Аннотация: Eduard, la konata knab-kabano, fariĝis pirato. Kaj batalas kun la registara floto, prirabas ŝipojn kaj liberigas belajn, nudpiedajn sklavinojn. Provas esti justa.
KNABO JUNGA PIRATA KARIERO
KONOTACIO
Eduard, la konata knab-kabano, fariĝis pirato. Kaj batalas kun la registara floto, prirabas ŝipojn kaj liberigas belajn, nudpiedajn sklavinojn. Provas esti justa.
. ĈAPITRO #1
Kaŝinte, kvazaŭ kroĉita kiel hirudo inter la bretoj de la meandroj de la ferdeko, la nudpieda knabo Eduard Osetrov daŭre aŭskultis. La freŝe tranĉitaj tabuloj de la ŝipo acre odoris je rastila kverko kaj tiklis la glatan vangon de eterna adoleskanto, aŭ, eble, eĉ de knabo de ĉirkaŭ dek tri jaroj. La terminatora knabo forte pensis:
Kian planon li elektu?
Fremda heliko-skarabo rampis laŭ la nuda, malglata plando de la kajutisto, scintilante per smeralda ŝelo. Ŝi agrable tiklis la rondan, rozkoloran kalkanon de la knabo per siaj piedoj, kaj Edik etendis siajn lipojn ridetante.
Estas bonege havi tiel junan, fortan, senlacan kaj harditan korpon. Sur kiuj vundoj saniĝas senspure, kaj elfrapitaj dentoj kreskas, kaj eĉ la stigmo de ruĝeca fero (estis tia epizodo de sklaveco en la ŝtonminejoj de la knabo!) kaj poste malaperis senspuro post kelkaj horoj. .
Jes, li pagas por tio ne kreskante, sed li havas multajn aliajn avantaĝojn kaj plusojn. Kaj ĉi tio, oni devas rimarki, superas ĉiujn malavantaĝojn, kiuj ekzistas en la eterna infanaĝo.
La nobeloj el inter la marpredantoj daŭre daŭrigis malstreĉitan interparolon. Tiu, kiu estas riĉe pendigita per rubenoj, demandis la smeraldan pastron.
"Do, milito kun la harpistoj estas neevitebla?" -
Preĝej-rilata tipo konfirmis:
- Jes, kaj la pli aĝa frato jam estos ĉe ni, eblas, ke ni povos krei larĝan koalicion.
La komercisto kun la rubena ĉeno demandis:
- Kaj Grandmajstro Ŝraŭbo?
La ruza konspiranto notis:
- Li komprenas pli bone ol aliaj, ke la Kontrabaso estas la ĉefa kolono de la monda kredo, kaj helpos nin alfronti la harpistojn.
La komercisto ruze ridetis:
- Tiel, ni devas nur persvadi la reĝon de Fluto. Kaj la dektria Drako eligu virbovon.
Estis mallonga paŭzo. Edik, kun siaj fortaj dentoj kiel titano, mordis gudritan pecon de la kablo, maĉis ĝin. La stomako de knabo, se oni povas nomi knabon sperta batalanto, kiu vivis pli ol unu jarcenton, estas malplena. Li ne manĝis antaŭ ol ekkoni, kaj do li volis ion maĉi.
Kion alian fari? Mortigu ilin ĉiukaze.
Preterpasis, silente paŝante nudpiede, sunbrunigita al la koloro de ĉokoladaj kruroj, sklavino. Ŝi estis en mallonga tuniko, permesante al vi admiri la ĉarmojn de la bela sekso. Malgraŭ ŝia bruna haŭto, la hararo de la sklavino estis blonda, preskaŭ la blankeco de neĝo, kaj ŝi odoris je incenso.
Eduardo eĉ bedaŭris, ke li estas ankoraŭ knabo, sed aliflanke oni povas admiri orumitajn statuojn, kaj pavojn, aŭ multekostajn ŝtonojn, do indas eksciti.
La pastro-komercisto, skuante la smeraldan ĉenon, memfide deklaris:
- Kaj estos nia ordono, "Drako-buŝo", mordos iun ajn.
La potventra interparolanto venene ridis:
"Lastatempe piratoj prenis cent-pafilan krozŝipon de la Harpistoj. - Frapante la kalkanojn de botoj. - Tio estas amuza.
La servisto de la ordeno, la simileco de la jezuitoj, respondis:
- Tion ili bezonas. Ili scios meti sur nin ĉiajn bastardojn.
Jen Eduardo, kiu denove komencis admiri alian, nudkruran sklavon en tuniko, kun maldika talio kaj grandiozaj koksoj, ĉi-kaze, ruĝa koloro, ĝustatempe rememoris, ke li ne plenumis la taskon donitan de la iama ĉefo. Morgan Dish. Kvankam aliflanke, kial li nepre plenumu ĝin. Kiu estas ĉi tiu Morgan, sangavida pirato kaj fripono, kiu kaŝis trezorojn de la skipo? Kial ne ratkaptisto ? Kaj je lia honto, li, pioniro, kvin minutojn poste komsomolano Eduard partoprenis en tio. Kaj avideco kaj aventursoifo parolis en li. Nu, ĝi estis lia Komsomola elekto!
Kiel Eduard Osetrov fariĝis pioniro estas alia rakonto, sur malsama planedo laŭ teknologia evoluo. Tie, precipe, li renkontis imperion kiel la Tria Reich, nur eĉ pli vasta, multnombra kaj teknologie progresinta.
Kaj ŝi estis kontraŭstarita de sia propra analogo de Sovetunio, gvidata nur de bela, kaj ekstere juna virino.
Kaj tie, kompreneble, estis pioniro. Krome, estis surprize multaj infanoj sur ĉi tiu planedo, kaj ĉirkaŭ kvinoble pli da virinoj ol viroj. Mirinda mondo.
La knabo komandis tutan infanan batalionon, kaj ricevis la stelon de la heroo de SBKR - tia estis la nomo de ĉi tiu ruĝa imperio. Eduard eĉ kaptis la Cobra-13-tankon pezantan mil tunojn kaj movis ĝin al siaj trupoj. Kio montriĝis vere bonega. Kaj lia teamo, du trionaj knabinoj kaj unu trionaj knaboj, pruvis esti tre mojosa. Sed tio, kompreneble, estas alia historio.
Kaj nun Eduardo estas sur ŝipo, en mondo de ĉirkaŭ la deksepa jarcento, kompare kun la surtera evoluperiodo.
Kaj la akra orelo de la knabo bone aŭdas ĉion.
- Nu, la Drako devus muĝi kaj elŝuti flamojn kiuj bruligas ĉion. Kaj Grandmajstro Ŝraŭbo povus sendi insidmurdiston al la Reĝo de la Harpo. - Aŭdiĝis venena siblado. - Kvankam Dio scias, kia reganto ekzistas, la lukto por la trono ne plifortigos la imperion.
La ekvivalento kun la smeraldoj respondis kun rido:
- La murdinto estas zorge kaŝita kaj preta piki. Estas nur unu Dio en la universo, kaj devus esti nur unu granda patriarko kaj pli aĝa frato. - La tono de la princo de la eklezio kaj de la reĝo de murdistoj iĝis viskoza. "La fakto, ke ilia reĝo decidis fariĝi la estro de la eklezio, estas sakrilegio, kaj kruela puno atendas lin.
La interparolanto, fingrumante la rubenan ĉenon, demandis:
Abalddin finfine estos mortigita?
Ridado responde:
- Je la ĝusta tempo.
Voĉo plena de soifo ronronis:
"Do ni trinku al tio."
La jezuito vokis turniĝantan knabon el inter la ŝipservistoj, laŭte ordonis.
- Alportu al ni barelon da cisher .
La knabo, fulmante per siaj nudaj kalkanoj, prenis vastan ujon kaj malfacile trenis ĝin al la gvidantoj. Li preskaŭ falis, stumblante sur la tabulon, sed la sklavino sukcesis kapti la ujon kun la altvalora likvaĵo.
La kajutisto dankis ŝin, jam estis batita sur la kalkanoj per bastonoj kiam li verŝis la vinon. Kaj kiam bambuarbareto pasas laŭ la nuda plando de infano, vi krias je la supro de viaj pulmoj. Kaj tiam la piedoj brulas, kaj ĉiu paŝo fariĝas agonio dum kelkaj semajnoj.
Eduardo palpebrumis al la knabo kaj la sklavo, kvankam ili ne vidis lin.
Jes, ĉi tie, kompreneble, la vivo estas enuiga, kaj vi ne plonĝos en mirindan, fabelan mondon sur ludkonzolo.
Paro da nobeluloj saltis sur la kruĉon kaj komencis gluti kun tia ĝojo, kiel kameloj transirantaj la Saharan dezerton sen akvo. Kiam la konspirantoj trinkis, ili forpelis la knabon per malpura misuzo, rekompencante lin per malavara piedbato en la azeno, kaj vipante liajn nudajn, sunbrunigitajn krurojn per vipo. Ni eniris la kabanon kaj sidiĝis ĉe la tablo. Ŝajne, ili ankoraŭ ne havis sufiĉe da tempo por komploto. Kvankam ili parolis kviete, la akraorela skolto en mallonga pantalono, Edik, kaptis ĉiun vorton.
Nun la konversacio estos pli amuza. - Komencis jezuito el alia universo. - La dektria drako kredas, ke tia imperio kiel Harpo ne rajtas ekzisti. Ĝi devas esti dividita inter la Kontrabaso kaj la Fluto, kaj pri la malnobla hereza Harmonia Respubliko, baldaŭ venos ĝia vico.
Jen la komercisto-konspiranto kun rubenoj rimarkis:
- Sufiĉe strange, sed foje la homoj estas multe pli religiaj, kun respekto al la Ĉiopova Dio kaj liaj servantoj. Ekzemple, respublikanoj pagas al ni dekonaĵojn regule!
La jezuito, pastro kun smeralda kolĉeno, muĝis:
- Sed nenio pli, kaj aliaj pagoj al la trezorejo de la pli aĝa frato estis ĉesigitaj.
Tiam lia kunulo prenis alian gluton da dolĉa kaj spicita vino, manĝis grasan viandon trempita en ĉokolada saŭco. La gluiĝema suko de la besto fluis laŭ lia barbo; dank' al speciala trejnado, la vido de la nudpieda knabo Edik fariĝis tre akra, kaj li povis vidi la detalojn tra la ŝlima, kurba vitro de la malfrua Mezepoko. Tiam li diris penseme:
- Nenio, mi opinias, ke la plej bona eblo estas restarigi la monarkion tie.- Lupa rido kaj vampira rido. - En ĉi tiu kazo, estos pli da ordo, kaj la potenco de la eklezio plifortiĝos.
La jezuito rapidis certigi:
- Ni jam havas taŭgan princon. Li estis edukita en la monaĥejo, kaj absolute dependas de ni.
Ridado responde:
"Tio estas bonega, kion alian vi volas?"
Flustro kiel siblo de serpento:
- Subaĉetu iun, kaj mortigi iun.
La konspiranto kun rubenoj flaris dopon el flarbakujo kaj siblis:
Unu mortigo estas pli bona ol cent malbenoj. Ni devas agi, ne prokrasti.
- Ni trinku denove pro tio, ke nur ni konspiras, kaj la ceteraj implikiĝas en ili!
La ebriuloj trinketis imponan arĝentan pokalon. La vino estis multekosta kaj tre forta, kvankam ĝi bongustis. Fajre ruĝe, ĝi ŝaŭmis, kvazaŭ la sango de bebo estus verŝita sur la surfon.
- Eble ni kantos, ni tedas paroli pri politiko.
Siblo aŭdiĝis:
- Venu, nur silentu, alie ni vekos la tutan ŝipon. Morgaŭ nia popolo havas laboron por fari.
Bato per la pugno sur la tablon, kaj la vino flugis sur la kamizolon, kovrante ĝin per malpuraj makuloj:
- Kio pri homoj? Pli malbona ol hundo. Ĉu ni zorgu pri ili?
Kaj malnobla rido per fajfilo:
- Sed estas bone elpremi el ili moneron. Precipe se ili sentas kaj scias, ke vi zorgas pri ili, eĉ pli en vortoj ol en faroj.
Aperis sklavinoj. Ĉi-foje ili portis maldikajn kalsonojn, kaj kun mallarĝaj strioj da ŝtofo sur la brusto. Iliaj nudaj, olivhaŭtaj piedoj, eldirante trankvilajn, sorĉajn sonojn, tretis sur la ferdeko. Kaj la vento blovis longaj, helaj haroj de ruĝa, ora, blanka, bruna koloro.
Ili eniris al la nobeloj, pretaj kontentigi ajnan volupton de eminentuloj.
Fine aŭdiĝis funebra kantado;
Estas nenio pli certa ol monero
Ŝi vere brilas sen malvero!
Fakte, la dublono estas la reganto de la mondo,
Lia subteno estas fortaj glavo kaj ŝildo!
La paganaj dioj estas kaŝitaj en ĝi,
Kiel la suno, radia ora vizaĝo...
Kvankam ankoraŭ ekzistas parazitaj banditoj,
Kiu komencis komerci siajn animojn!
La monero estas idolo kaj arkianĝelo,
Li estas la savanto, la detruanto de ĉiuj.
Sen oro, la dungita damaska ŝtalo lantas,
Sen mono, sukceso en batalo ne venos!
Sed kion vi volas, kora homo,
Mi volas aĉeti al vi senmortecon...
Por avide malfermi la pordon al feliĉo,
Por teksi fadenon de jarcentoj de vivo!
Sed ĉu ankaŭ dublono povas akiri tion?
Ĉu la ora rondo kapablas revi?
Por ke la maljunulo kun falĉilo ne venu kun saluto,
Kaj li ne metis sigelon sur sian frunton en la kadavrodeponejo!
Kvankam monero bezonas multan feliĉon,
Por doni al ni multe da peko!
Sed homo ne havas potencon super pasio,
Li knabinoj, kiel milio al koko!
Li volas multe ricevi el la ventro,
Manĝu fazanojn kaj funtojn da ananasoj.
Kvankam vi ne povas manĝi ĝis vi mortos,
Eĉ se vi estas ege mojosa kun mono!
Kaj la ĉerko, ĝi eĉ kostas tro multe,
Ĉar estas loko por reĝoj en ĝi!
Post ĉio, la anĝelo desegnos nulon sur la formo,
Bato al la frunto kaj bastono al la cerbo!
La langoj de la konspirantoj pli kaj pli implikiĝis, kaj post alia glaso, la longdaŭra bazaro finfine eksilentis.
La lastaj frazoj montriĝis kiel:
"Vi aŭdis, ke estis ribelo en Jack London, gvidata de du, aŭ pli ĝuste, tri belaj virinoj.
La pastro kun la smeraldoj ridis kaj grumblis:
- Kiam ili estos kaptitaj, la soldatoj havos grandan ĝojon, ili estos disŝiritaj kaj tranĉitaj en rubandojn!
La komercisto kun rubenoj gruntis kaj singultis:
"Mi mem ne ĝenus partopreni en la ĉaso."
ruktante malfacile , sufokiĝis:
- Ĉi tie ĉe la marbordo estas ŝika bordelo, morgaŭ ni enŝipigos eĉ pli varmajn kaj temperamentajn hundinojn.
- Ne stulta, sed kial ne nun. Mi havas deziron. Hej, nomu min prostituitinoj. Kie estas la nokto, brilaj feinoj? - La ebria nobelo, faligante sian ĉenon, laŭte balbutis kaj defalis de siaj piedoj.
- La Ĉiopova sendu al vi bonan sonĝon. - diris la nobla pastro, flarinte el la sobriga botelo. Li staris iom, rekonscii?inte, poste krucsignis sin per tremanta mano, kaj poste kun movi?anta mar?ado iris al sia kajuto.
La sklavinoj subtenis lin je la brakoj. Sed ŝajne havante tro da alkoholo, la kleriko ne plu kapablis ion.
Kaj la knabinoj ĉi tie estas tiel belaj, kaj kiaj agrablaj odoroj de incenso kaj sveltaj, atletaj korpoj de la bela sekso.
La interparolo, aŭdita de la skolto Osetrov, estis plena de multaj sekretaj informoj, verŝajne tre valoraj por iu, sed estis malmulte da senco por la juna skolto mem. En la fino, ĉu aŭ ne la harpreĝo estas venenita, ĝi faras malmulte da diferenco al ili. Kaj la milito, male, estas favora al la obstrukcisto, pli da rabaĵo, la batalŝipoj de la malamiko estas malpli okupitaj kun vi. Koncerne la Pli Aĝan Fraton, la korsaroj, kiel regulo, estas superstiĉaj, sed samtempe ili ne estas kredantoj, kaj foje ili estas pretaj rabi la pastron ĝis la osto. Eduard Osetrov mem neniam preĝis, kaj per la patrina lakto li absorbis en si, ke ĉiuj religioj estas mensogo, sed ne ekzistas dioj. Aŭ, kiel oni diras, Dio, kiu estas la Triunuo. Kaj kiel estas, estas tri dioj kaj, samtempe, unu? Ĝi ne okazas! Se la patrino kredis je io, tiam ŝi preferis ne disvastigi sin kun la infanoj, kaj Alicio kredis, ke ekzistas ia potenco en la ĉielo, kvankam ne biblia. La ribelo, kompreneble, estas interesa, sed Eduard ne pensis, ke li kutime estas aranĝita de tia trankvila kaj bonhumora fratino-fratino en kosmaj armiloj. Ĉi tiu penso ŝajnis tro sovaĝa kaj nekredebla, kvankam multe povus ŝanĝiĝi en ok jaroj. Precipe en milito! Pirato, kaj Eduard estas sendube pirato, tamen ĉi tio estas malbenita afero.
- La riĉuloj estas avidaj ĝis la limo! - Tretante nudajn piedojn sur kverko. - La malriĉuloj malsatas, tial eksplodas tumultoj. Ne estas mia afero. - flustris la knabo Terminatoro. "Ni devas pensi pri kion fari kun ĉi tiu splito."
Lia rigardo falis sur la nefinitan barelon. Nigrahara knabo, tre simila al li, alkuris al li kaj diris kviete.
- Onkloj bele fuŝis. Neniu vidas, mi provos ilian " vinon ". La knabo klinis sin kaj trinkis la dolĉan trinkaĵon. Poste li suĉis kaj trinkis pli, la kapo de la knabo muĝis, kaj li ŝanceliĝis for al la galero.
- Kaj se ni eniros en la pulvorejon kaj krevigus la barelojn tie. En ĉi tiu kazo, ĉi tiu hulk brulos kaj sinkos. - la insida Eduardo komprenis ĝin. "Mi.
Sed tiam la knabo rememoris, ke estas belaj sklavinoj sur la ŝipo, kaj ili povas morti. Nu, bone, li havas malgrandan ringon sur la montrofingro, en formo de arĝenta serpento, tiel modesta kaj nevidebla unuavide. Sed li kapablas movi individuojn de la kontraŭa sekso sur mallongaj distancoj. Do estas ŝanco, ke la knabinoj estos savitaj.
Prenante torĉon kaj, por la okazo, ŝmirante la vizaĝon kaj harojn per rezino, la knabo iris en la profundon de la ŝipo, samtempe, li metis sian elegantan elitan glavon en la fendon, timante, ke li perfidos lin per sia brileco. La decido estas polemika, sed ne ekzistas elekto. Ĝi estis sufoka ene de la vazo, kaj ĝi ne odoris tre bone. Kompreneble, la maristoj ne diferencis pri pureco, kaj ili trankviligis sin ie ajn. Tamen tiu, kiu konis la minejojn, kie nudaj, razitaj knaboj multe laboris en katenoj kaj ricevis batojn per vipo por la plej eta artiko, aŭ, iom malrapidiginte sian laboron, montriĝis skoltknabo, kiu ne estis unu el; la fastema. En la minejo, ekzemple, la bezono estis malpezigita ĝuste en la fendoj, kaj eĉ la torĉoj fumis. Jes, kaj la knaboj ĉenitaj, ŝvitaj dum jaroj, ne lavas, do vere estis Infero. Kaj ĉi tie, nur normala truo por la malfrua mezepoko.
Survoje oni vokis lian knabon kun sekaj muskoloj, gimnastikan knabon.
- Mane, donu al ni rumon. murmuris la ebria maristo.
Kliniĝante, Edik saltis al la barelo, kaj mallerte palpante por la krano, verŝita en kruĉon. La krano estis rusta kaj ruliĝis ekstreme firme. Kiel ankro kaptita sur algoj.
Vi tro longe fuŝas, aĉa knabo. - La skolto Osetrov ricevis fortan vangofrapon sur la dorso. - Nu, foriru el ĉi tie, vi ankoraŭ ne donis ĝin.
La falsa kajutisto ekiris plenrapide. Estas bone, ke li konfuzas kun iu alia. Pulvordeponejoj ĉiam provas aranĝi tiel, ke la probablo de hazarda trafo de la kerno estas minimuma. Tio estas, ĉe la fundo kaj meze de la ŝipo, ĝuste sub la malpura masto, kaj eĉ en ĉi tiu lineara ŝipo, bronza folio estis metita supre por forto kaj fidindeco. Ĉi tie li devus grimpi. La nudpieda knabo Edik komencis malsupreniri, la ŝtupoj estis glitigaj, la fetoro plifortiĝis. Survoje, li renkontis maristojn kelkajn fojojn, ili vokis lin, devigante lin plenumi unu aŭ alian malgrandan taskon. La juna militisto plenumis taskojn volonte kaj rapide, en la mallumo estis neeble distingi lin kaj la lokan knabon, precipe ĉar la vera Mane plej verŝajne dormis. Tiel spionado foje profitas al eblaj viktimoj. La mondo, kiel ĉiam, estas plena de paradoksoj. Tial ĝi tamen estas la mondo de vivantaj homoj. Pro ekscito, la militisto-knabo Eduardo forte ŝvitis kaj komencis brili en la lumo de la torĉo.
- Necesas trakti la nervojn, alie, kia pirato mi estas. Li parolis al si mem.
Fine videblas peza kverka pordo kun grandega seruro. Ĉi tie Osetrov haltis, ne sciante, kion fari poste. En tiu momento, li denove estis vokita.
Tre dika viro kun longa tranĉilo alvokis lin. Kaj per ege aĉa, raŭka voĉo gakis:
- Vi pendas ĉirkaŭ la holdo malstreĉulo, iru purigi miajn botojn.
Ŝvita Eduardo kuris al li, la flamo lumigis lian malpuran vizaĝon, tiam, laŭ la sorto, la dikulo ĵetis al li pli atentan rigardon. La knabo havis tre belajn vizaĝon kaj korpon laŭ naturo, kaj lia bela anĝela vizaĝo estis tre malfacile konfuzebla kun iu alia.
- Vi ne estas Mane! - Kaj histeria, sed kvieta krio pro trodrinkado. - Ho, malbela spiono, diru al mi, kiu vi estas?
Anstataŭ respondi, Eduard pugnobatis la malamikon per la manplato en la gorĝon. Li svingis sian tranĉilon responde, kaj la junulo apenaŭ evitis baton, kiu glitis tra la ripoj. Malgranda brulvundo, kaj malagrabla jukado de la nulo.
- Jen la besto. - La Sturgo-Militisto, kaptinte sian manon, tordis la tranĉilon, poste enpelis ĝin en la stomakon ĝis la tenilo. La dikulo kriegis, kaj tenaj fingroj enfosis lian gorĝon, sufokante krion.
La knabo sufokis la malamikon kun tuta furiozo, sentante sin kontenta, ke kiel falas la rezisto de la malamiko, kaj kiel li mallaŭtiĝas. Kiam la dikulo finfine fariĝis kadavro, la timinda knabo Eduardo forĵetis lin. Nun, kaj li klare komprenis tion, li devas rapidi, alie ili alarmos, kiam ili malkovros la malaperon de grava maristo, pli ĝuste, eĉ de ŝipa oficiro. Tamen, la seruro ne moviĝis, kaj la knabo ankoraŭ ne havis la kapablojn de rompŝtelisto, ĉiukaze, tiaj primitivaj seruroj (kion oni ne povas diri pri elektronikaj kodoj), uzante tranĉilon vane. Ĝi iĝis obtuza kaj rompiĝis.
Ĉi tie, pluraj knabinoj kun minimumo de vestaĵoj, sed kun maksimumo de ĉarmo, kuris trans la ferdekon, frapante siajn nudajn piedojn.
Ŝi lasis siajn nudajn plandojn en la polvo tre gracia, kiel skizo de Leonardo Da Vinci, spurojn.
- Estas malbela kiel mi nun povas malfermi la seruron. Eble ekbruligis la pordon? - Eduardo metis torĉon. Solida ligno malbone brulis, krome ĝi estis ferforĝita supre. La juna sabotisto baldaŭ komprenis la kompletan vanecon de tia vojo, kaj komencis varmigi la kastelon. La oleo en ĝi ekbrulis kaj forte odoris.
- Odoras kiel bruligita sterko. - Kolerega juna knabo Eduard enŝovis rompitan tranĉilon en la truon, penetris pli profunde, iomete ruliĝante. Li memoris filmon pri antikvaj tempoj - "Rusty Sword", kie ŝtelisto provis malfermi la seruron de la garbejo en simila maniero. Vere, nun ĉi tiu metodo ne funkcias.
Aŭdiĝis bruo, du gardistoj alproksimiĝis. Ili estis ebriaj kaj hurlis nekoheran kanton. La kuraĝa knabo Eduardo ne timis ilin, sed la risko estas tro granda, ke ili alarmos. Tial, li ĵetiĝis en la mallumon, per rapida movo de sia manplato, estingante la torĉon.
"Dolĉa paro" venis al la pordo. La plej aĝa en la paro, sufiĉe masiva batalanto, diris.
- Kaj kial diable la generalo ordonis al ni kontroli la protekton de la pulvomagazeno, neniu venos ĉi tien.
- Jes, kaj la kastelo ĉi tie estas tia, ke la diablo mem rompos sian kruron. - murmuris la dua militisto kaj tuj gruntis. Kaj tiam li ĝemis konfuzite:
- Rigardu, iu provis malfermi la pordon.
Kun postrigardo, iu ajn estas forta, la juna militisto Edward vangofrapis sian frunton en ĉagreno, vi devas esti tiel distrita. Dume, la gardisto provis eltiri la tranĉilon. Alia kvakis, komencis ĉirkaŭrigardi, tordante sian kolon pro timo:
- Estas skolto sur la ŝipo, estas tempo alarmi.
Ne plu eblis heziti, la vorto akcelis per risorto, Eduardo elsaltis el la embusko kaj faris baton per salto.
Li batis per sia tuta forto per sia tibio sur la dorso de la kapo, eĉ la krakado de rompitaj vertebroj aŭdiĝis. En tiu momento, la dua maristo ektremis, penante eltiri la tranĉilon, kaj jen la seruro disiĝis per si mem.
Antaŭ ol la lasta kontraŭulo povis stulte leviĝi kun la buŝo malfermita, la bone trejnita juna militisto Eduardo batalis per ambaŭ manoj kaj piedoj. Kiam ili provis preni lin, Osetrov donis al li supran tranĉaĵon al la makzelo, poste aldonis al la templo. La militisto falis sur la plankon.
Pluraj belaj knabinoj, apenaŭ kovritaj de maldikaj strioj da ŝtofo, ĝoje prenis kaj aplaŭdis, ekkriante unuvoĉe:
Bone farite, nudpieda kajutisto! Vi estas heroo!
La juna terminanto flustris feliĉe:
- Nun, ni devas agi rapide!
Deŝirinte siajn poŝojn kaj trovinte silikon, necesan aferon, ĉar dum estingiĝis la lanterno, kiun la ebriuloj portis, la Sturgo-Militisto elbatis fajreron kaj ekbruligis torĉon.
- Nun ni faru sabotadon, kiel en unu filmo pri antikveco, la pioniro eksplodigas la naziojn. - La juna militisto ŝiris la ĉifonon, trempante ĝin per rezino, faris memfaritan meĉon. Poste li tranĉis pecon ĉe la plej granda barelo, plenigis ĝin kaj ekbruligis ĝin.
- La anĝeloj de la kontraŭmondo venu al mi helpi! - La okuloj de la iama partia subtera batalanto briletis rabe. Mi esperas, ke estas sufiĉe da tempo por forkuri.
Mallaŭte surpaŝante la piedfingrojn, la sunbrunigita, muskola terminatora knabo Edward fermis la pordon, pendigis ĝin malantaŭen kaj, per akra movo, klakigis la seruron en la lokon kaj rapidis supren. Ŝajnis, ke la profunda atmosfero premas la bruston kaj nubigas la kapon. Miaj kruroj fariĝis surprize pezaj. Survoje, ili vokis al li dufoje, kaj la granda militisto Eduardo, kiu tiom similis al ordinara duonnuda, nudpieda kajutisto, respondis per sufokita voĉo:
- La generalo vokis min urĝe.
Ĉi tio kompreneble funkciis perfekte ĉe la malvastmensaj militistoj, ĝis alia voĉo demandis.
- Kaj kial la generalo bezonas la reton?
La kajutisto Eduardo, brilante siajn nudajn, kalaj kalkanojn, respondis per antaŭpreparita kliŝo:
- Mi havas urĝan mision, mi bezonas iri al la ferdeko.
-Ne, vi servos al ni unue. "La maristo kriis, kaptante lin je la muskola ŝultro, kvankam kun akre elstaranta osto.
La juna militisto, sen pripensi dufoje, batis la bruton sur la genuon, poste faris balaadon. Li kolapsis sub la amika ridado, kaj la facilmova infano Osetrov aldonis rapidecon.
Lia kurado fariĝis pli kaj pli malespera kaj konvulsia. La nudaj kalkanoj de la eterna terminator infano ekbrilis. Jen, finfine, la sava ferdeko, li rapidas al la konata breĉo, provante trovi sian glavon. Li forestas!
Nur sklavinoj, ie spirite kantas ion per siaj najtingalaj triloj, tre belaj voĉoj. Kaj kiaj knabinoj ili estas, ĝenerale dolĉaspektaj.. Kun sia pura kaj glata haŭto.
Tamen, Eduardo ne estas al ĝi - post ĉio, lia legenda kaj kuraĝa glavo malaperis.
Sed ĉi tio ne estas facila armilo, tia klingo tranĉos ajnan metalon. Kolere frapante sian nudan piedon, Edward flustris per palaj lipoj:
Mi ne forlasos vin, eĉ se mi devos morti.
La juna sabotanto palpis la balustradon rapide, tiam gardostaranto trafis lin.
Sekvis laŭta krio:
- Kion vi faras ĉi tie?
- La generalo ordonis trovi la perditan medaljonon kun diamanta koro! - Estis rapida saĝa eterna knabo Osetrov. Malfacile retenante sin, por ne tuj piki liajn malmolajn, kiel pinton de levstango, nudajn kalkanojn en la frunto.
Li eĉ sufokiĝis pro ĝojo:
- Ĝuste, do ni manĝu kune.
La militisto kuris al la ferdeko kaj komencis palpi la tabulojn, ŝajnis al la juna korpo de Eduardo, ke la tempo flugas, rapide mezurante la lastajn sekundojn por li. Penskurego estis interrompita de ekkrio.
- Rigardu kion mi trovis. - Jes, foje okazas, ĉiu estas bonŝanca, sed ne vi. Kvankam sorto estas relativa koncepto. La batalanto eltiris malklare brilantan glavon.
- Klaso! Lasu min montri al vi la lertaĵon. - diris la eterna terminatora knabo, kaj kun dolĉa rideto, tranĉante la dekstran manon en la sunplekso per la fingroj, uzante la teknikon "Tigro-Ungego". Tiam, la mano sentis la konatan leĝerecon de glavo. Kun kuranta ekkuro, la juna kaj nevenkebla militisto saltis eksterŝipen.
Sklavinoj, frapante siajn nudajn, ĉizitajn, graciajn, kiel devus esti, piedoj de la bela sekso, kiuj ne konis ŝuojn, kantis;
Vi estas nia granda idolo
Knaba militisto lumo...
Konkeru la tutan mondon -
Estu amo kantita!
Preskaŭ tuj, okazis grandega eksplodo, la ŝipo dividita en du partojn, kaj fumŝtipoj disĵetitaj en ĉiuj direktoj. Unu el ili tre dolore trafis la knabon Eduard sur la sunbrunigitajn nudajn ŝultrojn, kaj la fajrobrilo iomete bruligis liajn nudajn piedojn, fragmento trafis la malglatan plandon de la kajutisto. Kvankam li estis miregigita, lia progreso ne malrapidiĝis, li flosis sur aŭtomata piloto.
Kaj, kompreneble, li ne forgesis froti la ringon kaj diri mallongan sorĉon.
La magia ventego kaptis la sklavinojn. Kaj li portis ilin al sekura loko de la krevigita ŝipo de fabela lando. Kaj ili finiĝis en haveno. Tuta taĉmento de belaj knabinoj de diversaj gradoj de nudeco. Kaj nur unu el ili havis sandalojn broditaj per perloj. Kaj tio estas ĉar ŝi ne estis ĝuste sklavino.
La knabinoj prenis ĝin en ĥoro kaj kantis:
Sed la pulsado de la koro kaj vejnoj,
Larmoj de niaj infanoj, patrinoj...
Ili diras, ke ni volas ŝanĝon
Forĵetu la jugon de sklavaj ĉenoj!
La militista knabo kantis al ili:
La filo de la Tero respondos, ne,
Mi neniam estos sklavo...
Mi kredas, ke libereco floros,
La suno resanigos supuran vundon!
Por la granda Patrujo en batalo,
La koro de la knabo vokas vin...
Leviĝu kuraĝa kavaliro matene
La mallumo foriros, la rozoj de majo floras!
Tigroŝarkoj denove komencis persekuti la knabon kiu faris sabotadon.
La juna militisto Eduardo fame svingis sian glavon, kvankam lia kontuzita ŝultro doloris neelteneble. Ĉi tie unu el la predantoj naĝis tro proksime, kaj estis tranĉita, post kio ŝiaj propraj kunuloj atakis ŝin.
Kaj ili komencis turmenti siajn varojn kaj laŭvorte disŝiri ilin. Kaj la ondoj estis pentritaj en la koloro de rubena sunsubiro.
- Vi ŝarkoj havas nenian senton de solidareco. Anstataŭ subteni falintan kamaradon, vi finas lin. - ironie aldonis la juna militisto. Kien foriris via konscienco?
La ŝarkoj ploregis ion nekompreneblan responde, nur unu el ili kun purpuraj strioj kaj sen kornoj subite diris:
- Kiu vi estas, junulo, por disputi milionojn da jaroj de evoluado.
Pro surprizo, la eterna knabo Eduard preskaŭ faligis sian glavon, sed feliĉe, dank" al fenomena reago, li sukcesis kapti la altvaloran trofeon per siaj lertaj, nudaj piedfingroj, kiel tiuj de simio.
La juna militisto demandis:
- Ĉu vi parolas?
La ŝarko subridis ironie.
- Kaj kion vi opinias, nur homoj kapablas tion ĉi. Jen via fanfaroneco, ne senkaŭze la plimulto el vi neas la evoluon, atribuante al vi dian originon. - Kaj la ĉefa predanto de la maroj kolere klakis sian voston sur la akvon.
La knabo logike respondis:
- Mi ne estas la plimulto, kaj precipe, mi kredas, ke ni iam estis sensencaj simioj. Sed poste ili sukcesis ellitiĝi. - Fortika militisto hezitis. - Pasos jarmiloj, kaj ni atingos tiajn altaĵojn, pri kiuj eĉ la plej aŭdacaj sciencfikciaj verkistoj ne revas!
La ŝarko, daŭre sekvi Eduardo'n je certa distanco, notis skeptike:
- Tamen vi, homo, estas tro memfida. Vi esperas atingi per la helpo de racio tion, kion aliaj amas la esperon akiri per Dia graco.
La knabo, penante aldoni rapidecon, precipe ĉar la tranĉoj ricevitaj kiel rezulto de la eksplodo abomene jukis, denove surpriziĝis:
- Kiel vi scias pri tio, ĉar vi ne eliras el la maro.
Ŝarko konscie diris:
- Kelkaj el ni havas denaskan kapablon sorbi informojn el la cerboj de tiuj, kiuj estis manĝitaj. Do mi renkontis ege bone legitan episkopon. Ankaŭ vi, kvankam junulo, sed konservu en vi multe da scio. Nun vi estos mia matenmanĝo aŭ vespermanĝo, kion ajn vi preferas.
- Nur provu! - Vigla kiel kobro, Eduardo, kaptante la venantan movon, svingis sian glavon kaj tranĉis la plej proksiman ŝarkon, kiu alkuris lin.
La bato trafis ŝin, distranĉante ŝiajn okulon, cerbon kaj kornon. Kaj denove, la predantoj, anstataŭ flugi tute kune sur sian krimulon, alkroĉiĝis al la konvulsianta korpo.
- Ne, vi neniam gustumos mian cerbon. - Diris, malfacile retenante la ridon, ŝarkoj aspektis tre stultaj, knabeto. "Sed se vi volas, naĝu pli proksime. - La juna militisto faris ŝajnon de figo per siaj nudaj piedfingroj.
La mara rabisto, timante ataki sin, siblis agreseme:
- Nun ili finos vin. "Ŝajne, ŝi ne estis tre kreema kun blasfemado, ŝi elpremis." - Vi stulta bubaĉo.
La rabofiŝoj, fininte kun sia kunulo, denove kuris post la junulo. Ili provis ataki lin de ĉiuj flankoj, sed lertaj, trejnitaj en sekreta batalado, inkluzive per tranĉitaj armiloj, la eterna knabo Eduardo plonĝis kaj ŝiris la ventron de unu, detranĉis la voston de la alia. La ŝarkoj, kvazaŭ ili estus malbonaj, iom perdiĝis pri li, ronĝante memstare.
- Vi, mi vidas, ne regas viajn fratinojn. - Ĝoje rimarkis la nevenkebla knabo Eduardo. -Kial ili estas tiel primitivaj? Kaj ili mortas silente, kiel partianoj en pridemandado?
La ĉefŝarko honeste respondis:
"Homoj kiel mi estas maloftaj. Kaj la ceteraj estas monto da stultaj muskoloj, kiuj estas konfirmataj de instinktoj: fini la vunditojn - pli fortaj ol miaj ordonoj.
La lerta knabo Eduard pesis la glavon kaj pensis kial ne ĵeti ĝin al ĉi tiu minkebaleno. Vere, estis risko manki kaj perdi grandiozan armilon. Kvazaŭ divenante liajn intencojn, la inteligenta ŝarko pligrandigis sian paŝon kaj komencis malproksimiĝi de la juna batalanto.
- Kaj vi, mi vidas, estis timigita. - La kruela militisto, kiu aspektis nur kiel knabo, Eduard, ridis. - Eble vi povas nuligi vian bandon?
La naĝila vulpino venene siblis:
- Ne kalkulu je ĝi, vi ne havos multe da ŝanco travivi.
La ŝarkoj denove provis disŝiri ĝin, tuŝis ĝin kelkajn fojojn, precipe, tranĉis la kruron per la dentoj, preskaŭ ronĝis la fingrojn sur la mano, faris kelkajn dolorajn batojn per siaj kornoj sur la korpon, ŝajne. rompante kelkajn ripojn. Sed bona deko da ili estis mortigitaj mem. Mallongaj paŭzoj dum ili finis siajn kamaradojn permesis al li regrupiĝi. Ili jam atendis lin sur la ŝipo, la pafanto, iama kondamnito kun bukla hararo kaj kurba nazo. Kune kun li, heroa virino, kiu aspektis kiel nigrulino, ili pafis el la plej malgranda kanono. Ne mirinde, ke li havis nigran reputacion kiel nesuperita pafisto, la pilko trafis ĝuste la ŝarkon, disŝirante ĝin.
- Bu -bu! - diris, elmontrante la dentojn, la juna militisto Eduardo. - Domaĝe, ke ĝi ne estas striita. Nun ŝi rememoros min, ŝi venĝos. - Li pasigis la randon de sia mano laŭ sia gorĝo, aldonante. - Nur nun venĝo kontraŭ ŝi, specife, eliros kaj ne nur flanken!
La juna militisto, alkroĉiĝante per la manoj kaj nudaj piedfingroj de lertaj piedoj, kiujn eĉ ĉimpanzo envius, rapide grimpis sur la ferdekon, li estis tiel ekscitita, ke li ne sentis laciĝon. Kapitano Kavarnava estis la unua, kiu elkuris renkonte al li: