dushmanga qarata o'q uzdi va chiyilladi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Va u yalang oyog'i bilan o'lim sovg'asini tashlaydi.
  Aytaylik, bu qizlar juda jangari.
  Anyuta dushmanga qaraydi va kar bo'lib qichqiradi:
  - Buyuk Vatanimiz uchun.
  Yalang poshnasi bilan halokat va o'limga olib keladigan narsalarni tashlaydi.
  Va Alla dushmanlarni portlash bilan o'chiradi. U ko"p afg"onlarni o"radi, yalang oyoq barmoqlari bilan granata uloqtirib, g"ichirlaydi:
  - Yangi katta g'alabalar uchun!
  Va shuningdek, halokatli portlash bilan qanday urish kerak.
  Ammo Mariya qotil o'roq bilan dushmanlarni ham yiqitadi. Va yalang'och tovoni bilan dushmanlarga juda halokatli narsa tashlanadi. Va tishlarini ko'tarib aytadi:
  - Rossiya chempion bo'ladi!
  Olimpiada ham dushmanni katta kuch bilan yengadi. Va u dushmanga qotil musht yoki balyozni tushiradi. Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlaridan foydalaning.
  Va qichqirdi:
  - Eng muqaddas Rossiya uchun!
  Va jilmayib tishlarini ko'rsatadi.
  Marusya ham jangovar holatda va tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Men seni parchalab tashlayman!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u o'limning eng halokatli sovg'asini tashlaydi.
  Va Matryona, xuddi dushmanlarga o'xshab, bolg'acha uradi. Va bu, albatta, uni xafa qiladi. Va u ko'p toliblarni Matryona tobutiga haydab yuboradi. Va tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Men dunyodagi eng jangchiman!
  Va kuling.
  Mana bu qizlar - go'zallarning ovozi jarangdor.
  Stalenida shuningdek, raqiblarini tor-mor qiladi, afg'onlarni yo'q qiladi va bo'kiradi:
  - Rus xudolarining buyuk qo'shinlari uchun!
  Va u ham yalang oyoq barmoqlari bilan granata otadi.
  Va ko'p Tolibonni parchalab tashla.
  Bu qizlar - eng yuqori sinf va super.
  Veronika afg'onlarga musht tushirib, qichqiradi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Va yana yalang oyoq barmoqlarini Tolibon mashinasi kesib tashladi.
  Viktoriya islom askarlarini yo'q qiladi. U ularni o'roqdek o'radi va agressiv jilmayib dedi:
  - Bizning cheksiz Vatanimiz uchun!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan yana o'lim sovg'asini tashlaydi.
  Va Serafim ham mujohidlarning lupanetiga o'xshaydi. Va bazukadan u qizil nipel bilan tugmachani bosib o'lim sovg'asini tupuradi.
  Mana u - jangchi ayol.
  Va shivirlaydi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va Elis va Anjelika hali ham jang qilishmoqda. Bu qizlar snayperlar. Va ular afg'onlarga katta halokatli kuch bilan o'q uzadilar.
  Va to'g'ridan-to'g'ri nishonga katta aniqlik bilan zarba bering.
  Shu bilan birga, Elis baqirdi:
  - Men dunyodagi eng kuchlisiman!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u qanday qilib yo'q qilish sovg'asini olib, afg'onlarni yo'q qilishni boshlaydi.
  Va Anjelika ham islom armiyasiga zarba beradi. Va yalang oyoq barmoqlaridan foydalaning. Va u ko'kragining qip-qizil nipelini bosadi va g'o'ldiradi:
  - Mening dunyomga shon-sharaf!
  Va shuningdek, qanday kulish kerak.
  Mana qizlar, hamma qizlar qizlar.
  Elis tajovuzkor va faol qo'shiq aytadi, dushmanga qarata o'q uzadi:
  - Yurtimiz ulug'lanadi,
  Biz hammamiz xalqmiz - ona oilamiz!
  Va Elis ham yalang oyoq barmoqlari bilan qotil granata otadi.
  Va Anjelika ham dushmanlarni uradi. Yalang oyoq barmoqlari bilan u o'lim sovg'alarini tashlaydi.
  Shu bilan birga, qizil sochli qiz kuylaydi:
  - SSSRga shon-sharaflar!
  Va uning yalang tovoni halokatli granata uradi.
  Mana qizlar - qizil va sariq.
  bu qizlarda juda ko'p narsa bor va juda o'ziga xos, ajoyib va haqiqiy.
  Dushmanga qarata o'q uzayotgan va yalang oyoq barmoqlari yordamida aniq nishonga o'q uzayotgan Stilinida tajovuzkorona qichqirdi:
  - Rossiya va oxirigacha ozodlik uchun!
  Va yana ko'kragining yoqut ko'krak uchi bilan tugmani bosdi.
  Stalenida juda kulgili va salqin qiz. Va u juda ko'p ishtiyoq va kuchga ega.
  Qiz kuyladi:
  - Stalin - jangning shon-sharafi,
  Yoshlik parvozimiz Stalini...
  Qo'shiqlar bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Xalqimiz Stalinga ergashadi!
  Veronika mujohidlarga qarata o'q uzib, ularni faol ravishda yo'q qilib, chiyilladi:
  Qo'shiq bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Xalqimiz Stalinga ergashadi!
  Tolibon askarlariga qarata o"q uzayotgan Viktoriya tvitterda shunday deb yozdi:
  - Bizga ulkan qanotlar berilgan,
  Bizga katta jasorat berilgan ...
  Stalin kolxozining farovonligi,
  Sovet mamlakatiga shon-sharaf!
  Qiz esa yalangoyoq oyog'i bilan qotillik sovg'asini tashladi.
  Serafim, keraksiz marosimlarsiz xitoylarni o'yib, shunday dedi:
  Stalin - jangning shon-sharafi,
  Yoshlik parvozimiz Stalini...
  Qo'shiqlar bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Xalqimiz Stalinga ergashadi!
  Steelenida tabassum bilan uni oldi va kuyladi:
  - Qo'shiqlar bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Xalqimiz Stalinga ergashadi!
  Shunday qilib, jangchilar haddan tashqari takabburlik va shov-shuvsiz afg'onlarni yo'q qilishga kirishdilar. Aytishim kerakki, ular juda kurashuvchi go'zallar.
  Stalenida tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Qo'shiq bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Xalqimiz Stalinga ergashadi!
  Bu yerdagi jangchi qizlar.
  Veronika tabassum bilan dedi:
  - Muqaddas urushda g'alabamiz bo'ladi.
  Va u tilini ko'rsatdi.
  Shunday qilib, bu erda qizlar shunchaki ulardagi eng yuqori va ajoyib ta'mdir.
  Viktoriya qizlarga ko'z qisib ta'kidladi:
  - Bu bizning oxirgi va hal qiluvchi jangimiz!
  Va yana, u qanday qilib dushmanni mag'lub qiladi.
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan urish.
  Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Va haqiqatan ham jang qilishni yaxshi ko'radigan qizlar.
  Stelenida shivirladi:
  - Toliblarning tobutda bo'lishi esa arzimas narsa!
  Viktoriya bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, bo'l! Bu oliy xalifa esa Gitlerdan ham xavfliroq!
  Veronika bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, uning askarlari ko'p!
  Serafim g'azab bilan mujohidlarni o'qqa tutib, ta'kidladi:
  - Raqam olmoqchi!
  Steelenida ishonch bilan dedi:
  - Siz olmaysiz!
  Va u marvarid tishlarini chaqnadi.
  Keyin u yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granata otdi.
  Viktoriya tishlarini ko'tarib tabassum bilan ta'kidladi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Va yana oyoq barmoqlari bilan halokatli o'lim sovg'asini tashladi.
  Veronika dushmanga shapaloq urdi va chiyilladi:
  - Kommunizm va partiyamizga shon-sharaflar!
  Serafim ta'kidladi:
  Va Lenin ishiga shon-sharaflar!
  Va dushmanga yo'q qilish sovg'asini yubordi.
  Va ular bu qizlarni shunday ajratishdi. Shunday qilib, Tolibon urildi.
  Alyonka afg'on askarlarini qirib tashlab, g'azab bilan ta'kidladi:
  - Kommunizmning eng yuksak yutuqlari uchun!
  Va yana oyoq barmoqlari bilan tashlangan granata uchadi.
  Va bu erda Anyuta dushmanga qarshi juda agressiv harakat qiladi.
  Va dushmanlarni halokatli bosim bilan yo'q qiladi. Ularni o'roq kabi kesib tashlaydi. Va qichqiradi:
  - SSSR shon-sharafi uchun!
  Tolibonning jangovar Allasi xirillab, qichqiradi:
  - Perun nomi bilan!
  Shuningdek, u oyoq barmoqlari bilan dushmanga qotillik sovg'alarini tashlaydi.
  Agressiv Mariya raqiblarini yo'q qilishda shunday dedi:
  - SSSRni nazorat qilish uchun!
  Shuningdek, yalang oyoq barmoqlari bilan, o'limning halokatli sovg'asi qanday bo'ladi.
  Va Olimpiya o'yinlari, dushmanlarni qabul qilganda, u urishadi va g'ichirlaydi:
  - Vatan uchun eng yuksak g'alabaga!
  Shuningdek, uning yalang oyoqlari halokatning qotil sovg'asini yuboradi.
  Mana bir qiz - aytaylik - ultra!
  Va Matryona mujohidlarni oldi, keling, ularni o'ldiramiz. Va ulkan bosim bilan harakat qildi.
  Va jangchi kuyladi:
  - Bizni qo'shinning bo'yinturug'i ezdi!
  Marusya esa raqiblarini o"yib, qotil o"roqdek o"rib, xitob qildi:
  - Bizni kofirning bo'yinturug'i bosdi!
  Va Olimpiya Tolibon yovuz ruhlarini yo'q qilib, qichqirdi:
  - Ammo bu bizning tomirlarimizda qaynaydi,
  Dushmanga qarata o'q uzgan Alenka qo'shib qo'ydi:
  - Slavlar osmoni!
  Va Anyuta tabassum bilan chiyilladi:
  - Va dengiz qirg'og'idan,
  Muzli Kolymaga!
  Qizil sochli Alla ishonch bilan qo'shib qo'ydi:
  - Bularning barchasi bizning Yerimiz,
  Bularning barchasi bizmiz!
  Raqiblarga qarata o'q uzgan Mariya qo'shimcha qildi:
  - Hammamiz!
  Yalang oyoq barmoqlarini uloqtirib, ko"p toliblarni tarqatib yubordi.
  Mana jangchi qizlar. Va ularda bosim, aytaylik - super.
  Alenka mushtiga kulib ta'kidladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Anyuta kulib qo"shib qo"ydi:
  - Leninga shon-sharaflar!
  Olloh mujohidlarga qarata o'q uzib, shunday dedi:
  Bu erda va u erda kashshoflar
  Leninga qo'shiq kuylang!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granata tashladi.
  Bu shunday jangchi qiz Mariya. Va Tolibonni ulkan bosim bilan tor-mor qiladi.
  Va ular tom ma'noda supurgi bilan supurib tashlanadi.
  Mariya dushmanlarga qarab, chiyilladi:
  - Biz kashshoflarmiz - kommunizm qizlarimiz!
  Va yana, qanday qilib dushmanga, portlovchi moddalarning katta qismini tashlash kerak.
  Olimpiya o'roq bilan o't kabi dushmanni kesib tashladi:
  - Men super toifadagi jangchiman!
  Uning yalang oyoqlari esa Tolibonga o'xshab ulkan va halokatli.
  Mana qizlar. Aytaylik, ular ajoyib.
  Alenka dedi:
  - Biz kashshofmiz va Leninga qo'shiq aytamiz!
  Ann tuzatdi:
  - Yo'q, biz komsomolmiz! Va Stalinga qo'shiq ayting!
  Alla tajovuzkorlik bilan dushmanga qarata o'q uzdi:
  - Biz dushmanni yo'q qila olamiz,
  Va musht bayrami bo'ladi!
  Mariya esa dushmanga qarata o"q uzib, dushmanni qirib tashladi va afg"onlarning massasi ho"l bo"ldi.
  Qiz tirjayib, chiyilladi:
  - Rossiya va kosmos uchun!
  Olimpiada kar bo'lib kuldi va ko'z qisib qo'ydi.
  - Buyuk Vatanimiz uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u o'lim sovg'asini halokatli kuch bilan tashlaydi.
  Marusya kulib yubordi va tajovuzkorona ta'kidladi:
  - Tolibon ustidan qozonilgan g'alaba uchun.
  Matrena xushchaqchaqlik bilan kuldi:
  - SSSRga shon-sharaflar! Va KPSSga shon-sharaflar!
  Va til qanday namoyon bo'ladi!
  Bu ajoyib qizlar.
  Va Oleg Ribachenko Tolibonni qilich va bo'kirish bilan urmoqda:
  - Buyuk SSSR uchun!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari bilan, bola, xuddi dushman bilan shug'ullanayotgandek.
  Va chirqillab:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Margarita afg'onlarni kesib, chiyilladi:
  - Vatanimiz uchun!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan qiz zaharli ignalarni uradi. Va mujohidlarning tomog'ini yopishtiradilar.
  Va qiz qo'shiq aytadi:
  - Mening buyuk kommunizmim biz bilan bo'ladi!
  Bolalar esa yana hushtak chalishadi va hushidan ketgan minglab qarg'alar afg'onlarning bosh suyagini urib yuborishadi.
  Mixail Vladimir uyg'ondi. Va bu qiziq edi. Ha, Tolibon bilan urush ajoyib.
  Ammo SSSRni boshqarish va muntazam buyruqlar berish vaqti keldi.
  Xususan, maxsus kuchlar va aviatsiyaning tanlangan bo"linmalarini Afg"onistonga o"tkazish. Mudofaa xarajatlarini sezilarli darajada oshiring. Bundan tashqari, maxsus qo'riqchilar va jangchilar bilan to'ldirilgan ko'proq shartnomali askarlarni yollash. Armiya soni ortdi.
  Narx islohotini tayyorlash bo'yicha ham topshiriq berildi. Qishloq xo'jaligi mahsulotlarini va boshqalarni subsidiyalashni to'xtatish. Bu harbiy xarajatlar uchun qo'shimcha mablag' ajratish imkonini berdi.
  Putin-Gorbachyov, shuningdek, Stalin va oldingi rahbarlarni tanqid qilishni taqiqlashni buyurdi. Va hatto jinoiy javobgarlikka torting. Nafaqat bu, hatto Stalin yodgorliklari sonini ko'paytirish va ilgari vayron qilingan va supurib tashlanganlarini tiklash to'g'risida buyruq berildi. Shuningdek, Volgogradga tarixiy nomi - Stalingradga qaytish.
  Shundan keyin Mixail-Vladimir Gorbachev-Putin uxlab qoldi;
  Tolibon bilan epik jang davom etdi. Hozir esa Tolibon barcha perimetrlar bo"ylab rus qo"shinlariga hujum qilmoqda.
  Va Rossiya armiyasi ularning hujumlarini aks ettiradi. Va shiddatli jang bor.
  Natasha burilib, yalang oyoq barmoqlari bilan granatani halokatli kuch bilan uloqtirdi. Raqiblarni ko'z yoshlari va bo'kirishlari:
  - Rus xudolari davriga shon-sharaflar!
  Zoya, shuningdek, dushmanlar bilan ko'proq ishonchli kurashadi. Raqiblarni yo'q qiladi va bo'kiradi:
  - Buyuk Rossiya nomi bilan!
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'asini boshlaydi.
  Shunday qilib, bu qizlar juda mashhur biznesga kirishdi.
  Avgustina ham dushmanga juda aniq o'q uzib, oyoq barmoqlari bilan granatalarni tashlab, qichqirdi:
  - Buyuk SSSR uchun!
  Va Svetlana mujohidlar bilan jang qilib, ularni safdan chiqarib, bo'kiradi:
  - Salqin Rossiya uchun!
  Yalang tovoni bilan u o'limning qotil sovg'asiga bo'ysunadi.
  Bu Tolibonni o'ldirish uchun tug'ilgan qizlar jamoasi. Va nafaqat Tolibon.
  Natasha kulib yubordi va mujohidlarga qarata o'q uzdi va uni oldi va baqirdi:
  - SSSRga shon-sharaflar!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan, qanday qilib qotilni ishga tushirish kerak.
  Zoya Islom imperiyasi askarlariga qarata o'q uzishni davom ettirib, tajovuzkorona dedi:
  - Armiyamizga shon-sharaflar!
  Yalang oyoqlari bilan esa halokatlilarni uradi.
  Va Avgustin afg'onlarni tor-mor qiladi va ko'radi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari esa halokatga olib keladi.
  Svetlana, shuningdek, dushmanlarni tor-mor qiladi, ularni g'azab va qichqiradi:
  - SSSRning muqaddas kommunizmi uchun!
  Bu o'z vijdoni uchun kurashadigan qizlar. Va ular kurashadilar va g'alaba qozonadilar.
  Alenka juda qattiq kurashdi va oyoq barmoqlari bilan halokatli sovg'alarni tashladi.
  Va qiz qichqirdi:
  - Kommunizm uchun!
  Anyuta dushmanni juda chiroyli otdi va yalang tovoni bilan Toliblarga tegib, chiyilladi:
  - Kommunizm Rossiyasi uchun!
  Bu erda Alla juda kamtarona va faol kurashdi. Va yalang oyoq barmoqlari halokatli kuch bilan ishga tushirildi.
  Qiz baqirdi:
  - SSSR kommunizmi uchun!
  Qiz Mariya uni oldi-da, burildi, afg'onlarni o'rib oldi va baqirdi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli kuchni ishga tushirdi.
  Olimpiada ham yaxshi maqsadli burilish berdi va ko'plab dushmanlarni yo'q qildi. Va qiz yalang oyoq barmoqlarini va vyaknulani tashlab, qichqirdi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Marusya mushukning vahshiy g'azabi bilan jang qiladi va afg'onlarga qarata o'q uzadi. Va ularni ommaviy ravishda yo'q qiling.
  Va qiz baqiradi:
  - Bu juda zo'r!
  Matrena mujohidlarga juda aniq zarba beradi va boshoq kabi o'radi. Mana qiz.
  Va dumaloq bilan o'ziga baqirdi:
  - Juda yaxshi kommunizm uchun!
  Stalenida ham vahshiy g'azab bilan jang qildi va Tolibonni qo'shinlardan ajratib oldi. U shunday jangchi ayol.
  Va u dushman haqida juda to'g'ri yozdi.
  Steelenida kuyladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Bu yerdagi jangchi qizlar. Va juda chiroyli va jangovar.
  Jangchi dushmanga navbat berdi. Afg'on askarlarining bir massasini o'rib, g'ichirladi. Rossiya va ozodlik uchun
  tugatish.
  Tolibonga qarata o'q uzgan Veronika ularni raketa bilan urib, chiyilladi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Ollohning jasur va qahramon jangchilariga qarata o'q uzgan Viktoriya chiyilladi:
  - Vatan uchun!
  Bu qizlar eng sharbat va go'zallikdir. Juda chiroyli va jangovar qizlar. Va ular juda katta kuchga ega. Va bunday jangovar qizlar
  va afg'onlarni ezish va ezish, ezish.
  Serafima ham dushmanga qaratib, Tolibonni yovvoyi kuch bilan yiqitdi.
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga halokatli o'lim sovg'alarini tashladi.
  Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Alyonka afg'onlarni yozdi va juda agressiv ravishda dushmanlarni yo'q qildi.
  Jangchi ayol islom saltanati jangchilarini qirib tashlagancha, qichqirdi.
  Va u baqirdi:
  - Vatan uchun - onamiz!
  Anyuta dushmanlar bilan yozishda va o'z kuchi bilan dushmanlarni yo'q qilishda juda faol. Va yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli va ulkan kuchni tashladi.
  Va qiz chiyilladi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Va qizil nipel bilan bizning bazuka tugmachamiz tankga o't qo'ydi.
  Bu erda jangovar Alla dushmanni qattiq g'azab bilan tor-mor qiladi. Va mujohidlarni yo'q qiladigan o'qlar va namlar.
  Bu qizlar juda chiroyli va jangovar qahramonlarga aylangan.
  Mamlakatda Alla bilan jang qilish vahshiyona g'azabga to'la.
  Bu qizlarning harbiy yo'li. Ular hatto juda ko'p kurashadilar. Va juda agressiv tarzda Tolibonni tor-mor qildi.
  Martial Mariya yirtqich kuch bilan juda ezilgan va hammani ustara kabi kesib tashlagan.
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan qiz halokat granatalarini uloqtirdi. Va qiz juda ko'p dushmanlarni yirtib tashladi.
  Olimpiada yana davom etmoqda. Va yana mujohidlarni tor-mor qiladi. Va yana yalang oyoq barmoqlarini qotillik va halokat bilan tashladi.
  Va bu qo'pol va juda tajovuzkor bo'ladi.
  Va Olimpiya o'yinlari kurashni boshladi va yalang'och tovon bilan halokatga va butunlay o'limga duchor bo'ldi.
  Mana, bu Olimpiya o'yinlarining qahramoni - jangchi qiz. Mana jangchi qiz.
  Marusya esa afg'onlarni qattiq g'azab bilan tor-mor qildi. Va vahshiy jasorat bilan ularni o'ldirdi.
  Va qulupnay ko'krak bilan u oldi va halokatli kuch yubordi.
  Va ko'p mujohidlar tobutda.
  Alenka dushmanga qarata o'q uzib, qichqirdi:
  - Dunyodagi eng qudratli kommunizm uchun!
  Anyuta afg'onlar haqida yozar ekan, tajovuzkorona ta'kidladi:
  - Mana, biz yana oq otdamiz!
  Mana, Alla yana qattiq jangda. Qizil sochli qiz esa yana mujohidlarni yozadi va o'pkasi bilan chiyillaydi.
  Va bu, albatta, ularni yo'q qiladi.
  va o'pkasining tepasida qichqiradi.
  Qiz esa pulemyot kabi yozadi.
  Va Maryam butun kuchini sarflaydi. Va u afg'onlarga juda aniq o'q uzadi. Va u dushmanlarni juda aniq yo'q qiladi - ko'zdagi har bir o'q.
  Va qichqiradi:
  - Rossiya uchun Svarog!
  Olimpiya o'yinlari juda shafqatsiz harakat qildi va raqiblarni o'ldirdi va mujohidlarni o'ldirdi. Va juda jangovar qiz-qahramon. Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Va ularga qarshi hech kim omon qolmaydi.
  Olimpiya o'yinlari dushmanlarni butunlay yo'q qiladi. Va u afg'onlarni yalang oyoq barmoqlari bilan yiqitadi, o'limning halokatli sovg'alarini tashlaydi. Olimpiada, albatta, juda qiz
  dunyodagi eng zo'r va eng jangovar.
  Xo"sh, u mujohidlarga shapaloq uradi, qilich bilan qirib tashlaydi.
  Va qiz olib qo'shiq aytadi:
  - Men Hyper go'zallik toifasiman!
  Bu qizlar juda chiroyli va juda kurashuvchan. Ular ko'zlar uchun ziyofat uchun ulkan hayajon va kuchga ega.
  Marusya afg"onlarga qarata o"q uzib, chiyilladi:
  - Kommunizm davri uchun!
  Shuningdek, yalang oyoq barmoqlari bilan, go'yo mujohidlar tomonidan bolg'acha urishadi. Bu qiz shunchaki ajoyib.
  Matryona bazukadan qirmizi ko'krak qafasi yordamida dushmanlarni halokatli kuch bilan uradi. Va bu haqiqatan ham uning yuqori kuchi.
  Va jangchi qichqiradi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  . BOB? 6.
  Bu SSSR uchun kurashayotgan va qahramonlik mo''jizalarini ko'rsatadigan qizlar. Yo'q, bunday qizlarga qarshi hech qanday dushman qarshilik qila olmaydi. Hatto Tolibon kabi ko'p. Ular jasadlarni Moskvaga tashlashga qodir bo'lsa-da.
  Stalenida ustun dushman kuchlari bilan jang qiladi. Shuningdek, u qulupnay nipel bilan bazuka tugmachasini qanday bosadi va chiyillaydi:
  - Men super toifadagi jangchiman!
  Va do'stlariga ko'z qisib qo'ying.
  Veronika ham afg'onlarni agressiv tarzda yo'q qiladi va ularga shafqat qilmaydi. Va katta qirg'in bor.
  Qiz juda kurashuvchan va u ajoyib kosmik kuchga ega.
  Stalenida esa bu kuchning mujohidlarini jasorat bilan tor-mor qiladigan narsa bundan ham ko'proq. Kelinglar, to'g'ridan-to'g'ri qizlar.
  Viktoriya afg'onlarni katta faollik bilan urib, ularni urib, bo'kiradi:
  - Men gipersinf qiziman!
  Serafima esa mujohidlarni vixdon ehtirosi bilan uradi, ularni o'radi va qichqiradi:
  - Men juda go'zalman!
  Albina va Alvina afg'onlarni osmonda ezishmoqda. Va Helga ular bilan. Ular sariqlarni qanchalik faol olishdi. Va kapital tarzda yo'q qiling.
  Albina yalang oyoq barmoqlari bilan Tolibon mashinasini urib yubordi va chiyilladi:
  - GDR uchun! Kommunizm yana nemislarga qaytsin!
  Alvina ham Islom imperiyasining samolyotini urib tushirdi va baqirdi:
  - Kommunizmning eng buyuk cho'qqilariga!
  Osmonda Helga esa yalang oyoq barmoqlari bilan Tolibon tankini qoplab, chiyilladi:
  - Tom orqali g'alabalar uchun!
  Jangchi va go'zal qizlar shunday jang qilishdi.
  Anastasiya Vedmakova ham mujohidlarni osmondan ezdi va kuyladi:
  - Kommunizm mashhur bo'lsin!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u samolyotdan raqiblarga bomba tashladi.
  Va Akulina Orlova ham afg'onlarni ezdi va kuyladi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar.
  Va dushmanga og'ir va halokatli bombalar tashladi.
  Bular jangchi qizlar edi, to'g'ridan-to'g'ri aytaylik.
  Mirabela Magnetic juda katta shiddat bilan raqiblarini mag'lub etdi va qichqirdi:
  - Buyuk va qudratli kommunizm uchun!
  Va yana qiz nilufar ko'zlarini qisib qo'ydi.
  Bu qizlar edi.
  Anastasiya Vedmakova afg'onlarni urib, mushtladi va hayqirdi:
  - Mening yangi e'tiqodim - hammani yutish!
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlarini qanday ishlatish kerak.
  Akulina Orlova raqiblarini mag'lub etdi. U ularni taroq kabi o'radi va qichqirdi:
  - Men dunyodagi eng kuchlisiman!
  Va yalang'och tovoni bilan qanday taslim bo'lish kerak.
  Va Mirabela Magnetic o'zining ulkan kuchi va chiyillashi bilan dushmanlarni yiqitadi:
  - Men super qizman!
  Va tugmani bosganda qizil nipel bilan.
  Bu qizlar shunchaki super va giper.
  Alvina Tolibonni tor-mor qilib, katta kuch bilan qichqirdi:
  - Kommunizm uchun!
  Va yalang poshnali, xuddi pedallarni bosadigandek. Bu qiz shunchaki ajoyib.
  Va Albina afg'onlarda lupanet sifatida. Va ularga katta kapital bering.
  Va u bir vaqtning o'zida juda ko'p dushmanlarni olib, uni yotqizadi.
  Va u hammasini yalang oyoq barmoqlari bilan qiladi.
  Va kuylang:
  - Men dunyodagi eng zo'r qizman!
  Helga Tolibonni ham tor-mor qilmoqda. Ular ulkan va faol ravishda yo'q qilinadi. Ammo keyin yalang oyoq barmoqlari bilan raketani nishonga oladi va afg"on bunkeri uni sindirib tashlaydi.
  Va umuman olganda ajoyib.
  Qiz esa kuladi...
  Ammo Elizabet o'z tankida mujohidlarga qarshi chiqadi va ularni to'liq mag'lubiyatga uchratadi. Va birdaniga ko'p Tolibon o'ldiriladi.
  Tolibon tanklarining minoralari esa yirtilgan.
  Elizabet - eng yuqori darajadagi supermen bo'lgan qiz. Va yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanlarni ezadi. Va ularni tom ma'noda erga qazishadi.
  Mana, bu Elizabeth shunchaki Hyper.
  Va uning tanki, xuddi mujohidlar tomonidan yirtilib ketadi.
  Umuman qiz emas, lekin juda faol va kurashuvchi narsa.
  Ketrin esa afg'onlarni ezmoqda. U ajoyib kuch va chaqqonlikka ega. Va u yalang oyoq barmoqlari yordamida Islom imperiyasining askarlarini yo'q qiladi.
  Bu qiz, u allaqachon qancha afg'onlarni o'ldirgan.
  Va u uni oldi va kuyladi:
  - Men o'taman!
  Va Elena dushmanlarni yaxshilab uradi. Ularga o'zining super sinfini ko'rsatadi va baqiradi:
  - Men Giperman!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan esa bu xitoyliklarga bolg"acha urishga o"xshaydi. Mana qiz.
  Va Efrosiniya Afg'oniston jangchilarini juda agressiv tarzda yo'q qiladi. Va yalang oyoq barmoqlarini juda aniq ishlatib o'qqa tutadi.
  Va hali ham xirillagancha:
  - Vatan va Rossiya uchun bizning Svarog masihiyimiz bo'ladi!
  Aytaylik, qizlar nomus jangchilari.
  Elizabet afg'onlarga qarata o'q uzib, shunday dedi:
  - Umuman olganda, menga qandaydir tarzda rus xudolari ko'proq yoqadi!
  Yekaterina yalang tovonini otib, tugmachani bosib, Tolibon tankini buzib tashladi va chiyilladi:
  - Va menga rus xudolari ko'proq yoqadi! Haqiqatan ham, nega bizga sakkizinchi kuni Isoning sunnat qilinishi kerak?
  Elena g'azabdan chiyilladi:
  - Men knyaz Vladimirdan uyalaman!
  Elizabet bunga rozi bo'ldi:
  - Va siz uyalishingiz kerak!
  Elena bunga rozi bo'ldi:
  - Albatta, ruslarning yahudiy avliyolariga sig'inishlari uyat!
  Ketrin uni oldi va baqirdi:
  - Bizda rus avliyolari va xudolari bo'lishi kerak!
  Elizabet tishlarini ko'tarib, bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, kerak!
  Va dushmanga ko'z qisib qo'ydi.
  Efrosiniya mujohidlarni to'pdan o'qqa tutib, shijoat bilan ta'kidladi:
  -Islom imperiyasini yengamiz...
  Va yana, Elizabet, xuddi dushmanni urayotgandek, halokatli.
  Gerda ham juda mahorat bilan kurashadi. U mujohidlarga halokatli kuch bilan zarba beradi va chiyillaydi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  va u juda jangari va mashhur shoh!
  Sharlotta ham Tolibonni ezadi va tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Bu super!
  va bunday jangovar qiz sinf mega!
  Kristina ham afg'onlarni oyoq barmoqlari bilan tepadi. Va ular, albatta, ularni o'ldiradilar.
  Va u oladi va o'tadi:
  - Men birinchi raqamli Aryanman!
  Va Magda afg'onlarni mag'lub qiladi va ularning ko'pini o'ldiradi va shivirlaydi:
  - SSSR va GDR uchun!
  Va safir ko'zlari bilan ko'z qisib qo'yadi. Bu qiz shunchaki giper!
  Yo'q, Tolibon super va giper sinf qizlari bilan bardosh bera olmaydi.
  Va ular shunday urushqoq qizlar.
  Va ular ishtiyoq bilan kuylashadi:
  - Va jangda kimni topamiz,
  Va jangda kimni topamiz ...
  Bu bilan hazillashmaydi,
  Keling, uni parchalab tashlaylik!
  Va jangchilar qanday qilib yig'laydilar. Mana qizlar.
  Shuningdek, ular yalang oyoqlarini asirga olingan Tolibon askarlarining tumshug'iga tiqdilar. Va ularni yalang'och dumaloq poshnalarini o'pishga majbur qildi.
  Mana bikinili qizlar.
  Ammo Tolibon komsomolchini qiynoqqa solgan. Ular uning qo'llarini orqadan burishdi va uni tokchaga tortib olishdi. Va ko'tarildi. Va ular qizni daraxtga burishdi. Va uni ko'tardi. Va keyin uni olib ketishdi.
  Va qiz yiqildi. U uni o't-o'langa olib, osib qo'ydi. Va u qotib qoldi. Mujohidlar esa jahl bilan kulib yuborishdi. Keyin qizni yana olib, balandroq, daraxtning eng tepasiga tortib olishdi.
  Va keyin uni yana qo'yib yuborishdi. Qiz qulab tushdi va yana eng pastki qismida osilib qoldi. Va arqon cho'zildi va go'zal og'riqdan yig'ladi. va yana uni ko'tara boshladilar.
  Eng yuqoriga tortildi. Yaxshilab tashlashdi, biroz osilib tursin. Va keyin ular vahshiy g'azab bilan yana qo'yib yuborishdi. Va qiz yana yiqildi va u burishib ketdi
  bo'g'inlar. Va umuman olganda, u juda yalang'och edi. va u qanday og'riyapti.
  keyin yana to'rtinchi marta ko'tarildi va yaxshilab chayqatildi. Keyin uni zich novdaga o'rnatib, cho'zishni boshladilar. Ular qizning yalang oyoqlariga blok qo'yishdi,
  va unga og'irliklarni osib qo'yishni boshladi. Toliblar avval bir tomoniga, keyin ikkinchi tomoniga pud vaznini osib qo'yishdi. Keyin qizni qamchi bilan ura boshlashdi. Teri yorilishi uchun pounded.
  Keyin komsomolchilar yaralarga tuz sepa boshladilar. Va keyin ular qizg'ish simni olib, harakatga keltirdilar. Va ular qizni kasal kuchi bilan urishdi. So"ng afg"on jallodlari qizning oyog"ining yalang"och tovoniga surtib, tagiga mangal yoqdilar. Va keling, keraksiz marosimlarsiz go'zallikni otamiz. Va keyin Tolibon jallodlari qizning ko'kraklarini ham moylashdi. Va keyin
  bu uning ko'kragiga o't qo'ydi. Va ular qizni yaxshilab urishni boshladilar.
  Va mujohid jangchini va uning ko'kragi va tovonini qovuring. Va keyin ular eshakni moylashdi va mash'alni dumbalarga olib kelishdi. Va ular qizni yaxshilab urishni boshladilar. Va keyin olov uning ko'kragiga tegdi. Venera grottosini qoplagan sochlar birdaniga kuyib ketdi. Bu qiz shunchaki ajoyib. Va uni shunday qiynoqlar kutardi.
  Afg'on jallodlari qizni va uning ko'kragini, eshagini, ko'kragini va yalang oyoqlari tagini yoqib yuborishdi. Va ular uni yaxshilab qovurdilar. Keyin Tolibon jallod qizg'ish tayoqni olib, ikki marta o'ylamasdan qizni anusga solib qo'ydi. Va qanday qilib, u yirtqich og'riqdan qichqiradi.
  Bu uni juda xafa qildi. Va bu qizlar juda yaramas va chiroyli. Ammo afg'onlar qizni qattiq qiynoqqa solishdi. Va shunday go'zal jangchilar. Va ular jangchi tomonidan yaxshilab qovuriladi.
  Shunday qilib, qizni jallodlari olib ketishdi va qizg'ish qisqichlar bilan uzun nafis barmoqlarini yorishni boshladilar. Va bu juda og'riyapti. Jallodlar qizning kichik barmog'idan boshlab barmoqlarini sindirishdi.
  Va tom ma'noda hamma narsa buzildi. Va keyin komsomolchining qovurg'alari yorilib ketdi. Va shu bilan birga, ko'kragiga qizarib ketgan qisqichlar qazildi. Va temir va qizil nipellarni burish uchun issiqdan qizarib ketdi . Va qizning ko'kraklari yirtilgan. Va bu juda shafqatsiz va og'riqli edi.
  Qiynoqlar o'sha erda edi.
  Mujohidlarga qarata o'q uzgan Gerda payqab qoldi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Sharlotta shaytonning kuchi bilan juda agressiv ta'kidladi. Va qichqirdi:
  - Vatan uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan esa dushmanni oyoq osti qiladi.
  Mana qiz. Va juda jangari.
  Kristina uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan toliblarni urib, chiyilladi:
  - Rus xudolari davriga shon-sharaflar!
  Magda ham yalang oyoq barmoqlari bilan afg'onlarga zarba berdi va baqirdi:
  - Vatanimiz uchun!
  Va bu qizlar juda zo'r.
  Afg'onistonlik raqiblarga qarata o'q uzgan Gerda shunday dedi:
  - Germaniyaning buyuk kommunizmi uchun.
  Bu qizlar juda jangovar go'zallar.
  Gerda xushchaqchaqlik bilan mujohidlarga yozgancha javob berdi:
  - Mening super qizim bor.
  Va Sharlotta raqibiga qarata o'q uzayotganda tajovuzkorona ishora qildi:
  - Aryan kommunizmiga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlaridan foydalanib, u qichqirdi:
  - Buyuk Vatan uchun!
  Kristina ham dushmanga katta aniqlik bilan tushdi, ta'kidladi:
  - Do'stlikda Rossiya va Germaniya uchun!
  Magda ham mujohidlarni urib, chiyilladi:
  - Bizning davrimizga shon-sharaflar!
  Va yana sheriklariga ko'z qisib qo'ying.
  Mana qizlar.
  Va Jeyn Armstrong toliblarga to'p bilan zarba bera boshladi.
  Qiz juda chiroyli edi.
  Jeyn yalang oyoq barmoqlari bilan raqibini urdi va chiyilladi:
  - Vatanga shon-sharaflar!
  Shunday qilib, Gertrude dushmanlarga qattiq zarba beradi va ular yaxshilab qoplanadi va parchalanadi.
  Va pishirish:
  - Britaniya uchun!
  Va Malanya, go'yo dushmanga bolg'acha urib, uni hara-kiri qilib, chiyilladi:
  - Ingliz g'alabalari uchun!
  Monika, shuningdek, yalang oyoq barmoqlari yordamida dushmanlarga tarsaki tushiradi va chiyilladi:
  - Sovet g'alabalari uchun!
  Tamara ham, Sulfiya ham Tolibonga qarshi kurashib, to"lqin bo"lib kelayotgan soqolli jangchilarni o"ldiradi.
  Va bu qizlar kuylashadi:
  - Odamlar baxtli bo'ladi
  Baxt abadiy...
  Rossiya hukumati bor
  Quvvat ajoyib!
  Tamara burilib, yalang oyoq barmoqlari bilan o'q uzdi va baqirdi:
  - Kommunizm haqidagi fikrim uchun!
  Sulfiya ham dushmanga zarba beradi, ko"p toliblarni o"ldiradi va chiyillaydi:
  - Keling, Rossiya haqida bir so'z aytaylik!
  Va ikkala qiz ham kulib yuborishdi.
  Tamara navbat berdi. U ko"p afg"onlarni o"rib, chiyilladi:
  - Vatanning eng yaxshi kuchi uchun!
  Sulfiya ham dushmanni qayta tiklaydi va:
  - SSSRda qizil kommunizm uchun!
  Va safir ko'zlari bilan ko'z qisib qo'ying.
  Bu qizlar - faqat eng yuqori sinf va parvoz.
  Elis va Anjelika hali ham jang qilishmoqda.
  Sariq va qizil sochli go'dak.
  Ular kuchli qizlar va snayper miltiqlaridan otishadi.
  Va ular o'zlariga qo'shiq aytishganda:
  - SSSRga shon-sharaflar! Biz hammaga o'rnak bo'lamiz!
  Elis snayper miltig'i bilan dushmanga qarata o'q uzdi. Yalang oyoq barmoqlari bilan otilgan va
  chiyilladi:
  - Vatanimga shon-sharaflar!
  Anjelika ham yalang oyoq barmoqlari bilan granata uloqtirib, g"ichirlaydi:
  - Rossiya uchun eng buyuk.
  Va zumrad ko'zlari bilan ko'z qisib qo'ying.
  Bu qizlar shunchaki eng yaxshi uchuvchilar. Shunday qilib, afg'onlar tor-mor qilindi. Bu erda ular jang qilishmoqda va dunyodagi eng zo'r va aqlli.
  Elis qichqirdi va ko'z qisib:
  - KPSS davriga shon-sharaflar!
  Anjelika bunga rozi bo'ldi:
  - SSSR Qahramonlariga buyuk shon-sharaf!
  Va yana u yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga halokatli granata otdi.
  Bu erda u g'ayrioddiy ko'rinishdagi oddiy xato ayol.
  Elis uni oldi va chiyilladi:
  - Kommunizmning o'lmas g'oyalari nomi bilan!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli kuch sovg'asini tashladi.
  Anjelika ham dushmanni oldi va urdi.
  U uni zımpara qog'ozi kabi kesib tashladi va chiyilladi:
  - Rossiya va rus xudolari uchun!
  Bu ayollar juda jangovar va sovuqqon edi.
  Elis dushmanga qarata o'q uzdi va yalang'och barmoqlari bilan dushmanni yo'q qilish sovg'asini boshladi.
  Va bu juda ajoyib harakat edi.
  Anjelika shuningdek, dushmanni o'yib tashladi, uni tom ma'noda yo'q qildi va ulkan kuchni namoyish etdi. Va o'ynoqi tabassum bilan dedi:
  - Bu juda katta voqea!
  Va uning yalang'och barmoqlari o'lim va halokat xabarini boshladi!
  Bu erda qiz edi - shunchaki giperklass.
  Elis uni oldi va o'pkasi bilan baqirdi:
  - Men koinotdagi eng kuchli va eng zo'rman!
  Anjelika yalang oyoqlari bilan butun bir bochka portlovchi moddalarni ishga tushirdi va chiyilladi:
  - Va men katta dunyodaman!
  Bu qizlar juda chiroyli.
  Elis dushmanga qarata o'q uzganda shunday dedi:
  - Kommunizmga ishonch buyuk!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granatalarni tashlash.
  Va Anjelika mujohidlarga qarata o'q uzadi va bo'kiradi:
  - Bizning e'tiqodimiz juda katta!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli kuch bilan granata otadi.
  Va jangchilar dushmanni qo'lga olishdi va shuning uchun bu Tolibon aldashdi ... Va na ertakda aytish, na qalam bilan tasvirlash.
  Elis snayper miltig'idan o'q uzgan va Tolibon hujum samolyotini urib tushirganini juda mantiqan payqadi.
  Elis uni oldi va chiyilladi:
  - Men butun dunyo uyg'onishiga ishonaman,
  Fashizm barham topadi...
  Va quyosh porlaydi
  Kommunizmga yo'lni yoritadi!
  Va yana, qiz uni yalang oyoq barmoqlari bilan olib, juda halokatli narsani ishga tushiradi.
  Mujohidlarga qarshi Yaponiyadan kelgan ko"ngillilar ham jang qilmoqda. Xususan, kommunistik e'tiqoddagi ninja qizlari.
  Moviy sochli ninja qiz afg'onlarni shamol tegirmoni bilan urib, qamchiladi.
  Keyin u yalang oyoq barmoqlari bilan halokat no'xatlarini tashladi va chiyilladi:
  - Yaponiyada kommunizm uchun!
  Sariq sochli ninja qiz qilichlari bilan kapalak usulini ham bajardi. Ko'p mujohidlarni qirib tashlang. Va keyin uning yalang oyoqlari
  halokatli granatani olib tashladilar.
  Shunda qiz dedi:
  - SSSR va Yaponiyaga shon-sharaflar!
  Qizil sochli nindzya qiz ham afg'on askarlarini orqa qo'li bilan ko'tarib urdi. Va u yalang oyoq barmoqlarini tashladi,
  sovg'a ichida qotil narsa. Va u tekshirdi:
  - Rossiya va SSSRga shon-sharaflar!
  Oq sochli ninja qiz bochkani qabul qildi. Va u Tolibon askarlarini qanday qilib boshlarini kesib tashlagan. Keyin tashladi
  yalang oyog'i bilan halokatli halokat va g'ichirladi:
  - Qizil Armiyaga shon-sharaflar!
  Va to'rtta nindzya qiz yalang poshnalari bilan halokat no'xatlarini tashladilar va afg'onlarning butun batalonini tanklar bilan nokaut qildilar. Bu qizlar shunchaki ultra!
  Bu go'zallik - qizlar juda zo'r.
  Oleg Rybachenko ham mujohidlarni qilich bilan kesadi. Va u bilan qiz Margarita.
  Bu o'lmas bolalar shunchaki super.
  Va ular dushmanlarni alohida ezib tashlashadi. Aytaylik, u erda va bolalar!
  Keyin yigit ham, qiz ham hushtak chalishdi. Qarg'alar esa bolaning hushtagidan yurak xurujiga uchrab, pastga tushadilar. Ularning tumshug"i esa Tolibonning bosh suyagini teshadi.
  Bular bolalar - tabiiyki, hamma narsani va hamma narsani buzadi.
  Oleg Rybachenko kuyladi:
  - Sovet xalqimizni ulug'laymiz,
  Mening partiyamga salom...
  Bizning barcha bolalarning yuraklari birligimiz,
  Biz hammamiz do'stona oilamiz!
  Margarita Magnitnaya, dushmanlarni tor-mor qilib, shijoat bilan:
  - Bizning kosmik Rossiya bilan mashhur bo'ling!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga butunlay halokatli narsani uradi.
  Oleg Ribachenko Tolibonni yo'q qilib, kuyladi:
  - Margarita, deraza ochiq,
  Margaret, siz unutmagansiz
  Hammasi qanday edi!
  Bu bola juda sovuqqon va jangovar. Bu terminator bola.
  Bu yerdagi bolalar juda sovuqqon va kurashuvchan.
  Shuni ta'kidlash kerakki, qizlar juda qiyin.
  Elis ham Tolibonga qarata o'q uzmoqda. Va nafasi ostida kuylaydi:
  - Bir, ikki, uch, to'rt, besh! Quyon sayrga chiqdi!
  Va qiz yana katta aniqlik bilan o'q uzdi.
  Anjelika juda yaxshi zarba berdi. Va dushmanga kuchli zarbalar berdi.
  Va qanday qilib u qirmizi nipel bilan bosib, uni bazukadan oladi va uradi.
  Va jangchi dushmanga juda aniq o'q uzdi.
  Anjelika uni oldi va kuldi:
  - Kommunistik partiyamizga shon-sharaflar!
  Va yana, dushmanga katta aniqlik bilan portlash sifatida. Va Tolibon samolyoti yana quladi.
  Va Elis ham juda aniq o'q uzdi va Islom imperiyasining hujum samolyoti yonib ketdi.
  Bu qizlar.
  Anjelika kulib dedi:
  - SSSR - barcha xalqlar do'stona oila bo'lgan ajoyib mamlakat!
  Elis yana o'q uzdi va bir o'q bilan birdaniga uchta mujohidni yiqitdi va javob berdi:
  - Rossiyaning buyuk partiyasi uchun!
  Qizlar esa kulib yuborishdi. Umuman olganda, ular juda boshqacha qarashlarga ega bo'lgan jangchilardir.
  Ammo barcha qizlar kommunizm g'oyasini qalblarida olib yuradilar. Va ular Yer sayyorasida haqiqiy jannat bo'lishini xohlashadi. Va bu juda chiroyli bo'lar edi.
  Anjelika dushmanlarga katta aniqlik bilan o'q uzish va bosh suyagini teshish bilan qayd etdi.
  - Kommunizm hech qachon qanotlarini bukmaydi va qobiqqa sudralmaydi!
  Elis bunga rozi bo'ldi:
  Kommunizm hech qachon qanotlarini bukmaydi! Bizning mafkuramiz yer sayyorasida baxtni qurishdir!
  Va ikkala qiz ham qichqiradi:
  - Rossiyaga shon-sharaf! Shon-sharaf! Yalang oyoq qizlar oldinga yugurishadi ...
  Yalangoyoq ayollar diviziyasi... rus xalqini kutib oladi!
  Va ayol jangchilar tajovuzkor va jinsiy zavqni namoyon etadilar.
  Elis tishlarini ko'rsatib, chiyilladi:
  - Biz hammamiz SSSR uchun birgamiz!
  Va jangchi yana dushmanlarni mag'lub etdi.
  Anjelika ham dushmanga o'q uzdi va uning boshiga musht tushirdi. Va u kuldi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Va jangchi juda jangovar va qizil edi.
  Sochlari esa shamolda, bu mis-qizil sochlar proletar bayrog'i kabi hilpirayapti.
  Bu qizlar juda chiroyli va jozibali.
  Va shunchalik ko'p mujohidlar allaqachon dafn etilgan ...
  Ishlaydigan qizlar ham bor...
  Bu yerda Viola va Dominika afg'onlarga qarata o'q uzmoqda.
  Qizlar bazukalarni tanklarga va osiyolik piyodalarga qarata o'qqa tutmoqda.
  Bu erda Viola otib tashlandi, bazuka tugmachasini bosish uchun qizil nipel yordamida va raketa bilan harakatlanuvchi raketani otdi.
  Va afg'onlar massasi parchalanib ketdi.
  Viola yana kuyladi:
  - Men buyuk kommunizmga ishonaman!
  Dominika ham mujohidlarga qarata o'q uzadi. Va ularni katta massalarda urib yuboradi.
  Shu bilan birga, qizlar oyoq barmoqlari bilan granatalarni uloqtirishadi.
  Va bazuka tugmachasidagi qizil nipel bilan u dushmanlarni tubdan yo'q qiladi.
  Bu qizlar juda chiroyli. Va ular faqat külotlarda jang qilganda qanday ajoyib ko'rinadi. Va eng yuqori darajadagi jangchilar.
  - dedi Viola qulupnay ko"krak uchi bilan yana dushmanga qarata o"q uzgancha.
  - Men jang qilishni yaxshi ko'raman! Bu ajoyib!
  Dominika kulib dedi:
  Erkaklar nima bo'ldi?
  Viola kulib javob berdi va yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga granata otdi va chiyilladi:
  - Albatta, yaxshi! Va ba'zilari shunchaki yoqimli!
  Bu erda juda jangovar va chiroyli qizlar.
  Dominika qayd etdi:
  Bu urush qachongacha davom etadi?
  Viola qip-qizil nipeldan foydalanib, yana mujohidlarga qarata o"q uzdi va chiyilladi:
  - Menimcha, uzoq vaqt!
  Dominika uni oldi va kuyladi:
  - Koinotda urush davom etmoqda,
  Hech qanday sababsiz o'ldiring ...
  Shayton zanjirdan uzildi
  Va o'lim u bilan keldi!
  
  Va oqimni kim to'xtatadi
  Qonli aqldan ozgan daryolar. .
  Lazer nurlari ma'badga kiradi,
  Va bir lahzada odam g'oyib bo'ldi!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan granatani tashlab qo'shib qo'ydi Viola:
  Va bunday tartibsizlik
  Koinotni to'ldirdi ...
  Insoniyatning qayg'uli qismi -
  Og'riqlarga, azoblarga chidash!
  Bu qizlar, shunday zo'r xonandalar.
  Oleg Rybachenko esa afg'onlarni qilich bilan o'ldiradi.
  Bola qotillik kuchining yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'alarini tashlaydi va qo'shiq aytadi.
  Yerning o'g'li javoban yo'q deydi
  Men hech qachon qul bo'lmayman ...
  Men erkinlik tong bo'lishiga ishonaman
  Shamol yangi yarani davolaydi!
  
  Jangda muqaddas Vatan uchun,
  Buyuk Svarogning o'zi chaqiradi ...
  Erta soatlarda jasur ritsar o'rnidan tur,
  Zulmat ketadi, may oyi gullaydi!
  Mana shunday qahramon bola...
  Qiz Margarita esa mujohidlarni qilich bilan yo'q qilib, yalang barmoqlari bilan granatalarni otib, qo'shib qo'ydi:
  Va yurak va tomirlarning pulsatsiyasi,
  Farzandlarimiz, onalarimiz ko'z yoshlari...
  Biz o'zgarishlarni xohlaymiz, deyishadi
  Shafqatsiz zanjirlar bo'yinturug'ini tashlang!
  Va bolalar yana hushtak chaladi. Qarg'alar esa uni olib, hushini yo'qotib, hushidan ketishadi. Va tom ma'noda ko'p yuzlab mujohidlarning bosh suyagi.
  . BOB? 7.
  Mixail-Vladimir Gorbachev-Putin qarshi islohotlarni davom ettirdi.
  Xususan, ular Sovet Ittifoqiga qarshi tashviqot va separatizm uchun jazoni kuchaytirdilar.
  Bundan tashqari, Gorbachev-Putin Stalinga ajoyib xizmatlari uchun SSSR Qahramonining uchinchi yulduzi va uchinchi G'alaba ordeni bilan taqdirlashni taklif qildi.
  Undan keyin boshqa g"oyalar paydo bo"ldi. Xususan, Xitoyni ham, Shimoliy Koreyani ham Varshava shartnomasiga kiritish.
  Shimoliy Koreya zudlik bilan rozi bo'ldi va Xitoy qo'rqinchli javob berdi.
  Konstitutsiyaviy islohotning keyingi g'oyalari: xalq tomonidan saylanadigan prezident lavozimini o'rnatish.
  Shuningdek, parlament islohoti g"oyalari.
  Shundan so"ng Gorbachyov-Putin yana uxlab qoldi va tush ko"rdi.
  Qizlar Tolibon qo'shinlari bilan juda muvaffaqiyatli jang qilishdi.
  Natasha islom imperiyasining oldinga siljib kelayotgan jangchilari haqida yozgan va hatto yalang oyoq barmoqlarini ishlatgan.
  U pishirib:
  - Buyuk Vatanimiz uchun!
  Zoya ko'kragining qip-qizil nipellari bilan raqiblarini kovlab, bazuka tugmachalarini bosib, dedi:
  - Er yuzidagi odamlarning baxti uchun!
  Qizil sochli Avgustin esa Tolibon haqida yozar ekan, tajovuzkorona ta'kidladi:
  - Yer sayyorasidagi eng buyuk kommunizm uchun!
  Va u ham oyoq barmoqlari bilan qotillik sovg'asini olib tashlaydi.
  Svetlana dushmanga juda aniq o'q uzdi va dushmanni nishonga oldi. Va yalang tovonidan foydalanib, u qichqirdi:
  - Butun dunyoda Vatan uchun!
  To'rt qiz Tolibonni juda mashhur bo'lgan. Va ularni o'ldirdi.
  Va shu bilan birga, qizlar o'pkalari bilan baqirishdi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Keling, afg'onlarni yanada qattiqroq uramiz.
  Natasha dushmanga qarab, juda aqlli tarzda ta'kidladi:
  - Bizning Yerimiz mashhur,
  Sayyora uzra baxt uchadi...
  Biz hammamiz oilamiz
  Xalqning qo'shiqlari kuylanadi!
  Bu qizlar - ular hamma narsada eng yuqori akrobatikaga ega.
  Tolibonni qanday tor-mor qilishlari esa ko"z uchun bayram.
  Va jangchilar shunchaki ajoyib.
  Zoya afg'onlarga qarata o'q uzib, chiyilladi:
  - Vatan baxti qizlarda!
  Avgustin bunga rozi bo'ldi:
  - Albatta, qizlarda - ayniqsa qizil sochlar bilan!
  Svetlana Tolibonni urib, chiyilladi:
  - Va bu ajoyib bo'ladi!
  Va yana bir lupanet sifatida Islom imperiyasi askarlari haqida. Aytaylik, qiz!
  Ammo boshqa go'zallar ham kurashadilar.
  Shunday qilib, Alenka kurashmoqda.
  Va uning bikinili qizlar jamoasi.
  Yalang oyoq barmoqlari yordamida dushmanga o'lim sovg'alarini tashlaydilar.
  Va ular qichqiradilar:
  Galstuk ulug'vor qizil gul bilan gulladi,
  Tez orada qizlar komsomolga o'tadilar!
  Alenka oyoq barmoqlari bilan dushmanga o'lim sovg'asini tashladi,
  va uni oldi va g'ichirladi:
  - Men kommunizm yashashiga ishonaman!
  Anyuta Tolibon askarlari haqida ham yozgan. Va u faol harakat qildi va uning yalang oyoq barmoqlari o'limning juda og'ir sovg'alarini tashladi.
  Qiz aytdi:
  - Bizning dunyomiz kommunistik bo'ladi!
  Va qizil sochli Alla afg'onlarga yozdi. Va u buni juda yaxshi qildi. Va Tolibon qo'shinlarini katta shiddat bilan o'qqa tutdilar, so'z o'roq bilan qilingan. Va jangchi umidsiz
  yalang oyoq barmoqlari bilan granatalarni uloqtirdi va chiyilladi:
  - Kommunizmning yangi g'alabalari uchun!
  Va yana qiz kuladi va chiyilladi.
  Martial Mariya ham dushmanlarni o'ldirdi. Va Tolibon jasadlarining butun tepaliklari o'rnatildi. Shu bilan birga, qiz ham ko'krakning qizil nipellarini bosib, uni ishlatgan
  bazuka tugmasi.
  Va u afg'on askarlarini urib tushirdi, ammo raketa tankni urib yubordi.
  Olimpiada ham Tolibonni agressiv tarzda yo'q qilmoqda.
  Uning yalang oyoqlari bir vaqtning o'zida butun bir bochka portlovchi moddalarni tashladi.
  Olimpiada o'ylaydi:
  - Buyuk kommunizm uchun,
  Faqat yuqoriga va pastga tushing!
  Marusya ham dushmanga qaraydi. Va u buni juda yaxshi bajaradi. Va ko'plab Tolibon askarlarini nokaut qiladi. Va qiz qo'shiq aytayotganda:
  - Kommunizm mamlakatiga shon-sharaf,
  Qizil bannerlarning hashamatida ...
  Biz fashistlarni mag'lub etdik
  Dunyo olovdan qutqarildi!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan u o'limning qotillik sovg'asini tashlaydi.
  Mana qizlar.
  Matrena ham afg'onlarga qarata o'q uzadi va ularga juda aniq zarba beradi. Va qichqiradi:
  - Muqaddas kommunizm dunyosi bo'lishiga ishonaman!
  Mana, qizlar, ularning butun bataloni, yalangoyoq va deyarli yalang'och. Va bu qizlar yoqimli va juda sexy.
  Stalenida Tolibonni o'ldiradi va o'pkasi bilan bo'kiradi:
  - Muqaddas Vatanimiz mashhur -
  Biz chekkadan chetga o'samiz!
  Mana komsomol qiz. Va keyin u qulupnay nipel kabi bosadi. Va dushman ayniqsa mag'lub bo'ldi.
  Veronika afg'onlarga juda aniq o'q uzdi va qichqirdi:
  - Mening Vatanimga shon-sharaflar!
  Dushmanni to'g'ri va to'g'ri urgan Viktoriya qichqirdi:
  - Qudratli kommunizm uchun!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan qotil o'lim sovg'asini tashladi.
  Dushmanlar haqida yozgan Serafim juda mantiqiy ta'kidladi:
  - Bizning kuchimiz o'sib bormoqda!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan juda halokatli o'lim sovg'asini tashladi.
  Stalenida afg'onlarni qirib tashlab, tajovuzkorlik bilan aytdi:
  - Men granata uloqtirishda eng kuchlimanmi?
  Alenka shubha bilan javob berdi:
  - Bu ishda hammamiz kuchlimiz!
  Va, shuningdek, u o'limning qotillik sovg'alarini tashlaydi.
  Anyuta Tolibon haqida yozar ekan, mantiqan shunday dedi:
  - Biz harbiy ishlarda juda kuchlimiz! Va bu bizning baxtimiz!
  Va shuningdek, yalang'och tovon bilan halokatli kuchni chiqaradi.
  Qizil sochli Alla raqiblarga qarata o'q uzib, mantiqan ta'kidladi:
  - Shon-shuhrat dangasaga kelmaydi!
  Va u qanday qilib yalang oyoq barmoqlarini dushmanga tashlaydi, bu mutlaqo halokatli narsa.
  Martial Mariya ham dushmanga juda aniq zarba berdi. Va juda ko'p afg'onlarni qirib tashladi. Yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga qanday qilib halokatni boshlash kerak.
  Va keyin u uni oladi va qulupnay nipel bilan dushmanga bosim o'tkazadi.
  Bu urushqoq qiz.
  Olimpiada Tolibonni ham o"ldiradi. Buni faollik va shovqin bilan qiladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va shuningdek, yoqut nipel bilan o'qqa tutadi. Va bu juda qiyin harakat. Mana bir qiz - shunchaki juda toza!
  Marusya afg'onlarga qarata o'q uzib, ta'kidladi:
  - Kommunizmni qanchalik ulug'lay olasiz?
  Olimpiada baqirdi:
  - Qonning oxirgi tomchisigacha!
  Va yana qiz yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granata tashladi.
  Matrena Tolibon haqida juda mantiqiy va aqlli tarzda yozgan:
  - Bu bizning muqaddas urushdagi g'alabamiz bo'ladi!
  Va yana qiz yalang oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'asini tashlaydi.
  Bu haqiqatan ham eng yuqori darajadagi qiz.
  Ammo bu qizlarning jangovar kundalik hayoti ...
  Tanaffus kelib, jangda pauza bo'lganda, jangchilar biroz karta o'ynashdi.
  Alenka tabassum bilan ta'kidladi:
  - Bu nemislar bilan urush emas. Ular bizdan kichikroq edi. Bu afg'onlar esa qora daryodek oqadi.
  Anna rozilik bildirgan holda bosh irg'adi.
  - Ha, nemislar bilan hali ancha oson edi. Bu yerda biz aslida jasadlar bilan bombardimon qilinganmiz.
  Qizil sochli Alla yalang oyoq barmoqlari bilan eys tashlab, kulib dedi:
  -Lekin dushmanning texnikasi biznikidan kuchsizroq. Bundan tashqari, dushman jasur, ammo ahmoqdir. Va biz jasur va aqllimiz.
  Mariya kulib dedi, dushmanga halokatli kuch bilan qaradi va uni tom ma'noda egdi - hatto xayollarida ham:
  - Jang qiyin, lekin biz haqiqatdan ham taslim bo'lmaymiz!
  Olimpiada mantiqiy va oqilona ta'kidladi:
  - Hamma gap gap va demagogiya. Xususan, Tolibon yetakchisini qo"lga olish yaxshi bo"lardi. Keyin urush tugadi!
  Marusya shubhalanib, kartani tashladi:
  - Bu dargumon. U erda uning atrofi yaxshiroq emas. Tolibonga qarshi kurash uzoq va qiyin bo'lishi kerak.
  Matrena xo'rsinib qo'shib qo'ydi:
  Toki sog'lom fikr g'alaba qozonmaguncha!
  Elena rozilik bildirgan holda bosh irg'adi.
  - Ha, faqat sog'lom fikrga tayanish qoladi. Hamma afg"onlarni o"ldirib bo"lmaydi, chunki ular juda ko"p. Va urush uzoq vaqt davom etishi mumkin edi.
  Qizlar esa quvnoq kulishdi.
  Ha, ular Tolibon imperiyasi bilan urushga kirishgan.
  Ammo osmonda uchuvchilar astoydil kurashmoqda. Masalan, Alvina va Albina va Helga. Qizlar jang qilmoqda va osmonda afg'on samolyotlari.
  Va u kontrplak.
  Yoki ular yerdagi nishonlarga zarba berishdi.
  Alvina Tolibon samolyotini osmonga olib, yalang oyoq barmoqlari bilan urib tushirdi va chiyilladi:
  - Bu mening g'alabam bo'ladi!
  Albina Tolibon jangchisini kesib tashladi, uni lol qoldirdi, oyoqlarini yalang'och barmoqlari va vyaknula bilan qisib qo'ydi:
  - Vatanimiz uchun!
  Helga afg'on tankini urib, qichqirdi:
  - Kommunizm bor joyda bizning Vatanimiz bor!
  Bu haqiqiy dovul va ajoyib kosmik kuch va halokat bo'lgan jangchilar.
  Va birgalikda va yaratish.
  Albina Tolibon samolyotlarini yo'q qiladi. Ular rusnikidan ancha orqada, ko'plari hunarmandchilik usulida qilingan. Ammo Tolibon raqamlarni olishga harakat qilmoqda. Va juda tekis bosadi
  kapital ta'mirlash.
  Ammo afg'onlarning qizlari maxsus otib tashlashadi. Va ular buni juda yaxshi qilishadi. Ular haqiqiy yirtqich hayvonlarga o'xshaydi.
  Alvina ham yalang oyoq barmoqlari bilan toliblarni yiqitadi va kuylaydi:
  - Kommunizm shunchaki g'oya emas,
  Qizning baxtidan qotib qoldim!
  Va jangchi yana islom imperiyasining samolyotlarini halokatli kuch bilan urib yuboradi.
  Va keyin u yerdagi nishonlarga o'tadi.
  Darhaqiqat, afg'onlar bilan aloqa qilish xavfli. Bu mamlakat kuchli va juda ko'p aholiga ega. Ularning piyoda askarlari ko'p va ular uni jangga tashlashadi. Rossiyada ayollarni aytish kerak va
  Germaniya jangi.
  Ammo dushman miqdori jihatidan qanchalik kuchli.
  Xelga, dushman bilan jang qilib, dushmanlarga aniq zarba berib, ta'kidladi:
  - Men hamma uchun haqiqiy orzu va go'zal qizman.
  Va yana u oqlangan oyoqlarning yalang barmoqlari yordamida dushmanni yiqitadi.
  Aytaylik, bu aniq bir qiz.
  Yo'q, dushmanlar bunday go'zalliklarga dosh bera olmaydi.
  Tankda Elizabet afg'onlar bilan jang qiladi.
  Va bu uning uchun juda qiyin. Ammo u g'alaba qozonadi va ayniqsa dushmanlarni yiqitadi.
  Va o'pkasining tepasida baqirdi:
  - SSSRda kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Ketrin ham otib tashlab, mantiqan ta'kidladi:
  - Biz g'alaba qozonamiz!
  Elena ham dushmanga zarba berdi, afg'on tankini teshdi va qichqirdi:
  - Men super go'zalman!
  Efrosiniya ham Tolibonga qarata o"q uzdi va chiyilladi:
  - Vatanimiz uchun!
  Shunday qilib, bu to'rtta - to'rtta E, Uchinchi Reyxdan dushmanlarni qabul qildi. Keling, xitoylarni yo'q qilaylik. Bunday qizlarga qarshi, Tolibon, hatto vahshiyligi bilan
  raqamlar zaif.
  Elizabet juda jangovar va tajovuzkor qiz edi. Va u erkaklarni yaxshi ko'rardi. Ayniqsa, ular chiroyli va oq sochli bo'lsa.
  Elizabet yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga o'q uzib, kuyladi:
  - Vatan va oxirigacha g'alaba uchun!
  Elena afg'onlarga qarata o'q uzib, ularni zımpara kabi kesib tashlab, g'ichirladi:
  - Kommunizm uchun!
  Va qiz yalang oyoq barmoqlarini ishlatgan.
  Yekaterina Tolibonga yozayotib, oldi va berdi:
  - Vatan uchun!
  Shuningdek, yalang oyoq barmoqlari ham qo'llaniladi.
  Euphrosinia ham yalang oyoq barmoqlarini ishlatib, qichqiradi:
  - Mafkuraviy kommunizm uchun!
  Mana to'rttasi. Qanday qilib ular dushmanlarni ezadi va yo'q qiladi. Qizlar emas, generallar. Va shuning uchun ular dushmanlarni nokaut qilishadi, bu qo'rqinchli bo'ladi.
  Bular eng yuqori parvoz va aerobatika qizlari.
  Elizabet kulib dedi:
  - Bizning qobiliyatlarimiz juda zo'r!
  Ha, bular quruqlikdagi qizlar ... Va ular osmonda.
  Anastasiya Vedmakova afg"on samolyotini oyoq barmoqlari bilan urib tushirdi. Va qichqiradi:
  - Ajoyib g'oyalar uchun!
  Shunday qilib, Akulina Orlova yalang oyoq barmoqlari bilan Tolibonga zarba beradi va chiyillaydi:
  - Butun dunyoda kommunizm uchun!
  Mirabela Magnetic esa Islom imperiyasi qo'shinlarini urib, qichqiradi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Bu ayol uchuvchilar, ular shunchaki yoqimli va super. Ularda juda ko'p go'zal va ajoyib narsalar bor. Butun dunyoda bunday qizlar otda yurishgan va afsonaga aylangan.
  Va Tolibon ularni Valkiriyalar uchun hurmat qildi va boshlariga yuqori mukofotlar tayinladi.
  Anastasiya Vedmakova afg'on tankini havodan yopdi va qichqirdi:
  - SSSRga yengilmas shon-sharaflar!
  Akulina Orlova o'z pozitsiyasidan toliblarning piyoda qo'shinlariga o'q uzdi va xitob qildi:
  - Buyuk Vatanimizga shon-sharaflar bo'lsin!
  Osmon imperiyasining son-sanoqsiz dushman qo'shinini urayotgan Mirabela Magnetic baqirdi:
  - KPSS ga shon-sharaflar!
  Anastasiya Witcher yana bir afg'on samolyotini urib tushirib, g'ichirladi:
  - KPSS-SS!
  Akulina jahl bilan Mirabelaga baqirdi:
  - Shunday hazil qilishga jur'at etma!
  Qiz esa yog'ochdan yasalgan katta Tolibon tankiga urilgan.
  Anastasiya Vedmakova kulib javob berdi:
  - Bu hazil, shunchaki hazil!
  Mirabela yalang tovoni bilan afg"on mashinasini urib, chiyilladi:
  Siz kommunizm bilan hazil qila olmaysiz!
  Bular allaqachon Tolibonga qarshi urush uchun Rossiya qahramonlarining oltin yulduzlarini olgan qizlardir. Bu jangchi qizlar.
  Germaniyalik Gerda ham o'z ekipaji bilan kurashmoqda.
  Bu qizlar shunchaki ultra sinf!
  Gerda yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga qarata o"q uzadi va chiyillaydi:
  - Vatan uchun!
  Sharlotta ham afg"onlarga qarata o"q uzib, chiyilladi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Va u ham yalang oyoq barmoqlari yordamida o'q uzadi.
  Kristina ham yalang oyoq barmoqlari bilan Tolibonga zarba beradi va chiyillaydi:
  - Rossiya va kommunizm davri uchun!
  Magda afg'onlarni uradi, ularni kesib tashlaydi va o'pkasining tepasida chiyilladi:
  - Vatan uchun chekkadan chekkaga!
  Mana, tankdagi qizlar. Va bu ularning tajovuzkorligi va to'liq kuchi va jangchilarning buyukligi.
  Bular chiroyli qizlar...
  Yaponiyalik ayol jangchilar qanday jang qilishadi?
  Moviy ninja qiz shamol tegirmonini qilich bilan olib, afg'onlarning boshini kesib tashlaydi. Va keyin yalang oyoq barmoqlari bilan boshlanadi
  ignalar zaharli bo'lib, ular Tolibon massasini teshadi.
  Keyin u kuylaydi:
  Yaponiyamizning shon-sharafi uchun!
  Sariq nindzya qiz afg'on askarlarining boshlarini kesib, bir vaqtning o'zida yalang oyoq barmoqlari bilan halokat no'xatlarini uloqtiradi va chiyillaydi:
  - Vatan nomi bilan!
  Qizil ninja qiz Tolibonni qilich bilan kesib, qichqiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Oq ninja qiz Islom imperiyasi qo'shinlarining boshlarini kesib, ularni kesib, qichqiradi:
  - Yaponiyaning eng buyuk kommunizmi uchun!
  Va yana oyoq barmoqlari bilan o'limning halokatli no'xatlarini tashlaydi.
  Bu qizlar ... Va, albatta, ular bir xil bikinida. Va shuning uchun ular jang qilishadi. Va agar ular tupursalar, umuman to'siq bo'ladi.
  Moviy nindzya qiz afg'onlarning boshlarini kesib, chiyilladi:
  - Biz jangchilarmiz - ultra va undan tashqarida!
  Va yalang'och tovoni bilan u uy qurilishi portlovchi paketini tashlaydi. Va bu juda ko'p halokatga olib keladi.
  Mana qizlar - shunchaki giper deng!
  Ammo Jeyn Armstrong kurashmoqda.
  Chiroyli qiz hech qanday muammosiz afg'onlarni tankdan kesib tashlaydi.
  Va u buni katta tajovuzkor kuch bilan qiladi.
  Jeyn xursandchilik bilan aytadi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Va yana Tolibonga qarata o'q uzdi.
  Shunday qilib, Gertrude o'q uzdi va juda to'g'ri. Keyin gurgled haqida:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Va, albatta, u ham yalang oyoq barmoqlarini ishlatgan.
  Va keyin qiz Malanya oldi va urdi.
  Va u buni juda yaxshi qildi. U dushmanni teshib, chiyilladi:
  - SSSR uchun!
  Va shuningdek, yalang oyoq barmoqlarini ishlatgan.
  Mana, Monika jinnilik qildi. Va u buni juda aniq qildi. U afg"on mashinasini sindirib, ming"irladi:
  - Dunyoning buyuk g'oyalari uchun!
  Bu qizlar - koinotdagi eng yuqori aerobatika.
  Jeyn, yalang tovoni bilan o'q uzayotgan bo'lsa-da, dedi:
  - Xo'sh, koinot hisobiga bu juda ko'p!
  Gertrude kulib dedi:
  - Gerdaning jamoasi biznikidan yomon emas!
  Va yana uni olib, yalang oyog'i bilan dushmanga o'q uzadi.
  Malanya, dushmanlarni katta aniqlik bilan urib, ta'kidladi:
  - Buyuk Rossiya uchun!
  Monika afg'onlarni katta tezlikda o'rib, qichqirdi:
  - Buyuk Britaniya uchun ham!
  Jeyn bunga rozi bo'ldi:
  - Britaniya buyuk davlat va biz barcha mustamlakalarni qaytarib olamiz!
  Gertruda kulib, yalang oyoq barmoqlarini tugmachalarga bosib, chiyilladi:
  - Vatan uchun oldinga!
  Malanya ham yalang oyoq barmoqlari bilan uradi:
  Buyuk Britaniya uchun!
  Monika, shuningdek, afg'onlarni uradi va uradi:
  - Angliya dunyodagi eng yaxshi armiya uchun!
  Bu qizlar - tanklardagi eng yuqori akrobatika.
  Mana ittifoqchilar...
  Oleg Rybachenko va Margarita Korshunova ham Tolibonga qarshi kurashmoqda. Afg'onlar juda ko'p bo'lgani uchun Rossiyaga o'lmas bolalar yordamga kelishdi. Va ularga ergashadi
  ozgina yupqalashtiring. Bundan tashqari, Tolibonda ayollardan ko'ra erkaklar ko'proq. Va ularni o'ldirish axloqiy jihatdan oson.
  Oleg Ribachenko qilichlari bilan tegirmonni boshqarib, afg'onlarni va ularning boshlarini kesib, so'ng chiyilladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan bola Tolibonga halokatli narsani uradi.
  Margarita Korshunova ham afg'onlarga urilib, ularni o'roqdek kesib, qichqirdi:
  - Vatanga shon-sharaflar!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u portlovchi moddalar bilan no'xat tashladi.
  Va Tolibon askarlarining bir qismini parchalab tashladi.
  Shundan so'ng, o'lmas bolalar uni olib, butun lablari bilan hushtak chaladilar. Va hayratda qolgan qarg'alar afg'on askarlarining boshlariga tushib, ularni yorib o'tadi.
  Va bu kuchli taassurot qoldiradi.
  Bu bolalar super va ultra sinfdir!
  Oleg Ribachenko Tolibonning bu abadiy bolasini yana qirqib yubordi va chiyilladi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan o'lmas bola halokatni boshlaydi.
  Margarita Korshunova yana afg'onlarga hujum qildi, ularni yorib yubordi va yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'asini berib, qichqirdi:
  - Vatanimiz uchun!
  Endi bolalar yana hushtak chalib, yurak xurujiga uchragan qarg'alar afg'on jangchilarining boshiga quladi.
  Tolibon, albatta, juda jasur. Ammo ularning rahbariyatiga keksa yoki unchalik qari bo'lmagan Xaybatulla Oxundzoda boshchilik qiladi.
  ochiqchasiga aqldan ozgan.
  Shunday qilib, Osmon imperiyasining jangchilari umidsizlik bilan oldinga ko'tarilishmoqda.
  Va bosib olingan hududlarda ular vahshiyona shafqatsizlik qilishadi.
  Bu erda, xususan, qo'lga olingan komsomol qizni tokchaga tortib olishdi va ular uni cho'zishga kirishdilar. Ular qizning yalang oyog"ini paypoqga bog"lab, og"irlik osgan. Va keyin ular bo'lishdi
  poshnalarni issiq temir bilan yoqib yuboring. Va keyin ular qizni qamchi bilan urishdi, keyin uni tikanli, qizarib ketgan sim bilan urishdi. Va bu juda og'riqli. Va keyin go'zallik
  yalang oyoqlarida barmoqlarini olib sindirishdi. Va keyin ular uning ko'kragini mash'alalar bilan yoqib yuborishdi va qiz qizg'ish qisqichlar bilan uning burun teshigini yirtib tashladi. Va toliblar komsomolchini masxara qilmay, uni qiynoqqa solib o'ldirishdi.
  Va qiynoqlar davom etdi. Qo"lga olingan qishloqlarda bolalar ham, kattalar ham yalang tovoniga tayoq bilan urishardi. Bu yerda, ayniqsa, bolalarni yalang tovoniga tayoq bilan urishardi
  shafqatsizlarcha. Va bunda zarracha rahm-shafqat yo'q edi.
  Aynan shu narsa qiynoq qo'llanilmagan.
  Tamara ham Tolibonga qarshi kurashmoqda ...
  Shuningdek, jangchilar sinfi.
  Va ular ko'tarilayotgan afg'onlarga tobora ko'proq raketalar haqiqiy to'lqinga tushadi.
  Tamara va Dominika raketalarini afg"onlarga qaratadi.
  Va ular yalang oyoq barmoqlari bilan tugmachalarni bosadilar.
  Va Dominika hatto qizil nipeldan foydalangan.
  Va u tishlarini ko'rsatib chiyilladi:
  - Mening super qizim bor!
  Viola va Aurora ham Tolibonni o'q otish moslamalari bilan urmoqda.
  Va ular buni juda aniqlik bilan bajaradilar. Qo'shiq aytayotganda:
  - Salom bizning kommunizm, salom!
  Biz fashizmni yo'q qilamiz!
  Viola qip-qizil nipelini joystik tugmachasini bosib, afg'onlarga raketa yuborib, dedi:
  - Biz Tolibon bilan urushyapmiz, ular esa kommunistlar!
  Aurora kulib javob berdi va yalang tovoni bilan dushmanga zarba berdi:
  - Buzuq kommunizm yoki islomchilik buzuq fashizmdan ham battar!
  Viola kuldi, yalang oyoq barmoqlari bilan yana dushmanga o'lim sovg'asini tashladi va ta'kidladi:
  - Fashizm buzuq emas, bo'lmaydi! Bu shunchaki buzuqlik!
  Aurora, dushmanga qizil nipel bilan sovg'a yuborib, ta'kidladi:
  - Kommunizm juda buzuq bo'lishi mumkin! Hatto Stalin davrida ham ko'p ortiqcha odamlar charchagan va o'ldirilgan!
  Bunga javoban Viola yana afg'onlarga raketa yuborib, kuyladi:
  Bizni qiyin paytlarda ilhomlantirdi
  Irodani kuchaytirib, ular ...
  Dunyoni vabodan qutqardi
  Hurmatli o'rtoq Stalin!
  
  Ko'p jihatdan men o'lchaganman
  Cheksiz koinotda...
  Siz bizga to'g'ri yo'lni ochdingiz -
  Unga abadiy ishora!
  Mana, yalang'och, qoraygan oyoqli qizlar.
  Tolibonga qarata o'q uzgan va ko'kragini qip-qizil nipellari bilan silkitgan Alenka ta'kidladi:
  - Kommunizm bo'lsin!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan juda halokatli o'lim sovg'asini tashladi.
  Anyuta afg'onlarga qarata o'q uzdi, ularni o'radi va qichqirdi:
  - Qizlarning buyuk g'alabalari uchun!
  Va qizil nipel bilan, bazukadagi tugma kabi, u bosadi.
  Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Va xitoyliklar katta va ehtimol, katta ishtiyoq bilan o'ralgan.
  Qizil sochli Alla Tolibonni sindirib, qichqirdi:
  - Vatan va onamiz uchun!
  Va u qanday qilib halokatli halokat sovg'asini yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga tashlaydi.
  Va keyin Mariya ham yalang oyoq barmoqlari bilan tepadi. Va ko'p afg'onlarni parchalab tashladi.
  Keyin u g'o'ldiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Afg'onlarga qarata o'q uzgan Olimpiya qizg'in va quvnoq ta'kidladi:
  - Kommunistlarning yangi rahbari uchun!
  Va qiz yana oyoq barmoqlari bilan halokatli o'lim va halokat sovg'asini tashladi.
  Va bu qizlar shunchaki giper.
  Va ular juda urushqoq.
  Marusya yalang oyoqlari bilan dushmanlarni o'qqa tutib, dushmanga o'lim sovg'alarini yuborib, qichqirdi:
  - Vatanning eng yuksak g'alabalari uchun!
  Matryona, Tolibon haqida yozar va qichqirdi:
  - Har qanday tomdan baland bo'lgan Vatan uchun!
  Va yana qiz qulupnay nipel bilan tugmani bosib bazuka bilan afg'onlarni otadi.
  Bu qiz barcha sinflarning eng yuqorisidir.
  Qizlar Tolibonni qo'lga olib, shunday dedilar:
  - Vatan - buyuk sir,
  Sizning sodiq dono, ulug'vor sharafingiz ...
  Biz sizning birligingizni mustahkamlaymiz -
  biz abadiy Vatan bilan birga bo'lamiz!
  Steelenida, afg'onlarga qarata o'q uzish, juda tajovuzkor va ijobiy edi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan, qanday qilib tashlash kerak
  o'lim sovg'asi. Va Islom imperiyasining jangchilari massasini parchalab tashla. U eng yuqori darajadagi jangchi.
  Steelenida tabassum bilan kuyladi:
  - Kommunizm mashhur bo'lsin,
  Mao sizni yo'q qiladi ...
  Faqat biz yuqoridamiz, pastga emasmiz..
  Qani, qaroqchining yuziga tepaylik!
  . BOB? sakkiz
  U shunday urushqoq qiz. Shunday qilib, bu la'nati afg'onlar eziladi. Va u bilan hech narsa bo'lmaydi.
  Tolibonga qarshi kurashayotgan Veronika shunday dedi:
  - Butun dunyoda kommunistik g'oyalar g'alabasi uchun!
  Viktoriya islom imperiyasi askarlari haqida yozar va barmoqlari bilan granatalar uloqtirarkan, xirilladi:
  - Rossiya va oxirigacha ozodlik uchun!
  Va yana oyoq barmoqlari bilan halokatli halokat sovg'asini tashladi.
  Serafim afg'onlarni tor-mor qilib, Tolibonni osonlikcha qirib tashladi va oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'alarini tashladi.
  Keyin u kuldi:
  - Muqaddas kommunizm g'oyalari uchun!
  Stelenida afg'onlar ustiga bino, qattiq ta'kidladi:
  - Aziz so'zini eshitganingizda - darhol unga yolg'on va yolg'on beradi!
  Veronika kulib dedi:
  - Ha, Vladimir avliyo emas!
  Stalenida yalang oyog'i bilan Tolibonga granata otdi va chiyilladi:
  - Ha, prezidentimiz zo'r emas!
  Veronika beqaror tebranib, afg'onlarni yozar ekan, kuyladi:
  - Goblinga ishon, goblinga ishon, goblinga ishon,
  Ammo baribir yashang! Ammo Brejnevga ko'ra yashang! Men bilmayman!
  Ona emas! Ilojim yo'q!
  Viktoriya kulib, afg'onlar haqida yozdi:
  - Hammasi yaxshi bo'ladi!
  Veronika bunga rozi bo'ldi:
  Biz albatta g'alaba qozonamiz!
  Steelenida rozi bo'ldi:
  - Biz mag'lub eta olmaymiz! Chunki biz rusmiz! Ruslar esa shunday xalqki, ular har doim yutqazsalar ham, aql bovar qilmaydigan g'azab bilan uni oladilar va g'alaba qozonadilar!
  Viktoriya bosh irg'adi.
  - O'n to'rt raundda mag'lub bo'lgan bokschiga o'xshaydi, lekin o'n beshinchida u buni qabul qilib, irodali g'alaba qozonadi!
  Veronika tishlarini ko'tarib kuldi:
  - Ha, bu juda mumkin! Xo'sh, g'alaba qozoning!
  Serafim agressivlik bilan tishlarini ko'rsatib dedi:
  - Biz dunyodagi eng kuchli bo'lamiz va hammani mag'lub etamiz!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u yana dushmanga noyob o'lim sovg'asini boshlaydi.
  Mana qizlar - eng yuqori akrobatika.
  Bunday qizlar bilan har kim boshini qimirlatishi mumkin, deb o'ylayman, yoki qopqoq uning ilgaklaridan yirtilib ketadi.
  Steelenida Tolibonni tor-mor qildi va kuyladi:
  Biz dunyodagi eng kuchlimiz
  Biz Tolibonni hojatxonaga singdiramiz ...
  Moskva ko'z yoshlarga ishonmaydi,
  Keling, Xalifaning miyasiga zarba beramiz!
  Mana, u Stalenida, yoqimli qiz. Buni faqat giper va super deb atash mumkin.
  Bunday qizlar bilan siz kelajakka ishonch bilan qarashingiz mumkin. Tolibon deyarli bir milliard bo'lsin va Rossiyadan farqli o'laroq, ularda erkaklar ayollarga qaraganda ancha ko'p.
  Tolibon esa jang qilishni yaxshi ko"radi.
  Lekin ular bu borada unchalik yaxshi emas.
  Oldingi chiziq yirtilgandek ko'rindi. Tolibon bostirib kirgan joy, Maxsus dizayn byurosi qo'shinlari yoki Rossiya.
  Hech kimning katta ustunligi yo'q.
  U uni oldi va tishlarini tirjayib, ko'z qisib qichqirdi:
  - Oxirigacha Vatan uchun!
  Viktoriya vahshiyona g'azab bilan qichqirdi:
  "Siz Dragon prezidentini butunlay o'limga olib kelasiz!"
  Veronika bunga rozi bo'ldi:
  - Tumba Yumbe orqali Prezident-Dragonga o'lim!
  Amerikaliklar esa, albatta, Tolibonga yordam berishga tayyor. Hatto Tolibonga kreditga qurol sotish. Bu esa AQShda shafqatsiz siyosatdir. Ular Rossiya armiyasini shunday bosdilar.
  Ammo unda ayol qahramonlar bor ekan, Rossiyani engib bo'lmaydi.
  Bu erda Elis va Anjelika jang qilishmoqda. Bunday jang va sovuq o'g'irlik. Va ular afg'onlarni g'azab va kuch bilan urmoqdalar.
  Elis snayper miltig'ini otib, Tolibonga musht tushirdi. Va yalang'och barmoqlarini tashladi
  o'limning qotillik sovg'asini pichoqlab, g'ichirlab:
  - SSSR vatani uchun!
  U shunday jangchi qiz. U ham kuch, ham tajovuzkorlik bilan to'la.
  Anjelika sog'lom va qizil sochli jangchi. Shunday qilib, Tolibonni tor-mor qildi. Bu ularning katta massasini nokaut qiladi. Va qichqirdi:
  - Yangi komsomolchilarga shon-sharaflar!
  Va u qanday kuladi.
  Elis afg'onlarga qarata o'q uzib, ularga aniq zarba berib, mantiqan shunday dedi:
  - Biz har qanday qo'shinni engishga qodirmiz!
  Va Elis qizil ko'krak nipelidan foydalanib, bazukasini ishdan chiqardi.
  Mana bir qiz - kapital sinfni ko'rsatadi.
  Anjelika, shuningdek, dushmanga zarba beradi va ko'plab Tolibonlarni yo'q qiladi va uradi:
  - Vatan uchun!
  Bu ayollar - juda tajovuzkor va qobiliyatli, aytaylik, juda ko'p.
  Elis tabassum bilan dushmanlarni qirib tashladi:
  -Vatan bizning onamiz, sariqlarni o'ldiramiz!
  Anjelika vahshiy g'azab bilan afg'onlarni tor-mor qildi:
  - Biz kommunistlar dunyoda kuchliroq bo'lamiz!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan esa tola zaryadi bilan granata otadi.
  Shunaqa qizlarning jahli chiqdi.
  Va dushmanlarni ulkan kuch bilan yo'q qiling.
  Natasha afg'onlarga qarata o'q uzib, qip-qizil ko'krak uchi bilan bazuka tugmachasini bosib, ta'kidladi:
  - Rossiya uchun dushmanlar soni kabi muammo yo'q!
  Zoya afg'onlar haqida yozar ekan, rozi bo'ldi:
  - Biz dushmanning istalgan armiyasini mag'lub eta olamiz!
  Jangovar qiz Avgustin Tolibon qo'shinlariga qarata qulupnay ko'krak uchi bilan bazukadan portlatib, qichqirdi:
  - Men o'limning go'zalligiman!
  Svetlana esa afg'onlarga shapaloq uradi. Va mujohidning oyoqlarini yalang barmoqlari bilan qo'yib yuboradi va baqiradi:
  - SSSR uchun yangi nurda!
  Natasha tugmani bosish uchun yoqut nipelini ishlatib, yana urdi. Va bu go'zal edi. Va juda tajovuzkor.
  Natasha kulib dedi:
  - Biz o'ylaymiz va biz hamma narsani qila olamiz!
  Zoya tabassum bilan javob berdi:
  - Lekin hammasi emas! Biz Xalifani ushlay olmaymiz!
  Natasha xo'rsinib, yalang tovoni bilan dushmanga qaradi:
  - Keling, Xalifani ham ushlaylik! Ha, u qarib qoldi, tez orada vafot etadi!
  Zoya kulib javob berdi:
  - Boshqa, undan ham g'azablangan, kelishi mumkin!
  Avgustina katta massada sudralib yurgan afg'onlarni kesib tashladi, shuningdek, bazukadan malina ko'kragi bilan tarsaki tushirdi va chiyilladi:
  Hammasi yaxshi bo'ladi qizlar! Men bunga aminman!
  Va u qo'shib qo'ydi, yalang poshnalari bilan o'lim sovg'asini berib, Tolibonni parchalab tashladi.
  - Yomonlik cheksiz emas!
  Svetlana oldinga siljigan Tolibon jangchilarini yo'q qilib, mantiqan ta'kidladi:
  - Yurtimiz yanada ulug"vor va zamonaviy bo"ladi!
  Bundan tashqari, afg'onlarga kelsak, uni olib, sikadi.
  Va bu uning tajovuzkor tushunchasi va ulkan kuchi.
  Qizlar, albatta, yomonlik qilganlarida ko'p ish qilishlari mumkin, mehribon bo'lsalar ham.
  Albina va Alvina osmonda juda qattiq kurashadilar.
  Albin Afg'oniston Harbiy-havo kuchlarining samolyotini urib tushiradi va uradi:
  - Lada ma'buda biz uchun!
  Alvina Tolibon hujumchi samolyotini urib tushirdi va qayd etdi:
  - Lada ma'buda - bosh harf bilan xudo!
  Bu haqiqatan ham qizlarga kerak bo'lgan narsa. Va nihoyatda ajoyib.
  Hujumchi samolyotdan Helga esa quruqlikda afg'onlarni o'qqa tutishda davom etmoqda. Va u juda jangovar parvoz jangchisi. Shunday qilib, Tolibon tankidan minoraning aniq zarbasini mohirlik bilan yirtib tashladi.
  Mana qiz...
  Va pishirish:
  - Butun dunyoda kommunizm qurish uchun!
  Albina mujohidlarni gijgijlab, mag'lubiyatning aniqligi bilan ta'kidladi:
  - Eng yaxshi sovet aqllari uchun!
  Va shuningdek, afg'on mashinasini qanday kesish kerak.
  Mana qizlar - ehtimol eng yuqori, ular toifadir.
  Alvina, Tolibonni yo'q qilib, mantiqan ta'kidladi:
  - Biz hamma narsani qila olamiz - va biz buni hammaga ko'rsatamiz!
  Va u yana bir afg'on bandurasini otib tashladi.
  Qizlar eng yuqori sinf.
  Ammo hatto o'g'il bola ham juda yaxshi jangchi bo'lishi mumkin.
  Ayniqsa, agar u o'lmas bola bo'lsa.
  Bu erda Oleg Rybachenko katta ishtiyoq bilan kuyladi:
  - Kommunizm Vataniga shon-sharaf,
  Sizni sevamiz aziz yurt...
  Biz fashistik qo'shinlarni yo'q qilamiz,
  Shayton bizga hujum qilsa ham!
  Va bola yana qilich bilan Tolibonni uradi. Va keyin u fan tegirmonini ushlab turadi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan, u qanday qilib juda halokatli o'lim sovg'asini oladi va tashlaydi
  raqib.
  Bu o'g'il bola - keling, o'g'il bola deylik - super!
  Margarita Korshunova oldinga siljib kelayotgan afg'onlarni yo'q qilib, oyoq barmoqlari bilan dushmanga o'lim sovg'alarini tashlab, chiyilladi:
  - Kobuldan narigi Rossiya chegaralaridan tashqarida!
  Oleg Ribachenko dushmanni yo'q qilib, shiddat bilan bosh irg'adi:
  - Kobuldan narigi saflarimiz bo'ladi. Ammo dushman soni jihatidan ayniqsa kuchli!
  Margarita Korshunova bunga qo'shildi:
  - Dushman juda kuchli! Ammo biz hali ham g'alaba qozonamiz!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan, o'limning qotil sovg'asini qanday boshlash kerak.
  Mujohidlar haqida yozgan Oleg Rybachenko juda oqilona ta'kidladi:
  - Bizning armiyamiz Kobulda bo'ladi!
  Margarita Korshunova rozi bo'ldi:
  - Umid qilamanki, shunday bo'ladi! O"zimiz qon to"kib o"lmasak!
  Terminator bola ishonch bilan javob berdi:
  - Bizning g'alabamiz muqarrar!
  Yalang oyog'i bilan limon tashlagan jangchi qiz rozi bo'ldi:
  - Men bunga ishonaman! Men haqiqatan ham ishonaman!
  Va qanday qilib jangchi buni qabul qiladi va kuladi.
  Va keyin o'lmas bolalar uni olib, bir ovozdan hushtak chaladilar. Ularning hushtaklari minglab qarg'alarni hovuchlab yubordi. Va ular hushlarini yo'qotib, yiqilishadi
  Afg'onlar va ularning bosh suyagini teshish.
  Va ular Islom imperiyasi askarlarining boshlarini burg'ulashadi. Va ular dushmanlarni tobutga haydashadi.
  Margarita hushtak chalib kulib dedi:
  - Sen bilan men xuddi bulbul qaroqchidekmiz!
  Oleg Ribachenko rozi bo"lib bosh irg"adi:
  - Ha, xuddi bulbullar kabi!
  Va bola kulib yubordi ...
  Va yana o'lmas bolalar qanday hushtak chalish kerak. Va bu qarg'alarga juda ko'p zarar etkazdi. Ular hushlarini yo'qotib, yomg'ir tomchilari kabi pastga tushadilar. Yana ko"p afg"onlarni olib, kaltaklashdi.
  Keyin bolalar bir ovozdan kuylashdi:
  - O'lim oldida qora jangchi,
  Jabrlanuvchi yarim tunni kutmoqda ...
  Dunyodagi hammadan yaxshiroq ishoning
  Seni yerga ko"mib qo"yamiz!
  Bular haqiqatan ham bolalar - sizga nima kerak! Va bu jangovar qat'iylik.
  Oleg Ribachenko ikki qilichini silkitib, birdaniga yetti afg"on askarining boshini kesib, kuyladi:
  - Nimagadir kuchli odam sifatida obro'ga egaman,
  Bir zarba bilan yetti!
  Margarita Korshunova mujohidlarni yo'q qilib, ta'kidladi:
  - Biz Marsda va umuman hamma joyda birinchi bo'lamiz!
  Oleg Ribachenko Tolibonga yana zarba berib, ta'kidladi:
  - Biz hamma joyda birinchi bo'lamiz!
  O'n ikki yoshli bolaning yalang'och oyog'i halokatli granata otdi.
  Rus xudolaridan o'lmaslikni sovg'a sifatida qabul qilgan bolalar, shunday qilib, umidsiz va jasorat bilan kurashadilar. Va ular juda katta energiya bilan harakat qilishadi.
  Gorbachev-Putin yana buyruq bera boshladi. Qo'shimcha besh foizli soliq joriy etildi.
  U o'zining raketaga qarshi mudofaa tizimini yaratishni buyurdi. U marshal Lavrentiy Palych Beriya unvonini tiklashni buyurdi. Shuningdek, u Yagoda, Yejov, Abakumovni reabilitatsiya qilishni buyurdi.
  Stalin to"g"ri aytdi, bir oz qamab qo"ydilar. Va bundan ham ko'proq ekish va otish kerak.
  Yeltsin Moskva Mudofaa vazirligi rahbari lavozimidan chetlashtirildi va qamoqqa tashlandi. Va bu, ehtimol, eng muhimi.
  Keyin diktator uni olib uxlab qoldi.
  Qizlar ko'p sonli Tolibon bilan jang qilishda davom etdilar.
  Natasha Islom imperiyasi qo'shinlariga qarata o'q uzdi va oyoq barmoqlari bilan granata uloqtirdi. Keyin u qichqiradi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Zoya afg'on qo'shinlariga qarata o'q uzib, mohir imperiya qo'shinlarini qirqib qichqirdi:
  - Buyuk SSSR uchun!
  Avgustina dushmanga qarata o'q uzmoqda va keling, oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'alarini tashlaylik va qichqirdi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Svetlana tajovuzkorona ta'kidladi, Tolibonga qarata va yalangoyoq oyog'i bilan yo'q qilishning qotil sovg'asini tashladi:
  - Kommunistik hokimiyat uchun!
  Natasha dushmanga juda aniq o'q uzadi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan, qanday qilib halokatni boshlash kerak. Va dushmanga zarba bering.
  Va ko'p Tolibon o'radi va g'ichirlaydi:
  - Kommunizm SSSR uchun!
  Va yana ko'z qisib qo'ying.
  Zoya ham dushmanni mixlaydi va uni o'radi. Yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli granata otib, mujohidlarni parchalab tashlaydi.
  Keyin u qichqirdi:
  -Vatanimiz SSSR madhiyasi!
  Avgustin qichqirdi, tishlarini ko'rsatib, yalangoyoq oyog'i bilan o'lim sovg'asini tashladi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Svetlana, Tolibonga qarshi kurashib, dushmanga o'lim bilan qaratib, chiyilladi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Qizlar esa qattiq kurashdilar. Ular shunday go'zallar.
  Oleg Rybachenko ular bilan jang qiladi. Bola taxminan o'n ikki yoshda ko'rinadi, albatta, umidsiz bola.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan esa afg"onlarga o"ldiradigan qurollarni otadi.
  Keyin u qichqiradi:
  -SSSRda kommunizm g'oyalari uchun!
  Margarita Korshunova ham jangchi, jangovar va qattiqqo"l.
  U mujohidlarni qirib tashlaydi va baqiradi:
  - SSSRda kommunizm uchun!
  U shunday jangchi kaltak. U esa yalang oyoq barmoqlari bilan granatalarni uloqtirib, Tolibonni supurib tashlaydi. Va qichqiradi:
  - Vatan bizning onamiz!
  Va endi o'lmas bolalar hushtak chalishdi. Mujohidlarning boshiga esa minglab qarg"alar tushadi. Va bu o'ziga bir bosh kabi juda salqin va salqin
  tarvuz tashlang.
  Natasha kulib otib o'qitdi:
  - Ajoyib joy uchun!
  Zoya uning fikriga qo'shildi:
  - Koinotdagi eng katta makon uchun!
  Avgustin tishlarini ko'tarib, hushtak chalib dedi:
  - Hammasi juda zo'r bo'ladi qizlar - biz g'alaba qozonamiz!
  Svetlana tishlarini ko'rsatib, granatani dushmanga o'lik kuch bilan uloqtirdi:
  - Albatta, hammasi xokkey bo'ladi!
  Bu orada Stalenida afg'onlarni yozar va baqirardi:
  Biz dunyodagi eng buyuk bo'lamiz
  Xudo umidsiz yigitlarga pul tikdi ...
  Biz hatto katta sayyorada ham sovuqroq emasmiz ...
  Veronika, dushmanni tor-mor qilib, oldi:
  - Yovuz yirtqich hayvonni o'ldiring!
  Viktoriya yalang oyog'i bilan granata otib, xitoylarni yirtib tashladi va chiyilladi:
  - Yovuz yirtqich hayvonni o'ldiring!
  Anjelina dushmanga qarata yozarkan va dushmanlarni butun saflarida qirib tashlab, qichqirdi:
  "Bu erda yana qon to'kildi!"
  Natasha dushmanlarni nokaut qilib, aql bilan qo'shib qo'ydi:
  Sizning raqibingiz qiyin ko'rinadi!
  Yalang oyog'ini maqsadli uloqtirgan Stilinida tankni ag'darib, qichqirdi:
  Ammo unga taslim bo'lmang!
  Veronika qip-qizil nipel bilan bazuka tugmachasini bosdi va dedi:
  - Yovuz yirtqich hayvon - zulmatga qayting!
  Va jangchilar yuzlab afg'onlarni tikib, xorda kuylashdi:
  - Agar siz qo'rqoq bit emas, balki erkak bo'lsangiz,
  Siz yulduz yirtqich hayvonni jasorat bilan o'ldirasiz!
  Va yana qizlar tillarini ko'rsatishadi. Ha, ular haqiqatan ham jasurlarning eng jasuridir.
  Viktoriya yalang'och, dumaloq tovoni bilan portlovchi o'ramga taslim bo'ldi va qichqirdi:
  - Muqaddas urushda - bizning g'alabamiz bo'ladi!
  Stalenida ta'kidladi:
  - Va shunchaki g'alaba emas, balki mag'lubiyatga uchragan g'alaba!
  Albina esa Tolibon armiyasiga qarshi havoda jang qilmoqda. Qiz eng yuqori uchuvchilarni namoyish etadi.
  Va katta ishtiyoq bilan dushman samolyotlarini uradi. Shu bilan birga, Albina kuylaydi:
  - Bizda raketalar, samolyotlar,
  Dunyodagi eng kuchli rus ruhi...
  Eng yaxshi uchuvchilarning boshqaruvida -
  Dushman tor-mor bo'ladi!
  Va yana qanday hushtak chalish kerak. Va keyin yalang oyoqlar yordamida biz boshqa dushman mashinasini yiqitamiz. Mast bochka ziyofat o'tkazadi.
  Alvina ham Tolibon armiyasiga qarshi kurashmoqda. U jangchi va juda tajovuzkor qiz. Bu erda, masalan, uning imzo texnikasi - narvon qanday?
  Bu ham shunchaki mo''jiza!
  Alvina pichirladi:
  Biz g'alabamizni qo'ldan boy bermaymiz!
  Albina sherigi bilan rozi bo'ldi:
  Albatta, biz hech narsani o'tkazib yubormaymiz!
  Helga ham katta umidsizlik bilan kurashadi. Bu juda urushqoq qiz. Helga yerdagi nishonlarga ko'proq zarba beradi. U juda halokatli qiz.
  zarbalar.
  Mana, Anastasiya jang qilmoqda. Super faxriy bo'lgan ayol jangchi. U nima qilmagan. Mana jangchi.
  U osmonda tajovuzkor burilish yasaydi va raqiblarini ninachilar kabi to'r bilan yiqitadi. Va, albatta, bu juda ajoyib.
  Bu erda qiz sho'ng'iydi va Tolibon tanki uchqundan olov kabi yonadi. Va yana yong'in va halokat.
  Anastasiya kuyladi:
  - Qizlar buni berilganini bilishsa kerak,
  Filmning barcha bema'niliklarini tushunib oling ...
  Dunyoda psixiatriya shifoxonasi degani bema'nilik emas -
  Dunyodagi eng yaxshi nurni tug'diradi!
  Akulina Orlova afg'on samolyotlarini urib tushirib, muxoliflarga qarata shunday dedi:
  - Dunyoda hamma narsa nisbiy va Xudo farishta emas va Iblis shayton emas!
  Anastasiya dushmanlarga qaratib, e'tiroz bildirdi:
  - Xo'sh, Xudo, balki farishta emas, lekin Iblisdan yaxshi narsa qaerda?
  Akulina yelkasini qisib javob berdi:
  - Balki shaytonning sharofati bilan biz man etilgan mevani yeb, ancha aqlli bo'lib qolganmiz! Ayniqsa, ixtiro qilishni o'rgandim!
  Mirabela Magnetic boshqa dushman samolyotini urib tushirdi va bosh irg'adi:
  - Aslida, ular jiddiy ixtiro qilishni o'rgandilar! Va bu ajoyib!
  Anastasiya tishlarini ko'tarib kuyladi:
  - Biz dushmanlarni izsiz yo'q qildik,
  Yana bizning vahshiy bosimimiz bo'ladi ...
  Qiyin - parvozda qo'lqop
  Dushman esa shunchaki ahmoq fil!
  Akulina Orlova Tolibonni o'qqa tutayotib, buni tasdiqladi:
  - Bu juda yaxshi urush!
  Yalang tovoni bilan u dushmanga yana bir qotillik sovg'asini yubordi.
  Anastasiya raqiblarini nokautga uchratib:
  - Urush hech qachon yaxshi emas
  Bu ajoyib g'alaba!
  Mirabela uni oldi va baqirdi:
  - Bizni katta g'alaba kutmoqda,
  Biz eng go'zalmiz ...
  Bobolarimiz ham biz bilan faxrlanadilar.
  Men qizlarni muvaffaqiyat bilan tabriklayman!
  Akulina Orlova tishlarini ko'tarib ta'kidladi:
  - Menda g'azablangan olov yonmoqda,
  Shubhasiz juda kech bo'lgan o'chirish -
  G'azabning barcha kuchini zarbaga solish -
  Osmonni to'g'rilash, yulduzlarni silkitish!
  Tolibon armiyasining yana bir samolyotini urib tushirgan Anastasiya Vedmakova shunday dedi:
  - Menda shunchaki aqldan ozgan temperament bor!
  Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Ammo Natasha jangdagi yirtqich hayvonga o'xshaydi. Mana, ulardan to'rttasi hujum qilgan raqiblar. Va ularga majoziy zarba berdi. Bu Natasha - shunchaki super sinf qizi.
  Va uning yalang'och tovoni granata yuboradi. Va Tolibon massasi birdaniga parchalanib ketdi.
  Natasha kuylaydi:
  Karabas, Barabas,
  Qizlarga ko'zim tushdi...
  Men hozir tushlik qilyapman
  lekin kaltaklash biz uchun emas!
  Zoya tasdiqladi va raqiblarning yana bir qatorini kesib tashladi:
  - Bu haqiqatan ham biz uchun emas!
  Va qizning yalang'och, yumaloq tovoni yana halokatli kuch sovg'asini yuboradi.
  Avgustinaning ta'kidlashicha, ko'z qisib, tupurib, shunchalik ko'pki, dushman batalonining yarmi yonib ketdi:
  - Bizni Karabas ham, Baba Yaga ham to'xtata olmaydi!
  Svetlana tajovuzkorlik bilan ta'kidladi:
  - Biz hech qachon to'xtamaymiz va tinchlanmang!
  Natasha keyingi qatorni kesib, uni ag'darib, o'lim va vyaknula sovg'asi sifatida yalang oyoq barmoqlari bilan tankni tashladi:
  - Biz dushman poytaxtida bo'lamiz!
  Zoya dushmanga qaradi, uni o'ldirdi va rozi bo'ldi:
  - Albatta qilamiz!
  Bu yerdagi jangchilar juda jasur, lekin, albatta, bu nafaqat.
  Ular ham qahramonlar - sinf - super!
  Avgustinning lanet raqiblari, ta'kidladilar:
  Bizning kuchimiz katta
  Keling, xo'rozni yirtib olaylik!
  Va uning yalang tovoni olib, yana bir o'lim sovg'asini tashlaydi.
  Svetlana kulib dedi:
  - Hammasidan ham kulishni bilamiz,
  Va siz ishonasiz - biz har doim kurasha olamiz!
  Natasha yana bir afg'on darajasini pasaytirib, ta'kidladi:
  - Umuman olganda, jang yaxshi emas!
  Avgustin tishlarini ko'tarib dedi:
  - Va umuman nima yaxshi?
  Va uning yalang tovoni o'lim no'xatini tashladi.
  Zoya mantiqan toliblarni qirib tashladi:
  - Ijod masalasi bo'lsa yaxshi!
  SSSR dushmanlarini yo'q qilayotgan qizil sochli qiz bosh irg'adi:
  - Bu bilan rozi bo'lmaslik mumkin emas!
  Svetlana yana tishlarini ko'tarib ta'kidladi:
  Ha, bu to'g'ri, lekin ba'zida qon to'kish kerak!
  Qizlar boshqacha. Mana Elizabet o'zining to'rtta ekipaji bilan tankda xitoylarni yo'q qilmoqda.
  Qizlar, albatta, bir xil bikini va yalangoyoq jang qilishadi.
  Elizabet dushmanga qarata o'q uzdi va chiyilladi:
  - Bizning Vatanimiz - SSSR shon-sharafi!
  Yekaterina ham dushmanga zarba berib, chiyilladi:
  - Barcha qahramonlarimizga katta shon-sharaflar!
  Va u yalang tovoni bilan snaryadga taslim bo'ldi.
  Elena dushmanga qarata o'q uzdi, Tolibon tankini sindirdi va chiyilladi:
  - Kuch biz bilan bo'lsin!
  Efrosiniya yalang oyoqlarini pedallarga bosib, payqab qoldi:
  - Kosmik va fenomenal kuch har doim biz bilan!
  Elizabet kuyladi:
  - Bizni Lenin xalq shon-sharafi uchun tarbiyalagan,
  Va buyuk Stalin biz uchun yo'lni yoritib berdi ...
  U xalqlarni adolatli ishga ko'tardi -
  Ishlash va jasorat uchun u bizni ilhomlantirdi!
  Va uning yalang tovonidan shunday halokatli o'q uchadi. Va u afg'on tankidan minorani yirtib tashladi.
  Ha, to'rtta ajoyib. Va hech qanday kuch bunga qarshi tura olmaydi.
  Elizabet tishlarini ko'tarib ta'kidladi:
  Biz katta hodisalarmiz
  O'zgarishdan qo'rqmang!
  Va qizlar kulishadi.
  Mana, Alenka mujohidlar bilan jang qilmoqda. Mana bir qiz - master-klass. Va qandaydir Karabas emas. Agar u qabul qilsa, uni oladi.
  Bir qiz avtomat bilan afg'on askarlariga qarata yozmoqda.
  Va keyin ko'kragining qizil ko'krak qafasi, uni olib, bazukaning tugmachasini bosganda.
  Keyin u xirilladi:
  - Men juda zo'r qizman,
  Va men chekkadan chetga qadar yengishim mumkin!
  Anyuta ham mujohidlarga qarata o"q uzib, chiyilladi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman va u erda banzay bo'ladi!
  Va uning yalang'och pushti tovoni qotil o'lim sovg'asini yuboradi.
  Bu qizlar eng yuqori sinf. Agar daraja va ma'buda borligini hisobga olmasangiz.
  Qizil sochli Alla dushmanga juda aniqlik bilan yozdi:
  - Biror ish qilsam, yuz foiz bo'ladi!
  Va endi uning yoqut ko'krak qafasi bazuka tugmachasini bosadi. Bu qizlar har doim qadrli va mo''jizalar yaratishga qodir.
  Lekin bu, albatta, yetarli emas.
  Bu erda siz ham mahoratga ega bo'lishingiz kerak. Bu go'zalliklarga ega bo'lgan narsa tomning tepasida!
  Bular nafaqat otni chopishda to'xtata oladigan qizlardir.
  Va kurash davom etmoqda.
  Demak, Mariya mujohidlarni mixga urayapti. Va u buni dahshatli aniqlik bilan bajaradi. Va, albatta, uning yalang poshnalari, har doimgidek tepada.
  Va oltin sochli qiz kuylaydi:
  - Nur abadiy ulug'lanadi,
  Mening orzuim amalga oshsin!
  Olimpiada ham jang qiladi va halokatli halokat sovg'alarini yuboradi.
  Va shunga qaramay u kuylaydi:
  - Biz abadiy shon-sharafda bo'lamiz!
  Va halokatli granatalarni uradi.
  Marusya ham Tolibon haqida yozadi va chiyillaydi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Va uning yalang oyog'i, xuddi ajoyib narsa kabi, katta halokat bilan boshlanadi.
  Matryona juda kuchli tarzda dushmanni yorib, qichqirdi:
  - Buyuk Rossiya uchun!
  Va yana uning yalang tovonidan chivinlar, halokat sovg'asi.
  . BOB? 9.
  Va endi qizlar butun jamoa bilan, butun brigada, bikinili yalangoyoq go'zallar qo'shiq aytishdi;
  Biz Svarog bilan faxrlanamiz,
  Jasur, jasur jangchilar ...
  Biz Oila nomidan sadoqat bilan xizmat qilamiz,
  Bobolar va otalar faxrlansin!
  
  Biz g'urur bilan komsomolga kirdik,
  Stalinga dadil qasamyod berildi ...
  Biz qizlar shunchaki burgutmiz
  Jangda saxiylik bilan hosil yig'ish!
  
  Odamlar fashistlarga hujum qilishdi,
  Basurmanlar qo'shinlarini mag'lub etish ...
  Axir, rus armiyasi yengilmas,
  Ivan jangida kuchli!
  
  Biz bilan abadiy ishoning Lada,
  Biz unga katta ishonch bilan qasam ichamiz ...
  Orzu amalga oshsin
  Xurofotchilar kamroq!
  
  Hech qachon qo'rqoq so'zini bilmang
  Biz jasur jangchilar bo'lamiz ...
  rus, ukrain, belarus,
  Biz kuchliroq bo'lamiz, ishoning!
  
  Men jangda g'alaba qozonishimizga ishonaman,
  Albatta, dushmanlar armiyasini yengish ...
  Ba'zida o'g'ri bizga hujum qilsa ham,
  Biz bilan jang qilish ahmoqona fikr!
  
  Yo'q, menga ishonmang - ayollar zaif emas,
  Erkaklar ham ahmoq emas...
  Garchi ba'zida tobutlar janglarda o'sadi,
  Qizlar esa qorda yalangoyoq!
  
  Qizlar peshonasida emas deb o'ylamang,
  Pulemyot bilan ko"zingga qo"yishadi...
  Bizda yorqin sevgi bo'ladi
  Biz charchoq janglarida bilmaymiz!
  
  Kommunizmga shon-sharaflar, janoblar,
  Bu yorqin, dadil fikr...
  Qo'shin g'azabda aks etadi,
  Faqat bema'ni bo'lmang!
  
  Yengil rus jangchilarining rollari,
  Janglarda va janglarda ulug'vor ...
  Jangchilar qizlar bilan faxrlansin
  Dushman ruslardan o'lpon olmaydi!
  
  Tez orada dunyo baraka topadi
  Biz ajdahoning tovoni ostida bo'lmaymiz ...
  Bizning yigitlarimiz kutishga odatlanmagan,
  Va dushman mag'lubiyatdan qochib qutula olmaydi!
  
  Men baxt abadiy davom etishiga ishonaman
  Qizlarni bilingki, sizdan zo'r topa olmaydigan...
  Odamlar ahmoqni bilmasligi uchun,
  Biz sayyoramiz ustidan bulutlarni tarqatamiz!
  
  Tez orada koinotda yorug'lik paydo bo'ladi,
  Lada yoqimli baxt bilan yoritadi ...
  Biz tongni o'ynoqi kutib olamiz,
  G'alaba sari oldinga borishimiz kerak birodarlar!
  
  Biz juda hayratlanamiz,
  Rossiya yanada kuchli va chiroyli bo'ladi ...
  Men Vatan uchun kurashmoqchi edim,
  Ona Rossiyaning baxti uchun!
  
  Biz Yerga hayrat olib kelamiz,
  Biz hammamiz doimiylik uchun harakat qilishni xohlaymiz ...
  Va sayyorani falokatdan qutqaring
  Baxt nuri hukmron bo'lsin!
  
  Bular aqlli odamlardir
  Koinotda xursandchilik qilish uchun ...
  Temirchilar nimadir qurishdi
  Jangda kuchingizga xiyonat qilmang!
  
  Yo'q, Rossiyada odamlar qoramol emas,
  Hech qachon oligarxlar ostida yotmang ...
  Va ortiqcha shov-shuv bo'lmaydi
  Bizga doimiy ahs kerak emas!
  
  Xudo Svarog va odamlarning ongi,
  Dunyoni baxtli qil...
  Biz mag'lub bo'lmaymiz, yovuz odamga ishoning,
  Bu bizning ishimiz va ijodimiz!
  Qizlar juda yaxshi qo'shiq aytishdi va ko'plab mujohidlar yo'q qilindi.
  Bu go'zallar - shunchaki super.
  Yovuz imperiya askarlariga qarata o'q uzgan Natasha qichqirdi:
  Va biz ham ajoyib bo'lamiz!
  Zoya bunga rozi bo'ldi.
  - Ha, shubhasiz, albatta qilamiz!
  Avgustin kuyladi:
  Biz qizlar oddiy emasmiz
  Svarog nomi bilan ...
  Ha, bilasizmi, sovuqda yalangoyoq,
  Xudoning himoyasida!
  Svetlana do'stlariga ko'z qisib taklif qildi:
  - Qo'shiq aytsak bo'ladimi?
  Natasha bosh chayqadi va tasdiqladi:
  - Qo'shiq aytaylik!
  Va qizlar qo'shiq aytishdi;
  SSSRning buyuk davlati,
  Qaysi biri koinotdagi eng zo'r ...
  Bir million muammo yuzaga keldi
  Lekin bizning biznesimiz mehnat va ijoddir!
  
  Dushman mamlakatni yutmasligiga ishoning,
  Qaysi biri hammadan chiroyli va kuchliroq ...
  Tez orada ishonchli qalqon qo'yamiz,
  Va nihoyat biz aqlliroqqa ishonamiz ...
  
  Ha, ser amaki yordam berishga qaror qildi,
  Reyxda hokimiyat o'zgargandan keyin natsistlarga ...
  Va fashistlarning kuchi yangilandi,
  Dushman SSSRni parchalab tashlamoqchi!
  
  Endi jiddiy kurashishimiz kerak
  Natsistlar bilan kuchlilar urmoqda ...
  Lekin biz dushmanlarning qorniga zarba beramiz,
  Onamiz Rossiyaning shon-sharafiga!
  
  Yo'q, siz rus tilini buzolmaysiz,
  Biz qanday qilib bilamiz, biz jasorat bilan kurashishni yaxshi ko'ramiz ...
  Bu erda Wehrmacht bizga hujum qilishga qaror qildi,
  Ammo u faqat qulashi va siqilmasligi mumkin!
  
  Rossiyada har bir jangchi oxurdan,
  Bola qo'llarini qurolga tortadi...
  Bu juda aqlli sehrgar bo'lsin
  Bu sayyorani kim yaratgan!
  
  Gitler uchun Moskvani tishga olmang,
  Uning tumshug'iga qattiq urilgan...
  Nima uchun u Rossiyaga ko'tarildi, men tushunmayapman,
  Batsillani qilich bilan o'ldirish unga kuchsizdir!
  
  Ha, Moskva yaqinida dushman zarba oldi,
  Qizlar unga yalang tovonini berishdi ...
  Ko'ryapsizmi, Fyurer shunchaki ahmoq -
  Kohl kommunizmga tajovuz qildi!
  
  Mana, qo'shiqlar bilan kashshoflar keladi,
  Baraban urishi bilan hujumda yirtilib ketadi ...
  Fuhrer hozir bo'lsin,
  Va biz Fritzni asirlikda haydab chiqaramiz!
  
  Bola qor ko'chkisida yalangoyoq,
  Qo'rqmasdan oldinga qadam tashlash ...
  Tez orada natsistlar tobutga tashlanadi,
  Va atirgullar yorqin may oyida gullaydi!
  
  Va Gitler yaqinda kabinalarga ega bo'ladi,
  u qabrga kiradi. va uning vorisi mast ...
  Biz Fuhrerni tez orada ilgakka qo'yamiz,
  garchi ba'zan og'ir o'tkir zanjabil pishiriq!
  
  Biz ajoyib rus dunyosini yaratamiz,
  Qaysi Rossiya hukmronlik qiladi, menga ishoning ...
  Shekspir bunday asar yozishga jur'at eta olmadi,
  Garchi ular Rossiyaga shaytonning bosimi bilan hujum qilishsa ham!
  
  Shaytonning qattiq bosimi ko'rinib turibdi,
  Uning sobiq ittifoqchisi unga yordam bermoqda ...
  Qizlarning nolasi eshitilsa ajabmas,
  Tez orada jannatda ko'rinadigan joy qolmaydi!
  
  Ha, janob amaki yo"nalishni o"zgartirdi,
  Va tanklar, samolyotlar fashistlarga yuboriladi ...
  Uning intilishida birlik juda ajoyib,
  Tobutga ko'proq kommunistlarni haydash uchun!
  
  Vaziyat yomonlashdi, garchi Stalingrad,
  Men natsistlarning deyarli barcha tomonlarini tor-mor qildim ...
  shunday jilovsiz uyg'unlik paydo bo'ldi,
  bu osmon ostida, albatta, toza!
  
  Xo'sh, nima qilish kerak - qizlarning qo'li yo'q,
  Janglarda qo'shinning Fuhreridan yashirinish ...
  Va etiklar qizlarga mos kelmaydi,
  Ular har doim qanday kurashishni bilishadi!
  
  Qizlar uchun sovuqlar dahshatli emas,
  Ular Moskva yaqinida jang qilganlarida,
  Deyarli yalang'och va yalangoyoq edi,
  Yalang oyog'ingiz bilan granata otish!
  
  Shunday qilib, siz fashistni xohladingiz
  Xo'sh, men shaytonlar sizga darhol yordam beradi deb o'yladim ...
  Va umumiy tartibsizlik ekilgan,
  Qizlar esa faqat yirtqich g'azab bilan nola qiladilar!
  
  Juda qonli janglar bor,
  Qizlar taslim bo'lmaslikka doimo ishonishlarini bilishadi ...
  Bizda hisoblarda nol bo'lmaydi,
  Va kuchli RPG sumkaga solinadi!
  
  Jangchilar go'zallikdir
  Ladaning o'zi ular uchun kurashishga tayyor ...
  Ularda muqaddas poklik kaptarlari bor,
  Eng oliy mukofot bo'lsin!
  
  Ha, men Svarog kuchlarining Xudosi kelishiga ishonaman,
  Va jangda o'lganlar tiriladi ...
  Va ovchi o'zining ulug'vor shoxini chaladi,
  Va g'alabalar eng halol bo'ladi!
  
  Er yuzida endi qayg'u bo'lmaydi,
  Va achchiq ko'z yoshlar quriydi ...
  Biz bitta oilada yashaymiz -
  Va yovuz iblislar shunchaki o'lishadi!
  
  Kashshof yigitlar jasorat bilan jangga kirishdilar,
  yalangoyoq yigitlar qor bo'ylab yugurishadi ..
  Rossiya har doim siz bilan bo'lishiga ishonaman,
  Garchi ba'zida likopchalar buziladi!
  
  Xudo Iso barcha halok bo'lganlarni tiriltiradi,
  Va Oq Xudo bilan hukmronlik qiladi ...
  Biz jasorat bilan Vatan uchun qalqon ko'taramiz,
  Rossiyaga xizmat qilish ulug'vor burch bo'ladi!
  
  Ha, shayton makkor, shunchaki ayyor,
  Uning juda tushunarli istaklari ...
  U endi Moskvaga chodirda.
  Va Vatanni yomon sinovlar kutmoqda!
  
  Ammo Lada va Lord Perun biz bilan,
  Lenin, Stalin va eng dono Trotskiy...
  Qo'shinning egilganini ko'rish mumkin,
  Va eng muhim bulbul Vysotskiy!
  
  Qisqasi, muqaddas xudolar ko'p bo'ladi,
  Biz raqibning jangida g'alaba qozonamiz ...
  Va juda ko'p kuchli mushtlarni tashlang,
  Eng buyuk askarning shon-sharafi uchun!
  
  Qizlar yalangoyoq hujum qilishadi
  Ular yugurishadi va sovuqni bilishdan qo'rqmaydilar ...
  Ularni jangga tortmang, kuch bilan hisoblang,
  Bilingki, qizil rang atirgul nurida porlaydi!
  
  Muxtasar qilib aytganda, vatan uchun kurashuvchilar,
  G'ururli g'amxo'rlik bilan xizmat qiling ...
  bobolar va otalar faxrlansin,
  Va osmondan siz bir tiyinga sovg'a kutmaysiz!
  Vladimir-Mixail Gorbachev-Putin tartibni tiklash bo'yicha choralar ko'rishda davom etdi. Yuqorida yangi hibsga olishlar amalga oshirildi. Avvalo, Yakovlevni ekish orqali. Va boshqa ishonchsiz odamlar ham.
  Stalin, Buyuk Pyotr va Ivan Dahlizning buyruqlarini o'rnatdi.
  Keyin u Garri Kasparovni hibsga olishni buyurdi - u o'zi haqida juda ko'p o'ylaydi.
  Va Garri Kasparov qamoqqa olindi.
  Shuningdek, politsiyachilar sonini oshirishga qaror qilindi. Jinoyat kodeksidagi jazolarni esa qattiqlashtirish yo'nalishida qayta ko'rib chiqishga qaror qilindi.
  Shundan so'ng Vladimir-Mixail Gorbachev-Putin yana uxlab qoldi;
  Afg'onistonda qizlar ham qo'shiq aytib, raqsga tushib, mujohidlarni yo'q qilishdi.
  Shunday qilib, qizlar bir vaqtning o'zida butun bir she'r yozishdi. Va juda ko'p Tolibon birdaniga qirib tashlandi. Va bu, albatta, ularning ajoyib yutug'i edi.
  Bu ayollar - ayniqsa, ular yalangoyoqlari bilan o'lim sovg'alarini tashlaganlarida.
  Ammo Gerda o'z ekipaji bilan kurashmoqda.
  Qiz yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga o'q uzadi, tankni urib yuboradi va baqiradi:
  - Pantera qizlariga shon-sharaflar!
  Sharlotta uning orqasidan o'q uzadi. Mujohidlarni gijgijlab, chiyillaydi:
  - Hamma uchun umumiy Vatan uchun!
  Lupanula va Kristina dushmanga zarba berishdi va chiyillashdi:
  - Kuchli yigitlarga shon-sharaflar!
  Gerda kinoya bilan so'radi:
  Zaiflar qaerga boradi?
  Kristina pichirladi:
  - Yo'qotgan yig'lasin -
  Harom hasad qiladi!
  Magda ham dushmanni urdi, afg'on mashinasini yiqitdi va chiyilladi:
  - Yangi chegaralar uchun, cheksiz!
  Bu o'ziga xos tarzda bo'lsa ham, qahramonlar bo'lgan qizlar.
  Bu yerda ular hech qanday marosimlarsiz va shubhasiz Tolibonni tırtıllar bilan tor-mor eta boshladilar. Va siz ulardan nimani olasiz? Jin ursin - bir so'z!
  Elis va Anjelika jang qilishmoqda. Bunday go'zal va juda seksual qizlar.
  Ular yaxshi otishadi va tez-tez urishadi. Bu jangchilar shunchaki super. Nima otishni o'rganish emas - keyin to'g'ri peshonaga.
  Elis snayper miltig'idan yozadi va kuylaydi:
  - Asrlar davomida mahalliy kommunizm shon-sharafi,
  Po'lat qizlarning qo'li bo'ladi!
  Anjelika aniq o'q otib, ta'kidladi:
  - Albatta bo'ladi!
  va yalang oyoq barmoqlari bilan qanday qilib granata otadi.
  Elis otishma paytida shunday dedi:
  Biz kuchliroqmiz, hech kim yo'q deganimiz rostmi?
  Qizil sochli qahramon Anjelika ta'kidladi:
  - Men otga o'xshamayman -
  Men filni yugurishda to'xtata olaman!
  Va qiz bicepsni qanday ko'rsatadi. Va u tog'ga o'xshaydi.
  Elis chiyilladi:
  - Biz Sovet hokimiyati uchun boramiz,
  Va biz barcha dushmanlarni qumga supuramiz!
  Va bu erda Natasha yana o'z jamoasi bilan afg'onlarni yo'q qiladi. Hatto sehrli elementlar ham qo'llaniladi.
  Bu yerdagi jangchilar katta jasorat va jasoratga ega. Hech kim ularga qarshi tura olmaydi.
  Natasha yalang oyog'i bilan o'lim sovg'asini tashlab kuyladi:
  - Bizning kuchimizni shayton!
  Zoya burilib, mujohidlarning safini o"rib oldi va chiyilladi:
  - SSSRning buyuk g'alabalari uchun!
  Lupanula dushmanga va Avgustinga. U Tolibon tankini bazuka bilan sindirib, chiyilladi:
  - Bu abadiy Rossiya bo'ladi, quyosh kabi porlasin!
  Svetlana ham xuddi yalang poshnasi va bolg'acha yordamida dushmanga qarata:
  - Hayotimiz davomida kommunizm uchun!
  Natasha dushmanga qarab, kuyladi:
  - Rusning buyukligi sayyorani taniydi,
  Fashizm qilich zarbasi bilan tor-mor etildi...
  Bizni dunyoning barcha xalqlari sevadilar va qadrlaydilar -
  Biz yaqinda muqaddas kommunizm quramiz!
  Zoya qo'shiq bilan tasdiqladi va raqiblarini yozdi:
  - Ota ismimizga shon-sharaflar,
  Xalqlar do"stligi - asrlar tayanchi...
  Qonuniy kuch, iroda erkinligi -
  Axir, oddiy odamning birligi uchun!
  Avgustin kulib dedi:
  - Oddiy odam, tabiiyki, birlik uchunmi? Quvvat haqida nima deyish mumkin?
  Svetlana qip-qizil nipel bilan bazuka tugmachasini bosib, dushman tankiga tegib, chiyilladi:
  - Kuch oddiy so'z emas,
  U qonundan ustun...
  Hamma tiz cho'kib og'ziga buyuradi -
  Bu kuch!
  Natasha istehzo bilan dedi:
  - Ha, hukumat shafqatsiz... Lekin o"zimiz quryapmiz!
  Zoya hayajon bilan dedi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Qizlar esa uni xorda olib, qo'shiq kuylashdi, ular borarkan, bastalashdi;
  Osmonda gullagan yurtga shon-shuhrat,
  Buyuk muqaddas Rossiyaga shon-sharaflar ...
  Yo'q, abadiy sukunatda bo'lmaslik -
  Sug'orilgan marvaridlar dalasining yulduzlari!
  
  Buyuk Qudratli Svarog biz bilan,
  Qudratli qudratli oilaning o'g'li...
  Bu Jangchi jangda yordam bergani,
  Biz rus Xudosini ulug'lashimiz kerak!
  
  Qizlarda hech qanday shubha yo'q, menga ishoning
  Qizlar jahl bilan to'daga hujum qilishmoqda...
  Majnun hayvon parchalanadi,
  Dushman esa burundan ulush oladi!
  
  Yo'q, ruslarni sindirishga urinmang,
  Dushman bizni tiz cho'ktirmaydi...
  Biz seni yovuz o'g'limni mag'lub qilamiz,
  Buyuk Lenin bobo biz bilan!
  
  Hech qachon dushmanlarga bo'ysunmang
  Yalang oyoq qizlar Moskva yaqinida jang qilishdi...
  Biz zaiflik va uyatni ko'rsatmaymiz,
  Keling, katta Shayton bilan muomala qilaylik!
  
  Ha, Xudo janglaringizni tugatsin,
  Va mashhur Wehrmacht qo'shinlarini yo'q qiling ...
  Ular nol bilan tugamasligi uchun,
  Qabristonda tinch bo'lmasligi uchun!
  
  Qizlarga jangchilarni bering
  Shunday qilib, fashistlar buni tartibga soladi ...
  Otalar biz bilan faxrlanadilar
  Dushman bizni sigir kabi sog'maydi!
  
  Tezda bahor kelishi rost
  Dalalarda oltin quloqlar bo'ladi ...
  Bizning orzuimiz amalga oshishiga ishonaman
  Agar kerak bo'lsa, haqiqat uchun kurashing!
  
  Xudo hamma odamlarni sevishni anglatadi,
  Sodiq kuchli, abadiy quvonchda ...
  Shiddatli qon to'kilgan bo'lsa ham,
  Ko'pincha qiz beparvo!
  
  Biz dushmanni jangda mag'lub qilamiz,
  Juda havodor narsa...
  Dunyoda momaqaldiroq bo'lsa ham,
  Va qorong'u tutilish keladi!
  
  Yo'q, odamlar qabrga turishadi,
  Va ular natsistlarga ozgina bo'ysunmaydilar ...
  Siz bolalarni daftarga yozasiz,
  Jang qilish uchun barcha qilichlaringizni o'tkirlang!
  
  Ha, to'g'ri, cheksiz tong bo'ladi,
  Ishoning, hamma xursand bo'ladi ...
  Yana ochamiz nurga ishoning
  Qizning qo'li baland cho'zilgan!
  
  Bunga ishonishimiz mumkinmi
  Biz orzu qilishga ham jur'at eta olmaydigan narsa ...
  Biz eng yorqin maqsadni aniq ko'ramiz,
  Yo'q, jangchilarni bema'nilik bilan olib boring!
  
  Va biz hazil bilan Marsga uchishimiz kerak,
  Keling, u erda dalalarni ochaylik, yoqutlarni sanaymiz ...
  Va natsistlarni ko'z oldida ayblang,
  Karublar to'dalari tepamizda ko'tariladi!
  
  Sovet mamlakati mashhur bo'lsin,
  Kommunizmni xalqlarga nima berdi...
  U bizga tug'ilish orqali abadiy berilgan -
  Vatan uchun, baxt uchun, ozodlik uchun!
  
  Rossiyada har bir jangchi oxurdan,
  Chaqaloq qurolning dastasini tortadi...
  Shunday qilib, siz yovuz odam titrayapsiz,
  Biz yirtqich hayvonni javobgarlikka chaqiramiz!
  
  Ha, biz do'stona oila bo'lamiz,
  Koinotda qanday kommunizm quradi...
  Biz haqiqiy do'st bo'lamiz,
  Va bizning biznesimiz yaratish bo'ladi!
  
  Axir, kommunizm abadiy tug'ilish orqali berilgan,
  Kattalar va bolalar baxtli bo'lishlari uchun ...
  Bola hali ham bo'g'inlarda o'qiydi,
  Ammo demiurjning alangasi ko'zlarda porlaydi!
  
  Odamlar abadiy baxtli bo'lsin
  Ular birgalikda Svarogning ishlari uchun kurashishadi ...
  Tez orada biz Volga qirg'oqlarini ko'ramiz,
  Va biz Xudoning sharafli joyida bo'lamiz!
  
  Ha, Rossiyani Vatan dushmanlari sindira olmaydi,
  Hatto po'latdan ham kuchliroq bo'ladi ...
  Rossiya, siz bolalarning onasisiz,
  Va bizning otamiz, dono Stalinga ishoning!
  
  Vatan uchun hech qanday to'siq yo'q,
  U oldinga siljiydi...
  Do'zax shohi tez orada mat qiladi
  Uning qo'llarida tatuirovka bo'lsa ham!
  
  Yuragimizni Vatan uchun beramiz,
  Biz barcha tog'larga chiqamiz, ishoning menga balandroq ...
  Biz qizlarda juda ko'p kuch bor,
  Ba'zan u hatto tomni ham puflaydi!
  
  Bola ham Rossiyaga obuna berdi,
  Qattiq jang qilishini aytdi...
  Va uning ko'zlari metall porlaydi,
  Va RPG sumkada mahkam yashiringan!
  
  Shunday ekan, keling, ahmoqona o"ynamaylik
  Va hammamiz devor bo'lib birga turganimiz yaxshiroqdir ...
  Faqat beshta imtihondan o'tish,
  Shunday qilib, yovuz Qobil emas, balki Hobil hukmronlik qiladi!
  
  Qisqasi, odamlar uchun baxt bo'ladi
  Va Svarogning muqaddas dunyo ustidan qudrati ...
  Fashistlarni o'ynoqicha urib tashlaysiz,
  Lada baxt va but bo'lsin!
  Qizlar chiroyli qo'shiq kuylashdi. Va keyin ular kulishdi. Axir, ularning tishlari marvaridga o'xshaydi.
  Alenka ham mujohidlarga qarshi kurashadi.
  Va qiz darajani namoyish etadi - shunchaki super.
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli kuchning granatalarini tashlaydi.
  Va bu go'zallik hali ham pulemyotlarni yozayotganda.
  Sariq kuylaydi:
  - Falokatlar, kataklizmlar...
  Biz Xudoni tanimagandek!
  Va bu hayot teatri -
  Belgilangan muddatdan oldin qizlarni tobutga haydab yuboradi!
  Anyuta tishlarini ko'tarib baqirdi:
  - SSSR uchun!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan yana bir halokat sovg'asini tashlaydi.
  Shunday qilib, Alla katta g'azab bilan kurashadi. U shunday jangchi qiz. Va yalang tovon bilan u o'limning qotil sovg'asini tashlaydi.
  Va qichqirdi:
  - Muqaddas darajadagi kommunizm uchun!
  Keyin qiz tilini ko'rsatadi.
  Mariya ham katta umidsizlik bilan kurashadi. Va u yubka va bikinida haqiqiy qahramon kabi jang qiladi. Va uning yalang oyoqlari yana yo'q qilish sovg'asini tashlaydi.
  Mariya kuldi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Olimpiada qichqirdi, yuzini ko'tarib, oyoqlari ochiqchasiga o'lim sovg'asini yubordi:
  - Kommunizm zamonamizga shon-sharaflar!
  Marusya afg'onlarni o'rib, qichqirdi:
  - Rossiya va ozodlik uchun shon-sharaf!
  Matrena yana bir chiziqni kesib, qichqirdi:
  - Muqaddas urushdagi g'alabalar uchun!
  Va qanday qilib qichqirish kerak ...
  . BOB? o'n.
  Qizlar hamjihatlikda kuylashdi, ular borar ekanlar:
  Yulduzlar ustida biz sayyoramiz ustidan uchamiz,
  Yorqin quyosh porlaydi ...
  Komsomolchilarning qahramonligi kuylangan,
  Ovchini o'yinga aylantiradi!
  
  Vaqt shiddat bilan o'tadi
  Dunyo bo'ylab momaqaldiroq bo'lgan joyda ...
  Olma ko'p gullaydi,
  Albatta, bahor keladi!
  
  Bir davr bo'ladi, kommunizmga ishoning,
  Har qanday odam demiurj bo'lgan joyda.
  Yuzdan fashizm dog'ini yuvamiz,
  Kerak bo"lsa, haydab, haydab yuboramiz!
  
  Rus xudolari dunyodan yuqoriga ko'tariladi,
  Odamlarga quvonch va tabassum olib keling ...
  biz sochlarni miter bilan moylaymiz,
  Ulug'vor biznesda muvaffaqiyat qozonish uchun!
  
  Ha, Rossiya dunyo davlati,
  Kommunizmning muqaddas yurti...
  Yalang oyoq qiz yugurdi
  U berilgan kelindan keladi!
  
  Ha, Rossiyaning go'zalliklarini seving,
  Toshdan metallni nima yaratgan ...
  Ishoning, odamlar baxtliroq bo'lishadi
  Osmondan napalm yog'sin!
  
  Rodsiz baxtni qidirmang,
  U abadiy sevgi beradi ...
  Svarog jangida tovon ostida,
  To'kilgan yirtqich hayvonlarning qoni!
  
  Gigantlarning go'zal mamlakati yo'q,
  Uning saflarida elflar va mittilar bor ...
  Biz vatan bilan abadiy birlashamiz,
  Biz har qanday jangda g'alaba qozonamiz!
  
  Xo'sh, nega odam bunchalik g'amgin
  Axir, siz Svarogning kuchini bilardingiz ...
  yaxshi his-tuyg'ularni uyg'otadi,
  Bizning Lada sevgisi ideal!
  
  Bu koinotdan yaxshiroq bo'ladi, menga ishoning -
  Agar kommunizm hukmronlik qilsa...
  Biz Svarog baxtli bolalarmiz -
  Keling, fashizmni kvarklarga aylantiramiz!
  
  Yaqinda er yuzi porlaydi,
  Tez orada katta muvaffaqiyat...
  Va Yarilo ulug'vor quyosh bo'lib chiqadi,
  va hammaga yorqinlik baxsh etadi!
  
  Kelinglar, Vatan uchun ichamiz yigitlar
  Rossiya abadiy gullab-yashnashi uchun ...
  Cheksiz maoshga ega bo'lish -
  Bu haqda orzu qilish uyat emas!
  
  Rossiya koinotdan ko'tarilsin,
  va hammaga Xudoning tabassumini ko'rsating ...
  O'zgarmas janglarda o'z kuchi bilan,
  Biz eng ayyor yolg'onni oshkor qilamiz!
  
  Tez orada quyosh yanada yorqinroq porlaydi
  Kosmos hovliga o'xshaydi ...
  Shunday qilib, siz issiqroq bo'lgan olovni yoqing,
  Po'latdan bolta o'tkirlang!
  
  Va keyin Buyuk Lada qo'shig'i bilan,
  Bu qudratli xudolarni tug'di ...
  Biz yovvoyi qabilani qirib tashlashimiz mumkin,
  Qilichli pravoslav o'g'illari!
  Va bu jangchilar qanday kulishlari kerak ...
  Yalang poshnalari bilan ular bir vaqtning o'zida halokatli o'lim sovg'alarini tashlaydilar!
  Bu qizlar, ayniqsa, ular o't o'chiruvchilarni olib, qizil nipelli tugmachalarni bosganlarida. Va ular dushmanga olovli, juda yonayotgan samolyotlarni yuborishdi, ulardan hamma narsa yonib ketdi.
  Qiz bir ovozdan baqirdi:
  Rusning buyukligi sayyorani tan oladi,
  Fashizm qilich zarbasi bilan tor-mor etildi...
  Bizni dunyoning barcha xalqlari sevadilar va qadrlaydilar,
  Butun mamlakat xalqi kommunizm sari ketmoqda!
  Alyonka qip-qizil ko"krak uchi bilan tugmani bosib, bazukadan o"q uzdi. Va o'limning qotil sovg'asi uchib chiqib, mujohidlarni parchalab tashlaydi.
  Qiz kuyladi:
  Stalin, Stalin, biz Stalinni xohlaymiz
  Bizni sindira olmadi...
  Yerdan turgin usta...
  Anyuta yalang oyoq barmoqlari bilan granata uloqtirdi. Keyin u yoqut ko'krak uchi bilan tugmani bosdi va chiyilladi:
  Stalin, Stalin, qizlar charchagan,
  Nola butun yer yuziga tarqaladi...
  Siz qayerdasiz egasi, qayerda...
  Siz qayerdasiz!
  Qizil sochli Alla dushmanga zarba berib, tishlarini ko'tarib:
  - Qayerdasan!
  Va uning yalang tovoni ham halokat sovg'asini tashlaydi. Va qulupnay nipelidan chaqmoq uchib ketadi.
  Va mujohidlarga zarba bering. Bu qizlar shunchaki super sinf!
  Oltin sochli qiz Mariya ham yalang oyoq barmoqlari bilan butun g'azabi bilan tepdi.
  Va u Tolibonga navbat beradi. Va yana malina nipelini bosing. Va qiz juda zo'r.
  Va chiyilladi:
  - Kommunizm uchun!
  Olimpiya o'yinlari dushmanga tajovuzkor ta'sir qiladi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan, bumerangni qanday ishga tushirish kerak.
  Va mujohidlarning boshlarini kesinglar. Keyin u kuylaganda:
  - Buyuk kommunizm uchun,
  Faqat yuqoriga, bir qadam pastga emas!
  Marusya ham, xuddi mujohidlarning so'zlariga ko'ra, mushtlab, kuylaydi:
  - Xudoga hamdu sanolar Svarog,
  Hamma Tolibon shoxda!
  Yalang oyoq barmoqlari esa dushmanga limon tashladi. Va keyin u qizil nipel bilan dushmanni yoqib yuboradi.
  Matryona dushmanga qaraydi, shuningdek, uning yalang'och tovoni dushmanni yo'qotishga imkon beradi.
  Va qiz baqiradi:
  - Yo'qsa qichqiraman, bo'lmasa yig'layman,
  Bo"lmasa, birovni yeyman!
  Alenka olti barrelli minomyotni oldi. Uni Anyuta bilan birga ko'tardi. Mujohidlarning fikriga ko'ra, uni qanday qilib oladi va sikadi. Qizlar hatto orqaga qaytishdan yalang poshnalari bilan erga tushib ketishdi.
  Va ular chiyillashdi:
  Stalin - jangning shon-sharafi,
  Yoshlik parvozimiz Stalini...
  Qo'shiqlar bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Yalang oyoq qiz Adanga boradi!
  Bu erda qizlarga, albatta, o'z haqlarini berish kerak. Ular urishganda, mujohidlarning butun jang maydoni vayron bo'ladi.
  Albina va Alvina, keling, dushmanni havodan raketalar bilan urib olaylik. Va ularni spiralga aylantiring.
  Albina yalang tovonini pedalga bosib, chiyilladi:
  - Vatan uchun, onamiz uchun!
  Va keyin, qizil nipel bilan u tugmani bosadi.
  Alvina ham juda agressiv harakat qiladi. Yalang oyoq barmoqlari bilan u dushmanga raketalarni yuboradi. Va yoqut nipellari tugmachalarni bosadi. Va u buni kuchaytirilgan rejimda qiladi.
  Alvin kuyladi:
  Siz bizning kurashimizda g'alaba qozona olmaysiz
  Tez orada diktaturani ag'darishimizga ishonaman...
  Biz yomg'ir ajdahosini mag'lub qilamiz,
  Janglarda dushman rad etiladi!
  Bu qizlar shunchaki super va yuqori sinf!
  Mana, uchuvchi qizlar. Ular yalangoyoq va bikinida jang qilishadi. Nima uchun qizlarga kiyim kerak? U shunchaki yo'lda to'sqinlik qiladi!
  Albina tvitterda:
  Bu yalangoyoq qiz haqida,
  Men hech qachon unutmayman ...
  U og'ir o'roq bilan,
  Va yorqin yulduz kabi!
  Va yana, go'zallik uning yalang'och, yumaloq tovonini bosadi.
  Aslida bunday qizni hech bir shayton olib qolmaydi. Mana u shunday go'zal.
  Va ikkala sarg'ish ham kuylaydi:
  - Vatan uchun kurashing va jasorat qiling,
  Shunda siz koinotda jannat qurasiz!
  Bu qizlar birinchi darajali. Ular super mahsulotga o'xshaydi.
  Mana, Elizabet, xuddi dushmanga o'lik kuch bilan zarba berayotgandek. Va uni parcha-parcha qilib tashlang.
  Va uning tanki shunday ishlaydi. Minorani joylashtiradi va halokatli o'q bilan uradi.
  Yekaterina yalang tovonini dastagiga bosdi va uradi:
  - Men dunyodagi eng dahshatli odamman!
  Elena ham qizil ko'krak uchi bilan tugmani bosadi va chiyillaydi:
  - Kommunizm shon-sharafi uchun!
  Evfrosin qichqirdi:
  - Katta yutuqlar uchun.
  Bu, albatta, qizlarga kerak bo'lgan narsa. Va ular juda ko'p temperamentga ega.
  Shunday qilib, u minib o'q uzadi. Va avtomatlar dushmanga qaraydi. Shunday qilib, siz bunday mashinani osongina to'xtata olmaysiz.
  Elizabet pichirladi:
  - Va atrofida parad kabi,
  Mujohidlar do'zaxga tashlanadi!
  Va yana qulupnay nipelini bosib yuborilgan snaryad uchadi. Mana qizlar - eng yuqori sinf!
  Anjelika va Elis ham snayper miltiqlaridan ishlaydi.
  Elis samolyotni uradi. So"ng oqlangan, qoraygan oyog"ining yalang barmoqlari bilan granata tashlab, chiyilladi:
  - Rossiya va oxirigacha ozodlik uchun!
  Anjelika ham bitta o'q bilan uchta mujohidni teshdi va g'imirladi:
  - Ofitserlar, ruslar....
  Va uning yalang tovoni, go'yo o'lim sovg'asini tashlagandek.
  Elis o'q otishda davom etib, mototsiklda dushmanni urib, oldi va berdi:
  Ozodlik porlasin...
  Va uning yalang oyoq barmoqlari, qanday qilib to'liq halokatni boshlash kerak.
  Anjelika shuningdek, uzun bochkadan otib o'lim sovg'asini chiqarib, baqiradi:
  - Yuraklarni bir ovozdan urish!
  Mana qizlar - eng yuqori sinf va super!
  Oleg Rybachenko va Margarita Korshunova ularni olib, mujohidlar oldida qilich bilan kesishadi.
  Keyin yigit bilan qiz hushtak chalishdi. Va hayratda qolgan qarg'alar Tolibonning boshiga tushdi. Bu qirg'in butunlay o'tdi.
  Va bolalar bir ovozdan kuylashdi:
  Biz Afg'onistonda jang qilamiz
  Ishoning, biz yovuz Tolibonni yengamiz...
  Tutun tumanida nimadir suzadi,
  Va bilingki, karub bizning ustimizda aylanib yuradi!
  Mixail-Vladimir Gorbachev-Putin uyg'onib, Xitoyga tashrif buyurishga va ittifoqchilik munosabatlarini o'rnatishga harakat qilishga qaror qildi.
  Va bu unchalik oson emas. Masalan, Afg'onistonda ham Xitoy mujohidlar tomonida edi. Qolaversa, SSSR kuchli va xitoylarning o"zi bundan qo"rqadi. Bundan tashqari, albatta, Qo'shma Shtatlar Xitoy bilan noz-karashma qiladi, bu esa iqtisodiyotda ularga raqobatchi emas.
  AQSh prezidenti Ronald Reyganda. Allaqachon, ammo, 1987 yil iyun, va yaqinda Qo'shma Shtatlar Prezidenti saylovi bo'ladi.
  SSSRda esa birinchi umummilliy prezident saylovlari avgust oyiga belgilangan.
  Albatta, alternativa yo'q.
  Va ularni kim yutishi aniq. Mamlakatda repressiyalar bor, dissidentlar qamalgan. Novodvordskaya o'limga hukm qilindi. Aslida, arzimas narsa nima.
  Ular akademik Saxarovni fanga qaytarmoqchi bo"lishdi, lekin u o"jar edi. Soljenitsin bilan nima qilish kerak?
  Gorbachev-Putin uni Bandera kabi o'ldirishni buyurdi. Va KGB buni amalga oshirishga va'da berdi.
  AQSh bilan munosabatlar yomonlashishda davom etdi. Gorbachev-Putin boshqa taslim bo'lishni istamadi va do'q-po'pisa qildi. Xususan, Nikaraguada SSSR o'zi uchun yangi harbiy baza yaratishga kirishdi. Va Kubada ham. Va vaziyat keskinlasha boshladi.
  Shunday qilib, Gorbachev-Putin mushaklarini bukishni boshladi.
  Va shu bilan birga u bir oz boshqacha darajaga tushdi;
  . Bir paytlar shahzoda Albert ismli bir bola bor edi. Va uning boy saroyi, gullab-yashnagan va juda boy davlatni boshqargan ajoyib ota-onasi bor edi. Va bola bor edi
  O'rta asrlarning oxirlarida bo'lishi kerak bo'lgan hamma narsa. Albatta, uning televizori va kompyuteri yo'q edi, lekin boshqa o'yin-kulgilar ko'p edi.
  Misol uchun, shahzoda ritsarlik turnirlarini juda yaxshi ko'rardi. To'g'ri, ular ishtirokchilarni iloji boricha himoya qilish, jarohat olish va hatto undan ham ko'proq himoya qilish uchun yangi qoidalarga muvofiq amalga oshirildi.
  qotilliklar kam uchraydi.
  Shahzodaning o'zi o'n uch yoshga to'lgan bo'lsa-da, turnirlarda qatnashgan va mo''jizaviy ravishda u har doim katta va katta raqiblarni mag'lub etgan.
  Va endi bola yumshoq prokladkalar va quyma titanli maxsus zirhlarni kiyib oldi - bu bir vaqtning o'zida bardoshli va engil bo'lib, nayzani sinab ko'rdi.
  Qo"shni podshohning o"g"li endi u bilan jang qilishi kerak. Taxminan uning bo'yi va avgust bolaning yoshi.
  Murabbiy shahzodaga yuzni yo'qotmaslik va g'alaba qozonish kerakligini aytdi.
  Shahzoda takabburlik bilan dedi:
  -Men tayyorman! Men katta va katta erkaklarni urdim! Mening yoshim nechada!
  O'qituvchi xo'rsinib dedi:
  - Men shahzodani yashirmayman. Siz taslim bo'ldingiz!
  Shahzoda jahl bilan chiyilladi:
  - Nima? Buni aytishga qanday jur'at etasan!
  O'qituvchi ohista gapirdi:
  - Nima bo'lganda ham, bu bola ham xuddi senga o'xshab saltanatingda katta va katta erkaklarni mag'lub etdi! Va ham chempion!
  Shahzoda oyog'ini o'tga bosib, dedi:
  - Xo'sh, agar uni mag'lub etishing kerak bo'lsa, men albatta g'alaba qozonaman!
  Va bola mashg'ulotga ketdi. Va u jangga qattiq tayyorlandi.
  Ammo ertasi kuni duel boshlandi. Va ikki shahzoda bir-biri bilan yaqinlashishi kerak edi.
  Duel bir bola ikkinchisini egardan yiqitmaguncha davom etishi kerak edi. Shahzoda Albert oq sochli, raqibi Lui esa qizil sochli edi.
  Ikkala o'g'il ham qurol-yarog'larini kiyib, kichkina, ammo chaqqon otlariga o'tirishdi. Albert ishonchli ohangda kuyladi:
  - Va hatto dushman ba'zida xirillashdi,
  Men qirolman degan qo'rquvni yashirib!
  Men shoh ekanligimni!
  Yigitlar esa shporlar bilan otlarining yon tomonlariga urishdi. Va ular bir-birlari tomon yugurishdi. O'g'il bolalar taxminan bir xil vaznga ega edilar va bir xil mashq qilishdi. Shoir duch keldi
  ikkalasining ham elastik nayzalari egilgan edi. Va ular bir-birlarini ranjitmasdan ajralishdi.
  Albert ta'kidladi:
  U men o'ylagandan ham kuchliroq!
  Bola Lui g'azab bilan ta'kidladi:
  - Ha, qaysar bola!
  Shunday qilib, ikki shahzoda yana birlashib, to"qnashdi. Titanli zirhga tiqilib qolgan qo'ziqorin shovqini eshitildi. Va yana, hech biri ikkinchisiga yo'l bermadi. Yigitlar qasam ichishdi
  va bir-birlariga qaradi.
  Albert xayolparast dedi:
  - To'pig'ingizni qovuring!
  Lui ta'kidladi:
  - Men sizni mag'lub qilaman va sizni rafga qo'yaman!
  Bolalar, albatta, g'azablangan va g'azablangan edi.
  Bu erda ular birlashib, uchinchi marta to'qnashdilar. Va bu qiziqarli edi. Bir vaqtning o'zida qancha qon to'kilgan. Aniqrog'i, faqat avgust o'g'illarining tasavvurida. Amalda ular shunday
  va bir-birlarini haydab chiqarmadilar. Biz birga bo'lish uchun yo'llarni ajratdik. Va bu titanlar o'rtasidagi o'jar qarama-qarshilikka o'xshardi.
  Luining singlisi malika Marguerit shunday dedi:
  - O'g'il bolalarning bunday dumba qo'yishi ahmoqlik. Balki ular qilich bilan yaxshiroq?
  O'g'il bolalar yana o'n marta yig'ilishdi va hech qanday natija bermadi. Shundan so'ng tushlik va dam olish uchun tanaffus e'lon qilindi. Yigitlar jasorat va g'alaba uchun kurashga tayyor edilar.
  Albert g'amgin edi, u hech qachon dushmanni egardan yiqita olmadi. Ammo bundan oldin u har doim muvaffaqiyatli bo'lgan. Va bu, albatta, kuchli bezovtalanish tuyg'usini keltirib chiqardi.
  Bola tilla qoshiq va vilka bilan ovqatlanib, atrofga qattiq qaradi. To'satdan u bir qizni ko'rdi. U sarg'ish va peri malika kabi nafis dabdabali libosda edi. Va ajablanarlisi shundaki, uni faqat Albert ko'rdi, qolganlari esa buni sezmadilar.
  Qiz yigitga yaqinlashib, tabassum bilan so'radi:
  - Dushmanni yengish mumkin emasmi?
  Albert qattiq baqirdi.
  - Ha! U nihoyatda qat'iyatli!
  Qiz jilmayib javob berdi:
  - Siz yengilmas jangchi sovg'asini olishingiz mumkin! Va barcha turnir bahslarida g'alaba qozoning!
  Albert o'rnidan turdi va g'o'ldiradi:
  - Bu qanday?
  Qiz bosh irg'adi.
  - Va shunday ... Lekin buning evaziga rozi bo'lishingiz kerak, masalan, ruhingizni sotish!
  Bola boshini shiddat bilan va salbiy chayqadi.
  - Yo'q, men jonimni sotmayman!
  Qiz boshini qimirlatib javob berdi:
  - Barakalla! Faqat bor odam o'z jonini sotishi mumkin, kimda bor bo'lsa, sotmaydi!
  Albert tabassum bilan dedi:
  - Oltin bera olaman! Ko'p oltin!
  Qiz yelka qisdi.
  - Menga inson oltini kerak emas! Men undan butun tog'larni yasay olaman. Ammo ruhingizni sotmoqchi bo'lmasangiz, tanangizni soting!
  Albert ajablanib so'radi:
  - Tanami? Va bu qanday?
  Shayton qiz javob berdi:
  - Lekin! Siz qon bilan shartnoma imzolaysiz, to'g'risida g'alaba qozongan turnirlar sovg'asi evaziga o'lik tanangizni abadiy foydalanish uchun Iblisga topshirasiz!
  Bola yelkasini qisib, dedi:
  - Abadiy foydalanish uchun o'likmi?
  Qiz bosh irg'ab, rozi bo'ldi.
  - Bo'ldi shu! Va bundan siz foyda ko'rasiz - siz hech qachon qarimaysiz!
  Shahzoda jilmayib qo"ydi.
  - Shunday! Keyin men imzolayman!
  Shayton qiz Iblisning ahvoli yozilgan muhr bosilgan pergament va mis igna uzatdi.
  Bola barmog"ini tiqib, oltin ruchkaga qon tomizdi. Keyin u imzo qo'ydi. Bunday qip-qizil va chiroyli qirol odam.
  Qiz ko'zlarini yumdi va chiyilladi:
  - Endi sen menikisan!
  Va Albertning ko'z o'ngida hamma narsa aylanib, ag'darilganday tuyuldi.
  Bola cho"lga tushib qolgani uchun ko"zini pirpiratishga ulgurmadi. Karvon bor edi, ular arqon bilan bog"langan qul bolalarni yetaklab borishdi. Albert bog"langan qo"llarida og"riq, yalang"och qo"lida yonish hissi paydo bo"ldi
  bolalarning tagligi va tanadagi qattiq charchoq. Qolaversa, tashnalikdan tomog"im quridi. Va bu teriga zarar etkazadi. Albert o'ziga qaradi. U qanday o'zgargan. Hashamatli o'rniga
  va boy kiyimlar yalang'och tanasi, faqat suzish sandiqlarida. Albert uning qanchalik ozg'in bo'lib, qora rangga bo'yalganiga hayron bo'ldi. Bolaning tanasi qurib, o'zi ham o'xshash bo'lib qoldi
  mumiya. Yalang oyoqning tagliklari juda qo'pol va qo'pol bo'lib qoldi, lekin hali ham cho'lning kuydiruvchi jaziramasini his qildi. Albert bir daqiqa oldin sobiq olijanob shahzodaga aylandi
  qul bola. Va u esladi... Mana, necha kundirki, asir bolalarni cho"l orqali qul bozoriga olib borishadi. Va ular och va chanqoq va issiq qumlarda kezadilar
  cho'llar yalang oyoqlarini yoqib yuboradi.
  Albert o'zining yaqinda juda chiroyli va mushak tanasi o'tish davrida qanday qilib ozib ketganini ko'radi. Qovurg'alar esa yupqa, yog'siz, shokolad va chang teri ostidan chiqib turadi, go'yo
  savat. Va orqa va yon tomonlarda qamchining yangi izlari va allaqachon shifo topadi va yaralanadi. Bola o'zida kuchli sharmandalik va xo'rlikni his qildi - uning avgust qonli shaxsi qandaydir oddiy odam kabi qamchi bilan urildi. Va o'g'il-shahzoda xo'rsinib xo'rsindi. Va orqasida qamchi bor. Bu bolani ham alam, ham xorlik bilan kuydirdi.
  Albert la'natladi va qovurg'asiga yana bir qamchi oldi. Eng avgust qonining bolasi g'azabga to'ldi, lekin ayni paytda uni kuchli qo'rquv bosib oldi. Shahzoda buni tushundi
  Chiroyli va aqlli qiz qiyofasini olgan shayton tanasi ustidan hokimiyatni oldi. Va endi u abadiy Iblisning xizmatkori. Va bu erda birinchi sinov - siz qulsiz.
  Shahzoda qo"rquvdan irg"illab, qadamini tezlatdi. Cho'l bo'ylab harakatlandi. Uning yonida esa o'zidan bir oz kattaroq yoki undan yoshroq o'g'il bolalar yurishardi. Shahzoda qul bo'ldi.
  Va endi uning hayoti yomon tomonga o'zgardi. Va tubdan yomonroq.
  Bola xo"rsindi va karvon bilan birga kezib ketdi. Uning yodiga Gyotening "Faust"i tushdi. U yerda ham shayton professorni jonini sotishga vasvasaga soldi. Ammo buning evaziga Faust yoshlikni ham, yoshlikni ham oldi
  go'zal qiz Margarita va boylik va, sharaf va kuch. Albert nima oldi? Endi, deyarli yalang'och, qo'llarini nazoratchining qamchisi ostida bog'lab yurganmi?
  Va bu haqiqatmi?
  Albert tushkunlikka tushdi, o"tish paytida taranglashgan mushaklari, ayniqsa, buzoqlari og"riydi, qum ham issiq bo"lib, bolalarning yalang oyoq tagini kallus qobig"i orqali pishirardi. Ha, bu dahshatli tush.
  Bundan tashqari, ular sizni qiynashadi: zaif va ahmoqona ochlik va yanada og'riqli tashnalik. O'zini yoqimsiz hislardan chalg'itish uchun Albert mulohaza yuritishga harakat qildi. Shayton eng go'zal, aqlli va mukammal farishtadir. Agar shunday bo'lsa, unga Alberta biror narsa kerakmi? Va koinotdagi eng mukammal farishta oltinga muhtoj emasligi aniq
  shohlar ega bo'lgan qandaydir kuch. Lyutsifer qadrlaydigan yagona narsa - bu ruhlar ustidan hokimiyat. Ammo unga Albertning tanasi ustidan hokimiyatni nima beradi?
  Axir, shartnomani faqat Shayton imzolagani emas. Uning qandaydir maqsadi bor. To'g'ri, agar biz Faustni olsak, Lyutsiferga undan nima kerak? Jon? Lekin ko'pchilik
  va shuning uchun do'zaxga ketadi va Shaytonning kuchiga kiradi. Faqat bu etarli emasligi aniq.
  Balki Lyutsifer o'ynashni va qachon odam aytishni xohlayotganini tekshirishni xohlagandir: bir lahzani to'xtating - siz zo'rsiz! Ammo bu holatda Albert dahshatli lahzani boshdan kechirmoqda.
  Garchi yalang'och, chiroyli bolani qamchi bilan urishsa, bu kimgadir qiziq bo'lishi mumkin. lekin eng mukammal farishtaga bu kerakmi? Shahzoda allaqachon o'pgan
  qizlar bilan va qarama-qarshi jinsga qiziqish ko'rsatdi, lekin hali kattalar kabi ayollarni yoqtirmasdi. Ammo ular allaqachon tushida unga ko'rindi. Va bu o'ziga xos tarzda juda qiziqarli edi.
  Albert xo"rsinib qo"ydi... O"n to"rt yoshida u allaqachon kelin izlayotgan bo"lardi, bu juda zo"r bo"lardi. U eng yaxshi va eng issiq tanlovni qila oladi.
  Albert xo'rsindi. Uning oldida yalang'och, ozg'in, qamchilangan o'g'il bolalar, orqada ham. Va ular charchagan va charchagan ko'rinadi. Albert o'yladi, keyin nima bo'ladi?
  Va nihoyat, to'xtash. Ularga ozgina ichish va ovqat berishdi va quyosh botishidan oldin yana haydashdi.
  Albert eb-ichgandan keyin uxlash istagini his qildi. Va men cho'l bo'ylab yurishim kerak edi. Va Margaritaning mehrli quchog'i o'rniga uni shafqatsiz qamchi uradi.
  Bola yurdi va o'yladi. Xo'sh, u shayton bilan kelishuvga rozi bo'lgani uchun qanday ahmoq. U o'z davri uchun eng baxtli va eng boy turmush tarzini olib bordi.
  O'g'il bola xohlagan hamma narsa bor edi. Va keyin u shunday o'rnidan turdi.
  Albert ular Shayton insoniyatning dushmani va undan yaxshilik kutmanglar, deb ogohlantirganlarini esladi! Va uning va'dalariga bo'ysunish juda ahmoqlik. Va endi siz
  shahzoda bo'lib, qul bo'lib qoldi. Va bu erda siz uchun juda soqov.
  Albert bo'ridek qichqirishga moyil edi va vaqti-vaqti bilan uni qamchi kuydirardi. U haqiqatan ham nimani oldi? Axir u o"g"il bola edi, endi esa qullikda edi.
  Shunday qilib, u quyosh botguncha yurdi. Va qullarga yana ovqat, ichish va uxlash uchun ruxsat berildi. Va bu juda qiziqarli o'yin-kulgi.
  Albert boshqa yarim yalang'och bolaning yoniga qum ustiga yotdi. Burishib uxlab qoldi. Va u tush ko'rdi ...
  Bu erda u Ivenhoe va Richard the Lionheart bilan birga qiruvchilarning gorizontal yo'nalishida ishtirok etmoqda. Bu juda kurashuvchi jamoa.
  Albert qordek oppoq otda. U bolakay, atrofida kattalar, katta ritsarlar. Ba'zilar hatto bolani masxara qilishadi. Ammo Albert o'ziga ishonadi.
  Bu erda gong tovushlari va birinchi jang.
  Unga qarshi Baron fon Babeuf. Bunday katta, semiz, haqiqiy buqa va uning qalqonida shoxli buqa bor. U Albertdan kamida uch marta og'irroq.
  Bola bosh irg'adi va qichqirdi:
  - Shkaf qanchalik katta bo'lsa, shunchalik balandroq tushadi!
  Baron fon Babeuf qanday qichqiradi:
  - Men kuchukchani ezib tashlayman!
  Va bu erda ular birlashadilar. Albertning raqibida ulkan qora ot bor.
  Bola qalqonini ushlab turibdi. Bu erda dushman zarba beradi va Albert biroz chetga o'tadi. Va og'ir nayza qalqondan sirg'alib tushadi. Va bolakay shahzoda uradi
  dushman to'g'ri visorda va u yiqilib tushadi.
  Albert kuladi va kuylaydi:
  - sajda qil, sajda qil, sajda qil,
  Sizga bu huquq berilgan!
  Podshoh huzurida sajda qiling
  Balchiqda ham, loyda ham!
  Birinchi raqib mag'lub bo'ldi. Keyin keyingisi paydo bo'ldi. Bu Boleventura grafi edi. U, shuningdek, juda kuchli jangchi va juda chaqqon.
  Albert kulib dedi:
  - Vatanimga shon-sharaf,
  Biz hammamiz oilamiz!
  Va keyin bola dushmanga otildi. Va graf Boleventura bolaga yugurdi.
  Albert xirilladi:
  - Sportchilar jangga shoshilishadi,
  Hamma g'alabaga qattiq ishonadi...
  Va endi biz bir vaqtning o'zida Iblis bilan birgamiz,
  Va bizda yelkada har qanday to'siq bor!
  Bu erda ular graf Boleventura bilan birga kelishdi. Va yana bola yon tomonga siljidi va nayzani siljitishga majbur qildi va quroli bilan to'g'ridan-to'g'ri tomoqqa teshildi. Va takabbur hisob uchib ketadi.
  Va bola ikkinchi jangda g'alaba qozondi.
  Uning keyingi raqibi Guise gertsogi. Bundan tashqari, juda kuchli va kuchli jangchi. Va ko'plab turnir va musobaqalarda mashhur. Va bu erda faqat Guise gertsogi ishtirok etmadi va hech narsa ko'rsatmadi. Ha, bu jiddiy dushman.
  Bola Albert hatto zavqlanib kuyladi:
  - Va men jiddiy ko'rmoqdaman,
  Ivan Terriblening tushida ...
  Sibirdagi erlar taqsimlandi,
  Siz vatandosh Rossiya!
  Bu erda Albert o'z so'zini tutdi - nega mahalliy Rossiya? Uning u bilan nima aloqasi bor?
  . BOB? o'n bir.
  Bola umuman jangovar tarzda o'rnatiladi.
  Shunday qilib, ikkalasi ham otlarga o'tirishdi. Shahzoda qor-oqda, dushman esa qizil-qizilda. Va ular bir-birlari tomon yugurishdi.
  Albert bu qizil sochli gigantga nisbatan juda kichik bo'lib tuyuldi.
  Bola tajovuzkorona gapirdi:
  - Kichkina ilon eng zaharli!
  Shunday qilib, nayzasi uzunroq bo'lgan Guise gertsogi qalqonni nishonga olmasdan, bolani zirh tanasiga urishga harakat qildi. Garchi bu qoidalarga zid bo'lsa ham. Ammo Albert mohirlik bilan chetlab o'tdi.
  Uni oldi va nayza tagiga sho"ng"idi. Keyin u bor kuchi bilan dushmanni visorga o'tkazdi va tana bilan harakatni yanada kuchaytirdi. Dyuk de Guise kuchli zarbadan tom ma'noda yiqildi.
  Kichkina bola chiyilladi:
  - Ulug'vor ritsarlarga shon-sharaflar!
  Va de Guise jang maydonidan sudrab olib ketildi. Uning oti, qurol-yarog'i va qurollari g'olib tomon ketdi.
  Albert kuyladi:
  Biz lochinlar bilan tomosha qilamiz
  Biz burgutlar kabi uchamiz...
  Biz suvga cho'kmaymiz
  Biz olovda yonmaymiz!
  Va biz jangda nola qilmaymiz
  Karub bizning tepamizda!
  Bola haqiqatan ham juda zo'r jangchi bo'lib chiqdi, ko'p narsaga qodir.
  Va mana uning navbatdagi raqibi: Ritsar Lionheartning o'zi. Bravo, siz o'zingizni shunday raqib bilan tabriklashingiz mumkin. Va bu zarur bo'lgan jang bo'ladi.
  Albert xursandchilik bilan kuyladi:
  Butun dunyo bizning qo'limizda
  Biz qit'alarning yulduzlarimiz...
  Burchaklarda sindirilgan -
  La'natlangan raqobatchilar!
  O'g'il haqiqatan ham jangovar va shafqatsiz xo'rozga o'xshaydi. Bu qirol Arslonning o'zi, Richard Arslon yurak.
  Albert baqirdi:
  - Agar sen sher bo'lsang, baqir,
  Butun ona Yerning g'alabasi biz bilan!
  Bunday kompaniyada dam olish uchun,
  Har bir bola ajoyib inson ekan!
  Jang oldidan Albert ozgina gazak yedi. Ular unga garnitür bilan qovurilgan g'oz va xo'roz shlyapa ko'rinishidagi kichkina pechene tortini olib kelishdi. Shunday qilib, bola yaxshi vaqt o'tkazdi
  yemoq. Malika uning yonida o'tirar va Albert nima qilgani haqida so'rar edi. Bola yolg'on gapirib, bajonidil aytdi.
  - Shunday qilib, men etti boshli ajdaho bilan til topishdim. Va biz kesishni boshladik. Men uning boshini kesib tashladim. U yiqilib tushadi va darhol bitta kesilgan bosh o'rniga ikkitasi o'sadi!
  Malika qiz hushtak chaldi.
  - Mana, o'shalar! Va agar uning boshlari faqat ko'paysa, bunday ajdahoni qanday qilib mag'lub qilish mumkin?
  Albert ishonch bilan javob berdi:
  - Va siz boshingizni kesib, dushmanning yarasiga tuz sepasiz! Va keyin kesilgan bosh qaytib o'smaydi!
  Yosh malika qichqirdi:
  - Siz juda aqllisiz!
  Shahzoda g"ururlanib dedi:
  - Nega, men Spinozani o'ylayman!
  Kechki ovqatdan keyin bola otxonaga ketdi. U qurol-aslahasini kiyib, otiga sakrab tushdi.
  Shahzoda g'alabaga ishonch va jangga chanqoq edi.
  Bolaning bo'yi va vazni bo'yicha Richard Lionheartdan ancha past edi. Bundan tashqari, Angliya qiroli jismonan juda kuchli edi - u taqalarni sindirdi. Va bunday qahramonga qarshi
  qarshilik ko'rsatishga harakat qiling.
  Ammo bola kurashga qaror qildi. Va bu uni yoqdi. Bola birdan malika uni lablaridan o'payotganini va bu qanchalik shirin va yoqimli ekanini his qilgisi keldi.
  Mana ular ro'yxatda. Gong signali bilan ular yaqinlasha boshladilar.
  Albert kuyladi:
  - Ta-ta-ta-ta! Tuyoqlar urmoqda
  Tra-ta-ta-ta! Beamer zarbasi...
  Frantsuz armiyasi boshi bilan tor-mor qilindi,
  Va hech kim Ispaniya armiyasini buzmaydi!
  Shunday qilib, ular yaqinlashdilar. Richard Arslonyurak, nayza bilan og'ir, dushmanni sanchmoqchi bo'ldi. Ammo Albert chetlab o'tib, dushmanni visorga urdi. Ammo bu Arslon Richard
  yurak, qiyinchilik bilan bo'lsa-da, lekin egarda qolishga muvaffaq bo'ldi. Garchi bu texnika chidab bo'lmasdek tuyulsa ham. Va ikkala chavandoz ham ajralishdi va hakamlar birinchi jangni qayd etishdi - durang.
  Arslon yurakli Richard qichqirdi:
  - Va u aqlli kichik shayton!
  Count Balistro ta'kidladi:
  - Va siz, janoblari, nayzaga zaharli igna yashirasiz!
  Arslon yurakli Richard shunday dedi:
  - Bu qabih, men esa olijanob podshohman, bundan tashqari, befoyda, bu imperatorni ura olmaysiz!
  Graf Balistro ta'zim qildi.
  - Janobi oliylarini qayerdan bilasan!
  Alberto esa ikkinchi poygaga tayyorlanayotgan edi. Va keyin uning oldida yana hashamatli libosda, oltin sochli juda chiroyli qiz, Shayton qiz paydo bo'ldi.
  U marvariddek tishlarini ko'tarib qichqirdi:
  - Xo'sh, azizim, g'alaba qozonishni yoqtirasizmi?
  Shunda Albert esladi va pichirladi:
  - Va sen mendan qul qilding!
  Qiz tabassum bilan javob berdi:
  - Har kimning o'zi! Sizning tanangiz endi mening qo'limda!
  Albert baqirdi:
  - Aldash!
  Qiz oyog'ini qimmatbaho tufliga bosib, ta'kidladi:
  - Hammasi adolatli! Endi siz har qanday turnirda g'alaba qozonasiz!
  Albert oltin sochli go'zal qizga qaradi. Shaytonning o'zimi? Ammo Lyutsifer farishta va inson tanasida ruh yo'q. Shuning uchun, olishi mumkin
  har qanday ko'rinish, shu jumladan go'zal begunoh ko'rinishdagi bola. Ha, ta'sirli.
  Shayton qiz bosh irg'adi.
  -Jang, lekin tanangga kelsak... Hayotda hamma narsa samoviy balandliklarga bog'liq... Lekin bizning nomusimiz, lekin nomusimiz faqat o'zimizga bog'liq!
  Albert bosh chayqadi va jangga shoshildi.
  Bu erda ular yana turnir janglarining buyuk ustasi Richard Lionheart bilan uchrashishdi. Va bu qiyin kurash edi. Richard urinish orqali eng yuqori tezlikka erishdi
  jasur yigitni, to'g'rirog'i, bolani tashlang. Albert yig'ilib, tayyor edi. Podshohning nayzasining yirtqich zarbasidan qochgan bola qurolini to"g"ri bo"yniga urdi.
  Va kuchli Richard Arslon Yurak turnir janglari tarixida birinchi marta egardan uchib chiqdi. Tomoqqa zarba allaqachon juda sezgir va halokatli.
  Xarchi Albertni g'olib deb e'lon qildi. Shunday qilib, o'rta asrlarning buyuk shohi va haqiqiy afsona, turli xil gruels va ertaklar, salib yurishlari qahramoni mag'lub bo'ldi.
  faqat o'n uch yoshli bolakay, hatto mo'ylovi ham yo'q edi va endigina qizlarga qaray boshladi.
  Duelning ajoyib sensatsiyasi shunday.
  Biroq, bu oxiri emas. Finalda eng qiziqarli jang Ayvanxoning o'zi bilan bo'ladi. Ivenhoe allaqachon yigirma besh yoshda bo'lsa-da, u yoshroq ko'rinadi va deyarli soqoli yo'q va
  mo'ylov. Ozg'in va past bo'yliligidan o'smirga o'xshaydi. Uning bo'yi va vazni bo'yicha Albertdan ustunligi kichik. Taxminan yigirma besh yoshlardagi odam ekanligi aniq bo'lsa-da,
  har qanday holatda o'n uch yoshli o'smirdan kattaroq bo'ladi.
  Shahzoda Albert Ivenhoe o'zidan ancha baland va og'irroq ritsarlarni qanday mag'lub etganini ko'rdi. Va u bu eng xavfli dushman ekanligini tushundi. Kim bilan kurashish qiyin bo'ladi.
  Lekin har holda, final yaqinlashmoqda va kim g'alaba qozonsa, qimmatbaho sovg'aga ega bo'ladi. Garchi tushida olingan mukofotning ma'nosi bormi?
  Shahzoda Albertga yana shayton qiz paydo bo'ldi. U oltin jingalaklarini silkitib, javob berdi:
  -Qo `rqma! Tez orada siz uyg'onasiz va yana qul bo'lasiz! Ammo, agar siz Muqaddas Kitobni o'qigan bo'lsangiz, unda siz Qodir Tangri o'z xizmatkorlarini shafqatsiz sinovga duchor qilganini bilasiz.
  Va siz kuchayib, ruhingiz va tanangizni tinchlantirish uchun qiyinchiliklarni engishingiz kerak!
  Albert tabassum bilan bosh chayqadi.
  "Jonsiz tana tana emas, lekin tanasiz ruh qanchalik zaif!"
  Va shahzoda bola tishlarini ko'rsatib kulib yubordi.
  Va shuning uchun ular ro'yxatlarga borishdi - bu jangovar juftlik. Mashhur Ivanhoe va turnirlarning ko'tarilayotgan yulduzi: Shahzoda Albert. Mana, ular mo'rt odam va oddiy o'lchamdagi
  o'n uch yoshli bola birga yig'iladi. Ivanhouning oti ham Albertnikiga o'xshab go'zal va oq rangga ega. Ikki chaqqon va texnik jangchilar jang qilishsa, bu ajoyib.
  ritsarlik qoidalariga ko'ra.
  Va keyin gong sadolari va ikkita taniqli jangchilar birlashadi. Ular bir-birlari tomon yugurishadi. Va ular nayzalarini silkitadilar. Va ular mana. Ivenhoe epchil va Albertni qalqon bilan urishga muvaffaq bo'ldi.
  To"g"ri, nayza sirg"alib ketdi. Albert esa visorni nishonga oldi, lekin o'tkazib yubordi. Va u buni unchalik yaxshi qilmadi. Ivenhoe oxirgi daqiqada boshini va nayzasini olib tashladi
  dubulg'a ustidan sirg'alib ketdi.
  Bu erda birinchi davra durang bilan yakunlandi. Va yana otda ritsarlar turli yo'nalishlarda tarqalishdi. Besh daqiqalik pauza va ular yana birlashadilar. Va ular katta energiya va kuch bilan sakrashadi.
  Albert endi uning hamkasbi yuqori tezlik va chaqqonlikka ega ekanligini ko'rdi. Va uning tezligi yaxshi yordam bo'ladi.
  Mana, ular yana birlashadilar. Bu safar Ivenhoe visorni nishonga oldi, biroq Albert chetlab o'tib, nayzasi bilan qalqonning o'rtasiga zarba berdi. Zarbadan nayza sinib ketdi, ammo Ivenhoe qarshilik ko'rsatishga muvaffaq bo'ldi
  egarda Shunday qilib, jang yana durangga aylanib ketdi.
  Ikkala ritsar ham turli yo'nalishlarda ajralishdi. Shunda shayton qiz yana Albertga ko'rindi. U chiroyli va kulgili edi. Lyutsifer qiz qichqirdi:
  - Xo'sh, bolam, jangga tayyormisan?
  Albert hazil bilan kuyladi:
  Askar har doim sog'lom bo'ladi
  Askar hamma narsaga tayyor ...
  Va gilamlardagi chang kabi,
  Biz yo'ldan ketyapmiz
  Va to'xtamaydi
  Va oyoqlarini almashtirmang ...
  Yuzlarimiz porlaydi
  Yaltiroq etiklar!
  Shayton qiz bosh irg'adi.
  - Ha, ko'raman, tayyormisiz! Va juda sog'lom!
  Albert tabassum bilan chiyilladi:
  - Men umidsiz kurashmoqchiman!
  Shayton qiz tabassum bilan javob berdi:
  - Siz jasur jangchisiz! Xo'sh, uchinchi jang hal qiluvchi bo'ladi!
  Mana ikkala jangchi yana ro'yxatda. Va bir-biringiz bilan yashashga tayyormiz. Albert sozlab, kuyladi:
  - Kim g'alaba uchun kurashishga odatlangan,
  U biz bilan birga qo'shiq aytsin ...
  Kim quvnoq bo'lsa, u kuladi ...
  Kim erishmoqchi
  Kim izlasa, doim topadi!
  Shunday qilib, ular otlarni qamchilab, to'plana boshladilar. Va ularning nayzalari bir qadamda harakatlanardi. Albert bu safar hiyla bilan chiqdi. Dushman uni visorda harakatlantirsin, bolam
  faqat so'nggi daqiqada u Ivenhoning oyog'iga nayza bilan qanday urishidan qochdi. U qichqirdi va otdan oldinga, teskari uchib ketdi. Va yana tantanali eshitiladi - g'alaba!
  Shunday qilib, shahzoda Albert g'olib deb e'lon qilindi. Va unga mukofot berishadi: oltin ot. Bola buni o'zi uchun oladi, lekin u og'ir, uni yolg'iz ko'tarib bo'lmaydi. To'rtta mushakli dehqon qiz otni ko'tardi. Va ular uni yelkalarida ko'tardilar.
  Albert kuyladi:
  - Karatechi bola
  Siz mukofot olasiz!
  Va keyin shayton qiz paydo bo'ldi va bosh irg'adi:
  - Anchadan beri shunday sof oltin ayg'irni orzu qilardim!
  Albert hayron bo'ldi.
  - Sizga chindan ham oltin kerakmi!?
  Shayton qiz tabassum bilan javob berdi:
  - Albatta yo'q! Ammo bu ot ritsar ustalari tomonidan yaratilgan va unda o'ziga xos sehrli energiya mavjud. Qimmatbaho sehrli asarlar esa eng mukammal va go'zallarga ham kerak
  koinotdagi farishta!
  Bola shahzoda bosh irg"adi.
  - Qul bo'lishni to'xtatamanmi?
  Shayton qiz boshini chayqadi.
  - Hali emas! Siz hali sovg'angizni ishlamadingiz! Lekin tan olish kerakki, Chingizxon bir paytlar qul bo"lgan!
  Yosh go'zal uning tovonini muhrladi. Ot g'oyib bo'ldi. Va shahzoda Albertning ko'zini ochib qo'yishga vaqti yo'q edi, chunki ... uyg'ondi!
  Tag"in, u suzish sandiqlarida faqat yalangoyoq bola. Kimga nonushta uchun bourdaning bir qismi beriladi va boshqa o'g'il bolalar bilan birga aravaga o'rnatiladi. Bu safar biri
  tuyalar yiqilib tushdi va ular bir vaqtning o'zida bolalarni vagonni tortib olishga majbur qilishdi.
  Yangi un topib, yuk ko"tarib, yigitlarni qamchi bilan davom ettirdik. Albert vagonni rul kabi omochga tortdi. Va men o'zimni umuman xotirjam his qilmadim. Uning kayfiyati xira edi.
  Bola ko'nglini ko'tarish uchun kuyladi:
  Sizning taqdiringiz muvozanatda
  Dushmanlar jasoratga to'la ...
  Lekin Xudoga shukur, do'stlar bor,
  Lekin Xudoga shukur, do'stlar bor ...
  Va Xudoga shukur do'stlar
  Qilichlar bor!
  Do'stingiz qonga kirganda
  Qurbonlikdan sevgi bor...
  Siz u bo'lishingiz mumkin
  Ota kabi...
  Lekin do'stingizga qo'ng'iroq qilmang
  Siz qo'rqoq va yolg'onchisiz!
  Bola bunday qo'shiqdan keyin o'zini juda g'ayratli va kurashchan his qildi. Va u yalang, bolalarcha oyoqlarini issiq qum ustiga qo'yib, kuch bilan vagonni itarib yubordi va o'zini Yulduz ordenining haqiqiy ritsariday his qildi.
  Bu tushdan keyin Vladimir-Mixail Gorbachev-Putin Jinoyat kodeksiga ham o"zgartirish kiritishga qaror qildi. Ya'ni, o'n yoshdan boshlab jinoiy javobgarlikni joriy etish. Bu, albatta, ajoyib. Va ayni paytda aqlli.
  Bir necha o'nlab xalq dushmanlari va dissidentlar otib tashlandi. Boshqa ko'plab tozalashlar amalga oshirildi.
  Shu bilan birga, Sobchak va yana ko'plab demokratlar - Gavriil Popov va boshqalar qamalgan. Va bu juda zo'r edi.
  Shundan so'ng, Vladimir-Mixail Gorbachev-Putin uni oldi va uxlab qoldi;
  Albert yana yalangoyoq va cho'l bo'ylab xuddi o'sha suzish sandiqlarida yurdi. Tushda qo'lga kiritilgan turnir g'alabalarining quvonchi tezda yo'qoldi. Bundan tashqari, u nafaqat yurdi, balki
  og'ir aravani boshqa bolalar bilan surish. Va bu juda yoqimsiz edi. Ha, u magistraturaga kirdi. Va bu yukni ko'taring. Va faqat qamchi bilan qayting.
  Albert og"ir xo"rsindi va yalang oyoqlarini issiq qum ustiga qo"yib, bo"yinturuqni itarib yubordi. Va u bundan kasal edi.
  Men panjara qilmoqchi bo'ldim va qilich bilan kesmoqchi edim.
  Va Iskandar Zulqarnayn kabi bo'ling. Bola yoqimliroq narsani tasavvur qilishga urindi. Misol uchun, ko'za ko'targan qiz. Va u oddiy dehqon libosida, oyoqlari esa ko'klangan, oqlangan, yalangoyoq va chizilgan. Qiz jozibali go'zalligi bilan shunchaki ajoyib ko'rinadi.
  Va u charchagan, terlagan bolaning oldiga ko'za suv olib keladi va uning lablarini namlaydi va so'radi:
  - Nega shahzoda yalangoyoq va deyarli yalang'ochsiz?
  Kichkina bola xo'rsinib javob beradi:
  - Men tanamni Iblisga sotdim, endi azob chekyapman!
  Qiz hayron bo'lib, qoraygan, yalang oyog'ini bosib:
  - Tanami? Odatda ular jonlarini shaytonga sotadilar!
  Albert donolik bilan aytdi:
  - O'lmaslikni saqlab qolish uchun vaqtinchalik sotdim!
  Qiz bosh irg'adi va javoban yigitning lablaridan o'pdi:
  "Aziz bolam, o'zingni nimaga mahkum qilganingni tushunasanmi?"
  Bola rozi bo"lib bosh irg"adi.
  - Ha, tushundim, kech bo'lsa ham!
  Qiz uni oldi va ishtiyoq bilan kuyladi:
  - Hech qachon kechgandan ko'ra kech yaxshiroq,
  Hech qachon kechgandan yaxshiroqdir...
  Shunday qilib, siz va men bor
  Eng yaxshi yillar, yillar!
  Yigit qizning unga shifobaxsh namdan bir qultum olishiga imkon berib, yana bir ko"za suvni itarib yuborayotganini sezdi. Keyin uning qo"llari bolaning oriq qovurg"alari ustidan o"tadi.
  U ta'kidladi:
  - Qullikda ozgansan!
  Albert qat'iy aytdi:
  Menga ortiqcha yog' kerak emas!
  Qiz tabassum bilan bosh irg'adi.
  - Ha, bu xuddi fitnes bilan tekin shug'ullanganga o'xshaydi!
  Bola ishtiyoq bilan bosh chayqadi.
  - Ha, ko'pchilik vazn yo'qotish uchun zarar qilmaydi!
  Qiz tabassum bilan kuyladi:
  - Ammo parhez, u yoki bu narsani yemang,
  Va oyoqlaringiz yurishdan charchamasin ...
  Mana yog'ni hisobga olish uchun parhez,
  Shu bilan birga, ular semirishmaydi va sevgi haqida kuylashadi!
  Albert yanada quvnoq bo'lib, kuyladi:
  - Qanday taomlar, qanday idishlar,
  Hammasini o'zingiz bilan olib boring
  Afsuski, meni tez-tez qatl qilishmaydi
  Ular faqat o'ldirish uchun ovqatlanadilar!
  Va bola bularning barchasidan go'yo ettinchi osmonda edi.
  Bu, albatta, jangovar bolaning yutug'idir.
  Qiz zo'r edi.
  Ular qarsak chalib kula boshlashdi.
  Va aravani surish bola uchun qiziqarliroq bo'ldi. Yosh qullardan biri holsizlanib yiqilib tushdi.
  Nozir uni qamchi bilan ura boshladi. Bola ojizgina qo"l-oyoqlarini qimirlatdi, turishga kuchi yetmadi.
  Albert jahl bilan qichqirdi:
  - Uni urmang! Ko'rmayapsizmi, u g'arqda!
  Bunga javoban nozir Albertni ham urdi. Bola yig'lab yubordi. Shu zahoti ikki katta odam yosh shahzodani kaltaklay boshladi.
  Bola qo'llarini bog'lab turgan arqonlarni sindirmoqchi bo'ldi.
  Hashamatli salla kiygan savdogar buyurdi:
  - Yetarli! Bu bolani bozorda sotish kerak! Va unga suv bering, u engil o'tib ketsin!
  Albert urishni to'xtatdi. U qimirlab, arqonni tortdi va boshqa bolalar bilan birga yana aravani sudrab ketdi.
  Kayfiyat ancha soqov va jirkanch bo'lib ketdi. Garchi, boshqa tomondan, savdogar pragmatik rahm-shafqat ko'rsatdi va mollarni so'ymadi.
  Ha, qul o'ldirishdan ko'ra sotgan afzal...
  Albert og"ir yukni sudrab borar, burun teshigidan o"g"il bolalarning terlagan, kirlangan badanlari hidini sezdi, chanqagan va charchaganini his qildi.
  Yana uyg'onishga harakat qildi.
  Men Richard Arslonyurakni egardan qanday tepganini esladim va bu juda zo'r edi. Richard mag'lub bo'ldi, bu juda chiroyli.
  Mana, u bilan birga o'g'il bolalar: ozg'in, terli, iflos, tor. Va ular ortiqcha ishlamoqda. Va bu juda qiyin. Bu yerda juda qo'pol bo'lgan.
  Albert malika iskala tomon yetaklayotganini tasavvur qildi. Ular uning qimmatbaho kiyimlarini, barcha taqinchoqlarini yechib, quloqlaridagi sirg'alarini yirtib tashlashadi. Yana marvaridli qimmatbaho tuflilar.
  Keyin esa ichki kiyim... Buning o"rniga faqat kulrang xalta berishadi. Va u yalangoyoq, deyarli yalang'och, kalta xaltada iskala tomon boradi. Va jamoatchilik unga yalang'och holda qaraydi,
  yalang oyoqlar deyarli kestirib. Ammo kulrang xalta ustiga tushgan oltin sochlari, yalang, nozik oyoqlari bilan malika yanada chiroyli ko'rinadi.
  Va tomoshabinlar tom ma'noda zavq bilan bo'kirishadi.
  Albert yorqin tasavvurga ega. Mana shunday go'zal qiz. Kulrang qamoq liboslari esa uning yuzining shirin, sog"lom oppoqligini, sochlarining oltin, to"lqinsimon jingalaklarini ta"kidlaydi.
  Va uning yalang oyoqlari qanchalik go'zal va oqlangan, mukammal, muntazam shakl. Va hoodie qanchalik kulrang, bu raqamning nozikligini va uning ideal nisbatlarini ta'kidlaydi.
  U kemaning oldiga keladi, u erda malika uchun ulkan, buqa jallod kutmoqda. Uning boltasi esa katta va o'tkir qirrali - u quyoshda porlaydi.
  Qiz yanada oqarib ketdi, lekin xotirjamlik ko'rinishini saqlab qoldi. Jallod katta-katta, lekin parvarishlanmagan tishlarini ko"rsatdi. Atrofda ko'plab soqchilar turar, olomon xursand bo'ldi.
  Ayniqsa, boshi kesilmoqchi bo"lgan go"zal qizni ko"rib, erkaklar hayajonga tushishdi. U juda ta'sirli va chiroyli ko'rinardi.
  Bu orada jarchi e'lon qildi:
  - Jinoyatchining alohida xavfliligi va tavba qilmasligini inobatga olgan holda, insonparvar o'lim jazosi boshini kesish bilan almashtiriladi, ommaviy qiynoqlar va olomon ishtirokidagi qiynoqlar bilan almashtiriladi.
  Qiynoq esa jinoyatchi ruhini tashlab ketmaguncha davom etadi!
  Tolka bunday e'lonni xursandchilik bilan qarshi oldi - bu malikaning qiynoqlari uzoq davom etishini anglatadi. Qizning rangi yanada oqarib ketdi. Uni dahshatli taqdir kutayotgan edi.
  Bir necha kuchli, avval yashiringan jallodlar paydo bo'ldi. Ular tokchani iskala tomon sudrab borishdi, shuningdek, qiynoq asboblari va qisqichlarni olib ketishdi. Kamin allaqachon yonib ketgan.
  Unda qisqichlar, ilgaklar, novdalar, lombarlar, matkaplar va boshqalar qiziy boshladi. Qiynoqlar uzoq va murakkab bo'lishini va'da qildi. Yalang oyoq xizmatkorlar ham idish olib kelishdi
  zaytun moyi, muz suzadigan chelaklar va tuz va qalampir qoplari bilan. Malika qattiq so'roqqa duch keldi.
  Shunday qilib, jallodlar qizning bo"z xalatini olib, yirtib tashlashdi, uning go"zal, jozibali tanasini fosh qilishdi. Bu juda zo'r edi. Bunday go'zallik jallodlar oldida yalang'och turadi.
  Katta qiynoqchi ishora qildi. Malika qo'llarini burishdi va tokchaga sudrab tushdi.
  U hozir qattiq qiynoqlarni boshdan kechirmoqchi edi. Malika umidsiz qarshilik ko'rsatishga harakat qildi. Ammo kuchlar teng emas edi. Jallodlar mo'rt qizni engib, bog'lashdi
  qo'llari orqada. Keyin, ular bir-biriga bog'langan cho'tkalarni kancadan olib, ularni ko'tarishga kirishdilar.
  Malika yelkalari va tomirlaridagi og'riqdan yig'lab yubordi va bukila boshladi. Jallodlar uning yelkasidan tortib, burishib ketishdi. Malikaning tomog"idan g"amgin ingrash qochdi. Va u yalang'och va cho'zilgan
  arqonda paydo bo'ldi. Yalang oyoqlari velosipeddek aylanardi. Jallod uning yalang oyoqlariga qamchi bilan urdi. Keyin jallodlar eng avgust qonli qizning oyoqlaridan ushlab, kiyishdi
  ularning ustiga teshiklarga mahkam o'ralgan eman bloki. Qizning tanasining og'irligi ortib, og'riq kuchayganidan u qichqirdi.
  Katta qiynoqchi bosh irg'adi. Bir tomondan, jallodlar bir kilogramm og'irlikni osib qo'yishdi, ikkinchisida. Malikaning tanasi cho"zilib, nolasi kuchaydi. Yalang"och badaniga ter oqib tushdi.
  Buyurtma quyidagicha edi:
  - Ehtiyotkorlik bilan o'nta qamchi zarbasi.
  Jallod malikaning tanasiga zarba bera boshladi. Qizning orqa tomonidagi teri shishib ketdi, lekin yorilib ketmadi. Va ish davom etdi. Qiz tishlarini g'ijirladi va yig'ladi.
  Qiynoqchi urishni tugatdi. Oqsoqolga qaradi. U tashladi:
  - Endi uning tovonlarini qovuring!
  Ba'zi jallodlar teri uzoqroq yonishi va azob imkon qadar uzoq davom etishi uchun qizning tagliklarini moylashni boshladilar. Boshqa qiynoqchilar yalang oyoqlari ostida yotishdi
  ularga o't qo'yish uchun yupqa o'tin va olovni yoqing.
  Malika og"riqdan shivirladi. Bu yerda uning yalang oyoqlari ostida alanga yondi. Qiz avvaliga qotib qoldi. Hissiyotlarni tingladi. Keyin u qichqira boshladi.
  Olomon olqishlab olqishladi. Ba'zi yosh erkaklar va o'g'il bolalar shahvoniy qichishishni engillashtirish uchun hatto qo'llarini shimlariga qo'yishadi. Bu, albatta, ajoyib - bunday qiynoqlar.
  Va malika baqirdi... Siz hatto:
  - Meni qiynamang! Men sizga hamma narsani aytib beraman!
  Ammo bu erda faqat undan ma'lumot kerak emas edi. Faqat og'riqli va shafqatsiz qatl.
  Bosh jallod buyurdi:
  - Ehtiyotsiz besh zarba!
  Jallod oyoqlarini keng yoyib, malikani ura boshladi. Birinchi zarbadan teri yorilib, qon chiqib ketdi. Qiz o'pkasi bilan chinqirib yubordi. Mana yana bir necha marta qamchi bilan.
  Keyin katta jallod buyurdi:
  -Oyoqlar ostiga yorug'lik qo'shing!
  Jallodlar olovni ko"proq yoqib yuborishdi. Malika esa allaqachon tinmay qichqirardi.
  Bosh qiynoqchi buyurdi:
  - Endi uning ko"kragiga o"t qo"ying!
  Jallodlar qizning yalang'och byustini moy bilan surtishga shoshilishdi. U qo'llarining yonib tegishidan titrab ketdi va vahshiy og'riqdan yig'ladi. Jallodlar esa uning ko"kragiga surtib kulishdi.
  So'ng, bulg'anishni tugatib, unga mash'al olib kelishdi. Va olov yondi.
  Malika yana qichqiradi. Olomon esa hayajonda. Odamlar shafqatsiz qiynoqlarni tomosha qilishni juda yaxshi ko'radilar. Va qizning qichqirig'ini eshiting. Va shuningdek, ularning hidi borligi
  yangi qovurilgan go'sht. Va bu qanchalik mazali va his qilish juda yoqimli.
  Qiz esa bir vaqtning o'zida uning ko'kragini ham, oyog'ining yalang'och tovonini ham yoqib yubordi. Keyin yana qamchi bilan ura boshladilar. Zarbalar yana terini yorib, qon to'kdi. Bu juda og'riqli edi.
  Ammo, aftidan, bu jallod etarli emas edi.
  Qiynoqchi buyurdi:
  - Eshagini yog'lang!
  Va jallodlar qizning dumbalariga moy surtib panjalarini silay boshlashdi. Va malika xorlik va azobdan shunday yig'laydi. Va u allaqachon hamma narsa bilan bulg'angan, dumbalariga olov olib kelingan.
  Chiroq yondi. Va qiz juda og'riqli edi. Va u bir vaqtning o'zida qovurilganida bo'kdi: ko'krak, to'piq va eshak.
  Keyin katta jallod uni va Veneraning ko'kragini moylashni buyurdi. Va bundan ham tahqirlovchi edi. Va olomon qanday boshlandi, erkaklar qanday bo'kirishdi va ayollar ham hayajondan.
  Bularning barchasi qanchalik ulug'vor va uyatsiz ko'rinardi. Ko'pchilik erkaklar va ayollarni silkitib, onanizm bilan shug'ullanishdi va maydonda juftlashdilar.
  . BOB? 12.
  Shunday qilib, malika qizning ko'kragi bulg'angan.
  Va shundan keyin unga mash'al keltirildi. Va bu malika uchun juda og'ir edi. U o'ziniki bo'lmagan ovozda qichqirdi va tom ma'noda og'riqdan g'ijimladi. Uning ichida juda dahshatli azob bor edi.
  Qiz qiynalgan va bo'kirgan, uni beluga majburlagan.
  Va jallodlar qovurilgan holda ishladilar. Mana, katta qiynoqchining buyrug'iga ko'ra, katlardan biri mangaldan qizarib ketgan tayoqni chiqarib, qizni po'lat, qizg'ish metall bilan ura boshladi.
  orqaga. Yana biri qisqichni ishlatib, qizarib ketgan va ular bilan qizning yalang oyoqlaridagi barmoqlarini sindira boshladi. Va bu juda og'riqli edi. Va malika juda ko'p azob chekdi.
  U shunchaki chidab bo'lmas azob chekdi va cheksiz og'riq okeanida suzib yurdi. Ammo boshqa bir jallod qizg'ish tayoqni oldi. Va qizning eshagiga olib keldi. Va keyin u itarib yubordi
  uning anus. Malika vahshiyona baqirib yubordi va og'riq zarbasidan hushidan ketdi. Darhol unga bir chelak muzli suv tegdi. Qiz uning samolyotlari ostiga tushib, uyg'onib ketdi.
  Ular uni yana qovurishda davom etishdi: yalang oyoq, ko'krak, ko'krak, eshak. Jallodlar uning yalang oyoqlaridagi barmoqlarini sindirib, anusiga qizarib ketgan tayoqni tiqib, issiqdan qizarib ketgan po"lat qamchi bilan beliga urishgan. Va bu juda vahshiy va shafqatsiz edi.
  Olomon esa juda xursand bo'ldi: bu qiynoq, bu qiynoq ...
  Qul shahzoda esa jirkanib ketdi. Qanday qilib qizni shunday tahqirlash mumkin. Bu odatda murakkab sadizmdir. Va shuning uchun bu mumkin emas. Bola davom etish uchun kuch topdi.
  Mana ular yana uxlayapti. Bosh savdogar ertaga shaharda bo"lishlarini, yigitlarni esa o"sha yerda sotishlarini aytdi.
  Shahzoda Albert ozgina ovqatlandi, ochko'zlik bilan bir piyola suv ichdi va hali ham iliq qum ustiga yotdi. Bola ko'zlarini yumdi va deyarli darhol uxlab qoldi. Va u tush ko'rdi ...
  Go'yo u Spartak qo'shinidan kelgan qul bola edi. Va u nimanidir biladi. Xususan, yunon ayoli Eutibida xiyonat qilishni rejalashtirgan va Krassusga rahbarning ayyor rejasini bermoqchi.
  qo'zg'olonlar. Va buning oldini olish kerak. Shahzoda Albert tushida o'zining sobiq qahramonliklarini allaqachon eslab qolgan. Qanday qilib u, ayniqsa, rimliklarni tuzoqqa soldi.
  Garchi buning uchun u qiynoqlar ostida so'roqqa chidashi kerak edi. Oddiy so'zlarga ishonmay, rimliklar, ehtimol, skaut bolani kaltaklab, qizdirilgan temir bilan yoqib yuborishdi.
  bolaning qo'pol poshnalari. Albert o'z guvohligini o'zgartirmadi. Va keyin rimliklar dara bo'ylab harakatlanib, tuzoqqa tushib qolishdi va u erda vayron bo'lishdi.
  Endi Spartakga Krass qarshi edi. Spartakning yetmish sakkiz mingga yaqin, Krassning esa sakson mingga yaqin askarlari bor. Bundan tashqari, rimliklar otliq qo'shinlarda katta ustunlikka ega.
  Shunday qilib, jangdagi imkoniyatlar noaniq. Hamma qullar ham yaxshi tarbiyalangan emas. Biroq, Krassusning qo'shinlarida ko'plab yollanganlar ham bor. Har holda, Spartak tuzoq tayyorlab qo'ydi.
  Aytilishicha, Kris kelishmovchiliklar tufayli Spartakdan ajralib, alohida mustahkamlangan lagerga aylangan.
  Albatta, Krass Krisga hujum qilishi kerak va keyin qullarning mustahkamlangan pozitsiyalariga hujum qilganda, Spartak orqa tomondan zarba beradi. Yunon Evtibida juda chiroyli qiz, sevib qolgan
  Spartakda quloqlarigacha. Ammo Spartak Sullaning bevasi Valeriyaga sodiq qoldi. Va keyin Eutibida rashk asosida qasos olishga qaror qildi. U allaqachon Enomani yo'ldan ozdirishga muvaffaq bo'ldi. Va nemislarning ikki legioni halok bo'ldi. Enomayning o'zi esa ko'p qilichlar bilan yiqildi. Keyin Eutibidaning o'zi yaralandi va deyarli o'ldi. Shunday qilib, guvohlar yo'q edi
  va u Spartakning to'liq ishonchidan bahramand bo'ldi.
  Va Eutibida hasadini mahorat bilan yashirdi. Albret kitobdan Krisga xiyonat qiluvchi Eutibida ekanligini bilardi. Va keyin urushning borishi isyonchilar foydasiga emas. O'ttiz ming Spartakchilarning o'limidan beri katta yo'qotish.
  Eutibida Spartak rejasini Krassga etkazganidan tashqari, u Krisni mustahkamlangan pozitsiyalardan tortib oldi. Buni anglagan Albert bu qizni Krassga ketayotganda ushlab qolishga qaror qildi.
  Ular Eutibidani bilishardi. Yunon ayol chiroyli, sarg'ish, muskulli bolani ko'rib, u bilan do'stlashdi. Va hatto sevgi darsini o'rgatdi, bu juda yoqimli edi.
  Darhaqiqat, o'g'il bolani ayolni rozi qilishni o'rgatish, aslida qimmat fohisha bo'lgan qiz uchun juda ajoyib va yoqimli. Fohishalarni esa ko"pincha begunoh o"g"il bolalar o"ziga tortadi. Ular bu va eng tabiiy orgazmlardan shunchaki noyob zavq oladilar. Albert yosh bokira bo'lar edi. Va go'zallikning teginishidan u issiqqa, keyin sovuqqa tashlandi. Bundan tashqari, Eutibida faqat yosh qizga o'xshaydi, lekin aslida u allaqachon o'ttiz yoshdan oshgan va u qancha erkaklarni sinab ko'rgan.
  U boylik orttirdi va badavlat patrisiylarga jinsiy xizmatlar ko'rsatish orqali o'zini qullardan qutqardi. Va keyin bir bola paydo bo'ldi, juda chiroyli. Xo'sh, qanday qilib uni yo'ldan ozdirmaslik kerak?
  Albatta, Albertga bu o'yin juda yoqdi, garchi siz shunchalik xavotirdasizki, yuragingiz ko'kragingizdan otilib chiqmoqchi bo'lganga o'xshaydi. Va bir nechta o'zaro va zo'ravon orgazmlardan keyin siz juda charchadingiz,
  chodirlardagi yostiqlarda uxlab qolasiz.
  Albert, albatta, Eutibidga zarar etkazishni xohlamadi. Ammo qandaydir tarzda isyonchilar tuzoqdan qutulishlari kerak. Yosh qizga o'xshab ko'rinadigan yumshoq erkalashlarni eslash, ammo murakkab ayolning haqiqati.
  Albert o'zi ham Krassdan katta miqdorda qarzdor bo'lgan zodagon patrisiyaning o'g'li ekanligini esladi. Va keyin oila qullikka sotildi. Boladan chiroyli tunika, shim, etik va shlyapani yechib olishdi. Maqsad sari yalang'ochlab, qul savdosiga jo'natildi. Bu qanchalik sharmandali edi. U va uning ukasi bir patris tomonidan sotib olingan va karerlarga yuborilgan. Garchi yigitlar
  endigina yetti yoshda edi. Qizlar va onasi plantatsiyalarga, dala ishlariga ketishdi. Hech bo'lmaganda ochiq havoda. Akasi bilan birga ular yalang'och va nazoratchining qamchisi bilan qamchilanadilar,
  bitta katta yoshli qul uchun aravachani surish. Ular qattiq mehnat qilishdi. Albatta, janubiy Italiyada yoz issiq va siz qattiq mehnat qilsangiz. Ammo qishda sovuq.
  Bolalar tezda yuklarga moslashishdi. Va yil davomida ular kuchayib bordi. Va ularning hammasi sakkiz yoshga to'lgan bo'lsa-da, yalang oyoqlari o'tkir toshlarda keratinlangan. Va keyin ularga turtki berildi
  arava og'irroq. Va ayni paytda ular boshqa ishlarda foydalanishni boshladilar. Qullar yaxshi ovqatlanardi. Tez egilib qolmaslik uchun ular shaxtada va yer yuzasida navbatma-navbat ishlashardi.
  Shunday qilib, yigitlar ulg'ayib, kuchayishdi. Va ularni hatto gladiator shogirdlari maktabga olib ketishgan. U erda Albert va Geta Spartak bilan uchrashishdi. Kim allaqachon ozodlikni qo'lga kiritgan
  qilichbozlik o"qituvchisi bo"lib yaxshi pul topdi va qo"zg"olon tayyorladi.
  Dastlab, qullar unchalik omadli emas edi - fitna fosh bo'ldi. Ammo qullarning kichik bir otryadi hali ham maktabdan qochib ketdi. Va qochqinlar bilan to'ldirilib, u Vezuviyga panoh topdi.
  Rim legionerlarining cho'qqidagi birinchi hujumi qaytarildi. Ammo keyin Spartak tuzoqqa tushdi. U yerda qullar ochlikdan o"lgan bo"lardi. Ammo Spartak zinapoyalarni to'qishni taxmin qildi.
  Qullar pastga tushib, to'satdan rimliklarni orqa tomondan zarba bilan o'ldirishdi. Shunday qilib, ulug'vor g'alaba Spartakni mashhur qildi va tez orada u katta qo'shin to'pladi. Rimliklarga bir necha bor mag'lubiyatga uchradi, hatto ikkita konsulni ham mag'lub etdi. Va endi Krassus uning raqibiga aylandi. Nafaqat ajoyib badavlat patris, balki triumvirat a'zosi: Sulla, Pompey, Krassus, janglarda tajribaga ega. Yuliy Tsezar Spartak bilan jang qilish uchun Rim qo'shiniga rahbarlik qilishdan bosh tortdi. Ha, va keyin Yuliy juda yosh edi va hozirgacha ajoyib foydalanmadi
  hokimiyat. Rimning eng mashhur va eng yaxshi qo'mondoni Pompey Sharqda jang qildi. Shunday qilib, Krassusning nomzodi eng yaxshi deb tan olinishi kerak. Va Albertning o'ziga xos ballari bor edi.
  Onasi yirtiq to"n kiyib, yalangoyoq, uch qizi bilan dalada qattiq mehnat qildi. U quyoshdan qattiq kuygan va yalang oyoqlari qotib qolgan, lekin u yanada yaxshi ko'rinardi.
  Majburiy ovqatlanish va doimiy jismoniy faollik uni nozik va muskulli qildi. O"ttizdan oshgan onasining beli esa yosh qiznikidek bo"lib qolgan. Uch qiz ulg'ayib, kuchayib ketdi. Sochlari quyoshda oqartirilgan va terilari qorayib ketgan. Bir so"z bilan aytganda, qullikdagi ona va besh farzandi tirik qoldi. Ammo ota qayerda?
  U yurishlarda halok bo'ldimi yoki boyib ketdimi? Bu boshqa savol!
  Albert yo'l bo'ylab faqat belbog' kiygan holda yugurib borardi. Biror narsani o'ylab topish kerak. Faqat Eutibidani o'q bilan urib tushirish variant emas. Va yana nima haqida o'ylash kerak? Uni sakrashni qanday to'xtatish kerak
  Krasga? Ko'p fikrlar bo'lishi mumkin, ammo barchasida kamchiliklar mavjud.
  Enomai bilan bo'lgan davridagidek. Keyin Albert yaxshi fikrga kelmadi. Bundan tashqari, u Spartakning o'z vaqtida kelishiga umid qildi va Enomai Konsul Geliyni buzishiga yo'l qo'ymaydi.
  Ammo hisob-kitob o'zini oqlamadi. Nemis tengsiz jangni qabul qildi va hatto Rimning yuqori kuchlariga ikkita legionni o'rab olishga ruxsat berdi. Shunday qilib, ular qozonga tushib, vayron bo'lishdi.
  Ammo Spartak biroz kechikdi va Enomani qutqarishga ulgurmadi. To'g'ri, rimliklar nemislarning legionlari bilan jangdan charchagan va ularning spartakchilari tezda ularni mag'lub etishgan.
  Qullarni sindirish - ikki Rim konsuli - eshitilmagan voqea. Bu Spartakni chinakam yengilmas qildi va u barcha zamonlar va xalqlarning eng buyuk sarkardasi hisoblanardi.
  Ammo Spartak Rimga bormadi, balki Italiyaning shimoliga ko'chib o'tdi va u erda Galliya bosqiniga uchragan taqdirda imperiyani qamrab olishi kerak bo'lgan Rim qo'shinlarini yana mag'lub etdi. Albertning o'zi
  qahramondek kurashdi. U yoshidan ham kuchli edi va ko'pchilik o'g'il bolalar singari juda chaqqon edi. Karyerlarda qotib qolgan Albert har doim bel kiyimida yalangoyoq yurardi.
  bandaj. Italiyada qish juda yumshoq va sovuq, qor esa kam. Garchi, albatta, u yiqilib tushganda va siz yalangoyoq oq, bekamu va salqin ustida yugurasiz,
  hatto yoqimli. O"g"ilning oyog"i shu qadar qotib qolganki, sovuqni sezmaydi. U har qanday ob-havoda va yomg'irda yalangoyoq va yalang'och kiyiladi va hech bo'lmaganda aksiradi.
  Geta ham uning ukasi - deyarli egizak va bir xil yosh, deyarli bir xil chaqqon, tajribali va kuchli.
  Albert ukasidan nima qilish kerakligi haqida maslahat so'rashga qaror qildi.
  U juda mantiqan taklif qildi:
  - Bizda uyqusiz rezavorlar damlamasi bor. Go'yo sevgi darsi uchun Eutibidaga keling va uni stakaniga quying. Va u kechasi uxlaydi va Krassu lageriga yugurmaydi!
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - To'g'ri! Lekin biz shoshilishimiz kerak!
  Eutibida qora sochli va past bo'yli, kichkina ko'krakli nozik qiz edi. U hatto o'smir deb adashishi mumkin. Albert uchun u kampirga o'xshamasdi va u mamnuniyat bilan sevgi saboqlarini olishga bordi. Eutibida bolani juda katta zavq bilan sevardi, u shunday yoshga kirganki, u endigina zavqlanish uchun kattalikka erishgan edi.
  qiz. Garchi u Albertning onasi bo'lish yoshida bo'lsa-da, u shunchalik beg'ubor va shirali ko'rinardiki, Albertni darhol sevgi isitmasiga tashladi.
  Eutibida esa bu safar tezroq tugatishni xohladi. va u erda u chiroyli bola Albertni bo'sa boshladi. Keyin u uni egarladi ... Va g'azablangan yugurishda uni olib ketdi. Albert baxt belanchakda yurdi. U ajoyib darajada yaxshi va shunchaki ajoyib edi. Xursandchilikni ta'riflab bo'lmaydi. Bola ham zavq bilan cho'chqadek chiyilladi va iroda bilan nola qildi
  Eutibidning yovvoyi orgazmlaridan. Eng qiyin qismi shu erda to'xtaydi. Yunon ayoli juda yaxshi edi va uni zavq-shavq izlab olib ketdi. Albert, karerlarda va gladiatorlarning doimiy va shafqatsiz mashg'ulotlarida o'zida ajoyib chidamlilikni rivojlantirdi. Shunday qilib, u ko'p narsaga qodir edi. Va ikkala sevishganlar bir necha soat jinsiy aloqada bo'lishdi.
  Oxir-oqibat, ular charchagan va Eutibida bolaning mushak qornida uxlab qolgan. Albert iroda kuchi bilan uyquni yengib, yunon ayolining stakaniga damlamani tomizdi. Shundan so'ng Albert toza vijdon bilan uxlab qoldi.
  Eutibida chindan ham uyg'ondi va mexanik ravishda qo'lini sharob qadahiga uzatdi va tezda uni tugatdi. Keyin u chiqish tomon yo'l oldi. Krassga Spartakning makkor rejasi haqida xabar berish kerak. U qo"zg"olon rahbaridan o"ch olishiga ishonchi komil. Eutibida sandalini kiydi. U oyoqlari qo'pol bo'lishini xohlamadi. Yalang oyoq bilan qitiqlash yoqimli bo'lsa-da, yumaloq,
  bolaga qo'pol tovon. U juda chiroyli va uning qo'zg'aluvchan tagligi hech qanday sezgini yo'qotmagan va siz bu bolani kulish uchun qitiqlashingiz mumkin.
  Shunday bola qo'lga tushsa achinarli. Ammo u Krassdan bolani unga berishni so'raydi va u uning uy quliga aylanadi. Va u katta bo'lguncha uni xursand qiladi.
  Va keyin u uni karerlarga yuboradi ... Sirkda undan yaxshi gladiator yo'q, u qilich bilan juda yaxshi kurashadi va arenada ko'proq pul topadi.
  Qiz otga sakrab tushdi. Ammo u lagerdan ketishga ulgurmay, aylana boshladi va otdan yiqildi. Uyquli rezavorlar ishladi.
  Tongda Spartak o'rmonda pistirmada yashirinish uchun lagerni tark etdi. Eutibida hushsiz holda topilgan. Uni hushiga keltirishning iloji bo'lmadi. Qiz qattiq uxlab qoldi. Va ular uni yaradorlarni olib ketayotgan vagonga qo'yishdi.
  Albert Spartak qo'shinini xavfdan qutqara olganidan juda xursand edi. Va u ko'p narsaga erishdi.
  Bu orada Spartak va Kris ajralishdi. Qullar muhim istehkomlar qurdilar va shuning uchun Krassus armiyasining hujumiga bardosh bera oldilar. Spartakchilar barcha izlarni yashirishdi va o'zlarini yashirishdi.
  Barcha tasodifiy cho'ponlar qo'lga olindi va hibsga olindi. Demak, pashsha ham uchmaydi.
  Krass haqiqatan ham Spartak va Kris janjallashgani va o'z qo'shini bilan kesib o'tish uchun harakat qilgani haqida ma'lumot oldi. U Krisni mag'lub etishini va keyin "Spartak" bilan jiddiy shug'ullanishini kutgan.
  Krassus armiyasi katta edi, lekin ayni paytda intizomli edi. Spartakning o'zi ham qullarni tayyorlashga muvaffaq bo'ldi va ular katta qo'shinlarni mag'lub etdilar. Va uning armiyasida nafaqat qullar bor edi.
  Spartakga kambag'allardan ko'plab erkin fuqarolar qo'shildi. Va bu haqiqatan ham umummilliy harakat edi.
  Krassus Kris tomon yurdi. U o'ttiz ming isyonkor qullari bilan mustahkamlangan hududga qamab qo'ydi. Krassus olti legionni jangga tashladi. Ular isyonchilar panoh topgan baland shaxtaga bostirib kirishdi. Krisning o'zi, o'rtacha bo'yi biroz balandroq jang qildi, lekin juda keng yelkali va epchil, Rimdagi eng yaxshi gladiatorlardan biri jangga shoshildi.
  U bir vaqtning o'zida ikkita qilich bilan jang qildi va devorlarda turdi. Qullar oldindan saqlangan toshlar va yondiruvchi aralashma bilan qozonlarni tashladilar. Rimliklar katta zarar ko'rdilar va endi ularning hujumi botqoq bo'ldi. Krassus armiyasining ko'plab askarlari devorlar ostida halok bo'lishdi. Keyin Krass g'azab bilan yana sakkizta legionni - deyarli barcha piyoda askarlarini tashlashni buyurdi. Va shiddatli hujum yangi kuch bilan davom etdi.
  Rimliklar yo'qotishlarga qaramasdan oldinga ko'tarilishdi. Va tom ma'noda barcha yondashuvlarni jasadlari bilan tashladilar. Lekin ular ko'tarilishdi va ko'tarilishdi. Kris hamma bilan jang qildi.
  Rimliklardan deyarli uch baravar kam bo'lgan qo'zg'olonchilar bilan birga qolishga qaror qilgan Albert ham ularni eng zaif joyda yopish uchun jang qildi. Albert juda chaqqon va kuchli bola edi. Uning qoraygan va muskulli tanasi terdan tom ma'noda yaltirab turardi. U haqiqiy qahramondek kurashdi va cheksiz jasorat ko'rsatdi.
  Uning yalang tovoni esa legionerning iyagiga uriladi. O'sha kishi kesib tashlaydi. Va yana bola kesadi. Tegirmonda qilichlar bilan ziyofat o'tkaziladi va Rimning kesilgan boshi tushadi.
  Bu uning jasorati va kuchi.
  Albert qattiqqo'l bola. Va bu erda yana Rim askarlari yiqilib tushishdi. Va yana o'g'il-shahzodaning yalang'och, yumaloq tovoni legionerning jag'ini sindiradi.
  Nihoyat, Krassus o'zining oxirgi zaxiradagi o'n besh ming otliqini jangga tashlaydi. Butun qo'shin va u Rimdan kelgan qo'shimchalar bilan birgalikda hujumga otilib, sakson besh ming kishiga yetdi. Va ular allaqachon to'lib-toshgan.
  Ammo Spartak o'z vaqtida taxmin qilib, pistirmadan qirq ming piyoda va sakkiz ming otliqni olib chiqib ketadi. Va yangi jang boshlanadi. Qullar Rim qo'shiniga hujum qiladi
  orqaga. Zarba ham, hujum ham dahshatli.
  Spartakning o'zi jangga kiradi. U ikki baravar ko'p kesish uchun ikki qilich bilan jang qiladi. Haqiqiy gigant va go'yo po'lat mushaklardan to'qilgan. Spartak necha yoshda ekanligini hech kim aniq bilmaydi.
  U ozod bo'lib tug'ilgan, lekin bolaligida qo'lga olingan. O'shanda u bor-yo'g'i to'qqiz yoshda edi, lekin u o'n ikki yoshda edi va uni karerlarga yuborishdi. u erda o'zining favqulodda kuch va chidamliligini ko'rsatdi va gladiatorlarga katta pulga sotildi. Eng kuchli va epchil qullar ko'pincha karerlardan o'lim maktablariga sotilgan. Bo'lishi mumkin
  katta foyda olish. Va gladiator bo'lgan kishi ozodlik uchun imkoniyatga ega bo'ldi. Faqat yuzta jangdan keyin omon qolish kerak edi. Spartak omon qoldi va mashhur bo'ldi.
  Va ozodlikka erishgach, u legioner sifatida Rim armiyasiga qo'shildi. U erda jasorat va jasorat uchun u yuzboshi unvonini va bir nechta mukofotlarni oladi. Ammo keyin rimliklar bostirib kirganlarida
  Frakiya qochib ketdi va o'z vatandoshlari bilan birga jang qildi. U yana qo'lga olindi va ozod qilish huquqisiz gladiatorlarga sotildi. Ammo arenada porlashda davom etdi
  Va oxirida uni Sullaning rafiqasi, go'zal Valeriya vasvasaga soldi. Va Spartakning navbatdagi g'alabasidan so'ng, u dahshatli erini qahramonni kechirishga ko'ndirdi.
  Va Spartak yana ozod bo'ldi.
  Ha, u buyuk inson edi. Va u butun Rim imperiyasining eng yaxshi gladiatori hisoblangan. Endi u xuddi dostonning haqiqiy qahramoniga o'xshab qo'rqinchli tarzda xakerlik qilardi.
  Rimliklar ikki tomonlama zarbaga tushib, ayniqsa halok bo'lishdi. Va bu ularning butunlay yo'q qilinishi edi. Crassus, albatta, birinchi navbatda o'z terisini saqlab qolishga harakat qildi.
  Qilich jangida u Spartakga raqib emasligi aniq. Endi spartakchilar rimliklarni mag'lub etishdi.
  Albert jang qilib, yalang oyog'i bilan Rim generalining jag'ini sindirdi. U shunday jasur bola edi. Va bu uning qahramonlik dostoni edi. Bu jasur bola qanday jang qildi.
  Va boshqa jangchilar qanday jang qilishgan. Shu jumladan Kris va Grannik va qolganlari. Bu umidsizlik va qon to'kish edi. Gladiatorlar qo'shini g'alaba qozondi va rimliklar qo'shini halok bo'ldi.
  Rim imperiyasining namligi erga tushdi. Va bu haqiqiy falokat edi.
  Va qora otda Krass jang maydonidan uzoqlashdi. Va bu katta qo'shinning mag'lubiyati va yo'q qilinishi edi. O'ttiz mingdan ortiq rimliklar o'ldirildi va o'n besh mingdan ortig'i asirga olindi.
  Aslida, armiya Rimga yo'lda turishi uchun mavjud bo'lishni to'xtatdi. Endi esa "Spartak"ning "Abadiy shahar" sari yo"li ochiq.
  Bir vaqtlar qullar o'z vatanlariga qaytishdan bosh tortdilar. Va ular Rimga borishni xohlashdi. Va bu dunyoda ajoyib g'alaba va haqiqiy tarixda mag'lubiyatga uchradi.
  Baxt g'ildiragi shunday aylanadi. Va keyin nima bo'ladi ...
  Albert buni ko'rishga ulgurmadi, chunki ... u uyg'ondi va nazoratchining ofatidan kaltaklandi.
  Mixail-Vladimir Gorbachev-Putin uxlab yotganidan keyin Xitoyga uchib ketdi. Suhbat konstruktiv bo'ldi. Lekin savdo kelishuvlaridan boshqa aniq hech narsa. Kutilmaganda, xitoyliklar o'z mahbuslarini Sibirga taklif qilishdi va bu ularga mos keldi.
  Keyin Gorbachev-Putin qaytib keldi va Mao Tszedun va Den Syaopinga yodgorliklarni qurishni buyurdi.
  Keyin yana yotib, ko'rdi;
  Albert shahar tomon yurdi. U taqdirida o'zgarish bo'lishini kutgan edi. Va bu unga ilhom berdi. Tez orada u mol kabi sotiladi. Va u chiroyli.
  Ko'proq qo'pol kabi. Xo'sh, kim o'zini shunday xo'rlashni xohlaydi.
  Bola yalang oyoqlarini qumga bosib, kuyladi:
  - shohlarning mag'rur avlodi,
  Qul va ahmoqdek aqldan ozganman!
  Keyin nozirlar uni qamchi bilan urishdi. Men jim bo'lishim kerak edi. Yana avgust bolasi boshqa bolalar qatori og"ir arava tortardi.
  Bola yoqimli narsani tasavvur qilishga urindi.
  Masalan, u Rimga hujum qilayotgan Atilla qo'shiniga hujum qilayotgan bola. Va u qilichlar bilan imperiya pozitsiyalariga kirib kelayotgan vahshiylar qo'shiniga qarshi kurashadi.
  Albert yalang tovoni bilan hujum qilayotgan lashkarboshini jag'iga qimirlatdi. U o'lik holda yiqildi va uning og'zidan tishlari uchib chiqdi. Va bu kulgili.
  Dushmanlar bilan kurashayotgan Albert qilich bilan tegirmon tutdi - vahshiylarni qirib tashladi va kuyladi:
  - Hech kim isbotlay olmadi
  Hammamiz bir ekanmiz...
  Ammo Xudo borligiga ishoning
  Va mutlaqo sodda!
  Garchi bola darhol noto'g'ri ekanligini esladi. Shayton, ya'ni o'z tanasini unga sotdi. Ammo qo'shin bilan qanday kurashish kerak. Qiz qiyofasidagi Iblis esa juda chiroyli.
  Haqiqatan ham koinotdagi eng go'zal va mukammal farishta. Lyutsifer yorqin! Bu haqiqatan ham kuch va kuchdir.
  Albert yalang oyoqlari bilan qorda yurgan latta kiygan qizni tasavvur qildi. Va oqlangan izlar qoldiradi. Aytaylik, bu ajoyib.
  Bola o"zini ertakdagidek his qildi. Va u haqiqatan ham sakrashni va sakrashni xohladi. Mana, ular qo'llarida ikkita qilich bilan qordan bir qizni olib boradigan qo'riqchiga shoshilishadi.
  Albatta, ular uni sovuq bilan qiynoqqa solishadi. Ha, va Albertning o'zi yolg'iz suzish sandiqlarida va juda qattiq kesilgan. U qilich bilan tegirmonni boshqaradi va bir vaqtning o'zida uchta boshni kesadi.
  Keyin aytadi:
  - Biz dunyodagi eng kuchlimiz!
  Va bola yalang oyoq barmoqlari bilan igna tashlab, qo'riqchilarni uradi.
  Keyin qizni quchog'idan olib:
  - Men bilan yur!
  Bir o'smir qiz undan so'radi:
  - Sen kimsan?
  Kichkina bola xo'rsinib javob beradi:
  - Men sobiq shahzodaman!
  Qiz yalang oyog'ini qorga bosib, qat'iyat bilan e'lon qildi:
  - Sobiq knyazlar yo'q!
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Ha, men qulman, lekin podshohning ruhi!
  Va ular yalang oyoq izlarini qoldirib, qor bo'ylab harakatlanishdi. Qay va Gerdani eslatadigan narsa.
  Qiz Alberdan so'radi:
  - Shohligingiz bormi?
  Bola javob berdi:
  - Ha bor!
  Qiz bosh irg"ab, rozi bo"ldi.
  Va biz shoh bo'lamiz!
  Albert ishonch bilan tasdiqladi:
  - Ha, qilamiz!
  Sevging bilan yurish naqadar yaxshi. Haqiqatan ham, sizning yalang'och qo'pol tagligingiz ostida yonayotgan qum bor va xayolingizda muzli qor bor.
  Ha, juda zo'r aytish kerak. Va sen o'g'il bolasan va yaxshisan.
  Va endi shahzoda yana qanday jang qilishini o'z tasavvuriga tortadi. Va jasorat bilan qilichlar bilan dushmanlarni kesib o'tadi. Yo'q, Rim imperiyasi abadiy bo'ladi. Rimning muammolaridan biri - imperatorlarning tez-tez almashinishi va barqaror sulolaning yo'qligi. Mana dunyodagi eng barqaror tizim: Vatikan ikki ming yil davomida barqarorlikni saqlab qolishga muvaffaq bo'ldi.
  Ammo Rim imperiyasi u qadar uzoq davom etmadi. Garchi uning ajoyib xususiyatlari va hayotiyligi bor edi.
  Va nima bo'ladi ... Albert imperator Julianni, Murtadni qutqarayotganini tasavvur qildi. Rimga butparastlikni kim qaytardi. Va endi terminator bola aralashdi deylik
  tarix davomida ... Va u imperatorni qutqarish uchun parfiyaliklarni qilich bilan kesib tashladi. Qadimgi Rim esa g'alaba qozondi. Shunday qilib, Parfiya Rim viloyatiga aylandi. Va Julian shunchalik uzoq vaqt hukmronlik qiladiki, u o'g'il va nabiralarni olishga muvaffaq bo'ladi. Va uning sulolasi barqaror va ulug'vor bo'ladi. Va Julian buyuk deb ataldi. Va xristianlik uchun moda o'tdi. Garchi u ta'sirsiz qolmagan bo'lsa-da.
  Olamning asosiy Xudosi va Yaratuvchisi Xron Rimda paydo bo'ldi. Va u boshqa xudolarning Otasi va yaratuvchisidir. Bu monoteizmning qandaydir o'xshashidir. Va Xudoning O'g'illari, Rim imperatorlari paydo bo'ldi.
  Qadimgi Rim qulab tushmadi, aksincha, uzoq vaqt mavjud bo'ldi va insoniyat Rimliklar tomonidan yagona imperiyaga birlashdi. Kosmosni o'rganishni boshlagan.
  Ha, bu juda ajoyib edi.
  Butunjahon Rim imperiyasi. Arxigomoteizm esa eng zamonaviy dinga aylandi - Xudo birinchi navbatda inson. Va inson haqiqatan ham dunyodagi eng kuchli mavjudotga aylandi
  koinot galaktika bo'ylab tarqaladi. Ha shunday bo'ladi!
  Albert yalang oyog'ini urib, chiyilladi:
  - E, bu g'ururga o'xshaydi!
  Va men o'yladimki, odamlar xochga mixlangan Masihga go'yo Qudratli Xudodek ishongan baxtsiz mavjudotlar. Aslida bunday narsaga ishonish aqldan ozishdir.
  Va odamlar bunga qanday ishonishadi? Islom bu borada mantiqiyroq va soddaroq va jozibali ko'rinadi. Islom qoidalariga rioya qiling va abadiylikda haram, saroy, ziyofat va qullarni topasiz.
  Rostini aytsam-da, Allohga Namoz yoki Ramazon nima uchun kerak? Haqiqatan ham, nega? Yoki Allohga Makkaga haj qiladigan narsa. kabi og'ir amrlarni Islomdan olib tashlang
  sharob va cho'chqa go'shtini taqiqlash va butun sayyora unga jalb qilinadi. Va haqiqatan ham, nima uchun cho'chqa go'shti yomon? Bu mazali va cho'chqa go'shti erta va tejamkor. Va qanday suvli va yaxshi oziqlangan cho'chqachi!
  Albert tabassum bilan dedi:
  - Ertak tufayli o'zingizni yaxshi ovqatdan mahrum qilish ahmoqlik!
  Ha, ichish ham yaxshi. Albatta, me'yorida va yaxshi sharobda. Agar siz ozgina va qizil sharob ichsangiz, unda bu hatto foydalidir. Va siyoh xo'rsinish yoki moonshine emas. Ha, aroq ham suiiste'mol qilinmasa foydalidir!
  Albert kuyladi:
  U juda chanqagan edi
  U ovqatlanmoqchi edi ...
  U generalni xohlardi
  Barmog'ingiz bilan yuzingizda porlang!
  Shunda Albertga qamchi tushdi. Yalang'och qulning qo'shiq aytadigan hech narsasi yo'q, deyishadi.
  Ammo bu hali ham qiziqarliroq. Agar siz mahalliy narsa haqida o'ylasangiz. Va qanday qilib odamlar imon tufayli quvonch va tinchlikni yo'qotadilar. Oh, odamlar haqiqatan ham aqlliroq va ilg'orroq bo'lishlari mumkinmi?
  Va ular yulduzlarga uchadimi? Va ular diniy dopingda eriydi va yomonlashadi!
  Albert og"ir xo"rsindi... Din u xohlagandek emas. Jazosiz gunoh qilish va yomonlik qilish yaxshiroqdir. Bu haqiqatan ham shirinlikning eng yuqori nuqtasidir.
  Va agar siz dushmanlar bilan jang qilsangiz va g'alaba qozonsangiz, bundan ham ko'proq. Va bu juda zo'r.
  Bola ishtiyoq bilan kuyladi:
  - Men seni sevaman gunoh va umid qilamanki, bu o'zaro!
  Va bola yana orqasiga qamchilandi ... Ha, siz zerikmaysiz ...
  Ular shaharga kechga yaqin yetib kelishdi. Qullar ertaga sotilishi kerak. O'g'il bolalarni shlangdan suv bilan to'ydirishdi, ovqatlantirishdi ... Bundan tashqari, bu safar ular odatdagidan ko'ra ko'proq saxovatli ovqat berishdi, baliq, go'sht, sabzavot va mevalar. Bizni ko'rpa-to'shaklarga somon va ko'rpa-to'shaklar bilan olib ketishdi. Va ular yosh qullar bir oz ko'proq uxlashlari mumkinligini e'lon qilishdi. Va kuchga ega bo'ling.
  Qisqasi, chiroyli uxlang.
  Va Albert uxlab qoldi va Spartak va uning qo'zg'oloni haqidagi ajoyib tushining davomini ko'rdi.
  . BOB? 13.
  Darhaqiqat, Krass mag'lub bo'ldi va endi qullar Rim tomon harakat qilmoqda va ularning qo'shini ko'paymoqda. Ikki hafta ichida Spartak armiyasiga yigirma mingdan ortiq qul keldi. Va u to'qson besh mingga etdi. Otliqlar ham to'ldirildi.
  Spartak Rim yaqinida turardi. Krassus armiyasining qoldiqlari yangi qo'shimcha kuchlarni qabul qilib, ellik ming askar to'plab, Kapuaga joylashdilar. Agar Rimga hujum uzoq davom etsa, ular orqa tomondan zarba berish uchun kelishlari mumkin edi. Krassusning mag'lubiyatidan qo'rqib ketgan Senat zudlik bilan Osiyodan Pompeyni va Ispaniyadan Lukumni chaqirib oldi. Ammo bunday uzoq masofalarni kemalarda bosib o'tish uchun vaqt kerak edi. Demak, endi Spartak bir dilemmaga duch keldi: Rimga hujum qilishmi yoki avval Krassni tugatishmi? U shaharda mustahkamlangan mavqeni ham egallagan va bu unchalik oson emas edi
  Kapuani oling. Va agar siz uni qabul qilsangiz, isyonchilarning yo'qotishlari shunchalik yuqori bo'lishi mumkinki, Rim uchun etarli kuchlar bo'lmaydi.
  Albert Spartakga birinchi navbatda Kapuani olishni maslahat berdi. Va u, bola, to'satdan zarba bilan Krassus qo'shinini qo'lga kiritish uchun u erda er osti yo'lini topishga harakat qiladi.
  Spartak bunga rozi bo'ldi. Har kuni uning huzuriga rasman ozod bo'lgan minglab qullar va kambag'allar kelishardi. Qullar ham Rimdan qochib ketishdi.
  Albert kirli ayolning ko'ylagini kiyib, oppoq, serhasham sochlarini yuvdi. Shunday qilib, u chiroyli yuzi bilan ko'proq qizga o'xshardi. To"pig"i va bilaklariga tiyinli shisha bilaguzuklarni osib qo"ydi. Va u raqqosa qiz niqobi ostida Kapuaga kirishga qaror qildi. Uning yonida haqiqiy qiz ham bor edi: singlisi Rodopiya. Ikki raqsga tushgan qiz kamroq shubha uyg'otishi kerak edi.
  O'sha kunlarda urush ayollarning ishi emas, hatto qizlarning ishi ham emas edi. Ammo bolalar josuslari juda keng tarqalgan va Rim politsiyasi hushyor holatda.
  Rodopiya va Albert yalang oyoqlari bilan kaltaklashdi. Havo issiq edi, men sandal kiyishni xohlamadim. Bundan tashqari, qullikdagi bolalar yilning istalgan vaqtida poyabzal kiyish odatini butunlay yo'qotdilar.
  Albert va uning singlisi yana o'n ikki ming kishining Kapuaga yetib kelganini ko'rdi, Abadiy shahardan olib kelingan ikki legion Rim askarlari u yerdan dengiz orqali yetib kelishdi.
  Shunday qilib, Krass janubiy shaharlardan yana bir oz to'ldirishni hisobga olib, sakson mingga yaqin askar to'plashi kerak. Bunday armiyani orqada qoldirish juda xavfli...
  Rim yaxshi mustahkamlangan. Unda jiddiy qurol ko"tara oladigan, o"zini himoya qila oladigan darajada yosh va yetuk bo"lgan yuz o"n ming ozod odam bor. Shunday qilib, o'zining kuchli istehkomlari bilan abadiy shaharni olish unchalik oson emas. Va buni tushunish kerak.
  Qanday bo'lmasin, Rim qamalini davom ettirishi mumkin va Krassusning tikani tortib olinishi kerak edi. Spartakda allaqachon yuz mingdan ortiq jangchilar bor, ammo ularning katta qismi yangi kelganlar va endigina qo'shilgan qullardir.
  Bundan tashqari yana ko'plab asirga olingan rimliklar. "Spartak" ular bilan nima qilishni bilmas edi. Qatl juda shafqatsiz. Ammo ular himoya va oziq-ovqat talab qilishdi. Biroq, Krassus o'z saflarini to'ldirishni istab, oltin to'lovni taklif qildi. Biroq, Spartak Krassusning tez o'sib borayotgan armiyasini to'ldirishni xohlamadi.
  Albert ularning oldida qiyin vazifa turganini va buning uchun faqat shaharga kirib borishning o'zi etarli emasligini tushundi. Bolalar: bir o'g'il va bir qiz, darvozaga yaqinlashdi. Ular chiroyli, oq sochli edilar va askarlar qizlarni tekinga raqsga tushishga va qo'shiq aytishga majburlab, ularni butunlay zo'rlash bilan tahdid qilishdi. Alberta Eutibida menga qanday qilib yaxshi raqs tushishni o'rgatdi va Rodopeya ko'p qizlar kabi buni qanday qilishni bilardi.
  Ular chimchilashdi va sog'inishdi ...
  Albert chuqur nafas oldi. Eutibida uch kun ketma-ket uxlab qoldi va Albertdan juda g'azablandi. Ammo ayolning yuragi paradoksaldir. U to'satdan bolaning unga qanchalik aqlli ekanligini tushundi
  yanada ko'proq ishtiyoq. Va u qo'zg'olonchilarning ishiga boshqa zarar bermaslikka qasam ichib, yanada ko'proq sevib qoldi. Qolaversa, Spartakning qiyofasi so"nib, hasad unutilib, unga yangi ishtiyoq, yosh ayg"ir Albert paydo bo"ldi. Bu qalbning bo'shlig'i to'lishini anglatadi.
  Bundan tashqari, Eutibidaning o'zi ham ayol uchun odatiy o'rtacha balandlikda edi va katta erkaklarni yoqtirmasdi, ehtimol Spartakdan tashqari.
  U Albert juda katta bo'lmasligiga umid qildi. Katta erkaklar yotoqda dam olishni qiyinlashtiradi. Ammo o'g'il bola o'z yoshi uchun juda oddiy narsa emas.
  faqat juda kuchli va Apollonga o'xshagan mushak relefi bilan. Va bunday yosh bilan quchoqlash va o'pish qanchalik yoqimli. Teri silliq, toza, tuksiz va teginish uchun juda yumshoq bo'lsa,
  qiz kabi. O'g'il bola bilan o'pish juda yoqimli.
  Eutibid, ammo Albert har ehtimolga qarshi o'z rejalariga bag'ishlamaydi. Va u singlisi Rodopiya bilan Kapua bo'ylab yurdi.
  Qiz undan so'radi:
  - Xo'sh, biz yashirin er osti o'tish joyini qayerdan qidiramiz?
  Bola ishonch bilan javob berdi:
  - Biz shaharning eng keksa aholisini topishimiz kerak. U yer osti yo"lagi qayerda yashiringanini bilsa kerak.
  Rodopiya kulib javob berdi:
  - Shaharning eng keksa aholisi, ehtimol, aqldan ozgan bo'lsa ham, biladi. Biz unga qanday pul to'laymiz?
  Albert ishonch bilan aytdi:
  Keling, raqsga tushaylik yoki qo'shiq aytaylik, yoki ikkalasi ham!
  Qiz bosh irg"ab, rozi bo"ldi.
  - Agar shunday bo'lsa, biz aniq topamiz!
  Bolalar yalang oyoqlarini trotuarning qizigan toshbo"ronlariga tegizishdi. Ular maydonga borib, qo'shiq aytishni va raqsga tushishni boshladilar. Shuningdek, qo'llaringiz bilan yuring. Tomoshabinlar, asosan, askarlar vazminlik bilan qarsak chalishdi. Bir nechta tashlab qo'yilgan mis asalari. Qanday bo'lmasin, oziq-ovqat etarli. Siz sandallarni ham sotib olishingiz mumkin, ammo hozircha bu ortiqcha.
  Rodopiya olomon orasidan yoshi kattaroq ayolni tanlab, so'radi:
  -Kapuaning eng keksa aholisi kim?
  U qizga qaradi va so'radi:
  - Va bu sizga nima uchun kerak?
  Rodopiya samimiy javob berdi:
  - Biz yoshmiz va bilimga muhtojmiz!
  Ayol tabassum bilan javob berdi:
  - Agar siz ilm olishni istasangiz, oraclega borishingiz kerak!
  Qiz boshini salbiy chayqadi.
  Bizga ko'proq bilim kerak!
  Ayol ularga shubha bilan qaradi.
  - Siz tasodifan Spartakning josuslari emasmisiz? Balki poshnangizni qovurish uchun politsiyaga topshirishingiz kerakdir?
  Rhodopeia tabassum bilan javob berdi:
  - Nega bizga kerak? Biz Rimning erkin fuqarolarimiz va o'zimiz uchun yaxshi pul ishlaymiz. Qullar esa g"alaba qozonadi, halokat va o"lim bo"ladi.
  Ayol xo'rsinib javob berdi:
  - Balki... o"zim ham qo"rqaman bu qochqin qullardan! Ammo agar siz shaharning eng keksa aholisi bilan uchrashishni istasangiz, u Venera ma'badi yaqinida yashaydi. Aytgancha, siz uni chuqur keksa ayol deb ayta olmaysiz. U ruhoniy bo'lgan va ma'badda hetero bo'lib xizmat qilgan. U ko'p narsani biladi!
  Rhodopeia bosh irg'adi.
  - Rahmat! Uning uyi qanday?
  Ayol ishonch bilan javob berdi:
  - Sariq, darrov topasiz!
  Qiz yana bosh chayqadi va bolaga yaqinlashib, xirillab:
  - Ketdi!
  Albert javob berdi:
  - Yana bir oz kuylaylik. Yaxshi pul oqimi kabi ko'rinadi.
  Rodopiya hayratda qoldi:
  - Sizga pul kerakmi? Ha, barcha yomonliklar puldan keladi!
  Bola boshini salbiy chayqadi.
  - Hamma yomonlik puldan emas, ularning yo'qligidan!
  Qiz kulib dedi:
  - Balki siz haqsiz! Ammo agar biz ishlamasak, o'zimiz uchun baxt qurmaymiz!
  Albert yelkasini qisib, dedi:
  - Men ham ba'zan o'ylayman, nega qo'zg'olon boshladik? Baribir, baxt odamlarning boshiga tushmaydi. Va biz Rimni yo'q qilishimiz mumkin. Ammo imperiyaning despotizmi
  har bir kuchsiz ustidan har bir kuchlining diktaturasi bilan almashtiriladi!
  Rodopeya yelkasini qisib, dedi:
  - Har qanday kuch zo'ravonlikdir... Kuchning etishmasligi esa zo'ravonlikni keltirib chiqaradi. Shunday qilib, ehtimol bir despotizm boshqasini almashtiradi. Va har qanday despotizm to'liq anarxiyadan yaxshiroqdir.
  O'ylab ko'ring, Spartak Tsezarga o'xshaydimi? Qul bo'lgan kishi xo'jayinga, xo'jayin esa qulga aylanadi. Ammo buning mohiyati o'zgarmaydi. Kim hech kim emas edi, hamma narsaga aylandi?
  Yoki, aksincha, hech narsa? Va umuman olganda, Yer sayyorasida baxt bo'lishi uchun siz qudratli Xudo bo'lishingiz kerak. Masalan, birinchi navbatda keksalikni bekor qiling va barcha odamlarni abadiy qiling
  Yosh va go'zal. Va odamlar o'lmaslikni olgandan keyin baxtni quradilar! Haqiqatan ham, agar siz abadiy yosh va chiroyli bo'lsangiz, shoshiladigan joyingiz yo'q. Va odamlarning o'lishi haqiqatdir
  qo'rqinchli! Va bu adolatsizlik - inson abadiy yashashga loyiqdir!
  Bu erda bolalar mis pul yig'ib, biroz ko'proq raqsga tushishdi va qo'shiq aytishdi. Keyin Venera ibodatxonasiga keldi. Va keyin ular raqsga tushishni boshladilar. Legionerlardan biri Albertni oyog'idan ushlab, silab qo'ydi.
  Bola jirkandi va u libertinni yalang tovonini iyagiga siljitishga sal qoldi, lekin o'zini tiya oldi. Legioner kumush tanga tashladi va pichirladi:
  - Men bilan uxlang, oltin xonimlar!
  Albert qichqirdi:
  - Men bokiraman! Va mening aybsizligimni saqlang!
  U ayyorona jilmayib, ming"irladi:
  - Bo'lishi mumkin va og'iz! Men senga ikkita oltin beraman!
  Albert orqaga sakrab tushdi. U buni biroz ko'proq his qildi va lecherni o'ldirdi. Xo'sh, bo'ron o'tib ketdi.
  Qo'shiq aytishni tugatgandan so'ng, bolalar sobiq ruhoniyning uyiga borishdi va qo'ng'iroqni chalishdi.
  Uni belbog"li bola ochdi. U ta"zim qilib, ta"kidladi:
  - Xo'jayin tilanchilarni yoqtirmaydi!
  Albert og'ir tangalar solingan sumkasini silkitdi.
  Biz tilanchi emasmiz!
  Yigitning kayfiyati ko'tarildi
  - O'tish!
  Ruhoniy divanda yotdi. U haqiqatan ham juda yosh ko'rinardi va oqlari porlab turardi. Shunday qilib, u o'ttiz besh yoshda, qirq yoshdan oshmagan, juda chiroyli ayolga o'xshaydi.
  U o'ynoqiligini yo'qotmaganligini ko'rsatib, birdan divandan sakrab turdi va so'radi:
  - Nima istaysan bolam?
  Albert gurilladi:
  - Men qiz bolaman...
  Ayol kulib yubordi.
  - Men seni yaxshi ko'raman! Siz bolasiz va Spartak uchun josussiz!
  Albert tabassum bilan javob berdi:
  - Odil ishga yordam berish yomonmi?
  Ruhoniy mantiqan ta'kidladi:
  - Xo'sh, siz Rim imperiyasini yo'q qilasiz, keyin nima? Kichik davlatlar bo'ladi, lekin qullik va azob-uqubatlar qoladi. Va ko'proq bo'lishi mumkin!
  Albert mantiqan ta'kidladi:
  - Shunday qilib, biz qullar bo'lmagan, xo'jayinlar bo'lmagan va hamma teng bo'ladigan adolatli davlat qurmoqchimiz!
  Ruhoniy ta'kidladi:
  - Hamma teng bo'lishi mumkin emas! Siz, masalan, tengdoshlaringizga qaraganda ancha kuchli va chaqqonroq jangchisiz! Odamlar tug'ilishdan tengsiz va shuning uchun tengsizlik abadiydir!
  Bola bosh irg"adi.
  - Lekin biz tug'ilgandanoq hamma teng imkoniyatlarga ega bo'ladigan davlat qurmoqchimiz. Va hech kim qullikka sotilmagan. Hamma uchun abadiy erkinlikka ega bo'lish va xudolarga qonli qurbonliklar keltirmaslik. Shunday qilib, barcha bolalar maktabga borishadi va keksalarga g'amxo'rlik qilish. Kelajakda esa odamlar qarib, ortiqcha ishlamasligi uchun ilm-fanni rivojlantiramiz, dori-darmonlarni ixtiro qilamiz.
  Ruhoniy boshini qimirlatib, bosh chayqadi.
  - Orzular... Lekin g'alaba qozongan taqdirda vahshiylarni kim qo'lida ushlab turadi?
  Albert ishonch bilan aytdi:
  - Biz saylangan demokratiya va parlamentni o'rnatamiz. Biz esa hammaga teng huquq beramiz. Shunda demokratik davlat bo"ladi, boylar qonun bo"yicha kambag"allar bilan bo"lishishga majbur bo"ladi.
  Va sotsializm, erkinlik va farovonlik saltanati bo'ladi!
  Ruhoniy yelkasini qisib, dedi:
  - Dunyo tushlarda ko'rinadiganidan ancha murakkabroq. Lekin mayli, bolam! Mendan nimani bilmoqchisiz!
  Albert tabassum bilan javob berdi:
  - Shaharga yer osti eshigi joylashgan joy!
  Ruhoniy ko"z qisib bosh irg"adi.
  "Garchi men qullarning adolatli va baxtli shohlikni qurishiga ishonmasam ham, lekin ... shuning uchun men yordam beraman!" Lekin buning evaziga sen meni chiroyli qilib sevasan.
  Albert sarosimaga tushdi.
  - Lekin bizda yosh juda katta farq bor!
  Ko"rinishidan ancha katta bo"lgan ayol bosh irg"adi.
  - Ha, katta. Gannibalni hali ham eslayman! Lekin yosh yigitlar bilan jinsiy aloqa meni yosh tutadi! Shunday qilib, siz menga yoshligingizdan, yengilmas qahramoningizdan bir parcha berasiz va men uzoqroq yosh bo'laman.
  Qolaversa, men sizdek kelishgan yigitni ko'rmaganman. Va menda ehtiros olovi yonmoqda!
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Sizning xohishingiz, xonim!
  Ayol bosh irg'adi.
  - Xo'sh, mening oldimga keling xo'roz! Qo `rqma!
  Yosh farqi juda katta edi va Albert xijolat tortdi. Ammo tajribali ayolning mohirona teginishi bolani hayajonga soldi. U fidokorona mehnat qildi. hayajondan keyin isitmaga tashlanadi
  keyin sovuqda. Men tillar ustida ishlashim kerak edi, lekin Albert allaqachon tajribaga ega edi va bu haddan tashqari hayajonlangan bola uchun ayoldan jirkanch emas. Sobiq ruhoniy eshitilmagan zavqdan baland ovozda nola qildi. Men bir necha soat ishlashim kerak edi.
  Ruhoniy temperamentli va tinimsiz edi. Albert o'zini juda charchagan his qildi va o'z kuchini saqlab qoldi. Nihoyat charchagan, orgazm bir kaskad va bir ayol etarli edi.
  Va u kuldi:
  - Venera ibodatxonasida to'g'ridan-to'g'ri qurbongoh ostidagi er osti o'tish joyi. To'tiqushning ko'ziga uch marta bosib eshikni oching. Va u erda siz baliq ovlaysiz, kirish joyi va shahar tashqarisi qayerda!
  Albert bosh chayqadi.
  - Sizga katta raxmat!
  Ruhoniy baqirdi.
  - Rahmat! Men hech qachon bunday ajoyib zavqni boshdan kechirmaganman! Faqat ta'riflab bo'lmaydigan zavq!
  Bola rozi bo"lib bosh irg"adi.
  - Ha, bu to'g'ri sinf!
  Ayol bosh irg'adi.
  - Kel! Garchi yo'q! Bir qop mis tanga qoldiring! Bu mening sevgi saboqlari uchun to'lovim bo'ladi. Va endi qorong'i tushmoqda. Ma'bad yopilmaguncha, u erga ibodat sifatida boring.
  Ha, va sumkadan kichikroq mis tanga oling. Kirishda to'lash. Va u erga yo'naltiring!
  Albert bosh chayqadi. Men pul bergan bo'lsam-da, o'zimni bezovta qildim. Kampir juda yoqimtoy va muskulli bolani u bilan yotishga majburlagan va buning uchun pul ham olgan.
  Lekin hech bo'lmaganda ish tugadi.
  Albert va Rodopiya uyni tark etishdi. Albert favvorada og'zini chaydi. Va u haqiqatan ham ovqatlanishni xohlayotganini his qildi. Ammo biz Venera ma'badi yopilishidan oldin shoshilishimiz kerak.
  Nega qulning ochlikka chidashi birinchi marta emas.
  O'g'il va qiz xurraklashdi. Kirish eshigidagi soqchilar bir tanga olib, ularni yalang, chang bosgan, deyarli bolalarcha, lekin qotib qolgan oyoqlarini ho'l lattaga artib tashlashga majbur qilishdi.
  Albert o'zini juda etuk deb o'yladi. U ayollar bilan yotadi, dushmanlarni qilich bilan o'ldiradi va Spartakning ishonchli vakili bo'lib, harbiy kengashda qatnashadi. Ba'zilar hatto uni Spartakning noqonuniy o'g'li deb aytishadi. garchi aslida bu tushida uning otasi zodagonlar oilasidan bo'lgan Rim patrisiyidir.
  Yalang oyoqlaringizni ho'l lattaga surtsangiz, u yoqimli va biroz qitiqlaydi. Ammo soqchilar sizning yalang'och, qoraygan, pokiza oyoqlaringizga shahvat bilan qarashadi.
  Ular uni qiz deb o'ylashadi. Bu juda mushak oyoqlari, lekin chiroyli. Ruhoniy unga shunday yopishib olgani ajablanarli emas. Albert to'satdan u hali ham o'g'il bo'lib qolishi mumkin deb o'yladi, chunki Shayton uning tanasining xo'jayini. Bundan tashqari, siz hech qachon keksa odam bo'lmaysiz, minus, siz katta bo'lmaysiz. Ammo agar ayollar sizni yaxshi ko'rsa va kattalar erkaklar itoat qilsalar, nega g'azablanasiz?
  Albert va Rodopiya qurbongohga yaqinlashdilar. Ta'zim qildi. Bola to'tiqushni ko'rdi. Tajribasiz odam zumrad bilan adashishi mumkin bo'lgan yashil oynaning ko'zlari.
  Va patlar zarhal qilingan. Albert tezda qo'lini cho'zdi va ko'zlarini bosdi. Biri, keyin ikkinchisi va uchinchisi... Silliq shovqin eshitildi va skaut bolalar tezda plita ostidagi o"tish joyiga otildilar.
  Ular koridor bo'ylab yugurishdi. Qorong'i edi. Ammo Albert qorong'uda mushukni, hatto boyqushni yoki undan ham yaxshiroq ko'rdi. Va u Rodopiyani orqasiga tortdi.
  Tunnel nam va sovuq edi. Albert hech narsa emas, lekin Rodopiya ta'kidladi:
  - Sovuq, sichqonlar chiyillashmoqda!
  Albert xo'rsindi.
  - Ha, bu qiziq emas! Tezroq bo'l.
  Ular yugurishdi. Yigit qizni qo'lidan tortdi. Va bu erda ular tosh plitaga suyandilar. U erda yashirin er osti chiqish joyi bo'lishi kerak edi. Rhodopeia ta'kidladi:
  - Nega chiqishni qanday ochishni so'ramadingiz?
  Albert samimiy javob berdi:
  - Bunday bo'ronli sevgidan keyin miyalar tom ma'noda qaynab ketadi. Lekin qo'rqmang. Biror narsani bosish yoki biror narsani aylantirish kerakligi aniq. Keling, qidiramiz va topamiz!
  Va bola plitkalarni his qila boshladi ... Bu munosib vaqt talab qildi. Albert har bir yoriq va tushkunlikni sinchiklab tekshirdi. Va nihoyat, nimanidir qo'lga olishga muvaffaq bo'ldi.
  Garchi men allaqachon kuchli ovqatlanishni va ichishni xohlardim. Qiz Rodopiya ham og'ir xo'rsindi. U och edi. Ha, va tunda zindonda yalangoyoq oyoqlar siz tik turganingizda muzlay boshladi.
  Qiz esa isinish uchun sakrab turdi. Nihoyat, bola tutqichni topib, uch marta bosdi. Va kuchli marmar plita haydab ketdi. Va yorug'lik bolalarning ko'ziga tushdi.
  Tong allaqachon otayotgan edi.
  Ular sovuq va och edilar, xursandchilik bilan quyoshga chiqishdi. Endi siz baxtli bo'lishingiz mumkin. Vazifa bajarildi va Spartakga ...
  Bolalar esa yalang, pushti, yumaloq poshnalarini yaltiratib, imkon qadar tez yugurishdi. Qiz ortda qoldi, terminator bola esa yetakchilik qildi. Va nihoyat, u lagerga yugurdi.
  Spartak uni rinestone bilan kutib oldi va qo'shinni harakatga keltirishni buyurdi. Biz o'sha kechada hujum qilishga qaror qildik. Krassusning sakson mingdan ortiq jangchisi bor. Va, albatta, deyarli teng kuchlar bilan, Kapuani devorlarda bo'ron bosib bo'lmaydi. Va shuning uchun siz to'satdan zarba berishingiz mumkin.
  Albertdan ortda qolgan Rodopiya esa legionerlardan birining changaliga tushib qolishiga sal qoldi. Yolg'iz, oq sochli va juda chiroyli o'smir qizni ko'rib, vahshiy uning orqasidan yugurdi.
  Qizning yalangoyoq, yengil oyoqlari yetib olishga imkon bermasdi. Ammo uning jahli chiqdi. Va legioner tez yugurishdan bo'g'ila boshlaganida, Rodopiya igna chiqarib, bor kuchi bilan ortiga o'girildi.
  haromning bo"g"ziga qadab qo"ydi. Va juda aqlli ravishda to'g'ri karotid arteriyaga uriladi. Shunday qilib, bu qiz qanday qilib o'ldirishni ham bilardi.
  Spartak uni maqtadi. Va hatto Iskandar Zulqarnayn portreti tushirilgan oltin tanga ham taqdim etdi.
  Shundan so'ng qo'shin harakatni davom ettirdi.
  Dastlab, hamma narsa reja bo'yicha va soat kabi o'tdi. Dovonga birinchi bo"lib eng tajribali va kuchli jangchilar kirishdi. Ular Venera ma'badiga yo'l olishdi va ruhoniylarni nogironlik qilishdi. Keyin minglab qullar Capua tunida ko'chib ketishdi. Ammo o'sha paytda yigirma besh ming yangi askar Krassga yaqinlashdi. Har biri besh mingdan to'rt legion dengiz koloniyalaridan, beshinchisi esa shaharning o'zidan.
  Umuman olganda, bu Spartak armiyasiga etib borishga imkon berdi. To'g'ri, Kapuadagi rimliklar tunda hayratga tushishdi va ko'p minglab legionerlar qarshilik ko'rsata olmay, darhol o'ldirildi.
  Bu esa isyonchilarga tashabbusni qo"lga olish imkonini berdi. Lekin uni juda yomon kesish kerak edi. Albert bir vaqtning o'zida ikkita qilichni silkitib, boshlarini kesib tashladi. Rodopiya va ukasi Geta jangda engilroq qilichlardan foydalanganlar.
  Boshqa opa-singillar ham jang qilishdi, hatto Albertning onasi ham. U jismonan baquvvat ayol bo"lib, qullikdan foyda ko"rgan va go"zal qomatga ega bo"lgan.
  Albert, rimliklarni yo'q qilib, kuyladi:
  - Spartak buyuk jasur jangchi,
  U qullarni yovuz bo'yinturuqga qarshi ko'tardi ...
  Men orzular tugamasligiga ishonaman
  Va baxt lahzaning zarrasi bo'lmaydi!
  Shunday qilib, jasur bola va boshqa jangchilar va jangchilar shiddat bilan jang qilishdi. Va kesilgan jangchilar yiqilib tushadi. Kapuada Rim jangchilarining aksariyati birinchi soatda o'ldirilgan.
  Janglarning aksariyati yigirma besh ming yangi jangchilarda bo'lib o'tdi. Ammo "Spartak" ikkita qilich bilan ishonchli kurashib, kelgan son ustunlikdan foydalanib, ularni o'rab olishga muvaffaq bo'ldi.
  Va bu katta g'alaba edi.
  Albert jang qildi. Mana, bolaning yalang'och, yumaloq tovoni Rim generalining yana bir jag'ini sindirdi. Bu haqiqatan ham terminator bola. Va shuning uchun kesib oling va yo'q qiling.
  Va tobora ko'proq Rim askarlari halok bo'ldi va boshlari uchib ketdi. Va Spartak ikkita qilich va Kris bilan kesiladi. Va Krassus qo'rqoqlik bilan yana qochib ketadi.
  Va, albatta, bu katta bema'nilik. Qattiq jangda Rim armiyasi qisman halok bo'ldi va qisman qo'lga olindi. Yo'l-yo'riq juda qattiq edi, Kapuadan besh kishi qochib qutula olmadi.
  ming rimliklar. Ba'zi mahbuslar deyarli o'ttiz ming edi. Va ularning mazmuni muammoga aylandi.
  Nima bo'lganda ham, endi Spartakning qo'llari bo'shatilgan va siz Rimga bemalol borishingiz mumkin.
  Vladimir-Mixail, Gorbachev-Putin uyg'onib, yana qadam tashlay boshladi. Xususan, bolalar yozda yalangoyoq yurib, oyoq kiyimlarini tejashni buyurdi. Ayollar ham yalangoyoq yurishlari kerak.
  Erkaklar ham to'rttagacha xotin olish huquqiga ega edilar, bu juda yaxshi.
  Bunday islohotlarni amalga oshirgan Gorbachev-Putin uxlab qoldi;
  Albert yalang oyoqlaridagi kiprikdan uyg'ondi. Nazoratchi deyarli yalang'och bolani qo'pol ravishda turtib yubordi va baqirdi:
  - Tur, qul!
  Sobiq shahzoda xo"rsinib o"rnidan turdi. Uning tanasi quruq, ipsimon, terisi quyosh yonishidan deyarli qorayib ketgan edi. Uning allaqachon sarg'ish sochlari yonib ketgan va qordek oppoq edi.
  O"rnidan turib, qolgan cho"rilar bilan nonushta qilishga ketdi. Nonushta, albatta, juda kamtarona edi, sabzavotli pyuresi. Ayniqsa, cho'lda, ayniqsa, go'shtni pishirolmaysiz. Va yana bir oz suv.
  Qul bolalar ulushini tezda yutib yuborishdi. Va keyin ular arqonga yaqinlashib, qo'llarini bog'lashga ruxsat berishdi. Va keyin ularni yana ko'chaga haydab yuborishdi.
  To'g'ri, bu safar u allaqachon bozorga yaqin edi va u hech bo'lmaganda ba'zi o'zgarishlarni va'da qildi.
  Ko'chadagi odamlar yigitlarga qarashdi. Mahalliy yigitlar ham ko'p edi. Ular boshqacha edi: kaftanlarda, xalatlarda, yarim yalang'och, yalangoyoq va tuflida. Odatda odamlar boyroq
  issiqqa qaramay, poyabzal va hatto etiklarni afzal ko'rdi. Voyaga etgan erkaklar, hatto kambag'allardan ham, sandallarni afzal ko'rdilar, lekin boyliklariga qarab bolalar va ayollar.
  Kambag'al yalangoyoq, boyroq tuflilar. Biroq, hatto bechora ayollar ham yalang poshnalarini ko'z-ko'z qilishlariga qaramay, kombinezon va yuzlari yopiq edi. Ko'chalarda deyarli yalang'och yoki hatto butunlay yalang'och holda yurgan qullar ham bor edi .
  Bu yerda yosh qullarni dastlab bozordagi hammomga olib borishgan. Va ularni yana yuvdi. O"g"il bolalarning suzish mayolari va belbog"lari olib tashlandi. Va ularga chiroyli xizmatkor qizlar yuvishga yordam berishdi.
  Albert yigitning uyat va hayajonini, ayniqsa, uni ro'molcha bilan ishqalaganda his qildi. O"g"il bolalarning chang bosgan, qotib qolgan oyoqlari, ayniqsa, ehtiyotkorlik bilan yuvilgan. Shunday qilib, ular yuvinishdi
  og'iz va tishlaringizni yuving. Nam sochlar taralgan. Ba'zi juda shag'al o'g'il bolalarning sochlari kesilgan. Yalang'och qullarning ko'pligidan Albert kuchli hayajonni his qildi.
  Xuddi shunday, go'yo ular o'g'il bolalarning qanchalik hayajonlangan va asabiylashganini sezmagandek. Ular faqat savdolashish uchun mol tayyorlayotgan edilar va bu ularning burchi edi.
  Albertning erkalik mukammalligi uyg'onib, shishib ketdi. Va u juda uyaldi. Va uni qo'llari bilan qopladi. O'g'illarning ba'zilari ham tik turishdi.
  Ular shiddat bilan qimirladilar, yuzlari uyat va xijolatdan qip-qizil edi.
  Lekin savdolashish - savdolash... Qullarni arabcha sotadilar, ularni butunlay yalang"och holda o"rgataman. Shunday qilib, egasi barcha kamchiliklarni ko'radi. Va hech kim uyat haqida qayg'urmaydi. Avval uni qul qiling
  hayvon. Hayvon uyalishi mumkinmi? Va hayvonning kiyimi bormi? Shunday qilib, yalang'och bo'ling va hamma ko'rishi uchun boring.
  O'g'il bolalar ozg'in va ipli ko'rinardi.
  Nazariy jihatdan, savdo qilishdan oldin ularni semirib ketish yaxshiroq bo'lardi, ammo vaqt yo'q. hozir sotilishi kerak. Ayniqsa, quruq va oriq qul odatda yaxshi ovqatlangandan ko'ra qattiqroq bo'ladi.
  Albert va boshqa o'g'il bolalarni porlashi va mushaklari kuchliroq ko'rinishi uchun yog'langan. Keyin bozorga olib kelishdi.
  Kim oshdi savdosi bo'lib o'tdi. Shuningdek, ular ayollarni, juda go'zallarini, yosh qizlarni va hatto qizlarni ham sotdilar. Ular katta yoshli erkaklarni ham, yoshlarni ham, hatto keksalarni ham sotishdi. Faqat keksa ayollar
  ular uni sotmadilar - bu jirkanch.
  Yigitlar saf tortdilar va platformaga chiqishdi. Biz kichikroqlardan boshladik.
  Birinchi chiqqan bola sakkiz yoshda edi. U juda ozg"in, qovurg"alari bo"rtib chiqqan, boshi katta, bo"yni yupqadek tuyulardi.
  Jozibali namuna emas.
  Menejer dedi:
  - Bir dinor boshlang'ich bahosi...Kim ko'proq beradi...
  Soqolli erkaklar va burqa kiygan ayollar orasidan g'o'ng'irlashdi. Ko'rinishidan, bola ta'sirlanmagan. Ular tilla dinor bilan xayrlashishni xohlamadilar.
  Sallali, qorni katta odam dedi:
  - Men sizdan yigirma dinorga bolalarning butun partiyasini olaman, bizdan ko'p vaqt olmang!
  Savdogar yelka qisib javob berdi:
  - Bir bola bor, bir Yevropa davlatining shahzodasi. u alohida sotiladi. Qolganini esa o"ttiz dinorga beraman!
  Hashamatli salla kiygan savdogar baqirdi:
  - Yetar va yigirma. O'g'il bolalar konlarda va shaxtalarda ishlash uchun yaxshi. Ammo ular tezda o'sha erda bo'lishadi va o'zlari uchun to'g'ri to'lashga imkon bermaydilar.
  Savdogar tabassum bilan javob berdi:
  - Bir-ikkita o'g'il bolalar kelishgan, ularni uy ishlariga xizmatkor qilib sotib olsa bo'ladi. Va umuman olganda, savdolashish bo'lsin!
  Boshqa sotuvchi qo'llab-quvvatladi:
  -Ular butun partiyani olib qo'yishsin va biz sotib olish yoki olmaslik haqida qaror qabul qilamiz!
  Albertni ekran ortida yolg'iz qoldirdi, yalang'och, qora tanli bolalarni platformaga olib chiqishdi. Ulardan bir nechtasi haqiqatan ham munosib ko'rinardi. Va jonlanish bor edi.
  Boshqa bir savdogar xabar berdi:
  - Hammasiga yigirma besh dinor beraman!
  Birinchi savdogar baqirdi:
  - O'ttiz va bu oxirgi narx!
  Yana bir salla kiygan, yoqutli savdogar aytdi:
  - Unda o'ttiz bir dinor!
  Savdogar bolg'asini ko'tarib, qichqirdi:
  - O'ttiz bir dinor marta, o'ttiz bir dinor ikki, yaxshi, yana nima? O'ttiz bir dinor uch!
  . BOB? o'n to'rt.
  Yigitlarni uy egasi tomon haydashdi. Ular qoramol kabi sotilgan. Va bu qiyin harakat edi.
  Endi navbat Albertga keldi. Yalang oyoq va yalang"och bola kimoshdi savdosiga qo"yildi. Albert haqiqatan ham ozg"in bo"lsa-da, go"zal, ammo to"rli, bo"rttirma qomati va shirin, bolalarcha, go"zal yuziga ega edi. Odatda qovurg'alari ko'rinib tursa-da, u juda chiroyli bola. Sochlari oppoq, bir oz oltin va chiroyli tarzda kesilgan.
  Nazoratchi baqirdi:
  - Og'zingni och, bolam!
  Bola shahzoda ochdi...
  Nazoratchi xitob qildi:
  - Qarang, uning qanday oq, toza, kuchli tishlari bor. O'n besh dinor bilan savdolashishni boshlaymiz!
  Savdogarlardan biri baqirdi:
  - U toshni ko'tarsin!
  Albertni qullarning kuchini o'lchash uchun ishlatiladigan toshga olib borishdi. Bola zo'rg'a uni yerdan yirtib tashladi va ko'kragiga tashladi. Va ko'tarildi, surish bilan, oyoqlari bilan boshiga yordam berdi.
  Savdogar bosh irg"adi.
  Uning yoshi uchun yomon emas! Men senga o"n olti dinor beraman!
  Boshqa odam jilmayib qo'ydi va o'n etti!
  Unda undov bor edi - o'n sakkiz!
  Savdogar yana gapirdi:
  Yigirma!
  Pauza bo'ldi. Albert butunlay yalang'och turibdi va to'satdan o'zini kamsitilgan va uyalganini his qildi. Uyatdan hayajon paydo bo'ldi va erkak kamolot yuksala boshladi.
  Boy ro"mol kiygan bir ayol xirilladi:
  - Yigirma besh dinor!
  Kulgili hazillar eshitildi.
  U haqiqiy erkakni topdi!
  - Bu yangi o'yinchoq!
  Savdogar boshini qimirlatib, gapira boshladi:
  - Yigirma besh dinor marta, yigirma besh dinor ikki... Xo'sh, kim ko'proq.
  Oldin barcha qullarni sotib olgan savdogar xirilladi:
  - O'ttiz dinor!
  Qo"shni ajablanib so"radi:
  - Yigirmata o'g'il bola uchunmi?
  Savdogar bosh irg"adi.
  - Menimcha, bunga arziydi!
  Savdogar yig'lay boshladi:
  - O'ttiz dinor marta, o'ttiz dinor ikki...
  Ayol gapini bo'ldi va baqirdi:
  - O'ttiz besh dinor!
  Savdogar bosh irg"adi.
  - To'g'ri, bir marta o'ttiz besh dinor, ikki o'ttiz besh dinor...
  Savdogar yana gapirdi:
  - Qirq dinor!
  Savdogar bir marta qirq dinor, qirq dinor ikki....
  Boy ro"mol kiygan ayol xirilladi:
  - Qirq besh dinor!
  Savdogar qo'ng'iroq qildi:
  - Bir marta qirq besh dinor, qirq besh dinor ikki...
  Savdogar baqirdi:
  - Ellik dinor!
  Qo'shnisi ajablanib dedi:
  - O'g'il bolaga ellik dinormi? Bu pulga siz yaxshi qiz sotib olishingiz mumkin!
  Savdogar jilmayib qo'ydi.
  - Va u, xuddi qiz kabi yaxshi!
  Ayol baqirdi:
  - Oltmish dinor!
  Savdogar rozi bo'lmadi:
  - Yetmishta!
  - Sakson!
  - To'qson!
  Ayollar baqirdilar:
  - Yuz dinor!
  Dinor oltindan qilingan tanga, yuz dinor esa anchagina miqdor bo"lib, pauza bo"ldi.
  Savdogar bolg'asini ko'tarib, kuylay boshladi:
  - Yuz dinor marta! Yuz dinor ikki! Kim yuz dinordan ko'p pul bersa, uch ... Va bolg'a tushishidan oldin, birinchi savdogar xitob qildi:
  - Bir yuz o'n dinor!
  Tomoshabinlar hushtak chalishdi...
  Savdogar bolg'asini ko'tarib dedi:
  - Bir yuz o'n dinor marta, bir yuz o'n dinor ikki...
  Ayol qattiq gapirdi:
  - Bir yuz yigirma dinor!
  Yigitlarga yigirma dinor bergan birinchi savdogar kinoya bilan so"radi:
  - Kokerel uchun juda ko'p narsani xohlamaysizmi?
  Ayol qat'iy dedi:
  - Bu mening ishim! Va nega sizga eski dum kerak!
  Zumrad bilan bezatilgan sallali savdogar javob berdi:
  - Ko'proq bilib olasiz! Xo'sh, bir yuz o'ttiz dinor!
  Ayol bo'ysunmadi va qattiq baqirdi:
  - Bir yuz qirq!
  Savdogar g'o'ldiradi:
  - Bir yuz ellik!
  Ayol qat'iy dedi:
  - Ikki yuz dinor!
  Savdogar hushtak chaldi:
  - Ha, bunday pulga siz o'zingizga noyob go'zallik quli sotib olishingiz mumkin. Yoqimli bolaga qancha pul sarflayotganingizni bilib qolsa, eringiz Emirning jahli chiqadi deb o'ylamaysizmi!
  Ayol qattiq ta'kidladi:
  - Men amirga mansabini, boyligini olib keldim, otamdan qarzdorligini biladi! Lekin bu go'zal bola nima uchun kerak?
  Savdogar javoban to'ng'illadi:
  - Uch yuz dinor!
  Ayol tabassum bilan javob berdi:
  - To'rt yuz!
  Savdogar baqirdi:
  - Besh yuz!
  Ayol qattiq gapirdi:
  - Ming dinor!
  Savdogarlar va savdogarlar orasidan shovqin-suron o'tdi. Ulardan biri ta'kidladi:
  - Bola chiroyli, lekin nega bunchalik. Kamdan-kam hollarda, birinchi go'zallik ayollari shunchalik ko'p pul to'lashganda!
  Savdogar tasdiqladi:
  - Ming dinorga eringiz albatta terini terib tashlaydi!
  Amirning pardali xotini javob berdi:
  - Va sen bundan ham battar shahvatparast echki bo'lasan!
  Kuper baqirdi:
  - Ikki ming dinor!
  Ayol taslim bo'lmasdan javob berdi:
  - Uch ming!
  Savdogar hayqirdi:
  - To'rt ming!
  Ayol tashladi:
  - Besh ming!
  Savdogar o'pkasi bilan qichqirdi:
  - O'n ming dinor!
  Og'ir pauza bo'ldi ... Bir qulning narxi misli ko'rilmagan edi. Va savdogarlar olomonidan shovqin-suron ko'tarildi. O'g'il bola uchun juda ko'p pul to'lash juda ahmoqona tuyuldi
  taxminan o'n uch yoshda, garchi juda chiroyli va mushakli bo'lsa ham ...
  Bundan tashqari, Albertning erkaklik mukammalligi tushib ketdi. Ayol birdan yangi o'yinchog'idan hafsalasi pir bo'ldi va jim qoldi. Bu juda ko'p emasmi?
  Savdogar pauza davom etayotganini ko'rib, qo'lini ko'tardi va gapira boshladi:
  - O'n ming dinor bir marta, o'n ming dinor ikki, kim ko'proq beradi? O'n ming dinor - uchta! Ammo bolg'a urilishidan oldin bir ovoz eshitildi:
  - Yuz ming dinor!
  Hamma orqasiga qaradi. Zalga qora kiyingan va maxsus kostyum kiygan odam kirdi. Uning yuzi qora niqob bilan qoplangan edi.
  Savdogar indamay qotib qoldi, hayron bo'lib qotib qoldi.
  Qora chopon va niqobdagi odam tasdiqladi:
  - Yuz ming dinor!
  Savdogar rozi bo"lib bosh irg"adi.
  - Albatta ajoyib! Va ashula bilan boshladi: bir marta yuz ming dinor, ikki yuz ming dinor... Kim ko"proq beradi? Uch yuz ming dinor! Qora plash va niqob kiygan janobga sotilgan!
  Shu yerda savdogar aralashib dedi:
  Bu odam biz uchun noma'lum! Uning shunchalik katta miqdori bormi!
  Qora chopon va niqobli odam dedi:
  - Tuyalarda tilla qoplar bor! Shu bola uchun pul to'lash kifoya! Agar xohlasangiz, hisoblashingiz mumkin!
  Savdogar bosh irg"adi.
  - Sizdan! Siz uni xohlaganingizcha egalik qilishingiz mumkin! Qancha to'laganingizni hisobga olsam, men unga zanjirni tekinga taklif qila olaman!
  Qora xalatli odam bosh irg"adi.
  - Zanjir yigitga zarar qilmaydi! Ayni paytda, xursand bo'ling!
  Albert qichqirdi. Bo"yniga zanjirli yoqani mahkamlab, uchini yangi ustaga topshirdilar. Unda juda yomon va yomon narsa bor. Va bola bu yaxshi emasligini his qildi.
  Qora niqobli va plashli odam zanjirini tortib, baqirdi:
  - Xo'sh, yangi qulimni yuboring! Keling, umid va xarajatlarni oqlaysizmi, bilib olaylik.
  Albert uning orqasidan ergashdi. Uni tashqariga olib chiqishdi. Bu yerda, aslida, tuyalardan qop tilla tushirilgan. Albert o'yladi: nega ular uning uchun shunchalik aqldan ozgan pul to'lashdi?
  Agar o'n dinorga katta yoshli yaxshi erkak qul sotib olsa bo'ladi. Mana, yigirmata bola o"ttiz bir dinorga ketdi. Faqat ba'zida ajoyib go'zallikka ega ayollar uchun
  narxi ming dinordan oshdi.
  Ammo bitta qul yoki qul uchun - yuz ming to'lang! Bu aqlga sig'maydi! Axir, bunday miqdor hukmdorning butun xazinasi hisoblanadi. Albert filga zanjirband qilingan, uni yangi xo'jayini o'rnatgan.
  Va to'rt otliq hushyorlik bilan bolani kuzatib turdi. Va Albert yana yo'lda edi. Yalang"och, qotib qolgan tagliklari asfaltga shapaloq urdi. U yalang'och va oriq edi
  odamlar unga qarab kulishdi.
  O'g'il bola uchun qancha to'lash kerak? Bu yovvoyi sevgi bo'lishi mumkinmi?
  Albert yurdi va o'yladi. Nega savdogar buning uchun o"n ming dinor berishga tayyor edi? Karyerlarga jo'natish uchun emas. Va yotoq qulayligi uchun emas.
  Albatta, u Albertning kelib chiqishi haqida biror narsa biladi. U boy mamlakatning shahzodasi ekanligi. Balki savdogar Albertdan to'lov olishni kutgandir? Yoki o'z otang-podshohingizga sotasizmi?
  Ushbu versiya juda ishonchli ko'rinardi. Garchi to"lov olasizmi yoki yo"qmi, buni ko"rish kerak bo"lsa-da, o"n ming dinor - ming balog"atga yetgan qulning narxi - hozir to"lanishi kerak.
  Rabbiyning yo'llari aniq bo'lsin.
  Garchi bu Xudo bormi yoki yo'qmi... Albert yo'taldi. Xo'sh, yo'q, u tanani Shaytonga sotdi, demak, Xudo mavjud bo'lishi kerak! Yana qanday qilib? Agar soya bo'lsa
  yorug'lik bo'lishi kerak. Bir nechta yorug'lik bo'lsa, soya bo'lmasligi mumkin. Ammo soyada doimo yorug'lik bor.
  Albert chuqur nafas oldi. Men o'yladim va nega buning uchun yuz ming berishdi? Qanday bo'lmasin, osonlikcha o'ldirish uchun emas va bu ortiqcha. lekin to'satdan unga sodir bo'ldi
  o'limdan ham dahshatliroq narsa bormi? Va bu minus! To'satdan ular uni qiz sifatida ishlatmoqchimi?
  Albert og"ir xo"rsindi va qadamini tezlatdi. Ular shahar tashqarisiga chiqib, cho'l bo'ylab harakatlanishdi. Bola o'ziga yurdi va yanada quvnoqroq narsani tasavvur qilishga harakat qildi ...
  Har qanday kampaniya, urushlar, o'rta asr janglari.
  Bola Arslonyuragi Richardning vaqtini tasavvur qildi. U erda u allaqachon tushida jang qildi va hammani mag'lub etdi. Endi tasavvur qiling-a, buyruq qanday qilib u erda baxtsiz yahudiy qizni yoqishni xohlaydi
  Rivqo. U juda chiroyli va begunoh. U juda jozibali va iliqlikka ega. Ammo qizni soqchilar qurshab olgan holda olovga olib ketishdi. Uning qomati oqarib ketdi.
  Qiz sokin qadamlar bilan yurdi va uning go'zal chehrasi xotirjam bo'lib tuyuldi, garchi uning ko'zlarida qo'rquv va g'azab yonayotgani aniq.
  Undan barcha bezaklar va yorqin sharqona matolar olib tashlandi. Rivqoning boshi ochiq qoldi, faqat oq xalatning ikkita qora, ancha uzun o'rimi bor edi.
  Qizning kichkina oyoqlari yalang edi. Rivqoning axloqiy xorlikdan azob chekayotgani ayon edi: uning boy yahudiy ayoli tilanchi oddiy odamdek yalangoyoq yurishga majbur bo'ldi.
  Demak, bu jismonan. Kun bulutli bo'lib, havo ancha sovuq edi, qizning yalang oyoqlari yo'lning o'tkir toshlari va shag'allariga odatlanmagan edi. Rebekka qimirlay boshladi va
  ikkala oyog'ida oqsoqlanish. U, albatta, yalangoyoq yurishga odatlanmagan edi, ayniqsa yozda havo unchalik issiq bo'lmagan va ko'pincha bulutli bo'lgan Britaniyada. Va u bilan Falastinning qizi
  issiqroq va quruq iqlim.
  Ha, va erkaklar yalang'och, yumaloq, ozgina chang bosgan poshnalarni ko'rishlari va hatto yomon hazillar qilishlari haqoratli. Albatta, ular Rebekkadan barcha zargarlik buyumlarini echib tashlashdi va o'zlari xohlaganlari uchun emas, balki uning oyoq kiyimlarini echib olishdi.
  maxsus tahqirlash.
  Rohiblar uning tumorlari va talismanlari bo'lishi mumkinligidan qo'rqishdi, shayton hatto qiynoqlarda ham tavba qilishning oldini olish uchun o'z tarafdorlariga beradi.
  Va jodugarlikda gumon qilingan ayollarni qatl qilish uchun ularni yalangoyoq olib ketishgan. Shunday qilib, ular jinlarning kuchini kamaytirganga o'xshardi. Yer Xudoniki, yalang oyoq tegsa, jodugar
  Ilohiy energiya bilan zaryadlanadi va o'z kuchining bir qismini yo'qotadi. Har holda, yalangoyoq va eng qo'pol zig'irdan oq kiyingan Rebekka ta'sirli taassurot qoldirdi.
  Ko'p ayollar unga qaradi va u qanchalik go'zal ekanligiga hayron bo'lishdi, hatto kamtarona kiyimda ham o'zini o'zi portlatib yuborgan. Yalang oyoqlari naqadar nafis va nozik,
  chang yopishmaydigan, yo'llar. Va uning yalang'och qiz oyoqlarining tabiiy go'zalligi olmos zargarlik buyumlari bilan bezatilgan poyabzaldan ancha chiroyli.
  Bu erda Rebekka doimo oqsoqlanib, yalang'och, yumshoq oyoqlarini yiqitadi, o'tin va somon to'plamiga yaqinlashadi. Bu erda uni yoqish kerak. Va qatl qilishdan oldin ular ustunga bog'langan va zanjirlar bilan bog'langan.
  To"g"ri, mehribon qizning tanasiga zanjir yopishib qolsa, alam qiladi. Va bulutli havoda quyosh botganda salqin kunda harakatsiz turish qanchalik sovuq. Faqat quyosh bo'lganda
  faqat vaqti-vaqti bilan bulutlar orasidan qaraydi. Kaputdan tashqari, Rebekkaning tanasida hech narsa yo'q. Rohiba qizlar hamma narsani teriga olib tashlashdi va faqat odob uchun qalpoqcha berishdi.
  Shunday qilib, hali ham kishanlangan holda turish sovuq va zanjirdan kasal bo'lib, yalangoyoq oyoqlar shamoldan muzlaydi va tik turgan joyning tarangligidan og'riydi.
  Endi Rivqoning yagona umidi himoyachi. Templar ritsarlarining eng yaxshi jangchisi Brayan unga qarshi kurashishi kerak. Bu katta kuch va chidamlilik bilan ajralib turadi.
  Biroq, Ivenhoe uni egardan tushirishga muvaffaq bo'ldi. Ammo hozir u jiddiy jarohat olgan. Shuningdek, Richard Lionheart Briand bilan raqobatlasha oladi, lekin u yahudiy uchun kurasha olmaydi, aniqrog'i
  xohlamasa kerak - bu qirollik ishi emas.
  Shunday qilib, Brayan xotirjam va har kimni mag'lub eta olishiga ishonadi. Va keyin uning sevgisini rad etgan beadab qiz shunchaki yonib ketadi. Va jodugarning kulini soching. Keyin ular uxlashadi va
  uning marokash etiklari, marvaridlar bilan kashtalari va barcha iblis bezaklari bilan bezatilgan kiyimlar.
  Briyan Rebekaga qaraydi. U naqadar go'zal, shunday ustunga bog'langan, to'g'rirog'i zanjirlangan. Va bu qanchalik ta'sirli va o'ziga xos dramatik ko'rinadi.
  Va vaqt o'tadi. Qiz qotib qoladi va qotib qoladi. Uning zanjirlari shitirlaydi. Ko'rinib turibdiki, bu ayolning ustunga bog'langan holda turishi unga azob beradi. Qizning yalang oyoqlari sovuqdan qizarib ketdi.
  U qanchalik noqulay. Va u qanchalik qo'rqqan bo'lsa kerak ...
  Albatta, olov qiziydi va olov qizning dumaloq tovonini yirtqichlarcha yalaydi. Va go'yo qovurilgan qo'zichoq kabi shish kabobning hidi eshitiladi. Va bu juda og'riqli bo'ladi.
  Va qiz qichqiradi. Va olov ko'tariladi, balandroq va balandroq bo'ladi. U oq xalatini yoqib yuboradi va butun olomon uni butunlay yalang'och va zanjirlangan holda ko'radi.
  Va oq teri qabariq bo'ladi, qizil rangga aylanadi. Va keyin u sirpanishni boshlaydi. Va go'sht qovuriladi va qovurilgan idishdagi kabi shivirlaydi. Va bu shunchaki hayratlanarli darajada og'riydi.
  Rivqo esa chidab bo'lmas azobda faryod qiladi. Va endi uning suyaklaridan go'sht tushadi. Va suyaklar ochilib, qorayib ketadi. Va og'riq shokidan qiz hushini yo'qotadi va tinchlanadi. U abadiy tinch bo'ladi. Va uning ruhi yahudiylar uchun maxsus do'zaxga uchadi. Suvga cho'mmagan yahudiylar uchun do'zax bo'ladi. Qayerda qilmishlariga yarasha azoblanadilar.
  Va aftidan, Rivqo begunoh qalb sifatida u qadar qattiq jazolanmaydi. Ular uni kaltaklashadi, yalang'och, yumaloq to'pig'iga bir oz tayoq bilan urishadi. Va keyin zindonga tashlangan. Va Rebekka u erda qo'shiq aytadi
  va ularning yahudiy azizlarini ulug'lang. Vaqti-vaqti bilan uning oldiga qamoqxona iblislari kelib, yalang'och, nafis shakldagi to'pig'iga yana tayoq bilan urishadi. Chunki gunohkorlar olishlari kerak
  tovonlarda iloji boricha og'riqli.
  Va ular uni tayoq bilan urishadi, keyin esa jodugar kabi uni uchqun bilan qovuradilar. Ikki qovundek go'zal ko'kraklarini kuydirib.
  Ritsar Brayan tush ko'rdi. Va vaqt o'tdi ... va endi himoyachi kelishining so'nggi soati tugaydi.
  Ordenning buyuk ustasi ijroni boshlash uchun signal beradi.
  Bu yerda jallod chaqmoq tosh bilan uchqun uradi va selitraga botirilgan mash'alani yoqadi. Rivqo qo'rquvdan va shu bilan birga sarmoyadan yig'laydi. U shamolda shunchalik sovuq ediki, u shunchaki isinishni xohlaydi.
  Garchi olov bir lahzaga qizib ketishi, keyin esa kuyishi va yonishi, teri va teri va go'shti aniq bo'lsa-da.
  Olomon gumburlagancha, jallod allaqachon mash'alani somonga olib kela boshlagan edi. Olisda kichkina oq ot poyga ketayotgan edi, uning ustida kichik bir chavandoz bor edi.
  Ordenning buyuk ustasi qichqirdi:
  - Jallodni to'xtating!
  U tom ma'noda somondan bir dyuym qotib qoldi. Ser Brayan g'azablandi:
  - u kechikdi! Himoyachining kelishi uchun belgilangan muddat tugadi!
  Grossmeyster jahl bilan javob berdi:
  - Bola bilan urishishdan qo'rqasizmi?
  Grossmeysterning mulozimlari ma'qullab pichirladilar:
  - To'g'ri kurashing! Qo'rqoq nimadan qo'rqardi!
  Brayan jahl bilan dedi:
  - Men uni jahannamga aylantiraman!
  Templar dastlab yaralanganiga qaramay, u bilan jang qilmoqchi bo'lgan Ivenhoe deb o'yladi. Ammo bu jangchi sobiq jinoyatchi ser Brianadan ham kichikroq va pastroq edi.
  Ha, ot boshqacha edi. Va qurol ...
  Xo"sh... Brayanning yuragi yengil tortdi. O'n uch yoshli bu bola otlarini va Richard Arslonni chalg'itish musobaqasida g'olib chiqqani haqida mish-mishlar hali unga etib bormagan edi.
  Yurak va Ivanhoe. Ha, o'sha paytlarda pochta yo'q edi. Va mish-mishlarga ko'ra, agar turnirni qandaydir bola emas, balki haqiqiy gigant yutgan bo'lsa.
  Shunday qilib, ser Brayan xotirjam edi.
  Va ishonch bilan dedi:
  - Men taklifni qabul qilaman!
  Albert dubulg'asini yechib, hamma uning bolalarcha, kelishgan chehrasini, sariq sochlarini va ko'k ko'zlarini ko'rganida, ishonchi yanada ortdi.
  Ayollardan biri hatto baqirdi:
  - Bolaga rahm qil!
  Grossmeyster Alberdan so'radi:
  "Siz haqiqatan ham ulug'vor ser Briant bilan jang qilishni xohlaysizmi, bolam?"
  Yosh shahzoda ishonch bilan e'lon qildi:
  - Ha, va Rivqoni qutqaring!
  Grossmeyster shubha qildi:
  - Lekin ser Brayan bizning eng yaxshi ritsarimiz, sen esa endigina bolasan! Siz etarlicha kuchlimisiz?
  Albert qattiq javob berdi:
  - Tanashish mening qanday bolaligimni ko'rsatadi!
  Grossmeyster bog'langan yahudiyga yuzlandi:
  - Bu yigitni himoyachi sifatida tan olishga tayyormisiz?
  Rivqo nola bilan javob berdi:
  - Xohlaganingizni bering!
  Grossmeyster bosh irg'adi.
  - Mayli unda! Boshlang! Qaysi nayzalarni afzal ko'rasiz - to'mtoq yoki o'tkir!
  Ser Brayan qichqirdi:
  - Albatta, xuddi shunday o'tkir!
  Albert bosh chayqadi.
  - Ular o'tkir bo'lsin - agar hayot unga aziz bo'lmasa!
  Templar kulib yubordi.
  - Barcha o'smirlar kabi o'ziga ishongan! Keling, sizni otingizdan qanday yiqitishimni ko'raylik!
  Albert mantiqiy javob berdi:
  - Armiyaga minib, maqtanmang, lekin qo'shin bilan maqtan!
  Grossmeyster baqirdi:
  - Shoshilmoq! Zanjirlangan qiz muzlab qoldi!
  Ritsarlar jo'nab ketishdi. Templarning katta oti bor, qora ot, o'zi esa qora zirhda katta. Albertning qurol-yarog'i esa oynaga o'xshaydi, ot kichik, lekin juda tez va oq kabi
  qor. Yaxshilik va yomonlik, qora va oq o'rtasidagi duel kabi.
  Templar qattiq ta'kidladi:
  - Men uni o'ldirmoqchiman va shu bilan birga bolaga achinaman!
  Mana ular ajralishdi. Agar ser Brayan qanday jiddiy va xavfli raqib borligini bilganida, o'ziga bunchalik ishonmagan bo'lardi. Albert ham uning dushmani kuchli va kam ekanligini tushundi
  Arslon yurakli Richarddan ham pastroq. Ammo agar siz eng afsonaviy shohni mag'lub etgan bo'lsangiz, siz uchun templar nima?
  Ikkala jangchi ham gong ishorasi bilan bir-birlariga otildilar. Hatto bir uyum chang ham bor edi. Rivqo pichirladi:
  - Ey Buyuk Yahova, bolani qutqar!
  Albert qalqonga zarba berdi va nayzani o'ngga siljitdi va o'zi dushmanni visorga urib, korpusni egib harakatni tezlashtirdi. Bu ajoyib tarzda ushlab turilgan zarba
  Ivenhoe o'z vaqtini yomon emas, balki undan ham yaxshiroq o'tkazdi, kuchli, yosh tanasi bilan harakatni tezlashtirdi. Ser Brayan esa otdan qopdek uchib ketdi.
  Tomoshabinlar zavq bilan qichqirishdi, ayollar esa nafas olishdi. Hamma ordenning eng zo'r ritsarlari bolani tushiradi deb o'ylardi, lekin birdan shunday bo'lib qoldi...
  Ser Brayan yiqilib tushdi va o'rnidan turmoqchi bo'ldi, lekin uning zirhli tanasi yaxshi itoat qilmadi.
  Grossmeyster e'lon qildi:
  - Xudoning hukmi amalga oshdi! Yosh jangchi, ismingiz nima?
  Bola ta"zim qilib javob berdi:
  - Albert!
  Grossmeyster davom etdi:
  - Albert! U tartibning eng yaxshi jangchisini mag'lub etdi va jodugarlikda ayblangan Isoqning qizi yahudiy ayol Rivqoni qutqardi. Endi u ozod va eski kiyimlari va zargarlik buyumlari unga qaytadi!
  Yordamchi buyruq boshlig'ining qulog'iga pichirladi:
  "Balki biz uning mol-mulkini xazinaga olib qo'yamiz?"
  Grossmeyster baqirdi:
  - Ahmoq bo'lmang! Bu xiyonat! Qani, qizning zanjirlarini olib, ustunni yech!
  Jangchilar va jallodlar Rivqo kishanlangan zanjirlarni xursandchilik bilan yecha boshladilar! Musiqa yangradi. Odamlar, ayniqsa, ayollar xursand edi. Haqiqatan ham bu qanchalik yoqimli
  yahudiy qiz, uning najot topgani faqat quvonch keltiradi.
  Albert grossmeysterga ta'zim qilib dedi:
  - Adolat g'alaba qozondi!
  Grossmeyster rozi bo'ldi:
  - Mana bu Xudoning eng oliy hukmi! Va endi, ritsarim, ehtimol siz biz bilan ziyofat qilasiz! Va siz buyurtma xizmatiga kirishni xohlaysizmi?
  Albert yelka qisdi.
  "Men shahzodaman va shohligimga xizmat qilaman!" Bayramga kelsak... Kechirasiz, avvalo Rivqoni qo"riqlash ostida otasiga topshiraman. Va keyin u yana o'g'irlanishi mumkin. O'rmonlar to'la
  qaroqchilar va sarguzasht ritsarlari!
  Grossmeyster bosh irg'adi.
  - Omad! Lekin buyurtma xizmatiga aziz biling!
  Rivqoni yana kamerasiga olib ketishdi, u yerda unga eski kiyimlarini berishdi va taqinchoqlarni musodara qilishdi. Qiz, xursand bo'lib, uning yalang'och, chiseled oyoqlarini urdi, emas
  toshlarning o"tkirligini va qorong"i tushgan bo"lsa-da, sovuqni his qilish... Va quyosh ufq ortida g"oyib bo"ldi. Yalang'och, pushti, qizning qanday hayratlanarli darajada toza, yumaloq poshnalari miltilladi.
  U xotirjamlikni saqlashga qiynalib, sekingina qatl oldiga bordi. Va endi u quvnoq edi va tom ma'noda tebrandi. Va u yanada chiroyli ko'rindi. Uning yuzi endi oqarib ketgan edi,
  lekin hayajondan pushti rangga aylandi va ranglar va go'zallik qo'shdi. Va bu qiz endi o'ynoqi bolaga o'xshardi.
  Albert zavq bilan kuyladi:
  Kim g'alaba uchun kurashishga odatlangan,
  U biz bilan birga qo'shiq aytsin ...
  Kim quvnoq bo'lsa, u kuladi
  Kim izlasa, erishadi
  Kim izlasa, doim topadi!
  Rivqo hujraga yugurib kirdi. Rohibalar unga kiyinishga yordam berish uchun ergashdilar. Albert otdan tushdi. Unga yaxshi eskirgan sharob solingan qadah taklif qilindi.
  Tabiiy va shirin narsa, bu sharob juda yaxshi ta'mga ega.
  Albert uni zavq bilan ichdi va kuchini his qildi. U ajoyib va qiziqarli edi. Men har xil yutuqlarni xohlardim. Bola hatto kuyladi:
  - Har qanday tarzda jang qilishga odatlaning,
  Hech bo'lmaganda bir nechta shisha pastki qismini ko'rgan ...
  Ammo biz sevib qolmadik -
  Uzoq vaqt oldin! Uzoq vaqt oldin!
  Uzoq vaqt oldin!
  Rebeka qaytib keldi. U og'ir oqsoqlandi. Botinkalarda pastga tushgan oyoqlar noqulay. U yuziga ro'mol tashladi, endi uning go'zalligi yashirindi.
  Uning libosi chindan ham yorqin va juda ko'p zargarlik buyumlari bor. Rohiblar va rohibalar hech narsani o'g'irlamadilar. Va bu haqiqatan ham ajoyib ko'rinardi. Aniqrog'i, Albert
  Rivqo oq xalatda va yalangoyoq bo'lganida menga ko'proq yoqdi. Yalang oyoqlari bolaga yigitcha hayajonni berdi. Va shuning uchun ... U shunga o'xshash ko'p narsalarni ko'rdi
  zargarlik buyumlaridagi ayollar va bu meni yoqmadi.
  Albert kuyladi:
  - Bu yalangoyoq qiz haqida,
  Men eslay olmadim...
  Bu yulka toshlaridek tuyuldi,
  Ular nozik oyoqlarning terisini qiynashadi!
  Va bola kulib yubordi ... Rebekka unga ko'z qisib qo'ydi, ammo u sezilmas va parda orqali jiringladi:
  - Ritsarimga hamroh bo'lasizmi?
  Albert bosh chayqadi.
  - Ha, xonim!
  Rivqo qat'iy dedi:
  - Yo'lda jim bo'l! Men sukunatni eshitishni xohlayman! Va tabiatdan zavqlaning!
  Albert mantiqan ta'kidladi:
  - Sukunat oltin, faqat ajratib olish qulayligi tufayli u namunada notiqlik misidan past darajaga tushdi!
  Rebeka qichqirdi:
  - Baribir jim bo'l! Va meni otamning oldiga olib boring.
  O"g"il va qiz otga minib ketishdi. Rebekka egarga chaqqon o'tirdi va sekin harakat qildi. Bola jim qoldi, lekin o"zini zo"rg"a tutdi. U haqiqatan ham u bilan gaplashmoqchi edi
  va ko'p savollar bering. Lekin men og'zimni yopishim kerak edi.
  O'g'il shahzoda hamon eshitilib dedi:
  - Sukunat oltin, so'z kumush, so'z misrlik, so'kinish esa qo'rg'oshin yomg'iriga aylanadi!
  . BOB? o'n besh.
  Mixail-Vladimir Putin-Gorbachyov yana stalinizmga qaytishni boshladi.
  Armiyada xizmat qilish muddati uch yilgacha oshirildi. Harbiy unvonlar joriy qilingan va ishlab chiqarishda.
  Aytgancha, unga Trotskiyning ishchi armiyalari g'oyasi yoqdi. Kechiktirilganlik, ko"chada mast holda ko"rinish, jamoat joylarida chekish uchun jinoiy javobgarlik yanada kuchaytirildi.
  Bundan tashqari, ular odamlarni sigaret qoldig'i, selofan va qog'oz paketlar uchun ekishni boshladilar.
  Keyinchalik ortiqcha vazn bilan kurashish dasturi ilgari surildi.
  Shundan keyin Mixail-Vladimir Gorbachev-Putin uxlab qoldi;
  Shahzoda Albertning xayollari uzilib qoldi. U cho'l vohasi yaqinida edi. Kech bo'lgan va qorong'i tushdi. Karvon to"xtadi.
  Albertni yechib, yeb-ichishga olib ketishdi. Bola suvni zavq bilan ichdi. Kechki ovqatga unga bo'tqa va quritilgan mevalar berildi.
  Albert ovqatlandi. Qum ustiga yotish uchun unga adyol berishdi. Yo'ldan charchagan bola esa uni olib uxlab qoldi. Ayni paytda odam
  qora niqob kiyib, maxsus sehrli kristallni chiqarib, unga qaradi. U endi bolaning o'ziga xos orzularini kuzatishga muvaffaq bo'ldi. Pul haqida nima deyish mumkin? Bu
  soxta oltin. Hozirda oltin tangalar yengillasha boshlaydi va muzdek eriy boshlaydi. Va noyob bola sehrgarga juda foydali bo'lishi mumkin.
  Albert yana Spartak armiyasida ekanligini orzu qiladi. Krassus endi butunlay mag'lub bo'ldi va qullarning Rimga hujum qilishiga hech narsa to'sqinlik qilmaydi. Bu foyda olishdan oldin amalga oshirilishi kerak
  Lokum va Pompey. Ularning har birida yuz mingdan askar bor. G'alabalardan so'ng, Spartak qullar, gladiatorlar va kambag'allarning katta to'ldirilishiga ega. Hatto ko'p shaharlar
  qo'zg'olonchilar rahbariga qo'shin yuborila boshlandi. Va bu jiddiy.
  Albert yana Eutibida bilan. Kuchli mushak bolasi va nafis yunon go'zalligi. Oq otlarga yonma-yon minib yurishadi. Spartak armiyasi bor
  allaqachon bir yuz ellik mingdan ortiq jangchilar. Ammo ularning ko'plari yangi boshlanuvchilardir. Garchi qo'lga kiritilgan kuboklar tufayli qurollar etarli. Ammo armiya juda xom.
  Ko'p o'smir qullar yalangoyoq bilan urishadi. Odatda, soqolsiz yoshlarga issiq mavsumda hatto sandal ham berilmaydi.
  Eudibida ta'kidladi:
  - Rim yaxshi mustahkamlangan, ayniqsa Kapitoliy. Va uni yuz mingga yaqin jangchilar himoya qiladi. To"g"ri, ularning ba"zilari militsiya xodimlaridir. Uni olish oson bo'lmaydi!
  Albert mantiqan ta'kidladi:
  - Rim aholisining salmoqli qismi qullardir. Ular qo'zg'olonga ko'tarilishi mumkin!
  Eutydis bunga rozi bo'ldi:
  - Albatta qila olasiz! Lekin kimdir buni tashkil qilishi kerak!
  Albert taklif qildi:
  - Men buni bajara olaman! Ular allaqachon Kapuada qilganidek!
  Yunon ayol va sobiq qul bosh irg'adi.
  - Bu juda mumkin ... Shunday qilib, xuddi shunday harakat qiling!
  Bola bosh chayqadi va tasdiqladi:
  - Opam Rodopiya bilan Rimga kiramiz, keyin ko'ramiz!
  Spartak armiyasi tez sur'atlar bilan o'sib bordi. Va yo'lda chaqiriluvchilarni tayyorlash edi. Rhodopeia o'z cho'rilarining butun legionini to'pladi. Ularga birinchi bo'lib kamondan otishni o'rgatishgan va
  engil o'qlarni otish. Va, albatta, bu yaxshi fikr edi. Legion qul yigitlar ham bor edi. Garchi odatda Spartak bolalarni olmaslikka harakat qildi. Ammo yosh qullar juda ko'p va ular bir joyga biriktirilishi kerak. Xuddi qul ayollar erkaklarnikidan ham ko'p. Ko'pgina qullar urushning yaqin orada tugashiga ishonishdi. Va hamma Spartak armiyasiga keldi
  minglab qullar, kambag'allar, ittifoqchilar. Shu jumladan bolali ayollar. Va armiya tez o'sdi. Ba'zi to'ldirishlar o'sha shaharlarning bepul odamlari tomonidan berildi
  Despotik Rim hukmronligi ostida yashashni istamagan Italiya. Va jangchilar jangovar tajriba va qurollari bilan kelishadi. Va shuni aytishim kerakki, bu juda zo'r.
  Ammo armiyada o"g"il-qizlar, qizlar ko"p. Qul ayollar ilgari bunday yopishmasdi, lekin hozir ular o'n minglab Spartakga yugurishadi. Odatda ular yalangoyoq, yirtilgan tunikalarda, ba'zilari deyarli butunlay yalang'och, ba'zilari belbog'larda. Va butunlay yalang'och, ayniqsa Afrikadan kelgan qullar ham bor. Mana, podalar.
  Eutibida ham qizlarni o'rgatish uchun bordi.
  Albert Rodopiya bilan uchrashdi. Va u sayohatchi rassomlar niqobi ostida u bilan Rimga kelishni taklif qildi.
  Qiz ta'kidladi:
  - Xavf juda katta! Rimda soqchilarning hushyorligi yuqori!
  Albert bosh chayqadi.
  - Albatta! Ammo shahar yuz ming jangchiga ega haqiqiy qal'adir va uni egallash unchalik oson emas. Lekin shahar ichidagi qullar bizga yordam berishsa...
  Rhodopeia ta'kidladi:
  - Balki bu yaxshi fikrdir. Lekin sizning mo'ylovingiz ham yo'q edi. Qullar bolalarga quloq solmasligi mumkin! Bundan tashqari, Spartak haqiqiyroq narsani o'ylab topishi mumkin!
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Men Spartak dahosiga ishonaman, lekin o'zim dushmanga qarshi kurashmoqchiman! Va o'z zukkoligingiz bilan g'alaba qozoning!
  Rodopiya tabassum bilan uning shunday oq tishlari borligini payqadi:
  - Bilasizmi, skaut qilishning zarari yo'q! Keling, Rim istehkomlarini ko'rib chiqamiz va ular qayerda eng zaif ekanligini topamiz ...
  Bola shahzoda bosh irg"adi.
  - Bu yaxshi fikr!
  Bolalar Abadiy shahar tomon harakatlanishdi. Biroq, to'qnashuv bo'ldi. Ikki legion Afrikadan Rim tomon yurishdi. Bular o"n ikki ming piyoda askar va uch ming otliqdir.
  Ularning qo'mondoni prokonsul Viskunt, albatta, Spartak bilan jang qilishni istamadi va Rimni chetlab o'tgan qo'zg'olonchilar qo'shinini chetlab o'tishga harakat qildi.
  Ammo skautlar oldinda yarim yalang'och qizlar legioni borligini xabar qilishdi. Undan ayol tanasiga och qolgan legionerlarning ko'zlari o't oldi. Va Viskunt qullarni qo'lga olish uchun buyruq berdi, ehtimol o'zi ular bilan dam olishni xohlaydi.
  Ammo "Spartak" yaxshi aqlga ega. O'g'il bolalar tez ponilarda, maskarad qilib, Rimga boradigan barcha yo'llarni qidiradilar. Va, albatta, Viskunt qo'shinlari buni payqashdi. Va qachon
  Rimliklar qizlarga burnini tiqmoqchi bo'ldilar, chunki ularning oldida yuz mingdan kam bo'lmagan qullar bor edi. va birinchi daqiqalarda rimliklarni o'rab olishdi.
  Va jang davom etdi.
  Unda Albert va Rodopiya ishtirok etdi. Bola bir juft qilich ko'tarib, Rim yuzboshining boshini kesib:
  - Bizni Ozodlik ulug'vorligi kutmoqda!
  Rodopiya rimlikni yalang, dumaloq tovonini iyagiga siljitdi va uni yiqitdi va qichqirdi:
  - Xalq xudolariga shon-sharaflar!
  Yigit va qiz astoydil ajralishdi. Va ularning qilichlari vertolyotning pichoqlaridek miltilladi. Ular juda jangovar va tajovuzkor juftlikdir.
  Albert rimlik legionerning boshini kesib, chiyilladi:
  - Spartak uchun!
  Rodopiya ham Rimning boshini kesib, ta'kidladi:
  - Xudoni oddiy odamdan yasash kerak emas! Spartak ham biznikiga o'xshaydi!
  O'g'il shahzoda yana bir legionerni kesib, baqirdi:
  - Unda biz uchun!
  Qiz raqiblarini yorib, kulib yubordi:
  - Bu biz uchun mumkin!
  Spartak armiyasining son jihatdan ustunligi juda katta edi. Spartakning o'zi ikkita qilichni silkitib, jangga kirdi. Lekin to'g'ri kesishga ulgurmadi. Rimliklar yo'q qilindi, bir necha ming
  omon qolgan legionerlar tiz cho'kib, taslim bo'lishdi. Shunday qilib, umuman qiziqarli, ammo yon jang bilan yakunlandi. To'g'ri, qo'shimcha o'n besh ming legioner Rim himoyasini kuchaytirishi mumkin edi.
  Shunday qilib, hamma narsa reja bo'yicha o'tdi. Albert ham, Rodopiya ham abadiy yilga o'tdilar. Albert ilgari hech qachon Qadimgi Rimni ko'rmagan va u ko'rishni xohlardi
  antik davrning asosiy shahri. O'g'il va qiz o'zlari bilan aktyorlarning oddiy buyumlarini va oq pudelni olib ketishdi. Ikkinchisi haqiqiy sirk iti edi va u qandaydir fokuslar qilishni bilardi.
  Yigit va qiz yalang oyoqlari bilan toshlarni urib, kuylashdi:
  - Faqat kurashda baxt topiladi,
  Spartak oldinga qadam tashlaydi!
  Spartak oldinga qadam tashlaydi!
  Yigit va qiz Rimga yaqinlashmoqda. Unda qanday baland devorlar va minoralar borligini, qaysi katapultlar o'rnatilganligini ko'rishingiz mumkin. Bunday shaharni egallash oson emas.
  Biroq, bolalar harakatlanmoqda. Va ular hatto kuylashadi:
  - Ammo yurak va tomirlarning pulsatsiyasi,
  Farzandlarimiz onalarining ko'z yoshlari...
  ular aytadilar - biz o'zgarishni xohlaymiz -
  Qul zanjirlarining bo'yinturug'ini tashlang!
  
  Yerning o'g'li javoban yo'q deydi,
  Men hech qachon qul bo'lmayman ...
  Ozodlik tong otishiga ishonaman -
  Shamol yangi yarani yangilaydi!
  
  Jangda muqaddas erkinlik uchun,
  Buyuk Spartakning o'zi chaqiradi ...
  Erta soatlarda jasur ritsar o'rnidan tur,
  Haqiqat quyoshi porlasin!
  Kirish joyi qo"riqchilar bilan to"la. Qurolli legionerlar esa bolalarga shubha bilan qarashadi. Albert juda muskulli va sershovqindan ko'ra ko'proq jangchiga o'xshaydi.
  Katta legioner Alberdan so'radi:
  -Bolam sen kimsan?
  Bola shahzoda tabassum bilan javob berdi:
  - Men gimnastikachi va akrobatman!
  Qo'riqchi boshlig'i buyurdi:
  - Qo'lingizda yuring!
  Albert boshi ustida turib yugurdi. Tovonlari chang bosgan, yalang, qoraygan oyoqlari quyoshda chaqnadi.
  Bolaning o'zi qoraygan va juda chiroyli edi. Qo"riqchilar boshlig"i bosh irg"adi.
  - Ha, yaxshisan! Men ham senga o"xshagan qulim bo"lishini istardim!
  Albert oppoq tishlari bilan tabassum bilan javob berdi:
  - Men bo'shman!
  Qo'riqchi boshlig'i unga shubha bilan qaradi va ming'irladi:
  - Buni isbotla! Siz kimning shaxsiyatisiz?
  Albert qo'zg'olonchi qullar tomonidan tortib olingan kuboklar orasidan bir hujjat bo'lgan papirus parchasini tashladi.
  Qo'riqchi boshlig'i qaradi va dedi:
  - Shunday bo'lsa-da, sizni hibsga olishim, hatto qiynoqqa solishim ham mumkin. Tushunyapsizmi?
  Albert xo"rsinib bosh irg"adi.
  - Sizda kuch bor!
  Katta legioner bosh irg"adi.
  - Demak... Ularni qamab, jallodni taklif qiling.
  Rhodopeia pichirladi:
  -Men esa nimaga?
  Qo'riqchi boshlig'i aytdi:
  - Sizlar Spartakning josuslarisiz! Men buni his qila olaman. Bundan tashqari, Spartakning o'ng qo'li juda kuchli, epchil va sochli. Men sizni shunday deb o'ylamayman. Legioner qayd etdi:
  - To'g'ri! Biz bir bola katta bo'lgan jangchilargacha jang qilganini eshitganmiz. Shaxsan u razvedkaga borgan bo'lishi mumkin!
  Katta legioner bosh irg"adi.
  - Ularni oling!
  Albert sarosimaga tushdi. U bunchalik tez gumon qilinishini kutmagandi. Shu bilan birga, u o'zini tashlamoqchi emas edi. Rhodopeia ham qarshilik ko'rsatmadi. Yigitlar qo'lga olindi.
  Va ular Albertning qo'llarini shunchalik bog'lashdiki, ular tirsaklarini birlashtirdilar. Bola og'riqdan ingrab yubordi, lekin yelkalari burishgan bo'lsa ham, iniltini ushlab turdi. Rodopiya uchun ham xuddi shunday qilishdi.
  Qiz chidab bo'lmas og'riqdan ingrab yubordi. Ammo keyin u lablarini bir-biriga bosdi. Ha, og'riyapti. Va ularni podvalga olib ketishdi. Rimliklar ularni darhol qiynashga qaror qilishdi. Bu masalani cheksiz muddatga qoldirmaslik.
  Va qiynoqlar qabrlari to'g'ridan-to'g'ri qal'a devorida joylashgan edi.
  Albert Qadimgi Rimni hech qachon ko'rmaganidan g'azablandi. Biroq, u buni ko'rishi mumkin. Vahimaga tushma. Bola pastga tushib, bir tekis nafas olishga harakat qildi.
  Hammasi hali yo'qolgan emas. Balki qiynoqlardan omon qolsa, qo"yib yuborishar. To'g'ri, Rodopiyaga achinaman. Qizni ham qiynashadimi? Garchi rimliklar, albatta, shafqatsizlar.
  Ularni issiq to'plangan xonaga olib borishdi. Kaminlar yonardi, yonayotgan go'shtning hidi sezildi. Devorlarga ko'plab qiynoq asboblari osilgan.
  Qiynoqlar uchun butun arsenal. Yangi shafqatsiz qiynoqlar tayyorlanayotgan edi.
  Bolalar markazga olib ketildi. Jallod ularga kulimsirab qaradi. Oq ko'ylak kiygan ikki kotib bola bosh irg'ab, e'tirof yozish uchun g'oz qalamchalarini tayyorladi.
  Jallod Albertga qaradi va soqchidan so'radi:
  - Bu skautmi?
  Legioner bosh irg'adi.
  - Ha, ular ikkita skautni tutishdi!
  Jallod bosh irg"adi.
  Keling, boladan boshlaylik! U aqldan ozganga o'xshaydi!
  Legioner shunday dedi:
  - Beg'uborlikdan ayriling!
  Jallod yordamchilariga buyurdi:
  - Jin bo'lsin!
  Albert arqon ostiga ilindi va tokchaga sudraldi. Ushbu qiynoq vositasi juda samarali va keng tarqalgan edi. Birinchidan, bola katta bo'ldi.
  Albert qo'llarining bo'g'imlari og'riq bilan burilib ketganini his qildi. U egilib tusha boshladi. Ammo jallodlar uni tortib olishdi. Va do'zax og'rig'i Albertning buralgan bo'g'imlarini teshdi.
  Bola beixtiyor baqirib yubordi, lekin tishlarini tishladi. Qo'llar elkalariga o'girilib, yuqoriga ko'tarildi. Bolaning yalang oyoqlari poldan chiqib ketdi.
  jallod buyurdi:
  - Va endi beshta qamchi yarmida!
  Qizil xalat kiygan qiynoqchi to"qilgan tayoqlar siyayotgan chelakdan qamchi oldi. Birinchidan, u havoda qo'l silkitdi. Keyin u Albertning beliga zarba berdi.
  elka va qo'llardagi og'riq bilan solishtirganda, unchalik qo'rqinchli emas. Teri biroz shishgan. Jallod ikkinchi marta biroz qattiqroq urdi. Ammo teri yorilib ketmasligi uchun. Keyin yana bosing.
  Rodopiya qichqirdi:
  - Uni urmang!
  Katta jallod so'radi:
  - O'zingizni skaut sifatida taniysizmi?
  Qiz bosh chayqadi, yo'q!
  Bosh jallod bosh irg"adi.
  - Va javon sizni kutmoqda!
  Endi bolani shiftga ko'taring va uni yaxshilab silkiting!
  Arqon qattiqroq tortildi. Albert ko'tara boshladi. Bola og'riq kuchayganini his qildi. Yerto"ladagi shift baland va piyozday yumaloq edi. G'ishtlar edi
  yashil va qizil, biroz yorilib ketgan. Bir tirqish Albertga nimanidir eslatdi, lekin bola aniq nima ekanligini eslay olmadi. Va bu erda u tepada.
  Va qotib qoldi. Jallodlar kichrayib, unchalik qo'rqinchli emas. Keyin arqon qo'yib yuborildi. U pastga uchib ketdi. Albert ichida nimadir singandek his qildi. Va bu erda qulab tushdi.
  Va polda qotib qoldi. Albertning butun vujudi, ayniqsa, qo"llari va yelkalari shu qadar og"riqli ediki, u baqirib yubordi. Jallodlar kulib yuborishdi. Dahshatli og'riqdan hatto bolaning ko'zlari qorayib ketdi.
  Katta jallod yomon tabassum bilan so'radi:
  - Xo'sh, endi gaplashasizmi?
  Albert baqirdi:
  - O'zingni yop, harom!
  Katta jallod qichqirdi:
  - To'liq quvvat bilan o'n darra!
  Bu safar qiynoqchi Albertni bor kuchi bilan urdi. Bolaning belidagi teri yorilib, qon oqib chiqdi. Albert g'ayriinsoniy iroda bilan qichqirig'ini ushlab turdi va og'ir nafas oldi.
  Jallod kaltaklashni tugatdi va kattaroq qiynoqchiga qaradi.
  U buyurdi:
  - Oyoqlar blokda!
  Jallodlar shu zahotiyoq bolaning yalang oyoqlarini olib, emandan yasalgan armaturaga o"rnatdilar. Keyin katta jallod buyurdi:
  - Og'irliklarni osib qo'ying!
  Jallodlar zavq bilan ilgaklarga pud og'irliklarini osib qo'yishdi. Ular buni tezda qilishdi. Albert yana yelkalari va qo'llaridagi kuchli og'riq kuchayganini his qildi. Bola ingrab yubordi.
  Katta jallod tabassum bilan so'radi:
  - Gapirasizmi, skaut ekanligingizni tan olasizmi yoki yana qiynoqlarga duchor bo'lasizmi?
  Albert baqirdi:
  - la'nat bo'lsin!
  Bosh qiynoqchi buyurdi:
  - Tovonlarini moylang! Keling, bola uchun mangalni sinab ko'raylik!
  Jallodning yordamchilaridan biri zaytun moyi solingan idishni olib chiqdi. Qiynoqchilar esa bolaning yalang, qotib qolgan oyoqlarini sura boshladilar.
  Bosh qiynoqchi shunday dedi:
  - Va nega qiz bu erda turibdi! Keling, uni stulga qo'yamiz va mangal ham tayyorlaymiz!
  Jallodlardan biri so'radi:
  - Balki, va u tokchada?
  Katta jallod e'tiroz bildirdi:
  - Qiz mo'rtroq, uni mayib qilish mumkin! Uning tovonlari ostidagi olovni ham kichikroq qiling! Aybdormi yoki yo'qmi, qiynoqqa solib o'ldirish uchun hali bilmaymiz!
  Rhodopeia stulga qo'yildi va qattiq bog'landi. Keyin oyoqlarini ko'tarib, tagiga zaytun moyi sura boshladilar.
  Mana, Albert moylashni tugatdi. Va ular olov aylanayotgan mangal olib kelishdi. Bolaning qo'pol, kaltaklangan oyoqlari og'riqni darhol his qilmadi. Lekin yonib ketdi.
  Qizning tagini moylab bo"lgach, uning yalang, dumaloq poshnalari ostiga kichikroq mangal qo"yishdi. Va u juda zaif edi. Bolalarning yalang, qotib qolgan, moylangan oyoqlarini qovura boshladilar.
  Qiynoqlar uzoq va og'riqli edi. Albert kuchli og'riqdan xayolini olib tashlash uchun boshqa narsani o'ylashga urindi. Masalan, u Spartak bilan birga rimliklarga qarshi kurashadi.
  Shiddatli kurash ketmoqda. Bola, har doimgidek, ikkita qilich bilan. Tegirmonni boshqaradi. Va soqolsiz va qo'pol yuzli Rimning boshi kesilgan tushadi. Keyin bola zaryad oladi
  yalang tovoni bilan yuzboshining iyagiga. Va u tushadi. Va keyin rimliklar kesib, yana yiqilishdi. Mana Eutibida, uning qo'lida kamon bor. Yunon qizi esa rimliklardan ruxsat beradi
  strelka. Va dushmanga zarba beradi. U o'ladi.
  Va Eutibida kuylaydi:
  - U bandalarga ozodlik nurini ko'rsatdi,
  Va zanjir ularga yordam berganini so'rang ...
  Axir, inson qulligi uyat,
  Va Xudoning muqaddas qoyasi emas!
  Bu juda jangovar va juda zo'r qiz. Qul, lekin uning erkinligini sotib olgan va tarixda mashhur bo'lgan. Va endi Spartak armiyasi uchun kurash.
  Va bu erda Rodopiya juda qattiq kurashmoqda ...
  Va u ham zaiflik va shafqatsiz dushmanlarni uradi.
  Albert esa qilichlar bilan kapalak ziyofatini o'tkazadi. Va kesilgan boshlar legionerlarning yelkasidan tushadi. Va keyin shoxli dubulg'adagi biri uchadi va boshqa jangchilarning ko'zlarini teshadi. Va tom ma'noda
  ularni o'ldiradi.
  Shunda bola Rodopiyaning og'riqdan yig'laganini eshitdi. Ko'rinib turibdiki, shunga qaramay, uning yalang'och, yumaloq poshnalari yaxshilab kuygan.
  Albert o'pkasi bilan qichqirdi:
  - Jur'at qilmang! Tishlaringni g'ijirla va jim bo'l! Dushmanlaringizga xursandchilik uchun sabab bermang!
  Rhodopeia tishlarini g'ijirlatib, og'ir nafas oldi. Ha, u un bermaydi.
  Bu orada Albert yana jangni tasavvur qildi. U o'g'il, lekin kuchli bola. Va har qanday qiynoqlarga bardosh beradi. Ammo erkinlikni buzish shunday kesiladi.
  va hech kim uni to'xtata olmaydi yoki uni mag'lub etmaydi ...
  Albert uning ichida tomirlar o'ynayotganini va energiya oqimini his qiladi. Qul bola hack, katta ishtiyoq bilan. Endi esa teshilgan legionerlar yana yiqilayapti. Bola yalang oyog'i bilan rimning kesilgan boshini tashlab, chiyilladi:
  - Spartak davriga shon-sharaflar!
  Bu juda urushqoq bola. Uning zarbalari tobora ko'proq hujum qilayotgan rimliklarning va butun bir olomonning boshini urib yubordi. Ammo agar u rimliklar bo'lsa.
  Va bu erda og'ir ballista keladi. Yonuvchan aralashmaning butun bir barreli portlaydi va legionerlarning ustiga tushadi. va ular shafqatsizlarcha yonadilar.
  Albert kuylaydi:
  - Lekin ajablanarli joyi yo'q
  Mening qarindosh shaytonim!
  Haqiqatan ham, Albertning yonida jingalak sochli go'zal Shayton qiz paydo bo'ldi. U Albertga qaradi va kulib so'raydi:
  - Xo'sh, tanangiz qanday?
  Shahzoda yigit quvnoq tabassum bilan javob beradi:
  - Ruh gunoh qildi, lekin tana javobgar!
  Shayton qiz taklif qildi:
  - Balki siz tokchada qiynalgandan ko'ra qiziqarliroq narsani xohlaysizmi?
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Ha, albatta xohlayman! Masalan, jallodning boshini kesib tashlang!
  Shayton qiz dedi:
  - Xo'sh, men sizga hali bu zavqni bera olmayman! Lekin agar xohlasangiz, qila olasiz... Qidiruvni davom ettiring!
  Bola shahzoda bosh irg"adi.
  - Xo'sh, buning uchun rahmat!
  Chiroyli qiz aytdi:
  - Nonga shukr yoymasligingiz rost! Biroq, siz yaxshi ish qildingiz va o'zingizni jasorat bilan tuting!
  Va do'zaxdan kelgan go'zallik g'oyib bo'ldi.
  Bosh qiynoqchi qum soatiga qaradi va dedi:
  - Vaqt tugadi! Rim qonuni bolalar uchun qiynoqlar muddatini cheklaydi! Ular tan olishmagani uchun, bugun u bilan kifoya qiladi!
  Qo"riqchi bosh irg"adi.
  - Ha! Bizda ularga nisbatan faqat shubha bor, shuning uchun ularni qo'yib yuborishi mumkinmi?
  Katta jallod yelka qisdi.
  - Albatta, siz sudyaga murojaat qilishingiz mumkin, lekin ... Nima uchun bolalar tufayli band odamni chalg'itish kerak! Ularni ozod qiling!
  Birinchidan, mangallar Albert va Rodopiyaning yalang oyoqlari ostidan olib tashlandi. Keyin qizning bog'ichini yechishdi va Albertni blokdan olib tashlashdi. Keyin uni tokchadan tushirishdi. Va ular ilgakni olib tashlashdi. Bolalarning qo'llari edi
  orqada va tirsaklarda bog'langan.
  Ularni xonadan olib chiqishdi. O"g"il bolalarning oyoqlari unchalik shikastlanmagan. Og'riq kuchli bo'lsa-da, mangallardan faqat kichik pufakchalar. Zaytun moyi taglikning terisini haddan tashqari kuyishdan saqladi.
  To'g'ri, Albertning orqa qismi juda kesilgan edi.
  Bolalar devorning ichki qismidan tashqariga olib ketildi va oxirida legioner qo'llarini orqasiga bog'laydigan arqonlarni kesib tashladi. Albert erkinlik va qaytib kelgan ligamentlarida og'riqni his qildi
  qon. Rodopiya ingrab yubordi va g'ichirladi:
  - Og'riyapti, lekin!
  Bola shahzoda tabassum bilan dedi:
  - Lekin biz ozodmiz!
  Qiz bosh irg"ab, rozi bo"ldi.
  - Nisbatan, albatta, lekin bepul! Va u yaxshi!
  Albert bosh chayqadi va kuyladi:
  - Erkinlik, erkinlik, erkinlik,
  Men xalqlarga dunyo baxtini bermoqchiman!
  Va bola yuqoriga qaradi. Mana, ular Rimda. Va bu ajoyib. Shahar haqiqatan ham ajoyib. Legionerlar nazorati ostida juda toza ko'chalarni qul bolalar supurib tashlashadi va
  qul qizlar. Qizig'i shundaki, Rimda ko'pchilik bolalar va ayollar sandal kiyishadi. Hatto ko'plab qullar va bolalar qullar ham poyabzal kiygan. Shubhasiz, bu poytaxt. Va bu erda odoblilik bor.
  Garchi odatda issiq oylarda Italiyaning boshqa shaharlarida bolalar va ayollar yalangoyoq yurishadi. Magar ular boy yoki zodagonlardan bo"lmasa. Va bu erda, albatta, hatto uy quli ham kerak
  sandal kiying. Aks holda, ular patritsiy juda kambag'al, u xizmatkorlarga poyabzal sotib ololmaydi, deb o'ylashadi. Voyaga etgan erkaklar, qoida tariqasida, qul bo'lsa ham, yalangoyoq yurishmaydi.
  Bu qoidalar...
  Albert to"satdan ulardan hamma narsa, jumladan, sirk iti ham tortib olinganini esladi. Endi esa uning egnida faqat belbog", Rodopiya esa faqat yirtiq, xira to"nda. Va ko'rinish
  ular kambag'al tilanchilarga o'xshaydi. Va hatto qochib ketgan qullar ham. Ayniqsa, Albertning orqasi kesilganini hisobga olsangiz. Bolalar esa har qadamda oyoqlarini kuydirardi.
  Ammo soqchilar hali ularga tegishmagan. Aftidan, o'g'il bolalarni tez-tez kaltaklashardi va kechqurun yaqinlashib qolgan bo'lsa ham, havo juda issiq edi. Umuman olganda, o'g'il bolalar ko'pincha yozda ko'kragini yalang yugurishadi
  olijanob kelib chiqishi.
  Va ular har qanday arzimas narsa uchun bolani qamchilashlari mumkin. Shaharning o'zini ko'rish qiziq edi. Bu haqiqatan ham juda katta. Mana, siz u bilan yurasiz, lekin oxiri va chekkasi ko'rinmaydi.
  Uylar katta. Besh, olti, etti va hatto o'n qavatli bor. Ko'plab hashamatli uylar. Lekin o'tgan bolalar er-xotin o'ng qo'lida, Hercules haykali va kaltaklash
  undan favvora. Va u chiroyli. Bu erda siz askarlar ustuni qanday harakatlanayotganini ko'rishingiz mumkin. Qurol bronza va yaltiroq. Ularning orqasida ikki bola nog"ora chalib turibdi. Ular shortilar va sandallarda.
  Mana yana bir haykal: Neptun va uning qo'lida zarhal piyola. Va kosadan favvora uradi.
  Albert va Rodopiya bunga chiday olmadi va qirg'oqqa o'tirishdi, yalang oyoqlarini botirib, qiynoqlar ostida mangalda kuyishdi. Bu biroz osonlashdi. Lekin yonidan bir legioner o"tib, baqirdi
  bolalar. Va ular sakrab tushishdi va yugurishdi.
  Albert va Rodopiya bir oz yugurishdi va to'xtashdi. Ular favvoradan bir qultum suv olishga muvaffaq bo"lishdi, tashnalikdan qiynalmadilar. Ammo och edi. Va buni tan olish uyatli.
  . BOB? 16.
  Albert ta'kidladi:
  - Bilasizmi, tetiklik zarar qilmaydi!
  Qiz taklif qildi:
  Raqsga tushamiz va qo'shiq aytamiz! Bizga xizmat ko'rsatiladi!
  Bola shahzoda rozi bo'ldi:
  -Kel urinib ko'ramiz!
  Ko'proq yoki kamroq gavjum joyni tanlab, bolalar qo'shiq aytishni va raqsga tushishni boshladilar. Oyog'ingiz yonayotganda raqsga tushish og'riyapti-da. Ammo bolalar harakat qilishdi va ular muvaffaqiyatga erishdilar.
  Albert kulib dedi:
  - Shunday qilib tirikchilik qilamiz!
  Rhodopeia tuzatilgan:
  - Hayot uchun emas, balki ozodlik!
  Bolalar bir nechta mis tangalarni yig'ishdi. Garchi eyslar ularga istaksiz tashlandi. Va biz eng yaqin do'konga bordik. O'zingizga sut va go'shtli piroglarni oling. Va buni qilishga harakat qilib, ovqatlanish
  tez suhbatlashdi,
  Rhodopeia ta'kidladi:
  - Shahar katta, odamlar ko'p, shu jumladan qullar, lekin men ularga qanday isyon qilishni bilmayman!
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Ha, aniq reja yo'q! Darhaqiqat, maydonda qichqirmang: yashasin ozodlik - zolimning boshiga!
  Qiz taklif qildi:
  - Balki sirkka borishimiz kerakdir. u erda albatta gladiatorlar bo'ladi, shuning uchun biz ularga qarshi isyon qilamiz!
  Bola shahzoda rozilik bildirgancha bosh irg"adi.
  - G'oya yaxshi ko'rinadi!
  Bolalar ovqatlanib bo'lgach, Qadimgi Rim bo'ylab harakatlanishdi. Bu erda, masalan, Karfagen fathining haykali. Va Sitsiliyani zabt etuvchi. Va shuningdek, Sulle.
  Mana Kolizey. Bu bir yuz yigirma ming o"rinli ulkan stadion. Taassurot qoldiradi.
  O'g'il va qiz kiraverishdagi qo'riqchilardan so'rashdi:
  Gladiator maktabi qayerda?
  Legioner qovog'ini chimirib, xirilladi.
  - Nega bunday qilyapsan?
  Albert tabassum bilan dedi:
  - Men gladiatorlarga yozilmoqchiman!
  Qo'riqchilar:
  - Rostini aytsam?
  Bola ishonch bilan dedi:
  - Rostini aytsam, bo'lmaydi!
  - Juda yaxshi! Faqat deyarli barcha qullar qochib ketishdi va bizda yangi go'sht yetishmayapti!
  Albert bu xabarni eshitib, xursand bo'lmadi:
  - Qanday qilib qochib qoldingiz?
  Uzun bo'yli legioner xabar berdi:
  -Bu yirtqich Spartak tufayli qullar ikki yil oldin qochib keta boshlashdi. Va endi ular tom ma'noda to'dalarga aylanib ketishmoqda. To'g'ri, biz ularni panjara ortida va ich qotishida ushlab turamiz,
  qo'riqchilar qo'yilgan, shuning uchun endi ular avvalgidek tez yugurishmaydi, lekin ularning soni etarli emas!
  Albert kulib dedi:
  - Yetarli emas! Lekin men yolg'iz ko'plarga dosh beraman!
  Legioner kulib javob berdi:
  - Sen hali bolasan! Qolaversa, sen endigina qamchilangansan! Qarang, boshingizni yo'qotmasangiz!
  Rhodopeia taklif qildi:
  - Va siz u bilan qilich bilan jang qilasiz! Shunda kimning qadri nima ekanligini bilib olasiz!
  Legioner tabassum bilan javob berdi:
  - Men uchun buyuk jangchi bilan so'rg'ich bilan kurashish juda sharafdir! Ha, va agar siz ham qizni xohlasangiz, oling! Ko'p ayol gladiatorlar ham qochib ketishdi!
  Rodopiya rozilik bildirgancha bosh irg'adi:
  - Men boraman! Men ham jang qila olaman!
  Legioner shubha bilan dedi:
  - Mana, siz meni kuldirasiz!
  Keyin yana bir qo'riqchi taklif qildi:
  - Mayli, qilichli bola bilan jang qilaylik!
  Uzun bo'yli legioner tabassum bilan so'radi:
  - Nega kerak?
  Qo'riqchi kulib dedi:
  - Chiroyli bolakay og'riyapti. Agar men uni nokaut qilsam, men u bilan dam olishim mumkin!
  Katta legioner bosh irg"adi.
  - Ha, go'zal! Siz shunday ko'rinish bilan qandaydir olijanob patritsiyning yoki patritsiyning sevgilisi bo'lishingiz mumkin edi!
  Albert g'urur bilan javob berdi:
  - Men qilichning ulug'vorligini afzal ko'raman! Agar o'sha qorovul men bilan jang qilmoqchi bo'lsa, men unga unchalik kichik emasligimni ko'rsataman!
  Legioner taklif qildi:
  - Mayli unda! Men senga qilich beraman!
  Qo'riqchi qurolini olib, baqirdi:
  U qilichsiz ham qila oladi. Nega men unga qurol berardim! Aniqrog"i, qurol bizniki emas, davlatniki!
  Legion bosh chayqadi.
  - Xo'sh, o'zingiz bilganingizdek, faqat o'ldirmang!
  Qorovul kulib yubordi.
  - Bunday yaxshi bolani o'ldirish juda achinarli!
  Qanday qilib u qilichini ko'targan Albertga zarba beradi. Bola epchillik bilan chetlanib, qorovulni tizzasi ostidan tepdi. Zarba og'riqli edi. Va bezori qichqirdi.
  Albert kuyladi:
  - Yalang oyoq, kuchli bolalar,
  Qo'rqoq quyonlar emas!
  soqchi g'azablanib, bo'kirib yubordi:
  -Men seni o'ldiraman!
  Uning yuzi qizarib, terdan yaltirab ketgan, qilichi esa bema'nilik bilan buralib-burilardi.
  Qorovulning o"zi biroz oqsoqlanib qoldi. Albert uning tizzasi ostidagi yalang boldiri bilan yana urdi. U buzuqni jazolamoqchi edi. Ammo u hujumni to"xtata olmadi.
  Keyin Albert uni bor kuchi bilan jarohatlangan oyog'i bo'ylab itarib yubordi. Qo'riqchi sindi va yiqildi. Va u yaxshi odobsizlik bilan baqira boshladi. U qattiq shikastlangan. Bola sakrab tushdi
  unga va iyagiga yalang tovoni bilan urgan. Zarba kuchli edi va jag' uchib ketdi, singan tishlar to'kildi. Soqchi esa jim qoldi. Albert tabassum bilan dedi:
  - Bu sizga kerak! Siz qurolsiz bolani o'ldirmoqchi bo'ldingiz va narxini to'ladingiz!
  Uzun bo'yli legioner shunday dedi:
  - Va sen yaxshisan! Juda yaxshi! Yalang qo'l va yalang oyoq bilan qurolli professional jangchini tushira bilish kerak. Siz ajoyib jangchi bo'lasiz!
  Albert ta'kidladi:
  - Men buyuk jangchiman! Xo'sh, men asosiy uy egasiga borishim kerakmi?
  Legioner bosh irg'adi.
  - Uning uyi qizil marmardan qurilgan, uni Kolizey ortidan topasiz! Va keyin ... Xo'sh, bilasiz! Sizdan kattalar bilan jang qilishni so'rashlari mumkin, lekin umid qilamanki, siz buni uddalaysiz!
  Rhodopeia ishonch bilan aytdi:
  - U bardosh bera oladi!
  Va bolalar gladiatorlar egasini qidirishda davom etishdi. Bola ular soqchini unchalik yoqtirmasligini payqadi, chunki ular uning nogiron bo'lib qolganiga afsuslanishmagan.
  Rhodopeia javob berdi:
  - Odamlar odatda xudbin! Va keyin kichik huquqbuzarlik bo'lishi mumkin!
  Albert bosh chayqadi.
  - Ha, katta-kichik norozilik ham bor. Xo'sh, mayli ... Endi egasiga boraylik.
  Bolalar tezroq harakat qilishdi. Ular og'riqqa biroz ko'nikib qolishdi va pufakchalar allaqachon tusha boshladi. Va ular qadam tashlashdi. Biz allaqachon Kolizey orqasidagi ko'chaga chiqdik.
  Qizil marmardan yasalgan bitta uy bor edi va juda baland. Kirish joyida ikkita qora dev va toga kiygan yana bir kichikroq odam turardi. Yigit va qizni ko'rib, xirilladi:
  - Bu yerda xizmat qilishmaydi! Yo'qol!
  Albert jasorat bilan e'lon qildi:
  - Bizni gladiator sifatida ishga olishni istaymiz!
  Erkak qoshlarini chimirib so'radi:
  - Bilasizmi, bu bolalar o'yinchoqlari emas va ular o'sha erda o'ldirishadi!
  Rhodopeia bosh irg'adi.
  - Albatta qilamiz! Ammo gladiator bo'lish sersuv bo'lishdan ko'ra qiziqroq!
  Erkak jilmayib javob berdi:
  -Boshqa vaqtda seni haydab yuborardim! Lekin hozir gladiatorlar yetishmaydi, shuning uchun... Men seni uyga kiritaman. Egasi hozir ketgan, xotini esa uyda. Agar u sizni yaxshi ko'rsa, demak
  olinishi mumkin. Esingizda bo'lsin, ba'zida bolalar kattalar bilan jang qilishlari kerak! Yoki yangi o'yinchini o'ldirishi mumkin bo'lgan tajribali jangchilar bilan!
  Albert bosh chayqadi.
  - Biz bilamiz! Ammo tavakkal qilishga tayyor bo'ling!
  Erkak bosh irg"adi.
  - Orqamdan yuring; Meni kuzating; menga Obuna bo'ling!
  Bahaybat jangchilar bolalar va ularning hamrohlariga ruxsat berishdi. Ichkarida uy hashamatli va nafis edi. Xizmatkor qizlar juda boy kiyingan, sandal kiyib, ta'zim qilishgan
  mehmonlar, ularning yomon ko'rinishiga qaramay. Devorlarga kichik haykallar va rangli portretlar osilgan edi. Ba'zi rasmlar tuval ustiga yog'li bo'yalgan.
  Tuvallarda ko'plab go'zal yalang'och qizlar va kuchli jangchilar bor edi. Va markaziy zalda Olimpiya xudolari bilan kompozitsiya bor edi. Va markazda, albatta, Yupiter.
  yoki yunonlar orasida Zevs.
  Va marvaridlar va tillalar bilan bezatilgan divanda go'zal bir ayol yotardi. U o'ttizdan oshmaganga o'xshaydi va u hashamatli liboslarda edi. U er-xotinga qaradi va dedi:
  - Chiroyli yigit-qiz ham... Bozordan sotib oldingizmi?
  Erkak yelka qisdi.
  - Yo'q! Ular o'zlari kelishdi. Va ular gladiator bo'lishni xohlashadi!
  Ayol tabassum bilan so'radi:
  - Haqiqatan ham olomonning zavqi uchun o'lishni xohlaysizmi!
  Albert ishonch bilan javob berdi:
  - O'lmang, lekin g'alaba qozoning! Va o'yin-kulgi uchun emas, balki o'zingiz uchun!
  Ayol tabassum qildi.
  - Va siz qiz ham jang qilishni xohlaysizmi?
  Rhodopeia bosh irg'adi.
  - Ha! Men jangga tayyorman!
  Xo"jayinning xotini bosh irg"adi.
  Albatta sinovdan o'tasiz! Lekin avval kechki ovqatlanaylik! Siz juda chiroyli bolasiz. Men hech qachon bunday go'zallikni ko'rmaganman. Ovqatlang va o'ylab ko'ring, hayotingizni xavf ostiga qo'yishga arziydimi?
  Albert ta'kidladi:
  - Biz doimo tavakkal qilamiz. Ko'chada yurganingizda boshingizga g'isht tushishi mumkin!
  Ayol bosh irg'adi.
  Ko'ryapmanki, siz yoshingizdan ko'ra aqllisiz! Lekin baribir, avval men bilan ovqatlaning. Va keyin ko'ramiz.
  Va keyin u qo'ng'iroqni bosdi. Qizlar oltin tovoqlar va hashamatli taomlar bilan paydo bo'ldi.
  Mixail-Vladimir Gorbachev-Putin uyg'ondi. Yangi g'oyalar o'ziga xos tarzda dahshatli edi.
  Xususan, yahudiylar uchun qonunchilik cheklovlari joriy etildi. Ularga apparat va ommaviy axborot vositalarida ko'p lavozimlarni egallash taqiqlandi. Ularning deputatlikka nomzod bo"lish va oliy o"quv yurtlariga kirish huquqlari ham cheklangan edi.
  Nasroniy bo'lmagan barcha konfessiyalar vakillariga, aniqrog'i, pravoslav bo'lmaganlarga nisbatan qo'shimcha qatag'onlar ham joriy etildi. Va cherkov ustidan nazorat kuchaydi.
  Biroq, ateizm rasmiy ta'limot bo'lib qoldi. Gorbachev-Putin kommunistlarning an'analarini buzmaslikka qaror qildi. Bundan tashqari, Mixail-Vladimir o'zini faqat imonlidek ko'rsatdi, o'zi esa ateist edi.
  Keyin u yana uxlab, tush ko'ra boshladi;
  Albert va Rhodopeia allaqachon to'lgan edi, lekin xushmuomalalik tufayli ular hali ham ovqatlanishdi. Ayol sog'inch bilan Albertga qaradi. Bu bola unga juda yoqdi. Juda chiroyli va
  shokoladli plitkali mushak, qorin mushaklari, benuqson figura, juda chiroyli yuz. Umuman olganda, o'g'il bolalar ko'pincha chiroyli, lekin bu o'ziga xos tarzda chiroyli.
  Ayol qichqirdi:
  - Sen farishta emassan, lekin men uchun,
  Ammo men uchun siz aziz bo'ldingiz ...
  Albert bosh chayqadi.
  - Bu juda qiziq! Men farishta bo'lmasam ham!
  Ayol qo'lini ko'ksiga qo'yib, bolani yoğray boshladi. Va u buni katta sevgi bilan qildi. Va uning teginishi Albertni hayajonga soldi. Ayolning qo'liga tegishi naqadar yoqimli.
  Onangning yoshida bo'lsa ham, u hali ham yangi va chiroyli.
  Rhodopeia ta'kidladi:
  - O'g'il bolalarni omma oldida his qilish yoqimli emas!
  Ayol bosh irg'adi.
  - Yaxshi! Men uni xonamga olib boraman! Va siz shu erda qolasiz!
  Rhodopeia ta'kidladi:
  - Ular sevgi qilish uchun pul to'laydilar! O'g'ildan ancha katta bo'lgan ayolni xursand qilish bepul!
  Ayol bosh irg'adi.
  - Men o'n oltin tanga beraman!
  Albert javob berdi:
  - Men fohisha emasman! Xohlasa tekinga rozi qilaman!
  Ayol jilmayib javob berdi:
  - Pulni ol! Men uchun bu bema'nilik! Yana bir necha tiyin! Va siz foyda olasiz! Axir, siz allaqachon deyarli yalang'ochsiz!
  Rhodopeia bosh irg'adi.
  Albertni oling! Pul o'tkazilmaydigan qiymatdir!
  Ayol bosh irg'adi.
  - Qanchalik ko'p yalaysan! Hamma o'g'il bolalar buni yaxshi ko'rishmaydi!
  Albert yelka qisdi.
  - Yaxshi! Men pulni olaman! Lekin faqat bir soat sevgi uchun!
  Ayol bosh irg"ab, rozi bo"ldi.
  - Bir soat davomida siz meniki bo'lasiz!
  Va u Albertning qo'lidan ushlab, uni xonaga olib kirdi. Bir necha daqiqada uning shahvoniy nolalari va xo'rsinishlari eshitildi.
  Rodopiya yolg'iz qoldi. Aniqrog'i, uning oldida hali ham qizlar va o'g'il bolalar raqsga tushishdi. U yostiqqa yotib, uxlab qoldi. U yana plantatsiyada ishlayotganini orzu qildi.
  Birinchi kunlarda, oyog'im va belim qattiq og'riganida qiyin bo'ldi. Ammo keyin qiz bunga ko'nikib qoldi. U boshqa qizlar va ayollar bilan birga u erda ishlagan.
  Bu juda qiyin edi. Ammo boshqa tomondan, toza havoda va tan. Rhodopeia dala ishida edi. Garchi uni fohishaxonaga sotish mumkin bo'lsa-da. Axir u go"zal qiz.
  Biroq, aftidan, Krass uning bokiraligi saqlanib qoladi, degan so'zida turdi. Garchi, albatta, yuzingning terida shunday ishlashga o'xshaydi.
  Rhodopeia yarim yalang'och holda ishlagan yoki bitta tunikada salqin. Men esa butun yil davomida yalangoyoq yurdim. Albatta, Italiyaning janubida qish issiq, ammo yalangoyoq oyoqlar hali ham sovuq.
  Garchi ular juda qo'pol bo'lib qolishgan. Ammo oyoqning shakli buzilmagan. Aksincha, qizning oyoq taglari yanada nafis bo'lib, tovoni yaxshi egilgan.
  Ular uning er-xotinni zo'rlamoqchi bo'lishdi, biroq qiz qarshilik ko'rsatdi.
  Bir marta u yigitning erkalashlarini o'zi sinab ko'rdi, lekin u uzoqqa borishiga yo'l qo'ymadi.
  Va shuning uchun hamma narsa chin chin edi.
  Albert uch soat kechikdi. Ayol unga ishlov berish uchun ikki baravar to'lagan. Albertda esa ellikta oltin tanga solingan butun sumkasi bor edi.
  Bu juda chiroyli va hali yosh ayolni xursand qilish uchun yomon emas. Axir, uch soat ichida bir nechta kuchli orgazmlarni boshdan kechirgan holda, u o'zini charchagan va horg'inlagan.
  Albert ham charchagan va shafqatsiz ishtahasi bor edi. Bola ovqatga urildi va dedi:
  - Hammasi yaxshi, oxiri yaxshi!
  Rhodopeia esladi:
  - Spartakning topshirig'ini eslaysizmi?
  Albert ovqatlanishni davom ettirib, halollik bilan yelkasini qisdi.
  - Bilmayman! Men g'alaba qozongan qullar arziydigan narsalarni qurishlariga shubha qilaman! Balki aksincha - Rimni vayron qilish yanada yomonlashadi!
  Qiz yelkasini qisib dedi:
  - Ammo qullik yo'qoladi!
  Albert yelka qisdi.
  - Bu yana bir buvim ikkiga aytdi! va ish hali ham yo'qolmaydi! Bundan tashqari, boshqa qullar paydo bo'ladi, faqat xo'jayinlar o'zgaradi!
  Qiz yelkasini qisib, kuyladi:
  La'natlangan tamg'a o'rnidan tur
  butun dunyo och va qullar ...
  Bizning g'azablangan ongimiz qaynaydi,
  O'limga qarshi kurashishga tayyor!
  Bola shahzoda kuyladi:
  - Biz butun zo'ravonlik dunyosini yo'q qilamiz,
  Pastga, keyin esa...
  Biz yangi, yangi dunyo quramiz -
  Kim hech kim emas edi, u hamma narsaga aylanadi!
  Bolalar esa kulishdi... Qiziqarli va kulgili edi. Rhodopeia ta'kidladi:
  - Men bunday pul uchun bo'lardim va men o'zim ham erkak bilan sevgini bilaman! Oh, siz qanchalik erta katta bo'ldingiz!
  Albert ta'kidladi:
  - Men faol qahramonman, faol qahramonlar esa tez o'sib boradi! Qolaversa, mening tanam Shaytonnikidir!
  Rodopiya kulib dedi:
  - Hech bo'lmaganda, sizdan unumli foydalanadigan usta!
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Bu to `g` ri! Lekin nega Iblisga oltin kerak?
  Qiz yelkasini qisib dedi:
  Nega u bizning ruhimizga muhtoj?
  Bola javoban kuyladi:
  - Sizning ruhingiz yuqoriga intildi,
  Siz yana orzu bilan tug'ilasiz!
  Ammo agar siz cho'chqa kabi yashasangiz -
  Cho'chqa bo'lib qoling!
  Rodopiya xo'rsinib dedi:
  - Ha, buyuk Pifagor, ruh o'lmas va turli tanalarda yashaydi, degan fikrni ilgari surgan. Shu jumladan hayvonlarning jasadlari!
  Albert javob berdi:
  - Menimcha, odamning ruhi odamning o'zida, hayvonning ruhi hayvonlarda yashaydi! Oramizda katta tafovut bor!
  Qiz tabassum bilan dedi:
  - Maymunlar ba'zan juda aqlli!
  Bola bunga rozi bo'ldi.
  - Aqllilar bor, lekin ular odamlar emas!
  Rodopiya tabassum bilan kuyladi:
  - Maymunlar yuz qiladi,
  Va ular shoxda o'tirishmoqda ...
  Albert xursandchilik bilan davom etdi:
  - Hali bema'ni,
  Bizning ajdodlarimiz edi!
  Yigit ham, qiz ham jim turishdi. Ular allaqachon zerikishgan. Garchi raqqoslar allaqachon ketgan bo'lsa-da va ular bilan yigitlar. Ammo odam qoldi. U taklif qildi:
  - Balki hozir kurasharsiz?
  Albert yelka qisdi.
  - Men tayyorman! Men charchagan bo'lsam ham!
  Erkak ta'kidladi:
  - Styuardessa uxlayapti! U sizdan juda mamnun, tushunaman!
  Kichkina bola bosh irg'adi.
  - Menda juda ko'p qobiliyat bor!
  Erkak ta'kidladi:
  - Mushtlaringiz bilan kurasha olasizmi?
  Albert bosh chayqadi.
  - Albatta!
  Erkak ta'kidladi:
  - Qul bola bilan urishasan! Uning bo'yi siz kabi! Juda kuchli, yaqinda karerlardan! U bilan mushtlashing!
  Bola tabassum bilan bosh irg"adi.
  - Biz jang qilishimiz kerak!
  Erkak tabassum bilan kuldi.
  - Yaxshi! Xo'sh, bu jang yanada qiziqarli bo'ladi!
  Rodopiya kulib dedi:
  - Ha, va bu bepulmi?
  Togadagi odam bosh irg"adi.
  - Buning uchun o'g'lingizni ayol gladiatorlarga olib boraman! U hamma narsadan keyin xohlaydi!
  Albert kulib yubordi.
  - Bu, albatta, quvonarli! Lekin uch soatdan beri to"ymas vixsni sevib yuribman. Va butunlay charchagan!
  Togadagi odam bosh irg"adi.
  - Mayli, unda jang qiling!
  Xonaga bir bola kirdi. U bitta kamar kiygan, deyarli qora tanli, lekin sochlari kuygan sarg'ish, baquvvat va muskulli edi.
  Ko'rinishidan, u karerlarda yaxshi ovqatlangan va u Albertdan ko'ra massivroq edi, garchi u unchalik taniqli bo'lmasa-da, lekin kuchli bo'lishi mumkin.
  Albert uni kutib olishga chiqdi. Bola hali ham shahzodadan bir oz kattaroq va balandroq edi va sezilarli darajada og'irroq edi. Bunday kuchli bola, karerlarda mashaqqatli mehnat bilan jahli.
  Erkak bosh irg"adi.
  - Bu Geta, qul bola! To'rt yoshidan boshlab u karerlarda ishlagan. Juda kuchli va bardoshli. Bolalar me'yorini ikki baravar bajardi va buning uchun ikki barobar ovqat oldi. Bila olasizmi
  ularni musht bilan urish uchun! Menimcha, munosib raqib!
  Albert bosh chayqadi.
  - U kuchli! Lekin men ham kuchsiz emasman! Keling, jang qilaylik!
  Bola mushtini keskin tashladi. Ammo Albert refleksli ravishda chetlandi. Va kuldi.
  - Yaxshi urinish!
  Erkak bosh irg"adi.
  - Keling, boshlaymiz!
  Qul bola yana Albertni harakatga keltirmoqchi bo"ldi. uning o'zi karerlarda sezilarli kuchga ega bo'ldi. Ammo u shahzoda bolakayning tezligidan past edi. Oyog'im bilan olishga harakat qildim.
  Albert bunga javoban sakrab tushdi va shahzoda yigitning yalang tovoni yosh qulning iyagiga tegdi. U chalqanchasiga yiqilib, qotib qoldi. Albert kulib yubordi.
  - Tepishni yaxshi bilaman!
  Ammo bola, shekilli, karerlarda qotib, o'rnidan turdi. Va Albertning oldiga yugurdi. U bir oz taraddudlanib qoldi va uni qul yigitning kuchli qo'llari tutdi.
  Albert kuchli qo'llar uni siqib chiqarayotganini his qildi. Va bosildi. Shahzoda dushmanning po'lat mushaklarining teginishini his qildi. Va umidsizlik bilan uni yiqitishga harakat qildi.
  Ammo dushman og'irroq va kuchliroq edi. Albert dushmanni peshonasi bilan urdi. Uning burnidan qon oqardi. Qudratli bola qattiqroq qisdi, Albert hatto ingrab yubordi. Ammo u yana boshini urdi. Bu safar ko'zlar orasida. Bolaning qo"li bo"shashib, tiz cho"kdi. Yosh shahzoda bor kuchi bilan tizzasini iyagiga siljitdi
  hamkasbiga. U urilib ketganda gandiraklab qoldi. Albert yana iyagiga musht tushirdi, hatto qisqichni ham qo'shib qo'ydi.
  Bu safar yosh qul chiday olmadi va yiqildi. Albert yiqilgan qulning boshiga yana tepdi. Karyerlardagi ishlardan qotib qolgan bola tinchlandi.
  Erkak xursandchilik bilan baqirdi:
  - Ajoyib! Mana g'alaba!
  Albert tabassum bilan dedi:
  - Men g'alaba qozonishni yaxshi ko'raman! Bu mening e'tiqodim!
  Erkak bosh chayqadi va taklif qildi:
  - Bugun kechqurun konsulda janjal bo'ladi! Unda qatnashib, munosib pul ishlashingiz mumkin!
  Albert tabassum bilan javob berdi:
  - Nima edi? Bu mumkin! Men charchagan bo'lsam ham!
  Erkak bosh irg"ab, rozi bo"ldi.
  - Tushundim... Lekin siz Grannikning o'zi bilan jang qilishingiz mumkin. U Rim gladiatorlari orasida chempion va juda boy odam!
  Albert xo'rsinib dedi:
  - Rim chempioni bilan jang qilishim kerakmi?
  Erkak bosh irg"adi.
  - Ha... Bola chempionni mag'lub etishiga, ko'p pul topish mumkinligiga hech kim ishonmaydi.
  Albert rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Menga pul tikib pul ishlamoqchimisiz?
  Menejer bosh irg'adi.
  - Bo'ldi shu!
  Albert tabassum bilan dedi:
  - Xo'p, unda pulni o'zim ham qo'yaman!
  Erkak bosh irg"adi.
  - Bu mantiqiy!
  Qul bola bosh irg"adi.
  - Nima ketyapsan!
  Menejer shunday dedi:
  - Mayli, mening kichik jangchilarim. Opangiz urishmoqchimi?
  Rhodopeia bosh irg'adi.
  - Men ham katta zavq bilan jang qilishga tayyorman!
  odam javob berdi:
  - Orqamdan yuring; Meni kuzating; menga Obuna bo'ling!
  Va xonadan chiqib ketdi. Yalang'och, pushti poshnali miltillovchi bolalar uning orqasidan ergashdilar. Va ular kuylashdi:
  Momaqaldiroq gumburlayapti, urush momaqaldiroqlari gumburlayapti,
  Katta jang vaqti keldi...
  Dushman Rimni yoqib yubormoqchi,
  Katta yutuqlarni buzmang!
  Jang Kolizeyda emas, konsul saroyida bo'lgan. Bu ulkan bino bo"lib, maxsus zalda katta tomoshabinlar to"planib, ziyofat bo"lgan. Albatta, bu munosabat bilan gladiatorlar janglari tashkil etildi.
  Avvaliga ikki o"g"il mushtlashdi. Ular yaqinda Rim yaqinidagi karerlardan olib ketilgan. O'g'il bolalar ko'ngli va muskulli edi. Orqa va yon tomonlarda, izlari
  qamchi urishi. Ko'rinishidan, ular qullikda juda yomon bo'lgan. Ular o"n ikki-o"n uch yoshda bo"lib, bir xil suzish sandiqlarida jang qilishgan. Yigitlar gongning ishorasi bilan o'zlarini kesa boshladilar.
  Ularning qo"llarida kalta qilich va qalqon bor edi. Ular qattiq va tez kurashdilar. Bu erda bir bola, uning orqasida esa ikkinchisi yaralangan. Keyin yana qon sachraydi. Yigitlar qabul qilishdi
  urish va tushish. Tomoshabinlar shov-shuv ko"tarishdi. O"g"il bolalarga garov tikib, qon oqsa, xursand bo"lishdi. Yigitlardan biri jim qoldi. Moor qizg'ish temir bilan unga yaqinlashdi
  bolaning yalang, dumaloq tovonini kuydirdi. U qaltirab ko"zlarini ochdi va o"rnidan turmoqchi bo"ldi.
  Tomoshabinlar qichqirdi:
  - Uni uring! Tugating!
  Yana bir yarador va tirnalgan bola bor kuchi bilan hamkasbining bo'yniga uchini botirdi. U yiqilib, butunlay jim bo'lib qoldi.
  G"olib yalang oyog"ini qonga botirib, iz qoldirdi. Keyin u dam olishga va yarani davolashga ketdi. Va o'ldirilgan bolani ilgak bilan ko'tarib, timsohlar bilan ariqga sudrab borishdi.
  Ha, bu shafqatsiz taqdir edi.
  Keyin ikki qiz bir erkakka qarshi urishdi. Ular allaqachon juda murakkab hunarmand ayollar edi va ularning raqibi ham tajribali edi. Bu safar kurash uzoq davom etdi.
  . BOB? 17.
  Konsul va Krass birga o'tirishdi.
  Konsul ta'kidladi:
  - Gladiator oz qoldi va siz umidlarni oqlamadingiz!
  Krassus qattiq javob berdi:
  - Va sizda maqtanadigan hech narsa yo'q!
  Og'ir sukunat hukm surdi.
  Konsul ta'kidladi:
  "Pompey va Lukulus qo'nmoqchi. Va keyin Rim qutqariladi! Bu faqat ikki yoki uch hafta davom etadi!
  Kras ta'kidladi:
  - Agar bizda bu haftalar bo'lsa! Spartak juda ko'p kuchga ega va u Rimni bo'ron bilan egallashi mumkin!
  Pauza bo'ldi. Ayni paytda qizlar - ular yarim yalang'och va yalangoyoq - asta-sekin tashabbusni o'z qo'llariga olishdi. Ular shunchaki qullar emas, balki juda murakkab jangchilardir.
  Ayollar odatda qattiqqo'lligini ta'kidlash kerak. Ularning raqibi esa yosh emas. Va endi qizlar tezroq harakat qila boshlagani va tez-tez urishganligi aniq. Mana ulardan biri
  hatto qilich bilan odamning o'ng yonog'ini kesib. U g'azablanib, hujumga shoshildi. Yalang'och tovonini miltillagancha, qiz mohirlik bilan sakrab tushdi va u qanday qilib bilagida dushmanni kesadi.
  U uni chopishga muvaffaq bo'ldi va qilich tushib ketdi. Shu payt yana bir qiz koptoklar tagiga tepdi. Va u ko'kragiga bir nuqta bilan dushmanni urdi. U zarbani o'tkazib yuborib, gandiraklab qoldi.
  Shunda uning bilagini kesib olgan qiz uning bo"ynini kesib tashladi. Va zarbadan arteriya yorilishidan qon sachradi. Dushman yiqilib, xirillay boshladi.
  Olomon jahl bilan qichqirdi:
  - Uni uring! Tugating!
  Qizlar podiumga qarashdi!
  Krassus va konsul bosh barmoqlarini pastga qo'yishdi!
  Qizlar bosh irg'ab, bir ovozdan olib, kalta qilichlari bilan ko'ksiga sanchdilar. Erkak uni oldi va jim qoldi. Bu safar u abadiyga o'xshaydi.
  Bunga javoban yirtqich qahqaha va ilgakni olish. Va timsohlarni boqish uchun uni ham sudrab ketishdi.
  Keyingi navbatda yangi jang. Bu safar o"n to"rt yoshlardagi ikki o"g"il har ikki tomonda jang qilishdi. Ikkisi qilich va qalqon bilan, yana ikkitasi uchlik va xanjar bilan edi.
  O'g'il bolalar deyarli yalang'och va qoraygan edi. Faqat bu safar hatto kamarsiz, faqat boshlarida halqalar. Va u yanada salqinroq ko'rinardi.
  Ayollar tom ma'noda xursand bo'lishdi. Siz o'smirlarga qoyil qolishingiz mumkin. Va ularning erkak mukammalligi haqida.
  Rimliklar zavq bilan pul tikishdi. Shunday qilib, jang boshlandi.
  Tridentli o'g'il bolalar uzoqdan o'yib ketishni xohlab, qo'l silkita boshladilar. Va u juda chiroyli. Yigitlar bir-birlarini urdilar. Va tez orada qon yana oqadi va chuqur tirnalishlar qoladi. Va juda ko'p zarar.
  Va endi bolaning mushak qorniga trident tiqilib, u qichqiradi.
  Konsul ta'kidladi:
  - Yomon tomosha emas!
  Kras rozi bo'ldi:
  - O'g'il bolalar qiynoqqa solinganini yaxshi ko'raman. Va bu katta zavq deb aytish kerak.
  Konsul rozi bo'ldi
  - Va qizni qiynoqqa solish yoqimli. Ayniqsa, uning yalang'och, yumaloq poshnalari qovuriladi!
  Va Rimning ikkala qo'mondoni qanday bo'kirishadi.
  Va endi yigitlar yana og'riyapti. Va ulardan biri uning qulog'iga g'ijirladi va ular uni tugatdi. Va bu shafqatsiz bo'ladi. Shunday qilib, bolalardan biri hushidan ketdi. Va u darhol Mur
  yalang tovonini kuydirdi. Va qanday qilib qichqirishni. Va bu juda shafqatsiz edi.
  O"g"il esa o"rnidan sakrab jang qiladi. Va ikkinchi bola yiqilib tushadi. Va ular uning yalang'och qotib qolgan tovonini kuydiradilar. Va u qichqiradi va qichqiradi. Va trident uni yana teshadi.
  Uch ochkoga ega bo"lgan xanjar va qurolli yigitlar aniq g"alaba qozonishdi. Va bu erda, ehtimol, adolatli edi. Yigitlar esa jang hayajonida tugadi ... Ular yana tovonlarini kuydirdilar, lekin bu davom etmoqda
  O'g'il bolalar endi faol emas edi.
  Shunday qilib, bu kurash tugadi.
  Konsul ta'kidladi:
  - Yomon emas, a?
  Konsulning xotini shunday dedi:
  - Yaxshi yigitlar. Men ular bilan o'ynagan bo'lardim!
  Krass bosh irg'adi.
  - Matronlar o'g'il bolalarni yaxshi ko'radilar. Ular teginish uchun yoqimli!
  Konsul agressiv tarzda e'lon qildi:
  - Keling, g'olibning tovonini qovuraylik. Ular bundan zavq olishadi!
  Xotin ta'kidladi:
  - Ularga emas, bizga! Men chiroyli o'g'il bolalarni qiynashni yaxshi ko'raman!
  Ikki erkak gladiator yana jang qilishdi. Biri tayoq bilan, ikkinchisi esa qilich bilan qurollangan edi. Jang qisqa edi. Klubdan epchillik bilan chiqib ketayotgan jangchi dushmanning boshini kesib tashladi. Va qon to'kildi.
  Bu Krassga yoqmadi, bu juda tez edi va u kamonchilarga buyurdi:
  - Uni otib tashlang!
  Uchta kamonchi o'q otdi. va erkak gladiatorni bo'ylab teshdi. Va u qo'zg'aldi, uni oldi va jim qoldi.
  Keyin ikki qiz urishib ketishdi. Deyarli yalang'och, pantiesda va yalang ko'krak. Ular qilichlarini silkitdilar. Ular bir-birlarini urib, yorib o'tishga harakat qilishdi.
  qizlar esa shoshmasdi. Ular kalta qilichlar va dumaloq qalqonlar bilan qurollangan edi. Qizlar qo"l siltab, bir-birlariga pichoq urishdi. Hozircha u faqat kichik tirnalgan.
  Krassus tabassum bilan dedi:
  - Bu joziba!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Juda yaxshi mahsulot chiqdi!
  Va ikkalasi ham kulib yuborishdi.
  Biroq, ular, albatta, behuda kulishni xohlashdi.
  Harbiy qo"mondon ham, boy ham o"zgalarga ozor berishni yaxshi ko"rardi. Va jang katta miqyosda davom etdi. Aniqrog'i, bu kichik miqyosga o'xshaydi - ikki qiz urishmoqda,
  lekin ular go'zal va qarash uchun yoqimli.
  Krassus tabassum bilan dedi:
  - Bu hamma orzu qiladigan jang!
  Konsul rozi bo'ldi
  - Spartak bilan dueldan farqli o'laroq! Bu hayvon bilan uchrashish qo'rqinchli!
  Krass bosh irg'adi.
  - U nafaqat buyuk qilichboz, balki kuchli general ham!
  Konsul kulib yubordi.
  - Ha, kuchli! Sizni mag'lub etdi!
  Krassus qichqirdi:
  - Va siz silkitmaysiz! U sizni ham kaltaklagan bo'lardi!
  Konsul ishonch bilan ta'kidladi:
  - Tez orada uni ko'ramiz!
  Qizlar jang qilishdi. Ularning tanalari ter va qon bilan porladi, lekin hech kimning hal qiluvchi ustunligi yo'q edi. Shunday qilib, kurash davom etdi. Krassus ishora qildi. Mavrlar qizlarga otishni boshladilar
  yalang oyoq ostida ko'mir yoqish. Cho"g"ga qadam bosgan jangchilar chinqirib, sakrashdi. Bu ularga noqulay tuyuldi.
  Kras ta'kidladi:
  - Ayollarni qiynash naqadar rohat!
  Konsulning xotini javob berdi:
  - Ha to'g'ri! Ayollarni qiynoqqa solish yaxshi, lekin o'g'il bolalar bundan ham yaxshiroq!
  Konsul tabassum bilan dedi:
  - Yana qiynoqlar bo'ladi!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Ular qanday bo'ladi!
  Va kulib yubordi.
  Qizlar esa yalang oyoqlarini cho"g"da kuydirib, og"riydilar. Ammo kurash davom etdi. Va ular teng sharoitda bo'lganlarida ... Bu erda biri ikkinchisini yalangoyoq oyog'i bilan urdi. Keyin javob oldim.
  Konsul tabassum bilan dedi:
  - O'yin qiziqarli!
  Kras ta'kidladi:
  - Ammo uzoq davom etaman!
  Va ikkala qo'mondon kuyladi:
  - O'yin qoidalariga ko'ra bo'lmasa ham -
  Keling, fraerani yorib o'tamiz!
  Va ular kulgili edi.
  Nihoyat, bir qiz jiddiy zarbani o'tkazib yubordi va zaiflasha boshladi. Va keyin nuqta uni yana teshdi va u yiqildi. Mavr darhol uning yalang tovonini qizarib ketgan temir bilan kuydirdi.
  Qiz esa og'riqdan qichqirdi. U juda qo"rqib ketdi.
  Ammo u sakrab turdi va qilichdan yana bir zarba oldi. Va tushdi. Va yana, uning sabr-toqatli oyog'i qizarib ketgan lom bilan qovurilgan. Qiz sakrab turdi, ko"kragi teshildi. Va u allaqachon o'lim azobida sherigining ko'kragini teshdi. Va u allaqachon jim.
  Ikkala qiz ham qonga yiqilib o'lgan.
  Konsul xo'rsinib dedi:
  - Afsuski! Ular yaxshi go'zallar edi!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Bu katta yo'qotish! Ammo chempion Grannik o'ldirilsa, bundan ham battar bo'ladi!
  Konsul taklif qildi:
  - Balki u ayol bilan jang qilishi kerakdir?
  Krassus bosh chayqadi.
  - Ayollarga achinaman! Ular o'ldirilganda chiroyli va yoqimsiz!
  Konsulning xotini taklif qildi:
  - Grannik bola bilan jang qilsin!
  Krassus bosh chayqadi.
  - Yo'q, kurash juda tengsiz bo'ladi! Umuman qiziq emas!
  Konsulning xotini javob berdi:
  - Shundan keyingina menejer xat yubordi! Uning jang qilish uchun juda qobiliyatli bolasi bor! Va u qiziqarli jang va chempionlikni namoyish etadi!
  Krassus jonlandi:
  - Bu yaxshi! Xuddi shunday olib keling!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Menga boladek ko'rsat!
  Albert arena markaziga olib borildi. U juda chiroyli va muskulli edi. Darhaqiqat, xonimlar hatto ehtiros bilan ingrashdi. Ajoyib yaxshi bola.
  Konsulning xotini shunday dedi:
  - Undan suzish chandiqlarini sindirish kerak!
  Krassus javob berdi:
  Hech bo'lmaganda qandaydir sir bo'lsin!
  Konsul rozi bo'ldi
  - O'liklardan olib tashlanadi! Bu orada... qanaqa chiroyli bola. Va hatto uni o'ldirish juda achinarli!
  Konsulga qabul qilingan styuard shunday dedi:
  - Bu yerda kim kimni o'ldirishi hali noma'lum! Bu kamdan-kam kuch va tezlikka ega bola!
  Krass bosh irg'adi.
  - Ular jang qilsin! Bu qiziqarli bo'ladi!
  Menejer qo'shimcha qildi:
  - Va men bolaga besh yuz oltin tanga tikdim! Mana, bolaning o'zi ham o'ziga ellik tilla qo'ydi!
  Krassus hayron bo'ldi:
  - Uning puli bormi? Ajabo, lekin uning orqasida quldek qamchi izlari bor!
  Menejer mantiqan ta'kidladi:
  - Faqat dangasalar o'g'il bolalarni qamchilamaydilar. Shuning uchun hayron bo'lmang!
  Konsul bosh irg"adi.
  - U karerlar uchun juda chiroyli. Balki bu olijanob insonning o'g'lidir! Uning qanday ajoyib fazilatlari bor!
  Krass bosh irg'adi.
  - Men ham Grannik oson bo'lmasligini his qilaman! Lekin baribir chempionga pul tikaman! u hech qachon yutqazmadi!
  Konsul rozi bo"lib bosh irg"adi.
  - Va chempion uchun!
  Xotin tabassum bilan javob berdi:
  - Va men bolakaydaman! Va agar u g'alaba qozonsa, men uni albatta to'shakka sudrab olaman!
  Konsul unga qarab barmog'ini silkitdi.
  - Va men hasad qilishim mumkin.
  Ayol kulib yubordi.
  - Bolaga hasad qilyapsizmi?
  Konsul shunday dedi:
  - Albatta, qul bilan jinsiy aloqa hisoblanmaydi. lekin siz hali qari emassiz va homilador bo'lishingiz mumkin. Va qulning naslini tarbiyalang!
  Xotin tajovuzkorlik bilan dedi:
  - Bu qul emas! Uning ko'rinishiga qaraganda - bu umuman qirol!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Xop! Agar bola omon qolsa, sizga rohat bersin! Bu orada biz jangning borishini kuzatamiz.
  Chempion maydonga kirdi. U orkestr sadosi ostida yurdi. Ikki metrli kuchli jangchi. Keng yelkali, og'ir, zirh va etikda. Uning qo'lida katta qilich bor edi.
  Ha, bu Grannik shafqatsiz edi. Uning fonida bola pashshaga o'xshaydi. Deyarli yalang'och va tanli, oq sochli, juda chiroyli.
  Konsulning rafiqasi lupa orqali unga qaradi va og"ir nafas oldi. Uning har xil orzu qilingan rasmlari chizilgan.
  Grannik hamkasbiga qaradi va nafrat bilan yon tomonga tupurdi va baqirdi:
  Bu qanday bolalar bog'chasi?
  Krassus tantanali ravishda e'lon qildi:
  - Bu sizning raqibingiz!
  Chempion baqirdi:
  - Hazillashyapsanmi! Men bolani Rim Respublikasining yengilmas chempioniga topshirdimmi?
  Menejer baqirdi:
  - Va siz avval uni mag'lub qilasiz, keyin esa qanday bola ekanligini ko'rasiz!
  Grannik uni tanidi va dedi:
  - Bu senmisan? "Spartak" bilan kurashishim uchun o'tkinchi jang tashkil qilmoqchimisiz?
  Menejer bosh irg'adi.
  - Siz shunday deb o'ylashingiz mumkin, lekin menga ishoning, bu bola sovg'a emas!
  Chempion bosh irg"adi.
  - Men uni tirik qoldirishga harakat qilaman! Siz unga rahm qilasiz!
  Krass bosh irg'adi.
  - Ha, ko'ramiz!
  Konsul qat'iy aytdi:
  - Buni xalqning ko'pchiligi hal qiladi! Ochilsinmi?
  Buvim bosh irg"adi.
  - Roziman! O'ylaymanki, uning yalang'och, pushti poshnalari kuyganida, bola juda og'riydi!
  Krass bosh irg'adi.
  - Ha, shunday bolakayni qiynash katta baxt. Uni javon va mangal kutmoqda!
  Albert jasorat bilan ta'kidladi:
  "Men ham chempioningizni o'ldirmaslikka harakat qilaman. Agar o'xshasa!
  Dahshatli gladiator kulib yubordi.
  - Siz burgamisiz yoki gnommi?
  Bola jahl bilan yalang oyog'ini urib javob berdi:
  - Men insonman!
  Buvim bosh irg"adi.
  - Tovonlaringni shaxsan men kuydiraman, beadab bola!
  Qoziqlar qo'yildi. Va gong yangradi va jang qilish uchun signal.
  Bahaybat yigit bilan bola urisha boshlashdi. Grannik kattaligi uchun tez edi, lekin u shoshilmadi. U uzun qilichni qichqirdi va deyarli qalqon orqasiga yashirinmadi.
  Bolaning qo"lida faqat kichkina qilich bor edi. U epchillik bilan zarbalardan qochadi. Va u o'zini urishiga yo'l qo'ymadi.
  Grannik ta'kidladi:
  - Siz tezsiz!
  Albert bosh chayqadi.
  - Va sen kattasan!
  Erkak tezroq harakat qila boshladi. Va uning qilichi doiralarni tasvirlab berdi. Albert aylanma yo'lni bosib, dushmanning ko'kragiga zarba berdi. Qurolda tirnalish bor edi.
  Grannik javob berdi va o'tkazib yubordi. va hayratda qoldi:
  - Oh, qanday aqlli bola!
  Va yana faolroq harakat qila boshladi. Albert orqaga chekindi va chetlandi. Keyin esa ba"zan dushmanning ko"kragiga yoki yoniga qilich bilan urar edi. Og'rimasa ekan.
  Ammo u o'zini tutishiga yo'l qo'ymadi.
  Kras ta'kidladi:
  - Bola yaxshi! Ha, menejerimiz ko'p narsani biladi!
  Konsul mantiqan shunday dedi:
  - Umuman olganda, g'alaba uniki bo'ladi, deb o'ylayman... Garchi o'zimda rashk hissi paydo bo'lsa-da!
  Xotin lablarini yalab, qichqirdi:
  - Qanday ajoyib bola! U bilan yaxshi bo'ladi!
  Menejer ta'kidladi:
  - Va nima xohladingiz! Tez kurash? Ishlamaydi!
  Krass bosh irg'adi.
  - Bolaning tovonlari ostiga cho'g' tashla!
  Murlar ishtiyoq bilan ko'mirni sochishga kirishdilar. Chempion bronzadan yasalgan butsalarda edi va u qo'rqmadi. Mana, yalangoyoq bola. To'g'ri, oyoqlari juda qo'pol va u
  zarar qilmaydi. Va u ham dushmanni faol ravishda kesib tashlaydi.
  Konsul ta'kidladi:
  - Bu juda yaxshi jang!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Qanchalik yaxshi bo'lsa! Garchi zerikarli bo'lsa ham! Agar qon bo'lsa edi!
  O'g'il shahzoda lahzani ushlab, Grannikning barmoqlarini urdi. Va qo'lqopni sindirdi. Endi birinchi qon oqdi. Bu chempionni g'azablantirdi va u hujumga o'tdi.
  U jahl bilan qo'l silkita boshladi. Va uning nafasi og'irlashdi. Yosh hamkasbidan keyin bunday tana go'shtini sudrab borish oson emas.
  Bola epchillik bilan g'azablangan hujumda sho'ng'idi va dushmanning yuzini kesib tashladi. Va bu qon to'kildi, qosh kesildi.
  Albert qichqirdi:
  - Bu mening zarbam!
  Chempion dushmanga zarba bermoqchi bo"lib, qo"l siltab qo"ydi. Ammo u buni qila olmadi. Va zarbalar tartibsiz tarzda davom etdi. Va dushmanni jiddiy ilgak qilishning iloji bo'lmadi.
  Grannik qichqirdi:
  - Rimning buyukligi uchun!
  Va yana hujum qilishga urindi. Ammo uning harakatlari sekinlashdi. Bola uning biqiniga sanchdi, qurol-yarog'da nish topdi va tanasidan qon oqib chiqdi.
  Krassus baqirdi:
  - Ajoyib! Mana jangchi!
  Konsul shunday dedi:
  - Bu bola, menimcha, Spartakning o'zini o'ldirishi mumkin!
  Krassus baqirdi:
  - Men unga butun bir qop tilla berardim!
  Menejer ta'kidladi:
  - Bu bola oson emasligini darhol angladim! Va u jangda shunday etakchilik qiladi! Shunchaki mo''jiza!
  Konsul kulib yubordi.
  - Va u kabi pushti va yumaloq poshnalarni qovurish juda yoqimli!
  Krassus tabassum bilan dedi:
  - Bunday bolani qiynash juda yaxshi bo'lardi. Va uning terisi qamchi zarbasi ostida yorilib, yaralarni tuz bilan sepadi.
  Va togadagi vahshiy juda ahmoqona va ingichka kuldi.
  Albert yana raqibini yaraladi, garchi u o'zi bu erda deyarli zarba bersa ham. Pichoq hatto sariq sochlarning bir tolasini ham kesib tashladi. Bola ta'kidladi:
  - U taslim bo'lmaydi!
  Buvisi baqirdi:
  - Chempionlar taslim bo'lishmaydi!
  Va u kuch bilan bo'lsa ham, yana hujum qiladi. Ha, bu qiyin kurash. Bola yana qilichni tashlab, dushmanning yonog'iga uradi. Va uni parchalab tashladi. Chempionning jahli chiqdi.
  Va yana hujumda. Mana jang. Bola yalangoyoq cho"g"ga qadam qo"yadi. Va tabassum. Bir oz issiqlik seziladi, lekin yosh qulning oyoqlari juda qo'pol va qo'pol,
  ularga kirib borish unchalik oson emasligi.
  Albert jang qiladi va kuylaydi:
  - Agar siz Tiwiga kelgan bo'lsangiz,
  Siz yulduzsiz - mayli, odamlarni hayratda qoldiraylik!
  va bola uni olib, tilini ko'rsatdi. Ha, bu jang haqiqatan ham eng qattiqqo'l yigitlar uchun. Va nafaqat yigitlar. Va qizlar ishtirok etishlari mumkin.
  Konsul tabassum bilan dedi:
  - Bu bola! Shunchaki mo''jiza!
  Krassus birdan qovog'ini chimirib, dedi:
  - Ko'p pul yo'qotishimiz mumkin!
  Konsul mantiqan shunday dedi:
  - Lekin bizda yangi yulduz bor!
  Xotin bosh irg"adi.
  - Va ajoyib sevgilim!
  Jang davom etmoqda. Albert yana va bu safar dushmanning biqiniga qattiqroq sanchdi. Va u mag'lubiyatga uchradi. Ha, bu juda yoqimli emas. Lekin hech narsa - jang - bu kurash.
  Grannik chayqalib, dushmanga zarba berishga harakat qiladi. Ammo u buni umuman qila olmaydi. Ha, harakat sekin. Yon tomondan qon yo'qotish ta'sir qila boshladi,
  va juda dinamik jang uchun energiya iste'moli. Ha, bu qiyin kurash. Va endi bola yana barmoqlariga urdi. Chempionning qilichi esa zo"rg"a ushlab turgani aniq edi.
  Albert kulib yubordi.
  Grannik juda iflos qasam ichdi.
  Ha, bu ajoyib dinamik jang bo'ldi.
  Bola uni oldi va kuyladi:
  - Hammasi juda yaxshi bo'ladi!
  Chempion oyog'ini qimirlatmoqchi bo'ldi, lekin shahzoda bola supurib tashladi. Va Grannik yiqildi. U darhol o'rnidan turmadi. Albert asillik bilan yotgan odamni urmadi.
  Chempionning dovdirab turgani aniq bo"lsa-da, o"rnidan turishiga ruxsat berdim. Va hali ham oldinga intilish. Albert kuyladi:
  - Har doim oldinga, doimo tepada,
  Siz baland bo'yli odam bo'ldingiz!
  Grannik ta'kidladi:
  - Men sizni hali ham ushlayman!
  Albert ta'kidladi:
  - Tulki tuzoqqa tushib qolibdi!
  Krassus tabassum bilan dedi:
  - Bu bola, shunchaki yoqimli!
  Konsul shunday dedi:
  - Juda olijanob. Spartakni mag'lub etish uchun esa yomon va xiyonatkor bo'lish kerak!
  Xotin ta'kidladi:
  - Ulug'vor bolakay! Qiziq, bu til bilan qanday ishlaydi?
  Krassus tabassum bilan dedi:
  - Bilmayman! Lekin banda, albatta, o"z o"rnini bilishi kerak! Va g'alabadan keyin uni yaxshilab qamchilash kerak va tovonini issiqdan qizil temir bilan kuydirish kerak!
  Konsul javob berdi:
  - Bola "Spartak" bilan jang qiladi! Uni qiynoqlar bilan zaiflashtirmang!
  Xotin bosh irg"adi.
  - Ha, u shunchaki qiynoqqa solishdan ko'ra yaxshiroq narsaga loyiq edi!
  Krassus peshonasini tirnadi va dedi:
  - Bolani "Spartak"ga qarshi qo'yasizmi? Bu original fikr! Qo'zg'olonchilarning etakchisi haqida nima desa bo'ladi, ehtimol u bu qiyinchilikni qabul qiladi va uning bolasi uni mahkam ushlaydi!
  Konsul shunday dedi:
  - Agar bu bola Spartak qurshovida ulug'vor jangchi sifatida tanilgan bola bo'lsa?
  Krassus yirtqichlarcha kulib yubordi.
  - Va bundan ham yaxshiroq bo'ladi! Takoz xanjar bilan uriladi, isyonchi esa isyonchidir!
  Albert ortib borayotgan ishonch bilan kurashni davom ettirdi. U raqibini yana tirnadi. Bu safar boshqa yonoqda. Va u narigi tarafdagi zanjirli pochtaning boshiga sanchdi.
  Va keyin, dushman yo'qligini ko'rib, Albert uning qo'liga urdi. Va qilich uchib chiqib, qumga tushib ketdi. Grannik yugurdi, lekin shahzoda bola bor kuchi bilan orqasiga o'girildi
  iyagiga yalang tovon bilan zaryadlangan. Bu zarba chempionni hayratda qoldirdi, lekin u yiqilishni istamadi. Shunda Albert sakrab, bolasining oyog"ining tovonini iyagiga yana urdi
  dushman. Uning hamkasbi yiqildi, lekin g'ayritabiiy harakat bilan u o'rnidan turdi. Keyin Albert to'liq chayqalishdan tog'oraga o'tdi. Va nafas oldi, metall bor edi. Va bu juda og'riyapti
  sodir bo'ldi. Bola orqaga chekindi...
  Uning raqibi, qilichsiz, lekin hali ham oyoqqa turib, jilmayib qo'ydi:
  - Xo'sh, kuchukcha og'riyapti!
  Albert yalang oyog"ini iyagini mo"ljallab yana sakrab tushdi. Ammo Grannik buni kutdi va qochishga muvaffaq bo'ldi, hatto qalqon bilan uchayotgan bolaga ko'chib o'tdi. Albert yiqildi va darhol
  tana go'shti tushdi. Endi jangning borishi o'zgardi. Bola o'zinikidan to'rt marta kattaroq massa ostida edi. Bundan tashqari, zirhning og'irligi. Va bu, ular aytganidek, jiddiy.
  Krassus mamnuniyat bilan aytdi:
  - Yaxshi chempion tashabbusni o'z qo'liga oldi!
  Konsul ta'kidladi:
  - Ha, u uni ezib tashladi, lekin biz hali ham olishimiz kerak!
  Xotin taklif qildi:
  - Qo'lqopni tashla va jangni to'xtat! Jang o'yinlari bo'lsin!
  Konsul javob berdi:
  -Yo'q! Oxirigacha kurash bo'lsin!
  Krassus bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, oxirigacha kurash bo'lsin!
  Menejer bosh irg'adi.
  - Aslida kimningdir garovi o'ynashi kerak!
  Grannik bolaning gapini tugatishga harakat qildi. uning bir qo'li bor edi, shuning uchun qalqonini bo'shatib, bolaning tomog'iga yetmoqchi bo'ldi. U beadab jonivorni bo'g'ib o'ldirmoqchi edi. Biroq, Albert taslim bo'lmadi. Va uning tomog'idan ushlab olmoqchi bo'lgan qo'lni tishladi. Bunga javoban Grannik o"rnidan turib, bolaning yuziga urdi. Zarba kuchli edi
  va darhol bolaning yuzida ko'karish shishib ketdi. Ammo Grannik esa ochilib, bolaning ikki barmog"i ko"ziga tegdi. Va bu qanday vahshiy qichqiriq edi. Chempion orqaga qaytdi.
  Va bola uning ostidan chiqib ketdi. Keyin esa jahli chiqib, bor kuchi bilan boldirini chakkasiga urdi. Grannik gandiraklab qoldi, lekin yiqilishni istamadi. Shunda bola yerdan ko"tardi
  qilichingiz. Va burilishdan boshning orqa tomoniga temir tutqichni yukladi. Va keyin ma'badga qo'shildi.
  Grannik nihoyat tinchlandi... U hushini yo"qotib, hushidan ketdi.
  Albert yalang oyog'ini qonga botirdi. Va bolaning oyog'ining oqlangan izini qoldirdi. Va qo'llarini o'ng qilichiga ko'tarib, qichqirdi:
  - G'alaba!
  Konsul xitob qildi:
  - Ommaviy ovoz berish - tugating yoki yashang!
  . BOB? o'n sakkiz.
  Olomonning aksariyati chempionga pul tikadi. Va u pul yo'qotganidan g'azablandi. Ha, va Grannikning doimiy g'alabalari charchagan.
  Va deyarli hamma bir ovozdan bosh barmoqlarini pastga tushirdi!
  Krassus va konsul ham bosh barmoqlarini pastga qo'yishdi.
  Va xotinim ta'kidladi:
  - Ha, eski chempion o'ldi, yangi chempion omon bo'lsin!
  Krassus o'pkasi bilan qichqirdi:
  - Uni pichoqla! Tugating!
  Konsul baqirdi:
  - Boshingni kes!
  Albert yelkasini qisib qichqirdi:
  - Hushsiz va nochor yotgan odamni o'ldirmayman! Siz ham mehribon bo'ling!
  Krassus baqirdi:
  -Yo'q! Tugating! Bu xalqning xohishi!
  Olomon olqishladi:
  - Uni uring! Tugating! Tugating!
  Albert yelka qisib javob berdi:
  - Yo'q! Men qurolsizlarni o'ldirmayman!
  Krassus baqirdi:
  Agar sen uni o"ldirmasang, biz seni ham o"ldiramiz!
  Albert jasorat bilan javob berdi:
  - Xo'sh, agar siz erga yotishingiz kerak bo'lsa, unda bu faqat bir marta!
  Konsul birdan yumshab qoldi:
  - Bilasizmi, tez orada "Spartak" hujum qiladi va Grannikning qilichi biz uchun hali ham foydali bo'ladi! Bayram mezbonining huquqi bilan, aziz Rim chempioni! Aniqrog'i, Rimning sobiq chempioni!
  Olomon hafsalasi pir bo'lib yig'ladi.
  Va konsul davom etdi:
  - G'olib bola Rim chempionining oltin, dafna gulchambari bilan taqdirlanadi! Va Xudo u bilan bo'lsin!
  Bunga javoban gulduros qarsaklar yangradi. Ha, xalq konsulning mehrini qadrlashdi.
  Albert ta'zim qildi.
  Ikki qiz unga sof oltindan dafna gulchambarini berishdi. O'g'il bola uchun u biroz katta edi. Va boshi sirpanib, bo'yniga osilgan.
  Bola qo'shiq aytdi:
  - G'alabani kutaman! G'alaba kutmoqda! Kishanlarni sindirishga intilganlar! G'alaba kutmoqda, g'alaba kutmoqda! Biz ehtiyojni engishga qodir bo'lamiz!
  Gorbachev-Putin Vladimir-Mixail uyg'onib, yana islohotlarni boshladi. U birinchi navbatda Afg"onistonda vakuumli bomba va kimyoviy qurollardan faolroq foydalanish bo"yicha ko"rsatmalar berdi. Qaroqchilar bilan marosimda turmaslik kerak, deyishadi.
  Kaspiy dengizidan esa raketalar o'zlarining zarba beruvchi kuchlarini ko'rsatish uchun o'q uzdi.
  Bundan tashqari, u gipertovushli raketalar va yanada kuchli qirg'in uskunalarini ishlab chiqishga buyruq berdi. Shuningdek, yangi avlod tanklarini yaratish. Va boshqa turdagi qurollar.
  Eron va Iroq urushiga ham to"xtalib o"tildi. Bu yerda, albatta, bir fikr bor edi: Eronga qarshi ikkinchi front ochish. Va bu ham ajoyib.
  Gorbachev-Putin bu fikrga ijobiy munosabat bildirdi. Ammo bostirib kirish uchun sizga sabab kerak.
  KGB bu bahonani to'qib chiqarishga va'da berdi. Va ular hammasi yaxshi bo'ladi, deyishadi o'rtoq diktator.
  1987 yil 19 avgustda SSSR Prezidentining birinchi umumxalq saylovi bo'lib o'tdi. Nima uchun aynan 19 avgustda? Davlat Favqulodda vaziyatlar qo'mitasining mamlakatni qutqarish uchun urinishlari muvaffaqiyatsiz bo'lgan kuni.
  Aytgancha, Gorbachyov-Putinning o'zi ham o'sha paytda favqulodda davlat qo'mitasiga qarshi, Yeltsin va Sobchak tomonida edi.
  Bu yerda saylovlardan keyin Eronga hujum qilish mumkin. Shu bilan birga, blitskriegni tashkil qilish uchun ko'proq qo'shinlarni jalb qilish.
  Shundan so'ng diktator Gorbachev-Putin yana tushga kirdi.
  G'alabadan keyin Albertni hammomga olib ketishdi va yuvdilar. Keyin ular menga ovqat va rag'batlantiruvchi o'tlar qo'shilgan sharob berishdi.
  Shundan so"ng yalang"och bolani ko"rpachaga o"rab, konsul xotinining yotoqxonasiga olib ketishdi. U o'ttiz besh yoshlarda edi va u haddan tashqari vaznli bo'lsa ham, juda chiroyli edi.
  Qanday bo'lmasin, sharbatning o'zida hali ham juda jozibali ayol. Yosh farqi ona va o'g'il o'rtasidagi kabi bo'lsa-da.
  Albert go'zal, muskulli, chuqur qoraygan va oq sochli edi. Ammo uning yuzida katta ko'karish paydo bo'lib, yonoqlarining yarmini qoplagan va ko'zlari biroz shishgan edi.
  Bolaning erkak kamoloti shishgan va ancha rivojlangan edi.
  Matrona yosh qulning pardasini yirtib tashladi va pichirladi:
  - Xushbichim kel, sen menikisan!
  Ko'pchilik o'smirlar kabi giyohvand va geteroseksual Albert bosh irg'adi.
  - Men tayyorman!
  Va katta, chiroyli ayolning oldiga yugurdi. U oldinga qadam tashladi. To'shak silkinib, shahvoniy xo'rsinishlar eshitildi. Albertni issiqqa, keyin sovuqqa tashladilar va u
  katta ishtiyoq va kuch bilan ishladi.
  Ammo Rodopiya yana jang qilishga majbur bo'ldi.
  Biroq, uning raqibi mumkin bo'lib chiqdi. Bolaning yoshi va bo'yi taxminan bir xil. U faqat kamar kiygan edi. Rhodopeia ham tunikasini echishga majbur bo'ldi va faqat
  uning sonlarini yupqa lenta qopladi. Qizning ko'kraklari deyarli shakllangan va u juda ishtaha ko'rinardi. Va allaqachon erkaklar unga o'ralgan edi.
  Kras ta'kidladi:
  - Lekin jangdan keyin meniki bo'ladi!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Ha, mening mehmonim sizning haqingiz! Ammo u bokira bo'lishi mumkin!
  Menejer taklif qildi:
  - Hali uni sevmaylik, auktsionga qo'yib, qizligini bolg'a ostida sotamiz!
  Krassus rozilik bildirgan holda bosh chayqadi.
  - So'mning bir qismi meniki bo'ladi, keyin mumkin! Umuman olganda, bokira qizlar ... Begunoh qizdan ko'ra tajribali ayol ancha rohat!
  Menejer rozi bo'ldi:
  - To'g'ri, Krassus! Ammo auktsion uchun imperiyaning turli burchaklaridan savdogarlarni to'plash yaxshiroqdir. Va bu Spartakning mag'lubiyatidan keyin bo'ladi!
  Kras ta'kidladi:
  - Bokira, kimoshdi savdosiga qo'yilgan bokira bola edi!
  Menejer bosh chayqadi.
  - Yo'q, u allaqachon bir necha marta ayol sevgisini bilgan. Shu jumladan mening styuardessa! Va ayollar bokiralikni xohlamaydilar! Ular yosh o'g'il bolalarni o'ziga jalb qiladi, lekin allaqachon mahoratli va tajribali!
  Bolaning hammasi Rodopiyadan bir oz balandroq va bir yosh katta edi. Uning tanasi mashaqqatli mehnat va mashg'ulotlar tufayli qotib qolgan. Bu yulduz emasligi aniq edi, lekin u nimadir qila olardi.
  Ammo Rhodopeia qobiliyatli jangchi va u allaqachon haqiqiy jangda bir necha bor jang qilgan. Va porlashsiz emas.
  Shunday qilib, u darhol sevimli bo'ldi. Uni bu yerda tanimasin. Ammo garovlarning ko'pchiligi unga tegishli edi.
  Bolaning rangi oqarib ketdi. U Rodopiyaning mushaklari juda ko'zga ko'ringanligini va uning tanasi qizdan ko'ra miniatyuradagi urush ma'budasiga o'xshashligini ko'rdi. Qizlarda kam uchraydigan plitkalar bilan bosing,
  va qo'llarning mushaklari to'plar ustida aylanadi. Va bu juda kuchli jangchi.
  Gong ovozi eshitildi va bola qilichini silkitib, hujum qilmoqchi bo'ldi. Rhodopeia hujumlarni qaytardi. Birinchi daqiqalardanoq bola yomon bo"lmasa ham, unga qarshi kuchli jangchi borligi ma"lum bo"ldi.
  bu juda tez harakat qiladi.
  Biroq, Rhodopeia jangni tugatishga shoshilmadi. Uning bolaga o'xshab faqat qilichi bor edi. Masofadagi qalqonlar. Rodopiya esa bolaning ko'kragini tirnab, qichqirdi:
  - Xo'sh, so'rg'ich og'riyaptimi?
  Qon chiqdi. Buning evaziga bola unga hujum qildi. Qiz parried va yana o'zining yosh hamkasbini ko'kragiga engil tirnadi. U shiddat bilan hujum qila boshladi.
  Rhodopeia ba'zan burilib, keyin o'zini tutdi, lekin hozirgacha uning o'zi hujum qilmagan. O"n to"rt-o"n besh yoshlardagi o"spirinning tanasida yara izlari borligiga rahmi keldi. Uni ko'rish mumkin
  birinchi marta jang qilmayapti. Va agar u nokautga uchrasa, jamoatchilikka rahm qilish dargumon.
  Umuman olganda, gladiatorning hayoti qiyin. Siz doimo o'lim xavfi ostidasiz. Va yuzta jangga dosh berish uchun siz haqiqiy qahramon bo'lishingiz kerak. Rodopiya esa og'ir xo'rsindi.
  U bolani o"ldirmoqchi emasdi, lekin o"zi ham o"lishni xohlamadi.
  Bundan tashqari, qiz bolani tugatishdan bosh tortsa ham, boshqalar buni uning uchun qilishlarini his qildi. Bu erda, masalan, kamonchilar konsulning to'shagida turishadi. Ular mushakli
  kuchli qizlar. Ular faqat ko'krak va sonlarini, oyoqlarida esa sandallarni yopadilar. Va shuning uchun tanasi deyarli yalang'och, tanlangan va ayollik kuchli emas. Ular ayol qotillari ekanligi aniq.
  Va ularning maxsus, zarhal kamonlari bor.
  Rhodopeia himoyada kurashadi. Yigitga achin. Ehtimol, u karerlarda ishlagan. Orqa va yon tomonlarda uzoq vaqt davolangan qamchi izlari ko'rinadi. Va keyin u gladiator maktabiga sotildi.
  U juda kuchli va tezkor jangchi. Ammo Rhodopeia Albertning singlisi va deyarli uning akasi kabi ajoyib jangchi. Shunday qilib, endi farq sinfda.
  Va siz g'alaba qozonishingiz mumkin, lekin hech qanday istak yo'q.
  Krassus jahl bilan dedi:
  - Ular juda sust kurashadilar! Uyquchi chivinlar kabi! Ayniqsa qiz!
  Konsul shunday dedi:
  U uni o'ldirmoqchi emas! Ayniqsa, bolani ayamaydi!
  Kras ta'kidladi:
  - Biz uning tovonini qizdirilgan temir bilan kuydirishimiz kerak!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Ikkalasi ham! Biroq, bola taslim bo'lmaydi va hujum qiladi! Balki jang jonlanar!
  Menejer ta'kidladi:
  - Bu bola sakkiz yilni shaxtada o'tkazdi. U juda chidamli! Shunday qilib...
  Krassus baqirdi:
  - Nima bo'lganda ham yutqazsa kechirmaymiz!
  Rhodopeia chaqqon va tezkor. Biroq, har doim himoya qilish, ertami-kechmi sog'inasiz. Va keyin bola Rodopiyani yelkasiga olib tashladi. Teri yorilib, qiz endi qon ketayotgan edi.
  Rhodopeia uni oldi va g'azabdan faolroq bo'ldi. Endi u bolaga qattiqroq hujum qila boshladi. Mavrlar esa bolalarning ko"nglini ko"tarish uchun yalang"och, qotib qolgan oyoqlari ostiga issiq cho"g" tashlay boshladilar.
  Rhodopeia kuyladi:
  - Qo'lingiz bilan tutmang
  Oyog'ingiz bilan yetib bormang...
  Yalang oyoq
  Kuchli qo'llar!
  Shunday qilib, qilich bilan bolaning ko"kragiga urdi. Va qattiqroq kesib oling. Va keyin u oshqozonga sanchiladi. Bola xirillab yubordi. U qizni tepdi. Qorin bo'shlig'iga tushdi. Rhodopeia egilib, orqaga qaytdi.
  Bola jahl bilan hujum qildi. U juda ko'p qon ketdi. Va u zaiflashishni xavf ostiga qo'ydi. Rodopiya zo'rg'a o'tib ketdi. Uning yelkasiga otilganidan keyin qo"li qattiqroq, biroz sekinroq harakatlanardi.
  Keyin qiz qo'lini almashtirib, chap tomoni bilan hujum qila boshladi. shuning uchun u biroz yaxshilandi. Va hali etarlicha tajribali bo'lmagan raqibni ushlagan qiz uning bilaklariga urdi.
  Qilich tushib, bolaning qo"li kesilibdi. Va u orqaga qadam tashladi. Rodopiya uning oldiga bordi, lekin bola uni yana tepdi. Oyoqlarim orasiga kirib, juda og'riyapti.
  Rodopiya baqirdi va bor kuchi bilan yosh qulning boshiga urdi. Sariq sochli qoziq chiday olmadi, yorilib ketdi. Va bola o'lik holda yiqildi yoki hatto sharpasini berdi.
  Mavr uning oldiga otildi va yiqilgan qulning yalang tovonini qizigan temir bilan kuydirdi. U hatto qimirlamadi.
  Krassus baqirdi:
  - Uning sherlarini boqing! Jang tugadi!
  Bolani ilgakka ko"tarib sudrab olib ketishdi. Bu safar boshqa yo'nalishda, u erda timsohlar emas, balki sherlar bor edi.
  Qiz dovdirab qoldi. U yosh qulni, belbog"li bolani o"ldirdi. Xuddi unga o'xshagan qul. Va bu juda achinarli va uyatli. Legionerlarni o"ldirsang, o"zingda bunday bo"lmaydi.
  Krassus buyurdi:
  - Unga bir dasta gul bering! Xursand bo'lsin!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Va qizni qamoqqa oling! Endi u bizning qulimiz va sotiladi!
  Menejer ta'kidladi:
  - Avval mendan sotib olishingiz kerak!
  Konsul qovog'ini solib:
  - Siz sotib oldingizmi?
  Menejer bosh chayqadi.
  - Yo'q!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Bular Spartakning josuslari! Biz ularni qiynashimiz yoki qatl qilishimiz mumkin! Ammo hozircha ular qul bo'lsin!
  Kras ta'kidladi:
  - Bola endi xotiningni rozi qilyapti. Qarshilik qilmaysizmi?
  Konsul ta'kidladi:
  - Unga dam olishiga ruxsat bering! Keyin uni alohida kameraga jo"natamiz! Boshqa qullar bilan ekish juda xavflidir!
  Kras ta'kidladi:
  - Agar bular Spartakning ayg'oqchilari bo'lsa, ularni qiynagan ma'qul!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Lekin bugun emas! Ular qaysar bolalar va so"roq uzoqqa cho"zilib ketadi, lekin men ularni shaxsan so"roq qilmoqchiman. Bugun mening tug'ilgan kunim, keling biznesni unutaylik!
  Kras ta'kidladi:
  - Qiynoqlar qiziq!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Ovqatni yeb, ichib tugatamiz, oxirgi janglarni tomosha qilamiz, keyin uxlaymiz. Va yangi yo'l bilan biz qiynoqlar orqali o'zimizni zavqlantiramiz!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Ha, yangi zavqni yangi aql bilan olgan ma'qul. Va tez orada yorug' bo'ladi!
  Gladiatorlarning janglari davom etdi. Mana, arenaga yana bir qiz kiradi ... U qandaydir yupqa külotlarda, ko'ngli, yalangoyoq, mushak.
  Uning tanasida chandiqlar ko'rinsa ham, juda chiroyli ko'krak qafasi bor. Sochlari esa mis-qizil, chiroyli jangchi.
  U bir paytlar qul edi, endi esa ozodlikka erishdi va pul uchun kurashdi. Oyoqlari chindan ham yalang'och, shuning uchun u yanada epchil bo'ladi.
  Bu safar bo'ri unga qarshi kurashadi. Juda mumkin bo'lgan raqib - sher ancha xavfli. Qiz esa qilich va xanjar bilan qurollangan.
  Tomoshabinlar olqishlashdi. Albatta, hayvonlar Spartakga qochib ketishmaydi, shuning uchun endi siz hayvon bilan kuchni o'lchashingiz kerakligi juda tabiiy.
  To'g'ri, odatda sherni engish qiyin. Ko'pincha sherlar o'g'il bolalarni arzimas tarzda yirtib tashlashdi. Bundan tashqari, yalang'och va o'qimagan, qandaydir tarzda karerlarda xato qilgan.
  Va ularga shunday quvnoq o'lim berildi.
  Krassus to'ng'illadi:
  - Bu juda qiziq!
  Konsul shunday dedi:
  - Va bu Elli, Germaniyadan kelgan ayol. Juda yaxshi jangchi! U Spartakga qochib ketmaydi!
  Kras rozi bo'ldi:
  - qochma! Ammo bo'ri uni yirtib tashlashi mumkin!
  Konsul javob berdi:
  - Bo'ri unga kuchli raqib emas! Qo'rqma Krassus!
  Birinchi raqamli boy shunday dedi:
  - Qanchadan-qancha bo'rilar ovqatlanmaydi, lekin u o'rmonga qaraydi!
  Va baland ovozda kuling.
  Rim askarlari, albatta, kuchdir. Ammo vahshiy jangchilar yaxshi. Qizil sochli go'zal, poyga signalida, bo'riga hujum qildi. U, shekilli, ishni nopok deb his qildi va
  hujum qilishga shoshilmadi. Qiz esa uni yalang tovoni bilan to'g'ridan-to'g'ri burniga urdi. Bo"ri og"riqdan qichqirdi. Qiz orqasiga sakrab tushdi va baqirdi:
  - Tayoq, tayoq bodring,
  Bo"rini odam kaltaklayapti!
  Krass bosh irg'adi.
  - Ajoyib! Jang juda rang-barang!
  Konsul shunday dedi:
  Elli sizni tushkunlikka solmaydi!
  Bo'ri qizil rangga hujum qilmoqchi bo'ldi. Lekin u jun ustida bir nuqtaga ega bo'ldi. U og'riqni his qildi va pichirladi. Ha, bu uning burnini hidlashi uchun. Va hayvon yana g'azab bilan hujum qilishga harakat qiladi.
  Qizilcha sezdi, bo'rini og'ziga soldi.
  - Kulrang, ojiz!
  Va yana qanday kulish kerak.
  Konsul tabassum bilan dedi:
  - Bu qiz oddiy emas!
  Krass bosh irg'adi.
  - Rimda ayollar bor!
  Bo"ri yana tishlarini irqitdi. Ammo u jangchini qo'lga kirita olmadi. Oppoq tishlari esa qattiq yaltirab turardi. Va yana bir qilich zarbasi uning og'zini teshdi. Va keyin jangchining xanjari
  ko'ziga qattiq tiqildi. Bo'ri urildi, umidsiz tirnaldi va Ellining oyog'iga tiqildi. Qiz faqat tirnalgan edi, lekin biroz hayratda qoldi va jiddiy jarohat oldi
  bo'ri unga sakrab tushdi va uni yiqitdi. Va keyin yana bir oz va u deyarli tomog'ini ushlab oldi. Qiz umidsiz siltab, qorniga xanjarlarni tepdi. Tishlar iyagini tirnadi,
  va tirnoqlari ko'krak bo'ylab o'tdi. Qiz bo'rini tashlab, o'rnidan turdi. U yana unga sakrab tushdi, lekin belanchakdan xanjar bilan, keyin esa bosh suyagiga qilich bilan urilgan.
  Bu safar malla yaxshi chiqdi, hayvon esankirab qoldi. Ellining o'zi allaqachon qattiq tirnalgan edi, undan qon oqardi, iyagida tish izlari bor edi. Qizning jahli chiqdi
  hayratda qolgan bo'rini xanjar bilan sanch va qilich bilan chop.
  Shunday qilib, u holdan toyganicha urildi. Tana go'shtini tishlari bilan qonli tartibsizlikka aylantirish. Jang tugadi. Qizil sochli jangchi qilichini ko'tarib qichqirdi:
  - G'alaba!
  Kras ta'kidladi:
  - U qattiq shikastlangan!
  Konsul buni rad etdi.
  - It kabi yashang!
  Krassus javob berdi:
  - Menimcha, unday emas... Yaralar bir umr qoladi!
  Konsul xo'rsindi.
  - Ko'raylikchi! Aytishlaricha, chandiqlarni izsiz davolaydigan malhamlar bor!
  Baribir kurash tugadi... Va ko"pchilik qoziqlar, albatta, qizilboshda...
  Keyin sarg'ish qiz yugurib chiqdi. Juda yoqimli va muskulli. Uning qarshisida o"n-o"n bir yoshlardagi ikki o"g"il chiqdi. Hammaga qaraganda, yangi boshlanuvchilar.
  Karyerlardan keyin ularni davolashga ham vaqtlari yo'q edi, ular nozik va qamchi bilan kesilgan.
  Kras ta'kidladi:
  - Chiroyli ayol! Siz unga g'amxo'rlik qilayotganga o'xshaysiz!
  Konsul bosh irg"adi.
  - O'g'il bolalar eng arzon tovarlardir! Go'zal ayollar - eng qimmat!
  Rimning birinchi boy odami shunday dedi:
  - Xotiningga yoqadigan ham o'g'il!
  Konsul shunday dedi:
  - Oddiy bola emas, lekin juda chiroyli!
  Menejer ta'kidladi:
  - Va Rim chempionini qo'ygan noyob jangchi!
  Krass bosh irg'adi.
  - Albatta! Shuning uchun biz uni o'ldirmadik! Garchi u Spartakning ayg"oqchisi bo"lsa ham!
  Konsul uning lablarini yaladi.
  - Ammo qiynoqlar bo'ladi!
  Gamblinglarning ko'p qismi sarg'ish rangga o'tdi. U uzun va juda o'tkir qilich va qalqonlar bilan qurollangan edi. Deyarli yalang'och, faqat uning ustida külot. Qizil nipelli ko'kraklar ko'rinadi.
  Bola odatda yalang'och, karerlarda ularga belbog' kerak emas. Va qisqa qilichlar qo'lida va hatto aniq to'mtoq!
  Tabiiy go'zal sarg'ish ayol ko'proq janglarni g'alabalar bilan xursand qilishi uchun qadrlanadi. O'g'il bolalar qilich uchun go'shtga o'xshaydi. Hammasi juda tabiiy.
  Kras ta'kidladi:
  - Go'zallik qurbonlikni talab qiladi!
  Konsul rozi bo'ldi
  -Va uchlik qurbonlarning ayol go'zalligi!
  O'g'il bolalarda kirpik izlari bor edi va ular yaxshi tuzalmagan. Ular faqat konlarning changidan yuvilgan. Va shuning uchun ular jangdan oldin ovqat ham bermaganini ko'rishingiz mumkin. Shunday qilib, mening oshqozonim
  so'yishga olib ketilgan baxtsiz bolalar yiqildi.
  Menejer ta'kidladi:
  - Xo'sh, siz ovqatlansangiz bo'ladi! Axir ular umrlarida bir marta to"yib-to"yib ovqatlansa bo"lardi-ku!
  Krass bosh irg'adi.
  - Bo'lardi! Ammo och qoringa kurashish osonroq!
  Sariq ayol yalang oyoqlarini barmog'i bilan silkitib, signalni sabrsizlik bilan kutdi. U juda chiroyli va terisi quyosh yonishidan oltin-zaytun rangga ega. Bunday ayolni ushlab turishi aniq
  estetika uchun ham. Italiyada oq sochlar shimolga qaraganda mahalliy ayollar orasida kamroq tarqalgan va shuning uchun blondalar qadrlanadi. Va umuman olganda, rozi bo'l, ayol
  oq sochlar bilan qora rangga qaraganda ancha chiroyli.
  O'g'il bolalar ham qilich bilan deyarli yalang'och xolaga qoyil qolishdi, ularni o'ldirish kerak edi. Sariq gong signalini eshitib, hujumga o'tdi. U, albatta, bularga biroz achindi
  O'g'il bolalar, lekin karerlarda azob chekishdan ko'ra o'lgan yaxshiroq bo'lishi mumkin. Bundan tashqari, sarg'ish bolalarning ruhlari Yelisey Champslariga tushadi va shuning uchun zavqlanadilar, deb ishonishgan.
  samoviy vodiylarda, baxt va to'qlik va o'yinlar. Ular gunoh qilishga vaqtlari yo'qligini aytishadi va xudolar ularni azoblamaydi. Jannat haqidagi ta'limotning bir turi ham Rimda va hatto undan oldin paydo bo'lgan
  o'lmas ruh. Va men Hades er osti dunyosiga umuman ishonishni xohlamadim. Va buning o'rniga, siz o'limdan keyin imperatorlar xudolarga aylanib, Olympusda bayram qilishadi deb o'ylashingiz mumkin.
  Va qahramonlar Champs-Elyseesga boradilar, u erda Valkiriyalar, hashamatli ziyofatlar, sharoblar, taomlar, abadiy yosh ayollar va boshqa zavqlar kutmoqda. Vikinglar kabi. Va bolalar, ehtimol
  ular ham baxtli, abadiy o'yinlar va qiziqarli bo'ladilar, abadiy yoz, bolalik shohligida mayin o'tlar ustida yalangoyoq yuguradilar va yam-yashil daraxtlardan suvli, shirin mevalarni teradilar!
  Qanday qilib bu jannat emas? Va ortiqcha ish ostidagi karerlarda hayot emas, balki sekin va og'riqli o'lim. O"g"il bolalarni nozirlar qamchi bilan shunday urdilar.
  Lekin ko'pincha yosh qullar ham zo'rlanadi, yoki keksa qullar yoki nozirlar. shuning uchun baribir ularga hasad qilmaysiz.
  Sariq qiz bolalarni tezda tugatishni xohladi, lekin u jamoatchilik buni ma'qullamasligini tushundi. Shuning uchun, dastlab faqat bir oz birinchi o'g'il kesib, keyin
  boshqasi ko'kragida. Va ularga qonli chiziqlar qoldirdi.
  Kras ta'kidladi:
  - Xalq uchun ishlaydi!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Qiziqarli! Lekin rostini aytsam, men allaqachon uxlashni xohlayman!
  Menejer bosh irg'adi.
  - Bu so'nggidan oldingi jang... Endi yorug'lik boshlanadi. Va "Spartak" bilan jangda kuchga ega bo'lishingiz kerak!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Varvarlar allaqachon yaqin, hujum ertaga yoki ertaga bo'lishi mumkin!
  Konsul rozi bo"lib bosh irg"adi.
  - Biz jiddiy jarohat olishimiz mumkin!
  Menejer ta'kidladi:
  - Rim devorlari baland va qalin, yuz ming himoyachi, ularning yarmi tajribali jangchilardir. Fuqarolar orasidan yana ellik ming ayol va o'smirni qo'yish mumkin
  respublikalar!
  Krassus rozilik bildirgan holda bosh chayqadi.
  - Bu shunchaki yaxshi fikr! Biz barchani safarbar qilamiz!
  Konsul ta'kidladi:
  - Ha, arsenallarimiz yetarli. Shunchaki, ayollar va bolalar erkaklarnikidan battarroq kurashadi!
  Menejer ta'kidladi:
  - Nimaga bog'liq! Sariq juda yaxshi!
  Haqiqatan ham, qiz oyoq barmoqlarida aylanardi. Vaqti-vaqti bilan u o'g'il bolalarni qichqirardi. Va ularga ozgina zarar yetkazing. Ular asta-sekin ko'proq va sekinroq harakat qildilar va aniq zaiflashdilar
  qon yo'qotish. Qiz xo"rsinib bittasini yalang oyog"i bilan yiqitdi-da, yiqilgan yigitning boshiga qilichning dastasi bilan epchillik bilan urdi. U hushidan ketdi, lekin hali ham tirik edi.
  Va uning jiddiy jarohatlari yo'q edi. Demak, xalqning rahm-shafqat qilishi uchun imkoniyat bor edi. Ikkinchi bola sarg'ish ayolga yugurib kirmoqchi bo'ldi, lekin yana urdi. Va u tovonini uning iyagiga siljitdi va uni mohirlik bilan o'chirdi.
  O'g'il bolalar endi hushsiz edi, lekin hali tirik va nogiron emas edi!
  Krassus tabassum bilan bosh chayqadi.
  - Menimcha, ularni tugatish vaqti keldi!
  Konsul birdan e'tiroz bildirdi:
  - Ko'p qullar ham karerlardan qochib ketishdi. Va xavfsizlik kuchayganiga qaramay, ular ishlashda davom etmoqdalar. O'g'il bolalar esa qimmatli, chunki ular tor koridorlar va minalardan o'tishlari mumkin! Qullar yetarli emas! Shuning uchun men ularni saqlash uchun kuchimni ishlataman!
  Menejer bosh irg'adi.
  Ha, siz ularni qayta ishlatishingiz mumkin! Tomirlar buzilmagan, yaralar esa itlarday tuzalib ketadi. Yaxshisi, oxirgi jangni ko'ramiz va...
  Krassus esnadi, og'zini katta ochib, ming'irladi:
  - Ha, charchadik! Ammo oxir-oqibat, biz alohida narsani xohlaymiz!
  Menejer bosh irg'adi.
  - Bo'ladi! Bu maxsus bo'ladi!
  Konsul oldinga chiqdi va olomonning qonxo'r kayfiyatiga qaramay, uni olib, bosh barmog'ini yuqoriga ko'tardi!
  Sariq jilmayib, chiyilladi:
  - Rahmdil konsulga shon-sharaflar!
  Bu orada mavrlar o"g"illarning yalang poshnalariga qizg"ish temirni olib kelishdi. Ular tezda qoqib qo'yishdi va uni jiddiy shikastlamaslik uchun darhol olib ketishdi. O'g'il bolalar o'tkir og'riqdan o'zlariga kelishdi.
  Ularning ustiga arqon bog"lab, orqaga yetakladilar. Endi ular gladiatorlar jangiga unchalik qodir emas deb hisoblangan va karerda aniqlangan. To'g'ri, bundan oldin ular yaxshi ovqatlanishgan,
  yashash uchun qolgan gladiatorlar bilan bo'lishi kerak edi. Va somonda yumshoq to'shakda uxlab qoling. Karyerlarda qo"pol shag"al ustida uxlab qolishga odatlangan yigitlar zavq bilan uxlab qolishdi.
  Va hayotimda birinchi marta mazali go'shtni tatib ko'rdim. Ha, oldinda ularni konlarga qaytish kutib turardi. Ammo Spartakning kelishiga umid bor edi. Va u qalbni isitadi.
  Yigitlar burunlarini hidlashdi va uzoq vaqtdan beri birinchi marta shirin tushlarni ko'rishdi.
  Va bu erda oxirgi jang.
  Va haqiqatan ham maxsus. Afrikaning qora qizi Xena jang qilmoqda - u ayollar o'rtasidagi eng yaxshi gladiator va adolatli jinsiy aloqa vakillari orasida Rim Respublikasi chempioni!
  Ha, qora Xena, bu ajoyib jangchi. Va u bilan jang qiziqarli ...
  Qiz faqat kamar kiygan, baland bo'yli, ozg'in mushaklari va ipsimon edi. Uni hatto nozik deb hisoblash mumkin, ammo bu taassurot aldamchi. Qanday qilib ko'rish mumkin
  muskullar to'plari uning simdek qattiq qora tanli terisi ostida dumaladi.
  Kras ta'kidladi:
  - Rim Respublikasi chempioni, oxirida? Bu ajoyib!
  Konsul tabassum bilan dedi:
  - Ha, bu ta'sirli ... U ajoyib jangchi!
  Xena ikkala uchida o'tkir po'lat uchlari bo'lgan uzun qutb bilan qurollangan edi.
  va juda yaxshi sakrab chiqdi.
  Krassus umid bilan dedi:
  - Umid qilamanki, uning raqibi jiddiy bo'ladi! Bir-ikkita o'g'il bolalar emasmi?
  Menejer ishtiyoq bilan bosh irg"adi.
  - Ha, janobi oliylari! Raqib sizga kerak bo'lgan narsa bo'ladi!
  Xena ta'tilga chiqqanida, keyingi dushmanning chiqishi haqida signal eshitildi. Va, albatta, tomoshabinlar mamnun bo'lishi mumkin edi. Yetti metrli ulkan timsoh arenaga sudralib chiqdi.
  Konsul tabassum bilan dedi:
  - Ajoyib!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Yaxshi raqib! Shunchaki... ahmoq!
  Menejer ta'kidladi:
  - Xena qul emas, pul uchun kurashadigan erkin gladiator! Va uning raqibi, bir tomondan, juda mumkin, lekin boshqa tomondan, jamoatchilikka loyiq! Shunday qilib, final
  jang juda qiziqarli bo'ladi!
  Krassus his-tuyg'u bilan kuyladi:
  - Yana ozgina! Yana bir oz, oxirgi jang eng qiyin!
  Konsul tabassum bilan davom etdi:
  - Men uyga, Rimning bag'riga borishni xohlayman!
  Respublika ikkinchi ona!
  Menejer ta'kidladi:
  - O'ylaymanki, siz mamnun bo'lasiz!
  Krass bosh irg'adi.
  - Men Xenaga tikdim!
  Konsul tasdiqladi:
  - Men ham Xenada!
  Menejer rozi bo'ldi:
  - U g'alaba qozonadi! Ammo kimdir timsohga pul tikadi!
  Jang boshlanganidan darak beruvchi gong ovozi eshitildi.
  Xena timsoh atrofida raqsga tusha boshladi. U uning orqasidan harakat qildi. Tashqi ko'rinishidan noqulay bo'lsa-da, sudraluvchi juda tezdir. Va bu erda siz yuqori toifali gladiator bo'lishingiz kerak
  uning tishlariga ilinmang. Qora jangchi yo oldinga, yo chekinib borardi. Va keyin o'tkir nuqta bilan urdi. Hozircha timsoh uchun unchalik xavfli emas. Shubhasiz, bu oxirgisi.
  jang, va siz vaqt uchun o'ynash mumkin.
  Krassus tabassum bilan dedi:
  - Spartakni shunday vixin qo'yishi mumkin edi!
  Konsul tabassum bilan dedi:
  - Va agar bola bu pantera bilan jang qilsa nima bo'ladi?
  Crassus juda mantiqiy ta'kidladi:
  - Juda qiziqarli va raqobatbardosh jang!
  Konsul kosadan sharob ichdi va dedi:
  - Bu yaxshi spektakl bo'lardi!
  . BOB? 19.
  Menejer taklif qildi:
  - Xohlasangiz, ertaga tartibga keltiramiz!
  Krassus javob berdi:
  - Qiynoqlar haqida nima deyish mumkin?
  Konsul shunday dedi:
  - Qiynoqlar kutadi! Bolaning tovonini qovurishga doim ulguramiz!
  Menejer bosh irg'adi.
  - Va jang Kolizeyda o'tkazilishi mumkin!
  Krassus javob berdi:
  -Yo'q! Agar odamlar Kolizeyga to'plansa, shaharga hujum qilish osonroq bo'ladi. Spartak ustidan g'alaba qozongandan keyin gladiatorlarning ulkan o'yinlarini tashkil qilish kerak bo'ladi!
  Konsul bunga rozi bo'ldi:
  - To'g'ri, biz uni yaxshiroq vaqtga qoldiramiz. Ayniqsa, bu qonli tomoshadan allaqachon charchaganim uchun!
  Krass gurgled haqida:
  - Spartak, Spartak - bir tiyin ol!
  Xena timsohning og'ziga uchi bilan bir necha marta urgan va qon oqib ketgan. Va keyin birdan sudralib yuruvchi ustidan sakrab chiqdi. Va keyin u tikanlar ustida turdi. Va yalang poshnalari bilan sanchiladi.
  Hammasi juda ajoyib ko'rindi.
  Konsul ta'kidladi:
  - Ajoyib qiz!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Iste'dod!
  Menejer taklif qildi:
  - Balki unga sherga qarshi kurashni ko'rsatar? Bu yanada qattiqroq bo'ladi!
  Krass bosh irg'adi.
  - Ha, sher timsohdan xavfliroq va tezroq!
  Konsul ta'kidladi:
  - Balki ayiqqa qarshi?
  Krassus javob berdi:
  - Arslon ayiqdan xavfliroq! Yoki hatto yo'lbarsdan ham foydalanish mumkinmi?
  Konsul bunga rozi bo'ldi:
  - Yo'lbars haqiqatan ham katta bosh!
  Xena timsohni sanchishda davom etdi. U buni katta zavq bilan qildi. Garchi u Afrikaning qizi tomonidan juda hayratlanarli munosabatda bo'lsa ham, zo'ravonlik bilan munosabatda bo'lgan.
  Krassus tabassum bilan dedi:
  - Bu joziba!
  Konsul rozi bo'ldi
  - Katta joziba!
  Xena shu paytgacha katta tasavvur va tasavvur bilan harakat qilgan. Bu yerda u yalang oyoqlarini timsohning tishlariga urdi va tovonini sanchidi. Va keyin u o'rnidan sakrab, yana qaytib chiqadi.
  Ha, u haqiqatan ham hayratlanarli qiz. Faqat u istaklarni bostirmaydi, balki hayajonlantiradi.
  Timsoh esa uning ortidan quvishda davom etadi, lekin ko'proq qon yo'qotadi va tobora ko'proq jiddiy zarar etkazadi. ha, bu ajoyib poyga.
  Krassus tabassum bilan dedi:
  Siz ajoyibsiz Xena!
  Konsul javob berdi:
  - Shunchaki yaxshi gladiator! Jangchi - jangchi!
  Menejer taklif qildi:
  - Balki ko'mir sochar!
  Krassus javob berdi:
  - Timsoh undan ko'ra ko'proq azob chekadi!
  Duel davom etdi. Xena timsohni og'ziga va burun teshigiga urdi, lekin ko'zlariga tegmadi. U uni tugatishga shoshilmayotgani aniq. Ammo u juda ko'p qon ketdi.
  Va uning yalang'och, qizcha oyoqlari juda nafis va chizilgan izlar qoldirdi. Va jangning o'zi juda bir yoqlama tarzda o'tdi. Biroq, bir necha marta buzoqlarda timsoh qiz
  tirnalgan.
  Konsul katta esnab, keyin suv soatiga qarab baqirdi:
  - Ufqda allaqachon yorqin! Tez orada quyosh chiqadi!
  Krassus bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, biz ko'proq zavqlanamiz! Quyosh Yerdan yuqoriga chiqadi!
  Menejer taklif qildi:
  - Balki... Xo'sh, mayli! Ko'zlarim bir-biriga yopishib qolganini o'zim ham his qilyapman!
  Konsul bosh irg"adi.
  - Ha, bayramni tugatib, yotish vaqti keldi!
  Kras ta'kidladi:
  - "Spartak" allaqachon bizga keladi! Va u tez harakat qila oladi!
  Menejer bor ovozi bilan qichqirdi:
  - Keling, Xenani tugatamiz!
  Qiz yomon jilmayib qo'ydi. Va uning qutbi baland uchib ketdi va darhol sudraluvchining ko'ziga chuqur yopishib oldi. Timsoh qattiq zarba oldi va jim qoldi. U bilan urishgandek
  halokatli kuch.
  Xena xitob qildi:
  - G'alaba! Rimga hamdu sanolar!
  Krass bosh irg'adi.
  - G'alaba! Barakalla!
  U unga oltin tanga tashladi.
  Oltin dumaloq disk va konsul tashlandi.
  Jang tugadi. Xena oyog'ini qizil qonga botirib, chiroyli izlar qoldirdi. Keyin u ta"zim qilib, keta boshladi.
  Konsul tabassum bilan javob berdi:
  - Bu juda ta'sirli!
  Kras rozi bo'ldi:
  - Ha, zo'r! Garchi .. bashorat qilish mumkin!
  Menejer bosh irg'adi.
  - Bashoratli bo'ling! Bu jazolanishni anglatadi!
  Xena ketdi va o'nlab Murlar timsohning jasadini sudrab ketishdi.
  Jang tugadi va ko'plab mehmonlar o'z kursilarida uxlab qolishdi.
  SSSRda yangi prezident saylovlari allaqachon bo'lib o'tmoqda. Aniqrog'i, yangi emas, balki birinchi.
  Va, albatta, Mixail-Vladimir Gorbachyov-Putin muqobilligi yo'q yagona prezidentlikka nomzod. Va natija faqat bitta bo'lishi mumkin: to'qson to'qqiz va to'qson to'qqiz yuzdan. Bu esa kal diktatorning navbatdagi g'alabasini ko'rsatadi.
  Mixail Gorbachyov demokratiya o'rniga SSSRga stalinizm davrini shunday qaytardi. Biroq, ko'pchilik Brejnev tartibsizliklaridan keyin buni xohlardi. Va endi shaxsiyatga sig'inish yana hokimiyat tepasida, uning portretlari butun SSSR bo'ylab osilgan. Va yana, eski kunlarda bo'lgani kabi, qora huni va qo'nish.
  Chunki Vladimir-Mixail Afg'onistonni orzu qiladi va u erda go'zal jangchi qizlar bor.
  Bikinili to'rtta go'zal qiz yugurmoqda: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Bu yerda ular mujohidlar bilan mardonavor jang qiladilar.
  Natasha Islom imperiyasi qo'shinlariga, Tolibonga granatadan o'q uzadi, tankni yon tomonga uradi va xitob qiladi:
  - Vatan bizni unutmaydi!
  Keyin yalang oyog'i Tolibon askarlariga granata uradi. Qichqiriq va chiyillash, Islom imperiyasining yirtilgan jangchilarining massasi. Va Sulaymon qo'shinining bir generali qo'lini yirtib tashladi.
  Toliblar haqida ham yozgan Zoya hayrat bilan qayd etdi:
  - Platinum soat!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan Islom imperiyasi askarlariga granata uloqtirgan Avgustina bosh irg'adi:
  - Sulaymonni tilanchi deb ham aytishdi!
  Svetlana, Tolibon haqida yozayotib, ko'z qisib, yalang'och, dumaloq, pushti tovoni bilan portlovchi moddalar bilan portlash to'plamiga berilib ketdi:
  - Ruhdagi asosiy boylik!
  Va Tolibon askarlari massasi parchalanib ketdi. Bu ikki ulkan qo'shin o'rtasidagi buyuk jang edi.
  Natasha qorniga yiqildi... Ustidan bo'ronchi uchib o'tdi. Qiz o'girilib, dumini urdi. Mashinaga uring. U chekdi va ajoyib poyezdni ortda qoldirdi.
  Ha, bu yangi Igla kompleksining ta'sirchan ilovasi. U yog'ni issiq metall kabi yoqadi.
  Zoya yana bir Tolibon bosqinchisini ham urdi. U uning tanasiga urdi, shundan keyin u kuyladi:
  Biz hech qachon dushmanga taslim bo'lmaymiz
  Men dushmanlarni tanasi ostida kesib tashlayman!
  Yalang oyoqli qiz esa bir dasta granatalarni quchoqlab oldi. Va keyin, xuddi katta epchillik bilan, uni dushmanga tashlaydi.
  Va Islom imperiyasining yana bir o'ziyurar quroli aylanadi.
  Ko'rinib turibdiki, kuchli to'p bilan toshbaqa singan roliklarni aylantirmoqda va tırtıllar yorilib ketgan.
  Zoya tabassum bilan dedi:
  Biz hamma narsani ajoyib qilamiz!
  Avgustina ham astoydil kurashadi. U o"rnidan sakrab toliblar tomon yuguradi va o"q uzadi. Uning mis-qizil sochlari esa jangovar bayroqdek hilpirayapti. Qizda ta'sirchan inoyat.
  Qizil sochli hayvon kuylaydi:
  - Keling, dunyoni go'zal qilaylik
  Va keling, uchamiz ...
  Bizning Sovet Rossiyamiz
  Ajoyib armiya o'ldiradi!
  Svetlana raqiblariga agressiv tarzda o'q uzib, ularni o'roqdek o'rib, yalang'och, shijoatli barmoqlari bilan granata tashladi va chiyilladi:
  - Cho'qqilarga parvoz qilish uchun!
  To'rt qiz ishlagan. Va u katta umidsizlik va majoziy hujum bilan raqiblarini otib tashladi.
  Ulardan tashqari boshqa qizlar ham jang qilishdi. Yelizavetaning ekipaji eng yangi T-72da jo'nab ketdi.
  Qizlar, albatta, bitta bikini va yalangoyoq. Ular mashinalarini haydamoqda.
  Tolibon tanklari esa ichkariga kirib bormoqda. Bu, asosan, T-54 ning nusxasi, juda xavfli mashina emas.
  Yelizaveta buyruq beradi va Ketrin yalang'och, dumaloq, qizcha poshnalarini qo'yib, qurolni boshqaradi.
  Va agar u lupanet bo'lsa, u holda uni yaxshilab uradi.
  Bu yerda bochkadan og"ir snaryad tupuradi va uzoq masofadan Tolibon tankiga tegadi.
  O'qqa tutilgan Elena shunday dedi:
  - Bu juda katta!
  Haydovchi Efrosinya tasdiqlaydi:
  - Albatta shunday!
  Va uning yalang'och, chaqirilgan tagliklari pedallarni bosib turadi. Tank tezda tezlashadi. Keyin yana sekinlashadi. Va keyin qotil otishma keladi.
  To'rtta E ekipaji tepada.
  Ularning tanki yana harakatlanmoqda va uzun bochka aylanmoqda. O'lik to'p yana o'q uzadi. T-72 paydo bo'lgan paytda, dunyodagi eng yaxshi tank. Va, albatta, u o'zini ko'rsatadi.
  Elizabet raqiblarini otib, zarbalar berib, shunday deydi:
  - Biz SSSRning haqiqiy vatanparvarlarimiz!
  Ketrin qat'iy dedi:
  - Sovet Ittifoqining barcha vatanparvarlari!
  Va ishdan bo'shatilgan, tugmachani bosib, bosh, pushti tovon.
  Ha, bu yerdagi qizlar bosh kiyimi bilan karam sho'rvasini pishiradiganlardan emas. Ularning tanki yana harakatda.
  Uzoqdan u Tolibon snaryadlaridan qo"rqmaydi. Va ular dushmanga besh-olti kilometrdan zarba berishdi.
  Mana qizlar - sizga kerak bo'lgan narsa. Ularda g'azabning kuchi va ehtiros alangasi bor. Va shuningdek, g'alaba qozonish uchun ishonch.
  Elizabet ko'zdan kechiradi. Afg"on mashinalari kam. Lekin islom imperiyasiga kreditga sotilgan Amerikalari ham bor. Bu mashinalar rusnikidan ham kuchsizroq. Va ular balandroq siluetga ega, bu esa urishni ancha osonlashtiradi.
  Ketrin Amerikada ishlab chiqarilgan afg'on mashinasini nishonga oldi va urdi. Va bir o'q bilan minorani buzib tashladi.
  U tazsini shunday uradi.
  Radio operatori va yuk ko'taruvchi Elena tasdiqladi:
  - Shunday davom eting!
  Va yana afg'onlar uchun halokatli raketa uchib ketdi. Qizlar butun shon-shuhratda.
  Xo'sh, bu tank.
  Mana, ular bikini kiygan qizning pushti poshnalarini samolyotlar tomon yoritib chopishmoqda.
  Ha, hujumchilar jangga tayyor.
  Anastasiya Vedmakova eng yaqin samolyotga sakraydi. Va yalang'och tagliklari bilan pedallar ustida suyanadi.
  Keyin mashina asta-sekin uchib ketadi.
  Qizil kostyumli, qiyofasi mukammal jangchi shunday deydi:
  Quvonch, mening kuchim Rabbiyda,
  Xursand bo'ling, Rabbiyda minnatdorchilik bilan!
  Va marvarid tishlari bilan tabassum qiladi. Vladimir Putin, albatta, buyuk hukmdor emas. Ammo bu holatda u Ulug' Vatan urushi bilan taqqoslanadigan urush olib bormoqda.
  Afg'onlar Rossiya hududiga bostirib kirishmoqda.
  Mana, asal sarg'ish - Akulina Orlova. Shuningdek, sizga kerak bo'lgan qiz.
  Va yana bikini va yalangoyoq. U juda go'zal va tanli.
  U samolyot tomon yugurganda, erkaklar tikilib qolishadi. Xizmatkor yigitlar esa yugurib kelib, uning yalang oyoqlarining nafis izlarini o'padilar.
  Mana qiz.
  Akulina tebranadi va hujum samolyotiga uchadi. U juda silliq va shu bilan birga tezda chiqib ketadi.
  Akulina kuyladi:
  - Men osmonda ko'k chiziqni ko'raman,
  Shovqin bilan men balandlikka erishyapman!
  Va endi uning hujumchi samolyoti osmondagi birinchi nishonni - Afg'oniston samolyotini ko'radi.
  Qiz ikki marta o'ylamasdan, uni uzoq masofadan urib, samolyot qurolidan chiqarib yuboradi.
  Keyin sarg'ish terminator kuyladi:
  - Men dunyodagi eng aniqman,
  Ushbu shouda mashhur bo'ling!
  Akulina kulib yubordi... Mahbuslar uning yalang oyoqlari, yalang, chang bosgan tagliklarini qanday o'pishganini xotiralar chaqnadi.
  Ha, bu kulgili edi. Toliblar esa rus qizining yalang oyoqlarini o'pib tizzalari bilan sudralib ketishdi.
  Mirabela Magnetic ham samolyot tomon yuguradi. Uning oyoqlari juda ko'k, mushak, yalang'och va nafis.
  Va qanday yoqimli matbuot plitalari. Bu shunchaki mo''jiza.
  Mirabela oddiygina xulq-atvorning eng yuqori sinfini va ayni paytda go'zallik standartini namoyish etadigan jangchidir.
  Sochlari esa oltin bargdek porlaydi. Va tanasi zo'rg'a bikini bilan qoplangan.
  Va uning yalang'och, kesilgan oyoqlari qanday nafis izlarni qoldiradi. Bu ajoyib qiz.
  Unga uzoq vaqt qaramasdan qoyil qolishingiz mumkin.
  Bu erda u yalang oyoqlari bilan pedallarni bosdi va qiruvchi hujumchi samolyot uchish-qo'nish yo'lagidan silliq chiqib ketdi.
  Mirabela kulib kuyladi:
  - Kamchiliklarga joy yo'q,
  Biz tongni kutib olamiz!
  Hozir uch qiz ham havoda, demak, Tolibon uchun qora soatlar keldi.
  Anastasiya Vedmakova afg'on tankiga halokatli o'q yuboradi va uni teshib o'tadi. Keyin aytadi:
  - Kommunizm uchun!
  Akulina Orlova ham katta muvaffaqiyat bilan kurashadi. Mana, uning raketasi uchirildi, u o'ziyurar qurolni sindirdi. Qiz qichqiradi:
  - Sayyoramizning buyukligi va oktyabrning shon-sharafi uchun!
  Va yana, u dushmanga juda halokatli narsa yuboradi.
  Mirabela Magnetic dushmanga aniq zarba beradi va kuylaydi:
  - Bir, ikki, uch... Barcha dushmanlarni yo'q qiling! Va Tolibonning boshini yirtib tashlang!
  Triumvirat juda mohirona va umidsiz kurashadi. Bu yerdagi qizlar juda chiroyli.
  Va ularning bo'ronli askarlari osmon bo'ylab sakrashadi va bu juda ajoyib. Bundan tashqari, ular Tolibon samolyotlarini urib tushiradilar.
  Mana go'zallar yozilgan. Mujohidlarning hech bir imperiyasi yaxshi bo'lmaydi. Mana, bitta o'q va bir vaqtning o'zida uchta afg'on samolyoti urib tushirildi.
  Anastasiya Vedmakova tishlarini ko'tarib, xushmuomala jilmayib, yalang'och pushti tovonini tugmachaga bosdi.
  Mashinani urib, chiyilladi:
  - Bu mening kapital talabim!
  Akulina Orlova dushmanni yiqitib, tasdiqladi:
  - Va burunda tez harakatlaning!
  Bu yerdagi qizlar aql bovar qilmaydi. Va yana bir necha afg'on jangchisi otib tashlandi. Bu ularning eng oliy kasbidir. Bu yerda ulkan kuchga ega qiz.
  Va keyin Anastasiya Tolibon generali bilan bunkerni urdi. Va u havoga uchib ketdi.
  Qizlarning ta'siridan yer qanday ko'tarilib, yonib ketdi. Va bu faqat boshlanishi.
  Ayol snayperlar ham jang qilishadi.
  Elis va Anjelika miltiqlari bilan. Ular Tolibon askarlarini ovlashadi va aniq otishadi.
  Ular birinchi navbatda zobitlarni nishonga olishadi.
  Qizlar ham faqat bitta bikinida jang qilishni afzal ko'rishadi. Ular jasur va juda chiroyli.
  Bundan tashqari, Elis sariq, Anjelika esa qizil.
  Ular navbatma-navbat otib, aniq zarba berishadi.
  Elis toliblar polkovnikini aniq mo'ljallangan o'q bilan otib tashladi va qizil sochli sherigidan so'radi:
  - Sizningcha, qora tuynuklar haqiqatan ham mavjudmi yoki bu shunchaki farazmi?
  Anjelika yana bir afg"on zobitini aniq o"q bilan kesib, javob berdi:
  - Shunday savollar berishga vaqt topdim!
  Elis xo'rsinib javob berdi:
  - Voy, bundan yaxshiroq vaqt yo'q edi!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan kichik granata tashladi. O'nlab Tolibon parchalanib ketdi.
  Anjelika yana otilib javob berdi:
  - Menimcha, qora tuynuklar donli ekinlar hosiliga ta'sir qilmaydi!
  Elis bunga rozi bo'ldi:
  Men ham shunday deb o'ylayman, lekin ...
  Qizil sochli yirtqich o'zining yalang tovoni bilan yo'q qilish sovg'asini tashladi va yana raqiblarini sindirdi va dedi:
  - Venerada kommunizm uchun!
  Elis qo'shib qo'ydi:
  Va Marsda ham!
  Ikkala qiz ham yaxshi zarba berishadi. Va ular juda egri va mushakdir.
  Masalan, Tolibon asirga olinganda uni chang bosgan tagidan o"pishga majbur qilishgan. Shunday qilib, Islom imperiyasining jangchisi Tolibon shunchalik xavotirda ediki, u tom ma'noda tuyoqlarini tashladi.
  Elis xo'rsinib javob berdi:
  - U uchun kechirasiz!
  Anjelika rozi bo'ldi.
  Bizga bu urush kerak emas!
  Elis qo'shib qo'ydi:
  Tolibon ham!
  Qizil sochli hayvon aql bilan dedi:
  - Xitoydan ko'zoynak bilan men juda zo'rman!
  Jangchilar aslida juda kulgili.
  Ular juda yorqin jozibaga ega.
  Elis yana o'lim sovg'asini yalang'och, yumaloq tovoni bilan tashladi va qichqirdi:
  - Yangi g'alabalar uchun!
  Anjelika ham yalang oyog'i bilan dushmanni yo'q qildi va qichqirdi:
  - Vatan uchun!
  Bu qizlar shunday ajralishdi... Snayper miltiqlari to'liq fidoyilik bilan ishladilar.
  Alenka ham jang qildi, shaharni Tolibondan himoya qildi. Hamma joyda xarobalar va vayronalar to'plangan edi.
  Qiz Islomiy Tolibon imperiyasi askarlariga qarata o'q uzdi, ularning butun qatorini o'ldirdi.
  Va keyin Alenka yalang oyoq barmoqlari bilan granata otib, xitoylarni tarqatib yubordi va chiyilladi:
  - Ilya Muromets uchun!
  Anyuta Afg"oniston Tolibon imperiyasi askarlari haqida ham yozgan. Va juda aniq ekilgan. Nima o'q emas, keyin zarba.
  Mushtlangan Tolibon esa yiqilib, so'z to'planib qolgan.
  Va hali ham yalang'och, pushti, dumaloq poshnali qiz o'lim no'xatini tashlab, kuylaydi:
  - SSSRga shon-sharaflar! Bizda hech qanday muammo yo'q!
  Va yana, yaxshi mo'ljallangan burilish va jasadlar to'plami.
  Alloh ham jangdadir. Afg'on imperiyasi toliblari askarlarini kesib tashladi. U shunday nurli qiz. Toliblarni igna bilan markadek yiqitadi. Qo'shiq aytayotganda:
  - Va tog' cho'qqilarida yulduzli sukunat,
  Dengiz to'lqinida va g'azablangan olovda!
  Va g'azablangan va g'azablangan olov!
  Va endi uning yalang oyoq barmoqlari yana qotil va halokatli o'lim sovg'asini tashlaydi.
  Bu yerdagi qizlar juda chiroyli, hammasi bikinida. Va juda egri va mushak.
  Mariya ham jang qiladi. U Tolibonning bir qismini yiqitadi, ularni osonlik bilan qirib tashlaydi va kuylaydi:
  - Hayot faqat bir lahza - o'tmish va kelajak o'rtasidagi,
  Hayot faqat bir lahza - uni ushlab turing ...
  Erkaklar orasida kim tanasi bilan maqtana oladi,
  Va qizning bir fikri bor - aylantiring!
  Va uning yalang oyog'i yana ulkan halokatli kuchni yo'q qilish sovg'asini tashlaydi.
  Bular haqiqatan ham qizlar - eng ko'zga ko'ringan uchuvchilarning eng yuqori sinfi va aerobatikasi.
  Va ularning yalang oyoqlari naqadar oqlangan va jozibali.
  Olimpiada ham katta ishtiyoq bilan kurashmoqda. Va dushmanlarni marosimsiz yo'q qiling. U ularni butun saflarida yo'q qiladi.
  Va keyin ajoyib go'zallikning yalang'och barmoqlari butunlay yo'q qilish sovg'alarini tashlaydi.
  Keyin Olimpiada kuyladi:
  - Yo'q, hushyor so'nmaydi,
  Komsomol a'zosining ko'rinishi toza ...
  Xalqning ovozi baland
  Va daryo yorqin!
  
  Men butun dunyo uyg'onishiga ishonaman
  Fashizmga barham topiladi
  Va quyosh porlaydi
  Kommunizmga yo'lni yoritadi!
  Va yana, yalang'och tovoni darhol granatalarning to'liq to'plamini tashlaydi.
  Mana qizlar. Ular juda ko'p go'zallikka ega. Tolibon esa tsunami to"lqinidek olg"a intilmoqda. Ularning ko'pi bor va ular tom ma'noda rus pozitsiyalarini jasadlar bilan bombardimon qilmoqdalar. Va ular juda tajovuzkor.
  Afg'on imperiyasi qo'shinlari Tolibon butun dunyoni egallashga harakat qilmoqda. Va bu holda, Rossiya.
  Marusya Tolibonga qarata o"q uzadi. Uning yalang oyoq barmoqlari parchalari bilan limonni tashlamoqda. Va yana ular ignaning turli yo'nalishlarida uchishadi. Islom imperiyasi Tolibon jangchilari tikilgan.
  Mujohidlar juda jasur, ustiga chizib yozayotgan qizlar lentani almashtirishga zo"rg"a ulgurishadi. Ular tom ma'noda jasadlar bilan otilmoqda.
  Marusya tabassum bilan kuyladi:
  - Stalin yuragimda yashaydi,
  Biz qayg'uni bilmasligimiz uchun ...
  Kosmosga eshikni ochdi
  Bizning tepamizda yulduzlar porlashdi!
  Va yana, qizning yalang'och oyog'i katta halokatli granatani tashlaydi.
  Mana bir go'zallik.
  Matryona ham dushmanga qarata o'q uzadi va juda yaxshi mo'ljallangan. U dushmanlarni qirib tashlaydi va oyoq barmoqlari bilan granata o'ldiradigan kuchni tashlaydi. Dushmanlarni sindirib, shivirlaydi:
  - Komsomol shunchaki yosh emas,
  Komsomol mening taqdirim!
  Va yana qiz yaxshi maqsadli zarba beradi. Va o'lgan Tolibon generali quladi.
  Alenka mujohidlarni ezib kuylaydi:
  - buzilmas erkin ittifoq respublikalari;
  Bu qo'rquv emas, qo'pol kuch emas edi ...
  Va ma'rifatli odamlarning yaxshi niyati,
  Va tushlarda do'stlik, yorug'lik, aql va jasorat!
  Va yana bir bor qizning yalang'och, qoraygan oyoqlarining yalang'och barmoqlari halokatli va halokatli kuchning granatasini tashlaydi.
  Tolibon massasi esa ota-bobolariga boradi.
  Anyuta ham yalang tovoni bilan o'lim sovg'asini tashladi.
  Afg"on tanki ag"darilib ketdi. Va uning singan roliklari dala bo'ylab dumalab ketdi.
  Kuygan o't, uning ustida jasadlar massasi.
  Anyuta tabassum bilan kuyladi:
  - Tolibon bilan urush davom etmoqda,
  Hech qanday sababsiz urush ...
  Shayton zanjirdan uzildi
  Va o'lim u bilan keldi!
  Alla, shuningdek, afg'on Tolibon imperiyasi askarlari haqida va juda to'g'ri yozgan. Qizil sochli qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan plastid parchasini ishga tushirdi.
  Va yigirma afg'on havoga otilib, u erda o't oldi.
  Alloh taolo kuyladi:
  - O'lmas shon-sharaf janglarda tanilgan,
  Bizning buyuk xalqimiz janglarda burgutga o'xshaydi ...
  Ko'p avlodlar o'tishini bilaman
  Va Rossiyaning jangchisi - buyuklikni topdi!
  Shundan so'ng, Alla yana oyoq barmoqlari bilan halokatli halokat sovg'asini tashladi.
  Tolibon haqida yozgan Mariya shunday dedi:
  - Bu bizning eng yuqori sinfimiz!
  Va u uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan tashladi, bu halokatli sovg'a edi.
  Shunda sariq sochli qiz kuyladi:
  - granata, granata, halokatli granata,
  Xitoyliklar kutmoqda - eng zo'r to'lov!
  Olimpiada toliblarni o"roqdek o"yib, shiddat bilan nishonlandi. Va yalang barmoqlari bilan yana bir yo'q qilish sovg'asini tashlab, qiz chiqdi:
  - Bu juda zo'r bo'ladi!
  Marusya dushmanlarni qirib tashlab, oyoq barmoqlari bilan halokatli o'lim sovg'alarini tashlab, qichqirdi:
  - Katta o'zgarishlar uchun!
  Matryona, afg'onlarni nokaut qilib, yalang'och tovoni bilan jahannam o'limini sovg'a qilib, shunday dedi:
  - SSSRda haqiqiy kommunizm uchun!
  Bu yalang oyoqli qizlar, toliblar esa yalang dumaloq poshnalari bilan bosilgan.
  Ammo Veronika va Tamara raketalarni Afg'oniston imperiyasi qo'shinlariga qaratadi. Va ular toliblarning pozitsiyalarini vayron qilib, bo'kirish bilan ishga tushiriladi. Mana jang.
  Veronika va Tamara yalangoyoq, pushti poshnali miltillaydilar va joystiklarning tugmachalarini bosadilar.
  Veronika vayronagarchilikni boshladi va chiyilladi:
  - SSSRning yangi g'alabalari uchun!
  Tamara dushmanlarni tor-mor qilib, halokat sovg'alarini qo'yib yubordi va yalang'och barmoqlari bilan tugmani bosib qichqirdi:
  - Bu dunyoning buyuk partiyasi!
  Qizlar kulib tillarini ko'rsatishdi.
  Viktoriya shuningdek, juda chiroyli va jozibali oyoqlarining yalang barmoqlari bilan joystik tugmachalarini bosadi.
  Va Tolibon Islom imperiyasidan dushmanning bunkerlari va qutilarini sindiradi. Bular yo'q qilish ayblovini o'z zimmalariga olgan qizlardir.
  Veronika qo'lini bosma plitkalar ustida yurgizdi va chiyilladi:
  - Sayyora va butun dunyoni birlashtirish uchun!
  . BOB? yigirma.
  Mana, Steelenida jangda. U g'azab bilan kurashishga qodir qiz.
  Endi esa ko"kragi titrayapti. Mana qiz. Uning tili esa juda qip-qizil.
  Va endi o'lim sovg'asi halokatli kuch bilan uchadi.
  Stalenida do'zaxiy tabassum bilan kuylaydi:
  - Dunyo toza va chiroyli bo'ladi,
  Vatanimiz-Rossiya uchun...
  Afg'on g'azab bilan keladi -
  Men uning yuziga qilich beraman!
  Veronika bunga rozi bo'ldi:
  - Rossiya Tolibonni mag'lub etishga majbur!
  Qizlar hujumda. Va ularning oyoqlari juda jozibali va ajoyib joziba bilan porlaydi.
  Bu yerda Germaniyadan kelgan ko"ngillilar ham jang qilmoqda. Bu erda, xususan, Gerda tank ekipaji.
  Nemis qizlari ham yalangoyoq va bikinida.
  Qizil sochli Sharlotta yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmachalarini bosib, dushman tankini uradi.
  Keyin aytadi:
  - Biz Germaniyani uzoq chegaralarda himoya qilamiz.
  Gerda ham yalang oyoq barmoqlari bilan nafratlangan dushmanga o'q uzdi va chiyilladi:
  - Oq birodarlik uchun!
  Kristina ham juda dadil kurashadi. Yalang oyoq barmoqlaridan esa unumli foydalanadi.
  Tankning bochkasidan o'lim sovg'alari uchib chiqadi. Ular atrofdagi hamma narsani maydalab, yoqib yuboradilar.
  Va bu juda halokatli va halokatli tank.
  Kristina kuyladi:
  - Bizning kommunizmimiz buyuk shon-sharafda,
  Bayroqni qizillar ustiga ko'taring!
  Qiz esa yalang tovoni bilan tugmachalarni bosadi.
  Magda ham juda aniq o'q uzadi. Dushmanni katta aniqlik bilan uradi, minoralarni snaryadlar va qichqiriqlar bilan yirtib tashlaydi:
  - Vatan uchun - onamiz!
  Va ishda uning yalang oyoq barmoqlari.
  Mana, qizlar - vulqonning lavasi - qon va sut. Va ular mujohidlarga zarracha iroda bermasdan ularni qanday ezadilar.
  Gerda qichqirdi va yalang oyoq barmoqlari bilan dushman tankiga o'q otdi:
  - Bu hayajonli!
  Qizlar uchun haqiqiy muammolar yo'q.
  Ammo Yaponiyadan kelgan go'zal ninjalar yana afg'onlarni egallab olishdi.
  Agar ular allaqachon yo'q qilishni boshlagan bo'lsa, unda ular buni katta zavq va ko'lam bilan qilishadi.
  Moviy sochli nindzya qiz ikki qilich bilan toliblarga zarba berib, shamol tegirmonini silkitib, qichqirdi:
  - Yaponiyaning ulkan yutuqlari uchun!
  Va uning yalang tovoni ulkan halokat va yo'q qilish kuchi bilan to'pni tashladi.
  Sariq sochli nindzya qiz kapalak pichog'i texnikasini bajarib, qichqirdi:
  - Eng katta g'alabalar uchun!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari bir necha o'nlab afg'onlarni parchalab tashladi.
  Qizil sochli nindzya qiz ham qilichlari bilan chapdan o'ngga va qiyshayib urildi.
  Keyin u kuldi:
  - Yaponiya kosmik uchun!
  Va yalang tovoni bilan qiz bir qop ko'mir portlovchisini tashladi va u dushmanni qanday sindirdi.
  Oq sochli nindzya qiz ziyofat o'tkazdi, bir bochka tirnoq toliblarning boshlarini uchirib, chiyilladi:
  - Eng buyuk samoviy imperiya uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u qora tanli jangchilarni teshadigan zaharli ignalarni uradi.
  Bu to'rt ninja qiz tajovuzkor bo'lib chiqdi va katta ishtiyoq bilan afg'onlarning boshlarini kesib tashlashdi.
  Osmonda jang qilgan va eng yuqori toifali uchuvchilar.
  Xususan, Albina va Alvina.
  Bu maftunkor blondalar. Ular dushmanga havo raketalarini otadi.
  Albina yalang oyoq barmoqlari bilan o'q uzdi. U bir vaqtning o'zida o'nlab afg'on samolyotlarini urib tushirdi va baqirdi:
  - Buyuk davrning Vatani uchun!
  Alvina dushmanni yo'q qildi va bir vaqtning o'zida o'nlab toliblar mashinasini yalang'och tovonini bosib urib yubordi:
  - Eng buyuk Rossiya va SSSR uchun!
  Bu qiz - eng zo'r sinf, haqiqatan ham super. Va uning sherigi shunchaki giper.
  Qizlar, albatta, soat mexanizmi tartibi va eng katta donolik.
  Mana, Margarita mototsikl minib, Toliblarga qarata o"q uzyapti.
  Va u bilan, Viola.
  Qizlar Afg'oniston Tolibon imperiyasi askarlarini o'radi.
  Viola yalang oyoq barmoqlari va bo'kirishlari bilan vagondan bomba uloqtirdi:
  - Vatan uchun, Putin uchun!
  Margarita ham yalang oyog'i bilan vayronagarchilik sovg'asini irg'itib tashladi, tagligining nafis qiyshiq va vyaknula:
  - Buyuk kommunizm g'alabasi uchun!
  Va ikkala qiz ham kulib yuboradi. Va ular Xitoyning butun chizig'ini kesib tashlaydigan burilish berishadi.
  Ammo Olya va Nadejda piyoda jangovar mashinasini haydamoqda. Ular, shuningdek, bir vaqtning o'zida o'nlab pulemyotlardan juda aniq o'q uzadilar. Shunday qilib, xitoylar umidsiz va mohirlik bilan o'rib olinadi.
  Mana ayollar. Va, albatta, xuddi shu qizil bikinida, bronzlangan va yalangoyoq.
  Ularning oyoqlari harakatda va afg'onlarga halokat va o'lim ayblovlarini yuboradi. Bu qizlar shunchaki ajoyib!
  Olya tishlarini ko'tarib xirilladi:
  - Butun dunyoda kommunizm bo'lsin!
  Nadejda bunga bajonidil rozi bo'lib, Afg'oniston Tolibon imperiyasi askarlarini o'yib, tovonini pedallarga bosib:
  - Biz Lenin ishiga sodiqmiz!
  BMPdagi jangchilar, albatta, juda tazyiq va kuchli.
  Mana, Valentina va Larisa ham toliblarni deltplandan urishmoqda.
  Va ular yalang oyoq barmoqlari bilan bomba tashlashadi. Ular Afg'oniston imperiyasining dushmanlarini juda mashhur tarzda yo'q qilishadi.
  Nafratlangan dushmanga qarata o'q uzgan Valentina qichqirdi:
  - Vatan uchun - onamiz!
  Larisa mujohidni kesib, yalang'och, juda chiroyli va estetik pushti tovonini bosib, chiyilladi:
  - Keling, Tolibon ruhini mag'lub qilaylik!
  Anna va Anjelina ham bu yerda Tolibonga qarshi chiqishdi. Qizlar yer osti tankidan foydalanishgan. Va bu jiddiy.
  Mashina kichik, ammo samarali.
  Anna dushmanga qarata o'q uzdi, toliblarning ko'p qismini o'ldirdi va yalang oyoq barmoqlari bilan tugmachalarni bosib chiyilladi:
  - Qizil mamlakat davrining g'alabalari uchun!
  Anjelina raqiblarini qirib tashlab, yerdan tank kabi chiqib, tishlarini ko'tarib qichqirdi:
  - Kommunizm o'lmas!
  Va yana uning yalang'och, elastik tovoni halokat sovg'asini yubordi.
  SSSRda prezidentlik saylovlari bo'lib o'tdi va katta shovqin bilan o'tdi. Endi Mixail-Vladimir erning oltinchi qismining suveren diktatori. Ammo bu uning uchun etarli emas.
  Men Eronni bosib olib, Hind okeaniga chiqishni xohlayman.
  Marhum Vladimir Volfovich orzu qilgan narsani qilish.
  Va hamma narsa bosqinga tayyor.
  Hujum 1987 yil 30 avgustda boshlangan. Birinchi bosqinchilik urushi Vladimir-Mixail Gorbachev-Putin tomonidan yangi tarkibda boshlandi.
  Eron qo'shinlari Iroq bilan urushda ushlandi, hujum faqat militsiya tomonidan qoplanadigan shaharlarga boshlandi.
  Ammo Tolibon bilan bu ancha qiyin edi.
  Qizlar Tolibonga qarshi qahramonlarcha urush olib bordilar.
  Natasha qilichlari bilan shamol tegirmonini oldi. U mujohidlarning boshlarini kesib tashladi, so'ng oyoq barmoqlari bilan granata tashladi va chiyilladi:
  - Xudoning buyuk onasi Lada uchun!
  Zoya raqiblariga pulemyotlar yozar va ularning boshini qilich bilan kesib o'tirdi:
  - Svarog uchun!
  Va uning yalang'och, nafis oyog'i halokatli halokatli kuchning granatasini tashladi.
  Avgustinga qarshi kurash yangi kuch bilan kurashadi. Va uning mis-qizil sochlari shamolda Lenin bayrog'i kabi hilpiraydi.
  Jangchi yalang oyoq barmoqlari bilan limon uloqtiradi va qichqiradi:
  - Yarila davriga shon-sharaflar!
  Shundan so'ng, uning qizil nipelidan, chaqmoq kabi.
  Svetlana ham jang qiladi, toliblarni qirib tashlaydi va yalang tovon bilan bumerangni uloqtiradi:
  - Kiyev Rusi uchun!
  Uning qilichlari esa tegirmon tig"iga o"xshaydi. Bu qiz shunchaki ajoyib.
  Bu yerdagi jangchilar eng yuqori toifadagilardir.
  Abadiy o'g'il Oleg Rybachenko dushmanlarni qilich bilan kesib tashlaydi va ularga o'lik kuch bilan limon tashlaydi.
  Keyin aytadi:
  - Buyuk Rossiya uchun!
  Margarita Korshunova dushmanlarni kesishda davom etmoqda. Qiz esa tegirmonni qilich bilan boshqaradi. Va keyin uning yalang oyoq barmoqlari, go'yo zarba halokatga uchragandek.
  Jangchi qiz baqirdi:
  - SSSRdagi rus xudolari uchun!
  Shundan so'ng, o'lmas bolalar uni olib, hushtak chalishadi.
  Yurak xurujiga uchragan minglab qarg'alar esa mujohidlarning bosh suyagini mushtlab o'ldirib, hushidan ketishdi.
  Yigit va qiz kuylashdi:
  Biz ertangi kun uchun kurashamiz
  Keling, o'pamiz!
  Shundan so'ng, bolalar yalang poshnalari bilan oqishi bo'lgan simni olib, tashladilar. Va Tolibonning butun bir qatori porladi. Va ularning go'shti suyaklardan tushib, kuyib ketdi.
  Bu shuni anglatadiki, bolalar yirtqich hayvonlar!
  Ammo Anastasiya Vedmakova Tolibon armiyasini osmondan yo"q qilmoqda. Bu jodugar qanchalik shahvoniy va erotik. U fuqarolar urushida qatnashgan bo'lsa-da, abadiy va yosh qiz. Ammo jodugar bo'lish qarimaydi.
  Anastasiya faqat bitta bikini kiygan go'zal, yosh qiz.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u tugmachalarni bosib, dushmanni yiqitadi va o'pkasining tepasida qichqiradi:
  - Rus xudolari davriga shon-sharaflar!
  Akulina Orlova tajovuzkor jilmayib, ko'z qisib, raqiblariga portlovchi zarbalar yuborib, qichqirdi:
  - Muqaddas kommunizm uchun!
  Va u uni oladi va ko'kragining qizil nipel bilan tugmachani qanday bosadi.
  Va keyin uning yalang to'pig'i harakatda, dushmanlarni butunlay yo'q qilishda.
  Akulina kuyladi:
  Kechasi bosh suyagi xanjardek porlaydi,
  Shayton hukmronligini ko'rsatdi...
  Va ilonlarning begunoh qurbonlarini yutib yuborish,
  Koinotni aqldan ozdiradi!
  Mirabela Magnetic ham ishtiyoq bilan kurashadi. U jangda yoqut nipelidan foydalanadi va dushmanga o'lim sovg'alarini yuboradi.
  Qo'shiq aytayotganda:
  - Kosmik kuchlar davriga shon-sharaf,
  Biz zabt etamiz - tez orada butun dunyoga ishonaman!
  Shuningdek, u yalang oyoq barmoqlaridan foydalanib, mujohidlarga o'lim sovg'asini yuboradi.
  Bu qiz - u eng baland parvoz qushi. Garchi boshqa go'zalliklar bundan ham yomonroq bo'lmasa-da.
  Anastasiya Vedmakova ishtiyoq bilan kuyladi:
  Shayton shu yerda, shayton u yerda
  Qaerda ajdaho butunlay yolg'on!
  Bu qizlar - super sinf!
  Va qizning yalang tovonini oldi va joystik tugmalarini katta kuch bilan bosdi. Va to'liq vayronagarchilik yuz berdi.
  Mana uchuvchilar. Ular bachadondan halokat sovg'asini tashlashadi. Va darhol minglab Tolibon jangarilari bir vaqtning o'zida bug'lanib ketdi ...
  Akulina Orlova hayajon bilan kuyladi:
  - Muqaddas ozodlik bayrog'i ostida -
  Tinchlik, do'stlik, baxt va sevgida ...
  Odamlar yorqin nurga birlashadilar,
  Oldindagi zulmatni yo'q qilish uchun!
  Va qiz yana yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmachalarini bosib, qotil va halokatli yuboradi.
  Mirabela marvariddek tishlarini ko'tarib dedi:
  - Biz tinch odamlarmiz, lekin bizning samolyotimiz,
  Katta zirhli poyezd tezlikni oshirishga muvaffaq bo'ldi ...
  To'shakda passiv qizlar bo'lmaylik,
  Nafaqat yigitlar o'pishlari kerak!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari yordamida dushmanga yana o"q uzadi.
  Shundan so'ng, xorda qizlar baqiradilar:
  - Yomg'ir ajdariga o'lim!
  Bu haqiqatan ham eng yuqori standartda o'g'irlangan ...
  Bu orada Elizabet tankdan o'q uzmoqda va o'pkasi bilan chiyilladi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman,
  Men koinotni oyoq osti qila olaman ...
  Tez orada efirga nimalar chiqadi?
  Ota va ona bilmaydi!
  Qiz esa qizil nipel bilan joystik tugmasini bosadi. Va qurol olib, bolg'alaydi.
  Snaryadni halokatli kuch bilan tupuring. U uchib o'tadi va yoyni tom ma'noda tasvirlaydi.
  Yekaterina ham yalang barmoqlari, nafis va jozibali oyoqlari bilan urib, kuyladi:
  - Tez orada jangga boramiz,
  Sovet hokimiyati uchun ...
  Va biz o'lmasligimizni bilaman
  Buning uchun kurashda!
  Va keyin qiz yana o'q uzdi, lekin bu holda uning yoqut nipelini bosdi.
  Bu qizlar shunchaki super sinf. Hech kim ularga qarshi tura olmaydi.
  Elena ham xuddi otib ketayotgandek, yalang'och, yumaloq, pushti tovonini ezib, qo'shiq aytadi:
  Odamlar jim olomon ichida turishadi,
  Qo'pol latta kiygan qiz qatl qilinmoqda...
  Kecha taxt bor edi, bugun iskala,
  Nega xalq uchun malikani buzyapsan!
  
  Ey shohlar, shohlar, shohlar...
  Ko'rinishidan o'ralgan qizga o'xshaydi...
  Biroq, malika sindirib bo'lmadi,
  Qorda yalangoyoq yursa ham,
  
  Ey shohlar, shohlar, shohlar
  G'alaba bayroqlari va karnaylar...
  Qizning yalang poshnalari kuygan,
  Sovuqda u bechora ayolga o'xshaydi!
  
  Yana qandaydir ahmoq aytaversin
  Malika hayoti oson va qiziqarli...
  U qorda yalangoyoq yuradi
  Bunday qiyin kasb!
  
  Ey shohlar, shohlar, shohlar
  Yengil va ishonchli xalq ...
  Bugun malika butunlay singan,
  Qo'rqinchli bog' kabi ...
  
  Ey shohlar, shohlar, shohlar
  O'z suverenligingiz bilan ...
  Agar dushman mag'lub bo'lmasa,
  Shunday qilib, siz butunlay nomussizsiz!
  
  Malika qamchi bilan qattiq kaltaklanadi,
  Keyin uni tokchaga tortib olishdi...
  U yalang'och o'limga hukm qilingan,
  Va barcha suyaklarni matkaplar bilan burg'ulash!
  
  Ey shohlar, shohlar, shohlar
  Odamlar endi ozod emas...
  Aftidan, yovuzlarni yerdan quvib chiqarish uchun,
  Siz juda olijanobsiz!
  
  Ey shohlar, shohlar, shohlar...
  Boshlar uchib ketdi!
  Ko'k bo'lsa ham, aslida - nollar,
  Qizil, sen qon to'kding!
  Euphrosinia ham tugmachani bosish uchun yalang'och ko'kragining pishgan qulupnayga o'xshagan ko'krak uchidan foydalanib o'q uzdi.
  Va chiyilladi:
  Qabul qilish vaqti deyarli keldi
  Yalang oyoq malika iskala tomon olib borilmoqda!
  Bu qizlar shunchaki ajoyib!
  Alenka ham jang qiladi. Qiz nafaqat qilich bilan kesadi. Ammo qizil, yangi atirgullar kabi, ko'krak qafasi akkordeonga bosadi.
  Va u mujohidlarni urib, zaharli ignalarni tashlaydi.
  Jangchi uni oldi va kuyladi:
  - Qirolicha, malika,
  Xo'sh, nima xohladingiz!
  Anyuta raqibini urib, qulupnay nipelini tugmachaga bosib, chiyilladi:
  - May oyida shahzodani sevib qoldim,
  Va endi men yalangoyoq yuraman!
  Yalang tovonli qiz esa yo'q qilish sovg'asiga taslim bo'ladi.
  Alenka yangi yil arafasida qordan ham oppoq bo'lgan tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Men oddiy rus qiziman,
  Sovuqda yalangoyoq...
  Menda kalta yubka bor
  Musht bilan yuzida kuyov!
  Va jangchilar yana qip-qizil nipel bilan bosib turishadi. Chaqmoq bilan akkordeondan Lupanet.
  Shunday qilib, qizil sochli Alla juda tajovuzkor harakat qiladi. Uning qanday ko'krak qafasi bor? Ikkita qovun kabi va juda pishgan. Va u nipellarning yoqutlari bilan tojlangan. Va bu nipellar bilan qiz bosadi va xitoylarni uradi.
  Va kuylash:
  - Vatanga shon-sharaf, shon-sharaf -
  Keling, ajdahoni o'ldiramiz ...
  Qiz ko'ylagini yirtib tashladi
  Va faqat ip ko'kragini qoplaydi!
  Bular haqiqatan ham eng yuqori sinfdagi qizlar.
  Mariya ham jang qilishni xohlaydi. U juda chiroyli qiz. Va uning sochlari oltin barg rangi va biroz jingalak. Va u juda kurashuvchan.
  Shunday qilib, u uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan bumerangni otib, dushmanlarning boshlarini kesib tashladi.
  Va keyin u dushmanga qulupnay rangli nipel bilan oldi va o'nlab askarlarni yirtib tashladi.
  Keyin u kuyladi:
  - Men dunyodagi eng seksual qizman,
  Ajdahoni hidli hojatxonada namlang!
  Shunday qilib, u qiz - eng yuqori sinf.
  Sochi pishgan bug'doy rangidagi qahramon qiz Olimpiya uni oldi va yalang'och, kuchli oyoqlari bilan dushmanga juda halokatli narsa tashladi.
  U bir guruh mujohidlarni yirtib tashladi va tishlarini ko'tarib qichqirdi:
  - Men gigantning kuchli qiziman,
  Bundan ham salqinroq - bilaman, bu bo'ldi!
  Va endi uning ko'kragi, pishgan pomidor kabi, o't o'chirish tugmachasini bosadi va agressiv olov oqimi oqib chiqadi. Va keling, hamma narsani kuydirib o'lgandek yoqib yuboraylik.
  Olimpiada kuyladi:
  - Yong'in batareyasi,
  Yong'in batareyasi...
  gullaydigan orkide,
  Mleya orgazmda!
  Marusya minani simga tortdi. Uni Tolibon tanki ostiga sudrab olib ketdi. Dushmanni portlatib, chiyilladi:
  - SSSR uchun!
  Keyin u bazuka bilan urib, pishgan ko'knori rangidagi ko'krak uchi bilan tugmani bosdi va chiyilladi:
  - ko'knori, ko'knori, ko'knori - qizil ko'knori,
  Yerning achchiq xotirasi...
  Siz hujumlarni orzu qilasizmi?
  Siz hujumlarni orzu qilasizmi ...
  Qizlar yalang oyoqlari bilan hujumga shoshilishadi!
  Matryona, shuningdek, afg'onlarga qarshi kurashib, ularni tor-mor etib, ta'kidladi:
  - Yo'q, men kuchliroqman!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u pichoqni tashladi, tomog'ini yirtib tashladi.
  Keyin u kuyladi:
  - Bir ikki uch -
  Ajdahoni sindiring!
  Qizlar esa uni olib kulishadi. Ularda juda ko'p kuch va ehtiros bor.
  Qiz yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga o'lim sovg'asini tashladi va g'azab bilan chiyilladi:
  Shayton shu yerda, shayton u yerda
  Qaerda ajdaho butunlay yolg'on!
  Bu qizlar energiyaga to'la.
  Va ular uni xorda olib, tishlarini ko'rsatib qo'shiq aytishdi;
  Biz komsomolchilarmiz - kommunizm qizlarimiz,
  Biz dushmanlar bilan burgut kabi kurashamiz...
  Ba'zan revanshizm tabassumlari uchib ketadi,
  Qishda qizlarning oyoqlari yalang!
  
  Biz Fuhrerning yuziga musht tushirmoqchimiz,
  Bizda fildan ko'ra ko'proq kuch bor ...
  Biz sevgida va sportda muvaffaqiyat qozonamiz,
  Garchi qo'shin g'azab bilan hujum qilsa-da!
  
  Qizlarni hech kim to'xtata olmaydi,
  Axir bizning kuchimiz po'lat mushtga o'xshaydi ...
  Biz hatto armiyani ham o'ldirishimiz mumkin,
  Biz esa Gitlerga bir tiyinga qattiq zarba beramiz!
  
  Kommunizm davri keladi, ishonaman,
  Va cheksiz tayoq bizga kuch beradi ...
  Biz hayot Ladasi uchun afsuslanmaymiz,
  Men ishonamanki, vatan tez orada gullaydi!
  
  O'g'il va qizlar urishadi
  Yalang oyoq kashshof hujumga o'tadi...
  Biz dushmanni pulemyot bilan mashhur tarzda yo'q qilamiz,
  O'rnak bo'lsin!
  
  Yomg'ir ajdaho bizga qo'pol hujum qiladi,
  Ammo qizlar uni jasorat bilan urishdi ...
  Do'zaxning xizmatkorini taqillatamiz, tishlarga ishonaman,
  Biz kal odamni yorib tashlaymiz!
  
  Rossiyada men zaiflarga joy yo'qligini bilaman,
  Tez orada biz xohlagan hamma narsaga erishamiz
  Eng yorqin kuch nomi bilan,
  Bizning tepamizda oltin qanotli karub bor!
  
  Xalqlar o'rtasida buyuk do'stlik bo'ladi,
  Kim kuch bilan kurashadi, biladi ...
  Vatan uchun, baxt uchun, ozodlik uchun,
  Va tez orada koinotda jannat bo'ladi!
  
  Qiz sovuqda yalangoyoq,
  Agar Lada ruh bo'lsa, nima uchun unga poyabzal kerak ...
  Vatan chekkadan chekkaga,
  Burgut o'g'il bola, xo'roz jo'jasi emas!
  
  Quyosh dunyoga porlaydi,
  Qaysi oltin issiq nurlarda ...
  May erkalash shamolida g'alaba keladi,
  Va ahmoqona gapirmang - jim bo'ling!
  
  Biz qizlar shunchaki Svarogning qizlarimiz,
  Erni oila bilan kim yaratgan ...
  Va jangchilarga erkinlik berdi
  Bir vaqtning o'zida umuminsoniy idealni qayta tiklash!
  
  Rossiyada qizlar uchun keng joy bor,
  Ular sovuq bikinida faqat ...
  Siz Perun kelinining komsomol a'zosisiz,
  Ishoning, g'azabda hech qanday muammo bo'lmaydi!
  
  Iso va Svarog nomi bilan,
  Meri, xudolarning onasi Lada ...
  Stalin va Xudo uchun kurashgan
  Va eng yaxshi o'g'illar uchun!
  
  Biz Isoning jasoratini unutmaymiz,
  Ruslar uchun kim xochga bordi ...
  Va ajoyib san'at ko'rsatdi
  Uchinchi kuni u sevib ko'tarilganda!
  
  Perun - buyuk momaqaldiroq Xudo,
  Yorqin nurli kamalaklarni tashlaydi ...
  Biz demiurjlarga halol xizmat qilamiz,
  Shunday qilib, jasorat ritsarlar tomonidan ulug'lanadi!
  
  Qizlarning ko'kragi ko'knori rangida porlaydi,
  Uning ko"krak uchlari xuddi oktyabr bayrog"iga o"xshaydi...
  Va qayerdadir yovuz it huriydi,
  Ammo biz bo'rilarmiz bejiz emas!
  
  Moskva yaqinidagi Fritzning hujumini qaytardi,
  Gitler ayyor va ayyor bo'lsa ham ...
  Ittifoqda Fuhrer Shayton bilan ko'rinadi,
  Yozda o't gilamga qaraganda yumshoqroq!
  
  Ammo qishda qizlar qorda yalangoyoq,
  Nega ularga poyabzal, mo'ynali kiyimlar va korpus kerak ...
  Komsomol a'zolari sovuqdan qo'rqmaydi,
  Ular, ehtimol, eng dahshatli ruhga ega!
  . BOB? 21.
  Bizning kuchimiz nima - soat ishchilari,
  Keling, yanada g'azablangan xudolarga aylanaylik ...
  Va siz ishonadigan odamlar yomon emas,
  Ko'p kishanlarni tashlashga qodir!
  
  Sevgida qizlar eng zo'r
  Aytgancha, ularda aqldan ozgan o'tish joyi bor ...
  Qizlar qorda yalangoyoq yugurishadi
  Bo'laklar bilan ochko'zlik bilan aldash!
  
  Quyosh kommunizm shon-sharafi uchun porlaydi
  Kommunizm shon-sharafi uchun Rossiya gullaydi ...
  Va qizning sochlari qalin jingalak,
  G'alaba shartsiz hisob ochdi!
  
  Biz Stalingrad yaqinidagi Vermaxtni yo'q qildik,
  Va ular eng yuqori sinfni ko'rsatdilar ...
  Vatanimiz Rossiya shon-sharafiga,
  Qiz yalang tovonini ko'ziga qimirlatadi!
  
  Yalang oyoq qiz bilan urishishdan ehtiyot bo'ling,
  U go'zal, ho'kiz kuchli ...
  Bir vaqtning o'zida sochilgan marvaridlar kabi,
  Va dushmanning oshqozon oyog'i ostiga musht tushirdi!
  
  Xo'sh, qizlarimizga nima qila olasiz?
  Ularning zarbasi bor, ishoning, filning zarbasi ...
  Va Rossiya asrdan asrga,
  Cheksiz buyuk mamlakat!
  
  Nima uchun qizlarga rus yigitlari kerak
  Qahramonlar oqimini tug'ish uchun ...
  Va dushmanlar yiqilib, pitomnikga ishonadilar,
  Quturgan yovuz odamning yuziga tushing!
  
  Iso va Svarog nomi bilan,
  Oq Xudo koinotning chekkasini yaratgan joyda,
  Jangdan oldin itni iste'mol qilaylik,
  Shunday qilib, erta soatlarda jang oldidan kuchlar bor!
  
  Keyin biz uni olib, raqibni uramiz,
  Qizlarning nafasi ostida, yalangoyoq...
  Shunday qilib, katuni so'kishdan keyin soqov bo'ldi,
  Va agar biror narsa bo'lsa - poker qo'shing!
  
  Bu Stalingrad ish bermadi, ko'rasiz
  U erdagi qizlar kuchli jang qilishdi ...
  Go'zallik haqorat ekanini oz bilsa ham,
  "Pleboy" jangini olmagan!
  
  Biz hammamiz qizlar qila olamiz - bilasizmi
  Tuxumdek katta, qattiq...
  Ular faqat stol ustida rasm chizishganda,
  Va endi biz to'g'ridan-to'g'ri ringga chiqamiz!
  
  Jangda ham jonimizni ayamaymiz,
  Va biz Berlinga hazil bilan kiramiz, deb ishonaman ...
  Tez orada kommunizm ostida yashashni bilaman,
  Keling, qorning aylana bo'ronlarini olaylik!
  
  Qiz faqat yalangoyoq yugurishni yaxshi ko'radi
  Qor to'pi uning poshnalarini yoqimli sovutadi ...
  Arilar sovuq qor bo'ylab uchib ketishadi,
  Fyurerning tobutdagi jangchisi!
  
  Qisqasi, biz g'alaba qozonamiz, aniq bilaman
  Keling, butun koinotda tinchlik o'rnataylik ...
  Koinotning chekkasida abadiy gullang,
  Janglarda o'z kuchi bilan o'zgarmadi!
  
  Svarog Rabbiy Masih bilan kelganida,
  Barcha oshiqlar tiriladi Rod...
  Chunki yovvoyi o'lim tornadosi tugaydi,
  Va tabiat abadiy quvonchda bo'ladi!
  
  Keyin odamlarning yuragiga o'ting Lada,
  Hamma narsa cheksizlikda go'zal bo'ladi ...
  Har bir jangchi mukofot oladi,
  Biz ruslar janglarda yengilmasmiz!
  Va shunday she'r ostida qizlar minglab mujohidlarni ezib, qirib tashladilar. Bu qizlar - ular qanday qilib o'ldirishni yaxshi ko'radilar va biladilar.
  Xo'sh, qizlar shunchaki ajoyib. Va ularning yalang oyoqlari o'tkir va zaharli ignalarni tashlaydi.
  Ha, bunday qizlarga qarshi, hatto yalang'och, yumaloq tovonga qo'llaniladigan qizil-issiq lom ham kuchsizdir. Mana qizlar - yuqori darajali!
  Oleg Rybachenko kurashni davom ettirmoqda. Bu abadiy bola shunchaki qahramon.
  Va uning yalang'och barmoqlari bolalarning oyoqlari bilan halokat no'xatini tashladi.
  U tankning konki maydoni ostiga tushib, uni ag'dardi.
  Yosh jangchi kuyladi:
  - Rossiya kuldi, yig'ladi va qo'shiq aytdi,
  Va ayol yugurishdan vazn yo'qotdi!
  Margarita Korshunova - bu abadiy qiz ham oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan halokat no'xatini tashladi.
  U bir guruh mujohidlarni parchalab tashladi va chiyilladi:
  - Cheksiz Vatanga shon-sharaf,
  Va kommunizm uzoq emas!
  Va keyin cheksiz bolalar olib, hushtak chalishdi. Va katta qarg'alar hayratda qoldi va hushidan ketdi. Va ular yiqilib, hech qanday muammosiz Tolibon boshlarini teshik qilishdi.
  Margarita kuyladi:
  Muammolarni oldini olish uchun
  Yuragi pok bo'lish uchun...
  MMM chiptalari emas
  Va bir qultum nurli suv!
  Va qiz olib, tilini ko'rsatdi.
  Ammo Gerda ham tankda jang qilmoqda. U, albatta, juda jangovar va chiroyli qiz - tabiiy sarg'ish.
  Va, albatta, u erkaklarni juda yaxshi ko'radi.
  Bu yerda Gerda yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmalarini bosib dushmanga qarata o"q uzdi va chiyilladi:
  - Hammasi reja bo'yicha ketyapti!
  Sharlotta ko'kragini yalang'ochlab, sutyenini yechdi. Va qizil nipel bilan u joystik tugmasini bosdi.
  Va keyin tankdagi pulemyotlar urildi va keling, raqiblarni yo'q qilaylik. Qizil sochli qiz juda xursand bo'ldi.
  U chiyilladi:
  - Bolalar, reja - bu reja,
  Bu firibgarga o'xshaydi!
  Kristina ham yalang, dumaloq tovonidan foydalanib, o"q uzdi:
  - Men kaldan kuchliroqman!
  Fucked va Magda - oltin sochli qiz. Va, albatta, yoqutli nipel yordamida.
  Va chiyilladi:
  - Tukli xususiyat kuchliroq!
  Va keyin kuchli dvigatel ishlay boshladi va soddalashtirilgan tank ko'tarilib, keskin tezlashdi. Haqiqatan ham, agar qiz allaqachon ajralgan bo'lsa, unda hech kimga ozchilik ko'rinadi.
  Biroq, barcha jangchi qizlar eng yuqori sinfdir.
  Bu erda Albina va Alvina osmonda kurashmoqda. Ular eng qonli tartibdagi qizlardir. Va ayni paytda juda chiroyli va jozibali.
  Ular afg'onlarga hujumchi samolyotlaridan zarba berishmoqda. Eng ta'sirli sinfning jangchilari.
  Albina uni oldi va tishlarini ko'rsatib, tilini ko'rsatib kuyladi:
  - jinni uy yonmoqda,
  Ruhlar sanatoriysi mixlandi...
  Biz shaytonga itoatkormiz
  Va azizlarning yuzlari porlaydi!
  Qiz esa uni oldi va qizil nipel bilan tugmani bosdi. Buzg'unchi kuch ishga tushirildi.
  Va raketalar uchirilganda u juda qattiq va agressiv ishladi.
  Sariq qiz esa kuyladi:
  - Xudo ko'rlarni ko'zini ochishdan saqlasin,
  Va orqalaringizni to'g'rilang ...
  Ollohim sizdan ozgina bo'lsa ham rozi bo'lsin
  Lekin siz bir oz xochga mixlanishingiz mumkin emas!
  Alvina tajovuzkorlik bilan kulib dedi:
  - Juda qiyin emas!
  Qiz esa yoqut nipel bilan tugmachani bosib raketalarni yubordi. Va uning ijrosi ajoyib edi.
  Albina yalang oyoq barmoqlari bilan yana o'q uzdi va tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Bugun qizlarni tinchlantirish mumkin emas,
  Qizlar raqsga tushmoqchi!
  Alvina ham urib yubordi va uning juda chiroyli shokoladli tanli yalang oyoqlari ham ishda edi va jangchi chiyilladi:
  Va keyin tong otguncha
  Ularning sevgi qo'shig'ini kuylashlarini eshiting!
  Stormtrooperlar osmondan juda qattiq zarba berishdi. Va ular hech kimga zarracha rahm-shafqat qilmaydilar.
  Va bu erda Stalenida jangda. Shuningdek, u dushmanga juda aniq o'q uzadi.
  Va, albatta, qizil ko'krak nipellarini ishlatadi. Qiz, albatta, super sinf.
  Steelenida kuyladi:
  - Osmonda tutilishni ko'rasiz,
  To'g'ridan-to'g'ri dahshatli ramzi ...
  Dahshatli do'zax belgisi
  Kosmosdagi suruv yig'laydi!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlaridan foydalanib yana urildi. Bu qiz - u qanday darajada.
  Viktoriya raqibiga yirtqich, zo'ravonlik bilan zarba berdi. Dushmanni parchalab tashladi va chiyilladi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Qiz esa ko'krak uchini yalang'och ko'kragiga ishlatdi, bu Adan bog'idagi qulupnay kabi ishtahani ochadi.
  Bunday qiz, albatta, o'pishni va erkalashni xohlaydi.
  Va keyin qiz yalang oyog'ini silkitdi. Va uning oyog'i nafis, tanlangan, shahvoniy va ishtahani nima.
  Erkaklar esa olomon ichida unga chiqishni xohlashadi.
  Veronika ham yovvoyi va tinimsiz tajovuz bilan kurashadi. Bunday cheksiz va oliy kuchga ega bo'lgan jangchi.
  Qiz esa uni oldi va qizil nipel bilan tetikni bosdi. Va bu erda yo'q qilishning jet sovg'asi keladi.
  Va jangchi shunchaki giper.
  Va bu erda yana totalitar halokatga olib keladigan narsa shoshiladi.
  Veronika tvitterda:
  Agar zaif bo'lsa - darhol tobutga,
  Salomatligingizni asrang...
  Odamlarga murojaat qiling - oh,
  Vayron, vayron!
  Qizlarning uchalasi ham bir ovozdan kuylashdi:
  Bundan go'zal Vatan - Rossiya yo'q,
  U uchun kurashing va qo'rqmang ...
  Va bizning sarg'ishlarimiz chiroyli emas,
  Butun koinot yorug'lik Rus mash'alidir!
  Bu haqiqatan ham katta reklama.
  Viola ham qo'ng'iroq minorasidan jang qiladi. U shunchaki ko'zni qamashtiruvchi rangdagi qiz.
  Va, albatta, juda dadil.
  Va uning go'zalligi oddiy yoki, aytaylik, arzimas ilohiydir.
  Viola uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan halokat no'xatini tashladi.
  O"n kishi esa parcha-parcha uchib ketishdi.
  Viola kuyladi:
  - Ular egri chiziq bo'ylab yugurishadi,
  Yalang oyoq qizlar...
  Sigirlarni sog"ishdan charchadim
  Men baxtimni mazax qilmoqchiman!
  Buqa jangchisi ham jang qiladi. U hech kim zaif yoki ahmoq deb atamaydigan qiz.
  Jangchi uni oldi va raqiblarga navbat berdi. U ko'proq cho'zmasdan ularni o'rib tashladi.
  Va keyin ko'krak qafasining qizil nipelini qanday bosib, boshqa raketani qo'yib yuborish kerak. Va dushmanlarning bir vzvodini mayda bo'laklarga bo'ling.
  Buqachi chiyilladi:
  - Qayoqqadir sirpanib ketdi,
  Meni olib keldi!
  Viola ham yoqut nipelini dushmanga, ulkan Tolibon imperiyasiga urdi va chiyilladi:
  - Qiz qarzdor edi
  Va ko'pik keldi!
  Keyin qiz olib uzun tilini ko'rsatdi.
  Nikoletta sakkiz barrelli kuchli minomyot ko'tardi va Viola va Toreadora ham unga yordam berishdi.
  Uch qiz ham yalang oyoqlarini maysa ustiga qo'ydi. Va ular qanday qilib minalar bilan portlatiladi.
  Bunda ular bir vaqtning o'zida tugmachalarni, yalang'och, qulupnay ko'krak nipellarini bosdilar.
  Va ular kuylashdi:
  Odamlar, iltimos, jim bo'ling, jim bo'ling ...
  Urushlar tuman ichida halok bo'lsin!
  Tomda laylak, tom ostida quvonch,
  Yer yuzida tinchlik!
  Tomda laylak, tom ostida baxt,
  Yer yuzida tinchlik!
  Va qizlar yana yalang'och, juda kuchli oyoqlarini muhrladilar. Ularda juda ko'p ehtiros va kuch bor.
  Olga ham bazukadan o'q uzdi va ko'kragini yalang'ochlab, qizil ko'kragini bosdi.
  Keyin u kuyladi:
  - Rossiya va Bela Rossiya birga bo'lsin,
  Axir, bizning imon fikrlarimiz bitta ...
  Vatan uchun kurashing va qo'rqmang,
  Rossiya bilan, Xudo va biz yengilmasmiz!
  Olga esa yalang oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'asini olib tashladi.
  Bunday qizni hech kim to'xtata olmaydi va hech narsa g'alaba qozonmaydi.
  Bular er sevadigan qizlar.
  Jeyn Armstrong ham o'z ekipaji bilan jang qilmoqda. Bu son-sanoqsiz Tolibon zarbalari.
  Aristokrat qiz oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga qarata o'q uzdi. Keyin u kuyladi:
  - Buyuk Britaniyaning shonli mamlakati,
  Bilingki, u dengizlarning bekasi...
  Biz juda ko'p bilim oldik
  Siz jangda raqibni mag'lub qilasiz!
  Qiz esa uni oldi va yoqut nipel bilan oldi va tugmani bosdi. Joystik ishladi. Va halokatli raketa ulkan halokatli kuch bilan uchadi.
  U kuchli portlovchi qismlarga bo'linib, odamlarni parcha-parcha qilib tashladi.
  Gertruda, bu go'zal, baland va muskulli qiz ham faqat külot kiygan edi. U ko'kragining qip-qizil emchaklari bilan urildi. Va shuningdek, raketa uchuvchisi kabi, u dushmanni yo'q qildi.
  Gertruda chiyilladi:
  - Va urushda, urushda bo'lgani kabi,
  Qizlar tushida yigitni ko'radi!
  Va uning hazilli haziliga kuling.
  Monika payqab, yalang poshnalarini pedallarga bosib, hazil bilan kulib dedi:
  - Eng yaxshisi, ayol erkakni yalang oyog'i bilan tufli kiydi!
  Va jangchi kuladi ...
  Malanya hamrohlariga ko"z qisib e"lon qildi:
  - Bir necha daqiqa
  Bir necha daqiqa...
  Butun suhbat xudo bola bilan davom etdi,
  Ismingizni qanday aytasiz
  Ismingiz nima deysiz!
  Va bola buqa kabi bo'kiradi - g'alaba!
  Jeyn Armstrong otishma paytida qoshlarini chimirib dedi:
  - Sovet qo'shig'ini buzganingiz qiziq!
  Malanya bosh irg'adi va marvarid tishlarini ko'rsatdi, shundan so'ng u tishini oldi va berdi:
  - Turli xil yolg'onlarni qabul qilish,
  Tuyg'ular ziddiyatli ...
  Va biz uni aziz deb ataymiz
  Va buni yomon deb atash!
  Va butun ekipaj bir ovozdan kuyladi:
  Barcha qirolliklarda yaxshi sabablarga ko'ra jinsiy aloqa
  Har doim sevilgan ...
  Axir, jinsiy aloqasiz bu qiziq emas,
  Sheriksiz, tun juda uzun!
  Mixail Vladimir uyg'ondi. Va ular SSSR va Eron o'rtasidagi urushni kuzatishni boshladilar.
  Jang unchalik shiddatli emas edi. Eron hujumga ishonmadi va SSSR tayyor emas edi.
  Faqat yirik shaharlarda bir qancha garnizonlar va islomiy soqchilar bor edi. Ular sust qarshilik ko'rsatishga harakat qilishdi.
  Garchi xudkush-terrorchilardan foydalanish misollari allaqachon mavjud bo'lsa-da. Hali tirik bo'lgan Humayniy esa SSSRga qarshi muqaddas urush e'lon qildi.
  Eron Iroq bilan frontdan qoʻshin olib, mudofaa chizigʻini oʻrnatishga harakat qildi.
  Hozircha hammasi yaxshi ketmoqda. Ammo yirik shaharlar hozirgacha faqat bo'ronga jur'at etmasdan o'rab olingan.
  Qozonlarni yaratishning eski taktikasi ishlatilgan.
  Qolgan vaqtda esa uxlashingiz mumkin;
  Tolibonga qarshi shafqatsiz urush davom etmoqda.
  Qizlar turli xil qurollardan foydalangan holda jang qilishadi.
  Natasha uni oldi va ko'kragining qip-qizil nipelidan o'q uzdi va baqirdi:
  - Men dunyodagi eng kuchlisiman!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli granatani uloqtirdi, bu esa mujohidlarning bir qismini yirtib tashladi.
  Zoya ham qip-qizil ko"krak uchi bilan raqibini urib, qichqirdi:
  - Yo'q, men dunyodagi eng kuchlisiman!
  Shuningdek, uning yalang oyoq barmoqlari Islomiy Tolibon imperiyasining jangchilarini parchalab tashlab, o'lim sovg'asini yo'q qilish kuchini ishga tushirdi.
  Avgustin ham yoqut ko'krak bilan o'q uzdi. Tankni urib, chiyilladi:
  - Sovetlar mamlakati kommunizmi uchun!
  Va u o'lik kuch bilan yalang'och, dumaloq tovonli granata tashladi.
  Svetlana ham dushmanga qulupnay nipel bilan o'q uzdi. Unga katta zarar etkazdi va chiyilladi:
  - Oxirigacha Vatan uchun!
  Va u yo'q qilish sovg'asini tashladi, oyoq barmoqlari yordamida mujohidlarni parchalab tashladi.
  Bu qizlar shunchaki ajoyib!
  Jangchilar eng yuqori toifadan edi.
  Oleg Rybachenko ham bu o"lmas bolani ko"tarib, o"t o"chirgichni ko"tarib, dushmanga zarba berdi. Va yong'in ko'plab afg'on askarlarini yoqib yubordi
  Abadiy o'g'il bolalar oyoqlarining yalang barmoqlari bilan halokatli granata tashladi va kuyladi:
  - Vatanga shon-sharaf, muqaddas kommunizm!
  Biz yovuz fashizmni yo'q qilamiz!
  Margarita Korshunova - o'lmas qiz, u katta bo'lganida ham uni yalang oyoq barmoqlari bilan olib, o'limga o'limga olib keladigan kuchni tashlagan. Va bir vaqtning o'zida ko'plab dushmanlar yirtib tashladilar.
  Va u tishlarini ko'rsatib, chiyilladi:
  - Mamlakatning qudratli kuchlari uchun,
  Shaytonning legionini mag'lub qiling!
  Va bolaning yalang tovoni yana halokatli kuchning no'xatini tashlaydi.
  Shundan so'ng, terminator bolalar uni oldilar va ular qanday hushtak chalishdi. Tolibon jangchilarining boshiga esa minglab qarg"alar quladi.
  Bolalar xorda kuylashdi:
  - Kommunizmga ishonish davriga shon-sharaf,
  Bog' gullab-yashnamaydi ...
  Biz pasifizm idealini tan olmaymiz,
  Jangda Vatanni qutqara oladi!
  Va abadiy er-xotin olib, hushtak chalishdi. Qarg"alar esa yurak xurujiga uchrab, Tolibon askarlarining bosh suyagiga musht tushirib, hushidan ketishdi.
  Bu, albatta, kerak bo'lgan kurash.
  Alyonka ham jamoasi bilan kurashadi. Qizlar juda chiroyli va o'ynoqi. Va ular qanday qilib bilmaydilar.
  Alenka yalang oyoq barmoqlari bilan xanjarni tashladi. U uchib o'tib, beshta boshini kesib tashladi. Bu haqiqatan ham ajoyib.
  Qiz qichqirdi:
  - Muqaddas Rossiya uchun!
  Anyuta mujohidlar bilan ovora. Va qip-qizil nipel bilan tugmani bosib, Osmon imperiyasi jangchilarining massasini yirtib, chiyillashdi:
  - Svarog uchun! Biz odamlarning hurmatida, Xudoning himoyasidamiz!
  Uning yalang'och, yumaloq tovonini esa xuddi mujohidlar tomonidan o'yib tashlaydi.
  Keyin qiz saltoga o'girildi.
  Qizil sochli Alla juda qattiq kurashadi. Uning mis-qizil sochlari havoda proletar bayrog"idek hilpirayapti. Qiz tishlarini ko'rsatib, chirqillab kuyladi:
  - Shon-sharaf yaxshi, mag'lubiyat yomon!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan qiz halokat sovg'asini tashladi, mujohidlarning bir massasini yirtib tashladi va kuyladi:
  - Rossiya va oxirigacha ozodlik uchun!
  Va qizil sochli jangchi qo'shib qo'ydi:
  - Va ona Rossiyaga Ukrainaga shon-sharaflar!
  Mariya tajovuzkorona ta'kidladi va dushmanga qaratib, buni juda mos ravishda bajarib, kuyladi:
  Biz dunyodagi eng kuchlimiz
  Biz buyuk Rossiyaning farzandlarimiz!
  Va qiz yana yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli kuch bilan yo'q qilish sovg'asini tashlaydi.
  Va qizning sochlari oltin barg rangiga o'xshaydi. Va shunday go'zal qiz - shunchaki super. Va keyin qiz yoqut ko'kragi bilan tugmachani bosib, dushmanning mashinasini urib yubordi va chiyilladi:
  - Buyuk Rossiya uchun!
  Va keyin u yalang poshnasi bilan portlovchi paketni tashladi va qo'shib qo'ydi:
  - Va buyuk Ukraina uchun!
  Olimpiada ham juda agressiv harakat qildi. Va uning qulupnay nipellari bazukaning tugmachalarini bosib, Tolibon askarlarining massasini parchalab tashladi.
  Shunda qiz chiyilladi:
  - Mening vatanim - SSSR uchun!
  Qahramon qizning katta, ammo nafis oyoqlarining yalang barmoqlari halokatli bomba tashladi.
  Jangchi chiyilladi:
  - Marsda shaharlar, Merkuriyda zavodlar quramiz!
  Marusya tilini chiqarib, chiyilladi:
  - Va Yupiterda shaharlar bo'ladi - men bunga ishonaman!
  Va qiz uni oldi va yalang'och barmoqlari bilan no'xatni yo'q qilish zarrasi bilan ishga tushirdi.
  Va u portlagandan so'ng va Tolibonning butun bataloni qusadi ...
  Qiz esa, qulupnay nipeliga o'xshab, nihoyatda halokatli narsa bilan urishadi.
  Matryona ham uni oladi va yoqut nipel yordamida mujohidlarni uradi. Va o'lim sovg'asi qotillik bilan uchadi.
  Qiz uni oldi va chiyilladi:
  - Vatan uchun - onamiz!
  Va keyin uning yalang oyoq barmoqlari bir no'xat olib tashladi va Tolibon imperiyasining ko'plab askarlarini yirtib tashladi.
  Qizlar shunday mushtlashadilar... Olov o"qtiruvchi katta tank sudralib yuribdi. Va u piyodalarning massasini yoqib yuboradi.
  Elizabet tishlarini ko'tarib kuylaydi:
  - Biz dunyodagi eng zo'rmiz,
  Qizlarning oyoqlari yalang!
  Qizdan esa ebonit joystikdek porlab turgan qizil nipel tugmachani bosadi.
  Elizabet kulib dedi:
  Ikkita ikki, to'rt,
  Ikkita ikkitadan to'rtta...
  Bu hammaga ma'lum
  Butun dunyoda!
  Yekaterina yalang oyoq barmoqlari bilan tetikni bosdi. Dushmanni nokautga uchratib, qichqirdi:
  - Ajoyib o'zgarishlar uchun!
  Elizabet tabassum bilan dedi:
  - Va o'zgarishlar yaxshi tomonga bo'ladi!
  Elena yoqut nipelini urib, tugmachani mohirlik bilan bosib, ta'kidladi:
  - Ammo yurak va tomirlarning pulsatsiyasi,
  Farzandlarimiz, onalarimiz ko'z yoshlari...
  Biz o'zgarishlarni xohlaymiz, deyishadi
  Og'ir zanjirlar bo'yinturug'ini tashlang!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan oyoqlarini pedallarga qo'ygan Evfrosiniya juda mantiqiy dedi:
  - Mana, biz o'zgarish uchun, o'zgarish uchun gaplashamiz. Va qanday o'zgarishlar bor?
  Elizabet mantiqiy javob berdi:
  - Albatta, yaxshi tomonga o'zgarishlar uchun!
  Ketrin tabassum bilan so'radi:
  - Va agar hammasi yaxshi bo'lsa?
  Elizabet ishonch bilan aytdi:
  - Va hamma narsa yaxshi bo'lganda! Qancha yildirki, urush davom etmoqda va oxiri ko'rinmaydi!
  Va qiz qizil ko'krak nipelini ishlatib, yana o'q uzdi. Bu qiz juda ajoyib!
  Elena ham yalang'och, pushti, yumaloq tovonidan o'q uzdi va yana bir dushman tankini sindirdi.
  Va qiz kuyladi:
  - Rus xudolariga shon-sharaflar!
  Evfrosiniya ham o'q uzdi, uning ko'kragi pishgan, suvli qulupnayga o'xshardi va pichirladi:
  - Urush g'alaba qozonadi! Barcha urushlar ertami-kechmi tugaydi!
  Elizabet bunga rozi bo'ldi:
  - Bu urush tugasin. Ammo biz g'alaba qozona olamizmi?
  Yekaterina qip-qizil nipelidan yana o"q uzdi va baqirdi:
  - Urushning eng ehtimoliy natijasi - durang!
  Elizabet tajovuzkorona to'ng'illadi:
  - Yo'q! Hech qanday durang bo'lmaydi! Biz oxiriga yetamiz!
  Ketrin yalang oyoq barmoqlari yordamida yana o'q uzdi va chiyilladi:
  - Muqaddas urushda bizning g'alabamiz bo'ladi! Imperator bayrog'i oldinga - halok bo'lgan qahramonlarga shon-sharaf!
  Qizlar esa to'la ko'kraklarini silkitib, xorda kuylashdi:
  - Bizni hech kim to'xtatmaydi
  Bizni hech narsa mag'lub eta olmaydi!
  Va ular yana yalang, pushti, yumaloq poshnalardan foydalanib, chiyillashdi:
  - Bizni hech narsa to'xtata olmaydi
  Bizni hech kim mag'lub eta olmaydi!
  Va qizlar uni olib, shiddatli olovning yangi oqimlarini chiqaradilar ...
  Qizlar ham osmonda jang qilishadi. Bitta bikinida qanday go'zal jangchilar. Yoki hatto sutyenlarini echib oling. Va ularning ochiq nipellari, har doimgidek, biznesda.
  . BOB? 22.
  Anastasiya Vedmakova, raqiblarini osmonga urib, yerdagi bo'linmalarga zarba berib, qichqirdi:
  - Sovetlar mamlakatining muqaddas kommunizmi uchun!
  Akulina Orlova, dushmanga qarata o'q uzib, qizil nipel bilan tugmachani bosib, juda agressiv tarzda ta'kidladi:
  - Vayronagarchilik urushi bor!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan qiz qudratli imperiyaning jangchilarini olib, mag'lub etdi. Va qichqirdi:
  - Biz o'z ona Yerning odamlarimiz,
  Murosa qilish uchun hali kech emas...
  Urush tornadosida
  Men va ular bor
  Va bu jiddiy!
  Mirabela Magnetic raqiblarini yiqitishda davom etib, buning uchun yoqut nipellarini ishlatib, qichqirdi:
  - Koinotda urush davom etmoqda,
  Sababsiz urush...
  Shayton odamlarning qalbida
  Ko'p erkaklar o'lgan!
  Anastasiya Vedmakova juda oqilona ta'kidlab, dushmanni qulupnay ko'krak uchi bilan urib, chiyilladi:
  - Xudo yaratgan nurli,
  Insoniyatga inoyat yog'ildi ...
  Buyuk Svarog bizga berdi -
  Jon, aql, yurak rahm-shafqati!
  Akulina Orlova kulib javob berdi va qirrali yoqut rangidagi ko'krak uchidan o'q uzdi:
  - Ha, Svarog buni qila oladi! Bu Yer sayyorasining buyuk yaratuvchisi!
  Keyin Mirabela Magnetic - bu oltin sochli qiz tishlarini ko'tarib so'radi:
  - Agar Svarogdek qudratli va dono Yaratuvchi bo'lsa, nima uchun odamlar, ayniqsa ayollar qariydi?
  Anastasiya yalang oyoq barmoqlari bilan o'q uzdi va javob berdi:
  - Tsar Nikolay II hali ham esimda va u menga konfet ham berdi. Qomatimga qarab yoshimni bera olasizmi?
  Akulina Orlova yalang tovonini bosib, tishlarini ko'rsatib, halokatli o'lim sovg'asini qo'yib yubordi:
  - Yuzingizga qarab, siz ham yosh bermaysiz!
  Mirabela Magnet bosh irg'ab, xo'rsinib ta'kidladi:
  - Rus xudolari hatto tanlanganlarga o'lmaslik va abadiy yoshlikni beradi. Ammo nasroniylar haqida nima deyish mumkin?
  Bunga javoban Anastasiya Vedmakova qulupnay ko'krak uchi bilan tugmachani bosib, raketalarni otdi va kuyladi:
  - Samoviy taxtda,
  Koinot shohi o'tirdi ...
  O'z xohishing bilan,
  Masih bizni boshqargan!
  
  Ular Xudoni xochga mixlashdi
  Iso Otaga ibodat qilmoqda ...
  Bizni qat'iy hukm qilmaslik uchun -
  Gunoh bizni oxirigacha kechirdi!
  Mirabela Magnetic bosh irg'adi, shuningdek, yalang'och, yumaloq tovonini va vyaknulasini bosib, reaktiv o'lim sovg'alarini yubordi:
  - Siz yaxshi qo'shiq aytishingiz mumkin! Lekin rus xudolari va Masih bir-biriga mos keladimi?
  Anastasiya Vedmakova yelkasini qisib, yalang oyoq barmoqlari bilan havo raketasini yubordi va chiyilladi:
  - Asal va sut mos keladimi? Ular bir-biridan farq qiladi, lekin birga yaxshi ketadi!
  Mirabela Magnetic bunga rozi bo'lib, pishgan lola rangidagi ko'krak uchi bilan raketa yubordi:
  - Albatta yaxshi! Va hatto kosmosda ham!
  Qizlar esa yalang oyoq barmoqlari va qip-qizil emchaklari bilan olovni davom ettirib, bir ovozdan kuylashdi:
  Derazadagi yer
  Derazadagi yer
  Illyuminatordagi er ko'rinadi!
  O'g'il onasini yig'lagandek,
  O'g'il onasiga qanday yig'laydi...
  Biz Yer haqida qayg'uramiz, u yolg'iz!
  Va hali yulduzlar
  Biroq, yulduzlar ...
  Bir oz yaqinroq, lekin hamma ham sovuq,
  Va tutilish soati kabi va tutilish soati kabi ...
  Biz yorug'likni kutamiz va erdagi orzularni ko'ramiz!
  Qizlar esa yana ko"knoridek qip-qizil emchaklarini tugmachalarga bosib, halokatlisini yuborib, yana kuylashdi;
  Va biz kosmodromning shovqinini orzu qilmaymiz,
  Bu muzli ko'k emas ...
  Va biz uy yaqinidagi o'tni, o'tni orzu qilamiz ...
  Yashil, yashil, o't!
  Qizlar mujohidlar bilan juda sovuqqonlik bilan muomala qilishdi.
  Va ularning tillari ham uzun va harakatchan. Va ular bilan qanday ishlashni bilishadi.
  Steelenida jangda ham tajovuzkor ... Va u qanday qilib juda aniq otadi.
  Va shuningdek, qulupnay nipelidan foydalanish. Va bu juda chiroyli.
  Steelenida kuyladi:
  Bu dalani Svarogning o'g'illari haydashgan,
  Biz dushmanlarni qattiq tor-mor qilamiz ...
  Rossiyaning yo'li, afsuski, urushdan urushgacha,
  Ammo bizning o'lmas kuchli yigitlarimiz!
  Veronika ham atirgul gulbargidek qip-qizil nipel yordamida dushmanga shivirladi:
  - Mening ajoyib muvaffaqiyatlarim uchun!
  Viktoriya, shuningdek, otish va tuzatganda, pishgan qovun kabi to'liq ko'kragidan foydalangan:
  - Muvaffaqiyatimiz uchun!
  Stalenida boshini qimirlatib, yalang oyoq barmoqlari bilan bumerangni uloqtirdi, u parvoz paytida bir nechta boshlarini kesib tashladi va qayd etdi:
  - Bizning muvaffaqiyatlarimiz ulkan bo'ladi, ishonaman!
  Qulupnay rangli ko"krak uchi bilan avtomat pulemyot tugmachasini bosib Tolibonni tor-mor etgan Valentina shunday dedi:
  - Xudbinlik muammo!
  Steelenida dushmanga qarata o'q uzdi va yana yalang oyoq barmoqlari bilan zaharli ignalarni tashladi, bu safar ta'kidladi:
  - Ha, xudbinlik yomon!
  Veronika o't o'chirgich tugmachasini qip-qizil nipel bilan bosdi, butun bir xitoylik vzvodni yoqib yubordi va chiyilladi:
  - Ammo, afsuski, xudbinlik yo'q emas!
  Viktoriya yalang'och, dumaloq, pushti poshnasi yordamida dushmanga tegdi va tvit qildi:
  Lekin biz ham kuchsiz emasmiz! Bizda asrlar davomida g'alaba va bayram bo'ladi!
  Valentina mujohidlarga qarata o'q uzib, ularni o'roqdek o'rib, uni oldi va tajovuzkorlik bilan dedi:
  -Kommunizm va Tsar Svarog davriga shon-sharaflar!
  Stalenida qip-qizil ko'krak uchi bilan yana urdi va dedi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Veronika tabassum bilan so'radi:
  - Kommunizm nima?
  Viktoriya tajovuzkorlik bilan baqirdi, o'lim sovg'asini, pishgan gilos rangidagi ko'krak uchini yubordi va chiyilladi:
  - Kommunizm - bu jannat!
  Va qizlar uni olib, kuylashdi:
  - Men hammani parchalayman,
  Bu hayot, bu baxt!
  Gerda mobil tankda jang qiladi. U juda chiroyli va tajovuzkor qiz. Va tank harakatlanadi va yonadi. U juda katta, halokatli kuchga ega.
  Gerda yalang oyoq barmoqlari yordamida o'q uzdi va chiyilladi:
  - Dunyodagi buyuk tartib uchun!
  Sharlotta ham qizil ko'krak uchi bilan dushmanni urib, tugmachani bosib, qichqirdi:
  - Vatanga shon-sharaflar.
  Va Kristina qiz otib tashladi, bu safar yalang'och, yumaloq, pushti tovoni bilan.
  Va u kuldi:
  - Yuqori kommunizm uchun!
  Magda ham dushmanni urib, kuyladi:
  - Nemislarning buyukligi sayyorani bilar edi,
  Fashizm qilich zarbasi bilan mag'lub bo'ldi...
  Bizni dunyoning barcha xalqlari sevadilar va qadrlaydilar,
  Butun mamlakat xalqi kommunizm sari ketmoqda!
  Tank harakatlanib, hammaga snaryadlar yog"dirdi, o"qlar esa qo"rg"oshindek yog"di.
  Gerda ko'kragining yoqut ko'krak uchi bilan yana o'q uzib, hazil bilan dedi:
  - Bizning g'alabamiz muqarrar - ishoning, umid so'nmaydi!
  Sharlotta yalang oyoq barmoqlari bilan o'q uzdi va rozi bo'ldi:
  - Yo'q, u ketmaydi!
  Tankdagi qiz og'ir xo'rsindi...
  Boshqa joyda, pistirmada, Elis va Anjelika nishonlarni qidirmoqda.
  Elis qizligida qamoqqa tushganini esladi. Va u erda uni yalang tovoniga rezina tayoqchalar bilan urishgan. Keyin qiz Elis e'tirofga imzo chekdi. Va u bolalar, mehnat koloniyasiga bordi. Lekin u yerda uzoq qolmadi.
  Koloniyada qizlarning sochlari taqirlangan va hatto sovuq havoda ham yalangoyoq ishlashga majbur qilingan. Va Elis o'zini his qildi. Va Anjelika Sibirda tug'ilgan va u umuman poyabzalni bilmas edi va yalang'och to'pig'i bilan qor ko'chasidan yugurib, izlarini qoldirdi.
  Shunday qilib, bu qizlar maxsus va yengilmas.
  Elis o'q uzdi, qizil ko'kragini tetikga bosib, tishlarini ko'rsatib, qichqirdi:
  - Rus xudolari davriga shon-sharaflar!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granata tashladi. Bu Tolibon askarlarining bir qismini yirtib tashladi.
  Anjelika ham o'q uzdi va juda to'g'ri. U dushmanni teshib, chiyilladi:
  - Tafakkurning eng katta yutuqlari uchun!
  U yoqut ko"krak uchi bilan tugmani yana bosdi. Dushmanni halokatli ehtiros bilan urdi.
  Va keyin u yalang oyoq barmoqlari bilan o'limni yo'q qilish sovg'asini tashladi va chiyilladi:
  - Buyuk ma'buda va xudolarning onasi Lada uchun!
  Elis juda aniq o'q uzdi va Tolibon generaliga aniq zarba berdi va chiyilladi:
  - Xudo Svarog uchun!
  Va keyin qiz yana oyoq barmoqlari bilan qotillik sovg'asini tashladi. Bu Elis - shunchaki super qiz.
  U koloniyada yaxshi ishlagan. Ular hatto sochini oldirishni to'xtatdilar va sochlarini oltin, jingalak sochlar bilan o'stirishga ruxsat berishdi. Va shunday go'zal qiz bolalar, mehnat koloniyasida o'sgan. U shunchaki ma'buda edi.
  Va bu juda chiroyli. Va uning yalang oyoqlari qorda shunday jozibali izlarni qoldirdi. Hatto soqchilar ham onanizm bilan shug'ullanishgan.
  Bu Elis edi ...
  Buning ajablanarli joyi yo'q, ehtimol, Elis kabi ism maxsus uyushmalarga sabab bo'ladi. Bu bilan hech narsa taqqoslanmaydi. Va Elis - umuman olganda, go'zallik shunchaki super va giper!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari yana halokatli granatani tashlab, hammani parchalab tashladi.
  Elis tabassum bilan kuyladi;
  Nima uchun odamlarning boshi bor
  Bu aqldan ozmaydi ...
  Boshingiz bilan yog"och chopmang
  Tirnoqlar bolg'alanmagan!
  Anjelika ham oldi va o'q uzdi, qizil nipel bilan tetikni tortib, dushmanni yorib o'tdi. U yalang oyoq barmoqlari bilan bir juft o'lim sovg'asini uloqtirdi va kuyladi:
  - Ba'zilar uchun bo'sh bo'lsin,
  Boshqalar uni aldashadi ...
  Lekin hamma bir sababga ko'ra ko'rinadi,
  Uni yo'qotishni xohlamaydi!
  Va ikkala qiz ham mujohidlarga qarata o'q uzishda va oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'alarini yuborishda davom etib, qo'shiq aytishni boshladilar;
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q
  Shoshmang...
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q
  Va to'satdan yordamga keling!
  Qizlar yoqut nishlari bilan dushmanga qarata o'q uzdilar va hayqirdilar:
  Siz daftaringizga yozasiz
  Har bir sahifa uchun...
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q!
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q!
  Va siz haromlarni o'ldirishingiz kerak!
  Qizlar esa granatalarni yalang, dumaloq poshnalari bilan uloqtirishdi. Bu qizlar shunchaki ajoyib.
  Mana, Nikoletta ham jang qilmoqda. Bu juda chiroyli qiz, u shunchaki super.
  Nikoletta uni oldi va qo'shiq kuyladi, bazuka tugmachasini qip-qizil nipel bilan bosib, halokat sovg'asini yubordi.
  Qiz chiyilladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va qo'shib qo'ydi:
  Kommunizmning o'lmas g'oyalari g'alabasida,
  Biz mamlakatimiz kelajagini ko'ramiz...
  Va qizil bayroq, yorqin Vatan,
  Biz har doim cheksiz sodiq bo'lamiz!
  Nikoleta bu so'zlardan keyin tilini ko'rsatdi. Va uning yoqut ko'krak qafasi yana go'yo katta halokatli kuch bilan otilgandek.
  Nikoletta esa yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granata olib tashladi, mujohidlarning bir qismini parchalab tashladi va qichqirdi:
  - Bo'ronlar orqali biz uchun ozodlik quyoshi porladi,
  Bo'ronlar va bo'ronlar orqali biz birga yurdik ...
  Xalqlar bir bo'lsin
  Er yuzidagi barcha mamlakatlar birga bo'lsin!
  Viola ham katta g'azab bilan kurashdi. U o't o'chirgichdan o'q uzdi va qizil ko'krak uchi bilan tugmachani bosib, qo'shiq aytdi:
  - Vatanga shon-sharaf, bizning ozodimiz,
  Xalqlar do'stligi - abadiy tayanch,
  Qonuniy kuch, xalq irodasi,
  Axir, oddiy odamning birligi uchun!
  Buqachi ham mujohidlarga qarata o"q uzgan. Bunda u shlangdan foydalangan, undan olov parchalari chiqib ketgan va u hamma narsani yondirib yuborgan.
  Qiz yalang oyog'ini urib, chiyilladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaf, yangi Leninga shon-sharaf!
  Anjelina va Aurora ham kuchli o't o'chirgichni o'rnatdilar va uni olib, olov oqimi bilan urdilar.
  Olov esa to"kildi... Toliblarni tom ma"noda yoqib yubordi.
  Anjelina yalang oyoqlarini qo'yib, o'q uzib, chiyilladi:
  - SSSRga shon-sharaflar!
  Va qiz yana qizil nipelini o't o'chirish tugmachasini bosdi. Va yana portladi ...
  "Avrora" mujohidlarga ham zarba berdi. Tolibonning ko'plab askarlarini yoqib yubordi va xirilladi:
  - Yangi chegaralar uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u o'lim sovg'asini tashladi. Va yana ko'kragining yoqut ko'krak uchi bilan tugmani bosdi. Keyin u tishlarini ko'rsatib chiyilladi:
  - KPSS ga shon-sharaflar!
  Anjelina ko'z qisib, yalang'och tovoni bilan o'lim no'xatini tashladi va chiyilladi:
  - KPSS - SS! KPSS - SS!
  Va yana ko'kragining qulupnay ko'krak uchi bilan tugmani bosadi.
  Anna va Olga faqat qattiq külotlarda chiroyli qizlar.
  Ular og'ir raketani olib, ko'tarishdi. Va yalang'och, kesilgan oyoqlarini qo'yib, uni olib, urib yuborishdi.
  Anna qip-qizil nipelini tugmachaga bosib, chiyilladi.
  - Rus xudolariga shon-sharaflar!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan qiz halokatli granata tashladi.
  Olga yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'asini ishga tushirdi va mujohidlarni tom ma'noda parchalab tashladi.
  Olga kuyladi:
  - Oh, Pushkin, sen eksantriksan, adashasan,
  Jangda biz esnashni to'xtatmadik ...
  Tankning yirtilgan tanki yonmoqda,
  Barcha odamlarni divandan haydash!
  Va qiz uni oldi va yalang oyoqlari bilan yangi, juda halokatli yo'q qilish sovg'asini tashladi.
  Va keyin u yoqut nipel bilan tugmani bosib, tajovuzkor halokat sovg'asini yubordi.
  Keyin qizlar bir ovozdan kuylashdi:
  - Va urushda, lekin urushda,
  Qizlar tushida yigitni ko'radi!
  Uning haydash istagi
  Bolani yirtib tashlang!
  Va jangchilar baqirdi:
  - Qizlarni erkaklarning oyoqlari bilan ezib tashlang,
  Yigit mas'ul bo'lmasligi kerak ...
  Odam, xuddi ot kabi, haydashga majbur,
  Qizlarning ma'nosi esa o'ldirishdir!
  Va yana qizil ko'krak nipelli qizlar yo'q qilish tugmachalarini bosadilar.
  Shaytonning o'zi bunday go'zalliklarga qarshi turolmaydi.
  Qizlarning tili esa o"ynoqi. Ular shirin konfetlarga o'xshaydi, pulsatsiyalanuvchi jade tayoqchalarini yalaydi.
  Anna va Olga kuylashdi:
  - Biz barcha erkaklarni parchalab tashlaymiz,
  Bu bizning kuchimizda bo'ladi!
  Mana, ninja qizlari jang qilayotgan go'zalliklari.
  Ular sutyenlarini yechib, endi faqat külot kiyishdi.
  Moviy sochli nindzya qiz toliblarning boshlarini kesib, qilich bilan o'ldirdi.
  Keyin, ko'krak qafasining qizil nipellaridan dushmanga chaqmoq chiqaradi. Bu ko'p mujohidlarni kuydiradi.
  Va keyin yalang oyoq barmoqlari bilan qotillik sovg'asini tashlab, kuylaydi:
  - Men baxtsiz hasharotman - super ninja toshbaqasi! Men uni qurituvchidek yirtib tashlayman!
  Sariq sochli nindzya qiz ham qilich bilan kapalak usulini bajardi.
  Ko'p toliblarning boshini kesib tashlang.
  Keyin ko'krakning qip-qizil nipellaridan chaqmoq chaqdi. Butun batalonni yoqib yubordi va chinqirdi:
  - Men dunyodagi eng kuchli qizman!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u ignaning o'ldiradigan kuchini zahar bilan tashladi.
  Mana, jangda qizil sochli ninja qiz. Uning qilichlari vertolyot pichoqlaridek aylanib yuradi. Va mujohidlarni rahm qilmasdan kesib tashlang.
  Jangchining olovli pulsarlari uning ko'kragining yoqut nipellaridan ozod qilindi. Ko'plab raqiblarni yoqib yubordi.
  Shundan so'ng, u yalang tovoni bilan portlovchi paket ko'mirni tashladi va bir nechta tankni yirtib tashladi.
  Keyin u kuyladi:
  Biz shaharlar quramiz
  Ninja qiz abadiy!
  Bu, albatta, qizlarga kerak bo'lgan narsa. Ularda juda g'azab va hayajon va jangovar kayfiyat bor.
  Sochlari oppoq nindzya qiz ham shamol tegirmonining pichoqlaridek qilichlar bilan o'yib, boshlarini kesib, kuyladi:
  Biz Yaponiya uchun kurashamiz
  Men o'pishni juda yaxshi ko'raman!
  Qizning qulupnay nipellaridan esa yo'q qilish nurlari uchib ketdi. Bu tom ma'noda afg'onlarni kulga aylantirdi.
  Va jangchi yalang oyoq barmoqlari bilan bir vaqtning o'zida bir nechta bumeranglarni otib, dushmanlarning boshlarini kesib tashladi va shundan keyin u kuyladi:
  - Yapon xudolari davriga shon-sharaflar!
  Va terminator qizlar birdan kuylashdi:
  - Qizil qizlarning ko'krak uchlari, qizil qizlarning ko'krak uchlari,
  Hamma erkaklar sog'inchdan o'lsin!
  Va yana kar bo'lgan kulgilar eshitiladi va go'zalning tishlari ko'rinadi.
  Bu qizlar shunchaki ajoyib!
  Va ularning tillari shirin ish sevgi.
  Bu erda ular uni olishadi va tupurishlari bilan darhol bir belanchak bilan butun batalonni yotqizadilar.
  Shundan so'ng, Quyosh mamlakatining qizlari baqiradilar:
  Biz hujumlardan qo'rqmaymiz
  Biz barcha yomon odamlarni ketma-ket o'ldiramiz!
  Bu erda jangda va Jeyn Armstrong ekipaji.
  Qiz juda chiroyli. U lifchigini olib tashladi. Va u ko'kragining qizil nipelini oldi va tugmani bosdi.
  Yonayotgan alanga oqimi chiqib ketdi. Va yuzta mujohidni yoqib yubordi. Mana qizlar - dashing hayajon.
  Jeyn uni oldi va kuyladi:
  - Qizil, qizil qon,
  Bir soatdan keyin u yerga yetib keldi
  Ikkitadan keyin gullar va o'tlar bor,
  Uch yildan so'ng u yana tirik!
  Gertruda o"zining qizil ko"krak uchi bilan raqibini urdi. Dushmanni tor-mor qilib, chiyilladi:
  - Va quyosh ismli yulduz yonadi!
  Shundan so'ng, uning yalang'och, yumaloq tovoni o'lik kuch bilan pedalni bosdi.
  Bu qizlar shunchaki yirtqich hayvonlar.
  Va shuning uchun ular buni qabul qilishadi va qanday kuylashadi:
  - Salom Britaniya, moviy dengizlar,
  Biz hech qachon qul bo'lmaymiz!
  Malanya ham uni oladi va qulupnay nipel bilan tugmani bosing. Va dushmanni katta halokatli kuch bilan urdi.
  Keyin u qichqiradi:
  - Britaniya va uning malikasi uchun!
  Monika qip-qizil nipel bilan tugmani bosdi va e'tiroz bildirdi:
  - Va malika qaerda - asosiy odamlar!
  Va yalang oyoq barmoqlari yordamida u yana olib, o'q uzdi. Bu qiz shunchaki ajoyib!
  Va tank o'ziga va katta halokatli kuch bilan shoshilmoqda. Bu eng tajovuzkor impulsli qizlarga ega.
  Malanya baqirdi:
  - Xalqimiz, xalqimiz,
  U yalang'och, yalang'och, yalang'och -
  Yalang'och xalqimiz!
  Oleg Rybachenko katta shiddatli kurashni davom ettirmoqda. Yigitning qilichlari esa sochni kesgan ustaradek kesilgan.
  Va bola, bolalarcha oyoqlarning yalang barmoqlari bilan, halokat sovg'asini tashlaydi.
  Va kuylaydi:
  Biz dushmanga qarshi kurashamiz
  Svarog nomi bilan ...
  Men ahmoq bo'lmayman
  Xudoning o'g'li bo'ling!
  - dedi Margarita tajovuzkorlik bilan mujohidlarni qilichlari bilan urib. Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan yupqa ustara uloqtirib, afg"onlarning bo"ynini kesa boshladi.
  Keyin qiz kuyladi:
  - Margarita - deraza ochiq!
  Va u olib, tilini ko'rsatdi! Bu qiz shunchaki super jangchi!
  Va uni hech kim to'xtata olmaydi yoki mag'lub etmaydi.
  Agar u baqirsa, u baqiradi.
  Terminator bolalar esa bir ovozdan hushtak chalishdi, qarg'alar bulutlari esa Tolibon askarlarining bosh suyagiga musht tushira boshladi.
  Bu bolalar shunchaki yirtqich hayvonlar.
  Oleg Rybachenko kuyladi:
  - Muqaddas urushda,
  Askarning hayoti arzimaydi...
  Ota-podshoh uchun,
  Biz bekorga o'lmaymiz!
  Margarita yana yalang barmoqlari bilan zaharli ignalarni tashladi va chiyilladi:
  - Biz bejiz g'alaba qozonmadik!
  Va yana qiz osilgan ... Va bu juda ajoyib va keskin bo'lib chiqdi.
  Bolalar shunchaki xursand bo'lishdi. Va ularning oyoqlari yalang'och va juda chaqqon, maymunlarga qaraganda sovuqroq.
  Yosh jangchilar g'azab bilan kuylashdi;
  Ajoyib vatanning kengligida,
  Jangda va mehnatda jahldor...
  Biz quvnoq qo'shiq yozdik -
  Ey buyuk do'st va rahbar!
  Shundan so"ng yana qiz va yigit bir ovozdan hushtak chalib, yana minglab hayratda qolgan qushlar afg"onlarning boshiga tushadi.
  Bu qizlar - eng yuqori sinf, o'g'il esa bundan yomon emas ...
  Natasha ham qilich bilan kesadi. Qizil nipellardan chaqmoq chaqib, bir vaqtning o'zida g'o'ng'illay boshladi:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Vatan himoyachisi, Perunov askari!
  Va qizaloq oyoqlarning yalang barmoqlari bilan, u ishga tushganda, juda o'limga olib keladigan narsa aniq.
  Zoya, g'azab bilan Tolibonni tor-mor qilib, qip-qizil nipellardan tajovuzkor o'lim sovg'alarini ham chiqara boshladi. Va qo'shiq kuylayotganda:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Rossiya qahramonlari - signalni yig'adi!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari yana ishga tushadi, bu halokatning juda halokatli sovg'asi.
  Qizil Avgustin ham g'azab bilan kurashadi. U dushmanga birin-ketin o'lim sovg'asini yuboradi. Va uning yoqut nipellaridan shiddatli energiya oqimlari oqib chiqdi.
  Avgustin uni oldi va kuyladi:
  Zulmat jangchilari, albatta, kuchli,
  Yovuzlik raqamni bilmasdan dunyoni boshqaradi!
  Qizil sochli jangchining oyoqlarining yalang'och barmoqlari esa g'ayrioddiy halokatni keltirib chiqardi.
  Svetlana xitoylarni rahm qilmasdan kesib tashladi. Ularni bo'laklarga bo'ling. Va yalang oyoq barmoqlari bilan u portlovchi moddalar bilan no'xat tashladi.
  Va keyin qulupnay nipellaridan, go'yo dushmanga urilayotgandek, juda halokatli narsa bilan.
  Dushmanni parchalab, kuylash:
  - Lekin sizlar shaytonning o'g'illari,
  Masihning kuchini oyoq osti qilmang!
  Bu haqiqatan ham har qanday yovuzlikni engishga qodir qiz.
  Jangchilar, aytishim kerakki, dunyodagi eng kuchlilardir.
  Oleg Rybachenko mujohidlarni yo'q qilib, kuyladi:
  Issiq va qor dunyosida,
  Dunyo ham kambag'al, ham boy...
  Jamoamiz hujumga o'tmoqda
  To'g'ridan-to'g'ri do'zaxga dushman!
  Margarita yalang oyoq barmoqlari bilan antimateriya bo'lagini tashladi, bir qancha dushmanlarni yirtib tashladi va chiyilladi:
  Va kurash yana davom etadi
  Giperplazmatik olov qaynamoqda...
  Va Lenin juda yosh
  Nurlar bilan zarbalar!
  Shundan so'ng, qiz olib, tilini maxsus ko'rsatdi. Va u bu juda uzoq ekanligini tan olishi kerak.
  Jangchi bolalar juda zo'r.
  Adala va Agata ikki o'rindiqli o'ziyurar qurolda jang qilishmoqda. Ular dushmanlarni ezib tashlashadi, ularni parchalab tashlashadi.
  Adala ko'kragining qip-qizil nipeli bilan joystik tugmachasini bosadi, xitoylarning massasini sindirib, chiyillaydi:
  - Buyuk Rossiya uchun!
  Agata ham dushmanga zarba beradi, uni parchalab tashlaydi, uni qonli tartibsizlikka aylantiradi va bo'kadi:
  - Kiyev Rusi uchun!
  Va u yoqut nipel bilan joystik tugmasini bosadi!
  Shundan so'ng, qizlar olib, kuylashadi:
  - Maktabda birga dars bergan
  Va yurakdan eslang ...
  Qo'ng'iroqlar qanday jarangladi
  Kiev Rusi haqida!
  
  Va pravoslavlar eslashadi
  Kimdan so'ramaysiz ...
  O'sha shonli kunlar qanday o'tdi
  Rossiyaning suvga cho'mishi!
  Va Natasha va uning jamoasi ko'tardilar;
  Hey slavyanlar, slavyanlar
  moskvaliklar va kievliklar...
  Vatanni baham ko'rishimiz kerakmi!
  Yigit yuborib bo'lmaydi
  O'zingiznikini pitomnik deb hisoblang ...
  Men uni yaxshi ko'raman!
  Qizlar mana shunday tarqab ketishdi va Tolibon bunday odamlarga qarshi tura olmasligi aniq.
  . BOB? 23.
  Gorbachev-Putin buyruq berishda va buyruq berishda davom etmoqda. Sovet qo'shinlarining ilg'or bo'linmalari allaqachon Hind okeaniga etib borishdi. Ayni paytda SSSR armiyasi Tehronga yaqinlashmoqda. Va Eron poytaxtini o'rab olishni boshlaydi. Va bu juda zo'r.
  Gorbachev-Putin zavq bilan sakraydi.
  Va uning orzulari bor.
  Urush go'yo cheksiz yo'lda davom etmoqda.
  Natasha va uning jamoasi janglardan dam olish uchun shaxmat o'ynashga qaror qilishdi.
  Bir tomonda Avgustina va Svetlana, ikkinchi tomonda Natasha va Zoya.
  Moviy sochli qiz podshosining piyodasini oldinga surdi. Avgustin Sitsiliya mudofaasini tanlab javob berdi.
  Bu allaqachon boshqa o'yin. Qizil sochli jangchi Ajdaho o'zgarishidan foydalangan, bu erda Blek episkopi katta diagonalni egallaydi va Uaytning mavqeiga bosim o'tkazadi, qirol malika tomonida yashiringan.
  Bu erda juda qiziqarli pozitsiyalar olinadi. Oq episkopning oldiga kelgan qora piyoda uchun hujumni ushlay oladi.
  Natasha va Avgustina dastlab tez o'ynashdi. Ammo keyin ular uzoq vaqt o'ylay boshladilar. Ko'rib chiqilgan variantlar. Avgustina piyonga almashtirishni qurbon qildi. Ammo hujum muvaffaqiyatsiz tugadi.
  Ammo keyin Natasha biroz xatoga yo'l qo'ydi va piyon uchun bir dona qo'pol xato qildi. Uning pozitsiyasi qiyinlashdi. Ammo ko'k sochli qiz o'zini juda qaysarlik bilan himoya qildi. Partiya sakkizinchi soat davom etdi. Va hozircha, Avgustin g'alaba qozona olmadi.
  Keyin o'yin to'xtatildi. Tolibon yana hujum qildi. Va bu, albatta, allaqachon jiddiy.
  Tanklar gurillaydi, dvigatellar guvillaydi.
  Natasha qip-qizil nipel bilan bazuka tugmachasini bosdi va halokatli granatani otdi.
  Dushman tankini yorib o'tdi. Shunda qiz baqirdi:
  - Chek e'lon qilaman!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u yana katta qotillik kuchiga ega granatani otdi.
  Zoya tajovuzkorlik bilan tishlarini ko'tarib, malinali nipel yordamida dushmanga qarata o'q uzdi:
  - Va matlash yanada yaxshi!
  Va qiz yana yalang oyoq barmoqlarini tashladi, bu halokatli kuch bombasi.
  Va u tishlarini ko'tarib baqirdi:
  - Men seni kaltaklayman!
  Avgustina mujohidlarga qarata avtomatdan o"q uzdi. Keyin u ko'kragining yoqut nipelini oldi va granata otish tugmachasini bosdi. U dushman mashinasini sindirib tashladi va tvit yozdi:
  - Eng yuksak sharaf uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u o'lim sovg'asini olib, o'lik kuch bilan dushmanga tashladi.
  Svetlana uni oldi va qulupnay ko'krak nipel yordamida dushmanga zarba berdi. Dushman tankini yorib o'tadi va uradi:
  - Kommunizm va jannatga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u portlovchi paketni olib, la'natlangan dushmanni o'chiradi.
  Bu qizlar shunchaki ajoyib. Ularning jangovar ishtiyoqi va kuchli kuchi bor.
  Oleg Rybachenko, bu abadiy bola, taxminan o'n ikki yoshda ko'rinadi. Yengil mushaklari bo'lgan juda chiroyli bola va faqat shortilarda.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan granatani o'ldiradigan kuch bilan uloqtiradi, shundan so'ng u baqiradi:
  - Vatan va Stalin uchun!
  Margarita juda zo'r jangchi. Garchi u taxminan o'n ikki yoshli qizga o'xshaydi.
  Va u ham yalang oyoq barmoqlari bilan bir no"xat olib tashlab, jasur mujohidlarni parchalab tashladi.
  Keyin qiz kuyladi:
  - Stalinsiz vatan uchun!
  Shundan so'ng, o'lmas bolalar uni olib, butun lablari bilan hushtak chalishdi. Qarg"alar esa hayratda qoldi va afg"onlarning boshiga do"ldek yog"di. Va ularning bosh suyagini teshdi.
  Hushtakdan hushini yo"qotgan qarg"alarning tumshug"i urilayotganda boshlari tarvuzdek yorilib ketdi.
  Bu bolalarning qilgan ishi ...
  Anastasiya Vedmakova ham jangda ... Va uning yalang oyoq barmoqlari tugmachalarni juda mashhur bosadi.
  Faqat trusikda bo'lgan qiz uni oldi va qizil nipel bilan joystik tugmasini bosdi. U Tolibon tankini raketa bilan urdi va baqirdi:
  - SSSRning buyuk g'alabalari uchun!
  Akulina Orlova bitta bikinida jang qildi. Sochlari qorday, bir oz oltin sepilgan qiz. Ya'ni, Madam juda chiroyli.
  Va endi uning nafis yalang oyoqlari pedalni bosadi. Afg'onlarning boshiga esa kichik bombalar tushadi. Va ular o'ziyurar qurollarning minoralari va tomlarini yorib o'tib, dushmanga deyarli zarba berishdi.
  Akulina uni oldi va kuyladi:
  Osmonda qo'ng'iroq chalinadi
  Yomg'ir kuchli yog'adi ...
  Men bolaligimga boraman
  Men uchun yoz yomg'iri!
  Va jangchi qovunga to'la ko'kraklarining yoqut nipellaridan foydalanib, yana o'q uzdi. Mana shunday go'zal sochli, behayo, tanlagan, nafis oyoqli qiz.
  Mirabela Magnetic ham katta ishtiyoq va ulkan tajovuzkorlik bilan kurashadi.
  Qiz qulupnay nipel yordamida dushmanga qarata o'q uzdi. U Tolibon tankini sindirib, qichqirdi:
  - Rus xudolariga shon-sharaflar!
  Bu qiz Mirabela juda chiroyli. Yalang oyoq barmoqlari bilan u qotillik sovg'asini olib, dushmanga topshirdi. Mujohidlar esa juda soqov edilar.
  Ammo jangchi Helga ham dushmanga havodan zarba beradi. Bunda u qip-qizil, ko"knori rangidagi ko"krak uchini qo"lladi. Va halokatli raketalar dushmanga uchdi.
  Ular tom ma'noda bunkerni parchalab tashladilar. Bular haqiqatan ham super sinf qizlari.
  Qiz yalang oyoq barmoqlari yordamida o'q uzdi va tishlarini ko'rsatib, marvariddek porladi.
  Va jangchi ishtiyoq bilan kuyladi:
  Ko'p og'ir kunlar bo'ldi
  Qiz bulbulga o'xshaydi...
  Xulosa qilib, natijalarni o'ylamasdan,
  U bilan yigitlar bilan urushmang,
  U bilan yigitlar bilan urushmang,
  Aks holda, shoxlarini sindirib tashlaydi!
  Bu qizlar shunchaki super jangchilar.
  To'rt qiz ham ishtiyoq bilan kuylashdi:
  Buyuk Rossiya - cheksiz dalalar,
  Yulduzlar orasida muqaddas zamin yonsin...
  Ishonamanki, yurak tuyg'ulari erimaydi -
  Biz chegarani chekkadan chekkagacha himoya qilamiz!
  
  Uyimizda kommunizm bo'lsin,
  O'rtoq Leninning paydo bo'lishiga sabab bo'lgan ...
  Va fashizmning yovuz dushmani yo'q qilindi,
  Eng buyuk avlodlar nomi bilan!
  
  Zero, qalbimizdagi Vatan yagona,
  Va kelajakda ko'plab galaktikalar uchun ...
  Yurtim asrlar osha mashhur bo'lsin
  Vatan sen shunchaki shirin o'ram emassan!
  
  Mening Vatanim gullasin
  Chingizxonni yengamiz...
  Cheksiz hisob ochish g'oliblari -
  Men rus Ivanini taniyman!
  
  Biz juda kuchli jangchi qizlarmiz
  Raqib bizni mag'lub eta olmasligi uchun ...
  Biz Svarogning qizlarimiz va o'g'illarimiz,
  Fuhrerning yuziga musht tushirishga qodir!
  
  Biz uchun ma'buda Lada ishonaman
  Kim ko'p xudolarni tug'di ...
  Hamma odamlar do'stona oila,
  Rodni yuragimda bilaman!
  
  Va qudratli rus Iso,
  Buyuk pravoslavlikda tug'ilgan ...
  Albatta, demiurj umuman qo'rqoq emas,
  Qodir Tangri xalq orasiga joylashdi!
  
  Qudratli Masihning ulug'vorligi uchun,
  Biz o'tkir qilichlarimizni ko'taramiz ...
  Mo'g'ullar bilan oxirigacha kurashing
  Batu qo'shini Rossiyaga kelmasligi uchun!
  
  Ha, biz bilan cheksiz kuch Rod,
  Koinotni kim yaratadi...
  Va u shunchaki qila olardi
  Bizni ongni hayratga soladigan narsa!
  
  Biz odamlarmiz - bu kosmos,
  Koinotni zabt etishga qodir...
  Garchi Bati bolta qo'shinlarni urib yuborsa ham,
  Rossiya oilasining kuchi bilan jangda o'zgarmadi!
  
  Qizlar yalangoyoqni juda yaxshi ko'radilar,
  Muzli qorlar orasidan tez yuguring...
  Va ular mo'g'ullarni musht bilan urishadi,
  Vatan bilan muomala qilishga jur'at etmaslik uchun!
  
  Bundan go"zal vatan topib bo"lmaydi
  Garchi ular Rossiyaga dahshatli suruv bilan hujum qilishsa ham ...
  Qiz yigirma yoshdan oshmaydi,
  U allaqachon samuraylarni kesib tashlagan!
  
  U chiroyli va oqlangan
  Mo'g'ullarni hazil bilan yo'q qiladigan qiz ...
  Shayton Yerga hujum qilsin -
  Biz dushmanni temir yo'l bilan yakson qilamiz!
  
  Shunday qilib, yalang oyog'imni silkitdim,
  Va u yalang tovonini iyagiga qo'ydi ...
  Men shunday ajoyib qizga aylandim
  Bu holatda samovolok kerak emas!
  
  Qilichlarim patdek miltillaydi,
  Va ular mo'g'ul qo'shinini shu qadar mashhur tarzda yo'q qilishdi ...
  Eshkak kuchli bo'lsin,
  Dushman vahshiyona yo'q qilinadi!
  
  Ha, bizning Rossiyani topish go'zalroq emas,
  Sayyora ustidagi quyosh kabi ajoyib ...
  Biz o'zimiz uchun baxt topa olamiz,
  Va qahramonlik jasoratlari kuylanadi!
  
  Rossiya nurli mamlakat,
  Kommunizmni xalqlarga nima berdi...
  U bizga abadiy Kin tomonidan berilgan,
  Vatan uchun, baxt uchun, ozodlik uchun!
  
  Vatan - biz Rabbiy Masihni ulug'laymiz,
  Mariya va Lada bir bo'lsin ...
  O'rtoq Stalin otasini almashtirdi -
  Biz ruslar janglarda yengilmasmiz!
  
  Dunyo xalqlari ruscha yo'lni yaxshi ko'radilar,
  Biz birmiz, qalbi bilan odamlarga ishoning...
  Ishoning, bizni musht bilan egmang,
  Tez orada biz koinotga eshik ochamiz, bilaman!
  
  Yalang oyoqlar bilan biz Marsga kiramiz,
  Tez orada biz Venerani jasorat bilan egallaymiz ...
  Hamma narsa faqat eng yaxshi biladigan sinf bo'ladi,
  Va erkak har qanday qahramonga aylanadi!
  
  Ha, Iso Supermen
  Svarog bilan Rossiya tizzasidan ko'tariladi ...
  Yigitlarda muammo bo'lmaydi,
  Oilani cheksiz nom bilan ulug'laymiz!
  Bu erda ular jangovar va betakror qo'shiqchilar.
  Ammo Elizabetning ekipaji juda astoydil kurashmoqda.
  Qiz chaqqon oyoq barmoqlari yordamida dushmanga qarata o'q uzdi va qichqirdi:
  - Vizantiya xudolariga shon-sharaf,
  Qizlar faqat yalangoyoq!
  Va u ko'mirdek porlab turgan qizil nipel yordamida yana urildi. Bular eng yuqori va ulkan sinfning qizlari.
  Yekaterina ham raqibini qovunga o"xshagan qulupnay ko"krak nipel bilan urdi.
  Keyin u yalang'och, yumaloq, qotib qolgan tovoni bilan qo'shib qo'ydi:
  - Rus xudolariga shon-sharaflar va yomg'ir ajdahosi o'lsin!
  Elena, dushmanga juda aniq o'q uzib, mujohidlarni yalang'och oyoq barmoqlari bilan urib, vyaknula:
  - Rossiyaning yangi rahbarining buyukligi uchun bizga yomg'ir ajdaho kerak emas!
  Va yana tugma ustidagi yoqut nipelini bosing.
  Evfrosiniya bunga rozi bo'lib, dushmanni o'yib, shivirlab, uzun tilini qimirlatib, chiyilladi:
  - Biz dushmanni engamiz, garchi u ko'pchilik bo'lsa ham,
  Qizning orqasida yuzta tayoq bor!
  Jangchi esa atirgul kurtaklaridek yarqiraydigan nipeldan foydalanadi. Va uning yalang'och, kesilgan oyoqlari ulkan halokat kuchidan foydalanadi.
  Va Tolibon massasi birdaniga qulab tushdi.
  Tank shunday minadi va katta va kuchli Tolibon imperiyasining qo'shinlarini tor-mor qiladi. Jangchi qizlarga hech kim qarshi tura olmaydi. Ular tankda emas, balki oddiygina tor, qora va qizil pantiesda bo'lsa ham. Bunday qizlar juda kuchli va tajovuzkorlik bilan to'la sovuq. Va oyoqlarning yalang'och barmoqlari juda uzun, oqlangan va harakatchan bo'lib, dushmanlarga ulkan buzg'unchi kuch ta'sirini qo'llaydi.
  Alenka ham katta ishtiyoq bilan kurashadi. Uning bosimi va lola kurtaklari kabi nipelli yalang'och ko'kraklari o'zi uchun gapiradi. Bu qiz - eng yoqimli. Va u juda ko'p operatsion zukkolik, fenomenal, kosmik kuchga ega. Va, ehtimol, nafaqat kosmos, balki er ham.
  Alyonka proletar bayrog'i rangidagi ko'krak qafasidan foydalanib, dushmanni mag'lub etdi va kuyladi:
  - Rus xudolari - urush xudolari!
  Va u oyoq barmoqlari bilan Tolibondan dushmanga yo'q qilish sovg'alarini tashladi.
  Anyuta ham jang qiladi. Qiz kuch va g'ayratga to'la. Unda ham yumshoqlik, ham kuch bor. Kauchuk bilan qoplangan po'lat kabi. Shunday qilib, qiz olib, qizil nipelini tugmachaga bosdi va Tolibon askarlariga olovli oqimni yubordi.
  Jangchi kuyladi:
  - Do'stim har doim menga yordam berishi mumkin,
  Suvni to'kib yubormang, hamma hazillashmoqda ...
  Va biz tajovuzkorga yordam bera olamiz,
  Va biz uchun Svarog eng yaxshi do'stdir!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan qiz esa ulkan buzg'unchi kuchlar bilan yo'q qilish to'pini tashladi.
  Qizil sochli va juda tajovuzkor jangchi Alla olmosdek porlab, o'tkir tishlarini ko'rsatib, shivirladi:
  - Lekin Pasaran! Xitoy bizni zabt etmaydi!
  Va go'zal ko'kragining yoqut nipelini joystik tugmachasini bosdi. Va u uni oldi va uni burish bilan urdi.
  Va keyin uning yalang'och oyoq barmoqlari qotil bumerangni olib tashladi. U uchib o'tib, bir nechta boshlarini kesib tashladi.
  Alloh uni oldi va chirqillab:
  Avval dushmanning ko"ziga qaraymiz
  Keyin qovurib yeymiz!
  Keyin qiz olib, tilini ko'rsatdi. Qizil kostyumli qizning tili esa juda uzun va chaqqon. U im juda mazali va xushbo'y, shuningdek, pulsatsiyalanuvchi yalashni yaxshi ko'radi.
  Jangchi super va kuyladi:
  - G'azablangan imperiyada bolalik bo'lmaydi!
  Ha, ayollar har qanday vositadan foydalanadilar!
  Va keyin uning yalang tovoni granata tashladi.
  Mariya ham katta bosim bilan kurashadi. U eng yuqori sinf va seriyali qiz.
  U allaqachon bir necha marta jang qilishga majbur bo'lgan ... Qiz muqobil tarixga oid qisqa hikoyani ham qayd etdi ... Hamma narsa boshqacha bo'lganda, haqiqatga nisbatan biroz o'zgargan bo'lsa ham.
  Napoleon Rossiya bilan urushning muqobil rejasini tanladi. U Kiyevga borib, u yerda rus qo"shinlarini mag"lub etdi. Va u qo'g'irchoq "Kichik Rossiya" ni yaratdi. Keyin urush boshlandi va Belorussiya va Litvaning Polsha gersogligiga qo'shilishi, u qirollik deb o'zgartirildi. Avstriya ham Ukraina hududining bir qismini oldi. Rossiya mag'lub bo'lib, kichik kuchga aylandi. 1815 yilda Napoleon Turkiyaga qarshi yurish boshladi.
  Usmonlilarni mag'lub etdi va Konstantinopolni egalladi. Gretsiya mustaqillikka erishdi, Bosniya va Gersegovina buyuk Italiyaning bir qismi bo'ldi, u taxtga Napoleon Bonapartning o'g'li tomonidan o'tirilishi mumkin edi. Ruminiya Avstriya tarkibiga kirdi, bu imperatorni Napoleon bilan bog'ladi. Bolgariya va Serbiya ham Albaniya kabi mustaqillikka erishdi, lekin Fransiyaning vassaliga aylandi.
  Gretsiya esa rasmiy ravishda mustaqil Buyuk Italiyaning vassalidir.
  Turkiyada, aslida, Bolqonda kichik bir yer bilan faqat poytaxt Istanbul qolgan edi.
  Biroq, urush shu bilan tugamadi. Napoleon Marokash va Jazoirga bostirib kirdi. Ammo ingliz floti frantsuzlarga aralashdi. Angliya bilan urush uzoq davom etdi. Ammo zukko Napoleon Gibraltarni egallashga va quruqlikda o'zining yuqori kuchlari bilan inglizlarni mag'lub etishga muvaffaq bo'ldi.
  Shundan so'ng frantsuzlar bo'g'ozni to'sib qo'yishdi va butun Afrika shimolini, shu jumladan Misr va Sudanni ham qo'lga kiritishga muvaffaq bo'lishdi. Janglar paytida frantsuzlar dunyodagi birinchi suv osti kemalariga ega bo'lishdi. Angliya katta yo'qotishlarga duchor bo'la boshladi.
  Napoleon butun Yevropa va Rossiyaning bir qismini o"z nazorati ostiga olgan. Britaniya esa uning raqibi emas.
  Asta-sekin frantsuzlar inglizlar ustidan g'alaba qozonishdi. Ular aholisi va resurslari bir necha baravar kattaroq bo'lgan ko'proq kemalar qurdilar. Oxir-oqibat, 1931 yilda Napoleon Britaniyaga tushdi va o'z qo'shinlarini rivojlantirib, Londonni egalladi.
  Britaniya taslim bo'ldi ... Unga katta soliq yuklandi va barcha mustamlakalar yana frantsuz bo'ldi.
  Napoleon allaqachon qarib qolgan edi va o'z generallarini jangga yubordi.
  Frantsiya AQSh va Lotin Amerikasida ko'plab mustamlakalarni saqlab qolish uchun kurashdi.
  Buyuk daho uchun unchalik kam bo'lmagan yetmish yil umr ko'rgan Napoleon XIX asr me'yorlariga ko'ra 1839 yilda vafot etdi. Uning o'g'li Napoleon II, otasiga o'xshamaydigan uzun bo'yli sarg'ish, yigirma sakkiz yoshida taxtni meros qilib oldi. Va, albatta, urushni davom ettirdi. Umuman olganda, koloniyalarda.
  Bundan tashqari, Napoleon II qiziqarli fikrlarga ega edi. Xususan, u referendum o"tkazib, Fransiya, Italiya, Avstriyani bir davlatga birlashtirdi.
  Va bu ham yomon emas ... Va Prussiyada ular qarindoshlarini taxtga qo'yishdi.
  Va Hamdo'stlikni Napoleonning noqonuniy o'g'li va Polshaning Valensiya pannasi boshqargan.
  Napoleon II qo'shinlari oxir-oqibat Qo'shma Shtatlarni tugatdi va Shimoliy va Janubiy Amerikani butunlay egallab oldi. Keyin Afrika bosib olindi. U Hindiston va Xitoyga tarqaldi.
  1860 yilda Rossiya bilan urush bo'ldi. Bu safar Moskva va Sankt-Peterburg olindi. Referendum bo'lib o'tdi va Rossiya, Tinch okeanigacha, Hamdo'stlikka kirdi. Va keyin Hamdo'stlik Frantsiya bilan birlashdi. Keyin Xitoyda urush va Avstraliyada desant bo'ldi ... Napoleon II 1883 yilgacha deyarli butun dunyoni zabt etib, etmish ikki yoshida vafot etgunga qadar hukmronlik qildi.
  Uning nabirasi Napoleon III taxtga o"tirdi. Ushbu monarx davrida oxirgi urushlar nihoyat Yaponiya, Filippin, Osiyodagi boshqa orollar va erlarni, shuningdek, Yangi Zelandiyani bosib olish bilan yakunlandi.
  Jahon imperiyasining tashkil topishi yakunlandi... Uchinchi Napoleon urushlar tarixini tamomlovchiga aylandi.
  Va endi insoniyatning kosmosga bir yo'li bor edi.
  1917 yilda birinchi odam kosmosga uchdi. Va 1922 yilda Oyga parvoz amalga oshirildi. Va 1930 yilda Marsga.
  Insoniyat koinotni zabt etdi... Yigirmanchi asrning oxiriga kelib, quyosh sistemasining barcha sayyoralarida odamlar turar joylari allaqachon mavjud edi.
  2020 yilda esa birinchi yulduzlararo ekspeditsiya boshlandi. Darhol yettita kosmik kema bir nechta sayyoralarni aylantiruvchi Sirius yulduziga otlandi. Va ulardan biri yashashga yaroqli edi.
  Yulduzlararo kengayishning yangi davri boshlandi.
  Va ibora - Kiyev orqali Moskvaga borish, yangi ma'no kasb etdi.
  Mariya, albatta, daftarga qisqa hikoyani chizdi. Va endi, xuddi qizil nipel yordamida dushmanga o'q uzgandek va dushman tankini sindirib tashladi.
  Va u kuyladi:
  - Kosmik g'alabalar uchun!
  Qudratli Olimpiada Tolibon askarlarini tor-mor qildi. Va dushmanlarni yo'q qildi.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan esa bir tup anorni uchirdi.
  Keyin u yoqut nipelini dushmanga bosdi va tishlarini ko'rsatib baqirdi:
  - Koinot kuchining kommunizmi uchun!
  Matrena ham katta umidsizlik bilan kurashadi, lekin ayni paytda tajovuzkorlik bilan.
  Va uning qulupnay nipellari bazukaning tugmachalarini bosib, halokatli raketani otadi.
  Matryona tishlarini ko'tarib kuyladi:
  - Men baxtsiz hasharot emasman, men dushmanlarni yirtib tashlayman!
  Marusya kar va g'azab bilan dushmanga qarata o'q uzishda davom etmoqda.
  Va u ham ko'kragiga ko'mir bo'lagini bosadi. Bundan tashqari, uning yalang oyoq barmoqlari juda halokatli narsani qilmoqda.
  Marusya g'o'ldiradi:
  - Muqaddas Rossiya uchun!
  Qanday qizlar bor - kosmik doston, yulduz Vikinglar haqida ...
  Qiz ham jang paytida, yalang oyoq barmoqlari bilan qisqa hikoyani chizdi;
  O'n ikkinchi qirol Charlz Norvegiyada urush paytida o'limdan qutulib qoldi va hatto Buyuk Pyotr bilan sulh tuzib, bu mamlakatni zabt etishga muvaffaq bo'ldi. Shvetsiya esa mag'lubiyatdan biroz harakatlandi. 1740 yilda Leopoldovnaning regentligi davrida Charlz O'n ikkinchi yana hujum qildi ... Va u Bironning ag'darilgani va Rossiyadagi tartibsizlik va tartibsizliklardan foydalanib, Vyborni ham, Sankt-Peterburgni ham egalladi.
  Biroq, rus armiyasi dastlabki muvaffaqiyatsizliklardan so'ng tuzalib, Rossiya poytaxtini qaytarib olishga muvaffaq bo'ldi. Shvetsiya faqat Vyborgni saqlab qoldi.
  Ammo tarix rivoji biroz o'zgardi. To'ntarish muvaffaqiyatsiz bo'lgani uchun oltinchi Ivan ag'darilmadi. Va u taxtini saqlab qoldi. O'n ikkinchi Charlz ellik besh yil hukmronlik qilib, 1752 yilda yetmish yoshida vafot etdi. Va uning hukmronligi tarixdagi eng voqealarga boy edi.
  1757 yilda pauzadan keyin Rossiya Prussiya bilan urush boshladi. Bu safar, Ivan Oltinchi, allaqachon voyaga etgan, taxtda bo'lganligi sababli, urush Prussiyaning to'liq mag'lubiyati va Fridrix II ning hibsga olinishi bilan yakunlandi. Va bu Rossiya uchun katta yutuq bo'ldi. Keyin Rossiya Polshani, aniqrog'i Hamdo'stlikni qo'shib oldi va Turkiyani mag'lub etdi. Usmonli imperiyasi bilan ikkita urush bo'lgan. Ikkinchisi esa Konstantinopolning bosib olinishi va Usmonli imperiyasining to'liq bosib olinishi bilan yakunlandi. Chor Rossiyasi ko'plab g'alabalarni qo'lga kiritdi - Hindistongacha, shuningdek, Shimoliy Afrikani qo'lga kiritdi. Keyin Suvorov inqilobiy Frantsiya bilan birga butun Evropani egallab oldi.
  Faqat Britaniya qarshilik ko'rsatishga harakat qildi. Ammo ajoyib Nelsonni yanada yorqin va muvaffaqiyatli Ushakov mag'lub etdi. Va Londonni qo'lga kiritish bilan qo'nish.
  Butun Evropa zabt etildi ... Keyin o'n to'qqizinchi asrda Afrikada allaqachon kampaniya bor edi. Juda muvaffaqiyatli va Hindistonni egallab oldi. Va keyin rus qo'shinlari allaqachon bostirib kirib, Kanadani egallab, Qo'shma Shtatlarga etib kelishdi.
  1815 yilda, yetmish besh yoshida, Ivan Oltinchi - eng buyuk - vafot etdi. Uning hukmronligi insoniyat tarixidagi ko'p yoki kamroq ahamiyatli davlatlar orasida eng uzoq davom etdi. Yetmish besh yil hokimiyatda. To'g'ri, regentlik tufayli vakolat muddati nominal bo'lganligini aytish kerak. Ammo Lui XIV haqida ham shunday deyish mumkin.
  Haqiqiy tarixda umrini qamoqda tugatgan muvaffaqiyatsiz podshoh bo'lgan oltinchi Ivan esa Yer sayyorasi tarixidagi eng buyuk hukmdorga aylandi.
  Uning o'g'li Pyotr Uchinchi yangi shoh bo'ldi. Bu monarx otasining tajovuzkor siyosatini davom ettirdi. Va Xitoyni egallashni yakunladi. Rossiya ham bu hududni bosib olib, AQShni mag'lub etdi. Va allaqachon Aleksandr Birinchi davrida, Yaponiya bilan Lotin armiyasi ham zabt etilgan. Va Aleksandr II dunyoning so'nggi mamlakatlarini, shu jumladan Avstraliyani zabt etishni yakunladi.
  Shunday qilib, yana jahon imperiyasi paydo bo'ldi ...
  Hammasi yaxshidek tuyuladi, lekin imperiyada avtokratiya va krepostnoylik bor. Va shohlar taraqqiyotni sekinlashtirishga harakat qilishadi. Biroq, bu mumkin emas. Va 1953 yilda bu ishda birinchi shaxs shahzoda Aleksey kosmosga uchdi.
  Va 1967 yilda ular birinchi marta Oyga uchishdi. Va shuni ta'kidlash kerakki, juda ajoyib.
  Marsga parvoz 1988 yilda sodir bo'lganidan beri. Bu haqiqiy tarixdagidan ham yaxshiroq ...
  Asta-sekin podshohlar kosmosga ko'proq e'tibor berishni boshladilar. Veneraga va undan tashqariga parvozlar bor edi ...
  Yangi Tsar Jorj Birinchi, shuningdek, 2020 yilda Rossiya tarixida birinchi marta Davlat Dumasiga saylovlar o'tkazish va konstitutsiyani o'rnatish to'g'risida qaror qabul qildi.
  Yangi nisbatan yosh monarx hatto bir qator qanotli aforizmlarni yozib oldi;
  Sirk kabi fikrlash arqonda yurishni talab qiladi!
  Sevgi bu nay kabi tuyg'u, faqat musiqa yanada shirinroq!
  Siyosatchilar ko'pincha tulkilar va hech qachon sherlar emas, chunki siyosatchilik qirollik ishi emas!
  Urushsiz bola itdan ham battar!
  Halollik siyosatchilar uchun juda kam uchraydigan fazilat, ayniqsa ovozlarni sanashda!
  Yurak va tomirlarning pulsatsiyasida biz o'zgarishni xohlaymiz ... lekin qarish emas!
  Yoshlik oltindek bebaho, vaqt o'tgan sayin tezroq so'nadi!
  Yoshlik kashfiyotlarni targ'ib qiladi, yelkanga yangi shabada kabi!
  Yoshlik, sharobdan farqli o'laroq, yillar davomida qiymatini yo'qotadi, lekin kuchga ega bo'ladi!
  Fantaziyalardagi robotlar inson dangasaligidan tug'ilgan, ammo g'ayritabiiy mehnatsevarlik bilan mujassamlangan!
  Komandirlar qancha ko'p bo'lsa, shuncha kam tartib, kamroq tartib, shuncha ko'p yo'qotishlar!
  Bolalik inflyatsiya davridagi pulga o'xshaydi, qanchalik qimmatli bo'lsa, undan tezroq ajralib turadi!
  Eman generallari, yog'och tobutlar ishlab chiqaring!
  General barrelga o'xshaydi, ayniqsa bo'sh!
  Generallar eman bo'lsa, zich jaholat gullab-yashnaydi!
  Aql va xayol, xuddi er va xotin kabi, faqat asal oyi haqiqatan ham qo'llab-quvvatlovchi qaynona bo'lsa, chinakam shirin bo'ladi!
  Buyurtmalar soni har doim ham jasoratga mutanosib emas, lekin har doim boshliqning marhamatini aks ettiradi!
  Neft, albatta, qora oltin, tabiatni zaharlaydi, qalblarni qoralaydi, aqlni bulut qiladi!
  Neft shaytonning qora qoniga o"xshaydi - tanani ham, ruhni ham zaharlaydi!
  Aql aqlli qo"llarda najot, ahmoqning panjasida qassob kaltak!
  Harbiy maqsadlarda foydalanilmagan kashfiyotni topishdan ko'ra, otilayotgan vulqon og'zida qordan odam yasash osonroq!
  Urushga ochilish tinch hayotning ko'plab eshiklarini yopish bilan barobar!
  Agar siz jangdan qochmoqchi bo'lsangiz - mushaklaringizni pompalang, agar urushdan qochmoqchi bo'lsangiz - armiya tuzing!
  Harbiy xarajatlar yuki diplomatiyani engillashtiradi, muzokaralar - og'ir mushtlar!
  Osmondan oyni va'da qilmang, odamlar talab qilish uchun kelganda it kabi uvillashingiz kerak bo'ladi!
  Yuraklar qasos olishni talab qiladi, lekin inson qalbidan ko'ra ayyorroq va yomonroq narsa yo'q - shuning uchun aql kechirim bersin!
  Hosilni olish uchun butun yil davomida parazitlarni ekish kerak!
  Bir marta dangasa ekib, siz butun yil davomida hosil olishingiz mumkin!
  Qizil nutq qora obro'ni oqlashi mumkin, ammo u rangsizning hayotini e'tiborga olmaydi!
  Ilm mo''jizalari, biz zerikishdan mahrummiz, taraqqiyot mo''jizalari juda qiziq!
  Ilmning asosiy mo''jizasi urmaydi, balki mukofotdir!
  Ilm bo'ri emas, balki o'rmonni tark etadi, agar ilmiy javobgarlik qo'y cho'pon bo'lmasa!
  Boshlanish shov-shuvli bo'lmasligi kerak, siz uchrashuvgacha sekinlashasiz, lekin boshida sekinlik oxirini muzlatib qo'yadi!
  Boshlanish o'yindagi ochilishga o'xshaydi, siz tezroq rivojlanishingiz kerak, lekin piyonlar haqida o'ylamasdan harakat qilmang!
  Ideal siyosatchi ishda otga o'xshaydi, lekin kengashlarda eshak emas!
  Sevgi, albatta, ajoyib tuyg'u, faqat spirtli ichimliklarga tegishli bo'lmaganda!
  Ko'p oshpazlar xamirga tvorogni quyish orqali pyuresini buzadi!
  Siyosatchi - rassom, faqat u tuvalni emas, balki o'zini dog'laydi!
  Qirollar hamma narsani qila oladi, ammo monarxlar xalq uchun deyarli hech narsa xohlamaydilar!
  Faqat xalqni himoya qiladigan podshoh!
  Dunyoda faqat ikkita narsa Yaratganning nazorati ostida emas: insoniy his-tuyg'ular va insonning ahmoqligi, ayniqsa o'zimni aqlli odamlardek his qilganimda!
  Prezident kim bo'lishi muhim emas, sizning boshingizda podshoh kim ekanligi muhim!
  Urush, o'ylash uchun joy yo'q, o'lim va jinnilik davri!
  Aqldan tashqari aqli borlargina aqldan ozadilar!
  Avtomobil shunchaki transport vositasi emas, balki faqat ahmoqlar tejaydigan hashamatdir!
  Iqtisodiyotning eng isrofgar turi, obro'-e'tibordan voz kechish!
  Goh yutqazdik, goh o'ldik, lekin ruslar hech qachon tiz cho'kmagan!
  Ko'nikma miqdor o'rnini bosadi, lekin miqdor faqat soxta mahoratni soxtalashtirishi mumkin!
  - Sog'lom tanada va ambalning ruhi - va tana zaifligida - ruh so'ndi!
  Qon oltindek porlaydi, ammo metall qalblar undan zanglaydi!
  Hatto undan yurak tashlanmasa, oltin ham zanglab ketadi!
  Qiynoqlar o'yin-kulgi emas, balki xizmat ko'rsatish sohasining mashaqqatli mehnatidir, bunda mijozga achinish siz uchun halokatli!
  Boyning qalbi vatanparvar, tilla tangadan ortiq emas, qayerda olib, yopishib qolishsa!
  Oltin xiyonat rangiday sarg'ish, opportunistning irodasidek yumshoq, xoinning vijdonidek og'ir!
  Og'riq qaynonaga o'xshaydi, obsesif, yomon, men undan xalos bo'lishni xohlayman, lekin ... busiz siz g'alaba bilan turmush qurmaysiz!
  Dushman taslim bo'lmasa, uni yo'q qiladi, taslim bo'lmasa, zukkolik g'alaba keltiradi!
  Dushmanning urgʻochilari oʻlsa baribir, bizning erkaklarimiz miyasini burishgan boʻlsa, falokat!
  O'rganish azob emas, balki foydali o'yin-kulgi bo'lsa, jangda oson!
  Hatto Masihning so'zlariga ko'ra, uning xizmatkorlari xudosiz o'zboshimchalikka xizmat qiladigan narsani qidirmoqdalar!
  Katta shkaf shovqin bilan yiqilib tushadi va baland shon-sharaf uni yiqitganga tushadi!
  Niqob mohir bo'lsa, bizga uzr kerak emas!
  Ko'pincha qizil daryolar qizil nutq va qora ishlar tufayli oqadi!
  - Kimning taqdiri pichoqlangan bo'lsa, arqonda titramasligi kerak!
  Har doimgidek, bu chiqdi, lekin ular xohlamadilar!
  O'lim hayotdan ko'ra yaxshiroq ulushga loyiqdir, chunki uning davomiyligi tanlash uchun beqiyos ko'proq qismlarni qoldiradi! -
  Kafolatlar kafolatlangan o'g'irlangan!
  Oltin tanga yumshoq, ammo o'qdan ham halokatliroq, u yurakka tegib, miyani olib tashlaydi!
  Texnologiya urush xudosi va uning sabotajchisi ateistdir!
  Xudo koinotni olti kunda yaratdi va inson yaratgan bir daqiqalik zaiflik uchun abadiylik uchun to'laydi!
  Ular junga kirishdi, lekin teleferik bilan qaytmadilar!
  Qoch, lekin qochma, o"q, lekin orqaga o"q otma, ur, lekin qarshilik ko"rsatma, eng muhimi, ich, lekin mast bo"l!
  O'lgan eshakning qulog'i hech kimga kerak emas, lekin tirik tulkining eshitishi o'z maqsadiga erishish uchun eshakka muhtoj bo'lmaganlarga sovg'adir!
  Aqlingizni poyafzal qiling, siz abadiy sersuv bo'lib qolasiz!
  Urush o'pka uchun havo, lekin faqat ikkilik gaz bilan aralashadi!
  Agar dushman taslim bo'lishni istamasa va yutqazishni bilmasa, biz uni taslim bo'lishga majburlaymiz va g'alaba qozonish uchun uni sutdan ajratamiz!
  Yomon odamlar qora sehrni yaxshi ko'radilar, yomon odamlar oq rangni yaxshi ko'radilar!
  Urushda o'ldirish qiyin, idrok etishda jirkanch, ammo oxir-oqibat qanday ajoyib! Demak, urush ruhga salomatlik, tanani qotib, hamyonni tozalaydi!
  Ba'zan urush hamyonlarni to'ldiradi va to'kilgan qonning to'liqligiga va buzilgan yurakning bo'shligiga to'g'ridan-to'g'ri mutanosib ravishda!
  Vatan oldidagi burch beg'araz sadoqat bilan qizil!
  Urush - aqllilar uchun sinov, kuchlilar uchun jahldor, ahmoqlar uchun qiziqarli! -
  Kulgi bo'lish qiziq emas, boshqalarni yig'lash zerikarli emas!
  Yaxshi hukmdor qandli asalga o'xshaydi, avval uni yalaydi, keyin tupuradi!
  Va yovuz hukmdor, xuddi shuvoq kabi, avval tupuradi, keyin esa oyoq osti qilinadi!
  Ha, oltin yumshoq, lekin o'tib bo'lmaydigan qalqon osongina soxta!
  Sifat har doim miqdordan ustundir - arpa bo'tqa okeani ham boltaga to'sqinlik qilmaydi!
  Yaxshilik qo'rquvdan zaiflashganda, yomonlik kuchga to'ladi!
  Joy uchun hazil, kechki ovqat uchun qoshiq va muammoga yordam beradi!
  Bir yoki ikki marta omadingiz bo'lishi mumkin - mahoratsiz omad ketadi!
  Kim Lev Tolstoy emas, o"sha adabiy sarson!
  . BOB? 24.
  Rossiyada esa 2022-yil 1-noyabrda Vladimir Putin vafotidan keyin, albatta, oʻzgarishlar yuz berdi. Diktatorning o'limi, har doimgidek, atrof-muhit uchun ham quvonch, ham zarba bo'ldi. Avvalo, konstitutsiyaga ko'ra, Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi bo'lgan Mixail Mishustin xursand bo'ldi. Darhaqiqat, u endi haqiqatan ham yangi qirol.
  Ayniqsa, baxt emas, balki baxtsizlik yordam berdi: Sergey Shoygu Ukrainadagi urush tufayli mashhurligini yo'qotdi va endi milliy lider va prezident roliga da'vo qila olmadi. Va Dmitriy Medvedev mashhurligini bundan ham oldin yo'qotdi. Shunday qilib, bu erda Mixail Mishustin allaqachon qo'lida barcha kozozlarga ega. Bundan tashqari, u oligarxlarga ham, iqtisodiy qanotga ham, G'arbga ham, xavfsizlik kuchlariga ham mos keladi.
  Shunday qilib, qo'rqadigan hech narsa yo'q. Prezident saylovlari haqida nima deyish mumkin? Bu juda rasmiy. Boz ustiga, Jirinovskiy vafot etdi, kommunistlarda esa kuchli yetakchilar yo"q.
  Gennadiy Zyuganov - bu tortilla toshbaqasi, u hali ham qanotlarini harakatga keltiradi.
  Grudin katta ehtimol bilan ovoz berishga ruxsat etilmaydi.
  Navalniy jiddiy raqib, u qamoqda. Va Kseniya Sobchak umuman jiddiy emas.
  Demak, prezidentlik saylovlari psevdo-raqobatli. Va siz ulardan qo'rqishingiz shart emas. Garchi, albatta, Mixail Mishustinning o'zi super yulduz emas. Va kal, semiz, otasi yahudiy va iqtisodiyotdagi vaziyat qiyin. Va, albatta, hokimiyatning mashhurligining umumiy pasayishi. Ammo kommunistlar ham urushga sheriklik bilan bulg'andilar. Va ularning pozitsiyasi - hokimiyatning oltitaligi yutqazdi. Men Yabloko va Parnassusning urushga qarshi elektorati hisobiga bir nechtasini qo'shdim. Mixail Kastyanov qorong'u ot bo'lishi mumkin edi. Bundan tashqari, Mixail Kastyanov davrini ko'plab oddiy odamlar va oligarxlar nostalji bilan eslashdi.
  Ya'ni, boshqa qoidalar o'ynashni boshlashi mumkin. Ko'pchilik endi sotsializmga qaytishga qarshi emas.
  Mishustinning o'zi esa qora osmondagi xira yulduzga o'xshaydi.
  Xo'sh, Mixail Kastyanov ro'yxatdan o'tmagan bo'lishi mumkin. Boshqa jiddiy nomzodlar kabi.
  Mishustinning qo'lida cho'ntak sudlari bor va MSK har kimni qisqartiradi.
  Biroq, olomonsiz bu mumkin emas. Aks holda G"arb saylovlarni tan olmaydi.
  Mixail Mishustin o'zining birinchi qadami bilan Ukrainadagi harbiy harakatlarni to'xtatdi va muzokaralar uchun yangi formatni taklif qildi.
  G'arbda buni ijobiy qabul qilishdi. Ammo xavfsizlik kuchlari xafa bo'lmasligi uchun Mixail Mishustin Shoyguni "buyuk g'alaba" uchun marshal unvoni bilan taqdirladi. Va shuningdek, Rossiya qahramonining yulduzi. Aytgancha, bir qator generallar va zobitlar.
  Bu haqiqiy yulduzcha bo'ldi. Harbiylarning o'zlari allaqachon janglardan ham, yo'qotishlardan ham to'ygan edilar va ular urushning tugashiga norozilik bildirmadilar.
  Jamiyatda ham urushga qarshi kayfiyat kuchaydi. Ha, va ommaviy axborot vositalari yana, boshqa yo'nalishda ishlay boshladi. Mixail Mishustin tinchlikparvar sifatida o'zi uchun ochko to'play boshladi. Va bu harakat jiddiy edi. Bundan tashqari, elita ham, oligarxlar ham urushning tugashini va G'arb bilan qarama-qarshilikni xohlashdi.
  Mayli, kommunistlar bir oz norozi bo"lishdi, qolgan muxolifat esa tinchlik yo"lini qo"llab-quvvatladi.
  Vladimir Putin zarhal tobutda eng yuqori darajada dafn qilindi. Hatto to"plardan ham o"q uzdilar. Hurmat bilan, albatta. Va ular hatto murdani mumiyalashga, bu holda maqbara qurishga qaror qilishdi. Ammo, umuman olganda, o'lgan diktatorga nisbatan tashqi hurmatda qandaydir sovuqlik bor edi. Odamlar ko'p qayg'urmadilar, elitaning kayfiyati ancha shodlik.
  Lukashenko Vladimir Putinning dafn marosimiga, shekilli, tarqatma uchun kelgan. Uni sovuqqonlik bilan qabul qilishdi. Mixail Mishustin Belarus diktatoriga nisbatan qandaydir hasad his qildi. Kim ko'p jang qildi, tahdid qildi, lekin Ukraina bilan urushga kirmadi.
  Maykl hatto u bilan gaplashmadi. Va quchoqlamay, sovuqqonlik bilan qo'l silkitdi.
  Umuman olganda, dunyoda kayfiyat boshqacha. Albatta, diktator va tajovuzkor o'lganidan xursandman. Ammo Mixail Mishustin qanday bo'ladi? U tuzalib ketadimi, urushni to'xtatadimi? Va yana dunyoning tsivilizatsiyalashgan qismi bilan normal munosabatlar bo'ladimi?
  MDH davlatlari rahbarlari Putinning dafn marosimiga yig"ildi. Shuningdek, Xitoy Xalq Respublikasi raisi. Ammo G'arbdan Vengriya bosh vaziridan boshqa hech kim kelmadi. Biroq, hatto xitoyliklar ham o'zgarishlardan mamnun ekanliklari aniq edi. Vladimir Putin dunyo uchun juda xavfli edi, yadroviy urushga kirishish bilan tahdid qildi. Va hech kimga kerak emas.
  Ko'plab jurnalistlar va estrada yulduzlari o'zgarish tarafdori edi.
  Hamma jinnilikka chek qo'yishni xohlardi. Patriarx Kirill Vladimir Putinni shaxsan dafn qildi. Aftidan, u voris o"zini qanday tutishidan xavotirda edi. Bu pravoslavlikka nisbatan ancha sovuq. Ha, va yarim yahudiy.
  Biroq, Mixail Mishustin dafn marosimidan keyin patriarx bilan uchrashdi. U cherkov va davlatga nisbatan tub o'zgarishlar bo'lmasligini aytdi.
  Biroq, baribir, tezda Moskvada Papa bilan uchrashuv o'tkazish va birodar cherkovlarni yarashtirish kerak.
  Ehtimol, ba'zi kichik islohotlar hali ham amalga oshirilishi kerak. Misol uchun, Rojdestvo postini bekor qilish va Fisih bayramini yumshatish.
  Ehtimol, bu holda pravoslavlik yanada qulayroq va mashhur bo'ladi.
  Ha, va ruhoniylarning soqollarini olish va soch kesish zarar qilmaydi. Va ular vahshiylarga o'xshaydi.
  Patriarx Kirill bu erda ehtiyotkorlik bilan yondashish kerakligini ta'kidladi. Ammo tug'ilgan kunni bekor qilish vaqti keldi - bu eng kam kuzatilgan va bu faqat suruvni qo'rqitadi. Odamlarga din ichida ko'proq erkinlik berish kerak, ular allaqachon cheklovlardan charchagan.
  Xabarlarga kelsak, albatta, pravoslavlik uchun faqat bu postlar minus. Keyin protestantlar haqida savol tug'ildi.
  Mixail Mishustin ta'kidladi: protestantlar ham nasroniylar va siz ular bilan do'st bo'lishingiz kerak, lekin umuman olganda fanatizm kamroq va liberalizm ko'proq. Va biz ko'ramiz.
  Birinchi qarorlardan biri Yahovaning Shohidlarini taqiqlash bo'yicha ishni qayta ko'rib chiqish edi.
  Aslida, ular hech qanday yomon narsani o'rgatmaydigan oddiy yigitlar. Xushxabarga ko'ra yashashingiz kerak. Va faqat bitta Xudo bor! Muqaddas Kitobda Xudo yolg'iz emasmi? Isoning o'zi aytdi: nega meni yaxshi deysan? Osmonda yagona Xudo bor!
  Ruhoniylar buni ko'proq yoki kamroq qoniqarli tushuntira olmaydilar.
  Mixail Mishustin Federatsiyalar Kengashi orqali yangi saylovlarni boshladi. Uning shiori esa oddiy edi: Ozodlik, Boylik, Barqarorlik.
  Prezidentlik saylovlarida esa ko'proq erkinlik va'da qilishdi. Xususan, Maksim Galkin qaytdi va raqibning g'alabasini nishonladi.
  Va bundan oldin nima bo'lgan?
  Prezident vazifasini bajaruvchi bosh irg"adi.
  - Ha, kutdik... Lekin dam olishga hali erta! Rossiyada doimo podshoh hukmronlik qilgan. Va bu har doim ham rasmiy vakolatlarga bog'liq emas edi!
  Medvedev ta'kidladi:
  - Harbiy kuchimizni saqlab qolish va hatto oshirish kerak, lekin shu bilan birga G'arb bilan birga bo'lish kerak!
  Shoygu to'ng'illadi:
  - Haqiqiy emas!
  Mishustin javob berdi:
  - Aksincha, bu haqiqat! Biz Xitoyni ushlab qolish uchun kuchli bo'lamiz! Aks holda, biz Osmon imperiyasining mustamlakasiga aylanamiz! Va vaqt keladi, butun dunyoda yagona kuch bo'ladi va bunda insoniyatning najoti keladi!
  Shoygu ta'kidladi:
  - Dafn marosimida Putinni hurmat qilish kerak! Va shaharlardagi ko'chalarni uning nomi bilan chaqiring, yodgorliklar quring va hatto biron bir shaharga familiyasini bering!
  Prezident vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Biz hamma narsani kerak bo'lganda qilamiz ... O'lgan odamni yuksaltirish kerakligi aniq. Ammo bizda sovet davri yo'q va qachon to'xtash kerakligini bilishingiz kerak!
  Shoygu bosh irg"adi.
  - Putinni oltin tobutga dafn qilish kerak. Va olmoslar haddan tashqari ko'p!
  Bosh prokuror taklif qildi:
  - Yoki, balki Lenin o"rniga Putinni maqbarada mumyalab qo"yarmiz?
  Mishustin bosh chayqadi.
  - Putin uchun maqbara qilamiz, lekin Sankt-Peterburgda! Va bu Lenindan uch baravar ko'p bo'ladi!
  Bu esa diktator muhitida katta olqishlarga sabab bo'ldi. Yoki sobiq diktator!
  Prezident vazifasini bajaruvchi maʼlum qildi:
  - Rossiya prezidenti Vladimir Vladimirovich Putinning dafn marosimiga mas'ul, men Dmitriy Anatolevich Medvedevni tayinlayman! Va men birinchi farmonimni chiqaraman. Shuningdek, Vladimir Putinga Rossiya Federatsiyasi Qahramoni va Rossiya Federatsiyasi marshali unvonining vafotidan keyin berilishi haqida! Shuningdek, Sankt-Peterburgda Putin uchun maqbara qurish va o"n kunlik motam e"lon qilish to"g"risidagi farmonlar tayyorlansin. Va shuning uchun bo'ling!
  Va mulozimlar tajovuzkorona qichqirdi:
  - Rossiyaga shon-sharaf! Va Putinga vafotidan keyin shon-sharaflar!
  Mishustin qo'shimcha qildi:
  - Men ham Putin haykali uchun tanlov e'lon qilaman. Tanlov shartlariga ko"ra, u dunyodagi eng katta yodgorlik, to"g"rirog"i haykal bo"lishi kerak.
  Matvienko ma'qullab bosh irg'adi:
  - Bu ajoyib fikr!
  Prezident vazifasini bajaruvchi qoʻshimcha qildi:
  - Yeltsin ham haykal yasashi kerak. Men Moskva yaqinida Rossiya prezidentlari yodgorliklari uchun butun yo'l bo'lishi uchun joy topishni taklif qilaman. Kelajakdagi hukmdorlar uchun ham!
  Shoygu kulib yubordi.
  - O'zingizga Misha yodgorligi yasamoqchimisiz?
  Mishustin ta'kidladi:
  - Biz prezidentlar fir'avnlarga o'xshaymiz! O"zimiz maqbara quraylik!
  Mudofaa vaziri esladi:
  - Menga marshal unvoni va g'alabaning olmos yulduzi-chi?
  Prezident vazifasini bajaruvchi rozi bo'ldi:
  - Va Shoygu haqida farmon tayyorlang ... Va Dmitriy Medvedev Rossiya qahramoni yulduzini qabul qilsin. Va keyin shuncha yillar hokimiyatda va buyruqsiz!
  Xavfsizlik kengashi rahbari vazifasini bajaruvchi bosh irg"adi.
  - Bu haqiqat! Men uzoq vaqtdan beri yulduzcha orzu qilardim!
  Mishustin qo'shimcha qildi:
  - Shuningdek, Federal Majlisning barcha a'zolari va Davlat Kengashi a'zolarini maxsus oltin medal bilan taqdirlash va faxriy davlat xizmatchisiga maxsus mukofot to'lash to'g'risida farmon tayyorlashni buyuraman! Ustiga-ustak, barcha huquq-tartibot idoralari zobit va generallarining ish haqi va pensiyalarini ikki barobar oshirish to"g"risida farmon tayyorlang! Va shuningdek, barcha harbiy nafaqaxo'rlarga navbatdagi harbiy unvon berilganligi haqida!
  Shoygu rozi bo"lib bosh irg"adi:
  - Bu juda oqilona qaror! Xavfsizlik kuchlari bizning tayanchimizdir!
  Moliya vaziri shunday dedi:
  - G'azna bo'sh!
  Mishustin baqirdi:
  - Ko'proq chop eting! Inflyatsiyani biroz tezlashtirish ham foydali! Rossiyada pul taqchilligi bor!
  Markaziy bank rahbari bosh irg"adi.
  - Biz ajoyib tayyorlaymiz!
  Mishustin ta'kidladi:
  - Siz amaldorlarga o'n ming dollargacha sovg'a berishga ruxsat berishingiz mumkin. Ular ham yashashlari kerak. Va daromad deklaratsiyasi - biz tasniflaymiz! Va umuman olganda, barcha darajadagi amaldorlarning maoshlarini oshirish kerak bo'ladi.
  Medvedev aniqlik kiritdi:
  - Lekin hozir emas, saylovdan keyin! Biz Rossiyadagi prezidentlik saylovlarida g'alaba qozonishimiz kerak! Amaldorlarning daromadi ortishi xalqqa yoqmaydi!
  Prezident vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Lekin amaldorlarga yoqadi! Ular qanday ovoz berishlari muhim emas, qanday fikrda ekanliklari muhim!
  Vazirlar olqishladi...
  Putinning vorisi uning shaxsi ekanligi sezildi. Va jasorat bilan o'g'irlash mumkin bo'ladi. Qolaversa, Navalniyning misoli shuni ko'rsatdiki, ular o'g'irlik qilganlarni emas, balki hokimiyat dushmanlarini qamashadi!
  Prezident vazifasini bajaruvchining boshqa buyruqlari ham bor edi. Xususan, deputatlardan Moskvadagi kvartiralarning bepul xususiylashtirilishini qonuniylashtirish so'ralgan. Bu ko'plab norezidentlarni juda ilhomlantiradi.
  Shuningdek, deputatlar ikki chaqiriq - yoshidan qat"i nazar, yuz foiz pensiya to"lashlari kerak edi.
  Va bu faqat boshlanishi.
  Va Mishustin vafotidan keyin Putinni birinchi darajali "Vatan oldidagi xizmatlari uchun" ordeni bilan taqdirladi.
  Va ular nafaqat Putinning tobutini oltin rangga aylantirishga qaror qilishdi, balki hali ham olmos bilan qoplangan.
  Shu bilan birga, Mixail Mishustin va Jo Bayden telefon orqali gaplashdi;
  U Mishustin bilan telefonda gaplashdi ...
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Sovuq urushni tugatish vaqti kelganini hammamiz tushunamiz! Biz faqat bir-birimizni zaiflashtiramiz!
  Bayden bunga rozi bo'ldi:
  - Bizga gibrid urush kerak emas! Va bu yirtqich hayvon Vladimir Putin o'lganligi yaxshi!
  Mishustin halollik bilan ta'kidladi:
  - Bundan men ham xursandman... Lekin hozircha men omma oldida qayg'u o'ynashim va o'liklarni ulug'lashim kerak! Lekin men prezident etib saylanganimdan keyin biz haqiqiy do'st bo'lamiz!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti mantiqan ta'kidladi:
  - Muhimi shaxs emas! Muhim tizim! Men ikkinchi muddatga saylanmayman, lekin tizim qoladi!
  Prezident vazifasini bajaruvchi so"radi:
  - Tramp-chi?
  Bayden kulib yubordi.
  Bizda boshqa Tramp bo'lmaydi!
  Mishustin rozi bo'ldi:
  - Ha, lekin bizda ikkinchi Putin bo'lmaydi! Hammasi aylana bo'ylab ketadi!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti jahl bilan javob berdi:
  - Menimcha, yo'q! AQSh barqaror bo'lishi kerak. Sarkacning bir yo'nalishda yoki boshqasida doimiy tebranishlari bizga faqat zarar keltiradi!
  Prezident vazifasini bajaruvchi tasdiqladi:
  - Va bizda kommunist Aleksey Kuznetsov bor. U siz uchun Putindan yuz marta yomonroq bo'lishi mumkin!
  Bayden mohiyatni darhol anglab, bosh irg'adi:
  - Bu muqaddas kurashda sizga yordam bera olamiz!
  Mishustin ochiq aytdi:
  - Kuznetsovning xorijda hisob raqamlari va mulki bo'lishi kerak. Va biz shu asosda katta janjal chiqaramiz!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti xo'rsinib dedi:
  - Biz qilamiz! Va buning evaziga biz nima olamiz!
  Prezident vazifasini bajaruvchi mamnuniyat bilan dedi:
  - Keling, Dima Yakovlev qonunini bekor qilaylik!
  Bayden kulib dedi:
  - Sizningcha, sizning mehribonlik uylaringizdagi ichkilikboz bolalarni asrab olish Amerikaga katta yordam beradimi?
  Mishustin mantiqan e'tiroz bildirdi:
  - Amerika xalqi buni ijobiy qabul qiladi. Ommaviy axborot vositalarida o'zaro isteriya darajasini kamaytirish kerak! Sizniki bizga kamroq bosim o'tkazsin. Ommaviy axborot vositalarida sizga qarshi hujumlarni to'xtataman!
  Bayden tabassum bilan qayd etdi:
  - Bizning ommaviy axborot vositalarimiz erkinroq. Va bir muncha vaqt Rossiyaga qarshi hujumlar bo'lishi mumkin. Lekin siz duch kelmaysiz, biz esa qoqmaymiz!
  Mixail Vladimirovich ta'kidladi:
  - Putinning dafn marosimida ko'proq gaplashamiz... Bahsli masalalarni muhokama qilamiz. Har holda, Tsar Vladimirdan farqli o'laroq, men Xitoy qanchalik xavfli ekanligini tushunaman. Va biz uni birgalikda to'xtatishimiz kerak!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti rozi bo'ldi:
  - Tushunish borligi yaxshi! Lekin o'zingizni shunday tutishga harakat qilingki, hamma Rossiya yaxshi tomonga o'zgarayotganini ko'rsin!
  Mishustin tasdiqladi:
  - Men allaqachon Aleksey Navalniyni afv etish to'g'risida imzolaganman va bu sizga signaldir - biz allaqachon boshqachamiz!
  Vladimir Putin dafn marosimidan keyin maqbaraga qo'yildi
  Vladimir Putinning tobuti esa oltin bargli olmoslar bilan qalin naqshlangan. Va u go'zal va boy.
  Dunyoning turli burchaklaridan mehmonlar kelishdi. Jumladan, Xitoy, AQSh, Ukraina va boshqalardan.
  Mishustin, va'da qilinganidek, Bayden bilan uchrashuv o'tkazdi. Ammo bundan oldin u o"rtoq Si Szinpin bilan ham uchrashgan. U o"zining xitoylik do"stini Rossiya hamon Osmon imperiyasining ittifoqchisi, hech narsa o"zgarmasligiga ishontirishga urindi. Ammo Mixail Vladimirovich aniqlikdan qochdi. Hozircha Xitoy Rossiyadan qo'shimcha hech narsa talab qilmagan, ammo mayli. Si Tszinpin Rossiya Xitoy bilan harbiy sir va texnologiyalarni baham ko"rishi, shuningdek, neft va gaz narxini pasaytirishi mumkinligiga shama qilgan bo"lsa-da. Masalan, Xitoy pandemiyadan keyin juda kuchli bo'ldi va ular bunday resurslarga ega ...
  Mishustin xitoyliklar Rossiyaga bosimni kuchaytirishini his qildi. Bundan tashqari, ko'proq kuch va ko'proq takabburlik. Si Tszinpin prezident vazifasini bajaruvchini Xitoyga tashrif buyurishni va u yerdagi ayrim bahsli masalalarni muhokama qilishni taklif qildi.
  Ko"rinib turibdiki, Xitoy Xalq Respublikasi raisi Mishustinga o"zi teng emasdek qaraydi va uni yaxshigina siqib qo"yishi aniq. Va uning ko'zlarida sovuqroq. Si Tszinpin tez orada uchinchi muddatga saylanadi - bu Deng Syaopin an'analariga zid ravishda. Va bunga qarshi, partiyaning muhim qismi ikki muddat buziladigan shunday buyuk o'rtoq Xi emas. Tabiiyki, tashqi siyosatda qat"iyatsiz yetakchi sanalgan Xitoy rahbari Rossiyaga bosim o"tkazmoqchi. Qolaversa, siyosiy ma"noda va xalq muhabbati nuqtai nazaridan voris o"zidan oldingisidan zaifroqdir.
  Si Tszinpin nimalarga qodirligini ko'rsatmoqchi va Rossiyani ruslar shunchaki kichik sheriklar deb egmoqchi.
  Mishustin buni sezdi. Stalinning o'limidan so'ng, Mao Tszedun SSSRga bosimini keskin oshirib, yanada qattiqroq va murosasiz bo'lib qoldi.
  Bayden bilan uchrashuvda Mixail Vladimirovich ishonchli ko'rinishga harakat qildi, biroq uning qo'llari titrardi.
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti salomlashdi. Va ular gaplasha boshladilar.
  Mishustin shunday dedi:
  - Biz Rossiyamiz - bu qurol-yarog 'va xomashyo zavodi! Shu bilan birga, u ulkan ilmiy salohiyatga ega. Dunyo barqaror va farovon bo"lishini ta"minlash esa bizning burchimizdir.
  Bayden bunga rozi bo'ldi:
  - Albatta, Rossiya kuchli davlat va jahon qudrati. Va biz do'st bo'lib, dunyoni birga saqlashimiz kerak!
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi bosh irg"adi.
  Ha, janob Jo! Lekin buning uchun jamoatchilik fikrini o'zaro ijodga moslashtirish kerak. Siz bizga tegmasligingiz kerak, lekin biz sizga tegmasligimiz kerak!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti ta'kidladi:
  - Bizda matbuot erkin!
  Mishustin bosh irg'adi.
  - Va biz rasmiy ravishda ozodmiz! Ammo haqiqiy qaramlik har doim mavjud!
  Bayden ta'kidladi:
  - Jurnalistlaringizni saqlang, o'zimiznikini saqlab qolish bizga osonroq bo'ladi!
  Rossiya Prezidenti vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Hujumsiz o'zaro qaror bo'ladi!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti mantiqan ta'kidladi:
  - Buning o'zi etarli emas! Bizga qo'shma Amerika-Rossiya do'stligi kerak! Bir-birimizga qarshi chiqmasligimiz uchun!
  Va aksincha, ular do'stlik bayramlarini maqtashdi va almashishdi!
  Mishustin bunga rozi bo'ldi:
  - Ha shunday bo'ladi! Biz o'z pozitsiyalarimizni yopamiz! Men AQShga bolalar delegatsiyasini yuboraman!
  Bayden bosh chayqadi va ta'kidladi:
  - Ha, va Dima Yakovlevning qonuni bekor qilinishi kerak. U Amerika xalqi va ommaviy axborot vositalari uchun juda haqoratli!
  Prezident vazifasini bajaruvchi bosh irg"ab qo"ydi.
  - Janob Prezident bekor qiling! Siz va men Joning abadiy do'stimiz! Sening vorising bilan do"st bo"laman, kim bo"lsa ham!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti mohiyatiga ko'ra so'radi:
  - Rossiya prezidenti lavozimiga saylovda g'alaba qozona olasizmi?
  Mishustin rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Ular qanday ovoz berishlari muhim emas - qanday fikrda bo'lishlari muhim! Men g'alaba qozonaman va mening yangi kursim yanada oqilona bo'ladi!
  Bayden ta'kidladi:
  - Saylovda sizga yordam bera olamiz!
  Rossiya Prezidenti vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Bu erda asosiy narsa siz aralashmaysiz! Dushman, ayniqsa, kommunistlar ham G"arbga qarshi ritorikadan foydalanadilar. G'arb bilan juda kuchli yaqinlashuvdan ular tashviqot maqsadlarida foydalanishlari mumkin. Bu yerda asosiysi, siz ularga AQShni tanqid qilish uchun asos bermaysiz. Xususan, Afg"onistonda sizga yordam berishga tayyormiz. Bu borada tajribamiz bor, Rossiyaning qornidagi Tolibon bizga kerak emas!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti xo'rsinib ta'kidladi:
  Bu urush juda uzoq davom etdi. Amerikaliklarning aksariyati bizning u erda hech qanday ishimiz yo'qligiga ishonishadi! Darhaqiqat, nega biz bu mamlakatdagi har bir askarimizga million dollar sarflashimiz kerak!
  Mishustin bosh chayqadi va burnini hidladi:
  - Ha, sizni tushunaman! Bizda Ukrainaga nisbatan tanqidlar ham kuchaygan. Va bu juda agressiv tanqid! Ayniqsa, yangi kommunistik yulduz Nikolay Bondarenko tomondan! Bu haqiqiy yirtqich hayvon!
  Bayden tabassum bilan aytdi:
  - Siz uni Navalniy kabi qamoqqa tashlashingiz mumkin!
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - To'g'ri, biz Navalniyni ozod qilamiz! Men allaqachon uning kechirimini imzolaganman!
  Amerika Qo"shma Shtatlari Prezidenti rozilik bildirgan holda bosh irg"adi.
  - Bu yaxshi! Bu bizga yangi, Rossiya rahbariyati foydasiga tashviqot olib borishimizni osonlashtiradi!
  Mishustin tabassum bilan bosh chayqadi:
  - Yaxshi bo'ladi, do'stim!
  Bayden xo'rsinib dedi:
  - Voy, Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti juda keksa va u uzoq vaqt ketgani yo'q! Bunday holda, uzoq muddatli munosabatlar tizimi kerak!
  Rossiya Prezidenti vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Men Putin yo'lini takrorlashni va muddatlarimni tiklashni xohlamayman! Lekin asosiysi partiya, uning kayfiyati, yetakchi esa ikkinchi darajali!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti rozi bo'ldi:
  - Ha, partiya va tizim birlamchi! Va bu borada, agar biz hayotiy tizimni ishlab chiqsak, biz abadiy birga bo'lamiz!
  Mishustin bosh chayqadi va dedi:
  - Jamoatchilik fikri kamolga yetsa, biz NATO, Katta Sakkizlik va hatto Yevropa Ittifoqiga ham qo"shilamiz! Umid qilamanki, Evropa Ittifoqi kelajak bo'ladi!
  Bayden tasdiqladi:
  - Ha, biz Yevro-Amerika-Osiyo ittifoqini tuzamiz! Kelajak dunyoning siyosiy globallashuvida bo'ladi! Axir, globallashuv progressiv jarayon, shunday emasmi?
  Prezident vazifasini bajaruvchi rozi bo'ldi:
  - Shubhasiz progressiv! Va buni tushunaman, ko'p qutbli dunyo tarafdori bo'lgan Putindan farqli o'laroq!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti mantiqan ta'kidladi:
  - Ko'p qutbli dunyo - boshi berk ko'cha! Faqat siyosiy globalizmda insoniyatni o'zaro halokatdan qutqarish!
  Mishustin tajovuzkorona bosh chayqadi.
  - Katta va o'zaro halokat! Axir, bizda bitta sayyora bor va biz hammamiz odamlarmiz! Biz do'st bo'lishimiz kerak! Ammo Putin o'rta asrlarda o'z g'oyalarida qoldi!
  Bayden so'radi:
  - Nega uning tobutini olmos bilan to'kib tashladingiz?
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi kulib yubordi:
  - Albatta, bu juda ko'p! Lekin biz olomonning instinktlariga qarab o'ynaymiz. Vladimir Putin tom ma'noda kanonizatsiya qilindi va tirik xudoga aylandi! Va buni hisobga olish kerak! Ammo tez orada do'ppi yo'qoladi va xalq yangi rahbarga ega bo'ladi! Va yigirmanchi qurultoy yaqinlashmoqda!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti kulib javob berdi:
  - Yigirmanchi qurultoy! Bu juda yaxshi! Rossiya to'g'ri yo'nalishda ketmoqda! Va, albatta, siz tanlaysiz ...
  Mishustin ishonch bilan aytdi:
  - Men vahshiylikka qarshi tsivilizatsiyani tanlayman!
  Bayden ma"qullagancha bosh chayqadi.
  - Aytmaganingiz ma'qul!
  Rossiya Prezidenti vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Olmosda bo'lsin, lekin baribir bu Putin tobutda! Va oltin uni tirik qoldirmaydi! Demak, endi men shohman! Men esa taxtimni hech kimga bermayman!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti tabassum bilan dedi:
  - Taxt yo'q - biz faqat xalqning xizmatkorimiz!
  Mishustin bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, biz xalqning xizmatkorimiz, lekin negadir ular egalarini ovora qila boshlashdi!
  Bayden agressiv tarzda ta'kidladi:
  - Shohlar davri eskirgan! Prezident eng avvalo xalqning xizmatkori!
  AQSh prezidenti esa bir oz sharbat ichdi... Mishustin qizil sharobni afzal ko'rdi. Buni unga chiroyli qizlar olib kelishgan.
  Pauza bo'ldi ... Mishustin ta'kidladi:
  - Rossiya prezidentining dafn marosimida hamma narsani muhokama qilib bo"lmaydi. Xalq tomonidan prezident etib saylanmagunimcha, qo"llarim bog"langan. Darhol AQSh bilan yaqinlashishga kirishish xavfli. Bu erda siz keraksiz ekstremallarsiz oqilona va oqilona harakat qilishingiz kerak!
  Bayden bosh irg'ab rozi bo'ldi.
  - Ha, shoshayotganimiz yo'q! Ammo Ukraina haqida nima deyish mumkin?
  Rossiya Prezidenti vazifasini bajaruvchi, mamnuniyat bilan dedi:
  - Ular bilan iqtisodiy aloqalarni tiklashimiz kerak va birinchi navbatda. Va keyin munozarali masalalarni hal qiling! Biz munosabatlarni yomonlashtirmagunimizcha!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti ta'kidladi:
  - Ammo Minsk kelishuvlarini qayta ko'rib chiqish kerak! Va Ukraina tomoni turib olgan bir qator o'zgarishlarni amalga oshiring!
  Mishustin tasdiqladi:
  - Uni amalga oshirishga harakat qilamiz. Ishlaydigan bo'ladi. Shuni unutmangki, men o'zim faqat aktyorlik qilaman va o'zimni kuchaytirishga vaqtim yo'q! Shuni tushunish kerakki, o'sha Shoygu, Medvedev va boshqa xavfsizlik xodimlari hali mening himoyachilarim emas! Va ular o'zlarini ko'rsatishlari mumkin!
  Bayden bosh irg'ab rozi bo'ldi.
  - Tushundim! Va men hamma narsani ehtiyotkorlik bilan bajarishga va yangi Rossiya hukumatiga zarar bermaslikka harakat qilaman. Bizga yosh va iqtidorli kommunistning kelishi kerak emas! Intellektual yordamni xohlaysizmi?
  Rossiya Prezidenti vazifasini bajaruvchi shunday dedi:
  - Bizda aqlli odamlar yetarli! Biroq, bizning tajribamizdan biror narsa foydali bo'lishi mumkin .... Ya'ni, meni Amerika tajribangizdan kechirasiz!
  Amerika Qo'shma Shtatlari Prezidenti esladi:
  - Hatto bir paytlar Yeltsinga ham yordam berganmiz! Agar bizning siyosiy texnologiyalarimiz bo'lmasa, bu saylovlarda katta muvaffaqiyatsizlik bo'lar edi. Va shuning uchun ular kommunistlar bilan farqni yopdilar va keyin yana bir nechta byulletenlarni tashladilar. Qolaversa, Aleksandr Lebedni saxovat bilan sotib olishgan! Va ular o'tib bo'lmaydigan botqoqdan o'tish uchun mohir operatsiyani amalga oshirdilar va haqiqiy mo''jizalar!
  Mishustin soxta tishlarini ko'tarib ta'kidladi:
  - Hukumatimizning nufuzi katta! Xalq esa kommunistlarning qaytishiga hali tayyor emas! Va umid qilamanki, hech qachon bo'lmaydi! Va biz hammani devorga suramiz!
  Bayden kulib javob berdi:
  - Bu ham yaxshi! Men jangni yaxshi ko'raman!
  Ajralish paytida ikkala hukmdor ham qo'l berib ko'rishdi va ajralishdi ...
  Mishustin, shuningdek, Putin maqbarasidagi kelin haqida Zelenskiy bilan qisqa uchrashuv o"tkazdi. Ukraina prezidenti xursand bo'lib ko'rindi, axir o'z mamlakatining asosiy dushmani halok bo'ldi. Muhokama juda tez o'tdi. Ayrim iqtisodiy aloqalar shu yerda imzolandi.
  Mishustin ta'kidladi:
  - Donbass bizga kerak emas! Ko'miringizni qo'yadigan joy yo'q! Nega biz ularga obuna bo'lishga harakat qilishimiz kerak!
  Zelenskiy ta'kidladi:
  - Siz shunchaki bizga aralashmang - biz Donbass muammosini o'zimiz hal qilamiz!
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi kulib dedi:
  - Agar biz sizga aralashmasak ham, ularni kuch bilan yengishingizga shubham bor! Men bunga juda shubha qilaman!
  Ukraina prezidenti jilmayib javob berdi:
  - Amerika va NATO bizga yordam beradi. Va menga ishoning, ukrainaliklar ruslardan ko'ra yomonroq kurashishni bilishadi! Aka-uka Klichkolarni eslang!
  Mishustin qoshlarini chimirdi. Zaxiraga yoki shon-shuhrat zaliga tushirilgan Vladimir Klichko kutilmaganda ringga qaytdi, garchi hamma buni kutishdan charchagan edi. Va u to'rtta versiyada sobiq jahon chempioni Ruiz bilan jang qildi. Va u nisbatan yosh bokschini kuchli zarba bilan nokautga yubordi.
  Bu boks olamida katta shov-shuvga sabab bo'ldi. Va endi Vladimir Klichko Tayson Fyuri bilan revansh jangida jang qilishi kerak! Va, albatta, bu juda ajoyib! Va agar Vladimir Klichko qasos olsa, u haqiqiy afsonaga aylanadi! Va Formanning rekordini yangiladi! Va keyin Usik va Lomachenko - yulduzlar ham bor!
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi kulib javob berdi:
  - Shoshmaganingiz ma'qul! Keling, bu muammoni hal qilaylik! Bu erda ba'zi murosaga kelish mumkin, ayniqsa bu Ukrainaning qonuniy hududi bo'lgani uchun. Biz esa separatistlarga katta bosim o"tkazishimiz mumkin!
  Zelenskiy bunga rozi:
  - Albatta, bunga tinch yo'l bilan erishganimiz ma'qul! Shunday ekan, umid qilamanki, biz birga bo'lamiz!
  Mishustin baqirdi:
  Biz tinchlik, do'stlik tarafdorimiz,
  Dunyo tabassumlari uchun ...
  Uchrashuvlarning samimiyligi uchun!
  Va joyida nimadir imzolandi... Zelenskiy Radani jilovlab, rus tili haqidagi qonunni yumshatishga va"da berdi.
  Mishustin, o'z navbatida, gaz va neftga chegirmalar berdi. Bir vaqtning o'zida ikkala tomon ham qo'l berib ko'rishdi.
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi ham konstitutsiyaga yangi tuzatishlar kiritishni taklif qildi. O'n to'rt yoshdan boshlab saylov huquqi va sud hukmi bilan mahkumlar. Shuningdek, vitse-prezident lavozimini o'rnating. Uni yanada barqaror siyosiy tizimga aylantirish. Va keyin Vladimir Vladimirovich Putin egilib qoldi. Biroq, u bir necha yil davomida juda charchagan ko'rinardi. Va bu katta ajablanib bo'lmadi.
  Ko'proq bezovta qiluvchi narsa, allaqachon aqldan ozgan keksa Zyuganovni ag'dargan Nikolay Bondarenkoning hodisasi edi. Agar Navalniy shubhasiz kuchli lider bo'lsa-da, lekin xalq orasida unchalik mashhur bo'lmagan liberal bo'lsa, unda Bondarenko kommunistlarni boshqargan - bu ulkan kuch va mashhurlik.
  Gennadiy Zyuganov haqiqatan ham shunday muxolifatki, har qanday hukumatga sovg'a: qari, kasal va qarilik! Va hatto to'qsoninchi yillarda ham juda konservativ va arxaik ko'rinishga ega. Ammo yigirma birinchi asrning uchinchi o'n yilligi o'tdi va kommunistlar shubhasiz yangi rahbarga muhtoj va buni ko'r bo'lmagan har bir kishi ko'radi!
  Mana, Kremlning dahshatli tushi ro'yobga chiqdi va kommunistlarning haqiqiy va yosh tushi paydo bo'ldi va jangovar jangchi paydo bo'ldi!
  Va, albatta, bu jiddiy. 2022 yil Rossiyada muddatidan oldin prezidentlik saylovlari yili bo'ldi. Hukmron elitani esa juda jiddiy sinovlar kutib turardi. Bu safar zaif va keksa Zyuganov endi hukumat nomzodining sparring sherigi bo'la olmadi. Eng yaxshi raqib topilmasa ham. Zyuganov gapirganda, odamlar esnamoqchi yoki hatto qusishni xohlaydi. Va ular Grudinindan bir firibgar va yolg'onchi qilishdi. Bundan tashqari, Pavel Grudinin ham endi yosh emas. Va har holda, Mixail Mishustindan kattaroq. Va u bilan jang qilish ham qulay bo'lar edi.
  Ammo Zyuganov unchalik oddiy emas va Kommunistik partiyadan prezidentlikka kirgan. Va Nikolay Bondarenkoni politsiyachi sifatida lavozimida ayb topishning oldini olish mumkin.
  Shunday emasmi? Gennadiy Zyuganov - sparring-sherik sifatida sovg'a.
  Jirinovskiyni juda sog'ingan.
  Mixail Mishustin Vladimir Volfovich Jirinovskiyni vafotidan keyin Rossiya Qahramoni yulduzi bilan taqdirladi va general-polkovnik unvonini berdi.
  Liberal-demokratik partiyada bu ijobiy qabul qilindi. Va ular Rossiyadagi prezidentlik saylovlarida Mixail Mishustinni qo'llab-quvvatlashlarini e'lon qilishdi.
  Lekin kommunistlar juda ayyor. Keksa keksa Zyuganovdan tashqari, kutilmaganda Xakasiya gubernatori lavozimiga Valentin Konovalov ham prezidentlikka nomzod qilib ko"rsatildi.
  Bundan tashqari, reyting yetakchisi bo"ladigan kishiga yordam berilishi haqida kelishuv mavjud edi. Va o'zaro chekinish olinadi.
  Gennadiy Zyuganov juda keksa va ozib ketgan ko'rinardi.
  Va u prezidentlik uchun qayerga borishi kerak.
  Qirqdan ortiq nomzod allaqachon imzo to"plagan va Ukraina rekordi yangilanishi kutilgandi. Bu haqiqatan ham ajoyib bo'ldi va kurash shiddatli edi.
  Mixail Mishustin qo'shimcha ovozlarni jalb qilish uchun tungi vaqtda spirtli ichimliklar, shuningdek, turli joylarda sayohat do'konlari va pivo sotishga ruxsat berdi.
  Tamakiga qarshi qonun ham yengillashtirildi. Bundan tashqari, u sezilarli darajada yumshatilgan, ayniqsa u tez-tez buzilgan yoki uni nazorat qilish qiyinroq bo'lgan joylarda.
  Televizorda pivo reklamasini qaytarishga qaror qilindi. Xususiy gazetalarni xursand qilish uchun ularga alkogol va tamaki mahsulotlarini reklama qilishga ruxsat berildi.
  Mixail Mishustin bir qator erkinliklar va vertikal liberalizatsiya qaytarilishini e'lon qildi.
  Xususan, yengil giyohvand moddalarni tarqatish va fohishalik uchun jazolar engillashtirildi.
  Qimor biznesi yana qonuniylashtirildi.
  Mixail Mishustin hatto kazinoning taqiqlanishini janob Medvedevning ahmoqligi deb atadi, u o'zi u erda juda ko'p narsalarni isrof qilgan.
  Va endi u Rossiyaning hurmatli fuqarolarini qaytarib olmoqchi. Va hokazo...
  Mixail Mishustin rulni boshqara boshladi. Xususan, u aroq uchun nishonlarni tushirdi. Va reklama pivosi yana televizorda paydo bo'ldi. Va yana ko'p narsalar.
  Liberallashtirish bor edi.
  Va hokimlarni yigirma bir yoshdan e"tiqodidan qat"iy nazar saylash taklif etildi. Bu ham yangi supurgi bo'ldi, u allaqachon boshqacha tarzda bo'r edi.
  Mixail Mishustin shunday dedi:
  - Sizda erkinlik va boylik bo'ladi!
  Shu bilan birga, amaldorlar va davlat xizmatchilarining maoshlari ham oshirildi. Va rubl hatto valyuta intervensiyalari tufayli mustahkamlandi. Ko'p ishlar qilindi.
  Lekin, albatta, inflyatsiya keskin oshdi. Mixail Mishustin kambag'allarga soliqlarni o'n foizgacha kamaytirdi. Ammo hali boylar uchun yig'ishni boshlamadi. Va bir oz dam oling ...
  Ijtimoiy siyosat munozarali bo'ldi ...
  Moskvada ular yangi o'yinlar va musobaqalar tashkil etishga qaror qilishdi. Va bu haqiqatan ham jiddiy. Xususan, muqobil Olimpiya o'yinlarini o'tkazish. Xarajatlardan qat'iy nazar.
  Mixail Mishustinning boshqa loyihalari. Bu erda, masalan, bir fikr ham bor: dunyodagi birinchi literball musobaqasini o'tkazish: kim bir daqiqada ko'proq aroq ichadi! Bu erda ruslar barcha sovrinlarni qo'lga kiritishlari mumkin.
  Mishustin o'zini ichadigan ahmoq emas! Bir qadah aroq olib, ag"darib yubordi. Va u qora ikrani birdaniga uchta qoshiqni taqillatdi. Va keyin kartalar o'ynadi
  tashqariga uloqtirib yubor.
  Keyin Mixail Mishustin Lepts bilan birga qo'shiq aytishga harakat qildi. Afsuski, fan hali Kobzonni tiriltira olmadi.
  Biroq Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi Vladimir Putinning ham tirilishini o"ylab titrab ketdi. Lekin men o'zim podshoh bo'lishni xohlardim, yoki qirol bo'ldim!
  Mixail Mishustin qizlar bilan bir kompaniyada suratga olingan va u salqin jo'jalar bilan o'ralgan edi.
  Rossiya prezidenti vazifasini bajaruvchi shiorni ilgari surdi: kapitalizmni inson yuzi bilan qurish! Va har bir erkak ayolga erkin kirish huquqiga ega!
  Va bu ishtiyoqning kuchayishiga sabab bo'ldi ... Ayniqsa, Mixail Mishustin "Qo'g'irchoqlar" dasturini chiqarishni qayta boshlaganida. Bundan tashqari, bu yaxshi noto'g'ri ma'lumot. Siz Aleksey Kuznetsovni butunlay ahmoq sifatida ko'rsatishingiz mumkin. Garchi "Qo'g'irchoqlar" da barcha qarama-qarshiliklarni buzish mumkin.
  Mixail Mishustin o'zini jangovar yigit sifatida ko'rsatdi.
  Misol uchun, allaqachon do'konlarda sigaret va pivo kunning istalgan vaqtida sotilishi mumkin. Va bu juda zo'r ekanligiga rozi bo'lasiz. Mixail Mishustin yana qiziqarli g'oyalarni ilgari suradi.
  Masalan, agar bolalar sport to'garaklariga borsa, ota-onalarga pul to'lang. Ya'ni, nafaqat mashg'ulotlar bepul, balki bo'limga tashrif buyurish uchun ham to'lanadi.
  Sog'lom turmush tarzini targ'ib qilishning bir turi. Va pivo va alkogol hozir har bir burchakda. Va agar siz ichishni istasangiz - iching!
  Va chekish zarar qilmaydi. Marixuana uchun jazolar qisqartirildi. Bundan tashqari, xalqaro tajriba va BMT rezolyutsiyasiga asoslanib. Xususan, allaqachon engil giyohvand moddalarni tashish uchun faqat ozodlikdan mahrum qilishsiz jarima solinadi.
  Umuman olganda, Mixail Mishustin jazoni engillashtirish uchun jinoyat kodeksiga bir qator tuzatishlar kiritdi. Ayniqsa, ular haddan tashqari ko'p bo'lgan joylarda. Ayniqsa, zo'ravonliksiz jinoyatlar uchun. Kabi, va bu erda juda uzoqqa borish shart emas.
  Ha, va ayollarni zo'rlash shunday jinoyatki, bu erda zo'ravonlik bo'lganmi yoki ayolning o'zi dehqonni yo'ldan ozdirganmi, so'ng bayonot yozganmi, tushunish qiyin. Har holda, bu ish bo'yicha jazo engillashtirildi. Ammo erkak va erkaklar tomonidan zo'rlash uchun hatto qattiqlashdi.
  Bu erda Rossiyaning dono prezidenti vazifasini bajaruvchi oqibatlarga e'tibor qaratdi. Haqiqatan ham, ular bir ayolni sikishdi, unga nima bo'ldi? Faqat achinish va sevgi. Va agar erkak zo'rlangan bo'lsa, unda ko'pchilik u bilan qo'l berib ko'rishmaydi. Va zonada shunday xo'roz bor. Hatto u zo'rlangan va o'g'rilar qonunlariga zid bo'lsa ham!
  Mixail Mishustin ham rozilik muddatini o'n to'rt yilgacha qisqartirdi. Yaponiyada u odatda o'n uch yoshda ekanligiga ishora qiladi. Va o'smirlar uchun kattalar va tajribali odamlar bilan jinsiy aloqada bo'lish yaxshiroqdir. Va bu odatda tushunadigan erkaklar tomonidan qabul qilinadi. Shunday qilib, jinsiy liberalizatsiyaning bir turi.
  Shu bilan birga, bir jinsli nikohlarni qonuniylashtirish mumkin. Konstitutsiya har doim advokatlar tomonidan prezident xohlagancha talqin qilinishi mumkin.
  Har holda, geylar buni qadrlashdi. Evropada esa Mixail Mishustinga munosabat yanada iliqlashdi.
  Munofiqlar esa jim tursinlar. Putin diktaturasidan keyin vaqt keldi - erkinlik!
  Va hamma narsada yumshoqlik! Xususan, Mixail Gorbachevga katta yodgorlik qurilgan. Ammo Putin shaxsiyatiga sig"inish quriy boshladi. U tobora ko'proq tanqid qilinmoqda.
  Mixail Vladimirovich, Mixail Sergeevich singari, ko'proq shaxsiy erkinlikka tayanishni boshladi. Ko'proq va ko'proq ruxsat berilganda. Casino kabimi? Va nima uchun emas? Bu Putin davridagi nol yilga qaytdi. Medvedning boshiga faqat ikkiyuzlamachilik tegdi.
  Mixail Mishustin amaldorlarga suyak tashladi: endi ularga o'n ming dollargacha sovg'a olishga ruxsat berildi. Va bu, albatta, apparatda quvonchga sabab bo'ldi.
  Darhaqiqat, bo'sh vaqtlar bor edi. Imperatorlik qattiqqo'lligi erkinlik bilan almashtirila boshlandi. Va yana, ekranlarda yalang'och ayol ko'kraklari paydo bo'ldi.
  Va nafaqat bu. Armiyada qonuniy fohishaxonalar paydo bo'ldi. Har bir askar qizlarni kuponlar uchun sevish huquqini oldi. Bu esa, albatta, demokratiyaning katta yutug"idir. Hatto qamoqxonalar, koloniyalar va tergov hibsxonalarida ham qizlarga borish mumkin edi. Ayniqsa, Mixail Mishustin sevgi ruhoniylari balog'atga etmaganlar koloniyalarida bo'lishini ta'kidladi. O'g'il bolalar o'g'il bolalarni zo'rlamasin, balki ayollar bilan birga bo'lsin.
  Keyin yoshlar zonalarida xo'rozlar bo'lmaydi.
  Xuddi shu o'xshashlik ham katta ma'qullashga sabab bo'ldi. Va ayni paytda qoralash.
  Garchi Mixail Mishustinning shiori: vertikal liberallashtirish va ko'proq erkinlik, ayniqsa, yoshlar orasida mashhur bo'lar edi. Va Rossiyaning yangi prezidenti vazifasini bajaruvchini kutib olish uchun butun olomon yig'ildi!
  Mixail Mishustin - nafaqat o'zi uchun, balki ko'proq erkinlikni xohlagan odam. U sotsializm davridagi taqiqlardan jirkanardi. Va chap pozitsiyalarni mustahkamlashga munosabat tashviqotda kommunizmga qarshi edi. Va u o'sishda davom etdi ...
  Mikhail Mishustin, miyadan suyakka qadar burjua, endi klassik kapitalizm va to'liq erkinlikni xohlardi.
  . EPILOG
  Mixail-Vladimir Gorbachyov-Putin Erondagi janglarni diqqat bilan kuzatib bordi. SSSR armiyasi Tehron poytaxtiga hujum qila boshladi. Shunday qilib, katta mamlakatning haqiqiy zabt etilishi sodir bo'ldi. Maydoni jihatidan Ukrainadan ham kattaroq.
  Mixail-Vladimir juda mamnun edi: u bosqinchi bo'ldi. Va neft narxi keskin oshdi. Bu esa harbiy xarajatlarni oshirish imkonini berdi.
  Gorbachev-Putin hatto armiyadagi xizmat muddatini uch yildan olti yilgacha uzaytirishga qaror qildi. Shunday qilib, askarlar texnikani yaxshiroq o'zlashtirdilar.
  Va barcha kechikishlarni bekor qiling. Bundan tashqari, agar siz ruhiy kasal bo'lsangiz, qurilish bataloniga boring. Va hukm qilinganlar xizmat qilsin. Bundan tashqari, agar kishi o'n sakkiz yoshga to'lsa, u holda koloniyadan to'g'ridan-to'g'ri armiyaga.
  Va bu ajoyib!
  Mixail-Vladimir diktatorga aylandi va butun dunyoga tahdid soldi. Xususan, endi qurolsizlanish haqida gap bo'lmadi. Aksincha, Gorbachyov-Putin Amerikaga dunyo bo'ylab yalang'och yurishga ruxsat berish bilan tahdid qildi.
  Siyosat shunday bo'ldi. Va eng muhimi, militarizm va hokimiyatga sig'inish.
  Va qo'pol diplomatiya.
  Yana bir qiziq fikr: armiyada nafaqat erkaklar, balki ayollar ham xizmat qilsin.
  Va endi o'n sakkiz yoshdan boshlab qizlar armiyaga ketishadi. Va ular kurashishlari va g'alaba qozonishlari kerak.
  Va bu ajoyib.
  Bu yerda qizlar jang qilmoqdalar, Tehronga hujum qilmoqdalar va ulkan kuchlarni namoyish qilmoqdalar;
  Oltita qahramon, ular qayerda bo'lmagan va har qanday qo'shin bilan jang qilishga tayyor.
  Oleg Ribachenko sehrli qilichlarini silkitdi. Ular cho'zilgan va sariyog 'pichoqlari kabi dronlarni kesib tashlashgan. Shundan so'ng, bola yalang oyoq barmoqlari bilan portlovchi moddalar bilan bir-ikki no'xat tashladi.
  Eron tanklari portladi.
  Bola kuyladi:
  - Rus qilichi davriga shon-sharaf!
  Margarita ham pichoqlarini silkitdi. Vertolyotlarga urildi. Va keyin qiz yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli ignalarni tashladi.
  Raqiblarni parchalab tashladi va g'ichirladi:
  Kommunizm uchun!
  Mana, Natasha hujumda... U diniy Eron aviatsiyasini qilich bilan uradi. Va dushman samolyotlarini yo'q qiling. Va keyin, yalang oyoq barmoqlari bilan, u sharqiy Eron imperiyasining askarlarini parchalab tashlab, qotil bumerangni ishga tushiradi.
  Keyin esa kindikdan chiqqandek chaqmoq chaqnadi. Va keyin u sutyenini tashlab, qizil nipeldan pulsar chiqaradi.
  Humayniy askarlarining massasini parchalab tashlaydi va bo'kiradi:
  - Sovet xalqi davriga shon-sharaflar!
  Va keyin Zoya vahshiy g'azab bilan kesdi. Bundan tashqari, qilich bilan cho'zish va tanklar minoralarini kesish orqali eziladi.
  Va keyin yonayotgan moddaga o'xshab, yalang'och oyoqlarning barmoqlari ishga tushiriladi. Va keyin yalang tovondan o'lim sovg'asi ketadi.
  Qip-qizil nipellar esa vertolyotlarda chaqmoqlar kaskadini chiqaradi. Va keyin kindikdan halokatli narsa chiqib ketadi.
  Avgustin ham buning uchun kurashmoqda. Bu qiz halokatli. Va yoqut nipellaridan chaqmoq. Yalang oyoq barmoqlari esa pulsarlarni tashlaydi. Va kindikdan bir nur bilan u halokatli tarzda Xomeyni qo'shinlariga qo'shildi.
  Va til ko'rsatadi va o'kiradi:
  - Ona Rossiya uchun!
  Shunday qilib, Svetlana jangda juda tajovuzkor. Va uning qilichlari cho'zilib, samolyotlarni ham, tanklarni ham kesib tashladi.
  Va qulupnay nipelidan qanday qilib to'liq o'lim oqimlarini chiqaradi. Va keyin ularning kindiklari qotil zarba bilan o'ldiriladi. Va uning yalangoyoq oyoqlaridan keyin ular shunday foydalanadilarki, ko'plab dushmanlar parchalanib ketadi. Eron taqsimot ostida qoldi. G'alaba qozonish qiyinligini hammaga isbotlash.
  Ayniqsa, Rossiya, toʻgʻrirogʻi SSSR Gʻarbdagi forslarning asosiy kuchlarini bogʻlab turgan Iroq tomonida boʻlganida. Ammo Rossiya hali ham pravoslav va bir vaqtning o'zida ateist va shuning uchun Iroqqa unchalik yaqin emas.
  Diktator Xomeyni, siz noto'g'ri odamlarga hujum qildingiz.
  Oleg Ribachenko Eronning dronlari va samolyotlariga keskin cho'zilgan qilich bilan urib, ularni kesib tashladi. Keyin, bolalar oyoqlarining yalang barmoqlari bilan u halokatli, halokatli chaqmoqni chiqarib yubordi, bu esa dushman tanklarining massasini eritdi.
  Va keyin terminator bola hushtak chaladi. Qarg'alar esa chuqur hushidan ketib, diktator Humayniyning Eron qo'shini ustiga tushdi.
  Bola qichqirdi:
  - Rossiyaning ittifoqchilari uchun!
  Margarita Korshunova ham umidsiz va dadil kurashadi. Tegirmonni qilich bilan boshqaradi. Keyin uning yalang'och qiz oyoqlari, ular haqiqiy va xavfli o'limni sovg'a qilishdi.
  Keyin qiz kindikdan oqizishni otib, Eron tanklari va samolyotlarini bug'laydi.
  Va keyin Margarita qanday hushtak chalish kerak. Qarg"alar esa Eron askarlarining boshiga gilamdek tushadi. Va ular haqiqatda minoralarni yorib o'tib, qanotlarini yirtib tashlashadi.
  Qiz qichqirdi:
  - Tinchlik tashabbuslarimiz va pravoslav birodarligimiz uchun.
  Natasha yana umidsiz hujumda. Uning qilichlari katta halokatga olib keladi. Va shunchalik ko'p samolyotlar va tanklar kesildi. Va keyin yalang oyoq barmoqlari halokat no'xatlarini tashlaydi va bir qancha raqiblarni parchalab tashlaydi, minoralarni tanklardan yirtib tashlaydi. Va keyin qizil nipelli qiz pulsar bilan uradi, Xomeyni armiyasida.
  Va keyin kindikdan chaqmoqlar kaskadi bor, shuning uchun halokatli. Va oxir-oqibat, Venera bag'ridan magoplazma oqimi qanday uchadi.
  Jangchi baqirdi:
  - Bizning ittifoqchilarimiz uchun!
  Keyin Zoyani kesadi. Jangchi qiz vertolyot texnikasidan foydalanadi. Va keyin uning yalang oyoqlari o'lim sovg'asini chiqaradi. Va qip-qizil nipellardan o'limga olib keladigan chaqmoq uchib, raqiblarga zarba beradi. Va keyin pulsarlarning kindik oqimlaridan.
  Venera grottosidan Eron askarlari va samolyotlar bilan tanklarni yo'q qilishning yangi qismlari.
  Qiz qichqirdi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Avgustin kaskad chaqmoqdek harakatga qaytdi. Endi esa uning qilichlari soqoldek ildizigacha kesildi. Va yalang oyoq barmoqlari butunlay yo'q qilish sovg'asini tashlaydi. Va keyin lazer nurlari Eron tanklari va samolyotlarini kesib o'tadigan yoqut nipellaridan uchib ketadi.
  Ammo kindikdan chaqmoq halokat bilan otadi.
  Shunday qilib, Venera bag'ridan o'limning do'zaxli tsunamisi kelib, Sovet Ittifoqiga hujum qiladigan hamma narsaga shubhasiz o'lim keltiradi - garchi bu holatda Eronga hujum qilgan Gorbachev-Putin bo'lsa ham. Va samolyotlar, tanklar, dronlarning massasi butunlay yonib ketdi.
  Qiz jahl bilan kuyladi:
  - Keling, Rossiya, aniqrog'i SSSR va Iroq uchun birga ichamiz!
  Svetlana ham jangda issiqroq. Va u Humayniy askarlarini zarracha achinmasdan qirib tashlaydi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan u yo'q qilish no'xatlarini tashlab, dushmanni ezadi.
  Va inqilobiy Eronning tanklari va samolyotlari massasini ag'dargan qulupnay nipellaridan butunlay vayronagarchilik oqimlari uchib ketadi. Hatto roliklar ham har tomonga uchib ketishdi.
  Va kindikdan butun bir chaqmoq oqimi Xumeyniyning ko'plab jangchilarini eritib yubordi.
  Va keyin Veneraning bag'ri, sehrli plazmaning to'lqinli to'lqini uchib ketadi va Xomeyni qo'shinlari tugaydi.
  Svetlana baqirdi:
  - Rus Masihning ulug'vorligi uchun qilich uchun!
  Keyin Oleg Rybachenko va qizlar eronliklarga katta jang olib borishdi. Va ular kuchli sehrdan foydalanishdi. Qizlar hatto Venera qo'ynidan ham sehrli energiya oqimlarini va sehrli tsunamini tashladilar. Va Humayniyning jangchilari to'p bilan skitle kabi nokaut qilindi.
  Oleg Rybachenko nafaqat do'zaxiy islomiy tanklarni qilich bilan kesib tashladi, balki hushtak chaldi. Qarg"alar esa Eron samolyotlariga bostirib kirdi. Ularni yer bilan yakson qildilar.
  Margarita Korshunova ham buni o'zi xohlagancha qabul qiladi, lekin u tegirmonni qilich bilan boshqaradi, kavkazlik jangchilarni kesib tashlaydi. Va keyin yalangoyoq oyoqlari bilan u kuchli pulsarni olib, ishga tushiradi.
  Va eronliklarni zarb qilish usuli kabi yo'q qiladi. Va qiz qanday hushtak chaladi va qarg'alar jahannam islom samolyotlariga tushdi.
  Qiz baqirdi:
  - Butun dunyoda kommunizm uchun!
  Natasha ham eronliklarga hujum qilmoqda. Va endi uning qilichlari olinadi va qiya kesiladi. Va endi uning yalang oyoqlari dushman mashinalarini parchalab tashlaydigan halokatli narsani ishga tushiradi.
  Shundan so'ng, qizil nipellardan qiz issiq, qotil pulsarlarni chiqaradi. Va ular islom qo'shinlariga zarba beradilar. Qiz ham inqilobchi eronliklarni kindigidan chaqmoq bilan otadi. Va ular haqiqatan ham hammani qovuradilar, barbekyu qilishadi.
  Ammo Venera bag'ridan energiya oqimi otganda, undan ham sovuqroq. Va eronliklarning katta massasini supurib tashlang.
  Bu ko'k sochli ayol. Va qichqirdi:
  - Vatanga shon-sharaflar!
  Va yana qip-qizil nipeldan vayronagarchilik sovg'asini chiqarib, Eron askarlarini o'ldirib, qo'shib qo'ydi:
  Kimning qorni katta bo'lsa, ochlikdan o'ladi!
  Zoya ham karam raqiblari kabi chopdi. U talaşni olib tashlayotgandek, ularni juda osonlik bilan kesib tashladi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan u yo'q qilish bombasini uloqtirdi. Va dushmanlarni mag'lub etdi.
  Va keyin malinali nipellardan u gumburlaydi: o'ngdan tanklarda, chapdan samolyotlarda! Va raqiblarni juda samarali tarzda tor-mor eting.
  Va keyin bir qator chaqmoq bilan dumaloq kindikdan. Va Xomayniyning askarlarini yoqib yuboring, ularni tirqishlarga aylantiring.
  Va keyin, Venera grottosidan butunlay yo'q qilish energiyasi tornadosi ko'tarilib, uchib ketadi.
  Qiz aqlli qichqirdi:
  - Baland uchadigan qush, u burnini ko'tarmaydi, bulutlarda uchmaydi!
  Avgustin jangda bevosita ishtirok etadi. Qiz emas, shunchaki yo'lbars. Va tom ma'noda dushmanlarni tirnoqlari bilan yirtib tashlaydi. Va qilich bilan imkoniyat bermay, kesadi.
  Va endi uning yalang oyoqlari halokatli halokatli sovg'ani ishga tushiradi. Raqiblarni mayda bo'laklarga yirtib tashlash. Va najotning eng kichik imkoniyatidan mahrum qilish.
  Ammo yaqut nipellaridan chaqmoqlar uchib chiqib, eronliklarni qog'oz kabi kuydiradi.
  Va kindikdan pulsar tashlanadi. Va u qanday qilib do'zaxli Eron tanklarini kesib o'tadi. Va ularning minoralarini buzib tashlang.
  Va Venera bag'ridan yana bir sehrli plazma oqimi otilib chiqadi. Va agar u uni yoqib yuborsa, Humayniy qo'shinlari uni etarli darajada topa olmaydi.
  Va jangchi o'ziga o'zi aytadi:
  - Kim arslon bo'lishni xohlasa, bo'ri qo'lida bo'lmasa, qush huquqi bilan qoladi!
  Svetlana yana harakatda. Qilich bilan metallni kesadi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan u halokatli granatalarni uradi. Eronliklarni ko'z yoshlari va kuydiradi.
  Shu bilan birga, qiz qulupnay nipellaridan chaqmoq yuborishni unutmaydi.
  Ammo kindikdan u otilib chiqadi, halokatli va metallni eritadi.
  Ammo Venera grottosidan lazer nuri ko'tariladi va uchib ketadi, bu hammani olib ketadi va ularni kesib tashlaydi.
  Va keyin qichqiradi:
  - Qushlarning huquqlari ko'pincha eshaklar va qo'ylar xarakteriga ega!
  Oleg Ribachenko titanning kuchini ko'rsatib, juda ishonchli kurashni davom ettirdi. Bu yerda u eronliklarni qilich bilan urmoqda. Va keyin, bolalar oyoqlarining yalang barmoqlari bilan, u qotil granatadan ko'ra ko'proq uradi. Humayniy askarlarining bir qismini parchalab tashlaydi.
  Shundan so"ng uloq hushtak chalib, qo"rqib ketgan tulporlar va qarg"alar xuddi Islomiy Xomayniyga o"xshab, qo"shinlarni olib, yotibdi. Va ular achinmasdan samolyotlarni urib tushirishni boshladilar.
  Oleg Ribachenko hazil bilan aytdi:
  - Tovuqning miyasi bor qanotsiz!
  Margarita Korshunova qilichlari bilan aylanuvchi patnislarni aylanishda davom etdi. U hech ikkilanmay eronliklarni qirib tashladi. Va shu bilan birga, yalang'och bolalarcha oyoqlari bilan u halokat sovg'alarini tashladi. Va bir qoziq folga kabi yirtib tashladi.
  Va qanday qilib hushtak chaladi va qarg'a jahannam islom qo'shinlari ustiga tushadi. Ularning barchasi kukunga yuviladi. Eronliklar esa qushlarning zarbalari ostida qolganlarida, ular qattiqroq edi - ular ularni ezib tashlashdi.
  Va Margarita deydi:
  - Tovuq miyasi va qush huquqi bilan burgutga o'xshamang!
  Natashka o'rnidan sakrab, qilich bilan uradi. Xomeyni qo'shinlarini karamga maydalang. Yalang oyoq bilan yo'q qilish sovg'asini tashlang. U ko'p eronliklarni qirib tashlaydi va o'pkasi bilan chiyillaydi:
  - Tabiatan ho'l tovuq bo'lsang, ochlikdan qurib ketasan!
  Va qizil nipellardan o'lik oqimni chiqaradi. Ko'plab Eron qo'shinlarini yo'q qiladi. Va keyin kindikdan pulsar kabi harakatlanadi. Va barcha dushmanlar parcha-parcha bo'ladi.
  Va endi, Venera qo'ynidan tsunami oqimi otilib, hammani do'zax plazmasi bilan yoqib yuboradi.
  Mana qiz.
  Zoya esa yirtqich hujumda barchani keraksiz pauzalarsiz uradi. Va eng kichik bo'laklarga bo'ling. Tom ma'noda yonib ketgan bo'laklarni qoldirish. Va qanday qilib yalang oyoq bilan ajoyib halokatli narsa tashlanadi. Va keyin eng ta'sirli o'limni va to'liq o'limni olib keladigan narsa qip-qizil nipellardan uchib chiqadi.
  Va keyin bunday yovvoyi kindikdan sakrab chiqadi va yo'lbars kabi sehrli plazmani yirtib tashlaydi.
  Xulosa qilib aytganda, Venera grottosidan Xomeyni qo'shinlariga hech qanday imkoniyatsiz haqiqiy o'lim keltiradigan sovg'a.
  Shunda qiz baqirdi:
  - Tovuq miyasi bilan oltin tuxum qo'yib bo'lmaydi!
  Avgustin islomiy Xomayniy tanklarining minoralarini qilich bilan kesib tashladi. Va keyin, yalang oyoq barmoqlari bilan u o'lim sovg'asini boshladi. Ammo qizning yoqutli ko'krak uchlarida chaqmoq chaqnadi. Va bir guruh eronliklarni yoqib yubordi.
  Va keyin kindikdan butun halokat tornadosi uchib ketadi.
  Ammo Venera bag'ridan halokat uchib chiqadi, bu esa to'liq g'alaba va halokat keltiradi.
  Avgustin donolik bilan ta'kidlagan:
  - Xo'roz hali ham oltin tuxum qo'yishi mumkin, ammo tovuqning xarakteri sizni faqat chalkashlikka olib keladi!
  Svetlana jangda ham qizg'in. Qanday qilib u eronliklarni qilich bilan kesib, ularni nordon karamga aylantiradi. Yalang oyoq barmoqlari bilan u halokat sovg'asini yuboradi. Dushmanlarni changga aylantiring.
  Va halokatli chaqmoqlar qulupnay nipellaridan uchib ketadi. Ular eronliklarni parcha-parcha kuydiradilar. Va bu erda kindik Xomayniyning inqilobiy islomchilarni totalitar tarzda yo'q qilish to'lqinini yuboradi.
  Xulosa qilib aytganda, sehrli plazma pufakchasi Venera grottosidan uchib chiqadi, bu barcha dushmanlarni bir vaqtning o'zida eritib yuboradi. Va tanklar tutun chiqaradi va ularning ichidagi qobiqlar portlaydi.
  Va Svetlana qanday qichqiradi:
  - Nega hammangiz bulutlardasiz, chunki tovuqning miyasi!
  Oleg Rybachenko tobora ko'proq jahl bilan kurashmoqda. U dushmanlarni oladi va yo'q qiladi. Ularning barchasi maydalanadi va mayda bo'laklarga bo'linadi.
  Va keyin yalangoyoq, bolaning oyog'i bilan u granata tashlab, uni parchalab tashlaydi.
  Bola yana hushtak chalib, ko'plab samolyotlarni urib tushirgandan keyin.
  Keyin u fikrni aytdi:
  - Agar sizda ayiqning kuchi bo'lsa ham, lekin tovuq miyasi bilan siz eshak bo'lib qolasiz!
  Margarita Magnitnaya bor kuchi bilan qilichlari bilan urildi. Keyin yalang oyog'i bilan qiz qotillik sovg'asini tashladi. Eronliklarni suyak va teri bo'laklariga yirtib tashladi. Va keyin qanday hushtak chaladi, eronliklar ustiga qarg'alar to'planib tushadi.
  Shunda Margarita qichqirdi:
  - Agar sizda tovuq miyangiz bo'lsa, unda tulki bilan uchrashganingizdan so'ng, tuklar uchib ketadi!
  Natasha eronliklar bilan juda faol kurashmoqda. Endi esa uning yalang oyoqlari shaytoncha qotil narsalarni tashlamoqda. Va qilichlar minoralarni kesib tashladi.
  Va keyin chaqmoq kindikdan kesiladi ...
  Qizil nipellar esa o'lik pulsarlarni chiqaradi. Va keyin qiz uni oladi va Venera bag'ridan olovli tornado chiqaradi. Va raqiblarni bo'laklarga bo'ling.
  Shunda qiz chiyilladi:
  - Cho'chqadan pirzola yasash uchun sizda bo'rining ushlashi va tulkining topqirligi bo'lishi kerak!
  Zoya qilichlari bilan shamol tegirmonini oldi. U barcha mashinalarni kesib o'tdi va konkida uchish maydonchalari har tomonga tarqalib ketdi. Va keyin terminator qizning yalang oyoqlari bombalar, yo'q qilishlarni boshladi. Va uchayotganlar dushmanlarni yirtib tashlashni boshladilar.
  Ammo malina nipellari halokat chaqmoqlarini oladi va chiqaradi. Va keyin lazer nuri kindikdan uchib chiqadi.
  Va bu erda Venera grottosi inqilobiy Islomiy Xomeyni qo'shinlarini tor-mor qiladigan qattiq tornado oqimini chiqaradi.
  Va qiz baqiradi:
  - Katta ehtimol bilan siz tovuq miyasi bilan qovurilgan tulkiga borasiz!
  Avgustin ham hozir jang qilmoqda, shuning uchun uni uyg'otuvchi soat kabi qo'ygan. Va eroniylarni achinmasdan va afsuslanmasdan kesadi. Yalang oyoqlari bilan granatalarni tashlaydi, raqiblarni yirtib tashlaydi.
  Va yoqut nipellaridan kaskadli chaqmoq uchadi. Ammo kindikdan mutlaqo halokatli narsa uriladi. Va eronliklarni parchalab tashla. Va bu erda o'lim va halokatning sehrli tornadosi Venera grottosidan uchib chiqadi.
  Shunda qiz qichqiradi:
  - Xarakter ho'l tovuqnikiga o'xshasa, ko'chada pulsiz qurib ketasiz!
  Svetlana ham juda qo'pol jang qiladi. Va u qilichlar bilan kesadi va yalangoyoqlari bilan qotil o'lim sovg'alarini tashlaydi. Va keyin u uni oladi va qulupnay nipellaridan sehrli plazma pufakchalari kaskadini chiqaradi.
  Va keyin kindikdan birin-ketin chaqmoq uradi.
  Ammo Venera grottosidan to'liq vayronagarchilik va butunlay yo'q bo'lib ketadigan bo'ron qanday yog'adi.
  Svetlana qichqirdi:
  - Tovuq miyasi qanotsiz bo'ladi, tovuq xarakterini yulib yuboradi!
  Oleg Rybachenko qichqirdi va qilichlar bilan burilishlar va halokat bilan urdi. Va u bolalarning yalang'och oyoqlarini oldi va granata otdi. Ko'p eronliklarni parchalab tashladi. Va keyin qanday hushtak chalish kerak. Va bir dasta qarg'alar Humayniy armiyasining samolyotlari bulutini ezib tashlaydi.
  Bola baqirdi:
  - Dushdagi tovuq kim, kulbadagi tulki ovqat!
  Oleg yalang oyoqlari bilan eronliklarga granatalarni maydalashdan va uloqtirishdan biroz charchagan edi. Bola aforizmni takrorladi:
  - Agar oq odamdek yashashni istasangiz, hiyla-nayrangda ozgina qizarib keting!
  Margarita Magnitnaya oyoq barmoqlari bilan qotillik sopisini tashladi. Ko'p Eron askarlarini yirtib tashladi. Va keyin u lazer bilan kindik bir portlash berdi.
  Va shundan keyin u uni oldi, hushtak chaldi va bir nechta samolyotlarni yo'q qildi.
  Va u tekshirdi:
  - Haqiqiy oq tanlilar muvaffaqiyatsizlikka uchraganda rangi oqarib ketmaydi!
  Keyin qiz yana yalang oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'asini tashladi va chiyilladi:
  - Miyali tovuq bo'lsang, amalli tulkiga bulyonga borasan!
  Natasha qip-qizil nipelidan halokat pulsarini chiqarib, qichqirdi:
  - Burgut uchadigan qush bo'l, lekin xo'roz uchmasin!
  Zoya tajovuzkorlik bilan aytdi va qip-qizil nipelidan butunlay vayron bo'lgan sovg'ani tashladi:
  - Kim bo'tqa yemasdan ko'p xo'roz qilsa - u chelakka qichqiradi!
  Avgustin yoqut nipelidan o'zining yo'q qilish pulsarini tashladi va g'o'ldiradi:
  - Siyosatchi ko'p xo'roz bo'lsa, saylovchilar bo'ridek uvillaydi!
  Svetlana qulupnay nipelli vulqon kabi chaqmoq chaqib, pichirladi:
  - Ko"p hurgan, ammo oz harakat qilgan siyosatchi xalqni itning hayotiga olib keladi!
  Oleg Rybachenko qilichlarini aylantirib urildi. U yalang, bolalarcha oyog'i bilan granata tashladi va qayd etdi:
  - Siyosatchilar bolalardek hazil o'ynashadi, lekin ularning hiylalari siyosatning o'zi kabi eski!
  Shunda bola hushtak chalib, Humayniy armiyasi bilan kurashib, jinsi shimidan qumdek qarg'alarni taqillatdi va yana pichirladi:
  - Siyosatchi - burgut taxtini orzu qilgan qarg"a, faqat tumshug"i o"smagan!
  Margarita yalang oyog'i bilan halokat haqida xabar berib, oqilona ta'kidladi:
  - Siyosatchi sher taxtini xohlaydi, lekin aql ko'pincha shoxsiz sigirdir!
  Natasha kindigidan chaqmoqni chiqarib, qichqirdi:
  - Arslon qo'y bo'lmasligi kerak, lekin eshakka aylanib qolmaslik uchun hech bo'lmaganda ozgina tulki unga zarar yetkazmaydi!
  Zoya uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'asini boshladi. Keyin u qip-qizil nipelli pulsarni tupurdi va qichqirdi:
  - Agar siz sher bo'lsangiz ham, lekin tovuq miyasi bilan sizga itning hayoti kafolatlangan!
  Avgustina o'zining yoqut nipellarini o'limning chaqmoqi bilan urdi va chiyilladi:
  - Kim oyga ko'p hursa, hayot uni pitomnikga tushiradi!
  Svetlana aylanuvchi stolni ushlab oldi. Keyin u qulupnay nipellaridan oqdi va qichqirdi:
  - Agar siyosatchi sizga osmonda pirog va'da qilsa, u saylovchini o'rmonchi deb biladi!
  Oleg Ribachenko qarg'alarni hushtak chalib, oqilona ta'kidladi:
  - Agar sizda yog'och boshingiz bo'lsa, unda siz albatta eman berasiz!
  Margarita yana dushmanlarni qirg'in qilib, dedi:
  - Agar boshing eman daraxtiga o'xshab qolsa, uni yopishgandek yulib tashlashadi!
  Natasha zehnilik bilan, qizil nipeldan kuchli o'lim sovg'asini chiqarib, Xomeyni qo'shinlarini yo'q qildi:
  - Eman saylovchilari uchun siyosatchi to'liq jo'ka!
  Zoya, eronliklarni maydalab, ko'kragining qip-qizil nipellaridan o'lim nurlarini yuborib, ta'kidladi:
  - Kigiz etikdek soqov bo'lsang, doim tufli bo'lasan!
  Avgustin o'zining yoqut ko'kraklaridan halokat yuborib, aql bilan ta'kidladi:
  - Hech narsa har kuni to'sqinlik qilmaydi, tovuq aqli kabi qovuriladi!
  Svetlana qulupnay nipellarini pufladi va dedi:
  - Tovuq xotirangiz bo'lsa, burgutdek parvoz qilishni unutasiz!
  Oleg tomboyning yalang oyog'iga halokat sovg'asini tashladi va chiyilladi:
  - Tovuq qush emas - tovuq aqli aql emas!
  Margarita yalang oyog'i bilan og'riqsiz o'lishiga yo'l qo'ymaydigan narsani urdi. Keyin u hushtak chalib, eronliklarni qarg'alar bilan urib, chiyilladi:
  - Tovuq miyasi bor saylovchi prezidentlikka xo'roz tanlaydi!
  Natasha qip-qizil nipeldan issiq va juda yonib ketdi va chiqdi:
  - Ko'p xo'roz qiladigan siyosatchi faqat tovuq miyasi borlarni o'ziga tortadi!
  Dushmanlarga qarata o'q uzayotgan Zoya malinali ko'krak qafasidan shunday dedi:
  - Siyosatchining tulki gapi, aqli bor tovuq, fe"l-atvori bor qo"y kimni aldadi!
  Avgustin yoqut nipellaridan yonayotgan pulsarlar bilan urib, ta'kidladi:
  - Siyosatchi uchun til ham qilich, ham qamchi, ham kalit, lekin u saylovchini birinchi o"ringa qo"yadi!
  Svetlana qulupnay nipelidan chaqmoq urdi. U Eron va Xomeyni armiyasining ko'plab samolyotlari va tanklarini tor-mor qilib, shunday dedi:
  - Tovuq go'shti yumshoq, ammo tovuq miyasi bo'lganlar qanday qattiq yotoqlarda uxlaydilar!
  Oleg Ribachenko yana hushtak chalib, rozi bo'ldi:
  - Hukmdorning yumshoq tabiati ko'pincha davlatning qattiq qulashiga olib keladi!
  Margarita so'zini tugatib, hushtak chalib, ularning boshlariga qarg'alarni yuborib, oxirgi eronliklarni tugatib, qo'shib qo'ydi:
  - Tovuq miyasi va tovuqning xarakteri bilan u cho'chqa go'shtiga o'xshaydi!
  Qizlar yalang oyoqlari bilan juda zo'r ish qilishdi va nihoyat Venera bag'ridan tsunami to'lqinlarini chiqarishdi. Va olovli va do'zaxli shovqin ketadi. Va hamma narsa erga yonib ketadi.
  Va Humayniyning jasur qo'shinlari yonib ketdi.
  Ha, bu erda ularning asosiy qismi allaqachon maydonga tushgan va g'alaba yaqin.
  Jamoa frontning boshqa sektoriga o'tdi va u erda faol ishlay boshladi. Dushman juda kuchli va ko'p.
  Oleg Ribachenko Xomeyni qo"shinlarini qilich bilan qirib tashladi. Shu bilan birga, uning yalang, bolalarcha oyoqlari o'lim sovg'alarini tashlab, Rossiyaning dushmanlarini, to'g'rirog'i SSSR va ittifoqdosh Rossiyani, to'g'rirog'i SSSR, Iroqni yo'q qildi. Salqin bola mantiqan aytdi:
  - Eronliklarni o'ldirish g'alati. Xalqi yaxshi, yurt obod!
  Margarita Xomeyni islom imperiyasining askarlarini qirib tashladi va jangchilarni parchalab tashladi, yalang oyoqlari bilan disklarni tashladi, tank minoralari va samolyot dumlarini kesib tashladi:
  - Ha, eronliklar bilan shunday yo'l tutish xunuk. Bu qaysidir ma'noda tarixiy strategiyalarni eslatadi. Ikki yo'l bor: jang qilish yoki er yuzida jannat qurish. Tanlovga qarab, siz topshiriqlarni olasiz. Ular aytganidek, harbiy missiyada jannat qurish qiyinroq bo'ladi!
  Oleg Rybachenko cho'zilgan qilichlarining bir to'lqini bilan bir qator eronliklarni kesib tashladi va boshini salbiy chayqadi:
  - Buni aytishning boshqa usuli. Men "Kleopatra" o'yinida, harbiy missiyalarda, qoida tariqasida, pivo bilan bog'liq muammolar yo'qligini payqadim. Tinch vaqtlarda esa arpa faqat tashish mumkin, bu esa muammolarni keltirib chiqaradi.
  Margarita aylanuvchi stolni ushlab, raqiblarini, jumladan, samolyotlar va tanklarni, shuningdek, Xomeyni armiyasining ko'plab vertolyotlarini kesib, tishlarini ko'tarib kuyladi:
  - Daryolar, dengizlar, bo'g'ozlar... Qanchalik zarar keltiradi!
  Oleg Rybachenko bolasining oyoq barmoqlari bilan portlovchi talaşni tashlab, Amerika va Rossiya ishlab chiqarishi tanklari bilan butun bir batalonni havoga ko'tarib, yalang'och tovoni bilan no'xat berdi va kuyladi:
  Odamlarni o'ldiradigan pivo emas! Suv odamlarni o'ldiradi!
  Terminator bola, aslida, Konan haqidagi multfilmdagi bolaga o'xshaydi.
  Va yana hushtak chalib, qarg'alarni eronliklarga tushiradi.
  Natasha, raqiblarini maydalab, tishlarini ko'tarib, tegirmonni ushlab, tajovuzkor jilmayib qo'ydi. Mana, u qanday ajoyib jangchi. Mana, uning yalang oyoq barmoqlari, ular qotil kuchning portlovchi paketini tashlab, Xomeyniy islom imperiyasi jangchilarini mayda bo'laklarga bo'lishdi.
  Qizil nipellardan qiz chaqmoq yuboradi. U bir-ikki yuz eroniyni yoqib yuboradi va ming'irlaydi:
  - Eng buyuk kommunizm davri bo'ladi!
  Va keyin, til ko'rsatganidek. Bu qiz, uning ichida eng yuqori sinf.
  Zoya ham dushmanlarni yo'q qiladi. Ularga imkoniyat bermaydi. Va kelebek qilichlar bilan ziyofat o'tkazadi. Raqiblarni yo'q qiladi, o'nlab eronliklarni kesib o'tadi. Va keyin, yalang oyoq barmoqlari bilan u portlovchi talaş paketini ishga tushiradi. Dushmanlarni yirtib tashlaydi va chiyillaydi:
  - Buyuk podshohlar va g'oliblar Rossiyasiga shon-sharaflar!
  Va malina nipelidan u o'lim sovg'asini va halokat pulsarini chiqaradi.
  Bu erda Avgustin ham kurashmoqda - qo'shimcha sinfdagi jangchi qiz. Bu erda u uni olib, yalang tovoni bilan dushmanga portlovchi moddalar bilan no'xat uradi. Dushmanlaringizni parcha-parcha qilib tashlang.
  Va keyin yoqut nipellaridan chaqmoq oqimi sifatida. Va dushmanlarni erga yoqib yuboring.
  Va o'pkasining tepasida baqir:
  - Kommunizm Vataniga shon-sharaflar!
  Svetlana ham katta ishtiyoq bilan kurashadi. Va vahshiy jahl va g'azab bilan dushmanlarni kesadi. Yalang oyoq barmoqlari bilan u granata cho'g'ini uloqtiradi, bu esa eronliklarning olomonini parchalab tashlaydi. Va keyin qulupnay nipellari chaqmoqni chiqaradi. Va ular Aliev islom imperiyasi jangchilari batalyonini yoqib yuboradilar. Mana bir qiz, sof jodugar va terminator.
  Svetlana kuyladi:
  - Men yetti dengizning buyuk jangchisiman,
  Va men hayratlanarli kuylayman - bulbul kabi!
  Va baland ovozda kuling.
  Oldin qo'lga olingan, aniqrog'i mustahkamlangan va eronliklar tomonidan bosib olingan Tehron portlash bilan quladi.
  Va eronliklar mag'lubiyatga uchradilar. Lekin oxir-oqibat o'rin olish uchun Zardabar va Ag'jarberimni ham olish kerak.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova va jodugar qizlar jamoasi Zardabarga bostirib kirishmoqda.
  Va ular haqiqiy qahramonlar kabi kurashadilar. Garchi ular bolalarga o'xshasa ham. Jodugar qizlar qariyb yigirma yoshda ko'rinadi, garchi ular allaqachon qarigan bo'lsalar ham, odamlar unchalik uzoq umr ko'rmaydilar.
  Oleg Ribachenko Xomeyni qo'shinlarini qilich bilan ushlab, devorga kesib tashladi. So"ng yalang oyoq barmoqlari bilan halokatli granata uloqtirib, eronliklarni parchalab tashladi. Shundan so'ng, bola, an'anaga ko'ra, Humayniy islom imperiyasi askarlariga qarg'alarni boshlariga urib, hushtak chaladi.
  Oleg kuyladi:
  - Va qaynoq zulmat yovuz yirtqich hayvonlar mamlakatiga uchib ketdi!
  Va bola yana butun tegirmonni qilich bilan o'tkazdi. Shunday qilib, u raqiblarini tor-mor qiladi va tom ma'noda yo'q qiladi.
  Margarita ham gigantdek maydalangan. Qiz bor tezlikda qilichlarini silkitdi. Yalang tovoni bilan esa o"lim in"omiga taslim bo"ladi. Eronliklar esa shafqatsiz va shubhasiz vayron qilinmoqda.
  Qiz uni oldi va kuyladi:
  - O'tkir kommunizm bo'ladi, fashizm darhol yo'q qilinadi!
  Oleg Ribachenko samovar ziyofatini o'tkazib, eronliklarni maydalab, ta'kidladi:
  - Darhol yo'q qilingan fashizm!
  Jang borgan sari nazoratsiz bo'lib qoldi.
  Ayniqsa, Natasha yalang oyoq barmoqlari bilan yulduzlarni otishni boshlaganida, ularning har biri birdaniga yuzlab eronliklarni yo'q qildi. Va allaqachon qizil nipellardan chaqmoq chaqib, raqiblarni yoqib yuborsa.
  Qiz qichqirdi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman, barcha dushmanlarni hojatxonada o'ldiraman!
  Dushmanga qarata o'q uzayotgan Zoya g'ichirladi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan, qanday qilib halokatli granata, eng halokatli kuchni ishga tushirish.
  Va u super qiz. Qip-qizil nipeldan eng yovvoyi va g'azablangan chaqmoq chaqnadi.
  Avgustin eronliklarni yo'q qilib, raqiblarini yorib o'tib, nafas oldi:
  - Yaxshi tomonga o'zgarish uchun!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan, talaşning halokatli portlovchi paketini qanday ishga tushirish kerak. Va raqiblarni yirtib tashlang.
  Va yoqut nipellaridan keyin halokatli chaqmoq va yo'q qilishning oqishi qanday bo'ladi.
  Svetlana dushmanni qilichlari bilan sindirib, yalang tovoni bilan granataga bo'ysunib, qichqirdi:
  - Kommunizm uchun!
  Qulupnay nipelidan esa shunday qotillik chiqaradiki, barcha shaytonlar kasal bo'lib qoladilar.
  Oleg Rybachenko otishmalarga e'tibor bermay - ular o'lmaslarga urmaydilar, devorga ko'tarilishdi. Tegirmonni qilich bilan o'tkazdi.
  U bir guruh eronliklarni kesib tashladi, keyin bolalarning oyoq barmoqlari bilan qotillik sovg'asini tashladi.
  Bir guruh raqiblarni parchalab tashladi va baqirdi:
  - Qirollik toji bilan kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Shundan so'ng, terminator bola uni oladi va hushtak chaladi. Va Humayniy islom imperiyasi askarlarining boshlari ustiga qarg'alar bulutlari tushadi.
  Margarita Korshunova ham Eron askarlarini qisqartiradi. Va u aylanuvchi patnisni ushlab, Xomeyniy islom imperiyasi askarlarini kesib tashladi. Va yalang tovoni bilan qiz dushmanni urib, halokat sovg'asini yuboradi.
  Keyin u qichqiradi:
  - Gorbachev uslubidagi yangi oriy va sovet kommunizmiga shon-sharaflar!
  Qiz esa chaqmoqni bo'shatganda kindigidan oladi... Shunday qilib, butun bir eroniylar to'dasi yonib ketadi.
  Shundan so"ng bolalar bir ovozdan hushtak chaladilar, minglab qarg"alar Humayniy islomiy jangchilarning boshiga tushadi.
  Natasha raqiblarini maydalab, yalang oyoq barmoqlari bilan igna uloqtirib:
  - Buyuk Rossiyaga shon-sharaflar!
  Qizil nipeldan esa halokatli chaqmoqni qanday chiqarish mumkin. Va butun bir eronlik batalon yonib ketadi.
  Zoya yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanlarni qirib tashlab, granatalarni tashlab, pichirladi:
  - Rossiyaning buyukligi uchun!
  Va malina nipelidan, go'yo u juda halokatli narsa bilan portlatilgandek. Va raqiblaringizni mag'lub qiling.
  Avgustina ham haddan tashqari tajovuzkorlik bilan kurashadi. Raqiblarni ezib tashlaydi va yoqut nipellaridan halokatli chaqmoqlarni yuboradi. Yalang tovoni bilan u dushmanlarni parchalab tashlaydigan portlovchi talaş paketiga taslim bo'ladi.
  Keyin, aytilganidek:
  - Butun koinotda kommunizm uchun!
  Va kindikdan chaqmoq chaqib yuboradi!
  Bu qiz - barcha qizlar uchun qiz!
  Svetlana ham jang qiladi. Va ikkala qilich bilan dushmanlarni kesadi. Ular u bilan birga cho'zishadi, bir zarba bilan o'nlab odamlarni kesishadi. Va keyin qiz yalang oyoq barmoqlari bilan yana bir halokatli o'lim sovg'asini tashlaydi va raqiblarini yirtib tashlaydi. Va qanday qilib uning qulupnay nipellari halokatli va takrorlanmas narsani chiqaradi?
  Svetlana qichqiradi:
  - Mixail Gorbachevning kommunizmning oriy g'oyalari uchun!
  Va kindikdan qotil chaqmoqning butun kaskadini qanday chiqarish mumkin. Bu qiz - barcha qizlar, qiz!
  Oleg Rybachenko kurashni davom ettirmoqda. O'g'il qilich bilan xakerlik qiladi, yalang oyoq barmoqlari bilan disklarni tashlaydi va hushtak chaladi. Qarg'alar, yurak xurujiga uchragan holda, raqiblarini sinchkovlik bilan nokaut qilishadi va najot topish uchun zarracha imkoniyat bermaydilar.
  Va bola qo'shiq aytadi:
  - Men sizning joylaringizni yaxshi ko'raman,
  Men sizning o'rmonlaringizni va tog'laringizni yaxshi ko'raman!
  Osmon va yer va mening rolim!
  Margarita yalang oyoqlari bilan eronliklarni maydalab, o'lim paketlarini tashlab, raqiblarini qichqirdi:
  - Mamlakat bo'ylab quyosh porlayapti ...
  Hurmat...
  Sizning ona yurtingiz bor -
  Dunyoda hamma narsa bor!
  Va yana qiz hushtak chaladi va halokatli halokatli sovg'alar dushmanlarga tushadi. Ko"plab Eron askari halok bo"ldi.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"