Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Joy Boy Pirat KarriÄr

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Alla känner till stugpojken Edward, som blev pirat. Och slåss med regeringsflottan, rånar skepp och befriar vackra barfotaslavflickor. Han försöker göra allt mer rättvist.

  JOY BOY PIRAT KARRIÄR
  ANTECKNING
  Alla känner till stugpojken Edward, som blev pirat. Och slåss med regeringsflottan, rånar skepp och befriar vackra barfotaslavflickor. Han försöker göra allt mer rättvist.
  . KAPITEL nr 1
  Barfotapojken Eduard Osetrov gömde sig, som om han klamrade sig fast som en igel mellan hyllorna på däcksvecken, och lyssnade. De nyskurna plankorna på skeppet doftade surt av krattad ek och kittlade den släta kinden på mannen som hade blivit en evig tonåring, eller kanske till och med en pojke på omkring tretton år till utseendet. Terminatorpojken tänkte intensivt:
  - Vilken plan ska han välja?
  En främmande snigelbugg, gnistrande med ett smaragdskal, kröp längs hyttpojkens nakna, grova sulor. Hon kittlade glatt pojkens runda, rosa häl med tassarna och Edik sträckte ut sina läppar till ett leende.
  Det är fantastiskt att ha en så ung, stark, outtröttlig och tålig kropp. På vilka sår läker spårlöst, och utslagna tänder växer tillbaka, och till och med ett märke med ett varmt strykjärn (det var en sådan episod av slaveri i stenbrotten för en pojke!) och sedan efter några timmar försvann spårlöst.
  Ja, han betalar för detta genom att inte växa upp, men han har många andra fördelar och plus. Och detta, bör det noteras, uppväger alla de nackdelar som finns i den eviga barndomen.
  Adelsmännen bland havsrovdjuren fortsatte att föra ett lugnt samtal. Den som är rikt hängd med rubiner frågade smaragdprästen.
  "Så, krig med harpar är oundvikligt?" -
  En kyrkorelaterade typ bekräftade:
  - Ja, och äldre brodern kommer redan att vara på vår sida, det är möjligt att vi kommer att kunna skapa en bred koalition.
  Köpmannen med rubinkedjan frågade:
  - Och Grandmaster Screw?
  Den listiga konspiratören anmärkte:
  - Han förstår bättre än andra att kontrabasen är världstrons huvudpelare, och kommer hjälpa oss att klara av harpisterna.
  Köpmannen log smygt.
  - Därför måste vi bara övertala flöjtens kung. Och låt den trettonde draken ge ut en tjur.
  Det blev en kort paus. Edik, med tänderna starka som titan, bet av en tjärad bit av kabeln och tuggade på den. Pojkens mage, om man kan kalla en rutinerad fighter som har levt i århundraden, är tom. Han hade inte ätit innan han gick på spaning och ville därför tugga något.
  Vad mer kan du göra? Döda dem ändå.
  En slavflicka gick förbi, tyst barfota, solbränd till färgen av chokladben. Hon var i en kort tunika, så att du kunde beundra charmen från det vackra könet. Trots hennes mörka hud var slavflickans hår blont, nästan snövitt, och hon luktade rökelse.
  Edward ångrade till och med att han fortfarande var en pojke, men å andra sidan kan du beundra förgyllda statyer och påfåglar, eller ädelstenar, så är det värt att bli upphetsad.
  Prästen-köpmannen skakade smaragdkedjan och förklarade självsäkert:
  "Och det kommer att vara vår order, "Drakens mun", som kommer att bita ihjäl vem som helst.
  Den grymma samtalspartnern fnissade giftigt:
  "Pirates tog nyligen en kryssare med hundra kanoner från Harpers. - Knacka hälarna på stövlar. - Här är lite kul.
  Ordens tjänare, en likhet med jesuiterna, svarade:
  - Det är vad de behöver. De kommer att veta hur man sätter alla slags jävlar på oss.
  Här kom Edward, som återigen började beundra en annan, barbent slav i tunika, med en tunn midja och magnifika höfter, i det här fallet en röd färg, precis i tid att han inte hade slutfört uppdraget från den tidigare hövdingen Morgan skålen. Fast å andra sidan, varför skulle han nödvändigtvis uppfylla det. Vem är den här Morgan, en blodtörstig pirat och skurk som gömde skatter från laget? Varför inte en råtta ? Och till sin skam deltog han, en pionjär, fem minuter senare en medlem av Komsomol Eduard i detta. Både girighet och äventyrstörst talade i honom. Tja, det var hans Komsomol-val!
  Hur Eduard Osetrov blev en pionjär är en annan historia, på en annan planet när det gäller teknisk utveckling. Där mötte han särskilt ett imperium som det tredje riket, bara ännu mer omfattande, talrikt och tekniskt avancerat.
  Och hon motarbetades av sin egen analog av Sovjetunionen, endast ledd av en vacker och utåtriktad ung kvinna.
  Och där fanns det förstås en pionjär. Dessutom fanns det förvånansvärt många barn på denna planet, och ungefär fem gånger fler kvinnor än män. Underbar värld.
  Pojken beordrade en hel barnbataljon och fick stjärnan av hjälten i SBKR - det var namnet på detta röda imperium. Eduard fångade till och med Cobra-13-tanken som vägde tusen ton och körde den till sina enheter. Vilket visade sig vara riktigt coolt. Och hans lag, två tredjedelar flickor och en tredjedel pojkar, visade sig vara väldigt coola. Men det är förstås en annan historia.
  Och nu befinner sig Edward på ett skepp, i en värld på ungefär 1600-talet, jämfört med den jordiska utvecklingsperioden.
  Och pojkens skarpa öra hör allt bra.
  - Jo, Draken måste morra och spy lågor från sig själv som svider allt i rad. Och Grandmaster Screwup kunde skicka en lönnmördare till Harp King. Ett giftigt sus hördes. - Fast Gud vet vad det är för härskare som finns, men kampen om tronen kommer inte att stärka imperiet.
  Motparten med smaragder svarade med ett skratt:
  - Mördaren är försiktigt gömd och redo att sticka. Det finns bara en Gud i universum, och det borde bara finnas en stor patriark och äldre bror. - Tonen hos kyrkans furste och mördarnas kung blev trögflytande. "Det faktum att deras kung bestämde sig för att bli överhuvud för kyrkan är ett helgerån, och ett grymt straff väntar honom."
  Samtalspartnern, som fingrade på rubinkedjan, frågade:
  Abalddin äntligen att dödas?
  Skratta som svar:
  - I precis rätt ögonblick.
  En röst full av törst spinnade:
  - Då dricker vi till det.
  Jesuiten kallade en snurrande pojke bland skeppets tjänare, befallde högt.
  - Ge oss en fat Hisher .
  Pojken, blinkande med sina bara klackar, tog upp den stora behållaren och släpade den med svårighet till ledarna. Han föll nästan och snubblade över brädan, men slavinnan lyckades ta tag i behållaren med den dyrbara vätskan.
  Hyttpojken tackade henne, redan slagen i hälarna med käppar när han hällde ut vinet. Och när en bambulund passerar längs den nakna sulan på ett barn, skriker du på toppen av dina lungor. Och så brinner fötterna, och varje steg blir plåga i ett par veckor.
  Edward blinkade åt pojken och slaven, fastän de inte såg honom.
  Ja, här är livet såklart tråkigt, och du kommer inte att kasta dig in i en underbar sagovärld på en spelkonsol.
  Ett par adelsmän kastade sig över kannan och började svälja med sådan njutning, som kameler som korsar Saharaöknen utan vatten. När konspiratörerna drack körde de bort pojken med smutsiga övergrepp, belönade honom med en generös spark i rumpan och piskade hans bara, solbrända ben med en piska. Vi gick in i stugan och satte oss vid bordet. Tydligen hade de fortfarande inte tillräckligt med tid för en konspiration. Trots att de talade tyst, fick den skarpörade scouten i kortbyxor, Edik, upp varje ord.
  Nu blir samtalet roligare. - Började en jesuit från ett annat universum. - Den trettonde draken anser att ett sådant imperium som Harp inte har någon rätt att existera. Den måste delas mellan kontrabasen och flöjten, och vad gäller den vidriga kätterska Harmony Republic kommer snart dess tur.
  Här anmärkte köpmanskonspiratören med rubiner:
  - Märkligt nog, men ibland är människorna mycket mer religiösa, med respekt för den allsmäktige Guden och hans tjänare. Till exempel betalar republikaner oss tionde regelbundet!
  Jesuiten, prästen med smaragdhalsbandet, morrade:
  - Men inte mer än så, och andra betalningar till äldre broderns statskassan stoppades.
  Sedan tog hans sambo ytterligare en klunk sött och kryddat vin, åt fett kött indränkt i chokladsås. Djurets klibbiga saft rann ner för hans skägg, tack vare specialträning blev barfotapojken Ediks syn mycket skarp, och han kunde se detaljerna genom senmedeltidens leriga, krokiga glas. Sedan sa han eftertänksamt:
  "Ingenting, jag tror att det bästa alternativet är att återställa monarkin där." Ett vargglin och ett vampyrflin. - I det här fallet blir det mer ordning och reda, och kyrkans makt stärks.
  Jesuiten skyndade sig att försäkra:
  - Vi har redan en lämplig prins. Han växte upp i klostret och är helt beroende av oss.
  Skratta som svar:
  "Det är bra, vad vill du mer?"
  En viskning som väsandet av en orm:
  - Muta någon och döda någon.
  Konspiratören med rubiner sniffade dop ur en snusdosa och väste:
  Ett dödande är bättre än hundra förbannelser. Vi måste agera, inte fördröja.
  - Låt oss dricka igen så att bara vi kommer att genomföra konspirationer, och resten kommer att trassla in sig i dem!
  Druckarna smuttade på en imponerande silverbägare. Vinet var dyrt och mycket starkt, även om det smakade gott. Eldrött skummade det, som om blodet från en bebis hade spillts på bränningen.
  - Vi kanske sjunger, vi är trötta på att prata om politik.
  Det hördes ett sus:
  - Kom igen, var bara tyst, annars väcker vi hela skeppet. Vårt folk har arbete att göra i morgon.
  Han slog i bordet med knytnäven och vinet flög på hans jacka och täckte den med smutsiga fläckar:
  - Hur är det med människor? Värre än en hund. Ska vi ta hand om dem?
  Och ett vidrigt fniss med en visselpipa:
  - Men de är bra för att pressa ut mynt. Speciellt om de känner och vet att du bryr dig om dem, ännu mer i ord än i handling.
  Slavtjejer dök upp. Den här gången bar de tunna trosor, och med smala tygremsor på bröstet. Deras nakna, olivhudade fötter, uttalade tysta, förtrollande ljud, stampade på däck. Och vinden blåste långt, ljust hår i rött, guld, vitt, brunt.
  De gick in till adelsmännen, redo att tillfredsställa alla dignitärers lust.
  Slutligen hördes sorgsen sång;
  Det finns inget säkrare än ett mynt
  Hon lyser verkligen utan lögn!
  Faktum är att dublonen är världens härskare,
  Hans stöd är ett starkt svärd och sköld!
  
  I den är de hedniska gudarna gömda,
  Som solen, ett strålande gyllene ansikte...
  Även om det fortfarande finns banditer-parasiter,
  Som gav sig iväg i själens förhandling!
  
  Mynt, det här är en idol och en ärkeängel,
  Han är frälsaren, förgöraren av allt.
  Utan guld försvinner anställd damast,
  Utan pengar kommer framgång inte i strid!
  
  Men vad vill du, hjärtats man,
  Jagar för att köpa odödlighet åt dig ...
  Att girigt öppna dörren till lycka,
  Att väva en tråd av århundraden av liv!
  
  Men kan en dublon få det också?
  Är den gyllene cirkeln kapabel att drömma?
  Så att den gamle mannen med lie inte kommer med hälsningar,
  Och han satte inte ett sigill på sin panna i bårhuset!
  
  Även om ett mynt behöver mycket lycka,
  För att ge oss mycket synd!
  Men människan har ingen makt över passion,
  Honom tjejer, som hirs till en tupp!
  
  Han vill få mycket från magen,
  Ät fasaner och kilo ananas.
  Även om du inte kan äta tills du dör,
  Även om du är extremt cool med pengar!
  
  Och kistan, den kostar till och med för mycket,
  För det har en plats för kungar!
  När allt kommer omkring kommer ängeln att rita en nolla på formuläret,
  Ett slag i pannan och en pinne i hjärnan!
  Konspiratörernas tungor blev alltmer trassliga och efter ytterligare ett glas tystnade den utdragna basaren till slut.
  De sista fraserna visade sig vara:
  "Du hörde att ett uppror bröt ut i Jack London, ledd av två, eller snarare tre, vackra kvinnor.
  Prästen med smaragderna skrattade och morrade:
  - När de fångas kommer soldaterna att ha stor glädje, de kommer att slitas i stycken och deras hud kommer att skäras i band!
  Köpmannen med rubiner grymtade och hickade:
  "Jag skulle inte ha något emot att själv delta i jakten."
  rapade med svårighet , kvävdes ut:
  - Här vid kusten finns en chic bordell, imorgon tar vi ombord ännu hetare och mer temperamentsfulla tikar.
  - Inte dumt, men varför inte nu. Jag har en önskan. Hej, kalla mig prostituerade. Var är natten, glansiga älvor? - Den berusade adelsmannen tappade sin kedja, stammade högt och föll av fötterna.
  - Må den Allsmäktige sända dig en god dröm. - Sade en ädel präst, nosade från en nykter flaska. Han stod en stund och kom till besinning, korsade sig sedan med darrande hand och gick sedan med en slingrande gång till sin stuga.
  Slavinnorna höll honom i armarna. Men tydligen, efter att ha sorterat ut alkohol, var prästen redan oförmögen till någonting.
  Och tjejerna här är så vackra, och vilka behagliga dofter från rökelse och smala, atletiska kroppar av det vackra könet.
  Samtalet, som hördes av scouten Osetrov, var kantat av mycket hemlig information, förmodligen mycket värdefull för någon, men det var lite meningsfullt för den unge scouten själv. I slutändan, om harpkungen är förgiftad eller inte, gör det liten skillnad för dem. Och kriget, tvärtom, är till förmån för filibustern, mer byte, fiendens krigsfartyg är mindre upptagna med dig. När det gäller den äldre brodern är korsarerna som regel vidskepliga, men samtidigt är de inte troende, och ibland är de redo att råna prästen till benet. Eduard Osetrov själv bad aldrig, och med sin modersmjölk intog han i sig att alla religioner är en lögn, men det finns inga gudar. Eller, som de säger, Gud, som är treenigheten. Och hur är det, det finns tre gudar och samtidigt en? Det händer inte! Om mamman trodde på något, föredrog hon att inte sprida sig med barnen, och Alice trodde att det fanns någon slags makt i himlen, om än inte biblisk. Upproret är förstås intressant, men Eduard trodde långt ifrån att han vanligtvis arrangerades av en så lugn och godmodig syster-syster i rymdvapen. Denna tanke verkade för vild och otrolig, även om mycket kunde förändras på åtta år. Speciellt i ett krig! En pirat, och Eduard är utan tvekan en pirat, men detta är en jäkla grej.
  - De rika fnissade till det yttersta! - Att stampa barfoten på eken. - De fattiga svälter, det är därför det bryter ut kravaller. Det är inte riktigt min sak. viskade terminatorpojken. "Vi måste fundera på vad vi ska göra med den här splittern.
  Hans ögon föll på det ofärdiga fatet. En svarthårig pojke som liknade honom väldigt mycket sprang fram till honom och talade mjukt.
  - Mina farbröder spelade många trick. Ingen ser, jag ska prova deras " vin ". Pojken lutade sig fram och tog en klunk av den söta drinken. Sedan, efter att ha sugit på den, tog han ytterligare en klunk; pojkens huvud började göra ett ljud, och han vacklade och gick till köket.
  - Och tänk om vi kommer in i krutlagret och spränger tunnorna där. I det här fallet kommer denna hulk att brinna och sjunka. - den lömska Edward kom på det. "Jag ska.
  Men så kom pojken ihåg att det fanns vackra slavar på skeppet, och de kunde dö. Nåväl, okej, han har på pekfingret en liten, i form av en silverglänsande orm, en så blygsam och omärklig ring vid första anblicken. Men han kan flytta individer av det motsatta könet över korta avstånd. Så det finns en chans att tjejerna blir räddade.
  Pojken tog tag i en fackla och, för säkerhets skull, smetade in sitt ansikte och hår med harts, gick pojken ner i skeppets djup, samtidigt som han satte sitt eleganta elitsvärd i springan, fruktade att han skulle förråda honom med sitt briljans. Beslutet är kontroversiellt, men det finns inget val. Det var täppt inuti kärlet och det luktade inte särskilt gott. Naturligtvis skilde sig inte sjömännen åt i renlighet, och de avlastade sig var som helst. Men den som kände gruvorna, där nakna, rakade pojkar arbetade hårt i kedjor och tog emot slag med piska för minsta led, eller, efter att ha bromsat sitt arbete en aning, visade sig vara en scoutpojke som inte var en av den kräsna. I gruvan lindrades till exempel behovet mitt i springorna och till och med facklor rök. Ja, och pojkarna kedjade fast, svettiga i åratal, tvättar inte, så det var verkligen ett helvete. Och här, bara ett vanligt hål för senmedeltiden.
  På vägen kallades hans pojke med torra muskler, en gymnastpojke, ut.
  - Mane, ge oss rom. - Den berusade sjömannen muttrade.
  Böjd hoppade Edik fram till tunnan, famlade obekvämt efter kranen och hällde den i kannan. Kranen var rostig och rullade extremt tätt. Som ett ankare fångat på tång.
  Du har bråkat för länge, din otäcka pojke. - Scout Osetrov fick en kraftig smäll i bakhuvudet. - Nåväl, gå av djävulen, de har inte gett det än.
  Falsk hyttpojke sprang i full fart. Det är bra att han misstas för någon annan. Pulverdepåer försöker alltid ordna på ett sådant sätt att sannolikheten för en oavsiktlig träff på kärnan är minimal. Det vill säga längst ner och i mitten av skeppet, precis under bruttomasten, och även i detta linjära skepp placerades ett ark av brons ovanpå för styrka och tillförlitlighet. Det är dit han borde gå. Barfotapojken Edik började gå ner, stegen var hala, stanken blev allt starkare. På vägen stötte han på sjömän ett par gånger, de ropade på honom och tvingade honom att slutföra ett och annat litet uppdrag. Den unge krigaren utförde uppdrag villigt och snabbt, i mörkret var det omöjligt att särskilja honom och den lokala pojken, särskilt eftersom den riktiga Mane sannolikt sov. Det är så ibland spionage gynnar potentiella offer. Världen är som alltid full av paradoxer. Det är dock de levande människornas värld. Av upphetsning svettades krigarpojken Edward kraftigt och började lysa i ljuset från facklan.
  - Det är nödvändigt att orka med nerverna, annars, vilken pirat jag är. Han talade till sig själv.
  Äntligen syns en tung ekdörr med ett enormt lås. Här stannade Osetrov, utan att veta vad han skulle göra härnäst. I det ögonblicket blev han uppringd igen.
  En mycket tjock man med en lång kniv kallade fram honom. Och med en extremt otäck, hes röst kacklade:
  - Du hänger runt lastbilen, gå och rengör mina stövlar.
  Svettig Edward sprang fram till honom, lågorna lyste upp hans smutsiga ansikte, sedan, som tur var, gav den tjocke mannen honom en mer uppmärksam blick. Pojken hade ett mycket vackert ansikte av naturen, och hans kropp och hans vackra ängelansikte är mycket svårt att förväxla med någon.
  - Du är inte Mane! - Och ett hysteriskt, men tyst gråt på grund av fyllandet. "Ah, otäck spion, säg mig, vem är du?"
  Istället för att svara slog Eduard fienden med handflatan i halsen. Han viftade med kniven som svar, och den unge mannen undvek knappt ett slag som slentrianmässigt gick över hans revben. Lätt brännskada och obehaglig klåda från grunden.
  - Här är ett odjur. - Warrior Sturgeon tog tag i hans hand, vred kniven och körde den sedan in i magen upp till fästet. Den tjocke mannen skrek och envisa fingrar tog tag i hans hals och undertryckte ropet.
  Pojken ströp fienden med all ilska och kände sig nöjd med hur fiendens motstånd faller och hur han sjunker. När den tjocke mannen äntligen blev ett lik, kastade den formidable pojken Edward bort honom. Nu, och han förstod tydligt detta, måste han skynda sig, annars slår de larm när de upptäcker försvinnandet av en viktig sjöman, eller snarare, till och med en sjöofficer. Låset rörde sig dock inte, och pojken hade ännu inte kompetensen hos en inbrottstjuv, i alla fall sådana primitiva lås (som inte kan sägas om elektroniska koder), med hjälp av en kniv förgäves. Det blev tråkigt och gick sönder.
  Här sprang flera tjejer med ett minimum av kläder, men med maximal charm, över däck och trampade på sina bara fötter.
  Hon lämnade sina bara sulor i dammet väldigt graciösa, som en skiss av Leonardo Da Vinci, spår.
  - Det är fult, hur kan jag öppna låset nu. Kanske sätta eld på dörren? Edward satte på facklan. Massivträ brann illa, dessutom var det järnsmidet ovanpå. Den unge sabotören insåg snart den fullständiga meningslösheten i en sådan väg och började värma upp slottet. Oljan i den fattade eld och luktade starkt.
  - Det stinker som bränd gödsel. - Den arga stugpojken Edward stack in en trasig kniv i hålet, stack den djupare och vred lätt på den. Han kom ihåg en film om antiken - "The Rusty Sword", där en tjuv försökte öppna ett ladugårdslås på ett liknande sätt. Det är sant, nu fungerade inte den här metoden.
  Det hördes ett oväsen, två vakter närmade sig. De var fulla och ylade en osammanhängande sång. Den tappre pojken Edward var inte rädd för dem, men risken att de skulle slå larm var för stor. Därför rusade han in i mörkret, med en snabb rörelse av sin handflata, och släckte facklan.
  "Söta par" kom till dörren. Den äldsta i paret, en ganska massiv fighter, sa.
  - Och varför i helvete beordrade generalen oss att kontrollera säkerheten på krutlagret, ingen kommer hit.
  - Ja, och slottet här är sådant att djävulen själv kommer att bryta benet. - muttrade den andre krigaren och grymtade omedelbart. Och så stönade han förvirrat:
  - Titta, någon försökte öppna dörren.
  Med facit i hand är vem som helst stark, den unge krigaren Edward smällde irriterat i pannan, man måste vara så frånvarande. Under tiden försökte vakten dra fram kniven. En annan kväkade, började se sig omkring och vred på halsen av skräck:
  - Det är en scout på fartyget, det är dags att slå larm.
  Det gick inte längre att tveka, ordet accelererade av en fjäder, Edward hoppade ut ur bakhållet och utförde ett slag i ett hopp.
  Han slog av all kraft med smalbenet på baksidan av huvudet, till och med knarret av brutna ryggkotor hördes. I det ögonblicket ryckte den andre sjömannen till och försökte dra ut kniven, och se och se, låset gick av sig självt.
  Innan den sista fienden hann ta sig upp, munnen dumt öppen, kämpade den väl förberedde unge krigaren Edward med både händer och fötter. När de försökte ta honom, gav Osetrov honom ett övre snitt i käken och slog honom sedan på tinningen. Krigaren föll ner på golvet.
  Flera vackra flickor, knappt täckta med tunna tygremsor, tog den glatt och applåderade och utbrast unisont:
  Bra jobbat, barfota stuga pojke! Du är hjälte!
  Den unge terminatorn viskade glatt:
  - Nu måste vi agera snabbare!
  Efter att ha plockat sina fickor och hittat en flinta, en nödvändig sak, eftersom lyktan som fyllerierna bar hade slocknat, slog Sturgeon Warrior ut en gnista och tände facklan.
  - Låt oss nu begå sabotage, som i en film om antiken spränger en pionjär fascisterna i luften. "Den unge krigaren slet en trasa, blötlade den med harts och gjorde en hemmagjord veke. Sedan skar han ut en bit ur den största tunnan, fyllde den och satte eld på den.
  - Låt antivärldens änglar komma till min hjälp! - Ögonen på den före detta partisan underjordiska kämpen gnistrade häftigt. Jag hoppas att det finns tillräckligt med tid att fly.
  Den solbrända muskulösa terminatorpojken Eduard trampade mjukt på tårna och stängde dörren, hängde tillbaka den och knäppte låset med en skarp rörelse och rusade uppför trappan. Det verkade som att den djupa atmosfären trycker på bröstet och grumlar huvudet. Mina ben blev förvånansvärt tunga. På vägen ringde de honom ett par gånger, och den store krigaren Eduard, som såg ut så mycket som en vanlig halvnaken barfotapojke, svarade med strypt röst:
  - Generalen ringde mig akut.
  Detta fungerade naturligtvis felfritt på de trångsynta krigarna, tills en annan röst frågade.
  - Och varför behöver generalen dig?
  Den unge pojken Eduard, gnistrande med sina bara, förhårda klackar, svarade med en förberedd stämpel:
  - Jag har ett akut uppdrag, jag behöver gå på däck.
  - Nej, först tjänar du oss. - Sjömannen skrek och tog honom i muskulaturen, om än med en skarpt utskjutande benaxel.
  Den unge krigaren, utan att tänka två gånger, slog rån på knäet och genomförde sedan ett svep. Han föll ihop under det vänliga skratten, och den kvicke ungen Osetrov satte fart.
  Hans löpning blev mer och mer desperat och krampaktig. Det eviga terminatorbarnets bara klackar blinkade förbi. Här är äntligen räddningsdäcket, han rusar till den välbekanta luckan och försöker hitta sitt svärd. Han är frånvarande!
  Bara slavinnor, någonstans, nynnar något själsligt med sina näktergaltrillar, med mycket vackra röster. Och vilka tjejer de är, generellt söta till utseendet... Med sin rena och lena hy.
  Edward har dock ingen tid för detta - trots allt är hans legendariska och tappra svärd borta.
  Men detta är inte ett lätt vapen, ett sådant blad kommer att skära igenom vilken metall som helst. Edward stampade argt med sin bara fot och viskade med bleka läppar:
  "Jag kommer inte att lämna dig, även om jag måste dö."
  Den unge sabotören kände räcket i rasande fart när en vaktpost stötte på honom.
  Ett högt rop följde:
  - Vad gör du här?
  - Generalen beordrade att hitta den förlorade medaljen med ett diamanthjärta! - Det var en kvicktänkt evig pojke Osetrov. Med svårighet att hålla tillbaka sig för att inte omedelbart sparka sina bara klackar i pannan med sin hårda, som kanten på en kofot.
  Han kvävdes till och med av glädje:
  - Det stämmer, så låt oss äta tillsammans.
  Krigaren rusade till däck och började känna på brädorna, det verkade för Edwards unga kropp som tiden flög och mätte snabbt ut de sista sekunderna för honom. Tankarnas rusa avbröts av ett utrop.
  - Titta vad jag hittade. - Ja, ibland händer det att någon har tur, men inte du. Även om tur är ett relativt begrepp. Fightern drog ett svagt glänsande svärd.
  - Klass! Låt mig visa dig tricket. - Sade den evige terminatorpojken och skar med ett sött leende sin högra hand in i solar plexus med fingrarna, med hjälp av "Tiger Claw"-tekniken. Sedan kände handen den välbekanta lättheten hos ett svärd. Med en springande start hoppade den unge och oövervinnelige krigaren överbord.
  Slavinnorna, stämplande de nakna, mejslade, graciösa, som sig bör, fötter av det vackra könet som inte kunde skor, sjöng;
  Du är vår stora idol
  Boy warrior light...
  Erövra hela världen -
  Bli kärlekssjungen!
  Nästan omedelbart inträffade en enorm explosion, fartyget delades i två delar och rykande stockar spreds åt alla håll. En av dem träffade pojken Eduard mycket smärtsamt på de solbrända bara axlarna, och branden brände lätt hans bara fötter, ett fragment träffade den grova sulan på hyttpojken. Även om han var chockad, saktade inte hans framsteg, han flöt på autopilot.
  Och, naturligtvis, glömde han inte att gnugga ringen och säga en kort besvärjelse.
  En magisk virvelvind tog och plockade upp slavinnorna. Och han förde dem till en säker plats från det sprängda skeppet i ett sagoland. Och de hamnade i hamn. En hel avdelning av vackra tjejer med olika grad av nakenhet. Och bara en av dem hade sandaler broderade med pärlor. Och det beror på att hon inte riktigt var en slav.
  Flickorna tog det i kör och sjöng:
  Men pulseringen av hjärtat och venerna,
  Våra barns, mödrars tårar...
  De säger att vi vill ha förändring
  Släng av slavkedjornas ok!
  Krigarpojken sjöng tillbaka till dem:
  Jordens son kommer att svara, nej,
  Jag kommer aldrig att bli en slav...
  Jag tror att friheten kommer att blomstra,
  Solen kommer att läka ett varigt sår!
  
  För det stora fosterlandet i strid,
  Pojkens hjärta kallar dig...
  Stig upp tidigt, tapper riddare
  Mörkret kommer att försvinna, majrosorna kommer att blomma!
  Tigerhajar började återigen förfölja pojken som begick sabotage.
  Den unge krigaren Edward viftade med sitt svärd, även om hans blåslagna axel gjorde olidligt ont. Här simmade ett av rovdjuren för nära och skars, varefter hennes egna följeslagare attackerade henne.
  Och de började plåga sina varor och bokstavligen slita dem i stycken. Och vågorna målades i färgen av en rubinsolnedgång.
  - Ni hajar har ingen känsla av solidaritet. Istället för att stödja en fallen kamrat gör du slut på honom. - tillade den unge krigaren ironiskt nog. Vart har ditt samvete tagit vägen?
  Hajarna gnällde något ohörbart som svar, bara en av dem, med lila ränder och utan horn, sa plötsligt:
  - Vem är du, lilla kille, att bestrida miljontals år av evolution.
  Av överraskning tappade den evige pojken Eduard nästan sitt svärd, men lyckligtvis lyckades han, tack vare en fenomenal reaktion, fånga upp den dyrbara trofén med sina smidiga, bara tår, som en apa.
  Den unge krigaren frågade:
  - Pratar du?
  Hajen skrattade ironiskt:
  - Vad tror du, bara människor är kapabla till det här? Det här är er arrogans, det är inte för inte som de flesta av er förnekar evolutionen och tillskriver er själva ett gudomligt ursprung. - Och havens främsta rovdjur slog argt med svansen mot vattnet.
  Pojken svarade logiskt:
  - Jag är inte majoriteten, och i synnerhet tror jag att vi en gång var tanklösa apor. Men sedan lyckades de ta sig upp. - En tuff krigare vek. - Millennia kommer att passera, och vi kommer att nå sådana höjder som inte ens de mest vågade science fiction-författarna kan drömma om!
  Hajen, som fortsatte att följa Edward på ett visst avstånd, anmärkte skeptiskt:
  "Du är fortfarande övermodig, man. Du förväntar dig att uppnå med hjälp av förnuftet vad andra värnar om hoppet att få på bekostnad av den gudomliga nåden.
  Pojken, som försökte lägga till ett drag, särskilt eftersom skärsåren från explosionen var äckligt kliande, blev förvånad igen:
  - Och hur vet man det här, för man kommer inte upp ur havet.
  Shark sa medvetet:
  - En del av oss har en medfödd förmåga att ta till sig information från hjärnan på dem som blivit uppätna. Så jag stötte på en extremt påläst biskop. Du också, fastän en ung, men behåll mycket kunskap inom dig själv. Nu blir du min frukost eller middag, beroende på vad du föredrar.
  - Försök bara! - Smidig som en kobra, Edward, som fångade den mötande rörelsen, viftade med sitt svärd och högg mot närmaste haj, som rusade mot honom.
  Slaget träffade henne och skar av hennes öga, hjärna och horn. Och igen, rovdjuren, istället för att flyga tillsammans på sin gärningsman, höll sig fast vid den krampande kroppen.
  - Nej, du kommer aldrig att smaka på min hjärna. - Sade, med svårighet att hålla tillbaka skrattet, hajar såg väldigt dumma ut, lille pojke. "Men om du vill, simma närmare. - Den unge krigaren gjorde ett sken av ett fikon med sina bara tår.
  Havsrånaren, fruktad att attackera sig själv, väste aggressivt:
  - Nu kommer de att göra slut på dig. "Tydligen var hon inte särskilt kreativ med svordomar, hon klämde ut." - Du är en dum jävel.
  Rovfisken, efter att ha slutat med sin partner, rusade igen efter den unge mannen. De försökte attackera honom från alla håll, men skickliga, tränade i hemlig strid, inklusive med kalla vapen, dök den evige pojken Edward och slet upp ena magen, den andra skar av svansen. Hajarna, som om de vore dåliga, tappade intresset för honom ett tag och gnagde av sig själva.
  - Du, jag förstår, kontrollerar inte dina systrar. - Glädjefullt påpekade den oövervinnelige pojken Edward. Varför är de så primitiva? Och de dör i tysthet, som partisaner under förhör?
  Huvudhajen svarade ärligt:
  "Människor som jag är sällsynta. Och resten är ett berg av dumma muskler som bekräftas av instinkter: avsluta de sårade - starkare än mina order.
  Den kvicke pojken Eduard vägde svärdet och tänkte varför inte kasta det på denna vikval. Det var sant att det fanns en risk att missa och förlora ett magnifikt vapen. Som om han gissade sina avsikter ökade den intelligenta hajen sitt tempo och började röra sig bort från den unga fightern.
  - Och du, jag förstår, blev rädd. - Den grymma krigaren fnissade och såg ut som en pojke, Edward. - Kan du ringa tillbaka ditt gäng?
  Fenvillan väste giftigt:
  Räkna inte, du kommer inte att ha många chanser att överleva.
  Hajarna försökte återigen slita isär den, rörde vid den ett par gånger, i synnerhet skar benet med tänderna, nästan gnagde av fingrarna på handen, gjorde ett par smärtsamma slag med sina horn på kroppen, tydligen bryta ett par revben. Men ett drygt dussin av dem dödades själva. Korta pauser medan de avslutade sina kamrater tillät honom att omgruppera. De väntade redan på honom på fartyget, skytten, en före detta straffånge med lockigt hår och krokig näsa. Tillsammans med honom, en heroisk kvinna som såg ut som en svart kvinna, sköt de från minsta kanon. Inte konstigt att han hade ett negerrykte som en oöverträffad skytt, bollen träffade hajen exakt och slet isär den.
  - Bu - boo! - Sade och blottade tänderna, den unge krigaren Edward. - Det är synd att det inte är randigt. Nu ska hon minnas mig, hon ska hämnas. - Han körde handkanten längs halsen och tillade. - Först nu kommer hämnd på henne, specifikt, att komma ut och inte bara i sidled!
  Den unge krigaren, som klamrade sig fast med händerna och bara tårna av kvicka fötter, som även en schimpans skulle avundas, klättrade snabbt upp på däck, han var så upprymd att han inte kände sig trött. Kapten Kavarnava var den första som sprang ut för att möta honom:
  - Hur var intelligensen, min pojke?
  Den unge krigaren svarade med entusiasm:
  - Jättebra, jag kan skissa på ett löv var alla deras batterier och utposter finns. Jag tror att vi har en chans till ett lyckat anfall.
  Kavarnava stödde honom i denna strävan:
  - Jag antar detsamma. - Och den väldiga piraten gnuggade sig i skägget med en dolk. - Förblir attackplanen densamma?
  - Ja! Gjorde jag den enda justeringen själv? - Sa stolt leende Edward.
  - Vad? frågade Kavarnava.
  Pojken svarade glatt:
  - I hamnen fanns bland annat ett hundra tjugokanons slagskepp, ett av Contrabass mäktigaste fartyg.
  - Så är det, men mot en sådan kraft kommer vi inte att dra, vi får skjuta på attacken. - Skrämt muttrade Kavarnava.
  Den unge krigaren korrigerade sarkastiskt:
  - Jag sa att jag var det.
  Piratkaptenen mumlade hoppfullt:
  - Så han gick?
  Terminatorpojken blinkade smygt:
  - Det kan man säga, han gick åt helvete till botten.
  Kavarnava blev förvånad:
  - Dränkt själv?
  Den unge krigaren Edward ansåg det inte nödvändigt att dölja något:
  - Nej, jag hjälpte honom lite. Ett lager med krut sattes i brand, och hur det exploderade, hörde du det inte?
  Kavarnava brast också ut i skratt:
  - Vi trodde att det var åska. - Jag blev bättre direkt. - Den svarta kvinnohjälten och andra från övre däck såg dock branden. Kaptenen blev förvånad. - Så du gjorde det?
  Pojken Edward flinade och lade sina sidor på nävarna:
  - Ja jag! Jag hade inget annat val. Annars skulle vi alla sänkas, eller så skulle vi behöva överge detta äventyr.
  Kavarnava utbrast med en tankestorm:
  - Ja, du är bara en hjälte. Vi måste belöna dig, men vi, kustbrödraskapet, har inga order och kors. Kanske kommer din bedrift att beaktas när du delar bytet.
  Flera muskulösa piratflickor som stod bakom honom, smala, svarta, men samtidigt ljushåriga, utbrast i kör:
  - Höger!
  Terminatorpojken Edward snurrade glatt, som en helikopter med en propeller, ett skarpt svärd över sitt ljusa huvud:
  - Det blir rättvist, även om rikedom för mig är damm, inte särskilt intressant.
  Du kommer inte att förstå vad som ligger mer i detta, uppriktig övertygelse eller bravader.
  Kavarnava svarade kraftfullt:
  - Det är för att du fortfarande är för ung. När jag var i din ålder också drömde jag mer om äventyr än om pengar. Och nu kommer vi att diskutera de sista detaljerna med våra officerare.
  
  GULLIVER I SLAVAGE
  ANTECKNING
  Gulliver är nu en pojke och tvingas vända på ratten på Conan . Och den vackra viscountesstjejen piskar honom med en piska. Detta är nu den legendariska resenärens föga avundsvärda öde.
  . KAPITEL 1
  Pojken Gulliver skildes från de andra sjömännen. De som också blev barn skickades till en separat barack, där de skulle anvisas till olika hårda jobb. Och de eviga pojkarna fick släpa korgar fyllda med stenar i stenbrotten nakna och barfota och hugga stenar med släggor och hackor.
  Sådant är slavarnas öde. Men Gulliver hade lite tur. Viscountessan beordrade honom dock att spännas fast vid hjulet och fick honom att förvandla kvarnstenen, i vilken spannmål maldes till mjöl. Arbetet är hårt, men det är i solen. Och de lämnade åtminstone dina badbyxor. Andra pojkar är i stenbrotten och helt nakna för ekonomins skull, och ibland ser de inte solen på månader, blir misshandlade med käppar och piskor, bär kedjor och sover på stenar. Dessutom luktar de stanken i gruvorna från olika avföring och rökiga facklor.
  Och så jobbar Gulliver fortfarande i sol och frisk luft. Och viscountesstjejen går bredvid honom. Då och då slår han pojkens nakna rygg med en piska, och frågar med ett flin:
  - Tja, hur? Den här gången är du glad!
  Gulliver anmärkte filosofiskt:
  Människan friar, men Gud avsätter!
  Flickan stampade med bara fötter och sa:
  - Demagogi! Fast du fick tillbaka din ungdom och igen i barndomen och det är jättebra!
  I kroppen på en pojke på tolv år känner man sig verkligen väldigt fräsch och glad.
  Även om dina bara fötter genomborrar vassa stenar, är de så härdade, och pojken är så hård att du bara känner en behaglig kittling.
  Och han känner sig nästan aldrig trött.
  Så tjejen vill chatta med honom. Vad mer kunde hon göra? Varken TV eller radio, än mindre spel och Internet, har uppfunnits, så det finns inget och ingen att underhålla.
  Viscountessan frågade med ett leende:
  - Och när du var i jättarnas rike, kände du dig inte generad över din lilla kroppsbyggnad?
  Gulliver anmärkte:
  - För en enkel person är jag inte liten. Och till och med över medelhöjd. Men om jag ska vara ärlig så är det förstås pinsamt om ens en liten tjej är mycket större än dig!
  Som svar, ett skratt. Sedan träffade piskan pojken ganska smärtsamt på hans nakna, muskulösa rygg.
  Gulliver steg upp. Fortfarande är det såklart bra att vara evigt ung, men när man är slav är det inte speciellt trevligt. Men för andra sjömän som blivit barn är det ännu svårare. Och självklart ska du inte anta att du är den mest olyckliga ungen i världen. Här skiner solen, en naken, muskulös kropp blåser en behaglig, frisk bris. Och hur är det med pojkarna i de illaluktande gruvorna, där de lider av överarbete?
  Gulliver frågade en flicka i en adlig familj:
  Varför auktionerade de inte ut oss?
  Viscountessan svarade med ett leende:
  - En ny gruvutbyggnadsplan har kommit och arbetskraft behövs akut. När gruvan är uttömd. Kanske kommer de att läggas ut på auktion. Varför skulle du vilja stå naken på podiet och känna händerna på pojkar och tjejer som kommer att känna din kropp och stoppa fingrarna i din mun?
  Gulliver kände sig äcklad och han sa ingenting. Och visgrevinnan slog honom igen
  piska. Det finns en röd rand på baksidan.
  Flickan stampade med bara foten. Hon såg komisk ut - en lyxig klänning och bara fötter, som en slav eller en allmänning.
  Men hon twittrade:
  - Du är bara min grej! Och gläd dig över att jag är din älskarinna! Och då kan jag sälja dig till orcherna! Och det kommer att bli mycket värre!
  Pojken Gulliver blev förvånad:
  - Finns orcher verkligen?
  Flickan nickade instämmande på huvudet.
  - Visst! Vad visste du inte?
  Den tidigare kaptenen som blev barn svarade uppriktigt:
  - Jag trodde att de bara var sagovarelser!
  Viscountessan skrattade och svarade:
  - Jo, vi har alla en sorts saga! Och då finns det inget mer att ta bort och inte lägga till!
  Gulliver sjöng:
  Jag tror med en saga , folk säger inte adjö,
  Och trogna vänner kommer att förbli för alltid!
  Flickan tog det för femtende gången och skrattade. Även om det inte är anständigt att skratta hela tiden.
  Gulliver var tyst för nu. Han kom ihåg att det var läskigt att vara bland jättarna. Även en katt är farlig för dig, men hur en apa nästan dödade honom. Så då var han i trubbel. Fast taket över huvudet var fullt, och i lyxiga, om än tjocka dräkter.
  Men särskilt bland jättarna är det obehagligt att det inte finns någon kvinna bredvid dig. Det är sant, nu är han i ett barns kropp, och det verkar inte finnas någon speciell önskan. Men fortfarande tråkigt...
  Gulliver sjöng sin romans;
  Över avgrunden på tröskeln till helvetesparadiset,
  Jag vill ta emot nåd från Gud!
  Jag kommer att vända mig till honom, min själ flammar,
  Frågan är rak: dö eller lev!
  
  Den onde dök upp med ett blixtnedslag,
  Den viljan från svarta tankars avkomma!
  Och hat, som sliter mitt hjärta,
  Vad rör mitt upproriska sinne!
  
  Jag kan vara stolt över min älskade,
  Bli av med kedjornas bödel!
  Låt de heligas ansikten glädjas i templet,
  Jag kommer att tillägna dem en bön under dessa fruktansvärda dagar!
  
  Jag behöver inte någon annans storhet,
  Jag flätade min älsklings lockar!
  Vi går under inför den Allsmäktige bara två,
  Ärkeängeln höjde sitt svärd, metallen blixtrade!
  
  Jag sa till flickan: vi kommer att vara tillsammans,
  Lev lycklig i alla sina dagar under solen!
  Och att skydda skönhet är en hedersfråga,
  Så att stjärnan inte slocknar i evighet!
  
  Så känn dofterna av himmelska bås,
  Jag kan inte ersätta en söt kyss!
  I armarna av smekningar fantastiska underbara,
  Och jag bryr mig inte om världsliga stormar!
  Gulliver sjöng en bra sång. Och roligt och lekfullt på samma gång.
  Och medan han sjöng, var orcherna verkligen engagerade i rån. I synnerhet torterade de en fången pojke, på ämnet vart markisen de Sade hade tagit vägen.
  Det var extremt svårt för orcherna att fånga denna krigare och trollkarl samtidigt.
  Pojken såg ungefär tolv år gammal ut, även om alla i den här världen ser ut som barn, oavsett ålder, började de till att börja med att piska honom genom att binda honom vid getter.
  Pojken stönade tyst och knöt ihop sina läppar. Men jag ville inte ge bort något.
  De slog honom länge tills pojkens ljusa huvud gungade och föll på sidan.
  Orken stänkte isvatten från en hink i ansiktet på honom. Och den unge krigaren kom till besinning.
  Orken morrade:
  - Tala!
  Pojken väste till svar och hämtade knappt andan:
  - Jag tänker inte berätta!
  Bödeln slog pojken igen. Han ryste.
  Den äldre orken anmärkte:
  - Vi borde steka hans klackar med eld!
  Orcherna grymtade belåtet!
  Och så gick en av dem upp till den öppna spisen och satte eld på facklan. Pojken, nästan naken och helt uppskuren av piskans slag, såg ynklig och rörande ut. Hans kala, runda klackar stack ut och såg hjälplösa och rosa ut, som ett barns.
  Elden, med sin rovtunga, slickade köttätande barnets sula. Och pojken skriker av helvetes smärta. Och lågan brände pojkens fötter smärtsamt.
  Det eviga barnet vrålade och ryckte desperat, men repen var mycket starka.
  Och orcherna skrattade galet åt pojkens plåga. Och det luktade väldigt aptitligt, som om de grillade kebab.
  Gulliver såg lyckligtvis inte detta. Annars skulle han faktiskt ryta av frustration.
  Viscountessan piskade pojken ännu en gång och frågade:
  - Har du någonsin velat bli lika allsmäktig som Gud åtminstone någon gång i ditt liv?
  Pojkens kapten nickade:
  - Ibland ville jag... Fast ibland tänker du, vad kan du göra för att folk ska göra dem nöjda med dig?
  Flickan sa:
  - Förvandla till exempel alla sådana här människor med oss till barn!
  Gulliver skakade på huvudet.
  - Att bli till exempel killar och tjejer i tjugo år tror jag praktiskt taget alla skulle vilja hålla med. Men på barns bekostnad har jag stora tvivel! När allt kommer omkring, i ett barns kropp kan du inte njuta av att älska!
  Viscountessan fnissade och anmärkte:
  - Nja, på något sätt är vi inte särskilt upprörda över det här. Vi har barn som kommer med en drake. Och det löser alla problem! Visst finns det en viss rädsla för döden. Folk tror på en odödlig själ, men ingen har bevisat dess existens! Och ni också!
  Gulliver ryckte på axlarna och anmärkte:
  - Det finns kristna som inte tror på en odödlig själ. De förstår bokstavligen orden: själen som syndar, låt den dö. Fast bibeln säger att människor redan är döda i Guds ögon!
  Flickan fnissade och svarade:
  - Och om kålhuvudet! Mer exakt kan man argumentera om religion under mycket lång tid och utan mening.
  Det är bäst att du sjunger något roligt!
  Gulliver tog och sjöng;
  Det finns inga bagateller i underjordens layout,
  Varje ursäkt för djävulen är som en krok.
  Om det inte finns någon nåd från Herren i världen,
  Det betyder att infernot inte är långt borta!
  
  När allt kommer omkring är ondskan så älskad av världen,
  Som öar utan en kompass av gott...
  Även om tapperhetens hjältemod besjungs -
  Faktum är att universums kung är Satan!
  
  De grymma i denna värld lyckas,
  Den som inte känner medlidande är kungen!
  Det finns fällor under palmen även i paradiset,
  Var är det goda? Hans obetydliga nolla!
  
  Vilken tro som helst kan korrumperas
  Någon ära luktar, känn snaran ...
  Reptiler väser smygande i sandlådan -
  Och jag vill lysa upp världen med en dröm!
  
  Sträva efter ljuset, men sväva i mörkret,
  Jaga för att skänka, men tom ficka!
  Om du inte vill leva som en eländig papegoja,
  Gå till elakhet, list och svek!
  
  Det är äckligt till och med att leva under ett lager av slem,
  Där utan takstöd - inte ett steg!
  Själar rusar som en falk i höjden,
  Men köttet är i träsket, svärdet lyser fienden!
  
  Hur kom det sig att lyckan bleknade?
  Och varför regera ondska överallt?
  Har inte Gud tillräckligt med kraft?
  Så att alla alltid är bra?
  
  När allt kommer omkring skapades inte människan av en fanatiker,
  När allt kommer omkring, i varje hjärta finns en källa av kärlek ..
  Varför vet inte folk gränserna?
  Byggs lycka bara på blod?!
  
  Tyvärr kan du inte hitta svaret själv,
  Detta har varit en hemsk sak i världen sedan århundraden...
  Och demonerna gör läskiga miner mot dig,
  Och det verkar som att Herren har glömt folket!
  
  Men jag tror inte att ondskan inte är allsmäktig,
  Du behöver bara knyta din vilja till en knytnäve!
  Då kommer impulsen som leder till helvetet att försvinna,
  Och det kommer att bli fred och harmoni mellan oss!
  Gulliver sjöng så vackert och med känsla. Och hans låt, det bör noteras, är bra.
  Orcherna hade under tiden rostat pojkens klackar väl, men de hade inte uppnått någonting.
  Tyvärr visade det sig vara ett kolossalt problem.
  Därefter började de tortera flickan. Hon blev först bunden till en såghäst och slog på sina bara hälar med en båge.
  Flickan skrek av fruktansvärd smärta, stönade, vred, men gav fortfarande inte användbar information.
  Tortyren drog ut på tiden... När orcherna såg att pinnarna inte fungerade satte de eld på elden och luktade igen brännande.
  Ja, det här är dåliga monster och bödlar.
  Och Gulliver tog under tiden och sjöng, återigen en bra sång;
  Min fantasi slog till
  Allt blev ljust, som i oktober!
  Och vi satte höggaffeln i sidorna av den onda demonen,
  Och det kommer att bli så vackert på jorden!
  
  Sådana stjärnor i vårt universum -
  Vissa är rubiner och andra är diamanter!
  Vi samlar in hyllning från de onda -
  Slaget är som en hammare och inte mot ögonbrynet, utan för ögat!
  
  Skyltfönster där kvasarer
  Den strålande hippodromen gnistrar!
  I min själ gapande sår -
  Det var som om det hade varit en stor pogrom i det!
  
  Curl som lockar av en komet,
  Fåren glänser - Vintergatan lyser!
  O odödliga bedrifter sjungs,
  I ära för evigt må Dus vara!
  
  Vad kan en ledsen människa göra?
  Släpp bara en tår ur blå ögon...
  När allt runt omkring är grått och äckligt,
  När man med hopp väntar på ett åskväder i juni.
  
  Sträck dina olyckliga läppar med ett leende -
  Förstå att världen inte är bär i skogen.
  Flickan kommer omedelbart att blotta sina tänder för dig,
  I den kommer du att förverkliga en rimlig dröm!
  Det här är de roliga låtarna som både pojkar och tjejer visade sig ha.
  Viscountessan sade dock med missnöje:
  - Nej! Låtarna är såklart bra! Men ge oss några populära ordspråk för tankar i livet!
  Och Gulliver tog den och började tala som en sårad papegoja;
  En kvinnas nakna ben i tid kommer att sätta henne i galoschen på vilken känga som helst!
  En man som ofta tittar på bara, kvinnliga ben, sätt dig ner i galosch!
  Barfota kvinnligt ben, kör bra under hälen och sitter perfekt i galosch!
  En man är redo att vända ut och in för att slita av en tjejs skor!
  Du kan vända ut och in vilken känga som helst med en bar kvinnlig klack!
  En kvinnas barfota kommer att vända ut och in på vilken man som helst, även om han är den sista kängan!
  Om du vill vända en man ut och in, ta av dig skorna, om du vill sätta honom i en galosch, exponera din häl!
  Varför är barndomen barfota, för ett bar kvinnligt ben får män att tappa huvudet, som om de vore pojkar!
  Önskan att se en kvinna naken får en man att vända ut och in!
  För att klä av en kvinna måste du först ta på dig hennes skor!
  Efter att ha klätt av sig vid rätt tidpunkt kommer en affärskvinna att slita av tre skinn från en man!
  En kvinna som blir naken i tid kommer inte att bli en barfota och grundligt skodd man!
  En barfota kvinna kommer att sätta en känga på en man och lägga honom i en galosch och vända ut och in på honom och göra honom till den sista barfota!
  En man liknar en gibbon, bara tyvärr oftare i intellekt än i potens!
  Mannen har åsnaenvishet, ett lejons ambition, men i verkligheten är han en get!
  En man för en kvinna är som ett slopställe för en ko, du klarar dig inte utan det, men det är äckligt att närma sig!
  Det som är vanligt mellan en man och en toalett i ett damrum - det faktum att kvinnor bara bråkar på män!
  En kvinna är en listig räv som kan sluka vilket lejon som helst som en kanin!
  En kvinna behöver en man som en piskande pojke, om han inte slår en man, kommer det inte att finnas något liv!
  En kvinna behöver män som en grishorn, bara en päls som doneras av män är dyr!
  Allt som glittrar är inte guld, allt som mörkar är ingen skatt!
  Men en katt i hund är fortfarande bättre än en räv i en fårpäls!
  Det starkaste lejonet kan hållas i koppel av en listig räv!
  Även om du har en katts styrka kan du övervinna ett lejon med en rävs list!
  För att slippa vara en hackspett, räkna inte kråkorna!
  Det är lättare att få en kråka att sjunga som en näktergal än en politiker att uppfylla sina vallöften!
  Bråka med en politiker om att räkna kråkor och vara den sista hackspetten!
  Räven har inte de största huggtänderna bland djuren, men de flesta offren bland människor!
  En objuden gäst är värre än en gris i en poke!
  Om du är smart med en stock, kommer du att arbeta hårt som Papa Carlo, och du kommer inte att hitta den gyllene nyckeln!
  Om du inte vill studera som Pinocchio, kommer du att förbli en stock för livet!
  Om du är påhittig som Pinocchio, så är sinnet inte alls loggat!
  Sinnet är som en stock, den som, som Pinocchio, springer till teatern istället för skolan!
  Genom att gräva ner guld i marken blir du medborgare i dårarnas land!
  Om du begraver dina gyllene talanger försvinner du för en kopparpenning!
  Gyllene berg av silvriga tal är inte värda ett öre!
  Om en politiker tappar förståndet, då går väljaren ut genom fönstret!
  En skicklig hantverkare kan göra Pinocchio av stockar, men den som är bränd av sinnet och med en gyllene nyckel kommer att vandra in i träsk!
  För att folket ska mogna till demokrati behöver de frihetens sol, och i despotismens mörker kommer de för alltid att förbli politiskt gröna!
  Kära stövlar, en kvinna tjänar pengar med sin bara fot!
  mobbar ofta för att sätta halsband på väljarna!
  En kaxig politiker krossar väljarna som höns!
  En politiker drömmer om att åka in på en vit häst för att sätta halsband på en väljare!
  Räven har små huggtänder och vill svälja dem och gömma dem helt och hållet!
  En politiker som pratar mycket om filantropi är en typisk kannibal!
  Och en björn kan vaggas i sömns med tal söta som honung!
  För en full, bitter vodka är sötare än honung!
  En skräddare kommer att ljuga och inte rodna, en politiker kommer att "rodna" och ljuga!
  En kvinna, som har kastat av sig sina skor, tar på sig en man, till nivån av en luffare!
  Krig har inte en kvinnas ansikte, utan en fysionomi som lockar spänningssökare!
  En kvinna är en duva som biter i en hackspettman som en drake!
  En kvinna har alltid sju fredagar i veckan, och utan söndagspresent från äktenskapsskuld har hon alltid en ledig dag!
  Gud är inte allsmäktig i allt, han är maktlös att argumentera för en kvinna!
  Även om Gud är allsmäktig, kan han inte hålla käften på en kvinna och stoppa politiken!
  En politiker har inget samvete, en kvinna har ett sinne för proportioner, och en kvinnlig politiker har alla känslor utan mått!
  En kvinna är en blomma, taggig som en ros, men hennes söta doft lockar getter och drönare!
  Väljaren faller in i barndomen och röstar på de hatiska gamla ekarna med urholkar!
  En rysk soldat kan fås att kollapsa som en avfasad stock, men inte läggas på knäna, och få den att skaka som en asp!
  Om du inte vill iaktta militär disciplin kommer du att böja ryggen som en fånge!
  Det finns mycket smuts i vår värld, bara sällsynta prinsar i det!
  Politikerns tunga är lång, men för att åstadkomma det han har tjatat - hans händer är korta!
  Politikern är snabb att lova, långsam att uppfylla, ber om allmosor och förlåtelse för bedrägeri!
  När en kvinna inte har tillräckligt med skor tar hon på sig en man barfota!
  En kvinna är först och främst en räv som vill lasso ett lejon, men oftast fastnar åsnor i hennes lasso!
  En kvinna är en höna som älskar gyllene ägg, vilket bara ger deras bärare förlust!
  En kvinna är en kyckling, bara hon kan ta med sig guldägg till den mannen, som är en riktig räv!
  En äkta räv och tupp får dig att lägga guldägg!
  Räven har inte ett lejons klor, men hon kan slita av tre skinn från vilddjurens kung!
  Den som inte är en räv i sinnet är inte ett lejon!
  En rävkvinna kan övertyga vilken man som helst att han är ett lejon som växer upp som en enkel åsna!
  En kvinnlig lejoninna med bara rävsinnet och vargens grepp!
  Lejonet är inte det som ryter utan det som river upp mycket grönska!
  När en politiker inte är en räv, då slits tre skinn av honom och sätts på hans krage!
  En politiker har en bred rumpa att sitta på två stolar, men han har en själsbredd bara i ord!
  En stridsvagn är genomborrad med en urankärnaprojektil, en politiker tar sig till toppen utan hjärta, men med en gyllene handväska!
  Med bara fötter kan en kvinna leda en miljardär in i ruinens slum till en luffares nivå!
  Politiker avgudar, och bara fötter av kvinnor och väljare att ta på sig skor!
  Politikern klär av sig kvinnorna, och tar på sig herrskorna!
  Politikern vill blotta kvinnors ben, och skoda män till öronen!
  Politiker vill klä av kvinnan i sängen, och skodde männen nära valurnorna!
  För en politiker är flickans barfota att höja värdigheten, men betyget stiger, skoning väljarna!
  En politiker har kvinnors bara klackar i huvudet, och väljaren är en tråkig känga för honom!
  Politikern älskar kvinnor utan kläder alls och väljare med fulla skor på!
  En kvinna, som har sparkat av sig skorna i tid, kommer att köra en politiker under hälen, även om han är en erfaren känga!
  En politiker som en kvinna kan köra under hälen med sin bara fot, en dum filtstövel!
  Älska nakna kvinnors ben, men var inte en filtstövel!
  Oavsett hur vackra kvinnors nakna ben är, är det äckligt att låta dem köra dig under hälarna!
  Beundra tjejernas bara fötter, men låt dem inte ta på dig som en filtstövel!
  Kvinnors bara ben kommer att förvandla en politiker som är van att bära skor till ett par kompletta filtstövlar!
  En kvinna, som har kastat av sig sina skor, kan sätta på sina knän, inte bara en filtstövel!
  Ett slag från en kvinna är starkare när hon tar av sig det och sparkar av sig skorna!
  En politiker är en rund filtstövel om han körs under hälen av kvinnors bara fötter!
  Det finns en sådan styrka i flickornas bara fötter att hon kommer att köra den mest rutinerade kängan under hälen och noggrant ta på sig de mest inbitna filtstövlarna!
  Så här gjorde Gulliver bevingade talesätt.
  Flickan gnisslade:
  - Härlig! Dina ord är bara super och hyper !
  Sedan stampade hon med den bara, mejslade foten.
  Orcher på andra håll var djupt i tankarna. Fångad pojke och flicka ger ingen information!
  Och samtidigt var även pinnarna maktlösa. Och att rosta bara klackar lossnade inte deras tungor.
  Och vad ska man göra? Orcher är inte särskilt kreativa i tortyr. Tja, kanske prova att skaka på gallret?
  Så orcherna tog till detta botemedel. De tog pojken och vred hans händer och höjde honom på ställningen högre. Pojken stönade och väsnade. Sedan släpptes han och pojken föll ihop. Och på själva ytan sträckte sig repet och barnet skrek av helvetesvärk.
  Och orcherna skrattar som grisar grymtar.
  Här är företaget...
  Gulliver sjöng förtvivlad;
  Mitt hemland, universums mörker,
  En yxa av helveteskrafter svävade över dig!
  Han blev plötsligt allsmäktig - fruktansvärd Satan,
  Sträckte ut sin hand över hela universum!
  
  Vi har ingen jord, bara en Tartarus -
  Dysterhet flammar av brinnande, vidrigt mörker!
  Jag trodde bara en gycklare - skrek nonsens,
  Och nu är hela världen under hans häl!
  
  Men fäderneslandets liv kan du inte korsa,
  Låt oss vinna, horder och publik!
  Han är trots allt en mäktig alverbjörn,
  Führerns huvud - han säger, jag tar ner det!
  
  Hur svårt är det för oss om fienden är mäktig,
  Om han har ett drag i reserv...
  En vampyr ryter under månen från molnen,
  Han vill lägga oss under sågen på bekostnad!
  
  Alvernas ande är sådan, inga kedjor finns,
  Stelhet och kärlek allt i en själ!
  Bättre att inte slåss - du kommer att vara måltavlan,
  Och med ditt älskade paradis även i en koja!
  
  Världens framtid är varje demiurg,
  Kan du skulptera lycka i evigheter
  Men en bandit kom, till och med väldigt cool,
  Och nu brinner drömmen som beck!
  
  Men det finns hopp, det har stor betydelse,
  Att Herren kommer - för att döma Führern!
  Du är väldigt lätt - en mänsklig tanke,
  Fast ibland tunna, trådar av sidentråd!
  
  Det kommer en ny värld där alla är fria
  Där någon av oss är en bergsmänniska!
  Och förändringens tid kommer,
  Kör ut ur mina ådror, du är en tjuvs instinkt!
  . KAPITEL 2
  Gulliver sjöng så intressant. Den här pojken är inte avsedd att bli vuxen. Men vem visade att det inte är dåligt att vara barn. Även om dina bara fötter trampar på vassa småsten gör det dig inte ont, utan snarare till och med kittlar.
  Flickan fnissade och kvittrade:
  - Och du är bra, och en väldigt cool pojke! Vad bra det måste vara att vara barn!
  Gulliver sjöng med ett glatt leende:
  Säga
  dina drömmar,
  Dela dina drömmar med mig...
  Var dig själv
  Och öppen
  I barndomen, dörren - till minnen ...
  
  Vilja
  Jag tar dig till trädgårdarna
  Där körsbärsblommor
  Och dina ord kommer inte att vara överflödiga där,
  Du ser -
  Vi har vuxit upp
  Och glömde platserna där
  Willows stryker oss med sina flätor...
  Kommer du ihåg - du ville åka till rymden?
  Och alla ville bli kaptener...
  Allt finns i oss -
  Försommar, parker,
  Bollar, sockervadd -
  Brors födelsedag...
  Lycka på gården hos Antons granne -
  Hela dagen vid sjön, klockan nio - hemma...
  Vem stal min tid?...
  Och allt runt omkring blev plötsligt grått...
  Vart tog vinden vägen?
  Sjösand,
  Veranda med vindruvor och den där
  Kyss med ett hagel av känslor -
  Jag måste återvända!
  jag vill stanna
  Där det inte finns några tårar
  Och var skrattade vi -
  Under en storm av sommar åskväder...
  
  Säga
  dina drömmar,
  Dela dina drömmar med mig...
  Var dig själv
  Och öppen
  I barndomen, dörren - till minnen ...
  
  Jag drömmer ofta om tystnad! ..
  Hon är en
  Vandrar på gårdarna
  Från minnet av de förlorade!
  Och då verkar det
  Vad är grejen ens
  Inte i omålade femvåningshus!
  Vi är äldre...
  Ovan på taket famnar
  De där drömmarnas slott -
  Deras torn...
  Så obehagligt närmare
  Så kallt med oss...
  Och drömmar
  Sluta bli färgad
  Och de luktar stål!
  Jag önskar att jag visste hur jag skulle lämna dem...
  Var
  Ska vi sitta på ögonlocken?
  Var är dessa Hermitage ?
  Och var är vännen Misha?
  Och vem nu
  Snacka om Tsoi
  Och hans upptining?
  Kulor av skvaller mormödrar
  Med snören påsar,
  Den odödliga "Kanske" är vår,
  Kostyas skjorta är inte utbytbar,
  Från Turkiet
  En svans full av skämt,
  De första blossarna
  Skåpbilar, staket...
  Känslan av att förvänta sig ett mirakel,
  Hans prestation är kall -
  Från någonstans
  Från högen av det okända -
  Från barndomen,
  Låt mig ta en titt!..
  Himlen är bläckig
  Stjärnornas stoft kallar
  Lyfta
  Drömmarnas mysterium
  Av fullkomlig oundviklighet
  Blandade känslor från det förflutna...
  Och tiden kommer sannolikt inte att förändras
  Dessa fläckar av strävanden -
  Omfamna det oerhörda
  en fånge
  Så bli inte utanför det -
  Förrädiskt vuxna
  Självisk...
  Och det finns därför en mening -
  Letar efter mening...
  
  Säga
  Dina drömmar
  Dela dina drömmar med mig...
  Var dig själv
  Och öppen
  Dörren till barndomen är till minnen...
  
  Säga
  Dina drömmar
  Dela dina drömmar med mig...
  Var dig själv
  Och öppen
  Dörren till barndomen - till minnen
  Pojken sjöng med nöje, trots att han samtidigt var tvungen att trycka på ett tungt hjul, som en packåsna. Och detta var hans seriösa och mycket produktiva arbete.
  Viscountesstjejen stampade sin bara, lilla fot för femtende gången och kvittrade:
  - Fantastiskt! Du äter jättegott! Är Hermitage vackert i London?
  Gulliver svarade med ett leende och blåste ut sina rosa, magnifika, barnsliga kinder:
  - I London är Hermitage det bästa och rikaste i världen!
  Flickan fnissade och slog pojken igen med stort nöje med en piska. Han hade en röd rand på sin nakna kropp.
  Viscountessan frågade med ett leende:
  - Gillar du det?
  Pojken nickade och gnällde.
  "Du kanske skulle sjunga bättre än att slå ett barn?!
  Flickan nickade och återigen stämplade hennes nakna, solbrända, graciösa fot:
  - Det är jättebra och jag ska sjunga!
  Gulliver twittrade:
  - Sjung en blomma, skäms inte!
  Viscountessan hoppade upp och ner och började dansa och sjunga;
  Jag körde in i barndomen
  Följ mig inte.
  Jag ser att alla här har roligt, krig.
  bara för henne
  Bara för dig
  krig.
  Ingen plats för barn här
  För vuxna - kämpa.
  Stanna med henne
  Följ mig inte.
  bara för henne
  Bara för dig
  krig.
  Och det är bra där
  Där ska jag sitta på pottan.
  Och det är bra där
  Där ska jag sitta på pottan.
  
  Det finns inget behov av pengar:
  Cirkus och klubbor
  Det finns en mjölkstrand
  Hästar vid slipsen
  bara för mig
  bara för hästen
  De leder.
  Pastila, gunga,
  Vita rosetter,
  söt kaka,
  Mammas drömmar.
  bara för henne
  Bara för mig
  De kommer.
  Och jag mår bra
  Där ska jag sitta på pottan.
  Och jag mår bra
  Där ska jag sitta på pottan.
  
  Herre, varför är jag här.
  Igen
  Spring, erövra
  riva med tänder -
  bara för mig
  Bara för dig
  Nu.
  Gud, tänk på det
  Vad ska jag skriva för oss,
  Uppriktiga rader,
  Slit bara sönder din själ
  Det är svårt för dig
  Svårt för mig,
  Tro mig.
  Okej okej,
  Barn kommer att sitta på pottan.
  Okej , okej,
  Barn kommer att sitta på pottan.
  Det här är en så underbar låt som sjungs av en tjej. Och det här är helt enkelt väldigt coolt och coolt! Jag skulle vilja se en skallig Fuhrer i en kista!
  Flickan fnissade och blinkade till sin motsvarighet.
  Gulliver höll med henne:
  - Du är underbar och bara super!
  Tja, vad finns det mer att säga och vad ska man prata om? Du sjunger åtminstone, åtminstone kråkar.
  Nåväl, allt var väldigt hastigt och trevligt.
  Under tiden började orcherna, utan en extra paus, skaka flickan på racket. Vilket såg väldigt coolt ut, och på sitt sätt extremt roligt.
  Hur kan du inte sjunga här?
  Och Gulliver kommer att sjunga igen;
  Jag är en pojke född i ett heligt land
  Vem kallas den gränslösa Elfia...
  Och det finns ingen bättre plats, vet på hela jorden,
  Och hur du än frågar Gud i en häftig tro!
  
  Men han föddes som en ivrig ateist
  I ett cyniskt, i detta tjugoförsta århundradet...
  Jag ville bygga ett underbart paradis med min egen hand,
  Var skulle gudarna bli människorna själva !
  
  Men nu kom jag in i det tjugonde stormiga århundradet,
  Och jag var tvungen att slåss mot pojken där...
  Må riddaren Elfis bedrift prisas,
  Vi England fighters visste hur man kämpar!
  
  Vårt mod bor i det unga hjärtat,
  Och mitt blod kokar häftigt i mina ådror...
  Victories öppnade ett obegränsat konto,
  Vi slåss vilt killar dag och natt!
  
  Till ära för vår tappra Elfi,
  Vilken nåd kommer att ge Lada ...
  Vi kan ro nitiskt med åror i Eden,
  Vi kommer att få en obegränsad belöning!
  
  Här är vår tro, och den mäktige guden Svarog ,
  Och blixten som Perun själv kastar ...
  För oss kommer den eviga Roden att underteckna eden,
  Och seger väntar i strålande maj!
  
  Vi är alver - ljuset från jordens stora söner,
  Jag tror att vi kommer att flyga till Mars snart...
  Jag vet att jag föddes för att skapa segrar,
  Låt Abel segra, inte Kain!
  
  Vi kommer att ge våra hjärtan för vårt fosterland,
  Tänk på att tjäna alverna och bajonetterna ...
  Keruben kommer att breda ut sina vingar från paradiset,
  Vi slår orkshisterna med knytnävarna!
  
  I ingenting kommer fienden att få en chans,
  Okrmaht kommer inte att få oss på knä...
  Vi träffade orcherna rakt i ögat
  Till ära för de viktigaste generationerna!
  
  I Elfsia , varje krigare från krubban,
  Bebisen drar handtagen till maskinen...
  Svarogs orden - döda Führern -
  Lada kommer att ge en generös belöning!
  
  Det finns inget annat i vår värld
  Dyrare är den segerrika flaggan, scharlakansröd, röd ...
  Båten gick sönder, åran sprack,
  Det är farligt att slåss med vårt fosterland!
  
  Ingen vet var kanten av universum är,
  Vart tar astronauterna vägen...
   Svarog den Högste, den allsmäktige kungen,
  Och riddaren kommer att få bidrag från honom!
  
  
  Var inte rädd, orkshisterna kommer inte att knäcka oss,
  Även i den här världen, med dem USA, med lejon ...
  Och livet kommer inte att avbrytas, jag känner tråden,
  De kommer inte att slå fosterlandet med stövlar!
  
  Vi har militär styrka, tro
  Och stridsvagnar, plan av demoner är coolare ...
  Orkshismens odjur kommer att besegras ,
  Putin och Duces medbrottsling hängdes!
  
  Flaggan är röd, detta är en mycket stark flagga,
  Han glittrar som en röd påse över universum ...
  Elsomolka planterade en orc i ljumsken,
  Med hälen, naken och inte vit!
  
  I Orklin tror jag snart att vi kommer in,
  Med en segerrik sång av modig elfinism...
  Och vi kommer att sopa bort alla orcister,
  Så att det inte finns några revanschismens jäklar!
  
  Och då kommer det att finnas paradis i universum,
  De mäktiga kerubernas trumpeter spelar...
  Kämpa och våga för ditt hemland,
  Med Elfia, Rod och vi är oövervinnerliga!
  Det här är en sådan låt och den är väldigt cool och rolig.
  Under tiden tog orcherna också glödheta järnremsor till pojkens och flickans bara sulor, från vilka lukten av brinnande kött var ännu starkare, och barnen skrek och förlorade medvetandet av vild smärta. Detta visade sig vara en mycket stark chock.
  Och orcherna grymtade och vrålade igen, och började dansa i en helvetisk takt. Dessa är riktigt kraftfulla björnar, och dumma och illaluktande. Det finns så mycket spänning och kraftfull presentation i dem.
  Gulliver vänder kvarnstenen och flickan säger till honom:
  - Nåväl, kom igen, smart kille, ladda om med bevingade aforismer!
  Pojkekaptenen nickade kraftfullt och låt oss med förnyad kraft uttala tankepärlor;
  Du kan inte övertyga en kvinna att blotta sina ben om du bär helfiltstövlar!
  En kvinna älskar moderiktiga skor, men det är bättre för henne att gå barfota än att hitta sig själv skodd med en filtstövelpolitiker!
  Det finns två problem i världen, ett av dem är pengar, som fortfarande är möjligt att överleva, det andra är bristen på pengar, vilket är outhärdligt!
  Pengar är ett ont som försvinner när de växer i mängd!
  Den kaxige politikern lägger guldägg, men inte i fickorna på väljarna!
  Utan pengar finns det inget liv, med pengar finns det ingen fred!
  Vodka ger inkomster till staten, men ruin från berusning kommer till kungariket!
  Tro inte på politikern som lovar berg av guld, du kommer att flyga in i en ravin för en kopparpenning!
  En politiker har lång tunga för ett löfte och korta händer för att uppfylla löftet!
  Tro inte på en politiker som tar på sig ett fårkläder, han kanske verkligen är ett får!
  Pengar ger lycka, bara det är inte värt ett öre!
  Du kan inte mäta lycka med pengar, men du kan inte mäta sorg med tårar!
  En politiker tar bort spån från en väljare om han är stum som en stubbe, och med ek envishet!
  Spotta inte i brunnen, det här är kanske inte bara en avgrund av löften utgivna av politiker!
  Tro inte på röda tal och otäcka bödlar!
  Politikern väller ut som en näktergal, men föder upp en kråka som en räv!
  En tandlös linjal är mer benägen att bita ett ämne!
  Politikern har ett svar på allt, men det finns inget förtroende för hans svar!
  Ingen vet vad politikern har i åtanke, även om en dumhet är på hans tunga!
  Pengar är det viktigaste i livet, det förstör bara hela ditt liv för alltid!
  Det kommer inte att vara en stubbe, det kommer att skalas av som ett klibbigt träd och huggas ner som en tall!
  En politiker kan förföra en väljare med talens honung för att slå dem som en fluga!
  Guldbergen som politikern lovar lyser starkt, men stanken av lögn stinker!
  Tro inte om en politiker pratar dumheter att han är en idiot och vill förvandla en krona till en nickel!
  Politikern är inget helgon, vilket är tydligt för alla, men varför ser andra på honom som en ikon?
  En politiker är en räv i fårakläder som klipper får och hamnar i fickorna!
  Om du tror att en varg i fårakläder ger dig kotletter till frukost, då är du ett typiskt får!
  En bra poet är inte den som sliter sig i halsen, utan den som sjunger om det väsentliga!
  Jag tror inte att baggen har makten, det är helt dumt, han har redan gorat väljaren!
  Även om politikern är en stinkande get så kan han mjölka baggeväljaren!
  Rösta aldrig med hjärtat, det är dumt, och den som har ett huvud går inte alls till val!
  Om du inte vill bli besviken på ditt val, rösta på en utomstående, för ledaren ljuger alltid!
  Om folket gudar härskaren förvandlas livet till ett helvete!
  Försök inte att tillfredsställa alla, du kommer inte att uppta alla stolar, du kommer inte att ligga i alla kistor!
  Om du inte är ett ess kommer du att bli slagen inte bara i poker!
  Den som inte har några trumf hamnar i den lägsta färgen!
  Utan ett extra trumfkort på handen kommer ett kort i vilken färg som helst att slås!
  En stark man lockar kvinnor inte med en svag magnet!
  Muskler av stål hjälper till att fylla plånböcker med guld, nerver av stål förhindrar att plånböcker blir tunna!
  Även en hjälte är utmattad av en så tung börda som en tom plånbok!
  Dessa är aforismerna som uttalades av Gulliver, som blev en pojke.
  Under tiden gjorde orcherna något dåligt med de fångna barnen. Två: en pojke och en flicka torterades nästan till döds och låg medvetslösa och vilade efter tortyren.
  Och resten av killarna bestämde sig för att skapa varumärke. De tog fram nakna pojkar och en flicka och började sätta ett glödhett strykjärn på deras axlar i tur och ordning.
  Som eviga barn som förtvivlat vrålade och ryckte i fruktansvärd smärta. De förvandlades till slavar.
  Och dessutom brände de också huden och lämnade ett olycksbådande tecken i form av en femuddig stjärna.
  En pojke ropade:
  - Låt oss inte ge upp!
  Och de slog honom med taggtråd, på sidan och baksidan. Den evige pojken ropade av olidlig smärta.
  Orcherna skrattade till fullo för femtonde gången. Och blottade sina munnar med huggtänder.
  Det här är deras låtar, så ylande och väldigt coola, och öronen vissnar av dem, och man vill spy.
  Den äldsta orken vrålade med rösten från en halvhuggen bagge:
  Låt floder av blod
  Flödar på marken...
  Låt smärtan stöna
  Bränder överallt!
  
  Låt döden sluka
  Skörd av människokroppar...
  Planeten lider -
  Mayhem regerar!
  
  Och låt bara döden
  En rasande boll härskar,
  Ni måste alla dö -
  Satan har ställt dig till svars!
  
  Herren hjälper inte
  Du kommer att brinna i helvetet för alltid...
  Vi slår dig i ansiktet
  Sådan är orchernas dröm!
  
  Det kommer ingen nåd
  Död åt patetiska fiender...
  Det finns ingen bättre belöning
  Ge alla en smäll!
  
  Fienden vet inte
  Att orcher är allsmäktige...
  Väckarklockan ringer -
  Slaget kommer att bli starkt!
  
  Låt oss steka tomtarna
  Vi är hälarna på barfota tjejer...
  Och vi ska krossa alverna,
  Låt oss klippa skönhetsflätorna!
  
  Och om någon skvallrar
  Han kommer bli jobbig...
  Det är en stark ringning i huvudet,
  Och på himlen åska med moln!
  
  Och om vi erövrar
  Som vargar i öknen...
  Barnen kommer att marschera
  Barfota på hugget!
  Dessa är verkligen djur. Och de stämplade fångarna, som i åratal inte var barn, förstås, utan utåt, om de inte hade bra muskler, och det kan man inte ge killarna i mer än tolv år. Och är det inte synd att håna och plåga en sådan person?
  Men vad kan man ta från orcherna: de är värre än djur. Och så körde de de unga fångarna. Och för att orsaka ännu mer smärta började de kasta brinnande kol under unga fångars nakna barnsliga fötter.
  De olyckliga barnen grät och fällde tårar. Då tog en av pojkarna, för att visa karaktärsstyrka och oflexibilitet, och sjöng:
  Seger väntar, seger väntar
  De som längtar efter att bryta bojorna...
  Väntar på seger, väntar på seger -
  Vi kommer att kunna besegra de onda orcherna!
  
  Även om vi är barn till utseendet och barfota,
  Ofta går vi till och med ut i strider...
  Och killarnas hjärtan är gyllene,
  Avskum kommer att straffas!
  
  Orc är som en björn, grym,
  Och ryter som en skadad elefant...
  Men i strid är vi barn av hamnar,
  Bödlar hör inte vårt stön!
  
  Vi kommer aldrig att knäböja
  Vi kommer inte att räta upp vårt stolta läger ...
  Det finns ingen tillströmning, vet lathet
  Låt oss slå som en hammare!
  
  En orc steker ibland hälarna på ett missfoster,
  Bränner tjejernas fötter...
  Här är de onda människorna,
  Men jag kommer att döda honom pojke!
  
  I hjärtat av ett barn brusar en låga våldsamt,
  Och elden härjar verkligen...
  Lyft banderollen högre krigare
  Du har inga gränser, vet gåvan!
  
  Ja, pojkarna är med passion,
  Vi är barn nu för alltid...
  Men ibland lyser vi av talang,
  Och en stjärna lyser över världen!
  
  Ingen fiende kommer att förvandlas till en fjäder,
  Vi är jordens stolta barn...
  Och pojken slår orcherna med ett svärd,
  Han är från Guds familj av titaner!
  
  Må Herren vara med oss för alltid
  Han gav ungdomar räkna i århundraden ...
  Vi lyser med bara fötter,
  Och låt floden flöda utan slut!
  
  Orc älskar inte, tro sanningens ord,
  Hans onda, vidriga kostym...
  Vi tar de där björnarna i gälarna
  Det kommer att finnas evig god kraft!
  
  Orc huggtänder hotar oss alla,
  Inte tillräckligt girig för land...
  Han är Kains lömska helvete,
  Och drar solida nollor!
  
  För björnar, tro mig,
  De plågar bara vrålande ...
  Men vi är eviga krigare, barn,
  Vi kan inte stå ut, tro mig, lögner!
  
  Satan är synlig för orcherna, skaparen,
  De ylar, ryter som åsnor...
  Flickan har en vacker klänning
  Även om skönhetens ben är bara!
  
  Nej, du är en orc - en huggtänder, otäck varg,
  Och en björn vars natur inte är honung...
  Men tro att den onde fadern inte är allsmäktig,
  Och vi kommer att känna till planet!
  
  Vi kan göra allt vackert,
  Skapa en ny glädjefylld värld...
  Det finns inga fler enade barn i laget,
  Det kommer en ny idolkrigare!
  
  Unga hjärtan brinner för fosterlandet,
  Den älskar sina härliga människor...
  Vi kommer att öppna dörren till nya världar,
  Tja, orken är ett eländigt missfoster!
  
  Hedra pojkar, flickor,
  De älskar, tro mig, att skapa...
  Barns röster kommer att bli samtal,
  Benen kommer att kasta dolkar!
  
  Det är då vi bygger en ny värld,
  Den innehåller glädje för nya människor...
  Och vi kommer att marschera mycket stolta, vi bygger,
  Och skurken kommer att få betalt!
  Gud älskar inte dem som gråter
  Heder, dock bra...
  Tro mig, pojken och flickan är inte arroganta,
  Hans val till framgång är ett fönster!
  
  Och när fred kommer till universum,
  Vi kommer att återuppväcka de som har fallit med vetenskapen...
  Med din tro, oförgänglig i århundraden,
  Och bär en kerub på sina vingar!
  Barnen sjunger och visar med detta att de inte är rädda för de onda orcherna, även om dessa varelser försöker dränka de unga fångarnas sånger med sitt vilda vrål. Så de använde långa piskor. De slog dem på barnhjältarnas bara fötter. Men de avbröt inte föreställningen, och det verkade som om de inte uppmärksammade de hårda misshandeln och höjde sina huvuden stolt.
  Och även om dessa var halvnakna och stämplade slavar, kändes rasen av olympiska gudar och titaner i dem.
  
  FLICKA OCH VIT HERDE
  ANTECKNING
  En liten cirkusgrupp - en pojke Mishka och en tjej Alyonushka - reser och stampar sina bara fötter längs de steniga vägarna på Krim. Och tillsammans med dem finns en vit herde - som helt enkelt är oefterhärmlig!
  . KAPITEL nr 1
  En pojke på omkring tolv och en vacker flicka på omkring tjugo gick genom Krimbergen. Deras nakna, solbrända fötter slog de vassa, glödheta stenarna på bergsvägen. Det var uppenbart att pojken och flickan redan hade gått många vägar. Deras sulor blev mycket starka, spänstiga, hårda och kände nästan inte skärpan och värmen från stenarna.
  Och även vice versa, bara fötter är till och med lite behagliga och kittliga från en så grov yta.
  Cirkusparets hår var vitt som snö och deras ansikten var nästan svarta av solbränna och damm. De bar en matta och enkla cirkusapparater i sina händer. En utbildad vit schäfer sprang bredvid dem. Detta är ett mycket vackert djur. Och allt såg väldigt coolt ut - ett vackert, smidigt cirkuspar, och en hund som både kan underhålla och beundra henne.
  En schäfer kan dock knappast kallas en hund.
  Pojken var klädd i shorts och tog av sig tröjan, så att hans tråkiga kropp med magra, framträdande muskler syntes. Flickan tittade på hans knivar, vassa som yxor och täckta med en chokladbrun, och frågade:
  - Mishka, är du inte trött?
  Pojken svarade självsäkert:
  - Nej, Alyonushka! Du och jag är härdade!
  Framme dök taken på dachas vid havet upp. Flickan noterade:
  Ja, det är en rik plats. Kanske kan vi samla in pengar!
  Björnen log och sa:
  - Om vi fångar fisk i havet. Det kan finnas en bra bit här.
  De började närma sig den första dacha. Alyonushka var vacker, även om den var något mager av undernäring och långa promenader, men trådig, stark och smidig. Hennes klänning var kort, vilket inte var särskilt vanligt på den tiden. Men så starka ben.
  I den första dacha blev de villigt accepterade. Mästaren ville beundra flickan och hennes dans med nöje. De dansade med pojken. Och de gjorde gymnastik. Och hoppade också en vit herde genom cirkeln.
  Sedan visade pojken ett par knep. Mästaren och hans hustru och ett par söner tittade med nöje. Sedan kastade han ett kopparnickel och sa till flickan:
  - Det här är inte vad du ska göra med ditt utseende!
  Han av sönerna, en tonåring på omkring femton år, föreslog:
  - Jag ger dig en krona om du låter mig stryka dig över benen.
  Alenka flinade, och hennes leende var så vittandat och sött, och svarade:
  - Två hryvnjor!
  Den unge mannen, vars mustasch ännu inte hade slagit igenom, nickade:
  - Visst! Det skulle vara fantastiskt!
  Och han tog fram ett silvermynt på två kopek ur fickan. Och kastade den till flickan. Hon fångade henne skickligt med sina bara fingrar, sina solbrända och kvicka ben.
  Pojkemästaren utbrast med beundran:
  - Det här är klass!
  Alenki nickade ljust, något guldnaken och svarade:
  - Det är därför jag är proffs!
  Hon sträckte ut benet till tonåringen. Han började smeka dem försiktigt. Hans händer rörde sig mycket försiktigt över flickans släta och solbrända hud och Alenka spinnade av njutning.
  Faktum är att när en söt pojke stryker dig är det verkligen oerhört trevligt, och här kan du njuta av smekningarna.
  Och självklart får du också betalt för det. Det är bara super.
  Pojken strök henne grova, men elastiska sulor med en graciös kurva av hälen. Han kittlade hennes fot.
  Och Alenka skrattade och roligt. Och det är väldigt trevligt.
  Mästarens fru kastade också ett mynt till pojken Mishka och frågade:
  - Låt mig kittla din häl också!
  Pojken sträckte ut sin bara fot mot henne. Och en annan ung, vacker kvinna började kittla pojkens bara sula.
  Björnen log och spinnade också.
  Mästaren tittade förebrående på sin fru. Men hon bara log och sa:
  - Du kommer väl inte att vara avundsjuk på mitt barn?
  Barin svarade:
  - Kittla honom så mycket du vill, men gå inte utöver det tillåtna anständigheten!
  Damen skrattade ... Och hennes fingrar kittlade pojken av njutning på hans kala, runda, rosa häl.
  Flickan log och spinnade också. Sedan bytte hon ben. Och flinade igen. Det var riktigt kul också.
  Men att kittla är alltid tråkigt. Barinen ropade strängt:
  - Tillräckligt! Gå ut annars ringer jag polisen!
  Pojken och flickan hämtade sina personliga tillhörigheter och lämnade tillsammans med hunden - en vit herdehund, den rika stugan.
  Alyonka var allmänt nöjd. Och jag fick pengarna och det är skönt när speciellt söta pojkar masserar mina bara fötter.
  Och de fick gärna komma in i nästa dacha med pojken. Naturligtvis först och främst på grund av den vackra tjejen. Vars kjol också är så kort, och hennes solbrända, starka, muskulösa, mycket elegant formade ben är så tydligt synliga.
  Flickan är verkligen mycket lik en slav i antikens Grekland. Hennes klänning ser ut som en tunika. Och hur passande det är för en så vacker och muskulös tjej att gå barfota och visa nästan alla sina underbara, underbara, ovanligt förföriska ben. Och det är svårt att ta blicken från henne.
  I denna dacha var mästaren ensam. Familjen är någon annanstans. Han beordrade Alenka att dansa för att beundra rörelsen i hennes fina och extremt fina, fysiskt utvecklade kropp.
  Sedan kastade han ett mynt och beordrade:
  - Sjung, skönhet!
  Alenka började sjunga med nöje;
  Jag är en enkel rysk tjej
  Jag har varit utomlands många gånger...
  Jag har en kort kjol
  Älskade den grå örnen!
  Mästaren mumlade argt:
  - Din låt är inte särskilt bra! Kom igen, något mer aggressivt och sexigt!
  Cirkuspojken föreslog:
  - Eller kanske är patriotiskt bättre?
  Barin höll med:
  - Kan vara och patriotisk! Men det är redan du barfota sjunger! Och om jag inte gillar det så får du en pinne på hälarna!
  Musen nickade.
  - Om du vill ha en gentleman, så kan du för en rubel slå mina bara klackar bra med en pinne!
  Bartendern skrattade och svarade:
  - Det är bättre att slå den här tjejen med en piska. Speciellt om du klär av henne innan dess!
  Alenka bugade med ett leende:
  - Kommer din herre!
  Den rike mannen sjöng med ett leende:
  Tjäna pengar,
  Tjäna pengar,
  Att glömma lathetens tristess
  Tjäna pengar,
  Tjäna pengar,
  Och resten är bara skräp!
  Och resten är bara skräp!
  Alenka svarade:
  - Lycklig utan pengar
  Du kan bli...
  Dåliga män -
  Räkna mynt!
  Barin vrålade:
  - Få tusen piskar!
  Cirkuspojken sa:
  - Vill du ha en mästare så ska jag ge dig kloka ordspråk istället för sånger!
  Den rike mannen skrattade och svarade:
  - Kom igen pojke, det blir mer intressant!
  Björnen började yttra bevingade uttryck;
  Plikten mot fäderneslandet är röd med betalning av oegennyttig hängivenhet!
  Krig är ett test för de smarta, tempererande för de starka, roligt för dårar! -
  Att vara ett skratt är inte roligt, att få andra att gråta är inte tråkigt!
  En bra linjal är som söt honung, först slickar de den, sedan spottar de ut den !
  Och den onde härskaren, som malört, kommer först att tillplattas och sedan trampas på!
  Ja, guld är mjukt, men en ogenomtränglig sköld smids lätt av det!
  Kvalitet överträffar alltid kvantitet - även en ocean av pärlkornsgröt är inget hinder för en yxa!
  Ondskan är full av styrka när det goda försvagas av rädsla!
  Ett skämt är bra för platsen, en sked till lunch, men hjälpen är i trubbel!
  Du kan ha tur en eller två gånger - utan skicklighet försvinner turen!
  Vem är inte Leo Tolstoj, den där litterära luffaren!
  Det är inte nödvändigt att födas till Tolstoj för att vara en luffare från litteraturen!
  Låt oss dricka till att ha fler fruar än skäl att rodna vid skilsmässa!
  Lust har förstört män mer än kvinnors medkänsla!
  Exakt öga lutande händer, fienden är inte en miss - kortsynt!
  Filosofi förlänger inte livet, utan gör det utsmyckat och sträcker ut fragmenten!
  Generalen vinner genom skicklighet, slaktaren genom siffror, geniet genom konst, pretendern genom svek!
  Så låt oss dricka så att hoppet inte dör, och bara de som inte motiverar det dör!
  Hoppet dör sist... Och de som inte motiverar det är de första!
  I krig är logik ett relativt begrepp - som choklad, innan du hinner beundra barerna finns de redan i din mun, innan du hinner svälja dem kommer de ut i sidled!
  Framgång luktar ibland illa, prestation bär på ett lik, men lycka kan inte lukta!
  Gud är på ytan av allt , och Djävulen finns i dess detaljer!
  Att bli slagen är obehagligt även för en masochist!
  Vad Gud inte vet är bara en fråga som han inte kunde svara på!
  En apa är bättre än en människa eftersom den bara kan vara ett djur bokstavligen!
  En predikan som inte leder till det goda är som en väg som leder till en yxa!
  Att bygga alla doktriner på evangeliets texter är som att studera kvantmekanik från sagorna om bröderna Grimm!
  Det är svårt att vara Gud, men att förbli en djävul är helt outhärdligt!
  Sinnet fyrdubblar styrkan även om antalet fiender fördubblas!
  Livet är en kontinuerlig kompromiss, inte med människor, utan med naturen!
  Pannan är tolokolny , vilket betyder att stavelsen är cool!
  inga lagar är skrivna för dårar, inga naturlagar är föreskrivna för genier!
  Språk ges till de kloka för att dölja tankar om dumma och meningslösa saker!
  Den som ser det roliga i det sorgliga kommer att bli tragiskt förblindad av allvarlig glädje!
  - Skynda långsamt - skynda långsamt! Få fem från lektionen - svår åtgärdslösning!
  Vinnare döms inte... Fast ibland stämmer de!
  - Mänsklig dumhet är en allierad till gudarna som är fientligt inställd till människor!
  En man i en lada är en man, och en gris i ett palats kommer inte att resa sig över en galt!
  Det finns två oändliga saker: universum och mänsklig uppfinningsrikedom - men den första är relativ och den andra är absolut!
  Vilken ryss gillar inte snabb körning, utan djävulen på en snabb flygning!
  - I helvetet vill inte alla, men bara ett fåtal kan smaka på önskan om en djävulsk möjlighet!
  Men utan att vattna med tårar kan man inte skörda glädjens skörd, och utan bevattning efteråt växer framgångens lagrar inte!
  Gud finns i varje sak eller på dess yta, och Djävulen är i frånvaron av saker, eller i djupet av materiell brist!
  Den som tar sig tid att vara försiktig kommer att rädda evigheten på sin begravning!
  Tystnad är gyllene, ordet är silver, men det rinner så mycket ur en kvinnas mun att till och med diamanter mörknar!
  Tystnaden är gyllene och rostar inte från lång lagring av vältaliga bäckar!
  Och guld förlorar sitt värde om det tyst begravs i marken!
  Pojken yttrade mycket vackert aforismer med stor känsla och stampade med bara fötter.
  Mästaren log och kastade ett mynt till cirkusbarnet. Och Mishka fångade henne med sina bara tår. Och så slängde han den i fickan på sina shorts.
  Den rike mannen anmärkte:
  - Inte illa! Men inte tillräckligt!
  Flickan föreslog:
  - Du vill att jag ska sjunga!
  Barin svarade:
  - Det här är inte nödvändigt! Bäst att sätta dina bara fötter på mig!
  Alena nickade.
  - Bra! Din vilja!
  Den rike mannen tog flickans bara fot i sina händer och började känna den grovt. Flickan förblev tyst som svar. Hon slog till och med ett leende.
  Mästaren tog fram ytterligare ett mynt, kastade det till pojken och vrålade:
  - Låt oss fortfarande uttala aforismer! Jag kommer att gråta!
  Cirkuspojken Mishka började hälla upp sin igen. Helt förresten, inte barnslig visdom;
  
  Vi förlorade ibland, ibland dog vi, men ryssarna knäböjde aldrig!
  Skicklighet ersätter kvantitet, men kvantitet kan bara falskt förfalska skicklighet!
  ambalens ande - och köttets svaghet - bleknade själen!
  Blod lyser som guld, men metallsjälar rostar av det!
  Även guld rostar om inte ett hjärta gjuts av det!
  Tortyr är inte underhållning, utan hårt arbete från tjänstesektorn, där synd om klienten är ödesdigert för dig!
  En rik mans själ är patriotisk, inte mer än ett guldmynts, där de tar det och håller sig till det!
  Guld är gult som färgen på förräderi, mjukt som en opportunists vilja, tungt som en förrädares samvete!
  Smärta är som en svärmor, besatt, otäck, jag vill bli av med den, men ... utan den kommer du inte att gifta dig med seger!
  När fienden inte kapitulerar, förstör de honom, och när han inte kapitulerar, ger uppfinningsrikedom seger!
  Det spelar ingen roll om fiendens honor dör, det är en katastrof om våra män har vridit sina hjärnor!
  Det är lätt i strid när lärande inte är plåga, utan nyttig underhållning!
  Även med Kristi ord, letar hans tjänare efter något som tjänar gudlös godtycke!
  En stor garderob kommer att falla högljutt, och högljudd ära går till den som slog ner den!
  När masken är skicklig behöver vi ingen ursäkt!
  Oftare flyter röda floder på grund av röda tal och svarta handlingar!
  - De som är förutbestämda att bli knivhuggna ska inte darra längs repet!
  Som alltid gick det, och vi kunde inte ha velat det bättre!
  Döden förtjänar en bättre del än livet, eftersom dess varaktighet lämnar ojämförligt fler delar att välja mellan! -
  Garantier ges av garanterade rånare!
  Ett mynt av guld är mjukt, men mer dödligt än en kula, det träffar rätt i hjärtat och tar ut hjärnan!
  Tekniken är krigets gud - och dess sabotör är en ateist!
  Gud skapade universum på sex dagar, och människan betalar för all evighet för en minut av människan skapad svaghet!
  De gick in på ullen, men kom inte tillbaka med en linbana !
  Spring, men spring inte iväg, skjut, men skjut inte tillbaka, slå, men slå inte tillbaka, och viktigast av allt, drick, men bli inte full!
  Ingen behöver öronen av en död åsna, men hörandet av en levande räv är en gåva för den som inte behöver åsnor för att nå sitt mål!
  Sko ditt sinne, du kommer för alltid att förbli en luffare!
  Krig är luft för lungorna, men bara blandat med binär gas!
  Om fienden inte vill ge upp och inte vet hur han ska förlora, kommer vi att tvinga honom att ge upp och avvänja honom för att vinna!
  Dåliga människor älskar svart magi, bra dåliga människor vita!
  Att döda i ett krig är svårt i processen, äckligt i uppfattningen, men hur bra i slutändan! Så krig ger hälsa till själen, hårdnar till kroppen och rensar plånboken!
  Ibland fyller kriget plånböckerna stort, och i direkt proportion till det utspillda blodets fullhet och det korrupta hjärtats tomhet!
  Pojken uttalade aforismer mycket vackert och med uttryck.
  Mästaren kände på flickans bara fötter. Sedan kysste han hennes nakna, elastiska sula och noterade och kastade ett mynt:
  - Mycket bra! Dina ben är bedårande! Låt nu pojken sjunga! Eller om han inte kan sjunga, då kan jag sätta eld på hans bara fot med en tändare!
  Björnen svarade med ett leende:
  - Bättre sömn!
  Den rike mannen morrade:
  - Så sjung!
  Och cirkuspojken tog den och sjöng med känsla och uttryck;
  Det är lysande det du har gjort,
  Nåd har utgjutits över mänskligheten...
  Helige Gud gav det till dig,
  Själens sinne innerlig barmhärtighet!
  
  Lucifer vände sig till Sodom,
  Produkten av synd och högmod...
  Han höjde svärdet till den heliga, Herrens tron,
  Och han bestämde sig för att nu är han Allsmäktig!
  Mästaren skrek häftigt:
  - Nej! Jag vill inte ha sånger på religiösa teman! Jag är en syndare och jag älskar synd!
  Mishka sa:
  - Jag kan göra en till!
  Den rike mannen svarade:
  -Nej! Låt tjejen sjunga bättre! Vad heter du där?
  Cirkusen svarade:
  - Alenka!
  Barin morrade:
  - Sjung Alenka!
  Flickan sjöng med stor känsla och entusiasm;
  Jag är den starkaste tjejen i världen
  Vem föddes i renhet...
  Det finns ingen jag vackrare på planeten -
  Vi kommer att blomstra överallt!
  
  Må Ryssland bli känt för allt det underbaraste,
  Landet som erövrade hela världen...
  Låt människor omedelbart bli mer intressanta
  Vilken krigare som helst är en sann idol!
  
  Jag kommer att försvara det heliga landet
  Var är våra förfäder, tro alla de starkaste ...
  Ta reda på folk som flickan är barfota,
  Hon är en örn, inte en sparv!
  
  Jag var medlem i Komsomol i ett tidigare liv,
  Nazisterna kämpade berömt så förkrossande ...
  Och flickans röst ringde så,
  Och en ljus luftig själ!
  
  Jag kämpade mycket modigt nära Moskva,
  I frosten fanns en flicka barfota ...
  Och betrakta mitt tryck som så chockerande,
  Jag bröt Fritz ansikte med knytnäven!
  
  Till Jesu ära vår fana,
  Och även den största Guden Svarog ...
  För alltid Lada högst heliga med oss,
  Och den ljusaste vita guden i världen!
  
  Vi är människorna som föddes i solens ljus,
  Yarilo inspirerade oss till en bedrift ...
  Och flickornas sång strömmar våldsamt,
  Se, keruben breder ut sina vingar!
  
  Jag sköt från ett maskingevär träffande,
  Att kasta en present med en barfota ...
  Jag kastade mitt nät på fascisten,
  Flickan ser lite gammal ut!
  
  Krigare, anser jag från Gud,
  Skapat en värld där skönhet...
  I den största Svarogs namn,
  I skönhetens själ mognar skönheten!
  
  Vi försvarade Kreml från nazisterna,
  Vi kunde blöta alla räknas åt gången ...
  Nej, en demobilisering kommer inte från en tjej,
  Och vi träffade Fritz rakt i ögat!
  
  Till den eviga kommunismens ära,
  Jag kämpade barfota som Komsomol-medlem ...
  Vi kommer att förstöra fascismens flockar,
  Så att stålet inte viker efter för Rus fiender!
  
  Flickor slogs nära Stalingrad
  Aleli som en rubin de har bröstvårtor ...
  Vi kommer att se kommunismen snart ges,
  Att känna ingen sorg och längtan!
  
  Vi är de bästa tjejerna i fosterlandet,
  Jag är nästan naken Komsomol-medlem...
  Men så krossade riket från ett maskingevär,
  Att tyskarna inte kom in i vårt företag!
  
  det mest strålande Rysslands namn ,
  Jag tror att allt kommer bli bra...
  Stora Jesus tror mission
  Medan du knackar snäckor mejsel!
  
  I vårt stora fosterlands namn,
  Vi kommer att fly de onda fascisterna...
  Låt oss stoppa den vilda hordens flockar,
  Även om den onde tjuven är i en rasande attack!
  
  Låt Jesu namn lysa som solsken,
  Må Moder Maria ge ett stort paradis...
  För Lada Allsmäktige är vi barn,
  Och du kämpar tappert och vågar!
  
  I vårt stora fosterlands namn,
  Vad kommunismen gav överallt...
  Jag ser helgonens ansikten lysa från ikonerna,
  I en United Lord-familj!
  
  I den allsmäktige Svarogs namn,
  Frälsare, den Högste Kristus...
  Vi måste vara som familjens Gud,
  På all den oändliga skaparen!
  
  Må Rus höja sin fana över sig själv,
  Vi kommer att bli starkare och klokare...
  Även om Genghis Khan attackerar brant,
  Men vi tjejer är fortfarande smartare!
  
  Så jag säger er folk, kör för det,
  Tjäna de ryska gudarna trogna mot oss...
  Och rädda ryssarnas själar i strid,
  Även om det ger en jäkla kraft!
  
  Vi kommer att vinna, det vet jag säkert
  Vi kommer att kunna besegra alla fascister...
  Kain kommer inte att krossa fäderneslandets kämpar,
  Och med ett hotfullt vrål kommer björnen att leva!
  
  Vi kommer att göra allt väldigt coolt,
  Vi kommer att besegra alla Fritz och mongoler....
  Det är trots allt farligt att slåss med tjejer,
  Folket i Ryssland vet oövervinnerligt!
  
  Vi kommer alla att visa formidabla flin,
  Vi kommer att bryta Genghis Khans horn...
  I namnet av den oändliga sortens härlighet,
  Låt det bli ett mycket ljust öde!
  
  Ja, vi kommer vackert att slåss mot flickorna,
  Visa den högsta klassen i världen...
  Jag är en krigare, och själen tror inte är en clown ...
  Och Gud kommer att belöna Kristus för segrarna!
  
  Vi kommer att bryta Djingis Khans tumens ,
  Det kommer att vara tjejer i strid på Kalka...
  Stå inte emot det helvetiska slaget,
  Jag älskar Jesus och Stalin!
  
  Så jag ska hugga fienderna, tro utan att räkna,
  Jag kan besegra dem som myggor...
  Tro mig, vi har ett tufft jobb,
  Fast livet är skört som en tråd av siden!
  
  I Ladas namn, välsignade Maria,
  Vad gav ungdom och kärlek ...
  Vi är tjejer med helt bara fötter,
  Låt oss trampa motståndaren i lera och blod!
  
  Kristus kommer och de döda kommer att uppstå
  Perun, Yarilo, White God, Svarog ...
  De är enade, folk vet ärligt talat,
  Och ovanför universum finns den Allsmäktige Familjen!
  
  Kort sagt, vår lycka kommer att vara evig,
  Vackert och underbart i århundraden...
  Både himmel och jord är i mäktig makt,
  Och odödlighet och ungdom för alltid!
  
  DUBBEL AV DEN ALSMÄKTIGA GUDEN
  ANTECKNING
  En pojke och en flicka hamnar i Moskva under det tjugotredje århundradet. Allt verkar vara bra, och på planeten jorden finns ett riktigt paradis, evig ungdom och ett enormt rymdimperium har skapats. Men plötsligt får pojken Vitaly veta att han är mycket lik den Högste Guden i köttet.
  . KAPITEL nr 1
  Pojken Akulov och hjältetjejen Albina i storstaden. Det är som Moskva, men från tiden för det tjugotredje århundradet. Detta är framtiden om tvåhundra år. Staden har förstås växt. Skyskrapor såg ut som berg och mycket färgglada. De har också exotiska former, till exempel typen av färgad glass i ett gyllene glas. Eller till exempel sju sköldpaddor i platina som står ovanpå varandra.
  Det fanns också byggnader som såg ut som musikinstrument, gnistrande av något vackert.
  Och i luften rusade många flygplan av olika former. De flesta är dock droppformade, eller som havsfiskar med gyllene fenor.
  Dessutom blinkade siffrorna under flykten. Här fanns både vuxna och barn. Dessutom är alla vuxna unga till utseendet, inte äldre än sexton år.
  Och det rann även plast längs med trottoaren. Små barn hoppade på den, stampade med fötterna och lyfte sedan som pingisbollar.
  Vitalik noterade med ett leende:
  - Underbar värld!
  Albina höll med:
  - Ja, roligt och anständigt för mirakel!
  Pojken och flickan gick på en spegelvänd, reflekterande yta. Deras fötter var bara, som barnens. Och de kände att de blev kittlade av vibrerande vågor.
  Framme syntes en storslagen fontän, som slog upp ett jetplan på en och en halv kilometer högt, och den bar genom luften, gnistrande av diamanter. Och själva statyerna, i fontänens sammansättning, glittrade av någon speciell, okänd metall, som var mycket ljusare än guld och glittrade av alla regnbågens färger.
  Och själva statyerna var vackra till formen och rörde sig.
  Vitalik nickade:
  - En underbar upptäckt. Den här fontänen är coolare än Peterhof!
  Albina noterade med ett leende:
  - En värld av en ljus, cool framtid.
  Pojken och flickan satte farten något. Albina var så mycket längre än Vitalik att man kunde tro att de var mor och son. Dessutom fanns det inga äldre personer i denna framtid. Människor fick evig ungdom, och män kunde glädja sig åt att de inte behövde slösa tid på värdelös och obehaglig rakning.
  Vissa byggnader i det futuristiska Moskva hade guld- och platinaränder. Dessutom brann ljusa skyltar, upp till en kilometer i storlek, på vilka coola tecknade serier visades.
  Flygplanen som susade genom luften var inte bara vackra och färgglada och graciöst formade, utan de luktade också dyr fransk parfym, eller kanske ännu trevligare.
  Och ytan på rutorna var som en spegel, varm och samtidigt glittrade den. När tonåringars nakna sulor, en pojke och en flicka, trampade på den, uppstod graciösa, nästan barnsliga fotspår. Som glödde i olika färger, som om den tecknades med tuschpennor. Och så försvann de.
  Albina sa med ett leende:
  - Precis som i snödrottningens slott!
  Vitalik skakade på huvudet:
  - Nej! Det är varmt här och världen är full av färger.
  En ung man och en flicka flög fram till dem. De var väldigt vackra, men deras ansikten var målade, som teckningar på en tårta.
  Den unge mannen frågade barnen:
  - Var kommer du ifrån?
  Vitaly svarade:
  - Från Moskva!
  - Varför går du?
  Albina svarade:
  - Jag skulle vilja köpa ett flygplan. Var är dina butiker?
  Flickan som var bredvid den unge mannen skrattade och svarade:
  - Ingen använder butiker. Det finns ett Hypernet- nätverk , och allt levereras genom det helt gratis.
  Vitalik twittrade med ett leende:
  - Hur stora framsteg har gjorts?
  Till ofattbara underverk...
  Allt blev helt gratis,
  Bara med fördel, försiktigt!
  Den unge mannen anmärkte:
  - Vet du hur mycket han liknar vår Gud? Kanske är du hans son?
  Pojken fnissade och svarade:
  - Nej! Jag känner inte min far. Men om han är Gud, då skulle jag inte bli förvånad.
  Flickan sa med ett leende:
  - I vår värld finns det inget överraskande i något utseende, nej! Du kan ändra kroppen med hjälp av ett speciellt program i Hypernet . Endast människor gör sällan detta, eftersom i Hypernet- spelmatrisen kan detta göras, i allmänhet, med mental ansträngning och omedelbart. Och om du ändrar dig i verkligheten kommer de inte längre att känna igen dig. Ja, och du behöver tillstånd från ministeriet för kärlek.
  Albina blev förvånad:
  - Kärleksministerier?
  Flickan tittade upp och svarade:
  - Och du verkar inte från vårt imperium! Kanske har du minnesproblem?
  Vitalik morrade:
  Vi är tidsresenärer!
  Den unge mannen anmärkte:
  Om detta inte är ett skämt, då...
  I samma ögonblick dök ett dussin vackra tjejer i orange jumpsuits upp runt dem. Och de pekade på ett par häftiga lurade maskingevär.
  Vitalik morrade:
  - Vi har kommit med fred!
  Albina twittrade:
  - Vi är fortfarande minderåriga, skjut inte på oss!
  En tjej med rött hår och uniform sa:
  - Vi kommer inte att skada dig. Du har helt enkelt inga nanobotar i dig och du måste ta reda på var du kom ifrån.
  Vitalik mumlade:
  - Från en kamel!
  I det ögonblicket träffade gröna, breda strålar paret, mjukt och utan smärta, vilket stängde av medvetandet.
  Vitalik hann inte se eller tänka någonting när han återigen befann sig i ett klart minne.
  Tillsammans med Albina hängde de i ett genomskinligt utrymme. Runt dem var som ett blått dis. Och samtidigt, rör inte ens lillfingret.
  En mycket vacker tjej dök upp framför dem, med hår under regnbågens alla färger.
  Hon kvittrade:
  - Vi gjorde en analys och fick reda på att du är från Moskva 2023. Frågan är hur kom du till oss? Och vidare verkar det som att ni är ett oroligt par. Datorn säger att du kanske är den Allsmäktige och Guds Moder på den tiden.
  Vitalik utbrast, hennes röst kunde höras:
  "Är det så... Det ser ut som att jag kommer att styra detta imperium i framtiden!"
  Flickan vände sig om och svarade med en söt röst:
  - Vi utesluter ingenting. Men den Allsmäktige är nu i hyperkapitalet Ultravillians , och det här är en angränsande galax! Du måste levereras till honom, och sedan kommer de att bestämma vad de ska göra med ditt par.
  Albina sa:
  "Men vi kan väl inte ta livet av oss i det förflutna?
  Flickan svarade:
  - Det är upp till Gud och Guds moder att bestämma! För nu är ditt utseende en stor hemlighet för de andra. Du kommer att skickas direkt till Ultra-Babylon under en stor eskort som laddar en noll rymdkapsel. För att du inte ska bli uttråkad under flygningen är ditt medvetande i en supermatris Hypernet kommer att kunna njuta av spel för alla smaker. Förstod du?
  Vitalik svarade:
  - Spela på det tjugotredje århundradet - vad kan vara bättre!
  Albina sa med ett leende:
  - Jag gillar det här också!
  Flickan log brett och viftade med handen. Och en rosa, mjuk våg föll över Vitalik och Albina.
  Pojken och flickan hamnade i staden. Inte längre lika ljust och färgstarkt som Moskva på 2300-talet. Och runt slutet av nittonhundratalet.
  En enorm dinosaurie slog på bakbenen genom gatorna, rörde vid de närliggande husen med sin svans och förstörde dem. Dessutom blev hans tassar antingen förlängda eller tvärtom, förkortade, vilket orsakade förstörelse och död för människor.
  Och de sprang åt alla håll. De var dock alla barn som inte var äldre än tolv. Pojkar och flickor sprang iväg. Några av dem var i polisuniform. Och inte en enda vuxen, inte ens en tonåring.
  En trevlig, feminin röst hördes:
  - Stoppa dinosaurien och rädda barnen!
  Albina frågade:
  - Och hur gör man det?
  Rösten svarade:
  - Det är ett sådant spel. Tänka själv.
  Vitalik ryckte på axlarna och sjöng:
  - Kom igen, livräddare ,
  Förvandlas till ett hopprep snart!
  Albina log och frågade:
  - Hur mår du?
  Pojkegeniet svarade självsäkert:
  - Förr eller senare kommer det att finnas antydningar och pianon i buskarna i spelet. Här till exempel sådana!
  Och den unge krigaren med sina bara tår tog och plockade upp en bit kakel från trottoaren och kastade den i en hög byggnad. Fragmentet flög i en båge och träffade basen. Den enorma strukturen svajade, och med all sin kraft tog den och kollapsade på dinosaurien. Togo skakade våldsamt och monstret började kollapsa.
  Albina kurrade med lust:
  -Det är verkligen ett riddardrag!
  Vitalik skrattade och svarade:
  - Kanske en hingsts flytt!
  Dinosaurien, fastklämd av byggnaden, tog den och smulas ner i en massa tuggummi och godis. Barnen som bebodde denna stad skyndade sig omedelbart för att ta en godbit. Sandaler blinkade, sneakers och några hade bara klackar.
  Det var mycket oväsen.
  Vitalik sjöng med ett leende:
  Barndomen är en underbar tid
  Det är trevligt, kul för killarna...
  Ett bra spel kommer
  Vi klottrar med regn från maskinen!
  Albina, med ett ännu bredare leende, noterade:
  - Ja, vi klottrar!
  Efter det såg de ytterligare två skurkar. De var monster: en med galthuvud och den andra en noshörning. Med ett vilt vrål rusade de till Albina och Vitalik.
  Pojken visslade.
  Ett av trafikljusen vacklade och föll på noshörningens huvud. Tilldelade ett förkrossande slag och bedövade ligisten.
  Vitalik kvittrade och blottade tänderna:
  - Blås, blås, ännu ett slag,
  Ännu en hit och...
  Pojke barfota superstjärna
  Kastar en uppercut!
  Albina fnissade och kurrade:
  - Heligt krig
  Tjejerna är dubbelt coola!
  Fightern, med huvudet av ett gris, tog fram en laserkulspruta ur sin väska och började skjuta.
  Pojken och flickorna hoppade av åt sidan. Albina kastade ett bananskal med sin bara häl. Hon flög och landade under kämparnas stövel med ett grishuvud. Den flög över och kraschade, bröt igenom en stenmur och lugnade ner sig.
  Vitalik sjöng med nöje:
  - Jag böjer mig över siktet, och missilerna rusar mot målet! Ännu ett lopp framåt!
  Albina kände väldigt destruktiva impulser i sig själv. Och låt oss stampa med bara, solbrända fötter, så att asfalten vibrerar och spricker.
  Och godis, choklad, glassportioner, tuggummi, lussebullar och mycket mer började flyga ur springorna. Vad bra och roligt det hela såg ut.
  Vitalik noterade:
  - Det här är riktigt läckra snacks !
  Flickan ville säga något, men en skara barn kom springande, och låt oss ta alla dessa rätter. Och sugen på att äta dem!
  Albina twittrade:
  - Säg åtminstone tack!
  Barnen stannade och vrålade i kör:
  - Tack!
  Vitalik sa med ett leende:
  - Det är nästan gudomligt!
  Flickhjälten ville ge en kvickhet, men landskapet förändrades plötsligt. Och de hamnade på ett snöigt berg. Från den, som från en språngbräda, flyttade pojkar och flickor ut.
  Och de hade kul...
  Vitalik och Albina hade som genom ett trollslag också skidor på fötterna. Både pojken och flickan rusade iväg med vilt tjut och oväsen.
  Vitalik sjöng med ett leende:
  Själsimpulser av underbar skönhet,
  En fighter kämpade mellan stjärnorna för sitt hemland...
  Trots allt har vågade drömmar gått i uppfyllelse,
  Var inte rädd för de onda fiendernas armada!
  Albina blinkade och noterade ironiskt:
  - Mellan stjärnorna, trots allt!
  Vitalik skrattade och svarade:
  - Ja!
  Och pojken började trycka av med pinnar från snön. De senaste åren har vintrarna inte behagat. Och skidåkning nära Moskva var dumt . Och hur hölls annars vinter-OS i Sotji?
  En av pojkarna på parallellspåret frågade:
  - Vill du ha äventyr?
  Albina svarade:
  - Såklart ja! Såklart ja! Såklart ja!
  Och här framför dem dök flera isbjörnar upp. Och nu har Vitalik och Albina maskingevär i sina händer.
  Pojken och flickan är resolut inställda på att slåss. Och sedan trycker de på avtryckaren och flyger ut ur stammarna, som ett vattenfall, mycket brinnande och vassa, destruktiva jetstrålar.
  Vitalik anmärkte när han såg hur en kula träffade en isbjörn i rumpan och släppte en fontän av blod:
  - Allt detta är underbart och coolt!
  Albina nickade och sjöng:
  Någonstans i världen
  Där det alltid är kallt...
  Björnar gnuggar mot axeln,
  O jordens axel!
  Vitalik svarade:
  - Vi är ute efter dem!
  Och avfyrade ytterligare en sats kulor. Det här är så fantastiska och coola fighters.
  Och de slagna isbjörnarna föll. Och så blev de till något väldigt gott och ätbart. Och det här var kakor och bakverk och mycket av allt som var gräddrikt och luktande.
  Albina sa med ett leende:
  - Det här är riktigt coola snacks !
  Vitalik anmärkte:
  - Du älskar verkligen ordet smaskig ! Men det är vad de säger, oftast små barn, men vi är fortfarande ganska gamla och har redan hunnit med en massa saker!
  Albina nickade:
  - Hålla med! Men vi förblir barn för alltid, bara åren förändras!
  Pojken och flickan hoppade igen och gjorde en kullerbytta med sina skidor. Och de sjöng igen:
  Vad som fanns där bakom, se tillbaka
  Lär känna dig själv som barn, var inte lat...
  För många år har flugit förbi, flugit förbi,
  Le, le, le!
  Vitalik blinkade till Albina och noterade:
  - Rolig incident!
  Flickorna frågade:
  - Vad?
  Pojken svarade:
  - Jag befann mig i framtiden, där jag tog makten över världen, och jag har regerat i tvåhundra år. Och så dyker min dubbelgång från det förflutna upp och frågan uppstår - vad ska man göra med honom?
  Albina ryckte på axlarna och svarade:
  - Ingenting! Ge din tvilling en planet och må han leva lycklig i alla sina dagar!
  Vitalik noterade med tvivel:
  "Tänk om han tror att jag kommer att utmana honom om tronen?"
  Flickan ryckte på axlarna och frågade:
  - Kommer du att bestrida det?
  Pojken svarade:
  "Människor i rymdimperiet är ganska nöjda. Alla mår bra, och jag ser ingen anledning till varför jag ska slåss om makten. När allt kommer omkring, inte en man för makt, utan makt för en man!
  Albina visslade:
  - Åh, vad ädelt! Är du en riddare?
  Vitalik anmärkte logiskt:
  - Inte riktigt! Riddarna iakttog anständighetsreglerna, endast i förhållande till varandra, och livegna betraktades inte som människor. Och jag bryr mig om varje människas välfärd.
  Hjälteflickan blinkade och kvittrade:
  Vid är mitt fädernesland,
  Det finns många skogar, åkrar och floder i den ...
  Jag känner inte till något annat land.
  Var andas en man så fritt!
  Boy Genius sa:
  - Ett helt stjärnimperium!
  Återigen, för femtonde gången, har landskapet förändrats i matrisen.
  Pojken och flickan var nu i ett skyttegrav. Det var tydligen ett historiskt skjutspel . Som andra världskriget. Bara stridsvagnarna som rörde sig över fältet var något annorlunda. Till exempel är "Lion" synlig, som i verkligheten aldrig gick in i serien. Och ärligt talat, "Lejonet", även om det är en kraftfull tank, men dess stridseffektivitet är tveksam. Med en vikt på 90 ton är den bara bättre skyddad i tornets frontpansar än Tiger-2 och har en 105-millimeters kanon. Kraftfull, men mindre snabb eld än tigern. Men här finns den här tanken. Och rusar med sin kolossala kraft.
  Och vapen skjuter mot honom. Vackra tjejer i korta kjolar och bara ben springer runt kanonerna.
  De laddar kanonerna, som det finns sju av.
  Och det finns tre Lev-tankar. Det verkar inte vara mycket, men det finns inget sätt att penetrera dem i pannan.
  Komsomol-tjejen vände sig till Vitalik och frågade:
  -Är du en pionjär?
  Pojkegeniet svarade självsäkert:
  - Nej! Aldrig varit!
  Flickan frågade förvånat:
  - Och varför?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - För jag är från en annan tid!
  En annan tjej sa:
  - Vi kan inte penetrera tanken "Lion"? Vår 76 mm kanon är för svag!
  Albina ingrep här:
  - Skjut inte på en tysk stridsvagn!
  Komsomol-tjejen frågade med ett flin:
  - Och varför inte?
  Den heroiska flickan svarade:
  För det är bara ett spel. Och du måste besegra ogenomträngliga stridsvagnar på ett annat sätt än att skjuta från kanoner.
  Komsomolkrigarna frågade i kör:
  - Och vad, skönhet!
  Albina utbrast:
  - Sjungande!
  Och hon sjöng med näktergalsröst, och de andra tog upp efter henne:
  Fäderlandets stjärna är given av Herren,
  Hon, tro mig, är mer strålande än solen!
  Du är min, detta land kommer från -
  Vet att ditt hjärta slår av sorg!
  
  I dig är vi Komsomol-medlemmar, som örnar,
  Vi krossar nazisterna och sopar bort skrotet!
  Även på Jupiter kunde vi
  Odla frukterna - orealiserbart paradis!
  
  Venus, det här är platsen för kärlek,
  På Mars är känslan av en krigare den högsta!
  Bryt ondskans och tvivels bojor,
  När allt kommer omkring vill den Allsmäktige göra det bästa för alla!
  
  Låt oss besegra det kosmiska trycket,
  Kom ihåg hakan med en stark krok!
  Fienden kommer att krossas av världens makt,
  Och Junkers sköts ner av en vanlig barnbåge!
  
  Det finns bara ett scenario - ta det och vinn,
  Vi kan inte veta något annat resultat!
  Och du rikets varg ryter inte,
  Få en bajonett i ansiktet från en fighter!
  
  Och bajonetten kommer inte att passa dig för framtiden,
  Vi kommer att lägga till dynamit till bulldozern !
  Så snabb flygning
  När proletären slog hammaren!
  
  Nästa drag kommer att passera som en orkan
  Och slutspelet kommer att bli en vinnande kompis!
  När allt kommer omkring, vår ilska, en galen vulkan,
  Massaker över jäveln, en fruktansvärd katt!
  
  Vi klämde fast fästingarna i Berlin,
  Paris är gratis under rysk flagg!
  Vi är fäderneslandets döttrar och söner,
  När vi festar äter vi honung och vallmofrön!
  
  Foggy Albion är nu som en bror,
  New York kom ut som en paj på ett fat!
  Vår röda, scharlakansröda vallmofärgade flagga,
  Under den är alla människor nöjda med friheten!
  Flickorna sjöng och de tre lejontankarna förvandlades till stora, fluffiga kakor målade med rosor. Och de gav ifrån sig en mycket stark och aptitretande arom.
  Men så dök bilen upp bakom dem igen. Den här gången, ännu mer kraftfulla och tunga Mus. Deras hastighet är låg, men eldkraften och rustningen är genom taket.
  Albina frågade Komsomol-medlemmarna:
  - Ska vi sjunga igen?
  Flickkaptenen anmärkte:
  - Går det verkligen att ta det här med en klunk?
  Vitalik sjöng:
  Låten hjälper oss att bygga och leva,
  Och tillsammans med låten i en bevingad flygning ...
  Och den som går genom livet med en lyra,
  Han kommer aldrig att försvinna någonstans!
  En av Komsomol-tjejerna noterade:
  - Du kan inte argumentera emot detta!
  Albina bekräftade:
  - Höger! Eller vill du ha något annat?
  Komsomolflickorna körde in en projektil i slutstycket och sköt med kraft. Den flög förbi, träffade tanken och hoppade tillbaka som en ärta.
  Flickkaptenen noterade:
  - Ja, det är svårt att ta!
  Vitalik nickade:
  - Så börja sjung!
  Och så började krigarna och pojken sjunga med stor entusiasm:
  Det sovjetiska fosterlandets ära är stor -
  Vi är värda, tror jag, vi kommer att vara av denna ära!
  Låt oss besegra den grymma fienden i strid,
  För den ryska, mest strålande maktens skull!
  
  Vad finns det i fosterlandet som sjunger,
  I hjärtat av en ärlig, barfota pionjär!
  Vi rusar som en fågel på flykt,
  Hur helig har vår tro blivit!
  
  Automatisk, tro mig, min storebror,
  Och granaterna är ingen extra belastning alls!
  Om du är modig, då är resultatet
  Det blir det, trots att du är en pojke!
  
  Pionjären är kaxig och hård...
  Men Gud lyser upp oss med ett leende!
  Det finns många onda ess i världen, tyvärr,
  Att de vill förstöra en plats i himlen!
  
  Den fascistiska schakalen når ut till oss,
  Han vill slita hjärtat ur ett barn!
  Och hans grisar har ett pockat leende,
  Låt honom få en hög smäll i ansiktet!
  
  Tigertankar är "stövlar"
  Klumpigt, fruktansvärt kantigt!
  Och fly inte från dem, riddare,
  Nåväl, bättre förbered några granater!
  
  Vi kommer att skapa en värld som denna, tro mig,
  Där miljoner kommer att vara glada!
  Ett rovdjur kommer att springa in i en håla,
  Vi kommer att slå ner de vidriga legionerna!
  
  Den röda fanan kommer att lysa,
  I den finns Jesu heliga namn!
  Om du klarar Pioneer-examen med A -
  Må ditt Ryssland förhärligas!
  
  Men det provet är inte på svarta tavlan -
  Du måste lämna över honom från skyttegraven!
  Grått hår rusar till pojken i whisky,
  En vän dog - sörj nu vid graven!
  
  Vadå, jäkla krig,
  Även ett odjur, inte värdigt att kallas!
  Och horden vet inte hur de ska hålla
  Fast Adolf är roligare, ibland en tönt!
  
  Vi får inte dra oss tillbaka, du vet,
  Pionjärer fruktar någon annans för alltid!
  Vi killar är troget vänliga,
  Och moraliskt, tror jag, inte förlamad!
  
  Vi kommer att slutföra den härliga marschen i Berlin,
  Vi har alltid, tro mig, vetat hur man kämpar!
  Och fångade på en gång ett stort mod,
  PKK bär i loppet i ryggsäcken!
  Komsomol-tjejerna sjöng, och de enorma Maus-tankarna förvandlades till enorma fat med stör och ett tillbehör.
  Och dessutom väldigt aptitretande.
  Albina fnissade och sjöng:
  - Vilken typ av rätter, vilken typ av rätter,
  Ta med dig allt...
  Det är synd att vi inte bråkar ofta
  De matar bara för att döda!
  Vitalik noterade med ett skratt:
  - Ja, det finns sådana spel! Som för mycket små barn.
  Komsomol-flickan anmärkte logiskt:
  - Barndomen försvinner aldrig helt från en människa!
  
  DEN ODÖDLIGE HIGHLANDER KENNYS ÄVENTYR
  ANTECKNING
  Kenny Hamilton bland bergsbestigarna , en pojke som dödades vid elva års ålder och återuppstod som alla bergsbestigare, och Duncan Mancloud , som dock upphörde att vara odödlig, men fortfarande är ung och lever ett lugnt liv. Den evige pojken tvingas vandra, och hamnar så småningom i ett barnfängelse i den mest kriminella amerikanska staten - Texas.
  . KAPITEL 1
  Highlanderpojken Kenny från den odödliga rasen förblev helt en i sitt slag. Alla andra odödliga dog i uppgörelsen och det sista slaget vid Armageddon. Bara högländaren Duncan Mancloud fanns kvar förutom honom . Han är nästan den enda som överlevt. Men efter att ha slutfört uppdraget förlorade Duncan sin odödlighet och blev en enkel man. Så nu är Kenny inte längre hotad av andra prisjägare. Tvärtom kände sig pojken ensam. Vid elva års ålder blev hon odödlig, och detta skedde redan 1182. Han har redan levt i mer än åttahundrafemtio år. Och han är alltid elva.
  En stilig, odödlig pojke på elva år. Ser ut som en ängel, vackert ansikte, blont hår. Men faktiskt, hur många människor har han redan dödat. Både högländare och enbart dödliga.
  Kenny var på väg att dö flera gånger, men lyckades ta sig loss. Duncan Muncloud var till och med hans vän ett tag. Tills Kenny försökte döda honom. Sedan försökte han göra det igen med någon annans händer.
  Och han dog nästan. Men nu har Armageddon redan dött ut. Det finns inga fler Highlanders på jorden, med bara två överlevande kvar, Kenny själv och Duncan Muncloud . Men den senare är inte längre en högländare, utan bara en dödlig. Så på hela planeten, bara en Kenny som aldrig kommer att dö om inte hans huvud skärs av.
  Hans dröm gick i uppfyllelse. Men under de åttahundrafemtiofyra år som Kenny hade levt , var han trött på att vara barn.
  Den växer inte, åldras inte, mognar inte. Å ena sidan är förstås bra att vara höglandare. Om din tand slås ut kommer den att växa ut igen på ett par minuter. Och du vet inte sjukdom. Särskilt Kenny var väldigt förtjust i att gå barfota. Och hostade inte ens i något väder. Pojken deltog till och med i Barnkorståget.
  Sen ledde Kenny en av killgrupperna. Barn gick barfota, genom bergen, steniga vägar. Kenny övergav också obekväma skor. Och hans bara sulor var hårdare än lädret på hans stövlar.
  Pojken upplevde då en massa saker och föll till och med i slaveri. Kenny, även om han är odödlig, är inte mycket starkare än ett vanligt barn. Och han föll också i slaveri till piraterna och såldes till kalifen i Bagdad.
  Galileens heta sand brände barns bara fötter. Nåväl, Kennys sulor har blivit som kamelhovar i många decennier. Och hur var det för vanliga, dödliga barn? Speciellt tjejer. De brände sina barns fötter och gick bokstavligen, med våld. Och de som föll blev uppvuxna med fransar.
  Kenny axlade en av flickorna, vars ben brändes och blödde. Och bars genom öknen. Fast det är svårt. Det är sant att den odödliga kroppen kännetecknades av större uthållighet. Men ändå, med våld, var han inte alls Herkules och kände sig nästan som resten av trötthet.
  Sedan erbjöds barnen att välja att acceptera islam eller gå till stenbrotten.
  Kenny, som de flesta barn, valde slaveri. Och tänk dig att vara i en gruva. Vem är där? Stanken från facklor och slavarnas exkrementer, det tunga överarbetet. Många barn dog under de första dagarna och veckorna. Kenny var naken, utan ens ett ländtyg, som de andra barnen. Han blev slagen av tillsyningsmän för minsta provokation. Och de tvingade att arbeta två tredjedelar av dagen och lämnade en tredjedel för sömn. Det var ett jäkla hårt arbete.
  Barnen var små till storleken och det var bekvämare för dem att arbeta i gruvorna. De åt bara för att de inte skulle dö av hunger, och de kunde fortfarande arbeta. Kenny försökte fly, men han fångades med hjälp av geparder, de var brutala, och de satte kedjor på pojken.
  Och han jobbade så hårt utan att se solen.
  Det var den värsta perioden i Kennys liv . Han hamnade i ett riktigt helvete. Och stenarna på stenarna, som tog emot axlar, åt bröd och vatten, fungerade som en förbannad.
  Och drömde till och med om döden, som befrielse. Och det gick inte att fly: det var smärtsamt för geparder att vara starka vakter - de kan inte jämföras med schäfer.
  Åren gick. Kenny dog inte, vände sig gradvis vid detta helvete. Nästan alla barn dog av stanken, gaser, överarbete, dålig mat och ständiga misshandel. Och som lyckades överleva överfördes till vuxna.
  Men Kenny levde vidare. De tog med och körde andra barn. Små arbetare behövdes i de trånga gruvorna.
  Kenny, å andra sidan, var en slav som bar kedjor på både armar och ben, och detta var hans enda dräkt. Unga slavar fick inte ens en ländduk, och varför - besparingar. Särskilt i gruvorna i Mellanöstern, även på vintern är det ganska varmt. Kenny hade det ännu sämre än de andra eftersom han bar kedjor. Andra barn arbetade mestadels lätt. Man kan inte fly ändå, och kedjan kostar också pengar.
  Kenny hade inte sett solen på så många år, och sov på klipporna, och bara i en dröm kunde han känna sig fri. Och han drömde ofta om att flyga över berg eller slott. Han slåss också med svärd och dödar tillsyningsmän.
  Kenny hade redan börjat glömma ett normalt liv. Och ett helt sekel har redan passerat som en mardröm. Och kedjorna har redan rostat och smulas sönder. Han överfördes inte till vuxna eftersom Kenny inte växte upp och blev kvar med barnen. Och just då kom en mycket grym kalif till makten, som istället för att hugga av huvuden, föredrog att lägga dem på en påle.
  Och innan dess nådde ryktet övervakarna. Och Kenny, efter att ha tillbringat mer än hundra år i stenbrotten, och utan att förlora skärpan och livligheten i sitt sinne, såväl som sin hälsa, bestämde sig för att han hade en chans i detta.
  Och när han såg på, slog han tillsyningsmannen med en sten i bakhuvudet och började slå honom.
  För detta drogs den fräcka slaven upp till ytan för första gången på hundra år. Och Kenny såg solen som förblindade honom. Sedan ledde de mig till pålen. Var Kenny rädd? Han visste att nu skulle han känna svår smärta. Men han var redan van vid misshandel och lidande i stenbrotten. Tja, insatsen kommer in i röven, så vad händer!
  Redan på andra pålar vred sig vuxna män och ett par kvinnor och dog.
  För Kenny gjorde jag en mindre insats. Bödlarna lyfte upp honom och spetsade honom på spetsen med den femte spetsen.
  Pojken hade stora smärtor. Och sedan började hans kropp sakta sjunka.
  Kenny kände smärta och skrek högst upp i lungorna. Då blev det lättare och pojken lugnade ner sig. Bödeln brände pojkens kala häl med ett glödhett strykjärn och flyttade sig ifrån honom och kände lukten av brännhet.
  Kenny kom till besinning och blev ensam. Han började svinga pålen. Och återigen genomborrade en skarp smärta honom. Pojken skrek. En av vakterna lyfte på huvudet och flinade. Gå sedan och sova igen. De döda kommer inte att hoppa av pålen.
  Kenny stärkte desperat sina bara fötter och reste sig upp. Han blev stark i över hundra år genom att bära tunga stenar och arbeta i stenbrott med slägga och kofot. Och så hoppade hon av pålen. Och kröp över sanden.
  Lyckligtvis vaktade geparder bara levande slavar i stenbrotten. Ingen brydde sig om att spendera ens sällsynta djur på de döda.
  Kenny kröp iväg och sprang sedan. I mer än hundra år har han redan lärt sig arabiska ganska bra. Och hans hår var smutsigt, och det var inte klart att han var blond.
  Många arabiska barn var också halvnakna. Och Kenny är väldigt smutsig. Tänk så länge han inte tvättade. Men varken infektion eller maskar tar det odödliga. Och tänder ruttnar inte, även om de inte är rengjorda.
  Kenny tillbringade flera dagar i öknen. Och solbränd nästan svart. Och han kunde redan passera för en arabisk pojke.
  Och så gjorde han. Han låtsades vara en föräldralös vandrare och började be på knä.
  Han rekryterades av en köpman i Bagdad. Han misstänkte att detta var en förrymd slav, men ingen belöning utlovades för Kenny . Dessutom trodde ingen att det var möjligt att överleva efter en avrättning på en påle.
  Pojken, bara klädd i ländtyg och barfota, sprang omkring och gjorde köpmannens ärenden. Och han fick nästan ingenting betalt och fick knappt mat. Men tiden gick, och köpmannen blev gammal, men pojken växte inte, och detta började verka misstänksamt för honom.
  Sen sprang Kenny iväg. Och reste igen. Och ett krig såg att pojken var mycket härdig och stark och muskulös utöver sina år, tog honom som sin godsägare.
  Och under striden med korsfararna flydde Kenny . Och han låtsades vara en förrymd kristen pojke. Och började återigen vandra runt i Europa. Och sedan till andra länder.
  Och där bara Kenny inte har varit. Och naturligtvis kunde han inte glömma ett sådant land som Amerika.
  Pojken, som hade ett evigt ungt minne, kunde många språk och var mycket smart. Han fick också studera i skolan. Och i olika. Och nu 2025 fanns det något att jämföra.
  När du har en ung kropp påverkar det ditt medvetande. I synnerhet upptäckte Kenny datorspel. Och hur bra det är. Hur många underbara tecknade serier kommer att dyka upp i framtiden? Dessutom kan du titta på dem på Internet så mycket du vill.
  Men från början var biografen svartvit, sedan blev det färg. Och TV-apparater hade små skärmar. Och Kenny själv mindes fortfarande de gånger då det inte ens fanns krut i Europa. Han är i åldern, lite yngre än Djingis Khan själv. Och han lyckades köra igenom sig själv många epoker. De sista odödliga dog 2017. Och Duncan Macleod blev dödlig i år.
  Det betyder att han inte är gammal än och kan bli en farlig fighter. Kenny drömde om att skära av hans huvud. Fast det skulle inte ge honom någon extra energi. Men Duncan är fortfarande för ung. Han såg ut att vara i början av trettioårsåldern. Det betyder att han nu biologiskt bara är fyrtio, och det här är en man full av styrka.
  Kenny själv förblev en pojke på omkring elva år gammal, stilig, stilig, starkare än sina jämnåriga. Och han föredrog att njuta av framstegens frukter.
  Faktum är att hur många nya saker som har dykt upp på åtta och ett halvt århundrade. Och smartphones och iPhones och höghastighetsinternet, när du kan titta på en film medan du håller en TV i handflatan. Och naturligtvis, bilar, flygplan.
  Om inte människor fortfarande flyger till andra planeter, men om ett par århundraden kommer detta att hända.
  Kenny log: han kommer att leva för att se det. Dessutom fanns det inga odödliga kvar efter den senaste uppgörelsen 2017. Det betyder att Kennys huvud inte är hotat av deras vassa svärd. Han är den enda som är unik.
  Som den fantastiska Peter Pan . Han ville inte ens bli stor. Men Peter Pan är en hjälte uppfunnen av mänsklig fantasi. Och Kenny är en riktig pojke som aldrig är avsedd att bli vuxen.
  Och naturligtvis, det vi har, uppskattar vi inte. Kenny ville verkligen växa upp, även om han förlorade sin odödlighet. Även om det är möjligt, och ibland flödade en sådan idé genom hans unga huvud att han, efter att ha blivit gammal, minns sina unga odödliga år med nostalgi.
  Och för alltid barfota barndom. Kenny gillade att gå barfota i alla väder, men han blev retad för ofta av pojkarna för detta, och var tvungen att ha sneakers, eller sandaler i storstäder.
  Det värsta är konstanta, kroniska problem med pengar. Här, prova ett barn på elva år, och inte större än sina jämnåriga, och kanske till och med med tanke på att han föddes i ett sekel innan acceleration och mindre, åtminstone tjäna något.
  Sant, i Amerika är mat lättare. Det är inte svårt att hitta både en gratis matsal och en sackenhead för nästan gratis kläder. Och det finns gott om olika religiösa institutioner. När de ser Kenny barfota ger de sneakers, eller andra skor och kläder gratis.
  Men Kenny var naturligtvis inte nöjd med detta ensam. Han lockades av både smartphones och datorspel. Han är för liten för att vara med en kvinna, och det är det som är problemet. Men för pengar kommer en prostituerad att göra allt även med ett barn som han, tillfredsställa alla fantasier. Och naturligtvis kostar ett bra spel och en bärbar dator pengar. Och jag vill ha något förbjudet. Köp till exempel med händerna och alkohol. Trots allt är hans lever evigt ung och odödlig och kommer inte att orsaka skada, inte ens blåvätesyra eller något slags starkt gift.
  Och Coca-Cola, trött på att dricka. Dessutom, i vissa amerikanska butiker kommer Coco-Cola att hällas upp för ett barn för ingenting.
  Men alkohol får inte säljas till barn. Endast under jord kan du bjuda över genom att betala för mycket pengar.
  Kenny inte ficktjuvar, och rån och att klättra in i andras lägenheter. Och detta jagade han på medeltiden. En pojke i öster blev slagen med käppar på sina bara hälar för stöld. Och en gång skar de till och med av en hand, men som tur var växte den igen. Även om det säkert gör ont.
  Men när de slår bara sulor med käppar är det inte så läskigt, så väldigt härdade och förhårda klackar hos ett barn som har gått barfota i århundraden. Även det är nästan trevligt. Det var därför Kenny älskade öst. Men när de piskar din rygg med en piska gör det ont. Pojken blev stämplad ett par gånger för att ha stulit. Men märket försvann spårlöst från det odödliga.
  Kenny hann också besöka sockerrörsplantager, på engelska hard labor.
  Det finns stenbrott utanför Bagdad - det är inte läskigt längre. Dessutom arbetar du i frisk luft och den ljusa, tropiska solen skiner på dig.
  Och då rymde Kenny ändå och besökte stugpojken med piraterna. Om hans äventyr kan du skriva en hel serie med flera volymer.
  Pojken har rest över hela världen. Och han deltog till och med i Stenka Razins uppror.
  Och han togs också till fånga. Barnet råkade hänga på hyllan. De vred hans armar och slog honom med en piska på ryggen och rumpan. Och så brände de till och med den bara hälen med ett glödhett strykjärn. Och allt återställdes mitt framför ögonen på bödlarna.
  De ansåg honom vara en trollkarl och lät honom gå i rädsla.
  Kenny dödade människor i strider, och i uppgörelser och rån, och högg av huvudena på odödliga, oftare i smyg. Han är fortfarande en pojke.
  Krigföring särskilt under medeltiden för odödlig underhållning och stort nöje. Om de inte skär av sig huvudet kan de inte döda dem. Och du kan själv utföra bragder.
  Men du kommer inte göra karriär. Den evige pojken som inte växer och mognar är naturligtvis misstänksam. Och högländarna - odödliga ska inte förråda sin existens till andra människor.
  Det finns till och med en speciell organisation, rymdvarelser, som ser till att denna hemlighet inte blir känd för allmänheten. De har stark hypnos och har speciell minnesraderingsutrustning. Så denna hemlighet har bevarats i årtusenden.
  Kenny är inte på något sätt den äldsta Highlander. Vissa levde upp till fem tusen år inte äldre. Men de gick också till Harmageddon.
  Det ska bara finnas en kvar. Och Kennys dröm gick i uppfyllelse, och han stannade. Bara om det gav honom lycka.
  Kenny har upplevt mycket genom århundradena i sin barnsliga, odödliga kropp. Och ingenting kommer att överraska honom, och ingenting kommer att förvirra honom. Han var tvungen att kämpa i andra världskriget, och i Vietnam, och i det första, naturligtvis, och var som helst annars.
  Pojkar är ju trots allt nyfikna. Ditt minne är många århundraden gammalt, men kroppen är ett barn. Och han dras till äventyr och eskapader.
  Det sista kriget som Kenny utkämpade i var i Ukraina. Pojken gick med i främlingslegionen, på ukrainarnas sida och var främst scout.
  När allt kommer omkring kommer ett barn med ängladrag inte att misstänkas. Och han dödade ryska soldater i smyg.
  Men kriget drog ut på tiden. Hans vita, något gulaktiga huvud blev bekant. Och jag var tvungen att ta mig ur kriget. Han har blivit för känd. Sådant är de odödligas öde, lev inte länge på ett ställe. Res och rör på dig hela tiden. Annars kommer din evigt barnsliga fysionomi att väcka misstankar. Den längsta vistelsen på ett ställe på hundra år var i stenbrotten. Men där var nakna, smutsiga, aldrig tvättande pojkar i samma ansikte, eller snarare på kroppen.
  Och på något sätt väckte inte Kenny misstankar då. Men i ett modernare fängelse alltså... Där kan man förstås glänsa. Men den mäktiga organisationen hjälpte på något sätt pojken att hålla hemligheten. Till exempel har Kenny redan fångats som ung. Och i Sovjetunionen också. Men fotografierna och fingeravtrycken försvann spårlöst. Och pojken släpptes antingen eller så sprang han iväg.
  Eller så hjälpte de honom att fly.
  I Sovjetunionen besökte Kenny den berömda Makarenko-kolonin. Det han gillade här var att alla pojkar och flickor i fängelset gick barfota tills snön föll.
  Men i den här kolonin var jag tvungen att studera, vilket är tråkigt, och jobba. Även om sångerna också var underhållning.
  Och det är relativt lätt att fly.
  Kenny satt i olika fängelser. Men oftast inte länge. Och att han hade en annan arrestering.
  Precis i delstaten Texas närmade sig julen 2025. Kenny smuttade whisky ur halsen och dolde inte mycket för polisen. Naturligtvis ska barnet inte dricka alkohol. Ja, även på offentlig plats.
  Men Kenny kändes väldigt cool. För det första har han redan dödat så många människor och ostraffat. För det andra, ja, polisen kommer att gripa honom, så barnet kommer att släppas ändå. Eller så hjälper organisationen till.
  Dessutom hade Kenny inte suttit i ett barnfängelse på länge. Och han undrade vad som hade förändrats där. Matmässigt är det ganska bra. Och på företagets bekostnad lärde sig den starka och snabba pojken att kämpa mycket bra genom århundradena. Och han var på en nivå som inte var lägre än en vuxen, ett svart bälte. Och unga människor respekterar styrka.
  Ja, och Kenny kunde registreringen perfekt, och var förstås väldigt smart och kunde alla begrepp och tjuvlagar.
  Fängelset skrämde honom inte. Särskilt bland barn, där han snabbt blev ledare. Och nu log han bara när polisen bad in honom i bilen och knäppte handbojor på hans handleder. Texas har en traditionellt hög ungdomskriminalitet. Det fanns till och med dödsstraff för barn från tretton års ålder. Så polisen hade speciella handbojor för barnet.
  Men de betedde sig ganska ohövligt mot sig själva. Kenny ryckte till. Han var dock nyfiken - som det är nu i barnfängelser i Texas. Både publikmässigt och komfortmässigt. Och är det sant att det finns de coolaste ungdomarna i USA.
  Kenny var inte rädd. I USA, i ett barnfängelse, är det på något sätt bättre än i det sovjetiska, till exempel rakar de inte sina huvuden. Den sista är inte särskilt trevlig. Gå själv med en stickande igelkott. Och märkbart efter rymningen. När en odödligs hår rakas av växer det bara något snabbare än på en normal människa.
  Det är uppenbart att om de växte omedelbart skulle detta skapa mer misstankar. Och du kommer inte att göra en fashionabel frisyr för dig själv - du kommer att gå lurvig.
  Kenny fördes till stationen. De lade hans barns hand på en speciell skanner och började kolla fingeravtryck.
  En erfaren pojke var inte rädd. The Immortal Control Organization brukade radera all misstänkt information och filmer.
  Annars, med fingeravtryck, videor och många andra data, skulle folk ha gissat för länge sedan att det finns en odödlig ras. Det var bara tack vare det mäktiga tittarloppet som hemligheten hölls.
  Sant, tänkte Kenny : om bara två odödliga förblev vid liv, och Duncan var dödlig, skulle organisationen då begränsa sitt agerande?
  Å ena sidan skulle Kenny i det här fallet bli helt okontrollerad och fri. Men å andra sidan tappade han tillförlitligt skydd.
  Det fanns flera andra pojkar på polisstyrkan som såg lite äldre ut än Kenny . Även om de var längre, för en odödlig var de barn.
  Kenny kontrollerades med hjälp av en enhet för att leta efter metallföremål. Sedan berördes han av en kvinna på ett trettioåring som bar läkarhandskar. Pojken log mot henne. Det var kittligt och trevligt.
  De har ännu inte börjat klä av honom, och beslutet har ännu inte tagits att skicka honom till ett federalt fängelse, eller kasta ut honom som onödig.
  Men Kenny satt i olika fängelser, och han genomsöktes många gånger under det längsta barndomslivet.
  I synnerhet i NKVD-fängelset. Han kläddes sedan av naken. Och vaktmästaren, trots sin ringa ålder, nådde med stor hand, rakt i rumpan. Och det var ganska smärtsamt och förödmjukande. Och så fick han nästan sina bollar slitna av. Under Stalin, inte ens med barn stod de på ceremoni. Handskbeklädda händer klättrade in i rumpan och munnen. På senare tider i Sovjetunionen tvingades de helt enkelt sitta på huk framför en spegel. Men även med USA tar polisen, om de anser att det är farligt, den nakna mannen till boxning. Och där undersöker de att sätta händerna i rumpan, även om man är tre gånger ett barn.
  Det är axiomet. I Amerika, en dålig inställning till barnkriminella. De förödmjukas och sätts i bojor på händer och fötter. Visserligen är maten ganska anständig, och ofta bra kameror. Ibland sitter två pojkar, eller fyra. Inte som i Ryssland, där barn stoppades på nittiotalet som sill i en tunna. Men det var en så kort period.
  Kenny fotograferades i profil, hel ansikte, i sidled och bakifrån. Sedan tog de mig till tv:n till andra pojkar. Där får de vänta på tjänstgörande domare. Och han kommer att bestämma om han ska skicka dem till fängelse, mot borgen eller frige dem helt och hållet. Det finns ingen att gå i god för Kenny , vilket betyder att antingen kommer de helt enkelt att sätta ut honom och polismannen kommer till slut att slå honom i röven med en klubba. Eller skickas till ett fängelse för barn.
  Och det innebär en noggrann sökning, en tvätt i duschen och en orange dräkt. Och sedan i cellen till ungdomsbrottslingar.
  Kenny är inte rädd för allt detta. Fast det är obehagligt när man famlas av manliga poliser. Ibland blir pojkar genomsökt av kvinnor i uniform eller vita rockar.
  Kenny har sett mycket och ingenting kommer att överraska honom. Han och vakterna var perversa och försökte förföra honom. Det är konstigt, det här är i Amerika, där kvinnor får galna straff för att ha sex med pojkar. Men det är. Några lärare höll fast vid honom. Kenny var inte generad - han var så gammal och erfaren att vilken vuxen som helst skulle avundas honom. Endast enheten är för liten. Han är ett evigt barn, och hans perfektion är inte stor. Även om det redan kan bli jobbigt.
  Kenny kunde trots allt ha gjort något. Och han gillade kvinnor. Även om möjligheterna inte är desamma.
  Och självklart försökte även andra killar och vuxna män med honom. Särskilt under förra seklet, när det blev på modet. Kenny, som en man av den gamla skolan, bekämpade detta så gott han kunde. Med en kvinna är det fortfarande möjligt, även med hennes tunga, att behaga henne, i öster är detta normalt. Och Kenny tillbringade mycket tid i Asien. Men tills männen inte har mognat.
  Även om kanske om ett par århundraden kommer allt att förändras.
  Kenny satt med ett dussin pojkar från tio till femton år gamla, med olika hudfärger. De pratade med varandra om något. En tonåring sa med ett skratt:
  - Och jag har redan gått upp!
  En annan fnyste.
  - Rucka inte! Det finns videokameror och polisen tittar på.
  Som svar skrattar illvilligt. En av tonåringarna stoppade in handen i jeansen. Och han försenade.
  Kenny flinade nedlåtande: hormoner spelar. Själv har han redan provat det många gånger. Och det var möjligt att orsaka en stående sensation. Men fysiskt är han fortfarande för liten för att vilja detta varje dag. Men känslan är verkligen behaglig, och ditt hjärta slår som en trumma när du kommer. Och detta får mig att rysa.
  Och en prostituerad med en stilig pojke, särskilt i Europa, där lagarna är mildare, kommer villigt att ligga med dig och till och med ge en rabatt.
  I USA är vuxna kvinnor å ena sidan väldigt rädda för straff, men å andra sidan kan de till och med attraheras av pojkar på grund av viljan att kittla deras nerver.
  En av tonåringarna uppmärksammade Kennys bara fötter . Det var december och även i Texas var temperaturen ute nära noll. Och pojkar går förstås inte barfota.
  Han visslade och morrade:
  - Se galen ut, barfota på vintern!
  De två största pojkarna reste sig och gick fram till Kenny . De log fult. Den till höger sa:
  - Och han är jättesnygg! Kan vi använda den som tjej!
  En annan noterade:
  - Det finns videokameror!
  En av pojkarna nickade.
  - Polisen är full av perversa! Låt dem titta!
  Kenny reste sig och gnisslade:
  - Du får det nu!
  Pojken svängde med handen för att slå, men tappade balansen och föll. Kenny sparkade bakhuvudet med sin bara häl. Den andra depraverade tonåringen flög över hans huvud och kraschade så hårt att han svimmade. Bergspojken gjorde subtila rörelser. Genom århundradena lärde han sig att slåss mycket bra och hade även lärare i öst. Så han behöver dessa killar!
  Resten av killarna flyttade tillbaka. De skrek att de bad om hjälp från polisen.
  Flera poliser sprang in i cellen. Kenny var lugn och log. De lyfte upp de två medvetslösa tonåringarna och placerade dem på bårar. De tog mig till vårdcentralen.
  Den högre polismannen hotade:
  - Det blir fler slagsmål, alla får en smäll på hornen!
  Därefter lämnade polisen cellen. Och tonåringarna omringade Kenny . De började fråga var han lärt sig att slåss så.
  Kenny kunde inte berätta sanningen, så han svarade:
  - Min farbror var en grön basker, och han lärde mig tricks!
  Pojkarna började fråga om att få se.
  Highlander-pojken svarade med ett leende:
  - Du måste betala för lektionerna! Låt oss få dollar!
  En av pojkarna tog fram en hundralapp som han gömde i sina kalsonger. Även här var letandet ytligt och det gick att genomföra något.
  Kenny började visa honom tekniken. Det var en typ av Aikido blandat med judo och kinesisk brottning.
  Det är klart att man inte kan lära sig detta på en halvtimme. Och Kenny tappade lätt tonåringen, även om han såg äldre och längre ut.
  Kenny levt i åtta och ett halvt århundrade kände han sig som en anka att vattna med pojkarna. De respekterade honom snabbt och han blev gudfar.
  Därför var Kenny inte rädd för fängelse. Här kan man bo, speciellt unga killar som är så lätta att betvinga.
  Här tog en fram en smartphone, som han också gömde i en ficka mellan benen och killarna började titta på... Naturligtvis något om sex.
  Vissa började till och med runka direkt i cellen.
  Kenny log. Han gjorde det själv. Även om jag inte ville det så mycket. Men kroppen är ung, och sinnet.
  Och sinnet beror på kroppen. Även om du vill bli vuxen, finns det vissa fördelar med den eviga barndomen.
  Speciellt i USA, där tonåringar utvecklas över sina år, har de fantasi.
  . KAPITEL 2
  Kenny tittade på erotik på sin smartphone och kände sig upprymd och upprymd. Ja, han är fortfarande liten i kroppen, men han kan mycket och kan lära andra. Några tonåringar började röra sina händer i byxorna. Och detta är naturligtvis naturligt för dem.
  Matronen dök upp. Ganska fet, svart kvinna. Hon tittade längtansfullt på pojkarna. Det kan också ses, så här väldigt påslaget.
  Hon slickade sig om läpparna och vinkade till en av de större, sötare tonåringarna. Han följde efter henne. Hon tog med pojken till nästa cell och därifrån hördes vällustiga suckar och stön. Till och med tonårspojken kunde se det bra.
  Kenny suckade tungt. Hans ålder är när du ännu inte är mogen alls. I ditt sinne är du helt redo och villig, men din kropp sviker dig. Ja, han skulle ha varit minst fjorton år vid dödstillfället.
  Highlander-pojken kände sig uttråkad i sällskap med tonåringar. Ändå så många som åtta och ett halvt sekel bakom honom. Och det är mycket. Så många och ännu fler var bara odödliga. Men de dödade varandra. Och deras era är över.
  Kennys unga kropp överlevde. Och stannade kvar i denna värld för att njuta av evigheten.
  Och han kände sig plötsligt äcklad i sällskap med underutvecklade, sexuellt upptagna tonåringar. Han, som också var bekant med greve Calliostro . En person som är mer lämpad för en fantasyroman än det verkliga livet.
  Jag minns att de pratade med honom. Calliostro var en högländare. Och han föddes verkligen tillbaka på den tiden då den moderna europeiska kulturen precis växte fram i Grekland. Och han var redan lite över fyra tusen år gammal. Och det här är inget rekord för en höglandare.
  Calliostro berättade många saker för honom . Kenny interagerade med vuxna högländare, och hans kulturella nivå är hög. Och här är några unga jävlar.
  Highlander-pojken ville gråta, men höll tillbaka tårarna. Men han hade en önskan att fly eller åtminstone byta företag.
  Kenny började titta på dörren. Han hade en idé, inte om han skulle simulera en hjärtattack. Han kunde göra det, lärde högländarna-magikerna, för att hjärtat inte skulle slå. Och till och med få kroppen att bedöva så att den fördes till bårhuset. Och gå därifrån och till och med skrämma ordningsvakterna.
  Pojken höll på att falla till golvet med ett blått ansikte när flera poliser gick in i apladan.
  De satte genast bojor på Kenny och drog med sig pojken.
  Den unge bergsbestigaren gjorde inte motstånd. Han var till och med nyfiken. Han begick väldigt många brott under sitt långa liv. Men en mäktig organisation täckte honom. Den som såg till att existensen av en ras av odödliga inte blev känd för den del av mänskligheten som berövades en sådan gåva.
  Alla är rädda för döden... Dessutom verkar odödliga ha en själ, men himlen lyser i alla fall inte. När ett huvud skärs av faller det i ett slags fångenskap, där anden har liten glädje. Så att bli odödlig kanske inte är en belöning. Men det är svårt för enbart dödliga att få något gott efter döden.
  Kenny redan varit i olika fängelser så många gånger att hans fängelse inte skrämde honom. Nåväl, han kommer att varva ner lite. Det verkar som att de i Amerika inte rakar huvudet på små barn skalliga? Även om det beror på vilken stat. Hos vissa kan de klippa av vackert blont hår med en klippare.
  Pojken fördes först till ett särskilt sökrum. Det finns speglar runtom och spotlights lyser på dem. Fyra kvinnor i vita rockar. Minderåriga har ofta i uppdrag att söka efter kvinnor. Kanske för att de inte gör det så oförskämt och smärtsamt.
  Pojken klädde av sig, det här är vanligt. Du står helt naken. Och nu kommer de att röra vid dig.
  Kenny kände dock lite skam. Även om hans unga kropp är vacker och det finns inget att skämmas över.
  De två kvinnorna började känna på den blonda pojkens hår. Deras händer var smidiga och erfarna. De kammade varje tråd. En annan äldre tittade hungrigt på pojken. Han har en väldigt vacker och muskulös kropp. Även om pojken är lite liten.
  Kenny har dejtat sådana här kvinnor tidigare. De älskar att tafsa pojkar och känna på dem. Lustfulla varelser. Men de kan också mata.
  Vakterna kontrollerade varje hårstrå på pojken, kammade det med all flit. Sedan tog de fram pincetten och började titta in i öronen. De lyste där och petade runt, vilket var ganska smärtsamt och obehagligt.
  Vakterna tittade också i näsan. Först fick de näsborrar, lyste. Men det verkar som om de inte gillade det.
  En av vakterna tog fram en liten, tunn sond på datorn och kopplade den till nätverket.
  Det här var något nytt som Kenny aldrig hade sett förut. Liksom sonden som magsäcken kontrolleras med, den här gången lyser de genom nasofarynx och hela vägen till lungan.
  Det är konstigt att en pojke på omkring elva år, men man kan inte ge mer än tio i utseende, är så noggrant kontrollerad. Som om han är någon slags spion. Kenny hade en dålig känsla.
  En liten sond kom in i höger näsborre på det eviga barnet. Vid denna tidpunkt höll två vakter honom hårt vid axlarna. Och den andra, reglerade sonden. Och bilden visades på skärmen. I de flesta gått till de lättaste pojkarna.
  De är i perfekt skick. Kenny, i åtta och ett halvt århundrade, försökte naturligtvis röka många gånger, men han gillade det inte. Men i den moderna världen, i de flesta länder, säljs inte tobak till barn. Även om de inte gjorde någon skillnad tidigare. Men vanan är dålig, och det slösas mycket pengar på det. Det är bättre att ha kul på spelkonsolen. Kör alla typer av bilar eller motorcyklar, eller skjut.
  Och ännu mer intressant, och här hyllade Kenny framsteg - det här är militärekonomiska strategier. När inte bara en krigare, utan en berömd befälhavare. Och du bygger och befaller trupper.
  Här fördes pojkens högra näsborre till själva lungorna och de började lysa igenom genom att sticka en tunn slang med en glödlampa och den vänstra.
  Kenny, för att distrahera sig från denna obehagliga procedur, och till och med de kvinnliga vakterna tittar på din unga kropp, försökte komma ihåg något trevligt.
  Här finns till exempel ett klassiskt dataspel: "Cossacks". Det är riktigt coolt.
  Du bygger en hel stad där och slåss mot trupper och baracker. Och det är riktigt underhållande.
  Kenny, som inte hade någon erfarenhet av kosackerna till en början, blev för medtagen i ekonomin, och han attackerades av datatrupper. Ja, vi får inte glömma försvaret. Det är lättare att spela med den oseriösa koden. Men det är för lätt att vinna med honom. Och mycket mer intressant när huvudet fungerar. Faktum är att man måste ha både koncept och talang för att göra allt rimligt, vackert och perfekt. Kenny älskade spelet "Cossacks" som ett av de första.
  Men det fanns många andra. Till exempel "General", "Entente", "Jordens historia", "Cleopatra", "Andra världskriget", "Ancient Rome", "Napoleon" och andra. Plus, en sådan cool strategi som "Civilization" är i allmänhet bara härlig. Ja, det var ingenting.
  Kenny i "Cleopatra", gick igenom alla uppdrag från familjens historia. Och det var riktigt bra.
  Och han har bara inte testat det än. Datorspel är så spännande. Han dem verkligen mycket svårt att få bort.
  Pojken, som är åtta och ett halvt sekel gammal, älskade sådana strategier. Med åren blev de mer och mer komplexa. Och antalet enheter växte och grafiken förbättrades.
  Kenny var till och med glad nu när han var en pojke. När allt kommer omkring är det naturligt för ett barn att sitta i timmar vid ett spelbord.
  På nittiotalet av förra seklet, när han träffade sin fostermamma från familjen av odödliga, och Duncan Macleod är en av de starkaste kämparna bland högländarna, och kanske till och med den starkaste. Han hade en tanke, tänk om... Verkligen leva under deras skydd i samma familj och njuta av stabilitet.
  Men bergsklättrarna kan inte leva tillsammans länge. Det var ständiga slagsmål. Och 2017 de odödligas sista Armageddon. Pojken överlevde och behöll till och med sin eviga ungdom. Nu är det ingen som jagar hans huvud. Och det finns inga fler bergsbestigare kvar på hela planeten jorden. Och samme MacLeod är redan över fyrtio år gammal. Och förr eller senare kommer han att bli gammal och dö.
  Och då kommer den odödliga pojken Kenny att vara helt ensam. Alla andra människor kommer att bli främmande för honom.
  Detta är naturligtvis å ena sidan bra, inte hotet att en av de vuxna, frestad av vad som för honom verkar vara ett lätt byte, ska skära av ditt huvud. Men å andra sidan är man så ensam när det inte finns några andra odödliga.
  Och det är oerhört tråkigt att det inte finns några permanenta vänner kvar. Och hans adoptivmamma dog också till följd av uppgörelsen. Ja, alla försvann. Och de som är fem tusen år gamla också...
  Kenny kände hur sonden gick genom hans andra lunga. Upplyst och återvänt.
  Ja, han hade aldrig haft en så grundlig sökning . Det är tydligt att vetenskapliga framsteg också har utvecklats, och här finns sådan elektronik och är inte för dyr.
  Men de misstänker inte Kenny som spion. Tänk om ändå hans hemlighet - den odödliga dök upp till ytan?
  Kanske har Highlanders organisation slutat att spela förmyndare för honom? Beslutar du att allt annat är oviktigt eftersom eran är över?
  Vad finns det för ett slags evigt barn?
  Kenny suckade. Han leddes till disken och matronen höll om hans haka med händerna. Innan dess sköljde hon fingrarna i tunna medicinska gummihandskar i alkohol. Så att allt är sterilt, och att pojken, gud förbjude, inte blir smittad.
  Sedan gick hon in i munnen. Hon började känna bakom kinderna, i himlen, under tungan och till själva halsmandlarna.
  Nåväl, det här är inget nytt. Kenny kom ihåg hur vakten på ett annat fängelse stoppade bara, otvättade fingrar i hans mun. Då bröt sig pojken loss och blev upprörd. Låt denna dam först tvätta händerna och ta på sig handskar, och inte sticka in fingrarna i den minderåriges mun, med vilken hon inte visste vad hon gjorde tidigare.
  Då var vakterna förvirrade. Och hon sa att de har problem med handskar.
  Sedan tvingades han sitta ner då tio gånger och fördes till cellen. Fängelset var kommunalt. Och inte särskilt välorganiserad. Ingen TV, inget kylskåp, inte ens en spoltoalett. Men cellen är full av barn, många till och med yngre än Kenny . Och kala brädor på tre rader britsar, och en illaluktande hink i hörnet.
  Och det här är i Amerika! Det är sant att ett sådant fängelse är ett undantag, de är vanligtvis renare och bekvämare.
  Det luktar gummi och medicinsk alkohol i munnen. Inte särskilt trevlig, och till och med sjuk. Även om pojkarna alltid kontrolleras för att se om de gömmer något i munnen, och sedan medeltiden. Ja, man kan bära mycket i munnen.
  Kenny bar på något sätt en diamant och svalde den sedan. Och lyckades behålla den.
  Men här klarar du dig inte med att svälja.
  Här drog vaktmästaren i vit rock upp sonden. Och nu ska de undersöka tarmarna.
  Nåväl, shmon ! I Ryssland, i allmänhet, bara under Stalin, blev killarna shmonaded till samvetet. Och då, redan på något sätt slarvigt.
  Och sedan tog de honom, tvingade honom att öppna munnen och stoppade in en sond i den. Utan frysning är detta en mycket obehaglig procedur. Det är sant att det finns ett speciellt munskydd i hans tänder så att han inte biter av.
  Kenny kände hur slangen gick ner i matstrupen och sedan ner i magen. Allt är upplyst där.
  På något sätt blev han belyst med en röntgen när han misstänktes för narkotika, på flygplatsen, men aldrig med en sond.
  Kenny , som alla andra odödliga, blev praktiskt taget inte sjuk, och detta är ett stort plus för evigt liv och högländarfamiljen. Det betyder att han inte behöver en läkarundersökning. I själva verket är han odödlig. Och varför behöver han detta? Allt i kroppen kommer att återhämta sig av sig själv.
  Pojken svalde en sond för första gången, även om han hade levt åtta och ett halvt århundrade. Även om han drack blåväte och regia varje dag skulle han inte ha magsår.
  Så vad är detta till för?
  Och proceduren är mycket obehaglig.
  Kenny undrade varför barnet kontrollerades så noggrant. Kanske de misstänkte något?
  Och så dök en annan oroande tanke upp. Tänk om han berövades odödlighet?
  Ja, han är väldigt ung och kan bli vuxen. Och han kommer inte att ha en barnslig process, utan en riktig manlig perfektion. Och han kanske kan få egna barn.
  Här är de odödliga karga. Och detta är deras betydande minus med alla andra plus.
  Men ditt liv tar slut förr eller senare. Och Kenny ville inte dö. Han levde förr och var inte alls trött.
  Tvärtom finns det många datorspel, och varje år blir det fler och fler. Och de är allt vackrare diagram. Och snart kommer de förmodligen att skapa en riktig matris av virtuell verklighet, det kommer helt enkelt att finnas fantastiska och unika äventyr.
  Allt detta är värt att leva för.
  Kenny mentalt, så hans mun är upptagen med ett paraply sjöng:
  Hur långt har framstegen varit
  Till ofattbara underverk...
  Havets tarmar föll,
  Och skyndade iväg till himlen!
  Glömda sysslor,
  Slutade springa!
  Robotarna trycker på
  Glad man!
  Kenny , som minns ett sekel i stenbrotten, gillade inte att arbeta särskilt mycket. Dessutom, i stenbrotten, är det värsta inte tillsyningsmannens piska och att inte bära tunga bördor.
  Den odödligas kropp vände sig snabbt vid stressen och anpassade sig.
  Det värsta är rutin och moralisk tristess. När det bara finns nakna, smutsiga, svettiga, ofta i sår och sår, pojkar som stönar av smärta och hårt illaluktande övervakare.
  Och även du ser inte solen på flera år. Och bara facklor är bleka och rykande. Och en fruktansvärd stank som man dock vänjer sig vid.
  Det enda bra är att Kenny lärde sig att se i mörkret bättre än någon annan katt. Och han kunde slåss i fullständig frånvaro av ljus.
  Dessutom fick pojken en fenomenal uthållighet även för en höglandare.
  Men han blev mentalt traumatiserad. Och ibland drömde han om dessa stenbrott i en dröm.
  Highlanders har ett utmärkt minne, och de glömmer praktiskt taget ingenting, även om de vill glömma.
  Kanske var det därför Kenny blev så arg. Han dödade odödliga och gnuggade sig in i de dödligas förtroende också. Och han älskade att slåss.
  I synnerhet stred han i Ukraina. Han dödade många ryska soldater, men blev för känd och blev ombedd att lämna för att inte skina.
  Du kan verkligen inte göra karriär.
  Och inga framtidsutsikter. Ett barn kan inte vara kung, åtminstone inte länge.
  Förresten, Alexander den store var odödlig, och därför rusade han in i striden så rasande och utan rädsla. Men han ombads att försvinna för att härskarens eviga ungdom inte skulle väcka misstankar. Och han lämnade efter sig en liknande dubbelgång som dog av giftet.
  Och han gick på en resa. Tills de slutligen skar av hans huvud.
  Detta är historien om den legendariske härskaren och kungen av Makedonien.
  Kenny suckade när hans mage äntligen kollades. Nåväl, sonden gick tillbaka och det kittlade.
  Pojken trodde att om hans hemlighet avslöjades skulle han inte få frihet. De kommer att undersöka dig som en råtta och plocka isär dig efter delar. Till exempel kommer de att försöka skära av en lem.
  Vad kommer att hända i det här fallet?
  Hon kommer att växa igen.
  Kenny suckade... Sonden togs bort och sökandet fortsatte. Här förde de den mellan hans fingrar. Sedan började de trycka på naveln. Tydligen letade de efter något där.
  Det mest obehagliga är på slutet. Men Kenny, även om han hade erfarenhet av analsökning, förväntade sig inte detta. En matrona i vit rock kom med ett stort, automatiskt lavemang. Och den andra är också i en vit dräkt med en enorm bassäng.
  Och de tryckte in hennes lavemang i hans anus. Sedan slog de på varmt vatten. Och de började tvätta sig med stort tryck. Det var smärtsamt och äckligt och förödmjukande.
  Tarmsköljningen var mycket grundlig. Kenny blev ledsen. Även om det är förödmjukande när ett behandskt finger kommer in i rumpan, var det inte längre så smärtsamt. Men detta var första gången han hade ett lavemang. Varför behöver en odödlig pojke ett sjukhus? Allt kommer att läka och bli bättre av sig själv.
  Och här är något speciellt och otroligt. Han är renad från allt ont...
  Lyckligtvis hade Kenny nu en fri mun att sjunga;
  Från någonstans långt borta, som en varm vind -
  Ekot av telefonen som ringer kommer att väcka mig.
  En välbekant röst kommer att höras, som solens ljus.
  Jag vet att ingen minns mig så, ingen älskar mig så.
  
  Hej mamma, mamma.
  Säg att det börjar bli kallare. Säg att du saknade mig.
  Jag har saknat det här så mycket, mamma, mamma.
  Jag vet att du är ensam där, men låt mig inte vara nära dig -
  Den här världen ligger för dina fötter.
  
  Kör:
  Våra själar sjunger unisona sånger om huvudsaken.
  Utan dig är den här världen dömd, mamma, mamma, mamma, mamma.
  Våra själar sjunger unisona sånger om huvudsaken.
  Utan dig är den här världen dömd, mamma, mamma, mamma, mamma.
  
  Vårt liv är väldigt oklart.
  Människor kämpar inte för kärleken - de är dumma, mamma.
  Så få stigar, och så många krokiga vägar.
  Men det här är inte för dig. Allt detta är bara damm.
  
  Säg mig, hur mår du, mamma?
  Fåglar sjunger med din röst, ditt namn flyger över huvudstaden,
  Och han kan inte sluta, mamma, mamma.
  Jag vet att du är ensam där, men låt mig inte vara nära, -
  Hela världen ligger för dina fötter.
  
  Kör:
  Våra själar sjunger sånger om det viktigaste unisont.
  Utan dig är den här världen dömd, mamma, mamma, mamma, mamma.
  Våra själar sjunger sånger om det viktigaste unisont.
  Utan dig är den här världen dömd, mamma, mamma, mamma, mamma.
  
  Snart är jag bäst. Precis som du drömt, mamma.
  Snart blir jag den allra bästa. Precis som du drömde, mamma.
  Väldigt snart kommer jag att bli mest. Precis som du drömde, mamma.
  Kommer du ihåg hur du drömde, mamma?
  Matronen som var äldst morrade argt:
  - Vilken ung jävel mindes om sin mamma! Och hur du dödade människor, vad gjorde tankarna i ditt huvud!
  Kenny gurglade:
  - Jag dödade ingen!
  Äldre matronen mumlade:
  - Jaha! Och den färgade som bröt skallen med en kofot och lämnade avtryck.
  Kenny nickade. Jo, ja, han slog faktiskt den svarta killen i huvudet med en kofot igår. Och till och med kom för att gömma mordvapnet, eller radera avtryck.
  På något sätt vände Kenny sig vid det faktum att en mäktig organisation raderar all information om honom i arkivskåpet, och han visade vårdslöshet. Och tydligen kollades det, och just nu hittade datorn en matchning.
  Förste matronen grymtade:
  "Ung mördare, det är den du är!"
  Kenny noterade logiskt:
  - Även om jag höll en kofot i händerna så betyder det inte alls att det var jag som dödade!
  Förste matronen fräste.
  "Det ska du säga i rätten!" Och du får livstids fängelse!
  Kenny noterade med ett leende:
  - Jag är bara ett barn! Som mest några år av en yngling.
  Som svar sa kvinnan:
  - Den här killen är vår åklagares svärson. Så du har ingen tur. Du rånade och dödade fel. Det är därför åklagaren beordrade dig att göra den mest noggranna och detaljerade sökningen. Nu vänder du dig inte bort!
  Kenny morrade.
  -Låt oss se!
  Och han hade verkligen förtroendet för att en mäktig organisation på något sätt skulle få bort honom. Dessutom, vilken typ av livstidsstraff? För misstänksam skulle vara en evig pojke i ett federalt fängelse.
  Och jag undrar om han kommer få spela på datorn? Småbarn verkar kunna.
  Under tiden stack matronen i vit rock ut en sond. Och nu måste Kenny få alla sina tarmar upplysta genom att göra en endoskopi. Detta är ett obehagligt och förödmjukande förfarande. Men det görs på vanliga kliniker.
  Kvinnan i ryggmanteln stack in den i rumpan, pojkarna började trycka in slangen, vilket är ganska.
  Och hans tarmar började synas på skärmen.
  Kenny ryckte till. Och för att det inte skulle vara så smärtsamt, äckligt och kittlande började han sjunga igen;
  Där långt, långt borta i en lugn stad
  Ensam mitt på jorden i ett mörkt rum
  Be till min Gud om frälsning
  Midnatt min pilgrimsfärd .
  
  Hon ber om en sak: Gud välsigne!
  Och hela natten brinner vaxljus i fönstret ,
  Så att efter att ha förlorat tro och kärlek,
  Min förlorade själ fann ljus.
  
  Mamma, mamma, du ensam kommer inte att älska mig och du kommer inte att sluta älska mig.
  I den här världen och i nästa kommer du alltid att vara med mig.
  Jag går till dig ensam, sårad i mitt hjärta.
  Mamma, mamma, du är min stenmur.
  Mamma, mamma, du är min stenmur.
  
  Natten är svart, stigen är okänd, mörkret är bottenlöst
  Och mörka krafter profeterar problem för mig,
  Men två sömnlösheter håller mig i mörkret:
  Moderns ögon och till och med Jungfru Maria.
  
  De säger att jag aldrig har varit ledsen.
  Du vet, bara du är min kära.
  Hur många gånger ödet slagits utan medlidande
  Jag överlevde med dina böner.
  
  Mamma, mamma, du ensam kommer inte att ge och kommer inte att sluta älska.
  I den här världen och den andra kommer du alltid att vara med mig.
  Jag går till dig ensam, sårad i hjärtat.
  Mamma, mamma, du är min stenmur.
  Mamma, mamma, du är min stenmur.
  
  Från att bekymmer inte kunde bryta mig,
  Det som är långt, långt mitt på jorden
  Be till min Gud om frälsning
  Midnatt min pilgrimsfärd .
  Rektorn anmärkte:
  - Du kan sjunga bra! Men du kommer att bedömas som vuxen. Och du kommer inte att få ett ungdomssanatorium. Du kommer att vara omgiven av vuxna, brutaliserade, illaluktande brottslingar som är väldigt förtjusta i att våldta söta och ljushåriga pojkar som du.
  Kenny svarade självsäkert:
  - Jag kan slå tillbaka!
  Matronen skrattade och sa:
  - Du är bara ett barn! Hur gammal är du?
  Frågade Kenny med ett leende:
  - Vad vet du inte?
  Chefen nickade.
  - Ja, du är en konstig person. Ingen klan, ingen stam, och du är inte i arkivskåpet. Vi måste först ta reda på var du kommer ifrån och hur du föll på våra huvuden. Och sedan bestämmer vi vad vi ska göra med dig!
  Pojken anmärkte:
  - Det är bäst att du släpper taget! Det blir billigare!
  Under tiden undersökte sköterskorna klart pojkens tarmar och tog bort sonden från den femte punkten.
  Den odödliga Kenny trodde att den svåraste delen redan var över, men Senior Warden noterade:
  -Du måste också kontrollera din urinblåsa! Ja, denna sökning bör vara av yttersta noggrannhet!
  Kenny skulle lägga sig på mage. Och hennes hand i en medicinsk handske avslöjade försiktigt perfektionens huvud. Och den andra tog med sig en tunn sond som kan passera genom urinröret.
  Kenny kände spänningen av beröringen av kvinnors händer, även om de hade tunna gummihandskar på sig. Och hans bål var svullen av blod och spänning.
  Överföräldern frågade:
  - Har du någonsin haft en kvinna!
  Kenny , rodnade av förlägenhet, svarade:
  - Ja! Och mer än en gång!
  Seniormatronen anmärkte:
  - Och du kommer att ha dem i fängelse också! Du är en väldigt snygg pojke!
  Under tiden satte en kvinna i vit mantel en tunn tråd i urinröret och började föra in den. Det var lite smärtsamt och kittlande.
  Kenny tänkte att det förmodligen var något de gjorde på sjukhusen när de behövde kolla mer noggrant. Dessutom, i USA tar de förmodligen mycket pengar för ett sådant förfarande, de gör det för honom helt gratis. Och du behöver inte rodna så mycket och känna dig förnedrad och bränna av skam.
  Bara kvinnor som ser ut som sjuksköterskor i vita rockar gör sin plikt. Och det finns inget att skämmas över.
  Kenny log och tänkte att han måste vara en mycket ädel person, eftersom han blev eftersökt på det sättet och återigen började den odödliga pojken på åtta och ett halvt århundrade att sjunga;
  Gå runt hela världen runt -
  Vet bara i förväg:
  Varmare händer hittar du inte
  Och ömare än min mammas.
  Du kommer inte att hitta ögon i världen
  Mer tillgiven och strängare.
  Mamma till var och en av oss
  Alla människor är mer värdefulla.
  
  Mamma, mamma är det vackraste ordet i världen.
  Mamma, mamma ger värme och ett leende till barn.
  Mamma, mamma, jag delar glädje och sorg med dig,
  Mamma jag älskar dig!
  
  Oavsett hur mycket du ser dig omkring,
  Men på vintern och sommaren
  Mamma är den bästa vännen
  Det finns ingen bättre mamma.
  Jag vill önska dig
  Och godhet och ljus.
  Låt det handla om min mamma
  Hela planeten vet!
  
  Mamma, mamma är det vackraste ordet i världen.
  Mamma, mamma ger värme och ett leende till barn.
  Mamma, mamma, jag delar glädje och sorg med dig,
  Mamma jag älskar dig!
  Och pojken Kenny grät till och med. När allt kommer omkring hade han en mamma, men hur länge sedan, även vid en tidpunkt då Djengis Khans imperium ännu inte hade uppstått, när krutet var okänt i Europa, dödades hon.
  Till slut togs sonden bort. Efteråt kollade också vakterna i vita rockar tårna på de bara fötterna och sonderade de bara, förhårda sulorna.
  Vaktmästaren anmärkte:
  - Hon är så tuff, ordet är noshörningshorn. Som om den här pojken bara hade sprungit barfota hela sitt liv!
  Kenny nickade.
  - Ja han är! Jag gillar inte skor!
  Den kvinnliga chefen beordrade:
  - Ta med honom till duschen och tvätta dig ordentligt. Då ska de raka honom flintskallig och ta bilder på honom naken från alla håll!
  Den lille pojken stönade:
  - Varför ska jag raka huvudet!
  Rektorn svarade:
  - För att du retade upp vår åklagare för mycket. Och ni pojkar gillar inte att skiljas från ert hår. Och de kommer att välja en cell åt dig, ensam och kall. Annars respekterar andra ungdomar dig för mycket.
  Lägg händerna bakom ryggen och in i duschen.
  Kenny fördes ut, och pojkfången och samtidigt en odödlig högländare, med huvudet nedåt, traskade iväg för att tvätta sig. Hans humör rasade. Utan dator och TV blir det tråkigt att sitta i ett kallt ensamt rum. Det är bättre att vara i sällskap med dumma tonåringar än ensam.
  Tja, ändå kommer den hemliga organisationen inte att tillåta honom att avslöja sig själv och sitta för länge.
  
  ETT USSR BLAND VARGAR
  Avbrottet ägde rum på grund av en solflamma, som ett resultat av vilket, den 22 juni 1941, USA, Storbritannien och dess kolonier stängdes av. Till en början påverkade detta inte särskilt krigsförloppet. Tyskarna gick framåt på ungefär samma sätt som i den verkliga historien. Führern vände också söderut och Japan intog en avvaktande position ... Och återigen räddade en frostig vinter Röda armén från fullständigt nederlag och tillät den att gå till motoffensiv nära Moskva. Och Japan tog under tiden de ägodelar i Stilla havet som tidigare tillhörde Storbritannien och USA, och som ytterligare styrkor nu inte kunde ta sig in i.
  På östfronten under våren och försommaren vann tyskarna ett antal segrar och började sitt anfall mot Stalingrad igen. Det var dock här avvikelserna med verkligheten började. Frånvaron av en andra front gjorde det möjligt för tyskarna att överföra fler trupper från Europa och från Libyen, vilket bara lämnade italienska garnisoner där.
  Och offensiven började inte bara på Stalingrad, utan också på Tikhvin. Och det befalldes nu av Rommel, som Führern värderade högt för britternas nederlag i Libyen och intagandet av Tolbuk .
  De första Tiger-stridsvagnarna deltog också i striderna. Rommel inledde en offensiv på natten och lyckades överraska de sovjetiska trupperna. Situationen förvärrades av det faktum att tyskarna hade en fördel inom flyget, så de slösade inte bort sin styrka på att bekämpa de allierade.
  Piloten Marseille fick snabbt konton på östfronten. Redan i juni 1942 överskred han antalet nedskjutna flygplan i etthundrafemtio och fick riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Men det var bara början på en karriär.
  På himlen var det verkligen svårare för Röda armén. Och tyskarna kunde ta Tikhvin och sedan flera städer till och skar av Leningrad med en dubbelring, vilket blockerade denna stad igen.
  Det sovjetiska kommandot försökte slå igenom till Leningrad och attackera i centrum. Men det fanns inte tillräckligt med styrka för att nå framgång inom dessa områden.
  Den enda trösten var att nazisterna satt fast i Stalingrad, vilket gav dem en chans att samla nya reserver.
  Men Leningrad förblev blockad. Turkiet och Japan hade ännu inte gått in i kriget och Sovjetunionen hade en chans att vända striderna. I november 1942 inledde sovjetiska trupper en offensiv mot både Rzhev och Stalingrad.
  Det var inte möjligt att nå framgång nära Rzhev. Men vid Stalingrad var ringen stängd. Men som det visade sig ett tag. Tredje riket hade mycket fler reserver, och Rommel inledde en offensiv mot Stalingrad från norr och Mainstein från söder.
  Situationen förvärrades av Japans oväntade inträde i kriget. Samurajerna, trots att de var begränsade av slaget i Kina, attackerade Vladivostok.
  Antagligen fruktade Hirohito att det tredje riket skulle förlora och gick in i kriget.
  Dessutom hade Japan tillräckligt med resurser och infanteri för fullskaliga offensiver.
  Röda armén klämdes fast och Rommel lyckades bryta sig igenom från norr till Stalingrad. Mainstein stoppades tillfälligt, men efter att ha fått ytterligare förstärkningar och stöd från Paulus kopplade han sig till de redan oblockerade trupperna.
  Sålunda uppstod en annan ring, i vilken de sovjetiska trupperna befann sig.
  Efter envisa strider förstördes och tillfångatogs de flesta av dem. Efter det fullbordade tyskarna erövringen av Stalingrad. Och i mars 1943 gick även Türkiye in i kriget. Situationen blev ännu mer komplicerad. I luften behöll tyskarna överlägsenhet. Marseille översteg siffran för trehundra nedskjutna flygplan och blev den första tysken som fick ett andra riddarkors av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter.
  I maj lanserade tyskarna en ny offensiv och använde massivt nya stridsvagnar - "Tiger", "Panther" och "Lion". Och de avancerade framgångsrikt, även om Röda armén tog upp ett kraftfullt försvar. Men krafterna var redan ojämlika, eftersom de sovjetiska trupperna kämpade på tre fronter samtidigt - mot det tredje riket, dess satelliter, Japan och dess kolonier och Turkiet. Situationen förvärrades av det totala kriget som nazisterna förklarade, vilket ledde till en ökning av vapenproduktionen flera gånger i avsaknad av bombningar från de allierade. Så Sovjetunionens chanser minskade snabbt!
  Visserligen avancerade Fritz långsamt, eftersom det fanns ett försvar på djupet framför dem. Och de sovjetiska trupperna, med erfarenhet, kämpade mycket modigt. Men de förlorade ändå.
  De kämpade dock med stort mod, och några krigare visade högsta klass. Här kämpar till exempel Elizabeths stridsvagnsbesättning på den vanligaste T-34-76 mot nazisterna.
  Och tyskarna rör sig långsamt mot de sovjetiska trupperna, uppradade i en kil, eller en gris. Framför ligger den tyngsta och bäst skyddade tanken "Lev". Den liknar Pantern, bara mycket större och väger nittio ton. Skrovets frontpansar är 150 mm och sluttar som T-34, och sidorna är 82 mm med sluttningar. Pannan på tornet är i allmänhet mycket väl skyddad: 240 mm med sluttningar, och sidorna är också svagare än 82 mm, som skrovet. Och en kraftfull pistol på 105 mm med en stor pipa längd på 70 EL. Detta är en tank som kan slå på avstånd.
  Elizabeth växlar växellådan till den översta med sin bara fot.
  Och de trettiofyra tar fart. Det är värdelöst att skjuta på "lejonet" på avstånd och du måste komma närmare. En kraftfull tysk maskin skickar en projektil av dödlig kraft. Han rusar förbi. Tjejerna i tanken skrattar glatt och rör på sina bara fötter.
  Det är varmt i norra Kaukasus i slutet av maj, och skönheter i bikini har väldigt roligt.
  Elena noterar med en visselpipa:
  - Nu ska fascisten bli stor i hornen!
  Ekaterina skakar på sitt bara, solbrända ben och håller med:
  - Vi kommer definitivt att slå honom!
  T-34-76 fortsätter att accelerera, men terränghastigheten är begränsad. "Lejonet" kryper knappt alls, och de smidigare "Panthers" och "Tigers" saktar ner för att inte dra framåt.
  Men dessa maskiner är farliga, speciellt Pantern, som kan skjuta femton skott i minuten. Av detta kan du förvänta dig en överraskning.
  Euphrasia trycker sin bara häl mot gasen och skriker:
  - Låt oss slåss på virtuosa sätt!
  Lev-stridsvagnens kanon har en betydande nackdel: den skjuter bara fem skott per minut. I allmänhet inte den mest framgångsrika modellen. Pansargenomborrningen är överdriven, och det finns ingen anledning att slå på för långt avstånd. "Tigers" och "Panthers" skjuter från två kilometer; från ett större avstånd är det nästan omöjligt att träffa mobilen och små trettiofyra. Så var det värt att utrusta "Lejonet" med en så kraftfull kanon? Andra sovjetiska tankar är ännu lättare, förutom KV-1S, men den här tanken har inga skyddsfördelar och dess köregenskaper är bara sämre.
  Elizabeth snurrar på kroppen och skriker:
  - Jag andas in med bröstet, luften är en bred våg,
  Det gnistrar starkt, stjärnmattan är oändlig ...
  Känslor leker, barfota tjejer lever,
  Lek på himlen, jag vill flyga till solen för alltid!
  Det är inte lätt att bryta igenom Lev-tanken, inte ens in i sidan. Sidorna på tornet, liksom Panterns, är sluttande, och den övre delen av sidorna av skrovet också. I dessa tankar har den typiska "katt"-formen redan antagits, vilket ger bättre skydd på grund av sluttningar. Inte som "Tigern", nästan fyrkantig. Men "Tigern" utvecklades före kriget, och såg ut som en KV-uniform. Men "Tiger" -2, en senare utveckling, är också i form av en "katt", och snart kommer denna tank att gå i serie. "Lion" att bryta sig in i brädet är också nästan omöjligt. Endast den nedre delen av skrovet har ingen pansarlutning, utan den är täckt av rullar. Det vill säga att du behöver bryta igenom nära och komma exakt mellan rinkarna.
  Så tjejer har en svår uppgift. Dessutom skakar de trettiofyra i rörelse så mycket att det är nästan omöjligt att fotografera exakt.
  Elizabeth frågade sina vänner:
  Kan vi besegra fienden?
  Elena svarade självsäkert:
  - När tjejer inte har skor får de en sådan känslighet med sina bara fötter att de säkert kommer att träffa fienden.
  Elizabeth höll med om detta:
  - Ja, tjejernas bara klackar är en garanti för seger!
  Och nu, för att undvika nederlag, glider de trettiofyra till brädet. Det viktigaste här är att undvika "Panthers" och "Tigers" vapen. De är snabba och exakta. Och du kan inte bryta igenom dessa tankar i pannan heller.
  Elena skjuter på tyskan med sina bara tår. Men att ta sig förbi isbanan i farten är nästan omöjligt. Men fiendens ishall är trasig, och "Lejonet" stannar.
  Trettiofyra går förbi honom igen. Och skickar en dödlig projektil in i den nedre delen av sidan.
  Catherine noterar:
  - Vår kanon är föråldrad - "Lion" kan verkligen inte tas!
  Men som i irritation träffade Elena fiendens sidodel, och "Lejonet" fattade eld.
  Tjejerna saktar inte ner, återigen spö framåt. Nu har de ett svagare mål: "Panther". Det räcker med att slå henne rätt på sidan.
  Elizabeth noterar:
  - Praktisk katt!
  Catherine sa med ett skratt:
  - Men den kryper knappt för att inte ta sig ur omslaget på "Lejonet".
  Och Elena sköt på avstånd mot Pantern, som visade sig vara långt åt sidan och öppnade sin sida. Hon har en tunn - 40 millimeter, och det spelar ingen roll att den lutar.
  Den tyska stridsvagnen exploderar med en smäll. Ja, skönheterna var skarpt knullade.
  De är med sin fängslande nåd av krigiska skönheter.
  Men granaten visslar när de passerar, nästan vidrör rustningen.
  Trettiofyra är mycket farligt, och hon liknar en person som hoppar mellan tricks.
  Elizabeth sköt igen med sin bara fot och sjöng:
  - Jag kan göra allt, jag kan göra allt, vi slår Wehrmacht tillbaka!
  Naturligtvis, med sådana tjejer är djävulen själv inte rädd. Även om nazisterna attackerar aggressivt, och de har många stridsvagnar...
  Krafterna är ojämlika. Även om antalet bilar är ungefär lika, är de tyska tyngre. Många sovjetiska stridsvagnar är lätta och inte helt stridsberedda mot nazistiska monster.
  Men Elizabeths besättning utför mirakel och skjuter en annan panter i farten.
  Komsomol-medlemmar slåss med vapen. De skjuter exakt. De springer, blinkande barfota, runda klackar. Och träffa fienden rakt på mål.
  Alenka befaller med passion:
  - Ge inte upp tjejer!
  Och nu spottar kanonen ut en projektil, precis vid T-4:an, som genomborrar den här tanken. Men här är det förstås "Lion", det är inte så lätt att ta. Och här måste man prova.
  Anyuta pekar på bilen med hjälp av sina bara tår och skjuter exakt från ända till ände och säger:
  - Ära åt kommunismen!
  Alla skjuter också mycket exakt och tillägger:
  - Ära åt hjältemod!
  De kämpande tjejerna här är inget annat än toppklass och konstflyg!
  Maria, som matade in ett granat i pistolen, sjöng:
  - Högre och högre och högre,
  Sträva efter våra fåglars flykt...
  Och varje propeller andas,
  Fred vid våra gränser!
  Marusya tillade och sköt mot Krauts:
  - Det här är definitivt sant...
  Ryssarnas och inte bara det ryska folkets masshjältemod demonstrerades i allt...
  De uppmätta, dova ljuden från göken, som om klockspelet slog, svepte över skyttegravarna. Sällsynta träd, med en tät grön krona i vindbyar, som pionjärer i en salut, hälsar trötta soldater. För vissa kan detta till och med verka som en slags varning - de säger, du kommer att gå till nästa värld!
  Bataljonen under befäl av Vladimir Mikhailovsky, hårt misshandlad i tidigare strider, särskilt i maj-nederlaget, fylls nu hastigt på med rekryter och förbereder sig för att täcka ett av de farligaste områdena. Tre kilometer österut plaskar vattnet längs Don, uppslukat av krigets lågor.
  De flesta vassen var förkolnade från brandbomber, vattnet blev svart av sot. Som enorma tändstickor i sorgsen skam står pålarna på bron som revs av sprängvågen ensamma och fungerar som stöd.
  På båtar bär lokala pionjärer fältens gåvor, såväl som ammunitionslådor till de heroiska sovjetiska soldaterna, redo att engagera sig i dödlig strid med de rasande nazisthorderna.
  Så fyra av dem släpade en lång låda till en buske täckt med vargbär. Där lurade en noggrant kamouflerad pansarvärnskanon som en mohawk i bakhåll. Tre soldater och den käckögda skytten Alesya opererar med pistolen. En flicka, mycket smal, men hennes händer är seniga av utmattande arbete. Han försöker också, tillsammans med killarna, förbereda en fälla ifall en stridsvagn eller "pansarfordon" från nazistflocken skulle försöka kringgå den naturliga kullen.
  Soldaterna är för det mesta fortfarande helt skägglösa och inte beskjutna, unga män som har genomgått en förkortad rekrytkurs - en och en halv månad, plus, naturligtvis, förberedande utbildning väl etablerad i Sovjetunionen.
  Vissa krigare har redan erfarenhet. De skiljer sig från unga djur i borst, skärpa i rörelser, vissa är omlindade. I synnerhet släppte den enögde Ivan, som såg ut som en riktig pirat, sitt skägg. Titeln fänrik, och redan ett par order mottagna i olika strider, eller snarare den första nära Moskva. När, det verkade, de gjorde det omöjliga: de stoppade Fritz, och till och med körde motståndarna ett par hundra kilometer, som hundmisshandlare.
  Hur mycket övergiven utrustning Fritz hade. Kanske inte så mycket, och det fanns ofta stridsvagnar, men pansarvagnar med kanoner och maskingevär som så plågsamt plågade det sovjetiska infanteriet under sommaren och hösten fyrtioen - åtminstone en krona ett dussin!
  Men när frosten översteg trettio grader förlorade alla dessa germanska monster sin förmåga att röra sig helt enkelt... Bensin frös och fett frös.
  Tyvärr misslyckades de med att avsluta nazisterna till slutet. Dels genom kommandots fel, som bad om stora styrkor för att storma städerna där de tyska förbanden satt ihopkrupen. Ja, och tjällossningen har kommit - må det vara fel ...
  På våren fick Ivan också en andra order - han hade turen att döda en general och flera officerare på grund av ett bakhåll. Kampen var dock bara delvis framgångsrik. Under förföljelsen träffade ett herrelöst fragment Ivan Krasnov i ansiktet, vilket berövade honom ögat. Tyvärr, det här är krig, inte en barnfilm, där huvudpersonen slår alla, men inte ens hundra maskingevär kan träffa honom.
  Och nu måste de göra fysiskt svårt arbete: gräva diken, celler och fångsthål.
  Pionjärerna hjälper dem, medan fälten är lugna och killarna och tjejerna själva har bett om att få hjälpa sina äldre bröder. De arbetar till och med för nitiskt, försöker göra mer, inte beräknar styrka. Det var så ådrorna svällde och dök ut på barnens solbrända, förhårda händer och bara, blåmärken fötter. Samtidigt lyckas de fortfarande sjunga;
  Vi är pionjärerna för kommunismens barn -
  En eld, ett tält och en ringsignal!
  Invasion av den förbannade fascismen -
  Vem väntar på en rasande rutt!
  
  Vad har vi förlorat i dessa strider?
  Och sedan i strider med den förvärvade fienden?
  Vi brukade bara vara världens barn -
  Och nu fäderneslandets krigare!
  
  Men Hitler tog ett steg mot vår huvudstad,
  Släppte bomber utan att räkna vattenfallet!
  Och för mig är fäderneslandet ännu vackrare än himlen -
  Nu har den jävla solnedgången kommit!
  
  Vi kommer att reagera hårt på aggression -
  Fast de själva är långa, ja, ack så små!
  Men svärdet i händerna på en bräcklig tonåring -
  Starkare än Satans legioner!
  
  Låt stridsvagnarna rusa lavin efter lavin,
  Och vi delar geväret mellan tre!
  Låt polisen snålt sikta bakåt,
  Men den helige Gud kommer att straffa dem hårt!
  
  Vad bestämde vi oss för? gör fredsarbetet -
  Och för det var jag tyvärr tvungen att skjuta!
  Lugnet är redan hatiskt.
  Det finns också våld och nåd!
  
  Flickan och jag springer barfota tillsammans -
  Trots att det har fallit snö så brinner det en snödriva som kol!
  Men var inte rädd, känn barnen -
  Fascisten kommer djärvt att drivas in i kistan med en kula!
  
  Här lägger de det vidriga Fritz-sällskapet,
  Och resten av fegisarna är på flykt!
  Vi krossar infanteri som en lie i strid -
  Vi är inget hinder för unga somrar!
  
  Segerprestation, kommer att vara i maj,
  Nu är snöstormen taggig, hård snö!
  Pojken är barfota, hans syster är barfota,
  I trasor mötte barn storhetstiden!
  
  Var kommer dessa krafter ifrån?
  Uthärda smärta och kyla, det behöver!
  När en vän mätte botten av graven,
  När en vän stönar - jag kommer att dö!
  
  Kristus välsignade oss pionjärer,
  Han sa, fäderneslandet är dig givet av Gud!
  Detta är den första tron av alla,
  Sovjetiskt, heligt land!
  Det mullrar avlägset av stridsvagnar som närmar sig och flygplan surrar på himlen. Och de mäktiga belägringsvapnen dånar redan. Från träffar av högexplosiva granater kastas jordklumpar och smält gräs högt upp i himlen. Här läser hon striden. Major Vladimir Mikhailovsky håller en trofékikare i sina händer och ser när en fascistisk lavin av stål närmar sig. De försöker driva pionjärerna bakåt, men de vill inte lämna och ber om gevär i händerna för att slåss.
  Det finns inte tillräckligt med vapen för alla, även om de lokala barnen hade med sig jaktgevär och till och med sportbågar. Alla vill kämpa modigt och vinna. Och det kommer inte att fungera att dö med den sista tanken på fosterlandet.
  Major Mikhailovsky ger ordern:
  - Öppna inte eld utan kommando!
  De har faktiskt bara två " fyrtiofem " för hela bataljonen, vilket betyder att chansen är att släppa in Fritz närmare.
  Framför finns, som är brukligt bland nazisterna, de mest skyddade fordonen; T-4 stridsvagnar och självgående vapen "Okhotnik". De borde ge vika för lättare fordon och något eftersläpande infanteri.
  Nazistiska bilar och motorcyklar saktar ner då och då av rädsla för att ta sig fram...
  Men pionjären Yuli Petrov bevisar att det inte var för inte de stannade här. En knapp pansarvärnsmina, belagd med hemmagjort lim, och ovanpå flyttas gräsmattan som gör den osynlig mellan stubbarna med hjälp av en vajer, precis under T-4-banan.
  Stålplåtar av larver lade sig på den dödliga presenten. Explosionen verkar inte vara för stark, men larven slits av och Hitlers tank börjar ryka och snurra med sitt torn.
  Andra pojkar använder liknande apparater. Eftersom det tyska infanteriet är fegt, och stridsvagnarna och de självgående kanonerna är försvarslösa framför, kommer de att straffas för detta.
  Den berömda "Hunter", med en låg siluett och stark rustning, ser ut som en tillplattad sköldpadda. Denna självgående pistol dök upp ganska nyligen på den sovjetisk-tyska fronten. Tack vare goda köregenskaper, en kanon som kan tränga igenom en anständig distans och överlevnadsförmåga i strid, blev Jägaren omedelbart en liknelse i tungor.
  Men hans larver är fortfarande vanliga, om än breda ... Det är dock ännu bättre att undergräva botten av bilen och få den att spotta ut sin insida med reservdelar.
  Här glider den skadade "Hunter", som en piratfregatt med ett trasigt roder, åt sidan och kolliderar med T-4:an. Och båda stålkistorna på spår börjar glöda, och några ögonblick senare exploderar på grund av detonerande ammunition.
  Ett dussin mellanviktiga bilar har redan stannat, trasiga och hjälplösa.
  Men resten följer efter dem, särskilt de många pansarkrigarna. Här tar den självgående pistolen "Okhotnik" fart och... Faller ner i ett kamouflerat hål. Bara larverna sticker upp ovanifrån och rör sig hjälplöst.
  Pionjärer gläds. Någonstans i grävda gropar hemgjorda sprängämnen. Den är gjord på ett hantverksmässigt sätt. Naturligtvis svagare än dynamit, men för att inaktivera räcker underredet.
  Fritz lider stora förluster, pansarvagnar misslyckas, några passerar genom farliga zoner, men de möts av att kasta granater och sprängämnen.
  Här byggde även de kvicktänkta, unga kämparna små katapulter. De slänger en speciell påse med destillerad träsprit blandat med krutelement.
  När de träffas ger Hitlers transporters tunnare pansar vika, vilket får besättningarna att brinna med blå lågor. Galna av smärta skriker Krauts hjärtskärande och flyr iväg med sina ansikten förvrängda i fasa.
  Vissa av dem överger till och med sin utrustning...
  Den enda synden är att det finns många fiender, några av fordonen häller kulsprutor i allt och närmar sig skyttegravarna.
  Och de snubblar över igelkottar ... Alesya regisserar under tiden fyrtiofem . Naturligtvis tar du inte T-4 och "Hunter" direkt, men du kan prova sidorna. Det finns inget att säga om pansarvagnar. Alla kommer att slå igenom och göra golv med glödhet metall spottblod!
  En liten kaliberpistol har många fördelar jämfört med en stor - eldhastighet, enkel kamouflage. Och de vet hur man väljer mål.
  Nazisterna morrar, brutalt som hyenor. Och bland de sovjetiska killarna finns döda och sårade. Det är särskilt tragiskt när unga kämpar som precis börjat leva dör. Här är en mycket ung pionjärflicka, som knappt har lyft ett explosivt paket, rusar med det under spåren av en T-3 medelstor tank. En ful låda med en lång, men till synes tunn stam hoppar upp och river av ett fyrkantigt torn från den.
  Och kämparna kastar igen granater, och maskingevär började spika de krypande motorcyklarna. Och huvudena på de nazistiska soldaterna brast som mogna körsbär som slogs ner av ett hagel.
  Och bensintankarna på stora motorcyklar exploderar och kastar ut strömmar av våldsam eld. Det känns som att ett upplopp av infernaliska genier pågår. Här är några pansarvagnar som också sällar sig till sina olyckliga kollegor.
  Alesya som pekar på "Hunter" siktar på den nedre delen av skrovet. Det är svårt att ta sig dit, men det här är den enda chansen att bryta igenom den hänsynslösa självgående pistolen. Smidig rörelse av fingret, och vrid sedan.
  Pistolen ger en mjuk rekyl, och den fascistiska maskinen delar sig på mitten. Och flaggan med hakkorset faller ner i den blodiga leran.
  Alesya viskar:
  - Rättvisa kräver uppoffringar, välgörenhet kräver donationer, och framgången för en rättvis sak kräver uppoffringar!
  U-sväng vilar artilleriflickan naken för att bättre känna jordens biorytmer och gräsets fläkt med sulorna, och skjuter igen och träffar den lömska T-3:an i leden.
  Det kan ses att nästan alla medelstora stridsvagnar i den nazistiska armadan redan har satts ur spel. Här förstördes den senare av en pionjärpojke, trots skadan knuffade han en tunna, med en blandning av explosiv karbid, koldamm, sågspån med en liten mängd fosfor. Det heroiska barnet hade inte längre styrkan att trycka på pipan efter ett genomgående sår, och hans kamrat Andrey, som korsade sig på flykten, tryckte en fyrtioton tung Shmel-attack självgående pistol under hjulen . En oberörd kanon på 150 millimeters kaliber sköt upp och förblev upphöjd. Och pionjärernas själar, fladdrande ur sina sönderrivna kroppar, rusade till ett lyckligt himmelskt rike, där det aldrig finns våld och smärta.
  De överlevande fascistiska transportörerna, efter att ha förlorat stödet från sina tyngre kollegor, började vända tillbaka ... Dåret av Wagners musik upphörde, och en allmän flykt började.
  Vladimir Mikhailovsky, som torkade blod från sin panna, sa:
  - En rysk krigare kan dö stående, men han kommer aldrig att leva på knäna! Ryssland må blöda, men inget blod kommer att få vårt mod och vår lojalitet mot fäderneslandet att blöda!
  Och de överlevande pionjärerna bekräftar detta... Även om många av dem redan har blivit brända och skadade.
  Och Anastasia Witchakova och Akulina Orlova kämpar i himlen, de är redo att tävla med det hyllade Marseille, som redan har samlat mer än fyra hundra nedskjutna flygplan, för vilket han fick den femte graden av riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Men tjejerna är helt klart fast beslutna att kämpa på allvar. Här är de i bara bikini och barfota slåss. Och genomborra Luftwaffe-planen.
  Anastasia, med sina bara tår, riktar pistolen mot målet, slår ner fascisten och säger:
  - Vår tro är stor,
  Det kommer att vara hållbart i århundraden!
  Och blinkar åt sin partner. Akulina slår också ner fascisten, slår honom, mycket exakt med sina bara ben och skriker:
  - För storheten i kommunismens idéer!
  Och blottar sina pärlande tänder. En sådan tjej är kämpande och utbildad.
  Och gnistrar med tänderna.
  Anastasia, som skjuter ner ett annat tyskt plan i sin Yak-9, gnisslar aggressivt:
  - Rysk örn över planeten,
  Breder den ut sina vingar, lyfter den...
  Fienden kommer att ställas till svars
  Han kommer att bli besegrad, besegrad!
  Akulina bekräftar detta lätt och slår ner sina motståndare:
  - Den kommer att gå sönder!
  Även om det förstås också dök upp vackra astjejer från tyskarna. Albina och Alvina slåss om den nyaste ME-309. Sådana stridande krigare stal.
  Och de skjuter ner sovjetiska plan med fantastisk smidighet. ME-309 är ett mycket kraftfullt flygplan beväpnat med tre 30 mm luftkanoner och fyra maskingevär. Ryska bilar kan inte motstå ett sådant monster.
  Om de skjuter ner, skjuter de ner utan medlidande.
  Albina sjöng med hjälp av sina bara tår en flygplanskanon mot målet. Träffade fienden och gnisslade:
  - För tredje rikets seger!
  Och hon visade sin tunga.
  Alvina slog också fienden. Hon skar av de sovjetiska Yak-9:orna och kurrade:
  - För vår armés stora gränser!
  Och blinkade åt sina vänner.
  Slagsmål, få räkningar och Huffman. Han är ännu inte ett av de stora essarna, men han går snabbt framåt. Och man kan också säga helvetets monster.
  Tyskarna, om än långsamt, och med stora förluster, rör sig längs Volgakusten och närmar sig Kaspiska havet.
  . KAPITEL 2
  Krafterna var tydligt ojämlika. Det fascistiska flyget var särskilt irriterande. Focke -Wulf anlände till fronten i stort antal och dess kraftfulla vapen och snabbhet blev ett problem för Röda armén. Dessutom var den här bilen för svår att skjuta ner. Hon är envis och tungt bepansrad.
  ME-309 visade sig också vara en obehaglig överraskning för sovjetiska piloter, både vad gäller hastighet och vapen. Och han strimlade i stort sett de sovjetiska enheterna.
  Bombade sovjetiska positioner och det nya bombplanet Yu-288, en mycket kraftfull maskin. Bärde fyra ton bomber under normal belastning och sex ton i omlastningsversionen. Och han fick de sovjetiska enheterna rättvist.
  Rommel visade också sin klass som befälhavare, men som Mainstein.
  Närmare och närmare närmade sig tyskarna Astrakhan. Och, oväntat för det sovjetiska kommandot, gick Fritz till offensiv längs Volga i riktning mot Kamyshin. Det var ett djärvt men kraftfullt drag. Och samtidigt som det var svårt att stoppa dem.
  Men försvaret av Röda armén är fortfarande starkt... På en vecka avancerade nazisterna femtio kilometer och stoppades.
  De möttes av motangrepp av sovjetiska enheter...
  Samtidigt försökte japanerna utveckla en offensiv mot Alma-Ata. Och sedan rasade hårda strider.
  Flickor kämpade lika mycket som män, och kanske till och med bättre än dem.
  Margarita Magnitnaya och Tatyana Bulatnaya, vackra flickor, sköt från maskingevär.
  De sköt ner samurajen och skanderade:
  - Låt oss inte skiljas från drömmen,
  Det första steget i livet är viktigt...
  Du ser igen ovanför jorden,
  Virvelvindar av rasande attacker!
  Margarita kastade en mördargranat med sina bara tår, slet isär japanerna och sjöng:
  - Ingen kommer att stoppa oss,
  Ingen kommer att besegra oss...
  kommer att begrava Wehrmacht i marken ,
  Vår vänskap är monolitisk!
  Tatyana, som sköt mot fienden, gick med på:
  - Verkligen en monolit!
  Japanerna avancerar på Alma-Ata. De har många soldater och olika sorters reserver. Det här är de kämpande killarna. Men tjejerna klipper ner dem. De slåss desperat.
  Tatyana Bulatnaya kastade ytterligare en granat, slet isär samurajen och sjöng:
  - För min stora prestation!
  Och blinkade ögon, färgen av safir. Glad tjej, säg ingenting.
  Och Margarita, med sin bara häl, kommer att ta och kasta en dödspresent och slita isär japanska soldater.
  Och sjung:
  - Allt är blandat, sammanflätat, i en virvelvind av lidande problem!
  Och återigen kastar han sina bara tår, en citron mot japanerna ...
  Den barfota och barfota krigaren Oksana kryper fram till dem och skjuter en låda med granater och viskar:
  - Det kommer att bli coola tjejer!
  Och alla tre krigarna sjöng:
  - Samurajen flög till marken, under trycket av stål och eld!
  Och skönheterna slåss med stor raseri. De gick igenom eld och vatten och kopparrör inte förgäves.
  Här kastar Oksana en granat med sin bara fot och träffar den japanska Chikha lätta tanken. Det är ett jättebra mål.
  Margarita, som sköt mot fienden, sjöng:
  - Man kan tro på frånvaron av tro! Du kan göra frånvaron av ärendet!
  Tatyana anmärkte logiskt:
  - Det du säger är en paradox!
  Margarita kastade en granat med sina bara tår och anmärkte logiskt:
  "Är inte geni en vän av paradoxer?"
  Tatyana svängde om, mejade ner samurajen och gick med på:
  - Självklart, vän!
  Och krigarna tog det och brast ut i skratt... De är kämpande tjejer, och de säger vad mer... Inte konstigt att alla i Ryssland minns hur tjejerna slogs!
  Oksana slåss på högsta nivå såklart. Och skjuter från olika håll, och tjejen snurrar som en topp.
  Dessa är skönheter, de kommer inte att ge någonting till någon. Och gnaga ut förräderi, tillsammans med samurajerna.
  Angela skjuter också. Flickan är också aggressiv och rödhårig. Krigare föredrar att slåss barfota och demonstrera kolossala bedrifter.
  Angela svänger och säger med ett skratt:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  För sovjeternas makt!
  Och med sina bara tår kastar han en mördande citron.
  Striderna pågår och nu tar det japanska anfallet slut....
  Det är redan i slutet av 43 juli. Nazisterna närmade sig själva Volgadeltat och striderna började där.
  Elizabeth och hennes besättning slåss desperat. De första Tiger-2-stridsvagnarna började också anlända till fronten. De liknar "Panther" och "Lion", men något däremellan. Även med rationella pansarlutningsvinklar och en långpipig 88-mm 71 EL kaliberpistol. Väger sextioåtta ton, och är nära Lion-tanken vad gäller rustning, men något mindre i storlek.
  Stora tankar, du säger ingenting.
  Elizabeth och flickorna jagar tyskarna. De slår igenom T-4 och skriker:
  - Ära åt de ljusa årens idéer,
  Pionjärernas rop är alltid redo!
  Krigarna är, låt oss säga, förstklassiga. Och inte bara kämpar de härligt, utan de sjunger också;
  Den oförstörbara unionen av fria folk,
  Det var inte brutal kraft och rädsla som förde oss samman...
  Och upplysta människors goda vilja,
  Och vänskap, ljus, intelligens och mod i drömmar!
  
  Hallå vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig makt, människors vilja,
  En enkel person står trots allt för enhet!
  
  Genom stormarna sken framstegets sol för oss,
  Genom stormarna och stormarna rusade vi fram ...
  Vi flyttar berg, som utan vikt,
  Hela världen, strålande mot kommunismen, kommer!
  
  Ära till vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig kraft, folkets vilja,
  När allt kommer omkring, för enhet - en enkel man!
  
  Jordens folk är förenade som bröder,
  Buddhistiska, muslimska vänner för alltid!
  Låt förnuftets ära, ett stort namn,
  Alla nationer i världen är en familj!
  
  Ära till vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig kraft, folkets vilja,
  När allt kommer omkring, för enhet - en enkel man!
  Tjejerna sjunger bra, och ännu bättre slåss de och utför sådana bedrifter. Även om historien är skriven av segrarna och det är inte känt om de kommer att komma ihåg om kriget går förlorat?
  Alenka med sina batterier, med ett team av tjejer, försöker hålla tillbaka fienderna på Volgadeltat. Och hon visar vad skönheter är kapabla till i princip.
  Och de kan verkligen göra mycket.
  Anyuta skjuter med sin bara fot och vrålar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Och så tog hela batteriet upp och började sjunga unisont, med fulla röster;
  Vi kämpar för ett bättre öde
  För att göra livet lättare för människor...
  Och vi kommer att krossa den förbannade horden,
  Så att det finns färre onda motståndare!
  
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Till vår moder Rysslands ära...
  Tro mig, folket i Rus är oövervinnerliga,
  Och gör alla på jorden vackrare!
  
  Vi är givna att kämpa för fosterlandet,
  Att skydda fäderneslandets storhet ...
  Och ibland är livet bara en film
  Även om det borde vara en återspegling av paradiset!
  
  Alla människor behöver för att uppnå en dröm,
  Rimligt tro kommunism...
  Så att det finns mer lycka på jorden,
  Och revanschismens eldar kom inte!
  
  Vår tsar, det stora geniet Pugachev,
  Han uppfostrade bönderna till den heliga kampen ...
  Alla företag kommer att vara på axeln,
  Och älskar tjejen barfotapojken!
  
  Vi kommer att bli ännu starkare än djävulen
  När vi flyttar vetenskapens horisonter...
  Tillplattad under skurkens hovar,
  Fast blod strömmar från en trasig aorta!
  
  Ja, det är våra rätta vänner,
  Vi kan göra fosterlandet lyckligare ...
  Folk tror på en enda familj,
  Stora strålande Ryssland!
  
  Se människor modigt ut i horisonten,
  Låt inte onda moln täcka himlen...
  Vi kommer att ge fienden en vinnande poäng,
  Och du kommer att bli en lyckosam riddare i strid!
  
  Jag kan inte ordet feg
  Vi ryssar är inte alls underlägsna...
  Vi har Svarog, den vita Jesus,
  Och kommer för alltid att njuta av maj!
  
  Flickor och pojkar i en runddans,
  Vi barfota tjejer går in...
  När allt kommer omkring är den allsmäktige Guden Rod för oss,
  Var inte en hjärnlös papegoja, pojke!
  
  Och Lenin inspirerade oss att slåss,
  Den vise Stalin välsignade bedriften...
  Den mäktiga keruben breder ut sina vingar,
  Och våra muskler är helt enkelt gjorda av stål!
  
  Fäderlandets Majestät blir det
  Att vi är sådana krigare för Gud...
  Låt oss bekräfta vår ära med ett stålsvärd,
  Vilken sköld smiddes vid Svarog!
  
  Kort sagt, var trogen Herren,
  Till ära för det mest strålande Ryssland...
  Vi känner bara riddarörnar,
  Bakom oss finns den vita Guden Kristus Messias!
  Här, från en exakt träff från en pistol, tänds "Lejonet". Ja, nazisterna får det specifikt på hornen.
  Medan striderna pågår slösar inte barnen tid.
  Dasha och Vaska strövar omkring bakom de tyska trupperna. De tittar på hur utrustningen rör sig i kolumner. Motorcyklar rusar, självgående vapen kryper. Det finns många trupper, inklusive SS, och andra enheter.
  Vaska märkte rörelsen av "Ferdinand", en kraftfull tysk självgående pistol, som förstörde stridsvagnar.
  Pojken viskade till flickan:
  - Det ser ut som att Fritz flyttar ytterligare styrkor norr om Stalingrad.
  Dasha noterade med ett leende:
  - Vår kommer att slipa dem ändå!
  Nemtsev från lastbilen ropar argt åt killarna. Barnen lyfter och springer, blinkande, grå av damm, kala, runda klackar. De kan också ge en kö till dem.
  Pojken och flickan sprang till buskarna och hoppade in. Dasha anmärkte med entusiasm:
  - Gerillasoldater kan göra vad som helst!
  Vaska höll med om detta:
  - Självklart... Vi kommer definitivt att vinna!
  Dasha sjöng med entusiasm:
  - I väntan på seger! Väntar på seger! De som längtar efter att bryta bojorna! Seger väntar, seger väntar! Vi kommer att kunna besegra fascismen!
  Vaska gick lätt med på detta och krossade larven med fingrarna på sina bara barns fötter:
  - Vi kan! Vi föddes för att förverkliga en saga!
  Dasha blinkade och noterade:
  - Och vad? Jag tror att vi kommer att förverkliga sagan, och Wehrmacht kommer att bli damm!
  Och barnen sjöng i kör på toppen av sina lungor;
  I vårt rättfärdiga lands namn,
  Vad kommunismen kommer att ge universum...
  Vi kommer att vara trogna vårt fosterland,
  Låt oss bana väg till framgång, kreativitet!
  
  Putin styrde Ryssland som en hjälte
  Men örnen lämnade henne på flykt ...
  Big Fuhrer såklart hemorrojder,
  Men Stalin betyder också ett namn!
  
  Jag tror att vi kommer att vinna det tredje riket
  Inte konstigt att Putin flyttade in i Stalin ...
  Ovanför världen finns en kerub med guldvingar,
  Och Satan-Adolf är nu galen!
  
  Tyskarna har hela Europa till hands,
  Och Afrika, och Asien, och staterna ...
  Och Adolf tycker att han är cool
  Men Führern kommer att straffas!
  
  För Hitler är Ryssland som en lada,
  Han vill göra sin egen...
  Men det kommer att bli, jag tror att kommunismen är ett paradis,
  Jordgubbar kommer att gro, såbäddar!
  
  Tro inte, vårt folk är inte alls svagt,
  Men för många Fritz fångade ...
  Och slaven alls känner du inte en slav,
  I vår moders Rysslands namn!
  
  Och Lenin inspirerade oss till en bedrift,
  Han visade mig hur man gör saker...
  Eftersom Gud faktiskt är en,
  Men i kommunismen måste vi tro modigt!
  
  Nej, ge inte efter för den ryska fienden,
  När allt kommer omkring är den vita Guden med oss - universums skapare ...
  Jag hjälper dig i strid,
  Att vara i framgång i livet oförändrad!
  
  Hur långt kan man döda nära och kära?
  Tyvärr finns det inget slut på kriget...
  Så tunn i vår armés strider,
  Gör något du inte kommer att skämmas för!
  Det här är en bra låt av unga krigare. De sjöng den och rörde sig igen och krattade dammet längs stigen med sina kala, förhårda klackar.
  Barnen var glada och till det yttre nöjda med livet. Även om det är tunt är hennes ansikten solbrända som choklad, och hennes hår är tvärtom ljust. Bra killar.
  En av tyskarna på motorcykel kallade dem kärleksfullt. Och bjöd på choklad. Hungriga Dasha sträckte ut sina händer, men Vaska drog i hennes ärm:
  - Förödmjuka inte dig själv!
  Smart tjej hittad
  - Låt oss bättre ena nazisterna!
  Vaska, som själv är skinn och ben, gillade den här idén. Och han bad också om choklad.
  Hitleriten nickade och puffade på bruten ryska:
  - Sjung pojke!
  Vaska nickade och sjöng med stor inspiration;
   Partiet samlade hela Ryssland,
  Skyddar oändliga fält...
  Folk tror trots allt på en sådan kraft
  Ära åt det sovjetiska landet!
  
  Stalin är den högsta utmärkelsen
  Stalin är visdomens flykt ...
  Du måste kämpa tappert för honom.
  Alla människor följer Stalin!
  
  Vi ges jublande vingar,
  Vi har en stor vilja...
  Stalin är glädjen av överflöd,
  Ära, stort land!
  
  Stalin är den störste i universum,
  Stalin kerub med guldvingar,
  Vårt folk med oföränderlig tur,
  Tro, för alltid oövervinnerlig!
  
  Stalin gav frälsning till folket,
  Världens största örn...
  För vårt fosterland och frihet,
  Han spred sina vingar över jorden!
  
  Det finns inget högre än den strålande Stalin,
  Han är stor som helt enkelt vit Gud ...
  Slåss med skum och vinner,
  Führern kommer snart att köras in i en kista!
  
  Att ge heder åt vårt fosterland,
  Känn henne vackrare att inte hitta ...
  Vi kommer snart att leva under kommunismen,
  Och vi har inget annat sätt!
  
  Stalin är hela planetens stolthet,
  Stalins gränslösa kommunism...
  Hans gärningar kommer att sjungas
  Fascisten är helt förstörd!
  
  Stalin gjorde ära åt Ryssland,
  Stalin höjde henne över stjärnorna ...
  Han höjde imperiet till brädden,
  Stalin är bara ett ideal!
  
  Stalin erövrar universum
  Han har en fantastisk stjärnflotta...
  Försök kommer att vara för uppbyggelse
  Stalin kommer att leda till kommunism!
  
  För Ryssland är Stalin solen,
  Det lyser häftigt i mörkret...
  Flickans röst är hög
  Det finns ingen vackrare ledare på jorden!
  
  Stalin är förkroppsligandet av Svarog,
  Stalin skapade Rysslands makt...
  Han hittar Rod i hjärtat -
  Den Störste Mästaren!
  
  Det finns ingen ledare på hela jorden vackrare,
  Stalin är den störste av män...
  Låt oss skapa lycka i vårt universum,
  Den rabiate skurken har förstörts!
  
  Mina söner och Komsomol-medlemmar,
  För fosterlandet, stå tillsammans i formation ...
  När allt kommer omkring är ni tjejer starkare än tigrar,
  Kära geni Stalin är med oss!
  
  Prestationer kan inte räknas,
  Låt oss flyga som en pil...
  Vårt strålande Ryssland,
  fosterlandet går mot kommunism!
  Dasha sjöng tillsammans med Vaska och barnen fick allt så klangfullt och vackert.
  Och de dansade med, stampade sina solbrända barn som inte sett skor sedan kylan, och stampade redan i mars med sina bara fötter genom snön.
  Tysken, som inte riktigt förstod ryska, gillade låten och han tog burkfläsk ur sin påse och räckte den till barnen.
  Och nickade gillande:
  - Zer Gut!
  Pojken och flickan bugade och gick vidare. De är bara elva år, men de är smarta och har ett starkt minne. Samla in korrekt information. Och en gång förde den ljushåriga Daria, även i en korg, en gruva till tyskarna. Hon är en smart tjej och kan deras språk väl. De trodde inte ens att ett så sött barn med vitt hår och blå ögon kunde orsaka döden.
  Och det här fungerade...
  Här går de igen, njuter av tysk choklad, och de är på ett glatt humör...
  Daria noterade med ett leende:
  - Om vi besegrar nazisterna kommer jag att bygga mig ett trevåningshus, gjort av marmor och med en fontän!
  Vaska flinade:
  - Ska du bli borgerlig?
  Flickan invände:
  -Nej! Jag ska bara ha min egen kommunism!
  Vaska skrattade och började sjunga igen;
  När bourgeoisin kom till mitt land,
  Hus brändes, flickor höggs upp...
  Det verkade som om nollor räknades,
  Pojkarna hade rakat håret till noll!
  
  Kibalchish tog geväret ,
  Och gick med i folkets armé...
  Men han gav ut alla planerna Malchish-Bad ,
  Vem gav upp en tunna för sylt!
  
  Och här hänger jag på hyllan, pojke,
  De plågar mig med en piska och nålar ...
  Som svar skrattar jag i ansiktet, jag är bödeln -
  Och jag tror att fäderneslandet kommer att bli ett paradis!
  
  Djuren brände mina klackar med eld,
  Barnet misshandlades hårt av strömmen ...
  Men tro mig, mjöl är ingenting,
  Så att de röda borgarna vann!
  
  De bryter ben, den onda metallen har grävt sig in,
  På hyllan vacklar bödlarna mig ...
  Men jag tror det, drömde pojken
  Att springa runt i Berlin i maj!
  
  Jag tror att kamrat Lenin kommer att leda
  Gratis, Warszawa, Prag, London!
  Vi publicerar vinnarresultatet snart
  Och över Berlin den röda fanan stolt!
  
  Nu bränner barnets hälar fortfarande,
  Sulan, som nästan alltid är barfota ...
  Och piskan slog hårt i ryggen,
  Förmodligen mamma du är redan gråhårig!
  
  Men jag kommer inte att överlämna mig till dessa bödlar,
  Jag kommer inte att be om tro, känna nåd ...
  Låt katten piska brant från axeln,
  Jag vet att Lenin kommer att ge, tro belöningen!
  
  Kibalchish skrattade under tortyr ,
  Avslöjade inga hemligheter, dör stolt...
  I helvetet för alltid så skriker Bad Boy ,
  Demoner häller kåda i hans hals!
  
  Lenin är med oss, du kan se för alltid,
  Och en låga brinner i mitt hjärta...
  Stor dröm som gick i uppfyllelse
  Det kommer att finnas en röd banderoll över hela planeten!
  Daria visslade och stampade med bara foten:
  - Häftigt! Har du komponerat den själv?
  Vaska nickade.
  - Ja! Hans berättelse gjorde ett stort intryck på mig!
  Daria nickade och anmärkte:
  - Kommer du ihåg hur poliserna tog tag i dig och mig och körde oss barfota i kylan genom snön, och sedan pryskade de oss, och applicerade tunna kvistar på våra hälar.
  Vaska bekräftade lätt:
  - Det var så.... Dina hälar gör ont och dina axlar gör ont när du hänger på stativet. Men det fanns inga bevis mot oss och...
  Daria sa med en suck:
  - Ja, men polisen ville att vi skulle frysa ihjäl. Men när de slog mig i huvudet med en flaska, fångade jag ett fragment med min bara fot. Och så gav hon det vidare till sina händer. Sedan klippte jag repet för mig själv och för dig.
  Vaska nickade.
  - Ja, det var ... Fruktansvärt dock. Men du vet, i kylan gör blåsorna från brända sulor inte ont! Och när vi kom ut senare läkte allt på oss som på hundar!
  Daria bekräftade lätt:
  - Ja läker på oss väl! Jag har stoppat så grova sulor att jag inte är rädd för att gå på kol!
  Vaska svällde upp och sa:
  - Jag med! Vi är pionjärer, kommunismens barn!
  Daria bekräftade:
  Och vi kommer definitivt att vinna!
  Pojken och flickan sjöng:
  I segern för kommunismens odödliga idéer
  ser vi vårt lands framtid...
  Och till den röda fanan, vårt fosterland,
  Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  . KAPITEL 3
  I början av augusti 1943 kom tyskarna äntligen ut och övervann de sovjetiska truppernas envisa motstånd mot Kaspiska havet. Detta är verkligen en stor prestation för Krauts. Som uppnådde störst utdelning. Nu var Kaukasus avskuret från huvudkontinenten landvägen.
  Turkarna nådde också framgång, som efter envisa strider slutligen tog Batumi och fullbordade omringningen av Jerevan. Alltså, efter att ha pressat de sovjetiska trupperna i Transkaukasien grundligt.
  Sovjetunionens position blev mycket svår. Och Stalin beordrade att inleda en offensiv i norr för att bryta igenom korridoren till det hungriga, döende, men ännu inte överlämnade Leningrad.
  Attacken mot Tikhvin började. Betydande styrkor skickades dit, även om högkvarteret inte hade tillräckligt med reserver. Situationen komplicerades av att svenska, förment frivilliga divisioner anlände till fronten, vilket stärkte positionen.
  Och tyskarna har på allvar stärkt sig...
  Striderna utspelade sig från den tionde augusti, de sovjetiska trupperna avancerade tio kilometer under de första tre dagarna av slaget. Här, den fjortonde augusti, gick den tyska stridsvagnen Maus för första gången in i striden. Inte en särskilt framgångsrik utveckling som väger hundra åttioåtta ton. Det är sant att bilen kördes av en seriös besättning, mycket stridbara nazisttjejer.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - fem skönheter i det tredje riket med bokstaven "A". Och hur de slåss på Maus och skjuter från två kanoner samtidigt.
  Högexplosiva fragmenteringsgranater avfyras från en kortpipig 75 mm kanon och tyngre från en 128 mm kanon, vilket visar slagkraft.
  Agnes eldar med bara tår och mejslade ben. Den träffar den sovjetiska bilen, bokstavligen sliter av dess torn och skriker:
  - Jag är en rymdtjej!
  Adala skickar ett skott med en landmina och gnisslar:
  - Och jag är konstflyg, riv hela besättningen!
  Och även tjejen använder bara tår. Sovjetiska trettiofyra skal träffar musen, men studsar iväg som ärtor. Bilen är väl skyddad. Och du kan inte lätt slå henne. Den skickar projektiler som flyger som tennisbollar, och även med en stor kaliber kan du inte träffa ett sådant monster.
  Och flickan blir skjuten från ett luftvärnsgevär och låter inte fienden komma närmare.
  Agatha sköt också med hjälp av sina bara tår och morrade:
  - Låt mitt svärd slå, vi ska piska fienderna!
  Adala bekräftade aggressivt och sköt mycket exakt:
  Vi är kämpar av ljus och jord!
  Angelina slog med sina bara tår, krossade den sovjetiska stridsvagnen T-34-76 och skrek:
  - För stora vinster!
  Afrodite slog också med en projektil, som var tung som en hög, krossade den sovjetiska T-60 och gnisslade:
  - Det heliga kriget blir vår seger!
  Agnes slog, med sin bara häl, bröt fiendens frontrustning och utfärdade:
  - Imperialistisk flagga framåt - ära till de fallna hjältarna!
  De här tjejerna här är ganska otäcka och mordiska. Och det är inte för inte som du inte kan gå förbi dem. Tack vare sina bara fötter och kroppsbikini, skjuter de utan att missa. Vilket gör att de inte kan slås så lätt.
  Fruktansvärda "Mouse", slog med ett dödligt vapen, och gav ingen en chans.
  Inklusive KV-serien.
  Men om det finns tyska tjejer som kämpar så hårt och framgångsrikt, så kommer det också att finnas tjejer på sovjetisk nivå - hjältar.
  Här till exempel Natasha med sina partners. De har bara en blygsam, självgående gun-85 som precis har anlänt till fronten. Och flickorna slår redan nazisterna med makt och kraft.
  Naturligtvis är skönheterna barfota och i bikini. Och de krossar nazisterna grundligt, som en slägga som slår i glasbitar.
  Och detta är mycket minnesvärt när sådana tjejer visar den högsta nivån av örnflygning.
  Natasha skjuter med sina bara tår och slår sönder Pantern, varefter hon ropar:
  - För det stora fosterlandet!
  Och han kommer att visa sin tunga!
  Zoya slår också fienden. Slå honom väldigt hårt. Kommer att bryta rustningen och skvallra:
  - Till kommunismens ära!
  Augustina kämpar också hårt, och om hon pressar fienden gör hon det mycket grundligt. Pauser och vrålar:
  - Ära åt den kommunistiska världen!
  Dolbanet och Svetlana. Och mycket träffande också. Med bara tår. Krossa fiendens rustning och gnissla:
  - För den kommunistiska världens storhet!
  Och han kommer att visa sin tunga...
  Här sjöng tjejerna, som kände sig inspirerade, och komponerade direkt på språng;
  Skönheter attackerar barfota,
  Så fina tjejer springer...
  Om det är nödvändigt att slå Fritz med en knytnäve,
  Eller hugga honom med ett maskingevär!
  
  Flickor har inga tvivel
  De kommer att begrava nazisterna döda...
  Och de kommer att slå honom hårt från hans fötter,
  Och någonstans ylar köttätande vargar!
  
  Ryssland är ett ord för soldater
  När du tror att det inte blir bättre...
  Även om situationen ibland är dyster,
  Där den onde svarte Kain segrar!
  
  Tro inte det, Komsomol-medlemmar flyr inte,
  Och om de springer, då bara för att attackera...
  Och alla nazisterna kommer att dödas på en gång,
  Och Fuhrern kommer att höjas till huggklossen!
  
  Ryssland är mitt fosterland,
  Hon är strålande, helt enkelt vacker...
  Vem är en fegis som inte ens är värd en rubel?
  Och du vet, att argumentera med en krigare är farligt!
  
  Men vet att vi kommer att besegra fascisterna,
  Ondskan kommer inte att råda på tronen...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Och Gud Svarog med storhet i kronan!
  
  Vem är en feg, tro mig, en svag slav,
  Hans öde är ett - att utstå förolämpningar ...
  Idag är du låssmed, imorgon är du förman,
  Och du kan själv slå andras rygg!
  
  Flickorna har styrka, bara en vulkan,
  Hon river ibland och kraftfullt berg ...
  Krig rasar en ond orkan,
  Och mänsklighetens död, ärligt talat mejer ner!
  
  Så jag ska säga er ärligt, riddare,
  Vi är starka när vi ryssar är enade...
  Behöver ett mellanmål till en gaffel och kniv
  Vi är riddare i oövervinnerliga strider!
  
  Vad är vår tro på Herren Kristus,
  Även om Lada också är vördad ...
  Kamrat Stalin är som en far för oss,
  Och kommunismens plats kommer att vara paradiset!
  
  Den som var när han dog kommer att uppstå,
  Och vi kommer att bli vackrare och klokare ...
  Och visst är mannen väldigt stolt,
  Även om ibland bär på nonsens!
  
  I kärlek är vårt fädernesland som en stjärna,
  Tro mig, hon kommer aldrig gå ut...
  Stor dröm som gick i uppfyllelse
  Det kommer att finnas frid och lycka i hela universum!
  
  Jag älskar Maria, jag vördar Lada heligt,
  Svarog är vacker och Perun är fantastisk....
  Jag älskar Jesus och Stalin
  Ikonernas heliga ansikten är mig kära!
  
  När kommer det riktiga paradiset
  Det kommer att gå i uppfyllelse, tro mig, alla förhoppningar ...
  Du ger ditt hjärta till fosterlandet,
  Allt kommer att bli bra, starkare än tidigare!
  Tjejerna hade en bra kamp och komponerade bra. Vad med sådana krigare, ingen Hitler är fruktansvärd för Ryssland.
  Ändå bröt de sovjetiska trupperna, efter tio dagars envisa strider, ändå igenom till Tikhvin.
  Striderna utspelade sig för själva staden. Krafter givetvis mycket jämnt ojämlika.
  Tyskarna har tagit över luftens överhöghet och bombar non-stop. Situationen förvärras av utländska divisioner som kämpar på Wehrmachts sida. Speciellt många italienska delar.
  De försöker driva Röda armén bort från Tikhvin. Men de ryska förbanden kämpar hårt. Detta är deras enda, verkliga chans att rädda det belägrade Leningrad, döende av hunger. Mat kan bara släppas dit med flyg, men tyskarna har starka stridsflygplan, och det är väldigt svårt att göra detta.
  Och under andra hälften av augusti stormade nazisterna Astrakhan. Och i denna stad kämpade sovjetiska flickor med stort hjältemod och mod.
  En bataljon barfota flickor täcker denna heroiska stad.
  Alenka kastar en granat med sin bara fot, skjuter sedan en skur, mejer ner nazisterna och uttalar:
  - Om en kvinna är lustfull som en katt, då har hennes man möss i huvudet!
  Anyuta, som sköt mot Fritz och även kastade en granat med sin bara fot, kvittrade:
  - De ljusaste idéerna är dystra från skuggpolitiken, när de genomförs!
  Alla, som sköt mot Fritz och kastade en granat, slog ut en stridsvagn med sina bara fingrar, grymtade:
  - En kvinna är listig som en räv, och hon styr till och med ett lejon om en man har en tuppsinnet!
  Maria, som sköt från en pistol och slog ner Fritz, morrade:
  - Gud kan göra vad som helst, bara överträffa en kvinna i krav, Han är maktlös!
  Matryona, som sköt mot fienden och kastade en mordisk dödsgåva med sina bara tår, noterade:
  - För att slippa sväljas av en man som en boakonstriktor måste en kvinna ha en kobras sting!
  Alenka, som fortsatte att skjuta mot nazisterna, noterade kvickt:
  - En person kan vara som Skaparen i allt, men imitation som en apa får honom inte att se bra ut!
  Anyuta sköt mot fienden, slog sedan ut en stridsvagn med ett välriktat kast av en granat och sa:
  - Människan kan överträffa den Allsmäktige Guden endast i självuppfattning, och även då om hon är intellektuellt skapad av en Pithecanthropus!
  Alla, som fortsatte att skjuta mycket exakt på Fritz, utfärdade:
  - En kvinna vill inte vara en kyckling, men hennes idealman är en tupp!
  Maria, som sköt mot nazisterna och med ett exakt kast av sin bara fot, träffade Pantern, noterade:
  - En rävkvinna har verkligen ett varggrepp om hanbävrar!
  Marusya, som också sprängde mot nazisterna med en explosion och gav ett explosivt paket med sin bara häl, utfärdade:
  - I politiken är det som i en skog, om man slukar en ek en gris, om en hare slukar en räv, om en åsna - kommer tre skinn att fällas!
  Alenka, fortsätter att bedriva frenetisk skjutning och överös infanteriet med fragmenterade citroner, vyaknula:
  - Ju ljusare kvinnan är, desto mer är hon en räv!
  Anyuta sköt också mot nazisterna, mejade ner dem och kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Gråa människor har inte tillräckligt med grå substans i hjärnan, ljusa personligheter, det är mycket grått i huvudet!
  Alla, som sköt mot fienden, tryckte på explosivpaketet med sin bara häl, sa kvickt:
  - Den grå mannen är ensam som en varg, och som en hare har han ingen ro!
  Maria, som mejer ner Fritz, anmärkte kvickt:
  - Om en politiker är en stor räv, då är han garanterad lejonparten!
  Marusya avfyrade en granatkastare och kastade en citron med sina bara tår och gnisslade:
  - Rävpolitiker berövar väljarkråkan möjligheten att åka som ost i smör!
  Alenka fortsatte att skjuta från ett vapen och med sin bara häl som gav in ett explosivt paket, skrek:
  - Det finns färre stjärnor på himlen än tolkningar av den Heliga Skrift!
  Anyuta, som skjuter mot nazisterna, utfärdade:
  - En bödel i röd dräkt, mer rättvist, en politiker med vältalighet!
  Alla, som fortsatte att skjuta, noterade logiskt:
  - Bödeln har en slipad yxa, politikern har ett skarpt ord, den första blåser i huvudet, den andra droppar på hjärnan!
  Maria, som fortsatte att noggrant slå ut Fritzen och kastade en annan dödsgåva med sina bara fingrar, noterade:
  - Att hugga huvuden är ibland mer humant än att droppa på hjärnor!
  Matrena, som skar av nazisterna och kastade en granat med sin bara häl, utfärdade:
  - Om du låter politiker droppa på dina hjärnor så sliter du dig i håret av irritation!
  Alenka, som sköt mot den tyska generalen och bröt igenom honom, sa hotfullt:
  - Politikertal är som vatten för hjärntvätt!
  Anyuta, som sköt exakt mot fienden och avfyrade en citron med sina bara tår, sa:
  - Där en politiker är störst Gud är i att han skapar laglöshet!
  Alla, som sköt mot nazisterna och kastade ett explosivpaket med sin bara häl, sa:
  - En politiker ser alltid på en väljare som en åsna med en rävliknande blick för att plöja!
  Maria sköt mot fienden och med sina bara tår kastade hon en granat med dödlig kraft ut:
  - En kvinna älskar att avslöja sin stackars kropp för att klä sig rikare!
  Marusya avlossade en lång skur, skar ner raden av Fritz och spinnande:
  - En barfota kvinna tar på sig en man snabbare, även om han inte riktigt är en känga!
  Alenka, som utförde exakt eld mot nazisterna, noterade:
  - Med bar kvinnlig klack är det lättare att snurra en man på moderiktiga stövlar!
  Anyuta sköt från en granatkastare och utfärdade:
  - För att få moderiktiga skor måste en kvinna "skodda" en man ordentligt!
  Alla, som slog nazisterna med skurar och kastade en granat till sina bara tår, svarade:
  - En kvinna som inte vet hur hon ska blotta benet i tid kommer att förbli "skodd" för alltid!
  Maria, som sköt mot fienden och kastade ett explosivpaket med sin runda häl, utfärdade:
  - Alltför ofta, när man tittar på de bara kvinnliga benen, riskerar en man att "skodda" sig till luffartillståndet!
  Marusya, som sköt exakt mot fienden och gav en granat med sitt bara knä, svarade:
  - För att inte förbli en luffare för alltid måste du kunna ta av dig skorna i tid!
  Alenka, som fortsatte att skjuta mot nazisterna och slog vinden ur dem, sa kvickt:
  - En flickas barfota är bättre än en presenningsstövel!
  Anyuta, som fortsatte att skjuta med outsläcklig noggrannhet, noterade:
  - Den starkaste rustningen kan inte motstå den ömtåliga huden och charmiga flickiga sulor!
  Alla, som sköt mot de tyska inkräktarna, utfärdade:
  - Kvinnor sträcker sig mycket skickligt i en mans plånbok med sina bara fötter!
  Maria, som sköt mot fascisterna med stor noggrannhet och slog deras huvuden, noterade:
  - Den klibbigaste delen av en kvinnas kropp för guldmynt, bara fötter och bara bröst!
  Marusya, som fortsatte att skjuta, utan synd om nazisterna, utfärdade:
  - Ibland behöver en kvinna ta av sig skorna för att inte knäböja innan nöd!
  Alenka, som träffande klottrade på nazisterna och staplade dem i högar, noterade logiskt:
  - Det är lättare att sätta en man på knä med barfota!
  Anyuta, som sköt mot fienden, anmärkte aggressivt:
  - Barfota i tiden, aldrig en barfota!
  Alla, huggande fiender och skär av motståndare, grymtade:
  - Det är lättare för en kvinna att bestiga en gyllene topp med bara fötter!
  Maria slog också nazisterna och spinnade:
  - Du är en man av stövlar, om du inte gillar kvinnoben!
  Marusya, som sköt mot nazisterna och kastade ett hemgjort paket med sprängämnen med sina bara fingrar, från vilket tigern vände sig, morrade:
  - En kvinna med smala ben kommer att få en man att böja sig i vördnad!
  Alenka slog nazisterna, mejade ner dem och gav ut:
  - Bara tår är mer fingerfärdiga än händer när en kvinna tar mynt ur fickan på en "skodd" man!
  Anyuta skar av Fritz och gnisslade:
  - Det skickligaste är en kvinna som trycker en man under hälen, med sin bara fot!
  Alla, som sköt på sina motståndare och kastade en citron med sin bara häl, sa:
  - Det är lättare för en skönhet att trampa vägen till en mans hjärta med bara fötter!
  Maria förstörde en tysk stridsvagn med ett granatkast och gnisslade:
  - Flickornas bara fötter är mer sega när de klättrar på Everest i en mans hjärta!
  Matryona sköt också dödligt och sa:
  "Efter att ha tagit av sig skorna är det lättare för en kvinna att korsa öknen av manlig likgiltighet!"
  Alenka slog fienden med en fången bazooka och skrek:
  - Du kommer att vara dum som en känga, du kommer att slå i hälen även på en barfota!
  Anyuta gav också en sväng och gnisslade och blottade sina tänder:
  - Ett nakent kvinnligt ben får en man att falla in i en barfotabarndom!
  Rödhåriga Alla, efter att ha mejat ner nazisterna, kvittrade:
  -Oftast faller skoda stövlar in i en barfotabarndom!
  Maria tog en smäll på nazisterna och gnisslade:
  - Om en tjej har vackra ben, då är hon ingen luffare i livet!
  Matryona, som sköt mot fienden och skar av nazisterna, som kornkärvar, skällde:
  - En barfota tjej är bättre än en skodd gammal kvinna, en ung katt, roligare än ett gammalt lejon!
  Alenka, som sköt mot nazisterna och kastade dödliga dödspresenter, utfärdade:
  - Det bästa av allt är att en kvinna får ett pris med bara bröst, och moderiktiga skor med bara fötter!
  Anyuta slog också nazisterna, mejade ner dem och kastade med sina bara fötter granater och gnisslade:
  - Från törnen av manlig likgiltighet är det bästa sättet att skydda en kvinna en bar häl!
  Alla, som sköt mot motståndare och avbröt dem med automatiska skur, noterade:
  - Den mest hållbara hälen för en man från en bar kvinnlig fot!
  Maria, som slog motståndare och slog från en granatkastare , utfärdade:
  - Barfota kvinnlig häl, den mest brända stövelsko med inälvor!
  Matryona, som slog ner nazisterna, gav upp med kvickhet:
  - Du kommer inte att kunna kasta av dig skorna i tid - du kommer att bli en barfota!
  Alenka skrev om nazisterna och noterade:
  -Om du är en gossinne, då kan du värma upp bra, bara dig själv!
  Anyuta noterade logiskt när hon slog fienden och kastade ett paket med sprängämnen med sin bara fot:
  - Det är bra att ha en klubb, det är dåligt att vara en klubb!
  Alla, som slog nazisterna och gav en granat med sin bara häl, skrek:
  - Gjutjärnsnävar kan hjälpa dig att överleva, men ett ekhuvud leder till döden!
  Maria noterade ganska logiskt när hon mejade ner nazisterna:
  - När härskaren inte har en kung i huvudet, råder anarki i landet, och de säljer förgäves!
  Matryona, som slog nazisterna rationellt, noterade:
  - Kronan är inte för huvudet som hatten!
  Alenka, som krossade Fritz, noterade logiskt:
  - På ekhuvudet och kronan sitter betänkligt!
  Anyuta, som sköt mycket exakt på nazisterna, utfärdade:
  - Oavsett hur stark ek är, men materialet för huvudet från det är det ömtåligaste!
  Alla, som snabbt skjuter mot fienden, drog logiskt slutsatsen:
  - Vem är en klubbhuvud, han kommer på huvudet med en klubba!
  Maria jävla motståndare, utfärdade:
  - Politikern håller en handväska och en batong i händerna, bara hans pengar är av trä, och batongen är papper!
  Marusya noterade logiskt och kastade en citron med sin bara fot:
  - Ett ljust huvud, hänvisar åtminstone till grått hår!
  Matrona, som krossade nazisterna, anmärkte:
  - Du kanske inte är blondin, men det är vackert att vara en ljus själ, tjejer kan slå de onda så att andra kan leva lyckligt!
  Alenka, som sköt mot nazisterna, gnisslade:
  - Du kan inte bygga ett starkt försvar från bara ekar på stubbar!
  Anyuta, medan han fotograferade, noterade logiskt:
  - Om en politiker inte är en hackspett, då tar han bort spånen, inte bara från stubbväljaren!
  Alla sa aggressivt och slog ner tyskarna:
  - Även om politikern inte är en örn, anser han väljare vara kråkor och hackspettar!
  Maria, som högg ner fienderna, noterade:
  - Om du låter politikerna ta bort spån från dig, då är du definitivt en hackspett!
  Matrena, som mejade ner nazisterna, uttryckte sig:
  - En politiker med väljare är en räv, men med sig själv är en hamster en hamster!
  Marusya kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - En smart politiker är som en räv i ett hönshus, och en dum är som en elefant i en porslinsbutik!
  Alenka, som krossade Fritz, utfärdade:
  - Ordning etableras i det tysta, politiker skapar kaos genom att prata!
  Anyuta, efter att ha spridit fascisterna med ett granatkast, gnisslade:
  - Politiker pratar mycket, speciellt när de vill hålla käften!
  Alla noterade aggressivt och hamrade på nazisterna:
  - Att argumentera med en politiker om att att dunka vatten i en mortel, såvida man inte bryter tungmuskeln, ligger med vinst!
  Maria, som krossade fienderna och kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - En politiker är en blandning av en räv och en varg, men han pratar mycket!
  Matrena, som sköt mot nazisterna, morrade:
  - Ju mer politiker räven är, desto mer svinar han!
  Marusya, som klipper Fritz, utfärdade:
  - I politiken finns ett kontinuerligt menageri, vargar, harar, höns, en tupp och hackspettar, bara en räv väljs alltid till kung!
  Alenka, som krossade nazisterna, grymtade:
  - En diktator som utger sig för att vara ett lejon är ett riktigt svin!
  Anyuta noterade aggressivt och slog ner fiender med skott:
  - En politiker kommer att passera för ett lejon bara om väljaren är en perfekt åsna!
  Alla, som slog ut nazisterna som damm från mattor, gav ut:
  - En politiker tar på sig ett fårskinn, men bara blodtörstighet gör honom släkt med en varg, och en rejäl bagge med uppfinningsrikedom!
  Maria, som kastade en granat med sin bara fot, kvittrade:
  - Det är bättre när härskaren är en varg i fårakläder än en bagge i skepnad av ett lejon!
  Matryona, som sköt mot fienden, med Robin Hoods noggrannhet, utfärdade:
  - En politiker gnäller om fred som ett får, men vargtandarna skramlar krig!
  Marusya, som sköt mot fienden, skrek:
  - En politiker för att få väljarnas röst väller ut som en näktergal, men håller dem för hackspettar!
  Alenka, som sköt mot nazisterna, utfärdade:
  - Om politikerns tal framstår som en näktergals trilla för dig, var inte en kråka i det här fallet!
  Anyuta noterade kvickt och slog ner nazisterna:
  - Om en politiker sjunger som en näktergal, då anser han dig vara ett passande spel!
  Alla, som dödade nazisterna, noterade:
  - Jakt på väljare skiljer sig från skogsjakt genom att jägaren låter så mycket som möjligt!
  Maria, som sköt mot fienden, ropade:
  - En politiker, till skillnad från en ficktjuv, skapar mycket oväsen när han stjäl, och tar smicker när han rånar!
  Matryona, som sköt mot fienden, gurglade:
  - En politiker är också på sätt och vis en gud, men det är bättre att inte tro på honom!
  Maria bekräftade:
  - Politikern lovar gärna Månen som väljare, bara han glömmer att tillägga att det inte finns något liv där förutom sand!
  Alenka, som avbröt motståndare, grymtade:
  - Ve är inte från sinnet, utan från bristen på praktisk uppfinningsrikedom!
  Anyuta, som sköt mot fienden, gnisslade:
  - Alla problem i världen kommer inte från pengar, utan från bristen på dem i den mängd som krävs!
  Alla, som sköt mot fienden, sa:
  - Språk ges till en politiker för att dölja sina tankar, men inte med vilken vältalighet kan en politiker dölja sin gråa elände!
  Maria anmärkte energiskt och sköt mot Krauts:
  - Om järnet går på kedjan, finns det inget kvar för svärd, om silvret spills i tal, då finns det inget att betala lön med!
  Matryona, som sköt mot fienden, grymtade:
  - Har en politiker en gåva att hålla löften? Har det, men inte för ingenting!
  Marusya, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - Elefanten lägger ner en stor hög med skit, och politikerräven lägger upp en ännu större hög med verbal diarré!
  Alenka noterade kvickt och krossade nazisterna:
  - Politikern häller rikligt söt honung av tal, dränker väljarna i verbal diarré!
  Anyuta, som skjuter mot motståndare, utfärdade:
  - Det ljuva talet av en politiker är som en honungsbäck, bara du simmar längs den i papperskorgen!
  Alla, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - En politiker kan uppfylla löftet, bara för att få väljaren att tro på det omöjliga!
  Maria, som ledde en mycket exakt eld, utfärdade:
  - Det är många politiker i valen, men det finns ingen att välja, vem som är en stubbe, vem som är en kortlek, vem är en räv, vem är en gris, vem är en björn - bara en sak återstår av irritation - till ryta!
  Matryona sköt mot nazisterna och anmärkte:
  - En politiker som ofta sliter i halsen, man ska ordentligt sparka i öronen!
  Marusya skar nazisterna, sa:
  - En politiker, till skillnad från en näktergal, sjunger aldrig för ingenting, och har en rävgåva!
  Alyonka kvittrade och blottade sina tänder:
  - Politikern vill bli en örn, men väljaren har alltid ingen fågelrätt!
  Anyuta kurrade och sköt tyskarna med en prickskytt :
  - Varför är du på fågelns rätt, eftersom sinnet på en hackspett!
  Alla väste med en pytons aggression:
  - Politikern har många olika låtar, men alla med bara ett motiv: välj mig!
  Maria, som avbröt nazisterna, grymtade:
  - Väljaren lämnar som en bulle haren, vargen, björnen, men den politiska räven slukar honom ändå!
  Matrena noterade, skär ner nazisterna:
  - Politikern kommer att räkna med ljuva tal på en flugs intellekt, på en näktergals drill, på en hackspetts hänsyn, men hans svinväsen är synlig för hökens öga!
  Marusya, som kämpar mot nazisterna, tillägger med ett flin:
  - En kvinna är också en bra politiker, och ger åtminstone en chans att hon ska uppfylla löftet om trohet och ge nöje!
  Så flickorna skyddar heroiskt staden och ger stort hopp.
  . KAPITEL 4
  I slutet av september och början av oktober pågick fortfarande striderna om Astrakhan, och nazisterna rörde sig söderut längs Kaspiska havets kust. Det var en obönhörlig frammarsch av nazisterna ... I söder erövrade nazisterna staden Ordzhonikidze och fortsatte att storma Groznyj.
  De sovjetiska krigen utkämpade också heroiskt i denna stad.
  Bataljonen av flickor, ledd av Tamara, visade desperat beslutsamhet och mod.
  Tamara avfyrade ett skott från ett maskingevär och kastade med sina bara tår granater och sa:
  - Ära till vårt fosterland USSR!
  Anna, som sköt exakt mot nazisterna och även kastade ett explosivpaket med sin bara häl, skrek:
  - Ära åt hjältemod!
  Akulina, som sköt mot fienden, skrek:
  - För fosterlandet och äran!
  Victoria, som sköt mot Fritz och kastade en granat med dödlig kraft med sina bara tår, morrade:
  - Krossa Wehrmacht med hjältemod!
  Olympias, en frisk flicka, gav en linje till fienderna, slog ut Fritz och förlät:
  - I det heliga kriget kommer vår seger!
  Tamara, som sköt mot nazisterna och återigen kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - En soldat måste ha styrkan av en ek, men inte ett ekhuvud!
  Flickorna sköt. Runt ruinmassan ryker ruinerna. Explosion efter explosion följer. Röken stiger upp i himlen. Allt runt omkring brinner.
  Förstörelse i stor skala.
  Vackra, barfotablonda Anna, medan hon kastar en granat och river sönder nazisterna, skrattar så här:
  - I varje ek finns en hålighet, i varje ekhuvud finns ett hål från vilket hjärnor rinner!
  Akulina, som sköt mot fienden och kastade en granat med sin graciösa, solbrända, bara fot, gnisslade:
  - Om du är smart som en ek, då böjer du dig som en asp!
  Victoria, denna rödhåriga flicka, också med bara, solbrända, mejslade ben, kvittrade:
  - Om du inte har rävslughet, så kommer tre skinn att lossna från dig!
  Olympias, en frisk, lång, stor, muskulös blondin, avfyrade ett skott, kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Om du är dum som en ek, kommer de att slita av dig som klibbig!
  En pojke kröp förbi dem. Han blinkade med svarta klackar och kastade ett explosivpaket mot nazisterna. Sedan gnisslade han:
  - En ung soldat, bättre än en avfallen general!
  Tamara gav en sväng igen. Hon kastade en granat med en dödlig kraft med sin bara fot och skrek:
  - För var och en av sin nya kostym drar politikern tre skinn från väljarna!
  Akulina, som sköt mot fienderna och grinade aggressivt, morrade:
  - Du kommer att vara smart som en ek, de kommer att slita av den som klibbiga och harar!
  Anna, som sköt mot fienden och kastade granater med hennes barfota underminerande stridsvagnar, kvittrade:
  - En listig räv kommer till och med att dra ner tre skinn från ett lejon, om han är en bagge med förstånd!
  Victoria, som sköt mot nazisterna och kastade upp en mordisk present med sin bara häl, utfärdade:
  - Vill du inte bli en räv så gnäller du som en hungrig hund!
  OS mejade ner Fritz. Sedan kastade hon en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Politikern är en räv, då tar han väljare-kycklingar i dagsljus!
  Kanonadens dån växer. Formidabla " Sturmtigers " går i strid . De avfyrar raketdrivna bomber. Och de förstör hela byggnader, krossar hus på en gång. Och stormtrupper cirklar på himlen. De avfyrar raketer mot sovjetiska positioner. De släpper bomber. Panther-2 är redan synlig, en maskin mer avancerad än Panther, med en kraftfull 88 mm kanon.
  Det tyska fordonet har ett smalare och mindre torn, samt ett mer knäböjt skrov. Ett sånt monster, om det smäller, så smäller det. Och viktigast av allt, inte för tung, med en kraftfullare motor på 900 hästkrafter.
  Tamara kastade en granat mot Panther-2 med sin bara fot och kurrade:
  - Du kommer att vara dum som en stubbe, de kommer att slita av dig som en pinne, inte bara av listiga rävar, utan också av fega harar!
  Anna, som sköt mot fascisterna och mejade ner motståndare, kastade citroner med sina bara fötter, skrev:
  - Även en örn, en listig räv, kan avslöja en blöt kyckling!
  Akulina, som skar av fienderna och slog igenom dem, med exakta skott, utfärdade:
  - En man som drömmer om rollen som ett lejon blir ofta en åsna som plöjs av en räv!
  Victoria, som högg ner motståndare i skur och kastade något dödligt med sina bara fötter, skrek:
  - En man har lejonliknande ambitioner, åsnens envishet, en björns klumpighet, en elefants nåd, men hans räv kan alltid locka honom!
  OS sköt mot fienden. Hon klippte ner honom som en gräsklippare och morrade:
  - En rödräv, en politiker av blodig färg!
  Stridens intensitet ökade. Nazisterna slog staden med gaskastare, som var överlägsna i makt än Katyusha. Och det var väldigt svårt att stå emot nazisterna. Men bataljonen barfota, halvnakna flickor kämpade med kolossal entusiasm. Och flickor dog knappt, män led mer.
  Tamara, som sköt mot nazisterna och kastade granater med sina bara tår, utbröt:
  - En kvinna besegrar starka män genom att spela på deras svagheter, en politiker övertygar svaga väljare genom att tydligt överagera!
  Anna, som skar av fienderna och mejade ner dem med kulor, samtidigt som hon gav ett explosivpaket med sin bara häl, sa:
  - En kvinna är den mest listiga politikern, hon behöver inte studera för att bli räv, men hon måste kunna ta på sig skor samtidigt som hon är barfota!
  Akulina, som skar av sina motståndare med exakta skurar och använde sina bara tår, skällde:
  - En kvinna älskar också ungdom, men dollarns gröna är kärare för henne än hennes beskyddares gröna ålder!
  Victoria, den rödhåriga tiken, sköt ett dödligt skott, bröt linan och skrek:
  - Grönan i en tjejs ungdom lockar gröna sedlar från män som är feta från pengar!
  Olympias, som sköt mot fienderna och kastade en annan gåva med sin bara fot, utbröt:
  - Jaga inte den gröna dollarn, problem har gröna ögon också, och skalet är krispigt!
  Kampen blir allt hårdare. Dödliga projektiler rusar fram. De sprack och krossade de sovjetiska positionerna och välte batteriernas kanoner. Och nya plan rusar och attackvapen mullrar. Moln av damm stiger upp i himlen.
  Tamara sköt skoningslöst mot nazisterna och tog och gav ut en pärla, innan hon kastade en granat med sin bara fot:
  - Tro på Gud, sänk dig inte till ett djurs nivå: människan är inte ett underdånigt får och inte en illaluktande get!
  Anna, som kämpade med fienden och kastade dödspresenter med sina bara fötter, noterade:
  "Att tjäna pengar på människors tro är som att hälla gödsel på guld; misstroen kommer att växa!"
  Akulina, medan han förstörde Pantern, sa aggressivt :
  - Tror du på söndag, nå inte sju fredagar i veckan!
  Victoria, som sköt mycket exakt mot nazisterna och aggressivt mejade ner dem, noterade:
  - Tron på den eviga helveteslågan kokar vidskepelsens mjölk, från vilken skummet tas bort, skurkar från religionen!
  Olympias, den kvinnliga hjälten, som högg ner nazisterna och kastade granater av kolossal destruktiv kraft med sina bara fötter, noterade:
  - Bara stubbar och ekar tror på den eviga lågans helvetesbrasa och låter sig skalas som klibbig!
  Tamara sköt från en fången bazooka, blinkade med sina bara klackar och kvittrade:
  - Hur lyser den eviga helveteseldens låga? Briljansen av guldmynt i fickorna på skurkar från religionen!
  Anna, som sköt mot fienden och slog ner nazisterna med kolossal noggrannhet, utfärdade:
  - Rogues använder Gud för att fylla sina fickor, och blir lurade inte bara med ett tomt huvud!
  Akulina gav fienden en tur. Hon kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Rogues från religion sliter av tre skinn från får, bryter getternas horn, bara vinst är dyrt för dem, och tron är till för hackning!
  Victoria kastade en sågspånsbomb med sin bara häl, sprängde fienden och gnisslade:
  - En ärlig präst är som en vegetarisk varg, bara tro är alltid ärlig, och dess användning är självisk!
  OS träffade fienden med ett maskingevär. Hon mejade ner fienden och sparkade ett gäng granater med sin bara häl, vilket välte Lion-stridsvagnen. Sedan skrek hon:
  - Vilken religion som helst är en saga, bara vinster görs på denna fantasi i verkligt fantastiska proportioner!
  Så här kämpar tjejer tappert i staden Groznyj. Och de visar sig från tapperhetens högsta synvinkel.
  Och de andra tjejerna försvarar Astrakhan med allt sitt mod. Och de visar också den högsta aerobatiken och styrkan.
  Tjejerna kämpar väldigt bra.
  Alenka kastade en granat med sin bara fot, slet isär nazisterna och kurrade och blottade sina tänder:
  - Vem låter dig hänga nudlar på öronen, kommer att vara evigt hungrig!
  Anyuta, som mejade ner nazisterna med detta, höll med:
  - Du blir inte full av nudlar på öronen!
  Alla sköt ett skott mot nazisterna, kastade en dödlig granat med sin bara fot och skrek:
  - Nudlar på öronen är en illamåendeframkallande rätt i sista minuten!
  Maria noterade kvickt, blottade sina tänder och kastade ett explosivt paket med sina bara tår:
  - Om detta är Gud, vet ingen, men de korsfäster ständigt en person, som om han är Kristi likhet!
  Marusya, jävla Fritz, tog den och skrek och flinade aggressivt:
  - En person strävar efter att bemästra Guds kraft, men får än så länge bara en korsfästelse inte enligt Gud!
  Matryona gav en tur, mejade ner nazisterna och förrådde och blinkade aggressivt till sina vänner:
  - En människas hjärta strävar efter godhet, hans sinne efter vinst och magen efter frosseri, och så småningom drar han fötterna ner i gropen!
  Och hårda strider mullrar i Astrakhan. Staden vid Volga är en nyckelpunkt för det sovjetiska försvaret. Och här kokar sådana strider frenetiskt. Som att en vattenkokare bubblar.
  Och tunga, dödliga flygplan rusar förbi. Yu-288 är en mycket kraftfull maskin. Och han släpper bomber med kolossal envishet.
  Alenka skriker, skjuter ett skott mot nazisterna och kastar en granat med sin bara fot:
  - Om en person har intelligensen som en gorilla kommer han att plöja som en häst och äta som en hund!
  Anyuta lanserade den mordiska dödsgåvan med sin bara fot, slog sönder nazisterna och skvallrade:
  - En person låter sig sätta på en krage, men för att plöja måste han slås med en tvångspiska!
  Alla lanserade en citron med sin bara häl och grymtade:
  - Politikern har en stor ficka, men han är bara en obetydlig ficktjuv!
  Maria, som sköt mot motståndarna, väste:
  - En politiker som lovar väljarna månen från himlen, efter att ha kommit till makten, lämnar månlandskapet och gnäller av hunger på stjärnan!
  Matryona, skrattande öronbedövande, anmärkte:
  - Djävulen i varje politik uppmuntrar att ta den Allsmäktiges plats, bara politikern har väldigt liten talang!
  Marusya, som sköt mot fienderna och självsäkert mejade ner dem, noterade:
  - Människan strävar efter att bli allsmäktig, men framsteg gör inte hennes moral bättre!
  Tjejerna är tydligen kvicka i högsta grad.
  Och kriget följer sitt eget mönster. Jetflygplan testas i Tredje riket. Och detta är också ett ganska allvarligt argument i tvisten med Sovjetunionen.
  Hitler är naturligtvis inte särskilt nöjd. Kriget drar ut på tiden, och Ryssland gör envist motstånd, även om det också ger sig. Striderna kokar, som i munnen på en vulkan.
  Slutet av oktober. Kalmykia är fullständigt erövrat, och nazisterna rycker fram över Dagestan.
  Nazisternas framgångar, om än blygsamma, men konstanta. Svartahavsflottan är på gränsen till förstörelse.
  Här är ett helt lag på förstöraren som består av tjejer. Trevligt gäng minst sagt. Flickan är i västar och springer barfota, flimrande med runda klackar.
  Alice, jagarens befälhavare beordrar självsäkert en attack på den fascistiska kryssaren. Avfyrar en torped och anmärker:
  - I krig, som på en bra teater, är nästa handling oförutsägbar, tårarna kommer definitivt att fällas!
  Andriana, hennes partner, beordrade en hel skara flickor. De sprang blinkande kala, runda klackar och gnisslade. De riktade en gruvapparat.
  Andriana vrålade:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Lyser vägen för kommunismen!
  Veronika, efter att ha skjutit mot nazisterna från en kanon, spinnade:
  - I krig, som i en film: handlingen fängslar, den blir aldrig tråkig, bara, tyvärr, den dödar verkligen!
  En förstörare med barbenta, solbrända, smala, mycket vackra tjejer hoppar från sida till sida. Han kastas som en fjäder.
  Alice trampade med sina mejslade, bara fötter och skrek:
  - Om du inte är lättsam får jorden vila i fred i kriget!
  Andriana, som sköt exakt från en kanon, noterade:
  - En tjej som kan slåss är en riddare!
  Alice korrigerade och sköt:
  - Nej, hon är en hjälte!
  Och krigarna brast ut i skratt. Och de visade sina tungor. Och skönheternas ben är så graciösa, och de lämnar spår av blod på däck. Kraftfulla tjejer.
  Och nakna, deras klackar är så runda och graciösa.
  Alice kom ihåg hur hon tillfångatogs, och nazisterna strök hennes sula med en tunn, glödhet piska. Här står du nästan naken och hänger på hyllan. Dina bara fötter är fastklämda i blocket. Och de kittlar dig med glödheta stavar. Så ett rött järn bränns till den scharlakansröda bröstvårtan.
  Alice torterades och torterades i flera dagar. Men flickan lyckades fly.
  Hon berättade för vakthavaren att hon kände till platsen till sjöss där de kastade en behållare med guld som evakuerades från Sevastopol. Fascisten föll för det.
  Tja, Alice, trots all tortyr, behöll sitt mod. De lossade henne och lade henne med knutna händer i en båt. Och med sina bara fötter, lätt brända på stativet, kunde hon ta upp en pistol och skjuta två fascister. Sedan knöt hon upp repen och simmade iväg. Hon kollade skickligt upp det. Och fick flickornas respekt.
  Från specialavdelningen försökte de hålla fast vid henne , men Alice hotade specialofficerarna att ordna en olycka och även hänga henne på en tik. De blev rädda.
  Alice är en väldigt kämpig tjej...
  Hon drog till och med kvicka slutsatser:
  - Bödeln älskar en yxa från ett vapen, men i strid har han en klumpig skicklighet!
  Andriana höll med om detta och slog sina mejslade ben:
  - Man kan fortfarande koka soppa av en yxa, men det som står med en heroisk penna går inte att hugga ner med en bödelsyxa!
  Yuliana är en väldigt vacker tjej. Hon har bara ett tunt randigt tyg på bröstet och trosor. Men hon är så underbar och vacker. Benen på alla tjejer på jagaren är nakna och väldigt förföriska.
  När tyskar fångas tvingas de kyssa flickornas runda, bara klackar. Och fångarna gör lydigt detta. Och de slickar flickornas klackar och kysser dem med stort nöje.
  Juliana sjöng:
  - Vi är inga onda rövare,
  Och vi vill inte döda...
  Men mina bara hälar värker,
  Jag vill slå alla i ansiktet!
  Flickor är naturligtvis kapabla att njuta av alla framgångar.
  Andriana trampade på sina bara klackar och sa:
  - Eh, nya gränser, få mig inte att skratta!
  Alice höll med:
  - Obegränsade möjligheter för den som inte sätter gränser för sig själv!
  Veronica slog sina bara fötter, klirrade på sina bara hälar och noterade, blottade tänderna:
  - Den starkaste personen kommer inte att dra outhärdliga ambitioner!
  Andriana anmärkte kvickt, blottade sina tänder och avfyrade sin kanon:
  - En människa är långt ifrån Gud, för hon har inte gått långt från makaken i sin imitation av naturen!
  Veronica, som krossade de framryckande nazisternas strömmar med exakta skott, grymtade:
  - En politiker i ambitioner är en gud, i ansiktets metoder, och när han använder resultaten är han ett rent svin!
  Sovjetiska tjejer kämpar bra. Men det finns såklart tyska, och även skönheter i bikini och barfota.
  Till exempel är Gerda en sällsynt fighter.
  Hon och hennes partners satte sig på den nyaste tanken "Panther" -2.
  Flickorna skjuter mot de sovjetiska trupperna och ryter till.
  Vi är onda vargar, vi drar oss tillbaka, inget bra!
  Och de blinkar med ögonen...
  Gerda, med hjälp av sina bara tår, slog mot de ryska soldaterna och gnisslade av välbehag:
  - Vem är inte en varg i livet, tre skinn sänks från honom, vem är inte en räv i hans sinne, han är urtagen som en höna!
  Charlotte slog också med en exakt projektil, bröt igenom en sovjetisk stridsvagn, krossade rustningen och skrek:
  - Vargen är alltid hungrig, mannen är alltid missnöjd, och politikern kan inte säga ett ord av sanning!
  Christina, som mycket exakt sköt mot fienden och träffade ryska stridsvagnar med en dödlig projektil, noterade:
  - Räven har värdefull päls, men politikernas rävförsäkringar är ingenting värda!
  Magda tog den och riktade pistolen mot fienden med sina bara tår, slog den och mumlade:
  - Det är mer mjölk från en get än en politiker som är en bagge med förstånd!
  Gerda, som fortsatte att skjuta noggrant mot sovjetiska fordon, noterade:
  - I val är politiker som mellan pesten och kolera, även om politiker är mycket mer smittsamma i sin schizofreni!
  Charlotte slog de trettiofyra och rev tornet och sa:
  - Politikern har vargnäsa för vinst, men själv är han en färdig rensningsgris!
  Christina sköt skickligt projektilen med hjälp av sina bara tår och gav ut:
  - En politiker är en bagge som rusar till lejonets tron, och när han når toppen förvandlas han till en räv som rensar kycklingväljare!
  Magda noterade aggressivt och skickade den sovjetiska självgående pistolen en dödspresent med sina bara tår:
  - De tror inte på politiker, men de röstar, de förstår inte musik, men de lyssnar villigt, de äter inte nudlar, men de klänger sig villigt vid öronen!
  Och deras "Panther" -2 är väldigt aktiv. Och projektilen skickar mycket exakt.
  Den tyska maskinen krossar alla sovjetiska stridsvagnar mycket självsäkert.
  Gerda skjuter och sjunger:
  - En, två, tre - bryt rådet!
  Charlotte skjuter mycket exakt, slår mot motståndare och visslar:
  - Vi är starkast i världen!
  Christina, som använde sina bara tår för att skjuta igenom de trettiofyra, tillade:
  - Alla fiender blötlägger i toaletten!
  Magda sprängde mot fienden och sa:
  - Fosterlandet tror inte på tårar!
  Gerda gnällde:
  - Och vi kommer att ge de onda oligarkerna i hjärnan!
  Charlotte noterade kvickt när hon slog en sovjetisk haubits med ett granat:
  - Guld ser bara vackert ut, faktiskt, den här metallen, mänskligheten har alltid lidit, den har blivit arrogant!
  Christina, som sköt mot fienden, uttryckte sig kvickt:
  - Efter att ha blottat bröstet är det lättare för en kvinna att slita av tre skinn från en man!
  Magda, som skjuter på motståndare, anmärkte ursprungligen:
  - Bara fötter av tjejer, sätt män i galoscher!
  Visst är tjejerna på tanken graciösa. Och piloterna är de coolaste bland Fritz.
  Albina och Alvina är de mest formidabla essarna i universum. Här har de redan nått antalet femhundra flygplan som skjutits ner var. Bara Marseille ligger före dem. Han tilldelades Järnkorsets Storkors för den sovjetiska flottans 500:e flygplan. Men Albina och Alvina började slåss mycket senare, och därför kommer de snart att gå om Marseille.
  Albina och Alvina för det 500:e flygplanet fick riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Och nu slåss de med röda piloter.
  Albina trycker på knapparna med sina bara tår, skjuter ner fem sovjetiska plan på en gång och skriker:
  - Om en man är smarta stövlar, sitt alltid i galosch!
  Alvina, som sköt mot ryska flygplan och slog ner dem med sina bara tår, noterade:
  - En kvinnas nakna ben i tid kommer att sätta henne i galoscherna på vilken känga som helst!
  Albina, som sköt mycket exakt mot sovjetiska fordon, svarade kvickt och blottade sina tänder:
  - En man som ofta tittar på nakna kvinnoben borde sitta i galoscherna!
  Och båda tjejerna, som slog ner ytterligare ett par Yaks, gnisslade:
  - En barfota honfot, den sitter bra under hälen och passar perfekt in i galoschen!
  Krigarna kan ses här på stor höjd.
  Men om det finns magnifika tyska piloter, så finns det också vackra sovjetiska tjejer-Komsomol-medlemmar.
  som kämpar med stor kraft. Och de lyckades också skjuta ner horderna i det tredje riket.
  Anastasia Vedmakova, tog den och med hjälp av sina bara tår slog ner tyskan och gnisslade:
  - En man är redo att vända ut och in för att slita av en tjejs skor!
  Akulina Orlova, som skjuter mot nazisterna, noterade kvickt:
  - Du kan vända ut och in vilken känga som helst med en bar kvinnlig klack!
  Anastasia dunkade också på Fritz och gnisslade:
  - En kvinnas barfota kommer att vända ut och in på vilken man som helst, även om han är den sista stöveln!
  Akulina Orlova, slog ut Focke -Wulf och väste och blottade sina vackra tänder;
  - Om du vill vända en man ut och in - ta av dig skorna, om du vill sätta honom i galosch, exponera hälen!
  Och flickorna sjöng unisont:
  Ett krig rasar i universum,
  att krossa för att döda utan anledning ...
  Satan gick lös
  Och döden kom med honom!
  
  Och vem kommer att stoppa flödet,
  Blodiga och galna floder...
  En laserstråle kommer att träffa ditt tinning,
  Och i ett nafs försvann mannen!
  
  Och sådant kaos
  Översvämmade universum...
  Mänsklighetens sorgliga lott
  Uthärda smärta och lidande!
  Tjejerna kan ha delvis rätt. Krig är inte lycka. Men samtidigt är det också underhållning.
  Två tyska blivande piloter, Eva och Gertrude, slåss i Focke -Wulf-anfallsmodifikationer. De attackerar sovjetiska markmål från luften.
  Eve, som avfyrar och släpper en raket, noterar:
  - Varför är barndomen barfota, för en kvinnas barfota får män att tappa huvudet, som om de vore pojkar!
  Gertrude slog raketen, tryckte sin bara häl på pedalen och slog sönder en sovjetisk armébunker och gnisslade:
  - Viljan att se en kvinna naken får en man att vända ut och in!
  Eva slog igen, slog de trettiofyra, bröt igenom tornen och anmärkte kvickt:
  - För att klä av en kvinna måste man först ta på sig hennes skor ordentligt!
  Gertrude slog sin motståndare med den nakna, runda hälen på sin graciösa fot och noterade:
  - Efter att ha klätt av sig vid rätt tidpunkt kommer en affärskvinna att slita av sig tre skinn från en man!
  Eva träffade de sovjetiska bunkrarna med en raket och sa:
  - En kvinna som blir naken i tid kommer inte att bli en barfota och grundligt skodd man!
  Gertrude, efter att ha slaktat de sovjetiska trupperna, bekräftade:
  - En barfota kvinna kommer att sätta en känga på en man, och lägga honom i en galosch, och vända ut och in på honom och göra honom till den sista barfota!
  Här är förstås flickornas logik att du inte kan argumentera mot henne. Och tjejerna slåss barfota och i bikini.
  Och de älskar vackra unga män, och i allmänhet sådana att de bara är super.
  Och om de sjunger, då kommer hundra män att dödas!
  Här är tjejerna, på båda sidor värdiga och väldigt vackra, så att faktiskt män vänder ut och in!
  . KAPITEL nr 5.
  Staden Groznyj, helt omgiven av nazisttrupper, föll i början av november 1943. Bataljonen med flickorna flydde från kitteln och drog sig tillbaka till Shali.
  Det fanns redan berg, ojämn terräng, och det blev bekvämare att behålla försvaret. Tyska stridsvagnar vägde ganska mycket, särskilt Maus, och det var ganska obekvämt att bekämpa dem i bergen. Tanken T-3 hade redan tagits ur produktion, men den moderniserade versionen av T-4 tillverkades fortfarande. Även om det är förlegat moraliskt. Men han kunde fortfarande slåss mot T-34-76. Och kämpa bra. Dess kanon var ännu kraftfullare och hade en högre mynningshastighet än de trettiofyra.
  Tamara och flickorna slogs i Shali. Tjejerna försökte behålla denna mycket stora bergsby - en riktig stad.
  Skönheterna kämpade väldigt modigt.
  Tamara kastade en granat med sin bara fot, sköt ett skott och kurrade:
  - För Sovjetunionens fosterland!
  Anna öppnade eld mot nazisterna. Den lättare T-4:an försökte klättra uppför sluttningen. Flickan, som kastade en granat med sin bara fot, slog ut nazistmaskinen och gnisslade:
  - För vårt moder Fosterland!
  Akulina, som skjuter mot Fritz och med sin bara häl, serverar en dödlig en insvept i folie, vyaknula:
  - Fosterlandet är alltid heligt!
  Veronica, som sköt mot fienden och kastade citroner med sina bara tår, gav ut:
  - För ryska jättar!
  Olympias, denna jättekvinna, kastade också en granat mot nazisterna med sina bara tår och gnisslade:
  - För kommunismen!
  Tamara, som sköt välriktad eld mot nazisterna och skar av dem som spån från ett träd, utfärdade:
  - Ju fler ekar i armén, desto starkare är vårt försvar!
  Anna noterade, blottade sina tänder och sköt mot nazisterna med kolossal noggrannhet och raseri:
  - Jag kommer att förgöra er alla.
  Tank "Lion", ett stort fordon med en lång kanonpipa. Här har han den senaste 105 mm pistolen, piplängden är 100 EL. Och det visar sig vara en väldigt lång pistol. Och den här stammen sticker ut med dödlig kraft.
  Akulina skjuter en bazooka mot nazisterna och skriker:
  - Ära åt kommunismens era!
  Victoria eldar och vrålar också:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  Olimpiada bekräftar genom att skjuta mot nazisterna och kasta en granat med sina bara tår:
  - Den största äran!
  Tjejerna, det bör noteras, är fenomenala och väldigt trevliga. Och deras coolhet är kolossal.
  Tamara, som skjuter mot fienden och blottar sina tänder, säger:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Anna, som skjuter mot fienden, säger aggressivt och kastar en granat med sina bara tår:
  Låt oss få våra hjärtan att slå unisont!
  Och blinkar åt sina partners.
  Även Akulina kommer att avfyra en skur, meja ner sina motståndare och vråla:
  - För mina segrar genom taket!
  Akulina Petrovskaya är inte en vanlig tjej. Hon fick gå igenom mycket. Framför allt ertappades hon för att stjäla och var arresterad. Jag gick också igenom ett ungdomsfängelse. Nåväl, ingenting, hon överlevde. Hon gick barfota genom snödrivorna, men blev bara friskare och starkare.
  Victoria slåss med frenetisk raseri. Gav en tur på fienden. Fritz fällde hösten. Sedan kastade hon med sina bara tår en granat. Motorcykeln välte.
  Flickan kurrade:
  - För mäktiga gränser!
  Olympias slåss med en väldigt vild känsla av ilska. Hennes slag är starka och förkrossande. Hon är verkligen en monstertjej. Och så slår det mot motståndarna. Så nazisterna utrotar aktivt. Ger dem inte den minsta chans.
  Olympias vrålar högst i lungorna:
  - Ära åt denna rymdkommunism!
  Tamara, som skjuter mot nazisterna, ryter:
  - Ära till Lenins kommunism!
  Anna skjuter mot sina motståndare och gnisslar:
  - För Sovjetunionen!
  Akulina mejer ner sina fiender och morrar och skriker:
  - För den högsta konstflygningen!
  Victoria, som sköt mot nazisterna, sa:
  - För de mest fenomenala segrarna!
  OS, som krossade Hitlers tank, muttrade:
  - För Sovjetunionens kommunism!
  Tamara skjuter också. Skjuter mycket exakt och täcker motståndare med exakta skott. Mejar ner som en lie och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Anna, som skjuter mot fascisterna och skär av dem med exakta svängningar av sin lie, utropar:
  - Stor ära till hjältarna!
  Och han kastar granater med bara tårna. Det här är en kvinna.
  Akulina skär av Krauts och vrålar aggressivt:
  - För kommunismen!
  Och hans muskulösa kropp rycker.
  Victoria slår också nazisterna. Och med sina bara tår kastar han mordiska presenter mot sina motståndare och skriker:
  - För världens storhet!
  Olympias skjuter också på fiender. Slår ut dem som ett batongludd och ryter:
  - Ära åt den stora kommunismen!
  Och med sina bara tår kastar han en granat med dödlig kraft och sliter isär fienderna.
  Så här tog de fem upp fienderna och låt oss klippa ner dem, och låt oss utrota dem och mala dem.
  Tyskarna stoppades och fastnade ordentligt. Här blev det svårt, och de bråkar.
  Här är gaskastarna, och de agerar aggressivt. Och förstör de sovjetiska positionerna.
  Beats och " Sturmtigr " på avstånd, på fienden - Röda armén.
  De tyska flickorna pekar och självgående vapen "Bear" och hur de träffar fienden med den. Och de är riktigt och grundligt jävla. Och ett skal som väger en och en halv centners bryter sovjetiska skyttegravar och bunkrar.
  Krigaren Frida ryter:
  - För vårt största tredje rike!
  Och blinka åt sina partners. Efter det kommer fascisttjejerna med bara fötter att elda igen.
  Och flugor rytande och destruktiva. Och när det spränger, så bildas en hel tratt med jord som kokar av värmen.
  Ja, tyskarna får de sovjetiska trupperna ordentligt. Ett av de allra första TA-152 flygplanen flyger i himlen. Multifunktionsmaskin, som Focke -Wulf, men mer avancerad, snabb, manövrerbar med kraftfulla vapen och rustningar. Den kan användas både som stridsflygplan och som attackflygplan.
  För de sovjetiska trupperna kan bilen, ärligt talat, bli ett stort problem.
  Helga flyger en TA-152 och attackerar ett par sovjetiska stridsvagnar som försöker komma nära Shali. Flickan skjuter bra. Bryter taket på tornet av de första trettiofyra och vrålar:
  - Jag är en martial skönhet!
  Och så attackerar den den andra bilen, som försöker accelerera. Men att växla är inte så lätt.
  TA-152 genomborrar detta offer med en 37 mm kanon.
  Helga svarade och sjöng:
  - Sladdade, sladdade mig någonstans, sladdade mig!
  Och hon blinkade åt sig själv... Här försöker hon attackera Yak-9:an. Den tyska flickan slår lätt ner honom genom att trycka på avtryckaren med sin bara fot och blinkar självsäkert och säger:
  - Jag är verkligen jätteduktig!
  Helga verkar vara en tjej med stor självkänsla. Och genomför blodiga experiment med fiender.
  Och om det blåser, kommer det inte att verka lite för någon.
  Helga skjuter mot sovjetiska fordon och gnisslar:
  - Tja, varför, det är omöjligt att leva efter sinnet!
  Och med bara klackar hur man slår rodret. Det här är en tjej - till alla tjejer, tjej.
  Och om det ryter....
  Albina och Alvina i himlen är också mycket aktiva och stridbara krigare.
  Och tjejerna, ryska flygplan, kraschar, tycker att livet är bra och att livet är bra.
  Och med sina bara tår riktar de flygvapen mot mål. Sovjetiska bilar kommer inte att överleva. Och tjejerna slog dem så. De ger inte den minsta chans.
  Ja, det fanns kämpande tjejer,
  Ja, de säger vad mer...
  De attackerade djärvt Ryssland,
  Bokstavligen Satan!
  Albina är en krigare i stridsformation och vrålar för sig själv på topp:
  - Jag ska vara super, jag ska ändra mig ! Supermästare!
  Och med bar häl , samt att slå på tangentbordet och slita motståndare i småbitar.
  Alvina, som skjuter mot sina motståndare, vrålar i lungorna:
  - Och vem ska vi hitta i skogen,
  Och vem hittar vi i skogen...
  Vi skämtar inte med det,
  vi kommer att riva det i bitar!
  Låt oss slita isär det!
  Och med sin bara häl kommer han att dra in fienden i en dödlig famn. Den här tjejen är den coolaste tjejen för alla tjejer!
  Krigare av det mest stridshack. Och så krigisk och aggressiv som en panter.
  Och de stora tyska katterna går till attack. Stormar Astrakhan. Och de förstör sovjetiska soldaters hus i stora mängder.
  Och de dör, men ger inte upp. Sådana envisa strider rasar.
  Gerda står givetvis längst fram i attacken och är redo att slåss. Så hon skjuter, ungefär som en kvinnlig Robin Hood i bikini. Och allt detta är en cool kvinna.
  Och om han också sätter en röd bröstvårta i killens mun.
  Hennes "Panther"-2 fungerar. Förresten, en något annorlunda modifiering av tanken sadlades av tjejer med en 75 mm 100 EL-kanon. Den är kraftfull och har en snabbare eldhastighet. Och tillgången på granater är större än för en 88 mm kanon.
  Gerda skjuter med bara tår och skriker:
  - En, två, tre... Bryt den med napalm!
  Charlotte sköt också efter henne och sa:
  - Fyra, åtta, fem - låt oss spela snabbt!
  Christina slog, bröt igenom den sovjetiska tanken och kvittrade:
  - Vi kommer djärvt att gå in i striden om nazisternas makt...
  Magda sköt med sina bara fötter och kvittrade aggressivt:
  - Och vi kommer att döda dem alla - alla kommunister!
  Tjejerna agerar aggressivt och till det yttersta. Och deras "Panther"-2 välter en sovjetisk haubits med ett exakt skott.
  Tjejerna fnissar och sjunger:
  - Ära till vår värld...
  Och Elizabeth, i sin tur, utför en vild attack mot de trettiofyra. Och med sin bara häl trycker han på avtryckaren. Och slår ner fienden och skriker:
  - Låt det bli kommunism!
  Catherine skickar en dödlig projektil med sina bara tår, genomborrar fienden och skriker i lungorna:
  - För stora Ryssland!
  Elena sköt mot nazisterna. Skalet träffade Panterns panna och rikoscherade av.
  Flickan skällde:
  - Kommunismen kommer att vara med oss!
  Euphrasia slog också fienden med hennes bara tår. Hon tog hål på T-4:an och skrek:
  - Ära åt kommunismen!
  Det här är de kämpande tjejerna. Och hur de skjuter, skalen flyger väldigt vackert, och själva trettiofyra är i rörelse. Och försök, komma i rörelse från en sådan bil. Detta är extremt svårt.
  Men tjejerna kommer in och de slåss i bikini och använder bara fötter. Krigarna är underbara och underbara.
  Och om de blir jävla, kommer det inte att verka lite för någon. Och de skickar snäckor med vild vrede.
  Elizabeth, med hjälp av sina bara tår, sköt mot fienden och slog ner fienderna, kvittrade:
  - Ära åt kommunismens idéer! Ära till vårt fosterland!
  Ekaterina sköt också med sina bara tår, träffade Fritz och skrek:
  - För fäderneslandet och seger till slutet!
  Elena, som sköt mot motståndare, svarade aggressivt, blottade sina pärltänder och blinkade med safirögon:
  - Vår rymdkommunism är känd!
  Euphrasia , som skjuter mot fienden, slår honom med kolossal, fenomenal noggrannhet, utfärdade:
  - För fosterlandet och Stalin - heja!
  Flickorna är uppenbarligen äckliga, och alla kan ...
  December 1943 har redan kommit.
  Alenka och hennes team kämpar också i Astrakhan och håller fortfarande kvar där. Hjältinnan slåss.
  Alenka svänger, klipper ner nazisternas linje och kastar sedan en dödsgåva med sina bara tår och vrålar:
  - En man liknar en gibbon, bara, tyvärr, oftare i intelligens än i potens!
  Anyuta, som sköt mot fienden och avbröt fienderna, gav bort sprängpaketet med sin bara häl och skrek:
  - Mannen har åsnens envishet, ett lejons ambition, men i verkligheten är han en get!
  Alla sköt exakt mot Fritz och gnisslade:
  - En man är för en kvinna som en släng för en ko, man klarar sig inte utan det, men det är äckligt att närma sig!
  Maria, som sköt mot nazisterna, svarade kvickt:
  - Vad har en man och en toalett på en damtoalett gemensamt - det faktum att kvinnor bara kräks på män!
  Marusya, skär av nazisterna och kastar granater med sina bara tår, vyaknula:
  - En kvinna är en listig räv som kan sluka vilket lejon som helst som en kanin!
  Matryona, som mejade ner fascisterna och slog ner legosoldaterna med sina bara tår, muttrade:
  - En kvinna behöver en man som en piskande pojke, om han inte slår en man kommer han inte att leva!
  Alyonka sköt mot Fritz och skrek:
  - En kvinna behöver män som en grishorn, bara en päls som doneras av män är dyr!
  Och det barbenta laget av tjejer hur man skrattar, blottar sina tänder och kastar granater med sina bara fingrar.
  Strålande krigarflickor. Deras element att slåss, deras element att slåss!
  Astrakhan, det verkar, kommer inte att ge upp. Så långt som tjejer här, verkligen slåss.
  Tredje rikets militära styrkor är kolossala. De nya tankdivisionerna här är så kraftfulla. Produktionen av tankar ökar. Det finns inga bombningar, det är möjligt att leverera arbetskraft från de italienska, franska, belgiska och holländska ägorna i Afrika.
  Och även från Afrika för att utvinna olja, volfram och många grundämnen, inklusive uran.
  Det vill säga att nya tankar tillverkas. I synnerhet utseendet på "Panther"-2, bättre skyddad och mer tungt beväpnad, med en kraftfullare motor, har en betydande inverkan på krigets gång.
  Det finns fler och fler stridsvagnar och flygplan. Arbetet håller redan på att slutföras på Yu-488. Tredje rikets första produktionsflygplan med fyra motorer. Mycket kraftfull och snabb. Dess höjdpunkt är dess relativt lilla vingområde, på grund av vilket bombplanet kan flyga med en hastighet av 700 kilometer i timmen. Det betyder att sovjetiska kämpar definitivt inte kommer ikapp honom.
  Så Sovjetunionen har ett nytt problem på gång. Röda arméns styrka är verkligen uttömd. Skolbarn sätts till maskinerna. Tonåringar från fjorton års ålder har bråkat, nästan officiellt. Pojkarna är förstås kvicka och generellt bra fighters. I ung ålder är det ännu lättare att gömma sig och klättra i ett träd. Och militära färdigheter bemästras snabbare. Tonåringar slåss lika bra som vuxna, de är svårare att slå. Och det är psykiskt svårare att skjuta barn.
  Tyskarna har en hel del kvinnliga krypskyttar, och för unga kämpar är obekväma för någon kvinna att skjuta, skäms ...
  Ja, de började ringa in Sovjetunionen från fjorton års ålder. Och även lägga under vapen och pensionärer. Det fanns fler och fler kvinnor i armén. Särskilt villigt accepterade det rättvisa könet i tank- och flygtrupper och i krypskyttar. Kvinnor är bra prickskyttar . Och eftersom de vanligtvis är mindre än män, är det bekvämare för dem att slåss i stridsvagnar, och även flyg. Ofta slogs tonåringar också i stridsvagnar. Det bör noteras att pojkar och kvinnor är mer känsliga för sin hud, och deras flygplan och tankar är mindre benägna att bli påkörda än vuxna män. Inte dåliga tonåringar och i rollen som prickskytt. En pojke kan krypa in i en smalare lucka, förklä sig eller klättra i ett träd. Ofta i armén började krigare under fjorton år att stöta på.
  Krig förbrukar mänskliga resurser. Och territoriet blir mindre och mindre under Sovjetunionens kontroll. Och du måste också slåss mot många japanska infanterister. Och samurajstridsvagnarna är ganska bra, speciellt självgående vapen. De dök också upp i serien med en medelstor tank, jämförbar i styrka med T-34, och ännu starkare i frontalpansar.
  Så det är farligt att underskatta Japan. Och för att bekämpa det behöver vi soldater.
  Stalin är nervös och hamnar allt oftare i raseri. Den 25 december 1943 utfärdades en order om att familjemedlemmar till de som kapitulerat skulle skjutas, inklusive barn från tolv års ålder, och att de yngre skulle skickas till arbetarkolonier.
  Barrageavdelningar användes allt oftare. Och de sköt mer aktivt och använde tortyr.
  Stalin blev helt enkelt outhärdlig. Beria var den första som försökte förhandla fram en separat fred med nazisterna. Men Hitler ville inte ha fred. Han ville helt erövra Sovjetunionen. Särskilt medan de allierade är utom hans kontroll och utom räckhåll.
  Jetflygplan utvecklades i tredje riket. Först och främst ME-262, men denna fighter behövde mer pålitliga motorer för att inte krascha för ofta.
  Arado- bombaren och Yu-287-projektet verkade lovande .
  Den nyaste TA-152 visade sig väl i praktiken, som en multifunktionsmaskin och mycket snabb. I allmänhet var den tyska militären fortfarande starkare i luften. Dessutom visade sig de sovjetiska Yaks och Laggies , med tanke på bristen på aluminium, vara tyngre och mindre manövrerbara än referensmaskinerna. Så kvaliteten på sovjetisk luftfart sjönk till en kritisk nivå. ME-309 med sin kraftfulla beväpning, även med hänsyn till problemen med manövrerbarhet, klarade sig bra med sovjetiska fordon och ersatte ME-109. Och TA-152 borde ha ersatt Focke -Wulf.
  Så tyskarna är mer eller mindre hockey... Men arbetet med tekniken utfördes.
  Till exempel lovade Lev-2 att bli den första tanken med ett nytt layoutschema. Genom att placera växellådan och motorn i ett block framför stridsvagnen, och flytta tornet bakåt, sparade tyskarna på caddieaxeln och sänkte höjden på fordonet. Som ett resultat visade sig "Lion" -2 vara mycket lättare och därför snabbare.
  Med tanke på svårigheterna i krigstid slutade produktionen av tunga tankar i Sovjetunionen nästan, i serien var nästan allt enat enligt T-34-76. Så nazisterna, i projektet att skapa en ny huvudstridsvagn, tänkte inte längre göra sidorustningen för tjock. Och "Lion" kunde rymma femtiofem ton, med en motor på 1200 hästkrafter. Vikten på Lev-2-tanken kunde dock ha reducerats ytterligare genom att minska pistolens kaliber. Den förra har helt klart blivit överflödig. Dessutom hade de trettiofyra rustningar av låg kvalitet, och till och med en 37 mm, föråldrad tysk kanon hade redan börjat penetrera dem.
  Stalin var uppenbarligen rädd... Och han kastade åska och blixtar... Men han kunde inte göra någonting...
  På nyårsdagen började tyskarna ett anfall på den ännu obesatta delen av Astrakhan vid Volgadeltat. Närvaron av många flodbarriärer, den svåra terrängen, närheten till Kaspiska havet gjorde det möjligt för Röda armén att skärpa försvaret av Astrakhan och hålla det ännu bättre än Stalingrad. Dessutom visade sovjetiska flickor oöverträffad heroism.
  Och i Kaukasus, särskilt på vintern, är det mycket svårt att röra sig genom bergen. Det är sant att tyskarna gick längs Kaspiska havets mer bekväma kust. Makhachkala, blev gränsen, där de sovjetiska trupperna, efter att ha samlat alla sina styrkor i en knytnäve, försökte stoppa nazisterna.
  Men det fanns inte tillräckligt med ammunition, som bara levererades sjövägen...
  Tamara kämpade desperat med sin barfotabataljon flickor.
  De kvinnliga krigarna kämpade envist och visade oöverträffad hjältemod och stort mod.
  Och nästan naken slogs i vinter och frost.
  Tamara kastade en granat med sin bara fot och gav en skur, mejade ner motståndare och gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Anna kastade också en granat med bara tår och kvittrade:
  - För kommunismen!
  Akulina gav en välriktad skur, slog ut fienderna och skrek:
  - För Rysslands storhet!
  Victoria dunkade mot fienden, började meja ner fienden, skar av hans skägg som en rakkniv och mumlade:
  - Sovjetunionen kommer att stå!
  Olympias, skjuter mot fienden och kastar ett explosivt paket med sina bara tår, vyaknula:
  - För fäderneslandet och seger till slutet!
  Så här slåss tjejer. De agerar desperat och med kolossal beslutsamhet.
  Tamara, medan han skjuter, noterade:
  - Djävulen tar dem inte och då tar vi dem!
  Striderna här är brutala och samtidigt konstruktiva...
  Anastasia Vedmakova slåss i himlen ... Hennes ansikte vrids till och med av ilska, och hon skriker:
  - Ära åt kommunismens era!
  Och med sina bara tår riktar han en flygplanskanon mot målet och slår ner fiendens plan, varefter han skriker:
  - För arbetsframgångar!
  Akulina Orlova, som slår ner motståndare, ryter självsäkert och blottar sina tänder:
  - För en sådan stor kommunism, på hela planeten!
  Piloten skriker:
  Till och med barnen känner oss!
  Och med sina bara tår riktar han flyggeväret mot målet, och slår sönder fienden och gnisslar:
  - I kommunismens tidevarvs namn!
  Låt oss inse det, flickan är en terminator och en brinnande låga. Ingen vulkan kan jämföras med den.
  Akulina Orlova sjöng:
  - Jag har drömt om tro på Gud ett tag nu, jag är så lat, jag vill inte be!
  Och hon blinkade aggressivt åt skönheterna.
  Det här är striderna här...
  Och flickornas plan är föråldrade. Och detta är deras betydande nackdel. Och dessutom tung och inte särskilt manövrerbar...
  En av pojkarna som kämpade blev nedskjuten, och han hann inte hoppa ut med fallskärm. Och detta är förstås hans kolossala bedrift.
  Flickor slåss i luften och är glada...
  Albina och Alvina slåss på bra ME-309 fighters och, naturligtvis, vinner de aktivt poäng.
  Tjejerna är mycket stolta över sin framgång...
  Albina sköt ner ett sovjetiskt plan med sin graciösa, bara fot och gnisslade:
  - För våra örnar!
  Alvina mejade ner tre ryska bilar med en smäll och utbröt:
  - För våra falkar!
  Flickorna började på ett berömt sätt ... Men de gillar också att tortera ryska soldater.
  Här tillfångatogs en boy-pilot på fjorton år. Och skönheten med barns runda klackar stektes åt honom. Och så började de skölja över det nakna med isvatten.... Sedan kokande vatten, och igen isvatten.
  Sådana är de kämpande skönheterna....
  Albina sjöng:
  -För våra huggtänder, klor, tänder, knytnävar!
  Alvina skrek till fullo:
  - Så de vill ha en bra kamp!
  Och tjejerna fortsatte att göra mirakel med bara tår och skjuta ner sovjetiska plan.
  Men ryska piloter svarade dem också. Alice och Angela har precis gått över till Yak-9. Och låt oss tröska tyskarna och ändå sjunga samtidigt;
  Du är förkroppsligandet av ett tappert land,
  Kamrat Lenin och kamrat Stalin...
  I Sovjetunionen är alla människor verkligen lika,
  Och nävarna är gjorda av järn och stål!
  
  För Lenin är odjuret Adolf inte rädd,
  Nu är Vladimir ledaren kamrat Stalin...
  Vi slår Fritz i ögat inte i ögonbrynet,
  Alla nazisterna slets isär på en gång!
  
  Ryssland är mitt fosterland,
  Stort, gränslöst fosterland...
  Alla nationer är en familj,
  Vi kommer snart att leva under kommunismen!
  
  Låt oss göra vårt land starkare
  Låt Ryssland snabbt bli grönt ...
  Vi kommer att slå fascisten i pannan, snarare,
  Och tro mig, vår makt blir inte till sten!
  
  Och Jesus som ledare är ganska stor,
  Han är vår Herre och universums vita Gud...
  Och Führern kommer att bli slagen mycket hårt,
  Vår skicklighet har trots allt blivit oförändrad!
  
  Ja, för vårt fosterlands skull, helgon,
  Vi kommer att kämpa hårt mot Fritz ...
  En tjej springer barfota i snön
  Hon vill slåss i raseri!
  
  Ja, Stalin har nu blivit den sovjetiska ledaren,
  En sådan stor, modig och skicklig...
  Kommunismens Ryssland, rör inte fienden ,
  Även om Lucifers kraft är med dig!
  
  Vi kan få Hitler, tro mig
  Även om den är utrustad med demonisk kraft...
  En Hitler är ett rovdjur,
  Fast att erkänna att Fritz inte är idioter!
  
  Kort sagt, vi kommer in i Berlinfighters,
  Där kommer Lenin, alias Stalin, att vara med oss ...
  Fascister som valpar sliter lätt,
  Och tro att vår styrka inte kommer att minska!
  . KAPITEL 6
  Det nya året 1944 har kommit ... Trots den mycket svåra situationen på fronterna pågick ett arbete i Sovjetunionen för att skapa ny teknik. I synnerhet förknippades stora förhoppningar med IS-2-stridsvagnen och dess kraftfulla vapen. En 122-millimeters kanon kan bli ett kraftfullt argument i kriget mot nazisterna. Förhoppningar sattes också på T-34-85 med en kraftfullare pistol, ett stort torn, men samma skrov och underrede.
  Situationen var värre med flygplan. Yak-3 kunde inte sättas i produktion på grund av brist på högkvalitativ duralumin, och LAGG-7, på grund av den nya motorn, kunde inte lanseras utan en nedgång i produktionen.
  Så Stalin bestämde sig för att för tillfället var den främsta sovjetiska jaktplanen Yak-9 och LAGG-5, och IL-2 attackflygplan var lätt att tillverka och ihärdigt. Och i tankar, en gradvis övergång till T-34-85 och IS-2.
  Även så att det inte finns någon nedgång i produktionen ...
  Och fronten sprack i sömmarna, tyskarna erövrade Kaukasus. Makhachkala föll och de närmade sig redan Azerbajdzjans gränser!
  Här kämpade Tamara med sin kvinnliga bataljon. Återigen kämpade flickor i trasor från tunikor och barfota med överlägsna fiendestyrkor.
  Tamara sköt en linje mot nazisterna och skar ner några av fienderna. Och sedan, med sina bara tår, kastade hon en granat av dödlig kraft och kvittrade:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Anna sköt på nazisterna mycket exakt. Och med sina bara tår kastade hon granater av dödlig kraft och slet isär motståndare.
  Sedan skrek hon:
  - Ära åt kommunismen!
  Akulina, som sköt mot fienden, avbröt det fascistiska infanteriet. Hon skar ner Fritz, kastade en granat med sina bara fötter och gnisslade:
  - För Ryssland, vår stora mamma!
  Victoria, som sköt mot fienden och kastade granater på honom med sin bara fot, noterade:
  - För det stora fosterlandet!
  OS, som också sköt från ett maskingevär, utbröt:
  - Ära åt den stora kommunismens tid!
  Flickorna är fantastiska...
  De slåss som skönheter ska...
  Tamara, medan han kämpade, mindes början av kriget. Hur hon var tvungen att fly från tyska trupper. Hon hörde då de dånande slagen av vapen. Flickan höll på att lämna kanonaden. Hennes vän Tatiana, tyskarna fångade och tog bort nya skor, slet av smycken och örhängen. Och de körde henne barfota i fångenskap ... Tatyana var dotter till sekreteraren för den regionala kommittén, och hon behövde inte ofta gå utan skor. Detta är en förödmjukelse av stolthet, att gå barfota som en allmänning, och det gör ont för ömtåliga sulor. Flickan slog sina ben i blodet och stönade vid varje steg.
  Tamara hade också på sig de nya stövlarna hon hade fått, och hon gnuggade sig i hälarna efter den långa promenaden. Och hon tog av sig skorna, gick barfota. Hon är en tjej från byn som har gjort sin plikt i Ukraina. Hennes ben gick i barndomen längs bergsbranterna. Och detta går verkligen inte att jämföra med slättens vägar. Det är sant att hennes förhårdnader redan har lossnat från sulan, och det är inte så bekvämt att gå. Men fötterna stelnade snabbt igen. Och hon led knappt.
  Men Tatyana slog snart ner hennes ben så mycket att hon inte längre kunde gå. Tyskarna skulle ha skjutit henne, men de förbarmade sig över skönheten. De satte mig på en vagn, men i gengäld fick de mig att sjunga. Tatyana hade en trevlig röst och sjöng flera politiskt neutrala sånger för dem.
  Tamara visste inte vad som hände med henne härnäst. Själv gick hon genom skogen, kände med sina bara fötter knölar, knölar, kvistar, och hon kände sig till och med trevlig. När du går på bergens vassa klippor blir även de förhårda sulorna, om du går en längre tid, stickande och smärtsamma. Och det är ännu mer obehagligt att gå på taggar. När dessa fastnar i sulorna blir det mycket mer smärtsamt, även för en tjejs grova sulor.
  Tamara på kampanjen övervanns av trötthet och hunger. Flickan åt bär, och det räckte inte. Och tyskarna gick snabbt framåt. I de ukrainska skogarna kände Tamara, som var van vid att leva i bergen, inte sin väg särskilt väl. Jag gick vilse och hamnade i bakkanten.
  Och nu, som en jagad katt i skogen. Sedan fångade flickan tyskarna på en motorcykel. De stoppade bilen med vagnen för att hämta vatten. Och Tamara kröp fram till maskingeväret, och hur den skär från den mot fienden. Och skär osäkert, men exakt. Och nazisterna faller och vrider sig i vånda. Tamara avslutar dem. Hon flyttade ena nakna hälen till hakan, han föll. Och flickan gjorde slut på honom.
  Efter det klättrade skönheten upp på motorcykeln och trampade på pedalen med sin bara fot och drog av.
  Så att röra på sig är mycket roligare än att gå och barfota.
  Tamara sjöng på vägen:
  - Det är fint, bröder, det är skönt, det är skönt, bröder att leva! Du behöver inte sörja med vår ataman!
  Så här uppstod slagfältet.
  Och nu kämpar hon mot nazisterna som en Komsomol-terminator. Men styrkorna är ojämlika och flickbataljonen tvingas dra sig tillbaka. Strider kokar här, som vatten i en gigantisk vattenkokare över en vulkan.
  Anna, som skjuter och kastar en granat med dödlig kraft med sina bara tår, noterade:
  - I krig är alla medel goda, utom självmordsbenägna!
  Akulina, som sköt mot fienden, slog ner nazisterna, noterade:
  - I allt kommer vi att vara först!
  Och flickans nakna häl gav förstörelsens gåva.
  Victoria, som sköt mot nazisterna och slog ner fienderna med automatiska utbrott, skrek:
  - Det kommer ingen nåd för fienderna!
  Och blinkade åt sina följeslagare.
  Olympias kastade sina bara, mejslade ben, ett tungt gäng granater och gnisslade:
  - För storheten i världens mest humana domstol och kommunismen!
  Krigarna är verkligen härliga här, och gillar rymdåldern.
  De slåss med stor grymhet.
  Men nazisterna går fortfarande framåt i Kaukasus. I februari 1944 förenades tyskarna och turkarna och delade de sovjetiska trupperna i två ojämlika delar.
  Führern krävde att Sovjetunionen skulle avslutas. Astrakhan höll fortfarande ut. Nazisterna, som alltid, i stridsuniform... De första ME-262:orna slåss i luften. Det bör noteras att de inte producerade sensationer. I hög hastighet är det inte särskilt bekvämt att slå från 30 mm flygvapen. Ja, detta bör tas på allvar. ME-262 har också vissa problem på grund av sin tunga vikt. Med framför allt manövrerbarhet.
  Mer framgångsrik i användningen av TA-152, som blev kär i piloterna och blev en arbetshäst. Faktum är att en bil och ett bombplan i frontlinjen, och ett strids- och attackflygplan. Det fanns till och med idéer om att helt överföra tysk luftfart till detta flygplan. Bland dess fördelar bör det noteras överlevnadsförmåga och hastighet, och kraftfulla vapen, lämpliga för både ett attackflygplan och ett jaktplan.
  ME-309, som håller på att moderniseras, används också mer och mer aktivt. ME-109 är fortfarande i drift, som inte tas bort på grund av att produktionen inte har minskat. Till och med en ny modifiering av ME-109 "K" dök upp med en kraftfullare motor, beväpnad med fem luftpistoler på en gång. Du kan inte slå en sådan här maskin så lätt.
  ME-309 fick också en kraftfullare motor och svepte vingar. En mycket farlig bil. Sovjetiska piloter flyger fortfarande gamla flygplan, och deras kvalitet bara sjunker. Än så länge är dock Yak-9 inte så dålig, den är ganska manövrerbar och den behöver inte överdriven hastighet.
  Tyska trupper är starka ... Det fanns dispyter om stridsvagnen T-34-85. Är det värt att göra tornpansaret tjockare? När allt kommer omkring i det här fallet kommer vikten att öka. Och det bör noteras att kvaliteten på sovjetisk rustning har fallit. Legeringselement är en bristvara och kvaliteten på svetsning eller gjutning har sjunkit till en kritisk nivå.
  Men tjejerna slåss som hjältinnor...
  Sedan är Elizabeths tank trasig och tjejerna går. Barfota och bikiniklädda springer de genom snön och lämnar graciösa fotspår.
  Catherine noterade med en ond blick:
  - Vi är ordentligt strypta!
  Elena noterade argt:
  - Men vi kommer ändå att vinna!
  Elizabeth avfyrade sin pistol, träffade en tysk motorcyklist och mumlade:
  - Jag slog tysken! Hur ska han bli träffande från mig!
  Euphrasia noterade energiskt:
  - Där slutar de sina liv, och flyr inte tillbaka!
  Catherine var en aggressiv tjej och sjöng:
  - I vår raseri sjunger vi imperiets hymner!
  Flickorna springer för sig själva och deras nakna runda klackar blinkar.
  När pojken såg flickorna frågade han dem rädd:
  - Och var kom du barfota ifrån?
  Elizabeth svarade:
  - Låt oss utföra en taktisk manöver!
  Pojken kvittrade:
  - En, två - sorg är inget problem,
  Du ska aldrig dra dig tillbaka!
  Håll näsan och svansen högre med ett rör,
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Catherine kvittrade och blottade tänderna:
  - Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Elena ropade:
  - Var inte rädd! Vi kommer tillbaka....
  Och alla fyra tjejerna ropade i kör;
  Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Vägen som belyser kommunismen!
  Krigare är redo att riva vilken tysk som helst ... Och barfota i snön är de så sexiga och vackra. Så vackra dessa flickor är, som blommande och oförsvagade rosor.
  Nåväl, Hitler skämtar inte, och runt vårt moderland snurrar han på moln. Han sätter tänderna i hjärtat och dricker hennes blod!
  Och tjejerna lämnar väldigt vackra spår efter sig. Tyskarna följer dessa spår och dunkar i knäna och stirrar girigt. Dessa är de vilda krigarna. Och tyskarna kysser flickornas fotspår.
  Och Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova slåss i himlen. Två underbara tjejer.
  Anastasia, som sköt ner nazisterna och vände på sitt plan med sina bara tår, sjöng:
  Vi kommer att kämpa för en ljusare morgondag!
  Akulina, som skar av nazisternas svansar med sina bara tår, kvittrade:
  - Låt oss kyssas!
  Och tjejerna tröskar igen tyskarna utan medlidande eller ceremoni. Så smarta är de.
  Anastasia vände igen sin Yak-9 och gnisslande vyaknula:
  - Det är namnet på kommunismen!
  Akulina höll med om detta:
  Jag tror att hela världen kommer att vakna...
  Anastasia slog ner tyskarna och grymtade:
  - Fosterlandet är vår sol!
  Och sådana är de kämpande tjejerna här, den högsta sovjetiska klassen.
  Och tyskarna förstår det, väldigt svårt. Och de militära operationerna utvecklas ...
  I mars började nazisterna storma Baku. Det sker en attack mot en stor stad full av olja. Striderna är hårda.
  Tyskarna beskjuter Baku med tungt artilleri.
  Och bombade av stormtrupper. Men bomberna släpps också av de första, nyaste Yu-488:orna, som kännetecknas av kolossal kraft. Dessa maskiner är bara odjur.
  På en av dem, Gertrude, Eva och Frida. Vackra flickor, som har en fantastisk utsikt, släpper bomber på sovjetiska positioner. Och de dödar soldater från Röda armén och civila.
  Baku brinner... Rök stiger upp i pelare. Oljekällor brinner, allt brinner.
  Gertrud säger med ett leende:
  - Gud älskar Tyskland!
  Eva, som trycker sin bara häl på spaken och släpper bomber, håller med:
  - Självklart! Vi är den utvalda rasen!
  Frida sjöng aggressivt:
  - Vårt folk är himlens utvalda!
  Och blinkade åt sina följeslagare. Det här är tjejerna här och slåss, bara förkroppsligandet av aggressivitet. Och stridskraft.
  Gertrud gav en skur med luftgevär och kvittrade:
  - För vårt Fosterlands storhet!
  Eve, som sköt mot motståndare, bekräftade:
  - För kolossal storhet!
  Flickor kan ses snabbt bemästra flygplanen. Det här är de kämpande flickvännerna.
  Och du kan inte bara vinna dem med kort. Och de tröskar fiender med vild frenesi.
  Frida noterade:
  - Jag är en kvinna med stora drömmar och skönhet!
  Efter det sköt hon igen från flygvapen och sköt ner sovjetiska jaktplan som försökte attackera det tyska monstret.
  Ja, mot nazisterna finns en känsla av att de inte kan göra motstånd.
  Baku är under attack.
  Tamara och hennes bataljon kämpar för denna stad. Flickorna kämpar förtvivlat och visar hjältemod utan motstycke.
  Tamara svängde, kastade en granat med sina bara tår, skingrade tyskarna och deras legosoldater, gnisslade: -
  För mitt gränslösa fädernesland!
  Och blinkade åt sina följeslagare. Hon är en krigare på högsta nivå, som inte har någon like.
  Även om andra tjejer förstås inte är dåliga. Låt oss bara säga att de kämpar väldigt bra.
  Anna tog till exempel, lade ner nazisterna, som med ett skäraslag.
  Och kvittrade:
  - För Sovjetunionen!
  Och gav med sin bara häl en mordisk dödspresent.
  Akulina, som sköt mot fienden, gnisslade:
  - För mitt fosterland!
  Och med sina bara tår kommer han att lansera förintelsens gåvor och utrota alla i rad.
  Victoria bekämpar sina fiender, agerar desperat och beslutsamt. Slår ut motståndare med skurar. Sedan kastar han med sina bara tår dödliga granater. Och han skriker:
  - För kommunismens idéer!
  OS slåss också. Och denna heroiska tjej kommer att kasta en hel låda sprängämnen med sina bara, muskulösa ben. Och Lev-tanken kommer att vända.
  Krigaren kommer att utropa:
  - Men pasaran !
  Kämpande tjejer och väldigt vackra. De ger aldrig upp eller ger upp. De har makten som terminatorer.
  Och krafterna är väldigt ojämlika... Baku är uppslukad av bränder. Sovjetiska trupper saknar ammunition. Och detta är huvudproblemet.
  Många kapitulerar i förtvivlan.
  Gerda och hennes besättning tvingar manliga slavar att kyssa sina bara sulor. De gör det lydigt och slickar sig om hälarna.
  Sedan klättrar tjejerna in i Panther 2 igen och skjuter. Sovjetiska vapen slår ut...
  Nästan hela Kaukasus har redan intagits. Men Jerevan håller fortfarande ut. Staden Poti kämpar heroiskt - den sista hamnen där resterna av Svartahavsflottan fortfarande håller.
  Och där slåss tjejer av olika nationaliteter. Och en avdelning barfota Gulnazi -strider . En vacker georgisk kvinna, och hon har ett kommando för flickan.
  Gulnazi kastar ett paket med sprängämnen med sin bara fot, river isär nazisterna och gnisslar:
  - Ära till världskommunismens storhet!
  Tamila, hennes partner, kastar också en dödlig granat med sin bara fot, sliter sönder turkarna och skriker:
  - För moderlandet!
  Masha är en tjej från Ryssland, ger en sväng och kastar explosiv kraft med sina bara tår, och knäcker nazisterna, ropar:
  - Ära åt världskommunismens tider!
  Margarita ger också en välriktad sväng. Hon mejade ner nazisterna och skickade en mordpresent med sin bara häl, krossade motståndare och skrek:
  - För vår seger!
  Det är så här tjejer kämpar heroiskt. Och de kan verkligen inte stoppas, och de kan inte vändas tillbaka. De är helt enkelt kvinnliga fighters och super. Och om de slåss, då som hjältar och supermän !
  Men tyvärr är det svårt att stå emot nazisterna och deras övermakt. I himlen får Albina och Alvina självförtroende konton. Och så många plan störtas att det helt klart är omöjligt att stoppa dem.
  Albina, som sköt ner ett annat sovjetiskt plan med sina bara tår, sjöng:
  - Vi kan inte besegras, jägaren förvandlas till vilt!
  Alvina, som skar av sina motståndare och vred kraftigt sitt huvud på en kraftfull hals, kvittrade:
  - Ära till den nya ariska ordningens era!
  Och han ger sig också med sin bara häl...
  Flickorna har redan skjutit ner mer än femhundra flygplan var och fått riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Dessa är bara otroliga skönheter. Och om det Tredje Rikets fiender redan blir slagna, då kan dessa djävlar inte stoppas. Mer än 500 nedskjutna plan bara nära Marseille. Detta fenomen är naturligtvis på topp. Hitler bestämde sig till och med för att godkänna den sjätte graden av riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter.
  Den kommer att tas emot av den som först överstiger tusen nedskjutna flygplan. Och resultatet blir helt enkelt fenomenalt.
  Albina skar av fem sovjetiska flygplan på en gång med ett skott av 30 mm kaliber flyggevär och kurrade:
  - Ära till vår styrka!
  Alvina, mejar ner sovjetiska bilar och skär ner fienderna med hjälp av sina bara tår, vyaknula:
  - Stor ära åt hjältemod!
  Och krigarna blinkade åt varandra!
  De slåss som alltid i bikini och barfota, och detta är deras styrka. Flickorna är bara supermän-kvinnor. Även om de tjänar en ond sak. Och de älskar att steka hälarna på de tillfångatagna pionjärerna med en gnista. Här är tjejerna här. Brutal men söt.
  Albina sa en gång:
  - Det finns ingen vänlighet i världen, det finns bara svaghet!
  Och med sin bara häl släppte hon ett par bomber på sovjetiska positioner och slog ut tre vapen.
  Dessa är krigarna som absolut inte ger någon nåd! Men deras slag är helt enkelt krossande.
  Alvina noterade med ett flin:
  - Det finns ingen plats för de svaga under solen!
  Och hon blinkade åt sin partner.
  Krigare som inte visar någon svaghet och aldrig ger upp. De är verkligen mästarnas mästare. Fast med ett minustecken, eftersom de tjänar en ond kraft.
  Men samtidigt glad och charmig.
  Albina, som blottade sina tänder och skickade dödliga luftgranater mot sina motståndare, kvittrade:
  - Det nazistiska ordet är heligt - vi kommer att förstöra det för alltid!
  Alvina märkte aggressivt och slog ner motståndarna:
  - Vi är verkligen pirater!
  Albina, som skär av fienderna, bekräftade:
  - Allt annat är en dröm!
  Och krigarna blev så förkrossande och slog ner alla, som att göra puckar med klubbor.
  Alvina kvittrade när hon krossade de ryska planen:
  - Vi bekämpar Hitlers örnar!
  Och blinkade åt sina följeslagare.
  Krigarna här låter faktiskt fiendernas mage. Röda armén får kapital från dem.
  Kämpande tjejer slår så nitiskt ut ryska trupper.
  Men Helga på TA-152 förstör de sovjetiska markstyrkorna. Slår ut SAU-85 och skriker:
  - För Tysklands storhet och hennes söner och döttrar!
  Men striderna pågår fortfarande för Astrakhan.
  Tjejer med de sista krafterna att hålla på.
  Alenka kastar en bomb med sprängämnen med sin bara fot. Bryter nazisterna och skriker:
  - För helig kommunism!
  Anyuta, som skjuter mot nazisterna och även kastar en granat med sina bara tår, skriker:
  - Och frälsning för landet!
  Alla, som slog ner motståndare och klippte dem utan onödiga ceremonier, och kastade en granat med sin bara häl, gnisslade:
  - Så här låter vår ära!
  Maria, som förstör fienderna, kastar dödspresenter med sina bara tår, ryter:
  - Vi är stora i vår ära!
  Marusya, som mejar ner de framryckande arabiska legosoldaterna i led och kastar en granat med sin bara fot, tjuter:
  - För förändringar, så att priserna faller på en gång!
  Matryona, som släckte nazisterna med ett maskingevär, tog det och gnisslade:
  - Vårt fosterland USSR! Kommer att krossas sir!
  Krigarna här agerar med stor aggressivitet. Och deras stridstryck är kolossalt.
  I allmänhet visar de sin kolossala konstflygning. Och verkligen ostoppbar press.
  Krigare barfota, men glada...
  I april intog nazisterna trots allt Baku. Bristen på ammunition tog ut sin rätt. Samtidigt föll också Poti nästan samtidigt. Endast Jerevan, som ligger på bergssluttningarna, höll ut. Men han var också dömd. Ammunition och mat höll också på att ta slut där. Det är bara det att turkarna inte har stormat den här staden ännu, och de samlar damm för att svälta.
  Flickorna från Tamaras bataljon försvann delvis bland tunnelbanan och en del, tillsammans med befälhavaren, rörde sig längst bak till fronten ... De ville bryta igenom till sina egna.
  Kaukasus är redan nästan helt erövrat, men kriget fortsätter. Även om Sovjetunionen förlorade sitt största oljefält vid den tiden. Men Röda armén är inte nedbruten i andan. Och det finns fortfarande olja i Volga-regionen, i Sibirien och på många andra platser.
  Hitler beordrade att göra slut på ryssarna i Astrakhan senast den 20 april. Och striderna utspelade sig i en kolossal skala. Och bombningarna intensifierades kraftigt.
  Sovjetunionen var under stark press. Striderna fortsatte för Alma-Ata, som stormades av japanerna. Staden var nästan helt omgiven.
  Samurajen, så fort det blev lite varmare, försökte utveckla offensiven, och i riktning mot Magadan.
  Veronika kämpade i Alma-Ata och kämpade mot samurajernas angrepp med sin bataljon flickor.
  Och det finns många av dem. Kineserna som rekryterats av kollapsmetoderna kämpar också.
  Japanerna kastar gula soldater i strid ... De rycker fram och kastar bokstavligen sovjetiska ställningar med sina lik.
  Veronica brinner. Och han mejar ner kineserna och samurajerna i led. Han kastar granater med bara tår och gnisslar:
  - Ära åt den ryska anden!
  Marfa skjuter också, skär av motståndare och gnisslar:
  - För vårt fosterland!
  Natasha, som skjuter på de japanska och kinesiska soldaterna som rekryterats för rollen som kanonmat, skriker:
  - För stor kommunism!
  Alina, som sköt mot samurajerna och de kinesiska kämparna, klippte dem med stor passion och gav dödens gåva med sin bara häl, gnisslade:
  - För kommunismens nya gränser!
  Veronica skjuter på fienden med stor noggrannhet och bryter igenom kinesernas huvuden och skriker samtidigt:
  - Ära till det sovjetiska landet!
  Och med sitt bara ben skickar hon en kolossal granatstyrka, som sliter sönder alla fiender.
  Marfa, som hugger ner fienden och kastar dödens gåva med sina bara fingrar, skriker:
  - Styr kommunismens era!
  Natashka rev upp och kastade ett explosivt paket med sin bara fot, en massa kinesiska, vyaknula:
  - För den nya sovjetiska ordningen!
  Alina, som sköt mycket exakt mot fienden, gnisslade:
  - För kommunismens nya gränser kommer vi att kämpa!
  Och hennes bara häl gav efter för förstörelsens bomb.
  Kämpande tjejer, som om gnistor strömmar ur deras ögon.
  Nej, japanerna kan inte erövra sådana människor, inte ens tillsammans med kinesiska styrkor. Och samurajerna rusar till attack.
  Och återigen kastar de lik vid alla närmande. Men det finns för många av dem, och bataljonen av barfotaskönheter måste dra sig tillbaka.
  Och japanerna har ninjatjejer. Och de är väldigt svåra att kämpa mot.
  De är så gnistrande, kämpande och vackra. Och de kastar med sina bara tår, gåvor med stor destruktiv kraft.
  En ninjaflicka med blått hår klipper ner sovjetiska soldater med svärd och skrik:
  - För kejsarens tidevarv!
  En ninjaflicka med gult hår kör en väderkvarn, krossar den ryska militären och gnisslar:
  banzais era !
  En ninjaflicka med rött hår använde en helikopterteknik, skar av en sovjetisk officer och skrek:
  - Vi vinner alltid!
  En ninjatjej med vitt hår använde en fjärilsteknik, skar ner tre ryska soldater och kastade en ärta med sina bara tår. Det exploderade och vände de trettiofyra.
  Krigaren gnisslade:
  - För den nya japanska beställningen!
  Sådana tjejer här är underbara och riktigt coola... Och Röda armén i Fjärran Östern mötte en allvarlig fiende.
  Men i centrum inleder sovjetiska trupper en plötslig attack i riktning mot Rzhev.
  Här slåss Elizabeths besättning för första gången på den nya IS-2-stridsvagnen. En bil som vissa förhoppningar är knutna till. Vanligtvis är det fem besättningsmedlemmar, men här klarar krigarna fyra.
  Elizabeth skjuter en 122 mm pistol. En destruktiv projektil flyger med mordisk kraft. Beskriver en båge, och träffar från långt avstånd T-4.
  Elizabeth utbrister:
  - Det här har jag gjort bra!
  Ekaterina, som svar, anklagar, använder sina bara tår och anmärker irriterat:
  - Och pistolen skjuter inte för snabbt!
  Elizabeth höll med om detta:
  - Inte en perfekt stridsvagnsförstörare alls!
  Elena, som hjälpte till att ladda vapnet med sina bara fötter, noterade:
  - Men det är mördare!
  Och sedan sköt Catherine. Och granaten träffade Pantern på långt avstånd. Ja, en mördarpistol...
  Ekaterina noterade:
  - Vi har mycket energi och spänning!
  Elena höll med om detta:
  - Ganska mycket! Ära till Ryssland!
  Efrasia noterade också:
  - Sikten på den här bilen är dålig. Hur skjuter du det?
  Elena noterade logiskt:
  - Och vi har ett så tränat öga! Ska vi slå så slår vi!
  Och krigarna sjöng i kör:
  - Vi kommer inte att vara rädda och kommer alltid att slåss!
  . KAPITEL 7
  Den 21 april förblev Astrakhan fortfarande delvis under sovjetisk kontroll. Tysken blev inte helt tillfångatagen av den.
  Terrängen gjorde det möjligt att försvara sig bra här. Och tyskarna bestämde sig för att ändra taktik. Istället för attacker gick man över till bombning och beskjutning.
  Alenka och hennes team gömde sig i en bunker och väntade på den massiva beskjutningen.
  Det var sex av dem som spelade kort. De höll i däcken med sina bara tår och hade en diskussion.
  Anyuta sa argt:
  - I Kaukasus var det bara Jerevan som förblev outtaget. Detta är bara vår sista ö i denna region. Vad kommer härnäst?
  Alenka föreslog logiskt:
  - Mest troligt kommer de att åka till Moskva. Detta är deras credo!
  Allah anmärkte med en suck:
  - Krafterna är väldigt ojämlika ... Vi förlorar verkligen kriget, och vi har inte tillräckligt med soldater!
  Maria noterade logiskt:
  - Och nazisterna förlorar! De kan inte motstå oss!
  Matrena uttryckte sin åsikt och kastade en karta med sina bara tår:
  - Vi föddes för att vinna, och vi kommer säkert att vinna, jag vet det!
  Marusya höll med och slog sin motståndare med sina bara tår:
  - Det är såklart ingen tvekan!
  Alenka skulle inte vara så optimistisk och kasta ett kort med sitt bara, solbrända ben:
  "Vi tjejer kanske måste leva under ockupation, men jag tror att vi definitivt kommer att vinna!"
  Anyuta sa bestämt:
  - Du kan slåss med gerillametoder, och det kommer att bli väldigt vackert när du slåss med sådana människor, det är väldigt coolt!
  Alla noterade aggressivt:
  - Du borde kämpa mer aktivt!
  Flickorna tystade samtalet. Sedan gick de över till ett annat ämne.
  Marusya anmärkte med irritation:
  - Antalet troende växer. Tvärtemot all logik!
  Anyuta invände mot detta:
  - Ingen har ännu bevisat att det inte finns någon Gud. Och han kan inte bevisa något annat. Så här kan vi argumentera i det oändliga.
  Alenka bekräftade:
  - Och att bråka här är dumt och värdelöst!
  Alla höll med om detta:
  - Ja, det här samtalet är värdelöst. Dessutom, om Gud finns, då är Han sådan att det är bättre för honom att inte existera!
  Matryona fnissade och noterade:
  - Det är bättre för en sådan gud att inte existera! Under tiden, låt oss sjunga!
  Och flickorna sjöng i kör;
  Vi är tjejer som går med i Komsomol,
  De avlade en ed genom tro att vara fäderneslandet ...
  Så att ett rasande nederlag väntade nazisterna,
  Tja, och Ryssland att leva under kommunismen!
  
  När allt kommer omkring är Lenin med oss, som om det var som metall,
  Från brons som är starkare än något stål ...
  Jag drömde om att vända världen
  Som det stora geniet Stalin testamenterade!
  
  Vi ska göra fäderneslandet svalare
  Och vi kommer att höja fäderneslandet över stjärnorna ...
  Må det bli framgång med Komsomol-medlemmarna,
  Trots att våra fötter är bara!
  
  Fascisten attackerade mitt hemland,
  Från öster fräckt klättra samurajer ...
  Jag älskar Jesus och Stalin
  Och jag tror att motståndaren kommer att slita sönder!
  
  är den berömda guden Svarog med oss ,
  Vilken kommunism, skämtsamt, kommer att bygga ...
  Den härliga staven är starkare än allt i universum,
  Kommer att öka medvetandet och viljan!
  
  Vi tror att vi aldrig kommer att ge upp
  Lägg inte fäderneslandet på knä ...
  Kamrat Stalin är en ljus stjärna,
  Och vår lärare är det vise geniet Lenin!
  
  Vi kommer att göra vårt fosterland,
  Vackrare och mer strålande på planeten ...
  Och det kommer att vara, vet den dödliga pistolen,
  Låt vuxna och barn ha kul!
  
  Bränn Svarog , bränn inte i ditt hjärta,
  Du är beskyddare av alla Rysslands svärd ...
  Vi kommer att bygga snart, jag tror ett starkt paradis,
  Jesus kommer helig mission!
  
  Lita inte på Hitlers gängvänner
  Att hon vinner lätt och hotfullt ...
  Vi behöver alla en familj -
  Och tro att det inte är för sent att älska fosterlandet!
  
  Herre Allsmäktige skydda oss alla,
  Höj den trefärgade flaggan över jorden ...
  Och det onda rovdjuret kommer att förvandlas till ett spel,
  Vi kommer att kunna hantera Satan!
  
  Jag älskar det stora fosterlandet,
  I hela universum finns det ingen vackrare du
  Vi kommer inte att sälja Ryssland för rubeln,
  Låt oss bygga fred och lycka i universum!
  
  I vårt fosterlands namn, en dröm,
  Stora Ryssland kommer att resa sig...
  Allt annat är bara fåfänga
  Och en ny messias kommer att vara med oss!
  
  Åh min allsmäktige Lada,
  Du kommer att ge kärlek och fred till ryssen ...
  Jag vänder mig till dig så jag ber,
  Och slå till med blixten vid behov!
  
  Maria himlens guds moder,
  Universum gav Jesus...
  För din skull har den store Guden uppstått,
  Människor har inte tappat sann smak!
  
  Lägg märke till att Komsomol-medlemmarna är det
  Rysslands gudar är högt respekterade ...
  Vi är stora söner till fosterlandet,
  Ryssarna vinner alltid!
  
  Vänner måste be till fosterlandet,
  Perun, Yarilo och Svarog är kraftfulla...
  Vi kommer att vara mycket starka män,
  Och vi kommer att blåsa bort även molnen på himlen!
  
  Nu har fienden redan drivits tillbaka från Moskva,
  Du skadar nazisterna mycket...
  Vi är trogna Jesus och Stalin,
  Det kommer att finnas gott om stridsvagnar med vapen!
  
  Nej, fienden kommer inte att kunna stävja ryssarna,
  Eftersom våra krigare är allsmäktige...
  Godkända prov, bara en femma,
  Så att varje pojke skulle vara väldigt stark!
  
  Tro mig, Stalingrad kommer att bli strålande,
  Och vi kommer att hålla honom från anfallet...
  Riddarnas segerrika inriktning kommer,
  Trots att blodet rinner i en okontrollerbar ström!
  
  Barfota tjejer i kylan
  De springer och flimrar med hälarna ...
  Och de kommer att slå fascisterna med knytnävarna,
  Osällskaplig Kain kommer att tillplattas!
  
  Allt kommer att bli, det vet folk väl
  Vi är i rymden, vi kommer att öppna konstellationerna ...
  Det är trots allt en synd att tvivla på tapperhet,
  Och det kommer att finnas en man på Guds tron!
  
  Vetenskapen kommer snart att återuppväcka de döda,
  Vi kommer att kunna bli yngre och vackrare ...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Till min vackra mamma Ryssland!
  Tjejerna sjöng en hel dikt bra och fortsatte att spela kort med sina bara fötter ...
  Den 22 april var det Lenins födelsedag. Flickorna drack alkohol utspädd med vatten och kaffe och spinnade under andan...
  Röda armén genomförde nästa Rzhev- Sychevsk -operation i centrum. Tyskarna var på defensiven och slog tillbaka. De nya sovjetiska stridsvagnarna T-34-85 och IS-2 slogs. Den sista bilen fastnade ofta i leran. Ja, och rustningen av "Tiger" -2 och tyngre "katter" tog inte på pannan. Även "Panther" -2 kunde bara stickas nära.
  Den mest tyska bilen genomborrade den sovjetiska från ett större avstånd.
  Hitler var allmänt nöjd med Panther 2, som var tillfredsställande skyddad och hade bra prestanda och beväpning. Men han krävde att skapa en tank som skulle vara bättre skyddad, och samtidigt köra drägligt...
  "Mouse" i detta fall visade sig vara en ineffektiv maskin. E-100 utvecklades aktivt som en del av E-serien. Arrangemanget av motor och transmission var tänkt att göras tillsammans, och tornet var smalare och mer lutande, som skrovet. Pansarets tjocklek förblev jämförbar med Mouse, liksom vapnen, men vikten var tvungen att reduceras till 130 ton på grund av höjden. I det här fallet skulle motorn tvärtom behöva bli starkare vid 1500 hästkrafter, och tanken skulle ha tillfredsställande rörlighet.
  I allmänhet var "E"-serien tänkt att vara en ny generation av stridsvagnar. Med lägre silhuetter, stora vinklar av rationell lutning, kraftfulla kanoner och motorer, tät layout.
  Men medan tyskarna redan hade ganska bra bilar. "Panther" -2 ersatte den tidigare modellen. En ny Tiger-2 dök också upp med en kraftfullare motor och ett smalt torn. Bättre skyddad och lättare i vikt.
  Så nazisterna satt inte stilla.
  Den 24 april 1944 slog den första tyska Arado- jetbombplanen Moskva med en dödspresent. Han släppte bomben från stor höjd och sprang lätt undan de sovjetiska kämparna.
  Hitler sa att nu har Sovjetunionen ingen chans, och slutet för Röda armén kommer snart.
  Den 25 april började en ny attack mot Astrakhan. Den första jordflyttningsmaskinen deltog också i striden: en underjordisk stridsvagn.
  Två tyska tjejer slogs om det: Mercedes och Dora. Warriors provade en underjordisk modell som rörde sig i marken.
  Medan ganska lätt så med en kortpipig 75-millimeterskanon och fyra maskingevär.
  Flickor drar bilar på marken. Borrarna snurrar och skär genom berget. Rörelsen är ganska långsam sju kilometer i timmen, för fordon, under jord är detta inte dåligt.
  Mercedes trycker sina bara tår på den första joysticken i den tyska armén. Den är väldigt enkel att använda och säger:
  - Hur vår tyska vetenskap har lyckats!
  Dora höll med om detta:
  - Ja, vi kan redan mycket! Vår kraft är mycket stor!
  Och den styr även med en joystick. Tjejerna testar en speciell maskin med radar.
  Det finns ett sovjetiskt batteri framför dig och du kan dyka under det.
  Mercedes, som blottar sina tänder, säger:
  - Vi ska bygga en ny ordning!
  Och så dyker nazisternas bil upp. Ett högexplosivt fragmenteringsgranat träffar sovjetiska vapen. Och det träffar Röda arméns soldater.
  Dora säger med ett skratt:
  - Låt den stora revanschismen firas!
  Och med sina bara tår gör han exakta skott. Slår fienden och gnisslar:
  - Ära åt den nya drömmen!
  Mercedes avfyrar maskingevär och tjuter:
  - För de stora drömmarnas tidevarv!
  Tjejerna skrattar och applåderar sig själva. Dessa är de aggressiva och mycket kvicka krigare de är.
  Dona säger aggressivt:
  - Det finns många bra saker i världen!
  Och med sina bara tår trycker han på knapparna och skjuter igen, mot de sovjetiska skyttarna.
  Mercedes bekräftar med ett leende:
  - Och det blir ännu vackrare!
  Och han skjuter också med sina bara tår. Det är så dessa kämpande tjejer eldar.
  Tja, vad är en annan anordning för krig ...
  Nazisternas angrepp på Astrakhan växer ...
  Alla inflygningar var avskurna... Och de sovjetiska trupperna tvingades ge vika den 1 maj 1944, efter att ha avslutat det långa, heroiska försvaret av staden. Även detta fäste föll.
  Nazisterna firade Astrakhans fall med fyrverkerier. Men försvaret var inte förgäves. Och det tog Fritz lite tid att fylla på trupperna och dra upp reserverna ...
  Führern planerade att avancera i riktning mot Saratov och vidare längs Volga med en djup förbifart av Moskva.
  Men medan tyskarna omgrupperade sina styrkor drog de upp reserverna. Och striderna låg i luften.
  Det tyska flyget försökte befästa sin överlägsenhet. Stridstester av ME-262 avslöjade bristen på tillförlitlighet hos denna maskin och dess frekventa olyckor, såväl som problem med manövrerbarhet. Så även om det inte fanns några idéer om att fullständigt ersätta tyska enheter med detta flygplan. TA-152 visade sig tvärtom vara en stor maskin för sin tid och introducerades alltmer. ME-309 och ME-109 förblev i tjänst.
  Den raketdrivna ME-163 visade sig vara ett bra jaktplan för strid, men för kort flygtid gjorde det nästan omöjligt att använda den i strid.
  Arado- jetbombplanet , som på grund av sin höga hastighet var nästan omöjligt att skjuta ner med luftvärnskanoner, och sovjetiska stridsflygplan kunde inte hinna med det. Spaningsflygplanen var ganska bra. Tyskarna utvecklade också andra maskiner. Till exempel XE-162, en stridsflygplan lättare än ME-262, lätt att tillverka, billig och manövrerbar, så den kan tillverkas mestadels av trä. Och andra fighters. Och ME-1010 och TA-183 ... Och den mer avancerade och pålitliga modifieringen av ME-262 X. Och Gotha svanslösa jaktplan och mycket mer.
  Men hittills var de propellerdrivna tyska jaktplanen mycket starkare än de sovjetiska maskinerna. Som föll i kvalitet, och var ganska svaga i både motorer och vapen. Dessutom förenklades Yak-9 ytterligare och nu placerades bara en 20 mm flygkanon på den, vilket övergav maskingeväret. Detta minskade kostnaderna och förenklade produktionen och gjorde det möjligt att minska vikten.
  Ändå är maskingeväret mot tyska flygplan ganska svagt. Hittills hade Sovjetunionen inte råd att producera mer avancerade modeller av bilar och pass i hastighet och vapen framför nazisterna. Den högre vikten på maskinerna skapade också problem med manövrerbarheten.
  Och bristen på bränsle minskade flygträningen för den bevingade personalen.
  Alvina och Albina, efter att ha bemästrat de kraftfulla vapnen i ME-309 i en anständig hastighet, ville inte landa på ME-262, som kraschade sig själv för ofta. Och i fart är de redan starkare än ryssar.
  Alvina, som skar av den sovjetiska bilen, noterade:
  - Att slåss i himlen är intressant!
  Albina, med hjälp av bara fötter, riktade jagaren mot målet och krossade det, höll med:
  - Ja, vi är i grunden starkast i världen!
  Och tjejerna skrattade som galningar.
  Maj visade sig vara relativt lugn. Röda armén försökte fortfarande skära av Rzhev-utmärkelsen.
  Elizaveta sköt från IS-2 mot motståndarna ... Den sovjetiska bilen hade bra skydd endast i den övre delen av pannan på skrovet. Tornets panna är inte tillräckligt skyddad. Och den är genomborrad även på nära håll av T-4-vapen. Den sista stridsvagnen avbröts dock slutligen i maj, liksom Pantern och det vanliga Lejonet och Maus. Nu i serien "Patera" -2 och "Tiger" -2 är maximalt enhetliga och med liknande vapen.
  Dessa maskiner är väl skyddade på pannan, ganska svaga på sidorna och skiljer sig mer i vikt. Deras köregenskaper med nya motorer är acceptabla för militären. Men dessa tankar är också tillfälliga... Panther-3 och Tiger-3 från E-serien förbereds för att ersätta dem. Med en tätare layout, med placering av motor och transmission i ett block och tvärs över, med ett lätt, förenklat och samtidigt framkomligt och lätt reparerat underrede.
  Nya maskiner bör skyddas bättre, men utan någon nämnvärd viktökning.
  När det gäller vapen så finns det ingen enhet här. Sovjetiska stridsvagnar har rustningar som inte är för tjocka och av dålig kvalitet. Och det är ingen idé att installera vapen med stor kaliber. Militären är ganska nöjda med 88mm kanonen. Hon tar trettiofyra från fyra kilometer, och IS -2 från lite närmare. Så utvecklingen är på gång...
  Sovjetunionen måste svara på detta med något. Men det är ännu inte klart varför... Det finns planer på att skapa SU-100. Denna självgående pistol är helt enkelt effektiv och med en penetrerande effekt. Med henne är vissa förhoppningar kopplade, för kampen mot de växande tunga stridsvagnarna i det tredje riket. Men det måste fortfarande göras, som skalen för ett sådant monster, och massproduktion av pistolen bör etableras, vilket under krigstidsförhållanden inte är för mycket, det är verkligt.
  Men här är Elizabeths stridsvagnsbesättning som kämpar på T-34-85. Och tjejerna, barfota och i bikini, kämpar tappert.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår mot nazisterna och sticker igenom pantern i sidan och säger:
  - För stor kommunism!
  Och deras trettiofyra hoppar upp och vänder sig snabbt om och skjuter.
  Ekaterina skjuter också fienden mycket exakt. En föråldrad T-4-stridsvagn slår den i sidan och skriker:
  - Ära till riddarna i Sovjetunionen!
  Och blinkar till sina vänner igen. Flickan visade sig vara en så krigisk tjej.
  Elena skjuter också på fienden. Den genomborrar den väldigt noggrant, i det här fallet bryter den skridskobanan Tiger-2 och ryter högst upp i lungorna:
  - För heliga Rus!
  Euphrasia skjuter exakt mot fienden. Gör ett exakt skott mot fiendens sida, bryter igenom metallen och skriker:
  - För helig kommunism!
  Och tjejerna sätter ut sin stridsvagn tryggt och avviker från granater. Det är inte lätt att slå tjejer.
  Här dök den nyaste och formidabla "Lion" -2 upp mot dem. Försök att bryta igenom en sådan tank, och han försöker träffa de trettiofyra.
  Och skjuter på avstånd.
  Elizabeth svarade genom att twittra:
  - Du tar det inte!
  Och skickar en projektil till tanken "Lev" -2 från långt avstånd. Det slår honom i pannan.
  Hitleriten snappar.
  Sedan skjuter Catherine igen med sina bara tår mot fienden, och den här gången träffade projektilen, efter att ha beskrivit bågen, precis fascisten i kanonens långa pipa.
  Catherine kurrade:
  - Ett skarpt öga, sneda händer, det här handlar inte om oss!
  Tysken, efter att ha tappat sin bagage, började snabbt vända sig om och gå. "Lion" -2 är den första tyska tanken där transmissionen och motorn är placerade framför i ett block, och växellådan sitter på själva motorn.
  Detta tillät honom att minska sin längd och minska vikten, vilket höjde hans hastighet avsevärt. Och så "Lev" -2 lämnade, och hade en chans att bryta avståndet ...
  Elena, med sina bara tår, riktade pistolen, tog den och sköt mot fienden. Skalet träffade aktern på lejonets skrov, men rikoscherade av....
  Elena morrade:
  - Fan, avståndet är stort. Vi kommer inte att få honom så!
  Catherine gurglade och blottade tänderna:
  - "Lion", tjejer, det här är "Lion", hur förolämpade vi inte! Snart vet ni vänner, kommer att skämmas mycket!
  Och deras stridsvagn träffade T-3:an, den här stridsvagnen vände bara i sidled, och den kan träffas på långt avstånd.
  Och flickan sköt med sina bara tår och kurrade:
  - Ära åt kommunismens era på jorden!
  Euphrasia noterade med irritation, sköt mot fienden och använde sina bara klackar:
  - Vårt fosterland är starkt, det skyddar världen!
  Elizabeth kvittrade, blottade sina tänder och sjöng och komponerade en hel dikt medan hon gick:
  Vi kommer inte att bli övervunna av Satan
  Mitt hemland är det vackraste i världen,
  Ära till ett vackert land....
  Vuxna och barn kommer att vara glada i det!
  
  Låt liljorna i dalen blomma i den,
  Och en anständig hymn spelas av keruber...
  Führern kommer att bli kaput,
  Ryssar är oövervinnerliga i strider!
  
  Komsomol-medlemmar springer barfota,
  De trampar i snön med sina bara klackar...
  Hitler du ser bara cool ut
  Jag kör över dig i en tank!
  
  Kan vi besegra nazisterna
  Som alltid är vi barfotatjejer...
  Den mest formidabla riddaren är vår björn,
  Han kommer att döda alla med ett maskingevär!
  
  Nej, vi tjejer är redan väldigt coola,
  Vi sliter bokstavligen isär alla fiender ...
  Våra klor, tänder, nävar...
  Vi ska bygga en plats i ett underbart paradis!
  
  Jag tror att det kommer att bli cool kommunism,
  Landet blommar i det, tro råden ...
  Och bedrövlig nazism kommer att försvinna,
  De kommer, tror jag, bragder sjungs!
  
  Den kommer att blomma, jag tror att kanten är stormig,
  Från seger igen är vi till seger...
  Besegra japanen Nicholas
  Samurai kommer att svara för elakhet!
  
  Vi låter oss inte lutas,
  Krossa våra fiender med ett slag...
  Låt jägaren förvandlas till vilt
  Vi krossade Wehrmacht av goda skäl!
  
  
  Lita inte på att vi ger upp,
  Ryssar har alltid vetat hur man slåss...
  Vi slipade våra bajonetter med stål,
  Führern kommer att bli bilden av en clown!
  
  Så här är mitt hemland,
  Det ryska dragspelet spelar i den...
  Alla nationer är en vänlig familj,
  Abel segrar, inte Kain!
  
  Snart kommer Sovjetunionen att vara i ära,
  Även om vår fiende är grym, förrädisk ...
  Vi kommer att vara ett exempel för tapperhet,
  Den ryska andan kommer att förhärligas i strider!
  . KAPITEL #8
  Maj 1944 gick snabbt... Albina och Alvina samlade in räkningar på flygplan.
  De är tjejer som, som på kerubernas vingar, rusar.
  Albina skjuter ner ett ryskt plan med sina bara tår och skriker:
  - För det tredje riket!
  Alvina är också barfota och i bikini slår han ner ett sovjetiskt plan, delar det i bitar och skriker:
  - För arisk kommunism!
  Efter det började flickorna, med hjälp av en 37 mm kanon, skjuta på sovjetiska stridsvagnar.
  De slår ut de trettiofyra och skriker:
  - Vi är så coola!
  Albina trycker på pedalen med sin bara, runda häl och kvittrar:
  - Låt kommunismen glorifieras!
  Och den kraschar genom en sovjetisk bil.
  Alvina skjuter också exakt mot fienden, slår ut honom och skriker och blottar sina tänder:
  - Vår sanning ligger i näven!
  Sådana kvicka flickor... Och de förstör sovjetiska regementen... Till exempel fick de IS-2. Så de attackerade honom från luften och sköt sedan mot honom från en flygplanskanon. De bröt igenom metallen och fick tanken att brinna. Och stridssatserna kommer att detonera.
  Albina kvittrade högst upp i lungorna:
  - Flickan älskar att döda! Vilken tjej!
  väste Alvina och blottade sina pärlande tänder:
  - Ära åt vårt fädernesland! För kommunismen!
  Flickorna tog bara upp den totalitära utrotningen av sina motståndare.
  Och Röda armén besegrades säkert.
  Och Gerda kämpade på besättningen på sin "Panther" -2 och var engagerad i total förstörelse.
  Flickan riktade pistolen med sina bara tår. Hon sköt ner en trettiofyra och vrålade:
  - För kommunismens storhet på ariskt vis!
  Charlotte sköt också sina bara tår mot den sovjetiska stridsvagnen, slog sönder rustningen och skvallrade:
  - För stora framgångar i världen!
  Christina knullade också utan mycket ceremoni. Ja, hon gjorde det så passande, slog igenom sovjeten trettiofyra med sin bara häl och skrek:
  - För stora gränser!
  Magda avfyrade också en projektil i sin tur och kurrade:
  - För en ny arisk ordning!
  Därefter tog tjejerna det och sjöng i kör:
  - Vi är alla skinheads, fans av frihet, som kämpar för en ny ordning! Snart kommer folken att bli ariska, låt oss slåss med eld och svärd!
  Krigarna, måste jag säga, visade sig vara väldigt stridbara. Och om de skjuter ner fienden, då till slutet.
  Sovjetunionen är under attack av överlägsna styrkor. Japan trycker på från öster.
  Två japanska piloter, Toshiba och Toyota, attackerar sovjetiska positioner från luften.
  Båda japanska kvinnorna är väldigt vackra och barfota och i bikini.
  Toshiba flyger in, bryter sig genom taket på en sovjetisk stridsvagn och vrålar:
  - Jag är ett monster från det japanska helvetet!
  Toyota, som trycker tårna på sina bara fötter på pedalen och skär ner fienden, skriker:
  - För storheten i Japans idéer!
  De här tjejerna är så underbara. Och de förstör fiender mycket aktivt.
  Men Sovjetunionen förlorar verkligen mot samurajerna. Och det är tydligt varför. Var kan man motstå sådan fanatism och teknik?
  Japanska flickor slår igenom i lätta men kvicka stridsvagnar och tröskar specifikt Röda armén.
  Tankenheter är inget skämt.
  Toshiba släppte bomber på de sovjetiska positionerna från luften, och ett par vapen flög upp och kvittrade:
  - För stor kommunism!
  Efter det kommer det att skratta...
  Toyota under flygning noterade:
  - Ryska gudar är konstiga. De dyrkar mannen som korsfästs på korset och betraktar honom som Gud. Till och med på något sätt blir det roligt!
  Toshiba skrattade som svar och anmärkte:
  - Och vi själva kommer snart att bli gudar och fortsätta utvecklingen av vår Gudomlighet!
  Och tjejerna är väldigt villiga att skratta.
  Toyota noterade med ett skratt:
  - Vår styrka ligger i enhet!
  Toshiba bekräftade aggressivt detta:
  - Vår styrka, vår knytnäve!
  Och igen från himlen kommer de att regna ner en ström av flygplansgranater över fienden och bryta igenom de trettiofyra.
  Det här är kampflickor och de säger vad mer. Japan kommer att äta och bränna alla.
  Och när de torterar en pionjär visar det sig vara extremt aggressivt.
  Speciellt om pojkens klackar är stekta. Detta är det mest som inte heller är en super action ...
  Och flickorna skriker på topp...
  Och sovjetiska tjejer kämpar också modigt och skjuter ner motståndare. Och de agerar före schemat och rammar.
  Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova är mycket aktiva skönheter på himlen.
  Och de skjuter ner nazisterna, även om de planen är starkare.
  Anastasia trycker på avtryckaren med sina bara tår och sjunger:
  - Det är inte illa att vara stark, för att vara säker!
  Akulina trycker på avtryckaren med sin bara häl och bekräftar:
  - Vi kommer att slå fascisterna väldigt hårt!
  Och båda tjejerna sjöng:
  - Slå hårt, hårt, väldigt hårt! Stark, stark, väldigt svår att slå!
  Varefter krigarna började läsa bevingade aforismer som galopperade som hästar, eller snarare unga hingstar;
  mobbar ofta för att sätta halsband på väljarna!
  En kaxig politiker krossar väljarna som höns!
  En politiker drömmer om att åka in på en vit häst för att sätta halsband på en väljare!
  Räven har små huggtänder och vill svälja dem och gömma dem helt och hållet!
  En politiker som pratar mycket om filantropi är en typisk kannibal!
  Och en björn kan vaggas i sömns med tal söta som honung!
  För en full, bitter vodka är sötare än honung!
  En skräddare kommer att ljuga och inte rodna, en politiker kommer att "rodna" och ljuga!
  En kvinna, som har kastat av sig sina skor, tar på sig en man, till nivån av en luffare!
  Om du vill komma närmare Gud, förkorta din girighet!
  Även i den Allsmäktiges uppenbara likgiltighet ligger kärleken - trots allt vill barn först och främst bryta sig ut från sina föräldrars vård!
  Gud fördröjer ondskans straff för att ge syndaren en chans!
  Talang och flit som man och hustru föder framgång endast i par!
  Även honung är bitter - om du drunknar i den!
  Bedrägeri är som vin och kränkande och sött och svårt att stoppa!
  Kärlek är som en fragmenteringsprojektil - den krossar hjärtat, skakar hjärnan, slår ut fickor, går åt sidan!
  Människan är på något sätt lika med Gud - den Allsmäktige skapade universum, och människan födde dumhet: båda är oändliga!
  Framgång som bygger på blod - väntar ödet för en knivhugg. De kommer att äta sina vapenkamrater - resultatet av ilska är sorgligt!
  Ibland är det bästa sättet att behålla ett rykte en snara runt halsen! Hur som helst, låt det inte falla!
  Du kan inte ligga under en björn länge - den kommer att krossa dig!
  Ibland är en fru som en mammut istället för en filt!
  En författare som strävar efter att skörda sedlar - han kommer inte att så gott, evigt!
  Ett land utan lag är som en kropp utan skelett! Bara för att inte förbena - det behövs val!
  Om du vill skapa ett mästerverk - glöm avgiften!
  Det skickligaste bedraget är när du inte ljuger, men ingen tror dig!
  Naturligtvis lovar nederlag stora problem, men detta är bara en återspegling av en framtida seger!
  I strid ger det seger - tapperhet och god intelligens.
  För att slå måste du först se var!
  Scouten är segerns smed!
  Vilken dåre som helst kan förlama - inte alla smarta kan bota!
  Många oförskämda bödlar - få läkare!
  Till vilka är läkare och till vilka är bödlar!
  Utan smärta finns ingen tapperhet - utan tapperhet finns ingen seger!
  Kommunismens idéer är gränsen för idioti: om heta huvuden och kalla hjärtan tar på sig genomförandet!
  Kommunismen är lätt, men de som är för oljiga bränns!
  Om du inte har tålamodet hjälper sång!
  Människorna är som järn - tills det svalnar, ge det önskad form!
  Om du vill bli populär - använd våld oftare!
  Betyg är som helvetesgräs - det växer när du vattnar det med tårar och blod!
  Människorna är som ogräs - ju mer du trampar, desto högre sträcker det sig!
  Enighet är nyckeln till seger!
  Disciplin är ett verktyg för seger! Sinnet spelar på det!
  Enhet, mod, osjälviskhet - nycklarna till seger, frihet, lycka! Utan disciplin finns det ingen armé, och utan en armé kan man inte finna frihet!
  Arbetet har gjort oss starkare, multiplicerat med sinnet kommer att ge frihet, och tillsammans med lycka kommer att ge lycka!
  Befälhavaren är som toppen av en pyramid - det måste bara finnas en, annars kommer till och med en sådan solid struktur att kollapsa!
  Familjens adel har samma förhållande till mod, som hårets längd till sinnet!
  Ingen tapperhet hos förfäderna kommer att hjälpa fegisen!
  Ett blad av det starkaste stålet rostar i händerna på en talare och en fegis!
  Det mest fruktansvärda vapnet är Bibeln i händerna på en skurk!
  En mans största rikedom: styrka, det är också den främsta orsaken till ruin!
  Det bästa yrket är prostitution, du kombinerar affärer med nöje och har en ny partner varje gång - ingen rutin!
  Du kan skryta med hjältens härstamning i evigheter, men när du befinner dig på slagfältet rusar du fegt bakåt!
  En flaska vodka är som en granat - den slår ner dig, slår av dina hjärnor, krossar ditt inre!
  När hjärtat är fyllt av barmhärtighet, av någon anledning är plånboken tom!
  En verkligt fri person underkastar sig tre saker - förnuft, kärlek, Gud!
  Kärlek är som en ros - den blommar inte länge, men det gör ont!
  En slav i sin själ är undergiven - till passioner, lust, Guds tjänare!
  Tur är ostadig som sand - bara flit binder den med cement!
  En mugg vin är som ett hav - om du rycker med tappar du marken under fötterna!
  Kvinnor älskar manlig makt, men inte i fallet när de upplever det själva!
  Kärlek är som en båt, om du ror för fort kommer den att kantra och sjunka!
  Vid rätt tillfälle introducerar han en artikel - förförelse av vuxna av ungdomar!
  Man kan inte sätta handbojor på kärlek!
  Det som är naturligt är inte brottsligt!
  Kärlek är en öm känsla, men de tjockaste bojorna håller inte!
  Om alla lagar fungerade skulle landet förvandlas till ett fängelse där vakter rekryteras från utlandet!
  Principen om straffens oundviklighet fungerar inte eftersom du inte kan arrestera dig själv!
  Läkare får inte gå igenom hinderbanan. Efter det kommer händerna att skaka, och tungan kommer att vingla och ett glas vodka, till skillnad från en baksmälla, hjälper inte!
  Det finns inget mer tröttsamt - lång sysslolöshet!
  Vetenskaplig upptäckt: utformad progressivt - förkroppsligas aggressivt!
  Inte en plats för eftertanke, utan en plats för bråk och galenskap!
  Alla mänsklighetens problem kommer från själviskhet, välstånd är endast möjligt genom gemensamma ansträngningar!
  En person utan lag är som en glöd, utan eld - den ger lite ljus och slocknar snabbt!
  Hemlandet värmer - bättre än en eld!
  Och djuret har det bättre i flocken!
  Logiken ska inte tjäna instinkterna - lustens sinne!
  Det kommer att bli ett krig - det kommer att bli en bedrift!
  Muskler utan hjärna, det här är en handfull kött - som en stekpanna gråter på!
  Av de två duellanterna är den ene en dåre, den andra en skurk!
  Ju högre en person flyger, desto mer missnöjd är han med sin position!
  Lämnad ensam saknar hunden ägarens pinne!
  Bara han har vingar - vars sinne inte är van vid att krypa!
  Det är dåligt när man är ensam som en snobb!
  Du är ensam, och fienderna är legio!
  Även en elefant kan ätas av en insekt!
  Om buggarna inte är en miljon!
  Landets ledare borde vara en bror till människor, inte en bror!
  . Det är lättare att hitta en torr sten i havet än en uppfinning som inte har använts för militära ändamål!
  Seger som kvinna - lockar med briljans, men skrämmer av till ett pris!
  Krigets eldgud och som andra gudar kräver uppmärksamhet och uppoffring!
  Ett svärd, som en regndroppe, kommer att falla och spridas, och när det är många av dem kommer segern att födas!
  Sjung bara inte - för fred!
  Mitt hjärta är ledsen - min mage är tom!
  Först skålen, sedan tankarna!
  Seger är värt äran!
  Heder är ett relativt begrepp och bör i första hand tillämpas på dina soldater!
  Vem dricker före kampen - baksmälla i underjorden!
  Rören är tysta, för bladen sjunger - stål är starkare och starkare än koppar!
  En armé utan befäl är som en flock får utan en herde, om en varg inte äter, då kommer den att skrämma!
  Flyg är mer dårskap än feghet! När allt kommer omkring dör de flesta soldater inte i strid, utan under jakten!
  Krig är som ett dominospel, bara brutna ben kan inte längre samlas - jorden håller!
  Förföljelse förvandlar en krigare till en bödel, en fegis till en modig man, en blygsam till en fräck!
  Fantasy är en tävling av absurditet och absurditet! Samtidigt finns det ingen mer vetenskaplig och logisk genre!
  I krig, som i en opera - alla sjunger sitt eget, bara en sufflare kan vara en spion!
  Moderna kvinnor förlåter en man allt - utom fattigdom!
  Vet du skillnaden mellan spioner och scouter?
  Jag vet! Vi har bara scouter - utlänningar har solida spioner!
  Vad är bättre med ett tomt huvud eller en tom plånbok? Naturligtvis med tomt huvud - inte så märkbart!
  Sinnet är den bästa samlaren av rikedom!
  Sinne och tur: ett förälskat par - föda framgång, rikedom, position, men skingras snabbt!
  Det är lättare för stolta män att lyssna på råd när de ges av en kvinna - om det inte är en fru!
  En klok hustru är värd en förmögenhet! Och en driftig fru kan stämma honom!
  Vem uppskattar personlighet hos en person, och vem uppskattar kontanter!
  Mänskligheten kan förstöras av två saker - datorer och datavetare. Den förra kommer att atrofiera sinnet, den senare kommer inte att kunna dra fördel av det!
  Kamrat i kriget och en granat!
  I allmänhet är ett granatäpple som berättar skämt som ett Faberge-ägg som används för att knäcka nötter!
  Talang är som en själ: den är omöjlig att ta bort, men den kan förstöras!
  Hämnd är inte värt ära - anständighetens vedergällning!
  Avund är grodden till brott, egenintresse vattnar, sysslolöshet matar!
  Lathet är det värsta av alla brott!
  Det är bättre att dö med ett svärd med värdighet - än att leva en oxe som drivs av en piska in i ett bås!
  I krig kan mod slå list, men list kan aldrig slå mod!
  Krig gör livet fruktansvärt, och döden värdig och vacker!
  Modesty är en sällsynt egenskap för en befälhavare, men det gör den ännu mer värdefull!
  - Schakal är konsonant med ordet avföring!
  Lejonet har bara en fördel gentemot schakalen - förmågan att dö med värdighet!
  Tekniken är tapperhetens bödel!
  - Men det är inte sant! Faktum är att ju högre tekniknivå, desto mer intelligens och fyndighet krävs på slagfältet!
  Där fosterlandets intressen börjar, slutar personligt välbefinnande!
  Frihet måste kombineras med disciplin. Anarki är motsatsen till frihet!
  Ett starkt minne är den bästa mentorn! I allmänhet kan frihet vinnas med ett svärd, men endast med hjälp av förnuftet kan den behållas!
  - När en stark krigare räddar en annan behövs ingen speciell ära för detta!
  När allt kommer omkring, när tapperhet brinner i ditt hjärta, kommer du att höja din sköld för att försvara slavarna!
  En bastards elakhet är inte en ursäkt för en ärlig, eftersom närvaron av smuts inte motiverar en smutsig!
  Kärlek är aldrig billig - speciellt om du inte betalar med din plånbok, utan med din själ!
  Det enda som kan motivera att utgjuta blod är om tårarna som ett resultat slutar rinna!
  De som tjänar för pengar kommer aldrig att kunna jämföra sig i strid med dem som drivs av ett modigt hjärta och en önskan om frihet!
  Ett barns tår är farlig eftersom den förvandlas till en rasande bäck som sköljer bort civilisationer!
  Befälhavartjänsten är ingen extra ranson, utan ett extra ansvar och en tung börda!
  Det är inte känt vad som är viktigare - att mata alla hungriga eller att torka en tår för ett barn!
  Guld är mjukare än stål, men slår snarare hjärtat!
  Det är inte vapnet som gör soldaten stark, utan soldatens vapen!
  Flickor verkar vara kvicka med aforismer om mästare. Och om de börjar förgöra fienden, kan han inte räddas från dem.
  I slutet av maj 1944 inleddes den nazistiska offensiven i riktning mot Saratov.
  Shturmlev deltog i striderna , en maskin på det tidigare lejonets chassi, med en ännu kraftfullare bombavkastare med en kaliber på 450 mm, som bokstavligen krossar och förstör allt, river och bryter igenom trattens kolossala kraft .
  Och en sådan raket kommer omedelbart att ta ett helt block och slå ner det.
  " Shturmlev " under kontroll av ett team av tyska flickor som skjuter mot sovjetiska positioner.
  Jane blinkar till sina vänner och stampar med bara fötter säger hon:
  - Vi sopar helt bort våra fiender och förvandlar dem till typiska kistor!
  Gringeta blinkar som svar, trycker på spaken med sin bara fot och skriker:
  - Vi kommer att spela och besegra våra fiender!
  Malania noterade:
  - Mot Shturmlev -maskinen är alla sovjetiska befästningar maktlösa!
  Monica, som slog sin bara häl, bekräftade:
  - Vi är verkligen födda att vinna!
  Jane tog fram:
  - Kriget har inte ett kvinnoansikte, utan en fysionomi som lockar spänningssökare!
  Gringeta , som sköt mot de sovjetiska enheterna från ett maskingevär, utfärdade:
  - En kvinna är en duva som biter i en hackspettman som en drake!
  Monica, som sköt mot ryska soldater, noterade:
  - En kvinna har alltid sju fredagar i veckan, och utan söndagspresent från äktenskapsskuld har hon alltid en ledig dag!
  Malanya, fnissande, svarade:
  - Gud är inte allsmäktig i allt, han är maktlös att argumentera en kvinna!
  Jane höll med om detta och skjuter med sina bara tår:
  - Trots att Gud är allsmäktig så kan han inte hålla käften på en kvinna, och stoppa politiken!
  Gringeta anmärkte logiskt och sköt med sin bara häl och tryckte:
  - En politiker har inget samvete, en kvinna har ett sinne för proportioner, och en kvinnlig politiker har alla känslor utan mått!
  Monica, som sköt mot de sovjetiska trupperna och slog ihjäl dem, noterade:
  - En kvinna är en blomma, taggig som en ros, men hennes söta arom lockar getter och drönare!
  Malanya, som slog de sovjetiska soldaterna och förstörde bunkrarna, gnisslade:
  - Väljaren faller in i barndomen, röstar på de hatiska gamla ekarna med urholkar!
  Flickorna visade sin kvickhet och körde vidare.
  Och uppifrån dök också attackflygplan. Och så tröskade de sovjetiska trupperna utan problem.
  Tyskarna har blivit så coola. Och deras operativa skicklighet ökade.
  fortsatte "Chess Horse"-systemen, teletanks kontrollerade av radio .
  Och detta var ett problem för sovjetiska soldater. Och nazisterna slog Röda armén.
  Men sovjetiska flickor kämpade också väldigt modigt.
  Striderna utspelade sig för Kamyshin. Här är Alenka igen i strid.
  Och hennes misshandlade, men inte överlämnade bataljon.
  Alenka sa med ett leende:
  - I vilket krig som helst är en soldats liv värdefullt!
  Och hur han kastar en granat med sina bara tår.
  Dessa är krigare - den högsta klassen ...
  Anyuta, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - En rysk soldat kan fås att kollapsa som en fasad stock, men inte läggas på knäna, och få den att skaka som en asp!
  Alla, som sköt och gav ett explosivt paket med sin bara häl, gnisslade:
  - Om du inte vill iaktta militär disciplin kommer du att böja ryggen som en fånge!
  Maria, som skjuter motståndare, lanserar en mordisk bumerang med sina bara tår, utfärdade:
  - Det finns mycket smuts i vår värld, bara sällsynta prinsar i det!
  Matryona, som sköt på motståndare och skar av dem i skurar och sedan kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - Politikern har en lång tunga, men han har korta händer för att göra det han har blivit tillsagd att göra!
  Marusya, som skjuter mot fienden och mejar ner leden av tyska och utländska soldater, vyaknula:
  - Politikern är snabb att lova, långsam att uppfylla, ber om allmosor, och förlåtelse för svek!
  Tjejerna är duktiga och kämpar. Men krafterna är väldigt ojämlika. Mycket förstörelse.
  Den tyska Maus-stridsvagnen, även om den inte riktigt är i produktion, syns fortfarande på fronterna. Och hans vapen dånar och skjuter. Och de orsakar otrolig förstörelse i skyttegravarna.
  Men tjejerna skjuter kanoner mot Mouse. Fast skalen studsar som ärtor. Men tyskarna fortsätter att trycka på och trycka på.
  Och de skjuter på dem väldigt exakt.
  Komsomol-flickor springer runt, blinkar med sina bara klackar och gnisslar:
  - Till ära för helgonets fosterland!
  Viola, som sköt mot det tyska infanteriet, gnisslade:
  - När en kvinna inte räcker till skor sätter hon en man på barfota!
  Och flickan kommer att skratta och visa sin tunga.
  Warriors måste sägas vara roliga. Och om de slår dem, slår de dem dödligt.
  Viola och Margarita, nästan nakna i bara trosor, slåss, tar med sig projektiler och skjuter exakt. Och de kan inte bara stoppas.
  Margarita gnisslar säger:
  - Ära åt kommunismens era!
  Viola bekräftar aggressivt:
  - Stor ära till förändringens tidevarv!
  Krigarna, det bör noteras, visade sig vara extremt aggressiva tjejer.
  Veronica tar också med skal, flimrande med kala, runda klackar och skrik:
  - Ära åt kommunismen!
  Detta är deras stridsinsikt. Och hur häftigt och ursinnigt de slåss.
  Och bara, solbrända knän flimrar.
  Tamara slåss också. Hon kom ut ur Kaukasus tillfångatagen av nazisterna och återigen i leden. Kämpar med den köttätande känslan av blod. Kämpar med kolossal aggression.
  Tamara kastar en granat med sina bara tår, river upp nazisterna och gnisslar:
  - Kommunismen kommer att vara med oss!
  Och avfyrar en välriktad skur från ett maskingevär...
  Flickorna kan ses göra kolossala mirakel. Och inom dem finns en eld som hotar att bränna universum.
  Veronica, skjuter, sjunger:
  Allt kommer att bli intressant, utan tvekan
  Allt i världen är planerat!
  Och blinkar med sina safirögon.
  Tamara, skjuter, ryter:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! The Heroes of Rus ringer larm!
  Och hon avfyrade en skur från ett maskingevär. Hon skar av Krauts och gnisslade:
  - En kvinna är i första hand en räv som vill lasso ett lejon, men oftast fastnar åsnor i hennes lasso!
  Victoria, skjutande och med sina bara tår, kastade en annan dödspresent, utfärdade:
  - En kvinna är en kyckling som älskar guldägg, vilket ger sin bärare bara en förlust!
  Och tjejerna brast ut i skratt. De kämpar så beundransvärt med kolossalt tryck.
  Tamara noterade när hon sköt mot utländska divisioner:
  - En kvinna är en kyckling, bara hon kan ta med sig guldägg till den mannen, som är en riktig räv!
  Veronica, som sköt och blottade sina tänder, tillade:
  - En riktig räv och en tupp får dig att lägga guldägg!
  Margarita, som skjuter och kastar granater med sina bara fötter, noterade:
  - Rävens klor är inte lejons, men hon kommer att slita av tre skinn från vilddjurens kung!
  Viola blottade sina tänder aggressivt och anmärkte:
  - Den som inte är en räv med sinnet är inte heller ett lejon!
  Krigare ses med stora ambitioner av en fighter. Och om de börjar.
  Olympias sköt och tog kraftfulla ben, lyfte en hel låda med sprängämnen och avfyrade den. Nazisternas massa slits isär, och den vackra flickan vrålar:
  - Styr Sovjetunionen och sjung en sång till Lucifer! Vi kommer att vinna alla!
  Olympias glömde dock inte, och efter att ha skjutit, talade han ut:
  - En rävkvinna kan övertyga vilken man som helst om att han är ett lejon som växer upp som en enkel åsna!
  Margarita, skjutande, höll med om detta:
  - En kvinnlig lejoninna med bara ett rävsinne och ett varggrepp!
  Serafim noterade, gräsklippande motståndare:
  - Lejonet är inte det som ryter, utan det som river upp mycket grönska!
  Viola, som sköt välriktad eld mot fienden och klippte honom, märkte:
  - När en politiker inte är en räv, då rivs tre skinn av honom och sätts på hans krage!
  Victoria, som blottade sina tänder och blinkade, och sedan kastade en dödsgåva med sin bara fot med en dödlig kraft, utfärdade:
  - En politiker har vid rumpa att sitta på två stolar, men han har en själsbredd bara i ord!
  Olympias, som gav efter för pipan med sina bara, muskulösa ben och exploderade lejontanken, morrade:
  - En stridsvagn är genomborrad med en urankärnaprojektil, en politiker slår igenom utan hjärta, men med en gyllene handväska!
  . KAPITEL #9
  Kamyshin övergavs. Och i början av juni 1944 bröt strider ut för Saratov.
  Här är striderna så aktiva. Och tjejerna är också i strid som alltid. Och så vackra krigare.
  Alenka slåss och mejar ner motståndare med automatiska skurar och hela leden.
  Flickan kastar en granat med sina bara tår och skriker:
  - Min seger kommer!
  Och skjuter igen på fienden.
  Anyuta skjuter också på fienden. Den gör det exakt och exakt. Hennes maskingevär är så groovy. Och bara tår kastar explosiva paket av kolossal kraft. De river sönder nazisterna och flickan gnisslar i lungorna.
  - För kommunismen!
  Alla, som skjuter mot fienden med kolossal noggrannhet och mejar ner fienderna, gnisslar:
  - För det gränslösa fosterlandet!
  Och med bara tår kastar tjejen igen en granat. Det måste sägas stridens strid.
  Och den rödhåriga själv och i samma shorts. Och han skjuter så exakt och exakt, och Fritz lägger sig.
  Maria skjuter också mycket exakt. Och hon är en så vacker tjej, och med sina bara tår kastar hon ett explosivt paket och sliter isär sina motståndare.
  Då vrålar han:
  - Styr Sovjetunionens imperium!
  Marusya skjuter också exakt, träffar fiender och ryter:
  - Från taigan till de brittiska haven är vår armé den starkaste av alla!
  Och han skjuter också med sin bara fot.
  Därefter kommer Matryona att skjuta en dödlig projektil mot fienden. Och slog honom med en träffsäkerhet på hundra procent. Naturligt bar häl.
  Det här är sovjetiska tjejer som jobbar, men de tyska är inte långt efter.
  Christina, Magda, Margaret och Shella slåss i Pantern. Maskinen, dock inte idealisk, men med en snabbskjutande, långdistanspistol, måttligt smidig och bra frontalrustning.
  Tyska tjejer är barfota och i bikini, trots sommarvärmen, eller snarare tack vare det .. Och de för en manövrerbar strid.
  Här avlossar Christina ett skott... Granaten träffar T-34-76-tornet och tränger igenom det. En sovjetisk stridsvagn stannar, skjuts ner.
  Flickorna skriker till fullo:
  - Vårt tog!
  Sedan skjuter Magda. Skönheten med gyllene hår trasslade också.
  Ja, så tornet revs av vid trettiofyran.
  Tigertjejerna turas om att skjuta. Och mycket träffande. Här träffade de en annan sovjetisk stridsvagn.
  Därefter kom Margaret. Och träffa de självgående pistolerna SU-76. Skickligt knullad. Och hon sjöng:
  - Vårt infernaliska Tyskland är starkt, det skyddar världen!
  Och hur kommer tungan att visa sig!
  Sedan sköt hon från Shells kanon. Den träffade den sovjetiska stridsvagnen KV-1S. Flickan gjorde ett bra jobb också.
  Ja, de fyra krigarna i bikini slåss och är inte rädda för kylan. Efter att kvinnorna började slåss gick det mycket bättre för det tredje riket.
  Här är piloterna Albina och Alvina i himlen. Båda skönheter i bikini och barfota. De kämpar för sig själva på Focke -Wulfs. Och den här bilen är väldigt seriös.
  Albina, som skjuter från luftkanoner, säger:
  - Aktiv krocket! Var inte ledsen för ordet!
  Och hur hon visar ett bländande leende! Och han kommer att skjuta ner två sovjetiska flygplan på en gång.
  Alvina skar också ner tre med luftkanoner och kvittrade:
  - Mitt bidrag kommer att bli dödligt och tråkigt!
  Då blottade tjejen tänderna och visade sina tänder! Hon är charm själv, och full av fenomenal charm.
  Albina skär av ett annat Yak-9-plan och gnisslar:
  - Varför behöver vi sovjetiska piloter?
  Alvina skjuter ner LAGG-5 och säger självsäkert:
  - Så att vi tyskar tar konton!
  Underbart par tjejer. Hur gick de tillväga för att samla in priser till sig själva? Du kan verkligen inte argumentera mot sådana skönheter. De skjuter ner flygplan och blottar tänderna.
  Och huvudhemligheten är i kylan, tjejerna behöver vara barfota och i bikini. Då kommer räkningarna.
  Och klä dig aldrig. Och skaka ditt bara bröst, så kommer det alltid att hållas högt!
  Albina stängde av ett annat plan från Röda armén och sjöng:
  - I stora höjder och stjärnrenhet!
  Och hon blinkade, hoppade upp och ryckte med sina bara fötter och vrålade:
  - I havets våg och rasande eld! Och i en rasande och rasande eld!
  Och återigen skjuter flickan ner planet med ett energiskt tillvägagångssätt.
  Och sedan attackerar Alvina fienden. Han gör det från en sväng, blottar tänderna och gnisslar:
  - Jag ska bli världens supermästare!
  Och igen faller bilen påkörd av flickan. Ja, Röda armén blir ganska dålig.
  Och Albina vrålar av vild extas:
  - Jag är nu en bödel, inte en pilot!
  Skjuter ner ett annat sovjetiskt plan och väser:
  - Jag böjer mig över siktet och missilerna rusar mot målet, det är ett nytt lopp framför mig!
  Krigaren är extremt aggressiv.
  Här är båda tjejerna som attackerar markmål. Albina slår de trettiofyra och skriker:
  - Det här blir slutet!
  Alvina träffar SU-76 och viskar:
  - För att slutföra förstörelsen!
  Och hur han skakar på bara foten!
  Flickorna kämpar här, och från Sovjetunionens sida kämpar flickorna också och försöker skydda Guryev, där de nazistiska trupperna också trycker på, som en stor del av en skorpion.
  Alenka kämpade för Guryev, som stormades av nazisterna. Den desperata skönheten kastade en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära åt Rus och folkpartiet!
  Sedan sköt Natashka en granat med sina bara tår och väste:
  - Vi skyddar flickan barfota!
  Efter att Anyuta också, med fingrarna på sina bara ben, skickade en dödsgåva och blåste :
  - Det kommer att bli ett härligt slag!
  Den rödhåriga Augustinus tog och skickade en förintelsegåva med sin bara underben och gnisslade:
  - Pekar radarn mot himlen!
  Och så gav den guldhåriga Maria döden åt nazisterna med sina bara ben.
  Och hon sjöng:
  - På Madagaskar, i öknen och Sahara! Överallt såg jag vitt ljus!
  Och nu ska Marusya med sina bara fotsulor kasta ett helt gäng och sjunga:
  - I Finland, Grekland och i Australien, Sverige, kommer de att berätta att det inte finns några vackrare tjejer!
  Ja, de sex tjejerna kämpade väldigt bra. Men Fritz tog Kursk ändå ...
  Nej, att inte göra motstånd mot sådana överlägsna krafter. Fascisterna håller sig till sig själva och stången.
  Och vad som påverkar beredningen av monster.
  Adolf Hitler var helt enkelt galen: kände sig som en riktig despot, som alla lyder och darrar för. Ja, om du vill ha stalinistiska framgångar, då måste du vara som Stalin, utan medlidande och krävande av andra och dig själv (det är precis så Iosif Vissarionovich tänkte i den här sekvensen!). Nu prasslar det hyfsat och bilen börjar röra på sig. I allmänhet har Tyskland, med hänsyn till satelliterna, en enorm fördel jämfört med Sovjetunionen i mängden industriell utrustning, i en kvalificerad arbetsstyrka och i antalet ingenjörer på alla nivåer. Detta är ett faktum, men produktionen av vapen är fortfarande inte i nivå! Tyskland släpade efter Sovjetunionen under hela kriget, trots all förstörelse i Ryssland. Och från vad? Givetvis på grund av en viss röra som rådde på olika avdelningar, och framför allt inom militärindustrin. Dessutom spelades en negativ roll av bristen på råvaror, såväl som underskattningen av fiendens potential. I synnerhet 1940 var vapenproduktionen i Tyskland lägre än 1939 (om vi räknar skaftet, med hänsyn tagen till ammunition), och detta trots att kriget redan pågick och det tredje riket tog kontroll över stora territorier med enorma reserver av produktionskapacitet. Tja, vad kan vi säga om Hitlers organisatoriska färdigheter? Inte för mycket, då blixtrade han till, inom militärindustrin.
  Führern förklarade i ett långt tal:
  - När det gäller tillsyn av luftfarten ges nödbefogenheter till Sauer . Han kommer noggrant att övervaka kvantiteten producerad utrustning och, inte mindre viktigt, kvaliteten. Dessutom är många av dina vänner Göring, även om de en gång var bra ess, inte kapabla att leda arbetet. Inte varje bra soldat är också en enastående general, så istället för den hängde Eric kommer den tekniska sfären att ledas av en person bland professionella entreprenörer som kan reformera och utrusta flygstyrkorna. När allt kommer omkring sover Storbritannien inte, det ökar både kvantiteten och kvaliteten på sina väpnade styrkor, och särskilt flyget. Vi måste ligga före fienden med två huvuden, med ett dussin steg, annars kommer vi helt att förlora överlägsenhet över fienden. Och därför behövs kvalitetssteg.
  Göring invände blygt:
  - Mina vänner, beprövade människor som har bevisat sin stridseffektivitet och professionalism.
  Den demoniska diktatorn blev rasande:
  - Eller kanske jag, enligt din mening, glömde vem som förlorade slaget om Storbritannien? Eller som misslyckades med fyraårsplanen för samhällsekonomins utveckling. Eller vill du också bli slagen med spön, och till och med offentligt. Så håll din mun och var tyst innan du spetsar dig själv!
  Göring hukade till och med ner av rädsla. Tyvärr är Führern inte att leka med. Sedan hördes ljudet igen, och ett annat ME-262-jetplan lyfte mot himlen. Bilen var massiv och hade två motorer. Vingarna är lätt svepta, själva fightern ser ganska hotfull ut. Dess hastighetsegenskaper, för 1941, är i allmänhet anständiga och till och med rekordstora med världsstandarder. Det är sant att själva maskinen ännu inte är helt pålitlig och kräver felsökning. Den fascistiska diktatorn har dock redan gett egenskaperna hos nya, mer avancerade jaktplan... ME-262 väger mer än sex ton, vilket betyder att det finns en viss överbelastning. Ett stridsflygplan måste vara litet, billigt och smidigt. I detta avseende kan ME-163 vara ganska bra, men dess raketmotor är för forcerad och fungerar bara i sex minuter (eller snarare, den kommer fortfarande att fungera!), vilket innebär att räckvidden bara är inom en radie av hundra kilometer . Som bombplan i Blitz-stil eller täckjaktare för armadattacker på England är det naturligtvis inte lämpligt.
  Men ME-262 kan bära massor av bomber, det vill säga lika mycket som Pe-2, ett sovjetiskt frontlinjeflygplan. Det vill säga en utmärkt lösning både för stridssvep och för att stödja trupper. Men varför inte skapa en fighter i stil med Comet ME-163, men utan en raketmotor, men med en turbojetmotor? De försökte förbättra "kometen" och verkade öka flygtiden till 15 minuter (detta är en räckvidd på upp till 300 kilometer), vilket är allmänt acceptabelt för slaget om Storbritannien. London kan fortfarande nås från Normandie... Även om allt inte är så självklart måste du också bomba det och återvända, och femton minuter gick inte så snabbt. I framtiden erkändes raket- och jetjaktplan som en återvändsgränd inom flyget. Men designen på "Comet" är mycket intressant, med sin lilla storlek och lätthet, vilket betyder att den är billig och manövrerbar.
  Dessutom finns det också mycket lovande jaktplan som väger i allmänhet 800 kilo, sådana segelflygplan att de kan användas i luftstrider. Det är sant att på grund av deras korta räckvidd kan flygningar på dem bara genomföras i försvarsstrider, eller levereras till London på... Transporter, och sedan fånga tillbaka piloterna. Det är här du behöver tänka. I den verkliga historien hade segelflygplanen aldrig tid att slåss, och av någon anledning i Korea vågade sovjetiska flyggeneraler inte prova denna idé. I allmänhet är det inte tråkigt, men under Koreakriget var den amerikanska piloten den första som tog segrar. Så jänkarna ska inte underskattas.
  Efter flygningens slut hoppade en ung ljushårig tjej ut ur cockpiten och sprang i full fart till Führern.
  Besatt nazist nummer ett sträckte ut sin hand till henne för en kyss. Vad som är trevligt när flickor älskar dig, och Fuhrern, verkar det som, är ganska uppriktigt idoliserat av alla tyskar, eller snarare nästan alla förutom några fångar i koncentrationsläger. Piloten sa med entusiasm:
  - Det är bara ett jättebra plan, det har sådan fart och kraft. Låt oss slita alla ungarna som en värmedyna från ett surrogat!
  Führern godkände flickans impuls:
  - Självklart kommer vi att bryta det, men ... Felsökning av maskinen ska utföras i ett snabbare tempo, och det gäller särskilt motorer. Här kommer det givetvis att behövas radikala åtgärder för att förbättra dem, men om ledardesignern hjälper till!
  Alla skällde i kör:
  - Ära till den store Führern! Må Providence hjälpa oss!
  Tredje rikets hymn började spelas och en kolumn av unga kämpar från Hitlerjugent flyttade fram . Pojkar från fjorton till sjutton år marscherade till trumman i en speciell formation. Och så hände det mest intressanta: tonårsflickor från tyska kvinnoförbundet marscherade. De var i korta kjolar, skönheternas nakna, bara fötter drog till sig mäns blickar. Tjejerna försökte lyfta benen högre, men drog samtidigt tårna bakåt och placerade försiktigt hälarna. En underhållande syn på skönheter med oklanderliga figurer... Ansiktena var verkligen annorlunda och några av de unga fascisterna var något oförskämda, nästan maskulina, och de förvrängde dem också. Speciellt när de förde ihop sina ögonbryn.
  Esthete Adolf noterade:
  - Det är nödvändigt att killar och tjejer mer massivt får fysisk träning. Och jag vet att det görs mycket vid detta tillfälle, särskilt i Jungvolk , men det som behövs är inkludering och antagandet av spartanska metoder. Naturligtvis, förutom att uppmuntra till stöld ... Våra unga män och kvinnor ska växa upp som anständiga och samtidigt hänsynslösa människor.
  Överbefälhavaren pausade. Generalerna var tysta, förmodligen rädda att invända, men ville inte bekräfta det uppenbara. Führern fortsatte:
  - Krig är inget skämt, men hänsynslöshet mot fiender måste kombineras med ömsesidig hjälp och en känsla av brödraskap mot kamrater. Detta är vad vi måste ingjuta i alla ... Den nya övermänniskan är skoningslös mot andra, men i ännu större utsträckning måste han vara skoningslös mot sig själv. För underlägsenhet måste först utrotas i din själ, och sedan kommer den svaga, mänskliga kroppen att resa sig!
  Ännu en paus ... Generalerna och formgivarna insåg plötsligt och började applådera kraftigt. Führern verkade nöjd:
  - Det är redan bättre, men nu skulle jag vilja se en imitation av luftstrid. En sådan formidabel och alltförstörande ...
  Heinkel frågade blygt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min führer?
  Nazist nummer ett nickade.
  - Självklart med strid. Dessutom skulle jag vilja överväga funktionen av utstötningsanordningen. När allt kommer omkring, du jobbar på det ... - Führern skakade nävarna. - När den äntligen ska vara klar och sättas i massproduktion. En erfaren pilot är trots allt en erfaren pilot som behöver skyddas för framtida strider!
  Fuhrer-Terminator bestämde sig ändå för att visa designerna en modernare design av utmatningsanordningen. Detta system ska vara mindre krångligt, enklare och lättare. Tja, den billiga squib, redan behärskad av tysk industri, är ganska lämplig för detta ändamål.
  Jag var tvungen att rita diagrammet i farten, men Hitler var en riktigt bra konstnär, och han ritade tydligt, snabbt, linjerna i diagrammen och svängarna var jämna och tydliga utan några linjaler och kompasser. Terminator-popadanetterna tyckte att det naturligtvis var konstigt att tyskarna, som i allmänhet hade en så stark och till viss del avancerad ideologi som nationalsocialism och ett totalitärt system, läckte ut kriget till ryssarna. Kanske beror det på att de ryska soldaterna var starkare och mer uthålliga än de tyska och lärde sig att slåss snabbare.
  I allmänhet, om man ser på krigets förlopp som helhet, då lärde sig ryssarna, eller snarare den sovjetiska militären, att slåss, men tyskarna verkade ha glömt hur... Deras kommando fattade beslut på nivån första -klassare, och kanske till och med lägre om förstaklassaren har erfarenhet av att genomföra militära operationer i realtidsstrategier. Och det faktum att ibland barn på sex år redan så skickligt leder virtuella arméer är något de och Zjukov och Mainstein kan lära sig av. Vissa forskare anser dock att både Zjukov och Mainstein är medelmåttiga. Det finns också motsägelser när det gäller antalet utrustning, i synnerhet fången fransk utrustning. Hitlers minne (ett bra minne, speciellt när han fortfarande var frisk!) antydde att det fanns 3600 tillfångatagna stridsvagnar från fransmännen, en mycket imponerande siffra... Vissa modeller, som SiS -35 , var överlägsna i sin rustning jämfört med T-34 endast i frontal pansar. Så den här stridsvagnen kan lätt tillverkas i franska fabriker, förutom kanske genom att ersätta 47 mm vapnet med en långpipig 75 mm pistol. Egentligen kanske detta inte räcker. Storbritannien och USA i allmänhet har alltid värderat rustningar mest av allt i sina stridsvagnar. Till exempel hade den fyrtio ton tunga Churchill pansar på 152 millimeter mot 120 för den tunga stridsvagnen IS-2.
  Führern sa något annat till formgivarna:
  - Vi har ganska många vindtunnlar, så leta efter en mer optimal modell av flygplanet och skapa strömlinjeformade former, utan att föra det till dyra tester, där även våra bästa ess går under. Till exempel är en flygplansmodell med flygande vinge mycket effektiv, speciellt om tjockleken och lutningsvinkeln kan ändras. Jag har redan gett dig ritningen, så den svanslösa borde vara klar. Dess beräknade hastighet kommer att vara jämn med Yumo- motorn upp till 1100 kilometer i timmen. Så fortsätt, men gå inte!
  Därefter följde lunch i friska luften, tjänsteflickorna ordnade bord och stolar. Vackert ... Men vilken typ av reformer inom nationalsocialismen att göra? Som att minimera antalet fiender och få vänner. Upphöj till exempel inte den tyska rasen vid varje tur och kan till och med sluta dela in folk i klasser. Men uppdelningen av nationer i underlägsna och ariska nationer har ännu inte formellt legaliserats. Detta förenklar saker och ting.
  En vacker flicka bland tjänarna satte sig bredvid Führern och la sin hand på hennes bara knä. Cooed:
  - Funderar du på något, min Führer?
  Nazistdiktatorn och samtidigt en virtuell spelare startade upp. Han märkte att han inte hade avslutat sin grönsakssoppa och fruktsallad. Führern kysste flickan på läpparna, kände hennes ungdomliga, söta doft och förklarade:
  - Du ska åka med mig i bilen. Och ni kommer alla till jobbet, tiden att äta är över.
  Och återigen växlarna i staten, inte riktigt, men väloljad mekanism började vända. På vägen tillbaka älskade Fuhrer skönheten och undrade till och med var han fick så mycket energi och styrka ifrån. När allt kommer omkring sa de att Führern var impotent och i allmänhet påstås handikappad, som hade varit sjuk i syfilis (lögn) och kastrerad (allmänt fiktion!).
  Allt går dock inte smidigt redan den 22 juni 1944, kriget med Sovjetunionen har pågått i tre år. Men segern är inte synlig, och Saratov håller fortfarande ut. Stalin beordrade att försvara denna stad till varje pris.
  Trots alla förluster är produktionen av militär utrustning ganska hög. De nya IS-2-stridsvagnarna visade sig vara ganska effektiva. Även utan att bryta igenom enskilda tyska fordon i pannan satte de dem ur funktion från ganska långt avstånd.
  Så nazisterna hade det ganska svårt. Men de hade en stor fördel. Jetflygplan ME-262 kämpade redan mycket i himlen. Och han är en seriös motståndare.
  TA-152 visade sig dock generellt sett vara en underbar typ av vapen.
  Stalin höll under tiden också ett sambandsmöte på treårsdagen av krigets början och började fråga militärledarna vad de tänkte på och hur man kan förbättra situationen på fronterna.
  Zjukov föreslog ledaren:
  - Om vi bara försvarar oss och bekämpar hot, då kommer vi utan tvekan att förlora. Vi måste avancera!
  Stalin nickade kraftigt.
  - Hålla med! Men var!
  Marskalk Zjukov föreslog:
  - Tills Leningrad kapitulerade borde det släppas!
  Marskalk Vasilevsky höll med:
  - Ja, jag tror att det blir det bästa av alternativen!
  Stalin ryckte på axlarna och sa:
  - Om vi slår Tikhvin igen, då väntar de på oss där, och vi kommer att fastna eller falla i en fälla!
  Marskalk Zjukov nickade instämmande:
  - Det stämmer kamrat Stalin! Men jag föreslår att de finska trupperna i Petrozavodsk ska drabbas. De är inte så starka och vi kan överraska fienden!
  Stalin svarade med ett leende:
  - Logiskt kamrat Zjukov. Så kliva på Petrozavodsk. Och ge oss seger!
  Efter dessa ord kom flera tjejer i korta vita kjolar och bara fötter in. De hade med sig flaskor rött vin och glas smörgåsar och svart kaviar. Stalin tog en sådan smörgås och sköljde ner, sa:
  - Så låt oss dricka för att säkerställa att våra förmågor alltid sammanfaller med våra behov.
  Voznesensky anmärkte:
  - Kvaliteten på rustningen på våra stridsvagnar är ganska låg. Och jag föreslår att göra IS-2 och T-34-85 lättare, snabbare och mer manövrerbar genom att minska rustningen. Detta kommer att ge oss besparingar i metall och kommer att göra dessa maskiner mer praktiska.
  Stalin ryckte på axlarna och sa:
  - Kanske ... Men jag är ingen anhängare av att göra tankar av plywood!
  Voznesensky anmärkte med en allvarlig blick:
  - Men det kanske inte är en dum idé att göra en del av tankarna nästan helt av trä. Du kan kolla hur det kommer att se ut i praktiken!
  Zjukov nickade instämmande och brast ut i ett tal:
  - Trettiofyra kan göras lättare, de är fortfarande för ömtåliga och en ökning av hastighet och manövrerbarhet kan öka deras överlevnadsförmåga. Dessutom har växellådan blivit bättre och detta kompenserar för minskningen i ergonomi från viktökningen. Men stålets låga kvalitet, 90 millimeter mot kraftfulla tyska vapen, förvandlas till ingenting. Dessutom tar tyskarna bort den enkla Panther och T-4 från produktion, och i Tredje riket, förutom spaningstankar, kommer bara Panther-2 med en 88 mm kanon att bli seriell. Men våra stridsvagnar kan inte kämpa mot det på långt avstånd. Och ännu mer bör deras hastighet ökas!
  Stalin nickade.
  - Släpp en del av T-34-85 och IS-2 med endast skottsäkert skydd, och kontrollera sedan och spåra hur detta kommer att påverka deras stridseffektivitet. Och arbetet med SU-100 bör påskyndas. Kanske kommer vi att överge thirty-fours och IS-2 till förmån för denna självgående pistol exklusivt.
  Marskalk Vasilevsky anmärkte:
  - Det är en intressant idé. Men SU-100 kan bara träffa fiender ombord genom att vända helt ...
  Stalin morrade:
  - Gör den kortare så att den rör sig snabbare... Och gärna med en lägre siluett. Men vi behöver denna självgående pistol som luft!
  Zjukov frågade:
  - Ers Majestät... Saratov håller ut tills vidare, men kommer snart att falla. Det skulle vara nödvändigt att utveckla en plan för evakueringen från Kuibyshev av det som togs från Moskva. Vad tycker du personligen?
  Stalin svarade hårt:
  - Tydligen måste vi evakuera till Sverdlovsk. Men du kan fortfarande arbeta i Moskva. Vi har en hel underjordisk stad här. Vi är seriöst kapabla att hålla fast vid det.
  Vasilevsky morrade:
  - Moskva måste behållas till varje pris, precis som Saratov!
  Stalin beordrade:
  - Motanfall tyskarna i gapet mellan Don och Volga. Vi måste avleda krafterna. Saratov att hålla till varje pris, till sista droppen blod. Använd alla medel, även kamikaze.
  Zjukov bekräftade:
  - Så var det, bra!
  Stalin vände sig till Yakovlev:
  - Nåväl, designer, några idéer?
  Vice kommissarien svarade med en suck:
  - Det skulle behövas skapa jetflyg, men det är ännu inte möjligt. Och Yak-3 kräver högkvalitativ duralumin, vilket vi inte har!
  Stalin nickade:
  - Jag vet! Yak-9 borde vara i vår tjänst. Och den ska släppas så mycket som möjligt! Och öka produktionen av fighters.
  Yakovlev noterade:
  - Den tyska TA-152 är både ett attackflygplan, ett frontlinjebombplan och ett jaktplan. Det skulle vara trevligt om vi kunde skapa en sådan multifunktionsmaskin!
  Stalin stödde designern:
  - Det här är en bra idé, kamrat Jakovlev! Till exempel kan LAGG-7, om den förbättras lite, omvandlas till en blandning av både ett attackflygplan och ett frontlinjestridsflyg!
  Yakovlev bekräftade lätt:
  - Det här är möjligt, kamrat Stalin... Men det tar tid. Och planet kan visa sig vara dyrt.
  Överbefälhavaren slog argt sin näve i bordet och morrade:
  - Gör det billigare! Och i allmänhet, hur mycket kan du spekulera i detta ämne. Vi behöver ett universellt flygplan för att bara tillverka det. Och det kan vara vägen ut.
  Yakovlev anmärkte:
  - IL-2 är ganska enkel att tillverka och dess schema har utarbetats. Så länge du inte tar av den. Det är ett ganska segt flygplan, även om dess flygegenskaper för tillfället är föråldrade. Men det finns inget ont utan gott. Vi är bra på att bomba fiendens fordon.
  Zhdanov noterade argt:
  - Vårt flyg ska vara minst sagt starkast!
  Yakovlev nickade:
  -Måste! Men än så länge är våra piloter bäst i världen: Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova!
  Stalin nickade instämmande:
  - Dessa flickor har ingen motsvarighet, och för de kommande tjugofem nedskjutna fiendeflygplanen tilldelar jag dem en annan stjärna av Sovjetunionens hjälte!
  Zjukov föreslog entusiastiskt:
  - Du borde dricka till det här!
  Beria sjöng med förtjusning:
  - Vi, efter att ha kommit ihåg allt, kommer historien att döma,
  Hennes tur kommer att ställas inför rätta...
  Som från en plog till atomvapen,
  Han ledde landet självsäkert framåt!
  Medan medlemmarna i militärrådet konfererade slogs flickorna.
  Och med hjälp av bara tår slår de ner nazisterna och utför bragder, dessa barfota skönheter.
  Och de sjunger:
  Vi tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Vägen som belyser kommunismen!
  . KAPITEL #10
  I slutet av juni skar tyskarna av Saratov och den 1 juli 1944 användes den formidabla Sturmmaus för första gången . Denna maskin med en 650 millimeter raketdriven bomb avfyrade en dödlig kraft av raketer som splittrade hela stadsdelar.
  Flickorna som körde den här bilen bar ingenting annat än sina trosor och släppte gåvor av extremt destruktiv död.
  De barbenta tjejtrosorna var röda, svarta och vita. Och de kom med mordiska dödsgåvor.
  Deras befälhavare, Faina, skakade hennes röda bröstvårtor och sjöng:
  - Ära åt korsriddarnas era!
  Vi kommer att nå slutet av universum!
  Och krigarna tjöt och hoppade.
  En av dem, Margaret, anmärkte:
  - Allsmäktige Gud är med oss!
  Faina höll med om detta:
  - Självklart! Och det tredje riket kommer säkert att vinna!
  Flickan stampade med bara foten och sjöng:
  -När vi är enade är vi oövervinnerliga! När vi är enade är vi oövervinnerliga!
  Så krigarna sköt och trampade och galopperade med sina bara fötter. Krigare av högsta klass.
  Irma levererar även här en projektil genom en automatisk drivning och vrålar:
  - En stor seger väntar oss!
  Tjejerna hör förstås till dem som aldrig kommer att ge upp. Och de krossar de sovjetiska positionerna med enorm entusiasm.
  Albina och Alvina är som alltid på topp och visar sina aggressiva bells and whistles. De är tjejer, låt oss bara säga: super!
  Albina, som välter en sovjetisk bil med sina bara tår, säger:
  - Jag är en supertjej!
  Alvina, som slår ner ett annat mål med sin bara häl, hoppar upp och leker med sina magmuskler och utbrister:
  - Jag är en sådan krigare att jag helt har besegrat allt!
  Det var så krigarna skildes åt.
  Gerda bestämde sig för att tillsammans med Charlotte prova en annan tysk nyhet.
  Hittills kan bara E-25 självgående kanoner dyka upp i ett ganska stort antal - det är ganska enkelt att tillverka och billigt. Även om denna modell är en av de första. Här i den ligger två tjejer i bikini. Bilen är mindre än en och en halv meter lägre och tack vare detta är den så väl skyddad och beväpnad med en relativt liten vikt.
  Två flickor Charlotte och Gerda, liggande, sköt mot de sovjetiska vapnen. Framför dem rörde sig sönderfallna bilar, radiostyrda, och rensade minfält.
  Röda Charlotte avfyrade kanonen. Hon överväldigade den sovjetiska pistolen och skakade på bröstet, knappt täckt av en tunn tygremsa. Och hon kurrade:
  - Rasande brand av hyperplasma!
  Och så kommer Gerda att slå henne med sina bara tår. Och han kvittrar:
  - Jag är en väldigt cool tjej och inte dålig...
  Självgående pistol rör sig själv. Och stannar då och då. Hennes frontpansar är kraftigt sluttande, och detta ger bra skydd. I sovjetiska vapen är granaten känsliga för rikoschetter. Och ingenting hotar en sådan självgående pistol i pannan. Här kan de fortfarande slå igenom tavlan. Men tjejerna har inte bråttom. En effektiv självgående pistol vad gäller pansarbrytande överträffar SU-100, som fortfarande utvecklas, och är dessutom bättre skyddad, mer rörlig och samtidigt lättare.
  Och Röda armén har få torktumlare, mer exakt, den är fortfarande bara på designstadiet. I grund och botten är tanken T-34-85, som inte är tillräckligt kraftfull med en pistol, och rustningen ganska svag. Och den tyska självgående pistolen E-25 är förresten lättare, mycket starkare än sin rustning och pistol.
  Flickorna slåss... Väldigt vackra och unga. Och deras självgående vapen bombar och kastar...
  Juli är varm och kropparna på flickorna i den glödheta bilen är blanka av svett. De kan inte ge upp och dra sig tillbaka.
  Gerda noterar:
  - Wehrmachts gudar är tydligen starka,
  Men de hjälper inte de svaga...
  Om orsaken till Adolf är sann -
  Skapa en världsmakt!
  Charlotte sjöng entusiastiskt:
  - Ja, magi behöver "Panther" och "Tiger",
  Utgjut mer blod trots allt öde ...
  Och det finns inget behov av tvivel och frenetiska spel,
  Låt hela rasen på jorden falla på knä!
  Men det här är tyska tjejer, och sovjetiska tjejer slåss på andra sidan.
  Så kampen kommer att vara den allvarligaste. Natasha och Anyuta skjuter från en kraftfull fartygspistol och gnisslar:
  - Det kommer att stå vår flagga över Berlin!
  Och blottade sina vita, pärlemorfärgade tänder. Och stoppa inte tjejerna med miner.
  Två granater träffade frontpansringen på den övre delen av skrovet ... De rikoschetterar. Nej, IS-2 är en seriös bil och det är inte så lätt att ta den.
  Men IS-1:an som rör sig till höger om flickorna verkar ha fått från en högtryckspistol, träffad och stoppad. Skadade skönheten.
  Alenka, som spänner sina magmuskler, sjunger:
  - Allt omöjligt är möjligt i vår värld, Newton upptäckte att två och två blir fyra!
  Striderna pågår fortfarande med oförminskad styrka. En sovjetisk kanon träffar tyskarna. Stora Marusya sätter in skal i ridbyxan. Detta är flickors liv och öde. Och de sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, ryska vargar - en hälsning till hjältarna!
  Augustine, som skjuter med maskingevär, säger:
  - Heligt krig! Där kommer vår seger! Rysslands flagga framåt, ära till de fallna hjältarna!
  Och återigen mullrar den dödliga kanonen, och den låter:
  Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, du vet att de har en cool hand!
  Maria den här tjejen med gyllene hår styr tanken och gnisslar:
  - Låt oss krossa fascisterna!
  Tyskarna har det svårt, striderna är också i full gång i himlen. Men än så länge är Yak-9 för mycket underlägsen i hastighet och beväpning än de tyska marken. Kampen är ojämlik för en poet.
  Marseille, denna underbara aspilot gjorde en bra karriär under krigsåren. Mer som fantastiskt och fantastiskt. Efter att ha nått etthundrafemtio flygplan fick riddarkorset av järnkorset med silver ekbladssvärd och diamanter. När han nådde fyrahundra nedskjutna flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. För femhundra plan fick han den tyska örnorden med diamanter, och efter sjuhundrafemtio riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. Och efter att ha nått tusen flygplan fick han riddarkorsets storkors.
  Den unika piloten kunde uppnå många flygsegrar. Och medan han fortfarande levde. Marcel befordrades nyligen till general. Men han flög fortfarande som privatpilot.
  Som de säger, det brinner inte i eld och drunknar inte i vatten. Under många år av krig fick Marcel instinkten som en jägare. Han blev en superlegendarisk pilot och mycket populär.
  . Men han hade också en stark konkurrent - Agava och Albina och Alvina, som också översteg siffran på tusen nedskjutna bilar var. Och Agave kom ikapp Marcel mycket snabbt. Men hon är fortfarande väldigt ung, och har ännu inte förlorat en enda fighter.
  Flickan tryckte på pedalerna med sina bara, mejslade ben, avfyrade ett skott med luftgevär. Och nu sköts fyra sovjetiska IL-2-fordon ner.
  Agave fnissar och säger:
  - Till viss del är vi alla tikar! Men jag har nerver av stål!
  Och igen vänder flickan sig om. Den skjuter ner sju sovjetiska flygplan i en skur - sex PE-2 och en TU-3, och gnisslar:
  - I allmänhet, om inte super, så hyper !
  Agave, naturligtvis, är en kärring. Pilot från Lucifer. Mycket vacker honungsblond.
  Här ger han en ny skur och skjuter ner åtta sovjetiska Yak-9 flygplan på en gång och gnisslar:
  - Jag är den mest kreativa och reaktiva!
  Flickan är verkligen inte dum. Allt är möjligt, och allt är möjligt. Kalla henne inte privat.
  Och hennes ben är så solbrända, så graciösa...
  Men Mirabela kämpar mot henne ... Under lång tid var Pokryshkin det bästa sovjetiska ess . Han samlade fem guldstjärnor från Sovjetunionens hjälte efter att ha skjutit ner etthundratjugosju flygplan. Men sedan dog han. Då kunde ingen slå hans rekord. Förutom Anastasia Witchakova och Akulina Orlova. Och bara nyligen överträffade Mirabela också Kozhedub på den trasiga Yak-9 T. Och efter att ha skjutit ner över hundra åttio flygplan blev hon en sjufaldig hjälte i Sovjetunionen.
  Det här är terminatortjejen! Som att hon kommer att stoppa en galopperande häst och gå in i en brinnande hydda.
  Och ännu tuffare.
  Mirabela fick ett svårt öde. Jag hamnade i en barn-, arbetarkoloni. Barfota och iklädd en grå mantel högg hon ved och sågade stammar. Hon var så stark och frisk. I svår frost gick hon barfota och i fängelsepyjamas. Och åtminstone en gång skulle nysa.
  Naturligtvis noterades ett sådant fenomen också vid fronterna. Under lång tid kämpade Mirabela i infanteriet och blev sedan pilot. Mirabela fick sitt första elddop i slaget nära Moskva, dit hon gick omedelbart efter kolonin. Och där visade han sig cool.
  Hon kämpade barfota och nästan naken i den bittra kylan, som bokstavligen förlamade Wehrmacht. En sådan jävla och oövervinnerlig tjej var. Och hon lyckades enormt.
  Mirabela trodde på Sovjetunionens förestående seger. Men tiden går. Det blir fler och fler offer, men segern kommer inte. Och det blir riktigt läskigt .
  Mirabela drömmer om segrar och prestationer. Hon har sju stjärnor i Sovjetunionen - det här är mer än någon annan! Och fan, hon förtjänar sina utmärkelser! Och kommer att bära vapenkorset och vidare. Även om Stalin senare dödas så lever hans sak vidare!
  Tjejen kommer in och fryser ... Hon slår ner den senaste tyska XE-162:an och gnisslar:
  - Flygflyg! Och en jäkla ny besättning!
  Riktigt cool tjej. En riktig kobra är kapabel till mycket.
  Mirabela är en ny stjärna...
  Striderna pågår i flera dagar, tills en ny vecka kommer och den 8 juli 1944 ... Den sovjetiska IS-2 fick skador på rullarna och spåren - den repareras. Ja, ett så grymt och skoningslöst krig. Och hur länge kommer det att hålla?
  Och nu gick Gerda förbi Kniesel och Wittmann när det gäller antalet förstörda stridsvagnar.
  Hur kan de undvika det? De slåss barfota och i bikini. Flickorna gjorde ännu en paus och plågade de sovjetiska barnen igen. Och nu närmade de sig antalet 300 förstörda stridsvagnar. Och de kunde räkna med en aldrig tidigare skådad belöning: stjärnan i riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Här är tjejerna!
  Gerda skjuter på den sovjetiska bilen. Rever av tornet och skriker:
  - Jag är en jäkla grej!
  Och skjuter igen. Penetrerar T-34-85. Och gnisslar:
  - Fosterlandet Tyskland!
  Flickan rycker till sig. Och hon är väldigt aktiv... Ja, hon har en sådan strategisk streak. Det är redan mitten av juli 1944... Kriget fortsätter och fortsätter... Vill inte sluta. Röda armén försöker avancera på olika platser. Men ganska försiktigt, eftersom det finns få mänskliga resurser kvar.
  Och Ryssland blöder.
  Till exempel Hans Feuer . Den yngsta mottagaren av Järnkorsorden, första klass. Och sedan blev han den yngsta som belönades för tillfångatagandet av en sovjetisk general med Orden av riddarkorset av järnkorset.
  Ja, det här är faktiskt ganska coolt.
  Och pojkarna visar sig extremt coola.
  Hans Feuer är en desperat fighter. Pojken kämpar som en jätte, i kallt och varmt väder, på sommaren och vintern, endast iklädd shorts.
  Med bara tår kastar barnet granater och blev legendariskt.
  Det här är verkligen riktigt coolt!
  Hans blev känd i århundraden! Även som antihjälte!
  Och i allmänhet pågår ett så otroligt och spänt krig här ... Alla AI bleknar.
  Agave är tillbaka i himlen och skjuter ner sovjetiska bilar. Hon är en jägare och rovdjur. Slår fienden.
  Bilarna hon körde faller. Och så skjuter flickan mot markstyrkorna. Slår ut IS-2. Och han vill:
  - Jag är bäst! Jag är tjejen som dödar fiender!
  Och återigen överförs det till luftmål. Det här är en stridsvagnsförstörare och alla maskiner som flyger och skjuter.
  Men här är en liten E-5 tank. En maskin som väger sju ton. Klarar stridstester. Och gnager och gnager i fienden.
  Och det är dags att sjunga - ingen kommer att stoppa oss, och ingen kommer att vinna!
  E-5 rusar till sig själv och skjuter i farten. Och stoppa inte en sådan tank. Och skalen rikoschetterar.
  Och inne i maskinen sitter en tioårig pojke, Friedrich, och gnisslar:
  - Och jag ska bli en riktig superfighter!
  Och igen, hur han sköt ... Och han träffar mitten av tornet. Och hans dödliga kraft, även om den är av liten kaliber, är kolossal.
  Och på himlen kämpar Helga. En barfota flicka i bikini ringer räkningarna. Och gläds åt sina fantastiska framgångar.
  Med bara tår pekar han på den sovjetiska bilen och sätter eld på den specifikt, och får en hel stridssats med granater att explodera.
  Det här är coolt och galet.
  Och Agave drar fram ... Och slåss också.
  Det är redan augusti 1944... Röda armén har inte kunnat nå framgång någonstans. Men inte heller tyskarna kan avancera nämnvärt. Formidabla underjordiska stridsvagnar går i strid. Men de är rent taktiska.
  Flickorna sopade under jorden, dödade batteriet av sovjetiska vapen och återvände.
  Samtidigt fångade de ett par pionjärer. Flickorna som fångade pojkarna kläddes av och torterades. De slog pionjärerna med ståltråd och grillade sedan sina bara klackar med eld. Sedan började de bryta tårna med en glödhet tång. Pojkarna tjöt av olidlig smärta. Till slut brände flickorna ut stjärnorna på sina bröst med glödhett järn och krossade manliga perfektioner med sina stövlar. De sista pionjärerna kom i mål och de böjdes av en smärtsam chock.
  Tjejerna visade kort och gott extra klass. Men återigen, tyskarna åstadkom inget nämnvärt.
  Kraftfulla självgående vapen: " Sturmmaus ", avfyrade mot de sovjetiska positionerna. Det var mycket förstörelse och förstörelse. Men det sovjetiska attackflygplanet slog ut ett av fordonen och Fritz återvände.
  Saratov höll fortfarande ut i augusti 1944. Det är sant att tyskarna kunde erövra staden Uralsk i Kazakstan och flyttade till Orenburg.
  Även här är Albina och Alvina i luften, men en gång på ett experimentellt flygande tefat. De pekar med hjälp av bara tår, trycker på joystickens knappar och gör det extremt skickligt.
  Flickor uppvisar naturligtvis den högsta aerobatiken. Här drog de sin diskett och ett dussin sovjetiska flygmaskiner sköts ner.
  Albina kvittrar:
  - Rasande byggteam! Det kommer att finnas en starfall!
  Och han vänder sin bil igen. Och flickorna förstör Röda armén. Dessutom grundligt...
  Alvina skjuter också ner ett dussin sovjetiska plan och gnisslar:
  - Galna tjejer, och inte jungfrur alls!
  Det senare är sant. Paret hade väldigt roligt med männen. Och hon gjorde alla möjliga saker. Flickor älskade män - det gladde dem! Och speciellt om du jobbar med tungan.
  En flicka av högsta rang ... Här torterade de en pionjär ... Först klädde de av honom och hällde ett par hinkar vatten i halsen på honom. Sedan fördes ett varmt strykjärn till den svullna magen. Och vad de brann! Pionjären skrek av vild smärta ... Det luktade brännande.
  Alvina slog honom på sidan med en glödhet vajer. Och hur du vill skratta ... Det är väldigt roligt.
  Sedan sjöng hon:
  - Jag är trött på att harva bakdelen - jag vill reta min lycka!
  Och vad han skrattar! Och blottade sina pärlande tänder! Tjejen älskar att döda, det är tjejen!
  Och flickans ben är alla bara och graciösa. Hon älskar att gå barfota på kol. Och att driva de tillfångatagna pionjärerna. De tjuter så mycket när hälarna är stekta. Även Alvina är väldigt rolig. Och Albina är också en tjej, ärligt talat - super! Hur man flyttar fienden med en armbåge till hakan. Och gnisslar:
  - Jag är en tjej av högsta klass!
  Och blottade sina pärlande tänder. Som glittrar som slagna. Krigaren är fantastisk! Det kan vara något som inte kan sägas i en saga, och inte heller beskrivas med penna!
  Båda krigarna Sovjet Yaks, Laggi , Bönder, Ily slår ner i himlen. Skönheter är aktiva. Det finns inte det minsta tvivel hos dem. Och en så vild och frenetisk skönhet.
  De kvinnliga krigarna styr joysticken med sina bara tår och attackerar ryska bilar. När de krossar kommer de att krossa fighters, som en klubba på kristall. Flickorna är hänsynslösa och skoningslösa. De har ilskans kraft och passionens låga. Och självförtroendet att vinna. Även om kriget bara har pågått med Sovjetunionen för fjärde året. Men han vill inte ta slut. Albina och Alvina är på toppen av sin popularitet. Och de vill inte dra sig tillbaka eller stanna för ett ögonblick. Och de flyttar till sig själva och ramlar fienden.
  Albina, slår ner sovjetiska plan, skriker:
  - Jag är trött på att tjejen gråter, jag dränker hellre bastskorna!
  Och hur han flinar och gnistrar av pärltänder. Och nu vill hon ha en man. Hon älskar att våldta män. Detta är väldigt trevligt för henne. Här ska han ta och våldta.
  Albina vrålar:
  Sextjej är sex
  För ett stort sångframsteg!
  Och krigaren kommer att brista ut i skratt... Och låt oss döda alla våra fiender igen. Hon har mycket energi. Och full muskelstyrka.
  Och Alvina hur man ryter:
  - Låt oss slå fienden till högarna!
  Och krigaren kommer att börja skratta aktivt! Och hon föreställde sig hur hennes killar tafsade. Men det är minst sagt trevligt.
  September är precis runt hörnet... Solen skiner mindre och mindre. På höstens första dag springer ryska pojkar barfota på snön som precis har fallit i de norra delarna av Ryssland. De skrattar för sig själva, blottar sina ansikten och visar tyskarna fikon.
  Pionjärer med röda slipsar, korta hårklippningar, några av dem ännu kortare. De springer och hoppar. Deras bara fötter blir knappt kalla. De har blivit väldigt grova. Tjejer springer också, även de utan skor. De rosa, runda klackarna gnistrar i solen. Underbara sovjetiska tjejer. Smal, atletisk, van att nöja sig med lite.
  Och alla flinar och flinar mot sina tänder... Höstens första dag är riktig glädje och törst efter ljus och skapande!
  Och på himlen en luftstrid. Mirabela, det här är den sovjetiska piloten nummer ett som skjuter ner ett annat tyskt plan. Och som alltid i en bikinitjej. För alltid ung och aldrig bleknar. Sådan är styrkan i hennes själ.
  Mirabela älskar dock också att bli berörd av män. Hon gillar verkligen det här. Det är därför hon är pilot ... När en flickas nakna, muskulösa kropp rynkas av mäns händer - detta är en riktig njutning. Och jättekul!
  Mirabela slår ner en annan nazistbil och väser:
  - Jag är en pansartik!
  Flickan slår till och med i kontrollpanelen med sina bara, runda klackar. Hon är vacker. Och oefterhärmlig.
  Mirabela tar sig ur det. Och Agave flyger mot henne. Slutligen träffades två nästan mest framgångsrika kvinnliga krigarpiloter. De skjuter på varandra från ett rundhus. De försöker få det på avstånd. Men det går inte särskilt bra. Båda skönheterna flyger från skjutlinjen. Och de blottar sina tänder aggressivt. Tja, kvinnor är tikar. De tittar hårt in i varandras ögon. Mer exakt, frontalt och de skjuter igen. Den tyska ME-262 X är fortfarande bättre beväpnad än Yak-9 T, och det sovjetiska fordonet sköts ner...
  Men Mirabela lyckas kasta sig ut och förlorar planet för första gången i sin flygkarriär. Det mest fula är att hon hamnade på fiendens territorium. Och det här är dåligt. Ja, sådana är ödets unika vändningar. Och den 1 september 1944, redan det femte året av andra världskriget, förändras världen, men Führerns styre i det alternativa historiska spelet kvarstår.
  Saratov överges slutligen av de sovjetiska trupperna, och Wehrmacht-armén närmar sig Kuibyshev.
  Hårda strider pågår också för Orenburg.
  Barfota Tamara kämpar där, kastar explosiva paket mot fiender, knuffar dem med sina bara klackar och skriker:
  - Ära till kommunismens land!
  Veronica skjuter på motståndarna. Han kastar ett explosivt paket med sina bara tår och ropar:
  - För kommunismens idéer!
  Victoria, skjuter på motståndare och gör det som Robin Hood i bikini, kvittrar, kastar bomber på fienden med sina bara tår och ylar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Olya, som sköt mot fienden och mejade ner dem med en skära, tog den och kvittrade:
  - För sovjetstatens storhet och enorma ära!
  Och med sina bara tår ska han återigen kasta ett explosivt paket av kolossal, destruktiv kraft.
  Larisa, som sköt mot nazisterna, gnisslade:
  - Mitt land Ryssland, du är för evigt given av Gud under den blå himlen!
  Och blinkar åt sina partners...
  Agafya, som sköt mot nazisterna, spinnade:
  - Orenburg ger aldrig upp! Vi kommer att vara mot fäderneslandets fiender!
  Tjejerna är solida och har för avsikt att verkligen kämpa till sista blodsdroppen.
  Orenburg håller fortfarande ut. Men den 3 september 1944 började attacken mot Kuibyshev. Och Sovjetunionen är naturligtvis inte bra.
  Alenka skjuter mot nazisterna och skriker:
  - För kommunismen i sovjeternas land!
  Och återigen, med barfota, kommer han att avfyra en granat av destruktiv kraft.
  Anyuta skjuter mot sina motståndare och skriker:
  - Låt oss försvara Kuibyshev!
  Och med sina bara tår kommer han att kasta ett explosivt paket med en stor dödlig kraft.
  Och slita isär en massa fiender.
  Alla, som skjuter mot Fritz, kvittrar och skakar på bröstet:
  - För Polissyas kosmiska höjder!
  Och med en bar häl kommer en granat att ge efter för alla Fritz-angripares förstörelse och totala död.
  Maria, som sköt mot nazisterna och kastade kraft som förlamade Fritz med sin bara fot, gnisslade:
  - Ombord!
  Och flickan kommer att skratta till fullo!
  Marusya, som sköt mot de fascistiska kedjorna och kastade en förödande granat med sina bara tår, kvittrade:
  - Ära åt kommunismen och segrar!
  Matryona anmärkte med ett leende, skickade ytterligare ett dödligt utbrott och mejade ner Fritz:
  - Fosterlandet är heligt!
  Flickor slåss som hjältar.
  Testet av det flygande tefatet var först framgångsrikt, och sedan misslyckades det.
  Så Albina och Alvina slogs nu igen i ME-309, ett mycket bekvämt fordon för sin stil.
  Flickorna sköt på sovjetiska flygplan och skrek:
  - Enastående park och elektronisk spagetti!
  Albina avfyrade ett välriktat skott mot fienden, slog ner en sovjetisk bil, pekade med sin bara fot och gnisslade:
  - Mitt första drag kommer att bli ödesdigert för fienden!
  Alvina sköt också mot fienden. Hon skar honom ordentligt och blottade sina tänder gav ut:
  - Kommunismen är mitt öde!
  Och med sina bara tår träffade hon ett annat mål.
  Tjejerna slåss fortfarande i den gamla bilen. Skruvfighters har ännu inte tagits ur produktion. Dessutom behöver du fortfarande vänja dig vid jetmaskiner och distribuera en hel infrastruktur för dem. Och det här är inte så lätt att göra.
  Albina, som skjuter mot sovjetiska fordon, noterade logiskt:
  - Jag ska skapa kommunismens era och leda imperiet till stjärnorna!
  Och med sin bara häl trycker han på pedalerna.
  Alvina sköt mot de ryska fordonen, slog dem rakt igenom och gnisslade:
  - Vårt mål är arisk kommunism!
  Och återigen använde krigaren sina bara tår. Och hon agerade väldigt snabbt.
  När båda flickorna kom tillbaka, efter att ha använt upp hela stridssatsen, tillät de att deras kroppar tvättades i badet. Stiliga killar slog dem med kvastar. Albina värmde upp och sa:
  Vi behöver fortfarande män!
  Alvin höll med om detta:
  - Behövs definitivt! Fast här är vi kvinnor mycket vackrare!
  Albina brast ut i skratt och kvittrade:
  - Varför behöver en kvinna en man för att ha någon att slå!
  Tjejerna håller förstås med om detta.
  Helga från TA-152 sköt mot sovjetiska stridsvagnar och genomborrade dem och flinade:
  - Ära åt kejsarkommunismen!
  Och flickan skrattade.
  Agave är på himlen för att jaga sovjetiska flygplan. Allt oftare syns Yak-9 på himlen, vilket är det lättaste att tillverka. Denna maskin är dock inte så svag. I T-modifieringen är hon beväpnad med en 37 mm kanon och kan sticka en Fritz smärtsamt.
  Agave slår på avstånd på sin ME-262 och sjunger genom näsan:
  -Jag är världens klokaste, jag dödar fiender på toaletten!
  Och blinkar mot himlen till sina änglar.
  Men här är Mirabela i luften igen. Den här tjejen, trots alla förluster, tappar inte modet.
  Och börjar till och med sjunga, komponera på språng;
  Jag gick med i Komsomol och spelade
  vacker drömtjej...
  Jag trodde att världen skulle vara evig maj,
  Varje dag är vårens födelse!
  
  Men av någon anledning gick det inte.
  På något sätt kan jag inte bli kär...
  Tja, berätta för killarna på min nåd,
  Livet är en mycket stark åra!
  
  Plötsligt dundrade kriget plötsligt,
  Och en dödsorkan rusade...
  Och mina tjejer har en stark kropp,
  Du kan genast attackera dig själv!
  
  Tro mig, jag vill inte ge upp,
  Kämpa för fosterlandet till slutet...
  Vi bär granater i en stark ryggsäck,
  Stalin ersatte sin far i hjärtan!
  
  Krigare är fantastiska i Ryssland.
  Vi kan skydda världen...
  Stjärnorna på himlen bevattnade sammet,
  Och jägaren förvandlades till ett spel!
  
  Jag är en barfota tjej som slåss
  Full av förförelse och kärlek...
  Will, jag vet en plats i detta paradis,
  Du kan inte bygga lycka på blod!
  
  Krigare i det stora fosterlandet,
  Vi kommer att kämpa hårt nära Moskva ...
  Och så drömmen under kommunismen
  Mot helvetet med Satan!
  
  Modiga ryska killar,
  Att de kämpar ärligt till slutet...
  De slog från ett maskingevär,
  Om det behövs, med en krona av guld!
  
  Inte ens en kula kan stoppa oss
  Jesus, den store Guden, har uppstått...
  Rovdrakens dagar är förbi,
  Det blev ännu ljusare från himlen!
  
  Jag älskar dig kära Lada,
  Svarog kommer att vara i ära ...
  Vi måste kämpa för Ryssland
  Den bästa vita Guden är med oss!
  
  Lägg inte ryssarna på knä
  Tro oss, vårt kött kan inte bromsas ...
  Stalin och den store Lenin är med oss,
  Även detta prov måste vara godkänt!
  
  Fosterlandets smärta finns också i vårt hjärta,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi öppnar dörren till rymden snabbt,
  Det kommer att bli ett väldigt sött liv!
  
  Barfota är vi vackra flickor,
  Vi springer snabbt genom snödrivorna...
  Vi behöver inte denna bittra vodka,
  Keruben breder ut sina vingar!
  
  För fäderneslandet kommer vi flickor att stå,
  Och vi kommer att svara Fritz, inget ont,
  Infernaliska Kain kommer att förgöras,
  Och hej till Kristus Frälsaren!
  
  Det kommer en era - det blir inte bättre,
  De döda kommer att uppstå för alltid...
  Universum kommer att bli ett levande paradis,
  Alla människors dröm går i uppfyllelse!
  . KAPITEL #11
  September 1944 gick i hårda strider ... Fritzerna kunde omringa Kuibyshev och Orenburg och därför var dessa städer dömda, men trots alla svårigheter kämpade de.
  Flickorna visade extraordinär motståndskraft... I början av oktober hade nazisterna ännu inte tagit Kuibyshev och attackerat Penza. Och striderna började koka över denna stad.
  Natasha och hennes team slogs där.
  Flickan kastade en granat med sin graciösa bara fot och kurrade:
  - För den ryska andan.
  Därefter sköt Zoya från bazookan. Och hon slog ut den tyska Lev-2-stridsvagnen.
  Tyskarna saktade ner lite... Pantern och T-4:orna togs ur tjänst. Men för närvarande är dessa maskiner fortfarande i drift. Sannerligen, Pantern är en bra stridsvagnsförstörare och är ganska drägligt skyddad i pannan. Men brädorna är hennes problem. Men "Panther"-2 är inte särskilt väl skyddad av sina sidor. Men de flesta vapen hålls.
  Utvecklingen av E-serien pågår ... E-75-tanken lovar att bli en ny generations fordon med perfekt täckta sidor. Tyskarna räknar mycket med detta. Målet är att få en tank som inte är för tung, snabb och väl skyddad. Det första försöket av detta slag var musen, men övningen visade den överdrivna vikten av denna tank. Istället var E-100 redan under utveckling. Denna tank hade en tätare layout och en lägre siluett. I allmänhet har dess vikt, jämfört med Mouse, minskat till etthundratrettio - etthundrafyrtio ton. Sidorna installerades i rationella vinklar. Tjockleken på sidorna tillsammans med skärmarna nådde 210 millimeter. Beväpningen är densamma som Maus, en 128-millimeters och 75-millimeters pistol med en kort pipa. Tyskarna installerade en kraftfullare motor på 1 500 hästkrafter och tanken rörde sig i fyrtio kilometer i timmen på motorvägen.
  Vilket i allmänhet är tillfredsställande. E-100 är fortfarande en för tung stridsvagn ändå. Men med utmärkta vapen och skydd.
  Dess stridsegenskaper kunde inte vara dåliga, men transporten av tanken och dess transport förblev problematisk. Verklig erfarenhet visade att en stridsvagn, för en relativt rimlig förflyttning längs vägar och broar, inte kunde väga mer än åttio ton.
  Så Hitler gav en gräns på E-75 för att klara denna vikt, men för att skapa en pålitlig maskin när det gäller skydd. Av denna anledning beslutades det att överge 75 mm kanonen. Och gör layouten så tät som möjligt: i ett block, motorn och transmissionen tvärs över och växellådan på motorn. Då kanske han får en tank som är skyddad på alla sidor och inte för tung.
  Hitler var i allmänhet inte helt nöjd med de tyska maskinerna. Även om Lev-2 förmodligen var mer avancerad, var dess 105 mm kanon överflödig för att slåss mot sovjetiska stridsvagnar och otillräcklig för att skjuta mot obepansrade mål. "Panther" -2 skulle generellt kunna passa militären med vapen och frontskydd, men sidan räckte ändå inte till, men körprestandan är tillfredsställande.
  Führern krävde att skapa en stridsvagn som kunde passa militären i alla avseenden.
  Men detta är inte så lätt att uppnå. Är det möjligt att komprimera layouten maximalt och lätta upp chassit med hjälp av speciella boggier och fjädrar, och få ut något ur karossen. Och besättningen ligger faktiskt ner.
  En sådan utveckling kan visa sig vara ganska lovande. Den första E-75-tanken, förenad med E-50, kunde inte väga mer än sjuttio ton, och detta är en formidabel maskin.
  Elizabeth stred på stridsvagnen T-34-85 och var inte helt nöjd med dess skydd. Pansringen, ömtålig på grund av brist på legeringselement, skyddade inte tanken särskilt mycket.
  Elizabeth sköt med sina bara tår och vrålade och blottade sina tänder:
  - Jag är en rymdvix.
  Catherine slog fienden, slog fienden på sidan och väste och blottade sina tänder:
  - För kommunismen i Sovjetunionen!
  Elena sköt också mycket aktivt med sikte på fienden och slog honom med dödlig kraft, och med tanke på det faktum att hennes ben var bara, kväkade hon:
  - För segerns konstitution!
  Euphrasia sköt mot fienden, samtidigt som hon precis använde hennes bara tår och skrek:
  - Vi är lojala mot Svarog och Stalin för landets storhet!
  Sådana är de kämpande tjejerna här. De har det mest framstående laget.
  Några T-34-85 stridsvagnar dök upp med skydd mot kulor, vilket avsevärt minskade deras vikt. Maskinens hastighet och manövrerbarhet har ökat. Men nu kunde den tas av ett pansarvärnsgevär, ett maskingevär med stor kaliber och många typer av granater. Och luftgevär är helt genomborrade. Det är sant att en sådan tank är ännu lättare att tillverka, billigare och ökar rörelsehastigheten.
  Nu, om tjejer kör den här bilen, låter de dem inte komma in i den på något sätt.
  Elizabeth, en snabb tjej med ett kolossalt destruktivt element, noterade logiskt:
  - Du kan inte ersätta tapperhet med rustning!
  Catherine höll med om detta:
  - Ja, det stämmer, så du tänder inte!
  Och hur du skrattar...
  Flickor med stor charm. Och om fienderna tröskas, då gör de det aggressivt och grundligt.
  Efter att deras stridsvagn hade förbrukat stridssatsen och flyttat iväg för att fylla på förråd, frågade Elena sina vänner:
  - Vad tycker ni tjejer, har vi en chans att besegra Tredje riket?
  Catherine svarade självsäkert:
  - Som Vasily Terkin sa... Vi kom för att slå, inte för att räkna!
  Elizabeth rättade:
  - Det var vad Suvorov sa!
  Och tjejen, med sina bara tår, tog och rullade en bit tidningspapper till en ihoprullad cigarett. Det är roligt för henne.
  Efrasia sjöng och gungade med kroppen:
  - Jag är en rymdflicka-terminator,
  Det kommer att vara väldigt smärtsamt för Krauts - kultivator!
  Och hur krigaren kommer att skratta!
  Flickorna bestämde sig för att spela kort. Det är roligt. Och förlorarna gör armhävningar och knäböj.
  Elena under spelet, märkte:
  - Men seriöst, vi har inga riktiga chanser att vinna! Kaukasus har fallit och vi förlorar!
  Catherine kastade ett kort med sin bara fot, slog fienden och gnisslade:
  - Men vi har ett hemligt vapen!
  Krigaren brast ut i skratt och kastade också ett kort med sina bara tår.
  Elizabeth anmärkte med en suck:
  - Vi har egentligen bara ett hopp kvar om ett nytt hemligt vapen!
  Euphrasia gnällde och kastade kortet med sina bara fingrar av graciösa ben:
  - Ja, vi klarar oss inte utan ett hemligt vapen!
  Och flickorna sjöng unisont:
  - Vårt svärd brinner av eld, vi ska skära fienderna! Vi är Sovjetunionens soldater!
  Warriors är trimmade och verkligen i strid.
  Men krafterna är för ojämlika ... I mitten av oktober föll Kuibyshev ändå ...
  Tyskarna kunde fånga ett viktigt försvarsobjekt. Men regnet öste ner... Det fanns hopp om en paus till följd av hösten.
  Men striderna fortsatte i himlen.
  Tre sovjetiska piloter: Mirabela, Anastasia, Akulina kämpade med vild entusiasm.
  Mirabela, som sköt ner en nazist under flykten, på sin föråldrade men formidabla Yak-9 T, sjöng:
  - Det kommer en era, kommunismens era!
  Anastasia, som tryckte på avtryckaren med sina bara tår, bekräftade och blottade sina tänder:
  - Jag ska flyga till himlen med en sång!
  Och blinkade åt sina vänner.
  Akulina krossade en annan tysk genom att trycka på sin nakna, runda häl på pedalen och sa:
  - Till Sovjetunionens ära!
  Flickorna måste sägas specifikt slåss.
  Mirabela sköt ner den fascistiska ME-262 från en 37-millimeters kanon, twittrade:
  - Ära åt kommunismen!
  Anastasia, som avskar nazisten med ett välriktat tillvägagångssätt och såg fienden, sa:
  - Ära åt det röda universum!
  Akulina är en mycket stridbar tjej som slog ut en tysk bil och visslande morrade:
  - För kommunismen i sovjeternas land!
  Krigarna bör noteras för sin kolossala seghet.
  Albina, Alvina, Agave å andra sidan får sina konton. Och tjejerna kämpar också barfota och i bikini.
  Vad roligt det är när tjejerna är nästan nakna och i flygplan.
  Albina med sina bara tår slår ner en skur, flera sovjetiska bilar på en gång och gnisslar:
  -För det ariska brödraskapet!
  Alvina kämpar också mot Röda armén och gör det modigt. Och med sina bara tår styr han luftkanoner och skär ner sovjetiska bilar, skrikande:
  - För ljusa idéer!
  Agave skjuter också ner sovjetiska jaktplan och attackflygplan, bokstavligen krossar dem och ryter:
  - För tredje rikets seger!
  Och flickorna har inget emot och utsätter fienden för allvarlig tortyr. Särskilt vackra pojkar.
  Albina, som stekte hälarna på pionjären på bålet, noterade en gång:
  - Pojkar i stekt form och med peppar är så gott!
  Och hur han skrattar. Och visa sin tunga!
  Alvina märkte detta och blottade sina tänder:
  - Pojken är stekt i ugnen, jättegott med vitlök!
  Agave, med hjälp av sina bara tår, slog ner ett par sovjetiska fighters och skrek:
  - Vi är rymdknäppar!
  Och blinkade åt sina vänner. Hon är en tjej av sällsynt, kämpande karaktär.
  Albina, som sköt ner flygplan med sina bara, graciösa mejslade ben, noterade:
  - Du kan inte förstå Ryssland med ditt sinne, hur kan du välja härskare som Stalin!
  Alvina noterade aggressivt, blottade sina tänder och sköt med sina bara tår:
  - Och vår Hitler är inte bättre!
  Agave fnissade, slog ner sovjetiska bilar med sina bara tår och noterade:
  - Adolf, naturligtvis, besatt! Men samtidigt mäts inte hur mycket som redan har lyckats vinna!
  Tjejerna är extremt stridbara och aggressiva.
  Och så stekte de på något sätt två pojkar samtidigt på en eld levande. Precis så där genomborrades de med en stålpåle, och de började steka dem, medan de skrek och vred sig. Sedan, när pojkarna ännu inte hade lugnat sig, började alla flickorna i skvadronen springa fram till de stekta pionjärerna, skära av köttbitar från dem och äta.
  Och det var väldigt gott, speciellt om pojkarna fortfarande levde och peppade under stekningen.
  Agave, till exempel, åt pojkens lår med stort nöje. Tjejerna gjorde ett bra jobb då. Och bara ben och inälvor återstod från båda pojkarna. Den unga levern var särskilt läcker. Hennes flickor åt med stort nöje.
  Och nu slåss de i himlen ...
  Orenburg föll i slutet av oktober...
  Tyskarna närmade sig Ufa. Det är redan ganska kallt och det snöar.
  Tamara och hennes team slåss mot nazisterna i utkanten av Ufa. Det tyska infanteriet, som består av svarta soldater rekryterade i de franska och belgiska kolonierna, går till attack.
  De bokstavligen skräpar ner alla närmande med lik.
  Tamara ger en explosion och kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Kommunismens era kommer att glorifieras i århundraden, jag tror att Stalin kommer att vara vår fasta hand.
  Veronica, skjuter, säger:
  - Knäck inte Sovjetunionen!
  Och med sin bara häl kastar han upp ett explosivt paket.
  Anfisa, som skjuter på nazisterna och sänder ytterligare ett dödsbudskap med sina bara tår, konstaterar:
  - Kommunismens storhet är med oss!
  Victoria, som skjuter mot fienden och mejar ner nazisterna, kastar en granat med sina bara fötter, gnisslar:
  - Må det stora fäderneslandet förhärligas!
  OS brinner. Och så kastar den här heroiska tjejen en hel låda med sprängämnen mot nazisterna och ryter:
  - Ära till vårt kosmiska fosterland!
  Och flickorna kommer alla att skrika unisont.
  - För Sovjetunionen! Det kommer att finnas en pionjär!
  Röda arméns krigare stjäl. Och när det snöade slåss de fortfarande barfota och i bikini.
  I början av november inledde nazisterna ett angrepp på Ulyanovsk. Staden där Lenin föddes och där Stenka Razin skadades allvarligt. Detta är huvudstadsgränsen för ryska städer.
  Alenka bekämpar nazisterna. Och han sjunger för sig själv och kastar granater på nazisterna med sina bara fötter:
  - Ära till Ryssland, ära ...
  Tankar rusar fram...
  Division i röda tröjor,
  Hälsningar till det ryska folket!
  Anyuta, som sköt mot fienderna och mejade ner dem, och sedan avfyrade explosiva paket med sågspån med sina bara tår, utbröt:
  - För Stalins kommunism!
  Och hon gav en tur till en hel rad svarta krigare och klippte ner dem.
  Alla, som sköt på sina motståndare och använde sina bara tår, kastade en dödlig granat, gnisslade:
  - För moder Ryssland!
  Maria, som sköt mot nazisterna och använde sina bara tår, medan hon kastade dödsgåvor på fienden, slog till och noterade:
  - För rymdkommunismen!
  Matryona, som sköt mot nazisterna och mejade ner fienden, utfärdade:
  - För förändringar i striden!
  Marusya, som högg Fritzen och slog ihjäl dem, tog den och skvallrade aggressivt och raderade den till pulver:
  - För segern av högsta standard!
  Och med sin bara fot kastade hon en dödlig granat.
  De här tjejerna här är coola och groovy.
  Alenka, som sköt och mejade ner fienderna och kastade granater med sina bara tår, gnisslade:
  - Kommunismens storhet var med oss!
  Och flickan tog den och slog ut en tysk stridsvagn med stor övertygelse.
  Och här är en annan modifiering av Lev-2-tanken med en 88-millimeters kanon. Tornet är smalare och tanken är mindre och väger femtiofem ton, och motorn är på 1200 hästkrafter när den förstärks. Snabb tysk bil.
  Men han stör inte krigaren.
  Alla kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - För kommunismen!
  Anyuta kastade den mordiska dödsgåvan med sina bara tår och kurrade:
  - Till nya gränser!
  Och flickan kommer att vissla. Och den tyska stridsvagnen "Lev"-2 skulle välta och rullarna skulle bokstavligen flyga av.
  Maria, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  - Och striden fortsätter igen,
  Och mitt hjärta känns oroligt i mitt bröst...
  Och Lenin är så ung...
  Och den unga oktober ligger framför oss!
  Matryona sköt mot fienden och skar ner leden, kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Det första steget i livet är viktigt!
  Marusya, som slog ut nazisterna, gnisslade:
  - Du ser igen ovanför jorden, virvelvindar av rasande attacker!
  Och sådana är krigarna oflexibla.
  Men ändå är krafterna ojämlika. Penza har redan fallit. Och nazisterna stormar Saransk.
  Nu är det inte så mycket kvar till staden Gorkij.
  Den 7 november 1944 höll Stalin ytterligare en parad i Moskva. Även om det inte är en seger.
  Fritz sköt dock mot Moskva för första gången med V-2 ballistiska missiler. Och samtidigt bombades staden av jetflygplan, inklusive Arado -bombplan . Denna handling chockade alla. V-2- missilerna flög längs en hög bana och föll plötsligt, även radarerna såg dem inte ordentligt.
  Det var många förstörelser och olyckor. Sovjetiska soldater dödades under paraden.
  Stalin höll ett brådskande möte i en underjordisk bunker som kunde motstå även en direkt träff från en atombomb.
  Chefen för generalstaben, Vasilevsky, noterade med oro:
  - Tyskarna har ett nytt vapen med stor destruktiv kraft. Och våra radarer såg honom inte...
  Stalin skrek och trampade ilsket med hälarna:
  - Ni är idioter! Vi kunde inte se en sådan överraskning!
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - Det var något, kamrat Stalin...
  Beria rapporterade omedelbart:
  - Det här är A-5-klassmissiler. Oroa dig inte kamrat Stalin. De bär bara åttahundra kilo aminolon och kostar lika mycket som ett bra jetbombplan. Tyskarna avfyrade ett par dussin missiler, men denna design gick inte i produktion, eftersom bombning med jetflygplan är både billigare och mer praktiskt.
  Stalin, efter att ha lugnat ner sig, anmärkte:
  - Så det är inte ett effektivt vapen? Mycket bra!
  Beria noterade med en suck:
  - Men jetbombplan, det här är ett allvarligt problem. Kamrat Stalin måste bekämpa detta!
  Marskalk Zjukov föreslog:
  - Vi kanske tar det och vi gör raketer själva. Jag menar markluft. Vadå, kontrollera dem med radio för att skjuta ner flygplan!
  Voznesensky noterade:
  - Det tar tid att skapa sådana raketer! Det är mycket lättare att göra mycket billiga flygplan av trä, fylla dem med sprängämnen och ramla fienden. Det skulle vara kamikazestil!
  Stalin nickade instämmande:
  - Ja, kamikazeflygplan ska användas. Detta är vår chans, även om detta i verkligheten bara förlänger vår Röda Armés vånda.
  Du borde hitta något mer effektivt!
  Yakovlev svarade med en suck:
  - Kamrat Stalin jobbar på nya flygplan. Men för tillfället är vi fokuserade på att behålla den maximala effekten av bilar. Alla reserver används och vi sätter barn från tio års ålder till maskinerna. Full mobilisering, både total och supertotal .
  Stalin vrålade:
  - Mycket mer måste göras! Det du gör är för lite!
  Molotov sa med en suck:
  - Kontakt med de allierade är inte möjlig. Det verkar som om vi är ensamma. Jag försökte komma överens med japanerna... De kräver territorium upp till Ural, vilket är oacceptabelt.
  Stalin morrade:
  - Det är nödvändigt att slå till mot Japan på vintern, men hur är det med Leningrad?
  Zjukov sa och blottade tänderna:
  - Strejken på Petrozavodsk blev inte så framgångsrik som förväntat. Sverige gick in i kriget på tredje rikets sida och vi fick att göra med stora styrkor. Så det var inte möjligt att omedelbart utveckla offensiven, och fienden, efter att ha tagit upp Wehrmacht-enheter, slog tillbaka vårt angrepp. Staden Leningrad är helt omgiven av blockad och är helt inklämd. Jag tror att till våren, på grund av total svält, kommer hela befolkningen att dö ut. Och Leningrads fall kommer att vara oundvikligt.
  Det är praktiskt taget omöjligt att förse den med flyg. Fienden dominerar totalt himlen. Tyskarna ger redan nu ett riddarkors, bara för hundra nedskjutna flygplan.
  Stalin morrade argt:
  - Vi misslyckades offensiven!
  Zjukov nickade:
  - Många järnvägar är trasiga, och vi har koncentrerat för få krafter. Och vi måste hylla finnarna och svenskarna, de är ihärdiga i försvaret. Men det är inte allt. Tyskarna gick också förbi Murmansk. Nu är denna stad omgiven. Vi vet inte vad vi ska göra!
  Stalin morrade:
  - Avblockera!
  Zjukov invände:
  - Jag orkar inte det här! Och fienden kan erövra hela Karelska halvön!
  Stalin beordrade:
  - Dra upp krafterna och släpp! På vintern är tyskarna inte så starka. Det kommer att vara möjligt att pressa dem kapitalt!
  Vasilevsky noterade:
  - Det är nödvändigt att förhindra djupa genombrott, och där kommer vår styrka att ta fienderna!
  Stalin vrålade:
  Vi kommer att kämpa för kommunismen!
  Voznesensky levererade gladare nyheter:
  - SU-100 är redan inbyggd, i metall och redo för massproduktion. Chassi baserat på T-34. Ganska lätt att tillverka. Projektilen är nästan klar för den nya pistolen. Så SU-100 kommer redan att dyka upp på fronterna. Imorgon går den första maskinen till fronten!
  Stalin nickade gillande.
  - Det gjorde mig åtminstone glad! Men T-34-85 har ännu inte tagits ur produktion. Inte nog med det, gör rustningen tunnare och minska vikten till tjugo ton. Striderna visade att det inte kunde bli värre!
  Voznesensky noterade:
  - Du kan göra rustningar av trä! Vi tillverkar hundratals sådana stridsvagnar om dagen, till och med fler än nazisterna. Men våra fordon skjuter lätt ner Fritz även med lätta pansarvärnskanoner.
  Zjukov noterade:
  - Där är Gerda. Det här är en så cool dam! Hon slog ut många av våra stridsvagnar och vapen.
  Stalin nickade:
  - Vi behöver fånga henne, och steka hennes bara klackar. Smärtsamt cool tjej!
  Zjukov höll med:
  - Du måste ta tag i den! Och vi kommer att förstöra nazisterna!
  Beria nickade och gurglade:
  Låt oss göra en speciell operation!
  Stalin noterade med en suck:
  - Det här är en bra idé, men ... Vi behöver fortfarande göra något färdigt!
  Beria vrålade:
  - Låt oss fånga dem alla!
  Stalin skakade på huvudet:
  - Nej... Att döda hjältar är inte bra! Jag vill att Gerda ska hämtas till mig! Detta är brådskande!
  Beria noterade:
  - Levande?
  Stalin bekräftade lätt:
  - Självklart, jag lever!
  Beria gurglade och blåste ut sina kinder:
  - Allt det omöjliga, kanske jag vet säkert!
  Flera tjejer dök upp i korta kjolar och med bara ben. De bar på glas vin och blinkade åt GKO-medlemmarna.
  Zhdanov noterade:
  - Vi behöver fler tjejer i armén! De fixar det där!
  Stalin sa:
  Jag belönar Anastasia, Mirabela , Akulina med "Stjärnan i Gloryorden" med diamanter! Ära till Sovjetunionen!
  Alla ropade unisont:
  - Ära åt hjältar!
  Och de klappade i händerna.
  En av flickorna bugade och knäböjde och kysste Stalins stövlar.
  Den högsta befälhavaren hällde vin över henne och vrålade:
  - Vår styrka är vår knytnäve!
  Beria twittrade:
  - Hitler är en dåre!
  Stalin invände:
  - Inte en dåre, utan förkroppsligandet av svek!
  Och alla applåderade igen.
  . KAPITEL nr 12
  Staden Ulyanovsk var helt omringad, men för närvarande höll den ut... Det är redan slutet av november och det snöar och är frostigt. Tyskarna är inte riktigt sugna på att anfalla, och skjuter fortfarande.
  Vädret i luften är inte särskilt somrigt. Men tjejerna kämpar fortfarande och visar mirakel av mod.
  Gerda med sin besättning på Panther 2. Men Panther-3-stridsvagnen är på väg att dyka upp, och krigaren vill verkligen slåss med den.
  Under tiden skjuter hon på sovjetiska ställningar.
  Med sin bara fot riktade hon pistolen mot målet och sköt. Hon kraschade den sovjetiska trettiofyra och twittrade:
  - För heliga Preussen!
  Charlotte avfyrade också en kanon, penetrerade den sovjetiska haubitsen och gnisslade:
  - Vår lycka är för alltid!
  Christina sköt också, träffade fienden med sin bara fot och kväkade:
  - För sådana här killar som förtjänar oss!
  Magda sköt också mycket exakt och kvittrade:
  - För imperiets storhet!
  Och Elizabeths fyra kämpar på den nyaste SU-100.
  Tjejerna har bemästrat den nya självgående pistolen och skjuter.
  Elizabeth sköt med sina bara tår och började sjunga;
  Den fascistiska bödeln drar ut axlarna,
  Här finns ett ställ, tång, borrar till hands!
  Han vill förlama sin kropp och själ,
  Ett obetydligt monster, men ser coolt ut!
  
  Han lovar pengar, ångfartyg till sjöss,
  Vad ens en titel kan ge!
  Faktum är att det kommer att kosta dig pengar
  För honom är du trots allt bara ett lik och en lek!
  
  Han vill veta om vår verksamhet,
  Vad är nytt i kedjan av de fattiga att boja!
  Därför kommer jag att köra generöst komma överens,
  Att glömma sin pappa och till och med sin mamma!
  
  Men vi kommer att betjäna fosterlandet fast,
  Vi kan inte brytas av bödelns grymhet!
  En gren kommer att böja sig från en vindpust,
  Och nakna bebisar gråter!
  
  Ja, jag förlorade den första svåra omgången,
  Men den Allsmäktige kommer att ge en chans att ta igen!
  Och då kommer jag själv att skicka fienden till knockouten,
  Min knytnäve kommer att ge reptilen en käke!
  
  Fäderlandet ger mig sådan styrka,
  Att det är möjligt att övervinna smärtan av all tortyr!
  Och kom ut ur denna bottenlösa grav,
  För att inte bli uppslukade, arga björn!
  
  Lite till och frälsningen är nära -
  Vi kommer att vinna över fienden!
  Lev i skyddet av kommunismens ljus,
  Så att solen översvämmer huset med guld!
  Och tjejerna sjöng och sköt från en ny dödlig kanon. De är extremt formidabla krigare.
  Elena sa med ett skratt:
  - Kommunismen kommer att byggas, vi tror på den!
  Catherine höll med om detta uttalande:
  - Låt oss bygga kommunismen, så blir det en triumf!
  Euphrasia tog den och gurglade , sköt med hjälp av hennes bara tår och träffade Pantern.
  Då gnisslade krigaren:
  - Åh, kommunism, kommunism! Sofismen kommer att krossas starkt!
  Och "Panther", slog i pannan och på avstånd.
  Det här är tjejerna man inte kan knäcka så lätt.
  December närmar sig redan... Japanerna har i det kalla vädret nästan minskat fientligheter.
  Men på himlen, trots vintervädret, är det fortfarande strider.
  Här slåss Toshiba och Toyota, två japanska piloter, som desperata tjuvar.
  Toshiba slår ner sovjetiska flygplan med sina bara tår och utbrister i lungorna:
  - Jag är en supertjej!
  Toyota, som slår ut en rysk fighter och blottar sina pärlande tänder, bekräftar självsäkert:
  - Och det finns en kvinna hyper !
  Japanska kvinnor är naturligtvis kämpar för kolossal startkraft. En samurajs ära kan inte motstås.
  Men himlen är i alla fall fortfarande i full gång.
  Och på land tog fyra ninjaflickor upp utrotningen av sovjetiska soldater.
  Den blå ninjaflickan höll en kvarnmottagning, skar av flera ryska fighters och med sina bara tår lanserade en ärta av sprängämnen med kolossal destruktiv kraft.
  Hon rev upp den och twittrade:
  -Hej Japan!
  Den gula ninjatjejen sjöng också fjärilstekniken med svärd. Hon avbröt ett antal rivaler och skrek:
  - För kommunistisk hämnd!
  Och med bara tår, hur man lanserar en förödande present av förintelse.
  Sedan mumlar han:
  - För Japans storhet!
  Den röda ninjatjejen höll en helikoptermottagning med svärd. Med bara tår kastade hon en dödlig dödsgåva och skrek:
  - Till min älskade!
  Och så sa hon:
  - Och var tar den kommunistiska hämnd?
  Den gula ninjatjejen, som högg ner ryska soldater och återigen kastade en granat med sin bara häl, utfärdade:
  - Och trots att det blir soppa med en katt!
  Den vita ninjatjejen, som högg sina rivaler och kastade en dödsgåva med sina bara tår, utfärdade:
  - Vi kommer att vinna för kommunismens idéer!
  Och alla fyra krigarna kommer att skratta i kör och visa sina pärltänder.
  December gick snabbt... Efter belägringen intog tyskarna både Ufa och Saransk. Men Ulyanovsk höll ändå ut i en fullständig blockad.
  Stalin beordrade det nya året att till varje pris hålla staden där Lenin föddes.
  Men tyskarna, trots frosten, närmade sig redan Kazan. Så Sovjetunionen var på gränsen till en fullständig kollaps.
  Vad man ska göra i Sovjetunionen har ännu inte varit klart och idéer.
  Stalin firade det nya året i Moskva och i bunkern. Hans blick var dyster, men lusten att slåss försvagades inte.
  Hitler bestämde sig under tiden för att ordna en fars för sig själv, i Libyen, där det är varmt.
  Och där njöt han av spektaklet med att slåss mot gladiatortjejer.
  Det hände inte mycket på nyårsafton, förutom bombningen av Moskva.
  Och släppet av den första "Panther" -3-serien. Denna stridsvagn hade tjockleken på rustningen av "Tiger" -2, men med stora sluttningar, och vägde bara fyrtiofem ton. Och dess höjd har minskat med mindre än två meter. En kraftfull motor på 1200 hästkrafter är placerad i ett block och tvärs över transmissionen. Själva bilen visade sig vara perfekt beväpnad och med utmärkt optik och med en hydraulisk stabilisator . Och i det smala tornet fanns en kanon på 88 mm i 100 EL, mycket exakt och pansarbrytande.
  Gerda och hennes team åkte iväg i den här bilen. Perfekt och lättare löparutrustning, sprang perfekt genom snön. Denna tank är perfekt överlag. Och hans rustning med stora sluttningar skyddar perfekt pannan på bilen. Den övre delen av 150-millimeters fodral är särskilt starkt skyddad i en vinkel på 40 grader från horisontalplanet. Och det här är cirka 330 millimeter pansar i en vinkel på nittio grader. Inte en enda sovjetisk kanon kommer att penetrera toppen av Panther-3-skrovet. Botten upptar en tredjedel av pannan på kroppen vid 120 mm och i samma vinkel, och dessutom nästan ogenomtränglig.
  Pannan på tornet är 185 millimeter tjock och i en vinkel på 50 grader, också ogenomtränglig för sovjetiska vapen.
  Men här är sidorna svagare på 82 mm med sluttningar, och de kan tas. Speciellt SU-100, en ny sovjetisk självgående pistol som snabbt vinner popularitet bland militären på grund av dess enkla produktion och pansargenomträngande pistol.
  Gerda avlossade det första skottet mot de sovjetiska trupperna. Hon genomborrade IS-2-stridsvagnen och uttryckte sig:
  - Det här är en bra fighter!
  Charlotte noterade, sköt mot fienden och bröt igenom den sovjetiska maskinen genom att trycka på knappen med sin bara häl:
  - Den här tekniken är nästan felfri!
  Kristina siktade på en snabbskjutande, automatisk tysk kanon med sina bara tår och noterade:
  - Pansar ombord är ganska svagt! Vi skulle ha en kraftfullare bil!
  Magda sköt också, med hjälp av sitt bara ben, och tog det i raseri och skrek:
  - Det skulle bara finnas en trojka, men en trojka leka!
  Och tjejerna skrattade unisont ... Tanken är riktigt bra, speciellt dess köregenskaper.
  Klarade stridstester och bilen E-100. Hon är dock tung. Men väl skyddad. Och hennes vapen kan inte tas så lätt.
  Och i den sitter också tyska tjejer. Och trots kylan barfota och i bikini.
  Adala, som sköt på motståndare och träffade fienden, uttryckte sig logiskt:
  Vi kommer att leva under kommunismen!
  Och med bar häl, hur man trycker....
  Agatha, som sköt på sovjetiska positioner, slog motståndare med sina bara tår, gnisslade:
  - Och storheten i vår seger kommer att vara i århundraden!
  Agnes sköt också granatsplinter mot det sovjetiska infanteriet, med sin barfota förstås, och skrek:
  - Nej, vi ger inte efter för Führern!
  Flickan på stridsvagnen, Athena, dunkade fienden med sina bara tår och skrek:
  - För Führern, inte Führern!
  Agnes skrattade och sa:
  Vi är en stam av supermän!
  Andriana, som sköt på det sovjetiska batteriet och förstörde fiendens positioner, stack ut sin tunga och sa:
  - Tyskarnas storhet känner igen planeten!
  Och med sitt bara knä, som om han skulle sätta press på fienden.
  Agatha, skjutande, noterade:
  - Vi ska slita draken i stycken...
  E-75-stridsvagnen var ännu inte klar. Führern krävde att vikten skulle vara sextiofem ton och en motor på 1 500 hästkrafter för hög rörlighet, med sidopansar på minst 170 millimeter vid stora sluttningar. Och det tog tid.
  Men medan nazisterna ändå vinner... I januari föll Ulyanovsk äntligen. Fritz började storma Gorkij och Kazan.
  Så långt klättrade de bortom Moskva.
  Stalin var rasande, men det fanns inget han kunde göra. Faktiskt, vad gör du här, ett fullständigt misslyckande ...
  Men flickorna slåss i himlen och på marken ...
  Så Natashkas SU-100 krossade ett tyskt attackflygplan med ett flyganfall. Det blev ganska coolt. Fast inte riktigt smart och fyndig. Men Natasha är inte en förstaklassare alls, och hur hon kommer att gräva.
  . Nu flicka visade sig vara V redan bekant tank T -34. Endast Lite vän _ Torn större och _ vapen kaliber i 85 millimeter istället för 76. Chassi Del tidigare .
  Flickor vridna runt på plats . De som _ _ Och tidigare , i ett bikini _ A här bil sovjetisk produktion . Äta Och skal på plats .
  Stålmannen Natasha Med nöjd se flinade :
  -A _ Var fascister ?
  Dök upp inuti tank bild ung kontakt . pojke twittrade :
  - Här Detta tank , som dök upp på fronter andra värld krig V fyrtio fjärde år Och innan nu eftersom belägen på väpnad Röd armén . Till honom motsätter sig , E -25. självgående pistol med 88 mm kanon och 120 mm frontal rustning . Trevlig slåss !
  Verkligen V avlägsen Med stor arbetskraft Burk överväga tysk självgående pistol . knäböj , med lång fat . främling tjejer som _ Så tidigt vänster fronter Bra Patriotisk krig . Men Stålmannen Natasha direkt samma noterade :
  - Hon oss Kanske få . På henne längd i 71 EL .
  Zoya här samma föreslog :
  - Borde gå V rörelse till _ Inte träffa !
  Futurist-Angelica V irritation märkte :
  - Här fan ! Direkt samma halkade överlägsen oss bil !
  Deras unga arbetsledare argt angav :
  -A _ Detta Mer ingenting ! E-75 var skulle Mer värre ! Du skulle hans varken under ett vinkel skulle Inte slog till . A Så gå för det !
  Stålmannen Natasha korsade sig Och väste :
  - Hur Sann kommunist , dvs Jag säger till dig - till helvete !
  Futurist-Angelica skällde , stampade barfota fot :
  - Låt oss uppträda !
  sovjetisk bil några tajt startade upp och surrade . genomborra tysk V panna overklig Och skall kom in fritz V bräda . Men Prova Detta att göra ? han från hans långpipig vapen Hur fan ... Kvar endast räkna på hastighet .
  Stålmannen Natasha bli arg . Enkel tysk ACS Ja Mer lättare trettiofyra så henne överträffar V egenskaper . Här Du ofrivilligt du kommer att bli galen .
  sovjetisk bil kommande på närmande _ Bra låda växlar bättre tidigare .
  Svetlana vilar naken hälar Och tweetar :
  - Führer snabb Vi låt oss avsluta det !
  Futuristen Angelica bekräftar liknande :
  - Hitler Vi Låt oss förstöra !
  Guldhårig Zoya vrålade :
  - Ge till honom skynda dig Förbi erysipelas !
  I detta ögonblick tung projektil Hitlers vapen nöjd direkt V bas torn _ Flickor Uppfostrad Och lidit V utrivna metall _
  OCH senare en sekund bara Allt fyra visade sig vara nästan absolut naken i trosor och hängande på rack . Under barfota sparkar skönheter flammade brasa _ Flamma slickade naken , graciös sulor tjejer .
  Stålmannen Natasha försökte rycka men _ henne ben visade sig vara fast fastklämd V kuddar och _ Mycket sjuk sträckt ådror . Detta var klassisk rack , med traditionell skålar klackar . A på flickor ben Mycket även sexig , och eldslickande _ _ sulor gör deras Mer mer attraktivt .
  Men lite smärtsamt skönheter . De försöker bli gratis . Men dynor Mycket hållbar _ A honom Mer Och flickor är valkyrior hänga vikter .
  Samma kvinnliga krigare V kort kjolar , med barfota fötter , nakna händer , men kropp täckt silverren ringbrynja . De räfsa poker bränder och _ Spy glöd till _ hälar rostad starkare .
  Här Och kuggstång visar sig leder och _ brand pommes frites botten . A här Mer Och prins från kung Williams dynasti dök upp . I händer på augusti pojkar , prins-demiurgen som utbytte andra miljon dollar för en position i SS piska från taggig tråd . A Mer Och henne Valkyrior uppvärmning från eldkastare .
  Prins Gudom blinkade och _ Hur träffa Stålmannen Natasha Förbi muskulös tillbaka . Fastän flicka Och modig men _ henne från hälar innan bakhuvud slog till sådan smärta som _ underbar vilt ropade ut .
  Nästa träffa pojke prins _ fällde på Zoya . Ta Fastän Och klämd tätt tänder , nej höll på från skrika . A på tillbaka dök upp blodig Ränder Och brännskador _
  Barbarossa Jr. Med flin sa :
  - Lära du Mer behöver !
  Nästa träffa var tvungen Förbi Futuristen Angelica . OCH detta ung kvinna Inte höll på från skrika . pojke fastnade den mina barn är barfota ben V eld _ Extraherade vig fingrar glödande kol Och kastade rödhårig bestar V ansikte . Ta skrek Mer starkare , det gör ont !
  Barbarossa Jr. Med nöjd se sa :
  - Men Du samma efterlyst Med tyskar !
  Efter sparken , och Svetlana . Hur den där Inte klämd käk men _ Samma skrek . Allt samma piska från varm , taggig tråd var Mer Mer smärtsamt , hur flamma under barfota fötter . Tem över det _ flickor redan brukade i åratal hantera utan skor och _ deras sulor ben , väldigt elastisk Och hållbara .
  Men brand Och deras bakar . Valkyrior redan V händer håller och _ piskor från glödheta tråd .
  Stålmannen Natasha i Allt hals skrek :
  - Ja Vad Detta är det ?!
  Barbarossa Jr. säger:
  - Förhör med motsträviga damer! Du är i fångenskap och kommer att svara för allt!
  Natasha noterade:
  Vi vill inte dö så här! Kom igen, låt oss gå, så fortsätter vi att kämpa!
  Barbarossa Jr morrade:
  - Varför släppte du dig?
  Angelica svarade:
  - Vi är häxor, och vi kan ge mannen som kommer att rädda oss den mest värdefulla gåvan av alla!
  Barbarossa Bock blev förvånad:
  - Och vad ska du ge mig?
  Natasha sa självsäkert:
  - Vi ska göra dig till en evig ungdom, och du kommer aldrig att bli gammal!
  Pojken nickade:
  - Ja, jag kan släppa dig för det här! Men hur kan du bevisa det?
  Natasha sa:
  - Lägg handen i elden så skadar det dig inte! Du kommer att se att vi kan göra magi!
  Barbarossa Jr. stoppade försiktigt sin hand i elden, vände på den och svarade med ett leende:
  - Jo det kan du! Tja, hur är det med din frihet i utbyte mot min odödlighet!
  Och tjejerna har en ny chans. Men kriget pågår fortfarande... I januari intogs Gorkij och Kazan.
  I början av februari intog tyskarna, finnarna och svenskarna Karelen och inledde anfallet mot Archangelsk. Situationen har eskalerat dramatiskt.
  Elizabeth överfördes till SU-100 till denna stad.
  Hon slogs där. Februari och frost. Men tjejerna kämpar fortfarande barfota.
  SU-100 väger endast arton ton med skottsäkert skydd. Hon är sårbar, men rörlig. Och det är inte meningen att hon ska stå i bakhåll, hon måste röra sig så att hon inte blir påkörd.
  När du rör dig blir tanken varm och tjejerna i barfota och i bikini är inte så kalla.
  Elizabeth, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  - Men de är förutsättningarna! Och här är det onsdag! Men kylan är bra för hälsan! Kallt väder är bra för vår hälsa!
  Och med bara tår, hur man laddar nazisterna. Och T-4 den här lilla tanken är trasig.
  Krigare bör noteras kämpar av en kolossal klass.
  Ekaterina skjuter också med sina bara fötter och skriker:
  - Kommunism att vara!
  Elena, som också sköt mot fienden och slog igenom honom, skrattade öronbedövande:
  - En galen seger väntar oss!
  Efrasia , som slog genom Wehrmachts stridsvagnar med sina bara ben, blå av kylan, svarade självsäkert:
  - Inget kommer att stoppa oss!
  Dessa krigare är helt enkelt super!
  Men, tyvärr, det finns väldigt lite av deras hjältemod... Archangelsk föll också... Det finns uppenbarligen inte tillräckligt med ammunition...
  Tyskarna rör sig bakifrån mot Moskva. I mars utspelade sig striderna för Ryazan. Hitlers horder flödar runt från öster...
  Vissa brådskande åtgärder behövs.
  Moskva håller fortfarande ut och Stalin har samlat ett säkerhetsråd. Diskussionen var nervös. Det fanns inga nya idéer.
  Endast Beria föreslog:
  - Kanske borde vi verkligen erbjuda fred till det tredje riket på vilka villkor som helst, bara så att de inte rör oss!
  Stalin svarade argt:
  - Det här är inget konstruktivt förhållningssätt kamrat Beria! Vi behöver starka drag!
  Marskalk Vasilevsky svarade ärligt:
  - Ers excellens har inga reserver! Nästan alla var markerade i ojämlika strider. Utöver SU-100 finns det inga andra typer av nya vapen i serien. Det är sant att IS-3 kommer att vara klar snart, men den här tanken är svår att producera, och det kommer att vara svårt att lansera den i serie under nuvarande förhållanden.
  Marskalk Zjukov noterade argt:
  - Om du inte kan vinna, då är det bara en sak kvar - att dö med värdighet!
  Stalin ville säga något, men en barfotaflicka i kort kjol dök upp. Med sina bara klackar kom hon med ett utskick.
  Stalin körde ögonen över den och vrålade ilsket:
  - Leningrad, oförmögen att stå emot hunger och många månaders blockad föll! Nu har vår andra stad erövrats av Fritz!
  Marskalk Zjukov spred sina händer och noterade:
  - Åh, den store Stalin ... Det är hemskt!
  Beria föreslog:
  - Kanske för att hedra detta skjuta tusen människor?
  Högste befälhavaren skrek:
  - Håll käften din skallige idiot! Något måste göras!
  Molotov föreslog, stammande och nervöst strök flickornas bara knän:
  - Låt oss erbjuda tyskarna en tillfällig vapenvila, och först därefter inleda fredsförhandlingar på vilka villkor som helst.
  Stalin skrek:
  - Prova! Men det blir ingen kapitulation. Moskva kommer att falla, vi kommer att föra ett gerillakrig!
  Beria noterade med ett smickrande leende:
  - Men det här kommer bara att öka omfattningen av människors lidande, kamrat Stalin. Kanske...
  Stalin slog beslutsamt näven i bordet:
  - Nej! Låt Molotov föreslå förhandlingar! Och inget annat, skit till slutet!
  Tyskarna omringade Ryazan i mitten av mars. Upplevde brist på ammunition gjorde de sovjetiska trupperna ett genombrott från staden.
  Alenka och hennes team springer barfota flimrande på vårsnön.
  Flickan skjuter på nazisterna och sjunger:
  - Ära till vår ande, ära till det stora landet!
  Och med sin bara fot kommer han att kasta en mordisk dödspresent. Och sprid nazisterna åt alla håll.
  Anyuta, som skjuter mot motståndare, utfärdade:
  - Och vårt slag, en helig gåva, och en avgift!
  Alla springer också, skjuter mot nazisterna, kastar ett explosivt paket kol med sin bara fot och väser:
  - Vi kommer aldrig att ge upp!
  Och nu skriker den gnistrande Maria som skjuter mot nazisterna och klipper dem ordentligt och morrar med sina tänder:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och hennes bara häl skickade ut ett förödande paket av död och förkrossande.
  Marusya, som skjuter mot nazisterna, konstaterar ganska logiskt:
  - Kommunismen kommer aldrig att blekna!
  Matryona, som skjuter mot fienden och skär ner leden, noterar ganska logiskt och rationellt:
  - Och tron på partiet kommer att finnas kvar i århundraden!
  Och bara tår kommer att kasta förintelsens gåva.
  Flickorna bröt sig ut ur ringen. Men läget är fortfarande spänt.
  Och de kan inte fly någonstans.
  Tjällossningen försenade den tyska framryckningen något. Dessutom förenade nazisterna med Japan och fortsatte till ockupationen av Centralasien.
  Vilket också distraherade dem och april passerade relativt lugnt. Och i maj släpptes äntligen den första sovjetiska stridsvagnen IS-3. Och han kunde ha tagits till första maj-paraden.
  Åldrad och försvagad tittade Stalin på detta, krökt. Hans utseende uttryckte dödlig trötthet.
  På grund av den arbetsintensiva produktionen kunde IS-3 fortfarande inte gå i produktion.
  Dess betydande skillnad från de två var bara formen på tornet. Hon var som ett flygande tefat, och hennes panna var som näbben på en tranan. Naturligtvis skyddade den ökade lutningsvinkeln den främre delen väl, men komplicerad produktion. Dessutom var den nedre delen av pannan sårbar, och om en projektil träffade där, så rikoscherade den inte längre.
  Stalin viftade med handen och försvann in i bunkern, nästa nazistiska räd började. TA-400 och Yu-287 med en bakåtsvept vinge deltog i flyganfallen.
  Och återigen avfyrade de ballistiska missiler styrda av vingar på radion.
  Kreml fick betydande skador.
  Stalin funderade allvarligt på deras Moskvas flykt.
  I mitten av maj, efter att ha slutfört omfördelningen av Centralasien, inledde nazisterna en offensiv mot Moskva från öst och väst. Ytterligare en hård strid följde.
  Sovjetiska trupper kämpade heroiskt. Men krafterna är för ojämlika. E-75 Tiger-3-stridsvagnarna dök också upp i striderna. Och massivt "Panther" -3. Sådana slagsmål, låt oss säga, är extraordinära.
  I slutet av maj i början av juni slutförde nazisterna den praktiskt taget fullständiga inringningen av Moskva.
  Stalin meddelade högtidligt att han skulle stanna kvar i huvudstaden och stå där till döden.
  Moskva besköts och bombades. Hon var omgiven av mycket kraftfulla försvarslinjer, som inte är så lätta att övervinna. Enorma reserver av ammunition och mat var koncentrerade till huvudstaden.
  Och Stalin i den underjordiska staden var relativt säker.
  Hitler beordrade den 22 juni 1945, när exakt fyra år hade gått sedan starten av det stora fosterländska kriget, att stoppa attacken mot huvudstaden, istället för att systematiskt förstöra den med artilleri och flygplan. Och fortsätta att självsäkert bomba.
  En baserad offensiv flyttade till Sibirien. Det var nödvändigt att ta Sverdlovsk och Tjeljabinsk tills dessa städer täckte snön ... I slutet av juni i början av juli intogs båda nyckelstäderna efter envisa strider ... Tyskarna rörde sig över Sibirien. Sovjetiska byar föll en efter en.
  Här närmade sig nazisterna i september 1945 Novosibirsk. Det utbröt också strider för denna uppgörelse.
  Röda armén stred tillsammans med den lokala milisen. Tamara kämpade här som en hjältinna.
  Det är slutet av september, det snöar och det fryser. Och bataljonen av flickor kämpar barfota och visar ett underbart hjältemod.
  Och krigarna slåss som pantrar.
  Tamara svängde om, kastade ett explosivt paket kol med sin bara fot och gnisslade:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kan besegra oss!
  Andra tjejer ryter desperat:
  - Vi kommer att dö, men vi kommer inte att kapitulera!
  Och striden fortsätter...
  Novosibirsk föll först i början av november... Kriget fortsatte. Sovjetunionen kapitulerade fortfarande inte. Moskva var blockad och under beskjutning.
  I den underjordiska staden förvarades ett strategiskt utbud av mat och ammunition, så att det gick att hålla ut ganska länge.
  Tyskarna bombade och besköt hela staden staden.
  Det fanns också en ny tung stridsvagn "Rat". Denna maskin vägde två tusen ton och var beväpnad med flera vapen.
  Ett fordon med 400 mm pansar användes som en genombrottsstridsvagn... Klarade ett stridstest....
  Men fastnade på igelkottar och förstördes av en kamikazepilot som rammade henne.
  Ändå verkade en ny tank "Rat" -2 ännu större och tyngre ...
  Stalin firade nyåret 1946 i Moskva, som ännu inte hade tagits. Sovjetunionens store ledare räknade med ett mirakel. Moskva har blivit en riktig fästningsstad.
  Livsmedelsförsörjningen skulle kunna räcka i ytterligare ett par år, och med tanke på nedgången i befolkning på grund av bombningar och beskjutning, längre. Men ammunitionen berodde på hastigheten och intensiteten i överfallen.
  Beria anmärkte ändå:
  - Kanske kommer kamrat Stalin att hålla med Hitler om vår frihet?
  Den högsta befälhavaren förklarade resolut och slog näven bestämt i bordet:
  - Jag pratar inte med kannibalerna Lavrenty! Förstår du!
  Beria anmärkte med en suck:
  Låt oss hoppas på ett mirakel!
  Stalin anmärkte och skrek:
  -Tålamod och lite ansträngning!
  . EPILOG
  Nytt 1946 ägde rum i lokala strider. Tyskarna och japanerna erövrade gradvis alla större städer. Verkhojansk var den sista som föll i augusti. Tyskarna hade nya stridsvagnar AG-50 i form av en pyramid.
  Tamara och hennes team kämpade desperat i Verkhojansk.
  Tjejerna var som alltid barfota och i bikini.
  De stod till döds. Och med sina bara tår kastade de explosiva paket med dödlig kraft.
  Och sedan, när ammunitionen tog slut, kunde de gå genom källare och tunnlar in i taigan.
  De var redo att ta till vapen och föra krig igen, även om det var ett gerillakrig.
  Partisanzoner uppstod i Sovjetunionen och ett underjordiskt krig utspelade sig.
  Huvudstaden höll fortfarande ut, så Hitler ville svälta ut den och rädda sina soldater, av vilka alltför många redan hade dött.
  Och flickorna utrotade under tiden nazisterna och japanerna, på en mängd olika sätt och metoder.
  Speciellt Natasha och hennes team.
  OCH visade sig vara igen V T -34-85. Bilen såklart _ samma , inte ny . OCH för sent fyrtio sjätte årets föråldrad .
  A Här Och AG -50. Påminner låg pyramid Med Mycket lång fat . Bil hela sextio fem ton . Tjocklek rustning co Allt vinklar 250 mm under luta . För skal T -34 absolut ogenomtränglig .
  Stålmannen-Natasha V irritation väste :
  - Det här är Hur uppgift ! Lyfta upp berg !
  Futurist-Angelica såg sig omkring . Nu De var V hans traditionell bikini . OCH något _ _ skönhet kom på sinne .
  A Svetlana nedtryckt på spakar barfota hälar Och nu går vi tank _ Hon väste :
  - Manöver ! Endast manöver !
  AG -50 utrustad kraftfull 105 mm kanon Med längd trunk i 100 EL . han kapabel träffa på stor avstånd _ Dem mer , y trettiofyra Med kvalitet rustning strunt i det . Ett träffa Och slut .
  Svetlana startar gunga sovjetisk tank _ Här fiende skott . Projektil även lite bekymmer rustning _ Men Till Lyckligtvis glider av . A trots allt kraft kolossal - uran kärna .
  Stålmannen-Natasha viskade deras scharlakansrött läppar :
  - På ikoner Med sorg ansikten - igen imperium födas !
  Futurist-Angelica sköt med _ barfota fingrar ben . projektil nöjd V fortfarande stående pyramidal tank . OCH halkade av Med rustning V rikoschettera . Redan Mycket hon sned Och cementerad .
  tysk tank såklart _ samma , ogenomträngliga , med Allt vinklar även För IS -7. A redan Var innan honom T -34-85.
  Igen tysk skjuter ... Svetlana nedtryckt naken häl på bromsar _ OCH jag skulle kunna undgå tank från nederlag . Fastän dödlig gåva gled igenom alls nära .
  Stålmannen Natasha V rasa sa :
  - Ja Vi Och fastnat !
  Futurist-Angelica skrattade . Hon kyligt plockade Med jag själv bh . utsatt hög bröst Med jordgubbe bröstvårtor . Blottade sina tänder deras pärla tänder . OCH twittrade :
  - Feg Inte pjäser V hockey !
  OCH nedtryckt scharlakansrött nippel på utlösa . Sådan Här hon djärv Och gnistrande hon-djävulen . A Kanske snäll , rysk ängel förkroppsliga .
  projektil flög ut från Inte för mycket lång nosparti . Gick förbi ... Och nöjd direkt V trunk tysk bilar AG . tillbakavisas hans tycka om blåsa kex .
  OCH Allt fyra flickor kör , skällde :
  - En , två - jag träffa ! Fritz Förbi horn Så gav !
  OCH Hur skaka De deras barfota ben . Här Detta tjejer ! A När på skytte använda sig av naken bröst är _ V ett hundra en gång effektivare .
  Stålmannen Natasha Med leende märkte :
  - Det här tank Nu För oss säkert . Men Hur hans förstöra ?
  Zoya Med leende föreslog :
  -A _ V bekämpa cowboy stil , vi hans sopa bort !
  Svetlana accelererad rörelse hans tank _ Men motståndare , plötsligt vände sig om Och rusade sprang iväg han accelererad underbar snabbt : allt samma gasturbin motor . OCH var självklart snabbare än _ T -34-85.
  som om elefant sprang iväg från Mopsar . Allt skulle ingenting . Men elefanter veta hur flytta även Mycket snabbt .
  Stålmannen Natasha argt rörd Förbi rustning barfota fot Och vrålade :
  - Här ! Väl Hur trots allt _ Vi kom på efterkälken från fascister !
  Zoya Med sorg V röst , sjöng :
  - Alla omöjligt , möjligt V vår världen !
  OCH skakade hans hår , färger blad guld .
  Futurist-Angelica Med glädje sjöng och _ släppte annan skal . Den där träffa V armerad akter Och gick sönder .
  - Gå huruvida drömmar oöverträffad ... Väv huruvida kransar försenat ... tyst var Gerasim någon gång ! _ _ Nu han svär obsceniteter !
  Svetlana strikt märkte :
  - Svär skäll är _ vulgärt !
  Stålmannen-Natasha ville ha något _ _ _ säga kvick . Men Här dök upp annan fascistisk tank . På detta en gång E -75. Samma Bra skyddad V pannan , men mycket värre Med brädor . Är det sant, trettiofyra hans Allt lika Inte slå igenom
  På detta gånger , Zoya kastade av sig Med jag själv bh . OCH utsatt scharlakansrött bröstvårtan .
  Tog Och nedtryckt amning på utlösa . pistol fungerade ...
  projektil igen nöjd direkt V trunk massiv vapen . OCH ett hundra fem millimetrisk en pistol kom ut från byggnad .
  OCH detta tysk rusade på flykt . Bra sätt produktion från byggnad mest skyddad maskiner är _ skal Förbi stammar .
  Stålmannen Natasha överlycklig angav :
  - Här se ! Vi vi vinner !
  A Här Och tredje tank . På detta gånger " kunglig" lejon ." På honom vapen , bombplan kaliber i 450 millimeter . Sådan Om fan då _ få alls Inte kommer att verka .
  Stålmannen Natasha på detta en gång bestämt skjuta sig själv . tog av bh . Som på henne allt detsamma _ hög och _ elastisk bröstet . Färsk som _ på tjejer . OCH krigare Hur ska ta Och pressar rubin bröstvårtan .
  projektil flög ut ... Och " Royal lejon " tog emot direkt V stammen . OCH enorm bil Hur explodera . Vad Och par stående Förbi kanter tankar flög iväg på några hundratals meter .
   Ja Och trettiofyra skakade . Bil nätt och jämnt Inte rullade över och visade sig avrives från jorden .
  Futurist-Angelica även träffa på landning pannan , skriker :
  - som om hästar åsnor !
  OCH hotad Fritz knytnäve .
  Stålmannen Natasha var nöjd och _ flinade pärlande , mycket stor tänder :
  - Här Vi gav Förbi till fienden ! Hur det ska det !
  Zoya sjöng , med med glädje :
  - Kärlek Och död ! Bra Och ond ! Vad helig Vad syndig ... A till mig känna till Allt lika !
  OCH flicka rörd barfota ben Förbi metall .
  Nästa fiende E -100. Bil farligt . MED bombkastare och 75 mm _ kanon Med Mycket lång fat . Sådan överfall modifiering och _ kunna uppfylla roll Och kämpe tankar . A sjuttiofem millimeter vapen För sovjetisk tank ganska nog .
   A trunk bombplan täckt keps .
  Stålmannen Natasha korsade sig på hjälp barfota ben , och twittrade :
  - Nåväl , låt oss hans slå ?
  Zoya , rock tänder , överens _
  - Självklart ska vi !
  Futurist-Angelica scharlakansrött nippel nedtryckt på utlösa . pistol arbetade . spottade ut mördande ladda . OCH avbröts relativt smal men _ men lång trunk tysk vapen .
  Svetlana entusiastiskt twittrade :
  - Bra ! A Nu ge Brand jag !
  OCH krigare Samma utsatt mina torso . På Allt fyror bröst på höjd . OCH Mycket även vacker , sexig , förförisk . Så Med sådan flickor jag vill att göra kärlek . Tja vad _ Kanske vara bättre dem ? Förmodligen bara _ Övrig tjejer !
  OCH Här ung kvinna fångad ögonblicket då _ keps började öppen . OCH använder sig av mina scharlakansrött bröstvårtan som _ kommer att släppa projektil Förbi tysk bombplan .
  A fritz Inte lyckades även Och öga blinka ... hur ska ta Och exploderar ... In Allt sidor spridd rökning metall .
  Svetlana gnuggade själv stark händer Och gnisslade :
  - Jag jänta äkta drake !
  OCH Hur skrattar ! OCH ska ta det , ja kommer att visa tungan !
  Stålmannen Natasha tog Och entusiastiskt sjöng :
  - Patriot ! sovjetisk patriot ! Hur många Fritz dödade du !
  Zoya plockade upp en sång , och skakning naken bröst , fortsättning :
  - Patriot ! Röd patriot ! OCH på flickor Allt din drömmar !
  OCH Samma krigare Hur ska ta Och skratta högt ! OCH uvula kommer att visa ! OCH flin tänder - huggtänder !
  OCH barfota ben ska flytta spak ...
  Tjejerna här är klart bäst trots att de har en omodern tank. Och de fortsätter att partiska.
  Men den 20 april 1947 började ett nytt angrepp på Moskva. Den deltog av japanerna och turkarna och hela den främmande armén.
  Hitler, till slut, tog slut på tålamodet och han bestämde sig för att avsluta Sovjetunionen. Och personligen med Stalin, förknippade med honom gerillakriget som fortfarande brinner på Rysslands territorium.
  Som att om Moskva faller, då kommer kriget utan tvekan att ta slut.
  Och ett avgörande, allmänt överfall började.
  De supertunga stridsvagnarna "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 och andra gick också till attack.
  För det första besköts staden med ballistiska missiler.
  disketterna från det tredje riket användes också . Sådan är armadan.
  Alenka och hennes team mötte modigt tyskarna och gav dem en kamp.
  Alyonka kastade en granat med sina bara tår, sköt ett skott och vrålade:
  - För den ryska andan!
  Anyuta, som sköt mot motståndare och mejade ner fiendernas led, kvittrade med sin bara häl och dukade under för dödspaketet:
  - För kommunismens storhet!
  Alla, som sköt mot Sovjetunionens fiender och kastade en bomb med sina bara tår, skrek:
  - För Moder Rus i kommunismen!
  Maria, som sköt välriktad eld mot fienden och med tillförsikt mejade ner honom, noterade och blottade sina tänder:
  - Ryssland behöver en ny ledare!
  Matryona noterade, sköt och förstörde med säkerhet sina motståndare, och med sina bara tår gav hon en annan dödsgåva:
  - Det är klart, det behövs!
  Och från hennes kast, som föll i rinken, kolliderade två tyska stridsvagnar.
  Marusya, som sköt mot nazisterna, noterade energiskt:
  - Allt fanns i Sovjetunionen, men fienden tog numret!
  Och med sin bara häl, hur kommer han att lansera det mordiska och obönhörliga!
  Alenka uppmuntrade sina vänner:
  - Skynda dig inte att begrava Rus! Vi har också saker att göra!
  Och med tårna på sin bara fot kommer han att kasta en förödande gåva av förintelse.
  Anyuta, som sköt mot nazisterna, höll med om detta:
  - Vi kommer med våld att slå fienderna, fäderneslandets flod kommer inte att torka ut!
  Och med sin nakna, runda häl kommer flickan energiskt att ta den och träffa fienden.
  Alla, som sköt mot fascisterna och släppte en bit sprängämne från en slangbella, drog i snöret med sina bara tår, sa:
  - Det blir bara en superman - som ska ersätta Stalin!
  Maria, som sköt med otrolig noggrannhet och kastade granater med sina bara tår, sa:
  - Allt som inte förändras, allt är till det bättre!
  Matryona, slår ner Fritz med välriktade skott. Och sedan, efter att ha skadat tanken med sin bara fot, noterade hon:
  - Vi med vår oföränderliga och heroiska vilja!
  Marusya kastade en hel massa granater med sina bara fötter. Så nazisternas självgående pistol vände och gnisslade:
  - Jag kommer att vara starkast!
  Alla, efter att ha slagit ut en transportör från nazisterna med ett granatkast med sin bara häl, anmärkte och korrigerade:
  - Inte jag, utan vi! Allt är starkare!
  Alyonka sjöng för att höja hennes kamphumör och komponerade på språng. Och resten av flickorna, som sköt mot nazisterna, tog upp;
  Vi är flickorna i Sovjetunionens land,
  Vilket är en fackla för hela världen...
  Låt oss visa, känna till storheten i ett exempel,
  Här sjungs hjältedåd!
  
  Flickorna föddes under den röda flaggan,
  Och barfota rusar genom frosten ...
  Döttrar och söner slåss för Rus,
  Ibland ger bruden killen en ros!
  
  Det kommer att finnas en röd flagga över universum,
  Lyser så starkt, som en facklaslåga...
  När allt kommer omkring har vi en heroisk sving,
  Och vår banner glittrar som röd!
  
  Tro inte det, den förbannade fascisten kommer inte att passera,
  Och den ryska andan kommer aldrig att försvinna...
  Segrar kommer att öppna ett oändligt konto,
  Låt oss säga hej och hej till vem som helst !
  
  Ryssland är ett underbart land
  Du gav kommunismen till folken...
  För evigt generöst givit av Gud,
  För fosterlandet, för lycka och frihet!
  
  Fienden kommer inte att kunna besegra fäderneslandet,
  Och hur grym och listig han än var...
  Vår oövervinnelige ryska björn,
  Den ryske soldaten är så härlig för sin seger!
  
  Vackra sovjetiska land,
  Tjejerna i den är stolta över att de är vackra...
  Hon är given till oss för evigt genom födseln,
  Och låt oss Komsomol-medlemmar vara rättvisa!
  
  Vi slåss i utkanten av Moskva,
  En snöstorm av snödrivor, och flickorna är barfota ...
  Låt oss inte ge fäderneslandet åt Satan,
  Vi skjuter till och med exakt med lie!
  
  Så i raseri är flickorna ivriga att slåss,
  Och de kastar ett blott explosionspaket med hälen ...
  Han är bara fascist för att han ser cool ut,
  I själva verket bara en ond Kain!
  
  Fiender kan inte besegra flickor,
  De föddes under en sådan stjärna...
  Det oövervinnerliga monstret är vår björn,
  Vem gjorde fosterlandet till hustru!
  
  Vi ryska tjejer är bra
  Vi är inte rädda för tortyr och frost...
  Och vi kommer att slå tillbaka, tro den onda hordens anfall,
  Fienden kommer att bli galen av dosen!
  
  De kunde driva fienden bort från Moskva,
  Även om han är full av enorm kraft...
  Vi tjejer är så stolta över oss själva,
  Alla motståndare kommer att försvinna i sina gravar!
  
  Tro inte det, fiender kan inte besegra Rus,
  Eftersom varje riddare kommer från blöjor...
  Jägaren har tydligen förvandlats till vilt,
  Och motståndaren är fortfarande bara ett barn!
  
  Men den ryska anden, den stora trosandan,
  Du vet, det finns dolda krafter i det...
  Fienden kommer att krossas i stycken,
  När allt kommer omkring är riddare oövervinnerliga i strid!
  
  Kasta bort era tvivel, flickor,
  Vi är de modigaste människorna i världen...
  Låt oss kasta Satans horder i infernot,
  Låt oss blötlägga alla motståndare i toaletten!
  
  Det heliga kriget kommer att upphöra
  Frid och morgon kommer över planeten...
  Vet att hon är för evigt med solen,
  Må sommaren flamma för alltid!
  
  Och kommunismen evig i ära,
  Och Lenin och den store Stalin är med oss ...
  I en blodig film, först nu är fascism,
  Och vår vilja tror är starkare än stål!
  
  Mitt Ryssland regerar i århundraden,
  Och gav lycka till hela universum....
  Behöver stålstyrkan av en knytnäve
  Och skicklighet, men ett rimligt spill!
  
  
  
  HÄXOR SKAPAR UNDERVAPEN
  Gerda, Charlotte, Magda och Christina, som testade "Tiger" en gång, ledde också utvecklingen av en lovande modell: "Panther"-2. Tjejerna placerade motorn och transmissionen i ett kvarter - tvärs över, och gjorde tornet smalt och mindre. Och växellådan var installerad på själva motorn. Som ett resultat visade sig "Panther"-2 vara en siluett mindre än två meter, och antalet besättningsmedlemmar reducerades till tre personer. Pansartjockleken på skrovets framsida ökade till 120 millimeter vid stora sluttningar, och sidorna till 82 millimeter vid sluttningar. Och tornen är upp till 150 mm på framsidan och 82 mm på sidorna, i sluttningar. Samtidigt reducerades hela fordonet till 35 ton, vilket gjorde det möjligt att klara sig med en 700 hästkrafters motor och ökade tankens hastighet och manövrerbarhet. Samtidigt har fordonets manövrerbarhet också förbättrats, och chassit har blivit lättare och mycket lättare att reparera och underhålla. Det finns sex rullar totalt, vilket är praktiskt och bekvämt. Hitler gillade "Panther" 2 och började produceras i september 1943. Fordonet är framgångsrikt, med en bra pansargenomträngande och snabbskjutande pistol. Hon arbetade och rörde sig snabbt, med utmärkt ergonomi.
  Och viktigast av allt, det var lättare att producera och krävde mindre metall. Och samtidigt utmärkte den sig genom sin kapitalöverlevnadsförmåga. Det är inte så lätt att penetrera ett sådant fordon med stora pansarbackar.
  De sovjetiska trupperna hade ett allvarligt problem. Dessutom investerade tyskarna, istället för Fau -programmet , i utvecklingen av en folkstridsflygplan och skapade XE-162, enkel och billig att tillverka och mycket lätt och manövrerbar.
  Denna maskin visade sig vara utvecklad under mer gynnsamma förhållanden och relativt lätt att använda. Och det är inte så lätt för henne att klara sig.
  Jag ålade de sovjetiska och allierade trupperna hårda luftstrider. Jagaren vägde endast ett och ett halvt ton tom och bestod nästan helt av trä. Så maskinen visade sig vara extremt effektiv.
  Situationen förvärrades av det faktum att tyska flickor började aktivt gå in i flygenheterna.
  Albina och Alvina började aktivt göra mål, slåss som regel barfota och i en bikini. Och de här tjejerna kunde inte slås ner. Och själva skär de så aktivt bort fienden. Och så vackra dessa blondiner var: bara äkta arier!
  Albina trycker på avtryckaren med ett graciöst ben och skär ner ett par sovjetiska flygplan och skriker:
  - Ära till det tredje riket!
  Alvina trycker på avtryckaren med sin röda bröstvårta och träffar tre sovjetiska bilar och ryter:
  - Ära till vårt fosterland!
  Kämpande tjejer - du kan inte säga att de är svaga. Nej, de är väldigt aggressiva och kan slita alla i stycken.
  Sammantaget är den här armén överraskande. Och på vintern stabiliserades frontlinjen. Mainstein inledde en motattack och lyckades besegra de sovjetiska trupperna över Dnepr och skapade ett par stora pannor. Tyskarna kunde också slå tillbaka offensiven nära Leningrad. Här förlitade man sig på en kraftfull försvarslinje. Plus, efter nederlaget i Ukraina, tog Stalin bort flera divisioner från denna riktning och tillät tyskarna att slå tillbaka attackerna. Fronten höll ut och tyskarna kunde hålla ut på vintern längs hela anfallets omkrets.
  Gerda kämpade personligen på "Panther" -2, tillsammans med tjejerna. Och trots vintern kämpade skönheterna barfota och i bara en bikini.
  Gerda tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår, träffade fienden och gnisslade:
  - Ära till vårt imperium!
  Charlotte tryckte också på spaken med sina bara tår, demolerade det trettiofyra tornet och bekräftade med aggression:
  - Ära åt hjältar!
  Kristina slog till genom att trycka på knappen med sin scharlakansröda bröstvårta och slog den sovjetiska maskinen och gnisslade:
  - Och ära till oss!
  Magda avfyrade en skur med fyra maskingevär, skar av det sovjetiska infanteriet med hjälp av sina bara tår och utfärdade:
  - Evig, segerrik ära!
  Så tjejerna är stygga och nakna, deras runda klackar glittrar.
  Och när "Tiger" -2 närmar sig, lovar den här tanken, med en vikt på femtiofem ton, skydd på 250 mm panna och sidor på 170 mm.
  Det där med en 88-mm pistol i 71 EL, en väldigt hyfsad bil.
  Och nu på våren rycker tyskarna redan fram i Italien och krossar självsäkert de allierade.
  De tar Neapel och invaderar Sicilien.
  Och de allierade trupperna kapitulerar med hundratusentals. Och de är grundligt förstörda. Tyska pantrar är ostoppbara.
  Och tjejerna får engelsmännen att falla på knä och kyssa sina bara, mejslade ben och slicka skönhetens runda klackar med tungan.
  I juni försöker de allierade avancera genom att landsätta trupper i Normandie. Men de lider ett förkrossande nederlag där. Återigen, hundratusentals fångar och mycket tillfångatagen utrustning.
  Roosevelt får en hjärtattack och blir arbetsoförmögen. USA försöker begränsa ett så svårt krig. Storbritannien överväger alternativ för försoning med Fritz. Situationen förvärras av kraftigare bombningar av engelska städer med jetflygplan. Och brittiska jaktplan kan inte hinna med sådana flygplan.
  Så Churchill börjar be om fred. Men Führern är obeveklig. Han sprudlar av medvetenhet om sin egen styrka.
  Men britterna går fortfarande med på fred. Och detta oroar Stalin, som erbjuder Führern vapenvila. Hitler går med på att stoppa fientligheterna i tre år, förutsatt att det inte sker något partisaniskt sabotage, och parterna stannar vid sina gränser, och Sovjetunionen kommer att sälja olja och bröd till tyskarna.
  Stalin gick med på detta... Och Krauts knöt sina händer.
  Den första strejken är naturligtvis Gibraltar. Efter att ha erövrat denna fästning kan du överföra trupper till Afrika på kortaste avstånd. När de stormade fästningen använde tyskarna de senaste MP-44-gevären, flickorna förbättrade dem också: de gjorde dem mycket enklare och mer tillförlitliga.
  Och Albina och Alvina slogs i himlen, tjejerna som gjorde de tyska planen mycket mer praktiska och snabba.
  Och de krossade de allierade till höger och vänster. Gibraltar skulle ha tagits på språng. Franco tvingades gå med på Hitlers ultimatum. Låt inte nazisterna ockupera ditt land.
  Tyskarna accelererade på stridsvagnar och bröt sig in i fiendens läge.
  Efter Gibraltars fall gick Fritz in i Marocko. Och de flyttade och erövrade territorier. Fritz stridsvagnar rörde sig särskilt i Algeriet. "Panther" -2 glider snabbt på sanden. Den uppgraderades med en kraftfullare motor, och den tävlade. Panther-2 tillfredsställde militären helt med sitt pannskydd, och Tiger-2 var generellt sett en fantastisk stridsvagn. De allierade föll som om de hade blivit omkull.
  Tyska flickor slogs i öknen, vanligtvis barfota och i bikinis. De smörjde bara huden med en speciell skyddskräm för att den inte skulle bränna.
  Då satte sig de tillfångatagna engelsmännens skönheter på knäna och får flickans hälar att slicka. Och de gillar det, särskilt afrikanerna, som gör det med entusiasm.
  Det fyrtiofemte året var mycket framgångsrikt för tyskarna, de erövrade större delen av Afrika, Mellanöstern. Och under första hälften av det fyrtiosjätte året intog de också Indien och Burma och resten av Afrika. Och det fanns fler problem med tillgången på trupper, sträckningen av kommunikationer, terrängen än med motståndet från de brittiska och amerikanska enheterna. Dessutom var de koloniala trupperna inte särskilt villiga att slåss. Inom tekniken har tyskarna en överväldigande överlägsenhet i kvalitet. Till exempel, ME-262 X, och har en hastighet på upp till 1200 kilometer i timmen, och är beväpnad med fem flygplanskanoner. Och Förenta staterna och Storbritannien, även om de är mer eller mindre lämpade för stridsbruk, har inte jetjager, och bombplan ännu mer.
  Dessutom hade tyskarna diskotek , utvecklande, hastigheten i storleksordningen fyra ljud. De var helt osårbara för handeldvapen, tack vare den laminära jetstrålen som flödade runt bilarna. Men på grund av detta kunde de själva inte skjuta. Men å andra sidan var det möjligt att släppa en bomb från en höjd, och använda den i spaning, och viktigast av allt, ramma fiendens fordon genom att slå ner dem med jetplan.
  Flygande tefat är effektiva vapen med lång räckvidd och kan flyga från Europa till USA. Och de drevs ibland av väldigt vackra tjejer som föredrog att slåss barfota och i bikini.
  Här är Gertrude och Eva på flykt. Sådana två underbara sötnosar. Till exempel greps en svart amerikan. Knuten till en stock. Och så på hans manliga perfektion red de under lång tid att fången förlorade medvetandet, överansträngde.
  Och nu tog Gertrud med bara tår och riktade disketten mot målet och sköt ner amerikanska flygplan. Det här är en kämpande tjej.
  Och även Eva riktar med hjälp av sina bara tår en bil mot fienden med dödlig kraft.
  Och med raseri ramlar den mot fienden, och Englands och USA:s bilar faller.
  Landsättningen av tyskarna planerades till slutet av november. För det första är det ingen som väntar just nu. Faktum är att vädret inte är särskilt bra och det är riskabelt att överleva. Men under lugna dagar kan du simma över Engelska kanalen och landa. Dessutom finns det fördelar med nattlandning, eftersom det är mycket svårare att försvara på natten.
  Tyskarna hade vid den här tiden dödat de engelska och amerikanska flottorna.
  Så landningen var väntad utan problem. Specialbataljoner av flickor skulle vara en kraftfull slagstyrka, som även i frosten i slutet av november var barfota i bara en bikini.
  Landningen började den 26 november 1946. På årsdagen av valet till riksdagen, varefter Hitler fick posten som rikskansler.
  Det fanns ingen som stoppade landningen. Och i offensiven deltog stora massor av infanteri och till och med de senaste pyramidformade stridsvagnarna. Som inte går att penetrera från vilken vinkel som helst.
  Flickorna kämpar förstås inom dem och agerar modigt.
  Och några krigare bryter redan barfota kanten av is på pölar frusna på natten. Och de kämpar väldigt tappert. Och de utför mirakel av kolossal makt. Och när de kastar granater med bara tårna och river engelsmännen i bitar så blir det extremt coolt...
  Gerda slåss på en "Tiger"-4 pyramidformad stridsvagn med en kanon och en bombkastare, och ganska tappert. Skickar projektil efter projektil och sliter isär fiender.
  När hon inte agerar genom att tvätta så genom att rulla, trycka på knapparna på joysticken med sina bara tår, vrålar flickan:
  - Vi blottar våra tänder aktivt, vi utrotar väldigt starkt!
  Charlotte använder en röd bröstvårta när hon skjuter, trycker på den på joystick-knappen och träffar fienden, kvittrade:
  - Vårt universella byggteam!
  Lupanula med raketgevär och Christina med bara tår. Hon slog sönder många motståndare och grymtade:
  - För det tredje rikets storhet!
  Magda vrålade efter henne. Den här gången med en jordgubbsnippla. Rev fienden och vrålade:
  - För arisk kommunism!
  Här är tjejerna på supernivån! Och hur flickornas infanteri springer med bara fötter och kastar granater i farten. Och hur stor och dödlig den är.
  Tjejerna är så kämpiga och vackra.
  Och de krossar britterna till höger och vänster. Det är inte förvånande att England med en sådan offensiv och landning av både Frankrike och Norge höll ut i bara tio dagar. Det här är bra!
  Metropolen föll. Och nästa etapp är en resa till Amerika. I februari genomförde tyskarna, trots vintern, en landstigning på Island: Operation Icarus, och intog detta viktiga territorium.
  Och återigen deltog barfotaflickor från olika SS-bataljoner i striderna.
  Och de lyckades genom att blinka med sina bara klackar genom snön.
  Stalin friade till Hitler i mars 1947, ett gemensamt krig mot USA. Führern gick med på detta, men på villkoret att Sovjetunionen endast skulle få tillbaka Alaska, på något sätt lagligt territorium. Och kommer inte att begära mer.
  Stalin höll med om detta ... Och invasionen av sovjetiska trupper genom Alaska började. Så snabbt och brutalt.
  Nya sovjetiska stridsvagnar flyttade.
  Elizabeths besättning kämpade på den allra första, experimentella och inte riktigt färdiga T-54-stridsvagnen. april 1947. Det är fortfarande snö i Alaska, men ryska tjejer slåss barfota och i bikini. Och så fina tjejer.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår mot fienden. Slår amerikanen " Sherman ". Och blottande sina tänder säger krigaren:
  - Ära åt den stora kommunismens idéer!
  Ekaterina skjuter också med bara fingrar av mejslade ben och skrik:
  - Ära till vår armés segerrika resultat!
  Elena sköt också, den här gången med den scharlakansröda bröstvårtan, träffade fienden med mycket bra poäng och morrade:
  - Ära åt nya avgörande segrar!
  Euphrasia , slog mot motståndare med en jordgubbsnippla och stansade "Pershing" skällde::
  - Och vi kommer att vinna!
  Krigare uppenbarligen skingrade som smuss. Och så tröskas amerikanerna.
  Här träffar en projektil pannan på stridsvagnen, men rikoschetterar genast iväg. Elizabeth ryter och hoppar:
  - Ära åt kommunismens idéer!
  Och han skickar också en projektil som svar, med hjälp av sina bara tår. Det här är en tjej som är på ett riktigt uppdrag.
  Sådan är skönheten i striderna.
  Sovjetiska trupper höll ut i Alaska. Och i maj kom den allra första IS-7:an i metall.
  Och på den finns Alenkas stridsvagnsbesättning.
  Här är en så kämpig tjej. När han sköt mot fienden träffar han honom extremt exakt.
  Och pistolen, hur kraftfull: 130 mm. Hon slår fienden på långt avstånd. Amerikanerna har fortfarande huvudstridsvagnen " Sherman ", som bara är bra för att få tyska och sovjetiska stridsvagnsess. Det finns en något bättre Pershing, med en kraftfullare pistol än 90 mm kalibern. Och den mycket lilla " Superpershing ", vars pistol är 90 mm i kaliber och har en pipa längd på 73 EL, kan tillfoga ett farligt sår på den sovjetiska IS-7-maskinen ombord och nära. Amerikanska vapen tar inte pyramidformade tyska stridsvagnar alls från alla vinklar. IS-7 är stansad i sidan. T-54 - " Superpershing ", kan ta nära pannan, och ombord på avstånd. Men för närvarande har Sovjetunionen huvudtanken T-34-85, som ännu inte har tagits ur produktion och kämpar mot amerikanerna. Den är ungefär lika med Sherman och svagare än Pershing.
  Så de sovjetiska soldaterna har det svårt. Och de ser med avundsjuka på den enda, den allra första experimenttanken IS-7.
  Den här bilen är stolt och cool.
  IS-2 och IS-3 kämpar också. Den sista bilen i pannan är inte penetrerad förutom för " Superpershing ". Tja, IS-3 kan också stickas hål i den nedre delen av skrovet.
  IS-2 är något svag i tornets frontpansar.
  Flickorna Natashka och hennes team slåss på den här tanken. Kämpande skönheter. Och de från IS-2 levererar förkrossande slag, med dödliga projektiler.
  Natashka tryckte på fötterna med sina bara tår och kastade ut mördaren och bröt igenom amerikanska och vyaknula:
  - Ära åt den goda kommunismens idéer!
  Zoya tryckte sin röda bröstvårta mot mördarspaken och skrek:
  - För arisk fred och ordning!
  Augustinus sprängde också med en utplåning med sin bara häl, träffade fienden och skällde:
  - För avgörande segrar!
  Och Svetlana kastar slutligen ut sina små fötter med hjälp av sina bara tår, skär ner fienden och gnisslar:
  - För stormakter!
  Röda arméns krigare avancerade över Alaska. Sommaren kom och det var varmt, och det var skönt för tjejer i bikini och barfota på stridsvagnar. Efter att ha övervunnit Grönland landsteg tyskarna i Kanada. Och söderifrån började de flytta från Argentina. I Brasilien skedde en splittring i pro-tyska och pro-amerikanska fraktioner. Tyskarna, med ett kraftigt slag från sina mer stridsberedda divisioner, avgjorde saken till deras fördel.
  Nazisterna hade en kraftfullare och effektivare anfallskarbin, som sköt från långt avstånd och mycket snabbt. Yankees led nederlag efter nederlag.
  Ett nytt lag av engelska tjejer ledda av Jane Armstrong närmade sig söderifrån... Krigaren stred i Brasilien på sommaren... Pro-amerikanska styrkor gjorde trögt motstånd.
  Men i Venezuela konfronterades de kvinnliga krigarna av amerikanska trupper. De slogs på den föråldrade Panther-2, som nästan hade avvecklats till förmån för pyramidformade utrustningsmodeller.
  Men britterna, även på denna stridsvagn, var starkare än amerikanerna. De avfyrade sina vapen mot Shermans , som redan var hopplöst föråldrade och bara kunde slåss på lika villkor med de sovjetiska trettiofyra.
  Jane sköt med sina bara tår på avstånd. Träffade fienden och kvittrade:
  - Det här är Storbritanniens storhet - det kommer inte att blekna!
  Gringeta slog sina mejslade ben i fienden med sina bara tår. Hon slog sönder Sherman och gnisslade:
  - Vårt rike kommer att bli coolt!
  Och hon visade sin tunga!
  Sedan sköt Monica, träffade fienden rakt på mål med sina bara fötter och kurrade:
  - Till själens frälsning!
  Och efter dem lupanula och Malanya. Slå den farligare Pershing noggrant och bröt skrovet.
  Naturligtvis kurrade hon med bara tår:
  - Ära åt de kungliga styrkornas idéer!
  Tjejerna kämpade väldigt aggressivt och konstruktivt.
  Och i Kanada flyttade utvalda tyska enheter. Gerda på tanken "Tiger" -4 pyramidal krossade Amerika och dess dominans. Och de bröts under fiendens förkrossande slag.
  Gerda sköt med sina bara tår, träffade fienden och skvallrade:
  - För arisk kommunism!
  Charlotte slog också, den här gången med en röd bröstvårta, slog den amerikanska bilen och gurglade:
  - För Tysklands storhet!
  Christina slog också fienden. Hon krossade hans rustning med sina bara tår, mejslade ben, som äggskal, och gurglade :
  - För våra fenomenala prestationer!
  Magda mullrade också, krossade fienden som lera och vrålade:
  - För sådana resurser som det är omöjligt att säga i en saga, att inte beskriva med en penna!
  Det bör noteras att tjejerna är extremt stridbara och väldigt rörliga. De är faktiskt väldigt roliga.
  Och sedan föll Kanadas huvudstäder: Quebec och Toronto. Och livet blev bättre, Fritz och roligare ...
  Hitler förklarade att Amerika skulle vara slut!
  Med utvecklingen av atombomben lyckades inte USA. Tydligen vände turen bort från Amerika till förmån för Wehrmacht i det här fallet. Än sen då? Det finns andra grunder för seger och framgång. Så det är för tidigt att falla i förtvivlan.
  Men Krauts med sina utländska regementen är vida överlägsna USA vad gäller trupper. Och de är kapabla att göra mycket för att förstöra fienden.
  Här fångade Gerda till exempel en svart fighter. Och de plågade honom så mycket och tvingade honom att älska att han tappade klövarna. Och det är faktiskt ganska coolt.
  Hösten fyrtiosju gick Fritz in på själva USA:s territorium. Sovjetiska trupper kämpade fortfarande i Kanada.
  Alenka på IS-7 kämpade med en hel brigad av Shermans och Pershings. Shermanerna här var av Firefly-klassen, med en långpipig 76 mm kanon, vilket är farligt för IS-7 när man skjuter in i sidan. Så flickorna var i en allvarlig situation. IS-7 har, trots alla sina förtjänster, en kanon med begränsad ammunition och inte för snabbt skjutande.
  Här sköt Alenka med hjälp av sina bara tår, slog till amerikanen och gnisslade:
  - På min krigsväg!
  Anyuta slog i sin tur, med hjälp av en röd bröstvårta, träffade Sherman och skrek:
  - För Sovjetunionens seger!
  Alla dunkade också med hjälp av bara tår. Den genomborrade den amerikanska bilen och skrek:
  - För kommunismens idéer!
  Maria slog också, med hjälp av en jordgubbsnippla, krossade motståndaren i stycken och väste:
  - För Lenins stora manuskript!
  Och Matryona dukade under med sin bara häl, smula sönder shermanens rustning och gnisslade högst upp i lungorna:
  - För mina ljusriddare!
  Det här är femman, det här är tjejerna - du kan inte hitta coolare! Och de är alla så unga och fräscha. Och tjejerna luktar honung. Inte undra på att soldaterna med sådan njutning slickar Venus barm med tungan. Och de slickar fortfarande.
  Ja, IS-7:an dukade tillbaka för att den inte skulle slitas sönder. Det är därför det här är en tank, alla tankar är en tank.
  Kanske förutom den pyramidformade tyskan ...
  Men de flesta av Shermans har dödats, och resten drar sig tillbaka.
  Så skär sovjettjejerna.
  Och i himlen tröskar Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya Fritz. Att Pokryshkin inte är någon match för dessa tjejer. Och skönheterna slåss barfota och i bikini. Och bröstvårtornas scharlakansröda bröstvårtor används vid skjutning, vilket ökar stridseffektiviteten vid skjutning.
  Men han förstår Albina och Alvin bättre. Flickorna lyckades få sex grader av riddarkorset. Det högsta sjätte klassens riddarkors av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter tilldelades dem efter att de sköt ner mer än tusen flygplan vardera.
  Här är tjejerna - tjejer till alla tjejer...
  Men både Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya samlade vardera mer än tvåhundra flygplan. Och de hade redan åtta stjärnor av Sovjetunionens hjälte.
  Anastasia tryckte med sina bara tår på avfyrningsknappen på flygplanspistolen och slog ner en amerikansk bil och gnisslade:
  - Jag är en supertjej!
  Alenka Sokolovskaya högg mot fienden med hjälp av den röda bröstvårtan, slog ner tre plan och skällde:
  - Och jag är ännu coolare!
  Det här är tjejer, sådana tjejer!
  Och förstöra Amerika.
  Jo, naturligtvis, Alvina och Albina gör det ännu roligare och coolare.
  Alvina använder röda bröstvårtor när han skjuter ...
  Och Albina jordgubbe ...
  Och båda tjejerna är väldigt förtjusta i att arbeta med tungan med jade, pulserande stavar. De har en sådan passion och en tro av aggression!
  Albina tryckte på sina bara tår och kvittrade:
  - Och de går till sjöss, äckliga tjejer!
  Alvina, skjutande, bekräftade:
  - Coolt element, dödande element!
  Och nu kilade tyskarna och sovjeterna och japanerna djupare in i amerikanskt territorium.
  Japanerna har sina egna fighters: ninjatjejer. Väldigt modig och kämpande.
  Här är en blå ninjatjej, hur hon släpper ett rakblad med sina bara tår, skär av huvuden på amerikaner och blathers:
  - De kommer inte igenom!
  Och han hugger kvarnen med svärd.
  Och den gula ninjatjejen kommer att hålla en riktig fläkt med svärd. Och sedan, med bara tår, kommer han att kasta giftnålar och skjuta upp dem med dödande av Yankee-trupper och slå motståndare.
  Och tjuta på toppen av hans lungor:
  - I all japansk ära!
  Och flickan med rött hår, som den lutande kvarnen kommer att hålla, och skär fienderna.
  Och sedan kommer han att ta det med sina bara tår och smälla på dem och sprida jänkarna åt olika håll. Det här är stridens skönhet.
  Och vråla:
  - Vi är ninjor!
  Och så kommer en tjej med vitt ninjahår att hålla en helikoptermottagning med svärd. Hacka motståndare, krossa dem. Och från den röda bröstvårtan slår den med blixten, dånande:
  - För Japans seger!
  Nåväl, ingen kan motstå sådana tjuvar! Här är tjejerna, alla tjejer...
  Och de är så aggressiva.
  Men här mullrar striderna med kolossal intensitet. Axelstyrkor flyttar in från norr och söder, bokstavligen pressar Amerika med gigantiska tång.
  Här är ett klipp av det en gång så härliga landet som häpnar fantasin.
  I slutet av hösten hade Fritz redan i stort sett kilat in sig i USA:s territorium.
  Här kämpar Gerda i Tiger-4-stridsvagnen och minns på vägen sin tidigare,
  Också mycket härliga bedrifter.
  Gerda var lätt täckt av blod, men hon var nöjd. Men stämningen förstördes av den fruktansvärda stanken som kom från ghoulens avskurna mage och rädslan för att ytterligare hundra, om inte fler, av samma varelser skulle komma springande.
  Charlotte tog under tiden sin ihärdiga motståndare i huvudet och utförde en dödlig "dubbel Nelson"-teknik och vred varelsens hals. Den brinnande krigaren här visade sig vara i rollen som en sorts mamma Teresa - när det gäller barmhärtighet mot den brutalt misshandlade ghoulen. Uttryckt:
  - Jag är snäll, snäll, och min mamma är snäll - som en klok uggla!
  Gerda var orolig:
  - Förstår du inte?
  Charlotte blev förvånad.
  - Vad ska jag förstå?
  - Kommer inte dinosaurier, eller hybrider av råttor och kackerlackor att höra? Gerda knep ihop läpparna.
  Charlotte fnissade.
  "Jag förväntade mig inte att du skulle vara en sån jävel !" Ja, vi kommer att döda minst tusen av dem!
  - De slog dig i huvudet med en klubba!
  - Nej. Tro mig bara, megagnomen kan höra oss. - Här vacklade flickan. "Om dvärgarnas sultan inte tog honom, det vill säga inte kallade honom i tjänst, så kunde han inte ha gått för långt ifrån oss.
  Gerda frågade med mycket svagt självförtroende:
  - Och andra tomtar, tomtar, annihobbiter ?
  Charlotte släckte snabbt, med manlig hänsynslöshet, sitt sista hopp:
  "Andra kanske hör det, men vad bryr de sig om?" Bara megagnomen Kiy-Dar vet.
  Gerda började torka av sitt blodfläckade ben på ett enormt, frodigt löv. Bladet verkade bara utåt mjukt, men i själva verket var det taggigt. Den barfota blondinen gav en moral:
  - Allt är inte guld som glittrar, utan allt som stinker - visar sig alltid vara skit! Det finns så mycket smuts i världen att du inte kan tro på skaparens renhet, även efter att ha tagit några steg på marken!
  Som svar väste Eldjävulen igen med luft i sitt plaströr. Sedan lyssnade tjejerna länge på natten. Men megagnomen Kiy-Dar hörde inte, eller kunde inte ens höra. Och det fanns helt klart ingen annan tomte här.
  Gerda sjöng:
  - Om en vän plötsligt visade sig vara varken en vän eller fiende, utan en tomte ... Det betyder att vi väntar på ett dårhus!
  Charlotte avbröt sin vän:
  - Tja, vill du att vi ska överlagras av en legion ghouls? Kom på med fötterna, och snabbt!
  Än en gång fortsatte de sin ansträngande körning, även om båda krigarna redan var trötta. Ibland somnade Gerda i farten, i söta korta stunder verkade det som att han låg och vilade (en sorts sömn i en dröm - det är bara otroligt coolt!). Men synerna föll sönder som en lerklump som föll till marken - lätt och utan ansträngning var det bara kroppen som darrade nervöst. Och så började allt om igen, som om en osynlig pendel svängde. Det fanns någon sorts halvverklighet och halvverklighet runt omkring , jag var tvungen att bukta upp mina ögonlock så att de, tunga , inte stängdes. Flickornas bara fötter punkterades brutalt, men det var denna fruktansvärda smärta som inte tillät dem att helt glömma och tappa verklighetskänslan. Och landskapet förändrades gradvis.... Höga väggar syntes tydligt genom mörkret runt omkring, den trötta blonda krigaren befann sig som i en svart stenkorridor. Det hördes ljud, det tunga ekot av hans löpning. Och det var något annat fruktansvärt och orörligt framför sig. Något levande, det, medan det var osynligt, väntade på flickorna, och de sprang dit. Naturligtvis ville de inte falla i helvetet, men de sprang ändå som får jagade av en tiger. Det är inte ens klart varför, de började drömma om sådant skräp, kanske på grund av den extrema fysiska ansträngningen under de sista veckorna av kriget i Afrikas öken och Asiens berg ...
  Gerda viskade:
  - Och till och med himlen kan vara ett helvete, att du inte behöver simma till helvetet på länge!
  Något grep flickans hand. Medvetandet ryckte tillbaka till krigaren. Hon fann sig plötsligt stå still. Marken sluttade sakta framåt. Och det kom en svag vattenstänk. Friskhet och fukt andades in i flickans utmattade ansikte.
  Gerda utbrast:
  - Wow, du kan till och med springa till himlen!
  - Viry ! Charlotte suckade av känsla. - Platsen där de stupade soldaterna i Stortyskland lyckas. - Hennes klangfulla krigarröst var full av genuin glädje.
  Gerda delade inte denna optimism:
  - Snarare Virias förfält .
  Charlotte sa entusiastiskt:
  - Där det finns ett fält, finns det ett fält!
  Gerda mindes legenden, mindes hur de på vägen till Reich-Saray korsade en liten silvervattenflod . Från den kungliga hästens höjd verkade överfarten lätt och snabb rolig. Den blonda krigaren kände sig till och med som en sultan, eller en sultan, vilket förresten är ännu bättre! Men det är en sak att sitta på en gigantisk elithäst, och en annan sak att resa på sina egna ben av en gudinna. Jag undrar hur djup och förrädisk denna flod är?
  Gerda anmärkte listigt men bildligt:
  - Och förfältet är mitt!
  - Du kan simma? Den rödhåriga flickan vände sig mot henne.
  Gerda ryckte på axlarna.
  - Vilken dum fråga. Var såg du en representant för SS-elitbataljonen som inte kunde simma.
  Charlotte skakade beslutsamt med sina flammande lockar.
  - Glöm SS-eliten. Det finns en helt annan värld eller till och med ett oändligt universum med myriader av världar. Allt är inte som det var hos oss!
  "Kan jag?" - frågade Gerda sig själv och såg återigen in i tomheten som fanns inuti krigaren.
  Charlotte mumlade:
  - Jaha, föda snabbt! Tiden rinner ut!
  "Självklart borde jag kunna simma!" sa den blonda krigaren glatt och såg tvivel på sin väns milda och samtidigt formidabla ansikte.
  En fjäril i storleken av en albatross, med blå- och gulfläckiga vingar, svajade med sina antenner som ett tecken på bekräftelse på att den barbenta blondinen talade sanning.
  "Det är vad jag också antar, eller nästan så," svarade Charlotte ostadigt. - Fast du känner till ordspråket: kalkonen tänkte och kom ner i soppan, kråkan tänkte inte och hamnade i ett skramla! Det är i alla fall bättre om du vet hur, för jag kan inte få ut dig. Och vi har bara en väg - till andra sidan.
  Gerda knöt nävarna hårt.
  - Visst, den coola simmade!
  Charlotte varnade:
  "Vi kan ha problem med svärdet!"
  De glamorösa krigarna närmade sig själva strandkanten och klev ner i det svarta nattvattnet. Gerda kände trycket från vattnet - bäcken hade en lätt ström. Den barbenta blondinen knäböjde och drack girigt, sedan stänkte det på sitt trötta, dammiga ansikte. Dåsigheten försvann direkt. Vattnet var svalt och mildt, jag ville ligga i det och slappna av i kvinnokroppens värkande muskler...
  Gerda sa med entusiasm:
  - Och minorna i förfältet är osynliga!
  - Vänta en minut! viskade Charlotte.
  Gerda blev förvånad:
  - Och vad är det för fällor här igen?
  Den brinnande krigaren lugnade:
  - Nej, men ... jag tror att vi fortfarande har en chans!
  Eldkrigaren kysste hennes vita plast igen med hennes svampar. Hon lyssnade och såg sig försiktigt omkring.
  Gerda i sin tur slappnade av och verkade livnära sig på gudomlig energi från vattnet. Charlotte frågade henne:
  - Och du förstår, det är svårt för mig att koncentrera mig på det här stället.
  Den barbenta blondinen tittade också tillbaka. Det kändes som att det snart skulle bli gryning. Mörkret var inte längre kolsvart, som det varit ganska nyligen, ostadiga luckor dök upp i dess ogenomtränglighet - det verkade som om bara lite till, och nattens täcke skulle falla. Det betyder att jakten kommer att börja mycket snart. Det är bra att de nådde floden. Gerda kisade med ögonbrynen och tittade närmare: vattnet var tydligt synligt vid hennes fötter, vilket gjorde män galna och vagt i mitten av strömmen. Den andra stranden höll på att drunkna i mörker.
  Den snövita krigaren anmärkte:
  - Om bara nu mäns händer skulle smeka våra utmattade kroppar med ådror som tränger igenom av spänning. Hur skulle vi njuta av det? O oskyldiga flickors lidande kött. Min barm av gudinnan Venus vill så gärna ha kärlek och lycka, vad någon kvinna önskar!
  Charlotte tog sin pipa igen. Den här gången tyckte Gerd att något darrade till svar, antingen i luften eller i marken. Och på blotta hälen på den blonda krigaren gnides något med spikar och samtidigt så ömt. Hon sa:
  - Här är hon förtjusningen av en boakonstriktare.
  - Hörde du? Den unga eldiga djävulen tog upphetsat tag i hennes hand. - Megagnomens steg ! Åh snövit hona luktade? Kiy-Dar svarade. Charlotte kysste sin vän på örat. - Tro mig, vår seger är nära, Han är någonstans här!
  Gerda sa:
  - Ja, nära ... Som månen för en kråkare!
  Charlotte började blåsa hårdare i sin visselpipa gjord av magisk plast skapad av alverna ( techno-magi, dock!), och pressade sedan örat mot marken. Den här gången var reaktionens skakningar av jorden mycket mer märkbar.
  Gerda sa filosofiskt:
  - Det finns ett sådant tecken på att ju längre du har otur i början, desto mer framgångsrikt blir slutet!
  "Ja..." Den vackra flickans smaragdögon smalnade glatt, "han kom till samtalet!" Kiy-Dar!
  Gerda lade fingret mot sina läppar:
  - Ja, var försiktig. Kanske är det här inte alls den megagnomen , eller en varelse av en helt annan ordning!
  De frös och lyssnade. Jordens darrande blev mer enhetligt, tungt. Någonstans i närheten, mellan "öarna" av buskar, var en enorm karaktär på väg. Han var som en gigantisk ande som lydigt letade efter en mästare, även om han var den sista skägglösa ynglingen...
  Charlotte sa:
  -Du kan förmodligen inte ens föreställa dig alla krafterna hos megagnomer . Dessa är så kraftfulla varelser att till och med helvetets eld sjunker undan dem!
  Gerda invände genast:
  - Nej, varför kan jag inte föreställa mig ... Om en gnome är en stark varelse, så borde en megagnome vara en storleksordning starkare. Trots allt, själva orden mega, det är en miljon gånger mer!
  Charlotte gick villigt, som en tjej på en dejt med en popstjärna, med:
  Ja, du har rätt min vän! Exakt i en miljon är detta en hel oövervinnerlig armé!
  Gerda blev förvånad:
  "Varför ringde du inte honom tidigare och lät våra vänner dö?"
  Istället för att svara, kysste den unga och rödhåriga hon-djävulen hennes vissling igen, luften strömmade ut med ett lätt sus från det krökta munstycket. Och plötsligt frös Charlotte till en halv suck, hennes små smaragdgröna ögon rundade. Den eldiga vargen satte sig i vattnet och rörde vid Gerdas hand. Jag ville så mycket, jag skulle svara henne, när plötsligt ...
  Flickans bara fötter brann plötsligt av en så skarp smärta att de hoppade på en gång och ... äntligen vaknade. Madeleine höll i en klubba med en elektrisk ledning kopplad till den. En elektrisk urladdningsblåsa dök upp på den rosa, till och med något keratiniserad från att ha löpt på het sand och vassa bergsstenar .
  SS-kaptenen morrade:
  - Res dig upp och gör dig redo att ta på dig din klänningsuniform! Du kan inte prunka i en bikini framför en fältmarskalk! Titta, älskling, du kommer att bli belönad, men om du kastar ut dumhet, då kommer jag att få Conan- hjulet att snurra för en dag , och samtidigt ge dig en elektrisk stöt. - Madeleine här gjorde en fruktansvärd min. - Fast nej, inte en dag, utan en hel vecka, utan en enda minuts andrum. Vi har fortfarande tid.
  Tjejerna började snabbt samlas.... Och på en annan kontinent ägde också intressanta händelser rum, och liknande.
  Ja, och nu är striden tillbaka, och krigaren Gerda skickar med sina bara tår en projektil av dödlig kraft. Den havererade Pershing stannade.
  Något större och klumpigare smyger sig in här. Den senaste amerikanska utvecklingen, en självgående pistol med en kaliber av en pistol på 155 millimeter lång och en pansartjocklek på 305 millimeter. Den väger etthundratjugo ton och är väldigt långsam. Kryper knappt...
  Gerda krossade Sherman med ett välriktat skott och noterade:
  - Går till vår själ!
  Charlotte sköt med sina bara tår, krossade fienden i sönderrivna metallbitar och gnisslade:
  - För äran och fosterlandet!
  Christina sa med bestörtning:
  - Kan du bädda in honom med en bombplan?
  Magda sa självsäkert:
  - Lämna det här till mig!
  Och flickan riktade en kanon mot fienden, med sina sega tår, och slog.
  Och det amerikanska monstret stannade och exploderade.
  Det här är tjejerna från Tredje Riket - bra jobbat!
  Vintern har kommit, och IS-7 rör sig genom snön. Det pågår slagsmål i Amerika. Skönheterna från Sovjetunionen kämpar rasande.
  Alenka sköt mot Pershing med sina bara tår och krossade motståndaren.
  Och hon kurrade:
  - Ära åt den ryska kommunismen!
  Anyuta slog också med ett skal. Hon tillämpade tekniken med hjälp av bara tår och kurrade:
  - Jag säger Superman girl!
  Alla tog också och sköt och träffade en annan Patton- stridsvagn . Och så coolt.
  Vilken typ av grönsak är den här nyaste Patton -tanken ? Det är en " överviktig ", bara med en kraftfullare motor på 810 hästkrafter och fler pansarbackar.
  Vilken imponerande maskin som kan bli ett problem för T-34-85. Men IS-7 slår henne som på avstånd. Och den sovjetiska stridsvagnen, efter att ha fått en projektil i frontrustningen, skickar den till en rikoschett. Här är ett stridsfordon. Och som svar, med ett svep, demolerar den amerikanen.
  Sedan skjuter Maria, träffar fienden exakt. Den tränger igenom honom och skriker:
  - Vår armé är stark, den skyddar världen!
  Och han använder också bara tår.
  Och då kommer Marusya att bli knullad. Och krossa fiendens rustning till marker. Med hjälp i detta fall av en bar häl.
  Och vråla:
  - För Stalins nya reformer!
  Hon är en sådan kämpande skönhet, och hon vill göra alla nöjda.
  Så här fungerar teamet på IS-7, vilket är sjukt åt helvete.
  Men här kommer tjejerna.
  Elizaveta slåss på en T-54. Och agerar desperat. En så aggressiv krypning.
  Och tjejerna har en väldigt bra bil. Och de skjuter extremt exakt från den.
  Till exempel tog de och slog på " Super Pershing " och skrek:
  - Vår heliga kommunism!
  Elizabeth riktade pistolen med sina bara tår. Hon träffade målet och skrek:
  "Min seger kommer att bli stor!"
  Och blinkade åt sina följeslagare.
  Ekaterina klämde med sin röda bröstvårta och skrek:
  - För våra stora segrar!
  Och hur man kan skratta högst i lungorna.
  Och Elena kommer med hjälp av sina bara tår att slå in i fienden. Hon bröt den kraftfulla rustningen, delade metallen och gnisslade:
  - Mäktig vår nation!
  Och vråla på toppen av hans lungor...
  - Hurra!
  Och Euphrasia slår också fienden, denna gång med en jordgubbsnipple. Krossa fienden och skvallra:
  - För kommunismens storhet på alla planeter i galaxen!
  Det här är de coolaste tjejerna i världen. Och ingenting kan stoppa eller stävja dem.
  Ekaterina skriker och skakar på bröstet:
  - Jag är en supertjej!
  Och hennes bröstvårtor lyser som rubiner... Hon stack dem en gång i en svart mans ansikte och tvingade honom att slicka dem. Sedan slickade hon hans manliga perfektion med tungan. Vilken trevlig smak.
  Hur fint det är för en tjej - för att inte beskriva världens större njutning.
  Så här krossar flickorna fienden. Och de njuter av sina härliga segrar och kolossala prestationer.
  Och Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya är generellt fantastiska tjejer. Vågor av passion och en tsunami av lust bara sjuder i dem.
  Anastasia skjuter sin scharlakansröda bröstvårta mot fienden, träffar Yankee-planet och skriker högst upp i lungorna:
  - Jag är vacker superman!
  Alenka Sokolovskaya, fortsätter att krossa fienden, med hjälp av jordgubbsnipplar och vrål:
  - Och jag är den längsta tjejen i världen!
  Sådana är de kämpande krigarna, och jag måste säga att de stal några fler! Ingen kan motstå dem.
  Till och med Amerika... och var och en har redan fått tio guldstjärnor som en hjälte i Sovjetunionen...
  För en sådan fenomenal prestation fick de ett speciellt pris: Diamond Star of the Hero of the USSR. Vilket i sig är väldigt hedervärt och coolt.
  Ha kul skönheter!
  Det bästa är förstås ännu att komma!
  Oleg Rybachenko genomförde ytterligare en operation i Saudiarabien.
  Nicholas II:s tsararmé utökade ryskt territorium. Tillsammans med Oleg kämpade nu flickan Margarita Korshunova. Också en mutant - en krigare som fick odödlighet.
  Tja, de eviga barnen tog alla dessa gäng i Mujahideen till lydnad. Och de besegrade dem - tvingade dem att avlägga ed till den ryske tsaren.
  Samtidigt är Oleg Rybachenko inte emot att skriva en vacker och lite annorlunda fortsättning på tjejernas äventyr;
  Efter det nya året gick tyskarna och koalitionen avsevärt framåt över hela USA. Amerikanerna, som hade att göra med en mer tekniskt avancerad fiende, höll på att förlora.
  I slutet av mars närmade sig Wehrmacht Washington och började storma den amerikanska huvudstaden.
  Striderna var ojämlika och det var uppenbart att tjejerna vann här... Speciellt den pyramidformade tanken, Gerda är bra, liksom hennes kompositioner.
  Gerda, under beskjutningen av Vita huset, när hennes tank träffades av direkt eld, somnade, och hon drömde så här ...
  Hon såg partisanen Lara Mikheyko fångad av nazisterna. En tjej på fjorton år sköt tillbaka från nazisterna. Två av hennes följeslagare dödades. Och hon gömde sig själv i kojan.
  Mormor ville framställa henne som sitt barnbarn, men nazisterna trodde inte på henne. Och de tog mig... Sökandet är på väg att börja.
  Och så tog Lara tag i en granat, nazisterna föll. Flickan tog mentalt farväl med detta ljus och kastade det... Men granaten exploderade inte.
  Det gick inte att fly heroiskt.
  De slog ner Lara, slog henne ett par gånger och satte ett blåmärke under hennes öga. Men de slog inte hårt, tydligen var de rädda för att förlama!
  När hon fördes till kojan för förhör uppträdde Lara fräckt.
  Hon såg modigt in i SS-överstens ögon och sa:
  - Fritz kommer att förstöra dig snart! Hör mullret av vapen, döden kommer från Röda armén!
  Översten svarade:
  - Våga tjejen, du kommer att bekanta dig med piskan!
  Lara skrek djärvt:
  Smärta skrämmer mig inte!
  Översten beordrade:
  - Ta ut den här jäveln med en affisch: partisan och visa hela byn!
  Polismannen sa snabbt:
  - Det snöade på gatan, och det är frost... Borde inte flickan tas ut barfota så att hon svalkar sin iver!
  SS-översten nickade instämmande.
  - Höger! Låt det vara som barfota i frosten, kom kanske till sinnes !
  Laras kappa slets av, liksom hennes tröja. Endast kvar i en bomullsklänning. De drog av sig sina grova skor och svarta strumpor. Flickan förblev barfota i en lätt klänning.
  De hängde en plakett runt hennes hals med inskriptionen: "Jag är partisan." Och med händerna bundna bakom sig tog de mig ut på verandan. Flickans bara fötter kände kylan och snön.
  Lara log. Hon skämdes verkligen över blåmärket i ansiktet, hur hon såg ut. Och du kan gå barfota i snön. Hennes sulor hade blivit väldigt sträva under sommaren, av många barfotaövergångar. Hon tog på sig skorna nyligen, och det är inte första gången hon måste utstå kyla och hunger.
  Lara gick själv och fortsatte att le. Vinden blåste och blåste i hennes kopparröda hår och snön krassade under hennes bara fötter.
  Flickan gick med en sådan blick, som en prinsessa på tronen. Och lämnade efter sig eleganta, små fotspår, nästan barnsliga fötter.
  Folk tittade på henne med sympati.
  En av kvinnorna i en pälsjacka började babbla:
  - Skräck! De leder flickan barfota!
  Vädret var soligt och Laras grova, förhårda sulor led knappast av kylan. Hon gick för sig själv och visade sina tänder.
  Sedan brändes hon av piskans slag. Flickan skrek och bet sig i läppen...
  Hon träffades ytterligare ett par gånger med våld. Lara kunde knappt stå på fötterna och med en vilja höll hon tillbaka ett rop.
  Den envisa flickan fördes till en speciell hydda, där det fanns anordningar för tortyr.
  Här lade de henne på ett ställ och började bränna hennes klackar med ett glödhett strykjärn ...
  Och två bödlar piskade Lara med piskor. Till en början höll flickan tillbaka sina skrik med en enorm ansträngning, men när breda järnremsor, röda av värmen, applicerades på barnets bara sulor, skrek hon och förlorade medvetandet. Hon togs in...
  Skräck...
  Gerda vaknade.... Helvete, du måste drömma om det när de är på tröskeln till segern, deras stridsvagn beskjuter Vita huset.
  Och så kommer såna otäcka saker...
  SuperPersching när den lämnade huset , tog sig rakt igenom den och kurrade:
  - Fred, arbete och kärlek!
  Sedan visade hon sin tunga.
  Charlotte sparkade också sin motståndare med sina bara tår och sa:
  - Jag är en superklasstjej!
  Christina slog också, väsande som en orm och tryckte på sin röda bröstvårta på joystick-knappen och slog fienden:
  - Vi är supermän!
  Och Magda kommer att slå fienden, krossa tanken, få stridssatsen att detonera och utfärda:
  - Ge konstflyg!
  Sedan blinkar han åt sina partners. Här är en tjej - överväg den högsta klassens skytt.
  De kvinnliga krigarna förstör jänkarna och vinner poäng... Albina och Alvina har redan fått två tusen nedskjutna bilar var. För detta fick de ett nytt pris: Diamantstjärnan av Riddarkorset av Järnkorset med eklöv, svärd och diamanter i silver.
  Så utmärkte sig tjejerna genom att bli superklass-ess. Och ingen kunde stoppa eller besegra dem.
  Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya och Orlova fick varsin ny utmärkelse: Glory Order av högsta grad med diamanter, vilket de var mycket glada över. Det är så coola tjejer.
  Och kriget närmar sig sitt slut... Amerikanerna kapitulerar den 20 april 1948. Och ännu en historia av andra världskriget vändes upp och ner.
  Den här gången verkar det vara en period av långvarig fred. Sovjetunionen fick tillbaka Alaska och alla var nöjda. Och länderna på den amerikanska kontinenten delades av Japan och det tredje riket. Därmed avslutades den tillfälliga omfördelningen av världen.
  Tyskarna är trötta på kriget.
  Hitler tillät månggifte i det tredje riket - upp till fyra fruar vardera, och införde drakoniska skatter på par som inte har några barn eller färre än tre. Detta var ett starkt drag för att uppmuntra befolkningspolitiken.
  Dessutom hade Hitler själv många barn som erhållits genom konstgjord insemination. Och bland dem var det nödvändigt att välja arvtagaren till tronen.
  Det fanns ingen sorg, det tredje riket smälte det erövrade tillsammans med Japan.
  Men den 5 mars 1953 dog Stalin. Och Beria kom till makten. Varför Beria? I den verkliga historien hade han också goda chanser till tronen, men en olycka förhindrade honom: en revolt i DDR, under vars undertryckande en motplott mot Beria mognade. Och här är DDR naturligtvis inte.
  Dessutom ville Hitler också att den väl förutsägbara och välkända Beria, som var en germanofil, skulle regera efter Stalin. Och Stalin, när hans hälsa försämrades, gjorde ett testamente till förmån för Beria.
  Så allt avgjordes till förmån för hemlighetens chef och inte bara den hemliga polisen.
  Nåväl, Beria erbjöd Hitler att ta itu med Japan tills det skaffade kärnvapen.
  Man vet aldrig vad en samuraj kan tänka sig.
  Beria och Hitler kom överens om ett gemensamt krig med Japan och uppdelningen av dess territorium.
  Den 20 april 1954 började ett gemensamt krig mot samurajernas enorma koloniala imperium.
  Vilken ny sida vänds i historien. Sovjetiska trupper rycker fram mot Japan.
  Och tyskarna också... Här slåss Gerda och Charlotte igen i en pyramidformad stridsvagn. De har en tvåsitsiga bil som väger femtio ton och en kompakt gasturbinmotor på 2500 hästkrafter. Ni kan föreställa er vilken snabb tysk bil. Och rustningen är speciell, med en inblandning av plast. Och mycket stark ogenomtränglig från alla vinklar. En pistol av liten kaliber på 75 mm, men med en mycket hög mynningshastighet av projektiler i en högtryckspistol. Hon är pansarbrytande upphöjd. Och beståndet av snäckor och eldhastigheten är stor. Konduktiviteten är hög.
  Tanken i sig är bara super... Så Gerda vet vad hon ska kämpa på.
  Sovjetiska bilar är svagare. Huvudtanken är fortfarande T-54, bilen är inte dålig, relativt billig, men mycket sämre än tysken i allt. IS-7 blev fortfarande inte massiv. Han uppmärksammades av IS-10, som fick en 122 mm kanon, men med en längre pipa och bra pannpansar, med svagare sidor. Men allt detta passade in i vikten av femtiotre ton, vilket inte är dåligt.
  Gerda skjuter sin Panther-6-stridsvagn mot japanerna, använder sina bara tår och trycker på joystick-knapparna medan hon vrålar:
  - Ära åt det ariska brödraskapets idéer!
  Charlotte trycker på styrspakens knappar, med sin röda bröstvårta, en rad med sju maskingevär, och skriker:
  - Vår lycka ligger i den ariska drömmens kommunism!
  Och tjejen skrattar igen...
  Christina och Magda slåss på en annan pyramidformad "Panther"-6.
  Christina trycker på joystickens knappar med sina bara tår och träffar fienden från Japan och vrålar:
  - Kudos till min pojkvän!
  Magda öppnar också eld och skrattar öronbedövande säger hon och trycker på joystickknappen med rubinnipplen:
  - Ära till våra unga män!
  Och hur de skrattar till fullo. Sådana är, ärligt talat, underbara flickor i krigsspänningen.
  Ja, för Japan verkar det som att domens dag har kommit. Men allt går enligt planerna.
  Elizabeth och hennes besättning slåss på en T-54 stridsvagn, något moderniserad. Men skillnaden är liten. Pistolen har blivit lite snabbare, och projektilen är mer pansarbrytande. Detta är skillnaden.
  Och motorn är samma dieselmotor med 520 hästkrafter ... Japanerna använder tankar av egen design och licensierade tyska. Bilarna är överlag bra också. Speciellt Hirohito-3-maskinen, som väger femtioåtta ton, med en 105 mm pistol med en pipalängd på 70 EL, överlägsen T-54 i beväpning och inte sämre i rustning och körprestanda, förutom kraftreserven.
  Denna japanska stridsvagn är ett problem för Sovjetunionen. Men det finns också lättare bilar från Land of the Rising Sun.
  Det är lättare att hantera dem.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår och träffar samurajstridsvagnarna. Hon gör det väldigt skickligt och skriker:
  - Ära åt vårt fria fosterland!
  Ekaterina skjuter igen, använder en röd bröstvårta och slår sönder en japansk bil, skriker:
  - För Gud gav Rus!
  Elena slår också fienden, slår sönder fiendens tank med hjälp av sin bara häl och vrålar:
  - För storheten i kommunismens idéer!
  Euphrasia skjuter också och gör det med hjälp av jordgubbsnipplen på hennes elastiska bröst, och skriker:
  - Ära till den högre kommunismens segrar!
  Så de flyttar skickligt sin tank och undviker nederlag. Hirohito-3 tanken kan också klassas som tung, men den är ganska massiv. Det är svårt att slå en sådan här maskin .
  Och här går han till tjejerna. Pistolen är större i kaliber och högre än projektilens mynningshastighet. Pansringen på det japanska tornets panna är ännu tjockare än den sovjetiska 240 mm, och skrovets panna är också tjockare - 150 mm på toppen och 120 mm på botten. Och hastigheten på japanerna är ännu högre, gasturbinmotorn är 1500 hästkrafter. Ja, den här tanken är den bästa i Japan. Du kan inte skämta med honom.
  Men Elizaveta, med sin röda bröstvårta, skickar granaten rakt från ände till ände, och den japanska tanken exploderar, efter att ha misslyckats med att träffa det sovjetiska fordonet.
  Ekaterina kvittrade och kysste sin vän på hennes bara häl:
  Du är smart Lisa!
  Elizabeth höll inte med:
  - Jag är bara ett geni!
  Och hur han skrattar till fullo. Det här är tjejen.
  Och de ylar mycket ... Ekaterina, till exempel, minns fyrtioen år hur hon sedan rann iväg. Skorna gick sönder efter ett par dagar, och jag fick trampa barfota. Och av vana för en stadstjej gör det ont, varje bula, varje kvist, varje bula känns. Och hon slog benen till blodet, när varje steg exploderar av smärta.
  Hon trodde aldrig att det kunde vara så smärtsamt att gå barfota. Inte konstigt att Hugo sympatiserade med barfotatjejen Closet. Om även på sommaren sådana flickaktiga ben, vilken typ av vinter.
  Catherine vände sig dock snabbt vid det, den unga kroppen anpassar sig snabbt, den skadade sulan är övervuxen med förhårdnader och förgrov. Och det var skönt att gå barfota. Ekaterina tog inte ens på sig skorna förrän frosten slog till. Men sedan bildades deras fyra och Euphrasinia lärde dem konsten att häxa. Och häxor springer ofta barfota i snön för att förlänga sin ungdom. Och kort sagt, tjejerna hade bemästrat hemlig kunskap, och såg tjugo år gamla ut, och barfota och i bikini frös inte i kylan. Här är skönheterna. Och det finns inga coolare, förutom Alenka förstås. Hon kämpade på IS-10 i en modifiering med en förlängd pipa. Tanken dök upp i serien ganska nyligen. Och fortfarande sällsynt. IS-7 kom aldrig in i en stor serie. Tydligen på grund av de höga kostnaderna och svårigheterna i produktionen.
  Så besättningen på Alenka förstör dessa japaner och sjunger sånger för sig själv.
  Flyg som eldar blå nätter
  Vi är pionjärbarn till arbetarna...
  Ljusårens era närmar sig,
  Pionjärernas rop är alltid redo!
  När tjejerna kommer igång kan du inte motstå dem. Detta är faktiskt en perfekt skapelse av krig.
  Striderna går bra och Japan förlorar.
  Här intog de sovjetiska trupperna södra Sakhalin i maj. Och de agerade med extrem försiktighet.
  Men bataljonerna av sovjetiska flickor visar en underbar klass av strider.
  Av deras typer av vapen började förstås AK användas. Värre än tyska, men enkelt och pålitligt. Och mejar ner motståndare, även om siktet på avstånd är lägre än den tyska överfallskarbinens.
  Sovjetiska flickor av japanska fångar får sina bara, dammiga fötter att kyssas, bara klackar slickar. Detta är deras taktik.
  Kämpande krigare, högsta klass.
  Sommaren 54 rensade tyskarna i princip Amerika från japanska trupper.
  Bataljonen barfota flickor ledd av Margaret kämpade särskilt vackert. Flickan skingrade samurajerna och de tillfångatagna unga männen tvingades kyssa hälarna och slicka Venus barm.
  Gerda och hennes team på "Panthers" 6 gjorde ett bra jobb och skickade många japaner till helvetet, och några till himlen.
  Fyra ninjaflickor slogs mot de sovjetiska trupperna när de avancerade in i Manchuriet.
  En ninjaflicka med blått hår hackade med svärd och körde en väderkvarn och högg ner sovjetiska soldater. Sedan kastade hon en ärta med sprängämnen med tårna, välte den sovjetiska T-54-stridsvagnen och skällde:
  - Det coolaste landet är Japan!
  En ninjatjej med gult hår kommer också att hugga mot fienden med blad och ge en bumerang med sin bara häl och skriker:
  - För våra segrar av samurajerna!
  En rödhårig ninjatjej kommer att utföra en aggressiv skivspelare med svärd utan problem och skära ner sovjetiska soldater. Då kommer hennes bara tår att avfyra en bomb. USSR-stridsvagnen kommer att slitas isär och krigaren kommer att gnissla:
  - I kommunismens idéers namn!
  Den vithåriga ninjatjejen tog och högg motståndarna, som om den körde en fläkt över fältet, skar av de ryska soldaterna igen, och med sina bara fingrar, som om hon sjösatte en dödlig som skulle slita två hela sovjetiska stridsvagnar i bitar.
  Och vråla:
  - För landets storhet!
  Flickor älskar att döda, och de älskar att våldta fångar ännu mer. Så mycket att män skulle förlora medvetandet av överansträngning. Och det är så ninjatjejer gillar det. Rid på bundna män och piska dem samtidigt.
  Men trots japanernas heroism förlorar de mot bättre och mer avancerad teknik.
  Dessutom finns det på himlen superklassas Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya, som krossar japanerna som väderkvarnar.
  Anastasia, med hjälp av sina bara tår, skär av sex japanska flygplan på en gång i en skur och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens idéer i Ryssland!
  Akulina, genom att trycka på knappen med sin röda bröstvårta, stängde av sju japanska flygplan på en gång och vrålade:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  Krigare hämnas på Japan för deras tidigare klagomål. Och särskilt för nederlaget i tsar Nicholas II:s tiders krig. Nej, de kommer aldrig att glömma, och generationer kommer inte att förlåta.
  Anastasia, som tryckte på sin rubin bröstvårta, gav en ny skur, sköt ner japanska flygplan och vrålade:
  - Ära till kommunismens era Beria!
  Akulina tryckte på fötterna med sina bara tår, slog ner samurajplanen och kurrade:
  - För stora segrar!
  Och Albina och Alvina vinner rekordkonton. För tre tusen nedskjutna flygplan tilldelades de beställningen: Diamantstjärnan av riddarkorset av järnkorset och gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Albina svängde med sin röda bröstvårta. Hon kapade ner ett dussin japanska flygplan på en gång och kurrade:
  - För mitt bröst!
  Och hon föreställde sig själv i armarna på en svart krigare.
  Alvina sparkade med sina bara tår, slog ner ett dussin japanska flygplan och gnisslade:
  - För stora segrar!
  Tyska tjejer är väldigt kämpande och vackra. De älskar killar med svart hud väldigt mycket, och deras tungor är alltid redo att polera mäns ebenholtsfullkomlighet.
  Albina, med sina bara tår, slog igen samurajerna och sköt ner deras plan.
  Och hon kurrade:
  - Jag är stålmannen!
  Alvina tryckte på sin jordgubbsnippel, mejade ner en massa japanska flygplan och skrek:
  - Jag är en rymdvix!
  Flickan är mycket militant och aktiv i sin hypersexualitet .
  Sanna arier är helt enkelt super! Och i allmänhet sådana skönheter av högsta klass!
  Tyska och sovjetiska trupper, som besegrar fienden, rycker fram över Kina.
  Under attacken mot Singapore utmärkte sig soldater från den luftburna divisionen och Barracudas barfotaflickenhet. Flickorna, som plaskade sina bara klackar i pölarna av hällande tropiskt regn, brast in i japanernas befästa positioner och bajonetterade dem.
  Dessa är de kämpande skönheterna.
  Japan skakade av de förkrossande slagen från ett så aggressivt lag.
  Hösten 1954 erövrades större delen av Kina av axelmakterna. Och situationen har blivit betydligt mer komplicerad för Land of the Rising Sun.
  Hitler sa:
  - Två fåglar kan inte komma överens i en håla!
  Och krigarna Albina och Alvina sköt ner fyra tusen flygplan. Japan producerade billiga men lågkvalitativa flygplan i mycket stora kvantiteter, så det var väldigt bekvämt att samla in räkningar.
  Albina, med sina bara tår, skar av en annan samuraj och gnisslade:
  - Det här är vår underbara värld!
  Alvina, med hjälp av en röd bröstvårta, slog ner ett helt dussin japanska bilar och kvittrade:
  - Ära till kommunismens era, i hela universum!
  Albina, som också använde jordgubbsnipplen och slog ner samurajen, blev förvånad och utbröt:
  - Pratar du om kommunism?
  Alvina, som använde sina bara tår och skar av ett dussin japanska flygplan, sa:
  - Den nya ariska ordningen är kommunism!
  Flickorna brast ut i skratt... För de fjärde tusen flygplanen belönades de med Diamantstjärnan av Riddarkorset av Järnkorset med eklövsvärd av platina och diamanter. Att även en mycket hög utmärkelse är rekord för skönheter.
  Det här är tjejerna du ska se upp till...
  Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya är dock inte sämre och överträffade antalet nedskjutna flygplan på fem hundra.
  Och de fick nya, mycket höga utmärkelser, och samlade en hel samling stjärnor till sig själva.
  Anastasia riktar sitt vapen med sina bara fötter och slår ner fienden, skär fienden och gnisslar:
  - För kommunismen på hela planeten!
  Akulina hackar ner fienden genom att trycka på den röda bröstvårtan och skriker aggressivt:
  Till och med barnen känner oss!
  På vintern förlorade Japan nästan alla sina kolonier, och striderna flyttade till själva metropolen.
  Året 1955 har kommit, då striderna är stormiga och inte ser något slut eller kant.
  Japan ger efter, sakta men säkert. Och gradvis förlorar kriget.
  Men samurajerna kämpar desperat och hårt.
  Alyonka och hennes besättning flyttade till IS-11 experimenttanken. Detta fordon är utrustat med en 130 mm pistol och har fasta spår på botten.
  Alenka skjuter med sina bara tår, bryter igenom fienden och vrålar:
  - Ära åt kommunismen med bara klackar av tjejer!
  Anyuta sköt också med hjälp av en röd bröstvårta, tryckte nio av dem på avtryckaren till maskingevär och skrek:
  - Vi tjejer är väldigt coola!
  Alla slog också med sina bara tår, krossade fienden och vrålade:
  - Tja, från skruven!
  Maria knullade, med hjälp av en bar häl. Hon genomborrade fienden genom och igenom och kurrade och blottade sina tänder:
  - För nya prestationer!
  Marusya slog med hjälp av en jordgubbsnippla, rammade fienderna med ett dödligt grepp och kvittrade:
  - För den stora kommunismen!
  Alenka sköt igen och vrålade:
  - Så att kollektivgårdspresidenten och zigenardiktatorn Sashka dör!
  Och slår med sin bara fot på rustningen.
  Det var så tjejerna skildes åt, bara super. De är generellt fantastiska krigare.
  Här sjunger de unisont:
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Blicken av en falk, en örn ...
  Folkets röst är klangfull -
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Stalin bor i mitt hjärta
  Så att vi inte känner sorg ...
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Vägen som belyser kommunismen!
  Elizaveta slåss också med sin T-54-stridsvagn, en sådan kämpande flickhäxa.
  Och skönheter slås omkull av japanska bilar med sina bara fötter.
  Elizabeth tryckte på joystick-knappen med sin röda bröstvårta och kvittrade:
  - Ära åt sovjetkommunismens idéer!
  Och hur denna skönhet kommer att skratta! Och gnistra med pärlande tänder.
  Ekaterina tog den och sköt också med sina bara tår och kvittrade:
  - I segern för kommunismens odödliga idéer,
  Vi ser framtiden för vårt land...
  Elena slog sin motståndare med en rubin bröstvårta, blottade sina tänder och skrek:
  - Och vårt fosterlands röda fana,
  Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  Ephrasia dunkade med sin bara häl och väste:
  - Ära till fäderneslandet, vår fria,
  Vänskap mellan folk, stöd för alltid!
  Och alla flickorna sjöng med sina bara tår i kör:
  - Lagens makt, folkets vilja,
  När allt kommer omkring för en enkel persons enhet!
  Krigare, måste jag säga, har en otrolig stridsaggression.
  Och här kämpar Gerda...
  Hennes "Panther"-6 är som en supertank som river samurajpositioner.
  Gerda kommer att skjuta med sin röda bröstvårta, trycka på joystick-knappen och vråla:
  - För den ariska världen!
  Charlotte kommer också att smälla, med hjälp av sina bara tår, kommer hon att slita isär en massa japaner och skvallra:
  - För stora gränser!
  Christina och Magda bråkar också. Flickorna är extremt kämpande, och väldigt vackra, nästan nakna i bikini.
  Christina sköt med sin rubinnippla, krossade den japanska Hirohito-4-stridsvagnen och kurrade:
  - Ära till mitt land!
  Magda sparkade också med sina bara tår, slog sönder samurajens haubits och skrek:
  - Ära till stora prestationer!
  Dessa tjejer är av högsta klass!
  Tokyo föll i slutet av mars. Och den 20 april 1955 kapitulerade Japan och avslutade därmed det stora kriget.
  Flickan Albina och Alvina överskred fem tusen flygplan nedskjutna. Och för detta fick de en speciell utmärkelse: den stora diamantstjärnan av riddarkorset av järnkorset med silver ekblad och diamantsvärd.
  Kriget är inte över än. Hon gömde sig bara ett tag. Men Hitler erövrade nästan hela världen.
  Beria fick tillbaka södra Sakhalin, Kurilryggen och Manchuriet tillsammans med Port Arthur.
  Sovjetunionen blev ett starkt land som slickade sina sår. Under en tid erövrade Nazityskland andra länder och undertryckte deras mindre motstånd.
  Kriget varade för förstörelse och världsherravälde. Men en annan global konfrontation var på väg.
  Under tiden samlades moln över Sovjetunionen. Och 1959, på sin sjuttioårsdag, beslutade Adolf Hitler att attackera Sovjetryssland, där Beria styrde. På sidan av Führern fanns nästan hela världen.
  Men Sovjetunionen blev en stark, industriell makt. Så jag hittade en lie på en sten.
  Båda länderna hade kärnvapen, men Gerda och Albina kunde skapa en generator där strålning täckte hela planeten jorden, vilket gjorde användningen av denna typ av förstörelse omöjlig.
  Och Hitler bestämde sig för att ta den sista suveräna makten i världen. Gränsen i väster gick längs Dnepr, och sedan Vitryssland och de baltiska staterna under tyskarna. Nazisterna kunde behålla Krim. Om inte Sovjetunionen hyrde en bas för Svartahavsflottan i Sevastopol.
  Förutom resten av territoriet var Ryssland en del av Kina - Manchuriet. Så befolkningen i Sovjetunionen, där en mycket aktiv politik för att uppmuntra födelsetalen genomfördes och polygami legaliserades av den kommunistiska, ateistiska regimen, hade redan överskridit förkrigssiffrorna 1941, trots territoriella förluster, och var varje år läggs till med tre procent.
  Beria förbjöd både abort och preventivmedel. Och införde vilda skatter på familjer med färre än fyra barn.
  Enligt plan och med hjälp av stickmetoder utvecklades Sovjetunionen snabbt och dess militära makt ökade.
  Hitler, som kände ett potentiellt hot, efter att ha samlat världen till ett enda tredje rike, bestämde sig för att starta sitt sista krig på denna planet.
  Vad är det senaste kriget? Det finns inget mer att erövra på jorden. För ett år sedan flög tyskarna till månen, och eran av rymdexpansion är öppen. Men kommer Hitler att leva för att se Star Wars-perioden och erövringen av galaxerna? Trots en hälsosam livsstil, en vegetarisk kost, regelbunden motion och uppmätt fysisk aktivitet stod det klart att Fuhrern åldrades. En kal fläck bryter igenom på huvudet mer och mer, håret blir grått och utseendet är trött. Även om Führern försöker muntra upp.
  Hur det än må vara, bör du slutföra ditt sista uppdrag och erövra Sovjetunionen. Och även om Fuhrern dör, kommer han att få omkring tusen söner som erhållits genom naturlig insemination. Och en av dem kommer att erkännas som den bästa, den mest kapabla och kommer att ta tronen för den största diktatorn i planetens historia.
  Hur som helst är försening för riskabelt, och även om kärnvapen inte är effektiva, kastade Hitler mer än femtio miljoner soldater in i Sovjetunionen enbart i första led. Det finns också ett stort antal stridsvagnar, flygplan och flygande skivor . Och detta är kolossal kraft.
  Sovjetunionen fortsatte att modernisera vapen. Tanken T-64 dök upp, tyngre och med en kraftfull 125 mm pistol, kapabel att penetrera pyramidformade tyska fordon med fjäderskal. Det är sant att T-64 precis har börjat komma in i produktion. Huvudstridsvagnen var fortfarande T-54, som inte var tillräckligt stark mot tyska modeller. Detta är också en av anledningarna till att Hitler hade bråttom med aggression mot Ryssland.
  IS-11 fattade inte... IS-12 skapades av en maskin med en 203 mm kanon, men visade sig vara för dyr, tung och stor. IS-15 var en kompromiss i den 152 mm långpipiga pistolen. Denna maskin liknade en förstorad T-64 och började också precis börja tillverkas.
  Den tyska huvudstridsvagnen, Panther-6, var pyramidformad, och den uppgraderades något till Panther-7, vilket ökade pistolens kaliber till 88 mm för att producera mer förstörelse. Och motorn, efter att ha installerat en kraftfullare 3000 hästkrafter, ger enorm hastighet och manövrerbarhet samtidigt som den bibehåller en vikt på femtio ton och förbättrar rustningens kvalitet.
  Till och med den nyaste sovjetiska T-64:an var märkbart sämre än den tyska när det gällde körprestanda och skydd av sidorna och även pannan. Men T-64 kunde åtminstone penetrera tysken, om än på kort avstånd.
  På himlen var tyskarna också starkare och kvantiteten och kvaliteten på maskiner. Och de lyckades inte skapa sina egna diskotek i Sovjetunionen. Och tyskarna installerade termiska strålar, som lasrar, på Belonzis skivor och kunde skjuta mer effektivt.
  Och nazisterna flög diskotek i tio ljudhastigheter. Och det här är faktiskt kolossalt. Så stark är det tredje rikets armé.
  Och de har underjordiska tankar. Och en massa annat coolt. Kort sagt, Beria har praktiskt taget ingen chans.
  Men de sovjetiska trupperna har kolossal defensiv kraft. Och invasionen började med en luftoffensiv. Krafterna är ojämlika och tyskarna krossar de sovjetiska städerna. Tio tusen flyttar över Ryssland och tar Smolensk.
   Natasha tog ett beslut:
  - Det är nödvändigt att tvinga Hitler och hans gäng att ta bort trupperna från Sovjetunionen, och släppa de fångna barnen!
  Lekfulla Zoya höll med om detta:
  - Självklart måste du! Och rädda dina förfäder från fascismen!
  Augustinus anmärkte och stampade med sina bara fötter:
  Vi kommer att göra det utan tvekan!
  Svetlana bekräftade lätt:
  - Vi har alla medel för detta!
  Inte tidigare sagt än gjort, och de fyra kvinnliga krigarna attackerar de fascistiska horderna.
  Krigare från Guds ryska århundrade och mutanthäxor brottades återigen med det tjugonde nazisterna.
  Det fascistiska bruna imperiet har många soldater. De flyter som en oändlig flod.
  Naturligtvis tog de fyra flickorna det mycket hårt att förstöra Wehrmachts stridsvagnar och flygplan. Redan från början krossade de dem med händer och fötter, täckta av ett kraftfält. Men...
  Som ur marken dök Oleg Rybachenko och Natashas yngsta dotter Margarita Korshunova upp.
  De tog tag i ljussabel och laddade med nanobotar . De gav sig ut för att förstöra de hatade fascisterna. Så de fyra förvandlades till en sexa.
  Natasha Korshunova knäppte med sina bara, mejslade fötter och anmärkte:
  - Det är hur? Nåväl, vad är vårt öde, vi kan inte slå det annars!
  Den aggressiva guldhåriga Zoya, som fortsatte att krossa tyskarna, noterade logiskt:
  - Låt oss göra det snabbare! Låt oss rädda Sovjetunionen!
  En barfotapojke som inte var äldre än tolv, som såg ut som Oleg Rybachenko, som högg ner nazisterna med svärd, både infanteri och stridsvagnar, vrålade:
  - Vi ger oss aldrig!
  Och en vass skiva flög från pojkens bara fot, som skar av tre fascistiska plan på en gång!
  Margarita Korshunova, som glänste med sina bara klackar, förstörde motståndare, både stridsvagnar och infanteri, blottade sina tänder och mumlade:
  - Det finns en plats i världen för hjältedåd!
  Och giftiga nålar spreds från flickans bara fot och träffade nazisterna och deras flygplan och stridsvagnar.
  Natasha Korshunova slängde också ut sina bara tår, mordiskt och tjöt:
  Vi kommer aldrig att glömma och aldrig förlåta.
  Och hennes ljussvärd gick genom kvarnen på nazisterna. Sedan skar sprängarna mot tankarna och skar bort basharna. Planen fick det också.
  Den rödhåriga Augustinus skar sig igenom fienderna och skrek:
  - För en ny beställning!
  Och nya nålar spreds från hennes bara fötter. Och vad som finns i ögat, vad som finns i halsen på de nazistiska soldaterna och flygplanen.
  Ja, det var tydligt att krigarna blev upphetsade och rasande.
  Coola Zoya, som skär ner vita, bruna soldater och stridsvagnar med flygplan, gnisslade:
  - Vår järnvilja!
  Och en ny, dödlig gåva flyger från hennes barfota. Och stridsvagnarna och vita jaktplanen faller, och svansarna brinner från flygplanen.
  Svetlana Snövit skär mjölnaren, hennes svärd är som blixtar.
  Nazisterna faller som skurna kärvar.
  Flickan kastar nålar med sina bara fötter, skjuter ner fiendens plan och gnisslar:
  - Det mänskliga rymdimperiet kommer att vinna för Moder Ryssland!
  Oleg Rybachenko avancerar mot nazisterna. Terminator boy hugger ner bruna trupper.
  Och samtidigt kastar tårna på pojkens bara ben ut nålar med gift, de river sönder stammar och skjuter ner flygplan.
  Pojken vrålar:
  - Ära till Future Rus!
  Och i rörelse skär den allas huvuden och nosparti, och samtidigt strider tanktorn.
  Terminatortjejen Margarita förstör också motståndare och flygplan och stridsvagnar.
  Hennes bara fötter fladdrar. Nazisterna dör i stort antal. Warrior skriker:
  - Till nya gränser!
  Och så kommer tjejen att ta och klippa ...
  Massan av lik av fascistiska soldater.
  Och här är Natasha Korshunova på offensiven. Han skär ner nazisterna för sig själv tillsammans med stridsvagnar, flygplan och sjunger:
  - Rus är fantastisk och strålande,
  Jag är en väldigt konstig tjej!
  Och skivor flyger från hennes bara fötter. Som såg nazisternas strupar. Ja, det här är en tjej som river tankar.
  Zoya Angelskaya på offensiven. Hacka bruna soldater med båda händerna. Spotta från ett rör. Och han kastar dödliga nålar med sina bara tår - han skjuter ner stridsvagnar och flygplan.
  Och samtidigt sjunger han för sig själv:
  - Eh, lilla klubb, låt oss gå!
  Eh, min favorit duger!
  Augustinus, som skär ner nazisterna med lasersvärd och utrotar de bruna soldaterna, tillsammans med stridsvagnarna, skriker:
  - Allt lurvigt och i huden på ett djur,
  Han rusade till kravallpolisen med en klubba!
  Och med bara tår, hur man skjuter in i fienden, något som kommer att döda en elefant, och ännu mer en tank.
  Och gnisslar sedan:
  - Vargar! Tjugoandra århundradet!
  Svetlana Snövit på offensiven. Nedskärningar, skär ner nazisterna. Med bara fötter lanserar han dödspresenter på dem.
  Han driver bruket med svärd.
  Krossade en massa soldater, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, och skrek:
  - En stor seger kommer!
  Och återigen är flickan i vild rörelse.
  Och hennes bara fötter avfyrar dödliga nålar och förstör tankar och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppade. Pojken gjorde en kullerbytta. Hackade upp många av nazisterna i hoppet.
  Han kastade nålar med bara fingrar, slog ner stridsvagnar och flygplan, gurglade:
  - Var känd för mitt vackra mod!
  Och igen är pojken i strid.
  Tuffa tjejen Margarita Korshunova går till offensiven. Strimlar alla fiender i rad. Hennes svärd är tuffare än väderkvarnsblad. Och bara tår kastar dödsgåvor, stridsvagnar och flygplan brinner.
  Flickan är på offensiven. Utrotar bruna krigare utan ceremoni.
  Och hoppar då och då, och vrider sig!
  Och förintelsegåvor flyger från henne.
  Och nazisterna själva faller döda. Och hela högar av lik hopar sig.
  Margarita gnisslar aggressivt:
  - Jag är en amerikansk cowboy!
  Och återigen kastade hennes bara fötter nålen.
  Och så ett dussin fler nålar!
  Natasha Korshunova är också väldigt cool på offensiven.
  Och kastar med bara fötter, och spottar från ett sugrör, slår ner stridsvagnar och flygplan.
  Och skriker högst i lungorna:
  - Jag är en gnistrande död! Allt du behöver göra är att dö!
  Och återigen skönhet i rörelse.
  Zoya Angelskaya stormar en blockering av nazistiska lik. Och förstörelsens bumeranger flyger också från hennes bara fötter.
  Och de bruna krigarna faller och faller, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Zoya tjej skriker:
  - Barfotatjej, du kommer att vinna!
  Och ett dussin nålar flyger från flickans bara häl. Som direkt i halsen på nazisterna gräver.
  De faller döda.
  Eller rättare sagt, helt död, en plats med stridsvagnar och flygplan.
  Augustine på offensiven. Krossar bruna trupper. Hennes svärd bärs i två händer. Och hon är en så stor krigare.
  En tromb sveper igenom de fascistiska trupperna - flygplan och stridsvagnar faller.
  Tjej med rött hår ryter:
  - Framtiden är dold! Men det kommer att bli seger!
  Och på offensiven, en skönhet med eldigt hår.
  Augustinus, i drömmarnas vilda extas, skickar en pulsar med sin bara häl och vrålar:
  - Krigsgudarna kommer att riva allt!
  Och krigaren på offensiven.
  Och hennes bara fötter kastar en massa vassa, giftiga nålar som skjuter ner flygplan och genomborrar pansarpansar på stridsvagnar.
  Svetlana Snövit i strid. Och så gnistrande och kämpande. Hennes bara ben kastar ut så många dödliga saker. Inte en man, utan döden med blont hår.
  Men om det går sönder kan du inte stoppa det.
  Svetlana Snow White sjunger:
  - Livet kommer inte att vara älskling,
  Det där hoppet i en runddans!
  Låt drömmen gå i uppfyllelse -
  Skönhet förvandlar en man till en slav!
  Och i barfotatjejens rörelse finns det mer och mer ilska. Och alla fler havererade stridsvagnar och flygplan.
  Oleg Rybachenko i offensiven, allt accelererar. Pojken slår nazisterna.
  Hans bara fötter kastar vassa nålar - sliter isär tankar och flygplan.
  Den unge krigaren gnisslar:
  - Det galna imperiet kommer att slita isär alla!
  Och igen är pojken i rörelse.
  Margarita är en stormig skolflicka, och en total terminator i hennes verksamhet. Och slår fienderna.
  Här sjösatte hon med sitt bara ben, en ärta med sprängämnen. Hon kommer att explodera, och på en gång kommer hundra nazister och tio stridsvagnar att kastas upp.
  Flickan skriker:
  - Segern kommer till oss ändå!
  Och han kommer att driva bruket med svärd - tunnorna med stridsvagnar flyger i olika riktningar.
  Natasha Korshunova accelererade sina rörelser. Flickan skär ner de bruna krigarna. Och medan du ropar:
  - Seger väntar det ryska imperiet.
  Och låt oss utrota nazisterna i snabbare takt, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Natasha Korshunova är en Terminator-brud.
  Han tänker inte stanna och sakta ner, och stridsvagnar och flygplan blir nedskjutna.
  Zoya Angelskaya är på offensiven. Hennes svärd verkar skära kött och metallsallad. Flickan skriker högst i lungorna:
  - Vår frälsning är i kraft!
  Och bara tår kastar också sådana nålar.
  Och en massa människor med genomborrade halsar, som ligger runt i högar av lik, samt trasiga stridsvagnar och nedskjutna flygplan.
  Augustine är en galen tjej. Och det krossar alla som om det vore en robot från hyperplasma.
  Den har redan krossat inte ett hundra nazister och en massa stridsvagnar med flygplan. Men allt tar fart. Och krigaren vrålar fortfarande.
  - Jag är oövervinnerlig! Världens coolaste!
  Och återigen, skönheten i attacken.
  Och från hennes bara tår flyger en ärta ut. Och trehundra nazister och ett dussin stridsvagnar slets isär av en kraftig explosion.
  Augustina lekte med pressens muskler och skakade på bröstet med röda bröstvårtor och sjöng:
  - Du kommer inte att våga lägga beslag på vårt land!
  Svetlana Snövit är också på offensiven. Och ger inte ett enda gram respit. Vild Terminator Girl.
  Och han hugger ner fienderna och utrotar nazisterna. Och en massa bruna jaktplan hade redan fallit i diket och längs vägarna, tillsammans med trasiga stridsvagnar och flygplan.
  De sex var rasande. Gjorde en vild kamp.
  Karatekillen Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och han går fram och viftar med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. De döda nazisterna faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar, ett gäng havererade bilar och flygplan.
  Uppfinnarpojken minns en vild strategi. Där också hästar och människor blandas ihop.
  Barnmördaren Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas gott om pengar!
  Och terminatorpojken i den nya rörelsen. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Mästarklass och fast "Adidas"!
  En riktigt cool show visade sig vara cool. Och hur många som dödade nazister. Och det största antalet av de största dödade de bruna jaktplanen, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Barfotatjejen Margarita är också i strid. Krossar kanel- och stålarméer och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla in i kistan!
  Och hennes svärd hackas mot nazisterna. Massan av bruna fighters har redan kollapsat. Och med dem stridsvagnar och flygplan.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än pantrar! Bevisa att alla är bäst!
  Och en ärta med ett kraftfullt sprängämne kommer att flyga ut från flickans bara häl.
  Och slå till mot fienden.
  Och han kommer att ta och förstöra några av fienderna, stridsvagnarna och till och med flygplan.
  Och Natasha Korshunova har auktoritet. Och hon slår sina motståndare, och hon kommer inte att svika någon.
  Hur många nazister har redan dödats tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är safir. Det här är flickan - huvudbödeln. Fast hon har alla sina partners - bödlar!
  Natasha Korshunova ropar:
  - Jag är galen! Du kommer att få en straffavgift! Ta inte ens en rubel!
  Och återigen kommer flickan att skära ner många nazister med svärd.
  Zoya Angelskaya är på resande fot och klippte många bruna krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera nazister eller skjuter ner ett plan med en stridsvagn. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar sina motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte undkomma kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta dem!
  Och en sådan rödhårig... Hennes hår fladdrar i vinden som en proletär banderoll.
  Och allt utgår bokstavligen från ilska.
  Svetlana Snövit i rörelse. Här klippte jag en massa dödskallar och stridsvagnstorn. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och så spottar den ur ett rör - skjuter ner flygplan. Då tjuter han:
  - Ni kommer att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter och träffar infanteri och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppar och hoppar.
  En barfota pojke sänder ut ett gäng nålar, slår ner tankar och sjunger:
  - Låt oss gå på vandring, öppnar ett stort konto!
  Den unge krigaren är som bäst.
  Han är redan ganska många år gammal, all på äventyr med Natasha och sällskap, men han ser ut som ett barn. Bara mycket stark och muskulös.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Även om spelet inte följer reglerna, låt oss bryta igenom broderskapet!
  Och återigen flög dödliga och slående nålar av från hans bara fötter. Både för flygplan och stridsvagnar.
  Margarita Korshunova glittrade med sina bara, runda klackar och sjöng med förtjusning:
  - Inget är omöjligt! Jag tror att friheten kommer att gry!
  Flickan kastade återigen en dödlig kaskad av nålar mot nazisterna och deras stridsvagnar och flygplan och fortsatte:
  - Mörkret kommer att försvinna! Må rosor blomma!
  Och så fort krigaren kastar en ärta med sina bara tår flög genast tusen nazister upp i luften. Ja, det bruna, helvetesrika imperiets armé smälter mitt framför våra ögon.
  Natasha Korshunova i strid. Hoppar som en kobra. Exploderar fiender. Och så många nazister dör, och flygplan faller.
  Deras flicka och svärd, och korn på kolet, och spjut. Och nålar.
  Samtidigt vrålar det också:
  - Jag tror att segern kommer!
  Och ryssarnas ära kommer att finna!
  Bara tår kastar nya nålar, slår motståndare.
  Zoya Angelskaya i vild rörelse. Angriper nazisterna. Bryter dem i små bitar.
  Krigarkvinnan kastar nålar med sina bara fingrar. Den bryter igenom motståndare, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, som ett dån:
  Vår fullständiga seger är nära!
  Och han utför en vild kvarn med svärd och sopar bort tankar. Det här är verkligen en tjej som en tjej!
  Men Augustines kobra gick till offensiven. Den här kvinnan är en mardröm för alla mardrömmar.
  Och om det skär det, betyder det att det kommer att skära det.
  Efter det kommer den rödhåriga att ta och sjunga:
  - Jag ska öppna alla skallar! Jag är en stor dröm!
  Och nu är hennes svärd i aktion och skär kött och metall med flygplansduralumin.
  Svetlana Snövit går också till offensiven. Den här tjejen har inga bromsar. Så fort de hugger, så är massan av lik nedskräpad, och flygplan och stridsvagnar faller.
  Den blonda terminatorn vrålar:
  - Vad bra det ska bli! Vad bra det kommer att bli - jag vet det!
  Och nu flyger en mördarärta från henne.
  Den barfota, stilige, muskulösa pojken Oleg rusar igen genom hundratals nazister som en meteor och rusar iväg. Och han kommer att plocka upp en bomb och kasta den.
  Liten i storleken, men dödlig...
  Hur man bryter i små bitar en massa flygplan på himlen.
  Terminatorpojken tjöt:
  - Stormig ungdom av fruktansvärda maskiner!
  Barfotatjejen Margarita kommer att göra detta igen i strid.
  Och skär ner många bruna fighters. Och han skär genom stora gläntor, bland stridsvagnar och flygplan.
  Flickan skriker:
  - Lambada är vår dans på sanden!
  Och slå till med förnyad kraft.
  Natasha Korshunova är ännu mer rasande i offensiven. Så tröska nazisterna. Det är inte särskilt bra för dem att motstå sådana tjejer.
  Natasha Korshunova tog den och sjöng:
  - Min spark är barfotablindande!
  Att springa på plats är en vanlig försoning!
  Och krigarflickan brast in i motståndarna med en sådan kaskad av slag.
  Och han kommer att kasta skivor med bara fötter.
  Här drev hon bruket. Massan av huvuden från den bruna armén rullade tillbaka, och stridsvagnarna brann, flygplanen stod i lågor.
  Hon är en kämpande skönhet. Han slår sig själv en sådan brun armada.
  Zoya Angelskaya är på resande fot och krossar alla utan undantag. Och hennes svärd är som dödens sax.
  Flickan är bara underbar. Och hennes bara fötter kastar mycket giftiga nålar.
  Besegra motståndare. De sticker hål i halsen och gör kistor, får stridsvagnar och flygplan att explodera.
  Zoya Angelskaya tog den, skakade de röda bröstvårtorna på sina fulla bröst och gnisslade:
  - Om det inte finns något vatten i kranen...
  Natasha Korshunova ropade av förtjusning:
  Så det är ditt fel!
  Och med sina bara tår kastar han något som dödar ordentligt. Det här är verkligen en tjej med tjejer.
  Och från hennes bara ben, hur bladet kommer att flyga. Och han kommer att träffa många fighters, skära av torn från stridsvagnar.
  Barfota Augustinus i rörelse. Snabb och unik i sin skönhet.
  Vilket ljust hår hon har. Som en proletär banderoll som fladdrar. Den här tjejen är en riktig oxå.
  Och hon skär motståndare - som om hon föddes med svärd i händerna.
  Rödhårig, jävla jävel! Med henne gick hon i strid med naturligt ljus, utan färg.
  Augustinus tog den och väste:
  - Det blir ett tjurhuvud - kämparna kommer inte att tappa förståndet!
  Och så krossade hon återigen många fighters.
  Terminatorpojken Oleg Rybachenko mumlade:
  - Vad du behöver! Vilken tjej!
  Margarita Korshunova, som kastade en dolk med sin bara fot, bröt av tanktornet, bekräftade:
  - Stor och cool tjej!
  Augustinus gick lätt med på detta:
  - Jag är en krigare som kommer att bita ihjäl vem som helst!
  Och återigen, med bara tår, kommer han att lansera ett dödligt, fällande plan.
  Natasha Korshunova i strid är inte sämre än sina motståndare. Inte en tjej, men för att avsluta med en sådan häxa i lågor. Och nazisterna har det svårt: flygplan och stridsvagnar faller.
  Och skriker:
  - Vilken blå himmel!
  Augustine, som släppte ett blad med sin bara fot, skar av tanktornet, bekräftade:
  - Vi är inga anhängare av rån!
  Svetlana Snövit, som högg ner fienderna och sköt ner flygplan, kvittrade:
  - En dåre behöver ingen kniv....
  Zoya Angelskaya gnisslade och kastade nålar med sina bara fötter och slog ner tankar och flygplan med sina solbrända ben:
  - Du kommer att ljuga för honom från tre lådor!
  Natasha Korshunova, som högg sönder nazisterna, tillade:
  - Och gör med honom för en slant!
  Och krigarna kommer att ta det och hoppa. De är så blodiga och coola. I allmänhet har de mycket spänning.
  En nästan naken, stilig, muskulös pojke som bara bär shorts, Oleg Rybachenko, ser väldigt stilig ut i strid.
  Den vackra flickan Margarita, med sina bara tår, kastade sina ben, en bit antimateria och sjöng:
  - Slaget är starkt, och killen har ett intresse ...
  Den geniale pojken lanserade med sin fot vad som såg ut som en helikopterpropeller. Han skar av ett par hundra huvuden från nazisterna och stridsvagnarna, gnisslade:
  - Ganska sportigt!
  Och båda - en pojke och en flicka i fullt genombrott.
  Terminatorpojken Oleg, hackande bruna soldater, gurglade:
  - Och det blir en stor seger för oss!
  Margarita väste som svar:
  - Vi dödar alla - med bara fötter!
  Flickan är verkligen en sådan aktiv terminator.
  Natasha Korshunova sjöng i offensiven:
  - Heligt krig!
  Och krigaren lanserade en skarp skiva-boomerang. Han flög i en båge, högg ner en massa nazister och stridsvagnstorn.
  Zoya Angelskaya tillade och fortsatte med utrotningen:
  - Det blir vår seger!
  Och nya nålar flög från hennes bara fötter. Och de träffade många jaktplan och flygplan.
  Den blonda tjejen sa:
  - Schackmatt motståndaren!
  Och hon visade sin tunga.
  Den barfota och eldiga Augustine, viftade med benen och kastade hakkors med vassa kanter, gurglade:
  - Kejserliga flaggan fram!
  Svetlana Snövit, som kastade en boll av hyperplasma med sin bara häl, bekräftade lätt:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Och flickorna skrek unisont och krossade nazisterna:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och nu flyger en skiva från krigarnas bara fötter. Köttet rivs sönder, och tornen av stridsvagnar och flygplansstjärtar rivs.
  Och tjuta igen:
  - Ingen kan besegra oss!
  Natasha Korshunova flög upp i luften. slet isär motståndare och bevingade gamar och utfärdade:
  - Vi är hon-vargar, stek fienden!
  Och från hennes bara fingrar kommer en mycket dödlig skiva att flyga ut.
  Flickan vrider sig till och med i extas.
  Och så muttrar han:
  - Våra klackar älskar eld!
  Ja, tjejerna är verkligen sexiga.
  Oleg Rybachenko, en stilig, muskulös pojke i shorts, gurglade:
  - Åh, det är tidigt, vakterna slår mig i hornen!
  Och han blinkade åt krigarna. De skrattar och blottar tänderna som svar.
  Natasha Korshunova högg ner nazisterna och skrek:
  - Det finns ingen glädje i vår värld utan kamp!
  Pojkterminatorn, med sin nakna, runda, barnsliga häl, som gav efter för pulsaren och förstörde fascisterna, invände:
  - Ibland är det inte ens kul att slåss!
  Natasha Korshunova höll med:
  - Om du inte orkar, så ja...
  Men vi krigare är alltid friska!
  Flickan kastade nålar mot fienden med sina bara tår, sprängde en massa stridsvagnar med flygplan och sjöng:
  - En soldat är alltid frisk,
  Och redo för bedriften!
  Efter det skar Svetlana Snövit igen fienderna och demolerade tornen på stridsvagnar och flygplanets svansar.
  Zoya Angelskaya är en väldigt snabb brud. Här lanserade hon en hel tunna mot nazisterna. Och slet ett par tusen från en explosion.
  Sedan skrek hon:
  - Sluta inte, våra klackar gnistrande!
  Och en tjej i stridsspets!
  Augustinus i strid är inte heller svag. Så tröska nazisterna. Som om från en bunt av kedjor slår ut.
  Och hacka motståndare - sjunger:
  - Var försiktig, det kommer att bli bra,
  Det blir en paj till hösten!
  Den rödhåriga djävulen plöjer verkligen i strid, som en jack-in-the-box. Och hur tankarna brinner och flygplanen flammar.
  Och här är hur barfotatjejen i tunika, Margarita Korshunova, slåss. Och nazisterna får det av henne.
  Och slår hon så slår hon.
  Blodiga stänk flyger ut från den.
  Natasha Korshunova anmärkte hårt när metallstänk flög från hennes bara fötter och smälte stridsvagnarnas skallar och torn:
  - Ära till Ryssland, mycket ära!
  Tankar rusar fram...
  Divisioner i röda tröjor -
  Hälsningar till det ryska folket!
  Så flickorna tog sig an nazisterna. Så de skärs och strimlas. Inte krigare, utan verkligen pantrar som har brutit sig loss från sina kedjor.
  Tuffa pojken Oleg Rybachenko är i strid och attackerar nazisterna. Han slår dem utan nåd, skär genom tankar och skriker:
  - Vi är som tjurar!
  Margarita Korshunova, som krossade den bruna armén och skar igenom stridsvagnar och flygplansstjärtar, tog upp:
  Vi är som tjurar!
  Natasha Korshunova tog den och tjöt och skar ner de bruna jaktplanen tillsammans med stridsvagnarna:
  - Att ljuga är över styr!
  Zoya Angelskaya slet isär nazisterna, gnisslade:
  - Nej, inte överdrivet!
  Och han kommer också att ta och släppa en asterisk med sin bara fot och avsluta en massa fascister.
  Natasha Korshunova tog den och släppte ut den, chockade blixten från den röda bröstvårtan och gnisslade:
  - Vår TV är på!
  Och ett mördarknippe med nålar flyger från hennes bara ben.
  Zoya Angelskaya, som också förstörde nazisterna och deras stridsvagnar med flygplan, gnisslade:
  - Vår vänskap är en monolit!
  Och återigen ett sådant kast att cirklarna suddas ut åt alla håll. Det här är en tjej - ren utrotning av motståndare.
  Flickan med sina bara tår tar och lanserar tre bumeranger. Och liken från detta blev ännu fler.
  Efter det kommer skönheten att ge ut:
  - Vi kommer inte att ge nåd åt fienden! Det kommer att finnas ett lik!
  Och återigen flyger den mordiska saken bort från den bara hälen.
  Red Augustine anmärkte också ganska logiskt:
  - Bara inte ett lik, utan många!
  Efter det tog flickan den och gick barfota genom de blodiga pölarna. Och hon dödade många av nazisterna.
  Och hur det ryter:
  - Massor av mord!
  Och nu ska han dunka huvudet mot den nazistiska generalen. Bryt hans skalle och ge ut:
  - Banzai! Du kommer till himlen!
  Svetlana Snövit är väldigt rasande i offensiven, speciellt när hon slår ner stridsvagnar och flygplan också gnisslar:
  - Det blir ingen nåd för dig!
  Och ett dussin nålar flyger av från hennes bara fingrar. När hon slår igenom alla kollapsar planen. Och krigaren försöker verkligen strimla och döda.
  En muskulös, skulpterad pojke i shorts, Oleg Rybachenko, som slår ner kråkor med sin visselpipa, gnisslar:
  - Fin hammare!
  Och pojken kastar också en så cool stjärna i form av ett hakkors med sin bara fot. Intrikat hybrid.
  Och massan av nazisterna kollapsade.
  Oleg Rybachenko vrålade:
  - Banzai!
  Och pojken är återigen i en vild attack. Nej, det bara sjuder av kraft och vulkaner gurglar!
  Underbara Margarita i rörelse. Det kommer att slita sönder allas magar.
  En tjej med sin fot kommer att kasta ut femtio nålar på en gång. Och massan dödades av alla möjliga fiender, slog ut både stridsvagnar och flygplan.
  Margarita Korshunova glittrade i sina bara klackar och sjöng i termer av munterhet:
  - Ett två! Sorg är inget problem!
  Du ska aldrig bli avskräckt!
  Håll näsan och svansen högt.
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Det här är ett så aggressivt företag. Flickan kommer att dunka och skrika:
  - Drakpresidenten kommer att bli ett lik!
  Natasha Korshunova är bara någon slags terminator i strid. Och vrålade :
  - Banzai! Få det snabbt! Och slutet på diktatorn!
  Och en granat flög av hennes barfota. Och nazisterna är som spikar . Och det kommer att krossa många mastodonter och bevingade, infernaliska maskiner.
  Här är krigaren! Till alla krigare - en krigare!
  Zoya Angelskaya är också offensiv. En så arg tik.
  Och hon tog den och gurglade :
  - Vår far är den vita guden själv!
  Och han skär en trippelkvarn på nazisterna!
  Och den rödhåriga, gnistrande med sina bara klackar och de rubinfärgade bröstvårtorna på Augustines bröst, vrålade till svar:
  - Och herregud är svart!
  Den rödhåriga är faktiskt själva förkroppsligandet av bedrägeri och elakhet. För fiender, förstås. Och för sina vänner är hon en älskling.
  Och hur han med bara tår ska ta och kasta. Och en massa högar av krigare från det bruna imperiet, såväl som deras stridsvagnar och flygplan.
  Den rödhåriga ropade:
  - Ryssland och den svarte Guden är bakom oss!
  En krigare med mycket hög stridspotential. Nej, under detta är det bättre att inte blanda sig. Som torn av stridsvagnar rivs av och vingarna av fascistiska flygplan.
  Augustinus, krossande motståndare, väste:
  - Vi ska krossa alla förrädare till krut!
  Och blinka åt sina partners. Ja, den här eldiga tjejen är inte precis något som kan ge frid. Om inte fred är dödlig!
  Svetlana Snövit, som krossade fienderna, utfärdade:
  - Vi sopar dig i kö!
  Redhead Augustine bekräftade:
  - Vi dödar alla!
  Och från hennes bara, mejslade ben flyger nuet av total förintelse igen! Och så många stridsvagnar och flygplan exploderade till små chips på en gång.
  Och så slår flickan, som från en scharlakansröd bröstvårta, med blixten.
  Oleg Rybachenko skickade dödspresenter med bara klackar och sjöng som svar:
  - Det kommer att bli en komplett banzai !
  Augustine, som slet isär nazisterna med sina bara händer, högg dem med svärd och kastade nålar med sina bara tår, förstörde tankar och flygplan på en gång, utfärdade:
  - Kortfattat! Kortfattat!
  Natasha Korshunova, som förstörde de bruna krigarna, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, gnisslade:
  - Kort sagt - banzai !
  Och låt oss skära motståndare med vild bitterhet.
   Barfota , stilig, en pojke i shorts Oleg Rybachenko, hackande motståndare, utfärdade:
  - Det här spelet är inte kinesiskt,
  Och tro mig, debuten är thailändsk!
  Och återigen flög en vass metallskärande skiva från pojkens bara fot. Han skar av både stridsvagnarnas torn och flygplanets svansar.
  Margarita, en kämpande metallkrossande flicka, sjöng ut krigarna från det bruna imperiet och pansarpansar från stridsvagnar och skar ner:
  - Och vem ska vi hitta i strid,
  Och vem kommer vi att hitta i strid ...
  Låt oss inte skämta med det -
  Låt oss slita isär det!
  Låt oss slita isär det!
  De gjorde ett bra jobb med nazisterna då...
  Här föll Hitler och hans team på knä inför flickorna och barnen.
  Natasha Korshunova tvingade först och främst nazist nummer ett att kyssa hennes bara fötter.
  Sedan kysste Hitler och hela hans följe även andra tjejers bara sulor och hälar. Och de slickade hälarna med tungan. Och en mycket stilig blond pojke Oleg Rybachenko kysstes av flickans bara fötter.
  Efter att ha varit mycket nöjd med förnedringen av manliga parasiter beordrade Natashka:
  - Nu, innan vi dödar er alla, underteckna ordern om det tredje rikets fullständiga och villkorslösa överlämnande till Sovjetunionen!
  Allt är bra som slutar bra. Tredje riket kapitulerade och den mäktiga Wehrmacht avväpnades. Hitler och hans team gick till fängelsehålorna i Beria.
  Domen var snabb men rättfärdig. Den 22 juni 1959 hängdes Hitler precis på Röda torget!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"