Аннотация: Tuttavast kajutipoisist Eduardist sai piraat. Ja võitleb valitsuse laevastikuga, röövib laevu ja vabastab ilusaid paljajalu orjatüdrukuid. Püüab olla õiglane.
POISJUNGA PIRAATKARJÄÄR
MÄRKUS
Tuttavast kajutipoisist Eduardist sai piraat. Ja võitleb valitsuse laevastikuga, röövib laevu ja vabastab ilusaid paljajalu orjatüdrukuid. Püüab olla õiglane.
. PEATÜKK #1
Peidus, justkui kaanina klammerdunud teki looklevate riiulite vahel, jätkas paljajalu poiss Eduard Osetrov kuulamist. Värskelt lõigatud laevalauad lõhnasid hapukalt rehatamme järele ja kõditasid igavese teismelise või ehk isegi umbes kolmeteistaastase poisi sileda põske. Terminaatoripoiss mõtles kõvasti:
Millise plaani peaks ta valima?
Võõras tigu-mardikas roomas mööda kajutipoisi paljast, karestatud, smaragdkarpist sädelevat talda. Ta kõditas mõnusalt käppadega poisi ümarat roosat kontsa ning Edik sirutas huuli naeratades.
Tore, et sul on nii noor, tugev, väsimatu ja vastupidav keha. Millel paranevad jäljetult haavad ja kasvavad välja löödud hambad ja isegi punast kuuma raua häbimärgistamine (poisi karjäärides oli selline orjuse episood!) ja kadus siis mõne tunni pärast jäljetult .
Jah, ta maksab selle eest mitte suureks kasvamisega, kuid tal on palju muid eeliseid ja plusse. Ja see, tuleb märkida, kaalub üles kõik puudused, mis igaveses lapsepõlves eksisteerivad.
Aadlikud merekiskjate hulgast jätkasid rahulikku vestlust. See, kes on rikkalikult rubiinidega üles riputatud, küsis smaragdist preestrilt.
"Nii et sõda harperitega on vältimatu?" -
Kinnitatud on kirikuga seotud tüüp:
- Jah, ja vanem vend on juba meie poolel, on võimalik, et suudame luua laia koalitsiooni.
Rubiinketiga kaupmees küsis:
- Ja Grandmaster Screw?
Kaval vandenõulane märkis:
- Ta mõistab teistest paremini, et kontrabass on maailma usu põhisammas, ja aitab meil harfimängijatega hakkama saada.
Kaupmees naeratas kavalalt.
- Seega peame veenma ainult flöödikuningat. Ja las kolmeteistkümnes draakon väljastab härja.
Tekkis lühike paus. Edik, kelle hambad olid tugevad kui titaan, hammustas ära tõrvatud kaablijupi ja näris seda. Poisi kõht, kui võib nimetada sajandeid elanud staažikat võitlejat, on tühi. Ta polnud enne luurele minekut söönud, nii et ta tahtis midagi närida.
Mida sa veel teha saad? Vähemalt tapa nad.
Möödus, vaikselt paljajalu astudes, šokolaadijalgade värviks pargitud, orjatüdruk. Ta oli lühikeses tuunikas, mis võimaldas teil imetleda õiglase soo võlusid. Hoolimata mustast nahast olid orjatüdruku juuksed blondid, peaaegu lumevalged ja ta lõhnas viiruki järele.
Edward isegi kahetses, et ta veel poisike on, aga see-eest saab imetleda kullatud kujusid ja paabulinde ehk vääriskive, nii et kas tasub vaimustuda.
Preester-kaupmees, raputades smaragdketti, teatas enesekindlalt:
- Ja see on meie tellimus, "Draakoni suu" hammustab kedagi.
Kõhuga vestluskaaslane itsitas mürgiselt:
"Piraadid võtsid hiljuti Harpersilt saja relvaga ristleja. - Saabaste kontsade koputamine. - See on lõbus.
Orduteener, jesuiitide sarnane, vastas:
- Seda nad vajavad. Nad teavad, kuidas meile igasuguseid värdjaid peale ajada.
Siinkohal meenus Edwardile, kes hakkas taas imetlema teist paljasjalgne tuunikas, peenikese piha ja uhkete puusade, antud juhul punast värvi orja, just õigel ajal, et ta ei olnud kunagise pealiku antud ülesannet täitnud. Morgani roog. Kuigi teisest küljest, miks ta peaks seda tingimata täitma. Kes on see Morgan, verejanuline piraat ja kelm, kes peitis meeskonna eest varanduse? Miks mitte rott ? Ja tema, pioneer, viis minutit hiljem osales selles tema häbiks üks komsomoli liige Eduard. Temas kõnelesid nii ahnus kui seiklusjanu. No see oli tema komsomoli valik!
See, kuidas Eduard Osetrovist pioneer sai, on teine lugu, tehnoloogilise arengu mõttes teisel planeedil. Eelkõige kohtus ta seal sellise impeeriumiga nagu Kolmas Reich, ainult veelgi ulatuslikum, arvukam ja tehnoloogiliselt arenenum.
Ja talle vastandus tema enda NSV Liidu analoog, mida juhtis ainult ilus ja väliselt noor naine.
Ja seal oli muidugi pioneer. Pealegi oli sellel planeedil üllatavalt palju lapsi ja naisi umbes viis korda rohkem kui mehi. Imeline maailm.
Poiss juhtis tervet lastepataljoni ja sai SBKR-i kangelase tähe - see oli selle punase impeeriumi nimi. Eduard võttis isegi tuhat tonni kaaluva tanki Cobra-13 kinni ja sõitis sellega oma üksuste juurde. Mis osutus väga lahedaks. Ja tema meeskond, kaks kolmandikku tüdrukutest ja üks kolmandik poistest, osutus väga lahedaks. Aga see on muidugi teine lugu.
Ja nüüd on Edward maise arenguperioodiga võrreldes umbes seitsmeteistkümnenda sajandi maailmas laeval.
Ja poisi terav kõrv kuuleb kõike hästi.
- Noh, Draakon peaks möirgama ja välja paiskama leeke, mis kõrvetavad kõik. Ja Grandmaster Screw võis saata Harfikuninga juurde palgamõrvari. - Kuuldi mürgist susisemist. - Kuigi jumal teab, milline valitseja on olemas, ei tugevda võitlus trooni pärast impeeriumi.
Smaragdidega kolleeg vastas naerdes:
- Tapja on hoolikalt varjatud ja valmis nõelamiseks. Universumis on ainult üks Jumal ja seal peaks olema ainult üks suur patriarh ja vanem vend. - Kiriku vürsti ja palgamõrvarite kuninga toon muutus viskoosseks. "See, et nende kuningas otsustas hakata kirikupeaks, on pühaduseteotus ja teda ootab julm karistus.
Vestluskaaslane küsis rubiinketti sõrmitsedes:
Abalddin lõpuks tapetakse?
Naer vastuseks:
- Õigel ajal.
Hääl täis janu nurrus:
- Siis joome selle juurde.
Jesuiit kutsus laevateenijate hulgast keerutava poisi, käskis valjult.
- Tooge meile vaati Hisherit .
Poiss, välgutades paljaid kontsi, võttis üles suure konteineri ja vedas selle vaevaliselt juhtide juurde. Ta oleks peaaegu kukkunud, komistades üle laua, kuid orjatüdrukul õnnestus hinnalise vedelikuga anum haarata.
Kajutipoiss tänas teda, teda peksti veini maha kallates juba pulkadega kandadele. Ja kui mööda lapse paljast talda läheb bambussalu, karjud sa täiest kõrist. Ja siis jalad põlevad ja iga samm muutub hea paariks nädalaks agooniaks.
Edward pilgutas poisile ja orjale silma, kuigi nad teda ei näinud.
Jah, siin on elu muidugi igav ja te ei sukeldu mängukonsoolil imelisse muinasjutumaailma.
Paar aadlikku hüppas kannule ja hakkasid nii mõnuga neelama, nagu kaamelid, kes ületaksid Sahara kõrbe ilma veeta. Kui vandenõulased jõid, ajasid nad poisi räpase väärkohtlemisega minema, premeerides teda helde jalahoobiga tagumikku ja piitsutades piitsaga tema paljaid, pargitud jalgu. Läksime kajutisse ja istusime lauda. Ilmselt polnud neil ikka veel piisavalt aega vandenõu jaoks. Kuigi nad rääkisid vaikselt, tabas lühikeste pükstega teravkõrv skaut Edik iga sõna.
Nüüd on vestlus lõbusam. - Algas jesuiit teisest universumist. - Kolmeteistkümnes draakon usub, et sellisel impeeriumil nagu Harp pole õigust eksisteerida. See tuleb jagada kontrabassi ja flöödi vahel ning mis puutub alatu ketserliku Harmony Republicu poole, siis varsti tuleb selle kord.
Siin märkis rubiinidega kaupmees vandenõu:
- Kummalisel kombel on inimesed kõigevägevama Jumala ja tema teenijate suhtes mõnikord palju usklikumad. Näiteks vabariiklased maksavad meile regulaarselt kümnist!
Jesuiit, smaragdkaelakeega preester, urises:
- Kuid mitte rohkem ja muud maksed vanema venna riigikassasse peatati.
Seejärel võttis elukaaslane veel ühe lonksu magusat ja vürtsikat veini, sõi šokolaadikastmes leotatud rasvast liha. Looma kleepuv mahl voolas mööda habet alla, tänu spetsiaalsele treeningule muutus paljajalu poisi Ediku nägemine väga teravaks ja ta nägi detaile läbi hiliskeskaja mudase kõvera klaasi. Siis ütles ta mõtlikult:
- Mitte midagi, ma arvan, et parim variant on taastada sealne monarhia - Hundi irve ja vampiiri irve. - Sel juhul on korda rohkem ja kiriku jõud tugevneb.
Jesuiit kiirustas kinnitama:
- Meil on juba sobiv prints. Ta kasvas üles kloostris ja on meist täiesti sõltuv.
Naer vastuseks:
"See on suurepärane, mida sa veel tahad?"
Sosin nagu mao sisin:
- Andke kellelegi altkäemaksu ja tapke keegi.
Rubiinidega vandenõu nuusutas huuletubakast narkootikume ja susises:
Üks tapmine on parem kui sada needust. Peame tegutsema, mitte viivitama.
- Joome jälle selle eest, et ainult meie oleme vandenõu ja ülejäänud on neisse takerdunud!
Joodikud rüüpasid imposantse hõbedast pokaali. Vein oli kallis ja väga kange, kuigi maitses hästi. Tulipunane, see vahutas, nagu oleks lapse verd surfile valatud.
- Võib-olla me laulame, oleme väsinud poliitikast rääkimast.
Kostis kahinat:
- Ole nüüd vait, muidu äratame terve laeva üles. Homme on meie inimestel tööd teha.
Löök rusikaga vastu lauda ja vein lendas kamisoolile, kattes selle määrdunud laikudega:
- Aga inimesed? Hullem kui koer. Kas me peaksime nende eest hoolitsema?
Ja alatu naermine koos vilega:
- Aga nendest on hea münt välja pigistada. Eriti kui nad tunnevad ja teavad, et sa hoolid neist, isegi rohkem sõnades kui tegudes.
Ilmusid orjatüdrukud. Seekord olid neil jalas õhukesed aluspüksid ja rinnal kitsad kangaribad. Nende paljad, oliivikarva jalad, kostades vaikseid, lummavaid helisid, trampisid tekil. Ja tuul puhus pikki, heledaid punaseid, kuldseid, valgeid, pruunikaid juukseid.
Nad astusid aadlike juurde, olles valmis rahuldama iga väärikate iha.
Lõpuks kõlas leinav laul;
Pole midagi kindlamat kui münt
Ta tõesti särab ilma valedeta!
Tegelikult on dubloon maailma valitseja,
Tema tugi on tugev mõõk ja kilp!
Selles on peidus paganlikud jumalad,
Nagu päike, särav kuldne nägu...
Kuigi on veel bandiite-parasiite,
Kes läks hinge kauplema!
Münt, see on iidol ja peaingel,
Ta on päästja, kõigi hävitaja.
Ilma kullata vireleb palgatud damast,
Ilma rahata ei tule lahingus edu!
Aga mida sa tahad, südamemees,
Jaht, et osta teile surematust ...
Et avada ahnelt uks õndsusele,
Põimuda sajanditepikkune niit!
Aga kas dublon saab ka selle?
Kas kuldne ring on võimeline unistama?
Et vikatiga vanamees tere ei tuleks,
Ja ta ei pannud surnukuuris oma otsaesisele pitserit!
Kuigi münt vajab palju õnne,
Andma meile palju pattu!
Kuid inimesel pole võimu kire üle,
Tema tüdrukud, nagu hirss kukele!
Ta tahab kõhult palju saada,
Söö faasaneid, ananassi naela.
Kuigi te ei saa hauani süüa,
Isegi kui oled rahaga ülilahe!
Ja kirst, see maksab isegi liiga palju,
Sest seal on koht kuningatele!
Lõppude lõpuks tõmbab ingel vormile nulli,
Löök vastu lauba ja pulk ajusse!
Vandenõulaste keeled läksid üha enam sassi ja pärast järjekordset klaasikest jäi pikaleveninud basaar lõpuks vait.
Viimased laused olid:
"Te kuulsite, et Jack Londonis toimus mäss, mida juhtis kaks või õigemini kolm ilusat naist.
Smaragdidega preester itsitas ja urises:
- Kui nad kätte saadakse, on sõduritel suur rõõm, nad rebitakse laiali ja lõigatakse lintideks!
Rubiinidega kaupmees röökis ja luksus:
"Mul poleks midagi selle vastu, kui ise jahil osaleksin."
vaevaliselt röhitsedes , kägistasid:
- Siin rannikul on šikk bordell, homme võtame pardale veel ägedamad ja temperamentsemad emased.
- Mitte rumal, aga miks mitte nüüd. Mul on soov. Hei, kutsuge mind prostituutideks. Kus on öö, läikivad haldjad? - Purjus aadlik, kes kukutas ketti, kogeles valjult ja kukkus jalust.
- Las Kõigevägevam saadab teile head und. - ütles üllas preester, nuusutades kainestavast viaalist. Ta seisis mõnda aega, mõistusele tulles, lõi siis väriseva käega risti ja läks siis segades oma kajutisse.
Orjatüdrukud hoidsid teda kätest. Aga ilmselt oli vaimulik alkoholi välja sorteerinud juba millekski võimetu.
Ja tüdrukud on siin nii ilusad ja millised meeldivad lõhnad on ilusa soo esindajate viirukitest ja saledatest, sportlikest kehadest.
Luuraja Osetrovi pealt kuulatud vestlus oli tulvil palju salajast teavet, mis oli ilmselt kellegi jaoks väga väärtuslik, kuid noore skaudi enda jaoks oli sellest vähe mõtet. Lõpuks pole neil suurt vahet, kas harfikuningas on mürgitatud või mitte. Ja sõda, vastupidi, pooldab filibusterit, rohkem saaki, vaenlase sõjalaevad on teiega vähem hõivatud. Mis puutub vanemasse venda, siis korsaarid on reeglina ebausklikud, kuid samal ajal ei ole nad usklikud ja on aeg-ajalt valmis preestri luudeni röövima. Eduard Osetrov ise ei palvetanud kunagi ja emapiimaga neelas ta endasse, et kõik religioonid on valed, aga jumalaid pole olemas. Või nagu öeldakse, Jumal, kes on Kolmainsus. Ja kuidas on, jumalaid on kolm ja samal ajal üks? Seda ei juhtu! Kui ema millessegi uskus, eelistas ta end lastega mitte levitada ja Alice uskus, et taevas on mingi vägi, ehkki mitte piibellik. Ülestõus on muidugi huvitav, aga Eduard ei mõelnud kaugeltki, et teda korraldab tavaliselt selline rahulik ja heatujuline kosmoserelvades õde-õde. See mõte tundus liiga metsik ja uskumatu, kuigi kaheksa aastaga võib palju muutuda. Eriti sõjas! Piraat ja Eduard on kahtlemata piraat, aga see on kuradi asi.
- Rikkad naersid viimse piirini! - Palja jalaga tammel trampimine. - Vaesed nälgivad, sellepärast puhkevad rahutused. See pole tegelikult minu asi. sosistas terminaatoripoiss. "Peame mõtlema, mida selle kiluga peale hakata.
Ta pilk langes lõpetamata tünnile. Tema juurde jooksis mustajuukseline poiss, kes nägi välja väga tema moodi.
- Onud läksid päris segi. Keegi ei näe, ma proovin nende " veini ". Poiss kummardus ja jõi lonksu magusat jooki. Siis ta imes ja jõi veel, poisi pea mürises ja ta koperdas kambüüsi poole.
- Ja mis siis, kui satume pulbrilattu ja laseme seal tünnid õhku. Sel juhul see hulk põleb ja upub. - mõtles selle välja salakaval Edward. "Ma hakkan.
Siis aga meenus poisile, et laevas on ilusad orjad ja nad võivad surra. No olgu, tal on nimetissõrmes väike, hõbedase mao kujul, selline tagasihoidlik ja esmapilgul märkamatu sõrmus. Kuid ta suudab liigutada vastassoost isikuid lühikesi vahemaid. Seega on võimalus, et tüdrukud pääsevad.
Võttes tõrviku ja igaks juhuks näo ja juuksed vaiguga kokku määrides, läks poiss laeva sügavusse, samal ajal pistis ta praosse oma stiilse eliitmõõga, kartes, et reedab ta oma kätega. sära. Otsus on vastuoluline, kuid valikut pole. Anuma sees oli umbne ja see ei lõhnanud eriti hästi. Muidugi ei erinenud meremehed puhtuse poolest ja nad kergendasid end igal pool. Kes aga tundis kaevandusi, kus alasti habetunud poisid ketis kõvasti tööd tegid ja vähimagi liigese eest piitsaga lööke said, või oma tööd veidi pidurdanud, osutus skaudipoisiks, kes ei kuulunud nõudlikud. Näiteks kaevanduses leevendus vajadus otse pragudes ja isegi tõrvikud suitsesid. Jah, ja aastaid aheldatud, higised poisid ei pese end, nii et põrgu oli tõesti olemas. Ja siin, tavaline hiliskeskaja auk.
Kõndimise ajal kutsuti välja tema kõhnade lihastega poiss, võimlejapoiss.
- Mane, anna meile rummi. - pomises purjus meremees.
Kummardades hüppas Edik tünni juurde, kobas kohmetult kraani järele ja valas selle kannu. Segisti oli roostes ja keeras ülitihedalt. Tundus, nagu oleks ankur merevetika külge kinni jäänud.
- Sa oled liiga kaua jamanud, sa alatu poiss. - Skaut Osetrov sai tugeva laksu pähe. - Noh, mine ära, väike kurat, nad pole seda veel andnud.
Valekabiinipoiss jooksis täiskiirusel. Hea, et teda kellegi teisega segi peetakse. Pulbrilaod püüavad alati korraldada nii, et südamiku juhusliku tabamise tõenäosus on minimaalne. See tähendab, et laeva põhja ja keskele, otse jämemasti alla, ja isegi selle lineaarse laeva peal asetati tugevuse ja töökindluse huvides pronksleht. Sinna ta peakski minema. Paljajalu poiss Edik hakkas laskuma, sammud olid libedad, hais tugevnes. Teel sattus ta paar korda kokku meremeestega, need kutsusid teda, sundides üht või teist väikest ülesannet täitma. Noor sõdalane täitis ülesandeid meelsasti ja kiiresti, pimedas oli teda ja kohalikku poissi võimatu eristada, seda enam, et tõeline Mane magas tõenäoliselt. Nii on spioneerimine mõnikord potentsiaalsetele ohvritele kasulik. Maailm, nagu alati, on täis paradokse. See on aga elavate inimeste maailm. Põnevusest higistas sõdalane-poiss Edward tugevasti ja hakkas tõrviku valguses särama.
- On vaja närvidega toime tulla, muidu, milline piraat ma olen. Ta rääkis iseendaga.
Lõpuks paistab raske tammepuidust uks tohutu lukuga. Siin Osetrov peatus, teadmata, mida edasi teha. Sel hetkel helistati talle uuesti.
Üks väga paks pika noaga mees kutsus ta enda juurde. Ja ülimalt vastiku, käheda häälega kilkas:
- Sa ripud lõdviku ümber, mine puhasta mu saapad.
Higine Edward jooksis tema juurde, leegid valgustasid ta räbalat nägu ja õnne korral heitis paks mees talle tähelepanelikuma pilgu. Poisil oli loomult väga ilus nägu ning tema keha ja ilusat inglinägu on väga raske kellegagi segi ajada.
- Sa ei ole Mane! - Ja hüsteeriline, kuid vaikne nutt joomise tõttu. "Ah, vastik spioon, ütle mulle, kes sa oled?"
Vastamise asemel lõi Eduard vaenlasele peopesaga kurku. Ta vehkis vastuseks noaga ja noormees pääses vaevu löögist, mis ribidest läbi lipsas. Kerge põletus ja ebameeldiv sügelus nullist.
- Siin on metsaline. - Sturgeon Warrior, kes võttis tema käe vahele, väänas nuga ja ajas selle siis kuni käepidemeni kõhtu. Paks mees karjus ja visad sõrmed kaevusid ta kurku, summutades karje.
Poiss kägistas vaenlast täie raevuga, tundes rahulolu, et kuidas vaenlase vastupanu langeb ja kuidas ta vajub. Kui paksust mehest lõpuks laip sai, viskas hirmuäratav poiss Edward ta minema. Nüüd, ja ta sai sellest selgelt aru, pidi ta kiirustama, vastasel juhul tõstavad nad häiret, kui avastavad tähtsa meremehe või õigemini isegi mereväeohvitseri kadumise. Lukk aga ei liikunud ja sissemurdja oskusi poisil veel ei olnud, igal juhul sellised primitiivsed lukud (mida ei saa öelda elektrooniliste koodide kohta), noaga asjata. See muutus igavaks ja läks katki.
Mitu minimaalselt riietatud, kuid maksimaalse sarmiga tüdrukut jooksis mööda tekki paljaid jalgu trampides.
Paljad tallad jätsid tolmu sisse väga graatsilised jäljed, nagu Leonardo Da Vinci sketš.
- See on inetus, kuidas ma saan nüüd luku lahti teha. Äkki paneks ukse põlema? - Edward rakendas taskulambi. Täispuit põles halvasti, pealegi oli see pealt rauast sepistatud. Noor diversant mõistis peagi sellise tee täielikku mõttetust ja asus lossi soojendama. Õli selles süttis põlema ja lõhnas tugevalt.
- See haiseb nagu põlenud sõnnik. - Raevunud noor poiss Eduard pistis katkise noa auku, torkas sügavamale, kergelt kerides. Talle meenus muistsetest aegadest rääkiv film - "Roostes mõõk", kus varas üritas sarnasel viisil aida lukku avada. Tõsi, nüüd see meetod ei tööta.
Kõlas lärm, kaks valvurit lähenesid. Nad olid purjus ja ulgusid ebaühtlast laulu. Vapper poiss Edward ei kartnud neid, kuid oht on liiga suur, et nad häirekella tõstavad. Seetõttu sööstis ta kiire peopesa liigutusega pimedusse ja kustutas tõrviku.
"Armas paar" tuli ukse taha. Paari vanim, üsna massiivne võitleja, ütles.
- Ja miks, kurat, käskis kindral meil püssirohulao kaitset kontrollida, siia ei tule keegi.
- Jah, ja loss on siin selline, et kurat ise murrab jala. - pomises teine sõdalane ja urises kohe. Ja siis ohkas ta segaduses:
- Vaata, keegi üritas ust avada.
Tagantjärele mõeldes on igaüks tugev, noor sõdalane Edward lõi nördinult vastu laupa, nii hajameelne peab olema. Vahepeal üritas valvur nuga välja tõmmata. Teine krooksus, hakkas ehmunult kaela väänades ringi vaatama:
- Laeval on skaut, on aeg häiret tõsta.
Kahelda enam ei saanud, sõna kiirendas vedru, Eduard hüppas varitsusest välja ja sooritas hüppelöögi.
Ta lõi kogu sääreosaga kuklasse ja isegi murdunud selgroolülide krõbin oli kuulda. Sel hetkel jõnksatas teine madrus, püüdes nuga välja tõmmata ja ennäe ennäe, lukk avanes iseenesest.
Enne kui viimane vaenlane jõudis püsti tõusta, suu rumalalt lahti, võitles hästi ettevalmistatud noor sõdalane Edward nii käte kui jalgadega. Kui nad üritasid teda võtta, andis Osetrov talle ülalõike lõualuu ja lõi siis vastu oimu. Sõdalane vajus põrandale.
Mitu ilusat tüdrukut, vaevu õhukeste kangaribadega kaetud, võtsid selle rõõmsalt kätte ja aplodeerisid, hüüdes ühest suust:
Tubli, paljajalu kajutipoiss! Sa oled kangelane!
Noor terminaator sosistas rõõmsalt:
- Nüüd peame kiiresti tegutsema!
Taskud kitkunud ja tulekivi leidnud, vajalik asi, sest kui joodikutel kaasas olnud latern kustus, lõi tuura sõdalane välja sädeme ja süütas tõrviku.
- Nüüd paneme toime sabotaaži, nagu ühes antiikajast rääkivas filmis laseb pioneer natsid õhku. - Noor sõdalane rebis kaltsu, leotades seda vaiguga, valmistas isetehtud taht. Siis lõikas ta suurima tünni juurest tüki, täitis selle ja pani põlema.
- Las antimaailma inglid tulevad mulle appi! - Endise partisanide põrandaaluse võitleja silmad särasid räigelt. Loodan, et on piisavalt aega põgenemiseks.
Pehmelt varvastel astudes sulges pruunistunud lihaseline terminaatoripoiss Eduard ukse, riputas selle tagasi ja tormas järsu liigutusega lukku kinni keerates trepist üles. Tundus, et sügav atmosfäär surub rinnale ja hägustab pea. Jalad muutusid üllatavalt raskeks. Teel helistati talle paar korda ja suur sõdalane Eduard, kes nägi välja nii tavalise poolpaljajalu poisikese moodi, vastas kägistatud häälel:
Kindral helistas mulle kiiresti.
See muidugi töötas kitsarinnalistel sõdalastel veatult, kuni teine hääl küsis.
- Ja miks kindral teid vajab?
Noor poiss Eduard, kes sädeles oma paljaste, kalksete kontsadega, vastas eelnevalt ettevalmistatud templiga:
- Mul on kiire ülesanne, ma pean tekile minema.
- Ei, kõigepealt teenite meid. - karjus meremees, haarates tal lihaselisest, ehkki järsult väljaulatuva luust õlast kinni.
Noor sõdalane lõi kaks korda mõtlemata jõhkrat põlve ja tegi seejärel pühkimistöö. Ta kukkus sõbraliku naeru all kokku ja krapsakas poiss Osetrov lisas kiirust.
Tema jooks muutus üha meeleheitlikumaks ja kramplikumaks. Mööda vilkusid igavese terminaatorilapse paljad kontsad. Siin on lõpuks päästetekk, ta tormab tuttava prao juurde, püüdes oma mõõka leida. Ta puudub!
Ainult orjatüdrukud laulavad kuskil hingeliselt midagi oma ööbikutrillidega, väga ilusad hääled. Ja mis tüdrukud nad on, üldiselt armsa välimusega .. Oma puhta ja sileda nahaga.
Edward ei ole aga valmis - lõppude lõpuks on tema legendaarne ja vapper mõõk läinud.
Kuid see pole lihtne relv, selline tera lõikab mis tahes metalli. Edward sosistas kahvatute huultega palja jalaga vihaselt:
Ma ei jäta sind maha, isegi kui pean surema.
Noor diversant katsus meeletu kiirusega reelingut, siis komistas talle otsa vahimees.
Sellele järgnes kõva kisa:
- Mida sa siin teed?
- Kindral käskis leida kadunud teemantsüdamega medaljon! - Seal oli kiire taibuga igavene poiss Osetrov. Raskustega end tagasi hoida, et mitte kohe oma kõvasid, nagu raudkangi otsa, paljaid kontsi otsmikusse torgata.
Ta isegi lämbus rõõmust:
- See on õige, nii et lähme koos sööma.
Sõdalane tormas tekile ja hakkas laudu katsuma, Edwardi noorele kehale tundus, et aeg lendab, mõõtes kiiresti viimased sekundid välja. Mõttetuhina katkestas hüüatus.
- Vaata, mis ma leidsin. - Jah, mõnikord juhtub, kellelgi veab, aga mitte sinul. Kuigi õnn on suhteline mõiste. Võitleja tõmbas hämaralt särava mõõga.
- Klass! Las ma näitan sulle trikki. - ütles igavene terminaatoripoiss ja armsalt naeratades lõigates parema käe sõrmedega päikesepõimikusse, kasutades "Tiigri küünte" tehnikat. Siis tundis käsi tuttavat mõõga kergust. Jooksva stardiga hüppas noor ja võitmatu sõdalane üle parda.
Orjatüdrukud, tembeldades oma paljaid, meislitud, graatsilisi, nagu peabki, ilusa soo esindajate jalgu, kes ei tundnud kingi, laulsid;
Sa oled meie suur iidol
Poiss sõdalane valgus...
Vallutage kogu maailm -
Laulda armastust!
Peaaegu kohe toimus tohutu plahvatus, laev jagunes kaheks osaks ja suitsevad palgid paiskusid igas suunas laiali. Üks neist tabas poiss Eduardi väga valusalt pargitud paljaste õlgade pihta ning tulemärk kõrvetas kergelt tema paljaid jalgu, kild tabas kajutipoisi karedat talda. Kuigi ta oli jahmunud, ei pidurdunud tema edasiminek, ta hõljus autopiloodil.
Ja loomulikult ei unustanud ta sõrmust hõõruda ja lühikest loitsu öelda.
Maagiline keeristorm võttis ja tõstis orjatüdrukud üles. Ja ta viis nad muinasjutulise riigi õhku lastud laevalt ohutusse kohta. Ja nad sattusid sadamasse. Terve salk kauneid tüdrukuid erineva alastusega. Ja ainult ühel neist olid pärlitega tikitud sandaalid. Ja seda sellepärast, et ta polnud päris ori.
Tüdrukud võtsid selle kooris ja laulsid:
Kuid südame ja veenide pulsatsioon,
Meie laste, emade pisarad...
Nad ütlevad, et me tahame muutusi
Viska ära orjakettide ike!
Sõjapoiss laulis neile vastu:
Maa poeg vastab: ei,
Minust ei saa kunagi ori...
Usun, et vabadus õitseb,
Päike parandab mädaneva haava!
Suure Isamaa eest lahingus,
Poisi süda kutsub sind...
Tõuse hommikul üles vapper rüütel
Pimedus kaob, maikuu roosid õitsevad!
Tiigerhaid hakkasid taas sabotaaži toime pannud poissi jälitama.
Noor sõdalane Edward vehkis kuulsalt mõõgaga, kuigi tema muljutud õlg tegi väljakannatamatult haiget. Siin ujus üks kiskjatest liiga lähedale ja lõigati, misjärel ründasid teda tema enda kaaslased.
Ja nad hakkasid oma kaupa piinama ja sõna otseses mõttes tükkideks rebima. Ja lained värviti rubiiniga päikeseloojangu värviga.
- Teil, haidel, pole solidaarsustunnet. Selle asemel, et toetada langenud seltsimeest, teed temaga lõpu. - lisas noor sõdalane irooniliselt. Kuhu su südametunnistus on kadunud?
Haid virisesid vastuseks midagi arusaamatut, ainult üks neist purpursete triipudega ja sarvedeta ütles äkki:
- Kes sa oled, nooruke, et vaidlustada miljoneid aastaid kestnud evolutsiooni?
Üllatusest kukutas igipõline poiss Eduard peaaegu mõõga, kuid õnneks õnnestus tänu fenomenaalsele reaktsioonile hinnaline trofee oma väledate paljaste varvastega nagu ahvil kinni püüda.
Noor sõdalane küsis:
- Kas sa räägid?
Hai muigas irooniliselt.
- Mis sa arvad, ainult inimesed on selleks võimelised? Siin on see teie kiusamine, mitte ilmaasjata eita enamik teist evolutsiooni, omistades endale jumaliku päritolu. - Ja merede peamine kiskja libistas vihaselt saba vee peal.
Poiss vastas loogiliselt:
- Ma ei ole enamus ja eriti usun, et me olime kunagi arutud ahvid. Siis aga õnnestus neil püsti tõusta. - Karm sõdalane tõusis püsti. - Aastatuhanded mööduvad ja me jõuame sellistesse kõrgustesse, millest isegi kõige julgemad ulmekirjanikud ei oska unistada!
Hai, jätkates Edwardi jälgimist teatud kaugusel, märkis skeptiliselt:
- Samas, sina, mees, oled liiga enesekindel. Loodate mõistuse abil saavutada seda, mida teised hellitavad, et saada jumaliku armu kaudu.
Poiss, kes üritas kiirust lisada, seda enam, et plahvatuse tagajärjel saadud lõiked sügelesid vastikult, oli taas üllatunud:
- Kuidas sa sellest tead, sest sa ei pääse merest välja.
Shark ütles teadlikult:
- Mõnel meist on kaasasündinud võime absorbeerida teavet nende inimeste ajust, kes on söönud. Nii sattusin kokku ülimalt hästi lugenud piiskopiga. Ka sina, kuigi oled noor, aga hoia endas palju teadmisi. Nüüd oled sina minu hommiku- või õhtusöök, kumba eelistad.
- Lihtsalt proovida! - Nobe nagu kobra, Edward, tabades lähenevat liigutust, vehkis mõõgaga ja lõi lähima hai poole, mis talle kallale tormas.
Löök tabas teda, lõigates tema silma, aju ja sarve. Ja jälle klammerdusid kiskjad selle asemel, et kõik koos oma kurjategija kallale lennata, krampliku keha külge.
- Ei, sa ei maitse kunagi mu aju. - ütles, et haid nägid naeru tagasi hoides väga rumalad välja, väike poiss. "Aga kui tahad, uju lähemale. - Noor sõdalane tegi oma paljaste varvastega viigimarja kuju.
Mereröövel, kartes ennast rünnata, susises agressiivselt:
- Nüüd nad tapavad su. - Ilmselt mitte liiga leidlik vandumiseks, välja pressitud. - Sa oled loll pätt.
Röövkalad, olles oma partneriga lõpetanud, tormasid taas noormehele järele. Teda üritati rünnata igast küljest, kuid osavalt, salavõitlust treenides, sealhulgas külmrelvadega, sukeldus igavene poiss Edward ja rebis ühe kõhu lahti, teine lõikas tal saba ära. Haid, nagu pahad, kaotasid mõneks ajaks tema vastu huvi, närisid omasid.
- Sa, ma näen, ei kontrolli oma õdesid. - märkis võitmatu poiss Edward rõõmsalt. - Miks nad nii primitiivsed on? Ja nad surevad vaikselt, nagu partisanid ülekuulamisel?
Peahai vastas ausalt:
- Minusuguseid sünnib harva. Ja ülejäänud on lollide lihaste mägi, mida kinnitavad instinktid: lõpetage haavatu - tugevamad kui minu käsud.
Krapsakas poiss Eduard kaalus mõõka ja mõtles, et miks mitte visata see sellele kääbusvaalale. Tõsi, oli oht jääda ilma ja kaotada uhke relv. Justkui oma kavatsusi aimates, suurendas intelligentne hai tempot ja hakkas noorest võitlejast eemalduma.
- Ja sina, ma näen, ehmatasid. - Julm sõdalane itsitas, näides välja nagu poiss, Edward. - Kas sa saad oma jõugu tagasi kutsuda?
Uimeline viks susises mürgiselt:
Ärge arvestage, teil pole palju võimalusi ellu jääda.
Haid üritasid seda uuesti lahti rebida, puudutasid seda paar korda, eriti lõikasid hammastega jalga, närisid peaaegu sõrmed käest, andsid sarvedega paar valulikku lööki kehale, ilmselt paari ribi murdmine. Kuid kümmekond neist tapeti ise. Lühikesed pausid, mil nad kaaslaste lõpetasid, võimaldasid tal end kokku võtta. Laeval ootasid nad teda juba ees, püssimees, endine lokkis juuste ja kõvera ninaga süüdimõistetu. Koos temaga, kangelasliku naisega, kes nägi välja nagu must naine, tulistasid nad väikseimast kahurist. Pole ime, et tal oli ületamatu laskuri neegri maine, pall tabas täpselt haid, rebides selle laiali.
- Boo - buum! - ütles noor sõdalane Edward hambaid paljastades. - Kahju, et see pole triibuline. Nüüd ta mäletab mind, ta maksab kätte. - Ta jooksis käe servaga mööda kõri, lisades. - Alles nüüd tuleb talle konkreetselt kättemaks ja mitte ainult külgsuunas!
Noor sõdalane, klammerdus kätega ja nobedate jalgade paljaste varvastega, mida isegi šimpans kadestaks, ronis kiiresti tekile, ta oli nii elevil, et ei tundnud väsimust. Esimesena jooksis talle vastu kapten Kavarnava: