Аннотация: Zde je opět elfí princezna na plavbě na okřídlených lodích. A musí se vypořádat s různými nepřáteli. A upíři a dokonce s legendárním Hadem Gorynychem.
PRINCEZNA ELF a HAD GORYNYCH
ANOTACE
Zde je opět elfí princezna na plavbě na okřídlených lodích. A musí se vypořádat s různými nepřáteli. A upíři a dokonce s legendárním Hadem Gorynychem.
. KAPITOLA Č. 1
Je tu opět se svou armádou okřídlených lodí, s posádkami bosých dívek, které sotva zakrývají ozdoby a úzké proužky látky. A jediný zástupce silnějšího pohlaví, dvanáctiletý nebo třináctiletý chlapec, princ Edward. Jediným oblečením vznešené osoby jsou šortky. Ale na princově blonďaté hlavě je věnec z kamenů, které se třpytí jasněji než diamanty, a na kotnících bosých nohou a zápěstí, silných pěstmi, které trčí s klouby, náramky ze zlata a oblázků.
Ale před ní se vznášel upír s kouzelnou hůlkou v rukou. Je oblečený velmi civilně, s kozačkami a cylindrem na hlavě. Obličej je bledý a z úst vyčnívají dlouhé, ale tenké tesáky.
Minule se rozešli na nejzajímavějším místě. A teď přichází pokračování.
Titulovaný upír řekl:
- Moje první taková otázka je: - Proč ten kokos vyschl?
Ellifa, která jako jediná v této okouzlující armádě nosila drahé boty a luxusní oblečení, odpověděla s úsměvem:
- Duch deště nevyrostl, proto vyschl kokos!
Upír mávl kouzelnou hůlkou. Dívky bojovnice na něj zamířily, mířily hodinovými samostříly se šrouby a luky se šípy.
Jejich svalnatá těla vypadala velmi chutně.
Upír se otřásl a jeho bílá tvář zmodrala podrážděností. A zasyčel:
- Odpověděl jsi rychle!
Ellifa hrdě narovnala postavu a odpověděla:
- Okamžik dává vítězství!
Upír se zasmál a poznamenal:
- Máte tak skvělý tým. Tolik holek a tak krásně voní!
Opravdu byla cítit silná vůně kadidla, vůně drahých parfémů a čistá, svalnatá těla zdravých a mladých dívek. A z toho se mi doslova zatočila hlava.
Ellifa řekla přísným tónem:
- Nemluvte s námi o tom! Dejte mi tu druhou hádanku!
Chlapec-princ Edik hodil holými prsty na nohou malou jehlu a ta probodla čtyři mouchy najednou, zkroutila se a vrátila se zpět k mladému válečníkovi.
Chlapec Terminátor zpíval:
- Vtipy stranou, upíre,
Jinak tam bude rakev...
Pojďme tančit a mít hostinu,
Nechte holohlavou příšeru zemřít!
Ellifa se zasmála, mrkla na chlapce a zaštěbetala:
- Ale proč,
Upír nás zarmoutil!
Chlapecký princ zamumlal a poznamenal:
- OK! Mám pocit, že s námi mluví triviálně. Ale upír chce jen získat čas!
Krvavý hodnostář poznamenal:
- Nebyl jsem to já, kdo začal zpívat, ale ty! I když jsem uměl zpívat sám!
Ellifah vybuchla smíchy a poznamenala, její zuby se třpytily jako diamanty:
- Rádi si vaši píseň poslechneme, slavíku!
Upír to vzal a zazpíval:
Na město padl soumrak,
Domy se vznášely ve stínu pekla...
Utahuji kladivo smrti pevněji,
Satan jde ulicemi!
Seká bezbožné lidi,
Elfové jsou také účtováni...
Ti, kteří chtějí jen krásně žít,
Dopadlo to naopak!
Ďábel je tady, ďábel je tam
Život je jako sen, naprostý podvod...
Ďábel je tady, ďábel je tam
Život je jako sen, naprostý podvod!
Edik se zasmál, přerušil upíří píseň, dupl bosou nohou a celkem logicky poznamenal:
- S tím se nemůžete hádat! Že Ďábel je tady a Ďábel je tam!
Ellifa řekla tvrdě:
- Dost těch písní! Dejte mi další hádanku a rychle!
Upír zasyčel, vycenil zuby a zavrčel:
- Hádanka číslo dvě: - Kde žije Satan!
Ellifa se usmála a zeptala se:
- A kdo je ten Satan?
Chlapecký princ sebevědomě odpověděl:
- To je ten, kdo je považován za diametrální opak Všemohoucího, přesněji za Tvůrčí princip Megahypervesmíru. Něco, co je destruktivní v našem i jiných vesmírech. - Mladý divoký válečník luskl nahými prsty na opálených nohách a dodal. - Existují i jiné verze - říkají, toto je padlý anděl. Stejně jako skutečnost, že nejsilnější a nejdokonalejší z andělů se pyšnili a šli proti všemohoucímu Bohu. Existují i jiné verze. Říkají, že Satan je pokorným služebníkem Všemohoucího a vykonává funkce kata. Nebo dokonce jako je ďábel hlavou liberální opozice proti konzervativnímu a despotickému Bohu.
Upír zavrčel a jeho tesáky se prodloužily.
- Dost řečí. Dejte mi odpověď!
Ellifa se chichotala a zpívala:
Mám jednoduchou odpověď -
Sobectví je zdrojem potíží!
V egoismu Satan -
On je plodem naší mysli!
Dívky v reakci na to zatleskaly holýma, svůdnýma, růžovýma podrážkou nohou. Jsou to krásní bojovníci.
Edik zaštěbetal se sladkým úsměvem:
Lidé umírají pro kov, pro kov!
Lidé umírají pro kov, pro kov!
Tam vládne satan!
Tam vládne satan!
Ellifa zavrtěla hlavou.
- Proč Satan vládne úkrytu tam a ne tady? Zlo totiž existuje ve všech světech a planetách.
Chlapecký princ přikývl svou světlou, mírně zlatou hlavou:
- Že jo! I když existují různé úrovně dobra a zla! Jejich distribuce napříč světy je naprosto stejná. Na některých planetách, přesněji řečeno hvězdných říších, skutečně vládne ráj. A je tu kosmický komunismus.
Ellifa roztáhla své šarlatové rty do úsměvu a zamrkala zuby:
- Co je komunismus?
Edward vysvětlil:
- Komunismus je druh Edenu nebo Viriya, ale není vytvořen bohy, ale získaný jako výsledek rozvoje vědy a techniky!
Dívčí královna se zasmála a zaštěbetala:
- Planeta poznala velikost elfů,
Orkšinismus byl rozdrcen ranou meče...
Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa -
A armáda dívek jde do komunismu!
Krásky znovu tleskaly holýma, vytesanýma, půvabnýma nohama. A z toho vyšly skutečné vlny, které se zvedly jako tsunami.
Edik cvrlikal a vycenil zuby:
V rozlehlosti nádherné vlasti,
Umírněný v boji a práci...
Brzy vybudujeme nebeský ráj,
Aby lidé neměli nouzi!
Dívky se chichotaly a jejich hlasy byly tak krásné a třpytivé. Bylo to, jako by orchestr hrál s těmi nejušlechtilejšími a nejpokročilejšími hudebními nástroji!
Ellifa praskla klouby a zasyčela:
- No, teď mi dej svou třetí a poslední hádanku, upíre! A budeme vládnout pohádkové zemi!
Upír vyštěkl a zařval:
- Chceš příliš mnoho! Jen tři verše k přečtení a vládnutí celé moci! Ne, budeš bojovat. Změnil jsem názor!
Edward, princ, vesele zpíval:
- Jsme mírumilovní lidé, ale náš obrněný vlak
Podařilo se mi zrychlit pomocí kvarkového paliva...
Budeme bojovat za světlé zítřky -
Holky, pospěšte si a dejte se líbat!
Ellifa zamumlala:
- Není to vtipné! Chceš, abychom tě zabili?
Upír odpověděl:
- A zabijeme tě taky!
Edik zakřičel:
- A my to umíme taky! A je to skvělé! A zabijte orky!
Dívky bojovnice jednohlasně štěbetaly:
- Když nám dáš rozkaz, posypeme ho šípy jako ježek jehličím!
Dívčí královna odpověděla s úsměvem:
- Velvyslanci nejsou zabiti! Leťte ke svým lidem a řekněte jim:
- Kdo k nám přijde s mečem, mečem zemře!
Upír přikývl a poznamenal:
- Za pár hodin ti z vás, kteří zůstanou naživu, budou závidět mrtví!
A mávnutím kouzelné hůlky se rozsvítil jako meteorit a explodoval a zanechal za sebou kouřovou stopu.
Chlapecký princ vyskočil a nadšeně zavrčel:
Přestávky duněly
Grace je u konce!
Přestaň ukazovat záda
Čas zabít nepřátele!
Ellifa přenesla meč z jedné ruky do druhé a poznamenala:
- Je čas, abych se převlékl. Díky tomuto luxusnímu outfitu vypadám příliš neohrabaně a drahé boty mi budou během kouzla překážet v používání nohou.
Edik s úsměvem věčného kluka, který byl zároveň velmi zkušený, přikývl a odpověděl:
- Ano, tohle opravdu není rozkaz!
Mladý válečník zatřásl bosou nohou a na malíčku se mu zajiskřil prsten. A Edward něco řekl.
Ozval se blesk. A Ellifa se změnila. Teď byla bosá, ale na každém prstu se leskl prsten, kromě úzkého pruhu na hrudi a bocích měla celé svalnaté, opálené tělo nahé, kromě náramků na rukou a kotnících. Na hlavě zůstal věnec, jako by byl upleten z hvězd. A v jedné ruce má dívka meč, v druhé kouzelnou hůlku.
Hříva plátkového zlata vlaje ve větru, zuby se třpytí perlami, oči hoří směsí smaragdu a safíru, svaly velmi výrazné a výrazné se houpou jako vlnky na vodě. A na čele je také hvězda.
To je opravdu parchant - nejvyšší stupeň.
Edik, s obtížemi potlačující smích, řekl:
Za mořem je princezna,
Z čeho nelze spustit oči...
Smaragdové oči
A cop ze zlata...
Měsíc svítí pod kosou -
A na čele hvězda hoří!
A ona sama je majestátní,
Není dost slov k popisu,
Pokud řeč a řeč,
Stream zvoní klíčem!
Ellifa zatřásla mečem a hůlkou. Chlapecký princ opět použil kouzla, tentokrát s kouzelnou hůlkou. A na jeho špičce něco zajiskřilo.
A za rameny krásné královny se objevila velmi vyspělá směs kuše a kulometu. Tohle byla zbraň.
Edik zvolal:
- Schwarzenegger v bikinách a ženský barbar!
Ellifa se usmála a zeptala se:
-Kdo je Schwarzenegger?
Chlapecký princ odpověděl s úsměvem:
- Tohle je ten typ chlapa, který by se ti mohl hodit!
Dívka-královna se chichotala a zpívala:
Máme málo území,
Kytara hrála smutně...
Mohu získat manžela zdarma
Ale Barbar Schwartz není zápas!
Edik řekl s úsměvem:
- Ano, bohužel, v tomto ohledu... I když Arnie je velmi okouzlující!
Jedna z dívek bojovnice navrhla:
- Potřebuje Herkula!
Ellifa se zasmála a poznamenala:
- Dal jsi mi dohromady celou skupinu mužů. Raději si sama vyberu muže!
Edik se s úsměvem zeptal:
- Z lásky nebo z pohodlnosti?
Královna odpověděla sebevědomě:
- Pro lásku!
Edik poznamenal docela vážným tónem:
- Nejsou zájmy impéria na prvním místě?
Ellifa odpověděla s povzdechem:
- Ano, proč nejsem svým vlastním šéfem?
Chlapecký princ odpověděl přísným tónem:
- Ne! Princezna a dokonce i královna jsou jen čestnou otrokyní!
Ellifa zazpívala:
Možná je lepší žít na vesnici,
Zákon nám zakazuje milovat...
Princezny mají jeden prastarý zvyk -
Podle výpočtů se musíte oženit!
A královna začala skákat a se svými dalšími bosými a zakřivenými, svalnatými válečníky:
Ale nechci, nechci, z vypočítavosti,
A pro lásku, pro lásku chci...
Svoboda, svoboda, dej mi svobodu
Poletím vysoko jako pták!
vzlétnu nad orla planety,
A poháněj orky chlupatými drápy...
A opravdu královna vesmíru -
Grace si přijde pro lásku!
Na zpívání už ale nebyl čas. Před nimi se na obloze objevil první nepřítel - velmi velký, tříhlavý Serpent-Gorynych.
Jak se liší od draka? Na první pohled je rozdíl malý. Had-Gorynych je ale těžší, větší a lépe živený než obyčejný drak. A bojovat s ním není snadné. A dokáže vylít mnohem více ohně než obyčejný okřídlený zástupce tohoto druhu.
Teď se mu otevřela ústa a on, jako by mlátil ohnivým proudem, přímo z dálky.
Ellif a Edik setřásli artefakty dohromady a erupce z dračí tlamy se otočila a dopadla na samotnou příšeru.
Had Gorynych přijal svou ohnivou milost a zavrčel:
- To jsou zlé holky! Čeká vás trest!
Edik souhlasně přikývl:
- Nejsou darem pro tebe. S jedním ale budete muset bojovat.
Had Gorynych zařval:
- Dejte mi svou královnu na grilování!
Chlapecký princ přikývl:
- Milost! Jsi na řadě, Ellife!
Monarch Girl zaštěbetala:
Elfové zuřivě touží bojovat,
Všichni vroucně věří v pravdu!
Had Gorynych v odpovědi zazpíval:
A pro mě jakékoli moře, moře po kolena,
A jakékoli hory mi jsou až po ramena!
Ellifah odpověděla vyskočením a vznášením se ve vzduchu. Edik přikývl:
- Že jo! Můžeš létat. Zaútočte na svého nepřítele a usekněte mu hlavu!
Markýza po pravé ruce královny opravila:
- Tři hlavy!
Edik se zasmál a zasyčel:
- Co když jsou tři v jednom?
Ellifa se otočila a ramenem zachytila stěžeň své okřídlené vlajkové lodi a bolestivě se zranila.
Kráska zalapala po dechu:
- Ano, samozřejmě, milosti,
Naučil jsem se létat...
Když něco uvidím, vezmi si to...
A klíště!
Edik se usmál a poznamenal:
-Nemáte žádné zkušenosti s bojem ve vzduchu. Ale to je v pořádku, myslím, že se to naučíš!
Ellifa se chichotala a zpívala:
- Budu bojovat slušně,
Udeřit hada do očí...
A učí se skvěle,
Ukazuje slušnou třídu!
Zde se dívky naježily luky a kušemi a dokonce i harpunovými děly.
Chlapecký princ řekl sebevědomě:
- Ne, musíte bojovat s hadem Gorynychem jeden na jednoho!
Ellifah vycenila zuby a zvedla se do vzduchu, a tam se doslova vznášela a otáčela se jako top.
Sám Edik vyskočil a ocitl se vedle ní. Popadl dívku za bosou nohu a zakřičel:
- Mysli pozitivně!
Ellifa se zasmála. A noha vyklouzla chlapci z rukou. Dívka královna zpívala:
Dělat něco, co je úplně špatně -
Je dokonce sladší než zmrzlina!
Edik se zazubil a zakňučel:
- Pojď do bitvy, krásko! Uspěješ!
Ellifa zařvala:
- Nešťourej do mě! Já jsem stále královna a ty jsi princ!
Chlapec Terminátor se zachichotal a odpověděl:
- Kdybys věděl, jak jsem starý, byl bys zděšen!
V odpověď dívka-královna zpívala:
I když mám hlavu šedou,
Zimy se nemám čeho bát...
Nejen smutek, moje roky,
Moje léta, moje bohatství!
Edik sebevědomě prohlásil:
- Vlasy ti nikdy nezšedivět, budeš navždy mladý, navždy bos!
Ellifah vybuchla smíchy a vyplázla na toho chlapečka jazyk.
Had Gorynych zařval:
- No, budeš tam brzy? Je těžké udržet mršinu jako já ve vzduchu!
Edik znovu zaštěbetal:
Pokuste se porazit takového zloděje,
V jeho rukou je však hyperblaster...
Věřím, že obrat brzy přijde,
Gorynych, v horách se nemůžeš schovat!
Ellifah znovu vybuchla smíchy, měla velmi hravou náladu. Ale když dojde na bitvu, pojďme do bitvy. Koneckonců ne na porážku!
Dívčí královna máchla mečem do vzduchu. Had Gorynych odpověděl tím, že na hbitou a bosou dívku zapálil světlo. Zkroutila se ve vzduchu a mávnutím kouzelné hůlky odrážela proudy plamenů. Rozprchli se různými směry.