Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

הבן של מונטקריסטו ונפוליאון בונפרטה

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    הילד בנדטו, בנו של הרוזן דה מונטקריסטו, מעניק סיוע רב לנפוליאון בונפרטה על ידי מסירת חבילת מידע שגוי לפילדמרשל בלוצ'ר הגרמני. כתוצאה מכך, נפוליאון בונפרטה מנצח בקרב ווטרלו וכל מהלך ההיסטוריה העולמית משתנה.

  הבן של מונטקריסטו ונפוליאון בונפרטה
  הערה
  הילד בנדטו, בנו של הרוזן דה מונטקריסטו, מעניק סיוע רב לנפוליאון בונפרטה על ידי מסירת חבילת מידע שגוי לפילדמרשל בלוצ'ר הגרמני. כתוצאה מכך, נפוליאון בונפרטה מנצח בקרב ווטרלו וכל מהלך ההיסטוריה העולמית משתנה.
  . פרק מס' 1
  זה כאילו צבאו של נפוליאון בונפרטה מתכונן לקרב המכריע בווטרלו. בנדטו, בגופו של נער פשוט כבן שתים עשרה, קיבל מהפיקוד את המשימה לעכב את הגעתם של הפרשים הפרוסים בראשות בלוצ'ר.
  זה לא כזה פשוט. אבל הילד היה צריך לומר למרשל הזה את הדברים הבאים: הם אומרים שהגשר ממוקש ואנחנו צריכים להסתובב. למעשה, הגשר שמור היטב על ידי ההולנדים ולא קל להגיע אליו.
  אבל לנפוליאון יש את החותם הדרוש, ובלוצ'ר חייב להאמין למסר של נער השליח. מי, אגב, מדבר אנגלית מצוינת ובעל שיער בלונדיני. והגיל הצעיר מעורר עוד יותר ביטחון. אז יש סטריאוטיפ שילדים לא נשכרים כמרגלים רציניים.
  ואם בלוצ'ר יאמין וייתן לפרשים להסתובב, אז ינצח הזמן והבריטים יובסו.
  בנדטו רוכב לבלוכר על פוני קטן עם מסר חשוב. הילד, כמובן, לבוש כשליח. אבל תוך כדי דהירה הוא הוריד את המגפיים החכמות השנואות, ומעדיף לרכוב יחף על סוס, וזה הרבה יותר נעים.
  והוא, כמובן, נהנה ויש לו מצב רוח טוב. אבל אתה צריך להגיע לבלוכר והילד מכה את הפוני בצדדים. והסוס, למרות שהוא קטן, זריז.
  בנדטו שר בזעם:
  כולנו מסתכלים על נפוליאון,
  אנחנו רוצים ניצחונות בלתי נתפסים...
  כך שמיליונים מאיתנו נלחמים,
  וכדי שילדים לא ידעו צרות!
  
  כדי שווטרלו לא תרעום,
  כדי שהעלים לא ידממו...
  וכדי שלא תהיה תבוסה,
  בהצלחה עם המספר הנכון!
  
  עכשיו הוא רק בן
  ובקרוב אהפוך לקצין...
  אני קופץ מעבר לשדה כמו ארנב,
  בואו לגלות אומץ באמצעות דוגמה!
  
  אני אמסור את מה שהורה האדון,
  למרות שיש בכך סיכון ניכר...
  ולשטן יש אלף פרצופים,
  מסוגל להפיל אותנו!
  
  לפעמים הם מכים לי על העקבים,
  והמקל החזק שורק...
  שיחקנו מחבואים עם הגורל,
  עם המבצר הזה כמו מונוליט!
  
  אי אפשר להפיל אותנו על הברכיים
  ואי אפשר לכופף אותו בשוט קשה...
  בשם הדורות הבהירים,
  אנו נראה לך את הדרך להצלחה!
  
  ה' אינו רחום לעתים קרובות
  כולנו צריכים לסבול...
  גם העשירים והעניים אומללים,
  תן לזמן לשינוי!
  
  אני מאמין ששלום יגיע לאירופה,
  נפוליאון הוא מונרך לנצח...
  לכולנו יהיו חיים טובים,
  והאדם ישמח!
  אחרי השיר הזה זה נהיה יותר כיף. נער השליח תפס את הזבוב בבהונותיו החשופות. ואז הוא זרק אותו בזריזות, ומחץ אותו מעט. הוא עף והתנגש בברדוק.
  ואיזו ציפור בלעה אותו במכה אחת. זה ממש מצחיק.
  בנדטו שר:
  ברדוק גדל מתחת לגדר,
  יש תרנגול על הגדר!
  וזה נהיה אפילו יותר מצחיק ומהנה... והילד שוב מכה בגב הפוני עם עקביו החשופים ומצליף בה.
  נפוליאון הוא אישיות נהדרת. אכן, הוא היה כמעט גאון, אמנם מוצלח, אבל בינתיים. כאן חי המפקד אלכסנדר סובורוב שישים ותשע שנים וזכה עד סוף ימיו. ואם הוא יחיה, נניח, שבעים וחמש שנים, הוא יילחם בנפוליאון בקרב. נגיד באוסטרליץ או אפילו קודם? מי יהיה אז נפוליאון? או להיפך, נפוליאון יהיה בלתי מנוצח במשך שנים רבות. למה העולם היה מצפה?
  מצד אחד, טוב, כמובן, שיש אימפריה אחת, במקום להתקוטט בין מדינות ועמים קטנים. אבל מצד שני, כל קרובי המשפחה הרבים האלה של נפוליאון היו יוצרים הרבה בעיות, וזה יכול היה להיות שטויות. במיוחד אם במוקדם או במאוחר המלך הגדול הזה מת. כן, ובצורה כזו או אחרת תמיד היו ויהיו בעיות.
  אם נפוליאון היה מגיע עם מערכת מושלמת יותר של אימפריה אחת.
  קחו למשל את רוסיה הצארית: גם לקיסר יש שם משפחה, אבל האימפריה היא יחידה, יחידה ואינה מחולקת לממלכות שונות. ואין כאן תחרות מטופשת.
  הילד חייך וחתך בליטה עם הצבר שלו כשהוא דהר.
  אבל הרומנובים עם הגנטיקה המצוינת שלהם מרוריק הם דבר אחד, והבונפרטס, הדם הפלבאי הזה, הוא דבר אחר. ויש הבדל. כמובן שבנדטו לא ידע מה מצפה לרוסיה ולשושלת רומנוב בעתיד, ובכלל מה הקשר של הצרפתי למדינה זרה.
  אני רוצה להבין את זה עם שלי...
  הילד אפילו שר בהנאה, רומן עממי מפורסם, שאותו שר בעת ובעונה אחת עם הרוזן מונטקריסטו, שאותו חשב באותה תקופה לאביו שלו.
  והרומנטיקה, אני חייבת לומר, מאוד מבריקה ומעניינת;
  בגסקוניה המילה "פחדן" לא ידועה,
  אני לא מכיר חרב אם אתה טועה. לנו הגסקונים יש את הטעם הטוב בעולם - אנחנו לא אוהבים שום דבר מלבד תהילה!
  
  עצמות לחיים גבוהות, מיוחד להפוך - הנה המראה של גאסקון של בחור מהעולם. תאמין לי, אדוני, אתה לא תצטרך לחכות הרבה זמן - פריס עוד תדע פריס עוד תדע פריס עוד תכיר את בנדטו!
  
  בורגונדי, נורמנדי, שמפניה או פרובאנס, וגם אש בעורקיך, אבל למזל טוב אין זמן בשבילך, עדיין לא בעולם הלבן, עדיין לא בעולם הלבן, עדיין לא באור הלבן, יש גסקוניה .
  
  אני לא יכול לחיות בפריז בלי תהילה.
  כל החיים שלי חלפו - הגיע הזמן להתמודד עם הגורל. אז בן כמה אתה, ילד שלי? אה, הרבה, אדוני, הרבה - בן עשרים ומשהו!
  
  היד שלך יציבה? - תקיף! - זו תכונה אמיתית של גאסקון עם נשמה טהורה מאוד. ואני הייתי נועז באותה מידה כשפאריס זיהתה את הגסקון.פאריס הכירה את הגסקון.פאריס הכירה את הגסקון מונטקריסטו!
  
  בגסקוניה המילה "פחדן" לא ידועה, אני לא יודע חרב אם אתה טועה. לנו הגסקונים יש את הטעם הכי טוב בעולם - אנחנו לא אוהבים שום דבר מלבד תהילה.
  
  עצמות לחיים גבוהות, מיוחד להפוך - הנה מראה גאסקון אליך עם ברכות. תאמין לי, אדוני, לא תצטרך לחכות הרבה - פריס עוד תדע פריס עוד תדע פריס עוד תכיר את בנדטו!
  
  בורגונדי, נורמנדי, שמפניה או פרובאנס, וגם אש בעורקיך, אבל למזל טוב אין זמן בשבילך, עדיין לא בעולם הלבן, עדיין לא בעולם הלבן, עד שלעולם הלבן יהיה גסקוניה!
  אמנם בנדטו הוא לא בדיוק גסקון, אלא פריזאי. אבל נראה שמונטקריסטו באמת גסקון.
  ובכן, המטרה כבר קרובה. נראים סיורי הסוסים של צבאו של פילדמרשל בלוצ'ר.
  הילד ניער את התיק מול אפו והראה לו את הכרטיס. וכמובן שהתגעגעו אליו. הלוחם הצעיר היה מלא כוח ואנרגיה. והעובדה שהוא נראה כמו ילד אפילו עוררה יותר ביטחון. אחרי הכל, ילדים הם פרחי החיים ומקובל שהם סומכים יותר ממבוגרים.
  ונער הצופים הוזמן לשולחן. נתנו לו נתח טלה ויין טוב וירוק. בנדטו לגם רק את החלק האחרון, מחשש שהלשון שלו תתרופף.
  הילד העביר את המידע, וכמעט שכחו ממנו. ובכן, אתה יכול ליהנות מהחופשה שלך. ויחד עם זאת, אולי נוכל לשיר, מה זה פטריוטי?
  והנער שר בהרגשה ובהבעה;
  בריטניה שלי ישנה
  נסתר, סודי
  ניתן לך ולי
  אל השחר הארוך!
  
  שמות מוזרים
  רחובות, בניינים
  בקרוב הידע הזה
  בדוק את זה, הנה שלך
  
  כרטיס, תפור אותו לשרוול שלא היה אדום
  כדי שאתה שונא את הצבע הזה
  עלילת המשחק שלך מסוכנת ללא ספק:
  קסם, מלחמה, אהבה, שש עשרה שנים
  
  רק זה שכבה את הייאוש בעיניו
  לא יכול לסגת, לא יישן לנצח
  המאה בהחלט תרמה את כולם
  תישן, בריטניה שלי.
  
  תישן בריטניה שלי
  נתן לי הגורל
  אושר וסבל -
  אתה לבד
  
  שינה, מלחמת בריטניה
  מוקדם, מוקדם
  חרב בחירתך
  מורם מהאגם
  
  תחתית וכמו כל פלדה שרה על דם,
  שותה את שלי ושוטף את עצמו באהבה
  למדינה המלכותית מתחת לגג הכוכבים השביר,
  שבו הסתיו והאביב נשארו לשלוט
  
  יש כתרים, לא כנסיות - דרגש למלאכים,
  הכתר נשבר בטעות על ידי איזה גמד
  אבל, כפי שצ'רלי המנוח הוריש, בחלומותינו
  הדרקונים שלו עפים
  
  תישן בריטניה שלי
  
  פגישות ללא פרידות
  אתה לא אתה, אני לא אני
  נאומי פסנתר
  שתי ידיים
  
  הוצאות להורג ללא מחילה
  אני לא אתה. מי אני?
  רק הזרם יודע
  נהר תת קרקעי עתיק
  
  והגשר המטלטל הזה מוביל מתחת לקשת
  זה שהלך על המים בלי לטבוע
  קטיפה כחולה אמינה נמרחת על הגלים
  ללכת לאורכו באומץ בזמן שכל העולם נרדם
  
  והאויבים שלך ישנים מחזיקים את לבם,
  חברים ישנים, לאחר שהפקידו את גורלם בידי אריה הזהב
  אפילו זה שאומרים שהוא רמס את התינוק
  ישן עם זרועותיו סביב אלמנה יפה!
  
  תישן בריטניה שלי
  
  תישן בריטניה שלי
  נסתר, סודי
  קצב הנשימה שלך -
  ברגה שלי
  
  מקרי מוות מלבד השם
  אין מה לסחור
  הכוכב הטהור שלי
  אנגליה חזרה לבית
  לישון בלהבות השחר
  לישון, אהובי
  אתה בריטניה שלי.
  למרות שזה מגעיל לצרפתי לשיר ככה. אבל הוא במדים של ילד אנגלי.
  וכך יצא הצבא של בלוצ'ר במסלול הלא נכון. ובנדטו עזב אותו, ממהר קדימה. הוא בן ולא צריך לשבת בשקט. רגע לפני שעזב, הוא הצליח לזכות בעשרה זהב לואי ד'אור. והייתי מאוד מרוצה מזה. ועתה רכב על סוס בחזרה אל נפוליאון וציפה לפרס ניכר. אחרי הכל, הוא הצליח להוציא את זה בצורה כל כך מבריקה. זה היה כאילו הוא עצמו היה ג'ינגיס חאן. כן, אם נפוליאון, כמו ג'ינגיס חאן, היה חי שבעים ושתיים שנים בלי לדעת תבוסה, העולם היה שונה. ואולי ישלטו בו הרמוניה ואושר. וכך, אירופה מחולקת, ורוסיה הצארית תפסה לעצמה את ממלכת פולין. למה זה הגיוני? אם אתה חלש, אז למה שלא תחטוף ממך חתיכות?
  בנדטו החל לשיר בעודו רוכב על סוס לבן שלו;
  מדינת הצרפתים היא המולדת הקדושה,
  שבו כולם שווים וגדולים.
  נמתח מקצה לקצה,
  עם צלצול של צעדים רחבים!
  
  יש בה הרים - פסגות זהובות,
  והנהרות נוצצים בכסף טהור...
  בחורף השלג הוא כמו שיער אפור שופע,
  באביב, נחל מאחורי גדה איתן!
  אבל אז הילד השתתק, חש סכנה. והסוס הגזע התייאש מפחד. בנדטו הביט לאחור - זאבים רצו אחריו. וזה כבר רציני. יש כאן כבר להקה שלמה מהם.
  הילד היכה את עקביו החשופים בגב הסוס שלו והתחיל לדהור. במקביל, חשב הילד. הזאב הזה הוא חיה מרושעת. לדוגמה, הוא אכל כיפה אדומה. האם זה דבר הגון מצידו? מה אתה יכול להגיד על הזאב?
  בנדטו שר שיר קומי באירוניה על הטורפים האפורים האלה;
  אני מתאמץ בכל כוחי - ובכל הגידים,
  אבל היום - שוב כמו אתמול: הם מקיפים אותי, מקיפים אותי - הם מסיעים אותי בעליזות אל המספרים!
  רובי ציד כפולים עסוקים מאחורי עצי האשוח -
  שם מסתתרים ציידים בצללים, - זאבים נופלים בשלג, הופכים למטרה חיה.
  מתנהל הציד אחר זאבים,
  הציד יוצא לדרך - אחר טורפים אפורים, מתובלים וגורים! המכות צורחות, והכלבים נובחים עד שהם מקיאים, יש דם על השלג - ונקודות של דגלים אדומים.
  אינם משחקים בתנאים שווים עם הזאבים
  , אך ידם אינה מתנודדת: לאחר שהגנו על חירותנו בדגלים, הם מכים בביטחון, ללא ספק.
  הזאב לא יכול לשבור מסורות -
  ככל הנראה, בילדות, גורים עיוורים, אנחנו, גורי הזאבים, מצצים את הזאב ונוצצים פנימה: אתה לא יכול לתפוס את הדגלים!
  ועכשיו - הציד אחר זאבים,
  הציד יוצא לדרך - אחר טורפים אפורים, מתובלים וגורים! המכות צורחות, והכלבים נובחים עד שהם מקיאים, יש דם על השלג - ונקודות של דגלים אדומים.
  הרגליים והלסתות שלנו מהירות -
  למה, מנהיג, תן לי תשובה - אנחנו ניצודים וממהרים לזריקה ואל תנסה לעבור את האיסור?!
  הזאב לא יכול, אסור, לעשות אחרת.
  עכשיו נגמר הזמן שלי: זה שאליו אני מיועד חייך והרים את האקדח.
  מתנהל הציד אחר זאבים,
  הציד יוצא לדרך - אחר טורפים אפורים, מתובלים וגורים! המכות צורחות, והכלבים נובחים עד שהם מקיאים, יש דם על השלג - ונקודות של דגלים אדומים.
  יצאתי מתוך צייתנות:
  מאחורי הדגלים - הצמא לחיים חזק יותר! רק - מאחוריי שמעתי בשמחה את הצרחות המופתעות של אנשים.
  אני מתאמץ בכל כוחי - ובכל הגידים,
  אבל היום - לא כמו אתמול: הם הקיפו אותי, הקיפו אותי - אבל הציידים נותרו ללא כלום!
  מתנהל הציד אחר זאבים,
  הציד יוצא לדרך - אחר טורפים אפורים, מתובלים וגורים! המכות צורחות, והכלבים נובחים עד שהם מקיאים, יש דם על השלג - ונקודות של דגלים אדומים.
  לאחר מכן הזאבים באמת לקחו את זה ונקלעו מאחור. יתרה מכך, אם ילד יחף שר, זה אומר שהוא ממש מגניב ועדיף לא להתעסק איתו.
  ובנדטו נהנה מאוד לקחת ולכתוש את היתוש באצבעותיו החשופות. והוא ציין:
  - שיניתי את מהלך ההיסטוריה!
  והכל באמת השתנה. בלוצ'ר לא הגיע בזמן, ונפוליאון ניצח בווטרלו. ואז הגיע תור הגרמנים. המפקד הגדול זכה בעוד כמה ניצחונות. כולל מעל הצבא הרוסי. אבל תושבי צרפת עייפים מדי ממלחמות ממושכות. ויותר מדי גברים נהרגו.
  ונפוליאון בונפרטה הסכים לשלום. צרפת שמרה על צפון איטליה, הולנד, שוויץ וחלק מגרמניה, כמו גם את צפון ספרד.
  לאחר מכן לא הייתה מלחמה באירופה במשך זמן מה. נכון, הצרפתים נכנסו לאפריקה וכבשו את אלג'יריה ומרוקו. אחר כך נכבשה תוניסיה, ואחר כך לוב ומצרים. המלחמה על צפון אפריקה הסתיימה בהצלחה עבור צרפת. ואז לסודן.
  נפוליאון שלט עד מרץ 1842, חי במשך שבעים ושתיים שנים, כמו ג'ינגיס חאן. ירש אותו בנו, נפוליאון השני. מי שהפך במהרה לקיסר האימפריה האוסטרית. אבל זה כבר סיפור אחר. נפוליאון הפך לאגדה גדולה. והשושלת שלו היא שושלת מפוארת. ושלטונו של בונפרטה הוא באמת אגדי.
  אפילו השיר הזה הולחן:
  הייתה מאה סוערת, מאה מופלאה:
  רם, מלכותי: היה איש ענק, בזבוז של תהילה.
  זה היה עידן הגיבורים!
  אבל הדמקה התבלבלה, ודקים וחרקים זחלו מתוך הסדקים.
  הילד של כל אמא,
  כל אחד שנשדד, טיפש של שטויות אופנתיות, עושה הופעות ליברליות.
  יריב הרודנות,
  נואם השוויון, - נפוח, עיוור ומזוקן, רשם גאה.
  את הכרכים של תייר ורבו
  , וכמו מיראבו נלהב, מהלל את החירות.
  ותראה: מיראבו שלנו מגברילו
  הזקן בשביל סלסול מקומט, הוא מצליף בשפמו ובחוטם.
  ותראה: לאפאת
  ברוטוס או פבריציוס שלנו מכניסים את הגברים מתחת לעיתונות, יחד עם סלק.
  
  הרפתקאות של כוחות מיוחדים ובנות האלים
  הערה
  הרפתקאותיהם של ילדים נצחיים נמשכות בניתוק החלל. במקביל, הרפתקאות חדשות מחכות לילד הנצחי אדוארד סטרג'ון, כולל בין טרולים, אורקים, אלפים ושאר יצורים של עולם הפנטזיה. וגם בנות האלים הדמיורגים נלחמות זו לצד זו.
  . פרק מס' 1
  הילדה הלוחמת עדאלה לחשה:
  - מה יש לך הפעם, גאון צעיר לנצח?
  אדיק ענה בחיוך נערי:
  - גם לזה יש תשובה!
  מכווצת בואה ענקית ממתכת, עם פיה שבה מסתובבות שיני מקדחה, המשיכה לזחול קרוב יותר ויותר לגזרת הכוחות המיוחדים של הילדים. בעקבות המפלצת הארוכה הזו, החלו להגיח רובוטים גדולים, שנראו כמו צבים מהלכים. והיו להם תותחים על הראש שירו ממערכות לייזר. נכון, הקרניים הפחות ממושלמות לא גרמו להרס רב.
  הילד הגאון הוציא יציקת תיל רגילה עם נחושת, ואליו חיבר אפונה עם מילוי לא ידוע.
  והשיק אותו לכיוון של זוחל מאיים ומכני. החוט הסתבך במקדחים ומיד ניצוץ. מכווצת הבואה הענקית החלה לרעוד.
  הילד ששכב במערב על ידו הימנית של אדיק צלצל:
  - וואו! יפה!
  גופו של הזוחל המכני התעוות והפיל את הצבים הרובוטים המהלכים. הם הסתובבו וירו, התחילו לירות אחד על השני. ומהשפעות של קרני לייזר השריון למעשה התעוות והמתכת נשרפה.
  הנערים והנערות של חוליית התקיפה מהכוחות המיוחדים של הילדים לקחו ופתחו באש כדי להרוג, תוך שימוש במקלעי הלייזר שלהם.
  אדיק צעק:
  - תעזוב את זה! שמרו את האנרגיה שלכם חבר'ה! נגד פולסר!
  חיילי הכוחות המיוחדים של הילדים הפסיקו לירות. וכך כבר היה ברור שמכווץ הבואה הענק המתעוות עם גופו פגע וריסק כמעט את כל המכוניות. זו באמת השפעה מפלצתית ופשוט מעולה.
  הילדה עדאלה קרצה למפקד הגאון הצעיר וציינה:
  - זה מעולה! ובכן, אתה לוחם! אתה משתמש בכוחו של האויב נגדו!
  המפקד קרץ לה ואמר:
  - כמובן, אנחנו צריכים גישה מדעית, עדינה.
  מכווצת הבואה, מתעוותת, שברה את הצבים הרובוטים המהלכים; הם התפוצצו או שהושטחו. כמו כן, זנבו בגל היסטרי הפך את הטנקים על זחלים שקפצו משערי הטירה.
  התברר שהם חסרי אונים והנרות נדלקו. וזה נראה מגניב.
  והפגזים עפו מהחביות ופגעו באנשים שלהם. והרבה הרס של מגדלי נשק.
  בתגובה, סוללות נשק החלו לפעול שוב מקירות הטירה. גם קרני לייזר וגם קליעים שאובים בהשמדה ירדו על מכווץ הבואה המכני. היריות הראשונות פילחו את עור הפלדה והטיטניום שלו. הפסקות החלו להתרחש. כמו חורי תולעת, הופיעו חורים בשריון של המפלצת הזו.
  הילדה שהייתה לימינו של אדיק צרחה:
  - אלה זיקוקים! נתנו לו הרבה מאוד!
  המפקד הבהיר:
  - קיבלתי את זה מאנשי שלי!
  הילדים הלוחמים קראו פה אחד:
  - האמת והמזל איתנו,
  נפגע חזק באופניים...
  המשימה העיקרית שלנו היא
  הרוג את החייזרים הרעים!
  עדאלה, הבחורה הזו שחוותה הרבה, ואפילו נאלצה לחטוף לוחם כבידה מגנטי, ציינה:
  - זה נפלא כשיש גישה חכמה ומדעית!
  והילדה הראתה הולוגרמה של איך היא ברחה ממחנה הריכוז. יחף ולובש פיג'מת פסים, האסיר הצעיר דהר על פני הקרום הקפוא שכיסה את שדה התעופה. והם ירו עליה. הילדה הייתה רזה, עצמות לחיים אפילו הופיעו על פניה הילדותיות מהתזונה הכפויה של מחנה ריכוז עבודה, ומספר הבהיק על חזה הפיג'מה שלה. אך היא הצליחה להיכנס ללוחם והשתמשה בכרטיס האלקטרוני שנגנב מהשומר.
  כתוצאה מכך, המכונה, הממולאת באלקטרוניקה, ירדה מהציפוי.
  והילדה לחצה בעקביה החשופים והעגולים, מחוספסת מהליכה מאולצת יחפה ועבודה מתמדת וקשה. כן, מחנה ריכוז עבודה לילדים הוא לא סנטוריום. אבל מצד שני, אתה מפתח שם סיבולת כזו שמועיל ללכת לשם. עדאלה נראית רק בת שתים עשרה, אבל במציאות, כמובן, היא מבוגרת, והיא גם מנוסה, גם אם לא מנוסה ומתוחכמת כמו אדיק.
  בהולוגרמה ניתן היה לראות כיצד טס מטוס גרביומגנטי עם ילדה. הסנטר החד שלה מופיע בתמונה, ויש חבורה מתחת לעינה הכחולה. אבל הילדה, בעלת כישורי טייס, מתחמקת בזריזות רבה מקרני הלייזר שמנסות להפיל אותה.
  אצבעותיה החשופות והילדותיות מממשות בביטחון את כפתורי הג'ויסטיק השליטה. וזה נראה נהדר.
  עדאלה נשקה ושרה:
  - במטוסים אנחנו ממהרים על הגלים,
  קווארקים קצף במערבולות האתר...
  מה אעביר לכוכב שלי -
  ילדי העולם התת ירחי, הכחול!
  ומאחוריה מיהרו מטוסי קרב לרדוף אחרי הילדה הנועזת. וזה נראה אגרסיבי ביותר, כמו להקה שלמה של נשרים. והם יורים, ונראה שאין סיכוי להימלט.
  אבל הילדה עדאלה קראה לילד הגיבור אדיק ברדיו, והוא, כמו תמיד, היה מוכן.
  לוחמת צעירה שנראתה כבת שתים עשרה, למרות שלמעשה, לוחמת ותיקה ומעצבת מבריקה, עפה לקראתה. הילד לבש רק מכנסי ספורט קצרים, אבל ברגליו היחפות קלט את הרטט הקטן ביותר של הצלחת המעופפת שלו. והיה ברור שהילד במיטבו.
  ברגע שהוא לוחץ על הכפתור בעקב החשוף, גל נכבה. ארבעה לוחמי אויב שמיהרו קדימה התנגשו בבת אחת. ואחריו הגיעו פיצוצים.
  עדאלה קרצה בעיניה הספיריות ואמרה:
  - זה המעמד הגבוה ביותר!
  שאר לוחמי האויב החלו לירות ממרחק רב. גוף המטוס והזנב של המטוס שחטפה הנערה היו רעועים ברסיסים ופסולת.
  הלוחמת הצעירה לחצה עוד יותר על עקביה החשופים וביצעה סלטה על הלוחם.
  אבל אדיק, הילד הנצחי הזה, לקח והוציא בועות זעירות מהצלחת המעופפת שלו. הם מיהרו במהירות גבוהה ונראה שהתרסקו בלהקה של נשרים.
  נשמעו פיצוצים, שברים ומטוסי אויב שנקרעו לגזרים. זו מכה מוחצת.
  הילד, שעבד בזריזות עם רגליו היחפות והזריזות, שר:
  איך חיינו בלחימה
  ולא מפחד מהמוות...
  כך נחיה אתה ואני מעכשיו!
  ובמרומי הכוכבים,
  ושקט הררי -
  גל ים ואש עזה!
  ואש עזה וזועמת!
  כך התמודדו הילדים עם לוחמי האויב. אלה שהצליחו לשרוד פנו לאחור. ועדאלה חזרה לניתוק של אדיק. היה איתם רק חלק מהכוחות המיוחדים של הילדים - לוחמים צעירים בעלי כישורים ייחודיים.
  כעת הם דוחים מתקפה נוספת מהמבצר. ככל הנראה כשהבינו שלא ניתן לנצח לוחמי ילדים לוחמים ומפותחים מדי עם גאדג'טים אלקטרוניים, חיל הרגלים הושלך לקרב.
  לוחמי המחזור הגדולים עצמם, כל אחד בגובה שני מטרים וחצי, יצאו למתקפה. הם היו בחליפות קרב ונראו מגושמים למראה.
  אבל הם מיהרו לקרב בלחץ אדיר ותקפו כמו טנקים. כאן התפתח הקרב.
  עכשיו אתה יכול להתחיל לצלם. ילדי הלוחמים פתחו לעברם באש ברובי לייזר. היו מכות על מפלצות אינוגלקט. אבל הם ענו.
  הילדה והילד נפצעו ונכוו מקרני האויב.
  אדיק ענה בחיוך:
  - אני מדליק את שדה המגן!
  עדאלה שאלה בדאגה:
  - ואנחנו יכולים לירות על האויב דרכו!
  המפקד ענה בביטחון:
  - כן! בְּהֶחלֵט! מדובר בממד אחד וחצי. זה מאפשר לאנרגיה לזרום בצד שלך, אבל לא בצד של האויב!
  נער לוחם בחליפת קרב עם כתמים ירוקים קרא:
  - זו סביבה מגניבה!
  והקרב נמשך בעוצמה מדהימה! ועכשיו התברר שהילדים בלתי פגיעים לחלוטין. והם השמידו את אויביהם ללא מאמץ. בידיהם של כוחות מיוחדים לנצח חיילים צעירים, יש להם לייזרים שאובים תרמוקוורק, וזה חמור. כך, במהלך היתוך thermoquark, גרם אחד של חומר פולט אנרגיה שווה ערך לשריפה של ארבעה מיליארד טונות של פחם. אז אתם יכולים לתאר לעצמכם עד כמה הכוח הזה הוא אדיר.
  אבל ילדים לא תמיד נלחמים עם נשק מושלם כזה ויש להם עליונות טכנולוגית.
  אז אדיק הדליק סרטון והולוגרמה בשלושה צבעים, שהראו את המאבק שלו עם טכנולוגיות הרבה יותר פרימיטיביות ויחד עם זאת, לא פחות מסוכן, ועם ילדים שהיה להם קשה.
  כשאדיק התעורר לאחר המכה, ילד אחר פשקה טלטל אותו במרץ בכתפו. הילד קפץ ממקומו וקלט את מבטו המבוהל של חברו הג'ינג'י, שהוטבע לאחרונה, ושאל:
  - מה אתה עושה?
  פשקה הצביע באצבעו על ראשו של אדיק ומלמל:
  -מי גילח אותך ככה?
  אדיק שם את ידו על שערו ומלמל בבלבול:
  - וואו... - הקיפוד דקר מתחת לאצבעותיהם, והם חשו גוש מרשים ובו בזמן כואב.
  ואז אדיק הציץ בידו הימנית וראה כוויה טרייה בצורת מספר מחנה. מוכר שלוש עשרה...
  הילד פלט:
  - בראבו! מסתבר שזה לא חלום. אני באמת נכלאתי!
  פאשה הביט בזוגתו בבלבול ומלמל:
  -איפה שמו אותך?
  אדיק ענה בטון עצוב:
  - לכלא חלל... כלומר לכלא בכוכב אחר!
  פשקה הניד בראשו... הוא חשב שהבחור השזוף הזה השתגע. אבל אדיק לא נראה משוגע בכלל, למרות שעין שחורה מרפאת זרחה מתחת לעינו. כמעט קירח, ראשו של הילד הבלונדיני נתן לו מראה של פושע, או בריון נואש.
  עם זאת, לנערים אין זמן להעלות השערות נוספות. זה הזמן לרוץ לארוחת בוקר דגים דלה ולהרים שוב את האת.
  אבל הפעם, לא ניתן היה לעבוד לאורך זמן. מטוס התקיפה של מטוסי ה-Orkmet חלף שוב פנימה. החבר'ה התחבאו בתחתית השוחות, ופצצות אוויר ירדו מלמעלה.
  אדיק ניסה לירות מאקדח, אך הפעם מטוסי האויב לא הצליחו לקחת את היריות הללו. חיילי הסער של Orkmet מכוסים בשריון מוצק וסגסוגת מתחת, ואין שום סיכוי שכדור יכול לחדור אליהם.
  ואז הילד לקח את הרימון באצבעות רגליו החשופות. מכיוון ששרירי הרגליים גדולים יותר מאלו של הזרועות, אתה יכול לזרוק "מתנה" למרחק הרבה יותר גדול עם הגפה התחתונה מאשר עם העליונה.
  הילד נשם נשימה עמוקה, התהפך על גבו והשליך את הרימון המצטבר בכל הכוח. הוא חלף על פניו בלחישה ופגע בחיל סער שריחף נמוך מדי. הוא איבד שליטה ונחלק כמעט לשניים מהפיצוץ. ואדיק הראה את אפו לאויב.
  לאחר מכן מצא נער המחסל רימון נוסף. כפי שלימדו אותו במרחב: טכניקה מיוחדת של בעיטה, עם סיבוב ירך, הארכה ותנועה של האצבעות. הרימון, במקרה הזה, טס הרבה יותר מכפי שניתן היה לזרוק אותו ביד. לא בכדי שלטו ארבעת הסיירים גם בטכניקת ההטלה בגפיים התחתונות.
  אז מטוס התקיפה הסילון השני של Orkmet מאבד את כנפיו וטס עם האף הראשון לתוך הקרקע. הוא חודר את האדמה בכוח כזה, כאילו הוא רוצה להגיע לאמריקה.
  פשקה צועק בהערצה:
  - כן, אתה לוחם על!
  אדיק נשף בגאווה את חזהו ושאג:
  - אני ממש מעולה...
  ילד עם ראש מגולח טרי נראה קומי משהו. אבל הנה מגיע הרימון השלישי, מוצא את מטרתו בדיוק בלתי נמנע! ובכן, אחרי זה, מישהו יטיל ספק בכך שהילד הזה הוא גיבור? ואפילו לא הגיבור האחרון, אלא אביר שיוביל את כולם!
  אדיק אוסטרוב שר, חש באצבעותיו חשופות את הרימון הרביעי וזרק אותו בכוח:
  הנחש הערמומי התחבא בסדק,
  חלומותיו של רוס בגנבה להרעיל...
  אבל האביר האדיר יפגע במטרה שלו,
  תחת השמש הצלולה של הכעס הצבע יימס!
  בעודם שרים, השליך הילד רימון חמישי. הוא יירט אותו בזריזות רבה ברגלו הגמישה, ואז זרק אותו שוב. בית הספר העשיר ביותר לאמנויות לחימה השפיע, כולל אימון על ידי האמזונס הקוסמי על כוכב הלכת מרוחק.
  אדיק שלט אז הרבה והפך לנער סופר אס אמיתי. ועכשיו הוא זורק את הרימון השישי. הוא זורק אותו במיומנות רבה, והוא עף, ממש חותך באוויר כמו מחליק.
  ילד המחסל אומר:
  המנון המולדת שר בליבנו,
  אין יפה יותר ביקום כולו...
  לחץ חזק יותר את זורק הקורות של האביר,
  תמות למען רוסיה שנתנה אלוהים!
  והרימון השביעי, שנזרק על ידי הנער היחף, שעף במהירות, מוצא את מטרתו.
  שאר החלוצים מנסים לחקות את האליל החדש שלהם, אבל הרימונים שלהם נופלים מרגליהם או עפים גרוע יותר מאשר מידיהם. קלרה, לעומת זאת, נותנת את הפקודה בזמן:
  -עזוב אותי לבד! רק אדוארד אוסטרוב זורק רימונים!
  הילד גאה מאוד באמון שניתן בו, ושוב זורק את המתנה, קורע את הכנף של ה-HEC-283, וגורם למכונת האורקמט לאבד שליטה. ומהירות הסילון לא עוזרת לאורקים.
  אדוארד אוסטרוב אומר בעליזות:
  ארץ המולדת, את אמי היקרה,
  אני לא יכול לשאת את הסבל של אנשים...
  אני מוכן לתת כל מה שיש לי -
  לעבור כאב, צער, כל ניסוי!
  כעת הרימון התשיעי מוצא את מטרתו. הילד, שנראה כל כך כמו גיבור אנימה יפני, משיק אותו בזריזות רבה.
  לאחר זריקה מוצלחת, אדוארד שוב אומר:
  מולדת בליבי - מיתר מנגן,
  החיים יהיו טובים לכל אחד בעולם...
  ואני חולם על ארץ המולדת - ארץ קדושה,
  איפה שילדים שמחים צוחקים!
  נשרי האורקמט, לאחר שגיהצו את הקרקע, עפים משם, ואדיק זורק את הרימון העשירי כפרידה. מטוס האורקמט האחרון שהופל קיפל את כנפיו והגיע לארון קבורה פיגורטיבי.
  הילד קפץ מהתעלה והראה מחווה מעליבה לאורקים הנמלטים. בעקבותיו, נערים אחרים עשו את אותו הדבר.
  כאילו, הכירו את המפלצות שלנו, אתם שייכים ליד הדלי!
  לאחר מכן, החבר'ה התחילו לעבוד שוב. ההתקפה האווירית כמעט ולא גרמה לנפגעים לילדים, רק שני נערים נפצעו קל משברי פצצות ונחבושו.
  החלוצים והחבר'ה המבוגרים מעט יותר היו במצב רוח קרבי. למרות שלא היה לוחם אחד שהיה לו זקן, גם לא היו ביניהם פחדנים. כולם, חצי מורעבים וחצי עירומים, עבדו בהתלהבות רבה והיו להוטים להגיע במהירות עם האורקים. קנונדה רועמת מרחוק, ובקרוב מאוד יגיעו הרכבים של אורקלר לקו הזה.
  ארבע בנות ביקום מקביל תקפו את חיילי האורקליצ'נים והטרולים, שהעזו לנחות בפרימה. יחד איתם פעלה גם יחידה קטנה של כוחות מיוחדים רוסיים.
  מדובר בסוג של התערבות קצרת טווח בהוראת האלים הרוסיים במטרה לשנות את ההיסטוריה העולמית.
  הקרב היה לוהט ביותר, הבנות התקדמו. אבל גם מחלקת הכוחות המיוחדים הרוסיים ספגה אבדות משמעותיות. אבל התברר שיש הרבה אויבים, אז כאן במקום אחד אספו אורקליה, טרולנציה, ממלכת ההוביטים ופורטיה כוחות משמעותיים. הם רצו לעשות נקודת מפנה על התקדמות הצבא הרוסי במטרה לשחרר את רבסטופול.
  מתוך ארבעת הטנקים הרוסים, שלושה כבר הודחו, ועמדתם של הלוחמים נראית קריטית.
  אבל מהצוהר הפתוח של ה-T-64 השבור והחרוך, המשתתף הצעיר ביותר בקרב הקסום הזה החל לירות.
  אבל, באמת, מה ילד צריך לעשות במלחמה מודרנית? רק הוא עצמו יכול לענות על זה. בכל מקרה, תלמיד בית הספר במוסקבה בן שתים עשרה אדיק אוסטרוב החליט שהוא לא יכול לשבת באחד מבתי ההבראה הנוחים לילדים ברוסיה הנדיבה. מרותק לרומנטיקה הייחודית של מלחמה, הוא ברח לחזית. אבל לא היינו צריכים לברוח רחוק: האויב עמד ליד פרונצק וירה ללא רחם על העיר.
  כמעט לנגד עיניו של אדוארד אוסטרובה, בית הספר קרס לאחר שנפגע על ידי מערכת רקטות שיגור מרובה אוראגן. כמה ילדים שלא הספיקו לברוח נקברו מתחת להריסות, ואנסטסיה פטרובה, חברתו של אדיק, קיבלה כוויות איומות. היא מתה זמן רב ובכאב רב. עשרה ימים של ייסורי גיהנום... ואז, פגזים כבדים הרסו את בניין המגורים שבו התגוררו קרובי משפחתו של אדוארד אוסטרובה.
  הלוחם הצעיר יורה ועושה את זה בדיוק רב! בפועל, אין לו פספוסים, וכעת מוצו שבעת הסיבובים הבאים, והילד עסוק בשקיות.
  התקרבותם של כוחות גדולים מהחוף וגדודי נחיתה טריים שוב הטתה את המאזניים לעבר צבא בעלות הברית. זה מפתיע ששתי האימפריות האירופיות החזקות העבירו כל כך הרבה כוח לפרים. ואם אנחנו רגילים להילחם עם הטרולים, אז האורקליאנים הם אויב חדש. באופן כללי, "מלחמת פרימן" היא המקרה היחיד בהיסטוריה שבו רוסיה ואורקטניה נמצאות רשמית במלחמה. לפני כן, אורליה נחשבה בדרך כלל למדינה ידידותית למדי, בפרט, היא הייתה בעלת ברית בקרב עם אוופולאון. אבל עכשיו, מדובר באויב עז ושאפתן שחושש מההתפשטות הרוסית הגוברת.
  אדוארד אוסטרוב זרק את מעטפת הקונכייה ברגל יחפה. הפעם הוא שינה מעט את הרגל שלו להילחם, לזרוק דיסקים עם רגליו. אבל כלום, ואפשר לירות בצורה מפתיעה בצורה מדויקת מרובה צלפים.
  זה לא כל כך קל לראות אויבים בעשן, ואתה אפילו לא יכול לראות את הפנים שלהם. לכן, המתים, שצעקות המוות שלהם מתמוססות עם רבים אחרים דומים, אינם גורמים לרגשות שליליים. זה כמו שאתה משחק משחק יריות במחשב, או פוגע במסכים אלקטרוניים בטווח ירי.
  עכשיו, אם אתה מרגיש שהחמצת את המטרה, אז זה כבר גורם לגירוי!
  והאויב, מנצל את עליונותם המספרית, לוחץ לאחור את מגיני רבסטופול. תותחי השדה הקלים, המהירים למדי והמדויקים של האורגליקנים פוגעים וממסמרים ללא הרף. זו גם אחת הסיבות לכך שרוסיה, מאז 1618 (במשך כמעט רבע מאלף, הרוסים לא הפסידו במלחמות, אלא הובסו רק בקרבות בודדים!) נאלצה להיכנע.
  חוליית הכוחות המיוחדים המדולדלת עם טנקים, לוחמת הכוחות השחורים, ויקטוריה, הורתה להתארגן מחדש ולחסוך ככל האפשר תחמושת. הטרנספורטרים, היו רק שניים מהם, כוסו בחיפזון בשקי חול (אלה היו גביעים) והמקלעים שהורכבו עליהם שימשו לירי.
  רוב חיילי הכוחות המיוחדים ניצלו את כל המגזינים שלהם, ובכן, באופן כללי, זה סיפור ברור. כעת היינו צריכים להשתמש ברובים שנתפסו מהאויב כדי להשיב מלחמה.
  כמובן שבמהלך קרב כל כך אינטנסיבי, הקליפים האלה יורקים מהר מאוד. אבל אתה לא יכול להרכיב קרניים רבות על חייל רגלים אחד; הם יפריעו.
  נכון, במשוריינים עצמם יש עדיין קופסאות עם מילואים. אז יש להשתמש בהם במשורה.
  מתוך חמישים איש, רק כמחציתם נותרו עומדים, ועוד כמה אנשים עם פצעים קשים נגררו משדה הקרב. הפסדים רציניים למחלקה של המאה העשרים ואחת.
  אתה צריך לדאוג לאנשים שלך, במיוחד מכיוון שהם נתקלו באויב אמיץ שלא יתפזר במחלצות הראשונות, אפילו לא מאוד אינטנסיביות.
  גם הקולונל המסייע לכוחות הרוסים, מיכאיל צרקוב, פצוע, אך עדיין עומד על רגליו. הבעיה העיקרית היא שבהתרגשות הלוחמים הם ניצלו יותר מדי תחמושת, ולכן קשה מאוד להדוף את העליונות המספרית המוחצת של האויב. נכון, צרקוב, כמו לוחם ותיק, יורה במשורה, ועדיין יש לו מילואים. לדוגמה, הוא לא מזלזל ביריות בודדות.
  אבל כשהאויב התחיל לזרוק רימונים...
  זה מסוכן מאוד כאשר פצצות רבות מתפוצצות, גם אם יש להן כוח נפץ קטן.
  הילד הלוחם אדיק מתחיל לזרוק דיסקים חדים ברגליו היחפות. אבל זה כמו סתימה למתים
  למרות שוויקטוריה לא רוצה לעשות זאת, חייהם של חיילים יקרים יותר. ודלק... ה' יתברך! אילו רק היו מטחנות בשר, היה להן דלק!
  הקול המתכתי של בתו של צ'רנובוג מצווה:
  - הרם את המסוקים לאוויר!
  צריך לומר שכלי טיס מספקים לא רק כוח קטלני - אחרי הכל, אפילו למסוק יש תחמושת מוגבלת - אלא גם השפעה מוסרית. במאה התשע-עשרה, משהו שעף ויורה הוא קוריוז. אז יש סיכוי...
  המגינים של רבסטופול כבר נסוגים אל המחוזות החיצוניים של עיר המצודה. באופן כללי התנהגותם נכונה - אם כל החיילים יועברו לקרב בפאתי המעוז, לא יהיה מי שיגן על המצודה. ואז יהיה טריז במלחמה. לכידת רבסטופול תהיה האות עבור האלפסטרים והפרסים להיכנס למלחמה.
  וכך, לאחר שאספו את כל כוחותיהם לאגרוף מרשים, האורקגליצ'נים, הטרולים והטורקים תוקפים...
  גם אדיק, שכיוון בשלווה אל האויב, החל להתעצבן. הילד הבין שהם מפסידים בקרב, והתקווה היחידה הייתה בעובדה שלחייליו של פנשיקוב, שהיו הרחק מאחור, יהיה זמן להגיע.
  ולמחרת, החבר'ה עמדו בפני מבחנים אמיתיים. הם בקושי אכלו ארוחת בוקר כששמעו רעם צרוד ותנועת טנקי אויב. זה אומר שהילדות סוף סוף נגמרה, ומצפה קרב. כמה נערים כבר התנסו בלחימה והתנהגו בשלווה. אבל כמה מהחבר'ה, במיוחד הצעירים שבהם, התחילו להתעסק.
  קלרה צעקה עליהם בקול רם. הילדים נרגעו. הם תפסו עמדה מבוצרת והכינו רימונים וכן מתלים לזריקת חומרי מלחמה. הייתה גם שורה של מוקשים נגד טנקים מלפנים.
  האורקים התקרבו. קדימה היו טנקים נמוכים, גוץ, אבל ארוכים מסדרת FE. לכמה מהם כבר הייתה צורה פירמידלית, כמעט בלתי פגיעה מכמה זוויות. אבל הרוב היו "דרקונים" עם צריח הוסט לאחור, ו-FE-70 עם תותח 128 מ"מ.
  צעיר למראה, אדיק, הכין לידו תרמיל שלם של רימוני נ"ט. כמובן, הם לא חודרים שריון, אבל הם יכולים בקלות לשבור מסלולים. בנוסף, למיכלים פירמידליים יש גלילים קטנים אך רבים המנקדים את כל התחתית. ואת השלדה שלהם קשה מאוד לנטרל.
  יש הרבה טנקי אורקמט זזים. יש אפילו מוט של Elferikan TOR-93 ו-Phoenix-2 מאחור. הם גרועים יותר מהאורקמט, אבל הם יוצרים אווירה נוספת. טנק הדרגון די זריז עם תותח 105 מ"מ המסוגל לחדור לטנקים רוסיים ממרחק רב והוא גוץ. עם פריסה קלאסית, רק המנוע ותיבת ההילוכים ממוקמים בקדמת הטנק, ותיבת ההילוכים נמצאת על המנוע עצמו.
  הרכב בשינוי - 3, בעל שריון חזק בצדדים ומאחור של 125 מילימטר בזווית, וקשה לקחת אותו עם רימון. ככל הנראה, נצטרך להיכנס לפסים.
  איך לעצור את מיכלי הפירמידה? אלו למעשה מפלצות של מפלצות!
  וכנגד מאתיים בנים יש יותר משלוש מאות וחמישים מכוניות! כמעט שני טנקים כבדים לאדם, ואפילו ילד! ואף אחד לא בן יותר מחמש עשרה, מלבד מפקד הקומסומול קלרה!
  מאזן הכוחות הוא כזה שגדוד הפראיירים שלהם נידון לתבוסה.
  אבל אם אתה הולך למות, אז עם מוזיקה!
  אדיק הצעיר השליך בידו רימון ותפס אותו ברגלו. טנק הדרקון הראשון כבר נכנס לאזור ההשמדה, מה שאומר שניתן לזרוק אותו. הילד מקמר את גופו הגמיש והשרירי, מיישר את רגלו ואת רגלו התחתונה, ומותח את בהונותיו החשופות. והרימון עף מאות מטרים, כאילו שוגר על ידי מעוט. לא, לעולם לא תזרוק את היד שלך ככה.
  והרימון שורק מעל הקיפודים נגד טנקים. טנק האורקמט נפגע בזחל, הסתובב ו... נגח את גופו בעמיתו שהולך מימין.
  אדיק צעיר שרק:
  והקרב ממשיך שוב,
  האש ההיפרפלזמית רותחת...
  ולנין כל כך צעיר -
  חוטף מכה אנושה!
  הילד, בהשראתו, זורק רימון נוסף לעבר "הדרקון". המכונית מופלת ודואגת את בת זוגו משמאל. כך למעשה ניתן לשנות את כיוון התנועה של הטנק על ידי פגיעה בזחל. והוא פוזל והולך בדרך הלא נכונה.
  והילד הלוחם אדיק שר, זורק עוד רימונים:
  - המולדת שלי היא חשכת היקום,
  מוכן להדוף את המתקפה של אויבים מרושעים!
  בלעדייך, אהובה, אני לא יכול ללכת אפילו יום אחד,
  אני מוכן לתת את חיי בשבילך!
  והנער המחסל שוב זורק רימונים ברגליו, ומאלץ את המונגוז-3 להתרסק לתוך טנק Orkmet הפירמידי.
  אדיק הצעיר אפילו קופץ משמחה, וואו... אז כדאי להילחם באורקים. ושוב הוא זורק רימון ברגל יחפה. הוא עושה את זה טוב מאוד. הרימון קופץ על הדשא ושוב פוגע בטנק האורקמט, מה שמאלץ אותו לסטות הצידה ולנגח את עמיתו העץ.
  הילד צוחק ושר:
  -להרים חביות בנזין עם שריפות,
  אנחנו החלוצים מפוצצים מכוניות -
  זו תהיה תבוסה מוחלטת עבור האורקים,
  קריאת החלוצים: תמיד היו מוכנים!
  קריאת החלוצים: תמיד היו מוכנים!
  ובכל שורה נזרק רימון לעבר האורקלרים שגורם לטנקי האורקלר להתנגש. אבל עכשיו גם ה-Elferik TOR-93 הפך לקורבן. יתרה מכך, המכונית הזו הצליחה להתרסק כך שפוצצה שתיים מהפניקס שלה.
  אחד מטנקי פריצת הדרך האורקים החזקים ביותר, הדרקון המלכותי, במשקל מאה טון ובעל מנוע של 1880 כוחות סוס. ואיך הזדעזע הבריון הזה. הוא הפיל מכלית אחת, ואחר כך עוד אחת. ושלוש מכוניות בוערות בבת אחת.
  והילד מתחיל לשיר שוב, בייסורים:
  מציאות ארורה רעה
  זה יכול לשגע אותך!
  כל הכוח של האטום האדיר -
  השטן נסע לתוך כדור הארץ!
  ותוך כדי שירה הוא זרק חמישה רימונים והפיל תריסר טנקים. רכבי האורקמט התקרבו יותר ויותר, וחלוצים אחרים החלו לזרוק את מתנותיהם. יחד עם זאת, האש החוזרת מהאורקים כמעט ולא גרמה נזק לחבר'ה. זה היה כמו נס אמיתי.
  הילדים הצליחו לקחת את המפלצת האורקית בקרניים ולהרעיף על המסטודונים רימונים.
  הילד הצעיר אדיק, זרק רימונים ברגליו יותר ויותר, שר:
  על ספינות חללים אנו ממהרים על פני הגלים,
  קווארקים קצף במערבולות האתר!
  מה אעביר לכוכב שלי,
  ילדים של עולם מטורף וחוטא!
  ועל הפסוק הזה הושלכו שמונה רימונים, ועשרים מכלי החזיר השמן נפגעו והתנגשו חזיתית. איבריו של הנער המהיר, שלימדו אומנויות לחימה על ידי אלים וחייזרים כאחד, מהבהבים יותר ויותר בצורה אנרגטית. הרימונים בתרמיל שלי אזלו. זה בסדר, ייעשה שימוש בשקיות פיצוץ תוצרת בית. והאורקישיסטים קיבלו ויקבלו.
  כמה מכלי אורקלר פוצצו על ידי מוקשים וכלי רכב מאחוריהם התנגשו בהם. לאחר מכן, כולם עלו באש והבעירו מדורות קופלה. הכל כל כך חם, ואורקים שרופים זוחלים החוצה. וכך גם כל הצבא הזר שלהם.
  והאדיק הנלחם יתחיל לשיר;
  אח הרים את ידו לאחיו -
  מלחמה אכזרית, שאגת היריב!
  המקלע הפך לחבר שלך,
  הגמול בא על קלות דעת!
  
  מה לעשות אם אנשים שבורים
  כאשר כדורים חטופים שורקים מסביב!
  מוטב שאלוהים ישבור את המלחמה בכוח -
  כדי שיגמרו ימי דרקון הטרף!
  
  אבל הגיהנום לא יודע גבולות וגבולות,
  האדמה בוערת בנפאלם, ילדים בוכים!
  עכשיו תווי פני הבנות החווירו -
  על כך, מי יענה ה' הקדוש?
  
  ובכן, כמה אנשים אהובים אתה יכול להרוג?
  אחרי הכל, האדם נולד, תאמין לי, בשביל האושר!
  האם לא נותנת לבנה ללכת לחזית,
  וגם בקיץ יש מזג אוויר גרוע בזמן המלחמה!
  
  אבל חובת חייל היא חובה אמיתית:
  מדוע עלינו להילחם למען המולדת?
  בגיל שש עשרה המקדש כבר אפור,
  פני האלמנות האומללות נפוחות מדמעות!
  
  אבל מה זה, השתגעת אחי?
  לא, אתה כועס - יקירך עונה!
  למרבה השפל, מי החייל שלנו על כס המלכות,
  הוא מאמין שגיסו הוא קין המטונף!
  
  באדמה, זרמי דם קורעים את הוורידים,
  והדופק מהליבה יגיב במכה...
  המחרשה שנפגעה מפגז קפאה בשדה,
  הו, כמה ארגמן הפכה השמש!
  
  אבל יש אמונה שישוע יבוא -
  הוא יפייס את האחים ויביא ישועה!
  אז בואו נשכח לנקום בתוצאה השפלה -
  שהסליחה תשלוט בנשמות כולנו!
  ילד המחסל שר וזרק חבילות נפץ משתי הרגליים היחפות ביעילות ובעוצמה מקסימלית.
  בקווים האחרונים, הטנקים המעטים ששרדו של פרמן אורקינג פנו לאחור. יותר משלוש מאות מסטודונים אורקישיסטים הרוסים נותרו בוערים על המגרש.
  אגל זיעה ירד על מצחו החלק של הילד. הוא התגלגל על הלחי האדמדמת לרתיעה, עקץ את העור השרוט בצורה לא נעימה, ונפל על העכוז התחמם יתר על המידה של הרובה האוטומטי. לחש...
  אדיק פרץ בבכי באנחה:
  - לבי המסכן מוכן להתפוצץ בחזה שלי כמו פגז, אבל אין דרך אחרת, תאמין לי, גם בבית, כאילו נרות דולקים!
  לטנק שלו עפו גם רימונים... שני טנקיסטים עמיתים, קטנים בקומה, אבל כמובן לוחמים בוגרים, הגיבו גם ביריות מאקדחים ומקלעים קטנים.
  אבל האויב פורץ דרך עם מספרים. אדיק מנסה לבחור קצינים כקורבנות, החיילים עצמם לא שווים הרבה. האויב סובל אבדות, אבל המכלית מימין היא כבר חמור עם ראש שבור. הגולגולת נמחצת, והמוחות זולגים החוצה בעיסה רפויה, כמו שרף מעץ אספן כרות.
  כעת הילד חש פחד אמיתי. אלו כבר לא הצללים שנמצאים במציאות המדומה, לא יחידות לא מזיקות ששולחים לשחוט באלפים, אלא אנשים אמיתיים שמביאים מוות. והם...
  רסיס פגע בילד שטוח על מצחו... הכול חשך לנגד עיניו, ובהפיל את הרובה, הילד צנח לתוך המגדל. רפוי על הכיסא. הטנקיסט ששרד בילה את הכדורים האחרונים שלו וגנח ברחמים כשהכידון פילח את חזהו השברירי.
  אדיק הפצוע ניצל רק על ידי הופעתו של "כריש שחור" בשמים. הרכב המיועל חבט רקטות מצרר מלאות מחטים לעבר עור האווז המצטבר של הרימון. הם נפלו כמו פרג, פיזרו את האפר שלהם על עשרות אבן...
  הופעתן של מפלצות מכונפות האטה למעשה את ההתקפה. הסוסים נבהלו במיוחד. הקדמיים פנו לאחור, והאחוריים, להיפך, דרבנו, קמה מזבלה עקובה מדם.
  חיל הרגלים הכבד עבר רפורמה ועבר במהירות לשטח גבוה יותר. למרות שנותרו רק חיילים בודדים, חייל אחד נאלץ לשאת שניים או אפילו שלושה פצועים.
  ה-MIG-124, לאחר שירה את הרקטות האחרונות שלו, ירה צרורות מקלע קצרים. במקביל, והרעיון המבריק הזה עלה על דעתה של נטשה מראש, הושמטו כמה חביות של אבק שריפה מלמעלה. כלי הנשק הפרימיטיביים ביותר במאה התשע-עשרה היו פתילות רגילות, קרעים של החומרים ההרסניים העתיקים ביותר.
  אבל יעיל...
  חידוש נוסף היה השלכת שרף, שמן ואלכוהול בפכי חימר. קונכיות עתיקות ומבעירות. זה גם לא נשק על, אבל אם יגיעו אליך מלמעלה, אז!
  ברור שהתחמושת המודרנית כמעט נגמרה, ועלינו לעבור לכלי נשק עתיקים וארכאיים יותר. נראה שהוא מתלקח, שורף את היריבים בחיים. אפילו הבשר מתקלף מעצמותיהם והשלדים שלהם נחשפים. ואז הרוח מתחילה להתעסק בהם, מצלצלת ומתפצחת. השורות קורסות, מתערבבות ונעות אחורה.
  והנה מגיעה עזרה מפנשיקוב. מטבע הדברים, אנשי הפרשים הגיעו ראשונים. אמנם אין מובילים ניידים, אבל מלכת השדות נאלצת לדרוך הכל בגפיים שלה.
  אבל זה סוס, הוא סוס גם באפריקה.
  הנערה הצמית ובמקביל הלוחמת האכזרית דומקראטובה, על הסוסה היפה שלה, הצליחו להקדים את כולם. האישה היפהפייה בועטת בעורף הסוס בעקביה החשופות ומנופפת בחוזקה בצבר שלה.
  אז ה"גביע" הראשון שלה, לאנסר מוכתם באבק, דחה רק את ההתקפה הראשונה של איכרה משכילה, והפיתול השני כמעט חתך את כל ראשו. אורקצוז אפילו לא יכול היה לצרוח בגרונו חתוך, אלא פשוט נפל מהגבעול. ודומקראטובה שרה:
  - בשדה פתוח יש פרחים... מסע ארוך!
  אלנה, ששמעה בשמיעתה החריפה, נהמה בקול:
  - לאורך הדרך יש יער עבות עם נשות יאגמיות!
  נאדז'דה הוסיפה, מטביעה את המהומה של הקרב, את כל הרובים והלהבים האלה:
  - ובקצה הדרך ההיא, גוש חיתוך עם גרזנים!
  דומקראטובה, שהתרחקה במהירות מהלהב, אמרה בלי שום שאגה:
  - הו, פעם אחת!
  אחרי המילה הזו נפל רוכב אורקגלי...
  - כן שוב!
  והנה היה לפרש פורץ, מפונפן כמו פאשה, מזל.
  - כן, הרבה, הרבה, הרבה פעמים!
  בשלב זה קטעה נאדז'דה בקפיצה, ופיזרה תריסר פולשים ברגליה החינניות:
  - כן, למה אתה מתבכיין שוב ושוב! בואו נשיג מיליון מיד!
  המחסל הלוהט, בתו של צ'רנובוג ויקטוריה, זורקת את קסדת הפלדה שלה בטיסה באצבעותיה החשופות, נהמה:
  - אנחנו שומרים מיליונים בבנק ולא אכפת לנו מהחוקים!
  סביר שאלנה הסכימה עם המצב הזה:
  - נכון: אם אתה עובר על חוק אחד, אתה פושע, אם אתה עובר על כמה, אתה מת, הכל אדוני אלוהים!
  ויקטוריה החכמה מאוד העירה בשנון:
  - כמו שאמר סופר ופילוסוף גדול אחד: לא נכתבים חוקים לשוטים, וחוקי הטבע אינם נקבעים לגאונים!
  בתו של פרון, ויקטוריה, השליכה בזריזות חבית של אבק שריפה עם רגלה. היא הביטה בסוליה החשופה, נוצצת מדם, וכאשר התפוצצה חבית שיקוי הגיהנום, היא צייצה:
  - שפה ניתנת לאדם חכם כדי להסתיר מחשבות על דברים מטופשים וחסרי משמעות!
  אבל כנראה שהבנות חשבו על זה... ה-MIG-124, שנחנק מחוסר דלק, החל לאבד גובה. טייסים מנוסים ניסו נואשות להציל את המכונית, והנחיתו אותה על מקום חלק פחות או יותר. למרבה המזל, בשלב זה עתודות האומץ האחרונות בקרב כוחות בעלות הברית התייבשו. בנוסף, חיל הרגלים הרוסי ההרואי, לאחר שהתגבר על מרחק עצום עם הצעדה הכפויה של סובורוב, כבר התקרב לשדה וגבעות נבלעות בקרב גרנדיוזי.
  ואז הלוחמות-מכשפות שחררו סוף סוף את הקסם שלהן... זה היה משהו מעבר לטווח התפיסה האנושית. הם עשו דברים שהרבה אלוהויות ברמה נמוכה יותר לא יכלו לעשות.
  קסם הגיהנום של ויקטוריה אילץ את סוסי אורקגלי ופורץ להתכסות בכתמי גופות ולהירקב בחיים. יתר על כן, במהירות עצומה. ועל פרשי אורקגלי, לוחמי פורץ, טרולים ופרדינים, הופיעו כיבים מגעילים מוגלתיים, שפרצו בתאוה...
  השפעת הקסם של בתו של בלובוג זויה הייתה שונה, אבל לא פחות הרסנית. על הסוסים צמחו פרחים בהירים, ורדים וסיגליות, והאנשים עצמם היו מכוסים בשכבת דבש ושוקולד. חיילים רבים החלו לפרוח כמו שיחי אביב שופעים. והיה לו ריח רענן. גם הקסם של בלובוג הרג, אבל הוא עשה את זה יפה מאוד וללא כאבים לחלוטין. זו אלימות טובה. ואיזה ניצנים יפים עם פרחים ססגוניים הופיעו במקום אנשים.
  בתו של פרון נדז'דה השתמשה ביותר מטכניקות ברורות להתמחות שלה: ירי מברק. אלפי מטענים חשמליים כיסו את המדפים והפכו הרבה מאוד חיילים לאפר ואבק. וכשרמפה חשמלית חולפת עליך במפל עבה ומסנוור, זה פחות נעים, אבל יותר מקטלני.
  ואלנה, בתו של סווארוג, השתמשה בטכניקה האופיינית לטכנאי: היא גרמה לנשק לירות באנשים שלה.
  התותחים, שלא הקשיבו לאדוניהם, פגעו בחיילים בגב, והתותחים הפילו שורות שלמות וכיסחו את השורות בעוצמה עצומה. והמסוקים שפרצו מיקום אחר פשוט שרפו גדוד שלם עם רקטה אחת. הנשק הפך להרסני ביותר כאשר הוא הושפע מכוחו של סווארוג.
  אז כל ארבע הבנות הראו את כוחן בבת אחת, והרסו עשרות אלפי חיילים וקצינים במכה אחת.
  וזה הכריע את תוצאת הקרב... כאשר לוחמי הפורץ, אוקרגלי, הטרולים והפרדין האחרונים גוועו, פנו ארבע הבנות והלוחמים הרוסים ששרדו אל הפורטל ההיפר-מאגי, ותוך דקה חזרו לעולמם.
  
  GULLIVER AND THE BALECAL VISCONESS
  הערה
  גוליבר, שהפך שוב לנער נצחי, מבצע מעללים ומראה את חוכמתו ואת אמירותיו המבריקות. יחד איתו רוקעת הוויקונטס יחפה על האבנים החדות, שרגליהן המסכנות והשזופות עומדות בכבוד במבחן הקשה.
  . פרק מס' 1.
  לאחר שהפך לגוף צעיר, התעורר הקפטן לשעבר והמטייל המפורסם.
  וכך נאלץ לדרוך שוב ברגליו החשופות והילדותיות על האבנים החדות של הדרך לכיוון הנמל.
  ילדה ממשפחת אצולה לקחה אותו וירדה מחד הקרן שלה.
  והם הלכו יחד, חולצים את סנדליהם המעוטרים באבנים יקרות.
  במקביל היא ציינה:
  - יש צורך שכפות הרגליים לא יהפכו לרכות, אלא יהיו כמה שיותר קשות ועמידות!
  הילד גוליבר הנהן:
  - זו הערה חכמה מאוד! אבל למען האמת, כאן בבריטניה הרצון של הוויקונטס ללכת יחף היה נראה מוזר מאוד!
  הילדה שרה בתגובה:
  כל כדור הארץ מתחמם בחום,
  ואני רץ לאורכו יחף...
  הלוואי שהיה קיץ
  לא תיאלץ להיכנס לשטחי השלג!
  קפטן הילד הסכים:
  - כן, זה הרבה יותר טוב בקיץ! זה כל כך נחמד כשהשמש זורחת והשלג מנצנץ בקרניים!
  כאן תיקן את עצמו גוליבר:
  - רציתי לומר טיפות טל פנינה על הדשא!
  הילדה צחקה ושרה:
  - טל, טל, טל, טל,
  זה מזמזם כמו נחיל צרעות!
  ואז היא הוסיפה:
  - לא! זה לא כפר ולא גן!
  גוליבר הסכים:
  - לא לכפר ולא לגן! אבל בכל מקרה, אתה ואני הסתדרנו מצוין.
  רגלי התינוק של הילד החלימו בן לילה, וההליכה כבר לא הייתה כואבת כמו אתמול.
  גם מצב הרוח השתפר.
  גוליבר ציין:
  - זה באמת מה שאני לא מבין, למה אתה צריך עבדים?
  הוויקונטס נחרה בבוז:
  - מה לא מובן כאן?
  הילד העיר ברצינות:
  - אתם ילדים נצחיים, יש לכם סיבולת טובה - אתם יכולים לעבוד בעצמכם!
  הילדה צחקה וצייצה:
  - רקע ברגל ימין,
  תניף את יד שמאל...
  זה טוב לחיות בעולם,
  בלי לעשות כלום!
  גוליבר התנגד:
  - לא לעשות כלום זה משעמם!
  הוויקונטית ציחקקה וציינה:
  הם עזבו את הצריף,
  ג'ינג'ים ענקיים...
  הילד שאל:
  - נו, אז מה?
  הילדה ענתה:
  הם כרתו את כל האלונים,
  על הארונות!
  ואיך הילד הנצחי הזה ייקח את זה ויצחק. כן, זה מגניב ביותר.
  גוליבר שאל את הוויקונטית:
  -אתה אי פעם רציני?
  הילדה שרה:
  בממלכת הבדיחות
  עבר כל כך הרבה זמן...
  שום דבר, כידוע -
  זה לא קורה ברצינות!
  הילד ענה בחיוך:
  - כן אני מבין את זה! ילדות נצחית גם בנפש וגם בגוף!
  הוויקונטית העירה:
  - ההוויה קובעת את התודעה!
  גוליבר הנהן בראשו הילדותי במרץ:
  - קשה שלא להסכים! עכשיו, לפחות פיזית, אני מרגיש מאוד טוב ועליז. ואפילו סוליות גופו השחוקות של ילד מתגסות כל כך מהר, והופכות חזקות ויבלות, עד שהן כבר לא כואבות, אלא להיפך, ההליכה אפילו הפכה לנעימה.
  הילדה הנהנה במרץ והעיר:
  - אני יכול לשיר על הנושא הזה!
  קפטן הילד הנהן בהסכמה:
  - כמובן, שר! נשמח מאוד!
  הוויקונטס החלה לשיר בהרגשה ובהנאה רבה;
  יש ניסים בעולם החדש,
  זה כמו אגדה בצבע...
  יש פה כזה יופי
  אתה לא יכול למצוא פגם עם מצביע!
  
  ובכן, מה אם זה יום חדש,
  זה מגיע על פני כדור הארץ...
  אז אנחנו לא עצלנים מכדי לקום,
  זה לא נהיה יותר מגניב בעולם!
  
  יהיה אור חדש בתהילה,
  איפה העצים הם כמו ממתקים...
  נתחיל לברך את השחר,
  הילדים שלנו באושר נצחי!
  
  מאה חדשה מגיעה,
  האזור הזה כל כך יפה...
  האדם ישמח -
  תן לדרך להיות מסוכנת!
  
  שהכוכב יפרח -
  בקרוב גן עדן שופע...
  פתח חשבון מנצח
  העולם יהיה חודש מאי זוהר!
  
  כמה זה טוב?
  אם השמש זורחת בעוצמה...
  נקר קודח אזמל
  לכולם יש זמן נפלא על הפלנטה!
  
  כמה כיף שהכל איתנו,
  עמק מלא של אושר...
  תאמין שזו תהיה שעת עלות השחר,
  ממוצע זהוב!
  
  מי יעשה את גורלנו,
  מאוד אמיץ ונאה...
  אם יש חלוקה מחדש,
  אז אתה נעשה חזק יותר!
  
  לא נרד את הראש
  מיישרת את הגב בגאווה...
  לפנקייק, חמאה, גבינת קוטג',
  המארחת מיד מוסיפה!
  
  אז יהיה אושר, אתה יודע,
  ואור עם שמו של סווארוג...
  זה יהפוך לגן עדן אמיתי
  אנשים התפללו לאלוהים!
  
  ה' נתן תשובה אחת:
  עלינו לעבוד בשמחה...
  ואז שלום יבוא -
  הפנים יאירו בבהירות!
  
  הנה בחורה יחפה
  רכבתי על צב...
  אתה צריך להכות בו באגרוף,
  גורם לפחד רב!
  
  איפה מתרחשת שריפה?
  ובכן, איפה בוערת האש...
  מכה מוחצת
  אויב אכזר תוקף!
  
  לא ניכנע לאויב,
  ראה בזה שאיפה...
  הכרוב מתיישר
  כנפיים וסליחה לאויבים!
  
  הוא יגיד שזה יקרה בקרוב
  מה שנקרא ניצחון...
  הקרקס הוא במקרה אוהל,
  ולפעמים כלבים נובחים!
  
  בקרוב זה יהיה כמו גן עדן
  בואו נעשה את כל העולם יפה...
  אני מודה לאדה -
  כרובים זוהרים בזהב!
  הילד גוליבר מחא כפיים ואמר בהתפעלות:
  - כמה נחמד! זו שירה! והקול של הילדה פשוט מופלא!
  הילדה ענתה בצניעות:
  - זו מתנה מהאלים! באופן כללי, מה שניתן לא מוערך!
  הילד העיר שוב:
  -קשה לא להסכים עם זה! אבל בכל מקרה, אנחנו לא ילדים מבחינת ניסיון וידע חיים!
  הוויקונטית חייכה ושאלה:
  -האם אתה יכול להוכיח שאתה כבר לא ילד? יתרה מכך, דווקא על ידי תבונה וידע!
  הילד גוליבר הנהן:
  - כמובן! אני יכול לעשות את זה וכמובן שאני רוצה את זה!
  הילדה רקעה בכעס ברגלה יחפה ושאגה:
  - אז קדימה, תוכיח את זה כבר עכשיו!
  הילד החל לפלוט פרשיות פופולריות בזעם ובהתרגשות;
  לראות את האויב זה חצי ניצחון, אבל להישאר בלתי נראה בעצמך זה ניצחון מוחלט!
  את השמפניה של הניצחון חולקים רק שלושה לוחמים; גבורה, אומץ וכבוד. אולם בניגוד למשתה אנושי, החבר הרביעי הוא מזל, ואינו מיותר כלל!
  מכל הצרות, המוות הוא הכי לא מזיק, כי הוא לא קורה שוב ואחריו שום דבר לא מחמיר!
  במלחמה, תחושת השגרה החריפה ביותר היא קהות תחושת הסכנה!
  זה טוב לעוף כשאתה ממריא מעל לא-ישויות - איך אתה יכול לעוף מבעיטה בתחת!
  מי שטס באמצעות דלק של דמעות אנושיות מרות יעוף בחלומותיו המתוקים!
  ביקורת שנונה עדיפה על שבחים מטופשים!
  אדם לא רוצה ליפול לבור בשביל שום כסף, למעט רחם ונוס! על כך הוא מוכן לשלם תוספת ואפילו לתת את האחרון שלו!
  מי שלעולם לא מאבד את כבודו אינו חושש לאבד את יוקרתו!
  מי שלא שר בשעת מבחן יללה כשיבין שסבל לשווא!
  עם הלשון שלך אתה יכול לטחון הכל חוץ מאבני קשירת לשון ואבני חלוק של קהות!
  נקבת איילה זה טוב, צבי זכר זה רע!
  צבי נבדל מאייל בכך שהראשון מוטרד מהאחר, והטרף הולך לשועל!
  לוחם אמיתי חייב להיות בעל אופי של חיה, אבל לא אינטליגנציה של חיה!
  בעולם הזאבים, תנים בדרך כלל תופסים את מקומו של אריה!
  אם אתה רוצה שתהיה לו מכה חזקה שתפיל את האויב, אל תפגע בו בשכיבה על הספה!
  המכה החזקה ביותר מגיעה למי שלא אכפת להם מהפטריוטיות!
  הקיצוץ של האויב נעשה על ידי מי שמוחם אינו מוכה ועיניהם אינן מוצפות!
  אנחנו יכולים לנצח עם מספרים, אבל אנחנו יכולים ליהנות מפירות הניצחון רק עם מיומנות!
  אגואיסט שלא רוצה לוותר בהחלט יוותר לנוכח בעיה!
  בהתקפה, כמובן, יש סיכון לתבוסה, אבל בהתקפות, כבר הפסדת!
  אל תלך שמאלה, ילד, אתה תגיע לבור, גם אם, למעשה, אתה צודק!
  אי אפשר לברוח מאישה זקנה עם חרמש עם ידיים מלוכסנות!
  עדיף להיות אוסטאפ בנדר מאשר דפוק מסכן!
  ערמומיות לא תמיד הופכת אותך לעשיר, אבל כושר ההמצאה בהחלט הורס אותך!
  שועל בצורת אדם לא תמיד בהיר במעיל פרווה, אבל תמיד כהה בכוונות!
  נשמה בהירה בדרך כלל מביאה את הבשר לחיוורון הלוויה!
  חמור יכול לשבת על כס המלכות, אבל הוא לא יכריח אותך לכרוע ברך!
  לא האריה השואג בקול רם, אלא זה שנושך חזק ומכה חזק!
  אין צורך להצית את הבית תוך כדי לחימה בעכברים. אין טעם להפוך את המדינה למחנה ריכוז תוך ניסיון להביס את השחיתות!
  אינטואיציה היא, כמובן, בוגד, אבל לא במחנה שלך!
  אל תפחד מנוכל חכם - תפחד משוטה ישר!
  המשבח את העריץ יקרא את התרנגול על דרגשו!
  עריץ הוא כמו אריה, אפילו מלטף אותו, קורע בשר ועור בטפריו!
  במלחמה, נחמה היא כמו שוקולד בשומן חזיר, זה רק עושה אותך חולה בגופות!
  נהוג להדליק נרות בכנסייה, אבל אפילו בכמות הגדולה ביותר הם לא מסוגלים לכבות את להבת התשוקות האנושיות!
  יכול להיות לך לב קפוא, דם קר כמו מים זורמים, אבל הצמא של אדם להצלחה תמיד יהיה חם!
  למהר בכל דבר מוביל לתוצאות רעות, מלבד ניסיון התאבדות!
  כל עם יכול לנצח בסכסוך, אבל רק רוסים יכולים לנצח במלחמה, אז הם לא שואפים להשיג רווחים חומריים לעצמם!
  זיקוקי המלחמה הם חג לכולם מלבד פחדנים, ואבל אוניברסלי, למעט הטיפשים האחרונים!
  לרוב, הפיתולים הישרים מתבלבלים!
  והם יוצאים מצרות, פיתולים, מונחים בבירור על המדפים!
  הוא מגרד הרבה בלשונו, זה שראשו מגרד מריקנות!
  ההשקעה הטובה ביותר היא בארונות המתים של היריבים שלך, למרות שהיא אף פעם לא ישירה!
  הצבא לא מייצר דבר, אבל הוא יותר משתלם את ההשקעה שלו תחת שליט אמיץ!
  כאשר אדם מנצח, התוצאה היא מוות והשפלה! כשאישה היא חיים והנאה!
  נשים מוציאות יותר על הניצחונות שלהן מכל הצבאות בעולם, אבל הן לוקחות שיפוי מהמנוצחים, שניתן הרבה יותר ברצון!
  אישה, בניגוד לצבא ללא מדים, מנצחת מהר יותר!
  בניגוד לגברים, לנשים, ניצחון אמיתי מושג לאחר כניעה!
  במלחמה, כמו בקלפים, אתה צריך להיות מסוגל להשיב מלחמה, ובניגוד אליהם, את ההתקדמות צריך להציל ולהעביר לאויב!
  מלחמה היא פוקר, אבל הצצה בכרטיס היא לא הונאה, אלא הישג של אינטליגנציה!
  להילחם בלי ערמומיות זה כמו ללגום מרק בלי כפית, אבל משום מה הפרודים דנים רק על האחרון!
  גברים חצופים נלחמים - הפרידו אותם במהירות! אם נשים נלחמות, עדיף לא להילחם!
  במלחמה הכל קריר יותר מאשר בחיים שלווים, חוץ מהמצח המשופע של המפקד!
  כוח בלי טוב מעלה את הציוויליזציה כמו תלייה עם חבל!
  בלי להכות את הפנים של מישהו אחר, אתה לא יכול לאכול את שלך!
  החמור תמיד מוכה, אבל נהרג רק כאשר הוא מפסיק להועיל!
  האיש האמיץ הורג את האויב, הפחדן הורג את העבד!
  יוזמה במלחמה היא יקרה, במיוחד עבור אויב שרגיל לתבניות זולות!
  עבור יצורים מסדר נמוך, לפעמים החוויה השלילית שלהם מועילה יותר מכל הוראה חיובית!
  הם משקים את לחמם היומיומי בזיעה, ואת לחם החג שלהם בדם אויביהם!
  כשפוליטיקאי טוחן את הלשון הרבה, התוצאה היא לא קמח, אלא קמח!
  כשסרגל מדבר הרבה, הבצק עשוי לצאת אוורירי, אבל הוא מתקלקל מהר!
  הלב הקשה של שליט יכול לשים את כל המדינה על פירורי לחם!
  פוליטיקה שונה ממתמטיקה בכך שבמתמטיקה אי אפשר לחלק באפס, אבל בפוליטיקה מחלקים באפסים מוצקים!
  הפוליטיקאי הוא מתמטיקאי מבריק, אבל רק בפעולה אחת - חיסור!
  אפשר לדבר על הכל, אבל רק לגנות את מה שמועיל!
  שיחה ללא משמעות היא פטפוט, שיחה עם משמעות היא פולמוס, שיחה עם תועלת היא הוראה, והרווח הגדול ביותר מגיע מהשתיקה!
  רק מוח קטן משתלט עם מספר גדול!
  שניים עדיפים על אחד, אבל לא אם הם חברים מתים!
  אשרי המאמין, ומי שאינו מאמין, הברכות כפולות, ולכן יש לו אמון בכוחו ובשכלו!
  זה רע כשאין בלמים, אפילו יותר גרוע כשאתה מאט!
  לא, השטן נורא כמו שהוא מצויר, אבל הדבר הנורא ביותר הוא סקיצה של מלאך שנעשה על ידי תערובת!
  חיות חיות ביער - ואנשים אכזריים הופכים הכל לסבך!
  בממלכת החיה יש רק תרנגולים ותוכים, והנשרים הוחלפו בערוגות נוצות!
  עיצוב טוב הוא שאם אתה מאחר, אתה תתיישן; אדם טוב, אם אתה מאחר, יהפוך לשנוא!
  מוות בקרב מוליד צמד של אומץ וטיפשות, אבל אם באותו זמן נכרת ברית בחוכמה, אז יהיו חיים מנצחים!
  אפשר להסוות הכל, חוץ מהטיפשות שלך!
  הכל יכול להיחשף, חוץ מהמוח של מישהו אחר, שבו אתה עצמך חי!
  דיבור אדום הוא התרופה הטובה ביותר לשפיכת דם אדום!
  המתכת הקשה ביותר היא עופרת רכה, ממנה יוצקים כדורים!
  העופרת המסוכנת ביותר היא לא זו שבכדורים, אלא זו שממלאת את המוח!
  הדבר הכי טוב בעולם הוא שאתה אף פעם לא יכול להגיד - זה לא יכול להיות יותר גרוע!
  מה שרע בעולם הוא בדיוק במלחמה, ואחרי הניצחון זה לא יכול להיות טוב יותר!
  רחמים במלחמה, בניגוד לזונה ציבורית, עולה יותר, אבל לא יכול לתת סיפוק!
  רק אדם שבאמת מרומם ברוחו אינו מתבייש לגלות רחמים על הנופלים!
  אפשר לדבר על כל דבר, אבל לדבר רק על העניין, כי פטפוטים ריקים הופכים את המרק לשלשול עקוב מדם!
  שתיקה היא זהב, מה שנותן קורוזיה בעת השתקת שרירותיות!
  מילים הן כסף, שאינו מאפשר למקור מים חיים של ידע ואמת לצאת!
  מדינה עם תעופה חזקה לעולם לא תישאר מאחור!
  הצער הגדול ביותר, מכמות מועטה של אינטליגנציה!
  מהחלב שמקורו בטעויות של קשתים גדלים רק ילדים של חוסר מזל וסבל!
  יש צורך בפעילות גופנית כדי שרק סוללת החיים של היריב תיגמר!
  אנשים עם מוח משעמם ובעלי תחושת נחיתות חזקה של עצמם אוהבים להקניט אחרים!
  לשונות חדות, שלא כמו פגיון, דוקרים אפילו דרך שרשרת הטיפשות!
  האגדה אומרת טוב, אבל המציאות מתגשמת בצורה גרועה!
  כל דבר בעולם מגיע לסיומו, חוץ מהטמטום האנושי ותחרות החיות!
  החיים דומים מאוד לטבעת, סוף הסבל נראה לעין, אבל אתה אף פעם לא יכול להרגיש אותו!
  כל דבר בעולם מגיע לסיומו, חוץ מהטמטום האנושי ותחרות החיות!
  החיים דומים מאוד לטבעת, סוף הסבל נראה לעין, אבל אתה אף פעם לא יכול להרגיש אותו!
  עין מכוונת היטב היא הדרך הטובה ביותר למנוע גיוס מתים לצבא!
  והדרכה מדויקת לא תאפשר לכם לפספס את הדרך המובילה בדיוק אל המטרה!
  לגיהנום יש רק יתרון אחד על פני גן עדן, אין חשש לגירוש!
  הדבר הכי לא נעים בגן העדן הנוצרי הוא שאי אפשר אפילו לאחל למשהו טוב יותר!
  ישו הוא הטלה היחיד שבו הארנבת לובשת תווי אריות בעולם הזאבים!
  רק מי שלא מצליח להרוג פחד בעצמו מת!
  אלמוות מושגת על ידי מי שהפחד אינו חי בו כלל!
  מי שמפחד ממספר רב של האויב יקצר את בני בריתו!
  דקה שהושקעה בסיור מצילה מאה חיים ורגע של ניצחון!
  מי שלא מפרק את הכבישים, לרוב לא יצליח לאסוף את העצמות!
  הנזק הגדול ביותר לאויב נגרם על ידי מי שלא מאבד את חוש הפרופורציה!
  אדם לא יודע את גבולות השאיפות שלו, אבל הוא תמיד נמדד באפשרויות שלו!
  זה מה שגוליבר המציא - מגניב! והכל ממש בנשימה אחת. אכן, באמת, יש ילדים גאונים אם נפשו של מבוגר נכנסה לתוכם.
  הנערה הויסקונטית ציינה:
  - כן, זה יכול לגרום לך להשתגע! ככה אפשר להלחין!
  קפטן הילד הנהן:
  - כן, החיים לימדו אותי הרבה! ובכלל זה החכמה!
  הילדה שאלה אז:
  - למה אתה לא מלך בארצך!
  גוליבר צחק וענה:
  - אתה יודע, איכשהו הרעיון להילחם על כס המלכות מעולם לא עלה על דעתי. אבל למען האמת, כדאי לחשוב על זה!
  הוויקונטס שרה:
  - התשוקה משתוללת בנפשו,
  כל מה שהילד צריך זה כוח!
  גוליבר העיר:
  - אם יש לי כבר אלף שנות חיים, וגם בריאות, אז למה לא לחלום על כוח!
  הילדה הורתה:
  - הכה אותו בשוט!
  שני נערים שומרים לקחו והיכו את גוליבר על פלג גופו החשוף. הוא צרח.
  הוויקונטס עצרה את הלוחמים:
  - מספיק! זאת כדי שיבין וידע את מקומו! ומקומו הוא של עבד!
  הילד גוליבר קרקר, מנער את אגלי הזיעה על עורו הפרוץ:
  - איך אפשר שלא להבין! הנה התחת האחרון יבין!
  הילדה רקעה את רגלה הקטנה והמסותת וצרחה:
  - עכשיו תשיר! עד שעליתי על סוס!
  הקפטן הילד החל לשיר, מתגבר על חוסר רצונו;
  צרות רבות הגיעו לארץ המולדת,
  הכל הסתיים בתבוסה אדירה...
  תשמח שאין עוד אבירים,
  כבוד ושבח לביתך!
  
  אני גוליבר, לוחם גדול,
  אתה יודע, אני יכול להילחם בחירוף נפש...
  מאדים הוא הלוחם הזה, אבא טוב,
  והאוצר שלי חבוי בתרמיל שלי!
  
  אני רץ יחף בקור,
  העקבים העגולים מבזיקים על פני השלג...
  אני אמסור את הפריץ בכוח,
  יהיה ניצחון במאי העז!
  
  אני הורס אורקים עם קשתות,
  לכרות תריסר גמדים בבת אחת...
  אני צריך לנשוך את הטרול באף,
  הפכתי ללוחם, עליז מאוד!
  
  לעולם לא לילד כזה
  סוף העולם, תאמין לי, לא יבוא...
  אני ארוץ לנצח יחף
  כדי שקין לא יחגוג את הניצחון!
  
  מולדתנו היא ארצנו הקדושה,
  לא נצטער על זה, סמכו על החיים שלכם...
  למרות שהשטן תוקף את האנשים -
  יהיה, עץ המלוכה יפרח!
  
  שלום בריטניה, ארץ אמיצה,
  הוא מכיל את התהילה הגדולה ביותר של ארץ המולדת...
  אונומאוס הקדוש שלט פעם,
  כיום הבנות נלחמות באורקיזם!
  
  לא, לעולם לא ניכנע לאויב,
  תן לשמש לזרוח על הפלנטה...
  כוכב זורח בבהירות,
  יהיה לנו מקום מואר בגן עדן!
  
  אלוהים ישוע הוא אדון הכל,
  נצלב עבור האנושות על ידי הרוע...
  תודה לו אנשים
  תהיו גם קצת קדושים!
  
  הילדה היחפה חיכתה לאביר,
  חיפשתי שריון שנוקה עד ברק...
  ככל הנראה, פאלאס כזה הוא גורל,
  למען האמת, תכיר אביר באהבה!
  
  אני מאמין שהאושר יבוא מהתקדמות,
  אנשים מתים במדע יקומו לתחייה...
  כל מי שיודע סקס יהיה זמין,
  אנחנו נהיה באקסטזה - הרמקולים לא יסדקו!
  הילדה צחקה ונענעה את אצבעה:
  - ובכן, אתה אדם זימה! שכחת שאתה ילד עכשיו. ואתה תהיה ילד עוד אלף שנים. יש לך אפילו ראש בראש עלינו. החיים הקודמים לא נחשבים. עדיין יש לך עשר מאות שנים שלמות לפניך, ויש לי פחות ויקונטית!
  גוליבר הנהן בחיוך:
  - אני מזדהה איתך!
  הילדה מלמלה:
  - קדימה, תגיד משהו גאוני על הנושא הזה!
  גוליבר החל שוב לשפוך ביטויים עממיים;
  אם אתה רוצה להפוך לאלוהים, אל תהיה קוף שנוהג לחקות את הטמאים!
  אם אתה לא רוצה לעבוד כמו שור, בסופו של דבר יהיה לך צווארון על הצוואר!
  הוויקונטית קטעה:
  - שלא רציתי עוד לשמוע לפילוסופיה ואפוריזמים כאלה! עדיף לשיר שוב משהו מצחיק!
  קפטן הילד החל לשיר בחוסר רצון מסוים. לא היה לו כוח להלחין, אז הוא שר שיר עם של המורדת הרוסית סטנקה רזין. ובכן, מה שעלה לי בראש, שרתי:
  כאילו לאורך נהר הוולגה, לאורך נהר רחב,
  צפה סירה חדת אף, כמו חותרים נועזים על סירה, קוזקים, בחורים צעירים. הבעלים עצמו יושב בירכתי, הבעלים עצמו, סטנקה רזין האימתנית, מלפנים ממנו היא עלמה אדומה, נסיכה פרסית שבויה. סטנקה רזין לא מסתכלת על הנסיכה, ומסתכלת על אמו על הוולגה. כמו שסטנקה רזין המאיימת אמרה: "הו, אתה גוי, וולגה, אמא יקרה! מ גיל מטופש שימחת אותי, במהלך הלילה הארוך הרגעה אותי, נדנדת אותי, משעממת אותי במזג אוויר קשה, אתה לא בחור טוב בשבילי? נמנמת, חיננת את הקוזקים שלי בטוב. שלא נתנו לך כלום עדיין." איך סטנקה רזין האימתנית קפצה לכאן, הרימה את הנסיכה הפרסית, זרקה את העלמה האדומה לגלים, השתחווה לאמא וולגה.
  סטנקה רזין נסעה
  לעיר אסטרחאן
  לסחור בסחורות.
  הנגיד החל לדרוש מתנות. סטנקה רזין הביאה אבנים פריכות, אבנים פריכות - ברוקד זהב. המושל החל לדרוש מעילי פרווה. מעיל הפרווה היקר: הרצפות חדשות, האחת בונה, השנייה היא סייבל. סטנקה רזין לא תרצה. תן לו את מעיל הפרווה. "תחזיר אותו, סטנקה רזין, תן לי את מעיל הפרווה מהכתף שלך!" אם תחזיר אותו, תודה; אם לא תחזיר אותו, אני אתלה אותו שדה פתוח על עץ אלון ירוק, על עץ אלון ירוק, ובמעיל פרווה של כלב." סטנקה רזין החלה לחשוב: "טוב, מושל. קח לך מעיל פרווה. קח לעצמך מעיל פרווה, שלא יהיה רעש. ."
  שזה לא חצוצרה של סוס, לא שמועות של אנשים,
  לא שופר של חצוצרה נשמע מהשדה, אבל מזג האוויר שורק, מזמזם, שורק, מזמזם, מוצף. מזמינה אותי, סטנקה רזין, לטייל על הים, על הים. כחול: "כל הכבוד, אתה שודד נועז, שודד נועז, ריב מתפרע, אתה עולה על הסירות המהירות שלך, פרוש מפרשי הפשתן שלך, רוץ על פני הים הכחול. אני אביא לך שלוש סירות: על הספינה הראשונה שם זהב אדום, על הספינה השנייה יש כסף טהור, על הספינה השלישית יש נשמה עלמה
  .
  "
  . פרק מס' 2.
  הילדה, רקעה ברגליה הקטנות והיחפות, מחאה כפיים וצייצה:
  - כמה זה מקסים! אתה באמת ילד נס! ולמה אתה צריך להיות מבוגר?
  גוליבר ענה בחיוך:
  "אני מרגיש טוב מתמיד בגוף של ילד!" ואני במצב רוח מאוד קרבי וחיובי!
  והילד-קפטן יתיז את רגליו החשופות, הקטנות והשזפות טריות.
  ואז הוא שר:
  כיתה א', כיתה א',
  היום זה החג שלך...
  השעה יפה ועליזה,
  פגישה ראשונה עם בית הספר!
  וגוליבר קרץ בחיוך לבן השיניים שלו. באותם ימים, אם חלילה היה לך כאב שיניים, זה היה כזה ייסורים! והנה זה נפלא, אתה לנצח ילד וממש מאה אחוז שמח - הו, הו, הו!
  זה ממש מצחיק. אתה תופס את עצמך יותר ויותר כבן.
  אבל היו זמנים טובים מאוד. כך היה גוליבר בממלכת המכשפים שיכולים אפילו לזמן את נשמות המתים. ואז אפילו למות הפך ללא חת - זה אומר שיש נשמות אחרות, והחיים ממשיכים לאחר המוות.
  עד כדי כך נהדר דבר כזה.
  הילד המשיך לזרוק את רגליו היחפות לאורך השביל והחל לשיר, חושף את שיניו הילדותיות;
  שלום אמא! ניסיתי לכתוב לך בפעם המי יודע כמה. ועכשיו אתה מולי וזה כאילו כל הבעיות נעלמות.
  
  הירח מרחף על פני השמים, יש דממה ברחוב,
  ורק אמא ערה בבית.
  ובלילה היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין לי, אף אחד אחר, רק אמא.
  ובלילה היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין לי, אף אחד אחר, רק אמא.
  
  ואם מישהו אי פעם יפסיק לאהוב אותנו,
  רק האמא תמחה את הדמעות ותבין.
  ואם אי פעם נצא למסע ארוך,
  אז רק אמא שלי תחכה לנו.
  ואם אי פעם נצא למסע ארוך,
  אז רק אמא שלי תחכה לנו.
  
  מה שלומנו? כן, איכשהו כולם התפזרו. אנקה מתה, והדיילים התגרשו. כן, איכשהו הכל במערבולת של דברים. אִמָא! למה אתה שותק?
  
  הירח מרחף על פני השמים, יש דממה ברחוב,
  ורק אמא ערה בבית.
  ובלילה היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין לי, אף אחד אחר, רק אמא.
  
  גם הפעם לא קרה כלום עם המכתב שלי. אמא, אבל אני בהחלט אכתוב, בהחלט. אני מצטער.
  
  ובלילה היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין לי, אף אחד אחר, רק אמא.
  ובלילה היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין לי, אף אחד אחר, רק אמא.
  הילדה ציחקקה וציינה:
  - כן, ככה הדברים... חשבת על אמא שלך. אין לנו לא אמא ולא אבא?
  גוליבר הופתע:
  - וואו! איך זה אפשרי? איך אתה נולד?
  הוויקונטס השיבה בחיוך:
  - החסידה מביאה ילדים לאנשים. ויש לנו דרקון מהאגדות. רק בקרב אנשים האגדה על החסידה היא רק פיקציה לילדים קטנים, אבל אצלנו הדרקון אמיתי. כי אנחנו גם בני תמותה ואנחנו צריכים לחדש את האוכלוסיה שלנו מדי פעם.
  קפטן הילד העיר:
  - אלף שנות חיים עדיין כל כך קצרות! במיוחד אם אתה תמיד מלא בכוח ואנרגיה!
  הילדה הנהנה בהסכמה:
  - יהי רצון שזה יעבור בהרף עין! לא יהיה לך זמן להסתכל אחורה! למרות שמצד שני, סביר להניח שתימכרו למחצבה, ושם הזמן עובר לאט מאוד!
  גוליבר לקח את זה ושר:
  - על העובדה שעבודה היא עינויים,
  בחורף ובאביב...
  היוצא מן הכלל היחיד הוא
  כשאתה עם השטן!
  הוויקונטית קימטה את מצחה:
  אתה נוצרי כל כך קנאי. ועכשיו כבר נזכרתי בשטן! איפה האמונה שלך!
  גוליבר ענה בכנות:
  כמובן שאני מאמין באלוהים,
  ואני אוהב את המשיח בכל ליבי...
  יש לנו הפסד
  אבל יש לו דלת!
  הילדה רקעה בכעס ברגלה הקטנה והיחפה וצרחה:
  - בוא נשיר משהו, פילוסוף!
  גוליבר לקח את זה ושר שוב;
  שומעים את קולות הרעמים
  יללה פראית מקללת, בוכה וגנחת,
  זה זמן ההתחשבנות -
  תילחם בארמגדון, תילחם בארמגדון!
  הוויקונטס רקעה בכעס ברגלה היחפה ושאגה:
  - אני לא אוהב שירים כאלה!
  קפטן הילד חייך בציניות:
  - איך אפשר שלא לאהוב את זה? אז תשיר את זה בעצמך, אם המוזיקה שלי לא מתאימה לך!
  הוויקונטית חשפה שיניים ונהמה:
  אני אקח אותו ואשיר אותו!
  והילדה לקחה אותו והתחילה לשיר בהתלהבות רבה, שיניה לבנות, נראות כמו שנהב;
  ואנחנו חורצים בנות גמדונים,
  אנחנו אוהבים להילחם על תהילת המולדת...
  יש לנו אלמנט לוחם, יחף,
  ואנחנו מאמינים, נבנה ארמונות של אלפיניזם!
  
  אין ארץ יפה יותר עבור השדון שלנו,
  בתוכו השמש של עמי העולם כולו...
  ותנו להמון השטן לתקוף,
  אנחנו נעשה משהו יותר מגניב משקספיר!
  
  האם אתה אוהב את ארץ המולדת שלנו של מאות שנים,
  שההיסטוריה שלנו גדלה באתרי בנייה...
  מהזרים הגדולים והמפוארים ביותר,
  פעם הם בישלו דייסה ספרטנית!
  
  אל תזרוק את מולדתנו ארצה,
  שהוא גאה, פשוט קדוש...
  כאשר נשבענו בנשר דו-ראשי,
  ועכשיו הפטיש והמגל יקרים לנו!
  
  נמריא גבוה מהשמים,
  נגדיל את הגגות עד לחלל...
  כרוב אדיר מרחף מעלינו,
  מילה כל כך נהדרת - אלפיה!
  
  לא ירדו דמעות עקובות מדם,
  והשדון לא ירמס את עקבם של הכופרים...
  חלומנו הקדוש יתגשם,
  קומו מהספות חברים!
  
  מרחב חסר גבולות, סוער ופשוט,
  מילה כל כך יפה - אלפיה,
  נוציא פסק דין מרושע על הוורמאכט,
  ובואו נעשה את המולדת שלנו מאושרת יותר!
  
  תן לפטרונות שלנו לפרוח,
  כמו שיח בצבע גרגרי גן העדן...
  אנחנו גורפים את האויב במהירות,
  הילד יקבל פרס מאלוהים!
  
  אני לא מאמין מה יקרה עם ניצחון האורקשיזם,
  ללכת דרך אלפסקה, לגרוף רולים...
  תן לאלפיניזם הקדוש לשלוט באלפיה,
  הבנות רצות, רגליהן מהבהבות כל כך מהר!
  
  אל תבכו, חברים, שבעליכם נפלו,
  כל המתים יקומו לתחייה ברצונו של סווארוג...
  מי נדקר, מי נפל מהאקדח,
  אבל כולנו נלחמנו באומץ וביושר!
  
  אני לא יודע למה הרוע שולט בעולם,
  מדוע נתן ה' כוח לאויבים...
  האלפים היו חסרי מזל בקרבות,
  למרות שבקרב אין חייל אמיץ יותר!
  
  ובכן, שדון קטן, אתה אמיץ, אתה יודע,
  אתה יודע להילחם ואמיץ מאוד...
  המלך הגדול יושב על כס המלכות,
  בחרנו בו, תאמין לי, לא בכדי!
  
  בארצנו יש פרחי סיגליות,
  יערות אמרלד, עצי ליבנה...
  אלפיה יפה - כתר היופי,
  לפחות אורקולף רוצה להרוס את מולדתו!
  
  לא, אנחנו הבנות השדונים כאלה לוחמות,
  מה יש על הפלנטה אמיץ יותר וקריר יותר...
  שילדינו ואבותינו יהיו גאים בנו,
  תן לעננים להתבהר מעל המולדת!
  
  אני לא יודע למה יגיעו הבנות,
  האם נוכל לשמח את המולדת...
  אנחנו רגילים להילחם בחרב חדה,
  ואנחנו מנצחים, תאמין לי, יפה!
  
  לא יודע כמה חזק האויב
  רוח האלפים, עם יפה באמונה...
  בוודאי נביס את אויבינו בקרב,
  הבה נקבל חופש קדוש כפרס!
  
  אז דעו אושר ושלווה בארץ המולדת,
  הוא הובא על כידונים על ידי טחנות שדונים...
  עכשיו הכרוב החזק ביותר שלנו הוא
  והחבר'ה שלנו כל כך מיומנים עם המכות שלהם!
  
  חלפו מאות שנים, האלפיניזם יבוא,
  כל הנופלים בקרב יקומו בגופם...
  והשביל הוא לנצח למעלה, לא רגע למטה,
  היקום קטן מדי עבורנו אפילו בלי יתרון!
  הוויקונטס שרה כל כך יפה, רקעה בכפות רגליה החינניות והילדותיות. גוליבר אפילו הצטער שהיא ילדה. בחורה מבוגרת תהיה הרבה יותר מושכת. במיוחד כיפוף העקב על הסוליה.
  טוב, בסדר, גם ככה. קפטן הילד ענה:
  - אנחנו לא עושים דבר כזה, אנחנו רק שרים ונהנים!
  הילדה מלמלה:
  - קולו של מי היה שר, ושלך ירחרח!
  והייתה הפסקה. הבנים שהימאים הפכו עכשיו הלכו על אבנים חדות כמעט ללא כאב. הרגליים היחפות של ילדים הופכות לגסות מהר מאוד. זו באמת עובדה חיובית. וכמובן שמצב הרוח עולה.
  נערי העבדים אפילו התחילו לשיר;
  בקרני השמש של היום הגב בוער באש,
  המשגיח אינו ישן, והשוט נאמן לו.
  בבוא הלילה, האדון הלבן
  יירדם במיטתו בין מיטות הנוצות הלבנות.
  
  אני, שהוצאתי סוכר מקנה כל חיי, לא ידעתי שום פרס אחר מלבד חפת עם מקל.ידי לא מתכופפת ומבטי העכור כבד, אבל הלב שלי פועם נורא, כמו אזעקת אש!
  
  אני רץ ומתחבא כמו גנב, הדשא לא גבוה, אני עדיין לא שומע את הכלבים, אבל זה רק לעת עתה. למחרת בבוקר הם יתפסו אותי, יתלו אותי מעמדה, והבנים-אחים יתפסו אותי. להסתכל מתחת למצחם.
  
  אני כבר מת מצמא, אני לא רואה מים, אבל יום שלם של חופש, מי יכול לקחת את זה!
  השיר, כמובן, אינו אלוהים יודע מה. וזה לא מוסיף אופטימיות.
  גוליבר העיר בחיוך ילדותי:
  - אלו סוגי הפיתולים שיש לגורל! אז אני הולך ואני לא יודע לאן. ומה מחכה קדימה... ובכן, בהרפתקאותיי הקודמות הייתה איכשהו יותר דינמיקה ועניין. והנה יש רק שירים, ואתה רועד כמו רובוט שעון.
  הוויקונטית הנהנה בהסכמה:
  - אתה צריך דינמיקה? מה זה אפשרי!
  והילדה הוציאה שוט מחגורתה ונתנה לו להכות את גוליבר. הילד יילל מכאב וקרקר:
  - לא לזה התכוונתי בכלל!
  הוויקונטס צחקה והשיבה:
  - אבל אתה צריך להיות משכיל! אולי תוכל לספר לי איזה סיפור מצחיק?
  קפטן הילד הנהן והחל לטוות סיפור:
  הקיסר דיוקלטיאנוס סירב להתפטר מהשלטון, מאחר שהבין שבלעדיו לא תשרוד האימפריה הרומית. יתר על כן, לדיולקטן היה לבסוף בן ויורש, שכינויו יוליוס, כמו קיסר. הקיסר שלט עוד לפני 320, והצליח לחזק את האמונה הישנה של רומא על ידי מודרניזציה של הפגאניזם. יופיטר הפך לאל הראשי, שכפי שהתברר, גם ברא את היקום.
  גם תורת השמים והגיהנום עלתה והתחזקה. כלומר, במקום ממלכת השאול הקודרת, הוכנסה תורת אימפריה מהאגדות, שבה נשמות המתים מקבלות גופות וחיות שוב. לגיבורים לוחמים, כמובן, יש גם פילגשים וחוגגים חגים. ולקיסרים יש כוחות משלהם שם. וכמובן, עבדים נשארים עבדים. אבל מי שמציית לאדוניהם ומתנהג יפה - יש להם חיים קלים וטובים יותר והם מקבלים גוף צעיר ובריא לאחר המוות. ועבדים ונוצרים סוררים מעונים באכזריות רבה, ומעונים באכזריות כל כך שכל מה שהם יכולים לעשות זה לבכות ולחזור בתשובה.
  לאחר מותו של דיוקלטיאנוס, בנו יוליוס המשיך במסורות של אביו. והוא אפילו לקח על עצמו כמה מסעות אגרסיביים - הבאת הגבול הדרומי של האימפריה להודו עצמה.
  כך אפילו קמה שושלת חדשה של דיוקלטיאנוס. מה שסיפק לרומא יציבות ושגשוג. הנצרות דעכה בהדרגה ועלתה בתוהו. ואכן, האגדה על ישו יצאה בהדרגה מהאופנה. והנוצרים לא יכלו להוכיח שהם יכולים לעשות משהו או ששווים משהו. וכך הלך הכול לקראת שכחה של מה שרבים חשבו לענף ביהדות. אבל בין הערבים, שעדיין לא נכבשו על ידי רומא הגדולה, הופיע מגומד.
  בשלב זה, הרומאים כבר כבשו את הודו. האימפריה שלהם הפכה כל כך ענקית שקשה לנהל אותה. באירופה הגיעו הרומאים לוויסלה. והם כבשו כמעט את כל גרמניה. ובדרום, נעים לאורך הנילוס, הם הכניעו את סודן ואתיופיה. אבל ההתקדמות המדעית התפתחה לאט.
  והתברר שקשה מאוד לשלוט בשטחים כאלה ממרכז אחד.
  ובכן, לכן, הערבים, שהיו עניים וחיו במדבר, נותרו לבדם.
  בדיוק כמו שהרומאים לא כבשו את הסלאבים, שחיו רחוק מדי ובאקלים קשה. וסין, שגם היא מלאה בהרים, נהרות ומדבריות, ויש בה אוכלוסייה גדולה. ולכן האימפריה הרומית גדולה הן באוכלוסיה והן בשטח. והקיסרים במיוחד לא רוצים לנסוע לסין.
  ובאפריקה גם אין כבישים או תקשורת. ובכן, היו גם כאלה, מעבר לאוקיינוס האטלנטי לאמריקה, אבל גם הם עדיין לא היו בשלים מספיק. למרות שחלק מהספינות מפליגות רחוק יותר.
  אבל בפיקודו של מוחמד, חיילים ערבים, לאחר שהכניעו את ערב הסעודית, פלשו לנכסי רומא.
  אבל לרומאים, כמובן, יש הרבה פעמים יותר אוכלוסייה וחיילים מאשר לערבים.
  עם זאת, הם מפוזרים על פני מחוזות רבים. בינתיים, חיילים ערבים נמצאים בפלסטין. והמושל הרומי סקורפיוס נלחם איתם, עם חמישה לגיונות וחיל פרשים ערבים שכירים. אבל ברגע המכריע של הקרב עברו הערבים לצדו של מוחמד ופגעו ברומאים בעורף.
  והיה טבח גדול ועקוב מדם.
  והפרובינציות הרומיות נשרפו. אבל מוחמד מת פתאום. וכוחות רבים ומאורגנים היטב הגיעו ממחוזות אחרים. והערבים הובסו.
  ואז הם נכבשו לחלוטין. אבל כל זה לא היה לשווא. והקיסר החדש של רומא, קונסטנטינוס, החליט לשאול משהו מהקוראן. לפני שיש אמונה באל עליון, ואיסור על אלוהים ואלוהויות אחרים. עם זאת, הקיסר הרומי עצמו הוכרז כפני אללה והאל העליון על פני כדור הארץ ובעולם החומר. כך קמה דת חדשה - כמו האסלאם, אבל בדרך הרומית.
  כמובן שנמ"ז, רמדאן, איסור אכילת חזיר ושתיית יין, וכן החג' למכה בוטלו כמיותרים. אבל, כמובן, הפוליגמיה עצמה היא חוקית. ובכן, במקום החאג' למכה, החאג' לרומא. וכמובן הרבה יותר.
  כמו כן, לא נאסר על נשים ללכת בעירום למחצה. אבל כמובן שדתות אחרות נאסרו. כולל היהדות. ותכבד גם אלים אחרים. בעבר היה אל עיקרי, יופיטר, שנעשה על ידי הרומאים לבורא העיקרי של היקום, אך גם אלים אחרים נשארו כאובייקטים של פולחן. ועכשיו הוכנס איסור מוחלט.
  כך הופיע והתעצב המונותאיזם הסופי.
  האימפריה הרומית המשיכה בכיבושיה הטריטוריאליים!
  הילדה קטעה:
  - זה, כמובן, מעניין, אבל בואו נשיר יותר טוב!
  גוליבר נשם נשימה עמוקה והחל לשיר;
  באיזו תדירות אנחנו משוטטים
  ואנחנו פשוט שוכחים
  שהעולם נשלט על ידי הבל.
  לפעמים אנחנו משחקים באהבה,
  אנחנו לא שמים לב לחטאים
  ויש כאב וריקנות בלבי.
  
  מקהלה:
  בוא אל ישוע ואמר:
  אני לא יכול לחיות ככה יותר
  אני לא רוצה לחטוא יותר -
  אני מצטער.
  בוא אל ישוע והאמין
  שהחיים ישתנו עכשיו
  וכי הדם הקדוש של המשיח
  יציל אותך.
  
  ה' יסלח לכל אחד
  הוא ירפא את החולים
  מלא את לבך בטוב לב.
  אהבתו קדושה
  חי ומנצח
  מביא שמחה ושלווה.
  
  מקהלה:
  בוא אל ישוע ואמר:
  אני לא יכול לחיות ככה יותר
  אני לא רוצה לחטוא יותר -
  אני מצטער.
  בוא אל ישוע והאמין
  שהחיים ישתנו עכשיו
  וכי הדם הקדוש של המשיח
  יציל אותך.
  הויסקונטית העירה בעגמומיות:
  - איכשהו השיר לא מאוד אומנותי! האם אתה יכול לשיר על ישו, משהו בהיר ויפה יותר?
  גוליבר משך בכתפיו הילדותיות וענה:
  - אתה רוצה משהו בהיר? אבל האם ישוע לא בהיר כמו השמש בצהריים בקו המשווה?
  הילדה צחקה וענתה:
  - נו, אז תשיר שוב כמיטב יכולתך, אם, כמובן, אתה מסוגל למשהו.
  קפטן הילד החל לשיר בהתלהבות;
  אתה החיים, אתה אור, ברית אהבה,
  אתה החיים, אתה אור, ברית אהבה,
  
  נכנסת לחיי ומילאת הכל באור,
  האיר לי, נתן לי
  במקום הכאב יש שמחה, חסד הוא ישועה,
  עכשיו אני בברית
  
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  
  אני שומע את קולך, אתה לידי,
  אני בידיים שלך, אני יודע
  אין איש יקר יותר ממך, אתה הפרס שלי,
  לנצח איתך אני...
  
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  
  אתה החיים, אתה אור, ברית אהבה,
  אתה החיים, אתה אור, ברית אהבה,
  
  כל יום אני רוצה להיות איתך חזק יותר,
  רק בך לבד, אני חי, אלוהים שלי,
  אני אשיר בלי הפסקה, אני אשיר בשבילך,
  אני אוהב אותך יותר מכל חיי.
  כל יום אני רוצה להיות איתך חזק יותר,
  רק בך לבד, אני חי, אלוהים שלי,
  אני אשיר בלי הפסקה, אני אשיר בשבילך,
  אני אוהב אותך יותר מכל חיי.
  
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה אוויר ומים בשבילי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  הוויקונטית החלה למחוא כפיים וצייצה:
  - זה הרבה יותר טוב ככה! אתה באמת יכול לשיר טוב ילד שלי!
  גוליבר השתחווה וענה:
  - כן! אני אוהב את האל העליון ישוע המשיח, וכמובן את תאוטוקוס הקדוש ביותר!
  הילדה הנהנה בחיוך:
  - זה מקסים! אנא שירו על התאוטוקוס הקדוש ביותר, כדי שהכל יהיה בהיר ויפה!
  הילד רקע ברגל ילדו היחף ושר;
  מריה הקדושה והטהורה ביותר
  היא ילדה את המושיע, נתנה לנו אור.
  אבל הילדים שלך יחפים בחורף -
  ובמרתפים מלוכלכים אנו פוגשים שחר רעב!
  
  הרי איך קרה שהעולם מתייסר ברע,
  שיש יותר עניים מאשר בשדות הארבה.
  שאפילו הקור מקפיא את הצמחים במאי,
  שהתשובה הנפוצה ביותר היא - אם אתה עני, אז תרקדי!
  
  חבל לתת אגורה נחושת לעשירים,
  למרות שהממון שלהם התנפח עד לגבולות ההגינות...
  המנטור העיקרי שלהם הוא מקל אלון מעלינו -
  אבל זה יהפוך לשאגה כשהתרנגול יקרא!
  
  ה' ציווה עליך לחלוק עם העשירים -
  כך שאין מתים ובוכים לא מייסר את שמיעתו של אלוהים.
  עזרו לאלה שחלשים - פרצופים חביבים אומרים מהסמלים,
  אם אתה רחום, המשואה בדרך לגן עדן לא כבתה!
  
  אבל עבור רבים, ממון יקר יותר את הנשמות והישועה,
  אומרים שהם יקנו קדושים בזהב!
  השומן של המלווה גרם לפרצופו המגעיל להתנפח -
  ולב ללא שלום הוא גרניט קר!
  
  מה הכאב שלך לנו - אנשים דלים?
  בארמונות אנחנו אפילו לא שומעים גניחות!
  אתה רוצה מחסה? שיהיה לך מחסה
  תחת קורת גג הכלא!
  
  למה לתת את זה לך, לנו,
  מה לקחנו בהצלחה בכוח?
  היית כלום ולנצח כלום,
  השמיים לא ניתנו בשבילך!
  
  אבל המוות הגיע אליהם באופן בלתי צפוי,
  כפי שלימד הבורא הכול יכול!
  עכשיו הם היכן שהשטן בוער
  איפה הבוגד חורק ושואג מסבל!
  
  אז החלטת שהכל יכול צוחק -
  אומרים, הנדיבים יתנשאו?
  ושישוע עצמו הוא הבורא בהתגלמותו,
  האם זה היה לא נכון לומר שהעכברים המרושעים יאכלו את החפצים?
  
  לחזור בתשובה על ידי קריאת תפילתה של מרים,
  ונופל על ברכיו וחוזר בתשובה - נאנח!
  כשילד בוכה מולך,
  והילדה היחפה רועדת מהקור!
  
  קח את הארנק ההדוק והקמצן שלך,
  בוא נוציא קצת כסף עם חיוך.
  אז ישוע אלוהי האהבה יוביל,
  וזה לא ייתן לך ליפול בשביל הלא יציב!
  הילדה מחאה כפיים החמודות והחינניות מאוד, וקראה:
  - בראבו! זה נפלא!
  גוליבר, הילד הנצחי הזה, שאל:
  - אולי גם אתה יכול לשיר?
  הויסקונטית הנהנה בראשה, בהירה כמו שן הארי אביבי, ושרה:
  אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות.
  אבל האם החיים יכולים להיות כמו שאתה מדמיין אותם?
  הלב שלך הוא גוש קרח, והוא סגור בפניי.
  אתה שקוע לחלוטין בבעיות דוחקות
  ואתה מבלה את חייך בכעס ובחרטה.
  הלב שלך הוא גוש קרח, והוא סגור בפניי.
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן הכל.
  
  אין טעם לחפש את מי להאשים.
  דע שגם אני סובל.
  אם אאבד אותך, הלב שלי ישבר.
  אהבה היא כמו ציפור, היא כמהה לחופש.
  אל תיתן לטינה לאכול אותך מבפנים.
  הלב שלך הוא גוש קרח, והוא סגור בפניי.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן הכל.
  
  אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות.
  אבל האם החיים יכולים להיות כמו שאתה מדמיין אותם?
  הלב שלך הוא גוש קרח, והוא סגור בפניי.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן הכל.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן הכל.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך...
  
  בנות נינג'ה נגד טירנוס
  הערה
  הרפתקאותיהן של ארבע בנות נינג'ה יחפות והגורו-דמיורג הצעיר שלהן מרגשות ביותר בעימות עם לורד טירנוס ונבלים אחרים מכל הסוגים.
  פּרוֹלוֹג
  הם הראו את הרפתקאותיהם של ארבעה לוחמים יפים מאוד, שנקראו נינג'ות. והיה להם מורה - ילד בן שלוש עשרה או ארבע עשרה שנים, שרירי מאוד. יתרה מכך, הוא רק נראה כמו נער, אבל במציאות הוא סוג של אל פגאני, שגורש מהשמיים לכדור הארץ. והוא בן אלפי שנים רבות. אז הילד היחף מאמן את בנות הנינג'ה.
  ובכן, זה די מצחיק. יתר על כן, עקביו החשופים והורודים של הילד מהבהבים בזמן שהוא קופץ.
  ואז הופיעו היריבים של הבנות. שני מוטנטים גדולים - אחד עם ראש של תנין, והשני של אריה. ברור שהם זוממים למשהו רע. למשל, הם החליטו לגנוב יהלום גדול מאוצר העיר. פרק הזמן הוא בערך בסוף המאה העשרים והטכנולוגיות של אנשים עדיין לא כל כך מגניבות. ולמוטנטים האלה יש מקלעי לייזר בידיים, וגם קרינה מיוחדת שהופכת את הלוחמים כמעט בלתי נראים.
  והנה שני מוטנטים - חצי אדם וחצי בעל חיים, מה שהופך אותם לחזקים בצורה יוצאת דופן, ואולי אפילו מהירים.
  אז הם נכנסו לאולם שבו שמור היהלום. ואיך הם יזדיין עם מערכת האזעקה וזכוכית חסינת כדורים. מקרן לייזר, שריון שקוף יתפוצץ.
  התנין והאריה מיהרו אל היהלום, תפסו אותו והחביאו אותו בשקית חזקה. כמובן, האזעקה הופעלה. המשטרה פרצה לבניין.
  אבל הלוחמים המוטנטים, כמו שהם היו פוגעים במקלעי לייזר, חותכים תריסר שומרים בבת אחת, כמו סופג עם מספריים. לאחר מכן, האריה והתנין פנו לשדה הבלתי נראות.
  אבל ארבע בנות כבר דוהרות במירוץ שלהן, מכונית מעופפת להצלה. הגורו של הילד שלהם מופיע בדרך כלל בפתאומיות, ובמקרה של רגע קריטי או חירום.
  הבנות שרות בזעם:
  - לעתים קרובות מדי צרות דופקות בדלת,
  אבל לא קשה להאמין בבנות מגניבות...
  אחרי הכל, אתה רק צריך להתקשר אליהם -
  אתה לא צריך לחכות הרבה לחברים!
  הם נעים מהר מאוד במכונית האווירית שלהם.
  אחת הבנות היא נטשה, בעלת שיער כחול והיא גאון טכני אמיתי. וכמובן, לוחמי הנינג'ה מרכיבים משקפיים מיוחדים שאפשרו להם לראות, אפילו בתחום מיוחד שעיווט את תנועת הפוטונים.
  גופות של שוטרים שנרצחו... כן, זה מגעיל. והקירות שהתמוטטו של המוזיאון. כלי נשק חזקים למוטנטים מהממד היגרקי. אבל, כמובן, הם לא לבד. יש להם בוס, שגם לא תמיד מופיע מיד.
  הבנות חוסמות את הדרך לפושעים מוטנטים שמוכנים לקפוץ לפורטל.
  הם, כמובן, פותחים באש מפיצוצי מקלעים. הבנות קופצות הצידה. למרות שזה נראה די טיפשי - להספיק לסטות מלייזר שטס במהירות האור.
  אבל קולנוע זה קולנוע.
  הנה בחורה עם שיער צהוב שזורקת חתיכת קרמיקה באצבעותיה החשופות. והוא יפגע במכונת הלייזר, ויוציא אותה מידיו של המוטנט. ובחורה אחרת זרקה פגיון בעקב החשוף, הוא עף מעל ראשה של המפלצת ופגע בצינור. זה פרץ והאריה התגבר באדים. הוא גם הפיל את המקלע שלו בכאב והפתעה.
  הבנות נהמו:
  - להילחם בתנאים שווים!
  בתגובה, מוטנט עם ראש תנין יזרוק לעברם מכונית מרצדס. זה יעופו, והבנות יקפצו גבוה יותר. והמכונית ממהרת מתחת לרגליהם היחפות.
  הבנות מבזיקות בעקביהן החשופים והורודות וממהרות להתקרב אל המוטנטים. והשרירים שלהם מתגלגלים כמו כדורים מתחת לעור השזוף והאלסטי שלהם.
  ואז הוא מופיע - אויב מספר אחד, לורד טירנוס בחליפת קרב שחורה וקסדה סגורה. זה אומר שיהיה קרב רציני לפנינו. הבנות כמובן מאומנות. הלוחם עם השיער האדום זוכר איך הנער שלהם החזיק נר עם בהונות רגליו החשופות, הילדותיות כמעט. והיא ניסתה לכבות אותו.
  ועף על פניו, התנגש בקיר אבן. ועכשיו הלוחמת מנסה לדחוף את טירנוס בבטן בעקב החשוף שלה, אבל הוא זז. וכפה שלו מגרדת את סוליה החשופה של הילדה.
  היא אפילו נאנקה מכאב.
  נטשה, הילדה עם השיער הכחול, צייצה:
  - בנות נלחמות על מתכת, על מתכת,
  השטן שולט בהצגה שם, שולט בהצגה שם!
  והיא גם תקפה את טירנוס. לוחם בשריון שחור הרים בלוק. אבל תנין מוטנטי ניסה להזיז את הילדה מהצד עם בול עץ.
  עם זאת, הלוחם התחמק, והבול התרסק לתוך טירנוס.
  הוא, לאחר שקיבל מכה של כוח קטלני, התרסק ושאג:
  - אידיוט!
  הנערה עם השיער הצהוב הוסיפה את עקבה החשוף לחלק האחורי של ראשו של האריה המוטנטי וצייצה:
  - אנחנו החזקים בעולם,
  בוא נטבול את המוטנטים בשירותים...
  המולדת לא מאמינה בדמעות,
  ואנחנו ננצח את טירנוס עד האגרוף!
  הנערה עם השיער האדום חרקה והצביעה בברכה על סנטרו של האריה בעל שתי הרגליים. והוא צקצק בשיניו. והתברר שזה היה מכה קטלנית מאוד.
  ואז החיה המוטנטית עלתה על מכונת הלייזר, וקרן של כוח הרסני ויוצא דופן שוחררה. שפגע במשטח המלוטש של המתכת, הושתק ופגע ממש מתחת לזנב התנין.
  הוא ישאג מכאב פראי.
  טירנוס, לעומת זאת, קפץ והשליך מעליו את אחת מבנות הנינג'ה. הוא התנגש עם הלבנים, פיזר את המוצרים לכיוונים שונים. זה היה עימות אגרסיבי. הילדה בביקיני נשרטה קלות והותירה חבורות על עור הברונזה שלה.
  היא מיד קפצה ועשתה סיבוב. ואז טירנוס קיבל מכה בשכמה ונפל למטה.
  הכל היה בסדר, אבל כמה רובוטים קרביים קפצו מהפורטל. ויש להם בלסטרים בידיהם.
  נטשה זרקה דיסקית קטנה ודקה עגולה לעבר הרובוט ובקושי הצליחה להתחמק מפיצוץ מפיצוץ. הדיסק פגעה ברובוט בעין וגרמה לקצר חשמלי שגרם לו להתכסות ברשת של ברק.
  הילדה עם השיער הלבן קמה על ידיה. ורגלה החשופה והחיננית זרקה אפונה עם חומר נפץ.
  הוא נפל לפיו הקיברנטי של הרובוט הגדול. ואיך זה יתפוצץ. זוג איברים של אורגניזם קיברנטי תיאר קשת ופגע באחד באריה והשני בתנין. וכל כך מוצלח. ממש על החלק האחורי של הראש. ושני הבריונים המוטנטים התעלפו מתים.
  נכון, טירנוס הצליח להזיז את נערת הנינג'ה עם השיער הצהוב לאורך הגוף הצידה.
  והיא עפה משם והתהפכה כמה פעמים בטיסה. אבל אז היא קמה, אבל קצת קשה.
  טירנוס נהם: "מיאו וווף, בואו נלחם." אבל שני המוטנטים - אריה ותנין עם גופות של ספורטאים - המשיכו לשכב ללא תנועה. ופלג הגוף האדיר שלהם התנודדו.
  נטשה ענתה בחיוך:
  - עכשיו אתה לבד, ואנחנו ארבעה! לבסוף, אתה תסיים.
  טירנוס שאג:
  - ארבעה נגד אחד, זה לא הוגן! ובנות הנינג'ה נלחמות ביושר ביותר.
  נערת הנינג'ה האדומה מלמלה:
  - לזה אתה מכוון? אבל האם הוא ישר?
  הלוחם בשריון שחור העיר:
  - אבל אני נבל, ואתן, גיבורות חיוביות! האם שיטות הטוב תואמות את שיטות השגת מטרת הרע?
  נטשה הנהנה בהסכמה:
  - הוא צודק! אני אלחם בו אחד על אחד!
  נערת הנינג'ה בעלת השיער האדום חזרה בה.
  - לא! אני מעדיף להילחם איתו - אחד על אחד!
  נערת הנינג'ה לבנת השיער צרחה:
  - למה אתה עושה את זה? אולי אני אפילו יותר טוב ומגניב ממך!
  נערת הנינג'ה צהובה הציעה:
  אולי נוכל להטיל גורל? או אולי נוכל לעשות משחק ספירה?
  נטשה הנהנה ושאלה:
  - אבן או לבנה?
  באותו רגע היה הבזק. והילד גורו עצמו הופיע. הוא לבש רק מכנסיים קצרים עם פלג גוף עליון מאוד שרירי ומחוטב, אבל הוא נראה לא יותר מגיל שלוש עשרה. שיער בלונדיני בגזרה נערי אופנתית. הנער הדמיורג' רקע בכעס ברגל החשופה, השזופה והחזקה, כך שהאספלט נסדק, ואמר בקול מצלצל:
  - לא! יש לנו ציון ותיק איתו! בואו נילחם אחד על אחד - אנחנו כמו הטוב והרע הקלאסיים!
  טירנוס הנהן בחיוך, המסכה השחורה שלו נמתחה:
  - גדול! זה יהיה קרב מאוד מעניין!
  נטשה עם שיער כחול אמרה באכזבה:
  - אתה, כמו תמיד, צודק סנסאי! אבל מה נשאר לנו?
  הנער הגורו ענה:
  - ואתה דואג להם!
  והוא הצביע באצבע ידו הימנית על השער שעדיין פתוח ממנו יצאו רובוטי הקרב של האויב.
  נערת נינג'ה עם שיער אדום ציינה:
  - ובכן, עכשיו הכל הוגן! והבנות הלוחמות נלחמות בכבוד.
  וכל ארבע הבנות לקחו והוציאו מהחגורות שעל ירכיהן אפונה קטנה עם חומר נפץ חזק. הרובוטים הגיעו מהפורטל, ובידיהם היו מפוצצים. תן להם דרור, והם יוכלו לשעבד, או להרוס, או אולי את שניהם בו זמנית, את כדור הארץ!
  וכך לקחו היפות וזרקו את האפונה האלה באצבעות רגליהן הזריזות. אלה, שעפים בקשת, פגעו בארבעת הרובוטים המתקדמים ישירות בצוואר. ואיך אחר כך הוא יקח את זה ויתפוצץ.
  ראשי הסייבורגים נתלשו. אחד פגע ברובוט שמאחוריו, והוא קצר לחלוטין.
  בינתיים, נער הגורו ויריבו, לבושים בשריון שחור, עמדו זה מול זה.
  יחף, עם פלג גוף עליון עירום ובולט מאוד, הילד סנסיי נראה כמו יריב חסר חשיבות על רקע לוחם גדול. טירנוס הוא חצי אדם וחצי שד. וגם, הוא מסוגל להרבה.
  מלכתחילה, הוא לקח ושיחרר מאצבעותיו השחורות, הארוכות, הכפפות, ברקים של כוח. הם הבזיקו כמו פריקת קורונה ברשת חשמל.
  הילד הלוחם הרים את רגלו היחפה, וברק הכוח כבה בבת אחת, וכאילו פריקה נכנסה מתחת לאספלט.
  הלוחם הצעיר הנהן:
  - אתה רוצה תשובה?
  טירנוס שלף להב זוהר, בוהק ארגמן כמו פרג, וענה:
  - תן לקרב החרב להחליט מי מאיתנו צודק ומי לא בסדר!
  הילד-גורו בתגובה שלף את החרב שלו, שזורה כחולה, ואמר בחיוך:
  - קרב חרב לא יקבע אם מישהו צודק. זה רק יראה מי מאיתנו יותר טכני, מיומן ומהיר מחשבה!
  . פרק מס' 1.
  טירנוס ביצע את הזינוק הראשון. הוא ביצע טכניקת מניפה משולשת. והחרב האדומה תיארה קשת מעל ראשו הבהיר והיפה של הנער-סנסאי. בתגובה, הדמיורג' הצעיר קפץ וגירד את שריון האויב בחרבו הכחולה והתחמק בזריזות מהתקפת התגמול.
  השריון על טירנוס החל לעשן, ופס עבר בו.
  הוא מלמל:
  - לא נורא, ילד!
  הילד הגורו צחק והעיר:
  - אני זוכר ששוטטתי ברגליים יחפות במדבר מצרים כשעדיין לא היו שם פירמידות!
  טירנוס ניסה לתקוף שוב, אך הילד קפץ מעל קורת החרב ובעט בסנטרו של הלוחם בשריון שחור בעקב החשוף. ומן המכה התנודד ונפל על ברך אחת.
  בינתיים, בנות הנינג'ה נלחמו עם רובוטים. הם השליכו אפונת מוות רצחנית על האויב באצבעותיהם החשופות הזריזות מאוד, כמו כפות קופים. ומתנות ההשמדה הללו פגעו באויב מהמתכת הזרה וקרצו אותם לגזרים, וגרמו לפיצוץ.
  והמכוניות נקרעו לגזרים. בתגובה, שוחררו אלומות שזוהרו בירוק ובצהוב. אבל לוחמי הנינג'ה קפצו מהם, מהבהבים ברגליים יחפות, שזופות, מסותתות וזריזות להפתיע.
  נטשה שינתה מעט את הטקטיקה שלה במהלך הקרב וזרקה את האפונה עם חומרי נפץ גבוה יותר. זה תיאר קשת ופגע בגג. הוא נפל ופגע ברובוטים המתקדמים, שני תריסר בבת אחת.
  אבל טנק עלייה זחל החוצה מהפורטל. אבל אתה לא יכול פשוט לקחת אותו עם אפונה עם חומר נפץ.
  נער הגורו המשיך להילחם בטירנוס. הוא כבר הוציא אותו עם חרב אור כמה פעמים בלי לקבל אפילו שריטה. עם זאת, השריון השחור הציל את הלוחם המרושע מצרות רציניות.
  הילד ציין:
  -יש לך כלי נשק טוב!
  טירנוס הנהן:
  - הגמד עשה את השריון הזה!
  הגורו הצעיר ציחקק ושר:
  - אנחנו יכולים ממש לכבוש הכל,
  לשבור כל צבא על ידי משחק...
  שלא ייקטע חוט חיינו,
  לא נהיה תוכי חסר מוח!
  הקרב בין שני המאסטרים הגדולים נמשך. הילד היה מהיר וקטן, וגופו הגמיש היה זריז ביותר. שרירי הלוחם הצעיר התגלגלו וזרמו כמו אדוות על ים סוער.
  והוא היה מהיר יותר בסדר גודל מטיראנוס.
  בנות הנינג'ה ניסו איכשהו לרסן את הרובוט הענק. אפונה של חומר נפץ הוקפצה באופן טריוויאלי מהשריון שכיסה את הטנק והרובוט הענקיים בבקבוק אחד. בהתחלה הוא זחל החוצה כמו טנק, בקושי נדחס דרך הפורטל. ואז הוא לקח אותו והתרומם לגבהים, והופיע כוח קטלני.
  הבנות בקושי הספיקו לברוח מיריות הלייזר של רובוט כה חזק עם רובים.
  ונטאשה ציינה בחיוך, מטיחה את שפתיה:
  - כן! זוהי הפתעה נוספת של Hyperbrain! טירנוס עצמו לעולם לא היה חושב על זה!
  ילדת נינג'ה עם שיער צהוב לקחה וזרקה פגיון בניסיון לפגוע בגלילים. אבל הנשק קפץ מהשריון, לא הצליח להתקע.
  הלוחם שר:
  הו, השריון של הטנק אמין,
  ממישהו שמתכוון לנשוך...
  אבל היא לא תשבור אותי
  ילדת נינג'ה תמיד יכולה להילחם!
  הילדה עם השיער הלבן פנתה אל נטשה:
  - ובכן, תעשה משהו.
  הבחורה עם השיער הכחול שאלה:
  - אתה רוצה את זה?
  בתגובה, צחוק רהוט. ואז נטשה לקחה והוציאה מחגורתה מכשיר בגודל של קופסת גפרורים. ובאצבעותיה החשופות היא כווננה אותו לאורך גל מסוים, מנסה לבחור את הקרינה הדרושה והקטלנית. אבל היא נאלצה לקפוץ אחורה, כשהמחסל הענק תפס אותה והיכה אותה בברק קטלני. זה יצר מכתש באספלט, מכתש עמוק.
  נטשה לחץ על עקביה החשופים ושרה:
  - מלחמה זה תמיד מגניב
  האביב משתולל בשמיים...
  שנים חולפות, אני מאמין,
  אבל אנחנו צעירים לנצח!
  ואחרי זה, היא שלחה גל עם וירוס תולעים אל הטרמינטור הענק. ומכווץ הבואה החשמלי המשקשק הזה נכנס למעגלים של טרמינטור רובוט ענק, והוא באמת התחיל לרעוד.
  וילד הגורו וטיראנוס המשיכו להילחם. וחרב האור שלהם הבזיקו וזוהרו בלהבה בוהקת.
  הלוחם הצעיר הצליח סוף סוף להתחייב באמת למכה, וחרב האור שלו חתך את ידו של הלוחם השחור.
  ואז הוא צרח:
  - לעזאזל, זה כואב!
  נער הגורו ציחקק וציין:
  - אתה כנראה השטן! ואני, מלאך!
  טירנוס גיחך והעיר:
  - אבל לא היית הורג אדם לא חמוש, נכון?
  הלוחם הצעיר הנהן:
  - לוותר! נשפוט, נעניש ונרחם עליך!
  הלוחם השחור הרים את ידו השמאלית ולפתע, לפתע, זרק אפונה. פצצת אטום מיניאטורית התפוצצה. וטיראנוס נעלם.
  ילד הגורו שרק:
  - זה תמיד ככה! ואיך הוא עושה את זה?
  פתאום נשמע קול מאחור:
  - תשיג את זה!
  הלוחם הצעיר בקושי הספיק לקפוץ משם. תנין ואריה ירו בו. והקרניים פילחו את הרובוט שקפץ החוצה לקראתם. הוא התפוצץ והתפוצץ. ושברים עפו לכיוונים שונים. אחד מהם פגע בנער הגורו על העקב החשוף. והוא נאנק.
  אבל אז הסתובב הלוחם הצעיר ושר:
  - נצא באומץ לקרב,
  למען הנינג'ה...
  נביס את כל האויבים,
  בשם החיים!
  ואז הלוחם-נער פגע ברקתו של האריה המוטנטי בעקב החשוף שלו, והוא נפל כאילו הופל.
  תנין האויב הניף פיסת מסילה ורצה להזיז את הילד, אך הוא היכה את עצמו בברך ונפל. הגורו של הילד כרע אותו על עורפו וציין:
  - עמדת בדרכי הרבה מאוד זמן!
  נטשה, ששלחה מוטנט נוסף לגרוט מתכת באמצעות זריקת אפונה עם חומר נפץ, תיקנה:
  - בדרכנו!
  והלוחמים תפסו את שתי חיות השודדים ההמומות בזרועותיהן.
  נער הגורו העיר:
  - אם נמסור אותם למשטרה, אז טירנוס עם הציוד והרובוטים שלו ישבור כל בית סוהר וישחרר אותם:
  נערת הנינג'ה עם שיער לבן הציעה:
  - בוא נטמן מלכודת לאדון השחור. הוא ימהר להציל את המוטנטים, ואז נתפוס אותו!
  נערת הנינג'ה צהובה העירה:
  - הרעיון הזה טוב מאוד! אבל הנה המלכוד: האם טירנוס יחוש בלאט?
  נערת נינג'ה עם שיער אדום ציינה:
  - יש כאן בעיה נוספת. המשטרה עלולה להתבלבל אם תיתן להם מוטנטים. אכן, בעלי חיים מוחזקים במאגרים, לא בכלא!
  נטשה צייצה:
  בעלי חיים מתכוננים לבית הספר
  התרנגול קרק מזמן...
  באמת, אל תנסה,
  אל תבעט, אל תנשך,
  זה לא יעזור בכל מקרה!
  ילד הגורו אמר בנחרצות:
  - אולי עדיף לזרוק אותם בחזרה לטירנוס?
  נטשה משכה בכתפיה:
  - עוד למה זה? התעסקנו איתם כל כך הרבה!
  הלוחם הצעיר ציין:
  - כי הקרטינים האלה הם החברים הוותיקים שלנו, שאנחנו כל הזמן מרביצים להם. וכך, Hyperbrain יכול ליצור מוטנטים שהם הרבה יותר חכמים וזריזים!
  בנות הנינג'ה צחקו וצייצו:
  - אני מאמין שאנשים לא נפרדים מאגדות,
  והם יישארו חברים אמיתיים לנצח!
  לאחר מכן, הם לקחו שתי חיות מוטציות גדולות ברגליהם היחפות, החינניות, השזופות והשריריות, כאילו ארוגות מחוטי פלדה, והן עפו לאורך מסלול משיק ורפרפו לתוך השער.
  לאחר מכן, הזוהר נפסק. חמישה לוחמים: ארבע בנות ובן, הביטו מסביב.
  הילדה עם השיער האדום העירה:
  - אנחנו צריכים...
  ילדת נינג'ה עם שיער לבן שאלה:
  - מה עליך לעשות?
  היא השיבה:
  - תאכל קצת גלידה מכוסה שוקולד! זה גם טעים וגם כועס!
  הבנות והילד הגורו עברו ברחוב. והם התחילו לשיר בשמחה ובהנאה:
  חרב של אור, התקדמות
  בואו נביא אהבה...
  למרות שהעולם מלא בלחץ -
  בואו להציל את כדור הארץ!
  
  תן לגורל להיות נורא -
  המוות הרשע הגיע...
  אל תמות לשווא
  אחרי הכל, המולדת שלנו חיה!
  ואז הילד הגורו נזכר פתאום:
  - אבל שכחנו את הדבר החשוב ביותר - להחזיר את היהלום הגנוב!
  נטשה צרחה:
  - כן, זה אכן הטעות שלנו! איך הם יכולים להשתגע כל כך?
  הילדה עם השיער האדום הציעה:
  - אולי ניקח את זה ככה ונמהר למימד של מישהו אחר?
  נערת הנינג'ה לבנת השיער השיבה.
  - לא! זה דורש יותר מדי אנרגיה. מוטב שנגלה מדוע הם צריכים את היהלום הזה.
  הנער הגורו הנהן:
  - כן! הם לא סתם גנבו את זה. והם לא יחתכו אותו לחתיכות כדי למכור. סביר להניח שטיראנוס ירצה להשתמש בה כעדשת מיקוד לכלי נשק חזקים.
  נטשה הציעה:
  אז בוא ניקח את זה ונעשה טריק משלנו כדי לספק מכת מנע על האויב!
  נערת הנינג'ה לבנת השיער ציחקקה והעיר:
  - יהלום מלאכותי אינו מתאים לתפקיד מתמקד. אתה צריך להשתמש רק טבעיים. ימין?
  הנער הגורו הנהן:
  - בוודאי! אחרת, למה שטיראנוס יגנוב אחד טבעי? קל יותר לעשות אחד משלו, מלאכותי.
  נטשה הציעה:
  - יש רק עוד מקום אחד בעולם שבו מאוחסן יהלום כזה. לכאן אנחנו צריכים ללכת!
  נערת הנינג'ה ג'ינג'ה העירה:
  - יש שם אבטחה רצינית. אז מה, אנחנו קוצצים את כולם לחתיכות?
  נער הגורו התנגד:
  - לא! זה לא יצליח. אנחנו לא יכולים להתכופף לשוד. אנחנו החלק הבהיר של הכוח!
  נערת הנינג'ה צהובה השיער צייצה:
  - אנחנו מסוגלים לטוב,
  לשבור את כישוף הרע...
  אבל כמובן שזה לא משנה
  איזה גודל יהלום קטן!
  ילדת נינג'ה עם שיער לבן הציעה:
  - קדימה, אז בוא נבקש קצת את היהלום הזה. ובכן, אני חושב שיום מספיק לנו?
  הילד הגורו קפץ ואמר:
  - קיימת אפשרות נוספת. ניקח את זה ונציע לארגן תחרות לגיבור סופרמן הכי מגניב, והמנצח יקבל את הזכות לענוד תכשיט על צווארו במשך שבוע שלם. כך נוכל לעשות מעשים טובים ולקבל יהלום מבלי להתכופף לשוד בנאלי!
  נטשה פקפקה:
  - האם יסכימו לארגן תחרות על זה? ולסמוך על אדם זר שישא את האבן שבוע שלם, תוך סיכון שהיא תשטוף?
  הלוחם הצעיר ציין:
  - ובכן, קודם כל, על מי עוד אי אפשר לסמוך, כמו הדמות הראשית, סופרמן. ושנית, כנופיות בטוקיו משתוללות כעת לא פחות מאשר בניו יורק, והן רק יקבלו בברכה את הרעיון לנקות את האורוות אוג'יאן!
  נערת נינג'ה עם שיער לבן ציינה:
  - זה הגיוני! אתה באמת צריך לנסות את זה! יתרה מכך, טוקיו היא העיר הגדולה בעולם, ומעניין לראות איך היא נראית עכשיו!
  נטשה צייצה:
  - העולם מפחד לכבד אותנו,
  מעללי הבנות הם אינספור,
  נינג'ות, כמו תמיד, יודעות להילחם,
  החורף יסתיים - האביב יגיע!
  הילד הגורו אמר בחיוך:
  - לאחרונה הופיע דבר מגניב כמו האינטרנט, ודרכו נשלח את הרעיון שלנו!
  נערת הנינג'ה האדומה הציעה:
  - הבה אם כן, כדי להקל על הנפש, ניקח אותה ונתנהג לא נכון כמו שצריך!
  נערת הנינג'ה צהובה השיער השיבה.
  - אנו תופסים חוליגנים, לא חוליגנים בעצמנו!
  נערת הנינג'ה הלבנה צייצה:
  - לעשות משהו שהוא לגמרי לא בסדר
  זה יותר מתוק אפילו מגלידה!
  הנער-סנסאי הנהן ואמר:
  - יש לי מודם מיוחד, אנחנו נשלח אותו מיד!
  והוא התחיל להקליד מספרים.
  באותו רגע הפורטל נפתח שוב. טנק קטן אך נייד מאוד קפץ החוצה. במקום קנה תותח, היו לו שתי חרבות ארוכות מסתובבות.
  נטשה שרקה:
  - מיכלי גידור אינם יעילים, אבל הם מרשימים!
  הילד הגורו עשה פרצוף מצחיק ושר:
  שלוש מכליות שתו שלוש מאות כל אחת,
  ואז, שתינו מאה!
  התותחן נהדף
  כי טנק זה כלום בקרב!
  נערת הנינג'ה עם השיער הלבן לקחה את האפונה וזרקה אותה על מיכל הגידור. הוא עף, אבל מכת החרב של המכונה פגעה באפונה. והיה פיצוץ. והקצה אפילו לא שרט כלום, אבל הפיצוץ התפוגג.
  נטשה ציינה בחיוך שזוהר כמו פנסי רכב בלילה חשוך:
  - וואו! זה לא כזה פשוט!
  נער הגורו הרים בבהונותיו החשופות שבר של כידון מקלע לייזר מרובוט הרוס ששכב על הכביש.
  והוא הזניק אותו בזריקת כף רגלו לאורך המסלול. הוא עף ופגע בחבית בירה. הפגיעה גרמה לקנה להתהפך ולהתיז נוזל מוקצף על מיכל הגידור. כתוצאה מכך, התרחש קצר חשמלי קטלני.
  גל קצף שטף את המכונית, ברק הבזיק, סבך אותה בתוך קורי עכביש. וחרבות הפלדה מסגסוגת התכרבלו לתוך צינור.
  ילד הגורו צחק:
  - אחת, שתיים, שלוש - נגב את הזרקורים,
  ארבע, שמונה, חמש - הרגו את האורקים המרושעים!
  נטשה ציינה:
  -אתה באמת נהדר, סנסי!
  הלוחם הצעיר התנגד:
  - לא! כולנו גם גדולים וגם חסרי משמעות בדרך שלנו!
  נטשה שרה:
  מה שאדם לא יכול לרסן בשום צורה,
  הרצון שלו להיות הכול יכול...
  כדי שכדור הארץ שולט ביקום,
  אתה השליט הדמיורגי על העולם הקיים!
  נערת נינג'ה עם שיער לבן ציינה:
  - כן, השירים האלה פשוט מקסימים! וכאן אתה לא יכול להתווכח נגד העובדה שאדם מתפתח בצעדי ענק!
  נערת הנינג'ה האדומה השיבה:
  - מה זה שבעה מייל בהשוואה לפרסקים בחלל? מסכים - זה זעיר!
  נערת הנינג'ה צהובה שרה:
  אדמה באשנב, אדמה באשנב,
  כדור הארץ נראה דרך האשנב...
  איך בן עצוב על אמו, איך בן עצוב על אמו,
  אנחנו עצובים על כדור הארץ, הוא לבד!
  והכוכבים, בכל זאת,
  והכוכבים, בכל זאת,
  קצת יותר קרוב, אבל לכולם גם קר,
  וכמו שעות ליקוי, וכשעות ליקוי,
  אנחנו מחכים לאור ורואים חלומות ארציים!
  נטשה ציחקקה והתנגדה:
  - וכבר נמאס לי מהכוכב הזה, כדור הארץ! אני רוצה שיעבירו אותי למימד היגרקי. ושיהיה שם טוב!
  הילד הגורו חייך וענה:
  - באילו כוכבי לכת ובאילו מימדים לא ביקרתי? וראיתי משהו שיכול ממש לקרוע את הגג מהצירים שלו. אז יש הרבה מקומות מעניינים ביקום!
  נערת הנינג'ה ג'ינג'ה העירה:
  מתוך אלף כוכבי לכת
  אין ירוק כזה...
  מתוך אלף כוכבי לכת -
  אין מועדף כזה!
  נטשה ציינה בחיוך:
  - אבל אתה חייב להודות, זה הרבה יותר מעניין כשאתה, למשל, מוצא את עצמך בעולם שבו, במקום חמצן, היסוד החשוב ביותר הוא הפלואור. ובמקרה הזה, האבולוציה צריכה ללכת אפילו יותר מהר!
  הנער הגורו הנהן:
  - יש עולמות כאלה, למרות שהם נדירים. אבל אתה יכול לנוע לשם רק בחליפת קרב, או בחסות שדה כוח חזק!
  הפורטל נפתח שוב. רובוט אחר שנראה כמו ארנב קפץ ממנו. ומקפיץ מאוד! איך הוא יקפוץ ויתהפך, ישחרר פולסר לוהט מפיו!
  נערת הנינג'ה הלבנה צייצה:
  - ארנב קסם,
  מצייר אפס!
  הילד הגורו שאל את הבנות:
  - נרטיב אותו, או נניח לו לחיות!
  נטשה ציינה בצחקוק:
  - עדיין ארנב מצחיק! אבל מה אפשר לעשות כדי שיהיה לו טוב?
  ארנב הרובוט המקפץ קפץ לפתע למרחקים והועבר לרחוב אחר. וכבר היו מכוניות מסוף המאה העשרים - גם די הגונות ומהירות, בצבעים שונים.
  בנות הנינג'ה ובן הגורו מיהרו אחריו. הם טיפסו דרך הבתים כדי לעשות קיצור דרך. ואצבעותיהם החשופות והחשופות נצמדו לקירות ולכרכובים, ואיפשרו להם לנוע בין המבנים.
  נערת נינג'ה עם שיער לבן ציינה:
  - אכן, אומרים החכמים, אם מאכילים את הזאבים והכבשים בטוחות, זה אומר שמספר הארנבות ירד!
  נערת הנינג'ה צהובה העירה:
  - במה נבדלים ארנבים מארנבות?
  נערת הנינג'ה עם שיער אדום הציעה:
  - ארנבות רזות יותר, אתלטיות ובעלות פחות שומן!
  נטשה שרה:
  אבל אם יש לך לב של ארנבת,
  גם אם יש כנפיים מאחורי הגב...
  אל תנסה לעוף גבוה יותר.
  כנפי פלדה ימחצו אותך!
  אז הם קפצו לרחוב הבא. ארנב הרובוט גרם לפקק של ממש. והדברים למעשה הגיעו עד כדי התנגשויות. והיצור האלקטרוני יפרוץ בלהבות מפיו. ואיך הוא מסובב את אוזני החמור. זה למעשה התברר כמגניב ומגניב.
  נטשה לקחה וזרקה לעבר הארנבת הרובוטית ברגל החשופה והמסותת אפונה הרסנית עם חומר נפץ, שהלוחמים עצמם הכינו לפי מתכונים של הגורו שלהם.
  אבל הארנב הרובוט הניף את אוזניו הארוכות והרחבות, והאפונה עפה לאחור. והיא כמעט הכתה את נטשה ואת חבריה למוות, ממהרים מתחת לרגליהם היחפות עם עקבים ורודים ועגולים.
  הגורו של הילד ציין:
  - וואו! מסתבר שיש לנו בעיה!
  נטשה שרה:
  למרות שאיננו יכולים לפתור את כל הבעיות שלנו,
  לא פותרים את כל הבעיות...
  אבל כולם יהיו מאושרים יותר
  לכולם יהיה יותר כיף!
  נערת הנינג'ה חייכה ולקחה אותו וניסתה לכסות את הארנב הרובוט בזריקת פגיון רוצח. והוא הבזיק ליד כמו מטאור. אבל שוב נופפו אוזניו של הרובוט המתקדם, והנשק עף לאחור. ועכשיו נטשה צריכה לברוח ולהתחמק. אבל היא הצליחה לשרוד ושרה:
  ארנבת הגיהנום מול המוות,
  הקורבן ממתין בחצות...
  אני מאמין שתהיה לנו אלמוות,
  והארנב יקבל את זה בעין!
  הנער הגורו הציע:
  - מה אם נשתמש בשיטה העתיקה אך היעילה שלנו להילחם ברובוטים מתקדמים במיוחד?
  נטשה שאלה בחיוך:
  - איך זה?
  הלוחם הצעיר הציע:
  - קח את זה ושרוק!
  נערת הנינג'ה האדומה אמרה:
  - אז בואו כולנו נעשה את זה ביחד!
  הבנות והנערים הכניסו את אצבעותיהם החשופות לפה ושרקו. וכמה עורבים עירוניים גדולים איבדו את הכרתם מהלם, והתעלפו מיהרו למטה. והמקורים הבולטים שלהם, כמו שלקחו וכבשו ארנב. הוא הסתבך מיד ברשת, התלקח והתפוצץ. יתרה מכך, במעוף הפכו שברי ארנב הטרמינטור לשוקולדים טעימים ומתוקים.
  ילד הגורו שר, מרים את הממתק הטעים ברגל יחפה:
  - אני ארנבת שוקולד
  אני ממזר עדין...
  אני מתוקה במאה אחוז
  הו הו הו הו הו!
  אני ארנבת שוקולד
  ונוגע בשפתייך,
  אני נמס כל כך בקלות
  הו הו הו הו הו!
  לאחר מכן, הוא לקח ביס קטן. ואז הוא ירק את זה החוצה: משהו מאוד אמיתי התלקח בגרונו של הילד. ואש בוערת ואגרסיבית מאוד.
  נטשה ציינה:
  - אל תכניס כל פינוק טעים לפה שלך כמו ילד קטן!
  נערת הנינג'ה הלבנה שרה:
  כמובן שהפינטיפלוסקינים,
  בכלל לא כמו הפושקין...
  אבל בכל זאת, הם הצליחו ליצור יצירת מופת,
  ואתה ילד גורו - אל תיסחף קדימה!
  הבנות החלו לחלץ אנשים ממכוניות שניזוקו. ואז הם ניסו לטפל בהם.
  הדרך היעילה ביותר להאיץ את ריפוי הפצעים היא להדביק את כף רגלה החשופה של נערה לפנים של הפצוע ולתת לו לנשק אותה.
  אז מועברת אנרגיה עצומה ועוצמתית מאוד של ריפוי, שמחה ואנרגיה של קסם ריפוי.
  הילד הגורו עשה את אותו הדבר, תחב את רגליו היחפות לנשיקות, בחר נציגים של המין ההוגן.
  ובאותו הזמן, הוא זמזם דרך אפו:
  בנות, בנות, בנות,
  אל תעמוד בפחדנות מהצד...
  עדיף לעשות דברים
  שהארץ המולדת שלך תפרח!
  כן, העבודה כאן הייתה מעניינת - הם לקחו על עצמם את תפקיד הרופאים. ומסוק הופיע בשמיים. מגיש הטלוויזיה ופרין או נייל עף עליו. היא הייתה ילדה יפה, אבל יחד עם זאת, כמובן, היא הייתה רחוקה מלהיות נינג'ה במאבק.
  עם זאת, הבנות כבר הצילו אותה ועזרו לה כמה פעמים.
  נטשה הניפה את ידה ושרה:
  אנשים טיפשים מדברים על לחץ,
  לחץ הוא כמו יד...
  הם יעשו לך סרט מעניין,
  עוד שעה!
  ופרין צחק וצעק:
  - שלום, לוחמים! אני רואה שהפכת להיות כל כך מגניב! והם כבר התחילו להטעין כוחות בקסם.
  נער הגורו העיר:
  - לפעמים קשה יותר להחיות אחד מאשר להרוג מיליון, או יותר נכון, אפילו לא לפעמים, אבל כמעט תמיד!
  כשהמסוק נחת, קפצה הילדה העיתונאית ורצה אל הלוחם הצעיר. היא נישקה אותו על השפתיים ואמרה:
  צעיר בגוף ובנפש,
  ילד, אתה יחף לגמרי...
  אבל עם המוח שלך, ראה את עצמך ענק,
  נכון, אנשים אומרים!
  הגורו שר בתגובה לילד:
  מה שאנשים אומרים
  אכפת לנו
  תהיה תוצאה חזקה -
  אם תפגע בזה בצורה הגונה!
  
  קונספירציה של צ'מברליין סטלין היטלר
  הערה
  מלחמת העולם השנייה לא התחילה. בריטניה וצרפת אפשרו להיטלר לכבוש את פולין. לאחר מכן הייתה הפסקה שלווה זמנית. עם זאת, ב-23 בפברואר 1950 החל סטלין במלחמה נגד יפן, במטרה להחזיר לעצמה את דרום סחלין ואדמות אחרות שאבדו בתקופת הצאר. ומלחמה גדולה חדשה החלה במזרח הרחוק. הסמוראים מתנגדים בעקשנות, והיטלר, הרייך השלישי שלו ומדינות אחרות אוספים כוחות כדי לפגוע בברית המועצות.
  . פרק מס' 1.
  ראש ממשלת בריטניה צ'מברליין היה חכם מספיק כדי לא להכריז מלחמה על גרמניה לאחר המתקפה על פולין. הוורמאכט הביס במהירות את חיילי ורשה וחילק את הכוח הזה עם סטלין. לאחר זמן מה הייתה מלחמה בין ברית המועצות לפינלנד. ממש כמו בהיסטוריה האמיתית. אחר כך הצטרפותן של המדינות הבלטיות ומולדובה. לאחר מכן התייצבה האימפריה הסובייטית החדשה. סטלין כמעט השלים את איסוף האדמות הסלאביות. וגרמניה כבר חרגה בכמה מקומות את גבולות 1914. ובאמצעים דיפלומטיים היא גם השיגה את החזרת המושבה של נמיביה. הרייך השלישי התחזק והיטלר היה בשיא הפופולריות שלו.
  מלחמת העולם השנייה מעולם לא פרצה. בגרמניה, הכלכלה חוותה צמיחה חזקה ונבנו מפעלים, כולל למכוניות. והיטלר אפילו ביטל כמעט את כל החוקים האנטישמיים. משטר הרייך השלישי חווה ליברליזציה.
  נראה שהכל בסדר גם בברית המועצות. תוכנית החומש השלישית הוכרזה רשמית כמימוש יתר כמו תמיד. נכון, היו בעיות בחקלאות ובמזון.
  המשטר הסטליניסטי נקט במדיניות של גירוי שיעור הילודה ואיסור הפלות. גידול האוכלוסייה גדל. נראה היה שגם תוכנית החומש הרביעית מומשה יתר על המידה. אבל החיים לא השתפרו במונחים חומריים. לברית המועצות היה יותר מדי ציוד צבאי. יתר על כן, סטלין, לאחר שהעלה את תחום הטנק, הסתמך על בניית מספר רב של ספינות שטח גדולות, כולל ספינות קרב.
  והחל טיהור גדול חדש עם הדחקות. אפילו בודיוני, וורושילוב, טימושנקו, שפוצ'ניקוב ואחרים הפכו לקורבנותיה.
  סטלין החליט שהגיע הזמן להיפטר מהקבוצה הוותיקה, כולל מולוטוב וקגנוביץ' - הם יודעים יותר מדי. גם בריה נורה. ואחר כך יורשו סרוב. שלפין צעיר מאוד תפס את מקומם.
  יום הולדתו השבעים של סטלין נחגג בצורה מפוארת בכל רחבי העולם. הכל היה בסדר, אבל בברית המועצות היו שוב טיהורים ודיכויים המוניים. אפילו עמים שלמים היו נתונים לטרור ולרצח עם. בגרמניה, להיפך, ליברליזציה: השיטה הרב-מפלגתית אפילו חזרה. ומה? יחד עם זאת, הנאצים הם מעבר לתחרות ומנצחים בקלות בכל מערכת בחירות. היטלר עצמו, למרות מעמדו כפיהרר לכל החיים, ערך בחירות עממיות לנשיאות גרמניה. ואפילו עם כמה מועמדים חלופיים בכיס. וכמובן, הוא ניצח.
  הפיהרר הוא מנהיג אוטוריטרי, אך בגבולות סבירים. ואפילו ביטל את עונש המוות.
  זה נכון שגם לגרמנים יש בעיות. בפרט, המדיניות הדמוגרפית הגדילה את האוכלוסייה הגרמנית. אבל השטח של הרייך השלישי קטן יחסית ויש בעיות באוכל. אנחנו חייבים לקנות. נכון שהכלכלה פורחת, אבל אני רוצה מושבות.
  בעולם, בריטניה וצרפת עדיין שומרות על המושבות שלהן. והם לא צריכים אדמות חדשות - הם היו רוצים לעכל את שלהם. אבל היטלר רוצה להרחיב את האימפריה, ולכן צפיפות האוכלוסין בגרמניה הולכת וגדלה ויש הרבה ילדים. וזה יוצר מתח. בפרט, הגרמנים רוצים שהמערב יחזור לגבולות 1914. המשמעות היא שצרפת ודנמרק חייבות לוותר על חלק משטחן.
  גם סטלין, למרות שהאימפריה הסובייטית ענקית, רוצה להשלים את האוסף. והבעיות עם יפן החמירו במיוחד. בפרט, ברית המועצות ניסתה להחזיר את סחלין הצעירה באמצעים דיפלומטיים. אבל יפן התנגדה. ברית המועצות חזקה מאוד מבחינה צבאית ויש לה אוכלוסייה גדולה.
  ואז פקעה סבלנותו של סטלין. וב-23 בפברואר 1950, יום הצבא הסובייטי, החלה המלחמה נגד יפן. יש לומר שארץ השמש העולה ניצחה את רוסיה הצארית במהלך מלחמת 1904-1905. וכמובן, הגנרלים והשלטונות הסובייטים חלמו על נקמה.
  כך החלה מלחמה גדולה חדשה. ברית המועצות נלחמה בפעם האחרונה לפני עשר שנים עם פינלנד. הוא הצליח לכבוש משהו, אבל במחיר של הפסדים גדולים. ועכשיו ניסה להרחיב את השטח שוב. וזו הייתה הקללה של האימפריה הזו, שביקשה להתרחב.
  סטלין, שהיה כבר בן שבעים והיה לו בעיות בריאות, רצה כיבושים חדשים. לפחות תחזירו את דרום סחלין ואם רוצים גם את רכס הקוריל. וגם להשתלט על מנצ'וריה ופורט ארתור.
  הלחימה החלה בהתקפת הכוחות הסובייטיים על סחלין. זה לא היה פתאומי: היפנים התבצרו, חפרו תעלות ותעלות.
  אבל הכוחות הסובייטים שיגרו טנקים למתקפה. כולל ה-IS-7 האדיר. רכב זה שקל שבעים ושמונה טון והיה חמוש באקדח ארוך קנה 130 מ"מ. והיו לה שמונה מקלעים.
  אלנקה נלחמה עם צוות של בנות במכונית הזו. למרות החורף, המנוע והמחמם החזקים סיפקו טמפרטורה חמה. אז הבנות התפשטו לביקיני ונלחמו יחפות.
  המכונית פנתה לעבר עמדות יפניות. לטנק היה שריון משופע, והצריח שלו היה יעיל ונמוך.
  13 שינויים של ה-KV הופיעו בברית המועצות, וחלקם הגיעו למשקל של מאתיים טון. אבל אז קמה משפחת ה-IP. המכוניות קומפקטיות יותר, עם צללית נמוכה יותר, וכבר אין להן יותר תא מטען. עם זאת, סדרת KV עדיין לא בוטלה משירות. ה-IS-7 הופיע לאחרונה, ולצבא האדום יש רק כמה כלי רכב כאלה.
  ואיך לא להקים צוות של בנות כדי שיהיה פוליטיקלי קורקט. הרי יש שוויון באימפריה האדומה.
  התוקפן במקרה זה היה ברית המועצות. למרות שה-MGB ערך פרובוקציה. יפן לא נלחמה עם ארה"ב ובריטניה. הם התנגשו בסין יותר מדי זמן. בסופו של דבר, הם סיכמו איכשהו שביתת נשק וחילקו תחומי השפעה. ברית המועצות נאלצה להילחם בצבא יפני חזק ורב וצי ענק. לכן, מלחמת הבזק שהתרחשה בהיסטוריה האמיתית ב-1945 הייתה לא אמיתית.
  והפיקוד הסובייטי, ללא ניסיון במלחמת העולם השנייה, פעל בדרך הישנה. במקום התקפה פתאומית של כוחות גדולים, החלו הקרבות במנצ'וריה בהתכתשויות קטנות. וליפנים הייתה הגנה חזקה ומתקדמת מבחינה טכנולוגית.
  אז סטלין נכנס למלחמה ממושכת ומרירה. יתר על כן, היה צורך להעביר חיילים מברית המועצות האירופית. האוכלוסייה, כמובן, הייתה גדולה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, ונראה שגם התמ"ג היה גדול יותר. אבל איכות הכוחות והפיקוד המבצעי נמוך בהרבה.
  הרבה בצבא האדום מיושן מבחינה מוסרית. למרות שכמובן יש הרבה ציוד וטנקים ומטוסים ואפילו ספינות. אבל הצי עדיין לא הושלם. אי אפשר לבנות ספינות קרב ונושאות מטוסים גדולות באותה מהירות כמו טנקים ומטוסים.
  אבל סטלין, שסבל מבעיות בריאות ואחרי שציין את זה במשך שבעים שנה, לא רצה לעכב את המלחמה. אז הוא לא יכול היה להחזיק מעמד אפילו יותר. אבל אני רוצה להיכנס להיסטוריה כמפקד גדול. המלחמה עם פינלנד לא הייתה משכנעת - יותר מדי הפסדים, נגד מדינה עם אוכלוסייה של שלושה וחצי מיליון תושבים. אז היטלר הביס את פולין, שהייתה בה אוכלוסייה גדולה בהרבה, תוך שלושה שבועות עם פחות הפסדים.
  קרב חלכין גול היה קרב מקומי. וגם לא לגמרי ברור, שכן ברית המועצות איבדה יותר מטוסים וטנקים מהיפנים.
  סטלין רוצה לנקום מיפן על התבוסות של עידן הצאר. ותראה לעצמך שאתה מאוד מגניב. אבל האם הוא יצליח? מבחינה כלכלית, ברית המועצות, כמובן, חזקה יותר מיפן. והאוכלוסייה גדולה יותר. אבל הצי עדיין לא הושלם. ברית המועצות החלה לבנות ספינות שטח גדולות מאוחר מדי. מאז סטלין חשש מהתקפת היטלר ופיתח את צבא היבשה יותר.
  אבל נראה שהיטלר מתנהג בשקט. אכן, כבר יש לו הישגים טריטוריאליים ותהילה. והכף הגדולה בפה שלי. יתרה מכך, הפיהרר עדיין פחד מלחימה עם צרפת, בריטניה, בלגיה והולנד - הם עלולים לרסק את גרמניה עם דיוויזיות קולוניאליות בלבד. בהיסטוריה האמיתית, הרייך השלישי ניצל על ידי העובדה שהיטלר הצליח לנצח בקצב הבליץ, תוך חודש וחצי בלבד. אבל אם לא היה ניצחון מהיר, סביר להניח שהעניין היה מסתיים בתבוסה של הרייך השלישי.
  כמו ברית המועצות, היטלר יכול היה לנצח באופן עקרוני בקצב מלחמת הבזק, אבל מלחמה ממושכת התבררה כאסון.
  עם זאת, הרייך השלישי חזק מאוד מבחינה כלכלית. ואוכלוסייתה גדולה וממשיכה לגדול.
  היטלר החליט לעת עתה לראות כיצד יתפתחו הדברים עבור סטלין במלחמה עם יפן. ואם הצבא האדום יסתבך, אז מה לעזאזל, אתה יכול לתקוף. בחשאי, דיפלומטים גרמנים כבר החלו לעבוד. בפרט, פינלנד עשויה לקחת את הצד של גרמניה. הפינים להוטים לקחת בחזרה את ויבורג ואדמות אחרות שנכבשו מהם על ידי הצבא האדום. וגם רומניה כמהה לנקמה על מולדובה שסופחה, וחלק מבוקובינה.
  מדינות אלו יתמכו ברצון בגרמניה במלחמה נגד ברית המועצות. קשה יותר עם בולגריה ויוגוסלביה, שבהן המשטרים פרו-גרמניים, אבל האוכלוסייה היא סלאבית ואינה רוצה מלחמה עם ברית המועצות. גם בהונגריה יש משטר פרו-גרמני, בתמורה לחלק מגליציה היא יכולה להצטרף לקואליציה האנטי-סובייטית. יתרה מכך, אחרי הורטי הגיע סלסי הקיצוני יותר. לסלובקיה יש משטר פרו-גרמני עצמאי באופן רשמי, אבל הצבא שלה לא חזק במיוחד.
  יש גם טורקיה עם השפעה גרמנית חזקה. בהיסטוריה האמיתית היא לא נכנסה למלחמה. אבל אז איימו על הטורקים בהפצצות מבריטניה ומארצות הברית. ועכשיו בריטניה, צרפת וארצות הברית הביעו מיד תמיכה מוסרית ביפן לאחר התקפת סטלין. וטורקיה יכלה להיכנס למלחמה. יתרה מכך, במלחמת העולם הראשונה, נראה כי טורקיה לא הפסידה לרוסיה, ואף כבשה את אזור הקרפיונים. למה לא לנסות שוב? אבל לטורקיה יש עדיין אוכלוסייה גדולה, גם אם אין לה צבא מאוד איכותי.
  אבל בעלת הברית החזקה ביותר של הרייך השלישי מבחינת אוכלוסייה, כלכלה וצבא היא איטליה. יש לה מושבות באפריקה, כולל אתיופיה שנכבשה. יחד עם המושבות שלה, לאיטליה יש אוכלוסייה הדומה לגרמניה עצמה. יתרה מכך, משטרו של מוסוליני עורר גם עלייה בשיעור הילודה. נכון, מוסוליני עצמו הזדקן, מדולדל, ולא באמת רצה להילחם.
  יתרה מכך, לאיטליה אין גבול משותף עם ברית המועצות, וגם אם היא תזכה בשטח ברוסיה, לא יהיה נוח מאוד לשלוט בה. ומוסוליני מהסס.
  למרות שבאופן עקרוני הוא עדיין לא כל כך זקן, הוא צעיר מסטלין כמעט בארבע שנים. והוא עדיין לא ויתר על הרעיון של יצירת אימפריה רומית.
  בעלות ברית נוספות של הרייך השלישי הן: בריטניה, צרפת, ארה"ב, שבעצמן אינן רוצות להילחם עם ברית המועצות, אך יכולות לסייע כלכלית במידת הצורך. כן, ולשלוח חטיבות קולוניאליות ומתנדבים. פרנקו הבטיח לעזור למתנדבים, וסלזר עשוי לעשות משהו. ושבדיה גם חושבת על נקמה על תבוסות קודמות, וכך גם נורבגיה. באופן כללי, קואליציה שלמה יכולה לפעול נגד ברית המועצות.
  ואז העבודה, כמובן, ממשיכה. אבל הרבה יהיה תלוי איך יפן תתנגד. אם המלחמה תימשך, ברית המועצות תותקף. ואם תהיה מלחמת בזק, אז אולי הם לא יסכנו את זה.
  בכל מקרה, הימים הראשונים של המלחמה הם המכריעים ביותר. תחילת הקרב כל כך חשובה.
  ועכשיו הבנות בטנק IS-7 יוצאות למתקפה. הם הפעילו את המחמם ועכשיו היו יחפים ובביקיני.
  והם הרבה יותר מיומנים וטובים יותר ככה.
  וכמובן אלנקה לוקחת את הזריקה הראשונה בתנועה, תוך שימוש בהונותיה החשופות.
  ואז היא שרה:
  - יפן, יפן, יפן,
  ארץ נהדרת,
  יש את רוחו של הסמוראי האדיר,
  דע שהיא יריבתנו מאת הקב"ה, היא כבר ניתנה,
  אבל אנחנו נקרע אותה לגזרים!
  ירי ברגליים יחפות הוא טקטיקה מיוחדת של בנות קומסומול.
  אז אניוטה ירתה לעבר היפנית בעקב החשוף והעגול שלה. והיא נפלה לתוך הוביצר סמוראי. הוא התהפך והתגלגל מהרציף המושלג.
  הילדה לקחה את זה בשמחה ושרה:
  - נשמיד את האויב במכה אחת,
  נאשר את תהילתנו בחרב פלדה...
  לא בכדי הבנות יחפות,
  אנחנו ננפץ את הסמוראי לרסיסים!
  אז אלה האדמונית גם מראה את הרצף האגרסיבי שלה. אז היא לקחה אותו ולחצה על הפטמה הארגמנית של חזה על הכפתור, תוך ירי קליע מאקדח 130 מ"מ. פגיעה מדויקת גרמה להתהפכות התותח היפני.
  והילדה צייצה:
  אני הכי מגניב בעולם,
  והילדה תמיד יחפה!
  גם הילדה מריה לקחה אותו וירתה, לוחצת על הידית בעקב החשוף. ומערכת ההשקה עבדה. ומקלעים טבחו בסמוראים. מריה כיסחה את היריבים וצרחה:
  - למען קומוניזם חדש!
  וגם אולימפיאס ירה, באמצעות פטמת חזה תות, שהיה טעים מאוד.
  ושורה שלמה של סמוראים נכרתה. וזה התברר כמגניב ואכזרי במיוחד.
  האולימפיאדה טענה:
  - תהילה לקומוניזם! תִפאֶרֶת!
  ושוב, בנות, בואו נקלח על היפנים באש.
  בינתיים, הסמוראי תפס ילד כבן שלוש עשרה. הוא היה ילד נאה, בהיר שיער ועונד עניבה אדומה.
  מלכתחילה, היפנים הפשיטו אותו עד לתחתוניו והסיעו אותו יחף וחצי עירום דרך השלג. הילד הלך, נדחף בקתות רובים. ידיו היו קשורות מאחוריו, וכפות רגליו החשופות והחינניות השאירו עקבות יפות בשלג.
  הסמוראי ציחקק ועשה בדיחות סרקסטיות. אחד מהם תפס את רגלו היחפה של הילד, העביר את כף ידו על רגלו ושאג:
  - טוב חתיך!
  ואז הוא סטר לילד על התחת בכף ידו. סריוז'קה הסמיקה מבושה. היה מאוד לא נעים ללכת יחף בשלג בחורף. במיוחד כשאתה צריך ללכת הרבה זמן והסוליות החשופות שלך אפילו בוערות.
  סריוז'קה עבר בשלג, רגלי ילדיו הפכו לארגמן, כמו רגליו של אווז.
  אבל הילד ניסה לשמור את ראשו ישר. וראשו של הילד בהיר ויפה.
  פלג גופו העירום של סריוז'קה נשף ברוח. הילד הלך ושר בהתלהבות;
  אנחנו חלוצים, לוחמים אמיצים,
  נולד ויוצק מפלדה...
  סבים ואבות גאים בנו,
  וחבר סטלין היקר איתנו!
  
  מדינה כל כך נפלאה שלנו,
  מה שהקומוניזם נתן לעמים...
  היא ניתנה לנו לנצח מלידה,
  מתנה של חופש פרולטארי!
  
  כן, האמונה שלנו בנתיב הכוכבים הבהיר,
  לעוף גבוה יותר בשאיפה -
  האמן לי, אי אפשר לכופף את הרוח הרוסית שלנו,
  ובמידת הצורך, נדחוף את הגגות!
  
  כן, תאמין לרוסיה, מולדתי,
  הפשיזם לעולם לא יביס אותך...
  עמי העולם הם משפחה ידידותית,
  וסטלין, לנין המבריק, איתנו!
  
  הולדנו משפחה חזקה,
  שבה האמונה, האמת מנצחת...
  אני אוהב את סווארוג אלוהים ואת סטלין -
  אני מאמין שהמחר שלנו יהיה בהיר!
  
  ניצור רגע חדש,
  ופשוט נבנה עולם יפה...
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  ואני מאמין שהאדם יהפוך לגיבור!
  
  מולדתנו תשגשג,
  היא גאה ופשוט מלכותית...
  רק נקבל חמישה על הזכייה,
  כזה הוא תהילת ארצנו!
  
  ה' ברא שדות והרים,
  בחורים נחמדים נולדו לעולם...
  תאמינו לי, אנשים, יש לנו הרבה כוח,
  אנחנו מפלסים ממקלע!
  
  ברוסיה, העסק שלנו צנוע,
  להילחם למען ילדי המבול האדום...
  אנחנו, כמובן, נציג את המעמד הגבוה ביותר -
  אחרי הכל, הרוסים הם בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  נוכל לסיים את העבודה בצורה מאיימת,
  סיים את מה שהחכם לנין התחיל...
  תן לטורף פשוט להפוך למשחק,
  לתפארת דורות זוהרים!
  
  אני מאמין שבקרוב נטוס למאדים,
  בואו נבנה גן עדן שמימי על נוגה...
  בואו להראות את המעמד הגבוה בעולם,
  עצב וכימרה לא יכולים לגבור עלינו!
  
  בשם המשפחה ניצור אושר,
  בואו נבנה את מטרת גן עדן, קומוניזם...
  ה' הכול יכול בין הסלאבים הוא אחד,
  הוא מלא בגן עדן של הומניזם!
  
  כן, אמונתנו היא באדון המשיח,
  בכל היקום אני יודע שזה לא ייעלם...
  אחרי הכל, לאדה תהיה איתנו עד הסוף,
  מה שייתן לי אושר!
  
  כמה טוב לחיות ברוסיה הילידית,
  בתוכה האושר חסר הגבולות של העבר...
  לא, החיים לא ייקטעו, אני מאמין בשרשור,
  והשבט שלנו פשוט גרובי!
  
  איך ישוע סבל למען רוסיה שלנו',
  איך אלוהים סווארוג נתן חרבות פלדה....
  אחרי הכל, אלוהי האור הם אידיאל,
  בשם אימנו רוסיה!
  
  אז למה לא לבחור כוכב,
  ולהכניע את היקום בצדק...
  אני אבוא אל ישוע בשמחה,
  הרי העסק שלנו הוא עבודה ויצירה!
  
  יבוא הניצחון המפואר,
  האלה לאדה תעזור לנו עם זה...
  בקרוב נפתח חשבון אינסופי,
  עלינו להילחם באומץ למען המולדת שלנו!
  
  לורד סווארוג יעניק אושר לכל האנשים,
  ייתן נחמה ותהילה...
  יהיה שיר וסיפור על זה,
  עבור רוס והכוח הלבן שלנו!
  הילד רקע ברגליו היחפות בשלג. וטביעות הרגל שלו היו קטנות, אבל מאוד אלגנטיות. והסמוראי הביט בהם בעיניים חמדניות מאוד.
  אבל זה בן. חצי עירום ובמכנסיים קצרים, כחול מהקור.
  הם הובילו אותו בקור ולקחו אותו לבקתה חמה.
  שם, ללא עיכובים נוספים, לקחו אותו ותשרו אותו על המדף. הם סובבו את ידיי מאחור ומשכו אותי למעלה.
  ואז התליין מיפן הביא לפיד לעקבו החשופים של הילד. היה ריח של בשר שרוף. האש ליקקה את סוליותיו החשופות של הילד. סריוז'קה צרחה בכאב בלתי נסבל.
  היפנים שאגו:
  - דבר, גור, מה התוכניות של הפקודה שלך?
  הילד ענה באומץ:
  - אני לא אגיד!
  בתגובה, הם החלו להכות את הילד בחוטי תיל.
  ובחדר הסמוך עינו נערת קומסומול עירומה. הם הכו אותה בשרשרת פלדה, לבנה מהחום.
  אבל הילדה לא רק שלא בכתה או נאנחה, אלא אפילו שרה;
   החלל נצבע באור אפל, קודר,
  והכוכבים הקפואים התעממו במסלוליהם...
  אני רוצה אהבה, אבל התשובה שאני שומע היא לא,
  הלב של הבנות נשבר לרסיסים!
  
  אנחנו אוהבים להילחם באומץ רב,
  זה מאוד פראי להילחם למען המולדת...
  בואו נבחן שוב את מבחן האומץ,
  אני אביר העולם - לא עם נשמה של ליצן!
  
  כשריסקנו את הוורמאכט,
  הבנות נלחמו באומץ ליד מוסקבה...
  הם נלחמו בנחיל ההמון החום,
  למרות שהאויב קשור לשטן!
  
  אנחנו בנות יחפות על סחף שלג,
  אל תפחד מהיריב...
  והקלשון של הפשיסט ממש בצד,
  איסוף רימונים בערימה מעור התרמיל!
  
  אבל מה עם האומץ שלנו בכל דבר?
  כאשר מרקורי נמדד ברגליים...
  כל מי שממהר לשבור אותנו,
  אל תרמסו את הארץ שאתם אוהבים במגפיים!
  
  תתפאר הארץ הרוסית,
  הראנו לאנשים את הדרך ליקום...
  תושבי העולם כולם משפחה אחת -
  בקרוב נראה קומוניזם!
  
  כן, אתה יכול להאמין בזה, או לפחות לא להאמין בזה,
  אבל האדם נולד יצור חזק...
  החיה לא תתגבר על הידידות שלנו,
  אחרי הכל, תאמין לי, אויבינו חסרי אונים נגדנו!
  
  בשם מולדתנו הקדושה,
  אני אלחם בכל הרוחות הרעות...
  ילדה רצה יחפה בשלג,
  אין אפילו מחשבה לוותר בפחדנות!
  
  יש לנו מיליוני לוחמים אכזריים,
  מי מאוחד בקרב...
  הבה נפאר את אמונת הסבים והאבות שלנו,
  אחרי הכל, בנות הן בלתי מנוצחות בקרבות!
  
  סווארוג נתן לנו את החדים ביותר בקרב,
  הוא אמר שהבנות נלחמות בחירוף נפש...
  תן לאידיאל של אלוהים להתגשם
  וכשאתה זוכה, אתה משתף עם היתום!
  
  שהרוס שלנו, אני מאמין, יהיה בתהילה,
  אשר בקרבות ללא פחד...
  תילחם למען ארץ המולדת שלך ואל תפחד,
  כל החולצה ספוגה בדם!
  
  כן, אין ספק - נסחוף את כל האויבים,
  נולדנו להיות שבט של ענקים...
  מתחת לכרזה עם שלושת הצבעים האדום,
  תן לאנשים להיות מאוחדים לנצח!
  
  עידן חדש מגיע,
  חללים נפתחו לאנשי החלל...
  הוא מרסק כמה חרקים,
  לעזאזל עם טיפשות ודיבורים!
  
  כן, האיש אינו כינה כלל,
  וזה שנולד לנצח לנצח...
  לכן, אל תיגע במעיל הנשק המפואר,
  למרות שהאויב פשוט השתגע!
  
  בואו לא ניכנע ליריב,
  לא על כדור הארץ, אפילו לא בשמים הכחולים...
  אתם רשמו את זה במחברת שלכם,
  שהחללית תמריא כמו ברבור עליז!
  
  שנגן על כדור הארץ באומץ רב,
  דעו שאנחנו בנות אמיצות...
  כאן הכרוב פורש כנפיים,
  הושלך עליהם רימון!
  
  לא, בנות לעולם לא ייסחפו,
  הם לא יורידו אותנו על הברכיים...
  כפי שהיה קודם, היטלר הוא קאפוט,
  כך תהפוך שמחת הדורות לתפארת!
  
  בקיצור, נגיע לכוכב,
  ואנחנו נהיה בעולם של מזל בתולה, אוריון...
  חלומות גדולים מתגשמים
  נבנה סדר מפואר וחדש!
  
  ואני מאמין שהזמן יגיע בקרוב,
  כאשר ההרוגים בקרב קמים לתחייה...
  ניצחונות יפתחו חשבון אינסופי,
  מי שהכי נקי בקרב יקבל פרס!
  
  אני יודע שאנחנו יכולים לפייס אנשים בעולם,
  האחד: ערבי, הינדי ואורתודוקסי...
  ה' הכול יכול יאיר לכולם,
  וגורלנו בהחלט יהיה מפואר!
  
  שהאושר יחכה לכל האנשים קדימה,
  ונצח בשמחה מפוארת לנצח...
  הפערים והאפסים יסתיימו,
  והחלשים והנכים מתרפאים!
  
  כאן יהיה אושר לאנשים לנצח,
  גם אם יעברו מיליארדי שנים בתפארת...
  אחרי הכל, כוח המוח של אנשים חזק,
  נולדנו במעצמת חלל!
  
  נכבוש את היקום בצחוק,
  נבנה את מסלול הגלקסיה עד הסוף...
  בואו נלך דרך הוואקום באהבה, מתפתל,
  תן לנו לפאר את השם ישוע של אלוהים!
  
  ואנחנו בעצמנו נתחיל ליצור את הכוכבים בבת אחת,
  בוא נבנה ערים ארוכות...
  הצייד יהפוך בקרוב למשחק,
  ותן לאנשים להיות מעל הכל!
  . פרק מס' 2.
  הקרבות עם יפן נמשכו. כוחות סובייטים הצליחו לפרוץ את קו ההגנה הקדמי. אבל הסמוראי התנגד בעקשנות. הם לא רצו לוותר ונלחמו בקנאות רבה. אפילו מכרות קמיקזה השתתפו בקרבות.
  אלנה על הטנק ה-IS-7 שלה והצוות שלה כבר קיבלו פגיעות רבות.
  אבל האקדח הרוצח של הבנות עבד.
  הנה עוד הוביצר שהתהפך.
  אניוטה ציינה, והזיזה את רגליה החשופות והמסותתות:
  - זה הקטע האגרסיבי שלנו!
  רד אלה ציין:
  - טוב שהשריון שלנו עבה ובשיפועים גדולים. אחרת זה יהיה בלגן!
  מריה גרגרה:
  כן, סמוראים נלחמים כמו שצריך! מחר 1 במרץ, וכמעט שלא התקדמנו. וזה מעצבן!
  אולימפיאס סיננה, שרה:
  הנה התיקון המופשר הראשון,
  בחלום אני רואה את סטלין...
  ומלוכלך בגופות,
  רוס היקר שלי!
  אלנקה צחקקה והעיר:
  - השיר שלך נטול אופטימיות! בואו לשיר משהו יותר כיפי וקליט!
  ובנות הקומסומול על הטנק החלו לשיר ביחד, בעודן ממשיכות לירות באמצעות אצבעותיהן החשופות ולא שוכחות להשתמש גם בפטמות הארגמן של שדיהן;
  
  
  
  אני הבחורה הכי חזקה בעולם
  שנולד בטהרה...
  אין אני יפה יותר על הפלנטה -
  נהיה משגשגים בכל מקום!
  
  מי יתן ורוסיה תהיה הנפלאה מכולן,
  המדינה שכבשה את כל העולם...
  תן לזה מיד להפוך למעניין יותר עבור אנשים,
  כל לוחם הוא אליל אמיתי!
  
  אני אגן על המדינה הקדושה,
  איפה אבותינו, תאמין לי הכי...
  גלה אנשים הילדה היחפה,
  היא נשר, לא דרור!
  
  בחיים קודמים הייתי חבר קומסומול,
  הפשיסטים נלחמו כל כך מפורסמים...
  וקולה של הילדה היה כל כך ברור,
  ונשמה אוורירית בהירה!
  
  נלחמתי באומץ רב ליד מוסקבה,
  הילדה הייתה יחפה בקור...
  ותחשוב על הלחץ שלי כל כך מזעזע,
  היא שברה את פניו של פריץ באגרופה!
  
  לתפארת ישוע דגלנו,
  וגם האל הגדול סווארוג...
  לנצח הלאדה הקדושה ביותר איתנו,
  והאל הלבן הכי מבריק בעולם!
  
  אנחנו אנשים שנולדו לאור השמש,
  יארילו נתן לנו השראה לגבורה...
  ושיר הבנות זורם בפראות,
  כאן הכרוב פורש כנפיים!
  
  יריתי במדויק מהמקלע,
  היא זרקה מתנה ברגל יחפה...
  זרקתי את הרשת שלי על הפאשיסט,
  היא נראית כמו ילדה קטנה!
  
  אני מחשיב את עצמי כלוחם מאלוהים,
  היא יצרה עולם שבו יופי...
  בשם סווארוג הגדול ביותר,
  יופי פורח בנשמה של יופי!
  
  הגנו על הקרמלין מפני הנאצים,
  הצלחנו להרוג את כולם בבת אחת...
  לא, הילדה לא תשוחרר,
  ופגענו לקראוטים ישר בעין!
  
  בשם התהילה הנצחית של הקומוניזם,
  הייתי חבר קומסומול שנלחם יחף...
  נשמיד את עדרי הפאשיזם,
  כדי שהפלדה לא תיכנע לאויביו של רוס!
  
  הבנות נלחמו בסטלינגרד,
  הפטמות שלהם אדומות כמו אודם...
  בקרוב נראה קומוניזם,
  בלי לדעת עצב ומלנכוליה!
  
  אנחנו הבנות הכי טובות בארץ המולדת,
  אני חבר קומסומול כמעט עירום...
  אבל היא הרסה את הרייך עם מקלע,
  שהגרמנים לא נכנסו לפלוגה שלנו!
  
  בשם רוסיה הזוהרת ביותר,
  אני מאמין שהכל יהיה טוב מאוד...
  ישוע הגדול מאמין במשימה,
  למרות שקונכיות האזמל דופקות!
  
  בשם מולדתנו הגדולה,
  נברח את הפשיסטים המרושעים...
  הבה נעצור את עדרי עדר הפרא,
  גם אם הגנב הרשע נמצא בהתקפה זועמת!
  
  תן לשמו של ישוע לזרוח כמו שמש,
  שאמא מרי תיתן גן עדן גדול...
  בשביל לאדה הכל יכול אנחנו ילדים,
  ואתה נלחם באומץ ומעז!
  
  בשם מולדתנו הגדולה,
  מה שהקומוניזם נתן בכל מקום...
  אני רואה את פני הקדושים מאירים מהסמלים,
  במשפחת יונייטד לורד אחת!
  
  בשם סווארוג הכל יכול,
  מושיע המשיח העליון...
  אנחנו חייבים להיות כמו אלוהי המשפחה,
  על כל הבורא האינסופי!
  
  מי יתן רוס להרים את דגלו מעל עצמה,
  נתחזק ונהיה חכמים יותר...
  למרות שג'ינגיס חאן תוקף בצורה תלולה,
  אבל אנחנו הבנות עדיין חכמות יותר!
  
  אז אני אומר לכם אנשים, לכו על זה,
  שרת את האלים הרוסיים הנאמנים לנו...
  ולהציל את נשמות הרוסים בקרב,
  למרות שזה חוטף אגרוף!
  
  אנחנו ננצח, אני יודע את זה בוודאות
  נוכל להביס את כל הפשיסטים...
  קין לא ירסק את לוחמי המולדת,
  ובשאגה מאיימת הדוב יחיה!
  
  נעשה הכל טוב מאוד,
  נביס את כל הפריטים והמונגולים....
  אחרי הכל, לריב עם בנות זה מסוכן,
  תושבי רוסיה יודעים שהם בלתי מנוצחים!
  
  תנו לכולנו להראות חיוכים מאיימים,
  נשבור את הקרניים של ג'ינגיס חאן...
  בשם התהילה האינסופית,
  יהי רצון שהגורל שלך יהיה מזהיר מאוד!
  
  כן, אנחנו הבנות נילחם יפה,
  בואו להראות את המעמד הגבוה בעולם...
  אני לוחם, והנשמה שלי היא לא ליצן...
  ואלוהים יגמול למשיח על ניצחונות!
  
  נשבור את תנועותיו של ג'ינגיס חאן,
  יהיו בנות בקרב על קלקה...
  לא יכול לעמוד בפני מכה הגיהנום
  אני אוהב את ישו וסטלין!
  
  אז אני אחפור אויבים, תאמין לי, בלי לספור,
  אני יכול להביס אותם כמו מימדים...
  תאמין לי, העבודה שלנו קשה,
  למרות שהחיים שבירים כמו חוט משי!
  
  בשם לאדה, מריה הקדושה ביותר,
  מה שהנוער והאהבה נתנו...
  לנו הבנות יש רגליים יחפות לגמרי,
  בואו נרמוס את היריב לעפר ודם!
  
  המשיח יבוא והמתים יקומו,
  פרון, יארילו, האל הלבן, סווארוג...
  הם מאוחדים, אנשים יודעים בכנות,
  ומעל היקום נמצאת המשפחה הכול יכולה!
  
  בקיצור, האושר שלנו יהיה נצחי,
  יפה ונפלא במשך מאות שנים...
  גם השמים וגם הארץ נמצאים בכוח אדיר,
  ואלמוות ונעורים לנצח!
  לאחר מכן הוביצר 150 מ"מ פגע בצריח ישירות במפרק התחת. ה-IS-7 נתקע, והלוחמים נאלצו לסובב את הטנק ולצאת לתיקונים.
  ואז תראה שהוא ייקרע לגמרי. באופן כללי, ההימור של סטלין על מלחמת בזק נגד יפן נכשל. הלחימה נעשתה ממושכת ועזה.
  בינתיים, היפנים המשיכו לנווט ולדווש.
  למשל, אחד החלוצים נתפס. הילד רק בן שתים עשרה. והם התחילו להשתמש בזרנוקי גומי על סוליותיו החשופות. הילד שאג וגנח, אך שתק.
  ואז רצועות ברזל לוהטות הושמו על רגליו של ילדו. כן, זה הריח כאילו משהו מטוגן. והריח הזה היה מאוד מעורר תיאבון.
  הילד איבד את הכרתו מהלם כואב.
  אבל התליינים הסמוראים דקרו אותו עם מחט בצווארו של הילד. והילד התעשת שוב.
  והמפלצות החלו לשבור את אצבעותיו החשופות עם מלקחיים לוהטות.
  ושוב הילד התעלף.
  כן, מה היה שם? הילד המשיך להיות עינויים. לאחר שסיימו לשבור את אצבעות הרגליים של הילדים, החלו התליינים היפנים לעבוד על הצלעות.
  זה בדיוק מה שהם עשו, ושברו צלע אחת אחרי השנייה. וממש העצמות של הילד התבררו. וכך התברר שזה כואב.
  ואז צלע אחת נבקעה ונשברה מתחת למלקחיים החמות, ואז השנייה.
  והכאב היה כזה שהילד התעלף שוב, מסבל פראי.
  והסמוראי שרו וצחקו. היה להם כל כך כיף.
  והם התחילו לענות את נערת קומסומול. במקרה זה, אלקטרודות הוצמדו לרחם של נוגה, לפי הטבעת ולפטמות הארגמן של השד.
  אחר כך לקחו אותו והפעילו את הזרם. ופריקות חשמליות עברו בגופה הרך של הילדה.
  ואיך היא סבלה ונרעדה. כמה הכל היה כואב להפליא. וגוף היופי ממש רעד. ואז הכניסו עוד אלקטרודות לפה שלה. ושוב הפעילו זרם מתח גבוה. והילדה התחילה לנצנץ לגמרי.
  זה באמת היה כאב מדהים, פראי. ואיך חבר קומסומול המותש צרח.
  והם המשיכו לייסר אותה בזעם פראי. כשראו שהזרם לא לוקח את הילדה, הם משכו אותה על המתלה.
  הם הידקו את רגליה היחפות של הילדה בגוש אלון ואבטחו אותן היטב.
  ואז הם התחילו לתלות משקולות על ווים, למתוח את היופי העירום והשרירי.
  הבנות נאנקו, אבל עדיין לא רצו למסור סודות צבאיים.
  אחר כך מרחו התליינים היפניים את כפות רגליה החשופות בשמן, כך שהבריקו.
  והם הדליקו אש מתחתיהם.
  הלהבה ליקקה בטורף את עקביה החשופים, העגולים, המפתה והורודה של הילדה.
  עם זאת, היופי לא נשבר. להיפך, היא הפסיקה לגנוח. והיא לקחה את זה בהתלהבות רבה והתחילה לשיר בהרגשה עמוקה;
  השבח לאלת התשוקה לאדה,
  מי יצר את כיסוי השמים...
  יהיה פרס נדיב לאנשים,
  כי ה' הקדוש קם!
  
  אין יותר בנות יפות של סווארוג,
  שהם רצים יחפים בשלג...
  אנחנו נהיה ברכה עבור רוד,
  אל תרמסו בנות עם המגפיים שלכם!
  
  אחרי הכל, ברוסיה יש בנות אדירות,
  כל ילד הוא לוחם מהאבוס...
  הקול זורם כל כך חזק,
  הנבל יתפתל לקרן של עז!
  
  נילחם למען המולדת,
  המולדת הגדולה שלי...
  הרוסים תמיד היו מסוגלים להילחם,
  אין דרך להתנגד להם!
  
  הם נתנו את ליבם למען רוסיה,
  אני מאמין שיהיו חיים מפוארים...
  בקרוב נפתח את הדלת לחלל,
  ובואו נמצא את הייעוד שלנו!
  
  לא, תן לסערה להשתולל עכשיו,
  אבל הרוסי לא יהסס לנצח -
  הלוחם שלנו לא נכנע לקרב,
  תן לחלום שלו להתגשם!
  
  הכוח שלנו הוא עם בנות חוכמה,
  באמת נולדת ככה...
  נשרבט ממכונת ירייה,
  אז רק למעלה ולעולם לא למטה!
  
  תן למדינה משאבים חדשים,
  כך שהוא פורח כמו שיח ורדים שופע...
  ובשם אלוהים ישוע -
  כדי שהקראנץ' המרושע הארור לא יישמע!
  
  במלחמה, כל האנשים הם אחים,
  אבל באותו זמן, משרתיו של השטן...
  אנחנו מוכנים לפתוח בפניהם את זרועותינו,
  כדי שכולם יהיו נאמנים לאלוהי השלום!
  
  לא הוריד את הוורמאכט על ברכיו,
  הצלחנו לשרוד את הקרבות...
  סטלין ולנין הגדול איתנו,
  רשום את זה במחברת שלך, ילד!
  
  אנחנו נהפוך את המולדת לכזאת,
  שהיא בעצמה תבנה את העולם...
  למרות שסופת הרעמים הגיעה לכאן עם חרמש,
  Svarog שלנו הוא מאסטר גדול!
  
  האויב תקף בפתאומיות ובוגדנות,
  זו הייתה שנה נוראית ארבעים ואחת...
  אבל הסבים שלנו נלחמו בצורה מפוארת,
  רוד עוזר להם בקרב!
  
  ניתן את ליבנו עבור רוסיה,
  בואו נחזק את המדינה שלנו...
  פותחים באומץ את הדלת לחלל,
  לא עניין גדול!
  
  זו המדינה שלי, תאמין לי, קדוש,
  נגן על אבירי מוסקבה...
  ילדה נתקלת בסחף שלג יחפה,
  להתעורר חלום עתיק!
  
  לא, אנחנו הבנות לא נשברנו בקרב,
  והם נלחמו באומץ...
  ולפעמים הבנות נלחמו כל כך חזק,
  יש עונש מלא!
  
  דעו שאף אחד לא יחנק אותנו הרוסים,
  אנחנו יכולים ליישר את ההרים, בצחוק...
  הקדשת נפשך לאלוהים,
  אתה עובר את הבחינות שלך עם א'!
  
  אלוהים נולד בזמנים קשים,
  ליד מוסקבה, כשסופת רעמים...
  לאדה הרוויחה את המיילים שלנו,
  ותנו לדמעות לרדת!
  
  בנות רוסיות הן אצילות
  לכל בתולה מבורכת יש את המראה...
  תאמין לי, קול כל כך צלול,
  והאגרוף לבנות הוא מונוליטי!
  
  אני מאמין שהכל במדינה יהיה נהדר,
  אני יודע שהכל פורח...
  למרות שלפעמים מסוכן להילחם,
  נפתח חשבון מלא על ההתעללות!
  
  בשנת 1941 עמדנו יחד,
  האבירים החזיקו במוסקבה...
  בקרוב יהיה קומוניזם,
  אני אביא את דגל המולדת!
  
  סטלינגרד הפכה לדרך אדירה,
  איפה שניים אדירים התאחדו...
  הילדה נלחמת יחפה
  בעלה הוא כמובן קומוניסט!
  
  שם האויב זרק "טיגריסים"
  אבל זה לא עזר לו בכלל...
  כן, לשווא מילמלו הפיהרר משחקים,
  אתה כוכב זכוכית שביר!
  
  אל תיתן לבנות גחמות
  אנחנו לא מעיזים להירגע...
  האויב השאיר יותר מדי פיח,
  אתה עדיין תעבור את הבחינה עם א'!
  
  הדרך לסטלינגרד בהחלט מפוארת,
  זו רק השמש מעל המדינה...
  קין הרשע יושמד,
  הוא בגהנה עם השטן!
  
  רוס היא תמיד מדינה קדושה,
  הוא מכיל את פרון וישוע המשיח...
  למרות שלפעמים האמת היא רעה,
  האיש לא גדל לאושר!
  
  חלקם של הרוסים הוא להילחם במיומנות,
  ולהביס את אויבי רוסיה...
  למרות שלקראוטים יש את הכוח של לוציפר,
  אבל הצבא שלנו הפך אדיר!
  
  יש ישועה בקומוניזם של העולם,
  להתגבר על הרים של גופות...
  לא נבקש מאויבינו סליחה,
  גם אם הדוב משתולל בזעם!
  
  אלוהים פרון הוא זורק ברק,
  הוא אוהב להכות את הרשעים...
  ואנחנו חזקים יותר מאויבינו,
  אם צבא מתאמן לקרב!
  
  כן, סווארוג הוא לוחם אור גדול,
  יהיה מסוגל לעשות משהו שאי אפשר לעשות ביד...
  אז אתה תהיה ראוי לתהילה,
  רוסים, תאמין לי, הם לא טיפשים!
  
  הכל נשאר בתפארתנו,
  מה יפה כמו צבע מאי...
  יהיה מקום לאנשים שנפלו בגן עדן,
  מה שהם צעקו בזעם - בנזאי!
  
  דעו שהם לא יכולים לסבול השפלה,
  אנחנו יכולים ליצור עדן שלמה...
  עבור רוסיה תהיה נקמה בקראוטים,
  לפחות סם אפילו עוזר להם!
  
  הרוסים התפעלו מהשקיעה,
  האודם הזה מאיר את הדרך...
  יהיה גמול גדול לרשעים,
  אי אפשר לכופף את הרוסים שלנו עם ג'ק!
  
  נתחיל להתפעל בקול רם,
  כוחה של ארץ האם הגדולה של הפילים...
  יחד עם הצוות הזוהר,
  לאדה הכי טובה של הבנים!
  
  בנות רצות יחפות בחורף,
  זה הכוכב הגדול שלהם...
  גם ארנבות רצות יחפות
  לאדה תהיה איתנו לנצח!
  
  אלוהים ברא כוכבי לכת מאטום,
  הוא יצר מרחב עם מילה בלבד...
  שרים מעשי גבורה,
  והאויב מקבל מכה!
  
  תהיה הערצה של אדם,
  תמיד להילחם ולחלום...
  אז מרגע ועד קץ הזמן -
  שילחמו חזק בקרב!
  
  פני השמש זורחים למרחוק,
  והקשת נוצצת, תאמין לי...
  והאויב פשוט מאוד פראי,
  באופן טבעי, הוא בעצם חיה!
  
  יש בחורות יפות בארץ,
  שהם יודעים להביס אויבים...
  בהחלט יש להם קול ברור,
  הבנים הכי טובים בעולם!
  
  אנחנו הרוסים לא נעלמים,
  האמת שלנו מאמינה בכל דבר...
  אחרי הכל, יהיו לנו שופטים כאלה,
  בואו לנפץ את המחבלים לרסיסים!
  
  הבנות שלנו זורחות עם העקבים,
  עם סוליה חשופה בצבע ורדרד...
  והשלגים נמסים מתחת לרגליך,
  חם לראות יופי יחף!
  
  וואו בנות נחמדות,
  לאחר שריסק את האויב ללא מאמץ...
  למרות שהנחל מתנגן חזק מאוד,
  ההמון מתקדם בלהבות!
  
  אנחנו יכולים לעשות הכל מאוד מגניב,
  ולהשיג נאמנות בחלום שלך...
  והאויב תוקף בטיפשות,
  הכה את זקנו בחרב!
  
  אני מכיר את אבירי הפלדה שלנו,
  תאמין לי, אתה לא תמצא אותם חזקים יותר...
  הם נתנו לפשיסטים סטירה קשה בקרניים,
  לפחות הוא נראה לא יותר מעשרים!
  
  בנות שצוחקות
  הם חושפים שיניים בתפארתם...
  ועיניהם כמו צלוחיות,
  הקול הוא זמיר זוהר!
  
  האימונים של הבנות מגניבים,
  והם מדמיינים את הזוועה בקרב...
  היפהפיות כל כך גרוביות,
  לפחות לפעמים מעונן!
  
  תארו לעצמכם עולם כזה, יהיו אנשים
  קומוניזם הוא לידתן של כוחות עליונים...
  והיופי לא ישפוט אותך,
  גם אם בן אדם הוא מטומטם!
  
  עכשיו המלחמה מגיעה ממזרח,
  עדר הגיהנום תוקף...
  איתנו כוחו של לוחם האמונה סווארוג,
  הילדה הרסה את החאן בלגימה אחת!
  
  אני יודע שאפשר להעריץ את כולם
  דע מי נלחם למען המולדת...
  והלוחם נולד אמיץ,
  הולכים לגן עדן אחרי המוות!
  
  נוכל לשמח את רוס,
  רוד מהלל במשך מאות שנים...
  למען אמא הקדושה רוסיה,
  בכוח של אגרוף גדול!
  
  תאמין לי, המולדת שלי יפה,
  עצי תפוח פורחים באזור הארקטי...
  האנשים שלנו נהדרים, אורתודוכסים,
  הגשמת את החלום שלי!
  
  אנחנו יכולים ליצור כל ענן,
  ולהביס את האויב המטורף...
  כיתת הלוחמים שלנו כל כך עפה,
  הופך זוחלים טורפים למשחק!
  
  הכל כל כך מגניב ברוסיה,
  הבורא שם את לבו בה...
  הסדיסט מליוטה יימחץ,
  לחלום יהיה הרבה כוח!
  
  המשיח יבוא והעולם יקום שוב,
  יהיו אנשים בתהילה לנצח...
  אנחנו נלחמים בכנות למען רוסיה,
  והכירו את יד הפלדה שלנו!
  
  הבנות זוכות להערצה
  מה יכול לכבוש את החלל...
  הם יקרעו כל רשת,
  שרשרת היא רק חוט של משי עבורם!
  
  תאמין לי, לעולם לא נוותר,
  לעולם לא ניפול תחת האויב...
  אם הפיהרר פשוט השתגע -
  נשבור לו את הקרניים!
  
  בנאדם, אתה תהיה חזק יותר מכולם,
  האם אתה יכול לכבוש את קצה היקום...
  אל תדבר שטויות, אחד חלש,
  תאמין לנו שלא ניתן לשבור את הסלאבים!
  
  כוחם של מיליונים יהיה איתנו,
  נגמור את האויב, תאמין לי...
  לגיונות עלמות רבים,
  הם פשוט פגעו במטרה!
  
  הניצחון כבר מגיע,
  נכנסנו לברלין בניצחון...
  מי שמת בהנאתו של גן עדן,
  והכרוב הקדוש ממריא!
  
  לוקשנקו לא הפך לנשיא
  הערה
  ועדת הבחירות המרכזית בכיס סירבה לרשום את אלכסנדר לוקשנקו כמועמד לנשיאות בלארוס. ויאצ'סלב קביץ', ראש הממשלה וראשה בפועל של בלארוס, ניצח. ההיסטוריה הלכה אחרת. כולל רוסיה, שם ולדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי הפך לנשיא ב-1996.
  . פרק מס' 1
  גם בבלארוס הכל יכול היה להיות אחרת. ויאצ'סלב קביץ', השליט בפועל של בלארוס באותה תקופה, הורה לחסום את רישומו של אלכסנדר לוקשנקו. וזה לא הוביל לתסיסה המונית. ובכן, לחלק מהמועמדים יש יותר, לאחרים פחות. כתוצאה מכך, זנון פוזניאק נכנס לסיבוב השני מול קביץ'. ובסיבוב השני, הודות לתמיכת רוסיה, המוניטין הנתעב של זנון פוזניאק והרדיקליות המוגזמת שלו, קביץ' ניצח והפך לנשיא הראשון של בלארוס.
  לוקשנקו עצמו מעולם לא טיפס לפסגה. בלארוס נכנסה לאזור הרובל. והמטבע הרוסי החל להסתובב בו. מצד אחד, זה יתרון, אבל מצד שני, ממש כמו ברוסיה, החלו להתרחש עיכובים בתשלום הפנסיות והמשכורות, שהובילו לסכסוכים ותסיסה מסוימת.
  אף על פי כן, קביץ' הצליח לשמור על יחסים טובים עם המערב. ולילצין היה בעל ברית אמין, אבל לא כזה קיצוני. ברוסיה, מהלך ההיסטוריה השתנה במקצת. בניגוד ללוקשנקו האגרסיבי, קביץ' יעץ לילצין לא להילחם בצ'צ'ניה. וילצין לא שלח לשם חיילים. במקום זאת, הוא הסתמך על האופוזיציה הפרו-רוסית. עם זאת, העימות בצ'צ'ניה נמשך. והיא הפכה לצבעונית. איפה הדודאים, איפה שאר הכוחות?
  באופן מוזר, היעדר מלחמה בקווקז הועיל לוולדימיר ז'ירינובסקי. ה-LDPR נותר כוח האופוזיציה העיקרי והפופולרי ביותר ברוסיה. והמאבק העיקרי בבחירות לנשיאות התפתח בין ז'ירינובסקי וילצין. באופן עקרוני, זה היה יכול לקרות בהיסטוריה האמיתית אם ולדימיר וולפוביץ' לא היה תומך במלחמה בצ'צ'ניה ובכך מאבד חלק נכבד מציבור הבוחרים המחאה.
  והתקשורת קידמה באופן פעיל את העימות בין ילצין לז'ירינובסקי. היו הרבה יחסי ציבור, הרבה תעמולה. עם זאת, בניגוד לעימות האמיתי: הקומוניסטים נגד ילצין, שבו לשלטונות היו קלפי מנצח תעמולה מסוימים, עם ז'ירינובסקי זה התברר כקשה יותר. למרות שהפכו אותו לפשיסט.
  אבל בתנאים של פשע משתולל, כאוס, שחיתות והמאפיה, רוסים רבים לא ראו בפשיזם רוע כה גדול. אחרי הכל, המלחמה הפטריוטית הגדולה התרחשה מזמן, ואלה לא היו אותם פשיסטים. אז היו פשיסטים גרמנים רעים, אבל עכשיו כנראה יהיו רוסים טובים יותר. אבל במונחים כלכליים, אדולף היטלר באמת יצר נס בגרמניה.
  אז ולדימיר וולפוביץ' אפילו היה גאה איכשהו בהשוואה להיטלר, וניסה לשחק על זה.
  לקומוניסטים היה גם חיסרון גדול. אנשים עדיין זכרו היטב - מדפים ריקים, מחסור מוחלט, קלפים וקופונים, במיוחד מתקופת גורבצ'וב. ותקופותיו של גורבצ'וב היו כמו שלטון קומוניסטי.
  אנשים, במיוחד נשים, שעמדו בתור לא רצו לחזור לתקופות הקומוניסטיות הישנות. וזה שיחק נגד זיוגנוב. ותחת היטלר, במיוחד לפני המלחמה, היה קפיטליזם, כלומר לא היו מדפים ריקים. וז'ירינובסקי עצמו, למרות שהשמיע הרבה הצהרות פופוליסטיות, לא הבטיח חזרה לימי קדם. והוא הבטיח קודם כל סדר, לחנוק את הפשע ולסיים את האבטלה. אבל היטלר בגרמניה דיכא את הפשע, שם קץ לאבטלה והביא סדר.
  ותוך חודשיים בלבד הוא כבש את כל אירופה. כלומר, על ידי משחק מיומן ומסע בחירות, אתה יכול להפוך את ההשוואה שלך עם היטלר לטובתך. אז לילצין היה הרבה יותר קשה מאשר עם זיוגנוב. אם זה האחרון גרם לאנטיפתיה אצל רבים כבר ברמה הגנטית - מחסור ומדפים ריקים, ואפילו הדחקות סטאליניות. גם בקרב ותיקי המלחמה, לא כולם דחו את הפשיזם.
  יתר על כן, זה היה כמו הפשיזם הרוסי שלנו. הכלכלה לא הצליחה. וגם בלי צ'צ'ניה היה לילצין דירוג נמוך. והמדינה גוועה, והשתוללו שודדים ופשע. ואפילו גדול יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. אז המלחמה בצ'צ'ניה הובילה למספר הגבלות על חירויות שהפחיתו את הפשיעה, אבל היעדרה במונחים פליליים רק החמיר אותה.
  אז התברר שלז'ירינובסקי יש הרבה יותר קלפי מנצח מזיוגנוב.
  יש לציין כי בהיסטוריה האמיתית, ז'ירינובסקי נכשל כישלון חרוץ בבחירות 1996. אבל הסיבה העיקרית לכישלונו: חוסר השראה ואמונה בניצחון הסופי. והנה כל העימות בינו לבין ילצין, זיוגנוב האפלולי נמצא בצל, וז'ירינובסקי בוער. והפוליטיקאי הזה, כשהוא בתנועה, באמת מסוגל לחולל ניסים. יתר על כן, ז'ירינובסקי עדיין צעיר ומלא כוח.
  והוא לא בורח מוויכוחים בטלוויזיה, בניגוד לזיוגנוב, שכבר פחד להדביק את הראש על המסך.
  בנוסף, ז'ירינובסקי אפילו נראה צעיר יותר במראהו, ולא קירח כמו זיוגנוב, ולא אפור שיער כמו ילצין. וזה גם עבד לטובתו.
  אף על פי שזיוגאנוב היה צעיר מילצין בשלוש עשרה שנים, כלפי חוץ היא לא עשתה רושם של מנהיגה צעירה ורענן. אבל ז'ירינובסקי, בהיותו צעיר מילצין בחמש עשרה שנים ולחוץ עם האנרגיה התזזיתית שלו, נראה הרבה יותר אנרגטי וחזק מהזקן המונע הזה.
  וזה השפיע על מהלך הבחירות.
  עם זאת, התברר שזיוגנוב יהיה שלישי. אבל במי הוא צריך לתמוך בסיבוב השני? העימות עם ילצין הלך רחוק מדי. וז'ירינובסקי, למרות שאינו קומוניסט, הוא שמאלני, ולא אנטי-קומוניסט. והוא מבטיח לקומוניסטים תיקים.
  אבל ברבור הוא קשור בלשון וטיפש, ומעולם לא הגיע לזה. אז הבחירות היו בעקבות תרחיש אחר. ז'ירינובסקי קיבל יותר קולות בסיבוב הראשון מאשר ילצין, ובשני קיבל את תמיכתו של זיוגנוב. וכתוצאה מכך, ילצין פוצץ את הסיבוב השני בהפרש עצום. יתרה מכך, בסיבוב השני פחות הצביעו לילצין מאשר בסיבוב הראשון. ולדימיר ז'ירינובסקי הפך לנשיא החדש של רוסיה. וזה התברר כניצחון עבור ולדימיר וולפוביץ'.
  עם זאת, בניגוד לציפיות, מהלך רוסיה לא השתנה הרבה. ז'ירינובסקי לא החמיר את היחסים עם המערב. הוא המשיך את הרפורמות הקודמות עם תיקונים קלים. ואפילו הקומוניסטים בממשלה לא התערבו בזה יותר מדי.
  נכון, משהו השתנה. היו עוד שוטרים, ששמה שונה למשטרה, והמאבק בפשיעה נעשה קשה יותר.
  בסופו של דבר, ב-1999, פתחו חמושים בפלישה לדאגסטן, וז'ירינובסקי נאלץ להתחיל במלחמת הקווקז. למרות שהוא לא רצה את זה.
  אפילו עם יוגוסלביה, ז'ירינובסקי הוא זה ששכנע את מילושביץ' לא לעבור את ההפצצה, אלא לקבל את תנאי המערב.
  הכלכלה החלה, אם כי בביישנות, לצמוח, ומחיר הנפט החל לעלות.
  המלחמה בצ'צ'ניה הייתה הזדמנות להעלות את דירוגו ולהיבחר שוב לכהונה שנייה. יתרה מכך, ולדימיר ז'ירינובסקי גם הכין משאל עם לביטול מגבלת שתי הכהונות. וזו הייתה תוכניתו לשלטון אוטוריטרי. והמלחמה נגד צ'צ'ניה התנהלה באכזריות. יתרה מכך, היו פיגועים במוסקבה ובוולגודונסק. מה שז'ירינובסקי ניצל בזהירות וצינית.
  בזמן המלחמה היה קל יותר להיבחר לקדנציה שנייה, וזה קרה בסיבוב הראשון. ובמשאל העם בוטלו שתי קדנציות, והותירו את ז'ירינובסקי ללא הגבלות. ככה זה קרה.
  בבלארוס ב-1999 הסתיימו גם חמש השנים הראשונות של ויאצ'סלב קביץ'. המצב הכלכלי לא היה טוב במיוחד, אבל החלה צמיחה ביישנית. בנוסף משאבי תעמולה ומינהל. וללוקשנקו לא הורשה להשתתף שוב בבחירות - תמיד יש על מה להתלונן.
  וקביץ' נבחר מחדש, אם כי בקושי. ושוב זנון פוזניאק היה נגדו בסיבוב השני. קביץ' לא אסף עניין כמו לוקשנקו בהיסטוריה האמיתית. אבל הוא החזיק בכוחו בחוזקה. בבלארוס אומצה בשנת 2000 חוקה חדשה וסמכותנית יותר, ותנאיו של הנשיא קביץ' אופסו.
  ז'ירינובסקי כבש את צ'צ'ניה, אך רוסיה נאלצה להילחם שם מלחמה ממושכת עם פרטיזנים.
  הבעיה הייתה שהצ'צ'נים כבר היו רגילים לעצמאות דה-פקטו. גם חיילים רוסים ספגו אבדות קשות במהלך ההתקפה על גרוזני. נכון, ז'ירינובסקי שלט בתקשורת והצליח להימנע מירידה ברייטינג וסנטימנט אנטי-מלחמתי המוני. וזה היה גם יתרון של שלטונו.
  עליית מחירי הנפט והגז והצמיחה הכלכלית חיזקו בדרך כלל את כוחו של הדיקטטור. הוא לא האריך את כהונתו בתפקיד, אך זכה בקביעות בבחירות לנשיאות. מה שקרה באותה שנה כמו האמריקנים. אבל ללא הגבלת שתי קדנציות. מדיניות החוץ של ז'ירינובסקי הייתה זהירה. הוא לא היה היטלר שני, אלא הרבה יותר מאופק וניסה לשמור על מאזן כוחות. אבל ב-2014 קרה מידאן, והוא לא עמד בפיתוי להחזיר את קרים לרוסיה. עם זאת, בניגוד לפוטין, ז'ירינובסקי לא טען יותר, ושירותי המודיעין שלו לא ארגנו מרד בדונבאס.
  להיפך, הכל נעשה בזהירות רבה. והעניין הסתיים בסנקציות קלות יחסית ובמלחמה קרה מתונה. על רקע הצמיחה הכלכלית, נניח שזה לא רע.
  אבל אז פרץ הקורונה. קביץ', ששוב איפס את המועדים שלו, מת. ובחירות חדשות נערכו בבלארוס. לוקשנקו כבר נשכח בשלב זה, ודמויות חדשות הופיעו. ראש הממשלה הצעיר קולבאסקו, שהפך לנשיא, תפס את השלטון.
  ועד מהרה נקלעה רוסיה לאבל לאחר מותו של ז'ירינובסקי מנגיף הקורונה. וגם זו התבררה כמכה למדינה.
  בינתיים, הטליבאן החל בהתקפה על טג'יקיסטן. הם פרצו את ההגנות והקיפו את הבסיס הרוסי. והחלה מלחמה אפגניסטן חדשה.
  וכמובן, בנות לוחמות ויפות, כמו תמיד, מוכנות להילחם.
  נטשה ירתה צרור מהמקלע שלה, וניתקה את לוחמי הטליבאן. ואז היא זרקה לימון באצבעותיה החשופות בכוח קטלני. היא קרעה את המוג'אהדין לחתיכות ושרה:
  - אנחנו אנשים שלווים, אבל הרכבת המשוריינת שלנו
  הצלחתי להאיץ לגבולות האדומים!
  נילחם על מחר בהיר יותר!
  בוא נתנשק!
  והלוחמת צחקה מעל ריאותיה. יש לומר שהיא כל כך גרובי.
  זויה, ששרבטה ממכונת ירייה וכיסחה עשרות דושמנים, רחשה גם היא:
  - העתיד הוא תהילתנו,
  נציג את המעמד הגבוה ביותר!
  ובאצבעותיו החשופות יזרוק את מתנת ההשמדה הרצחנית. ככה היא, נניח שם - אישה לוחמת ותוקפנית. שבו יש כל כך הרבה אנרגיה וכוח.
  אוגוסטינוס צייצה ברוח גדולה, ושערה האדום-נחושת פרוש כאילו היה שביט אמיתי בוער. הילדה לקחה את זה וצייצה בטוויטר באגרסיביות:
  - תהילה למולדתנו,
  אתה גבוה מכל המדינות...
  אנחנו ראויים לצו,
  להשמיד את הטליבאן!
  וגם הילדה לקחה ובאצבעותיה החשופות, רגליה החינניות והשזופות, זרקה את מתנת המוות הרצחנית. ככה הגענו לכאן, בנות מאוד תוקפניות, קשוחות ויחפות.
  וגם סבטלנה בקרב. והוא בונה אותם ממכונות ירייה בכוח רב וקטלני. היא לוחמת מהשורה הראשונה. מצלם בצורה מדויקת ומדויקת.
  והשיער שלה כמו לבן, רענן, שלג. ואצבעות רגליים חשופות זורקות מתנות השמדה בכוח רצחני.
  סבטלנה שרה בחיוך:
  - והוא מנווט את הסירה,
  דרך הגשם והערפל...
  אכזרי ובוגדני -
  לוחם טליבאן!
  הבנות האלה, אני חייב לומר, מסוגלות להזיז הרים. והם מסוגלים מאוד להלחם. והם חשפו את שיניהם הנוצצות כמו פנינים.
  אלו יפות. וכך חשפה נטשה את הפטמה הארגמנית של חזה ולחצה עליה על כפתור הבזוקה, והרסה וקרעה את הטליבאן.
  זו באמת הייתה הופעה אגרסיבית ולוחמנית.
  וכוחות הסער נלחמים בשמיים. יושבות עליהם בנות מאוד יפות.
  אלבינה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, שלחה בריח מוות רצחני, והשתוללה:
  - הבנות עפות כמו נשרים,
  נוכל לכבוש את הבירה בקרב!
  היא כל כך בלונדינית מקסימה, נניח.
  ואלווינה, עוד בחורה בלונדינית בביקיני, ממשיכה להילחם. אז היא לוחצת על פטמת התות של חזה על הכפתור, ורקטה של כוח הרס עצום מתעופפת החוצה. והיא תפגע בכוחות הטליבאן כמו מטורפת.
  זה מה שהבנות לקחו והתחילו. הם מאוד, נניח, תוקפניים ולוחמניים.
  עם זאת, כמובן, גם בנות נלחמות על טנק. גם כאן נציגי המין ההוגן נמצאים במיטבם. והם, כמובן, יחפים ובביקיני.
  אלו, נניח, גניבות כל כך יוצאות דופן שאיש אינו יכול להתמודד איתן. ברגע שהם מתחילים, הם לא יפסיקו.
  אליזבת, נלחמת על טנק ושולחת פגזים קטלניים בעזרת בהונותיה החשופות, שרה:
  זו הייתה מדינה כל כך נפלאה
  זה נקרא אימפריית הסובייטים...
  השטן השפל השמיד אותו,
  הגיע הזמן לקרוא לתגובתו!
  
  לנין שלט בו - רק אידיאל,
  מי הפך את המולדת לגדולה...
  והוא מסר את השלטון לסטלין...
  הוא ריסק את הדחפים של עדר הפרא!
  
  שהארץ המולדת שלנו תפרח,
  ליבנה, צפצפה, אלונים, עצי רוה...
  אני אהרוס את צבא הפאשיזם -
  אחרי הכל, הרוסים הם בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  רוסיה תהיה השמש מעל כדור הארץ,
  הקרניים והכוכבים והשביטים שלו...
  אתה תהפוך למדינה הטובה ביותר
  בה מהללים מעשי גבורה!
  
  ברית המועצות, כשהיא פרחה בצורה מפוארת,
  והוא הוביל את המדינה ביד לקומוניזם...
  אבל הקירח הרס את החמור שלו,
  מוותר על זה לפשיזם שפל!
  
  אבל אני מאמין שאי אפשר להתגבר על הרוסים שלנו,
  היא זורחת כמו השמש מעל כדור הארץ...
  רוסי אדיר, אלוהים דוב לבן,
  ויהיה מקום בגן עדן אצילי!
  
  אתה אוהב את רוסיה בכל ליבך,
  היא המולדת הגדולה שלנו...
  למרות שסאם פותח את פיו לאדמה,
  והמפלצת עם אלף פרצופים מתקפת!
  
  סבטלנה היא הכוכב הבהיר שלנו,
  מה שמבטיח אושר וחופש...
  להגשים חלום גדול -
  בואו נבנה קומוניזם, תאמינו לאנשים!
  
  אף אחד לא יכול לרסק את המדינה
  איזה שם, תאמין לי, הוא רוסיה...
  הסר את השטן מהשלטון -
  המשיח הגדול יבוא!
  
  ולאדה תהיה איתנו לנצח,
  ואנחנו נבנה קומוניזם מעשי...
  יעברו מאות ודקות של שנים,
  תהיה לנו המערכת הכי צודקת!
  
  החלום הגדול של מולדתנו,
  הפוך את העולם לסוער והיפה ביותר...
  יש לנו הרים, נהרות ויערות -
  הכל יהיה מאוד נקי והוגן!
  
  בירת מולדתנו היא מוסקבה,
  אבל קייב ומינסק יהיו גם בירות...
  ההמון המונגולי הובס,
  האל הכול יכול עזר לנו לנצח!
  
  לא, תאמין לי, אי אפשר לשבור את הרוסים,
  כל האחים הסלאבים יתאחדו...
  הצייד יהפוך בקרוב למשחק,
  ואנחנו לוחמים, תאמינו לי, אנחנו תמיד בתנועה!
  הבנות בטנק שרו במקהלה והקולות שלהן היו כל כך זוהרים וממש נצצו כמו פעמוני כסף.
  הבנות האלה פשוט סופר.
  אלנה שרה בעוצמה רבה:
  - הכל יהיה מאוד מגניב איתנו הבנות,
  אנחנו יכולים לטוס בקלות למאדים...
  תנו למי שיש לו הרבה מטבע,
  ואי שם דוב צווח ושואג בפראות!
  ואלנה, עם פטמת החזה הארגמן שלה, תיקח ותלחץ על כפתור הג'ויסטיק, וקלון בעל כוח קטלני גדול יעוף החוצה.
  הילדה תשיר בתגובה:
  - נצא באומץ לקרב על כוחם של הסובייטים,
  ואנחנו נמחק את כל האויבים במאבק על זה!
  וגם יקטרינה תלחץ על הכפתור עם פטמת תות ובואו נשפוך גשם עופרת על היריבים ממכונות ירייה. במיוחד מכסחים אותם.
  במקביל, הילדה שרה:
  בוא ניפגש בערב,
  נרטיב את כל הרוחות...
  בוא ניפגש בערב,
  מדבר סינית!
  ואז הילדה תיקח את זה ותלחץ על העקב החשוף והעגול שלה על הדוושה. ומשהו מאוד הרסני וקטלני יעבוד. ומוקש של כוח אדיר ייפול על הטליבאן.
  זה המקום שבו הבנות מציצות:
  - תהילה, תהילה גדולה,
  טנקים שועטים קדימה...
  זה יהיה כוח גדול
  כשהאנשים שאגו!
  והלוחם יצחק.
  ואז יופרוסין תיקח את פטמת האודם של השד כשהיא לוחצת על כפתור הג'ויסטיק. וכוח ההרס העצום והעצום של קליע המחט יעבוד. זה כאשר פגז, כאשר הוא מתפוצץ, מפזר מחטים לכיוונים שונים. וזה מאוד יעיל והרסני.
  ואז הילדה תשתמש בהונותיה החשופות.
  הנה היא נלחמת...
  בנות מרוסיה השתלטו על הטליבאן בצורה יסודית. הנה יפהפייה אחת שהשתמשה גם בפטמת חזה ארגמן - זו ורוניקה. ופגז בזוקה נורה בכוח קטלני.
  והוא פיזר את המוג'אהדין לכל הכיוונים.
  ורוניקה לקחה את זה ושרה:
  - שתהיה מטרה,
  דינמו קדימה...
  על סף עבירה -
  פצע שלם!
  והלוחמת משגרת לימון באצבעותיה החשופות. וזה מתפוצץ והורס את המוג'אהדין.
  אליס יורה גם מרובה צלפים. הורג דושמנים, ובו בזמן שר:
  אין דבר חזק יותר מפלדה צבאית,
  אין צבא חזק יותר ביקום...
  הבנות שפכו נהרות של דם,
  ואין להם דרך אחרת!
  אנג'ליקה השליכה רימון באצבעות רגליה החשופות בכוח קטלני. היא קרעה תריסר מוג'אהדין וצרחה:
  - אנחנו יכולים לעשות הכל, בנות מזעזעות,
  ואנחנו הולכים יחפים בקור!
  לאחר מכן הלוחמת לחצה על פטמת התות של חזה על הכפתור של הבזוקה הקטלנית.
  ושחרר את מתנת ההשמדה בכוח קטלני. והיא הרגה הרבה טליבאן.
  אנסטסיה וודמקובה תוקפת את המוג'אהדין מהאוויר. שולח מתנות מוות רצחניות משוטר הסער. ורקטות יורדות גשם על עמדות הטליבאן. חיילים מוסלמים רבים מתים מזה.
  במקביל, הילדה שרה;
  מדינה שבה אתה חופשי,
  שבו כל לורד הוא פרולטריון.
  אתה הופך לרובל וניקל,
  בחורף יש סולריום בשטחי השלג.
  
  יש בו דגל אדום בוהק של קומוניזם -
  מה שמבטיח לנו אלמוות!
  בואו נביע את אהבתנו לארץ המולדת בשירה -
  יהיה אושר לנצח, תאמין בזה!
  
  מנהיגים לפעמים שונים...
  לא כל מנהיג הוא כמו סטלין החכם.
  אבל כל אחד מאיתנו הוא תמיד גיבור,
  כאשר גם המוח וגם הרצון התחזקו!
  
  בחודש האחרון של האביב האמיץ,
  חיילי מלחמה כבשו את פראג.
  אנחנו נאמנים למולדתנו כמו מלאכים,
  הפקודה ניתנה לנו - הלוחם לא לוקח צעד אחורה!
  
  אם המוות הגיע, אז תצלב את עצמך,
  והאדון יטוס לגן עדן, שם יש עצי שרירים...
  הרוח שלנו לנצח תעלה למעלה,
  נכבוש פסגות אדירות!
  
  אחרי הכל, אחרי המוות, החיים הם שוב נהר,
  בה אנחנו שטים כמו סירת מטאור!
  קריאות לאם הקדושה של אלוהים,
  שלא תעז לסבול תבוסה ובושה!
  
  אימפריה, כי זה האור של אלוהים,
  הקב"ה הורה לרוסיה לשלוט!
  לא יהיה סוף לשנים המאושרות שלנו,
  אין גבולות לשירות - הדקו את התרמיל!
  
  הסלאבים ביחד זה המוטו שלנו -
  היה אדם כפוף לכוח המלכותי!
  התיאטרון של העולם מלא בשחקניות,
  אנחנו קורעים לגזרים את מלתעות הכעס הגיהנום!
  אקולינה אורלובה, שהובילה את הקרב בצד השני במטוס תקיפה קרבי, בעטה באויב בבהונותיה החשופות וצייצה:
  - אין צורך בצאר רוסיה - הוא טפיל נוסף!
  וחושף את שיני הפנינה שלו.
  ואז הוא לוחץ על פטמת האודם על הכפתור, ושולח רקטה בעלת כוח הרס עצום.
  ואיך לתקוף את הטליבאן בקנה מידה קטלני.
  אקולינה לקחה את זה ושרה:
  השטן לא יביס אותנו,
  המולדת שלי היא הכי יפה בעולם,
  להיות מפורסם בזכות המדינה היפה...
  מבוגרים וילדים ישמחו בו!
  
  תנו לחבצלות העמק לפרוח בו בצורה מפוארת,
  והכרובים מנגנים מזמור הגון...
  הפיהרר יהיה קפוט,
  הרוסים הם בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  חברי קומסומול רצים יחפים,
  הם רועמים על השלג עם עקביהם החשופים...
  היטלר אתה נראה פשוט מגניב
  אני אדרוס אותך בטנק!
  
  האם נוכל להביס את הנאצים?
  כמו תמיד, אנחנו בנות יחפות...
  האביר האדיר ביותר שלנו הוא הדוב,
  הוא יהרוג את כולם עם מקלע!
  
  לא, אנחנו הבנות כבר מאוד מגניבות,
  אנחנו ממש מפרקים את כל האויבים...
  הטפרים, השיניים, האגרופים שלנו...
  נבנה מקום בגן עדן נפלא!
  
  אני מאמין שיהיה קומוניזם מגניב,
  המדינה פורחת בה, תאמינו לעצה...
  והנאציזם העגום ייעלם,
  אני מאמין שמעשיך יתפארו!
  
  הארץ תפרח בפראות, אני מאמין,
  מניצחון חזרנו לניצחון...
  להביס את ניקולאי היפני,
  הסמוראי יענה על רשע!
  
  לא נרשה לעצמנו להיות מוטה,
  בואו נמחץ את אויבינו במכה אחת...
  תן לצייד להפוך למשחק,
  לא בכדי ריסקנו את הוורמאכט!
  
  
  אל תסמוך עלינו שנוותר,
  הרוסים תמיד ידעו להילחם...
  חידדנו את הכידונים שלנו בפלדה,
  הפיהרר יהפוך לדמות של ליצן!
  
  כך נראית המולדת שלי,
  האקורדיון הרוסי מנגן בו...
  כל העמים הם משפחה ידידותית,
  הבל מנצח, לא קין!
  
  בקרוב ברית המועצות תהיה בתהילה,
  למרות שהאויב שלנו אכזר ובוגדני...
  אנו נותנים דוגמה לגבורה,
  הרוח הרוסית תתפאר בקרבות!
  Margarita Magnetic גם תיקח את הצבעים של תותים בשלים מדי ותלחץ על הכפתור בכפתור עם הפטמה שלה. הטיל הרוצח פגע בטליבאן, והרס אותם ממש בעשרות.
  ואז הילדה שרה:
  - עלינו לכבד אותנו כדי לפחד,
  מעללי הבנות הם אינספור...
  אנחנו יודעים להילחם מאוד מגניב,
  השטן יושמד!
  
  אל תסבול את האוניש
  בנובמבר 1941 הציע היטלר במפתיע שלום לסטלין. פתרון שנראה לא סביר למי שמכיר את המצב בפועל.
  הגרמנים, כך נראה, עומדים לכבוש את מוסקבה. ולמה להציע שלום במצב הזה?
  אבל להיטלר, כידוע, הייתה אינטואיציה מאוד מפותחת. והוא הרגיש שמוסקבה לא תילקח. ואם כן, אז הגיע הזמן, כשסטלין מאוים, להציע שלום. מטבע הדברים, לא כל אנשי הצבא הסכימו עם זה, אבל להיטלר היה כוח וסמכות.
  יתרה מכך, תנאי השלום הבטיחו להועיל לגרמנים. למעשה, אוקראינה עוברת לגרמניה ואיתה קרקעות שחורות וחקלאות, כמו גם בלארוס, המדינות הבלטיות ואזור סמולנסק.
  סטלין, באופן כללי, הסכים לוותר על כל מה שהגרמנים כבר כבשו.
  סבסטופול נפלה בידי הגרמנים. בתגובה עזבו בני הזוג קראוט את אזור מוסקבה. לנינגרד נשארה מאחורי ברית המועצות ומסדרון נמשך עבורה. הגרמנים הסכימו לעזוב את חבל לנינגרד בתמורה לאזור וורושילובוגרד ואזור דונייצק, שהגרמנים עדיין לא כבשו לחלוטין.
  באופן כללי, הנאצים קיבלו את הדונבאס עם הפחם, המתכות והמפעלים, מרבצי הבוקסיט והאדמה החקלאית שלו, את כל קרים ואפילו חלק מדרום הדון. הגרמנים עזבו את אזור לנינגרד, מוסקבה, טולה, חלק מז'ב, אזורי קלינין. בתמורה לחלק מהדונבאס, חלק מהדון עם הקרקעות השחורות העשירות שלו וסבסטופול. הפינים קיבלו את פטרוזבודסק ואת מה שהם הצליחו לכבוש. נפרדנו בדרכים ידידותיות.
  בנוסף התחייבה ברית המועצות לספק נפט במחירים נמוכים ממחירי השוק, ולשלם כופר גדול עבור שבויי מלחמה.
  סטלין, שחשש להפסיד במלחמה ובמוסקווה, הסכים לתנאים כאלה. ממש בשיא ההצלחות של הוורמאכט.
  ובכן, היטלר, שהיה לו אינסטינקט על טבעי, הבין שזו האפשרות הטובה ביותר.
  המלחמה עם ברית המועצות הסתיימה. הנאצים החלו לראשונה להעביר כוחות לאפריקה. יתרה מכך, הבריטים החלו בהתקפה על רומל. נו, מה אז? והפריץ לקח והנחית חיילים על מלטה. כמובן, קודם כל להפציץ שם את הבריטים.
  לאחר מכן, כמובן, ההתקפה על גיברלטר. היטלר נפגש באופן אישי עם פרנקו.
  כאילו, ראית כמה גרמניה חזקה. הביס את ברית המועצות. היא כבשה ארבעה מיליון רוסים ואלפים רבים של טנקים. עבורנו ספרד היא כמו שבץ על המפה. אנחנו נכבוש אם לא תיתן לכוחות לעבור. ואם אתה מתגעגע לזה, אתה יכול להשיג משהו באפריקה. יתרה מכך, בריטניה נידונה ולא תלך לשום מקום!
  פרנקו, שהבין שאפשר לכבוש את ספרד ואין סיכוי, הסכים.
  ההסתערות על גיברלטר הייתה מוצלחת, ודי מהר. המצודה נפלה. ואז הגרמנים נכנסו לאפריקה המשוונית.
  הבריטים ספגו אבדות אדירות. הם נלכדו כמו פראיירים.
  רומל הביס את בריטניה בלוב ופתח במתקפה במצרים. כבשה את אלכסנדריה.
  אחר כך יצא וחצה את תעלת סואץ. בהתבסס על הצלחתם, כבשו הגרמנים את עיראק, כווית וכל המזרח התיכון.
  הוורמאכט לא איבד יותר מדי חיילים וקצינים במזרח. וחייליו היו רבים וותיקים יותר ומאומנים יותר מהבריטים ובעיקר מהכוחות הקולוניאליים.
  הבריטים יכלו להכיל זאת וללא ספק הפסידו. ללא ברית המועצות הצליח הפריץ להילחם בבריטניה בהצלחה.
  באופן כללי, נגזר על בריטניה לאבד את המושבות שלה. צבא היבשה שלה היה חלש מדי ובעל יעילות קרבית מועטה כדי להחזיק את המושבות נגד החיילים הרבים והממושמעים יותר של הוורמאכט.
  אבל ההתמקדות בצי לא עבדה. לאחר נפילת גיברלטר ומלטה, אי אפשר היה להחזיק את אפריקה. אז רומל חסם את תעלת סואץ. ואפילו ביבשה ניצחו הגרמנים את הבריטים במטרה אחת. לאחר המלחמה עם ברית המועצות, הוורמאכט התחזק עוד יותר ובטוח ביכולותיו, וצבר ניסיון קרבי רב.
  כך נכבשה אפריקה בהדרגה. ודרך איראן נכנסו הגרמנים להודו. גם שם לא רצו הספויים המקומיים למות למען בריטניה. באופן כללי, הגרמנים נפגעו יותר ממרחקים, מחסור בכבישים, תקשורת מתוחה ובעיות אספקה מאשר על ידי חיילים בריטים.
  ארה"ב אוספת אבק כדי להימנע ממלחמה. הם אפילו הסירו את כל הסנקציות נגד יפן.
  אבל עדיין הסמוראי תקף את נמל פרו. היה צורך להגן על עצמנו ולתפוס רכוש בריטי באסיה. והיפנים עשו את זה.
  בקיצור, בשנה הארבעים ושתיים ובמחצית הראשונה של הארבעים ושלושה, כבשו הגרמנים והיפנים את אפריקה, אוסטרליה וכל אסיה. ובספטמבר 1943 הגיעה הנחיתה בבריטניה. אחרי, כמובן, הפצצות מסיביות. הגרמנים השתמשו ב-Yu-288, וב-Yu-188, ובמכונות אחרות.
  לאחר שאיבדה את מושבותיה ומותשת ממלחמת הצוללות, בריטניה לא יכלה להתאפק.
  ולגרמנים היו יותר מדי משאבים, ובעיקר כוח עבודה. הם ממש הפציצו את כל הערים והמפעלים של אנגליה. ואז, כמובן, נחיתת חיילים ושימוש בפנתרים, נמרים, אריות ואפילו עכברים. ובכן, כמובן, גם מכלים אמפיביים וכלי רכב תת-מימיים.
  "עכבר" הושלם לפני תחילת המבצע, והוא אפילו נלחם. אבל "עכברים" כבדים מדי.
  הצוות של גרדה על הפנתר בלט בקרב. לאחר כיבוש בריטניה, הגרמנים עדיין נלחמו עם ארצות הברית במשך זמן מה. הפיל את האמריקאים מאיסלנד. אבל בשל התקשורת המורחבת, לכידת אמריקה התבררה כמשימה קשה. ובכל זאת, האוקיינוס האטלנטי הוא לא בדיחה. אלא אם כן הם הפציצו חבר ונלחמו בים.
  צוללות גרמניות התפתחו, כולל שימוש במי חמצן, והטביעו כמעט את כל הצי האמריקאי.
  עם זאת, עדיין קשה מאוד לכבוש את ארצות הברית. המלחמה התארכה, והגרמנים בסופו של דבר השתלטו עליהם ועשו שלום.
  לאחר מכן פנו הגרמנים לברית המועצות.
  בשנת 1945, ה-E-50 וה-E-75 נכנסו לייצור. היטלר אסר על ייצור טנקים קלים יותר מחמישים טון, למעט סדרה קטנה של רכבי סיור.
  הפנתר שקל ארבעים וארבע וחצי טון. "פנתר" 2 כבר חמישים ושניים טון. ה-E-50 כבר משך כמעט שישים וחמישה טון. לטנק האחרון היה שריון קדמי הגון מאוד של 150 מילימטרים על הגוף בזווית של 45 מעלות, ו-185 מילימטרים בחזית הצריח, גם הם בזווית. אקדח 88 מ"מ באורך קנה של 100 EL. ו-82 מ"מ של שריון בצדדים, גם במדרונות. בשילוב עם המנוע, שהאיץ ל-1200 כוחות סוס בחיזוק, מדובר במיכל בינוני חזק מאוד.
  פלוס שנים עשר סיבובים לדקה.
  E-75 כבד עוד יותר במשקל של יותר מתשעים טון. הטנק הזה התברר כלא מוצלח. לתותח ה-128 מ"מ היה קצב אש איטי יותר, מהירות לוע נמוכה יותר, ולא היו לו יתרונות בטווח קרוב בהשוואה ל-88 מ"מ E-50.
  השריון הקדמי של גוף הספינה טוב במעט מ-160 מילימטרים בזווית של 45 מעלות. עם זאת, אין צורך יותר. מחזיק את כל התותחים האמריקאים, וגם הסובייטים. ההגנה של הצריח מצוינת: 252 מילימטרים מלפנים, 160 מילימטרים בצדדים ומאחור. ניתן לראות שלפחות ישנה הגנה אמינה יותר או פחות למגדל, בעיקר בצד.
  הצד של המארז הוא 120 מ"מ, וזה מקובל, בנוסף ניתן לתלות מסכים. המנוע, לעומת זאת, חלש למדי עם 900 כוחות סוס. בסך הכל, כמובן, הטנק לא גמור ודי גבוה. מזכיר לי טייגר-2 מגודל למדי עם בעיות דומות.
  שתי המכוניות הגרמניות לא מושלמות, אבל ה-E-50 היא, כמובן, פרקטית יותר.
  ובכן, וגם E-100. אבל המכונית הזו כבדה עוד יותר ובעלת מאפייני נהיגה גרועים יותר מה-E-75.
  E-100, בשל המסה הגדולה שלו, יוצר בכמויות קטנות.
  והצבא עצמו אישר בדרך כלל את ה-E-50.
  באביב 1946, בדיוק ב-20 באפריל, יום הולדתו של הפיהרר, עברו הגרמנים לכיוון ברית המועצות.
  היו להם מספר רב של מכוניות וציוד. עשרות אלפי טנקים בגרסאות שונות. לברית המועצות היו בשירות גם את ה-T-34-85 הסדרתי ו-IS-2 ו-IS-3. ה-T-44 לא היה מוצלח לחלוטין. אבל ה-T-54 עדיין לא היה מוכן.
  הגרמנים ייצרו את ה-E-50 וה-E-75 בכמויות גדולות.
  לאחר אובדן חלק ניכר מהמדינה, אסר סטלין על פיתוח כלי רכב כבדים מארבעים ושבעה טון.
  בנוסף למספר גדול של T-34-85, ו-IS-2 ו-IS-3 מעט יותר, יוצר ה-SU-100, שהיה תותח מתנייע פשוט ויעיל יחסית, המוני.
  יש לציין שהטנק המאסיבי ביותר, ה-T-34-85, יכול היה לחדור רק מהצד לסדרת E-50 הגרמנית, וה-E-75, אפילו מהצד, היה קשוח מדי, ורק ה-SU- 100 יכולים לעשות את זה, וגם אז לסגור.
  אז ברור שהכוחות לא שווים. הטנקים הגרמנים עצמם חדרו לטנקים הסובייטים ממרחקים גדולים. ורק ל-IS-3 הייתה הגנה מספקת פחות או יותר על המצח, ולאחר מכן לחלק העליון.
  הנה הגרמנים דוחפים את שטחה של ברית המועצות.
  גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה ב-E-50. הם שורקים לעצמם שירים ושואגים.
  נמחץ את קרן האיל של כולם,
  אלוהים הכל יכול יהיה בשבילנו!
  ואיך יקחו אותו ויירו על האויב.
  השלושים וארבע פוצצו את הצריח. כן, צוות הקרב, אתה לא יכול להגיד כלום.
  שרלוט העירה במורת רוח:
  - ובכל זאת, השריון שלנו לא טוב במיוחד. האויב יכול אפילו לחבר את הצד!
  כריסטינה ציינה:
  - אבל האקדח מדויק וקטלני! אז אחד מפצה על השני!
  גרדה לחשה:
  - נקרע את כולם!
  בינתיים, נטשה על ה-SU-100 עם הצוות שלה נלחמת נגד הפריץ.
  אולג ריבצ'נקו התברר כחבר החמישי בצוות SU-100, יחד עם נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה.
  הבנות הנהנו באישור:
  - אתה לוחם, וזה נהדר!
  נטשה ירתה לעבר האויב. הפגז פגע במצחו של רכב גרמני ועשה ריקושט. הילדה רקעה ברגלה יחפה בכעס. והיא בדקה:
  - ועכשיו אתה בן! נראה שאתה חד, נכון?
  אולג הנהן. הוא ילד בן אלמוות, מה שאומר שהוא יכול לעשות הרבה. הנה E-75 גרמני מתקדם. איך לפרוץ את זה?
  הילד הגאון הבין את זה ולחש לקליע:
  - מתכת אנחנו, מאותו דם - אתה ואני!
  ובעזרת רגליו החשופות והילדותיות הפך את המראה וירה.
  כמו שטנק גרמני לא חזק עם שריון חזיתי, אבל אם פוגעים בו בדיוק מקצה לקצה או שילוב של קווי כוח, הטנק נכנע. ואז המתכת פרצה וערכת הלחימה החלה להתפוצץ.
  אולג ריבצ'נקו צחק:
  - זה המעמד הגבוה ביותר!
  נטשה דיגדגה את עקבו החשוף של הילד והנהנה:
  - לירות!
  אולג ריבצ'נקו ירה שוב מה-SU-100. הם ירו ממרחק רב, ואז התותח הסובייטי 100 מ"מ לא לקח את הטנקים הגרמניים האחרונים: E-50 ו-E-75. אבל הילד הוא פנומנלי. והוא מצליח לפגוע באויב.
  ילד המחסל יורה שוב. וזה פורץ דרך E-50. הטנק הזה מהיר ויש לפגוע בו. אבל הגרמנים תמיד דוחפים חזק יותר ויותר.
  זויה יורה. ובדיוק רב.
  פגע באויב במגדל. ואז אולג ריבצ'נקו יורה שוב. אקדח של מאה מילימטר עושה פלאים.
  הילד הגאון שואג:
  - אני אקרע אותך! אני אקרע אותך! זה לא יהיה לרוחך!
  ושוב, כמו ילד, הוא ייקח אותו ויפגע בו בצורה מדויקת מאוד. וזה באמת יקרע את האויב לגזרים.
  ואז זה יציג:
  - אני לוחם על קולי!
  ושוב יירה בעזרת רגלו היחפה.
  הילד נראה רק בן שתים עשרה, אבל הוא מהיר מאוד ופנומנלי.
  כאן היא ירתה בעזרת בהונותיה החשופות ואוגוסטינוס.
  והילדה התרסקה עם ה-E-50.
  לגרמנים נגרם נזק משמעותי. אבל מפולת הטנקים שלהם מתקרבת יותר ויותר. הנה ה-E-100 בתנועה. גם שריון חזק, כלי נשק ומגנים.
  אבל גם הבנות והילד שלו מצליחים לעבור.
  מכונית גרמנית עולה באש וקרועה לגזרים.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - תהילה לארץ המולדת הקדושה,
  בזעם לא ארצי!
  שוב ירה הילד, ריסק את הפאשיסט וקרץ לבנות. ושוב הילד יורה ומשמיד את האויב.
  בואו נודה בזה, הוא ילד לוחם. והוא יכה אותך עם פגז. והטנק "טייגר"-2, מיושן אך חזק, הפך לקורבן. גם הפנתר 2 הגרמני סובל מתבוסה. אבל היא כמעט כבשה את אמריקה עצמה.
  ועכשיו ברית המועצות לוחצת.
  אולג ריבצ'נקו יורה וקולע במדויק.
  וכך הם התחילו לירות בתורות ולשיר...
  נטשה בעטה ברגלה היחפה ושאגה:
  - זה מהטייגה...
  זויה גם טפחה על בהונותיה החשופות וצרחה:
  - לים הבריטי...
  אוגוסטינוס גם פגע בפגז ואמר:
  - צבא אדום!
  סבטלנה ירתה טילים באצבעותיה החשופות ואמרה:
  - החזק מכולם!
  אולג ריבצ'נקו דפוק ואמר:
  ותן לאדום...
  נטשה ירתה וצרחה:
  - לוחץ בעוצמה!
  זויה גם סטרה ונבחה:
  - הכידון שלך ביד מיומנת!
  אוגוסטין בעט ושאג:
  - ואנחנו חייבים...
  סבטלנה ירתה מטען קטלני ופלטה:
  - בלתי ניתן לעצירה!
  אולג ריבצ'נקו ירה שוב וצחק:
  - עבור אל האחרון...
  נטשה שלחה פגז ושאגה:
  - מורטל קומבאט!
  והבנות התפזרו, התותח ירה עד אזלו הפגזים.
  כן, אולג ריבצ'נקו שוב במלחמה.
  אבל הצבא האדום מתקשה. הגרמנים מתקדמים. יש להם יותר ציוד ויותר חיל רגלים. וגם היפנים מגיעים ממזרח.
  לא יכול לעמוד בפני כוח כזה.
  גרדה והצוות שלה נלחמים על ה-E-50. הגרמנים כבר מסתערים על וורונז'. הלחימה עזה.
  מצד אחד, הטנק הגרמני טוב מאוד כלוחם מסוגו. אבל ההגנה על הסיפון חלשה למדי. וזה החיסרון שלה, אז בנות צריכות להיות ערניות.
  עדיין מיוצרים הרבה מטוסי T-34-85. הרכב הזה עדיין בייצור המוני, ותותח ה-88 מ"מ הגרמני ב-100EL קוצר יבול שופע ממרחק רב.
  גם ה-SU-100 מיוצר יותר ויותר, שבהיותו תותח מתנייע, קל יותר לייצר מטנק, אבל הוא נשק חזק יותר.
  כעת, בלחיצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, פרצה גרדה את הייבוש הסובייטי. מטווח קרוב, מכונית כזו עלולה להיות מסוכנת מאוד.
  המחסל הבלונדי לקח את זה ושר:
  העצבים שלי לא עשויים מפלדה,
  אתה באמת הבנת אותי!
  ואז שרלוט ירתה בתותח ומחצה את שלושים וארבעה.
  ואקדח שיורה שתים עשרה יריות בדקה מגיע למרחק רב.
  לאחר מכן, כריסטינה יורה. והוא גם יעשה זאת בצורה מאוד מדויקת ומדויקת. היא ריסקה טנק של הצבא האדום וצרחה:
  - אש משתוללת! הידד לסטלין!
  ואז גם מגדה פגעה. היא עשתה זאת בצורה מדויקת מאוד באמצעות בהונותיה החשופות.
  והיא שרה:
  - לתפארת ארץ המולדת הנצחית!
  לאחר מכן הילדה פורצת בצחוק...
  המכונה הגרמנית עובדת ללא רבב.
  הקורבן שלו היה IS-2, טנק חזק ומסוכן למדי, אך מוגן בצורה גרועה על ידי חזית הצריח.
  רק ל-IS-3 יש הגנה חזיתית טובה יחסית, אבל הטנק הזה עדיין מיוצר בסדרות קטנות. צורת המגדל שלו מורכבת מדי. למרות של-IS-3, כפי שהוכיח תרגול לחימה, יש לפחות סיכוי להתקרב לכלי רכב מסדרת E מטווח קרוב.
  טנקים כבדים יותר אינם מיוצרים עדיין בברית המועצות, ואפילו פיתוחם הושעה. זה, כמובן, יוצר בעיה. לגרמנים יש בסדרה שלהם רק את האקדח המתנייע הקל E-25, אבל ייצורו כמעט הוקפא. למרות שהמכונה לא רעה.
  רק שני אנשי צוות וגובה מטר וחצי. קטן עם תותח 75 מ"מ מהפנתר. צייד מכוניות סובייטיות.
  אבל הפיהרר מעדיף כוח. אפילו ה-E-50 נחות בהדרגה מה-E-75, שגם הוא מכוסה במגנים בצדדים.
  E-75 קשה לחדור אפילו אל הצד. והגרמנים מנצלים זאת בפריצות דרך...
  שני טייסים גרמנים אלווינה ואלבינה כבר הצליחו לחרוג ממספר המטוסים שהופלו בשלוש מאות וקיבלו: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  הבנות כל כך מגניבות לוחמות והכי מגניבות בעולם. כן, גם אם להאפמן הופלו עד כה עוד מטוסים, הם הרבה יותר יפים.
  וככלל, הם נלחמים רק בביקיני ויחפים.
  אלווינה הפילה שלושה מטוסים סובייטים מה-ME-262 X שלה עם תותחי מטוסים בקוטר 30 מ"מ וצייצה:
  - אני לפיד ההשמדה!
  אלבינה, שיורה אש דומה, אישרה:
  - ואנחנו חורבן גמור:
  והיא הורידה עוד ארבעה מטוסים סובייטים...
  הלוחמים הם מאוד קרביים במצב הרוח, אבל הם כל הזמן מחייכים.
  הם אוהבים גברים ועובדים עם הלשון שלהם. והם אוהבים את זה. יפות לחימה כאלה.
  הם הפילו TU-3 סובייטי וריסקו אותו לרסיסים... זו הברכה הלוהטת שלהם.
  הבנות, בקיצור, לא מאכזבות אותך. והצבא האדום מקבל מהם.
  אבל מצד שני, אנסטסיה ומירבלה גם נלחמות רק בביקיני וברגליים יחפות - צוברות את התוצאות שלהן! הן בנות מאוד תוקפניות.
  ואנסטסיה הפילה מטוס גרמני ואמרה:
  - אני טייס נהדר!
  מירבלה הפילה מכונית גרמנית עם תותח וצרחה:
  - אני לוחם על!
  בנות זה באמת מה שאנחנו צריכים...
  אבל הם נלחמים על מטוסי Yak-9 מיושנים, שבאופן טבעי אינם עומדים בקנה אחד עם מטוסי סילון גרמניים. אבל היפהפיות מצליחות להילחם. והם נמנעים מלהפיל אותם.
  ולמה? כי הם יחפים ובביקיני. אז אין דרך לחתוך אותם.
  לוחמים, כפי שאנו רואים, מבינים מהו עור חשוף.
  אנסטסיה הפילה לוחם גרמני אחר וצרחה:
  - למען המולדת!
  מירבלה חתכה את HE-162 ושאגה:
  - בשביל סטלין!
  מטוס הקרב הגרמני המסוכן ביותר הוא ה-ME-262 X, יש לו חמישה תותחי אוויר, מהירות עצומה, כנפיים סוחפות ושריון חזק.
  קל יותר להפיל רכב HE-162 קל, זול, אבל מאוד מתמרון.
  ה-ME-1010 לא היה מוצלח לחלוטין עבור הגרמנים, הוא ללא ספק מטוס מצוין מבחינת מאפייני הטיסה, אבל כנפיו משנות תנופה ודורשות טייסים מוכשרים. TA-183 התברר כמעשי יותר, וגם הולך לחזית.
  אבל היטלר מעדיף את ה-ME-262 X המוגן בכבדות, עם כלי נשק חזקים.
  כלי הרכב המונעים באמצעות מדחף של הלופטוואפה טרם הוצאו מכלל הייצור. TA-152 הוא הרכב הרב-תכליתי המצליח ביותר, ו-ME-309 עדיין בקרב. הם עדיפים על הלוחמים הסובייטים במהירות ובחימוש. ולמרות שה-Yu-488 הוא רכב מונע מדחף, יאקים סובייטים אפילו לא יכולים להדביק אותו. כן, גם LA-7 המתקדמת יותר נחותה מהמכונית הזו במהירות.
  ומה לעשות נגד מפציצי סילון: Arado, Yu-287 ואחרים.
  התעופה הסובייטית, ללא מטוסי סילון, חלשה.
  עם זאת, אנסטסיה ומירבלה עדיין מצליחות להשיג ציונים טובים גם בתנאים כאלה.
  אז הם חזרו, תדלקו ויצאו שוב לקרב. הם נפגעים שוב על ידי מכוניות גרמניות. והם עושים את זה עם השפעה גדולה.
  אף אחד בתעופה הסובייטית לא יכול להשתוות לזוג שלהם. בנוסף, בנות מקיימות יחסי מין כדי להיות חזקות יותר. ובדרך כלל תמיד יש להם גברים שונים. וזה נותן לבנות כזה כוח!
  זהו אחד מסודות ההצלחה הפנומנלית שלהם.
  הבנות כבר קיבלו את כוכב הזהב של גיבור ברית המועצות, וקורצות זו לזו.
  הם עפו שוב והפילו מישהו.
  אנסטסיה חתכה את ה-Yu-288, מפציץ חזק למדי, עם תותח המטוס שלה בקוטר 37 מ"מ.
  ומירבלה הפילה מטוס יו-287, גם הוא באמצעות אותו אקדח 37 מילימטר. רובים כאלה אפשרו, בדיוק הפנומנלי של הבנות, לפגוע ברכבי האויב מרחוק. למרות שהתחמושת הייתה מוגבלת, הסתכנת במות.
  הבנות מכות את רגליהן היחפות ושרות:
  - בזים מרחפים כמו נשרים,
  אנחנו קדימה בשביל סטלין!
  ההצלחה שלנו ממש מעבר לפינה
  פתח את החשבון המנצח שלך!
  אז הלוחמים, כמובן, לא יתנו לפשיסטים לצאת מהקרס. והם יפגעו בו כל כך חזק שזה יפגע בפיהרר.
  אנסטסיה Vedmakova, כמובן, מתמרנת. ה-Yak-9 הוא יותר משש מאות קילומטרים, הוא לא יחזיק מעמד, עם אקדח כבד הוא אפילו קצר יותר, אבל הוא מתהפך פחות או יותר.
  מעט יותר טוב מה-Yak-3, שעם זאת עולה יותר ודורש דוראלומין איכותי. וברית המועצות איבדה הרבה שטח. ואת ה-Yak-9 ניתן לייצר בכמויות אדירות.
  אבל אין דרך לעמוד בקצב של הרייך השלישי, יחד עם יפן.
  מירבלה הפילה את ME-262 ושרה:
  - לתפארת מולדתה של רוסיה,
  נשמח את כל העולם!
  אנסטסיה חתכה גרמני נוסף וצרחה:
  - זהו שמה של האהבה הזוהרת ביותר!
  וגם איך זה ישאג. והוא מכה את הפריץ.
  הבנות, כמובן, מאוד מאוד מגניבות.
  בינתיים, הגרמנים מעמיקים יותר ויותר לתוך שטחה של ברית המועצות.
  גם היפנים מפנקים את עצמם. ויש הרבה מהם והם דוחפים את הסינים לפניהם.
  החיילים הצהובים מנסים לפרוץ. והם ממש מלכלכים את כל הגישות בגופות.
  אבל יש כל כך הרבה מהם שהם בסופו של דבר פורצים דרך.
  היפנים והצבא הצהוב שלהם מסתערים על חברובסק. הפסדים לא נלקחים בחשבון כלל.
  אבל הן נפגשות שם על ידי בנות סובייטיות.
  אלנקה והצוות שלה.
  בנות מגינות על חברובסק. הם זורקים רימונים על האויב ברגליהם היחפות.
  והם גם שרים בצחוק:
  אנחנו בנות נחמדות,
  והתבוסה של כל הלוחמים...
  הקול כל כך חזק
  לתפארת אבות משוגעים!
  ושוב עפים הרימונים שנזרקו על ידי הרגליים היחפות של היפות.
  אלנקה, ברגע שהיא נותנת תור, מכסחת את הסינים וחורקת:
  - תהילה לארצנו!
  אניוטה תזרוק רימון ברגליה היחפות ותשאגה:
  - בשם הכוחות העליונים!
  והוא גם יפגע בך בפרץ קטלני.
  לאחר מכן, אנג'ליקה יורה. והוא גם זורק רימון ברגל יחפה.
  וצווח:
  - לגבולות חדשים!
  ואז מריה תכה גם אותך. והיא גם ניתקה את הלוחמים הצהובים בפרץ, שרה:
  - זנב אחר זנב! עין תחת עין!
  וקורצת לחברים שלה.
  ואז האולימפיאדה תזרוק קופסה שלמה של חומר נפץ על הסמוראים והסינים.
  וזה ישאג:
  - לתפארת המולדת!
  ושוב החמישה הורסים את הצבא הזר.
  אבל היפנים כבר אספו הרבה סינים. הם מטפסים ומטפסים. ותלוליות שלמות של גופות צומחות.
  אלנקה יורה, זורקת בעקב החשוף וצווחת:
  - בשביל סטלין!
  אניוט גם תזרוק רימון ברגל יחפה ותמלמל:
  - מורים!
  אנג'ליקה תזרוק את הקו. הוא זורק מתנה ברגל יחפה וחורק:
  - בשביל לנין!
  ואז מריה פוגעת באויב. ובאצבעותיו החשופות הוא ישגר הרס.
  ואז הסינים מתפזרים לכל הכיוונים...
  ואז האולימפיאדה תיקח ותכבה את חבית הניטרוגליצרין. וזה יהרוג את כולם.
  והמיליטריסטים נופלים...
  אולג ריבצ'נקו והצוות שלו עדיין נלחמים על טולה. הגרמנים מנסים להקיף את מוסקבה. העיר טולה כבר הדפה את מתקפת הפריץ ב-41'.
  אבל האויב הרבה יותר חזק עכשיו. והוא יורה באגרסיביות. ופצצות יורדות על הצבא האדום ועל כוחות הרס אחרים.
  אויב חזק מאוד. והם זורקים יותר מדי לוחמים שחורים, ערבים ואינדיאנים לקרב. וזה נראה בלתי ניתן לעצירה.
  אולג ריבצ'נקו ירה לעבר ה-E-75 ושר:
  חייל תמיד בריא
  החייל מוכן לכל דבר...
  ואבק כמו שטיחים,
  אנחנו יורדים מהכבישים,
  וזה לא יפסיק!
  ואל תחליף רגליים
  הפנים שלנו זורחות
  מגפיים נוצצים!
  ושוב הילד מכה את הנאצי מרחוק. אבל הכוחות באמת לא שווים.
  אמנם טולה עומדת בגבורה. ובדרום הנאצים מתקרבים לסטלינגרד.
  אבל מה הם חושבים שינצחו שם?
  אולג ריבצ'נקו יורה שוב בנאצים ושר:
  וכאוס כזה
  מילא את היקום...
  חלקה העצוב של האנושות -
  לסבול כאב וסבל!
  ושוב הילד נהרג, ועכבר-2 הפשיסטי, מכונה אדירה מאוד, בער.
  נטשה ציינה באופן הגיוני:
  - שום כוחות לא יכולים לעמוד נגדנו!
  והיא קרצה לילד.
  ואז גם זויה פגע. גם שאג:
  - על הגישה שלי לניצחון!
  ה-SU-100 עובד עבור עצמו ולא חושב על עצירת ההפגזה.
  הגרמנים עוקפים בהדרגה את טולה. יש להם הרבה כוחות, הרבה חיל רגלים. וטנקים של מותגים שונים זזים.
  הנה, למשל, אותו "לב" -2, מכונה חזקה מאוד: היא שוקלת מאה טון, והשריון הקדמי הוא 300 מילימטרים בזווית. נראה ששום דבר לא עובר.
  אבל אולג ריבצ'נקו עדיין יורה. מראה את המעמד הגבוה ביותר שלו - צלף.
  והוא מכה את עצמו, והוא מכה את עצמו...
  רק שברים עפים מהנאצים. אבל הם עדיין לא רוצים להאט.
  אולג ריבצ'נקו חורק:
  - העתיד שלנו,
  אנחנו נשרים - ג'דיי!
  ושוב הילד עושה קוניקות. ושוב הפשיסטים מקבלים ניקל.
  וצוות הטנק של גרדה כבר נמצא בסטלינגרד. יש כאן קרבות אגרסיביים כל כך.
  גרדה, יורה, צועקת:
  - הגוף שלי ברזל!
  שרלוט לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - כל כך שימושי לקרב!
  והיא קרצה לבן זוגה.
  ואז היא הכתה שוב ושברה את שלושים וארבע.
  ואז גם כריסטינה ירתה. היא ריסקה את המייבש של הצבא האדום ורשמה:
  - אני ילדה מטורפת! אני אקרע את כולם!
  ואז מגדה התחילה לירות ברגל יחפה.
  בנות מגרמניה בדרך כלל מסתדרות טוב. והם מורחים את האויב.
  . פרק מס' 2
  אבל המכונית שלהם נפגעה בצד. הייתי צריך לעצור ולתקן את זה.
  גרדה העירה בקפריזה:
  - שוב אנחנו מבזבזים זמן!
  שרלוט שפשפה את רגלה היחפה על פני השריון ונהמה:
  - נקום וננצח!
  ואז היא לקחה אותו והראתה את שיניה. והיא שיחררה קרני שמש משיניה הפניניות.
  כריסטינה לקחה את זה וצרחה:
  - למולדת בלי עצה!
  והוא גם יטפח את עקבו החשוף על השריון!
  מגדה הסכימה:
  - ובלי שטויות!
  הבנות החליטו לשחק שח לעת עתה. זוג לזוג. והם התחילו לבנות שם אסטרטגיה.
  המשחק מעניין. אבל הבנות התווכחו על כל מהלך והתחבטו ראשים.
  גרדה העירה בשיניים חשופות:
  - אני אהיה האקסיומה הגבוהה ביותר!
  ואיך הוא יצחק...
  דמיינתי את שמי מהאגדה של אנדרסן. אז היא נתפסה ביער על ידי שודדים. הם פירקו את הכרכרה, ולקחו משם כמעט את כל בגדיה ומגפיה היקרים של גרדה. אז גרדה שוב יחפה, ולובשת שק. כך היא נראתה, כשידיה קשורות מאחורי גבה.
  הוא הולך ביער הסתיו הקר. הסוליה החשופה מרגישה כל בליטה, כל בליטה, כל זרד. גרדה מפוחדת ורעבה.
  היא אפילו הצליחה להתאושש בארמון. ויש כפור על דשא הסתיו, מזכיר את הקור שחוותה לאחרונה.
  גרדה גיחכה... היא חשבה שהאגדה של אנדרסן חסרה בבירור עקבים קלויים. וזה יהיה נהדר!
  הטנק תוקן במהירות. הנזק הוא קל. למרות שפגז תותח 100 מ"מ פגע בצד. מה שיכול להיות מסוכן.
  שרלוט לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ושרה:
  אני משחתת טנקים,
  הלב בוער...
  האקדח הוא מקום המגורים שלי!
  והקליפה ניפצה עוד שלושים וארבע. לעת עתה, ה-T-34-85 הוא השולט בשדה הקרב. וכלי רכב כבדים נדירים יחסית בצבא האדום.
  אבל אז הופיע ה-IS-3. יש לו נקודת תורפה: החלק התחתון של הגוף. למצח יש זווית נטייה גדולה. יש לו צורה: חוטם פייק. אבל אם תפגע בחלק התחתון של המצח, לא יהיו רחמים.
  מגדה השתמשה ברגליה היחפות כדי לכוון את האקדח לעבר האויב. ואיך זה פגע, והקליע עף.
  והמכונה הסובייטית קיבלה אגרוף בבטן. המגדל נתלש ופגזים החלו להתפוצץ.
  גרדה קראה:
  - ואתה יפיפייה מכוונת היטב!
  מגדה צווחה, מרעידה את שדיה המפוארים:
  - אף אחד לא יעצור אותי!
  שרלוט אישרה בביטחון:
  - ואף אחד לא ינצח!
  כריסטינה צרחה בתגובה:
  - זאבים מרושעים דורסים אויבים!
  גרדה נהמה:
  - זאבים מרושעים - מצדיעים לגיבורים!
  הנאצים הקיפו את טולה והילדים, יחד עם ארבע בנות, נאלצו לצאת מהזירה.
  הילד, הילדה והילדות רצים וזורקים רימונים בבהונותיהם החשופות.
  אבל הנאצים סובלים מנזק ואינם יכולים לפגוע בהם.
  אולג, יורה, שר:
  - בשם המולדת הקדושה,
  אי אפשר להוריד אותנו על הברכיים!
  מרגריטה זרקה את מתנת המוות ברגלה יחפה וצרחה:
  - לא! לעולם אל תספק!
  נטשה, יורה וקפיצה, הוסיפה:
  - אל תבוא צרות לביתנו!
  והוא גם ישגר רימון קטלני ברגל יחפה.
  אז זויה תתחמק מהרסיס ותשתמש גם באצבעותיה החשופות כדי להרפות את הרסיס המוחץ...
  וזה ישאג:
  - זה יהיה טוב!
  ואז אנג'ליקה תירה לעבר האויב. מכסחת אותו בזעם פראי. וזה ישאג שוב:
  - אני מסור מטורף!
  ורימון יעוף מהעקב החשוף שלך.
  ואז סבטלנה תיקח את זה ותכה אותך חזק.
  אלו כמובן בנות - מה שהמוות מביא לאויבים.
  נטשה, יורה על האויב, חורקת:
  - אף אחד לא יעצור אותנו, אפילו השטן לא יכול להביס אותנו!
  והרימון עף מרגליה היחפות בקשת. והוא יכה, ויפזר הכל, ורחוק.
  בנות, כמובן, מסוגלות להתגבר על הטריטוריה הפגועה. בדרום מתחוללות קרבות בסטלינגרד, שבה מחזיק הצבא האדום. לאחר שספגו אבדות עצומות, כבשו היפנים את חברובסק והתקדמו לוולדיווסטוק.
  ובכן, הם יפגשו שם על ידי מי שצריך.
  אנה וויצ'קובה חוותה טקס פרידה לא נעים במיוחד עם הסוסה המעופף הנאמן שלה. המטוס שהפך לאמו של ה-Mig-4, שהפיל כל כך הרבה מטוסים גרמניים, פשוט נשרף במהלך התקיפות האוויריות של הארמדה היפנית, וכך גם מספר לא מבוטל של כלי רכב וספינות אחרות. לאחר שהנשרים מארץ השמש העולה ניקרו את העיר, הציג ולדיווסטוק מחזה עצוב. אולם הלוויתם של ההרוגים התקיימה בצורה צבאית, בצניעות ובמהירות למדי. הטייס וודמקובה הצית את רגליה, רגליה של הילדה היו מכוסות בשלפוחיות, וכך היא הלכה יחפה, תוך כדי כך שהיא דורכת בזהירות על בהונותיה. היפנים עדיין לא חזרו על הפשיטות; הם ריכזו את מאמציהם בתמיכה בחזיתות המתקדמות. וודמקובה הסתובבה על ההריסות, היא עברה פינוי אנרגטי, ובין העובדים היה מספר רב של ילדים. רזים, יחפים, עם פרצופים אדומים בשמש האביבית הרעננה, הם גרפו אריחים שבורים, הרימו עמודי טלגרף שנפלו ופשוט טאטאו את הרחובות.
  הבכור מעל הבנים בעניבת חלוץ, אבל בלי חולצה (היא תלויה בנפרד, כנראה שהבנים דאגו לבגדיהם), רץ אל הטייס.
  - אנחנו עובדים בקצב מואץ, חבר רס"ן, הכל יהיה מוכן בקרוב! נטאטא את הרחוב נקי, יהיה חלק כמו לפני המלחמה!
  Witcher חייך וזרק לו ממתקים:
  - הנה, קח את זה! זה הסובייטי שלנו שעשוי משוקולד טבעי, לא רעל אמריקאי.
  הילד קרץ בעליזות:
  - והמצאנו כינוי חדש לאמריקאים! מכיוון שעכשיו הם ביחד עם היטלר והירוהיטו, אז הם לא יאנקיז, אלא פינדוס!
  הנערה רב-סרן השתחווה לפני הנער:
  - מי אמרת שהם?
  החלוץ הצעיר חזר ואמר:
  - פינדוס! אז עכשיו אנחנו כמו היאנקים שבגדו בנו!
  וויצ'רובה ליטפה את ראשו של הילד, ואז ידה הגדולה והחזקה עברה על כתפיו הדקיקות והוורידיות של הילד. הילד חייך בחזרה: שיניו היו לבנות, והרחיב את כף ידו היבושה. הרס"ן לחץ את ידו של הילד והשיב:
  - עלינו לזכור את השם! אבל אנחנו עדיין לא במלחמה עם אמריקה, אז זה מוקדם להמציא כינויים!
  הילד התנגד:
  - האמריקאים גרועים יותר מהיפנים והגרמנים, כי הם מעדיפים להילחם בידיים של מישהו אחר. לא משנה כמה אכזריים הלוחמים של אימפריית השמש העולה, האומץ שלהם ידוע לכולם!
  Witcher קטע:
  אני אהרוג את האנשים האמיצים האלה! וכמה שיותר מהר!
  חיל המצב החדש קרוטוב חתם במפתיע על פקודה לא לגמרי הגיונית ושלח את הטייס הלוחם עם קבוצת מלחים לחברובסק. הפקודה הגיעה מיד; היה צורך להדוף את התקדמות היחידות היפניות. וויצ'רובה, כמובן, ציפתה שיתנו לה לוחם, אבל... אבל לחזית לא עמדו מטוסים פנויים, ותגבורת ממרכזם עדיין לא הגיעה. הנסיעה מוולדיווסטוק לחברובסק ארכה מעט זמן והרב-סרן ממש נזרק מהפסים לקרב רותחת.
  היפנים ניסו לעקוף את העיר המבוצרת היטב ולהקיף אותה. הלוחמת בקושי הספיקה לקפוץ לתעלה עם המקלע שלה כשהחלה המתקפה.
  המכשפה שאלה את קפטן סיניצין, ששכב לידה:
  - אז זה אומר שהאויב מתכנן את הטקטיקה של פרידריך, או ליתר דיוק הגנרל נוגי, לעקוף את הביצורים ולהסיע אותנו לעורף.
  הקפטן מלמל בעגמומיות:
  תן לו לנסות להצית את זנבו של הסוס הרוסי! הוא יפגע בפרסותיו כל כך חזק שזה לא ייראה כמו הרבה!
  טייס האס התבדח:
  - פרסות הסוס כנראה אינן עשויות מפלדת קרופ, אלא הסובייטיות שלנו!
  מילותיה נקטעו על ידי יללת הפגזים. כאן היא שוכבת בתעלה שנחפרה ארוכת שנים, יש בדרך כלל שורה בולטת של ביצורים סביב חברובסק, האיום של פלישה יפנית קיים כבר כמה שנים. פגזים מתפוצצים לפני ומאחורי התעלות, והם עושים הרבה רעש. באופן כללי, השימוזה היפנית המפורסמת יוצרת הרבה רעש ועשן. הלוחם נראה ללא פחד, אפילו באדישות מסוימת. פיצוצים של פגזים יוצרים מזרקות מלוכלכות, אחת מהן גרמה לרעד של האדמה. זה אומר שאקדח יורה, עם קליבר תותח טוב של שלוש מאות מילימטרים. נשמעות גניחות הפצועים... מבעד לתותח הם נראים כמו אדים קלים שלא כל אוזן יכולה לתפוס. כאן הטייס הלוחם היה מכוסה באדמה. הנערה, לעומת זאת, התעטשה ונערה את האבק מצמותיה האדומות:
  - זה תמיד ככה, אם אתה שוכב אתה מתלכלך! ואם אתה קם, תן לי יד שמאל אחת או שתיים!
  ההכנה הארטילרית התבררה כקצרה, אולי ליפנים לא היו כל כך הרבה פגזים. המתקפה החלה. היו כמה טייקים יפניים שרכבו קדימה. קטן, עם גוף מעט מעוגל של המכונה. הטנק הפופולרי ביותר של אימפריית השמש העולה: Chichikha. Witcher זכר את המאפיינים שלו. שריון חזיתי 30 מ"מ, אקדח 47 מ"מ, מנוע דיזל 320 כוחות סוס. מלבד ביצועי הנהיגה, שבהם המכונה הזו אינה נחותה מה-T-34, אז היא אפילו גרועה יותר מה-T-3 הגרמנית מדגם 1943. אפילו במזרח הרחוק קוראים לו, התעטש! אבל אגב, מלכת השדות היא לא הטנק, אלא חיל הרגלים. נסה את זה, התקרב לשדות המוקשים. כפי ששרים: במקום שרכבת משוריינת לא יכולה לעבור, חייל עם רובה יזחל.
  הרובים היפנים הועתקו מהמאוזר הגרמני. תת-מקלעים, נתלשו מה"שמייסטר" המפורסם ממלחמת העולם הראשונה. באופן כללי, לאנשים צרי עין יש רצון להעתיק את הטוב ביותר מהצד השני. אין ספק שמעצבים יפנים כבר עובדים על יצירת הכלאה של הפנתר וה-T-34!
  אין יותר מתריסר טנקים יפניים והתותחנים הסובייטים לא ממהרים לפגוש אותם. חיל הרגלים רץ אחריהם בריצה, בשרשרת עבה מסורתית. חיילי ארץ השמש העולה בעצמם לבושים במדים צהובים מעט, התואמים לצבע ערבות החאקי. Witcher מסתכל עליהם, מעריך במהירות את מספר התוקפים. לעין יש חמישה עד ששת אלפים מהם, ובתעלות יושבים לכל היותר אלף רוסים, המכסים את החלק הזה של החזית. והנשק... צבא המזרח הרחוק מצויד על בסיס שיורי, ורק לקצינים יש תת-מקלעים. ובכן, היא רס"ן, אם כי, ללא תפקיד, מופחתת לרמה של טוראי.
  קפטן סיניץ (עדיין בחור צעיר מאוד) שאל את וויצ'ר.
  - נלחמת עם הגרמנים?
  הילדה ענתה:
  - לא! נישקתי אותם!
  הקפטן, החוויר לפתע, העיר:
  - האם אתה זוכר את גופתך הראשונה!
  Witcher, חייכה, הנידה בראשה:
  "אני טייס, ומי שהפלתי, הרגתי אותו, אין לי מושג על גופות!" אגב, במהלך כל המלחמה הפטריוטית הגדולה, המטוס שלי מעולם לא הופל!
  הקפטן שרק במבוכה משהו:
  - אתה רק אס! וכמה גרמנים מרוחים יש לך!
  Witcher חייך עוד יותר רחב:
  - אחרי העשרים וחמישה, העניקו את כוכב הגיבור! ורק עשרים ושמונה.
  סיניצין קרא:
  - אה-אה! אתה פשוט אמן במלאכה שלך!
  הילדה ענתה בצניעות:
  - אין צורך להפוך גיבור למי שפשוט ממלא ביושר את חובתו. כעת יתקרב חיל הרגלים, ואנחנו נפגוש אותם.
  הקפטן משך את הבריח של תת-מקלע כבד, במשקל טוב של עשרה קילוגרמים. נגעתי בכלב, ההשקה מאוד הדוקה, לקת יש רתיעה. זו לא מכונה נוחה במיוחד, אבל היא פוגעת... נכון, על פי השמועות, לגרמנים יש כבר מקלע חזק יותר, אבל מי יודע, אם מעצבים סובייטים יצאו עם משהו טוב יותר. סיניץ לא יכול היה להתאפק לשאול:
  - מדוע הועברת כל כך טייס גדול לחיל הרגלים?
  וויצ'רובה ענתה בחצי הלצה, גם לחצה על הריבה של תת המקלע שלה:
  -ורק רציתי לדעת איך זה לשבת תחת אש! זה יהיה מגניב!
  - ובוודאי איבדת את מגפיך אם היית כל כך ממהר להגיע לקו החזית!
  וויצ'רובה, למעשה, מנסה לגרום לשלפוחיות להיעלם מהר יותר, הסתובבה כמו ילדה יחפה. למרות שבתקופת המלחמה רוב הנשים והילדים השוויצו בעקבים החשופים בקיץ, הדבר לא היה מקובל בקרב קצינים, במיוחד במקומות ציבוריים. אבל וויצ'ר אפילו אהב להדגיש אנשים כאלה. היא ענתה לסיניצין בפשטות:
  - כדי לחסוך כסף, למעשה כל העולם הקפיטליסטי נגדנו. אחרי הכל, מגפיים נשחקות, וזו העבודה של אנשים רבים!
  הקפטן הסכים בקריצה שובבה:
  -יש לך רגליים יפות מאוד! האם אני יכול ללטף אותם?
  Witcher נענעה את אצבעה:
  - לא עכשיו! ואז, אם תשרוד, אחמם אותך ללילה.
  סיניצין הרחיב את עיניו:
  - וואו, אתה מהיר! לנשים בדרך כלל לוקח הרבה זמן להישבר!
  וודמקובה רצתה לענות, אך נשמע פיצוץ, טנק יפני שצעד לפניו פגע במוקש. הילדה שרה:
  - היטלר נהג במכונית, הממזר פוצץ במוקש! זה התנפץ לרסיסים - אבל זה היה מועיל!
  טנק יפני אחר התפוצץ, נעצר, סובב את לוע ופתח באש על התעלות הסובייטיות. השלישי מיהר אחריו. היפנים, לעומת זאת, אפילו לא חשבו לעצור. צרות העין נקשו: המקלעים שלהם, הממוקמים על מגדלים חצי עגולים ניתנים להזזה, החלו לעבוד.
  הקפטן מלמל:
  - זה נהדר! זה כאילו הם הולכים במצעד! זה צבא!
  וודמקובה הרימה רובה, למרבה המזל המרחק לחיל הרגלים מותר, וירתה בקצין היפני. צר עין נפל, משליך את הרובה שלו בכוח כזה שהוא גישש עם הכידון שלו בעשב המעיין. היפנים האחרים המשיכו לרוץ, רק מטים מעט את גופם, ככל הנראה מקווים בדרך זו להימנע מתבוסה, או יותר נכון להפחית את הסבירות שלה. וודמקובה נזכרה שכך הם מאמנים חיילים בצבא קוואנטוד; מי שלא מתכופף בזמן נפגע בראשו במקל במבוק. נראה שהצאר-האב והורדוס זכו לריצה טובה! עם זאת, הוא מדבר על ניקולאי השני. כעת הם שוב נלחמים ביפן, ולא באחת, אלא בכמה חזיתות. עם זאת, יש לכך גם יתרונות. הילדה שרה:
  זה מגיע - הוורמאכט הושלך לאבק,
  נפוליאון מובס, בלתי מנוצח!
  האויב לא יוכל לרמוס את הדגל הסובייטי,
  כשהעם והמפלגה מאוחדים!
  בזה אחר זה נעצרו הטנקים היפניים ההרוסים, אך חיל הרגלים המכוסה כידונים החל לרוץ מהר עוד יותר. עמדות הכוחות הסובייטיים רצו בהבזקים, רובים מחאו כפיים, מדי פעם משובצים באש מקלעים. גם Witcher פתח באש. היפנים, שהטעינו מחדש תוך כדי תנועה, ירו מרובי. הם צעקו מעל ריאותיהם:
  - בנזאי! רוס לוותר!
  הכדורים פילחו את גופותיהם כמו מקל לתוך בובות עיניים. אבק עצמות מעורב בדם נפל. עם זאת, רוב הכדורים, כפי שקורה בקרב, החטיאו. היפנים חצו את שדה המוקשים, החיילים הקטנים היו קלים מדי לריצתם כדי לפוצץ את המתנות שהוכנו עבור הטנקים.
  וויצ'רובה הרגישה את הרתיעה האכזרית של המקלע על כתפה, בעוד הלוחמים של ארץ השמש העולה נראו כמו מפלצות אמיתיות. הצרחות ההיסטריות שלהם התחזקו והתקרבו, פניהם הצהובות המגעילות נוצצות מזיעה. Witcher מנסה להרוג כמה שיותר חיילי אויב בבת אחת. הילדה לוהטת כמו תמיד, ויורה כמו קן. קליפ אחד אזל, הוכנס אחר. המגזין גדול מדי, עגול, ולא קל להכניס אותו לתא. ושוב האש, היפנים עפים הפוך.
  Vedmakova ירה בסיבוב השני של התחמושת, והשאיר אותה ללא כל תחמושת. וצרות העין כבר תוקפים ברימונים. הם מגיבים בזריקות, עכשיו יש הרבה יותר צרחות וגניחות, וגם חיילים סובייטים נופלים. השבר חתך קווצת שיער זעירה על ראשה של וויצ'ר. העצבים של הילדה לא יכולים לסבול את זה, והיא קופצת וצורחת בקצה ריאותיה:
  - למולדת לסטלין!
  בעקבותיה צורחים שאר הלוחמים, קופצים ממחסה ומרעידים את כידוניהם. חיילים סובייטים רצים לפגוש את היפנים, עוסקים בלחימת כידון.
  Vedmakova חותך את הבטן של ה"סמוראי" הקרוב ביותר במכה מהירה. הוא צורח ומנסה לענות ונופל כמו חזיר שחוט. הילדה קוראת בהנאה:
  - כדורגל רוסי: רוסיה - יפן, שתיים-אפס!
  ואכן יפני אחר נפל כשגרונו חתוך עם כידון. ובכן, הטייס הלוחם בעט בשלישית במפשעה. הגבר צר העין התמתח, והילדה, נעה באינרציה, דקרה את הקצה בעינו של היריב!
  -קבל את זה יפני! למה לעמוד מאחורי המחסומים!
  מכת התגמול של הכידון קרע את הטוניקה של הרס"ן, דם יצא, אבל זה לא רק שלא הפריע לילדה, אלא גם עורר בה זעם נוסף.
  - מותו של הירוהיטו! - נבחה הילדה, השוק שלה התנגש ברקה צר העין, והילדה נעה במהירות כזו, כאילו הייתה מדחפים של לוחם חדש.
  היפנים נסוגו, ואף נסוגו, והנערה מלאת ההשראה יצאה למתקפה, המקלע שלה הסתובב כמו מועדון בידיו של ענק. ואז הגיעה מכה קשה בחלק האחורי של הראש בתחת של קצין נלהב מדי. אנה נשפה:
  - הנה שאהן-חש בשבילך!
  אבל בסך הכל, לרוסים היה קשה. לצד צר העין יש יתרון של פי חמישה, והיפנים בעלי כושר גופני טוב, וחוץ מזה, הם לא נלחמים מול מיטב החיילים של ברית המועצות. מטבע הדברים, במהלך מלחמה כה קשה נשלחו למזרח הרחוק מתגייסים מהקטגוריה השלישית, בעלי מאפיינים גרועים יותר, או חיילים שנפצעו קשה בקרב עם הנאצים. החיילים נפלו, לפעמים נדחקו תריסר כידונים לתוך רוסי אחד, הם ממש דיממו ביחד, אבל הם נלחמו כמו גיבורים, ואף אחד לא ביקש רחמים.
  סיניצין דקר קצין יפני באמצעות כידון, אך גם נפגע בצדו עם החוד. הצעיר הפיל את היפני התוקף במכה בחזהו עם קת האקדח שלו, אבל הדם זרם מהצד בשפע מדי. וארבעה סמוראים מיהרו לעבר הבחור בבת אחת.
  Vedmakova האמיצה מיהרה לחלץ, דקרה את הקצין עם כידון עד השכמה, והפילה יפן נוסף מתחת לברך.
  - תחזיק מעמד פטרוקה! - היא אמרה.
  הוא שיקף מיד שני כידונים מכוונים אל החזה וענה:
  אני לא פיטר, אלא ארקדי!
  הילדה שהרגה יפני אחר נהמה:
  - במלחמה, כל שם הוא כמו נקישה של אקדח נטויה; לא צריך להפעיל אותו בלי לירות ירייה!
  ארקדי נסוג קלות והכידון חסר הרחמים קרע את לחיו. הצעיר ייבב מכאב בלתי נסבל:
  - אמא של אלוהים!
  Witcher התנגד:
  אולי אני אמא, אבל לא של אלוהים! באופן כללי, אין אלוהים, ומעולם לא היה!
  ארקדי נסוג בגבו לאנה וממלמל בחוסר ברור:
  - ואיזה אי-קיום מחכה לנו לאחר המוות?
  הילדה הנידה בראשה בשלילה:
  - לא! המדע הקומוניסטי יחייה את המתים! ואלו שמתו בקרבות על מולדתם יהיו הראשונים שיוחזרו לחיים חדשים.
  סיניצין הניד בראשו:
  - חלילה!
  וויצ'רובה, לאחר שהניחה יפני נוסף, צווחה:
  - אין אלוהים! אם יש כזה, אז עלינו להודות שהבורא כביכול של היקום הוא סדיסט! והוא אוהב לענות את היצירה שלו!
  באותו רגע נחתך ארקדי בירך בכידון, וכדי לא ליפול נשען על הלוחם הג'ינג'י:
  - ואני כל כך מיוסר! פשוט בלתי נתפס!
  העליונות פי חמש עד שש של חיילי השמש העולה עשתה את שלה. חמישים סמוראים מיהרו לעברם, מנופפים בכידונים שלהם כמו צבא דורבנים. ארקדי קיבל כמה אולרים עם כידון בבטן, ואז עינו נדפקה. כשהצעיר נפל, הם הזריקו לו עשרים פעם, מה שגרם לו לשקט לנצח. אני תוהה מה הרגישה נפשו כשהוא עף משם: הפתעה או פחד, או אולי הקלה מדהימה לאחר שעזב את הכלא של גופו.
  המכשפה הייתה כאילו תחת כישוף. כמובן, הטוניקה שלה התפוררה לגזרים, חתוכה בכידונים. הלוחמת התבררה עירומה לחלוטין, מכוסה בשריטות רבות, אך הסמוראי לא יכול היה לגרום לה פציעה חמורה אחת! היא נלחמה ושדיה העירומים עם פטמות ארגמן רעדו כמו מצופים בים. וקרסוליים חשופים פשוט הבזיקו. הילדה הייתה באמת התגלמות הכוח החייתי והאירוטי. סוליותיה החשופות הפכו אדומות מדם, מה שיצר אסוציאציה עם אלת ההרס והרוע הגדולה: קאלי! כמעט כל החיילים הסובייטים כבר נדקרו למוות, הקרב הסתיים, ורק ביופיו הנוצץ של אפרודיטה, הוא פגע מדי פעם בצרות עין חצופים.
  הגנרל היפני נוגי הביט בנס הזה בהפתעה. ואז הבזיקה מחשבה בראשו. הוראה לאחר מכן, שניתנה בקול דק של יתוש שלא אוכל:
  - זרוק עליה רשת, קח אותה בחיים!
  גם ליפנים החסכן היו רשתות. פתאום אתה צריך לקחת את אחד הרוסים בחיים. והרשת אידיאלית עבור זה. מיד תריסר תופסים השליכו כבלים על הילדה
  וויצ'ר נלחמה כמיטב יכולתה, היא ניסתה בכל כוחה להשתחרר. אבל הכל היה לשווא: היפנים המצפוניים עשו את הרשת בציפייה שהיא תתמוך בפיל. הילדה הוחתלה לגמרי ונגררה בזרועותיה. ככל הנראה, הצלחה טקטית הושגה, במיוחד מכיוון שהכיוון הזה לא כוסה על ידי ארטילריה או מקלעים.
  הילדה נזכרה בפרצוף המגולח למשעי של ארקדי אהובה, ובמשפט הקיצוני שלה:
  - במלחמה, כל שם הוא כמו נקישה של אקדח נטויה; לא צריך להפעיל אותו בלי לירות ירייה!
  עלתה מחשבה מדאיגה ומגעילה, אך היא לא החליקה אותה! אחרי הכל, זה קורה לעתים קרובות: פשוט התאהבת באדם והוא מת!
  היפנים ככל הנראה כבשו תעלות מכוסות גרוע במקום זה, והמשיכו לעקוף את עמדות החיילים הסובייטים סביב חברובסק. והם נשאו את וודמקובה שלה בשבי, ולמרות שכבר לא לקחו אותה, היא הועמסה לתוך מכונית משוריין מוכתמת כדי לקחת אותה לאחור. המכונה היא אנטי-דילולית, כנראה ממלחמת העולם הראשונה, כך שלא ניתן להבחין בכך שהוא טחן מאחורי חיל הרגלים. המהירות היא כ-12 קילומטרים לשעה. ברר! הטנק הראשון בעולם, רכב השטח של פרוחורוב, שקל לא פחות, אבל היה במהירות של 40 קילומטרים לשעה בכביש המהיר ו-25 בכביש המהיר. ובכן, מצד אחד, ברית המועצות תוקפת את כל אירופה, ומצד שני, חלק נכבד מאסיה. הילדה הסתובבה על הצד, ככל הנראה היה איום לשכב על גבה. כמה חשוך בחלק הזה של הקרון המשוריין, ככל הנראה הוא מאכלס את קטע הנחיתה, או הובלת חיילים. זה יהיה נחמד, כמובן, לברוח, תחילה על ידי היפטרות מהמוטות והחבלים החזקים. ואיך עושים את זה? לילדה, כמובן, יש כישורים, אם כי היא תצטרך להתעסק, במקביל לשלוף את האזיקים ולנסר את השרשרת שאליה היא הייתה קשורה ברגל. אבל גם כאן חבלים יכולים להתאים למדי. העבודה מייגעת, אבל אם יקחו אותה לשטח מנצ'וריה, יהיה לה זמן. הילדה הסירה את החבלים מהעור הרטוב, ניסרה את השרשרת ובמקביל חשבה. הממ, זו לא קואליציית בדיחה שנוצרה נגד רוסיה הסובייטית: יתר על כן, המפלצת הרצינית ביותר היא גרמניה. מדינה עם טכנולוגיה מתקדמת וכוחות חזקים. למשל, היא שמעה על מטוס הקרב החדש ME-309. נראה כאילו אלה כבר עפים. אין לה מידע מדויק על החימוש, אבל לפי השמועות למטוס הזה יש אפילו שבעה! נקודות ירי. מדובר בנשק רציני מאוד, בהתחשב בכך שב-YAK=9 יש רק שניים מהם, ואין רכב על לוחמים סובייטים שהיו לו יותר משלוש נקודות. נסו להביס מפלצות כאלה! ובכן, הפוקן-וולף היא מכונה רצינית מאוד, עדיפה בחימוש על מטוסים סובייטים, ואפילו מסוגלת לשאת כמעט שני טונות של פצצות. כבר בסוף 1942 הוא היה חמוש בשני תותחי 20 מ"מ ו-4 מקלעי 13 מ"מ. אבל נראה שכבר הופיע סוג חדש של מטוסי תקיפה ומפציצים עם שני תותחי 30 מ"מ וארבעה תותחי 20 מ"מ. זה כבר היה מפלצת, מפלצת לכל המפלצות! ולפי השמועות, מטוס קרב עם שמונה תותחי 30 מ"מ כבר הוכנס לייצור! נסה להביס כזה גס רוח! איך מעצבים סובייטים רוצים להגיב לזה? Vedmakova שמעה שהעבודות על ה-Yak-3 מתבצעות. אוצר מהמחלקה של בריה סיפר לה על כך. נראה שגולת הכותרת העיקרית של המטוס תהיה משקלו הקל יותר של המבנה, ללא מנועים וכלי נשק נוספים. יכולת התמרון היא, כמובן, טובה, אבל הייתי רוצה להגדיל את החימוש! הרי באיגרוף, כמובן, ספורטאי קל במשקל של נוצה הוא בעל יכולת תמרון יותר ממשקל כבד, אבל הוא עדיין יפסיד לו כמעט בוודאות. לא בכדי ישנן קטגוריות משקל, ובקרב מתאגרפים מקצועיים, כוח הפגיעה מוערך ביותר. יש צורך לחזק את חימוש כלי הטיס הסובייטיים, ורק אז יוכו הוורמאכט... בשוויון? מהמחצית השנייה של 1942, העליונות של הלופטוואפה באוויר החלה להתאדות, אפילו במרץ 1943 היה יתרון לברית המועצות, אבל... בגידת בעלות הברית שינתה את מאזן הכוחות. וואו, היטלר נהרג ב-13 במרץ, ועכשיו זה רק סוף אפריל, וכמה רציני מאזן הכוחות השתנה. כל כך מהר, מעמדת יתרון אסטרטגית לעמדה אסטרטגית שכמעט מפסידה. כמעט משום שעדיין יש תקווה שגרמניה תובס לפני שתשיג עליונות אסטרטגית וטכנולוגית על ברית המועצות. במיוחד, בעלות הברית יכולות לספק לנאצים כמויות גדולות של מטוסים, אך טייסים גרמנים יצטרכו זמן כדי ללמוד כיצד להטיס אותם. ובכל זאת, יש הבדל בטכנולוגיה ובלוחות המכשירים. טנקים דורשים גם צוותים מאומנים, והביצועים של השברון בחורף הרוסי אינם טובים במיוחד. רובה אוטומטי M-18... לא דבר רע, אבל בקצב האש הוא נחות ממיטב הדגמים הסובייטיים, למרות שהוא עדין ברמת הדיוק! בקיצור, הבעיה היא הבעיה! יש גם את ה"צ'רצ'ילים" המפורסמים באמת עם שריון חזק וביצועי נהיגה טובים... כמובן, נראה שנצטרך להילחם גם איתם. וככל שהמלחמה תימשך זמן רב יותר, כך יקבלו הנאצים יותר ציוד. אז המסקנה פשוטה, עלינו להנחיל תבוסה מוחצת לגרמניה בקיץ. באשר ליפן, עדיף להגביל את עצמך להגנה פעילה ולצאת להתקפות נגד תוך שימוש בעליונות איכותית בטנקים. אבל שוב, חיסכון באנרגיה למקסימום. מבלי להיגרר לקרבות ממושכים, ולבנות הגנות על קווים שהוכנו קודם לכן. עדיין יש סיכוי להשתמש בצבא האדום הסיני, אבל משטר צ'אנג קא-שה תקף אותו בכל הכוח. אז לעת עתה אתה יכול לסמוך על הכוח שלך. מתי לתקוף? הזמן הטוב ביותר הוא בסוף מאי, כשהכבישים יבשים לחלוטין ומגיעה תגבורת לכוחות. וודמקובה עצמה הייתה נותנת את המכה הראשונה שלה לכיוון אוריול, ולאחר מכן באזור חרקוב, כדי לגרש את הגרמנים מהדונבאס התעשייתי, ולאחר מכן בצעדה כפויה על פני אוקראינה, חציית מיד את הדנייפר, ובהמשך לרומניה. . עם זאת, אפשר לפנות צפונה כדי לשחרר את בלארוס וללכת מאחורי העורף של הקבוצה המרכזית. הרעיון בכללותו טוב, למרות שיש כמה חסרונות, המתקפה בכיוון האוריאול היא הברורה ביותר והפשיסטים יחכו לה שם. יהיה צורך לפרוץ את הביצורים.
  . פרק מס' 3
  כמובן, רובים וקטיושות יועילו כאן. השיטה האחרונה מייצרת השפעה חזקה, במיוחד מוסרית. בכל מקרה, אתה צריך הרבה רובים וקטיושות כדי להפציץ את הגנות האויב עם פגזים. ככלל, הניסיון של מלחמת העולם הראשונה הראה שקל יותר להגן מאשר לתקוף, ואלמלא מיצתה גרמניה של הקייזר את כוחותיה עם מתקפת האביב של 1918, המלחמה הייתה יכולה להימשך עוד כמה שנים. אבל מלחמת העולם השנייה הוכיחה את עדיפותן של טקטיקות התקפיות על פני אלו ההגנתיות. למשל, התבוסה המהירה של פולין, ובעיקר פגיעה בקואליציה המערבית החזקה של בעלות הברית. הנאצים הביסו כוחות עליונים תוך חודש וחצי, פשוט עוקפים את קו מגינוט הבלתי ניתן לחדירה. לחימה באפריקה, שם הובסו תחילה הכוחות העליונים של איטליה במכה נחרצת של הבריטים. ואז רומל הביס את הכוחות הבריטיים החזקים הרבה יותר במהלך מתקפה מהירה. אבל כמובן שהדוגמה הבולטת ביותר של ברית המועצות, ב-1941, הייתה האסון הגדול של צבא אדיר. ופעולות תגמול התקפיות שמפילות יחידות גרמניות. אז העיקר הוא להכות את עצמך מבלי לחכות ללחץ של טנקים גרמניים חדשים. מלחמת התשה ממושכת הופכת כמעט חסרת סיכוי, אלא אם כן, כמובן, מדענים סובייטים יוצרים נשק פלא! הדבר האחרון אפשרי באופן עקרוני; למשל, היא שמעה שאפשר תיאורטית ליצור פצצה שמסוגלת להרוס עיר. יתרה מכך, פצצה כזו תשקול שלושה או ארבעה טון. נראה כמו אגדה, אבל... נולדנו כדי להגשים אגדה.
  דרך אטרקטיבית עוד יותר היא נשק הלייזר המתואר בהיפרבולואיד של המהנדס גארין. דבר כזה מסוגל בהחלט להרוס צבא שלם של טנקים, מטוסים וספינות. כמובן, ליצור נשק כזה ולא רק את הרייך השלישי, אלא גם את הבוגדים פינדוס, העולם הקפיטליסטי כולו יסתיים. והדגל הבהיר של הקומוניזם יזרח על פני כדור הארץ. אבל משום מה לא נוצרו כלי נשק כאלה. מראות אינן הדרך הטובה ביותר לאסוף אנרגיית בעירה לזרם יחיד. וזה דורש הרבה יותר אנרגיה כדי לחתוך ספינות. אמנם... אם הוא מרוכז לעדינות מיקרונית, אז בהחלט אפשרי לחתוך מטוסים וספינות קרב. נשק פלא שיעזור להציל את ברית המועצות. והנה אפקט הלייזר, בצורה אחרת. לבסוף, השרשרת התפנתה והיא כמעט פנויה, ויש פיסות חבל מונחות מסביב.
  וודמקובה הביעה:
  - סבלנות ועבודה, אם איתך, אינך גוויה!
  הילדה קמה וטפחה ברגלה היחפה על הכיסוי. אין תגובה. היא דפקה חזק יותר. בתגובה, היו קללות ביפנית ולא תגובה. ואז וויצ'ר התחילה לשיר בתסכול. והיא שרה בשיא קולה, כמו פרימדונה במסיבת יום נישואין:
  המוני הוורמאכט משתוללים
  שאגת הרובים והתנגשות החרבות!
  העשן עולה עד חודש,
  עיוות של קרניים משמיים!
  
  במשך מאות שנים תתפאר המולדת,
  אני אתן את בשרי למען רוסיה!
  אני אוהב אותך, רוס היפה',
  אדון כל המלכים איתנו!
  
  הו, מטעי הארץ המתולתלים,
  צליל של אספס זהוב מרשרש!
  אחים בז אורתודוכסים,
  אלוהים נתן השראה לצבא למעשי גבורה!
  
  בימים קרים או חמים,
  אולי הענן יביא קצת חושך!
  אנחנו חזירים פשיסטים כמו מטאטאים,
  לנער את התועבה מפניך!
  
  מטרת המפלגה שלנו היא צודקת,
  להילחם למען העם הסובייטי!
  אנחנו שרים שיר אמיץ,
  המחשבה זינקה למעלה כמו נשר!
  
  סטלין במודרה - האידיאל של שליט,
  אנחנו מובלים לקרב תמותה אדיר!
  באנר של המולדת, העלי של הזוכה,
  אני מוכן להתווכח עם פאלאס-גורל!
  
  מעשיו של לנין יהיו נצחיים,
  נבנה קומוניזם קדוש!
  תאמין לתורתו של האדם,
  הפשיזם יימחץ אל תהום החושך!
  
  כל הפלנטה היא כמו ציפור חופשית,
  בואו נטוס לכוכבים הרחוקים, לעולמות!
  משהו בהיר ואצילי
  ניצור כמו פסלים!
  
  ורוסיה תחת הדגל האדום,
  זה כאילו עדן השמימית תפרח!
  מטרתו של לנין, רצונו של סטלין,
  הוביל אותנו קדימה להישגים!
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה, כמו גם ארבע בנות אגדיות, יצאו מטולה והגיעו למוסקבה.
  כעת המצב בבירה היה קשה ביותר. הגרמנים כבר השלימו את כיתורם, ונשאר מסדרון של שלושים עד ארבעים קילומטרים, שהלך והצטמצם מדי יום.
  שישה לוחמים תפסו עמדות הגנה בפאתי מוסקבה. הייתה תקיפה עזה.
  אולג ריבצ'נקו ירה ושר לעצמו:
  - העתיד שלנו!
  והילד זורק רימון ברגל יחפה וממשיך:
  - ואנחנו נהיה נהדרים!
  מרגריטה קורשונובה יורה וצורחת:
  - ואני אהפוך למגניב ביותר!
  ובכף רגלו היחפה היה זורק רימון קטלני.
  ומפזר יריבים לכיוונים שונים.
  ואז בקרב נטשה תכסח את הגרמנים עם מקלע ותשליך את מתנת המוות ברגלה יחפה.
  ככה היא האישה הזאת...
  ב-1941 נמלטה נטשה ממבצר ברסט. היא נסעה מזרחה. הנעליים החדשות שפשפו במהירות את רגליה, והילדה הורידה אותן והלכה יחפה.
  לא היה כלום במשך כמה שעות, ואז הסוליות החשופות שלי התחילו לגרד. לאחר שעתיים נוספות הם החלו להישרף וכבר התפוצצו מכאב.
  נטשה, בהיותה מוסקובית, לא הייתה רגילה ללכת יחפה. וכמובן, מדי פעם היא שקעה בנחל.
  כן, התברר שזה עינוי לרגליים שלה. אבל הילדה הצעירה התרגלה לזה במהירות.
  אחר כך היא הלכה כל הזמן יחפה, אפילו בשלג, ורק נעלתה נעליים בכפור עז.
  עכשיו נטשה נלחמת כמו אלה אגדית.
  והנה זויה זורקת רימון ברגל יחפה ושאגת:
  - זה בעצם דייט מעולה!
  והוא ייתן תפנית מכוונת היטב.
  והגרמנים ושכירי החרב שלהם נופלים.
  ואז אנג'ליקה יורה... והיא גם יורה בצורה כל כך מדוייקת.
  וגם רימון עף מרגלה החשופה.
  ומפזר את שכירי החרב.
  ואז סבטלנה יורה. והרגל היחפה שלה זורקת דברים כאלה שאף אחד לא יכול לעמוד בפניהם.
  ומפזר יריבים רחוק מאוד.
  והוא יורה בעצמו, ומחץ את האויבים בגל פיצוץ.
  אלו הבנות שנולדו בברית המועצות!
  אולג ריבצ'נקו יורה במדויק לעבר חיל הרגלים של האויב, ומשליך רימונים אוטומטית עם רגליו של ילדו. ובאותו הזמן הנער מלחין לעצמו.
  ויטלי קליצ'קו, לאחר שנתקל בסכסוך עם הנשיא החדש של אוקראינה זלנסקי, החליט להתפטר מתפקיד ראש עיריית קייב. בעצם, למה להיות עקשן ולהיצמד לתפקיד. עדיף לפתור את הבעיה בעצמך.
  ולאחר שעזב את תפקיד ראש העיר חידש ויטלי קליצ'קו את הקריירה שלו. ומיד תחושה, הוא מאתגר את Weider להילחם. בלי שום קרבות ביניים! וזאת לאחר יותר משמונה שנות הפסקה.
  רחב יותר, כמובן, מסכים. האתגר התקבל!
  ורגע האמת מגיע. מצד אחד, אלוף העולם המרובה מעולם לא הובס כבר יותר מ-12 שנים. ומצד שני, ראש עיריית קייב לשעבר בן הארבעים ותשע. אדם שיכול לנצח את השיא של הופינס, אבל כושרו מוטל בספק.
  למעשה, רבים האמינו שאחרי הפסקה כה ארוכה, ללכת ישר ל-Weider תהיה התאבדות.
  אבל ויטלי קליצ'קו הוא כמו רוקי בלבואה. החלטתי לעלות מול אמן הנוקאאוט החזק ביותר בחטיבת המשקל הכבד. דנוטי ווידר הוא מתאגרף שראה את כל יריביו נופלים. בהחלט כולם - כולל טייסון פיורי!
  אז מה אם לוויטלי קליצ'קו יש סיכוי?
  אבל ויטלי קליצ'קו התאמן כל הזמן, שמר על כושר ורכב על אופניים לעבודה. וכמובן שהוא לא היה כל כך רע פיזית. וחוץ מזה, היה לו סנטר פלדה.
  ובכן, ויטלי קליצ'קו ייקח את הקרב, גם אם הוא לא הפייבוריט.
  אולג ריבצ'נקו שינה את הקליפ של המקלע שלו. הקרבות כביכול עם מתאגרפים הם מרתקים.
  אז, באמת, למה ויטלי קליצ'קו לא חוזר לזירה ומנסה לשבור את השיא של הופינס?
  זה יהיה רעיון חזק מאוד.
  נער המחסל ירה צרור וכיסח עוד כמה עשרות פשיסטים.
  לאחר מכן צחק הילד והוציא את לשונו, ואמר:
  - אני אדם סופר!
  מרגריטה זרקה שני לימונים קשורים בכף רגלה היחפה וצרחה:
  - אתה מגניב יותר מכל אדם!
  אולג, ממשיך לירות, נימק...
  ויטלי קליצ'קו, בן ארבעים ותשע, באמת עמד לשבור את השיא של הופינס. הוא אפילו נזכר במסיבת עיתונאים: "אמרתי שאני לא מתכוון לשבור את השיא של פורמן, אבל לא אמרתי כלום על הופינס! אז אני אקח את זה ואנצח את השיא שלו!"
  עם זאת, אם חלק נכבד מהציבור האמין פחות או יותר שהופינס, בגיל ארבעים ושמונה, יוכל לזכות בתואר אלוף העולם, היה הרבה פחות אמונה בויטלי קליצ'קו בגיל ארבעים ותשע. כולל בשל העובדה שיריבו חזק מאוד.
  מעולם לא היה פאנצ'ר כזה בהיסטוריה של חטיבת המשקל הכבד. נכון, ווידר כבר לא צעיר, אבל בן שלושים וחמש זה לא ארבעים ותשע.
  עם זאת, ויטלי קליצ'קו, ברור שלא מאבד אופטימיות. הוא מתאמן חזק ונכנס לכושר. ואני מאוד שמח שזרקתי את השגרה של להיות ראש עיריית קייב.
  אכן, זה לא אושר גדול להיות ראש עיר באוקראינה, שבה יש כל כך הרבה בעיות.
  אבל עבור הקרב עם אויאדר הוצע לוויטלי קליצ'קו כסף טוב מאוד. אז, בכל מקרה, לא עשיתי טעות עם הארנק. השם ויטלי קליצ'קו מפורסם.
  לשונות רעות אפילו אמרו שוידר יפגע פעם אחת, וויטלי קליצ'קו ייפול בעצמו. ואז הוא יקבל כסף ויכתוב זיכרונות או סיפורת.
  או אולי הוא ישחק בסרט.
  אגב, גם ולדימיר קליצ'קו רצה להתאגרף. רק ולדימיר הערמומי בחר ביריב חלש יותר מבין אלוף העולם הקבוע. אבל איך שלא מסתכלים על זה, הוא אלוף וזה מגניב!
  אבל Denotay Wider, איך שלא מסתכלים על זה, הוא עדיין הטוב שבטובים!
  אבל ויטלי מתאמן בטירוף. הוא כמו בחור צעיר שמפעיל על עצמו מתח מרבי. והוא ערך מספר מפגשי ספרינג, הראה צורה מצוינת וסיבולת טובה. לא, ויטלי מוכן. והוא לא נכנס סתם לזירה.
  ואכן, כשהגיע יום הדין, אמן הנוקאאוט הגדול ביותר, ווידר, המשקל הכבד הטוב ביותר בהקשר הזה, וויטלי התאחדו. ראש עיריית קייב לשעבר, שכולם כבר כתבו אותו כמתאגרף. אבל אז התאחדו שני אישים אגדיים.
  ויטלי, שהפכה לאלופת עולם בפעם הראשונה כבר ב-1999. רק תחשבו כמה זמן זה היה ולמעלה מעשרים שנה חלפו מאז האירוע הזה.
  ווידר כבר מחזיק בתואר שלו הרבה מאוד זמן. והוא גם קרוב לשבור את השיא של הולמס, שהחזיק בתואר הזה במשך הזמן הארוך ביותר מאז חלוקת החגורות.
  וכמובן, אם ווידר מפחד ממישהו, זה לא סבא ויטלי. אכן, לא כולם יכולים להיות הוקינס. והיריבים של הוקינס אינם חזקים כמו Weider!
  אבל ויטלי, כמתמודד, נכנס לזירה. גופו עדיין מפואר ושרירי, למרות ששערו כבר אפור. סבא ויטלי, כפי שהוא מכונה בכבוד, או בלעג. אבל הגדרת השריר היא כמו של בחור צעיר.
  ויטלי אמר שהוא מוכן. ואפילו לא הוא, התעריפים קצת עלו.
  רחב יותר הוא גם רזה, מפוסל ודק יותר בעצמות, שוקל פחות.
  למרות שהוא פאנצ'ר אדיר, יש לו כמה בעיות הגנתיות ולא תמיד טוב על הרגליים. אבל יש לי כבר הרבה ניסיון בלחימה. מבחינת מספר הקרבות הוא כבר שווה לויטאלי. והוא עדיין לא הובס.
  עם זאת, ויטלי קליצ'קו הפסיד בשני הקרבות שלו רק בגלל פציעות וחתכים. ואפשר גם לומר שהוא לא הוכה.
  אבל פער של יותר משמונה שנים, וכמעט גיל חמישים. אם ויטלי היה צעיר, כמובן, היו לו סיכויים. אבל האם הוא יכול לנצח את השיא של הופינס? דיוויד היי, כבר בגיל שלושים וחמש, הפך למתאגרף אפס.
  אבל יש הרבה דיבורים ורק הטבעת תספר. האם ויטלי קליצ'קו ישבור את שיאו של הופינס, או שייסחף על אלונקה, כפי שהבטיח וידר.
  הנה הוא יוצא עם מסכת עורב. גבוה, יבש מאוד, אפילו רזה כמו קושיי.
  זוג מתאגרפים יצרו לו בעיות רציניות בזירה. מדובר באוסטריקס הקובנית שהובילה בנקודות והביסה את הנוקאאוט, וטייסון פיורי שגם הוביל בנקודות והצליח להביא את הקרב לתיקו. אז הפאנצ'ר הגדול בכל הזמנים עלול להתמוטט.
  אבל הסיכויים הם כמעט אחד מכל עשרה לטובתו של Weider. ובכל זאת, ויטלי מבוגר מדי ויש לו הפסקה ארוכה בקריירה. אפילו אחיו ולדימיר המליץ להתחמם עם כמה איכרים בינוניים חזקים. למעשה, בגרמניה, ויטלי קליצ'קו יכול לקבל יותר כסף בקרב עם מתאגרף בינוני, אך ורק בזכות שמו הגדול.
  ויטלי ידוע בכל העולם לא רק כמתאגרף, אלא גם כפוליטיקאי, ראש עיריית הבירה וגיבור המיידאן.
  לא, בכל מקרה, ויטלי קליצ'קו היה צריך לחשוב אם כדאי למהר ולהילחם נגד הר כזה.
  אבל הבחירה נעשתה: ויטלי קליצ'קו לא מחפשת דרכים קלות!
  הקרב מתרחש באמריקה. ההמנונים של ארה"ב ואוקראינה מושמעים. רשומות שירות מוכרזות. לבסוף, האות לקרב נשמע.
  רבים רוצים לראות מחזה ודם.
  ווידר התחיל בזהירות, אם כי ייתכן שהוא טועה. מה אם ויטלי חלוד? גם קליצ'קו האב לא ממהר. אבל אתה יכול מיד לראות שהוא קל ברגליים, רזה, שרירי ומאוזן היטב. בכל מקרה, מה שרבים ציפו: שזה יצוף מיד, לא קרה.
  קליצ'קו עבד בביטחון עם הנגיחה שלו, החזיק אותה מעט גבוה מהרגיל והציב חסימות.
  שני הסיבובים הראשונים התנהלו בצורה חלקה. ואז ווידר, כצפוי, העלה מאוד את הקצב. הוא החל לתקוף ולתקוף בצורה פעילה יותר. אבל ויטלי לא היה אובד עצות. חסם את המכה ופגש בה בנגיחה שמאלית. ופתאום, במהלך התקפת תמנון חדה, הוא היכה אותו בגופו בידו הימנית. רחב יותר הכפיל את עצמו בכאב.
  ויטלי שלף צמד, ובפעם השנייה בקריירה, אלוף העולם ואמן הנוקאאוט הטוב בכל הזמנים מצא את עצמו על הפרקט.
  ויטלי חייך... והקהל שאג בהנאה. זה לא היה צפוי מוויטלי הזקן. וואו! אבל נראה שחמישים שנה יגיעו בקרוב! ועדיין לזוז ולהכות! אתה צריך להיות מסוגל לעשות את זה!
  רחב יותר קם, אבל החל לסגת. ויטלי החל לאט לאט לעקוץ אותו בנגיחה שלו. ושוב צמד. ושוב פגעתי בו. נוקאאוט נסוג.
  בקושי, ווידר שרדה עד סוף הסיבוב. ואז, בסרט הבא, ויטלי עבד כמספר אחד. אבל כלום, הכל הלך לפי התוכנית. Weider נסוגה לכמה סיבובים ונראתה חסרת אונים. אבל בסיבוב התשיעי הוא שוב התפוצץ. והם התחילו לזרוק מכות והלכו קדימה. ושוב החטיא צלייה ונפל. נוק-דאון שני.
  ויטלי מחייכת. הולך קדימה. ווידר לא יציב על רגליו. הוא מפספס שוב את הצמד מבלי למצוא תרופה נגד. ומהמכה הבאה הוא נופל.
  הוא קם בקושי, והשופט מפסיק את הקרב!
  ניצחון! ויטלי קליצ'קו, עכשיו אלוף העולם! ושוב החגורה שלו! נכון, הוא עדיין לא מוחלט, אבל הוא כבר רכוב על סוס!
  הוא שבר את השיא של הופינס, וכמובן, עבור פורמן במשקל כבד, הוא הפך לאלוף העולם בפעם הרביעית, והשתווה להוליפילד.
  ווידר כמובן צועק שהקרב הופסק מוקדם מדי ודורש קרב חוזר.
  ויטלי אומר שהוא יקבל החלטה אם להמשיך בקריירה או לערוך עוד כמה קרבות בהמשך. אבל כולם אומרים לו שהוא טוב מאוד, אפילו טוב יותר מאשר בצעירותו, והוא צריך להמשיך.
  יתר על כן, אין מה לעשות עדיין. יש עוד ראש עיר בקייב, הבחירות לפרלמנט ולנשיאות עדיין רחוקות, למה לא להילחם שם?
  עבור שלושת הקרבות הבאים, מוצע ל-Vitaly עד מאה מיליון דולר, בתוספת אחוז מהשידורים.
  כמובן, הקופה גדולה, וראש עיריית קייב לשעבר אומר שהוא יחשוב על זה.
  למעשה, הוא הראה שהוא עדיין מסוגל להרבה. אז למה לקבור כישרון? והעיקר שבכל מקרה אין יותר מה לעשות!
  אולי תנסה לשלב את כל החגורות? זה יהיה כל כך נהדר!
  ויטלי נענה להצעה וחותם על חוזה לשלושה קרבות נוספים.
  והיריב הבא שלו... ובכן, כמובן טייסון פיורי! מעולם לא הובס לפני כן, משקל כבד גדול. נכון, הוא הופל על ידי אוידאר ומישהו קטן יותר. והכי חשוב, הוא גם העבריין של אחיו הצעיר. ובכן, איך אפשר שלא להילחם במשהו כזה?
  כמובן, קרב חדש, ותשלום מדהים, ומחזה גדול.
  אולג ריבצ'נקו שוב יורה על גרמנים ולוחמים זרים. בכלל, באמת אין כמעט גרמנים בחיל הרגלים. הם נעים מאחורי טנקי ה-E-50 וה-E-75. והם מנסים לא לקחת סיכונים.
  כאן איפשהו רחוק יותר אתה יכול לראות את "פנתר"-2. הטנק הזה, בניגוד לסיפור האמיתי, הופיע עוד ב-1943. וה"פנתר" עצמו לא היה מסיבי מדי. כן, ו"פנתר" -2 הופק, אם כי הרבה, אבל בשנת 1945, בהכנות למלחמה עם ברית המועצות, הגרמנים מילאו את המפעלים בטנקים E-50 ו-E-75.
  למרות כל המעשיות של תותחים מתנייעים קלים: E-10 ו-E-25, הפיהרר העדיף טנקים כבדים יותר. בקושי, גודריאן שכנע את ה-E-50 המהיר להפוך לפופולרי ביותר. הפיהרר אהב יותר את ה-E-75, שלא היה מוצלח במיוחד ושקל תשעים טון.
  אבל כעת הופיע שינוי של ה-E-75 M, עם צללית נמוכה יותר, קלה יותר ועם מנוע חזק. אולי זה יהפוך לנפוץ ביותר בעתיד.
  אולג ריבצ'נקו, למשל, משתמש בטקטיקות ערמומיות. הוא לוקח אותו ומשליך רימון למסלול E-50 ברגל יחפה. בשל כך הטנק מסתובב ומתנגש בעמיתו.
  והתוצאה היא שני מאסטודונים בוערים.
  אולג, כפי שאנו רואים, ערמומי מאוד.
  כך הוא פועל כעת, והגרמנים סובלים אבדות כבדות. לילד יש רגליים זריזות. טוב להיות כמוהו, יחף וחתיך.
  אבל באופן כללי, עולות לי בראש מחשבות על בוקסר. למשל, למה דניס לבדב לא יחדש את הקריירה שלו? ארבעים שנה זה לא כל כך הרבה זמן. יתרה מכך, המתחרים העיקריים מחטיבת המשקל הכבד עזבו, ותוכלו לנסות לאחד את החגורות.
  מה שאתה באמת לא צריך לעשות זה להיות השישה של הרשויות. עדיף לעסוק באגרוף אצילי בעצמך או להצטרף לאופוזיציה.
  זה כמו איך הפך סרגיי קובלב לראש עיריית מוסקבה. למרות שזו רק פנטזיה.
  ודניס לבדב יכול לעשות משהו יותר בונה. יתר על כן, עדיין מוקדם מדי להשאיר את האיגרוף ללא הפסד. ספורטאי אמיתי חייב ללכת עד הסוף.
  גם ולדמיר קליצ'קו יכול לחזור. אבל יש כאלה, כמו אלכסנדר אוסטינוב, שכבר הוכה שלוש פעמים ברציפות, לא פורשים!
  אכן, גיבורים הם לא אנשים, אלא ישר מפלדה!
  אבל בואו נדמיין את התרחיש הזה: פוטין התרסק על מטוס, ויש בחירות חדשות לנשיאות ברוסיה.
  ומה אנחנו רואים היום! לקומוניסטים אין מועמדים חזקים. גרודין ביזה את עצמו ואמינותו התערערה. זיוגנוב זקן מדי ולכולם נמאס ממנו, ואין לו מספיק כריזמה. סוראיקין נכשל בבחירות הקודמות. אישים אחרים שאינם ידועים. גם ז'ירינובסקי זקן מדי ולכולם נמאס ממנו. אחרים ב-LDPR ידועים מעט. על מי עוד מהאופוזיציה אתה יכול להמליץ? אנדריי נבלני חזק, אבל הוא לא יורשה להשתתף בבחירות. קסניה סובצ'ק אינה מועמדת רצינית. דמושקין היה בכלא ולא מקודם במיוחד. גם אודלצוב ישב בכלא, אם כי אולי יכול היה להיתמך על ידי הקומוניסטים ולצאת החוצה.
  בקיצור, אין מתחרים רציניים באופוזיציה. אז מדבדב, הנשיא בפועל, הוא עדיין הפייבוריט העיקרי. ואם יש תככים: הסיבוב השני או מיד בראשון.
  בהתחשב בדירוג הנמוך של מדבדב, וככל הנראה במספר הגדול של מועמדים לנשיאות, סיבוב שני בהחלט אפשרי.
  עם זאת, למדבדב יהיה יתרון גדול מאוד בסיבוב הראשון, ובשני יריב לא טוב במיוחד.
  למרות שברגע האחרון זלנסקי שלו עלול להופיע ולבלבל את כל הקלפים!
  אולג ריבצ'נקו זרק שוב רימון ודחף את הטנקים הנאצים. הרבה שאגות והפגזות.
  ומדי פעם כדור הארץ ממריא ונשרף ממש באוויר. והשברים מתהפכים, נמסים.
  אולג אומר:
  - תהילה לאימפריה שלנו!
  מרגריטה, זרקה את הרוצח הנוכחי בכף רגלה היחפה, צרחה:
  -תהילה גדולה לגיבורים!
  ושוב הילדה תעיף את הלימון בעקב החשוף.
  הפשיסטים זורמים פנימה, הו ושופכים פנימה.
  אין דרך לעצור אותם או להביס אותם אפילו עם פצצת ואקום! יש כאן לוחמים כל כך מגניבים, זה פשוט מפחיד!
  אולג שואג:
  - נצחוננו במלחמת הקודש!
  מרגריטה אישרה:
  - עם אחריות של מאה אחוז!
  ושוב זרקה הילדה רימון ברגל יחפה.
  לא, ברור שהילדים האלה לא יוותרו.
  אולג ריבצ'נקו שאג:
  - למען הסדר הסובייטי החדש!
  מרגריטה ירתה באופן פעיל צרור ואישרה:
  - בנזאי!
  אולג, בינתיים, ניסה להמשיך להלחין. ובכן, ויטלי מנהלת הגנה מרצון נגד טייסון פיורי. בינתיים, ולדימיר יש קרב מעניין לא פחות עם רואיז.
  למעשה, רואיז היה אלוף עולם בשלוש גרסאות. שם, למה ולדימיר לא יכול להילחם בו על הרבה כסף? יריב נוח עוד יותר הוא שהוא נמוך יותר ושמן משמעותית. ולדימיר יכול לירות בו בדקירות ארוכות.
  חבל שקליצ'קו ג'וניור החמיץ את המאבק בו בזמן שהיה אלוף העולם. אבל יהיה צורך לזוז.
  ואיך לא חשבת על זה, ולדימיר?
  ואלוף העולם בשלוש גרסאות הוא כעת אוסיק. עם זאת, הוא הגיע במהירות לכס המלכות.
  וקרב איחוד עם ויטלי אפשרי. אבל אלה רק הערכות לעת עתה.
  ויטלי צריך לנצח את טייסון פיורי, ומשחק חוזר עם Weider הוא עניין. ויש עוד הרבה לוחמים מעניינים. אותו אנתוני ג'ושוע. זה יהיה גם מאוד מעניין להילחם איתו. וגם לנקום באחיו.
  ויטלי יצרה סנסציה כשהביסה את Weider. ומה אתה יכול לעשות כדי לפתח הצלחה?
  למה לא להפוך למתאגרף הראשון בעולם שזוכה בקרב אליפות אחרי חמישים שנה? אף אחד לא הצליח לזה בעבר!
  אה, ויטלי! זה לא משנה איזה סוג של ראש עיריית קייב היית, אבל עכשיו הוכרת ללא כל ספק כאלוף עולם גדול!
  אבל הנה ההגנה הראשונה, מרצון, על התואר. ויטלי מתמודד מול יריב גדול יותר וחמוש יותר. לא פאנצ'ר אדיר כמו Weider, אלא טכני וזריז, עם ידיים ארוכות. וגם עדיין לא נשבר, למרות שהוא ירד.
  והכי חשוב, הוא ניצח את ולדימיר קליצ'קו הצעיר מאוד, מה שללא ספק הופך את טייסון פיורי למתחרה אדיר.
  הסיכויים היו בערך חמישים וחמישים. כמובן, הניצחון בנוקאאוט על Weider היה מרשים. אבל עכשיו זה לא יהיה רטינה נגדו, אלא לוחם טכני, שאף אחד עוד לא הצליח להוציא לו תיוקס. והכי חשוב, הזוכה של ולדימיר עצמו נמצא בשחר כוחו.
  האם ויטלי, בגיל חמישים, יצליח להתמודד עם טכנאי כזה? זה כבר דו קרב של אינטלקטים. עם זאת, ווידר בבירור המעיט בערכו של ויטלי וניסה לקחת אותו ללא טקס. אבל זה לא יעבוד יותר.
  הנה שני המתאגרפים מתכוננים. ויטלי, כמו תמיד, רצינית וממוקדת. הוא בטוח ורגוע.
  גם טייסון פיורי מתכונן. הוא גבוה מוויטאלי, בעל ידיים ארוכות יותר והוא ינסה לנצל זאת.
  אבל עכשיו הקרב יתקיים בבריטניה, ויהיה שידור בתשלום.
  עכשיו טייסון פיורי יצא ראשון. הוא מפגין ביטחון חיצוני. קירח, מביך ולא אתלטי במיוחד. אם ויטלי קליצ'קו צבע את שיערו, לא היית יכול לדעת מי מהם מבוגר יותר, למרות שהיה הבדל של שבע עשרה שנים בגיל. זה עדיין לא שיא של קרבות אליפות, אבל זה כבר מתקרב לשיא.
  ובכן, אולי ויטלי גם תילחם עם מישהו צעיר מטייסון פיורי.
  ויטלי יוצא לצלילי מוזיקה מאיימת. הם מסתכלים אחד על השני.
  טייסון רפוי ולא נראה גבוה יותר. ויטלי אולי רחבה יותר בכתפיים. והכי חשוב, הגזרה שלו הרבה יותר יפה, והשרירים שלו בולטים.
  ובכן, מה עם הפזמונים? תחילה בריטי, ואחר כך אוקראיני.
  ואז חילופי מבטים.
  ואז נשמע הבאגל, הסיבוב הראשון.
  ויטלי זורק נגיחה קלה ומתנועע היטב. טייסון מנסה לעזוב. אבל ויטלי הוא מיומן מאוד, והמכות שלו נעות לאורך מסלול מגושם, ומגיעות לראשו של טייסון פיורי.
  הכל הולך כפי שמומחים חזו. ל-Vitaly יש מהירות מצוינת.
  והכל מצליח.
  הוא מנצח את הסיבוב הראשון... אחר כך דקת מנוחה והסיבוב השני. שוב Fury לא משנה טקטיקה. הוא כנראה מקווה שויטלי יתעייף.
  . פרק מס' 4.
  ושוב קליצ'קו האב יש יתרון קל. האחים שולטים בטבעת.
  ולדימיר ניצח את רואיס ג'וניור בנוק-אאוט טכני לפני שבוע.
  ובכן, הקרב ממשיך.
  הסיבוב השלישי הוכתב שוב על ידי ויטלי. אבל בסיבוב הרביעי, טייסון פיורי פתאום מתפוצץ. הוא ממהר קדימה... ופוגע בשתי. והוא מופל.
  מה הוא רצה? ויטלי נמצאת בכוננות.
  איכשהו טייסון הגן על הסיבוב הזה עד הסוף. ואז החל שוב הקרב החד צדדי כשויטלי שולט. יתרה מכך, אלוף העולם קליצ'קו האב בבירור לא מיהר.
  ואחרי שמונה סיבובים, טייסון פיורי פתאום נסוג. והניצחון מוכרז בנוקאאוט טכני, עקב סירוב להמשיך במאבק.
  לפיכך, ויטלי קליצ'קו קובע שיא חדש: הלוחם הראשון בתולדות האגרוף שהגן על תואר העולם בגיל חמישים. וההישג הבא של הופינס מגיע.
  אז עכשיו הוא באמת באמת הפך לסופרמן. והוא נקם באחיו.
  אבל הקרב הבא הוא קרב חוזר עם Weider. הם מבטיחים עמלות גבוהות מאוד. למה נוכל לריב איתו, ואז לעלות נגד יהושע?
  ואז אתה יכול לחשוב על מאבק איחוד עם אוסיק. באופן כללי, ויטלי קליצ'קו, באופן עקרוני, היה רוצה להיות אלוף העולם המוחלט. ויש לו רצון חזק מאוד.
  אולג ריבצ'נקו מחייך למחשבותיו. כן, זה אפשרי. הילד מכסח שורה שלמה של פשיסטים ואומר:
  - אנשים זוכרים אותך קליצ'קו! אנשים מעריכים אותך קליצ'קו! אנשים רעבים לך קליצ'קו! תחזור בקרוב קליצ'קו!
  הילד הגאון צחק מהשיר העליז שלו ושוב שיגר את הרימונים הקטלניים ביותר. ושלושה טנקים נאציים מתנגשים.
  למרות ההתנגדות ההרואית של הכוחות הסובייטים, הנאצים עדיין הצליחו לכבוש ולחתוך את המסדרון המחבר את מוסקבה עם חלקים אחרים של ברית המועצות.
  לפיכך, בירת רוסיה נמצאת במצור מוחלט. בדיוק כמו שלנינגרד חסומה.
  סטלינגרד עדיין מתנגדת. הגרמנים מסתערים גם על הערים גרוזני ואורדז'וניקידזה בקווקז. המצב קריטי. במיוחד כאשר מוסקבה הפכה מוקפת לחלוטין.
  יש לו חיילים רבים, ומאות אלפי חיילים במיליציה. אבל בקרבות, הפגזים והתחמושת מנוצלים מהר מאוד. אולי לא תהיה מספיק תחמושת. ואז תיפול הבירה. ואין כל כך הרבה אספקת מזון. גם זה יסתיים בקרוב.
  ובלי מוסקבה, זו תהיה מלחמה נוספת. וסטלין מבין את זה.
  עכשיו הוא בקויבישב. אבל אחרי שהנאצים פרצו דרך הוולגה, היא גם לא הייתה רחוקה מהקו הקדמי.
  בנוסף הסמוראים גם הפעילו עליהם לחץ. הם מפציצים ותוקפים עם אינספור חיילי רגלים. אולי אין מספיק כוח.
  סטלין מבין זאת ומנסה לנהל משא ומתן לשלום נפרד עם יפן מאחורי הקלעים. הם אומרים שהם אפילו מוכנים לוותר על המזרח הרחוק ולשלם שיפוי בזהב.
  אבל הירוהיטו אמר: אנחנו צריכים את כל סיביר, עד אוראל. אבוי, אי אפשר לוותר על כל כך הרבה.
  ולדיווסטוק כבר כמעט מוקף. ובכלל הכל מאוד מפחיד...
  אבל כמה בנות גיבורות נלחמות ואינן נכנעות לפשיסטים ולמיליטריסטים היפנים.
  מכונית הכלא המשוריינת בה נסעה המכשף המזמר נעצרה, ונשמעה חריקת פתיחת הדלת. שני גברים יפנים, אחד גדול ושמן, השני קטן ורזה, נשענו אל מחוץ לאור שסנוור לרגע את אנסטסיה. ואז הילדה, ללא היסוס, דקרה אחד ברקה עם שוק, ואחר בלסת עם אגרוף עטוף בשרשרת. הלוחמים המהוללים של ארץ השמש העולה הודחו באופן קומי.
  Witcher אפילו שר:
  - אני מאתגר את האיש לסיבוב השנים-עשר! אחרי הכל, אני אשת על ואטאס שלמה, ואני שולחת את האויב לנוקאאוט עמוק, מפגין מעמד חסר רסן בקרב!
  הילדה הרימה מקלע יפני שהועתק מהשמייסטר ובלחיצה על הבורג מיהרה לתא הטייס. שלושה יפנים נוספים קפצו לשם, וודמקובה שלחה לעברם פרץ של אש, מכוונת לראשיהם ומחייכת באכזריות.
  - מה קיבלו המפלצות עם ראשי המועדונים!
  נושאת השריון נתפסה על ידי גברת לוחמת עירומה. המכשפה נבח:
  ריחף מעל רוסיה האומללה,
  מפלצות גיהנום חושך רותחת!
  לכובש יש את הגרזן הסוער שלו,
  לחדד ולחתוך את הראש!
  קומוניסט בכדור הלבן הוא לא פיון,
  אנחנו לא מושכים לנצח!
  יהפוך את הרייך השלישי למותגי אש,
  ובכן, כנות תתוגמל בטוב!
  למרות העובדה שהיא נגעלה, לבשה וודמקובה מדי צבא יפני שנלקחו מהמתים. כמה לא נעים, החיילים האלה לא התרחצו הרבה זמן והריח היה נורא. הטייס הילדה יילל:
  זה חייב להיות כל כך אכזרי! אבל אסיה!
  אולם השריון התניע בקלות ויצא לכיוון צפון. ברכב היו שני מקלעים 12 מ"מ, כך שבמידת הצורך ניתן היה להדוף מתקפת חי"ר. דבר נוסף הוא ששריון 20 מ"מ לא היה עומד בקליבר של "תותחים" יפניים 37 מ"מ. וודמקובה חשבה: כיצד עלייתם של הקומוניסטים לשלטון שינתה את רוסיה. אם בתקופת הצאר, הצבא היפני היה עדיף משמעותית על הצבא הרוסי במונחים טכניים, כעת, להיפך, הוא מפגר מאחור. למרות שלא ניתן לומר שהמדע אינו מעודד בארץ השמש העולה. חינוך תיכון חובה הוכנס בסוף המאה התשע עשרה. נכון, איכות החינוך ביפן לא הייתה גבוהה. הם העתיקו אותו מבית הספר הפרוסי, שהיה פדנטי עד הקצה, ופשטו אותו מעט, כדי שמורה אחד יעבור כמה שיותר תלמידים, כיון שלא היו מספיק משכילים. בכלל, היפנים חיקו את האירופים, למשל הבריטים במראה מדי חאקי, הגרמנים בתקנות גיבוש וצבא, האמריקאים במדי וסוג הצי, ומערכת הפעלת המוסדות הפיננסיים. נכון, היה להם משלהם, למשל, קוד בושידו, חומר הנפץ המפורסם של השימוזה (אם כי הוא בקושי היה טוב יותר מהאירופאי). עד אמצע המאה התשע-עשרה, יפן הייתה מדינה נחשלת מימי הביניים שאפילו לא היו לה מסילות ברזל והייתה חמושה בכדורי תותח. היא הייתה אפילו יותר ארכאית מטורקיה או מאיראן, ועוד יותר מרוסיה הצארית. באופן מוזר, אמריקה היא שעזרה לארץ השמש העולה להופיע כאנשים וממש אילצה אותה להצטרף לעולם המתורבת. סיירת הקיטור המודרנית עם פגזי נפץ עשתה רושם עז על יפן הנחשלת. במיוחד כשהטביע כמה ספינות מפרש, מה שמראה את חוסר האונים המוחלט של כדורי תותח.
  אולי האמריקנים יתחרטו יותר מפעם אחת על שהכריחו את יפן לפתוח את עצמה לעולם. שהם הקימו מתחרה באסיה, אבל אז היה קשה להאמין שבעוד כמה עשורים ארץ השמש העולה תלך בדרך שלקחה מאות שנים למערב.
  וודמקובה נסעה לאורך הכביש המהיר, ואפשרה למשאיות עם תגבורת לעבור קדימה, כמו גם לתחבורה, ונמקה. ממשלת הצאר, אפילו תחת אלכסנדר השני, או יותר נכון אפילו תחת ניקולאי הראשון, רקמה תוכניות לסיפוח סין לרוסיה. אבל ניקולאי בחר בכיוון הטורקי כאובייקט להתרחבות. באופן עקרוני, זה היה יותר נוח. אבל בריטניה ששנאה את רוסיה וצרפת שהייתה בהשפעתה, עמדו על העות'מאנים. לראשונה מזה רבע מאלף (מאז 1612), רוסיה הפסידה במלחמה רחבת היקף (קרבות בודדים, כמובן, לא נחשבים, אתה מתכוון שבמשך כמעט רבע אלף רוסיה לא הפסידה במלחמה כמו שלם, אגב, זה היה תחת ניקולס הראשון שהוא הגיע לגודלו המקסימלי מבחינת שטח). היו כמה סיבות, כשהחשובה ביותר הייתה עליונותן של מעצמות המערב בציוד הטכנולוגי של חייליהן. לאחר שניקולאס התאבד הראשון, כס המלכות נלקח על ידי אלכסנדר השני: אולי הצאר המשכיל והמלומד ביותר בכל ההיסטוריה של רוסיה. הוא החל ברפורמות רחבות היקף, ציין צמיתות, ותחתיו הצמיחה המהירה של התעשייה, החלה בניית מסילות ברזל ותחנות כוח! אבל במקביל, ביטול הצמית התרחש על חשבון האיכרים, היה הרבה הרס, פרצו פרעות, במיוחד מסיביות בפולין. אלכסנדר הצליח להניע את רוסיה קדימה, אך לא פתר בעיות יסוד, ואף מכר את אלסקה לאמריקה בפרוטות ונתן את איי הוואי בחינם. נכון, הוא הצליח להביס את טורקיה, אבל האימפריה העות'מאנית הייתה חלשה מאוד באותה תקופה והזדעזעה מהתקוממויות. כן, ההפסדים של רוסיה במלחמה זו היו גדולים באופן לא פרופורציונלי, מה שהוכיח שהצבא הרוסי עדיין רחוק מלהיות מושלם, למרות הרפורמות. עם זאת, גם תחת סובורוב הכל לא היה ברור כמו שאומרים בספרים. לניצחונות היה מחיר לא מבוטל, וקתרין השנייה, למשל, במהלך מלחמת רוסיה-טורקיה השנייה, הגבילה את עצמה לרכישות טריטוריאליות צנועות יחסית, ואף נטשה את התביעות למולדובה. למרות שאדמות אלה היו מאוכלסות על ידי סלאבים אורתודוקסים, ובזמן מסוים היו חלק מקייבאן רוס. באופן כללי, לאחר שחרור רוסיה מהעול המונגולי-טטארי, נקבע מסלול להחזרת כל האדמות הסלאביות המקוריות. זה לקח כמה מאות שנים, למשל, גליציה הוחזרה רק ב-1939, לאחר השחרור מהעול הפולני. והעיר פשמישל עם האדמות שמסביב נשארה אצל ההונגרים והסלובקים.
  וודמקובה הסתכלה על הכביש המהיר: לא היו כל כך הרבה מכוניות שונות, אבל חיילי רגלים יפנים צעדו. ביפן יש אוכלוסייה של כמאה מיליון, אפילו יותר מגרמניה, ההכשרה לפני הגיוס תופסת מחצית משעות הלימודים. המלחמה עם ברית המועצות היא מתנה משמים עבורם, בניגוד למאבק עם ארה"ב. אתה יכול לגזור עוד ועוד חלוקות.
  מפתה מאוד לירות פרץ משני המקלעים המהירים שלך, למרבה המזל ניתן לעשות זאת על ידי שליטה בהם באמצעות הנעה הידראולית מתא הטייס. אבל האמת היא שאז יהיה לה בעצמה סיכוי קטן לצאת מכאן. לא, עדיין עדיף לעשות את זה קרוב יותר לקו החזית או בלילה. כן, זה נראה כאילו כבר מחשיך... אז הזאבים יהיו מלאים והכבשים יהיו בטוחות. למרות שלא, היא לא כבשה.
  אז מה עם יפן? המלחמה הראשונה של 1904-1905 אבדה, ורוסיה איבדה יותר ממאתיים וחמישים אלף חיילים וקצינים לבדה כשבויים. למרות שלצבא הצאר הייתה עליונות מספרית. יפן איבדה פחות מאלפיים אסירים; אפילו נקבע בונוס של מאה רובל זהב לכל חייל שנתפס בשבי צהוב, ואלף קצינים. דף ההיסטוריה הזה מאוד לא נעים לרוסיה. מה שהכי מעצבן זה שרבים במדינה רצו שהיפנים ינצחו. לדוגמה, סטודנטים באוניברסיטת מוסקבה שלחו ברכות למיקדו על נפילת פורט ארתור. וכמה נגנב: אי אפשר לרשום!
  וודמקובה האטה את הגז כדי לא להיתקל בטור צועד נוסף. הילדה נשבעה:
  - ובכן, הם כמו ארבה! יצורים צרי עין!
  האוזן כבר יכלה להבחין בשאגת התותח: קו החזית התקרב. הטייס נהם ואז שר:
  הלוחם הרוסי לא נאנח מכאב,
  הלוחם הרוסי משמיד את היפנים!
  ויש לנו צער מוחלט,
  כל המגן הכפוף רעד!
  הילדה השתתקה שוב. במלחמה ההיא, ארה"ב ובריטניה עזרו ליפן עם כסף ונשק, אבל לא הייתה חזית במערב. ואכן, ארץ השמש העולה קיוותה שגרמניה תנצל את הרגע ותתקוף את רוסיה. באופן עקרוני, זה היה אמיתי, והועיל לגרמניה. גם אוסטריה-הונגריה בעלות הברית, עם האינטרסים שלה בבלקן, תוכל להתנגד לרוסיה. טורקיה, שנפגעה היסטורית מרוסיה, ואפילו נמצאת בשליטה פיננסית של גרמניה, עלולה להיכנס למלחמה. ייתכן גם שאיטליה, שהייתה חלק מהברית המשולשת ויכלה לתבוע את אדמות אוקראינה העשירות, תיכנס למלחמה. בכל מקרה, זה היה רע לרוסיה הצארית. גם אם היא הפסידה בברית עם האנטנט, אז מלחמה בשתי חזיתות תסתיים באסון. הסיכוי של צרפת להצטרף לקרב קלוש, שכן באותה תקופה בריטניה הייתה נגד רוסיה. באופן כללי, כמובן, מדובר בטעות חישוב גדולה של הקייזר, שהחמיץ הזדמנות כזו. ייתכן שגם לאחר פרוץ מלחמת העולם הראשונה, הטעות האסטרטגית העיקרית הייתה התקפת הפריץ על בלגיה וצרפת. אולי אם היו פותחים בפלישה כוללת לרוסיה, המצב עם פולין ב-1939 היה חוזר על עצמו. למרבה המזל, הגרמנים התבררו כבעלי ביטחון עצמי מופרז, ובחרו במלחמה בשתי חזיתות.
  ל-Witcher, בניגוד לרבים מבני ארצה, היה מזל: היא הצליחה לקרוא את Mine Kaif, ובמקור. כמובן, היטלר צדק כשאמר שצריך להיות ביחד עם בריטניה נגד רוסיה, או ביחד עם רוסיה נגד בריטניה. ובאופן הגיוני למדי, הפיהרר העתידי מתח ביקורת על אלה שניסו להביא את גופתו של ביסמרק לאור.
  היטלר אכן דחה כל אפשרות לברית כלשהי עם רוסיה, במיוחד כשהבולשביקים עלו בה לשלטון והאמינו שאדמות רוסיה צריכות להפוך למושבות גרמניות.
  זה אומר שהוא היה בבירור אויב של רוסיה, וכל הסכם עבור הפיהרר היה פיסת נייר פשוטה. יתר על כן, סטאלין הוא אידיוט על כך שהחמיץ מכה כה חזקה בסנטרו הפתוח, למרות שהוא נאלץ להתכונן להדוף את המכה ולהביא את חייליו למוכנות לחימה. או יותר טוב, שתלו אותו בעצמכם! גם הצבא הגרמני לא היה מוכן לדחף ההתקפי של הצבא הסובייטי. היה להם קשה מאוד: היינו יכולים פשוט להקיף ולהשמיד את החיילים הגרמנים בקדרות. איזו מלחמה זו! וכך עברה היוזמה לידי הוורמאכט. והחזית זרמה ממערב למזרח. לא ברור על מה סמך סטלין? ובריה הוא בן זונה. היא מכירה אותו קירח היטב. למה הוא לא הזהיר את סטלין? למה הוא לא שכנע אותך לעשות מעשה? איך זה קרה? הרי הקומיסר העממי היה איש ערמומי ולא בטח באיש! הרי באמת היו נתונים מודיעיניים רציניים, חיילי הרייך השלישי נעצרו לגבול, וכל סבתא שניה ניבאה מלחמה. בכלל, הייתה תחושה שמשהו בלתי נמנע ונורא מתקרב!
  ורק סטאלין ופמלייתו היו בועטים, כאילו רוצים בכוונה להפסיד ולהרוס מיליוני אנשים. ובכלל, הגרוזיני המשופם הוא לא כזה גאון... הוא לא הספיק לסיים את הסמינר, וכפי שבריה הודתה בפניה, הוא מרבה לשתות. וכשהחלה המלחמה, היה זמזום כללי... ועכשיו כל העולם נטל נשק נגד רוסיה! וכאן, כמובן, אשמה המדיניות הלא גמישה של סטלין. בפרט, למרות העובדה שהחזית נחנקה ממחסור באספקה, נזכרו אלפי רכבות כדי לגרש צ'צ'נים לקזחסטן. וזה נעשה בזמן המלחמה, כשכל כרכרה חשובה! בשל כך, אגב, הצליח מיינשטיין, למרות העליונות המספרית המשמעותית של הצבא הסובייטי, לבצע מתקפת נגד כדי להביס את הכוחות האדומים. בשל מחסור בדרגים, לא נפרסו תגבורת בזמן, אספקת הכוחות הסובייטיים נפגעה, וכתוצאה מכך התפרקה המתקפה. ואם חיילינו היו עכשיו בקייב, ואולי ברומניה, אולי בריטניה וארה"ב לא היו מסתכנות בבגידה בברית המועצות!
  חוץ מזה, מי כמעט הרג את היטלר? ובכך לדחוף את הרייך השלישי לתוקפנות חדשה?! סביר להניח שזה היה מבצע בראשות בריה... הרי בשלב מסוים הוא הבין איך לסיים את טרוצקי. אולם, אז זה נגרם מהצורך להימנע מפיצול באינטרנציונל. עכשיו זה הוביל לאפקט הפוך, אויבי רוסיה התאחדו. יתר על כן, האויבים הם היסטוריים! היא חייבת לומר שוודמקוב עצמה הופתעה מאוד מכך שצ'רצ'יל נשא נאום סנסציוני ב-24 ביוני, והכריז על תמיכה בברית המועצות. מוזר שהכבשה הגיעה לזאב לברית, אם כמובן אפשר להשוות את האריה הבריטי לכבשה. סטלין, לעומת זאת, הוא זאב טיפוסי! עכשיו הכל חוזר לקדמותו, דמוקרטים קפיטליסטים ופשיסטים קפיטליסטים ביחד! אבל הקומוניסטים מאוחדים וישרים, ללא פשרות עם המצפון! אולי זה בדיוק מה שסטלין רצה? בכל מקרה, כוחות האויב גברו, ויפן הראתה את מלתעותיה במזרח. אבל, באופן כללי, המהלך של הנהגת מדינות השמש העולה הוא הגיוני: יש צורך להשתיק את גרונות הצבא שאינו מרוצה מוויתורים טריטוריאליים עצומים ומכניעה ממשית, המבטיח קרבות ואדמות חדשות. אם ארצות הברית לא הייתה מטילה סנקציות, או יותר נכון מצור, נגד יפן ב-24 ביולי, אז אולי הסמוראי היה פוגע בברית המועצות אפילו באוגוסט, בלי לחכות לחורף! היפנים הם עם אמיץ וספק אם יעצרו אותם על ידי זכרו של חאלכין גול, שם, אגב, לחמו כוחות משניים, כולל חיילי הבובות של הממשלה האימפריאלית של מנצ'וריה!
  וזה עלול לסכן את נפילת מוסקבה... למרות שסטלין כנראה יעדיף לוותר על כל סיביר לכניעת מוסקבה. פשוט הייתי משאיר שם כיסוי, בתקווה שחורף הטייגה הקשה לא ייתן ליפנים את ההזדמנות להתקדם רחוק מדי ולהתחבר לגרמנים באזור אוראל או הוולגה.
  ואז, כמובן, יהיו בעיות... היטלר נכשל ליד מוסקבה ועשה טעות בחישוב על ידי הכרזת מלחמה על ארצות הברית, מבלי לחייב את יפן להשיב גומלין ביחס לברית המועצות. היטלר לא היה מובחן בהיגיון כלל, עם האנטישמיות האכזרית שלו, המפנה את האליטה הפיננסית העיקרית ואפילו את הוותיקן נגד עצמו. זה אמנם הגביר את הפופולריות שלו בקרב הערבים, אבל הם לא סיפקו סיוע משמעותי לחיל של רומל.
  המכונית המשוריינת נסעה עד לגבול הסובייטי לשעבר. כבר היה כאן הרס. כאן עדיין בולט עמוד הגבול.
  וחיל רגלים יפני, כמו גם כמה טנקטים קלים עם תותחים אוטומטיים 20 מ"מ ושני מקלעים כל אחד. מול חיל הרגלים הסיני זה אולי נשק טוב, אבל מול ה-T-34... נכון, יש מעט טנקים כאלה במזרח הרחוק, הכוחות העיקריים מוצמדים במערב. בנוסף, נראים עוד כמה משוריינים ומרגמות שהובלו בכלי רכב פתוחים. אני חייב לומר שאלו לא מרגמות רעות, למרות הקליבר הקטן שלהן...
  וויצ'רובה היססה: מה עלי לעשות? יש הרבה יפנים, וכנראה שצריך לפנות לכביש כפרי. או אולי זה בכל זאת ייתן תפנית לצרות עין?
  כבר מתחיל להחשיך, עננים כיסו את השמים, והגשם מגיע. כמובן, אתה יכול לקחת סיכון, במיוחד מכיוון שהיפנים צפופים יחד, חיל הרגלים עומד, אסוף בדרגות צפופות. כן, יש גדוד שלם שלהם, חיילים צהובי בטן, די מגעילים, לא חבל להרוג אותם.
  וויצ'ר הצטלבה, מלמלה:
  - חלילה יהיו עוד סמוראים!
  שני מקלעים בקליבר גדול - 12 מ"מ הוצלחו בהתפרצויות לעבר היצורים צרי העין. המכות המוחלטות החלו. הילדה אפילו שרה:
  נילחם באויב עד הסוף,
  מעשיהם של חיילים הם אינספור!
  הרוסים תמיד היו מסוגלים להילחם,
  אל תוותר כשמגיעות צרות!
  12 מ"מ היא מחסנית גדולה וחדה, היא חודרת דרך גופים, ולפעמים כמה יפנים בכל פעם. Vedmakova שלטה בנשק באמצעות כוננים הידראוליים, שהיפנים שאלו מתעופה. בשניות הראשונות, לוחמי אימפריית השמש העולה אפילו לא הבינו מה קורה ומאיפה הגיעה המתקפה. הם פשוט נפלו, ושחררו זרמי דם מהבטן והחזה שלהם. בואו של המוות בעולם השלו לכאורה הזה היה כל כך לא צפוי. למרות שלא, האמירה האחרונה נראית יותר כמו לעג.
  Witcher הצליח לכסח כמה דרגות לפני שהאויב הגיב והחל להתפזר. הטייס המשיך לירות, ובמקביל הזז את המשוריין כדי לא לעלות באש מהטנקטים. ובכל זאת, תותח מטוס יכול לחדור אפילו שריון כזה. עם זאת, זה תלוי גם במהירות ההתחלתית של הקליע; על טריזים היא עדיין גדולה מזו של רובי קרב.
  בעוד הטייס היה בר מזל, היפנים לא הבינו מיד מי שולח להם מוות, במיוחד מאז שהגשם האביבי התחיל לטפטף, וכתוצאה מכך התקשו להבחין בין ההבזקים. כנראה הסמוראים חשבו שהם מותקפים על ידי גזרה רוסית שפרצה מאחור, אז הטנקטים פתחו באש על השיחים. Witcher, ריסק את היפנים ושר:
  מהקצוות הרחוקים של האוקיינוס,
  איפה קמרון השמים רעדה!
  המוני הסולטן שועטים,
  זה כאילו האנטיכריסט קם!
  
  המלחמה חסרת רחמים, רעה,
  כמו עפיפון שירד על רוס!
  הארץ שלי אפורה מפצעים,
  הצילו את אמך, אני מתפלל לאלוהים!
  
  כמה אכזרי העולם, זה נורא
  הילד נפל ונקרע לגזרים!
  הם ילדו, דוחפים מכאב,
  אז הרשע הרשע החליט!
  
  אלוהים לא יודע גבולות בכעס,
  הוא הביא אסון על המין האנושי!
  וכל החיים סובלים,
  רק צער קובע ניצחונות!
  
  רוסיה ספוגה כולה בדם,
  כמה אכזר אתה הכל יכול!
  לאן נעלמה המשימה שלך?
  האם המשיח הוא באמת השלישי, מיותר!
  
  למה את עדה וחווה,
  גירשו אותם מגן העדן על עוונות!
  הגיעה השעה לקניבל,
  עם פשיטה מגניבה יותר Mamaia!
  
  הבנות הזילו כאן דמעות,
  הגרמנים הרגו את ההורים שלי!
  היא יחפה וקפוא
  חמור, כל הנהרות קפואים!
  
  אף אחד לא מרחם עלינו האנשים
  או מימדים או נחשים עוקצים אותנו!
  לפעמים עולה רעיון
  איזה כוס סבל עד אפס מקום!
  
  חסר תועלת לקוות באלוהים,
  ברור שזה לא כואב לו!
  עדיף לחיות רע וגרוע,
  אבל כאן אמרנו - די!
  
  יש לנו את הדגלים של הקומוניזם,
  מה שאומר שאין התייחסות לדוד שלי!
  אני לא יכול לסבול פשיזם,
  האתוס שלנו פשוט: לעזאזל עם זה!
  
  מקווה לידיים מיושנות,
  לנפש שנמצאת בראש!
  הרצון מוביל אותנו להישגים,
  מיומנות, התלהבות באגרוף!
  
  וכך, מודדים בשלבים,
  הדרך שלך לחופש ולאושר!
  נהפוך לאלים אדומים,
  אף אחד לא יכול לכופף אותנו!
  וודמקובה שרה וירתה במקלעים, ירה בצרות העין שכבר הספיקו לברוח ולשכב. אבל אז גם מזלה השתנה: כמה קצינים יפנים כנראה הבינו מה קורה וזרקו כמה רימונים לעבר המכונית המשוריינת. וויצ'ר הרגישה את גופה רועד. עם זאת, הרימונים היפנים היו מפוצלים ולא חדרו לשריון, שנועד ככל הנראה לעמוד בפני פרצי מקלע בקליבר של עד 14 מילימטרים.
  Witcher ציחקק:
  - ואחר כך בקרב עיקש, כדור תועה - שוטה! היא התעצבנה, פתאום נעשתה חכמה יותר ופגעה במטרה לעתים קרובות יותר!
  במוביל כוח אדם משוריין, מקלעים מופעלים על ידי הזנת חגורה. זה נותן אספקה גדולה של כדורים, בנוסף מסופק קירור מים, המאפשר לך להגדיל את משך הירי. לכן, הלוחמת ללא טקס ניתקה את היפנים שהשליכו עליה רימונים. אבל נראה ששאר הלוחמים שמו לב לזה. שוב עפו רימונים. נשמעה התרסקות. נראה שאחד הרימונים היה כבד, במשקל של כקילוגרם, והיה נ"ט. ליפנים כבר סופקו פריקים דומים. זה חלש מול שברונים ו-T-34, אבל אתה יכול לחדור למכונית משוריינת! דרך הצד השבור, וויצ'ר הוטף אבק. הילדה נשבעה:
  - כן, יפן קטנה, אבל היא גורמת לצרות גדולות!
  המכונית המשוריינת החלה להאיץ, וכמה רימוני שבר עפו פנימה, שם התפוצצו.
  השברים תפסו את וויצ'ר, קורע את מדיו. לסיום, מיכל הגז השבור עלה באש. הילדה קיללה שוב:
  - לא מכונה - גנרל! הייתי זורק עליך חרא!
  לאחר כיסחתי עוד כמה עשרות, נאלצתי לקפוץ מהמונית. הילדה עשתה זאת מבלי שהחיילים היפנים הבחינו בכך וזחלה. הוא לא דאג לעצמו: היא לבשה את מדי הצבא של ארץ השמש העולה. ובחושך ובגשם אתה לא ממש יכול להבחין בפרצוף שלך. עכשיו אתה צריך לרדת מהכביש המהיר ולהיעלם בתוך השיח.
  הילדה זחלה די מהר ובמקביל נתקלה בגופות מספר פעמים. היא מלמלה בשביעות רצון:
  - זה לא נורא שנתתי אור לסמוראי! עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לשמור את זה בעצמך!
  הלוחם צלל לתוך השיחים, וקם, החל ללכת. תטעה אותם, אולי הם לא ייתפסו. למעשה, היא עמדה במאבק הגון וחשבה שסביר להניח שלא יאמינו להישג שלה, אחרת אולי, מי יודע, היו נותנים עוד כוכב גיבור!
  באופן כללי, מלחמה היא דבר מוזר, אתה הורג אנשים וזה לא רק נורמלי, אלא גבורה. כפי שאומר התנ"ך, אגב, "לא תרצח!" אף על פי כן, אלוהים ציווה לא רק להרוג, אלא להשמיד לחלוטין את העמלקים, נשותיהם, ילדיהם ואפילו בעלי חיים! למרות שגם בזמן מלחמה, השמדת אזרחים נחשבת לא מוסרית ושפלה.
  עם זאת, בעלות הברית המערביות הפציצו לא רק ולא כל כך מטרות צבאיות כמו שהפציצו אזרחים. זה נבע בין השאר מהדיוק הנמוך של מפציצים בגובה רב, שהקשה על פגיעה ביעדים צבאיים גרידא, אבל העיקר היה נקמה. גם יפן קיבלה דחיפה מארה"ב. אבל לא היה במה לענות להם! פשוט לא היו להם מטוסים עם טווח כזה להגיע ליאנקיז!
  כנראה שהאמריקאים ראו שהנקמה בנמל פרו מספקת, או ליתר דיוק, הצמרת הפיננסית החליטה לפעול באופן פרגמטי, ובמקביל לשים קץ לצבא האדום של מאו. יפן נותרה עם מנצ'וריה כקרש קפיצה למלחמה נגד ברית המועצות, וניתנה לה יד חופשית נגד מונגוליה, והשאר היה מעשה ידיו של צ'אנג קאי שק! אז אפשר יהיה לטאטא את כל סין. ותן לארץ השמש העולה לדמם במלחמה עם ברית המועצות. מה שהכי מעניין כאן הוא כנראה שהיפנים, לאחר שהביסו את רוסיה, סומכים על השגת שוויון עם אמריקה שוב בעזרת גרמניה וארה"ב, הם חושבים לסחוט את סיביר וארצות אחרות מיפן המותשת.
  כל צד חושב שהם פעלו בחוכמה רבה, במיוחד מאז שאמריקה ובריטניה השיגו שליטה על שטחים עצומים מבלי לירות אף ירייה. אחרת, הם היו צריכים לקחת זמן ארוך ומייגע כדי לכבוש אותם, מה שהיה לוקח לפחות כמה שנים, אלה הם איים בכל זאת!
  וודמקובה הלכה, בתקווה לחצות את קו החזית. זה בהחלט אפשרי לחמוק לתוך הפער ולהצטרף לאנשים שלך. או אולי אפילו לקחת אחד מהאסירים הסמוראים. ובכן, זה ליד העמדות המתקדמות ביותר של הצבא הסובייטי. אחרת יהיה קשה לגרור.
  . פרק מס' 5.
  אז לאוליגרכיה העולמית: גרמניה ואירופה תחת ברית המועצות נחשבות לאזור השפעה אבוד, ואפילו איום על האימפריה הקומוניסטית המחוזקת ועל התרחבותו הנוספת של הבולשביזם. ועבור רוסיה מתחת לגרמניה, זוהי הרחבת תחומי ההשפעה שלה והאפשרות לינוק את כל המיץ מהארצות העשירות. אבל זה באמת מה שהאוליגרכים הצרפתים הפסידו כשהפסידו לגרמניה: הם נאלצו לחלוק מעט עם היטלר, אבל הם שמרו על רוב העושר, ואפילו נעשה קל יותר לנצל את העובדים - הגרמנים ריסקו את האיגודים המקצועיים. מה הפסידו האוליגרכים בבלטיות? ספר את כל ההון שלך, ואת אלה שלא הספיקו לברוח, ואז את החופש או את החיים! הדוגמה מדהימה! אז אין בזה שום דבר מפתיע! ואם היטלר לא היה אנטישמי נלהב כל כך, אף אחד לא היה עוזר לברית המועצות!
  יש לומר שאחת הסיבות לכך שצרפת התפרקה בקלות יחסית הייתה אחוז היהודים הנמוך משמעותית הן באוכלוסייה כולה והן באליטה הפיננסית. בפולין, בריטניה, ארה"ב: זה היה בדיוק הפוך. במיוחד בארה"ב, מה שאגב, מסביר מדוע היאנקים, למרות העובדה שאף פצצה לא נפלה על אמריקה, היו אכזריים אפילו יותר כלפי אוכלוסיית גרמניה מאשר הבריטים!
  וישו הפך לבובה תחת הוורמאכט, והגרמנים הסתובבו בפריז ניגנו במפוחית. היטלר החל להכין פלישה לאנגליה, מבלי לטרוח להעביר את הכלכלה לבסיס מלחמה ולהשתמש במשאבי אירופה הכבושה. הדבר עלה לו ביוקר, וכך גם חוסר נכונותו לנהל משא ומתן עם האנגלים ולוותר על האנטישמיות. זה האחרון, אולי, היה מאפשר לפיהרר לשחרר את כל כוחותיו למלחמה נגד ברית המועצות ולתקוף עוד במאי. נכון, שלום עם בריטניה יכול היה לדחוף את סטלין להכריז על גיוס. זה יהיה אות לכך שהאויב כבר בפתח.
  או לא, ובמקרה כזה זה עשוי היה להשפיע על עמדת ארה"ב כלפי יפן. הם לא יתגרו בארץ השמש העולה, והאימפריה האדירה יכולה לפתוח חזית שנייה! זה מה שקרה עכשיו. רק במצב גרוע עוד יותר, כאשר צבא ברית המועצות כמעט מושמד, ייצור הנשק טרם הוקם, והם עדיין לא למדו כיצד להילחם!
  זו לא השנה ארבעים ואחת - החיילים הסובייטים צברו ניסיון קרבי, למדו להילחם ולנצח! אז עכשיו הם לא מפחדים מטנקים ומטוסים כבדים עם שבע נקודות ירי על רכב אחד!
  יפני בודד עומד ליד עץ. אז דמה קטנה וצהובה רגילה.
  מכשף קפץ מאחוריו. היא הזיזה את ראשה למעלה ואז סובבה אותו... כשאתה מטלטל בחדות את ה"סיר" של האויב, שרירי הצוואר כבר לא יכולים לספק התנגדות יעילה וה"סיר" מתכרבל בקלות!
  ובכן, מה עם סמוראי אחד פחות! וודמקובה נראית עליזה ומרוצה, היא אפילו חושפת שיניים:
  - יפן לעולם לא תכבוש אותנו! כי יש לוחם כמוני!
  ואכן, בכל ההיסטוריה של רוס', רק המונגולים-טטרים הצליחו לכבוש! מדוע זה קרה ומדוע התברר שהאומה הסלאבית הגדולה כחסרת אונים היא, כמובן, תעלומה ליותר מדור אחד!
  הסיבה החשובה ביותר היא פיצול פיאודלי, כאשר כל אחד לקח לעצמו קצבה: הם התחילו תרנגולות וישבו בה, שומרים על הירושה שלהם: ללא עבודה!
  וויצ'רובה הרגישה שהמגפיים היפניות הצמודות והלא נוחות משפשפות את רגליה. הטייס החליט שבמקרה זה אין טעם לסבול את הייסורים. היא פשוט הורידה את הנעליים קהות האף שהיו צמודות והפעילה לחץ על האצבעות. הרגשתי את הקרירות של ארץ הולדתי ברגליים היחפות והרגשתי הרבה יותר עליז! היא הגבירה את הקצב שלה ואפילו התחילה לקפוץ קצת!
  העובדה שהרוסים היו מפולגים הפכה לטרגדיה הגדולה ביותר של הסלאבים. במערב הם הוכפפו על ידי ליטא ופולין, ובמזרח על ידי הטטרים האכזריים. אולם העול לא נמשך לנצח: מוסקבה, עיירה קטנה בעבר, החלה לצמוח ואף הפכה למעין אימפריה קטנה. איוון קליטה הפך לאספן של אדמות רוסיה. הוא היה הראשון ולא הכי בר מזל, אבל הכי חשוב הראשון! וכמו שזה נשמע בשיר הבולשביקי: עדיף להיות מת מאשר שני!
  סטלין אינו רוסי, זה החיסרון העיקרי שלו! מכאן חוסר האמון של האומה הטיטולרית, ודיכוי מסיבי בלתי מוצדק! תן לחזיר את קרני החזיר, ולצ'וק מלכות!
  צ'וצ'מק על כס המלכות ורוס בקישור!
  לדוגמה, גם טוכצ'בסקי וגם אגורוב היו מרשלים מוכשרים למדי, מה עוד אפשר לומר על שאר המפקדים המודחקים! אי אפשר להשוות עם קוף משופם! בגלל זה הסתבכנו!
  אולם, איך באמת קרה שסטלין הצליח להפוך לשליט מוחלט? גרוזיני אנאלפביתי נעשה אלוהים!
  העם הרוסי חייב להיות נשלט על ידי צאר רוסי! אגב, לרומנובים כמעט ולא היה דם רוסי ואולי בגלל זה הם התנוונו!
  ליפן הייתה גם צורת ממשל ייחודית, שבה השוגון היה בעצם גבוה יותר מהקיסר, ולכן היו כמה יתרונות, שכן היה פחות סיכוי להרוס את האימפריה בגלל היורש של שוטה. במשך מאות שנים, היפנים לא ניהלו מלחמות כיבוש, אבל הם נלחמו באופן פעיל אחד עם השני. הייתה לכך השפעה מסוימת על המנטליות של העם הזה. אבל במאה העשרים, ארץ השמש העולה כבשה יותר אדמה מאלכסנדר מוקדון! עכשיו תורה של רוסיה. רק שאלו אינם זמנים צארים, המפלגה הקומוניסטית הגדולה שולטת, והמערכת הכלכלית והפוליטית המתקדמת והמושלמת ביותר בעולם!
  עם זאת, וויצ'ר נענעה לפתע בראשה. לא הכל בסדר במערכת הפוליטית ובדרך השלטון! למשל, העם אינו בוחר את ראש המדינה כתוצאה מהבעת רצון חלופית, אלא מה קורה... יש לומר שלא נקבעו הקמת המטה והקניית סמכויות חירום לו. או לפי חוק או לפי החוקה. ובאופן אישי היו לה ספקות גדולים ביכולותיו של הסמינר המחונך למחצה! בדיוק כמו בריה: אדם ערמומי, אבל בעל השכלה גרועה עם השקפה מצומצמת ביותר ולמדנות!
  אבל עכשיו קו החזית קרוב עוד יותר לפנים, הבזקים נראים, והשאגה התחזקה עוד יותר. ובכן, הגיע הזמן למצוא שפה ו... וודמקובה הבחינה בניתוק של יפנים זוחלים. עכשיו אתה צריך בזהירות לשבת על הזנב שלהם. בערך באותו סגנון שבו תקפה את Yu-188, מפציץ מהיר מאוד, שאפילו לא קל להדביק אותו עם מיג מהיר. אגב, לאגים באופן כללי אינם ניתנים לתמרון במיוחד ובעניין זה אינם טובים יותר מ-Fokken-Wulfs! ובכן, הסמוראים מתקרבים לתעלה, הם נראים כמו איילים חובטים שזוחלים לעבר שלולית שמן. יש הרבה יפנים, צריך לפעול בזהירות כאן... הנה קפטן הצבא של ארץ השמש העולה, פניו כמו של מרמוט. הוא צועק משהו, מניף במרץ באגרופיו ובפגיון.
  וודמקובה חיכתה בסבלנות עד שהסמוראי יקום לתקוף ותכה אותו בחלק האחורי של ראשה עם ישבנה. עם זאת, הוא חישב את המכה כך שה"יפנים" לא ימותו מיד. ואז היא ירתה צרור מתת-מקלע לעבר היפנים שרץ לתקוף! פרורב:
  - ערמומיות במלחמה היא כמו מפרש על ספינה, אבל רק היא מתנפחת, לא היא!
  הילד אולג והילדה מרגריטה נלחמים בסטלינגרד. הם יעמדו בעיר הזאת כמו טיטאנים.
  אולג ריבצ'נקו נראה בערך בן שתים עשרה. והילד זורק רימון ברגל יחפה.
  הוא זורק את הפשיסטים ואומר:
  - תהילה למולדת הגדולה!
  גם מרגריטה נותנת תפנית מכוונת היטב. מכסחת את הפשיסטים ושר:
  - תהילה לסטלין ולשמש הקומוניזם!
  אולג ריבצ'נקו יורה ומוסיף:
  - תהילה לגיבורים!
  הילדה יורה ומכסחת את הנאצים. זורק רימון ברגל יחפה וחורק:
  - ותפארת למולדת הגדולה במשך מאות שנים!
  לפיכך, הילד והילדה באמת התפצלו ברצינות. הם יורים על הנאצים וזורקים רימונים.
  רגלו היחפה של הילד זורקת מתנת רוצח. הילד אומר בזעם פראי:
  - אנחנו מייסרים את כולם!
  מרגריטה, יורה ומכסחת את האויב, חורקת:
  - ויהיה חציר לשטן!
  והילדה, בכף רגלה היחפה, זורקת את מתנת המוות. לוחם כזה, מסוגל למעשה לכסח חיילים שלמים.
  ילד וילדה רבים בסטלינגרד. הם גיבורים אמיתיים. ואבירים מלאי רוח אמיצה.
  מה חשב היטלר, שאחרי האסון של 1941 הרוסים לא למדו כלום?
  למי איכפת! הצבא האדום מוכן להתעמת עם המפלצות מסדרת "E", תנו להם לספר: E-75 טון עבור תשעים, ו-E-100 טון עבור מאה וארבעים. מהטייגה ועד לים הבריטי, הצבא האדום הוא החזק ביותר.
  ילד וילדה נלחמים, כדי שהנאצים יתרחקו מהם כמו זכוכית מפטיש.
  ילדים הם בני אלמוות ואינם מפחדים מכלום. מה הפשיסטים האלה בעיניהם? עוד ארנבות לצוד!
  אולג ריבצ'נקו שר בשאגה:
  - אה, היטלר, אה היטלר, אתה היטלר הוא עז,
  למה הגעת לרוסיה בתור תחת...
  תקבל מאיתנו במיוחד בניקל -
  אתה תתקל באגרוף של ילד חזק!
  ואז ילד שרירי זורק רימון ברגל יחפה. ושני טנקים גרמניים E-50 ו-E-75 מתנגשים חזיתית ומתפוצצים.
  אולג ריבצ'נקו אומר בהנאה:
  - אני לוחם סופר צעיר!
  ושוב הילד נותן תור.
  ואז גם הילדה יורה. היא פוגעת במדויק ומיושמת בחוזקה. ובאותו הזמן הוא שר:
  - אני ארסק את כל הפשיסטים, ואגזום את השומן של אדולף!
  ושוב הילדה בהתרגשות מלאה של הרס. הכל יורה בעצמו ויורה.
  ושוב עף רימון מהרגל היחפה. זה פוגע בפשיסטים. מתפזר כמו סיכות כשכדור נפגע.
  מרגריטה שרה:
  - המכה החזקה מכוונת בצורה יוצאת דופן,
  פובטקין הכי מגניב עף לזירה!
  אולג ריבצ'נקו, יורה, אישר בקלות:
  - פובטקין הוא דגימה ראויה, ואינו בורח מיריבים חזקים!
  לאחר מכן הילד שוב זורק רימון בכף רגלו היחפה ומרסק את הפשיסטים כמו בקבוקים ואבנים.
  ולא משנה באיזו חכם תעשה זאת, הנאצים מתנגשים. מה הם רצו? לא היה צורך להתערב בברית המועצות.
  רק דבר אחד מטריד את אולג ריבצ'נקו. ארצות הברית כבר נפטרה מהגרמנים, ורוסיה תיקח עבורם את הראפ.
  הילד, זרק שוב רימון ברגל יחפה, שר:
  אל תהיה טיפש, אמריקה.
  תן לנו את אלסקה עכשיו...
  זו האדמה שלנו על שתי גדות -
  לא בכדי דוב הוא חיה עזה!
  ואולג ריבצ'נקו שוב נתן פרץ... הוא כיסח את הפשיסטים. ושוב אצבעותיו החשופות של הילד סוחטות את הרימון וזורקות אותו לעבר האויב. הם מפזרים אותו לכיוונים שונים.
  הילד שואג:
  - תהילה לרוסיה!
  מרגריטה שוב זרקה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  הילד תיקן את הילדה:
  - סטאלין שולט כאן, לא ניקולאי השני!
  מרגריטה הסכימה בקלות:
  - כן סטלין! מי עשה שלום עם הקניבל!
  והילדה שוב זרקה מתנה רוצחת ברגל יחפה.
  אולג ריבצ'נקו ציין באופן הגיוני:
  - ברית המועצות צריכה הפסקה! למרות שהרייך השלישי ניצל את זה טוב יותר!
  והילדים שוב התחילו לירות...
  הגרמנים בסטלינגרד ובסטלינגרד עצמה קיבלו גיהנום נורא.
  אבל למעשה, מה שהם באו איתו זה מה שהם עוזבים איתו.
  ליתר דיוק, הם מתים. הקרב כל כך עקוב מדם וקדוש.
  אולג ריבצ'נקו באמת חושב במהלך הקרב שאנשים לפעמים תמימים מדי. או שהם עושים גאון מסטלין, או אפילו מלוקשנקו. אבל עבור בלארוס של המאה העשרים ואחת, ליצור פולחן אישיות מחקלאי קולקטיבי זה די מפחיד. הגיע הזמן להתחכם.
  ובחר מנהיג חדש, צעיר ומתקדם. ולא להדגים את רמת האינטליגנציה של תינוק בארגז חול.
  לוקשנקו מתאפיין בצורה הטובה ביותר באנקדוטה הזו:
  כשהכל מתייקר בבלארוס, מה הכי זול?
  הבטחות מהנשיא לוקשנקו!
  ולמה?
  כי הם לא עולים כלום!
  חבל לבלארוסים שעדיין מצביעים עבור דיקטטור כזה. אבל הגיע הזמן להתחכם ולהראות שהם האנשים של אירופה. לדוגמה, ברוסיה, לפחות הצליח פוטין לזכות בכבוד לעצמו על ידי סיפוח קרים מבלי לירות ירייה.
  אבל זה נובע מהמזל הפנומנלי שלו. לפוטין יש הרבה מזל. למשל, התמזל מזלנו שבביקורו של ראש ממשלת ישראל אירע אירוע לא נעים עם אשתו בקייב. כן, שוב ביטוי של מזל פנומנלי. אבל כל כך מעט תמורה אמיתית! מה אם לצאר ניקולס היה מזל כזה פנומנלי? ליתר דיוק, הוא קיבל את זה: עד 1935, רוסיה השתלטה על מחצית העולם.
  ומה הלאה... הצאר ניקולס קבע את טיסתו לחלל ב-28 במאי 1935, בדיוק ביום הולדתו. הטיסה הראשונה בתולדות האנושות על ידי קוסמונאוטית רוסית.
  ובעולם הזה, בעוד ברית המועצות עוסקת בהישרדות.
  הקרבות בסטלינגרד הם בערך כמו בסיפור האמיתי של 1942. רק שהפעם האויב הרבה יותר חזק. גם בכמות בגלל כוחות קולוניאליים וגם מבחינה טכנולוגית.
  זה קשה במיוחד בשמי רוסיה הסובייטית. לנאצים יש הרבה מטוסי סילון חזקים. ואיכשהו זה לא כל כך קל להתנגד.
  הנה הטייסים הגרמנים אלבינה ואלווינה אוספים לעצמם חשבונות. הם מומחים גדולים בעניין הזה.
  איך, למשל, אנחנו יכולים לעצור בחורות גרמניות כאלה בביקיני עם רגליים חשופות?
  אולג ריבצ'נקו מרגיש את הבנות האלה.
  זורק עוד רימון באצבעותיו החשופות. זורק את הפשיסטים לכל הכיוונים ואומר:
  - הלב הגדול של רוסיה!
  והנער המחסל יורה באגרסיביות רבה. כל כדור פוגע במטרה. וערבים, שחורים והודים יוצאים להתקפה. קהל עצום מתאסף.
  הילד הגאון ברגלו היחפה שוב זורק רימון, מתנגש בשני טנקים גרמניים גדולים ומתעופף:
  חרב הסמוראי איתך,
  הלב והנפש טהורים...
  מוביל באומץ את ההתקפה -
  דרך היופי!
  מרגריטה, ירתה לעבר האויב, ירתה לעבר הנאצים עם בזוקה וצרחה:
  - יופי יוצא דופן!
  והלוחמת זרקה באצבעותיה החשופות מתנת מוות הרסנית מאוד. יריבים מרוסקים. ואז שוב עם בהונות רגלה היחפות היא הטילה שוב הרס פראי. ושני טנקים פשיסטים התנגשו. אפילו ניצוצות ועשן נפלו ונפלו!
  אולג קרא:
  - כל הכבוד, ילדה נצחית!
  מרגריטה זרקה לימון רוצח חדש בכף רגלה היחפה וצרחה:
  - אנחנו ילדים נצחיים על שביל החלב!
  נער המחסל הנהן והמשיך בקרב בעצמו. הכל הולך לפי התוכנית. ליתר דיוק, זה בסדר בינתיים. והנאצים לא יפרצו דרך באזור שלהם.
  אז לא משנה כמה הנאצים ינסו, במציאות הם ייחנקו רק מהדם שלהם.
  והמיכלים שלהם יהפכו לגרוטאות מתכת! והדגל הרוסי יזרח על פני כדור הארץ!
  אולג ריבצ'נקו פועל באנרגיה רבה. הוא זורק רימונים ברגליו היחפות ושר:
  - תמיד תהיה לנו שמחה,
  יהיה חלום מבריק...
  והיופי יבוא -
  המהומה תיעלם!
  הנער הגאון פועל בפעילות, שמתגברת ביחס לזרם הגרמנים מזעם.
  מרגריטה מתפקדת כמספר שתיים. אבל רגליה היחפות של הילדה זורקות רימונים באופן פעיל יותר ויותר.
  והפשיסטים נופלים תחת מכותיו.
  גם אולג ריבצ'נקו יורה... אבל מחשבותיו דוהרות, חוזרות להווה. למה שיש במציאות.
  למעשה, נראה שלבלארוסים יש את מסת המוח הגדולה ביותר באירופה, אבל הם מרשים לעצמם להיות על צווארון ולסבול את הדיקטטורה של הפרט.
  ולפחות הנשיא יהיה סוג של סופרמן! ולכן הוא חקלאי קיבוצי, ואפילו בלי אבא חוקי. ולאפשר להם לדחוף אותך לכל כך הרבה שנים.
  ויותר מכך, יש גם אנשים צרי אופקים שמצביעים לו.
  כן, אולג ריבצ'נקו אפילו פיתח דיונים.
  ספרו לי חברים כמה זמן
  הצבעות לאבא קוליה...
  הגיע הזמן לבחור עבורך באולג -
  כדי לקבל יותר כסף!
  כן, כמובן, יש צורך בשינויים וכמה שיותר מהר. למעשה, קיפאון טומן בחובו השלכות רעות.
  יתרה מכך, לוקשנקו עצמו לא יודע מה הוא רוצה. לפעמים הוא צודק, לפעמים הוא שמאל. או שזה הולך לקפיטליזם, או לסוציאליזם. ואין לו קבוצה נורמלית. ואין מפלגה או אידיאולוגיה. כזה הוא פולחן של אישיות מאוד בינונית ודברנית. לפחות סטלין ולנין ידעו מה הם רוצים! והדיקטטור הזה? הוא אפילו לא יודע אם הוא ימין או שמאל!
  לא, בלי אידיאולוגיה ומפלגה יציבה לא תהיה יציבות בחברה.
  וגם להתקדם!
  סטלין, למרבה הצער, הפך גם הוא לסמל של טרור והרס, והפך את הקומוניזם לבוגימן.
  לא הייתה ממשלה אופטימלית. ותחת ברז'נייב הייתה אי שפיות - איך אדם כזה יכול להתמנות לראש ברית המועצות. ובצעירותו, ברז'נייב לא נראה כמו אינטלקטואל, אבל בזקנתו הוא נפל לשיגעון. ובכלל, חבל שראש המדינה לא יכול לחבר שתי מילים בלי פיסת נייר. אבל היית צריך להיות מסוגל לעשות את זה!
  אולג ריבצ'נקו זרק רימון כפול קטלני ברגל יחפה ושר:
  אבל תחיה כמו קודם,
  אבל חי לפי ברז'נייב!
  אני מטומטם, מטומטם, אני לא יכול!
  ואל תיתן לסופת השלגים ללכת!
  מרגריטה זרקה את חבילת הנפץ באצבעותיה החשופות. היא פיזרה את הנאצים כמו תפוחים שמנערים מענף.
  הילדה שרה:
  - עצי תפוח בפריחה,
  המנגינות של סולוביוב...
  אני אבוא אלייך -
  יהיו חזרות!
  הילדה חייכה חיוך רחב ומסנוור. השיניים שלה הן כמו פנינים, הן נוצצות כל כך.
  כן, הזוג הזה נלחם היטב.
  אולג ריבצ'נקו לקח את זה ושר:
  - האגרופים שלנו עם פלדה,
  טפרים, שיניים וניבים...
  הם כל כך להוטים לקרב אמיתי!
  ושוב נער המחסל יורה בצורה מדויקת מאוד. וטיפות עקובות מדם ירדו מהנאצים.
  לא, לא יהיו רחמים. אויבים ייחנקו.
  בינתיים, נטשה והצוות שלה נלחמים בסוחומי.
  הנאצים מסתערים על החוף. המאבק, כמובן, מאוד לא שוויוני
  אבל בנות. כשהם כמעט עירומים, זה נהדר!
  נטשה השליכה רימון ברגלה יחפה, כיסחה תריסר פשיסטים ושרה:
  - העתיד של העולם הוא שלנו,
  אנחנו הבנות כמו ג'דיי!
  זויה גם שיגרה רימון ברגל יחפה. היא פיזרה את הנאצים וצרחה בביטחון:
  - אני מה שיכול לקבור את כולם בקבר!
  אורורה יורה לאחר מכן. גם ילדה שכשהיא מכה, זה בכלל לא מכת זבוב.
  השטן האדמוני לקח את זה וזמזם:
  - אני צבעו של שועל, ובעל היופי הגדול ביותר!
  ושוב ייקח אותו יחף וישליך את מתנת המוות! זו באמת הבחורה שאתה צריך.
  ואז סבטלנה משתגעת! והיא תפזר ותמחץ את כולם, כאילו עברו אליה שדים מכל רחבי הגיהנום.
  כן, לבנות כאן, כמובן, יש שיניים חשופות כל כך שהן יכולות לקרוע כל לסת בלי בעיות.
  ואם צריך אז חצי ראש!
  נטשה יורה על האויב ושאגת:
  - אני לוחם כל כך קשוח שאפילו שור לא ירמוס עלי! אני אשבור לו את הראש!
  זויה אישרה בביטחון:
  - גם אני אשבור את הקרניים!
  והרגל היחפה של הילדה זורקת רימון. ושני טנקים נאציים יתנגשו.
  ואז אורורה תכה אותך. והוא גם ישיק דבר רצחני ברגל יחפה.
  וזה ישאג:
  - תהילה לסטלין, שיתחכם!
  אורורה היא באמת רעה. איך זה להילחם בשתי חזיתות? אחרי הכל, זה בעצם אומר התאבדות.
  ולמה סטלין הביא את רוסיה לזה?
  הילדה תשיק שוב את מתנת המוות הרוצחת באצבעותיה החשופות ותצעק:
  - תהילה למנהיג החדש!
  ובכן, זה נכון! לסטלין אפילו מצח נמוך. וזה סימן לאינטליגנציה נמוכה.
  סבטלנה יורה בעצמה. והוא זורק רימון ברגליו היחפות. מפזר יריבים. הורס אותם וצורח:
  - תהילה לאלים הרוסים!
  ושוב העקב החשוף יזרוק משהו מאוד הרסני.
  הבנות כאן בקליבר כזה שהקראוטים לא יקחו אותן.
  ארבע בנות הן כוח אדיר. והכי חשוב, הם לובשים רק תחתונים.
  וזה נותן להם יכולת עצומה להילחם.
  נטשה יורה. לוחמים אפריקאים, אפילו הודים וערבים, נעים כמו מפולת שלגים.
  הגרמנים משתמשים בהם כבשר תותחים. משתמש בו בקרבות ללא כל רחמים או חרטה. וכמובן, הם לוקחים את זה במספרים.
  סוחומי כבר נותקה ביבשה. וזה רע מאוד. בקרוב תיגמר התחמושת ונצטרך לסגת.
  אבל בינתיים הבנות עדיין לא רוצות להיכנע. הם חולמים על ניצחון. למרות שהכוחות לא שווים. ומוסקבה מוקפת.
  זה מדאיג את נטשה. היא זורקת רימון ברגל יחפה. קורע אויבים ושר:
  - אם יש בירה!
  זויה גם זרקה חבילת נפץ ברגל יחפה וצרחה:
  - הנהר הרוסי לא יתייבש!
  והיא פגעה באויב עם כל הרובים, נשק תוצרת בית ללא רתיעה, באכזריות.
  והרס כמה טנקים...
  אבל מטוסי התקיפה מתחילים ללחוץ מלמעלה.
  אז מה אם הם ריאקטיביים?
  אורורה ירתה את משגר הרקטות שלה. פגע במכונית גרמנית. גרם לה ליפול.
  ואחרי זה החיה ג'ינג'ית השתוללה:
  - קומוניזם ללא גבולות!
  ואז החלה סבטלנה לירות. וכיסח את הלוחמים השחורים. ואז הוא זורק את הלימון כמו רגל יחפה.
  וזה ישאג:
  - תהילה לאלים החדשים!
  נטשה ירתה לעבר האויב וצרחה:
  - לאלים הרוסים!
  ומזריקת רגלה היחפה, המטוס מתפוצץ.
  אלה בנות שליחות קטלנית. אם הם נלחמים, אז אף אחד לא יכול לשלוט בהם.
  זויה גם זורקת משהו לעבר האויב שהורג כל כוח. ומשהו שהורס את האויב. והלוחמת, חושפת שיניים, צווחת:
  - מטוסים אל הארון!
  ואצבעות חשופות שוב זורקות את מתנת המוות.
  ואז אורורה תזרוק לימון על האויב. הוא ייקח וישאג:
  - העתיד שלנו!
  סבטלנה, חושפת שיניים, אמרה:
  - לקומוניזם ולהישגים חדשים!
  ושוב זרק רימון ברגל יחפה. והוא יהרוג את כולם. ובכן, אם לא כולם, אז חלקם בטוח.
  הנאצים הושיטו יד לתוך הכד. וזו הבעיה שלהם. כאן תוכלו לראות את האקדח המתנייע Jagdtiger. מכונית מיושנת, אבל קטלנית מאוד. נער חלוץ זוחל אליה. והוא מחליק מוקש.
  והאקדח המתנייע מתפוצץ בצורה טריוויאלית.
  הילד מוציא את הלשון ושר:
  - בוא נשתה למולדת, בוא נשתה לסטלין!
  בואו נשתה ונמזוג שוב!
  אנחנו החלוצים נהרוג את היטלר!
  הפשיסטים מבינים את זה. למרות שקשה לצבא האדום. העיר גרוזני מוקפת בנאצים, אך הם עדיין נלחמים בה. גם הבנות כאן במיטבן.
  כאן תמרה נלחמת. היא בבגד ים ויחפה. ומזג האוויר חם והילדה זריזה יותר ככה. היופי יורה. ברגל יחפה הוא משגר חבילות נפץ לעבר הפשיסטים ושר:
  - היטלר יקבל בקרוב מסמרים בארון הקבורה שלו,
  זה יהיה כמו עכביש בוער באש...
  שדים יענו אותך בעולם התחתון -
  אלה שסגדו לשטן!
  ושוב, לימון קטלני מאוד עף מהעקב החשוף של היפהפייה ומרסק את הנאצים.
  מריה אומרת בצחקוק:
  - רימונים יהרגו!
  וטופחת על השכם של תמרה. שתי בנות נלחמות, ובחלק העליון יש דגל אדום, רצוף כדורים.
  הבנות יחפות וכמעט בלי בגדים, אבל הן לא מתכוונות למסור את העיר הסובייטית.
  מריה שרה שיר עליז. ובאותו הזמן ירתה ללא רחמים וברצח;
   יש הרבה אנשים גדולים,
  שמעשיהם חיים במשך מאות שנים, יש הרבה שמות גדולים, שנקראים בני אלמוות.
  
  גיבורי אגדות רבים שמרו על המנגינה של האפוסים, אבל הגיבור הפשוט ביותר והיקר לכולנו הוא אחד.
  
  הוא בילה את ילדותו בין ההרים, צפה במעוף הציפורים, קיבל מההרים בתור ירושה את היופי של כנפי נשרים.
  
  שמו, בקול רעם, שטף את האוקיינוס והפך קרוב ומוכר לפרולטרים של כל המדינות.
  
  ביבשת סין, יקר לכל הלבבות, השם הזה מכריז על פנזאם - השלום, הסוף - לארמונות.
  
  סטלין הוא דגל האושר, שחר האנושות! שסטלין האהוב יחיה הרבה מאוד שנים ארוכות!
  הבנות שרו יפה. ורוניקה וויקטוריה הצטרפו למריה ותמרה.
  כל ארבע היפות מוקפות, אבל איך הן נלחמות.
  כאן מריה זורקת רימון ברגל יחפה ומפילה מטוס תקיפה גרמני. והיופי חורק:
  - תהילה למסיבה שלנו!
  ורוניקה גם שולחת מתנת מוות ברגל יחפה, ו-HE-162 מופל. והלוחם שואג:
  - תהילה גבוהה מתפארת!
  . פרק מס' 6
  ויקטוריה, יורה לעבר יריבים ויורה, מגחכת:
  - למרחבי העתיד של הקומוניזם!
  וארבע יפהפיות, כמעט עירומות ויחפות, צוחקות.
  הן בנות נשרים מהדרג הגבוה ביותר.
  מירבלה ואנסטסיה נלחמות בשמיים. והם גם שוטפים את המוח לפשיסטים.
  מירבלה מצייץ בחיוך:
  הכל יהיה בסדר בעולם,
  אוהב את המולדת שלך בלהט!
  ושוב, בבהונותיו החשופות, דרך החלון הפתוח, הוא היה זורק לימון. והוא ידאג לפשיסטים. מכונית פגיעה נוספת נופלת.
  זה הטריק - אתה צריך להכות אותו ככה.
  אנסטסיה אומרת בצחקוק:
  - לנין היה משבח אותך!
  מירבלה הפילה כמה מכוניות גרמניות בפרץ אחד, והעיר:
  - גם סטאלין ללא כל ספק!
  אנסטסיה הורידה שלושה מטוסים נאצים ואישרה:
  - בלי שום ספק!
  הבנות כל כך מגניבות. והכי חשוב יפה. יש להם חישוב חום ובו זמנית קור.
  מירבלה, הפילה מטוס אחר, העירה:
  - הכל בעולמנו הוא יחסי...
  אנסטסיה ציחקקה ומלמלה בכעס:
  - בלי פילוסופיה מיותרת!
  והיא גם פתחה את החלון וזרקה רימון ברגל יחפה. הפעם ה-ME-262 התפוצץ.
  מירבלה הנהנה בהסכמה.
  - עשית מצוין!
  אנסטסיה, חושפת שיניים, הוסיפה:
  - עשיתי מה שעשיתי!
  ושני הלוחמים פרצו בצחוק. והם קורצים אחד לשני.
  כן, הגבורה מרשימה.
  בקיץ 1946 פרצו קרבות עזים על העיר שעל הוולגה. גדוד הצלפים של הנשים בפיקודו של סרן אלנה אוגורטסובה תפס עמדת הגנה בחורבות ברחוב וולודארסקי. מאחורי ההריסות הסתתרו נערות עם מקלעים ורובי ציד, קשורות בצרורות רימונים.
  אלנה עצמה לובשת טוניקה מנוקדת על גופה העירום, מכנסיים קצרים ויחפה. בחורה יפה ומפותלת, עם ירכיים חזקות, מותניים דקות ותספורת בוב קצרה. הפנים מאוד אקספרסיביות, עם סנטר גברי ועיניים כחולות רחבות. שיער חום האפיר מאבק, חזה גבוה, מראה קשה. קפטן אלנה נלחמת כבר יותר משנתיים ולמרות נעוריה היא ראתה הרבה. רגליה של הילדה מכוסות שפשופים וחבורות. לילדה קל יותר להסתובב יחפה מאשר במגפיים מחוספסים ומגושמים.
  הסוליה החשופה חשה ברטט הקל ביותר של האדמה, מזהירה מפני קרבתו של מכרה, ואמא אדמה בעצמה מוסיפה סיבולת. רגליה של הילדה, מצד אחד, הפכו מחוספסות, ואינן חוששות ממתכת לוהטת, או מהריסות חדות של הריסות, אך מצד שני, הן לא איבדו את הרגישות והגמישות, מזהירות באמצעות שאגת התנועה של טנקים.
  אלנקה המתוקה מחזיקה רימון עם חבילת פיצוץ מחוברת בידיה. צריך לזחול לטנק האריה הגרמני האימתני, שמרסס את הרחובות במקלעים.
  מריה זוחלת לידה. גם יחפות, כמו כל בנות הגדוד, התברר שהן נועלות מגפיים, מחקות את מפקדן. סוליותיה המאובקות מתחדדות כשהילדה זוחלת על ארבע. השיער הצהוב של מריה מלוכלך וארוך... מעט מתולתל. הילדה עצמה רזה, רזה ונמוכה. אפשר אפילו לטעות בה בתור בחורה, עם כתפיים צרות וראש גדול לכאורה.
  אבל מריה כבר חוותה הרבה. היא הצליחה לבקר בשבי הפשיסטי, ניצלה בעינויים אכזריים ובמכרות, משם, באיזה נס בלתי מובן, הצליחה להימלט. אבל כשמסתכלים על פניה הילדותיות והעדינות, לעולם לא תצליחו לדעת שהם הכו אותה על העקבים במקלות גומי והעבירו זרם חשמלי בגופה.
  מריה יורה... חייל הרייך השלישי, במקרה זה ערבי, נופל מת, בועט במעלה חול והריסות עם הלוע שלו.
  אלנקה מחליקה חבורה של רימונים מתחת לערימת אשפה. עכשיו יזחול לכאן "אריה" במשקל תשעים טון ויפוצץ אותו. עיניה הכחולות של הילדה נוצצות כמו ספיר על פנים כהות משיזוף ואבק.
  הניסיון מצביע על כך שטנק מוגן היטב ישנה כעת מיקום. ל"אריה" יש 100 מ"מ של שריון צד, ואפילו בזווית. שלושים וארבע לא יכולים לחדור אליו: רק לקבשקי הכבד יש סיכוי. אבל זחלים הם המטרה. העיקר לשלול מהמכונית את הניידות...
  אניוטה יורה צרור ממקלע... חייל בעל לאום לא ידוע נופל. הגרמנים, לאחר שכבשו את רוב חצי הכדור המזרחי, מוקירים דם ארי ומשליכים חיילים קולוניאליים לקרב: ערבים, אפריקאים, הודים, אסייתים שונים ואירופים. גם מספר הפולנים גדל - שלימדו מהעריסה לשנוא את רוסיה הבולשביקית. לאומנים אוקראינים , דון קוזאקים, צ'צ'נים וכל קגנאט הקווקזי נלחמים כאן. היטלר גידל בינלאומי שלם.
  יש הרבה אויבים...
  אניוטה מתחמקת במיומנות מירי המקלע. הכדור כמעט שסע את עקבה העגול של הילדה, מושחר מאבק. הקפטן היפה אפילו הרגיש דגדוג מכמה קרובה עפה המתנה בקליבר הגדול. הילדה הצטלבה, לחשה:
  "אפילו כדור לא יכול לעצור אותנו!"
  מריה יורה בחזרה... ילדה אחרת, אלה, היא מאוד ג'ינג'ית, גובהה מעל הממוצע, ושרירית, למרות המנות הדלות שלה. היא גם בחורה יפה מאוד, עם ירכיים יוקרתיות, מותניים מתוחים, כתפיים רחבות ללא נשים וחזה גבוה.
  אלה נלחמת רק במכנסיים הקצרים שלה, הטוניקה שלה נקרעה לגזרים והתפוררה לאבק, ומדים חדשים לא מסופקים מעבר לוולגה. שאלוהים יתן שנעביר עוד קצת תחמושת ומעט מזון לכוחות הסובייטים המותשים.
  אז אלה כמעט עירומה, רגליה שרוטות, במיוחד הברכיים. רסיס פגע בכף רגל ימין שלי, וזה כואב וקשה ללכת.
  אללה אדומת השיער, המאובקת, כמעט עירומה, מסובבת את פניה היפות, אך בו בזמן הקשוחות. הילדה, יורה, אומרת:
  - האדון מעלינו, מוסקבה וסטלין!
  והיא מנתקת את הנאצים התוקפים, בקושי הספיקה להתהפך.
  ההריסות והרחובות הצרים מקשים על הטנקים הגרמנים המאיימים להסתובב. כמעט מאתיים טון "מאוזים" לא יכולים לעבור בכלל...
  כפי שציפתה אניוטה, ה"אריה" נסע מעט ונתקל בערימת אשפה. היה פיצוץ. הזחל פרץ וזוג גלילים פגומים עפו.
  הטנק הפצוע נעצר ופגז עף מהקנה שלו...
  זה רעם אי שם מרחוק, נעלם להריסות. אניוטה סינן כמו נחש:
  - זה החישוב שלי! פתח חשבון...
  קפטן הילדה נאלץ לזחול שוב. הגרמנים והלוויינים שלהם לא יכולים להשתמש בעליונות הטכנית שלהם בהריסות. הודות להיטלר העקשן, המוני הרייך השלישי הסתבכו בקרבות עמדה בעיר די גדולה ומבוצרת.
  מריה זורקת רימון. מכריחים את הגרמנים או הערבים שנפגעו לעשות סלטות, מתהפכות. ידו של אחד הלוחמים של היטלר נתלשת, ועליו תלוי שעון אנגלי עם מצפן.
  מריה אומרת בחיוך:
  - מה שהמצפן מראה לך הוא הדרך לגיהנום!
  וילדה יפה מנערת פיסת קרמיקה תקועה מהעקב המאובק שלה.
  אלה גם מנערת את האבק מהחזה המוצק והמלא שלה. הפטמות כמעט שחורות מלכלוך ומגרדות. נסה לשטוף את עצמך. שוב אתה צריך לקבור את עצמך כאשר תת-מקלעים הגרמנים יורים. וזחול על הבטן.
  גדוד הבנות מחזיק בעמדתו, למרות שיש הפגזה. ופגזים כבדים מתפוצצים, ופצצות נופלות מהשמיים... אבל שום דבר לא ישבור את האומץ של הגיבורות הסובייטיות.
  אניוטה רואה את הפנתר זוחל לידו. טוב, הטנק הזה כבר לא כל כך מפחיד.
  אתה יכול לתקוע אותו בצד. הילדה התעטשה וירקה את האבק שנפל לתוך פיה החינני. היא לקחה בידה רימון, במשקל של חבילת פיצוץ. אתה צריך לזחול בלי לשים לב. אבל יש כל כך הרבה עשן מסביב.
  אניוטה החלה לזחול למעלה, נחה על הניקוז באצבעותיה החשופות והמרפקים. היא דמתה לחתול שעוקב אחרי עכבר. הילדה זכרה את המלחמה מאותו קיץ נורא של ארבעים ואחת, כאשר הוורמאכט פלש בבוגדנות למרחבים העצומים של ברית המועצות. האם הילדה, כמעט הילדה, פחדה? בהתחלה כן, אבל אז מתרגלים לזה. ואתה כבר תופס את הפיצוצים הקבועים של פגזים כרעש רגיל.
  ועכשיו זה התפוצץ קרוב מאוד. הילדה טופחת על הבטן. מלמעלה עפים שברים כמו להקת דבורי בר. אניוטה לוחשת בשפתיים סדוקות:
  - בשם הצדק, אדוני!
  הילדה מאיצה את זחילתה וזורקת רימון עם חבילת נפץ צמודה לעבר ריצה. המתנה עפה בקשת. יש פיצוץ ושריון הצד הדק יותר של הפנתר מפנה את מקומו. הטנק הגרמני מתחיל לבעור וערכת הלחימה מתפוצצת.
  אניוטה לוחשת בחיוך:
  - תודה לך, הו ישוע הכל יכול! אני סומך עליך לבד! אני מתפלל רק לך!
  הפנתר מושמד. הגזע הארוך שנתלש קבור בהריסות. השריון הקדמי, מופרד מהשריון הצדדי, מזכיר סקופ.
  אניוטה, שעיניה נוצצות כמו פרחי תירס על פניה חומות מאבק ושיזוף, אומרת:
  - ככל שיש לאויב יותר עצי אלון, כך ההגנה שלנו חזקה יותר!
  אלה מאוד סקסית בתחתונים השחורים שלה ובגוף העירום, המאובק והחזק. הילדה מאוד חכמה. היא יכולה לזרוק שברי זכוכית באצבעותיה החשופות.
  עכשיו היא זרקה חפץ חד כשכף רגלה החיננית מכוסה בשכבת אבק. וזה נדקר ישר לתוך גרונו של הפאשיסט. אלה היפה פטפטה:
  - ואני סמל מין, וסמל למוות!
  הילדה שוב זחלה ויורה. גם אניוטה ירה.
  הקפטן היפהפה, לאחר שהפיל את הפאשיסט, צייץ בטוויטר:
  החיים הם שרשרת, ודברים קטנים הם החוליה...
  מריה ירתה, חתכה את ראשו של פריץ והוסיפה:
  - אי אפשר שלא לייחס חשיבות לקישור!
  אניוטה, שוב ירה במדויק, צרחה:
  אבל אתה לא יכול להתעכב על דברים קטנים...
  מריה הוסיפה כאילו יורה:
  - אחרת השרשרת תעטוף אותך!
  ילדה אחרת, מטריונה, גם היא יפה מאוד, יחד עם החלוצה סריוז'קה, הכינה מוקש על החוט. שניהם דחפו אותו... בוג'ר ערמומי זחל לתוך הזחל טייגר-2. ואיך המכונה הגרמנית ארוכת הקנה הזו תתפוצץ.
  הילד הבלונדיני סרגיי קרא:
  - רוסיה שלנו, פרשה בשבילך!
  והוא בקושי הספיק לקפוץ מהגג הנופל.
  מטריונה ליטפה את צווארו של הילד ואמרה:
  - אתה מאוד חכם!
  החלוץ עשה את דרכו לחזית והצטרף לגדוד הנשים. הילד אפילו מאוד יצירתי. לדוגמה, הוא יצר מטוסים כדי להפיל מטוסי תקיפה פשיסטים. כשה-Focke-Wulfs, או TA-152s, עולים, נשמעת שאגה מחרישת אוזניים להפליא.
  הגרמנים מכים בליווי סימפוניה של ואגנר. מנגינה כה מלכותית.
  מטריונה אומרת בעצבנות:
  - הם עדיין מנסים להפחיד אותנו!
  הילד החלוץ שר בפאתוס:
  - הלוחם הרוסי לא מפחד מהמוות,
  המוות מתחת לשמיים זרועי הכוכבים לא ייקח אותנו!
  הוא יילחם קשה למען רוסיה הקדושה,
  העמסתי את המקלע האדיר!
  מטריונה, בחורה גבוהה ושרירית, עם ירכיים וכתפיים רחבות, היא איכרה טיפוסית. הבגדים נקרעו לסמרטוטים במהלך הקרבות, הרגליים החזקות היו חשופות, השיער היה קלוע לשתי צמות והיה מאובק מאוד.
  סריוז'קה רק בן אחת עשרה, רזה מתת תזונה, ילד שרוט ומלוכלך, לבוש במכנסיים קצרים בלבד. שיערו הלבן הטבעי של הילד האפיר, וצלעותיו נראות מבעד לעורו הדק, השזוף והמלוכלך. הרגליים שלי היו נורא שבורות ומכוסות בכוויות, חבורות ושלפוחיות. נכון, הגורל הגן על הילד מפציעות חמורות.
  לעומתו, מטריונה נראית גדולה ושמנה, למרות שהילדה לא שמנה כלל, אלא עם בשר חזק ומאומן על עצמותיה. יתרה מכך, נראה שהרעב לא השפיע כלל על גזרתה הנעימה והגדולה.
  ילדה יורה ברובה נ"ט כבד. אי אפשר לחדור חזיתית לכלי רכב גרמניים, אבל יש סיכוי לעלות על הפסים.
  וה"לב" החסון, לאחר שקיבל חומר נפץ כבד בשלדה, החל לפוצץ עשן כמעשן כבד.
  סריוז'קה שרה בציניות:
  - פריץ מסריח, בלי לחשוב, הדליק סיגריה בכניסה! הוא, כמובן, הסתבך בצרות גדולות!
  מטריונה, הבזיקה את שוליה השריריים והשזופים, רקדה ברגליה היחפות והיפות. הילדה שרה:
  - פניהם של קדושים רוסיים מבזיקים מהאייקון... חלילה להרוג לפחות אלף קראוטים! ואם מישהו מזמזם יותר מהפשיסטים, אף אחד, תאמין לי, לא ישפוט אותך על כך!
  אחר כך היא טענה מחדש את רובה הנ"ט וירתה שוב. הטרנספורטר הגרמני שוב שחרר זרם עשן.
  גדוד הבנות גרם לנזק משמעותי לקראוטים. אבל הוא עצמו ספג הפסדים. ילדה אחת נקרעה לשניים, ופניה הפכו כה חיוורות, למרות האבק.
  רוב סטלינגרד כבר נכבש על ידי הנאצים, אבל מה שנשאר מהעיר לא רוצה להיכנע ולהיכנע.
  אניוטה, בינתיים, מנסה לפרוץ דרך הנמר. מכונית גרמנית חזקה נפגעה בצדה מרימון, אך לא נכנעה. מסתובב כדי לירות בתותח. הילדה צריכה לקבור את עצמה באדמה ובהריסות כדי שהמתנה ששוחררה לא תימחץ על ידי גל הפיצוץ.
  אניוטה לוחשת בשקט:
  - אמא, אבא, אני מצטער!
  מריה השליכה רימון לעבר הנמר, שהתפוצץ על מצחו. הילדה סיננה:
  - על זה שאור הוא לימוד בחורף באביב... אני חוזר בלי יוצא מן הכלל שהיטלר הוא ממזר מציק!
  אלה, ששבר את מטרת הפשיסטים וריסס אותם בפרץ של אש, מלמל:
  - בארון, ראיתי עכשיו את הפיהרר! והיא בעטה לאיש האומלל ישר בעין!
  הילדה הג'ינג'ית למעשה השליכה רימון לתוך הטנק באצבעותיה החשופות. זה פגע בקנה... לאחר מכן התרחש פיצוץ והקנה של הנמר התעוות.
  הגרמני הפחדן לקח אותו ונסוג.
  אניוטה ייבבה דרך נחיריה:
  - שלנו לא ייכנע לשלך!
  מריה חתכה את השכיר של היטלר בכדור ושרה:
  - אבל הנבל לא מתבדח! ידיים, רגליים, הוא מסובב חבלים רוסיים! היא שוקעת את שיניו בלב עצמו... היא שותה את ארץ המולדת עד הלשלשת!
  אניוטה צחקקה ונבחה:
  - הפיהרר צורח בפראות, מתאמץ!
  מריה ירתה והוסיפה:
  - ובכן, נשיפות מוות וגיחוך!
  עכשיו הופיע "שטומרטיגר" מסוכן עוד יותר. זה הורס בניינים ובונקרים שלמים. יתר על כן, היא אינה מתקרבת לעמדות החיילים הסובייטים. המכונית נשמרת בחסות מקלעים גרמנים.
  אניוטה רואה שאי אפשר להתקרב לעמדות קראוט. אבל יש פוק-וולפים בשמיים. אחד מכלי הרכב הללו טס קרוב יותר לעמדות סובייטיות. הבנות פותחות עליה באש.
  אלה זורק רימון ואומר בזעם:
  - במוות עמוק אין מחילה!
  לאחר מכן הילדה יורה צרור ממקלע. מתגלגל במהירות לאחור. טנק גרמני חדש יחסית "פנתר"-2 עם צריח קטן וצללית נמוכה יותר מתקרב במהירות.
  כמה בנות זורקות רימונים לעבר מכונית גרמנית. היא, לאחר שקיבלה את המתנות, קופאת ולא מצליחה להסתובב.
  אלה שרק ולחש:
  - זו התקפה חדשה! אנחנו נקרע לה את הלסתות!
  פנתר 2 נהם וירה בנשק החזק יותר שלו.
  עמוד האש פיצל את האוויר וחיממה מיידית וחשמלה את האטמוספירה.
  אללה ציחקקה, הפגזים חלפו על פני הילדה העירומה למחצה. הג'ינג'ית חסרת הבושה הנידה את ירכיה וכתבה:
  - וניוטון הביס את אויביו, זרק את העול מהכס! הוא קבע את חוק הניוטון שלו לפריץ!
  סטלינגרד נבלעה לחלוטין בשריפות, כאשר נראה היה שלשונות אש מלקקות את השמים וניצוצות סגולים, כתומים וארגמן התפצחו! וכל ניצוץ הוא כמו רוח רפאים שבורחת מטירת גיהנום.
  אניוטה, לאחר שהפילה לוחם גרמני, הבזיקה בעיניה הכחולות ושרה:
  - למה את מתבכיינת, זקנה טיפשה? תאמין לי, זה פשוט אדם משוגע שבוכה בשבילך!
  מריה קראה בזמן שירתה לעבר הנאצים:
  - כמה נעים לשכב על הדשא ולהכות בראשו של קראוטים! תן לפיהרר סתימה וירה כדורים ממקלע!
  הילדה ציחקקה בפראות והתהפכה מהבטן לגבה. הכנתי אופניים עם רגליים. רימון עף למעלה. הפוק-וולף המעופף קיבל רסיסים מתחת לבטנו ונסק במהירות גבוה יותר. ככל הנראה שברים חדים פצעו אותו. היצור הפשיסטי עלה באש והחל לאבד חלקים מכנפיו השבורות.
  אניוטה, שראתה איך פוקה מאבד גובה, קרקר:
  - זה סמפור! יש גרזן תלוי על הסיפון!
  המטוס הגרמני התפוצץ ופיזר פסולת לכל הפינות הרחוקות של השמים. ולאן נעלם האס הפשיסטי? עשיתי את התור האחרון שלי. התליין הלך לאבדון, לא הטייס!
  מריה התעטשה, פיזרה את האבק ואמרה:
  - להיות או לא להיות? זו לא שאלה!
  אלה שוב זרקה חתיכת זכוכית ברגל, כך שהיא פגעה בעין של הפריץ ויצאה דרך החלק האחורי של הראש:
  - אני ארמדה טנקים! ואתה צריך טיפול!
  הגרמנים והלוויינים שלהם ניסו להתקדם והשליכו מולם רימונים. טקטיקות כאלה לא עבדו נגד בנות. אז Seryozhka פרס את המעוט, וכיצד היא פגעה באויב בתגובה.
  הילד החלוץ שאג:
  - סנטה קלאוס קורע את לסתותיו של היטלר!
  מטען המעוט, שפילח את קהל הפשיסטים, גרם להם להתעופף זה מזה ובו בזמן להתהפך באוויר. הפריטים נפלו ונופצו על הריסות הקירות.
  הטנק Tiger-2, לאחר שאיבד את שיווי משקלו, התנגש באריה. אה, לווה, איפה השם האדיר שלך?
  אניוטה חייכה וענתה:
  - ובכן, סריוז'קה נהדרת!
  הילד נבח באגרסיביות:
  - החלוץ תמיד מוכן!
  קפטן הילדה החל שוב לנעוץ מסמרים. ומטריונה דיגדגה את רגלו הצרה של סריוז'קה, כמה זה קשה! לא פלא שהילד לא מפחד לרוץ דרך שריפות.
  מריה קראה ואמרה:
  - נעורים זה טוב - זקנה זה רע!
  אלה, הג'ינג'י העליז הזה, הסכים:
  - אין דבר גרוע יותר מזקנה! זה באמת המצב המגעיל מכולם!
  והילדה עשתה קפיצת סיבוב. היא דמיינה לרגע סבתות מגעילות. לא, אתה לא יכול להשוות אישה זקנה עם ילדה. ואיזה יופי יש בגוף רזה.
  אלה לקח את זה ושר:
  - שנה אחר שנה זורם כמו שיירה,
  אישה זקנה טוחנת חינה במכתש...
  ומה עם הגזרה הדקה שלי?
  אני לא מבין איך נעורי נעלמו!
  אניוטה הבזיקה בעיניה, הפילה את הגרמני במכה במפשעה והעיר:
  - לא! ובכל זאת, יש קסם כזה במלחמה - להישאר צעיר לנצח! תמיד שיכור!
  מטריונה הניחה מטען חדש בקטפולטה. זה משהו כמו מרגמה טובה. הילדה סיננה:
  - אל תעבור, אלא תעבור!
  סריוז'קה דשדש ברגלו הדקה אך הזריזה ונבח:
  - פרצוף פריצם!
  והרימון, יחד עם חבילת הפיצוץ, טס במלוא המהירות לעמדות הנאצים.
  כן, סטלינגרד לא ניתנה להם. התקיפה נמשכת כבר שלושה חודשים מאז סוף יוני, אך העיר לא נכבשה. הנאצים השיגו הצלחה במגזרים אחרים בחזית, אך לא בקטע הזה.
  אניוטה ירה באקדח ונהם:
  - הכל בלתי אפשרי, זה קורה אפשרי... אין צורך לסבך מאוד את היקום!
  וזה פגע במיכל הדלק של האופנוע. המכונית התפוצצה, ומערבולת לוהטת האירו את הנוף העשן. והגרמני נקרע בכפה לוהטת.
  קפטן הילדה צעק:
  - אני אוהב להרוג את הרוע! וזה הטוב ביותר!
  מריה פגעה בגרמנים בפרץ אש ולחשה:
  - בוא נשחק דורבן!
  אלה פתח באש, יותר נכון. כמה שחורים נותרו שוכבים על ההריסות המכוסות בחנית:
  - הרוג את האויב! - לחשה הילדה.
  מריה שרה בשובבות:
  - לאחר שציירתי את היטלר בשפתון, את מיינשטיין בספריי שיער, אגרור אותך לשבי הנסיכה, הכלב הנאמן שלך יכרסם אותך!
  אניוטה, יורה, סינן:
  - בוא נתלה את עצמנו הערב, אדולף... תפסיק להשתטות! יאללה בערב, תעוף כמו ג'ירפלקון - כדי שתוכל לנצח חזק את הנאצים!
  אמרה מריה בזעם והפילה את הקסדה מראשו של לוחם הסער:
  - אנחנו יכולים! ואנו!
  בנות מגדוד לנין עצרו את התקדמות הצבא הזר. הפריץ הלך קדימה, ממש מלכלך את החלל בגופות. גם טנק האריה, שתלו בו תקוות, לא עזר. הנה שינוי של הרכב עם תותח 150 מ"מ.
  אלה מפילה אבן הדבוקה לפטמה החשופה שלה. לילדה יש שדיים כל כך יפים ומלאים. הילדה זורקת רימון ברגל. הרגל חזקה יותר מהזרוע, והזריקה ממשיכה הלאה.
  "אריה" קיבל פער במסלול ועצר. נורה מפיו החזק. התרסקות והתמוטטות.
  אלה, יורק, אומר:
  - לוחם רוסי אינו נאנח מכאב!
  ושוב הילדה יורה. והוא עושה את זה בצורה מאוד מדויקת. הפאשיסט שנשען מהמגדל נופל לאחור.
  ילדה אדומה, כמעט עירומה, אומרת:
  - לשווא האויב מאמין שהוא הצליח לשבור את הרוסים! מי שאמיץ יתקוף בקרב, אנחנו ננצח בחירוף נפש את אויבינו!
  ואללה מגלגלת את שרירי הבטן שלה, שהיא מאוד הגדירה.
  הו, כמה יפות הבנות! אני באמת לא רוצה שאף אחד מהם ימות.
  יקטרינה רצה ליד... ילדה יפה מאוד, עם שיער לבן ולבן. היא מצליחה איכשהו למרוח אותם באיזה שיקוי כדי שלא יתלכלכו.
  הילדה יפה מאוד, עם דמותה של ונוס, רק יותר מגוונת ומפוסלת. היא לובשת רק חזייה ותחתונים. כל השאר כבר נקרע. אבל כמה חינניות הרגליים! זו לא ילדה, אלא חותם של שלמות, כתר של יופי.
  היא נעה בצורה מיוחדת, כמו סנאי. והרגליים היחפות פשוט מרצדות, והעקבים באופן מפתיע נשארים נקיים. קתרין יורה, והפשיסט מקבל כיב בחזה.
  הילדה אומרת:
  - נאמנות למולדת היא המילה הגבוהה ביותר!
  אלה העיר בצחקוק:
  - תוריד את החזייה והישארי בתחתונים כמוני!
  קתרין הנידה בראשה בשלילה:
  - זה לא מתאים!
  אלה נענעה את ירכיה, ירתה במדויק ושרה:
  - איכשהו חברי קומסומול הפכו יוצאי דופן! להסתובב ככה עם חזה חשוף זה מאוד מגונה!
  קתרין צחקקה והעיר:
  - למה להביא שמחה לקראוטים בהתבוננות ביופי שלנו!
  אלה ענה בהחלטיות:
  - היופי שלנו קטלני!
  קטיה ציחקקה וירתה לעבר ה-TA-200. המכונית של הנאצים עלתה באש. והבלונדינית היפה פלטה:
  - מוות לרשע!
  אללה צחקקה:
  - והחיים טובים!
  קתרין, שראתה שהגרמני נופל, נהמה:
  - זה הערך הגבוה ביותר! אל תחשבו, פשיסטים, שניצחתם!
  איך אללה ישיר:
  - הניצחון מחכה! הניצחון מחכה... מי שרוצה לשבור את הכבלים! הניצחון מחכה! הניצחון מחכה! נוכל להביס את הנאצים!
  ילדה יפה, ושדיה העירומים רועדים. טוב עם פלג גוף עליון עירום בחום, שמתעצם מהאש.
  אניוטה נראתה כעת הרבה יותר נחושה. היא ירתה לעבר הקראוטים בתת מקלע ונבחה:
  - אני אסרס אותך!
  ואכן הנאצים קיבלו מתנות וארונות קטלניים! והילדה הראתה להם את הרעיון, בואו נבנה בהונות רגליים חשופות. והיא שרקה כמו זמיר שודד. ודרך האצבעות של הגפיים התחתונות.
  קפטן הילדה חכם מאוד. ונוצץ. ובכלל לא אכזרי. גם היא מרחמת לפעמים על חיילי האויב, שאולי יש להם ילדים שיבכו על אבותיהם שנרצחו.
  אניוטה, לעומת זאת, מגרשת מחשבות כאלה מעצמה, הן גורמות לה לרצות לבכות. אבל לא הרוסים הגיעו לגרמנים כדי לשדוד ולהרוג. לא, אלה הגרמנים וחבורת זרים תוקפנית שלמה מכל העולם פרצה לחלל הרוסי.
  אניוטה הצטלבה וירתה לעבר הפריץ, שניסה להתקרב בשקט לעמדות הרוסים... עינו ומוחו, שנפלטו מכדור, דלפו החוצה.
  קפטן הילדה חייך ואמר בשנון:
  - ישר עין בעין, ראש בראש!
  אניוטה ירה במדויק ופגעה באופנוע עם קרון צד. המכונית החלה להיקרע, והמקלע עף והתהפך מספר פעמים. ואז לוע שלו פילח את ההריסות.
  הילדה שפשפה את סוליה החשופה והמאובקת על ההריסות. והיא שוב כיוונה. פניה העליזות והצעירות חייכו בסיפוק. הילדה שרה:
  "לא", אמרנו לפשיסטים, העם שלנו לא יסבול שלחם ריחני רוסי ייקרא "ברוד!"
  מריה עשתה זריקה מדויקת מאוד, שהציתה את הפוק-וולף, וצייצה:
  עבור נבל, כמובן, הבחירה ברורה,
  הוא מוכן לבגוד בזה של רוס תמורת דולרים...
  אבל הגבר הרוסי כל כך נפלא -
  אני מוכן לתת את חיי למען המולדת שלי!
  הילדה עשתה סלטה והראתה לנאצים עוגייה, והסתובבה, והכדורים לא פגעו ביופי.
  אלה הופיע, היפהפייה הזאת, כמעט עירומה ומלוכלכת כמו שטן, זרק רימון בשתי רגליו בבת אחת. והיא בדקה:
  - מה שיש לי זה... לפריץ שבצד החד!
  מטריונה תיקנה את אללה:
  - חד, לצד, לא לצד החד!
  הילדה ציחקקה והרעידה את שדי האבטיח שלה, ושיגרה רימון באמצעות רימון עם חבילת פיצוץ. "טייגר" נפגע בקנה, ויצירת האמנות העקומה הזו התחמקה.
  לאחר מכן היצור של היטלר נסוג. היא התחילה לזחול כמו צב שנקלע בשריפה.
  אניוטה שרה, קורצת בעליזות:
  - והנמר נסוג והגרמנים מתחבאים!
  גדוד הבנות תמרן תחת התקפות מאוויר ותותחים כבדים. ואז פגעו משגרי הרקטות, צוקים שבורים ולוהטים עלו לשמיים. והאבנים עלו באש. למרבה המזל, אף אחת מהבנות לא מתה, אבל הגברים הלכו לעולם השני - שלא כל כך מצטערים! ונשמות עפות - חלקן לגן עדן, ואחרות לגיהנום! איפה השדים עם הקלשון כבר מחכים לאלה שלא האמינו בישוע.
  אלה, הסקסי מבין הלוחמים, זועם: האם הנאצים, עם השטורמטגר שלהם, יכולים לירות לעבר עמדות החיילים הסובייטים ולהרוג את הלוחמים האדומים?
  . פרק מס' 7
  והילדה תפסה רימון ברגליה היחפות וסובבה במפלי סלטות. וזה הסתובב יותר ויותר מהר. ואז, בכל כוחה, היא השליכה את מתנת המוות לחבית הרחבה של השטרמטיגר. רגליו החשופות והשזומות של היפהפייה הבזיקו, ורימון עף לתוך הקנה הרחב. והמכונית החזקה תחילה נחנקה ואז התפוצצה. שני ה"נמרים המלכותיים" שעמדו בצדי ה"שטורמטיגר" הושלכו למעלה והתפזרו לכיוונים שונים. הגלילים נתלשו מהם, והם נפלו, עפים כמו השרשרת השבורה של המלכה.
  גל הפיצוץ העיף את אלא, והילדה עפה במהופך. והיא התהפכה, התנדנדה ונזרקה. אבל היופי עדיין נחת, הריסות חדות ואבנים מרוסקות חפרו בסוליותיה החשופות. הילדה סבלה מכאבים, ואפילו דרך כף רגלה היובשת, נקבה נקודה חדה.
  אבל אלה מצאה את הכוח לעמוד ולצעוק:
  - אתם הפשיסטים תהיו באפר!
  אניוטה ושאר הבנות נזרקו מהגל הפיצוץ ואפילו נמחצו קלות. אבל אף אחד מהלוחמים היפים לא מת. הבנות נתקלו בהוריקן ואש מכוונת היטב. דיכוי הנאצים שקפצו החוצה וחרקים תוקפניים אחרים המצוררים על ברית המועצות.
  מריה שרה בהתלהבות רבה:
  - וכאשר תקע בנו שופר ה' לקרב, נהיה חברים יחד עם הקומסומול! וברצון יהוה אהיה במפקד השמימי!
  אלה, שניערה מעליה את האבק מהסוליות המדממות והשבורות שלה, שרה:
  - לנין, מסיבה, קומסומול! אנחנו שולחים את הפיהרר לבית המשוגעים!
  הבנות החלו לצחוק מחריש אוזניים, וסריוז'קה אמרה בבהלה ובעצבנות:
  - והבליטה שלי לא כל כך מדויקת - כמו הרגליים החשופות והחזקות האלה של אלה!
  מטריונה, מכופפת את שרירי זרועה, אמרה:
  - זה בסדר! אתה תמציא משהו אחר. משהו יותר מגניב!
  וויצ'קובה חזרה מהקו הקדמי וקיבלה קריאה דחופה לוולדיווסטוק. לאחר שספגו אבדות אדירות וכמעט כיתרו את חברובסק (התקשורת עם עיר זו נשמרה דרך האמור), עצרו היפנים את חייליהם כדי להתארגן מחדש ולהתחדש. לפחות מאה מיליון יפן עם עוד שבעים מיליון מנצ'וריה ותאילנד יוכלו להעביר כוחות רגלים בשפע. במובן מסוים, קל יותר להילחם עם ברית המועצות מאשר עם ארה"ב, שכן קרב עם האחרונה דורש הרבה ספינות יקרות ובשום אופן לא מטוסים זולים. אבל חיל רגלים עם רובים קלים וזולים ומקלעים שהועתקו מהשמייסטרים יכולים להיות מסופקים בכמויות גדולות! כל ילד יפני מגיל שבע יודע להרכיב ולפרק מקלע! אבל כמובן שלוקח זמן להעביר חיילים מהאי ליבשת. ולאחר שקיבלת תגבורת, עבר שוב עמוק לתוך השטח הסובייטי!
  לאחר שקיבלה את השיחה, וויצ'רובה קיוותה שסוף סוף תקבל לוחם חדש ותלחם בשמיים. הילדה הובאה לוולדיווסטוק באמקה. הטייס הרגיש כמו קטלנית. הנוסע הנוסע התברר כזקן אפור שיער, למרות גילו המתקדם, שלבש רק פסי סמל.
  הוא אמר בגאווה:
  - הו, אתם צעירים! האם אתה יודע שנלחמתי עם היפנים בתקופת הצאר!
  Witcher שאלה בספק:
  - באמת? או שאולי גם קיבלתם צלב?
  הסבא, מנענע את זקנו האפור, נשבע:
  - אין צלב, אין מדליות! אז הוא נלחם כטוראי במשך שנה ושלושה חודשים! מה אתה חושב, כל אחד יכול לקבל תארים ומדליות? במיוחד תחת הצאר, כאשר הפרטיים לא היו מועדפים במיוחד!
  Witcher הסכים:
  - כן, תחת הצאר היה אי-שוויון מעמדי! אבל אלו זמנים שונים. דרך אגב, איך אתה אוהב את היפנים! כלומר, האם האויב היה חזק?
  ענה הזקן והדביק את שיני הברזל שלו:
  - לא חלש, אם כי אילו היה פקודתנו חכם יותר, לא היו מוותרים על פורט ארתור ומנצ'וריה! הם לא אויב כל כך חזק.
  אמקה נסעה לאט, הכביש ניזוק מפצצות וארטילריה. יכולנו לדבר.
  Witcher שאלה קצת יותר בשקט:
  - האם שלנו היו חזקים יותר?
  הזקן בזריזות, כאילו היה צעצוע מתפתל, הנהן כמה פעמים:
  - במובנים מסוימים, כן! למשל, ליפנים יש פי עשרים יותר מטווחי ירי מאיתנו. לפני שנשלחתי לחזית השתתפתי רק בשלושה מטווחי ירי. ואז חמש יריות כל אחת. עם זאת, בקרב אש, איננו יכולים לומר שהיינו גרועים יותר מהיפנים. וזאת למרות שהם היו במדי חאקי, ואנחנו היינו במעילים לבנים. כמובן אחרי שצברנו קצת ניסיון צבאי. ליפנים יש הרבה פחות יכולת בענייני צבא מאשר לנו, למרות הכשרתם הארוכה יותר. אבל הרובים שלהם פגעו בצורה הרבה יותר מדויקת ממועדון המוסטינה שלנו.
  וודמקובה הסכימה ללא סייג:
  - כן בטח! אתה צודק בזה! היפנים, כמו הגרמנים, מקדישים יותר מדי תשומת לב לאימוני תרגילים.
  הזקן הניד בראשו:
  - להיפך! הרבה פחות ממה שיש לנו בצבא הצאר! ובכן, אם עוד לפני מלחמת העולם הראשונה התחילו להכשיר חיילים טוב יותר, ולפחות החליפו את המדים, אז... לא צבא, אלא משחק צעידה שלם!
  וויצ'רובה העירה, לא בלי זדון:
  - גם לפני המלחמה שמנו לב לצעידה במצעדים! כנראה, החכם לומד מטעויות של אחרים, הטיפש לומד משלו, מי לא לומד בכלל, מי?
  סבא העיר:
  - הכשרה היא עסק רווחי! אבל עם אספקה, בדרך כלל הייתה לנו חסימה מוחלטת. בלי רובים, בלי מחסניות! לעתים קרובות הם רעבו, החיילים היו חולים - לא הייתה תרופה! יותר אנשים מתו מטיפוס ומתועבות אחרות מאשר מכדורים יפניים. זו הייתה מלחמה כל כך גרועה. קורופטקין הוא אידיוט! בלי תמרוני אגף, בלי הסוואה, הוא השליך אנשים ישירות לתעלות מתחת למקלעים. שימשנו כבשר תותחים. הכל נגמר רע מאוד, בתבוסה. כמו שאומרים, בקושי גררתי רגליים. נכון, אני יכול להיות די גאה בעובדה שברחתי מהשבי! גם כמו פצעים!
  הילדה, סקרנית, שאלה:
  - והיפנים עצמם נעשו טובים יותר או גרועים יותר! מבחינת איכויות הלחימה שלו.
  הזקן הדליק תחילה סיגריה מגולגלת, ורק אז ענה:
  - קשה לשפוט זאת באופן אובייקטיבי. צבאות השתנו, טנקים, מטוסים ותת-מקלעים הופיעו. מבחינת התקדמות, הספינות לא השתנו כל כך, וגם התותחים לא השתנו. אבל הטיפשות של הפקודה נשארה זהה, אז תדפוק את ההתקפה על ולדיווסטוק!
  המכשפה הבזיקה בעיניה הירוקות:
  - אין לזה תירוץ!
  הזקן הסכים:
  - וזה לא יכול להיות! הרי הם ידעו שהאויב מכין טריק מלוכלך, ואין דרך להגיב אליו! כאילו הקימו אותי. אבל הפסקת האש עם הפינדוס היא סימן ברור לכך שמכה חזקה עומדת להופיע.
  Witcher ציחקק:
  - עם פינדוס?
  סבא אישר:
  - כן, זה מה שהם קוראים עכשיו אמריקה ובריטניה! השם בא מהמילה "לגנוב", כלומר לגנוב. ואלה מדינות טפיליות, מדינות גנבות שמוצצות את דמם של הטיפשים והחלשים יותר!
  הטייס הנהן בראשה האדום:
  - אני מסכים כאן!
  הזקן התעקש:
  - תסכימו שהפקודה שלנו היא אידיוטים, ואפילו בוגדים! זה איך להקים את הצי שלנו, גרוע יותר מהפינדוס!
  Witcher התנגד:
  "אולי הם לא חשבו שהיפנים יפגעו כל כך מהר". בכלל, המזרח הרחוק היה מקום מנוחה, והתיישבו כאן פחדנים ועצלנים. הרי בצבא לא צריך לעבוד קשה כמו פועל או חקלאי קיבוצי בעורף, אבל מקבלים מנות טובות ומשכורת. מצד שני, אתה לא מסכן את חייך בזמן שאתה משרת במזרח הרחוק. כן, גן עדן לרפיונים ופחדנים.
  הזקן התנגד:
  "חיילים וקצינים לא נלחמים כל כך". הנה חברובסק, הם עדיין לא נכנעו.
  Witcher הסכים:
  - לוחם רוסי, לוחם מיוחד! אבל כמו שאמר ברוסילוב: החיילים שלנו מצוינים, הקצינים שלנו טובים, הגנרלים שלנו בינוניים, והצאר רע לגמרי!
  סבא נאנח בחוסר נחת:
  - אילו מפקדנו לא היה קורופטקין, אלא ברוסילוב: היינו מנצחים! אבוי, זה הוחלף! יש לומר שתחת הצאר, הגנרלים הרוסים הפכו קטנים יותר: תחת סובורוב הייתה גלקסיה שלמה של מפקדים מצטיינים! עם זאת, סטלין הוא גרוזיני, וכמו שאומרים, גאורגים...
  הסבא קטע את Witcher:
  - היזהר באמירות כאלה! אז אתה יכול להיכנס למחלקה מיוחדת! עם זאת, עבורי סטלין הוא בשום אופן לא גאון! ולדוגמא, ה-line-punch שהוחמצ בפברואר מאשר זאת! אגב, שמעתי שב-1 במאי, ההגנה האווירית הסובייטית במוסקבה התבררה כחסרת אונים ואלפים רבים של אזרחים סובייטים מתו!
  הזקן העיר:
  - תודה לארה"ב ולבריטניה! הם נתנו לוורמאכט מטוסים חדשים! זאת ועוד, שמעתי שהייתה חבלה המונית, שבגללה התפרקו היקים באוויר! יתר על כן, זה ה-Yaks החדש לגמרי!
  Witcher הנהנה בראשה:
  - שמעתי על זה! ממש מביש! אבל אני מקווה שהאשמים ייענשו והבעיה תתוקן!
  סבא הנהן, ואז אמר לפתע:
  - הבעיה העיקרית היא בראש שלנו! סוג של מנטליות סובייטית! ניסיון להפוך אדם לגלגל שיניים, לעבד רגיל!
  Witcher לא התווכח. היא השתתקה, בוהה בחוסר מעש מבעד לחלון. כעת איום התבוסה של ברית המועצות הפך להרבה יותר מוחשי. התברר שאפילו מוסקבה אינה מוגנת מפני התקפות אוויריות. לפחות אין לו מספיק הגנה כדי לעמוד בהתקפה אווירית מסיבית!
  ובכן, המלחמה עוברת לשלב קצת אחר... נכון, בקרבות סטלינגרד גם לגרמנים הייתה עליונות אווירית, אבל היא לא הביאה את הניצחון המיוחל! עם זאת, לקראוטים היה יתרון שלא היה כל כך מכריע! אחרי הכל, מטוסים סובייטיים חדשים הגיעו בקביעות לחזית! אבל צריך לומר שרמת האימונים הקרביים בקרב הטייסים הייתה נמוכה מאוד. לרוב החדשים היו לא יותר מ-8 שעות טיסה. זה מינוס גדול, במיוחד שלגרמנים יש בדרך כלל עד 250 שעות! עם זאת, לאחר סטלינגרד הגרמנים צמצמו את התוכנית ל-150, אך כעת אספקת הדלק הפכה להרבה יותר קלה. עם זאת, הופעתם של מספר רב של מטוסים חדשים תיצור בעיה גם עבור הקראוטים.
  אגב, דווח כי כמה אזרחים אמריקאים נלכדו בין טייסי המפציצים שהופלו. האחרון לא הפתיע בכלל! ללופטוואפה אין מספיק טייסים למפציצים החדשים, אז הם מצאו מתנדבים!
  מעניין איך הפיקוד הסובייטי יגיב לזה? הרי אין מה להגיע לברלין? מפציצים אסטרטגיים ארוכי טווח לא פותחו בברית המועצות, למעט ה-P-8. המטוס האחרון, עם מהירות של קצת יותר מ-400 קילומטרים לשעה שנוצר ב-1936, מיושן בעליל. בנוסף, בעת תקיפת ברלין היא תנוע ללא ליווי אווירי, והגרמנים יכולים ליירט אותה במטוסיהם. הרי יש להם כבר מכ"מים טובים מאוד שיתעדו את תנועת המסה המעופפת לכיוון ברלין. כן, ולוקח זמן לייצר מספיק מהמכונות האלה כדי לתקוף את גרמניה. הגרמנים הם לא אומה חלשה ואוהבים טכנולוגיה! הם עצמם כנראה האומה הממושמעת והמאורגנת ביותר באירופה או אפילו בעולם! קשה מאוד לנצח לבד, וגם עם יפן חלשה בחזית השנייה.
  הדבר הטוב ביותר שניתן לעשות במצב זה הוא לנסות לתקוע טריז בין בעלות הברית לגרמניה. אבל איך עושים זאת? בריה כבר הורה לה לעשות משהו דומה באמצעות משחתת שהתקבלה מהאמריקאים. זו הייתה יכולה להיות פרובוקציה טובה, אבל לאנה לא היה זמן.
  נראה שהיא לא אשמה - מה אם זה לא הגורל, אבל טעם לוואי לא נעים עדיין מכרסם בה. כאילו אולי אם היא הייתה מגיעה יום קודם, הכל היה שונה!
  עם זאת, זה לא בלתי אפשרי! אבל היא הגיעה ברגע שקיבלה הזמנות מבריה!
  באופן כללי, לברנטי פאליץ' הוא אמן של פרובוקציות. יפן תקפה את נמל פרו, לא בלי השתתפותו!
  העובדה היא שכאילו במקרה, המודיעין של ארץ השמש העולה הגיע לידיו של מסמכים על תוכניות ארה"ב לפתוח בשורה של תקיפות מניעה באמצעות נושאות מטוסים, כולל אלו הממוקמות בנמל פרו!
  בנוסף, האמריקאים טיפשים: הם עוררו את יפן למלחמה, יחד עם בריטניה הטילה אמברגו על אספקת נפט וחומרי גלם אחרים, אבל הם עצמם לא היו מוכנים למלחמה!
  ואכן, לארצות הברית ב-1941 לא היו מספיק כוחות, במיוחד בטנקים, למלחמה עם יפן. ב-1940 היו להם רק 400 טנקים, והמידע על 1941 הוא סודי, אבל לא סביר שהיו יותר מאלף כאלה גם אז! אז אמריקה קפצה למלחמה, כשהיא לא מוכנה לחלוטין! ובכן, גם יפן לא חמושה במיוחד. אם היו בה כאלפיים וחצי טנקים, וקלים, אז, למשל, לא הייתה תעופה ארוכת טווח כלל!
  אז הטייסים האמיצים של ארץ השמש העולה לא הפציצו את ארה"ב! אבל הם פשוט נדפקו! ועכשיו הם החליטו לנקום בברית המועצות, כשהם מסתמכים בעיקר על חיל הרגלים שלהם, חולמים לחזור על הצלחת הזמנים של הצאר ניקולאי השני!
  המכשפה השתעממה והחלה לשיר:
  כמה קשים החיים, אדוני, אבוי,
  אתה בעצמך עובש את כתר הקוצים!
  לא, אל תעיף לי את הראש
  יום חדש מבטיח לנו בעיות!
  
  חלומות התפזרו מיד לעפר,
  התולעת האכזרית מכרסמת בתשוקה!
  וכאב וצער בעיניך,
  מה לרסן, לאף אחד אין כוח!
  
  אבל מה, אלוהים, אתה יכול
  מאז הוא עצמו עלה על צלב גולגותא!
  חלומות על אושר הם אשליה,
  אלמנות שואגות וגונחות!
  
  אין כדור הארץ נורא יותר מהעולם,
  סקיצה של מלחמה, המברשת מכוסה בדם!
  הקצף ההיסטרי של האתר,
  שברו את האינטרנט מיד!
  
  ואם אתה רוצה את החיים שלי,
  אז אלוהים זרק אותי לגיהנה!
  אני עדיין אוהב אותך,
  בהתקדמות אני מאמין בשינוי!
  
  אני מאמין שאדם
  מסוגל להיות נקי וגבוה יותר!
  שהסבל של מאות שנים יסתיים,
  נהיה כמו אח כל יכול!
  
  מה נצווה?
  במרחב העצום של ספינות כוכב!
  שהצבא האמיץ שלנו,
  זה יזרח חזק יותר מהקווזר!
  
  החיים לעולם לא ייצאו החוצה
  וכולם יהיו בני אדם!
  כמו קרן אינסופית של השנה,
  עם גיל חסר גבולות ומאושר!
  
  הקומוניזם יהפוך לאמיתי
  תאמין שזה יהיה יותר טוב ממה שחלמת!
  התקדמות קדימה, למעלה, לא למטה,
  שתהיה שמחה - אין עצב!
  Vedmakova סיימה את השיר ו"Emka" סוף סוף נכנסה ולדיווסטוק. הטייס הביט בעיר בסקרנות. הייתה עלייה ניכרת בהרס בוולדיווסטוק, כמה מבנים עישנו, צוותי כיבוי עבדו ברחובות, היו הרבה בני נוער עם אתים, מרים וציוד כיבוי אחר.
  סבא העיר:
  - תחת הצאר, גם צעירים עבדו קשה, אבל בלי חיוכים והתלהבות! למרות שלא תגיע רחוק בהתלהבות צרופה!
  Witcher התנגד:
  - אם התעשייה היא המנוע של הכלכלה, אז ההתלהבות היא הדלק בעל מספר אוקטן גבוה!
  הזקן הנהן בשמחה:
  - את מדברת יפה, ילדה!
  "אמקה" נעצר ליד בניין משרדו של המפקד וודמקובה כמעט ברחה ממנו. היא באמת רצתה לחזור על הסוס המכונף שלה.
  הנערה דפקה על המשרד שאליו נשלחה לזימון. אחריו נשמע קול מנומנם:
  - היכנס!
  וויצ'ר נכנסה פנימה, מיישרת את כתפיה בגאווה. על כיסא ישב גבר במדים של אלוף משנה ב-NKVD. בחור כל כך קירח ולא נעים. הוא שאל בעגמומיות את הטייס:
  - שם מלא!
  הילדה ענתה במהירות:
  -אנה פטרובה מכשפה!
  הקולונל הוסיף:
  - דירוג צבאי?
  - רס"ן חיל האוויר וגיבור ברית המועצות! - אמר הטייס בגאווה.
  הקולונל הרים את הטלפון ואמר בקצרה:
  - רס"ן חיל האוויר וויצ'ר כבר הגיע!
  ואז הוא פנה אל הילדה.
  - איך אתה מרגיש? אני מקווה שאתה בריא?
  הטייס חשפה שיניים:
  - אני מרגיש טוב! מוכן להילחם כמו לביאה!
  הקולונל הנהן:
  - גדול! אני חושב שהיפנים יעריכו את זה!
  נשמע רעש, שקשוק המגפיים, ושישה עובדים רגילים של המחלקה המיוחדת, מלווים בגבר במדים מיוחדים, פרצו למשרד. הוא הזמין:
  - שימו אזיקים על הגנב הזה!
  Witcher היה מבולבל:
  - מה זה עוד?
  הקולונל נבח:
  - וההוא! אתה עצור, אזרח וויצ'ר! ותישלח לכלא!
  גבר במדים מיוחדים הזהיר:
  - האישה הזאת יודעת להילחם טוב מאוד! אז היו זהירים!
  Witcher חייך:
  - אני לא אהיה נציג של רשויות אכיפת החוק האמיצות שלנו! התקשר לבריה ותנקה מיד את אי ההבנה הזו!
  הקולונל נחר בבוז:
  - הנה עוד דרך להסיח את דעתה של בריה! שלח אותה לכלא, והחקירה תסדר את זה!
  המכשפה הנהנה:
  - אני גיבור ברית המועצות והחקירה כמובן תסדר את זה, אבל עם בריה זה יהיה מהיר יותר! אני רוצה להיות בשליטה של מטוס כמה שיותר מהר!
  הקולונל ניחם:
  - בזמן המלחמה איש לא יתעכב זמן רב! תיקח אותה מפה!
  וודמקובה הלכה בלי להתנגד ונדחפה רק מעט על ידי לועיהם של מקלעי הדגמים המקוצרים שהחלו להיות מצוידים בצופים. אחר כך דחפו אותי למשפך שחור ונסעו משם. אנה פטרובנה הייתה רגועה, היא לא הרגישה אשמה בעצמה, וה-NKVD כנראה ידע על יחסיה המיוחדים עם בריה, אז הם יסדרו את זה. זה אפילו מעניין לבקר בכלא. גבר אמיתי חייב לגדל בן, לשרת בצבא ולשרת בכלא! אז, כנראה, הלוחם! אנשים מפורסמים רבים ישבו בכלא: סטלין, לנין והיטלר!
  הכלא לא היה ממוקם רחוק במיוחד ממשרדו של המפקד, אז וודמקובה נשלפה והובלה לחצר. שם נהמו כלבים בכעס, קירות האבן של הצינוק, שנבנה במאה השמונה עשרה, היו עמומים ואפורים. הילדה חשה התרגשות בלתי רצונית כאשר הובאה פנימה והובלה לאורך המסדרונות. להלן חלון ההרשמה: שאלות שגרתיות:
  - שם פרטי, שם משפחה, פטרונימי, מגדר!
  לאחר מכן פנה ימינה לחדר אריחים. שם, ליד השולחן, ישב קצין במדי נ.ק.ו.ד וסינר עור, ועמו רופא במעיל לבן ושתי נשים בגיל העמידה מושכות כפפות גומי דקות על ידיהן.
  השומר שליווה את וודמקובה במהירות, בתנועה מתאמנת, הסיר ממנה את האזיקים. הקצין פיקד:
  - תוריד את הבגדים שלך!
  Witcher הופתע:
  - מה?
  השוטר חזר בשקט:
  - אמרתי, תוריד את הבגדים שלך! חיפוש וחיפוש אישי הם חובה!
  הילדה הסמיקה:
  - אבל יש כאן גברים!
  הקצין עם הסינר נבח:
  - אני יכול לעזור לך! קדימה, תוריד את הסמרטוטים, זונה!
  וודמקובה רעדה, היא זכרה שכאשר מוכנסים לכלא, חיפוש אישי הוא חובה והחלה להוריד את בגדיה. הנשים קיבלו זאת וחשו בקפידה כל תפר. כשהיא נשארה רק בתחתונים, וויצ'ר הפכה נבוכה, אבל השוטר נבח:
  -ותסירי את התחתונים, כלבה! החיפוש יסתיים!
  כשהיא נותרה לעיני כמה גברים עירומה לחלוטין (השיירה שהביאה אותה עמדה במקום, מוכנה להיכנס לקרב בכל רגע), נבוכה הילדה וניסתה לכסות אותה בידיה.
  הם הכו אותה חזק על ישבנה עם שרביט:
  - ידיים למטה, כלבה!
  Witcher קרקר, אבל סבל את זה. כשהסתיימו לחקור את בגדיה ומגפיה נקרעו, ציווה הקצין:
  - עכשיו בדוק את זה בעצמך!
  הסוהרות התחילו מהראש. הם התפתלו בשיער באצבעות כפפות, ואז הסתכלו לתוך האוזניים, אפילו השתמשו בסוג של צינור עם פנס. האוזניים נמשכו לאחור מספר פעמים, כפופות ולא כפוף. ואז הם הביטו לתוך הנחיריים:
  שיעול, בבקשה! זהו, חזק יותר!
  אפה של הילדה נמחץ. לאחר מכן בוצעה בדיקה של הפה. זה היה לגמרי לא נעים, ידיים מחוספסות לחצו על הלשון, מדי פעם משכו אותה אחורה, ואז משכו אותה חזק יותר, אפילו כמעט קרעו אותה.
  הקצין אמר:
  - אנחנו צריכים להיות זהירים יותר! היא יכולה להיות מרגלת!
  הסוהרים החלו ללחוץ באצבעותיהם על השיניים, ובדקו סתימות שבהן ניתן להסתיר מידע חשוב. וויצ'קובה הרגישה מושפלת וירקה עליה; הגיבור שלה, ברית המועצות, עבר חיפוש כמו זונה, בלי להחמיץ דבר. ואז הידיים הכפופות של הנשים החלו להרגיש את שדיה החשופים של הילדה. הם לשו אותו, הרגישו ממש כל מילימטר, והראו אותו עם פנס. שדיה של הילדה התנפחו בבוגדנות, והסוהרים לחצו חזק יותר ויותר, ואז קרקרו:
  - לא! פה זה נקי!
  לאחר מכן, נבדקו הטבור והאצבעות. הטבור נמשך לאחור, מעוות גם הוא, ולאחר מכן ניקבו במחט. האצבעות נבדקו בקפידה לא פחות.
  - ועכשיו חיפוש גינקולוגי! - ציווה הקצין.
  הסוהרים הורו:
  - התכופף ופרש את רגליך, בבקשה!
  מה שבא לאחר מכן היה הדבר המשפיל ביותר, כאשר ידו הכפפה של הסוהר נכנסה לחיקה של הילדה בגסות. מכשף נאנק מכאב והשפלה. והיד חפרה בגסות לתוך המערה שבה שמרה האישה את האוצר היקר ביותר שלה, שהיה כואב ומתקתק כאחד. הילדה התעוותה במקצת, והשוטר מלמל בסרקזם:
  - בדוק את זה ביסודיות ככל האפשר! הרי במקומות אינטימיים מרגלים בדרך כלל מסתירים מסמכים, ולפעמים מספיקה פתק קטן כדי לגלות מידע חשוב.
  סוהר אחד הוחלף באחר, ולאחר מכן החיפוש הפך כואב וגס עוד יותר. וויצ'קובה הבינה שהם פשוט רוצים להשפיל אותה על ידי הפיכת החיפוש לעינויים.
  בדיקת פי הטבעת הייתה גסה לא פחות, וכן נעשה שימוש במעי ובחוקן גדול. ככל הנראה הטייס אכן נחשד בחומרה. לאחר מכן, בדיקת האצבעות, הרגליים והרגליים נראתה כמו דבר קטן.
  עם זאת, זה לא הסתיים בכך; הקצין הורה:
  - עכשיו לצילום רנטגן של הקיבה! לא היה הרבה שהיא יכלה לבלוע!
  ובכן, זה לא כל כך כואב. רופא נכח כאן, הוא בדק היטב הכל, אפילו את הלב והריאות. לבסוף הוא נתן את האישור:
  - היא נקייה ובריאה לגמרי!
  הקצין מלמל בכעס:
  - חבל שנירה בה בכל מקרה! עם זאת, תן לו לנגן בפסנתר לעת עתה!
  הטייס, המום מהשפלה, הלך בצייתנות כמו אוטומט. ידיו של Witcher נמרחו בצבע ונלחצו בזהירות על נייר. אחר כך עקבו אחר כל מיני מדידות, צילום בפרופיל, פנים מלאות. הם הכריחו אותי לעמוד עירום די הרבה זמן, וכתבו מחדש את כל הסימנים, הצלקות והשומות על הגוף שלי. לאחר מכן היא נשטפה במקלחת קרה, מה שעם זאת היה נהוג בברית המועצות, לא רק לאסירים שקיבלו מדי כלא.
  - תתלבשי, כלבה!
  הגלימה הייתה למעשה שק עשוי יוטה ורקום עם מספר כלא. לילדה לא ניתנו נעליים, ככל הנראה ראו בהן מותרות מיותרות עבור אויבי העם, ולכן לקחו אותה, בקושי מכוסה, לתא.
  זה עתה התרחשו מעצרים המוניים, הכלא היה צפוף וזמזום. ויצ'קובה נזרקה לכלוב צפוף, שבו היו כבר יותר ממאה נשים, בעיקר נערות צעירות מקרב הצבא ומשרתים. כשהטייס הוכנס לתא, היא לא יכלה לעשות צעד אחד: האסיר עמוס את כל הרצפה. היה חשוך מאוד בתא, החלון היה מכוסה בקרשים, הוא היה מחניק והדיף ריח חזק, כנראה שהדלי לא הוצא מזה זמן רב.
  הבנות היו עירומות למחצה, וחלקן היו עירומות לגמרי; הן לקחו את בגדיהן. כמה מהם הסתבכו וביקשו מים. Witcher עצר ושאל:
  - אני לא יכול לעשות צעד אחד! לאן עלי ללכת!
  - לאן הביאו אותך לשם ותישארי שם! - היא ציוותה מהחושך, כנראה הבכורה בתא. - אין לנו מקום כאן.
  וויצ'רובה, שהבינה שזה טיפשי, עדיין שאלה:
  - בשביל מה אתן בנות?
  בעקבותיו נשמעו קולות:
  - כן, הנה סעיף 58, או אפילו ללא חיובים כלל! בשביל מה אתה?
  Witcher התבדח:
  - כן, היא אנסה את בריה!
  צחוקם הידידותי והקריאות של הבנות נשמעו:
  - כן, היא שלנו!
  מי חרק מהחושך:
  - זה לא מספיק לתלות את בריה!
  קול מאיים קטע:
  -מספיק! וכך כבר נורו יותר מחצי אלף איש בחצר! אפשר גם להוציא אותנו עם כל התא לטיול!
  המכשפה נבח:
  - ובכן, לא, אם יקחו אותי להורג, אני לא אוותר!
  . פרק מס' 8
  אולג ריבצ'נקו המשיך להילחם על מחר בהיר יותר יחד עם הילדה מרגריטה קורשונובה.
  הם נלחמו בסטלינגרד. הם נלחמו באומץ עצום. והילדים הנצחיים לא חשבו לסגת ולהיכנע לאויב.
  אבל הכוחות לא היו שווים והנאצים התקדמו בהדרגה. אבל איטי מאוד ומלכלך את הגישות לבתים ורחובות בגופות של שכירי חרב.
  מוסקבה הייתה מוקפת, אבל עדיין נלחמה. והיו לו גם בנות יפות משלו. שהם באמת גיבורים.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה החליפו אש בסטלינגרד. במקביל, הילד ניסה להלחין משהו באמצעות AI.
  המועמד הבלארוסי לנשיאות אלכסנדר לוקשנקו לא הורשה להשתתף בבחירות. הם מצאו פגם בעובדה שהקתדרלה הסלאבית משכה את החתימות. כתוצאה מכך לא היו שישה מועמדים אלא חמישה. והמאבק העיקרי התפתח בין זנון פוזדניאק לקביץ'. קביץ' הפרו-רוסי והמתון יותר עלה לסיבוב השני ביתרון קל. ואז הוא ניצח את פוזניאק האנטי-רוסית בהבדל גדול.
  לוקשנקו מחה על כך שהוא הורחק שלא כדין. אבל באופן כללי לא היה דבר מלבד רעש.
  קביץ' ניצח בביטחון רב. והוא הפך לנשיא בלארוס הראשון.
  עד מהרה נכנסה בלארוס לאזור הרובל. המצב הכלכלי נותר במשבר. לא היה מספיק כסף. אבל המדינה הייתה באזור הרובל.
  קביץ' הציע תהליך של אינטגרציה עם רוסיה. החוקים החלו להתכנס, הגבולות נפתחו והכלכלה התאחדה. נוצרו גופים על-לאומיים.
  ב-1999 התקיימו בחירות חדשות לנשיאות בבלארוס. הכלכלה הייתה במשבר עמוק לאחר המחדל הרוסי. אבל השפעתם של הקומוניסטים גדלה מאוד. לוקשנקו רב עם כולם ולא הקים מפלגה משלו, ונדחק הצידה על ידי כוחות אחרים. המאבק העיקרי התנהל בין Kalyakin ו-Kebich. זנון פוזניאק איבד את הפופולריות בשלב זה. בדיוק כמו החזית העממית הבלארוסית בכללותה.
  הקומוניסטים התחזקו.
  ברוסיה, גם ההיסטוריה השתנתה מעט. זיוגנוב השיג מעט יותר קולות לנשיא, למרות שהוא לא הצליח לנצח. לבד כיהן כמזכיר מועצת הביטחון במשך כמה חודשים יותר. אבל, באופן כללי, זה לא כל כך משמעותי. ההבדל החשוב ביותר הוא שצ'רנומירדין לא הודח. וכתוצאה מכך הוא נשאר ראש ממשלה גם לאחר ברירת המחדל. קביץ', לעומת זאת, למרות עזרתו של צ'רנומירדין, עדיין הפסיד בסיבוב השני, וקליאקין הפך לנשיא בלארוס.
  וברוסיה, לאחר עזיבתו של ילצין, הפך צ'רנומירדין לנשיא. הכלכלה הרוסית כבר החלה לצמוח וויקטור סטפנוביץ', אם כי בקושי רב, בעזרתו של ז'ירינובסקי, שכבש את המקום השלישי, ניצח את זיוגנוב.
  כך, ברוסיה הפך צ'רנומירדין לנשיא, ז'ירינובסקי הפך למזכיר מועצת הביטחון ולעוזר הראשון של הנשיא. פוטין נשאר עד כה בצד. זיוגנוב הוא ראש האופוזיציה. פרימקוב עדיין שר החוץ.
  אז הכל הלך לפי התוכנית. קליאקין המשיך בתהליך האינטגרציה, אך עדיין לא התאחד. הכלכלה החלה לצמוח. צ'רנומירדין הוביל את המלחמה בצ'צ'ניה. דיברתי עם מסכדוב. ובסופו של דבר השיג שם יציבות.
  צ'רנומירדין כבר ניצח בבחירות הבאות בקלות מול זיוגנוב. קליאקין גם נבחר בקלות לכהונה שנייה. הכל הלך פחות או יותר חלק. הכלכלה הבלארוסית צמחה.
  אבל קליאקין לא התמודד לכהונה שלישית. מחליפו היה עמיתו נוביקוב.
  גם צ'רנומירדין לא התמודד לכהונה שלישית. צ'רנומירדין ירש את ז'ירינובסקי. זה האחרון, כמובן, נעשה הרבה יותר מתון, אבל הגביר את הלחץ על בלארוס - בדרישה להצטרף לרוסיה.
  נוביק התנגד. וזו הסיבה שהוא קיבל סנקציות.
  ז'ירינובסקי היה נוקשה יותר ולחוץ חזק יותר... כתוצאה מכך קיימו כוחות פרו-רוסים משאל עם בבלארוס, שחפף למשבר כלכלי חמור. ובלארוס הפכה לחלק מרוסיה. מה שחיזק את הרגשות האנטי-מערביים.
  בשנת 2014, ז'ירינובסקי, שניצל את אירוע המיידאן באוקראינה והפלתו של ינוקוביץ', שלח כוחות. הצבא האוקראיני לא היה מסוגל להילחם והרוסים פירקו אותו מנשקו. ינוקוביץ' והראדה באיומי אקדח הכריזו על משאל עם. רוסיה סיפחה גם את הרפובליקה הזו.
  כדי שהאוקראינים ימרדו פחות, ז'ירינובסקי העביר את בירת רוסיה לקייב. וזה השפיע על תוצאות משאל העם. ולדימיר וולפוביץ' עצמו, בבחירות הבאות לנשיאות, נבחר בניצחון לכהונה שלישית, לאחר שביטל את כל ההגבלות במשאל עם.
  אלכסנדר לוקשנקו פרש ושקע בשכחה. פוטין כיהן כיו"ר ה-FSB עד 2012, כשהיה בן שישים. וז'ירינובסקי, שאהב להצעיר את הנבחרת, לא החליף אותו בקצין מוכשר בן ארבעים. גם מושל בלארוס, שהחליף את נוביק, נעשה צעיר יותר.
  עם זאת, על רוסיה הוטל סנקציות מערביות, אך הן לא היו משמעותיות מדי. ז'ירינובסקי לחם בסוריה ובעיראק. הוא יצר מדינה משלו עבור הכורדים ובאופן כללי פעל בצורה נחרצת יותר מאשר ולדימיר פוטין. יתרה מכך, רוסיה פתחה במתקפת טילים על סעודיה והעלתה בחדות את מחירי הנפט.
  אז החלה מלחמה גדולה בין איראן לארצות הברית. מה שהעלה עוד יותר את מחירי הנפט. בינתיים, רוסיה לקחה וסיפחה את המדינות הבלטיות ומולדובה. ואז, תוך שהיא מנצלת את המהומה בקזחסטן לאחר עזיבתו של נזרבייב, היא כללה את הרפובליקה הזו בתפוצתה.
  כמו כן נערך משאל עם, ורוסיה רכשה מחוז נוסף.
  שיקום ברית המועצות המשיך בהדרגה.
  בשנת 2020 עדכן ז'ירינובסקי את שיאו בקדנציה הרביעית כנשיא רוסיה. עדיין לא הייתה לו כוונה לעזוב.
  ורוסיה עברה דרך מרכז אסיה. באוזבקיסטן, טג'יקיסטן, קירגיזסטן, טורקמניסטן, הופיעו חיילים רוסים ונערכו משאלי עם על הצטרפות לרוסיה.
  אז המדינה שוחזרה בגבולותיה לשעבר של ברית המועצות.
  אבל זה לא הספיק לז'ירינובסקי. והוא, בלי דעות קדומות מיותרות, כבש את פינלנד בכוחות. ושם, כמובן, עם כמעט מאה אחוז תוצאה, לאחר שערך משאל עם. ומצטרף אליה לעצמו.
  לפיכך, רוסיה החזירה את שלה. היחסים עם סין הידרדרו מעט עקב תביעות על פורט ארתור וגירוש הצהובים מסיביר.
  אבל לעת עתה, סין פחדה להתלהם נגד רוסיה.
  אבל באלסקה הייתה הפיכה צבאית, וחיילים רוסים כבשו אותה. והם ערכו משאל עם על החזרה לרוסיה. במקביל נאלצה אמריקה להכיר בפסולות העסקה על מכירת אלסקה לרוסיה.
  לכן...
  אולג ריבצ'נקו עצר והחל שוב לירות.
  הילד ירה צרור ולאחר מכן השליך את הרימון ברגל יחפה. הוא פיזר את הפשיסטים וצייץ:
  - אנחנו בלתי מנוצחים!
  מרגריטה גם ירתה צרור, זרקה רימון ברגל יחפה, מחצה את הפריץ וצעקה:
  - ותמיד מאוחדים!
  הילדים נלחמו באומץ רב.
  הילד שוב חטף את האויבים בפרץ. הוא השליך רימון על המסלול באצבעות רגליו החשופות. כתוצאה מכך התנגשו שני טנקים. אולג ריבצ'נקו שר:
  - תהילה לך, ארצנו הרוסית,
  בשם רוסיה הקדושה,
  משפחת עצה יקרה!
  הילדה שוב השליכה את הרימון ברגלה יחפה. היא הפילה תריסר פשיסטים ושרה:
  - יש פרה על ההר,
  היו ילדים בריאים!
  הילד ירה צרור, כיסח את הקראטים וצייץ:
  - מולדת בליבי,
  מזל שנפתח את הדלת!
  ואז רגלו של הילד שלו זרקה רימון. הוא בחור שהוא באמת נושא הרס קטלני.
  מרגריטה היא גם חץ עם דיוק אדיר.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  - לא, הערני לא יתפוגג,
  מבט של בז, נשר -
  קול העם ברור -
  הלחישה תימחץ על ידי הנחש!
  הילדה, השליכה רימונים ברגלה היחפה, לקחה אותו וצייצה עוד יותר;
  סטלין חי בליבי
  כדי שלא נדע עצב -
  הדלת לחלל נפתחה -
  הכוכבים נצצו מעלינו!
  והילדה צחקה. היא ירתה צרור לעבר הפשיסטים. היא דפקה את השורות שלהם וצרחה:
  אני מאמין שכל העולם יתעורר -
  יהיה סוף לפשיזם...
  השמש תזרח בבהירות,
  הדרך המאירה את הקומוניזם!
  ושוב הילדה זורקת במיומנות רימון ברגל יחפה. דוחפים את הטנקים של היטלר אחד נגד השני.
  גם נטשה נלחמת. בסטלינגרד, בנות הן פשוט גיבורות.
  והם שרים לעצמם באומץ:
  - המולדת שלי היא חשכת היקום,
  אני יכול לרסק את ההסתערות של אויבים מרושעים...
  אני לא יכול לעבור יום בלעדייך אהבה,
  אני מוכן לתת את חיי בשבילך!
  ונטאשה זורקת רימון ברגל יחפה.
  לאחר מכן, זויה יורה. ילדה יפה בביקיני. הוא יתפרץ ויכסח את הפשיסטים.
  ואז מתנה רוצחת תעוף מכפות רגליה היחפות.
  זויה שרה, חושפת שיניים:
  - אני אוהב להשמיד אויבים! ילדה כזו!
  ושוב היפהפייה תתחיל הרס עם בהונותיה החשופות.
  ואז גם אורורה יורה. השטן האדמוני יפגע גם בפשיסטים.
  ורימון שיגור ברגלה יחפה ימרח את חיילי הוורמאכט על פני החצץ.
  הילדה חורקת:
  - טילי, טילי, טרול, טרול...
  יש לי כוח לנצח את הפשיסטים,
  אני בקושי יכול לסרב עכשיו!
  ושוב הלוחם יורה במדויק.
  לאחר מכן, סבטלנה יורה. והיא גם זרקה חבילת פיצוץ באצבעותיה החשופות.
  ובכן, קראוטים קיבלו את זה.
  הבחורה, בלשון המעטה, היא לוחמת סלע.
  ואיך הוא שר:
  - רוס' יתפאר על פני כדור הארץ,
  תמיד יהיה לנו חלום!
  וארבע בנות פגעו בפשיסטים ואיך הם יפגעו בך. בכלל, הם כמו קדושים מגדוד מלאכי המוות. והנאצים בסטלינגרד מבינים את זה.
  אבל זה נהיה יותר ויותר קשה וקשה יותר.
  סטלינגרד מחזיקה מעמד לעת עתה, אבל הנאצים הצליחו לכבוש את סוחוי. לנאצים יש גם צי ימי חזק. כולל ספינות בריטיות שנתפסו.
  הם ממש צלקו את כל החוף. והטורקים מתקדמים מדרום. זה נהיה מאוד מפחיד.
  נטשה ונערותיה מסוכימי הצליחו לטוס לסטלינגרד וללכוד מטוס דיקט גרמני.
  ועכשיו גם בסטלינגרד. כאילו, לא משנה כמה אתה מנסה לא לכבוש את העיר הזו, הנאצים לא לוקחים אותה.
  נטשה זורקת ברגלה יחפה מתנה רצחנית, קורעת את הנאצים לבשר קרוע ושרה:
  - החיים שלנו יהיו נפלאים!
  זויה, זורקת רימון ברגל יחפה, הוסיפה וחשפה שיניים:
  - אם, כמובן, ננצח!
  והילדה ניערה את פטמותיה הארגמן.
  אורורה, יורה, שאגה:
  - ותפאר ארצנו!
  והוא גם יזרוק מתנה רוצחת בבהונותיו החשופות. זה ירסק יריבים ויחריק:
  - תהילה לרוס הגדול'!
  ואז סבטלנה לקחה את הקו ודפקה אותו. גזרתי מאה נאצים. ואז היא שיגרה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  - לאור חדש של מדע ושגשוג!
  וארבע הבנות נלחמות שוב, ולא מתכוונות להוריד את האף.
  נטשה הרימה את חבילת הנפץ בשתי רגליים יחפות. ובכל כוחה זרקה אותו לטנק נאצי.
  ה-E-75, לאחר שנגרם נזק, הפסיק והחל לעשן.
  נטשה שרה:
  - רוס צחק ובכה ושר,
  בכל הגילאים, בגלל זה זה של רוס!
  לאחר מכן, זויה לקחה ושגרה את הרוצח הנוכחי באצבעותיה החשופות. ועוד טנק נאצי עצר, נדפק.
  זויה צייצה:
  - כן, העתיד הוא שלנו!
  תהילה לרוסיה הגדולה!
  אורורה ירתה מקלע. היא כיסחה הרבה פשיסטים. ואז היא אמרה באגרסיביות:
  - תהילה לגיבורי ברית המועצות!
  והשלכת רגלה היחפה שולחת את הרימון שוב לעוף. זו הבחורה הג'ינג'ית. פשוט מסיים בלתי מנוצח.
  וסבטלנה לקחה את זה על עצמה ומחצה את הנאצים. והיא כרתה אותם כמו חציר חד.
  ואז היא צייצה:
  - תהילה לארץ רוסיה!
  ומהשלכת רגלה היחפה עף רימון פיצול קטלני כזה.
  הלוחם צחק:
  - עבור האימפריה הסובייטית!
  נטשה, יורה, אומרת:
  - לגדולי האימפריות!
  ושוב מכפות רגליה היחפות עף משהו שהורג פשיסטים בערבות עצומה.
  והילדה שרה:
  - תהילה למולדתי -
  תהילה לרוסיה!
  זויה גם השליכה רימון ברגל יחפה. היא חתכה מסה של נאצים וצרחה:
  - רוסיה הגדולה - תהילה גדולה!
  והיא קרצה לשותפיה.
  הבנות, כמובן, כמעט עירומות. בביקיני, שזוף, שרירי, יפה ומפותל.
  כמה בנות נראות מקסימות כשהן כמעט עירומות! ולמה עוד יש בגדים?
  לאחר מכן, אורורה יורה באופן פעיל. וברגליים היחפות היה זורק את מה שהורג את הנאצים.
  ואז הוא ישיר:
  - למען המולדת הגדולה!
  סבטלנה המשיכה לירות. היא גזרה את הפשיסטים וצייצה:
  - על הישגים גדולים!
  והוא יכול לשגר רימון ברגל יחפה. ושוב הנאצים מפחדים.
  כל הכבוד בנות רוסיות. הם אנשים מהאירובטיקה הגבוהה ביותר.
  ואז יש את הטייסים: מירבלה ואנסטסיה. בדיוק כמו שהם יתנו סטירה לקראוטים.
  כן, המוני היטלר בורחים מבחורות כאלה.
  לוחמות נלחמות על ה-Yak-9. נראה שהמכונית מיושנת. אבל די יעיל. למרות שהוא נחות מהלופטוואפה במהירות ובחימוש.
  לבנות יש רק תותח אחד 20 מ"מ ומקלע, לעומת ME-262 עם חמישה תותחי 30 מ"מ.
  אבל מירבלה מתמרנת בזריזות ועומדת מאחורי הנשר הפשיסטי המכונף. ויורה בו. דופק מתכת, שורף את האויב לחלוטין.
  ואז מירבלה שרה:
  - גבוה יותר ויותר ויותר,
  מטוסים עפים כמו ציפורים...
  אנחנו הורסים גגות פשיסטים,
  וחיל החיילים מעבר לגבולות!
  והנה אנסטסיה תלך ותבעט בנאצים. היא ילדת קטלנית.
  זה יפורר את פני השודדים של היטלר ויצריק:
  - תהילה גדולה תבוא לרוס'!
  והוא גם לוחץ על הדוושות ברגליו היחפות. ועוד מסרשמיט נופל.
  בנות נלחמות רק בתחתונים. והם מרגישים טוב מאוד. הם מרפרפים במהירות על מנועים חלשים יותר. והם נמלטים מיריות האויב.
  מירבלה, חותכת את הפריץ, חורקת:
  - לא עורב, אתה לא יכול להביס אותנו!
  ושוב הלוחם זוחל החוצה למרחק הרג.
  ומכונת היטלר חדשה נופלת.
  הילדה היחפה יודעת מה היא עושה. והיא מסתדרת מצוין.
  הנה פאשיסט שמנסה לכסות לוחם מרחוק. והיא עוזבת. ובאיזה נס, שוב בזנבו של האויב.
  והוא מפיל את הפריץ, חורק:
  - שום דבר אינו בלתי אפשרי עבור הרוסים!
  ושוב הלוחם עושה תפנית נואשת. ועוד מכונית נופלת, משופדת.
  מירבלה צייצה:
  - באמת נוצר שלום לרוסיה!
  ושוב איך זה יוצא. ואיך הוא ייכנע לאויב!
  אנסטסיה גם פוגעת במכונית גרמנית וצורחת:
  - תתפאר כל ארצנו, שלא יהיה לנו תחבולה!
  והבנות הופכות יותר ויותר נפרדות!
  מה יכול להתמודד איתם? אלא אם כן מדובר בהוריקן אגרסיבי!
  ליתר דיוק, אפילו הוריקן לא יכול להביס אותם!
  נטשה, בינתיים, נלחמת ושרה:
  - נילחם למען רוסיה!
  וגם ברגל יחפה ישגר רימון בקליבר קטלני.
  והוא יטחן את הנאצים לחתיכות מתכת ובשר עקוב מדם.
  זויה גם תזרוק רצחנית וג'ינג'ית בכף רגלה היחפה ותקפוץ ממקומה תגיד:
  - ולמען הסדר החדש של הקומוניזם בכל העולם!
  וחושף שיניים.
  לאחר מכן, אורורה יורה חזק. הוא יורה בעצמו, מכסח את הפאשיסטים וחורק, חושף שיניים:
  - להשגת התקדמות!
  ומרגליה היחפות יוצא משהו שיכול לרסק כל מכשול.
  ואז בקרב סבטלנה. זו בחורה כל כך רוצחת.
  והיא גם בלונדינית. איך היא חותכת בפשיסטים... ואז מתעופפת מתנה רצחנית מרגליה היחפות. הוא ירסק את הנאצים ויהפוך אותם ללהבות שטניות.
  בנות שליחות קטלניות ילחצו:
  - תהילה למילת הכבוד שלי!
  מילה קומסומול!
  הלוחמים יירו על הפשיסטים. ובואו נירה בהם כמו כלבים משתוללים.
  אלה בנות שליחות קטלנית! והם הורסים את הנאצים - איזה שדים!
  נטשה אמרה בפאתוס:
  - נילחם למען הסוציאליזם,
  עבור רוסיה הסובייטית שלנו,
  להזמנה נהדרת חדשה!
  ושוב עף מתנה קטלנית מכף רגלה היחפה.
  זויה גם פועלת די אנרגטית. הורס את הפשיסטים. והוא לא מאכזב אותם. וכפות רגליה היחפות מרצדות כמו מדחף.
  הלוחם אומר בלהט:
  - בשם רוס הקדושה,
  רוסיה תתפאר!
  ושוב הלוחם נלחם במלוא התשוקה.
  לאחר מכן, אורורה זורקת את מתנת המוות בכף רגלה היחפה. איך הפאשיסטים מפוזרים לכל הכיוונים. והוא אומר בזעם:
  - אני אלוף העולם באגרוף!
  ואז סבטלנה תשיק משהו רצחני והרסני. וכף רגלה היחפה כל כך זריזה.
  והלוחם צייץ:
  - אני הכי חזק בעולם,
  נסבול את הנאצים בשירותים -
  המולדת לא מאמינה לדמעה,
  ואנחנו ניתן לאוליגרכים המרושעים את המוח שלהם!
  . פרק מס' 9
  לאחר שהשתתפה בקרבות כבדים, וודמקובה כמעט ולא ישנה במשך כמה ימים, ולכן, למרות התנאים הצפופים בתא הכלא, החניקה והסירחון, היא נרדמה כמעט מיד.
  היא חלמה שמצאה את עצמה בימי הביניים והובילה מרד עבדים, והפכה למעין ספרטקוס בחצאית! לאחר ההצלחה הראשונה אספה הלוחמת האמיצה, הילדה השרירית, את המורדים והציעה לבחור את מנהיגיהם.
  וויצ'ר, כצפוי, הפכה לראש מחלקת די גדולה, והציעה את הגיבור האדיר טוראן כסגנה הראשון.
  והנה העבדים היו פה אחד. אחר כך נבחרו מנהלי העבודה. השיטה העשרונית היא הפשוטה ביותר וויצ'ר החליטה ששום דבר לא צריך להיות מסובך.
  חמושים בגביעים ולוקחים חלזונות ג'וקים (בשינה כבדה, התת מודע של Vedmakova שיחק), הם המשיכו הלאה.
  כדי לחזק את סמכותה ולמתוח את רגליה, וויצ'ר הלכה ברגל, נעה כמו חתול. ואז החלה הילדה לרוץ, מרגישה את חלוקי הנחל הקטנים והחדים של הכביש הסלעי בכפות רגליה היחפות. אבל הלוחמת לא שמה לב לכאב; יתר על כן, היא הקדימה את כולם. כפי שהתברר, זה לא היה לשווא. שלושה לוחמי אויב שכבו במארב, והם יכלו להפעיל אזעקה מוקדמת. מנהיגת המרד טיפסה על עץ וקפצה על גבי אויביה. תנועותיה היו כמו ריקוד של הכלאה של נמרים וקוברות, בכי קל ואז השתתק עם הראשים הכרותים.
  - כך אני שובר התנגדות!
  Vedmakova לא יכלה להתאפק לשחק עבור הציבור, כשהראתה ראשים כרותים לעבדים. נשמעה שאגת הסכמה בתגובה.
  עד מהרה הופיעו אחוזות עם מטעים. הבתים המגולפים הם ארמונות אמיתיים עם עיטורים ופסלים. מזרקות נראו פה ושם. מפסל אחד בדמות זאוס עם כנפי פרפר ופיות על בטנו, רגליו וחזהו: שבעה סילונים היכו. השדות עשירים, שמנים, עם מראית עין של כותנה זהובה, דגנים עם קוצים גדולים, חומוס ועוד דברים. עבדים רבים עבדו עבורם. היו שם גם גברים וגם נשים, וגם ילדים רבים. כמובן, משגיחים, שומרים. אבל באופן כללי, כמובן, יש הרבה יותר עבדים, ועם אתים ומעדרים.
  Witcher הרים כרזה תוצרת בית שנתפרה בחופזה על ידי השפחות: עם דמות של חרב ומעפד! עבדים אחרים מיהרו לתקוף.
  בינתיים, כמה עבדים ועבדים היו תלויים על המוטות, ידיהם ורגליהם מחוררות במסמרים. נראה שילדי העוול הללו נידונו לייסורים. כשראתה את המשחררים המתקרבים, צעקה הנערה הצלובה בקול חזק באופן בלתי צפוי:
  - הגיע הגמול, הכו את הבעלים!
  מנהיג המכשפה, כמו תמיד, לפניו. חילזון הג'וקים שלה התרומם והפיל שני שומרים בבת אחת. השאר נסוגו אחורה, אחד מהם מפחד, אפילו נתקל בחנית שלו. מעיים יצאו מהבטן השבורה. הילדה חייכה:
  - אתם לוחמים חלשים אם אתם מפחדים מהסוס!
  מילוסלבה, שהפכה לסוואן שלה, נלחמה על ידה הימנית, הצירים בידיה של הילדה, כמו תער של ספר מיומן. כל כך מפורסם מקצץ לוחמים.
  גם טוראן לא נכנע. הוא שיגר אבן ששברה את חזהו של השומר ונכנס למאבק. היה ברור שהעבודה הקשה עשתה לו טוב, לא לשרירי אבן הריחיים. נכון, Witcher נע מהר יותר.
  העבדים הפסיקו לעבוד, אך עדיין לא נכנסו למאבק. כנראה שהם התבלבלו. נכון, אותו ילד חסר מנוחה, שקפץ אל הנערים העובדים, צעק:
  - פחדנים! מי שמאחורי הוא גיבור, מי שנמצא בלעדיי הוא חזיר עלוב!
  הבנים היו הראשונים להגיב. הם מיהרו לעבר המשגיחים. הנה בחור אחד כבן ארבע עשרה שפגע ב"שומר" שלו במעדר כל כך חזק עד שראשו התפוצץ כמו דלעת. זה עבד, והעבדים האחרים, אפילו הבנות הצנועות והסבלניות בדרך כלל, מיהרו לקרב.
  הקרב הפך כעת לכאוטי, אבל העליונות המספרית, כמו גם הייאוש, היו לצד העבדים. והם, כמובן, השתלטו.
  מעבר זה מה שקשה לצפות מבחורה שלמדה מול עיניה. היא נאבקה בשומר, שהחל ללחוץ עליה. אז היא רימתה אותו, משכה לאחור את החרב ופגעה בו ישר בצוואר.
  - עכשיו לזה אני קורא חטיף! - התבדחה הילדה. - היזהרו לא להשתכר!
  האחוזה הראשונה שוחררה במהירות, הניתוק גדל לנגד עינינו. המרד התפשט, בלע את השדות כמו אש. המכשפה דהרה, רצה קדימה. רוכבים מיהרו לעברו; ככלל, הם הגיעו עד לראש. אבל השומרים לא ויתרו. הקרב היה עיקש במיוחד ליד המזרקה בעלת שבע המיתרים. כאן שלחו הנוטעים את עתודת הפרשים שלהם לקרב.
  המכשף האמיץ היה מוקף מכל עבר. היא ניצלה רק בזכות זריזות יוצאת דופן של חילזון ג'וק מפוטם במיוחד. הנה התקפה מדויקת והיריב הקצוץ נופל. עם זאת, הילדה נפצעה תחילה בכתף, אחר כך בבטן, ולאחר מכן רגלה כמעט נחתכה. ואז וויצ'ר החל לזרוק פגיונות זעירים. חדות כתער, הם נכנסו לעיניים ולפעמים לתוך הפה. עם זאת, רוב החיילים היו עירומים למחצה בגלל החום, ולחיילים כאלה הספיק לנקב את החזה. כמה פרשים נפלו, אבל השאר הגבירו את הלחץ. היו כל כך הרבה חרבות שבתנועה הן נדמו למסרק. אז הם נשפכים מכל הצדדים.
  אבל מילוסלבה, פאסה, טוראן ועבדים אחרים הגיעו בזמן. לאחר שחתכו בשורות, הם הלכו כמו משטח החלקה, אפשר היה לראות איך גופות עפו, ועבדים חמושים מיהרו לעזרתם בכל כוחם.
  חיל הרגלים תקף את הפרשים, העבדים המותשים נקמו את כאבם והשפלתם.
  - הקיפו את האויב ואל תתנו לו לברוח! - בפיקודו של Witcher.
  לנגד עיניה נפלה שפחה עם ראש חתוך, אך תריסר שומרים נפלו אחריו.
  - קח את זה במספרים! - ציווה מנהיג המרד הצעיר.
  יותר ויותר עבדים נכנסו לקרב. נראה איך הנערים עולים על הסוסים בהתנעה בריצה, מיהרו לעבר הרוכבים, השתמשו בשיניהם והשתמשו באבנים מושחזות.
  נראה היה שהעבדים לא ידעו פחד; הם נקמו על שנים רבות של השפלה, כאשר איש לא ראה בהם אנשים. בנוסף, רבים מהם נולדו חופשיים ועדיין לא שכחו את ניחוח הרצון הסוער.
  לאחר שסיים עם הניתוק ה"רכוב", Witcher המשיך הלאה. המכשול החמור האחרון בדרכו היה ילד שנכרת מעצים גדולים. שם הוצבו מספר די גדול של שומרים.
  - חפש באחוזות ותפוס את הסולמות. - היא צעקה. - אם זה לא מספיק, הכינו אותם בעצמכם.
  העבדים בנו בחיפזון מכשירי תקיפה.
  - המדרגות צריכות להיות רחבות, כך שלוחמים רבים יוכלו ללכת לאורכן בכל פעם. - ציין Witcher.
  באחוזות אחרות הטבח עדיין השתולל. במקומות מסוימים עברו המשרתים לצד המורדים, אך במקרים מסוימים הם התנגדו מתוך הרגל. המשגיחים נהרגו במהירות - אלה היו רחוקים מהלוחמים הקשים ביותר. המעצרים הפכו למעוז ההתנגדות האחרון של האויב. Witcher, כמו תמיד, היה הראשון שטיפס על הקיר. הוא נפגע עם חץ מספר פעמים, אך נלחם במתנות הקטלניות עם המגן שלו. הלוחם הקרוב ביותר ספג מכה כה חזקה, שלמרות שהצליח לפרגן, הוא נפל עד מעל הראש מהקיר.
  מילוסלבה הצליח לתפוס את השומר, וגם לזרוק את האויב. המעבר שלג לבן כבר ריתק את חיילי האויב מעצם הופעתו. בזמן שהם הסתכלו על החזה שלה המתנשא במהירות, בשדיים מפתים, הילדה הטיחה את רגליה במפשעה, ואז חתכה. Witcher, לאחר שטיפס על הקירות, קצץ ללא רחמים. האויב כבר איבד את רוח הלחימה, ועוד ועוד עבדים טיפסו על החומה. הם פרצו, היו הרבה מדרגות, והשומרים לא הספיקו להדוף את כולם. בתחתית, לעומת זאת, שכבו עבדים מתים ופצועים; ההתקפה לא הושלמה ללא הפסדים. אז התחבטו העבד והשומר ונפלו מגובה הגון. הם נפגעו, אבל הם נשארו בחיים והמשיכו לחנוק זה את זה.
  הילד חסר המנוח, וויצ'ר שכח לשאול את שם משפחתו, היה גם הוא על הקיר. תוך ניצול קומתו הקטנה, הוא קפץ בין רגליו של השוטר, ואז בעט בו בתחת בשתי רגליו, ובמקביל היכה אותו מתחת לברכיו. הוא טס קדימה, נתקל בקלשון שהחזיק עבד בוגר...
  - נתפסתי בצורה כזו שנשכתי בכאב! - הוציא הילד את לשונו הדקה, מתגרה בשומרים.
  - הו, נחש קטן יחף! - הלוחם שעמד מימין קילל וחרך את הנער בחרבו.
  הילד סטה גם כאן וירק מהצינור לתוך עינו. כמה נואש צרח האויב, שבר שורות. הילד לא עמד על הטקס וגמר אותו בחרב. ידיו של הילד, אף על פי שהן דקות, היו גידיות וחזקות - מתונות מעבודה קשה.
  גם הבנים האחרים הראו לחץ, נלחמו כמו גיהנום, צווחות וקיללו, בחרו הבעות מגניבות יותר!
  הם הצליחו לפנות את החומה במהירות, אבל בתוך הקרב נמשך מעט, מחשש לנקמת העבדים, הבעלים נלחמו נואשות. נכון, בטן מגודלת היא עוזרת גרועה במאבק עם עבדים משתוללים.
  הבעלים הראשי, שייח' סמומה, ניסה להימלט דרך מעבר תת קרקעי. הוא לקח איתו שק של אבנים וזהב. אולי הייתה לו הזדמנות, אבל תאוות הבצע איכזבה אותו. בחורה יפה, Rakhita, ואפילו עם צבע עור נחושת, זה יותר מדי פיתוי.
  - ותעקוב אחרי כלבה! - תפס אותה השייח' בשיער הרך.
  - אין צורך, אני אלך בעצמי, אדוני! היא התחננה.
  - לא זונה! אני אוהב לסחוב אותך! - חייך הנכבד הסדיסטי.
  - אבל זה כואב! - החלה השפחה לנענע את רגליה החשופות.
  - כשנשטוף, אצוה לתלות אותך בשיער ולהעלותך באש. - השייח ליקק את שפתיו בטורף.
  - אתה חיה! אבל אני אוהב אותך, תאמין לי!
  הילדה הצמידה את עצמה לבעליה, שהדביק את חוטמו המלוכלך לפניה הנקיים והחל ללקק אותה. ואז ידה של רקיטה מצאה פגיון על חגורתו של השייח', ובכל כוחה, הכניסה אותו לתוך בטנו הנפוחה.
  - הנה שרצת חושך בשבילך.
  השייח' הפיל את התיק והרפה משערו. ידיו ניסו לסגור את החור העמוק: מעיים נפלו החוצה.
  - יצור! אכידנה! - הוא נהם.
  - לא! עשיתי מה שהיה הוגן! כמה בחורות וגברים ענית? הוא אפילו שיפד ילדים וסיפר אותם לפוסטים. זו רק נקמה! - קראה הילדה.
  - לעזאזל!
  - האלה! מלקת אותי! - השפחה הטיחה את רגלה בבטן השמנמנה והמדממת של השייח'.
  - הוא הרביץ לי קצת! - הוא צנח.
  - אבל דם אציל זורם בי! - השפחה היחפה הבזיקה בשיניה.
  - כלום, זונה! החיילים ידכאו את המרד, ואתה תעונה עד כדי כך שאראה לך כמו מלאך! - השייח' מצא את הכוח לנהום.
  - למה יש להם דמיון עשיר משלך? - הילדה הוציאה את הלשון.
  - מספיק בשבילך! "האיש העשיר התעוות ונאנק. - כאב! תביא לי משחת facifi.
  - למה לכל הרוחות? - שאלה הילדה בציניות.
  אני אתן לך את שק הזהב הזה. - התחנן השייח.
  - הוא כבר שלי! אוקיי, רק מתוך צדקה, איפה משחת ה-facifi? - הילדה חייכה בערמומיות.
  - מכירים את ארון הבגדים בצורת פרה מעופפת? - גמגם העשיר וצנח.
  - כן! ראיתי את זה כל כך יפה עם חלוקי נחל.
  - אז אתה צריך להכניס את היד שלך לראש, ואתה יכול בקלות להוציא את הקופסה עם משחה. בוא אליי ושמן אותי. - מלמל השייח', כמעט מאבד את הכרתו.
  - אפילו נבל ראוי לטיפול רפואי. חכה לי!
  הילדה רצה לחדר. לא היה אכפת לה מהאיש העשיר, אבל משחה כה יקרה היא נדירה מאוד ותועיל למורדים. ואז היא תמסור את הפריק השנוא למורדים.
  העבדים כבר ברחו לחדריהם. שניים מהם ראו ילדה חצי עירומה יפה. בחורים בריאים, רעבים לחיבה נשית, מיהרו אליה. הילדה עבדה קשה, הייתה שרירית, ולכן דחפה בקלות את התוקף ברגליה החזקות וצעקה:
  - אם אתה רוצה לקבל כסף. רק תדעי שיש בחור אגרסיבי במרתף עם שקית זהב.
  - אנחנו לא אוהבים תוקפנות! - החבר'ה התנגדו באירוניה.
  - אבל הוא גם עשיר! -הילדה הקניטה אותי.
  - אז עדיף, בואו נילחם! איפה המרתף? - פטפטו העבדים המורדים.
  - בצע את ידי לשם! - הניפה השפחה את ידה הימנית.
  עבדים צעירים ושחורים מיהרו למקום שבו הצביע העלי שלה. הילדה חייכה ורצה לחדר. הריהוט היה עשיר למדי, אבל כאוטי. והנה הארון עצמו, יצוק מזהב. רקיטה, בלי לחשוב פעמיים, הכניסה את ידה. היא החליקה פנימה ובאותו רגע נסגרה הלסת.
  היפהפייה צרחה, שיניה החדות כתער חתכו לה את המברשת.
  - אוי, כמה זה כואב! היא צרחה, ואז נלחצה החוצה. - זה כל כך מרושע!
  למרות הכאב הפרוע, הילדה ניסתה בקדחתנות לחבוש את ידה. ויצ'קובה, ששמעה את צעקות הנשים, החליטה שמישהו נאנס והתפרצה במהירות לחדר. כשראתה את היופי שטוף דם, היא צרחה:
  - מי העז לעשות את זה?! אני אמשוך את כבודו בתחת שלו! - בהתקף של כעס, הלוחם יכול להיות אדם גס רוח.
  דמעות זלגו מעיניה של רקיטה, לא כל כך מהכאב שחשה, השפחה לא הייתה זרה להצלפות רבות, אלא מההבנה שעכשיו היא נכה.
  - זה הוא! - הילדה הצביעה על הארון.
  - אם כן, אז זה נורא! - וויצ'ר חתך את החרק המחייך בכוח על הראש. הפגיעה כופפה את המבנה, והזהב הרך יותר נשבר. הלוחמת המשיכה להכות עד שרקעה את הארונית לחתיכות.
  הילדה החווירה באופן ניכר, ופסה הלבנה כשלג קפצה אליה. היא שמה בזריזות חוסם עורקים, ועצרה את הדימום. וויצ'רובה הוציאה את היד הכרותה, האיבר החוויר, אבל עדיין היה חם.
  - גדול! אנחנו צריכים להתקשר לחירוב. אולי הוא יגדל אותו. - שרק הלוחם בקול רם.
  פאסה שאלה:
  -מי נתן לך את הרעיון לתקוע את היד שלך כאן?
  - סממה!
  - מה הכנסת לעצמך? מכשף הופתע.
  לא, שמו של הפריק הזה הוא סאמאמה. - תיקנה את הילדה.
  - אם כן, אז צריך לרבע אותו. - הלוחמת הבזיקה בעיניה.
  - הוא במרתף ונפצע קשה. יהיה לך זמן לתפוס אותו. אם הוא לא ימות.
  Witcher ניסה להחזיק את המברשת, כשלפתע היא הפכה ללטאה חלקה שניסתה להתחמק. אם הלוחמת לא הייתה כל כך זריזה מלידה, אולי היא הייתה מצליחה. יתר על כן, היא לא תפסה את הזנב, אלא את הצוואר.
  - וואו, קסם יוצא דופן. אנחנו צריכים להראות את זה לחירוב.
  פניה של הפצועה הפכו למאט והיא איבדה את הכרתה.
  פאסה תפס אותה בזמן:
  - ילדה עצבנית, אבל יפה! זה יהיה חבל אם היא תישאר נכה.
  - ובכן, אני מקווה שאפשר לתקן את זה. רק חירוב פספס איפשהו, הוא הבטיח להיות לידי. - וויצ'ר משכה בכתפה בחוסר נחת.
  - אני כאן! - קפץ המכשף מאחורי הדלת. - אני מרגיש קסם.
  - ואני מחזיק אותו בידיים! - הכשף התפרץ.
  - ובכן, גם זה לא רע! זו תערובת של מדוזה ולטאה, אתה רואה שהיא שקוף, אתה יכול לראות שלושה לבבות פועמים. - הקוסם חייך.
  - למה זה מרשים? הילדה איבדה את זרועה והוחלפה במדוזת לטאה. אני חושב שלמרות כל המיומנות של יצור כזה, זה לא ממש תחליף שווה ערך! - הלוחם בשום אופן לא נטה להתלוצץ.
  - אבל אחד מאיברי הגוף יכול לצוף, וזה לא רע בכלל. סוג של כוח על! - קרץ המכשף בערמומיות.
  - ממה זה מורכב, כי זה נכות? - לא הבנתי את וויצ'ר.
  - איך לומר! אחרי הכל, זה כבר לא רק חיה, אלא חלק מהגוף הנשי. אבל לנהל בעל חיים זה קשה. כעת הלטאה הקטנטנה הזו מסוגלת להתכווץ ולחמוק דרך כל סדק או לזחול דרך קיר. בנוסף, הוא כמעט בלתי נראה, מין זה הוא כמו זיקית. - החל המכשף להסביר.
  - פולסר! היא אמרה והדגימה את ההתלהבות של פאס. - לא חשבתי שזה אפשרי. חתוך את המברשת והפוך אותה לרגל.
  - קורה שתבוסה מבטיחה צרות גדולות, אבל זה רק שיקוף של ניצחון עתידי. - הבחין המכשף.
  אז אתה לא תאכזב אותה? - הבהירה וודמקובה.
  - לא! במלחמה, גבורה ואינטליגנציה טובה מביאים ניצחון. כדי לפגוע, תחילה עליך לראות את המטרה, אחרת תתקע את האגרוף שלך. אבל כדי למנוע צרות, יש לרפא את הפצע. - ענה הירובו חרש.
  - זה לא טוב לילדה להיות נכה. אחרי הכל, זה יעוות אותה! האם אתה יכול לעשות לה יד אנושית שנראית כמו איבר אמיתי? - שאל מכשף.
  - אני אחשוב! אולי אוכל לתקן את זה. באופן כללי, רוב הקוסמים הרבה יותר טובים בהרג מאשר בריפוי. - חירובו הדגיש בהדגשה.
  - אני מסכים עם זה! כל טיפש יכול לנתק, לא כל אדם חכם יכול לרפא. - וויצ'ר, כדי לשכנע, אפילו סובבה את אצבעה ברקותיה.
  - הרבה תליינים גסים - מעט רופאים מטפלים!
  העבדים גררו את הבעלים של סמום, נראה שהוא מת. רקיטה התעשתה, פניה התפתלו מרוב רוגז.
  - שוב הונה את כולם! הוא עזב בלי לשלם את חשבונותיו.
  - אני אתלה אותו! - אמר וויצ'ר. - תהא גופתו אזהרה לכל מי שרע ותאב בצע. אדם חמדן הוא תמיד נדיב עם דמעות של אכזבה!
  - זה סביר! אבל מי יחזיר לי את היד? - הילדה הייתה מוכנה לבכות.
  - הנה הוא! - ציין מנהיג המרד.
  חירוב השתחווה, החוט נדלק בידיו.
  - אל תדאג! אתה לא יכול להיות נכה. אז Rakhita תצטרך להפוך למרגל גדול. אתה רוצה לנקום בכל העשירים והחזקים באימפריה הזו.
  - כמובן. אל תהיה עבד, מושפל בעפר! - קראה הילדה.
  - אז אתה יכול לעזור לנו! האימפריה הזו מנוהלת בצורה גרועה, אז הקבר יתקן את המערכת הגיבן! - המכשף שחרר אלומת אנרגיה מאצבעו המורה.
  - מוזר! אני רואה בך הרבה אנרגיה. וחוכמה! אני מוכן להצטרף אליך! - קרא העבד.
  - זה יכאב לך, אבל אתה תוכל לנצח! בלי כאב אין גבורה, בלי גבורה אין ניצחון! - קבע המכשף, והפגין חשיבה פילוסופית.
  "אני אישה, מה שאומר שאני רגיל לסבול". - רקיטה הנהנה.
  - כשאין לך מספיק סבלנות, שירה תעזור! - התבדח חירוב.
  כולם צחקו. וויצ'ר היה במצב רוח טוב. ההתחלה הייתה מנצחת, מה שאומר שאין זמן לבזבז. קודם כל, יש צורך להקים צבא של עבדים לפני שהם בורחים. אז אנשים הם כמו ברזל, לפני שהוא מתקרר, תנו לו את הצורה הרצויה. הילדה הלוחמת יצאה אל הקיר, עלתה על הבמה וציוותה בקול רועם:
  - פוצץ את הגיוס כדי לאסוף את כולם!
  פאסה שאלה:
  - גם נשים?!
  - כן! נצטרך כל חרב. מהרו, אבל דעו שלא יהיו שוד, נחלק הכל שווה בשווה.
  איסוף העבדים לקח זמן מה, אפילו היינו צריכים להשתמש בשוטים. Witcher עצמה נאלצה לעזור למעטים שלא איבדו את ראשם ולבלום את מעשי השוד. הנערה נתנה לחמישה מהשודדים הקנאים ביותר סטירה טובה על האוזניים, ואף כרתה את ראשו של אחד. טיפות דם נפלו על פניה, וויצ'ר ליקקה אותן בחמדנות. זה עבד. ההתכנסות הכללית נערכה בחושך תחת אור לפידים. היו אלפי עבדים משוחררים; וויצ'ר אפילו העריך בעין שיש לפחות שנים עשר אלף, אם כי רבים מהם כללו ילדים ונשים.
  היא הופיעה מהמגדל הגבוה בדטינטס. המכשף עמד בצד הנגדי, הוא שלט בכל ההתכנסות. עבדים נוצלו באכזריות, והחלשים הוצאו להורג או נטבחו. אז באופן כללי, אם ניקח פרמטרים פיזיים, הם נראו כמו לוחמים טובים. הם רק צריכים הכשרה. Vedmakova נשאה נאום תבערה. היא הסבירה במיוחד בהתמדה את הצורך ליצור צבא שחרור גדול.
  - אחדות, אומץ, חוסר אנוכיות הם המפתחות לניצחון, חופש, אושר! בלי משמעת אין צבא, ובלי צבא אי אפשר לזכות בחופש! העבודה הפכה אותנו לחזקים יותר, מוכפלת באינטליגנציה תיתן לנו חופש, ויחד עם המזל תביא אושר!
  אז בואו נהפוך לאחד ונזרוק את השרשראות! - דיבר הלוחם.
  העבדים הביעו את הסכמתם בצעקות רמות! רק עבד אחד, עם הרבה צלקות ומבט גאה, שתק. מבטו הביע את מידת הבוז הקיצונית ביותר.
  Witcher שוב הציע לבחור מנהיג יחיד של המרד!
  - המפקד הוא כמו ראש הפירמידה - חייב להיות רק אחד, אחרת אפילו מבנה חזק כזה יקרוס!
  העבדים צרחו:
  -ימין! תנהיג אותנו.
  -אתה לוחם גדול ותהיה המנהיג שלנו! - באופן בלתי צפוי, הצליח הילד לצעוק את כולם.
  זה הפתיע את Vedmakova: איך זה בכלל אפשרי. היא הביטה יותר מקרוב: בידיו של הילד היה משהו דומה לצינור נשיפה, רק עבה יותר. ובעזרת המכשיר הזה הוא רחש.
  - הילד יגיע רחוק! מה השם שלו? - שאל הלוחם.
  - דיק! גיליתי ספציפית. - הציע פאסה.
  - שם פשוט! - ברור שמכשף ציפתה למשהו אקזוטי יותר.
  - למה מורכבות!
  -אנו מכריזים על הצבעה! - הכריז המכשף. קולו היה כל כך רועם שעצי הדקל רעדו. - מי שמצדד בכך שהמכשף הלוחם יהיה המנהיג, הרם את יד ימין! הצביעו בעד אמת, חופש וכבוד! וחייך יהפכו לכאלה שהאלים יקנאו! -
  העבדים, המומים בהתלהבות, הרימו כמעט פה אחד את ידיהם באוויר. הם נראו כמו לוחמים, ואחדות דעתם העלתה שאולי חירוב השתמש בקסם שלו כאן.
  האין זה נכון שהגעתו נתנה להם חופש והזדמנות להרגיש כמו אנשים אמיתיים. זה אומר שזה טבעי לברך את Witcher כמו גשם בבצורת. שמחה נראתה על פניהם של העבדים לשעבר. זה היה כמו להתעורר.
  כאן, בתוך שמחה כללית, צעד קדימה עבד אדיר, מעוטר בצלקות. הוא אמר בקולו העמוק.
  - היו ויהיו רבים שרוצים להוביל לאושר. אבל האם יש לך זכות מוסרית לזה!
  - איזה!? - המכשפה חשפה את פיה מלא שיניים. הדו-ראשי על זרועותיו החשופות התנפחו.
  - מי אתה?! צאצא למשפחת אצולה, או פשוטי העם. או אולי אפילו עבד נמלט כמו ז'יסור. הוא גם הבטיח הרבה, אבל שם קץ לחייו על מוקד. ועמו עשרים אלף עבדים. - כרת אותו העבד האדיר.
  - כאן הרבה יהיה תלוי בעצמנו. אני רואה עליך צלקות, סביר להניח שלא נולדת עבד, אני יכול להבחין בפצעים שנגרמו משוט או חרב עם חניתות! - קבע וודמקובה.
  - ניחשתם את הלוחם הלא ידוע לי! אני הרוזן דה פורס, צאצא של מלכים אדירים. אבל האם אתה יודע את שמו של אביך? - שאל העבד האציל.
  - לאצילות המשפחה יש את אותו הקשר לאומץ כמו אורך השיער לאינטליגנציה! - השיבה וודמקובה ומיד הוסיפה. -שום גבורה של אבותינו לא תעזור לפחדן!
  - אתה מדבר יפה. כמו ליצן ירידים, כמה אמיץ הלב שלך? - העבד קימט את מצחו באיום.
  - ובכן, איזה גיבור אתה! ספור, אבל נמדדת מול גורל עבד, היכן הייתה הגאווה והאומץ שלך! - המכשפה כבר התחילה להיגמר.
  - היו לי את הסיבות שלי לכך. ואיזה מהם, אתה לא צריך לדעת, פחות ידע אומר שקל יותר למות! אני מאתגר אותך לקרב בן תמותה, ואם אתה אמיץ לא רק במילים, אז אתה תקבל את האתגר! - שאג הרוזן דה פורס.
  - אתה יכול להיות בטוח בזה! - התפרץ הלוחם.
  העבדים פינו את הזירה. Witcher ירד ובדק את החרב. יריבתה עמדה מולה. היה לו נשק משלו, שתי חרבות מושחזות בחדות. ליתר בטחון, הלוחמת שלפה חרב נוספת מחיקה.
  הרוזן דה פורסה היה הרבה יותר גבוה מוויצ'ר, רחב הרבה יותר בכתפיים, למרות שהוא לא נראה כל כך שרירי ומפוסל, נערה שראויה להיות אלופת עולם בכושר. עם זאת, לא היה שומן, ורצועות הגידים היו הדוקות ונפוחות. בנוסף, הייתה תחושה של חוויה נהדרת בכל תנועה, והליכת הקפיצה דיברה רבות. חיוך הופיע על פניהם: זה כבר לא היה בוז, אלא סימפטי.
  - ובכן, את בצרות, ילדה! לא יקנאו בך. - הרוזן הראה לה את אגרופו.
  - למה אתה כל כך בטוח בעצמך? - הרוגז של המכשפה התגבר.
  - ניצחתי בהרבה קרבות וטורנירים. בממלכה שלי, נחשבתי לאחד הלוחמים הטובים ביותר, רבים ראו בי אפילו הטוב ביותר. - פורסה, ניער את שרירי החזה שלו, שנראו כשני מגנים הניצבים זה ליד זה.
  - זה בגלל שנלחמת רק עם האצולה, והם התנוונו והשמינו. עכשיו, אם הייתם מסתדרים עם אדם פשוט מוכשר, היה לכם מעט מהתהילה! - ענה מכשף בביטחון.
  - כלב נובח, ביי, מקל, או ליתר דיוק חרב שלי, לא ירד על גבי! - כל מלוא היוהרה חזרה לספירה.
  - זה מאוד מעניין! להב עשוי מפלדה הכי חזקה מחליד בידיים של פטפטן ופחדן! "וודמקובה מעולם לא הפסיקה לזרוח ברהיטות שלה.
  - ובכן, סביר להניח שזה חל עליך, ממזר! - נהם פורסה.
  - אולי נפסיק לגדר בלשונות, ובואו נשתמש במשהו חזק יותר! - Witcher שיחק דמות שמונה אלגנטית.
  - הדדית!
  הרוזן ומנהיג המורדים עמדו פנים אל פנים. החרבות נעו במהירות ופגעו במלוא העוצמה. ניצוצות נפלו מהמכות ונשמע צליל צלצול.
  הרוזן תקף כמה פעמים. הוא ניסה את טכניקת החבית הכפולה, אבל וויצ'ר נלחמה בהתקפות, וציינה שליריבה האציל היה מהירות הגונה.
  - מה אתה משחק!
  - על מיתרי המוות!
  הרוזן שוב שיחרר סדרה של מהלומות, הוא ניסה שילובים מורכבים. וודמקובה נסוגה קלות וביצעה התקפת נגד, קלטה את יריבתה בחזה.
  היא למדה את תנועותיו של הלוחם המנוסה, ולקחה את הזמן להפיל אותו. הרוזן חייך ועיניו נצצו:
  - אתה לא כל כך פשוט בכלל! אולי אפילו לא עבד גמור, למרות שאתה הולך יחף.
  - נולדתי חופשי וחייתי ביער! הצוואר שלי מעולם לא ידע עול. לא יעלה על הדעת להיכנע לכוח. אדם חופשי באמת נכנע לשלושה דברים - הגיון, אהבה, אלוהים. העבד בנפשו כפוף - ליצרים, לתאוות, לעבדי ה'! - ענה קוסם יפה.
  - אתה צודק לגבי האחרון! אתה זה שבאמת צודק, הכוהנים והכהנים האלה הקימו אותי! - הרוזן עשה מאוורר כפול, ואז טכניקת "צדפה", אבל לא הצליח. - אשמח לדבר איתך על כוס יין, אלא אם כמובן אהרוג אותך.
  - ספל יין הוא כמו אוקיינוס - אם אתה נסחף, אתה מאבד קרקע מתחת לרגליים! - אמר הלוחם.
  אבל אתה מרגיש חופשי יותר. מה דעתך על הטכניקה הזו?
  הוא החזיק את הטריידנט, ואז את הפרפר. בתגובה, Witcher היכה את הפגישה חזק יותר. הרוזן התנודד ונסוג. ואז התחרות נמשכה שוב, פורסה זז כאילו נפצע, הוא הבין שהיריב שלו חזק מכדי לקחת אותה בלי טקס. ואז, לאחר שהרגיל את וויצ'ר לרצף מסוים של תנועות, שינה הרוזן במפתיע את מסלול החרב והיכה את הילדה בחזה השרירי, אך גם הנשי. דם זרם, השריטה הייתה עמוקה. הפצע לא שבר את וויצ'ר, אלא להיפך, נתן לה כוח. הילדה יצאה למתקפה, חרבות הבזיקו, מבצעת ריקוד מוזר. ולמרות שמבחוץ נראה היה כי הלוחמת איבדה לחלוטין את ראשה וזעם, החיים ביער והציד מינקות לימדו אותה לשמור על שפיותה בקרב הקשה ביותר. היה קשה לרוזן לרסן לחץ כזה: הוא נסוג, בקושי לפרגן. וודמקובה קלטה את הרגע שבו נרתעה נכבדת העבד, כאילו היא הכתה אותו מתחת לברך. המכה פגעה בגיד והספירה נכנעה, מהירותו ירדה. ואז הבחורה החזיקה בטכניקה משלה, היא המציאה אותה בעצמה, וכינתה אותה דרקון בעל תשעה ראשים. רק לוחם מאומן היטב יכול לעשות דבר כזה. יתר על כן, המתקפה התשיעית האחרונה הייתה כמעט שאי אפשר לעמוד בפניה. כאן זה היה עניין של מכניקה, שיקף את ההתקפה, היד הייתה נחלשת מדי, פרגון את ההתקפות, ולכן ההתקפה האחרונה הסתיימה. בפעם הראשונה, הלוחם ביצע את הטכניקה על בן זוג מיומן ומהיר למדי, וכשהתנשף והפיל את חרבו, התברר שהחידוש זכה להצלחה.
  הרוזן החוויר, הוא איבד את כוחו.
  - כלבת מזל!
  - לא באמת! המזל אינו יציב כמו חול - רק עבודה קשה תקשור אותו במלט.
  Witcher שוב פצעה את האויב שלה, אבל לא עמוק - היא לא רצתה להרוג או להכות מום. כשהיא מכה שוב, היא זינקה, הרוזן פרגן מכנית והלוחמת דפקה את החרב ברגל המועדון שלה. נכבד העבד התברר כלא חמוש לחלוטין. וויצ'ר, זרקה את חרבותיה, מיהרה לעבר האויב והכשילה את הרוזן. ידיה הידקו את איברו למנעול.
  -אתה מוותר? - עיניו של הפנתר נצצו.
  - אני סופר כניעה לשפחה יחפה!
  Witcher התנגד בלהט:
  - לא עבד, אלא לוחם למען מטרה צודקת! אתה עצמך היית עבד והבנת מהי השפלה, אבל הם אנשים אחרים, לא יותר גרועים מאיתנו. אז שאל את המצפון שלך!
  . פרק מס' 10.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמו בקו הקדמי. הילד והילדה כבר היו די משועממים מהמלחמה הממושכת. גם להרוג ולירות כל הזמן משעמם.
  זה כמו משחק. אותו משחק יריות במוקדם או במאוחר יהיה משעמם.
  לילדים נמאס לירות ולזרוק כל הזמן רימונים ברגליהם היחפות.
  הילד נתן תור. כיסח את הפשיסטים.
  ואמר:
  - מאטה!
  הילדה השליכה רימון ברגליה היחפות. היא פיזרה את הפריטים והשתוללה בהנאה:
  - יהיו לנו ניצחונות חדשים, גדולים מאוד!
  אבל זה מתחיל להיות משעמם. אפילו העובדה שמזריקת רגליו היחפות של הילד, הטנקים של היטלר נדחפים על הצדדים.
  אז החל אולג להלחין.
  עוד היסטוריה אלטרנטיבית. זיוגנוב לא הצביע עבור מועמדותו של סטפשין וגם שלוש הפלגים הקומוניסטיים לא הצביעו.
  זה הסתיים עם פירוק הדומא הממלכתית והקדמת הבחירות בספטמבר 1999.
  כמובן, הקומוניסטים היו חזקים מתמיד. והם הלכו לבחירות, בהסתמך על הישגי ממשלת פרימקוב, שם הם מילאו תפקיד בולט. הבלוק Unity עדיין לא נוצר. פוטין לא הופיע כראש ממשלה. והפלישה של חמושים לדאגסטן רק הוסיפה עוד קולות לשמאל והרגה את כוחן של השלטונות.
  באופן כללי, התברר שהממשלה לא מאורגנת. ה-NDR נחלש והתמוטט, ולא הייתה מפלגה מוכנה חדשה. וסטפשין, שהתמנה לראש ממשלה, לא הוביל את המפלגה בשלטון. ואז ילצין פיטר אותו לחלוטין.
  בקיצור, הבחירות לפרלמנט הביאו לניצחון מוחץ לשמאל.
  הניצחון הקומוניסטי היה מרשים. בנוסף, לגוש פרימקוב-לוז'קוב לא היה זמן להירגע. אבל הוא בכל זאת הצליח להירשם יחד עם החקלאים. והוא לקח את המקום השני. השלישי היה "Yabloko", שהיה לו יחסי ציבור טובים. ה-LDPR תפס את המקום הרביעי. אבל בעיקר בשל העובדה שערוצים פרו-נשיאים קידמו את המפלגה הזו באופן פעיל.
  וילצין אפילו העניק, או יותר נכון, לז'ירינובסקי דרגת גנרל.
  אז הכל קרה לפי תרחיש מיוחד.
  האופוזיציה תפסה את השלטון בדומא הממלכתית. וילצין הסכים לעזוב מרצונו, ומינה רשמית את פרימקוב ליורשו. זיוגנוב הפך לראש ממשלה ויד ימין.
  זה, באופן כללי, התאים לקומוניסטים. והושגה פשרה. בסייב וחטאב נאלצו לצאת מדאגסטן. אבל הם לא שלחו חיילים לצ'צ'ניה עצמה.
  עד מהרה פרצו שם מלחמת אזרחים וחלוקה לכמה פלגים.
  רוסיה עזרה למסחאדוב וקדירוב. פרימקוב ניצח בקלות בבחירות לנשיאות רוסיה. השני הפך במפתיע לז'ירינובסקי - שלא היו לו מתחרים אחרים בקהל בוחריו, ויבלינסקי הליברלי לא היה יריבו.
  אולג ריבצ'נקו קטע את החיבור שלו. לא, זה לא מעניין. שוב, נושא שכבר מכוסה, לאחר פרימקוב, זיוגנוב ושיקום ברית המועצות. נמאס מזה!
  אולי יהיה יותר מעניין להלחין משהו. למשל, על החלל.
  הילד התחיל להעלות רעיונות.
  הבירה החדשה של האימפריה הרוסית הגדולה נקראה פטרוגרד-גלאקטיק. הוא הוקם בקבוצת הכוכבים קשת, כמעט במרכז הגלקסיה. גם הכוכבים וגם כוכבי הלכת היו כאן הרבה יותר צפופים מאשר בפאתי שביל החלב, שם מצא כדור הארץ הישן מחסה. כוחות הקונפדרציה המערבית גורשו לחלוטין מהליבה. עם זאת, המלחמה לא עברה ללא עקבות: אלפי כוכבי לכת נהרסו, ורק זיכרונות נותרו מכדור הארץ. זו הייתה הסיבה העיקרית להעברת הבירה למקום העשיר והשלו ביותר בגלקסיה. קשה מאוד לפרוץ כאן, לכן, גם בתנאים של מלחמת חלל כוללת, שבה קו החזית הוא מושג מופשט והעורף הוא מוסכמה, הפך הליבה לבסיס ולמעוז התעשייתי הרוסי העיקרי. הבירה גדלה ובלעה לחלוטין את כוכב הלכת קישיש, והפכה למטרופולין ענק. עיר ענקית שמסוגלת להרשים כל אדם סביר. מטוסים רבים חתכו את השמים הסגולים.
  מרשל מקסים טרושב זומן לשר הביטחון, סופר מרשל איגור רוריך. הפגישה הקרובה הייתה סימן לפעילות אויב מוגברת בחדות. המלחמה, עייפה מכולם, טרפה משאבים כמו משפך טורף, טריליוני אנשים מתו בה, ואף אחד לא הצליח להגיע להצלחה המיוחלת. המיליטריזציה הותירה את חותמה על הארכיטקטורה של פטרוגרד-גלאקטיק. גורדי שחקים ענקיים עומדים בשורות מסודרות, הם מייצגים ריבועים על לוח שחמט של העיר. זה הזכיר באופן לא רצוני למרשל את היווצרותן של ארמדות חלל. במהלך הקרב האחרון, גם ספינות חלל רוסיות גדולות תפסו את עמדותיהן, ואז פרצו לפתע את המערך ופגעו בספינת הדגל של האויב. קרב מחושב היטב הפך לתגרה, כמה ספינות התנגשו, והתפוצצו בהבזקים בהירים להפליא. הוואקום נעשה צבעוני כאילו התפרצו הרי געש ענקיים ונהרות אש זרמו בבת אחת, פלגי להבות גיהנום פרצו את גדותיהם, כיסו אותם בגל הרסני. בקרב כאוטי, ההצלחה ליוותה את צבא רוסיה הגדולה, אך לניצחון היה מחיר גבוה ביותר. כמה אלפי ספינות חללים הפכו לזרמים של חלקיקים יסודיים. נכון, האויב ספג אבדות גדולות עוד יותר. הרוסים ידעו להילחם, אבל הקונפדרציה, שכללה גזעים רבים, פרצה בזעם והעמידה התנגדות עיקשת.
  הבעיה העיקרית הייתה שמרכז הקונפדרציה, שנמצא בגלקסיית תום, היה קשה מאוד להרוס. הציוויליזציה העתיקה של הדג בצורת אדר, שחיה בצביר הכוכבים הזה במשך מיליוני שנים, הקימה מבצר בלתי חדיר והקיפה את עצמה בקו הגנה רב עוצמה, מלא במלכודות.
  כדי לפרוץ למרחב הזה "מאנרהיים", כל הצבא הרוסי לא יספיק. לא ניתן היה לסיים את המלחמה. כוכבי לכת ומערכות החליפו ידיים פעמים רבות. המרשל הביט סביב הבירה בתחושת נוסטלגיה. הגרביולים והפלנרים המתרוצצים נצבעו בצבעי חאקי, והמטרה הכפולה של המטוס הורגשה בכל מקום. כמה מבנים עוצבו כמו טנקים ענקיים או כלי רכב לחי"ר עם מסילות במקום כניסות. זה היה מצחיק לראות איך מפל בקע מהקנה של מיכל מכונף שכזה, המים הכחולים והאזמרגדים שיקפו את ארבע "השמשות", משחקים בעשרות גוונים, ועצים אקזוטיים ופרחים ענקיים צמחו על הגזע והכנפיים, נוצרו גנים תלויים מוזרים. טנקי גורדי שחקים מודרניים, ענקיים בלבד, בדרך כלל בצורה יעילה, חמושים ברובים רבים. לגור בבתים כאלה נוח ונעים, אם כי במקרה של התקפה על הבירה, בניין דומה יהפוך ליחידה קרבית רבת עוצמה תוך חמש דקות. עוברי אורח מכל המעמדות, ואפילו ילדים קטנים, היו במדי צבא או בבגדים של ארגונים חצי-צבאיים שונים. מכרות סייבר איותים ריחפו גבוה בסטרטוספירה; במראה הם דמו לכדורים צבעוניים. המאורות האירו את קמרון השמים, הציפו את שדרות המראות החלקות בקרניים מסנוורות. מקסים טרושב לא היה רגיל להגזמות כאלה.
  "הכוכבים צפופים מדי כאן. וזה חם מדי בשבילי".
  המרשל ניגב את הזיעה ממצחו והפעיל את האוורור. הטיסה הנוספת עברה ללא בעיות, ועד מהרה הופיע בניין משרד הביטחון. בכניסה היו ארבעה כלי רכב קרביים. הלוכיארים הדוקרניים עם הפראיירים שלהם - חיות בעלות חוש ריח חזקות פי חמישה עשר משל כלב - הקיפו את טרושב. הארמון הציקלופי של הסופרמרשל ירד עמוק מתחת לאדמה, בקירותיו העבים נמצאים תותחי פלזמה ולייזרים מדורגים. פנים הבונקר העמוק היה פשוט - לא עודדו יוקרה. לפני כן, ראה טרושב את הבוס שלו רק בהקרנה תלת מימדית. הסופרמרשל היה לוחם מבוגר ומנוסה בן מאה ועשרים. נאלצתי לרדת במעלית מהירה, לחדור עשרה קילומטרים טובים מתחת לאדמה.
  לאחר שעבר את קורדון השומרים המובחרים והרובוטים הקרביים, נכנס המרשל למשרד, שם הדמה מחשב הפלזמה הולוגרמה מורחבת של הגלקסיה עם סימנים של ריכוז החיילים הרוסיים ומקומות התקפות האויב לכאורה. הולוגרמות קטנות יותר נתלו בקרבת מקום; תמונות של גלקסיות אחרות נראו. השליטה עליהם לא הייתה רציפה: בין הכוכבים היו הצצות של מדינות עצמאיות המאוכלסות על ידי גזעים אינטליגנטיים, לפעמים מוזרים מאוד. טרושב לא הביט בפאר הזה זמן רב: הוא נאלץ לדווח עוד. איגור רוריך נראה צעיר, פניו היו כמעט ללא קמטים, והיה לו שיער בלונדיני עבה. נראה היה שהוא יכול לחיות ולחיות, אבל הרפואה הרוסית בתנאי מלחמה לא התעניינה יותר מדי בהארכת חיי אדם. להיפך, חילופי הדורות המהירים דרבן את האבולוציה והיה לטובת בורר המלחמה האכזרי. תוחלת החיים הוגבלה למאה וחמישים שנה. אפילו לאליטה. ובכן, שיעור הילודה נשאר גבוה מאוד, הפלות היו רק לילדים פגומים, ואמצעי מניעה נאסרו. הסופרמרשל הפנה את מבטו לטרושב כשנכנס.
  - והנה אתה, מקסים. השליכו את כל הנתונים למחשב, הוא יעבד אותם ויספק פתרון. מה אתה יכול לומר על האירועים האחרונים?
  - הקונפדרציות ובני בריתם למדו לקח טוב. הכף נוטה לכיווננו, בעשרת האחרונים רובם המכריע של הקרבות ניצחו.
  רוריך הנהן.
  - אני יודע את זה. אבל בעלי בריתם של הקונפדרציות, החפרים, הפכו פעילים יותר באופן ניכר. הם מתחילים להוות איום רציני.
  - מסכים.
  רוריך לחץ על התמונה על ההולוגרמה והגדיל אותה מעט.
  - לפניך גלקסיית סמור. כאן נמצא מעוז Dug השני בגודלו. כאן נכה את המכה העיקרית. אם נצליח, נוכל לנצח במלחמה תוך שבעים, מקסימום מאה שנה. ואם ניכשל, המלחמה תימשך מאות רבות של שנים. הוכחת את עצמך כמפקד מוכשר, ולכן אני מציע לך להוביל את מבצע "פטיש פלדה". זה ברור?
  - נכון, הוד מעלתך.
  איגור קימט את מצחו.
  -למה כותרות כאלה? כל שעליך לעשות הוא לפנות אלינו: חבר סופר-מרשל. איפה אספת את זה?
  מקסים התבייש.
  -אני, חבר סופרמרשל, למדתי עם בינג. הם הטיפו לסגנון הקיסרי הישן.
  - ברור. אבל עכשיו האימפריה שונה, היו"ר פישט את המנהגים והנהלים הקודמים. יתרה מכך, בקרוב החלפת כוח, ויהיה לנו אח בכור חדש ומפקד עליון. אולי יפטרו אותי, ואם מבצע פטיש פלדה יצליח, תתמנו במקומי. חייבים ללמוד מראש, זו אחריות עצומה.
  המרשל היה צעיר יותר מפי שלושה מרוריך, ולכן הטון הפטרוני היה מתאים מאוד ולא גרם לעבירה. למרות ששינוי מנהיג עומד לקרות, והמנהיג החדש שלהם יהיה צעיר יותר משניהם. באופן טבעי, זה יהיה הטוב ביותר.
  - אני מוכן. אני משרת את רוסיה הגדולה!
  - אז לך \ י. הגנרלים שלי ימלאו אותך בפרטים.
  לאחר שהצדיע, עזב המרשל.
  מסדרונות הבונקר נצבעו בחאקי. המטה המבצעי היה ממוקם מתחת. מחשבים פוטוניים ופלזמה רבים בקצב מואץ עיבדו מידע שזורם מנקודות שונות של המטגלקסיה. הייתה עבודה שגרתית רבה לפניה, והמרשל שוחרר רק לאחר שעה וחצי. כעת חיכתה לו קפיצת יתר ארוכה לגלקסיה שכנה. כוחות ענק חייבים להתאסף שם, כמעט שישית מצי החלל הרוסי כולו. כמה מיליוני ספינות חללים. לאחר הסדרת הפרטים הקטנים, עלה המרשל אל פני השטח. הקרירות העמוקה פינתה את מקומה לחום עז. ארבעה מאורות התאספו בשיא, ועטרים כתרים מלקקים ללא רחם את השמים, שפכו זרמים של חלקיקים על פני כדור הארץ. אשדות אור זרמו במורד הרחובות המראות. מקסים קפץ למטוס הכבידה, בפנים היה נוח וקריר, ומיהר לפאתי. הוא מעולם לא היה בפטרוגרד-גלקטיקה לפני כן, והוא רצה לראות במו עיניו את הבירה, המאוכלסת בשלוש מאות מיליארד תושבים. הוא עזב את המגזר הצבאי, והכל השתנה ונעשה עליז יותר. הופיעו מבנים עם קומפוזיציה מקורית; הוא בטח יכנה אותם מפוארים - נציגי המעמד המיוחס התיישבו בהם. במהלך המלחמה הכוללת פחתה שכבת האוליגרכים, אך לא נהרסה כליל. הארמונות היו יצירות אמנות של ממש. אחד מהם דמה לטירה מימי הביניים, שבה במקום שיניים של מעקה היו עצי דקל. אחר עמד על רגליים דקות, והכביש המהיר נמתח מתחתיו: הוא נראה כמו עכביש בצבע עז, מכוסה בכוכבים. גם רבים מהמבנים שבהם התגוררו עניים יותר לא עוררו אסוציאציות עם צריפים, להיפך, חזיתות מרשימות נצצו, מעוטרות בפסלים של מנהיגים ומפקדים של מאות השנים האחרונות. לא הכל צריך להיות צבוע בחאקי, חשב טרושב. בנוסף, אולי העיר המאוכלסת ביותר ביקום צריכה להיות בעלת ארכיטקטורה יפה. מגזר התיירות היה ססגוני במיוחד , עם שבילים נעים ומבנים בצורת ורדים ענקיים, כמו גם צבעונים פורחים ושזורים זה בזה, חינניות מתוחות וחיות אקזוטיות מעורבות בצורה מורכבת. ככל הנראה, מעניין לחיות בדוב או בנמר בעל שן חרב, זה משמח ילדים. עם זאת, מבוגרים גם נדהמים כאשר מבנה כזה זז או משחק. הדרקון המסתובב בעל שנים עשר הראשים עשה רושם בל יימחה על המרשל: מזרקות צבעוניות, מוארות בניאון, פרצו מכל פה. באופן כללי, היו הרבה מאוד מזרקות מהצורות המוזרות ביותר, שהשליכו סילונים צבעוניים מאות מטרים לאוויר. וכמה הם יפים, לאור ארבע השמשות, משתלבות בתבנית מים, משחק נפלא, ייחודי של צבעים. הילדים כאן היו עליזים ויפים: בגדיהם הצבעוניים נתנו להם דמיון לאלפים מהאגדות. לא היו כאן רק אנשים, חצי מהקהל היו חייזרים. אף על פי כן, ילדיהם של זרים שיחקו בשמחה עם ילדי האדם. טרושב נתקל גם בצמחים תבוניים. שן הארי שופעות ראש זהוב עם ארבע רגליים ושתי ידיים דקות. לתינוקות שלהם היו רק שתי רגליים, וראשיהם הזהובים היו זרועים בצפיפות בכתמי אמרלד. מקסים הכיר היטב את הגזע הזה - גאפי, יצורי צמחים תלת-מיניים, שוחרי שלום, אבל ברצון הגורל הם נגררו למלחמה בין-כוכבית כוללת והפכו לבעלי ברית טבעיים של רוסיה הגדולה.
  היו מספיק נציגים של גזעים אחרים - בעיקר מדינות ניטרליות וכוכבי לכת. הם רצו להסתכל על הבירה המדהימה של האימפריה. כאן המלחמה נראית רחוקה ולא אמיתית, היא רחוקה אלפי פרסקים, ובכל זאת, תחושה לא נוחה לא עזבה את המרשל. בראש עלתה המחשבה שבכוכבי הלכת האלה שהם יצטרכו לתקוף, חיו גם יצורים תבוניים ומיליארדים שלמים של יצורים חושבים ימותו. זרמי דם ישפכו, אלפי ערים וכפרים ייחרבו. אבל הוא המרשל של האימפריה, ועליו למלא את חובתו.
  לאחר שהתפעל ממרכז התיירות, הורה המרשל לפרוס את מטוס הכבידה ולפנות לאזורי התעשייה. הבתים כאן היו מעט נמוכים יותר, עם פריסה פשוטה. המפעלים היו ממוקמים עמוק מתחת לאדמה.
  ברגע שמטוס הכבידה נחת, מיד מיהרה לעברו להקת בחורים יחפים עם סמרטוטים ומוצרי ניקוי. ראגמאפינס דקים בסמרטוטים של חאקי כבר עייף ודהוי, עם חורים גדולים קרועים. שזוף עמוק, כמעט שחור. נראה שהמלחמה הממושכת אילצה אותם להדק את החגורה. טרושב החל לחוש אהדה. הנהג, קפטן פוקס, לא היה שותף לרגשות כאלה.
  - קדימה, עכברושים קטנים, צאו מפה! מרשל מגיע! - הוא נבח.
  הילדים חסרי הבית מיהרו לכל הכיוונים, כל מה שהם ראו זה העקבים המלוכלכים שלהם. קשה ללכת יחף על משטח חם מארבע "שמשות" בבת אחת, והילדים המסכנים לא ידעו מה זה נעליים. אולם אחד הנערים התגלה כנועז יותר מהאחרים והסתובב והראה את האצבע האמצעית שלו. הקפטן שלף מטען וירה בנער החצוף; הוא היה הורג אותו, אבל המרשל הצליח לדחוף את זרועו של הקפטן ברגע האחרון. המטען חלף על פניו, יצר מכתש במדרכה, שברי אבן מותכת נפלו על רגליו החשופות של הילד, והוא התמוטט על האספלט. במאמץ של רצון, הלוחם לעתיד הצליח לעצור את צעקתו, כשהוא סובל את הכאב, קם. מקסים נתן לקפטן סטירת לחי חזקה.
  - שלושה ימים בבית השמירה. שימו לב, ידיים לצדדים! - ציווה המרשל בנימה מאיימת - ילדים הם רכושנו, ועלינו לדאוג להם, ולא להרוג אותם. הבנתי, מפלצת?
  השועל מתח את זרועותיו לצדדיו. הוא הנהן בקצרה.
  - תשובה לפי התקנון.
  - כן אדוני.
  מקסים הפנה את מבטו אל הילד. הוא היה בהיר שיער עם פנים נאה, ערמומיות ושרירי. מתחת לחולצת טריקו קרועה אפשר לראות את שרירי הבטן החזקים שלו מרופדים בחטיפי שוקולד.
  -מה השם שלך?
  - יאנש קובלסקי! - נבח האיש המרופט בראש ריאותיו.
  - אני רואה בך את יצירתו של לוחם חזק. האם אתה רוצה להיכנס לבית הספר ז'וקוב?
  הילד נכנס לדיכאון.
  - הייתי שמח, אבל ההורים שלי הם עובדים רגילים ולא יוכלו לשלם עבור החינוך שלי.
  מרשל חייך.
  - תירשם בחינם. אתה, כפי שאני רואה, חזק פיזית, והעיניים שלך מדברות על יכולות נפשיות. העיקר ללמוד טוב. אלו זמנים קשים, אבל כשהמלחמה תסתיים, אפילו העובדים יחיו בתנאים טובים.
  - האויב יובס! אנחנו ננצח! - צעק יאנש שוב בשיא ריאותיו.
  "אז תפוס את מקומך בשורות, חייל." ולהתחלה - במכונית שלי.
  ליסה התכווצה. הילד היה קצת מלוכלך, והיה צריך לשטוף את הפנים אחריו.
  לאחר שעלה, מיהר מטוס הכבידה לתוך מגורי הממשלה.
  ג'נש, בנשימה עצורה, בחנה את הבתים הענקיים, המעוטרים בפאר.
  - אסור לנו להיכנס לגזרה המרכזית, וזה כל כך מעניין.
  - אתה תראה עוד מספיק.
  ובכל זאת, הורה המרשל, מונע מתחושת חמלה, לטוס למרכז התיירות. הילד הביט בכל עיניו, ממש זולל את מה שראה. ניתן היה להבחין שהוא רוצה לקפוץ מהמכונית, לרוץ לאורך המדרכה הנעה, לטפס לאחת הרכיבות המרגשות.
  מקסים החמור בדרך כלל היה אדיב ועדין כתמיד באותו יום.
  - אם אתה רוצה, צא לסיבוב על "הר השמחה", ואחרי זה בוא ישר אלי. קח את הכסף, אחרת לא יתנו לך להיכנס.
  המרשל מסר את פיסת הנייר.
  יאנש מיהר לעבר הרכיבות, אך המראה שלו היה בולט מדי.
  בכניסה לאולם החלל-נינג'ה, הוא נעצר על ידי רובוטים מסיביים.
  -גיא, אתה לבוש גרוע, ברור משכונות עניות. צריך לעצור אותך ולהעביר אותך לתחנה.
  הילד ניסה להימלט, אך הם פגעו בו באקדח הלם, והשליכו אותו על האספלט. טרושב נאלץ לקפוץ מהמכונית וללכת לחקור.
  רגע, הצוער הזה איתי.
  השוטרים שעצרו עצרו, בהו במרשל. מקסים היה במדי שדה, אבל כותפותיו של המפקד הצבאי נצצו בזהב בוהק על רקע ארבע השמשות.
  השוטר הבכיר, סגן משטרה, הצדיע.
  - סליחה, מרשל, אבל ההוראות אוסרות לאפשר לקבצנים להיכנס למרכז שבו אנו מקבלים אורחים מכל רחבי הגלקסיה.
  מקסים עצמו הבין שעשה טעות בכך ששחרר ראגמאפין באזור כל כך מכובד. אבל לא הייתה לו כוונה להוכיח את טעותו.
  -הילד הזה הוא סקאוט. הוא ביצע משימה מהפיקוד העליון.
  הסגן הנהן ולחץ על הכפתור באקדחו. ג'נש קובלסקי טלטלה והתעשת. המרשל חייך והושיט את ידו. ברגע זה, ארבעת הגלקטים החייזרים זרפו לפתע זורקי קורות. כלפי חוץ, החייזרים דמו לגדמי עץ חצובים גס עם קליפת עץ כחולה-חומה: איבריהם היו קשורים ועקומים. לפני שהמפלצות הספיקו לפתוח באש, מקסים נפל על הכיסוי, שלף מטען. השבילים הלוהטים עברו בחלק העליון, התנגשו בפסל הצבעוני, ריססו את הכן הציורי לפוטונים. טרושב ניתק שני תוקפים בקרן לייזר, שני האינוגלקטים ששרדו נעו לצדדים. אחד מהם גם נתפס על ידי הקורה הבלתי נמנעת, אבל השני הצליח להסתתר מאחורי מדף החזית. המפלצת ירתה משלוש ידיים בבת אחת, ולמרות שמקסים נע במהירות, הוא נפגע קלות - הצד שלו נשרף וידו הימנית נפגעה. קרני האויב פוגעות באופן משיק באטרקציית "שושן המים המטורף". בעקבותיו התרחש פיצוץ.
  חזונו של המרשל שוחה, אבל הוא הופתע לראות כיצד יאנש קרע חלק מהלוח והשליך אותו לעבר האויב. מקסים נדהם מהכוח הלא אנושי החבוי בנער שברירי המראה הזה... ההשלכה התבררה כמדויקת, ממש בשורה של חמש העיניים. היצור נע וצעד קדימה, מתנודד. זה הספיק לזריקה המכוונת היטב של מקסים כדי לשים קץ לחייו של המפלצת.
  הקרב הסתיים במהירות. במהלכו השוטרים אפילו לא ניסו לפתוח באש. המרשל הבחין בכך מיד.
  "כל הטובים נלחמים בחזית, ובעורף, ברחובות העיר, יושבים פחדנים.
  הסגן המאכיל היטב החוויר. ניגשתי למקסים.
  - חבר מרשל, אני מתנצל, אבל היו להם זורקי קורות כבדים, ואנחנו...
  - ומה זה! - מקסים הצביע על הפיצוץ בחגורת הסייר. - לטוס מחבט? חבל, כנראה, אין עבודה בשבילך בבירה. אתה לא תשב בטל, אני אנסה לשלוח אותך לחזית.
  לאחר שסימן לילד, מקסים עזר לו לקפוץ על סיפון מטוס הכבידה, ואז לחץ את ידו בתקיפות.
  -טוב, אתה נשר. אני שמח שלא טעיתי לגביך.
  קובלסקי קרץ בצורה ידידותית, קולו נשמע די חזק ושמח.
  - עשיתי רק זריקה אחת מוצלחת. יכולתי...
  - תהיה לך ההזדמנות. אתה בוגר מכללה ויוצא ישר לקרב. יש לך כל החיים לפניך, אתה עדיין צריך להילחם עד אפס מקום.
  - מלחמה זה נהדר! - קרא הילד בהתלהבות. אני רוצה ללכת לחזית מיד, להרים אקדח קרן...
  - אתה לא יכול לעשות את זה מיד, אתה תהרג בקרב הראשון. קבל מומחיות קודם.
  יאנש ריחרח נעלבה. הוא היה בטוח ביכולות שלו, הוא חשב שהוא כבר יודע לעשות הרבה, כולל קליעה. בינתיים, מטוס הכבידה טס מעל פארק מיצ'ורינסקי הענק. שם צמחו עצים ענקיים, חלקם הגיעו לגובה של כמה מאות מטרים. והפירות היו כל כך ענקיים, שאחרי שאכלת את האמצע, יכולת לחיות בפנים. האננסים המהונדסים גנטית עם העור הזהוב נראו מעוררי תיאבון. נכון, בניגוד לציפיות, הם לא עוררו הרבה הערצה מהילד.
  - כבר הייתי ביערות כאלה. - הסביר יאנש. - בניגוד למחוזות המרכז, לכולם מותר שם. למרות שלוקח הרבה זמן להגיע לשם ברגל.
  - אולי! - אמר מקסים. - ובכל זאת, התפעל מהצמחים כאן... יש פטריה, מחלקה שלמה יכולה להיכנס תחתיה.
  - רק מראית עין של ציפורן זבוב גדול. זה בלתי אכיל. אני זוכר שאספתי שקית שלמה של חתיכות פרי חתוכות. אני אוהב פבאררה - העור דק והטעם ממש טעים. תאנים זה כלום לעומת זה. אתה צריך להיות זהיר כאשר אתה חותך. זה עלול להתפוצץ, ואז הנחל יהיה כמו מפל - הוא יסחוף אותך עוד לפני שהספקת להוציא מילה. הפרי כאן גדול מדי. אתה צריך לשאת אותם בחלקים בשקית ניילון, וזה מאוד לא נוח.
  מקסים טפח על הכתף של ג'נש.
  - לא הכל נמדד באוכל. בוא נרד ונקטוף כמה פרחים.
  - מתנה לילדה! למה לא!
  ידיו של הילד הושטו אל ההגה. קפטן פוקס היכה באצבעותיו בכעס.
  אל תיגע בהגה, כלבלב.
  ומיד בתגובה קיבל נזיפה נוספת מהמרשל.
  "יש לך רק את האומץ להילחם בילד."
  - אני מצטער, הוד מעלתך!
  יאנש לא יכול היה שלא לצחוק.
  - אם אתה רוצה, נסה את זה. - מקסימום מותר.
  "יש לי ניסיון בסימולטורים", אמר יאנש.
  ללא צל של ספק או פחד, קובלסקי הניח את ידיו על ההגה וכיוון את המכונית למטה. כנראה שבאמת היו לו יכולות יוצאות דופן. מטוס הכבידה חלף על פני צמרות עצים ענקיים.
  מקסים לא הפריע, ואיפשר לילד לשלוט במטוס. יש לומר שהוא התמודד עם המשימה שלו בהצלחה רבה, תוך תמרון בין גזעים ענקיים, הוא מעולם לא התרסק, והפגין טכניקה וירטואוזית מעבר לשנים שלו. עם זאת, גם אם הוא התרסק, זה לא יהיה עניין גדול; למטוס הכבידה יש מערכת בטיחות מושלמת. לבסוף, הם התיישבו בקרחת יער זרועה בפרחים קטנים אך יפים להפליא. נראה היה שהקוסם הטוב פיזר בנדיבות את התכשיטים. מנעד הצבעים המורכב סנוור בעיניים, והריח המשכר עורר עונג בל יתואר.
  יאנש אפילו שרק בהתפעלות. כשנחתו, הילד קפץ החוצה והחל לקטוף פרחים, הרים זרוע שלמה. מקסים היה קר רוח, הוא אהב את הנוף, ובכל זאת, משהו היה מדאיג. מרגיש מאוים. לאחר שעבר באש ובמים, המרשל היה רגיל לסמוך על האינטואיציה שלו: זה רק לעתים רחוקות אכזב אותו. באופן עקרוני, בירתה של אימפריה גדולה לא צריכה להכיל צורות חיים מסוכנות לבני אדם. יש כאן משהו שונה. מקסים סימן לילד ולחש בשקט באוזנו:
  - יש אויבים בקרבתנו. הסתיר את הפרחים ובואי איתי.
  עיניה של ג'נש נצצו.
  - אני מוכן.
  כשהם משאירים את הזר במכונית בפיקוח קפטן פוקס, מקסים וינש עברו עמוק יותר לתוך היער. כמובן שהיה צריך להזעיק את הכוחות ולסרוק את השטח. אבל מקסים נלכד בהתרגשות. ג'נש, כמובן, היה בעל שאיפות רומנטיות; הוא דמיין את עצמו כקצין מודיעין צבאי ושמח על כך. הם עשו את דרכם דרך הג'ונגל, מנסים לא להרעיש. יאנש הצליח לשרוף את רגליו החשופות על סרפד סגול, אך התאפק, למרות שהעור עד ברכיו היה מכוסה בשלפוחיות גדולות.
  "תיזהר," לחש מקסים. - ביער מסתתרת סכנה בכל עלה דשא.
  "אנחנו צריכים כאן הסוואה מגן", לחש יאנש. הסמרטוטים בקושי הסתירו את הגופה: משהו זחל לאורך הרגליים. חרקים גדולים, כפי שלמד יאנש בבית הספר, אינם אוכלים אנשים על הפלנטה הזו. המינים המסוכנים ביותר של פרוקי רגליים הושמדו ברמה הגנטית; לא היה די בכך שמרכז הבירה יהפוך למקור זיהום או מגיפה. הם המשיכו הלאה בשתיקה. לפתע קפא מקסים. היצורים החיים הקטנים התנהגו בחוסר מנוחה, כאילו מישהו הפחיד אותם. המרשל אחז בידו של הילד ולחש לו באוזנו:
  - יש מארב לפנינו!
  מקסים הוציא גלאי קול מכיסו והקשיב בקפידה לאזור שמסביב. זה נכון, חמישה לוחמים אנושיים ומספר זהה של חייזרים שכבו בקרבת מקום. ובכן, עם מאזן כוחות כזה, עדיף לא לעסוק בקרב, אלא לעקוף את האויב.
  זה מה שהם עשו.
  החייל המנוסה והילד הירוק נעו בסנכרון. היינו צריכים ללכת דרך סבך צפוף של שיחים, טובעים עד קרסול בטחב. בקושי רב הבין המרשל את השבירה בשרשרת האנושית והצליח לחמוק במקום הזה. היה להם מזל: לאף אחד מהחייזרים לא היו חושים בעלי חיים או שמיעה פנומנלית. גלאי הקול כבר יכול היה להבחין במילים הנאמרות ברכות.
  - מר תושב, אתה שואל ממני את הבלתי אפשרי.
  בתגובה, קול דומה לקרקור.
  - ואתה, גנרל, רגיל לקחת רק כסף מבלי לעבוד עליו במלואו.
  אם לשפוט לפי הגוון, הוא השתייך לגזע לא אנושי.
  - שילמו לך חצי מיליון, אז מה? מידע מיושן על לווייני ריגול.
  "זו לא אשמתי", המשיך הקול האנושי להצדיק את עצמו בעצלתיים. - מידע מהסוג הזה, באופן עקרוני, מתיישן מהר מאוד. אני לא כל יכול.
  - מיד הבנו את זה, קל יותר להגיד שאתה חלש. כשזה מגיע לתקיפה של מערכת הקרמלין, אתה ושותפיך לא יועילו.
  מקסים רעד. האם זה באמת יגיע למתקפה על קו ההגנה החזק ביותר המכסה את הבירה ואת כל מרכז הגלקסיה? מערכת הקרמלין, כפי שטוענים יוצריה, היא בלתי ניתנת לחדירה, ובכל זאת, אם אויבים הפכו פעילים בלב ליבה של האימפריה, הדבר מוביל להרהורים עצובים.
  - דע, בנאדם, בקרוב נשתמש בנשק חדש מיסודו, ובעזרתו ספינות חללים רוסיות יהפכו לאבק לפני שיגיעו למרחק פגיעה. ואז הצבא שלנו, כמו גל כבידה חודר-כל, יציף את החללים הרוסיים ויכניע את העולמות האימפריאליים.
  מקסים קלט אנחה מדוכאת; ככל הנראה, הבוגד לא היה מרוצה במיוחד עם סיכוי כזה. עם זאת, הוא השיב:
  - העמודה החמישית פעילה יותר מאי פעם, והפלישה שלך תתנהל לפי התוכנית.
  - המשימה שלך לעתיד הקרוב היא ליצור תריסר מעוזים בבירה עבור כוחות השביתה שלנו. שכירי חרב יסתננו לכאן במסווה של תיירים, יתחבאו ביערות, ולאחר מכן ישחקו את תפקידם בהתקפה הכללית.
  - אז זה יהיה.
  - ותראה, בנאדם, אם התקפת ספינות החללים שלנו תיכשל, יהיה לך יותר גרוע. המודיעין הנגדי שלך יקרע אותך לגזרים, והביצוע שלך יהיה איטי וכואב.
  מקסים אמנם לא ראה מי מדבר, אבל הוא היה בטוח ש-SMERSH יצליח לזהות את הבוגד בקולו.
  - אנחנו צריכים מידע על כל המינויים האחרונים בהנהגת האויב. כל מה שאתה יודע.
  - לפי המידע שלי, מרשל מקסים טרושב הצעיר מונה לפקד על צי הכוכבים בגלקסיית סמור. אין מידע מדויק עליו, אבל...
  - הכל ברור, הרוסים מכינים שם מתקפה גדולה. כמו תמיד. המפקד החדש הוא התקפה פתאומית של כוחות גדולים.
  מקסים רעד, הוא רצה למהר קדימה ולחנוק את הגיק. המבצע בסכנה.
  - אני חושב שכן. לגבי פגישות אחרות...
  הבוגד רשם במשך זמן רב ומייגע, אבל למקסים כבר הייתה תוכנית בראשו. ראשית, אתה צריך לעזוב את המקום הזה בשקט, ושנית, ליצור קשר דחוף עם SMERSH. שם יחליטו אם לנטרל מיד את רשת הריגול או לחכות. אחרי הכל, בוגדים שזוהו אינם מסוכנים, וניתן לדלוף דרכם דיסאינפורמציה. העיקר לא הופעה חובבנית. אולם הילד, שישב ברוגע עד כה, זז, וניכר כי אנרגיית הנעורים בעיצומה.
  אולי נוכל לפגוע בהם בלייזר, מר מרשל?
  "לא, בשום פנים ואופן," לחש מקסים. - בשביל זה נועד מודיעין, לאסוף מידע ולדווח לאנשים הנכונים. אם תפר את הצו, אני אירה בך באופן אישי.
  המרשל הרים את אקדח האלומה שלו באיום.
  יאנש הנהן.
  - אין דיון בהזמנות.
  מקסים התחרט שלקח את הילד איתו. מה אם יישמעו לחישותיהם... בינתיים נשמעה חריקה בגלאי הקול, והחייזר דיבר שוב.
  - אמור ל"יופיטר" שאם הוא לא יעזור לנו, נוכל לתת לו על ידי הקרבת חייל זה. ואז העליון שלך יזעם, ורחמים הם לא אחד מחסרונותיו.
  "כן," חשב מקסים, "מנהיג חייב להיות קשוח." פעם הוא היה אחד מאלף הנבחרים, אולם הייתה לו הזדמנות להפוך למנהיג רק במקרה של מותו הפתאומי של הרודן השליט. אלף נבחרים מדי שנה, וסיבוב הכוח העליון מתרחש כל שלושים שנה. אבל גם ההזדמנות הזו הוחמצה. ראשית, דמותו של מקסים הייתה רכה מדי, ושנית, היכולות העל-נורמליות שלו, כל כך חזקות בילדות, החלו להיחלש עם הגיל. עם זאת, להפוך למרשל כשאתה אפילו לא בן ארבעים... זה אומר משהו.
  - אל תיגע בצדק. הוא התקווה הטובה ביותר שלך. בלעדיו, הסיכוי לנצח במלחמה הוא אפסי.
  אינוגלקט צחקק משהו שלא נשמע בתגובה. ואז הוא אמר בצורה מפורשת:
  - "יופיטר" הוא בעל ערך כשהוא פעיל. בגלל חוסר המעש שלו, החיילים שלנו סובלים יותר מדי אבדות. כך או כך, אתה תעביר לו את הנחיותינו. לעת עתה אתה יכול ללכת.
  "זהו, אתה יכול לעזוב," נאנח מקסים בהקלה. באותו רגע, בהפרכת דבריו, אירע פיצוץ. התפתח קרב יריות.
  - לעזאזל! עבד שוב...
  המרשל התכופף, ורק נצנוצים משמחים הבזיקו בעיניו של יאנש.
  . פרק מס' 11
  - אתה מדבר מצפון! - נהם העבד המתנשא.
  - אז האושר שייך לכולם, ולא למעטים נבחרים. למען מטרה קדושה זו הרמתי את חרבי! - קרא המכשפה.
  הרוזן היה סקפטי:
  - לא! אני מאמין שאתה מונע או על ידי טינה או על ידי תאוות כוח! היו מרידות עבדים, אבל הן הסתיימו רק במעשי טבח. אלו ההשלכות של כל מרד.
  - זו לא תהיה מהומה, אלא מהפכה. הדבר הכי חשוב יקרה בהמשך, אחרי הניצחון! - אמר הלוחם בהתלהבות רבה.
  - מהפכה? מילה מוזרה, הגעת לזה בעצמך? - פורסה הופתעה.
  - לא באמת! המונח הזה ניתן לי על ידי מלאך בחלום. - Witcher נדלקה עם השראה.
  - מלאך או אחד מהאלים השחורים! חלומות נבואיים הם מרמה. - הרוזן פקפק.
  - בכל מקרה, תהיה לך הזדמנות לשנות את חייהם של אנשים לטובה ולהפוך לאדם טוב יותר בעצמך! כל הצרות נובעות מאנוכיות, שגשוג אפשרי רק באמצעות מאמצים משותפים. אדם בלי צוות הוא כמו פחם, בלי אש, נותן מעט אור וכבה במהירות! - היא פלטה זרם של רהיטות של Witcher.
  - אתה אומר שאדם צריך להיות בצוות. אבל האם אתה יודע מה זה טבע בעלי חיים? - שאל פורסה בסרקזם.
  - ולבעל החיים טוב יותר בעדר! ובכלל, כיון שאתה עבד ולא נפדית, אז פנתה האצולה ממך, במילים חבריך הנאמנים הראו את צבעם האמיתי. זה אומר שהגיע הזמן לחפש חברים בסביבה אחרת. - הציע Witcher יותר רגוע.
  הרוזן דה בור שתק לכמה שניות, ואז הושיט את ידו:
  "למרות שאני לא מאמין בהצלחה אולטימטיבית, לפחות הלהב שלי ישתה דם."
  - ההיגיון לא צריך לשרת את האינסטינקטים - השכל של התאווה! - אמר וויצ'ר.
  - ובכן, בסדר, די, הרצה לי! תהיה מלחמה - יהיה הישג! - החל הרוזן לנגב את הדם מעצמו.
  - אתה לוחם מנוסה ואמיץ, צריך לבחור אותך כמנהיג חוליה! - הציע הלוחם.
  - לא נורא, אבל אתה לא צריך לבחור כל מנהיג צבאי. חייב להיות עיקרון מחמיר של אחדות הפיקוד. אתה נבחר, אז אתה ממנה! -הרוזן החל ללבוש את הדואר שלו. זוג נערים מיהרו לעזרתו.
  - מה לגבי תחרות חופשית? - הכשף פקפק.
  - זה הרסני לצבא! - ניתוק בכוח. - הכלכלה היא קנה שורש של הרבה יריות, הצבא הוא גזע אחד!
  Witcher התבדח:
  - אבל לעתים קרובות יותר זה אלון, ולא במונחים של כוח ויציבות, אלא ברמת השליטה!
  הילד העירום למחצה הושיט לרוזן חרב. הוא הגיב בסטירה על גבו הגרמי, שהוכה יותר מפעם אחת. הילד נאנק וקפץ אחורה, כשהוא מעוות את רגליו החומות.
  Witcher אמר בהחלטיות:
  - אני מקים חמישה לגיונות של הרכב קטום, שניים וחצי חיילים כל אחד. אתה ממונה לפקד על השלישי! ותנו לעבדים לבחור את השאר!
  ההצעה האחרונה עוררה מחלוקת, וכמעט הפכה לקטטה. ואז למעשה פרצה קטטה, כמה עבדים נפצעו, וויצ'ר נאלץ להתערב. לאחר שהפילה את המהירים ביותר, היא צעקה:
  - תפסיק להשתמש בשרביט! נעבור למינוי ישיר של מפקדים.
  העבדים לא הסתפקו ברטון, אבל כשהלוחם העלה הצעה כזו להצבעה, הם הרימו ידיים פה אחד.
  כאן וויצ'ר, שהוביל את המרד, נאלץ לעבוד קשה. למעשה, קשה לזהות אדם ראוי בעין, והוא המשיך לשאול את המועמדים הפוטנציאליים שאלות. לבסוף נערכו מינויים ללגיונות, ומפקדים זמניים מונו לענפים קטנים יותר.
  - כשיגמרו הקרבות, נתבונן בגבורה ובכושר ההמצאה שהפגינו החיילים! - הסבירה הילדה.
  אחד הלגיונות כלל כולו ילדים ובני נוער. Witcher הניח את הילד ביק בפיקודו עליהם. החבר'ה זעקו בחוסר נחת:
  - הוא עדיין קטן מדי! אנחנו לא צריכים את הקטן. שים עלינו את הגדולים והחזקים ביותר.
  - ואת מי אתה רוצה?
  - אני מתגעגע אליך! הוא הכי שווה!
  צעיר אתלטי צעד קדימה; הוא עדיין היה ילד, אבל כבר גבוה כמו עץ אלון. נכון, פניו נראו קהות. וודמקובה, שידעה היטב עד כמה חשובה המודיעין למפקד, שאלה:
  - מה זה שבע שמונה?
  הצעיר הביט בה ומלמל:
  - אני לא יודע! העיקר שרירים וכוח.
  ביק נבח ברמקול:
  - שרירים ללא מוח הם חופן בשר - עבורו בוכה המחבת!
  - שתוק, חרא! אני אפוצץ לך את הלסת! - שאג הגיבור הצעיר.
  - כל מי שלא יודע ששבע שמונה זה חמישים ושש, לא סביר שיצליח להכות את אגרופו יותר מהאף! - הילד הוציא לעברו את הלשון.
  הבריון הצעיר נבח בשיא ריאותיו:
  - אני מאתגר אותך, נילחם עד המוות!
  - אתה מחקה אותי כמו קוף חולדה! - ציין הרוזן דה פורס. - עם זאת, זוהי המוצא ההוגן היחיד.
  - מבין שני הדו-קרביים האחד שוטה, השני נבל! - שמתי לב לוויצ'ר. "למרות שזה טוב לבנים להתחמם."
  ביק עמד מול אויבו, הפרש הגובה היה גדול, יריבו היה כבד פי חמישה. הילד, לעומת זאת, הציץ בבוז בשריריו הבולטים: הילד היה רזה, אך עצבני. פניו העגולות עשו פרצופים, חרבו הסתובבה בידיו.
  - ובכן, איך נילחם או נעשה שלום! "בלעג," הוא שאל.
  - כן אני אוהב אותך! - הספורטאי תקף את הילד. הוא היכה בגב היד, החרב שלו הייתה ארוכה וכבדה, ככל הנראה הייתה זו בעלת שתי ידיים. ביק התחמק מהמכה אפילו בלי לנסות לפרגן, אלא פשוט קפץ מעל המסלול ותחב את חרבו לתוך גשר אפו. הילד פגע רק על סמך החישוב - לשרוט, אבל לא להרוג.
  הברוט הפך אפילו יותר זועם והחל להניף את חרבו השנייה. כאן אפילו בוק נאלץ לדחוף חזק יותר כשהוא ברח. עקביו החשופים של הילד הלכו וקטנו, והלהבים מיהרו אחריהם. לפתע עצר ביק, צינור הופיע בשיניו. האויב התנדנד חזק יותר ומיהר בדהרה של סוס, פושט את זרועותיו העבות לרווחה. בחיוך עקום, הילד ירק, ומשהו קטן פגע בפניו של הספורטאי. ביק עבר הצידה על פני הלהבים, ואף פגע בחזהו של יריבו בעקב החשוף.
  מהמם, הבחור האדיר צרח בפראות, ואז רגליו נחלשו והחלו להתמוטט.
  אנחה ידידותית שטפה את הצבא: מעטים ציפו שהילד הקטן יביס את הענק. ואז הילדים צרחו בשמחה, קודם כל, כמובן, הקטן מבין העבדים. מי שהם קטנים וחלשים יותר שמחים לראות שגם הבוס הראשי שלך לא גדול. אז אפילו ילד יכול לעשות משהו למען ההתקוממות.
  עבדים רצו אל הספורטאי המובס, כולל כמה רופאים מקומיים. כתם סגול נפרש על פניו המחוספסות ודלות השיער של הגיבור הצעיר. הרופא אמר בהפתעה:
  - בזיליקה! מחט שהכילה רעל נדקרה בו, שיתקה את איבריו.
  - זמנית! - אמר ביק. - ואז הוא מתעשת. הוא לא יזכור כלום, הוא פשוט לא ישים לב לבושה שלו.
  Witcher ניגש אל הילד:
  -איפה למדת להכין רעלים?
  - לשום מקום! מצא אותו באחת האחוזות. העשירים גם לא מרוצים ממעמדם בחברה. אז הם מייצרים כל מיני רעלים. אם השיקוי אטום, אין בעיה, אני יודע איך לפתוח מנעולים! - ביק קרץ בערמומיות לוויצ'ר.
  - איפה? - שאל הלוחם.
  - גנב אחד לימד אותי! הוא התגלה באופן זמני כעבד, אני הייתי איתו באותו זוג, עבדנו קשה, כריתתי את היער. הוא אמר לי איך לפתוח מנעולים, אפילו הראה לי משהו. הוא התפעל מהזיכרון שלי ואז ברח. - קרץ הילד בערמומיות.
  - ולא הלכת אחריו? מכשף הופתע.
  - לא! על הבריחה הזו ממילא מלקות כולנו, ואם גם אני הייתי בורח, אז כל חמישי היה צולב על עמודים. שני אנשים הם כבר קונספירציה. - הסביר הנער החצוף.
  - ברברים! ובכן, בסדר, אם אתה כל כך בלתי נשכח, אולי הפגישה עם חירוב תהיה שימושית עבורך. - הציע Witcher.
  - זה אפשרי! כבר מזמן רציתי להיות החזק והחכם ביותר! - הילד הראה כדור דו-ראשי.
  - חזק וחכם ממני? - אמר הלוחם בשובבות.
  - לא! אחרי הכל, אתה המנהיג! אבל ביד ימין, למה לא! - ביק קם על ידיו כדי לשכנע יותר.
  - ככל שאדם טס גבוה יותר, כך הוא לא מרוצה ממעמדו! - שמתי לב לוויצ'ר.
  - אנשים לא עפים! רק למי שמוחו אינו רגיל לחשוף יש כנפיים! - הילד גילה הבנה מוקדמת.
  - יהיו כנפיים בצבאנו! אני מבטיח שאחשוב על משהו. - הבטיח מכשף.
  - ואני מאמין לך, אחות גדולה! הרי את לא רק מנהיגה, אלא גם אחות או אפילו אמא עבורנו. נחיה כמשפחה אחת! - אמר ביק.
  - מנהיג המדינה צריך להיות אח לאנשים, לא אח! - מנהיג האומה הוא בראש ובראשונה משרת העם. עם זאת, בואו נעזוב את חילופי המחמאות; הנשק שאימצתם צריך לשמש אחרים. בואו נעשה כמה צינורות! - ציווה מכשף.
  - הם לא מספיק ארוכי טווח! - פאסה שם לב. - טעון שיפור.
  - אני כבר חושב על זה, אחרי הכל, השפתיים והלחיים מאפשרות להכות ממרחק קצר. אבל אם יש משהו שמרחיב את עצמו ופוגע בכוח. קצת מינרלים ועשבים. - Witcher חש מתח נפשי חזק.
  הילד כנראה שמע את דבריה:
  - בוא נעשה את זה, בחר את האלמנטים! עדיין יש לנו זמן; צריך להראות לעבדים רבים את הטכניקות הבסיסיות של מלחמה.
  "אתה צודק, אחי הצעיר, המכשף יעזור לנו במשהו." אולם עד שיזרקו עלינו כוחות גדולים, עלינו לתקוף. עם זאת, עלינו להתכונן בזהירות. קל יותר למצוא סלע יבש באוקיינוס מאשר המצאה שלא שימשה למטרות צבאיות! - סיכמה וודמקובה.
  הרי המורדים בילו את היום בתרגילים, ובמקביל שלח ביק סיור.
  צבא יצא מהעיר. לא גדול במיוחד, אבל חמוש היטב. נער צופי, שרכב על מקק סרטנים קטן יותר, אפילו הפנה את תשומת הלב לאבסורד אחד:
  - ללוחמים יש חמש חרבות, והם בקושי יכולים לזוז!
  - זה טוב! - אמר ביק. - או יותר נכון, זה אפילו נפלא, לפני שהם מגיעים אלינו, הם יהיו מותשים מעודף משקל.
  Witcher ציין בערמומיות:
  - לוחמים מנוסים אמרו, אל תיקח נשק גדול מחמש אצבעות על ידך הימנית. ובכן, כמובן לא נורא, הטיפשות שלהם תעזור להם לנצח מהר יותר. בינתיים, תנו לעבדים לישון כמה שעות. היה להם יום קשה, והקרב לא יהיה קל. כמה חיילים יש לאויבים בדיוק?
  - חמישה וחצי אלף. - אמר ביק בביטחון. - זה אומר שאם נסחט את כולם, אז לא יישארו בעיר יותר מחמש מאות איש.
  - זה די סביר, יהיה צורך להתקרב מכל הצדדים. בלילה הם לא יעזו לתקוף אותנו; הם יחתכו את שלהם. זה אומר שהם יקימו מחנה כדי שיוכלו לפרוץ עם עלות השחר בכל הכוח. אולי אפילו יחלקו את הכוחות למטרת כיתור. - הציע Witcher.
  הרוזן דה פורזה התנגד:
  - אני מכיר היטב את ההרגלים השולטים בסולטנות, נלחמנו איתם יותר מפעם אחת. בלילה ישלחו כמה מרגלים עם שקי זהב למחנה שלנו. הם ינסו לשחד את העבדים ואז לשפד אותם או, במקרה הטוב, לקרוע להם את הנחיריים.
  - שליחת מרגלים היא טקטיקה עתיקה. - שמתי לב, מתיחה את אצבעות הרגליים של Witcher. - אבל אין להם כובעי אי-נראות, הנערים השומרים כל כך שומרי מצוות וערמומיים, שהם יתפסו את כולם. חוץ מזה, נפגע בהם קצת יותר קרוב לעלות השחר. והעבדים ישנו טוב יותר והאויב יפול עמוק יותר בשינה.
  - הגיוני! אני אהיה הראשון לתקוף! - אמר ביק.
  - יהיה צורך להסיר את השומרים, וניתן לעשות זאת בעזרת צינורות ירי. - Witcher הראה את המכשיר. - יש כאן מעין בוכנה מחוברת, שלושה סוגי עשבים, ושמן עם קרביד. אתה רק צריך לפעול בזהירות, אחרת הרתיעה תדפוק את השיניים של הבנים. אתה תיקח איתך את הבנים החכמים ביותר.
  - לרבים יש ניסיון בפשיטה על גנים וגניבה. אלה שנולדו חופשיים, ואלה שלא היו, במיוחד עבדי בית, גנבו מבעליהם. - ביק הרגיע את כולם. - אז עברנו את בית הספר להישרדות.
  - על אחת כמה וכמה! באופן כללי, אני חושב שלא יהיו יותר מדי שומרים. אחרי הכל, מי אנחנו עבורם? עבדים הם טיפשים! טיפשות קרובה יותר לענווה - מהירות הנפש קרובה יותר לנבל.
  הקוסם חירוב נכנס לשיחה:
  - יש לנו עליונות כפולה או מעט יותר, אבל האויב מאומן וחמוש טוב יותר. ובצבא הסולטנות, נשים משרתות רק בגדוד האישי של בני האלמוות. ישנם ששת אלפים שכירי חרב ממדינות שונות. יהיו לנו הרבה נשים בצבא שלנו, ולמעט חריגים נדירים הן לוחמות חלשות יותר מגברים.
  אז כל קרב צריך להיות מתוכנן בקפידה. יתרה מכך, בתבוסה הראשונה, העבדים יתחילו לברוח מאיתנו.
  - ניצחון כאישה מושך בזוהר שלו, אבל דוחה במחיר שלו! - שנינותו של מכשף הבזיקה שוב.
  - גדול! עכשיו אני רואה שתוכנית המבצע מוסכמת לחלוטין. כל שנותר הוא להבהיר את הפרטים. במהלך הקרב תתחיל בהלה בשורות האויב, ורוב החיילים ירוצו לעיר ז'יט. - הוצע על ידי חירוב
  - זה ברור! ניתוק העבדים החזק ביותר יפגע מאחור, רק מכיוון העיר. אולי אני אוביל אותו. - הוצע על ידי הרוזן פורסה.
  - זה לא אפשרי, ואתה! - הבהיר המכשף.
  "חוץ מזה, יש לנו סירים עם שמן, וציוויתי לחבר אליהם פתיליות". נזרוק אותם למחנה ונגביר את הפאניקה. - הציע Witcher.
  - וגם זה סביר. - הסכים המכשף. - רק שעדיין לא הכנת מספיק מהחיובים האלה.
  - ימין! האש היא אל המלחמה וכמו אלים אחרים, דורשת תשומת לב והקרבה! אבל לא היה לנו מספיק זמן להכין הכל. - וויצ'ר עצמה התביישה בעקשנות שלה.
  - בפעם הבאה אתה תהיה יותר מתוחכם. בינתיים, זה לא הפריע לנו לישון. - פיהק חירוב בלי שום העמדת פנים.
  מכשף הנהן:
  - יש לי הרגל בהמית לישון מעט וקל, אבל אחינו ראויים למנוחה.
  - שינה היא נשק אסטרטגי, חסרונה הוא הגורם לעייפות, שבתורה היא חיידק התבוסה. - פאסה שם לב.
  העבדים, לאחר התעמלות באוויר הצח, ישנו כמו מתים. רק השומרים ישבו במארב, מוכנים להפעיל אזעקה. אי אפשר לדעת שפתאום מפקד האויב יהיה יותר מרחיק ראות. אולם הכל הסתדר, ככל הנראה מפקד הלגיון הממשלתי, תמניק אתירימון, לא רצה קרב לילה בלתי צפוי. בנוסף, בחושך קל יותר לעבד להתחבא, ואז לתפוס אותם. או אולי הם פשוט יוותרו, שלאחר מכן יהיו עינויים והוצאות להורג. טמניק אתירימון ליקק את שפתיו, נעים במיוחד ללעוג לצעירות, לשבור אצבעות, להצית שיער - מאוד מפתה.
  לאחר שהקימו בחופזה את אוהליהם, נרדמו החיילים. לא נותרו יותר משני תריסר זקיפים. לפני השינה, אתרימון, יחד עם האלפים, ארגנו משתה, רקדנים עירומים נענעו בפניהם את קסמם. היה יפה ומהנה. בני המילניום זרקו לעברם עצמות ואילצו אותם לנקוט תנוחות מפתות. ואז, ללא כל היסוס, הם השתלטו עליהם ולאחר שסיפקו את תאוותם החיה, שקעו בשינה שיכורה.
  מותם התגנב מבלי משים. המורדים עברו דרך היער, כשלהקת נערים נעה קדימה. ביק, לחוץ על עץ, מתחבא בעלווה, ראה את השומר הראשון.
  - הנה הוא, להפליא, חסר.
  הרעל השתפר מעט וגרם לשיתוק מיידי. מכה בפנים אינה הכרחית, כי לוחמי הסולטנות, ככלל, הולכים קלות ורק החזה מכוסה בשריון והזקיף שוכב מסביב.
  - יש אחד!
  Witcher עצמה זזה מאחור. היא מסירה את השומר בלי שום צינור ירי. הוא פשוט נכנס מאחור ושובר את הצוואר.
  - תנועה היא החיים! רק אל תשיר - למען השלום! וכל כך עצוב - הבטן שלי ריקה!
  הלוחם הרגיש קצת יותר מצחיק. העצים מסביב גבוהים וגפנים נראים לעין. העבדים האהובים והחכמים ביותר זוחלים בקרבת מקום. לוחמים מבוגרים הם כבדים יותר ולכן מפגרים. חיה כבדה יותר תמיד עושה יותר רעש.
  Witcher הרג שומר אחר בדרך, שרק מצץ בירה קוקוס מבקבוק. המחנה נפתח לפניהם.
  זה לא היה מחנה גדול במיוחד, החיילים ישנו, לפעמים באוהלים, לפעמים רק על דשא עבות. הלילה חם, לא הרבה זקיפים מפהקים, הם מביטים בחוסר תשומת לב.
  העיקר כאן הוא להסיר אותם בבת אחת כדי שלא יהיה להם זמן להפעיל את האזעקה. קוקיית הברבור, עם קולה הנעים, מתאימה לכך יותר. היא לא מעוררת שום חשד, להיפך, אפשר לשמוע את ההשתוללות שלה כמעט ברציפות, אבל אם תשנה את הטון, תוכל לתפוס את המידע.
  Vedmakova עושה בדיוק את זה. הם עונים לו. הזקיפים לא מגיבים; היה להם "מזל"; המוות התברר כקל.
  - חרב אחת היא כמו טיפת גשם, היא תרד ותתפזר, וכשיהיו רבים, יוולד הניצחון!
  המכשפה החלה לחתוך את האנשים הישנים. מצד אחד, זה לא היה אבירי, אבל מצד שני, הניצחון שווה כבוד! כבוד הוא מושג יחסי ויש ליישם אותו בעיקר על החיילים שלך!
  קודם כל, לגמור את מי שמתלבש עשיר יותר, המפקדים. חרבות הונחו בדרך כלל בערימה נפרדת.
  עם זאת, ייסורי המצפון לא נמשכו זמן רב, גם העבדים החלו בטבח וכתוצאה מכך, הוזעקה. כאשר אתה מותקף בלילה, פאניקה היא בלתי נמנעת, במיוחד אם הוא מעונן או מעונן. העבדים כולם עירומים למחצה ויכולים להבחין זה בזה בקלות, והלוחמים מטילים ראש ולעתים קרובות נלחמים זה בזה. ומישהו צועק:
  - שמור על עצמך!
  - שומר! שדים תוקפים!
  בתקופות של פאניקה, תפקיד המפקד חשוב מתמיד. Witcher יודע זאת, ומיהר אל האוהל הראשי עצמו.
  אתירימון, עדיין שיכור למחצה, בקושי פקח את עיניו. באופן כללי, כל מי ששותה לפני קרב יסתיים עם הנגאובר בגיהנום.
  - מה קרה! למה הצינורות שותקים? - הוא צעק.
  - הצינורות שותקים כי הלהבים שרים - פלדה חזקה מנחושת! - צעק מכשף. היא קפצה על אתירימון. טמניק, כמובן, הניף את הלהב במיומנות, אבל עדיין לא היה מורכב לגמרי, ושרירי המכשף התחממו בצורה מושלמת. היא התנדנדה בפראות, הלהב הצבוע בחינה שלה בקושי נראה בחושך. ראשו של האציל חסר המזל עף.
  וויצ'רובה הפילה את אלף האיש שרץ לעברה בבעיטה. מפקד אחר הורחק ביריקה מצינור.
  - למה, הגולים לא התעוררו!
  שוב מכה ברורה של החרב, האויב המנוקב נופל! אלפיים שוטרים מנסים לבוא אליו מאחור, אבל נתקלים ברקדנית. היא צווחת ובועטת. Witcher לא מפספס את הרגע, הוא מקצץ אחד, מסיים את השני. ובכן, צבא ללא מפקדים הוא כמו עדר כבשים ללא רועה; זאב אחד, אם הוא לא יאכל אותו, יפחיד אותו!
  כעת עבדי המורדים, רבים חמושים באלות, או במקרה הטוב קרן, קיבלו השראה. הטקטיקה של לזרוק חמישה באחד הייתה יעילה מאוד. היה קל יותר ליפול ולרמוס ברגל.
  - אל תיתן להם לברוח! חתוך את הרגליים! - צעקה Vedmakova מבעד למגבר קול.
  סולנצלבה פרצה יחד עם כולם. איך שיחקו השרירים של הדיווה הזו. לא בכדי אנשים רבים חושבים שאישה כועסת היא גרועה יותר משד. אז היא חתכה את אחד הלוחמים לשניים, והלהב שלה, באינרציה, חתך את גרונו של הקצין שעמד מאחוריו. המאה הקודמת ניסו להחזיר מראית עין של סדר, אך מתו במהירות. בנוסף, הסולטנות עשתה הכל כדי שהחייל ישכח מהי יוזמה. המורדים, בתורם, דחקו בצורה חכמה למדי את חיילי הסולטנות הרחק מחלזונות הג'וקים.
  - אל תיתן להם לשבת על האוכף! - צעקה סולנצלאבה.
  פאסה הוסיף:
  - אש לשלוט בסוסים.
  זה עזר, חלזונות ג'וקים פרצו לשורות וגרמו לבהלה נוספת. כתוצאה מכך, מבלי לדעת מה לעשות, החלו לוחמים רבים לברוח. אבל זה בדיוק מה שוויצ'ר והעבדים חיכו לו. המאבק גלש להשמדה ורדיפה.
  הלוחמת צמצמה את עינה הימנית וזרקה שלושה פגיונות:
  - לא ניתן להם לעזוב!
  לברוח זה יותר טיפשות מאשר פחדנות! אחרי הכל, רוב החיילים מתים לא בקרב, אלא במהלך המרדף!
  ביק, כמו ילד מהיר מאוד, קפץ על צווארו של אחד השוטרים ורכב עליו:
  - ג'וק מהיר יותר!
  הפגיון שירת במקום דורבנים, והמסכן אפילו לא ניסה לזרוק אותו.
  Witcher, כשהבחין בכך, צעק:
  - מלחמה היא כמו משחק דומינו, רק דומינו שבורים לא ניתן עוד לאסוף - האדמה מחזיקה!
  - כלום, העצמות שלי צעירות וחזקות! - קפץ הילד וחתך בצווארו. לאחר מכן הוא אפילו האיץ.
  Witcher מעד על גופה; היו כמה גופות שכובות מסביב, אבל הדיווה לא נפלה, אלא קפצה מעליהן. ואז היא חתכה בחרבות. המורל של הכוחות הנלחמים נגדם התנדף, ועכשיו הלוחם הפך לתליין. הייתה אפילו סלידה מדם. Witcher צרח:
  - בשם הכבוד! מי שיפיל את נשקו יחיה! כניעה, לוחמי הסולטנות.
  היו מי שצייתו לפקודה, אך רבים המשיכו לברוח בייאוש, וחלקם נפלו על ברכיהם.
  למשל, עשרה לוחמים חזקים נכנעו לביק בבת אחת. אולי הם חשבו שזה בטוח יותר להפקיד את גורלם בידי ילד. הילד צעק:
  - ליפול על הפנים שלך!
  הלוחמים נפלו. ביק הלך יחף לאורך גבם, למרות משקלו הקל של הילד, נאנקו החיילים בפחד. ואז העלה הילד את הרעיון האם עליו לפטור את עצמו מאויביו המובסים. אבל אז הוא הבריח את הפיתוי השפל, כי עבדים רוצים לבנות חברה טובה יותר, ולא לחזור על דרכם של אדוניהם.
  - אוקיי, חי - עשן את השמים!
  בהדרגה הקרב נמוג! למרות שנראה שהטבח ארוך. המכשף נתקל בלוחם מיומן למדי. לאחר חילופי התקפות אכזריים, היא נטרפה אותו לבסוף, ואז הדהימה אותו.
  - אנחנו צריכים את אלה!
  הם השליכו רשתות על חלקם, אך חלקם לא התנגדו. הקרב כמעט הסתיים, רק הטיסה והמרדף נמשכו. וויצ'רובה הובילה באופן אישי את המרדף והרגה רבים, אבל היא לא יכלה להרוס את כל הצבא עד לחייל האחרון.
  אף על פי כן, הלוחם הצעיר, עם כמה מאות עבדים על סוסים, החליט על הרפתקה נועזת, כלומר, לכבוש מיד את העיר, שלא הייתה מוכנה להגנה.
  - זה יהיה מהלך חזק. לא ניתן לקחת את העושר, והכי חשוב, נמהר על הכתפיים שלנו.
  כמה עשרות חיילי הצבא המובס עדיין הצליחו לקפוץ על חלזונות הג'וקים ודהרו אל השער.
  הם לא פתחו מיד, הייתה ריב. כשהשערים הורדו, המכשפה והפרשים שלה קפצו מאחורי היער. היא צרחה באמצעות המכשיר של הילד:
  - בשם הסולטן הגדול אריף! חיזוקים חזקים ממהרים לקראתך! אם אתה רוצה להגן על העיר, תן ללוחמים לתפוס את מקומם על החומות.
  השומרים המנומנמים לא הבינו זאת מיד, במיוחד מאז שוויצ'ר זרקה על עצמה גלימה עשירה שגנבה מהגופות. הקסדה לבדה שווה את זה, היא נוצצת כמו נטיף בשמש, נו, מי יכול לסרב למפקד אציל כזה.
  והאדונים, הבורגנים ואצילים אחרים, כמובן, לא ישנו, הם "דאגו" לאנשים שלהם!
  על גבעה קטנה היה ארמון יפהפה עם עמודים ופסלים, עשויים בתערובת של סגנונות רומי עתיק ומזרח עתיק. מולו, כמקובל במדינה זו, פסל ענק של הסולטן עריף, כשמאחורי פיו יוצאת מזרקה. באולם הגדול ביותר היה רועש ומהנה, התנגנה מוזיקה - משתה היה הר. אצילים אצילים של הסולטנות בימו סבנטוי. כשהם לובשים טוגות יקרות רקומות בזהב, שכבו על כריות שופעות: על שולחנות נמוכים היו ערימות של כלים, יינות וליקרים. מאות מנורות נצצו על השולחנות והקירות. ברחבי האחוזה ובקולונדות הבזיקו אינספור עבדים, עבדים, עבדים וחיילים שומרי ראש ששמרו על הארמון. המכובדים לגמו טוסטים. האציל הראשי, שייח' דו פוסטמורוב, קפא בזרועותיהן של שתי הטירות עירומות. הוא התעוות וגנח כמו אדם דיבוק, השתחרר לבסוף וצרח.
  -ועכשיו הגיע הזמן לערוך קרבות גלדיאטורים. וכל כך משעמם, אין דם, והיין אינו לנשמה.
  הצלצול נשמע ולוחמים הוזעקו לזירה. לפי המנהג, הלוחמים הקלים והצעירים ביותר צריכים להילחם קודם. אבל השייח' קיבל זה עתה חבורה של עבדים מאומנים, ורצה לשלב שני סוגי בידור: אירוטי ומדמם.
  אש בערה במרכז הקולוסיאום המיניאטורי, לפידים מוגברים בזכוכית הפיצו אור בהיר למדי עם גוון סגול, החצץ הלבן נוצץ והעניק לבימה מראה עליז. הראשונה שרצה לבמה הייתה ילדה שרירית ודקה בחגורת עור. כמו מתעמלת מהשורה הראשונה, היא עשתה שתי סלטות והלכה על הידיים. ואז היא עמדה מול הנסיך, קפאה, מצליבת חרב ופגיון בנשק כזה שהם קראו לו מירמיון. למרות העובדה שהילדה יכלה להתחרות בתחרות יופי, כמה רך וקטיפתי עורה ושיערה הבלונדיני, כבר הייתה לה צלקת רחבה על הפנים. גם הקופץ הבא הלך על הידיים. כלי הנשק שלו היו טריידנט ורשת קצרה - פרש. לאחר שעשה מתיחה, הוא עמד מול האויב. הוא היה גבר צעיר, כמעט נער, עדיין חסר זקן עם פרצוף ילדותי עדין: נוכחותם של זוגות מעורבים העניקה אירוטיקה מיוחדת לפעולה. נראה שהשותפים מכירים זה את זה זמן רב וקרצו.
  - איזה קאיסקה! לא חשבתי שניפגש ככה! - אמר הילד בעצב.
  "היית בחור נחמד, אבל עכשיו נשמתך תילקח אל הלהבה הקדמונית!" - ענתה הילדה בגסות.
  - למה אתה כל כך אכזרי! אנחנו עדיין בתולות, אנחנו חייבים לחיות! - אמר הצעיר בתקווה ביישנית.
  - זה לא יעזור לנו! אפילו האלים בזים לעבדים!
  האימונים בבית הספר לגלדיאטורים היו קשים והצלקות נראו על גופם המבריק העירום של הלוחמים הצעירים.
  הקהל נעשה מלא חיים, בוצעו הימורים, צעקות פרועות עודדו את הגלדיאטורים הצעירים, שברור שלא רצו להילחם.
  אשתו של השייח' הוציאה תיק עור.
  - חמישים זהב לקאיסקה! "היא הבזיקה בשיניה הגדולות.
  - בואו נתחיל! השייח' נתן את האות.
  כל כך שונים ובו בזמן יש הרבה במשותף, הלוחמים התאחדו, תנועותיהם היו מהירות וכאוטיות. ראשית, הלוחם עם הטריידנט ניסה לזרוק רשת, אך החטיא ויריבו, שקפץ לעברו בפראות, הצליח לחתוך אותו בבטן עם פגיון. הצעיר קפץ אחורה ופגע בחזהו של הטריידנט, אך רק מעט שרט את העור. עם זאת, התמרון שלו אילץ את האויב לסגת. הוא התרחק ונשען על הרשת, ולא אפשר לגלדיאטור האהוב פעם להתקרב.
  - אתם טיפשים! זה אומר שהם נידונים להביס! - אמרה הילדה ביהירות.
  - איך הוא נולד? - הצעיר נראה נבוך.
  לפתע תפס הרטיאריוס עם הטריידנט את החצץ בידו וזרק אותו בפניו. לתמרון הייתה השפעה, הנערה עצמה את עיניה, ובאותה שנייה ממש הטריידנט פילח את שרירי הבטן.
  הגלדיאטור הצעיר זעק מכאב, התפתל, אך בכל זאת הצליח לצלול את הלהב בכתפה. רטיאריס צרח ושלף את נשקו. החרב הבזיקה כמו ברק, כמעט חודרת את צווארו. הגלדיאטור נסוג, חזהו נחתך. הצעיר נאנח מכאב והפיל את הטריידנט שלו. ואז היריב קפץ עליו וזרק פגיון. התנופה הייתה חלשה למדי, והקצה פילח את בשר הרגל. רטיאריס צרח ונפל, ואז הרים את הפגיון וניסה לקום, באותו רגע החרב פגעה בצווארו. כבר איבד את ההכרה, הוא פגע בלהב המירמילון לתוך מקלעת השמש. הזוג האוהב פעם (כמו רומיאו ויוליה) נפל אל מת החצץ. הקהל השיכור צחק וצעק. שלושה עבדים קודרים עם מצח נמוך ולסתות בולטות רצו לזירה, הם שרפו את גופותיהם של אלה שאיבדו, אך קיבלו חופש רוחני, בברזל לוהט. לאחר שווידא שהם מתים, הם חיברו אותם בצלעותיהם וגררו אותם מהבמה. המקום שבו היה דם היה מכוסה גחלים.
  -הם ילכו להאכיל מחרקים. - אשתו של שייח' דמטר חשפה את שיני הסוס שלה. - חבל שהעצמות קטנות מדי, החיות יישארו רעבות.
  - לא יהיו בשר ובישול. חבל, באמת, כמה מהם היו יכולים להתברר כספורטאים מבטיחים למדי! - נהם השייח'.
  - במיטה שלך? - שאלה הדיווה בציניות.
  - למה לא! הילדה יפה, והילד יכול להיות שלך. "לשייח' היו דעות מתקדמות למדי, והאמין שאישה יכולה בהחלט לשעשע את גופה השמנמן עם שפחה צעירה.
  - קטן ושביר! אין לנו עוד זוג כזה? - שאל דמטר.
  - למרבה הצער אין! נתבונן במשמרת הצעירה שנשלחה אלינו מבית הספר השכן. - חייך השייח.
  - אולי עדיף לתת להם לגדול! אחרת נהרוג את כל האסירים שלנו. - באופן בלתי צפוי, אשתו של האציל גילתה חמלה.
  - החדשות על מרד העבדים משמחות מדי ואני רוצה לחגוג אותה במלואה. - האציל נענע את בטנו.
  - אלא אם כן, כמובן, אטימון יקדים אותך! - הקניטה הילדה השמנה.
  - כל כך חסרון! על אחת כמה וכמה, בואו נסיים את כל הגלדיאטורים עכשיו ונמנע מהטיפש את המחזה. יאללה חדשים! - נהם השייח'.
  - אלה לא בדיוק חדשים. - דמטר ליקק את שפתיה
  הגונג נשמע שוב והנערים הלוחמים רצים לזירה. הם נראים בערך בני ארבע עשרה עד חמש עשרה, עם כתפיים וחזה רחבים למדי. כמו לוחמים קודמים, הוא עושה סלטות ורץ על הידיים. לאחר שכבר רצו אל הפודיום, הם לבשו נשק, קסדות, שריון חזה, מגנים וחרבות. לאחד יש להב ישר, ואילו לשני יש להב מעוקל כמו חרב. שרירי הבטן המפוסלים פתוחים ועליה נראות צלקות. לילד שעומד מימין יש חתכים ריפאים על חזהו בשלוש שורות.
  העור משומן ומבריק בנדיבות.
  המנהל מודיע.
  -הלוחמים המפורסמים פודורוס עם חרב מעוקל וספלרוב עם חרב ישרה מופיעים בזירה. לפודורוס שישה קרבות ולספלרוב שבעה. כל יריביהם נהרגו במקום או נדקרו למוות לפי החלטת העם. המנהל הפנה את אצבעו לעבר הקהל. מי שרוצה להמר הופיע שוב. השייח' נבח.
  - מאה מטבעות זהב עבור ספרוב.
  ההימורים הסתיימו במהירות, נשבעו האצילים. השניים אף נקלעו לריב. אחד התיז כוס יין, השני היכה אותו בפניו ברגל שמנה. ההטארים והשומרים מיהרו להרגיע את הציבור המשתולל. אשתו של השייח', עצומה, חצופה, שמנה, נבחה:
  -קָדִימָה! לַהֲרוֹג!
  הגלדיאטורים התכנסו. הפעם, הם לקחו את הזמן שלהם, בחנו זה את זה במכות זהירות. התנגשות, החרבות נצצו קלות, המגנים רעדו. הציבור לא ממש אהב את הזהירות הזו, הוא יילל בחוסר נחת ועצמות עפו לעבר הלוחמים. השייח' הפך את המגש והתכסה ביין וריבה. ואז הוא ירק וצרח בכעס.
  -אם לא תילחם, אני אתלה אותך הפוך. כמה "יאניסים" פראיים דחופים רצו אל הפודיום, הם הניפו חניתות והדגימו חיטוטים בגב הפתוח. ספרוב יצא להתקפה, תקף בזעם, הוא בעט במקבילו בברך. הנער נסוג לאחור, הזיז מעט את חרבו הצידה, יריבו חתך את החזה. צלחת שהוברגה בצורה גרועה נפלה לתחתית. ההתקף הבא הותיר חותם עמוק על העור ודם סמיך זרם. פודורוס נסוג, אחד הלוחמים השעירים היכה אותו ברגליו. וכשהילד היסס, היכה ספרוב את קסדתו בכעס כזה עד שהוא התנודד והתמוטט. ההלם גרם ל"קסדה" לעוף, וחשף ראש לבן עם בליטה נפוחה על מצחו. ספרוב הניח את הלהב אל חזהו המתנשא בעצבנות. הוא הציץ הצידה ב"קהל".
  חיכיתי לסימן. כשהרוב עובר בשערם, זה אומר להרוג, וכשהם לוחצים את כפות ידיהם למנעול, זה אומר לרחם.
  אולם רחמים לא נקראו בפרצופים העזים. כמעט כולם, אפילו נשים ובני נוער, העבירו את כף ידם על הגרון.
  -מוות! תגמור אותו!
  אשתו של השייח' נבחה בלעג.
  הוא ירד בזול מדי. תן לי את זה ללילה אחד.
  ספרוב היסס, לחץ קלות על חזהו העירום של הנער המובס, וטיפת דם הופיעה. ואז, בייאוש, הוא זרק את החרב:
  -אני לא יכול! הוא חבר שלי.
  הרעש נפסק לפתע והשתררה דממת מוות.
  -מה! - השייח' רתח מזעם. אתה מסרב להרוג את המנוצחים. תכלאו את שניהם, ואחריהם יהיו עינויים נוראיים מול כל בית הספר לגלדיאטורים.
  הלוחמים רצו אל פודורוס, התיזו מים על פניו, ואז, כדי לעזור לו להתעשת מהר יותר, הם שרפו את עקבו החשוף במגהץ לוהט. הילד צרח, קפץ ממקומו ומיד נזרקו שתי לאסו סביב צווארו. ספרוב ניסה להתנגד, הוא נלחם בתריסר חרבות בבת אחת, הפחד נתן לו כוח. אבל אחד היורים פגע ברגלו עם חץ. הרעל שיתק את הצעיר, אך לא הרג אותו. לאחר שקשרו את שניהם, הם ננעלו בכלוב. ספרוב נפגעה בצלעות עם מוט חם, עורה החל לעשן, והילד המנוסה סבל בגבורה את הזריקות. אבל כנראה שעינויים של שני נערים סוררים נדחו לקינוח.
  אשתו של השייח' נצצה:
  הם צריכים להיות בעלי. אתה יודע שאני יצירתי.
  אני יודע, אבל רק תראה, אני עלול לקנא. החבר'ה יפים וכבר יכולים להתחתן. - השייח חשף את שיניו.
  - סביר להניח שהם אפילו נשואים! הרי אלו העבדים החזקים והבריאים שצריכים להתרבות! - קרצה הילדה השמנה.
  - גלדיאטורים הם צבע השעבוד! הלוואי ויכולתי להשיג אותם ולענות את נשותיהם. - חייך השייח.
  - אנחנו נצליח! דרך אגב, שוב בנות.
  עכשיו הנשים נאלצו להילחם. לזירה נכנסו שתי דיוות עירומות למחצה לבושות חלציים בלבד. הם היו כבולים בצווארים ולא ניתן היה להפרידם זה מזה. כלי נשק: שני פגיונות בכל יד. ברור שהקרב יהיה אכזרי ולא ארוך מדי. נערה אחת הייתה בהירה, השנייה שחורת שיער, שתיהן עם רעמות ארוכות למדי.
  -לקרב! - רעם הבריון.
  -אני לא מהמר! - נבחה אשת השייח. - זה כבר הפך לסימן רע.
  הנשים העניות התכנסו. זה היה מפחיד, לאחת מהן כמעט מיד נקרעה הבטן, השנייה נפצעה בחזה. הבנות המשיכו לחתוך את עצמן, בעטו החוצה ברגליים, קורעות את בשרן. הרבה דם זרם והם לא יכלו לצאת ולברוח. לבסוף, אחת מהן, חתוכה לגמרי, נפלה על ברכיה. האישה שחורת השיער צחקה וניסתה לגמור אותה, אבל אז נתקלה במכה ערמומית מלמטה אל הצלע. נאנקת, היא עדיין הצליחה להכות את העבריין בעורפו. שתי הנשים היפות והמרוטות התמוטטו על החצץ, פרפרו כמה פעמים וקפאו. ה"יאניסים" המדובללים רצו אליהם ותקעו אותם במגהץ לוהט. הבנות הלוחמות לא זזו.
  -שוב, יותר מהימור אחד לא הסתדר. שניהם מתים.
  הציבור התאכזב, אם כי העדות לרצח כשלעצמה נעימה מאוד. אבל אף אחד עוד לא זכה.
  במצב זה, רק קרב חדש יוכל להציל את העניין. החימום הקל הסתיים והגיע הזמן לעסקים רציניים.
  15 גלדיאטורים בטוניקות כתומות מחוררות, עם שלוש נוצות שחורות על הרפש, מיהרו אל הזירה. הם היו חמושים בחרבות קצרות מעוקלות; בידיהם החזיקו מגנים מרובעים קטנים בעלי משטח קמור, ראשיהם היו מוגנים בקסדות ללא מגן. מאחורי הקבוצה הזו אזלו לוחמים בטוניקות אדומות בוהקות, גם עם חרבות קצרות אך ישרות, עם מגן עגול קטן ואזיק ברזל המכסה את יד ימין, לא מוגן במגן, ומגן ברך מגן על רגל שמאל. נוצות ירוקות על הקסדות החלקלקות השלימו את התמונה.
  כשהם עמדו זה מול זה, השתחוו. הפעם ההימורים היו על סכומים גדולים בהרבה, והזהב זרם מיד ליד.
  -לא יכול להיות שכולם נהרגו! - אמרה אשת השייח. מישהו בהחלט ינצח!
  - אז הימור, זה הקרב האחרון. תראה, זה כבר עלות השחר! - אמר השייח' העייף ברוגז.
  - אז זה יהיה רציני! אלף דרכמות זהב על אדומות. - צנחה האשה השמנה.
  - למה עליהם? - למה הם? - חזר האציל פעמיים, מופתע.
  - כי העיניים מרושעות יותר!
  המנהל צעק משהו. צליל היסטרי של חצוצרה נשמע. אפילו הלפידים מיצמצו, כאילו משהו נכנס לעיני המפלצות.
  השיחות, הרעש, הצחוק וההתלהמות פסקו: כל העיניים נשואות אל הלוחמים. ההתנגשות הראשונה הייתה נוראה: בתוך הדממה מחרישת האוזניים ששררה, נשמעו בחדות מכות החרבות על מגנים. נוצות, שברי קסדות, פיסות מגנים שבורות עפו על פני הזירה, וגלדיאטורים מתנשפים נרגשים פגעו זה בזה מכה אחר מכה. פחות משלוש דקות חלפו מאז תחילת הקרב, ודם כבר נשפך: ארבעה גלדיאטורים התפתלו בייסורים, והלוחמים רמסו אותם ברגליהם. אחד מהשוכבים תפס את רגלו של בת זוגו וסובב את רגלו. הוא עף למטה, חתך את זרועו.
  אשתו שאינה יודעת שובע של הנסיך, דמטר, זרקה עצם מכורסמת לתוך הטבעת.
  - אדומים, אם תנצחו, אתן לכם כוס יין!
  כפי שקורה לעתים קרובות, קרה ההיפך: הלוחם הגדול ביותר מהצוות שדמטר חיפש הובס. שלוש חרבות פילחו את החזה הרחב בבת אחת, ועצם לא מתוזמנת נותרה בידו של המנהיג חסר המזל.
  הצופים עקבו אחר תהפוכות הדמים של הקרב בהנאה ובמתח. הם צרחו כמו עדר של שוורים פצועים. האליטה המקומית בטירוף, השתוללה, עודדה את הלוחמים. שורות הגלדיאטורים התדלדלו, הקרב התפרק להתכתשויות נפרדות.
  ברגע זה, כשהציבור המכובד נהנה ו"טיפש" בגלוי מלקות את הדם, המורדים האמיצים הרגו את השומרים המנומנמים. פובדונוסטב, יחד עם קומץ גברים אמיצים, ריסק את שומרי הראש והיה הראשון שפרץ לארמון.
  הרעש מהתקרבות המורדים אילץ את הקרב להיפסק. האצילים, מתנודדים, ניסו להרים את חרבותיהם. מנהיג המורדים הצעיר צעק בקול רם:
  - מה שאני רואה! אתם הורגים אחד את השני בשביל השעשועים של הנבלות! הזוחלים המתחדשים אפילו לא מסוגלים להרים חרב, הבטן שלהם מעכבת יותר מדי. אם נשאר בך אפילו חלקיק של גאווה, חתוך את התועבה הזו.
  נראה היה שהגלדיאטורים חיכו בדיוק לזה: הם מיהרו לעבר העדר השמנה.
  העבדים המשרתים קפצו הצידה, לא רצו למות למען אדוניהם השנואים, והנערים אפילו החלו לזרוק מגשים ואוכל לעבר המכובדים.
  דמטר צרח:
  - להרוג את כולם!
  ואז כוס יין קריסטל נפלה על ראשה, והפילה את הכלבה.
  וויצ'ר כעס. הוא קצץ את האזרחים העשירים של העיר, קרע את בשרם.
  זה לא היה קשה, אבל זה היה מגעיל. המלווה הקבוע של פאס נלחם לידו. ביק לא פיגר, והגלדיאטורים נקמו בסוהרים שלהם.
  העבדים הקודרים הרימו את המנהל על הקרס, הם צעקו:
  - אנחנו שלנו! הם עבדים בדיוק כמוך!
  - אז תוכיח זאת בחרב! - היא צרחה, והנרות על הנברשות של המכשפה החלו לרעוד.
  השייח' ניסה לברוח, אבל ביק הכשיל אותו ושפך דבש על הצווארון שלו:
  - נו, איפה אתה צריך? ללא תיבול.
  סולנצלבה כרתה את ראשיהם של שני אצילים בבת אחת במכה אחת, ומחצה את הלסת של שליש בברכה. עם זאת, כבר לא היה אפילו מראית עין של קרב, העבדים פשוט נקמו. שרידי השומרים ברחו, והסעודות, גם במצב הטוב ביותר, לא ייצגו כוח צבאי רציני. כולם נהרגו לפני ש-Witcher התקררה. רק השייח' הראשי עדיין היה בחיים, ביק משך בשערותיו. וודמקוב הרחיק את הילד החצוף:
  - זהו אדם אציל. זה עשוי להועיל לנו!
  . פרק מס' 12.
  הגרמנים המשיכו בהסתערותם על סטלינגרד. נראה היה שנותר מעט מאוד, אבל היה קשה להפליא לעבור את האחרון. אפילו השימוש המאסיבי בשטרמטיגרים לא עזר. למרות שההרס שגרמו פצצות הסילון היה עצום. אמצעי נוסף היה פצצות נפאלם.
  גדוד הבנות התדלדל, אבל היפות עדיין נלחמו. ב-20 באוקטובר החל לרדת שלג, והיפות היו יחפות. הם משאירים סימנים חינניים על כיסוי המיטה הלבן.
  ילדות יפות התגלגלו קצת בשלג והפכו נקיות יותר. מטריונה, לאחר שנתפסה סריוז'קה, לא מצאה מקום לעצמה. זה יהיה נחמד לאבד ילד כל כך חכם וחתיך. ומה מחכה לו בשבי הפשיסטי? קודם עינויים, ואחר כך עונש מוות!
  הילד אכן היה קרוב לירי, אך סיים במכרות. בעבודה שש עשרה שעות ביום, עם מנות דלות, חיכה שוט המשגיח לסריוז'קה.
  ליתר דיוק, הילד כבר נמצא במחצבה, ועובד שם כמו חמור. אבל זה הרבה יותר חם מתחת לאדמה מאשר על פני השטח. והלוחמים, כדי לא לקפוא, נאלצים לקפוץ ולרוץ. והבנות נלחמות. הנה מגיע טנק האריה האדיר. האקדח שלו 150 מ"מ, יעיל ופרקטי יותר לקרבות בעיר. הפריץ אוהבים את הטנק הזה, הוא כל כך מוגן מצדדים שונים.
  "עכבר" זוחל קצת מאחור. גם רכב גרמני במשקל מאתיים טון היה חמוש בתותח 150 מ"מ ובשבעים וחמישה. כל כך הרבה יותר פרקטי. מספר המקלעים גדל לארבעה, ולא קל להתקרב לטנק.
  אניוטה, מריה ואללה מנסות לנקר יחד את המסטודון. הם מתקרבים אליו בזהירות.
  אניוטה שרה בהתלהבות:
  - איך חיינו, נלחמנו, ולא פחדנו מהמוות... אז מעתה, אתה ואני נחיה! ובמרומי הכוכבים, ודממת הרים, במלחמת ים ואש עזה! ובאש זועמת וזועמת!
  "עכבר" היה השינוי האחרון, עם שישה מקלעים, שניים קואקסיאליים עם קנה, וארבעה מסתובבים על צירים.
  מריה, זוחלת דרך השלג, סיננה:
  - לעולם לא נוותר! אחרי הכל, ישוע האל העליון איתנו!
  הילדה, שהתקרבה, זרקה את חבילת הנפץ לעבר הזחל של העכבר. היה רעש חזק מתחת למגן והגלגלת פרצה.
  הבנות צעקו בשמחה:
  - קבל פאשיסט!
  אלה הניפה את ידה וזרקה רימון שבר לעבר הפריץ. הפשיסט הוקפץ על ידי גל הפיצוץ, ויחד איתו נתלשו ראשיהם של שני חיילים שחורים מהכוחות הקולוניאליים.
  היפהפייה הג'ינג'ית שרקה:
  - למען המולדת וסטלין!
  אניוטה זרקה שוב את חבילת הנפץ... הפעם זה לא כל כך הצליח, היא פגעה בשריון והתפוצצה על פני פגז הפלדה.
  הילדה אמרה בעצבנות:
  - אה, פישלתי!
  והיא זחלה למנה חדשה של חומר נפץ תוצרת בית. העקבים העגולים שלה, אדומים מהקור, הבזיקו. ילדה כמעט עירומה זחלה בשלג, קצת לא נוחה. אבל אנחנו יכולים לשאת את זה. יתרה מכך, כאשר מתרחשת הפגזות, השלג נמס.
  אניוטה אפילו שרה:
  אני יודע שהקור ייעלם בקרוב,
  הזרם יעבור בקול רם...
  והם כבר רצים בין השלוליות -
  בנות יחפות!
  הילדה יורה, והערבי מהכוחות הקולוניאליים מתמוטט. ניסיונות האויב לפעול בקבוצות קטנות מביאים להפסדים חמורים.
  התותח הקצר של העכבר יורה שוב פיצול. פגזים מתפוצצים אי שם בעשן. והרבה הפסקות...
  הגרמנים כמעט כבשו את סטלינגרד... נשאר מעט מאוד. אבל זה בדיוק מה שמונע מהוורמאכט להשתמש בפצצות גדולות וארטילריה כבדה. הפריץ נתן לזרים ללכת קדימה, שלא ריחמו עליהם.
  מריה ירתה ברובה. שכיר החרב הפשיסטי נפל והתגלגל על אבני ההריסות.
  הילדה שפשפה את שדיה החשופים בפטמות ארגמן. כולם לוחמים לוחמים - הם קופצים בתחתונים. אבל אין כמעט להיטים עליהם. כנראה עירום איכשהו מגן במיוחד על יפהפיות. מאז הם מסוגלים לשרוד בגיהנום כזה!
  אלה מנער את תערובת השלג והלכלוך ויורה שוב. זה פגע ישירות בעין של לוחם שחור. כלבה חכמה, אתה לא יכול להגיד כלום.
  שלוש הבנות מתקרבות שוב לעכבר. קשה לחדור לכלי רכב שיש לו שריון עבה כל כך מכל עבר. אבל הלוחמים מלאים באופטימיות. אם אתה לא יכול לנקב את הקליפה עצמה, אז למה לא לקרוע את הקנה.
  אללה, בועטת ברגליים יחפות בצירים מלוכלכים, שרה:
  - האמת שלנו, האמת שלנו... כמו קרני השמש! המחר שלנו יהיה בהיר, נחלים יזרמו מההרים!
  לוחמות כבר מזמן חמושות במטוסי MP-44 שנתפסו. למקלעים אלה טווח לחימה ארוך. היפות יורים בביטחון. השחורים שוב נופלים. הם פלטו מזרקות של דם ארגמן.
  מריה, ירתה, עם רובה וגם מקלע שנלכד על כתפיה, שרה:
  - העכביש הערמומי חידד את העוקץ שלו,
  והוא שותה דם קדוש ורוסי מרוסיה!
  ליריבו, הכל לא מספיק והוא יהרוג,
  למי יש אהבה לרוסיה!
  אהבה לרוסיה!
  הילדה שלחה כדור לעבר ה"שומר" המגוון שזחל מתוך הסדקים. היפהפייה חייכה, פניה, על אף שהן כחושות, שמרו על יופיה וקסמם.
  בכלל, כל הבנות בגדוד שלהם יפות. הנה, למשל, השרפים הטטריים. אביה הוא טטארי, אבל אמה מבלארוס, ומסראפימה ירשה שיער צבע של חיטה בשלה. גם ילדה יפה, יחפה וכמעט עירומה. והוא יורה ממקלע שנתפס בפרצים קצרים. ופשיסטים מכוחות אחרים זוחלים לעברה.
  Serafima יורה די מדויק. מריה בעלת השיער הזהוב נשכבה לידה. שתי הבנות יורות ושרות.
  - מולדת! - מריה התחילה...
  - והצבא! - היא המשיכה ויורה בסרפים.
  מריה צייצה:
  - זה...
  ירה ופגע באנשים הצבעוניים, סראפימה דיווח:
  - שני עמודים!
  מריה, מחייכת, צייצה:
  - על...
  סראפימה ירה והוסיפה:
  - איזה...
  מריה, לאחר שצמצמה חמישה, המשיכה:
  - זה מחזיק מעמד!
  סראפימה, יורה, הצדיע:
  - כוכב לכת!
  מריה, יורה, צייצה:
  - חזה...
  סראפימה, יורה, גרגר:
  - אנחנו נגן...
  מריה ריסקה את ראשו של הפאשיסט ואמרה:
  - אנחנו אתה....
  שרפים חתכו את הנאצים בכדורים ולחשו:
  - מדינה!
  מריה, ששלחה כדורים מכוונים היטב, צייצה בטוויטר:
  - כל אחד....
  סראפימה, שירה יותר ויותר מדויק, הוסיפה:
  - אנשים!
  מריה, זרקה את שערה הזהוב המלוכלך ממצחה, שרה:
  -ראת...
  כדור שרפים, ושליחת יריות, הוציאו:
  - שלך...
  מריה, מכה את הפשיסט בגרון, המשיכה:
  - נעים!
  האישה הטטרית הבלונדינית, שולחת יריות, המשיכה:
  - עננים...
  מריה, צילמה במדויק, הוסיפה:
  - מגניב!
  סראפימה חייכה וצייצה:
  - ובכן ו...
  מריה ירתה במדויק ושאגה:
  - שמש!
  סראפימה, ירה בהתפרצויות, סיננה:
  - זה חם!
  מריה המשיכה בצחקוק:
  - אוטומטי...
  סראפימה, כאילו מכוונת אש, נבחה:
  - נאטר...
  מריה הוסיפה זריקות מכוונות היטב:
  - כתף...
  סראפימה הוסיפה בצחקוק:
  - לחייל!
  מריה שרה בהתלהבות וצילמה:
  אני אחפור...
  סראפימה, מנהלת אש לוחם, הוסיפה:
  - הקבר....
  מריה, לאחר שהפילה את האפריקאי, המשיכה:
  - ליריב!
  לילדות נגמרה התחמושת. והיא נאלצה לרוץ במהירות למחסה. האספקה מעבר לוולגה קשה מאוד. הפצצות והפגזות מתמדות. הנה חברת חיזוק מפליגה מהצד השני.
  מזרקות של רסס ופסולת מתפרצות סביב הסירות. חיילי הסער שואגים בשמיים. הפוק-וולפים טסים פנימה. ומטילים עליהם פצצות.
  כמה סירות התפרקו. חיילים סובייטים טובעים ומתים.
  ירי הארטילריה של האויב כבר צפופה מדי.
  אפילו בלילה הפריטים שומרים על הכל באש. ומפציצי הצלילה שלהם ממהרים. כולל סבא יו-87. למרות שמטוסי סילון כבר נכנסו לייצור.
  הנה ה-Yak-9 הסובייטי האגדי. הוא נלחם עם ME-309 הגרמני. זריזות, מהירות וכלי נשק חברו יחד. הגרמני מנסה להביס את המכונה הסובייטית במעבר הראשון. אבל הוא נכשל. היאק, בתורו, שואף להגיע מאחור, אך הנאצי בורח בשל מהירותו הגבוהה.
  גרמני מהיר יותר, עם נשק חזק יותר, מול רוסי בעל יכולת תמרון. אבל הטיסה המהירה נמשכת. הפאשיסט משתמש בשבע נקודות ירי נגד שבע, ופוגע ברכב הסובייטי. היא מאבדת מהירות ומתחילה ליפול.
  זרמי עשן יוצאים ממנו. והמנוע נשרף...
  מה זאת המלחמה הזאת! קשה להתנגד לרכב חזק בחימוש כמו ה-ME-309, שבו שבע נקודות ירי מפצות על המשקל העודף ויכולת התמרון הירודה יותר.
  המהירות הגבוהה מאפשרת לפאשיסט לברוח בצלילה, וחזיתו של הלוחם הגרמני משוריין היטב.
  אניוטה שוב מנסה לערער את עכבר. הילדה מסכנת את חייה. היא כבר שרוטה כולה, זוחלת עירומה לאורך הביצורים. כל היופי מכוסה שריטות ושריטות. אבל אז הוא זורק רימון עם חבילת נפץ מצורפת. היא אפילו נפגעת מתפרץ ממקלע. מגרדת את הכתף של היפהפייה.
  אבל חבילת הנפץ פגעה בקנה של תותח 150 מ"מ. והגרמני כבר קיבל נזק משמעותי. בקושי רב, הרכב נע ממקומו וזוחל חזרה למקום חייליו כדי ללקק את פצעיו.
  Focke-Wulfs וכמה מטוסי TA-152 מופיעים בשמים. הם מתחילים להפגיז עמדות סובייטיות. זוג כלי רכב מטוסי תקיפה HE-183 החדשים ביותר הופיעו גם כן. הנשרים הללו הגיעו למהירויות של עד שמונה מאות קילומטרים לשעה וכמעט בלתי אפשרי היה לפגוע בהם.
  הבנות יורות בחזרה על הגרמנים. תמיד יש סיכוי לתפוס את האויב, למרות ההגנה החזקה של מטוסי תקיפה מאש קרקעית.
  אניוטה ואללה החזירו את הלופטפאוסט שנכבש. זהו נשק המורכב מתשעה רובים נטולי רתיעה של עשרים מילימטר מחוברים זה לזה.
  אתה יכול לירות כאילו מתותח נ"מ קטן.
  והלוחמים מצביעים על האויב. הם לוחצים בצורה חלקה על ההתחלה... שתי היפות הניחו את רגליהן היחפות על ההריסות, מרגישות את הרתיעה החלקה.
  פוק-וולף עם שישה תותחי אוויר מתחיל לעשן - בטנו נקרעת.
  הבנות שואגות בהתלהבות:
  - פאק! דִיסקוּס! מטרה!
  מטוסים גרמנים אחרים מתחילים להסתובב מעל ראשיהן של הבנות. היפהפיות מזנקות לתוך מעברים תת-קרקעיים, מתחמקות רקטות פוק-וולף.
  אניוטה הרגישה ניצוץ בעקב הגס שלה. הילדה גרגרה:
  - הו אש גיהנום!
  סוליותיה של הילדה היו מכוסות בשלפוחיות וכואבות בכאב. רציתי לתקוע משהו קר.
  ועל פני השטח הקרעים ממשיכים. השלג סורק מהלהבות, ההריסות נקרעות. הגרמנים מציפים את העמדות באש, אבל זה מועיל מעט. הלוחמים התחבאו כמו עכברים בחורים. תן להם לגהץ את עצמם.
  אלה לחשה באוזנה של אניוטה:
  - אני חושב שבקרוב סוף סוף ייגמר הקיטור של הנאצים. יש להם הרבה כוח, אבל בסטלינגרד אין להם הזדמנות להסתובב!
  הילדה הבלונדינית ענתה בגאווה:
  - אנחנו כאן כמו שלוש מאות ספרטנים! אנו דוחים כוחות אויב עליונים!
  אלה ג'ינג'ית צחקקה וקרצה לבת זוגה:
  - ואתה לא יכול לעקוף אותנו!
  כשהבנות עלו לפני השטח הסתיימה הפשיטה. חיילי רגליים שחורים חדשים הופיעו. הם טיפסו קדימה, והבנות נאלצו לפתוח באש, ואילצו את האויב לחפור את אפו באדמה.
  האריות והטיגריסים יצאו שוב לקרב. הגרמנים ניסו ללחוץ על הצבא הסובייטי עם טנקים כבדים. מדי פעם ירדו פגזים. "טייגר" הפגיע יותר ניסה לא להתנתק מתצורותיו. גם מרגמות רעמו.
  הבנות ירו לעבר הגרמנים ושכירי החרב שלהם. דפקו יריבים. אלה ואניוטה ירו בזוגות. פני אויב הופיעו והתיישבו. ואז שכבה חדשה של אויבים מתקדמים.
  הבנות שרו במהלך הקרב.
  אללה התחיל, יורה:
  - לפני...
  Anyuta, יורה, המשיך:
  - על ידך...
  אלה פגע והוסיף:
  - לגיון...
  אניוטה, לאחר שקטעה שלושה מהם, סיננה:
  - אויבים...
  אללה סימן את המתנגדים, פלט:
  - הם....
  אניוטה, לאחר שפוצצה את מחצית הגולגולת של הערבי, המשיכה:
  - הם רוצים...
  אלה, מוחץ את האויב, המשיך:
  - אתה...
  אניוטה, יורה, סינן בזעם:
  - צנוע...
  אלה, לאחר שניקב את גולגולתו של הערבי, נהם:
  - להרוס...
  אניוטה, ממשיכה למסמר, סיננה:
  - הערות...
  אלה, כאילו יורה, שרק:
  - אל תפחד...
  אניוטה, לאחר שירה ירייה מדויקת, נהמה:
  - אויב...
  אלה, יורה כמו צלף, המשיך:
  - כידון...
  אניוטה, יורה קדימה, נבחה:
  - בעל יכולת...
  אלה, בלי להפסיק לירות, סינן:
  - כוח...
  אניוטה, יורה בזעם, נהמה, מתקנת את חברתה:
  - אומץ...
  אלה, באקסטזה קשה, לאחר שירה בראשם של האפריקאים, נבח:
  - כוח...
  אניוטה, קופצת בירי, סיננה:
  - להגביר...
  אלה, מנענעת את תלתליה האדומים, המשיכה:
  -ויריבים...
  אניוטה, שהכה את הערבי בבטן, אמרה:
  - מיד...
  אלה, יורה בכל קליבר, נבח:
  - להרוס...
  הבנות לקחו נשימה. ואחרי שירו עוד קצת, הם צעקו:
  - אנחנו אבירי רובה הצלפים, קול הרצח ברור!
  גל הכוחות הקולוניאליים המתקדמים שכך במקצת. הנאצים שוב הזיזו את הטנקים שלהם קדימה. "טיגריסים"-2 הופיעו עם לועיהם הארוכים וירו פגזים על כל מה שהם הצליחו להבחין בהם.
  "טייגר"-2 היה בעל צורת צריח מקורית ולוחות שריון משופעים בצדדים. זה גרם לו להיות קצת יותר עקשן. הלוחמים שוב בחרו את מסלולי הטנקים כמטרה שלהם. הפאשיסט היה צריך לחיות כמו דג במחבת.
  אניוטה זרקה חבילת נפץ, מחצה את הגליל הקדמי של הטיגר-2 ושרה:
  - פגשתי אותך עם מתנה... כמובן שתיארתי מקום בארון!
  אלה סינן, משליך בשמחה חבילה גדולה ונפיצה לעבר הפאשיסט:
  - אבל פסארן!
  ומהפיצוץ התפתל הלוע הארוך של הטנק הגרמני. והטייגר המלכותי התחיל להסתובב לאחור. שוב הפאשיסט נפצע קשה. אלה לקחה אותו ונבחה, זורקת חתיכת זכוכית באצבעותיה החשופות:
  - אתה תהיה בארון עץ אלון!
  הכוס התעופפה ישר לתוך גרונו של אינדיאני, אחד מהחיילים הגרמנים הקולוניאליים.
  אניוטה קרצה לבן זוגה ושרה:
  - אני אטבול את ראשי בחבית הזו! אני אטבול את כולם!
  אלה ירה צרור ממקלע. הגרמנים שוב הותקפו. הילדה סיננה:
  - אנחנו יכולים לעשות הכל! ואנחנו ננצח!
  אניוטה ירתה ברובה ואמרה:
  - ניצחון גדול מחכה! שהסבים שלנו יהיו בתפארת!
  אלה עשתה סלטה והתגלגלה, מסתובבת כמו עץ חג המולד. הילדה שרה בקריצה:
  - אדוני הצלחה, לאן אתה הולך... אדוני הצלחה - הפשיסטים צוחקים...
  טנקים גרמניים, מבלי להציל פגזים, הגבירו את האש שלהם. הם שפכו את מתנות הנפץ שלהם. והם התקרבו לעמדות הסובייטיות, בניסיון להימנע מפערים.
  אניוטה, באמצעות חוט, כפי שלימד אותם השבוי סריוז'קה, משך מוקש כבד. "אריה" זחל לאיטו לעבר העמדות הסובייטיות. אקדח 150 מ"מ שלו ירק מדי פעם פגזים. הבנות סיננו וקרצו.
  אניוטה שרה:
  - גרמנים-פלפלים, פשיסטים-נאצים... סופו של פציפיסט מחכה לך!
  אלה ציין בחיוך:
  - פציפיזם... זה אפילו טיפשי לדבר על פציפיזם כשאנחנו מדברים על הנאצים!
  אניוטה פגעה בגשר האף בערבי מהמשמר הקולוניאלי בירייה מכוונת היטב וצייצה:
  - והם נכים בחשיבה... ובעניינים צבאיים הם לא כל כך חזקים! בקרוב נמחק אותם לחלוטין מפניו של כדור הארץ!
  אלה נתנה פרץ נוסף, שפשפה את חזה החשוף על החצץ ושרה:
  - אני אביר רוסי על ברכי פראים... אני אסחוף מעל פני האדמה את אויבי המולדת!
  היפהפייה הג'ינג'ית קרצה והציצה לשמיים. "מסגרות", מטוסי תותחן גרמניים, הסתובבו שם.
  ה"אריה" הגרמני זחל למעלה מדי פעם, נתקע ברוח הרוחות. והאקדח שלו ירק כל הזמן.
  אניוטה, שהעבירה מוקש מתחת לזחל של טנק גרמני, סיננה:
  - לסריוז'קה....
  הגרמני עצר וירה שוב. הפגז התפוצץ מאחורי הבנות.
  Anyuta בדקה:
  - קליפות חלב, מי שיש לו מוח של תינוק!
  "אריה" עמד זמן מה. אולי הצוות המנוסה הגרמני חש סכנה לפניה, או אולי הם רצו לנצל את ערכת הלחימה שלהם. אבל ה"אריה" עמד זמן מה וירק פגזים קטלניים.
  Anyuta ציין כי לטנק הגרמני יש אקדח מתקדם יותר והוא יורה לעתים קרובות יותר מה-KV-2. וזה, כמובן, הופך את המכונית הזו למסוכנת הרבה יותר. אניוטה הצטלבה וסירשה:
  - ילכו הרשעים לעזאזל!
  אלה ירה בפאשיסט במקלעת השמש ונבח:
  - הניצחון שלנו הוא בלתי נמנע! והכל ייגמר בטוב!
  אניוטה גם חתכה את הטורקי ושרה:
  - אמנם, נראה שהחיים ייקטעו במהרה כאשר תדפקו צרות בקרנו השחורה... הסוסים שכנים ודם זורם כנהר, ושוב נעלמת האדמה מתחת לרגליך!
  אלא, לאחר שהרג את האיראני, הוסיף:
  - אבל גם לאדמה יש שומר משלה... ובין הכוכבים נמתחים אליו... חוטי הצלה בלתי נראים להגלות את היטלר לקולימה!
  הבנות, שירו, שרו בקול:
  - בוא נשבור את אדולף, זה יכאב לו! אני מאמין שננצח את הפשיזם! וברוסיה שלנו יופיע המשיח אדון עמי כל הארצות!
  והלוחמים המשיכו לירות. אך חיל הרגלים של האויב נשכב והחל לירות ולזרוק רימונים. המוני הפשיסטים ניסו לעשן את הבנות באש מרגמות. וזורקים הרבה רימונים.
  אלה העירה פילוסופית:
  - עם מספרים אתה יכול לנצח בבחירות, עם מיומנות אתה יכול לנצח בבחירות ללא מלחמה!
  אניוטה ציחקקה וציינה:
  - מלחמה זה תחום שבו האיכות מנצחת את הכמות, בחירות, ככלל, הן ההיפך וזו אנקדוטה!
  הלוחמים נסוגו קלות; רימונים ושבריהם נפלו בעובי מדי. אלה אפילו תפסה ברגל את המתנה שנזרקה וזרקה אותה לאחור. הרימון עף ופגע בנאצים על קסדותיהם. ואיך זה מתפוצץ...
  זה היה כאילו צרור נוסף התפוצץ איפשהו.
  אלה ציין באופן פילוסופי:
  - המזל הוא האושר השני, ההצלחה היא השלישית, אבל המיומנות הראשונה!
  אניוטה צחקקה והתערבה:
  - המזל הוא פרס לאומץ, אבל לא לפזיזות!
  אלה הוציאה את העין של הינדי מהצבא הקולוניאלי וסיננה:
  - מי שיש לו מזל, נפשו שרה!
  אניוטה חייכה ואמרה:
  - זה טוב כשיש לך מזל, זה אומר שאלוהים יציל אותך!
  הבנות נעשו קצת יותר שנונות. אז בכל זאת התקדם ה"אריה" הגרמני ופוצץ במוקש. הזחל דרס מטען חבלה ונקרע.
  ה"אריה" הפצוע הסתובב ונעמד... הלוחמים שמחו ושרו בשיא ריאותיהם:
  - אריה הוא נכה בחשיבה, נמר הוא המקור לכל מיני צרות... אין דבר מעניין יותר בעולם מאדם!
  אניוטה ירתה בתור ארוך, בדיוק כשהצבא הזר קם להסתער ושר:
  יש לנו רקטות ומטוסים,
  הרוח הרוסית החזקה בעולם...
  הטייסים הטובים ביותר עומדים בראש -
  האויב יימחץ לעפר ולרסיסים!
  נראה ש"אריה" ניזוק קשות. היא קפאה, יורקת עוד כמה פגזים.
  הופיע "פנתר" זריז. עם זאת, היא פחדה להיכנס עמוק יותר לעמדות הכוחות הסובייטים, והחלה לירות. פגזים שרקו מעל ראשיהן של הבנות. והם שברו הריסות ושריפות.
  אניוטה הכינה רימון לזריקה, מוכן לתפוס את הרגע שבו הטנק הפשיסטי התקרב למרחק נגיש. אבל גם "פנתר" הוא לא טיפש. הגרמנים ירו, הניחו את הפגזים בתבנית דמקה, בניסיון לא לפספס אף פיסת אדמה. והם ממש גרפו כל אבן.
  אלה, טפחה לעצמה על חזה החשוף, העירה:
  - הטקטיקה של הקראוטים לוקה בחסר... האם הם ישיגו הרבה בדרך זו?
  אניוטה העירה בשנונה:
  - עוף מנקר גרגר בכל פעם, אבל עולה במשקל הרבה יותר מהר מאשר חזיר, שבולע חתיכות גדולות!
  הפנתר ירה יותר משמונים כדורים ולאחר שבילה את התחמושת שלו, הסתובב וחזר למאורה שלו. במקומו הופיע מסטודון חדש, השטרמטיגר. המכונה כיסתה את הקנה הרחב שלה בפקק. כנראה שבדרך זו הם סומכים על הצלת עצמם.
  "שטורמטיגר" ירה מרחוק לעבר עמדות הכוחות הסובייטים. רקטה רעמה. האדמה קמה, ומזרקה לוהטת שפכה סילוני להבה.
  הבנות בקושי שרדו: הן היו די מכוסות באבק. אניוטה אפילו הייתה המומה מעט. הילדה ראתה את עצמה לפתע רוכבת על סוס. ושהיא מפקדת על חוליה שתקפה את הצבא הטטרי. ואיתה לוחמים רוכבים על סוסים. המונגולים-טטרים, שאינם מסוגלים לעמוד במכה, נסוגים ומתים באלפים מתחת לפרסות.
  אניוטה מניפה שתי חרבות וקוצצת את אויביה. אבל החזון נקטע לפתע.
  אלה סטרה לבן זוגה על הלחיים, טלטל אותה ואמר:
  - ובכן זהו זה! עכשיו תפסיק לשכב!
  ענתה אניוטה בכעס:
  - לא נחתי, אלא נלחמתי!
  הילדה קפצה בזעם וזרקה רימון. המתנה התעופפה ופגעה בקנה של טנק לב. לאחר שקיבלה נזק, המכונית קימטה את תא המטען הכבד שלה.
  אניוטה קראה בשיא ריאותיה:
  - אני אביר של רוס!
  אלה ירתה צרור מהמקלע שלה ונהמה:
  - ענה הילד בזעף,
  אני רוצה לשרת את רוסיה הקדושה...
  תן לים של דם לשפוך,
  אבל אלוהים יוכל להציל אותנו!
  אניוטה נפלה על ההריסות בבטנה ובחזה החשופים. בדיוק בזמן, כשמאות התפרצויות מקלעים הבזיקו מעל ראשה. הילדה הוציאה את הלשון ואמרה:
  - הטירוף של חיילים אמיצים הוא מציל חיים לגנרלים מבולבלים!
  אלה הסכים:
  - החייל אמיץ, הגנרל מחושב, האויב ערמומי, הצלחה באה רק עם אומץ חכם!
  הבנות פתחו שוב באש וצייצו בסולידריות:
  טייסות מעליו
  שאגה ביחד
  אדולף הוא טיפש חזק -
  צמחי סדום!
  עוד הופיע "אריה" משוריין. שני חיילים ברחו ממנו, אם לשפוט לפי פניהם הכהות, הם היו ערבים. הם ניסו לשים שרשרת על הקרס כדי למשוך את הטנק המתקדם משדה הקרב.
  אלה ואניוטה ירו, ובמקביל הרגו את הטכנאים. הלוחמים שרו:
  - אל תהרוס את עצמך ועזור לחברך, עזור לאחרים לצאת מהאש!
  שלושה אנשים שחורים הופיעו. הם מיהרו עם השרשרת כמה שיותר מהר, אבל גם נורו על ידי הבנות. יתר על כן, אניוטה ירתה באקדח, ולחצה על הכלב באצבעותיה החשופות.
  והיא הצליחה לפגוע ביריביה בדיוק יוצא דופן, כמו הדיוק של רובין הוד.
  אלה ציין:
  - הסימן הוא לא זה שפוגע בהצלחה, אלא זה שמפספס בכישלון!
  אניוטה זרקה רימון ברגל יחפה וסירשה:
  - האדם המדויק ביותר עם חזון של פגיון יכול להחטיא, אבל זה בלתי נסלח למוח חד לפספס את המטרה!
  הרימון פגע במרגמה והחל להתפוצץ ופוצץ את המוקשים.
  כן, סטלינגרד לא הייתה קלה לגרמנים. יש להם מצודת מוות איומה!
  . פרק מס' 13.
  ב-3 בנובמבר כיתרו הגרמנים את תכוין, ובעיר עצמה פרצו קרבות. הצבא האדום נסוג לאט. רוב העיר באקו כבר נכבשה, החיילים הסובייטים נסוגים לחצי האי. ירוואן עדיין בקושי מחזיק מעמד. סטלינגרד על סף הרס.
  אבל עדיין, סטלין הורה לא להיכנע לעיר הזו. קרבות פרצו גם על אסטרחאן. גם הקראוטים מנסים להתקדם בעיר הזו. כל הגישות מופצצות בכבדות והתשתית נהרסת.
  החורף מתקרב... ומהלך המלחמה הופך פחות ופחות צפוי. אבל נראה שאי אפשר להחזיק בסטלינגרד. האספקה על פני הוולגה נפגעת על ידי היווצרות קרח והפצצות מסיביות.
  ב-4 בנובמבר כבר נלקחו תשעים אחוז מתיכון. והגרמנים התקרבו לשטח פיני. הכוחות הסובייטים, לאחר שספגו נזק משמעותי, לא הצליחו לגייס מספיק כוחות כדי לעצור את האויב.
  גם הפינים והבובות השוודיות תקפו את הפגישה. הם השתמשו בכוחות משמעותיים.
  ב-5 בנובמבר התאחדו הקואליציה הגרמנית וכוחות פינים-סקנדינבים. כך נסגרה טבעת כפולה סביב לנינגרד. ניצחון חדש וגדול לרייך השלישי.
  ב-6 בנובמבר עדיין נמשכו הקרבות בגזרה הצפונית. הנאצים הרחיבו את המסדרון. המצב הפך לקשה ביותר. בטיקווין נשרפו שרידי ההתנגדות האחרונים. הגרמנים ירו טילים בליסטיים לעבר ירוואן. פורסמו שלוש מצגות. גרם להרס משמעותי ולקורבנות. אבל שום דבר לא נשבר לבסוף.
  העיר אסטרחאן נותקה ביבשה משאר השטח הסובייטי. המצב הסלים. אוניות קרב גרמניות ואנגליות חדשות נורו לעבר מורמנסק. מפקד חיל המצב וקצינים רבים נהרגו במהלך ההפגזה.
  זה החמיר עוד יותר.
  וב-7 בנובמבר פרצו הנאצים לוולכוב ודיכאו לבסוף את התנגדות הכוחות הסובייטיים בטיקווין. לפיכך, הפער עם לנינגרד גדל בחדות. התברר שהעיר בקושי תשרוד במצור.
  ב-8 בנובמבר התקיימו סוף סוף הניסויים המיוחלים של טנק לב-2. הרכב היה בעל פריסה שונה. המנוע, ההילוכים ותיבת ההילוכים היו ממוקמים במקום אחד בחזית, ותא הלחימה ממוקם מאחור.
  במאמצים נמרצים, הגרמנים, בהנהגת פורשה, יצרו את המכונית לרגל יום השנה לפוטש.
  ואכן, הודות לצללית התחתונה, תוך שמירה על החימוש והשריון של האריה, משקלו של הרכב הצטמצם לשישים טון, עם מנוע של 1200 כוחות סוס. בדיקות קרב הראו שהתוצאה הייתה טנק מקובל לחלוטין. בדיוק מה שאתה צריך!
  שילוב של איכויות נהיגה ושריון טובות.
  הפיהרר, לעומת זאת, לא היה מרוצה מכך. הוא דרש לחזק את שריון הדפנות והירכתיים וכן התקנת תותח 88 מ"מ באורך קנה של 100 אל"ל.
  רכב נוסף שנבדק היה ה-E-100. הטנק הזה, לעומת זאת, התברר ככבד מדי: 140 טון, אבל היה לו הגנה מצוינת מכל הזוויות וכלי נשק של עכבר. באופן כללי, הסדרה "E" הבטיחה להפוך למבטיחה ביותר. הגרמנים כנראה לא בזבזו זמן.
  הודגם גם טנק ה-Bars עם מנוע של 1000 כוחות סוס, אולם הרכב לא נראה מוגן מספיק להיטלר.
  ביום השנה הוצגו גם סוגים שונים של מטוסים. בפרט, מטוסי תקיפה ושינויים של ה-ME-262. וגם ת"א-183. מצעד שלם של טכנולוגיה.
  כולל משגרי גז רבי עוצמה, הם מסוגלים להרוס ערים וכפרים שלמים.
  כאן, למעשה, הודגמו מערכות הרס חזקות מאוד.
  גם "פנתר"-2 עבר מבחנים, במשקל חמישים טון; היה לו שריון חזיתי של 150 מילימטרים בזווית, ותותח "רויאל טייגר". שריון הצד היה 82 מילימטרים, משופע. טנק כזה התאים פחות או יותר להיטלר, שכן הוא היה מסוגל לעמוד בפני שלושים וארבע בקרב צמוד.
  באופן כללי, הנאצים ניקו את המאגר.
  כמו כן בוצעו בדיקות של לוחמי Gotha המסוגלים להגיע למהירות של אלף ומאה קילומטרים לשעה.
  בקיצור, הם שחררו את החגורות שלהם.
  ב-9 בנובמבר נפל וולכוב. המצב הגיע לשיאו. ושוב ניסו טנקים סובייטים להתקפת נגד.
  גרינגטה קפא ליד האקדח. צ'רצ'יל 2 עמד מול כלי הרכב הסובייטיים וירק תחמושת.
  בתו של לורד ג'יין ספרה את הלהיטים. הטנקים הסובייטיים האטו כשנכנסו לתעלה. והמנייה הגרמנית ניצלה זאת.
  ניקולטה לקחה את זה ושרה:
  - הלוחם האנגלי לא מפחד מהמוות,
  תחת השמים זרועי הכוכבים, המוות לא ייקח אותנו!
  הוא יילחם באומץ למען האריה עם הכתר,
  אני אטען את המקלע האדיר!
  מלניה הנהנה באישור:
  - זה מהמם! וגם אנחנו נגבה!
  האקדח פעל בצורה פעילה מאוד. הפגזים הבזיקו כמו גפרורים והותירו קווי מתאר באוויר. כן, היו כמה בנות אנרגטיות. והכי חשוב מדויק.
  גרינגטה הנהנה בראשה ושלחה פגז בבסיס שלושים וארבע הצריח. היא מלמלה:
  - זה מוות! היא תבוא אל האויבים שלי! ואני יודע שמעכשיו היא מחכה לאויבים משופמים!
  ניקולטה אמרה בחיוך:
  - כל החיות השתחוו בפני המשופם... כדי שהארור ייכשל!
  גרינגטה צחק שוב וירה בלחישה:
  הקליע שלי הוא המדויק ביותר. בהחלט נגיע לשם!
  ניקולטה הרימה את האצבע המורה ואמרה:
  - בנג, באנג - לא פגע! השפן האפור דהר משם!
  גרינגטה, יורה, שר:
  כל אחד בוחר לעצמו
  אישה, דת, דרך...
  לשרת את השטן או את הנביא,
  כל אחד בוחר לעצמו!
  ג'יין הנידה בראשה והתנגדה:
  - לא בוודאי בצורה כזו! תשעים ותשעה אחוז מאמונתו של אדם נקבעת על פי לידה, לא ידיעה. כאן אנחנו שייכים לכנסייה האנגליקנית... אבל אם מסתכלים על זה, על סמך מה? האם זו הבחירה שלנו?
  גרינגטה ציחקק והעיר:
  - אני אישית הייתי במשפחה מאמינה, אבל עכשיו אני יותר ויותר נוטה לאתאיזם!
  ניקולטה ציחקקה והוציאה את לשונה.
  - אתאיזם... זה מעניין!
  מלניה ציינה מבחינה פילוסופית:
  - ובאותה מידה מרוחק מהכל! כשאין אלוהים ואין כוחות על טבעיים, אז כל דת היא שקרית!
  גרינגטה הנהנה בראשה ואישרה ברצון:
  - זה כמו הקומוניסטים! הם העלו את הרעיון שכל הדתות הן רק פנטזיות של אנשים. ועל זה בנו תורה!
  מלניה עיקמה את שפתיה בספקנות:
  - ומה מצפה להם לאחר המוות?
  גרינגטה חייך בטורף. היא ירתה פגז, חתכה את גוף הטנק הסובייטי אחר וענתה:
  - אתה יכול להמציא כאן הרבה... אפילו תחיית המתים בכוחות המדע!
  מלניה הזכירה בחיוך:
  - קראתי ספר על עולם העתיד. כבר יש שם אימפריית חלל. אין מוות, זקנה, מחלה. וכמובן רעב... נכון, לרוב האוכלוסיה אין עבודה, אבל יש מספיק לכולם.
  לדוגמה, מכוניות ניתנות בחינם. ויש מכונות אלקטרוניות שבעזרתן הן מתקשרות עם כל העולם.
  ניקולטה העירה די ברצינות:
  - ההתקדמות מתפתחת במהירות. תראו את הטנקים האלה... איך הם התקדמו והפכו מתקדמים יותר. ובכל זאת, אי אפשר להשוות את צ'רצ'יל-2 למטילדה.
  מלניה הסכימה:
  - כן, הטנקים התקדמו... זה שיק!
  התקפה נוספת של טנקים סובייטים פרצה החוצה, והייתה הפסקה.
  ב-10 וב-11 בנובמבר ביצעו הגרמנים פעולות התקפיות קטנות, תוך חיתוך פינות בצפון.
  כוחות סובייטים ניסו להתקפת נגד מצפון לסטלינגרד, אך הצליחו מעט. הבתים האחרונים בעיר כבר החזיקו מעמד. נהרס בו זמנית, עד הקרקע. אבל לעת עתה הורה סטלין להחזיק מעמד עד הסוף.
  העיר באקו כמעט נכבשה. אבל בארות הנפט בוערות וקרבות פרצו ביניהן. הגרמנים מפציצים ללא הרף.
  הקרבות באסטרחאן בשיאם...
  ב-12 בנובמבר פתחו הטורקים במתקפה על ירוואן. ההסתערות נהדפה. העות'מאנים ספגו אבדות. אבל הם ירו שוב. ב-13 בנובמבר כבשו הגרמנים את הרבעים האחרונים של באקו - כשהכריזו על כיבוש העיר. רק בחצי האי, הלחימה עדיין נמשכה, והשמים היו שחורים מבארות בוערות.
  ב-14 בנובמבר החלו הנאצים בהסתערות על מורמנסק. הם השתמשו בארטילריה ובתעופה...
  סטלינגרד עלתה באש, אבל התגבורת הסובייטית שהועברה אפשרה עדיין להחזיק מעמד. אמנם רק עד קצה העיר, ובמחיר הפסדים עצומים.
  במהלך ההסתערות על מורמנסק התאספה ארמדה גדולה של ספינות קרב, וגם נושאות מטוסים הגיעו. העיר נלחצה כמו גלגלת פלזמה. והם הפציצו והפגיזו.
  ב-15 בנובמבר החלו לנוע כוחות פשיסטים, ותקפו את העיר, הנמל היחיד ללא קרח באוקיינוס הארקטי. בקרבות השתתפו "עכברים", ואפילו טנק "עכברוש", שהנאצים רצו לנסות בפועל.
  עם זאת, "עכברוש" היה מעט מאכזב. היא התקדמה בהתחלה, ואז נתקעה בסחף השלג. והיא עצרה בפאתי העיר. הגרמנים לא היו מוכנים לגמרי למתקפה. אבל ההפגזה לא פסקה. ב-16 בנובמבר השלימו הנאצים למעשה את ניקוי בארות הנפט הבוערות. אבל חלק מחצי האי לא היה נגיש להם, בגלל שריפות שצמחו עד לרקיע השביעי.
  ב-17 בנובמבר כבשו הנאצים את הענף האחרון של דלתת הוולגה, ובכך חסמו את אסטרחאן בצורה יסודית יותר. באקו כבר מזמן מנותקת.
  גם ירוואן הסתערה. העיר נמצאת על גבעה, נוחה מאוד להגנה, אבל קשה להסתער עליה, במיוחד עם טנקים.
  ב-18 בנובמבר, כוחות סובייטים בחנו שוב את עוצמת ההגנה הנאצית מצפון לסטלינגרד. זה החליש את הלחץ על מה שנותר השנה על הוולגה, אבל זה עלה הפסדים משמעותיים.
  ב-19 בנובמבר עצרו הגרמנים את ההתקפה על מורמנסק עקב אבדות כבדות.
  לפיכך, הפיהרר הדיבוק לא יכול היה לקרוע את השברים הרבים מתפקידו. תוכניות הנאצים לשים קץ לברית המועצות לפני החורף כשלו.
  הגרוע מכל, יפן השעתה את המתקפה שלה בגלל מזג אוויר קר ואיבודים אדירים בכוח אדם. הדבר היחיד הוא שהסמוראים הגדילו את הייצור של שלושים וארבע הפנתרים שלהם ברישיון. והם עלולים לגרום לצרות בקיץ הבא.
  ב-20 בנובמבר כיבו הגרמנים חלקית את השריפות וטיקו את רוב חצי האי.
  ב-21 בנובמבר שוב תקפו כוחות סובייטים את הגרמנים ואף חדרו מספר קילומטרים צפונית לסטלינגרד. הנאצים נאלצו להחליש את מתקפתם ולנסות לשחזר עמדות.
  הקרבות, כמו שאומרים במקרים כאלה, הם פשוט ברמת הפראק!
  ב-22 בנובמבר ניסו הנאצים להתקדם באזור טורקמניסטן. ואחרי הליכה של עשרה קילומטרים, הם נעצרו. אבל ב-23 בנובמבר, לאחר שהביאו את חטיבות השאה לקרב, הם התקדמו שוב. המצב החמיר ביותר באזור מרכז אסיה.
  ב-24 בנובמבר לא חלו שינויים משמעותיים בחזיתות...
  ב-25 בנובמבר חידשו הנאצים את הסתערותם על מורמנסק. יחידות חדשות הושלכו לקרב. אבל יש עדיין מעט הגיון.
  ה-26 בנובמבר הגיע - אחת עשרה שנים מאז הבחירות לרייכסטאג, שלאחריהן מונה היטלר לקנצלר הרייך.
  לראשונה נפרס לחזית טנק ה-E-100 החדש ביותר.
  זה היה תרגול לחימה עבור מכונה כזו.
  הטנק נראה די ארוך, כמעט שטוח. לוע הארוך של תותח 128 מ"מ בלט ממנו. והשריון הקדמי נמצא בזווית של ארבעים וחמש מעלות. והוא עצמו נוטה מהצדדים.
  טנק ה-E-100 נע הודות למנוע העדכני של 1,500 כוחות סוס, מהר יותר מאשר העכבר. והפגזים קפצו עליו.
  ובתוך המכונית הופיעה הרביעייה העליזה מגדה, כריסטינה, גרדה ושרלוט.
  הבנות ילדו ילדים עבור הפיהרר, והשאירו אותם בהשגחת מטפלות מיוחדות מהאס.אס.
  והם בדיוק הגיעו לחזית. הבנות מאוד מצחיקות. הם החמיצו קרבות. והנה רק ההזדמנות להוכיח את עצמך. קח, סוף סוף, את צפון סבסטופול הזה.
  ולבסס את הדומיננטיות של הרייך השלישי באוקיינוס הארקטי. כמה עוד באמת אפשר להגרר את המלחמה? והארבעה חושבים: אולי ביחד איתם לפחות משהו יכול להשתנות?
  זה לא כפור מדי ליד מורמנסק - זרם הגולף מספק בידוד. הבנות במצב רוח קרבי. כל אחת ילדה זוג - בן ובת! אז אתה יכול לשמוח.
  מגדה וכריסטינה הסתובבו סביב הרובים. הטנק חדש ונשלט בפשטות. הוא מוגן מהצדדים על ידי 120 מ"מ של שריון משופע, ועוד 50 מ"מ של מגן. אז אתה לא יכול לפגוע במכונית מכל הזוויות.
  הבנות שרקו שיר. הם מרגישים נהדר בלב.
  גרדה העירה בחיוך על שפתיה הענבריות:
  - עכשיו להיטלר ולי יש צאצאים משותפים. אנחנו בני משפחת המלוכה!
  שרלוט ציחקקה כשהיא העירה:
  - ויש רק אפסים קדימה!
  טנק "E"-100 התקרב לעמדות סובייטיות. הכל מסביב נהרס עד כדי כך שיריות מהסובייטים הן נדירות, ובדרך כלל מירי קלים.
  מגדה כיוונה את תותח ה-128 מ"מ וירתה לעבר המגפה הסובייטית. הילדה הבלונדינית דבש שרה:
  - אני נמרה, ויש לי חיוך... והנמר המרושע קרע את כולם!
  ארבעים וחמישה הסובייטים התגלגלו לאחור, כמה חיילים רוסים נהרגו.
  מגדה גרגרה כמו חתולה:
  - אני סופרמן, השיטה שלי פשוטה... אני אנשוך את הזנב של מי שעשוי מצמר! ואז הילדה התחילה לצחוק. ובכן, ממש כמו אלילה מטורפת.
  הבנות הזונות של היטלר הרעידו את הטנק. והם עצמם קפצו במכונית עם שריון משופע.
  אבל אז הלוחמים הפכו את המכונית שלהם. שרלוט, היפהפייה הזו עם שיער בצבע נחושת, תשיר:
  - קליק, לחץ, לחץ... הזרם מתגלגל! הפרשים הנאצים אכלו את כל החול!
  ואחרי זה, שרלוט הייתה צוחקת כל כך... היא אפילו התחילה לנקש את שיניה. ושוב הסתחרר הטנק. הגרמנים פירקו את גדר התיל. המכונה, בגודל של טירנוזאורוס רקס, נהמה בשפל. והלוחמים חייכו על פניהם החמודות והטורפות.
  הבנות נשאו והביאו לעולם ילדים מאדולף היטלר. וזה כבר אומר משהו. שועלים יפים, אבל באותו זמן מפלצות מוסריות. כאן מחצו חייל סובייטי שנפל מתחת לגלגלים. והם לחצו תותח 76 מ"מ לתוך האדמה. נסענו לאורכו. הפלדה הייתה משוטחת. הלוחמים הראו אווירובטיקה דמות. הקונכיות נראו לא מזיקות יותר מאפונה שמנערת על ידי ילד ברעשן. האקדח הבא שה-E-100 שיטח היה אקדח של 85 מ"מ.
  מגדה צחקקה:
  - ואת הרוסים אנו מוחצים כמו פשפשים!
  כריסטינה תיקנה את חברתה:
  - יותר כמו דובים! והדוב הוא חיה גדולה!
  שרלוט האדומה הוסיפה וחשפה את ניבים:
  - ושיניים!
  טנקים גרמניים עשו דרכם דרך קווי ההגנה של העיר. הכוחות הסובייטים נלחמו בעקשנות רבה. כולם אחזו בנשק. אפילו נערים בני עשר נלחמו במיליציה. היו גם הרבה בנות. כל התושבים התאספו, אך לא היה מספיק נשק. גבורה המונית ניכרה בכל דבר. החלוצים, תוך שימוש בחומרי נפץ תוצרת בית או צרורות רימונים, התקרבו לטנקים נאציים והשליכו את עצמם מתחת לפסים - מתים למען מולדתם.
  הטנק E-100 קיבל מספר נזקים. אחד הנערים הצליח לדחוף דרך מוקש כבד. הוא מת בעצמו, אך גרם נזק למכונית גרמנית. הגלגלת פרצה וחלק מהזחל עף. הרכב הגדול האט. ואז זוג לוחמים זרקו צרורות רימונים, וריסקו את הפסים העבים.
  ה-E-100, לאחר שעבר את קו החזית, איבד את ניידותו.
  גרדה כיוונה שישה מקלעים והפעילה אותם כאשר החיילים הסובייטים ניסו לתקוף נגד. עשרות רוסים ונציגים של עמים אחרים ברוסיה נפלו, מנוקבים מכדורי מקלע. החיילים הסובייטים, לעומת זאת, רצו קדימה. הם זרקו רימונים ומתו. חלק מהשברים הגיעו ל-E-100, אך המקלעים פעלו כשורה. וגרדה לעזאזל כל כך מדויקת. והכדורים שלה כמעט אף פעם לא הולכים לשווא.
  וחיילים רוסים מתים...
  כריסטינה ירתה מתותח מהיר של 75 מ"מ, פגזי פיצול, וירתה ממקלע קואקסיאלי. החיה אדומת השיער, קורעת חיילים סובייטים בכדורים, סיננה:
  - אני נושא המוות... השטן בעצמו הוא קרובי הג'ינג'י!
  מגדה העירה בביישנות:
  - ובכן, אל תעשה את זה. השטן הוא אויבו של אלוהים והוא נידון לאגם האש!
  כריסטינה סטרה ברגלה יחפה על המתכת ושאגה:
  - מה עם אגם האש? השיער שלי הוא כמו אש!
  גרדה ציינה בחיוך:
  - הפיהרר עצמו יסלח לנו על כל חטאים... ליתר דיוק, עצם מושג החטא מיושן בעצם?
  מגדה משכה בכתפיה:
  - האם אתה רוצה לומר שמושג החטא מיושן...
  גרדה הפעילה שוב את המקלעים, ודיכאה את התקפת הנגד הנואשת של החיילים הרוסים. הכדורים הרגו אותם כמו מתנות מהגיהנום. ה-E-100 בשינוי זה מוגן חזק מאוד. עד שמונה מקלעים, שניים קואקסיאליים עם תותחים, והשאר נשלטו על צירים. והם פגעו די חזק.
  גרדה שאגה בחיוך:
  - חטא, זהו יסוד קיומו של הרייך השלישי! הדת שלנו היא באמת אמונתם של בעלי חיים!
  כריסטינה ג'ינג'ית, ירתה מתותח והורגת חיילים רוסים, שרה:
  - החיה החיבה והעדינה שלי... אני אוהב את הניבים שלך, תאמין לי! החיה המחורבנת והניפה שלי!
  אחד מתותחי הנ"מ הסובייטים הצליח שוב לפגוע בגלילים ולשבור אותם. ה-E-100 סוף סוף נעצר. מגדה, לעומת זאת, הענישה את הנ"מ המעצבן בכך שכיסתה אותו במטען כבד. ובכן, הפסים נשברו.
  גרדה התכווצה, קראה גוררת ושאלה:
  - תוציא אותנו החוצה, בבקשה! אנחנו מתים! הפסים שבורים!
  התשובה הגיעה מיד:
  - תהיה משיכה!
  כריסטינה שרה בחיוך:
  - זה המהלך! אויבים החוצה!
  מגדה ירתה לעבר האקדח, אותו ניסו החיילים הרוסים לשלוף לאש ישירה. הוא ניפץ את הקנה ופיזר חיילים סובייטים לכיוונים שונים. אחד החיילים נקרע לשניים ונאבק בייסורים.
  הנוצרית הבלונדינית הצטלבה והרים את עיניה לשמיים והתפללה:
  - סלח לי, אדוני! על חטא בלתי רצוני ורצח!
  כריסטינה ציחקקה והעיר:
  - לא, אתה לא יכול לעשות את זה! אתה חייב להיות איתן כמו אבן! תהיה אבן בשבילנו!
  מגדה ענתה בביטחון:
  - יש רק סלע אחד - ישוע המשיח!
  השטן האדמוני נבח:
  - ישו היה פציפיסט! והאמונה והמקצוע שלנו היא מלחמה!
  טנק ה-E-100 נאסף בגרירה ונגרר לכיוון העמדות הגרמניות. גרדה העירה בחיוך של מלכת השלג:
  - הגלילים הם החלק הפגיע ביותר במיכל. ואנחנו צריכים להילחם בזה!
  שרלוט הנידה בראשה.
  - לא ניתן לכסות את כל הגלילים במגנים. זה לא אפשרי, מכיוון שחלק מהמסלולים עדיין יהיו פתוחים!
  מגדה הציעה:
  - מה אם נעשה את הגלילים קטנים וללא משטח?
  השטן הג'ינג'י ציחקק והראה שיני פנינה:
  - איך לתת להם יותר מהירות?
  מגדה שפשפה את סוליה החשופה במתכת והציעה:
  - מה אם נשתמש במנועים חשמליים?
  שרלוט משכה את בטנה ועיקמה את צווארה:
  - אפשרות אפשרית... והמיכלים ישרפו פחות!
  מגדה אמרה בבכי:
  - כשנגיע לגיהנום, הוא יבעור ויתלקח כמו לפידים!
  השטן אדום השיער נהם:
  - נו, אז... ומלאכים נוצרים מלהבות בוהקות! בואו נהיה מלאכים!
  כריסטינה לקחה את זה ושרה מחריש אוזניים:
  - אינני מלאך, אלא סתם שטן, אך עבור אנשים הפכתי לקדוש.... האויבים יקבלו את חשבונם, בעינויים של כאב בלתי-ארצי שכזה!
  הבנות השתתקו... חיילי הסער הסתובבו בשמיים, והתותח שאג. והפצצות המשיכו ליפול וליפול... כמו ברד אמיתי של הרס וחורבן.
  מורמנסק בערה ואנשים מתו. הגרמנים אפילו שיגרו טיל בליסטי. לא נשק יעיל במיוחד. יהיה קל יותר להטיל פצצה של חמישה טון מה-Yu-488; זה יהיה מדויק יותר וגם זול יותר.
  כריסטינה הייתה הראשונה שקפצה החוצה יחפה אל השלג כשהטנק נלקח למגרש חניה חלופי. שם החלו מומחים לבצע תיקונים. הבנות עברו לבית חם. נשכבנו על המזרונים. גרדה ושרלוט החלו לשחק שחמט כיס.
  מגדה וכריסטינה החלו לעשות שרירי בטן כדי שהבטן שלהן תהיה בולטת ולא תצנח במהלך ההריון. לוחמים יפים הרועדים במותניים. עדיין טרי, אבל מדובר בנשים שילדו ילדים. ולמות זה לא כל כך מפחיד עכשיו - יש מי שימשיך את הקו המשפחתי! אפילו עם זרע של זבל כמו היטלר.
  אבל הבנות מגדוד הנמר של ה-SS, הפיהרר זה באמת משהו כמו אלוהים. ולא עוד אל פגאני, אלא משהו כל יכול ובלתי מובן בגאונותו.
  גרדה שיחקה בגמביט המלך ופיתחה התקפה חזקה. שרלוט הגנה על עצמה בעקשנות. היו חילופי מהלומות. אבל הכל הסתיים בהרס הדדי ובתיקו. ואז מגדה וכריסטינה החלו לשחק שח. ושארלוט וגרדה התחילו לעשות שרירי בטן ושכיבות סמיכה. הילדה שמרה באופן פעיל על כושר.
  מגדה, ששיחקה ודחפה את יריבתה, העירה בפילוסופיה:
  אבל זה עדיין מוזר...
  שאלה כריסטינה עם חיוך תמים על שפתיה:
  - מה מוזר?
  הסופרמן הבלונדיני ענה:
  - העובדה שלבנים הם צבעי הטוב, אבל הם אלה שמתחילים את המלחמה ראשונים!
  השטן הג'ינג'י העיר בהיגיון:
  - אבל אנחנו מביאים גם טוב... אבל הבולשביקים תקפו קודם את רוסיה!
  מגדה שרה בתגובה בטון עצוב:
  - אבל הכל פורח לפנינו, הכל בוער מאחורינו...
  כריסטינה הוסיפה בקול מצלצל:
  - אין צורך להתבכיין! איתנו הוא זה שיחליט עבורנו הכל!
  גרדה המשיכה לשיר:
  - עליז, לא קודר, בואו נחזור הביתה - ספורטאים בלונדינים יהיו הפרס שלנו!
  לאחר מכן כל הארבעה פרצו בצחוק... הופיע משרת מתבגר וחילק לילדות כריכים עם חמאה, גבינה, נקניק ופירות יבשים. הבנות אכלו והיו מותשות מהחמימות. היפות נמנמו. זה טוב כשאתה צעיר ובריא - אתה יכול להירדם בקלות.
  למחרת, 27 בנובמבר, שוחזר E-100 רק חלקית. הבנות לא השתתפו בהתקפה. אבל רק בביקיני, הלכנו לרוץ יחפים דרך שלג. הם הביטו בהם כאילו הם משוגעים, מתרוצצים בקור כמעט עירומים. אבל בנות הן בדרך כלל אווירובטיקה. הם אנשים מיוחדים לעתיד!
  גרדה לקחה את ההובלה. ולא הילדה היחפה גרדה שהיתה באגדה של אנדרסן. אבל גם אמיץ ומתובל. ובמקביל היא הפכה לרוצחת מלידה. בחורה מהירה עם שרירים חזקים.
  עם זאת, כל ארבע הבנות טובות. הם רצו בקצב מהיר במשך חמישים קילומטר וחזרו בחזרה. אחר כך עשינו סדרה של תרגילים, שרנו והתנדנדנו. התאמנו קצת בירי.
  רק למחרת תוקן הטנק E-100. ובכן, זה לא כל כך נורא. יתרה מכך, למכונית הסופר-כבדה הזו היה סידור רולים מקורי, שונה מסידור דמקה, שהגדיל את ביצועי הנהיגה בשלג, אך יצר בעיות מסוימות עבור שיפוצניקים מתוך הרגל. למרות שפשוט קל יותר לעלות על ה-E-100 מאשר על הנמר או הפנתר.
  ב-28 בנובמבר הצליחו הנאצים לפרוץ קצת יותר עמוק במורמנסק. אבל ההתנגדות של הכוחות הסובייטים פשוט בלתי מובנת. ואפילו פגזים של שישה עשר אינץ' מאניות הקרב של בריטניה וגרמניה לא יכלו לשבור את רצון ההגנה.
  אבל הנאצים עדיין התקדמו. טנק ה-E-100 כיסה כמה בלוקים במהלך היום, אך שוב פגע במסילות. אבל הפעם התיקון ארך שעות ספורות בלבד. ב-29 בנובמבר התנגשו בנות טרמינטור בטנק KV-3. הרכב הסובייטי פגע בשריון החזיתי כמה פעמים, אך הפגזים ניתרו מהמדרון. מגדה פגעה בחזרה בטנק הרוסי, וגרמה לו לבעור כמו ערימה של לפידים מוערמים.
  כריסטינה שאלה את בן זוגה בחיוך מלגלג:
  - אתה לא מרחם על הרוסים האלה בכלל?
  מגדה ענתה בכנות:
  - אני מרחם על כולם, גם על אלו שאינם ראויים לרחמים!
  והילדה נאנחה בכבדות, מפנה את עיניה לשמים. הלוחמים ניסו לפעול בזהירות רבה יותר. כדי לא להיות מוסחת מתיקונים. רובי 128 מ"מ ו-75 מ"מ עבדו כמו חמורים. אבל הטנק עדיין קיבל נזק.
  אחד הקירות התפוצץ ונפל על המכונית. השריון היה שרוט ומעט שקע.
  ב-30 בנובמבר התקדמו הנאצים עוד יותר. במקומות מסוימים הם אפילו הגיעו למרכז העיר. אבל באותו יום, ירייה מכוונת היטב של ארבעים וחמש פגעה בלוע של תותח 128 מ"מ, והבנות נאלצו להתחיל שוב בתיקונים. וככל הנראה, ארוך יותר.
  ואז החליטו הארבעה להילחם כמו חי"ר פשוט במקום טנק. היפות ניסו להילחם, נלחמו רק בביקיני. אבל בקור, הבנות יכלו לעמוד רק כמה שעות במצב חצי עירום זה, ואז הן רצו להתחמם.
  גרדה קברה את עצמה בשלג, ירתה מרובה הסער האחרון MP-44 והרגה חיילים רוסים באופן פעיל למדי. הנה היא, ילדה יחפה עם שיער לבן, שפגעה בראשו של קולונל בצבא האדום. והיא אמרה:
  - לא, אני עדיין ארי!
  שרלוט, שהתקדמה מהצד השני, ציחקקה:
  - אתה לוחם שמביא מוות לאויביך. - אז ירתה הנערה אדומת השיער וחשופת הרגליים לעבר הרב-סרן ופגעה בו ממש מתחת לעין. היא חשפה את שיניה לא מעט. אתה מבין, אני יורה לא יותר גרוע!
  גרדה פרצה, סיימה את חבר הקומסומול ואת הקפטן של החיילים הרוסים, הכלבה הראתה את שיניה:
  - כן, אתה יורה, אבל ראיתי! כמו מסור חשמלי!
  שרלוט זרקה שבר זכוכית באצבעותיה החשופות. הוא פגע בצווארו של סגן הצבא הרוסי וצייץ:
  - והנה אני, משתעשע בזכוכית!
  גרדה רצה בשלג והשאירה עקבות יחפות וחינניות. היא מיהרה להתכופף. ואז ילדת הנמר התהפכה ועשתה סלטה. היא התפתלה והניעה את ראשה לעבר סנטרו של החייל הסובייטי. הוא ירק דם. גרדה לחצה את הגרון ברגליה היחפות וחנקה את הרוסי.
  השטן ג'ינג'י שרלוט חנקה את החלוץ. כך התבררו הבנות מגעילות ומרושעות.
  מגדה הרגה גם חיילים רוסים, אך לא פגעה בילדים. לא, היא לעולם לא תרים את ידה לילד. ובכלל, שפיכת דם לא הסבה לה הנאה. אבל בכל זאת, היא נמרה מגדוד אס-אס, ועליה למלא פקודות.
  אז כריסטינה זרקה פגיון על ילד שנראה בערך בן שתים עשרה. ממש אכזרי. לא, מבוגרים לא צריכים להרוג ילדים!
  מגדה הצטלבה ולחשה:
  - אלוהים סלח לי! אתה מגעיל אותי, אבל מלחמה היא מלחמה!
  והבלונדינית ירתה בצלף הרוסי, שנפל, נפגע ממכה מדויקת בגשר אפו. אבוי, הארבעה המפורסמים הופיעו. הבנות הרגו תחילה את הבריטים וחלקם את האמריקנים, אבל עכשיו הם תפסו את זה
  רוסים. כאלה הם החיוכים המקרשנים של מלחמת העולם השנייה. חיוכים שמראים את הניבים הכי אמיתיים וחדים!
  כריסטינה חיככה את רגלה היחפה בעץ, עדיין חשה קר, והעיר:
  - זה מגעיל? מה אתה רוצה ממכשפות אדומות שיער!
  . פרק מס' 14.
  הגרמנים הקפיאו בהדרגה את הפעילות. כולל תעופה - ובכפייה עקב הרעה בתנאי מזג האוויר. לא ניתן היה להשלים לחלוטין את המשימות שנקבעו יום לפני המתקפה. נכון, הקווקז כמעט נתפס. שדה הנפט של באקו נמצא בשליטה. ברית המועצות איבדה את מקור הנפט הגדול ביותר שלה. נכון, הגרמנים עצמם עדיין צריכים להשקיע זמן בשיקום הבארות. גם קרליה, ארכנגלסק וחלק מהחוף הצפוני נתפסו. לנינגרד מנותקת לחלוטין מתקשורת עם שאר רוסיה. כמה טריטוריות אחרות נתפסות במרכז. גם מחצית טורקמניסטן נכבשה. יפן כבשה את מונגוליה כולה, וגם נדחסה למרכז אסיה ויצרה חלקית ראשי גשר מעבר לאמור, באזור אוסורי. נכון, הסמוראי הצליח קצת פחות. ולדיווסטוק חסומה לחלוטין ותחת אש.
  נותרו מאתיים קילומטרים למוסקבה. והגרמנים יכולים כעת לירות לעבר הבירה בטילים בליסטיים ולהפציץ במטוסי סילון. אבל בחורף ובקור, הוורמאכט איבד את היכולת לבצע מתקפה נוספת. יתר על כן, לחיילים הקולוניאליים: אינדיאנים, אפריקאים, ערבים קר מאוד. והם איבדו את רוב יעילות הלחימה שלהם. זה יהיה חטא לא לנצל מצב כזה. אמנם הצבא האדום ספג אבדות אדירות וגם היה מותש מאוד.
  ואכן, המטה הכללי החליט, למרות כל הקשיים באספקה ואובדן הקווקז, לבצע בחורף כמה מבצעים התקפיים גדולים. גם אם הפשיסטים לא יעזו להוציא את האף החוצה בחורף, אנחנו נצמיד אותם ונמחץ אותם.
  או, בכל מקרה, נאלץ אותך להילחם בתנאי מזג האוויר הגרועים ביותר.
  וסילבסקי, ראש המטה הכללי וסגן שר הביטחון, הניח באופן הגיוני למדי שברית המועצות לא תוכל לנצח במירוץ הטכנולוגי מול כל אירופה ואפריקה עם אסיה בנוסף.
  בהקשר זה, יתרונו של האויב, במיוחד בתעופה, רק יגדל במהלך החורף. כן, כמובן, מעצבים סובייטים כבר פיתחו וממשיכים לפתח טנקים חדשים ומתקדמים יותר. בפרט, ה-T-34-85 עם צריח גדול יותר ואקדח חזק. ובכן, ה-IS-2 עם אקדח 122 מילימטר בדרך. אבל הגרמנים לא יעמדו במקום. חוץ מזה, אפילו המכוניות החדשות לא מספיק טובות כדי לנצח את האריה או כל מכונית כבדה.
  ואין זה סביר שכעת ניתן יהיה להשיג עליונות מספרית.
  גם ווזנסנסקי נאם. הוא גם דיבר על התקפה מהירה:
  - לאחר אובדן הקווקז, צבאנו יחווה מחסור חמור בדלק. ליתר דיוק, אנחנו כבר חווים את זה במלואו. עם זאת, בחורף, תקופת היום קצרה בהרבה, מזג האוויר לרוב גרוע וגם צריכת הדלק תפחת.
  גם הקומיסר העממי ז'דנוב מיהר להוסיף:
  - בנוסף, חיילינו וחבלנינו פוצצו את כל בארות הנפט בקווקז. זה אומר שהקראוטים עדיין לא יכולים להשתמש בשמן שלנו. אבל בהתחשב באיזו מהירות יודעים הפשיסטים האכזריים לבנות ולשקם הכל, אז באביב יזרום שמן באקו לעורקי כלכלת הרייך השלישי.
  סטלין סיכם את הדיון:
  - בסוף דצמבר נכה את מכת החורף הראשונה. השאלה היחידה היא איפה?
  כאן לצבא כבר לא הייתה אחדות. ז'וקוב הציע להכות במרכז ולהרחיק את האויב ממוסקבה. וסילבסקי הניח שעדיף למצוא נקודת תורפה בטיקווין. במקביל, עזרו ללנינגרד, שאולי לא תשרוד את המצור הכפול.
  רוקוסובסקי דיבר בעד התקפה לכיוון וורונז'. היו רעיונות לתקוף את הנאצים באסטרחאן, או אפילו ליד ארכנגלסק. סטלין הקשיב לכל ההערות, שרבט משהו וחשב.
  הרעיון לדחוף את האויב ממוסקבה נראה מפתה ומפתה. עם זאת, במרכז הם כעת הפשיסטים החזקים ביותר ומתבצרים היטב.
  זה נראה לא הגיוני לתקוף על ידי חציית הוולגה; הנהר היה גדול ועמוק, והשלב הראשון של המבצע יהיה ממושך.
  מתקפה בין הדון לוולגה אפשרית, אבל שלנו כבר היכו שם, וגם הגרמנים מתבצרים היטב.
  הרעיון של וסילבסקי נראה הגיוני ביותר. בצפון, הגרמנים חלשים יותר, ולחיילים שלהם יש איכשהו פחות ניסיון קרבי. יתרה מזאת, לאחרונה נכבשה טיקווין; חיילים גרמנים הוצבו על המדף. אבל בהחלט ייתכן שגם הקראוטים חושבים כך.
  לתת את כל הכוח לכיוון וורונז'? בתצורת החזית נוצרה מרפסת, שיהיה רציונלי מאוד לנסות לקצץ, כמו גדילן זרע אלכסוני.
  עוד כמה מחשבות מעניינות הן להתעסק עם ארכנגלסק. בהתחשב בכך שהקראוטים יצטרכו להעביר תגבורות על פני הים, זה רציונלי שיש תבואה בכיוון הזה.
  למרות שקשה לספק כוחות משלך, במיוחד מכיוון שצי הצוללות של הנאצים שולט לחלוטין בים. והסיירות החדשות של הנאצים נכנסות לשירות. נראה שהם אפילו כמעט בנו את ספינת הקרב שטבעה בעבר ביסמרק. יתרה מכך, הספינה החדשה אמורה לשבור את השיא בגודל ובחימוש של יאמאטו.
  אם כי מצד שני, למה קראוטים צריכים ספינות קרב? לזרוק אבק לעיני כל העולם? מדאיגים יותר הם הנתונים על סוגי נשק חדשים שמפותחים ברייך השלישי. במיוחד לגבי טילים ומטוסי סילון, וזה חמור.
  לאחר שהיסוס מעט, אישר סטלין את התוכנית: לצאת לתקיפה על אזור תיכון בסוף דצמבר, ובתחילת ינואר להרגיש את האויב ליד וורונז'.
  בכלל זה נראה הגיוני... בינתיים, ארבע הבנות שנשכחו למחצה המשיכו את גבורתן בחזית המזרחית. גרדה ושרלוט וכריסטינה ומגדה פון זינגר - לאחר הפסקה שנגרמה מהעובדה שכולן נכנסו להריון כמעט בו זמנית; אחר כך הביאו לעולם ילדים בריאים וחזרו לחזית.
  מזג האוויר היה קר והיפות הגיעו בעשרים וחמישה בדצמבר. יורד שלג והרוח מעיפה לך את התלתלים. והם בחרו לעצמם לא את המקום החם ביותר - ממש ליד לנינגרד.
  עם הגעתם, הבנות לבושות הביקיני יצאו לריצה בין שלג. למעשה, ארים אמיתיים חייבים להראות שהם לא מפחדים מכל קור, אפילו מהקור הקשה ביותר. ילד נינג'ה שהגיע מיפן, שכולם קראו לו קאראס, רץ איתם.
  הילד הזה התפרסם בזכות השתתפותו במבצעים מיוחדים. מאפיינים מזרחיים נעימים, יחד עם שיער בלונדיני שקיבל בירושה מאב לא ידוע, הפכו את הילד לנאה מאוד.
  הבנות אפילו העיפו בו עיניים בתגובה, למרות שקאראס כנראה עדיין לא מתאים להן. אבל ההקלה על השרירים עוברת כחוט, כך שגם הנמרים המנוסים הללו, שחוו הכל, לא יכולים לעמוד בקצב.
  הבנות חזרו לחלוטין לגזרה לאחר הלידה בבסיס האימונים, אבל לא כל סופרמן יכול לעמוד בקצב קרחוני שכזה.
  כריסטינה, שכמו מגדה פון זינגר הצליחה להילחם עם הרוסים, העירה:
  - כפור ושלג הם בעלי בריתם העיקריים. וזה לא יותר מגניב מהבריטים!
  מגדה ציינה בצדק:
  - לא הייתי אומר את זה. הרוסים הרבה יותר חזקים ויחידות כמעט אף פעם לא נסוגות!
  שרלוט, עושה סלטה תוך כדי ריצה, צחקקה והעיר:
  - אבל זה יותר חולשה מאשר יתרון... אני בדרך כלל לא מבין שיטות פיקוד ובקרה כמו יצירת מחלקות מטח והוצאות להורג של מפקדי יחידות נסוגות.
  גרדה היחפה עצמה, התהפכה תוך כדי ריצה ומתיחה, הסכימה:
  - כמובן - מתחת למקל לא תקבלו לוחמים טובים. - כאן נאלצה הילדה הבלונדינית להודות, בלב חורק. - אבל הרוסים נלחמים היטב אם כבר החזיקו מעמד שנתיים וחצי. היינו רוצים את ההישרדות שלהם!
  כריסטינה נחרה בבוז:
  - אתה מספר לנו?
  גרדה ציחקקה כשהיא העירה:
  - אנחנו האליטה! במיוחד מרסל!
  האס הטוב ביותר בכל הזמנים והעמים, למרות האיסור הקטגורי של היטלר, שרצה שסמל הבלתי מנוצח הזה יתמקד אך ורק בהוראה - אחרי הכל, הוא היה לוטננט גנרל, בכל זאת מיהר לחזית.
  או ליתר דיוק, הפיהרר הרשה לו באדיבות לחזור אם הגרמנים ירגישו רע איפשהו.
  הנאצים, כמובן, ליתר בטחון, חיזקו את הגנותיהם והתכוננו לחורף, אך הם פקפקו מאוד בכך שלרוסים יהיו משאבים לפעולות התקפיות רחבות היקף.
  עם זאת, המודיעין עבד. כלומר, מידע על המתקפה הממשמשת ובאה לשחרור טיקווין אכן דלף החוצה. יתר על כן, הכוחות הסובייטים החלו במטח ארטילרי רב עוצמה, בדיוק בזמן לחג המולד.
  הם פגעו ב"קטיושות" ואפילו בזוג משגרי הרקטות החזקים הראשונים "אנדריושה". והשאגה מהפיצוצים הייתה כזו שהבנות היחפות והקפואות למחצה תפסו אותה.
  למרבה המזל, השמיעה שלהם מצוינת ועיניהם נוצצות.
  הבנות הביטו זו בזו והגיעו למסקנה:
  - עכשיו בואו נילחם כמו שצריך!
  ונער הנינג'ה קאראס אמר:
  - המשימה שלי תהיה להיכנס ללנינגרד ולתור שם סיור. אתה יפה מדי בשביל להיות סקאוט!
  מגדה הטתה בעצבנות את ריסיה כשענתה:
  - וגם אתה... ואם הרוסים יראו שהמבטא שלך מוזר?
  קאראס העיר בהיגיון:
  - כשאתה מדבר רוסית נכון מדי, זה מגלה אותך כזר הרבה יותר חזק. בכל מקרה, רצתי, ונתתי לחיצה טובה על היריב שבאגף...
  הבנות מיהרו לטנק שלהן. הם בסופו של דבר מיכליות ניסוי. ובחרנו לעצמנו משהו חדש. ליתר דיוק, אפילו שני טנקים חדשים בבת אחת, שחייבים להיבדק בחזית.
  כלומר "לאסקי", מכוניות עם שני אנשי צוות עם צללית נמוכה מאוד. הדגמים הראשונים של הדור החדש של טנקים, שבהם הגרמנים באמת התחילו לדחוס את הפריסה ברצינות. וכמה ידע ניהולי מעניין. בפרט, תיבת ההילוכים החשמלית ומיקום תיבת ההילוכים המותקנת במנוע. וכמה מכליות בעצמן שכבו למעשה. במקרה זה, תיבת ההילוכים והמנוע הוצבו מאחור, והבנות ישבו בנוחות על הבטן. והרגליים שלהם לחצו על ההילוכים והכפתורים מאחור, והידיים שלהם, להיפך, נעו בנוחות בעת המעבר. המושב השכיבה ביותר נעשה לפי הזמנה ומעתיק את צורת גופם. באמת אין מגדל - התברר שזהו אקדח מתנייע, וכל כך נמוך שהגלילים ממוקמים כלפי חוץ.
  כמובן שהאקדח לא יכול להסתובב, אבל הוא יכול להסתובב מעט. ובכן, הלוחם עצמו מסתובב במהירות סביב צירו, ובכך מפצה על היעדר צריח.
  מגדה הסבירה לבנות הזוג שלה:
  - שם טנקים ללא צריח זולים ונמוכים יותר. כאן נוכל להתאים את הגובה, להוריד אותו ל-1.2 מטר ולהעלותו ל-1.5... כמעט כמו פרטיזנים, אנחנו זוחלים על הבטן.
  במשקל 12 טון, לרכב היה שריון חזיתי מצוין של 82 מילימטר בזווית נטייה של 40 מעלות מהאופקי בחלק העליון. והתחתון קטן מאוד. הצדדים פחות מוגנים ב-60 מילימטרים, אבל הם עדיין מכסים את הגלילים עצמם. מנוע ה-400 כוחות סוס מספק ביצועי נהיגה מצוינים. בנוסף, מיקום הגלילים וההשעיה מאפשרים לא רק לצמצם את הצללית, אלא גם לספק יכולת תמרון מצוינת דרך שלג.
  מה שיגידו, המנג'ריה הכבדה יותר, החל מהפנתר, היא הרבה יותר מגושמת ומגושמת. ועל סחפי השלג זה לגמרי כמו מוות.
  גרדה, שהתמקמה עם בת זוגה משכבר הימים שרלוט, ובאופן לא רצונה חשה אי נוחות בקופסה הדחוסה, הקומפקטית והמאורכת של הטנק. אם כי, כמובן, יש לחלוק כבוד שהרכב עם חימוש T-4 והשריון הטוב ביותר שמר על משקל של 12 טון. המחסל הבלונדי העיר:
  - הטנקים הנוחים ביותר היו הנמר והאריה. במכונית הזו, אפילו לנו הבנות קשה להסתובב.
  שרלוט הגיבה:
  - אבל ההגנה... כמו ה"פנתר" הכי חדש שרק בנובמבר התחיל להיכנס לצבא עם גוף של 60 מילימטר.... נכון, המצח סגור יותר טוב משלנו עם 120 מילימטר, אבל אתה עדיין צריך לפגוע בו. בזווית כמו שלנו, תותח 85 מ"מ ירקושט גם כשיורה מטווח נקודתי.
  גרדה גירדה את כף רגלה מאחורי אוזנה, אך תנועה זו עדיין גרמה לבוהן לנוח על הגג המשופע והעיר:
  - הרוסים הזהירו אותנו שעשויים להופיע טנקים בקליבר של 122 מילימטרים. אינטליגנציה לא ישנה!
  שרלוט אמרה בביטחון, נפחה את לחייה וסובב את פיה בכעס:
  - האינטליגנציה שלנו במיטבה כמו תמיד. רק אנחנו ננעלנו בארגז צפוף.
  את המנוע החדש של 400 כוחות סוס, כפי שצוין בהוראות, ניתן היה להגביר לזמן קצר בעזרת תערובת מים-מתלון או חנקן. במקרה זה, הטנק יכול למהר במשך מספר דקות במהירות של למעלה מ-100 קילומטרים.
  הכוחות הסובייטיים עשו פריצת דרך, לאחר שפרצו בעבר בכל התעלות והבונקרים של הפשיסטים. אבל הנאצים הסירו את רוב החיילים לקווים השני והשלישי. לאחר מכן הם ניסו לפגוש את חיל הרגלים באש ארטילרית ושורות מקלעים.
  לפנים, כמובן, היו טנקים נעים. מכיוון שה-T-34-85 החזק יותר טרם נכנס לייצור המוני, הותקפו ה-T-34-76 הקטן והנייד יותר. הם, ללא קשר להפסדים, עלו על קו התעלה וניצלו את ביצועי הנהיגה המצוינים שלהם בשלג.
  והנה המכוניות הגרמניות מנסות להגיב. ה-T-4 כבר הופסק, אבל כמה מהם עדיין בשירות. למרבה הפלא, הם נעים טוב יותר דרך משטחי שלג מאשר המפלצות החדשות יותר. יתר על כן, אתה עדיין צריך להתחיל אותו כדי לפנות את השלג שהצטבר בין הגלילים. זה אפילו מצחיק איך הקראוטים מרתיחים מים בקדרות ואז שופכים אותם על הפסים כך שהקרום השפל הזה יורד.
  אפילו הטנק הגרמני הטוב ביותר "אריה" סובל מגלילים כאלה. נכון, בעצם השינויים הצרפתים כבר לקחו את זה בחשבון, והמכונית שלהם בעצמה מסוגלת להתעלות על שלושים וארבע... אבל זה רק בתנאים כל כך פשוטים.
  אבל כמה טנקים גרמנים כן זזו... אבל השאר, איך אני יכול לומר... בראש! נכון, מה"אריה" מנסים מכליות קשוחות לפגוע ב-T-34-76 ממרחק רב. יש לציין כי בהתחשב בשבריריותו של השריון של הצריח היצוק של העיצוב הסובייטי, יש, למרבה הצער, סיכוי לפגוע.
  המחסור באלמנטים סגסוגים כה חריף שאפילו רובי קראוט 50 מ"מ מסוכנים. עם זאת, פגיעות מתותח קטן של 37 מ"מ גורמות גם לקריסות ולנשירה של שריון, או לסדקים בגוף ובצריח.
  הפגיעות היחסית של ה"שלושים וארבע" הביאה לכך שהרעיון לצייד מחדש את ה"פנתרים" באקדח חזק יותר נדחה לזמנים טובים יותר. או, ליתר דיוק, הגרוע ביותר - אם כתובות IP נכנסות לסדרות. אבל עד כה ה-IS-1 לא הפך לסדרה המונית. אבל מידע על IS-2 כבר דלף. מכיוון שגנרלים רבים כבר הבינו שברית המועצות כמעט נידונה לאבדון, ולא מצאו את זה בושה לבגוד במולדת תמורת כסף. כך שמספר המרגלים, כולל אלו במטה הכללי, גדל משמעותית.
  הנה שינוי כבד של ה"אריה" עם תותח 128 מ"מ. הוא מנסה להגיע לשלושים וארבע בכף רגלו הארוכה... אבל נסה לפגוע בה.
  אולם הטנקיסטים הסובייטים מחליטים לתקוף את הפריץ בעצמם. גם אם לוקחים בחשבון את קצב האש של רובי הוורמאכט, מדובר בהתאבדות.
  אז ה"אריה" הצליח לקרוע את הצריח וארבעה חברים עפו כמו יונים לעולם הבא... אבל טנקים אחרים דוחפים עוד יותר... עכשיו בעלי המלאכה הפכו עירניים להגביר איכשהו את מנועי הדיזל, כך שהם יכול להאיץ את המיכל אפילו לזמן קצר, אך ללא כל תערובות עד 70 קילומטרים. תן למנוע להתקלקל לאחר מכן. אבל אז מתקפה בחורים נואשים, שחזרתם אינה צפויה. נו, מה אז? אם אתה לא יכול לחיות אחרת, אז תשכח מהישרדות.
  ועכשיו, כמו שד מהעולם המושלג, טנק סובייטי, שבחר לעצמו את הקורבן היקר ביותר, טורף את "האריה" הכבד והקטלני. המכונית הגרמנית בדיוק החלה לצאת מההאנגר.
  המכה חזקה, הקנה של המכונית הסובייטית מתכופף. האריה די נמוך וגופות שתי המכוניות פחוסות. ואז המנוע הגרמני שנמצא מלפנים מתפוצץ. והאש מתחילה, והנאצים בורחים דרך הצוהר התחתון.
  לא כל, כמובן, הטנקים הסובייטיים הצליחו לפרוץ דרך לטווח החבטות. הרובים של הפריץ עובדים וטוחנים. אבל מי שיצליח יפגע קשה!
  גרדה ושרלוט הקדימו מעט את חבריהן ומצאו את עצמן בטווח כאשר המכוניות הסובייטיות כבר נראו. ובכן, אתה יכול לירות, אבל עדיף להתקרב. מחמישה קילומטרים, קשה לקחת אפילו את השריון השביר של שלושים וארבע.
  שרלוט הלוהטת העירה באופן פילוסופי:
  - זה תמיד ככה. אי אפשר להכות מרחוק!
  גרדה התנגדה:
  - אתה יכול אם אתה זהיר מספיק!
  אבל עד כה המצב לא אילץ אותנו לפתוח באש ממרחקים ארוכים. וכמעט אף אחד לא יבחין בטנק הצבוע לבן שלהם. והמכונית פועלת כל כך טוב. אף אחד לא יכול להאשים את השלדה.
  והנסיעה חלקה. גם כלי הרכב הסובייטיים טובים למדי וכבר פרצו את הקו הראשון של ההגנה הגרמנית ופורצים את השני. ומזג האוויר היה גרוע, סופת שלגים התעוררה ומטוסי וורמאכט רבים הודחו.
  בהתחשב בחולשה המספרית של התעופה האדומה, ובמחסור החריף בדלק, מזג האוויר לא יכול להיות טוב יותר.
  תן לקראוטים להסתתר. כמה מהם אפילו החלו לנופף בסמרטוטים לבנים. היטלר יהיה קפוט...
  גרדה ירתה ממרחק של שני קילומטרים. באופן עקרוני, התבוסה הזו עדיין לא בטוחה, אבל לראות כמה גרמנים הרוסים הצליחו לנתק, אז למה לצפות. יתרה מזאת, שלושים וארבעה הם אפילו פחות עקשנים מאשר בתחילת המלחמה, ועדיין לא הספיקו לפתח מרבצים חדשים. כך...
  המחסלת הבלונדינית הייתה מודאגת מאוד כאשר לחצה על ההדק של האקדח. היא כבר איבדה את ההרגל של ירי קרבי - פרט לתקיפה על מורמנסק, למרות שהמשיכה להתאמן במטווחים ובמגרשי אימונים במהלך הריונה, כמו גם בחודשי שלטונה הראשונים. אבל כנראה שקל יותר להילחם בביקיני ויחף, אתה הופך לאחד עם המכונה... הפגז פגע ועקם את הצריח... לא, הוא לא עלה באש, אבל חבר שלי נאלץ להפסיק בכל זאת. ועכשיו עוד קורבן...
  שרלוט לוחשת:
  - מי רגיל להילחם על הניצחון. הוא ילך איתנו לקבר... - ירתה גרדה, והלוחם האדמוני תיקן אותה. - או ליתר דיוק, נביא כולנו יחד את אויבינו לקבר.
  שלגיה המחסל קטע בכעס:
  - כן, אין השראה, אל תוסח את דעתו מהשיר!
  שרלוט התחננה:
  - שיר את זה בעצמך! אתה כל כך מסוגל!
  וגרדה, המובילה את האש, התחילה לשיר;
  המולדת והצבא הם שני עמודים,
  שעליו מונח הפלנטה!
  המדינה שלנו תגן עליך עם השדיים שלנו,
  הצבא שלך מחומם על ידי כל האנשים!
  
  העננים קרירים, והאור חם,
  המקלע שפשף את כתפו של החייל!
  אנחנו איתך לנצח, מולדתנו,
  בואו נחפור קבר ליריב!
  
  כן, לפעמים פני המזל אכזריות,
  הכדור מנסה לחדור לנו את הלב!
  הוא נסוג מעט והלוחם מת,
  אלוהים פתח את הדלת לגיבור!
  
  בשמים ללא תחתית יש לנו שלום,
  גן עדן, הלוחם המבורך לא זורח!
  אני נושא איתי שלום במולדתי,
  הילדים שלנו יטעמו את פרי הניצחון!
  בזמן שגרדה שרה, היא ניצחה עוד תשעה טנקים, ושיפרה משמעותית את התוצאה שלה.
  ואז שרלוט התחילה לשיר:
  גבהים זרועי כוכבים מפתה,
  הם לוקחים אותך למרחקים אינסופיים!
  ואנשי עולם המחשבה שלנו,
  חולם להטיס את איקרוס!
  
  מבטי נעוץ בשמיים,
  קשה לגעת בכדור..
  מהברגים הראשונים של ארכימדס -
  הקצעה שלהם הייתה ארוכה ומייגעת!
  כאן הילדה לא יכלה להתאפק והחלה לכוון ולירות בעצמה... צוותי הטנק הסובייטיים לא שמו לב ליריות, למרות שגם האקדח המתניע של מגדה הצטרף. ובכל זאת, בסופת שלגים אתה לא באמת יכול לראות איפה, מה ואיך היא פוגעת. בנוסף, שני הטנקים טבעו וכמעט בלתי ניתנים להבחנה מהשלג. והאקדח החדש היה יותר בלתי נראה, ובקצה היה משתיק קול עם שקע אור. זו המכונה הכי ערמומית שהתברר שיש לפריץ.
  הקרפיון הצלבוני, שהיה תלוי באותו רגע על הצד, שר בהתרגשות:
  - אם נשים נלחמות, עדיף לא להיכנס לריב!
  נדמה היה כמה נזק שתי מכוניות בנות שנים עשר טון כל אחת יכולות לגרום? עם זאת, במקרה זה, הצוות מחליט הכל. הבנות כמעט ולא החמיצו, אם כי לא כל הפגיעות היו קטלניות. שלושה או ארבעה שריון משופע של שלושים וארבע נתנו ריקושט, כתריסר פגיעות הובילו לדרגות שונות של נזק לכלי הרכב, אבל מהסוג שניתן לתקן בקלות בשטח. אבל כחמישים כלי רכב סובייטיים בעלי שריון באיכות ירודה ניזוקו קשות.
  למשל, שלושים וארבעה של המפקד החלו להקיא כשהתחמושת התפוצצה. הצריח הושלך רחוק, והקנה הסתובב כמו הגה. גם אנשים מתו.
  צוותי הטנק הסובייטיים הבינו באיחור שהם נעקצים וניסו להתקפת נגד.
  בנות הנמר צפופות מאוד, אבל מטען התחמושת של 82 כדורים די דומה לפנתר. אמנם התחמושת מונחת על האף והבנות מגרדות עליהן את המרפקים. אבל בינתיים יש עדיין במה לירות, וכשמתקרבים, קל יותר לפגוע ברוסים.
  גרדה מצטלבת מהר מאוד, ושולחת טנק נוסף לגרוטאות, לוחשת:
  - אלוהים סלח לי! אלה בחורים אמיצים, אבל אחד המפקדים שלהם משוגע לגמרי!
  שרלוט שמה לב, ולחשה בהיסטריה:
  - אם הם עולים עלינו, אז זה הסוף!
  ואכן, שלושים וארבעה שנורו בתנועה, היו עטופים בעשן, נרעדים מההלם. כמובן שהפגיעות שלהם נדירות, היריות לא מדויקות, אבל הטנק מזמזם.
  המצח עדיין מוגן בצורה מושלמת והשריון, מה שיגידו, איכותי, מוצק. משמעות הדבר היא כי פני השטח של קשיות מוגברת מעניקים ריקושט מצוין, ממש כמו קופץ ארנב.
  אבל זה עדיין מפחיד בפנים, זה כמו לטפס על תוף ולהכות באלות כבדות.
  נכון, תא הנוסעים התחמם מאוד מהלהיטים, אבל כשאתה בביקיני, זה אפילו נחמד אחרי שצוללים לתוך שלג. אבל מה שהרבה יותר לא נעים הוא שהפגז הסובייטי פגע בסינר הימני של הגליל. זה מיועד לביצועי הנהיגה של המכונית, כמו מוט מתחת לעין. אמנם, אם אתה מחשיב שהגלילים אינם מנוולים, אלא עגלה נפרדת, אז הטנק עדיין יכול לנוע. הסתובב ועזוב את עצמך. זה היה צריך להיעשות מוקדם יותר. וכך מיגון הירכתיים חלש יותר. וזווית הנטייה קטנה יותר. אם זה פוגע, זה עלול לפרוץ. הרובים של הרוסים לא עד כדי כך חלשים.
  גרדה לחשה, ושוב שחררה את מתנת העולם התחתון מהאקדח החצי אוטומטי שלהם:
  - אבל פסארן!
  למרות שהמילה הזו, או ליתר דיוק המוטו של הקומוניסטים הספרדים, נראית לגמרי לא מתאימה ללוחמי הנמר הגרמני. אחרי הכל, הנאצים לחמו בצד של פרנקו. למרות שלפעמים חיילים מאמצים ברצון טכניקות של אחרים.
  בעת ירי, שרלוט סובבה קלות את התותח המתנייע של לאסקה, והשמדת הגלגלת הימנית על ידי הפגז יצרה עבורם בעיה בהקשר זה.
  הטנקים הסובייטיים לא מיהרו דרך משטחי השלג באותה מהירות כמו לאורך הכביש המהיר, אך עדיין הקפיצות המהירות שלהם הפריעו למטרתם והיו מהירות.
  כאן הפגזים נורים מטווח אפס.
  וגרדה יורה בשיא המהירות, מזיעה מאוד. שריון משופע
  זה נותן ריקושט במצח, אבל אם הם פוגעים בהם בצורה חדה בצדדים...
  שרלוט צעקה:
  - וגם אם אגיע במעמקי הגיהנום, לא אשוב לעריסה!
  בנות, אני יורה עד הסוף, אבל הפגזים ממהרים מהצדדים וחודרים, שוברים את הגלילים. השריון נסדק והמכונית עולה באש.
  גרדה מקבלת החלטה:
  - אנחנו מפוצצים את המכוניות ועוזבים!
  שרלוט צועקת בייסורים:
  - אתה רוצה לזרוק ברזל?
  גרדה אומרת בהחלטיות:
  - יש דברים יותר חשובים ממתכת, למשל מסגרות!
  שרלוט קורעת מצלמת סרט קטנה וצועקת:
  - אבל מעללינו יתעדו לנצח!
  גרדה, באצבעותיה החשופות, סובבה את הידית שהפעילה חומר נפץ המסוגל לפוצץ טנק ניסוי. נערת הנמר הצטערה מאוד להרוס יצירת אמנות כזו, אבל לאן היא יכולה ללכת אם אחרת החיילים הסובייטים, שאין לשלול מהם אומץ, ילכוד טכנולוגיות ייחודיות.
  אז הם פוצצו את הלסקה וצללו לתוך סחף שלג כדי להציל את חייהם הייחודיים.
  גם מגדה פון זינגר וכריסטינה לא רצו לסגת ומכוניתן נקרעה מפגיעות פגז מדויקות. זהו הגורל - פאלאס חסר הרחמים של כל מלחמה. כאשר אתה צריך לסגת, לעזוב את הלב שלך. אבל הבנות נלחמו במיומנות, והצליחו להשתמש כמעט בכל התחמושת שלהן. אבל עכשיו הם היו צריכים לקבור את עצמם, כמו נחשים בסחף שלג, ושם לנסות לשבת מחוץ לתותחים הסובייטים הבלתי נמנעים.
  כשאתם מזיעים ובביקיני, לטפס למעמקי השלג זה לא הרעיון הכי נעים. אבל באיזו תדירות בעולם שלנו אתה עושה מה שנוח לך? בכל מקרה, למשל, האור הצליח ברצינות לשיר את כפות רגליה האלוהיות של כריסטינה, שירתה עד הסוף. אבל זה הכעיס את הילדה עוד יותר וצעקה:
  - כבוד ואומץ לא נמכרים במשקל!
  מגדה, שנצרבה אף היא, ואפילו עורה השזוף היה מכוסה בשלפוחיות, קראה:
  - אש היא חום, לא אש!
  עם זאת, טנקים סובייטים הקלו על המשימה. בחמת זעם הם ירו לעבר ה"סמורים" הנטושים ללא כל רחמים, תוך שהם צללו עשרות פגזים לתוך המתכת השבורה. במקביל, חלק מהמכליות נשענו מהפתחים וכמו מפל של מפל כיסו את כלי הרכב הגרמנים עצמם ואת אלה שנסעו בגסויות.
  מגדה התכווצה כשהבחינה:
  - הם, הבולשביקים, הם, כמובן, אמיצים, אבל חסרי תרבות ביותר!
  כריסטינה, שירקה את השלג שירד לתוך פיה, הפגינה באופן בלתי צפוי צדק חמור:
  - אתה חושב שהלוחמים שלנו טובים יותר?
  מגדה העירה בצחוק:
  - כמובן, זה טוב יותר מאז שניצחנו. הקווקז כבר שלנו, ואז מוסקבה נמצאת רק כמה מאות קילומטרים משם... - והבלונדינית הדבש חשפה בחומרה את ניבים ארוכים. - או שאתה רוצה לשאת נאומי בגידה?
  כריסטינה, שכבר ראתה מספיק מהכל, פשוט הרימה ברגל מזרקה של אבק שלג וציחקקה, וציינה:
  - לפעמים השתיקה היא הסוג הנורא ביותר של בגידה.
  לילה, סופות שלגים ושלג נתנו לארבע הבנות סיכוי טוב לשרוד.
  . פרק מס' 15.
  יתרה מכך, היריבים לא עלה בדעתם לסרוק את השלג ולחפש שדים חשופים בסחף השלג. אז הלוחמים, קבורים בשלג, נשבו לאחור, והטנקים הסובייטים המשיכו הלאה, ופיתחו פריצת דרך. למרות שיותר ממאה מכוניות נותרו מונחות שבורות, מעוותות,
  וכתוצאה מכך פעולתן של בנות טיגריס.
  באופן כללי, הכוחות הסובייטיים השיגו כמה הצלחות בימים הראשונים והצליחו לחדור באופן משמעותי לתצורות האויב.
  הפריץ נסוג לטיכון עצמו וניסה להשיג דריסת רגל בעיר. מטבע הדברים, בתים ואזורי מגורים הם כשלעצמם הגנה רצינית למדי מפני הכוחות הסובייטיים המתקדמים.
  ארבע בנות הנמר האמיצות הצליחו לסגת לטיכווין. אבל הם נאלצו להרים תת-מקלעים כדי להגן על העיר. אבל עבור מיכליות זה לא הבילוי הכי נעים.
  שרלוט, שיורה בחזרה מחיל הרגלים המתקדם, ושלחה חייל אדום נוסף לעולם הבא, הביעה:
  - ובכן, האם איננו מפלצות... ואנחנו גם רוצים להשיג את האוצר!
  לתכווין נגרם נזק חמור גם כאשר העיר נכבשה על ידי הגרמנים.
  כעת עלו הקראוטים על המתרס וקיוו לבנות קו הגנה בלתי חדיר.
  גרדה פתחה באש ביריות בודדות - היא הייתה צריכה לטפל במחסניות שלה. הכוחות הסובייטים איבדו יותר מדי טנקים ולכן חיל הרגלים יצא להתקפה.
  כמובן, לא היו מספיק נושאות משוריינים מדגמים סובייטיים. בגלל זה נשלחו החיילים לטבח. ופגשו אותם מקלעים ומקלעים. הארבעה ירו היטב והתחבאו בחוכמה במתרס.
  גרדה, לאחר שהשכיבה חייל סובייטי נוסף, שרה:
  - אנחנו צריכים להשיג הישג של מלחמה - אחרת לא יהיה לנו שום טעם בחיים!
  הקרב השתולל ברחבי העיר. וכבר נפלו פצצות מלמעלה, במיוחד מאז שמזג האוויר השתפר בצורה ניכרת, והקראוטים קיבלו ראש.
  גרדה, בזעם, זרקה פגיון באצבעותיה החשופות והחינניות וצעקה:
  - הקרב שלנו יהיה מנצח, אחרת לא יכול להיות!
  שרלוט, שיורה לאחור באותה מידה, הוסיפה:
  - יש רק ניצחון אחד, אבל אחד גדול!
  גרדה ניתקה מספר לוחמים במתפרץ קצר והוסיפה:
  - אבל תבוסה היא אף פעם לא קטנה!
  תותחים סובייטים מתנייעים שנורו לעבר תכוין, ארטילריה שדה ומצור הגיעו מעט מאוחר יותר. הפריץ חיזקו את ההגנה ואת לחץ האוויר שלהם. כוחות סובייטים הרכיבו מטוסים חדשים.
  הופעתה של מרסיי האגדית שינתה באופן דרמטי את יחסי הכוחות.
  האס הגדול הטיס את ה-ME-309, נשק חזק מאוד. והוא ממש סחף את כל מי שנקרה בדרכו. אפילו הצבא הסובייטי הזהיר במיוחד שמפלצת כזו הופיעה באוויר.
  מרסל עצמו בשום אופן לא ראה את עצמו כאדם רשע, על אחת כמה וכמה כאדם אכזר. הוא האמין שעל ידי הלחימה בצבא האדום, הוא רק ממלא את חובתו הקדושה למולדת. יתרה מכך, עובדות רבות על זוועות הנאצים לא היו ידועות לו. ויותר מדי יוחס למלחמה.
  אבל הנה קרב הסופר-תחת הראשון אחרי שובו. מפציצים סובייטים, מטוסי תקיפה ולוחמים טסים. ברור שהם רוצים לתת קרב עז ליחידות הקרקע של הוורמאכט. אבל מרסל רואה את כל זה וממרחק של חמישה או שישה קילומטרים פותח באש, ואפילו שורק באפו.
  מכונות סובייטיות ואסים אמיצים עדיין לא ממש ראו את האויב כאשר מטוסיהם החלו להתפוצץ וכנפיהם החלו להתפורר. מרסל ירה בלי לכוון, אלא באופן אינטואיטיבי. כאילו ידע מראש לאן יטוס כל טייס ויכוון את המפלצת המכונפת שלו. אז התברר שצעיר עם פני תינוק סוחף ארמדות מכונפות.
  השנה החדשה, אם כי כפורה, התבררה כחמה. חיילים סובייטים שהותקפו נואשות ומתעקשות ניסו לכבוש את טיכווין. הפריץ התגוננו בעקשנות, בניסיון להישאר בעיר, שם שכנה העורק שהזין את לנינגרד הבלתי חדירה. בנוסף, דיברנו על יוקרתם של החיילים הגרמנים, שהתקשו ומביש לוותר על ערים גדולות.
  כמזל, מזג האוויר השתפר ומפציצי אויב רבים, במיוחד ה-Yu-288 המאסיבי, עקצו את עמדות הכוחות הסובייטים והפציצו תקשורת.
  המטוסים הסובייטיים Yak-9 ו- Lagg-5 היו נחותים מאוד מהאויב בחימוש ובמהירות. במיוחד, ה-ME-309, כמו דרקון, דפק כלי רכב סובייטיים חלשים יותר. בנוסף, הגרמנים פיתחו טקטיקה של עבדים כפולים, שאפשרה לנצל ביעילות את היתרון המספרי שלהם וצמצמה חלק מבעיות התמרון של כלי הרכב הגרמניים העקשנים, החמושים בכבדות, אך הכבדים של ה-Focke וה-ME העדכניים ביותר. בנוסף, החלו להופיע מטוסי ME-262 בחזיתות, למרות שמכונה זו עדיין לא אמינה לחלוטין מבחינה טכנית, כמו גם שינוי קל יותר, קל יותר לתמרון וזול יותר של ה-HE-162. המכונה האחרונה הייתה קלה יותר לייצור ואמינה יותר מבחינה טכנית ממטוסי מסרשמיט. אבל כדי להפעיל אותו, נדרשו טייסים מוסמכים למדי. מה שהפחית במידת מה את התכונות החיוביות של הפיתוח הזה כמו המשקל הנמוך של המטוס - רק 1.6 טון כשהוא ריק, עלות נמוכה ויכולת ייצור נמוכה, ויכולת התמרון הטובה בעולם.
  אבל אותם אסים גרמנים ששלטו במכונה הזו העניקו לה שבחים. האפמן, הטייס מספר שתיים אחרי מרסיי, שנותרה בלתי ניתנת להשגה, הצליח במיוחד. לאחר שעבר את התוצאה של 300 מכוניות שהופלו, האפמן קיבל את הפרס הגבוה של צלב האבירים של צלב הברזל, עם עלי אלון, חרבות ויהלומים. הטקטיקה שלו להתקרב כמה שיותר, ואז להכות ולעוף אחורה היא הכי נוחה ב-HE-162. אז האפמן הראה את עצמו כאמן מצטיין בלחימה קרובה. למרות שהתוצאה של מרסיי של 3117 מטוסים שהופלו עדיין בלתי ניתנת להשגה.
  יתרה מכך, ב-2 בינואר 1944, הטייס האגדי הזה הופיע בשמיים ובכל זאת שכנע את היטלר, והזכיר לו שמצבם של החיילים הגרמנים גרוע, והציוד הגרמני החזק יותר נכנע בבירור בשלג. אז יש צורך לספק אספקת אוויר לטיכון המוקף, שם התיישבו כוחות גרמנים, ולהפציץ את כל הגישות לעיר.
  בנות הנמר ירו על הקרקע, והאס העל קלע בשמיים.
  ביום הראשון ביצעה מרסיי שש גיחות והפילה יותר ממאה מטוסים סובייטים. נכון, ב-4 בינואר מזג האוויר הידרדר פתאום... סופת שלגים התעוררה, וכוחות סובייטים הסתערו על העיר.
  ארבע בנות הטרמינאטור המפוארות העדיפו להילחם ביחד - כתף אל כתף. כל כך יפה וקטלני באופן ייחודי. בגלל הקור, הם נאלצו לשים הסוואה ולהילחם בלבן.
  גם ילד הנינג'ה קארס הגיע לעזור. מסיים ילדים ללא חת, הוא לא פחד מהקור ונלחם במכנסיים קצרים בלבד. האמצעי היחיד שלו להתחמם היה קרם הסוואה, שהפך את עורו השוקולדי ללבן מתחת לשלג שהמשיך לרדת, וכיסה את כל הרחובות. יתר על כן, הוא השתמש בזריקת דיסקיות מתכת דקות מאוד וחרב קטאנה בקרב. אבל, כמובן, הוא ירה מצוין, ומכלי נשק שנתפסו. עם זאת, הבנות גם לא פסחו על שימוש ברובים אוטומטיים.
  כלי נשק כאלה חזקים יותר מתת-מקלעים, והכי חשוב אמינים יותר. עם זאת, רובי סער MH-44, ככלל, לא איכזבו את הגרמנים. בחורף השלישי כבר הייתה מוכנה מכונת המלחמה הגרמנית המשומנת היטב. בפרט, אפילו בסופת שלגים, פוק-וולף ו-ME, באמצעות חימום, הצליחו להטיל זריקות כואבות, אם כי מוגבלות, לכוחות הסובייטים.
  גרדה ירתה על הסף, מנסה לא להסתכל לכיוון שבו נפלו החיילים הסובייטים. רבים מהלוחמים היו צעירים מאוד, בני שבע-עשרה או שש-עשרה. חיל הרגלים גויס במפולות, וגרף את כל המשאבים. אכן, הרבה אבד.
  אבל בקרב קראוטים יש הרבה זרים. בפרט, שוודיה, שבה ניצחו הנאצים בבחירות האחרונות, ושטח הבובות הזה נמצא בשליטה של הרייך השלישי. ובכן, שתי דיוויזיות וארבע בריגדות משבדיה כבר הגיעו כמתנדבים. במדינה עצמה מתקיימות עצרות וצעדות המוניות הדורשות מלחמה. והם עונדים דיוקנאות של היטלר וצ'ארלס ה-12.
  אז כניסתה של שוודיה למלחמה ישירה היא עניין של זמן. ספרד ופורטוגל כבר נמצאות במלחמה, אבל הן שולחות חיילים הרבה יותר דרומה. ועכשיו בחורף הם בדרך כלל מנסים לטפס איפשהו מעבר לרכס הקווקז. החיל הברזילאי מוכן כנראה לעשות את הקפיצה למרכז אסיה, שם מתלקחת תנועת הבסמאצ'י במרץ מחודש.
  אבל כל אלה פרטים: דיוויזיות ולאסוב נלחמות גם בטיקווין. החבר'ה האלה נלחמים בכעס, מבינים שעינויים נוראים ולולאה בלתי נמנעת מחכים להם בשבי. מה עם הגרמנים? עם זאת, לא סוכר! גם להם יהיה קשה, רבים ימותו בסיביר, אבל בכל זאת לא יתלו אותם ללא הבחנה.
  גרדה, לאחר שהחליפה את הקליפ וכיסחה את החיילים לבושים במעילים אפורים - לרוסים אין מספיק גלימות הסוואה לכולם, דמיינה מה עלול לחכות להם אם ייתפסו... והיא חייכה אל הסקסית האפשרית, הרפתקה מגניבה. נכון, זה יהיה גרוע יותר מאוחר יותר בסיביר. כשהכפור הזה מגיע אליכם - חום מפיל הלהבים אפילו טוב יותר. במדבר התרגלו מהר לחול הלוהט והתרוצצו יחפים, אבל כאן זה לא הסתדר כך. אחרי כמה שעות בביקיני בקור, זה התחיל לרעוד ונאלצתי להתחמם בבית המרחץ. שם חיממו צעיריהם מגדוד האס אס המובחר את גופם במכות של מטאטא אשוח. ובכן, ולא רק עם מטאטא, כמובן - יש בחורים אריים נבחרים וחתיכים, זה מה שאתה צריך!
  הם איבדו לחלוטין את הביישנות הקודמת שלהם, או אולי, להיפך, הם רכשו את הנינוחות של מאצ'ו נשית. אבל עכשיו הם צריכים לסגת מעט - חיילי הרגלים הסובייטים, שמילאו את הגישות בגופות, התקרבו בצורה מסוכנת מדי והחלו לזרוק רימונים.
  היה צורך לשבור את המרחק כדי לא ליפול תחת ברד השברים.
  מגדה קיבלה חתך קטן מרסיס ובתגובה ירתה שמונה כדורים בשלוש שניות. החיילים הסובייטים רצו כמעט בלי להישבר, רק התכופפו מעט והקליפ מצא קורבנות. כריסטינה גם שחררה שמונה סיבובים. השטן האדום התוקפני התבטאה:
  - לטירוף האמיצים, אנחנו שרים שיר!
  אבל החיילים הסובייטים החליטו כנראה להוכיח שזו חוכמת החיים. מקלע התקיפה הגרמני פוגע בכל כוחו, ונראה שמתעלמים מהיריות שלו. למרות שהחיילים נופלים, אלו ששרדו ממשיכים לרוץ ואף זורקים רימונים כמעט נקודתית, אם כי ניתן לעשות זאת מוקדם יותר.
  הקרפיון הצלבוני זורק דיסקים בזריזות רבה, וחותך שניים או שלושה חיילים עם אחד. ואז הוא תוקף עם החרב שלו, שחותכת מקלעים ורובים - בקלות כמו גפרורים!
  ילד הנינג'ה עדיין קטן מאוד, הוא נראה בן אחת עשרה או שתים עשרה, אבל הוא כל כך מהיר... אין להם זמן להכות אותו או להגן על עצמם. הילד גדל ואומן מלידה, זרק חרבות לעבר התינוק, אילץ אותו להתיר ולחתוך סרטים, טובל אותו לתוך חור קרח, להציב חתולים מאומנים במיוחד. ובכן, ועוד הרבה יותר, הפיכת ילד מחונן גנטית למכונת מוות אמיתית. אמו היא דור עשרים וחמישה לנינג'ה, אביו הוא מכשף סיבירי רב עוצמה, ואויב אידיאולוגי של השלטון הסובייטי, ה"סובייטי". גנטיקה מצוינת ואימונים עם קסם הפכו את הילד לטוב ביותר מבין הנינג'ות. ומטבע הדברים, הקיסר הירוהיטו, כדי להראות לגרמנים שהם לא הסופרמנים הכי מגניבים, אלא שיש בחורים מגניבים ביפן, שלח את הילד לחזית הגרמנית-סובייטית.
  וקרפיון קרוסי (דג צולב מסמל את הגאווה והחיוניות של סמוראי!) התגלה כלוחם ראוי.
  למשל, ברגליו היחפות, האדמומיות קלות משעות רבות בקור העז, הוא זורק דיסקית פלדה דקה יותר משערה. ובידיו יש שתי חרבות בבת אחת, כדי להקל על כריתת שורות צפופות של אויבים. כמה מפחיד מסיים הילד הזה, שלראשונה חיילים סובייטים, כשהם חסרי הגנה תחת מכות החרבות ושיגורי הדיסקים, נסוגו לאחר שחוו פחד אמיתי.
  הבנות, לאחר שהחליפו קליפים, החלו לצלם אפילו מהר יותר, או ליתר דיוק, אפילו מהר יותר.
  גופות חיילי הרגלים נערמו בתלים. הם קפאו כמעט מיד בקור, וחיילים חדשים טיפסו עליהם. כך טיפסו וחישבו עם הפסדים. אבל הנינג'ה נכנס לקרב ושוב, כאילו נפלטו גלי פחד.
  התקפה נואשת השתוללה כמעט כל היום. במחיר אבדות גדולות, כבשו הכוחות הסובייטים כמה בלוקים, ודחקו את הגרמנים במספר קווים. אבל תמיכה ארטילרית חלשה - התעופה הגרמנית הפציצה את קווי הרכבת בימים קודמים, מונעת מהם אספקה והרבה נפגעים בקרב היחידות המתקדמים, אילצה את תנועת הרגלים להפסיק זמנית.
  למרות הסיכון של טקטיקות כאלה, טנקים הושלכו לקרב. היה צורך לשבור את האויב ליד טיכווין עד שהפריץ, תוך שימוש ביתרון הטכנולוגיה, שחרר את העיר.
  ובתקיפה הזו התקבלה החלטה די מסוכנת - להשתמש בטנק IS-2. רכב שתוכנן במיוחד כמיכל פורץ דרך. מכיוון שנשק רב עוצמה, בשל קצב האש הנמוך שלו ודיוק האש הירוד יחסית, אינו מתאים ללחימה בטנקים של אנשים אחרים, אך הוא יכול להרוס בהצלחה מטרות לא משוריינות.
  לכן, למרות שטנקים בתנאים עירוניים הם מחבלים מתאבדים, אתה עדיין צריך לפרוץ עמדות, אפילו עם המצח.
  שלושים וארבע יהיו הראשונים לעבור. מכוניות קלות יחסית ולא גדולות דהרו לאורך מסלול צר... מהגגות ירדו עליהן רימונים ובקבוקי תבערה. ואז התפוצצו טנקים מוסווים שהכילו בנזין ונפאלם. אבל אבדות כבדות לא עצרו את צוותי הטנק של ברית המועצות. הם, שאיבדו מאות מכוניות, פרצו למרכז העיר, ושם נכנסו לחילופי מהלומות עיקש. אפילו מחסניות פאוסט היעילות, שהרסו את שריון הצד החלש של שלושים וארבעה, לא הפחידו את החייל הסובייטי.
  שלושה צבאות טנקים הושלכו לקרב בבת אחת. סטלין אף החליט לנטוש את התקיפה השנייה לכיוון וורונז', למען ניצחון מכריע על טיקווין והצלת "ערש המהפכה". גם אם הדלק מונפק על פי הגבלה קפדנית, במשך כמה שעות נסיעה ביום, הנפט הקווקזי הולך לאיבוד, ופיתוח שדות חדשים דורש זמן וכסף, שהמשאב האנושי שלהם חסר מאוד באימפריה הסובייטית קשור למלחמה בשתי חזיתות.
  אבל טיקווין הוא העורק של לנינגרד ודרך החיים, והכי חשוב, הוא סמל לעובדה שכוחות סובייטים יכולים ומסוגלים להביס פשיסטים רבים וחמושים היטב. אז, לא נעמוד במחיר...
  הטנק IS-2 נראה מרשים - הוא גם דומה לשלושים וארבע, רק שהצריח מזיז עוד יותר קדימה. כמובן, הקנה עצמה עבה וארוכה, לא ניתן להשוות עם T-34-76, שעדיין שולט בשדה הקרב. במהלך כל חודש ינואר, לא יותר ממאה מטוסי T-34-85 ייוצרו באמצעות המאמצים הטיטאניים.
  האמת היא שהפגיעות של מצחו של הצריח בולטת - הוא שטוח ולא משוריין עבה מדי.
  קרפיון צלב, שהשליך רימוני נפץ קטנים אך חזקים מאוד לעבר הטנקים, רץ אל הבנות והציע:
  - בוא נתפוס את ה-IS-2 ונסוע עליו?
  מגדה תמכה ברעיון:
  - כמובן, בואו נצא לסיבוב! פספסנו את גוש החיתוך.
  גרדה הזהירה את הילד:
  - לטנק הזה יש ארבעה מקלעים!
  קארס קרץ לבנות, שם לב:
  - זה טוב. בקרוב חיל הרגלים יתקוף שוב, ואתה תכסח אותם!
  מגדה דחפה את ילד הנינג'ה:
  -מהר, קטלנית!
  העקבים הורודים הבזיקו כמו כנפיים של יתוש, ילד הקראטה רץ מהר יותר מהאלוף האולימפי בספרינט. מלכתחילה הוא זרק גוש קטן עם חבילת עשן לעבר ה-IS האימתני. תגובה התלקחה ועשן סמיך נשפך החוצה. במקביל, הסילונים השחורים התפזרו לכיוונים שונים, וסנוורו את המקלעים.
  לאחר שכרת כמה חיילי רגלים, קראס עף כמו אבן מרוצף שנורה מבליסטה וטיפס במעלה המגדל. השתמשתי בוו מיוחד כדי לפתוח את הצוהר ולמשוך לאחור את המכסה הכבד. ואז הכל פשוט - כמה נדנדות של שתי חרבות וחמישה אנשי צוות של טנק כבד הפרידו ראשים. גם הבנות קפצו אחריו, לאחר שהשליכו את הסוואת הפרווה שלהן ושוב מצאו את עצמן בביקיני. למה חם במיכל בזמן נסיעה? מנוע הדיזל 520 כוחות סוס מחמם מתכת די טוב. כן, רגליה היחפות של הילדה מרגישות את המכונית עצמה הרבה יותר טוב מאשר דרך מגפי חורף מיוחדים עם סוליות גומי סינטטי מצולעות. שירות המפקדים הגרמני לקח בחשבון את חווית החורפים הקשים ויצר ציוד חדש בו הרגליים לא קופאות כל כך בקור. באמת חבל שהקראוטים לקחו מגפי לבד מהאוכלוסייה המקומית ומשכו אותם על עצמם. או שהם התעטפו בצעיפי פרווה.
  קראס נישק את מגדה על השפתיים לשלום ואמר:
  - ובכן, זה הטנק בשבילך! אני אלחם איפה שאני יודע להרוג הרבה יותר טוב.
  גרדה, בהתפעלות, נישקה את עקבו החלקלק והאלסטי של הילד ואמרה:
  - אתה נס!
  כריסטינה הוסיפה:
  - תקן האר"י!
  - אני יודע! - אמר הטמבוי וקפץ החוצה אל הקור בקפיצה אחת מהצוהר הפתוח למחצה... ואז נפל המכסה בשאגה... והבנות קיבלו את ההזדמנות להילחם בנשק של האויב. והאקדח ממש חזק. רק לב-3 שהופיע לאחרונה, או כפי שהוא נקרא גם "האריה המלכותי" עם תותח 128 מ"מ, חזק יותר. אבל הטנק הזה עדיין בחזית בעותקים בודדים. היא הוצגה במהלך חגיגת ה-8 בנובמבר לפיהרר הדיבוק. כמובן, זה עדיין לא בסדרה. אגב, ה-IS-2 עובר הרצה ראשונה.
  עד כה, אפילו צוותי הטנק הסובייטיים לא ירו אף ירייה, ככל הנראה בחרו בוודאות את מטרתם.
  כריסטינה העירה בציניות, והפכה את המנגנון:
  - אה, דברים ישנים... אין כאן אוטומציה והכל צריך להיעשות ידנית...
  גרדה, שאכלה את הכלב תוך כדי הצבעה, העירה:
  - והמראה חרא והראות לא חשובה. הם לא כל כך טובים בלכוון למטרה.
  מגדה, שנגעה בשידור ברגלה היחפה וסובב את התיבה, העירה:
  - ובכל זאת, לעומת שלושים וארבע, יש התקדמות מסוימת. בפרט, החלפת הילוכים קלה יותר. תא הנוסעים מעט צפוף, אבל אפשר לזוז פחות או יותר. התחמושת ממש לא מספיקה. עשרים ושמונה פגזים...
  גרדה ציינה באופן הגיוני:
  - לירי על מספר מצומצם של בונקרים זה אולי מספיק, אבל לקרב טנקים מן המניין ברור שזה לא מספיק.
  שרלוט גם מצאה כמה דברים טובים בטנק:
  - אבל חימוש המקלע הוא מהשורה הראשונה! ארבעה מקלעים יכולים לספק הגנה טובה. ואז הסתכלתי על ה"עכבר" הזה - יש לו רק שני "ספיטרים" למכונית כזו...
  כריסטינה, המניעה את המנוע, אישרה:
  - זהו זה! האם זה נשק לטנק כל כך כבד של מאה ושמונים טון?
  מגדה, כמו פנתר שהרג תאו, נהמה:
  - התרנגולות צוחקות!
  מנוע הדיזל מתקשה להאיץ את המיכל. ניתן לראות שה-IS-2 עדיין נוסע על הכביש המהיר, אבל בשטח מרכז הכובד שלו הוסט קדימה ישפיע. אבל כלום, כל עוד אתה יכול להירגע ולבחור מטרה ראויה...
  מגדה פתחה את צריח הטנק כדי לראות טוב יותר סביבה.
  אבל הנה עוד IS-2, זה רעיון טוב להשתמש בטנקים כאלה בצורה מאסיבית יותר. מאחוריו יש עוד שלושה ISs, אבל אחד עם תותח קל יותר 85 מ"מ. אגב, הכי מסוכן, הוא מסוגל לקחת מכונית חזיתית, ופוגע מהר יותר...
  מגדה החליטה לירות ממרחק של שני קילומטרים. היא הורתה בנימה מינורית:
  - לירות ישירות על מצחו של המגדל... ו... אתה מבין!
  המכונית עצרה, לא הייתה נסיעה חלקה, וגרדה, שהתלוננה על האיכות הירודה של האופטיקה, שכנראה לוטשו על ידי בני נוער לא מאומנים, כיוונה את הקנה. הבנות עזרו להעמיס את הקליע במשקל של קילו וחצי. הלוחמת הבלונדינית הניחה את לחיה אל העכוז וניסתה להרגיש את המכונית החייזרית. אחרי הכל, היא מעולם לא ירתה מהאקדח הזה, דגם 1931, לפני כן. עוצמתי, אבל מיושן, עם קליע מחודד רגיש לריקושט. באופן כללי, האקדח, כמובן, לא תוכנן עבור טנקים. אבל כנראה ששינוי הנ"ט של תותח ה-107 מ"מ, שפותח ב-1940, התברר כלא אמין מדי ונאלץ לנטוש. וכאן אתה צריך לפגוע במטרה בתנאים של ראות לקויה ממרחק של 2000 מטר. כן, ויהיה קשה לאויב להגיב ולפגוע, אבל...
  גרדה נישקה את עכוז האקדח, הביטה במהירות מהצוהר, הרימה חופן שלג בלשונה, בלעה אותו, הניחה את עקביה החשופים על הידיות ו... ירתה!
  זה פלט כל כך הרבה שזה עקצוץ על פרקי הידיים והשוקיים שלי, והדיף ריח של עשן.
  ההווה עף בקשת ארוכה ו... ה-IS-2 מלפנים נעצר, התחיל לעשן, ואז החלה התחמושת להתפוצץ...
  מגדה ענתה בשמחה:
  אז נתנו להם את זה! - ובאופן הגיוני, או יותר נכון, לא הגיוני, מבלבלים בין המושגים, הוסיפה. - לא האדם מצייר נשק, אלא הנשק של האדם!
  גרדה נהמה:
  - טען מחדש!
  והבנות נמתחו... כמובן שזה לא "נמר" בשבילן, הן צריכות להזיע, אבל זה יותר כיף ככה, במיוחד שמיכל עומד מתקרר במהירות. ברזל הוא מנצח טוב.
  בפעם השנייה גרדה ירה מהר יותר ובטוח יותר. אנשי ה-IS המשיכו לנוע, וכנראה שהם עדיין לא הבינו מהיכן יורים הרובים. והעצירה אינה מנהג רוסי. ברגע שיש פקודה... והפגז השני כבר פוגע במטרה בביטחון...
  גרדה מלקקת את שפתיה ומצווה:
  והשלישי כאן...
  מאוחר מדי, ה-IS-1 הרביעי פתח באש בתנועה... ובאופן מוזר הוא פגע, למרות שממרחק כזה מרכב נע זה כמעט בלתי אפשרי, אבל כוח האדם מחליט הכל! עם זאת, המרחק עבור אקדח 85 מ"מ ארוך מדי, מעבר למגבלת החדירה. אבל היה רעם גדול בצריח והשריון הקדמי התכופף. גרדה שלחה בתגובה את "חבילת המכתבים" הרביעית במשקל קילו וחצי... מצחו של הטנק IS-1 התפצל ולשונות כתומות נסקו גבוה לשמיים.
  הבנות נלחמות יפה... היום הזה היה בר מזל עבורן. אבל היכולות של הצבא הסובייטי אינן בר השוואה.
  למרות כל מאמצי הפריץ, ב-13 בינואר, במחיר מאמצים גדולים והפסדים עצומים, נלקחה תכוין... יחידות גרמניות בודדות ניסו לצאת מהכיתור, מסדרון נגרוף לעברן - שש דיוויזיות גרמניות בשעה פעם אחת עם טנקי לב נבחרים, מנסים להציל את ההגנה ההירואית.
  ילד הנינג'ה וארבע הבנות עשו את דרכם בחולייה נפרדת בסגנון שלושת המוסקטרים. כלומר, היכן שלא ניתן היה לעקוף בשקט בקרב ומעל הגופות. מטבע הדברים נאלץ לנטוש את ה-IS-2, אבל בדרך, במפתיע למדי, נתקלנו גם בטנק T-34-85 נדיר, רכב שהיה אמור להחליף את התותח המיושן והלא חזק דיו T-34-76 .
  לרכב היה גוף ושלדה דומים, אך צריח גדול יותר עם תותח ארוך קנה ועבה. האקדח היה נחות מעט בכוח החדירה לפנתר, הן בשל המהירות ההתחלתית הנמוכה יותר של הקליע והן בשל איכות התחמושת. אבל עדיין ההבדל לא נראה מהמם כמו נייר גרפי 76.
  עבור "נמר" רגיל זה כבר מסוכן, עבור "אריה" זה עדיין לא - אז 100 מילימטרים ממנו נוטים. למרות שמזווית מסוימת הופיע סיכוי. או בחלק התחתון של הגוף, אבל גם שומרי מסלול.
  הטנק עלה לסיפון ונוקה מצוותו. כמובן שהיה ניתז דם בפנים. הרכב עצמו חדש לחלוטין, אך עומס התחמושת צנוע - 35 כדורים בלבד. תא הנוסעים לא מאוד מרווח, אבל הוא טוב יותר מהשלושים וארבע הישן.
  גרדה ציינה:
  - והנה יש מגדל מפקד. זה אומר שיש לנו מתחרה חזק. עכשיו הרוסים לא יהיו כל כך עיוורים.
  מגדה חייכה בזדון וציינה:
  - והרוסים כבר ירו היטב, אם כי בראות גרועה יותר. בנוסף, המגדל הפך לגדול יותר וקל יותר להיכנס אליו!
  גרדה צחקה בקול על זה:
  - ובכן כן! זוהי הבעיה הגדולה ביותר עבור המיכליות שלנו, וכנראה, היתרון המוכר של הטנק הזה! נסה את זה, קבל את זה!
  שרלוט שרה:
  - אחת, שתיים, חמש! "טייגר" יצא לירות!
  כריסטינה הרימה:
  - כדי לפגוש את T-4, רגליים גבוהות יותר, ידיים רחבות יותר!
  וכך הם מיהרו על טנק שזז ביתר קלות מהדא"ש... גרדה נזכרה איך פגעו בחיל הרגלים הסובייטי עם ארבעה מקלעים. הם כיסחו בצורה הגונה, אבל הרוסים אפילו לא הבינו היכן נפל עליהם אסון כזה. אבל, לאחר שיצאו לדרך, הם יצאו להתקפה, זרקו רימונים... כמה מהם, למרות מרחק הגון, עפו והתפוצצו על המגדל. כמובן, עבור שריון של 100 ו-90 מילימטר ה-IS הוא כמו גלולה לפיל, אבל הוא מזמזם בצורה לא נעימה. כן, וניתן לחתוך את הזחלים.
  אז הייתי צריך להפעיל את המנוע ולסגת. ואז נגמרו המחסניות. הם כיסחו יותר ממאה חיילים אדומים.
  גרדה נדהמה מהבוז למוות בקרב האנשים הסובייטים. לערבים, עם הבטחותיהם להרמונים וארמונות פנינים, לא הייתה קרובה למסירות כזו. אבל אלה אתאיסטים - אנשים שלא מאמינים בחיים שלאחר המוות ובסיפורי אגדות על גני עדן. ומה מניע אותם להילחם בעקשנות כל כך כאשר תוצאות המלחמה כבר ידועות מראש וזה לא יותר מזעם הנידונים?
  זה קשה להפליא להבנה והבנה.
  אם כי, כמובן, ישנם רבים בקרב הבוגדים הרוסים. במהלך ששת החודשים לקיומה, "צבא השחרור" של ולסוב יצר שש דיוויזיות ותשע חטיבות נפרדות. אמנם, כמובן, ברור שלהיות חייל הוורמאכט זה קל יותר מאשר לעבוד חמש עשרה עד שש עשרה שעות ליד מכונה עבור מנות הרבה יותר גרועות, אבל בכל זאת... משום מה, דיוויזיות גרמניות המורכבות משבויי מלחמה לשעבר אינן נראה בחזיתות...
  אמנם, עם זאת, יש מעט גרמנים בשבי, וסובייטים... נראה שיש כבר יותר משישה וחצי מיליון. אולי אין כל כך הרבה ולסובים, אם כי אסירים רבים פוזרו לדיוויזיות ולגיונות לאומיים שבשליטת ה-SS. בנוסף, כמה רוסים נשלחו להרכבים של אצילים ומלוכנים.
  אבל בכל מקרה, הם הצליחו לכבוש את תכוין, למרות מזג האוויר המשתפר וההפצצות המאסיביות. למרות שהם שילמו מחיר מדהים.
  גרדה קיבלה את ההזמנה וירתה על שלושים וארבע מקטגוריית המשקל הקל יותר. קצב האש של האקדח גבוה יותר, כך שאתה יכול להרגיש בטוח יותר. פעם, אחר כך שני, ולבסוף טנק שלישי למזבלה...
  אז אתה צריך להיות זהיר יותר. אחרת הם יטופחו כאן לעבר המכונית: רק השריון הקדמי של הצריח התחזק ועבה יותר, והפורמט כמעט זהה. גוף הספינה פגיע במיוחד. ובין מיכליות רוסיות יש בעלי מלאכה. עם זאת, חלש לא ייכלא על טנק נדיר כמו IS-2 או IS-1. ושלושים וארבע מהפורמט הרגיל יכולים להיות עם לוחמים רגילים. מבעד לחריץ במגדל המפקד הם נראים כמו לוע של סוסים, עם אנטנות בלוע. זה אפילו איכשהו לא נוח לירות ירייה ממוקדת לעבר יפהפיות כאלה.
  הפעם הקרפיון הצלבוני נמצא במגדל עם הבנות, הוא בחר לשמש כמדריך שלהן ולא יכול להשאיר את הבנות בקדירה. נכון, מגדה ציינה באופן הגיוני:
  אנחנו יכולים לעזוב בלי לירות או להתגרות...
  קרפיון צולב, מסובב את פניו כמו ילד, אמר בבכי:
  - לא - בלי ירי, זה לא יהיה מעניין!
  בכל זאת הזהירה מגדה את הבנות:
  - לפתוח באש רק כאשר אין יותר משלושה או ארבעה כלי רכב. אנחנו בהחלט חייבים להביא את הטנק החדש הזה שלם ליחידות שלנו.
  גרדה הסכימה:
  - עד כה הפריט החדש הזה לא בין הגביעים, מה שאומר שהוא עדיין יהיה שימושי עבורנו.
  בנות הטיגריס המשיכו בצידן בהתלהבות מתונה. הם לא היו מוצלחים במיוחד, אבל הם הוסיפו עוד שבעה טנקים וחמש משאיות לנכסיהם. פעם היינו צריכים להילחם מחוץ למכונית כדי לתפוס דלק לתדלוק.
  בקיצור, ארבעה קונדסים שובבים יצאו מהקלחת וכמעט מתו מאש הארטילריה שלהם. רק דגל מורם בזמן עם צלב קרס נחלץ לעזרה.
  עכשיו הם חוצים את התעלה ויש אפילו כמה זרי פרחים עם פרחי נייר שניתנים ללוחמות הגיבורות.
  אולג ריבצ'נקו, שנמאס לו לצפות בסרט המלגלג הזה, צעק:
  - למה אתה מראה לי את כל הכלבות הארורות! כמה פעמים אתה יכול לצפות ברצח הרוסים!
  . פרק מס' 16.
  המלחמה היא שנתנה לג'יין ולצוות שלה הזדמנות למצוא את עצמם בחיים. לכן הבנות לקחו חלק ברצון במערכה למזרח. למה לא? זה גם כסף וגם תהילה.
  ארסנל הטנקים הסובייטי לא השתנה הרבה. הטנק הראשי הוא עדיין T-34-85. השריון והשריון של הספינה נשארו משנות הארבעים. אותו מנוע דיזל של חמש מאות כוחות סוס, אותם 45 מילימטרים של שריון חזיתי בזווית. הגנה חלשה יותר לדפנות גוף הספינה, פגיעות למחסניות פאוסט הגרמניות.
  רק צריח גדול יותר הותקן, עם שריון חזיתי 90 מ"מ ותותח 85 מ"מ. הטנק, כמובן, מיושן, ולא מסוכן כלל לגרמנים!
  הבנות נוהגות במכונית גרינג-5, שינוי מאוחר יותר. שריון הצד הוגדל ל-178 מילימטרים, והשריון הקדמי ל-250 בזווית. הטנק עצמו מצויד במנוע טורבינת גז ומאיץ את הבריטים ל-60 קילומטרים לשעה.
  ג'יין שאלה את תותחן גרינגטה:
  -אתה יכול לראות טוב?
  לוחם האיכרים ענה בביטחון:
  - הראות כאן מעולה! אני רואה הכל!
  מלניה צחקקה ונבחה:
  - נמחץ את הרוסים!
  מטילדה אישרה בביטחון:
  - כן אנחנו כן!
  גרינג-5 סיבובים, האקדח יורק פגז. המגדל נתלש מהסובייטים שלושים וארבע. הבנות צועקות מרוב עונג. הם באמת חושבים שהכל נהדר. וזה אפילו מעודד שצוותי טנק סובייטים מתים.
  ג'יין צייצה בקול עדין:
  - נמחק את כולם לאפר... ומוסקבה תהיה תחתינו!
  עם זאת, לאחר שנקלע לשדות מוקשים, הטנק הגרמני נאלץ לעצור. הרוסים התבצרו בחוזקה רבה. והרבה קיפודים נגד טנקים. הארטילריה מפגיזה באופן פעיל.
  גרינגטה אומר בתסכול:
  - כך יוצא... נתקלנו בלוק קשה!
  ג'יין עונה בביטחון לכאורה:
  - לא, זה לא קורה עד הבוקר... בואו נפרוץ את האופרה!
  הרכב הקרבי הגרמני נתקע במקצת. מטוסי תקיפה סילון הופיעו בשמים, והשתמשו בטלטנקים. כנראה שהם ניסו להרוס את שדות המוקשים.
  הם שלטו במכוניות עם חומרי נפץ באמצעות רדיו. נעשה שימוש גם במשגרי גז ניידים. הם ממש הפציצו את עמדות הצבא האדום באש ולהבה.
  גרינגטה ציין במורת רוח:
  - במלחמה יש יותר ויותר עפר, ופחות ופחות חיל!
  ג'יין נאלצה להסכים עם זה:
  - סליאווי! אבוי, איכשהו אנחנו מפסידים!
  גרינגטה תיקן את המפקד:
  - אדרבא, לא אנחנו, אלא מתנגדינו! עכשיו נצא מהמבוי הסתום, ויהיה קרב...
  הטנק הגרמני ירה, למרות ששום דבר לא ממש נראה לעין. ג'יין חיככה את רגליה היחפות ושרה:
  - אל לנו לחשוב רע - אנחנו בהחלט ניעלם! יש דרך לצאת מהמבוך, מכל מבוי סתום!
  גרינגטה צייץ בחיוך:
  - מי שעליז צוחק...
  מי שרוצה ישיג את זה...
  מי שמחפש תמיד ימצא!
  מלניה, שרה ונוצצת שיניים, הוסיפה:
  - ישירו איתנו מי שרגיל להילחם על הניצחון!
  התותח נמשך מספר שעות, ואז סוף סוף המשיכו הטנקים הגרמנים הלאה. הם נפגשו על ידי תותחים סובייטים ונ"ט טנקים בקליברים שונים. עם זאת, הורגש שכוח החדירה אינו מספיק בבירור. הגרמנים התקדמו... רק כאשר החלו לירות תותחי ה-203 מ"מ, הופיעו כלי הרכב הנאציים הראשונים שניזוקו.
  ג'יין לחשה בחוסר ביטחון:
  - אדוני... יעבור ממני הכוס הזאת!
  Gringueta אמר בביטחון:
  - אתה לא יכול להיות שני מקרי מוות, אתה לא יכול להימנע מאחד! אז אם כבר נחיה בעולם הבא!
  שאלה מלניה בלחש:
  - איך העולם הזה?
  גרינגטה אמר לא בביטחון רב מדי:
  - אני חושב שזה יותר טוב משלנו!
  מלניה לחשה בתגובה:
  - יתן ה' לעיוורים לפקוח את עיניהם וליישר את גב הגיבן!
  ואכן, ג'יין התחילה לתהות איך העולם הזה עשוי להיראות. אולי העולם הזה אפילו יותר לא הגיוני ופחות בטוח. ג'יין סובבה את מותניה והניעה את ירכיה וצייצה:
  - זו אפשרות מעניינת מאוד - למות וללכת לעולם הבא! אז מה מחכה לנו שם? האם נפגוש שם את אלה שהיו יקרים לנו על פני כדור הארץ או שנצטרך להכיר חברים חדשים?
  גרינגטה הזיזה את הכלב ברגלה היחפה ולחשה:
  - יהיו מאות שנים חדשות, יהיו חילופי דורות... אבל איש לא ישכח לעולם את השם לנין!
  והיא פרצה בצחוק, הצחוק המעט מטורף שלה. היא הייתה לוחמת-איכרה הניעה את רגליה החשופות והחינניות, ואצבעותיה שיחקו.
  תפסתי IS-3 על הכוונת... זה רחוק מלהיות נכון. לא כולם יפגעו, ואם הם יפגעו, הקליפה, המתרסקת בחוטמו של הפייק, יכולה להתרסק. אבל הילדה ידעה מה היא עושה. היא ירתה וגרגרה:
  - חוף ערפילים, בואו נהרוס בפיתיון!
  מטילדה שרה בנוסף:
  - וה"אגדם" הזה, בואו נשתה לגברות! סופר גברתי!
  הזריקה של Gringueta הייתה מדויקת. הפגז פגע בחלק התחתון של השריון הקדמי של הצריח, ממש לתוך הפער. וזה יצר השפעה הרסנית בלי ריקושט. זה המצב שנוצר. ליתר דיוק, חמישה צוותי טנק סובייטים מתו כמעט מיד. והנשים האנגליות הוסיפו פשעים לרשימה שלהן.
  מלניה שאגה והפעילה את המקלעים שלה. כמה חיילים רצו לזחול עד לטנק של היטלר.
  - אבל פסאראן, אל תתקרב, ילד! - צעקה ילדה יפה וריססה אש מקלעים לעבר החלוצים האמיצים.
  ג'יין צייצה והקישה בעקב החשוף שלה על השריון:
  - הו, בנים, בנים, בנים... פתאום הפכתם לא רצויים! כנראה בשביל הארץ הארורה הזו, אתה אציל מדי!
  והילדה, בתו של האדון, ריחמה על הנערים היחפים, השרוטים והמלוכלכים האלה, שכדורים חסרי רחמים נוקבים. כמה עצוב וקשה הכל.
  גרינגטה ירה שוב, חדר לתותח ה-SU-100, וצייץ:
  - והחגב ירוץ למסור את הבקבוקים!
  מלניה ליקקה את שפתיה בלשונה הארגמנית ולגמה קוקה קולה מבקבוק פלסטיק, ואמרה:
  - ברור שלא! תן לי קצת יין וחפיסת סיגריות!
  מטילדה, שהקדימה בזהירות את הטנק, סיננה:
  - סיגריות הן רעל...
  ג'יין הרימה את הקצב והמשיכה:
  - נכון, אומרים אנשים!
  גרינגטה מגיב בירי ולחישה:
  - אין דבר יותר גרוע מניקוטין!
  מלניה ציחקקה ונהמה:
  - שים חפיסת סיגריות בתא האש!
  מטילדה הוסיפה בתגובה וגירדה את פטמת החזה הארגמן:
  - נכון, אנשים אומרים...
  ג'יין סיימה בחיוך, מוציאה את הלשון החוצה.
  אבל אני מעשן...
  מלניה סיימה באדישות:
  - ואני מאוד שמח!
  הבנות צחקו והראו את לשונותיהן הארוכות בצבע דובדבן. ג'יין העירה בחיוך:
  - הסיגריה היא הרוצח היעיל ביותר, במיוחד נגד הלקוח!
  מלניה הוסיפה:
  - סיגריה היא כמו רובה דומם, אבל היא קטלנית אפילו בידי חובבן!
  גרינגטה ירה באקדח והעיר בחיוך:
  - הסיגריה היא הצלף הכי אמין, היא תמיד הורגת!
  מטילדה האטה מעט את הטנק על הגבעה ולחשה:
  - לסיגריה יש טעם מר, אבל היא מושכת יותר מממתקים!
  ג'יין נאנחה בכבדות ומלמלה:
  - סיגריה היא כמו ילדה רעה, אבל להיפרד ממנה זה הרבה יותר כואב!
  גרינגטה ציחקק, ירה ושאג:
  - סיגריה, בניגוד לרימון, כשהיא זורקת, מאריכה חיים!
  הבנות השתתקו. הטנק שלהם החליק שוב, ונגמר בתעלה. הייתי חייב לצאת. הלוחמים היו קצת עצבניים. ההגנה הסובייטית חזקה מאוד.
  ג'יין העירה בהתפלספות:
  - במלחמה הדרך הקצרה ביותר למטרה היא תמרון סיבוב, והאמת הצרופה היא הונאה נבזית!
  גרינגטה, לאחר שניפץ תותח סובייטי בירייה מכוונת היטב, העיר:
  - עם תמרון סיבוב סביר להניח שתקצר את הדרך למטרה שלך!
  מלניה ירה במקלע וצייצה:
  החיים אדומים, אבל הם עוזבים עם דם ארגמן!
  מטילדה סיכמה את זה:
  - במלחמה החיים מאבדים מערכם, אך מקבלים משמעות!
  הבנות המשיכו במלחמה. הם ירו, ובמקביל חיברו אפוריזמים תוך כדי.
  ג'יין בעטה ברגלה היחפה ואמרה:
  - מלחמה היא כמו חתן, חשופה לבגידה, אך אינה מאפשרת לה לשכב רדומה!
  גרינגטה ירה ואמר בשנון:
  - מלחמה היא אשה תאוותנית בטרוף גופות גברים!
  מלניה סיננה בתגובה:
  - כל הגילאים כנועים למלחמה, כמו אהבה, אבל זה לא בילוי נעים!
  מטילדה מצאה צורך להוסיף:
  - מלחמה, כמו קורטיזנה, היא יקרה וניתנת לשינוי, אבל היא תמיד משאירה זיכרון הרואי!
  ג'יין סובבה את הכלב באצבעותיה החשופות והחינניות והשתוללה:
  - במלחמה זה לא כמו בחלום, אתה לא יכול בלי רגשות עזים!
  גרינגטה ירה בחיוך וענה:
  - העולם משעמם ומרגיע, מלחמה מעניינת ומרגשת!
  מטילדה, לוגם בשמחה קולה, המשיכה:
  - מלחמה היא דם וזיעה, היא מפרה את השתילים המולידים אומץ!
  מלניה ציחקקה והעיר:
  - לא משנה כמה מעניין תהליך המלחמה, כולם רוצים את הסוף!
  ג'יין העבירה שוב את בהונותיה החשופות על עכוז האקדח ושרה:
  - מלחמה היא לא ספר, אתה לא יכול לטרוק אותו, אתה לא יכול להחביא אותו מתחת לכרית שלך, אתה יכול פשוט ללכלך אותו גם!
  גרינגטה צייצה באכפתיות:
  - מלחמה היא דת: היא דורשת קנאות, משמעת, כניעה ללא עוררין, אבל האלים שלה תמיד בני תמותה!
  מלניה ציחקקה בשקט והעיר:
  - במלחמה, כמו בקזינו, הסיכון גבוה, אבל הזכיות קצרות מועד!
  מטילדה חשפה שיניים ונבחה:
  - החייל בן תמותה, התהילה נשכחת, הגביעים נשחקים, ורק הסיבות להתחיל טבח חדש אינן ניתנות להסרה!
  ג'יין בדקה בעדינות:
  "אנחנו בזים לרוצח אלא אם כן הוא חייל בחזית, ואנחנו בזים לגנב אפילו יותר אם הוא שודד בשדה הקרב!"
  גרינגטה שוב צקצק ולחש:
  - חייל הוא אביר שהשריון שלו הוא אומץ וכבוד! גנרל ברון, שהכתר שלו הוא זהירות ואינטליגנציה!
  מלניה אמרה בחיוך:
  - החייל נשמע גאה, הפרטי נשמע גנאי!
  מטילדה השיבה בשנון:
  - הראשון שיתקוף אולי ימות, אבל האחרון לא ייזכר!
  ג'יין השתוללה בנשימה:
  - עדיף להיות ראשון בחלוקת השלל מאשר בהתקפה!
  Gringueta הוסיף בחיוך:
  - מלחמה היא כמו אישה, היא משכיבת רק גברים בלי להישבר!
  מלניה ענתה בכבוד:
  - אישה, בניגוד למלחמה, לא ממהרת להרוג גבר!
  מטילדה אמרה בצחקוק:
  - מלחמה, בניגוד לנשים, לעולם אינה מסתפקת במספר הגברים המוקצה!
  ג'יין סובבה שוב את הידית באצבעותיה החשופות ואמרה:
  -מלחמה היא הנקבה שאינה יודעת שובע, גברים אף פעם לא מספיקים לה, והיא לא תסרב לאישה!
  בתגובה לכך, גרינגטה ראה צורך לשחזר משפט שנון:
  "נשים לא אוהבות להילחם, אבל הדחף להרוג גבר הוא לא הרבה יותר גרוע מכדור!"
  מלניה סיננה כמו קוברה, פולטת את לשונה הוורודה:
  - כדור קטן יכול להרוג גבר, לשמח אותו, אישה עם לב גדול!
  מטילדה הוסיפה בחיוך סרקסטי:
  - לב גדול מוביל לרוב באינטרס אישי קטן!
  הבנות סיימו להחליף הערות שנונות והחלו להביט בריכוז בשדה הקרב. מטוסי תקיפה מסוג TA-311 עפו בשמיים וירו לעבר עמדות הכוחות הסובייטים. אמנם לאט לאט, קואליציית הרייך השלישי התקדמה. והיא הצליחה להתרענן מעט בבליעת הגופות.
  הבנות, משועממות, התחילו שוב לעשות בדיחות באפוריזמים:
  ג'יין צרחה:
  "למלחמה אין פנים של אישה, אבל היא מדממת גברים טוב יותר מאישה!"
  גרינגטה ירה ופרג:
  - מלחמה לא מביאה שמחה, אבל היא מספקת אינסטינקטים תוקפניים!
  מלניה שרקה בתגובה:
  - שמחה במלחמה, גוויות אויבים רק במחיר!
  מטילדה, גלילה בין הזחלים, הוסיפה:
  - מלחמה היא חרישת שדה: היא מופרית בגופות, היא מושקת בדם, אבל היא יוצאת בניצחון!
  ג'יין ירתה וגרגרה בתגובה:
  - הניצחון צומח על גופות ודם, אבל הוא נושא פרי מהחלשים!
  גרינגטה ירה, שבר את שלושים וארבע כמו כוס, ולחש:
  - מלחמה היא כמו פרח אוכל אדם, בהיר, טורף ובעל ריח רע!
  מלניה שפשפה את הדוושה ברגלה היחפה ופלטה:
  - מלחמה היא אם הקידמה והאם החורגת של העצלות!
  מטילדה תקח את זה ותשאג:
  - ובמלחמה אין ערך חיי חייל, אבל הגנרלים אפילו אבדה!
  ג'יין העבירה את קצה ידה על חזה וצייצה:
  - אם אתה רוצה שלום, השרה פחד; אם אתה רוצה מלחמה, עורר צחוק!
  גרינגטה לקחה אותו וירתה, מכוונת את הנשק ברגלה יחפה, שרה:
  - צחוק אינו חטא אם אינך צחוק בענייני צבא!
  מלניה ציחקקה ונהמה בהצלחה:
  - מלחמה היא כמו קרקס, רק למנצח יש את הצחוק האחרון!
  מטילדה נהגה בטנק, ריסקה כמה חלוצים, ופרצה:
  - במלחמה זה כמו בקרקס, רק רוצח ערמומי ורציני!
  הבנות השתתקו שוב. נמאס להם לעשות בדיחות. באופן כללי, מלחמה היא לא יפה במיוחד.
  ג'יין חשבה ברוגז: בריטניה הפסידה לגרמנים. אמנם כמה אדמות כבשו הבריטים. וכמה מהגרמניה ההיא! בריטניה הפכה לאימפריה אדירה. אבל היא לא יכלה לעכל את המושבות שלה. הרייך השלישי עלה על האנגלים בשלטון ואפילו המפקדים התבררו כחזקים ובעלי יכולת הרבה יותר.
  וכשהנאצים הגיעו ללונדון הסתיימה ההיסטוריה עבור אנגליה. קמה אימפריה חדשה, עם כוח חסר תקדים. עמים ומדינות רבות משרתים בכוחותיה. ומה אפשר לומר: הרייך השלישי, שפרש את כנפיו, הטביע את בריטניה.
  אבל ב-1940, לאחר שכבש את צרפת, הציע היטלר בנדיבות שלום לצ'רצ'יל. והיה צורך לקבל את זה: השכל הישר הכתיב שבריטניה לא תוכל להרוויח דבר מהמלחמה, אפילו תיאורטית, אלא תוכל להפסיד. היטלר נלחם בקרב האוויר עם אנגליה בחצי כוח. באיחור רב הוא העביר כוחות לאפריקה. הוא נסע לברית המועצות. אבל כל זה רק עיכב את האסון.
  הגרמנים, תוך שימוש בשטחים הכבושים, מצאו את הכוח להילחם בשתי חזיתות: יפן ניצחה בביטחון את האמריקאים. ואז סטאלין בגד בו על ידי סיום הפסקת אש. בריטניה ירדה על ברכיה והפכה לחלק מהרייך השלישי.
  ניצחונות רבים זיכו את הוורמאכט בתפארת הבלתי מנוצחת. ג'יין וחבריה הצטרפו ברצון לצבאו של היטלר כדי לחפש אושר ודרגה. והם הצליחו שם חלקית.
  אז מה? עכשיו יש להם שתי מדינות מולדת: גרמניה הגדולה, בריטניה הקטנה.
  ג'יין לגמה מקוקה קולה וצייצה:
  - אהבה ומוות, טוב ורע... מה קדוש, מה חוטא, לרוצחים לא אכפת!
  גרינגטה שר בתגובה ושלח טיל נוסף:
  - אהבו והעזו, תנו לרשע לשלוט, אך ניתן לנו רק באחד לבחור!
  הבנות התעודדו מעט. ובכן, למעשה, עד כמה שאתה יכול לכוון את עצמך במפתח מינור. הם צעירים, עליזים, אנרגטיים ודי ברי מזל. הם נלחמים כל כך הרבה ואף שריטה אחת. אלא אם כן אתה מחשיב שהם יישרטו על הטנק.
  מלניה העירה בחריפות:
  - אה, צ'רצ'יל היה צריך לקבל את הצעתו של הס ולהיכנס למלחמה עם ברית המועצות. אז נשלט על כל הפלנטה, ובסוף נמחץ גם את גרמניה!
  מטילדה שרה בהנאה:
  - גרמניה טובה בקרב, האריה הבריטי הוא הטוב ביותר!
  מלניה אישרה:
  - כן, האריה שלנו מבריטניה הוא הטוב ביותר!
  ג'יין אמרה בחיוך:
  - עדיין יש לנו סיכוי! היטלר ימות והאימפריה הגרמנית תתפרק!
  גרינגטה ירה קליע והסכים חלקית:
  - כן, זה יתפרק! הם טורפים טורפים, אבל האם זה ישפר אותנו?
  מלניה העירה פילוסופית:
  - אחדות תחת משטר קשה עדיפה על כאוס ורישול תחת משטר רך!
  מטילדה לחצה על סוליותיה החשופות על הדוושות ונבחה:
  - גם אנחנו נהיה על מאדים! ומעבר למערכת השמש!
  ג'יין ענתה בחיוך של ג'וקונדה:
  - ראשית עלינו להקים משטר מאוחד על כדור הארץ!
  גרינג, לקח אותו ושר בלהט:
  - ואנחנו לא נאפשר למשטר הזה להשתנות!
  מלניה העירה בשנון:
  - אבל כדי להשאיר אותך עם האף, אני צריך לשנות את האף!
  לבנות יש מזל כמו תמיד. כעת הטנק שלהם מגיע לקו הראשון של תעלות. וקורע את האדמה בזחליה. הלוחמים צוחקים.
  - נמחץ את כולם!
  אחד התותחים נתקע בין הגלילים, והטנק נעצר. הבנות יצאו מהמכונית: עדיין היה צפוף מדי וחם מדי במיכל. אבל זה מסוכן בחוץ, אתה עלול להישרף.
  הלוחמים מיהרו, מהבהבים בעקבים החשופים שלהם, ושרים:
  - אנחנו ילדות שובבות, חברות טובות, ובכן, תנו להן להצליף ברגלינו היחפות, הפומות המשובבות!
  ג'יין, רצה, שמה לב:
  - הנה אנחנו, חיילי החלל!
  מלניה אישרה בחיוך:
  - גם לחלל וגם לכוח הנחיתה!
  וגרינגטה לקחה אותו והסתובבה בזרועותיה, מייללת:
  - אני לוחם על! אני אהרוג את כולם!
  מטילדה קיבלה את זה בתגובה ולחשה:
  - רעל טיפה אחר טיפה לתוך הפיהרר!
  ג'יין ציחקקה ושרה:
  - המכה חזקה, והפיהרר הוא כל יכול!
  הלוחמים רצו, צועדים יחפים, על הריסות, ברזל מרוסק, מחומם מאוד, סוגים שונים של קורות וגולגולות שבורות.
  ג'יין שרה:
  -אתה תבין אותי... אתה תבין אותי... אתה תבין אותי, ולא תמצא מדינה טובה יותר!
  נעים לילדה לרוץ, ברגליה הלא גסות מדי, לאורך השביל הקוצני והפסולת. זה באמת כיף גדול.
  גרינגטה שר:
  - קיץ, השמש זורחת גבוה...
  מלניה תמכה בשיר:
  - גבוה גבוה!
  מטילדה הוסיפה:
  - קיץ, אנחנו רחוקים ממוות! רָחוֹק!
  הלוחמים התעודדו בעליל. אכן, איזה תענוג זה לזוז ולקפוץ בצורה כל כך אנרגטית.
  ג'יין גיחכה והעיר:
  - המוות הוא מוסכמה, חרפה היא מוחלטת!
  גרינגטה התחכך ברגל יחפה בשנייה וסינן:
  - גם לנו יהיה חג! ואיתו ניצחון!
  מלניה אמרה בספקנות:
  - שלנו או הגרמנים?
  מטילדה חייכה ושרה:
  - מחכה לנו שריפה קטלנית...
  ג'יין הגיבה:
  אבל הוא חסר אונים...
  גרינגטה יילל כמו פנתר:
  לכל אחד יש ארון קבורה נפרד...
  מלניה לקחה אותו, תוך כדי ירי, סיננה:
  - גדוד בושה עלה לקברו!
  מטילדה שאגה בחזרה:
  - לגיון שלם עלה לקבר!
  והבנות לקחו את זה ומיאו... הן כמו סוסים דקים. וכל כך רגליים חמודות, חשופות ושזומות.
  ג'יין לקחה אותו ולחשה בהנאה:
  - ואני קוברה! ואני קוברה! לא דוב בכלל!
  גרינגטה צווח בתגובה:
  - זה נחמד לקוברה לעוף עד העננים!
  והבנות פשוט יתנגשו בראש. ניצוצות עפים מהעיניים כאילו השעה באה!
  מלניה לקחה אותו ולחשה:
  - היטלר הוא קפוט!
  מטילדה תמכה בה:
  - וסטלין הוא קפוט!
  ג'יין נענעה את ירכיה וצייצה:
  - אני לוחם אור, על ברכיך פראים... אני אסחוף מעל פני האדמה את כל המשמיצים!
  מלניה לקחה אותו ושאגה:
  - והיטלר טיפש, הוא מעשן טבק! הוא גונב גפרורים ולא מבלה את הלילה בבית!
  מטילדה חייכה בציניות ושאלה:
  - מה אתה חושב, יש את זה לפיהרר?
  גרינגטה בעטה באפר ברגלה היחפה ונהמה:
  - ברור שלא! ארבעתנו נותנים לו מציצה!
  מלניה גלגלה את עיניה ולחשה:
  - הו, זה מאוד נחמד להחזיק מוט ירקן פועם בפה ולהרגיש אותו עם הלשון!
  מטילדה לחשה בנשימה:
  - כמה זה נהדר! והכל יהיה פשוט מעולה!
  הבנות קפצו גבוה יותר ויותר. אבל הטנק שלהם תוקן והם נאלצו לחזור. הלוחמים טיפסו לאחור ולחשו:
  - זה הטנק שלנו! הוא יהיה פשוט מעולה!
  ג'יין נזכרה לפתע בסיפור האגדה על רובין הוד. יש את ג'ו הקטן, הילד נתפס על ידי השריף. הילד עונה: הם משכו אותו על המתלה וטיגנו את עקביו.
  כשהלהבות ליקקו את כפות רגליו החשופות והמחוספסות של הילד... ג'יין הרגישה כאן עוררות, והיא באמת רצתה סקס. הנה הם נכנסו לזה. במיוחד קרפיון הנינג'ה היפני קרוסיאני. הילד הבלונדיני הזה כל כך חתיך, ויש לו שלמות גברית גדולה מאוד. וזה כל כך נחמד לגעת בעור נקי וחלק כזה עם השדיים שלך.
  ג'יין רצתה לשים את האצבע בין רגליה, אבל היא הייתה נבוכה ושינתה את דעתה. אם כי, אכן, פעולה כזו נעימה ביותר!
  בת האדון אמרה:
  - בגל הים ואש זועמת! ואש עזה וזועמת!
  הבנות שוב הזיזו את גרינג-5 שלהן לעבר עמדות הכוחות הסובייטים. סטלין עצמו כנראה התחרפן די הרבה כשנודע לו על התקדמות הנאצים. באמת, איך אפשר שלא להתעצבן כאן? מכונה ענקית ממהרת אליך, אבל אין מה לענות. שלושים וארבע, אתה לא יכול להילחם בסדרה E. ועוד יותר מאג'ים פירמידליים.
  וסטלין כנראה בהלם. לפחות קרא לג'וק להיות היועץ שלך. אין קול, אין משמעות, אין שפריץ של מים! נראה שאתה תתבאס!
  ג'יין העירה בחיוך:
  - וסטלין, בניגוד לצ'רצ'יל, תמיד קיבל ברצון תרומות מהיטלר והלך לשלום!
  גרינגטה שר בהתלהבות:
  - ספר לי מה העולם! הם יענו לך - השמש והרוח!
  מלניה העיר בהתלהבות:
  - ויהיו לנו ילדים חזקים ובריאים!
  מטילדה צחקקה ולחשה:
  - העולם אינו לוח שחמט, והיטלר אינו מלך!
  ג'יין תיקנה את חברתה:
  - הוא גבוה מהמלך! ואנחנו נטאטא את זה מעל פני כדור הארץ!
  גרינגטה לקח אותו ושאג:
  - גדולתם של הבריטים, מוכרת על ידי הפלנטה! הפשיזם נמחץ במכת חרב!
  מלניה הוסיפה בהתלהבות:
  - אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם!
  מטילדה, בהתלהבות של בחורה שמצאה את אהבתה הראשונה, הוסיפה:
  - אני מאמין, בואו נבנה קומוניזם קדוש!
  ג'יין צחקה והעיר:
  - ובהנהגת הגרמנים אכן ניתן לבנות קומוניזם!
  גרינגטה חבטה במצחה במכנס האקדח ושרה:
  - אנחנו מתבדחים, נבנה עכשיו קומוניזם! וסטלין יהיה הסופר והגיבור שלנו!
  מלניה הוסיפה והבהירה:
  - בארון קבורה, כמובן!
  Gringueta אישר בקלות:
  - כמובן, בארון קבורה!
  ג'יין אמרה בפילוסופיה:
  - לא משנה כמה גדול יהיה המלך, הוא יעלה לקבר, ממש כמו הצייד!
  Gringeta הוסיף בחיוך זדוני:
  - פוליטיקאי תמיד משקר, רק הוא מת על אמת!
  מלניה לחצה על בהונותיה החשופות ואמרה:
  - האלמוות הוא אמיתי, אבל המוות הוא אשליה!
  מטילדה גם פרסמה פרשה:
  - מלכים יכולים לעשות הכל, אבל לא אחד, אף מלך אחד לא יכול להימלט מהקבר אל האדמה!
  ג'יין צייצה:
  החיים יסתיימו בקרוב...
  גרינגטה נתמך באכפתיות:
  - הנקודה תכה בקרוב!
  מלניה יורה במקלעים לעבר חיל הרגלים הסובייטי, ולוחצת:
  - הו, אמא, אמא, רחם על בנך!
  מטילדה, שהתקשה לעצור את צחוקה, הוסיפה:
  - הרי אין לו יום לחיות!
  ג'יין חשבה פילוסופית:
  - כולם רוצים לחיות יפה, אבל רק מעטים מתים בכבוד!
  Gringueta ענה בחיוך:
  - המוות מבטיח צרות, אלא אם כן הוא נוצץ בקרני ההישג!
  מלניה סיננה בחשיפת שיניים זועמת:
  - מוות טוב עדיף על חיים מחורבנים!
  מתילדה אתגרה:
  - זה טוב להיות אלוהים בחופש, אבל זה רע להיות שטן בכלא!
  גרינגטה העיר בחיוך ארסי:
  - ונגמרו לנו הפגזים... מסכים, זו טרגדיה ענקית! אף לא מתנת השמדה אחת!
  ג'יין נחרה בבוז.
  - יהיו מתנות חדשות ונשיאים אחרים!
  . פרק מס' 17.
  ביום זה, 10 באוקטובר 1947, פרידריך, כמו תמיד, כלב גרייהאונד ובלתי נלאה, דוהר במהירות על סוס האוויר Me-362. הילד לא הרגיש אפילו צל של עייפות, הוא היה נרגש מדי, ועדיין נורה בלי להחמיץ פעימה. בלילה, צוותי תיקון, בעיקר אמריקאים, מפעילים חלק מהציוד הפגוע. בפרט, ה"פטונים" שוב הסתובבו על פסים, בנוסף, כמה מאות מכלי רכב אלה נכנסו לשירות לאחר שהועברו מחו"ל, לאורך מסילות ברזל שכבר הוקמה. הפרטיזנים, כמובן, ניסו, אבל הם הצליחו הרבה יותר גרוע מהרגיל. בבחירות של האב האוקראיני ניצח בנדרה, והבגידה והעריקות גברו בשורות הפרטיזנים. בנוסף, חלה מפקד תנועת הפרטיזנים וורושילוב... ולא נמצא לו תחליף בזמן... לפיכך, האספקה של קבוצת השביתה הבינלאומית של הפשיסטים הייתה מספקת למדי. כן, לוחמי מחתרת אמיצים וחבלנים גיבורים הגיעו לפעמים להצלחה, אבל לא מעל הרמה הטקטית. בנוסף, הופעתם של בעלי ברית חדשים שנכנעו גרמה לירידה חדה באמונה בניצחונה של ברית המועצות, והדבר הוביל לכך שגורמים מתנדנדים, בגלוי או בסתר אחר, עברו לצד הפשיסטים.
  מספר העריקים גדל במיוחד בקרב הצבא האדום של קריקוב והצבא הפולני. הפולנים, לאחר שהאמינו להבטחות הנאצים ובעיקר בעלי ההון המערביים, סמכו ברצינות על יצירת אימפריה גדולה במזרח, על חשבון רוסיה! לא כולם, כמובן, הקומוניסטים הפולנים נשארו נאמנים לסובייטים, אבל שאר הגוונים הפוליטיים... הליברלים לא אמינים במיוחד... אז החלו היחידות הפולניות להיכנע בבליטת מוסקבה כמעט מיד מתחילת המתקפה ... למרבה המזל, היו מעטים מהם ולכך עדיין לא הייתה השפעה מכרעת על מהלך המלחמה.
  פרידריך ביצע את זוג הטיסות הראשונות בעצמו, והתנתק מהטייסים האחרים. הוא ראה שהאויב כבר לא פוגש כל כך בצפיפות את המוני הנאצים באש, וכמעט שלא נותרו שדות מוקשים בנתיב טריזי הטנקים. אבל החיילים הסובייטים נלחמו בעקשנות. חיל הרגלים לא פתח באש וניסה, באמצעות מתן אפשרות לסגירת הטנקים, לפוצץ את עקבותיהם או צרור רימונים, או להציתם באמצעות בקבוקי בעירה.
  נער המחסל הגדיל בעיקר את הניקוד על חשבון התותחים הסובייטים. יתרה מכך, ירי ממישור אופקי, הימנעות מבזבוז זמן בצלילה. נכון, גם כמה טנקים שנמצאו במארב הושמדו. התעופה של ברית המועצות לא הייתה פעילה. בבוקר, רק שבעה מטוסי U-2 הופיעו, ולאחר מכן ארבעה לאגס. בכלל, פרידריך ניהל איתם שיחה קצרה, לחיצה קלה על ההדק... ואז, כמו תמיד!
  לאחר שדיכאו את נקודות הלחימה שכבר נחלשו, טנקים נאציים מיהרו הלאה מעבר לשדה ולתעלות... תעלות נ"ט וקיפודים, לעומת זאת, נתקלו גם בקו ההגנה השישי והחמישי הזה (היו שמונה כאלה) בסך הכל). התותחנים הסובייטים היו עצבניים והחלו לירות מרחוק. הארטילריה הפשיסטית הייתה חסרת רחמים, והתעופה... עד כה, כמו משטח החלקה, הכל היה מגורר. ובכן, פרידריך, כמו תמיד, מקדים את כולם, נמרץ וקריר יותר. שינויים חלו בהרכבת הכוחות; הפטונים, חמושים במקלעים חזקים, הובילו. החלטה מאולצת לצמצם את ההפסדים מחיילי קמיקזה שמקריבים את עצמם אבל לא רוצים לוותר...
  פרידריך ביצע את הטיסה השלישית שלו עם חברתו הלגה. כאן הם פגשו לראשונה קבוצה גדולה פחות או יותר של מטוסים סובייטים. ביניהם היו אפילו חמישה מטוסי Br-3 (משם הם נחפרו). באופן מוזר, המפציצים של ברית המועצות פנו מיד לאחור למראה האסים הגרמנים, והלוחמים מיהרו לעברם.
  פרידריך ירה בשלווה במכוניות בניסיון להתקרב. כולל אס עם כוכב של גיבור ברית המועצות על גוף המטוס. הלוחם המנוסה, לעומת זאת, ניסה להיכנס לעננים, אבל מול מפלצת כזו כמו פרידריך ביסמרק, זה רק התברר גרוע יותר. נער המחסל, בלי להחמיץ פעימה, הפיל שלושים ושישה מטוסי קרב וארבעה מטוסי תקיפה בבת אחת, הפעיל את המהירות ומיהר אחרי המפציצים.
  אולם כאן, פרידריך גילה שמכוניתו לא מיהרה כל כך, ולא הגיעה ל-740 קילומטרים משוערים אפילו עם מנוע מאולץ. הסיבה ברורה, פרידריך החליף את תותחי ה-30 מ"מ Mr-108 ב-Mr-103, שעם מהירות קליעים ראשונית של 960 מטר לשנייה, יעילים הרבה יותר בחדירת גגות של טנקים ולוחמי אויב ממקום מאוד. מרחק ארוך, אבל כמעט פי אחד וחצי יותר כבד ומטה עם קצב אש של 420 כדורים לדקה (עם זאת, פרידריך העדיף בדרך כלל לירות פגזים בודדים תוך כדי נפילה לטראנס!). והתחמושת עבור התותחים הוגדלה במיוחד עבור פרידריך. לכן, להדביק את המפציצים לא היה משימה קלה. כמה מטוסי He-362 זריזים הקדימו את האס הצעיר והאמיץ. הם נפלו כמו ברד על היבול, מעכו ומייסרים כלי רכב סובייטיים. יתרה מכך, ה-Br-3, בהיותו איטי יותר וחמוש גרוע, הפך לטרף קל לטייסי טרור. פרידריך הגיע בסוף המשתה, אבל בכל זאת סיים תריסר, ודפק חמישים. עם זאת, הילד לא הצליח לנצח את שיאו הקודם של מאתיים חמישים ושלוש מכוניות.
  פרידריך חזר עם התלהבות רבה בנשמתו. הוא ניצח ומנצח! ומחשבות על הבגידה שלי נעלמו לחלוטין. הצעיר אפילו אמר לעצמו:
  - למה הדעות הקדומות האלה! מולדת היא המקום שבו החברים והילדים שלך גדלים! וברית המועצות היא לא המולדת, אלא כלא של אומות!
  הלגה שמעה את המילים הללו, אך, מבלי להבין את מהותן האמיתית, אישרה:
  - אתה צודק! ובקרוב יהיו לנו ילדים! אם כי, אני לא רוצה להשמין בבטן בזמן שהמלחמה הזו עדיין נמשכת!
  פרידריך ציחקק:
  - זה תלוי ברצון האל הכול יכול. עם זאת, האפיפיור ומספר מטרופולינים בצד שלנו!
  הטיסה הרביעית בהסתערות, סילון Fokken-Wulf-5s הפך למצוד אחר רובים, מכיוון שרק כמה טנקים נתפסו. אבל המבחן האמיתי עוד לא הגיע.
  ארמיית הטנקים החמישית של המשמר החמישי של רוטמיסטרוב השלימה את העברת החתירה לאזור קרסנוגווארדיסקי. עם זאת, לא ניתן היה להשיג הפתעה מוחלטת. מטוסי סיור פשיסטים תיעדו תנועה של מסה גדולה של טנקים, והנאצים מיהרו לנקוט באמצעי נגד. כחמש מאות יחידות אס אס של ארמיית הפאנצר ה-2 של האס אס, וכן מאתיים כלי רכב מהעתודה האסטרטגית, יצאו לפגוש תשע מאות וחמישים טנקים ותותחים מתנייעים מתוגברים במילואים של האגרוף המשוריין של רוטמיסטרוב. במיוחד התנהל הקרב בשדה ליד החווה הקיבוצית פרבומאיסקי, שם אותרו רימונים ותותחים גרמניים על הקו שנכבש.
  פרידריך ומיטב האסים הגרמנים נקראו כדי להדוף מתקפה מסיבית מהיבשה ומהאוויר.
  לוטננט גנרל רוטמיסטרוב, גיבור הקרב על סטלינגרד, ביצע את הפקודה שהגיעה מהמפקד העליון בעצמו, והאמין באמת ובתמים שהקרב ליד מוסקבה עדיין לא אבוד. הכוח היה בידיו, והיה שביב של תקווה שברית המועצות תחזיר את מה שאיבדה קודם לכן. עם זאת, העמוד, שנע בכוחו שלו, נהיה מתוח למדי. זה נבע בחלקו מהרצון להימנע ממטוסי סיור של הרייך השלישי, כאשר משך הזמן האחר של הצעדה נגרם כתוצאה מפגיעה בקווי הרכבת עקב מטוסי אויב.
  תקיפות מפציצים כבדות אילצו כוחות טנקים גדולים לצעוד מאות קילומטרים בכוחות עצמם. יתרה מכך, בצעדת המהירות המקסימלית ... זה לוקח בחשבון הטרוגניות מסוימת של צי הטנקים: בחלק מכלי הרכב הוחלפו מסננים, באחרים, להיפך, סוגים ישנים, כולל הילוכים לא מושלמים, האטו את מנועי הדיזל.
  בשל ההשפעה האכזרית והמסיבית של תעופה האויב, ארמיית ההלם החמישית אותרה די רחוק מקו החזית וזה אילץ את גלגלת הפלדה הזו לצעוד מהערב עד הבוקר.
  קבוצה קומפקטית יותר של פשיסטים כבר חיכתה לרוטמיסטרוב. בעודם נחותים במספר הכולל של הטנקים, הנאצים היו עדיפים באיכותם: עם כמעט מאה וחצי "פנתרים"-5 ו"טיגריסים"-5, וכן תריסר וחצי "גרינג" L (אנגלית כלי רכב עם תותחי 17 רגל, שווים בערך בכוח החדירה לאקדח "פנתרים"), E-50, AG-50 ו"פאטון". משחתות הטנקים של סופר פרדיננד עדיין היו בדרכן.
  מובן שעדיף היה לתקוף את הנאצים בהמוניהם, אבל ז'וקוב האימתני מיהר מדי עבור רוטמיסטרוב, מחשש בצדק שהנאצים ינקטו צעדי נגד אנרגטיים. עם זאת, הם כבר עשו זאת...
  אבל כאן היה לצבא הסובייטי קלף מנצח אחד - זה היה חיפוי אווירי רציני... המטוסים הוצאו מכיוון אוראל וממילואים של המפקדה, ואף זרקו רכבי אימון לקרב, וכן ציוד הישר מפס הייצור. . זו הייתה ההזדמנות לפרוץ את האגף הימני והאחורי, שנעו הרבה לפני הטריז הפשיסטי.
  הגנרל גוטה ומפקדים אחרים, כבר במהלך דיונים ראשוניים על התוכנית למבצע במוסקבה, הניחו כי קרסנוגווארדייסק בהחלט יהפוך לאתר של קרב טנקים עם העתודה הקרבית של הצבאות הסובייטים, מה שאומר שהיה צורך בתוכנית כיסוי. .
  מטוסים גרמניים מיוחדים, במיוחד Xe-362, ניטרו על המרחב האווירי, כך שהקרב על קרסנוגווארדיסקי היה אמור להפוך לא רק לטנק, אלא גם לקרב האוויר הגדול ביותר של מלחמת העולם השנייה!
  פרידריך נקרא להילחם באויב, הוא האס הטוב ביותר של הלופטוואפה, מלך קרבות האוויר היה סמל לניצחון הרייך השלישי. ולידו, או כמעט לידו על ידו הימנית, בהסתערות, ולכן שינוי עוצמתי במיוחד של הפוקקן-וולף-5, רצה הלגה.
  הילד אפילו שר:
  - אנחנו דוהרים בין הגלים על ספינות כוכבים! קווארקים קצף במערבולות האתר!
  הלגה אישרה:
  - יצורים אדומים, תפגעו! ילדי עולם הגיהנום המחתרתי!
  פרידריך צחק ואמר את החביב עליו:
  - קדימה, הרחק מהבורג! מלאך המוות, רק שרוק לו שיופיע! הוא יקרע את כל החלאות לחתיכות התחת שלהם!
  הלגה ציחקקה בתגובה.
  - ובכן, אתה שנון!
  פרידריך היה מודאג במקצת מהמשקל הגובר של מטוסיו, הקשר עם התקנת נשק ארוכי טווח והעלייה בתחמושת. אחרי הכל, הקליע של תותח 30 מ"מ כבד פי שלושה מזה של תותח 20 מילימטר, ומבחינת כוח הרס, אולי חזק פי ארבעה, זהו נשק אוניברסלי המסוגל להשמיד שריון גם על פני השטח של הפלנטה ובאוויר! האס הצעיר אפילו רצה לוותר על המקלעים ולהסיר את ארבעת המקלעים הגדולים שלהם, אבל... הלגה התנגדה לפני היציאה:
  - הרי זה עלול להסתכם בלחימה צמודה. עדיף לשמור את קלף המנצח הזה...
  - מספיק לכוח עליון ושני יורים! - פרידריך חתך לרגע. בשבילי מספיק ירי מקרוב. באופן כללי, אני חושב שחימוש המקלע כאן מוגזם.
  הלגה ציחקקה בעליזות וסטרה לילד על גבו.
  - למרבה הצער, לא כולם הם אבירים בלתי מנוצחים כמוך! אסים רבים הם עדיין מתחילים, הם צריכים אש צפופה יותר כדי להיות בטוחים שיפגעו...
  פרדריק התנגד באופן סביר:
  - מכונית יקרה כמו ME-362 U לא תינתן לטייס מתחיל. הלוחם הזה מיועד לאסים.
  במקום לענות, הלגה נתקלה במטוס התקפת הקרב שלה, מהבהבת בעקביה החשופים והורודות. מה עוד לעשות, נשמעה קריאת החירום.
  פרידריך היה מרוצה בדרך כלל מכך שהוא הסיר את שני המקלעים החיצוניים, הרכב המאסיבי המריא בקלות רבה יותר, והמהירות עלתה, והכנפיים הקלות יותר שיפרו את יכולת התמרון. למרות שנקודות האש עצמן כוסו על ידי יריעות, הפחתתן הוסיפה באופן ניכר לאווירודינמיקה של המכונית. למרות של-Me-362 מבחינת איכויות אווירודינמיות עדיין אין אח ורע בין רכבי בוכנה, הוא סוס מלחמה אוניברסלי כל כך.
  עצים ושדות נדירים מהבהבים למטה... היום חם ונראה שלא יהיה קל להילחם בו. במיוחד הרוסים, שמפסידים בקרב העצום הזה. כאן משמאל וקצת למטה להקת עורבים עפה... להקה גדולה, חלק מהעורבים גדולים מאוד... סימן מבשר רעות, עורבים מלווים את כל המלחמות של העולם האכזרי, נטול הסנטימנטליות הזה. כפי שר בויארסקי במחזמר המפורסם:
  - אבל למה! אי אפשר לחיות לפי דעתך! אבל למה - החיים לא מלמדים אותנו כלום!
  כאן זה אלימות, אלימות ועוד אלימות! אכזריות, אכזריות ושוב אכזריות מחזקת את האומה!
  להקת העורבים נראית אינסופית, יש עשרות, מאות אלפים כאלה, והם משתוללים כך שאפשר לשמוע אותם אפילו בבקתה אטומה הרמטית. פרידריך שאל את הלגה ברדיו:
  אולי נוכל לפגוע בהם במקלעים?
  נערת האס התנגדה:
  - זה לא שווה את זה! כל כדור יכול לספור כאן!
  פרידריך ציחקק:
  - וזה בהחלט אפשרי! למלך יש מחסניות בשקית מתחת לכס המלכות שלו.
  קבוצת המטוסים הסובייטית הראשונה קפצה לפתע מאחורי להקת נשרים. הם נפגשו לראשונה על ידי הסלמנדרות. היו אבדות משני הצדדים, עוד רוסים נהרגו. פרידריך פתח באש באיחור והפיל רק שמונה מכוניות. אבל זו עדיין התחלה קשה. אבל כמה מטוסי סלמנדר-3 גרמניים הופלו, וה-Me-262, לא ברור איך הוא הצליח להקדים את כולם.
  אבל העיקר עוד לא הגיע. להקת העורבים הסתיימה, הטייסים הגרמנים קפצו אל החלל שמעל שדה קרסנוגווארדיסקי וזה התחיל.
  צבא שלם מיהר לעבר הטייסת הגרמנית, וכאן, למעשה, הייתה תעופה מכמה צבאות אוויריים של ברית המועצות. ארמדה ענקית של מטוסים מכל הסוגים, אבל יותר מכל את יעקב וקצת פחות לגגים.
  פרידריך פתח באש ממרחק של יותר משישה קילומטרים. הוא שוב צלל לזרמים של טראנס פראי, כשאתה לא מכוון, אבל האצבעות שלך ממשיכות ללחוץ אוטומטית. כשאין יותר שיקולים, מחשבות, הגוף כאילו הוא שלך, אבל אתה כבר כמו בובה של כוחות לא ידועים... וזה אומר שהבשר הוא לא שלך, אלא רוח השאול - כוחות טמאים, רעים. ..
  ובכן, ובראשו של נער המחסל, השיר התחיל להישמע מספר פעמים:
  בין חברים, אך בו זמנית מבודד,
  שבויים על ידי סבל, דאגות מצערות!
  העולם שלנו כל כך עייף מהתעללות,
  לא מרחב ולא יופי נראים!
  לאן הבאת אותנו - רשע רשע שטן?
  כששד מרושע שולט בצבא!
  אנחנו בהחלט רוצים תהילה צבאית,
  למרות שבלב אני טפיל שפל!
  
  ריקנות כזו ברוח הכבויה,
  אין דרך לעקוף את הביצה!
  והמוות, היתד הזה לזקנה חסרת הרחמים,
  מה אוסף מחווה ברוסיה הקדושה!
  
  הבנה פשוטה לא זורחת,
  הכל נמצא ברשת, כוח בלתי מוגבל!
  הרצון לחיות במעון הארצי,
  לטעום מתיקות, שמחה, אושר עם אהובתך!
  
  אבל הגורל שלח את בנו למלחמה,
  איפה שהיינו צריכים לשכוח מהשלום!
  אין צורך לקלל את השטן על זה,
  אנחנו בעצמנו לא רצינו שום דבר אחר!
  
  אני חוצה את המערבולת אל המטוס,
  לאחר ביצוע טוויסט, ומהלך החתימה!
  תאמין לי, לוחם המולדת לא מת,
  בואו נשחק בצעדת הלוויה עבור החלאות!
  
  האויב רב, חזק,
  מכוניות, לוחמים, טילים!
  אנחנו ננפץ את הוורמאכט הגיהנום לרסיסים,
  מעללי רוסיה יתפארו!
  הקומוניזם יגיע לכדור הארץ, אני מאמין,
  נחיה באושר - אני יודע בוודאות!
  התליין של אנשים - פשיזם, יתפורר,
  הניצחון יהיה בחסד, אור מאי!
  
  ארץ מולדת, טיסה מהירה,
  זה נתן לנו חיים קדושים!
  המנון המולדת שר בליבנו,
  אחרי הכל, אני נלחם בחירוף נפש בשבילה!
  
  ואני מאמין שתגיע זמן בהיר,
  לא יהיו רציחות, הזקנה תיעלם לתהום!
  המירוץ יתפתח ללא יתרון,
  הטופ ימהר להישגי השורות!
  
  וכדי שנוכל לקרב את הזמן;
  אז אתה צריך להילחם כמו חייל של רוס!
  כדי שזה יגיע לכל מי שאינו מטומטם,
  שהרוסים תמיד יודעים להילחם!
  שיר פטריוטי טוב נשמע בראשו של פרידריך, אבל ידיו ורגליו הבוגדניות עשו בדיוק את ההיפך. כלומר, הם שלחו פגזים למטוסים סובייטיים מכל הסוגים והמותגים. הטייסים הסובייטים ניסו להתקרב ולהתחיל בקרב... וולקה, לאחר שירה ביותר מחמישים כלי רכב בתנועה, עשה סיבוב ונמנע מהיריות ומניסיון החבטה (הוא חתך את הקמיקזה הזו במתפרצות מקלע קצרות) . ואז המטוס של האס הצעיר זז, ובהיותו בטראנס קרבי , הילד ירה הרבה תותחי אוויר. הוא כיסח מאוד מספר לוחמים סובייטים שהגיחו מהעורף.
  כאן פרידריך עצמו כמעט נפגע, אך הצליח לגלוש לקו האש ולהמשיך להכחיד את יריביו. הפעם, "Pawns" הדו-מנועי הפך לקורבנות שלו. פרשה הבזיקה בראשם של הבנים (המשכונים הם גם לא אגוזים, מלכות לעתיד!). הלגה צרחה לתוך הרדיו:
  - הו, אמא יקרה! איך הם לוחצים!
  פרידריך, שביצע לופ לא שלם, ניתק לוחמים סובייטים ממרחק רב בניסיון לדחות מאחורי הלגה. אחד מהם היה "בעל חנות" (Lagg-5), היה לו כוכב אדום גדול על גוף המטוס... זה אומר גיבור של ברית המועצות. הנערה עצמה, בשינוי תקיפה של הפוקן-וולף, ירתה לעבר הטנקים של צבאו של רוטמיסטרוב שהתקרבו לעמדות הגרמניות. ובאותו הזמן היא פגעה בצורה די מדויקת, צללה בהצלחה.
  פרידריך עדיין נלחם עם מטוסי אויב, והודה נפשית לאספקה על הגידול בתחמושת. הוא אפילו הצליח להטמין מסיים בוגד בטנק T-34-85, ובחר באחד של המפקד (ניתן לראות זאת מהאנטנות, שלמרות האבק והמרחק, עיניו החדות של פרידריך ראו בקלות!).
  מכסה הפתח נפגע על ידי שלושה פגזים בבת אחת והטנק נעצר...
  גם למטה היה חם, החלוץ של ארמיית הטנקים של המשמר החמישי כבר התגלגל לעבר רימוני ה-SS וחלקים מהקורפוס השני.
  כלי הרכב הסובייטיים הראשונים התגלגלו לתוך תעלת הנ"ט, ומהירותם האטה. תותחי האש המהירה של הטיגרים-5 והפנתרים-5 המטירו עליהם גשם. כאן חזקים הגרמנים החדשים: נלחמים מרחוק; כדי להשיג יתרון עליהם, נאלצו הטנקים הסובייטיים לעסוק בלחימה צמודה. הקימו מזבלה... אבל ההחלטה הטקטית לא הייתה מדויקת, לקרוע את השדה הפתוח בו נחפרו תעלות, לפגוש את המכונות שמחכות ל"טרף". כן, ולא ליפול בהמוניהם באותו זמן?
  נכון, האילס הסובייטי, למרות הפסדים משמעותיים, עדיין פרצו דרך, כמו מתאגרף קטן שצולל מתחת לריבה של ענק, לעבר טנקי האויב, וגרמו נזק, כולל עם פצצות קטנות. נכון, על כמה "טיגריסים"-5 הם עמדו על גבי הרשת, אבל עבור כלי רכב רבים, חיל הרגלים הגרמני נאלץ להתקין מיגון ממש תוך כדי תנועה.
  פרידריך חשב שאם הרוסים היו מספקים התקפה מרוכזת יותר, היה להם סיכוי הרבה יותר גבוה לקבל "הרבה כסף" וקרב צמוד יתרון.
  החבטות של הטייסים האדומים נמשכו, אבל למשל מול סלמנדר-3 הזריז מאוד, הטקטיקה הזו לא נשאה את הפרי המצופה. אבדותיה של התעופה הגרמנית גדלו, כמו, אכן, במידה רבה עוד יותר של אלו הסובייטים. אבל זה כבר לא היה קרב נכזב. לטייסים סובייטים רבים היה ניסיון הגון, לא בכדי הם כיסו את מוסקבה, אז הנאצים סבלו הרבה.
  פרידריך, שהאינסטינקטים שלו היו חדים להפליא, נמנע תמיד מפגיעה ופגע באופן אינטואיטיבי בלוחמים הסובייטים המסוכנים ביותר. מנסה לדפוק את המנהיגים. הוא עשה את זה, וזה עבד ללא תקלות. אגב, היה ריק בראש, וחוסר תפיסה של הקרב ככזה. הגוף הגיב, המטרות נתפסו, לא היו החמצות. כמה פעמים זה אפילו הגיע לטנקים.
  ומאות רבות, אם לא אלפי מטוסים מכל הסוגים הבזיקו והבהבו לנגד עינינו. למשל האפמן על ה-He-362 שלו... הוא נלחם בצורה מיוחדת, מהירות, טלטלה של מכונית סילון, ופסולת עפה לכל הכיוונים... וגם הרוסים לא רעים... אבל איפה קוז'דוב, הגיע הזמן לנתק את החשמל... פרידריך זז במינימום, עכשיו אין צורך להסתובב, מכה במשורה, אלא רק, זז קלות מהתבוסה..
  התחמושת אוזלת וכך גם הדלק במיכלים ותגבורת מרשימה מגיעה מהעמדות הגרמניות. הסלמנדרות, ואפילו כמה מטוסי Me-362 אדירים, הם הראשונים להיכנס לקרב, ואחריהם שאר הכנופיה של היטלר. שוב, מתגלגלים קדימה... גם מטוסים סובייטים מתחילים לסגת. נגמר להם הדלק, וההפסדים שלהם עברו את כל הגבולות האפשריים והבלתי נתפסים. פרידריך חוזר ושואל את הלגה:
  - הכל בסדר?
  הילדה עונה:
  - המטוס בתנועה! דפקתי שישה טנקים ולוחם אחד...
  פרידריך שרק:
  - כן, התעלית אפילו עליי במספר הטנקים ההרוסים. אני אישית הרסתי רק חמש מכוניות עם לוע!
  הלגה ציחקקה.
  - כמה מטוסים?
  - מטוסים? - מספרים הבזיקו בראשו של פרידריך... - שלוש מאות ואחת בדיוק! שיא עולם חדש. איזה הישג...
  הלגה קראה:
  - אתה רק אביר! לא, בקרוב אל ההרס. קאלי הגדול עצמו... לוחם אוניברסלי!
  פרידריך תיקן בנימוס:
  - בעצם, קאלי היא לא אל, אלא אלת הרשע. כלומר, אישה, אם כי אלוהות מאוד נערצת ופופולרית בהינדואיזם. מקדשים רבים נבנו עבורה ומתפללים לה.
  הילד הבחין לפתע שהוא שרט קשות את הברך שלו על הידית. והוא נשבע:
  - לעזאזל! לא היה כדאי לעשות סיבוב ברכב כל כך חמוש בכבדות.
  הלגה אמרה בדאגה:
  והטיסה הבאה שלך היא בלעדיי?
  פרידריך אישר בקלות:
  - כן, הפוקן שלך עדיין יתדלק וטוען, אבל שלי כבר עומד מוכן. רק אל תגיד את זה, רק תשמור על עצמך!
  הלגה אמרה בהחלטיות:
  - לא! העצה שלי אליך היא להילחם ולהילחם כמיטב יכולתך... אם בכלל אפשר.
  המטוסים נחתו ופרידריך רץ למכונית הבאה. השילוב הנבחר של ה-Me-362 וה- F -490 הסתערות היה אופטימלי עבור הסופר-אס בכל הזמנים.
  פרידריך, הרגיש את הדוושות החדות והמחוספסות של הפוקן-וולף-4 ברגליו היחפות, החל לדחוף את המהירות ולשיר:
  - אני טס לקרב! אני ארמוס את היצור לעפר!
  הקרב בקרסנוגווארדייסק נמשך. בנוסף לטנקים של צבא רוטמיסטרוב עצמו, הגיעו לשדה הקרב גם מאה וחמישים כלי רכב סובייטיים, שנלקחו מהאגף הדרומי ומאזור קשירנסקי של החזית הסובייטית. נכון, רק אצווה ראשונה של מכוניות הגיעה עד כה. גם התעופה הסובייטית לא חשבה לוותר, אבל עדיין לא הייתה פעילה במיוחד.
  פרידריך התחיל לעבוד על הטנקים, תוך שימוש באקדחים שלו שנוצרו במיוחד למטרה זו. לדעתו, הקליבר 37 מילימטרים עדיין התאים באופן מיטבי למטרה זו. למשל, רודל, עם רובים כאלה, בלי שום טראנס קרבי, הרס, או יותר נכון, מה שיותר הוגן, דפק 534 טנקים לאורך כל המלחמה. אבל היה אדם רגיל, לא פרידריך. הילד נזכר כיצד אביו אמר לאמו שההשפעה המשולבת על הילד הנישא ברחם, בנוסף לביטוי של יכולות פנומנליות עם התקדמות ההתבגרות, יכולה להפוך את הצאצא לפסיכופת...
  אולי הטראנס הקרבי שלו, ומעצמת העל של הלוחם הזה, הם גם תוצאה של השפעה, שטבעה אינו ידוע לו.
  אבל הנה מגיעים הטנקים, עבור הטייס תנועותיהם נראות איטיות, ועוד יותר עבור פרידריך. האס הצעיר החל להכות מיידית ממישור אופקי. זה פשוט יורה ופוגע. הבזקי אור מפיצוצים קטנים, פתחים שנפרצו. מכוניות רבות עולות באש במקרה זה, שכן מיכלי הגז ממוקמים בתא הלחימה. והרס, הקנה של ה-T-34 התעופף כמו לשון של קלע.
  לעתים קרובות הפגזים גרמו לפיצוץ התחמושת. וזה בתורו...
  פרידריך לא חשב על זוטות כאלה, הוא צפה בתמונה כאשר, לאחר שספג אבדות כבדות והבין את חוסר התוחלת של ניסיונות לפרוץ, טנקי השומרים נעו סביב התעלות שנחפרו על ידי העם הסובייטי.
  אבל גם כאן חיכתה להם הפתעה לא נעימה. שני תריסר "סופר פרדיננדים" הצליחו להתקרב. הם, למרבה הצער, היו בעלי מאפייני נהיגה חזקים יותר, הודות לשימוש במנועים אמריקאים.
  כלי רכב סובייטיים צעדו על פני שדה פתוח, מה שאומר שהלוחמים האגדיים יכלו לפגוע ממרחק שלושה קילומטרים בלבד. כמובן, ה"סופרפרדיננדים" החמיצו, אבל קצב האש הגבוה של תותחי הנ"מ איפשר להם לפגוע לעתים קרובות למדי. בנוסף, השדה נחפר בכבדות ונחרש בפגזים, וה-T-34-85 לא הצליח לצבור מהירות. אבל הם עדיין נעו כמו פיר במהלך התפרצות. והפנתרים-5 וה-American Witches-5 הזריזות, משחתות טנקים מהירות, מיהרו לעזרת הפרדיננד-4.
  פרידריך ניסה לדפוק (בתת מודע בלבד) את המפקדים. אפילו האצבעות שלי היו מכווצות ממתח. והיו פירות! המחסל הצעיר, מהקרנה אופקית, הפיל ארבעים ושניים טנקים מסוג T-34, שלושה KV-ים ושני Su-122. היו יכולות להיות עוד שלוש מכוניות, אבל דעתם הוסחה על ידי פשיטה של לוחמים סובייטים, והכי חשוב מטוסי תקיפה. פרידריך החל לירות תותח אוויר 37 מילימטר ושני תותחי 20 מילימטר (גם די הרסני אם פוגעים באור או במיכל גז או במנוע) באמצעותם.
  יש עשרים ושבעה מטוסים בסך הכל, ויש שמונה עשר אילובים... לא נורא, בהתחשב בחשיבותו של כל טנק, גם אלו שנפגעו בקרב העיקש הזה... כמה מטוסי T-34-85 האיצו ולבסוף פרצו לסגירה טווח. כעת ה"מכשפות"-5 האמריקאיות המשוריינות קלות פרצו בלהבות.
  פרידריך ראה את מטוס התקיפה של הנס-אולריך רודל. האס המפורסם הזה, כך נראה, החליט גם להחליף את הסטוקה ב-Fokken-Wulf-5 החזק והמהיר יותר. סמל הלפיד שלו ידוע לכולם. הוא שאל את פרדריק:
  - מה שלומך, מלאך המוות!
  נער המחסל ענה:
  - הדברים נמצאים בגסטפו, אבל יש לי הישגים!
  רודל הבטיח:
  - ואני מסתדר טוב! אבל איך מצליחים לצלם בצורה כל כך מדויקת ומהירה, ואפילו ממישור אופקי?
  הילד האס, צוחק, ענה או אפילו שר:
  - אני יודע בוודאות שכל דבר בלתי אפשרי אפשרי! מצא את היהלום של מלכי כדור הארץ במים זורמים!
  - זה בסדר, אני אתפוס עד שלושים עד סוף היום! - הבטיח רודל.
  החזרה, החלפת המטוס, ושוב ה-Me-362 המקורי, מטוס שמלבד חורי כדור בכנפיים, לא זכה לנזק בהנהגתו של וולקה. וכמובן קרב הטנקים...
  היה חם בקרסגווארדיסקי. עמודים של ארמיית המשמר החמישית וחטיבות שהוצאו מחזיתות אחרות נעצרו. תגבורת זחלה גם עד לגרמנים, כולל תריסר משחתות טנקים אמריקאיות, מטוסי ה-M-18 האחרונים עם תותחי 110 מ"מ. כלי רכב אלו לא היו נחותים בכוח ההרס מתותחי טייגר-5, קליבר 105, ואף ניצחו טוב יותר את ה-T-34, מאחר שהם היו פחות מועדים לריקושטים. האקדח עצמו עשוי גם הוא מתותח נ"מ אמריקאי שעבר הסבה, מה שאומר שהוא יורה במהירות. רק השריון חלש יותר מהגרמני, אבל עדיין מספיקים 186 מילימטרים כדי להחזיק קליע במצח. יתר על כן, ה-T-34-85 נמרח לעתים קרובות תוך כדי תנועה.
  פרידריך, עדיין במרחק, חש את הצונאמי המתקרב של גל חדש של מטוסי הצבא האדום. המשמעות היא שאמנם אין זמן לטנקים, שכמעט נעולים זה בזה בחוזקה, אבל עדיף לתת למטוס התקיפה לטפל בהם. ביניהם, אגב, ניתן לראות מטוסי Non-329 חמושים מאוד ומשוריינים. גם מטוסי תקיפה וגם משחתות טנקים חזקות. במיוחד עם תותחי Ra-44 88 מ"מ, שחודרים לא רק לגג הטנק, אלא גם למצח. רק בקרב אווירי, המכונה הזו, בלשון המעטה, אינה רב-תכליתית כמו "סוסת העבודה" פוקן-וולף.
  בין מטוסי התקיפה הבחין פרידריך במטוסה של הלגה. ובכן, כמובן, חזרה לפעולה.
  נער המחסל, יורד קלות בדרך, נחתוך שלושה טנקים ותותח 76 מתנייע, שר:
  - תהיה לנו הופעה! פשוט סופר קלאס הכי גבוה!
  . פרק מס' 18.
  הלגה ענתה בקלות:
  - ברור שאני מאמין לך! לא נתתי את ליבי לחיה! התשובה תינתן לך - אתה מאמין או לא?
  במקום לענות, פרידריך התחיל לירות ממרחק רב מלמטה... ואז צבר גובה.
  היו שם די הרבה מטוסים סובייטים, אבל עדיין פחות מהפעם הראשונה. טייסי הלופטוואפה הרגישו די בטוחים בעצמם, כמו תלמיד כיתה א' שהיכה בן גילו מעצבן בבית ספר לא מוכר וממש היה מוצף מכוח.
  הטייסים הסובייטים נעשו ערמומיים יותר, ולאחר שהותקפו, הם התפצלו מיד לקבוצות, בניסיון למשוך את הגרמנים לעבר עצמם. פרידריך תקף אותם, טיפס על הגבעה. אולם עבורו, סירובו של האויב לפתוח במתקפה ישירה רק הקל על הטקטיקה. אבל לוחמים גרמנים אחרים יצאו לקרב.
  פרידריך ציין בעצבנות כי ה-Non-362s בדרך כלל הקדימו אותו. אבל זה בסדר, ממרחק ארוך של כמה קילומטרים, ממילא אף אחד לא יודע איך לקצץ.
  ו"סלמנדרות"-3, ממש כמו מטוסי נייר לילדים, קופצים, קופצים כמו כריש על הגלים, והם עצמם מקבלים...
  פרידריך בחר את הקורבן שלו, מטוס הפיקוד, ולא הספיק לחשוב איך המטוס הזה הופל. הילד צייר מוסר השכל:
  - אתה יכול להפסיד במלחמה, שלא כמו בספורט, פעם אחת, אבל אתה יכול לנצח במלחמה, שלא כמו במשחק, בלי סוף! עם זאת, רק החלקים של המפסיד עפים מהלוח; המנצח מציב על הלוח אפילו יחידות קרב שהופלו בעבר!
  עם זאת, הקרב הורגש גם בשטח. לדוגמא, ויטמן כבר די מנוסה בטנק, הוא נלחם על הנמר. גם הוא והתותחן החטיאו לעתים קרובות למדי, למרות שהטנק הסתובב בקלות. התותחן שליך בקושי הספיק לנגב את הזיעה מפניו. מפלצת הפלדה הזו כבר נפגעה כמה פעמים במצח, אבל עד כה זה היה ריקושט. ויטמן צרח בכל ריאותיו:
  - תן להם להתקרב, אל תהיה עצבני, או...
  התרשמויותיו של משתתף בקרב, סגן הרמטכ"ל של חטיבת הטנקים ה-31, שהפך לאחרונה לגיבור ברית המועצות, גריגורי פנז'קו, דיברו גם על מצב האדם באותם תנאים נוראים. ... תמונות כבדות נשארו מול התמונות הנפשיות שלי... הייתה שאגה כזו שעור התוף נלחץ, דם זרם מהאוזניים. שאגת המנועים המתמשכת, צלצול המתכת, השאגה, פיצוצי הפגזים, הרעש הפראי של הברזל הקרוע... מיריות נקודתיות, צריחים קרסו, רובים התפתלו, שריון התפוצץ, טנקים התפוצצו.
  את הפאטון-3 הכבד הבלתי חדיר, הם ניסו לקחת את ה-T-34-85 הסובייטי כמעט נקודתית. הוא נהם, השריון הממוגן בלט. "מכשפות"-4 חמקו וניסו להשתמש בתמרון בעצמן. כאילו מדובר בצבא סוסים של אבירים עתיקים שעומדים להביס זה את זה. לעתים קרובות שני הטנקים ירו נקודתיים ופוצצו זה את זה.
  יריות לתוך מיכלי הגז הציתו את המיכלים מיידית. הפתחים נפתחו וצוותי הטנק ניסו לצאת. גריגורי ראה סגן צעיר, שרוף למחצה, תלוי על השריון. פצוע, הוא לא הצליח לצאת מהצוהר. וכך הוא מת. לא היה איש בסביבה שיעזור לו. החיילים איבדו את תחושת הזמן, לא הרגישו צמא, חום ואפילו מכות בתא הצפוף של הטנק. מחשבה אחת, רצון אחד - בעודך בחיים, הכה את האויב. צוותי טנק סובייטים, שיצאו מכלי רכבם ההרוסים, חיפשו בשדה צוותי אויב, שגם הם נותרו ללא ציוד, והכו אותם באקדחים, כשהם נאבקים יד ביד.
  תמונה בסגנון סוריאליזם של קפטן שבאיזושהי טירוף טיפס על שריון של טייגר-5 גרמני פגום ופגע בצוהר עם מקלע כדי "לעשן" משם את הנאצים. מפקד פלוגת הטנקים, צ'רטוריז'סקי, פעל באומץ רב. הוא דפק, דרך מערבולת הפגזים, פרץ לצידו של האויב "טייגר"-5, אך הוא עצמו נפגע. בקפיצה מהמכונית, כיבו המיכליות את האש. והם שוב יצאו לקרב.
  הפגז האחרון של הלגה פילח את גג הטנק של גריגורי פנז'קו. הפגז פגע במיכל הדלק והכל עלה בלהבות. הלהבות חרכו את צוותי הטנק הסובייטיים, ואילצו אותם לקפוץ מהפתחים. אבל גריגורי עצמו, שנפצע, לא הספיק לקפוץ החוצה... הוא נשרף בחיים, מבין בטבע מה זה השאול...
  פרידריך, שראה שמטוס האויב כבר השכיל וניסה לעוף משם באמצעות פעולה משולבת, תקף בעצמו את הטנקים... ואכן, לגרמנים היה קשה, למרות שטנקי הצ'לנג'ר הבריטיים החמושים ביותר נכנסו לקרב ( הצוותים הם גם מבני בריטניה ויורים בצורה מדויקת ביותר!).
  פרידריך מלא באנרגיה והתרגשות דמונית, הוא מוכן לסחוף לבדו הכל וכולם, גם אם הוא צריך להילחם בצבא טנקים שלם, ועוד יותר בצבא אוויר. אבל אנחנו צריכים לחזור, הדלק והתחמושת אוזלים, בשביל זה אנחנו ממריאים, מפילים חמישים ושבעה מטוסים ומפילים שלושים ואחד טנקים ושישה תותחים מתנייעים, ועוד שני נושאות משוריינים, שלוש קטיושות, ארבע אנדריושות, מכוניות שניסו לנסוע מאחור.
  הלגה העירה:
  - לרוסים יש שיר על נשים בכפרים שלנו! ויש לנו לא רק נשים לוחמות, אלא גברים, מה שאנחנו צריכים!
  פרידריך הסכים:
  - הגברים שלנו בסדר, אבל נשים טובות יותר!
  הלגה אמרה בערמומיות:
  - אישה מנצחת בכך שהיא מזילה דמעות, גבר מנצח בכך שגורם להן להזיל!
  פרידריך, חשף שיניים, העיר:
  - מכיוון שאנחנו עושים בדיחות, זה אומר שהכל לא כל כך גרוע היום!
  בטיסה הבאה צריך לטוס לבד... ובכן, אם זה המצב, אז אין טעם להתייאש... ממש חם בפוקקן-וולף עם מנוע מקורר אוויר. חם מאוד, המנוע, פלוס השמש, ועוד מעט זמן להתקרר. פרידריך עצמו אפילו הופתע איך הוא עדיין לא התמוטט תחת עומס כל כך פראי. אחרי הכל, זה אלמנטרי... כל החלק הפנימי אכול...
  הטנקים הסובייטיים התרוקנו לחלוטין... בכל זאת הגיעה שוב תגבורת לגרמנים, וכמעט כל מטוסי התקיפה הושלכו לקרב... אבל גם רוטמיסטרוב קיבל תגבורת... אותם טנקים מחזית אחרת.
  אבל האוויר הרבה יותר רגוע, למרות שמופיעות קבוצות נפרדות של מטוסי קרב או מטוסי תקיפה.
  פרידריך חוזר על הטקטיקה הקודמת המוכחת שלו; הוא כבר יודע שזה לא יאכזב אותו. והגרמנים...
  מתרחשת גם התארגנות מחודשת, מכיוון שרוב הטנקים הסובייטיים כבר הושמדו, אז נוכל לנסות לתקוף את עצמנו... ויטמן העיר בעגמומיות:
  - שמונה טנקים נדפקו... טוב ליום אחד, אבל רע ליום כזה...
  התותחן תיקן:
  - בעצם שתים עשרה...
  ויטמן קטע:
  - ארבעה כלי רכב שנהרסים כשהרוסים טיפסו דרך תעלת נ"ט עמוקה לא נחשבים! זה היה אלמנטרי. וצריך לחדש את התחמושת...
  אבל הטנקים הסובייטים מיהרו שוב קדימה כאשר מטוסי התקיפה החלו להגיע אליהם במיוחד. בפרט, פרידריך, שירה חמישים וחמישה פגזים, מתוכם ארבעים ותשעה טנקי T-34 ושישה תותחים מתנייעים. וזה לקח לו חמש דקות וחצי... ככה היה הקרב... כמובן, זה היה יכול להיות יותר ארוך... פרידריך חשב, למה שיירה משני תותחים בו זמנית? ואחד מספיק... בינתיים...
  הלגה פגשה אותו בשדה התעופה, נישקה אותו כל כך על שפתיו ולחשה:
  - זוהי התגלמות האבירות - דון קישוט!
  - מה אמרת? - פרידריך איבד את עשתונותיו.
  הילדה תיקנה את עצמה מיד:
  - סליחה זאב קטן... רציתי לומר לנסלוט!
  הילד האס צץ:
  - אז זה עניין אחר! אחרי הכל, דון קישוט הוא פרודיה על אביר. סוג של לעג של אבירות מטופשת ואצילות חסרת אנוכיות!
  הלגה הסכימה:
  - באופן כללי, אני מבין את זה! אבל...
  פרידריך קטע את הילדה:
  - במטוסים במהירות!
  נראה שצוותי טנקים וטייסים סובייטים עשו ניסיון אחרון להפוך את הגאות של קרב לא מוצלח ביותר. גנרל גוטה, כמפקד מנוסה שכבר למד היטב את הטקטיקה הרוסית, לא מיהר לתקוף, אלא אף נשען מעט לאחור כדי לנצל עד תום את היתרון בכוח האש. וכמובן, בהזמנה. זו הטקטיקה של מתאגרף גבוה שנסוג מול נמוך, עובד כמספר שתיים, אבל לא מאפשר לפינצ'ר הקצר לסגור מרחק ולהשיג יתרון. ובכן, לרוטמיסטרוב אין ברירה אחרת! או לתקוף או למות! האחרון טוב יותר, אם כי ניתן לשלב את שניהם בקלות!
  ובכן, פרידריך צריך להילחם גם בתעופה... זה גם קרב, והאויב אמיץ...
  אבל תחילה, ירה נער המחסל בחמישה עשר טנקי T-34-85 תוקפים. כל כך אוורירי בפרץ אחד...
  הלגה קראה:
  - אתה קיסר האוויר! כך ניתן לפאר את הרייך השלישי!
  פרידריך ענה לה:
  - והוא כבר מפורסם! ואין צורך לשבח!
  הלגה צעקה:
  - ואתה מפאר אותו עוד יותר!
  - אנסה! - נהם פרידריך.
  הוא נפל בחזרה לטראנס אולטרה-קרבי. מחשבות מוזרות הסתובבו בראשו של הילד. למשל, מה יקרה לו אחרי ניצחון הרייך השלישי? כמובן, החסות של אשת הקיסר תספק לו את התפקיד הגבוה ביותר, ובנו יהפוך ליורש האימפריה הגדולה. לקוחות פוטנציאליים מרגשים! והרוסים, סוף סוף, למדו סדר ומשמעת שאפילו סטאלין הגאורגי העקוב מדם לא יכול היה ללמד אותם.
  אם כי, כמובן, הניצחון עדיין רחוק... או שאולי הלוחם יכול לקחת אותו ולהפוך אותו, להתרסק לתוך הפריץ. להרוג כמה עשרות כלי רכב פשיסטיים כאלה ולחזור לברית המועצות כגיבור?
  אבל האם זה יעזור לו אם יירו בגיבורי המלחמה שנמלטו מהשבי, ו... סטלין לא סומך על אף אחד בכלל, הוא אמר שאין לו בן, יאקובלב! אז הוא, פרידריך, כבר לא יכול לחזור... במיוחד אחרי מה שהוא עשה... הוא יכול היה לברוח לברית המועצות מיד, כשרק נתנו לו את הסטוקה. הם היו סולחים לילד... טוב, אולי היו שולחים אותו לגדודי עונשין, ואם הוא היה מפיל גם כמה מהנאצים... כן, הייתה לו הזדמנות לחזור... אבל עכשיו, ב ברית המועצות, הם לא יחסכו אותו, הוא הפך להיות עקוב מדם...
  פרידריך חשב, מדוע הוא לא עבר לצדם של הסובייטים? ובכן, בסדר, הוא הצטרף ליוגנט היטלר כשמצא את עצמו במרכז ברלין; באותה תקופה לא הייתה לו הזדמנות אחרת לשרוד. אבל למה הוא הרג את הקומיסרים? הוא יכול היה פשוט לכבות אותו... למה פתאום התעוררה בו חיית בר... אפילו לא חיה, כי בדרך כלל חיות הורגות בשביל לאכול או בגלל רעב. אדם הפך רצח לכיף, הפך גרוע יותר מנמר...
  מה קרה לו שהרצח התחיל להסב שמחה, והרצון להתרומם ברייך השלישי ולעשות קריירה כילתה את כל הווייתו? למי הוא הפך למה הוא איבד את תחושת הפטריוטיות והחיבה שלו לעמו?
  עם זאת, האם באמת יש לו כזה? הנה אותו גנרל ולאסוב או בוריס אלכסייביץ' סמיסלובסקי. גם כאן הייתה אישיות מוזרה, שנראתה כמייצגת למופת של החיל האציל של רוסיה הצארית. והוא היה צריך לעבור לצד של היטלר ופשיסטים אחרים. קצין הצבא הקיסרי הרוסי, קפטן. לאחר מלחמת האזרחים נכלא בפולין, ולאחר מכן היגר לגרמניה. נכנס לשירות בצבא הגרמני. בשנים 1928-1932 למד בקורסים הגבוהים במחלקה הצבאית (האקדמיה לסגל הכללי) של הרייכסווהר. במהלך מלחמת העולם השנייה לקח חלק פעיל בהקמת יחידות מתנדבים רוסיות. הוא האמין שהגרמנים יכולים לתרום לשיקום רוסיה: "הניצחון של הצבאות הגרמניים צריך להוביל אותנו למוסקבה ולהעביר בהדרגה את השלטון לידינו. הגרמנים, גם לאחר התבוסה החלקית של רוסיה הסובייטית, יצטרכו להילחם נגד העולם האנגלו-סכסוני במשך זמן רב. הזמן יפעל לטובתנו, ולא יהיה להם זמן בשבילנו. חשיבותנו כבעלי ברית תגדל, ויהיה לנו חופש פעולה פוליטי מוחלט".
  ראשו של הילד התמלא במה שקרא קודם לכן באינטרנט... ממש במקרה, מבטו הציץ בעמוד של ספר העיון - "משתפי הפעולה של הנאציזם הם בושה לאומה!"
  נכון, יחד עם זאת מעולם לא שיתפתי פעולה עם הגנרל א.א. ולסוב, כיוון שלא שיתפתי לא את דעותיו ולא את תוכנית הפעולה שלו, אבל אני אישית נפגשתי איתו שלוש פעמים, בעיקר בהוראת המטה הכללי הגרמני.
  פרידריך קטע את מחשבותיו... הופלו שמונים ושלושה מטוסים סובייטיים, והפגזים האחרונים כבר נטועים בטנקים, וכבר אפשר לחזור... איזה ממזר הוא... איך הוא שקע ... זונה מחורבן! העיניים נרטבו מיד... טיפות דמעות מלוחות זלגו על הלחיים הנעריות החלקות... כמה מר, לפחות תירה בעצמך!
  עם שובו, מראה הלגה עייפה אך עליזה עלה מיד את רוחו, והוא שוב מיהר לקרב... הוא הרי לוחם! זה אומר שהוא נולד כדי לנצח, ומי שהעם שלו חלש יותר, הוא לא חבר איתה!
  הלגה העירה פתאום:
  - למה בכית?
  פרידריך הניד בראשו:
  - עיניי כבר דומעות מעייפות! איזה קרב! לא עצמתי עיניים כבר שישה ימים! ולפני זה בקושי ישנתי!
  הלגה ניחמה:
  - הדוד ייסגר ואנחנו נישן קצת... נשאר רק קצת זמן. רק קצת לפני הניצחון!
  טיסה על Fokken-Wulfach-4, מטוסי אויב אינם נראים, ונשאר מעט מהטנקים. אבל גם את אלה שקיימים צריך לסיים.
  הלגה לוחשת לרדיו:
  - ובכן, תן להם! סתם ככה, מסובבים את הדמות שמונה!
  פרידריך מצחקק:
  - סיבוב שמונה עדיף על פני שש על רצועות הכתפיים שלך!
  הילדה, לאחר שפגעה במכונית בצלילה, נבחה:
  - לא, אי אפשר לדמיין אותך כשישייה. אתה מראה זן של מלך.
  כל מה שנותר מארמיית המשמר החמישית היו קרניים ורגליים. כעת נתן גם גוטה פקודה להתקדם, במיוחד מכיוון שכבר היה ערב, הזמן עבר הרבה לאחר ארוחת הערב והחושך החל להתקרב.
  יותר מאלף ומאה טנקים סובייטים שניזוקו והרוסים נותרו בשדה הקרב, וכשלוש מאות טנקים גרמניים קיבלו נזק מסוים. מתוכם, כשישים וחמש מכוניות בשום מקרה לא היו נתונים לשיקום.
  ופרידריך, שהשאיר את חברתו לישון על מיטת תינוק, עדיין טס. הפעם הוא הופנה לדיכוי ארטילריה. הצעדה הנואשת של רוטמיסטוב הסיחה את דעתו של חלק מכוחות צבאו של מיינשיין, והם התקדמו לא יותר משנים עשר קילומטרים במהלך היום והערב. הלילה ירד, אבל כוחות הסער עדיין עבדו. הטייסים פשוט התחלפו.
  שוב נתקל פרידריך במפציצי לילה U-2. המכוניות טסו כמעט קרוב לקרקע - טיסה ברמה נמוכה. הייתה להם הזדמנות להסתדר עם תחפושת כזו, אבל במצב הזה נכנס לפעולה האינסטינקט השטני של המחסל הצעיר.
  בנוסף, פרידריך התבייש לפתע מאוד בדמעותיו, והוא הפך לזעם... אפילו המראה של הילד השתנה. ומילים אחרות לגמרי, שיר אחר עבר לי בראש;
  כעס מתפשט בגוף כמו גל לוהט,
  אי אפשר להבין את העניין הזה ומה לא בסדר איתי עכשיו!
  עכשיו העולם התחתון חשף את כל החושך שבנשמה,
  אני רוצה ארמונות - אהובתי וגן עדן בבקתה לא מספיקים לי!
  
  ואיך הכל קרה, אפילו אלוהים לא יודע,
  הפכתי לזבל בוגד, אבל בינתיים אני מת!
  מאיפה הגילוי הזה, מי הוליד אותו,
  אני שואבת השראה מהכוס - כוחות עוצמתיים!
  
  השטן גרר אותנו לרשת, זרק אותנו למעגל קסמים,
  במקרה נתפסתי ברשת!
  אבל אני אקרע את הרשת, ואקבל את אלוהים בלבי,
  רק אל תקלל את הירח השמימי!
  ואני יודע את זה בוודאות: אחים לנשק!
  
  הו, תן לי הזדמנות אדוני הקדוש,
  הטבע שלי, אתה בגידה ושפל!
  רציתי בשר, להציל רק בשר,
  והוא הגיע לתהום, שם נרדמה החכמה!
  
  הפשיסט אמר: אתה משרת אותנו -
  תקבלו אדמה, כסף, תארים והכרה!
  אבל אם תוותר על נשמתך,
  וזה העונש הכי גרוע בעולם!
  
  אבל אני חלש, אני בצרות,
  והוא השמיד את היצורים החיים בעצמו, את כבודו ומצפונו!
  כך או כך, זו עובדה קשה
  אחרי הכל, זה לא רומן, רק סיפור!
  
  מה עלי לעשות, דרך חזרה;
  לא נשאר כלום ועכשיו זה לפחות הצוואר שלך בחבל!
  אבל השד אמר, תפסיק עם הבלגן,
  תאמינו לנו, אני לא מקבל פחדנות כזו!
  פרידריך סיים את ה"קול" הזה, הפיל את ה"אוזניים" ואז הוא חש עייפות קיצונית... ומה שכבר פרח, כלומר הגיע יום חדש, 11 ביולי. והוא עומד על רגליו כבר שבעה ימים...
  לאחר הנחיתה, הילד בקושי הצליח לרוץ למיטה ומיד נפל;
  החלום התברר כמתוח מאוד... פרידריך חלם שהוא סטודנט ומאזין להרצאה. יתרה מזאת, המורה הענק אומר זאת בהתלהבות ובהט שכזה שאתה מקשיב בעל כורחו. שם אנחנו מדברים על האויב ההיסטורי הוותיק של רוסיה, ארצות הברית. נראה שמולדתו הגיעה סוף סוף עם נשק ראוי של גמול;
  -כדאי שתדעו שצבא הפנטגון פרס את מיטב כוחות התקיפה שלו במאבק נגד הרצון שלנו לפרוץ את הדרך לעולמות אחרים. שלחתי מברק לצבא נאט"ו, שם הצהרתי שאני לא מתכוון לתפוס אדמה, שאני עורך מחקר שליו שמטרתו תועלת האנושות כולה. הם לא שמו לב למסר שלי, הם מודדים את כולם לפי סולם הערכים המפוקפק והאנוכי שלהם. החלאות המגלומניות האלה חושבות שהם יכולים לשלוט על האנושות כולה. הם חושבים שאם יש להם תשוקה מאנית ללכידה והרס, אז לנציגים אחרים של עולמות אחרים צריכה להיות אותה תשוקה חייתית.
  הדובר עצר והקשיב לגל נדיב של מחיאות כפיים. וגם וולקה מחא לו כפיים נמרצות, למרות שלא אהב להכיר בסמכות. ובכן, הענק האדיר המשיך:
  - אני לא חיה או טורף, אבל אני מסוגל ומתכוון להגן על עצמי, טובת הציוויליזציה שלי תלויה במאבקי, ואם אויבי ואויבי הציוויליזציה שלי מתכוונים לתקוף, אז אני מתכוון להגן על עצמי. . אני אשמיד את אלה שעומדים ביני לבין החופש. אלה שכמעט שיעבדו את האנושות, מחשיבים עצמם כאומה גבוהה יותר, שאינה תחת סמכותם של אנשים, יעמדו בפני גמול. כבר נתתי ניקל לקבוצת אוליגרכים, אראה להם דוגמה לאדם המסוגל להילחם, ולא להיכנס מתחת לגרזן כמו כבשה כנועה. כולנו חייבים להתאחד, כי זו המטרה המשותפת שלנו, כי על כדור הארץ, בקרוב לא יהיה מה לנשום. עכשיו לעניין. כדי להביס את הצי האמריקאי והנאט"ו, אנחנו צריכים עתודות אנרגיה גדולות ובלתי מוגבלות, כלי נשק חדשים ביסודו, ויש לנו אותם. לרבים, אפילו הטובים מכם, פצצת המימן נראית כמו האולטימטיבית בשלמות. רבים, אפילו הטובים מכם, מניחים שאין עוד דרכים חזקות יותר להשיג אנרגיה, למעט אולי השמדה, שאולי קשה ליישם. כולכם מכירים תגובות תרמו-גרעיניות, היתוך של אטומי מימן ויצירת הליום. ובכן, ואלמנטים אחרים, כולל ברזל. היתוך גרעיני מספק אור לכוכבים כבר מיליארדי שנים. ולרבים מכם זה נראה לא סביר שאפשר לבצע תגובות סינתזה חדשות ביסודו: כמעט שאינן קיימות בטבען. רבים מכם מלאים במחשבות סטריאוטיפיות שאם תגובה לא קיימת בטבע, אז היא לא יכולה להתקיים באופן עקרוני. איזו אשליה אבסורדית, מדע תרבויות העל מספק דרך להשיג מסות ענק של אנרגיה בקנה מידה ובתגובות שאינן קיימות בטבע. אתם כבר יודעים את קיומם של קווארקים: מיני-חלקיקים המרכיבים חלקיקים יסודיים. אפילו המדע שלך גילה מאות חלקיקים יסודיים. מלבדם, שגם המדע שלכם רשם, ישנם חלקיקים מסוגים שונים, שרבים מהם נראים לכם מוזרים, או אפילו מיותרים. אתה נדהם ממגוון הקווארקים, שקשה להסביר אותו בדרך ההגיונית הרגילה. לאחרונה, המדענים שלכם גילו חלקיקים הנקראים פריונים, החלקיקים המרכיבים את הקווארקים, ולא הצלחתם להגיע אליהם וללמוד אותם כראוי. ובכן, עדיין לא הצלחת לחלץ אפילו קווארקים מהגרעין. ובכן, איזה סוג של אנרגיה ניתן להשיג באמצעות היתוך או ביקוע שלהם: בלתי ניתן למדידה אפילו בהשוואה לתגובה תרמו-גרעינית. אפילו עם הרמה המודרנית, הנמוכה למדי של המדע הארצי, ישנם חישובים תיאורטיים שמראים שככל שהחלקיק קטן יותר, כך הוא שואב יותר אנרגיה. זה מצביע על כך שאם אדם היה מסוגל לשלוט באנרגיה כזו, אז הוא יוכל להשיג מקור כמעט בלתי מוגבל של משאבי אנרגיה. עם זאת, אף מדען ארצי אחד לא הצליח לא רק לשחזר את התגובה של היתוך של מיקרו-חלקיקים, אלא אפילו לחלץ קווארק חופשי מהגרעין.
  אפילו קבלת קווארק חינם ובלתי קשור עדיין לא אפשרי. מה הסיבה שתגובות הכרוכות בקרע או היתוך של חלקיקים אולטרה קלים עדיין לא היו אפשריות, לא רק לחזור עליהן, אלא אפילו להירשם בטבע. הסיבה נעוצה בכך: זו הסיבה שהתגובה התרמו-גרעינית כל כך קשה עד שהיא נקראת באופן פיגורטיבי אפילו גיבור עם זרועות קצרות מאוד. כדי לגרום לתגובה תרמו-גרעינית, אתה צריך אנרגיה של פצצת אטום; כדי לפוצץ פצצת אטום, אתה צריך חומר נפץ רגיל. על מנת לגרום לתגובת היתוך קווארק, אין די בתגובה של פיצוץ של מטען תרמו-גרעיני, כוחו אינו מספיק לתגובה, וזו הסיבה שקווארקים סופר-כבדים אינם נמצאים בטבע. אין שלב ביניים, שלב שמפריד ומסווג את התגובות בתוך סינתזה אטומית. בהיתוך תרמו-גרעיני יש שלבים בזה אחר זה, שעולים במונחים של אנרגיה המשתחררת. תגובה שמשחררת הרבה יותר אנרגיה מפיצוץ תרמו-גרעיני, והיא נדירה ביותר: תגובת ההשמדה. זה בא ממגע של חומר ואנטי חומר. הוא נדיר בטבע, נדיר ביותר, כי אין כמעט אנטי-חומר בעולם האמיתי. תגובת ההשמדה נדירה בטבעה; אין שלב ביניים בין תגובת ההיתוך של יסודות לבין התגובה התרמו-גרעינית. עיקר הבעיה הוא שאנטי-חומר עצמו אינו עשוי מחומר פשוט. בתוך המערכת הגלויה שלנו, איננו יכולים לצפות בה. אבל אם הייתם נעים בחלל ומוצאים את עצמכם בצומת של יקומים, על גבול העולם והאנטי-עולם, אז הייתם רואים כיצד תהליך ההשמדה מתקדם בקנה מידה גדול. עיקר הבעיה התברר כהשגת כמות מספקת של אנטי-חומר, כלומר חומר שלא יכול להתקיים בעולם האמיתי. הוא יבוא כל הזמן במגע עם חומר רגיל אמיתי, הוא יצטרך להשמיד או להתפוצץ, בדיוק כפי ששני יסודות כימיים בטוחים בנפרד מתפוצצים במגע. פרוטונים, נויטרונים, אלקטרונים, במגע עם פוזיטרונים, אנטי-נייטרונים, אנטי-אלקטרונים, יהפכו לפוטונים וחלקיקים אחרים הממהרים לכיוונים שונים. מהירות ההתפשטות שלהם היא אדירה ועולה על מהירות האור. כן, במהלך השמדה בקנה מידה גדול, חלקיקים עולים מעל מהירות האור, ומתרחקים זה מזה. קשה להשיג אנטי חומר בצורה פשוטה, על ידי האצת חלקיקים במאיצים. התוצאה שתתקבל בדרך זו לעולם לא תצדיק את העלויות. ובכל זאת, בניסוי, נמצאה דרך יעילה לייצר אנטי-חומר בקנה מידה גדול. המהות שלו היא שההסתברות להשיג אנטי-חומר, כמו חומר, זהה בערך, מה שאומר שההבדל בין אנטי-חומר לחומר רגיל אינו גדול ולא נדרשת אנרגיה רבה כדי לשנות את הקוטביות של החומר. ניתן לעשות זאת באמצעות קרינה לא כל כך חזקה משדה מיוחד וגל בעל אופי מיוחד. בנוסף לקווארקים, פריונים, ישנם קריונים, רזונים, פורקונים, ריומונים, כורודונים, רומונים וכו'. קרינה ברמה טלפתית מיוחדת משנה את מבנה החומר ברמת הקריאון-תהודה, משתנה רק במעט, מזיזה את המבנה של ה-creon-reson. סידור של מיקרו-חלקיקים. גילוי הגלים המיוחדים חולל מהפכה במדע ובחברה. אבל הקרינה של מי, איזו רמה יכולה לשנות את סוג החומר, להעביר אותו לרמה חדשה מבחינה איכותית, לשנות את מאפייני החומר. סוג חדש של קרינה התגלה במהלך חקר היכולות האנושיות, יכולותיו יוצאות הדופן. אנו ההיטלרנים שלטנו ביכולות נוספות לפני עמים ועמים אחרים. קרינה טלפתית חדשה חדרה דרך עופרת ואף חומרי על מוצקים צפופים יותר, דבר שהצביע כשלעצמו על מערכת שונה וטווח קרינה שונה. אפילו עם רמת המדע והציוויליזציה שלכם, קרינה קיימת ונוצרה החורגת ממהירות האור. מקרינה רדיואקטיבית, קרני אלפא, בטא, גמא ובטא נעות מעט יותר מהר ממהירות האור, ועם קרינת Gamma-AS, מהירות האור גבוהה כמעט פי אחד וחצי. בכוכב הלכת כדור הארץ כבר התגלתה בניסוי הקרינה של גלי קלקון ודאר, החורגת פי שניים ממהירות האור. נכון, לעת עתה הם נוצרים במינונים מיקרו, אפילו בלי לדעת על הסיכויים. עוד אגיד שיש קשר ישיר בין מהירות הקרינה ליכולתה לחדור לחומר. ככל שאורך הגל קצר יותר, כוח החדירה גבוה יותר, כך מהירות הקרינה גבוהה יותר. קרני גמא עוברות רק סנטימטר של עופרת ומוחלשות בחצי. עבור קרינות Klekon ו-Dare, כוח החדירה גבוה עוד יותר. לקרינות מחוץ לטווח, בין אם זה הילה, טלפורטציה, טלקינזיס, טלפתיה, סייברקינזיס, טורמוקינזיס, פלזמקינזיס, יש את המהירות הגבוהה ביותר וטווח חודר כל. כלומר, במבנה העל הרוחני כביכול נמצא המפתח לשליטה בעולמות, לשליטה בצורות חסרות תקדים של אנרגיה. צורות האנרגיה החדשות פותחות את הדרך לצורות המדידות החדשות ביותר, מדידות של עולם המיקרו שמסוגלות לחדור ולהתממש בעולם המאקרו, העברת מדידות בין חלקיקים מיקרו-יסודיים לעולם האמיתי, מה שנקרא גלגול החלל . סוג חדש של אנרגיה ייתן נשק חדש, יפלוט קרני Zet-56 ותמחץ את הארמדה של התוקפן לאבקה. כעת יכולתי להסביר ביתר פירוט את מהות האנרגיה החדשה ולתאר בפירוט כיצד היא נוצרת, כמו גם את השפעת המיזוג, אבל כבר קיבלנו אולטימטום. הגורילות האלה מנסות להפחיד אותנו, אבל גם אם נכנע, הן לא מסוגלות לסרב לפיתוי לחרוש את האי ולגהץ אותו בפצצות ובמטחי רובים כבדים. אם אין פעולה צבאית, אז למה היאנקים הרכיבו ארמדה כזו? הם צריכים מעשה הפחדה, דוגמה לכל העולם. חייך תלויים גם בי. אני אלמד את התוקפן לקח שהוא יזכור עד סוף ימיו, ומי שיישאר בחיים יקנא במתים!
  למשמע המשפט הזה, שנתו של פרידריך נקטעה. הוא פקח את עיניו בטירוף. הלגה עמדה מולו והחזיקה זר פרחים בידיה, ובבהונות רגליה החשופות והנערות נאחזת ורד, שבעזרתה דיגדגה בעדינות את עקבו החשוף והוורוד של הילד.
  ובכן, אז תפזר את עצמך. זה זמן לארוחת צהריים!
  פרידריך קפץ ממקומו ומיד מצץ לו את הבטן... אה, הוא לא אכל כמעט כלום במשך שבוע. שתיתי רק שוקולד מועשר מדולל במים. הילד הביט בשמש והופתע:
  - זה מוזר, שכבתי שם בערך חמש שעות, אבל זה נראה הרבה פחות. אפילו לא הספקתי לסיים להאזין להרצאה הכי מעניינת על נשקים חדשים!
  הלגה ציחקקה.
  - על כלי נשק חדשים? כן, כאשר לוחמים גדולים נלחמים, הטכנולוגיה הישנה ביותר מאפשרת להם להביס את כולם. אבל קודם תאכל קצת מרק דגים. זוג בנות, המעריצים שלך, הוכנו במיוחד בשבילך. אכול וכוחות חדשים יבואו.
  פרידריך החל בשמחה לאכול את מרק הדגים, שנראה לו כמנה הטעימה ביותר על פני כדור הארץ. הילד רוקן את הסיר והרגיש כבדות בבטן. אך למרות זאת, הוא קפץ בעליזות ומיהר למכונית.
  - ובכן, הלגה, בואי נילחם שוב!
  הילדה ענתה בשובבות:
  - כן איך!
  ועכשיו הסוס האמין Me-362, יחד עם הלוויין הבלתי נפרד Fokken-Wulf-4, שוב מייסר את האטמוספירה עם המדחפים שלו. ומה עם מלחמה זה כמו מלחמה. פרדריק שאל את הלגה:
  - מהו הבילוי האהוב עליך, מלבד לחימה?
  הילדה גיחכה בעדינות והשיבה:
  - קשה אפילו לומר! למרות שאתה יודע. התעניינתי בגילוף בעץ. יצאו דוגמאות יפות כאלה... וגם ניסיתי לכתוב סיפורים פנטסטיים. רק כשכתבתי זוג, כולם התחילו לצחוק עליי. והרגשתי כל כך בושה שהפסקתי להלחין אותם. אתה יודע כמה זה לא נעים כשצוחקים עליך!
  פרידריך הסכים:
  - כן אני מבין! למרות שעכשיו אני בפסגת התהילה! אבל ברגע שאני מת, אני כמעט...
  הלגה קטעה:
  - לא! תאמין לי, הם לא ישכחו! אני חושב שצבא האוויר, או אחת מערי המזרח שנכבשו, ייקרא על שמך. או אולי רחוב בברלין!
  פרידריך צחק:
  - כן, ניחמת אותי!
  הלגה הוסיפה די ברצינות:
  אולי אפילו יאשרו הזמנה בתעופה עם הדיוקן שלך. ראשית, יש לך פנים כל כך מתוקות, ושנית, התוצאה שלך, כבר יותר מעשרים אלף וחמש מאות מטוסי אויב, לא סביר שתעלה על ידי אף אחד!
  פרדריק גם התנגד די ברצינות:
  - לא, הם יכולים להתעלות על זה אם המלחמה עם ברית המועצות תימשך זמן רב מאוד, או אם הם עדיין צריכים להתמודד עם בעלות הברית של אתמול. אז הכל אפשרי... אבל בעקרון אפשר להגיע לאלף מטוסים! ומה אני יכול לעשות אפילו את זה!
  השיחה נקטעה, טייסת קטנה של לוחמי אויב עפה קדימה, ואז נאלצנו להרים את התותחים ברצינות.
  למרות העייפות והעייפות הקיצונית של צבאו של היטלר, הניצחון בקרסנוגווארדיסקי העניק השראה לקראוטים ולחבורה הרב-שבטית למעללים חדשים.
  הנאצים לא העזו לתקוף את מוסקבה, ופתחו בהתקפה על העיר פבלובסקי פוסד השוכנת ממזרח, והשטחים המבוצרים הסמוכים לה.
  חיילים סובייטים, אחרת זה לא היה יכול להילחם באומץ, אבל בערב המסדרון בין הטריזים הגרמניים הצטמצם עד כדי כך שהוא כבר נורה ממש דרך.
  פרידריך והלגה נאלצו שוב להשתלט על הטנקים, שניסו להתקפת נגד ולסתום את הפער. ואז הם הראו את עצמם וזה היה נהדר. הצעיר הצליח לחרוג מחמש מאות בטנקים! וזה בכלל הישג אולטרה-קלאסי!
  פרידריך באמת הרגיש שמחה שהוא כל כך מגניב! זה שהוא הלוחם הכי טוב בכל הזמנים פירושו המעמד של המעמדות! ואיך זה מרגיש לו להיות גבוה וקריר יותר מכולם! פרידריך הוא זאב, כלומר זאב!
  כבר היה חשוך, והקרב עדיין לא שכך. טורים גרמניים הן מצפון, לשם מיהרו המוני הרומל המפורסם, והן מדרום, היכן שליין מיינשטיין, צר על העיר פבלובסקי פוסאד. כבר בחצות פרצו לפאתי הכפר הזה טנקים של גוטה וקודם כל כמה מטוסי פרדיננד-4... אבל הם נאלצו לעצור. ואז נתן גוטה פקודה לעקוף את יחידות ההגנה העקשניות ביותר. בשעה שתיים לפנות בוקר, מזרחית לפבלובסקי פוסאד, יצאו זה מול זה חלקים מגיס ה-SS השני וחיל הטנקים הראשון, אף הם מברית המועצות. אז בליל ה-12 באוקטובר 1947 נסגרה טבעת מצור סביב הקבוצה הצבאית של מוסקבה!
  . פרק מס' 19.
  בבוקר ה-13 באוקטובר 1947 נלחם פרידריך, כמו תמיד, בחוסר אנוכיות ובמיומנות. הסוה המעופף הנאמן שלו מיהר לגבהים, והמנוע, למרות העובדה שהילד הכריח אותו יותר מפעם אחת, עבד ללא תקלות...
  התנגדות הכוחות הסובייטיים נחלשה בצורה ניכרת... הנאצים עדיין לא העזו לתקוף את מוסקבה, שהפכה למבצר בלתי חדיר, אלא נעו לכיוון מזרח. בפבלובסקי פוסאד הלחימה עדיין הייתה בעיצומה; המפקדים הפשיסטים סירבו, באופן סביר, להשתמש בטנקים בתוך גבולות העיר, והשליכו לתקיפה רומנים, איטלקים, ערבים, הודים ויחידות זרות אחרות.
  פרידריך השתתף בשתיים או שלוש התכתשויות אוויר קטנות, וללא קושי הפיל כתריסר מטוסים. מטרות נוספות היו טחונות: תותחים, הוביצרים, מרגמות, קטיושות ואם מזל - טנקים.
  זה האחרון, מבחינות אחרות, לא התרחש לעתים קרובות. נראה שהמועצות אוזלות. עד הצהריים, כשהקיטור של אוקטובר הפך לבלתי נסבל, חלה רגיעה קצרה ופרדריק, או כפי שהוא נקרא רשמית פרידריך הגדול, ביסמרק, זומן לסמולנסק.
  אס המחסל הצעיר נראה מאוד שמח ועליז. למרות שפרידריך היה מאוד מריר והתבייש בבגידתו, הסיכוי לקבל פרסים פשיסטיים שימח את הילד.
  הלגה נקראה יחד איתו. גם הילדה התרגשה ושיניה הפניניות נצצו בחיוך פנתר מקסים. היא אמרה:
  - אתה רואה, ילד זאב, ניצחנו את הרוסים!
  במקרה הזה, פרדריק כלל לא היה שותף לאופטימיות:
  - לעת עתה זו רק הצלחה ומאבק ביניים... קרבות וקרבות רק תופסים תאוצה. אבל ההתחלה אכן הייתה מוצלחת...
  לפרס נבחרו בנייני הוועדה האזורית של המפלגה הקומוניסטית של כל האיחוד. החניון הענק התמלא במכוניות יוקרה, בעיקר מתוצרת אמריקאית.
  ואכן, גנרלים בובות מצבא ארה"ב, האימפריה הבריטית והדומיניון הקנדי נכחו באולם הכינוסים. היה אפילו אחד מהנסיכים האנגלים... וכמובן, הרמן גרינג עצמו ואדולף היטלר... רק זה הפתיע את פרידריך, מרגרט לא הייתה איתו. זה מוזר, אולי זה רק שבהריון, האישה המצטיינת והייחודית הזו לא רוצה לסכן את הילד שלה ואת הילד שקיבלה מהאס... הרי מלחמה היא בכלל לא בדיחה!
  או אולי היא לא רוצה לתקשר עם האהוב החדש של היטלר מול בעלה? כאן, בכלל, הכל אפשרי וכמעט בלתי אפשרי לקרוא את מה שעולה בראשה של אישה יפה כמו אפרודיטה וערמומית כמו הרה...
  עם זאת, פרידריך אפילו שמח על כך. לא היה זה מספיק בנוכחות הפיהרר לחשוף את עצמו ואותה לסיכון של בגידה ברגשותיהם, במחווה לא רצונית, או במילה לא מחושבת. אחרי הכל, בעלי קרניים, במיוחד בדמותו של שליט חצי העולם, הם מסוכנים מאוד. אפילו עבור בחור קשוח כזה כמו הוא החייל מספר אחת של הרייך השלישי!
  רוב אלה שהגיעו לטקס הענקת הפרסים היו טייסים - גרינג עצמו היה אס, מעריץ נלהב של התיאוריה של הגנרל דואה - התעופה, אל המלחמות, כמובן, הבחין קודם כל בחיל האוויר. אבל היו גם טנקיסטים, ביניהם ויטמן המפורסם. וטקס הענקת הפרס התחיל עם צלבי אבירים.
  כשהלגה נקראה, הילדה ממש דהרה כמו סוס, טופחת על עקביה. הוענק לה צלב אביר ותג לוחם מיוחד, טנקים... בנוסף, הפיהרר אדולף עצמו העניק לילדה צבר אישי עם יהלומים, כאישה הטובה ביותר שהצטיינה כתוצאה מהלחימה בקרב על מוסקבה.
  ויטמן קיבל צלב עם עלי אלון, חרבות ויהלומים, וצלב אביר הכוכבים עם עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים ניתן ל"בייבי" האפמן. האס האמריקאי קיבל פרס גם במכנסי הבוקרים הקצרים הרגילים שלו.
  פרידריך זכה בפרס האחרון... זה היה די הגיוני, שכן הוא היה הטוב שבטובים. הפרס הגבוה, הכוכב הגדול של צלב האבירים של צלב הברזל, ועלי אלון, חרבות ויהלומים, הוענק לצלילי ההמנון הנאצי המאיימים. בנוסף, הוענקו ארבעה תגים, לארבע מאות, חמש מאות מטוסים, ולארבע מאות, חמש מאות טנקים. גם התגים האלה היו זהב, ולחמש מאות היו אפילו יהלומים זעירים.
  היטלר לחץ את ידו של פרידריך במשך זמן רב ואמר משהו בהתלהבות... הילד טרף את הצלב המפורסם בעיניו. יהלומים מעוטרים עלי אלון פלטינה וידיות חרב. הדמות הבזיקה בזיכרוני שאפילו צלבי האבירים הרגילים עם יהלומים, פקודות כאלה, זכו רק בעשרים ושבעה במהלך כל המלחמה. ובכן, בשלב זה יש פחות... דרגת פרס גבוה יותר, צלב האבירים, שבו מוחלפים עלי כסף בזהב, עדיין לא הוקמה.
  עם זאת, הפרסים לא נעצרו שם. היטלר הודיע כי פרידריך זכה לדרגת מייג'ור פילדמרשל של חיל האוויר ומשמר ה-SS, עם נשק מותאם אישית ובונוס של מיליון וחמש מאות אלף מארק (עלות של חמישה עשר מה"פנתרים") החדשים ביותר.
  נשק החתימה היה זהה לצבר שניתן להלגה, עשוי מפלדת דמשק, עם יד מעוטר יפה ביהלומים ואזמרגד.
  פרידריך לא עמד בפיתוי והניף נשק ראוי לסולטן מספר פעמים. הידית הייתה נוחה, והחרב היה מאוזן לחלוטין, ונראה קל עבור יד של ילד חזק.
  לאחר מכן הגיע נאומו של הגנרל האמריקאי מנקורט, שנכנס להיסטוריה כמחבר הביטוי הפופולרי: ייתכן שהמדינה שלי טועה, אבל זו המדינה שלי!
  בנוסף, מפקד זה התפרסם באכזריותו המפלצתית, כולל כלפי שבויי מלחמה.
  מנקורט אמר בחומרה:
  - ברברים רוסים תפסו הרבה אדמה, ויצרו צריף ענק אחד בו שולט כאוס נצחי. עד מתי משטר הטרור שלהם יענה שישית מהאנושות? עמי רוסיה מחכים לשחרור ולהגעת צבא אירופה החופשית וארצות הברית על אדמתם. לכן, אמריקה תעשה כל מאמץ כדי להביס את ברית המועצות. זרימת הציוד והמתנדבים שלנו מכל העולם תתעצם ותגבר! (מחיאות כפיים סוערות). כל מדינות העולם התאחדו נגד הזיהום הבולשביקי. ה' אלוהים וצבא שמים איתנו. קדימה לניצחון!
  בעקבותיו נאם האנגלי ולאחריו קטע הפיהרר את החלק הרשמי של הטקס, והכריז על תחילת הנשף. מיד נראו הרבה בנות ונשים מוכנות להזדווג עם הגיבורים המפורסמים.
  פרידריך רצתה לבחור בהגה כשותפה, אך היא סירבה במפתיע - ואמרה שהמנהג אינו מכתיב ריקודים עם שותפים, או שותפים לנשק קרב. ובכן, הילד בחר בגברת אחרת, במיוחד שכל הנשים כאן יפות - כנראה שהן בחרו בו בכוונה. פרידריך חייך ורקד קלות, אבל מחשבותיו של הילד היו על משהו אחר.
  אז הוא קיבל הוראה גבוהה וכבר פילדמרשל מרכזי... הקריירה שלו במגמת עלייה, ומבחינת מספר המטוסים המופלים והטנקים שניזוקו אין לו אח ורע בעולם! הכל נראה בסדר, אבל משום מה חתולים מגרדים לי את הנשמה... אבל אם לוקחים דמויות מפורסמות, למשל רוברט ארטרואה, נסיך הדם מהענף המלכותי של הקאפטיאנים. אחרי הכל, הוא נלחם נגד מולדתו צרפת ולא סבל הרבה, למרות שדם בני ארצו היה על ידיו.
  ומאות אלפי רוסים נלחמים בצד הנאצים. אפילו הדוכס הגדול קיריל רומנוב הכריז רשמית על תמיכתו במערכה המזרחית ובשחרור מולדתו מידי הבולשביקים. הרומנובים מיועדים לנאצים ולמדינות המערב שמאחוריהם.
  ובכן, אם הנסיכים המפורסמים, והרייך השלישי, נגד סטלין, אז למה שפרידריך יסבול? יתרה מכך, ייתכן שלא אבותיו גרים בברית המועצות. ובכן, בואו נחשוב בהיגיון... הרי מהלך ההיסטוריה כבר השתנה באופן דרמטי. עכשיו העולם לעולם לא יהפוך להיות שונה, אז הקרב במוסקבה אבד על ידי הסובייטים... מה זה אומר? והעובדה היא, ראשית, בעולם שהשתנה באופן משמעותי, הסבירות שהוריו (אגב, ילידי ערים שונות) ייפגשו ויקימו משפחה יורדת בחדות. אבל אמא ואבא אפילו לא נולדו בשנת 1947... זה אומר שהסבירות של שני סבים ושתי סבתות ייפגשו תהיה אפילו פחותה!
  בנוסף, מנקודת המבט של מערכת גנים, כל ילד הוא ייחודי ואינדיבידואלי גרידא. זה אומר שאם רגע ההתעברות ישתנה לפחות בשעה, או אפילו בעשר דקות, אז זה כבר לא יהיה הוא... לא פרידריך בעל אישיות ומערכת גנים ייחודית, אלא שונה לחלוטין, אולי אפילו שונה כלפי חוץ. יֶלֶד.
  כלומר, התערבותו של אדם שמוצא עצמו בעבר, על פי היגיון הדברים, צריכה להביא להיעלמותו של המפר את חוקי הזמן הבלתי ניתן להפרה... כלומר, פרידריך, לאחר שהפך לחביבו של היטלר, צריך פשוט נעלמו! והוא, ואחיו, ואולי הוריו ואחרים.
  אבל מכיוון שהאס הצעיר חי, חזק, ובריא כמו אף אחד אחר על הפלנטה האומללה הזו, אז אולי העבר הזה הוא בכלל לא עולמו! אולי זה אפילו לא היקום שלו, סוג של יקום מקביל, ואפילו עם פיגור זמן. כלומר, הוא, פרידריך, לא הורג את אבותיו, לא את בני ארצו, אלא אינדיבידואלים זרים שיש להם רק דמיון כללי לעבר המופשט של נער המחסל.
  זה אומר שהוא למעשה לא בוגד - רק אדם, כמו אלה מסדרות מדע בדיוני שונות, שמשתמש בעבר בידע של ההווה, וגם הוא ניחן בכוח מדהים בהשגחה. ובכן, אם נגזר עליו כוחות על, אז זה פשוט חטא לא להשתמש בהם! ובכן, מכיוון שהגורל, יד ימין של השמים עצמו, שלח אותו תחילה ליוגנט ההיטלר, אחר כך לרייך השלישי, עליו לעשות כל מאמץ לעשות קריירה. טוב להיות פילדמרשל גדול בגיל ארבע עשרה, בן נער, אבל בגיל עשרים עדיף להיות גנרל מן המניין, או אפילו פילדמרשל. ומי יודע, אולי הרייך השלישי יעכל סוף סוף את אמריקה, ואז בנו יהפוך לדיקטטור העולמי הראשון!
  ואז פתאום הופיעה מישהי שהבחור הכי פחות ציפה לראות: יבגניה פורשה... גבוהה, יפה, חזקה, אפילו קצת כפרית ובאופן מפתיע לא אריסטוקרטית לבתו של אחד מגדולי הרייך השלישי.
  נכון, בניגוד לפגישה הקודמת, הילדה לבשה יהלומים יקרים מאוד, אך יחד עם זאת שקופים ולא מסתירה את קסמיה של רגליה החינניות, אם כי לא קטנות.
  בגלל נעלי העקב, הבחורה הגבוהה ממילא נראתה כמעט כמו ענקית. פרידריך עצמו, נער רגיל וקטן עוד יותר לגילו, היה נמוך ממנה, כעשרים ושלושה, עשרים וחמישה סנטימטר, ובהתחשב בעקבים, אפילו יותר...
  פרידריך אפילו היה נבוך, מה אם הוא לעולם לא יגדל מהילדה הזו במשקל שישה קילו (שאביה, פורשה, היה כמוהו, הוא לא ענק, למרות שלא ידוע איזו אמא היא הייתה ומי טיפסה מתחת לחצאיתה! ), יהיה גבוה יותר תמיד יעלה מעליו. כן, עדיף שהיא הלכה יחפה, כמו בפעם הקודמת...
  אולם יבגניה הביטה באס הצעיר בהערצה, והושיטה את ידיה ונשקה לו על השפתיים:
  - אתה האביר שלי! האור אינו ארצי!
  פרידריך היה מבולבל:
  - כן אני....
  יבגניה קטעה:
  - אין צורך במילים! מגיע לך השבח. ולא רק כטייס... - בתו של הטייקון נענעה בשערה. - רק תחשוב, יש לך מתנה נפלאה כמהנדס ומעצב. תציעו רעיונות כאלה... גָאוֹן! מעל לאונרדו דאווינצ'י.
  פרידריך התבדח:
  - ובכן כן! אני מסכים, האמן הזה לא זכה במלחמה אחת. למרות שיצירות המופת שלו כבשו את כל העולם!
  הם התחילו לרקוד. יבגניה הייתה יפה באותה מידה, מחליקה אמנותית, אבל היא נראתה גדולה מדי לוולקה... והבושם הדיף ריח משכר... כשהסתכל על קו הצוואר של שדיה המפוארים, הוא חש תשוקה שהייתה די טבעית לאדם חזק פיזית. נער מפותח. יתר על כן, הלגה העמידה פנים בהתרסה שאינה שמה לב לכלום. עם זאת, לימדו את הדור הצעיר של הגרמנים שזה מגונה לאישה להרגיש, שלא לומר להפגין, קנאה, ושגבר, אם הוא גיבור מלחמה, מחויב אפילו לרמות. מה לשפר את הגזע! כפי שאמר היטלר: אין זה חטא לאישה נשואה ללדת ילד מגבר אחר, בתנאי שיש לו מאפיינים גופניים טובים יותר מבעלה. אולם יבגניה שאלה את הילד ברצינות רבה:
  - איפה למדת שאתה מכיר כל כך טוב את העקרונות של שליטה בטנקים ותותחים מונעים, המצאת ידע כזה?
  פרידריך לא יכול ולא רצה לומר את האמת, ולילדה לא מוכרת, גם אם אביה היה טייקון, אחד מעשרת האנשים העשירים ביותר ברייך השלישי וחביבם של היטלר וגרינג. הוא ענה בהתחמקות:
  - תחביבים מילדות משחקים כאן תפקיד... ספרות מדעית שונות, הרצון להמציא! אתה לא צריך לשבת ליד השולחן כדי ליצור משהו שימושי...
  יבגניה הנהנה:
  - כן, גם אני חובב ספורט, ובו בזמן אני מכרסם, או אפילו לועס, את הגרניט של המדע... בכל זאת, האם גברת פיסטון נראית כמו עכברוש משרדי?
  פרידריך, חשף את שיני הזאב שלו, אישר:
  - כן, אתה בכלל לא נראה כמו עכברוש, ולא סתם עכברוש! סביר להניח שאפילו אליך ניתן להשוות...
  יבגניה הזהירה:
  - רק אל תשווה את זה לפרה! זה רמז די מגעיל!
  פרידריך העיר בפילוסופיה:
  - מי שמציק למשהו שאינו רלוונטי מקבל דרגת עז! אז... השוק שלנו טיפש.
  - האם בזאר זה סלנג? - ניחשה יבגניה. - ככלל, נראה שהדיבור הגרמני נכון, אבל איכשהו... נכון מדי, הדגשים מדויקים, מילים ברורות, מתח בדיבור... ואין מבטא, אבל אתה מרגיש משהו לא ממש מקורי בנכונות הזו.. .
  פרידריך לא הראה שהוא מודאג:
  - אז מה עם זה? אולי אתה חושד שאני מרגל סובייטי, ושהרוסים הקריבו עשרים אלף, יחד עם האמריקאים וחצי אלף מאינספור המטוסים שלהם, כדי לחדור אלי לראש הרייך השלישי?
  יבגניה הנידה בראשה:
  - לא, אני לא חושב כך! זה היה יותר מדי, אפילו עבור הרוסים. למרות שיש אמירה ידועה: אתה לא יכול להבין את רוסיה עם המוח שלך. אבל זה נראה לי שונה, אולי אתה, איך אני יכול לומר... תוצר של הנדסה גנטית SS. סוג של איש העתיד? קראתי עבודות מדעיות על גנטיקה ואני יודע שניתן לשנות, לשפר או להחמיר את הטבע האנושי על ידי התערבות מלאכותית. והתכונות העל-אנושיות שלך כלוחם... זה כל כך...
  במקום לענות, פרידריך הרכין את ראשו לחברתו הגבוהה ונישק אותה בלהט על שפתיה השופעות. אז הוא אמר:
  - אל תדאג לגבי הראש היפה שלך. אם אתם חוששים שתקבלו ממני ילדים פגומים, אז תאמינו לי, זה לא כך! בעצם, אולי נשנה את נושא השיחה.
  יבגניה הסכימה:
  -כן, עדיף לשנות! בואו נדבר על טנקים... בפרט, המפקדה המבצעית הראשית, בראשות גודריאן, הוציאה משימת תחרות: שני סוגי טנקים... כמו "פנתר אימפריאלי" בינוני עם תותח של 88 מ"מ אל 100 ומעלה אך שריון -פירסינג, ושריון משופע חזיתי של לפחות 250 מ"מ ו"רויאל טייגר" כבד עם אקדח קליבר 105 מ"מ El100, עם שריון חזיתי של לפחות 300... יתר על כן, משקל הטנק הראשון הוא לא יותר מחמישים טון, והשני 65.
  פרידריך נחר בבוז, כמו אריה לפני גופר:
  - האם משהו כזה לא אמיתי? במיוחד בהתחשב בכך שהפך לך הרבה יותר קל עם חומרים נדירים, ומפציצי בעלות הברית לא הורסים את אדמות הרייך השלישי!
  יבגניה ענתה באנחה:
  - באופן עקרוני, זה אפשרי, אבל לא היה לנו זמן, או ליתר דיוק, אין לנו זמן לעשות אב טיפוס במתכת בזמן הנדרש. איכשהו נתת לנו את הידע המבריק שלך מאוחר מדי. והיטלר רוצה שהטנקים האחרונים יתחילו להיכנס לשירות עם צבאות הרייך השלישי השנה.
  האס הצעיר הופתע:
  - למה לוקח כל כך הרבה זמן ליצור אב טיפוס?
  הילדה הנהנה:
  - לא מעט, במיוחד אם הדגם חדש ביסודו... זה כמו הפתגם הפופולרי: אם אתה נוהג, אתה תגיע לגיא!
  פרידריך חשב: כמובן שיש כאן בעיות... למשל, מעצבים סובייטים נאבקו כל כך הרבה שנים עם יצירת הטנק IS-10, או במשך שנתיים תמימות הם התעסקו עם ה-T-54. יתרה מכך, טנק זה תוכנן לאחר המלחמה, ובעל ניסיון בקרבות מלחמת העולם השנייה. בנוסף, זה לא היה דגם חדש ביסודו, אלא רק אבולוציה נוספת של ה-T-34. לדוגמה, ה-T-44 התברר כלא מוצלח וכמעט לא היה בשימוש בקרב... אז אתה לא צריך לצפות לניסים מיוחדים.
  טנק הנמר, לאור חוסר הניסיון של הגרמנים ביצירת כלי רכב מסוג זה (אלא אם סופרים, כמובן, את השלדה, למשל היה כבר "קולוסל" של 150 טון שנוצר במלחמת העולם הראשונה).
  פרידריך העיר:
  - יש צורך לעצב על בסיס ה"פנתר"-5 שכבר נוצר, או AG. השלדה שלו מאפשרת לו לשאת לא רק תותח 88 מ"מ, אלא אפילו 128 מ"מ, או הוביצר 150 מ"מ...
  יבגניה צחקקה:
  - אבל זה בדיוק מה שאנחנו עושים! עם זאת, לפורשה כבר יש "רויאל טייגר" משלה, אם כי עם רובי קליבר 88 מ"מ. אבל אולי זה יתאים כמודל ביניים. הדרישה הראשונית לשריון של 250 מילימטר התמלאה בו, אם כי המשקל די גדול - 63 טון. אבל הצריח עם זווית נטייה רציונלית גדולה מאוד של השריון, אלגנטי ויעיל... אולי אפשר לנצח בתחרות הביניים, אבל יתעוררו בעיות בעתיד. אבל לפי הידע שלך, אפשר ליצור טנק בלתי חדיר מכל הצדדים, הורס כל הגנה. אחרי הכל, לרכב פורץ דרך, חשוב מאוד שיהיה לו מיגון צד טוב, שלמרבה הצער הפנתר לא יכול היה להתפאר בה במשך זמן רב.
  פרידריך העיר:
  - אולי לא ניגע בנושא הטנקים לעת עתה... או ליתר דיוק, בואו נסיים לדון בו. אנחנו כמו פרופסורים ותיקים או בחורים ונערות צעירים.
  יבגניה הסכימה:
  - אתה צודק, כמו תמיד, בוא נדבר על משהו יותר חילוני. למשל, על בית המלוכה הבריטי.
  פרידריך התכווץ:
  - איזה נושא! תן לזמן לבוא, לא יישאר כלום מהווינסורים. או שאתה חושב, לאחר שכבשו את מוסקבה, הטנקים שלנו לא יוכלו למחוץ את לונדון, שכבר נכבשה?
  יבגניה הבזיקה בשיניה:
  - ובכן, ברור שהם יכולים!
  לאחר הנשף התקיימה ארוחת ערב אצילה עם מנות יוקרתיות, אך ללא משקאות חריפים. שום דבר חזק משש מעלות. ובכן, אז פרידריך ויבגניה, כיאה לבחור ובחורה, פרשו לחדר נפרד.
  למרות שמקובל בדרך כלל שבלונדיניות גבוהות אינן שונות בטמפרמנט, יבגניה הוכיחה בצורה משכנעת את ההיפך במשך כמה שעות. ובכן, פרידריך, כמובן, גם לא איבד פנים. אז הם נרדמו, מחובקים חזק.
  הילד חלם שהוא נינג'ה יפני שקיבל פקודה מהצאר הרוסי ניקולאי השני להרוג את המיקאדו, כלומר הקיסר.
  פרידריך חלם כיצד טיפס על קירות גסים, נצמד לסדק או לרווח הקטן ביותר באצבעותיו ובבהונותיו. הילד נכנס לארמון, שם החל קרב עז...
  הנינג'ה הצעיר, כהרגלו, קצץ, דקר והעיף את הראשים מאויביו... החלום היה כאוטי מדי, יותר מדי דם, קיצוץ, ומעט משמעות. בנוסף יש בנות חשופות עם חרבות קופצות לכל עבר... בקיצור...
  הצלחתי לישון לא יותר משלוש או ארבע שעות... פרידריך התעורר על ידי נערת השליח שאמרה:
  - הקרב בעיצומו! אין אנשים שאין להם תחליף, חוץ מאנשים כמוך, פרידריך ביסמרק.
  הילד קפץ ממקומו ובלי להיפרד אפילו מיהר למסלול ההמראה הקרוב.
  וכפי שהתברר, הוא לא נקרא לשווא... גנרל הצבא רוקוסובסקי קיבל פקודה מסטאלין, מבלי לחכות לריכוז הכוחות המלא, לתת מכה מערערת לקבוצת הצבא של רומל. במקרה זה, החישוב התבסס על העובדה שהגרמנים טרם הספיקו לפרוס את חייליהם לתקוף את וורונז'. אז הייתה הזדמנות לבצע בעיטה נמוכה על האגף המורחב של הכוחות הגרמנים, מותשים מקרבות קודמים.
  פרידריך נאלץ לעלות על פוקן-וולף, לא שינוי תקיפה, אלא דגם רגיל, עם ארבעה תותחים של עשרים מילימטר ושני מקלעים. אז, בגלל חיפזון מופרז, הילד מצא את עצמו ללא הנשק שהוכח כל כך יעיל בלחימה בטנקים. נכון, עדיין היו לו עשר פצצות בגוף המטוס...
  גם בשמיים היה חם, מטוסי תקיפה סובייטים ומטוסי קרב מסוג יאקי-9 הופיעו. עם זאת, כלי הרכב האחרונים, בשל ההגנה וההישרדות החלשות שלהם, היו פגיעים גם בטווח ארוך לתותחים בקוטר 20 מ"מ. פרידריך פגע לראשונה בלוחמים בקרניים, מה שכמובן הקדים את אילאס האיטי יותר. ארבעה תותחי מטוסים, זה כוח... שני תריסר היאקים הראשונים מפוזרים, גם בלי שום גישות ערמומיות לזנב.
  פרידריך לא הסתובב, לא תמרן, הוא פשוט הזיז מעט את תותחי האוויר והרטיט את גוף המכונה המאסיבית שלו.
  עשרים וחמש, עשרים ושש, עשרים ושבע... בלי החמצה, על היקים הנועזים, שאמנם סובלים הפסדים, בכל זאת אינם נכבים, אלא אפילו מנסים לצבור מהירות... פרידריך אפילו הופתע במקצת. מדוע, בספרות הצבאית הסובייטית, מכונת פוקן המפוארת הזו זלזלה כל כך - וולף. כן, הוא מבצע סיבוב שלם ב-22 שניות לעומת 19 עבור ה-Yak (ובגרסה הקלה, ה-Yak יכול אפילו לעשות זאת ב-17 שניות!). אבל פרידריך לא צריך לתמרן; הוא פשוט מאט ועף לעברם. בשנייה אחת אתה יכול למעשה לפגוע בשבע או שמונה מכוניות.
  הזמן זרם לאט נורא עבור פרידריך במצב של טראנס קרבי, והיה לו זמן לחשוב ולפרוק את התחמושת שלו. באופן עקרוני, מקובל כי אפילו האס המיומן ביותר, כולל אפילו תופעות כמו רודל, אינו מסוגל להשפיע ברצינות על מהלך המלחמה. בהיסטוריה האמיתית, שישה מהאסים הגרמנים הטובים ביותר השמידו צבא אוויר שלם, אבל הנאצים הפסידו ללא תקנה בקרב על הדומיננטיות באטמוספירה.
  אבל במקרה הזה, השלכת כל כך הרבה יאקים במקום אחד נגד יותר מאדם טומנת בחובה סכנה... שישים ואחד לוחמים הופלו תוך פחות מדקה אחת. סתם כך, הכנפיים נושרות, או שהזכוכית המשוריינת של הבקתות נשברת. האחרון גרוע עוד יותר, שכן במקרה זה לא ניתן להציל את הטייס. וכבר נותרו מעט אסים מנוסים בצבא האדום.
  בין כלי הרכב שהופלו, ארבעה היו שייכים לשומרים שהפילו יותר מחמישה מטוסים... רק ששוב זה לא עזר, כי וולקה ידע היכן לפגוע ואיך... כמו צייד שמשתמש במקלע כדי להפיל להקה של אווזים. זו בדיוק הלהקה, בפרץ אחד, אינטואיטיבית, על ידי אינסטינקט, קביעה ומכוונת את תנועות הקנה אל המטרה הרצויה, כשאף כדור אחד לא עף על פניו. האווזים, ובמקרה הזה מטוסים סובייטים, מופלים, ובמקום שבו תא הטייס שבורים, והטייסים מופלים, הם טסים ישר לזמן מה. אבל כמה מהכנפיים שלהם מאבדות...
  פרידריך זכר כאן סרטים על בוקרים אמריקאים בעלי ירי חד, ואת הסרט המפורסם בכיכובו של דיקפריו - "מהיר אבל מת!" אבל באותם ימים, בוקרים אמריקאים לא הכירו מקלעים אוטומטיים או תותחי אוויר מהירים. אחרת, הם היו מבינים איזה נשק זה פשוט מפלצתי מבחינת כוח הרס.
  היאקים בזמן הקרוב הסתיימו ופרידריך עבר לאילי. כאן עדיף לתקוף אותם מלמעלה, או מהחצי הכדור האחורי. יתר על כן, זה יהיה אופטימלי, גם בלי לקצר את המרחק.
  דרך נוספת היא לירות את הכנפיים השבריריות יותר; אי אפשר לתלות עליהן שריון.
  IL-2 מכונה גבנון. לאחר שהותקן בו מושב שני, היה קשה יותר ליורה המגן על חצי הכדור האחורי להפיל מכונה כזו עבור טירון, אבל אז... כמובן, האווירודינמיקה של המטוס הזה החמירה. זה אומר שזה יהיה אפילו יותר קל איתם...
  יותר הגיוני לעילם היה להתפזר לכיוונים שונים, אבל המערכת... בקיצור, זה התחיל במכות של חיילי הסער האגדיים. עם זאת, הסלמנדר-3 הזריז כבר הגיע. הם גם לקחו את הבוץ...
  פרידריך אפילו חשב שהם יכולים להקדים אותו, לאחר שפגשו את היאקים בעודם מתקרבים... אמנם, מי יודע... טייסי הלופטוואפה אינם לוחמים רוסים אמיצים, ובדרך כלל הם לא נכנסים לקרב בכמות גדולה, אבל אולי למעט מקרים היכן שנוצר איום רציני מדי על כוחות היבשה.
  לפרידריך, לעומת זאת, גם אין בעיות... פגע בחצי הכדור המשוריין האחורי עם תותחים, או כסה את הכנפיים - התוצאה זהה. ואיך המכוניות האלה נופלות אז, הן אפילו משאירות סימן באוויר... כמו פסים על גבו של עבד מוכה.
  פרידריך הפיל שלושים ושבעה סחוטים וגם תפס שני "פאונים". שוב מאה, למרות שהשיא הקודם של מאה ואחד לא נשבר. לאויב נשארו רק כמה מטוסים. עכשיו כל מה שהם צריכים לעשות זה להטיל את הפצצות והם יחזרו.
  טנקים סובייטים יצאו כעת למתקפה, ללא תמיכת תעופה, ובעיקר ארטילריה. מטוסי תקיפה ומפציצים תקפו אותם. למרבה המזל של צוותי הטנק הסובייטיים, הם יכלו להשתמש במאפייני הנהיגה של כלי הרכב. אבל מספר המטוסים מכל הסוגים הלך וגדל.
  פרידריך הטיל את כל הפצצות שלו ופנה לכיוון שדה התעופה. עם זאת, הוא הצליח לראות את פוקן-וולף-4 של רודל, משחתת הטנקים המפורסמת.
  האס הצעיר חזר לשדה התעופה "הביתי" שלו, שם חיכה לו ה- Pegasus Terminator Me-362.
  פרידריך, לאחר שהנחית את הפוקן-וולף, צעק לטייס השכן:
  - כל מי שיש לו את החוצפה לטעון שה- F -490 הוא לוחם גרוע, משקר. אין מטוסים גרועים, רק טייסים גרועים.
  הגיחה הבאה צומצמה אך ורק לטנקי לחימה. בעוד שהגרמנים עדיין לא הצליחו להוציא אגרוף משוריין חזק לקראתם, הם תקפו במטוסים.
  צוותי הטנק הסובייטי האמיץ כבר חצו את קו החזית המרופט ותקפו את יחידת החי"ר המורכבת ממתנדבים ערבים.
  המוסלמים, בניגוד לציפיות, נלחמו בגבורה ולא חשבו לברוח, אך יחד עם זאת פעלו בצורה לא כישלתית ביותר. במיוחד השתמשו בבזוקה האמריקאית בצורה קצת לא אנושית, ורימונים אפילו יותר.
  אבל ההתקפה של היחידות הסובייטיות נגמרה. מטוסי תקיפה פשיסטים במיוחד השתמשו במספר רב של פצצות קטנות עם מטענים מעוצבים, רעיון שהועתק ממעצבים סובייטים, אך עם יישום מיומן יותר. אבל צוותי הטנק הסובייטיים לא קיבלו את ההוראה לתלות את הרשת מלמעלה.
  ופרידריך פשוט ירה בתותחי אוויר על הגגות. זו הטקטיקה הפשוטה ביותר. לפרוץ את צוהר המגדל ואת הניצחון שלך. וכמה מכוניות אפשר להפיל ככה אם תפגעו בהן ממישור אופקי...
  אבל מהירות הטנק לא עוזרת אם לוחם פוגע באופן אינטואיטיבי, בלי לכוון, בגחמה...
  זה כמו סימולטור עם טנקים, רק לך יש מצב אלוהים, וכל ירייה מדויקת, ואתה יורה לעתים קרובות, לעתים קרובות...
  עכשיו מספר הטנקים ההרוסים עלה על חמישים, כך שרודל נח... אבל הייתי צריך לסטות. "אוזניים" הופיעו בצד. שישה מהם הופלו, והניחו לשאר להשמיד את הסלמנדרות. באופן כללי, לתת לעובדי התירס הללו לצאת לקרב במהלך היום זו התאבדות טהורה.
  טנקים חשובים יותר...
  חזרה... טיסה על Fokken-Wulf 4, ולידו הלגה.
  הילדה שאלה אותו:
  - נו, מה אהבת ביבגניה?
  פרידריך נחר בבוז לתוך הרדיו:
  - למה קינאת?
  הילדה ציחקקה:
  - ברור שלא! אנחנו חופשיים, ולא נשואים. רק תוהה מי יותר טוב במיטה, אני או היא!
  פרידריך ענה בחום:
  - ברור שאתה! אתה לא כל כך גדול, והרבה יותר זריז!
  הלגה צחקה בעליזות.
  - לא ציפיתי לשום דבר אחר ממך! אבל כמובן הטוב ביותר... אוף, היא עכברוש עיצובי, ואחת מהנשים הבודדות שזכתה בצלב האביר של צלב הברזל!
  פרידריך העיר:
  - אני חושב שעלי אלון נמצאים ממש מעבר לפינה בשבילך!
  הקטטה הראתה שהילד כנראה צדק. הלגה חבטה בביטחון על הטנקים. כנראה שהיא רצתה להוכיח שלוחם יכול להיות קשוח יותר מלוחם. אם כי, כמובן, היא לא יכולה להשוות עם פרידריך.
  עד מהרה הופיעו עמודי טנקים גדולים של כלי רכב גרמניים ואמריקאים. משחתות טנקים אמריקאיות זריזות ושובבות במיוחד "מכשפות"-3. זה היה חמור, במיוחד מכיוון שכלי הרכב הסובייטיים כבר הושמדו ברובם בתקיפות אוויריות. גם "פנתר"-5 התברר כבעייתי... אקדח האש המהיר בעל הקנה הארוך שלו והשריון הקדמי הבלתי חדיר שלו... נראה שסיבולת החלה להכשיל את צוותי הטנקים הסובייטים. חלקם, שלא הקשיבו למפקדים, פנו לאחור, וניסו לברוח מהגיהנום הטכנוטרוני הזה.
  ושוב החזרה והיציאה, ההתקפה על הטנקים...
  השעה כבר עברה את הצהריים, מתחיל להחשיך... התקפת הנגד של הצבא האדום התפרצה. הוא והלגה הופנו לתמוך בקבוצת צבאות גרמניים שנעה לעבר ריאזאן. במקביל, הם ניסו לסחוט את חיילי ותותין בקדירה...
  הגרמנים עדיין מתקדמים לאט מזרחה. כאן הם נפגעים על ידי חוסנם של הכוחות הסובייטים וקווי ההגנה של חזית הסטף, גם אם לא צפופים כמו בגישות למוסקבה.
  עם זאת, חייליו של היטלר קיבלו יותר מרחב תמרון, והוט ניסה לעקוף את צמתי ההגנה העיקריים בטורים כאלה. במקומות מסוימים הואצה התקדמות היחידות הגרמניות...
  פרדריק שאל את הלגה:
  - לא נמאס לך, ילדת חלומותי?
  הלוחמת הבלונדינית ענה:
  - מצב רוח שמח מרחיק עייפות, עדיף מהצלפת פרות! אמנם עייפות יוצאת עם מוגלה מדממת במקום חלב!
  פרידריך הסכים:
  - אתה לא יכול להתווכח נגד האמת כאן!
  בלילה המשיך הצעיר לעוף, למרות שעננים התגלגלו לשמיים וגשם ירד. לפי הדוקטרינה הצבאית הגרמנית, תעופה שימשה לדיכוי הגנות בקו החזית... ובניגוד לשנת 1941, ללופטוואפה היו הרבה מטוסים בזכות עזרתו של פינדוסטאן.
  פרידריך תקף כעת בונקרים, או אפילו מטרות קטנות יותר... בלילה לא שכך הקרב, והכוחות הסובייטים פתחו בהתקפות נגד. למרות שהם קטנים ודי כאוטיים, הם לא פחות אמיצים...
  בלילה, מלבד טייסת U-2, לא נתקלו במטרות אוויריות. והבונקרים הופצצו... בקלילות.
  בבוקר ה-15 באוקטובר 1947, פרץ קרב על העיירה ובמקביל על צומת הרכבת: אלקטרוסטל. היה חם שם מאוד, והכי חשוב, לפרידריך הצטרף חברו הבלתי נפרד הלגה.
  - ובכן, אביר גדול, האם אנו לוחצים על האויבים?
  פרידריך ענה בעליזות:
  - ההומלסים דוחפים את דוכן הבירה, ואנחנו מנצחים. ואיך אנחנו מנצחים...
  העיירה אלקטרוסטל עצמה הייתה מבוצרת למדי. בנוסף ליחידות הצבא, השתתפו בהגנתו גם שתי דיוויזיות טריות של ה-NKVD. למרות שהם, באופן כללי, לא היו משמר צבאי מובחר כמו ה-SS, הם היו חמושים גם בארטילריה וגם בטנקים קלים.
  הנאצים, בתורם, ניסו ליצור קלחת משלהם... עוקפים את המצודה, עוטפים אותם בצבתות...
  כאן, כמובן, תמיכה אווירית משחקת תפקיד משמעותי, במיוחד אם הצוואר נמתח.
  הלגה, כאופייני לילדה, הבטיחה:
  - הניצחון יהיה שלנו! הכינו את המזחלת שלכם לקיץ!
  פרידריך הסכים:
  - ולא רק בקיץ! נשתמש בטנקים כבדים ובפגזי אוויר.
  הילד חשב שהם שוב בצבא של מיינשטיין, אבל במערב הרומל הפופולרי ביותר ידוע יותר. מכיוון שבמהלך הקרב הצעיר פעל יותר בטראנס, ובראשם רוח גיהנום, מדוע שלא יזכור את מעלליו המפוארים של המפקד הזה. יתר על כן, הרבה יותר נעים לזכור את האנגלים המוכים מאשר את הרוסים המובסים!
  רומל, לאחר שהגיע לקו מאררט, הבין שהוא נמצא ב"עמדה מרכזית" של נפוליאון בין שני צבאות אויב ויכול כעת, לאחר שהנחית מכה מכרעת, להביס אחד מהם ורק אז להסתובב ולהתמודד עם השני.
  פרידריך גיחך לעצמו: נפוליאון, למרות שליאו טולסטוי פקפק בכך, היה ללא ספק מפקד ושליט גדול. במיוחד אם מסתכלים על ההישגים. רק שהוא לא עיכב אותם. היטלר בהקשר הזה גרוע עוד יותר... אבל באופן עקרוני אפשר להשוות את הפיהרר לנפוליאון!
  המפקד המוכשר רומל גם הבין משהו אחר: האמריקנים והצרפתים צעדו רחוק מזרחה למרכז תוניסיה והחזיקו את ערוצי הגב המזרחי בפונדוק, פייד וגפסה, כשהם מכסים את ערוצי הגב המערבי 60-70 מיילים מערבה.
  התברר שאם הכוחות האיטלקים-גרמניים יתפסו את פאיד וגפסה ואז יעברו מערבה על פני פריאנה וקסרין, הם יכולים ללכת ישר לבסיס האספקה האמריקני הענק ולמפקדתם בטבסה. בטבסה מצאו את עצמם החיילים האיטלקים-גרמנים הרחק ממערב לקו של בעלות הברית בתוניסיה וכמעט ממש בקשר שלהם. אם רומל היה מסובב אז את הטנקים שלו ומכוון אותם צפונה לעבר הים, במרחק של מאה קילומטרים משם, יכלו הגרמנים לנתק את כל צבא בעלות הברית בתוניסיה או לאלץ אותו לאלג'יריה.
  מחשבותיו של פרידריך נקטעו בהופעתם של שני לאגים שפרצו החוצה מאחורי העננים... אלה אכלו... ואז יריות מכוונות היטב לעבר הרובים... רק הוא יכול לירות ככה... עוד ארבעה יאקים. .. ויש אותם ממש שם... ועכשיו יורים על הקטיושות... כדי ששברים יעופו לכל הכיוונים... עוד משגר רקטות... אז הלגה מנסה מהצד. צועק לו:
  - גיבור, בוא נדחף את זה יותר חזק!
  . פרק מס' 20.
  המשימה של אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה בעולם מקביל עדיין לא הסתיימה.
  הגרמנים התקדמו לכיוון העיר גורקי. הם הקיפו אותו לגמרי. ילד וילדה הגנו על העיר הגדולה הזו.
  מוקפת לחלוטין, מוסקבה התנשפה בנשימה. הנאצים כבר פרצו דרך לקרמלין במקומות מסוימים. מעמדה של בירת ברית המועצות היה כמעט חסר סיכוי. הפגזים של חיל המצב של מוסקבה הגיעו לקיצו. ועם נפילת הבירה, זו הייתה מלחמה אחרת.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמו על העיר שעל הוולגה.
  הילד והילדה במצב רוח מריבות כמו תמיד.
  הם יורים ושרים:
  חלוצים לא מוותרים
  הם לא מפחדים מעינויים...
  הם נלחמים כמו נשרים
  שולחים את קראוטים לעזאזל!
  
  יש ביניהם הרבה גיבורים,
  הרבה בחורים משוגעים...
  במידת הצורך, היכנסו לגיבוש -
  טעינת המכונה!
  וכך ילד שנראה כבן שתים עשרה, אבל למעשה ותיק ותיק שהיה בסביבה הרבה שנים, אולג ריבצ'נקו פרץ, כיסח את הפשיסטים.
  ואז הוא זורק רימון על האויב ברגל יחפה.
  והוא יפזר את הקראוטים לכל הכיוונים.
  לאחר מכן הילד ישיר:
  - אני לוחם רוסי על ברכי פראים,
  אני אסחוף מעל פני האדמה את אויבי רוסיה!
  מרגריטה, הילדה-גיבורה הזו, גם זורקת ברגל יחפה מתנת מוות רצחנית. הוא ידפוק הרבה נאצים ויצייץ:
  - למען רוסיה הגדולה!
  והוא שוב פרץ בצחוק.
  ילד וילדה נלחמים בגבורה. למרות שהמלחמה כמעט אבודה. הגרמנים כבר צררו על אורנבורג, וסחטו את הצבא האדום בכל מקום שיכלו.
  ליתר דיוק, אורנבורג נלקח מזמן. רק טירה אחת עדיין עומדת שם. הנאצים כבר הקיפו את אופא.
  יתרה מכך, החיילים שלהם מהדרום כבר מתקרבים לקאזאן. המצב יותר מקריטי.
  והמצב מחמיר עוד יותר מכך שהסמוראים מגיעים ממזרח ובמרכז אסיה כבר התאחדו עם הגרמנים.
  אבל קורבנות הילדים האמיצים נלחמים. הם מאמינים בניצחונם. או לפחות הם מוכנים למות בראש מורם. אבל איך המוות הזה? הם בני אלמוות!
  והם נשארים ילדים במשך שנים רבות. ובאיזשהו מקום יש עולמות ומשימות אחרות.
  אולג יורה ירייה נוספת. ואז הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות ושר:
  - סטלין יהיה איתנו לנצח!
  מרגריטה העיפה מבט אל הפריטים וצרחה:
  - חלילה! הקניבל הזה מגיע אלינו!
  והילדה, בכעס, זרקה רימון ברגל יחפה.
  אולג ריבצ'נקו ציין באופן הגיוני למדי:
  - כולנו קניבלים במידה מסוימת!
  והילד זרק את מתנת המוות באצבעותיו החשופות.
  מרגריטה הסכימה עם זה:
  - במידה מסוימת, כן!
  והיא גם שיגרה נשק רוצח ברגל יחפה, מה שגרם לשתי מכוניות גרמניות להתנגש זו בזו.
  אולג ריבצ'נקו ירה וחשב שמצבה של ברית המועצות הוא, אולי, כבר חסר סיכוי ואין טעם מיוחד במלחמה. זו הסיבה שהם הורגים אנשים לשווא.
  הנער השליך שני רימונים ברגל יחפה. פגע בזחל, טנקים גרמניים מסדרת "E" התנגשו יחד.
  ילד המחסל שר:
  - כאשר מגיע הזמן,
  נילחם באומץ!
  לוחמים עולים בבוקר -
  ולהלחם בגבורה!
  הילד בעצם היה מוכן להשמיד כל צבא תוך כמה דקות.
  מרגריטה גם זרקה את מתנת המוות היחפה וצרחה:
  - למען רוסיה הגדולה!
  ילדים הם לוחמים כל כך אמיצים שאף אחד לא יכול לרמוס אותם. הם לוחמים כל כך קשוחים.
  הילד והילדה בהתרגשות פרועה כמו תמיד. ואיתם אומץ, כבוד ואומץ. הם נלחמים בפשיסטים כמו טיטאנים. וברור שהאויב לא יעבור במקום שבו הם עומדים כמו סלע. אולי אפילו משהו חזק יותר מסלע ומונוליט.
  מרגריטה, יורה, אמרה:
  -אנחנו נהיה אלופי כדור הארץ,
  אנחנו ענקי התיכון!
  והילדה תשיק שוב את מתנת המוות ברגלה היחפה והמסותתת. והיא מחצה את האויב.
  הבחורה הזו כל כך מגניבה, אתה לא תוכל להשתמש בשום דבר נגדה.
  כיון שאין שיטה נגד גרוטאות. אמנם, זה לא ברזל, אלא משהו אפילו יותר קטלני ומגניב.
  אולג ריבצ'נקו, יורה, קרקר:
  - אני לא בן, אני סופר ילד ואני אהיה גבוה יותר מכולם בעולם!
  ושוב, כאילו הוא זורק ברגלו היחפה בריח הרס של חומר נפץ. ושוב שני טנקים גרמניים מתנגשים זה בזה.
  הלוחם הצעיר מאוד לוחמני. אבל הוא מרגיש שהוא לא יכול לשבור את הישבן כאן עם שוט. אמנם אין מצבים חסרי תקווה, בדיוק כמו שאין יריבים בלתי מנוצחים.
  הילד נזכר איך הגה דברים לקראת הבחירות לנשיאות בבלארוס:
  זה לא מעניין להקשיב לשטויות בפעם השישית,
  ואני לא מבין עד כמה להאמין ל"אבא"!
  לוקשנקו הבטיח לבנות גן עדן -
  אבל יחד עם האור, אנחנו נכנסים לחושך!
  כן, זה היה אתגר למערכת ולפולחן האישיות. ואכן, מדוע מדינה אירופית צריכה לסבול דיקטטור, כאילו בימי הביניים?
  וסטלין הוא גם דיקטטור וביקום הזה הוא מתחיל בהדרגה מלחמה כדי להביס...
  הילדים הגיבורים נלחמו עוד שלושה ימים. בינתיים הקיפו הנאצים את קאזאן וכבשו את אופה.
  קרמלין עצמו כבר התרחש. ארבע נערות מכשפות נלחמו עם הנאצים באמצעות חרבות ודסקיות דקות לזריקה, ברגליים יחפות.
  הקרמלין ניזוק קשות מהפגזות משטורמלבס, סטרמטיגרים, הפצצות ותותחי ענק.
  סטלין עצמו, כמובן, עדיין נמצא בסברדלובסק. והמצב של ברית המועצות נראה כמעט חסר סיכוי. אבל הדגל האדום עדיין מתנוסס מעל בירת רוסיה, מה שאומר שלא הכל אבוד!
  אנשים מאמינים שנקודת המפנה עומדת להגיע!
  נטשה קוצצת את הערבי לשניים. הוא זורק דיסק בכף רגלו היחפה וחורק:
  - תהילה לארץ המולדת האלמותית! היטלר לא יכול לשבור אותנו!
  זויה גם חתכה את הפאשיסט בשני סברס וצייצה:
  - לא, אל תשבור אותנו!
  לאחר מכן כף רגלה היחפה זרקה דיסק רצחני לעבר הנאצים.
  וזוג לוחמים שחורים נפלו מחומת הקרמלין ההרוסה.
  לאחר מכן, אורורה ירתה. היא ירתה לעתים רחוקות, אבל במדויק. ואז היא השתמשה בצברים שלה. וכוכבים וצלבי קרס דקים וחדים עפו מאצבעותיה החשופות.
  והנה סבטלנה תזרוק דיסק חד ברגל החשופה ותקרע את הפריץ לחתיכות. ואז הוא ישיר:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - מגן המולדת, חייל פרון!
  קולוברט! Evpatiy Kolovrat! הגיבורים של רוסיה מצלצלים באזעקה!
  כל ארבעתנו נלחמים כאן. כמעט כל מוסקבה כבר נכבשה, ואספקת התחמושת הגיעה לסיומה. גם בנים וגם בנות רוסים מתים. אבל הם לא מוותרים. למרות כמה זמן נמשך המצור?
  הבנות על חומת הקרמלין נלחמות. כמו גיבורים. ולמרות דצמבר הם יחפים ולובשים רק ביקיני. אבל הם לא מרגישים את הקור. להיפך, האנרגיה שלהם רק עולה.
  ודיסקים חדים ושטוחים מאוד עפים מהבהונות החשופות שלי. שמפרקים את החיילים הזרים של הוורמאכט.
  הלוחמים נלחמים כמו גיבורי מלחמה. ועם מינימום לבוש. יפהפיות כאלה לא מתביישות לא מהטנקים הענקיים של סדרות E ו-AG, ולא מהמצאות איומות אחרות של הנאצים.
  אף בחורה היא משהו שיכול להביס כל צורה של פשיזם. גם אם זה מושלם כמו בעולם הזה.
  נטשה חתכה בחרבה, זרקה דיסק ברגל יחפה, כרתה את הנאצים ושרה:
  כמה טוב לחיות במדינה הסובייטית,
  וכמה נפלא לרסק את הוורמאכט!
  זויה, שניהלה את הטחנה עם חרבים, העירה:
  - הוורמאכט התחזק עד כאב! עכשיו אנחנו כבר מגנים על הקרמלין!
  והילדה זרקה כוכב באצבעות רגליה החשופות, ופגעה בקראוטים.
  ואז היא שרה:
  - זהו ציד פרוע אחר אויבים!
  ואז יש אורורה בקרב. איזו בחורה ג'ינג'ית ומגניבה. ברוח החורף, שערה האדום-נחושת מתנופף כמו דגל קרב. לא, בחורה כזו לא תתכופף לאף אחד.
  ומזריקת רגלה היחפה, דסקית חדה החותכת בשר ודם עפה.
  הוא חותך גופות של יריבים. ואורורה צועקת:
  - אני ילדה בכיתה סופר!
  איך נראית סבטלנה בקרב?
  המחסל הבלונדי הזה הוא פשוט אש שטנית וטורנדו של השמדה.
  וגם הפתעה רצחנית עפה מכפות רגליה היחפות. והילדה בעוצמה מלאה בקרב.
  כל הארבעה נמצאים בקרב. והיא לא צריכה לסגת ולא לוותר.
  הן ארבע מכשפות - פשוט מעולה! רביעיית הרס אמיתית של הכל וכולם!
  הלוחמים מחזיקים בשטח ההגנה. אבל הקרמלין גדול והוא לא יכול להתאפק בכל מקום. הכוחות מאוד לא שווים.
  נטשה העירה בעצבנות:
  אנחנו הורגים, לא מנצחים!
  והילדה שוב זרקה מטען רוצח ברגל יחפה.
  זויה העירה בהיגיון כשהיא גזרה את האויב שלה:
  - אתה לא יכול לנצח הכל... אלא אם כן במשחק מחשב!
  והילדה עם השיער הזהוב זרקה שוב את דיסק המוות.
  אורורה, חתכה את יריביה בצברים, צייצה:
  - הניצחון, אני מאמין, יהיה שלנו! בשם רוסיה הקדושה!
  ומהשלכת רגליה היחפות, מתת הרס עפה.
  והנאצים החתוכים נופלים.
  ואז סבטלנה בקרב. חותך את הפשיסטים בזריקות שלו. והוא פועל במיומנות קיצונית, או אפילו אינסופית. רגליה היחפות כל כך זריזות. והם מפגינים הרס נוראי.
  ואז הילדה שרה:
  - תהילה לארץ המולדת ולעולמות חדשים!
  ושוב הפתעת המוות עפה מכפות רגליה היחפות.
  והנה נטשה שוב בקרב. והוא מקצץ את הקראוטים, ממהר כמו שביט. וצורח בקצה ריאותיו:
  - תהילה לארץ המולדת הגדולה ביותר!
  והחרבות שלה עפות למעלה כמו מכסחת דשא.
  והילדה אפילו מתחילה לשיר:
  - תהילה לרוסיה לנצח,
  החלום שלנו יתגשם!
  והילדה נתנה בומרנג חד בעקב החשוף שלה. והוא הסתובב וחתך תריסר ראשים שחורים וכהים.
  כמובן, לא הגרמנים הרגו את הבנות, אלא היחידות הקולוניאליות שהופעלו נגדן. אבל גם זה עושה את זה אפילו יותר מגניב עבור הלוחמים.
  הם נוצצים ושובבים.
  נטשה כורתת שוב את אויביה. והיא זורקת משהו כזה ברגליים היחפות.
  וזה ישאג:
  - סטאלין ותפארת!
  ואז זויה. אותו דבר כמו לשחרר משהו רצחני. ואצבעותיה החשופות יורקות את בשורת המוות.
  והלוחם שואג:
  - זה לא מפחיד למות למען ארץ מולדת כמו שלנו!
  ואז גם אורורה תיקח אותו ותכנס לקרב. והוא גם ישגר בומרנג ברגליו היחפות. ויעצב מחדש את האויבים.
  לאחר מכן הוא שר:
  - למען רוסיה הסובייטית! מה ישלוט ביקום!
  ואז בקרב סבטלנה. גם ילדה שאי אפשר לעצור או להאט. ככה זה מנצח. אני פשוט לא יכול להציל אותך מלוחם כזה!
  וברגליים יחפות היא זורקת חבילות רצח. והיא הורגת את אויביה בלי שום רחמים.
  אמנם מאוחר יותר ירילה יכולה להתפלל עבורם. או אולי פרון. ממלכת צ'רנובוג מחכה להם לאחר המוות עבור חוטאים! אבל זה אפילו מעניין בדרכו שלו - מלחמות נמשכות כל הזמן! וכל כך הרבה ריבים! אז אולי לא צריך להתאבל על גורלם של החוטאים במרירות רבה מדי?
  סבטלנה אפילו הרגישה קצת מצחיקה: אתה לא יכול לקנא בנוצרים - הם יהיו משוללים שמחות רבות לנצח. אפילו מה שהיה להם על כדור הארץ.
  אה, חוטאים אומללים! ועוד יותר צדיקים אומללים!
  והילדה שוב זורקת את מתנת המוות ברגלה החטובה והיחפה. ואז הוא אומר:
  - העולם יהיה שלנו! תהילה לרוסיה!
  נטשה הכינה פרפר משולש בחרבותיה וצייצה:
  - יהי רצון נצחי לרוסיה הגדולה!
  והרגליים היחפות שלה יזרקו משהו רצחני וייחודי. לאחר מכן עקבה החשוף של הילדה פגע במצחו של השחור, והפיל אותו וחמישה ערבים נוספים מהקיר.
  הבאה בקרב היא זויה. שום דבר לא יכול לעצור אותה. היא נלחמת בהמוניו של היטלר. ומנהל מפעל משולש. החיילים כרתו בנפילתה.
  ואחרי זה הילדה אומרת:
  - רוס הנצחי יהיה עם סווארוג!
  וקורץ לשותפיו.
  הבאה בקרב היא אורורה. היא מיהרה כמו פנתר. היא ניתקה את כולם. וברגליה היחפות היא השיקה את מתנת המוות. היא גזרה הרבה פשיסטים ושרה:
  - לצורה הגבוהה ביותר של המולדת!
  ואז סבטלנה נכנסה לקרב. איך היא כורעת את אויביה. והוא מתנהג בצורה מאוד מזעזעת.
  לאחר מכן מתת המוות עפה מכפות רגליה היחפות. והוא מנתק את הנאצים ביסודיות, כמו סכין גילוח של ספר.
  והילדה צווחת:
  - המאה שלי והאמת שלי! תהילה לרוסיה הגדולה!
  כן, הארבעה האלה נלחמים בגבורה באמת. אבל ארבע יפהפיות יחפות וכמעט עירומות אינן מסוגלות לנצח במלחמת העולם השנייה. וכך נפלה מוסקבה.
  הבנות פרצו מהבירה שנכבשה, תוך שימוש בחרבותיהן ובמעטה ההיעלמות.
  בדרך כלל הם מסוגלים להרבה. בנות בדרגה הגבוהה ביותר, לא תמצאו אותן גבוהות יותר או יפות יותר.
  ואולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה עזבו את העיר גורקי שנכבשה.
  הנאצים, אבוי, השיגו הצלחה כמעט בכל מקום.
  הילד והילדה התרחקו וזרקו מחטים ברגליהם היחפות, והשמידו את הקראטים.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - לא, הערני לא יתפוגג,
  מבט של בז, נשר...
  קול העם ברור -
  הלחישה תימחץ על ידי הנחש!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר -
  יהיה סוף לפשיזם...
  והשמש תזרח -
  הדרך המאירה את הקומוניזם!
  מרגריטה זרקה כמה מחטים עם בהונות רגליה היחפות ואישרה:
  - לא, זה לא יימוג!
  והיא ירתה צרור ממקלע, כיסחה שני תריסר פשיסטים.
  אלה מסוג הילדים. מגניב, בלתי מעורער. למרות שבאמת, זו לא סוג כזה של מלחמה. והם צריכים לברוח.
  מוסקבה נפלה, העיר גורקי נפלה. הנאצים מסתערים על קאזאן. זו כבר העיר הסובייטית האחרונה על הוולגה. ההתנגדות היא הרואית, אבל יש תחושת חוסר תקווה גוברת.
  לנאצים היו טנקים פירמידליים מתקדמים יותר מסדרת AG, שאף נשק סובייטי לא הצליח לחדור אליהם. וזה, אני חייב לומר, רע מאוד.
  רק כשרגליים יחפות של ילד וילדות משליכים רימונים על הפסים, מתנגשות המפלצות הגרמניות. אבל מה יכול לעשות רק זוג אחד כאשר כמעט כל העולם נגד ברית המועצות!
  אולג ריבצ'נקו זרק רימון ברגל יחפה, דחף את ראשי AG-50 ו-AG-75 יחדיו, ואז אמר:
  - אם המבצר בדרך,
  האויב בנה...
  אנחנו צריכים להסתובב מאחור -
  קח אותה בלי לירות!
  מרגריטה הסכימה עם זה:
  - הונאה במלחמה היא עניין גדול! במיוחד אם הכוחות לא שווים!
  אולג ריבצ'נקו ציין:
  - ושיחקתי באסטרטגיית האנטנט. בנשק שווה, הוא השמיד מאה וארבעה עשר מיליון חיילי אויב, והוא עצמו איבד רק אפס. זה אומר שבאמצעות טקטיקות אתה באמת יכול להילחם נגד כל העולם!
  מרגריטה הסכימה עם זה:
  - די אפשרי! ולהילחם ולנצח!
  אולג ריבצ'נקו זרק את רגלי המחט באצבעותיו החשופות. הוא הרג שלושה תריסר פשיסטים ואמר:
  - ננצח בשם רוסיה הקדושה!
  הילד והילדה המשיכו בריצה... אבוי, הכוחות באמת לא שווים מדי.
  קאזאן הושמדה על ידי כל סוגי הנשק. סטלין הורה להחזיק אותה עד טיפת הדם האחרונה. אבל במציאות, רוח הלחימה של הצבא האדום לאחר נפילת מוסקבה הייתה שבורה מדי. כולם רצו למות פחות ופחות. והנאצים עדיפים מדי במספר ובנשק.
  ומטוסי הסילון שלהם מפציצים את כל הערים והכפרים שהנאצים עדיין לא הצליחו לכבוש.
  לפני שאולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה הגיעו לקאזאן, העיר הזו נפלה.
  גם אופה נלקחה. אז, למרות החורף הקשה, הנאצים נעו לעבר סברדלובסק.
  המפקדה של סטאלין הייתה שם. וסמוראים הגיעו ממזרח. גם היפנים חזקים.
  הלוחמים שלהם מסוכנים במיוחד - בנות נינג'ה. למרות החורף הסיבירי, הם ממהרים בשלג יחפים, בעוד הם עצמם לובשים רק בגדי ים. זה מפחיד אפילו לדמיין לוחמים כאלה. למרות שהם מאוד יפים.
  הנה אחד מהם עם שיער כחול, אחר עם צהוב, שלישי עם אדום, רביעי עם לבן.
  אלה הרוצחים היפים ביותר. הם עובדים עם חרב אחת וזורקים דיסקים דקים או צ'אקרות לעבר חיל הרגלים. ונינג'ות זורקים חומר נפץ על הטנקים - הם רק בגודל של אפונה, אבל הטנקים הסובייטיים הכבדים ביותר עפים גבוה באוויר וקורעים אותם לגזרים.
  אפילו ה-IS-7 האימתני אינו מכשול עבור בנות הנינג'ה. הם לוחמים בסדר גודל כל כך גבוה שאפילו השומרים חסרי אונים נגדם.
  הנה נערת נינג'ה עם שיער כחול, באצבעותיה החשופות היא זרקה אפונה ושלושה טנקים סובייטים בבת אחת, עפה גבוה למעלה והתפוצצה לחלקים.
  ואז יש ילדה עם שיער צהוב וכף רגלה היחפה, זורקת אפונה. ושוב, מכוניות סובייטיות עפות לכיוונים שונים ומרוסקות לרסיסים. בואו נודה בזה, אלו סוג הלוחמים כאן - אפילו האביר האמיץ ביותר יפחד מולם.
  והנה ילדת נינג'ה עם שיער אדום בקרב. בדיוק כמו לזרוק אפונה קטלנית ברגליים יחפות. ומפגיעתו פרץ השריון של IS-12 הענק.
  זו נערת המחסל.
  ואז ילדת נינג'ה עם שיער לבן. באותה דרך הוא ייקח את זה, ובכל כוחו ידחוף את חרבותיו בחיילי הצבא האדום. הוא יחתוך אותם וישיר:
  - אני לא באג פתטי, נינג'ה, אבל לא צב!
  שוב, כל ארבע הבנות רוצחות בקרב.
  הצבא האדום מפסיד במלחמה בכל החזיתות. אבל הוא עדיין מנסה להילחם.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה משוטטים בשלג החורף. הם ילדים עניים יחפים. עבור גופים אלמוות, כפור הוא לא כל כך גרוע. אנשי העל האלה לא יכולים לחלות או להצטנן או כוויות קור. אבל בכל זאת, כשמתקרבים לאורל, הכפור לא נעים ונוגס בעקבים חשופים של ילדים.
  אולג העיר בעצב:
  - אתה לא יודע מה יותר גרוע - קור ורעב, או ההבנה שמולדתך הקדושה מאבדת!
  מרגריטה ציינה באופן הגיוני למדי:
  - בשבילנו קור ורעב אינם כלום... אבל העובדה שהפסדנו לנאצים היא בעצם גרועה!
  אולג הסכים עם זה:
  - זה לא יכול להיות יותר גרוע! באופן כללי, מדוע הרייך השלישי בדרך כלל מצליח יותר ביקומים מקבילים מאשר בינינו?
  מרגריטה הניחה הנחה הגיונית:
  - כי הפשיסטים מאוד חזקים ומאורגנים. והיה לנו מזל הרבה פעמים. במיוחד עם סטלינגרד!
  אולג ריבצ'נקו בעט בכדור שלג ברגל יחפה והעיר:
  כן, היה לנו מזל גדול עם סטלינגרד! הפריץ עצמם נכנסו למלכודת בטיפשות!
  מרגריטה צרחה:
  - מנסה לא להסתבך בצרות,
  כדי לא להתבלבל וללכת לאיבוד...
  יהיה צורך לאסוף ניקל עבור אגורה,
  וליתר דיוק, להיוולד מחדש!
  הילדים בדרך תקפו גזרה של פשיסטים. יותר ממאה חיילים נהרגו. אחד נשאר שבוי. מרגריטה אילצה את הצעיר לנשק את סוליה האלסטיות מאוד, אדומות מהקור. הוא עשה זאת בצייתנות. והוא אמר שהגרמנים כבר מתקרבים לסברדלובסק ומקיפים אותה.
  אולג ציין:
  - זה מוזר שאתה ואני, מרגוט, מהירים יותר, אבל איכשהו אנחנו זזים כמו אנשים רגילים או אפילו יותר לאט!
  מרגריטה הסכימה:
  - נלכד בגל של תבוסה! כנראה שביקום הזה כולם נגד ברית המועצות. אפילו טבע ומרחב!
  אולג הציע אז:
  - מה אם זה טריוויאלי עבורנו להרוג את היטלר?
  מרגריטה הנידה בראשה בשלילה:
  - המכשפת ההיפר לא נתנה לנו פקודה כזו! אז בואו נסתדר בלי הופעות חובבים. חוץ מזה, מה זה יעשה?
  אולג ריבצ'נקו ענה בביטחון:
  - די הרבה! יתר על כן, פיהרר, זה גם הפיהרר באפריקה!
  מרגריטה הציעה:
  - נלחם בחזית לעת עתה, ואז נראה לגבי היטלר! כמו שאומרים - מהרו בלי למהר!
  אולג שר:
  - המהירות טובה, אל תשבור את האזמל... האיש אינו נקר, והשתגע בחיפזון!
  הילד והילדה רצו בכל הכוח. והצלחנו להגיע לסברדלובסק. והם התחילו להגן על העיר שנסערה על ידי הנאצים.
  ההתקפות הגיעו בזו אחר זו.
  הילדים היו יחפים. מרגריטה בטוניקה, ואולג ריבצ'נקו הוא רק ילד במכנסיים קצרים. אבל הם נלחמו כמו גיבורים אמיתיים וחסרי כפייה.
  אולג זרק את המחט באצבעותיו החשופות, פילח את הפריץ בגרון וצייץ:
  - לא נוותר על סנטימטר אדמה!
  מרגריטה זרקה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  -לא טיפה, לא סנטימטר, לא סנטימטר!
  ילד וילדה נלחמו בקור. והיו איתם עוד חלוצים. ורבים גם יחפים, למרות הקור הפראי. ואם הילדים האלמותיים לא מפחדים מהכפור הפראי, לפחות הם לא יכולים להזיק להם, אז זה די מסוכן לילדים רגילים.
  הנה חלוץ אחד יחף, שאפילו אצבעותיו היו כחולות מהקור, שיניו התקררו והלסת שלו נפוחה. הילד סובל מאוד. אך למרות זאת, הוא לוקח בזעם חבורה של רימונים ומשליך אותם מתחת לטנק נאצי, והוא עצמו נופל, נפגע מפיצוץ מקלע.
  זה ילד אמיץ...
  או ילדה, שרגליה היחפות זוהרות כמו פרגים ארגמניים, דוחפת מוקש מתחת לעקבותיהם של מסטודונים גרמנים. היא מתה בעצמה וצורחת:
  - למען המולדת וסטלין!
  כואב מאוד להיות יחף בחורף, בסיביר, כשאתה לא מוגן על ידי בשר בן אלמוות.
  אפילו אולג ומרגריטה לא כל כך מרוצים להיות עירומים למחצה בכפור עז. אבל הם מחייכים ושרים, רוצים לעודד את החבר'ה:
  - אה, כפור, כפור, אל תקפיא אותי,
  אל תקפיא אותי! הסוס שלי! הסוס שלי!
  רעמה לבנה!
  הנערים והנערות, נענעו את רגליהם האדומות והכחולות מהקור העז, שרו:
  - שלג לא יעצור אותנו! הכפור לא יביס אותנו! אנחנו החלוצים של הקראוטים! הפשיסט יקבל מכות חזקות!
  ילדים נלחמים טוב! אבל הכוחות לא שווים מדי. סטלין ברח מסברדלובסק המוקפת לנובוסיבירסק. עם זאת, היפנים כבר מתקרבים לעיר זו ממזרח. הם איכשהו לא מפחדים אפילו מהכפור של סיביר.
  שהמלחמה תגיע לסיומה.
  אבל החלוצים לא מוותרים. וגם בזמנים קשים, ילדים שרים באומץ;
  אנחנו חלוצים, ילדי הקומוניזם -
  אש, אוהל וצופר מצלצל!
  הפלישה של הפשיזם הארור -
  מה שמחכה לתבוסה זועמת!
  
  מה הפסדנו בקרבות האלה?
  או שרכשת אותו בקרבות עם האויב?
  פעם היינו רק ילדי העולם -
  ועכשיו לוחמי המולדת!
  
  אבל היטלר עשה צעד לעבר בירתנו,
  המפל הטיל אינספור פצצות!
  אנחנו ארץ המולדת, אפילו יותר יפים מהשמים -
  עכשיו הגיעה השקיעה המחורבנת!
  
  נגיב לתוקפנות בחומרה -
  למרות שהם עצמם, אבוי, קטנים בקומה!
  אבל החרב נמצאת בידיו של נער שביר -
  חזקים יותר מלגיונות השטן!
  
  תן לטנקים למהר מפולת אחר מפולת,
  ואנחנו מחלקים את הרובה בין שלושה!
  תן למשטרה לכוון בכוונה מאחור,
  אבל האל הקדוש יעניש אותם בחירוף נפש!
  
  מה החלטנו? לעשות את עבודת השלום -
  ובשביל זה, אבוי, הייתי צריך לירות!
  השקט כבר שונא.
  יש גם אלימות וחסד!
  
  הילדה ואני רצות יחד יחפות -
  למרות שלג ירד, הוא שורף סחף שלג כמו פחם!
  אבל אין להם פחד, ילדים יודעים -
  הפאשיסט יועף לארון המתים עם כדור!
  
  אז הם הרגו פלוגה מרושעת של קראוטים,
  ושאר הפחדנים רצים!
  אנחנו משמידים חיל רגלים כמו חרמש בקרב -
  הקיץ הצעיר אינו מהווה מכשול עבורנו!
  
  ניצחון הוא הישג, יהיה במאי,
  עכשיו סופת השלג היא שלג עוקצני וקשה!
  הילד יחף, אחותו יחפה,
  ילדים חגגו את ימיהם בסמרטוטים!
  
  מאיפה הכוחות האלה באים בנו -
  לסבול את הכאב, הקור, הצורך הזה!
  כשחבר מדד את תחתית הקבר,
  כשחבר גונח, אני מת!
  
  המשיח בירך אותנו החלוצים,
  הוא אמר, ארץ המולדת ניתנה לך על ידי אלוהים!
  זו האמונה הראשונה מכולם,
  מדינה סובייטית, קדושה!
  והם מתים עם חיוך על השפתיים. ילדים לא יודעים חולשה... אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמו במשך שבוע שלם. אבל סברדלובסק נפלה. חלק מחיל המצב נכנע - מרגיש שהמצב חסר סיכוי. רק החלוצים סירבו להיכנע.
  וקומץ בחורים אמיצים ויחפים עשו פריצת דרך נואשת. הם רצו דרך משטחי השלג, ממש כחולים מהקור הנורא. והם מתו תחת מקלעים ותותחים.
  גם אולג ריבצ'נקו ומרגריטה היו די שרוטים, אבל בכל זאת נמלטו מסברדלובסק. לאחר מכן עברנו לנובוסיבירסק. כפור, חורף, לילות ארוכים.
  ילד וילדה רצים, הם עצובים וכועסים מאוד.
  מרגריטה ציינה:
  - מכשפת היפר יכולה לעזור לעולם הזה! אחרת הנאצים מנצחים! זה באמת אי צדק אוניברסלי!
  אולג ריבצ'נקו קפץ גבוה יותר, התפתל בסלטה פי שבע, והעיר באופן הגיוני למדי:
  - יש מעט צדק בעולם בכלל! למשל, למה אנשים זקנים סובלים? יתר על כן, כמעט כולם ללא יוצא מן הכלל! וכשאדם צעיר, הוא מעשן, שותה, ואפילו יותר גרוע, והוא בריא! איפה הצדק שממנו סובלים הקשישים?
  מרגריטה הסכימה בקלות עם זה:
  - אין צדק ביקום!
  אולג ריבצ'נקו שאל בתמימות מסוימת:
  - והיכן אלוהים מסתכל?
  מרגריטה, הילדה היחפה הזו בטוניקה חוררית, הציעה:
  "אולי אנחנו בעצמנו חייבים להיות כמו אלים כדי שהצדק ישלוט בעולם!" זו חכמת הבורא!
  אולג ריבצ'נקו אישר בביטחון:
  - אני מאמין שנחיה את המתים!
  נערת המחסל אישרה:
  - כן, אני מאמין בזה, כמובן!
  הילדים רצו לנובוסיבירסק והשתתפו בהגנת העיר הזו.
  הם לחמו כמעט בעיר הגדולה האחרונה שבשליטת הצבא האדום.
  סטלין כבר ניהל משא ומתן עם היטלר, והסכים להיכנע אם ביטחונו האישי יובטח. הפיהרר היה מוכן לכך, במיוחד אם הפרטיזנים נרגעו.
  היפנים כבר הסתערו על נובוסיבירסק ממזרח. אז כמעט לא היה סיכוי להימלט. ברית המועצות הלכה למות.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה ירו לעבר הנאצים והשליכו רימונים ברגליהם היחפות. והם עדיין קיוו למשהו.
  לצדם היו החלוצים. בכפור העז בסיביר, כל הילדים היו יחפים ובקיץ מדי חלוצים עם עניבות. הם מתו כמו גיבורים.
  רגליהם היו אדומות כרגליים של אווזים, ואצבעותיהם הכחילו.
  אבל החלוצים לא ויתרו.
  הם ייכנעו לפשיזם!
  אולג ריבצ'נקו זרק רימון ברגלו של הילד החשוף. הוא דחף שלושה טנקים גרמניים בבת אחת ולחש:
  - אני מאמין בניצחון!
  מרגריטה גם זרקה מתנה רוצחת באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - גם אני האמנתי, ואני אאמין עד הסוף!
  והם נלחמו על העיר הסובייטית האחרונה בזעם של ייאוש. ובכל זאת הם לא התכוונו להתכופף.
  אולג ריבצ'נקו, כדי לעודד את ילדי החלוצים הקפואים כמעט מוות, שר בהתלהבות רבה;
  אני לוחם צעיר של אמא רוסיה,
  המדינה האדירה, המולדת של כל המדינות...
  אין מולדת יפה יותר ביקום,
  סטלין קשר עניבה מתחת למחצבה!
  להיות חלוץ זו שמחה ויעוד,
  אחרי הכל, זה אומר שאתה משרת המדינה.
  ואתה יכול להגדיל את היקום -
  הורס את התחבולות של השטן-שטן.
  כשהקיץ הגיע ב-41',
  סופת הרעמים של יוני רועמת עלינו...
  אנחנו לא רוצים שהאזור יהפוך לעני,
  בשביל האושר, האמינו - ארץ המולדת נוצרה!
  הילדה ואני מחכים לנאצים במארב,
  לפני זה יש לנו מקלע.
  ולעצבנותו המטורפת של היטלר,
  החוליה שלנו מביסה בהצלחה את הנאצים!
  חברות רגליים יחפות הפכו מחוספסות,
  השלג כבר דוקר מתחת לסוליות החשופות.
  הקור והשפתיים הכחילו,
  אבל האש הקדושה מחממת את נשמתנו!
  אנו מכים מבלי לדעת את מידותיהם של יריבינו,
  אנחנו לא נותנים לך שלום יום או לילה!
  רימונים עפים על הדרגים לתוך נחיל,
  והשוטרים עם רובה צלפים.
  הפשיסטים לא יכולים למצוא תמיכה בשום מקום,
  החלוץ, הניתוק האמיץ שלנו...
  מסוגל, אם אתה צריך לחתוך הרים,
  הנה הטנקים של היטלר בוערים כמו נרות.
  העם התגייס בהתקף זעם -
  למען צדק, אומץ וכבוד.
  ואין שונית בים הסערות -
  מה שיגרום לנו לשבת!
  נכנסנו לברלין, הצטרפנו לקומסומול,
  מדריכה יחפה עם בנות מכל העולם!
  אנו שואפים את הדבש המנצח במאי השמימי,
  עכשיו ההצלחה המהירה שלנו הפכה לנצחית!
  
  
  
  
  . אלכסנדר השלישי חי שישים ושמונה שנה
  הצאר גם חיזק את האימפריה מבחינה כלכלית. לא היו מהומות או מהפכות, אז הכלכלה צמחה ללא הרף. ולרוסיה הייתה אוכלוסיה גדולה יותר עד מלחמת העולם הראשונה עקב שיעור תמותה נמוך יותר וסיפוח האזורים הצפוניים של סין וקוריאה. והצבא היה גדול יותר. והטנקים הקלים הראשונים בסדרה הופיעו, ומטוסים רבים של מותגים שונים.
  אבוי, אלכסנדר השלישי לא חי כדי לראות את הניצחון במלחמת העולם הראשונה, אבל זה כבר הלך לניקולאי השני.
  למלך החדש היו כס מלכות חזק, אישה נוספת, יורשת בריאה, מאתיים ושמונים מיליון איש ושניים וחצי מיליון חיילים במדינות של ימי שלום.
  אז אתה יכול להילחם באומץ ובמיומנות! בנוסף, לרוסים יש גם טנקים קלים עם מקלעים, אבל זה עתה הופיעו כבדים. זה פותח על ידי בנו של מנדלייב.
  אז אתה לא יכול לעצור את הצבא המלכותי!
  ניקולאי השני נכנס למלחמה עם הגרמנים והאוסטרים... כוחות רוסים כבשו את גליציה, בוקובינה, והנחילו שורה של תבוסות לאוסטרים. בהתחלה היו קרבות בפרוסיה המזרחית, אבל אז הם נקמו וחתכו את קניגסברג. בעלות הברית דחקו את הגרמנים מפריז... חיילים רוסים כבשו את קרקוב, ובעל עליונות מספרית, למרות החורף, המשיכו את המתקפה, והתקרבו לבודפשט. גרמניה הציעה, בהתחשב בעובדה שהעניין מדיף תבוסה, שלום בתנאים מתונים.
  הגרמנים הסכימו לתת לרוסיה את קליפדה וחלק מהאדמות בפולין, וכן לשלם פיצויים. צרפת הוחזרה לחלק מהשטח שנכבש בעבר תחת ביסמרק, וקצת לדנמרק.
  אוסטריה-הונגריה ויתרה על גליציה, חלק מבוקובינה וקרקוב. אבל האימפריה לא קרסה. רוסיה החזירה לעצמה את אדמות הסלאבים, כל מה שהיה פעם חלק מקייבאן רוס, והרחיבה את ממלכת פולין.
  טורקיה ויפן לא הספיקו להיכנס למלחמה, וכך גם איטליה. כלומר, מלחמת העולם הראשונה, למעשה, לא התרחשה. אז התגרות קטנה. ניקולאי השני חיזק את סמכותו ולאחר מכן שלט בשלום במשך זמן רב למדי.
  רוסיה, לעומת זאת, בילתה את המלחמה באפגניסטן - לבסוף חילקה אותה עם הבריטים. אז איראן חולקה עם בריטניה.
  כך הרחיבה רוסיה את רכושה. אבל המשבר הכלכלי והשפל הגדול של 1929 הגיעו... ב-1931 החלה יפן, בברית עם טורקיה, במלחמה נגד רוסיה הצארית. אבל במציאות זו הייתה התאבדות. הצי הצארי באוקיינוס השקט בפיקודו של קולצ'אק הביס את היפנים. וצבא היבשה בכלל היה חזק פי כמה.
  אותו דבר אפשר לומר על הטורקים. ברור שהם טיפסו נגד האויב הלא נכון.
  רוסיה הצארית הצליחה להנחית כוחות ולכבוש את יפן. ואז כוחות רוסים כבשו לבסוף את טורקיה. כך הסתיים עידן האימפריה העות'מאנית.
  והצאר ניקולאי השני הגדיל את תהילתו ואת כוחה של רוסיה. הקיסר המפואר הזה שלט עד 1936 וגם מת בגיל שישים ושמונה.
  ירש אותו אלכסיי השני. בכלל, גבר בריא לחלוטין בן שלושים ושתיים. אמו הייתה שונה, אז אלכסנדר השלישי לא התיר את הנישואים הקטלניים.
  אלכסיי השני השלים את כיבוש סעודיה על ידי חלוקתה עם בריטניה.
  וילהלם השני מלך על כס המלכות של גרמניה עד 1941. המלך הזה היה בשלטון חמישים ואחת שנה! במשך די הרבה זמן!
  אבל עכשיו בנו פרדיננד על כס המלכות. אפילו לא מריח כמו היטלר. סיפור אחר.
  עדיין יש שלום. כל המושבות חולקו. מוסוליני כבש את אתיופיה.
  אין יותר מה לחלק... בריטניה, לעומת זאת, עוברת זמנים קשים. והיא במשבר כלכלי.
  וכך הציע פרדיננד לאלכסיי השני לחלק את הרכוש הקולוניאלי של צרפת ובריטניה. כאילו, באמת, כמה אתה יכול להסתכל על האדמות האלה.
  לפיכך, מוסוליני, פרדיננד ואלכסיי השני הרכיבו את הברית שלהם.
  אבל כמובן, רוסיה, בשלב זה, כבר הצליחה לכבוש כמעט את כל סין ולהתחזק פי כמה מכל אחד אחר בכלכלה, במישור הצבאי ובאוכלוסיה.
  הצאר אלכסיי אישר, באופן כללי, את ההצעה הזו והחליט שהם יתחילו ביחד.
  פרדיננד כבר לא היה צעיר. והוא היה זהיר.
  אולם ב-15 במאי 1945 החלה מלחמה. הגרמנים זזו שוב
  נגד בלגיה...
  והצבא הצארי עבר דרך המושבות הבריטיות ומיהר דרך מצרים.
  לרוסיה היו עשרה מיליון חיילים וחמש מאות דיוויזיות, ובביטחון
  היא ניצחה. זה נראה כאילו אף אחד לא יכול לעצור בעדה.
  תוך חודשיים כבש הצבא הצארי את הודו, דרום איראן, רכוש בריטי בסעודיה, מצרים, סודן ורוב הודו.
  אבל הגרמנים הצליחו לכבוש רק את בלגיה, ונעצרו בהתקרבות לפריז. גם הולנד נכנסה למלחמה.
  רוסיה הצארית תפסה במשך חודשיים נוספים את רכושה של בריטניה באסיה וסיימה את אינדונזיה. אחר כך היא נחתה באוסטרליה ועברה דרך אפריקה.
  הגרמנים ניסו לכבוש את פריז, אך התקפתם נהדפה. עם זאת, המלחמה הייתה אבודה. איטליה גם תפסה את הרכוש האפריקני של בריטניה וצרפת.
  רק בחודש החמישי החלו הכוחות הצארים להגיע לאירופה. הלחימה עדיין התחוללה באפריקה ובאוסטרליה, אבל היא כבר הסתיימה. גם אוסטריה-הונגריה, שנחלשה מאוד מאובדן הקרקעות, נכנסה למלחמה בצד הקואליציה.
  הגרמנים הצליחו לכבוש את הולנד. והם שיפרו את עמדתם.
  במשך חודשיים נוספים השלימה רוסיה הצארית את כיבוש אוסטרליה ואפריקה. ורק בסוף נובמבר, בדיוק בכפור, החלה מתקפה חדשה של חיילים גרמנים-רוסים, עוקפת את פריז.
  במקרה הזה, הכוחות כבר היו לא שווים מדי. הכוחות הצרפתים-אנגלים הובסו. ופריז מוקפת.
  וביום ראש השנה נכנע חיל המצב... ואז כבשו הכוחות הצארים והגרמנים את כל צרפת תוך שלושה שבועות. ואז החלה הפצצת בריטניה... וכל המושבות נתפסו על ידי הקואליציה.
  בריטניה במאי 1946, כבר חסרת דם ונוקאאוט על ידי פצצות
  נכנע.
  כך הסתיימה עוד מלחמה גדולה. רוסיה לקחה לעצמה כמעט את כל המושבות. גרמניה קיבלה מעט יחסית, איטליה תפסה משהו, ואוסטריה-הונגריה קיבלה חתיכה סמלית.
  למרות העובדה שהגרמנים ציפו למושבות גדולות, וקיבלו הרבה פחות, רק את מרוקו, אבל גרמניה כללה בהרכבה: בלגיה, הולנד וצרפת עד פורט דה קאלה.
  בנוסף, רוסיה הצארית החזירה את הגרמנים לנמיביה ואת מה שהיה שייך להם בעבר.
  בקיצור, איכשהו סידרנו את זה ועשינו שלום...
  הגיע השלום... ב-1953 קיבלה רוסיה פצצת אטום, ושנה לאחר מכן גם גרמניה קיבלה אותה. ארה"ב רכשה נשק גרעיני ב-1960.
  כך נוצר איזון של פחד.
  ובשנת 1955, הקוסמונאוט הרוסי הראשון טס לחלל, מקיף כדור. ובשנת 1961 דרכו הרוסים על הירח.
  ובשנת 1983 למאדים! האמריקאים טסו לירח ב-1971, והגרמנים ב-1984. אוסטריה-הונגריה וגרמניה התאחדו למדינה אחת. שוודיה ונורבגיה הפכו לחלק מרוסיה עם אוטונומיה ושלטון עצמי.
  מדינות אחרות איבדו בהדרגה את עצמאותן.
  בשנת 1987, קוסמונאוטים רוסים טסו לנוגה. ב-1992 למרקורי. וב-1999 לפלוטו.
  מערכת השמש עברה שליטה.
  שלוש אימפריות גרעיניות קמו: גרמניה הגדולה, ארה"ב ורוסיה הגדולה.
  אלכסיי השני מת גם הוא בגיל שישים ושמונה ב-1972. ירש אותו בנו אלכסנדר הרביעי. המלך הזה היה בן ארבעים ואחת בעת עלייתו לכס המלכות. באופן מוזר, אלכסנדר הרביעי חי במשך שישים ושמונה שנים ומת ב-1999. ובנו ולדימיר השלישי עלה לכס המלכות. בשנת 2013 חגגו ארבע מאות שנים לשושלת רומנוב.
  לעת עתה, רוסיה עומדת על הרגליים. אבל עדיין יש את גרמניה וארה"ב כמתחרות שלה בעולם. האימפריה הצארית, יחד עם מושבותיה, היוותה מעט יותר ממחצית משטח העולם ויותר משני שלישים מאוכלוסיית העולם. רוסיה חזקה, אבל עדיין לא היחידה.
  שולט ברוסיה, ולדימיר השלישי; ב-2019 מלאו לו שישים ושבע. רבים תוהים האם הוא יחיה, כמו המלכים הקודמים, שישים ושמונה שנים או יקטע את צירופי המקרים המוזרים הללו?!
  בינתיים מפתחים נשק אנטי-גרעיני ברוסיה. ברור שלא יהיה נשק גרעיני, ורוסיה תוכל להתמודד די טוב עם גרמניה וארצות הברית. יש בו יותר אנשים ויותר חיילים. ואיכות הנשק טובה יותר!
  אבל בינתיים יש נשק גרעיני, ועדיין לא הכל נכבש. אבל נשק אנטי-גרעיני מפותח באופן פעיל מאוד, כך שיש סיכויים מסוימים לניצחון.
  
  נפילת גיברלטר
  הרודן הספרדי פרנקו, בניגוד להיסטוריה האמיתית, הסכים לכוחות הגרמנים לתקוף את המבצר האנגלי של גיברלטר. בתמורה, ספרד קיבלה כמה אדמות בריטיות וצרפתיות באפריקה.
  ההסתערות בפיקודו של מיינשטיין התרחשה בלילה בין ה-25 בנובמבר 1940 ל-26 בנובמבר. כפי שהתברר, הבריטים לא היו מוכנים לגמרי למהלך צבאי שכזה והנאצים הצליחו לכבוש מבצר כה רב עוצמה בתנופה.
  לנפילתו היו שינויים משמעותיים במהלך המלחמה. הוורמאכט הצליח להעביר כוחות לאורך המרחק הקצר ביותר לאפריקה, והבריטים נחסמו מלהיכנס לים התיכון ממזרח.
  הפיקוד הגרמני שלח מספר דיוויזיות לאפריקה המשוונית. בנוסף, החיל של רומל הועבר ללוב, מספר חודשים מוקדם מהמציאות.
  הבריטים, בתורם, נטשו את המתקפה נגד האיטלקים באתיופיה והחלו לחזק את עמדותיהם במצרים. אולם רומל הצליח להקדים אותם, וכתוצאה ממכת מנע, הוא הביס את הכוחות הקולוניאליים וכבש את אלכסנדריה וקהיר. מעמדה של בריטניה באפריקה הסתבך יותר. הגרמנים כבר הגיעו לתעלת סואץ ואיימו בהתקדמות נוספת למזרח התיכון. בנוסף, הייתה הזדמנות לנוע לכיוון סודן.
  נכון, העניינים לא הלכו כשורה לאיטלקים ביוון, אבל הגעת כוחות נוספים מגרמניה הצילה את המצב.
  להיטלר הייתה דילמה: לתקוף את ברית המועצות או לגמור את בריטניה? ההצלחות של הוורמאכט באפריקה גרמו להחלטה השנייה - לתת לעצמה יד חופשית במערב. למרות שההכנות הצבאיות של ברית המועצות מילאו את הפיהרר בפחד.
  הצבא האדום התחזק, אבל גם הגרמנים לא ישבו בחיבוק ידיים. ייצור הטנקים ב-1941 הוכפל לעומת 1940, וייצור המטוסים גדל כמעט פי שניים וחצי.
  הנאצים ביצעו הפצצה ונחיתה על מלטה. לאחר מכן פרץ רומל דרך ההגנות הן בתעלת סואץ והן לעיראק, שמרדה בשלטון הבריטי. הגרמנים כבשו את כווית ואת כל המזרח התיכון בקלות יחסית. סטלין דבק בטקטיקה של חכה ונראה. אבל צ'רצ'יל המשיך בעקשנות במלחמה. הוורמאכט, לאחר שהגיע לאיראן, פנה לדרום אפריקה.
  שנת 1941 הגיעה לסיומה. ייצור הצוללות גדל, ובריטניה איבדה את מושבותיה. ארה"ב התנהגה באופן פסיבי. אבל יפן לא יכלה לשבת בחיבוק ידיים ופגעה בנמל פרו ב-7 בדצמבר. מלחמה חדשה החלה באוקיינוס השקט. והיטלר נאלץ שוב לנטוש את התוכניות להתקפה על ברית המועצות.
  אנחנו צריכים לעזור ליפנים, ללכוד את איראן והודו, כמו גם את דרום אפריקה. והכי חשוב, בריטניה עצמה. יתר על כן, מפציצים אמריקאים אינם צעצוע. הם יכולים לגרום לרייך השלישי הרבה צרות. והכי נוח לבצע תקיפות הפצצה משטח בריטניה.
  אז הפיהרר נאלץ ב-1942 לנטוש את רעיונות הפלישה למזרח.
  היה סיכון שסטלין עצמו יפתח את החזית, אבל... אתה צריך להכיר את הדמות של סטלין. הוא מאוד מאופק במדיניות החוץ. המלחמה עם פינלנד הפכה את הדיקטטור האדום לזהיר עוד יותר.
  בעוד ברית המועצות צוברת כוח. מספר התעופה ב-1 בינואר 1942 הגיע לשלושים ושניים אלף כלי רכב וטנקים, ליותר מעשרים וחמישה אלף, ועוד שלושת אלפים טנקטים. בסך הכל, תכנן סטלין להשלים את הגיוס של 20 חיל ממוכן, עם מספר כולל של טנקים של 32 אלף כלי רכב, מתוכם 16.5 אלף היו ה-KV האחרונים של מותגים שונים ו-T-34. בנוסף, טנקי ה-T-50 עדיין היו בפיתוח, למרות שהרכב התברר כקל.
  הגרמנים, מול מתילדה וכמה טנקי סיירת, וגם ברשותם מידע שהבריטים מפתחים טנקים כבדים, החלו גם הם לייצר מסטודונים משלהם. קודם כל, ה"נמר" עם תותח 88 מ"מ, ומשוריין בתותח 75 מ"מ בלתי חדיר עם קנה ארוך.
  היה גם מידע על בניית טנקים סובייטים. הטנק KV-2 צעד במצעד האחד במאי בכיכר האדומה, ולשלושים וארבעה היה קצת מידע.
  בכל מקרה, כששפר עמד בראש משרד הנשק והתחמושת הקיסרי, ההתפתחויות בטכנולוגיה הלכו מהר יותר. היטלר רצה לקבל את הטנקים הטובים בעולם, וכבדים יותר. אבל עד כה גרמניה הייתה נחותה בבירור מברית המועצות. גם מספר המכוניות וגם איכותן. באוגוסט 1941 החל ייצור הטנק KV-3. הרכב התברר כבד למדי עם 68 טון, אך חמוש בתותח 107 מ"מ במהירות קליעים ראשונית של 800 מטר לשנייה. זה סיפק לה יתרון על ה"טייגר", שאגב, עדיין לא הוכנס לייצור.
  ה-KV-5 התגלה כחזק אף יותר, שוקל 125 טון ובעל שני תותחים. נכון, רכב כבד כזה יצר יותר בעיות עבור הצבא הסובייטי ממה שהיה שווה. ובשנת 1942 אומצה לשירות גרסת KV-4 במשקל 107 טון. ברית המועצות יכולה להיות גאה בצדק בטנקים הכבדים ביותר שלה בעולם, וגם החזקים ביותר.
  אבל גרמניה התפתחה היטב בתחום התעופה. ה-Yu-188, כאשר נכנס לייצור, פיתח מהירות דומה ללוחמים. DO-217 גם נראה הגון. גם מטוסי סילון פותחו באופן פעיל. מכיוון שבריטניה הייתה המטרה העיקרית, הוקדשה למפציצי סילון הרבה יותר תשומת לב מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  הגרמנים השתמשו באופן פעיל בעבודת עבדים. מספר עצום של שחורים יובאו מאפריקה. עובדים שחורים היו צייתנים, קשוחים, אך לא מיומנים. הם שימשו לעבודות עזר.
  אבל על ידי שליטה באירופה, הגרמנים יכלו לגייס מספיק כוח אדם מוסמך.
  שפיר אפילו הצליח לשכנע את היטלר לא להמשיך בתוכנית של השמדת יהודים, אלא להשתמש בהם בייצור מטוסים וציוד.
  ההימור היה על מתקפה אווירית נגד בריטניה ומלחמת צוללות מסיבית.
  עם זאת, כניסתה של אמריקה לסכסוך הוסיפה כאבי ראש לקראוטים ואילצה אותם להגדיל בחדות את מספר להקות הזאבים.
  גרמניה נאלצה לקדם באיחור את ייצור מפציצים ומטוסים אסטרטגיים. קודם כל, Yu-288 ו- Yu-488 - עם ארבעה מנועים. אבל הפיתוח וההשלמה שלהם לקח זמן. שינוי ME-109 "F" היה בדרך כלל יריב ראוי לכלי רכב בריטיים. אבל הפיתוח של ה-ME-209 נכשל, וכך גם ה-ME-210.
  גם מפציץ הצלילה XE-177 לא הצליח. אבל שפר זכה בחזרה עם מספרים. בנוסף, הפוק-וולף הפך למטוס הקרב החזק ביותר מבחינת חימוש, ופיצה על חלק מהחולשות של ה-ME-109. ובית הספר לטיסה של הגרמנים התגלה כטוב יותר מהאנגלים, ועוד יותר מהאמריקאי. במאי 1942 כבשו הנאצים את דרום אפריקה. וטייסת אמריקאית הגיעה למדגסקר. הקרב על מידוויי אבד על ידי האמריקאים: הקפטן בדרגה השלישית, שמילא תפקיד מכריע בקרב זה, סיים, למרבה האירוניה, במדגסקר. ארה"ב רצתה לשמור על בסיס באפריקה ולא לתת לנאצים להירגע. אבל זה החמיר משמעותית את מצבם באוקיינוס השקט.
  נכון, היפנים לא פעלו במיטבם. הקרב על ארכיפלג הוואי נמשך.
  הנאצים השיגו שליטה באפריקה ועתודות ענק של חומרי גלם אסטרטגיים, וגם כבשו את הודו ואיראן. המשאבים שבשליטת הרייך השלישי הם עצומים, אבל עדיין צריך לעכל אותם.
  הקרב האווירי על בריטניה אינו כה ברור. הגדילו כל הזמן את ייצור המטוסים, הגרמנים הפעילו עליהם לחץ, אך לא הייתה דומיננטיות מוחלטת. גם היעדר כוח תעופה אסטרטגי וסיוע אמריקאי השפיעו, וגם אז לא היו מספיק צוללות. וטרפדו הנס שבו תלו כל כך הרבה תקוות איכזב אותנו.
  הפיהרר לא העז לנחות בבריטניה ב-1942. הדגש הושם על חיזוק כוח הים וצי הצוללות. במקביל, נבנו נושאות מטוסים וספינות קרב. היה מספיק כושר ייצור, אבל הכל לקח זמן.
  טילים בליסטיים מסוג A דרשו גם כוונון עדין. אבל הקליעים הרובוטיים V-1 החלו להיות מיוצרים בהמוניהם. למכוניות זולות יחסית, שפועלות על דלק פשוט, היה היתרון הבלתי מעורער שהם לא היו צריכים טייסים.
  היטלר, לאחר שהשיג גישה למשאבי טבע ולעתודות עבודה בלתי מוגבלות, רצה להציל את חייהם של טייסים גרמנים. ה-V-1, בהיותו קל לייצור ובלתי מאויש, נראה היה הפתרון האופטימלי. ואלפי קליעים רובוטיים כאלה ירדו על לונדון מאז סתיו 1942.
  במקביל האיצו הגרמנים את פיתוח המפציץ הסילון "ארדו" והטילים הבליסטיים.
  סטלין המשיך לחכות ולצבור כוחות. בשנת 1942 ייצרה ברית המועצות חמישה וחצי אלף טנקים חדשים של KV ו-T-34, וכאלף מותגים ישנים, כחמש מאות טנקים קלים חדשים מסוג T-50 ו-T-60 ומאתיים טנקים אמפיביים. גם צי המטוסים גדל - כחמישה עשר אלף מטוסים חדשים וישנים נכנסו לשירות. אפילו היה מחסור בטייסים. ייצור הקטיושות גדל לאט.
  גרמניה הנאצית ייצרה יותר משלושים אלף מטוסים, אך ספגה אבדות משמעותיות בקרבות. הגרמנים ייצרו כשישה וחצי אלף טנקים. יותר מכל ה-T-3 והשינוי החדש T-4 עם תותח ארוך קנה 75 מ"מ. קצת יותר ממאה מה"טיגריסים" החדשים ביותר הופקו, וה"פנתרים" הם עדיין רק אבות טיפוס.
  אבל רובה הסער MP-44 שתוכנן על ידי שמייסטר החל להיכנס לסדרה. בניגוד לסיפור האמיתי, המכונה לא הייתה צריכה להיות מפותחת תוך התחשבות במחסור במתכות לא ברזליות. וזה האיץ את הפיתוח של רובה סער פשוט יותר, עם פלדה מסגסוגת.
  אז החלו הגרמנים להשיג יתרון בנשק קל. אבל הם גם נזקקו לזמן כדי שהמקלע יוכל לחמש מחדש את כל החיילים.
  אבל בצי הצוללות, שבו הייצור הגיע לארבעים עד חמישים צוללות בחודש, לגרמנים באמת אין אח ורע.
  צוללות מהירות מאוד המונעות על ידי מי חמצן הופיעו. גם העבודה בתוכנית הגרעין הואצה. למרבה המזל, יש הרבה משאבים. ואפילו הטעות של הפיזיקאים הגרמנים שגרפיט לא התאים כמנחה לא התבררה כקטסטרופלית. נבנו כמה מפעלים לייצור מים כבדים, כולל באפריקה.
  אז בואו נודה בזה, אבל הכור הגרעיני של הנאצים התחיל לעבוד בדצמבר 1942. אפילו קצת יותר מוקדם מהאמריקאים. לאחר התבוסות באוקיינוס השקט, החלו ביניהם עימותים רציניים. והמימון לתוכנית הגרעין קוצץ בצורה ניכרת.
  תחילת 1943 התאפיינה בהכרזת היטלר על מלחמה מוחלטת והכנסת שירות עבודה אוניברסלי בשטחים הכבושים. התקפות ה-V-1 המסיביות בלונדון לא הצדיקו את עצמן במלואן. הבריטים למדו להדוף חלקית התקפות כאלה, אך הגרמנים ניצחו במספרים.
  אבל התברר שמלחמת הצוללות הייתה הרת אסון עבור בריטניה. ייצור הנשק באי ירד בחדות עקב מחסור בחומרי גלם. המטרופולין היה על סף קריסה. בנוסף, הנאצים כבשו את מדגסקר, והיפנים, יחד עם הנאצים, פלשו לאוסטרליה והשיגו במהירות יחסית את כניעתה.
  למרות שסטלין הבין את הסכנה של טקטיקת המתנה, הוא נשאר נאמן לעצמו ולא נקלע למאבק. עדיף לתת לבעלי ההון להשמיד את עצמם עד הסוף. ואנחנו נצפה...
  אבל לטקטיקה הזו היו גם חסרונות. תוך שימוש במשאבים אדירים, הרייך השלישי כבר הכין מלחמה נגד ברית המועצות. ייצור הטנקים ברייך השלישי הגיע ב-1943 לממוצע של 1,200 כלי רכב ביום, בתוספת שלוש מאות וחמישים תותחים מתנייעים. יתר על כן, רובים מתנייעים אינם חלשים כלל. "פרדיננדס", "דבורי בומבוס", "ג'גדפנתר". בהתחשב בכך שהגרמנים כמעט ולא ספגו אבדות בטנקים, הטנקים שלהם התחדשו פי שניים מהר יותר מהצבא האדום. והפער הכמותי בטכנולוגיה לטובת ברית המועצות החל להצטמצם.
  מבחינת איכות, רכש הפריץ את "הנמר המלכותי", דומה במשקלו ל-KV-3, ואף עדיף במעט בעוצמת החדירה בשל איכות הקליע והשריון הקדמי החזק יותר. ובכן, ה-KV-5 וה-KV-4 הסובייטיים הסופר-כבדים התגלו כלא אמינים מבחינה טכנית, במיוחד השלדה שלהם. אז השימוש הקרבי במפלצות כאלה היה בספק.
  וסטלין הורה גם על יצירת ה-KV-6 עם שבעה תותחים ושני משגרי רקטות. הם יצרו את המכונית. אבל התברר שהוא כל כך כבד וארוך שאי אפשר היה לשאת אותו ברכבת או לפרוס אותו בקרב. ה-T-34-76 הוא רכב מוצלח למדי, אך חלש יותר בקרב חזיתי מהפנתר או הנמר. וה-KV-1 וה-KV-2 דומים למשקל הגרמנים, אבל הם נחותים מהפנתרים והנמרים בקרב ראש בראש. ה-T-4 הגרמני היה שווה לשלושים וארבע בשריון ועדיף בחימוש, ראות ואופטיקה, וזאת עם משקל שווה, או אפילו פחות בהשוואה לשינויים כבדים יותר.
  בקיצור, ה-Fritz שופר והאיכות היא ברמה. והמראה של ME-309 ו-ME-262 נתן יתרון באיכות התעופה. כמו ה-Yu-488, המפציץ בעל ארבעת המנועים הטוב ביותר. ומאחוריהם דגמי סילון. כמו Yu-287 ו-Arado.
  בספטמבר 1943 נחתה הנאצים סוף סוף בבריטניה. לאחר שבועיים של לחימה, אנגליה נכנעה. ולמרות שצ'רצ'יל ברח לקנדה, תוצאות המלחמה במערב נראו מובנות מאליהן.
  רוזוולט, לאחר שאיבד את בעל בריתו העיקרי וחשש מכוחו הגובר של הרייך השלישי, ביקש שלום.
  היטלר, לאחר דיונים עם פמלייתו, הציב תנאי לארצות הברית: נטישת תוכנית הגרעין והכרה בכל כיבושי יפן והרייך השלישי. וגם נסיגת הכוחות מאיסלנד, שהקראוטים כבר הקיפו למעשה בצי צוללות. שליטה על ארץ השמש העולה על גאי, שם הלחימה עדיין לא פסקה. בנוסף, היטלר דרש פיצוי חומרי לרייך השלישי ויפן על כל ההרס וההוצאות הצבאיות שנגרמו על ידי ארצות הברית ובריטניה.
  למרות שתנאי השלום התבררו כקשים ביותר, הצליח רוזוולט לדחוף את אימוצם בקונגרס ובסנאט בקושי רב.
  הרמזים של סטלין שהוא לא התנגד להצטרפות לקואליציה של מדינות הציר, ולפחות היה מוכן לכבוש מחדש את אלסקה, מילאו תפקיד גדול בציות של ארה"ב.
  הפרגמטיות האמריקאית ניצחה, שהתבררה כגבוהה מההתלהבות והרגשות. בנוסף, תוכנית הגרעין של הגרמנים התפתחה מהר יותר מזו האמריקנית, וזו הייתה רצופה אסון בעתיד.
  השלב הראשון של מלחמת העולם השנייה הסתיים. אבל הפיהרר רצה עכשיו לשים קץ לברית המועצות.
  באופן בלתי צפוי, טקטיקת ההמתנה של סטלין ומסירותו למען שלום עולמי שיחקו בדיחה מרושעת. מול יוסף עמדו הרייך השלישי ויפן עם כל המשאבים של חצי הכדור המזרחי, כולל אוסטרליה, וכמה ראשי גשר בעולם המערבי.
  ארץ השמש העולה, לעומת זאת, עדיין לא גמרה את סין, אבל היא בהחלט יכלה לפתוח חזית שנייה. היטלר הקים באופן פעיל כוחות קולוניאליים ולגיונות זרים. במקביל, גדל ייצור הנשק.
  במחצית הראשונה של 1944 הגיע ייצור הטנקים והתותחים המתנייעים ברייך השלישי ועלה על מאה כלי רכב ביום. פנתר-2 עלה על כל כלי הרכב הסובייטיים מבחינת רמתו. טנק גרמני מתקדם יותר, האריה, הופיע, ובקרוב האריה המלכותי.
  והכי חשוב, התעופה הסילון התפתחה באופן סדרתי. בתגובה, טנקי T-34-85 ו-IS-1 ו-IS-2 נכנסו לייצור בברית המועצות; אף אחד לא הפסיק את ביצוע סדרת KV. טנק הייצור הפופולרי ביותר של הרייך השלישי בשנת 1944 היה הפנתר-2, וברית המועצות T-34-85. דגמים כבדים יותר יוצרו בכמויות קטנות יותר - בערך פי עשרה. והגרמנים לא רצו לדחוף את המשקל יותר מדי בכבישים הסובייטיים, וסטלין התחיל לחוסר אמון בסדרת KV, וה- ISs התבררו גסות מדי.
  עם זאת, ה"פנתר"-2 הגרמני עם אקדח בקליבר 88 מ"מ 71 ל' היה עדיף על ה-T-34-85 בכוח חודר השריון של האקדח, בשריון חזיתי ומעט בשריון צד, וגם לא היה נחותים בביצועי נהיגה עם מנוע של 900 כוחות סוס ומשקל של 47 טון. גם כשמשקל הטנק הגרמני עלה ל-50.2 טון, התברר שהוא לא קטלני.
  ולתעופה סילון גרמנית לא היה בכלל יריב ראוי.
  היטלר החליט שעדיף לא לגרור רגליים והחל במלחמה ב-22 ביוני 1944. השלכת שלוש מאות וחמישים מהדיוויזיות שלנו וזרות, ומאה ועשרים דיוויזיות לווין לעבר ברית המועצות. בצד הרייך השלישי היו: רומניה, הונגריה, סלובקיה, קרואטיה, פינלנד, שוודיה, איטליה, פורטוגל, ספרד, בולגריה, ארגנטינה, טורקיה.
  הגרמנים השתמשו גם במספר עצום של זרים והיווים בוורמאכט. בסך הכל השליך הרייך השלישי, בדרג הראשון בלבד, לקרב שנים עשר וחצי מיליון חיילים, מתוכם לא יותר מארבעים אחוז גרמנים לפי לאום. לוויינים הוסיפו עוד שלושה מיליון. בסך הכל מכיל הדרג הראשון כמעט שישה עשר מיליון חיילי רגלים, כשלושים ושלושה אלף טנקים, יותר מחמישים וחמישה אלף מטוסים, כמאתיים וחמישים תותחים ומרגמות.
  לאחר ההתגייסות פרסה ברית המועצות שלושה עשר וחצי מיליון חיילים, אך חלק מהכוחות נאלצו להישמר במזרח הרחוק ובמחוזות פנימיים. בדרג הראשון היו שמונה מיליון חיילים, כשלושים אלף טנקים, כמעט ארבעים אלף מטוסים, כמאתיים אלף תותחים ומרגמות.
  לפיכך, לרייך השלישי יש עליונות כפולה בחיל רגלים, ועליונות פי חמישה בניידות הכוח, עם מקלע טוב יותר. נכון, לברית המועצות יש הרבה מקלעים, כמעט שוויון.
  ההבדל בטנקים לא גדול, אבל אחוז כלי הרכב המיושנים בברית המועצות גבוה יותר, כמו גם טנקים של שחרורים קודמים.
  לתעופה סילון גרמנית אין יריב, והמטוסים מונעי המדחף של הרייך השלישי מהירים יותר וחמושים יותר. נכון, כלי רכב סובייטיים עדיפים ביכולת תמרון אופקית.
  בארטילריה ובמרגמות מאזן הכוחות הוא הקרוב ביותר לשוויון. גם כמות וגם איכות.
  נכון, הצי של הרייך השלישי צוללת במיוחד, חזק פי כמה מהצי הסובייטי. ממש כמו יפן, אגב.
  בנוסף, לנאצים כבר יש טילים בליסטיים מסוג A בייצור המוני, והדיסקוטקים הראשונים המריאו.
  באופן כללי, הפשיסטים יהיו חזקים יותר, וסטלין הכין הגנה, אם כי באיחור. אבל לא היה לנו זמן לעשות הרבה. הקו של סטלין התברר כלא שוחזר לחלוטין, והכי חשוב, הכוחות לא היו מאומנים מספיק כדי להחזיק את ההגנה. למרות שהם עברו הסבה נואשות.
  קו הגבול מולוטוב, לאחר שלוש שנים של התקדמות, הושלם בדרך כלל, אך היה ממוקם קרוב מדי לגבול ולא היה לו מספיק עומק. בנוסף, הורה סטלין על בניית דרג שלישי מעבר לדנייפר, אך הדבר החל רק לאחר הכניעה של ארה"ב.
  נכון, בנוסף לחיילים הסובייטים, אתה יכול לסמוך על יחידות ה-NKVD, שמספרן גדל למיליון חיילים והמיליציה. זה בערך ארבעה מיליון אנשים, רק בערים מערביות. אם כי, כמובן, יעילות הלחימה שלהם גרועה בהרבה מזו של יחידות רגילות.
  הגרמנים, כמו בהיסטוריה האמיתית, נתנו את המכה העיקרית במרכז, כרתו את מדף ביאליסטוק ואת האגרוף של לבוב. הימים הראשונים של הלחימה הראו שהגרמנים, למרות ריבוי היחידות הזרות, ניהלו את המתקפה בצורה פחות או יותר קוהרנטית. אבל חיילים סובייטים הולכים לאיבוד לעתים קרובות.
  בנוסף, יעילות הלחימה של היחידות האוקראיניות התבררה כמוטלת בספק. היו עריקים רבים וכאלה שנכנעו כבר בימים הראשונים של המלחמה.
  לא ניתן היה להכיל את האויב בקרבות גבול. ואז סטלין עשה טעות, אסר על נסיגה של יחידות לקו הראשי ודרש ליישר את החזית. השגיאה, לעומת זאת, תוקנה, אך באיחור. הגרמנים הצליחו לכבוש את מינסק ב-28 ביוני, ולשבור את הקו של סטלין במרכז.
  הבלבול רק התגבר. ב-30 ביוני התרחשה הכניסה הצפויה למלחמת יפן ולווייניה. אז נאלצנו לשכוח לעת עתה מהעברת הכוחות מהמזרח הרחוק.
  פריצת הדרך הגרמנית במרכז התרחבה. נוצר פער עצום שניסו נואשות לסתום. אבל הנאצים התקדמו וב-16 ביולי פרצו לסמולנסק.
  על ידי השלכת כל המילואים הזמינים לקרב והנחת המיליציות תחת נשק, הצליחו סטלין וז'וקוב לעצור את מתקפת פריץ במרכז. אבל היטלר הפנה את חייליו לדרום. הנאצים יצרו קדרה ענקית בקייב וכבשו כמעט את כל אוקראינה.
  הם חסמו את לנינגרד ופלשו לקרים. מהלך הלחימה דומה מאוד לשנת 1941, כמו קארמה מתמשכת. אבל ההבדלים היו גם די משמעותיים. לברית המועצות ב-1941 היו כמה מילואים חופשיים, אבל עכשיו הכל כבר היה מגויס. וכשהתקיפה התרחשה באוקטובר, התברר שאין כמעט מה להחזיק את ההגנה.
  בתחילת נובמבר 1944 כיתרו הנאצים את מוסקבה, ואילצו את סטלין לברוח לקויבישב.
  לנאצים, בניגוד להיסטוריה האמיתית, הייתה עליונות מספרית משמעותית. היו להם מספיק דיוויזיות כדי לעקוף את מוסקבה מצפון ומדרום. אבל עבור היחידות הסובייטיות, הכל היה פרוס מדי בחזיתות שונות.
  במציאות, ב-1941, לאחר הגיוס, קיבל סטלין יתרון על פני הוורמאכט במספר הסגל, והיו לו פי ארבעה יותר מטוסים וטנקים מאשר לרייך השלישי מתחילת המלחמה. ובחמשת החודשים הראשונים של המלחמה הופק עוד ציוד של ברית המועצות בהיסטוריה האמיתית.
  אבל עכשיו לנאצים יש את כל קלפי המנצח, כמות ואיכות הנשק והכוח אדם בצד שלהם. ולצבא האדום יש את אותן בעיות כמו ב-1941. כולל חוסר הנכונות של אוקראינים, בלטים ומדינות קטנות רבות למות למען המערכת הסובייטית. בגידות המוניות ועריקות של קורבנות דיכוי, קולאקים מנושלים ואנשים נעלבים אחרים מכל הסוגים. כולל אויבים אידיאולוגיים של המשטר הסובייטי.
  והעובדה שהגרמנים ניצחו גם את המערב רק מגדילה את מספר הבוגדים.
  לכן, אין זה מפתיע שמוסקבה מוקפת, והגרמנים כבשו את דונבאס, וורונז' ונעים לכיוון סטלינגרד.
  החורף ב-1944, למרבה הצער, לא היה כפור ומושלג כמו ב-1941. מוסקבה, לעומת זאת, החזיקה מעמד בגבורה עד סוף דצמבר 1944. סטלינגרד נפלה בינואר 1945, והלחימה עליה לא נמשכה זמן רב מדי. בפברואר ובתחילת מרץ, הגרמנים והלוויינים שלהם כבשו לחלוטין את הקווקז ואת בארות הנפט של באקו.
  לאחר מכן המשיכה המתקפה לאורך הוולגה. לסראטוב, לקויבישב, ואחר כך אורנבורג וקאזאן.
  סטלין ברח לסברדלובסק. קאזאן נפלה במאי. בקיץ המשיכו הגרמנים והיפנים לנוע עמוק יותר לתוך רוסיה. ההתנגדות של הכוחות הסובייטים הלכה וירדה. ב-5 באוגוסט 1945 נכבשה סברדלובסק. וב-3 בספטמבר 1945, סטאלין סוף סוף הסכים להיכנע. בתמורה לחיים ולחופש שלך.
  מלחמת העולם השנייה הסתיימה. אבל השלום לא שרר זמן רב. לאחר ניסוי נשק גרעיני, השתכנע היטלר בכוח ההרס הפנומנלי שלהם.
  כעת התברר שיפן וארה"ב עדיין נמצאות בדרך לשליטה עולמית ברייך השלישי. ולמרות שהפיהרר כבש יותר אדמה מאשר ג'ינגיס חאן, אלכסנדר הגדול, נפוליאון, הקיסר טרויאני וסולימאן המפואר ביחד, הוא החליט להביס גם את יפן.
  שלוש שנים בדיוק לאחר תום מלחמת העולם השנייה, מאה טילים בליסטיים בין יבשתיים עם מטענים גרעיניים חזקים כיסו את ארץ השמש העולה בבת אחת.
  ואז החלה המתקפה של יחידות הקרקע של הוורמאכט ושל הצי. הגרמנים תפסו מהר יחסית את רכושה של יפן באסיה, והרסו את המטרופולין עצמו עד היסוד באמצעות פצצות אטום.
  החזקות השקט של ארץ השמש העולה הציעו התנגדות ארוכת טווח פחות או יותר. אבל ביוני 1949 הכל נגמר. כעת נותר רק להביס את ארצות הברית. יתרה מכך, הייתה סיבה. האמריקנים, בניגוד להסכם, עדיין פיתחו נשק גרעיני וערכו את הניסויים החשאיים שלהם.
  היטלר החל את המלחמה ב-1 בינואר 1950, והטיל שלוש מאות טילים גרעיניים ביום השנה החדשה.
  מתקפה גרעינית הרסנית הרסה מאה מהערים הגדולות באמריקה והרגה עשרות מיליוני אנשים. פשע גדול נוסף של אדולף היטלר נוסף לרשימה הארוכה של הזוועות הנתעבות ביותר.
  אז החלה הפלישה לקנדה, ומדרום יחד עם הדיקטטורות של אמריקה הלטינית. האמריקאים היו מוחלשים והמומים, אבל הם נלחמו נואשות. הם הבינו שתבוסה עבורם פירושה רק עבדות ומוות איטי וכואב.
  לכן, זה היה הנואש מכל המלחמות. וזה נמשך יותר משנה, ואילץ את הרייך השלישי להפיל עוד כמאתיים מטענים גרעיניים ולהפוך אדמות פוריות רבות למדבר רדיואקטיבי.
  אך המטרה בכל זאת הושגה והאויב האחרון של הרייך השלישי הובס. ואחרי זה החל תהליך של גלובליזציה עולמית כביכול. המרק הגרמני הפך למטבע העולמי היחיד. אפילו מדינות עצמאיות פורמליות הצטמצמו לרמת המושבות של הרייך השלישי, עם שלטון עצמי מקומי מוגבל בלבד.
  יהודים וצוענים הוצאו מחוץ לחוק: חיפשו אותם והושמדו. ה-SS ביצעו טיהורים מאסיביים והשתוללו. הסיוט האמיתי הגיע - שעת הדרקון. או ליתר דיוק, העידן. הפיהרר בנה אימפריה טוטליטרית עולמית אמיתית עם טענה להתרחבות החלל.
  ב-1959, במהלך חגיגת יום הולדתו השבעים של הפיהרר, התקיימה הכתרה רשמית, משאל משאל עולמי - שהעניק לגיטימציה לתואר קיסר-על. וכאשר אדולף היטלר מת ב-1967, בנו ירש את תוארו ואת כוחו.
  בשלב זה, כדור הארץ כבר ייסד יישובים על הירח ומאדים עם נוגה, והתכונן באופן פעיל להתרחבות אל עולמות הכוכבים החיצוניים... הנאצים רצו אימפריה אוניברסלית - בניית רייך כוכבים כדי לצלול את היקום כולו לתוך סיוט.
  
  הרפתקאות חדשות של אבירי ארבעים האיים
  דימקה ניפץ את חרבו לחתיכות ועמד המום, ממצמץ בעיניו, ברחוב. ידיו היו מכוסות בדם ומה שנשאר מהחרב היה עקוב מדם. נשמעה הצפירה. רחוב עיר הקיץ. והמשטרה רצה. ואחריו מכה בגב עם שרביט. דימקה בקושי נשמע אומר:
  - אני מוותר!
  הם מושכים את ידיו לאחור ונועלים את האזיקים. הילד מרגיש כאב מהמתכת שהוכנסה לפרקי כף היד שלו. הוא נלקח לטנדר - עורב שחור.
  דימקה מרגיש תערובת של כעס ופחד. זוכר את העבר. אי שבו ילדים נלחמו על קיומם בחרבות. עץ, אבל כשהילד נתפס בזעם, הם הופכים לפלדה מושחזת בחדות. דימקה שהה שם יותר מחודשיים. הוא נלחם, נלחם, נפצע ופצע את עצמו. הוא אפילו הרג את הבוגד באופן אישי. הכל היה. ובסוף הם ניצחו.
  חבל שהילדים נשארו על הספינה ההרוסה. והוא הצליח להימלט רק עם הילדה שלו. אחרי הרפתקאות כאלה, הכלא כבר לא נראה מוזר מדי.
  הוא היכה בחרבו את הנער החוליגן, וראה אותו שוכב, ושלולית דם זרמה החוצה.
  האם המכה הייתה קטלנית? דימקה היה כל כך חסר מזל, כאילו לא היו לו מספיק הרפתקאות לפני זה. ואם הוא הרג אז מה? כלא? האם יקחו אותו לתא מלוכלך ומסריח עם פושעים?
  ועד כמה זה ישב? הוא רק בן ארבע עשרה. לפי החוק אין להם זכות לתת יותר מעשר. אולי הכל יסתדר!?
  השעה תשעים ושתיים. תקופה שבה מדברים כל כך הרבה על דמוקרטיה וחירות, אבל השודנות מתחזקת.
  וורונוק עצר ודימקה הוצא. ילד נאה ושזוף עם שיער שחור, הוא לא נראה כמו שודד, אלא קורבן עם אזיקים.
  דימקה נלקח כמעט מיד לחוקר ולתובע.
  הכניסו אותי לכיסא.
  החוקר שאל מספר שאלות שגרתיות ואמר בחיוך:
  - הילד שפצעת גוסס! אז תתפלל לאלוהים שהוא לא ימות!
  דימקה ענה באנחה:
  - לא רציתי...
  התובע העביר את העיתון:
  - זו הודאה. אם תחתום, תשוחרר בהכרה שלך עד למשפט. ואז, לאור גילך הצעיר והיעדר רישומים משטרתיים, תקבל מאסר על תנאי!
  דימקה הביט בעיתון וקרא אותו במהירות, והניד בראשו בשלילה:
  - כתוב כאן שהנער עצמו תקף את החברה. והם פשוט לחצו עליי!
  לחוקר היו פנים דמויי עכבר וגבות עבות; הוא גרגר:
  - חתום כפי שאנו מייעצים לך! אחרת תגיע לבית מעצר לפני משפט. עכשיו אנחנו ממש מלאים בתיקים, ותצטרכו לשבת עד למשפט הרבה מאוד זמן. ושם בתא עם שלוש שורות של דרגשים על קרשים, דלי בפינה וחמישים נערים עצבניים ורעבים בדיוק כמוך. סוגים שונים של פושעים. וגם אם הילד שפצעת יישאר בחיים, החקירה תימשך שלוש שנים, ואז תהיה עוד שנה ומשפט! אתה תבלה את השנים הטובות בחייך בגיהנום!
  התובע הנהן בהסכמה ואישר:
  - אמצעי מניעה עבורך הוא או מעצר, או התחייבות בכתב לא לעזוב את המקום ואמא ואבא שלך יאספו אותך. הבחירה בידיים שלך! ותאמינו לי, המושבות לקטינים כבר צפופות, והם ישמחו לתת לכם מאסר על תנאי. אבל אם אתה רב איתנו, אז בהחלט יהיה מקום!
  דימקה חש שהחוקר והתובע לא מתבדחים. ולמעשה, הם יכולים להירקב בכלא. אמנם, מצד שני, לא עובדה שהם ישוחררו אם יחתום. האם ישנן דוגמאות רבות לבגידות שוטרים? אבל העיקר בדימקה היה עקשנות ועקשנות, שבאו לידי ביטוי בבירור לאחר שהותו באיי המוות. והילד הכריז בהחלטיות:
  - לא!
  החוקר נהם קשות:
  - מה לא בסדר?
  דימקה אמר בחומרה:
  - אני לא יחתום! תקפו אותי, רצו לפצוע אותי בשרשרת וזו הייתה הגנה עצמית!
  החוקר נהם:
  - אז בסדר! הוא בבית מעצר קדם משפט, אחרי שתבלה שבוע תהפוך לחכם יותר!
  התובע הנהן וחתם:
  - לעת עתה חודשיים במעצר. אבל כמובן שאתה יכול לשחרר מוקדם יותר!
  החוקר נהם:
  "אני חושב שהמעצר יהיה טוב לילד!"
  דימקה הוצא מהמשרד ונלקח לכלא. האזיקים צלצלו והשרשרת, הילד היה צריך רק לחצות את הכביש. הוא היה אמור להתקבל לשם.
  דימקה הלך כשהוא קשור בשלשלאות לשני שוטרים. הרגשתי די רע. כלא, תא, אסירים מרושעים. והוא הסתבך בצרות בכך שסירב לחתום על הודאה. אם כי, מצד שני, אחרי זה לא תוכל להיפטר ממנו.
  דימקה נלקח לחדר התורנות. שם פרטי, שם משפחה, פטרונימי, חפצי ערך איתך.
  ואז המהומה. שוטר ושתי נשים במעילים לבנים לקחו את הילד מהמראה לחדר והדליקו מנורות נוספות. בעקבות הפקודה:
  - תוריד את הבגדים שלך!
  דימקה נאנח - צרות! רק תוהה למה נשים? הילד הוריד את הג'ינס, חולצת הטריקו, נעלי הספורט והז'קט. נשארתי רק במכנסיים הקצרים שלי.
  אישה צעירה במעיל לבן העירה:
  - הוא בנוי היטב!
  הקצין צעק:
  - ותסירי את התחתונים! בחיים!
  דימקה, בוער ממבוכה, הוריד גם אותם. הוא הסמיק בעל כורחו וכיסה את עצמו. השוטר צעק:
  - תשומת הלב! ידיים למטה! תסתכל מקרוב - זה רוצח!
  אישה במעיל לבן שנראתה כמו אחות חייכה, ולבשה כפפות רפואיות דקות, כילתה:
  - לא ראינו דבר כמוהם! תירגע ילד, דודה תיגע בך!
  היא החלה לבדוק את גופתו של דימקה. עברתי בין שערו של הילד, שצמח במהלך שהותו באיים. היא סרקה בזהירות כל גדיל, מחפשת משהו נסתר. אולי אפילו כסף. ואז היא האירה את האור באוזניו ובנחיריו של הילד. היא עשתה זאת בזהירות, כאילו קיוותה למצוא משהו.
  ואז היא הורתה לי לשים את ראשי על הפתח, ותפסה את סנטרי בידיי. היא הכניסה את ידה לפיה. דימקה הרגיש את הריח והטעם של הגומי בלשונו. האישה הרגישה מאחורי חניכיה, שיניה, לחייה. כשהיא לחצה על שורש הלשון, הילד חש התקף של הקאות. כן, כמה לא נעים. היד הגיעה עד לשקדים, והתקשה לנשום.
  ואז, לבסוף, האישה שלחה אותה וחייכה:
  - אין שם כלום!
  הקצין פיקד:
  - המשך אולגה! בשל הסכנה המיוחדת של הנושא, החיפוש האישי חייב להיות היסודי ביותר!
  האישה בלבן החלה להרגיש את החזה של דימקה. היא הרימה את ידיה והסתכלה על בתי השחי שלה. ובכוח בלתי צפוי לחצה על הטבור. דימקה התנשף...
  ואז האישה עצרה ושאלה:
  - ובכן, עכשיו תן לו להתכרבל!
  השוטר נהם:
  - זה לא לגמרי אמין! תסתכל גם על פי הטבעת שלו!
  האישה בחלוק הלבן הנידה בראשה:
  - אתה צריך אישור מיוחד בשביל זה! באותו אופן לבדוק את החלקים הפרטיים של הילד!
  הקצין פיקד חלש:
  - סקוואט, שטן קטן...
  דימקה ענה בכבוד:
  - אני בן!
  והוא התחיל לכרוע בקלות. ישבתי עשר פעמים. לאחר מכן בדקו הנשים את סוליותיו, ועברו בין בהונותיו.
  לאחר מכן דימקה מצא את עצמו בחדר הסמוך. שם ילד אחר, במדי כלא עם תספורת קצרה ומכונת כתיבה בידיו, אמר:
  - מה חדש?
  השוטר השיב:
  - כן, ודי גרייהאונד!
  הילד ציחקק והעיר:
  - אבל הוא לא כזה מפחיד! ובכן, שב על הכיסא ואני אגזור לך את השיער!
  דימקה התיישב. זה עדיין לא נעים להיות עירום. ואז אתה מגלח את השיער שלך כמו פושע. לסיום הכל, הקוצץ היה קצת משעמם והיה כואב לחתוך את השיער שלי. שיער עבה ושחור נפל על הרצפה. מגפיו המופלים של הנידון הצעיר דרסו עליהם. נראה היה שעם כל קווצת שיער עוזבת חתיכה מהנשמה האלמותית, ואתה הופך פחות ופחות חופשי. דימקה היה במצב רוח מדוכא. לפניו תא מאסר ומפגש עם עבריינים קטינים.
  עם זאת, דימקה מעולם לא פחד מעמיתיו. ואחרי שהקשיח את "ארבעים איים", זה כבר לא מפחיד. אם כבר הוא יילחם. מה עם הכלא?
  מה עם עוד בדיקה? הוא רק בן ארבע עשרה וכל חייו לפניו.
  
  
  זרועות ארוכות של היטלר
  הערה
  זה מראה שיהירות היא האושר השני. והפירר הצליח לכבוש לא רק את בריטניה ב-1940, אלא גם את ארה"ב כמה שנים מאוחר יותר. וזה מעיד על כך שנחישות נותנת ניצחון. עם זאת, בנות רוסיות יפות יכולות להביס את המוני היטלר!
  ביקום אחר התברר שהיטלר החלטי יותר, ונתן פקודה לכבוש את בריטניה מיד לאחר כניעת צרפת. במקביל, הפיהרר הנהיג גיוס צבאי ועבודה אוניברסלי, כולל בשטחים הכבושים. הגרמנים ייצרו הרבה יותר מטוסים מאשר בהיסטוריה האמיתית והצליחו לדכא את הכוח האווירי הבריטי. ואז, תוך שימוש לא רק בצבא, אלא גם בצי הסוחר, נחתו הנאצים במטרופולין. הם פעלו די בהצלחה וכבשו את לונדון תוך כדי תנועה.
  בריטניה נפלה, הוצב ממשלה פרו-גרמנית ומלך חוקי לחלוטין, אבל היטלר אהד.
  לאחר מכן, כמובן, הגרמנים סחפו את כל מושבות אימפריית האריות והשתלטו עליהן.
  ההתקפה על ברית המועצות התרחשה שנה לאחר מכן, אך עם טנקים חזקים יותר ועוצמתן העצומה של המושבות.
  הצבא האדום התנגד בעקשנות, אך עדיין נכנע בהדרגה ונסוג. היה לה קשה להכיל הסתערות כזו. יתרה מכך, סטאלין שוב לא גייס את הצבא והיה מותקף. הם שברו את זה כמו ספוג.
  וה"נמרים" הגרמניים החדשים יצאו לקרב. איך הפעילו לחץ על העמדות הסובייטיות, איך נתנו... הצבא האדום נכנע, אבל נלחם בעקשנות. הגרמנים היו הרבה יותר חזקים.
  אבל מוסקבה עדיין הוחזקה. לאחר מכן פנה הפריץ דרומה. סטלינגרד הפכה עבורם לסיוט אמיתי.
  העיר שעל הוולגה החזיקה מעמד בעקשנות. הכוחות הסובייטים פתחו ללא הרף במתקפות נגד. הם עצמם ספגו אבדות, אבל הם גם שלחו אויבים לעולם הבא.
  האויב, לעומת זאת, לקח את מספר הציוד והחי"ר. זרק חיילים קולוניאליים לקרב. הפנתרים היו ממש מוצפים במספרים. כמו כן הופיע טנק לב החזק. המכונית הזו לא חדרה לשלושים וארבע מכל הזוויות והזוויות.
  בדיקות קרב הראו את יעילותו של רכב לב בכל הקרבות, למרות שהאקדח הוכרע וקצב האש שלו הותיר הרבה מה לרצוי. כמו גם ביצועי נהיגה.
  אבל הטנק הזה, מוגן היטב מצידי הירכתיים בתנאים של מחסור בתותחים סובייטים בעלי כוח חודר שריון גבוה, הראה את עצמו כחזק בפריצת הדרך.
  הגרמנים בכל זאת כבשו את סטלינגרד, והצליחו לכבוש את הקווקז. למעשה, הכוחות מאוד לא שווים. ישנן מחלקות רבות של ערבים, אפריקאים והודים.
  הם ממהרים לעבר האויב כמו מפולת שלגים. לחיילים הסובייטים אין זמן להשיב מלחמה.
  בנוסף, לגרמנים יש עליונות גדולה באוויר. הרבה מטוסים. ולוחמים חזקים מאוד.
  במיוחד, הפוק-וולף היה מהמם עם הנשק והשריון הקדמי שלו - רכב עיקש עם מנוע חזק.
  נגדה, לברית המועצות לא היה יריב שווה בחימוש ובמהירות.
  גם ה-ME-309 התברר כסוס מלחמה רציני מאוד. גם מהירות גבוהה. שלושה תותחי 30 מ"מ וארבעה מקלעים. לא יכול לעמוד בפני כוח כזה.
  והגרמנים עם גדודים זרים המשיכו לנוע ולנוע מזרחה.
  
  
  במחצית השנייה של מאי פרצו קרבות עזים באורנבורג.
  גדוד הבנות, שדלל במהלך הקרבות על סטלינגרד, נכנס לקרב עם הנאצים בעיר זו, הידועה יותר במצור המפורסם על אמלין פוגצ'וב.
  אלנקה, המג"ד, תפסה את מקומה בתעלה. נערת הקפטן יפה מאוד. לפי המסורת, הבנות בגדוד הזה נלחמות יחפות בביקיני בלבד. אז הם משתמשים בקסם אדמה, שנותן הגנה מיוחדת. ואכן הבנות סובלות הרבה פחות הפסדים משאר היחידות.
  לא כולם יכולים לשרוד שישה חודשים בסטלינגרד.
  לידה מריה המפותלת עם שיער זהוב. הוא עבר גם דרך צינורות אש, מים ונחושת. מבחן קשה חיכה לבנות ממש בלהט הגיהנום של סטלינגרד. הם נלחמו עד הסוף ושרדו. והקסם של ארץ מולדתם עזר להם.
  ככל הנראה, כאשר אתה נלחם כמעט עירום, כדורים ורסיסים כמעט לא פוגעים בך.
  מריה יורה על הנאצים. לפנים, הגרמנים, כדי להציל דם ארי, נוטשים באופן מסורתי שחורים, ערבים, הינדים וזרים אחרים. מספר הזרים בוורמאכט גדל ללא הרף, והם נזרקים לעובי הקורה בלי רחמים.
  כאן נופל האפריקאי שנהרג על ידי מריה. הילדה נושקת לו נשיקה ואומרת:
  - אני מרחם עליך! אתה לא מת כי אתה רוצה!
  ושוב הילדה מכה את הערבי ברובה. חיילי הוורמאכט הקולוניאליים פורצים דרך. כבר חם ונוח. הפשיסטים מנסים לתפוס את התקופה בשנה שבה הכל פורח ושטוף שמש. חיילי הסער שואגים בשמיים. כמו המטוסים החדשים ביותר, מספרם גדל כל הזמן, כך גם מטוסי ה-TA-152, שהחליפו את הפוק-וולפים המיושנים. עם זאת, האחרונים עדיין נלחמים.
  מריה בעלת השיער הזהוב דחפה פיסת קרמיקה ברגלה החשופה והחיננית וצייצה:
  - הארץ שלי נקרעת בגניחה, השדות מוזנים בדם... חבל שאין מקום לנופלים בגן עדן, רק באפר, הצפצפות מסתובבות.
  ושוב נפלה ההודית מהירייה. כן, אתה צריך להרוג זרים שנאספו כמו בשר תותחים. איך עוד? אחרת, הם יהרגו אותך.
  אדום אלה. ילדה לוהטת, עם שיער אדום-נחושת ארוך שמתנופף כמו דגל לוחם, פרולטארי. הילדה מופיעה לא רק בביקיני, אלא אפילו בלי חזייה. היא כאילו, היא מגניבה. והוא גם מצלם באופן מפתיע בצורה מדויקת. מדי פעם חיילים נופלים מהיריות שלה כשראשיהם מחוררים.
  ואז אלה זורקת רימון באצבעותיה החשופות. המתנה עפה לאורך מסלול שבור ומסתיימת בהמון ערבים. נשמע פיצוץ... מספר גופות מרוטשות מושלכות לאוויר!
  אללה צועקת בעוז:
  - רציתי לעשות ברזל - פתאום התברר שזה פיל!
  אניוטה, בלונדינית מקסימה, שזופה, ודקה מאוד, מפותלת, בעלת גובה ממוצע, אך בנויה בצורה מושלמת, ירתה גם היא. היא הכתה את הכופר על גשר אפו ושרה:
  - כנפיים כמו דבורה - פרחים במקום אוזניים!
  הבנות יורות בצורה מדויקת מאוד וכל הזמן זזות.
  מטריונה הגדולה והבשרנית עלתה מעט במשקל אחרי סטלינגרד. היא גם בחורה יפה, עם ירכיים רחבות, אבל מותניים צרים יחסית. היא עברה את הגיהנום הזה ואיבדה את סריוז'קה. חלוץ אמיץ שממציא מלכודות לגרמנים נתפס. זה לא עבד טוב מדי.
  אבל אז מטריונה כשל במנגנון ומוקש החליק מתחת לטנק הגרמני. פנתר 2 ניזוק ונעצר, לאחר שנעקץ ברצינות.
  "עכברים" עדיין לוקחים חלק בקרבות. טנק זה מובחן במשקלו הרב ובכושר השרידות שלו. אבל גם "E"-100 הופיע. מכונות אלו מוגנות לא פחות וזריזות יותר. לב-2 גם נלחמת, גם היא מכונה, מוגנת היטב וקלה יותר מקודמותיה. עבור "האריה", הגרמנים משתמשים לעתים קרובות בתותח 150 מ"מ, וזה נוח יותר להסתערות על ערים. חלק מה"אריות" מצוידים גם במשגרי פצצות.
  אבל הגרמנים מקדמים את הטנקים בזהירות וזורקים את חיל הרגלים קדימה.
  חיילים קולוניאליים מתקדמים. מוזיקת דריפט מטורפת מתנגנת!
  אלה יורה צרור ממקלע... החיילים נופלים ומתיזים כמו דם מאבטיח שנשבר באת.
  הג'ינג'י אומר:
  - עבור המולדת, עבור סטאלין, אין צבא חזק יותר! אנו נלחמים בחירוף נפש למען אושר לאנשים! ולמנהיג שלנו יש כנפי בז... הוא נותן אור לתקווה! מכת פטיש הפלדה הביאה לנו שחר!
  אלה שרה ויורה. היא באמת יפה. יש לה חזה שזוף, זהוב-זית, עם פטמות תותים בשלות. כמה טעימה הילדה הזו! קשה לדמיין משהו יותר מרשים ומושך. חבר'ה מסתכלים על האמזון הזה בתחתונים דקים בלבד.
  הנערה האדומה הפילה חמישה אינדיאנים ושרה:
  - בבוא הזמן, תתפתח האסטרונאוטיקה... ועבורנו, מלחמה היא רומנטיקה גבוהה!
  והילדה שוב צחקה... ושוב פתחה את האש שלה בצורה מפתיעה ומדויקת להפליא.
  לאחר שנתקלו בהגנה חזקה, הגרמנים שוב משליכים מטוסי תקיפה ומפציצים לקרב. חיל הרגלים נסוג, ופגזים ופצצות יורדים על עמדות הבנות.
  וטנקים עובדים מרחוק. אלנה נותנת את הפקודה:
  - כולם מתחבאים במחסנים!
  והיא עצמה נשארת להתבונן על פני השטח. ההיערכות הארטילרית של הנאצים היא רבת עוצמה. ועוד יותר פצצות מסוכנות. חלק מהם נפלו על ידי מפלצות כמו ה-Yu-488 וה-TA-400 החדש ביותר. פצצות במשקל תשעה טון נופלות ומסוגלות להרוס בורות וביצורים. אלנקה הושלפה על ידי גל הפיצוץ, ועקביה החשופות פגעו בערימת אבנים בכאב.
  הסוליות שלי נשרפו. אבל אחרת, קפטן הילדה לא נפצע. והוטלה פצצה חזקה מאוד, אפילו שאגתה חסמה לי את האוזניים. לא, אין דבר שיכול לקרות בעולם.
  אבל לבנות באמת יש שיעור הישרדות מעורר קנאה. בזמן שגברים מתים ומתים!
  אלנקה נזכרה איך הצעיר יוליוס ליטף אותה. איך הוא נישק את בטנה, רגליה, ברכיה, ירכיה ושדיה. כמה נעים להיות מרותק לגבר צעיר וחתיך שרק לאחרונה החל לפתח שפם. אבל אז ג'וליוס מת בחפירה, נמחץ מפגיעת פצצה ישירה. ואפילו נקודה רטובה לא נשארה ממנו.
  הצעיר הלך ל... איפה? לגן עדן, לגיהנום, לשכחה? אבל העיקר שהוא לא עלי אדמות עכשיו. ואלנקה מרירה מאוד על זה.
  לו רק הייתה לוקחת את ראש היטלר על גדם עץ. המלחמה תימשך בקרוב שלוש שנים. הנאצים כבר מסתערים על אורנבורג. המלקחיים שלהם פרצו רחוק.
  אלנקה התאפיינה באהבתה ובטמפרמנט הרבים שלה. היא העדיפה בדרך כלל חיילים צעירים יותר ואפילו צעירים. ובהזדמנות הראשונה היא פתחה רומן. אלנה אהבה כאשר גופה החזק והמאומן היה מלטף וניגע על ידי גברים נאים. במהלך המלחמה, המוסר נעשה פשוט יותר, ואף אחד לא הסתכל במיוחד על העובדה שקצין בצבא האדום מתעסק עם גברים.
  אלנקה, כמו חתול, אהבה ליטוף וחיבה. ועבורה זו ההנאה הגבוהה ביותר. החזה, הרגליים, הרחם והצוואר רגישים במיוחד.
  אבל כמה מאוהביה כבר עברו לעולם הבא! איזה דבר ערמומי ורע מלחמה היא. למרות שהגברים דבקו באלנקה. לו רק הייתה יפהפייה, היא יצאה עם כל הפנים, הדמות והקול שלה.
  ובכלל, כשאישה צעירה, היא לרוב יפה. הנה חמש מהן, מייללות כמעט מתחילת המלחמה - חמודות מאוד... ארבע בנות בהירות שיער ואחת ג'ינג'ית. כמו כוכב מחומש. הם עברו הרבה גיהנום, אבל הם מעולם לא נפצעו קשה. אלא אם כן היו שריטות.
  בדרך כלל הכל על אלנקה נרפא כמו על כלב, ולא נותרו צלקות.
  ועכשיו: פצצות נופלות, פגזים מתפוצצים, אבל אפילו לא אכפת לה! הכל כל כך מצחיק!
  למרות שלא... אין זמן לכיף במלחמה. ולפעמים גם בנות בגדוד שלה מתות. אפילו רגליים יחפות לילדה אינן ערובה לאלמוות. ובסטלינגרד, בגדודי הגברים, פשוטו כמשמעו כולם נהרגו לעתים קרובות.
  העיר שעל הוולגה כיסתה את עצמה בתפארת. במשך שישה חודשים הם עצרו את ההסתערות של המוני היטלר. הגרמנים והלוויינים שלהם איבדו כמיליון הרוגים ופצועים בקרבות על סטלינגרד. נכון, רוב המתים היו זרים!
  הפיהרר הביא חיילים מכל רחבי כדור הארץ לרוס! היו אפילו שכירי חרב אמריקאים, בעיקר ממוצא גרמני. הרבה הודים. הודו היא מדינה מאוכלסת בצפיפות, והפיהרר הורה על שימוש פעיל יותר בגברים כבשר תותחים. ולקחת נשים הודיות להרמונים. למעשה, היה מותר להחזיק כמה נשים ברייך השלישי. האפיפיור נתן לכך אישור באיומי אקדח. וכנסיות אחרות אישרו. הפיהרר עצמו תיקן את דעותיו על דם ארי. לגרמנים הורשו, לאחר סלקציה נוספת, להיות נשים סלאביות, אירופאיות, ערביות, הודיות - בתנאי שלא היו להן פגמים פיזיים והן בריאות לחלוטין. נאסרו נישואים עם נשים שחורות, אך לא נאסר להשתמש בנשים אפריקאיות בבתי בושת, אלא רק באמצעי מניעה. לאחר הבחירה, הותרו נישואים עם נשים יפניות, תאילנדיות וקוריאניות.
  אבל שוב, הדרישות היו ליופי, נתונים חיצוניים, בריאות והיעדר פגמים פיזיים. עכשיו התפקיד של אילן היוחסין היה בירידה. יש הרבה יותר דיוויזיות זרות ב-SS מאשר גרמניות. והוורמאכט התמלא בזרים. הכוחות הקולוניאליים היו מורכבים לחלוטין מאבוריג'ינים והיו בפיקודו של הגרמנים.
  הפיהרר השתלט על ארגון הצבא מג'ינגיס חאן, ערבב עמים והקים צבא ססגוני.
  כמובן שבתנאים כאלה הפסידה ברית המועצות בהדרגה את מלחמת ההתשה. האבדון האסטרטגי הזה אילץ אותנו להיות יצירתיים במיוחד. אבל היה סיכוי לא צפוי: ארצות הברית, שבה כבר הצליחה לדכא את המרד של האפריקאים ונציגי הלאום הלטיני, העצימה את העבודה על פצצת האטום. ואם נחזיק מעמד עוד זמן מה, הפסקת אש עם הרייך השלישי אפשרית בזמן שהמלחמה עם ארצות הברית תימשך.
  ושם אולי הנאצים ילחמו עד כדי כך שהם כבר לא רוצים להילחם. ואז רוסיה הסובייטית תשרוד.
  הסתיימו ההפצצות וההפגזות הארטילריות המסיביות. והתקיפה מתחילה שוב. העיר כבר הפכה להריסות, לא נותר בית אחד שלם. אבוי, האויב מאוד אכזרי וחזק.
  הבנות עולות אל פני השטח ופוגשות את חיילי הרגלים המתקרבים באש. טנקים זוחלים פנימה...
  אליונושקה, לאחר שירה בהודי, לחשה:
  - יתן ה' לעיוורים לפקוח את עיניהם וליישר את גבם של הגיבן!
  לאחר מכן היפהפייה לחץ על התריס. היא כיוונה שוב ונעצרה. היא הכתה את הערבי והבהיקה בעיניה הספיריות. היא העבירה את סולייתה היחפה, המעוקלת, המאובקת על החצץ. הילדה הרגישה קצת מתקתקה. היא צחקה. זה נהיה יותר כיף. היופי ירה שוב.
  אליונושקה ירה וגיחכה... והיכה. מכריחים את היריבים לעצור ולקפוא. האויב השיב באש. הוא זרק רימונים ושאג...
  ואז שוב הופיעו חיילי הסער. היו מעט מהם, אבל היו מכוניות סילון שעפו שזרקו רקטות. הנאצים השליכו רימונים לעבר עמדות הבנות. אבל נראה היה שרגליים חשופות ונשיות מגנות מפני תבוסה. והלוחמים, שקועים בהפגזות, שרדו את השריפה.
  תנועת חיל הרגלים של האויב נעצרה. הנאצים ניסו לעשן החוצה את האדומים באמצעות זריקת רקטות.
  אלנקה התחבאה בפער וצייצה:
  - אבל מהטייגה אל הים הבריטי... הצבא האדום הוא החזק מכולם!
  אלה הג'ינג'י נדחס גם הוא לפער ונמנע מפגיעה מרסיסים. הילדה היפה זכרה כיצד היא, כנערה זוויתית, נעצרה בעקבות הוקעה.
  אני זוכר את החיפוש. הם אילצו את הצעירה שנעצרה להתפשט. שתי נשים לובשות כפפות חשו בזהירות באף, בנחשים, בפיה של הילדה והביטו לתוך חלקיה הפרטיים. כמה זה היה משפיל, מביך, מפחיד, מפחיד. אלה פחדה מאוד כשהובאה לתא כדי למצוא את עצמה בחברת פושעים אחרים. אבל בתא היו בנות בדיוק כמוה, כמעט כולן ילדים של אנשים מודחקים. והדבר הגרוע ביותר לא התגשם.
  אבל היה קשה לשבת בתא: הוא היה צפוף, ולעתים קרובות השומרים פרצו פנימה. הם הכו אותי מסיבה קטנה וללא סיבה. השומרים אהבו במיוחד להכות את עקבי הבנות באלות. למרות הקור בתאים, הבנות הושארו יחפות, וכפות רגליהן נפוחות ממכות בלתי פוסקות.
  החיפושים הפכו למזל נוסף. הם בוצעו כמה פעמים ביום וזה היה מאוד כואב, לא נעים ומשפיל.
  האכילו אותי בדלילות והצליפו בי בטיולים. אלה בילה שישה חודשים מאחורי סורג ובריח, בהשפלה מתמדת, בריונות, מכות וחיפושים משפילים. ואז, תחת בריה, היא נשלחה למושבת עבודה לילדים. גם בלי משפט.
  אלה עבדה שם מחמש בבוקר עד מאוחר בערב עם בנות אחרות. עד שהתחילה המלחמה... והילדה הג'ינג'ית הבוגרת ברחה לחזית. הצלחתי לעשות את זה עם עוד תריסר בנות.
  השגרה הצבאית שלה החלה. אבל במהלך המלחמה, השטן האדמוני הרגיש הרבה יותר טוב מאשר במושבת העבודה. עונש מאסר ועונש על ניצחונות עדיין תלויים עליה. אבל אלה, שכבר קיבלו שני צווים, לא נגעו.
  הילדה חוותה הרבה במושבה. כולל אהבה - הבנים גרו בצריף הבא, ולמרות האיסור הפורמלי הם עשו דרכם אל הבנות. והם, בתורם, רצו לדעת את האסור. אלא, בכל מקרה, מיד אהב את זה. הנערה הג'ינג'ית הלוהטת חשה עונג חוטא.
  עם זאת, גם לא היה לה מזל במלחמה. תמיד לאחר קיום יחסי מין, גבר או צעיר מתו בקרב. זה היה כאילו יש איזו קללה על הג'ינג'י. יתר על כן, ללא כל יוצא מן הכלל. לכן, למרות יופיה, אלה זכתה לשמצה וגברים החלו להימנע ממנה.
  השטן האדמוני סבל מחוסר תשומת לב גברית. והיא מצאה הנאה בהריגת גברים. והיא שוב ירתה לעבר האויב, וחייכה כמו נמרה.
  אלה ירה באדם השחור ודמיין אותו נפשית בשבי. היה מעניין להשתעשע עם גבר כל כך גבוה וחתיך. באופן כללי, משחק תפקיד פעיל עם גבר מקובל לג'ינג'י. היא אישה חזקה ונחושה. מה לגבי העובדה שהאיש ייהרג מאוחר יותר? ובכן, היא אוהבת מגוון!
  בימי שלום, בנות קומסומול היו נענשות בחומרה על הפקרות, אבל במהלך המלחמה, המוסר נעשה הרבה יותר חופשי. זו ככל הנראה תוצאה של סמיכות המוות, כאשר המחלקה המיוחדת מעלימה עין מהוללות.
  לפעמים חשה אלה בושה בהפקרותה. כשהיא אפילו לא לובשת חזייה במפורש ומנערת את שדיה החשופים. נזכרתי במרי, הילדה הדתייה שעדיין הייתה בתולה. אם כי, היא כנראה הנשית והסקסית ביותר מבין החמש. ליתר דיוק, מושכת, עם התמימות המלאכית שלה.
  עם זאת, מריה מאוד מדויקת, אולי אפילו פנומנלית בירי שלה. כך היא פגעה במדויק בשני ערבים בכדור אחד. ומחייך בתמימות, הוא אומר:
  - אלוהים סלח לי, אבל אני משרת את מולדתי!
  מריה מאוד יפה... היא קצת נבוכה שהיא צריכה להילחם רק בביקיני. אבל זה מגן מפני תבוסה. זה הוכח בפועל. מריה התחילה את המלחמה בעודה ילדה. היא גדלה בשלוש שנים, אבל היא עדיין נראית רזה, בתולה ובגובה נורמלי לילדה. שאר חברי הארבעה ארוכים יותר, שריריים יותר, ומטריונה היא בעצם פרה - אם כי חזקה מאוד.
  מריה יורה ונזכרת בסריוז'קה. ילד עני. תפסו אותי. וזה יותר גרוע מהמוות. אז תחילה הוא התמודד עם עינויים, ואז הוצאה להורג. ולא ידוע איך אחרים יגיבו לזה.
  מריה ירתה, קמה על ברכיה וירתה. ההינדי הנרצח התמתח ושחרר שלולית דם. היופי הזהוב אומר:
  - אה... יש לך אלים רבים, אבל אין גן עדן!
  מריה נצמדה שוב, היכה ושרה:
  - תודה על גן העדן האבוד... לא לנו, לא לילדינו ולא לנכדינו... אבל הם רק יתרגלו לקולות המתעתעים!
  מריה ירתה, הרגה את השותפים הנאצים המתקדמים ושרה:
  - נסענו, נסענו, נסענו - זמן רב אנו... הדרך מצרה לצרה, ממלחמה למלחמה! נסענו, נסענו, נסענו - הרבה זמן... נחלי ההמון, המלחמה העקובת מדם, נשברים! מלחמה עלובה!
  והילדה לוחצת את עצמה חזק יותר לתוך האדמה. והאריות כבר זוחלים קדימה. הטנקים הגרמניים שואגים והחביות שלהם רועדות.
  מריה בכתה והעיר:
  - הנה היא באה, מוות!
  נערה עם שיער זהוב ירתה לעבר חייל שזוחל לעבר עמדות הצבא האדום עם רובה שאליו הוצמד כוונת אופטית.
  צפיתי במזרקת דם שהתיזה מראשו של האויב הפצוע באורח אנוש.
  מריה צייצה:
  - צלף... אתה טועה!
  אלה אמר בקול:
  -אל תשפוט לפי הבגדים שלך אם אתה לא רוצה למתוח את הרגליים!
  מריה נענעה את רגליה החינניות, החשופות והשזומות. דמיינתי שהאיש הצעיר עם הפנים של שדון מעביר את כף ידו לאורך הסוליה. כמה נחמד זה כנראה יהיה.
  אבל אז היא נחרה בכעס:
  - אני אנצח את כולם!
  אלה, שבעצמה הייתה כופרת וחסרת נפש, אמרה בלעג:
  - ובלי עזרת ה'?
  מריה ירתה וענתה מצווש:
  - לא, בעזרת ה'!
  אלה הבזיקה בשיני הפנינה שלה והעיר:
  - אבל אלהיך לימד: אם תכה בלחיך הימנית, פנה שמאלה!
  מריה לא ענתה מיד. היא ירתה עוד כמה יריות, וחתכה את הבובות הפשיסטיות. והיא אמרה בשקט:
  - אבל מה לעשות אחרי שנפגעת בלחי השמאלית - אלוהים ישוע לא אומר. והנאצים הטילו מכות רבות לעמנו!
  אלה קפץ ממקומו. היא זרקה רימון ברגל יחפה, הרימה עמוד שלם של אבק, ושאגה:
  - ברלין כמעט בכוחנו... מבעד למשקפת אנו רואים את הרייכסטאג הארור! יהיה שלום ואושר על הפלנטה כולה... אני אספר לך על זה בשירים שלי!
  והג'ינג'י פרץ, קטע שורה שלמה של נאצים. ואז היא בעטה ברימון שוב.
  היא ילדה חזקה. במחנה היא נאלצה להעביר אבנים מבוקר עד בין ערביים, ואללה הפכה לסופרמן אמיתי. היא השליכה את הרימון הרבה יותר רחוק עם הרגליים מאשר עם הידיים.
  הג'ינג'ית אהבה לרוץ עם סוליותיה החשופות על הגחלים או על השלג. היא נהנתה...
  אללה לקח את זה ופרץ דרך:
  - אבל יש לי עוד תשוקה... זהו כוח, רק כוח!
  השטן האדמוני ירה צרור, ירה בקראוטים ובעוזריהם, ושאג:
  - אין צורך בזהב וכסף! וצריך כי מולי... אנשים היו על הברכיים, אנשים היו על הברכיים, על כל פני האדמה!
  חיל הרגלים של האויב נעצר. הטנקים זזו הלאה. כלי רכב כבדים "לב", "עכבר", "E"-100, "טייגר"-2 - פגזים ירו. גם פנתר 2 השתולל. העמדות בערו והתפוררו, נחשי עשן עלו לשמיים.
  לאחת הבנות שררו רגליה. היא צרחה ופתחה באש בפרצים ארוכים. יפיפייה אחרת חתכה את החזייה שלה על ידי חתיכת רסיס. שדיה של הלוחמת נחשפו והיא הסמיקה. פניה של הילדה הפכו לארגמן.
  המאוס, הטנק הגרמני הכבד ביותר, הלם מתותחיו. והוא הרס כל מה שנקרה בדרכו.
  אבל הלוחמים קפצו אחורה בזמן. הם כל כך זריזים. אלה זרק רימון לעבר עכבר. השתיק את אחד המקלעים הגרמנים.
  הג'ינג'י לקח את זה ושר בלהט:
  - תן להם לרוץ במגושם - טנקים משוריינים דרך שלוליות...
  לאחר מכן הילדה שוב השליכה רימון ברגלה יחפה ופגעה במקלע נוסף של עכבר, ושברה את הקנה שלו. אחרי זה אללה צועק:
  - אני אלת המוות, שהיטלר מפחד ממנה!
  הטנק הגרמני נעצר. יחד עם אובדן המקלעים איבדו המיכליות את חלק הארי באמון שלהן. וה"עכבר" החל לירות מחבית קצרה, והחל לעבד את ההריסות. אחד השברים פגע בעקב של אלא, ושרף את העיקול החינני של סוליית הנערה.
  היפה לקחה את זה ושרה:
  - התליין שורף לי את העקבים, ואני שומע בכי!
  עם ירייה מכוונת היטב, שברה מריה את המראה האופטי של העכבר. והטנק העצום יצא החוצה והתחיל להסתובב. ברור היכן כמעט מאתיים טון פלדה יידרסו בצורה עיוורת. רק חזרה כדי לברוח מצרות נוספות.
  ואז "לב"-2 נכנס לפעולה. מכונה מתקדמת יותר מנסה להפיל את כל החלל מול עצמה באש של תותח 150 מ"מ. הבנות עוטות את האף כלפי הפאשיסט בתגובה.
  מריה זורקת רימון עם רגלה המסותתת. ההווה לא מגיע לטנק, אבל הוא דופק את חיל הרגלים. לאפריקני אחד אפילו נתלש לו ראש. היא חבשה קסדה, הסתובבה והתרסקה ישר על לבנה.
  הילדה הזהובה אמרה:
  - הכל לפי רצון ה'... אפילו טעויות!
  אלה שרה בהתלהבות בתגובה:
  - הכל בעולם תלוי במרומי שמים... אבל דיוק העיניים, אבל דיוק העיניים - תלוי רק בנו!
  מריה ירתה שוב. היא שברה את המראה האופטי של "לב" והעיר באופן רציונלי:
  - ואלוהים נותן דיוק!
  אלה חשפה את שיניה והטיחה ברגלה יחפה על הזכוכית השבורה. הרגשתי כמה נעים היה כשמשהו חד פילח את הסולייה החשופה שלי. והיא שאגה:
  - בכל דבר צריך מיומנות, התקשות, הכשרה - אחרת לא יהיה חסד!
  מריה ירתה לעבר הפאשיסט עם הפנים המנוונות בבטן ושרה:
  - ולקראוטים, חסד הוא לקרוע את העור מהגולגולת! וללעוס, ללעוס, ללעוס - לשטוף את זה עם מוגלה חמה!
  אלה עשתה פרצוף, ירה... היא פיצלה את ראשה ולחשה:
  - איזה נאום לא חסד יש לך!
  פניה של מריה החווירו ולחשו:
  - אלוהים יסלח לי, חוטא!
  אללה צחקה. היא הייתה ילדה צינית. ובמושבת עבודת הילדים היא הכתה את אלה שהיו חלשים ממנה. והג'ינג'י הזה חסר בושה. ואללה רצתה למשוך את מריה בשערה הזהוב. ולא בידיים, ברגליים.
  ואללה הרחיבה את איברה החשופה אל שערה העלים של הנערה הנוצרית, וברגע שתפסה את החוטים באצבעותיה, היא משכה.
  מריה צורחת, מסתובבת ואומרת:
  -אתה משוגע?
  אלה אמר בלעג:
  - אז ה' סבל וציווה אותך!
  מריה נענעה באגרופה:
  - אל תגדף, כלבה!
  אלה ענה ושר:
  - ושוב נקרע ה' מצחוק - מה אכפת לי מכולם, ומה אכפת לך ממני!
  מריה נדה בראשה והעיר:
  - אתה לוקח סיכונים כל יום! ויחד עם זאת, עם ההזדמנות ללכת לעזאזל תוך דקה, אתה חצוף ונאומים רעים!
  הג'ינג'י העווה את פניו. היא תפסה פיסת זכוכית באצבעותיה החשופות וזרקה אותה לתוך פיה. תפסתי את זה עם הלשון. היא לעסה את הכוס, ובלי לחשוב פעמיים לגמה ואמרה:
  - הגיהנום לא יתפוס אותנו!
  מריה, מגלגלת את עיניה בחוזקה, נהמה:
  - אתה לא תלך לשום מקום! כינת אש!
  אלה רק הבזיקה בעיניה האזמרגד בתגובה. והיא השליכה רימון לעבר הנאצים, ואמרה:
  - בזמן שהמלחמה נמשכת, בואו נשכח מההבדלים בינינו!
  מריה אמרה לא במקום:
  - של אלוהים הוא של אלוהים, ושל קיסר הוא של קיסר!
  אלה נתן סיבוב ארוך והוסיף:
  - והיטלר שטני!
  מריה פתחה באש, הפילה עוד כמה אנשים וחשבה. איך אפשר להגיע לירידה כזו במוסר כמו שהיטלר הגיע אליו? איזו חיה היא בצורת אדם? אותו עריץ עקוב מדם שהאנושות לא הכירה מאז תקופת אדם וחוה. ובאותו הזמן בר מזל. אולי אפילו הכובש בר המזל והמצליח ביותר בכל ההיסטוריה של האנושות.
  אבל רוסיה התבררה כאגוז קשה לפיצוח עבור הפשיזם. המלחמה במזרח תיכנס בקרוב לשנתה הרביעית. כן, הנאצים מתקדמים. לא מהר מדי, אבל בטוח. רק בחורף הצליח הצבא האדום לסחוט מעט את הקראטים. ועכשיו האויב שוב תוקף.
  הילדה צילמה בצורה מדויקת וטוב מאוד. לאחר שאיבד את המראות האופטיים, הסתובב טנק לב שוב והחל לברוח. ו"פנתר"-2... טנק עם קנה ארוכה ועבה וצריח קטן יחסית.
  מכונה יעילה. מה שהפיל כמעט כל מסטודון. כאן הבחנה את עצמה על ידי השלכת רימונים ברגליה המפתות ופגעה בקנה.
  השטן אדום השיער הבזיק בעיניה בצבע הים ולחש:
  - אני שובר להם את האף!
  גרמני עם לוע שבור מסתובב. המסלולים רועדים כמו מכונה זריזה. כן, בנות המציאו טקטיקה נוחה ויעילה. פגע בחביות, שובר את הקנה עם רימונים כאשר השריון אינו נגיש.
  ומריה המכוונת היטב יורה במדויק, כאילו היא באמת נינתה של רובין הוד. והיופי הזהוב קורא:
  - באמתלה של מטרות ההומניזם,
  לבנות גן עדן עלי אדמות...
  היטלר עבר לדרך הפשיזם -
  המקדש הוקם על ידי השטן הנבלה!
  והיא יורה כמו קדושה אמיתית של השמדה. רגלה החשופה והמסותת זורקת שבר זכוכית, פוגעת בערבי ממש במרכז מצחו. ובן המדבר, לוחץ ברפלקסיביות על ההדק של המקלע, מנתק תריסר משותפיו.
  אלה העיר באישור:
  - ואתה לומד מהר! ואתה מתקדם ממש מול העיניים שלך!
  הלוחמת ג'ינג'ית גם זרקה חתיכת זכוכית באצבעותיה החשופות ופגעה בעין האפריקאית. הוא התפוצץ, נפל על חבורה של רימונים. ועוד תריסר לוחמים עפו לשמיים, או לעזאזל - איך להחליט על עסקים!
  אלה צייץ:
  - גיהנום יהיה מקום רע, אשר קרע את הכסות... וחרב הבתולה הקדושה - כרת את האויבים!
  והשטן האדמוני נתן שוב סיבוב וסינן:
  - יהיה לך ארון קבורה, רק מאפר, ומוזיקה באבל!
  מריה זרקה מיד רימון על שתי רגליו, משכה את הקנה של הטנק E-100 האימתני, מצלצלת:
  - לכבוד האדון המשיח!
  ביקום המקביל, לברית המועצות הייתה תקופה קשה מאוד. אבל היטלר לא גמר את רוסיה. הוא נבהל מדי מהשמועות שארצות הברית מנסה ליצור פצצת אטום. ליתר דיוק, אפילו לא שמועות, אלא דיווחים מודיעיניים, שאי אפשר היה להסתיר מהמודיעין הגרמני החזק. ופצצת האטום היא דבר נורא, למרות שלא קל להשיג את הרייך השלישי מעבר לים.
  היטלר הציע לסטלין הפסקת אש, שהתקבלה בשמחה על ידי הדיקטטור שכמעט הפסיד במלחמה. חיילי הרייך השלישי תקפו את אמריקה משני הצדדים. גם מארגנטינה וגם מקנדה. לגרמנים היו הרבה חיילים והם נעזרו גם ביפנים, שלחצו על האמריקאים ממזרח. קרב עז התחולל.
  חמש בנות אלנקה, מריה, אלא, אניוטה, מטריונה הגיעו לאמריקה כדי להילחם כמתנדבות נגד המוני הרייך השלישי. כל חמש הבנות מאוד יפות ומדברות אנגלית. סטלין סירב לשלוח את כל גדוד הנשים, שכן הדבר יסתור את תנאי השלום שנחתם עם האימפריה הפשיסטית. ברית המועצות הייתה צריכה להרוויח זמן בכל מחיר בזמן שהנאצים תקפו את ארה"ב.
  חמש הבנות מתנדבות: הן עברו כמעט את כל המלחמה, מברסט ובאג ועד אורנבורג. והם נלחמים בנאצים בצד השני של כדור הארץ בבירת הונדורס.
  טגוסיגלפה הוא אחד המעוזים העיקריים של ההגנה, בעימות עם עדר ססגוני. גם היפנים וגם ההמון האסייתי נקלעו לצרות. הגרמנים עצמם נלחמו רק עם טנקים, וחיל הרגלים היה כולו מעמים לא-אריים. הם הסיעו אסייתים, שחורים וערבים קדימה.
  אלנקה ירתה, קטעה שני אפריקאים וצייצה:
  - רק עדר של ג'ינגיס חאן!
  מריה בעלת השיער הזהוב, לאחר שגזרה שלושה אינדיאנים בפרץ מקלע, הרימה את רגליה החשופות והשזומות למעלה. והיא אמרה:
  - אנחנו טוחנים בשר תותחים!
  שבר מרימון עף וסטר למריה על עקבה החשוף והעגול. בנות נלחמות באופן מסורתי בביקיני ויחפות. וכשהיא פוגעת בסוליה המחוספסת והילדותית עם אחת חדה, זה קצת כואב.
  היפהפייה קרצה וירה שוב... מריה רזה מאוד, בגובה ממוצע עם גזרה מושלמת.
  אלנקה גבוהה יותר, בעלת דרגת רב סרן, ואפילו גיבורה של ברית המועצות. אבל גם כמעט עירום, בקושי מכוסה בביקיני. שזופה מאוד, אבל שערה לבן. ואלנקה יורה בצורה מאוד מדויקת. והוא אוהב לזרוק רימונים ברגליו היחפות.
  אלה היפה יורה ומפילה ארבעה ערבים בפרץ של אש. שערה אדום, או ליתר דיוק אדום נחושת, כמו כרזה פרולטרית. וכשהרוחות נושבות, זה כמו דגל של מהפכה. הילדה נוצצת בעיניה האזמרגד, כמו כוכבים. וסוחף באכזריות אויבים.
  אניוטה גם בלונדינית. והוא יורה ממקלע. הילדה שתלה את רגליה היחפות ונתנה פרץ. חמישה לוחמים שונים הושלכו, ומזרקות דם ארגמן עפו מהחזה והבטן של יריביהם.
  אניוטה, ליקקה את שפתיה המלאות, צייצה:
  מלחמה היא אוויר לריאות...
  הילדה שוכבת, זורקת רימון ברגל יחפה. נשמעים פיצוצים. כמה חמושים עפים לכיוונים שונים.
  מטריונה היא ילדה גדולה ובשרנית יותר. שיערה חום בהיר. אישה טיפוסית, צעירה, בדם וחלב. היא מאוד חזקה פיזית ומצלמת טוב.
  הנה שוב מגיע התור. ושכירי החרב הפשיסטים ההרוגים נופלים.
  מטריונה, יורה, אומר:
  - בסדר, בסדר, איפה היית? מאת סבתא! - הילדה ירתה, הרגה שלושה לוחמים נאצים מזוקנים והוסיפה. - מה אכלת - דייסה! מה שתית? לִכתוֹשׁ!
  הבנות מחזיקות את הקו. הם לא נותנים לפשיסטים להתקדם. ושירים ידידותיים שואגים:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  עד הליבה ואז...
  נבנה עולם חדש, שמימי -
  מי שהיה אף אחד יהפוך להכל!
  אלנקה שוב זורקת רימון ברגל יחפה. פיצוציות של חיילי רגלים מתקדמים. זה בהחלט נעשה חם יותר. הנה מגיע ה"אריה"-2 הידוע לשמצה. ולידו נמצא ה-E-50 המתקדם יותר. קליעים נפלטים. ראשו של אמריקאי שחור נתלש והוא התגלגל.
  מריה דרכה על קרש בוער, ורגליה הקשוחות כמעט ולא חשו את חום הלהבה.
  היופי הזהוב ירה וגרגר:
  - ומי יעצור את זרימת הנהרות העקובים מדם, הזועמים...
  מריה ירתה שוב, הפילה את האפריקאי מהשריון של ה-E-50 וצייצה.
  - קרן מפוצץ תפגע ברקתך, בהבזק מרושע נעלם האיש!
  הילדה ירתה שוב. היא הבזיקה את כף רגלה היחפה, השזופה והחיננית באוויר. רימון עף לעברה. היפהפייה עם השיער הזהוב פגעה בזריזות את המתנה עם סוליה החשופה, כמעט נטולת אבק. הרימון עף אחורה. היא מיהרה להיכנס לשורות החמושים של הרייך השלישי. זה נראה כאילו אבטיחים נופלים מהמשאית, נשברים. כל כך הרבה דם נשפך החוצה.
  מריה צייצה:
  - הילדה נכשלה בבחינה, והרייך הארור בא. להיטלר כנראה נמאס לחיות, והיופי שלו אכל אותו באופן מפורסם!
  אלה הוא גם לוחם בלי שטויות. הוא יורה על עצמו במקלעים ואומר, מפזר את הגופות:
  - לכף של אמא! לכף של אבא! ולקובה, מצקת! ולצדך במיטה!
  יפהפייה עם שיער אדום-נחושת משגרת מטוס עץ ברגל יחפה. הוא טס ישר לעבר טנק האריה הגרמני האדיר. נוחת על לוע של תותח 105 מ"מ והוא מתפוצץ. הנשק נכשל.
  הגרמני מסתובב ונאלץ לברוח בבושה. אלה, משפשפת את רגלה על חלק מהבניין, אומרת:
  - אם אין לך כוח, אתה צריך אינטליגנציה! אתה תצטרך לעשות קצת רעש!
  ושוב הילדה יורה בצורה מאוד מדויקת. שערה האדום הוא כמו להבת הלפיד האולימפי. בחורה מושכת. היא כבר התבלטה בצבא האמריקאי על ידי הפגנת מזג זועם. הוא היה טוב במיוחד בלהרע עם אפרו-אמריקאים. זה כל כך יוצא דופן ויפה איתם.
  עם זאת, אללה משמיד גם שחורים הנלחמים בצבא הרייך השלישי. מדוע כבשה גרמניה את כל אפריקה? נסו לעצור כוח כזה.
  ה-E-50 הוא הטנק החדש ביותר, עם מנוע טורבינת גז ושריון צד וחזית עבה. אי אפשר לקחת את זה עם רימון. אלה זרקה את המתנה ברגלה החשופה, הפילה כמה חיילי רגלים וצייצה:
  - הו, שריון הטנק שלך אמין, ממישהו שמתכוון לנשוך... רק דע את הכוח שיש לך... ניא, אתה יכול רק לבעוט בסוס פלדה!
  גם אניוטה צילמה בצורה מדויקת מאוד. והיא העדיפה לזרוק רימונים ברגליים. גם אצבעותיה החשופות סובבו את דיסק הפלדה. הקצה התעופף וחתך את גרונם של שני חמושים פשיסטים. הם הפילו את המקלע, ועכשיו פרץ עבה של קליבר גדול חתך דרך שלשלאות ההמון. שורה שלמה של לוחמים זרים שגויסו באמצעות פשיטות לצבא הרייך השלישי.
  Anyuta צייצה:
  - המזל הוא הפרס לאומץ! שיר אחד מספיק! תן להם לשיר רק על הבית!
  אבל היפהפייה עוד לא הספיקה להתגעגע הביתה. אמנם יש מעט מאוד מתנדבים סובייטים בצבא האמריקאי. סטלין לא רצה לזרוח, כדי לא לתת להיטלר מאוחר יותר סיבה להאשים את רוסיה בהפרת תנאי "שלום הקש".
  חמש בנות, הטובות ביותר בגדוד הנשים, הוזהרו שאם ייתפסו, המולדת תצטרך להתנער מהן. ובמקרה הזה, בנות צריכות לכסח על שכירי חרב טריוויאליים שנשכרו תמורת כסף.
  ואניוטה, ואלנה, ושאר הבנות מבינות שאם הן ייתפסו, מחכים להן עינויים נוראים. אז הם החליטו, בכל מקרה, לא להיהרג על ידי הנאצים בחיים.
  מטוסי תקיפה גרמניים טסים מעל עמדות החיילים האמריקאים. לא ציפו שהם יתקלו בהתנגדות עיקשת כזו בבירת הונדורס, הנאצים קצת התעצבנו.
  מטוסי סילון ותקיפה חזקים. רקטות עפות, רובים יורים.
  חיילים אמריקאים מתים. מטריונה נפגעה גם מרסיסים בכתפה הבשרנית. יצא דם. הנערה הגיבורה חילצה פיסת פלדה בשיניה וירקה דם. ואז היא פגעה בי שוב עם תת-מקלע מגושם. שכירי חרב זרים נופלים. כמעט כולם כאן ילידים, רק המפקדים שלהם הם גרמנים, וגם אז לא תמיד. נכון, הצוותים בטנק ה-E-50 המודרני ביותר הם לגמרי גרמנים. לרכב יש מהירות ותמרון נאותים. ובכן, זה עדיין לא השינוי המתקדם ביותר - הוא שוקל שבעים וחמישה טון. הקירות מתפוררים מתחת למסילה. זה מיוצר בדרך כלל בשלוש גרסאות עם תותח 105 מ"מ, אקדח סער בקוטר 180 מ"מ ומשגר רקטות בקוטר 400 מ"מ.
  ולכל שינוי יש משימה משלו. הנה הטנק הזה עם אקדח סער, מתאים יותר לתקיפת ערים. וזה לא כל כך קל להרוס אותו. מטריונה מצטלבת ותופסת רימון נ"ט באצבעותיה החשופות, רגלה הגדולה אך החיננית, המעוצבת להפליא. עכשיו אתה צריך לזרוק את המתנה ישירות על הקנה כדי להשבית את הנשק של המסטודון. חמישה מקלעים מכסים טנק גרמני ומודרני, ולא כל כך קל להתקרב אליו.
  מטריונה חזקה מאוד, ורגליה דמויות הסוס זורקות רימון רחוק. אבל זה לא תמיד מדויק. בכל מקרה, לפגוע במטרה כמו קנה של תותח 180 מ"מ. לילדה הגיבורה יש ספקות. מה אם הוא מתגעגע?
  הו, אם בן זוגם משכבר הימים אולג ריבצ'נקו היה איתם, החלוץ האמיץ הזה היה מעלה משהו.
  אבל הילד מת בקרבות על סטלינגרד. הבנות לא ידעו את גורלו הנוסף. אבל גורלו של הממציא החלוץ אכן לא היה מעורר קנאה. בתחילה, אולג ריבצ'נקו עונה באכזריות, בניסיון לחטוף סודות. לאחר עינויים, הילד בן האחת-עשרה הגיע למכרות. העבודה מפחידה וקשה ביותר. אבל החלוץ הסובייטי, קטן אך חוצץ, התגלה כעקשן.
  הוא הצליח לשרוד, ואפילו דרך מבוך המכרות החליט להימלט. ואולג ריבצ'נקו הצליח לצאת. הילד הסתובב בבלקן זמן מה עד שהצטרף למחלקת פרטיזנים מקומית. שם הוא הפך לקשר ומחבל.
  עדיין הייתה תנועת פרטיזנים מפותחת למדי בבלקן. בין השאר גם בגלל ששירות הכיבוש בוצע על ידי איטלקים, רומנים, בולגרים, אלבנים - שלא היו מוכנים לקרב כמו היחידות הרגילות של הוורמאכט.
  אבל פרטיזנים רבים עדיין מתו. במיוחד מתקיפות אוויריות. והפטריוטים של יוגוסלביה נאלצים להסתתר בהרים, ביערות, או במקרה הטוב, בכפרים קטנים. מספר רב של מפקדים כבר מתו. המצב הוחמר בעקבות השלום שנחתם עם ברית המועצות. כעת החלו להגיע לבלקן אוגדות ענישה חדשות, מארגנות פשיטות מאסיביות ומנקות את האזור.
  אולג ריבצ'נקו נאלץ לטפס עמוק יותר ויותר אל ההרים יחד עם הפרטיזנים.
  מטריונה, למרות שלא ידעה את גורלו של האהוב האוניברסלי שלהם, נאנחה בכבדות. אחר כך לחצה את הרימון חזק יותר באצבעות רגליה החשופות והנערות, ובכל כוחה השליכה אותו לעבר טנק האויב. ה-E-50 הרגע ירה ושחרר פגז רוצח.
  מטריונה אפילו רעדה והיא נפלה על ברכיה. הוא נפגע בראשו מאבן מרוצפת שנקרעה מהמדרכה, והעקבו החשוף נשרף ממתכת לוהטת. הילדה שפשפה את ראשה ההמום בשיער מאובק.
  הרימון עף, כמעט נגע בקנה, ופגע במצח הנטוי של המכונית. פיצוץ רעם... אבל כמובן, 250 מ"מ של שריון חזיתי, ואפילו בזווית, לא מסוגל לחדור רימון.
  מטריונה הטיחה את אגרופה לתוך האבק והעלתה ענן שלם של חול. ואז היא שאגה:
  - הרוג אותו, הרוג אותו! להבקיע גול לתוך הגול!
  הילדה טפחה על השוק שלה על האספלט הסדוק. רסיסי נתקע ביבלות העקב. העור על סוליות הנערה היה עבה כמו של היפופוטם. היא חיה במשפחה ענייה וכמעט מעולם לא נעלה נעליים מאז הלידה. עם זאת, זה לא גרם לרגליים שלה להיראות מחוספסות בצורתן, אלא היו שזופות, חינניות, מפתות.
  מטריונה, לעומת זאת, הפחידה מעט גברים בגובהה הגבוה, השרירים החזקים והאגרופים עם פרקי האצבעות הבולטים. אבל לילדה הגיבורה יש את האופי החביב ביותר, וירכיים רחבות שולבו עם מותניים דקיקים יחסית ובטן בטן מפוסלת. רק בבגדים יכלה מטריונה להיראות בעודף משקל בגלל שדיה הגדולים. בביקיני היא נראית כמו ספורטאית עם חזה.
  הילדה, בתסכול, זרקה שוב רימון, הפעם מכוונת לעבר הפסים. אבל המתנה הקטלנית פגעה במגן העבה והמשוריין שכיסה את הגלילים.
  מטריונה נתנה לעצמה אגרוף בסנטר בעצבנות. זה עשה לה כאב הלסת. והילדה הגיבורה קיללה:
  - חתכתי כמו חרמש!
  גם אניוטה ניסתה לפגוע בטנק המסוכן, אך הרימון שנזרק ברגל של הילדה פספס במעט את המטרה. והבלונדינית התחילה להתקרב למכונית. אבל אז הופיעו שני טנקים נוספים - "אריה" ו"פנתר" -2, הם ירו על כל הגישות במקלעים. היינו צריכים להיות זהירים ביותר.
  שרמן האמריקאי תפס טרמפ כדי להתקרב לכלי הרכב הגרמניים. הייתה לו הזדמנות לפגוע בפנתר 2, אבל רק בצד. אבל גרמני לא כל כך קל לרמות. יתר על כן, הצללית הגבוהה יותר של השרמן גורמת לו להבחין ממרחק רב.
  "פנתר" 2 ירק פגז ופגע באמריקני ישירות במצחו. המכונית הגבוהה נשברה לשניים. והוא בער כמו נר חג המולד.
  אניוטה אמרה בעצבנות:
  - הו, כמה חלשים הטנקים שלך... מוטב טכנית, אתה תהפוך ליאנקי!
  אבל אלנקה, לוחמת מנוסה, הצליחה להתקרב לפנתר. היא זרקה רימון... והקנה הארוך של המכונית הגרמנית התכרבל לצופר של איל.
  טנק "פנתר" 2, הושק לייצור ב-1943. בשינוי האחרון הנרחב ביותר, יש לו שריון קדמי של 150 מ"מ, שריון צד של 82 מ"מ בזווית, ותותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 71EL. החל משנת 1945 הוא הופסק לטובת דגם ה-E-50 המתקדם והמוגן יותר. אבל בינתיים הטנק הזה נלחם. במשקל 51 טון, למכונית מנוע של 900 כוחות סוס, המספק לה ביצועי נהיגה טובים.
  ועכשיו, לאחר שקיבל נזק, פנתר-2 מסתובב ועוזב. אלנקה מצליחה לזרוק עוד רימון ברגל יחפה. שברתי את הגלילים. ומהירות המכונית הגרמנית האטה בצורה ניכרת.
  אלנקה אומרת במבט משמח:
  - איזו מכה! המכה שלי היא מתנה מאלוהים!
  והילדה הראתה את אפה לגרמנים. אבל אש מקלע החלה לזרום מתוך ה-E-50. והכדורים שרקו על שערה הלבן, המוכתם משהו, של אלנה. אחד הכדורים אפילו חתך קווצת שיער. הבחורה הגדולה אפילו הרגישה קצת מתקתקה.
  אלנקה צייצה:
  - אם אתה רוצה להיות כמו פיל, לך לבית המשוגעים כשודד!
  הילדה הרימה את הגדיל החתוך שלה עם בהונותיה. שיערה של אלנקה משיי, בצבע פנינה, אך מעט מאובק. ובכל זאת כל כך רך. הילדה הריצה אותם לאורך סוליותיה. קצת מתקתק ונעים.
  אלנקה נזכרה איך הבחור ליטף אותה. הידיים שלו התחילו גם מהסוליות, עולות גבוה יותר אל הירכיים והמקום הרגיש ביותר. כשגבר צעיר ונאה מלטף אותך, זה מאוד נעים. אלנקה כמעט אהבה אותו. היא אהבה משחקי אהבה, והתעוררה ממגע של גוף גברי שרירי. אבל לאלנקה לא הייתה אהבה אמיתית ורומנטית, כשאתה משתגע על גבר. היא כבר שינתה הרבה בחורים. רבים מאנשיה מתו בקרב.
  אפילו זו הייתה קללת המלחמה. וכאן באמריקה, יש בחורים שריריים ושחורים. והכל כל כך יוצא דופן אצלם.
  אלנקה ירתה והורידה את השחור. קצת ריחמתי על הילד האפריקאי. היא הרגה אדם שנלחם למען אינטרסים זרים לו. אחרי הכל, הגרמנים הם גזענים. הם מסתכלים על שחורים כעבדים. אבל במקביל, נרשמים אפריקאים לדיוויזיות הזרות של הוורמאכט הנפוח.
  אלנקה הכינה משהו כמו תאנה באצבעות רגליה החשופות והראתה אותה לנאצים. כן, האומה הגרמנית עצמה לא סובלת כאן שום נזק. לטנקים יש שריון עבה מכדי לחדור אליו רימון או בזוקה. אבל היחידות הילידים גוססות.
  אלנקה זורקת רימון לעבר E-50. היא הניפה את רגלה החשופה והשזופה וזרקה וסובב את ירכיה. והרימון עף בקשת גבוהה. אצבעותיי החשופות השאירו אותי מרגיש את מגע המתכת. ואז הרימון התפוצץ.
  אלנקה לוחשת:
  - אלוהים יברך אותנו!
  רוח לוהטת נשבה על הילדה, כאילו גבר יפה תואר נגע בה. אלנקה קראה ספר על טרזן, והיא באמת רצתה שהאיש הזה ישחק איתה. הייתי מלטף את החזה שלי בידיים חזקות.
  הרימון פגע בקנה, אך התפוצץ מאוחר מדי ועף מהמתכת. השברים נקשו כמו אפונה על שריון. נשארו רק שריטות!
  אלנקה הוציאה רימון נוסף. אבל ראיתי שזה אנטי-כוח אדם. וכלי הנשק נגד טנקים נעלמו.
  הילדה נהמה בתסכול. אבל כדי לא לבזבז זמן, הכנסתי אותו לאצבעותיי החשופות. היא סובבה את רגלה, כופפה את פלג גופה, ואז יישרה אותו וזרקה אותו לעבר חיל הרגלים.
  חצי תריסר לוחמים עפו כמו כדורי פינג פונג. הכוסות של אחת מהן עפו, והשברים עפו כמה מאות מטרים ורצו על גבה של אלנקה. החזייה פרצה, ושדיה היפים של הנערה הגדולה נחשפו.
  הילדה כיסתה אוטומטית את פטמותיה. אבל אז היא הבינה ממי היא צריכה לפחד. והיא נענעה שוב את המקלע. היא נתנה סיבוב ונסוגה קלות.
  חייל רגלים אמריקאי ירה בזוקה. הפגז פגע בטנק הגרמני על צידו המשופע, אך 160 מ"מ השריון עמדו בו ודחו את האנרגיה ההרסנית. הגרמני ירה בחזרה. הנשק בעל הקליבר הגדול שלו בקע את החומה.
  אלנקה ניסתה לקשור את רצועות החזייה שלה. הילדה חשבה שזויה קוסמודמיאנסקאיה כנראה הסתובבה בקור במכנסיה הקצרים. בסרט סובייטי היא צוירה כשהיא לובשת חולצה או אפילו שמלה כלשהי. זה לבדו הוא רק מחווה לצביעות. למעשה, הנאצים, כדי להשפיל עוד יותר את הילדה השבויה, כנראה הפשיטו אותה. והחיילים הגרמנים הרעבים כנראה רצו לראות בחורה יפה ומפותלת עירומה.
  אז בסיפור האמיתי, הגיבורה לא יכלה לכסות את שדיה, אז ידיה היו קשורות מאחורי גבה. אבל היא לא התביישה והסתכלה בגאווה. אלנקה ידעה היטב מה זה ללכת יחפה בשלג. היא הייתה קשוחה ואהבה לגעת בשלג בסוליותיה החשופות. אלנקה אהבה את זה ונהנתה. אבל זה בשבילה, שכבר הוקשה משנים של מלחמה. ולזויה הצעירה והעירונית, זה כנראה כואב. הסוליות מרגישות כאילו הן שורפות גחלים.
  אלנקה זרקה את החזייה שלה בתסכול וצעקה:
  - בושה היא מושג בורגני! האישה הסובייטית לא מפחדת מכלום ואינה מתביישת!
  הילדה שוב החלה למסמר עם מקלע, או יותר נכון תת-מקלע. המתכת התחממה, אחרי הכל, הונדורס היא האזור הטרופי, יכול להיות חם שם מאוד בפברואר. האצבעות של אלנקה מתחממות. אנחנו צריכים לתת הכל. היום 23 בפברואר. זה היום של הצבא הסובייטי וזה מצריך להילחם בכל שקט וזעם סביר.
  אלנקה חתכה חמישה נוספים בכדורים, ובטעות שרפה את לחיה על העכוז הלוהט של המקלע. כמובן שזה לא נעים, השלפוחית נפוחה.
  אלנקה נשבעה:
  - נו, אלוהים, מדוע יצרת לי ולמדינתי כל כך הרבה בעיות!
  השלפוחית גירדה... הלחי של הילדה היא מקום מאוד רגיש. הילדה ניסתה למצוא משהו קר למרוח על הכדור הנפוח. אבל תנסה למצוא משהו מגניב. בעיר הלוהטת הזו. יתרה מכך, מזג האוויר היה בהיר והרוח נשבה מדרום.
  ברור שאלנקה לא רגועה. מטריונה זורקת רימון ממרחק רב, אך שוב ללא הצלחה. וכוחות הסער כבר עפים בשמיים. לכלי רכב גרמניים יש שריון חזק ומהירות גבוהה.
  מטוסי סילון מגיעים בגלים, ונראה שהם חותכים רצועות פשתן.
  אלנקה הסתתרה בפער. רקטות פיצול פרצו מלמעלה. הילדה הרגישה חתיכות אבן כתוש נופלות מלמעלה עם מחטים. זה דגדג לי בצוואר החשוף. גם פטמותיה של היפהפייה נדקרו.
  אלנקה לחשה:
  - זה עיסוי... אבל לא קוסאז'!
  הילדה הרגישה את גופה כמעט מתחיל לגרד בכאב. כבר חם, ורקטות מתפוצצות מוסיפות לחום. והאם זה בית מרחץ?
  אלנקה זכרה בית מרחץ רוסי טבעי, עם מטאטאי אשוח. איך הילדה הוכתה אז.
  אלו היו תחושות אקזוטיות כל כך.
  אלנקה שרה כדי לעודד את עצמה:
  - אהבה ומוות! טוב ורע! מה קדוש, מה חוטא! נגזר עלינו להבין!
  הילדה קמה, התנערה מכל הלכלוך והפסולת הדבוקים האלה.
  אלנקה נהמה:
  - הו, אתה תקבל את היטלר על הקרניים!
  והרב-סרן ירתה צרור לעבר חיילי הרגלים שניסו להתרומם להתקפה. כמה חמושים שגויסו במהלך הפשיטה נפלו. אלנקה ניגבה את פניה המלוכלכים, זה צרב את עיניה. הלוחמת ירקה והצטלבה.
  היא פתחה שוב באש ממכונות ירייה, והלוחמים התגנבו פנימה. אללה הג'ינג'ית זרקה גם רימון ברגל יחפה. ההווה קפץ ופגע בפשיסטים. תריסר בני אדם נהרגו.
  הג'ינג'י שר:
  - יש הרבה טוב בעולם, אבל הוא מכוסה בשלג!
  והילדה פתחה באש בתת-מקלע, רק כשהיא לא משתמשת בידיה, אלא באצבעותיה המיומנות וברגליים היחפות.
  אלה ירה במדויק וילל:
  -מכה! מכה! עוד מכה! מכה נוספת ואז... השד האדיר, מתנת אלוהים, מעניק גזרה עליונה!
  ובידיה זרקה הילדה רסיסי זכוכית. היא הדהימה את הפשיסטים וצייצה:
  - ולמי שאינו רוצה לחיות בשלום... אנו עושים להם חרא-קירי!
  היפנים באמת הופיעו. הלוחמים צרי העין האלה. ובכן, איך אפשר שלא לעשות חרא-קירי ככה?
  לאחר שפרקה את התפס של המקלע, אללה הרימה את הרימון באצבעותיה החשופות וזרקה אותו לעבר הסמוראי. הם קיבלו מתנה, כמה יפנים מרוטשים, ועפו לכיוונים שונים.
  אלה הוציאה את לשונה ומלמלה:
  - אני לוחם על! והאויב הרג את ההיפר!
  הסינים, שגויסו על ידי היפנים מהאזורים שנכבשו באימפריה השמימית, יצאו לקרב. הלוחמים הסינים הלכו ללא חת, והבנות, לאחר שפרקו את תת המקלעים שלהן, נאלצו לסגת.
  מריה מתכת רגליים יחפות שברי טייח וזכוכית. שאר הבנות עשו את אותו הדבר. זה נעשה קשה מאוד.
  הופיע השטורמלב, מכונה חזקה עם משגר רקטות. הנה אחד שהולך לדפוק אותך - זה לא נראה כמו הרבה.
  הירייה הראשונה רעמה... אניוטה, אלה ומטריונה הושלכו על ידי גל הפיצוץ, כמו מזרקה של לוויתן ענק. הבנות עפו כמה עשרות מטרים והתנפלו ברגליים יחפות ישר לתוך האש.
  הבנות קפצו משם, נצרפו ושרו. הם התיזו את הסוליות החשופות שלהם על הגחלים.
  אללה סינן ברוגז:
  - תחילה שמים את השור מתחת לגרזן, ואחר כך צולים! וקודם כל טיגנו אותנו, ואחר כך מתחת לגרזן!
  ונערת קומסומול צחקה! אבל אז היא הרגישה עצובה. נזכרתי שחברתה נלכדה. הגרמנים הפשיטו את הילדה הצעירה והחלו להעלות אש על חזה החשוף. כאב נורא כזה. הילדה צרחה, ועורה הרך היה חרוך. אלה הפשיסטים שהתגלו כפנאטים. הם אפילו לא שאלו שאלות, ולפני כן גם הדליקו אש, מתחת לרגליו היחפות של השבוי. חבר הקומסומול, בסופו של דבר, לא יכול היה לשאת את העינויים ומת מהלם כואב.
  אלה, נזכר בזה, טפח על הגחלים הלוהטות. מטריונה מיהרה לפניה. לילדת הכפר הזו יש עור שזוף, ואתה לא יכול לקחת את זה עם מפוח. למה לא ילדת סופרמן? מטריונה רואה בזוקה עם פגז שהופל על ידי חייל אמריקאי שנהרג. הוא מרים אותה ברגלו וזורק אותה לזרועותיו. והוא דוחף פנימה בכל הכוח.
  הפגז עף ופוגע בסיני הכפוי. הרבה צרחות וגניחות. מסה של גופות. וגפיים כרותות.
  מטריונה שרה שיר עתיק:
  - והסמוראי עף ארצה! תחת לחץ פלדה ואש!
  לבסוף הבנות ברחו מהגחלים. רגליהם החינניות והיחפות קיבלו את זה.
  אניוטה, כמו הרכה שבהן, התעוותה ושפשפה את סוליותיה החשופות, בניסיון להקל על הגירוד.
  מטריונה, שרצה יחפה בשלג מאז ילדותה המוקדמת, לא שמה לב לזוט כזה.
  הילדה הגיבורה שרה:
  - רק תארו לעצמכם ששקענו בחלב טרי... הפרס הוא דבר אמיתי!
  והלוחמת לקחה ברגלה חתיכת אריח שבורה וכבדה למדי. היא החזיקה אותו בחוזקה באצבעות חשופות ונערות, סובבה אותו ושגרה אותו לעבר האויב. שלושה סינים היו קורבנות של ההווה של המוות; ראשיהם נמחצו.
  אלה אמר במבט מרוצה וירה לעבר האויב:
  - אנחנו נשים מגניבות!
  אניוטה שרה כדי להקל על הגירוד ברגליה השרוף, או ליתר דיוק החרוכה:
  -יש נשים במולדתנו,
  למה הם נוסעים במטוס בצחוק?...
  עבורם, הכבוד יקר יותר מהחיים,
  הוא יכול בקלות להרוג את יריבו!
  
  הם נולדו כדי לנצח
  לפאר את רוס במשך מאות שנים!
  אחרי הכל, הסבים הגדולים שלנו -
  מיד הרכבתי להם צבא!
  ואניוטה התחילה לשרבט מהמקלע. והיא עשתה את זה בצורה מאוד מופתית. כדי שכולם יוכלו להרגיש שמדובר בלוחם מאלוהים! אם לא מהכל יכול, אז בטוח ממאדים!
  גם אלנקה ירה. יחד עם מריה, הם נאלצו לסגת, והרימו קטעים מחיילים אמריקאים מתים. הבנות נפלו על הגב וירו בחזרה עם הרגליים - כך עשו את זה טוב יותר. והם עשו את זה בדיוק. תערובת של חיילים סינים ואפריקאים התקדמה על הבנות. והלוחמים היכו.
  אלנקה שרה:
  העולם אינו לוח שחמט...
  מריה הרימה את הקטע הזה, והשמידה את שכירי החרב הצהובים והשחורים.
  - והנתונים אינם אפס עגול!
  אלנקה הוסיפה לשורה החתוכה של הצהובים והשחורים:
  - המלנכוליה תוקפת אותנו!
  מריה ירתה בדיוק של רובין הוד וצייצה:
  - והסוס ממהר אל תוך האש!
  הבנות, תוך ירי לאחור, נסוגו אל מאחורי שדה המוקשים. לוחמים סינים ואפריקאים נתקלו בדברים טובים. הם התחילו להתפוצץ, הם קפצו ממקומם, קרעו אותם, וזה הפך לבלגן עקוב מדם.
  מספר טנקים של פנתר-2 הופיעו מרחוק. הם יורים, והם מפחדים לדחוף את האף פנימה. "אריה"-2 נע קדימה וגם יורק אש. והנה טנק להביורים של קרנף, מזיל ריר, עם צרורות של להבות.
  אבל האימתני ביותר הוא "שטורמלב". משגר הרקטות שלו לא יורה מהיר במיוחד, אבל הוא הרסני להפליא.
  אלנקה לוחשת:
  - רוסים, רוסים - לא גורל רגוע! ובכן, למה אנחנו צריכים צרות כדי להיות חזקים יותר?
  ואכן, הם נלחמים הרחק מרוסיה. אבל ברור שהוורמאכט, לאחר שכבש את ארה"ב, יחזור ללחוץ על ברית המועצות. והאמריקאים כל כך מתוקים ויקרים לבנות.
  אלנקה מסמרה שוב, נראה שהלהיטים שלה גורמים לדלעות ולראשים לפרוץ מתחת לאתים. הילדה נפגעת ברגל מרסיס. חתך מתנפח על השוק שלי. היפהפייה ריסקה עצם וצייצה:
  - לא, הערני לא יתפוגג,
  מבט של בז, נשר...
  קול העם ברור -
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר,
  יהיה סוף לפשיזם...
  והשמש תזרח -
  הדרך המאירה את הקומוניזם!
  באותו רגע השליכה מטריונה, בכל כוחה, רימון לעבר השטורמלב. ולבנות הסובייטיות היה סוף סוף מזל. הכובע המשוריין נפל לאחור, המתנה הסובייטית עפה ישר לתוך הקנה הרחב. לשנייה הכל קפא. ואז זה התפוצץ. זה היה כאילו הוטלה פצצת אטום. והטנקים הגרמנים התפזרו לכיוונים שונים.
  הנאצים לחצו. הייתה התקפה מסיבית ממש בכל החזיתות. כן, עננים אדומים התקבצו מעל אמריקה. וזה ממש רחש והסתער.
  חיילים אמריקאים גורשו מהונדורס בסוף פברואר ותחילת מרץ. הלחימה עברה לדרום מקסיקו. ארבע הבנות המפורסמות החליפו את הטנק בשינוי האחרון של ה-E-50. המכונה אכן אולטרה מודרנית, נשלטת על ידי ג'ויסטיקים, קלה יחסית ב-65 טון עם מנוע של 1550 כוחות סוס.
  השריון הקדמי הוא 250 מ"מ, שריון הצד הוא 170, ואפילו בזווית משמעותית. אבל בגלל זה, זה קצת צפוף עבור הבנות בטנק. זה לא נוח כאן כמו ב"טייגר"-2, אבל המכונית הפכה קומפקטית יותר, במיוחד הפריסה. אבל עכשיו טנקים אמריקאים לא יכולים לחדור לטנק, גם כאשר יורים בצד מטווח נקודתי. הגנה כזו יכולה לעמוד בזריקת IS-2.
  הבנות מאושרות והמכונית נוסעת די מהר. גרדה, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק, אומרת:
  - זו מכונה! באמת יצירת מופת!
  שרלוט מגיבה ואומרת:
  - הדפנות משופעות מאוד והצוהר צר, אין כמעט עליון. אתה לא יכול לפרוץ דרך מכונה כזו, אבל זה לא נוח!
  גרדה העירה בהתלהבות:
  - אבל זה יעיל! ובלתי חדיר לחלוטין!
  מגדה ענתה בחיוך:
  - כפי שאנו רואים, אלוהים מגן על גרמניה!
  כריסטינה צחקקה והשיבה:
  - אנחנו זוכים בניצחונות בעצמנו! וזו המהות של האסטרטגיה שלנו!
  גרדה העירה בהתלהבות:
  - עד לאחרונה, טנק האריה נראה לנו כגבול השלמות. ועכשיו המכונית קלה יותר בעשרים וחמישה טון, עדיפה על האריה בחימוש, בשריון ובעיקר בביצועי הנהיגה. אז אמריקה לא יכולה לשבור אותנו!
  שרלוט פרצה בצחוק ואמרה:
  - אל תשבור את זה! נשבור את כולם בעצמנו!
  שרמן הופיע על מראותיה של מגדה. הילדה שלחה את הקליע היישר אל המטרה. פיצלו את המכונית.
  ובכל זאת, עלינו להודות שהאמריקאים נמצאים בפיגור ניכר בבניית הטנקים. ברור שהשרמן לא עומד בדרג הקרב, והפרשינג רק מעט טוב יותר. יתרה מכך, הפרשינגס הופיעו בסדרה רק בתחילת 1945, והפרמטרים שלהם דומים לדגם הפנתר המוקדם. ה-E-50 חודר לאמריקאים למרחק של למעלה מחמישה קילומטרים.
  הבנות גאות מאוד בעליונות כזו של הנשק שלהן. והם שורקים שירים.
  מגדה שוב יורה, חודרת, הפעם שרמן המוגן ומצייצת:
  - בעטנו בכדור ורצנו בדהירה!
  אפילו המסכים של השרמן לא עזרו. והטנק הגרמני בדרך. מרסק חיילי רגלים עם פסי זחל. בנות שורקות שירים על מפוחיות. דם ניתז מתחת לגלילים. הטנק זז די מהר, המסלולים שלו מתקדמים ועבירים יותר, תוך שהוא קל יחסית.
  הבנות שורקות... גרדה מעירה:
  - מקסיקו היא המדינה האחרונה בדרך לארה"ב. כבר לקחנו כל כך הרבה בירות שונות. והם כבשו כל כך הרבה מדינות! התחלנו, הכיבוש הראשון מאוסטריה ועכשיו אנחנו עוברים למקסיקו סיטי! החברה הצבאית שלנו היא חברה מפוארת!
  כריסטינה ענתה בהגיון:
  - קודם כל, אנחנו עדיפים על היריבים שלנו בארגון. מדינה קטנה היא גרמניה. הגרמנים הם האנשים הממושמעים והמאורגנים ביותר בעולם. בנוסף המשטר הנציונל-סוציאליסטי הטוטליטרי. מה שגם הוסיף לנו חוזק ומבנה. - הנערה הריצה את רגלה היחפה לאורך שריון הצד המסגסוגת של הגוף והמשיכה. - ואז הכישרונות המבריקים של מפקדינו וקודם כל היטלר. ניצחנו את היריבים שלנו חלק אחר חלק. ואז רכשנו את הטכנולוגיה הטובה בעולם. אז עכשיו מחכה לנו ניצחון! והרייך השלישי פותח את כנפיו בעולם!
  שרלוט העירה באופן רציונלי:
  - הדבר הגרוע ביותר היה בחורף 42'. הובסנו באפריקה וליד מוסקבה. הם עזבו את טיקווין ורוסטוב-על-דון. ואפילו חרקוב נתפס על ידי הסובייטים. וארצות הברית נכנסה למלחמה נגדנו. נראה היה אז שהקשקשים התנדנדו לא לטובתנו ותהום נשקפת לפנינו. אבל האביב הביא לנו ניצחונות חדשים. ומאז הכל הלך לטובתנו!
  מגדה ירתה. הפיל אקדח אמריקאי וצייץ:
  - אך בכל זאת, ללא התערבותן של כוחות עליונים, צבאנו לא היה מצליח להגיע להצלחה כזו! להביס אויבים עדיפים! זו יד ימינו של אלוהים!
  
  גרדה צחקה והשיבה:
  - אני מסכים שזה של אלוהים! אבל לא אלוהים: אברהם, יצחק ויעקב! וכנראה האר"י, ה' האחד והכל יכול! זה שיצר את היקום ובחר בגרמנים לעמו!
  שרלוט הנהנה ואישרה:
  - בוודאי! אלוהי יצחק אינו אלוהינו! ואם היהודים היו באמת עם אלוהים, לא היינו זוכים! אם כן, אז מגדה התנ"ך שלך היא שקר! והגיע הזמן שתנטוש את הנצרות לטובת המונותאיזם הארי!
  המילים של שרלוט נשמעו כמו אש מקלעים.
  כריסטינה הוסיפה:
  - וזה מריח מבגידה להיות נוצרי. הרי מסתבר שאתה בעד פציפיזם - פוגעים בך בלחי הימנית, פנה שמאלה!
  גרדה מצאה צורך להוסיף:
  -ואתה חושב שהישועה באה מהיהודים! וזה בדרך כלל דומה לבגידה!
  מגדה השיבה בביישנות:
  - אני לא חושב כך! דעתי: אלוהים לבד! לא יהודי ולא ארי!
  שרלוט נבחה בחזרה:
  -איך זה לא ארי! רק ארי ולא פחות!
  גרדה הוסיפה לפייסנות:
  - וגם טכנולוגיה! מכאן התחלנו? בספטמבר 1939 היו להם רק שש דיוויזיות טנקים. וכמעט כל הטנקים קלים, פחות מעשרים טון. עכשיו אני לא יודע כמה דיוויזיות יש לנו, אבל אנחנו נוסעים בטנק הכי טוב בעולם. לרכב שלנו אין אח ורע באבזור, בשריון, בביצועי הנהיגה, ויחד עם זאת הוא לא אוסר במשקל.
  אני זוכר את המבחנים של ה"נמר" הראשון, אז ביום ההולדת של היטלר ב-20 באפריל 1042.
  הילדה עצרה, לקחה נשימה והמשיכה.
  - אז הנמר כבר היה הטנק הטוב בעולם. אבל ביצועי הנהיגה שלו לא יכולים להיחשב משביעי רצון. אבל האקדח נתן קרב טוב, והשריון היה די מתאים לאותו רגע. והטנק עצמו הסתובב היטב, מה שפיצה על מהירות הסיבוב הנמוכה של הצריח!
  ובשנת 1940 היינו נחותים מצרפת ובריטניה באיכות הטנקים ובכמותם. אבל ניצחנו! בשנת 1941 היו לברית המועצות טנקים טובים יותר מ-T-34 ו-KV משלנו, ופי כמה וכמה כלי רכב! אבל בכל זאת ניצחנו! ומוסר הוא טכנולוגיה ותבונה! והרוח חשובה!
  כריסטינה ציינה, משפשפת את עקבה החשוף על הדוושה:
  - אם ניצחנו עם הטנקים הגרועים ביותר, אז ננצח עכשיו! כמובן שבהתחלה היינו פחות מאויבים. עכשיו אספנו עדר! מה יכול למנוע מאיתנו לנצח?
  גרדה ענתה בחיוך:
  - אני חושב שעיקר הקשיים מאחורינו! יש לנו אפילו מספרים עכשיו
  משקל עודף. אני לא חושב שהחברה תתמודד עם בעיות כלשהן נגד ארה"ב.
  שרלוט ציינה באופן הגיוני:
  - אני לא מאמין שלאמריקה יהיה משהו נגדנו! השרמן שלה הוא רק בשר תותחים, והפרסינג שלה רק מעט טוב יותר. בזמן שהם נגד הטנק שלנו, אין להם רובים!
  גרדה מצאה צורך להוסיף:
  - ובתעופה סילון אין להם במה לכסות את הבזים שלנו. יתר על כן, עם כל כך הרבה עבדים, אנחנו לא נחותים במספרם מהינקים!
  כריסטינה הסכימה עם זה:
  - יש לנו ציוד מכל רחבי אירופה וחלק מברית המועצות. והעובדים מהווים חצי עולם! העברנו את המפעלים שלנו לתפעול של שלוש משמרות ובונים מפעלים חדשים! האמריקאים לא יוכלו לתת לנו תשובה א-סימטרית בגלל הכמות. אין להם באופן טריוויאלי מספר כה גדול של עובדים!
  שרלוט ציחקקה והזיזה את ברכה לתוך הכיסא, מגרגרת:
  - לא תהיה להם סימטריה! - הילדה ירתה בגרנט והוסיפה. - ואם יתחיל לייצר ציוד, זה יהיה רק בשבילנו להשיג חשבונות קרב!
  מגדה העירה בביישנות:
  - אבל כשהחיים... כלומר, החיים מלמדים אותך שאסור לך להירגע ברגע המכריע!
  גרדה הסכימה עם זה, וסובב את הידית באצבעותיה החשופות, גרגרה:
  - ואנחנו נשארים על המשמר עד הסוף!
  שרלוט משכה את הבטן החטובה והזכירה:
  - עברנו כברת דרך... מה-T-1 הצנוע ועד ה-E-200 הענק. ואלה, כמובן, אבני הדרך של הקמפיין ההירואי! באותו אופן, הטנק שלנו לעולם לא ילך לפח!
  לבסוף, הבנות נתקלו בתריסר שלם של טנקים אמריקאים. שמונה שרמנים, שני מענקים ושני פרשינגים. למכונית האחרונה הייתה צללית נמוכה יותר והיא לא הייתה מורגשת באותה מידה. קל יותר לפגוע בטנק גבוה. הבנות יורים בתורות. כולם מדויקים ויש להם תגובות מצוינות. מתובל ומאומן. לאחר שעבר חלק משמעותי ממלחמת העולם השנייה וביקר במדינות שונות בעולם. אלו באמת בנות מהשורה הראשונה.
  והשרמנים התחילו להתפוצץ ראשונים. והמרחק הוא יותר מחמישה קילומטרים. האמריקאים עדיין לא יכולים להשיג את המכונית שלהם.
  בזמן הירי, גרדה ציינה:
  - האקדח שלנו אופטימלי! הוא חודר להכל ממרחק לחימה אמיתי, ויש לו היצע גדול למדי של פגזים. ה-128 מ"מ יהיה גרוע יותר.
  מגדה הסכימה עם זה. לאחר שירה וריסק את השרמן, הילדה אמרה:
  - היצע הפגזים לקליבר הזה נמוך יותר. אבל באופן עקרוני, נשק 88 מ"מ לא רע בכלל!
  שרלוט ירתה והתערבה:
  - תלוי במה!
  גרדה נבחה קשות:
  - וה"שרמן" וה"פנתר" הזה יקחו את זה. אני חושב שתותח 75 מ"מ עם תא מטען ארוך יכול היה לחתוך אותם!
  כריסטינה ירתה באמצעות רגלה החשופה ונהמה:
  - כן, והיצע הפגזים יהיה גבוה יותר!
  גם מגדה ירתה, ולחצה על הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות. שרמן האחרון הוא חמור. הבעיטה הבאה הועברה לגראנדיז. הטנק הזה כבר כל כך מיושן, ומשוריין אפילו יותר גרוע מהשרמן. עם זאת, לאמריקה היה בתחילה מצב הרבה יותר גרוע עם טנקים מאשר לגרמניה. ב-1940 היו לארצות הברית רק 502 טנקים, ורבים מהם היו מיושנים. אבל כבר בשנת 1941, האמריקנים ייצרו יותר משלושת אלפים טנקים. והשרמן הופיע. מה אתה יכול להגיד על המכונית הזו? מבחינת שריון חזיתי, הוא אפילו היה עדיף במעט על ה-T-34-76, והיה נחות מעט בכוח ההרס של האקדח. כן, ובביצועי הנהיגה. אבל האופטיקה והראות טובים בהרבה מאלה הסובייטיים.
  ואז הופיע השרמן M 4 בשנת 1944. הטנק היה דומה בשריון ובחימוש ל-T-34-85 ונחות במקצת מהפנתר הפשוט ובאופן משמעותי מאוד לפנתר 2. אפילו מאוחר יותר, הגחלילית שרמן הופיעה, עם אקדח 17 פאונד ארוך יותר. טנק זה היה עדיף על ה-T-34-85 הסובייטי בחימוש, אך לא היה פופולרי במיוחד.
  היה גם שינוי ממוגן של השרמן עם ביצועי נהיגה גרועים יותר, כבדים יותר, אבל עם שריון של 152 מ"מ. אבל זה גם לא הכי נפוץ. עד כה, נשים גרמניות נתקלו רק במכשירי M4 סטנדרטיים.
  אבל הגראנדים נגמרו, ועכשיו יש טנק פרשינג חדש יחסית.
  גרדה הציעה:
  - בוא נתקרב קצת יותר. השריון של המפלצת הזו יכול להיות עבה יותר!
  שרלוט עשתה פרצוף של בוז:
  - אל תדאג! זה רק 102 מילימטרים. המכונית שוקלת ארבעים ושתיים טון, אבל היא השאירה את השרמן חזק!
  גרדה צחקקה והציעה:
  - אז בואו נירה!
  מגדה הושיטה את רגלה החטובה והיחפה. כמה אבנים חדות וקוצניות שונות, חול מדבר חם, קוצי ג'ונגל ושלגים של רוסיה הכירו את סוליותיה החשופות, האלסטיות והחינניות. באצבעות ארוכות ואחידות עם ציפורניים פנינה, היא לחצה על כפתור הג'ויסטיק.
  וירה קליע חודר שריון עם ליבת אורניום. והיא צייצה בחיוך:
  - שיהיה לך אור!
  לתותח ה-105 מ"מ יש כוח הרס עצום. והפרשינג איבד חצי מהצריח שלו.
  גרדה נענעה את שדיה הגבוהים והמוצקים והעיר:
  - אבוי, "טייגר" לא יכול היה לעשות את זה! לא היה לו מספיק כוח חבטות! אבל עדיין, זה יותר טוב מהשרמן.
  מגדה אמרה בספקנות:
  - זה תלוי. אם תשימו מסכים על הגחלילית, הוא לא יהיה גרוע יותר מהטייגר, ואפילו מוגן טוב יותר מהמצח!
  גרדה נענעה בכעס בראשה עם רגלה. ירו לעבר הטנק. ואחרי שסיימה את הפרשינג האחרון היא הוסיפה:
  - ה"נמר" שלנו עדיין יקר יותר מכל האקזוטיות המערביות והסטיות הרוסיות האלה. אני מאמין בניצחון שלנו, אפילו עם טנקי T-4, אז שיהיה!
  הבנות לחצו שתים עשרה מכוניות כמו זרעים. הם אפילו לא ירו לעברם. המרחק ארוך מדי עבור רובים אמריקאים.
  הבנות נוהגות וצוחקות. טוב להם.
  שרלוט מתחילה שוב את האיבר המוכר:
  - לא, מגדה! אתה צריך לוותר על הנצרות אחת ולתמיד. אחרת אתה תהיה בוגד פוטנציאלי!
  הילדה עם השיער הזהוב התנגדה:
  - לא! אני מסור לרייך השלישי, אבל גם אני לא אוותר על ישוע המשיח!
  גרדה הטיחה את רגלה היפה והשרירית על השריון בסולייתה החשופה והעיר:
  - אבל אין לוותר על המשיח! צריך רק להודות שהוא היה גרמני על בשרו, ולא יהודי, והכל יהיה בסדר!
  מגדה ענתה בחיוך:
  - גרמנית... אבל מה לגבי עדות המקרא?
  גרדה אמרה בחומרה:
  - אז אתה מקבל את התנ"ך! אם יש את קפה שלי!
  מגדה הנידה בראשה בשלילה:
  - מיין כף אינו התגלות אלוהית. ועבודתו של אדם אחד, אפילו יוצא מן הכלל! אני מאמין במה שבא מאלוהים!
  ואז כל הלוחמים צעקו פה אחד:
  - אלוהינו הוא אדולף היטלר!
  מגדה ענתה באומץ:
  - אבל זה לא היה היטלר שכבש וברא את היקום!
  גרדה הכתה בכעס את השריון בעקב העגול ואמרה:
  - וזה כבר לא נדון על ידינו! הזמן יגיד מי ברא את היקום!
  שרלוט הציעה:
  - כדאי שבנות נשאל את עצמנו את השאלה - מה נעשה אחרי המלחמה?
  כריסטינה חייכה והציעה:
  - בוא נלך לעסקים! זה הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות!
  גרדה הנהנה בהסכמה עם ראשה הלבן כשלג:
  - כמובן, לעסקים! או אולי נשחק בסרט?
  מגדה חייכה והציעה:
  - ומה? זה המשך קריירה טוב! אחרי הכל, סרטים הם נהדרים!
  גרדה חייכה, העבירה את ידה על בטן הבטן החטובה והעיר:
  - במי היית משחק? אנג'לה או מה?
  מגדה אמרה במבט עצבני:
  - למה לא? אחרי הכל, יש לי את המראה הנכון. הייתי מספר לכל המאמינים על ישוע המשיח! זה יהיה מציל חיים!
  גרדה הנידה בראשה בשלילה והסבירה:
  - בדת הארית החדשה אין דבר כזה ישועה. למעשה, מהות הפקודה לארי"ש היא לשרת את הרייך. והשאר - צייתו לארים! אז אנחנו לא נושעים, אבל אנחנו כובשים!
  כריסטינה היא ילדה עם שיער נחושת, אבל עם שמץ של צהוב, אישר:
  - כן, אנו שולטים וכובשים! בעולם הזה אנחנו בכוחות הרייך השלישי. בזה יהיה לנו צבא משלנו. ואנחנו נכבוש יקומים אחרים. הכל בעולם הזה יחסי... אני חושב שתהיה מלחמה, ומשתה, ואחוזות! שילוב של הנאה מהעולם ומשחק מלחמה מרגש!
  שרלוט, נערה עם שיער אדום נחושת, הנהנה בהסכמה:
  - בוודאי! כי חיים שלווים באמת הם די משעממים... אנחנו כל כך רגילים להילחם שזה הפך לנו ללחם!
  גרדה תיקנה את בן זוגה:
  - יותר כמו אוויר! או מים מעורבבים עם יין מתוק!
  מגדה אמרה בעצב:
  - חבל... לפעמים עולה בי גל של חרטה. אחרי הכל, להרוג אחרים זה רע. אנחנו גורמים לכאב וסבל! מה, ילדים בלי אבא!
  גרדה נדה בראשה והעיר:
  - כולנו לוקחים סיכונים! אבל תנחמי את עצמך! האדם עדיין בן תמותה! ואם חושבים על זה, האם שלושים עד ארבעים שנה באמת כל כך משמעותיות בסולם הנצח? וחיי נצח!
  ענתה מגדה באנחה:
  - ובכן, אם אתה מסתכל על זה בצורה פילוסופית, אז זה כך... אבל במציאות, זה לא מקל על ילדים קטנים!
  שרלוט נענעה את שערה האדום-נחושת ולחשה:
  - דמיינו שהם תת-אנושיים! רק חיות ואתה תרגיש טוב יותר!
  מגדה, רעדה דמעה מריסיה, ענתה:
  - אבל אתה מרחם גם על החיות! אה... באיזה עולם אנחנו חיים! הכל פשוט חסר רחמים! והמוות שולט במקום!
  שרלוט אמרה בהדגשה, וכתבה תוך כדי:
  תן לנהרות של דם
  לזרום על פני כדור הארץ
  תן להם לגנוח מכאב -
  שריפות בכל מקום!
  ותנו לרשע למות
  כדור זועם שולט,
  כולכם צריכים למות
  השטן קרא לך לתת דין וחשבון!
  תן למערבולת לטרוף
  זרימת גופות האדם...
  כדור הארץ סובל -
  המהומה שולטת!
  גרדה קטעה את בת זוגו, מכסה את פיה הארגמן ברגל החשופה. המחסל הבלונדי קרא:
  - נו, למה להיות כל כך פסימי! המלחמה תסתיים והכוכב יפרח כמו גן. אני חושב שכבר נשאר קצת. אמריקה פירושה עוד שישה חודשים, או לכל היותר שנה. אז נרסק את רוסיה, ורק יפן תישאר. אבל זה עניין קצר מועד עבורנו. לכל היותר, בעוד שלוש שנים כל המלחמות ייפסקו... ואנשים לעולם לא יהרגו זה את זה שוב!
  כריסטינה הבהירה:
  - לפחות במלחמה... אני חושב שיבוא הזמן, בקרוב מאוד, שבו תישאר רק אימפריה אחת בעולם. ואז, בכל מקרה, לא יהיו מלחמות. ואני חושב שבזכות התפתחות החקלאות והארגון הגרמני האידיאלי, הרעב ייעלם בעוד כמה שנים. אז ייבנו דיור לכולם. - הבחורה עם שיער צהוב-נחושת וגזרה שרירית, דקיקה ובפרופורציה מושלמת דיברה בהתלהבות. "אז תתפתח רפואה והמחלה תבוטל." נטוס לחלל, נתמקם בעולמות שונים. בואו ננצח את הזיקנה. כל האנשים יהיו צעירים ויפים, כמו אלפים מהאגדות. או אולי מלחמות חדשות מחכות לנו בחלל. כל כך כוכב עם חייזרים בעלי שלוש זרועות. ואנחנו נילחם באומץ על רעיונות הפאשיזם בכל היקום!
  שרלוט שרה עם חיוך קורן על שפתיה:
  - נילחם על מחר בהיר... בואו נתנשק!
  מגדה אמרה באופטימיות רבה יותר:
  - אבל עדיף ככה! לא מלחמות נצח, אלא יצירה שלווה!
  באותו רגע המכונית דרסה מוקש. הטנק רעד. הגלגלת התפוצצה והמכונית האטה מעט. גרדה התקשרה לצוות התיקון ברדיו. הנזק לא שלל מהמיכל את מאפייני הנהיגה שלו, אלא הפחית במידת מה את מהירותו. לכן, יש להחליף את הרולר במהירות. כאן סידור המתלים שונה - נוח יותר לתיקונים מאשר סידור השחמט האופייני לטייגרים והפנתרים.
  יתרה מכך, הבנות נהנו למתוח את רגליהן בג'ונגל. למה לא לשחות בנהר. הטנק, כמובן, הוא מקום חם, אפילו המזגן לא יכול להתמודד. זה עדיין דרום מקסיקו - האזורים הטרופיים, ודי חם במרץ. אבל בסך הכל מזג האוויר שמימי.
  הנהר היה בקרבת מקום והבנות צללו לתוכו. אין צורך לפחד מתנינים. יש כאן מלחמה, וכל היצורים החיים ברחו מזמן. המים חמימים ונעימים לשחייה. הבנות שחו ובעוד שגרדה התפעלה מחופי הג'ונגל, היא העירה:
  -בכל זאת, העולם שלנו אינו חף מקסמיו! זה כנראה יהיה טוב להיות בן אלמוות כמו אדם גבוה, ולחיות יחד עם האנושות, תוך התבוננות בהתפתחותה. ולעוף בחלל!
  כריסטינה הנהנה ואמרה ברצינות:
  - גן עדן ללא חטא, משעמם ביותר... אתה לא יכול להפסיד הון בקזינו, או אפילו יותר טוב, לנצח, או לצוד. ומלחמה היא מרתקת...
  שרלוט הציעה:
  - אני חושב שבקרוב ימציאו משחקים שאפשר לתאר על המסך - כאלה הם הצבא!
  מגדה העירה בחיוך:
  - אתה צריך להרוס הכל!
  כריסטינה לקחה את זה ושרה:
  - הרס הוא תשוקה... זה לא משנה איזה סוג של כוח!
  גרדה, מתנשפת ונחררת, שרה:
  - אני רוצה לראות ריקנות מולי! בו אבנה את הטירה שלי, החלום שלי!
  שרלוט ציחקקה והציעה:
  - לא, זה בהחלט נהדר להילחם! אבל עדיף אפילו לנצח!
  כריסטינה קראה בשיא ריאותיה:
  - יד ימין של השמים עצמה עוזרת לגרמניה. האמונה הארית שלנו, המונותאיזם הייחודי שלנו! ומה שלא הורג אותנו מחזק אותנו!
  גרדה התיזה מים וענתה:
  - כן, התחזקנו! חבל שנתקלנו במוקש נגד טנקים.
  כריסטינה אמרה מהורהרת:
  - איך להגן על הזחלים?
  גרדה משכה בכתפיה השריריות:
  - לא יודע...
  שרלוט העירה באופן רציונלי:
  - הם מוגנים מפני פגזים עם מגנים, וממוקשים... אלא אם כן הם עשויים מעבים יותר כדי שלא ייקרעו!
  גרדה הנידה בראשה:
  - אז ביצועי הנהיגה יפחתו עקב העלייה במשקל. לו רק יכולנו לגרום לטנק לעוף!
  מגדה אישרה:
  - זהו זה! כדי שהטנק ירחף באוויר ולא ייפול! והגיע למהירויות של חמש מאות מייל לשעה!
  שרלוט, מתיז, דיווחה על המידע:
  - שמעתי שלצי שלנו יש ספינות מיוחדות שטסות רק קצת בלי לגעת במים! והם מפתחים מהירות של לוחם מונע מדחף, ויכולים להעביר חיילים, כמו גם להשיג עליונות בים! סוג זה של תעופה בים תהפוך אותנו לבלתי מנוצחים!
  גרדה תיקנה את בן זוגה:
  - וכבר אנו בלתי מנוצחים! זה יהפוך אותנו לסופר בלתי מנוצחים!
  שרלוט הסתובבה על גבה, בעטה ברגליה החשופות והמסותתות באוויר והשתוללה:
  - כאשר אנו מאוחדים, אנו בלתי מנוצחים! אנחנו בנות אריות, רוצחות בליבנו!
  והיופי צלל עמוק יותר לתוך המים. שחיתי קצת בעובי. היא סטרה בעקבים החשופים של חבריה והגיחה. היא התחילה מזרקת מים והשתוללה:
  - אביב טוב באזורים הטרופיים! המים הם כמו חלב טרי!
  גרדה שרה בצחוק:
  - אפריקה היא נוראית, כן, כן, כן... אפריקה מסוכנת כן, כן, כן! אל תלכו בנות, צאו לטייל באפריקה!
  היפות פרצו בצחוק. משטח ההחלקה כבר הוחלף - צוותי התיקון במיטבם. והבנות קפצו לטנק בכל הכוח. הצללית של ה-E-50 נמוכה למדי והמכונית עצמה לא מורגשת מדי. הלוחמים הפעילו את מנוע טורבינת הגז והעלו מהירות תוך מספר שניות.
  שרלוט, מכלית מנוסה, העירה:
  - ובכל זאת, מנוע טורבינת גז הרבה יותר טוב ממנוע דיזל. הוא קומפקטי יותר ומאיץ את הטנק מהר יותר. לרכב שלנו יכולת תמרון מדהימה!
  גרדה שרה בצחוק:
  - הוא היה רשלני ותמים, לבנות היה מבט צעיר יחף... הכל מסביב נראה נפלא - לפני שלוש מאות שנה!
  כריסטינה העירה בהתלהבות:
  - לא! מפקדנו מפליא בחוש ההומור שלו... למרות שבאמת נראה כאילו עברו מאות שנים מתחילת המלחמה... - הילדה העבירה את כף ידה על החזה הגבוה והאלסטי והמשיכה. - יחד עם זאת, לפעמים אתה תופס את עצמך מרגיש כאילו זה היה אתמול! אה, אחרי הכל, חייהם של אנשים קצרים ואיכשהו עוברים מבלי משים!
  גרדה העירה בחריפות:
  - אבל אנחנו לא זקנים, נכון? אנחנו מלאי כוח ואנרגיה! והדרך שלנו מהניצחון ל
  ניצחון!
  מגדה עמדה על מגדל המקלעים, הרסה את התא האמריקני והשתוללה:
  - כן, אני מאמין בניצחון שלנו... במיוחד עכשיו, כשיש לנו את כל קלפי המנצח. אבל בואו לא נשים את העגלה לפני הסוס!
  גרדה נזכרה באנחה:
  - אלברט... אני מתגעגע לילד הזה... זה מוזר להתאהב בפרחח, אפילו גבוה עם מבנה גוף של אפולו!
  שרלוט ציינה באופן הגיוני:
  - ואהבתי את אלברט. יש בו איזה יופי מיוחד. ובכלל, בני נוער, כאשר פניהם עדיין לא התכסו בזקן, ותווי פניהם טרם השלימו את היווצרותם, מקסימים במיוחד. והכי חשוב, הם לא כל כך סחירים, הם אוהבים אותך, לא את הכסף שלך!
  כריסטינה ציינה באופן רציונלי:
  - כל ארבעתנו כל כך יפים שגברים אוהבים את הגוף שלנו קודם כל. וכמה יש לנו זו כבר ההכנסה שלנו!
  גרדה אמרה בהיגיון:
  - קל יותר להיות אישה! לפתות את הכלב הזכר, והוא יקפוץ למיטה בעצמו. לפחות כשאתה צעיר. לעולם לא תישאר בלי גבר. קל למשוך אותם. אבל גבר, כדי להכניס אישה למיטה, צריך לנסות...
  שרלוט השיבה בציניות:
  - לא אתה... אנחנו לא בררנים מדי!
  גרדה הנידה בראשה הבהיר בשלילה:
  - לא בוודאי בצורה כזו! אני אוהב גברים צעירים, חתיכים ומפותלים. ואני לא שוכב עם סתם אף אחד. ככלל, אני בוחר באנשים אתלטים. אפילו גנרל עם בטן לא מושך אותי. ואנחנו יכולים לבחור!
  שרלוט ציחקקה והעיר:
  - עבור הזונה בפאנל, אתה לא צריך לבחור. היא תשרת את עציץ, את הקירח ואת הישן... זה כמובן מינוס של המקצוע שלה!
  גרדה ענתה ברצינות:
  - אתה יכול ללכת לבית בושת של חייל... אז כל הלקוחות שלך יהיו צעירים ודקים. ומגוון ומושך יותר או פחות... למשל, אני אף פעם לא מסרבת לגבר חתיך!
  כריסטינה ציחקקה והשתוללה:
  - כן... גיוון זה נהדר! סקס דורש תבשילים ותבלינים שונים. אנחנו נשים צעירות ואוהבות נשים צעירות... אנחנו רוצות בני זוג ספורטיביים עם גוף שרירי. ויש אנשים שצריכים להתמודד עם גברים לא כל כך יפים. אפשר רק להזדהות עם הנשים האלה!
  שרלוט שרה בייסורים:
  - היופי הופך אדם לעבד... ואחרי המוות, תאמין לי, לא אמצא שלום, אתן נפשי לשטן ללילה איתך!
  מגדה ירתה לעבר האקדח האוטומטי של המכשפה האמריקאית וצייצה:
  - זה חטא, איזה מין מין זה מחוץ לנישואים... עדיף להשאיר מחשבות תאוותניות!
  שרלוט השיבה בכעס:
  - ואתה נאנחת מאורגזמות לא יותר גרוע מאיתנו... אז לא כדאי לנדנד לעשות פרוד.
  הגרמנים נלחמים נגד ארה"ב. למרבה המזל, ידיהם לא קשורות במלחמה עם ברית המועצות ואף אחד לא עוצר בעדם לתקוף ולנצח. ויש להם הרבה גיבורים גדולים.
  הרייך השלישי התברר כל כך גדול.
  מכונת המלחמה של הוורמאכט התקדמה דרך מקסיקו. קרבות עזים, הרבה דם ומתכת שבורה. גם יחידות זרות של הרייך השלישי ספגו הרבה אבדות. הנאצים ניסו להגן על הארים במידת האפשר. הם השליכו אפריקאים, ערבים, הודים וסינים לקרב. היפנים השתמשו גם בחיילים צבעוניים יותר. זה קצת האט את קצב ההתקדמות. הגרמנים עצמם ישבו בטנקים כבדים. הפיהרר הורה להפסיק את הייצור של כל הטנקים הקלים מחמישים טון ולעבור לדגם החדש ביותר, ה-E-50. וגם להשתמש אך ורק בכלי רכב משוריינים כבדים בקרבות עם האמריקאים.
  זה מעט האט את ההתקדמות הגרמנית ברחבי מקסיקו. הפריץ פרס את הטנקים האחרונים, ירה והשתמש במטוסי תקיפה סילון עם שריון מחוזק. האמריקאים התהפכו לאחור. מרץ היה עמוס.
  הטייס והסופר-אס פרידריך צבר נקודות. הילד נלחם על השינוי האחרון של ME-262 "X" ושיפר בביטחון רב את הציונים שלו. במקביל, להפיל מטרות אוויריות וקרקעיות כאחד. הלגה רצה לידו על ידו הימנית. גם לוחם מבטיח. פרידריך כבר הפך לאגדה אמיתית, כמו סופרמן פנטסטי.
  ועכשיו הילד יורה פרץ של חמישה תותחי אוויר. מיד חמישים מטוסים אמריקאים מתפוצצים. הם מפוצצים על ידי קליע אוויר אחד. שאר המכוניות קפאו בטירוף. הם מעולם לא ראו דבר כזה. ופרידריך יורה שוב. ועוד חמישים נשרים אמריקאים פוצצו. זה באמת נס. הלגה יורה, מפילה ארבעה מטוסים ולחשת לילד האס:
  - אתה סופרמן ברמה הגבוהה ביותר!
  מטוסים אמריקאים מנסים לברוח, אבל הקו השלישי מלקק עוד חצי מאה. הדיוק של פרידריך מדהים. הוא באמת גם סופרמן וגם ילד. ומאה וחמישים מטוסים אמריקאים הושמדו. הלגה הצליחה להפיל חמש מכוניות, שאר הלוחמים הגרמנים היו קטנים עוד יותר.
  הילד אומר:
  - עוף מנקר גרגר בכל פעם ועולה יותר במשקל מאשר חזיר שבולע חתיכות גדולות.
  ועכשיו פרידריך תפס מטרות קרקעיות. גרטרוד, לוחצת על הדוושות ברגליה היחפות, בקושי מצליחה לעמוד בקצב של הילד. פרידריך יורה לעבר טור טנק. פרץ אחד מצלילה אנכית הורס: שבעה עשר טנקי שרמן, שמונה גראנדים, ארבעה פרשינגים, תשעה תותחים מתנייע מכשפה, שלושה ביג טומים ושמונה עשר טרנספורטרים. כל המכוניות הללו פגומות ועולות באש. ערכת הלחימה בתוכם מתחילה להיקרע. והשמדת הטור כולה מגיעה אחריה, ממש תוך כמה שניות.
  הלגה, היפהפייה הבלונדינית הזאת מכה ברגליה היחפות, קוראת:
  - פרידריך הוא האס הכי מגניב שיש לנו, הוא פשוט מהשורה הראשונה!
  הילד מראה את אפה ומצחקק... הוא מסתובב סביב ה-ME-262 שלו ושוב מחפש טרף. הוא פיתח אינטואיציה. שבע מוסטנג הבזיקו בעננים. ואז הם הופלו. ואז תקף הילד את העמודים. הוא החל לנקום בכולם, וריסק גם אופנועים וגם טרנספורטרים. ואף אחד לא מתנגד! האמריקנים פשוט מושמדים.
  גם הלגה מצליחה לתפוס משהו.
  הילדה נלחמת רק בביקיני. זה האמונה שלה, טייסות רבות עושות את זה. ולמה מציינים שלנשים, כשהן לובשות מינימום לבוש, המוות לא מגיע. איכשהו בנות שנלחמות יחפות הן יותר מזל ובלתי פגיעות. והתופעה הזו מאלצת טייסות להתפשט כמה שיותר.
  ובחום זה יותר נעים בעירום. זה כבר סוף מרץ, וחם מאוד מעל מקסיקו, ובמטוס עצמו המנוע גם מוסיף לטמפרטורה.
  הלגה מתפעלת מהתורות של הילד. כאן הוא הורס, במכה אחת, עוד עשרים וארבעה שרמנים, שישה מהם ממוגנים.
  הילד נראה כמו הילד הרגיל ביותר, בערך בן שלוש-עשרה או ארבע-עשרה, אבל יש לו דיוק וחוזק פנומנליים כל כך. ונשים נצמדות לילד הבלונדיני כמו מחטים למגנט. יתרה מכך, פרידריך הוא כבר קולונל כללי של תעופה.
  וקיבל צווים רבים. כולל מסדרים כמו צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון פלטינה, חרבות ויהלומים. גם צלב האבירים של צלב הברזל עם חרבות עלי אלון פלטינה ויהלומים שחורים. כוכב צלב האביר עם עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים. תריסר צלבי אבירים רגילים של צלב הברזל עם חרבות ויהלומים. וגם הצלב הגדול של צלב הברזל. גביע זהב ויהלומים של לופטוואפה. כוכב משחתת טנקים יהלומים, כוכב משחתת ארטילריה יהלומים ועוד רבים.
  ברגע שלא תגמלו את פרידריך. מספר המטוסים ההרוסים שלו מתקרב לעשרת אלפים. בהגיעו לעשרת אלפים, כבר הוכן פרס חדש: כוכב צלב האביר של צלב הברזל, עם עלי פלטינה, חרבות ויהלומים. וגם כוס לופטוואפה פלטינה ביהלומים.
  עכשיו פרידריך הורס עוד טור של טנקים. ואז, בתנועה רשלנית של רגלו החשופה והנערית, הוא מפיל תשעה עשר מטוסים אמריקאים, כולל שני מטוסי B-29. כן, הוא באמת ילד מגניב להפליא.
  פרידריך מוציא את המשפט הבלתי מעורער:
  - בנים מוכשרים מגלים יותר תגליות מאשר זקנים מבריקים!
  אכן, המתבגר הוא הלוחם הכי מגניב בעולם! והוא התחיל להילחם כשעוד לא היה בן אחת עשרה! אבל הזמן עובר והילד גדל. הוא התופעה הכי גדולה. ויש בו משהו, במיוחד ברמה הגנטית, למרות שהוא בגובה נורמלי לחלוטין לגילו, רק שרירי מאוד.
  כאן הוא יורה צרור נוסף... הוא יורה שמונה מטוסי Airacobra ושישה P-51. ילד מגניב, אתה לא יכול להגיד כלום. ואז הוא דופק כמה סוללות, והורס יותר משבעים תותחים. ובכן, הגיע הזמן לחזור אחורה, למלא את הדלק במיכלים ובערכת הלחימה!
  הלגה גם דפקה שני תותחים ונראתה מרוצה. פרדריק חוזר עם רכישה אדירה. ילד כל כך שמח. הוא גם ישפר באופן ניכר את הציונים שלו. כמעט מיד עובר האס הצעיר למטוס קרב אחר, מבלי להמתין לתדלוק מכוניתו. וגרטרוד כבר עפה איתו. גם בלונדינית מהממת בביקיני.
  פרידריך מנופף לה ומוריד את מכוניתו המהירה. ME-262 זה מסוגל להאיץ ל-1200 קמ"ש.
  מהירות מטורפת ויחד עם זאת כושר תמרון חזק אופייניים למכונות הללו. פרידריך יורה על המוסטנגים מרחוק - הוא מפיל שמונה מהם ומאיץ.
  גרטרוד צוחקת:
  - ובכן, אתה אביר! אני מעודד אותך!
  פרידריך צוחק ומוציא את לשונו ושואג:
  - ומר סופרסטאר! וההרים מצייתים לי!
  והוא יורה שוב, מפיל תריסר מכוניות. והוא שוב מצחקק... גרטרוד מעירה בצחקוק:
  - אתה, ממה שאפילו הרוסים מפחדים!
  פרידריך קרץ לילדה, למרות שבקושי ראתה אותו בבירור:
  - אני חושב שהאמריקאים הכי מגניבים!
  גרטרוד מייללת בתגובה:
  - אתה מאצ'ו! אתה מאצ'ו!
  הילד ציחקק וצייץ:
  - אני סופר מאצ'ו!
  גרטרוד סיננה, קולה משובץ בפעמוני כסף:
  - גיבור, אתה גיבור על של כל הקומיקס וכל התקופות!
  פרידריך נתן תפנית. הוא הפיל כשלושים מטוסים, בהם חמישה מפציצים. מכוניות פזורות באוויר כמו קונפטי חרוך. הילד חייך ואמר:
  - אך פרח האהבה אינו צומח ללא תהילה והצלחה!
  גרטרוד לחצה על הידית בכף רגלה היחפה וצייצה:
  - אהבה ומלחמה, רבותי, נתפסתי ברשת! מלחמה, דמיינו שטויות, אם לא הייתה אהבה בעולם!
  הנערה הפילה מטוס של חיל האוויר האמריקאי בלחיצה על ההדק באצבעותיה החשופות והמשיכה.
  - לפעמים זה עוזר בכל דבר, לפעמים זה מזיק במיומנות... ואנחנו קוראים למלחמה קדושה, ואנחנו קוראים לה שפל!
  גרטרוד צייצה והפילה מטוס אחר. וילד המחסל בן חמש עשרה בבת אחת!
  פרדריק שר בהתלהבות:
  - נשבעים לפיהרר הגדול,
  הכבוד לשמור ולהילחם עד הסוף...
  כי כוחו הוא כמו השמש,
  כי המדינה מחדדת את החרב!
  הילדה הקיאה את רגליה החשופות, ואז משכה את ברכיה עד לחזה המלא. ואז היא שרה:
  - אני אוהב סקס וגיבורים... הפיהרר קם - הוא יהרוג את כולם!
  פרידריך שוב מסמר מרחוק. הפיל ארבעים מטוסים עם מאגר ידידותי של תותחי אוויר.
  הילד צייץ:
  - ואני זאוס ופוזידון בבקבוק אחד!
  גרטרוד הפילה את המטוס שהסופר-אס השאיר לה ברחמים ושרה:
  - ועכשיו ארס ומאדים מסתכלים עלינו בהנאה... וברור להם שהם אוהבים את מה שקורה באופן כללי!
  סופרמן הצעיר צווח כשהפיל עוד תריסר מטוסים אמריקאים:
  - אני קופץ, אבל אני קופץ אחרת, מעל אבנים, דרך שלוליות, דרך טל...
  גרטרוד דקרה את לוחמת הסער האמריקאית באמצעות רגלה החשופה והחיננית, תוך שהיא לוחשת:
  - זאת אהבה! כמובן אהבה!
  הנערה נענעה את שדיה הגבוהים והמפתים מאוד. לא הכל הסתדר ליופי, אבל מטוס התקיפה עלה באש והחל להתפרק.
  גרטרוד צייצה בחיבה:
  - יש סיוט באישוני... קפיצה אחת - מכה אחת!
  אבל שוב יש מטוסים בשמיים. פרידריך הבלונדיני והחתיך שולח שורה. דופק כמה עשרות מכוניות וציוץ:
  - מכת ההקפצה שלי! נביס את כל האויבים ונקרע אותם לגזרים!
  גרטרוד הפילה את הלוחם שנותר לה כפרס ניחומים וצייצה:
  - נכרתו הרגליים, הגופה בותרה, היאנקים השפלים הרגו את החייל!
  פרידריך ציחקק, נזכר בגופה החזק והחינני של גרטרוד, לילדה לא הייתה טיפת שומן.
  כמה נחמד לחבק מישהו כזה. הילד נהם:
  - הקרב שלי, זה הקרב שלי!
  וכך עבר הלוחם הצעיר למטרות קרקע. טנקים זזים. מוט הנעה עצמי. הילד פותח מאש מעריצים מרחוק ושר יחד:
  - אנחנו נראים כמו בזים, אנחנו ממריאים כמו נשרים... אנחנו לא טובעים באש, אנחנו לא שורפים במים!
  אם כי, כנראה, את המשפט האחרון היה צריך לשיר בדיוק הפוך. אבל גם באש, עקרונית, אתה יכול לטבוע, ומים יכולים לשרוף.
  פרידריך נזכר בהודו לארוחת הבוקר. ככה, אפוי בנייר כסף. והרגליים דומות לרגליים של נשים. יש הרבה טייסות בלופטוואפה. הם שורדים יותר מגברים והם יורים מצוינים. והרגליים של נשים מאומנות, חזקות, בשרניות. אתה רוצה ללטף אותם, לגעת בהם, לצבוט אותם.
  הוא פרידריך כבר קולונל גנרל. לוחם שעשה קריירה מדהימה ומופלאה. תופעה ומוטציה גנטית. בקיצור - סופרמן!
  פרידריך עצמו היה מודע לחשיבותו שלו. הוא קם לאירוע בגיל כה צעיר כדי להוכיח אחת ולתמיד שאין כוח מעבר לשליטתו של הגאון הארי.
  עכשיו הילד שרף טור שלם. והוא עף הלאה. הוא נשר אמיתי.
  גרטרוד שפשפה את לחייה החלקה והוורודה. היא דמיינה את פרידריך מנשק את החזה שלה. ומיד התקשה הפטמה הארגמנית. אה, זה הלוחם מספר אחת של הרייך השלישי. זה כאילו צבא שלם נלחם. וזה לא מפספס אף קליע אוויר. מה שאפילו נראה על טבעי. למרות למה זה פשוט נראה - זה על טבעי!
  הנער הפיל תחילה שני תריסר לוחמי כיסוי, ולאחר מכן תקף טור נוסף של טנקים ותותחים מתנייעים. אחד הטנקים האמריקאים לא נראה ממש סטנדרטי. אתה צריך לזכור איזה סוג רכב זה. ואז הופיעו משאיות עם חיילי ינקי. ובכן, הם יקבלו את זה.
  פרדריק שר:
  - אני זורע מוות... אתה יכול רק להסתכל עליו בפחד... ולמות!
  גרטרוד ליטפה את הדוושה ברגלה היחפה. היא באמת רצתה לרוץ יחפה דרך עשב הנמלים. ואז ליפול לזרועותיהם של החבר'ה. ולהתנשק וללטף.
  מעניין... גרטרוד הייתה פשיסטית אידיאולוגית. היא החלה להילחם רק לפני חצי שנה, ולפני כן הייתה בארגון הנוער של היטלר והספיקה לעבוד כמפקחת במפעל צבאי. היה צריך לפקח על עובדים זרים ובמקביל לדחוף אותם בשוט.
  הילדה מצאה הנאה במכות. היא אהבה במיוחד להכות נערים מתבגרים על רגליהם היחפות.
  ועכשיו היא דמיינה כמה נחמד ושנון זה יהיה לצלות את העקבים החשופים והעגולים של פרידריך. הילד האס נאה מאוד, והרגליים שלו, תמיד כל כך נקיות, שזופות רק כמו ברונזה. אבל הם לא מתלכלכים, לא על עפר ולא על דשא. יהיה מעניין עבור פרידריך להרגיש את זה. האם גיבור העל יצרח מכאב, או יעמיד פנים שזה כלום?
  גרטרוד נהנתה לענות נערים עבדים. היא גם אהבה ללעוג לאסירים. בבית הספר לטיסה, הבנות לא היו בררניות מדי לגבי מערכות היחסים שלהן. אבל גרטרוד התגלתה כטייסת מוכשרת מאוד. תוך שישה חודשים בלבד היא זכתה בעצמה בצלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון, וקיבלה את הזכות לטוס עם הגנרל פרידריך.
  הילד עדיין צעיר מכדי לפקד, והוא גנרל רשמי גרידא. אבל הוא נלחם כמו תריסר דיוויזיות של אסים נבחרים.
  גרטרוד הרגישה מגושמת בהשוואה לפרידריך. אה, הלוואי שיכולתי לטגן את העקבים של הילד הזה! ולהביא את הלפיד לרגליו היחפות של הצעיר החתיך. מחממים את המלקחיים ומרוטים את האצבעות, מתחילים באצבע הקטנה.
  גרטרוד אהבה לשעשע את עצמה בהשלכת גחלים לרגלי העבדים. היה חם בבית המלאכה, והעבדים הצעירים תמיד עבדו יחפים.
  ואיך, כשהם נשרפים, הם קפצו מצחיקים או צרחו. זה היה כל כך נהדר. ומצחיק...
  והכו את הסוליות המחוספסות של נערי עבדים בזרד. היא סוהרת נפלאה, אכזרית, בעלת נטיות סדיסטיות. היא גם רצתה לענות את האליל החמוד שלה. יתר על כן, הוא לא משאיר לה כלום, המחסל הבלונדיני.
  גרטרוד לקחה אותו ושאגה:
  "כל כך נמאס לי להכות אותך, אני לא יכול לתפוס יתוש ברשת!"
  פרידריך סיים עם משאיות. הוא הפנה אש לעבר מטוסי הליווי ומטוסי התקיפה P-51. הרכב האחרון הוא די אדיר, יש בו עד שמונה מקלעים ורקטות. אבל כמובן שזה לא בר השוואה למטוס ה-ME-262. או אפילו עם XE-162, או אפילו יותר XE-262.
  הילד ירה בעודו במצב של טראנס.
  סחף יותר משמונים מטוסים, והותיר את בני הזוג להתגרש מגרטרוד. הילדה מאוד אוהבת לירות עם רגליה המפתות, השזופות והשריריות. יש לה אותם מיוחדים - חינניים בצורתם, שוקולד קל.
  בנות באופן כללי הן תשוקה. במיוחד בצבא, שם יש להם חן אתלטי וכריזמה של כוח. הבנות בהחלט נעימות למראה, ואת פשוט מרגישה אושר כשאתה נוגע בהן עם העור האלסטי שלך.
  פרדריק שוב הפנה את האש שלו לקווי ההגנה המבוצרים של ארה"ב. אנחנו חייבים לשים קץ ליאנקיז במהירות ולבסוף לשים את הלחץ על ברית המועצות. ברור שהחוסן של הרוסים גבוה בסדר גודל מזה של האמריקאים. בנוסף, ב-1941 היו לטנקים הטובים ביותר מועצות. מוזר, אבל רוסיה בשלטון הבולשביקים לא התכלה ולא נזרקה חזרה לימי הביניים.
  להיפך, הרוסים עשו קפיצת מדרגה משמעותית. ואלמלא היה לגרמנים ארגון כה חזק ומושלם, בקושי היו מצליחים להגיע להצלחה.
  פרידריך עצמו אכן היה תוצר של ניסויים גנטיים של הנאצים. אבל הילד לא יודע את הפרטים. רק ברור שהמחלקה של הימלר, עוד לפני עליית הנאצים לשלטון, ערכה ניסויים סודיים שבהם היו מעורבים כוחות נסתר. ואם לשפוט לפי תופעת פרידריך, משהו הושג.
  הילד, שירה לעבר סוללה אחרת, שר:
  - אני לא השטן, אלא בשבילי, אבל בשבילי, המטרה הפכה לקדושה! אני מלאך, אבל השטן פתח לי את הדרך - לתהילה ארצית!
  לאחר מכן הסתובב המטוס שלו. פגזי האוויר אזלו, והיה צורך למלא את הדלק. פרידריך לא פחד מרדיפות, שכן מטוסו היה עדיף על מכוניות אמריקאיות לפחות בחמש מאות קילומטרים לשעה.
  ובמה יכולים הינקים להתנגד להם?
  גרטרוד דפקה כמה משאיות ותותח, כמו גם מיכל דלק. הלהבה האדומה בוערת יפה. הילדה נעשתה מאושרת יותר. דמיינתי את האש מלקקת את עקבו העגול והוורוד של הילד, ואת ריח הבשר השרוף נידף.
  זה מפתה. אפילו הלוחמת עצמה רצתה לאכול. גרטרוד צייצה:
  - אחת, שתיים - אנחנו רוצים לאכול! פתחו את הדלתות יותר, אחרת נאכל את הטבח! - הלוחם המגניב שר בהתלהבות שיר ילדים. "ניתן לטבחים חטיף, והשוטרים ישתו, נהרוס את כל חדר האוכל ונשבור את הכלים!"
  זה מצחיק מאוד את גרטרוד. מטוסי הקרב שלהם נחתו.
  פרידריך רץ ממטוס אחד לאחר. והלגה מחליפה את גרטרוד.
  שוב הילד עף לקרב. במה שונות הלגה וגרטרוד? שני הלוחמים הם בלונדיניות טבעיות. שניהם אתלטיים, חזקים ומפותלים. אבל תווי הפנים של הלגה נראים רכים ונשיים יותר. אבל הבחורה הזו גם אוהבת לירות ברגליים.
  פרדריק שר, חש מרומם:
  - הבנות היפות שלי, למה אתן אוהבות אפסים? אני די יעיל, ובמובנים רבים כרוב כל יכול!
  הלגה נבחה בתגובה:
  - לא, אתה לא אפס! אתה אינסוף!
  הילד מפיל תריסר מטוסים אמריקאים ונוהם:
  - כזה כאב, כזה כאב! גרמניה נגד אמריקה חמש עשרה אפס!
  הלגה קירבה את המוסטנג האמריקאית, ירתה, הפילה אותו וליקקה את שפתיה, ואמרה:
  - שתי חתיכות נקניק היו מונחות על השולחן!
  פרידריך פגע ממרחק רב, הרים אחד עשר מטוסים וצייץ:
  - סיפרת אגדות, כמו פאוסט עצמו בגיהנום לשטן!
  הלגה נראתה נעלבת:
  - ולא השארת לי כלום! - צווחה הילדה בקפריזה. - זללתי הכל בעצמי!
  פרידריך ענה בלעג:
  - ככה כולנו גברים!
  הילדה התנגדה בטון בכי:
  - אבל אתה עדיין ילד!
  הילד האס צחק:
  - קולונל גנרל לא יכול להיות ילד!
  הלגה לקחה אותו ושרה:
  - אוי, איזה איש אתה - גנרל וקולונל!
  פרידריך המשיך לירות לעבר מטרות אוויריות. כן, אס כזה יכול להביא הרבה לקרב על עליונות אווירית באנגליה. אבל זו לא שנת ארבעים, אלא ארבעים וחמש. ובריטניה כבר הובסה בנס. איך זה קרה?
  למה, האריה לא יכול היה לעמוד בפני הזאב הגרמני. אילו כוחות התעוררו בעולם הזה? עוד קצת מזל מצד היפנים והגרמנים שינה את מהלך המלחמה. והעובדה הזו היא שלוורמאכט היה ארגון חזק מאוד. והיטלר התברר באופן בלתי צפוי כמארגן ואסטרטג מצטיין. מה אפשר להתנגד לזה?
  כעת ב-1945, התקווה של אמריקה היא כלכלתה ואוכלוסייתה הגדולה למדי.
  פרידריך זכר גם את קריירת האגרוף שלו. איך מילדות למדתי את אומנות ההישרדות הקשה. והוא היה צריך לגדול בצריפים. בהתחלה זלזלו בו. אבל הילד הפך למתאגרף חזק והכי חשוב מאוד חכם. כן, והלימוד היה לו קל - הוא תפס הכל ממש תוך כדי תנועה!
  הילד למד מספר שפות, כולל רוסית. ולמרות שפרדריק לחם עם הצבא האדום, ואף הפגין יכולות פנומנליות, הוא כיבד את הרוסים. הם היו אמיצים ומתמידים, לוחמים מיומנים, וסבלו בגבורה עינויים.
  פרידריך עצמו נדהם לא פעם מאומץ ליבם של החיילים הסובייטים. אבל הוא ביצע את תפקידו אפילו טוב מדי. הילד הפך לסוג של מכונת הרס. ובשבילו זה כמו משחק מרגש. רק לפעמים הלב שלי התחיל לכאוב ממלנכוליה בלתי נסבלת. והמלנכוליה הזאת ממש כילתה את נער המפסק ברגעים מסוימים, אבל אז נסוגה. פרידריך עצמו לפעמים לא ידע מה הוא רוצה. הדם שלו לא היה לגמרי ללא רבב, והיו לו גנים רוסיים. זה בלבל את הילד. אבל מצד שני, הוא אס מפורסם של גרמניה, ומנצח! וזה יכול להגיע רחוק מאוד!
  והוא כבר הלך למרומי הכוכבים.
  כעת פרידריך פותח שוב באש. הוא מפיל שלושים וחמישה מטוסים ואומר בהתלהבות:
  - אני אוהב להתיז בים החם, לשבת על הגדר בתור ילד! גם אם אין לי רובל בכיס, נעוריי לא יסולא בפז!
  הלגה הגיבה בהתלהבות:
  - אך יחד עם זאת, החוויה שלך היא ייחודית!
  הילדה סיימה את המטוס של חיל האוויר האמריקני שסופק לה באדיבות, וצייצה:
  - איזה קרב... עוד מעט זה יהיה מאה ואפס!
  פרידריך השיב בחיוך קורן:
  - כן, זה קרב אמיתי. ובקרוב יהיו אלף - אפס!
  הלגה סובבה את רגליה החשופות. היא רצתה להפוך לדולפין או קטלן. הלוחם נהם:
  - אני בעד טוויסטים והזדמנויות חדשות! ואני רוצה להפוך לאלה!
  פרידריך, לאחר שהפיל ארבעה מטוסים ממרחק רב והוסיף מהירות, שאל:
  - למה דווקא אלילה? האם היא עדיין יכולה להיות מלכה?
  הלגה חייכה וענתה ברצינות:
  - האלה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, אבל למלכות יש הרבה הגבלות. לדוגמה, אתה לא יכול לעוף יחף ובביקיני!
  פרידריך נזכר:
  - גם הנסיך רצה לרוץ יחף. אבל בחורף הבריטי קר. ואיך זה שלא כאב לו גרון!
  הלגה ענתה בחיוך:
  - אבל מלכים לא חולים... ואתה גם נראה כמו מלך בן!
  פרידריך אמר בהתלהבות:
  - אני מלך השמים בראש ובראשונה, ולא רק של בריטניה!
  הלגה שרה:
  - מלכנו הוא נבחר השמים, מלכנו קם מן האפר! מלכנו הוא שליח הגורל, מלכנו הוא רק אתה!
  פרידריך לחץ את אצבעו על הילדה וענה דרך מכשיר הקשר:
  - אתה באמת יכול להשתגע איתך!
  הלגה רצתה להכניס משהו קאוסטי, אבל זה לא עלה במוחה. באופן כללי, פרידריך הוא ילד מאוד מצחיק ותרבותי. לוחם מלידה ויחד עם זאת בעל ידע רב. אתה פשוט מופתע עד כמה זה
  הנער החמוד יודע. וזה לא מפסיק להפתיע.
  והילד שוב שרבט על חפצים מעופפים. הוא הפיל שמונה עשר מטוסים וקרא:
  - קו-קה-רה-קו! אני אכה את כל הינקי עם הדורבנים שלי!
  הלגה התחננה:
  - עזוב אותי, הו קיסר האסיירים!
  פרידריך אמר בשאננות:
  - קח את זה! זה שלך!
  הלגה, עצבנית מאוד, הפילה שני מטוסים בשלוש צרורות. והיא ליקקה את שפתיה המלאות. היא מעולם לא נפגעה. לגרמנים היו תותחים מתקדמים יותר, המסוגלים לפגוע בטווחים ארוכים. ואפילו לפגוע במטרות קרקע.
  פרידריך אישר את הצלחתה של הילדה:
  - ממרחק כזה פגעת בצורה מאוד מדויקת. אבל אתה יודע, כדי להציל פגזי אוויר, עדיף לתת לאויב להתקרב.
  הלגה ענתה ברוגז:
  - אבל אתה יכול לעשות את זה!
  הילד אמר ברצינות:
  - אבל זו תופעה... ואת פשוט ילדה יפה!
  הלגה קראה נעלבת:
  - לא! אני חד!
  פרידריך הסכים איתה:
  - לאדם, מדויק!
  הילדה צחקקה ושאלה:
  - אתה לא בן אדם?
  הילד ירה, הפיל חמישה מטוסים אמריקאים וענה ברצינות:
  - לא, לא גבר!
  הלגה העמידה פנים:
  - ומי אתה?
  פרידריך ענה ברצינות:
  - אני סופרמן!
  הילדה הבלונדינית מיהרה להסכים:
  - אתה אפילו לא צריך לשאול על זה! כל מחווה שאתה עושה מדברת על זה!
  ענה הילד באנחה:
  - להיות ייחודי פירושו להטיל עומס עצום על עצמך!
  הלגה הגיבה לזה:
  - אבל הייתי רוצה להיות ייחודי! הפוך ליפהפייה הראשונה בעולם!
  פרדריק אמר בכנות:
  -ואתה כל כך מקסים!
  הילדה אמרה בקוקטיות:
  - מה שלום האף שלי?
  הילד ענה בכנות:
  - אף נחמד. לא גדול, לא קטן, בדיוק כמו שצריך, מעט הפוך וחינני!
  הלגה הרימה את רגליה היחפות אל פניה ושאלה:
  - מה שלומי?
  פרידריך אמר בחיוך:
  - חביב! בלונדינית בשוקולד! אני אוהב אותך!
  הלגה אמרה בספק:
  וגרטרוד?
  הילד פלט:
  מה עם גרטרוד?
  הלגה אמרה בבכי:
  - במקרה, היא לא יפה ממני?
  פרידריך אמר בדיפלומטיות:
  - אתה גם יפה וגם ראוי!
  הלגה הגיבה בהגיון:
  - אבל אין פרצופים זהים לחלוטין!
  פרידריך ירה, הפיל עוד שלושים מטוסים ושר:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי בעולמנו... ניסים כאלה זורחים לפעמים באוויר!
  הלגה נרגעה מעט וצייצה:
  - אולי בעולם שלנו. אבל אני רוצה רק דברים טובים!
  פרידריך אמר בהתלהבות:
  - שיהיה כך!
  ועבר למטרות קרקעיות. יש צורך לדכא את הארטילריה, והאס הצעיר יעשה זאת. והוא יורה בצורה מדויקת ביותר. או אולי אפילו מדויק עד אין קץ.
  הלגה שצופה בזה צועקת:
  - ובכן, אתה וסופרמן מאצ'ו אמיתי!
  פרידריך הרגיש צורך לתקן את הילדה:
  - מאצ'ו הוא ככל הנראה התגלמות כוח החיות... אבל אני מתאפיין במוח תוסס ומחושב!
  הלגה שאלה פתאום:
  -דיברת עם הרוסים?
  פרדריק ענה מיד:
  - בוודאי!
  שאלה הלגה בעניין:
  - ומה הם?
  הנער ירה צרור והרס יותר מחמישים רובים. ואז הוא ענה:
  - איך לומר... לא טיפש בכלל. במובנים רבים הם דומים לנו הגרמנים. וכמעט כל ילדיהם יכולים לכתוב ולקרוא ולדעת היסטוריה.
  הלגה ציחקקה והבהירה:
  אז אי אפשר לקרוא להם תת-אדם?
  פרדריק קבע בהחלטיות:
  - לא! ולחוץ, הרוסים לא כל כך מפחידים. רבות מהנשים שלהן בהירות שיער, וכך גם ילדיהן. והם יכולים להתנהג מבחינה תרבותית. בנוסף, הרוסים קשים ומכירים היטב את הספרות וההיסטוריה שלהם.
  הלגה נזכרה:
  - בגדוד האוויר השכן יש טייסים רוסים.
  המלחמה בעיצומה, והקראוטים מהדקים את הטבעת סביב אמריקה.
  קרבות עזים פרצו על בירת מקסיקו - מקסיקו סיטי. חמש בנות סובייטיות, כמו תמיד, במיטבן. והם נלחמים בגבורה שאין לתאר.
  אלנקה יורה מתת-מקלע ושרה:
  - קדימה, שר לנו שיר, רוח עליזה, רוח עליזה...
  הלוחמים הזרים שנכסחו ממנו נופלים, וזה נשמע אמיץ ועליז.
  ילדה יפה אלנה. באותו לילה היא התעלסה עם גבר אמריקאי גבוה ושחור. והרגשתי הרבה עונג. באופן כללי, אפרו-אמריקאים הם די מצחיקים. הם אוהבים לספר בדיחות על הנשיאים שלהם. במיוחד, אלנה צחקה טוב עם אנקדוטה על קולידג'.
  נשיא ארצות הברית ורעייתו עוברים דרך חוות עופות. הם מתקרבים לחדר עם תרנגולים. ואשת הנשיא שואלת:
  - כמה פעמים תרנגול משרת נקבות?
  המטפל עונה:
  - תשע פעמים, או אפילו ארבע עשרה!
  גברת קולידג' פונה לבעלה ואומרת:
  - תראה איך... אבל אתה לא יכול לעשות את זה!
  הנשיא הנעלב שואל את המטפל:
  - האם הוא עושה את זה עם נקבה אחת או אחרות?
  הוא עונה בקלות:
  - כמובן עם שונים!
  הנשיא אומר בהנאה:
  - ובכן, עם שונים, וגם אני יכול לעשות את זה!
  אלנקה צחקה זמן רב מאנקדוטה כזו, ואז הבלונדינית הטמפרמנטית העריכה זאת במיטה. שלמות גברית גדולה מביאה הרבה הנאה לילדה הגדולה. לאחר מכן אתה מרגיש עליז וחזק.
  אתה זורק רימון ברגליים יחפות. ואתה רואה איך גופות הפשיסטים מפוזרות. והבהונות של אלנקה כל כך חינניות ומסותתות. לא פלא שהגבר והבנים אוהבים להסתכל על הגפיים התחתונות שלה.
  אלנקה מצייצת:
  - המוזיקה מתנגנת! מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה... לפעמים עם עצב, לפעמים עם רעל! מוזיקה זורמת, מוזיקה, מוזיקה שמאירה את הנשמה!
  ושוב הילדה זורקת רימון ברגל. הוא עושה זאת גם במיומנות וגם בחסד.
  אבל מריה יורה ממקלע. הבחורה גם מאוד יפה ופגשה בחורים מקומיים. אבל מריה היא לא מאלה שממהרים להיכנס למיטה. אתה יכול פשוט לתקשר ולדבר.
  או לצפות בסרט... מריה ראתה את התמונה בפעם הראשונה: "חלף עם הרוח", ואפילו בצבע. הסרט נמשך שלוש שעות והיה די מרשים. אחרי הכל, האמריקאים יודעים לירות.
  הילדה העירה לחברה החדש ג'ון פרייזר.
  - גם לך יש סרטים חזקים!
  ג'ון חייך בסיפוק.
  - למה זה מפתיע אותך?
  ענתה מריה בכנות והטיחה את סוליותיה החשופות על החול:
  - בעצם, כן... חשבתי שקפיטליסטים לא מסוגלים לעשות סרטים כאלה.
  ג'ון קרץ לילדה וענה:
  - ואני חשבתי שהסרטים שלך כולם תעמולה!
  מריה אישרה זאת בחיוך:
  - כן, תעמולה! אבל תעמולה של אמת!
  ג'ון ענה בחיוך:
  - איזו אמת?
  מריה ענתה בפאתוס:
  - העובדה שבארץ הסובייטים יש את החיים הטובים ביותר לעם!
  ג'ון, הבחור הזה באדום בהיר העיר:
  - אלו הם החיים הטובים ביותר עבור האנשים באמריקה. ואתה חצי שבוי בידי הוורמאכט!
  אחרי המילים האלה, מריה הרגישה כעס בעצמה. והיא ניסתה להתנגד במקצת במבוכה:
  - לא חצי, אלא פחות!
  ג'ון הגיב בהגיון:
  - אם כרתו לא את כל הרגל, אלא חצי, אז זה כבר צער. ואתה בעצם נכנעת ואתה משלם לרייך השלישי מחווה מבישה!
  מריה תיקנה:
  - לא הוקרה, אלא פיצויים...
  ג'ון העיר בהיגיון:
  - או במצח או במצח!
  מריה העירה בעצבנות:
  - ואתה מפסיד במלחמה לוורמאכט!
  ג'ון אמר לא בביטחון רב מדי:
  - אך לעת עתה איננו נלחמים על השטח שלנו!
  מריה הוציאה את הלשון...
  אחר כך עברנו לנושא אחר. האמריקאי שאל:
  - האם אתה אוהב את טנק שרמן?
  מריה ענתה בכנות:
  - לא טוב. הוא גבוה מדי. והאקדח די חלש.
  ג'ון הסכים:
  - אולי הפרסינג המתקדם יותר שלנו הוא. יש לנו תקוות מסוימות עבור הטנק החדש!
  מריה הניפה את זה:
  - ה-IS-2 שלנו כנראה טוב יותר. וה-E-50 הגרמני בדרך כלל עדיפה על העיצוב האמריקאי הזה. אני לא חושב שאתה יכול להמציא משהו טוב יותר.
  ג'ון נעלב:
  - ההנדסה שלנו חזקה. אין לכם הרוסים כמו ה-B-29.
  מריה ענתה בביטחון:
  - עדיין לא, אבל זה יהיה בקרוב! ובכלל, הטכנולוגיה שלנו תהפוך לחזקה ביותר בעולם. וזה רק עניין של זמן!
  ג'ון היה סקפטי:
  - ברית המועצות הפסידה יותר מדי. אין לך כוח להחיות את התעשייה הכבדה. או לפתח טכנולוגיה. אז אי אפשר להתגבר על הפער עם הגרמנים!
  מריה לא הסכימה עם זה:
  - העם, בהנהגת המפלגה, יתמודד עם זה. אני בטוח! ועדיין נשיג ניצחון!
  ג'ון אמר באדישות:
  - אשרי המאמין!
  מריה אמרה בביטחון:
  - אמונה חייבת להתבסס על טיעונים סבירים!
  ג'ון שאל בהפתעה גלויה:
  -אתה לא מאמין באלוהים?
  מריה משכה בכתפיה:
  - בעבר, בתור ילד, לא האמנתי בזה והייתי חלוצה. ועכשיו... אני לא יודע!
  ג'ון הגיב על כך, וגרף את החול במגפו:
  - האמנתי כילד, אבל עכשיו אני לא.
  והצעיר הביט סביבו. הם דיברו בחפירה. היה חם והאור היה עמום. ואכן, מצב הרוח של האמריקאי אינו חיובי. הגרמנים מתקדמים ומנצחים. ככל הנראה, בקרוב הם יגיעו לארצות הברית. הטנקים של הרייך השלישי חזקים בבירור מהאמריקאים. וזו כמובן בעיה עצומה. ומקלעים גרמניים טובים יותר. יש רק הרבה זרים בוורמאכט. יעילות הלחימה שלהם תהיה נמוכה מזו הגרמנית.
  אבל הם לוחצים עם מספרים. למה להתנגד לגרמניה?
  האם זה לא יצליח, האם נצטרך להילחם על אדמתנו?
  ג'ון שאל את מרי:
  - למה באת אלינו? לא נמאס לך מהמלחמה?
  הילדה ענתה בכנות:
  - ואני! והעם שלי עייף ממלחמה! ובגלל זה אני רוצה שהפשיסטים לא יבואו אלינו שוב!
  ג'ון אמר לא בביטחון רב מדי:
  - נעצור אותם! לפחות הם צריכים להפסיק את זה! אמריקה שלנו חזקה, ולא יורידו אותנו על הברכיים!
  מרי אהבה את ג'ון. אבל בניגוד לחבריה, היא לא מיהרה לעשות אהבה ברגע שפגשה גבר. מבין אלה, אלה הוא אולי הטמפרמנטלי ביותר ואינו סובל קביעות. היא לקחה כמה מאהבים. יש לה אופי כל כך לוהט.
  כמובן, חבר קומסומול לא יכול היה להפסיק להיות כזה, אבל כשיש מלחמה, קשה מאוד להכיל את התאווה. הסיכון במריבות באמת משפיע על ההורמונים.
  עם זאת, אלה נלחם היטב. והוא גם אוהב לירות ברגליים.
  מריה צנועה יותר. היא חוששת לג'ון - הוא עלול למות.
  מטוסי תקיפה סילון רבי עוצמה של הגרמנים גורמים נזק חמור לכוחות המגינים.
  מקסיקו סיטי היא עיר גדולה והררית, וכאן אתה יכול להחזיק את עצמך. גם הגרמנים מבינים זאת, ובאמצעות חשיפת הבירה להפצצות והפגזות ארטילריה מנסים לעקוף אותה.
  אניוטה היא בלונדינית מקסימה, היא עשתה מעשה טוב. היא טיפלה בילדים מקומיים. הם גם שונים. בעיקר שחורי ראש, אבל יש גם בהירים. הם מתרוצצים בסמרטוטים, יחפים. אם הם נועלים נעליים, זה רק כשהם נכנסים לבית הספר. רזה, אבל עליז.
  אניוטה, כשהיא מביטה בהם, חשבה שהילדות היא תקופה מאושרת, כולל תפיסת העולם שלה. כשאתה נראה לעצמך בן אלמוות, והים עד הברכיים. אפילו ילדים נלחמים בצורה מיוחדת. הם הרביצו אחד לשני והלכו משם בחיוך. לא כמו מבוגרים ששומרים טינה לאורך זמן. לא, הכל שונה בילדות. ואפילו השמש זורחת יותר והאוויר רך יותר.
  אניוטה אהבה את הקיץ. וכאן כמעט תמיד שמש וחמים. הו מקסיקו... מה יחכה לך תחת הכיבוש של היטלר? האם יאלצו ילדים לצעוד בגיבוש ולשיר המנונים פשיסטים?
  נכון שבברית המועצות ילדים, קודם כל, חלוצים, הולכים בגיבוש ושרים שירים.
  זה לא הדבר הכי גרוע בכלל. אבל האם מפלצות פשיסטיות לא יחסלו ילדים במחנות?
  הנאצים לא זלזלו בעינויים ולא עשו קצבאות לגיל. ילד אחד בן אחת-עשרה נכווה עם מפוח, ציפורניים לוהטות ננעצו ברגליו, ואצבעותיו ואצבעותיו נשברו. בנות נתלו מהתקרה בשיערן ועקביהן נשרפו באש. מה עשו המפלצות? אניוטה ייצגה את כל העולם בשליטת הפשיסטים. והיא נבהלה.
  אבל לעת עתה, המכונה הברברית באמת של הרייך השלישי מתקדמת ותופסת עוד ועוד אדמות חדשות. ולא לעצור, ולא להחליף רגליים... הפנים שלנו זורחות, המגפיים שלנו נוצצות!
  טנק ה-E-50 החדש מסוכן במיוחד, אשר תותחים אמריקאים לא יכולים לקחת אותו, אפילו מטווח נקודתי.
  אניוטה פשוט דוחפת מוקש לאורך החוט. ילד מקומי, אלברטו, עוזר לה. בחור כה בהיר שיער במכנסיים קצרים, חמוד מאוד וזריז. הוא דומה לסריוז'ה האהוב עליו בעבר. הוא גם היה כל כך זריז. נכון, אלברטו מעט כהה יותר בעור, ויש לו שיער ארוך יותר, אך בהיר. וכשהוא מחייך, הפנים שלו נהיות כל כך חמודות.
  כרגע יש מוקש תקוע בגלגלים של E-50 גרמני. הזחל מתפרץ מהפיצוץ. הגרמני נפצע. אניוטה מצייצת:
  - נסובב את ידי הפשיסטים!
  הילדה נשענת לאחור וזוחלת משם. הגרמני מתחיל לסגת. ובכל זאת זה שרט אותו.
  אניוטה נזכרת כיצד מצאה את עצמה תחת כיבוש. תחילת המלחמה התקבלה בדאגה רבה. למרות שרבים, בעיקר הצעירים, סמכו על ניצחון מהיר ושחרור אירופה. הילדה אניוטה הייתה אז עדיין נערה, ויחד עם ילדים נוספים הייתה נתונה לפינוי.
  אבל אניוטה הלכה לאיבוד. ליתר דיוק, לילדה לקח יותר מדי זמן להתכונן ואיחרה למשאית. והיא חיכתה לבוא הנאצים. ואז חבר קומסומול היפה חווה פחד. והיא הלכה מזרחה. הנעליים היו חדשות. הילדה שפשפה את רגליה ונאלצה לחלוץ את נעליה. הלכתי יחף. העור על הסוליה עדיין רך ואינו מחוספס. בהתחלה זה רק קישקש קצת. ואז התחיל להתחמם, ובסוף הרגליים שלי היו צרורות ונשרפות.
  אניוטה מעולם לא חשבה שהליכה יחפה יכולה להפוך לייסורים שכזה. אפילו ההליכה על הדשא התחילה לכאוב, והפנים של הילדה ממש התפוצץ.
  איכשהו היא זחלה לבקתת הכפר, רגליה היו עקובות מדם. המארחת טובת הרוח שטפה את איבריו של חבר קומסומול המתבגר. הכאב נרגע מעט. אבל אניוטה הלכה כעת בקושי רב. כשהרגליים שלי השתפרו, יצאתי למסע בנעלי באסט. אבל במקביל, ניסיתי ללכת ללא נעליים במשך זמן מה כדי להרגיל את הסוליות.
  רגליה של הנערה הצעירה נעשו מהר מאוד מחוספסות, ועד מהרה היא לא פחדה מענפים או מחרוטים ביער.
  אבל הדרך לקו החזית הייתה ארוכה. רגליה של הילדה נעשו כה מחוספסות שהעקבים שלה החלו לגרד ולהיסדק. וזה גם כואב. כן, והייתי קצת רעב. השוקיים כאבו והברכיים כאבו מהלחץ.
  לא הזכרונות הכי נעימים. אבל באופן כללי, מה יכול להיות נעים במלחמה? אבוי, משום מה, מהימים הראשונים נסוג הצבא האדום. ואפילו חיילים רבים ברחו. ואת התהליך הזה אי אפשר היה לעצור.
  עד כה, רק ליד מוסקבה הפך הוורמאכט לאבק.
  ואז אניוטה חיברה שירים:
  פעם הובס הוורמאכט,
  נפוליאון מובס, בלתי מנוצח...
  האויב לא יכול לרמוס את הדגל הרוסי,
  כשהעם והמפלגה מאוחדים!
  יותר כיף ללכת עם שיר, גם כשהרגליים נושרות. בין היתר העבירה הילדה המתבגרת מכתבים למחתרת. בו הייתי מאוד גאה.
  אבל עכשיו אניוטה יורה על הסינים, ופוגעת בדיוק. הוא הורג את צרות העין ומצחקק:
  - אני לוחם יאק, המנוע שלי בוער... השמיים הם משכנו!
  והוא שוב יורה. ילדה מגניבה. הוא זורק חתיכת זכוכית ברגל יחפה. זה פוגע ישירות בעין של הלוחם. הוא נופל ומת.
  ואניוטה מצייצת:
  - זה לא מגניב, אבל מאוד מגניב!
  הילדה נהנית, כי הכל מסתדר...
  החזקה והגדולה בצוות שלהם, מטריונה, אוהבת לזרוק רימונים ברגליים יחפות. והיא מצליחה לפגוע בחיל הרגלים. ואפילו לפגוע בהצלחה בקנה של הטנק. עכשיו הגרמני צריך לעזוב.
  מטריונה אומרת בחיוך:
  - ואני חלבתי לא רק פרה, אלא גם סוס! ובכך מראה שאני סופרמן!
  והילדה ירתה שוב, ובדיוק. היא הפילה שלושה צרות עין ולחשה:
  - אני לוחם מעמד על!
  ואיזה ירכיים בשרניות יש למטריונה. הילדה בחרה מאהב שתתאים לגבר אפרו-אמריקאי באורך שני מטרים. והיא התעלסה איתו בהנאה. זה טוב כשהשלמות הגברית עבה כמו זרועו של גבר מבוגר... ילדה גדולה כמו מטריונה העריכה מידות גדולות. והילדה שאגה מאורגזמה עד כדי כך שכל הגדוד בא בריצה להקשיב. איזה תאו!
  אבל עכשיו העיקר הוא מלחמה. והילדה זורקת רימונים ברגליה החזקות. ואפילו אבנים ושברים. מטריונה שמחה על כך. למרות שלא הכל בחיים היה כל כך ורוד.
  בשלב מסוים, הילדה הגיעה למושבה בגלל גניבת חמש אוזני תירס. היא הייתה רעבה מדי. לשם כך נשלחה למחנה. גילח לי את הראש. והליך החיפוש היה הלם מוחלט עבור הילד. היא נאלצה לעבוד שם. מטריונה לא נרתעה מהעבודה, וכרה את היער, למרבה המזל היא הייתה במצב בריאותי טוב. אבל מנות הכלא הדלות לא הספיקו, והילדה זרקה הכל לפיה. ותולעים, וחרקים, ועלי עצים. נעלי מחנה מעץ היו לא נוחות מדי, ומטריונה העדיפה לעבוד יחפה, גם בקור ובשלג. הילדה בילתה שלוש שנים במושבה, אבל אז היא שוחררה, וכך התרחשה ליברליזציה חלקית תחת בריה. בנוסף, מטריונה חרגה כל הזמן מהנורמה, שגם היא נלקחה בחשבון.
  קודם כל, לאחר מושבת הנוער, הילדה, לאחר שהגיעה, מיהרה למטבח ולראשונה מזה שנים רבות אכלה לשביעות רצונה. ובמושבה אפילו הלחמת הלם אינטנסיבית לילדות גדולות לא הספיקה. אף אחד לא העליב במיוחד את מטריונה במושבה. בני גילה פחדו מכוחה הפיזי יוצא הדופן ומאגרופיה הגדולים. מטריונה היא הנשמה הכי טובה, אבל אם תיגע בה, היא תזוז כל כך הרבה שזה לא ייראה כמו הרבה.
  הילדה הייתה במצב טוב עם השלטונות, צייתנית, מובילה בייצור, ולא סירבה לאף עבודה, אפילו לעבודה הקשה ביותר. אף פעם לא הייתי חולה. היא עבדה יחפה בקור העז ואפילו לא חטפה נזלת. רק הרגליים הגדולות והחינניות הפכו אדומות, כמו כפות של אווז, אבל נשארו חמות.
  מטריונה אפילו התהדרה שהיא ריחחה את האזור, ובילתה קצת יותר משלוש שנים על הדרגש. כאילו, היא הייתה שם ויש לה עבר פלילי. השופט נתן לילד כבן עשר עבור כמה אוזני תירס. אבל אם אתה ממלא את הנורמה המשולשת, אז היום עובר בשלושה. ומטריונה עזבה מוקדם. אז היא חזרה בשמלת כלא ממשלתית, יחפה, שזופה, עם קצוץ קצר, שיער בלונדיני קצוץ. יפה, עם גזרה דקה ופנים יפות.
  אנשים הסתכלו עליה. מטריונה, בשמלת כלא אפורה, רזה יותר ובעלת תספורת, נראתה מאוד כמו נזירה. הדמיון גדל עוד יותר כאשר מטריונה צעדה את חמש מאות הקילומטרים הנותרים עד הבית. היא באמת רצתה לרמוס את ארץ הולדתה ברגליה היחפות. ואז בסיביר, שם היא הייתה, הכל היה קצת אחרת.
  אחרי השלג הלוהט, הליכה יחפה על הדשא היא חוויה של אושר. עם הגעתה לבית, נודע למטריון שהיא בהריון. זה לא היה מפתיע. הילדה נהנתה לנהל רומנים עם השומרים. הגוף המתבגר וההרואי שלה רצה סקס. אבל מכיוון שהיו איתה כמה אנשי אבטחה, מטריונה לא ידעה מי אביו של הילד.
  אבל הילד גדל גדול, בריא, בהיר שיער וחזק. עכשיו אולי הוא כבר חלוץ. אולי בחזית.
  מטריונה לא ידעה את גורל ילדה. במהלך המלחמה ניסתה הילדה לא להיכנס להריון כדי לא להחמיץ את הקרבות. יש תמיסת מיוחדת לכך. מטריונה עצמה ראתה את עצמה כרודנובר אורתודוקסית. מעין תערובת של פגאניות רוסית עתיקה ואורתודוקסיה. מטריונה תקשרה עם מכשפות ומכשפים. היה לה גם כוח.
  למה הגרמנים מנצחים? המכשפה הבכורה סיפרה לה שכוחות הנסתר שנמצאים בשירות הרייך השלישי הצליחו להחליק את המואראס, חוט החיים הזהוב של מזל נדיר, ואולי אפילו ייחודי, להיטלר. ושעכשיו הפיהרר מצא אושר פנומנלי. אפילו לג'ינגיס חאן לא היה את זה, מה שנתן לוורמאכט כוח יוצא דופן. והמעצבים הגרמנים המציאו בהצלחה, ומפקדי השדה פקדו בראש, אבל יריביהם לא הצליחו.
  המזל בהחלט חשוב. זה שהיטלר הצליח להביס כוחות עליונים היה במידה רבה תוצאה של מזל. חלקית טבעית, מכיוון שהפיקוד המערבי וחלקו הסובייטי לא ממש הבין כיצד יש לנהל מלחמות מודרניות בצורה נכונה. אבל לשרשרת צירופי המקרים החיוביים הייתה השפעה גם על הרייך השלישי.
  בהיסטוריה האמיתית, רק מהרגע להיפך, המזל עזב את הוורמאכט, ומספר דברים קטנים החלו לשחק נגד הנאצים. זה התחיל עם הקרב המפורסם על מידוויי. ואז שרשרת שלמה של תאונות הביאה לתבוסתם של היפנים. למרות שיפן הייתה חזקה יותר בקרב זה והיו לה חיילים מנוסים יותר ומאומנים יותר.
  אמריקה היא מעבר למילים - חזקה כלכלית. אבל הצבא והצי שלה לא מאוד מוכנים ללחימה, לא מאוד מאומנים וממושמעים. האיכות והניסיון היו בצד של יפן. חלק אחר חלק, ארץ השמש העולה מחצה את הצי האמריקאי. והיא ניצחה. עד ששרשרת תאונות הובילה ל-Midway. לאחר מכן המזל נטש לחלוטין את יפן. ואמריקה יצאה למתקפה, וצברה בהדרגה את ידה העליונה.
  ואז, כפי שהסבירה המכשפה הבכורה (עדיין נראית טוב מאוד!), העובדה שיפן הייתה בעלת ברית של הרייך השלישי בראשות היטלר שיחקה תפקיד. וחלק מהמזל של הפיהרר הלך לסמוראים.
  בנוסף, בהסתברות של תשעים אחוז, היפנים היו צריכים לנצח בקרב הזה בכל מקרה.
  היה ברור שהינקיס היו מסוגלים לסחור יותר מאשר להילחם. הגרמנים, בתורם, הם אומה נולדה של לוחמים שהייתה לו גם כלכלה חזקה. ובהדרגה התחזק הוורמאכט, שקלט זרים וילידים מכל הסוגים, שהתמלא בטנקים ומטוסים. והוא ניצח בקלות הולכת וגוברת. מדינות אחרות לא יכלו לעשות דבר כדי להתנגד לכך.
  מטריונה שאלה שאלה:
  - איך להביס את היטלר?
  המכשפה משכה בכתפיה וענתה בכנות:
  - אילו יכלו, היו עושים זאת בעצמם מזמן... אבל כאן צריך להתווכח עם הגורל עצמו...
  מטריונה נאנחה בכבדות. והיא שאלה שוב:
  "האם לא יהרגו אותי אם אלך להילחם למען אמריקה?"
  המכשפה ענתה בביטחון:
  - כל חמשתך בידי יד ימין השמימית. והנאצים לא יכולים להרוס אותו כל כך בקלות. הילחם והאמין בגורל שלך!
  מטריונה חייכה וענתה בביטחון:
  - אני מאמין שאני יכול להילחם בכבוד!
  ואכן הילדה הגיבורה נלחמה כמו לביאה אמיתית. הגרמנים, או יותר נכון עבדיהם-הלוחמים הזרים, קיבלו את המספר הראשון. ואפילו עם וו.
  הילדה שרה:
  - ככישלון הבטחתי להציל את המטפחת הכחולה!
  ושוב אש, מדויקת והירואית להפליא. מטריונה יורה ופוגע. עבדים זרים נופלים. זה יותר גרוע, כמובן, כאשר טנקים נעים. לטכנולוגיה הגרמנית אין אח ורע. אז מה! הרוסים רגילים להסתפק במועט!
  מטריונה שרה:
  - אנחנו חלוצים - ילדי הקומוניזם!
  ושוב היא ירתה בצורה מדויקת. חמש הבנות עבדו ופעלו יותר ויותר במרץ. והפגזים לא פגעו בהם.
  אבל נערים אמריקאים מתו. כוחות סער נפלו מהשמיים. הם ממש הרעיפו רקטות על עמדות אמריקאיות. גם הרובים פעלו. הם הגיבו באש קרקע בצורה איטית משהו.
  וכשהתחילו ההפגזות ממשגרי הגז, זה הפך מפחיד לחלוטין. והשמים כאילו מלוקקים בלשונות להבה אדומות.
  הבנות נצרבו קלות, והן התחבאו בסדק. ההפגזה התחזקה. גם הוביצרים גרמנים מתנייעים פגעו. פצצות ורקטות ירדו גשם.
  כדי לעודד את חבריה, אלנה שרה:
  - ללא ספק, דורות חדשים נלחמים על האהבה! למרות ששעת הדרקון היא אכזרית, הזמן בחר בנו להישג!
  ואלנקה ירה, הצמידה את הסקאוט, ושוב קפצה לתוך הפער. ומלמעלה יש אוקיינוס שלם של אש, ושברי מחטים עפים משם.
  הגרמנים משתמשים במטוס TA-400 חזק מאוד עם שישה מנועים להפצצה. מכונה כזו עדיפה משמעותית על דגמים אמריקאים, כולל בטווח הטיסה. נשק אדיר מאוד. והוא מפיל פצצות, כבדות עם מילוי כדורים. שמתפזרים על פני מאות רבות של מטרים.
  ה-TA-400 הוא מכונה כמעט בלתי פגיעה. היא חזקה עם נשק הגנתי חזק. ה-B-29 לא יכול להשוות אליו. ואיך פצצת העל מתרסקת. כל הבלוק רועד ככה, מתמוטט. וכוח כזה מופגן כאן.
  אבל אלנקה אומרת באומץ:
  -לפאפואים אין חורף, לרוסים יש מצבים חסרי תקווה!
  ואכן, אולי הילדה צודקת. הנה חמישה מהם בחום, ומקבלים רק כוויות קלות.
  מריה אומרת:
  - נאדז'דה היא התסביך הארצי שלי...
  ואז הוא מתקן את עצמו, מעביר את אגרופו אל סנטרו:
  - לא תסביך, אלא מצפן!
  הבנות, למרות האש הצפופה, עדיין בחיים. אללה אפילו מזמר:
  - אני לא רוצה ללכת על חוט, על חוט! מעתה ואילך, המלחמה האדומה חיה!
  אבל כמה חיילים אמריקאים מתו מירי ארטילריה נאצית? לא בכדי בהיסטוריה האמיתית לא העזו בעלות הברית לפתוח את החזית לפני ארבעים וארבע.
  רוב המומחים הצבאיים מאמינים שבמקרה זה, החיילים האמריקאים והבריטים היו נזרקים לים. יתרה מכך, אולי לא תהיה לכך השפעה כמעט על מהלך הלחימה במזרח.
  אבל עכשיו האמריקאים כנראה כועסים על כך שהתנהגו באופן פסיבי מדי. שהם אפשרו לכבוש את כל המושבות האנגליות, ואת בריטניה עצמה. שהם נתנו לפשיסטים את האפשרות להשמיד את ברית המועצות, ועכשיו הם נאלצים להילחם כמעט לבד.
  ועכשיו השאלה היא: האם סטלין יפר את תנאי שלום הקש? מנקודת מבט מוסרית, תקיפת הרייך השלישי אינה חטא כלל. אחרי הכל, היטלר עצמו הפר בבוגדנות את הסכם אי-התוקפנות. אבל מצד שני, עדיין יש שאלת כדאיות. אולי הגרמנים, לאחר שתפסו שטחים ונלחמו שנים רבות, לא ימשיכו הלאה. עכשיו שווה להתגרות בהם?
  יתרה מכך, אמריקה עצמה יכולה לצאת מהמלחמה על ידי חתימה ערמומית על שביתת נשק. וטרומן הוא אדם אפילו יותר אפל וערמומי מרוזוולט.
  רקטות בעלות הספק גבוה משחררות את כדור הארץ... מקסיקו סיטי מופצצת. אבל זה לא הכל. הגרמנים תוקפים גם ערים אמריקאיות. וקודם כל, למפעלים צבאיים. זה עדיין לא פעיל במיוחד, זה נובע מהתקשורת המורחבת והריחוק של שטח ארה"ב. וחשוב יותר לתמוך בהתקדמות הכוחות שלנו.
  אבל, למשל, ארבעה טילי A-10 נשלטי רדיו נורו לעבר טורונטו. מתקפה די יקרה, אבל בכל מקרה הגרמנים הראו שהם מסוגלים לירות ממרחק רב, ובדיוק. עם זאת, כמובן, שיגור TA-400 עולה פחות משליחה של טיל כזה ממרחק של אלף קילומטרים.
  אבל יש מכשירים שמסוגלים לשגר למסלול נמוך - לווייני ריגול. ליום הולדתו של הפיהרר, הם מבטיחים לשגר לוויין המסוגל לצלם את שטח ארה"ב.
  מריה שרפה את רגלה החשופה והחיננית. השלפוחיות אפילו התנפחו. זה לא נעים להודות. חם מסביב, ואין מה להקל על הגירוד.
  הנערה ניסתה לדמיין את אותם חלוצים שסוליותיהם טוגנו על ידי תליינים גרמנים באמצעות פלטה.
  הם כנראה כאבו עוד יותר. אבל הם החזיקו מעמד ולא הראו את הכאב בצרחות או בגניחות. ואם נאנקו, זה היה בחריקת שיניים.
  זוהי גבורת החלוצים, והיא לא צריכה לגנוח. הילדה דמיינה שהיא נחקרת על ידי הנאצים. הם תלו אותו על מתלה ושרפו את עקבו החשוף במגהץ לוהט. ובמקום לגנוח או לצרוח, היא צוחקת לך בפרצוף.
  מריה זכרה ספר שקראה בילדותה: "סנט ג'ון וורט". שם, כשהדמות הראשית הייתה אמורה לעבור עינויים, הוא הודה כי לא סביר שהוא יוכל לשיר על מתלה כמו האינדיאנים. אבל כשאתה שר, זה באמת מרגיש יותר טוב.
  ומרי שרה בקול רם;
  את המולדת המופלאה שלי,
  כל הפלנטה גאה בך...
  רוסיה היא כמו משפחה יחידה,
  שתזמר בגן עדן במקהלה!
  
  אנו משמרים את המנון המולדת ללא מרירות,
  לאחר שזרקו ספקות בגאווה לתוך התופת...
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  השלום יחזור ויהיה בהיר מאוד!
  
  בורא כל יכול אדוננו,
  המרחבים הפתוחים של ארץ המולדת כל כך פרוסים...
  למרות שהבשר סובל לעתים קרובות בייסורים,
  אבל רוסיה ואני מאוחדים במשך מאות שנים!
  
  המולדת שלנו כל כך קדושה,
  לא, חזק יותר ברוחו מחייל רוסי!
  כוכב בהיר בוער מעלינו -
  נמחץ את היריב בקרב!
  
  בואו נגיע לפסגות הזוהרות ביותר,
  בואו נרים דגל אדום מעל מאדים, בצחוק...
  אחרי הכל, ישוע האל הענק איתנו,
  יש שישה עשר סמלים - יהיו אחרים!
  
  ילדה ליד מוסקבה נלחמה עם האויב,
  הביס בביטחון את הפשיסטים...
  אבל מאדים הגחמני האל פנה,
  והדבר המצער היה שהיא נתפסה!
  
  הם הובילו ילדה יחפה דרך השלג,
  אש בערה בזעם על עקביה...
  הם שברו את רגלם החשופה במלקחיים,
  והם הכו אותי חזק עם שרשרת לוהטת!
  
  אבל היופי סבל את הלחץ,
  הם עינו ילדה בצינוק...
  הפשיסט אפילו לא פלט גניחה שקטה,
  לאחר מותו חבר קומסומול עם פרס!
  יש קרבות עזים, והגרמנים והקואליציה שלהם הורסים את האמריקאים מכל עבר.
  הלחימה במקסיקו סיטי נמשכה מעט. העיר הגדולה היא מהגדולות בעולם, ממוקמת בהרים והיא מטרה קשה מדי לכיבוש. יתרה מכך, האמריקאים התבצרו במקסיקו סיטי, ומראש יצרו בה בסיס ומחסני תחמושת בבונקרים עמוקים. וזה איפשר להם להחזיק במקסיקו סיטי גם לאחר שהבירה הייתה מוקפת. גם האמריקאים לא כל כך פשוטים.
  הם האמינו שהגרמנים לא יסתכנו במעבר צפונה עם עיר מעוז כה גדולה בעורף, וייתקעו בניסיון לחלץ קוץ כזה מפיהם.
  הפיהרר באמת פחד להשאיר קדרה מאחורי חייליו. בנוסף, הגרמנים התחדשו בטנקים מתקדמים יותר מסדרת E, ורצו להחליף את הטנק הפופולרי ביותר שלהם, הפנתר-2, באחד שהיה מוגן וחמוש יותר ולא נחות בביצועי הנהיגה.
  בתנאים אלו עמדה הנהגת הרייך השלישי בפני שאלת השימוש במטוסי דיסק.
  אלא שהבעיה הייתה שהמטוס הלמינרי, למרות שהפך את המטוס לבלתי פגיע, לא איפשר לירות מהם בעצמם. אלא אם כן, במציאות, מטוסי דיסק יכלו לתקוע מטוסים תוך שימוש במהירות הפנטסטית וחוסר הפגיעות שלהם. אבל בעזרתם קשה מאוד להפציץ או לירות או לשגר טילים. נכון, אפשר לכבות את השדה הלמינרי, לשחרר את המטענים ואז להפעיל אותו שוב.
  רעיון נוסף היה לחמש את הדיסקים בתותחים המפיצים קרינה תרמית או לייזרים. אבל גם זה לקח זמן.
  בכל מקרה, צריך להשתמש בצלחות מעופפות באופן מעשי.
  ב-13 באפריל נבדקו לראשונה שני מטוסי דיסק בקרב. הצלחות המעופפות המריאו כמעט בדממה. אבל היה זוהר. אחר כך הם רצו מעבר לאוקיינוס האטלנטי למקסיקו. כפי שהתברר, לנשק הזה היה גם עתודת כוח אדירה.
  אבל הם נצטוו להילחם רק על השטח שנשלט על ידי הוורמאכט. כי בשום פנים ואופן אסור לתת למדינות אחרות את הטכנולוגיה של נשק שהקדימו כל כך את זמנן.
  מרגרט ואלבינה שלטו בדיסקוס הראשון באמצעות ג'ויסטיק. המשימה שלהם הייתה לעת עתה רק להכניס מטוסים אמריקאים, ומספר רב של אנשי צוות לא נדרש.
  מדוע הופקדו הדיסקוטקים בידי בנות? כי המין החלש יותר מצליח בקרבות כאלה. אחוז ההפסדים בקרב טייסות קטן פי כמה מזה של גברים.
  למרות שבאופן כללי ללופטוואפה יש יחס מאוד נוח בנזק. העליונות משפיעה גם על אימוני הלחימה, ובעיקר על תעופה סילון, שאין לה יריב שווה.
  מרגרט ואלבינה טסות מאירופה למקסיקו במהירות של שתי מהירויות קול בקירוב, אבל זה לא מורגש בכלל בדיסקוס עצמו: כמה חלקה הנסיעה. זה כאילו אתה על רכבת.
  מרגרט אמרה בהתלהבות:
  - זה כזה דיסקוס נפלא שיש לנו. כמו נשק מהאגדות - לא צריך חרב או תותח!
  אלבינה הבהירה באופן הגיוני:
  - יותר כמו נשק חלל, כמו החייזרים.
  מרגרט, רקעה ברגליה החשופות והשריריות, שרה:
  הלוואי שיכולתי להוציא קצת כסף ולהאכיל את החייזר! הלוואי ויכולתי להוציא קצת כסף, אבל הוא לא מתבכיין, אל תמלט!
  אלבינה מחאה כפיים ואמרה:
  - זה שיר ממש שנון. חשבתי שאתה יודע רק איך לחבר מצעדים צבאיים!
  מרגרט הגיבה בהישענות לאחור על הרצפה. עשה כמה שכיבות סמיכה. על פי מסורת שלא מדוברת, היא לבשה ביקיני. באופן כללי, בלופטוואפה, כמעט כל הצעירות והנערות עברו למדי ביקיני. בכל מקרה, אם תנאי מזג האוויר אפשרו ולא היה קר מדי. האמינו שלגוף עם מינימום לבוש יהיה מגע טוב יותר עם המטוס. והטייסים טסים בצורה מופתית במקרה הזה.
  התרגול אישר זאת. גם בקור, הבנות ניסו לחשוף כמה שאפשר. ביקיני הפכו מאוד אופנתיים.
  אז זה לא מפתיע שהבנות היו כמעט עירומות. ועם הדמויות שלהם, ביקיני הולך טוב. כמובן, בצבא כל הנשים שומרות על עצמן בכושר, ויש להן דמויות טובות. כאשר אישה צעירה נותנת לעצמה פעילות גופנית, היא תיראה מושכת בצורה חושפנית. בנוסף, כאשר אתה לובש ביקיני, האוויר הצח מסייע בשריפת שומן. והבנות כל כך דקות ומפותלות עם שרירי בטן מפוסלים.
  כמובן שזה יופי, גופן של נשים צעירות. כפות הרגליים שלך, כמובן, חשופות, ועם סוליות חשופות אתה מרגיש את המכונית הרבה יותר טוב, ואפילו נהיה אחד איתה.
  אולי בגלל זה טייסים צעירים כל כך טובים, והם צוברים ציונים מבלי כמעט למות.
  מי יודע אם היטלר נכשל בהיסטוריה האמיתית בגלל שהזניח נשים בצבא. אבל ילדה בביקיני היא לוחמת מיוחדת. הון אוהב אותם, והם מתים לעתים רחוקות מאוד.
  אלבינה גם התחילה לעשות שכיבות סמיכה, כשהבחינה:
  - כשאתה זז אתה מרגיש הרבה יותר טוב.
  מרגרט הסכימה:
  - תנועה היא החיים!
  שני הלוחמים היו בלונדיניות. וגם מאוד יפה. ובכן, כמובן, הם לא היו סומכים על אחד הדיסקוטקים הראשונים בשינוי קרב לנשים ללא תכונות יפות.
  הכל אצלם טוב: הדמויות שלהם מלאות בחן אתלטי וכוח אירוטי. ופנים, צעירים, רעננים, ללא קפל או קמט אחד. ושיער שופע ומעט מתולתל.
  בנים מסתכלים על בנות כאלה ויכולים לבהות שעות בלי לעצור.
  יופי אתלטי באמת ייחודי, ארי.
  אלבינה עמדה על ידיה ושילבה את רגליה הדקות והשזומות מעל ראשה. מטוס הדיסק היה על טייס אוטומטי. אי אפשר היה להפיל אותו, אז הבנות יכלו להשתולל ולהתחמם בקלות.
  רצפת המכונית המופלאה הייתה מכוסה בפלסטיק רך ולא דליק ומחוספס.
  מרגרט הלכה אחריה, שתי הבנות עומדות על הידיים. והם משכו מלמעלה ברגליהם. זה היה כמו לסובב אופניים. כל כך מקסים וייחודי.
  אלבינה אמרה בחיוך:
  - אני ארי אמיתי, חסר רחמים לאויבי הרייך... האופי שלי נורדי!
  מרגרט ציחקקה והעיר:
  - אבל אני אוהב לעשות קונדס. לפחות היא גם ארית אמיתית! הו, איזה דבר מצחיק זה מלחמה!
  אלבינה, מנמיכה את קולה ללחישה, העירה:
  "ועם זאת אני חושב שלא היינו צריכים להשאיר את הרוסים בעורף שלנו." סטלין יכול לצאת מתבוסה ולהכות!
  מרגרט ענתה בביטחון:
  - יש לנו מספיק כוח למלחמה בשתי חזיתות! אתה יודע, לוורמאכט יש כבר יותר משלושים וחמישה מיליון חיילים. בעיקר זרים. לא סביר שהרוסים המותשים יצליחו לאסוף יותר מעשרה מיליון. אבל יש גם את יפן.
  אלבינה הנהנה בהסכמה, ראשה לבן כמו כדור שלג טרי:
  - כן זה נכון! אנחנו חזקים! טנק ה-E-50, המיוצר בייצור המוני, סוף סוף סיפק את הצבא שלנו מכל הבחינות!
  מרגרט ציחקקה והתערבה:
  - טנק? יש שמועות שהם רוצים לייצר מכונה דומה מפלסטיק!
  אלבינה הנידה בראשה בספקנות:
  - השריון יהיה חלש... אם כי רעיון מעניין למבצעי נחיתה!
  מרגרט העירה בחיוך:
  - והדיסקוס שלנו עשוי מטיטניום. והוא חזק מספיק כדי להתמודד עם כל ההתנגשויות האפשריות.
  אלבינה ציינה באנחה:
  - טיטניום היא מתכת די יקרה. אבל אני חושב שבקרוב המעצבים שלנו ייצרו פלדה הרבה יותר חזקה!
  מרגרט טפחה בכפות רגליה היחפות:
  - מחשבותי הן עדר סוסים!
  אלבינה צחקקה ואמרה:
  - עדיף פיל! הוא יותר גדול!
  מרגרט קפצה בזרועותיה ושאגה:
  - הג'ירפה גדולה! הוא יודע יותר טוב!
  לאחר מכן הבנות לקחו אותו והרביצו לו בסוליות. אז היה אפילו טרטור. והם חייכו אחד לשני.
  אלבינה אמרה:
  - לא, עם לוחמים כמונו, אפילו מאה סטאלינים לא מפחדים מאיתנו!
  מרגרט הסתובבה על ידיה וצייצה:
  - למה מאה? אולי אלף בבת אחת?
  אלבינה צעקה:
  - אין מיליון!
  מרגרט אמרה:
  - או מיליארד וחצי!
  אלבינה נהמה:
  - או טריליון ורבע!
  תחרות כזו נראתה מגוחכת ומופרכת. אבל יחד עם זאת מצחיק ביותר. הבנות הפסיקו את הפטפוט הלא מזיק שלהן והחלו לעשות שכיבות סמיכה.
  מרגרט חשבה על העבר שלה. ילדה ממשפחה די אצילית. היא נשלחה בגיל רך מאוד לבית ספר מיוחד. עברתי שם אימונים די קשים. לימדו אותה ואומנו אותה פיזית. מצד אחד זה חיזק את הילדה, אבל מצד שני זה שלל ממנה את ילדותה.
  מרגרט, לעומת זאת, הסתבכה במהירות. בנוסף, היו בבית הספר מועדונים ובידור. היפות שחו בבריכה, עשו התעמלות ועשו את הפיצולים.
  ולמדנו, כולל שפות שונות. כמובן, לימדו אותם מתמטיקה, פיזיקה וקלאסיקות שונות. בזמנה הפנוי, מרגרט אהבה לקרוא מדע בדיוני. היא אהבה במיוחד את ז'ול ורן. התגליות המדעיות שלו שולבו עם הרפתקאות מעניינות. כמה סוגי המצאות עדיין לא התעלו.
  מרשימים במיוחד היו הפגזים המסוגלים להרוס מבצר שלם בירייה אחת. הנשק הזה יכול להיות שימושי במלחמה אמיתית.
  מרגרט, כששמעה על המתקפה הגרמנית על פולין, קיבלה השראה. הגרמנים זכו בניצחון אחד אחרי השני וכולם פשוט העריצו את היטלר. אמנם בתחילה היחס של רבים היה מאופק. אבל הפיהרר הצליח בהכל. כולל במשק. צמיחה כלכלית מהירה, תחיית הצבא, החזרת חבל הריין ושדות הפחם. ואז אנשלוס חסר הדם מאוסטריה. הגרמנים היו מעט מזועזעים מהסכסוך סביב צ'כוסלובקיה. אבל אז מינכן באה בעקבותיה.
  לאחר מכן נראה היה שגרמניה השיגה הכל בדרכי שלום. היא אפילו החזירה את אזור קליפדה. אבל אז החלה המלחמה עם פולין, וכעבור יומיים מלחמת העולם השנייה. רבים, אפילו הבנות, נבהלו. מה אם תהיה עוד תבוסה? אבל תוך שלושה שבועות פולין קרסה, המתקפה נגד מערב גרמניה לא החלה, והשקט נכנס. רבים חשבו שעכשיו יהיה שלום.
  ואז התקפה מהירה על צרפת. והתעמולה הכריזה בהתלהבות: ניצחנו!
  ומרגרט התעצבנה שהיא לא השתתפה בניצחון כזה. אבל זה לא כל כך פשוט. המלחמה נמשכה, גרמניה, נלחמה, ספגה מדינה אחת אחרי השנייה. וכמו גיבור מהאגדות היא כרתה את ראשי אויביה. אז מרגרט הלכה לחזית. בתור טייס. היא עברה בית ספר לטיסה והגיעה לשמיים.
  הילדה מיד התחילה לקלוע יותר. נלחם עם טייסים רוסים. מיד הבחנתי בחולשה מסוימת של האסים הסובייטים - חוסר הרצון שלהם לסגת. אבל זה התאבדות כשאתה נלחם נגד מטוס חמוש כל כך חזק כמו ה-ME-262.
  מרגרט השמידה מטוסים סובייטיים, די בהצלחה. היא לא ידעה רחמים, למרות שלא ראתה את עצמה אכזרית. והילדה נלחמה בביקיני, גם כשהיה קצת קר.
  וזה עזר בקרב. לא פעם המטוס שלה הופל, או אפילו ניזוק קשות. למרות שה-ME-262 הוא בדרך כלל מכונה עמידה מאוד.
  מרגרט זיכתה את עצמה בצלב האבירים של צלב הברזל. וכמובן, היא הייתה גאה בזה. ועכשיו היא הופקדה על מכונת ההרס המתקדמת ביותר.
  אלבינה הייתה גם טייסת, ממשפחה צבאית. גם בלונדינית שרירית, זכתה בצלב האביר על מעללים שונים, בעיקר בשמיים. אבל אלבינה הצליחה להילחם מעט בחיל הרגלים. היא הראתה את הכיתה שלה גם כצלפת.
  שתי הבנות דומות, אבל גם שונות, כמובן, בפנים שלהן. אבל יש להם שרירים בולטים, חזקים מאוד פיזית. עכשיו הם עשו שכיבות סמיכה, עשו זווית וצייצו:
  - לוחמים גדולים אנו, ארץ אדירה... ובמובנים מסוימים אנו פראיים מאוד ומשרתי השטן!
  לאחר מכן אלבינה ציחקקה והתנגדה:
  למה שטן? או אולי אלוהים כל יכול?
  מרגרט הנהנה.
  - כן, אם לצבאנו יש מזל, אז בלי אלוהים לא יכול להיות אחרת!
  אלבינה תיקנה את חברתה:
  - לא בלי אלוהים, אלא עם אלוהים! הקב"ה אוהב את החזקים וחסרי הרחמים! הארים ירסקו את כולם!
  מרגרט קראה בהתפעלות:
  - ויש לנו טכנולוגיה כזו! מטוסי דיסק הם נס!
  אלבינה, שעשתה פינה במרץ, הסכימה:
  - כן... אנחנו יכולים אם נרצה!
  מרגרט הסבירה בהיגיון:
  - וכשאנחנו לא רוצים, גם אנחנו יכולים לעשות את זה! מדענים בכפייה מחצי העולם חורשים עלינו!
  הבנות החלו לעשות את הפינה בצורה הרבה יותר אנרגטית. והמכונית שלהם גלשה באוויר. זה דומה לעב"ם. יצירה נפלאה כל כך של הנדסה. משהו שנוצר מעבר לרמה הטכנולוגית האופיינית לכדור הארץ. בין היתר מצויד מטוס הדיסק במספר מכ"מים חדישים. שמעתי ביפ ביפ...אזעקה!
  הבנות קפצו ממקומן ורצו למסכי הצפייה... הן הגדילו את התמונה... אז זהו, תריסר מוסטנג אמריקאי וארבעה איירקוברות טסו קדימה. מטוסים אמריקאים פרצו מתוך העננים. כנראה שהם הבחינו בתקליטון די גדול, או סרקו אותו עם מכ"ם. למרות שצלחות מעופפות כאלה כמעט בלתי נראות במכ"ם. אבל בשמים הם נראים ממרחק רב.
  שתי טייסות ניסו לתקוף את הדיסקוס. מרגרט לחצה על כפתורי הג'ויסטיק כדי להאיץ. והיא הלכה לאיל. בחדות כמו אגרוף של מתאגרף במשקל של נוצה, הבזיקה צלחת מעופפת. ופגע בלוחם אמריקאי. זה היה כאילו חותך יהלומים פגע בברזל. ניצוצות ירדו, והזרימה הלמינרית פיררה את המטוס לשבבים מבריקים.
  אלבינה, אוחזת בג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, סובבה בזריזות את הדיסקוס ושוב נגחה במטוס הקרב של חיל האוויר האמריקני. הוא נפל לרסיסים. והמחסל הבלונדי, שהמשיך לנוע, ריסק מטוס אחד אחרי השני.
  מרגרט העירה:
  - אנחנו מוחקים אותם... כמו גיר עם מחק!
  אלבינה צחקקה ואמרה:
  - אין להם סיכוי!
  הדיסקט נע פי כמה מהר יותר ממטוסים אמריקאים. ובאמת לא היה סיכוי לעזוב אותו. יתר על כן, יכולת התמרון של המכונית הגרמנית היא פשוט פנומנלית. אבל מול נשק חדש, האמריקאים פעלו בחוכמה: הם התפזרו. והבנות נאלצו להאיץ בחדות את המרדף.
  כאשר נפגע על ידי דיסק, הוא התחיל לזמזם, כאילו הוצאו שבבים. הדיסק המפורסם של בלונזי ריסק וריסק את כולם. ובכל זאת הוא אפילו לא רעד.
  הבנות צחקו כשרדפו אחרי האויב. הם עקפו והשתטחו, חתכו. זה הזכיר עפיפון שרודף אחרי תרנגולות, ואולי אפילו מהר יותר. וחותך כזה היה פשוט דומה לחרב האוצר של איליה מורומטס. מי קיצץ הכל... והצליח להדביק כמעט הכל ולטרוק אותו.
  הבנות התחפרו וכמעט קפצו מכיסאותיהן, נאחזות במלחציים בידיים וברגליים. ואיכשהו הם עדיין החזיקו מעמד. והם יכלו להמשיך להילחם.
  אבל הלוחם האמריקאי האחרון עוקף. הבנות נענעו אגלי זיעה מהמצח. ושוב העברנו את הדיסקט לטייס אוטומטי. אלבינה, מוצצת את בטנה החטובה, הציעה:
  אולי נוכל לאכול?
  מרגרט הסכימה:
  - זה רעיון טוב!
  הלוחמים הושיטו יד אל המקרר. אלבינה לחצה על הכפתור עם הבוהן. יצאו שתי שפופרות של תערובת תזונתית. הבנות לקחו אותן בזהירות בידיהן. בשר חזיר קצוץ דק עם אפונה ורוטב עגבניות. על התווית של כל צינור יש חזיר מצחיק ועגבנייה עם גבעול אפונה.
  הבנות החלו לינוק בזהירות, לוחצות קלות על הצינור. מרגרט העירה:
  - עוד מעט נלך לעולמות הקוסמיים. אז אולי אוכל כזה יינתן לאסטרונאוטים.
  אלבינה הנהנה בהסכמה:
  - כן זה יהיה נהדר! לטוס לעולמות אחרים, להסתכל על כוכבי לכת שכנים.
  מרגרט שרקה ואמרה בחולמניות:
  כן, זה מאוד מעניין. ואיך נראים החייזרים האלה? הם כנראה נראים כמו אנשים. או שאולי יש ביניהם הבדלים?
  אלבינה משכה בכתפיה והציעה:
  אולי נוכל לפגוש אלפים. הם דומים במראה לבני אדם, אך מקורם לא מקופים, אלא מחתולים. לכן יש להם אוזניים מחודדות ומראה חמוד מאוד.
  מרגרט העירה בחיוך מתוק:
  - אומרים שהאלפים לא מזדקנים בכלל!
  אלבינה הנהנה בהסכמה:
  - אולי... אבל עדיף יהיה לאנשים אושר כזה!
  מרגרט מצצה מהצינור. היא בלעה ודיברה:
  - כן... אין דבר גרוע יותר מזקנה! בהקשר זה, זו פשוט מכת אלוהים!
  אלבינה ליטפה את רגלה החשופה. דמיינתי בחור לידי. כל כך גבוה, שרירי, כמו אפולו. או אולי הרקולס. ואז היא דמיינה אותו מלטף אותה. כן זה יהיה נהדר.
  ואז לעבור למשהו רציני יותר. לחוות ליטופים חזקים וליטופים, נשיקות חמות של החזה. כמו שפתיים גבריות חזקות אני מלטפת את פטמת הארגמן. ואיך הייתי רוצה להישאר צעירה ומושכת לנצח.
  לעולם אל תזדקן, תהיה צעיר לנצח, רזה, אתלטי!
  אלבינה הציעה בתקווה ביישנית:
  - אולי אנשים ימציאו משהו כדי לא להזדקן?
  מרגרט ענתה בביטחון:
  - במוקדם או במאוחר, כמובן, הזקנה תובס... אבל השאלה היא, האם נחיה לראות זאת?
  אלבינה ניסתה לנחם את חברתה:
  - אם המדע הארי יכול לעשות הכל, אז יעבור הזמן והם יוכלו להחיות את המתים. ואז זה לא משנה מתי נמות!
  מרגרט אמרה בחיוך:
  הבה נהנה מעולם ללא רוע,
  למרות שלפעמים קשה להאמין...
  ילדים ישחקו ויצחקו,
  ונשיג אלמוות... אולי!
  הבנות לגמו מהשפופרות. בשר פרוס, אפונה ועגבניות, שילוב מאוד טעים ומזין. מרגרט גם דמיינה את בעלה לעתיד. כל כך מפוצץ וחכם, עם מצח גבוה. היא מאוד אהבה את ספרטק. אדם שנולד להיות שליט, או מפקד גדול, התברר כעבד. לגבי ספרטקוס, מרגרט קראה רומן מאת סופרת איטלקית. יצירת אמנות מעולה, לא תוכל להניח אותה מהיד.
  נכון, העובדה שספרטק היה מנהיג תראקי אציל היא ככל הנראה המצאה של המחבר. אפילו לא ידוע אם ספרטקוס היה תראקי. הוא היה רק חבר בקטע התראקי. יש מידע מועט על ההיסטוריה האמיתית של ספרטק. נראה שהוא נולד חופשי. ואפילו אומרים שהוא שירת כלגיונר בצבא הרומי. ואז, כשהמלחמה עברה לתרקיה, הוא אפילו ערק ונלחם נגד הרומאים. הוא נתפס שוב ונמכר לגלדיאטורים.
  ואז התהילה הגיעה לספרטק בזירה. אבל ספרטק בהחלט יכול היה להיות גרמני. מרגרט דמיינה את עצמה במיטה עם הגיבור הזה.
  זה נהדר - גבר כזה! נשים אוהבות ג'וקים. מרגרט חשבה שגם ספרטק היא חכמה בצורה יוצאת דופן. הוא זכה בניצחונות על הרומאים עם צבא מאורגן די גרוע של עבדים ועניים. למרות שלא, מנהיג הגלדיאטורים קבע משמעת קפדנית.
  לשווא מיהרו הקונסולים לעבר ספרטקוס. הוא הנחיל להם תבוסה אחת אחרי השנייה. אבל בסופו של דבר, הבגידה עשתה את שלה. והם ניצחו את ספרטק.
  מלחמת העבדים לא הסתיימה בניצחון. מה שיכול להיות לטובה. לאחר שזכו, העבדים היו משמידים את האימפריה הרומית, אבל האם הם היו יכולים להציע משהו בתמורה? ברבריות מוחלטת עלולה להתעורר בחלק זה של כוכבי הלכת. אז הנצרות לא הייתה זוכה לפופולריות המונית כזו. אז זה לא היה עבור הקיסר קונסטנטינוס, שהכניס דת כזו מלמעלה. והזמן היה נגד הנצרות באופן אובייקטיבי. אז עלתה שאלה הגיונית לחלוטין: האם אתה יכול להוכיח שתחיית ישו אינה אגדה?
  כל העדים לתחיה והשליחים מתו או הוצאו להורג, ואחר כך תלמידי השליחים. כמובן שעם הזמן האמונה נשחקה. והבטחת האלמוות לבדה לא הספיקה. יתר על כן, לעמים אחרים היה רעיון משלהם לגבי גן עדן. קח את אותם מצרים. יש להם מדע שלם על קיומם של המתים.
  וכשנשאלו על ראיות, עם הזמן זה הפך יותר ויותר עניין של אמונה. והאם קונסטנטין עצמו האמין בנצרות שוחרת שלום, לאחר שבילה כמעט את כל חייו במלחמות? או אולי, בכל זאת, הוא נבהל מאי-קיום, והוא רצה לפחות איזושהי תקווה לאחר מותו? זה לא ידוע... אבל אל תקבל רשמית את סמכותו של ישו, האם זה הכל... האם נוצרים שרדו אלפיים שנה מאוחר יותר?
  עם זאת, זהו סיפור משנה. אז היפנים ניצחו בעולם הזה במידוויי, והיטלר קיבל מספר החלטות חזקות, כולל הרבה קודם לכן הכרזת מלחמה מוחלטת והחל להילחם בכל הכוח. והתוצאה: הגרמנים מתקדמים בכל החזיתות. והם השיגו הצלחה בהרבה חזיתות.
  מרגרט אמרה מהורהרת:
  - תאונות הן כמו חוליות בשרשרת ההיסטוריה, כישלון אחד והיפוך מוחלט!
  אלבינה הוסיפה:
  - כל דבר בעולם הוא אקראי, במיוחד מזל, אבל אתה בסופו של דבר בסופו של דבר עם הרבה צרות!
  מרגרט לקחה את הצינור באצבעותיה החשופות, סובבה את הגבעול ולחצה. היא מצצה מעט את הבשר והבחינה:
  - אבל אנחנו לא נכנסים לצרות, אנחנו מנצחים! אז אין צורך בפסימיות.
  אלבינה לא התנגדה:
  - זה טוב לאכול ארוחת צהריים, זה רע להיות מובס, זה אפילו יותר גרוע להפסיד לעצמך!
  הבנות השתתקו. אחרי האכילה הם נמשכו לישון... ולמה לא לישון כמה שעות. ואז לא יהיה יותר זמן. לאמריקאים יש הרבה מטוסים והם כל הזמן יקבלו אותם.
  הבנות נשענו לאחור בכיסאותיהן ומהר, כמו בפקודה, נרדמו. הם חלמו משהו מעניין... הם מצאו את עצמם באיזה עולם חדש. הם הולכים בדרכם. יש שיחים וג'ונגל מסביב.
  ופתאום רץ נער לפגישה. כל כך בלונדיני, שרירי, לובש רק מכנסיים קצרים. וזאב ענק, כמו שור, ממהר אחריו. הבנות הורידו את המקלעים מכתפיהן ופגעו בהן בפרצי אש. הזאב נפגע. הוא נפל, נחנק בדמו שלו. שאגת החיה הייתה כל כך מצמררת להפליא. זה נשמע כאילו זה בא מאחורי מצבה ודומה לתערובת של סימני קריאה של תאו ועכביש.
  הילד עצר. הוא הביט ישר קדימה בתדהמה מסוימת. הילד נראה בן שלוש עשרה או ארבע עשרה. פרצוף חמוד מאוד עם סנטר גברי, שרירים מפוסלים ויפים, שרירי בטן. שערה לבן כשלג, מפוזר קלות בצהוב, ועורה כהה משיזוף.
  נער יפה מאוד שאפשר לתלות על פוסטר - ארי אמיתי. חוץ מזה שעיניים כחולות טובות מדי. והחיוך הוא פנינה. מרגרט ואלבינה ניגשו אל הילד ושאלו ביחד:
  - שלום! מי אתה?
  הילד ענה בחיוך:
  - אני המלך מאט! ארץ הערפילים הורודים.
  אלבינה צחקקה והעיר:
  - מלך... למה יחף?
  ענה הילד באנחה:
  - הפכתי לקורבן של הפיכה. מרשל קורשונוב תפס את השלטון בממלכה. והם קרעו את השמלה המלכותית שלי וזרקו אותי חצי עירומה במסוק לתוך ג'ונגל שורץ חיות בר!
  מרגרט ציחקקה והושיטה את ידה.
  - כך הוד מלכותך... נו, מה, נוכל לעזור לך?
  המלך מאט משך בכתפיו בבלבול.
  - אני בספק... אתם רק שניים, ויש צבא שלם עם רובים ומסוקים!
  אלבינה, רקעת בנחישות ברגלה היחפה, ענתה:
  -גם היינו צריכים להילחם בצבאות! לא, אנחנו מוכנים להילחם למען מטרה צודקת!
  מרגרט העיפה באצבעותיה על אפו של המלך הצעיר:
  - אל תפחד, אנחנו איתך!
  - אני לא פוחד! - הילד יישר בגאווה את כתפיו המפוצצות הלא רחבות מדי. והוא הוסיף. - ובכן, אני חושב שצריך ללכת לנתינים שלי, הם יתמכו במלך.
  אלבינה הסתכלה סביבה ושאלה:
  - לאן ללכת...
  מרגרט הביטה סביבה... היה ג'ונגל מסביב. מזכיר קצת את האמזונס. שרכים ענקיים צמחו. היו הרבה עצים עם פרחים. הניצנים נראו כמו ורדים, ופטוניות - עם צבעים עזים, כמו טושים לילדים. העלים על העצים היו גדולים ומורכבים בצורתם.
  שפיריות גדולות, כמו אלבטרוסים, עפו, ופרפרים בעלי כנפיים באורך מטר התנופפו.
  אלבינה העיפה מבט לשמיים וקראה:
  - שלוש שמשות יש כאן!
  מרגרט הרימה את ראשה והשתוללה:
  - וואו! האם זה כוכב אחר?!
  הילד המלך מאט הרים את גבותיו בהפתעה:
  -איזה עוד כוכב לכת?
  מרגרט משכה בכתפיה ושאלה:
  אבל ברור שזה לא כדור הארץ.
  הילד ציחקק וענה:
  אז אתה מכדור הארץ? מכוכב הלכת הקשה הזה, שבו זרחה כל אותו האור!
  מרגרט חייכה ושאלה שוב:
  - האם אתה מכיר את כדור הארץ?
  המלך הצעיר הנהן:
  - בוודאי! הציוויליזציה שלנו באה משם!
  אלבינה הביטה בילד בזהירות רבה יותר ואמרה:
  - נו, כן... אתה בדיוק כמו אדם, רק יפה!
  המלך מאט הנהן בראש בהיר:
  - וגם את יפה מאוד! עזור לי להחזיר את העטרה, ואני אעשה את נשותיי בעצמי!
  הבנות צחקו. מרגרט העירה:
  - האם לא מוקדם מדי בשבילך להתחתן?
  הילד הניד בראשו בשלילה:
  - מלכים מתחתנים מוקדם! יש לי כבר ארבע נשים, יהיו איתך שש, בלי לספור את ההרמון!
  מרגרט צחקה אפילו יותר חזק.
  - אז יש לך הרמון! וואו!
  מאט נשף את חזהו וענה:
  - מה עם מלך בלי הרמון? זה לא יהיה יוקרתי! אני המלך של מדינה גדולה, כבר שיגרנו לוויין לחלל!
  אלבינה חיבקה את הילד בכתפיו והשתוללה:
  - מתוק שלי... עדיין לא אכפת לי להפוך לאשתך!
  המלך הצעיר נישק את הילדה על הלחי, ואז על השפתיים והשתולל:
  - אתה מריח כל כך טעים... אתה כל כך נפלא...
  אולג ריבצ'נקו, בנוסף להיותו בעולם הזה שבו נלחמו הנאצים, הבחין ביקום אחר. איפה שהייתה מלחמת חלל אכזרית ואגרסיבית באמת. שם גם הילד נקלע לסוג של גרידה.
  למה היית צריך להפסיק את האלמוות? שום דבר לא מגיע בחינם. ותעבוד קשה, ילד. ולהיות באמת בלי מוות וכל קיצוניות.
  ומלחמת העולם השנייה שונה ביקומים שונים. ולעתים קרובות אפילו יותר גרוע ממה שהיה בהיסטוריה האמיתית, שכן הרייך השלישי חזק מאוד. והוא הובס ממש בנס.
  אז אולג ריבצ'נקו משיג הישגים בעולם מקביל.
  ההתקפה על מוסקבה והקרב על רז'ב נמשכו. באמצעות משגרי פצצות וקבלת מהלומות מתותחי רקטות סובייטיות בתגובה, התקדם האויב. הגרמנים ניסו לקחת אותו עם אינספור הציוד וההפצצות שלהם, כמו גם ספינות רקטות.
  ההתקדמות הייתה איטית, על פני אדמה חרוכה. אנשים סובייטים נלחמו כמו אבירים... רז'ב הפך לסטלינגרד שני עבור הנאצים. כל התושבים השתתפו בקרבות עבורו.
  קבוצה קטנה של חלוצים החזיקה בבית מספר שלוש עשרה ברחוב לנין. נערים ונערות נתנו לנאצים להתקרב וירו ברובים היישר לפיותיהם המחייכים. או שהם זרקו רימונים עם חומרי נפץ תוצרת בית לעבר האויב. וכך הם תרמו לניצחון.
  מישקה בן ה-11 השתתק, ראשו נופץ מרסיס, והילדה מאשה נהרגה מכדור של צלף. אבל שאר החבר'ה נלחמים בעקשנות בלתי פוסקת. פשקה, למשל, השליך בכל כוחו חבילה מתחת לטרנספורט, ואילץ את המכונית עם חיילי הרגלים של האויב להתהפך. אבל הסטרמטיגרים והסטרוממונטים מתקרבים, כלי נשק מסוכנים להתקפות בערים גדולות. פשקה ושני נערים נוספים איתו, מסכנים את חייהם, גוררים חבית עם תערובת של שני ריאגנטים נוזליים שבשילובם יוצרים חומר נפץ רב עוצמה. הבחורים העירומים למחצה כל כך מוכתמים בפיח שהם כמעט בלתי נראים על הרקע הדהוי.
  פשקה מושך בקושי. הוא רזה מאוד, נראה כמו מומיה מיובשת עם צלעות בולטות החוצה כמו זרדים. קשה לגרור חבית, אבל, למרבה הצער, רימונים פשוטים חסרי אונים מול סטורממונט במשקל מאה חמישים וחמישה טון, וללא ערכת לחימה. שני הבנים האחרים רזים עוד יותר. למרות שהם רק בני תשע, הסוליות החשופות שלהם כל כך חרמניות שהן מרשרשות על ההריסות כמו נייר זכוכית. בשלב מסוים, התותח הפך קצת יותר שקט וחריקת כפות רגליים מיובלות אימצה את אוזני. החבר'ה בעצם הלכו יחפים כל השנה, וסבלו את הקור כשהבהונות ממש הפכו לכחולות. אבל באופן מוזר, אימונים קיצוניים כאלה בסגנון הספרטני הובילו לכך שאף אחד מהבנים והבנות לא חלה.
  ובהתחשב במחסור החד בתרופות ובאנטיביוטיקה, הבריאות חשובה ביותר. אבל אכן, אם אתה לובש משואה ומכנסיים קצרים כל השנה מהילדות המוקדמת, אז אתה בהחלט לא תצטנן או תקבל כאב גרון.
  דבר נוסף הוא שאי אפשר להתרגל לרעב בניגוד לכפור. ואיזה אוכל יכול להיות בעיר נצורה כמעט לחלוטין? היכן שהכביש הדק היחיד נורה כמעט ישר דרך.
  פשקה קיבל כדור מהכתף, וחמק את שיניו, נשך את שפתו עד שדיממה, כדי לא לגנוח. לא, הוא לא יעניק לפשיסטים שמחה כזו. הלוחם הרוסי אינו נאנח מכאב. הילד משך את החבית וצעק על החבר'ה:
  - שבור את הטפרים שלך, אתה עדיין צריך לחיות!
  הבנים, שמבינים שאין בהם צורך כאן יותר, זוחלים במהירות. הברכיים והמרפקים שלהם כבר חרמנים מזחילה על ההריסות, והם גם מרשרשים. טוב שאי אפשר לשמוע את זה ברעש מחריש אוזניים.
  פשקה מצטלב וצועק:
  - אני משרת את ברית המועצות!
  דוחף חבית מתחת לפסי השטורממון. נשמעת שאגה, דופקת דם יחד עם דם, והילד נקרע לחתיכות. אבל המכונה של היטלר לא יכולה לעמוד בשבר, מתפצלת לחתיכות. וחבית רחבה של משגר פצצות עפה דרך פיסת קיר שהתמוטטה.
  פשקה מת, אבל נשמתו מיהרה ליקום אחר. צ'רנובוג עצמו ליווה את הילד ליקום אחר. יש טבעת ענקית כל כך של האב, נשמות המתים נעות לשם. והיקומים הללו אינם עוד חלק ממערכת Hyperveer, אלא הם מערכת עצמאית. אישיותו של אדם נשמרת וכך גם הזיכרון שלו, ואז הוא יכול ליישם את חוויות חייו ביקום הבא, שבו חיים שאר המתים פעם אחת בלבד. אם הגוף ימות שוב, הנשמה תועבר ליקום הבא, והאדם יחיה בפעם השלישית... אם הוא ימות שוב, אז ההעברה תתרחש לרביעית. כי אלוהים ואלוהי העל של האלים, המחולל, הוא גדול מעל אינספור יצירות. ולא יהיה קץ לנדודי הנפש עד שיתפתח האדם למדרגה כזו שהוא עצמו יהפוך לאל דמיורג.
  זוהי ההיפרבולוציה של הרוח. ואנשים עדיין נמצאים ברמה הנמוכה ביותר ממש למרגלות כס המלכות המובילים לאומניפוטנציה ולסיפוק כל הרצונות. במוקדם או במאוחר כל אדם ישיג את מטרתו לאחר שעבר לידות ופטירות רבות וצבר ניסיון. אבוי, תקוותיהם של אלה, במיוחד הנזירים והקדושים, שאחרי סבלם בחיים האלה יקבלו גן עדן מלא בפירות מתוקים ופרחים ריחניים, לשווא. לכן, האינסופי, בהיפר-אומניפוטנציה שלו, בורא-היתר, הכין משהו טוב יותר לאנשים מאשר רק גן-עדן. לפחות לאנשים פעילים. ומי שחלש ופחות נמרץ יכול לסמוך על הגשמת חלום צנוע יותר. הכירו את המשפחה והחברים שלכם שהיו יקרים לכם על פני כדור הארץ או בעולמות אחרים. ולחיות איתם בשמחה בעולם טוב: בלי מלחמות, רעב, מחלות, זקנה ושאר צרות. רק לגן עדן כזה לא יצטרכו ללכת חיים אחד ולא גלגול אחד.
  ושלמעשה, לאחר סדרה של לידות מחדש, לאדם עשוי להיות כוח כזה בשליטתו שהוא יוכל לבחור את צורת האושר שלו. או פעילות והנאה בשלווה יחסית. וכך אולי אפילו גן העדן של מוחמד עם הרמון, מנות ורקדנים יכולים להיות כל כך משעממים שאדם יבחר לעצמו משהו פשוט יותר שהוא הרבה יותר פעיל!
  כי אלוהים הניח את הנצח בלבם! והאדם נעשה לנפש חיה, והגוף הלך אל העפר (אל יסודות האדמה!) ממנו נברא, והרוח אל ה' שנתן אותו! הרוח האנושית היא נשימתו של אלוהי האלים, האב. והנשמה היא בת אלמוות, כי יש בה חלקיק של הבורא הכול יכול של היקום. ואנחנו לא רק חימר. אנחנו הנכדים של האלים הדמיורגים וקרוביהם, ולא רק יצירה. וַיִּתֵּן יְהוָה אֶת הָעוֹלָם בְּלִבָּם. כי האל הכול יכול, ההורה, הוא הנצח. ובכל אדם יש חלקיק מהאלוהות ההיפר-כל-יכול שצריך לפתח בעצמו, כולל על ידי למידה לסבול סבל, כאב, מוות ולבצע הישגים.
  הילד החלוץ מת כדי להפוך לנסיך ביקום חדש.
  צ'רנובוג הראה לנערות הריינג'רים גם את זה... אחרי הכל, זהו מראה נדיר של העולם האחר, מה שקורה אחר כך בממלכת המתים האינסופית.
  פשקה התעורר בגוף חדש... הדבר האחרון שהילד בן האחת עשרה בערך זכר היה כאב חזק שקרע את הוורידים, השרירים, הגוף הגרמי, ואז הקלילות והאושר שבאו לאחר מכן. והאדמה ריחפה מיד מתחת לרגליו היחפות של הילד, שהפכה למטבע כסף קטן ונעלמה מאחורי זוהר הכוכבים הבהירים ביותר. ואז הסימפוניה התחילה להתנגן, משהו מלכותי להפליא.
  ועכשיו היא חזרה לגופה, מלאת כוח ומרץ מתאבון בריא. פשקה הוא עדיין ילד, אבל כבר לא המראה הדק והמחנה שהיה פעם, אלא שרירי, חזק, והשיזוף על עורו לא ממש אנושי, זהוב כהה. הילד הרגיש את פניו, לא, הן נראו אנושיות לחלוטין, עם עור חלק ונקי, והשיער על ראשו הרגיש רך ומשיי למגע. רק שיש כמה צמידים מוזרים על פרקי הידיים שלו.
  הילד תקע את החן והולוגרמה הבזיקה. הופיעה תמונה צבעונית תלת מימדית של ילדה יפה שלא ניתן לתאר. קולה הכסוף צייץ מנצנץ:
  - הו הוד מעלתך! הלידה שלך התרחשה ולכן תהיה חגיגה בממלכה!
  וכמעט מיד לאחר דבריה, התלקחו אורות עזים וצבעוניים בחדר הכס, היכן שהילד המת שזה עתה נולד, ואלומות זרקורים החלו לזרוח. פשקה מצא את עצמו לפתע מובל, כמו על ידי גל, לתוך אצטדיון ענק, שם קיבל את פניו בצהלה על ידי קהל ססגוני. הילד הביט סביבו וממצמץ בעיניו. בחדר הכס הענק, היו פסלים ומסתובבים בראש, נברשות מאוד מקושטות וצבעוניות. וסילוני מזרקות רב צבעוניים.
  ובכלל, הארמון עצמו היה עתידני ועתיק בעת ובעונה אחת.
  הרוב המכריע של הקהל היו בנים ובנות יפים, והיו פי שלושה בנות. מלבדם, היה מספר קטן של יצורים משני סוגים. גדול מאוד, גובה שני מטרים, דומה לגורילות, רק עם אוזניים כמו כנפיים של עטלפים, יצורים אפורים וחומים. ופרטים קטנים מעט יותר בצבע כתום וצהוב הדומים לשועלים, אך היו מעטים מהם.
  בנוסף להם, הסתובבו באולם גם גברים קטנים מכאניים, על גלגלים נושאים אוכל מלכותי ומשקאות יוקרתיים בעטיפות צבעוניות.
  פשקה הבחין שאין כמעט אנשים מבוגרים באולם, ולכן היצורים, למרות שהם נראו כמו אנשים, היו איכשהו בהירים מדי עם עור זהוב, והשיער שלהם היה כמו עלי כותרת של פרחים. קהל נחמד, אבל יותר מדי. והאוזניים שלהם, לא ממש אנושיות, נראות כמו ניצת ורדים חתוכה לשניים.
  איפה הוא? יכול להיות שזה גן עדן? לאחרונה התקרבו האורתודוקסיה והחלוצים, והכוהנים מבטיחים גן עדן נדיב למי שמתו למען המולדת.
  אולי הכוהנים לא משקרים? עכשיו הוא כבר לא ילד יחף, מוכתם בפיח ושרוט בקרבות על רז'ב. לא, הנסיך עומד מולם. גם עדיין ילד, אבל במגפיים ארגמן נוצצות מעוטרות באבנים יקרות, בחליפה מאוד יוקרתית, אם כי קצת מיושנת. חרב נוצצת על החגורה, עם יד מעוטרת בשפע אבני חן. זה אפילו מוזר: רובוטים, טלוויזיה, ובו זמנית תפאורה של טירה.
  נכון, גם הקהל לבוש בדרכו שלו. הבנים לובשים קמיצות מימי הביניים ומגפיים יוקרתיים, והבנות בכפכפי זכוכית עם עקבים ושמלות שקופות שלא מסתירות את יופיו של גופן.
  שתי ילדות, כנראה משרתות, רצו החוצה מול הנסיכים: הן היו יחפות בשמלות לבנות קצרות, ועירומות, כשרצועת בד מבריקה בקושי מכסה את שדיהן המפוארים. הם פיזרו עלי כותרת ורודים בנדיבות, מתחת לעקבו של הנסיך הטרי שנולד.
  פשקה הוא עכשיו אדם מלכותי, אבל הוא היה חלוץ רעב, רזה, מלוכלך ללא בושה. ותחושת גאווה ממלאת את נשמתו. חלוץ ישר - יש צדק.
  על כס המלכות הזוהר הופיעו ילדה בגלימות מלכותיות וגבר צעיר כבן עשרים או יותר דמוי אדם. הם בירכו את פשקה, שהעניק להם את ההצדעה החלוצית.
  הצעיר חבש כתר ואמר בטון חגיגי:
  - אתה האביר שנהרג בגבורה שהאלים קבעו שהוא היורש שלי ויד ימינו!
  פשקה ענה על כך בצניעות:
  אני לא יודע, הוד מלכותך. מאות ואלפי אנשים סובייטים נפלו בגבורה לא פחות ממני! ואני חושב שמגיע להם לא פחות פרס בגן עדן!
  מלך העולם הזה אמר בנימה חשובה:
  - הנה כולנו שחיינו חיים אחד וקיבלנו חיים אחרים. הפרס לא תמיד הוגן. גם אני לא הייתי מהקצינים הטובים בצבא הצאר, אבל קיבלתי את התואר מלך. אבל אחת הבנות היחפות היא האב מאכנו בעצמו!
  המשרתת קפצה על המילים הללו ופלטה:
  -אבל למדתי הנאות שאינן נגישות לכם הגברים!
  ענה המלך בחומרה:
  - לך, העבד מכנו, לא ניתנה מילה! קשר אותה לעמוד הגובלין כדי שתוכל לקבל את חלקה מהריסים.
  הילדה נתפסה על ידי גורילה עם אוזניים קרומיות בחמישה פלנגות ונגררה לעמוד. הילדה ניסתה להתנגד ללא הצלחה, אך היא ספגה פגיעה קשה בירכיים בשוט. לאחר מכן היא נשכה את הגובלין בכפה, אך נחבטה בסנטר וצנחה, ואיבדה את הכרתה.
  המלך היה מרוצה, אבל פשקה כלל לא. זה לא טוב כשאני מכה אישה, גם אם זה העריץ המחורבן והשודד מכנו עצמו. לפעמים הגורל אוהב לתעתע באדם. או ליתר דיוק, האלים הדמיורגים. נבלות זוכים לפעמים לגמול לאחר המוות, אך לא תמיד ישירות. חלקם יכולים להתגלם כנכה, חלקם כעבד או עבד. אבל הוד מלכותו עצמו אינו מלאך כלל, אלא קצין מתהולל, שוונדר. לא יותר גרוע מקצינים אחרים, אבל גם לא יותר טוב. והיה לי מזל, כמו בשיר של ויסוצקי, לגדול למלך, כבר בחיי השניים. נכון, לא מיד, אלא כשהמלך לשעבר נהרג. כאן הופיעו בעבר יכולות רדומות.
  פשקה הסתכל ושתק. הוא כבר לא הרגיש לגמרי מאושר. והקול הלא כל כך נעים של המונרך הכריז:
  - ועכשיו אתה צריך לקחת חלק בטקס המסורתי בזמן הכתרת נסיכים! כעת יתקיים עונשו של פושע גדול, מסוכן במיוחד בחייו הקודמים! כי אני מאמין שחטאים חייבים לקבל גמול!
  קול שחיקה נשמע, והרצפה מול כס המלכות החלה להתרחק. הצליל היה רך, הרובוטים סחפו אבק, והמוט עלה לשמיים. הופיע משהו דומה למוט אופקי מפלדה. הילד היה כבול רק בידיו למוט צלב עבה, ומשקולת נקשרה לרגליו. הידיים היו מפותלות מהכתפיים השריריות וניכר היה שהעומס גורם לכאב נוראי לילד.
  זויה וויקטוריה זיהו מיד את הילד השרירי הזה בתור אולג ריבצ'נקו, וביללה הם פנו לצ'רנובוג:
  מה אתה עושה, אפל?
  אדון הרוע ההיפר-אוניברסלי ענה ברכות:
  - בשל אשמתו של הילד הזה, אינך יכול להמשיך להילחם ביקום הזה ולהבטיח את נצחונה של ברית המועצות! - עינו של צ'רנובוג נעשתה קפדנית יותר. - מסכים, זה פשע מספיק חמור, שאפילו בישולו בשמן אינו מספיק!
  זויה אמרה בטון מתחנן:
  - אך זהו החטא הבלתי רצוני הגדול ביותר!
  צ'רנובוג ענה בטון אמיץ:
  - הם הכו אותך נואשות אם בטעות! תאמין לי, הם התייחסו לילד הזה בעדינות רבה!
  הגובלינים עמדו בקצוות של אולג הקשור. הילד היה עירום לחלוטין ושריריו התנפחו ממשקל המשקולת הכבולה לרגליו. פשקה פקפק ושאל:
  - מה אשמתו?
  ענה המלך ביהירות:
  - העובדה היא שבגללו החמיצה רוסיה הסובייטית את הסיכוי הגדול שלה להצלה!
  פשקה שאל בשקט את אולג ריבצ'נקו:
  - זה נכון!
  הילד, שנקרע על ידי המתלה, חרק שיניים:
  - כן! זו אשמתי!
  הוראה לקונית מהמלך התקבלה:
  - להיות ב!
  והשדונים פגעו בגבו החשוף של הילד עם שלשלאות חזק ככל שיכלו. העור פרץ, ופניו של אולג ריבצ'נקו הפכו לארגמן. אבל הילד, קפץ בלסת ורועד, החזיק מעמד ולא פלט בכי. והגובלינים המשיכו את הגדוד בזעם קר. הם מכים בכל הכוח וחותכים בביטחון את עורו של הילד.
  פשקה ספד, למרות הכאב הפרוע, אולג ריבצ'נקו לא צרח, אלא רק נשם בכבדות. למרות שהעינויים התגברו. השרשראות על ידית הפלסטיק החלו להתחמם ולהאדים. אז עכשיו כל מכה חדשה לא רק חתכה את העור, אלא שרפה אותו במקומו עם בשר.
  ריח חזק של בשר מטוגן נידף בחדר. הכאב היה נורא. עיניו של אולג יצאו מחוריהן, פניו הכחילו, דם זרם מגרונו, אך בכל זאת, במאמץ טיטאני של רצון, הוא רסן את השאגה שהייתה מוכנה להימלט מגרונו. הורגש שהילד הזה עבר חוויה אכזרית. בית ספר, כולל בעולם מלחמות הכוכבים והחלל. אולג דמיין שאני מקציפה לו עם מטאטא באמבטיה חמה וזה נעשה הרבה יותר קל.
  השלשלאות הלוהטות הכו ושרפו את ריבצ'נקו מהצוואר ועד לעקבים ממש, שהגובלינים פגעו בברכת הדרך, אך הנער השרוף והפצוע עדיין לא רצה לאבד את הכרתו. פשקה הביט בזה כאילו היה מרותק. הוא ריחם על בן גילו, כמעט בן גילו, אבל מצד שני, אשמתו הייתה שברית המועצות, שכבר בקושי החזיקה מעמד, מצאה את עצמה על סף הרס. ובכן, האם באמת אפשר לסלוח על דבר כזה? אחרי הכל, סטאלין עצמו קרא לגלות חוסר רחמים כלפי אויבים. יתרה מכך, הילד שרירי מאוד וכלל לא כחוש, אם כי אין לו טיפת שומן עודף.
  זה אומר שלא חוויתי רעב אמיתי, וזה גם לא מעורר הזדהות...
  שאגה פתאומית שבקעה מעור התוף הרעידה את הארמון. החומה קרסה, וגל הפיצוץ החולף פיזר אנשים כמו בקבוקים ריקים, העיף את כס המלכות כמו סופת טורנדו... הכל קרה כאילו בזמן רעידת אדמה חזקה, בקצב הוריקן. ורגע לאחר מכן הופיעו הבריונים. דומה מאוד לגובלינים, רק לא עירומים בפרווה, אלא במדים.
  המוט האופקי קרס מההלם והרצועה הצולבת נשבר. מוכה באכזריות ומכוסה כוויות, אולג ריבצ'נקו נפל על פשקה. כל הגב והחזה שלו, שהתמוטטו על הנסיך בן העבד, נשרפו ונשברו. אף על פי כן, הילד עדיין נאחז בהכרתו ולחש לחלוץ:
  - זו ההזדמנות שלנו!
  ומהחגורה של פשקה הוא שלף אקדח משובץ יהלומים. הוא ירה פעם אחת לתוך אזיקיו. הם פרצו, ואחריהם שתי יריות לעבר הכבלים המחזיקים את רגליו. למרות עוצמת הייסורים, אולג ריבצ'נקו שמר על יכולת התנועה, ותפיסתו הנפשית הייתה חזקה מתמיד. לנסיך היו כמה מהקוסמים המתקדמים ביותר בממלכה תלויים על החגורה שלו.
  והשדונים שפרצו פנימה לא הסתירו את רגשותיהם ויצריהם החייתיים. הם רצו להשמיד כמה שיותר יצורים חיים וירו בכל מקום.
  אולג ריבצ'נקו בקושי הספיק להדוף את פשקה, ובמקום שבו שכב הנער-הנסיך זה עתה, היה רק מכתש ברוחב חצי מטר ובעומק מטר, וקצוותיו עישנו ונוצצים. ריבצ'נקו הבן עצמו פתח באש בטוחה על האויב. חמשת הפולשים הראשונים של הגובלינים נותקו בהתפרצות הראשונה.
  הילד הסתובב והרים את הקוסם שהפיל המלך ברגליו, ולחץ על הכפתורים באצבעותיו החשופות. בעולמות החלל, אולג ריבצ'נקו כבר התמודד עם סוגי נשק דומים ולכן פעל בביטחון רב. עוד תריסר גובלינים מיהרו את נשמתם אל העולמות הטרנסצנדנטליים מירי הנער מידיו ורגליו.
  ובכלל, לא פרץ קרב בדיחות. כוחות משמעותיים היו מוכנים להילחם. כשאנשים לשעבר נלחמו זה בזה... רק בגופים קצת שונים.
  אולג, שירה והתחמק ממושכי הציפורניים של האויב, חשב: מי הם הגובלינים האלה? האם הם אנשים, ואם כן, אילו פשעים הם ביצעו על כדור הארץ? גובלינים שימשו בדרך כלל באגדות כדי לייצג רוע ומשהו טיפשי.
  הנער הרים והפיל את האלפים המתים, שאליהם התגלם האיש שזורק הקורות, שהפך כעת למת. ועכשיו הוא התחיל לירות בשתי ידיו.
  פשקה המנוסה שלף מחגורתו עוד מפץ קסם והחל לירות לעבר עוד ועוד תוקפים רצים ותוקפים.
  ואז הופיעה צלחת מעופפת ענקית, כמו ספינת קרב, ויותר ויותר גובלינים ושועלים שנראו לעתים רחוקות קפצו ממנה. עם זאת, אוזני הכנפיים (הגובלינים) שהיו שייכים לממלכת האלפים לא היססו לירות בחזרה לעבר קרוביהם. אז חילופי המהלומות היו בעיצומם.
  אולג ריבצ'נקו היה בתנועה עכשיו. הוא שיחרר התפרצויות של מפוצצי קוסמים, נשכב שורה אחר שורה של איסוף מפלצות. כמה גובלינים נחרכו מהזרקות המזיקות של מגופלזמה, בעוד שאחרים, שנפלו מתחת לפולט הכבידה, פלטו מזרקות דם ירוקות וכחולות. אבל זה רק עשה את זה חם יותר, ופגיונות מכונפים דמויי פחד התקרבו.
  הם, בתורם, נפגעו מירי נ"מ מהארמון. כל השמיים היו צבעוניים עד שכאבו גלגלי העיניים במופע זיקוקים מרהיב.
  אולג ריבצ'נקו דיבר באגרסיביות:
  אדם חוטא יקבל את שלו
  זה יהיה כמו עכביש בוער באש,
  תאמין לי, זה מקרה קשה -
  החוטא סגד לשטן!
  עם זאת, הרעיון של השטן וצ'רנובוג אינו זהה כלל. השטן הוא מלאך מורד - הבריאה, צ'רנובוג הוא ההיפוסטזיס הקיים לנצח של המחולל. וזה ההבדל העצום ביניהם. כי צ'רנובוג הוא בן וחלק מהמשפחה, ובכלל לא האויב שלו! המילה שטן מתורגמת כיריב.
  פשקה פגע בגובלין. כל מה שנותר זה גפיים תחתונות שעירות. באופן כללי, האלפים ירו ביעילות רבה יותר. מי זה הבחור בעל האוזניים הזה? יש גורילה!
  פשקה בקושי נמנע מתבוסה, אבל הצליח לקפוץ אחורה, רק מרגיש את החום על כתפיו. הבד היקר של הקמזול היה חרוך מעט.
  בהתגלמותה כנערה, הזקן מאכנו גם נלחם, ויורה בצורה מדויקת מאוד. ובכל זאת, לא לחינם הוא נחשב לצ'יף נועז. כמו שאומר השיר. אתה ואני תמיד ריסקנו את הכופר יחד, והובלנו את הסמלים והרוסים - אטמן יחיד. אבל אז היה לי קצת חסר מזל עם האטמנים! אבל אנחנו נהיה מאוחדים - למרות כולם!
  אולג ריבצ'נקו כיסח מאה גובלינים בפרץ של אש ואמר:
  -במלחמה הכל מותר, והכל בזכות מי שיכול להרוג כל אחד!
  פשקה הסכים עם זה והחל לירות לעתים קרובות יותר ובניסיון להראות את אותו דיוק כמו הבחור המום אך לא השבור הזה.
  האלפים התאחדו בהדרגה והעלו את העתודות שלהם. הקרב התגלגל ברחבי הארמון ההרוס והחרוך לחלוטין.
  ושוב עלתה תמונת הקרבות על רז'ב. העיר, שהפכה לערימת חורבות, לא ויתרה. נטשה, נערת קומסומול, אוחזת בידיה מקלע, ירתה לעבר הקרואטים. ילדה יפה, היא הייתה מאוד מלוכלכת ורזה: עור ועצמות. אבל הפנים עם הסנטר הגברי ועיניים כחולות גדולות שמרו על יופיים. נטליה נפצעה יותר מפעם אחת, אבל היא סבלה "שריטות" על רגליה. שמלת הצ'ינץ שלה, לעתים קרובות קרועה ותפורה בחופזה, נראתה כמו סמרטוטים של קבצן. על הדמיון לקבצן הוסיפו היחפים, כולם מכוסים שפשופים וחבורות, אם כי הצורה היפה וההרמונית של רגליו של לוחם קומסומול, ותיק הבד שבו החביאה הילדה רימונים עם תערובת תבערה.
  נטשה פרץ ופרק צופר נוסף. זה רק בסרטים, יש כאלה סופרמנים שהם חותכים תריסר חיילים בפרץ אחד. בקרב אמיתי חלילה שמתוך מאות כדורים תהיה לפחות פגיעה אחת מדויקת. מסיים הבנים אולה ריבצ'נקו והריינג'רים של הנערות הם חריג מדהים במקרה הזה.
  אבל נטליה נשענה על הקיר שהתמוטט והביטה בזהירות מאחורי ערימת לבנים שבורות. יש בעיר כל כך הרבה הריסות ובריקדות שהנאצים לא יכולים להשתמש בטנקים החזקים שלהם כדי לפרוץ, ונאלצים להיגרר לקרב חי"ר לא חיובי בקבוצות קטנות.
  חם וכמעט כל הלוחמות מגדוד הנשים נלחמות יחפות, והן מלוכלכות כמו חזירים. אבל אין זמן לשטוף, והלכלוך עוזר להסוות ברז'ב החרוך והבוער, ולכן לשרוד. אולם רק ב-1 בינואר 1943 נותקו בעלות הברית של הרייך השלישי . והגרמנים נאלצו לעזוב את המדף האגדי הזה. כמה זה עזר לצבא האדום בקרבות על מוסקבה.
  נטשה יודעת את זה טוב כמו כל אחד אחר. וכך היא שרה שיר כדי לעודד את כל שאר הלוחמים, שרבים מהם סובלים מפצעים קשים;
  
  העולם מלא במאבק ובסבל
  ככה זה היה משחר הימים,
  כשהבל נפל וקין קם,
  הנבל מקבל ארמדה של זרים!
  
  כזה הוא הצורך של האדם,
  להתאבל באכזריות במשך שנים רבות...
  וכך זה נמשך עד קץ הימים,
  שהאמיצים מתוגמלים רק עם שרשראות ומוט!
  
  אבל תאמין באומץ, החייל לא יעזוב,
  המטה הכול יכול לא יסגיר אותנו -
  כמו ספרי קודש רוסיים,
  Svarog הכול יכול יבוא לכדור הארץ!
  
  יבוא עידן - שבו אנשים מאושרים,
  איפה שאין סבל והסכום גבוה!
  
  איפה שתמיד יהיו תמרים ושזיפים בדבש -
  וכולם יקבלו פרס בטירוף!
  
  האנשים של רוסיה היקרה חסרת הגבולות שלנו,
  אני מצווה שכאילו זר יפרח ביום קיץ...
  ואז האנושות תתחזק,
  בואו נלך לכוכבים הרחוקים!
  
  אי אפשר להישאר על כדור הארץ של העריסה,
  אנו נמשכים על ידי מגנט והחלל קורא...
  לא פלא, כשבדקנו את הציור, התאבלנו -
  ובואו נעשה חשבון נפש קשה על הון!
  
  כמה נפלאה היא הוראת הילידים,
  מה הקב"ה נתן לנו באמצעות הוודות שלו...
  ולמולדת שלנו יש טבעת זהב,
  שברו את כבלי הכעס, שברו את הצרכים!
  
  המולדת תבנה את חלום הקומוניזם,
  הכל יהיה בו חופשי - תאוות הבצע תיעלם!
  עבור קוואזרים רחוקים, התיירות יקרה יותר,
  וטיסה-טיול לילדים לכוכב הכחול!
  לאחר ששרה את מנת השירה שלה, נטשה השליכה תערובת תבערה לעבר רכב חיל רגלים בניסיון להתקרב אליה. והטרנספורט הגרמני עלה באש לחלוטין והחל לפלוט עננים של להבה שחורה ומרופטת. לילדה היה מזל שמכסה הצוהר היה פתוח. והקראוטים, שגם הם נמקו מהחום, גילו חולשה. ובקבוק תבערה גדול עטף אותם.
  הפיצוץ לא התרחש, מכיוון שהתיבות עצמן היו מוגנות, אך חגורת הפגזים שהועמסה לתוך התותח נתקעה והחלה להיקרע באגרסיביות. וגופתו הקרועה של אס.אס האופמן עפה מהצוהר.
  אבל אז רכב קרב נוסף של חי"ר פגע במקלעים כבדים. נערת קומסומול הצליחה לקפוץ משם, אך חברתה והילד קוליה בן החמש, שהביא אספקה, נפגעו. ילד מסכן, מה הוא עשה בקרב הזה? הוא עזר למבוגרים בכל הכוח, ניסה להוביל את הצבא האדום יחד עם כולם לניצחון! ועכשיו כדור טיפשי קרע את ראשו הבהיר.
  הנחמה היחידה הייתה שלא הספיק לחוות כאב.
  אבל יקטרינה יארובה מתה הרבה יותר בכאב. כדורים בקליבר גדול קרעו את חזה וגבה. ואתה מת מהשלבים מחרישי האוזניים של הסבל. זה היה כאילו שני נחשים כרוכים סביבך. אחד חם כמו אש, השני קר יותר מקרח קטלני. והם חונקים את הילדה בעוויתות גיהנום. קתרין נאנחה וסבלה. רגליה החשופות, המאובקות, המוכתמות בדם, התעוותו בעוויתות, ואצבעותיה החשופות השליכו הריסות עם נפאלם חרוך.
  נטשה זחלה אל חברתה ולחשה לה:
  - תחזיק מעמד! בקרוב יהיה עוד אחד! חיים הרבה יותר טובים!
  כאן דמיינה הילדה לרגע קומוניזם. ממלכה שבה לגמרי הכל נמצא. וכל החלומות מתגשמים כמו באגדה. והיא יכלה לפגוש שם את הוריה שמתו תחת הפצצות. אבל, אבוי, האגדה היא שקר...
  הריסות, שהופלו ביריות ממקלע בקליבר גדול, נופלים על רעמתה המלוכלכת והאפורה של נטשה. סיוט ומצמרר. אבל הילדה עדיין לוחשת:
  
  - אני מאמין! לְקַווֹת! אני אוהב!
  והלוחמת קופצת פתאום וזורקת בקבוק תבערה, מכניסה את כל שנאתה לדחף הזה. הבקבוק מגיע ל-BMP ונשבר עליו. אבל כשהצוהר סגור, המכונית תישרף בפנים או לא, הסיכויים ניתנים לוויכוח. אש המקלעים מגיעה באיחור, ונטליה מצליחה לפגוע באדמה ולהיצמד לבטון השבור. וכל מיני זבל יורד על גבה השרוט, החשוף כמעט.
  לפתע נשמע רעם ויריות המקלע משתתקות. היה זה החלוץ לשקה שהצליח להתקרב עם מיצב "סטרלה" - משהו כמו פאוסטפטרון ששופר על ידי מעצבים סובייטים. נשק חד פעמי, אבל די יעיל. וחמוש בשני תותחי אוויר וארבעה מקלעים בעלי קליבר גדול, הושמד התחבורה הפאשיסטית. והחלוץ, למרות שהוא קטן בקומה, הוא מהיר ויכול לשאת את ה-Strela-2. כעת הוא חוזר לנשק חדש, פשוט וחסר רתיעה, שניתן בהחלט לייצר בשיטה ביתית.
  ובעולם של מלחמת העולם השנייה התרחשו אירועים מגניבים.
  בנחיתה בקובה השתתפו ג'יין, גרינגטה, מלניה והמטילדה העולה החדשה. הבנות רכבו על טנק גרינג-4. זוהי מכונית חדשה, שנוצרה על בסיס האבולוציה של הצ'רצ'יל. טנק זה הוקל מעט כדי לשפר את ביצועי הנהיגה. התוצאה הייתה רכב במשקל חמישים ושבעה טון עם תותח 88 מ"מ ושריון 152 מ"מ בזווית המצח, ו-102 מ"מ בזווית השריון והאחורית. בהגנה ובחימוש, טנק זה היה נחות מה-E-50, אך היה לו מנוע עם דחיפה של עד 1200 כוחות סוס. עדיין לא היו מספיק טורבינות גז לכל המכוניות. ובכל זאת, התברר שהטנק טוב. מבחינת רמת ההגנה, הוא לא היה נחות מהטייגר-2 מלפנים, ואפילו עדיף מהצד.
  האיכות של שריון מוצק מעולה. למרות שהטנק עצמו לא מושלם. אבל עם המשקל של הנמר, יש לו הגנה טובה יותר. ובכל מקרה, במהירות טובה.
  ג'יין שורקת שיר.
  Gringueta לוחץ על רגליו היחפות על הדוושות. מלניה מציינת:
  - נראה שהקובנים בכלל לא רוצים להילחם נגדנו!
  גרינגטה ציחקק והשיב:
  - אדרבא, אפילו הם מחשיבים אותנו כמשחררים שלהם. מהי אמריקה עבור קובה? במקום זאת, הם מסתכלים על זה ככובש.
  ג'יין מתחה את רגליה החשופות והחינניות. לטנק היו שיפועים גדולים בצדדים, מה שיצר כמה בעיות לצוות, אך במקביל הגדיל את כושר השרידות של הרכב. השריון הקדמי נמצא בזווית של 45 מעלות, מה שנותן ריקושט גדול. עכשיו יש שני פרשינגים נגדם. הם פתחו באש.
  גרינגטה לחצה את רגליה החשופות והשזומות אל המתכת וכיוונה את הנשק.
  אחד הפגזים האמריקאים פגע במצחו של הטנק. זה לא קטלני, הווה של המוות נכנס לריקושט.
  גרינגטה ירה, מכוון אל מצחו של הצריח. השריון הקדמי של הפרשינג הוא בעובי זהה לזה של גרינג-4, וזווית הנטייה הרציונלית אפילו פחותה. אז האקדח החזק יותר 88 מ"מ חודר מתכת.
  גרינגטה אומר, מלקק את שפתיו:
  - ולהיות שחצן בחלומות - מי יכול להתחרות... למה לתלמיד בית ספר להילחם עם הפאנקיסטים התומכים!
  הפרשינג עלה באש. ערכת הלחימה החלה להיקרע. ואז זה רעם, לבסוף קרע את המגדל.
  גרינגטה העביר את האקדח לטנק אחר. היא לא התביישה כלל שמכוניתה זזה והיא נאלצה לירות תוך כדי תנועה. ללוחם כבר יש ניסיון לא מבוטל. נכנסתי לשלושים וארבע. ויש להם צריחים קטנים יותר מהפרשינגס.
  בת הכפר גרגרה:
  - אני הכי יפה וחזק!
  כבר היה לה ניסיון. בנוסף, הפרסינגס נייחים, מה שאומר שהרבה יותר קל לפגוע בהם. המגדל השבור מתפורר כמו זכוכית.
  טון מלניה:
  - זה יתנפץ לרסיסים - נסו למצוא אותם!
  מטילדה אמרה:
  - רק השמים, רק הרוח, רק השמחה קדימה!
  הפרשינגס מושמדים, והטנק הגרמני שועט שוב לקרב. הלוחמים אפילו מתחילים לשיר.
  יש סוללה לפני... הם מסובבים את הטנק שלהם כדי לקחת פגזים חזיתית ולירות.
  גרינגטה אומר ומטיח את רגליו החשופות והחינניות על השריון:
  - פגעתי רק פעם אחת... כל כך אמיץ!
  מלניה מוסיפה:
  - ומיומן! תותחן ברמה הגבוהה ביותר!
  Gringueta מוסיף:
  - לא בגבה, אלא ישר בעין!
  ופותח באש להרוג. היא לא מפחדת מאקדחי האויב. מצלם באופן מפתיע בצורה מדויקת. בסך הכל הארבעה הזו נהדרת. בנות מבריטניה, שהפכה כעת לחלק מהרייך השלישי עם אוטונומיה מאוד מותנית.
  עכשיו מגיע כיבוש קובה. היריות המאוד מדויקות של גרינגט משתיקות אקדח אחד אחרי השני. הסוללה יורקת נואשות, אבל התפרצות התותחים דועכת בהדרגה.
  ג'יין מלטפת את ראשה הקל של גרינג בכף רגלה היחפה ואומרת:
  - אז אתה צריך להחזיק את זה!
  ובת האדון מצחקקת. הסוליה החשופה מאוד מתקתקה, ונעימה באופן מפתיע מנגיעות כאלה. זה כמו ללכת על קנבס סיבי. והעקב של הילדה כל כך עגול ומפתה.
  גרינגטה מדגדג את הסוליה באצבע המורה ואומר ברוך:
  - אתה מאוד יפה, נכון... אבל בבקשה אל תסיח את דעתי מלירות.
  ג'יין צוחקת בחזרה. ומצפצף בשובבות:
  - ואני מחבב אותך, כמוך, אוהב אותך, ובשבילי אין עוד חבר בעולם!
  גרינגטה ענה באנחה:
  - אני אוהב בחורים... למרות שאתה בהחלט מקסים. מעניין איך הבן שלך יראה?
  ג'יין השיבה בחיוך חרפי:
  - אני חושב שהוא יהיה יפה מאוד ואתה תאהב אותו!
  גרינגטה גלגלה את ירכיה, היא דמיינה שנכנס אליה גבר חזק בכבוד רב. איזה תענוג זה. כמה נחמד להרגיש את המשקל של הרקולס, או אפילו יותר טוב, לרכוב עליו בעצמך. הו, אני צריך לחכות להפסקה בלחימה ולקפוץ אל הגברים. עדיף מה-SS, החבר'ה גדולים.
  ג'יין חלמה גם על ליטופים. עם גבר או עם בחורה יפה, זה לא משנה. שניהם נעימים בדרכם. זה מה שהרבה אנשים לא מבינים. איך אפשר לאהוב את שניהם? עם זאת, ג'יין היא בהחלט לא אחת מהגברות הנקראות זונות. היא אוהבת את הליטופים והמגעים של גופים חזקים.
  אבל הסוללה נהרסה. טנקים של הרייך השלישי שועטים קדימה. הלוחמת השאפתנית מטילדה אומרת בהפתעה בקולה:
  - והמלחמה קלה משחשבתי... וגם פחדתי!
  מלניה העירה בצחקוק:
  - הדבר הקשה ביותר הוא שהקרב נמשך, וצריך ללכת בגדול... זו באמת בעיה.
  מטילדה, שעדיין לא הספיקה להתרגל להומור של החייל הגס, נבחה:
  - אתה לא חושב שזה וולגרי מדי?
  גרינגטה שר בתגובה:
  - אנחנו בונים עולם חדש ומתכחשים לעבר... מאפשרים את האבסורד והוולגרי לכס המלכות!
  מטילדה העירה בשמחה:
  - זה מצוין נכון... נו, מי זה היטלר? בן של שיכור ואיכרה, ואנו נאלצים לציית לו!
  ג'יין הרגישה צורך להזכיר:
  - גם ג'ינגיס חאן היה עבד בצעירותו, ולא ידע לקרוא ולכתוב, אבל כמה כבש... לפעמים המזל אוהב להתבדח!
  מטילדה נזכרה באנחה:
  - פעם האמנתי באלוהים... אבל עכשיו איבדתי כל חשק להאמין בו. אם אלוהים מאפשר זאת, אז איזה מין אלוהים הוא?
  Gringueta הציע:
  אולי יש אלוהים, אבל אני רשע? - איכרה שפשפה את קצה אפה באצבעותיה החשופות. - כשמסתכלים על העולם שלנו, אתה יכול בקלות להאמין בזה. שמשהו מרושע ואכזרי שולט בנו!
  מטילדה הנהנה בהסכמה והזכירה:
  - המפקדים המצליחים ביותר: ג'ינגיס חאן, טמרלן, היטלר - היו גם האכזריים ביותר. זה פרדוקס מסוים!
  Gringueta ציין:
  - העם הוא מסה, ויש להתייחס אל ההמונים כאל אישה, ואישה נכנעת ברצון לכוח. כנראה שמה שאכזרי הוא בעצם היעיל ביותר!
  ג'יין גם מצאה צורך להזכיר:
  - הסולטן הטורקי האכזר ביותר, והיה השליט האכזרי והכובש המוצלח ביותר. האימפריה העות'מאנית לא הייתה נחותה בגודלה מהאימפריה הרומית, והצטיינה בצמא הדם שלה.
  מלניה טפחה ברגלה יחפה על השריון ונהמה:
  - אכזריות, אכזריות, ושוב פעם אכזריות - מלטשת את האומה!
  גרינגטה ציחקק והשתולל.
  - נילחם עלי אדמות, בגן עדן, אפילו בספטמבר... זה מצחיק!
  היחידות הקובניות לא התנגדו ונכנעו. ולא היו הרבה אמריקאים בדרך.
  הבנות התחילו לדבר קצת בטנק.
  מטילדה נזכרה במבט עצוב:
  - ניצחנו את הגרמנים במלחמת העולם הראשונה. ועכשיו אנחנו סופגים תבוסה אחרי תבוסה.
  מלניה תיקנה את מטילדה:
  - כבר לא אנחנו מחזיקים מעמד, אלא האמריקאים.
  גרינגטה ציחקק והוסיף:
  - מי הם האמריקאים - המושבה לשעבר שלנו!
  ג'יין צחקה והעיר:
  - אבל מושבה חזקה מאוד שהצליחה להיפרד מהאימפריה. חבל, כמובן, אבל אחרי מלחמת העולם, לאחר שניצח רשמית, האריה הבריטי לא התחזק. גרמניה חוותה צמיחה תעשייתית מהירה עוד לפני מלחמת העולם הראשונה. והיטלר שילב את כוחו של הקפיטליזם עם כוחה של מדינה פשיסטית טוטליטרית. וזה נתן תוצאות!
  Gringueta ציין באופן פילוסופי:
  - הדמוקרטיה הפסידה לדיקטטורה טוטליטרית!
  ג'יין הבהירה:
  - לא רק דיקטטורה טוטליטרית, אלא גם דיקטטורה עממית. היטלר הצליח להשיג תמיכה אמיתית, הן באמצעות מעשים ותעמולה. לא הגענו, כמובן, לאותה רמה של לכידות ואחדות לאומית כמו הגרמנים. ובסופו של דבר, הם לא היו מסוגלים להחזיק במושבות, במיוחד כשסטלין בגד בנו.
  מלניה הציעה:
  - עבור צ'רצ'יל, התוצאה הטובה ביותר, או יותר נכון ההחלטה הרציונלית ביותר, הייתה לעשות שלום עם הרייך השלישי עוד ביולי 1940. במקרה הזה, היינו מצילים את כל המושבות ומאות אלפי חיים. והמשך המלחמה היה טירוף.
  ג'יין הבהירה באופן רציונלי:
  - טירוף בכל מקרה! אם ברית המועצות עצמה הייתה נכנסת למלחמה, הצלחת הרוסים הייתה יוצרת אימפריה אדומה באירופה ואיום מוות על בריטניה. ברור שהקומוניסטים לא היו עוצרים שם. - הילדה נגעה בחזה ושיפשפה את עקבה החשוף בבטני הבטן שהתחדדו מהאימונים והמשיכה בתכנית החינוכית. - סטלין והקומוניזם שלו נוטים לשליטה עולמית מוחלטת. והם תקפו אותנו והתבצרו. ואם היטלר היה מנצח, אז לרייך השלישי היו המשאבים להילחם בנו. כך או אחרת, זה היה טיפשי להילחם.
  אולי הגרמנים, אחרי השלום, בדרך כלל יתחילו לעכל את מה שתפסו קודם לכן, ולא ילכו לשום מקום. וצ'רצ'יל התנהג כמו אידיוט מוחלט!
  מטילדה הטיחה את רגלה היחפה בחוזקה על השריון, נוהמת:
  -צ'רצ'יל הוא באמת אידיוט! וטוב שלא היה לו זמן לברוח לקנדה. תן לו לסבול בכלא!
  ג'יין נעצה מבט עז.
  - תן לו לסבול! הוא הקים את כל בריטניה!
  מלניה העירה לאחר הפסקה קצרה:
  - למרות ששלום עם גרמניה יכול גם ליצור כמה בעיות. לאחר שקיבלו את משאבי המושבות הצרפתיות וההולנדיות ואת הפוטנציאל התעשייתי של אירופה, הייתה לגרמנים כל הזדמנות לרסק את הכלכלה שלנו. למרות שזו עדיין פרספקטיבה ארוכת טווח. עם זאת, הרייך השלישי התפתח במהירות גם ללא המלחמה, והפוטנציאל שלו גדל במהירות.
  ג'יין הנהנה בחיוך עצוב.
  - משטר גרמני קשוח. סדר בהתגלמותו... מדינה טוטליטרית, חסרת רחמים. בלי דמוקרטיה מיותרת, זה נותן ניסים! וגם במשק!
  מלניה התנגדה לכך:
  - הדמוקרטיה העתיקה שלנו לא מנעה מהמדינה להתפתח ולהיות גדולה. היו לנו טריטוריות עם המושבות שהיו גדולות יותר מהאימפריה של ג'ינגיס חאן. ובמקביל, הפרלמנט פועל כבר מאות שנים, וחוקק חוקים במקום המלך.
  ג'יין גיחכה והעיר:
  - והפירר נשא לעצמו את הזכות לחוקק חוקים! הוא כמו הקיסר שלהם!
  מלניה תיקנה את חברתה:
  - עכשיו גם כאן! ואנחנו תחת הפיהרר!
  הבנות היו מיואשות... ג'יין ניסתה לדמיין איך זה היה אם צ'רצ'יל היה עושה שלום עם היטלר ביולי 1940. גרמניה מסכימה לחסירותה של האימפריה הבריטית, ואפילו לא דורשת את החזרת המושבות הקודמות שלה. התנאי היחיד הוא לשכור עותקי יהלומים בנמיביה. ובכן, זה לא כל כך משפיל עבור הבריטים. אבל מה שהגרמנים כבר תפסו הופך להיות שלהם בזכות. הרכוש הצרפתי באפריקה ובאינדוצ'ינה, כמעט כל יבשת אירופה כלולים בתחום ההשפעה של הרייך השלישי. וגם המושבות ההולנדיות. היטלר קיבל מספיק מכל דבר לא כדי להילחם יותר, אלא כדי לעכל את רכושו. כעת יש לה מושבות כמעט כמו בריטניה. והרמה הכללית של הפיתוח הכלכלי גבוהה אף יותר. גרמניה במקום השני, ואחריה כמובן ארה"ב. וברית המועצות, הודות לתיעוש האכזרי של סטלין, הגיעה למקום השלישי בעולם. הפוטנציאל הצבאי של האימפריה הרוסית גדל. יש לציין שסטלין הרחיב את השטח כך שיכלול אדמות במערב, וכעת אוכלוסייתו התקרבה למאתיים מיליון.
  היטלר, שכעת הייתה לו יד חופשית, עמד בפני בחירה: לפתוח במלחמה ב-1941: כדי למנוע מהרוסים להתכונן. דחה את ההתקפה על ברית המועצות והכין את עצמך טוב יותר. כאן, כמובן, הייתה לקראוט בחירה. הרבה היה תלוי בעבודה של סוכנויות ביון. סטלין קיבל נתונים שהעריכו יתר על המידה את הפוטנציאל הגרמני. להיטלר הייתה השקפה מאופקת על כוחותיה של רוסיה.
  אבל זה היה ברור: סטלין חימש מחדש את הצבא. טנקים מסדרות KV ו-T-34 הופיעו, שעלולים להתפשט. המטוסים האחרונים מיוצרים בייצור המוני והם טובים כמעט כמו הדגמים הגרמניים. חישוב ומספר חיילי רגלים, עקב גיוס אוניברסלי.
  גרמניה גם חימשה את טנקי ה-T-3 שלה בתותח חזק יותר. זה הגדיל את הייצור של Yu-88, השיק סדרה של השינויים האחרונים של ME-109 F. בתעופה של ברית המועצות, זה עדיף במספר, אבל נחות באיכות. לרוסים יש אלפיים טנקים חזקים יותר מהגרמנים, והשאר קלים, אבל חלקם יהיו מהירים יותר. גם האויב חזק יותר. וסטלין יכול להשיג חיל רגלים. במציאות, ברית המועצות אינה נחותה מהוורמאכט בפוטנציאל, ואף חזקה יותר בטנקים. לגרמנים יש יותר חיל רגלים, רק בגלל התגייסות. אם ברית המועצות תגייס כוחות, יהיו לה יותר.
  אם היטלר היה יודע את האמת, הוא היה חושב שלוש פעמים - האם כדאי להתחיל? אולי עדיף לגרמנים להעמיד את הכלכלה על בסיס מלחמה ולנצל את הפוטנציאל של המדינות הכבושות כדי להשיג יתרון על האויב? במיוחד בטנקים?
  הפיהרר, בעל שטחים, כולל מושבות, לא קטן מברית המועצות ובאקלים חם יותר, ואוכלוסייה גדולה עוד יותר, אם סופרים את מי הוא כבש...
  הייתה ברירה - להתכונן. יוצרים חלוקות מזרים. שימו שחורים ואירופאים ליד המכונות.
  ובכן, אם היטלר היה פוליטיקאי חכם עם אינטליגנציה טובה, הוא היה מנסה, על ידי מיקסום ייצור הנשק, להתכונן ביסודיות.
  אבל הפיהרר ככל הנראה היה תוקף את ברית המועצות ב-1941. היו לו עוד שלושת או ארבעת אלפים מטוסים שאבדו בקרב עם בריטניה. ובזכות הדיוויזיה האפריקאית יש עוד חמש מאות שש מאות טנקים.
  ובכן, רומל היה נלחם במזרח. לנאצים היו כמה דיוויזיות טנקים נוספות. ובכן, אולי עוד כמה ממונעים ותריסר חי"ר. לא סביר שהפיהרר הבוטח בעצמו היה אוסף יותר כוחות.
  וסטלין? הייתי מקבל כמו שהיה לי קודם. לא אכפת לו מבריטניה בכלל. השאלה האמיתית היא האם זו הייתה התקפת פתע?
  אם, כמו במציאות, עדיין התרחשה תקיפה טקטית נגד חיילים לא מוכנים להגנה, אז הכל יכול היה להתברר גרוע יותר עבור רוסיה. במיוחד אם המתקפה החלה ב-15 במאי 1941.
  אז מוסקבה הייתה נלקחת לפני הפשרת הסתיו. יפן הייתה מכה ממזרח... לברית המועצות היה סיכוי קטן. ככל הנראה, בשנת 1942 המלחמה הייתה מסתיימת עם כיבוש האזורים העיקריים של ברית המועצות. או שזה היה מתנהל בשיטות גרילה למחצה במשך זמן מה.
  אפשרית גם אפשרות של שלום נפרד. כמו שמוסקבה נשארת, אבל הגרמנים מקבלים את הקווקז בתמורה. אבל אולי אפילו זה לא יתאים להיטלר. בהכירו את דמותו של דיקטטור מספר אחת, סביר להניח שהוא היה מנהל מלחמה כל הדרך לאורל, אם לא עוד יותר.
  עם זאת, כיבוש ברית המועצות היה מסיח את דעתו של כוחות משמעותיים של הרייך השלישי. אבל זה יפוצה חלקית על ידי המשטרה המקומית ומחלקות החוץ. מה אז?
  האם היטלר בכלל יעכל את ברית המועצות? יכול להיות שהוא יצטרך לעשות את זה לזמן מה. עד שתנועת הגרילה צומצמה למינימום בטוח, מאוזנת על ידי כוחות המשטרה המקומיים.
  ואז? האם היטלר לא יתקוף את בריטניה? אתה יכול לשאול שאלה, האם הוא צריך את זה?
  יש כבר יותר אדמה מבריטניה, אפילו אם לוקחים בחשבון את המושבות, אבל למה לא לקחת את הכל בעצמך? ואז לא מצליחים לכבוש את כל העולם. קודם כל בריטניה. ואז, יחד עם יפן, אנחנו מרסקים את ארה"ב. ואז הגיע תורה של ארץ השמש העולה עצמה.
  הפיתוי להיות דיקטטור עולמי גדול מאוד. אם כי, כמובן, אולי היטלר היה עוצר. אבל קשה לעצור כשאתה מנצח. וקשה להתנגד לתקוף את רוסיה, שאינה חושבת על הגנה, אלא מתכוננת ישר למלחמה התקפית.
  ובכן, איך אפשר לסמוך על סטלין אם הוא מאמן את הצבא לא להגן על עצמו, אלא לתקוף ולהכות את האויב בשטחו. כל אחד היה חושב על זה.
  למעשה, מדוע חשבה ברית המועצות רק על מתקפה? הכנת תוקפנות בעצמך?
  היה על מה לחשוב גם עבור היטלר. רק פצצת אטום יחד עם טילים בליסטיים ככלי מסירה יכולים להבטיח את ביטחונה של גרמניה. הגרמנים יכלו ליצור טילים בליסטיים. אבל נשק גרעיני דרש עוד כמה שנים. ומי יבטיח שסטלין יחכה? יתרה מכך, גרמניה השולטת באירופה ובעלת מושבות, חזקה כלכלית מברית המועצות.
  וברור שסטלין לא ירוויח דבר מעיכוב, שכן תחרות טכנית מול מדענים מכל רחבי אירופה, מרותכת יחדיו על ידי משמעת גרמנית ברזל, אינה מבטיחה במיוחד.
  אז הסבירות שסטלין יתחיל ראשון גבוהה. אם כי, כמובן, התקפה על הרייך השלישי היא החלטה חשובה מדי. יתרה מכך, יפן עלולה לפתוח חזית שנייה במזרח הרחוק. מכל נקודות המבט הסתבר שלא משתלם לסטלין לתקוף את הרייך השלישי. אבל גם ההמתנה לא בישרה טובות. מכיוון שהנאצים, בהסתמכו על המשאבים של אירופה והמושבות, יכולים לחסל את קלף המנצח העיקרי של רוסיה - היתרון שלה בטנקים.
  וגם במטוסים. ואז לפתח תעופה סילון ולהשיג יתרון איכותי מכריע באוויר. אז לסטלין לא הייתה סיבה להתעכב יותר מדי. אבל להחליט להילחם לבד עם כל אירופה, פלוס המושבות, וכנראה גם יפן... זה כמעט אובדני. מכיוון שהעליונות המוחלטת של האויב במשאבי אנוש ובפוטנציאל ברורה.
  תכונות אופי כבר משחקות כאן תפקיד. אבל בהכרת שאיפותיו של היטלר, הדבר ההגיוני ביותר הוא שהוא יתקוף את רוסיה בעצמו, ואפילו ב-1941, מבלי לחכות זמן רב. וכולם מכירים את הביטחון העצמי של הפיהרר. ללא כל ספק, הוא יתקוף את רוסיה כמו שור מטורף. וזה לא ייקח בחשבון את מאזן הכוחות האמיתי. או אולי אפילו הגרמנים לא יודעים, אין להם מושג מול מה הם יצטרכו להתמודד.
  עם זאת, ההסתברות לניצחון של הרייך השלישי, במיוחד בברית עם יפן, גבוהה מאוד. יתרה מכך, הרבה יותר קל לארץ השמש העולה להחליט להשתלט על המזרח הרחוק יחד עם הנאצים מאשר להילחם עם בריטניה החזקה וארצות הברית המפותחת מבחינה כלכלית על מושבות האוקיינוס השקט.
  ברור שאמריקה ואנגליה כל כך עדיפות על הסמוראים שמלחמה נגדן היא התאבדות. אבל הרייך השלישי לא יעזור. מה עם ברית המועצות? הגרמנים והלוויינים שלהם ימחצו אותו. בנוסף, גם טורקיה תיכנס למלחמה, ואיטליה, שאינה מעורבת במלחמה עם בריטניה. כוחות כאלה יפלו על סטלין.
  כאן הסיכוי לעמוד חלקלק, גם אם רוסיה תצליח להעמיד את חייליה על מוכנות לחימה לפני המתקפה הגרמנית. בנוסף, בהיסטוריה האמיתית, נראה שהצבא האדום הצליח להיכנס למדינה קרבית. ואת פתאומיות המכה הרגישו רק אותם כוחות שהיו קרובים לגבול. וזה, כמובן, חלק קטן יותר מהצבא האדום.
  ואם אתה מחשיב שבכל מקרה רוסיה לא מוכנה למלחמת הגנה...
  סיכוייו של סטלין לא היו ורודים. אלא אם כן אתה פותח בעצמך מכת מנע. לסמוך על העובדה שגרמניה כבר לא מוכנה להגנה. במקרה זה, החישוב יכול להיות מוצדק בחלקו. אבל לכל אחד ברור שבריטניה קיבלה דחייה. אולי ברית המועצות, על ידי תקיפת הרייך השלישי תחילה, השיגה משהו בגלל הפתעה. ואז המלחמה תימשך. האפשרות הטובה ביותר: השמדה הדדית של שני עריצים. ואפילו יפן, כדי שהיא תסתבך עוד יותר. על זה אנחנו יכולים לבסס את החישובים שלנו.
  כמו שהרוסים אומרים: שני טיפשים נלחמים, החכם צופה. ואכן, מדוע הבריטים צריכים להתערב? תן לשני הצדדים ללבוש את עצמם ביסודיות. הם ילחמו עד שהם מותשים לחלוטין.
  המחשבות והשתיקה של הבנות נשברו בהופעתם של שלושה שרמנים מולן. טנקים אמריקאים גבוהים נעו לעבר גרינג-4. ברור שהינקים לא רעים והבינו שחשוב מאוד להתקרב לטנק הגרמני, או אפילו לעלות עליו. והם האיצו את המכוניות שלהם למקסימום. אבל לתותח גרינג-4 יש אורך קנה של 100 EL, והוא יכול לפגוע ממרחק רב.
  גרינגטה נטעה את רגלה היחפה וירתה. זה טוב להכות את השרמן. הוא כל כך גבוה ומורגש. הירייה הראשונה היא זריקת ראייה. אבל השני פגע במטרה... הצריח נתלש מהשרמן, והרכב, שנע באינרציה, נעצר והחל לבעור.
  ג'יין אמרה באישור:
  - הדיוק שלנו אינו נחות מהארים!
  גרינגטה נחר בבוז:
  - ואני חושב שזה אפילו עדיף! דבר כזה עוד לא ראיתם!
  מטילדה, לוחצת על הדוושות ברגליה החשופות, צרחה:
  - אי אפשר להוציא הרבה מכלום!
  מלניה תיקנה בצורה שנונה יותר:
  - לא משנה כמה חזק הגיבור, הוא לא יסחט את הים מאבן!
  הבנות צחקו יחד. והם מכים זה את זה בסוליות ובסוליות.
  היבלות הגסות אפילו הפיצו ניצוץ קטן. הלוחמים היו במצב רוח חיובי מאוד.
  גרינגטה ירה לעבר הטנק השני, חילק את המכונית לשני חלקים ואמר:
  - פטיש על אגוז!
  מטילדה צחקקה ואמרה:
  יש לנו פגז פטיש, אבל לרוסים יש פטישים...
  מלניה העביר את כף ידו של גרינגת' לאורך הסוליה. הרגשתי את הקשיחות והגמישות שלו, ושמתי לב:
  -נתקלת בגחלים?
  לוחם הכפר ענה בשמחה:
  - כן בטח!
  מלניה צמצמה את עיניה ושאלה:
  - ואיך זה?
  Gringueta ענה בכנות:
  - זה נחמד מאוד!
  הבנות על הטנק צחקו ביחד. כן, צליית העקבים שלך היא די אקזוטי.
  ג'יין אמרה:
  - חלילה לנו מהעקשנות של צ'רצ'יל!
  גרינגטה דפקה את הטנק השלישי, הטיחה באגרופה על עכוז האקדח ואמרה:
  - טרומן המת, זה מספיק!
  ואכן, לאחר מותו של רוזוולט, הכוח ניתן לסגן הנשיא על פי החוקה. אבל זה עדיין לא עצר את המלחמה. למרות שהאמריקאים עדיין לא יכלו להתנגד מאומה לאימון הקרב של הקראוטים ולאיכות הציוד שלהם.
  לדוגמה, השרמנים אפילו לא ירו, כשהבינו שזה חסר סיכוי ולא יחדור את השריון.
  מלניה שרה בעליזות והאיצה את הטנק שלה:
  - אנחנו הולכים, אנחנו הולכים, אנחנו הולכים לארצות רחוקות! שכנים טובים, חברים עליזים!
  מטילדה הרימה את זה, הבנות היו ממש במצב רוח עליז:
  - טרא, טה-טה-טה! טרא, טה-טה-טה! אנחנו מביאים איתנו חתול! צ'יז'יק, כלב, פטקה הבריון, קוף, תוכי, חברה כזו!
  ג'יין כיסתה את פיה של מטילדה בכף רגלה החשופה והחיננית. והיא צרחה מצחוק.
  כן, צחוק בעצם מאריך חיים. האמריקאים יצרו את טנק שרמן, השווה בשריון חזיתי ובחימוש לשלושים וארבע ואף טוב יותר בנראות ובאופטיקה, כמו גם נוח יותר לצוות. אך יחד עם זאת, הטנק הפך למעשה למטרה מצוינת בשל גובהו. והבריטים ניצלו זאת בתאווה. וביצועי הנהיגה של גרינג התבררו כטובים יותר.
  ג'יין שוב דמיינה איך הבחור מלטף אותה... והיא גרגרה...
  מטוסי תקיפה סילון גרמניים מיהרו באוויר... היום כבר התקרב לערב. השמש גוועה לאט בשקיעה הוורודה. ומחר 9 במאי. היום שבו גרמניה הנאצית נכנעה בהיסטוריה האמיתית. אבל עכשיו הנאצים בעלייה!
  לא רק הקובנים, אלא גם האמריקאים נכנעים בדרכם. חטיבה שלמה של שחורים ומולטים זרקה את הדגל הלבן כמעט ללא קרב.
  הבנות יצאו מהמכונית. יתר על כן, אתה צריך לתדלק.
  ג'יין, בעקבות הדוגמה של הנשים הגרמניות, הציעה:
  - תן לאנשים הצבעוניים האלה לנשק את רגלינו!
  מטילדה קימטה את מצחה והעיר:
  - אתה לא חושב שזה מכוער להשפיל אנשים ככה?
  בתו של האדון העירה בחוצפה:
  - אבל נהיה מרוצים!
  מטילדה נחרה בבוז:
  - מפיות מזילים ריר? חלילה לי!
  גרינגטה, להיפך, הנהן באישור:
  - לעזוב! אני אוהב!
  ובת הכפר צעקה:
  - רד על הברכיים ותלקק את העקבים שלי!
  הקצין השחור נפל על פניו ונישק את רגלו היחפה של גרינג'ט. לוחמים אחרים נפלו מאחוריו, מכים בצייתנות את העקבים והסוליות של הבנות. ג'יין ציחקקה בשמחה. ברור שהיא נהנתה מההרפתקה הזו. ועוד יותר כשבנות מנשקות את רגליהן בהתלהבות.
  רק מטילדה עמדה בצד והביטה בכעס בעיניה הכחולות. היא באמת התרעמה. הגרמנים לא רק שללו מבריטניה את עצמאותה, אלא גם הטילו מנהגים ברבריים. ליתר דיוק, הבריטים עצמם מאמצים אותם בהתלהבות.
  נראה להם שעכשיו הם הפכו להיות כל כך מגניבים וחזקים. אבל למעשה, זו שפלות!
  אם כי, כמובן, מטילדה הבינה שיש בכך התענגות מיוחדת. כשמלחמת העולם השנייה רק החלה, שלט בבריטניה מצב הרוח: נזרוק כובעים על הגרמנים. הרעיון הוטבע שגרמניה כלל לא הייתה יריבה מסוכנת כל כך כמו במלחמת העולם הראשונה, וכי היטלר היה רק לשון הרע.
  התבוסה של צרפת וכוח המשלחת האנגלי הייתה הלם אמיתי. וביטחון עצמי מופרז התחלף בפחד. אולי אם צ'רצ'יל יקבל החלטה על שלום, ללא ויתורים טריטוריאליים, תושבי בריטניה נשמו לרווחה. התחילה מלחמה, ומלכתחילה היא לא הייתה שוויונית.
  ההחלטה הפתאומית של הפיהרר לזרוק את ההמונים מזרחה עוררה תקוות חדשות. אז רוב הבריטים היו מושרשים לרוסיה, וכולם נדהמו כשהנאצים התקרבו למוסקבה. סוף הסתיו ותחילת החורף הולידו תקוות חדשות בבריטניה. החיל של רומל הובס, הגרמנים הוכו וגורשו חזרה ממוסקבה. ארה"ב סוף סוף נכנסה למלחמה.
  אבל כבר בחורף זכו היפנים במספר ניצחונות, ובאביב זה החמיר עוד יותר. גם הרוסים החלו להפסיד בדרך חדשה. רומל פתח במתקפת נגד. נפילת טולבוק הפכה לטרגדיה לאומית אמיתית לכולם . שם, באביב 42', תפסו הגרמנים את ציפור המזל בזנב.
  בריטניה איבדה במהירות את מושבותיה, וכאשר הנחיתה התרחשה במטרופולין עצמו, היא כמעט ולא נתנה התנגדות. אז הכוכב האנגלי קבע והגרמני עלה. מטילדה הצטרפה לצבא. לא הייתה לה ברירה אלא לממש את עצמה. אבל לא רציתי לעמוד ליד המכונה של העובד!
  לג'יין נמאס להרגיש מנשקים את רגליה והחלה להכות את שבויי המלחמה. גרינגטה החזקה יותר חבטה כל כך חזק עד שהיא שברה את אפו של אחד השוטרים. מלניה הג'ינג'ית תקע את האקדח בבטנו של השחור, מה שגרם לו להתכופף. לאחר מכן, הבנות נבחו בקול אחד, בכל ריאותיהן:
  - אנחנו לוחמי על! ובואו ננצח שוב את האסירים, ברגליים ובקתות הרובה.
  ב-9 במאי 1945, חיל המצב של בירת מקסיקו נכנע. האמריקנים לא עמדו בלחץ וההפצצות הקשות. והתחמושת נצרכה במהירות, וניסיונות להקים אספקה באוויר כשלו.
  הוורמאכט הוסיף הון נוסף לנכסיו. מספר הערים העיקריות שנכבשו בהן המשיך לגדול...
  ארבע הבנות האמיצות על ה-E-50 עברו צפונה לגבולות ארה"ב.
  היפות היו במצב רוח חיובי. הם היו להוטים להילחם ולמרומי העולמות הטרנסצנדנטליים.
  בזמן שהטנק נסע בשטח שכבר כבשו הגרמנים, ירדו הארבעה מהמכונית ורצו. והנער הנס הונח בראש.
  תן לו לרכוב. והבנות הלוחמות האלה ישמרו על כושר.
  גרדה, שקפצה מעל הערסלים והגפנים, חשה עונג, נצמדת לקרקע הלא אחידה עם סוליותיה הגסות.
  הבחורה הבלונדינית העירה בחיוך:
  - זה כל כך טוב להיות פרא... זה הסגנון המיוחד שלנו - ריצה יחפה ובביקיני!
  שרלוט הסכימה:
  - כן, מינימום לבוש נותן לגוף תחושת חופש מוחלט. באופן כללי, טוב להיות בת. כזה כוח וקלות תנועה. אתה הופך להיות יותר ויותר עמיד!
  מגדה העירה:
  - העיקר לא לאבד צורה! ריצה קלה מאוד שימושית עבורנו!
  כריסטינה צחקקה ואמרה:
  - ואני רץ בשביל עם שלוליות. אני לא יכול לאכול, אני לא יכול לישון אפילו קצת!
  שרלוט צחקקה והשיבה:
  - זה דבר טוב שאתה כותב... אה, מגדה לא רוצה לדבר איתנו שוב על דת?
  הנערה עם השיער הזהוב הנידה בראשה.
  - לא! אל תזרוק את הפנינים שלך לפני...
  כאן היססה מגדה, מכיוון שהמשך חברתה יכול להיחשב באופן טבעי לעלבון.
  שרלוט, לעומת זאת, צחקקה שוב ונבחה:
  - חשבתי שעשית רפורמה והכרת את המונותאיזם הארי!
  מגדה משכה בכתפיה ושאלה שוב:
  - האם זה כמו ארי?
  שרלוט פרשה את ידיה:
  - וכך... בלי השילוש, עם אלוהים אחד!
  גרדה אישרה זאת:
  - זהו... אלוהים הוא אחד! ישוע אינו אלוהים, אלא רק אחד מנביאי ארי. יתרה מכך, הבשורה היא בדרך כלל המצאה יהודית. התנ"ך הוא גם רק הונאה יהודית. ולכן אין טריניטי. יש אל בורא כל יכול אחד. היטלר הוא המשנה למלך שלו עלי אדמות ובנו, המאהב והשליח שלו. הכי חשובים ומעל הכל הנביאים. לאלוהים יש גם סוגים שונים של משרתים ומלאכים, הנקראים, כביכול, אלים קטנים. כמו תור, עובדי ואחרים. אלה הם כמו מלאכים בכפיפות לאל יכול. - הילדה קפצה ממקומה, עשתה סלטה והמשיכה. - הכל פשוט בדרך כלל. המונותאיזם הארי אינו מסובך. הגרמנים הם העם הנבחר של אלוהים, והם חייבים לכבוש ולשלוט קודם כל בעולם, ואחר כך ביקום.
  שרלוט אישרה:
  אתה רואה את מגדה. כמה פשוט וברור!
  כריסטינה ציינה:
  - האם אני צריך להבהיר משהו?
  שרלוט חייכה.
  - מה בדיוק?
  כריסטינה פלטה:
  - מה עם הישועה מהחטא?
  לאחר מכן לקחה גרדה את הדיבור והסבירה:
  - ובדת הארית אין מושג של ישועה. כולנו גרמנים, אם נישאר נאמנים לפיהרר ולרייך השלישי, נינצל בעולם הבא על ידי אדוננו. ועמים אחרים הם עבדים שלנו. אם גרמני בוגד בפיהרר, אז לאחר מותו הוא יהפוך לעבד של ארים אחרים. עמים שאינם גרמנים יכולים לקבל אזרחות גרמנית עבור יתרונות מיוחדים. וגם יהיו להם עבדים לעצמם. הכל פשוט והגיוני!
  כריסטינה הוסיפה:
  - וזה לא חטא עבור ארי לקיים יחסי מין. וגם הארי. אמר הפיהרר - עדיף להרות מגיבור-חייל מאשר מבעל, אם הוא לא גיבור!
  מגדה פלטה:
  - לו הייתה יפן תוקפת את ברית המועצות ב-1941, היינו כובשים את מוסקבה לפני הנפילה!
  גרדה הניעה את אצבעה לעבר מגדה בזמן שהיא רצה:
  - אל תתערבו... האם הדת הארית שלנו אינה טובה יותר מאגדות נוצריות?
  כריסטינה הוסיפה:
  - ולא יהיה סקס בגן עדן נוצרי! תחשוב על זה!
  גרדה הוסיפה:
  - ולא יהיה חטא כלל... וזה כל כך משעמם! אפילו זאב מיילל!
  מגדה חייכה והעיר:
  - תלוי מה נחשב לחטא. בתנ"ך היו עשר מצוות. אבל אל תהרוג, זה הופר כל הזמן. ובפקודת ה'. באופן כללי, הריגת ילדים היא רעה גדולה... אבל אלישע עשה זאת, ובאישור ה'. אז... אנחנו מקבלים פרדוקס - חטא ורוע הם לא אותו דבר. והחטא הוא אי ציות לאלוהים!
  כריסטינה משכה בכתפיה השריריות והשיבה:
  - אז, מסתבר שהרוע יתקיים בגן העדן הנוצרי? האם פשוט לא תהיה אי ציות לאלוהים? וזה אומר שאנחנו יכולים להשתתף במשחקי גלדיאטורים ואורגיות מיניות? רק על ידי וידוי מילולי על אהבת ה'?
  מגדה הנידה בראשה:
  - אני לא חושב... אם כי, כמובן, אלישע נבוך בהריגת הילדים שהקניטו אותו בגלל הקרחת שלו. ברור שזה לא מתאים לעיקרון: אהבו את האויב שלכם!
  כריסטינה ציינה באופן הגיוני:
  - ומי בשכלו הולך לפי העיקרון של אהב את אויבך? באופן כללי, הנצרות היא תערובת של פציפיזם ויהדות. אנחנו לא באותה דרך עם דת כזו!
  גרדה הטיחה את רגלה היחפה לתוך השיחים והוסיפה:
  - ובשום פנים ואופן לא נהיה יחד עם היהודים! ואין צורך בתנ"ך העברי!
  שרלוט הוסיפה באופן הגיוני:
  - אין טעם שנאמין בתנ"ך. לא מכל סוג שהוא - לא עם הלב, ולא עם המוח! כי ארי אנו, ולא זרעו של אברהם לפי ההבטחה. אנחנו בהחלט זרים לאברהם ולכל מה שהוליד התנ"ך. המונותאיזם שלנו הוא ארי, ומתכחש לאברהמיזם! הדבר היחיד המשותף: זוהי אמונה באל הנצחי, הכול יכול. אבל שם הכל נגמר!
  מגדה אמרה באירוניה:
  -אמן...
  גרדה הוסיפה בחיוך:
  - יש צורך להכניס את המונותאיזם הארי בכל מקום. ולעשות משהו כמו טקס הטבלה כשאתה מקבל דת חדשה. כך שאם אתה נטבל, אתה הופך להיטלרי אמיתי!
  שרלוט הציעה:
  אולי זה צריך להפוך לסוג של סמל. מתי תקעקע צלב קרס על המצח?
  כריסטינה לקחה את זה ושרה:
  - צל, צל, צל הצל של לוציפר, מרצד בבהירות בחושך... צלב הקרס של היטלר על בטנו, צלב הקרס של היטלר על בטנו!
  גרדה חיטטה בכעס את בן זוגה בירך:
  - אל תצחקו על הסמלים שלנו. יתר על כן, צלב הקרס הוא סימן רוני!
  כריסטינה הגיבה בכך שאחזה בכף רגלה היחפה של גרדה ודגדגה בעקב שלה, ואמרה:
  - אוי, כמה אנחנו רציניים! כדאי שתצחק!
  הילדה סובבה בזריזות את רגלה החיננית והשזופה ותפסה באצבעותיה החשופות את אפה של השועל האדמוני. היא נאנקה וחשפה שיניים. היא התחילה לדגדג את העקב העגול של גרדה.
  המחסל הבלונדי נבח:
  - אל תכניס את האצבעות...
  כריסטינה תלשה את רגלו של בן זוגה וקרקרה:
  - אתה תשבור לי את האף ככה!
  גרדה ציחקקה וצייצה:
  - אם אתה רוצה שזיף? או רעמת סוס!
  והלוחמים, שנעצרו לרגע, מיהרו שוב, מהבהבים, עקביהם הקטנים המאובקים מוכתמים בעשב. מיותר לציין שללא כל ספק התכנסו הארבעה העליזים.
  כריסטינה הציעה בזמן שהיא רצה:
  - מה דעתך לשחק בערים?
  גרדה הנידה בראשה בשלילה:
  - לא מעניין מדי! אם רק היינו יכולים להמציא משחקים אלקטרוניים אמיתיים!
  שרלוט פרשה את זרועותיה כשרצה ואמרה:
  - מה... זה יהיה נהדר! ליצור משהו כל כך אלקטרוני ומתנגן במלואו.
  מגדה קרצה לחבריה ואמרה בחיוך:
  - האדם קיבל את מתנת הבריאה מהבורא. ואנחנו האנשים למדנו להמציא הרבה. שם, אולי אנחנו צריכים להיות לפחות קצת אסירי תודה לבורא!
  שרלוט נחרה בבוז והעיר:
  - וכבר אנו אסירי תודה! אנחנו מונותיאיסטים אריים, ואנו מכירים באלוהים כאבי העם הגרמני!
  גרדה, שקפצה כמו חתולה, מצאה צורך להוסיף:
  - אבל אנחנו לא מכירים באלוהי אברהם, יצחק ויעקב בשום פנים ואופן! אז אין צורך לכפות עלינו מה זר ולא ארי!
  מגדה צעקה נואשות:
  - אני בעד אלוהים, לא בשביל היהודים!
  גרדה אישרה בביטחון:
  - וגם אני בעד אלוהים! אבל לא לפי התנ"ך, אלא לפי "המאבק שלי". ולא ליהודים, אלא לארים! וארי הוא לא רק מישהו שמוצאו גרמני. ארי הוא הכרה ברוח!
  מגדה שרה:
  - באומץ, חברים, המשיכו בקצב,
  בואו נחזק את רוחנו במאבק...
  הדרך אל האושר הרחוק -
  בואו ננקב את החזה שלנו!
  שרלוט אמרה בלעג:
  - תמצוץ חזה כזה, תשכח מהפרה!
  והבנות צחקו ביחד. הם באמת רצו לעשות אהבה. וכדי שהשפתיים של החבר'ה ירעיפו נשיקות על הפטמות הארגמניות. והחזה יתנפח ויתחיל לכאוב בצורה כואבת ובנעימה. וזה עושה את זה כל כך מדהים.
  גרדה אמרה בשנינות:
  סקס מזיז הרים ושובר ספינות...
  כריסטינה תענה ותשיר:
  - ספינות יורדות לקרקעית עם עוגנים ומפרשים... ואז יהיו תיבות הזהב שלך. שידות מוזהבות! הספינות שוכבות שבורות! תיבות עומדות פתוחות... אזמרגדים ואבני אודם זורמים כמו גשם...
  והלוחמים שרו במקהלה:
  - אם אתה רוצה להיות עשיר, אם אתה רוצה להיות מאושר... הישאר איתנו, פיהרר! אתה תהיה המלך שלנו! אתה תהיה המלך שלנו!
  והבנות, שהאיצו במלוא המהירות, פגעו בגפן העבות שגדלה בדרכן. העץ נסדק והתפצל בחריקה. הלוחמים צעקו:
  - טעות אחת במוח ומכה היא בלתי נמנעת!
  לאחר מכן הסתובבו הבנות במפל של סלטות. הם כל כך מהירים. כמו ברק. ועיני האזמרגד שלהם נוצצות. והעיניים שלהם באמת נראות כמו כוכבים נוצצים. וכמובן, אף אחד לא יכול להתנגד למשרתים כאלה של הפיהרר. ואלה בנות שועלה. והם הרגו לא רק אמריקאים, אלא גם רוסים, או יותר נכון סובייטים.
  גרדה נזכרה בהרפתקה שלה בברית המועצות... ליתר דיוק, איך הם השתובבו עם חבריהם.
  ארבע בנות גרמניות בביקיני נלחמו על טייגר. כל ארבע הבנות יפות מאוד: שלוש בלונדיניות וג'ינג'ית. בדרך כלל נשים לא נלחמו בצוותי טנק בפנצוואלה, אבל זה סיפור מטורף.
  כאן אתה או מאסטר או חזה...
  כל צופה מבחוץ יכול היה לראות באיזו מיומנות שלטו הבנות בנמר וכמה פתייניות רגליהן היחפות כשהן לחצו על הידיות.
  אחד מהפרקים הלא טריוויאליים האלה של מלחמת העולם השנייה.
  ה"טייגר"-2 הגרמני, המנוע שלו רועם בשקט, התקרב לעמדות הסובייטיות. תותחי הצבא האדום שתקו לעת עתה, נתנו למכונית להתקרב. אבל גם הגרמנים לא כל כך פשוטים. הם פתחו באש תחילה תוך כדי תנועה. למרבה המזל, סידור הגלילים המדורג מאפשר לגרמנים לנצל את חלקות הנסיעה ולירות תוך כדי תנועה.
  ותותח ה-88 מ"מ פוגע בתותח הסובייטי. לשארלוט האדומה יש ראייה חדה מאוד, בתוספת אופטיקה וכושר נמר מצוינים.
  
  טנקים גרמניים יורים לעבר עמדות סובייטיות ומנסים לעורר אש חזרה.
  כאן יש להם חישובים מסחריים וערמומיים משלהם.
  אבל הצבא האדום לא בולע מתנות נכזבות. והתותחים הסובייטים פותחים באש בחזרה. מתפתח דו-קרב אמיתי, ופגזים מורעפים. הגרמנים יורים די במדויק, אבל התותחים הסובייטים יכולים להגיע גם אליהם. הפגזים דופקים על שריון הנמר... אוזני הבנות חסומות כשהן פוגעות. למרבה המזל, בשינוי שלהם, יריעות הפלדה כבר נוטות ושולחות קליעים לתוך ריקושט.
  אם כי כמובן לא ניתן להשוות אותו ל-E-50. הטכנולוגיה משתפרת.
  והתותח שלו יורה במדויק בהבזקים. והכי חשוב, מטוסי התקיפה יוצאים לשמיים: גרמני, אנגלי ואמריקאי נרכש בחצי מחיר. הם מכסים עמדות סובייטיות. בצד ברית המועצות, המטוס העיקרי הוא Yak-9. המכונה לא רעה, אבל היא חסרת חימוש, ובנוסף, לחלק לא מבוטל מהלוחמים הללו יש מסה כבדה יותר מהסטנדרטית. המשמעות היא מאפייני טיסה גרועים יותר.
  ולגרמנים כבר יש מכוניות סילון.
  כמה טנקים סובייטים קבורים באדמה, אך כוח הירי שלהם אינו מספיק כדי לחדור לשריון הגרמני.
  קראוטים מסוכנים כאלה היו קיימים כבר אז.
  הג'ינג'י מגחך, והמפקד הבלונדיני שואג:
  - תן לרוסים קצת חום!
  הטנק Tiger-2 יוצר בשינוי F - עם סידור משופע של לוחות שריון. זה מאפשר לו להתמודד עם פגזים מתותחים סובייטים בקוטר 76 ו-85 מ"מ מבלי לגרום לעצמו נזק חמור. שריון איכותי - מוצק.
  לקראוטים כבר היו מכוניות מסוכנות אז.
  והבנות בתוך הטנק אפילו גבוהות יותר באופי. במיוחד התותחן אדום השיער.
  עם זאת, מגדה היא לוחמת על.
  ויש קרב בשמיים. לגרמנים ולבעלי הברית המושחתים יש יתרון מספרי גדול ואולי גם איכותי בצד שלהם. יש יותר ייאוש וזעם בצד הרוסי. הרבה אילי אוויר. וזה מדבר על אומץ לב יוצא דופן. ואפילו חוצפה שגובלת בטירוף.
  אבל אבוי, אומץ מטורף לבדו לא מספיק.
  הגרמנים מתקדמים. הטנקים שלהם שונים. יש גם "שרמנים" עם מסכים ששונו מאוד, "צ'רצ'ילס" עם שריון 152 מ"מ ו"אתגרים" עם פריסה קלאסית. וה-M-16 האמריקאית היא מכונה כבדה. הפרשה הזו מטפסת לעבר עמדות סובייטיות.
  התאספו כל הרפרפים שנדבקו זה לזה לאחר כיבוש בריטניה לנאצים.
  אבל גם לרוסיה יש הרבה רובים, וההתנגדות עיקשת.
  גם התותחנים וגם התותחנים מאומנים ומלאי גבורה.
  האבדות הגרמניות גדלות ככל שהם מתקרבים לתעלות. והקראוטים רוחצים את עצמם בדם.
  כל צעד שהם עושים עולה הפסדים רציניים.
  והבנות אפילו מטיחות רגל יחפה בשנייה ושרות תוך כדי ירי:
  - הרייך השלישי אומר, אל תיסחף!
  - אנחנו נשרים-שטנים ואנחנו מרגישים טוב מאוד...
  מעלים את המספנה גבוה יותר!
  - אנחנו עפים כמו ציפורים ואויבים בשקית!
  השירים לא מאוד מובנים, אבל די מצחיקים. והם מרימים את רוחם של הפשיסטים השוטפים את פניהם בדם.
  הגרמנים מתגברים על קו ההגנה הראשון, אך נתקלים במוקשים. והם גורמים נזק משמעותי. בעיקר השלדה סובלת ממוקשים. פחות אובדן של סדרת נשק.
  מיותר לציין שלטנקים של המנגריה הנאצית יש הגנה בסיסית.
  הילדה הבלונדינית, שהיא המפקדת, מעירה:
  - ובכל זאת, הרוסים האלה די רעילים!
  שרלוט מניפה את ראשה בתגובה.
  - צפעים... אבל אמיץ!
  מגדה הבלונדינית, שהיא הנהגת, מדווחת:
  - אין פיצוצים! אנחנו יכולים להמשיך להתקדם!
  ובכן, במידה מסוימת אלו חדשות טובות.
  ה"נמר" זוחל לאט. הוא מואט מאוד על ידי סוגים שונים של תעלות נגד טנקים וקיפודים. הם עושים קידום בסגנון זחילת זחל.
  וזה נותן לרוסים הפוגה מסוימת. ולכן האבדות של הצבא האדום גדולות מאוד.
  ובנות בביקיני לא יכולות לחכות. חם במיכל, וגופם העירום למחצה מזיע. ואז המפקדת הבלונדינית גרדה נזכרה בחורף. ואז עינו הקראוטים שני חלוצים וחבר קומסומול.
  הזיכרונות לגרדה השובבנית והיחפה מאוד מעניינים, מרגשים ונעימים. אף על פי שאחרים יחשבו שזה מלוכלך.
  היא אישית תלשה את הבגדים מהבנים, שלא מיהרו להתפשט. וזה כשלעצמו תענוג. אחר כך גורשו החלוצים אל הקור במכנסיים הקצרים שלהם. מפקדת הנערה מגדה דחקה בנערים הסובייטים להמשיך בשוט. אחד החלוצים כבר היה ילד גבוה, כבן שלוש עשרה.
  ילד חתיך, בהיר שיער, עם שרירים מפוסלים, כמובן חתיך. ראוי למדי להיות מתואר על כרזה עם הכיתוב: "ארי אמיתי, צעיר".
  כשראה חברת קומסומול עירומה למחצה, שגם היא נבעטה החוצה אל הקור בתחתונים, הגבריות שלו קמה והתבררה כגדולה למדי.
  הילד החלוץ אפילו הסמיק ממבוכה, אבל גופו של המתבגר חזק יותר מנפשו.
  עצבנותו החושנית של גרד נעלמה. והיא באמת רצתה להזדווג עם בחור צעיר, ואפילו עם אויב.
  במיוחד כל כך חתיך ושרירי.
  לאחר שרדפה אחרי החלוצים במשך כחמש עשרה דקות בקור, כך שכפות רגליהם היחפות של הבנים הכחילו, היא הסיעה אותם בחזרה אל הצריף.
  למרות הייסורים, הנערים התנהגו באומץ ונראו בגאווה.
  שם תפסה את החלוץ המבוגר והגבוה ברגל היחפה והחלה לשפשף אותה. ואז היא הרימה את ידיה גבוה יותר ויותר ומשכה את התחתונים הלבנים שלה.
  למרות שהיא בלונדינית, היא מאוד טמפרמנטית.
  והשלמות שלו נגמרה בפיה. ואיזה תענוג לינוק איש צעיר כזה, ואפילו אם הוא אויבך. החלוץ קוליה נאנק מהתרגשות. הבתולה הצעירה הייתה עם אישה בפעם הראשונה. כמה חיילים גרמנים צעירים הציצו מבעד לחלון, אבל לגרדה לא היה אכפת. ילד גבוה ובהיר שיער כבש אותה כעת. ואצבעותיו וציפורניו שרטו את גופו היבש והגידים של הילד.
  כמה נקי וחלק העור שלו, ואיך מוט הירקן פועם בפיו. זה הטעם הגבוה ביותר לאישה.
  כשסיים, מגדה בלעה בשמחה את הסולת המתוקה. ואז היא לבשה את התחתונים של הילד והורתה:
  - לך, אומרים, הסל! בוא נצא החוצה, כבר חם לך!
  והחובה ההיא היא מעל הכל, האר"י האמיתי צריך להשלים את העינוי עד הסוף. אבל היא לא יודעת רחמים.
  ושוב הוציאו את הבנים אל הקור. קוליה השאיר אחריו עקבות יחפות, ומגדה הלכה אחריו ונאנחה בחושניות. החריץ שלה בער מהתרגשות, והיא מאוד רצתה ליטוף גברי.
  וכמה מפתות רגליו של הילד. הם הפכו אדומים בקור, כמו רגלי עורב.
  מבלי לסיים את הזמן המוקצב, היא החזירה את הבנים. היא נישקה את קוליה על שפתיו הקרות והפילה את הילד. היא תלשה את התחתונים שלו, ואז התחילה ללוש את השלמות בידה הלוהטת. החלוץ הפך שוב לעורר, מהלחץ הנלהב.
  גרדה נישקה את רגליו של הילד, אדומות מהכפור, וכפות רגליו היחפות. הוא הפך ארגמן מרוב מבוכה.
  ואז היופי השתרך על הילד. מוט הירקן שלו נכנס למערה הרטובה של ונוס, והביא עונג בלתי ידוע.
  
  גרדה גנחה תוך כדי תנועה, היא הרגישה כל כך טוב. ההבנה שהיא מקיימת יחסי מין עם ילד, ואפילו אויבת הרייך השלישי, גרמה להתרגשות קיצונית. ואז גרדה התחילה להכות באורגזמה תלולה.
  ללא היסוס היא שאגה כמו תאו.
  היא מעולם לא הרגישה כל כך טוב עם אף אחד! היא זכתה לגל שלם של עונג...
  היא מעולם לא חוותה דבר כזה עם גברים נורמליים.
  הסיפור של פלירטוט קל לבנים הסתיים בצורה טרגית. בסופו של דבר הם עונו למוות. והיא איבדה את אהובה קוליה. מה שממש התחרטתי עליו. אבל חוב זה חוב. כמה חודשים לאחר מכן, קולונל אס-אס קלוגה שאל אותה:
  - היה לך טוב עם החלוץ?
  השאלה, כמובן, עלולה להיות מסוכנת.
  גרדה ענתה בכנות:
  - מאוד!
  והילדה אפילו הוסיפה:
  - אני מוכן לעשות הכל כדי לחזור על התחושות.
  קלוג חייך לא נחמד וענה:
  - ובכן, עדיין יש הרבה חלוצים!
  ובכן, הוא קשקוש והוא לא יכול להבין ללב של אישה.
  מגדה התנגדה בלהט:
  - אבל יש רק אחד כמו קוליה!
  הכנות הייתה אמיתית.
  והיא זכרה את גופו הגידים של אהובה, שקיימה איתו יחסי מין בשנתה.
  אולי הדבר המרגש ביותר הוא שאתה מתעלס עם מחבל מתאבד.
  אבל עכשיו הגרמנים כבר התגברו על קו ההגנה הראשון, והשאירו מאחוריהם טנקים שבורים ותותחים סובייטים שבורים.
  למרות שהטנקים של הנאצים נתקעו.
  מישהו נטע דגל עם צלב קרס מעל הבונקר ההרוס.
  העכביש, השנוא על כל העולם, פרש את כפותיו על פני הגלובוס.
  ובשמיים נשמעה סימפוניה של וגנר, מטוסי תקיפה גרמנים, אנגליים ואמריקאים נכנסו למעגל הבא.
  האמריקנים שמו את נשקם על הלוואה ארוכת טווח ללא ריבית. בדרך זו קיוו לפייס את היטלר ופמלייתו. אבל על ידי כך הם אספו את הסערה על עצמם. לא ניתן היה לכבוש את ברית המועצות, אך הקראוטים התקדמו והסבו נזקים עצומים לצבא האדום.
  כמובן, הדברים הפכו הרבה יותר גרועים עבור רוסיה. אבל עכשיו האמריקאים ראו את הציות שלהם פוגע.
  הגיע הערב... ואז הלילה. הבנות רצו ונרדמו ממש מתחת לשמי מאי הפתוחים. ארבע יפהפיות. בנות שגורמות לך לצמרמורת רק עם המראה שלהן.
  גרדה, אחרי ריצה קלה היה לי סיוט. זה היה כאילו היא הפכה שוב לילדה קטנה. וצלל להרפתקאות איומות.
  חשבתי על אגדה שקראתי על גרדה. הנערה המסכנה עזבה את הגן הפורח עם קיץ נצחי והיא צועדת בדרך הסתיו הקרה.
  רגליה היחפות צועדות על הרכס הסלעי. הסוליות החשופות, לעומת זאת, כבר הפכו מחוספסות בגינה ואינן כואבות כל כך. אבל הדרך ארוכה, הרגליים הולכות לאיבוד, אחרי כמה עשרות קילומטרים הסוליות מתחילות לבעור והשוקיים מתחילים לכאוב. הילדה מבקשת נדבה כדי שיתנו לה לפחות מעט אוכל ולבקש מקום לינה ללילה. מי מאכיל את הילד ומי לא. אבל היה לנו מזל: אפשרו לנו ללון. הילדה נרדמה בחציר. והוא ישן בשקט, אחרי מסע ארוך. אבל בבוקר אתה צריך שוב, לקחת קרום לחם כמארחים טובי הלב שלך, ולצאת לדרך. אבל הרגליים שלי עדיין כואבות אחרי מסע ארוך, וקר לי ללכת יחף.
  אבל המעבר המהיר מחמם את הילדה. רגלי היחפות אדומות, והסוליות, שרוטות על אבני המרוצף, עוקצות מעט. הילדה מחזיקה מעמד ומתגברת על עייפות, כדי להסיח את דעתה מהכאבים ברגליה, היא בוחנת היטב את סביבתה. הוא נע בכבישי גרמניה, לכיוון צרפת. אתה יכול לראות הרבה דברים מעניינים באדמות הצפופות האלה. לפעמים גשם סתווי קל מתחיל לטפטף. גרדה מאוד מפחדת מהצטננות.
  היא לובשת רק שמלת קיץ קלה.
  אבל במהלך השהות של הלילה הבא, המארחת הרחומה ריחמה עליה ונתנה לה צעיף פרווה חם לדרך. וגרדה הולכת שוב למחרת. הרגליים נעשות קהות בהתחלה, אבל אז מתחממות. הם פשוט מצלצלים בכל קנה מידה. זה כואב ללכת ככה, אבל הילדה מתמודדת, יש לה מטרה, והיא בהחלט תשיג אותה.
  והרגליים הופכות מחוספסות יותר מדי יום ומצטמצמות ביבלות. קשה ללכת ככה. כמה פעמים בילתה הילדה את הלילה בערימת שחת, קפאה בלילה, ואז קמה עם עצמות שבורות. אבל גרדה המשיכה בעקשנות, גופה התחמם ונעשה קל יותר. הילדה חיה על נדבה. זה עזר, גם אם לא באופן קבוע, לאכול מזון ולשמור על כוח.
  השרירים כאבו בעייפות מדי יום, אבל הכאב היה עמום. גופו של הילד הסתגל במהירות לעומס, ועכשיו הילדה הלכה בממוצע כשישים קילומטרים ליום, ולא נפלה מעייפות. רגליה החשופות והחבולות היו מכוסות בקרום קשה, וכמעט לא הרגישו את עקיצת האבנים והקור. הילדה הלכה, התגברה על הסבל. החורף באירופה מתון. לפעמים היה שלג רטוב. גרדה השאירה עליו עקבות יחפה מבלי לעצור את צעדיה.
  היא נעה כמו פצועה ועד שנכנסה לארמון בעזרת עורב. שם היא ביקשה מהנסיכה ומהנסיך זוג נעליים וכרכרה כדי שתוכל להמשיך לחפש את קאי. אבל הנסיכה העירה בצחוק
  - אתה כבר רגיל ללכת יחף! למה אתה צריך נעליים? הם רק יהפכו את הרגליים שלך לכבדות יותר! עדיף ללכת כמו קודם ובקרוב תסתובב בחצי העולם.
  וגרדה נאלצה לרקוע שוב יחפה, אז היא לא פגשה שום אהדה. אבל רגליה היחפות של הילדה למעשה הפכו מחוספסות יותר, והעור על הסוליות נעשה חזק יותר מזה של המגפיים. והיא הלכה, הפגינה אומץ בלתי פוסק. אז היא הלכה יחפה בגרמניה והגיעה לצרפת. שלג רטוב נדחס מתחת לרגליו המסותתות.
  הילדה התקרבה לפריז. שם פגשה ילדי רחוב. מרופטת ויחפה בדיוק כמוה. הילדה לחצה את ידיהם והחליפה חדשות. ילדים מכל המדינות מדברים שפה בינלאומית ומבינים זה את זה. וגרדה התיידדה איתם מהר.
  אבל הילדים רעבים, והילדה יחד איתם פושטת על הרפת של בעל הקרקע. אבל המשטרה מופיעה עם כמה כלבים מאומנים. כלב אחד עוקף את גרדה ומפיל אותה. השוטר שם על הילדה אזיקים ולוקח אותה לכלא.
  גרדה המסכנה, מצלצלת עם אזיקים כבדים שמרטטים את רגליה, נודדת לתוך כלא פריזאי. הם גם הכניסו אותם ל-Chatelet, בתא קר ומסריח, שבו ילדות קטנות שנתפסו בגניבות ונשים מבוגרות, אבל כמעט כולן, יושבות יחד.
  הם מאכילים אותנו בבוץ מגעיל ולחם מעופש. אתה יכול לבלות יותר משנה אחת בתנאים לא אנושיים כאלה.
  אבל גרדה נקראת לחקירה. הם מורחים שמן על עקביהם ומביאים פלטה בוערת לרגליהם היחפות. הילדה צורחת מכאב ומאבדת את הכרתה. והיא נאלצת לקחת על עצמה את האשמה ברצח של אציל.
  העינויים נמשכים מספר ימים, הילד מלקות ותולה על מתלה, אבל גרדה מגלה אומץ מדהים. לא מודה בכלום. ואז אני משתמשת במגפיים ספרדיות עליה.
  הקרשים לוחצים את רגליהם של הילדים, והתליין נוהג בטריזים. לאחר המכות הראשונות, הילדה מאבדת את הכרתה. אבל הם שופכים עליה מים קרים, מאלצים אותה להתעשת. ואז הם שוב פגעו בקרשים. הכאב פשוט מפחיד. גרדה מתנשפת וצורחת בפראות.
  התליין השיכור מגחך.
  החוקר חוזר על השאלה:
  "הרגת את הוויקונט דה ז'וזאק?"
  גרדה עונה בגניחה:
  - לא!
  החוקר צועק:
  - תליין, עוד טריז אחד בשבילה! עבה יותר!
  ושוב יש מכה, שכל גופה של הילדה רועד ממנה. דמעות זולגות מעיניה של גרדה, הגיבורה של אנדרסן כואבת מאוד, אבל היא לא מתוודה.
  החוקר צועק:
  - כן, תודו לנו! אלו רק מילים!
  גרדה מוצאת לפתע את הכוח לענות בבירור:
  -מילים הן כמו הרוח, הופכות את הטחנה שנותנת קמח לחכמים וקמח לשוטים!
  החוקר צועק:
  - עוד שני טריזים!
  ושוב עף הפטיש...עצמות רגליהם של הילדים מתכווצות, והילד שוב מאבד את הכרתו מהלם הכאב. גרדה מתעשתת עם דלי מים קרים כקרח מהמרתף. והם ממשיכים את העינוי המתוחכם ובו בזמן המגושם. כאן, בסגן, הם מהדקים בו זמנית את אצבעותיה של הילדה. הם לוחצים עם סגן. גרדה שוב מאבדת את ההכרה. הפעם להרבה זמן. אפילו דלי מים לא יכול להביא אותה לעשתונות.
  הילדה שוכבת על כיסא עינויים, חיוורת ומדממת.
  מלחמת העולם השנייה נמשכה, בעקבות תלם השחוק שלה. הגרמנים התקדמו לעבר גבולות ארה"ב. האמריקאים היו עוזבים. אבל המבצע העיקרי של הרייך השלישי היה הנחיתה ב-15 במאי בקנדה. זה סימן את פתיחתה של חזית צפונית שנייה נגד ארצות הברית. בנחיתה השתתפה האקראנופלן הניסיוני הראשון, שהוביל פלוגה של גדוד הנשים של ה-SS Tigress. הבנות השחוקות, שעברו את כל הנקודות החמות, הבטיחו דריסת רגל על הרצועה. האמריקאים והקנדים ניסו לתקוף את הבנות. מדלן, מפקדת גדוד הנמרים, פרודה ועוד כמה בנות כבר זכו לפרסים רבים. כריסטינה ומגדה שירתו בגדוד הזה וכיסו חצי עולם יחפות. ממדבריות לוהטים ועד פסגות הרים קפואות.
  אבל עכשיו הבנות האלה תומכות באמריקה מהצד השני. ומדלן והבנות שלה התבצרו על מדף הגנתי והדפו את ההתקפה.
  השרמנים הפופולריים ביותר ועדיין לא הופסקו מתקדמים.
  טנקים אמריקאים גבוהים דומים במידה מסוימת למגהצים הממוקמים אנכית. הם נעים כמעט בשקט, עם הגזעים מורחבים, ואפילו מתנודדים קלות.
  אישה גדולה ושרירית, מדלן, אומרת:
  - לא נפחד... תמיד נילחם!
  הלוחמים פרסו פאוסטפטרונים, שינוי משופר. מסוגל לפגוע במרחקים של עד קילומטר, ופחות מגושם.
  מדלן לוחצת את הדו-ראשי שלה. יש לה אחד גדול מאוד ומוטבע. ספורטאית אמיתית. צווארה דומה לצווארה של שור, זרועותיה כרגליים של גבר מבוגר, רק עורה נקי וחלק, ורגליה כרכובים של סוסים. מדלן מאוד אוהבת סקס עם גברים גדולים. אוהב כשהשלמות היא בגודל מרשים. האישה הזו היא מאוד טמפרמנטית, עם פנים נעימות וחזה מפואר. הירכיים יוקרתיות, והמותניים צרות יחסית.
  כל הבגדים של הגיבור-הלוחם הם ביקיני. רצועת הבד הצרה כמעט ולא מסתירה את האבטיח, החזה השזוף והתחתונים הדקים הם גבשושיות.
  למדלן יש הרבה בשר קשה, אבל כמעט ללא שומן. היא מביטה קדימה בעיניה הספיריות. השיער לבן, מעורבב עם אדום. אבל היא עדיין קרובה יותר לבלונדינית. הוא מחזיק בזוקה בידיו ולוחץ בצורה חלקה על ההדק.
  ה"שרמן" הקרוב ביותר מקבל מתנה קטלנית מקצה לקצה, בין גוף הספינה לצריח. החבית שלו עפה באינרציה ומתהפכת.
  מדלן לוחשת:
  - מכה מושלמת!
  פרודה מכוונת את שלו. הוא מרים את רגלו החשופה, הגדולה, אך החיננית. והוא גם לוחץ על ההדק.
  והשרמן, שנפצע אנושות, החל להסתובב כמו מתאגרף דפוק.
  אנחת הסכמה עברה בגדוד הנמרים. הבנות השתמשו בנשק שלהן. בני הזוג שרמנים השיבו באש. מסוכנים במיוחד הם אותם כלי רכב חמושים בהוביצרים קצרי קנה. הם שולחים קליעים עם כוח פיצול גבוה.
  מדלן שואגת בשיא ריאותיה:
  - אל תפחדי, ילדה, נשרים יפים, תני למדינה לשיר עליך!
  והלוחמים ענו פה אחד:
  - והוא ישיר כמו היפופוטם! וניקח נטיפי קרח בפה!
  חוש ההומור של הבנות הוא בבירור פרוסי. והם שרו תוך כדי ירי.
  בני הזוג שרמנים עלו באש והתהפכו. הפגזים התפוצצו, התפוצצו, והחביות ירדו. הגלילים השבורים התגלגלו החוצה. הטכניקה הפכה לצ'ופר. אחרי הטנקים הגיעו חי"ר. בנות הטיגריס קיבלו את פניה באש.
  ומדלן הרימה את הרימון ברגל יחפה ושגרה אותו היישר לתוך הטנק. גרם נזק לזחל וחתך את חיילי הרגלים. היא אישה יפה ובריאה מאוד. בזמן שהוא זורק, יש הרים של גופות.
  פרודה גם זרקה את הרימון עם רגלה, אז הוא עף רחוק יותר מאשר בידיה ושם לב:
  - ג'ינגיס חאן לא הגיע לאמריקה אחרי הכל!
  מדלן נבחה בפראות:
  - אנחנו הגרמנים גילינו את אמריקה. והיא תהיה שייכת לנו לנצח!
  טנקים אמריקאים עצרו, ואיפשרו לחיל הרגלים לנוע קדימה. החיילים האמריקאים כנראה לקחו כמות נכבדה של וויסקי, ולא פחדו מהמוות, הם הלכו ישר קדימה. מה עם המוות? שיכור והים עד הברכיים!
  מדלן תיקח את זה ותצעק:
  - אבל פסארן!
  פרודה הסתכן בתיקון המפקד:
  - זה לא שווה את זה! כך צעקו הקומוניסטים הספרדים הארורים!
  מדלן זרקה רימון ברגל יחפה, וצחקה נהמה:
  - ואני אוהב קומוניסטים! יש להם עמוד שדרה!
  מדלן משכה בכתפיה והעיר:
  פנאטים טיפשים...
  מדלן הנידה בראשה בשלילה.
  - לא, הם פרגמטיים!
  המפקדת הגרמנית הגדולה זרקה שוב רימון באצבעותיה החשופות והמשיכה:
  - הם החליטו שאין אלוהים!
  פרודה בעטה במתנת המוות והעיר:
  - חבר'ה אמיצים!
  מדלן פיטרה את הפוסטפטרון שלה ונהמה:
  - או אולי פרגמטיסטים!
  פרודה שתקה זמן מה. הבנות ירו בזוקה והפאוסט שלהן לעבר טנקים וזרקו רימונים. כל השדה שלפניהם היה ממש עמוס בציוד אמריקאי מקולקל. מדלן זרקה רימונים חזק מאוד ברגליה החשופות. והם תיארו קשת גדולה. ומתחת לעור השזוף, הכמעט שחור, של הגרמנייה, התגלגלו כדורי שרירים.
  ולא בכדי זרקו רגליה רימונים עד כה. המלחמה ריתקה את מדלן. זה היה דומה לבית מרחץ רוסי. זו באמת ריגוש אמיתי. כשאתה נכנס עם שני גברים חזקים ושריריים. והם מכים אותך הכי חזק שהם יכולים עם ענפי אשוח. כשחבר'ה חזקים בועטים וזורקים אגרופים, זה לוקח אותך לאוורסט של אושר.
  והאדים מסתובבים, כמו תלתלים זהובים, זורמים באוויר. או נחשים בלתי נראים שמתכרבלים מסביב.
  מדליין אהבה את זה. וזה אפילו יותר נעים כשיש פלטה עם גחלים מתחת לרגליים היחפות. אז אתה באמת נהנה. הם שופכים עליך אלכוהול, ואז מעלים את המים הלוהטים האלה באש.
  ועכשיו מדלן מתרגשת... ושוב היא זורקת רימון ברגליה היחפות. חיל הרגלים של האויב נחנק בהתקפה. לוחמים שחורים מתים הרבה במיוחד . הם ממש ממלאים את כל הגישות בערימות של גופות. חיילי צבא ארה"ב פצועים קשה נאנקים. מסה של מתים עם פנים מעוותות.
  מדלן לחשה:
  - חבל שאתם האמריקאים עזרתם לבריטניה.
  והילדה הגיבורה חייכה בטורף. ואכן, אמריקה בחרה בהימור הלא נכון. למרות שצרפת ובריטניה הכריזו מלחמה על הרייך השלישי. והיטלר עצמו הכריז מלחמה על ארצות הברית. אבל החלטת הפיהרר לא הביאה לתבוסה של גרמניה ולווייניה. יפן ניצחה את אמריקה בקרבות ימיים. ובכך להראות שכוח כלכלי הוא לא הכל.
  יש קרב עז בשמיים. גם מרסל וגם האפמן נחתכים. והטייס האגדי ביותר של הרייך השלישי, פרידריך. ואיתו בת זוגו הלגה. כמה יפה ואפקטיבית נשים יכולות להילחם. במקביל, החשבונות מחויגים אוטומטית.
  הלגה כבר פגעה במאה הרביעית במכוניותיה. זה אומר שהיא זכאית לצלב האבירים של צלב הברזל עם יהלומים. וזה מאוד מכובד לילדה חצי עירומה בביקיני.
  הלגה זכרה איך התעלסה עם פרידריך. הילד פשוט מקסים. חיבה כמו חתלתול. וזה מאוד נעים להיות איתו. ואני רוצה ללטף שעות. המתבגר מאוד אוהב ללטף בנות, וזה הדבר הכי נעים.
  אבל אז הלגה מפילה את המוסטנג, ואז גם את האיירקוברה. הרכב האחרון עם תותח ה-37 מ"מ עלול להיות מסוכן. ומה לגבי המוסטנג, מטוס הקרב הפופולרי ביותר של חיל האוויר האמריקאי - עם המקלעים שלו. היא נגד ME-362, מה זה שוטה נגד טיטניום. מקלעים אינם מסוכנים לחלוטין.
  אבל האיירקוברה יכולה לעקוץ. הלגה מצייצת כשהיא דופקת עוד מוסטנג מחוץ לטווח.
  אני סוס, מתוק מאוד... והמוסטנג יהנה מזה!
  והוא לוחץ על ההדק ברגליו היחפות, מסותתות כמו פסל עתיק.
  פרידריך מפיל מאה מכוניות בקרב אחד. הוא לא עומד בטקס. אף פספוס אחד. מכונת מוות אמיתית. כאן נזכר השלב החשוב ביותר של המבצע והסופר אס מדרום. לאחר שהרס מאה מכונות, מעביר הנער את האש לקרקע. שם הוא מפגין את היכולות העל טבעיות שלו.
  פרידריך אומר:
  - הציון הוא מאה אפס במטוסים, ומאה עשרים אפס בטנקים!
  רוב המכוניות האמריקאיות: שרמנים. הטנק המיושן מיוצר בכמויות אדירות. הפרשינג עדיין לא הוחלף, וגם הטנק הזה נחות ללא תקנה מה-E-50 הגרמני.
  ואז הופיעו צלחות מעופפות בשמים.
  זה חסר סיכוי לחלוטין. מטוסי הדיסק בלתי פגיעים ומהירים, חותכים מכוניות אמריקאיות בטיסה. היאנקים לא יכולים לעמוד בזה ובורחים. אתרי הנחיתה מתרחבים.
  מדלן והבנות שלה מחזיקות מעמד. הם נתמכים על ידי מטוסי תקיפה סילון עם תותחי 88 מ"מ, שמפילים את המורל מהאמריקאים. פגזים חזקים מפצלים את גוף הטנקים של צבא ארה"ב. אפילו וויסקי לא יכול להאפיל על תחושת הפחד. והלוחמים של אמריקה, או יותר נכון מה שנשאר מהם, מסתובבים.
  מדלן צוחקת ואומרת:
  - לפעמים אתה חווה כאב בעולם, אבל עדיף לחוות כאב של מישהו אחר.
  שבר פגז פגע בנערה הגיבורה בעקב. אבל היבלות החזקות של הלוחם שלחו את פיסת המתכת לריקושטים. זו המשמעות של מבצר ארי אמיתי. מדלן אפילו גרגרה בהנאה. היא הייתה כל כך מרוצה.
  זה גם טוב כשאתה מכה בסוליות שלך עם סרפד. ליתר דיוק, כשגברים חזקים מכים אותך על העקבים. זה הדליק את מדלן. זה טוב גם כאשר כפות הרגליים המחוספסות שלך נפגעות עם גזעי גומי. גם נהדר. הלוחמת זרקה שוב את הרימון ברגל. היא חשפה את שיני הסוס שלה. היא טובה. הוא גם אוהב לאכול!
  קחו, למשל, ותטרפו כבשה שלמה בבת אחת. למרות הגסות החיצונית שלה, מדלן קראה לפעמים משהו. למשל, דיומא. אז היא מאוד אהבה את פורתוס. הוא גם אכל כבשה שלמה בכל פעם. זה באמת היה גבר בכל מקום. והתיאבון של אציל אציל. וגם הטלה ממולא בנקניקיות.
  מדלן יכלה גם לשתות דלי שלם של בירה. ילדה חזקה. הגיבורה-הלוחמת דמיינה את עצמה. היא לוקחת דלי כסף. והוא מכיל בווארי נבחר. והיא מתחילה לשתות בתאווה. בולע בשקיקה. הבירה טעימה. טוב גם לשתות מיץ עגבניות עם חלב. וגם עם דליים וחביות שלמות.
  מדלן, לעומת זאת, נאלצה לסבול מתת תזונה כאשר נלחמה במדבר או בהרים. וזה כואב לבטן של גיבורה. היא כל כך גרגרנית. והוא מאוד אוהב בשר עם דם.
  מדלן שוב זורקת את הרימון ברגל וצוללת לתוך חלומות חושניים. איך היא זוללת בשר שומני ושותה בירה. אז במטחים. זה גם טוב לאכול שיש קבב חזיר עם יין אדום. ותעיף הכל...
  מדלן גם אהבה עינויים. היא נהנתה במיוחד לענות בנים. זו התשוקה האמיתית שלה. הכו את החלוצים על העקבים במקלות והעלו את גופם באש.
  או אפילו לנגב את העור העדין והתינוק בחומצה. כמובן, הדבר הכי מהנה הוא לענות בנים. אבל גם לבנות מותר. וגברים בוגרים. זה לא נעים לענות זקנים, הם כל כך מגעילים ולא אסתטיים. איך הזקנה מקלקל אנשים, מעוות אותם. לא, עדיף לענות צעירים.
  מדלן זכרה איך שלושה חלוצים הובלו החוצה בקור. הם דחקו בהם בשוטים. הבנים היו עירומים לגמרי, אז זה היה אפילו יותר משפיל עבורם. מדלן גם בביקיני אחד בלבד. כל כך מצחיק. האישה הגיבורה רדפה אחרי הבנים והקשיחה את עצמה. הסתכלתי על עקבותיהם היחפות והתרגשתי בעצמי.
  ואז, כשהחלוצים הכחילו מהקור, היא לקחה אותם בחזרה לבקתה חמה וחיממה אותם, והעבירה במהירות לפיד על גופם הקפוא.
  מדלן עשתה זאת בצורה מופתית, השאירה רק שלפוחיות קטנות וורודות על העור, וגרמה לבנים לצרוח מכאב. וזה משמח אותה!
  מעניין במיוחד להעביר את לשון הלהבה לאורך העקב הרגיש של החלוץ. היא התקררה יותר מכל, ואחרי שלג הכפור, היא אפילו לא מרגישה את הליטופים הלוהטים בהתחלה. אבל אז הילד מתחיל לצרוח, הכאב משינויי הטמפרטורה הוא גיהנום, והסבל בלתי נסבל.
  זה הרבה יותר כואב מאשר פשוט לשרוף את העקב עם מגהץ חם. והחלוצים, המומים מכאב בלתי נסבל, מוכנים לעשות הכל כדי להקל קצת על הדברים.
  מדלן ידעה לפצל את המעונים. אחת השיטות האהובות עליה היא ללחוץ בחוזקה את האשכים עם כפות המלקחיים שלה. ואז הגברים החזקים ביותר איבדו את ההכרה מהלם.
  וכמובן התחשמלות. הנה אתה לוקח חלוץ ומחבר אליו אלקטרודות... זה פשוט מגעיל, איך שאישה מתנהגת כמו תליין. והוא מענה אותך כאילו יש אבן בנשמתך. ליתר דיוק, הנשמה עשויה מטיטניום, והלב הוא אבן.
  עם זאת, מדלן מאוד אהבה את תהליך העינויים עצמו. היא אהבה לעשות את זה. אחרי הכל, לגרום כאב לאחרים זה מתוק.
  זהו מוסר פשיסטי - חסר רחמים וסדיסט!
  האמריקאים, לאחר שספגו אבדות, נסוגו לאחור תחת התקפות מטוס התקיפה. כוחות נוספים נוחתים כעת. במיוחד הטנק E-5 החדש ביותר. האקדח המתנייע הקל ביותר בסדרה. רק איש צוות אחד. תותח 75 מ"מ ושני מקלעים. יחד עם זאת, הגובה הוא מטר אחד בלבד, ועובי השריון הקדמי הוא 80 מילימטרים בזווית נטייה גדולה.
  טנק המסוגל לנקב שרמן או פרשינג חזיתית, אך בעצמו מתנגד לריקושט של קליע.
  אקדח מתנייע מושלם בדרכו שלו. והכי חשוב, זה מהיר, מאיץ עד מאה קילומטרים לשעה. הוא מופעל על ידי מנוע טורבינת גז בהספק של 400 כוחות סוס.
  ילדה, אגנה, נוסעת באחת המכוניות. פירוש השם שלה הוא צניעות. והילדה לוקחת חלק במבצע הקרבי הראשון שלה. היא, כמובן, מאומנת היטב, אבל עדיין לא הריחה אבק שריפה. הוא נורא מודאג.
  שולט במיכל באמצעות ג'ויסטיק. עכשיו המכוניות שלהם מסתובבות ונועות מערבה. זה טוב כשאקדח מתנייע כל כך קל. הוא נשמט באמצעות מודולים או מצנחים.
  זה אפילו נהיה קצת מפחיד בטיסה. הגוף שלך נראה חסר משקל. אתה שוכב על הבטן על עור. הטנק צפוף, כמו ארון קבורה. רק שבעה טון, האקדח עדיף בכוח חודר שריון מהשרמן, והחזית בשל הטייתו משקפת פגזים בצורה יעילה יותר. יש לציין כי איכות הפלדה המבוטנת הגרמנית גבוהה בעשרים אחוז מהפלדה האמריקאית.
  זה מרגיע את אגנה. הם לא יפרצו את זה בניסיון הראשון. כאן טמון סוס העבודה של צבא ארה"ב. שרמן זה, טנק ממלחמת העולם השנייה, הוא אחד הפופולריים ביותר. באמריקה התייעל הטכנולוגיה לייצור שרמנים. מיכל זה מיוצר בקצב של מאות כלי רכב ביום. "פרשינג", לא כל כך מאסיבי. וזה מובן, שכן לשרמן יש מתווה מסורתי לבניית טנקים אמריקאים. כאשר תיבת ההילוכים מלפנים והמנוע מאחור. והתברר שהטנק גבוה. בסדרה "E", הגרמנים הידקו את המתווה, וכתוצאה מכך טנק מתקדם יותר עם צללית נמוכה.
  אגנה נוהגת בדגם האחרון. ויש לה אקדח חזק, עם קליע מיוחד שיורה בתאוצה, וגם עם ליבת אורניום. אז אתה יכול לירות ממרחק רב. שני קילומטרים זה מספיק.
  כדי לא לקחת סיכונים תוך כדי תנועה, אגנה מכה את שרמן העצור. הירייה הראשונה היא זריקת ראייה. היא עדיין לא מנוסה מספיק כדי להכות את זה בפעם הראשונה. והשני נמצא ממש במרכז הטנק!
  אגנה הניחה את רגליה היחפות על הקירות ולחצה על הג'ויסטיק. האמריקאים פתחו באש בתגובה. אבל להיכנס לטנק עם צללית כה נמוכה זה לא קל.
  הילדה הצעירה אומרת:
  - הו אלוהים גרמני, אלוהי האלים, הגן עלי!
  והוא שוב יורה... הטנק שלה זז בצורה חלקה, וחוץ מזה, לאקדח יש מייצב הידראולי ויורה בצורה מדויקת. כן, השרמן הזה לא מוצלח במיוחד. זה בולט שאפשר לראות את זה במרחק מאה קילומטרים. לא פלא שאגנה נפגעת שוב. וזה מתקרב.
  הדבר הקשה ביותר במלחמה הוא כנראה לא לאבד את קור הרוח. הם מאמנים לוחמות טוב מאוד. אבל כשהם יורים עליך, אתה מתחרפן בעל כורחו. מה אם הם יפגעו והשריון לא יכול לעמוד בזה?
  אבל אז אגנה יורה שוב ופוגעת. פניה פורצות בחיוך. איסוף חשבונות מתברר כל כך לא קשה והכי חשוב, מדובר בתהליך מאוד נעים.
  ילדה עם פנים של כבש תמים לוחצת על כפתור הג'ויסטיק ויורה ירייה. הוא מחייך את פניו. הוא מזמר:
  - בנג! פאו! יש לי! איך הארנב הקטן קפץ!
  באותו רגע נשמע רעם... פגז החליק על השריון הגרמני. ונכנס לריקושט. נטייה מהאופקי של ארבעים מעלות היא די גדולה, והשריון עצמו עמיד מאוד.
  אגנה סטרה בסוליה החשופות וצייצה:
  - איך חיינו פעם... רק טלאי ללחמנייה!
  הילדה ירתה שוב. היא חשבה שעל כל טנק היא תקבל סכום כסף טוב. כל הפגיעות מתועדות על ידי ציוד, וניתן לראות במסגרות זעירות אם הוא פגע או לא. כמובן, לא תמיד; פגיעה במטרה במדויק פירושה השמדתה! אבל במקרה הזה זה לגמרי מצדיק את עצמו!
  אגנה צלחה שוב. הגדיל את התוצאה עם מכה. פגזים גרמניים חודרי שריון פגעו חזק מאוד. בארה"ב, לעומת זאת, יש גם התפתחויות, אבל הן עדיין לא יעילות במיוחד.
  קליע תת-קליבר של האמריקאים רגיש מדי לריקושט. ומחליק מהשריון.
  אגנה יורה שוב. והיא מתחרטת שהיא לא קיבלה טנק כבד יותר. יהיו שם עוד בנות, יהיה יותר כיף לשיר במקהלה. או אולי אפילו לתת זוג לצעיר כבן שש עשרה כדי שלא יתקע בזיפים שלו. אה, היא כבר הכירה אהבה גשמית - למרות נעוריה.
  המוסר ברייך השלישי די רופף. מונותאיזם כבר מוכנס, ללא צביעות. נכון, אנשים נשלחים למחנה ריכוז בגלל הומוסקסואליות. אבל הטרוסקסואליות מעודדת.
  גם במחלקות הנשים כמעט חובה ללכת לג'יגולו. אחרת הם יתהו: האם את לסבית? או אולי, אפילו יותר גרוע, נוצרי?
  הנצרות נסחטת בהדרגה מהרייך השלישי. והמוסר החדש אומר: אישה צריכה לרצות גבר, וגבר צריך לרצות אישה. ולא בהכרח בנישואין!
  סוג של עידוד של הוללות!
  אגנה עדיין צעירה מדי, היא לא הכירה שום כוח אחר מלבד זה של היטלר. אבל אפילו זה קצת מזעזע אותה.
  הילדה יורה, וכבר יש לה עשרה שרמנים מושמדים ומכשפה אחת.
  הלוחם מגחך ואומר:
  - מי שאינו רלוונטי אינו מוסרי!
  הלך להם טוב... וטנקי ה-E-5, או יותר נכון לא טנקים, אלא תותחים מתנייעים, ממשיכים הלאה.
  לאגנה לא היה זמן להילחם ברוסיה. וכמובן היא הצטערה על כך שנולדה מאוחר. היא כבר הגיעה לחזית מבעוד מועד, היא מיהרה להספיק להילחם. בקרב הגרמנים היה ביטחון ששנת המלחמה הזו תהיה האחרונה. או, לפחות, ארה"ב תטופל בעוד שנה. האם הם יתקפו את רוסיה או לא זו עדיין שאלה.
  אגנה רצתה להילחם... כמו שאומרים החכמים: מלחמה היא אוויר לריאות...
  אבל עכשיו היא השלימה את הקרב הראשון שלה. וכנראה שהגיע לה צלב הברזל. ועד כמה התברר שהיא מסוגלת.
  הוא יעשה קריירה צבאית וישיג לעצמו אחוזה עם עבדים! הוא יכה אותם בשוט.
  אגנה צחקקה ושרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי בעולמנו... אתה יכול לירות רק בספירה, שניים על ארבע!
  הלוחמת קרצה לעצמה וצייצה:
  - אז הפכתי לאס בקרב הראשון... אני מדכא עם הכיתה - אני אוהב את הפיהרר!
  הטנקים הזריזים שלהם ממשיכים הלאה. יש חיל רגלים קדימה. זה אומר שאתה צריך לירות עם מקלע ופגזי פיצול עתירי נפץ. ובכן, זה גם יעיל.
  אגנה לוחצת על הג'ויסטיק עם בהונותיה. ושני המקלעים מתחילים לכסח את חיילי הרגלים. לוחמים שחורים נראים. פניהם היו מוכתמים בדם.
  הילדה אומרת בשמחה:
  - אתה יכול לראות את פניך העצובים... אבל בגלל שאני רוצח!
  והמקלעים עובדים. הם מכסחים את כולם. כמה אופנועים מתפוצצים בבת אחת. והם מתהפכים באוויר. גלגלים וחלקי ברזל עפים לכל הכיוונים. והמתכת ממש נשברת.
  וכאשר פלדה בוערת, זו להבה איומה באמת.
  המקלעים הם תקיפה וניידים מאוד, מתקדמים הרבה יותר מבעבר.
  אגנה מצייץ:
  - בכדור הארץ ובמחתרת, נשלוט עם השטן!
  ושוב הוא פוגע... והמסוע עלה באש, כאילו הפך אותו ללפיד. והרבה מתים, ערימות שלמות של גופות. האמריקאים בורחים. הם זורקים תת-מקלעים וציוד.
  אגנה מסרקת את שערה הבלונדיני באצבעותיה ואומרת:
  - פחדן יפסיד בהוקי! והג'וקי כבר מחכה לו!
  אגנה באמת מרגישה טוב עכשיו. כשהיא מרגישה בעצמה תאוות סדיסטיות, נערת המחסל מוחצת את חיילי הרגלים הנמלטים. היא מסוג הגברת שתמיד מצליחה לנצח... גם אם אין לה עדיין ניסיון.
  הלוחם יורה מתותח. הרגע נתקלתי בשרמן שנחפר באדמה. אז מה עם זה? היא לקחה אותו וקרעה את המגדל שלו באופן טריוויאלי. ליבת האורניום היא לא בדיחה. בנוסף, על כל השאר, אורניום מבעיר מתכת.
  לאחר כיבוש אפריקה, לנאצים היו כעת הרבה מכרות אורניום. והפיהרר אפילו לא ממהר ליצור פצצת אטום. החיילים שלו כבר הכי טובים בעולם.
  כך ממהר ה-E-5 במהירות ובמהירות. הוא מוחץ קרחות שלמות של חיילי רגלים. אבל איזה סוג של טנק זה נראה? מהסיר - שני סנטימטרים!
  אגנה אומרת בצחקוק בקולה:
  - יש שתי בעיות בעולם: שוטים וכבישים... לגרמניה יש את הכבישים הטובים בעולם, אבל מה עם טיפשים?
  והילדה צוחקת... היא מגשימה את מטרתה...
  פרידריך מסתובב שוב במכונית הסילון שלו. חמישה תותחי אוויר יורים שש עשרה יריות כל אחד. 80 מטוסים אמריקאים המנסים לתקוף את הכוחות הגרמנים הנוחתים מתפוצצים.
  הילד האס אומר:
  - אני מה שקוראים לי - אל תגיד לי בלילה!
  לאחר מכן יורה הילד צרור נוסף ומשמיד עוד שלושים מכוניות. עושה הכל עם חיוך חמוד. וכל כך בלי זהירות... ילד קטלני.
  הלגה אומרת בהערצה:
  - אתה סופר! חלום של משורר!
  פרידריך אומר בצניעות:
  - יותר מתאים לדבר על בחורה! למרות שאני לא רע!
  הלגה שרה:
  - אתה פרידריך האליל שלי! אתה הכי מגניב ביקום כולו וכובש את העולם!
  הילד נותן תור. הוא מפיל עוד שישה עשר מטוסי אויב ואומר:
  - יש חום ושלג בעולם,
  הישר הוא עני - הרשע עשיר!
  ביקום, המקרה שולט -
  טען את המכונה!
  לאחר מכן נער המחסל עובר למטרות קרקעיות. תותחי האוויר שלו מצוינים הן במטרות אוויריות והן בפתחי טנקים חודרים.
  שרמנים קנדיים. אחד השינויים האמריקאיים. הקרב משתולל קשות. פרידריך אומר בהתלהבות:
  - אני אדם מדהים!
  ותריסר שרמנים שבורים ודולקים כמו נרות חג המולד. ואז הילד מתקרב שוב. זה מגיע משלושה תותחים גדולים "ביג טום". זה כנראה החזק ביותר מבין התותחים הסדרתיים. רק ה-T-93 גדול יותר.
  פרידריך אומר, מסתכל כיצד הקרונות ההרוסות נקרעות לגזרים:
  - הילד רואה מקלע בחלומותיו,
  הוא מעדיף טנק על לימוזינה...
  מלידה, ההבנה היא כזו
  חספוס וכוח שולטים ביקום!
  "מכשפה" הוא אקדח אמריקאי קל יחסית. הרבה יותר קל להרוס. נער האס ירה צרור, ועד עשרים וחמישה רובים מתנייעים התפוצצו מפיצוץ הפגזים.
  הלגה פגעה רק בשלוש מכוניות, וקראה:
  - הו אביר! איזה מגניב אתה!
  פרידריך התנפח ואמר:
  - רק ביצים מגניבות ממני!
  הלגה הוסיפה בשמחה:
  - וגבוה מהכוכבים!
  פרידריך הפך לפתע נבוך והסמיק. הוא הפיל עוד שישה לוחמים ואמר:
  - צניעות היא עיטור של אדם!
  הלגה ענתה בחומרה:
  - אבל אתה באמת הגרמני השני!
  פרידריך חייך ושאל:
  - שנית? מי ראשון?
  הלגה הגיבה בהתלהבות:
  - הפיהרר עצמו!
  פרידריך בקושי עמד בפני אירוניה ובמקום שנינות הוא אמר:
  אני מוריד את הכובע אל הפיהרר!
  ושוב ירה לעבר מטוסים אמריקאים. ילד מדוייק במיוחד, או ליתר דיוק ייחודי.
  הלגה צייצה, לוחצת על הדוושות ברגליה החשופות:
  - אתה מה שהם קוראים - נולד מהאלים!
  פרידריך, נפוח, ענה:
  - למרות שאני לא גדול כמו הרקולס, אני חזק מאוד!
  הלגה אישרה בקלות:
  - כל גרמניה גאה בך, וזה יותר מחצי העולם!
  הילד הפיל עוד חמישה מטוסים ותקף את הפרשינגס. ארבע המכוניות האמריקאיות היו דומות לדגם הפנתר המוקדם. עם לוע ארוך למדי וצריחים זזים, הם עלולים להוות סכנה מסוימת לטנקים גרמניים דליקים. ואז הבחור פגע במשאיות. השמיד שמונה מטרות, וסטר ברגל יחפה על הדוושה, צלל.
  ובכן, זו רק פזיזות... כמעט נכנסתי לסחרור. אבל הוא יישר את המכונית קרוב לקרקע.
  הלגה קראה בפחד:
  - הו! האם זה באמת אפשרי?
  פרידריך ענה באומץ:
  - הכל אפשרי אם אתה זהיר!
  הלגה ירתה בטרנספורטר מלמעלה ונבחה:
  - החיים שלך לא יסולא בפז! אל תגרום לנו לתפוס את ליבנו!
  הילד ענה ברצינות:
  - ואני מוקסם - הם לא יקחו אותי, לא כדור, לא כידון! אז ילדה, אל תפחדי לעור שלי! עדיף לדאוג לאסוף עוד גביעים.
  דעתו של הילד הוסחה. הופיע טור חדש של טנקים. אלה היו מטוסי M-16 אמריקאים מיושנים. כלי רכב כבדים במשקל 55 טון, חמושים בשני תותחים. ברור שהמטרה אינה בעלת ערך רב. כנראה, האמריקאים הצליחו לשפר אפילו את מה שמתאים רק למתכת.
  פרידריך רצה לתת תור, אבל הלגה צרחה:
  - שבעים וחמישה תותחי מילימטר אלו אינם מסוכנים כלל עבור הטנקים שלנו. תן לפחות לאחד מאסי הקרקע שלנו להוסיף כלי רכב כבדים לחשבונות שלהם.
  פרידריך הסכים באי רצון:
  - בסדר! אני לא אהיה אנוכי! תן להם לחיות!
  הלגה חייכה וגרגרה:
  - לנחמה אגיד לך שזה לא יימשך זמן רב!
  ואכן, כמה שעות לאחר מכן, אגנה הוסיפה לחשבונה שני טנקים כבדים נוספים. למרות משקלו, לרכב האמריקאי כמעט ולא היה יתרון בשריון על פני השרמן. טוב, אולי בצדדים ובירכתיים. אבל הגרמנים הכו אותי ישר במצח בלי שום טקס.
  פרידריך הפיל עוד שני תריסר מטוסים וחזר בחזרה להעביר למטוס קרב חדש, כבר מתודלק ונטען. אין שנייה של מנוחה למסיים הצעיר. הכל בעבודה ובתנועה. מחסל את כולם ללא יוצא מן הכלל.
  מכונת מוות קטנה.
  המבצע ההתקפי בקנדה התפתח בצורה מוצלחת למדי. הגרמנים כבשו כמה ראשי גשר. אחר כך שילבנו אותם לאחד גדול.
  יתרה מכך, המתקפה התפתחה יותר ויותר מהר. הלחימה התפתחה בעוצמה מדהימה. האמריקאים ניסו לזרוק את הגרמנים לים. אבל באוויר, בשל האיכות, שלט הלופטוואפה, ודיסקוטקים פשוט הביאו בהלה לתעופה. המורל של היאנקיז ממש לא טוב. אלפים רבים של אסירים הופיעו כבר בימים הראשונים. יש לציין שהפקודה אינה מתאימה.
  האינטראקציה בין הכוחות מאורגנת בצורה גרועה מאוד.
  לעתים קרובות ארטילריה אמריקאית מכסה את שלה. יש הרבה חילוקי דעות עם קנדים.
  המצב מחמיר גם בבגידות בקרב הפיקוד האמריקאי. במיוחד אנשים ממוצא גרמני. זה לא יותר מדי עבור היאנקים להילחם על ארצות זרות.
  יש לציין שכאשר ה-E-50 נכנס לייצור, השרמן היה מיושן לחלוטין. הוא אינו מסוגל לחדור לטנק גרמני מכל זווית. אבל מעט Pershings מיוצרים עד כה. כן, והם מסוכנים רק כאשר הם נורים מטווח נקודתי ועם קליע תת-קליבר. אבל במציאות, מובטח שטנק גרמני יחדור גם לפרשינג וגם לשרמן מחמישה קילומטרים. הוא פשוט מועך אותו מרחוק.
  ואין סיכוי. האמריקנים היו בפיגור ניכר בטנקים. לתעופה אין עדיין מטוסי קרב חזקים ומוכנים לקרב.
  הקרב הפופולרי ביותר, המוסטנג, הוא רק ארון קבורה עם כנפיים. רק ל-Airacobra יש סיכוי לעקוץ עם תותח ה-37 מ"מ שלו. מפציצי סילון עדיין נמצאים בפיתוח. מה עוד יש להיטלר? כמובן, דיסקוטקים, שעדיין יש מעט מהם, אבל הם בלתי פגיעים. זו כמובן בעיה עצומה עבור ארצות הברית. מוסרי במיוחד, שכן חוסר הפגיעות של מכונות כאלה מעורר רגשות קפיטולנטיים.
  ובכן, מי רוצה למות לאחר שעבר מכות מוחלטות. הגרמנים כבר מעוררים פחד אצל כולם.
  אבל המלחמה נמשכת. הקושי העיקרי הוא אספקת חיילים מעבר לאוקיינוס. טוב שיש שרשרת של איים. אבל עדיין לא קל לגרמנים להעביר כוחות. אספקת תחמושת. זה מאט את ההתקדמות בקנדה. גם האמריקאים חזקים, די רבים, ויש להם הרבה ציוד. אם היו יותר רוח לחימה וארגון, הם היו יכולים לזרוק את המוני הרייך השלישי לים.
  אבל המזל מעדיף את האמיצים, והאושר מעדיף את החזקים. ראש הגשר מתרחב.
  ב-30 במאי 1945 הושק טנק המפלצת הראשון שנוצר לשימוש קרבי. לרכב היה משגר פצצות חזק מאוד וארבעה הוביצרים. עם זאת, מומחים צבאיים היו סקפטיים לגבי בנדורה כזו. אפשר פשוט להטיל פצצה במשקל של עשרים טון, מפציצים כאלה עדיפים על נהיגה של טנק על פני האוקיינוס. יתר על כן, המסה כל כך גדולה, והמכונית יקרה.
  אבל הפיהרר אישית התעקש להכניס את "מפלצת" לייצור. היתרון של עיצוב זה יכול להיחשב לטווח ירי ארוך למדי - עד מאה קילומטרים, יכולת מעבר מספקת יחסית ושריון עבה. אבל באופן כללי, רק עותק אחד נוצר עד כה.
  "החולדה" ננטשה לחלוטין. קל יותר להשתמש בסוללה טריוויאלית של רובים כבדים מאשר להתעסק עם טנק כל כך הרבה. "מפלצת" בכל מקרה פתר את הבעיה של הזזת משגר פצצות ענק בקוטר 1250 מ"מ. כמה אנשי צבא האמינו שאין צורך בארבעה הוביצרים, ועדיף לעשות את הטנק קל יותר, עם אקדח אחד, אבל גדול יותר.
  אבל היטלר נמשך למידות גדולות. הם הצליחו להפיק את "המפלצת" בזמן. אבל עד כה המכונית הזו לא הראתה את עצמה בטוחה בעצמה. כמעט נתקעתי במהלך הירידה, אבל הכל הסתדר.
  הטנק הזה, או ליתר דיוק אקדח מתנייע, ובחלקו סוללה, עלול להיות מותקף מהאוויר. לכן, רובים מתנייעים מיוחדים נגד מטוסים נסעו סביבו, ומטוסי סילון חגו.
  המכונית נעה לאט למדי במהירות של 20 קמ"ש בלבד. ואז על קרקע ישרה. בהשוואה אליה, ה-E-300 נראה כמעט כמו שועל זריז.
  זחלים מנקשים ומנועי דיזל שואגים. מנועי טורבינת גז עדיין לא מוכנים לקולוסוס כזה. אבל בכל מקרה, הגרמנים יכולים להיות גאים ביצירת המופת שלהם - הטנק הכבד בעולם. בתחילה הם רצו להתקין את "דורה" על "מפלצת". אבל אז מומחים צבאיים החליטו באופן הגיוני שמשגר רקטות יהיה הרבה יותר הרסני בפגיעה.
  ומה? כל הציפיות התקיימו! מכות הפצצה באמת הרסניות.
  התותחן הראשי היה באופן מסורתי ילדה. ככה זה קרה. וכמובן כמעט עירום רק בביקיני. זה כבר חם, בנוסף יש חום מהמנועים בטנק עצמו. וצוות שמורכב מבנות. יפהפיות חשופות, לא מעל שלושים. כמה מהר הם ממהרים סביב המסטודון.
  רגליים חשופות וילדותיות דופקות בצורה עמומה על המתכת. זה מאוד אירוטי. הנער המשרת פיטר בוהה בבנות. הדמיון שואב כל מיני פנטזיות. למשל, לנשק ילדות וצעירות על החזה. אני כל כך רוצה להעביר את הלשון שלי על הפטמות הארגמניות, כמו ניצני ורדים.
  פיטר מרגיש את השלמות שלו גוברת, עד כדי כך שזה נראה. הצעיר מסמיק. מנסה לחשוב על משהו אחר. למשל, איזה טנק נפלא יש להם. הרכב המסגרות הגדול ביותר בעולם. הוא פוגע כמו טיל בליסטי, רק שהירייה עולה פחות.
  הילד, שלא הצליח להתאפק, נגע בזהירות בעקב האישה. הילדה הביטה בנער בחיוך מתנשא. הצעיר היה נאה, הוא נראה כבן חמש עשרה, וכמובן שזה אפילו נחמד כשגבר צעיר נאה נוגע בך.
  וזה קצת מדגדג... הילדה מגרגרת:
  - ללטף אותו קצת!
  פיטר שמח מאוד על כך. איזו רגל. מסותת, שזוף, עור נקי לחלוטין, אצבעות חלקות, ציפורניים מבריקות. קימור חלק של העקב עם עור אלסטי. זה נראה מעט מחוספס. פיטר מרגיש מאוד נרגש. הוא ממש ממש רוצה. אבוי, הורמונים בגיל העשרה שולטים בנפש.
  הילד מושך את רגלה של הילדה אל שפתיו ומתחיל לנשק. לעור של נשים טעם נעים מאוד, ריח הבשר הבריא של יופי מענג ומרגש. אתה מתנשק בחמדנות, מכסה את הסוליה מהבהונות ועד לעיקול העקב. וזה מרגיש מתוק. והשלמות תפחה כל כך שהיא עומדת להתפוצץ!
  פיטר באמת רוצה להכניס את ידו ולהקל על עצמו, אבל זה מביך, לא נוח. הו נשים, כמה שאת נחשקת ובלתי זמינה.
  נשמעת צעקה תוקפנית:
  - אלביזה, אתה לא בבית בושת! בואו נתחיל לעבוד!
  הילדה מושכת בזהירות את הרגל מידיו של הילד ולוחשת:
  - ניפגש הערב!
  פיטר מהנהן בהכרת תודה. וואו, כמה קשה יהיה לחכות לערב. והסופרטנק הענק כבר הגיע למישור והתקדם לעבר קו החזית. לרכב היו פסים רבים שכיסו את כל התחתית. יכולת המעבר היא באמת משביעת רצון, לא נחותה מטנקים גרמניים כבדים. המהירות קצת לוקה בחסר. אבל בעתיד, כאשר מנועי דיזל יוחלפו בטורבינות גז, המהירות תגדל בחדות.
  אבל עדיין, קולוסוס כזה, אפילו כלפי חוץ, נראה כמו צב אמיתי, ונראה לא פעיל.
  כמה בנות אפילו קפצו ורצו אחרי הטנק. קפצו, הלוחמים חשפו שיניים ושרו:
  - אנחנו עליזים ומהירים, הבנות יפות! והרגליים שלנו שובבות והשיניים שלנו כל כך חדות!
  הבנות קפצו והסתובבו. כמה מהם הסתובבו בסלטה מיוחדת. הם עפו על פניו כמו ציפורים.
  פיטר ישב על הפלדה זמן מה. ואז הוא קפץ וברח. הילד גם היה יחף ולבש מכנסיים קצרים. ללא ספק נעים יותר לרוץ ללא מגפיים. במיוחד כשיש בנות בקרבת מקום. ואיזה סוג של גב, וירכיים, וחזה, ורגליים יש להם.
  פיטר צעק:
  - תהילה לרייך השלישי!
  הבנות שאגו פה אחד:
  - תהילה לגיבורים!
  הטנק הענק חצה תעלה קטנה. הבנות והילד פשוט דילגו על זה. והם דהרו במרץ. המסלולים של "המפלצת" היו עבים להפליא, ולא הייתה שום דרך לפגוע בהם.
  כמה ממטוסי ה-Xe-262 החדשים ביותר טסו מעל הראש. מכוניות מהירות מאוד. הם ממהרים כמו עפיפונים, אפילו נושבים מעט אוויר חם. הלוחמים זריזים ומפתים.
  פיטר היכה באבני המרוצף במבוכה בכף רגלו היחפה. זה התחיל לכאוב. הילד צלע ומיהר לעלות על הרציף. הוא החל לשפשף את אצבעותיו החבולות. לא נחמד מדי.
  אבל באופן כללי, החיים בגרמניה לא כל כך קלים. מאז 1942, הכלכלה באמת עברה לבסיס מלחמה. והכל התחיל לעבוד לכיוון החזית. ייצור נעלי קיץ לילדים כמעט הופסק. העניינים התקשו למדי עבור הילד, וזה היה, כמובן, מספק יותר בצבא. וכך רצו הילדים יחפים לבית הספר מכפור לכפור.
  זה בדרך כלל נסבל, ואפילו נעים. אבל בסתיו או בתחילת האביב, כמובן, יש פחות הנאה. ממש הייתי צריך לרוץ לבית הספר. והסוליות בערו כמו על אש. במיוחד כשירד שלג.
  פיטר נזכר בזה... ואז אתה מחמם את הגפיים שלך על ידי לחיצת הרגליים. לאחר מכן אכלו אך ורק על פי הנורמה. למרות שההלחמה לא רעה לגרמנים. במיוחד לאחרונה, כשהיבול העשיר הגיע מאוקראינה. ובננות ופירות אחרים מגיעים מאפריקה.
  הייתי רעב רק כמה שנים. ואז גרמניה האכילה את עצמה מהשטחים שנכבשו. אבל בשנים האחרונות הכל השתפר והיו מספיק מנות למשפחות בשפע.
  ברלין יצרה בדרך כלל רושם של עיר מאוכלת היטב ועשירה. כבר היו לא מעט פרויקטי בנייה חדשים.
  המלחמה התנהלה, פנתה לכיוון מוצלח, והיה עודף עבודה. כל גרמני יכול היה לקנות עבד באשראי. וזה נהדר, לפי הפשיסטים. לפיטר היה גם עבד אישי. אתה יכול לעשות עם זה מה שאתה רוצה. ומה אפשר לעשות איתה...
  פיטר חייך בטורף. אני באמת רוצה לגלף גוף של ילדה. הילד נעשה מהורהר. למה לא להביא לו הרמון? כבר ברייך השלישי אפשר לעשות זאת כמעט באופן חוקי. עבדים נמכרים במכירות פומביות, או שאתה יכול לרכוש אותם באשראי.
  אמו של פיטר הביאה שני בנים כמעט תמורת כלום. הבנים היו אינדיאנים. והיה להם קר מאוד כשהיו צריכים לעבוד יחפים. והאם דחקה בהם בשוט. לאחר מכן חלה אחד הנערים ומת. במקום זאת, אמו לקחה ילד רוסי. הם עמידים יותר ויכולים לעמוד בחורף הגרמני המתון יחסית ללא עלות של נעליים וביגוד חם.
  אינדיאני נוסף היה מכפר הררי והצליח להתרגל אליו. אביו של פיטר מת בחזית. האם נותרה לבדה. הבנים הפכו בהדרגה כמעט לבני משפחה.
  פיטר אפילו שיחק איתם... עד שהתגייס לצבא. זו הזדמנות טובה להרוויח כסף. והיה לי מזל להיות בחברת הבנות שמשרתות את הטנק של "מפלצת". ברור שזה יוקרתי!
  הנה הם מסיעים טור של אסירים קדימה. האמריקאים הולכים עם הראש למטה. אין להם מצב רוח. הם לוזרים. השומרים דוחפים בקתות רובה ושורקים בשוטים.
  בין הנכנעים יש עדיין נערים צעירים מאוד. כאופייני לבני נוער, הם מחייכים הרבה, במיוחד כשהם רואים בנות כמעט עירומות ושזפות רצות. הלוחמים משמיעים בוז לאסירים וזורקים עליהם אבנים. הבנים שורקים בחזרה. כזה הוא חילופי נעימות הדדיות.
  פיטר שלף אקדח מחגורתו. הוא באמת רצה לירות על האסירים.
  פיתוי ענק באמת. הו, הפיתוי של השטן. האם לא תמצא לעצמך קורבן לא כל כך יקר?
  פיטר מכוון אל זקן, ושחור על זה. זה לא חבל. הילד רוצה לבצע את הרצח הראשון בחייו. הוא כמעט בן חמש עשרה, והוא עדיין לא הרג אף אחד. למשל, לפרידריך יש כל כך הרבה קורבנות, ובכל זאת הוא לא מבוגר מפיטר.
  פיטר לקח את זה ושר:
  - אוי למי שנלחם,
  עם גרמני מפלדה בקרב...
  אם האויב זועם -
  אני אהרוג את הממזר!
  והילד יורה... המרחק לאקדח די ארוך. הילד פחד מאוד שיתגעגע. וזה יהיה חבל. אבל השחור אפור השיער נופל. לאפרו-אמריקאי יש דם על הפנים.
  פיטר נהם:
  אני אהרוג אותך אפריקה!
  והוא חשף שיניים...
  הרג של שבוי מלחמה לא חמוש לא מטריד אף אחד. זה היה כמו לכתוש ג'וק. הגרמנים ממשיכים לגרש אסירים ולשרוק שירים די וולגריים.
  פיטר הרגיש מאוד מרוצה מעצמו. הוא ירה בצורה מדויקת מאוד ולא החטיא. למה לא יורה?! זה פוגע בצורה מדויקת ביותר! והיה לו גם האומץ לירות באדם לא חמוש. וזה מה שהכי נותן לי השראה. לא כולם מסוגלים לזה!
  הילד קפץ מהסופר טנק ורץ אחרי הבנות בצעקות:
  - ראינו אותו! ובדיוק רב!
  התותחן הראשי אומר בחיבה:
  - כל הכבוד! אתה גדל כמו ארי אמיתי! אבל למד להרוג לא רק שבויים, אלא גם בקרב!
  פיטר צעק בחזרה:
  - סערה וחרב ויקינג ופלדה!
  כן, הוא עשה את זה מצוין. הכאב באצבעותיו הקשוחות התעמעם ופיטר רץ עכשיו אחרי הבנות. ובכל זאת, מלחמה היא כמו אמא. יש בזה כל כך הרבה כיף.
  למשל, פיטר אהב להשתעשע בבית. במיוחד על ידי הדלקת גפרורים והחזקתם לעקבים החשופים של נערי עבדים. הם צרחו בפראות וקפצו ממקומם, מגלגלים את עיניהם בטירוף. להודי יש עיניים חומות ולרוסי יש עיניים כחולות. זה מצחיק... טוב גם להכניס חתיכות עיתון בין האצבעות ולהעלות אותן באש. וזה די כואב. או להצליף בשוט בלילה בעבדים הצעירים, מותשים מעבודה קשה.
  פיטר ספג את האינסטינקטים החייתיים של פאשיסט אמיתי. והוא עצמו הפך לבהמה.
  היטלר אמר: כדור הארץ היה בסכנת יישוב מחדש. אנו זקוקים לכמה שיותר אנשים כדי לשרת את המאסטרים הגרמנים. זה יצר מוסר חסר רחמים. והיחס לעמים אחרים הוא כאילו היו תת-אנושיים.
  אולם, מנגד, השפיעו המשטר הטוטליטרי והמסדר הגרמני המהולל. הייצור גדל, ולא רק הייצור הצבאי. לא רק ייצור הנשק גדל, אלא גם נבנו כבישים, הוקמו גשרים, שדות תעופה תלולים וערים. כך שעדיין לא ניתן לשפוט את המשטר הזה באופן חד משמעי. השפעה מסוימת הושגה באמצעות עבודת עבדות ומשטר טוטליטרי.
  המלחמה נמשכה, והאימפריה התפתחה וצמחה. גם כוח וגם כלכלה.
  פיטר רץ די הרבה זמן... עד שהוא הרגיש עייף... ואז קיבל את הרוח השנייה שלו.
  הזמן חלף, והשמש החלה לשקוע. פיטר כבר עייף לגמרי. הוא הביט בשמש האדומה וחשב מתי היום הזה יסתיים סוף סוף והוא יוכל להיכנס לזרועותיה של אישה. וכן הלאה רפרוף...
  כדי להסיח מעט את דעתו, ניסה פיטר להיזכר בסיפוריו של אביו מהחזית המזרחית. וגם מהמערב. אבי הספיק להילחם בפולין, בלגיה, צרפת ורוסיה... והמלחמה התחילה די בהצלחה. גרמנים רבים חששו שזה יהיה כמו במלחמת העולם הראשונה. אבל היטלר התברר כחכם ומזל יותר מוילהלם. ריסק את האויבים חתיכה אחר חתיכה. הגרמנים, שאיבדו כמה חיילים, כבשו את פולין, ולאחר מכן ניצחו והשמידו בצרפת, בלגיה והולנד.
  המלחמה במזרח לא עוררה פחד רב באיש. ניצחון בעקבות ניצחון. אבל הגרמנים עדיין התקדמו מהר כמתוכנן. כל המועדים כבר חלפו, ורוסיה נלחמת. ואז אסון החורף. אביו של פיטר מת בשטחי השלג הסובייטיים. הם אפילו לא מצאו את הגופה. פיטר קיווה במעורפל שאביו עלול להיות בשבי, ונשאר בחיים. אבל שבויים הוחלפו פעמיים. חזרנו מרוסיה. רבים הפכו לנכים. נכון, היו מעט אסירים יחסית. האב לא היה ביניהם.
  פיטר היה אז עדיין צעיר מכדי להגיע לחזית המזרחית. אבל הוא רצה לנקום ברוסים. אבל בסוף הפלוגה המזרחית לא היה לילד זמן. הגרמנים לא ראו את תוצאותיה כמנצחות, אם כי ההישגים התבררו כמשמעותיים.
  החשיך לגמרי... הסופרטנק נעצר. הבנות היו צריכות לאכול חטיף וללכת לישון. ארוחת הערב הייתה מהירה, מנות סטנדרטיות, שוקולד, בננות מיובשות, בשר מיובש.
  פיטר התיישב ליד חברו. היא קרצה לילד. למה לא ליהנות עם צעיר חסר זקן? פיטר ישב רק במכנסיים הקצרים שלו. מפוסל, רזה, עם עור צלול ושזוף. זה נחמד להרגיש משהו כזה . הילדה ליטפה את חזהו השרירי של פיטר. הילד החל ללטף אותה בתגובה.
  הם כרכו עצמם בחיבוקים והרעיפו נשיקות אחד על השני. פיטר לא היה בתול. עוד בבית הספר, הוא יקבל שיעור אהבה מזונה מקצועית. בדרך כלל, בני נוער גדלו בצורה הטרוסקסואלית. בהתחשב בהיפר-מיניות שלהן, נשים קיבלו הוראה ללמד אהבה כאשר התשוקה התעוררה. פיטר כבר ידע להעניק הנאה, והילדה החלה עד מהרה לגנוח ברכות.
  אבל הם לא נהנו מאהבה זמן רב. נשמע אות. האקדח חייב סוף סוף לירות. ואז התחיל התותח החזק לנוע. הבנות מיהרו מסביב, גוררות את הקליע בכננת.
  הטנק המונסטר היה עמוס בפצצה במשקל עשרים טון. והתכוננו לירוק אותו לעבר המטרה. האקדח כוון באמצעות הרדיו, ומלמעלה "רמה"-5 ביצעה תיקון אש.
  הנערה התותחנית החליפה נתונים בתצוגה. האקדח קפא... האקדח דמה לתלולית עם לוע רחב. וכך פוגעת הזריקה המתפצפצת. הוא רעד מהרתיעה, ועמוד אש זינק אל השמים. הבנות אף נפלו מהרתיעה, אך מיד קפצו למעלה.
  ההווה המרשים עף בקשת גבוהה מעבר לאופק. אז התותח של הטנק ירה את הירייה הראשונה שלו.
  התותחן הראשי אמר:
  - במקרה הזה, אין שלום בלי מלחמה ואין ענן בלי טוב! ניצלנו את ההזדמנות שלנו.
  הקליע טס כמאה קילומטרים בקו ישר, ויותר ממאתיים וחמישים בקשת גבוהה. הפרבולה שלו פרצה לסטרטוספירה. והיא ירדה בזווית קיצונית. הטיסה ארכה מספר דקות, וסופת אש אמיתית נפלה על העמדות המבוצרות של האמריקאים. במשך מאות מטרים הכל נדחס ונהרס. זה היה כאילו היה צונאמי לוהט. ולזוג גדודי חי"ר אמריקאים, באמת הגיע היום האחרון.
  הילדה לגמה רקטה נוספת ממשגר הפצצות החזק ביותר על פני כדור הארץ. והם התכוננו להפיל את האגרוף הרב-טון הזה על האויב.
  התותחן הראשי שפשף את אצבעותיה החשופות על חישוק המתכת וצייצה:
  - אבל אל תיכנע לו, ותחזיר את המפלצת לחושך!
  לקח שלוש דקות לטעון. די הרבה, אבל הירייה חזקה פי כמה מכל נשק בעולם. ואם זה יפגע, זה לא ייראה שזה לא מספיק, זה אפילו לא ייראה ממוצע.
  הבנות מאוד פעילות. המטרה באה, והקנה מסתובב. פיטר מדמיין לרגע מה באמת יכול לקרות לאלה שנופלים תחת מועדון כזה של ת'ור. והוא מפחד. זו המכה הקרובה. שממש כדור הארץ ירעד.
  וגם כשטיל עף זה מפחיד! וזה נראה כמו מבשר מוות.
  פיטר, אפילו בהשראתו, שר:
  - מכונת המוות השתגעה! היא עפה בלי לדעת את המטרה!
  הילדה שזה עתה שכבה עם הילד המשיכה:
  - חייכנו, הפעם! הלכנו לאורך הפס הלבן!
  והמתנה השנייה הגיעה למטרתה. הוא פגע ביריביו בכוח נפץ כל כך, עד שגפיים ושברים עפו רחוק לכל הכיוונים. אלמנטים מזיקים מפוזרים על פני עמדות ארה"ב על פני מאות רבות של קילומטרים.
  קו ההגנה היה מופגז. לאמריקאים זה היה כמו חוטאים בגיהנום, אם לא יותר גרוע.
  השמיים והאדמה היו מעורבים, הכל בער ונסדק. השמיים התפצלו מלבד פיצוצים. ברק הבזיק על פני השמים.
  והבנות שלפו את הרקטה השלישית. כאילו, תהיה מנה נוספת בשבילך. פיטר זכר את פרידריך הגדול. התקפות החתך החתימה שלו. המלך היה קשה הן עם הרוסים והן לאוסטרים. כמובן שלימדו אותם במידה מוגבלת, אבל לא הסתיר שהרוסים הביסו את הפרוסים. להיפך, הודגש: כיוון שפרידריך הגדול עצמו הפסיד לרוסים, אז כמה מגניב היה היטלר, שהגיע ולקח את אורנבורג. האמת היא שמוסקבה עדיין לא נכנעה.
  הילד משך את הכננת, דרך על הבריח בעקב החשוף וחש כאב. זה יהיה נחמד ללבוש נעלי ספורט, חשב פיטר. באותו לילה בסוף מאי וכבר די קריר בקנדה. כבר חם במקסיקו. עם זאת, אתה יכול להשתזף שם גם בחורף. וכך הפיל הנער היחף את רגליו.
  פיטר, תפס את הרגע, הניח את ידיו על מותניה של הילדה. היא גרגרה בקול ואמרה:
  - לא עכשיו, חתיך!
  הילדה השנייה כרכה את זרועותיה סביב פלג גופו של פיטר. ליטפתי את השרירים שלו. הרגשתי את הגוף חסר השיער והשרירי. והיא נישקה את השכמה החדה, מרגישה את העור בשפתיה. טעמתי בדקתי את זה. הילד הדיף ריח נעורים.
  ברייך השלישי לא נהוג להסתיר אינסטינקטים. איכשהו, להיפך, נשים צנועות מעוררות בוז. מה שנאציזם מלמד כביכול הוא שאדם חייב להיות טבעי יותר, קרוב יותר לטבע. זה אומר שאישה חייבת לאהוב גברים, והכי חשוב שונים. חפש מישהו ראוי, חזק, חכם, יפה. ופיטר הוא ממש חתיך ויש לו שרירים קרועים. אתה רוצה לחבק ולהחזיק אותו קרוב, ללטף ולנשק אותו, או אולי לעשות משהו רציני יותר.
  קליע רקטי נוסף זינק לעבר עמדות הצבא האמריקאי. היא עפה בקשת גבוהה, כאילו פנתר עשוי להבה מקמר. והיא נשאה עמה מצבות רבות בגרסת האש.
  פיטר נבח:
  - זהו באמת הימור של ארון מתים!
  והילד צחק בקול מחריש אוזניים. הבנות פנו אל הילד והחלו לדגדג את עקביו. הכל נראה כאילו חמש או שש בנות לועגות לגבר צעיר. ופיטר המשיך לצחוק ולחייך על עצמו. אחד היפים הכניס את הפטמה הארגמנית שלה לפיו. הצעיר החל לנשק ולמצוץ אותו.
  פיטר ידע איזה טעם זה היה. כמו גלידה. כמו תותים מכוסים בשוקולד. כמה נעים לעור של אישה, כמו בייגל דבש. ואתה מלקק אותה כל כך בחמדנות...
  אבל גם הבנות מדגדגות וצובטות. וזה כבר לא כל כך נחמד. אולם צעקה מאיימת של המפקד באה בעקבותיה והיפות בורחות. הסוליות הורודות שלהם מהבהבות. ורגליים חשופות קופצות.
  ומה שקורה בצד האמריקאי הוא סיוט טיפוסי ברחוב הבוקיצות הבוערות.
  הרקטה הרביעית מוטענת גם היא לתוך משגר הפצצות. זה המשחק עם הדומינו של המוות. הלוחמים נחושים לנצח עד הסוף הגדול. והרצון להצלחה הוא בליבה של כל ארית אמיתית.
  המוזיקה של וגנר התחילה להתנגן כדי שיהיה כיף יותר עבור הבנות לזוז. זה דבר כל כך כיף לעשות עם סימפוניה. והטיל הרביעי הותקן. מוכן לטוס לגובה רב.
  ומלמעלה מיילל ה-TA-500 - מפציץ עם שמונה מנועים. משהו שנראה כל כך מפחיד וחסר תקדים. אולי רק הדיסקוס עושה רושם מפחיד יותר.
  ואי אפשר לעמוד בפניו...
  ובדיוק אז הופיעה צלחת מעופפת. היא החליקה על פני השמים כמו קרן שמש. זו מהירות. וזה ממהר כאילו זה משהו נורא מגניב וקוסמי.
  פיטר אפילו שר, והלחין תוך כדי:
  באמתלה של מטרות, הומניזם,
  לבנות גן עדן עלי אדמות...
  הפיהרר עבר לדרך הפשיזם,
  מקדש נורא הוקם לשטן!
  ואחרי שצעק, הילד שלף את החוט. הרקטה הרביעית עפה לאוויר. זה חתך את האטמוספירה, והיה ריח ברור של אוזון באוויר.
  ואי שם בשמיים תקף דיסקוס B-29 אמריקאי. מכונה גדולה עם כנפיים נשרפה על ידי מסטודון מעופף סיוט.
  פיטר שר:
  - תחושת שלווה מוזרה - אתה כבר לא בעבר... בעתיד, אתה הופך לאור אינסופי!
  ובאמת יש הרבה אור... והכל בוער בלהבה כחולה כזו. מטוס הדיסק נגח בתריסר מטוסים ונעלם מעבר לאופק.
  פיטר רץ לפרוק חוט נוסף. לא, מלחמה זה ממש מגניב. למרות שהילד דמיין אותה קצת אחרת.
  ואז אחרי הניצחון יינתנו להם אדמה ועבדים. תלוי בתרומה הצבאית. פיטר ליקק את שפתיו. לו רק יכולתי להשיג הרמון שלם. הוא היה נהנה איתם. למרות שיש כאן כל כך הרבה בנות. רק סרגליו שלם.
  גם לו ולאמא שלו יש אחות. היא דוחקת בעבדים בשוט.
  מלמדים את הגרמנים שהם האומה הגבוהה ביותר. אבל במציאות, כמובן, לא הכל כל כך פשוט. בנים רוסים דומים מאוד לבחורים גרמנים ואינם טיפשים בכלל.
  אתה חושב איזה תפקיד לתת להם? הם לא רוצים להיות חיית מחמד. אבל גם אנחנו לא צריכים לראות את עצמנו שווים. פיטר חשב שאפשר להתייחס לרוסים כמו אחים צעירים יותר. הם נלחמו היטב נגד צבאו של היטלר והפגינו אומץ.
  אבל האמריקאים מתמידים. כעת מושקת הפגז החמישי ביאנקיז. זה אומר שיש להם הגנה די חזקה שצריך לשבור.
  פיטר הניף באגרופו באוויר בתסכול. הוא אישית היה רוצה להרים מקלע ולירות. או אולי אפילו טוב יותר, כמו לכרות את העת העתיקה עם חרב. זה די רומנטי להילחם עם פלדה קרה.
  הילד לקח את זה ושר:
  נזכרתי בזמנים עתיקים - מיד על גב סוס,
  החיה חסרת הסבלנות ממהרת לצעוד...
  לא יכולתי לחיות בלי המולדת שלי אפילו יום אחד,
  יהי רצון שמולדתי תהיה שמחה יותר מכל המדינות!
  
  ובעתיד, גלקסיות מחכות לנו,
  המרחבים האינסופיים של היקום...
  הלוחם הנאצי מגניב מאוד,
  וכל היצורים ייכנעו לרייך!
  הבנות שמעו את השיר וצעקו פה אחד:
  - איזה לוחם! מאצ'ו אמיתי!
  צוות הטנק של גרדה נכנס לשטח ארה"ב. למדינת טקסס המפורסמת. המקום מפורסם בזכות הבוקרים והגנגסטרים הקשוחים שלו. כאן גברה ההתנגדות האמריקאית בחדות, ופרצו קרבות עזים. היאנקים, פעם בשטח שלהם, נלחמו נואשות. מצבה של אמריקה די חמור. טנקים ומטוסים גרמניים מעולים באיכותם, ומיוצרים בכמויות אדירות. והצבא הקשוח נלחם טוב מאוד.
  הבנות ירו לעבר הסוללה. התותח האמריקאי הראשי בקליבר 76 מ"מ אינו מסוכן כלל עבור ה-E-50. הקליבר הוא 90 מ"מ גם למצח משופע. רק הזחלים עלולים להיפגע. הלוחמים ירו, כרגיל, מבלי להחמיץ. והסוללה השתתקה.
  גרדה ניגבה את הזכוכית של מד הטווח ואמרה:
  - עשינו עבודה טובה מאוד. עכשיו צאו צפונה!
  מגדה העירה בעצב בקולה:
  - כך אנו עושים טעות אחת אחרי השנייה. וזו הפכה לסוג של קללה שלנו.
  גרדה עיקמה את עיניה במשולש ושאלה בהפתעה:
  - איפה אנחנו טועים... הכל מתנהל כמעט לפי התוכנית. מקסיקו מאחורינו ועכשיו אנחנו בארה"ב. ולצורך העניין, אויב כמו אמריקה אי אפשר להשאיר בעורף!
  מגדה מיהרה להבהיר:
  - אני מתכוון לטעויות במובן הרוחני של המילה. אנחנו עיוורים ועניים ברוחנו!
  שרלוט נהמה בכעס:
  - נראה שכבר הסכמנו שנלך על המונותאיזם הארי. ואתה שוב מעדכן דיון שאף אחד לא צריך.
  כריסטינה הציעה:
  - טוב יותר נדון בעבודתו של דיומא. לדוגמה, האם הרוזן מונטקריסטו הוא אישיות חיובית או שלילית?
  ענתה מגדה בקול תקיף:
  - בהחלט שלילי!
  כריסטינה סמקה והתנגדה:
  - למה זה עדיין קורה?
  מגדה ציינה באופן הגיוני:
  - הוא לא יודע לסלוח!
  שרלוט נהמה:
  - מה עלינו לסלוח לאויבינו?
  מגדה נענעה את שערה הזהוב והעיר:
  - אם אתה לא יודע לסלוח, אז אי אפשר להפסיק את האלימות!
  גרדה הנהנה בהסכמה:
  - יש בזה משהו... אבל האם יש צורך להפסיק את האלימות?
  שרלוט אמרה בביטחון:
  - העולם נשען על אלימות... הר הגעש של הזעם ממריא בהיקפו...
  כריסטינה הידהדה בהתלהבות:
  - מתח בעוצמה הגבוהה ביותר... הוא נחווה גם בכאב וגם בפחד!
  גרדה סיימה לשיר בהנאה:
  -רק הפחד נותן לנו חברים,
  רק כאב מניע אותך לעבוד!
  בגלל זה אני רוצה את זה יותר ויותר
  המרגמה תפרוץ לתוך ההמון!
  הבנות השתתקו. תנועת שרמן הסיחה את דעתם. ירייה אחת והטנק האמריקאי התנפץ. באופן כללי, המכונית הזו אינה מסוכנת כלל לגרמנים.
  והנה מגיעה ה"מכשפה", היא ניסתה להתקרב, וגם נהרסה. גרדה ירתה בלחיצה על הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות.
  היא הפכה לילדת קטלנית כל כך מגניבה. טנק גרמני עבר במקום, ריסק כמה שחורים ושחרר זרמי דם.
  מגדה העירה באנחה:
  - אנו מפגינים אכזריות תמיד... ומתי יכנסו הרחמים ללבנו?
  שרלוט הגיבה:
  - ואז כשאנחנו משתלטים על כל העולם! זה יהיה ניצחון אמיתי של הרצון!
  כריסטינה שרה בהנאה:
  - עין תחת עין, דם בשביל דם... אנחנו ממהרים במעגל - שוב הורגים!
  גרדה חשפה את שיניה הגדולות והבהירות כמו פנינים ולחשה:
  - אנחנו לא יודעים רחמים! ואנחנו לא רוצים לדעת!
  מגדה משכה בכתפיה והעיר:
  - אתה לא יכול להתווכח איתי... אבל אלוהים ישפוט אותך!
  שרלוט העירה בשלווה:
  - ובמקרא הרגו יהודים בפקודת ה'. כלומר, הקב"ה לא היה פציפיסט. אבל עדיין, הרבה יותר, אני אוהב את ההוראה - הגרמנים הם עם אלוהים. זו הוראה תקינה הרבה יותר סבירה מהתנ"ך!
  מגדה הנידה בראשה בשלילה:
  - אתה לא מבין כלום...
  כריסטינה ציינה באופן הגיוני:
  - מי שחזק צודק! האם נכנסנו לטקסס? אז נהיה בניו יורק!
  גרדה צחקקה והשתוללה:
  - ההצלחה מלווה אותנו... כמו שאומר השיר, עם כל כישלון, דעו להשיב מלחמה... אחרת לא תראו הצלחה!
  הבנות היו מוסחות. מטוס תקיפה אמריקאי P-51 ניסה לתקוף אותם מהשמיים. זה די מסוכן, מכיוון שלנשר הזה יש רקטות. מגדה תמרנה בזריזות. הבנות - כל אחת מהן יכלה לנהוג בטנק ולירות, ולפגוע בו במדויק. הטילים חלפו, אם כי קרובים בצורה מסוכנת למכונית. מטוס התקיפה צלל, אך נפגע ממכונות ירייה נגד מטוסים. הנשר האמריקאי קיבל חורים והחל לאבד גובה.
  הזנב החל לעשן, חלקים שלמים של מתכת, עץ ודברים אחרים נשברו.
  גרדה לחשה:
  - ככה! זה שוב מוכיח מי צודק ורק חלש!
  מגדה ציינה:
  - ועדיין מזלנו תלוי באלוהים!
  גרדה צעקה:
  - מהאל הארי!
  כריסטינה הוסיפה:
  - ומזריזותנו... או סרבול!
  שרלוט לחשה:
  - וגם בכוחו של הדגל, והניבים החדים של הכוח הקוסמי!
  הטנק זז שוב ונאלץ לירות. "Grands"-2 הופיע. באופן כללי, הטנק דומה לשרמן, אך מעט קל יותר ומעט גבוה יותר. לא הנשק הכי מתקדם, אבל זול יחסית. כמובן, עבור הגרמנים זו מכונית לא מזיקה.
  הבנות יורים בתורות, ניפצו את גוף הגראנדים. הם נשברו, אבל הפגזים שלהם החליקו מהשריון של הגרמני. ה-E-50 התפקד כמו רובוט, והפגין יכולות לחימה מדהימות.
  שרלוט שאגה:
  - מכת פטיש הפלדה, עלה לנו השחר!
  גרדה ירתה אוטומטית. ובאותו הזמן נזכרתי בהנס החתיך. הם התעלסו איתו, והכל היה נהדר! הנס הוא גם בחור חכם, הוא ידע לספר הרבה דברים מעניינים. למשל, על הרפתקאות שונות של פיראטים.
  גרדה אהבה את הסיפור של הנסיכה שהפכה לנער בקתה של פיראטים. ואז היא מצאה אוצרות, אבל לא בילתה אותם על עצמה, אלא אספה צבא והחלה לכבוש את העולם.
  כמובן, דמותו של הלוחם-מפקד מרשימה מאוד. איך לא לשכפל את זה. ולא היית קונה ספר כזה אם הוא היה מודפס. גם קרבות חלל מעניינים. הנה, למשל, פנטזיה על כיבוש עולמות כוכבים שונים. ארים אמיצים נלחמים נגד הקנטאורים...
  בזמן שגרדה זכרה, הושמדו הקנטאורים, כלומר ה"גראנדים". והטנק הגרמני התקדם הלאה. אבל לאט. הזחל נתקל במוקש די חזק בשליטה רדיו, והגלגלת, או ליתר דיוק כמה רולים, התפוצצו. המתכת ממש פרצה ומים חמים התיזו החוצה. גרדה נשבעה ואף בעטה במגדה:
  - זה אלוהיך, מה הוא עושה לנו!
  זהבה השיב:
  - אל תגדף...
  הבנות בקושי ישנו כבר כמה ימים, ובעודן החליפו את משטחי ההחלקה, הן הלכו ונרדמו.
  ואז גרדה חלמה על זה שוב...
  גרדה הופיעה שוב בחזון. הילדה הפכה למשרתת של נסיך אציל. היא הפכה לעוזרת כבוד והיתה לבושה במשי וקטיפה. ההיסטוריה חזרה על עצמה לפי אנדרסן, רק בגרסה קצת אחרת. כבר ביום הראשון גרדה שפשפה מאוד את רגליה במגפיה החדשים, והבינה שעושר הוא לא רק מתיקות. והמשי קצת לוהט בקיץ האיטלקי. והמנות הכי טעימות לא כל כך טובות כשיש לך בטן מלאה.
  אי אפשר להשוות את המתיקות של לחם מעופש למי מעיין אם אוכלים אותו רעב.
  בנוסף, גרדה נאלצה ללמוד שפות זרות, נימוסים טובים, מיני נימוסים ומדעים שונים. וזה בכלל לא מעניין כמו לנהל חיים של נווד.
  אתה יכול לזכור איך הנסיך חלם על תפקיד קבצן.
  גרדה ניסתה להתרגל לזה וסבלה תקופה ארוכה. שנה עברה. וכבר נראה היה שהיא נמשכה לקצב החיים המתיש הזה כעוזרת כבוד.
  עם עוגות כל יום ובגדים יקרים.
  אבל במראה שלפניה ערכה את הטקס, הופיע לפתע אחיה המושבע קאי. הילד לא גדל כלל, ולא השתנה במהלך השנים הארוכות של הפרידה, רק שהוא נעשה חיוור מדי עם צבע כחול לא בריא. בטירה של מלכת השלג, נראה היה שהוא קפוא, ועדיין ניסה ליצור את המילה "נצח" מגושי הקרח.
  משהו שיכול לתת לו חופש.
  אבל נראה שהוא לא הצליח. איך זה לשבת בטירת קרח במשך שנים רבות, גם אם אינך מרגיש את הקור?
  ומסביבך דובי קוטב ופסלי קרח?
  גרדה הרגישה שאחיה הנקרא אומלל מאוד. יש רק קרח ודובי קוטב מסביב, אתה ממיין את פיסות הקרח הנוצצות כמו יהלומים. גם אם לוקחים בחשבון שלבו של האח האמור קפא, עדיין ברור שהוא אומלל מאוד.
  אולי אפילו המזל הזה חמור פי אלף כשיש לך מים קפואים בחזה?
  גרדה צרחה והחליטה לברוח. היא הלכה לחדר שלה. בכנות, השארתי מאחור את המגפיים שלי, שמלה יקרה ותחתונים דקים. היא לבשה את שמלתה הישנה, שהפכה לסמרטוטים, אך נשמרה בקפידה. זה נעשה הדוק וחשף את הרגליים מעל הברכיים. הילדה התבגרה, והיא נראית כבת שלוש עשרה, אבל במציאות היא מבוגרת בעשר שנים. כמה זמן עבר מאז שהיא הלכה לחפש את אחיה המאומץ? כבר שלוש עשרה שנים, אם לא יותר.
  גרדה היססה מעט. אולי תיקח לפחות כמה נעליים... או תעזוב מחופש. אבל זה לא הוגן! ולנווד, סמרטוטים מתאימים בדיוק.
  הילדה נישקה את הצלוב וכך, יחפה, הלכה לחפש את אחיה המאומץ. לפחות היא ידעה עכשיו שהוא רחוק צפונה. בדרך פגשו אותה שומרים. כשראו את גרדה יחפה ובסמרטוטים, הם הופתעו:
  - האם את עוזרת הכבוד? איזה מראה יש לך?
  גרדה שיקרה:
  "הכעסתי את הנסיך שלי, והוא הורה לי ללכת לכל ארבעת הכיוונים, באותם סמרטוטים שהלכתי לשרת."
  השומר העיר ברחמים:
  "אתה תשבור את כל הרגליים שלך, אני אתן לך לפחות זוג נעליים." הבת שלי צמחה מהם, והם יהיו בדיוק הזמן המתאים עבורך!
  רגליה של הילדה באמת כל כך חצובות, יפות וחסרות הגנה, עד כי כשמדמיינים אותן על אבנים חדות אתה מרגיש בעל כורחו תחושת רחמים.
  גרדה ענתה בצניעות:
  - לא הגיע לי זה... שמור את זה לעצמך או תמכור את זה!
  האיש המזוקן הניד בראשו:
  - טוב, אני לא! הכבישים של איטליה קשים וסלעיים מדי עבור הרגליים היחפות של הילדה. יתר על כן, אתה כבר לא רגיל למשטח הקשה. זה עדיין מאי, ולא יתקרר בקרוב, אבל בלילה אני אתן לך צעיף פלומתי להתכסות בו... עד שתמצאי בעלים טובים חדשים!
  זה לא נוח לילדה לסרב.
  - תודה! - ענתה גרדה.
  היא לקחה איתה נעלי עור שכמעט לא נלבשו - כנראה שבתה לבשה אותן רק בחגים, וצעיף פלומתי, גם הוא כמעט חדש. היא הודתה לשומר עדין הלב. הנעליים אכן היו נוחות, קצת אוברסייז, אבל רגילות. היה נוח ללכת בהם.
  השומר נתן לו עוד קרום לחם לדרך, חייך ואמר:
  - שמרו על הנעליים שלכם, ונסו למצוא לעצמכם בית הגון.
  אבל ברגע שפנתה לפינה, חלצה הילדה את נעליה ותלתה אותן על כתפה. היא מאוד רצתה ללכת יחפה, לקחת הפסקה מנעלי הארמון. בהתחלה היה נעים ללכת, אבק הכביש דגדג לי את העקבים החשופים. אבל אז ההיעדר הארוך של הרגל החל לעשות את שלו. סוליותיה של הילדה נעשו רכות יותר ויותר, ועד מהרה היא הרגישה את עקיצת חלוקי הנחל ואת השריפה.
  עד מהרה, כל צעד הרגיש כמו להכות עקבים חשופים עם מקלות.
  אבל גרדה, שהצליחה להיתלות על מתלה בחייה הלא כל כך קצרים, לא התביישה מכך. אחרי הכל, הליכה יחפה בכביש סלעי זה פחות כואב מאשר צליית העקבים שלך על ידי פלטה. גם אם במהלך שנה היא, המשרתת, הפכה מפונקת. היא לא תעמוד בזה.
  גרדה החזקה את שיניה והוסיפה צעד.
  עד סוף היום, רגליה היחפות של הילדה דיממו, אך היא לא ויתרה ונרדמה בערימת שחת. ולמחרת שוב יצאתי לדרך בדרך הסלעית.
  והסוליות הקרועות חפרו באבנים חדות, וגרמו לילדה סבל. מדי פעם הילדה טבלה את רגליה השבורות במים וקיררה את רגליה החתוכים.
  גרדה לא לקחה איתה אוכל, והיא נאלצה לאכול נדבה. הם הגישו אותו בשקיקה לילדה יפה בסמרטוטים.
  בהתחלה גרדה רצתה למכור את נעלי העור שלה או להחליף אותן באוכל, ולנעול נעליים בעצמה, וזה היה קל יותר, אבל אז היא שינתה את דעתה. רגליה נעשו מהר מאוד מחוספסות, הסוליות היו מגודלות ביבלות, והיא לא נזקקה לנעליים, במיוחד בעונה החמה. אבל היא פגשה שני בנים קטנים שממש מתים מרעב.
  בנים רזים מאוד, עור ועצמות, גופות בקושי מכוסות בסמרטוטים, רגליים יחפות מופלות.
  הילדה האכילה אותם במה שאספה בשקית, ואז מכרה אותם בחנות של סוחר, כמובן בהנחה גדולה, נעליים כמעט חדשות. קנינו קצת אוכל והשארנו לבנים, יחד עם צעיף פוך.
  הם אכלו לראשונה מזה שנים רבות.
  כמובן שגרדה התנהגה בצורה נדיבה נוצרית. יתר על כן, זה היה קיץ, ובלילה לא היה צורך לכסות בצעיף. אבל כשהשדות הנדיבים של איטליה הסתיימו, הילדה שהלכה צפונה הגיעה בסופו של דבר לאלפים. ושם עדיין חם ביום, אבל קר בלילה. וכפרים הרבה פחות נפוצים, אתה צריך להיות רעב.
  הילדה הרעבה ממש מעוותת את קרביה.
  יום אחד היה כפור בקיץ והסמרטוטים קפאו. הילדה טלטלה וקרעה לגמרי את שמלתה. היא מצאה את עצמה עירומה וחסרת הגנה. נאלצתי לשאת את הסמרטוטים שלי וללכת במהירות. אתה לא יכול לישון עירום בלילה - זה גיהנום אמיתי. גרדה לא ישנה כל היום והלילה, אבל בבוקר היא ירדה קצת יותר למטה והתחממה וישנה. אחר כך הלכה שוב כל הלילה, ועד שעת הצהריים למחרת הגיעה לחווה הררית.
  הילדה צרחה משמחה והחלה לנופף בזרועותיה. דמותה כבר התעצבה, וכשהופיע גבר מיהרה גרדה להתכסות בידיה.
  התשובה הייתה:
  - וואו, אתה פרא!
  הבעלים הסכים לתת לגרדה בגדים פשוטים וישנים, אך בתמורה הוא הכריח אותה לחתוך עצים במשך שבועיים תמימים ולשאת מים בדליים עם נדנדה.
  בנוסף, ניתן גם למלא את החור בגדר על ידי הנחת אבנים.
  הילדה עבדה עד תשישות ואכלה רק לחם מיושן וחלב חמוץ. הבעלים הזמין אותה להישאר, אבל גרדה שיקרה ואמרה שהיא עלייה לרגל. בעל כורחו, אגרוף ההר נתן לה סוג של שק חורר, אבל לפחות אתה לא עירום. והוא אפילו לא זרק חתיכת לחם על הכביש.
  וזה לילדה שידיה היו מכוסות ביבלות מהלידה, ועבדה על הגיק עד התשישות.
  גרדה נאלצה ללכת עם בטן ריקה. ובהרים, כפרים נדירים, והאלפים עצמם גדולים, על ראשי ההרים, אפילו בקיץ יש שלג. הנערה הרעבה קרעה עשב, תלתן ולעסה קונוסים. תוך עשרה ימים היא הפכה כל כך רזה שהיא לא הייתה אלא עור ועצמות. אפילו לא יכולתי להתאפק לאכול את הסנאי נא.
  היא לא זלזלה במציצת נטיפי קרח, והסתכנה בכאב גרון.
  ואז נתקלתי שוב בחווה. היא עבדה שם קשה במשך שלושה ימים, אבל היא אכלה מספיק, ונתנו לה קצת לדרך. אבל הדבר הגרוע ביותר באזור הגבוה היה קור הלילה. הנערה ישנה במהלך היום ורקעה על אבנים חדות ברגליה החשופות והיבלות בלילה. לפעמים יללו זאבים, כמה פעמים גרדה נפלה לתהום וכמעט נפלה, אבל הגורל הגן עליה. למרות שיש חשש ניכר מהליכה בין ההרים בלילה. ורעב...
  משהו כמו גיהנום קפוא.
  כשחניבעל חצה את האלפים לאיטליה, מחצית מצבאו וכל הפילים שלו מתו. וכאן את המעבר עושה ילדה קטנה, ובכן, אפילו מבוגרת במשך שנים.
  רגליה חוו אבנים חדות, שברו את קרום הקרח, וגופה היה מותש, אך עדיין נשאה את הגיבורה האמיצה מעל הפסגות.
  כשגרדה כבר הייתה על הסף, היא נתקלה בחווה אחרת בדרכה, ושוב היה אוכל. הבעלים התגלה כחביב והציע לילדה מעיל פרווה קצר ונעליים, אך גרדה סירבה ואמרה שהיא כבר רגילה לאבנים ולקור, ורגליים יחפות הלכו הרבה יותר קלות מאלה עמוסות נעליים. הבעלים נתן לנו שקית שלמה של אוכל למסע.
  גרדה היססה מעט, דרכה על האבנים החדות בסוליותיה החשופות, אבל היבלות בקצה היו אפילו נעימות.
  כמובן, זה הכביד את הילדה, אבל זה איפשר לה ללכת עוד שבועיים בלי לעצור. הרמות הגבוהות הגיעו לקיצו, ההרים הלכו ונמוכים יותר. וגרדה חצתה את החלק הקשה ביותר של השביל: פסגת האלפים.
  לעשות דבר כזה יחף ובלבוש קל זה דומה להישגו של הרקולס. והילד עשה הכל.
  כעת היא מוצאת את עצמה בשוויץ, שם המצב קצת יותר מתון והחווה נפוצה יותר. המעבר חיזק את גרדה, והיא לא הצטננה בהרים, ואפילו לא חטפה נזלת. מדוע האלים לא אוהבים את החלשים ברוחם, אלא מתגמלים את החזקים?
  וזה מדבר על גבורה ואומץ המסוגלים לטחון אבנים.
  גרדה המשיכה ללכת וללכת, עצרה בחוות, עבדה ולפעמים שרה. חיים נודדים נעימים ומוכרים לה. הימים החלו לעבור מהר יותר ויותר. הגורל הגן עד כה על הילדה מפני אנשים מרושעים, שודדים ואנסים. ובכל זאת, גרדה כבר לא כל כך קטנה, ויכולה למשוך אנסים. אבל עד כה הכל הסתדר טוב.
  אולם פעם אחת היא הותקפה על ידי שודד. הוא הפיל אותו, הילדה הכתה אותו בראשו באבן. ואז, בטירוף, היא היכתה אותה למוות.
  אז הילדה עברה דרך שוויץ ונכנסה לבוואריה. הקיץ כבר עבר את השיא, אבל במישור עדיין חם מאוד, גם בלילה. והכבישים לא כל כך סלעיים. זה היה תענוג אמיתי ללכת. נתקלנו לעתים קרובות בהתנחלויות, ולא היו בעיות באוכל. גרדה, שעבדה במשרה חלקית, חסכה לעצמה קצת כסף ועדכנה את השמלה שלה בשמלה אלגנטית וחדשה יותר. אבל היא העדיפה ללכת יחפה, במיוחד מכיוון שהסוליות הפכו קשות יותר מאלו של המגפיים.
  ובלי נעליים, הרגליים שלך הרבה יותר קלות וניתנות להליכה.
  אבל הזמן עבר. הילדה עברה צפונה. הקיץ נגמר והסתיו הגיע. גשמים קרים ירדו, וגרדה מצאה את עצמה בצפון גרמניה. היא התיזה את רגליה היחפות דרך השלוליות הקפואות, חשה צמרמורת קלה. אבל גרדה כבר כל כך מוכרת שהיא החליטה לא לרכוש נעליים ומעיל פרווה, והגבילה את עצמה לצעיף צמר אחד בלבד. היא שוב העדיפה לבלות את הלילה, רק ביום, ולרקוע בלילה.
  רגליה היחפות שברו את קרום הקרח, והיבלות על הסוליות חשו כמעט אושר.
  אז הוא חלף על הצפון המאוכלס למדי של גרמניה והגיע לים.
  הסתכלתי על הגלים שניתזו ופגעו בחוף. היא טבלה את רגליה העייפות במי מלח. היא השתכשכה במים, שנראו כמעט חמים.
  אין לאן להמשיך יותר ביבשה, ואי אפשר לחצות את הים. מולדתו דנמרק הייתה קרובה יחסית. הילדה רצתה לפתע לחזור למולדתה קופנהגן. אולי סבתה שלה עדיין בחיים. יתרה מכך, לא ברור כיצד להמשיך הלאה.
  אבל גרדה התיישבה על אבן נחל ליד הים, ואחרי מחשבה, דחתה את הרעיון לחזור. אם אין מוצא אחר, אז אתה צריך למצוא ספינה שנוסעת צפונה, להגיע לקרח ואז לעבור לקוטב הצפוני. כי, קרוב לוודאי, הטירה של מלכת השלג נמצאת שם.
  
  ובכן, אם צריך, היא תמצא ספינה כזו, אבל לעת עתה, לך לנמל.
  ואז גרדה האמיתית התעוררה. שרלוט נענעה בכתפה והזכירה לה:
  "הם תיקנו את הזחל מזמן, אבל הם לא רצו להעיר אותנו." מי יגמור את האמריקנים?
  גרדה ציינה, חצי ישנה:
  - לא להכות, אלא לגמור? זה ביטחון עצמי!
  כריסטינה צווחה:
  - למה אתה עדיין מטיל בכך ספק?
  גרדה ניערה את שערה הלבן כשלג:
  - לא! איזה ספקות יכולים להיות בעקרון! שלא נלחמנו ברוב העולם?
  כריסטינה צחקקה:
  - רוב העולם... ומתי זה יהיה הכל!
  מגדה ציינה בכעס:
  - בלי אלוהים לא נשיג כלום!
  הבנות צעקו פה אחד:
  - מספיק! אף מילה על דת! אנחנו רוצים להיות עולמיים!
  והטנק החל לנוע, משיג את חבריו. המכונית החליקה בצורה חלקה. מנוע טורבינת הגז דחף בקלות, והמיכל האיץ על הכביש המהיר בשבעים קילומטרים.
  אבל כאן, כמובן, הם הלכו לאט יותר לאורך הכביש. גרדה שאלה את חבריה בחיוך:
  - אני תוהה, האם לדעתך יהיה צורך לכבוש את וושינגטון בסערה או שאמריקה תיכנע ראשונה?
  שרלוט הציעה:
  - זה יהיה כמו באגדה!
  גרדה חייכה:
  - האם זה כמו באגדה?
  שרלוט אמרה בפומפוזיות:
  - ככל שמתרחקים, כך זה נהיה גרוע יותר!
  גרדה אמרה פתאום:
  - וחלמתי שהפכתי לילדה קטנה. כמעט כמו הגיבורה של אנדרסן, רק אפילו יותר דרמטית!
  כריסטינה העירה בחיבה:
  - יותר דרמטי... הממ, מה אם אנדרסן כתב על הטנק שלנו?
  שרלוט אישרה במרץ:
  - זהו זה! זה כאילו הטנק שלנו התאהב באקדח מתנייע, והם התווכחו איזה מהם יותר מגניב. ואז האקדח המתנייע נשלח למתכת...
  כריסטינה תיקנה:
  - או אולי לא רק אקדח מתנייע, אלא גם טנק... והם הפכו בעתיד לטרמינטורים רובוטיים. ובמקום תותחים ומכונות ירייה הם נשאו פצצות קרב.
  גרדה שרה:
  - קודם לכן, קפאו בתעלות, הסבים נאנחו... ועכשיו היפרפלזמה היא פוסק הגורל!
  כריסטינה הרימה את רגליה החשופות והיפות מאוד והעיר:
  - הייתי יוצר סנסציה בארמון הנסיכים... וגם אתה!
  גרדה הסכימה עם זה:
  - יש לנו ארבעה מקסימים!
  מגדה ליטפה את רגלה של כריסטינה ומלמלה:
  - כן, הגוף הנשי יפה!
  גרדה הביטה במגדה בחשדנות:
  - מתי בפעם האחרונה היה לך גבר?
  הילדה ענתה בכעס:
  - אתה יודע את זה בעצמך!
  שרלוט הציעה:
  אולי נוכל לצחוק על האסירים?
  גרדה העירה באופן רציונלי:
  - ראשית עלינו ללכוד אותם! ואז יהיה לנו ניצחון מכריע! עם עינויים ודם!
  שרלוט, השטן האדמוני חשפה את שיניה ולחשה:
  - ואני אוהב דם!
  הטנק שעליו רכבו היפות נכנס לקרב. הפעם, ארבעה פרשינגים עמדו בדרך. טנקים מעט יותר מסוכנים ירו בתדירות גבוהה יותר. הלוחמים יורים בתורו. רק פגז אחד פגע ב-E-50, והטנקים האמריקאים השתתקו. הקרב היה קצר, חצי דקה. לא היה סיכוי להתנגד לתותח הגרמני.
  ואז הופיעו בני הזוג שרמנים. הבנות פגעו בהן מרחוק. פגענו בכמה. השכנים סיימו את השאר.
  ואז הגרמנים המשיכו הלאה. מצאנו סוללה עם רובים נטושים. אבל כפי שהתברר, לא הכל כל כך פשוט. הרובים שהושלכו התבררו כהסוואה, ומאחורי המארב פתחו באש מדויקת והרסנית.
  הבנות ענו. האמריקנים הושתקו. אבל השריון של הטנק שלהם נשרט כמה פעמים.
  גרדה ציינה:
  - אילו היה לנו יותר ביטחון עצמי ושריון חלש יותר, היינו צריכים לערוך הלוויה!
  מגדה העירה בכעס:
  - אבל אז בהחלט תדע איזה מין אלוהים יש לנו!
  גרדה ענתה בחומרה:
  - בחיי הבאים אהיה גנרל ולוקח פיקוד על הצבא.
  שרלוט נהמה:
  - הייתי מקבל שני צבאות בבת אחת!
  כריסטינה ציחקקה והוסיפה:
  - ואתה קטנוני! למה לא ארבעה בבת אחת!
  גרדה, צוחקת, העירה:
  - לא, עדיף לקבל מיד מיליארד, או טריליון!
  הבנות פרצו בצחוק ואף חבטו במצחן. ואז, הטנק שלהם נסע הלאה. היינו צריכים לירות במקלעים. לאחר כיסח כמה עשרות יאנקיז. כאן נלחמו האמריקנים ביתר שאת. והדגל הלבן לא נזרק.
  "מכשפות" הופיעו, רובים מונעים שאינם חזקים, אבל זריזים. הבנות שלהם נורו, למרות שהם קיבלו כמה מכות בעצמן.
  אחת ה"מכשפות" אפילו התהפכה לאחר מכה מדויקת. בנות
  Cooed:
  - אנחנו סופר!
  ושוב שלחו פגזים. הם הניחו את זה בצורה מדויקת ביותר.
  בעוד הלוחמים נלחמו ללא פחד. אבל בדרך הם נתקלו בסוללת תותחי 120 מ"מ כבדים. כאן כבר היינו צריכים לתמרן. כדי שחס וחלילה לא ינשקו את החיבוק הקטלני שלהם.
  הפגזים עפו כמעט בקרבת מקום.
  גרדה פתחה באש מרחוק. האקדח האמריקאי הראשון השתתק.
  ואז מכה לשני, ואז לשלישי.
  מגדה לחשה:
  - אלוהים יברך אותנו!
  הקליע פגע בלוח הקדמי העליון של ה-E-50, אך ה-250 מ"מ בזווית הסיטו את המתנה. אבל נגד האקדח הגרמני לא הייתה לאמריקאים ישועה. מלחמה היא איגרוף, אבל במקרה הזה, התברר שלנאצים יש זרועות ארוכות מדי.
  שרלוט העירה בצחקוק:
  - כלי נשק כאלה... ואיך הפכו לבשר רך!
  גרדה התנגדה בבהלה בקולה:
  - רובים גדולים כאלה אולי הבחינו במטוס התקיפה שלנו. אחרי הכל, הקליבר הזה יכול להיות מסוכן עבורנו, במיוחד אם הוא פוגע בצד!
  כריסטינה ייבבה:
  - יש לי דמות אצילית, אבל הטייסים שלנו הם פריצות!
  גם האוביצר 155 מ"מ ירה. נכון, הדיוק שלו לא מספיק לטנק גרמני. כזה בריון, חסר תיאום. עם זאת, האויב אינו זבוב! וגובה ה-E-50 הוא כשני מטרים - הטנק התברר כסקוואט למדי.
  שרלוט כיסתה את האוביצר, מכוונת את הרובים באמצעות הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, ונהמה:
  - אני ממש מעולה!
  כריסטינה זייפה פיהוק:
  - המחמאות שלך מונוטוניות!
  שרלוט הנהנה בהסכמה.
  - כן! הראינו לכם את הטכניקה השגרתית! זה הזמן לעבור ל-Uppercuts!
  מגדה לא יכלה להתאפק לפלוט:
  - בעזרת ה', באופן טבעי!
  במחצית הראשונה של יוני התקרבו חיילי הרייך השלישי לטורונטו והקיפו את העיר הגדולה ביותר בקנדה. האמריקאים ניסו להיאחז באזור מיושב גדול. והם הביאו לשם חיילים. הגרמנים, על פי המסורת, הקיפו את העיר, בניסיון לפגוע בנקודות פגיעות יותר. הקרבות הגדולים ביותר התפתחו בהשתתפות יותר ממיליון וחצי חיילים מכל צד. תת המקלע האמריקאי היה נחות לרובה הסער הגרמני, במיוחד מדגמי ה-MP-54 העדכניים, ושאר הציוד אפילו יותר.
  האמריקאים אינם עמידים במיוחד בקרבות. רבים מהם העדיפו להסתתר בזמן הפגזה ארטילרית או אפילו להיכנע - במיוחד אם נכנסו לקלחת.
  אם אתה נלחם בגרמנים, אתה לא צריך לפחד! והחיילים הסובייטים לא מפחדים מזה, אבל ספקות גדולים עלו לגבי האמריקאים. למרות זאת, היאנקים נלחמים, וההתקדמות גובה מחיר לגרמנים.
  הטנק המונסטר התקדם לעבר טורונטו. כעת היה עליו להפציץ את עיר המבצר המבוצרת. התותחן הראשי עדאלה היה קצת מוטרד מזה. כי יותר מדי אזרחים צריכים למות במהלך ההפגזה.
  הצעירה הזו לא הייתה רעה בכלל. אבל היא מוכנה למלא את חובתה לרייך השלישי.
  החיים הם דבר מסובך. עדאלה לא הייתה גרמנייה גזעית. היה לה אבא רוסי, מה שכמובן קלקל את תדמיתה. אבל אמה טענה רשמית שהיא נשאה את עדאלה מגרמני. הילדה עצמה הייתה מורכבת מאוד מרמזים אלה. היא יצאה לחזית המזרחית ב-1942, כאשר הפיהרר התיר את השימוש בנשים בלחימה.
  היא נלחמה כצלפת במשך זמן מה. היא התבלטה בזכות הדיוק והציונים הטובים שלה. קיבל צלבי ברזל מהמחלקה הראשונה והשנייה. ואז צלב הכשרון הצבאי בכסף וזהב. וגם הצלב של הצלף, תחילה בכסף, אחר כך בזהב. היא השתתפה בהסתערות על לונדון. ואז היא מצאה את עצמה שוב בחזית המזרחית. היא זכתה בתואר אחד הצלפים הטובים ביותר של הרייך השלישי. היא קיבלה את צלב הצלפים בזהב ועם יהלומים, וכן את צלב האבירים של צלב הברזל.
  היא הוקצתה כתותחן הראשי ומפקד הטנק המפלצתי. שהוא מאוד יוקרתי.
  עדאלה היא, כמובן, תותחן מהשורה הראשונה. והיא הייתה צלף מיומן וערמומי. ויש לה ארבעה גנרלים סובייטים ויותר מארבעים קצינים. עדאלה התייחסה לרוסים בכבוד. הם באמת התנגדו בעקשנות. הילדה, למשל, השתתפה בתקיפה על סבסטופול. ראיתי את הגבורה האדירה של החיילים הסובייטים. אחר כך היא לחמה גם בפאתי סטלינגרד וגם בסטלינגרד עצמה. היא גם נלחמה עם הבריטים - גם הם רציניים, אם כי לא לוחמים טובים כמו הרוסים.
  עדאלה נמלטה מפציעה קשה, אך נשרטה קלות מספר פעמים על ידי כדורים ורסיסים. אז היה סיכון חיים. הילדה הייתה קשוחה בקרבות, ועכשיו היא הרגישה כמעט כמו חולדה מאחור. באמת נשק "מפלצת" ממרחק רב ועוד ארבע מאות מילימטרים של שריון סגסוגת.
  אתה לא מרגיש אמיץ במיוחד בטנק כזה. ואז לצלם ברחבי העיר. הצלף, אחרי הכל, הורג רק אנשי צבא. והנה...
  עדאלה, שנתנה פקודה לירות, לחשה:
  - ישמור ה' על לבנו טהור!
  הנה פיטר מתרוצץ. ילד חמוד שלובש רק מכנסיים קצרים שמתאימים לו - קרוע, שזוף, בעל גזרה טובה. הילד נאה ונערות רבות מסתכלות עליו בשקיקה, או אפילו מנסות לגעת בו. עדאלה צועקת עליהם בחומרה שלא יעשו זאת בגלוי מדי. כן, והם יכולים לגרור נער. הגוף עדיין לא התבגר, יש חמש עשרה בנות בריאות ובוגרות לגמרי. עדיף לחפש גברים מבוגרים.
  פיטר הוא ממשפחה ענייה; כמובן, יהיה לו מזל גדול לקבל עבודה על טנק. כאן הם משלמים יותר ובטוחים יחסית.
  אבל כשהנער ירה והרג את השבוי שלו, איש שחור זקן, זה הותיר בעדאלה טעם רע.
  אתה באמת לא יכול להרוג אדם לא חמוש, זה מכוער. אולי זה נכון שלירות בזקן הוא באופן אישי הפסד קטן יותר - זה לא כל כך חבל. אבל זה עדיין לא נעים.
  עדאלה לא אמרה שום דבר לפיטר, אבל החליטה שאם צריך, היא תשחק את הילד. בינתיים תן לו לעבוד... עדאלה דמיינה איך מרביצים לילד. מעניין אם הוא יצרח?
  ילדה קראה פעם ספר על בנה של סטנקה רזין.
  ילד כבן שלוש עשרה נעצר יחד עם אביו. זקן הוא מובן מורד ידוע ששפך זרמי דם. אבל הבן עדיין רק ילד. תשאל אותו איזה.
  אבל עוזרו של קורניל העריך אחרת את המפקד הצבאי לשעבר. והוא הציע לחקור את הילד בתשוקה - מה אם הוא יודע היכן נמצאים אוצרותיו של אביו.
  בנה של סטנקה רזין נלקח למרתף עינויים. הילד ניסה להסתכל ישר ולהחזיק את עצמו גאה. למרות שזה היה מפחיד בפנים. מכשירי עינויים נתלים, האח בוערת. תליינים בקסדות אדומות.
  סמוסה ניגש אל הילד, הושיט את ידו, לחץ אותו בצווארון ושאל בצורה מאיימת:
  - אם תגיד לי איפה הבחור החביא את האוצר, נשחרר אותו. לא - אנחנו נענה!
  בנה של סטנקה רזין, גרישקה, ענה באומץ:
  - אני לא אגיד לך כלום! ועוד יותר בשבילך!
  סמוסה נבח:
  - ענה את הנער!
  והוא באופן אישי משך בצווארון, קרע את הקפטן של הילד. הם הפשיטו את גרישקה וגררו אותו על המתלה. הילד ניסה נואשות לבעוט לאחור. אבל התליינים המנוסים שיתקו את גרישקה במכה בצוואר. אחר כך הם אחזו את ידיו מאחוריו והחלו להרים אותו בחבל. הילד חרק שיניים. התליין תפס את הילד בפלג גופו וטלטל אותו, וסובב אותו במפרקים. גרישקה התחילה לנשום בכבדות, אבל עצרה בכי.
  הפקיד המכתיב לסופרים אמר בקול עמוק:
  - אמור לי, גנב, היכן החביא אחיך את האוצר.
  ענה הילד בבוז בקולו:
  - גם אם הייתי יודע, לא הייתי אומר!
  סמוסה הורה לתליין:
  - מכה! עשר מכות בזהירות!
  התליין היכה בהתמדה. גופה של גרישקה רעד. במכה העשירית המענה קפא. והסתכל על סמוסה. במהלך ההוצאה להורג הנער שתק, נשך את שפתו.
  הפקיד אמר בקול עמוק:
  - אמור לי, גנב, היכן החביא הבחור את האוצר?
  גרישקה צעק:
  - אני לא אגיד!
  סמוסה נהם:
  - חמש מכות ללא שמירה!
  התליין היכה את הילד במכה סוחפת, תוך שהוא מרעיד את כל גופו. גרישקה צרח, אבל נשך את שפתו. מכה שנייה באה בעקבותיו. גם סוחף וחזק. גרישקה המשיך לשתוק. ושוב המכה השלישית, דם טפטף מהעור החתוך.
  סמוסה קימט את מצחו כשהילד קיבל מכות. כמובן שאולי הבן לא ידע היכן סטנקה החביאה את האוצר. ואפילו, אולי, אוצרות אמיתיים. אבל צריך לחקור את הילד. ותוציא ממנו את הסודות.
  לאחר המכה החמישית, הדם התחיל לטפטף באופן פעיל.
  הפקיד חזר על השאלה. גרישקה שתקה.
  סמוסה הזמין:
  - לשרוף לו את העקב.
  התליין הוציא חתיכת ברזל לוהט והביא אותה לסולייתו החשופה של הילד. הוא רעד, התפתל ו... איבד הכרה.
  עדאלה חשבה שזה יהיה רעיון טוב להעביר את פיטר את זה כדי שלא יהרוג את הלא חמושים ואת הזקנים. פיטר עשה משהו לא בסדר. איך זה יהיה בקרב אמיתי ומגע? לא היית מתבייש?
  בנו של סטנקה רזין, גרישקה, אגב, ידע היכן חבוי אחד מאוצרותיו של אביו, אבל שתק. הוא התעשת על ידי שפיכת דלי מי קרח. ואז סמוסה הורה:
  - שרפו גם את העקב השני בברזל!
  הפעם הילד לא התעלף, הוא ניסה להתעוות, אבל רגליו היחפות של גרישקה היו מהודקות במניות.
  סמוסה סינן:
  - חמישה ריסים נוספים, ללא כל טיפול!
  לאחר המכה החמישית, ראשו הבהיר של הילד רעד, וגרישקה איבד את הכרתו.
  פקיד מנוסה בעינויים ייעץ:
  - תן לו ללכת! הילד עדיין ישכב!
  סמוסה אמר בחומרה:
  - הסר את הגור! נגבו אותו עם וודקה והניחו על המיטה... עזבו אותו! מחר נמשיך בעינויים!
  גרישקה הוסרה מהמתלה והחתכים ניגבו בתערובת של אלכוהול ומים. הילד התעוות: הוודקה עקצה. אחר כך קיבל גרישקה מרק חם וננעל בתא מחומם. אבל ליתר בטחון, הם כבלו את הילד בצוואר ונתנו לו להירדם. הילד ישן על הבטן, המיטה הייתה רכה. קורבנות מתים לעתים קרובות במהלך עינויים על ידי תליינים, וסמוסה רצה לדעת היכן סטנקה החביא את אוצרותיו.
  לאחר שאפשרה לגרישקה ללכת ולישון, למחרת שוב נגרר הילד לחדר העינויים. הם משכו אותו שוב על המדף. המפרקים שכבר מתוחים של גרישקה נעשו כואבים יותר. משקולות נתלו לרגליו של הילד. כדי למתוח את השרירים יותר. ואז התליין, חייך, הביא ברזל לוהט והצמיד אותו לחזה של גרישקה. הילד חרק שיניים בכאב פראי.
  סמוסה שאג:
  - דבר גנב!
  היה לזה ריח שרוף. ריח צליית הבשר התעצם. עיניו של גרישקה פזלו מהלם הכאב, והילד שוב איבד את הכרתו. התליין לקח את הברזל מחזהו ואמר:
  - ילד חזק...
  סמוסה נהם:
  - אנחנו צריכים לפצל אותו... הפלטה לרגליך!
  התליין מרח את סוליותיו של הילד בשמן והדליק פלטה מרחוק. העקבים הצרובים כבר כאבו מאוד. הילד נשם בכבדות. הוא הפיל תערובת של זיעה ודם, חרק שיניים, אבל שתק. למרות שזה עלה לו ביוקר. המאמצים היו נואשים.
  סמוסה נהם בעוז:
  - אתה תדבר! היי, תכה אותי בגב!
  התליין המטיר מכות על גרישקה. במכה העשירית ראשו של הילד רעד באיטיות ונפל. הילד לא התעשת מיד, גם לאחר שפכו עליו דלי מים. סמוסה היכה את גרישקה בפניו והורה:
  - הכה שוב!
  דיק העיר:
  האיש העירום ימות...
  סמוסה נהם:
  - חרא! תוריד אותו מהמתלה! המשך מחר!
  גרישקה שוב הוצא ממכשיר העינויים ונלקח לחדר. הילד חבט והתעוות. הוא נפל לשינה כבדה והזויה. ואז הוא התעורר ובכה. אבל ברגע שהסוהר הופיע, הוא השתתק והביט בו בכעס. הוא זרק לילד לחם וקוואס. לילד לא היה סיכוי להימלט, במיוחד מכיוון שהיה כבול בצווארו.
  למחרת עונה גרישקה בצורה קצת אחרת. הם הרימו אותי עד התקרה, מרימים את זרועותיהם על המתלה, ואז הרפו. כאב פרוע כזה
  מפריע לנשימה. הילד הורם שלוש פעמים עד שאיבד את הכרתו.
  לאחר מכן התליין היכה אותו שוב בשוט ושרף את בטנו במגהץ חם. לאחר עינויים יסודיים של הנער, שחררו אותו ולקחו אותו לתאו. התליינים לא הצליחו להשיג דבר.
  למחרת, גרישקה נקשר על מתלה, פלטה הודלקה מתחת לרגליו היחפות, וחוט חם הונח על גבו ועל ישבנו. הנער איבד את הכרתו מספר פעמים במהלך העינוי, אך התעשת. עד שהתליינים עצמם התעייפו והפסיקו את העינויים.
  למחרת הילד נמתח, והתליין החל לשבור את אצבעות רגליו במלקחיים לוהטות וגם ללחוץ על צלעותיו. גרישקה צרח כמה פעמים, אבל הגיב לדרישות לומר משהו בקול.
  ושוב קיבל את השוט.
  עברו שבועיים. הגוף הילדותי של גרישקה כבר מותש מעינויים. הכאב נמצא בכל מקום. לא היה דם או וריד שלא נגע בכאב. בתחילה, כשהכו אותו ושרפו אותו, הוא רצה למהר ולעמעם את הפיצוצים בגופו. אבל כשהכאב אפף את כל הישות, הוא נעשה עמום.
  סמוסה עצמו ראה שהסיכוי לחלץ משהו מגרישקה מתפוגג לנגד עיניו. התליינים ניסו תרופה חדשה. מצאנו קמח. שערו של גרישקה גולח ומים קרים החלו לטפטף על הכתר שלו. העינוי הוא אכזרי ויעיל. אחרי כמה שעות, זה מרגיש כאילו פצצות מתפוצצות במוח. גרישקה היה כמעט עיוור וחירש. הוא כבר לא שמע את המילים שנאמרו על ידי התליין וסמוסה.
  הם התייאשו וגררו אותו שוב על המתלה. לא להבין שכל כאב עבור הילד היה רק נחמה - הסחת דעת מכיב נורא יותר במוח.
  האש והריס גרמו לעיניו להאיר.
  גרישקה התעשת והצליח לראות את התליינים. כאן המענה מניח משקולות על הבלוק שבו מהודקים את רגליו של הילד. הכאב בזרועות ובכתפיים שלי מתגבר, אבל זה מסיח את דעתי מהגיהנום במוח שלי.
  הסמוסה שואגת בראש ריאותיו. הוא עצמו אדום שיער, עם זקן:
  - אמור לי, כלבלב, היכן אבא החביא את האוצרות!
  גרישקה מנענע בראשו. בתגובה באה מכה שמרעידה את הגוף, והם פגעו בו בחוזקה. תליין אחר, מתחת לרגליו היחפות של הילד, גורף את החום מתחת למתלה. זה מפחיד, אבל לא כזה מפחיד.
  כאן עומד קורנילה, הסנדק של סטנקה רזין ומפקד צבאי לשעבר. מיושן, עם זקן אפור. במבטו יש אפילו מראית עין של אהדה לילד מעונה. בויאר בכובע בונה עומד בסמוך. ברור שהוא חם בחדר העינויים. ויש עניין ברור בעינויו של הילד על פניו. העינויים נמשכים. גרישקה חשה לפתע גל של כוח ושר:
  אתה רזין, מלך ואבי,
  הוא שוב העלה את העם נגד העול...
  אני מאמין שיהיה סוף לסבל
  יהיו רק שוטים ולא כלום לבויארים!
  
  האיכר, העובד נמצא כעת תחת העול,
  הפרולטריון הפשוט נמחץ על ידי הבויארים...
  אבל אני מאמין שנסחוף את כל מוצצי הדם,
  בואו לשיר אלף אריות למולדתנו!
  
  הרי בכל חצר גונח קורבן הבויארים,
  יש יתדות ומתלים בכל מקום...
  הם אפילו יותר גרועים, קחו בחשבון את הכופר,
  הם מענים אותך, טמבל בייסורים!
  
  אבל רזין עבר קרבות,
  כל הידיים והנתיבים הדרושים...
  עם הניצחון הגיע הקוזק החופשי שלנו,
  לקרוע את כל הכוהנים הבויארים!
  
  לא, דע שיש לנו ספקות,
  אחרי הכל, אנחנו בשביל העם, ללא ספק...
  עכשיו מגיעה שעת התובנה,
  לתפארת דורות אחרים...
  
  אתה רזין של חירות וכבוד - המנהיג,
  הסתובב ברוסיה שלנו...
  אני רוצה שתהפוך לריבון שלנו,
  או יותר טוב, משיח אוניברסלי!
  
  שיהיה צדק, אז תאמין לי,
  תהיה קרן אור לנצח...
  והחיה תקרע לגזרים על ידי העריץ,
  אנחנו יכולים לחכות לעלות השחר!
  
  הקרב מתנהל ליד סימבירסק - מאבק,
  אנחנו לוחמים זועמים, אלימים, אתה יודע!
  ואני מאמין שזה הגורל להפוך למנצח,
  בבקשה תן לברים קצת שכל!
  
  למרות שרזין מת בגבורה בקרב,
  אבל לנצח פניו קדושים...
  הוא, ללא ספק, אביר, פרש,
  וזה יקרה, תאמין עוד רגע לקרמלין!
  
  תיגמר העבדות ועול הבנים,
  והשמש תזרח על פני כדור הארץ...
  הסבל וההונאה ייעלמו לנצח,
  ורזין מתפאר בשירים!
  בזמן שהילד שר, כולם, גם התליינים וגם "הקהל", עמדו קפואים והקשיבו. אבל במילים האחרונות סמוסה התפוצץ וצרח בכל ריאותיו:
  - מכה! הרוג אותו!
  התליין המטיר על הילד מכות זועמות. גרישקה כבר איבד את ההכרה, לחש:
  - בני רוסיה יהיו חופשיים!
  הילד העקוב מדם הוסר מהמתלה ונסחף משם. סמוסה ניגב את הזיעה ממצחו ולחש:
  - מספיק! נמאס לנו! רבע את הממזר ותסיים עם זה!
  קורנילה אמרה בהיסוס:
  - האם נכון לרבע ילד? ואפילו בפומבי? אולי לחנוק אותו בתא?
  סמוסה נהם והצמיד את עקביו על הרצפה.
  - לא! לבצע! ובפומבי - רבעון!
  הבויאר אישר, מהדק את אגרופו:
  - שיהיה כך! אני מאשר את גזר דין המוות!
  סמוסה חייך בזדון:
  - גרישקה מרובע! נוציא את כל זרע רזין!
  כאן עדאלה הוסחה. היא נאלצת לתת את הפקודה לירות. ורקטה פצצה במשקל עשרים טון פוגעת בטורונטו. מביא לעצמו מוות ואימה. עדאלה עוקבת אחר הזנב הלוהט במבטה המבולבל.
  אה, עדיף שהיא תהיה טייס. כמה זה מגניב ורומנטי. הנה טייס-פושט כזה.
  זה מאוד מגניב בשמיים.. הילדה הרכינה את ראשה והתחילה להיזכר במשהו טוב לפחות. אבל שום דבר לא עלה בראש. בנוסף לסיפור על בנה של סטנקה רזין.
  הילד שכב על המיטה, מסתובב והוגה בשנתו. קשה לישון כשכל הגוף שלך פצוע, והכיבים נפגעים גם ממלח ווודקה. חמישה עשר הימים האחרונים היו עינויים טהורים. עינויים בלילה והזיות חמורות במהלך היום.
  הילד חלם על אביו. סטפן האדיר והחזק עודד את בנו:
  - רגע ילד! האנשים יזכרו אותך כפי שקיבלת את המוות!
  גרישקה, בהלם, ענה:
  - איזה מוות מחכה לי?
  סטפן אמר בביטחון:
  העתיד שלנו ערפילי. ולא ידוע מה צפוי. אבל הרגעים האחרונים שלך בחיים יהיו החשובים ביותר. אל תתביישו! תשמור על האומץ שלך!
  גרישקה ענה לא ממש בביטחון:
  - אני אהיה תקיף... אבל אתה, אבא... האם המטרה הצודקת שלנו באמת אבודה?
  סטפן אמר בקול רועם:
  - טוב, אני לא! אולי מוצאים אותי להורג, אבל עוד יבוא רזין, ואחריו עוד רזין, ואויבינו לא יוכלו לעשות דבר בנידון! יהיו מאות שנים חדשות, יהיו חילופי דורות... אבל לנין, אדון הסערה, יבוא בשביל רזין!
  גרישקה, שצבר גם הוא ביטחון, אמר:
  - אני מאמין שתחזור!
  הילד התעורר. הגוף כאב עמום והעור היה גולמי. קול שחיקה נשמע בדלת והתליין נכנס לתא.
  המענה הגדול אמר בטון עדין:
  - שלום גרישקה!
  הילד, שהרגיש פתאום חזק, ענה:
  - התליין אינו בריא, אז אתה מת!
  המענה הנהן בטוב לב:
  - ואתה גור אמיץ. ראיתי וייסרתי שונים... אבל מעולם לא ראיתי מישהו כמוך! כל כך קטן, אבל צור אמיתי!
  גרישקה השיב בצניעות:
  - יש לי רוח אבי!
  התליין הציע בחיוך:
  - בוא נעשה עסקה...
  הילד צקצק בשרשרת ומצא את הכוח לקום מהמיטה ולשבת. גרישקה שאל בעניין:
  - איזו עסקה?
  התליין הציע בלחש:
  - תן לך להגיד לי איפה האוצר של אביך, ואני... אני אוריד את הצווארון ואוציא אותך בשקית.
  גרישקה היססה לרגע. ואכן, מה אם תרמה את התליין. תגיד לו את המקום הלא נכון, ונצל את הרגע ותברח. להציל את חייך ולהשאיר את האויבים שלך תלויים? הפיתוי היה גדול. אבל הילד זכר את אביו. לקנות את חייך בערמומיות וברמאות? לא, הוא חייב למות בכבוד על הפיגום!
  גרישקה הניד בראשו המגולח, החבול והגבשושי:
  - לא!
  המענה חייך והעיר:
  - מחר תוצא להורג! זה בטוח... לא יהיו יותר עינויים, אבל אין אחרים שמוכנים להורג!
  גרישקה נרעד, אבל ענה באומץ:
  - ובכן, יוציאו להורג... כולנו בני תמותה!
  התליין הוסיף בחיוך:
  - לא סתם יערפו אותך! והם יזרקו את זה על ההגה! תחילה ייחתכו הידיים, אחר כך הרגליים, ורק אחר כך הראש. אתה רוצה את זה?
  הילד רעד, נעשה חיוור יותר ומלמל:
  - מכיוון שהגורל הוא כזה... אני פשוט אנסה לקבל את המוות בכבוד!
  התליין גיחך והעיר:
  - אביך כבר נלקח למוסקבה. הם מענים אותך שם אפילו יותר. ואז מחכה גם גלגל רבעון. ואתה... חבל שיוציאו אותך להורג! אתה ילד חזק, וזה יהיה נחמד לענות אותך עוד קצת!
  גרישקה ענה בחומרה:
  - בעולם הבא, תענו אותך!
  התליין יצא מהתא. וגרישקה הסתובב והכה את סנטרו באגרופו. הכאב הדהד דרך הוורידים המתוחים על המתלה. אולי הוא לא צריך לעשות את זה? היה צורך לגלות זהירות ולהונות את התליין. ולפנים, מחכה לו...
  הילד בקושי הרים והביט בידו, מכוסה בסימני השתן וכוויות? האם באמת תנתק אותה? גרישקה הביט ברגלו. היא גם הוכה כולה, סוליותיה נשרפו, בהונותיה נשברו. אבל כנראה שהוא עדיין יוכל לטפס על הפיגום. ויכרתו רגליו וזרועותיו ולבסוף ראשו. ואז הנשמה תעוף לגן עדן...
  הוא עדיין ילד ולא הספיק לחטוא. עבר את מבחן האש והשוט. סביר להניח, גן עדן ראוי בהחלט מחכה לו, או, במקרה הגרוע, שהות קצרה בצהרה. מעניין אם יזמינו אותו להתוודות בפני כומר? עם זאת, זה כבר לא חשוב. גרישקה לא חש בחטאיו ולא פחד עוד מהפגישה הבלתי נמנעת עם אלוהים. ובגן עדן זה טוב, גן נפלא, שבו יש קיץ נצחי, ומלאכים מנגנים בנבל. למה לא מקום ראוי לנער שסבל מעינויים קשים?
  זה עדיף מאשר לתלות על המתלה, שהעור שלך נקרע בשוט והאצבעות נשברות עם ברזל חם. שם לנצח תישאר ילד, ולנצח תהיה צעיר ובריא.
  צלצול הדלת נשמע. נערה הופיעה עם מגש, ושני שומרים, כמו גם סמוסה. המפלצת חייכה ואמרה:
  - בפעם האחרונה בחייך, תאכל טוב, גור! קורנילה נדיבה! ושם יחתכו לך את הידיים והרגליים!
  גרישקה ענה בחומרה:
  - ואתה תענש... לא על הארץ, אלא בשמים!
  סמוסה נהם:
  - גור כלבים! בוא נראה איך אתה צורח על ההגה!
  גרישקה אמר באומץ:
  - המוות נותן לפעמים אלמוות, ובגידה נותנת שכחה!
  סמוסה טרק בכעס את הדלת ויצא. נשאר רק התליין. גרישקה הנהן לו כמעט ידידותי:
  - אלו החגים שאנו חוגגים! ואתה לא רוצה למות!
  התליין במבט ערמומי שאל את הילד:
  - לא חשבת על הנשמה שלך?
  גרישקה ענה בכנות:
  - אני לא מרגיש שיש לי חטאים להתחרט עליהם.
  התליין הנהן למשמע הדברים:
  - ובכן, תשמח, ממזר. במקביל, שתו כוס יין. כנראה הראשון בחיי.
  גרישקה התחילה לאכול את האווז. אחרי הדייסה בכלא, האוכל נראה טעים ביותר. זה היה קצת כואב לילד ללעוס, אבל הבשר נראה מתוק. וזה נבלע באופן פעיל.
  התליין העיר:
  - אלמלא הסנדק קורנילה, לא היית זוכה לסעודות כאלה.
  שאל גרישקה במבט רציני:
  - מה הוא רוצה?
  המענה ענה בכנות:
  קבל את האוצרות של סטפן. אחרת הוא לא היה זז.
  גרישקה ענה בטון אדיש:
  - תנו לאוצרות לשכב באדמה. וישרת התקוממויות עתידיות!
  התליין אמר בהערצה:
  - ובכן, אתה נשר! לוחם אמיתי! ובכן, אני מאחל לך הצלחה!
  והמענה עזב את הילד. גרישקה הרגיש כבד לאחר שאכל ושתה כוס יין חזק. העיניים נעצמו והילד נרדם. הוא חלם על קרבות וסוגים שונים של תקריות. זה כאילו הוא אביר מהאגדות שמקטין אלפי לוחמים.
  שלט ימינה - רחוב, נתיב שמאל!
  ואז הוא עף על דרקון. כמו גיבור מהאגדות...
  למחרת בבוקר העירו את גרושקה. בפעם הראשונה, הילד שינה לילה טוב והרגיש אנרגטי יותר. התליינים הרימו אותו. הם שמו שק על הגוף הפצוע. והם הרימו אותי והובילו אותי להורג. גרישקה ראה צבע וחניתות חדות עם עלות השחר.
  הילד הלך בברזלים, וזה היה לא נוח. הוציאו אותו לחצר. רגליו החשופות והנכות של הילד התקשו לדרוך על אבני המרוצף. אבל גרישקה סבל את זה, חורק שיניים וניסה להישאר זקוף. למרות שכל צעד בכפות הרגליים השרוף היה כואב. הוא יצא לכיכר.
  אנשים ראו את הילד. מגולח, מכוסה שפשופים וחבורות, עם רגליים שרופות חשופות, כחושות.
  גרישקה עורר רחמים ולא שנאה. רבים, בעיקר נשים, נאנחו באהדה.
  הילד קרץ להם ואמר:
  - כאילו, איפה שלנו, זה לא נעלם!
  והוא המשיך הלאה. לא היה פחד מיוחד. גרישקה היה בטוח שלא מגיע לו גיהנום לעצמו. והגן עדן הרבה יותר טוב מהקיום הארצי, האכזרי.
  מקום ההוצאה להורג הוקף בקשתים נבחרים מוסקבה. יש הרבה שומרים וקוזקים ביתיים. נראה היה שלא ילד הוצא להורג, אלא פושע ממלכתי בעל ממדים קוסמיים.
  הילד בחוסר יציבות, מתנודד, טיפס במעלה הסולם, פסע ברגליו השרופות על לוחות האלון.
  על הבלוק נוצץ גרזן ענק ומושחז. תליין ענק בחלוק אדום הסתובב. היה גם גלגל שנועד לרבעים.
  גרישקה הצטלב. ממש כואב להזיז את הידיים.
  הכרוז החל לקרוא את ההאשמה:
  - הבן הזה של סטנקה רזין, גרישקה, אשם: בהעלמת אוצרות, בארגון קבוצות מורדים, בהוצאות להורג ושוד של בנים, באלימות כלפי נשים וכו'. לכן הוא נידון לרבעון על ההגה ולחרדה נצחית. מי יתן והעונש יתבצע.
  גרישקה נרעד, אבל נשאר לעמוד במקום ולעמוד ישר. הפקיד סינן:
  - ובכן, האם הגנב מוכן לחזור בתשובה לפני העם?
  חשב גרישקה. כן, יש לו על מה לחזור בתשובה. הילד השתחווה ואמר:
  סליחה, דון קוזאקים. אני אשם לפניך על כך שלא שחררתי אותך מעול הבויאר.
  סמוסה צרח נואשות:
  - הוציאו אותו להורג מהר!
  עוזריו של התליין מיהרו אל הילד. גרישקה, שהתגבר על הכאב בידיו, קרע את השק בעצמו. האנשים נחשפו לכיבים ולפצעים שנגרמו על ידי התליינים. אחר כך הם סובבו את ידיו של גרישקה והשליכו אותו על ההגה.
  התליין הרים גרזן מעל הילד. "עכשיו זה יתחיל": חשב גרישקה.
  אבל באותו רגע נשמע החבט והמבשר הכריז:
  - רחמים מלכותיים! בשל נעוריו של גרגורי, עונש המוות מוחלף במכירה לעבדות! שיהיה כך!
  הילד הורם מהפיגום וענה לחדר. חיים חדשים החלו עבור גרישקה.
  טורונטו התבררה כאגוז די קשה לפיצוח. הנאצים, לאחר שהקיפו את העיר ונמנעו מהפסדים מיותרים, השמידו אותה בשיטתיות באמצעות ארטילריה וכלי טיס. תקוות גדולות נתלו גם בטור החמישי בתוך ארצות הברית. ההתקפה על אוקטב התבררה כמהירה ומוצלחת יותר. בירת קנדה נפלה לאחר שלושה ימים של לחימה. ב-22 ביוני 1945 התקרבו הנאצים לגבול הצפוני של ארצות הברית.
  לפיכך, אמריקה מצאה את עצמה במצב של אילוץ אסטרטגי מוחלט. וקשה מאוד לצאת מזה. הנאצים חגגו את יום השנה החמישי לכניעת צרפת, ארבע שנים לאחר ההתקפה על ברית המועצות ושנתיים לאחר חידוש המבצע המזרחי.
  לפיכך, הפיהרר שוב חגג עם המנגריה שלו עם חג וקרבות גלדיאטורים.
  הקולוסיאום עם חמש מאות אלף מושבים נבנה בברלין. והתאספו הרבה אנשים. האצטדיון באמת צפוף. וניתן גם לסגור אותו לחורף עם כיפה נשלפת מזכוכית. הפיהרר ופמלייתו ישבו בכורסאות, ושולחנות עם כלים הונחו לפניהם. והמנגריה חגגה.
  להיטלר הוצג טנק חדש "E"-400, במשקל של כחמש מאות טון. הרכב היה חמוש בשני תותחים בקוטר 105 מ"מ, משגר פצצות בקוטר 650 מ"מ ושנים עשר מקלעים. רכב חזק עם שריון משופע של 300 מ"מ על המצח ו-250 מ"מ בצדדים עשה רושם עז על הגנרלים. טנק היה באמת שיא הכל.
  הותקן עליו מנוע טורבינת גז עם שיא של 3,000 כוחות סוס. וכל מי שראה את הטנק הגוץ הזה נבהל. למרות שהמכונית נראתה הרבה כמו צב. אבל עם חביות - תותחי נ"ט ארוכים, ומשגר פצצות רחב וקצר יותר.
  המכונית נורתה על ידי רובים, והראתה הגנה חזקה. עם זאת, קשה להעביר בנדורה כבדה, רחבה וארוכה כל כך ברכבת.
  גודריאן ציין זאת. אסטרטג הטנקים הגדול ביותר הציע:
  - אני חושב שעדיף לאסור פיתוח של מכונות כבדות ממאתיים טון. אחרת, זה יהיה כמעט בלתי אפשרי להעביר אותם אפילו בקרונות מיוחדים.
  מיינשטיין הסכים עם גודריאן:
  - הטנק כבד מדי, נטל גדול. באופן כללי, ה-E-50 מתאים למדי לצבא. עדיף לייצר את הרכב הזה בשינוי תקיפה מאשר להמציא כלאיים ענקיים כאלה.
  הפיהרר מלמל משהו לא מובן במיוחד. באופן כללי, היטלר לא אהב את זה כשהגאונות שלו נחקרה. בזמן האחרון, לעומת זאת, השבחים הפכו למשעממים. אבל במקרה הזה, הדיקטטור הפשיסטי אהב טנקים גדולים. ולא רציתי לסגת.
  אדולף אמר בתקיפות:
  - זה יהיה בסדרת E-400, והמהנדסים שלנו יפתרו את בעיית התחבורה!
  לאחר מכן הייתה בדיקה של קרבין התקיפה MP0-55 עם כדור חודר מוגבר. מה שגם שימח את היטלר. כמו גם נושאות שריון במהירות גבוהה. בדרך כלל תוכנן להעביר אליהם את כל חיל הרגלים.
  הפיהרר, לעומת זאת, אהב פריצות דרך של טנקים. היה גם דיון על מחשבים. הפרויקט של מכונה אלקטרונית חדשה המשתמשת בטרנזיסטורים הבטיח להיות יעיל וקומפקטי יותר.
  המעצב הבטיח שבקרוב המחשב יוכל לשחק שח.
  היטלר אהב את הרעיון הזה. הפיהרר עצמו התעניין במשחק הזה בזמנו הפנוי, והוא עשה עבודה טובה. גם נפוליאון אהב שח, והשווה בין קרבות אמיתיים לשחמט. כעת קיווה הפיהרר להסיע את האמריקנים לצוגזוונג. ועד כה זה עבד. הכלכלה החזקה ביותר בעולם לא יכלה להתנגד לאירופה מאוחדת ולמשאבי המושבות.
  גם האינדיקטור הכמותי של הציוד המיוצר היה גבוה.
  עם זאת, פיהרר הדיבוק הוסח מהזירה. בחורות יפות יצאו להילחם. ואיך אפשר שלא להסתכל עליהם?
  היטלר העריץ את גופן החצי עירום והשרירי של הבנות, ודמיין את עצמו כשדון בפנטזיה שלו. זה טוב להיות נציג של העם הזה - האלפים לא מזדקנים וחיים אלפי שנים. הם הרבה יותר חזקים ומהירים מאנשים, והם נבדלים בטבעם האוהב. איזה מרוץ!
  הפיהרר מחא כפיים ואמר:
  - ולא חבר ולא אויב, אלא שדון!
  בינתיים, הבנות התכנסו והחלו להילחם בחרבים וחרבות. מראה שכבר מוכר לפיהרר.
  והיטלר רוצה להילחם בדרקון. להילחם בלטאה בעלת שנים עשר ראשים. ולחתוך לו את הראש באמצעות לייזר...
  הפיהרר התעניין בבירור בנשק לייזר. ולא בלי סיבה. אחרי הכל, ניתן להשתמש בקרני חום כדי לירות מצלחות מעופפות. ולא תהיה ישועה מהם.
  הפיהרר נזכר בסרט שבו סטלה ואלבינה עפו על דיסקוס באמצעות קרני מוות. הכל יצא שם ממש מעולה. ירייה אחת ומאתיים מטוסים אמריקאים נבלעים מיד בלהבות. אחר כך היה עוד ירי. הזדמנות נפלאה ליכולת לחימה. והטייסים כל כך יפים... אני רק רוצה לגעת באחת מרגליה או בשדיה.
  ובזירה, הבנות נופלות ונשברות, מנוקבות בחרבות. כמה זה אכזרי!
  הפיהרר עצמו הרגיש קצת עצבני. היופי גוסס. אבל זה יותר נחמד לענות ולאנוס אישה מאשר להרוג אותה.
  ידה של אחת הבנות כרתה והיא נפלה מדממת. היא גמורה עם מכה מחרב חדה. היטלר אפילו קופץ בהנאה. ומגרגרים:
  - זו האצה! שיהיה מטרה!
  הימלר מרים:
  - שתהיה מטרה!
  הפיהרר פנה לתליין הראשי של הרייך השלישי ושאל:
  -מה עם היהודים?
  הימלר, שנראה מאושר, ענה:
  הם עובדים בשבילנו, הפיהרר שלי! כולל שרשקות! הכרחנו יהודים להיכנס לכלכלה שלנו!
  הפיהרר שאג על כך:
  - וודאו שהם לא מתרבים! ולא התערבב עם עמים אחרים!
  הימלר אמר בכובד ראש:
  כן הפיהרר שלי!
  היטלר נופף בזה. הוא נזכר בחלום הלילה האחרון שלו. קצת מסויט ופנטסטי.
  זה היה כאילו הוא טס על ספינת חלל, ו... הם נרדפו על ידי שודדי חלל. חבילה שלמה. ליד הפיהרר היו ארבע בנות בביקיני. ועוד צוות שלם יחד עם השדון.
  האויב התקרב ללא רחם. הוא דמה לרוח רפאים, מעולם הסיוטים.
  בחלומו, היטלר היה מכשף, או יותר נכון קוסם. הוא הכין שיקוי מאולתר, בהיותו מוכן לפגוש את יריבו בעוינות. שרביט הקסמים שלו רטט בידיו: קול דק כאילו צפצף: סכנה, סכנה, סכנה!
  אדולף התמלא בהשראה, אילתר כדי לנצח. הפיהרר הצעיר ערבב במהירות את השיקוי עם הרכב שלא היה ידוע קודם לכן. נשף עליו.
  כמעט מיד הופיעו לידם תמונות של שלוש ספינות. הם התקרבו כמעט.
  השדון ציווה:
  - בקנה מידה הגדול ביותר, התפרצות פלזמה!
  המשחת הנגד ירה בכל הרובים. מערבולת משתוללת של הרס עפה החוצה. המרחק היה כמעט קיצוני: ספינת החלל הראשית הייתה צריכה להתקשות. אבל ג'ראן המכשף הצליח להעמיד סוג של הגנה. כתוצאה מכך, מלוא הכוח של הסלבו פגע בבריגנטינה הממהרת מימין.
  המכה החזקה עיוותה את החללית, היא התקמטה והשתלטה כמו כדור גומי שנמחץ על ידי גלגל משאית. רק הפסולת התפזרה רחוק יותר, והרעיפה על האפר גחלים בוערות.
  הפיהרר שרק:
  - וואו! כוחו של הכוח הפוגע, אבל בלסת הלא נכונה!
  הבנות היפות מסביב לאדוב הדיבוק ציחקקו.
  כריסטינה השיבה:
  "עכשיו אנחנו לא יכולים להימנע מקרב."
  הילדה מיהרה יחפה לאורך המעבר הלא נוח לעבר מנעולי האוויר, שני "ווינפרים" משתלשלים מצד לצד. כאשר כריסטינה פגעה, אחד מכלי הנשק צירק:
  - הכוח שלי מנוצל בשלוש ושתי מאיות אחוז.
  - שתוק, מקלע! - צעקה לעברו נערת המחסל. - זה עדיין לא יהיה ככה.
  היופי עף, התהפך כמה פעמים. התנועה האטה, השדון העביר את הגרביוניקה למצב משופר, המשמש בעת נחיתה על כוכבי לכת ענקיים, כוכבי נויטרונים, וחורים שחורים, שאינם חזקים מספיק.
  כעת הסביבה סביבה הפכה לצמיגה, וכשהתגברה על ג'לי כזה, היא נלחצה למקום הרצוי ליד האבזור.
  - קרב הוא קרב, ואי אפשר לעשות כלום בנידון.
  שלוש קבוצות של בנות תפסו את מקומן לאורך החומה, והתכוננו להתנגשות עזה. מה הם חושבים? אחרי הכל, רובם חיים את הדקות האחרונות שלהם; לפנינו קרב עקוב מדם עם אויב חסר רחמים ומיומן.
  פיראטים לא נותנים רבעון!
  כריסטינה התפללה נפשית למוחלט, שהוליד מספר אינספור של אלים ודתות. הילדה קפצה לרצפה, ולפני שהספיקה להניח את רגליה על הידוק, בעקבות הלם, החללית הענקית נשאבה לחלוטין לקריסה. זה היה תהליך מיידי שבו כל מולקולה של הגוף זזה.
  אלה שטסו מאחוריה, שרלוט וג'רדה, פגעו בצד בהתרסקות כזו שללא הגנה, הבנות היו נמרחות על השריון. וכך, הם עפו אחורה, קפצו ארבע פעמים כמו כדורי פינג-פונג. כריסטינה הרימה אותם בקלות ובעצרה את התנועה, אמרה:
  - אל תנסו אפילו לישון, חברים! העסק הרציני רק מתחיל!
  הבנות ענו פה אחד:
  - יש מפקד!
  הפקודה של השדון נשמעה:
  - התחל להתקדם.
  האויב היה בקרבת מקום, רגע לאחר מכן, ריבוע חתוך עף מימין לכריסטינה בצרחה מצמררת ולרגע, הבול שהופיע נוצץ בקצה מותך.
  - לזרוק ללוע האריה! - פקדה כריסטינה וקפצה דרך הפתח, כאילו צללה בלהבות גיהנום.
  למרות החשיכה, המכשירים שבקסדות אפשרו לראות בבירור את הפיראטים הצפופים. פיסות פלזמה עפו מהווינפר, הנשק עצמו בחר מטרות, בוחר אויבים. כריסטינה, כלוחמת מנוסה, לא חוותה שמץ של היסוס. אחד הפיראטים נפל תחת מכת רגלה הקשה, גופו של הקוף התכווץ ועצמות התפזרו.
  שני ווינרים פלטו לפידים שופעים וארוכים, וגם חתכו בדחפים, חודרים את השריון בכינים. מגדה ושרלוט עפו אחריה, הן, כאילו ממזרות, שפכו חתיכות חומר מחוממות למיליארדי מעלות.
  יפהפיות עדינות כלפי חוץ, בקרב הן הפכו לחלוטין, מזכירות את הגיהנום.
  - היזהרו, מפלצות! - צרחו הבנות.
  כריסטינה עפה באוויר, משאירה הר של גופות מאחוריה, עברה את המסדרון, ומיד נתקלה בטנק העלייה למטוס. החיפושית המשוריינת פגשה את הילדה באש עזה. הרגע שלקח למכונית לזהות את הזר ולכוון את הרובים שלה הציל את חייה של כריסטינה. הילדה זזה הצידה, וגם מגדה הצליחה להסתובב. אבל לשארלוט לא היה כל כך מזל. פריקת פלזמה חזקה מחצה את הילדה יחד עם חליפת הקרב שלה. גם כמה חברים שטסו מאחוריה נפצעו.
  הבנות נפלו, לאחת הייתה יד שרופה ולשנייה הייתה רגל.
  עם זאת, היפים עבדו אוטומטית, דחפו מ-Weidemeester. מטען הביות בחר מקום בצומת, חודר את השריון הנעים של הטנק.
  החיפושית המאסיבית הייתה נפוחה, לוע הרובים התכרבל.
  כריסטינה אישרה:
  נהדר, בנות.
  רובוט תקיפה של פרוקי רגליים התקדם לעברה וירה לייזרים גרביוניים.
  הספירה הייתה ממש בשניות. צללה מתחת לגל ההרסני של חיתוך החלל, כריסטינה העבירה פריקה לתוך מפרק הברך של הרובוט, ושברה שלוש גפיים. הרכב הקרבי קרס, ירה לתוך התקרה, נוגס בקירות המשוריין.
  - זהוב שיער, תיזהר. - צרחה אחת הבנות.
  הבנות מאחור ירו מ-Weidemeester, ואילצו את הטנק שהתקדם מפי הטבעת לעצור. זה התחיל לעשן, אבל לא הפסיק לירות, כריסטינה הסתובבה ומיד ספגה אש, הקרן פגעה בגבה והפילה אותה, כמעט שברה את עצמותיה.
  נערת המחסל עשתה סלטה, הפילה פאנל תוך כדי דרכה, ועפה מעל, היא פגעה ביריב שלה בחזה עם חרב היפרפלזמה, והרסה את המכשירים.
  הרובוט התעוות בחדות והתעוות, קרני הנשק המפורק פגעו בפיראטים שלו שניסו לפרוץ דרך המסדרון הצדדי. רובוט נוסף הושלך על צידו, מוטה, נוזל זורם מתוכו כמו דם, שדרכו עברו להבות הממיסות את המתכת.
  אדולף היטלר פרץ מהתא הבא. הוא תקף באומץ את הטנק בכישוף. המכונית טלטלה, המעגלים התחממו, והיא הסתובבה לאחור, ושחררה סופת טורנדו אלימה על הפיראטים. באופן כללי, הטכניקה הזו תוכננה עבור בעלי חיים זועמים, לא סייבורגים, אבל הפעם זה עבד. אולי זה בגלל שהתוכנית הייתה פשוטה מדי, או אולי כוחות הקסם של הנרי צמחו תחת לחץ.
  אלף בקינגהם ציווה:
  - קרסנובה, תרים את האויב מאחור, צפיפות האש גבוהה מדי, לא פרצנו מהרמה השלישית.
  - אני מציית! - כריסטינה הבינה שיש תקלה. - אני אפרוץ עכשיו.
  הנערה זרקה רימון, שנשלט על ידי שבב, קפץ מהקירות כמה פעמים, טלטלה והפילה עוד ארבעה פיראטים. - זה נסחף! - צעקה הנערה המאושרת, מלקקת את הדם משפתיה השבורות.
  היא נתקלה באש מעבר לפינת הגלריה הצדדית. היא נאלצה לשכב, ואז קפצו לכיוונה רימונים. הילדה בקושי הספיקה להפיל אותם, יורה במבט חטוף, מונחית על ידי אינסטינקט.
  הרימונים התפוצצו והרעיפו על עצמם בשברי פלזמה. אפילו כריסטינה הרגישה את החום הקופח.
  מישהו ירה מטח של פיטגרוב. בועות היפר-פלזמיות מנצנצות סחפו את המסדרון וטיגנו את חיילי האויב. רובוט סער נוסף הושמד וטנק קרס.
  בינתיים, מגדה וגרטרוד חתכו את עמודי טיהור האוויר, וכתוצאה מכך הפלואור התלקח והתפוצץ בחוזקה, ממוטט את הקורזארים.
  הבנות אפילו צווחות.
  יחד עם חבריה, כריסטינה מיהרה קדימה, התהפכה ובעטה למטה צב עם קליפה מתקלפת. עוד כמה פיראטים נשרפו על ידי טנק הכפוף לפיהרר האחוז.
  כריסטינה חתכה את הקורזיר בקורה וקפצה הלאה, עפה ויורה ברובוטים המבולבלים.
  - מה, ראשי מתכת, זה לא מתוק בשבילכם?
  הגנרל האלפים אמר:
  - פועלים עם תקלה באמצעות ספינר.
  מתקן מסתובב עף לתוך החדר, פיצוצים בעקבותיו, נציץ ובשר התפזרו.
  כריסטינה ניערה מעליה את הפסולת מחליפת הקרב שלה, אדולף עף אליה מאחור, ובמקום נשק, הוא סובב את שרביט הקסמים שלו, והפיק גלים.
  - מה אתה משחק? - שאלה אותו הילדה.
  הפיהרר גרגר:
  אני חושב שאנחנו צריכים לעלות לחדר הטכנולוגיה.
  כריסטינה נחרה בבוז:
  ובכן, ההצעה ההגיונית היחידה שלך לאחרונה.
  הם המשיכו לנוע, ירו בכל מי שנקרה בדרכם.
  ה-Weidemeesters שהבנות השתמשו בהן הרסו את האויב יחד עם מחיצות, יחידות טכנולוגיות, גנרטורים, פסלים שנתפסו שלא הספיקו למצוא שוק, פסלים, אמבטיות מוזהבות, שמאחוריהם ניסו הפיראטים להסתתר.
  בשלב זה כריסטינה, באופן בלתי צפוי, נלחמה יד ביד עם האלה אסטרטה.
  הלוחמת האימתנית זרקה רימון, הוא הופל, פרצה מקרוב, מניפה את חרבה. החל קרב בין שני סייפים מנוסים מאוד.
  אל תתערב, אדולף. - צעקה הילדה אל הצעיר. "אני אנסה להתמודד עם זה בעצמי!"
  - וגם אתה! - אמרה האלה העיקרית של הפיליבוסטרים.
  כששני גברים מיומנים נלחמים, זו סערה, אבל כשנשים מיומנות נלחמות, זו טורנדו!
  כריסטינה הבינה מיד שיריבתה מאומנת בכל הטכניקות הבסיסיות, ולא יהיה קל לנצח אותה. אסטרטה, בתחילה, ניסה לקחת אותו בריצה, אבל הכישלון לא צינן את הלהט. הילדה העמידה לפתע פנים שהיא נסוגה והציעה לה את הצד הימני. סבטלנה לא קנתה את זה! היא רק ציינה לזנק ופגעה בחדות ביריבה שמאלה. באותו רגע, היא ניסתה באופן רפלקסיבי לתפוס את מקבילה והשאירה את הצד שלה ללא הגנה. דקירה חדה קרע ממנה חתיכת בשר, הילדה איבדה מהירות, ורגליה התכווצו.
  הפצע הפחית את תכונות הלחימה של אסטרטה, ותנועותיה נעשו איטיות יותר. כאן כריסטינה ביצעה תמרון לרוחב, ואז חתכה בקלות את המברשת. בתגובה, אסטרטה הצליחה להכות אותה בראשה, אך זו הייתה ההצלחה האחרונה. עם הנדנדה הבאה, סבטלנה העיפה את ראשה.
  - בראבו! - אמר הפיהרר. - ברמה הגבוהה ביותר.
  - עוד לא ראית הכל.
  קרבות יד ביד פרצו מספר פעמים. לפעמים הם אפילו השתמשו בשיניים. הבנות, מאומנות היטב, פעלו, ככלל, בצוות יחיד ונלחמו בקרב יד ביד בזוגות או בשלשות. זה נתן להם יתרון בקרב עם חבילה ססגונית. בנוסף, הביו-הנדסה ובחירה מלאכותית של גנים בחממות השפיעו.
  ומה שחשוב הוא שהפיראטים בבירור קיבלו רגליים קרות. מעולם לא נאלצו להילחם באויב חזק ומתקדם שאינו מפחד מעלייה לטנקים, רובוטים או מקללות מכשפים. וכשאתה נתקל במשהו בפעם הראשונה, הבלבול מתחיל.
  הפיראטים נסוגו, נסוגו, חלקם צרחו כמו אנשים אחוזי דיבוק, אחרים החלו פתאום להתחרפן ולירות על הרובוטים שלהם. כנראה שהניסויים הקסומים של אדולף הדיבוק גמרו אותם.
  חיילי החלל גרמניה הפילו אש כבדה והשתמשו בחרבות שוב ושוב.
  אפילו הקיפוד פעל היטב. קטן וזריז, הוא די מיומן ברימוני מתכת. והוא ירה לא רע.
  הבנות הרים את עצמן, במאבק אמיתי, התגובה הסלימה. הם נלחמו טוב יותר מאשר במשחקים וירטואליים רבים, שבהם אומנו מינקות. אולם הרצון לשרוד בכל מחיר, כדי להתרבות מאוחר יותר, שלט. בנוסף, נעשה שימוש במאה אחוז בכל הארסנל המגוון, כולל סקוטש מרחבי. אפילו אדולף, שלא לגמרי היה נהוג אצלו, השתמש בהם. הוא גלגל שלושה פיראטים למשחת שיניים, ואז השתמש שוב בשרביט הקסמים שלו. בשלב מסוים, שבר פגע בנשק הכישוף ושבר אותו לשניים. אבל אדולף שיקם את השרביט בכישוף אחד:
  - לא! אז כל קסם שווה משהו אם הוא יודע להגן על עצמו. הדבר הקשה ביותר הוא להגן על הנשמה שלך מהרשעות שבעצמך! - הוסיף הפיהרר הצעיר.
  שוב זרם של קסם עף מתוך השרביט ונפל על המוח האלקטרוני. בפרט, הוא השבית כמה מלכודות תת-ממדיות.
  סטלה פצעה קשה את רגלה, אך המשיכה להילחם.
  ההפסדים משני הצדדים, במיוחד עבור הפיראטים, היו עצומים. גם הבנות מתו, כריסטינה פגשה כמעט את כולן רק אתמול, אבל כל אובדן היה כואב. בנות רבות נלחמו, אפילו נפצעו. לא בכדי פיראטים הפחידו את הגלקסיה כולה; קשה היה להילחם בטנקים שעלו למטוס.
  אחד מהם, החזק והמודרני ביותר, נסע לעורף והרג חמש בנות בבת אחת, וחתך את הקיפוד לשניים. אדולף עצר אותו בכישוף נואש, ואז פנה נגד האויב. נשמתו נקרעה מסבל; אחת הבנות, בשלב מסוים, הצחיקה אותו עם סדרה של בדיחות חדשניות מעולם הרובוטים. עכשיו, המסכן מת, והוא עדיין לא למד איך להקים את המתים. ברגע זה, הקוסם הצעיר פיהרר התמודד עם הבעיה הגדולה ביותר שלו.
  המכשף ג'ראן עם חרב לוהט עמד בדרכו.
  - יש לך תינוק, אני מבין, איזה קסם מיוחד וייחודי. אולי תבוא לצדנו? ליגת השאולות תתגמל אותך בנדיבות בכסף, ואולי אפילו תעניק לך עולם שלם מאוכלס בעבדים צייתנים.
  - למה לא הגלקסיה מיד? - שאל אדולף בצחוק.
  המכשף לא הבין את ההומור:
  - אני בטוח שעם היכולות שלך, יצירת אימפריה משלך היא רק עניין של זמן. אז זה אפשרי, אפילו גלקסיה.
  - אבל כנראה בלעדיך! - הפיהרר שלח קרן לעבר הקוסם.
  הוא נלחם בו בקלות והיכה אותו בעצמו, עד כדי כך שבגדיו של היטלר עלו באש, למרות שהוא הצליח לקפוץ אחורה. כשהתהפך, הפיהרר, בכלל לא בקסם, כיבה את הלהבות.
  - מה קיבלת? אל תהיה כל כך בטוח בעצמך, אדולף.
  הפיהרר הופתע:
  - איך אתה יודע את השם שלי?
  בתגובה, צחקוק:
  - מכשפים חזקים כמוני יודעים הכל!
  הוא שוב מיהר לעבר הפיהרר הצעיר. הוא התחמק מהפולסר שנזרק, שיחרר קרן, ונחש עף מתוך המקל. היא ריחפה באוויר, ולקול צחוקו של המכשף, התפוררה:
  "אתה לא מכיר את קסם ההיפרגל, חלש." בגלל זה אפשר לטפל בך כל כך בקלות. ובכן, במה עוד אוכל לרצות אותך?
  אדולף קפץ על הטרול, ניסה לבצע את הסוויפ כפי שלימדו אותו, ונזרק לאחור. ואז הפיהרר הצעיר קרא לחש: כמה נטיפי קרח נפלו מלמעלה, מה שגרם לחיוך בוז של המכשף.
  - זה כל מה שאתה יכול לעשות? מה דעתך על זה? - המלמל המכשף כישוף ושלח גל ירוק.
  עשן עלה סביב אדולף והופיעו טבעות. הפיהרר הצעיר ניסה לקפוץ משם, אך הוא נמחץ על ידי זרועותיהם של הפיתונים המנומרים. הם קשרו את הבחור כמו שלשלאות והתחילו לחנוק אותו. הפיהרר הצעיר נאנח:
  - רוצח!
  המכשף גיחך:
  כן, אני הוריקן של השמדה. נשבע שתהפוך לתלמיד שלי ואני אשחרר אותך.
  - לעולם לא! - ענה היטלר הדיבוק, בניגוד לאינסטינקט השימור העצמי.
  - אז קבל את זה! - סינן המכשף.
  זרם של אנרגיה דמונית נפל על הפיהרר, הוא ייסר וקרע כל תא בגופו. זה היה מאוד כואב, כל כך כואב שרציתי ליילל כמו זאב. זה כאילו מקלפים את העור שלך שכבה אחר שכבה ושופכים אותו בברזל חם.
  - נו, עכשיו אתה תקשיב לי? - שאל ג'ראן בקול מחריד. - או!
  - לעולם לא! - אמר הפיהרר באחרון כוחותיו. - שרות הרשע יהרוס את הנשמה, שהיא חשובה יותר מהגוף.
  הטרול המרושע צחק:
  - טיפש, לשרת אותי היא הדרך היחידה להציל את הנפש האומללה. עכשיו אני מטיל אותה לגיהנה. לאחר ששרפו את בשרך, אשלח אותך למקום שבו כל סיפורי הגיהנום של האנשים ייראו כמו חלומות מתוקים. רעד, מצער.
  אדולף ירק החוצה:
  - איומים מטופשים!
  שאגה מחרישת אוזניים באה בעקבותיו:
  - אז לשרוף!
  הלהבות אפפו את היטלר, ועורו אפילו החל להתקלף. הוא כבר רצה להתחנן לרחמים, לא, אני לא מוכן למות. או שאולי, המחשבה חלפה בראשי באופן לא מודע, אולי אוכל לגבור על האויב האכזר שלי בעתיד.
  זרימת המים כיבתה את הלהבות, והפיהרר שוחרר, כשהוא נותר בסמרטוטים שבקושי כיסו את גופו בעל השלפוחיות העבות. אלף בקינגהאם הופיע מולו. אור נוצץ סביב הגנרל של גרמניה החלל, והוא חייך.
  בטון מתנשא אמר:
  - זה אתה ג'ראן, אתה כנראה רוצה להעליב את הילד?
  התשובה הייתה צפצופים חלוד:
  - אל תתערב במחלוקת שלנו, שדון! אחרת יהיה לך זמן רע מאוד.
  נציג האנשים הזוהרים, חשף את שיניו הפניניות, ענה:
  אני מבין, אתה אפילו לא יכול לקלל בצורה מתוחכמת. איזה פלפול פתטי של תינוק במקום איומים.
  הטרול הבזיק בניביו:
  "אני אפזר אותך לאטומים ברחבי הגלקסיה, ואדחס את נשמתך לתוך חור שחור, ואמתח את העור שלך על קוואזר."
  - קצת יותר טוב! - השדון חתך בפולסר. הטרול, מתנודד, החליף אותו בקושי, כוויה הופיעה על לחיו.
  - ואתה חזק! - פניו של הטרול התפתלו כמו מסכה של שרצים של החושך. - אבל גם אני לא חלש. הנה לך!
  המכשף שלח מתנה, שהשדון הקיא עם ברכו, ושלח בחזרה עם טוויסט.
  - לא, לא הרשמת אותי! - ענה בקינגהם. הוא העיף מבט בסמית', שהרים את שרביטו וניסה לפגוע בו. - אין צורך, ידידי, לך תעזור לחבריי. הבחור הזה כבר השקיע יותר מדי אנרגיה, ואני יכול להתמודד איתו בעצמי.
  -אתה יותר מדי בטוח בעצמך, אבל מה עם זה! - אצבעותיו של הטרול צמחו, ופאנטומים ענקיים החלו לצמוח מהן. אלה היו סוגים שונים של פריקים, דינוזאורים רבי עוצמה ומכונות לחימה.
  - נהדר, בוא נילחם! - ידו של השדון קמה כמו מניפה, ומתחתיה החלו להתפרץ מפלים של בריונים רבי עוצמה. הפאנטומים התאחדו, והחל קרב הטיטאנים, שהפגין כוח חסר תקדים.
  המאזניים בקרב הקסום התנדנדו מצד לצד, יללות וצרחות קורעות לב נשמעו.
  אדולף עירום למחצה נע כמו שונא, הוא ראה גופות רבות ושברי גופות, כמו גם מנגנונים מקומטים. זה נתן לו כוח, והוא עשה את דרכו עמוק לתוך הקומות הטכניות.
  תן לסיוט לחרוך אותי בנשימתו
  אני נשבע, לא אבגוד במולדתך!
  הבשר נקרע, מתמלא בסבל
  אבל רוח חייל לא תסבול בושה!
  פסוק קצר נוצר בראשו של הפיהרר הדיבוק. כריסטינה נלחמה קדימה, שהפכה לרכה ואהובה באמת בשבילו.
  היא גם תלד ילד עבורו, מאלה שיש להם סיכוי להפוך ליורש של הרייך השלישי.
  הילדה הלכה עוד ועוד, יורה ימינה ושמאלה. היא עשתה שימוש מלא בכלי הנשק שנתפסו, אפילו באמצעות רגליה. על הנעליים היה מכשיר שהפעיל את המחושים כאשר האצבעות נעו.
  וזה היה נוח בעת שימוש בנשק שבוי. הדבר הקשה ביותר היה כשחבריה מתו, כריסטינה הזילה דמעה על כל גופה, לעתים קרובות על שרידים בקושי ניכרים.
  גרטרוד השובבה, החיה תמיד, מתה. כל מה שנותר ממנה היו רגליה. לגרדה היה קצת יותר מזל: היה לה רק חור גדול בבטן, ולב אחד נחתך ברסיסים, ולכן עדיין היה סיכוי לשרוד.
  מספרת הסיפורים הנוצרית האקסצנטרית מגדה הורחקה את ראשה, כמו גם את מפרק הכתף. נכון, חלקם איבדו רק חלק מגופם, והייתה תקווה להחלמתם.
  באמת, אי אפשר היה לזהות את הטייסת מוקדם יותר ולהשמיד אותה עם פצצת תרמופראון אחת. כמה בנות עוד יהיו בחיים במקרה הזה? האם שדון באמת לא יכול לעשות את זה? ולפיהרר, נראה שהיא כריסטינה מוכנה לשנוא את הבחור הזה.
  הלחימה על אדמת ארה"ב נמשכה. הארבע המפורסמות: גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה כבר עברו את טקסס ונכנסו ללואיזיאנה. 30 ביוני הוא יום חם למדי. האמריקאים התנגדו בעקשנות רבה ואף ניסו להתקפת נגד.
  הבנות עצרו את הטנק שלהן והתחלפו לכוון. הם היו כל כך מקסימים. ולפנים היו השרמנים והפרסינגס.
  גרדה לקחה אותו ושרה, יורה:
  - שחור...
  שרלוט ירתה והמשיכה:
  - טרור!
  כריסטינה פגעה בפגז, חתכה את הצריח של השרמן והמשיכה:
  - שחור...
  מגדה הרסה את הצריח של הפרשינג ושאגה:
  - טרור!
  גרדה שוב דחפה את הקליע וניסר:
  - בקרב...
  שרלוט סטרה וגרגרה:
  - עבור ארמגדון!
  כריסטינה תירה קליע ותצעק:
  - במגדל הפעמונים...
  מגדה ירתה בצורה מדויקת והוסיפה:
  - אויבים!
  גרדה חבטה שוב ולחשה:
  - לחצות...
  שרלוט ירתה פגז ונבחה:
  - הפוך אותו!
  והבנות צחקו ביחד מהבדיחה שלהן. הם באמת זמרים מהשורה הראשונה.
  והיורים הגדולים! וכמה בדיוק הם יורים. וכל כך מדויק, כמו צלפים מהשורה הראשונה.
  גרדה, כשהיא יורה, מתחילה לשיר:
  - אני רוצה...
  שרלוט, יורה, ממשיכה:
  - חבר'ה...
  כריסטינה מכה, צועקת:
  - בנות!
  מגדה, יורה ומכסחת את השרמן, ממשיכה:
  - פשוט...
  גרדה, יורה, דוחפת את המילים:
  - כשאתה מחבק...
  שרלוט ירתה פגז וגרגרה:
  - ליטוף!
  כריסטינה, גם מפטרת, צייצה:
  - חדש...
  מגדה ירתה והוסיפה:
  - סרט....
  גרדה, יורה, המשיכה:
  - תראה...
  שרלוט, יורה, הוסיפה:
  - אל החלל...
  כריסטינה אמרה בשנון:
  - על השטיח...
  מגדה, לאחר שירתה פגז, אהבה:
  - לטוס, זבוב!
  גרדה ירתה ושאגה:
  - מעילים...
  שרלוט ירתה והוסיפה:
  - פסים...
  כריסטינה חתכה עם קליע ולחשה:
  - בתיבה...
  מגדה שחררה את המתנה ואהבה:
  - מכנסיים!
  גרדה שאגה וירתה קליעים:
  - לפני....
  שרלוט, לחצה על הג'ויסטיק, גרגרה:
  - בוקר...
  כריסטינה, מכה עם קליע, נבחה:
  - עם הבנות...
  מגדה אישרה במרץ:
  - הם הולכים...
  גרדה סיננה ויורה:
  - חבר'ה!
  שרלוט שרה שוב6
  - עד הבוקר...
  כריסטינה המשיכה:
  - עם הבנות...
  מגדה צעקה:
  - הם הולכים...
  גרדה נובחת:
  - חבר'ה!
  התקפת שרמן הסתיימה, כמעט כל הטנקים הושמדו, והשאר החלו לברוח. והגרמנים שואגים בשמחה.
  גרדה העירה באופן רציונלי:
  - מסתבר ש... טגנו את זנבות הינקי!
  שרלוט אמרה עם קצת רוגז בקולה:
  - והרוסים, אני מניח, שמחים שאנו נלחמים באמריקאים לא על החיים אלא על המוות.
  כריסטינה העירה בחיוך:
  - סטלין עשוי בהחלט לדקור לנו סכין בגב!
  מגדה אישרה באנחה:
  - אבל ברצינות, יש סיכוי!
  גרדה משכה בכתפיה השריריות והעיר:
  - לגביי, אני בכלל לא חושב שסטלין היה כל כך אמיץ להיכנס איתנו לריב. ומבחינתנו, יהיה הרבה יותר טוב לכבוש תחילה את אמריקה ובריטניה מאשר לתקוף את ברית המועצות.
  שרלוט הסכימה:
  - אכן, הרבה יותר טוב לא לנהל מלחמה בשתי חזיתות. לגבי בריטניה, זה היה נמחק.
  גרדה אמרה ברצינות:
  הו, בנות, אפילו כתבתי סיפור בינה מלאכותית על הנושא הזה.
  שרלוט הציעה ברצינות לבן זוגה:
  - ובכן, קרא את זה!
  וגרדה עברה לאקספוזיציה;
  . יש הרבה מקבילים, מקופלים כמו מניפה של יקומים-יקומים. כאן באחד מהם החליט היטלר לא לפתוח במלחמה עם ברית המועצות ב-1941 . למעשה, אתה לא יכול להתחיל מלחמה עם האימפריה הסובייטית הענקית עם בריטניה בעורף. יתרה מכך, ב"מיין כף" כתב הפיהרר העתידי שהסיבה העיקרית לתבוסתה של גרמניה במלחמת העולם הראשונה היא שהיא נאלצה להילחם בשתי חזיתות.
  בנוסף, היטלר זכר עם הזמן את נבואתו של וולף מסינג לפיה הפיהרר נועד להפסיד ולשבור את גבו במזרח.
  היה, והסקתי: לנהל מלחמה עד כיבוש מוחלט של בריטניה. יתרה מכך, המרד האנטי-גרמני ביוגוסלביה הוביל לכך שתוכנית ברברוסה נאלצה להידחות לסוף יוני. המשמעות היא שאולי לא היה מספיק זמן לכבוש את מוסקבה ואת האזורים העיקריים של ברית המועצות לפני החורף. ובחורף, הגרמנים, וזה ברור אפילו לפיהרר הבוטח בעצמו, אינם מוכנים לחלוטין להילחם.
  בנוסף, כיבוש כרתים עלתה לגרמנים בהפסדים גדולים בכוחות הנחיתה, והפיהרר דלק בשנאה גדולה לבריטניה, והחליט לסיים אותה תחילה.
  גם הדיווח של הנספח הצבאי, שראה את הטנקים הסובייטיים האחרונים במצעד האחד במאי: T-34 ו-KV-2, השפיע. הטנק האחרון עם תותח 152 מ"מ עשה רושם עז על כל הגרמנים הנוכחים. היטלר, לאחר שחשב מעט, הורה להאיץ את העבודה על יצירת טנקים כבדים. הופיעה סדרה שלמה של פרויקטים עבור מכונות גדולות. ועד ליצירת פרשת טנקים מסיבית, עדיף לא להתחיל במלחמה עם ברית המועצות. כבר בחודש מאי העבירו הגרמנים שלוש דיוויזיות טנקים נוספות ללוב. בתחילת יוני פתח רומל בהסתערות על טולבוק ולאחר שלושה ימי לחימה כבש את המעוז הזה.
  לאחר מכן יצאו הגרמנים למתקפה במצרים. הבריטים לא יכלו להתנגד לכוחות העליונים של הוורמאכט. הגרמנים היו חזקים יותר הן במספר והן בארגון. בנוסף, הכוחות הקולוניאליים הבריטיים לא ממש רצו להילחם. המורל שלהם היה נמוך ויורד עוד ועוד.
  כבר ביולי כבשו הגרמנים את מצרים. הם חצו את תעלת סואץ ונכנסו לפלסטין. הבריטים ברחו... בעיראק פרצה מרד, והגרמנים נכנסו לשם כמעט ללא קרב. עד מהרה נפל המזרח התיכון כולו... באוגוסט וספטמבר כבשו הגרמנים ערים וכיכרות. ולא התנגדו להם מכונת הלחימה הסובייטית, אלא כוחות בריטים קטנים, כוחות קולוניאליים שלא היו ממושמעים מדי ונטו להילחם, ויחידות פרימיטיביות של הערבים.
  היטלר כבש שטחים גדולים. בסוף ספטמבר נכבשה גם גיברלטר. פרנקו, שראה שהבריטים נשפכים החוצה, וחשש מכיבוש על ידי הנאצים, הסכים לאפשר מעבר של חיילים גרמנים. התקיפה התבררה כחולפת. הגרמנים ביצעו את זה במיומנות ומאורגנת, אבל המבצר עצמו לא היה מוכן במיוחד.
  לאחר מכן כבשו הגרמנים את הרכוש הצרפתי באפריקה כמעט ללא התנגדות. למרבה המזל, כעת ניתן להעביר חיילים למרחק הקצר ביותר.
  בחורף פתח היטלר במתקפה גדולה בסודן ובאתיופיה, והחל להתקדם גם לדרום אפריקה. לאחר היסוס, החליט הפיהרר: אם ניקח את היבשת השחורה, אז ניקח אותה כמכלול. יתרה מכך, לבריטים אין כוח לשמור על רכושם. הקושי העיקרי של הגרמנים הוא לא הכוחות הבריטיים, שהם נחותים מהנאצים הן במספר והן ביעילות הלחימה, אלא בתקשורת המתוחה, הקשיים באספקה והיעדר הדרכים הכרחיות באפריקה.
  אבל הגרמנים, עם השיטה הטוטליטרית הנוקשה שלהם, הראו ארגון מצוין ויכולת לנוע למרחקים עצומים. אז בברית המועצות, הפשיסטים אכזבו לא בגלל המרחבים העצומים - אפריקה גדולה אפילו יותר בשטח ובאוכלוסיה מרוסיה, אלא בגלל ההתנגדות העיקשת והקנאית של הצבא האדום.
  וכמובן שאין חורף באפריקה.
  בדצמבר, יפן תקפה סופית את נמל פרו. היה ברור שארצות הברית עדיין לא תאפשר לסמוראים לבלוע את המושבות הבריטיות באסיה ובאוקיינוס השקט. וכך נאלצה יפן להחליש את אמריקה בהתקפת פתע. והם הצליחו. סדרה של מבצעים מוצלחים באסיה בעקבותיו. במרץ פלש היטלר, מחשש שיפן תקדים אותו, לאיראן, ומשם פרצו הגרמנים להודו. ברור שמאתיים וחמישים דיוויזיות גרמניות הן די והותר כדי לכבוש את הודו כמעט חסרת ההגנה, ואת איראן הנחשלת מבחינה טכנית.
  היטלר, כמובן, בהעברת עוד ועוד כוחות לאפריקה והודו, לקח סיכון גדול - סטלין יכול היה להתחיל במסע שחרור נגד אירופה.
  אבל הצבא האדום עדיין לא מיהר. מנהיג כל הזמנים והעמים צבר כוח, אך לא שאף להיות הראשון להצטרף למאבק. אולי סטלין לא רצה לקחת אחריות על המלחמה הגדולה. והחברה הפינית לא עוררה אופטימיות.
  לכן, למרות שכוחות גרמנים התפשטו מאירופה, ברחבי אסיה ואפריקה, סטלין לא מיהר לנצל זאת. יש לציין גם שכוחו של הוורמאכט גדל כל הזמן. האבדות הגרמניות במהלך הכיבושים הנרחבים היו קטנות, והייצור התעשייתי גדל עקב עובדים זרים. בנוסף, הוורמאכט התחדש על ידי חיווי ותצורות קולוניאליות שונות.
  הגרמנים החליפו את גדודי הבנייה שלהם, נהגים, יחידות עורפיות, שיירות וכו' בזרים. חיילים צעירים יותר גויסו לצבא. הם אפילו שמו חיילים בני שבע עשרה וחיילים מבוגרים יותר.
  הוורמאכט הגדיל את מספר הדיוויזיות, ואחוז הזרים בו גדל במהירות. גם ייצור הנשק גדל במהירות. מיכל הטייגר החדש נכנס לייצור כרכב הכבד המוקדם ביותר שפותח.
  במאי 1942 נכנס הוורמאכט לדרום אפריקה, לאחר שנלחם בעבר אלפי קילומטרים. מדגסקר נפלה ביוני... לאמריקאים לא היה מזל, והפסידו בקרב על מידוויי ביקום הזה. השליטה באוקיינוס השקט עברה ליפן. והרייך השלישי, לאחר שהתחזק במושבות מבורמה, הודו, לדרום אפריקה ומחוצה לה, הגדיל את ייצור המטוסים מספר פעמים, כשהוא מבצע מתקפה אווירית על בריטניה. לגרמנים היו מפציצים חזקים חדשים Yu-188 ו-DO-217. והם לחצו על בריטניה, לחצו במספרים ובאיכות כאחד.
  הבריטים, להיפך, לאחר שאיבדו את מושבותיהם והתמודדו עם מלחמת צוללות, צמצמו את ייצור המטוסים וציוד אחר. הנאצים לחצו. ובסוף אוגוסט התקיימה הנחיתה. טנקי טייגר גרמניים חדשים השתתפו בקרבות. הקרבות באנגליה נמשכו קצת יותר משבועיים והסתיימו בכניעה.
  לאחר מכן התקינו הגרמנים את ממשלת הבובות שלהם, ומלך חדש ולגיטימי לחלוטין של אנגליה. בריטניה עצמה הפכה למדינת חסות של הרייך השלישי. הצי שלה עבר כמעט כולו לצד הגרמני.
  סטלין לא העז להכות את האויב במהלך הנחיתה. והיה הסכם אי-התקפה בין גרמניה לברית המועצות. בנוסף, המדינה הפשיסטית התחזקה מאוד.
  צ'רצ'יל ברח לקנדה וניסה להמשיך במאבק בעזרת ארצות הברית. אבל היטלר היה נחוש. לאחר מכן הגיע מבצע איקרוס, עם נחיתות באיסלנד. הנקודה האחרונה ממנה יכולים מטוסים אמריקאים להגיע לרייך השלישי נכבשה.
  לאחר מכן החלה העברת הכוחות לגרינלנד. 1943 בילתה בקרבות ימיים. לרייך השלישי היו צוללות מי חמצן שנעו במהירויות של עד 35 קשר לשעה ועקפו ספינות אמריקאיות.
  ארגנטינה הכריזה מלחמה על ארצות הברית, והגרמנים החלו לצבור שם את חייליהם.
  הנאצים כבשו את שווייץ תוך יומיים, ושוודיה בשבעה ימים, כשהם השתלטו לחלוטין על אירופה.
  גם אוסטרליה נכבשה, למרות שהפלישה בוצעה יחד עם יפן.
  באביב 1944 נחתה גרמניה, לאחר שצברה מספר רב של ספינות נחיתה, בקנדה. במקביל, חיילים גרמנים ויפנים נכנסו למקסיקו. ברזיל, ונצואלה, צ'ילה ומדינות אחרות הכריזו מלחמה על ארצות הברית. ההתקפה על אמריקה החלה משני הצדדים. הגרמנים רכשו את הטנק הראשי "פנתר"-2, שהיה עדיף משמעותית על ה"שרמן" בחימוש, שריון וביצועים. ולתעופה סילון גרמנית פשוט לא היה אח ורע.
  העליונות האיכותית של מטוסי הקרב הגרמניים: ME-262, HE-162, ME-163 על האמריקנים הייתה מכרעת. שלא לדבר על העובדה שהופיעו מפציצי הסילון "אראדו" הגרמניים, ה-Yu-488 מונע המדחף הטוב ביותר וה-TA-400 האימתני עם שישה מנועים. לגרמנים היה יתרון על פני ארצות הברית בכלי רכב משוריינים, שגדל עם הופעת הטנקים מסדרה E. ה-"E"-25 התברר כמוצלח במיוחד, רכב בעל איכויות לחימה בשריון המשתווה ל"פנתר"-2, אך הרבה יותר קל וזריז עם צללית נמוכה יותר ושריון משופע.
  ארצות הברית הייתה חמושה בשרמנים גבוהים ובגראנדים ארכאיים אף יותר. הם לא יכלו לחדור במצח לטנק הפנתר-2 הגרמני הראשי, אפילו קרוב. ושריון הצד של הפנתר-2 היה 82 מילימטרים בזווית, ונתן ריקושט, שלושה רבעים מהפגיעה.
  רובה הסער הגרמני MP-44 היה עדיף גם על תת-מקלעים ורובים אוטומטיים אמריקאים.
  במהלך הקרבות השתמשו הגרמנים בכוחות קולוניאליים סוערים ובדיוויזיות זרות. כוחו של הוורמאכט עלה על שש מאות דיוויזיות. במתקפה השתתפו טנקים כבדים "טייגר"-2, "טייגר"-3 המתקדם יותר, "אריה", וה"אריה"-2 הקומפקטי יותר, "E"-100 האימתני ו"עכבר"-2 .
  בסוף השנה הארבעים וארבע, הופיעה מכונת "E" -50, עדיפה באופן ניכר בשריון על ה"פנתר" -2 ועם מנוע חזק יותר.
  הסדרה כללה גם טנקים תת קרקעיים ששימשו את מכונות העברת העפר.
  לנשק הזה הייתה השפעה מוסרית חזקה על האמריקאים. ה-Yu-287, מפציץ סילון חזק ומסוכן יותר, והשינויים האחרונים של ה-ME-262 עם כנפיים סוחפות הופיעו באוויר. כמו גם ה-ME-1010 וה-TA-183 העדכניים ביותר, הם השמידו את הדור החדש.
  רובה סער MP-54 מתקדם יותר הופיע גם הוא עם דיוק וטווח ירי גדולים יותר והוא קל יותר.
  העליונות האיכותית של כוחותיו של היטלר עשתה את שלה, והחזית האמריקאית קרסה. הנאצים התקדמו לכל הכיוונים. האמריקאים לא היו מסוגלים לעשות דבר כדי להתמודד עם זה. מטוס הקרב F -2 שלהם לא הצליח והיו לו מאפייני ביצוע גרועים אף יותר מהמוסטנג.
  ומטוסי הקרב המונעים על ידי מדחפים של ארה"ב, אפילו באופן עקרוני, לא יכלו להשוות עם נפי הסילון הגרמניים. והאסים של הלופטוואפה התבררו כמוכנים טוב יותר. רבים מהם אספו חשבונות.
  גם הטנקיסטים הצליחו. במיוחד ויטמן, הוא לחם על טנקים שונים בתום המלחמה על הטייגר-3 המתקדם יותר. לקראת סוף 1944 היה לגרמנים "אריה מלכותי" במשקל 100 טון, עם מנוע של 1800 כוחות סוס ומשגר רקטות בקוטר 410 מ"מ.
  נשק יעיל נגד ביצורים ומבנים ארוכי טווח. והכי חשוב, הוא כמעט בלתי חדיר לכל כלי הנשק הנ"ט של ארה"ב.
  הגרמנים שיפרו כל הזמן את הטכנולוגיה שלהם. "E"-50 הגיע לרמת הגנה בלתי חדירה לתותח ה-90 מ"מ האמריקאי מכל הזוויות.
  גם נושאות השריון הגרמניות השתפרו, בעיקר בשריון. הפריץ יצר את הלופטפאוסט, ופאוסטפטרון מתקדם יותר המסוגל לחדור לטנקים ממרחק של יותר מקילומטר.
  והפרשינג הופיע רק ב-1945, כאשר כוחות גרמנים כבר כבשו את מקסיקו, קנדה ורוב אמריקה.
  ב-2 בפברואר 1945 נכנעה ארצות הברית לגרמניה ויפן. חיילי מדינות הציר התקרבו לניו יורק ולוושינגטון - לא היה עוד סיכוי.
  הכניעה הביאה לכיבוש אמריקה ולתפיסת משאביה. כעת כל העולם היה מורכב אך ורק מהרייך השלישי עם מושבותיו ובני בריתו. לברית המועצות נותר רק לוויין אחד: מונגוליה. כך נוצר מצב מסוכן ביותר.
  התברר שלמרות יחסי הידידות כלפי חוץ, הרייך השלישי ורוסיה עומדים לעסוק בלחימה אנושית.
  סטלין מעולם לא החליט לתקוף את גרמניה כשהיא נלחמה בבריטניה ובארה"ב. ניטרליות ידידותית סייעה להיטלר להביס ולכבוש את המערב. אבל עכשיו התברר שגם לרייך השלישי יש תוכניות לרוסיה. וברית המועצות, עם האידיאולוגיה הקומוניסטית שלה, היוותה איום פוטנציאלי על הנציונל-סוציאליזם.
  היטלר אסף כוחות למכה מוחצת. הוורמאכט הפך למספר רב, ומנו עד אלף דיוויזיות בדם מלא, כשלושים מיליון חיילים, מתוכם פחות משליש גרמנים אתניים. זה היה כוח עצום, מצויד היטב בטכנולוגיה, עם הטנקים העדכניים ביותר מסדרת "E", אשר יוצרו באופן פעיל במקום "הפנתרים" וה"נמרים" הפחות מתקדמים. והפנתר 2 נשאר מכונה אדירה.
  עם זאת, הטנק הגרמני העיקרי היה השינוי "E"-50, במשקל שישים וחמישה טון, עם שריון צד ואחורי עבה יותר ומצויד בתותח 105 מ"מ, באורך קנה של 100 EL. מכונה זו הייתה אמורה להיות משקל נגד לסדרת KV הסובייטית...
  סטלין התעניין גם במכונות כבדות. באוגוסט 1941 החל ייצור סדרתי של רכב ה-KV-3 עם אקדח ארוך קנה 107 מ"מ. כמה חודשים לאחר מכן, הטנק KV-5 נכנס לייצור עם שני תותחים 107 מ"מ ו-76 מ"מ במשקל 100 טון ושריון חזיתי של 170 מ"מ. כבר בשנה הארבעים ושתיים נכנס ה-KV-4 לייצור, במשקל 107 טון ובעל שריון חזיתי של 180 מ"מ וכלי נשק דומים.
  סטלין אהב מבנים גדולים. ה-KV-6 הפך לרכב עם שני תותחים: הוביצר 152 מ"מ, ותותח נ"ט בקוטר 107 מ"מ. המכונית שקלה יותר מ-150 טון. הוא היה מצויד בשני מנועי 600 כוחות סוס בבת אחת. ל-KV-7 היו כלי נשק דומים, אך שריון עבה אף יותר של 200 מילימטרים ומשקלו היה עד 180 טון. ב-1943 נכנס לייצור גם ה-KV-8 עם תותחי 152 ו-122 מ"מ במשקל מאתיים טון.
  אבל טנקים סופר-כבדים התבררו כלא הטובים ביותר. משקל רב מדי יצר בעיות בביצועי התחבורה והנהיגה. במיוחד עם רכבי שטח. בנוסף, סדרת KV התאפיינה בחיסרון כמו מיקום השריון, ללא זוויות נטייה רציונליות, מה שהפחית במידת מה את ההגנה המצוינת של הטנק.
  אבל ברית המועצות, בניגוד לרייך השלישי, לא ניהלה מלחמות. המלחמה עם פינלנד הייתה האחרונה. ולא הייתה הזדמנות לבדוק את הציוד בפועל. וסטלין, בעל כוח עצום, קיבל החלטות חד צדדיות לגבי איזה ציוד להכניס לשירות. והמנהיג מאוד אהב מכוניות כבדות.
  הגרמנים השתמשו בפועל בטנקים גדולים. הניסיון הקרבי הראה שטנק שכבד יותר משבעים טון הוא גדול מכדי להפוך לטחורים, במיוחד במהלך הובלה, לייצור המוני לפעולות לחימה.
  מיטב המעצבים מרחבי העולם יצרו סוף סוף רכב שעומד בדרישות הצבא להגנה, ובמקביל ניתן להוביל אותו ולהשתמש בו. ה-"E"-50 הפך למכונה כזו. השריון הקדמי שלו הוגדל ל-250 מילימטרים בשיפוע רציונלי, והצדדים והירכתיים ל-160 מילימטרים.
  התברר שהטנק גוץ והיה לו חבית ארוכה מאוד. לבסוף, הגרמנים ועבדיהם יצרו מכונה מספקת פחות או יותר. ולברית המועצות היו כמה בעיות. במיוחד עם הטנק הראשי.
  סדרת KV פותחה בצורה נרחבת: יותר משקל, יותר נשקים, יותר קליבר. והיא, כמובן, לא יכלה להפוך לטנק הראשי.
  ה-T-34 טען לתפקיד הטנק הפופולרי ביותר. יחסית פשוט לייצור, אפשר לקחת אותו בכמות. המכונה, עם שדרוגים קלים, השיקה ייצור המוני. אבל ב-1943, כשהיה לגרמנים טנק ראשי סדרתי, הפנתר, שהוכיח את עצמו בהצלחה בקרב, התברר שהקראוטים הם טנק מסיבי שהיה חזק יותר. ועד מהרה ה"פנתר" -2 עם שריון חזק ותותח ארוך קנה 88 מ"מ, התברר כי ה-T-34 קטן מדי.
  היו רעיונות שונים... כולל יצירת טנק חדש ביסודו, ה-T-44, והמודרניזציה של הקודם. סטלין היה נלהב מפיתוח מכונות כבדות והיה מגניב במקצת לגבי בינוניות וקלות. אבל ה-T-34 היה טוב בגלל הייצור ההמוני שלו. התברר שסדרת KV לא יכלה לעמוד בפני הרייך השלישי, שבלע כל כך הרבה מדינות בכמות. ונולדה אפשרות פשרה: ה-T-34-85, כשרק הצריח הוחלף בטנק הראשי.
  זה איפשר לשמור על ייצור המוני, אבל קליבר ה-85 מ"מ עדיין לא הספיק כדי לנקב את הטנק הפנתר-2 הגרמני הפופולרי ביותר חזיתית.
  אין מה לומר על ה-E-50 המאוחר יותר. בסוף ארבעים וארבע הופיע ה-SU-100 כמשחתת טנקים. אבל זה גם היה נחות מ"פנתר"-2. בתחילת 1945 הסירו הגרמנים את הפנתרים והטיגרים, ובחרו בגרסה הכבדה יותר של ה-E-50, כטנק עדיף על כל מתנגדיו. רכב זה יכול לחדור הן KV כבדים וכל שאר כלי הרכב הסובייטיים חזיתית. רק "אריה"-2 ו"אריה מלכותית" נותרו בסדרה, אבל גם הם היו אמורים להיות מוחלפים בסדרת "E" המאוחדת.
  לגרמנים הייתה עליונות על ברית המועצות במספרים ובאיכות. בנוסף, יפן התכוננה לתקוף ממזרח.
  לסטלין לא היה מידע מלא על פוטנציאל הטנקים של האויב. אבל לברית המועצות היו 60 אלף טנקים במאה ועשרים דיוויזיות, לא סופרים כלי רכב משוריינים עם חיל הרגלים. מתוכם, ארבעים אלף הם החדשים ביותר של 35 אלף שלושים וארבע, וחמשת אלפים רכבי KV שונים. בנוסף מספר קטן יחסית של תותחים מתנייעים, רק כמה אלפים. בעיקר SU-100 ו-SU-152.
  הכוחות, כמובן, ניכרים. אבל הנאצים, בהסתמכו על הפוטנציאל של חצי העולם, חילצו טנקים רבים. הם העסיקו מפעלים ברחבי אירופה, כמו גם באפריקה, אסיה, קנדה, ארה"ב, אוסטרליה... קחו בחשבון את כל העולם...
  גודלו של צי הטנקים הגרמני גדל בקצב מטורף. במיוחד לאחר הכניעה של אמריקה. במקביל, הנאצים התמקדו בעיקר בסדרת "E", במיוחד "E"-50. מכונות אלו היו מתקדמות יותר מבחינה טכנולוגית מהפנתרים ויעילות יותר.
  באביב 45' הגיע ייצור הטנקים לחמשת אלפים בחודש, וניתן לסווג את רוב כלי הרכב ככבדים. עד 1 ביוני 1945 היו לנאצים כתשעים אלף טנקים. מתוכם, שבעים וחמישה אלף נפרסו נגד ברית המועצות. יותר מעשרת אלפים כלי רכב נוספים נפרסו על ידי לוויינים גרמניים: טורקיה, רומניה, קרואטיה, סלובניה, איטליה, הונגריה, פינלנד, ספרד, פורטוגל ומדינות אמריקה הלטינית.
  ברית המועצות פרסה נגדם ארבעים וחמישה אלף טנקים ותותחים מתנייעים בחלק האירופי. מאזן הכוחות היה גרוע כמעט פי שניים לרוסיה, ובטנקים כבדים היה גרוע פי שמונה. נכון, המכונות של הלוויינים היו חלשות יותר, והצוותים היו פחות מאומנים, אבל הם לא הביאו לשינוי.
  חלק מהטנקים הסובייטיים היו בסיביר ובמזרח הרחוק והם זכו להתנגדות של יפן על לווייניה ומושבותיה. ארץ השמש העולה פרסה יותר משלושים אלף טנקים, אם כי בעיקר בינוניים.
  מורשה חלקית גם מדגמי Panther-2 הגרמניים.
  בתעופה, מאזן הכוחות של ברית המועצות גרוע עוד יותר. הרייך השלישי פיתח נחיל סילון. 70 אלף מטוסים סובייטים מתנגדים ליותר ממאתיים אלף מטוסים גרמנים ומאה אלף מטוסים יפנים. אם נוסיף ניסיון קרבי, אז מאזן הכוחות פשוט קטסטרופלי. לברית המועצות, לעומת זאת, היו מטוסי קרב ומפציצים טובים, אך לא היו לה מטוסי סילון.
  אבל מטוס מונע מדחף לא יכול להשוות עם מטוס נשר במאפייני הטיסה, אפילו תיאורטית.
  בחיל הרגלים פרס הוורמאכט חמישה עשר מיליון מחייליו וחמישה מיליון לוויינים בדרג הראשון נגד ברית המועצות. רק עשרים מיליון. וזה לא כל החיילים. יפן פרסה חמישה עשר מיליון בדרג הראשון בלבד.
  לברית המועצות היו אחד-עשר מיליון חיילים, שהפסידו לקואליציה יותר משלוש פעמים. לא ניתן היה להגדיל עוד יותר את מספר החיילים, מכיוון שהכלכלה עלולה לקרוס. וכך הגדיל סטלין את הצבא האדום חמש וחצי פעמים מה-1 בספטמבר 1939. הדבר הגרוע ביותר היה שמעצמות הציר לא הגיעו למספר המקסימלי שלהן ויכלו להמשיך ולהגדיל את הפוטנציאל שלהן.
  הארטילריה של ברית המועצות חזקה מאוד, בעיקר נ"ט ומרגמה, אבל... ובכל זאת, הקליבר הפופולרי ביותר של 76 מילימטרים כבר מיושן ללא תקנה, ו-45 מילימטרים אפילו יותר. יש יותר מדי דברים קטנים, ולא יהיו מספיק חביות נ"ט אמיתיות בקליבר כבד. אם ניקח ארטילריה כבדה, אז לגרמנים יש עליונות מוחצת במספרים.
  ארטילריה של רקטות בברית המועצות, בגלל היעדר שימוש קרבי, אינה מפותחת במיוחד. הפריץ פיתח בפועל משגרי גז ומשגרי רקטות. המקלעים של הנאצים מתקדמים יותר. יחידות רבות צברו ניסיון קרבי עשיר. כוחות צעדו בכל העולם.
  אחרי פינלנד, לצבא האדום לא היה תרגול בקרבות אמיתיים. כמובן שזה חיסרון משמעותי.
  בקיצור, לסטלין אין אשליות, למרות כל המאמצים של המפלגה והמשטר הטוטליטרי, האויב הרבה יותר חזק. ובחיל הים, כמובן, מאזן הכוחות אפילו גרוע יותר עבור ברית המועצות מאשר בשאר. אחרי הכל, אם משהו קורה, צריך להילחם, לקחת בחשבון את שאר העולם. ועם המשאבים של שאר העולם, שיש שישית משטח האדמה, ומאתיים מיליון איש.
  זה פשוט קרה... סטלין לא נכנס לקרב ב-1939, כשהגרמנים השתמשו בתחמושת שלהם לאחר חציית פולין. לא בשנות הארבעים, כשהנאצים מיהרו לפריז וחשפו את עורפם. והשנה הארבעים ואחת לא הפכה לסימן למסע השחרור, למרות שהקראוטים טיפסו לאפריקה ולאסיה. וחוץ מזה, היו כל כך הרבה הזדמנויות להנחית מכה מוחצת לפשיזם.
  ועכשיו... עכשיו הנאצים עצמם מוכנים לפלישה. וגרזן של כוחות גיהנום היה תלוי על הארץ. היינו צריכים למצוא דרך לצאת. אבל איזה מהם?
  סטלין לא הצליח למצוא לעצמו תשובה. כדי להימנע ממלחמה, הוא היה מוכן לעשות כל הנחות למדינות הציר. הוא שלח רכבות עם חומרי גלם ותבואה כמעט בחינם, הוריד מחירים, הציע חכירה של בארות נפט או מתנות של זהב.
  אבל היטלר שתק... הוא לא דרש כמעט כלום, אלא רק הגדיל את כוחותיו בגבולות. הוא השלים ארמדות טנקים והגדיל את מספר הדיוויזיות האוויריות. התכוננתי למכה פתאומית... אולי לא לגמרי פתאומית.
  ברור שהפיהרר פחד מברית המועצות, ורצה למחוק את הבולשביזם מעל פני כדור הארץ. אבל מה אפשר להתנגד לזה? הפשיזם התחזק בצורה מסוכנת. היה צורך להמציא משהו מיוחד וחזק. סטלין סמך על פצצת האטום, אבל זה דרש לפחות עוד כמה שנים. שלא לדבר על הצורך ברכבי משלוח כדי להתגבר על מטוסי לופטוואפה.
  לעתים קרובות יותר ויותר, מטוסים גרמניים הפרו את המרחב האווירי של ברית המועצות. נאסר עליהם להפיל, כדי לא לעורר את הנאצים לפלישה. ולאחרונה היו דיווחים על צלחות מעופפות מסתוריות שנעות במהירות מדהימה ומסוגלות להיעלם פתאום.
  סטלין הוציא הוראה סודית לטפל בזה, אך בשום פנים ואופן לא לתת לנאצים סיבה לשבות.
  בזמן שגרדה טווה את סיפורה, טנק גרמני הלך לאורך הכביש. מדי פעם פתחה מגדה באש. ואז הייתי צריך לעצור ולחדש את ערכת הלחימה שלי. המכונה הגרמנית התבלטה ביכולת השרידות הגדולה שלה. כמה פגעו בה, אבל הפגזים ניתרו כמו אפונה. ולא יכול להיגרם שום דבר משמעותי למעט שריטות קלות לשריון.
  כשגרדה סיימה את עבודתה, שרלוט העירה:
  - נו, מה אז? זה לא רע! אבל עכשיו הדבר הכי חשוב לכתוב הוא המלחמה עם ברית המועצות!
  גרדה הבטיחה חגיגית:
  - וזה יהיה! למרות שמאזן כוחות כזה, כנראה כבר ברור מי ינצח!
  שרלוט אמרה בספק:
  - זה תלוי בסופר! מקשקש טוב יכול לכתוב משהו שנחשב סביר להפליא.
  כריסטינה הוסיפה באופן הגיוני:
  - והכי חשוב, זה פנטזיה... במיוחד אם אתה כותב על חלל!
  גרדה שרה בחיוך:
  - אפריקה מסוכנת, כן, כן, כן... אבל חיילי האנטנט הם שטויות! אל תלכו, ילדים, מותקפים מארה"ב!
  מגדה ייבבה שוב:
  - ושכחת את הדבר החשוב ביותר - הקב"ה!
  גרדה נהמה בתגובה:
  - ובכן, לא, אנחנו יודעים את זה!
  מגדה שרה יפה:
  מהר בתשובה לפני הקב"ה,
  אחרת, בעל זבוב יטרוף...
  כרע ברך לפני האל העליון,
  תן לישו להיכנס ללב שלך!
  גם גרדה ענתה על כך בלחן:
  הפיהרר חי בליבי
  כדי שלא נדע עצב...
  הדלת לחלל נפתחה,
  הכוכבים נצצו מעלינו!
  מגדה קפצה את אגרופיה ואמרה בהחלטיות:
  - בכל זאת, ישו שלי חשוב יותר מהפירר שלך. כי ישוע הוא אלוהים, והפיהרר הוא רק אדם!
  חיל המצב של טורונטו, או יותר נכון מה שנותר ממנו, נכנע. הטנק הענק "מפלצת" נע בכוחו לדרום. חיילי הרייך השלישי הלכו וגדלו. הם עקפו את קנדה וכבר נכנסו למדינות הצפוניות של אמריקה.
  הינקי, שסבלו מנזק, נסוגו. כמה מהם, בעיקר אפריקאים, ערקו בהזדמנות הראשונה.
  עדאלה, יחד עם שאר הבנות, ירדו מהסופר טנק והחלו לרוץ. פיטר רץ איתם. הילד היה עליז, הוא אהב להיות בצוות עם בנות.
  כולם כל כך יפים, צעירים וביקיני. עקבים חשופים נוצצים. שוקיים שריריים, שזופים מהבהבים. יפהפיות נפלאות.
  הילד נזכר בשיר והוא שר:
  - יפות, יפות, יפות - קברט... אתה נבראת רק לבילויים... אהובים עד הקבר בארצך הקדושה, והייסורים אינם נתונים לך!
  גם הבנות מעריצות את המתבגר החתיך והשרירי. הם רוצים ללטף את הילד, ללטף אותו, לנשק אותו. זה רצון טבעי לחלוטין כשאתה רואה בחור צעיר ונאה. בנות צעירות מרגישות טוב, הן שובבות וקופצות למעלה. הם מנסים לדרוך ברגליהם היחפות במקום שבו היא עוקצנית כדי שיהיה עיסוי.
  הם מובילים טור של אסירים. הבנות מצחקקות וזורקות אבנים על העבדים. פיטר הוציא את לשונו לעבר שבויי המלחמה וצעק:
  - אוי למנוצחים!
  הם פשוט מרכינים את ראשם בדיכאון. אבוי באמת. מי היה מאמין שהנאצים יגיעו לארה"ב. רוזוולט, אם רצה, יכול היה לעצור את היטלר על ידי מניעת מינכן. אבל היאנקיז חשבו אחרת. באופן כללי, אמריקה התאפיינה במדיניות מאופקת וללא רצון להיכנס למלחמה. ועכשיו הפשיסטים דורסים אותה.
  פנתר 2 חלף על פני הבנות. הטנק הזה כבר מיושן, אבל עדיין חזק הרבה יותר מהשרמנים והפרסשינגים. כן, בראש המגדל ישבה ילדה בביקיני, מחזיקה דגל עם צלב קרס מעל ראשה. זהו באנר אדום עם עיגול לבן ועכביש שחור בפנים.
  המכונית מיהרה על פניה, עקבותיה מצלצלים. פיטר צייץ:
  - אחת, שתיים, שלוש... אויב מטורף, מת!
  הילד נהנה... אבל במקביל הוא מודאג. למשל, אתמול הוא ראה את סטלין בחלום.
  המפקד העליון המאפיר והמזדקן דן בדוח חשוב במפקדה. וסילבסקי הודיע ליושב ראש הוועדה להגנת המדינה.
  ושלושים אלף מטוסים תוך שבוע . בנוסף למאה אלף רובים ומרגמות, אלה כוחות ענקיים.
  ז'וקוב העיר בספקנות משהו:
  - בעצם זה טנק T-34-85. מכונית נחותה במידה ניכרת מהדגמים הגרמניים. בנוסף, עם האיכות הגרועה ביותר של שריון. מבחינת תעופה, אנחנו נשלטים על ידי ה-Yak-9, שהוא בסדר גודל נחות ממטוסי הסילון הגרמניים. - המרשל האגדי פרש את ידיו. - למען האמת, ללא עליונות איכותית בטכנולוגיה, אתה לא יכול לנצח עם כמות!
  סטלין דרש מאבאקומוב:
  - עד מתי יחזיקו הגרמנים כוחות נגדנו במזרח?
  ראש SMERSH ענה באי רצון:
  - הוורמאכט עצמו הוא שלושה וחצי מיליון, ועוד כמיליון וחצי יחידות משטרה מקומיות, ומיליון לוויינים. יש כעשרת אלפים טנקים, אבל הם עדיפים על שלנו באיכויות לחימה. וברייך השלישי יש הרבה תעופה. מטוסי דיסק לוקחים חלק בקרבות, שאי אפשר להפיל אותם על ידי שום דבר. - אבקומוב פרש ידיו והוסיף. - הסיכוי להביס אויב שמתבצר בכבדות בזמן הקצר ביותר הוא נמוך, והוא יכול להעביר במהירות תגבורת. גודלו של הוורמאכט גדל בהתמדה וכבר עולה על שלושים וחמישה מיליון איש. אבל יש גם את יפן עם המושבות שלה.
  סטלין פסע כמה צעדים סביב המשרד המרווח והעיר מעט מבולבל:
  - אבל אולי התקפה היא הסיכוי היחיד שלנו... בעוד האויב כבול לאמריקה.
  מולוטוב הציע בזהירות:
  - אם אמריקה תיפול, אז לא יהיה לנו סיכוי בכלל...
  המנהיג הסכים עם זה:
  - ימין! אבל... יש אפשרות שהיטלר לא יתקוף אותנו! במקרה זה, סיכויי ההישרדות נשארים!
  ווזנסנסקי נזכר:
  - אנחנו עובדים על ה-T-54, חבר סטלין. זה יכול להיות טנק מאוד מבטיח.
  המנהיג הניד בראשו:
  - הפרמטרים המחושבים אומרים שלרכב במשקל שלושים ושישה טון לא יכול להיות שריון חזיתי עבה ממאתיים מילימטרים. אבל הגרמני 105 עדיין יחדור אליו. ותותח 100 מ"מ לא מספיק בכל מקרה...
  ווזנסנסקי ענה בחיוך:
  - יש הצעות שונות. לדוגמה, ליצור טנק כבד. או להגדיל את עובי השריון הקדמי על חשבון השריון הצדדי. אבל אנחנו עובדים, חבר סטלין. ולמען האמת, המעצבים שלנו כבר השיגו הרבה. במיוחד, ה-IS-4 עם 250 מ"מ של שריון חזיתי מבטיח להפוך ליצירת מופת של בניית הטנקים שלנו.
  המפקד העליון העיר בכעס:
  - אנחנו צריכים נשק רציני עכשיו, לא בעתיד! אתה מבין את זה?
  ווזנסנסקי השיב באומץ:
  - אנחנו עושים כל מה שהיכולות שלנו מאפשרות לנו לעשות. אבל עם רק חצי מרוסיה, קשה מאוד להתנגד כמעט לכל העולם.
  מולוטוב אישר באומץ למדי:
  - כן! כוחות מאוד לא שווים, חבר סטלין. ואנחנו עדיין יוצרים ניסים!
  המנהיג התרכך מעט והציע:
  - בואו נרגע ונשתה... למה כולכם עצובים כל כך!
  שתי ילדות הופיעו בחצאיות קצרות וברגליים חשופות. הם הניחו בקבוקי יין אדום והשתחוו בפני הכוחות שיש.
  בריה חבט בשפתיו ונבח:
  - האין הם מקסימים, חבר סטלין?
  המנהיג הנהן בהסכמה:
  - כמובן, זה מקסים... רגליים יחפות חליפות לבנות, במיוחד בקיץ.
  סטלין מזג לעצמו קצת יין. הוא שתה ואמר בחיוך טוב לב:
  - אילו היו עוד נשים בצבא, לא היינו נסוגים כל כך!
  בריה הנהנה ומלמלה:
  - אז בואו נשתה לארץ המולדת! בואו נשתה לסטאלין! בואו נשתה ונמזוג שוב!
  המנהיג התיישב על כיסא ואמר מהורהר:
  - ואם בכל זאת הפשיזם ינצח, בקנה מידה פלנטרי... מה מצפה לאנושות.
  מולוטוב ענה בהתלהבות:
  - אני חושב משהו נורא!
  ז'וקוב ציין בתבונה:
  - חלקם מפחדים, וחלקם יהיו בסדר!
  סטלין הנהן בהסכמה:
  - כן... זו ממשלה עולמית. מה שהקומוניסטים חלמו עליו. אבל היטלר יעשה הכל בדרך שלו. יהיה עידן של פאשיזם. - המנהיג הנהן, הנערה הבלונדינית הגבוהה מזגה יין לכוסו. המשיך סטלין. "אז יוקם סדר חדש בעולם." אכן יהיה משטר טוטליטרי קשוח, אבל מלחמות, פשע, רעב, אי שקט, טרור ייעלמו... הכל יהיה כמו תחתינו, רק הגרמנים יהיו במעמד מיוחס. ויהיה...
  סטלין מחא כפיים...
  בריה ציין:
  - אבל עבורנו זה יהיה מוות, חבר סטלין. או שאתה חושב שהפיהרר יהפוך אותנו למושלים ברוסיה?
  המנהיג ענה ברצינות:
  - ואי אפשר לשלול זאת! נראה שהמודיעין שלנו דיווח שהיטלר אמר שהמושל הטוב ביותר של רוסיה הוא סטלין!
  הסובבים אותו מחאו כפיים... אבל אף אחד לא הביע שמחה אמיתית. זה יהיה נחמד לתלות את היטלר וסטלין על צווארם של האנשים. או נפוליאון.
  יו"ר הוועדה להגנת המדינה עצמו התייחס בכבוד לנפוליאון. היו כמה קווי דמיון בין האיש עם הכובע המושבע להיטלר. אבל הפיהרר הדיבוק התברר כמזל יותר.
  סטלין, כמובן, העניש את עצמו יותר מפעם אחת על החמצת התקפת פתע של גרמניה, שהובילה לתוצאות קשות. למרות שמידע אכן הגיע. ולמפקד העליון עצמו היו כמה תוכניות לאירופה והתכונן למלחמה.
  לברית המועצות ביוני של ארבעים ואחת היו עשרים וחמישה אלף טנקים וטריזים, ומספר זהה של מטוסים בערך. להיטלר לא היה כוח כזה. בכל מקרה, כפי שקבע מאוחר יותר המודיעין הסובייטי. כן, סטלין למעשה התכונן בצורה פעילה מאוד. גודלו של הצבא האדום הגיע לחמישה וחצי מיליון והמשיך לגדול. לברית המועצות היו בערך פי ארבעה יותר טנקים וכלי טיס מאשר לוורמאכט, ופי שניים יותר ארטילריה.
  רק בניידות הייתה לכוחות הגרמנים עליונות. והרובה מאוזר ירה בצורה מדויקת יותר מהמוסין.
  לסטלין, כמובן, היו נתונים מוגזמים על כוחו של הוורמאכט. והאמנתי להם, כי הנאצים השתלטו על אירופה בקלות ובמהירות מדי. אם סטלין היה יודע שהיטלר כל כך חלש, הוא היה תוקף ראשון. אבל התברר שזהירות יתרה.
  בנוסף, הצבא האדום כמעט ולא מאומן בהגנה. זה באמת אידיוטי - אל תתקוף את עצמך, אלא למד את הצבא לתקוף באופן בלעדי. סטלין עצמו נזף מאוחר יותר בעצמו ובחוגו. אבל כנראה שהטיהורים ההמוניים הרתיעו את הצבא, וגם את האזרחים, מכל יוזמה. אף אחד לא רצה לקחת אחריות ולהתווכח עם המנהיג.
  מכיוון שהם מלמדים רק התקפה, ככה זה צריך להיות! אחרת, סטאלין עצמו לא מיהר מדי לתקוף; זה לא נלקח בחשבון.
  כן, המנהיג התמסר לחלומות על שליטה עולמית, ודמיין נפשית מסע נגד אירופה. אבל לפגוע באויב כל כך חזק כמו הוורמאכט... הוא לא מתאבד! כששאל את עצמו, ענה סטלין: שסביר להניח שהוא לא היה תוקף קודם.
  לא, אם לפחות המלחמה עם צרפת הייתה נמשכת, וגרמניה הייתה נחלשת, אז ייתכן שסטלין היה מחליט להכות. אבל אחרי שכל אירופה נפלה תחת הנאצים. אבל אז אי אפשר לסלוח על אחת כמה וכמה שסטלין לא נתן את ההוראה להכין את הצבא להגנה. זה היה שווה את אובדן הצבא הסדיר ב-1941. ואז, לברית המועצות לא היה זמן לפרוס את כוחותיה.
  המנהיג לפעמים אפילו מצא את עצמו תוהה האם עליו לירות כדור במצח? אבל זה מפחיד, כי גיהנום טהור יכול לחכות קדימה. מערכת היחסים של המנהיג עם אלוהים מורכבת. מצד אחד, סטאלין לא התבטא בפומבי בתוקף בצורה אתאיסטית. אבל הוא הרשה לאחרים לעשות את זה. איחוד של אתאיסטים מיליטנטיים נוצר בשנות השלושים, מקדשים נהרסו, כנסיות פוצצו. באופן אישי, סטלין עצמו נתן הוראות - לסחוט את הכוהנים. והם נלחצו, נמחצו, נרדפו.
  סטלין, בכל מקרה, לא הפריע לאתאיזם המשתולל, ואף עודד אותו.
  אבל כשהחלה המלחמה, או יותר נכון, כשהצבא האדום החל לסבול תבוסה אחר תבוסה, סטלין החל להתפלל בזעם על ברכיו. ולהשתחוות. איחוד האתאיסטים המיליטנטיים פורק, ורדיפת הכנסייה פסקה זמנית. אפילו סמלים החלו לשמש כדי להגן על מוסקבה מפני התקפות אוויריות.
  עם זאת, סטלין העדיף לשתוק בפומבי. לא סיפרתי לאף אחד אם הוא מאמין בזה או לא. לא ביקרתי בכנסיות, לא הוטבלתי בפומבי. אז... הרוצח הוא עדיין החבר סטלין. הוא הרג הרבה אנשים, ירה בהרבה אנשים ונרקב במחנות. והוא צריך לעשות שלום עם אלוהים.
  סטלין עדיין רצה שמנהיגו של כל העמים יזכה לכבוד כאלוהות. והוא הקים לעצמו אנדרטאות בכל מקום, תלה פורטרטים, או בכל מקרה אפשר לעודד את פולחן האישיות שלו. למרות למה להיות צבוע לעצמך. סטלין אהב את זה והיה ראוי לאישור. ואיך יסתכל ה' על כך שהמנהיג הפך את אהובו עצמו למושא פולחן.
  מה עם הדיבר השני - אל תהפוך את עצמך לאליל? אחרי הכל, סטלין יצר כת של עצמו!
  אולי בגלל זה רוסיה סובלת מעונש מאלוהים? ואי אפשר לנצח במלחמה, או אפילו להעביר אותה לדרך מוצלחת יותר?
  סטלין החליט לעצמו שהוא, אחרי הכל, מתוודה בסתר על חטאיו בפני הכומר.
  בינתיים הזמנתי:
  - בואו נחסוך כוח! וכולכם צריכים לעבוד קשה פי שניים מבעבר!
  לאחר מכן שחרר המנהיג את הסרפים שלו... חשב...
  הטנק T-34 היה ללא ספק כלי רכב מצליח. באופן מוזר, היה זה גנרל הצבא שהוצא להורג פבלוב שהיה למעשה הסנדק של המכונה הזו, שעשה הרבה למען יישומו. סטלין עצמו נטה לפתח את סדרת ה-BT, טנק עם גלגלים ועקבים. מהירותו הגבוהה כבשה את המנהיג. אבל הלחימה במנצ'וריה ובפינלנד הראתה את חוסר האונים של הסדרה הזו במצבי שטח.
  ונוצר טנק בעל יכולת תמרון טובה, אקדח חזק יחסית, ולזמנו מוגן היטב. נכון, הנראות של שלושים וארבע הותירה הרבה מה לרצוי. אבל הטנק הראה את יעילותו ועליונותו על פני כלי רכב גרמניים. עד שהפנתר הופיע.
  קשה מאוד ליצור מכונית חדשה בתנאי מלחמה, ושלושים וארבע הן קטנות מדי נגד חתולים גדולים. עכשיו אנחנו מדברים על הטנק T-54, אבל אי אפשר להתעלות על ה-E-50 עם משקל כל כך נמוך.
  סטלין נאנח בכבדות. הוא נולד למשפחה ענייה של סנדלר שיכור. ואף אחד לא חשב שהם יכולים לעלות כל כך גבוה. אבל למרבה המזל, כומר מצא אחד שהעריך את יכולותיו של דז'וגשווילי ולקח אותו לבית ספר תיאולוגי, ולאחר מכן לסמינר. אבל זה לא היה קל. לסטלין היה אופי קודר, לא היה בן לוויה ברוחו, והוא התבלט בבידודו. והסמינרים לא אהבו אותו, הם הרבו להכות אותו. סטלין ניסה להשיב מלחמה, אך לא היה במצב בריאותי תקין, וידו השמאלית לא תפקדה היטב.
  סטלין לא אהב את אלוהים מאוד, מחשיב את עצמו מקופח ונעלב. אבל הוא חלם על קריירה של כומר ולמד בחריצות. ומכיוון שהתקשה לשחק עם החבר'ה, הקדיש את כל זמנו ללימודים והחל להשתפר. תחילה התלמיד השמיני, אחר כך החמישי... לכנסייה הרוסית האורתודוקסית תחת הצאר הייתה כוח וסמכות עצומים - למה לא קריירה?
  אבל אז סטאלין נסחף על ידי המהפכנים. ייתכן שזו אחת מפעולות הלב, לא הנפש. ולבו של סטלין הלך והתקרר כלפי הדת. זה היה חטא שהוא אהב. רציתי נשים, ומשקה, ועשן! ובתענית, אכלו בשר חזיר שומני, נשטף ביין אדום. סטלין גם לא חווה אהבה לאלוהים, מכיוון שהוא הרגיש נעלב מאנשים. ובכן, למה יוסף, מכיוון שכולם לא אוהבים אותו? במיוחד בני גילם?
  סטלין היה מנודה, מהפכנים הם גם מנודים. לוחמים נגד הכוחות שיהיו... ולבו של יוסף משך אליהם. למרות שהמוח שלי אמר: הישאר בסמינר, מחכה לך קריירה נפלאה בכנסייה. יתר על כן, סטלין עדיין ידע לדבר יפה אם הוא רוצה. אבל הלב, הטינה כלפי אלוהים והכוחות שיש, התבררו כחשובים יותר.
  אז סטאלין, מבלי לסיים את הסמינר, נכנס למאבק המהפכני. למרות איזו מהפכה מוצלחת יכולה להיות ברוסיה? אבל הוא היה עסוק בעבודה. הוא התחיל לצבור סמכות. אך משראה שתהליך המעצר מתנהל באיטיות, החליט להיענות להצעה להיות מודיע של המשטרה החשאית הצארית. באופן עקרוני, לקובה לא הייתה אז ברירה אחרת. הם הכניסו אותו לכלא והבטיחו להשאיר אותו שם לאורך זמן, ואז כל כך הרבה מהמודיעים האלה התגרשו.
  סטלין הסכים, והקריירה שלו נסקה. פגש את לנין. הוא לא אהב את האינטלקטואל הקירח הזה יותר מדי, אבל האינטואיציה שלו אמרה לו שהעתיד שייך לנין. אז סטלין הפך לאיש של עשייה. הוא עסק במעשי שוד לטובת המפלגה, ארגן התקוממויות ושביתות. והוא יצא מזה - הוא היה מלשין. הם הגליתו לוולוגדה ומשם סטאלין ברח ללא הרף. עד, שלבסוף, למנהיג נמאס לגמרי, והוא הוגלה לארבע שנים למקומות קשים יותר. הייתה מהפכה קטנה ברוסיה, שהובילה להקמת הדומא. סטלין כבר אז החל לחשוב על קריירה פוליטית משפטית: להיות סגן או שר.
  את תחילת מלחמת העולם הראשונה תפסו הבולשביקים בתקווה שתתערער בקרוב. וזה עבד! המלחמה נמשכה בדרגות שונות של הצלחה, אך לאחר פריצת הדרך ברוסילוב, נראה היה שרוסיה תנצח בקרוב. זה אומר שהאוטוקרטיה תתחזק. אבל בפברואר הייתה הפיכה, המלוכה נפלה, וזמן הזהב הגיע לבולשביקים.
  לנין התברר כמארגן הרבה יותר מוכשר ממה שחשבו, בנוסף הוא גם הצליח למשוך את טרוצקי. סטלין כמעט שנא את האחרון. אבל טרוצקי היה שימושי... המהפכה עברה מהר מאוד. למרות שזינובייב וקמיניב כמעט קרעו אותו. אך למרבה המזל קרנסקי לא היה מובחן בנחישותו ובאינטליגנציה שלו.
  המהפכה התרחשה מהר מאוד ובהצלחה, כמעט ללא הפסדים. הבולשביקים זכו להצלחה. וסטלין הפך כמעט מיד לאחד הראשונים.
  לאחר מכן הגיעה מלחמת האזרחים. הצלחות ותבוסות. טרוצקי מילא תפקיד עצום בניצחון הבולשביקים. ואחרי ניסיון ההתנקשות ונפצע בצווארו, חלה לנין במחלה קשה והחל לאבד את כוחו בהדרגה. סברדלוב מת בנסיבות חשודות. טרוצקי פיתח שאיפות נפוליאון. בשלב זה סטלין נאלץ לדחוף את עצמו חזק יותר. המערכה נגד פולין נכשלה והמהפכה העולמית לא הצליחה.
  סטלין הפסיק לחשוב ולזכור. כיצד הצליח להביס את טרוצקי ואת האחרים ידוע ומתואר זה מכבר על ידי מחברים שונים במערב.
  מתעניין יותר איך לצאת מהמצב הנוכחי, כרגע.
  ובכל זאת, הדבר הרציונלי ביותר היה לקחת סיכון ולהתחיל במלחמה נגד גרמניה בזמן שהיא כבולה על ידי אמריקה. אבל ההחלטה לעשות זאת היא קשה ביותר. סטלין הבחין זמן רב באילוץ הוודאי הזה בעצמו. באמת לתקוף את הדרקון? כדי לעשות זאת אתה צריך להיות לנסלוט. אבל סטלין העדיף זהירות.
  והייתה תקווה, אבל מה היטלר היה צריך? אולי באמת הכל יסתדר?
  ובכל זאת, גרמניה רכשה כל כך הרבה טריטוריה שקשה גם לעכל וגם לפתח אותה. מה הם צריכים מרוסיה כשהחתיכות השמנות ביותר נלכדו ויפותחו בקרוב. יש את אוקראינה והקווקז, ובלארוס, ועוד הרבה יותר, כולל טורקמניסטן ורוב אוזבקיסטן.
  המנהיג, כדי להסיח את דעתו ממחשבות מטרידות ביותר, החל לרשום פרשיות;
   צלצול המטבעות הרמוני יותר מהצלצול הריק של התחכמות, עם זאת, האחרון גדל בדרך כלל כדי לשמוע את הראשון!
  בלונדינית היא תמיד ראש בהיר, אבל, ככלל, רק במובן המילולי של המילה!
  אם שיער כהה אינו סימן לאינטליגנציה, אז שיער בהיר בהחלט לא יכול להפוך לקריטריון של טיפשות!
  יין טוב לא מאוחסן בכלי מחורבן, ואינטליגנציה גדולה לא מסתתרת מתחת למראה מכוער!
  אלה שיש להם ראשי עץ אלון ואגואיזם אנוכי מאפשרים לעורם להשתזף!
  מי שלא לוקח בחשבון את כל המציאות, סופר גביעים רק בחלומות!
  מי שיושב הרבה נתקע בביצת המילים!
  מי שמקשקש בלשונו הרבה ייפגע על ידי הוריקן שנוצר על ידי סערת הזדמנויות שהוחמצו!
  תמיד יש הזדמנויות, אבל אי אפשר לממש אותן אם יש לך שאיפות לא מציאותיות!
  הופעה בולטת טובה במצעד, אבל בקרב ההופעה הטובה ביותר היא אי נראות מוחלטת!
  פסנתרים ספרותיים הם הקלים ביותר לתיקון כאשר הם נשלפים מתוך שיחי הבורות, אל הקרקע המוצקה של השכל הישר, וכלים אמינים של תושיה, המצאה ופנטזיה נמצאים בהישג יד!
  כל מה שמוביל לניצחון הוא נפלא - להשתלט על האויב, אבל פסנתרים לא נחשבים!
  לטבע אין מזג אוויר גרוע, יש לה רק ילדים שרוצים לשפר את האקלים וילדים חורגים, שאין להם שום דבר טוב בעולם בכלל!
  הילד החורג של הטבע הוא זה שאינו מזהה קרבה עם בורא היקום, אלא מעדיף להחשיב את עצמו כעבד זר!
  אז בואו נשתה כדי שקרובינו יוכלו לעשות הכל, והאויבים שלנו יכולים להזיק רק לעצמם!
  אתה לא יכול להפחיד את כולם בבת אחת, אבל אתה יכול להסיע את כולם בנפרד לאימה מטורפת!
  מה שיוצר בעיות חדשות יותר מכל הוא לא הרצון ליצור משהו חדש שפותר את הבעיות של הישן!
  משקלו הרב של סוג נשק זה או אחר מעיד על קלות השיפוט של מי שהזמין אותו!
  זה לא הנשק שהורג, אלא זה שיורה ממנו, אבל הוא מקלקל, לרוב כלי המוות עצמו, שכן סירוב להרוג הוא תמיד ההחלטה הנכונה עבור היורה!
  כשהאדם הוא זאב לאדם, זה לא מפחיד כמו כשאנחנו התנים אחד של השני!
  מי שממהר תמיד מאחר, ומי שלא ממהר לעולם לא מגיע למטרה!
  למרות שמהירות לבדה לא נותנת ניצחון, בהיעדרה, אויבים חוטפים ממך הצלחה!
  למה טבחים רבים מקלקלים את הדייסה, כי העדר יכול רק לרמוס יצירת מופת עם עצמאותם היצירתית הדלה!
  כשאתה מפתיע את האויב שלך, אתה תמיד זוכה ליתרון על פניו, למעט טיפשות מדהימה וטיפשות מדהימה!
  כשאתה מפתיע את האויב שלך, אתה תמיד זוכה ליתרון על פניו, למעט טיפשות מדהימה וטיפשות מדהימה!
  התרוששות ידו של הנותן עשויה בהחלט להתרחש אם הלוקח אינו קמצן בערמומיות!
  ככל שהניצחון קל יותר, כך קשה יותר להבין מדוע זה קרה כל כך בקלות ובאופן כללי אי אפשר להבין איזה חוסר מזל מנע ממך לשלוט על העליונה הרבה קודם לכן!
  הנקודה של מוסר היא שבלעדיו קל לנצח, אבל אפילו יותר קל להרוס את פירות הניצחון!
  למי שיש ידיים קצרות למעשים טובים יש בדרך כלל לשונות ארוכות ורעות!
  רכושו של מוח קצר הוא ליצור דיונים ארוכים ודמגוגיה רפה!
  השטן תמיד מנצח, כי אין טוב ללא תוצאות רעות של השימוש בו!
  מי שמאחר לקרב יכול רק לדלג על מצעד הניצחון!
  כן, הדרך הקלה ביותר להסתבך היא לפזר הזדמנויות עבור האויבים שלך כמו דוחן!
  טיפת רוח, כמו טיפה בברומטר, מובילה לסערה, אבל רק על אדמותינו!
  והתרוממות הרוח דוחה פלישת הוריקן, גרועה מכל אנטיציקלון!
  מי שמקלל ירגיש רע מאוד כשהוא אחראי על דבריו השפלים!
  הפנקייק הראשון עשוי להיות גושי בגלל חיפזון, אבל השאר לא יורדים לגרון בדיוק בגלל איטיות יתר ליד השולחן!
  כדי למנוע מיתוש לשחוק את האף, אסור לך לאבד את חדות התגובה והאינטליגנציה שלך מדם!
  מוח חד, שלא כמו כידון חד, אינו דוקר בעזרתו את היושב על כס המלכות!
  ככל שיותר אויבים טיפשים כמו עצי אלון, כך יהיו יותר ארונות קבורה מעץ אלון!
  להפנות את הלחי זה בושה, אבל מי שסירב להפנות כתף לחבר בצרה ראוי לגינוי גדול עוד יותר!
  אין כל כך הרבה אנשים חכמים, אבל הממשלה המטומטמת מצליחה לסדר אותם בצורה כזו שהם רק מפריעים אחד לשני!
  מי שנובח הרבה אבל רץ לאט יגיע מהר מאוד לחייו של כלב!
  חיי כלב הם ערובה רק לשרשרת ולקולר ולמלונה ולמנות, רק למי שהצליח למכור ברווח את כרטיס הזאב ולרענן את ריח הכלב!
  יש לשלב כוח עם מוסר, מוסר עם חסד, חסד עם חוכמה, וחוכמה עם ראיית הנולד!
  הראשון שנותן הבטחות מסיים אחרון!
  מי לא נשרף באש, מי לא טובע בחרא, אפילו במשקל של גוש אינטלקטואלי!
  אתה יכול לפתור את הבעיה במהירות רק ללא חיפזון!
  גאונות תואמת לנבל, מחויבת רק עם מטרות טובות והשלכות טובות!
  הם מזלזלים בחברים לעתים קרובות יותר מאשר באויבים, אבל הם גם צריכים לחזור בתשובה על כך לעתים קרובות יותר!
  מי שחושב לאחור תמיד נשאר עם האף!
  דמעות של שמחה מתערבבות תמיד במרירות, רק שתמיד יש יותר מהאחרונים בין אלה שצחקקים בעבודה קשה!
  יש דמעות של תנין, אבל לצחוק מאושר לא ניתן ללב של תנין!
  לאחר שהכנסת עושר ארצי מתחת לפטיש, לא תאסוף אוצרות בגן עדן, אז האדון-אלוהים לא יעלה משרתים עם כושר המצאה מעשי נמוך!
  אי אפשר לשנות את מקום המפגש עם המוות, אבל אתה יכול לבחור נוף הרבה יותר הגון למפגש האחרון של העולם התת-ירח!
  הספונטניות של הנפש נשפטת לא באמצעי השגת המטרה, אלא באמצעים שנותרו לאחר ההישג!
  אתה יכול למלא את הבטן שלך במשהו קשה מדי, אבל אתה לא יכול לקבל מספיק!
  מי שאין לו ניבים לרוב מקבל אגרוף בשיניים!
  צבא חסר שיניים יכול להימנע מהתחבטות זועמת, אבל פוליטיקאי חסר מוח יחטוף אגרוף בשיניים, אפילו עם הארמדה הכי נפוחה!
  אתה יכול להיחשב חכם בשתיקה, רק למעט במקרה שאתה צריך לתת תשובה, הוא מתחיל לדבר בשפה של רובים!
  על ידי משחק במשחק השקט אתה יכול להציל את חייך, אבל אתה יכול להפוך אותם ליותר מקיום אומלל רק על ידי שיתוף אינטליגנטי בדעה שלך!
  שתיקה נחשבת לזהב רק על ידי אלה שחולים בשובע הקנרי של הלשון הקנרית!
  כל הסיומים רצויים לנו, חוץ מהסוף של הטוב, אבל הבעיה היא שכמעט בלתי אפשרי להגיע לסוף הטוב, וסוף הטוב הוא כמעט בלתי נמנע!
  שום דבר לא יכול לעמוד בפני יופי תמים מלבד הרצון המכוער לשבת על כס ההוללות!
  אתה יכול לזכות בחסד עם יופי, אבל אתה לא יכול לשלם על חטאים!
  רק מי שלא יכול לחכות שיישאר עם האף מראה את הגב!
  לב חם יכול להמיס כל קרחון של אדישות, אבל בלי מוח קר אי אפשר להפוך את הזרימה המתהווה לערוץ בונה!
  מהפכה היא כמו מים רותחים, אתה מושיט יד אליה לאחר תגובה קרה, ואז צורח מהכוויות!
  אנשים עושים דברים מוזרים כל הזמן, אבל ניסים לא קורים!
  ניסים במסננת יוצאים הצידה אם יש לך רק מחשבה שניה!
  הפתעה במלחמה היא כמו מפרש על יאכטה, רק שלא בולטת!
  אם תפתיע חייל, זה אומר שהחייל גרוע בתצפית!
  דיוק הוא הנימוס לא של מלכים, אלא של אותם חיילים שתומכים בכס המלכות שלהם בחביות המוסקטים!
  כשהשלום שולט, אתה יכול לקשט את לבך בשכיחות של רחמים, אבל כשהתוהו ובוהו של המלחמה משתולל, רק הוורדים הקוצניים של חוסר הרחמים יגנו על נפשך מלהיבלע!
  עדיף לחפור תעלה מאשר לחפור את הקבר שלך, אבל אם תקבור את הכישרון שלך ואת כושר ההמצאה שלך, תיקבר בתעלה העמוקה ביותר!
  לאחר שנכנע לאלכוהול מקל על ההתרוצצות להתקפה, אבל ריצה בזווית של ארבעים יכולה להוביל רק לבור קבר!
  שיכור גרוע יותר מבעץ עץ טיפש, האחרון יכול להעמיד את הדלת, לאטום את החורים, אבל השיכור עצמו הוא חור עובר, פורץ דלתות, ואפילו בונה מחדש את בולי העץ המטופשים עם רסיסים!
  התפארות שונה מחנופה בכך שלא מצפים לקבל פרס מחמיא על הראשון, אלא שבחים על האחרון!
  האנושות גדלה עם אינטליגנציה, מפרה את עצמה במידות רעות, כמו ורד עם זבל!
  העצלות מעוררת התפתחות טכנולוגיה, הרגלים רעים - רפואה וביו-הנדסה, הוללות ותאוות מדעי המחשב, ואגרסיביות, ביחד, מביאה אותה לרמה גבוהה פי כמה מהצרכים הטבעיים!
  עצלות רק נותנת תמריץ להתקדמות, אבל כדי להוביל אותה באמת צריך עבודה שתכסה את הצרכים הטבעיים של לא רק של העצלנים!
  עצלות היא לא תירוץ לבטלה, אבל היא יוצרת בעיות כאלה שלעולם לא תוכל לנוח לקראת החג!
  עצלות רק נותנת תמריץ להתקדמות, אבל כדי להוביל אותה באמת צריך עבודה שתכסה את הצרכים הטבעיים של לא רק של העצלנים!
  עצלות היא לא תירוץ לבטלה, אבל היא יוצרת בעיות כאלה שלעולם לא תוכל לנוח לקראת החג!
  מי שיזוז אחורה - מתוך מחשבה להציל את חייו - יכתים את עצמו בבושה תמותה!
  על ידי בריחה אתה יכול להציל את הקיום, אבל אתה לא יכול להציל חיים!
  לתקוף בגבורה לפעמים אתה מאבד את הקיום, אבל אתה מרוויח אלמוות!
  אצילות אינה תמיד מולדת, אלא תמיד נרכשת באמצעות אובדן!
  בוגד, עבד ובלבוש נסיך, משרת המולדת, נסיך ובדרגת צמית!
  מי שחוג הרבה בשלום לפני המלחמה, לא תהיה לו סיבה מועטה לחגוג בהצלחות צבאיות!
  הסבלנות תשחוק הכל מלבד מחשבות שאפתניות ושאיפות בלתי ניתנות להריסה!
  רוח נעלה לעולם לא תפול על ברכיו - רוח נעלה לעולם לא תרד אל השאול, ונפש נעלה זרה תמיד לתשוקות שפל!
  אתה יכול להילחם עם מספרים, לנצח עם מספרים, אבל רק עם היכולת לשמור על הניצחון ואומנות הניצול של פירותיו!
  עדיף לילד חזק להיות כמו שהוא, ולהיראות כמו מבוגר חזק תמיד עדיף להיראות שונה ממה שהוא!
  אבל בכל מקרה, מוטב לשליט לעולם לא להיראות חלש - גם אם עיקר כוחו הוא הונאה!
  גבורה בטירוף, החייל לא עושה טיפשות - המפקד עושה טיפשות, שולח חיילים למקום שבו הגבורה הופכת לטירוף!
  אתה יכול לעקוף מעגל שלם בתחרות, אתה יכול לעגל את ההון שלך בעסקה עסקית, אבל אתה לא יכול להגיע להצלחה כשהבטן שלך מעוגלת וכושר ההמצאה שלך הפך שטוח!
  כל לוחם צריך לקבל את זה, שיהיה לו לב גדול, אבל מעט פחד ותחושת אחריות עצומה!
  שני דובים לא חיים באותה מאורה, אבל שני מוסרים מתקיימים באופן מושלם באדם אחד עם הלך רוח של טורף!
  נמר במארב הוא מסוכן עד שהוא מאבד את הניבים שלו, ואדם חסר אונים עד שהוא מבזיק המצאה מבריקה!
  כולם מתעייפים, רק עצלנים נכנעים לעייפות, רק המתים לא משילים טיפות זיעה!
  אתה יכול להיחשב ברברי מנצח, אבל זה עדיף מאשר להיות ברברי פטפטנים מפסיד!
  אומץ הוא כמו רגל של כיסא; זה טוב בשילוב עם מיומנות וחישוב, ואם אתה מוסיף לזה מזל, אז הניצחון יתגבש על בסיס איתן!
  אומץ זה טוב - מעשי סדום זה רע!
  ניצחון דורש הכנה, אבל אתה יכול להתכונן לא לוויקטוריה עצמה, אלא לתוכנית שנותנת תקווה להבטיח אותה!
  אתה יכול לתקן בית עקום או בריאות פגומה, אבל מוניטין מזועזע משוחזר לא על ידי עריכות, אלא על ידי ארגון מחדש קיצוני של אורח החיים שלך!
  הם ניסו לבנות מחדש את ברית המועצות מבלי לגרום אי נוחות לתושבים, אך כתוצאה מכך, כל השירותים נהרסו ללא סיבה!
  הנצרות באמונה היא נגד מלחמות, אבל יותר מכל הם מייללים תחת דגל האמונה הנוצרית!
  העולם הוא בלתי צפוי עד כדי הבנאליות, אבל מחושב טריוויאלי!
  דם אנושי אינו מים - הוא אינו דוהה עם הזמן, השקיה שורפת את היבול, היא רק מלבה צימאון, אבל היא עדיין משילה את המין האנושי!
  קשה לחכות להצלחה, אבל במציאות אתה יכול לחכות רק לבעיות!
  אם תחכו למזג אוויר מהים, תצפו להוריקן של צרות וטורנדו של כשלים!
  הלשון היא שריר קטן, אבל היא עושה דברים גדולים עם מספר קטן של מילים שנאמרות על ידי אנשים גדולים!
  ניתן להדק את המדחף במטוס גם ללא דלק עם הצתה, אבל אדם ללא נתיכים קרביים יכול רק להתפתל!
  מי שנולד כנשר תמיד עף, אבל מי שנולד בלי כנפיים רק עף!
  אתה יכול לטפח אריה בתוכך על ידי כוח רצון, אבל נשמתה של ארנבת, מסתבר, נובעת מהפקרות חסרת רצון, אי אפשר לתקן אותה ללא רצון אישי!
  כאשר לא ניתן לקשור את כוחות העם למטאטא חזק, התוצאה היא ארון קבורה רעוע ומצעים של עבד קדוש!
  זה בטוח יותר לנשק כריש על המצח אלף פעמים מאשר להראות ללוחם רוסי את העורף שלך פעם אחת!
  אם החלק האחורי חסר תועלת, להט צבאי לא יעזור! ובכן, אם אין להט, העורף יהיה ארוחת הצהריים של האויב!
  רהיטותו של מפקד לא שווה כלום בלי שהמעילים האפורים של החיילים יקשיבו לו! אבל בלי תיבול חזק של מילים אדומות ועסיסיות, אתה לא יכול לבשל מרק של משתה מנצח!
  עבור טיפש, השתיקה היא באמת כמו אבן החכמים, המעניקה ערך זהב ללשון מלאת עופרת!
  מלחמה היא כמו תחרות הרמת משקולות; אם לא מגיעים למשקל, הפרס לא מוענק; אם האויב לא נגמר, המנון הניצחון לא מושמע!
  אם לשליט אין מחשבות נעלות, אז האימפריה שלו תתפוצץ לאוויר!
  שליט צריך תמיד להביט למעלה, אבל יותר מדי ראש בעננים זורק שגשוג ארצי לרוח!
  למרבה הצער, הנבלות תמיד מגיעים בזמן, אבל היונים עפות למקום הלא נכון!
  הקציצה עשויה ממישהו שלא יכול לטחון את אויביו! ורק מי שאין לו מוח כמו קציצה יכול ללוש בשר טחון!
  עין שחורה לא תוסיף אור לחדר, אבל היא יכולה לספק אור בחושך של קהות עיקשת!
  כשאומרים, קדימה, בוא נדליק סיגריה, חבר, מהביטוי בוא נתלה את עצמנו - יש רק הבדל אחד - שיטת ההתאבדות הרבה יותר כואבת ומסוכנת לאחרים!
  אתה יכול לשרת זמן עד לחופש, אבל אתה לא יכול לשרת זמן לחופש!
  אי אפשר לאחסן יין טוב בכלי מחורבן, ומחשבות רציונליות לא יכולות להתקיים בגוף מלוכלך!
  חיקוי נחשב לרפלקס של קופים, אבל במציאות אנשים נוטים יותר לאבד את האינדיבידואליות ולפעול לפי העיקרון - כמו כולם!
  גאונים אמיתיים הם כמו גרגירי זהב בחול, הם זורחים בבהירות, אבל הם מגיעים לכביסה מלכתחילה!
  לרוב, עריצים שוטפים את חול העם בגרגירי זהב של גאונים על מנת להסיר ולשטוף כל מה שיותר יקר מאבק מרוצף!
  נקודת המבט האישית שלנו היא כמו משקפת - אנחנו מסתכלים על החסרונות שלנו הפוך, אנחנו מגזימים אחרים ככל האפשר, ואם צריך לנתח את הזכוכית, הם תמיד מצליחים להתערפל מרוב טיפשות וכבדות בעלייה!
  מקובל יותר שאנשים לא זורעים מה שאינו טוב ונצחי, אלא זורעים טוב ונצח!
  מציאת הרפתקאות מהנות אכן דומה לעמלו של הרקולס; הרפתקאות מגיעות לתחת שלך גם כשאתה מנסה בכל הכוח להתרחק מהן!
  במשפט האחרון, סטלין היה מותש לחלוטין, הן נפשית והן פיזית. הוא צנח על כיסא והחל לנחור.
  זה חלום כל כך מדהים שפיטר הצליח לחלום. וזה נראה מפחיד וסקרן.
  והסופרטנק "המפלצת" כבר חצה את הגבול הצפוני של ארצות הברית, תוך כדי הליכה בשטח ארץ החירות. זחלים רבים חפרו באדמה והותירו תלמים עמוקים. זה היה סמל של המצמד הפשיסטי בגרונו של החופש האמריקאי. אבל הדבר הגרוע ביותר קרה כאשר ה"מפלצת" נעצרה ומנגנוני הקנה החלו לצלצל. הנשק הנורא החל לכוון אל המטרה. הבנות מיהרו, מהבהבות בכפות רגליהן השזופות, השריריות והיחפות. ותא המטען הסתובב.
  עדאלה התיישבה ולחצה על כפתור הג'ויסטיק.
  ופגז כבד של עשרים טון ירק החוצה. הוא טס לעבר אחת הערים האמריקאיות.
  פיטר נהם:
  - הגיע הזמן, התקופה עכשיו בריאה! להשמיד מנהיגי שקר וגנבים אמיתיים!
  ודיסקוטקים עפים בשמיים, תוקפים מטוסים אמריקאים. האמריקנים באמת לא יכלו להיות גרועים יותר, כוח כזה ממהר אליהם. והכי חשוב, אתה יכול להתנגד ללחץ רק עם האומץ שלך. יש אמריקאים שנלחמים בגבורה, אבל השחורים ויש הצהובים פשוט בורחים. או שהם מוותרים, נופלים על הברכיים.
  פיטר ראה נשים שבויות בקהל ולא יכול היה להתאפק. באיים על מקלע, הוא הורה להם לנשק את רגליהם הנעריות והיחפות.
  הנשים חבטו בשפתיהן באי רצון והתכווצו. רגלו של המתבגר עדיין חסרת שיער, יפה, שזופה, אבל מאובקת. וזה משפיל לעשות את זה על הברכיים ככה. אבל אתה חייב, אחרת אתה יכול לראות בעיניים שלך שיירו בך. ופיטר נראה מאוד כועס. רציתי לתקוף אותם לגמרי, אבל זרים התביישו. ובכן, הוא השפיל אותם מספיק. ולמה הם לא מרוצים ומזעיפים פנים? הוא לא ילד נאה? למה הם נראים כל כך חמורים? אולי הוא צריך לשים את השלמות הניכרת שלו בפה שלהם? רק חבל שיש הרבה אנשים בסביבה.
  הם צועקים על הבחור ומכריחים אותו למשוך את החוט. הטנק המפלצת יורה שוב. הוא יורק מטען רקטה כל כך חזק. והוא עף על פני השמים, מביא מוות והרס לשכונה שלמה.
  E-100, טנק עם שני תותחים, חזק ודי מהיר, זוחל על פניו. נסה משהו כזה. גם המכונית הגרמנית יורה, כשהיא מבחינה בשרמן חומק. זה לא מאוד קל לפגוע מרחוק. אבל תותח הנ"מ בקוטר 128 מ"מ יורה במהירות ופוגע היטב.
  ואיך התפוצץ החלק העליון של השרמן. איך הטנק הזה נשאר בלי החצי שלו? והגרמנים ממש שואגים מרוב עונג. הנה עיר אמריקאית לפניה.
  המשטרה המקומית משתחווה מהמותניים ונופלת על ברכיה בבקשת רחמים.
  רוב תושבי המקום ברחו והתחבאו. ורק נערים סקרנים מביטים בטנקים גרמניים ללא חשש. ואפילו עם קצת סקרנות.
  אחת הגרמניות הוציאה שוט והחלה להכות את הנערים האמריקאים על רגליהם החשופות. הם צווחים וקופצים משם. אבל הם עדיין נראים ולא בורחים. חלקם אפילו שרים משהו.
  פיטר, שחש את ההתלהבות בעצמו, שר שורות שדומות מאוד למילותיו של הפייטן הסובייטי העתידי:
  - אני לא אוהב את עצמי כשאני מפחד...
  מעצבן אותי כשמכים חפים מפשע!
  אני לא אוהב את זה כשהם נכנסים לי לנשמה,
  במיוחד כשהם יורקים עליה!
  שיר חזק בלשון המעטה! בינתיים, חמש בנות סובייטיות נכנסו לתפקידים בהגנה האמריקאית. הבנות היו מוכנות לנצח או למות. לכן הם שרו בהתלהבות רבה, מלחינים תוך כדי;
  רוסיה הקדושה, הגדולה שלי,
  שדות זהב, כרי דשא של כסף...
  כאן יהלומים פיזרו את כדור הארץ,
  פניני שלג רוסיות מובחרות!
  
  את המולדת שלי יותר מכל דבר אחר,
  הזמיר מצלצל, יורה בטריל...
  אין צורך שחיילים ינוחו על מיטותיהם,
  כשהנבל המשתולל פרץ פנימה!
  
  הנה הוורמאכט מתקדם בשאגה פרועה,
  כדור הארץ הרוסי בוער באש...
  החיילים הרוסיים נמסים מהר מאוד,
  והמשפחה נהרסה על ידי פצצה!
  
  אבל המולדת, גם אם ידו של האויב אכזרית,
  הוא לא רוצה להיכנע ליריבו...
  הפיהרר יקבל את זה, אני מאמין בעין בקרוב,
  כי הצבא הפך לפלדה!
  
  כאן סגרנו מחסומים ליד מוסקבה,
  וחורקים שיניים, אנחנו נלחמים למען המדינה...
  אני מכיר את ההצלחות של הקראוטים, הן פשוט מוגזמות,
  לפחות היטלר קורא לשטן!
  
  נביס את הפשיסטים בצורה נוקבת,
  למרות שלנאצים יש כוח גדול...
  אבל אז טנק סובייטי ממהר בשקט,
  ובועט בצדדים של הפיהרר!
  
  אנחנו גורסים את הקראוטים, כורתים אותם ליד מוסקבה,
  ראשים וצריחים הם כמו שיבולת שועל לטנקים...
  ואני מאמין שזמן מאי יגיע,
  מתי חייל הביא את הדגל שלו לברלין?
  
  אז העולם יהיה באושר של קומוניזם,
  בו, כל לוחם פשוט מהאבוס...
  נזרוק לתהום את לוחמי הפאשיזם,
  שבור כל עדה, האביר שלנו!
  
  הקוקיה אמרה לנו כמה זמן נחיה,
  זו לא שאלה רלוונטית במיוחד...
  כי חבל שהחיים תמיד כל כך קצרים,
  מקווה שהמשיח יקים לתחייה אנשים!
  
  אבל אני מאמין במדע הקומוניזם,
  תנו לנו לכבוש את מרחבי היקום!
  בואו נזרוק חבורה של אמונות טפלות לתהום,
  להחיות אנשים ויצורים אחרים!
  יולי 1945. חמש בנות אלנקה, מריה, אלא, אניוטה, מטריונה נלחמות בפילדלפיה. העיר הגדולה ביותר הזו בצפון ארצות הברית היא מעין מרכז מרכזי של ההגנה האמריקאית. חיילי הרייך השלישי מתקדמים, מאיימים לכבוש את המעצמה העשירה בעולם. ואז הם יפלו בהכרח על ברית המועצות. ואז זה יהיה רע מאוד.
  המג"ד אלנקה, במדיה הרגילים: יחפה ולובשת ביקיני בלבד.
  ילדה יורה בזוקה לעבר טנק E-25 גרמני. מדובר במכונה קלה יותר וניתנת לתמרון, וניתן למצוא בה נקודת תורפה. וזה פוגע בצד, מאלץ את הגרמני להסתובב. לאחר מכן אלנקה יורה צרור ממקלע ומכסחת חמישה אינדיאנים מצבא הרייך השלישי. הוא אומר בחיוך:
  - הם לא יעברו!
  והוא זורק רימון ברגליים. שוב, שברים מתפרקים, הרבה אבדות וראשים כרותים. זו לא הפעם הראשונה שאלנקה נלחמת. יש לה רקורד מברסט עצמה. והלוחם מלא בכוח ובנחישות לשרוד עד הסוף. בסמוך, גבר אפרו-אמריקאי מת עם בטן קרועה. זה באמת מראה מצמרר. השחור מתפתל והרוח יוצאת ממנו.
  אלנקה אומרת בהתלהבות:
  - אל תמות פעמיים! שום דבר בחיים לא יכול להפיל אותנו מהאוכף!
  ושוב הוא זורק רימון ברגליו היחפות.
  גם מריה בעלת השיער הזהוב נמצאת ממש שם. וזורק רימונים ברגליים. היא ילדה מאוד יפה ושברירית כלפי חוץ, אבל מאוד מיומנת. ערבים הרוגים מהכוחות הקולוניאליים של הרייך השלישי נופלים. כתם ארגמן נפרש על פניו המזוקנים של אחד מהם.
  מריה שרה בהנאה:
  - יש פרח בעולם, ארגמן, ארגמן... להתראות מהאגדה האולימפית!
  ושוב רגליה החינניות והיחפות בתנועה. זרוק רימון ופגע ביריבים. זה כמו חרמש שחותך סרפדים. והילדה זורקת. היא נוצצת.
  מריה נאלצה לסבול הרבה דברים במהלך המלחמה. והיא לעולם לא תשכח את זה. ואיך בשבי הצליפו בה בחוט חשוף על הגב והעקבים. ואיך שרפו את הסוליה במצית. והדבר הגרוע ביותר היה כאשר מריה, מותשת מעינויים, הובלה להורג. ברגליה השרוף דרכה הנערה, כמעט ילדה, על גושי האדמה הקפואים. רגליה החשופות והשלפוחיות סבלו מכאבים עזים. כמה אמנים גרמנים ביקשו לעצור את מריה. כנראה שהוא באמת רצה לצייר תמונה: "ילדה יחפה מובלת להורג". מריה המסכנה הוסעה במעגל, נאלצה לקפוא בפוזה ציורית. והיא לובשת רק שמלה קלילה וקרועה, מכוסה בכתמי דם. הגרמני רכן מעליה, תפס את רגלה בידו ואילץ אותה לכופף את אצבעותיה השרוף - כדי שזה ייראה יותר ציורי. ומריה נאלצה לעמוד ללא תנועה, נקששת בשיניה. והם אפילו ניסו את הסוליות. אחר כך הם הציפו אותה בשוט ושוב הסיעו אותה לתעלה. ואז מריה התפללה נפשית לאל-הכל יכול ונפרדה ממשפחתה. היא להקת שיניים המנקרת מקור הפחד. רוח הסתיו הקפואה העיפה את שערה הזהוב. השמלה הייתה קצרה מאוד, וחשפה את ברכיה השבורות והשרופות, מכוסות בשלפוחיות וסימני חוטים על רגליה. הילדה כולה הייתה מכוסה שפשופים, חבורות וחבורות. הם הכו אותה עם שרביט גומי גם על הראש וגם על העקבים! כל הגב מפוספס בשוטים וחוט. השמלה קרועה, גוף מוכה נראה מבעד לסמרטוטים. אבל מריה מנסה להישאר זקופה.
  היא תקבל את המוות ולא תבקש רחמים!
  אוספת כוחות, הילדה צועקת:
  - תחי המולדת!
  והם יורים עליה. הילדה נופלת... היא לא ידעה שזו הוצאה להורג כוזבת. והיא נפלה על סחף שלג, איבדה את הכרתה ממתח עצבני. אחר כך באו עוד עינויים. אבל אחד משוטרי התליין רצה להשתעשע, או ליתר דיוק לאנוס אותה, ובצורתה המותשת מריה נשארה יפהפייה. הבריון לא חשש שאחרי עינויים קשים הקורבן יתנגד, ולקח אותה למקום מבודד. שם הוא עמד להשתלט עליה, אבל הזעם נתן למריה כוח. לא חסכה בעקב השרוף שלה, היא הכתה אותו במפשעה בכעס כזה, ונחתה בדיוק עד שהשוטר התעלף מהלם הכאב.
  התרגשות רגשית נתנה למריה כוח. לאחר שלקחה מהשוטר שני אקדחים, הנערה הכמעט עירומה והפצועה הלכה לפרוץ. היא הצליחה, תוך ניצול ההפתעה, לירות בארבעה שומרים ולברוח דרך שערי הכלא.
  אחר כך היא ברחה יחפה ודרך השלג. הרגליים שלי היו קפואות ולא הרגשתי כלום. למרבה המזל, הבעלים נתן לילדה להיכנס הביתה ונתן לה להתחמם. רגליה של מריה האדימו כמו רגלי עורב וכואבות נורא. אבל למרבה המזל לא היו כוויות קור.
  הילדה קיבלה בגדים חמים והלכה לפרטיזנים. ואז היא חצתה את קו החזית. אבל כשזכרה את בריחתה, היא ניסתה לבלות כמה שיותר זמן יחפה, ולהסתדר בלי נעליים גם בחורף.
  בקיץ, להיות כמעט עירום זה נעים, במיוחד שבאמריקה התקופה הזו של השנה חמה יותר מאשר ברוסיה.
  ומריה גם למדה לזרוק רימונים רחוק מאוד עם הרגליים. זה אחד היתרונות של בחורה שהולכת יחפה. אתה יכול להשתמש בהונות שלך כדי לזרוק סכינים, רימונים, שברים חדים וחתיכות קרמיקה ומתכת. כלומר, אתה יכול לעשות הרבה עם הרגליים החינניות שלך. אפילו לירות ממקלע. בגדוד שלהן, הבנות נלחמות כולן יחפות בלבד.
  רק בכפור עז יכולות יפהפיות לעטוף את רגליהן בצלופן, או לשמן אותן בשומן ובאלכוהול.
  מריה יורה ומאירה.
  אדום אלה. היא גם מאוד מדויקת ולוחמת חזקה. יש לה שיער אדום נחושת שכזה, שמתנופף ברוח, הוא דומה לדגל המהפכה. ילדה יפה ומאוד טמפרמנטית. אפילו יותר מדי. כבר קיים יחסי מין עם הרבה גברים. אפילו התעלסתי עם שלושה, ארבעה בו זמנית. היא מאוד אהבה את זה ככה.
  ומי ישפוט את אלה? היא לוחמת מעולה, ואינה סובלת יציבות באהבה. זה האמונה שלה. עכשיו הילדה זורקת חתיכת זכוכית באצבעותיה החשופות. הוא עף ופוגע בגרון של אפריקאי מצבא הרייך ומחורר את הערבי בעורפו. יש הרבה חיילים מהרייך השלישי, שגויסו בפשיטות. חלקים קולוניאליים רבים מאוד. הם סוחפים את אמריקה.
  אללה מצחקקת. יש לה אופי קשוח והיא הייתה בכלא לנוער. והתעוררו שם אכזריות וכלבי גרייהאונד. יחד עם זאת, אפילו בכלא, הילדה מעולם לא התכופפה להעליב את החלש. עם זאת, מי לא ישב תחת סטאלין? ואלנקה גם ביקרה, אם כי לזמן קצר, במושבת עבודה לילדים. אבל זה לא מנע ממנה לעלות לדרגת רב סרן ולקבל את הכוכב של גיבור ברית המועצות.
  אלה יורה שוב. ואז הוא משגר רימון ברגל יחפה. אז הוא טס לאורך מסלול שבור ומסתיים בקנה של טנק. הלוחם אדום השיער מצחקק:
  - אני בעצם ילדת סופר! גם במלחמה וגם במיטה!
  לאחר מכן השטן הלוהט הצית חתיכת גומי עם גפרורים וזחל לעבר הטנק הגרמני E-50. ולשטן אדום השיער היה רעיון מטורף: ללכוד את הטנק של היטלר.
  היא הרימה חתיכת גומי עם בהונות רגלה היחפות וזרקה אותה ישר לתוך הקנה הפתוחה. וכעבור חצי דקה נפתח הפתח של הטנק E-50 והופיעו הגרמנים הנמלטים.
  אלה ירתה באקדח בקראוטים, וסיימה את האחד עם חתיכת קרמיקה, שנזרקה גם היא עם רגלה המסותתת והמפתה. ואז היא שרקה לחבריה:
  - מריה ואניוטה עוקבות אחרי!
  ושלוש ילדות חשופות בביקיני בלבד, מהבהבות בעקביהן העגולות והמאובקות, מיהרו לתוך הטנק. גובהו אינו עולה על שני מטרים והיפהפיות קפצו פנימה בקלות. הם חפרו במכונית. והם שרקו.
  אניוטה, הבלונדינית המקסימה הזו, העירה:
  - מכונית מגניבה, יש לה אופטיקה ונראות מצוינות כל כך!
  מריה גם ציינה:
  - וכך הם שולטים בטנק.
  הילדה הרימה את הג'ויסטיק. היא לחצה על הכפתור. הצריח של המכונה החל להסתובב.
  אלה, חושפת שיניים, הנהנה:
  - כן, זו מכונית נוחה, למרבה הצער שלושים וארבע שלנו רחוקות מזה!
  מריה אמרה באווירה של מומחה:
  - כמובן... לאקדח הזה יש קליבר של 105 מ"מ, ול-IS-2 שלנו יש גדול יותר.
  אלה הנהן והעיר:
  - אבל לגרמנים יש חבית ארוכה יותר. והמהירות ההתחלתית של הקליע גבוהה בהרבה משלנו.
  מריה, מרחרחה את ריח הגומי הבוער, ציחקקה:
  - עישנת אותם בזריזות... כמו ג'וקים!
  אלה שאג בחיוך:
  - אתה צריך לדעת את הטריקים! אבל אהבת את זה?
  אניוטה הנהנה והטיחה את רגלה על המתכת:
  - ללא כל ספק!
  והבנות פרצו בצחוק. בדקנו קצת את הג'ויסטיק. מריה תפסה את מושב הנהג, אלה הפכה לתותחן, ואניוטה רכבה על המקלעים. לאחר מכן החל לנוע הטנק הגרמני שנתפס על ידי הבנות הרוסיות. תא המטען שלו היה מוכן להוציא מסה של מוות.
  אללה, השטן האדמוני הזה שר בלהט:
  - מכונת המוות השתגעה! היא עפה, שוברת את המטרה שלה! חייכנו הפעם והלכנו לאורך הקו הלבן!
  והלוחם הלוהט תפס את הפנתר-2 על הכוונת שלה. היא לקחה אותו וירתה. קליע קטלני עם ליבת אורניום מדולדל חדר כמעט ממש דרך הפנתר וגרם לפיצוץ הקליעים. הבנות יללו בקול, שואגים:
  - אנחנו לוחמים גדולים וסופר! אנחנו נמחק את כולם!
  ואללה ירה שוב על טנק לב. היא חשפה שיניים. נזכרתי איך היא הולקה במושבת עבודה לילדים. כן, שם מלקות על עבירה הכי קטנה. וזה כואב! לבנות מצליפים, ואתם צריכים לספור את המכות בעצמכם. אם אתה עושה טעות, הכה שוב עד שאתה מאבד את ההכרה. בנות מלוכדות לעתים קרובות עם סרפדים על העקבים, במיוחד בקיץ. ואז קשה לדרוך על הסוליות השרוף. השלפוחיות בכפות רגליהן של הבנות גורמות לכאבים.
  כשהוא מרגיש כעס, אלא יורה לעבר טייגר-3. חוקר שריון וחושף שיניים. היא לוחמת מצליחה. והוא יודע מה שווה. הטנק המסוכן ביותר הוא, כמובן, ה-E-50. כאן מנסה המכונה לזהות מהיכן נפגעים הגרמנים. Alla מכוון לנקודה הפגיעה ביותר בצומת המגדל. היא מצביעה במדויק ומדגדגת את העקב שלה בפינה חדה. ואז הוא יורה. הקליע נפלט במהירות של מעל 1300 מטר לשנייה. וזה פוגע בישבן הימני.
  אלה קופץ ממקומו וקורא:
  - מוכן!
  Anyuta מאשרת:
  - ארוחת הערב מוגשת!
  הטנק הגרמני מתחיל לבעור ופגזיו מתפוצצים. רסיסים מפוזרים בכל המגרש.
  מריה שרה:
  - הלילה פיזר שברי כוכבים על פני השמים. הוכן על ידי הרייך השלישי, ארון קבורה קודר ומשעמם. מישהו כנראה הרוויח כסף בשוק פשפשים... ומישהו נפגע ממש במצח מכדור!
  אלה החלה לכוון את הקנה לעבר הטנק לב-2 ויללה:
  - מצח וארון קבורה!
  והיא ירתה לעבר מכונית גרמנית ענקית אך מיושנת. שריון האריה פרץ כמו זכוכית מתחת לאבן. והמכונה הגרמנית החלה לקרוע שוב את ערכת הלחימה שלה.
  אניוטה סטרה ברגליה היחפות וצעקה:
  - זה שלנו, כוחה של רוסיה!
  הנערה בעלת השיער הזהוב צייצה, מוחצת את הגרמנים ואת הלקאים הזרים שלהם בזחלים שלה:
  - פשוט מריה! ואני המשיח!
  אלה ירה שוב, הפעם לעבר ה-E-25 ולחש:
  - לא, ההרים לא יהיו זהובים, הם הוכספו בקונכיית האורורה!
  אניוטה פתחה באש במקלעים. ל-E-50 יש חמישה מהם, אחד מרותך לקנה. והם פגעו חזק. החיילים הילידים של הרייך השלישי מכסחים כמו מגל.
  הילדה הבלונדינית אומרת:
  - למרות שאני לא בן, אני ילדת דוב!
  והוא יורה שוב ומדויק ביותר. כל כך הרבה גופות של האשפה של היטלר. למרות שלא כולם פה זבל. יש הרבה הודים במיוחד. היטלר מגייס חיילים קולוניאליים ושולח אותם לטבח. יש הרבה אנשים בהודו, אבל אין עבודה לכולם. אז בואו נעביר את כל הגברים לבשר תותחים. יש הרבה אפריקאים וערבים.
  בין הנלחמים יש גם אזרחים סובייטים לשעבר. הם נשלחו גם לבית המטבחיים. חלק נאלצו, וחלק הלכו מרצון. והסובייטים תמיד שמחים להילחם נגד אמריקה.
  אלה יורה, פורץ טנק פאשיסטי אחר ואומר:
  - אני מה שבא להיטלר בסיוטים שלו.
  מריה כל כך עדינה ושברירית כלפי חוץ, היא מוחצת את הנאצים בזחלים. אין לה רחמים. זכור שהילדה, כמו נאצית, העבירה לשון של להבה על סוליותיה החשופות והחינניות, מריחת ריח של בשר שרוף. ואז, על הכוויות, היכו אותי באלות גומי. יש לרסק פשיסטים כאלה, לתת להם ולרסק עוד קצת.
  הטנק E-50 זריז, עם מסילות רחבות, והרבה יותר נוח להם למחוץ את אויביה של רוסיה. חבל שכל הגדוד שלהם לא שם. אסור לגרמנים להתרשם מהמתנדבים הסובייטים. אז הבנות הן רק חמש מהן שנלחמות.
  אלנה שוב מהבזוקה, בוחרת טנקים גרמניים קלים יותר. ומטריונה, יחד עם בן זוגה הנרי סמית', ילד אמריקאי פשוט אך מתמצא, מחליקה מוקשים מתחת לפסים.
  לגרמנים יש הרבה טנקים, וככלל הם לא יוצאים להתקפה בלעדיהם.
  אז אלה דפק, או יותר נכון פצוע אנושות, עוד E-50. הבנות עובדות בהצלחה. אבל כדאי להיזהר. הנה מגיע "האריה המלכותי". לרכב זה שלוש מאות מילימטרים של שריון חזיתי, ותותח 210 מ"מ, שניתן לירות לעבר טנקים ומטרות לא משוריינות. אקדח E-50 כזה יתפוצץ.
  בשלב זה מריה נותנת לטנק להסתובב על מנת לעלות על הסיפון, שם עובי השריון הוא מאתיים מילימטרים וקל יותר לחדור אותו.
  בדרך, הנערה מוחצת סוגים שונים של פשיסטים, ואניוטה יורה במקלעים.
  מריה לוחשת:
  - סלח לנו, אם האלוהים, אם יקרה משהו!
  ואללה, מבלי לחכות לעלות על הסיפון, כאשר מתקרבים, יורה מקצה לקצה, וקצה הפינה. וזה פוגע נכון. הוא חודר דרך המתכת, וה"אריה המלכותי" מתחיל לעשן ולהתפוצץ כמו הטנקים האחרים שנפגעו בעבר על ידי הבנות.
  אלה שרה בחיוך:
  - כך או כך, אחים! אוהבים לחיות, אחים! אתה לא צריך להתעסק עם המזכיר הכללי של סטלין!
  פגז יפגע בשריון הקדמי. הוא עוקץ עם תותח E-25 88 מ"מ שלו. אבל ההווה החליק על פני השריון.
  אלה מגיב בניקוב מכונת האויב כמו מחט דרך חמאה. ואחריו אומר השטן הלוהט:
  - סערה, והחרב הוויקינגית!
  אניוטה יורה במקלע, מוסיף:
  - רעם וברק!
  מריה מחצה את הקולונל מתחת לזחלים ונהמה:
  - עצמות, כוכבים - נופלים בשורה!
  הטנק שלהם יורה שוב. הפעם לאורך E-50. זה בהחלט דורש מיומנות כדי לחדור 250 מילימטרים של שריון חזיתי בזווית של 45 מעלות.
  והנה ה-E-100, מכונה אדירה, אבל דגם מיושן. אבל תותח ה-128 מ"מ שלו עדיין מסוכן. והשריון הקדמי מעט חלש יותר מזה של ה-E-50.
  אלה מעיר באופן פילוסופי:
  - זאת המשמעות של הדגם הישן!
  מריה קוטעת בכעס:
  - אתה עדיין צריך לתמרן כדי להימנע מפגיעה! אחרי הכל, מאה עשרים ושמונה מילימטרים...
  והילדה מיהרה, מתחמקת מקליעים במשקל עשרים ושמונה קילוגרמים. וכך שוב ירה אלה לעבר ה-E-100 בשינוי מיושן. המכונית הגרמנית החלה להיקרע לחתיכות. ולקרוע לשברי פלדה.
  ואיך הפגזים מתפוצצים.
  אניוטה, שירה ממקלעים, אמרה:
  - הוא הכניס את כל כח זעמו במכה... הוא יישר את השמים, הרעיד את הכוכבים!
  מריה מחצה תריסר פשיסטים בבת אחת וצייצה:
  - דרוך על הגז! יאללה ילד שלי - תדרוך על הגז!
  אללה ציחקקה והעיר:
  כן, זה בטח נחמד להתרסק עם הילד. ולמצוץ אותו...
  מריה התלקחה בכעס:
  כמה אתה וולגרי, אלה!
  שטן האש ציחקק:
  - אני אוהב לעשות בדיחות! לא לקחת ללב!
  מריה, שהמשיכה לרסק את הפשיסטים השנואים, שרה:
  - הלב שלי... לב ילדה חביבה! הלב שלי, אני כל כך רוצה לחיות בעולם!
  והלוחם דיכא יותר מתריסר נוספים. ואללה ירה לעבר E-50 אחר, שר:
  - ומדדתי את דמותו בעין, וכשהודיע בדוק לי...
  אניוטה ירה במקלעים והוסיפה:
  - בטעות חשפתי את הדו-ראשי שלי! אני בת, לא חלשה בכלל!
  אלה ירה פגז לעבר הפנתר-2, שבר בקלות את הצד שלו וצייץ:
  - ומיד הטנק נעשה שקט יותר!
  אניוטה המשיכה לנהום:
  - בקרוב לא יהיה הפריץ בגן עדן!
  אלה פגע בטנק לב ושאג:
  - כנראה שליריבים אין זמן לצ'יפס!
  אניוטה, לאחר כיסחה את כל הקו, סיננה:
  והיטלר הידוע לשמצה...
  לאחר מכן, אללה יפגע ב-E-25 ויוציא:
  - עכשיו אני לא בגן עדן!
  Anyuta העיר בהיגיון:
  - חזרנו עליו פעמיים, לא בגן עדן! זה נקרא טאוטולוגיה בשיר!
  אללה יענה וישאג:
  - מהי דמוקרטיה של אנשים? זה כאשר היטלר מקבל ניקל!
  אניוטה אמרה בכנות:
  - כן, וסטלין לא טוב במיוחד! פספסו את המכה הגרמנית! ואחרי האסון של 1941, מעולם לא הצלחנו לסגת!
  אלה, פגע באקדח, הסכים עם זה:
  - כן, בשנת 1941 איבדנו כמעט את כל צבא הסגל שלנו. כמעט בלתי אפשרי להימלט מנזק כזה. והיטלר הצליח לגייס את כל המשאבים של אירופה הכבושה וחלק מברית המועצות. והבריטים התבררו כחלשים ביותר!
  אניוטה ירה בחמשת המקלעים שלהם. חמישים זרים נכסחו. והיא צייצה:
  - אנחנו הכי יפים ביקום!
  אלה הנהן בהסכמה ואחרי הזריקה העיר:
  - הגוף הנשי יפה ואסתטי! בהקשר זה, אנחנו כתר היופי!
  אניוטה לקחה את זה ושרה בהתלהבות רבה:
  אני יכול לראות את המברשת שלך בכל מקום,
  מי ברא את קצוות היקום,
  נתת חיים לכל היקום,
  הגשמת משאלות קודש!
  
  אלוהים הכל יכול הוא כתר היופי,
  מדליק את ליבי בחלומות...
  אלו המחשבות והחלומות שלי -
  מלאך פתח את הדלת לגן עדן!
  
  אני אוהב אותך אבא הקדוש,
  נתת את בנך הנאמן בשבילי!
  כתר יהלום קורן -
  ואהבת אלוהים אליך לא התקררה!
  
  אתה, חסר הגבולות, תן לנו חברים,
  מעודד אותך לעבוד בלי עצלות...
  בגלל זה אני רוצה את זה יותר ויותר
  התפלל לאל הכל יכול!
  
  כל דבר ביקום בא מהאב,
  ובנו הכל יכול...
  אתה אדון היופי העליון,
  היקום, המרכז והטופ!
  
  יש בך הכול יכול להיות,
  ואהבה שאינה יודעת גבולות...
  קרא מזמור על ברכיך,
  בקרוב נשתף כנף כמו ציפורים!
  
  היקום כולו יהפוך לגן עדן,
  האושר הבין-פלנטרי יפרח...
  והעז אתה, ילד, באומץ -
  הקדשת עבודתך לישוע!
  
  וכשיבוא הקב"ה,
  עדן תהיה טובה יותר על פני כדור הארץ...
  אלוהים המשיח מוביל אותנו לישועה,
  האווירה תהיה קשת היום!
  
  לכן אלוהים מלמד - אל תחטאו,
  אם אתה חלש, הקב"ה יעזור...
  ותמהר ותחזור בתשובה,
  הטיף - אל תדאג לגבי המיטה!
  שיר טוב, במיוחד אם אתה יורה על טנקים גרמניים תוך כדי האזנה לו. אלה שרה יחד וירה. השטן הלוהט, על פי אמונותיה, נטה לעבר הפגאניות. היא נמשכה לקסם, לכישופים שונים. והיא לא אהבה את המונותאיזם יותר מדי.
  אבל ההארפיה האדומה עדיין שרה וירה. מה עם ישו? גם אלוהים חזק!
  אבל לפני המלחמה לימדו שאין אלוהים! אלה ירה, פגע ב"פנתר"-2 אחר, מיושן, וצייץ:
  - כן, הייתה תקופה שאמרו לנו בשיא הרצינות שאלוהים הוא רק אשליה!
  מריה הנידה בראשה במרץ, ואחרי שריצה עוד כמה פשיסטים, היא ענתה:
  - לא, הקב"ה, זו לא יכולה להיות אשליה, בפרט שישנה שאלה - מאיפה בא היקום!?
  אניוטה, ירה, הרעיף כדורים על הנאצים, ראה צורך להוסיף:
  - חוץ מזה, פיזיקאים כבר קבעו שהיקום אינו מורכב כמעט מכלום. ושכל כדור הארץ שלנו יכול להיסחט כמו תפוח!
  מריה ראתה צורך, תוך כדי המשך הפעלת לחץ על הפשיסטים, להוסיף:
  - וגם נקבע שהיקום מתרחב. אז, סביר להניח, זה היה פעם בגודל של אטום מימן! אתה יכול לדמיין מאיפה הכל הגיע!
  אלה, שהמשיך לנפץ את הטנקים, התנגד באופן רציונלי:
  - אם אתה חושב שהיקום צמח מפיצוץ, אז... אז אתה אומר דבר אבסורדי ביותר!
  אניוטה ציינה בהיגיון ובשיקול דעת, מכוונת את המקלעים ברגליה החשופות והחינניות:
  - בדיוק בגלל זה אני אומר שאלוהים קיים! טנק ה-T-34 לא יכול היה להתעורר מפיצוץ במחסן גרוטאות מתכת, וכוכבים לא היו נוצרים מפיצוצי קווארקים. רק קיום אנושי...
  מריה, לאחר שריסקה עוד חבורת נאצים, הוסיפה:
  - מפריך את קיומו של החוק השני של התרמודינמיקה. בפועל, אנו רואים סיבוך מתמיד, והחוק השני של התרמודינמיקה מוביל למוות! ופשטות!
  אניוטה, הפעילה את המקלעים באצבעותיה החשופות, הוסיפה:
  - זהו חוק הירידה באנטרופיה. כלומר, מוות חום כללי! אז עלינו להודות שאו שהחוק השני של התרמודינמיקה לא קיים, או שיש אלוהים עליון ששומר על הסדר!
  אלה, שגם הוא אינו זר למדע, העיר באופן רציונלי:
  - מה לגבי התיאוריה של תרמודינמיקה ללא שיווי משקל? זה מסביר מדוע החוק השני של התרמודינמיקה אינו פשוט!
  אניוטה צחקקה והעירה בצחקוק, כשהיא מסמרה את הפשיסטים:
  - האם זה לא משחק מחשבות ריק?
  גם מריה צחקקה, אבל חשבה שצריך לציין:
  - אבל איך, למשל, נוכל להסביר את קיומו של אלוהים? איך הוא הופיע?
  אלה נהמה וחשפה שיניים, אישרה:
  - זהו זה! איך אתה מסביר את זה?
  Anyuta הציע לאט:
  - אבל גם אתאיזם דורש אמונה ללא הסבר? מאיפה, למשל, הגיע החומר?
  אלה דפק עוד טנק לב והציע:
  - החומר הוא נצחי ותמיד היה קיים!
  אניוטה אמרה בהדגשה בקולה:
  - איך היא יכלה תמיד להתקיים? גם זה דורש אמונה!
  אלה השיב בהגיון:
  - כשם שקיומו של הקב"ה הנצחי מחייב אמונה!
  Anyuta העיר בהיגיון:
  - אבל הקב"ה יכול היה להוליד את האדם ואת היקום. וכיצד יכול היה חומר לא אישי להוליד את האינטליגנטים!
  אלה דפק טנק נוסף, הפעם E-50, ודיבר:
  - תורת האבולוציה יכולה להסביר את המעבר מפשוט למורכב. והפשוט יכול מבחינה אבולוציונית להוליד את המורכב. וכאי קיום מוחלט, זה מיד הוליד מוח כל יכול עד אין קץ.
  אניוטה, שירה לעבר הפשיסטים, ענתה בביטחון:
  - אבל שום דבר לא הוליד את ה'! הקב"ה תמיד היה קיים! וזו אקסיומה! כן אני מסכים. "הילדה כיסחה כמה עשרות נאצים והמשיכה. - והאלטרנטיבה דורשת אפילו יותר אמונה! דמיינו את קיומה של אנרגיה בלתי אישית תמיד וחומר ומרחב הנובעים ממה? גם מאי קיום! ושוב צריך אמונה כדי להבין אבסורד שכזה! כלומר, אתאיסטים בבעיה מוחלטת! לכל דבר יש שורש. אבל היכן חייבת להסתיים סיבת השורש? - הילדה לחצה על בהונותיה החשופות על כפתורי הג'ויסטיק, יורה ברוחות הרעות הפשיסטיות. והיא המשיכה. - אם נחפש את הסיבות השורשיות מההתחלה, אז לפי האתאיזם בסופו של דבר נגמור באי-קיום. אבל האם אי-קיום או ריקנות מוחלטת יכולים להוליד משהו? ואם השורש המקורי נראה באל הכול יכול, אז כל הבעיות נפתרות מעצמן. וקיום הציוויליזציה האנושית, והאינטליגנציה, וחיים ביולוגיים וכוכבי לכת עם כוכבים. אבל רעיונות אתיאיסטים, בחיפוש אחר הסיבה השורשית, עדיין מסתמכים על הצורך לקבל באמונה. אבל הסבר נוסף שהחיים על פני כדור הארץ, והציוויליזציה האנושית הם תוצאה של מקרה, דורש הרבה יותר אמונה והנחות מאמונה באל הכול יכול.
  אלה ירה שוב, ריסק את ה-E-50 ושאל בציניות:
  - ובכן, נניח ששכנעת אותי... אבל למה לי להאמין באל המקראי, ולא ברוד? לתוך הגרסה הסלאבית של הקב"ה!
  אניוטה שרקה, ירתה ואחרי שחשבה קצת ענתה:
  - כי לתנ"ך, גם אם רבים מהם לא אוהבים את העובדה שהוא נכתב על ידי יהודים, יש לפחות הצדקה לאלוהות שלו. לפחות קח את הנבואות. ורודנוברי... האם יש רבים מאנשי הרודנוברי האלה? אם יש להם תנ"ך עתיק משלהם? והייתי רוצה בלבי שהעם הנבחר של אלוהים יהיה רוסים, ולא יהודים, שרוסיה, ולא ישראל, תהיה מלכות ה'. - הילדה פרשה את ידיה ולחצה באצבעותיה החשופות את רגליה המפתות והשזומות על כפתורי הג'ויסטיק. - אבל אתה מבין, אין לנו ספר כזה כמו התנ"ך. ואין אפילו מקורות מהימנים לגבי מה שהאמינו אבותינו לפני אימוץ הנצרות. זו הבעיה, שעם כל החסרונות של התנ"ך, חלופות אחרות דורשות אפילו יותר אמונה, ומפוקפקות מבחינת הרוחניות של אלוהים.
  אלה, לאחר שניפץ מכה מדויקת מה-Jagdtiger-2, הציע:
  - ואם לא סבר הקב"ה לתת גילוי על עצמך כלל. וכל הספרים על אלוהים נמצאים בתנאים שווים באותה מידה... - השטן האדמוני גיחך וקרץ לחבריה, הוסיף. - כלומר, כל זה אנושי גרידא.
  אניוטה עצרה את הירי כדי לתת למקלעים להתקרר ושאלה בספק:
  - האם לדעתך יכול הקב"ה להסתיר ידע על עצמו ולתת לעולם לעשות את שלו?
  אלה העיר באופן רציונלי למדי:
  - תראה את העולם שלנו! הנאצים כבשו את אורנבורג, הסתערו על פילדלפיה, עמדו ליד מוסקבה והקיפו את לנינגרד. כשמסתכלים על זה, אני חושב שלא קשה להאמין שהאל הכול יכול אפשר לעולמנו להתקדם. כאילו, תפרפר לבד, ואני אסתכל!
  אניוטה נאנחה בכבדות והסכימה:
  - כן, העובדה שהנאצים כבשו יותר ממחצית העולם... זו זוועה! אבל אולי זה עונש לעולם על חטאים וחוסר אמונה!
  אלה הבזיקה בעיניה, ירתה פגז נוסף והעיר:
  - אבל זה שוב מראה ש... שבאלוהים המשיב לתפילותינו נוכל להאמין רק באמונה!
  אניוטה התנגדה בכעס:
  - אבל אנחנו חיים ולא נכים... אז אל תחטא לאלוהים, אללה.
  בדרום הסתערו חיילים גרמנים על הבסיס האמריקאי הגדול ביותר במיאמי.
  ארבעת היפות האגדית ביותר נלחמו על הטנק E-50. אז הם ניפצו סוללת תותחים נגד מטוסים לרסיסים לרסיסי פלדה.
  גרדה, ליקקה את שפתיה בטורף, אמרה:
  -למען האמנות, מבצעים מקריבים קורבנות מרצון, למען האמנות הצבאית, המאזינים נאלצים להקריב!
  שרלוט, מסרקת את שערה האדום-נחושת בכף רגלה היחפה, העירה:
  - מלחמה היא תהליך מרתק! אנחנו ממשיכים לקחת עיר אחרי עיר, עיירה אחר עיר, עד שנהרס את כל אמריקה.
  כריסטינה אמרה בחולמניות:
  - הלוואי ויכולתי לקבל עכשיו חזיר עם אננס... נמאס לי מהלחמה יבשה!
  מגדה העירה בשיקול דעת:
  - אז זה הפוסט שלנו! אל תתעצבן!
  כריסטינה צחקקה. היא באמת רצתה שניים או שלושה בחורים שייגעו וילטפו אותה בבת אחת. והיא תהיה ג'ינג'ית ושרירית, ותצרח כמו חזיר. זה כל כך נחמד כשידיים של גבר עוברות על האצבעות, השוקיים והקרסוליים שלך. כשגברים צעירים מדגדגים לך בעקב ומרעיפים נשיקות על רגליך החינניות.
  כריסטינה אפילו התחככה בין רגליה. כמה מרגשות מחשבות כאלה. איך אני רוצה סקס.
  מגדה, מביטה בבן זוגה הג'ינג'י, צייצה:
  - הרחיק מחשבות תאווה! תהיה קפדן עם עצמך!
  כריסטינה שיפשפה את סוליה החשופה על המתכת ואמרה, רועם:
  - הו, צבוע נוצרי שכמוך! איך אתה לא מבין את קול הבשר!
  כריסטינה דמיינה גברים. הרבה אנשים צעירים, יפים ושריריים שתופסים אותה בידיים, ואז זה מתחיל... מה רע בזה? האם גברים חולמים על הרמונים? למה היא לא פותחת את הרמון הגברי שלה? ותעשה אורגיה.
  גרדה ירתה לעבר הוביצר אמריקאי בקוטר 240 מ"מ ובעיניים מהבהבות נבחה:
  - הזהר! קליע גדול כזה מסוכן לנו!
  כריסטינה אמרה בעוויתות:
  - אה, יהיה נחמד להחליף לשורמלב. הטנק הזה, או יותר נכון מאסטודון, אם הוא פוגע, הוא פוגע!
  גרדה העבירה את רגלה היחפה, מכוסה רק ברצועת בד צרה, על החזה של כריסטינה. הפטמות שלה התקשו מיד, והילדה גנחה בחושניות.
  גרדה צחקקה והשיבה:
  כל ארבעתנו נצטרך ללכת לגברים! בואו להירגע ולעשות אורגיה ענקית!
  כריסטינה ציחקקה והעיר:
  כן, אני באמת רוצה סקס! למרות שרק לאחרונה הייתי עם שלושה בחורים בבת אחת... הבשר הופך ליותר ויותר בלתי יודע שובע!
  גרדה ציחקקה וירתה בציוץ:
  - בנות צריכות בחורים, זה כל כך נחמד להיות איתן! במיוחד כשאתה עובד על הפה עם שלמות גברית גדולה.
  והלוחם הלבן כשלג פרץ בצחוק. היא ליקקה את שפתיה האדומות בלשונה הוורודה. דמיינתי סוכרייה על מקל גדול כמו בננה. איך הלשון הזריזה שלה מלקקת את הבשר המתוק, הטעים, בעל הריח המרגש.
  גרדה הנידה בראשה. במהלך הקרב, אתה לא צריך להתמכר לפנטזיות אירוטיות. עדיף לירות ולמסמר.
  מגדה מקלקלת את מצב הרוח:
  - אם תתמסר לתאוות הבשר, תלך ישר לגיהנום. ואז יהיו עינויים כאלה...
  שרלוט גנחה בעצבנות, מקמרת את גופה השרירי בשדיים גבוהים:
  - עינויים! וואו, כשמקציפים אותך עם שוט או סרפד זה מאוד נעים!
  גרדה צחקקה ואמרה:
  - בשבילך עינוי הוא עינוי, אבל ההצלפה רצינית!
  מגדה כיוונה את האקדח עם הג'ויסטיק. תפסתי שרמן קבור באדמה עם אקדח מורחב. היופי ירה. זה כמו לשבור חפיסת שוקולד. טנק אמריקאי עולה באש. ואז מטרה חדשה: פרשינג. ואתה מצביע עליו ויורה בוודאות. ואתה ממש הורסת את המגדל.
  מגדה אומרת לאחר פגיעה בטנק אמריקאי:
  - אל תחשוב על בחורים. עלינו להילחם... ולתת לקול התאווה להטביע את פיצוץ פגז!
  גרדה הנהנה בהסכמה. היא ליטפה את רגלה ודמיינה שהנס מלטף אותה. זהו ילד גבוה ושרירי, כל כך דומה לכרזה ארי. זה יהיה כל כך טוב!
  לאחר מכן ירתה הילדה לעבר "המכשפה". והיא מחצה את הצד. וזה חילק את המכונית כמעט לשניים. לאחר מכן היפה גם פגע בבונקר ושבר אותו. אפילו שבבי שיש נפלו.
  לאחר מכן הילדה צייצה:
  - ידית הגרזן נחתכה לשניים, אבל הייתה צלקת על המצח!
  ואיך הוא צוחק... מראה את הלשון שלו, כל כך ורודה וזריזה.
  ואז כריסטינה לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, ומרסקת את "ביג טום" להריסות.
  והשטן הלוהט והמזג הזה יורה בצורה כל כך מדויקת. צילומים מדויקים בשילוב עם חן אקסטטי.
  שרלוט אומרת בחיוך:
  - כך מחזיקות נשים בגבר: איטלקייה בגופה, אמריקאית במעשיה, צרפתייה בחסד, ורוסייה עם ארגון מפלגתה!
  כריסטינה אמרה בביטחון:
  - עדיף כשגברים שונים... זה הרבה יותר נחמד ומעניין. ולהחליף מאהבים כמו כפפות!
  גרדה תקח אותו ותשיר:
  - הבעל בצינוק, והאשה בבית המשוגעים, הבעל אכל יותר מדי אגסים, והאשה היא השטן!
  ושוב הבנות צוחקות. אחר כך הם התחילו להתנגש ברגליהם היחפות, עד כדי כך שניצוצות נפלו מתחת לסוליות. והיפות מצחקקות. גם שרלוט ירתה, דחקה את בהונותיה מהג'ויסטיק וצייצה.
  - גרדה, גרדה, גרדה! תַעֲלוּל שׁוּבְבוּת! ומאיפה הגעת, גרדה? גרדה, גרדה - חייבת להיות יפה! השטן עצמו נמצא ביופי הזה!
  ושתי הבנות ריסקו את ראשיהן בכל הכוח. ואיך יעופו ניצוצות.
  לאחר מכן הבנות צעקו פה אחד:
  - מעלינו שואגות הטייסות בקול! טיפש חזק אחד נוטע את סדום!
  והלוחמים שוב היכו בראשם בכל כוחם. הם באמת נהנים מאוד. והיפות שואגות בהנאה! והם שרים כמו שודדים:
  - זה תענוג לאחיות, זה תענוג לאחיות לחיות... אתה לא צריך להתעסק עם הפיהרר הנאצי! כל אחיות, כל אחיות כלשהן... ליד מיאמי נשמיד את היאנקיז ברצינות!
  זה כיף לבנות, אי אפשר להגיד כלום. כמה מדינות כבר נמצאות בשליטה של הוורמאכט. והנאצים מתקדמים, הטנקים של הפריץ הם כמובן מהמעמד הגבוה ביותר!
  והלוחמים שרים בשיא ריאותיהם:
  - כל אלה נגדנו מתים... וכל השודדים ילכו עלינו!
  היפות קראו פה אחד:
  - זה מפחיד - קפוט!
  נראה היה שהלוחמים באמת אהבו את הכל. הן כל כך יפות, שריריות, ובסוף יולי חם, והגוף של הבנות החזקות נוצץ מזיעה. כריסטינה מוחצת את האמריקאים בזחלים שלה ושורקת לעצמה שיר. בטון נלהב:
  - רשום את זה במחברת שלך, על כל עמוד... אל תאבד את הראש, פשוט תגרש את היאנקיז!
  והילדה מצחקקת לעצמה, חושפת שיניים וקורצת. למי - כנראה השטן.
  גרדה, בזמן הירי, זכרה את אחד מרומני המדע הבדיוני שקראה. בו הופיע השטן בביתו של הפרופסור במסווה של צעיר יפהפה. וסיפור על הבעיות שהתעוררו בגיהנום. כן, בגלל הגברים הקטנים שזוללים אנטרופיה חיובית, נוצרה הפרה של סדר המקרה והגיהינום, למעשה, התחיל להידמות לסיוט. וזה היה מקום די טוב. שם חגגו החוטאים חגים לעצמם, בהיותם צעירים ויפים.
  והשמש העדינה והאדומה זרחה לנצח. ואז זה התחיל... לא פלא שהם השוו את העולם התחתון לביוב. אבל למעשה היו שם הנאות ובידור טהורות.
  גרדה לקחה אותו ושרה בלהט:
  - למלא את הכוס במי אש,
  יחד עם השטן - בואו נשתה עד מתכת!
  והבלונדינית היפה מכה כמו תותח. והוא פגע במטוס תקיפה אמריקאי P-51 עף נמוך. ובכן, שטן קטן וחכם!
  גרדה חייכה בטורף. אבל לאמריקאים הייתה הזדמנות לחלק את רוסיה יחד עם הגרמנים. ועכשיו הם עצמם יצטרכו לשכב תחת היטלר. ועבורם זה לא נעים. אז האמריקני המעשי יידע מהי משמעת גרמנית. וזה רק יועיל לו.
  גרדה שרה:
  מרחפת בצורה מאיימת על פני כדור הארץ,
  נשר הרייך השלישי...
  מושר בשירי העם,
  הוא חזר לגדולתו!
  וזה עשה את זה הרבה יותר קל ומצחיק עבור הבנות. והיו לוחמים מהמעמד הגבוה ביותר. עם זאת, למעשה קל להם מאוד להילחם. והם מסוגלים לנצח בלי שום בעיות. עכשיו הסוללה ממש נקרעת.
  אחר כך הם מחצו את חיילי ארה"ב בזחלים וציחקקו בהתרגשות והראו את לשונם. והם היכו זה את זה ברגליהם היחפות. הם סובבו את ראשיהם על צוואר חזק. צחקנו...
  מגדה, רק בנימה מעט מינורית, העירה:
  - מה לעשות בגיהנום? רק לסובב את זנבות השדים!
  לאחר מכן הבנות פרצו בצחוק, כדי שתוכל לשמוע את זה מחוץ לטנק. הם כל כך שובבים ועליזים. אלו לוחמים שלא לוקחים יד.
  הוורמאכט נכנס עמוק יותר ויותר למיאמי. משטח החלקה אמיתי עשוי להבות פלדה נע קדימה. והציוד קישקש, המסלולים נקשו. הטנקים של גרמניה חזקים ואין להם אח ורע מבחינת רמת הרכב. והקראוטים גאים בכך מאוד. יש אפילו פילדמרשלים מאוד מנופחים שמסתובבים. ה-E-50 לא רק מוגן היטב על ידי עובי השריון שלו, אלא יש לו גם לוחות משופעים.
  תנסה את זה. והאמריקאים, שהם מתנגדי הגרמנים, לא יכולים לעשות שום דבר בקשר לנאצים.
  חיילים שחורים מוותרים ועוזבים ראשונים. הם לא באמת רוצים להילחם עבור ארצות הברית. אמריקאים ממוצא גרמני עוברים לצד הוורמאכט. רק היהודים, מבינים שלא ירחמו, נלחמים עד הסוף. גם הסינים וגם האנגלים-אמריקאים מגלים חוסן. הלטינים מתנהגים אחרת. חלקם לא רוצים להילחם עם בעלות הברית, גרמניה: ברזיל, ארגנטינה ואחרות, אבל חלקם די עקשנים. באופן כללי, האמריקאים מפגינים חוסן יחסי, והם צריכים להילחם קדימה. למרות שהיו אסירים רבים, המספר הגיע למיליונים.
  יש לציין שלאמריקאים יש מספר גדול מאוד של שרמנים. הטנק הזה קל יחסית לייצור והוא דומה במובנים רבים ל-T-34 הסובייטי, רק גבוה יותר, ומעט גרוע יותר עם שריון צד. מה, עם זאת, לא משמעותי בהתחשב במידת החזקה של התותחים הגרמנים.
  אבל קראוטים אוספים חשבונות באופן פעיל. גלקסיה שלמה של מכליות גרמניות צברה מספר עצום של כלי רכב שניזוקו. גם אסים עובדים מצוין. מלבד פרידריך ביסמרק, שיצא מהתחרות, מארסיי מגיעה למקום השני. גם האפמן לא רע. אבל הם אוהבים אותו פחות כי האס הזה פוגע לעתים קרובות במטוסים גרמניים. סגנון הלחימה של האפמן לתקוף מטווח קרוב, כמובן, מגביר את הסיכון להיפגע מרסיסים מכלי טיס שהופלו. מרסל ופרידריך מעדיפים לפעול מרחוק.
  הם היו צלפים, מאוד יעילים ויעילים.
  רודל הוא גם אס מכובד מאוד, משחתת הטנקים השנייה אחרי פרידריך. רודל הזה הוא אדם אמיץ מאוד. הוא הופל ונפצע יותר מפעם אחת, אך נשאר בשירות.
  באופן כללי, יש להכיר בכך שהמיומנות של הלופטוואפה היא ברמה עצומה. ושהאמריקאים בבירור מפסידים לגרמנים באוויר. ומטוס הקרב האמריקאי הפופולרי ביותר, המוסטנג, חסר אונים לחלוטין באוויר.
  גרדה לקחה את מקל הסוכרייה באצבעותיה החשופות, ומוצצה אותו, אמרה מהורהרת:
  - זה מעניין... אנחנו נביס את אמריקה ללא כל ספק. אבל האם יפן באמת תקבל כל כך הרבה אדמה?
  שרלוט אמרה בזעם בקולה:
  - לא! זה לא אמור לקרות! לא נוותר על חצי עולם לצרות עין!
  כריסטינה ציחקקה, חבטה בשריון בעקב העגול שלה ונהמה:
  - בואו נרסק אותם כמו רוסים ואמריקאים!
  מגדה אמרה בטון רך יותר:
  - אבל הם עזרו לנו מאוד במלחמה עם הרוסים והאמריקאים. אנחנו לא צריכים לדבר בזלזול על יפן!
  עיניה של שרלוט הבזיקו ולחשו:
  - אנו מתייחסים לאחרים כפי שמגיע להם! ויפן אינה יוצאת דופן!
  גרדה העירה בפייסנות:
  - לא, כמובן, עלינו להוקיר את תרומתה של יפן למלחמת העולם השנייה. במיוחד בקרב מול ארה"ב. הם הרגו אמריקאים רבים והטביעו את רוב הצי. ובכך להגן גם עלינו!
  כריסטינה נחרה בבוז:
  - אם יפן הייתה תוקפת את ברית המועצות ב-1941, מוסקבה הייתה נכבשת מזמן. וכך המלחמה נמשכה מעבר לכל משך אמיתי.
  שרלוט, השטן האדמוני הזה הנהן בהסכמה:
  - כן, השנה השישית למלחמה מגיעה לסיומה. ואין סוף או קצה באופק לקטל הזה! ואנחנו חייבים להודות שזה נהיה קצת קשה.
  גרדה התהפכה על בטנה, לחצה על כפתור הג'ויסטיק ברגל, דפקה עוד שרמן, והשתוללה:
  - אבל אנחנו לא מכירים חיים אחרים... אז האם כדאי לאחל משהו אחר!
  מגדה אמרה בשיקול דעת:
  - מספר המדינות בעולם ממצה. זה אומר שבמוקדם או במאוחר יהיה שלום, ואיתו מגיע אושר לאנשים.
  שרלוט, השטן האדמוני הזה נחר בבוז:
  - האם אין אושר במלחמה?
  מגדה הנידה בראשה:
  - איזה אושר יכול להיות בהרג אנשים? בהרס, באלימות ובאבל?
  שרלוט משכה בכתפיה וציינה:
  - כשהייתי ילדה קטנה מאוד אהבתי לשחק במלחמה ולהכות סרפדים עם מקל. יש משהו בכולנו האנשים שנמשך להרס. והרס של דברים רעים!
  כריסטינה שרה וקפצה במעלה המיכל:
  - העולם התחתון נורא מאוד... הגיהנום יותר מסויט מהחלומות הנוראים ביותר... אבל אנחנו אוהבים לחטוא בלהט רב, זה הנחתום של כל גורל בנינו!
  שרלוט הוסיפה באריכות:
  - וגם בנות... צריך לדעת מתינות בכל דבר, כולל חטא!
  גרדה אמרה בתבונה:
  - החטא הוא כמו פלפל במרק. יותר מדי זה רע - זה שורף לך את הפה, אבל בלעדיו זה תפל וחסר טעם!
  מגדה העירה באנחה:
  - אבל החטא מעייף אותך! האין זה?
  גרדה חייכה והשיבה:
  - גם ריצה מעייפת, אבל זה טוב לבריאות... צריך לרפא את הגוף.
  דעתו של שרלוט הוסחה ושלחה פגז לתוך הפרשינג. היא לוחמת מאוד מדויקת. ויש לה מה להראות לאחרים. היא דפקה טנק אמריקאי וצייצה:
  - אני לוחם על ושלוש פעמים היפר!
  לאחר מכן היפהפייה זרקה את מסטיק הגביע לפיה ונשפה בועה שלמה.
  גרדה העירה בציניות:
  - בארה"ב יש מסטיק הרבה יותר טוב ממיכלים!
  כריסטינה לקחה את זה ושרה:
  - אלימות הורסת פלדה, אבל כוחו של הרוע אינו נמשך לנצח! ואתה נעשה חזק יותר בנשמה! כשהיד איתנה והמטרות אנושיות! אתה יכול לרסק אלימות!
  מגדה שרה בתגובה:
  אורו של אלוהים האיר לנו,
  אמונה באדון המשיח...
  ובתשובה היא פתחה -
  הלב הסוער שלנו!
  והילדה עם שיער זהוב צילמה במדויק. הפגז ששלחה התרסק במכונית האמריקאית.
  אבל הינקי כבר זוחלים החוצה מתחת להריסות. הם מוותרים. הם מניחים את ידיהם על צווארם ורועדים מפחד. דגלים לבנים תלויים. אולם אחת הסוללות לא ממהרת להרים ידיים.
  גרדה מכוונת את האקדח ויורה. דוקא שליחת קליפה אחר קליפה. ילדה מאוד חדה. גם מגדה יורה בתורה. לא משנה מה - בלונדינית טבעית... מותניים דקים, חזה גבוה. היא יודעת איפה למצוא את המחסנים של בעלה... אבל רציתי שינוי - קניתי חבילת צבעים!
  וזה מצחיק עבור הבנות, הן הפכו להיות כל כך מגניבות עכשיו.
  גרדה לקחה אותו ושרה:
  - והם עוזבים בטנקים - הבנות מתרוצצות...
  אלמנט פלדה, אלמנט פלדה!
  שרלוט ירתה לעבר "המכשפה" ושרה:
  - אם אתה רוצה להיות בריא, תתחזק... אם אתה צריך טנק בלי בלמים, אל תתביישו!
  וכל ארבע הבנות יפרצו בבכי וישאגו. כריסטינה חייכה ואמרה:
  - אישה עם ארבעה גברים, זה נהדר!
  גרדה אישרה:
  - כמה שיותר אוהבים, יותר טוב! אנחנו היטלרטים, מה שאומר שאנחנו מחוץ למוסר הבורגני!
  שרלוט אמרה בכעס:
  - מוסרי, מהמילה מלוכלך!
  כריסטינה ציחקקה והעיר:
  - בנות פרא אנחנו! פשוט פראים!
  גרדה אמרה במבט גאה:
  - אבל כל אחד מאיתנו הוליד ילד מתחת לליבו של הפיהרר!
  מגדה הגיבה בזעם:
  - אתה לא צריך להתכופף ככה לרמה של בעלי חיים!
  שרלוט ציחקקה והעיר:
  - אנחנו לא רק חיות, אלא לביאות!
  כריסטינה הבהירה ונענעה את ירכיה:
  - ואפילו שדים! אז המוסר הנאצי שלנו הוא באמת שטני ואכזרי!
  גרדה לקחה את זה בחיוך ושרה:
  בלילה שלפני הקרב, אפילו לגיבורים,
  מפחיד בחושך...
  פנטוגרמה ממקדש עתיק בוערת,
  אלוהים תן לי כוח... כדי לא לגמור בקברים!
  כריסטינה העירה בחיוך של ג'וקונדה:
  - ואני הייתי רוצה להיות בן אלמוות כמו ההיילנדר בסרט... נסה מיליארד גברים, וטריליון גובלינים, ושקסטיליון אלפים!
  גרדה גרגרה ואמרה:
  - גמדונים... הם כל כך יפים ומדיפים ריח של פרחים ודבש. איך הייתי רוצה להתעלס איתם. זה כזה כיף פרוע.
  כריסטינה ציחקקה ומלמלה:
  - אלפים הם חלום מתוק... היופי הופך אדם לעבד! ואחרי המוות לא ימצאו שלום... כי בעולם התחתון הבנות נמצאות עם השטן!
  שרלוט לקחה את זה ושרה בהתלהבות:
  - מלאו את הכוס במי אש... הלהבה תבער ותחטב מתכת!
  והבנות יצחקו בבת אחת... הן לא חלשות בכלל! בנות יפות ומגניבות!
  גרדה לקחה אותו ושרה בהנאה:
  - אל תפחד מהמוות, אל תחזיק בפחד... הרי בלי צדקה אין טעם לחיות!
  בתגובה, מגדה ירתה, שלחה פגז ישר למרכז ושרה:
  - במסדר השמימי, במסדר השמימי... שם, ברצון יהוה, אהיה! ואני מקווה חברים יקרים שלי!
  כריסטינה, השטן הזהוב-אדום הזה צייצה:
  - ובגן עדן, האם יהיו לי שדון שדון אוהבי סקסטיליון?
  מגדה ענתה בחיוך:
  - וביום ראשון לא מתחתנים ולא מתחתנים, אלא נשארים כמלאכים בגן עדן. ואתם השדים כנראה תזדווג עם שדים לנצח!
  כריסטינה צחקה והעיר:
  - אבל זה מאוד מגניב! אתה יכול לדמיין כמה גדול הזין שלהם! ובכלל...
  גרדה שרה בתגובה:
  הרייך בונה עולם חדש,
  ומכחיש את העבר...
  לשים על כס המלכות -
  מגוחך ווולגרי!
  והיפהפיות עם רגליים חשופות וגוף כמעט עירום, שרירי ושזוף פרצו בצחוק.
  שרלוט סדקה את אגרופיה ולחשה:
  פיצוצים רעמו...
  נגמר החסד -
  תפסיק להראות את הגב
  הגיע הזמן להרוג אויבים!
  אבל כרגע התברר שזה לא בדיוק הזמן. האמריקאים המשיכו להיכנע, כנראה מיאמי הייתה העיר הבאה שנכבשה.
  דגלים לבנים הושלכו. האסירים יצאו. כשגרדה קפצה מהטנק, היא טבלה בכוונה את רגלה היחפה בשלוליות שמן מכונות. מיד, לכלוך, חול ואבק נדבקו לרגלי היפהפייה הבלונדינית. יתרה מכך, על פי המסורת, האסירים נאלצו לנשק את סוליותיה המלוכלכות והמסריחות של הילדה.
  שאר היפות עשו את אותו הדבר. הם אומרים, שלא ייהנו האסירים לנשק רגליים יחפות. תן להם לזחול ולרחרח. והם מלקקים עפר ואבק בלשונם.
  שרלוט תפסה את אפה של האמריקאית שחורת העיניים באצבעותיה החשופות. היא לחצה חזק. גרם לאסיר לצרוח. ואז היא חבטה במצחה בעקב שלה, וגרמה לבליטה. השבוי נפל ואיבד את הכרתו.
  שרלוט שרה בציניות:
  - אני בת קוברה אמיתית, ולא תרגיש טוב תחתינו!
  לאחר מכן גרדה הלכה בעקבותיה. היא גם לחצה את אפה באצבעותיה החשופות ומשכה, כמעט תלשה את אפה ודחפה את עקביה לתוך סנטרה. שוברת את הלסת שלי.
  ואז כריסטינה עשתה את אותו הדבר. היא תפסה בחוזקה את אפו של עמיתה ואפילו שאפה דם, וקרעה את נחיריה.
  מגדה, בהתרגשות, גם הכריחה את האסירים לנשק את רגליה המאובקות, מכוסות בשמן מכונות, אבל אז היא הלכה מעט והבחינה:
  - זה וולגרי ואכזרי!
  שרלוט הוסיפה בציניות:
  - ועדיין לא בצורה נוצרית!
  מגדה הנהנה בהסכמה:
  - באמת! אנחנו לא מתנהגים כמו נוצרים!
  השטן אדום השיער נהם בתגובה:
  - וגם אתה! אז אל תסתור אותנו!
  בין האסירים היו צופים בני נוער. כריסטינה ניגשה אליהם ואמרה בלעג:
  - אתה רוצה לטעום גוף של אישה?
  הבנים העיפו מבטים רעבים ונבוכים אל הילדה הכמעט עירומה, היפה מאוד. רבים מהם נלחמו בחום במכנסיים קצרים בלבד, והיו מכוסים בשיזוף שוקולד. גרדה קפצה אל הפרחחים, ונענעה את המקלע שלה, שאגה:
  - על הברכיים!
  הם נפלו מיד. לאחר מכן שוב הבנות, הפעם הצופים נאלצו לנשק את רגליהן. הנערים אף חרקו חול בשיניים, אך הם החזיקו מעמד ולא העזו להתנגד.
  גרדה שואגת בשיא ריאותיה:
  אני קינג קונג.
  וכריסטינה הסירה את החזייה וחשפה לחלוטין את שדיה הגבוהים עם פטמות ארגמן. והיא התחילה לדחוף אותו על כל הבנים ברצף. כאילו, נשיקה.
  הבנים הסמיקו במבוכה, אך בצייתנות הם התנשקו. מה הם חוו? תערובת של פחד ותשוקה. גברים צעירים התרגשו מהמראה של נערות עירומות למחצה ומהנגיעות שלהן. גם כריסטינה אהבה את זה.
  גרדה גם חשפה את שדיה. היא גם גבוהה, שמנמנה, עם פטמות ארגמן, כמו תותים.
  שרלוט עקבה אחריהם, מציגה את גופה המפותל. רק מגדה פנתה. זה נראה לה מביש ווולגרי.
  באופן כללי, אתה מאבד כל כך הרבה אנושיות במלחמה. והמוסר הנאצי בכלל הופך אנשים לבעלי חיים. חלקם כמו זאבים, אחרים כמו כבשים.
  אבל מצד שני, משמעת ברזל, ארגון, חוסר רחמים בהשגת יעדים עושים פלאים!
  כך מהר הפך הטנק E-50 לייצור המוני. למשל, האם זה אפשרי לאמריקאים, שעדיין מוציאים שרמנים, שהיו חלשים מול ה-T-4?
  אבל איזה בנות הן פרועות. הם, שקיבלו צווים רבים עבור שירותיהם הצבאיים, מתנהגים כך. הם מכריחים את הבנים לנשק את החזה, הרגליים והירכיים שלהם. ובכן, האם זה באמת אפשרי? איזה מוסר השכל זה? יתר על כן, חיילים גרמנים וזרים מסתכלים על כך ומסובים את אצבעותיהם ברקותיהם. כאילו, תראה איזה סוג של נשים יש לנו!
  הם עומדים להתחיל להזדווג ממש מול כולם!
  מגדה צרחה בכל ריאותיה:
  - לא! שלא תעז לעשות את זה! תהיה בן אדם!
  גרדה צעקה בתגובה:
  - אל תטריחו אותנו ללמד את הבנים!
  מגדה קפצה אליה, זרקה כמה בני נוער ונבחה:
  - השתגעת?! תפסיקו לחשוף את צבא הרייך השלישי ללעג!
  שרלוט נעשתה לפתע נבוכה והעיר:
  אולי אנחנו באמת הולכים רחוק מדי? אתה צריך לנהוג במתינות ובדיוק!
  כריסטינה הניפה אותו וצרחה:
  - אל תטריד אותי, אל תיגע בי, טוב ליהנות. הם בנים כל כך יפים, ויש להם ריח של נעורים מתוקים!
  גרדה הביטה לאחור ולחשה:
  - בוא נלך איתם, אז נשתובב. אתה לא יכול לעשות את זה מול כל הצבא! ועדיין יהיה לנו זמן למשחקים!
  כריסטינה מלמלה בתסכול:
  - לאחר? אז זה לא אותו ריגוש כמו מול כולם! וזה מגניב!
  הארבעה המפורסמות, שהפכו לאגדות חיות: גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה, המשיכו להתקדם צפונה בטנק הטוב ביותר שלהם עד כה בעולם, ה-E-50. הוורמאכט כבר הקיף את אטלנטה. מצבה של אמריקה הלך והידרדר במהירות.
  אף על פי כן, נמשכו קרבות הטנקים. הבנות הדפו מתקפה עיקשת נוספת של שרמנס ופרשינגס. נוסף גם טנק חדש של וושינגטון, רק כמה מהם לעת עתה. אבל המכונית הזו הייתה קצת יותר מסוכנת. אורך הקנה של תותח ה-90 מ"מ גדל ל-73 EL, עלה על כוחו של ה-Tiger-2, שבעזרת קליע מתקדם יותר אפשר לחדור את ה-E-50 אל הצד. נכון, המנוע של הטנק החדש לא היה מוכן לאותם 500 כוחות סוס עם משקל של חמישים ושבעה טון ושריון חזיתי של 152 מילימטרים.
  מגדה פגעה במכונית כזו ממרחק של שני קילומטרים והעיר:
  - האויב משתפר באיחור ברור! והוא עשה טנק מגושם כזה!
  גרדה ציחקקה והעבירה את רגלה היחפה לאורך הדוושה של המכונית, מתהדרת:
  - ובכן, זה מזל עבורנו! ובכלל, כבר נכנסנו כל כך עמוק לתוך האימפריה הזו של הקפיטליזם. ארה"ב תיפול בקרוב!
  שרלוט, השטן האדמוני הזה סינן:
  - ויהיה כוח על העולם!
  כריסטינה ציננה את הלהט של חברתה:
  - אל תחמיא לעצמך יותר מדי! יש גם את ברית המועצות. וזו מדינה עם הזדמנויות גדולות!
  גרדה שרקה. היא לחצה על הג'ויסטיק ולאחר שהרסה את השרמן, הבחינה:
  - לרוסים לעולם לא יהיה ציוד חזק כמו שלנו. והכי חשוב, הם כבר לא יכולים להתאים למספר! אז שמור על האף שלך ואת המארח שלך כדי להריח! דע שהרייך השלישי תמיד איתך!
  מגדה חייכה ואמרה בקושי נשמע:
  - וישוע תמיד איתי!
  גרדה תיקנה את חברתה:
  - ישו הארי!
  מגדה הסכימה עם זה:
  - אולי הוא ארי, אבל הוא הבן הכל יכול של אלוהים!
  כריסטינה צרחה בחיוך:
  - יהי רצון שהכוח הארי יהיה איתנו! נביס את כולם ונשיג אלמוות!
  מגדה ירתה שוב. היא ירתה בצורה מדויקת להפליא. השרמן טרם הופסק בארצות הברית, ולמרות אוגוסט 1945, הוא לא רכש פצצת אטום. אז המצב האמריקאי היה איפשהו בין, קשה ביותר וחסר תקווה לחלוטין. או אולי אפילו קרוב יותר לחסר תקווה לחלוטין.
  גרדה גם נזכרה כיצד הם לחמו על טנק בן תשעים טון, ה"אריה", שהיה נחות מה-E-50 גם בחימוש וגם בשריון. הטכנולוגיה של גרמניה התפתחה. ואין לזה אח ורע. רק שישים וחמישה טון, ואיזו הגנה. אה, על מה עוד יכלו הקראוטים לחלום? אלא שאי אפשר לפרוץ מכל זווית!
  גרדה שאלה את מגדה:
  - תגיד לי יותר טוב, איזו צורה צריך להיות מיכל כדי שלא ניתן לחדור אותו מכל זווית?
  הילדה הנוצרית ענתה בחיוך:
  - בצורת פירמידה מצרית, רק יותר מוארכת ופחוסה.
  גרדה לקחה את העיפרון בידיה וזרקה אותו, תפסה אותו באצבעותיה החשופות. היא שרטטה בזהירות ציור על הקיר והבחינה:
  - זה מה שזה?
  מגדה הנהנה בהסכמה:
  - כן! ככה!
  שרלוט שרקה והעיר:
  - זה פשוט! אבל הקליע למעשה מתרוצץ מכל זווית!
  גרדה אמרה ברצינות:
  - אנחנו צריכים לחלוק את הרעיון הזה עם המעצבים שלנו. אז תקבל טנק חזק במיוחד. עם הגנה מושלמת!
  מגדה משכה בכתפיה והעיר:
  - זה לא באמת העסק שלנו!
  גרדה הנידה בראשה בתגובה:
  - אוי לאלה האדישים לארצם!
  כריסטינה ציינה:
  - כן, אנחנו נשלח את זה בעצמנו! ביחד מכל הארבעה! תן לפורשה או למי אחר לסיים את הרעיון שלנו!
  גרדה, עם חיוך נוצץ יותר מאשר פנינים, הסכימה:
  - אז זה יהיה! בואו לחלוק את התהילה, כמו שצריך להיות לכולם!
  מגדה ענתה בשקט:
  - עשה כרצונך! אני אישית לא חמדן!
  גרדה אמרה בהתלהבות:
  - הרי תאוות הבצע היא הרגשה של אנשים נחותים! הם חלשים בראש, אפילו המסכנים מרחמים עליהם!
  והלוחם קרע את צריח פרשינג בירייה. באופן כללי, מתקפת הנגד האמריקאית התבלבלה. הקרב הסתיים בהצלחה רבה עבור הוורמאכט. הפריץ לא סבל כמעט כלום. הפסדים... התחיל להחשיך. והשמש שקעה לקראת שקיעת אודם. אטלנטה הבטיחה להיות אגוז קשה לפיצוח כי זו עיר גדולה.
  ברור ששטחים מיושבים גדולים הם הקשים ביותר לביצוע. נכון, הפשיסטים, ככלל, העדיפו להקיף ולהסתמך על שחיקה.
  בדרך ראו הבנות את האקדח המתנייע ביג טום. חזק מספיק כדי להיות מסוכן. הם דפקו אותה... ללא בעיות מיוחדות עבור עצמנו.
  ואז, כשהיה חשוך לגמרי, עצרנו ואכלנו חטיף. ניסינו גם קוקה קולה אמריקאית וכריך. גרדה שתתה שני ליטר שלמים והעיר:
  - זה מרומם את מצב הרוח שלך כמו גם שנאפס!
  שרלוט שאלה:
  - מי זאת?
  גרדה חייכה והשיבה:
  - "קוקה קולה"!
  השטן האדמוני חייך:
  - על אודות! זה משקה האלים! קצת כמו לימונדה, רק טוב יותר!
  כריסטינה ציחקקה והתנגדה:
  - אה! קפה טבעי הוא הטוב ביותר! אבל לא לפני השינה!
  מגדה ציינה:
  - זה חטא לשתות וודקה!
  גרדה הניפה אותו ברגל יחפה:
  - אני יודע! אוי למי שמכין משקה חזק!
  הבנות בילו את הלילה ליד הזחלים של הטנק, וקטפו כמה ברדוקים כמצעים. וכך הם לא ישנו מספיק במשך כמה לילות. קצב ההתקדמות היה גבוה. וההתנגדות די חזקה.
  כנראה שלגרדה הייתה יותר מדי קוקה קולה; לא סביר שהיא צריכה לשפוך לעצמה מנה כה גדולה של המשקה התוסס. אז לילדה עם שיער בצבע שלג לבן היה הסיוט הכי טבעי. אתה לא צריך לשתות כל כך הרבה משקה תוסס.
  גרדה נכבלה באזיקים כבדים והושלך אל הצינוק האפל והקשה ביותר של השאטלה. יצורים מגעילים זחלו מסביב, והילדה הותקפה על ידי חולדות. היא נאלצה להשיב מלחמה עם שלשלאות ואזיקים, ולא יכלה לישון.
  חולדות גדולות נשכו כל הזמן את עקביה החשופים, וזה היה מאוד מגעיל וכואב.
  עונש מוות הוטל על רצח שוטר בכלא. אבל מפקד השאטלה, לאחר שאיבד את הקצין האהוב שלו, הורה לעבור על גרדה לעינויים האכזריים ביותר.
  - הנערה החצופה הזאת תענה על הכל!
  וכך נכנסו התליינים לצינוק וגררו את הילדה למרתף לצורך עינויים. גרדה כמעט לא התנגדה. היא הבינה שהיא נידונה למוות. כל שהיא רצתה היה לשמור על אומץ וכבוד במהלך ההוצאה להורג והעינויים הקודמים. בגדיה של גרדה נתלשו והיא נתלה עירומה על המתלה. וכפות רגליה היחפות של הילדה נדחסו לתוך מניות.
  התליין היכה אותה בשוט על גבה החשוף בכל הכוח. הילדה קפצה את לתה ועמדה במכה, ולמרות שהעור שלה פרץ, היא אפילו לא צרחה. ואז תלה המענה משקלים כבדים לרגלי הנערה. המפרקים שהתעקמו מהכתפיים החלו להיסדק. גופה העירום של גרדה היה מכוסה זיעה, והילדה חרקה שיניים עד שנשכה את שפתה עד שדימם.
  היא ארית אמיתית ועליה לסבול את העינויים באומץ רב ככל האפשר.
  תליין אחר לקח צרור תיל לוהט מהאח והחל להצליף בילדה על הגב. המענה השלישי הדליק אש מתחת לרגליים היחפות של הילדה. הלהבה החלה לדגדג את סולייתה החשופה של הילדה, שלא סבלה מכפות רגליים שטוחות. ארוזים משנים של הליכה יחפה, היבלות פצחו.
  רגליה של הילדה היו לוהטות, אבל התנגדו בעקשנות. היבלות על הסוליה השחוקה היטב היו מבעבעים.
  תליין אחד גרף את החום מתחת למתלה, אחר היכה אותו בחוט לוהט, השלישי תלה משקולות על הבלוק שקשר את רגליה החשופות של גרדה. העינויים היו מרובי פנים. והכאב היה כל כך חזק עד שהילדה התוססת צרחה. ואז היא התעלפה. שפכו עליה מי קרח, והחקירה החלה שוב. התליין הרביעי החל לירות בשדין של הבנות בצבתות לוהטות.
  הוא סובב את הפטמה הארגמנית במגהץ לוהט.
  גרדה, במאמץ יוצא דופן של רצון, הצליחה לעצור את צעקותיה ואף סחטה חיוך מעונה. היא עברה עינויים מארבעה צדדים בבת אחת. הם לא שאלו שאלות, לא דרשו הודאה, הם פשוט נקמו על רצח הקצין.
  הם גם היכו את רחמה של הילדה בשוט.
  אחד המענים העיר:
  "יש לה עדיין את הכוח לטפס על הפיגום!" הרי יש מנהג כזה!
  הרופא ניגש, הרגיש את הדופק של הילדה המעונה ואמר:
  - מספיק!
  התליין גיחך והעיר:
  - ורק עכשיו הבנתי את זה!
  גרדה, ששוב איבדה את הכרתה, הורדה מהמתלה והגופה הקרועה ניגבה באלכוהול. אחר כך לקחו אותה לאזור המשותף של השאטלה. כדי שנערות ונשים שבויות יוכלו לראות מה קורה לרוצחי הקצינים. גרדה הייתה כבולה לצלב ונשארה עומדת לעיני כל.
  עם זאת, אף אחד מהאסירים לא אמר אפילו מילת קללה. הם אהבו את גרדה. והשוטר שהיא הרגה היה שטן מהגיהנום.
  למחרת נמשכו העינויים. הילדה הולקה בשרשרת לוהטת, וכל בהונותיה נשברו במלקחיים אדומים. הם תחבו את העקבים וקשתו את הידיים והרגליים על המתלה. גרדה איבדה את ההכרה מספר פעמים. התליינים היו מקצוענים, והילדה הייתה חזקה באופן טבעי, והם חילקו את כוחותיהם במיומנות.
  הם שברו את בהונותיהם, לאט מאוד, בתאבון והתענגות על האכזריות שלהם.
  גרדה עונתה כל יום במשך שבועיים, ולא השאירה אף כתם עור שלם על גופה. ואז הם מצאו עינוי חדש. השיער היה מגולח ומים קרים הוטפטפו טיפה אחר טיפה על הגולגולת הגזורה. כמה שעות לאחר מכן, זה היה כאילו פצצות התפוצצו בראשה של גרדה. הם שמו את הילדה על האוכף, קורעים את רחמה של ונוס בקוצים ומעלים את שער הערווה שלה.
  הם הפעילו מקדחה לפי הטבעת, כך שדם אפילו טפטף.
  גרדה הייתה מותשת לחלוטין וכבר הייתה על סף שיגעון. פתאום הגיע צו לקחת אותה לבית המשפט.
  זה לפחות סוג של שחרור.
  הנערה הופיעה בפני השופטים, מגולחת ראש, מכוסה שפשופים, חבורות וכוויות. אבל היה לה הכוח לעמוד ולנסות להישאר זקופה. היופי הקודם נראה מפחיד, נורא אחרי עינויים, אבל לא שבור.
  השופט צעק:
  - על הברכיים!
  המשפט עבר במהירות, ללא טקס מיותר. שמענו את עדויות החיילים וראיינו עדים. זכרנו את המקרה הקודם של רצח הויסקונט, שגרדה לא העידה עליו. והם נידונו כמכשפה ורוצח כפול להישרף על המוקד!
  יתר על כן, הם חייבים לירות אותו לאט בחלקים!
  גרדה הקשיבה לפסק הדין בשתיקה, ואז התעלפה. אז נראה לה שחייה נגמרו.
  אנחת הזדהות נשמעה בכל האולם.
  הילדה נלקחה לנידונים למוות והושארה כבולה במלאי. שם היא הייתה אמורה לבלות את השעות האחרונות של חייה.
  בבידוד נשללה מהילדה אפילו הנחמה שהגיעה מדברי האהדה של חבריה האסירים.
  אבל אז הופיעה בתו של התליין. היא הייתה בשמלה אפורה צנועה והביאה סל גדול של תפוחים. היא הסתכלה באהדה על גרדה הנחקר ואמרה:
  - האם אתה רוצה להינצל מביצוע?
  הילדה הנהנה, ראשה קצוץ. ובת התליין ענתה:
  - הנה אחד מהתפוחים המחדשים האלה! "היא הצביעה על פרי המובחן על ידי הבהירות והעסיסיות יוצאת הדופן שלו, כמו אודם גדול. - תאכלי את זה ותהיי שוב ילדה קטנה. אני אוציא אותך מהסל, ואנחנו נמלט מהממלכה הזאת.
  ההזדמנות הזו הופיעה!
  גרדה הנהנה בעייפות. בקושי, רוב השיניים נדפקו כתוצאה מעינויים, היא לעסה תפוח. והיא באמת התחילה להתכווץ, ונראתה כילדה בת שש או שבע. ידיה, רגליה וראשה יצאו בקלות מהמניות. בתו של התליין החביאה את גרדה בסל והוציאה אותה מהתא. היא מיהרה לעזוב את השאטלה לפני שהשבויים יתגעגעו. והילדה ברחה עם המזוודות שלה.
  הקרבה גדולה מצידה.
  בתו של התליין יצאה לדרך עם גרדה למסע לדרום צרפת, בתקווה ללכת שם לאיבוד. היא הלכה בנעלי עור, גרדה רקעה יחפה לידה. אבל אז, בגלל הדרך הסלעית, נעליה של הילדה התפרקו והיא בקושי יכלה ללכת עם רגליים עקובות מדם. זה היה קצת יותר קל לגרדה, מכיוון שבתחילה היו לה סוליות גסומות; כנראה, למרות ההתחדשות החזקה, גופה של הילדה שמר על זכרונות מנסיונות העבר.
  איך היא שוטטה יחפה בכבישים הסלעיים של אירופה, תוך כדי הליכה מקופנהגן לפריז. לאחר שביקר גם בברלין וגם בווינה באותו זמן.
  בתו של התליין נחשבה למשפחה אמידה ולרוב נעלה נעליים, כמקובל בקרב משפחות פריזאיות לא עניות. והסוליות הנערות שלה לא היו רגילות לאבנים, לחלוקי נחל או לכבישים צרפתיים סלעיים. אבל הילדה, לאחר ששברה את רגליה מדממת, הפגינה אומץ ולא התלוננה. בתחנת מנוחה, גרדה נישקה את רגליה העקובות מדם, והכאב שכך, בתו של התליין נרדמה.
  גרדה עצמה הייתה אסירת תודה לה מאוד על ישועתה.
  בהדרגה רגליה החלימו והתכסו בקרום קשה. בתו של התליין התבלבלה וחייתה על נדבה, וגם גרדה נותרה עם סמרטוטים בלבד. לקראת החורף עברו הילדה והילדה לאיטליה. אין שם כפור, וזה פחות או יותר נסבל. אבל החיים שלהם הפכו לחיים של נוודים. כלומר, מאוד כבד ורעב. ולא הייתה נקודת אור בחיים האלה. בתו של התליין הייתה יפה, אבל בכלל לא יפה, והיא נהייתה רזה לגמרי והפכה לקנה.
  סמרטוטים אופייניים ומלוכלכים.
  אבל גרדה, כשהתבגרה, הפכה לילדה יפה מאוד, והיופי שלה פרח מדי שנה. ואז אחד מהנערים האצילים הבחין בה וציווה לקחת את הקבצן היחף עם שיער לבן יותר משלג לשירותו.
  אבל זה כבר סיפור אחר. גרדה חשה לפתע השראה ושרטטה שיר;
  גרדה חיפשה את קאי יחפה,
  שוטטתי בין משטחי השלג הקשים...
  אחרי הכל, נשמתה זהובה,
  כמו כדור שלג לבן וזוהר!
  
  לא הצלחתי למצוא את החתן שלי,
  והיא גמרה עם הנאצים במלואם...
  הו, ילדה אומללה גרדה,
  למה לסבול בושה כזו!
  
  התליינים הכינו את המתלה,
  לאחר שהקמנו אש מתחת לרגלינו...
  הם מטגנים ילדה כמו שהיא מטגנת דג
  אבל דע שברוח היא כמו נשר!
  
  וסבל סבל גדול,
  עינויים ועינויים הם אינספור...
  הם הטילו מחווה מצערת,
  לגרום לבחורה לבכות!
  
  רגליים יחפות מלקקות בלהבות,
  הילדה מוכה בזעם בשוט!
  כאן מתחת לכיפה בפריז הקפדנית,
  הם מובילים את גרדה אל האש בחלוק!
  
  הילדה סובלת עינויים קשים,
  וצוחק מול התליינים...
  לא, היא לא תבקש מוות -
  המבחן תלוי בה!
  
  יכול לעמוד בעינויים עזים,
  אתה אידיאלי בסבלנות...
  גרדה שלנו נולדה ברוסיה,
  לאחר שקיבלת את האורתודוקסיה עם הלב שלך!
  
  גם אם ישברו לה את העצמות עם מלקחיים,
  הנקודה דוקרת את החזה הלבן...
  וברגליים יחפות על הפחם,
  הם הכאיבו לגרדה כל כך שהיא לא יכולה לנשום!
  
  הילדה הולכת בגאווה למדורה,
  למרות שהפנים שלך מכוסות בדם ובחבורות...
  צחקו בקול גדול מרוב שמחה,
  למרות שהידיים והרגליים שלך בשלשלאות!
  
  ונראה שאין ישועה,
  כפו של התליין מדליקה את האש...
  ביקשתי מאלוהים סליחה -
  לפחות הוא שלח לעברה את לשונות האש שלו!
  
  הלהבה מלקקת את הגוף בזעם,
  וגרדה נאנקת מכאב, צורחת...
  אבל הדגל עדיין מתנוסס בנשמתי,
  ועל הלב יש מונוליט של פחד!
  
  תהיה אנדרטה לילדת האור,
  ורוסיה תזכור את בתה...
  גרדה האמיצה תזכה לשבחים,
  יבוא היום והלילה יתפוגג!
  ואז גרדה למעשה התעוררה, מכה את ראשה בזחל. היא שאגה בתסכול:
  - אלוהים אדירים! על איזה שטויות ישנתי! ואני בכלל לא נולדתי ברוסיה!
  מגדה, שכבר לא ישנה, ענתה:
  - וגם יהיו לי סיוטים! זה כאילו זרקו אותי לקלחת, והשטים זרקו עץ מתחת... - הבלונדינית עם השיער הזהוב לקחה נשימה עמוקה והבחינה. - אולי לקולה הזו יש השפעה?
  גרדה הנידה בראשה בשלילה:
  - לא! הרגנו יותר מדי אנשים, זה מה שמצפוננו מייסר אותנו בו! למעשה, אתה לא צריך להיות תליין כאלה!
  מגדה צייצה:
  - שלום... אה, אני לא יודע מה איתך, אבל אני משועמם מהמלחמה!
  גרדה הנידה בראשה בשלילה ושרה:
  -חייל תמיד בריא,
  החייל מוכן לכל דבר...
  סקווש כמו יתושים
  מכל הפינות...
  
  וזה לא יפסיק
  ואל תחליף רגליים...
  הפנים שלנו זורחות -
  מגפיים נוצצים!
  מגדה ציחקקה והעבירה את כף ידה על סולייתה, והעיר:
  - אבל אנחנו כל כך יחפים... בלי מגפיים!
  שני הג'ינג'ים התעוררו. שרלוט אדומה נחושת, וכריסטינה נחושת מוזהבת. הלוחמים עשו תרגילים וקצת התעודדו. אטלנטה הייתה מוקפת. ועכשיו הטנק המשיך הלאה.
  העיר האמריקאית נורתה על ידי שטורמלבס ושינויים שונים של מיכל E. גם משגרי גז פעלו. המכונה של היטלר פעלה בצורה חלקה כמו תמיד, וללא כשלים בולטים.
  שרלוט צחצחה שיניים כשהיא הלכה וצווחה:
  - אנחנו הגרמנים עדיין האנשים הכי מוכשרים עלי אדמות. כאלה הם ההתפתחויות הטכנולוגיות שלנו. ומי יכול להשוות איתנו!
  כריסטינה השיבה:
  - אמריקה כבר תעבור את הבמה! ולפנינו מוסקבה וטוקיו!
  גרדה זרקה מסטיק לפיה ושאלה את חבריה:
  - מתי ארה"ב תיכנע?
  מגדה ענתה מיד:
  - כשירצה השם!
  כריסטינה הציעה:
  - אני חושב שבספטמבר! עבור היאנקים, המשך המלחמה יהיה בלתי נסבל!
  שרלוט ציחקקה ובעטה בצד הטנק, אמרה:
  - תהיה עיר על נוגה, וכפר על מאדים! בינתיים, עלינו לכבוש את כוכב הלכת האומלל שלנו!
  כריסטינה הגיבה לזה:
  - בקרוב הפלנטה שלנו תהפוך למאושרת ביקום!
  מגדה הסכימה עם זה:
  - שיהיה כך!
  וכל ארבע הבנות חבטו במצחן יחד. הכל נראה מצחיק כמו לעזאזל. למרות שזה קומי. הלוחמים פתחו שוב באש. הפעם על סוללה אמריקאית. הם ירו בלי הרבה התרגשות, פשוט עשו את העבודה.
  גרדה אפשרה למגדה לירות בכוחות עצמה. והיא עדיין מצמצה בעיניה. וואו, איזה חלום היה לה, רושם כל כך חזק של עינויים. ובעצם נתנו לה שם. זה מיד מעורר אסוציאציה לאגדה של אנדרסן. וגרדה פשוט לא ממש אהבה את הגיבורה של מלכת השלג. היא טיפשה מדי ולא מעשית. האם אישה ארית אמיתית תהיה כל כך נבוכה בגלל ילד מגעיל?
  מגדה חלמה דווקא על שליטה עולמית מאשר על כל שטות. והיא עצמה רצתה להלקות את הילד במקום להצילו.
  ואז נזכרה הילדה באטלנטה, מאחד הסרטים האמריקאיים. יתרה מכך, אפילו נראה שהסרט היה בצבע. העיר הזו הייתה נצורה שם, והייתה מלחמת אזרחים בארצות הברית. כן, התרחשו אירועים דרמטיים. אבל עכשיו, כמובן, ברור שאלו עדיין פרחים לאמריקה. פירות יער קדימה.
  ככה הם מפילים סוללת ינקי.
  גרדה העירה בחיוך נמר:
  - כך אנו מתמודדים עם אויבי הרייך השלישי! ואף אחד לא יוכל לעמוד בפני רצון הפיהרר!
  מגדה רצתה לדבר על אלוהים, אבל שינתה את דעתה. על מי היא צוחקת? לאחר שהפכה לרוצחת ולזונה, היא כבר לא נוצרייה. אבל בליבה היא מרגישה לא נעים. מה יקרה? אם תמות ותעמוד לפני ה'. איך זה יהיה מוצדק?
  אם כי, כמובן, אתה יכול לומר לעצמך שהאל האמיתי אינו זה המקראי, אלא הארי. ותתנחם בזה. שלדבריהם יסלח להם האל הארי על שירותם הנאמן והזנות, ואי-ציותם לחוקי הכבוד. וגם יחכה להם פרס.
  מגדה נאנחה והרגישה ריקה. מי זאת? רוצח סדרתי!
  גרדה, להיפך, הרגישה בטוחה מאוד. אומרים שהיא תנצח... והרייך השלישי מנצח...
  הסוללה האמריקאית נהרסה, וה-E-50 ממשיך לעבור הלאה.
  שרלוט אומרת בחיוך:
  - כן, בסדר, אנחנו הולכים... אבל לא ברור למה אנשים צריכים לצפות. יש כל כך הרבה כאוס וכאוס בעולם. ואנחנו עושים סדר. אבל לאן יגיעו האמריקאים?
  כריסטינה ענתה בחיוך:
  - זה תלוי בשורשים האירופיים שלהם. אלה מהגרמנים יהיו גבוהים יותר, ואלה מהשאר יהיו נמוכים יותר. השחורים, כמובן, יהיו הדרג הנמוך ביותר. אז הנה הפריסה המשוערת. ומה לדעתך לא הוגן?
  שרלוט הנידה בראשה והעיר:
  - אימפריה כזו תהיה מלאה באנשים לא מרוצים. אי השוויון יתחיל להתערער מבפנים!
  גרדה התנגדה בחומרה:
  - אי אפשר אחרת! אז מה הטעם להילחם?
  שרלוט הנהנה בהסכמה.
  - לא רובים במקום חמאה, אלא רובים לשם חמאה!
  מגדה העירה בחיוך:
  - הדבר הטוב ביותר הוא אחדות במשיח ישוע. זה משהו שיכול לאחד ולאחד את כולם תחת חסד.
  כריסטינה הנידה בראשה בשלילה:
  - חסד לא יביא אותך רחוק! אתה צריך להיות קשוח! ובניהול קודם כל.
  גרדה הסכימה עם זה:
  - היטלר הוא שליט קשוח ובו בזמן יעיל! קשיחותו תרמה רבות להישגים בכלכלה ובתחום הצבאי!
  מגדה ציינה באופן הגיוני:
  - כמו כן, האל הכול יכול בתנ"ך הוא קשוח מאוד. אתה לא יכול להגיד שהוא רך!
  גרדה ציחקקה. וכריסטינה העירה:
  - כן, אלוהים קשוח בתנ"ך, אבל... לא בצד הארים!
  שרלוט העירה בחיוך:
  - ומי שתופס את השלטון בעולם... זאת תהיה האמת במשך מאות שנים!
  כריסטינה שרה בחיוך:
  שמש אחת זורחת בשמיים,
  הפלנטה נשלטת על ידי סנדק יחיד!
  אחרי הכל, הכוח תמיד מנצח עלי אדמות,
  עמי כל המדינות נמצאים בחנק הארי!
  ומשפחת הבכורה ציחקקה...
  וטנק ה-E-50 האדיר החל להרוס את הפילבוקס עם פגזים. אז השרמן, זרוע שקי חול, הותקף. וגופו נשבר עם קליפה אחת.
  גרדה לקחה אותו ושרה:
  - תהיה איתי, שר שיר, תהנה קוקה קולה!
  והילדה התחילה לצחוק... והיא משכה את בקבוק הפלסטיק של קולה, מחזיקה אותו באצבעות רגליה, ושפכה את הנוזל המבעבע לגרונה.
  הלוחמים מרוצים מאוד מהגביעים שלהם, ועדיין שואגים בראש מעייניהם:
  - אנחנו אבירי על! אנחנו נמחק את כולם!
  ובואו נמחא כפיים ברגליים יחפות. בנות כל כך נפלאות. ומצחיק.
  שרלוט שרה בעליזות:
  - אבל למען האמת! אנחנו מחסלים את כולם לגמרי!
  גרדה צייצה בתגובה:
  -זה לא יכול להיות, זה לא יכול להיות!
  כריסטינה פלטה:
  - אדולף תגיד לי!
  מגדה הוסיפה לחרוז:
  - כן בהחלט!
  והלוחמים סיימו להשמיד את הבונקר. ואז הטנק שלהם המשיך הלאה. והיפות טפחו ברגליהם ושאגו:
  - הייל פיהרר, הוביל אותנו לקרב... לוחם הסערה חובש את קסדתו, המהפכה שלנו - ליל הסכינים הארוכים - תצבע את העולם בחום!
  והבנות שוב דופקות בראשן, וניצוצות עפים מעיניהן, מגיעה שעה חדשה.
  גרדה לקחה אותו ושרה:
  - קח את המוכן, גופ-סטופ, גופ-סטופ, מי הולך לחדש? מי חדש? מי חדש?
  מגדה ענתה בחיוך:
  - הניצחונות שלנו הם רק תוצאה של העובדה שאלוהים אוהב אותנו!
  שרלוט נבחה בחזרה:
  אל תהיה כל כך תמים... אלי הוורמאכט חזקים מאוד, אבל הם לא עוזרים לחלשים. אם אתה נאמן למטרה של הרייך, צור כוח עולמי!
  הילדה עם השיער האדום לקחה אותו ותקעה את רגלה היחפה לתוך העכוז. הסוליות החשופות והמחוספסות גרדו. ואז היפהפייה לקחה את זה וצייצה:
  - קרב הוא רגע בין העבר לעתיד, זה נקרא חיים!
  חמש בנות אמיצות נלחמו בשיקגו. אלנקה, מריה, אניוטה, אלה ומטריונה. לוחמים רוסים, מכושפים ובלתי ניתנים להריסה, נלחמו.
  הם ירו על שכירי החרב הגרמנים ודיברו בו זמנית.
  אלנקה העירה בחיוך עצוב:
  - אמריקה מפסידה במלחמה.
  מריה הפילה נציג של הכוחות הקולוניאליים והעיר:
  "אפילו לא סמכתי על החוסן של היאנקיז". זה עלול ליצור לנו בעיות מאוחר יותר.
  אניוטה צחקקה והעיר:
  - כבר היו לנו בעיות... לא היינו רוצים שהן יקרו שוב. והילדה שפשפה את רגלה היחפה בהריסות השבורות והשליכה שברי אבנים.
  אלה הביעה את דעתה:
  - הגרמנים הוציאו את אבק השריפה שלהם במלחמה איתנו. "הילדה ירתה, ניתקה חייל רייך שלישי בכדור והמשיכה. "הצבא שלנו לא מחייך יותר מדי על שבירת הניבים שלהם על גרניט שוב."
  מטריונה הציעה בחיוך:
  "אז בואו נירה בכל כך הרבה גרמנים שהם לא יטרחו להתערב בנו!"
  אלנקה הנידה בראשה בשלילה:
  - אין אלה גרמנים, אלא ילידים, שנאספו מחצי העולם. בדרך כלל יש משהו פאזמוגורי נגדנו.
  אניוטה ציחקקה ושרה:
  - הו, זנב וקשקשים! לא תפסתי כלום!
  אללה הג'ינג'ית העירה בתקיפות:
  - למה אתה מתייחס לעצמך בלשון זכר? כל כך מטופש ומכוער נורא!
  אניוטה ירה שוב ואמרה בחיוך:
  - היה כזה מלך מאט... אז ילדה שיחקה אותו בסרט סובייטי!
  אלה העיר בחירוף נפש:
  - או במצח או במצח!
  מתיושה לקח אותו ושר:
  -הו, בנים, אתם שודדים, ארנקים, רול-אפים וסתם נשות-ארנק. אהבנו דולרים, שיני זהב! בעבר היו גנבים, אבל עכשיו הם גנבים!
  אלה ג'ינג'ית צחקקה ואמרה:
  - הייתי בכלא ואני יודע על מה מדובר!
  מתיושה יישרה את כתפיה בגאווה ונהמה:
  - ורמסתי את האזור! עם הרגליים היחפות והחזקות האלה!
  אלה שרה בהנאה:
  - אי שם על הקמה, היכן שאנו מכירים את עצמנו... אי שם על הקמה נמצא נהר האם! אתה לא יכול להגיע אליו עם הידיים, אתה לא יכול להגיע אליו עם הרגליים, רגליים ילדותיות חשופות!
  והלוחמים פתחו באש ממקלעים. הם כיסחו מספר לא מבוטל של לוחמים קולוניאליים.
  היפות ידעו את הדברים שלהן. ואם הם פגעו, זה היה בהתלהבות רבה.
  אלנקה שרה:
  - על הגישות הרחוקות של ארץ המולדת,
  זמירים מצייצים בקול...
  העלמה לא תתחרט על חייה,
  כוון את האקדח עם הרגל שלך!
  והקצין הלוחם ציחקק. והיא הצביעה על הבזוקה בכף רגלה היחפה. וזריקה מכוונת היטב. אולם ה-E-50 הפצוע לא איבד את ניידותו, אלא המשיך לזחול.
  אלה שרה בהנאה:
  - אתה משמש כקישוט שולחן... שיקגו...
  תאמין לי, הם הכו אותך כמו ילד בכיתה א'...
  ובקרוב הפיהרר ישבר כמו אגרטל,
  ויהיה מחסה לקראוטים במכלאה!
  אניוטה ציחקקה ושרה:
  - שיקגו, שיקגו, שיקגו... הפוך לזונה וחייך לפאנל! שיקגו, שיקגו, שיקגו, למרבה המזל, נפתח עם טרייל מקלע בפתח!
  מריה לקחה את זה ושרה:
  - אני לוחם על! ובכן, כן, אני משקל כבד! והם יהרגו את כולם!
  למרות ילדה כל כך שלווה ושברירית.
  וחמשת הצילומים מצוינים. הוא גוזר את השיער של כולם. ומניח אותו כמו עשיית חציר. והבנות צווחות וצועקות:
  - הצבא האדום מהירה! פיהרר יצא מהחצר!
  ושוב היה ירי, ומסה של גופות!
  מריה ליקקה את שפתיה והעיר:
  - וכמה פראי הפכתי! פשוט נורא! לאן נעלמה הצדקה הנוצרית שלי!
  אללה צחקקה וענה:
  - איפה הערכים הבולשביקים שלנו!
  אלנקה לקחה אותו ושרה בהנאה. לפני כן, היא גזרה עשרה אנשים בפרץ אחד וצייצה:
  - אין בי רחמים ולא בכדי!
  אני לא אוהב אלימות וחוסר אונים!
  אני רוצה להרוג את אלה שצלבו את המשיח!
  הנערה התבטאה באדישות רבה והתיזה את רגלה היחפה על ההריסות. הלוחמים היכו. כמו תמיד, הם היו כמעט עירומים, לבשו רק ביקיני וסקסיות נורא.
  אלה העדיפה בדרך כלל להתעלס עם שלושה או ארבעה גברים בו זמנית, וזה היה הסגנון שלה. באופן כללי, כל האנשים הם חרא, אז למה לא להתנהג כמו חיה?
  אלה צייץ בטוויטר וירה:
  - אני מכשפה ואין מקצוע יפה יותר!
  הלוחמת אדומת השיער עיקמה את מותניה. והיא נדנדה את ירכיה המפותלות. היא באמת תמונה של קסם וכוח. מסוג הנערות שיכולות למחוק פשיסטים בחלוקות, כמו עיפרון עם מחק.
  אלה, ילדה מתובלת בחיים. ואין לה ממה לפחד במיוחד. פילדלפיה נפלה. והם יצאו מהכיתור וכמעט מתו. אבל קסם מגן על הבנות מפני מוות ופצעים.
  ואף אחד לא יעצור אותם, ושום דבר לא ינצח! אללה שואג בראש מעייניו:
  - זעקת גמול, קרב נלחם על חרבות,
  חגיגת מוות עם מוציאים להורג וגלישה עקובת מדם!
  אניוטה תמכה בחברתה ושרה יחד:
  - רוח צפונית לעלות, ויקינג ליד הים, שומר שטני! נשמיד את כל הפשיסטים! ואנחנו נהרוג את אדולף!
  אלנקה בעטה ברגל יחפה את הרימון לתוך הטנק, נשענה לאחור ושרה:
  - נהרוג ונקרע את כולם!
  מטריונה שאגה כמו דוב:
  - נקום על סריוז'ה!
  וכל הבנות קראו פה אחד:
  - עבור סריוז'קה, אנו נקרע את הביצים של הנאצים!
  לאחר מכן חשפו הלוחמים שיניים. והם המשיכו לירות כאילו כלום לא קרה. יש להם קור רוח של פיתונים, או נחשים בעלי שיניים.
  לוחמים עם רגליים חשופות נראו סקסיות קטלניות.
  מטריונה נזכרה איך במחנה היו באים אליהם בנים בריצה לצריפים. ואלה זיכרונות נעימים. אה, הבנות נהנו קצת. זה נחמד כשגברים צעירים מרגישים את גופם ומלטפים את שדיהם.
  הדבר הגרוע ביותר במחנה הוא שאתה צריך לקום מוקדם. ואם אתה מאוד נהנה בלילה, אז בבוקר וביום אין לך אנרגיה בכלל. לפעמים בנות שהיו אוהבות מדי נרדמו ממש בשטח. ולפעמים גם הוא יצא מזה.
  הבנות החזיקו את הקו. אבל האמריקאים שלחמו סביבם צנחו בהדרגה ונסוגו.
  אלנה ציינה באזעקה:
  - בקרוב נהיה מוקפים.
  אניוטה צחקקה בחיוך:
  - אבל אז בהחלט לא נצטרך לסגת!
  אלה חשפה שיניים, חתכה שלושה אינדיאנים ולחשה:
  - יהי רצון חברי לנצח לכסות את גבי, כמו בקרב האחרון הזה!
  מריה החליקה את שערה הזהוב אך המאובק, מזדעזעת:
  - יש הרבה דלתות שונות! אבל אנחנו אנשים נאמנים יותר לרוק!
  הבנות השליכו רימונים בתורות ברגליים יחפות. חשבה אלנה. אה, לא היו הרבה אנשים כמוה ב-1941, ולכן נאלצנו לסגת למוסקבה. אבל יגיע הזמן והצבא האדום ייקח את ברלין.
  עם או בלי אמריקה, יהיה ניצחון לקומוניזם. לא יכול להיות שהפשיזם מנצח.
  הלוחמים המשיכו להילחם באומץ, הנחישות והצימאון לניצחון בער בעיניהם.
  אניוטה אמרה בביטחון:
  - הרוח הרוסית שלנו היא החזקה בעולם!
  מטריונה אישרה בקלות:
  - כן, זה יהיה בדיוק כך!
  מריה צייצה:
  - יהי רצון שההגנה של אם האלוהים תעזור לנו!
  וכל חמש הבנות קראו פה אחד:
  - יש סאקורה בכל דירה, והקראוטים משתמשים בחרב חרב-קירי!
  ואחרי זה החלו הלוחמים לזרוק רימונים ברגליהם היחפות ביתר שאת.
  אלנה שאלה את מריה בחיוך:
  - האם אתה מאמין באלוהים?
  הלוחם הזהוב ענה בכנות:
  - תארו לעצמכם שכן!
  אלנה הנידה בראשה:
  - אי אפשר היה שחבר קומסומול וקומוניסט יאמין בזה!
  מריה אמרה בחיוך:
  - מדוע אם כן הורה סטלין לטוס מסביב למוסקבה עם הסמל, אם הוא לא האמין בכך?
  אלנה משכה בכתפיה והעיר:
  - אולי זה פסיכולוגי בלבד, כדי לתמוך באלו המאמינים?
  מריה הצטלבה והעיר:
  - אנו מוגנים גם מכדורים על ידי כוחות עליונים! כל כך הרבה אנשים סביבנו מתים, אבל אנחנו עדיין בחיים!
  אלנה פרצה בצחוק והשיבה:
  - באמת יש משהו...
  אלה הג'ינג'י ציינה בחשדנות:
  - האם השירותים החשאיים הסובייטים אינם מעורבים בעובדה שהיטלר פנה לבסוף לארה"ב?
  אלנה השליכה רימון על הנאצים בבהונותיה החשופות והתנגדה:
  - אני חושב שלא... למרות...
  מריה ציינה באופן הגיוני:
  - התמנון הפשיסטי מאיים לקחת משם גם את המשאבים של אמריקה. מה אנחנו צריכים?
  אלה לקח את זה ושר בלעג:
  - רק תגיד לי, תגיד לי מה אתה צריך, מה אתה צריך! אולי אני אתן לך, אולי אתן לך כל מה שתרצה!
  אלנה ציחקקה וצייצה:
  - נילחם כאן... ונראה שם!
  הבנות עדיין נלחמו. וסריוז'קה שיחק איתם יותר מפעם בשנה במחצבות. הילד שרד ואף גדל. גופו הפך יבש, מגודי, עמיד. בשנתיים של חציבה הפך הילד מילד לנער. וזה נעשה הרבה יותר חזק.
  אחד המפקחים הגרמנים החל להתבונן בו מקרוב. והיא אפילו התחילה רומן עם ילד חמוד. היא התחילה להאכיל אותה וללמד אותה איך לרצות גברת.
  לפיכך, לסריוז'קה הייתה הזדמנות לברוח. בינתיים, הילד, בתזונה משופרת ובפעילות גופנית רבה, עלה במסת שריר.
  והוא הכיר את אהבתה של אישה בוגרת, די יפה. הוא לא הרגיש כל כך רע עכשיו. הגוף שלי היה רגיל לזה, הוא כמעט לא התעייף מעבודת החזרה, וכמעט לא קיבלתי עוד הצלפות.
  מטריונה התאבל יותר מכל אחד אחר על הילד שנלכד בסטלינגרד. אבדה גדולה באמת. לאבד ילד כל כך מוכשר. ולא ידוע מה עדיף: מוות או עינויים דומים!
  מטריונה נזכרה איך היא עצמה הוכתה על עקביה החשופים עם חבטות גומי ב-NKVD. מיותר לציין שזה לא מאוד נעים. וקציני הביטחון האלה הם מפלצות. הם הכו את העקבים החשופים של הילדה במקלות להנאתם. הם לא באמת צריכים שום הכרה, כי הם תפסו את האישה עם אוזני התירס על חם.
  ואחד מהם הביא מצית לסוליית הילדה, והלהבה האדומה ליקקה את העקב המחוספס. זה כואב, כמובן.
  אבל סריוז'קה נחקר על ידי הנאצים באכזריות רבה יותר. הם היו צריכים להוציא מידע. והם ניסו הכל. נכון, הם לא היו נכים.
  סריוז'קה עדיין חי וחולמת על בריחה. מצב הרוח מתקלקל בהודעות על עוד ועוד ניצחונות של הפשיסטים. הפעם במערב. וארה"ב כבר על סף הרס.
  סריוז'קה מבין שלאחר ששברה את ארה"ב, הנאצים יפנו למוסקבה, שעדיין לא נכבשה. וזה טומן בחובו אסון לרוסיה.
  סריוז'קה חשב שעדיף שהעקבים שלו יהיו צלויים עם פלטה מאשר להקשיב ללא הרף על הניצחונות של הרייך השלישי.
  אה, לפשיסטים יש מזל. כנראה שכל כוחות האופל בצד שלהם.
  סריוז'קה צייץ:
  -דעי, מולדת, אני אוהב אותך כל כך,
  בכל היקום אין איש יפה ממך...
  רוסיה לא תישלל מהרובל שלה,
  יהיה שלום ואושר לכל הדורות!
  סריוז'קה נזכר איך הוא נאבק בימים ובשבועות הראשונים. כל דם וכל וריד כאבו באכזריות עד שהילד התאחד. מסתבר שגופו של הילד גמיש מאוד, ויכול לשאת משקל רב יותר ממנו.
  סריוז'קה נשבע שהוא ישרוד כדי לנקום בנאצים. ושהסדר החדש הידוע לשמצה שלהם יופל!
  הילד, תוך כדי עבודתו, נזכר בסיפורו של קופרין: "הפודל הלבן". היה שם ילד, שמו. גם חצי רעב, הוא הלך יחף בשבילים הסלעיים. אבל אם קל לילד בריא ללכת יחף בתלולות ההרים, אז כנראה שהיה הרבה יותר קשה לסבא שהלך איתו.
  לסריוז'קה היה פעם חלום. מה קרה קצת אחרי הרגע שבו נער הקרקס החזיר את הפודל החטוף.
  כמובן שהם לא יצאו מזה. גברת עשירה העמידה את המשטרה על רגליה. ואמני הקרקס נתפסו. כלאו אותי בכלא. המפקד הורה:
  - תן לזוג הזה מכות טובות!
  העגיל והסבא הפשיטו אותו והניחו אותו על החומה. הם התחילו להכות בשוטים. סבא נאנק ושתק. סריוז'קה, חורק שיניים, ניסה לעצור את צעקותיו. אבל זה היה מאוד כואב.
  לבסוף, כשגבו הפך לבלגן עקוב מדם, הסב והילד איבדו את הכרתם.
  סריוז'קה התעשת מדלי מים קרים. הגב שלו עלה באש. היה קשה לזוז. והפרמדיק רכן מעל הסבא. האיש בחלוק האפור אמר באדישות:
  - הזקן נשען לאחור!
  הקצין החריף הורה בחומרה:
  אז קבור אותו בבית הקברות של הכלא. ושימו את הגור במרתף, השאירו אותו בכבלים עד למשפט!
  הם הרימו את סריוז'קה בשיער, וכך, עירום ומוכה, הובילו אותו לחצר אל הנפח. הילד התבייש מאוד ונפגע. הוא היה עטוף במתכת. אפילו שרפו אותי עם מגהץ חם. סריוז'קה נאבק לגרור את הכבלים הכבדים. הוא היה נעול עירום, עם פסים על הגב, במרתף קר. היו חולדות חורקות ויצורים מרושעים זוחלים מסביב. אז ייסוריו של הילד נמשכו.
  סרגיי היה מקורר, עכברוש דרס אותו כמה פעמים. זה היה בלתי אפשרי לחלוטין לישון. יתרה מכך, הילד לא ניזון, אפילו לא נתנו לו מים. ככל הנראה הקצין קיבל שוחד מיוחד מהמארחת על מנת ללמד את אמני הקרקס לקח בצורה אכזרית ככל האפשר.
  סריוז'קה היה צמא מאוד, והילד, כדי להקל, נגע בלשונו בקירות הלחים. הנער סבל מספר שעות, מקור וננשך על ידי מוצצי דם, אך אז הוא איבד את הכרתו, אבד בשינה קשה.
  הילד התעורר במכת השוט, והוא נגרר היישר אל הברזלים לבית המשפט.
  פעם אחת בחצר, אחרי המרתף הקר, חש סרגיי איזה מראית עין של אושר. שפכו עליו כמה דליי מים, שטפו את הלכלוך ומוצצי הדם. אחר כך הם נתנו לי כמה מכנסיים קצרים כדי לכסות את הבושה שלי ולקחו אותי לבית המשפט.
  סרגיי נע בכבדות וצליעה חזקה. דם נזל מגבו המפוספס.
  השופט התברר כאדם מבוגר. הוא העיף מבט מזלזל על הילד ושאל על אשמתו.
  הקצין ענה בחוסר מעש:
  - הוא גנב מהרוזנים כלב יקר וגזעי מאוד, בנוסף הוא תקף גם את השוער!
  השופט שאל בעצלתיים:
  - יש לך דרכון?
  השוטר הניד בראשו בשלילה:
  - אין סיכוי!
  השופט אמר במונוטוני:
  אני גוזר על הילד, איך קוראים לו...
  הקצין ביקש:
  - סרגיי, הוד מלכותך!
  השופט המשיך:
  - הילד סריוז'קה, להיכלא במקלט מסוג בית סוהר עד שיגיע לבגרות. וגם למאה מכות השוט! בפומבי, בנוכחות אנשים! שיהיה כך!
  והשופט היכה בפטיש עץ!
  הקצין חייך והעיר:
  - כבר חבצנו לו... אולם, לדורבן של הילד, לפני החבטה?
  השופט הנהן:
  - כן, מחר תהיה מכה! בינתיים תנו לו לשבת בתא!
  הם תקעו את הילד בעורפו עם כידון והשומר צעק:
  - ללכת!
  סריוז'קה נאלץ לגרור את עצמו באזיקים. וכמה קילומטרים. השלשלאות הכבדות שפשפו את ידיו ורגליו: קשה היה לילד שנחלש מההלקאות. והילד בקושי הצליח לגרור את עצמו. והם דחקו בו וניקבו אותו בכידונים בין השכמות שלו.
  איכשהו, הילד הרעב, התשוש והצמא הגיע לכלא העירוני. שם פגשו אותו קצת יותר בשאננות. הם הסירו את האזיקים, ואז הסירו שוב את המים ושלחו אותי לגלח את הראש. הילד הרגיש רע מאוד. השיער היה מגולח עם סכין גילוח חד. זה לא נעים, העור על הראש שלי שרוט. גילחנו בלי סבון, מתחת למים קרים. הליך כואב. ואז הילד נלקח לכלא. זה הסריח מבפנים. אבל עדיין לא בצינוק, קצת יותר חם. הורה הסוהר: - קח אותו למשתלה!
  סרגיי חש הקלה. וזה קצת יותר כיף בלי כבלים. הוא נדחף לתא. היו שם תריסר שלם של בנים מגיל עשר עד חמש עשרה. כולם הסתפרו, בסמרטוטים, כמעט כולם היו יחפים, חוץ מהגדול, שלבש מגפיים שבורות.
  הבכור הביט בסרגיי. ילד רזה אך קשוח, עם ראש מגולח טרי וקצוץ מאחור. במכנסיים קצרים בלבד. כפות רגליים יבלות מהליכה יחפה לאורך זמן, עור שזוף, סימנים רעננים מכבלים.
  הילד אמר:
  - אתה גנב?
  סריוז'קה ענה בכנות:
  - לא! אני אמן קרקס!
  הילד המבוגר, שנראה קצת כמו צועני, סינן:
  - אתה יכול ללכת על הידיים שלך!
  סריוז'ה ענה בפשטות:
  - פחית!
  הבכור גרגר:
  - אז צאו לטייל!
  סריוז'קה נאנח בכבדות:
  - אני עייף ויכול לעשות רק כמה צעדים!
  הצועני נבח:
  - תעשה את זה!
  הילד לקח אותו ונעמד בזרועותיו. הראש שלי היה קצת מסוחרר מרעב, צמא, מכות ועייפות.
  אבל סרגיי מצא את הכוח ללחוץ ידיים ובזעם עשה סלטה.
  הצועני הנהן באישור ואמר:
  - שב איתי!
  סריוז'קה התיישבה. רגליו נפלו לאחר שנסע באזיקים כבדים. הצועני חייך בברכה והוציא ממנו חתיכת לחם ושומן חזיר עם בצל.
  מוּצָע:
  - לאכול!
  סרגיי ליקק את שפתיו ושאל:
  - ועוד מים!
  הצועני חייך:
  - יש מים! לשתות לאכול!
  סרגיי הרים את הכד ושתה מעט מים. זה היה חם ולא טרי מדי. אבל הילד שתה בחמדנות כמעט את כל הכד. אחר כך הוא אכל שומן חזיר, בצל ולחם.
  הרגיש יותר טוב. צועני שאלה:
  - למה באת לכאן?
  שאר הבנים התחילו לצעוק:
  - כן, ספר לנו!
  סריוז'קה התחילה לספר הכל כמו שהוא. הבנים הקשיבו בתשומת לב ושאלו שאלות. ואז, כשסיימה סריוז'קה, הצועני העיר:
  - כן, הם אנשים אכזריים... אבל אתה יכול לברוח ממקלט הכלא.
  סריוז'קה משך בכתפיו הדקות ושאל:
  - איך שם?
  הצועני ענה בקלות:
  - רע! הם מאכילים אותם כדי שלא ימותו מגיל שנה: לחם, מים, דייסה מגעילה. אתה עובד ארבע עשרה שעות ביום. הם מרביצים לך גם אם אתה נראה עקום, הם מלקות אותך כל שבוע. לא, עדיף לא ללכת לשם. הדבר היחיד שגרוע יותר הוא עבודת פרך, ולא בכל מקום!
  סריוז'קה נאנח בכבדות והעיר:
  - לברוח? זה אפשרי! האם באמת אפשר לברוח?
  הצועני הסתכל סביב וענה:
  - זה בית סוהר... זה כלא עירוני וקשה לברוח מכאן אלא אם כן מגיעה הזדמנות. יהיה קל יותר לברוח מהמקלט.
  נשמעה דפיקה: אוכל חולק בכלא. זה היה דייסה לא מבושלת ולחם מיושן. סרגיי עדיין לא איבד את התיאבון ואכל את מנות הכלא חסרות הטעם. אכלנו בשולחן משותף.
  ואז החבר'ה ישבו בפינות. הגדולים יותר טיפסו על הקש ושיחקו קלפים לשלבנים ולפופאנים. ואז סריוז'קה הראה כמה טריקים עם קלפים, ששעשעו את הילדים. לאחר מכן הלכו האסירים הצעירים לישון.
  לפני כן, כל מה שחיכה לסריוז'קה היה מכות. זה היה כמעט נוח לישון על הקש, בהתחשב בכך שהילד בילה לעתים קרובות את הלילה באוויר הפתוח, ובקור, אז היה כמעט נוח בתא. החבר'ה גרו ביחד ולא היו אנשים שהציקו להם.
  ומה שחיכה לסרגיי בבוקר לא הייתה התעוררות משמחת. מאה מלקות של שוטים זה לא בדיחה, במיוחד בציבור.
  הילד נכבל שוב. והם לקחו אותי לכיכר. הם מלקות לא רק אותו, אלא גם שלושה נערים.
  אנשים התאספו. מי הובא, מי רצה להסתכל על המחזה המשעשע.
  הראשון שהוכה היה ילד כבן ארבע עשרה. הם קרעו את הסמרטוטים שלו והניחו אותם על זרוע. ידיים ורגליים מאובטחות. והתליין במדי צבא הוציא עיגול ספוג במים והעיף אותו באוויר. הילד המונח על הקופסה רעד.
  התליין נישק את עצמו, והמבשר הכריז:
  - עשרים וחמש מכות השוט!
  מכה נפלה על גבו השזוף של הילד. כבר מהשוט הראשון, העור פרץ ודם זרם. הם מלקות את הילד למצפונו. פסים אדומים מופיעים על העור ואז הופכים למוצקים. הילד לא עמד בזה וצרח, צרח גסויות והתעוות. במכה האחרונה איבד הילד את הכרתו.
  הקהל הריע ואנשים הצביעו. והם איימו להוסיף עוד.
  ואז הגיע תורו של סריוז'ה. הילד לבש רק מכנסיים קצרים, וגם אותם קרעו. זה מביך להיות עירום לגמרי; יש הרבה נשים ונערות בקהל.
  הם מצביעים באצבעותיהם. והם עושים רעש.
  רגליו היחפות של סריוז'קה היו מחוברות ללולאות, וידיו היו קשורות בחבלים כדי שהילד לא יקפוץ ויברח.
  התליין לקח את השוט בידיו והעביר שוב את האוויר. הכריז הכריז:
  - האסיר סרגיי מקבל מאה מכות על הגב בשוט! ועוד עשרים וחמש מכות עם מקל על העקבים.
  המענה הרים מקל כבד, שקל אותו בידו ואמר:
  - קודם על העקבים, אחרת אחרי החבטה הוא לא ירגיש כלום.
  סריוז'קה חרק שיניים באומץ, הוא היה מוכן לסבול הכל בצורה סטואית.
  התליין היכה את המכה הראשונה שלו. הילד הרגיש שפיר של אש כאילו עובר מעקבו החשוף לחלק האחורי של ראשו. צעקה נמלטה מגרונו, אך הילד הצליח לרסן את עצמו.
  המכה השנייה ברגל הגסה והיבלת של הילד הייתה כואבת עוד יותר. סרגיי נשף בכבדות, דמעות יצאו מעיניו באופן לא רצוני.
  התליין היכה פעם שלישית, כאילו היכה איברים פנימיים.
  הילד נשם בכבדות. הוא טפטף זיעה. ושוב הגיעה המכה. התליין היכה במקצועיות, ללא כעס או זעם, ובזהירות. סרגיי החליט להחזיק מעמד בכל הכוח. אתה צריך להחזיק מעמד והוא יחזיק מעמד. בלי גניחות, בלי צרחות.
  הילד נאלץ ללכת יחף בשלג, לישון בקור ולעשות תרגילי התעמלות כואבים מאוד. והוא יכול היה לסבול מכות פראיות, לעצור את צעקותיו.
  התליין היכה בזהירות כדי שהקורבן לא יתעלף. כשסיים, סוליותיו של הילד היו נפוחות וכחולות.
  ואז התחיל הדבר החשוב ביותר, מכות הגב. כדי לא להלקות את הילד למוות, היכה אותו המענה בצורה מחושבת, מדודה, וחילק את המכות על כל עור הגב והישבן של הילד.
  אחרי העקבים, הכאב כבר נתפס כעמום. המכות באו בעקבות חתכים ישנים.
  כדי להוריד את דעתו מהכאב, נזכר סריוז'קה. כשחקנית קרקס, נטשה לימדה אותו טריקים שונים. זו הייתה אישה צעירה, אשת מקצוע. במשך זמן מה, לאחר שאיבדה את עבודתה, היא הסתובבה עם מטחנת האיברים והילד. אבל אז התאהב אחד הגברים העשירים באישה יפה ודקה. הוא לקח אותה כמשרתת שלו, והילד וסבו נשארו לבד. וזה החמיר את המצב. לשניהם נתנו הרבה פחות, והם נרתעו מלהכניס אותם. נטשה הייתה יפה, עם מותניים של ילדה ופנים נעימות. היא הלכה כמו סריוז'קה, יחפה עד הכפור, וישבה על השסעים האופקיים.
  היא לימדה את הילד טריקים רבים.
  חבל שנאלצתי להיפרד ממנה. אבל יש לה חיים משלה, ולה ולסבא שלה יש את החיים שלהם.
  ועכשיו הוא איבד גם את סבו וגם את הפודל שלו. ולפנים שוכן מקלט לכלא. איפה שזה מאוד מפחיד.
  הילד בכה בעל כורחו... ובמכה האחרונה, המאה הוא התעלף...
  זה החזון שהיה לסריוזה. לא כיף מדי. כן, גורל עצוב חיכה לילד ולסבו. לא פלא שסיפורו של קופרין התברר כקצר.
  ובכן, הילד שחרר את הפודל ומה הלאה? ואז מה עם בריחה?!
  סריוז'קה שמע את הסוהר הגרמני קורא לו. היא גדולה ועדיין צעירה. ועכשיו זה יתחיל... הילד מרגיש בתוכו שהוא גם נגעל וגם רוצה את זה. אינסטינקט של בחור צעיר, וכבודו של חלוץ סובייטי. כל זה נלחם בתוכו.
  והחמישה ממשיכים להילחם בשיקגו. הם יפים, ומאוד עליזים ועליזים. אבוי, הלבבות מתקשים במלחמה. כמה אוהבים כבר מתו הארבעה?
  אבל הבנות לא מאבדות את הלב וצוחקות כשהיריב הבא שלהן הולך לאבותיהם.
  אלנקה אומרת בחיוך:
  - הו, מלחמה... את רק אמא שלנו! ניצחנו את כולם ונמשיך לנצח, אני מאמין בזה!
  אלה שרה בזעם:
  והקרב ממשיך שוב,
  ולבי מרגיש חרד בחזה...
  ולנין כל כך צעיר,
  ואוקטובר הצעיר לפנינו!
  מריה שרה אחרת:
  - עלינו להתחייב להתמזג לזרם אחד,
  הפנה את הלב, המוח והרגשות שלך אל ישוע...
  כדי שהאל הגדול יעזור לנו להינצל,
  ולנצח נצחים, הבה נשבח את ה'!
  הילדה עם שיער בצבע שן הארי נתנה תפנית. והיא חייכה, היא הרגישה מאושרת. למה הם לא מצליחים להלחין. ולהפיל את יריבי רוסיה.
  גם אם זה בשטח ארה"ב. והבנות נהנות מאוד.
  אליונושקה נשפה ואמרה:
  - יהיה חג ברחוב שלנו - יום הניצחון!
  אלה אישר:
  - כן, בוודאי יהיה!
  בינתיים, צוות הטנק האנגלי נלחם על גרינג 4. ג'יין, גרינגטה, מתילדה, מלניה - ארבע יפהפיה, בנות מפוגי אלביון נלחמו עם האמריקאים. לאחר נפילת אטלנטה, חלק ניכר מארצות הברית כבר היה תחת כיבוש גרמני. האמריקנים ניסו להירתם, אבל הם לא עשו את העבודה הכי טובה.
  מכונת המלחמה של פריץ נעה מדרום לצפון. ארבע בנות אנגליות נלחמו בביקיני בלבד, יושבות בטנק משוריין חזק.
  גרינגטה, לאחר שחדרה את השריון של השרמן, צייצה עם חיוך רחב על שפתיה:
  - יש הרבה שקרים בכל העולם! אבל לוחמים עושים את האמת!
  ג'יין מלמלה בחיוך רחב:
  - פוליטיקאי חזק נולד לקרב,
  פחד הוא חולשה ולכן מי שמפחד כבר מובס!
  מלניה ציינה:
  - אנחנו נמחץ את היאנקיז עכשיו! כי הכוח מאחורינו!
  מטילדה שרה בהנאה:
  - מכשפה, מכשפה, מכשפה - רוחות רעות! ומאיפה הגיעה המכשפה!
  גרינגטה הגיב בתמיכה בדחף:
  - מכשפה, מכשפה, מכשפה - את בטח יפה! ואני מרותקת ליופי הזה!
  ג'יין הניעה את רגלה היחפה לעבר בן זוגה:
  - לסביות היא גם חטא!
  גרינגטה העיר באנחה:
  - אבל גוף נשי נקי, חלק ונקי הוא הרבה יותר נחמד מגברים שעירים ומסריחים!
  מלניה ציחקקה והעיר:
  - אכן, גוף האישה נעים הרבה יותר! זו עובדה שאין להכחישה! ובכלל אנחנו כמו שוקולד!
  גרינגטה ריסק את הפרשינג עם זריקה מכוונת היטב ושר בהנאה:
  - אני ארנבת שוקולד, אני ממזר חיבה ומתוק במאה אחוז... הו, הו, הו! אני אוהב גברים חתיכים, ואני לא אוהב חורים, אני שם אותם בגלגל... הו, הו, הו!
  מלניה, כשהיא טפחה על רגליה החשופות והמסותתות, שרה:
  - בנות שונות... כחול, לבן, אדום... וכולם רוצים להסתובב על מקל באותה צורה!
  ג'יין ציחקקה והינהנה באישור.
  כן, סקס זה נהדר! בואו לקבל יותר מזה, ומגניב יותר!
  גרינגטה ירה שוב לעבר השרמן והעיר:
  - צ'רצ'יל, מה שיגידו, הקים אותנו... ועכשיו אנחנו תחת גרמניה!
  ג'יין סיננה באגרסיביות בתגובה, והפילה את אחת מברכיה החשופות והשזומות בשנייה:
  תן לו לחייך את הכתר שלו,
  האריה הבריטי יילל!
  את ארץ המולדת אסור לכבוש,
  צ'רצ'יל שלנו הכי מגניב!
  והבנות חבטו בראשן, וניצוצות נפלו מעיניהן. הבנות כל כך מגניבות וחמודות...
  טנק אנגלי ובו בזמן גרמני, הוא נחות במקצת בשריון מה-E-50, והוא קצת יותר כבד, אבל האקדח זהה. הלוחמים אינם מורכבים במיוחד בנושא זה. הם כל כך יפים ואוהבים!
  ג'יין היא ילדה שנונה עד הקצה. וכך מתבטא ביטוי תוקפני.
  גרינגטה אפילו שרה בחיוך:
  - אנחנו לוחמים ובנות של ארץ מולדתנו!
  הבנות היו מאוד מרוצות. השטרות הצטברו. נחמד כאן, לא חם כמו בקובה. הנאצים כבשו נושאת מטוסים בלתי ניתנת לטביעה מול חופי ארצות הברית. שוב, המכונה הצבאית של הרייך השלישי התבררה כאידיאלית ומעובדת ברמה הגבוהה ביותר.
  וההילוכים שלו הסתובבו ביעילות רבה.
  השילוב בין אכזריות, אכזריות, טכנולוגיה מתקדמת, טוטליטריות, משמעת וטובי המדענים בעולם נתן תוצאות מצוינות.
  לאחר שהפילה את גרינגט וריסקה את "המכשפה", היא העירה:
  - בכל זאת, אין לנו אותה רמת ארגון כמו הגרמנים. ודמוקרטיה רקובה מתערבת בממשל יעיל!
  ג'יין גירדה את עקבה החשוף על הדוושה והסכימה:
  - דמוקרטיה היא אכן יותר חולשה מאשר חוזק! אבוי, אנחנו בהחלט סובלים מזה!
  Gringueta העיר בזעם:
  - ובכן, לעזאזל עם ההתייפחות! ככל שהסבל גדול יותר, כך המתנה גדולה יותר!
  והלוחם האיכרים שלח פגז למרכז הטנק האדיר של וושינגטון. ונגח במכונית מסוכנת.
  האנגליות חשו ביטחון עצמי. ג'יין התעלסה עם גרמני גדול ונהנתה מאוד. כן סקס זה נהדר. ואני רוצה אותו שוב ושוב ועם גברים שונים. זה כזה הפעלה.
  אבל Gringueta התעלס עם ילד אחד. יתר על כן, נראה שהוא יפני, אבל בלונדיני ושרירי מאוד.
  כזה ילד חתיך. שמו לא ידוע, אבל הכינוי שלו הוא קאראס. והוא שייך לקאסטת הנינג'ה. לוחם עילית שמילא תפקיד חשוב במהלך קרב מידוויי. וספרטני אמיתי.
  ג'יין קינאה בגרינגטה, שהצליחה להרים גיבור כזה. הקרפיון הצלוב הוכיח את עצמו גם בקרבות עם האמריקאים והרוסים. בחור מסוכן. אבל הוא נורא חתיך, והשרירים שלו כל כך בולטים, כמו אדוות מים.
  אה, זה יהיה נחמד לגעת בגוף כזה עם הפטמות הארגמניות שלך ולשפשף.
  וקאראס למעשה זכה להישגים רבים, הנה אחד הפרקים;
  אבל היפנים התקדמו, עם זאת, הסמוראים הצליחו לקבל התחלה, גם הודות להפתעה טקטית. אולי המפקדים הסובייטים התבררו כבטוחים מדי בעצמם, וכנראה מזלזלים באויב. אבל האויב בכלל לא פשוט. ורבים בחיל רגלים.
  אבל הנשק הכי מסוכן של היפנים: הנינג'ה. וכך נכנסו למרחבים הרוסים גזרה של נערות לוחמות, נשים יפניות מקסימות, יחד עם הילד קאראס. המעשה הנועז הראשון של הנינג'ות היה ההתקפה על מסילת הרכבת הטרנס-סיבירית. הם הצליחו להרוס חלק ניכר ממסילת הרכבת ולפוצץ כמה רכבות הנושאות חיילים סובייטים. הנינג'ות הללו נועזות מאוד, הן מסוגלות לזחול לאורך קירות, להיפנוזה, לקפוץ מגובה רב ולנוע הרבה יותר מהר מבני תמותה רגילים.
  ובכן, מי יחשוד במחנה צוענים לא מזיק: גזרה של הלוחמים הטובים בעולם. ונינג'ות מסוגלות לשנות בבת אחת. וליצור ניסים אמיתיים.
  אבל שתי בנות, אחת מהן, למרות מוצאה היפני, היא בלונדינית טבעית, השנייה ג'ינג'ית, הוטל עליה המשימה לחטוף את ז'וקוב.
  סטלין מינה באופן הגיוני גנרל צבאי בעל ניסיון של חאלכין גול למפקד העליון של החזית המזרחית. אבל הנינג'ה, כמו תמיד, נמצא בכוננות ושואף לתפוס את היוזמה.
  הבנות חתרו לאורך הדרך הסלעית, לובשות שמלות איכרים צנועות, מבלי להעמיס על רגליהן בנעליים. הם יפים, ואף אחד לא יחשוד שהם יפנים, מכיוון שתווי הפנים של הבנות כמעט אירופאיים. ותווי פניה עדינים, מתוקים ואפילו תמימים כמעט ילדותיים. מתחת לשמלות הקאליקו, לא נראים שרירים מפותחים מדי לנשים, וכתפיים מעט רחבות אופייניות לנשים איכרים הרגילות לעבודה קשה, וכך גם זרועות גסות במקצת עם צוואר חזק. הבנות נושאות שקי תבואה ושרות ברוסית צחה;
  שדות, ימים, כל האדמה הרוסית,
  אני אוהב את המרחבים הנפלאים של ארץ המולדת...
  עמי המולדת הם משפחה אחת,
  איך ההרים מאירים בכסף!
  
  אני ילדה שהולכת יחפה
  מאז הארץ החמה של רוסיה...
  ואם צריך, אני אכה אותך באגרופי,
  הדשא היה מפוזר באור כמו פנינים!
  
  אני עובד קשה בשטח, אתה יודע,
  תנועה היא שמחה עבורי עכשיו...
  אני יודע שלאדה היא קרובת משפחה,
  ועלינו להילחם באומץ למען האלים!
  
  כמה טוב לדרוך על חלוקי נחל,
  הסוליה החדה מדגדגת בנעימות...
  הטבע נותן לבעלי עיניים קופצות חמש גבוה,
  ותארו לעצמכם שהכל בעולם הוא עצום!
  
  נגיע לשם, בקרוב נגיע למוסקבה, אני מאמין.
  נראה גם את המבנים של לנינגרד...
  ואם אין לך אפילו רובל, אבוי,
  אז אתה צריך להרוויח את זה בזיעה!
  הבנות שרו כל כך טוב, שהילד טרושקה, שרץ אחריהם, הקשיב וקפץ אליהן.
  החלוץ הצעיר מחא כפיים ואמר:
  - אתה שר כל כך נפלא... אתה יכול לשיר בינלאומי?
  בנות הנינג'ה שרו ביחד:
  - קום, ממותג בקללה...
  כל העולם רעב ועבדים!
  המוח המקומם שלנו רותח,
  מוכן להילחם עד המוות!
  הילד החל לשיר יחד איתם, וקפץ מעט מעלה ומטה. נערת הנינג'ה ג'ינג'ה לא יכלה להתאפק ותפסה בזריזות את רגליו של הג'יפ באצבעותיה. היא הסתכלה על הילד בחשדנות, אבל נראה שהוא לא שם לב לכלום. חלוץ רגיל במכנסיים קצרים, כהים משיזוף, שיער מולבן כמו חיטה. לא סביר שמדובר בקצין מודיעין רוסי. האמת מתנהגת בצורה חשודה ברישול. אבל המלחמה והיפנים מתקדמים. האם לא העמדת הפנים העליזה שלו?
  והחיה אדומת השיער, בתנועה עדינה של ידה, נגעה בראשו הקצוץ של החלוץ. הילד נפל, מרים את עקביו, אפורים מאבק, עד למעלה, התעוות כמה פעמים ושתק. לא נותרו עקבות מהפגיעה. זה היה כאילו החלוץ פשוט איבד את הכרתו.
  נערת הנינג'ה הלבנה בספק, היא הייתה קצת יותר רכה באופייה, שאלה:
  - למה אתה עושה את זה? יכול להיות שהילד המסכן נקי.
  הג'ינג'י ענה בחומרה:
  - אתה לא יכול לקחת סיכונים! זכרו את קוד הנינג'ה שלנו: כל מה שמוביל לניצחון הוא נפלא, להשתלט על האויב, אבל האמצעים לא נחשבים!
  הבלונדינית הנהנה:
  "והירוהיטו אמר, אל תהססו להשתמש באלימות."
  השטן האדום הוסיף:
  - יתרה מכך, לא משנה מי מולך: ילדה או ילד! אז אכזריות, אכזריות, ושוב פעם אכזריות - מלטשת את האומה!
  והלוחם קפץ והפיל את העורב. הקוסמת הזו מסובבת את רגליה בחטף.
  נינג'ות לומדים הרבה. בינקות, זורקים או דוחפים לעברם כדורים כדי ללמד אותה כיצד להשיב מלחמה ולשמור על שיווי משקל. בנות מסוגלות למהר במהירות גבוהה דרך הביצה, ולפזר גחלים ברגליהן החינניות או לרקוד על ברזל לוהט. הלוחמים, למעשה, הם התגלמות של כוח יפה, אבל הם פעלו בשפלות רבה. ואכן, מה יכול להיות מגעיל יותר מלהרוג ילד חסר הגנה, רק על בסיס חשד מעורפל שזה עלול ליידע את הפיקוד הסובייטי.
  אבל נינג'ה במנטליות שלו: הוא קודם כל רוצח. בעודו ילד או ילדה, לוחם נינג'ה חייב להרוג נמר או זאב בידיו החשופות. וברגע החניכה, הנינג'ה עובר מבוך שלם עם מלכודות, סימולטורים, חניתות, יציקת עופרת מותכת ויצורים רבים. אפילו כילדים קטנים, הבנות הללו נלחמו עם בנים בשיניים. ולא רק באגרופים, אלא גם בנשק.
  בעזרת שיקויים סודיים מיוחדים, נינג'ות הצליחו לרפא פצעים כך שלא נותרו אפילו צלקות. לכן, אתה אף פעם לא יכול לדעת על ידי הסתכלות שחצי פניהן נחתכו במהלך המפגש, או שאצבעותיהן או אפילו הידיים שלהן נחתכו. לנינג'ות היו טכניקות התאוששות נפלאות. בזכותם הסתיימה מלחמת רוסיה-יפן הראשונה בניצחון יפני.
  ועתה כבר התקרבו הטרמינטורים היפים לגדוד הייעודי, מוקף בו שכן מפקדת המחוז המיוחד של המזרח הרחוק.
  החיילים בירכו את הבנות בברכות. בתגובה, הם גרמו להם לחייך. גם ללוחמים הייתה הצעה חזקה. וולף מסינג היה חונק את עצמו מקנאה אם היה יודע למה הנינג'ות מסוגלות.
  הלוחמת הבלונדינית, ששמה היה ני סאן, קפצה אל קצין המחלקה המיוחדת שבדקה אותן בחשדנות. ונישקה בשקיקה את קולונל המשמר על השפתיים.
  הוא נרגע ופרץ בחיוך, משתולל:
  - מה אתה רוצה?
  המחסל הבלונדי ענה:
  - יש לנו דיווח דחוף לג'ורג'י קונסטנטינוביץ'... אתה רוצה למסור אותנו אליו מיד.
  ני סאן לחצה על עורק הצוואר במהלך הנשיקה, והחלישה את רצונה. כעת נוצר מיד אזור דיווח במוח. הקולונל אמר ופורץ בחיוך:
  - יש להם דיווח דחוף לגנרל. אני אמסור אותם לז'וקוב.
  השטן האדמוני, נו סן (שתי הבנות הן אחיות, אבל עם אבות שונים!), אמר:
  אתה משרת היטב את הגנרל שלך. פרס מחכה לך על זה!
  הבנות הלכו בעקבות הקולונל. הוא הלך קדימה כמו בובה בראשות בובנאי. ני סאנה עשה תנועה והחייל הצעיר נפל על ברכיו מולה. זה טוב ליהנות מכוח. ניו סאם חזרה על תנועת אחותה והצעיר נישק את רגלה, שהייתה נקייה למרות הליכה של עשרים קילומטרים יחפה לאורך הכביש הסלעי.
  עם זאת, זה מה שהוא רצה, בנות הנינג'ה יפות מאוד. לארגון הסודי שלהם אפילו היה הסוד לשיפור המראה שלהם ולשינוי תווי הפנים שלהם. לכן נשים יפניות דומות כל כך לנשים סלאביות יפות מאוד עם פנים תמימות.
  המבנה בו שכן ז'וקוב: מבצר עתיק שנבנה על ידי המונגולים עם חומות עבות מאוד. באופן טבעי, גאורגי קונסטנטינוביץ' דאג לאבטחתו.
  רק כשבנות מפלצות צועדות בשביל, וחיילים עומדים על המשמר מולן, יש טעם, למרבה הצער, בהגנה כזו. המבצר עצמו כאנדרטה אדריכלית הוא בעל עניין מסוים. ולא יהיה קל לעקור את הכוחות המתבצרים ממנו.
  הקולונל לוקח את הבנות ישר לגנרל הצבא. ואיכשהו כולם נותנים לו לעבור בלי הרבה דיונים. רק ממש בכניסה למשרד חסמו המזכירה ושני בחורים גדולים את הכביש ודרשו מסמכים. שני הלוחמים, שנראו בעיניהם התמימות והשומניות לפתע, צייצו:
  - אתם בחורים יפים מאוד, אבל חסרה לכם חיבה נשית!
  בחורים גדולים באופן כללי, ככלל, הם חרדים מינית, וככל שהשרירים חזקים יותר, כך יש להם יותר חשק לעשות אהבה ורמת הטסטוסטרון בדם. והבנות התיישבו מיד בתודעתן והכניסו רעיונות קבועים לראשיהן. בנוסף, אם תפעיל לחץ על הצוואר, אז גם האדם העמיד ביותר להיפנוזה יאבד את כוח הרצון וייכנע להשפעת הסוגסטיה.
  החבר'ה הגדולים התרככו, אני, המזכירה, קיבלתי עקב בסנטר מהג'ינג'י, והתיישבתי עם צוואר שבור. כנראה שנו סאן החליטה לא לעמוד על הטקס, אלא לפתור את הבעיה בצורה פשוטה ככל האפשר.
  בתא הטייס היה ז'וקוב וצוותו של שמונה גנרלים. דיברנו על המצב הנוכחי. אבל התברר שהוא כבד. רק בדרג הראשון התקדמו ארבעה מיליון חיילי רגלים יפנים מאומנים ואמיצים. והיפנים השתמשו במיומנות בעליונות המספרית שלהם. צי הטנקים של ארץ השמש העולה חלש למדי, אבל בברית המועצות יש גם את הטנקים הטובים ביותר במערב, במיוחד ה-KV ו-T-34, אבל כאן נשאר בעיקר אשפה.
  סטלין כבר הוציא כמה מהיחידות המוכנות ביותר לקרב מהמזרח הרחוק, והעביר אותן למערב. והסכם הנייטרליות עם יפן הקהה את ערנות הפיקוד. מסיבה כלשהי, סטלין התעלם מכל הדיווחים על תוקפנות צפויה מיפן. והתוצאה הייתה קריסת החזית ממש בימים הראשונים של הלחימה. ולדיווסטוק כבר מוקף, ופרימורייה אבודה, חברובסק ואולן בטאר נלקחות לתנועה.
  למרבה המזל, נהר העמור העמוק האט את התקדמות יחידות הסמוראים. אבל היפנים פיתחו מתקפה עוקפת את האמור דרך מונגוליה. הם הצליחו לתקוף מהצד של העיר מנצ'וריה, לכבוש כפר גבול, גם לעקוף את האמור והפעם את מונגוליה. כך נוצר מצב קריטי. כדי לתקן את המצב היה צורך כעת לסלק חלק מהכוחות מכיוון מערב ולהעבירם בחיפזון למזרח הרחוק. וזה לקח זמן.
  ככל הנראה היפנים סמכו על היקף התקשורת הסובייטית ועל יכולתם להשתמש בצבא היבשתי. אחרי הכל, אוכלוסיית יפן עצמה עלתה על מאה מיליון איש, בלי לספור את המושבות בסין ובקוריאה. אז הם יכלו להציב צבא קרקעי הדומה לברית המועצות, או ליכולות של הרייך השלישי.
  הצמא לנקמה בח'לחין גול שלט במצב הרוח של ארץ השמש העולה. ושום דבר לא רצה פשרה בענייני היחסים בין ברית המועצות.
  בנוסף קיווה הירוהיטו שהיטלר ינצל את הרגע ויחדש את הקמפיין האנטי-בולשביקי שלו, כשהמלחמה עם בריטניה נקטעה. ומה תשיג ברית המועצות?
  הפיהרר, כמובן, שנא את הקומוניסטים, אבל במצב זה הוא ראה שחשוב יותר לעצמו להתיר את עצמו מבריטניה ולהימנע ממלחמה בשתי חזיתות. ההצלחות של הגרמנים בלוב, שם נפל טולבוק, הרס הבסיס במלטה והמתקפה במצרים נתנו סיכוי שבריטניה תיגמר במהירות, וליאו יאולף לשלום. ואז המוני שריון חזקים של הוורמאכט ינועו ממערב.
  הסמוראים סומכים על זה, כמו גם על האומץ שלהם ועל תעופה חזקה, צי גדול ומנוסה.
  כעת גם ז'וקוב וגם סטלין נמצאים בקשיים. האם לא מסוכן להוציא כוחות מהמערב ולהעבירם למזרח? אולי תתאפק עם זה. האם היחלשות כזו של כוחותיו של היטלר לא תעורר? מצד שני, ההצלחות של יפן יכולות להפוך לפיתוי ופרובוקציה גדולים עוד יותר עבור הקראוטים.
  בנות הנינג'ה הן, בכל מקרה, טיעון חזק בכל מלחמה. ועכשיו, בקידה מנומסת, הם נכנסים למשרד שבו יושבים הגנרלים ואומרים בחיבה:
  - מי מכם צריך חלב טרי?
  ז'וקוב בקע בהפתעה ואמר:
  -מאיפה השגת יפות כאלה?
  השטן האדמוני שר בלחן במבטא סיבירי מקומי:
  - סטאלין החביב, החכם, יקרא אותנו לקרב, ובמקום לב יהיה מנוע לוהט!
  המחסל הבלונדי אישר:
  - מעלה מעלה ומעלה... השתדלו למעוף הציפורים שלנו! וכל מדחף נושם - שלוות גבולותינו!
  היפהפייה אדומת השיער נעה בחן ובמהירות, את תנועותיה קשה לתפוס עבור בן תמותה בלבד. נשיקת המוות המסורתית באה בעקבותיה. וז'וקוב שחה בחלומות חושניים. הוראה מגנרל הצבא האדיר התקבלה:
  - ועכשיו, רבותי, כולם בג'יפ, ונדון בתוכניות צבאיות בחיק הטבע.
  קולונל גנרל שטרן, שיתרונותיו בניצחון על היפנים במנצ'וריה היו לא פחות מזה של ז'וקוב, ניסה להתנגד:
  אבל זה לא כל כך נוח...
  השטן הבלונדיני נישק את סטרן על השפתיים, לחץ על קצה העצבים, ואמר:
  - לא, יקירתי... אתה רוצה להתעלס איתי, נכון?
  שטרן סחט החוצה:
  - כן, כמובן, כן!
  השטן אדום השיער קרץ לאחרים:
  - ואתם? אחרי הכל, תודו, יותר מכל אתם רוצים ללכת לחיק הטבע עם בנות וברביקיו. אז בואו נזדרז בזמן שהוא בהיר וברור!
  כמובן, אף אדם אחד לא יכול היה לעמוד בפני הצעה מפתה שכזו. שלא לדבר על היפנוזה. וההיפנוזה של נינג'ות חזקה מאוד, ממש כמו פצצת מימן. הוא אפילו קורה בלי מילים. כאשר מרדימים אותך על ידי כניסה לכלוב של נמר אוסורי אדיר או דוב קוטב פראי ללא נשק. וכמובן אדם.
  הנינג'ות חזקות מאוד ויש להן זכויות שוות: יש אפילו קצת יותר נשים מגברים, כך שאין טבח בין גברים.
  הגנרלים בכלל לא נראים כמו זומבים מעוכבים. הם מחייכים חיוך רחב ומרוצים מאוד מההילולה הקרובה. אחרי הכל, הליטופים של הנשים הטובות בעולם מחכים להם קדימה.
  והם אפילו הביאו תזמורת לחיק הטבע כדי שיהיה יותר כיף. אז לחלק יש מלחמה, ולאחרים יש שמחה. רק שמחה במלחמה היא, ככלל, הזויה. ז'וקוב, שעבר גם את מלחמת האזרחים וגם את מלחמת העולם הראשונה, הבין זאת כמו אף אחד אחר. זהו סוג של רעיון כוזב של השמחה המטורפת של ביזה וזונות גדודיות. אבל כמה הכל אטרקטיבי.
  והחיה האדומה מלטפת את ז'וקוב. היא בדרך כלל תאוותנית מטבעה, ואוהבת מאוד גברים. ובכן, איך אתה יכול לסרב להתעלס עם המפקד הרוסי המפורסם ביותר באותה תקופה. לא, היא לעולם לא תסלח לעצמה על זה. והמחסל הבלונדי עמד על סטרן. יש פרס גבוה מאוד על הראש של הגנרל הזה, אז אסור לפספס את ההזדמנות להשתעשע איתו לפחות קצת. אחרי הכל, זה כל כך מרגש לעסוק בארוס עם מפלצת.
  והעובדה שהם מלווים בפלוגה שלמה של שיירה זה דבר של מה בכך. החיילים ישתו יין מורעל מחבית ולעולם לא יתעוררו.
  הג'ינג'י, יחד עם ז'וקוב, כבר לקח את הכוס ושר:
  והקרב ממשיך שוב,
  והלב שלי מרגיש חרד בחזה שלי!
  ולנין כל כך צעיר,
  ואוקטובר הצעיר לפנינו!
  ולני כל כך צעירה,
  ואוקטובר הצעיר לפנינו!
  הנערה הג'ינג'ית הדליקה בצורה מאוד תיאטרלית גפרור באצבעותיה החשופות והחלה להדליק סיגריה באמצעות רגלה החשופה והשזופה. זה נראה יפה ויוצא דופן. הגנרלים קישקשו פה אחד והביטו בכל עיניהם. והלוחמים התנודדו והשליכו סיגר דולק מרגל יחפה לרגל. כמו כל הספורטאים האמיתיים, הם לא יכלו לסבול טבק.
  אבל קל לשחק עם סיגריה...
  והניח סיגר דולק על העקב החשוף והעגול שלך, שלא מפחד מגחלים לוהטות.
  מקום הפיקניק נבחר באהבה. נוף יפהפה מההרים, נעים ושטוף שמש, לצד נחל נקי. אז לקחנו איתנו כמה חזירים כדי שנוכל ליהנות מבשר חזיר. בכנות, בנות מרגישות טוב; הן מרשות לעצמן לגעת בידיים של גברים ואפילו למצוא בזה הנאה. באופן כללי, לוחמים מאופיינים באגרסיביות במין ובחיים.
  הם אפילו התחילו לזמזם רומנים קטנים.
  אין דבר יותר יפה מאהבה
  היא כמו השמש, זורחת בבהירות עבור אנשים...
  לפעמים הם מבססים דירוגים על דם,
  והם מתים בייסורים, אפילו ילדים!
  
  הגורל שולט באכזריות כל כך לפעמים,
  כשהמפלצת המרושעת מנצחת בחירוף נפש...
  יהי רצון שהאל העז ירחם,
  דעו שהוא מציל את האוהבים מהגיהנום!
  
  אני מאמין שהכל יהיה טוב בעולם,
  ואנשים יעופו כמו חץ למאדים...
  למרות שהיקום קשה מאוד,
  אבל למד לשוחח, תאמין לי, זה נהדר!
  
  אני מאמין שככה יהיה העולם שלנו,
  נבנה קומוניזם, בצחוק ובאהבה!
  אחרי הכל, סטלין הוא האליל שלי, תאמין לי,
  זה יאלץ אותך לצעוד במבנה ידידותי!
  
  ברוסיה, כל אביר הוא ענק,
  גם אם הוא לובש עניבה חלוצית...
  עבורנו, האמינו לי, האדון הוא תמיד אחד,
  והחיוך של השטן הוא נורא אכזרי!
  
  הו מולדתי הקדושה,
  אני אוהב אותך מאוד בנשמה!
  כולם הם משפחה נפלאה בשבילי,
  שהקב"ה יעשה אותנו כל יכול!
  
  תן ליופי לשלוט בקנאות בעולם,
  והילדה תאהב את החייל...
  היכן שישוע נוצץ בטוהר,
  והשטן יבוא, תאמין לי, גמול!
  
  ברלין תהיה נקייה מאויבים,
  יפן תניף את הדגל האדום...
  השיר יהיה מהשירים שלי -
  שהעבודה הזו לא תהיה לשווא!
  
  הבן שלך מת, אל תבכי, אמא יקרה,
  יגיע הזמן, הוא יקום כגבר נאה...
  הגיע הזמן שחלקם ימותו,
  אחרים בגן עדן שרים שיר!
  
  היו נאמנים למצוות סטלין,
  אז החיים יהפכו לנצחיים ומאושרים...
  חלומות יתגשמו במציאות -
  נישא על כנפיים אל הנצח על ידי כרובים!
  וכמה נינג'ות: גם גברים וגם נשים, והילד קארס, כבר מתכוננים לפיקניק. עכשיו נשאר להם מעט מאוד לבצע את הלכידה ואז זה יהיה...
  אבל כנראה שמישהו מהמחלקה המיוחדת הרגיש שמשהו לא בסדר ושלח גדוד שלם למטרות מיוחדות אחרי ז'וקוב. מגיעים טנקים, כולל ה-T-34, וגם טרנספורטרים. אין עדיין מסוקים - ציוד מסוג זה לא נוצר ב-1942.
  ובכן, אם יהיה קרב, יהיו בו נינג'ות.
  המנהיג מרים את הקשת שלו ויורה חץ נפץ. במבט ראשון הוא נראה כמו בורג קטן בקשת, עם קילוגרם אחד של חומר נפץ בלבד. אבל יש בו כוח הרס גדול. אז רק אפונה אחת לגרם מהתערובת שהומצאה על ידי הנינג'ה מסוגלת להפוך מיכל או מסוע. ואז הוא מתפוצץ, ואפילו בערוץ עצמו.
  הייתה התרסקות, פיצוץ וכמה טנקים נקברו מתחת להריסות. ירי זועם החל והנינג'ות יצאו להתקפה. לא ניתן היה לסמם את החיילים הסובייטים, ובנות המחסל היחפות משתמשות בנשק מסורתי יותר. הנה מחטים חדות עם רעל עף. היפהפיות פיחו אותם, ומתנופה אחת נהרגו תריסר חיילים.
  ואז הלוחמים זורקים פגיונות וכפות, ומשתמשים ברגליהם החשופות כדי לזרוק.
  החלה המערבולת. לוחמים יחפים חמודים הפכו להרפיות של מוות. הם ערכו ריקוד שפיראטים מבצעים על הגרדום.
  הג'ינג'ית בעטה בעקב במצחה של השוטרת, שברה את גולגולתו ושרה:
  אני לא באג פתטי...
  היצור הלבן הקטן הוריד את ראשה במכה בשוקה והמשיך:
  - סופרנינג'ה לא טיפש!
  והלוחמים הסתערו ברגליהם באחדות, השליכו שלושה חיילים למעלה בבת אחת ושאגים:
  - כישרונות נסתרים - וופ, ווף!
  ואז העיניים שלהם נצצו. והנינג'ות ירו לעבר החיילים הסובייטים מקשתות. הם אפילו לא יכלו להישען החוצה. הטנקים נפלו ונשרפו, אך ה-IL-2 שהופיע התפוצץ מיד, וקיבל חץ קל.
  כן, זו יפן, הצבא הסודי הנורא שלה, שאין לו אח ורע. אז הלוחמים הורסים את החיילים, משליכים מחטים חדות ברגליהם החשופות והחינניות, ומאלצים את החיילים ליפול ולמות בייסורים.
  הקרב הולך בירידה. החיילים שנותרו בחיים מפלוגת השיירות חווים פחד כזה שהם בורחים, והגנרלים יחד עם ז'וקוב עוקבים בצייתנות אחר הבנות החשופות והשריריות.
  הגדוד הייעודי, לאחר שנגרם נזק משמעותי, קרא לתגבורת. אבל עד שהם יגיעו לשם, לחוליית הנינג'ה יהיה זמן לברוח. תריסר מטוסי IL-2 למעשה מנסים לתקוף מהשמיים, אבל הם נתקלים במטר של ברגים וחצים. ששת ה-IL-2 הראשונים הופלו תוך שנייה, אחרי עוד אחד וחצי השאר התפוצצו. הנינג'ות האלה הם יורים מהירים מאוד ומדויקים. הכישורים הסודיים שלהם קיימים כבר אלפי שנים והשתכללו.
  הם יכולים לעשות הרבה דברים. והיכולות שלהם בענייני צבא פשוט פנטסטיות. כאן מנהיג הנינג'ה Nakasone שולח בריח קשת לאורך מסלול גבוה. הוא לא יכול לראות את המטרה, אבל מטען קטן פוגע בדיוק בפתח ה-KV-2, ופריצה דרכו גורמת לקריעת ערכת הלחימה. כלומר, היכולות של נינג'ות הן יותר מפנטסטיות.
  ואין זה פלא שתריסר לוחמים כאלה מסוגלים להעלות צבאות שלמים לטיסה. גדוד טנקים סובייטי אחר ספגה אש ונעצר. הטנקים לא נלחמו נגד החצים. השריון פרץ תחת המכות, והלוחמים היפנים פשוט צחקו. אחרי הכל, מדובר בנינג'ות - לוחמי העתיד, ששום דבר אינו בלתי אפשרי עבורם.
  ושני הלוחמים החמודים כבר קשרו את הגנרלים לאוכף הסוסים שלהם. הם יימסרו ליפן. עם זאת, הנינג'ות עצמם יערכו חקירה קצרה במהלך הטיול, והם יגלו את כולם ללא יוצא מן הכלל.
  או בכל מקרה כל מה שצריך ולא הכרחי מדי!
  לנינג'ות יש סוסים מיוחדים; הם מפתחים מהירויות גבוהות יותר מאלה של ברדלסים. אז תנסה להדביק אותם. עם זאת, ניסיון חדש לתקוף את IL-2 ו-PE-2 מוביל רק להפסדים בקרב החיילים הסובייטים. היפנים האלה חזקים מאוד. כמו שאומרים, יש להם תחושת ריחוק. הם לא מפספסים, וקשתות יכולות להגיע עד עשרה קילומטרים. שם יש להם עיקרון קצת שונה בעבודה מאשר מתח טריוויאלי. וגם הסוד הגדול של לוחמי הנינג'ה.
  עם זאת, ישנם כללים מסוימים... נינג'ות לא היו חלק ממערכת הכוח היפנית. בגלל זה הם לא הגיעו לחלחין גול. וככלל, הם נלחמים או על כסף, או כאשר הכבוד האישי נפגע. אז תפיסת ז'וקוב והמפקדה שלו בתשלום, וזו לא עובדה שהלוחמים הבלתי נראים יסכימו לקחת חלק במבצע הבא. יש קוד כבוד שאוסר על שירותים לרשויות היפניות בצורה לא אנוכית. אחרת, לא יישאר דבר מאמריקה.
  עם זאת, הלוחמת ג'ינג'ית וחברה בהירת השיער שלה מאוד נהנו להילחם. והיא רוצה שהמשתה ימשיך. כמה נינג'ות יש בסך הכל? לא יותר ממאתיים, החברה הזו סודית ובוחרת רק את המסוגלים ביותר ולא תמיד היפנים כסטודנטים. נכון, בכל מקרה, חייבת להיות תערובת כלשהי של דם יפני בכל גרסה, ונדרשת כשרון מיוחד.
  הארגון שלהם עזר לכבוש את פורט ארתור, לכבוש את הר ויסוקאיה, ובכך להרוס את הצי הרוסי. אבל עכשיו הרצפה תלויה בהירוהיטו. הוא חייב להעניק פקודות וזהב לנינג'ות.
  וברוסיה, במיוחד בסיביר, יש הרבה זהב ויהלומים. אז אם יצליח, יהיה מה לתת בעתיד.
  אבל ני סאן ונו סאן החליטו להילחם בחינם, למען יפן הגדולה.
  סטלין, לאחר שנודע על חטיפתו של ג'ורג'י קונסטנטינוביץ' ז'וקוב וכל הצוות שלו, רתח וזעם וזרק. אפר מהצינור אפילו נפל על בריה - אומרים שלא התעלמת מהשטן הקירח.
  לברנטי הצדיק את עצמו:
  - זה הנינג'ה הגדול ביותר. היכולות שלהם עדיפות בהרבה על בני אדם!
  סטלין התפרץ לעבר ראש המשטרה החשאית:
  - כך? מסתבר שגם אותי הם יכולים לחטוף?
  בריה התמתחה בהתחשבנות וקרקרה:
  - אין מצב, הוד מלכותך! אנחנו תמיד על המשמר!
  סטלין הניד באגרופו את הקומיסר העממי לענייני פנים.
  - תראה לברנטי... מה קורה לי, אני אקרע לך את הראש!
  ראש המשטרה החשאית שר בשמחה שיר עם רוסי:
  - נולדתי נואש. ואני אמות נואש! אם אשבור את הראש, אני אקשור אותו לראש של כבש!
  המפקד העליון תמך בבריה:
  - אוף, אוף... כואב מילים מתוקות, עוד מעט נצא מבית המשוגעים - הכל יהיה בסדר!
  האובדן של ז'וקוב הוא אובדן גדול. ועם לכידתו התעוררה התפוררות בחזיתות. סטלין מינה את וורושילוב החביב עליו כמפקד החדש של חיילי המזרח הרחוק. אנחנו צריכים לתת לו לשקם את עצמו עבור החברה הפינית.
  אבל מינוי כזה התברר כלא מספק. וורושילוב צעק הרבה, רקע ברגליו, אבל התנהג בצורה כאוטית ולא מקצועית. בפרט, הוא הביא חיילים לקרב בחלקים, ואיפשר ליפנים להשתמש בעליונות המספרית שלהם בצורה יעילה למדי. בנוסף, טנקי הסמוראים, בכל קלילותם, התגלו כניידים ועבירים, מה שלא ניתן לומר על ה-KV ועל כלי הרכב הסובייטיים על גלגלים.
  כפי שהתברר, לטנק הקרוי על שם קלים וורושילוב היו חסרונות לא פחות מהמרשל הכריזמטי, אך מיושן מדי וחסר יכולת מבצעית-טקטית.
  לעתים קרובות סטלין לא קיבל את ההחלטות המושכלות ביותר, בהסתמך יותר על האינסטינקטים שלו מאשר על העצות של מומחים. היפנים הצליחו להנחית כוחות וללכוד כמעט את כל קמצ'טקה. חוץ מפטרופבלובסק-קמצ'צקי כמובן. אבל העיר הזאת, כמו ולדיווסטוק, נמצאת במצור מוחלט. יתרה מכך, הסמוראים, שנעו צפונה, כבר התקרבו למגדאן.
  כך המשיכה החזית המזרחית, בניגוד לחישובים ולביטחון העצמי המופרז של הפיקוד הסובייטי, לצנוח.
  גם עבור בעלות הברית דברים לא נראו טוב. ליתר דיוק, בעלת בריתה העיקרית של בריטניה, ארצות הברית, עדיין לא רצתה להיכנס למלחמה, וככל שגדלו ההצלחות של הוורמאכט, רצונם רק נחלש.
  שלנברג אירח את דאלס. ראש מחלקת המשטרה החשאית של ארצות הברית נראה כמו כלב מוכה. אין ברק או ביטחון עצמי לשעבר.
  כמובן שאמריקה כבר איבדה יותר ממחצית משטחה והחליקה לתהום. למעשה, לא הפוטנציאל הכלכלי, לא המרחק מאירופה ולא האוקיינוסים של ארצות הברית הצילו אותו. והכל, כמו שאומרים, הלך לעזאזל.
  דאלס, מתכופף, מלמל:
  - אנו מסכימים לכל תנאי שלום, אם אינם מכילים את המילה: כניעה!
  שלנברג ציחקק והעיר בקפריזה:
  - ולמען גאוות שווא, האם אתה מוכן להמשיך ולהכפיף את ארצות הברית לסבל מפלצתי?
  דאלס נאנח בכבדות. הייתה הפסקה מעיקה. ואז הנציג האמריקני ניסה לומר בטון רך יותר:
  - אנו מוכנים לכל תנאי שלום עם כניעה ממשית, רק ללא פורמליזציה שלו!
  שלנברג חייך בזעף והעיר:
  - הפיהרר מתעקש להיכנע! זהו מצבו הכרחי! ואדולף היטלר, ככלל, אינו שש מאוד לשנות את החלטותיו!
  דאלס משך בכתפיו ושאל בשקט:
  - האם אתה מבטיח ביטחון אישי לאוליגרכים וטרומן?
  שלנברג חייך והזכיר:
  - פעם, טרומן אמר: אם גרמניה תנצח, נעזור לרוסיה, אם רוסיה תנצח, נעזור לגרמניה... ותן להם להרוג אחד את השני כמה שיותר זמן! כלומר, טרומן הוא נבל די! ואנחנו צריכים את זה, ממזרים!
  דאלס הנהן בהסכמה.
  - אנסה לשכנע את טרומן ואת האחרים להיכנע לחסדי המנצח! לגבי השאר... ככה זה יסתדר! כלומר, אני רוצה לומר שאנחנו מוכנים לקבל אזרחות גרמנית!
  שלנברג העיר בחומרה:
  - עדיין יש לזכות בנאמנות לגרמניה הגדולה!
  דאלס נרעד ושאל:
  - האם אין מקום לאנשי עסקים בארה"ב בסדר העולמי החדש?
  שלנברג אמר בכנות:
  - למה? יהיה! אתה תהפוך לנספח של כלכלת הרייך השלישי.
  ואתה תהיה משהו כמו בורגנות קולוניאלית.
  דאלס ציין באופן הגיוני:
  - אם העושר יישמר, אז בעלי ההון יחתמו ברצון עבורך!
  שלנברג ציחקק והוסיף:
  - תוכל להאריך את יום העבודה ולנצל עובדים ביתר שאת.
  הייתה הפסקה. שתי בנות סלאביות נכנסו. הם לבשו רק חולצות שקופות וחצאיות קצרות, יחפות. הם הביאו כלי כסף גדול עם יין, אווז צלוי, חזיר פרוס עם תוספת.
  שלנברג הציע לנשנש. ובאותו הזמן הוא הניח את ידו על הברך החשופה והשזופה של העוזרת. כן, הייתי קצת נבוך, אבל לא התנגדתי.
  ילדה אחרת, שצייתה לשלט של שלנברג, התיישבה עם דאלס. האמריקאי העמיד פנים שהוא לא שם לב. ראש המודיעין הגרמני ליטף את רגלה החשופה, השזופה והשרירית של הילדה, וגרגר:
  - והזנות תהפוך לחוקית במדינה שלך, לא תצטרך לפחד ממשטרת המוסר. ועם הבנות זה יהיה אפשרי בלי חשש... אבל לכחולות יהיה קשה!
  דאלס הגיב בתמציתיות:
  - אני לא כחול!
  שלנברג חייך והציע:
  - אז תרגיש את זה! היא שפחה ואין לה זכות לסרב!
  דאלס לחץ ידיים והעיר:
  - זה אולי נשמע מיושן, אבל אני לא רודף נשים!
  שלנברג הניד בראשו:
  - אבל לשווא... אתה מונע מעצמך הנאה כזו! להיות רוצח נשים זה אושר גדול!
  דאלס הביט בילדה. בלונדינית, רזה, מפותלת. החולצה לא הסתירה את קווי המתאר של שדיה וגופה המפתה. הרגליים חשופות, שטופות היטב, הסוליות מעט מאובקות, אבל מאוד אלגנטיות. בחורה שאתה ממש רוצה ללטף ולגעת בה.
  אבל דאלס היה קצין מודיעין מקצועי וידע לשלוט בעצמו. יתרה מכך, זה לא עובדה שהוא לא יצולם.
  שלנברג הניח את ידיו על החזה של המשרתת. היא גרגרה בהנאה. היא כנראה אהבה כשגבר צעיר ונאה למדי נגע בחזה שלה. או שהיא העמידה פנים בחוכמה. אבל שלנברג כלל לא התבייש.
  דאלס אמר בקצרה:
  - יותר ממאתיים דיוויזיות אמריקאיות הובסו ונכבשו. אבל יש לנו גם עוד מאה וחמישים דיוויזיות ומיליציות. בעוד שאמריקה עוד תילחם... בניו יורק השפעת היהודים חזקה. מי שרוצה להילחם עד הסוף הם היהודים והתלויים בהם. אז... ובכן, גם הקומוניסטים, הם רוצים קרב!
  שלנברג קרץ בערמומיות:
  - שמעתי שחמש מהבנות שלך הופיעו מרוסיה. שנלחמים טוב מאוד. אגדות עושות עליהם.
  דאלס ענה בחיוך:
  - ואגדות עושות על פרידריך שלך, וכן על ארבעת המפורסמים. למעשה, המציאות והחלומות מתפצלים לעתים קרובות!
  שלנברג הנהן בהסכמה:
  - נסה להביא את הבנות האלה ללכוד בחיים!
  דאלס הנהן:
  - אנו נותנים לך את התענוג הזה!
  לאחר מכן שלנברג ודאלס נפרדו. לא היה יותר מה לומר.
  שלנברג התנפל על הבנות, סיפק את התשוקה החיה בעדינות של חזיר בחום. הם צווחו כמו חזירים...
  היטלר עצמו, בינתיים, נהנה עם עוד קרב גלדיאטורים.
  הבנות נלחמו, ארבע מכל צד. הלוחמים לבשו רק תחתונים, משומנים ושזופים.
  הבנות החליפו מהלומות, וגחלים הושלכו מתחת לרגליים היחפות. הפיהרר צפה בזה יחד עם שלוש זונות, שאותן ליטף באופן רפלקסיבי. הפיהרר לא היה מסוגל להיות גבר, מצא הנאה בדם ובעינויים. הוא אהב במיוחד לענות נשים יפות.
  והיטלר עשה זאת, בשכחה עצמית סדיסטית. ואז אחת הבנות נפלה, מנוקבת בחרבות. הלוחמים השחורים שרפו את עקבה עם לפיד. הילדה התעוותה ושתקה לנצח. לפיכך, עבור הפשיסטים זה היה בידור.
  דעתו של הפיהרר הוסחה במקצת מהקרב. הוא נעשה מהורהר.
  כשהנאצי מספר 1 כתב את "המאבק שלי", הוא הבין שהאויב החמור ביותר עבור גרמניה יהיה ארצות הברית. ורציתי להימנע ממלחמה כזו. בתחילה, היטלר נטה לחשוב לתקוף את ברית המועצות בקואליציה. גרמניה, כמובן פולין, איטליה, רצוי בריטניה, יפן יהיו נחמדות. אולי אפילו מחבר בין צרפת, הונגריה, רומניה ומדינות נוספות.
  הפיהרר עצמו עדיין לא באמת האמין בכוח הגרמני, שגרמניה נועדה להפוך להגמון. אז התוכניות שלו היו צנועות יותר: להרוויח מברית המועצות החלשה יחסית בשנות העשרים, ולקבל שם חלק מהאדמות.
  אם כי ראשית היה צורך לתפוס את השלטון בגרמניה. בחירות 1928 לא העניקו לפשיסטים אפילו שלושה אחוזים מהקולות. נראה היה שכוח הוא רק חלום. אבל אז הניסים של ארגון הנאצים, העזרה של נותני החסות ויכולותיו הנואויות של היטלר הובילו לתוצאה כמעט הגיונית. היטלר ניצח... למרות שהיה על סף כישלון.
  והוא עלה על ציפיות הבוחרים. הפיהרר אפילו לא הבטיח את מה שהצליח אחר כך לקיים. והאליטה האמינה שהשליטה בעולם אינה מציאותית.
  לפיהרר היו הצלחות, אשר הוסברו בחלקן בפחד מקומוניזם ומברית המועצות. הם רצו להשתמש בגרמניה נגד הבולשביזם. היו כנראה שיקולים אחרים. הגרמנים יוציאו ערמונים מהאש, והשאר, מוזר, יחלקו את השלל. הפיהרר הצליח להחדיר רעיון זה לאחרים. לכן הוא הצליח לכבוש את האזור המפורז ואף לבצע את האנשלוס של אוסטריה. ואז היה ניצחון במינכן. ארץ הסודטים הפכה לגרמנית, וקצת מאוחר יותר שבה קליפדה.
  הפיהרר נפל במקצת לאופוריה; כנראה, עם נימוקים תקינים יותר, לא היה צריך למהר לכבוש את צ'כיה. למה להשפיל את בני בריתך ככה? אבל טעיתי בחישוב. אז גם עם פולין הדברים לא הסתדרו. כאן, קודם כל, היהודים נטלו נשק, הם דרשו להפסיק להדק את הברגים בגרמניה. ושוב טעה הפיהרר כשארגן את ליל סכיני הקריסטל.
  הסיכויים לגרמניה לא היו טובים. עם תשעים דיוויזיות בלבד, מתוכן רק שש היו שריון קל, היא תצא למלחמה עם רוב העולם.
  גם מול פולין הגרמנים נראו חלשים במקצת. לא היו מספיק תחמושת ופצצות. גרמניה לא מוכנה במיוחד למלחמה. לפיכך החליט הפיהרר לקבל את הצעתו של סטלין לברית. למרות שבתחילה היו לו תוכניות אחרות לגמרי.
  באופן כללי, אולי הפיהרר הוא לא כל כך גאון כמו שיש לו מזל. ההחלטה לתקוף את פולין כללה סיכון עצום. מאה ועשר דיוויזיות צרפתיות ואנגליות פשוט ירסקו עשרים ושלוש דיוויזיות גרמניות במערב.
  אבל זה לא קרה. כוכב בר מזל האיר על גרמניה. קרה נס, בעלות הברית החמיצו את הרגע. פולין הובסה בדיוק באותה מהירות שבה הייתה לגרמנים מספיק תחמושת. ואז נתנו בעלות הברית לגרמניה מספר חודשים להתכונן.
  לגרמנים היה מזל כשהחלה המלחמה עם פינלנד. סטלין לא הצליח להשיג הצלחה מהירה ונתקע. עלו תקוות לשלום. רבים הפעילו לחץ על היטלר והציעו להגביל את עצמו למעט. כלומר, להחזיר את גבולות השנה הארבע עשרה במזרח, ולהעניק לפולין מראה של עצמאות.
  אפילו בעלות הברית רמזו שהם עלולים לחזור לסוגיית המושבות.
  אבל הפיהרר בסופו של דבר דחה הכל והחל לנהל מלחמה מכרעת. דנמרק התנגדה ליום אחד, נורבגיה נכבשה במהירות ובמינימום הפסדים.
  ואז הדבר הכי מגניב, התבוסה המופלאה של כוחות הקואליציה העליונים. ארבעה מיליון אסירים, שלל של מאה וחמישים דיוויזיות. התוכנית המבריקה של מיינשטיין והיטלר. ובמכת מזל נדירה, הגרמנים באמת היו יכולים להפסיד. לבעלות הברית היו פי שניים יותר טנקים, יותר חיל רגלים ויותר ארטילריה.
  אבל הכוכב גבוה בשמיים נתן חסות לרייך השלישי... נכון, הדברים לא הסתדרו עם בריטניה. אין שלום, אין ניצחון! המתקפה האווירית נכשלה. היטלר עצמו הבין את אחריותו האישית. היה צורך להגביר את ייצור המטוסים, לא להפציץ ערים שלווים, ולפקד בצורה רציונלית יותר.
  לא הכל נעשה כדי לארגן את הנחיתה. והיה סיכוי לנצח. תעלת למאנש אינו מיצר גדול במיוחד; אפילו רפסודה יכולה להתגבר עליו. אם הפיהרר היה מגלה אז מלא אנרגיה וארגון, בריטניה הייתה נופלת לאחור ב-1940. וזה יחיש את סופה של מלחמת העולם השנייה.
  אבל הפיהרר, אבוי, לא עמד במשימה אז. הוא איבד את ההשראה של תובנות מבריקות, וכוכב המזל שלו התעמעם.
  אז החל היטלר לדאוג מאוד לברית המועצות. ההכנות הצבאיות הברורות של סטלין לא יכלו אלא לגרום לבהלה. כל כך הרבה טנקים, ציוד אחר, רובים, מטוסים. כל זה הדאיג את הפיהרר.
  לכן, במקום מלחמה מכרעת עם בריטניה ומתקפה באפריקה, באו צעדים חצי לב. והנה הפיהרר עשה טעויות. היה צורך לקדם את ייצור הנשק למקסימום. ה-OKW דיווח במדויק שדרושות שלושים ושש דיוויזיות טנקים כדי לכבוש את ברית המועצות. אבל רק שש עשרה הוקצו. תוכנית "ברברוסה" היא הימור טהור: לתקוף עם פי ארבעה פחות טנקים וכלי טיס היא מסוכנת מוות.
  אבל היטלר לקח בחשבון את העובדה שהצבא האדום כמעט ולא הוכשר להגן על עצמו. והיא למדה רק להכות את האויב בשטחו. ומה? החישוב היה מוצדק! לא מוכנים להגנה, כוחות סובייטים נפלו לתוך קדרות, והם נמחצו ונשברו. הם הבריחו את האסירים. אבל לגרמנים היה מעט כוח. אפילו לא היו מספיק חיילי סער. מטוסים דו-כנפיים אפילו הושלכו לקרב.
  הגענו למוסקבה, כבשנו את דונבאס וחסמנו את לנינגרד. אבל לא היה להם מספיק כוח לכבוש את הבירה, והחורף הארור הפריע. בנזין על פחם, עקב הכפור, מתפרק לשברים בלתי דליקים. והגרמנים קיבלו את זה בשיניים!
  ואז יפן נכנסה למלחמה עם ארצות הברית. הייתי צריך לתמוך בה. וזנבו של רומל נצבט באפריקה. החורף של ארבעים ואחת וארבעים ושתיים התגלה כחורף כל כך מצער. אבל... אבל היפנים השיגו מספר הצלחות גדולות. והאביב הביא ניצחונות חדשים לוורמאכט. והכי חשוב, היטלר חש השראה חדשה בעצמו, והפך למארגן מצוין. הוא הצליח לגייס את גרמניה ואת השטחים הכבושים עד הקצה, ולהגביר את ייצור הנשק.
  ומאז הכל התחיל להשתפר. עכשיו אמריקה נופלת לרגלי הרייך השלישי.
  היטלר נתן סימן... עכשיו הבנים נלחמו. כמו כן לובשת רק מגבונים. וקרב עקוב כזה.
  הפיהרר לא אהב לדבר יותר מדי זמן. בקרוב הוא יהפוך לשליט העולם. לא נפוליאון, לא ג'ינגיס חאן ולא טמרלן הגיעו להצלחה כזו. זה לא קרה לפני היטלר, ולא סביר שיקרה אחריו! נס אמיתי קרה.
  גחלים נשפכו מתחת לרגליהם היחפות של הבנים. כדי שזה יהיה יותר כואב עבורם. הבנים סבלו, והיטלר נהנה מהסבל. זה מאוד נחמד כשאפשר להצליף בבנים. והפירר ציחקק וחשף את ניב הערפד שלו. הוא עינה הרבה אנשים והשתל אותם. וכמה נשרפו בחיים?
  היטלר באופן אישי שרף נערים ונערות באש. הוא אהב להחזיק לפיד דולק לשדיהן החשופים של בנות. העבירו את הלהבה על העקבים הנשיים העגולים.
  השתמש בעינויים הכי פראיים. ובמה שהיטלר לא השתמש... ואש וחם, תיל, ושרשראות אדומות מהחום.
  העינוי הכי פראי... כשנערות יפות נשרפות בחיים... והמניאק עם השפם הקצר אהב את כל זה.
  היטלר אהב את תהליך העינויים... הוא מאוד נהנה לנהוג במחטים לוהטות מתחת לציפורניים של הבנות, במיוחד בהונותיהן. ולשבור את האצבעות עם מלקחיים לוהטים.
  היטלר זכה ללעג בגרמניה, והפיהרר העתידי נאלץ לסבול הרבה השפלות במהלך חיי הנוודים שלו בווינה. זה עשה אותו קר ואכזרי מאוד. ליתר דיוק, לא קר, אלא אכזרי באגרסיביות. היה כל כך הרבה כעס בהיטלר שהוא ממש ירד מקנה מידה עם שנאה.
  זה אפשר לפיהרר לשלוט בלוחמים. חיילי הסער החצופים ביותר צייתו להיטלר, אז הם הרגישו את המגנטיות שלו ואת השנאה המדהימה שלו.
  היטלר דיכא באנרגיה הגיהנומית שלו. לא פלא שאפילו סטאלין פחד מהפיהרר. חששתי וכיבדתי אותו.
  היטלר למעשה תקשר עם רוחות גיהנום, שהעניקו לו כוח מדהים. האנשים צייתו לפיהרר. גם הכוחות וגם כנפי המזל צייתו. ניצחונות באו בזה אחר זה. ניצחונות שאפילו ג'ינגיס חאן לא ידע. אפילו אוסטרליה הפכה למושבה גרמנית. והרבה מחוזות.
  היטלר משך בכתפיו - לאן ללכת אחרי ארה"ב? לגמור את ברית המועצות? או לפגוע ביפן? ארץ השמש העולה כבשה יותר מדי ארצות. אבל מצד שני, אי אפשר היה להסתדר בלי עזרתה של יפן לעת עתה. וכך הרשה הפיהרר לבעל בריתו צר העין לגדול מדי. היטלר אפילו רטן מתסכול: למה הוא השתגע כל כך? אפשר ליפן להשתלט על כל כך הרבה אדמה? מצד שני, פתיחת חזית שנייה עם יפן היא שאילצה את סטלין להסכים להפוגה, שאפשרה לרסק את בריטניה.
  כך, במקום מלחמה בשתי חזיתות, הפיהרר עבר אך ורק לבריטניה. והוא הצליח לכבוש אותה בזמן הקצר ביותר. אז לסטלין אפילו לא היה הפיתוי לנצל את הרגע ולהכות אותו בגב.
  עם זאת, פחות ממאה ועשרים דיוויזיות נבחרות של הרייך השלישי עדיין עומדות במזרח, מוכנות לעצור את המתקפה הסטליניסטית.
  הפיהרר אפשר לאחת הבנות לקחת את המוט הפועם של הירקן לתוך פיה. והרגשתי אושר. כמה יפה וטהור הגוף הנשי. זה כל כך נחמד ללטף, לגעת, ללטף אותו. ותנשק בדיוק על הפטמות הארגמניות.
  הפיהרר מנשק את הילדה ישירות על החזה ומלקק את החזה שלה בלשונו. כמה מתוק זה. והבנות יצאו טעימות. כמה נעים העור של נשים צעירות.
  וכשהם מטוגנים, זה בעצם מריח כמו כבש או חזיר מטוגן. למרות שהפיהרר היה צמחוני, הוא הרשה לעצמו לפעמים לאכול חזה נשים. או שהם היו מפוררים בשר אדם לתוך הסלט שלו. זה לא רע לאכול גוף של אישה, או בנים שריריים. אבל היטלר הרשה לעצמו מעדנים כאלה רק בחגים: שכן בשר מזיק.
  הפיהרר אהב גם בננות ואננס. כל זה טעים במיוחד.
  וגם, כמובן, לענות נשים עם סימני מתיחה. תלו יפהפיות על מתלה, אבטחו את רגליהן היחפות במניות, ואז חברו משקולות. עד שהגופות נשברות. זה אכזרי, כמובן, אבל גם יעיל. כך תוכלו לענות את כל היפים.
  דבר מעניין נוסף הוא לרדוף אחרי בנות עירומות בשלג. באופן כללי, העינוי הגרמני האהוב הוא קר! זה כל כך מעניין לראות איך האצבעות של בנות מכחילות מהקור. וכמה זה כואב להם. עינויים בכלל היו ההנאה הגבוהה ביותר עבור היטלר.
  זה מצחיק במיוחד כשבנות יחפות רצות לראשונה בשלג, ואז אנשי ה-SS דוחפים אותן מעל הגחלים בחוט חם. והבנות חושפות את רגליהן מהקור אל התנור החם!
  הפיהרר ציחקק ואמר:
  - אני אוהב לענות ולענות! אני אוהב לגרום לכאב! ולכן, יחי העינויים!
  היטלר אהב גם לענות בנים. חלוצים שנתפסו במיוחד. היו כאן תככים, אם הילד יצרח מכאב או לא. החלוצים ניסו בדרך כלל לעצור את צעקותיהם על ידי חריקת שיניים. הפיהרר אהב להצמיד את הלפיד לחזהו, לזעזע את בתי השחי ולטגן את העקבים של הבנים. או להביא את הלהבה אל הפנים שלך. אש היא דבר מאוד בוער וכואב, אז בדרך כלל הבנים לא יכלו לעמוד בזה והתחילו לצרוח. אבל היו גם חלוצים עקשנים שאיבדו את הכרתם מהלם כואב, אבל המשיכו לשתוק.
  כאן הפיהרר באמת רצה לענות חלוץ כזה. והיטלר הורה:
  - שלח לכאן את אחד הפרטיזנים הרוסים השבויים!
  למרות העובדה שסטלין נתן הוראה לא לנהל מלחמת גרילה, כמה קנאים המשיכו להתנגד, אם כי לא במספרים גדולים כבעבר. והחלוצים היו שם.
  בהכירו את טעמו של הפיהרר, הביאו לו ילד כבן שלוש עשרה. בלונדיני, כבר מוכה בחקירות.
  הם הפשיטו את הילד, ושתי נשים גבוהות סובבו את זרועותיו, השליכו מעליו מאוורר ומשכו אותו על המתלה. אחת מהן שרה בהנאה לאורך גבה המפוספס של החלוצה עם כף ידה, וטפחה בשפתיה ענתה:
  - והילד יכול לחמם את מיטתי!
  היטלר ציחקק והשיב:
  - אם יישאר בחיים, אתן לך! עם זאת, זה לא סביר.
  החלוץ הידק את לסתו חזק יותר והביט בשנאה בפיהרר ובזונותיו.
  הילד כבר הספיק לתלות על המתלה. הם הכו אותו בשוט ובאלת גומי על עקביו החשופים. נכון, עדיין לא ניסיתי אש. הפיהרר התחיל בקטן. הוא הדליק את המצית והעביר את הלהבה על חזהו החלק של הילד.
  הוא החזק את שיניו חזק יותר וטלטלו. שלפוחיות התנפחו על גופו השזוף.
  הפיהרר אמר בחיבה נחרצת ברוסית:
  - תגיד שסטלין חרא, ואני לא אענה אותך!
  החלוץ אמר בהחלטיות:
  - לא!
  היטלר חייך והרים את הלפיד. הוא הביא אותו לרגליו היחפות של הילד. החלוץ התעוות חזק יותר, צעקה פרצה מחזהו. כמה זה כואב. אבל במאמץ מטורף הנער התאפק.
  לפיהרר נמאס לצלות את עקביו של הילד, ונשא את הלפיד אל מפשעתו. בשלב זה הכאב עבר את כל הגבולות, והחלוץ איבד את הכרתו מהלם כואב.
  היטלר הניח את הלפיד ואמר בטון מאוכזב:
  - כמה הם מתמידים, רוסים! אני פשוט מופתע!
  בנות התליין שאלו את הפיהרר:
  - תביאו אותו לעשתונות!?
  היטלר הנהן והעיר:
  - עכשיו נמיס אותו חי בחומצה! אתנקום בחלוצים על עקשנותם!
  הם הביאו את הנער העירום לעשתונות, תלו אותו בשרשרת והחלו לטבול אותו באיטיות בחומצה. החלוץ חש כאב פרוע מהבשר המתמוסס, אך במקום להתחנן לרחמים, החל הילד לשיר;
  מולדתי תהיה קדושה,
  זוהי ארץ קדושה לחלוץ...
  הנבחרת היא המשפחה האהובה שלי,
  מי יתן וזו תהיה דוגמה לכל האנשים!
  
  לתפארת מולדתנו הקדושה,
  אנחנו החלוצים נשבעו...
  גם אם היטלר בליגה עם השטן,
  אבל ליד מוסקבה נתנו לו קשה!
  
  אנחנו חלוצים, בני המולדת,
  המולדת הגדולה שלנו...
  ונהיה נאמנים למדינה עד הסוף,
  בעבודה הגדולה של בניית קומוניזם!
  
  אני ילד, חצי עירום ויחף,
  הלכתי לסיור בשלג הקשה...
  ומוות עם חרמש עף מולי,
  מאיים לכבול אותך באזיקי ברזל!
  
  אבל פוצצתי את הגשר לנאצים, אתה יודע,
  שלחו את הרכבות שלהם...
  ואני מאמין שיהיו גן עדן ביקום,
  בואו נבנה טירה חדשה של קומוניזם!
  
  אבל אז זה קרה, נלקחתי בשבי נורא,
  הקראוטים היכו אותי חזק בעקבי...
  התליין שפך נפאלם על גבו,
  הם הכו אותי בבטן עם מקלות!
  
  הפאשיסט הערמומי השתמש באש,
  הוא שרף באכזריות את כל גופו הרזה...
  החלוץ החזיק מעמד בכוחותיו האחרונים,
  התליינים עינו אותו במיומנות!
  
  אבל הילד לא אמר כלום,
  הוא לא חשף סודות רוסיים לפשיסטים...
  ולא משנה כמה הפיהרר עינה אותו,
  הוא הראה דגש יוצא דופן!
  
  ואז הם זרקו את הבחור לחומצה,
  וחתיכה אחר חתיכה הילד התמוסס...
  אבל הילד דיבר בכנות,
  הקומוניזם הזה יינתן בקרוב!
  
  שבקרוב יבוא החייל שלנו לברלין,
  הוא ייתן לקראוטים נקודה מאוד חזקה...
  ואלוהים יכה את הפיהרר למוות,
  וכל המנגריה, בסיטונאות לבד!
  
  ואני אמות בעינויים, חלוץ,
  הגורל לא הותיר לי ברירה אחרת...
  אבל אני אראה לכולם דוגמה,
  ואני יכול לעמוד בזה בלי לגנוח, אני מאמין למתלה!
  
  אז ישוע הכל יכול יבוא,
  הכל יקום לתחייה עד הסוף...
  גם קזחית וגם רוסית יתאחדו,
  שינויים גדולים מגיעים!
  במילה האחרונה, הילד המומס למחצה איבד שוב את הכרתו...
  הפיהרר גיחך וקרץ לחברו:
  - זה נראה כאילו הוא לא יצטרך לחמם את המיטה שלך... מומס!
  היא ענתה באדישות:
  - נמצא עוד... ומה שנשאר מזה נשתמש לסבון!
  הפיהרר הורה:
  - עשה גביע מפואר מגולגולת הנער! בינתיים, אני אלך לעשות משתה קטן עם החברים שלי!
  הפיהרר היה מלווה בכמה אנשים. כולל המעצבת פורשה. המאסטר המצטיין הזה אמר לפיהרר:
  - הבנות האגדיות נתנו לנו רעיון נפלא, שמיטב מוחות העיצוב של הרייך השלישי עובדים עליו כעת.
  הפיהרר השתפר:
  - איזה רעיון?
  פורשה אמרה בחיוך:
  - טנק שיהיה בלתי פגיע בעת ירי מכל הזוויות. זה יהיה משהו כמו נס, או הפירמידה של צ'אופס!
  הפיהרר ענה בחומרה:
  - אני מקווה שההתגלמות במתכת לא תיקח הרבה זמן! ובכן, אנחנו חזקים עכשיו גם בלי טנקים פירמידליים!
  פורשה הסכימה:
  - כן, אנחנו חזקים, הפיהרר שלי!
  הימלר ציין:
  - ייצור הנשק גדל עד כדי כך שכנראה יצטרך לצמצם בקרוב. אמריקה תמות בקרוב, ולא נצטרך כל כך הרבה מטוסים ובעיקר ספינות לרוסיה!
  הפיהרר שרק ואמר:
  - יפות, יפות, יפות קברט... אתה נוצר רק בשביל בידור!
  לאחר מכן, היטלר זרק עור בננה על הילדה העירומה למחצה שרקדה מולם. הקליפה פגעה בתחת של החשפנית, והיא גיגרה בתגובה.
  הפיהרר סינן מבעד לשיניו:
  - לא, אני עדיין רחוק מלשלוט בכל העולם. יש גם את יפן. וכדי להילחם בה תצטרך ספינות! ואנחנו חייבים להיות מוכנים לזה!
  גודריאן העיר בחיוך:
  - יפן כבר עושה עבודה טובה בהעתקת הטנקים שלנו, במיוחד הפנתר 2. זה בהחלט לא E-50, אבל זה גם טנק רציני. אז נצטרך מכונות מהדור החדש!
  הפיהרר שאג בראש מעייניו:
  אנחנו צריכים טנק חדש! אנחנו נילחם, ואנחנו חייבים להילחם!
  מיינשטיין שאג בתגובה:
  - נילחם באכזריות רבה... עד שנכבוש את כל העולם!
  היטלר פרץ במונולוג ארוך:
  - מכאן התחלנו... עלינו לשלטון במדינה חרבה. מה שנחתך, וגרמניה ממש מתה. אבל החל בקטן, הצלחנו להגדיל את שטח הרייך השלישי שלושים פעמים. התחזקנו מאוד. ב-33' לא היה לנו טנק אחד. ועכשיו יש לנו עשרות אלפי הטנקים הטובים בעולם. לא היה לנו מטוס קרב אחד, ועכשיו הארמדות שלנו חוסמות את השמש. ואין להם אח ורע.
  התחלנו מאפס, ובמרוץ חימוש כבשנו את רוב העולם. והם עשו מה שנראה כמו אגדה ונס. ומה שאי אפשר לחזור אחריו, ומה לא קרה לפנינו... ומה לא קרה בהיסטוריה של גרמניה. אבל מעולם לא היה כזה כבוד ותהילה!
  ובעתיד, כשכל העולם יהיה תחתינו, יבוא עידן מלחמת הכוכבים והניצחונות שלנו בחלל. ויהיו מספר אינספור מהניצחונות האלה! ניצחנו אתמול, ננצח היום ומחר ננצח!
  יש עוד הרבה קרבות לפנינו! יהיו קרבות כל כך קשים שרק הגרמנים יכולים להתגבר עליהם! ויהיו ניצחונות שייקפו את השמש! אז שיהיה... בארה"ב אנו עומדים בפני הכלכלה החזקה ביותר. עם מדינה שהתיימרה להיות בית המלאכה של העולם. והם הצליחו להביס אותה! הכוח שלנו כל כך גדול שזה מספיק כדי לכבוש את הכוכב הזה. אבל המדענים שלנו ממשיכים ליצור כלי נשק חדשים ומסוכנים יותר. נכבוש את כל העולם... וכך יהיה! כל העולם ייכבש על ידינו, ואף אחד לא יעצור אותנו לעולם!
  ארבע לוחמות גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה, התקדמו מדרום לוושינגטון.
  בדרך לבירה האמריקאית, נתקלה בהתנגדות עזה יותר ויותר.
  ה-E-50 הגרמני כבר קיבל הרבה מאוד פגיעות והיה מכוסה בצלקות ושריטות. המכונית נלחמה בדרכה כברת דרך. גם הבנות היו די מותשות.
  אבל קרבתו של הניצחון משכה את היפים.
  גרדה העירה בחיוך מתוק מהלוחם הבלונדי:
  - כבר חווינו כל כך הרבה בחיים האלה! האם יהיה עוד משהו כזה?
  מגדה, השפילה את עיניה בצניעות, ענתה:
  - הכל רצון הקב"ה! יגיע הזמן ונזכור את מעללינו הקודמים. אולי בעצב, או אולי בגאווה!
  שרלוט אמרה בהחלטיות:
  - ובכן, אני לא אהיה עצוב בכל מקרה! המעללים שלנו מפוארים מאוד!
  כריסטינה שרה:
  - ארץ מולדת מפוארת, דבר מכוער מכוער!
  גרדה צייצה:
  - אני מאמין שיהיה לנו עוד חג!
  שרלוט נחרה בבוז והעיר:
  - ובמלחמתנו כל יום חג!
  מגדה ירתה... שרמן נשבר לשניים ועלה בלהבות. הילדה צייצה:
  - מלחמה היא אוויר קל... אבל עדיף למלא אותה בתפילה!
  גרדה ענתה בחירוף נפש:
  - הו יפי, יש לך בשר תאוותני! רק ה' לימד אותך לא להתפלל, אלא רק לנבוח!
  הבנות צחקו, הצחוק שלהן היה די עליז. מגדה ירתה בפרסינג ונעשתה עליזה. ברור שהאמריקאים התייאשו. נותרו רק מאתיים קילומטרים לוושינגטון. הטנק שלהם יכול לנסוע לאורך הכביש המהיר תוך שלוש שעות. אבל אסור לטנקים להתנתק מחיל הרגלים. למרות שחיל הרגלים היה ממונע. אבל הם הסיעו מיליונים רבים של שכירי חרב, ששימשו כמו בשר תותחים.
  גרדה ירתה וצייצה:
  - אבל אני מגיב לקולות, ואני להוט להילחם בחירוף נפש!
  הבנות ירו... שרלוט, ראתה, החזיקה את הקולה באצבעות רגליה, ולחשה:
  - כולנו נעשה את הכביסה ונעבור את הבחינה עם א'!
  הבנות התנתקו מעט מהצוות שלהן וספגו אש מתותחי נ"מ בקוטר 105 מ"מ. ירו עליהם, ופגזים נפלו על השריון החזיתי המשופע.
  ענתה גרדה ושרה:
  - כאן יש לנו ערפלים וגשמים! יש לנו כאן פריחה קרה! וכשאתה יורה במוט אפסים, מעללי הילדות מושרים!
  והלוחמים ייבבו בייסורים:
  - תקווה, המצפן הארצי שלנו,
  בהצלחה, פרסים על אומץ...
  ושיר אחד מספיק,
  כדי שזה ישיר רק על הבית!
  שרלוט ליקקה את שפתיה האדומות ואמרה:
  - ואני אבנה לעצמי אחוזה כזו! יהיו בו ארמונות עם עמודים! ומזרקות יורות לאוויר!
  כריסטינה ציחקקה והעיר:
  - אוי, מזרקות, מזרקות, מזרקות! תן להם את הלב שלך, בצחוק! אה, מזרקות, מזרקות, מזרקות! הארץ תפרח בתפוחים לבנים!
  טנק גרמני ירה בהתמדה לעבר סוללת נ"מ אמריקאית. הבנות לקחו את הזמן וספגו את המכות בביטחון. לוחמים הם כמו כדורים של גלידת שוקולד. כולם עושים את זה, וכולם מצליחים. והם מרביצים, מרביצים, מרביצים...
  גרדה אפילו החלה לשיר, מרימה את גרונה גבוה;
  הנסיכה חלמה על נישואים,
  אבל הדרישות היו גבוהות...
  החזית הזו הגיעה לאידאל,
  למה הנסיכים קיבלו את כל הבעיטות?
  
  אף אחד לא אהב את הנסיכה הזו,
  אף אחד לא הפך לאידיאל שלה...
  והנסיכים האלה נכנסו לאבל,
  דעו שהלב של הנסיכה הוא מתכת מוצקה!
  
  אבל היה פולש אחד,
  הוא יצא למלחמה עם הנסיכה...
  והוא נלחם בעוז עם הגדודים שלה,
  כנראה קורא לשטן לברית!
  
  הנסיכה הפסידה בקרב הזה
  והגעתי לשבי עצוב מאוד...
  זה הגורל שקיבלנו,
  הרצון לשינויים מהירים מאוד!
  
  לאחר מכן נלקחו הבנות לכלא,
  שמתי שרשרת פלדה על הצוואר שלי...
  והם התחילו להלקות את הצעירה היפה,
  הנסיכה התחילה לבכות ולשאוג!
  
  היא הייתה במשי, עכשיו בסמרטוטים,
  הנעליים נתלשו - הילדה הייתה יחפה...
  הם רודפים אחריה - היא מותשת מהבשר,
  הנשר פותה לתוך כלוב בכוח!
  
  על כמה סבל אתה צריך לסבול,
  ילדה חייבת לסבול ייסורים כאלה...
  עבור מותרות, שובע הוא פרס,
  היא-זאב מייללת והדוב שואג!
  
  הנסיכה במכרות סובלת עכשיו,
  כמעט עירום, יחף בחורף...
  אבוי, הרשע מנצח בעולמו של קין,
  והשטן הפר את הנשמה!
  
  העולם הוא כמו גיהנום, משעמם ושחור גמור,
  במכרות אתה גורר אבנים...
  סדר מדוד ולא ממהר,
  אתה נושא לוחות ולבנים!
  
  בייאוש היא מסרה את עצמה למשגיח,
  והצליח להימלט מהמכרה...
  היה רק זמן קצר לפני המוות,
  אבל חסד ה' התעורר!
  
  הנסיכה ההיא התחילה את המרד
  עבדים, איכרים בבת אחת בשבילה...
  וזה נהיה מאוד מעניין,
  לכולם נמאס מהקיום האומלל שלהם!
  
  אלפים רבים של אנשים ממורמרים התאספו,
  והם מחצו את צבא העדה...
  הפוך לעם ממותג בקללה,
  כדי שלא יקרה יותר גרוע, דע את הצרות!
  
  פתחנו בהסתערות, לקחנו את ארמון המלך,
  והמפלצת לשעבר הייתה עכשיו בשבי!
  סלעים כאלה קופצים, אתה יכול לראות את הקצוות,
  הנסיכה תגשים את חלומה!
  
  העריץ נשלח כעת למכרות,
  והעבד לשעבר בארמון...
  אל תדרוך על המגרפה הזו שוב,
  המלכה חולמת על כתר!
  
  היא בחרה את בעלה מבין האנשים,
  התחתנתי איתו, מאיר את הנישואים...
  זה לא משנה אילן היוחסין של הגזע,
  תחושת עבודת צוות חשובה יותר!
  
  נולדו להם ילדים והיו מאושרים,
  בסופו של דבר הזוג הזה התחתן...
  הצאצאים חזקים ויפים למדי,
  אנו מאחלים לאחרים לעשות את אותו הדבר!
  
  הצדק שלט באימפריה
  כל עשיר חלק שם זהב...
  גם אתה מראה לאנשים רחמים,
  כדי לא לשמוע את הבכי המר והילדותי!
  הבנות שרו נפלא, והקולות שלהן היו כל כך נוקבים ומצלצלים, כמו טריסלת פעמון. ונשמעה חיבור אלוהי באמת.
  ואלפי אמריקאים שנכנעו צעדו עם ידיים מורמות. הם נפלו על ברכיהם מול הבנות וחייכו בטיפשות, מבולבל.
  הלוחמים יצאו מהטנק. הבנות הציעו באופן מסורתי את רגליהן היחפות לנשיקות וחייכו במסנוור. אלו נמרים.
  שרלוט שרה, נוהמת מעט:
  סוג דם על שרוול,
  המספר הסידורי שלי נמצא על השרוול שלי!
  תאחלו לי בהצלחה בקרב
  תאחל לי בהצלחה!
  כריסטינה אישרה את השירה, רקעה ברגליה היחפות, צובטת את אפם של החיילים באצבעותיה:
  - עם כל כישלון, דעו להשיב מלחמה! אחרת לא יהיה לך מזל!
  והבנות צחקו בצורה כל כך מחרישת אוזניים שהפה שלהן היה ממש מעוות, והגולגולות של החיילים התפוצצו.
  לפעמים היפות חשפו את שדיהן והזמינו את החיילים לנשק אותם. והם הכו את הלוחמים.
  בין הנכנעים היו נערים במעצר קטינים. הם ממש זללו בעיניהם את בנות הלוחמות הכמעט עירומות. גרדה הגיבה בכך שפקדה על הנערים לשכב על הגב ולהרים את רגליהם. ואז היא התחילה להכות אותם על עקביהם החשופים במקלות.
  הבנים צרחו מכאב. שרלוט, כריסטינה ואפילו מגדה הצטרפו להוצאה להורג. הבנות עבדו בצורה מצפונית עם אלות גומי. הם גרמו לבנים לצרוח, והם התעוותו נואשות. לחבוט בעקבים חשופים של בנים במקלות זה נעים לנמרים.
  אבל כנראה שזה לא הספיק לגרדה, והיא הרימה את הלפיד. כאילו, אוי למנוצחים. וריח של בשר שרוף מילא את האוויר. עם זאת, הבנות ניסו לירות ברגליהם של הבנים כדי לא לפצוע אותם.
  מוזיקה התנגנה והתופים הלמו.
  מגדה סירבה להרים את הלפיד והסמיקה ענתה:
  - לא! זה עדיין מאוד מרושע!
  גרדה ציחקקה ומלמלה בקול מתנגן:
  - מי לא מרושע? מי לא מרושע? כן, זה שמעולם לא ראה אישה!
  שרלוט, כוסתה על עקביהם של האסירים הצעירים, העירה:
  - כולם פושעים! זה לא כל כך נורא לרחם עליהם!
  הלוחמים ציחקקו בבת אחת... והמשיכו לטגן את רגליהם של הבנים.
  בינתיים, פרדריק נלחם בשמיים. זוג לוחמי הקרב האמריקאים האחרונים עם תותחי 50 מ"מ יצאו נגדו. אבל כמובן, זה לא הפריע לנער המחסל. והילד הרוצח סגר את המרחק עם האמריקאים, והראה שהנשק שלהם תלוי בו לחלוטין.
  פרדריק בדרך כלל נהנה מהקרב.
  הילד הגנרל שאג לתוך הרדיו:
  - אני יוצא להשמדה מוחלטת!
  פרץ קצר, וחמישים מטוסים אמריקאים התפוצצו. זה היה כאילו מישהו פיזר חזיזים על פני השמים. והילד לקח אותו וצייץ:
  - אני נינג'ה אמיתית! ואני אקצוץ את כולם!
  ושוב ירה במחלקה, הפעם הפיל שבעים מטוסים. והוא חשף את שיני הפנינה שלו.
  הלגה עפה אל ידו הימנית של הילד ואמרה, צוחקת:
  - אתה ממש שד התעללות! אני מעודד אותך!
  פרידריך פרץ בצחוק. ילד המחסל הפעיל את התותחים האוויריים, הפיל עוד עשרים וארבעה מטוסים, ואז החליף אש למטרות קרקעיות.
  כוח הטנק העיקרי היה עדיין השרמן; זה היה כנראה הטנק הפופולרי ביותר בעולם. האמריקאים ניסו נואשות, בלי הרבה תקווה, לקחת את זה במספרים.
  פרדריק שר:
  - על ספינות חללים ומטוסים! הצבא שלנו בלתי מנוצח!
  שרמנים התפצלו והתפוצצו. בנוסף אליהם, הופיע אקדח מתנייע עם תותח 155 מ"מ, המסוגל ליצור בעיות מסוימות עבור טנקים גרמניים.
  פרידריך פרץ את המכסה העליון של הטנק ושר:
  - אני עדיין אהיה אלוף גדול!
  הלגה ענתה בכנות:
  - ואתה כבר אלוף גדול! ולאף אחד אין ספקות לגביך!
  הילד שרק וענה:
  - כן, אף אחד... אתה בטוח בזה?
  הלגה סיננה בתגובה:
  - בגלקסיה אחרת, ביבשת בשלה!
  פרידריך הרס שמונה עשר כלי רכב בפרץ. הוא גרם לטנקים אמריקאים לשרוף ושאל את הלגה בחיוך:
  - מה רצית לומר בזה?
  הלוחמת הבלונדינית ענה:
  - שאתה סופרמן אמיתי!
  פרידריך יישר את פוני וענה:
  - אני סופרמן ואין בעיות אחרות!
  הלגה ציחקקה, העלתה את השרמן וצייצה:
  - אין בעיות אחרות!
  פרידריך עבר לטור של פרשינגס, ושר:
  - לא הרגליים שלך יכולות להציל אותך! לא שוטף סוסים!
  הלגה פגעה באקדח המתנייע המכשפה ולחשה:
  - הזהר! לְהִזָהֵר! לְהִזָהֵר!
  פרידריך פגע באקדח המתנייע של הנמה ונבח:
  - לא נתבדח!
  הלגה המשיכה לירות, מזמרת:
  - אנחנו נמצא אותך מתחת לאדמה!
  פרידריך, לאחר שירה בעוד חמש עשרה מכוניות במתפרצות אחת, הוסיף:
  - נוציא אותו מהמים!
  הלגה המשיכה להכות ולקשקש:
  - נקרע אותך!
  פרידריך, ממשיך למסמר, אישר:
  - נקרע אותך!
  הלגה אפילו התחילה לקפוץ על כיסאה, שואגת:
  - נקרע אותך!
  התחמושת אזלה והמטוסים עפו לאחור. אתה צריך לתדלק ולמלא את הערכה שלך.
  צבא הרייך השלישי התקרב יותר ויותר לוושינגטון. במקביל, גם היפנים פרצו דרך.
  אביר הנינג'ה קאראס העדיף לעבוד עם חרב. הוא התגנב בשתיקה לעמדות האמריקאיות והקים מבצע חיתוך. ילד הנינג'ה הפך ללוחם אדיר. והוא השמיד את כולם ללא יוצא מן הכלל. הקטאנה שלו חתכה בקלות מתכת.
  הקרפיון הצלבוני פעל באגרסיביות ובהתמדה כמו תמיד. ההתקפות שלו הן, ללא יוצא מן הכלל, קטלניות. בנוסף לחרב, הילד השתמש גם במחטים רעילות וזרק דיסקים מושחזים בחדות.
  כמה בנות נינג'ה פעלו איתו ועזרו לילד להכחיד את האמריקאים.
  הנה השלישייה שלהם, פרצה לתוך המבצר ונעה לאורך המסדרונות. שם השמידו חיילים אמריקאים.
  הקרפיון הצלבוני, לאחר שגזר את הקצין, סינן:
  - אני אביר ומועמד לאלוהים!
  הנינג'ה היפני ענה:
  - אתה שלמות! אבל גם אנחנו מגניבים!
  והילדה חתכה שני חיילים אמריקאים בתנופה אחת!
  הקרפיון הצלוב המשיך לנוע, ניהל את הטחנה, וניתק חמישה בבת אחת, תוך שהוא מצייץ:
  - זה מעמד!
  נינג'ה יפני אחר חתך את השלושה והעיר:
  - אלו ההישגים שלנו!
  הקרפיון הצלוב המשיך לקצוץ, להתיז דם ולשאג:
  - אני אימה פראית, עפה על כנפי הלילה!
  האישה היפנית, לאחר שניתקה שניים מהם, סיננה:
  - אנחנו פשוט בלתי נראים!
  הקרפיון הצלבוני לקח אותו, זרק את בהונות רגליו החשופות של הילד, חידד בחדות דיסקים, חתך שבעה ושר:
  - כבה את התודעה שלך!
  נערת הנינג'ה חתכה ואישרה:
  - אני לא רוצה הבנה!
  קרפיון צולב כרת שישה עם חרבות, ביצע פרפר משולש והוסיף:
  כמה פעמים השתכנענו...
  ילדת נינג'ה אחרת עשתה סיבוב והוסיפה:
  - נפלנו, אבל קמנו!
  קרפיון צולב, קוצץ את האמריקאים כמו כרוב, שר:
  - לאהבה ללא ספק!
  נערת הנינג'ה צייצה:
  - חדשים נלחמים...
  עוד יופי יחף אישר:
  - דורות!
  הקרפיון הצלבוני חתך כמה אנשים ולחש:
  - למחוץ, למחוץ עכשיו!
  נערת הנינג'ה זרקה דיסקים באצבעות הרגליים החשופות ושרה:
  - אתה לא לבד! זו שעה מפוארת!
  הקרפיון הצרוב החל לנוע מהר עוד יותר. והוא נהם כמו גור נמר:
  - זו שעת תהילה! תכה לזה ישר בעין!
  נערת הנינג'ה טבלה את רגליה היחפות בדם והשאירה עקבות חינניות על הבטון. הלוחמים היו יפים ודקים.
  והם שרו בייסורים:
  - הדור שלי אוכל אקספרס!
  קרפיון צולב גזר חמישה והמשיך:
  - וגם יוצר התקדמות!
  בנות הנינג'ה סיימו עוד כמה יאנקיז וצייצו:
  - יש לי ברירה!
  עוד יופי, קוצץ, הוסיף:
  - הפנס שלי, חלומות הם השמחה של כל יום!
  הקרפיון הצלוב ציחקק וחורבן היריבים אמר:
  - אהיה משהו שלא ניתן לדעת רק על ידי בני תמותה!
  אז הטריאדה פינתה את המבצר... היא הותירה אחריה מסה של גופות. וגם לבנות יש עקבות מפתים.
  הנינג'ה היפני שרה:
  - גס וחזק...
  יופי נוסף אישר:
  - מישהו כל יכול!
  והבנות שוב פרצו בצחוק...
  הקרפיון הצלוב, משחרר את מחטיו, חודר תריסר חיילים אמריקאים בבת אחת, סינן:
  - התחילו הפיצוצים!
  נערת הנינג'ה אישרה בצחקוק:
  - נגמר החסד!
  עוד יופי הוסיף צחוק:
  - תפסיק להראות את הגב שלך!
  קרפיון צולב, כורת בהמוניו, אישר בשאגה:
  - הגיע הזמן להרוג אויבים!
  בנות הנינג'ה קראו פה אחד:
  - הגיע הזמן להרוג אויבים!
  ואיך הם יצחקו ממעל לריאותיהם! הם כל כך זוהרים וייחודיים. לכל אחד מהם יש משהו מיוחד וייחודי...
  הקרפיון הצלוב נהם בראש ריאותיו:
  - כאשר אנו מאוחדים, אנו בלתי מנוצחים!
  ושוב הנינג'ות פורצות דרך. הם משאירים אחריהם ערימות של גופות. בית ספר כל כך קשה יש להם. ולוחמים בלתי נראים יכולים לעשות הרבה. זוהי יפן, מדינה של תרבות גדולה.
  ילד הנינג'ה שר:
  - הרקירי... זה מחכה לך! להשתלט על האויב, אבל האמצעים לא נחשבים!
  ושוב הילד צוחק! הוא באמת נהנה מאוד. ואני רוצה להילחם ולנצח!
  שתי ילדות וילד נכנסו לעמדת הפיקוד. בלי להכביר מילים, הם גמרו שני גנרלים. השלישי נפל על ברכיו ומיהר לנשק את רגליהן היחפות של הבנות. הם חקרו אותו לזמן קצר. הוא נשבע שייתן פקודה להיכנע למבצר.
  אבל קארס הנידה בראשה:
  - כבר יש לנו יותר מדי אסירים! אתה צריך לצמצם את המספרים שלך קצת.
  והטריאדה שוב נעה לאורך המסדרונות. הם כרתו את כולם בלי שום רחמים ובתשוקה של ציידים.
  הקרפיון הצלבוני לקח, גזר כתשעה אנשים ושר:
  - שלג שחור, קרח אדום...
  נערת הנינג'ה אישרה:
  - על האדמה הבוערת...
  יופי נוסף אישר:
  - אנחנו נותנים הכל לשטן!
  הקרפיון הצלוב ייקח אותו ויצעק:
  - הא-הא-הא! פיהרר המחורבן! כל בורגר ייחתך!
  נערת הנינג'ה כרתה כמה חיילים ושרה:
  - תנו לבורגרים ההם להשמין... שלא יכנסו אפילו למכנסיים שלהם!
  יופי נוסף תמך בקטע:
  - שיירשמו כיהודים!
  הקרפיון הצלבוני שחרר את מחטיו וצייץ:
  - לו רק לא הייתה מלחמה!
  והבנות ייקחו את זה ויצחקו. הם כל כך מצחיקים בקימונו שחור, ועם רגליים חשופות עד הברכיים!
  הטריומווירט נע לאורך המסדרונות. בנות יירטו לפעמים רימונים שנזרקו והשליכו אותם בחזרה באצבעות רגליהן החשופות.
  תנועות הטרויקה מהירות במיוחד. ויחד עם זאת יש הרבה גופות. וזה לא יפסיק.
  הקרפיון הצלבוני סינן בחיוך:
  אני הולך לאן שאני רוצה...
  נערת הנינג'ה, קוצצת בשר אנושי, הוסיפה:
  - אבל אני לא מרשה לאחרים!
  עוד יופי צייץ בטוויטר:
  - והם שרים לאור היום...
  קרפיון צולב, כורת הכל, נבח:
  -ציפורים רק בשבילי!
  נערת הנינג'ה, כרתה את האמריקאים שנפלו ללא הצלחה מתחת ללהב, נהמה:
  - אני מעריץ יופי!
  עוד יופי נינג'ה סינן:
  - אני מקיף את כס המלכות בפרחים!
  הקרפיון הצלוב סינן בסרקזם וירה להבים חדים:
  - אני אוהב יאנקיז יקרים!
  הבנות ענו פה אחד:
  - ובגלל זה אני לוחץ!
  הטריומווירט המשיך לנוע. היפות זמזמו ונהמו בקולות נמוכים. תנועותיהם נעשו מהירות יותר ויותר. הם נעו כמו רוחות שנמלטו מטרטרוס.
  הקרפיון הצלוב שאג בראש ריאותיו:
  - לחיים לחיים! אני אנצח את כולם!
  נערת הנינג'ה שרה:
  - אם אתה עוסק בשוד, תצטרך לברוח עירום!
  וכאישור לדברים הללו, חשפה הילדה את שדיה. היא באמת יפה במיוחד. ואני רוצה להכות את הפטמה הארגמנית.
  הבנות זזו וזרקו דיסקים מושחזים ברגליהם היחפות. רבים נכרתו ונחתכו בחרבות. והם צעדו בניצחון מופלג. ראשים כרותים שכבו בדרך, והבנות העיפו אותם ברגליהם החינניות והיחפות.
  הקרפיון הצלוב שר בלהט:
  - אני אביר שחור, ונינג'ה אמיתי!
  לאחר מכן הילד כרת עוד חמישה חיילי צבא ארה"ב והניף את חרבותיו בפתאומיות רבה יותר.
  הבנות שאגו מחריש אוזניים:
  - אנחנו איתך! שירו שיר, אנחנו בנות אדירות!
  והחיתוך נמשך ביתר שאת! באמת, אל תכניס את האצבע לפיות של הבנות האלה! והם ינשכו וימצוצו!
  הילד מבין המתופפים פחד וכרע ברך. נערת הנינג'ה נתנה לו לנשק את סוליה החשופה, ואז היא לקחה אותה וחתכה את ראשה בכל מקרה. היא זרקה אותו בכף רגלה היחפה וצווחה:
  - אני לוחם סופר קלאס... ואני אהיה מגניב יותר ממאדים עצמו!
  הקרפיון הצלבוני קפץ ממקומו, חתך שמונה חיילים אמריקאים ושאג:
  - ואני אהיה יותר מגניב ממיקי מאוס!
  נערת הנינג'ה ציחקקה, זורקת את הקסדה ברגלה החשופה ושרה:
  - כדורגל! כדורגל! יחי הכדורגל!
  ילדת נינג'ה אחרת חתכה והעיר:
  - ואני מעדיף כדורעף!
  והלוחמים פרצו בצחוק בבת אחת... מראים את שיניהם וניבים. טריאומווירט שנון מאוד. איך אפשר שלא לרכוש חוש הומור אם נינג'ות מובאים לכלוב עם נמרים בילדותם, ולא נותנים להם נשק. ושם אתה משתמש בכוח המחשבה כדי לאלץ את החיה לוותר על התוקפנות.
  הקרפיון הצלבוני צייץ, קצץ עצמות ובשר:
  - אני נמר, לא חתול, יש בי בטן עכשיו, מה עושה חתך עליון לרצח!
  נערת הנינג'ה צייצה:
  - עם רצח, אופרקאט, או להיפך!
  הלוחמים הטיחו את עקביהם בדלת הפלדה בכל הכוח. המתכת פרצה ופתחה להם את הדרך. היפות שרקו בנחיריים:
  - ובכן, בוא נלך למאדים!
  ושוב התקדמות, דרך בשר ודם... מסה של גופות ונכות. ושום דבר לא יעצור את הבנות...
  הקרפיון הצלבוני בחיוך, לאחר שחתך את המייג'ור לשניים, לחש:
  - נלחש לגורל יותר מפעם אחת...
  נערת הנינג'ה, קוצצת בדרכה, אישרה:
  בוא נלחש לגורל...
  קאראס צחק והוסיף:
  - רחמים בוקו! פגיון בצד!
  וכדי לאשר את דבריו, התנגנה המוזיקה... ורובוט קרבי קפץ החוצה. אחד החידושים האמריקאים, רכב שנעשה על פסים עם ארבעה מקלעים. הנינג'ה בקושי הספיק לקפוץ לתקרה לפני שהתחילו פרצי אש, וממש כל החלל נשף.
  הקרפיון הצלוב סינן ברוגז:
  - נשבע בקיסר... זו איזו פראית!
  נערת הנינג'ה שרה בשקט:
  - הייתה תקופה של עידן דומע עד כאב... כאשר אבותיהם של אנשים לא יכלו לספור את הכוכבים בשמים!
  לאחר מכן זרקו הבנות והילד דיסקים חדים לעבר הרובוט ברגליהם היחפות. המכונית עצרה ועשן ירד ממנה. בזחילה לאורך התקרה, השלושה השלכה אפונה עם חומרי נפץ בעוצמת נפץ גדולה פי אלף מ-TNT, וריסק תריסר מקלעים מוסווים.
  הקרפיון הצלוב שר בחיוך:
  - אני רואה שאנחנו בנים ראויים! ומשרתי השטן!
  לאחר מכן השלים הטריומווירט למעשה את טיהור המבצר. הבנות והילד פתחו חבית של קוואס ולגמו ממנה. הם לקחו לגימה ושאגו...
  - אנחנו נינג'ות ואין קריאה יפה יותר!
  הילדה עם שיער אדום ושחור העירה:
  - במלחמה הכל יכול לקרות... אבל בשלום, לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק!
  קאראס חייך ושאל לפתע:
  - ואם עדיין נגזר עלינו להתנגש בגרמניה, אז מה נעשה?
  הבנות ענו פה אחד:
  - לפי חוקי הקארמה! כפי שהיא מזמינה, כך נילחם! ואם יקרה משהו, זה יקבע באיזו דרך ללכת!
  ה-Fab Four גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה השתתפו בהתקפה על וושינגטון. אלו בנות בביקיני ויופי. הטנק שלהם היה מפרק סוללה אחת אחרי השנייה. עיצוב מפואר של כלי הנשק היוקרתיים ביותר.
  גרדה, שירתה לעבר היאנקיז, שרה:
  - אולי...
  שרלוט ירתה והמשיכה:
  - אנחנו...
  כריסטינה נעצה ואמרה:
  - פגוע...
  מגדה שלחה טיל, מצייצת:
  - מישהו...
  גרדה ריסקה הוביצר בקוטר 240 מ"מ והוציאה:
  - לשווא!
  שרלוט לופנוב המשיכה לתוך הפזמון:
  - נפל...
  כריסטינה, לוחצת על ההדק, צרחה:
  - שש עשרה....
  מגדה הוסיפה, מצחקקת:
  - מגהטון...
  גרדה חרקה על ריאותיה בתגובה:
  - כאן...
  שרלוט ירתה ואמרה:
  - זה מגיע...
  כריסטינה שלחה קליע והמשיכה:
  - עשן..
  מגדה ירתה את הקליע וצרחה:
  - זה בוער...
  גרדה שחררה מתנה, ריסקה את האקדח המתנייע של איש הזאב וזמזמה:
  - כדור הארץ!
  שרלוט ירתה שוב את הפגז ופלטה:
  - איפה...
  כריסטינה חזרה בקליעה וצרחה:
  - עמדתי...
  מגדה הוסיפה קליפה ושתקה:
  - לבן...
  גרדה כיוונה את האקדח ברגלה היחפה, בעטה בו וצרחה:
  - בית!
  והלוחמים פרצו בצחוק... שרלוט החליטה לשיר שוב, בסגנון העליז שלה:
  - כאן...
  כריסטינה ירתה והמשיכה:
  - אה...
  מגדה מסמרה ואמרה, פנינה:
  - זה מגיע...
  גרדה שחררה את מתנת המוות וצייצה:
  - עשן...
  שרלוט שחררה משהו שמביא הרס ולחשה:
  - זה בוער...
  כריסטינה חבטה על הקליע ושרה:
  - כדור הארץ...
  מגדה שלחה את קצה הקליע ופלטה:
  - איפה...
  גרדה ירתה פגז והוסיפה:
  - עמדתי...
  שרלוט נעקצה עם קליע:
  - היה היה פעם...
  וכריסטינה, שלחה קליע עם העקב שלה, סיימה באגרסיביות:
  וושינגטון!
  מגדה הוסיפה בזמן הצילום:
  וושינגטון!
  גרדה, לאחר ששלחה מתנת מוות, שרה יחד:
  וושינגטון!
  שרלוט ירתה פגז לעבר האקדח המתנייע מדוזה והוסיפה:
  - עני...
  כריסטינה פגעה בטיל והוסיפה:
  - שלי...
  מגדה גם שלחה פגז והוסיפה:
  - גיבור...
  גרדה ירתה שוב, נוהמת:
  וושינגטון!
  כריסטינה, יורה, המשיכה לשיר:
  וושינגטון...
  מגדה הוסיפה וזרקה מתנות לוהטות:
  - עני...
  גרדה, שפגעה ביריבתה, נהמה:
  - שלי...
  שרלוט, יורה, המשיכה:
  - גיבור...
  כריסטינה אמרה בצחוק:
  וושינגטון!
  והבנות צחקו בצורה סינכרונית, כמו מדוזה במהלך ציד.
  לאחר מכן החלו הלוחמים לירות לעבר הבונקר. האמריקנים התפרצו והפגינו את אומץ ליבם הבלתי מתכופף. הם נלחמו קשה למען הבירה. היו גיבושים עם יהודים בלבד כמפקדים. וזה הגביר את ההתנגדות.
  הטנק הגרמני קיבל פגיעות רבות מתותחי האויב. אפילו כמה גלילים התפוצצו. הבנות נאלצו לקחת את המכונית ולתקן אותה. ההתנגדות העיקשת בבירה האמריקאית לא הייתה בלתי צפויה.
  ההנחה הייתה שארצות הברית תציע כאן את ההתנגדות הגדולה ביותר. יתרה מכך, יהודים נהרו מכל רחבי אמריקה לניו יורק ולוושינגטון, כשהם מחמשים נשים וילדים כאחד.
  נוטה לכניעה, טרומן נאלץ לברוח ולשכב נמוך. הגרמנים עדיין הפגיזו והפציצו את בירת ארה"ב, וניסו לפצח גם את האגוז הזה.
  הסתיו הגיע ונעשה קריר יותר. לבנות, לעומת זאת, לא קר אפילו בביקיני.
  בהפסקה הם אספו צעירים כבני שש עשרה, ושכבו איתם, מלטפים זה את זה ושותים קולה. גרדה הסירה את החזייה ואפשרה לשני הצעירים לנשק אותה על ניצני ארגמן של פטמותיה. ליתר דיוק, היא עודדה אותם בעצמה, כי זה מאוד נעים לילדה חזקה. השאר עשו את אותו הדבר, לקחו זוג לעצמם. אפילו מגדה הדתייה התרככה. נעים לגעת בגוף צעיר ועירום של לוחמים שריריים.
  גרדה חייכה וקרצה לבלונדינית בעלת השיער הזהוב:
  - ואני רואה שאתה אוהב כשבנים מעבירים את הלשון שלהם על הפטמות שלך. איך זה מסתדר עם המוסר הדתי שלך?
  מגדה ענתה בעליצות מכוונת:
  - אם לא תחטא, לא תחזור בתשובה... אם לא תחזור בתשובה, לא תיוושע!
  שרלוט ציחקקה ושרה:
  - חטאו וחזרו בתשובה! תחזרו בתשובה ותחטאו שוב! חרטה על חטא, להצלת הנפש!
  ושפכה קוקה קולה על הפטמות שלה. הבנים החלו ללקק את השדיים ביתר שאת. שרלוט פלטה אנחה חושנית. היא כנראה אהבה את זה מאוד.
  כריסטינה ציינה באופן הגיוני:
  - וושינגטון תיפול... ואחרי זה, האם ארצות הברית לא תיכנע?
  גרדה, הרגישה את הנשיקות על חזה, הציעה:
  - מובן שהם ייכנעו... אבל צריך לטחון את היחידות היהודיות שילחמו בקנאות. ואחרי זה נתמודד עם ברית המועצות.
  מגדה, מתכווצת, העירה:
  "לא יהיה לנו זמן לפתוח במתקפה ברוסיה לפני החורף!" חבל... אולי נצטרך לחכות עד מאי?
  שרלוט הראתה את העוגייה והעיר:
  - אז מה? הבה נציג את העניינים באחוזותינו בתקופה זו. אתה לא יכול להילחם כל הזמן, אתה צריך לדאוג לתחזוקת הבית בו זמנית!
  גרדה הסכימה עם זה:
  - כן, כדאי לחשוב על זמן שלום... יש לנו כסף עכשיו - התרנגולות לא מנקרות. נקבל קרקע גם באמריקה. אז אין סוף לעבודה ולשלום!
  כריסטינה חשפה שיניים, זה טוב כאשר לשונו של הצעיר מקשקשת על הפטמה ולחשה:
  - ואני אזרע את המטעים שלי במוצרים מהונדסים גנטית!
  יהיו אבטיחים בגודל של חביות, ותפוחים בגודל של אבטיחים!
  מגדה ציחקקה, והוציאה את לשונה, צייצה:
  - אנחנו מדוזות קטלניות, כל כך דומות לאבטיחים!
  כריסטינה חייכה ונישקה את הצעיר על לחיו. ואז היא גרגרה:
  - הכלכלה והפוליטיקה נעות לקראת גלובליזציה. רק לפי קאוטסקי: הגמוניה מאוחדת ושליטה בעולם! כאשר נוצר סדר חדש!
  גרדה הציעה:
  - ניתן יהיה לסחור בכותנה. יש מטעי כותנה טובים כאן בארה"ב.
  שרלוט דמיינה את זה וצחקה:
  - זה בצריף של הדוד תום... כן, בספר הזה, שחורים עבדו באופן פעיל. הם תקפו את האדניות. חבל שהסוף יצא רע... - הבנות נאנחו בכבדות ושימו לב. אני מרחם על אווה. היא הייתה ילדה טובה ומוארת. היא הייתה יכולה להיות לוחמת טובה.
  כריסטינה הנידה בראשה והתנגדה:
  "היא רכה מכדי להיות לוחמת טובה." בחורה אמיתית צריכה להיות קשוחה ואגרסיבית!
  גרדה שרה בתגובה:
  כרובים נוצצים בשמים,
  עוד אחד הגיע לשמיים, אני רואה כוח...
  גרדה מתייפחת במרירות מרוב טינה -
  למה נולדתי ילדה?
  כריסטינה נענעה את שערה האדום-זהוב והעיר:
  - אבל עדיף להיות אישה מאשר גבר. לדוגמה, האורגזמה הנשית ארוכה וחזקה הרבה יותר!
  גרדה הנהנה בחיוך של מדוזה הגורגון:
  - כן, חזק יותר! תן לבנים לעשות משהו יותר רציני! אבוי, רצון כזה התעורר.
  ונשמעו אוש ואנחות חושניות... הופכות לצווחות של נקבות תאוותניות.
  אבל הבנות לא מיועדות ליהנות ממפל האורגזמות לאורך זמן. נאלצתי לצאת שוב למלחמה. ליתר דיוק, לרכוב על טנק. השריון שלו כבר היה מקושט בצלקות רבות.
  וושינגטון לא ויתרה. הקרב נמשך על כל בלוק, ואפילו על כל בית. ההתנגדות התבררה כעקשנית וצמיגה.
  גרדה, שירתה לעבר הסוללה, שרה:
  - אמריקה...
  שרלוט ירתה והמשיכה:
  -אמריקה...
  כריסטינה ירתה את הקליע ואמרה:
  -הבנתי...
  מגדה בעטה ברגלה יחפה והוסיפה:
  -ה...
  גרדה שלחה מתנה וחתכה:
  - התקדמות!
  שרלוט פלטה את דבריה, חדות כמו קליעים:
  - איפה...
  כריסטינה שחררה את התחמושת והוציאה:
  - לא...
  מגדה פגעה בקליע וסירשה:
  - לזרוק...
  גרדה חתכה את הארטילריה בגרזן:
  - תראה...
  שרלוט שלחה את המתנה וצפצפה:
  - עובדים...
  כריסטינה, שלחה פגז, הוסיפה:
  - לא...
  מגדה, זרקה את התחמושת, המשיכה:
  - מקום...
  גרדה שלחה שוב פגז ולחשה:
  - שירותים...
  שרלוט שלחה מתנה, למרבה המזל התחמושת התחדשה:
  - זנות.
  כריסטינה שלחה פגז ולחצה למטה במילים:
  - ציבורי...
  מגדה שואגת בשיא ריאותיה:
  - בית...
  גרדה סיננה כמו נחש:
  - בית...
  שרלוט, לאחר שירה את הירייה הקטלנית, אמרה:
  - ממולא...
  כריסטינה, לאחר ששלחה ריק פלדה, הוסיפה:
  - א...
  מגדה צרחה בתגובה:
  - לפני...
  גרדה ירתה פגז ולחשה:
  - נים...
  שרלוט ירתה ואמרה:
  - על...
  כריסטינה פלטה קליע, מכור:
  - הרחוב...
  גרדה צייצה ויורה:
  - את כל...
  שרלוט סיננה, מקרקרת כמו עורב:
  - תור...
  כריסטינה אמרה בלהט:
  - עלויות...
  מגדה ניקבה את השרמן כמו מחט והמשיכה:
  - אבל...
  גרדה, יורה, חילקה פנינה:
  - סוף כל סוף...
  שרלוט, יורה, המשיכה:
  - הוא...
  כריסטינה, שהמשיכה לירות, אמרה:
  - בבית...
  מגדה חבטה וסירשה:
  - על...
  גרדה שחררה גוש מוות ונהמה:
  - אישה...
  שרלוט ירתה וחילקה פנינה:
  - נראה...
  כריסטינה נאנקה וצרחה:
  - א...
  מגדה חתכה עם קליע ואמרה:
  - אישה...
  גרדה הכתה אותה בפגז, וסירשה:
  - ב...
  שרלוט שיגרה חרמש עם נפץ גבוה ונבחה:
  - מיטות...
  כריסטינה לחשה ויורה:
  - אה...
  מגדה שלחה פגז וצרחה בבושה:
  - עירום...
  כריסטינה שלחה עוד יצירת אמנות רוצחת, נובחת:
  - משקר...
  הבנות פרצו בצחוק: היה להן ממש כיף לכתוב משהו כזה.
  ואז, תוך כדי הירי, הם התחילו להלחין משהו הגון והירואי יותר. ורביעיית הבנות, זה הצליח:
  תן לאיחוד הלבבות להתגבש, חזק יותר מפלדה,
  בואו ננער את זרם האבק המדמם מהלהבים!
  והעיניים בדמעות נצצו כמו כוכבים,
  תהיה איתי לנצח: אמרו בלהט!
  
  אנחנו איתך לנצח, חלום זהב -
  עלמת אור הירח והגאות הרחבה...
  תחת דגל הקדוש ישוע המשיח -
  מקהלת כרובים אדירה תעלה לשמיים!
  
  הבה נשתה את היין הזוהר של התשוקה,
  והאמן ייתן לך סקיצה של היקום...
  כמה אתה רזה - חוט דק של חיים -
  השטן רוצה להרוס לחלוטין את האהבה!
  
  האביר שלף את חרבו - קורא למשיח:
  כך שקשר הרמוני ישלוט בעולם...
  ומריה מביאה - טוהר אלוהי -
  האמינו שה' לא יתן לנו ליפול לתהום הגיהנום!
  
  אבל אתה נושא את התקוות שלך בתוכך...
  הרי אי אפשר להוקיר אדם לאלוהים!
  כל אחד מאיתנו יתכסה בכסף לאוזנינו,
  פנינים וברבור קטיפה יעופו לשמיים!
  
  רק אם נפלת בקרב,
  עבור ארץ המולדת שלך, שהיא בעלת ערך רב יותר מהיקום...
  ואז אנחנו לא מפחדים מהנאפלם שנשפך -
  חולשתם של אבירי האור תהיה בלתי מושחתת!
  
  זה טוב לחיות בעולם, אבל לפעמים זה משעמם,
  והרעב הרע והקור מבריחים אנשים...
  אנחנו צריכים להיות תחת הר השטן,
  ותהיה לך מזל אם אתה צעיר בנפשך!
  
  לאחר שנכנס ליקום כחבר לאחר המוות:
  אתה תראה משהו שיגרום לך להתנשף ולחייך!
  אף על פי שבבשר תהפוך לילד -
  אבל תבינו בלי שום בעיה שזו הייתה טעות!
  
  הניסיון של קרבות קודמים יועיל, תאמין לי,
  בהם תדע את שמחת גן עדן עשוי דם...
  אתה תשפיל את הסדר שבו חיית הבר ייללה -
  ותקבלי את הנסיכה כאישה!
  
  ואז לכס המלכות ולשבילים נוספים,
  תצטרך להסתובב סביב טבעת היקום!
  לאחר מכן אעביר את החדשות לצאצאי -
  תאמין לי, כדאי לך ללמוד להצלחה!
  
  האם אפשר להפוך לאלוהים - זו שאלה מגניבה,
  האדם נברא בדמותו של אלוהים...
  ולמרות שעדיין לא הגיע לרמת האלוהות...
  מתחתינו יש לנו כוכבים קופצים בזריזות!
  
  המדע ייתן, תאמין לי - כוחות חזקים עבורנו,
  כי מתוך ידע נרווה חבלים...
  ואפילו אם הוא חטא, זה נחלת העבר חם,
  אבל האטום יצר רימונים עבור האויבים שלנו!
  
  היקום התווה את הקו - דע,
  והיקום יעקוב אחריה במפל...
  והישגים בלי לספור - יש גן עדן אמיתי,
  בשביל מה אבירים חייבים להילחם!
  הבנות דווקא שרו טוב, ובמקביל הרסו מספר סוללות ובונקרים. קיבלנו שריטות ומכות בעצמנו...
  היינו צריכים לעשות הפסקה קצרה כדי לחדש את התחמושת שלנו. כמו שכמה חכמים אומרים, הם מכינים צלעות מבחורות מגעילות.
  קריסטינה ומגדה שיחקו שוב שח. הבחורה ג'ינג'ית עם גוון זהוב כולה רצתה לנצח מול בלונדינית הדבש. המשחק התנהל בצורה התקפית חדה. מגדה שוב הצליחה לתפוס את היוזמה ולהשיג יתרון מהותי.
  לא הספקנו לסיים את המשחק, היה עוד קרב, וקרב לוהט. עם זאת, גשם רק התחיל לזרום מהשמיים. הראות התדרדרה. ברור שהנאצים חשו אי נוחות.
  גרדה ירתה בחיוך, לקחה אותו ושרה:
  -גשם...
  שרלוט, שתמכה בלוחם, ירתה יחד:
  -יחפים...
  כריסטינה, טפחה על הקליע, המשיכה:
  - על ידי...
  מגדה חתכה פנימה והשתוללה:
  - כדור הארץ...
  גרדה סיננה, עיניה נוצצות ואמרה:
  - עבר...
  שרלוט פגעה בפגז ונהמה:
  - נרטב...
  כריסטינה שחררה את המוות ולחשה:
  - בנות...
  מגדה ירתה באחד לוהט ואמרה:
  - עין...
  גרדה, יורה ללא הפרעה, המשיכה:
  - אם...
  שרלוט שיגרה את הקליע ולחשה:
  - ברור...
  כריסטינה ירתה והמשיכה, חושפת שיניים:
  - יום...
  מגדה חבטה וחרקה:
  - זה...
  גרדה פגעה עם קליע וצרחה:
  - בסדר גמור...
  שרלוט, ששחררה את מתנת המוות, נהמה:
  - א...
  כריסטינה חטפה את הקליע וצרחה:
  - מתי...
  מגדה צווחה כמו עליון, שואגת:
  - להיפך....
  גרדה זמזמה כשהיא ירתה קליעים:
  - למרבה הצער...
  שרלוט, ששחררה את מתנות ההשמדה, שרה:
  - אם...
  כריסטינה, שולחת מוות, סיננה:
  - שירים...
  מגדה, חושפת את שיניה בעוז, פלטה:
  -שיר...
  גרדה סיננה וקפצה ממקומה, ירתה וחבטה:
  - זה...
  שרלוט, יורקת פגזים, סחטה החוצה:
  - בסדר גמור...
  כריסטינה לקחה אותו ולחשה:
  - א...
  מגדה צווחה ושלחה קליעים:
  - מתי...
  גרדה אמרה עם ניב חשוף:
  - להיפך...
  שרלוט ירקה פגז נוסף ופלט:
  - עצוב...
  גרדה ירתה שוב ואמרה:
  - אם...
  שרלוט היא התשובה, שאגה:
  - רוע...
  כריסטינה, בטון נובח ובירי, אמרה:
  - אתה...
  מגדה סינקה בחיוך וירתה:
  - זה...
  גרדה ירקה מנת מוות ופלטה:
  - תמיד...
  שרלוט, משגרת זרם של פגזים, נחנקה:
  - בקלות...
  כריסטינה, שרה יחד, המשיכה:
  - א...
  מגדה, לוחשת ויורה, אמרה:
  - להיפך...
  גרדה שאגה בשיא ריאותיה:
  - קשה...
  ושוב עברה הפזמון הערמומי.
  שרלוט, יורה, צווחה:
  - אם...
  כריסטינה, יורה, אמרה:
  - רוע...
  מגדה, חושפת שיניים, המשיכה:
  - אתה...
  גרדה סיננה מגרונה:
  - זה...
  שרלוט המשיכה בזעם רב:
  - תמיד...
  כריסטינה, יורה, אמרה:
  - בקלות...
  מגדה יישרה את קסמה, מצחקקת:
  - א...
  שרלוט שחררה את המוות והפליטה:
  - מתי...
  גרדה מלמלה בעוז:
  - להיפך...
  כריסטינה, משחררת את המוות, שאגה:
  - קשה...
  מגדה הרימה לרגע את רגלה היחפה וצרחה:
  - ו...
  גרדה מזמזמת בשיא ריאותיה:
  - משעמם!
  לאחר מכן עצרו הבנות... הן חידשו שוב את התחמושת. ושהאקדח שלהם יורה במהירות, והקרב מאוד אינטנסיבי.
  הבנות נהנו והראו את שיניהן הבהירות. כמה יפה כדור הארץ הזה ונראה כמו גן עדן. פשוט תלכי עם זה. או ללבוש קצת קלן.
  גרדה ושרלוט התחילו לשחק טיפשים. הם החזיקו בזריזות רבה את הקלפים באצבעותיהם היחפות ודשדדו ברגליהם היחפות. זה נראה כמו יצירת מופת ענקית.
  כריסטינה מאוד ערמומית, היא לא סיימה את המשחק שכבר אבוד, אבל מיד הציעה משחק חדש. מגדה לא התווכחה עם בן זוגה. היא גם לא מהלוחמות האחרונות... אבל היא לא עקשנית.
  כריסטינה גיוונה מעט את הרפרטואר הפותח שלה והלכה עם D2-D4. מגדה הגיבה עם ההגנה ההודית של המלך. וכריסטינה היא גרסה של ארבעה פיונים. התפתח מאבק עז מאוד. ולוויט כנראה היה איזשהו יתרון. כבר מגדה החלה לחשוב ולחפש מוצא מהמצב העדין.
  המשחק נדחה, ושוב הקרב... כאן כבר היה חם. סוללה של תותחי נ"ט עדכניים בקוטר 120 מ"מ, המסוגלת לחדור ל-E-50 חזיתית מטווח קרוב.
  המהירות ההתחלתית של קליעים היא 1050 מטר לשנייה. אז, באיחור גדול, היאנקיז רכשו רובים מספקים יותר או פחות. נכון, הטנק עצמו עדיין לא נכנס לייצור, רק התותחים היו מבצעיים.
  מבלי להתקרב, החלו הבנות לירות בהן...
  גרדה, שירתה מרחוק, בכל זאת שמה לב:
  - ברור שהאמריקאים מתקדמים. זה הסימן המסחרי שלהם: עושים הכל באיחור. אבל עם פוטנציאל כזה, הם יכלו לזייף מחרשה לחרבות מזמן.
  שרלוט שרה, מתפתלת את פלג גופה ומרעידה את תלתליה האדומים:
  - שטן! שָׂטָן! הצילו את השטן! מישהו, מישהו העניש אותנו! תן לנו, תן לנו חרבות בידינו, נגד היאנקים, המוני היאנקים!
  מגדה, לאחר שמחצה את האקדח האמריקאי, אמרה בחיוך של נסיכה:
  - זה בסדר... המעמד המעולה שלנו ישפיע בכל קרב... תמיד ניצחנו, ננצח עכשיו!
  כריסטינה סטרה ברגלה יחפה על השריון ושרה:
  - אחטון, אחטון... פויר, פויר!
  הארבע האנגליות המפוארות: ג'יין, גרינגטה, מלניה, מתילדה הסתערו על ניו יורק. הלוחמים נלחמו על טנק גוץ של גרינג-4. המכונית הייתה אבולוציה של הצ'רצ'יל. מעט נחות בשריון ומעט כבד יותר מה-E-50, אך עם כלי נשק דומים.
  הטנק יוצר במפעלים אנגליים, בבריטניה שהפכה למדינת חסות של הרייך השלישי.
  ג'יין ירתה לעבר התותח האמריקאי וצייצה:
  - אנחנו ציבור בוחרים גדול... בואו נפרק את חסות!
  גרינגטה תיקנה את בן זוגה:
  - לא נשבר, אלא נתפתח... נתחזק!
  גרינגטה ירה, ניפץ את האקדח האמריקאי והעיר פילוסופית:
  - כל מה שלא הורג אותנו מחזק אותנו!
  מלניה צחקקה וצעקה:
  - זו אמת בנאלית, אבל קשה להאמין!
  מטילדה, לאחר שמחצה זוג חיילים בזחלים שלה, העירה:
  - יתכן שהאמת צריכה להיות בנאלית. לדוגמה, השמש צהובה, כפי שניתן לראות בהסתכלות בשמים.
  ג'יין מתחה את שפתיה לרווחה מאוד, וחשפה את שיניה.
  היא נתנה לגרינגת' לירות וצייצה:
  - והשמש לבנה למדי. השמיים פשוט חוסמים את הקרניים הכחולות ומייצרים גוון צהוב.
  מטילדה צחקקה והעיר:
  - ואתה כל כך חכם... היא הבחינה בזריזות שזו רק אשליה צהובה!
  גרינגטה ירה שוב, ריסק את הבונקר וצייץ:
  - הכל בעולמנו הזוי... רק הם הורגים באמת!
  הם פגעו במלניה במקלעים, ובצחוק, או אולי לא בצחוק, צווחו:
  - או אולי המוות הוא אשליה! הרי הנשמה היא אלמוות, ואולי מבחינת גיבוש האישיות היא ראשונית!
  גרינגטה ירה שוב ושר:
  - למרות שגוף ללא נשמה אינו גוף, כמה חלשה היא הנשמה ללא גוף!
  ג'יין הרגישה עלייה לירית בעצמה ופרצה בשירה. וחברותיה החלו לשיר איתה.
  הלוחם-האריסטוקרט התחיל:
  - אדיר...
  גרינגטה המשיך וטרק קליע:
  -טַנק...
  מלניה, ירה, אמר:
  - מוביל...
  מטילדה שחררה את המתנה הקטלנית וצייצה:
  - אש!
  ג'יין, יורה וחושפת את שיניה כמו פנינים גדולות, נבחה:
  -ו...
  גרינגטה סיננה ונופפה בזרועותיה:
  - זה מוחץ...
  מלניה ירה ואמרה:
  - כל אחד...
  מטילדה, מוחצת את הלוחמים עם עקבותיה, סיננה:
  - ברצף!
  ג'יין צייצה והמשיכה:
  - על...
  גרינגטה ירה, שורק כמו קוברה:
  - נוף...
  מלניה, יורה, המשיך:
  - לוחם...
  מטילדה טפחה על רגליה היחפות באצבעות רגליה ואמרה:
  - די...
  ג'יין ציחקקה והציתה סיגריה:
  - תלול...
  גרינגטה ירה שוב וסינן:
  - תן להיות...
  מלניה הטילה את הקליע ואמרה:
  - האם...
  מטילדה נגחה את הקליע לתוך המתכת ואמרה:
  - תוצאה!
  ג'יין, ממשיכה לירות, צייצה:
  - א...
  גרינג ירה ותמך:
  - אם...
  מלניה ירתה את הקליע ושלפה את המילה:
  - "נמר"...
  מטילדה אמרה בלחישה:
  - ב...
  ג'יין סיימה באגרסיביות:
  - זה יעבור...
  גרינגטה נפל, המשיך:
  - ו...
  מלניה ירה באגרסיביות:
  - האם...
  מטילדה הוסיפה בתוקף:
  - ב...
  ג'יין ציחקקה, חושפת את שיניה.
  - אנחנו...
  גרינגטה ירתה ברק מעיניה ואמרה:
  - אש...
  מלניה המשיכה:
  - שלו...
  מטילדה שאגה:
  - שלנו...
  ג'יין נכנעה במילים:
  - צ'רצ'יל...
  גרינגטה ייבבה כשהיא ירתה:
  - זה ישבר!
  מלניה סיננה באגרסיביות:
  -מבחן...
  מטילדה, מוחצת את הזחלים שלה, אמרה:
  - ישכיר...
  ג'יין חשפה את שיניה ואמרה:
  - על....
  גרינגטה צרחה על ראש ריאותיה ושלחה קליע:
  - חמש!
  והבנות צחקו ביחד... הקרב היה די לוהט. תותחי נ"מ אמריקאים פעלו. השריון הקדמי של 230 מילימטרים עדיין עמד בפני פגיעות.
  אבל היה סיכון מסוים. יתרה מכך, ממש בסוף המלחמה, החלה ארצות הברית לייצר קליעי תת-קליבר חוצי שריון מאוד עם ליבת טונגסטן. וזה מסוכן.
  ג'יין חיטטה את כתפה של גרינגטה ברגלה היחפה ולחשה:
  - נא לא לפספס!
  היא מלמלה:
  -של מי הפלאסטר היה צווח, אבל שלך ישתוק!
  והיא ירתה והרסה את הסוללה...
  מטילדה, שהייתה הנהגת, ציינה:
  - על ידי תמרון ניתן להפחית את הסבירות לפגיעה.
  הנערה חילקה שלושה שוטרים אמריקאים, זרמים אדומים רוססו לכל הכיוונים ועצמות נפלו למטה. ואז היא המשיכה:
  - זה כמו להיות באטרקציית מוות כאן!
  גרינגטה ניפץ עוד תותח נ"מ ושר:
  - המוני הוורמאכט זועמים בזעם, ואנחנו ילדי חודש הפלדה!
  ג'יין הושיטה את רגלה החשופה, כיבתה את הרדיו והציעה לבנות:
  בוא נשיר משהו מצחיק...
  גרינגטה חייך בארס והציע:
  - על הפיהרר?
  ג'יין הנהנה במרץ.
  - כן!
  מטילדה תמכה ברעיון:
  - ימין! אף אחד לא שומע אותנו!
  ג'יין שרה בשמחה כשהיא ירתה:
  - אה...
  גרינגטה הרים אותו, צילם בהתלהבות:
  - פיהרר...
  מלניה ענתה בקול נוהם ונהמה:
  - אתה...
  מטילדה, מוחצת את החיילים, המשיכה:
  - פיהרר...
  ג'יין פלטה פרץ של התלהבות:
  - עז!
  גרינגטה, יורה, המשיך:
  - בשביל מה....
  מלניה, ירה, אמר:
  -מול...
  מטילדה מחצה את הזחלים שלה וצרחה:
  - אנגלוב...
  ג'יין המשיכה בהתלהבות:
  - טיפסתי...
  גרינגטה סינן ושאג:
  - אתה....
  מלניה חשפה ניבים ונבחה:
  - חמור...
  לאחר מכן החלה מטילדה לשאוג:
  - אתה תקבל...
  ג'יין המשיכה בצחוק, כמעט נחנקת:
  - מ...
  גרינגטה ירה ואמר:
  - אתה...
  מלניה הדהדה את ההתלהבות:
  - באופן ספציפי...
  מטילדה לחשה את המילים:
  - ב...
  ג'יין, ירתה בזעם צרור, נבחה:
  - פיאטאק!
  גרינגטה, יורה, המשיך:
  - אתה תתקל ב...
  מלניה קלטה באגרסיביות:
  - על...
  מטילדה אמרה בקול בתגובה:
  - חזק...
  ג'יין תמכה בהתלהבות:
  - אנגלית...
  גרינגטה שלח מתנה קטלנית ואמר:
  - אגרוף!
  מלניה המשיכה לשיר:
  - U...
  אמרה מטילדה, מוחצת את התותח הנ"מ עם עקבותיו:
  - אנחנו...
  ג'יין זמזמה והמשיכה:
  - מכונות ירייה...
  גרינגטה סינן, מסמר:
  - ו...
  מלניה המשיכה בחריקה:
  - טנקים...
  מטילדה יללה:
  - U...
  ג'יין נהמה:
  -לָנוּ...
  גרינגטה סיננה בראש ריאותיה:
  -א...
  מלניה המשיכה בהתלהבות:
  - אתה...
  מטילדה שאגה כמו תאו:
  - עם...
  ג'יין צרחה:
  - אוטומטי...
  גרינגטה גרגרה, חושפת את שיניה:
  - אתה רועד...
  מלניה אמרה בכעס:
  - שוטה!
  מטילדה המשיכה לשיר:
  - נהרוג...
  ג'יין צייצה, רקעה ברגליה היחפות:
  - אתה...
  גרינגטה צייץ ויורה בהתלהבות:
  - כמו...
  מלניה השתתקה והראתה ניצוצות משיניה:
  - עז...
  מטילדה זמזמה, מחצה את האחרים:
  - ו...
  ג'יין הדהדה את ההתלהבות:
  - הם ישרפו...
  גרינג אמר בכעס:
  - כחול...
  מלניה סיננה כמו קוברה מגעיל:
  - לפני...
  מטילדה הוסיפה בזעם:
  - טלה...
  והבנות שרו ביחד:
  - אש, אש, אש... ייסורים!
  נגמרה לנו התחמושת, אבל לא הזיק לתדלק. נאלצתי למשוך מעט את המיכל אחורה. והתקשר לצוות האספקה ברדיו. הבנות לקחו קצת הפסקה.
  ג'יין חיככה את רגלה היחפה בשריון הטנק. בחורה יפה עם שיער בלונדיני, מעט זהוב. כל כך מפתה ואריסטוקרטית בו זמנית.
  היופי שלה הוא של נסיכה קשוחה פיזית. ג'יין ירתה והציגה את הבחור. כזה מפוסל, חתיך, שרירי, בלונדיני טבעי עם עור שזוף. כדי שהוא מלטף אותה... עם הלשון! ג'יין חייכה, הו, זה טוב כשאתה אוהב סקס. ויש נשים שלא אוהבות את זה. הם כנראה מאוד אומללים בנישואיהם. למרות שלעשות אהבה עם גבר אחד נהיה משעמם. אני רוצה מגוון. אני רוצה רשמים והרפתקאות חדשות. וחפשו גברים חדשים כדי שאחד יוכל להיות יפה יותר מהשני! בנוסף, ג'יין מאוד אהבה אוהבי שחורים. זה רומנטי לעשות אהבה עם אדם צבעוני. וזה מאוד נחמד כשהעור שחור, ואתה משפשף בו את הפטמות הארגמניות שלך.והפטמות מתנפחות והופכות קשות יותר. וכבר גל חושני מתחיל לטלטל אותך.ג'יין כמעט הניחה את ידה בין רגליה, כי היא רצתה גבר. אבל הייתי נבוכה מול החברים שלי.
  ואיך רציתי שחוט הירקן הפועם ייכנס למערה הרטובה של ונוס.
  אבל ראשה החל להירדם, והילדה נמנמה וחלמה על כך;
  הנה אנחנו!
  ג'ובר הרמס חייך שוב באדיוט ומצא את עצמו בחליפת חלל מפוארת. בתוך הבניין ריצדו הולוגרמות תלת מימדיות, שבהן אנשים שונים, מסטלזנים ועד יצורים מגוונים להחריד, ביצעו את טקס היחסים בכל מיני דרכים, לפעמים הכי פרועות ומעוותות בעין האנושית. ההקרנות התלת-ממדיות זזו ונראו חיות ותוססות. היו דמויות של נקבה קנטאור ומדוזה רדיואקטיבית. החלק הפנימי של גופם פרץ לפיצוצים גרעיניים מיניאטוריים במהלך ההזדווגות. כמה פרטים, בדומה להזיות נרקוטיות של אמן אוונגרד, המתוארים בצורה של הולוגרמות ענקיות המקיימות יחסי מין עם התפרצות של מפלי ברק או ניתזים של לבה היפרפלזמית המשנה צורה תוך כדי תנועה וקרינה של ספקטרום בלתי מוגבל של מגוון. או שפריצים של היפרפלזמה בצורת נשרים תלת ראשיים, ואז ברגע, כמו דמויות פלסטלינה, הופכים לפרפרים עם כנפיים רבות, אז זו תערובת של דגים וניצני פרחים מנופפים בעלי הכותרת שלהם... וזה מדהים לחלוטין, יצורים בלתי יתואר בצורתו, מבצע פעולת רבייה, טרף מהאנרגיה של הסביבה, אילץ את האטמוספירה להתעבות והיא זרמה מטה בזרמים של גשם, שעם נפילה אל פני השטח, מיד החל לרשוש ולעשן.
  לב נראה נדהם ומצמץ בבלבול... זה היה מעבר לדמיונו, דבר שבעיקרון בלתי אפשרי לאדם שפוי לדמיין. האמרה באה משפתיו של הצעיר:
  - אדם יכול בנפשו לדמיין הכל - חוץ מהקו שמעבר לו מסתיימת הטמטום האנושי הבלתי מוגבל!
  הרמס לא הגיב על כך, הוא הציץ בשקיקה לתוך ההקרנות, נשימתו של הסטלזן האצתה והפכה כבדה יותר.
  דיווה עירומה וגבוהה עם תסרוקת שבעה צבעים ושוט נויטרונים בעל שנים עשר זנבות ריחפה מאחורי ההולוגרמה. בהתחלה, הסטלזנקה נראתה ענקית, אבל עם כל צעד היא ירדה עד שהפכה כמעט לסטנדרטית, בגודל של קצת יותר משני מטרים. היא הלכה, סובבה במרץ את ירכיה המדהימות עם חוט דק מנצנץ מסנוור עם אבני רדיו תלויות עליהן. נעליים עם עקבים גבוהים, מצופות זהב באבנים, נקשו בחוזקה על הציפוי היקר למחצה.
  מאחוריה נע יצור המורכב משבעה כדורי פנים עם רגליים בצורת צפרדע, אבל על רפידות רכות. הכדורים נצצו כמו אבנים יקרות מתחת לזרמים של כמה מאורות, והפנים... ובכן, רק מיקי מאוס בימי קדם, סרט מצויר לילדים איקוני. סטלזנקה עצרה וחשפה את שיניה הגדולות בשלושה צבעים כמו פנתר טורף. עיניה המדהימות, עם דמות של כוכב בעל שבעה קצוות על הקשתית, קפאו על ליאו ארסקנדר החתיך.
  - איזה קוואזר ג'וטס! מאיזה קווארק חילצת את זה?
  הרמס פזל בערמומיות, קורץ (זה ההרגל הרע של האקסטר!) בעינו הסגולה הימנית והרעילה:
  - סוד מסחרי! אני אגיד לך בתשלום!
  אישה ענקית בעלת זרוע שרירית משכה לעברה את הבחור הגבוה, ארוג משרירי גבס. ציפורניה הארוכות נצצו בתערובת של אבני ספיר מרוססים, אמרלדים ואולטרה פלוטוניום.
  - אשלם לך אחוזים, כפי שסוכם. אני מניח שזה הגיוני לחלוטין להעלות את האגרה עבור הצעיר. יותר מאלף ושלוש מאות נקבות כבר סרקו את התמונה של גור האריות הזה. הם פשוט יקרעו אותו לגזרים!
  הרמס ליקק את שפתיו המלאות בלשונו בטורף:
  - הוא חזק יותר ממה שאתה חושב! זה יחזיק מעמד! יש משהו בשבילי כדי שלא אשתעמם כאן?
  בעלת בית הבושת הוציאה אלמת אור כתום מאצבעותיה ושאלה, תוך שהיא מציירת את להבות הסמים באפה הקטן והחינני:
  - אתה רוצה טוראיות, קצינות או מבין החייזרים? אבל סקס עם נציגים שאינם חלבונים של עולמות אחרים אינו חוקי (ויכול להיות מסוכן!), זה אפשרי רק תמורת תשלום נוסף. יש בחירה בין הרמפרודיטים למגלנים...
  הרמס הניף את זה כלאחר יד:
  - זה טוב יותר עם נקבות מגלקסיות אחרות ומבני גוף אחרים; הן כבר עייפות מהשותפים הנצחיים שלהן.
  הפנים המצוירות של חיה שנראתה כמו חתיכת חרוזים מהשמלה של המלכה קברו את עצמה בשוקו של הצעיר. האף התרחב בעזרת מרית ושפשף את הוורידים הבולטים בחן מתחת לעור השוקולד המריר של הילד. ארסקנדר גיגר מהדגדוג הנעים, והמרית המחוספסת עברה לעקבים הורודים, מכוסים במשחה ריחנית הדוחה אבק ולכלוך. צבע הכדורים הנוצצים, יצור נפלא, החל להשתנות לכיוון החלק הכחול אזמרגד של הספקטרום.
  - רצונו של הלקוח הוא הדין. - צעק ראש בית התשוקה אל חיית המחמד המצחיקה שלה. - בחזרה אלאוואלטה, אתה טועה לחשוב שהילד הזה הוא הנשמה הכי טובה. לפניכם, למעשה, חיה קטנה ומפלצתית, המסוגלת להפוך לאחד הלוחמים הטובים ביותר של האימפריה חסרת הגבולות בעתיד. - ואז הטון של הדיווה השתנה מפתטי ונשגב לרגיל ביותר ואפילו משועמם. - ואתה, גור אריה, תלך אחרי!
  "אם הכל יהיה בסדר, אני אראה לך את הארמון הקיסרי בבירה הגלקטית גרייזינאר," לחש הרמס בקושי נשמע.
  יד ביד צעדו ארסקנדר ובעל בית הבושת מאחורי קיר הפסיפס. משם נשמע קול צחוקה של אישה, ורשרוש בגדים שנשלפים. הופעתו של הצעיר גרמה לשאגה. כמה עלמות עירומות מיהרו לעברו, שותות בתאוות הבצע של עלוקות רעבות. גופים; עורו החום-ברונזה של האיש והסטלזנוק הבהיר יותר היו שלובים זה בזה לכדור, הוא הרגיש איך, בהתקף תשוקה, הוא ננשך חזק בכתפו, ובבת אחת שלוש שפתי ילדות ריחניות פיקנטיות ניסו לתפוס את פיו של השפחה. ידיים תפסו את שיערו הבלונדיני של הילד, הן זרקו אותו, גרמו לכאב, ציפורניים ארוכות שנחפרו בשכמות שלו. האריה עבד בזעם, כמו מכונה חיה, אבל מוחו היה רחוק...
  ג'יין התעוררה למכות בסולייתה החשופה בכף ידה.
  גרינגטה סיננה לבן זוגה, או יותר נכון למפקד:
  - ובכן, עכשיו חזרה לקרב!
  ג'יין צחקקה והעיר:
  - אני עליך כמו במלחמה, ובמלחמה כמו עליך...
  מקלע זה תמך במלניה:
  - הקרב הסתיים, ואני שמח לחזור הביתה!
  מטילדה אמרה בחולמניות:
  - הלוואי ויכולתי לקבל נחלה לעצמי! ויש על זה עבדים!
  גרינגטה ציחקקה ואמרה בערמומיות:
  - למה רק אחוזה אחת? אולי עדיף שיהיה יקום שלם עם עבדים?
  ג'יין צחקקה. היא רצתה גוף שחור. להילחץ וללטף. אה, לא כולם מבינים נשים. למה הם כל כך נמשכים לאפריקאים?
  מלניה החלה לירות במקלעים - למרבה המזל התחמושת התחדשה, וצייצה:
  - "באמר" קל משקל, "באמר" מגניב - אורות אמרלד... "באמר" הזה, בן מזל, אם אתה יכול להתעדכן!
  מטילדה הגבירה את מהירותה... הבנות החלו להרוס עוד בונקר.
  ג'יין צייצה:
  - אתה...
  גרינגטה הדהד בהתלהבות:
  - נו...
  מלניה נהמה וחשפה שיניים:
  - אתה יודע...
  מטילדה המשיכה בזעם:
  - שלנו...
  ג'יין שרקה, ושלחה קליע באצבעה החשופה על הג'ויסטיק:
  - אנשים!
  גרינגטה שרה באכפתיות:
  - אוהב...
  מלניה תצעק:
  - מימן!
  מטילדה צווחה:
  תן לי פצצת מימן!
  ג'יין הנידה בראשה הזהוב ושרה:
  - הו, אני לא מאמין בעצמי... באמונות טפלות אלה!
  גרינגטה החל בשיטתיות לירות לעבר הסוללה עם הוביצרים. היא עשתה זאת בשלווה, אבל שרה:
  - אני מפטיש כמו נקר... ואני אפילו קצת משוגע!
  מלניה כרתה כמה עשרות חיילי רגלים עם מקלעים ושאגה:
  - קסם שלד!
  מטילדה, דוחפת את הטנק, לקחה אותו ושרה:
  - ללא כבוד, ארץ מבריקה! אין יצור מסור יותר לקושצ'י!
  הלוחמים ציחקקו, וג'יין החלה לשיר שוב:
  = גרמניה...
  גרינגטה הדהד בהתלהבות:
  - זה...
  מלניה הוסיפה באגרסיביות:
  - סה"כ...
  מטילדה תיקנה את המילה:
  - רק...
  ג'יין סיימה בחומרה:
  - מריחה...
  גרינגטה, יורה, ציוץ:
  - סוף...
  מלניה סיננה בזעם:
  - הוא יבוא...
  מטילדה צחקקה:
  - סווטה...
  ג'יין אימתה באכפתיות:
  - לך...
  גרינגטה פלט באגרסיביות:
  -כַּדוּר...
  מלניה סיננה כמו צמיג מרוקן:
  - ב...
  מטילדה מוחצת את כולם, פלטה:
  - בית המקדש!
  והבנות שילבו את רגליהן החשופות. הם נראו כל כך מדהימים ומפתים.
  ג'יין צייצה:
  - האם...
  גרינגטה המשיכה ברצון לתקוע אותה:
  - לפיהרר...
  מלניה סיננה בזעם של פנתר:
  - לולאה...
  מטילדה המשיכה בצחוק:
  סטלין...
  ג'יין צרחה בקול של אוריולה:
  - חרא...
  גרינגטה סינן בשנינות, ואפילו ניפץ הוביצר כבד:
  - על...
  מלניה קיבלה בשקיקה את המצב:
  - שתיים...
  מטילדה סיננה כמו פנתר:
  - רובל!
  לאחר מכן השתתק האקדח האחרון. תשעים אחוז מניו יורק כבר נתפסו על ידי הנאצים. ומי אמר שיש מעט מדי גרמנים לשלוט בעולם? בכל מקרה, הם יכולים לבלוע את העולם. אלפי היאנקים נכנעים שוב. ורק חלקים המורכבים מיהודים מעדיפים מוות על פני כניעה.
  לאחר נפילת ניו יורק וושינגטון, ב-25 באוקטובר 1945, נכנעה ארצות הברית. כך הפך דף נוסף של מלחמת העולם השנייה.
  הצבא האמריקני התפרק מנשקו, ומיליוני חיילים ומיליציות נכנסו למחנות.
  היטלר שמח... ב-30 באוקטובר 1945 ביקר הפיהרר בוושינגטון ודיבר על חורבות הבית הלבן.
  נאומו של הדיקטטור מספר אחד היה, כמו תמיד, בהיר ובלתי נשכח. הגרמנים מחאו כפיים והאמריקאים כרעו ברך. המעצמה העשירה בעולם נפלה. ניצחון גדול.
  היטלר הורה להכין חג בקפריסין ולארגן סדרה שלמה של קרבות גלדיאטורים.
  במקביל החלו הגרמנים להכניס יהודים לגטאות ולהקים סדר חדש. הרייך השלישי החל לעכל את אמריקה.
  במקביל, הוענקו פרסים למי שהצטיין. והיו הרבה כאלה.
  סופר אס, וכוכב אמיתי, פרידריך קיבל הזמנה שנוצרה במיוחד עבורו: הכוכב הגדול, צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים. רק פרס אחד הוקם לעיל: הכוכב הגדול, צלב האביר, צלב הברזל, עם עלי אלון פלטינה, חרבות ויהלומים.
  אחרים זכו גם בפרס. ג'יין קיבלה את צלב האביר עם עלי אלון, וחברותיה פשוט קיבלו את צלב האביר. הארבעה המפוארים קיבלו כפרס: צלבי אבירים, עם עלי אלון, חרבות ויהלומים, וכבר היו להם פרסים כאלה. בנוסף צלבי זהב ויהלומים של משחתות טנקים.
  הנס פויר, קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון וחרבות.
  לא רע לגבר שאמו יהודייה ואביו נורווגי. והוא הכריז על עצמו כגרמני מהדור העשירי. הנס הוא המאהב של גרד ועוד כמה בנות. בחור נאה מאוד, בהיר שיער. הוא בכלל לא נראה כמו יהודי, אלא כרזה ארי.
  גרטרוד וסטלה, הלוחמות הללו שלחמו על דיסקוס, קיבלו גם צלב מוזהב של כישרון צבאי. ועל צלב האביר של צלב הברזל עם עלי אלון. אבל הם זכו יותר עבור רשימות של מטוסים שהושמדו. מטוסי הדיסק היו בלתי פגיעים, אבל הם לא יכלו לירות אותם בעצמם. הם רק נגחו במטוסים, מכיוון שהמהירות הייתה גדולה פי חמישה עד שישה ממהירות הקול. ובכן, הם יכולים גם לירות טיל מבוקר רדיו לעבר מטרות קרקעיות.
  עד שהדיסקוס הפך לנשק אדיר, אם כי לבלתי פגיעותו הייתה השפעה מוסרית חזקה על אויביו. אבל זה דבר יקר.
  הטייסות מרגרט והלגה קיבלו את צלב האבירים של צלב הברזל, עם עלי אלון, חרבות ויהלומים. זה בשביל התיאורים המפוארים של מטוסים שהופלו והיופי של בלונדיניות מקסימות.
  קיבל פרס: צלב האבירים, ודן, וגם עלי אלון זאב.
  הקרפיון הצלבוני הוענק על ידי היפנים והגרמנים כאחד. הוא זכה בצלב הברזל, מחלקה ראשונה, ושעון אישי מבית מיינשטיין. ילד הנינג'ה קיבל את הפרסים העיקריים שלו מהקיסר הירוהיטו. כמובן שגם לוחמי נינג'ה אחרים היו מוכשרים. יפן תרמה לכיבוש אמריקה.
  רבים קיבלו פרסים וכסף. השמחה והצהלה אחזו בכל הרייך השלישי.
  הטנק E-50 הראה איכויות לחימה מצוינות והוכר כטוב בעולם. הגרמנים שוב בגדו במנטליות שלהם.
  וב-8 בנובמבר 1945, הלוויין המלאכותי הראשון עם מצלמת וידאו שוגר למסלול נמוך של כדור הארץ.
  הפיהרר עצמו עדיין חגג את יום השנה לפוטש של מינכן בקפריסין בקולוסיאום.
  דם זרם כמו נהר בקרבות גלדיאטורים. כמו תמיד היו הרבה אורגיות וגרגרנות. הגרמנים ממש השתגעו.
  בינתיים, סטלין, שחגג את חג המהפכה ב-7 בנובמבר, אסף את ועדת ההגנה של המדינה.
  היה צורך לדון בבעיות הנוכחיות. עכשיו ידיו של היטלר חופשיות. וזה לא ילך רחוק יותר לכיוון רוסיה? לסיים את האימפריה הבולשביקית.
  מולוטוב, מדבר, העיר:
  - עכשיו הרייך השלישי התחזק מתמיד! היכולות שלו מדהימות! ואכן, טנק ה-E-50 הגרמני הראה את עצמו כבלתי נגיש לאמריקאים. ולתעופה הסילון של הרייך השלישי אין אח ורע!
  סטלין קטע את מולוטוב:
  - בקיצור, נגזר עלינו?
  הקומיסר העממי לענייני חוץ התנגד:
  אני חושב שלא, חבר סטלין. הגאונות שלך והרצון הבלתי מתפשר של העם הסובייטי בהחלט יובילו אותנו לניצחון!
  סטלין מחא כפיים כמה פעמים. והוא העיר בחיוך:
  - אתה חושב שהגאונות שלי מפצה על האיטיות שלך?
  ווזנסנסקי, עם טינה בקולו, אמר:
  - אנו מנסים בכל הכוח, חבר סטלין. אבל יש גבולות ליכולות האנושיות! כל כך הרבה טנקים מסוג T-34-85 כבר יוצרו שאין מספיק צוותים עבורם!
  ז'וקוב העיר בכעס:
  - העיקר הוא לא כמות, אלא איכות! ה-T-34-85 פגיע אפילו למטוסי E-5 קלים, והאקדח שלו לא יחדור ל-E-50 אפילו בטווח נקודתי! למעשה, שלושים וארבע הוא מוסרי ולמעשה מיושן. אבל המשמרת החדשה של T-54 לא מוכנה... ולמען האמת, זה גם לא מספיק כדי לחדור לאויב!
  ווזנסנסקי אמר בטון בטוח:
  - אנו עושים הכל כדי להבטיח שה-T-54 ייכנס לייצור מהר ככל האפשר. אבל הטנק צריך להיות קל יחסית, מוגן היטב וחמוש בצורה הגונה. קשה להשיג הכל בבת אחת. אנחנו מנסים והמעצבים עובדים בשלוש משמרות!
  סטאלין העיר בחריפות:
  - כמה כורים כאלה מאכילים כינים במחנות! ובכלל אני מאוכזב ממך. עדיין לא נוצר מטוס קרב סילון מספק, וה-Yak-9 עדיין בייצור המוני!
  המעצב יעקבלב, נבוך, אמר:
  המכונית הזו לא רעה בכלל, חבר סטלין...
  המפקד העליון קטע:
  - אתה אומר לא רע? כן, הלוחמים הגרמנים מהירים פי שניים! והחימוש הוא תותח אוויר אחד... לוחם כזה הוא פשוט מצחוק. זה פשוט סוס עם פרסות שבורות!
  יעקבלב מצא את האומץ להתנגד:
  - אתה טועה, חבר סטלין. ה-Yak-9 הוא כלי תמרון מאוד ויעיל בפועל. וזה קל לייצור וזול. היינו די מופתעים אם יימצא אחד טוב יותר.
  סטלין הניף באגרופו והעיר:
  - אתה לא יכול לנצח את הפשיסטים כאן במספרים! עכשיו יש להם את כל העולם מתחת לעקב. עדיין לא נוכל לנצח אותם בתחרות של מספרים. אז כל מה שנותר הוא להשיג עליונות איכותית. וכאן אנחנו צריכים מטוס קרב זול ומעשי שעולה על מקביליו הגרמנים. ואתה חייב להשיג את זה, אחרת אני יורה בך!
  במילים האחרונות, סטלין הפך לצרחה. והוא הטיח את אגרופו על השולחן. הייתה הפסקה כבדה.
  משרדו של סטלין היה מרוהט בציורים שבהם צוירו דיוקנאות של מפקדים ומלכים שונים על קנבס בשמן צבעוני.
  הנה סובורוב, קוטוזוב וברוסילוב. גם פיטר הגדול, איבן האיום, דמיטרי דונסקוי, איבן קליטה, פרונזה, בגרטיון. מבחר די מעניין. גם דיוקן חדש הופיע: הדוכס הגדול וסילי השלישי. השליט הזה היה אביו של איוון האיום. אם כי לא מפורסם כמו בנו המפורסם.
  לעתים רחוקות היה סטלין במצב רוח טוב. לאחר שאיבד חלק ניכר מהאימפריה הסובייטית במהלך המלחמה ברייך השלישי, הוא חשש שהנאצים יחזרו. המלחמה עם ארצות הברית לא הייתה ממושכת מכדי לספק דחייה והזדמנות... ובכן, למשל, ליצור פצצת אטום ולהגן מפני הנאצים.
  איך אפשר להסכים לא להתחרפן? כנראה, הנאצים לא יופיעו בחורף, אבל בקיץ הבא: צפו לאורחים לא קרואים! וזה, כמובן, לא משמח כלל. אבל זה מטריד... סטלין כבר זקן, כוחו ובריאותו אינם זהים. זה יהיה קשה ביותר, ואפילו בלתי אפשרי אפילו יותר, להתנגד לפשיסטים. איך להגיב לכוחם של הנאצים.
  ווזנסנסקי, בתור האמיץ ביותר, שבר את ההפוגה ואמר:
  - במצעד, חבר סטלין, ראית את אב הטיפוס שלנו IS-4. הצלחנו ויצרנו טנק חדש בדיוק בזמן החג. לרכב יש 250 מ"מ של שריון חזיתי. ודפנות 170 מ"מ. במשקל 60 טון, הרכב המתקבל מסוגל לעמוד במכות של תותח גרמני בקוטר 88 מ"מ. הצלחנו ליצור את הטנק שרצית, חבר סטלין.
  המנהיג העיר בעגמומיות:
  - אבל התותח הגרמני 105 מ"מ E-50 עדיין יחדור את ה-IS-2 במצח. אמנם תותח ה-122 מ"מ של הטנק הזה לא ידחוף גרמני לתוך השריון הקדמי! מעולם לא עשית זאת, מכונית עדיפה על הפרמטרים הגרמניים.
  ווזנסנסקי הבטיח חגיגית:
  - IS-7 יהיה מוכן בקרוב; טנק זה עם תותח 130 מ"מ יעבור את IS-4 בחימוש ובשריון חזיתי. ואז נוכל להשיג הרבה. לנקב את השריון הקדמי של המסטודון הפשיסטי!
  סטלין התרכך מעט ושאל:
  - כמה ישקול הטנק הזה?
  ווזנסנסקי ענה בביטחון:
  - שישים ושמונה טון. מעט יחסית, כמו טייגר-2. אנחנו לא יודעים בדיוק כמה תותח גרמני עם קנה באורך 105 מ"מ חודר לתוך 100 אל"ל. אבל בערך, אם לקליע יש מאפיינים דומים לתת-קליבר, אז... מהירות של 1300 מטר תספק חדירת שריון של 300 מילימטר בזווית של שישים מעלות ממרחק של 1000 מטר...
  ווזנסנסקי היסס וכעבור חמש דקות השיב:
  - לא, כנראה, ה-IS-7 עדיין יהיה נחות מהטנק הגרמני בכוח חודר השריון של התותח, ולא יוכל להתעלות עליו בקת.
  סטלין שאל שאלה:
  - ולמה? קליבר כזה גדול, אבל פחות חודר שריון מהגרמני?
  ווזנסנסקי ענה באנחה:
  - איכות הקליע הגרמני טובה יותר, וכך גם המהירות ההתחלתית. בהקשר זה, אפילו תותח ה-88 מ"מ הגרמני חזק במידת מה בפירורי שריון בטווח קצר מה-130 מ"מ שלנו.
  סטלין סדק את פרקי אצבעותיו ואמר:
  - עלינו לשפר את איכות הקליע! אתה תעבוד על זה! כמה זמן אתה יכול לדחוף את הקליבר...
  בריה הציעה בצורה מחמיאה:
  - אתה יכול לשים תותח קליבר 203 מ"מ על הטנק. והיא ממש תסחוף את אויביה!
  סטלין הגיב בספקנות:
  - המשקל יגדל, קצב האש יקטן, הגישה לא תהיה בונה!
  בריה פרש את ידיו והעיר:
  - אבל אחרת לא נוכל לחדור לגרמנים חזיתית... יתרה מכך, IS-7 הוא טנק כבד למדי, ויקר. ואין לנו הרבה משאבים לבזבז מכונות.
  סטלין הטיח באגרופו על השולחן ונהם:
  - ה-IS-11 צריך להפוך לטנק עם אקדח 203 מ"מ. אבל אני צריך IS-10 שיהפוך לאוניברסלי. ושמשקלו לא יעלה על חמישים טון. זה ברור?
  ווזנסנסקי פרש את ידיו בחוסר אונים:
  פחות משקל יחמיר את ההגנה, חבר סטלין...
  המנהיג הציע:
  - ואתה עושה את המצח שלוש מאות מילימטרים, ובזווית כמו ה-IS-3, ושריון הצד חלש הרבה יותר... ותחשוב על האקדח.
  ווזנסנסקי ציין:
  - אפשר לנסות... ליצור מכונה שמוגנת רק מלפנים? ובכן, זו גם סיבה!
  בריה הציעה פתאום:
  - בוא נשלח את כל המעצבים למחנות. אולי אז הם ייצרו משהו שימושי?
  סטלין צחק וציין בעליזות:
  - מה... רעיון מעולה! יהיו פחות פיתויים עבורם במחנות!
  אבל אתה חייב לעשות טנקים חדשים! כאלה שהרייך השלישי לא יעמוד אפילו קרוב אליהם!
  ווזנסנסקי ענה בצייתנות:
  - נעשה כמיטב יכולתנו!
  בריה אמרה בקלות:
  - נעצור את כל המדענים! תן להם לעבוד תחת המועדונים של השמירה!
  סטלין שאג:
  - וצריכים להיות לנו את המטוסים הטובים בעולם, וגם רקטות! כך יהיה, כי אמרתי זאת!
  הקומיסר העממי לענייני פנים הרים:
  - מילה של גאון היא חוק!
  סטלין העיר במעט ביקורת עצמית:
  ובכל זאת, לשווא לא תקפתי את גרמניה בזמן שהם עסוקים בארה"ב ובקנדה. זו טעות גדולה!
  ז'וקוב הציע מיד:
  - האם אני יכול להכות עכשיו? בזמן שחיילי האויב לא הועברו?
  סטלין הניד בראשו האפור בשלילה:
  - אני לא אקח על עצמי אחריות כזו! וגם האנשים שלנו לא יקחו את זה! אנחנו לא תוקפנים! אנחנו עומדים למען השלום ונלחמים למען השלום! תן לי ליגת פירוק נשק!
  וסילבסקי ציין באופן מדאיג:
  - אם יתקפו אותנו, יהיה מאוחר מדי... והמושג מלחמה מונעת לא בוטל.
  סטלין נאנח בכבדות. הוא מזג לעצמו בקבוק יין, שתה כוס שלמה ואמר:
  - מלחמה מונעת... טוב, אולי נתקדם כמה מאות קילומטרים ונעצר. היית צריך להכות אותי קודם! ועכשיו, נסמוך על הגרמנים והיפנים שירוו מעט את התיאבון.
  בריה הרים את קולו כאן ולחש:
  - מה אם החבר סטאלין... ידחוף את יפן והרייך השלישי ביחד?
  המנהיג חייך והעיר:
  - זו תהיה אופציה מצוינת... אבל איך להשיג אותה?
  נציב הפנים העממי דיווח:
  - יש לנו חמש בנות שעברו את כל המלחמה ולחמו באמריקה. אולי הם יכולים להפקיד את המבצע?
  סטלין חייך לתוך שפמו וקרקר:
  - אתה מתכוון לאלה? אלנקה והצוות שלה?
  בריה הנהן בראשו במרץ:
  - כן, בדיוק הם!
  סטלין צמצם את עיניו ושאל:
  -מה אתה חושב שהם יכולים לעשות?
  הקומיסר העממי לענייני פנים גירד בראשו והציע:
  - ובכן, התחפשו לנינג'ות ותקפו את הבסיס הגרמני! אולי זה יעבוד!
  סטלין גירד בראשו וענה לאחר שחשב:
  - אל תמהר עדיין! אם הגרמנים לא יתקפו אותנו, אז פרובוקציה כזו היא מסוכנת. יתר על כן, הבנות שונות לחלוטין מהיפניות. אתה יכול להביא גם עלינו מלחמה. אבל אם היטלר יתקוף, אז... אני חושב שלא יהיה מה להפסיד!
  בריה הנהנה בהסכמה:
  - זה נכון, חבר סטלין! בנות, זו הרכבת המשוריינת שלנו על הצד!
  מנהיג כל הזמנים והעמים הנהן בעייפות:
  - בסדר! כבר דיברנו על העיקר! העיקר שיהיה שלום! לכולם נמאס מהמלחמה!
  הפמליה עזבה את משרדו של העריץ בלי הרבה התלהבות. המנהיג של כל הזמנים והעמים לא היה במצב רוח טוב. למרות שהנשמה שלי נעשתה קצת יותר קלה. ואכן, אם הרייך השלישי ויפן היו מתנגשים, זה יהיה נהדר! זה נתן לי הזדמנות. אולי במקרה הזה יהיה מספיק זמן לרכוש פצצת אטום. למרות שהרעיון עצמו נראה כמו הרפתקה ודרש לפחות עוד חמש שנים.
  ואז סטלין הרגיש פתאום השראה והתקשר למזכירתו. נערה צעירה ודקה נכנסה, עם שיער שחור קשור בצמה. היא השתחווה למנהיג.
  סטלין הורה בקול חמור סבר:
  - בואו להדפיס! אני אכתיב, ואתה תקליד את מחשבותיי החכמות.
  הנערה התיישבה והחלה לקשקש בהכתבה של המנהיג;
   כנות במלחמה היא טובה כשאתה לא מרפה באימונים, אבל כשמגיע קרב, אתה מוזמן להשתמש בערמומיות!
  כל אחד יכול להטיל שתן בשירותים; רק מי שלעולם לא מרשה לעצמו להיות כלוא בדלי יכול להשרות נבל!
  סערת הפלישה לארץ המולדת מגיעה אל השליט שמחכה יותר מדי למזג אוויר מהים!
  האישי לא צריך לסתור את הציבור, אלא כשמדובר באשליות ההמון, שהחברה אינה יכולה להתעלם מהן!
  מי ששם בשקט את החברה על האישי, ישים את ג'ינגל המזומנים בארנקו!
  וזה מתוק יותר לאיש שלג במדבר מאשר למי שלוקח על עצמו עבודה רטובה בלי ביטחון לוהט בשלוותו שלו!
  מזל נדיר בגלל טיפשותו של האויב לא יחליף את השימוש השיטתי במוח מאומן!
  אתה יכול להחמיץ יותר מפעם אחת בקרב, אבל רק כאשר הרצון היחיד שלך אינו ממהר מעבר ליעד שלך, לפגוע במדויק במקום שליו!
  מי שמאריך את זמן קבלת ההחלטות מסתבך ומקבל החלטות מבלי לחשוב על מהלכיו, כאשר אפילו המגל עובר את הדוחן!
  העבודה עשתה אדם מקוף, ומאבק, עבודה וידע יעשו מאדם דמיורג'!
  הרוע הוא הצד השני של מטבע הטוב, שבלעדיו הפרס מאבד נפח ומשקל!
  לדחוף עם מי שנמצא בקרבת מקום אופייני לאנשים טיפשים, אבל כדי לדחוף זרים אתה חייב להיות בעל כושר המצאה חד ביותר!
  אם אתה רוצה להסתדר, הילחם באלה שמנסים להתיישב איתך!
  כפית גדולה גורמת לכאב בפה, כפית קטנה גורמת לבטן להתנפח מרעב, ולמקרה שלא תוכל להימנע מהטרחה של להילחם במשקל עודף!
  קשה להיפרד מהכל, למעט קילוגרמים מיותרים של משקל, ולהיפטר מהם זה לא קל!
  כמה קל לעוף למעלה וכמה קשה להתרומם!
  גם לנשרים יש כנפיים להמריא, אבל כדי להתרומם ברוח, לא צריך לקבל השראה ממחשבותיהם של נבלות!
  אם תפרפר בדם קר רק כדי לשרוד, תהפוך לפרפר בשלג!
  חברים יודעים בצרות, ואויבים, למרבה הצער, תמיד מביאים את זה לזה!
  גבורה יכולה לתקן טעות, אבל היא לעולם לא תצדיק רישול!
  רהיטותו של השליט, כמו הדליריום של שיכור, חותרת למטרה אחת: להיות נדהם ולהרחיק אותו מהמציאות!
  הקליע היא שיטה חינוכית מצוינת, אך יעילות ההשפעה יורדת בהתאם לתדירות השימוש! לעתים קרובות אתה תאבד את הסמכות שלך, אבל אם תיתפס, תצטרך לגדל זומבים!
  הדת מורידה אדם גאה לרמה של חיה - נותנת בחירה בין כבש לעז! והצד החזק של כל דת הוא שבניגוד לאתאיזם, יש לך לפחות בחירה של בעלי חיים!
  עופרת מסייעת לעיכול, במיוחד אם הגלולה בצורת מחסנית! ולמה? לעולם לא תתלונן על חוסר תיאבון!
  פסיכולוגיית הצבים אינה תורמת לחיים ארוכים, שכן בקצב של חילזון אתה לא יכול לעמוד בקצב המעניק אריכות ימים!
  לא כל מה שנוצץ הוא זהב, אבל כל מה שמסנוור את האויב לא יסולא בפז!
  הקוף הוא האב הקדמון של האדם, שהתנהגותו אינה יכולה לשמש דוגמה לצאצאים!
  מי שיכול לחיות עם זאבים לא יילל בעצב!
  האריה הוא מלך החיות, אבל העבד האנושי פושט את עורו!
  מלחמה היא קולנוע, בימוי קולקטיבי, הופעה אישית, הפצה המונית וקבלות קופות מעוטרות!
  מפקד טוב הוא אלכימאי, המעביר את כדורי העופרת של המלחמה למטבעות זהב של פיצויים!
  רק מי שכבר מת למען חיים ראויים בנפשו מתים בבושת פנים! ואם המוות ראוי, אז זה כבר אלמוות, כלומר חיים אמיתיים!
  מי שנכשל בעניינים שאינם מהקושי השטני והמורכבות השטנית מסתמכים על אלוהים!
  רק מי שיודע לרסן את מחשבות המירוצים מסוגל לבצע קפיצה גדולה של אינטלקט!
  במלחמה, הכל ישן כמו הגבעות, רק צרות הן תמיד חדשות, והטכנולוגיה מיושנת!
  אפשר להדהים רק מישהו שיש לו כדורים קפואים בראש!
  אפילו הקבצנים במסדרונות יכולים לירות, והעשירים בעלי הכוח הצבאי מסוגלים לפגוע במטרה!
  אפילו טיפש יכול להכות אותו באגרופו, אבל רק גאון אמיתי יכול להכריח אותו לאבד את מה שאויב חכם מחזיק באגרופו!
  מטחים חסרים באויב עדיין לא סיבה לעוף מהמכסה של הסיר בראש רותח!
  הפסד תמיד הופך לניצחון אם תלמדו ממנו לקח, וזורקים אותו כשיש לכם תבוסה שאי אפשר להחזיר!
  להפסיד לגבר חזק הוא לפעמים נסלח; להפסיד מחוסר האונים של רצונך זה תמיד בושה!
  הדבר הכי רציני בחיי היומיום הוא היעדר הדברים הכי קל דעת לחיים!
  לדמיון של אדם אין גבולות, אפשרויות, למעשה, גם, אבל עדיין לא יהיה סיפוק, בשל חוסר הגבול של השאיפות ומגבלות צניעות הטענות!
  התקדמות עבור האנושות היא כמובן טובה, אבל אם במקביל היא משרתת אותך באופן אישי, אז אפילו טוב יותר!
  הפשע הגדול ביותר הוא היעדר פשעים, כי בלי לחצות את הגבול, תמיד תישארו במקום אחד לא הכי טוב!
  המדע חזק ויכול לעשות הכל, אבל כוחו חסר אונים כנגד רצונו החלש של המשתמש!
  מי שיבוא אל רוס המפואר עם חרב, אם לא ישכב באדמה, יברח מסומן בבושה!
  לפעמים שאיפות ענק מסתתרות בציות קטן, בדיוק כמו שרירים חזקים מסתירים הקלה במהלך חופשה מרגיעה!
  בחיים תמיד יש מקום לגבורה, אבל לא תמיד לגבורה!
  אני אוהב להילחם, אני שונא מלחמה, אני לא מעריך שלום, אבל אני רוצה לכבוש אותו!
  שרירים גדולים הם לא תמיד סימן למוח קטן, אבל ציוד גדול תמיד מעיד על יהירות ענקית!
  אתה יכול להפוך לסופרמן בלי לעזוב את המסך, אלא רק בתקלה גוססת, בלי לעזוב את הספה!
  אכזריות לזולת היא חרדל מר, אכזריות כלפי עצמו היא גם לא סוכר, אבל יחס רך כלפי החולשות של האדם הופך אפילו נהר של דבש לאסון טבע!
  נקודת הקרב היא טבק, אם אתה לוקח הפסקות עשן במהלך הקרב, ובלשון של ריב, שוכח שאתה לא באגדה!
  הצרות באות מעצמן, רק שהם לא חתולים, אלא כלבים משתוללים!
  כל טיפש יכול להשתולל, אבל רק מי שחכם מספיק כדי להשיג את סיפוק השאיפות שלו יכול להשתולל!
  לא בכל דירה יש כסף, אבל הבעלים של הצריף העני ביותר יכול לקבל מפתח ראשי לאחוזה!
  האש בלבבות אף פעם לא כבה, אבל זה שיש לו כוכב בנשמתו!
  מפתה על ידי בקבוק מר, אתה בעצמך תטפס לתוך הבקבוק שבו הוא מר!
  אתה יכול להאכיל זאב ברצועה לאורך זמן, אבל אתה לא יכול להאכיל אותו אם הרצועה מאפשרת לתפוס אותך!
  אפשר להסתובב כגבר, למרות שמי שרק מסתובב ולא מסתובב אי אפשר לקרוא לו גבר!
  רק מי שרקוב נפשו ושוחט במוסר מרשים לעצמו להיעלב!
  העורב הוא סמל לחוכמה, אבל בכלל לא זה שאת גופתו הוא עף לנקר!
  מי שנופל באומץ לא נתון לריקבון, הפחדן ששורד מסריח יותר מגוויה!
  ורדים יפים צומחים מתוך הבוץ כאשר השמש של שאיפת האור זורחת, ובתנאי חממה, מבלי לרעוד, אפילו תולעים מופיעות בדבש!
  כולם עצלנים, אבל העצלנות יוצאת הצידה, למי ששוכב, לא רוצה להסתובב!
  עצלות היא מנוע הקידמה, אבל לא למי שהפך עצלן עד כדי איבוד שאיפותיו!
  אין בעיות גדולות, יש רק אנשים קטנים שלוקחים על עצמם את הפתרונות שלהם!
  אדם גדול לא יוצר בעיות קטנות עבור אויביו!
  גדלות אמיתית מסתפקת במועט, אבל רק בהתפארות, לא ביומרות!
  -אור מדע הצבא מוביל אנשים אל חשכת הקבר, מתחת לפיצוצים מסנוורים של פגזים!
  מלחמה היא לא לבעלי לב חלש, אבל היא נותנת לכל פסיכופת הזדמנות להירגע לנצח!
  משרת מסור, לא אלוהים - השטן!
  הזאב הוא סדרן יער עם אנשים ששקעו לרמה של בעלי חיים, אבל בלי הרופא הראשי, כלב הזאב, האמבולנס תמיד יגיע לאנשים הלא נכונים!
  תשכח מ"חלב" רע בירי, אם אתה רוצה לא לשכוח חלב טרי לילדים שלך!
  מי שאינו יודע לזחול ומרים את מבטו, המצחייה שלו לא יעוור את עיניו!
  למי שמוצא את הצבא יקר מדי, הם יהיו זולים עם תפקידו תחת כיבוש!
  גאון הוא בהבטחה, כמו מלך על כיסא!
  ממש כמו מלך על כיסא, לא כסא, כי הבטחה, ללא מימוש, היא רק כיסא - ביוב!
  אדם יכול להיות מוכשר בכל דבר, אבל רק דבר אחד ניתן לנו לא מהטבע, אלא על ידי חינוך - היכולת להקריב את האגואיזם שלנו לאנשים!
  כידון חד עדיף על מילה חדה; העוקץ האחרון, ככלל, משאיר רק צלקות בלתי נראות!
  התקדמות היא, כמובן, עבודה קשה, אבל זה קשה מכולם למי שלא רוצה להעמיס על עצמו בפיתוח מדעי וטכנולוגי!
  עורב חכם יכול לתת עצה, אבל לא לזה שהוא כבר מנקר!
  הנחש נפגע בראשו, והצבא סופג תבוסה, לאחר שאיבד את מפקדו, או, מה שקורה הרבה יותר, בלי שיהיה לו בכלל!
  הראש הוא דבר שלעתים קרובות הולך לאיבוד, אבל לא על ידי אלה שמחזיקים אותו על כתפיו האדירות!
  זאבים לא נובחים, חמורים לא עפים, אבל אדם יכול להתנהג כמו כלב ולהתנהג מטורף, ללא מאמץ!
  מי שעומד בחוסר מעש, ימתין עד שהסרטן יתלה על ההר, יכרע ברך וסרטן בעצמו!
  כל חייל יכול למות, אבל רק חייל אלון יכול לתת!
  זה, כמובן, פיתוי לתקוף, אבל אלה שמתפתים להמראה מוגזמת צריכים ליפול!
  במהלך החיים אנחנו הולכים עם העקבים על להב סכין, אבל הפגיון החותך, למרבה הצער, מסתיים רק בהתמוטטות לתהום הנשייה!
  מי שפוגע בחלש כבר החליש את דעתו והגדיל את חוסר הערך שלו!
  לעתים קרובות אנשים אומרים דברים מטופשים כשאין מה לומר, אבל לעתים קרובות יותר הם עושים אותם כאשר פעולות חכמות יותר, למרות שהן זמינות, נמנעות מהקלות של התגלמות מטופשת!
  מהלך טוב, תמיד רע בזמן - מהלך נהדר באיחור הוא תמיד תבוסה!
  אתה יכול להילחם עם מדינה טובה, לסחור עם כל אחד, אבל, אבוי, לא
  ההזדמנות לגלות רחמים גם לראויים טרם זכתה!
  אויבים רבים שווים לארונות קבורה רבים, רק אם יש לך כוח של עץ אלון ושנינות של שועל!
  אפילו חמור יכול לתת פקודות, רק אריה יכול לפקד!
  לאויב יש משחק לארוחת צהריים, אתה צריך להגיע לרמה! אבל אם זו ארוחת הצהריים עצמה, זה אומר שאין שיעור בכלל!
  דיוק הנימוס של מלכים, וכלי החצר, הטוענים לתפקיד המלך!
  חיים ללא הרפתקאות לא שווים כלום, ובלי הזדמנות להגשים אותן, החיים הופכים לנטל שלילי לחלוטין!
  באיזו קלות אנשים לומדים אכזריות, וכמה קשה עד כאב להעלות אותם לרמת הכשרה כזו כדי שיוכלו להימנע מאכזריות כלפי עצמם ולהגן עליהם מפני אכזריותם של אחרים!
  רחמים היא הרגשה שגוועת בתהליך האבולוציה ומוטבעת בתהליך החינוך, אבל אי אפשר לחנך להכחשה של מה שעוזר לשרוד!
  בורות גדולה נראית מפחידה, אבל היא לא מסוכנת אלא אם כן היא שלך!
  ניסים בחיינו מגיעים למי שלא מהנהן במנומנם, אלא שומרים את האף לרוח ולא מצפה לנס!
  שום דבר אינו בלתי אפשרי לאדם; אם משהו לא מסתדר, זה רק בגלל שחלקיק של החיה עדיין לא דחק לגמרי הצידה את אנושיות הידע והמיומנות!
  מי שמחליט שסיים את העניין ויכול להשאיר סיכונים לנצח להישאר ברמת המור ולא למצוא את דסדמונה!
  אתה יכול להיות מור על בשרו, אבל אתה לא יכול להתחמק מאחריות תוך כדי שמירה על מוניטין לבן!
  החיים הם לא סרט, אבל הם גובה תשלום עבור כל סשן!
  קולנוע הוא לא החיים, אבל התרחיש של החיים האמיתיים תמיד נושא יותר תככים!
  - התרחיש של כולם מניח סוף לא צפוי, אבל בניגוד לחיים האמיתיים, הוא רק מניח!
  הסוף בחיים הוא תמיד לא צפוי, גם אם חיכיתם לו, אבל בסרטים זה צפוי, גם אם אתם מחכים לו!
  הגימור בסרט תמיד מוביל אותך לקום ולעזוב את הכיסא, אבל בחיים, כשאחרים קמים בכבוד כי כבר עזבת את מקומך בשמש!
  העולם שלנו מלא באש, אבל למרבה הצער לא אוהב תשוקה!
  קל לאדם להצית כעס, אבל דחפים טובים בנפש רק מעיפים!
  זה טוב כשהכעס הצדיק בוער; זה רע כשהצדקה בוערת בכעס!
  מי שאוכל קמחונים בלי הנורמה מקבל את הקונוסים!
  מלחמה היא תמיד מלוכלכת, אבל היא עושה עבודה מצוינת בהלבנת הכנסות שמסריחות מרושע!
  מי שיקפוץ מההר ללא חשש יעלה להר, אך לא ימצא פגיעה, וימנע מחבלות!
  זה לא יכול להיגמר רע עבור אלה שלעולם לא נגמרים להם האופטימיות ומצב הרוח הטוב!
  מי שניקה את עצמו מקצף בנשמה יוכל לחגוג ניצחון ברור עם שמפניה מוקצפת!
  הברק לרוב ריק, למעט כאשר היריב שפוצצתם בוער!
  אומץ תמיד מועיל למטרה, רק אם הוא מטורף רק בתפיסת האויב!
  עם זאת, מה לא קורה בעולם, אבל אף אחד לא לובש גרזן, אבל במקום העניבה של סטוליפין, הוא תמיד מבוקש!
  לא כולם נולדים עם נוצות, אבל כולם מסוגלים לגדל בתוכו ציפור של מעוף גדול!
  יש הרבה קצף בעולם, אבל מעט הזדמנות לשטוף את המצפון שלך!
  סופר מאכיל היטב הוא כמו חמור עצלן, יצירתו מסריחה מרקיבות של קש מעופש!
  מבצרים נכבשים על ידי האמיצים, אבל מה שזכה בתוקף נשמר רק עם אינטלקט מיומן!
  דמעות האימה שלך הן כמו בנזין שנשפך לתוך מנוע הבעירה של יהירותו של היריב, אבל אם הן מתלקחות באש הזעם, כל מה שיישאר ממנועי הפולשים הוא שאגה היסטרית!
  אל תנשוך את האף במהלך קרב, יישאר לך רק אף אחד לחרוש את האדמה!
  מערבולת בתנועות שרירים ובטכניקות תנועה מובילה לניצחון, אבל המוח נכנס למערבולת; אפילו מאמץ מצד היריב אין צורך כדי להביס!
  ספר המלחמה, גוזם את ניצני החיים, בניגוד לספר רגיל, לעולם לא יישאר ללא עבודה ועם ממון ריק!
  אדם, בניגוד לחבר, לא צריך לעמוד, אחרת הוא מפסיק להיות חבר בצוות המנצח!
  כלבים נובחים היטב כאשר מכרסמים, אבל הם רעים מאוד כאשר אתה צריך לתפוס את חתיכת הטרף שלך!
  בקרב החיים, כמו בסרט, העיניים שלך מסונוורות מהפריימים, רק לפריימים האלה, למרבה המזל, יש רק אינטליגנציה שחור ולבן!
  מיליונים חווים פחד, זה לא ידוע למעטים, אבל האימה מפחיתה מיליונים לאפס, ואדם אמיץ אחד אמיתי יכבוש את האינסוף!
  כמה פעמים, לפני הישועה כשאין זמן להנאה, הרגע שבוזבז בבידור הרסני אינו מספיק!
  אתה יכול להיות אדם טוב מכל צדדיו, אבל נקודה קטנה בצד אחד מספיקה למוניטין של נבל!
  והמתים לא ינוחו, כי אין שלום ביקום מלא תנועה!
  כאב יפה כשהוא מועיל ונורא כשהוא מזיק!
  אין סיכוי להימסר למישהו פחדן וטיפש לאתחל!
  בגלל זה נותנים פפיון למתים, כדי שהגיהנום לא יתחמם מדי!
  אפילו אדם עם לב אריה יכול לקפל את כנפיו לנצח אם חוסר ההחלטיות שלו נעול בקונכייה חסרת כנפיים!
  המילה הייתה בהתחלה, אבל ההתחלה הזו כל כך רחוקה שלפעמים דברים לא באים לידי מימוש בכלל!
  איכרים הם עצם המולדת, עובדים הם הדם, אנשי עסקים הם המוח! אחד לא יכול להתקיים בלי השני!
  מלחמה היא משהו שקורה בסרטים כבדים ומבוגרים, אבל הקלילות טמונה רק בעובדה שהיא נגישה לצפייה גם לילדים!
  
  
  
  
  
  הצאר הגדול וסילי השלישי
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה, לעומת זאת, עברו במהרה לסיפור אחר.
  צבאו של וסילי השלישי כיתר את קאזאן. המפקד, לעומת זאת, לא היה הצאר עצמו, אלא אחיו דמיטרי.
  השנה הייתה 1506, השנה המלאה הראשונה לשלטון ואסילי השלישי, שחיזק משמעותית את מוסקוביה וחיזק את הריכוזיות של השליט. נכון, הוא לא כבש יותר מדי, אבל יש לו שאיפות עצומות!
  וכך החליטו אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה לעזור לדוכס הגדול הרוסי, ואפילו במידה מסוימת לקיסר, לכבוש את העיר ובירת הח'אנות.
  הילד והילדה האלמותיים הסתערו על קאזאן, מנופפים בצברים. הם נלחמו כמו גיבורים. בהיותם בני אלמוות, ילדים זזו מהר יותר מאשר ברדלסים. ובאצבעות הרגליים החשופות הם שיגרו דיסקים מוכנים ומושחזים שפגעו בטטרים ישירות בגרון.
  אולג ומרגריטה מיהרו במהירות, ועפו במעלה החומה הם ביצעו טחנות, כרתו חמישה או שישה לוחמים טטרים.
  ואז הם החלו לכרות את היריבים ולשגר אותם, והפילו תריסר גרעינים בכל פעם.
  והם נפלו והתמוטטו.
  הילד והילדה נלחמו כמו טיטאנים. הם היו מובחנים בזריזותם, והחרבות שלהם עשו חמש עשרה תנודות בשנייה. וכך הם כרתו את האויב. גם הילדים וגם הנשק היו מיוחדים: חרבות וסברס בו זמנית, והם חתכו כמעט כל מתכת ובשר.
  אולג הניף פרפר גדול, חתך תריסר יריבים בבת אחת ושאג:
  - אני קטנוע ענק!
  ושוב הילד נמצא בהתקפה תזזיתית.
  והנה הילדה זורקת רימון באצבעות רגליה החשופות וחורקת:
  - מולדתנו היא מפוארת, ילידים נאמנים, אורתודוכסים! ונוכל לנצח את הטטרים, וקאזאן תהיה תחת רוסיה!
  ושוב תוקפים הלוחמים הצעירים והאלמותיים. והם נלחמים בטירוף זועם. הם מכילים מפל פראי של רעיונות ואנרגיה מטורפת.
  זוג צעיר בפיגוע. והלוחמים הטטארים נופלים תחת מכותיהם. והלוחמים שקיבלו אלמוות ופועלים בחיי הנצח שלהם נהנים מאוד.
  אולג, חתך את הטטר, שאג:
  - מאה, אחר מאה, גדוד אחר גדוד! אבירים רוסים חתוכים בחרב! אני מאמין שהניצחון יגיע בקרוב! אנחנו פותחים חשבון נחמד!
  מרגריטה זרקה דיסק מושחז באצבעותיה החשופות ושרה:
  - קולוברט! Evpatiy Kolovrat!
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה, זרק גם הוא דיסקוס ברגל החשופה, הילדותית, אך החזקה מאוד ושר:
  - מגן המולדת! חייל פרונוב!
  מרגריטה, שהמשיכה לקצוץ, שרה:
  - קולוברט! Evpatiy Kolovrat!
  הילד, כרת את אויביו, סינן:
  - הגיבורים של רוס מצלצלים באזעקה!
  כך נלחמים ילדים גיבורים - גיבורים גדולים! יש להם תשוקה וכוח ללגיון שלם.
  או אולי עשרה לגיונות! כשהסתכלו עליהם, עודדו שאר הלוחמים והחלו למהר מעל חומות קאזאן.
  אולג, חתך לגזרים את הטטרים, שאג:
  - לצאר ואסילי השלישי!
  ואיך הוא יזרוק דיסק מושחז בחדות, איך הוא ינתק תריסר מתנגדים של רוס.
  ושוב יסתובב הפרפר, ואחריו הטחנה. לקצץ תריסר בכל פעם. ואז הילד לוקח את זה כרצונו ובעקבו החשוף דוחף את החאן על הסנטר.
  הוא יעוף ויתפרץ ישר לתוך קלחת שרף רותח.
  אולג ריבצ'נקו צעק:
  - ובכן, לעזאזל איתך!
  מרגריטה לקחה בומרנג באצבעותיה החשופות, חתכה חמישה גרעינים ושאגה:
  - תהילה למולדתו של הצאר וסילי!
  אולג ריבצ'נקו אישר בהתלהבות:
  - תהילה לרוסיה הקדושה!
  מרגריטה, קוצצת את הטטרים, סיננה:
  - זו עדיין לא רוסיה, אלא מוסקובי!
  חלק ניכר מהחומה כבר נכבש על ידי חיילים רוסים. הם כבר חודרים לעיר עצמה.
  הדוכס הגדול וסילי מצא את עצמו מעט בצל בגלל בנו הגדול איבן האיום.
  אבל בהיסטוריה האמיתית, קאזאן לא נכנע לו. ועכשיו הילדים משכתבים ומוסיפים את מה שאבותיהם הרוסים לא הצליחו לעשות.
  אולג ריבצ'נקו חתך ארבעה ראשים במכה אחת. לאחר מכן הילד זרק את הבומרנג באצבעותיו החשופות. הוא הפיל עוד שבעה לוחמים וצרח:
  - הם איכשהו נסעו לתוך הארון, והגועל החזק ביותר,
  הוא רצה לנשוך לי את הצוואר, אבל התברר שהוא משחק!
  והלוחם הצעיר כועס...
  מרגריטה סובבה את הבורג וצרחה:
  - אני קוברה מוכן לקפוץ!
  ושוב הוא ישגר בומרנג קטלני באצבעותיו החשופות. הילדה, מיותר לציין, היא כמו האלה הכי מגניבה.
  רוב קאזאן כבר נכבש. ילדים אמיצים מסתערים על ארמון החאן העליון. הם מלאי זעם והתרגשות פרועה. אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה הם ילדי קטלנית. וכל נדנדה שלהם, והם מתנדנדים לעתים קרובות מאוד, הם גופות חדשות!
  אולג ריבצ'נקו, בזמן הלחימה, העיר:
  - אבל הקרב הזה יכול לשנות הרבה!
  מרגריטה הסכימה:
  - איבן האיום כבש את קאזאן! ועכשיו דודו דמיטרי יכבוש גם אותה!
  הילד זרק בומרנג באצבעותיו החשופות. הוא חתך את גרונם של חמישה טטרים ונבח:
  - למען רוס הגדול ושמי הסלאבים!
  מרגריטה אישרה בביטחון:
  - לאימפריה הגדולה ביותר!
  וגם הילדה זרקה להב מושחז באצבעותיה החשופות.
  והיא חתכה הרבה גרעינים וקיצצה כמה מהם. הוא כזה יופי לוחם.
  מרגריטה ממש מגניבה. למען האלמוות, היא הסכימה להפוך לנערה, לנטוש את גופה הבוגר ולהימכר לעבדות. אבל היא צברה כוח על אנושי כזה! ותאמינו לי, כמובן שגם לה זה נהדר!
  הילדה נלחמת והילד נלחם והאויבים נופלים. הם חתוכים ונחלשים.
  אז הילדים האמיצים פורצים לחדר הכס, שבו נמצא חאן קאזאן.
  הוא מנסה לעזוב, אבל הילד זורק כוכב ברגלו היחפה ומחדר את החלק האחורי של ראשו של החאן. מי שנוקב נופל ומת...
  ואז שומרי הילדים משמידים את שאר הטטרים. עם זאת, האחרונים, לאחר שאיבדו את אדונם, זורקים את נשקם ונכנעים.
  אז קאזאן נפלה. עכשיו נכנסה רוסיה לארצות האלה. הדוכס הגדול ממוסקוביה וסילי יישב חלק מהטטרים ברוסיה, ויישב חלק מהרוסים בקאזאן.
  ואז זה השתפר לגמרי. הדוכס הגדול הרוסי החדש נבחר גם לדוכס הגדול של ליטא. עלה לכס המלכות...
  ברור למה - הניצחון על קאזאן הרשים את כולם מאוד. והם הבינו שרוס' מאוד חזק!
  וילדי הריינג'רים עשו כאן כמיטב יכולתם. הם כבשו והביסו את צבאו של המתחרה העיקרי של הדוכס הגדול וסילי השלישי. והילד והילדה האלמותיים לקחו את ראשו של המבקש וחתכו אותו.
  והם עשו זאת על ידי זריקת דיסקים יחד ברגליהם היחפות, תוך כדי צעקות:
  - הסלאבים חייבים להיות מאוחדים! כולנו נהיה בלתי מנוצחים!
  וקפצו ופורצו את ההטמן למוות, קראו הילדים:
  - אנחנו לוחמים של עידן חדש ומערך מגניב!
  לאחר מכן האסירים נישקו את עקבותיהם החשופות של הילדים שהשאירו אותם בשלג הטרי. ותסכימו שזה מאוד מגניב!
  ואז טיול לאסטרחן. כך מוביל ניצחון אחד לאחר.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה, יחד עם הדוכס הגדול הזה, עברו לאסטרחאן.
  ילד וילדה הסתערו על העיר הגדולה הזו. הם נלחמו, שוב הגיע הצבא הרוסי דרך מסדרון הזמן.
  ושוב הם קצצו וזרקו את הבומרנג באצבעות רגליהם החשופות. הכל הלך פה הרבה יותר קל. ועל הצבא פיקד ואסילי השלישי בעצמו. והכוח שלו היה גדול. הגיעו גם חיילי הדוכסות הגדולה של ליטא. הם הסתערו על העיר הזו.
  וילדי המחסל נלחמו וזרקו בומרנגים, דיסקים וכוכבים. אולג ריבצ'נקו אפילו זרק כמה רימונים.
  ברגליים יחפות זרקו הילדים גם כוכבים חדים ודקים, אבל מסוגלים לחתוך כמה גרונות בכל פעם.
  והרגליים שלהם הן באמת התגלמות של זריזות, וכוח מהיר ופראי מאוד.
  וכאשר ילדה זורקת בומרנג באצבעותיה החשופות, זה לא יהיה דבש בכלל לאויבי רוסיה הקדושה של מוסקבה!
  ילדי המחסל צעקו פה אחד:
  - תהילה לווסילי השלישי, גדול הצארים הרוסים!
  ושוב ניצחון גדול לממלכה הרוסית.
  ואסילי השלישי הוכתר בתואר צאר, והוכר רשמית כקיסר. האימפריה שלו הפכה ענקית. גם הרוסים החלו לחדור לתוך סיביר. וחאנת קרים אפילו הכירה בעצמה כוואסל של רוסיה.
  לאחר גירוש המטרופולין, ואסילי השלישי חייב את השליט החדש של הכנסייה לשנות דוגמות ולאפשר פוליגמיה. הדבר נגרם בחלקו מהסיפוח של קאזאן, אסטרחאן וארצות איסלמיות אחרות.
  ואסילי השלישי עצמו התחתן מיד עם הנסיכה הליטאית גלינסקאיה והתמרה הטטרית. ואז גם על הילדה הרביעית.
  הסינוד התיר לרוסים להחזיק ארבע נשים. ונסיכים רבים ניצלו זאת.
  המלחמה עם פולין הסתיימה בכיבוש... הצבא הרוסי היה חזק, והרבה יותר. כן, אולג ומרגריטה עזרו. ועם ילדי המחסל האלה, אף יריב לא מפחד.
  ואסילי השלישי הפך למלך פולין. האימפריה התחזקה. אבל אז עלה סולימאן המפואר לכס המלכות של האימפריה העות'מאנית. והשליט הזה כבש את הונגריה. הוא גם כיתר את וינה.
  אבל חאנת קרים פרצה עם רוסיה. ובעקבותיו קמפיין חדש. גם אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה, בהוראת אלת המכשפה ההיפר-כל-יכולה, התבלטו כאן. כמובן, במהלך ההסתערות על פרקופ. זה החלק החזק ביותר בהגנת הטטרים של קרים. אבל גם הילדים: אולג ומרגריטה מאוד מגניבים!
  ואיך ימהרו, ואיך ימהרו! ואיך יכרתו את הטטרים. ובאיזו התלהבות פרועה הם יקחו על עצמם את זה.
  והילד זרק כוכב באצבעותיו החשופות, והוא חתך ששה טטרים בבת אחת.
  והילדה השליכה חמישה מהם בזריקת כוכבים. אלה הילדים הלוחמים שהתברר שהם.
  אולג ומרגריטה פינו חלק מהחומה. בנוסף פעלה גם ארטילריה. הרס רב נגרם לטטרים. אז חאנת קרים נפל.
  אז היה קרב עם צבאו של סולימאן המפואר. הפעם היה לסולטן הגדול הזה חסר מזל בהיסטוריה האמיתית. אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה לא רק הרגו הרבה טורקים, אלא גם לקחו את הסולטן בשבי.
  רוסיה אילצה את הטורקים לעזוב את הבלקן. והיא עצמה ייסדה שם את מבצריה. וגם איסטנבול נלקחה משם. קונסטנטינופול קמה שוב.
  ואסילי השלישי עצר זמנית. היה צורך לעכל את הכיבושים. ליבוניה הסכימה לחלוק כבוד לרוסים, וללא מלחמה ויתרה על החזקת נרווה.
  אפילו בשנת 1535 הורה וסילי השלישי לבנות עיר נמל בשפך הנבה. משהו כמו פטרבורג של פיטר הגדול. נכון, ואסילי העביר את הבירה לקונסטנטינופול.
  ב-1537 כבשו הרוסים את ויבורג והתבצרו צפונה מהשוודים, והביסו אותם לחלוטין.
  במהלך ההסתערות על ויבורג, אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה שוב הבחינו בעצמם.
  הילד והילדה קפצו באופן טבעי את סף הזמן והשתתפו בתקיפה.
  אז אולג זרק בומרנג ברגליו היחפות, הפיל תריסר יריבים ושר:
  - תהילה לרוסיה והצאר שלה ואסילי השלישי!
  מרגריטה גם זרקה משהו קטלני באצבעותיה החשופות ואמרה באומץ:
  - למען רוס הקדושה והמלכה העל-ארצית!
  לאחר מכן הילד והילדה נפרדו עד כדי כך שהם חתכו קרחת יער שלמה מהגופות של השוודים.
  בשנים 1540-1541 כבשו כוחות רוסים גם את אסיה הקטנה מידי הטורקים. ובשנת 1545 וגם מסופוטמיה ופלסטין. במרץ 1547 נפטר המלך, בן שישים ושמונה בקושי. שלטונו של ארבעים ושתיים שנים התברר כארוך ומאושר מאוד עם כיבושים רבים עבור רוסיה.
  בזיליקום השלישי נקרא בזיליקום הגדול. ועל כס המלכות היה צעיר, אבל כבר מבוגר על פי אמות המידה של רוס, איוון ואסילביץ'.
  ומכיוון ואסילי השלישי חי יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, נמנעה התסיסה הבויארית.
  איבן ואסילביץ' החליט לראשונה להכניע לחלוטין את ליבוניה, המלחמה ב-1550 הייתה מוצלחת. ארטילריה רוסית חזקה סחפה את כולם, וכמעט כל הערים נכבשו במהירות.
  כמובן, ילדי המחסל אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה השתתפו בקרבות.
  ברגליהם החשופות והילדותיות זרקו הכל חד ונוקב בקנאות כה רבה עד שהחיילות הליבוניים מתו בכמויות אדירות.
  יתרה מכך, הילדים גם יורים בצורה מדויקת מתותחים.
  אולג הנער פטר ירה וזרק רוצח נוכח ברגליו היחפות.
  פיזר את היריבים וחריק:
  - אני התגלמות ההרס!
  והילד יתרגש וישאג:
  - אני בן התחייה הגדולה!
  מרגריטה, הבחורה המגניבה הזו, גם תשגר את הרוצח באצבעות רגליה החשופות, ותצייר:
  - אני בת אלות ההשמדה הגדולות!
  ושוב הילדים צוחקים ומראים שיניים. ואז הם יטוסו למצודה. וכך כולם ייחתכו. אין להם חרבות, יש להם רק מדחפים. והם משמידים בלי רחמים את הליבונים ושאר חיילי צבא השכירים.
  הילד והילדה כולם יחפים, אפילו בשלג. והם ילדים בני אלמוות אפילו אוהבים את זה!
  למה לא? מדוע אותם ילדים שיש להם גוף מהיר יותר מכל חיה, וכמובן שאינם יכולים לסלוח או לחלות, צריכים נעליים?
  ואז איוון האיום לחם במצרים. לאחר שכבש את כל צפון אפריקה, כולל מרוקו, תוך כמה שנים. אז נכבש חצי האי ערב.
  גרמניה הייתה מפוצלת, אוסטריה הייתה חלשה, ספרד ומדינות אחרות היו עסוקות במלחמות.
  רוסיה הצארית נעה דרך איראן לעבר הודו. עד 1590, הודו נכבשה. איוון האיום חי עד גיל שישים ושמונה ומת ב-1598. וירש אותו איוון החמישי. רוסיה המשיכה להתרחב מזרחה ולהשתלט על סין. למרות שהמלחמה התבררה כארוכה, ממושכת וקשה.
  נדרשו שלוש מלחמות כדי לכבוש את סין.
  אפילו השתתפותם של אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה בקרבות לא הבטיחה מיד את הניצחון.
  והילדים רבו בפרקים. הם ירוצו פנימה, יחתכו את הסינים ויברחו שוב.
  כמובן, הילד והילדה פעלו בצורה מאוד פעילה ויעילה. ובאצבעותיהם החשופות הם זרקו באופן פעיל כוכבים חדים, דיסקים ובומרנגים.
  אולג ריבצ'נקו פרץ למוות באופן אישי את שר ההגנה הסיני. ואז הוא זורק רימון ברגל של ילד. אז מיד הלכו שני תריסר לוחמים צהובים לעולם הבא, ואמרו:
  - תהילה לרוס', אשר לנצח לאורך מאות שנים מראה את נתיב היקום!
  והילדה מרגריטה תשגר בומרנג ברגל יחפה, שזה רוצח, מה שלא יכול להיות מגניב יותר.
  ואחרי שהביסה את היריבים, הילדה חורקת:
  - בשביל רוס כזה, אתה נלחם ואל תפחד!
  והילד והילדה החלו לנופף ביתר עוצמה.
  איוון החמישי מת בשנת 1620, ועבודתו המשיכה על ידי בנו איוון השישי. לאחר מלחמות מתמשכות, סין נכבשה לבסוף ב-1640.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה החלו להופיע באופן פעיל יותר במקומות שונים של קרבות וקרבות.
  ואז הילד אולג זרק בומרנג ופוצץ את ראשו של הקיסר הסיני. והוא עצמו הפך לגיבור!
  והנערה מרגריטה זרקה רימון ברגל יחפה והפילה את כל מפקדת האויב.
  וכמובן, הודות לילדים האלמותיים האלה, הנצחון הגדול ביותר של האימפריה הרוסית זכה!
  ואחרי הניצחון על סין, רוס המוסקובית כבר לא מפחד מאף אחד! ואף אחד לא יעצור או יביס את הרוסים! הם כבר עברו את נקודת האל חזור!
  ורוסיה התחזקה כאימפריה גדולה. איוון השישי שלט עוד עשר שנים עד שכבש את קוריאה ואת רוב הודו-סין.
  אחריו עלה אלכסנדר הראשון לכס המלכות. המלך החדש המשיך במסלול הכיבוש הקודם שלו. הודו-סין נכבשה לחלוטין, וספינות רוסיות נחתו באוסטרליה והחלו לחקור את היבשת הזו. בנוסף, הרוסים נכנסו לאלסקה עוד קודם לכן ונעו ברחבי קנדה... כאן כבר עמדו מול צרפת, שזכתה לבסוף ליציבות ושגשוג תחת לואי ה-14, ואנגליה, שצוברת תאוצה במהירות.
  בנוסף, רוסיה המשיכה לחקור את אפריקה והתמודדה עם התנגדות של בריטניה גם שם. גם שוודיה התחזקה וניסתה לתקוף את רוסיה.
  אבל החיילים הרוסים היו בכוננות, ובריטניה וצרפת לא נעו יחד. וכוחותיו של אלכסנדר הראשון כבשו את המדינה הזו.
  כמובן, גם אולג ריבצ'נקו וגם מרגריטה קורשונובה השתתפו בכך.
  ילדים יחפים זרקו דיסקים וקצצו בחרבות ארוכות שהוקשו במיוחד.
  הם כל כך מגניבים ואי אפשר לעמוד בפניהם.
  אולג ריבצ'נקו זרק כוכב חד באצבעות רגליו הנעריות, הפיל תריסר שוודים ושר:
  - לתפארת רוס הקדושה!
  גם הילדה מרגריטה זרקה את החפץ הקטלני ברגליה היחפות ולחשה:
  - לגדולת המשפחה הבלתי מנוצחת!
  והילדים יקפצו יחד ויפגעו בחזהו של המושל השוודי בעקבים החשופים.
  הוא טס והפיל עוד תריסר חיילי אויב.
  לאחר מותו של אלכסנדר הראשון בשנת 1675, עלה לכס המלוכה הצאר אלכסיי בנו הראשון של אלכסנדר. בדרך כלל, הירושה לכס המלכות התנהלה על פי הוותק של הבנים, ולאחר מכן הנכדים מהבן הבכור. ואסילי השלישי קבע זאת כדי שלא יהיה מאוחר יותר מאבק על כס המלכות. עם ריכוזיות חזקה.
  אלכסיי היה הראשון שנתקל בצרפת באמריקה, ובבריטניה באפריקה.
  בינתיים נכנסו כוחות רוסים לאדמות גרמניה. הלכידה הייתה מוצלחת למדי, שכן הנסיכויות היו מפוצלות. גדודי רוסים רבים יותר כבשו גם את איטליה. לאחר מכן יצאה מערכה נגד צרפת. שלטונו של לואי מלך השמש הסתיים בצורה מפוארת. גדודים רוסים וזרים כבשו את צרפת.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה שוב הבחינו בעצמם.
  ילדים נלחמו בחרבות וזרקו דיסקים על חיילי האויב. הם הרגו הרבה חיילים.
  הילד זרק כוכב על האויב ברגלו היחפה ושאג:
  - אני לוחם סופרמן!
  הילדה גם זרקה את הדיסק הרוצח באצבעותיה החשופות ושרקה:
  - ואני התגלמות המרחב המופלא!
  ואיך תראה לשונו הארוכה! ואז הוא יכה את הספירה הצרפתית באף בעקב החשוף שלו. המצח שלו סדוק.
  ואולג ריבצ'נקו מיהר לידו כמו מטאור גיהנום, וכמה תריסר צרפתים פשוט מתו. ואז הילד מפוצץ אותו בירי מהתותח שנתפס.
  וזה יפיל הרבה לוחמים. הם מתפתלים מכאב ומתים!
  וילדי המחסל ממהרים לעצמם וחותכים את כולם, כאילו הם עצמם מלאכי המוות ומהירים יותר מהברדלסים.
  בריטניה נלחמה איכשהו בים וביקשה שלום. רוסיה המשיכה להתרחב באמריקה. חייליה כבשו את כל המושבות האנגליות והצרפתיות והגיעו למקסיקו.
  כיבוש אפריקה ואוסטרליה הושלם.
  כעת רק ספרד ומושבותיה, ופורטוגל עם מושבותיה, נותרו לא כבושים.
  אבל המלחמה הזו כבר התרחשה עבור פיטר הגדול, שזכה לשלטון בשנת 1700. הצאר החדש, לא רומנוב, אלא רוריקוביץ', ניצל את האירוע כהתקפה על סוחרים רוסים, ושלח חיילים לספרד ולפורטוגל.
  מדינות אלו כבר היו בדעיכה והובסו במהירות. גם כוחות רוסים החלו לכבוש את המושבות. שניהם היו רבים יותר ומצוידים וחמושים יותר. לצבא הרוסי כבר היו אבק שריפה ללא עשן ופגזים עתירי נפץ, וספינות אוויר קרביות. אפילו טנקים הופיעו. והרכבות המשוריינות הראשונות. מה שעשה רושם על היריבים.
  המקלעים הראשונים הופיעו גם בצבא הרוסי.
  אבל גם כאן אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה לא יכלו שלא להטביע את חותמם. הם צריכים להילחם ולהרוויח את האלמוות שלהם.
  עכשיו הילד יזרוק שוב רימון ברגל יחפה. ויקרע את המתנגדים לגזרים. לאחר מכן יושר:
  - בשם אותה רוסיה שכובשת את כל העולם ואת לבבות האנשים!
  גם הילדה הייתה זורקת פצצה קטנה ברגל יחפה, אבל עם כוח נפץ חזק. הוא יקרע את הספרדים ויחרק:
  - לכאלה שתמיד יהיה אושר לכל האנשים!
  והילדים, זורקים מתנות מוות ברגליהם היחפות, שרו:
  - שיהיו צעירים לנצח, ושנים זוהרות שלנו!
  ואחרי זה זה כמו מטען של משהו די קטלני. והם מניפים ככה את הצברים שלהם.
  הדם הזה זורם כמו נהר, וכל הארץ נעלמת מתחת לרגליך!
  אלו הילדים! ובכן, סתם סופרמנים עם רגליים יחפות שכמעט עירומות בחום ובקור.
  אבל לוחמים מצטיינים כאלה! המותג והמעמד הגבוהים ביותר! כאן הם חותכים את עצמם ומשמידים את יריביהם!
  הילד והילדה הם כמו המלאכיים של ההשמדה הפרועה ביותר, שעבורם אין מחסומים או מכשולים בדרך לניצחונות והישגים חדשים.
  בדרכם, ערים נכנעות, והתושבים יוצאים החוצה, ומנשקים את טביעות הרגליים היחפות של הילדים בני האלמוות והגדולים.
  ספרד ופורטוגל, יחד עם המושבות שלהן, נכבשו די מהר. ונשארה רק בריטניה אחת.
  אבל בשנת 1725 נחתו עליו חייליו של פיטר הגדול.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה מקדימים את כולם, כמו תמיד. ילדים הם בני אלמוות ומדלגים על הזמן.
  הם יורים ממקלעים וזורקים רימונים קטלניים בבהונותיהם החשופות.
  הם קורעים לגזרים את הבריטים ולוחמים אחרים.
  אולג שואג, יורה ומכסח:
  - אנחנו לוחמי האחווה הקוסמית!
  הילדה מרגריטה זרקה רימון באצבעות רגליה החשופות וצרחה:
  - ואנחנו ננצח את כולם ללא ספק!
  לאחר מכן הבחורה הכתה את הדוכס מבקינגהאם כל כך חזק בעקב החשוף שלה עד שהיא שברה את צווארו!
  הם כבשו את לונדון ולבסוף השלימו את כיבוש העולם.
  כך קמה אימפריה מאוחדת. פיטר הגדול מת ב-1735, ונכדו פיטר השני עלה לכס המלכות. עדיין צעיר, אבל שליט חכם וקשוח. רוסיה הגבירה את הריכוזיות, נבנו מפעלים וכבישים. מטוסים הופיעו, ומסילות הברזל הורחבו יותר ויותר באופן פעיל.
  פיטר השני שלט די הרבה זמן ויציב. בשנת 1790 ירש אותו פיטר השלישי. המדינה הייתה משגשגת והכל היה שליו. כבר מדברים על הרחבת שטח.
  ובשנת 1817, התרחשה הטיסה המאוישת הראשונה לחלל. בשנת 1820 הפך אלכסנדר השני לצאר. המלך החדש רצה פיתוח מהיר יותר של חקר החלל והחלל.
  בשנת 1825 התקיימה הטיסה הראשונה לירח. ובשנת 1845 טסו ספינות רוסיות למאדים. ובשנת 1847 לנוגה. בשנת 1850 למרקורי, והבא ליד הלוויינים של צדק. קוסמונאוטים רוסים דרכו על הפלנטה הרחוקה ביותר פלוטו בשנת 1860.
  כך התנהל חקר מערכת השמש. ובשנת 1917 התקיימה הטיסה הראשונה מחוץ למערכת השמש. כמה ספינות חלל גדולות נסעו לאלפא קנטאורי.
  ובשנת 1921, לסיריוס... אגב, התגלו שם כמה כוכבי לכת נורמליים יחסית. ארבעים שנה לאחר מכן, הופיעו הספינות הראשונות שטסו במהירות על-לומינלית.
  ובשנת 2017, לראשונה, קוסמונאוט רוסי טס לקצה הגלקסיה.
  זה היה נפלא לחלוטין.
  בשנת 2030 הומצאה מכונת זמן... והאנושות עברה לשלב אחר, גבוה יותר של התפתחות. גם אם הם לא על כס המלכות, הרוריקוביץ' עדיין יושבים, ומונרכיה מוחלטת שולטת באימפריה האנושית.
  IVAN האיום והתאונות
  איוון האיום לא הורעל ב-1584, ועדיין התחתן עם נסיכה אנגלייה. רוסיה ובריטניה חתמו על הסכם וקיבלו עזרה וברית רוסית.
  הייתה מלחמה בסיביר, ונוסדו ערים רוסיות חדשות, כולל טובולסק.
  בשנת 1590, לאיוון האיום ולאישה אנגלייה נולד בן, אלכסנדר.
  ואז בשנת 1591 החלה המלחמה עם שוודיה, שרוסיה לחמה יחד עם פולין. כן, זה היה מצב נוח.
  והצבא הרוסי, בראשות המושל סקופין-שויסקי, צר על נרווה.
  כאן החליטו אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה, הנער והנערה האלמותיים, לעזור לצבא הרוסי. בהיסטוריה האמיתית היה מצור כזה, אבל תחת הצאר פיאודור. והרוסים יכלו רק לכבוש את העיר איוון. וכאן עדיין שולט איבן ואסילביץ'. ובכן, הבנים והבנות בבינה מלאכותית מוכנים להראות את עצמם. אם, נניח, ביקום כלשהו, איוון האיום חי יותר. אז מה? עוד משימה!
  בתקיפה השתתפו ילד וילדה. הם רצים לפני כל הצבא. מירוץ מהר יותר מאשר צ'יטות. ומאחוריהם תרמילים עם דיסקים מושחזים בחדות.
  ילדי קטלנית תוקפים. הם זורקים דיסקים מרחוק ברגליהם היחפות ושרים לעצמם:
  - גדולתה של אמא רוסיה,
  זה בלבבות ופשוט בנשמה...
  שאלנו את הרוד הכל יכול,
  שיהיה לך גן עדן עם יקירך בבקתה!
  מרגריטה זרקה את הדיסק, הפילה שישה שוודים וגרגרה:
  - אני סופר ילדה!
  למעשה, מרגריטה כבר הייתה בת ארבעים בזמן גלגולה. והיא פחדה מאוד להיות זקנה, מכוערת ומגושמת. ומיד תסכים, למען הנעורים הנצחיים, להפוך לנערה כבת שתים עשרה וללכת לעבדות לפרק זמן לא ידוע. וגם תפטר את האלמוות שלך על ידי השתתפות במשיחים שונים.
  אבל לה, כמו אולג ריבצ'נקו, יש גוף מיוחד, עם יכולות על אנושיות. ובמהירות מוגזמת.
  נראה שהם עדיין ילדים, אבל הם חזקים ומהירים במיוחד וכבר לוחמים מנוסים.
  כשהדיסקים נזרקים, היריבים נופלים. ולא כדור ולא תותח יכולים לקחת אותם!
  ילדי המחסל רצו אל הקיר, טיפסו בקלות והחלו לכרות את יריביהם בחרבותיהם הארוכות. והם קוצצים כמו חמש עשרה, עשרים פעימות בדקה.
  אולג ריבצ'נקו, זרק דיסק ברגל הנערי שלו, שאג:
  - מעל הגבעה הם מחשלים גרזנים!
  מרגריטה גם השיקה דיסקים ברגל יחפה של הילדה, כרתה תריסר אויבים ושרה:
  - מצליף בראשים האלימים!
  הילד זרק את הדיסק באצבעותיו החשופות, חתך את הקהל בחרבות וילל מהתרגשות:
  - אבל הדואר מצלצל לזרים!
  מרגריטה מלמלה את המילים:
  - נאום רוסי!
  אולג ריבצ'נקו, קוצץ את השוודים וזרק דיסקים ברגליו היחפות, שר:
  - רומסים אותנו שבט ההמון!
  מרגריטה, שחתכה גם היא את השבדים וזורקת נשק קטלני ברגליה היחפות, שרה:
  - אנו מדוכאים בעול הכופר!
  אולג ריבצ'נקו, ממשיך לקצוץ, אמר:
  אבל זה רותח לנו בעורקים...
  מרגריטה, חותכת וזורקת דיסקים ברגליים יחפות, אישרה:
  - גן עדן של הסלאבים!
  הילד, זרק דיסקים ושאג, צעק:
  - ומחופי החוד!
  הילדה, שהמשיכה לזרוק דיסקים ברגליה היחפות, שאגה:
  - אל קולימה הקפואה!
  אולג, זרק את רגלו הנערית החשופה, סינן:
  - כל זה ארצנו!
  מרגריטה, גם משיקה בומרנג, אמרה:
  - זה כולנו!
  הילד והילדה השמידו מאות אויבים, ולוחמים רוסים אחרים עקבו אחריהם, נשפכים על החומות. נרווה רעדה. ונפילתה הפכה כעת לבלתי נמנעת.
  ילדי קטלנית הם בכלל לא בדיחה. זה משהו שאינו מובן למוח הממוצע.
  אלה לוחמים אלמוות. הם הולכים קדימה ומשמידים את האויב, או במכות חרבות או בתנופות רגליהם היחפות, שמהן עפות דיסקים חדים. והם דופקים יריבים כמו ג'וקים.
  אולג ממשיך להתקדם בכל המהירות הפרועה שלו.
  בהיסטוריה הרוסית, שלטונו של איוון האיום היה הארוך ביותר, והוא היה אחד המפוארים ובו בזמן עקוב מדם.
  המלך הפסיד במלחמה האחרונה והחשובה בליבוניה. ועכשיו רציתי להתאזן.
  יתרה מכך, רוסיה ופולין נמצאות במלחמה במקביל, וזה הרבה יותר נוח.
  וילדי המחסל עובדים... רוב החומות כבר נתפסו על ידי חיילים רוסים.
  והחבר'ה פורצים דרך לטירה המרכזית, מטילים את האויב בלהבים באמצעות רגליהם היחפות...
  אולג, מפיל עשרות שוודים, צועק:
  - תהילה לצאר איוון!
  מרגריטה, מקצצת אויבים, חורקת:
  - תהילה גדולה לרוסיה הגדולה!
  הילד והילדה הם לוחמים כל כך קשוחים וגרייהאונדים. הם דורסים את כולם ודוחפים את אויביהם לגיהנום. הם קוצצים על עצמם, והם קוצצים כל כך נואשות ובטירוף. אף אחד לא יעצור אותם, ואף אחד לא ינצח!
  ילד וילדה דורסים את האויב, ילד וילדה - הצדעה לגיבורים!
  אולג ריבצ'נקו, זרק דיסק בכף רגלו החשופה והילדותית, סיים את המושל הראשי, ולאחר מכן החלו השוודים להפיל את נשקם.
  נרווה נפלה, והרוסים חיזקו את הים... והפולנים צררו על רוול.
  כוחות רוסים נעו לעבר ויבורג.
  איוון האיום עדיין על כס המלכות, והצבא הרוסי, מרותך יחד עם משמעת ברזל, חזק ומצויד עשיר. בדרך, אולג ומרגריטה השתתפו בהסתערות על כמה ערים.
  הילד והילדה, כמו תמיד, זרקו דיסקים, בעיקר עם הרגליים וקצוץ בחרבות.
  אולג הפיל את שכיר החרב השוודי הראשי ועוד חבורה של חיילים אחרים, ולאחר מכן אמר:
  - האויבים לא ישיגו עלינו ניצחון!
  מרגריטה אישרה:
  - לא נכרע!
  הצבא הרוסי התקרב לוויבורג. זהו מבצר מפתח. Voivode Skopin-Shuisky פתח בהסתערות לאחר מטח ארטילרי קצר.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה לפנים כמו תמיד ונלחמים נואשות.
  הם מכסים את הכביש בגופות.
  אולג ריבצ'נקו זרק פצצה ברגל יחפה ושאג:
  - אף אחד לא יעצור אותנו!
  מרגריטה, לאחר שיגרה את הרוצח, פירסמה:
  - ואף אחד לא ינצח!
  ילדי המפלצת קראו פה אחד:
  - זאבים נוראים הורסים אויבים! ואין צורך במילים מיותרות!
  הילד והילדה קצצו במהירות מדהימה. הם טיפסו בקלות על כל קירות וחתכו כל עמודים. החבר'ה פעלו מהר ובלחץ גדול.
  אולג, חתך את יריביו, שר:
  - אנחנו אבירי השמש הגדולה!
  מרגריטה, עם פעילות פראית, ריסוק אויבים, הוציאה:
  - ושמי הכוכבים הגדולים!
  והילדים ישתמשו שוב ברימונים... ואז דיסקים וכוכבים. כך הם הורסים את האויב. עם כל כך לחץ ותשוקה מטורפים.
  אולג הפיל את הרוזן השוודי מהקיר ושאג:
  - שלנו יהיה ניצחון!
  מרגריטה, שחתכה את האויב, אישרה:
  - תהילה לגיבורים שנפלו!
  הילד והילדה האיצו שוב ומחצו את האויב בעוצמה רבה. וחרבותיהם ככנפי יתושים.
  הילדים פעלו בצורה לא מגניבה ילדותית. והכי חשוב, מהר, וללא כל הפסקות.
  מה שאינו נדנדה הוא מכה מדויקת ומביס את האויב.
  אולג, קוצץ את השוודים, שר:
  - בנג! לִדפּוֹק! לִדפּוֹק!
  מרגריטה, מקצצת את שכירי החרב, סיימה לשיר:
  - איננו סטוקרים, לא נגרים, אבל אין לנו חרטות מרות!
  נער המחסל, שחתך את האויב, הוסיף:
  - ואנחנו מתקינים בגובה רב ומלמעלה, שלום לכם!
  והלוחמים הצעירים התפזרו והתחילו לנוע כמו כדורי פינג-פונג מקפצים.
  אז אולג פרץ למוות את המפקד של ויבורג. ומרגריטה סיימה שתי יריבות בתואר הברוניאלי.
  מצודה נוספת נפלה... השבדים, כמובן, עדיין לא ביקשו רחמים. התרחש קרב מכריע.
  היו קצת פחות רוסים, אבל הם תפסו עמדה נוחה. ומרגריטה ואולג תקפו את אויביהם בטירוף פראי. ולתת להם לקצוץ אותם ולפרק אותם לקציצות. והחבר'ה פעלו, כמובן, יותר ממצליח.
  השבדים האלה נקצצו כל כך עד שרק חתיכות בשר עקובות מדם עפו מהם.
  אולג ריבצ'נקו שר, זרק בומרנג באצבעותיו החשופות, שחתך את גרונם של תריסר שוודים:
  - ואני רואה מישהו רציני! בחלומו של איוון האיום!
  מרגריטה, גם חותכת וגורסת את כולם, אישרה:
  - האדמה בסיביר חולקה - רוסית ילידך!
  ובכף רגלו היחפה הוא משגר בומרנג... וגופות האויבים עפות לכיוונים שונים.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - הו, זנב, קשקשים!
  וזרק רימון ברגל יחפה, הוסיף:
  אני אהרוג מאה אלף!
  מרגריטה, שחתכה גם את יריביה, אמרה:
  -חתכתי יריבים רבים!
  וגם ברגליים יחפות הוא ייקח וישגר את הדבר הכי קטלני. והוא עדיין יקפוץ בהנאה.
  ובעקבו החשוף הוא יפגע בסנטר של המרקיז השוודי. הוא יעוף על פני ויגרוף כמה תריסרים מסוסיהם.
  ילד וילדה, אנשים מאוד פעילים ואגרסיביים. הם הורסים את האויב בטירוף פראי. לא מתכוון להאט ואיכשהו לרסן את האויב.
  והשוודים סובלים מהפסדים אדירים. הצבא שלהם כבר התנדנד. ולא עמדה בלחץ הפרוע, היא נכנעה וברחה.
  המרדף התחיל.
  כן, זה כזה שאף אחד לא יכול לעצור אותו.
  ילד וילדה ממהרים לעצמם וצועקים:
  - תהילה לגיבורים המפיצים חומות!
  אולג יסובב את הטחנה ויוציא:
  - תהילה לגיבורים!
  מרגריטה ייצרה פרפר, גם הרגה הרבה אויבים, והוציאה:
  - ותפארת לנו!
  ילד וילדה רבים כל כך בזעם. והם לא מתכוונים לעצור לרגע.
  לא, הם זזים מהר יותר ויותר. גם המחשבות שלהם קופצות כמו ארנבות.
  הנה המושל השוודי הראשי. אולג ריבצ'נקו זורק רימון ברגל יחפה ומפוצץ את המפקד לרסיסים. אי אפשר לעצור את השבדים עכשיו.
  כוחות רוסים רודפים אחריהם ורודפים אחריהם. אבל זה לא הכל. כעת החליט איבן האיום לכבוש את כל שוודיה. מאז יש לו צעירים אמיצים כאלה.
  מרגריטה ואולג קיבלו תארי אצולה ועכשיו עברו לשטוקהולם.
  ילד וילדה רצים קדימה, חותכים את יריביהם ושואגים:
  - תהילה לארץ מולדתנו, תהילה לצאר איוון!
  והחבר'ה האלה כל כך נלהבים. וכל כך בלתי צפוי ומגניב.
  בזה אחר זה הם נתקלים במבצרים. והילדים לוקחים אותם במבט חטוף. כמובן, כמו תמיד, לזרוק בומרנגים ודיסקים באצבעות הרגליים החשופות. ולחתוך את השבדים ברצף. כמו כרוב כבוש. ואימפריה נוספת נופלת.
  הנה ילדי המחסל כבר בשטוקהולם. והדגל השוודי הקרוע נופל. והמלך עצמו נתפס עם לאסו ופמלייתו נהרגה. חיילים רוסים לוקחים את שטוקהולם לתקוף. למרות שהילד והילדה כבר עשו את העבודה העיקרית.
  כן, בצורה כל כך מגניבה, ילדי הריינג'רים השלימו את המשימה הבאה שלהם. לפחות נגד שבדיה. הצאר איבן וסילייביץ' הפך גם למלך שבדיה.
  הפולנים לקחו את Revel וגם חיזקו את כוחם. הייתה הפסקת אש זמנית... רוסיה השיגה גישה לים. עיר אפילו החלה להיבנות בשפך הנבה.
  במקביל, כוחות רוסים חדרו יותר ויותר לתוך סיביר. איוון האיום כבר בגיל העמידה נמנע עד כה ממלחמה גדולה עם פולין. למרות שהמצב התחמם.
  בנוסף, הטטרים של קרים עדיין היו פעילים. בשנת 1591 נהרג צארביץ' דמיטרי. ובשנת 1598, גם היורש פדו וגם איבן האיום מתו כמעט בו זמנית. ובנו בן השמונה של איוואן האיום, אלכסנדר הראשון, הפך למלך. בוריס גודונוב התברר כיורש העצר שלו.
  בשנת 1601 פרצה מלחמה בין רוסיה לפולין, שהתחוללה על רקע כשלי יבול גדולים. הפולנים צררו על סמולנסק.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה השתתפו בהדפת התקיפה. הפולנים ספגו אבדות קשות ונסוגו. הצבא הרוסי בראשות בסמנוב צר על פולוצק ב-1602 וכבש אותו. אולג ומרגריטה התבלטו במהלך התקיפה. הילד והילדה, כמו תמיד, פעלו ביעילות הן בחרבות והן ברגליים יחפות. אז לקח גם הצבא הרוסי את ויטבסק ואורשה, ונלחם עם צבאו של המלך הפולני.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה היו הראשונים להבין את צבא הפולנים. והם נלחמו בטירוף עצום.
  הילד זרק את הדיסק, חתך את ראשיהם של הפולנים וצעק:
  - אני לוחם מעמד על!
  ואיך זה חותך כמו טחנה.
  גם מרגריטה מסתובבת. זה ירסק את האויב בחרבות וימסור:
  - אני עדיין בכיתה גבוהה יותר!
  ובכף רגלו היחפה הוא ישגר בומרנג וכרת את אויביו.
  הבנות האלה כל כך מגניבות. יש להם חיוך אמיתי של טיגריסים. אבל בנים הם אפילו יותר מסוכנים וחזקים יותר.
  הם כרתו את אויביהם. והם שרים:
  - לילות כחולים מרפרפים כמו שריפות,
  אנחנו חלוצים, ילדים של פועלים...
  עידן השנים הבהירות מתקרב -
  זעקת החלוצים תמיד תהיה מוכן!
  זעקת החלוצים תמיד תהיה מוכן!
  כן, טוב להיות בילדות נצחית. כשאתה לנצח צעיר ולנצח יחף. ואף אחד לא מסוגל לעצור את הלחץ וההסתערות של ילדים משתוללים. שנולדו להגשים אגדה.
  והם נלחמים כמו... גיבורים אמיתיים.
  וכך פורצים לוחמים צעירים עם גופות אלמוות אל המלך הפולני. שלושה הטמנים נכרתו, והבומרנג ששיגר אולג ריבצ'נקו עף. וזיגיסמונד נופל נהרג.
  במקביל, מרגרטה מחצה את בנו של המלך ולדיסלב במכה חזקה.
  כך נערף ראשו של חבר העמים הפולני-ליטאי. אבל החיילים הרוסיים ממשיכים לנוע.
  הפולנים מפסידים. צבאו של בסמנוב כובש עיר אחת אחרי השנייה. מינסק, סלוצק ווילנה נלקחו. בכל הערים הללו, ילדים אמיצים מובילים את המאבק.
  מי יודע לא רחמים ולא רחמים. ואם הם מנצחים, הם מנצחים בביטחון.
  יריבי אולג ריבצ'נקו אמרו:
  - אנחנו ילדים, לא כימרות!
  מרגריטה זרקה פצצה ברגל יחפה, קורעת את האויבים, והוסיפה:
  - שליחי העידן החדש!
  בקיצור, הסג'ם נפגשו וברוב קולות הם הכירו באלכסנדר הצאר הראשון של רוסיה כמלך פולין והדוכס הגדול של ליטא.
  אז בנו של איוון האיום והמלכה האנגלית הפכו לגדולים.
  ואז הגיעה מערכה עם האוסטרים נגד הטורקים. כל כך מנצח ועם כיבושים גדולים. הרוסים לקחו את איסטנבול ורצו להמשיך הלאה.
  במהלך ההסתערות על איסטנבול, כמובן, ילדי המחסל התבלטו והצליחו ללכוד את הסולטן. האימפריה העות'מאנית קרסה ובמשך עשר שנים נוספות כבשו החיילים הרוסיים את פאתיה. אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה קפצו בזמן, והשתתפו רק בקרבות מכריעים.
  לאחר כיבוש האימפריה העות'מאנית נכבשו גם סודן ומרוקו. ואז איראן, פקיסטן ואפגניסטן.
  אלכסנדר הראשון הציג פוליגמיה. כדי לקרב כך את הנצרות והאסלאם, הוא ביטל את דוגמת השילוש, שלא הייתה מובנת לאנשים. הרוסים קיבלו את הזכות ללדת ארבע נשים.
  האורתודוקסיה השתנתה במקצת, והכירה במוחמד כשליחו של אללה ונביא.
  במקביל בוטלו רוב הצומות, והדת הפכה פחות מכבידה.
  הכל התנהל כשורה. עד מהרה כבשה רוסיה את הודו בשנת 1640... הרוסים נכנסו לאלסקה וטיפסו לאוקיינוס השקט. עברנו ברחבי אפריקה.
  האימפריה של אלכסנדר הראשון הפכה לנרחבת. והמלחמה עם סין החלה ב-1650. המנצ'וס ניסו להחזיק בשטח.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה שוב בקרב. ואיך הם חותכים - כמו מחסלים גדולים.
  המלחמה עם סין הולכת להיות רצינית. והילדים הנצחיים הבינו זאת.
  הנה מגיע הקרב. הצבא של סין הוא ענק. אבל הרוסי, שאוב מעמים רבים, אינו קטן.
  יש קרב וחילופי מהלומות קשים. ילדי מפלצות מכסחים את הסינים.
  הם זורקים מחטים ודיסקים באצבעותיהם החשופות.
  והם דופקים את הלוחמים הצהובים במאות.
  והם חותכים את עצמם ומפילים יריבים בצברים. יחד עם זאת, הם פועלים בצורה אגרסיבית ביותר.
  לא ילדים חיצוניים, אלא פשוט מאצ'ואיסטים. פשוט מכות מוחץ עבור בני אלמוות. הם הורסים את כולם ושולחים את אויביהם לגיהנום.
  אולג, חותך את יריביו, שר:
  - אנחנו לא מפחדים מפיגועים!
  מרגריטה, זורקת דיסקים חדים, חורקת:
  - נהרוג את כל הרעים!
  הזעם של הילד וגם של הילדה הוא גרובי.
  הם מכסחים את יריביהם ושרים לעצמם...
  שיר מתיאטרון צבאי אחד - מלחמת העולם השנייה, אבל די מתאים;
  רוסיה הגדולה מפורסמת,
  המדינה הכי יפה...
  הכוכבים השקו קטיפה שחורה,
  המולדת מוארת בקרן!
  
  כמה גיבורים יש בפטרונימיק?
  כל אביר הוא לוחם ענק...
  הצבא צועד במערך ידידותי,
  אחרי הכל, העם שלנו תמיד מאוחד!
  
  נשבעים לסטלין הגדול,
  הכבוד לשמור ולהילחם עד הסוף,
  כי כוחו הוא כמו השמש,
  כי אור אלוהים הוא הארץ!
  
  המולדת שלנו תהפוך יפה,
  עם רוח ענקית, האנשים שלנו...
  אנחנו נלחמים בפשטות, אפילו בקרירות,
  והוורמאכט הפשיסטי יובס!
  
  חברי קומסומול נלחמים יחפים,
  למרות שהכפור נוגס בעקבים...
  והעיניים שלנו כמו צלוחיות,
  האף של הילדה האדום מהקור!
  
  אנחנו אוהבים להשתובב עם הבנים,
  הגוף שלנו חם מאוד...
  ופנים מושלמים כאלה,
  אמא שלנו ילדה אותנו בתפארת!
  
  עבור רוסיה אנחנו נלחמים עם הפריץ,
  להביס אויבים משתוללים...
  אני כזו אשת מלאכה
  כנראה שאתה אפילו לא יכול למצוא את המילים!
  
  בואו נהיה מגניבים הבנות האלה
  בוא נרכיב מקלע מרהיב...
  קול מצלצל כזה גנב ממני,
  קללות הפרועים ביותר אינן מקובלות!
  
  יש זעם נוקב אצל בנות,
  שאין דרך לספור את זה...
  נראה מקום בגן עדן נפלא,
  והדוב של רוס יענה אותך!
  
  אנחנו בנות כל כך יפות
  אין דבר טוב יותר ביקום...
  לתפארת מולדתנו-רוסיה,
  למרות שאנחנו נראים לא יותר מעשרים!
  
  דע שבנות נעשות צעירות יותר במלחמה,
  הם רצים יחפים בשלג...
  והדגלים מתנופפים באדום מעל ארץ המולדת,
  וחבר הקומסומול יזיז את אגרופו!
  
  הפאשיסט הרשע לא יצליח להביס
  לא משנה כמה מגניב הוא יהיה...
  אנחנו בנות בפאר התהילה הראשית,
  תחת השמים הכחולים והבהירים האלה!
  
  אנחנו נהפוך את האימפריה למאושרת יותר
  גדולתה היא תבוסתן של מדינות...
  גדלות ללא חופי רוסיה,
  בואו נחצה את האוקיינוס האינסופי!
  
  כן, אנחנו הבנות להביור בולט,
  המוני הוורמאכט מסוגלים לשרוף...
  תאמין לי, יש לנו לחץ אמיתי,
  ננצח את הפשיסטים חזק מאוד!
  
  כשאנחנו מגיעים לברלין אנחנו חברי קומסומול,
  בואו נגרום לקראוטים לנשק את רגליהם...
  ואפילו האורקים לא יעזרו לנאצים,
  אתה רושם שאנחנו מגניבים במחברת שלך!
  ועכשיו הסינים המובסים בורחים. והם נרדפים על ידי הצבא הרוסי.
  אלכסנדר הראשון הצליח לכבוש את סין, אך גם מת בגיל שישים ושמונה בשנת 1658, כמו אביו איוון האיום. צירוף מקרים מוזר כזה: גילה של טמרלן. כמו כן, אגב, מפקד וכובש גדול.
  לאחר שלטונם של שני מלכים כה גדולים שכבשו כל כך הרבה, גם השליט החדש, איוון החמישי, אינו חלש. הוא בנו של אלכסנדר והיה למלך בגיל ארבעים. המשיך את המלחמה במזרח. תחתיו כבשו הרוסים את הודו וקוריאה, הגיעו לסינגפור... הם עברו הלאה ברחבי אפריקה ולאוסטרליה... גם מלך מצליח... ובאופן מוזר, הוא גם מת בגיל שישים ושמונה ב-1686 . ירש אותו בנו אלכסנדר השני.
  הצאר החדש היה כבן שלושים וחמש... תחתיו הגיעו הרוסים לכף התקווה הטובה ונחתו באוסטרליה ובניו זילנד. הם כבשו את קנדה והתעמתו עם הצרפתים. אלכסנדר השני כבש גם את איטליה וגרמניה, בעוד אנגליה וצרפת, וספרד ופורטוגל הסתכסכו זו בזו.
  המלך המצליח ביותר מת ב-1714. הוא מלך עשרים ושמונה שנה והיה כולו פורה.
  בנו פטר הגדול עלה לשלטון בגיל עשרים וארבע.
  המלך החדש כבש את צרפת, ספרד, פורטוגל וסחט את בריטניה. הרוסים כבשו גם את כל אמריקה תחתיו.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה. הם עזרו לפיטר במהלך הקרב עם צרפת. במהלך ההסתערות על פריז.
  כמו תמיד, ילדים אלה נשאו חרבות וזרקו מחטים ודיסקים באצבעותיהם החשופות. הם נלחמו טוב מאוד.
  הם עזרו להסתער על מדריד וליסבון. הם גם תפסו את האדמות הללו. והם היו מוצלחים ביותר. והם גם כרתו הרבה אויבים.
  בקיצור, כל העולם נכנע לרוסיה, מלבד בריטניה. פיטר הגדול שלט עד 1758, וגם מת בגיל שישים ושמונה, צירוף מקרים כל כך מוזר. או סדרה של צירופי מקרים.
  אחריו ירש נכדו פיטר השני, צעיר כבן שמונה עשרה. הוא השלים את כיבושיו ב-1770 ותקף את בריטניה.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה השתתפו בקרבות ביקום המקביל הזה בפעם האחרונה.
  הרבה אנגלים נקצצו, רבים נכסחו בכוכבים. והם תפסו את המלך הבריטי.
  המלחמה הסתיימה... וילדי המחסל השלימו את משימתם. מה שהיה מאוד כיף ומעניין.
  
  הם לא עצרו תחת דוקר
  היטלר לא עצר את דיוויזיות הטנקים הגרמניות ליד דיוקר, וכתוצאה מכך קרה הדבר הבא - הבריטים הובסו לחלוטין וכמה מאות אלפי חיילי אימפריית אריה נתפסו.
  בתנאים אלה, גם צ'מברליין וגם צ'רצ'יל התפטרו ביחד.
  ראש הממשלה החדש, בהלם, הסכים לאחר כניעת צרפת לשלום המועיל למדי לבריטניה המווכה.
  הבריטים פשוט החזירו את נמיביה, שהייתה המושבה שלהם, לגרמניה, ואת עיראק ופלסטין לטורקיה. רק על ידי החזרת מה שנתפס במלחמת העולם הראשונה. אחרת הם נפרדו בידידות. הם החליפו שבויים - הכל בשביל כולם, ובריטניה נתנה לגרמנים יד חופשית במזרח, וזיהתה את מה שהרייך השלישי כבר כבש.
  ובכן, כמובן, היטלר, לאחר שנתן לעצמו יד חופשית עם בריטניה, החל להכין מסע למזרח.
  הגרמנים הצליחו לאסוף עוד קצת טנקים, על חשבון דיוויזיות בצרפת, שרומל לא שלח לשם באפריקה. בנוסף, עקב היעדר הפצצות על בריטניה, הופקה עוד דיוויזיה אחת עם יותר טנקים. באופן כללי, הגרמנים קיבלו יותר מטוסים משמעותית. בפרט, הצלת מיד שלושת אלפים כלי רכב שהופלו בהיסטוריה האמיתית מעל בריטניה, בתוספת גם כלי רכב מהים התיכון, וכיסוי במערב ובנורווגיה. כך, הוורמאכט אסף כאלף טנקים יותר מההיסטוריה האמיתית, וחמשת אלפים מטוסים נוספים - מה שהכפיל את מספרם בהשוואה להיסטוריה האמיתית. לגרמנים, כמובן, היו יותר חיל רגלים על חשבון אפריקה, צרפת, נורבגיה ואדמות אחרות. כחצי מיליון לוויינים משלנו וחצי מיליון לוויינים.
  הצי הרבה יותר חזק, במיוחד האיטלקי. כן, מוסוליני היה יכול להקצות הרבה יותר חיילים למלחמה עם רוסיה. אם כי כמובן איכות החלקים האיטלקיים אינה טובה במיוחד.
  אבל עדיין, מיליון חיילים נוספים, אלף טנקים, חמשת אלפים מטוסים, עשרת אלפים תותחים ומרגמות הם, כמובן, כוח.
  בנוסף, הגרמנים סמכו גם על טורקיה ויפן. מה שבאופן כללי אישר שהם רוצים לשבות.
  ביוון, איטליה ניצחה כי היא הצליחה להשתמש בחיילים נוספים נגד ההלנים מבלי להילחם בבריטים באפריקה. והגרמנים עזרו בתעופה, שלא הוסטה. בנוסף שוחד למפקדים יווניים.
  לא היה מרד ביוגוסלביה. והגרמנים תקפו את ברית המועצות קצת קודם לכן, ב-30 במאי. הם רצו לתקוף אפילו מוקדם יותר ב-15 במאי, אבל האביב התברר כגשום מדי, ובנוסף דיוויזיות הטנקים עדיין לא היו מאוישות.
  אבל ברית המועצות התבררה כלא מוכנה, כמו תמיד. סטלין ממש לא רצה להילחם ברייך השלישי, ובהיסטוריה האלטרנטיבית אפילו יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, לגרמנים הייתה יד חופשית. סטאלין לא כל כך רצה מלחמה עד שבסופו של דבר צבא שלא היה מגויס ולא מוכן לקרב.
  והגרמנים, כמו בהיסטוריה האמיתית, מיהרו קדימה. ועוד יותר מוצלח, יש להם הרבה יותר כוח, במיוחד באוויר. וזה השפיע על מהלך המלחמה.
  יפן גם העלתה חיילים למנצ'וריה, וקצת התקררה לרעיון המלחמה עם בריטניה וארצות הברית. כל אלה חזקים באופן מוזר ועדיין נמצאים בשלום עם הרייך השלישי. אבל ברית המועצות נראתה חלשה הרבה יותר.
  לאחר נפילת סמולנסק ובמיוחד האסון ליד קייב, שם הוקפו חיילים סובייטים, היפנים עדיין תקפו את הכוחות הסובייטים.
  וההתקפה על מוסקבה החלה כמעט חודש וחצי מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. הגרמנים הצליחו להפנות במהירות את חייליהם דרומה ולהביס את החלק הדרומי של הצבא האדום.
  כתוצאה מכך, הבירה הצליחה להיות מוקפת בסוף ספטמבר. סטלין, כמובן, ברח לקויבישב. והגרמנים התקדמו בדונבאס והצליחו לפרוץ לסטלינגרד, ולפני כן לכבוש את קורסק ואת וורונז'. ואז טורקיה נכנסה למלחמה.
  זה נעשה צמוד לגמרי. ויש הרבה יותר בגידה. אז ולאסוב נכנע לריאזאן וניגש לצד הגרמנים.
  מוסקבה החזיקה מעמד עד סוף דצמבר, אך לבסוף נפלה. עד סוף השנה הצליחו הגרמנים לכבוש כמעט את כל הקווקז, ורק סבסטופול החזיקה מעמד בקרים.
  לנינגרד מצאה את עצמה במצור מוחלט ומתה מרעב. הגרמנים סגרו את הטבעת הכפולה.
  סטלין ניסה להתחיל במשא ומתן לשלום. אבל היטלר סירב והכריז שהוא יקבל רק כניעה ללא תנאי.
  ההנהגה הסובייטית ניסתה להקים לפחות משהו בקויבישב. אבל הצבא האדום ברח. לאחר שנחו מעט, עברו הגרמנים במרץ 1942 לאורך הוולגה, נהר האורל, והלאה אל אוראל.
  הכוחות הסובייטים התנגדו די חלש. המורל ירד מאוד. ואפילו צעדים דרקוניים, הוצאות להורג המוניות, לא עזרו. וחיילים וקצינים הורגים קצינים מיוחדים. ואין הרבה עלייה באופק. לעתים קרובות יותר ויותר הם מוותרים.
  באופן כללי, כשמוסקווה נפלה, כמובן, רבים האמינו שהמלחמה כבר אבודה, והם לא באמת רצו למות. אנשים היו בדיכאון.
  ועד סוף אפריל הגיעו הגרמנים לקאזאן וכבשו את אוראלסק, כשהם מסתערים על אורנבורג.
  וגם הגרמנים עשו את דרכם דרך מרכז אסיה, וכאן הפעילו עליהם לחץ כבד.
  בחודש מאי פרצו קרבות עזים על דושאנבה. הגרמנים ניסו להשיג דריסת רגל במרכז אסיה.
  אלנקה והצוות שלה מצאו את עצמם באזור הקשה ביותר. והם הגנו על העיר הסובייטית. למרות חודש מאי, היה כאן קצת יותר קריר בגלל ההרים ורוח רעננה נשבה מצפון. עם זאת, גם בחורף, לא היה כאן כיסוי שלג.
  הבנות ירו בחזרה מהפשיסטים המתקדמים ושכירי החרב הזרים שלהם.
  אלנקה ירתה מ-PPSh ושרקה שיר.
  - מעל ההרים, על העמקים, מעיל פרווה והליכה קפטן!
  ג'ינג'י יחף אלה הוסיף:
  - וטארא-רם!
  הילדה השליכה רימון ברגלה יחפה והרעידה את תלתליה האדומים נחושת. הלוחם הזה יפה.
  אבל אחרים אינם גרועים יותר. אניוטה זרקה את המתנה באצבעותיה החשופות ולחשה:
  - והילדה מעולה!
  גם מריה בעלת השיער הזהוב ירתה והפילה את הגרמני. הילדה גם מאוד טובה ויפה. ושוב זרקה רימון ברגלה החיננית והיחפה.
  גם מטריונה הגדולה, המפותלת והמקסימה, לא נסוגה. היא מסוגלת לזרוק רימונים רחוק עם הרגליים. והם עפים וממהרים לאורך מסלול מורכב.
  אלנקה שרה, זורקת רימון קטן אך הרסני ברגלה החשופה המסותתת:
  אבל אנחנו מייצרים רקטות...
  אניוטה החזיקה בה בהתלהבות:
  - והם חסמו את היניסאי!
  אלה זרקה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  - ובתחום הבלט הגדול...
  מריה פתחה שוב את ההווה, משתמשת בגפה התחתונה החשופה ושרה:
  - אנחנו מקדימים את השאר!
  מטריונה שיגרה רימון עם רגלה הגדולה, אך היפה וההרמונית מאוד, ונהמה:
  - שמש...
  אלנקה גם ירה לעבר שכיר החרב ההינדי ולחש:
  -זה נוצץ....
  אניוטה ירה, הפילה את הערבי ולחשה:
  - נהר....
  מריה פגעה בכדור ואמרה:
  - להפוך כסף...
  מארוסיה הפילה לוחם שחור ואמר:
  - יצא...
  אלנקה נצמדה ושרה:
  - מ...
  אניוטה זרקה את הרימון ברגל החשופה והחיננית והמשיכה:
  - בית המקדש...
  אלה פרץ, חתך כמה אנשים, וקרקר:
  - אנשים!
  מריה ירתה ואמרה:
  - חג...
  מרוסיה לקחה אוויר בהנאה, זרקה רימון ברגל, שלא ראתה נעליים הרבה זמן, ואמרה:
  - כס מלכות...
  אלנקה לקחה אותו ולחשה:
  - בקוזק...
  אניוטה, יורה בשאגה, הוסיפה:
  - סטניצה...
  אלה, בשריקה של קוברה, יורה, אמר:
  - שליו...
  מריה ירתה ואמרה:
  - שלוש עשרה...
  מרוסיה השליכה רימון למרחק רב וחשפה שיניים:
  - שנה!
  אלנקה שרה בהנאה, גזרה שלושה ערבים:
  - סנוניות...
  אניוטה ירה והרג את הנאצים:
  - הם מסתובבים...
  אללה ירה בלחישה:
  - שמש...
  מריה נעצה, שרה:
  - זה זורח...
  מרוסיה שוב זרקה רימון ברגליה היחפות והוסיפה:
  - בלבן...
  אלנקה הכניסה כדור ואמרה:
  - גנים...
  אניוטה סיננה בשאגה:
  - איך...
  אללה הכניס כדור וסינן:
  - שלג!
  מריה ירתה ואמרה:
  - ו...
  מארוסיה שלח כדור, שורק:
  הם נהנים...
  אלנקה ירתה בציוץ:
  - איך...
  אניוטה נאנקה ואמרה:
  - קטן...
  אלה המשיך בהנאה:
  - ילדים!
  מריה שלחה כדור והמשיכה:
  - הם רוקדים...
  מארוסיה פרץ קצר ואמר:
  - קוזקים...
  אלנקה בעטה, זרקה רימון ברגל יחפה ונהמה:
  - במעגל!
  אניוטה ירה וצייצה:
  - אה-מה!
  אלה הלוהט שלח כדור ושאג:
  -קַיִץ...
  מריה זרקה את הרימון ברגל יחפה ונבחה:
  - לא חורף!
  מרוסיה ירה וצווח שוב:
  -אה-מה!
  אלנקה מסמרה ושאגה:
  -אם רק...
  אלה זרקה רימון ברגל יחפה ואמרה:
  -כֶּסֶף...
  מריה סיננה בהנאה ונפלה מהמקלע:
  -אפל...
  מארוסיה השיקה שבר זכוכית באצבעותיה החשופות, חתכה כמה גרונות ולחשה:
  -נהר קובאן
  אלה שרה יחד ויורה:
  - ונהר הדון,
  מריה לקחה אותו ושרה, יורה:
  - לצאת להליכה...
  מארוסיה, זורקת את הציפורן באצבעותיה החשופות בשאגה, המשיכה:
  - קוזק...
  אלנקה ירתה ונבחה:
  - לצאת להליכה...
  אניוטה חבטה והמשיכה:
  - ביי...
  אלה הלוהט ירה ולחש:
  -אה-מה!
  מריה חבטה ופלטה:
  -קַיִץ...
  מארוסיה לקח אותו ולחש בהנאה וירה:
  לא חורף...
  אלנקה ירתה ופלט:
  - אה-מה!
  אניוטה דפקה ואמרה:
  - אוי...
  אללה ירה ולחש:
  - מהמוח,
  מריה שלחה כדור ישר למצח ועשתה צעד:
  -את כל...
  מרוסיה שוב שיגרה רימון ברגל יחפה ופלטה:
  הם ייקחו את זה...
  אלנקה אמרה בזעם:
  - מהקוזק...
  אניוטה, יורה בפראות, סיננה:
  - נו...
  אלה הלוהטת זרקה רימון באצבעותיה החשופות, ואמרה:
  -א...
  מריה צחקקה ושאגה:
  -ביי...
  מרוסיה זרק שוב את המתנה, צווח:
  - לצאת להליכה...
  אלנקה, יורה בשאגה, ענתה:
  - ביי...
  אלנקה, ניתקה את שכירי החרב, שרה:
  -אה!
  אניוטה, שהפילה את הפשיסטים, אמרה:
  -א!
  אש אללה סיננה:
  -אה!
  מריה פשוט תפסה את זה ופלטה:
  - א!
  מארוסיה השליכה חתיכת קרמיקה באצבעותיה החשופות ופלטה:
  -שֶׁקֶט...
  אלנקה גם זרקה את המתנה בכף רגלה היחפה:
  - קוזקים...
  אניוטה לקחה אותו וצייצה ויורה:
  -עוֹפֶרֶת...
  אלה הלוהטת של בית העץ של האיש השחור פלטה:
  -שיחות...
  מריה, יורה, המשיכה:
  - די...
  מארוסיה הגיב בזעם ושלח מפל אש ברגל:
  - עומד...
  אלנקה נייל המשיכה בהנאה:
  -זקנים...
  אניוטה, יורה בזעם, צייצה:
  -ו...
  אלה זרקה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  - לא מודע...
  מריה שלחה רימון בחיוך, ואמרה:
  -אוֹתָם...
  מרוסיה סיננה בזעם, זורקת רימון ברגלה יחפה:
  -מה...
  אלנקה, זורקת מתנות ברגליים יחפות, אמרה:
  -יסתיים...
  אניוטה ירה ופגעה במדויק מאוד:
  -בקרוב...
  אלה, בחיוך רעיל, זרק את נטל המוות ופלטה:
  -חינם...
  מריה זרקה רימון וצרחה:
  -אלה...
  מארוסיה סובבה את שבר הזכוכית באצבעותיה החשופות, נובחת:
  - ימים...
  אלנקה, סוטרת ברגליה היחפות, התפתלה בזעם:
  -עוֹלָם...
  Anyuta, יורה, פלט:
  -הם יתקשרו...
  אלה סינן נואשות ויורה:
  -זֶה...
  מריה, יורה, נהמה:
  -מְטוּפָּשׁ...
  מרוסיה נבח, זרק רימון:
  -ו...
  אלנקה שלחה מתנה למוות:
  -ישן...
  אניוטה סיננה בזעם רב, מכסחת כמה אינדיאנים שגויסו על ידי הגרמנים:
  -את כל...
  אלה, בשאגה וסובב את נשקה, המשיכה:
  -הם יגידו...
  מריה זרקה רימון באצבעותיה החשופות ואמרה:
  -נחוץ...
  מטריונה טפחה, מסמרה:
  -לגרוטאות...
  אלנקה לקחה אותו וצייצה ויורה:
  - ו...
  אניוטה צווחה בזמן שירתה:
  -חֲסַר תוֹעֶלֶת...
  אלה הלוהט זרק רימון, נוהם:
  -עיתון...
  מריה שיגרה בומרנג באצבעותיה החשופות ואמרה:
  -הם י...
  מטריונה פגעה ברימון בעקב החשוף ושרה בשיא ריאותיה:
  -כֶּסֶף...
  אלנקה סיננה בלחץ, כמו מסמר:
  -עם...
  אניוטה, זרקה את המתנה בזעם, אמרה:
  - שני ראשים...
  אלה הלוהטת, לאחר ששתלה הודעת מוות והרגה תריסר ערבים, אישר בהנאה:
  -נשר...
  מריה זרקה שוב את הרימון ושרה באקסטזה:
  -מלונים...
  מטריונה, זרקה מתנת מוות על עקבה המחוספס, המשיכה בטירוף:
  -אבטיחים...
  אלנקה, שיגרה בזעם את הווה ההרס, אמרה:
  -חיטה...
  אלה הלוהט, לוחש, שידר:
  - לחמניות...
  מריה, באקסטזה, שיגרה רימון ואמרה:
  -נָדִיב...
  מטריונה, עם מתנת השמדה, ריסק תריסר לוחמים, וקישקש: - משגשג...
  אלנקה שלחה לייק של אגרוף עם רגלה החשופה והמפתה ואמרה:
  -קָצֶה...
  סיננה אניוטה בזעם ושלחה מסר של השמדה:
  -ו...
  אלה, ירה בזעם, אמר:
  -על ה...
  מריה שלחה עוד כדור וזמזם:
  -כס מלכות...
  מטריונה מסמרה, נשלחה ברגלה יחפה, מתנת המוות, שואגת:
  -יושב...
  אלנקה, שירתה כדור בזעם, סיננה:
  -V...
  אניוטה זרקה רימון ברגל יחפה ופלט:
  - סנט פטרסבורג...
  אללה סיננה בשיא ריאותיה:
  -אַבָּא...
  מריה שלחה חבילת פיצוץ קטנה עם עקבה החשוף, ואמרה:
  -הצאר...
  מטריונה, יורה, אישר בקלות:
  -ניקולאי.
  אלנקה התחילה לצרוח כמו קוברה, יורה וצרחה:
  -קָשֶׁה...
  אניוטה זרקה רימון ברגלה החשופה והשזופה ופלטה:
  -לְהֶאֱמִין...
  מריה ירתה ואמרה:
  -מה....
  מטריונה עשתה מסמר, ואז זרקה את המתנה עם עקבה החשוף וצווחה:
  -בקרוב...
  אלנקה אמרה, יורה בזעם של לביאה:
  - נרקוד
  אניוטה פירה:
  -אָדוֹם...
  אש אללה אמר בחומרה:
  - השבע עשרה...
  מריה, בהנאה וצובר תאוצה בקליעה, המשיכה:
  -שָׁנָה...
  מטריונה שוב זרקה רימון ברגל יחפה ופלט:
  - הם יודעים...
  אלנקה סיננה באקסטזה נלהבת:
  -רק...
  אניוטה, בטירוף פראי, זרקה רימון ברגלה יחפה וצרחה:
  -על ה...
  אלה הלוהט צייצה והשליכה את מתנת ההשמדה:
  -שָׁמַיִם...
  מריה, בהתלהבות של הרפיית קטלנית, אמרה:
  -מלאכים
  מטריונה, בועטת בגדולת המוות ברגלה היחפה, סיננה:
  - שלך...
  אלנקה שיגרה רימון בגפה התחתונה החשופה ואמרה:
  -מה...
  אניוטה שוב התחבטה עליה במתנת ההשמדה וצחקקה:
  -אתה...
  אללה השטן האדום שר:
  - תושבי הכפר...
  מרוסיה אמרה באדישות, זורקת רימון ברגלה יחפה:
  - מחכה...
  אלנקה שיגרה שוב את הרימון ובהגנה על דושנבה שרה:
  -אה-מה!
  אניוטה תמכה באגרסיביות, זרקה פגיון ברגלה החשופה ובאצבעותיה החינניות, שואגת:
  -קַיִץ...
  השטן הלוהט צחק מהתרגשות וענה:
  לא חורף,
  מריה, לאחר שירתה את הכדור, אמרה בזעם:
  -אה-מה!
  מטריונה הושיטה את הרימון ברגל יחפה ולחשה:
  -אם רק...
  אלנקה ירה שוב, הפילה את הסינים וצווחה:
  -כֶּסֶף...
  אניוטה פרקה באגרסיביות את המקלע שלה וירתה לעבר האויבים, תוך שהיא לוחשת:
  -אפל...
  מריה זרקה רימון ברגל יחפה וסירשה:
  - נהר קובאן...
  מטריונה סיננה, וזרקה את מתנת המוות ואמרה:
  - ו...
  אלנקה לקחה את זה וצחקה בכוח:
  -דון ריבר...
  אניוטה צווחה בחלק העליון של ריאותיה:
  -לצאת להליכה...
  מריה זרקה רימון ברגל יחפה ופלט:
  -קוזק...
  מטריונה ירתה שוב, הפילה שני גברים שחורים ופלטה:
  - לצאת להליכה...
  אלנקה ירתה את הכדור ויצאה ואמרה בהנאה:
  - ביי...
  אניוטה שאגה כמו בלוגה ואמרה:
  - אה-מה!
  אלה אדמונית השיער, יורה, המשיכה:
  -קַיִץ...
  מריה, באקסטזה נלהבת, העירה:
  לא חורף...
  מטריונה נובחת בחלק העליון של ריאותיה, ומשגרת פיצוץ גדול לתוך החבילה ברגלה החשופה:
  - אה-מה!
  אלנקה אמרה בהתפעלות, זורקת רימון באמצעות עקבה החשוף:
  - אוי...
  אניוטה, יורה ומכסח, נהמה:
  - מ...
  אש אלה המשיך:
  - משוגע...
  מריה, ירתה, לקחה אותו ואמרה:
  -את כל...
  מטריונה, יורה, סינן כמו קוברה, מכה:
  הם ייקחו את זה...
  אלנקה צווחה בעוצמה, וחבטה:
  - אתה...
  אניוטה, יורה, אמרה בזעם:
  - קוזק...
  אלה הלוהט זרק עוד רימון וצוח:
  -נו...
  מריה פלטה בקשיחות:
  -א...
  מטריונה זרקה רימון ברגל יחפה ונהמה:
  -ביי...
  אלנקה, שוב משתמשת באצבעותיה החשופות, זרקה את הלימון וצעקה:
  - לצאת להליכה...
  אניוטה זמזמה כמו צרעה, וזרקה רימון ברגלה יחפה, אמרה:
  -ביי...
  מריה בלחץ, יורה צרור, נבחה:
  - נו...
  מטריונה, זרקה את הרימון, קישקש ושאג:
  - א...
  אלנקה ענתה בחומרה, בעטה במתנה ששכירי החרב זרקו עליה בבעיטה:
  - ביי...
  אניוטה פלטה וקפצה על רימון ברגל יחפה:
  - לצאת להליכה...
  אלה זרקה את המתנה ברגלה החשופה ופלטה:
  - ביי!
  והבנות פרצו בצחוק פה אחד... לא, דושאנבה לא קלה לגרמנים. אמנם נפרסו כוחות משמעותיים של חי"ר זר. להינדים, לאפריקאים ולערבים קשה להילחם בחורף, ולכן הנאצים שלחו אותם למרכז אסיה. כאן הם משמשים כמו בשר תותחים. והם נשלחים לשחיטה. עיר חדשה צמחה, המציעה התנגדות עזה: דושנבה.
  הגרמנים הפציצו עמדות סובייטיות באמצעות פצצות כבדות ונפאלם. הם ירו מתותחים והוביצרים מונעים, והעלו משגרי גז. והם אפילו השתמשו בפצצות במשקל של עד עשרה טון. הם שברו את רוסיה בברכיים.
  דושאנבה הפכה להריסות שנורו ממש בטווח אפס.
  אלנקה, יחפה, לבושה רק בתחתונים, מלחינה תוך כדי, החלה לשיר;
  אני לוחם של אימנו רוסיה,
  בחורה פשוטה, תמיד יחפה...
  לפעמים העורבים בכו בשפל,
  אבל אני מאמין שהחלום יתגשם!
  
  הצטרפתי לקומסומול רעב,
  פנינה כמעט עירומה בקור...
  אבל אני אזרוק את הפשיסט מהכן שלו,
  תן לאדולף את אפו הארוך!
  
  אל תסמוך על נערת קומסומול,
  לא יצליח לרסן את היקום...
  ונשמע כאן קול צלול,
  הצבא שלנו עלה לראש ארצנו!
  
  עבור המולדת רוסיה הגדולה,
  תילחם, בבקשה, חלוץ ללא פחד...
  למרות שאתה יודע שהשדות מושקים בדם,
  אבל תראה לי, אתה דוגמה לגבורה!
  
  עבור חברי קומסומול, גן עדן הוא אושר,
  אין דאגות לילדה...
  הכל יהיה בכוחה הגאה, המפואר,
  והפיהרר יגיע לגורל ההפלה!
  
  אבל הזמן קשה - היטלר מגיע,
  הוא יכול אפילו להביס את הנורא...
  הוא זורק רקטות בנדיבות כמו פצצות,
  מסוגל להפוך את כל החיילים למשחק!
  
  אבל תאמין לי, בנות לא יודעות פחד,
  לזרוק רימון ברגל יחפה...
  היא עירומה - החולצה שלה שרופה,
  נלחם נגד עדר לא מודע!
  
  אין חברי קומסומול - מספיק מילים,
  היא לא מכירה את המילה - אני לא יכול!
  והקראוטים יברחו כמו גנבים,
  כשהילדה מיישרת את הרגל!
  
  כן, להילחם חצי עירום בקור,
  תאמין לי, בחורה כזו נועדה...
  היא צבעה של ורד שופע בקרבות,
  והוא יהרוג את הקראוטים, בדיוק כמו שרצה!
  
  לוחם הנמר, בצחוק, דפק
  זה נשרף לאפר כמו נפאלם...
  ואדולף הפשיסט קיבל את זה בחוטם,
  לשווא תקף הפריץ את רוסיה!
  
  החיילים לא יודעים מה נעשה,
  מתי יגיע זמן השלום לכדור הארץ...
  אבל חברי קומסומול היחפים מהנהנים,
  והם פותחים חשבון לכל ההישגים!
  
  הם רוצים להשיג הכל בעצמם
  אין סבך גן עדן לחברי קומסומול...
  למרות שהפנים יתברכו מהסמל,
  אנחנו לא הולכים לאכול ארוחת צהריים של לוציפר!
  
  הם כבשו מחדש קבוצה של שודדים ממוסקבה,
  למרות שהרייך השלישי עוצמתי ללא שום מילים...
  נהרוג את הטפילים עם טנקים,
  והחושך ייחתך על ידי קרן שמש בהירה!
  
  ולרוץ דרך רחפי השלג יחפים,
  זה לא קשה לבחורה בכלל...
  אנחנו לא מפחדים מלהבות מבריקות,
  למרות שאנחנו יודעים את זה, זה קל!
  
  איחוד הסובייטים - המולדת נהדרת,
  בו, כל לוחם הוא אביר מהאבוס...
  ניתן לשמוע שאגות מהחיתולים של הילד,
  וניצחת את החבורה ואת היריבים!
  לאחר שהנאצים כבשו את אוראל בקיץ, והתאחדו עם היפנים. סטלין וצוותו נכנסו ליערות והכריזו על מלחמת פרטיזנים. והפירר החל ליצור דיוויזיות מכוחות מקומיים. בפרט, צבא השחרור הרוסי של ולאסוב שימש נגד הפרטיזנים. וכמה תצורות מלוכניות. בנוסף, הקיסר ולדימיר השלישי הוזמן לשחק את תפקיד הנסיך, שליט שותף נומינלי של הפיהרר.
  אבל זה נומינלי לחלוטין.
  לעת עתה, גרמניה נרגעה כלפי חוץ. הגרמנים כבשו את מושבות צרפת, הולנד ואדמות רוסיה. היה שלום מכובד עם בריטניה, ארה"ב עדיין לא הוציאה את הראש ויש לה בעיות בתוך המדינה ועם הכלכלה.
  עם זאת, היחסים עם יפן הפכו מסובכים באופן ניכר. היא כבשה את הודו-סין, שהגרמנים ראו במושבה שלהם. והנאצים גם נזכרו ברכוש הגרמני שנכבש על ידי היפנים במלחמת העולם הראשונה. כאילו, לא הגיע הזמן להחזיר אותם? ובכל זאת, התנהגת בצורה לא ישרה.
  בעוד המהות ועניין הקשר התלהטו. יתר על כן, היפנים נלחמו יותר ויותר בסין. והם נעו לאורך השטח הצהוב.
  הגרמנים חסכו את כוחם על ידי יצירת דיוויזיות זרות בפיקודו של הארים.
  רכשנו טנקים חדשים: "נמר", "פנתר", "אריה" ו"עכבר". אולם הטנק האחרון התברר ככבד מדי, ומומחים צבאיים דחו אותו.
  הגרמנים החלו להפעיל לחץ על יפן בדרישה לוויתורים טריטוריאליים. הסמוראי התנגד. כתוצאה מכך פרצה מלחמה חדשה ב-20 באפריל 1944. הגרמנים תקפו את היפנים והחלו לדחוף אותם לאחור.
  הקרבות הראו את חולשתם של כוחות היבשה היפניים, אך יחד עם זאת שהפנתר היה טנק מעשי לחלוטין ויעיל למדי. ואפילו טוב יותר הוא ה-Panther-2 עם הגנת צד משופרת.
  היפנים ספגו תבוסה אחר תבוסה ונסוגו. בנות סובייטיות השתתפו בקרבות. הם נלחמו בביטחון.
  והנה חמש בנות קומסומול במיטבן בקרב מול היפנים.
  אלנקה, אניוטה, אלא, מריה ומטריונה נלחמות כמו לביאות. הם יורים, זורקים רימונים ברגליהם החשופות והמסותתות ומנערים את החזה החשוף.
  ובאותו הזמן הם גם שרים;
  אין ארץ מולדת יפה יותר של רוסיה,
  אין כוח יפה יותר בעולם...
  הכוכבים השקו קטיפה שחורה,
  שלח דרישת שלום לאבירים!
  
  חברי קומסומול גם אוהבים להילחם,
  ולרוץ יחף בביקיני,
  למהר דרך רחפי השלג עם עקבים חשופים,
  להכות את קראוטים באגרוף!
  
  אין מדינה יקרה יותר ביקום,
  מהי ארץ המולדת הבהירה שלי...
  עם כוחו הבלתי משתנה בקרבות,
  המשפחה הרוסית שלנו מתחזקת!
  
  נלחמנו עם החרב האורתודוקסית,
  ועכשיו הקומוניזם מאחורינו...
  האנשים שלנו הפכו לתפארת ביקום,
  והפשיזם המרושע יושלך לתהום!
  
  כמה גיבורים יש בארץ המולדת?
  בקרב, גם תינוק וגם זקן...
  נטייל בברלין בגיבוש,
  האמונה שלנו היא מונוליט חזק!
  
  דע שישוע שולט בנו,
  הוא אלוהים גדול, רוסי ולבן!
  קין הרשע יושמד,
  התפללו לעזרת המשפחה הקדושה!
  
  כולנו יכולים, אנחנו יכולים לעשות הרבה,
  אנחנו יכולים להתמודד עם כל משימה...
  אל תדבר שטויות נאציות,
  אני אעוף לשמיים כמו ציפור!
  
  כוחו של סווארוג החזק איתנו,
  ואדון המשיח הקדוש...
  בקש מאלוהים לנצח
  היו נאמנים לרוד עד הסוף!
  
  אלוהינו היפה הקדוש, הכל יכול,
  שהוא בחר ברוסיה לכתר שלו...
  אנחנו נפרוס את זה בשבילו אם נצטרך את הגגות,
  לנצח בליבנו אתה האב רוד!
  
  שאל את לאדה מזל טוב,
  תן לו לתת לצעיר אהבה...
  אם אנחנו צריכים להחזיר, אנחנו יכולים להשיב מלחמה,
  אחרי הכל, יש לנו דם חם!
  
  בואו ניצור את מרחבי היקום,
  אנחנו הרוסים נעוף גבוה מהכוכבים...
  תן לסבל להיעלם לנצח,
  אחרי הכל, יש לנו אל כל יכול אחד!
  
  כולנו נעמוד על רוד,
  ובשם המשיח הבהיר...
  פיהרר פרוותי uroyu,
  האמונה שלנו חזקה וטהורה!
  
  כך אנו בונים את מטרת הקומוניזם,
  אנחנו נהיה מעל כולם בארץ המולדת, דע...
  בואו נשבור את עול הפשיזם, תאמין לי,
  וגן עדן יבוא ביקום!
  
  אלוהים יתן לנו להפוך לשרירים חזקים יותר,
  ולהתחזק בגוף ובנפש...
  אין לוחמים חזקים יותר בעולם,
  הבה נמחץ את האויב ביד פלדה!
  
  האל הלבן יקים את כולם לתחייה, תאמין לי,
  לכן, זה לא מפחיד למות...
  כל השדים יתפזרו בפינות,
  תאמין לי, הקומוניזם לא ירמס!
  
  ובשם המשפחה, נלחמנו,
  סטלין הענק הוביל אותנו לקרב,
  נראה קומוניזם בקרוב,
  ורוסית וגיאורגית מאוחדים!
  
  ביחד נהיה חזקים יותר מכל השדים,
  המשפחה תיתן לנו כוח ואושר...
  ולמרבה המזל זה לא יימשך יותר,
  העובדה שפתחתי לך את הדרך לשירה!
  בקיצור, יפן ממש מבאסת. היא מפסידה במלחמות בלי שום סיכוי.
  "פנתר"-2 צובר נקודות לעצמו ללא בעיות. היא טנק סופר כיתתי. מבחני קרב הראו שהרכב הזה מסוגל לעמוד בפני פגיעות של רובים יפנים מכל הזוויות.
  ובטנק הזה, כמובן, יש גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה. נלחם בארבע בנות.
  והם יורים באופן פעיל על היפנים. הלהיטים מתרחשים עם המונוטוניות של פטישת מסמרים.
  גרדה, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, מצייצת:
  - אני לוחם מגן עדן חדש!
  שרלוט, ירתה, חשפה שיניים ושאגה:
  - ואני ממעמקי החלל!
  כריסטינה, ממשיכה לירות, מחייכת, ענתה:
  - ואין מי שיעצור אותי!
  מגדה ירתה ואמרה בתוקפנות:
  - אני לוחם מהספקטרום הגיהנום!
  והבנות הושמדו על ידי היפנים בלי שום רחמים. הם פעלו באגרסיביות מוגברת. התנועות והמהירות שלהם מדהימות.
  והם עצמם יחפים ובביקיני. אלה בנות הריינג'רים. אפילו היפנים מתחילים לוותר.
  והקראוטים החלו לנחות במטרופולין עצמו. הם פעלו ביעילות יתרה. גם ה-TA-152 הרב-תכליתי השתתף בקרבות, שהתגלו כחזקים יותר מהפוקה-וולף.
  שתי בנות נלחמות: אלבינה ואלווינה.
  נשים גרמניות מקסימות, שתיהן בלונדיניות. ואיך יפגעו ביפנים ממטוסים.
  אלבינה ירתה צרור, הפילה תריסר מטוסים ושאגה:
  - אני ילדה כל כך מגניבה!
  אלווינה גם ירה, הרגה תריסר יריבים וחריקה:
  - פשוט לביאה!
  ושתי הבנות בהלם מוחלט!
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה עוזרים לוורמאכט לכבוש את טוקיו. הם ממלאים אחר הוראות מכשפת העל. ומה עוד יש לעשות? לא תשב בחיבוק ידיים ותראה את התקדמות המלחמה.
  הילד והילדה לא יכלו להפוך את גל המלחמה. אז התברר שעכשיו הם רק מניפים את החרבות שלהם.
  הם כורתים סמוראים וזורקים רימונים ברגליהם היחפות.
  אולג ריבצ'נקו חתך תריסר יפנים ואמר:
  - יש עננים קודרים בגבול...
  מרגריטה, מוחצת אויבים בחרבות, המשיכה:
  - הארץ הקשה עטופה בדממה!
  והיא זרקה רימון ברגל יחפה.
  אולג המשיך לתקוף את האויב, זרק רוצח נוכח באצבעותיו החשופות ושאג:
  - על הגדות הגבוהות של האמור!
  מרגריטה, שהמשיכה לירות וזורקת את רגליה החשופות והשזומות, כתבה:
  - פלוטוקרטים עם חרמשים עומדים!
  ואיך הילדה פורצת בצחוק. והוא ייקח את זה ויפגע בסמוראי...
  ילדי המחסל השתוללו. בסופו של דבר הם אפילו תפסו את המיקאדו בעצמו.
  הלוחמים הצעירים נלחמו בזעם. הם השליכו רימונים ברגליהם היחפות וירו ממקלעים.
  וכשהופיעו הנינג'ות, הילד זרק לעברם כוכב באצבעות רגליו והפיל חמישה מהם.
  וגם הילדה זרקה ברגל יחפה את הרוצח והפילה שש ושרה:
  - לגדולת המולדת.
  ואז ילדי המפלצות הורידו ממש את כל השומרים.
  והם קיבלו על כך פרסים מידיו של הפיהרר. יתר על כן, ניתן היה לתת גבוהים יותר, בהתחשב בכך שקיסר יפן עצמו היה בשבי.
  הבנים קיבלו את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון. וזה כשלעצמו כבוד גדול.
  הפיהרר נישק את מרגריטה על הלחי לשלום ואמר:
  -אתם ארים אמיתיים! אתה יכול לשרת בצבא שלי!
  ילדי המפלצת קראו:
  - אנו שמחים לנסות לשרת את מטרת השלום והשגשוג של האנושות!
  והם עצמם בקושי יכלו לעמוד בפיתוי, וחנקו את הפיהרר בבהונותיהם החשופות. אבל המכשפה נתנה להם הוראות: מאז שברית המועצות נכבשה, אז תן לגרמנים לאחד את העולם.
  ואכן הפיהרר החליט שאין צורך לעצור. והכריז מלחמה על בריטניה.
  בשלב זה, 1945, הגרמנים רכשו מטוסי סילון חזקים והיו להם טנקים מסדרת E. כלי הרכב החדשים היו מתקדמים וקומפקטיים יותר מהקודמים. ה-E-75 התגלה כמוצלח במיוחד, שפותח על פי התכנון העדכני ביותר לבניית טנקים גרמניים - מנוע ותיבת הילוכים יחד עם סידור רוחבי.
  ה-E-75 התברר כמוגן היטב במצח: 200 מ"מ בחלק העליון של הגוף ו-160 מ"מ בתחתית, בזוויות של 45 מעלות. הצדדים של גוף הספינה הם 120 מ"מ במדרונות, בתוספת מגנים נוספים של 50 מ"מ, והצריח הוא 252 מ"מ מלפנים בשיפוע של שישים מעלות, וצפנות 165 מ"מ נמצאות בשיפועים כפולים כמו ב"טייגר" - 2, רק גדול עוד יותר, מכיוון שהצריח נמוך באופן ניכר.
  ה-E-75, בהשוואה לטייגר 2, היה נמוך בכמעט מטר, אבל ארוך ורחב יותר, והשריון היה הרבה יותר עבה ומשופע. במקביל, המשקל עלה לשבעים וחמישה טון בלבד, שעם מנוע של 1250 כוחות סוס סיפק ביצועי נהיגה טובים יותר מאלו של טייגר-2. הרכב הגרמני החדש היה מוסווה טוב יותר, בעל תיבת הילוכים אמינה וקלה יותר, ואקדח חזק יותר של שניים, או יותר נכון אפילו ארבעה, סוגים.
  הראשון הוא הטנקים שהכי קל להשמיד: 88 מ"מ 100EL, אקדח אידיאלי לירי מטרה, סופת רעמים לכלי רכב אנגליים. חזק יותר, אבל גם מסוגל להרוס טנקי 105 מ"מ 100 EL, לפגוע אפילו בצ'רצ'ילים ממרחק רב ומסוגל לחדור חזיתית לטורטיה. ואקדח הנ"מ בקוטר 128 מ"מ 55 EL נוח ויעיל יותר לירי הן על מטרות לא משוריינות והן על טנקים. וקליבר גדול עוד יותר, קרוב יותר לתותח סער, תותח 150 מ"מ, לעומת זאת, המסוגל לירות על טנקים.
  ה-E-75 הוא רכב עדיף על כל הדגמים הבריטים והאמריקאים, ורק לטנק הטורטיה הנדיר יש סיכוי לפגוע בגרמני מטווח קצר.
  אבל "טורטילה" במשקל שמונים טון הוא לא רכב בייצור המוני, וחוץ מזה, אקדח מתנייע שוקל שמונים טון עם מנוע של 600 כוחות סוס. אז רק עשרים מהם יוצרו.
  לפיכך, ה-E-75, שקיבל עדיפות והפך להיות המיוצר ביותר ב-1945, למעשה כמעט בלתי פגיע. אבל הגרמנים לא היו צריכים יותר מדי טנקים. אז כוחות הטנקים הבריטיים חלשים. ה-E-10 וה-E-25, תותחים קלים ומהירים, נלחמו היטב בג'ונגל. אז... הגרמנים פתחו במתקפה לתוך הודו והכו את החיילים הקולוניאליים של הבריטים והאמריקאים בלי הרבה מאמץ.
  בהיסטוריה האמיתית, הם הובסו בקלות על ידי חלשים יותר, אבל כאן הוורמאכט לא קרוב אליהם.
  ארצות הברית לא יצרה פצצה ב-1945. באופן כללי, כמעט בכל היקומים, האמריקאים יצרו את הנשק הזה הרבה יותר מאוחר. רק שלברית המועצות היה חסר מזל בהיסטוריה האמיתית שארה"ב עשתה זאת.
  באופן כללי, ברור שיש איזה כוח מיוחד שממוטט את כל האימפריות שמשיגות כוח.
  כפי שהיה עם רוסיה הצארית, שהחמיצה את הסיכוי שלה להגמוניה עולמית, כך היה עם ברית המועצות, וכך היה לאחרונה עם ארה"ב. כן, כנראה, צרות יחכו לסין כשהיא תהיה חזקה מדי. אבל ברור שמכשפת העל מנסה לאחד את האנושות ביקומים שונים.
  הגרמנים כובשים כעת את הודו ועוברים יחד עם הטורקים דרך מצרים. הם מנצחים בלי הרבה קושי. והבעיה העיקרית שלהם היא הרחבת התקשורת, האספקה והמחסור בכבישים במקומות רבים.
  בנות גרמניות, כמובן, נלחמות בכל מקום שהן יכולות ולא יכולות.
  שלה ומרגרט הביסו את הבריטים באלכסנדריה, והפילו יותר מעשרה טנקים. ועכשיו הם דוהרים לאורך נהר הנילוס ב-E-50 שלהם וכבר נלחמים בסודן.
  הטנק שלהם הוא "פנתר" משופר, עם שריון עבה כמו זה של "טייגר"-2 רק עם שיפועים גדולים יותר. הרכב עצמו נמוך משמעותית מהפנתר עם צריח קטן, והפריסה צפופה מאוד. שלה, מרגרט ואלי במכונית הזו - הצוות צומצם לשלושה אנשים. זהו גם חיסכון משמעותי במקום. משקלו של הרכב, אם כן, לא עלה על 50 טון, והוא היה חמוש בתותח 88 מ"מ באורך 100 אל"י. האקדח מדויק מאוד ויורה שתים עשרה יריות בדקה. בנוסף, בהשוואה לטייגר-2, עדיין תלויים בצדדים 50 מילימטרים של מגנים, כך שלא ניתן לפרוץ בקלות מכונית גרמנית. ומנוע ה-1200 כוחות סוס שלו מוגבר.
  שלוש בנות נוסעות, ורואה את הצ'רצ'יל, יורה במדויק. כן, לטנק האנגלי יש יתרון אחד - שריון חזיתי טוב. אבל האקדח די חלש ולא מסוכן לרכב גרמני. אפילו ל-E-50, שבשל המגנים שלו מוגן הרבה יותר מהטייגר-2, או אפילו יותר מהפנתר הקודם.
  שלה, ירה, לאחר שהרס את השרמן מרחוק, העיר:
  - הנה אנחנו יורים על עצמנו... ומה מצפה לכולנו הלאה?
  מרגרט השיבה:
  - כוח על העולם!
  אלי ירה לעבר הצ'רצ'יל ושרה:
  - אבל יש לי עוד תשוקה, זה כוח, רק כוח!
  והבנות בביקיני הרסו עוד טנק אנגלי, שרו:
  - אין צורך בזהב וכסף! ואני צריך שאנשים יכריעו ברך מולי!
  ושלה שוב לחצה על כפתורי הג'ויסטיק ברגליה היחפות, פוגעת באויב ושאגת:
  - אנשים היו על הברכיים! על פני כל פני כדור הארץ!
  הלוחמים המשיכו לירות. אבל הטנקים הבריטיים אזלו, והכוחות הקולוניאליים החלו להיכנע.
  בינתיים החליט הפיהרר, בעצת מיינשטיין, לבצע הרפתקה נועזת: בדצמבר 1945 נחתו הגרמנים בתעוזה בבריטניה. למען האמת, אף אחד לא ציפה לזה! במקרה זה, החלטה כזו התבררה כמוכתבת על ידי החישוב שעדיף אפילו לשרוד בלילה.
  אבל מים קרים אינם מחסום.
  וכמה קשה הזדיינו הגרמנים.
  צוות הטנק של גרדה חזר מהודו. למרות הקור של החורף, הבנות נלחמו יחפות ובביקיני.
  אבל הטנק E-75 שלהם עובד. הבנות זה עתה נחתו ונלחמות ברגע הקשה ביותר, דוחות את התקפת הטנקים שרוצים לזרוק אותם לים.
  גרדה בחרה ברובה 88 מ"מ 100 EL. הוא די חודר שריון ויש לו מספר רב של פגזים. הבנות עובדות על ידי לחיצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות הרגליים החשופות והשמדת הבריטים. ובאותו הזמן הם שרים:
  - והרייך הגדול אמר לך - אל תיסחף,
  נמחץ את כולם, נניע הרים במכה אחת!
  גרדה ירתה, לחצה על כפתור הג'ויסטיק ברגל יחפה וצווחה בחיוך:
  - תהילה לרייך השלישי!
  שרלוט גם ירתה, תוך שימוש באצבעותיה החשופות וצרחה, חושפת שיניים, ריסקה את הצ'רצ'יל:
  - ותפארת צבאנו!
  כריסטינה לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, פגעה במכונית האנגלית ושאגה:
  - תהילה גם לנו!
  ואז מגדה לחצה ברגליה היחפות. היא מחצה את האויב, השמידה את השרמן והוציאה:
  - ותפארת לרוחנו!
  הבנות עבדו והשמידו טנקים בריטיים.
  גם אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמו. המכשפה ההיפר-כל יכולה הורתה, אז זה חייב להתבצע. תחרוש למען האלמוות שלך.
  ילד וילדה השליכו רימונים ברגליהם היחפות וכיסחו חיל רגלים במקלעים.
  הילד אולג זרק אותו כמו רימון ושבר את עקבותיה של מכונית אנגלית. היא הסתובבה ונתקלה בשכנה. ושני הטנקים התפוצצו.
  הילד צעק:
  - תהילה למולדתנו!
  גם מרגריטה קורשונובה זרקה רימון בבהונותיה החשופות ושברה את עקבותיו של הצ'רצ'יל. הוא ביצע פניית פרסה והתנגש בשרמן. שני הטנקים עלו באש וזוהרו כמו נרות.
  הילדה נבחה:
  - תהילה לארץ המולדת ומוות לאויבים!
  אולג ריבצ'נקו שוב זרק שני רימונים בבת אחת ברגליו היחפות. הם פגעו בפסים, וארבעה טנקים התנגשו בבת אחת. אחד מהם התברר כ"טורטיה". ואפילו מסטודון כזה התחיל להיקרע לגזרים.
  הילד צחק:
  - לשינויים בעולם!
  גם מרגריטה קורשונובה נתנה תפנית. כיסח את הבריטים. היא זרקה רימונים באצבעותיה החשופות ושאגה:
  - לסדר יריד חדש!
  כתוצאה מהשלכתה, שתי מכוניות התנגשו בבת אחת והילדה צחקה.
  אולג גם זרק מתנות רוצח בכף רגלו היחפה והעיר בשנינות:
  - לאיזה סדר אתה מתכוון?
  השלכת הדגיגים גרמה להתנגשות שתי מכוניות בריטיות.
  מרגריטה השיקה את מתנת המוות באצבעותיה החשופות, דחפה שתי מכוניות וענתה בכנות:
  - בטח לא לגרמנית! אבל, אבוי, זה טוב שהמכשפה לא הכריחה אותנו להילחם נגד העם שלנו!
  אולג ריבצ'נקו לקח את הרימון וזרק אותו ברגלו היחפה, דחף אותו אל עקבותיהם של הפרשינג וצ'רצ'יל, ואז שאג:
  - אני סופר מסיים!
  ואיך הילד יצחק!
  גם ילדי המפלצות כיסחו את חיל הרגלים והעניקו להם פרצי אש. וכל כדור פגע במטרה.
  הבריטים היו בבירור מותשים. וילדים יפים וברי אלמוות שלחו חבילות הרס ברגליהם החשופות. והם הרסו את בריטניה.
  ובשמיים נלחמו בחורות יפות מאוד, חשופות וביקיני: אלבינה ואלווינה. תוך זמן קצר, הבנות כבר הפילו יותר משלוש מאות מטוסים כל אחת, וקיבלו את צלב האביר של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  אבל עכשיו שני היפים כבר קרובים לדמות של ארבע מאות מכוניות. ואז מחכה להם פרס גבוה עוד יותר: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון זהובים, חרבות ויהלומים.
  אלבינה מפילה מכונית אנגלית, סובבת אותה ושרה:
  - בגל הים ואש זועמת!
  לאחר מכן, פרץ אחד של תותחי 30 מ"מ מה-Me-262 "X" שלו הפיל חמישה מטוסים נוספים ולחש:
  - ובזעם, ובאש זועמת!
  אלווינה לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות. היא הורידה את המטוסים הבריטיים עם תותחי האוויר שלה ושאגה בטירוף:
  - ולהשיג הישג!
  ושבעה מטוסים התנפצו ונקרעו לרסיסים.
  אלבינה הסתובבה שוב ושוב, כמו מכה, ניתקה ארבעה מטוסי אויב וצווחה:
  - בשביל זה אתה צריך לחיות!
  ושוב הוא לוחץ על כפתור הג'ויסטיק ברגליו היחפות.
  אלווינה גם סטרה ליריבה. קרע את המטוסים ושאג:
  - לאמונה חדשה של אלפי שנים!
  לאחר מכן הפילה שלושה מטוסים נוספים של חיל האוויר הבריטי.
  הבנות בקרב הזה עלו על התוצאה של ארבע מאות מכוניות שהופלו. והם הגיעו לרמה חדשה.
  הם זכו: צלבי האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון זהובים, חרבות ויהלומים.
  ולונדון עצמה הייתה מותקפת. הגרמנים לא הרשו להפיל את עצמם והקיפו את הבירה האנגלית.
  ובאפריקה, שלה, מרגרט ואלי נלחמו בחום. שלוש בנות תפסו גנרל אנגלי. והם הכריחו אותו לנשק את רגליו היחפות, מעט ירוקות מדשא.
  לאחר מכן החלו שלה, מרגרט ואלי לאנוס את האסירים. הם פשוט הפשיטו אותם ואז רכבו עליהם על מוטות ירקן פועמים. והם מאוד אהבו את זה.
  ואז הבנות התחילו בציד ואכלו בשמחה גנו. ואז הם קפצו כמו פראים.
  ואולג ריבאצ'נקו ומרגריטה קורשונובה רצו סביב ארמון בקינגהאם. הם השמידו את האויב באש מקלעים וזריקת רימונים באמצעות רגליהם היחפות.
  ושני הלוחמים קראו לעצמם:
  - אנחנו נלחמים בסגנון סופרמן!
  במקביל זרקו הילדים באצבעותיהם החשופות גם כוכבים שפגעו בשומרי הארמון ובשומרים. אולג חתך תריסר וחצי שומרים בזריקת בומרנג ושאג:
  - לצבא עידן החלל!
  מרגריטה גם שיגרה בומרנג ברגל יחפה של הילדה, חתכה תריסר יריבים ונבחה:
  - לפניכם דברים מגניבים חדשים!
  גם הילד וגם הילדה עשו את דרכם לחדר הכס. שם, הילדים המחסלים האלה פיזרו את שומרי הראש של צ'רצ'יל. והדמות הזו נבחרה שוב לראש ממשלה לאחר השלום המביש עם גרמניה.
  לאחר מכן בעטו הילדים בצ'רצ'יל בסנטר בעקבים החשופים. הוא נפל מת.
  כך נתפס ראש ממשלת בריטניה והמפקד העליון.
  אולג ריבצ'נקו זרק דיסק מושחז בחדות ברגל יחפה, חתך שמונה שומרים והעיר:
  - אנחנו לא עושים סתם עבודה!
  מרגריטה גם השיקה בומרנג עם בהונותיה החשופות ושאגה:
  - אבל אנחנו עושים את זה טוב!
  בירת בריטניה נפלה, ואנגליה עצמה נכנעה. כך הפך דף נוסף של מלחמת העולם השלישית. נכון, ארצות הברית עדיין הייתה לפני, והיה צורך לקפוץ מעבר לאוקיינוס. ובכן, בסדר, החבר'ה עדיין יעזרו.
  הגרמנים נחתו באיסלנד כבר בינואר 1946. אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה זכו למסדר צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי כסף, חרבות ויהלומים עבור לכידתו של אויבו האישי של היטלר וילסון צ'רצ'יל. ובנוסף צלב זהב של כישרון צבאי עם יהלומים. מדוע חגגו את הילדים בנדיבות?
  אבל עכשיו הם באיסלנד. אולג ריבצ'נקו לובש רק מכנסיים קצרים, ומרגריטה קורשונובה לובשת טוניקה חדשה. והילדים, כמובן, יחפים. והם זורקים על עצמם כוכבים ורימונים.
  והכפור של ינואר לא מטריד את החבר'ה האלמותיים. ילד וילדה הורסים את יריביהם. והם מכסחים אותם עם מקלעים.
  ושוב נזרקים בומרנגים ברגליים יחפות.
  אולג אומר:
  - המפלגה שלנו חזקה!
  מרגריטה, זורקת דיסק בכף רגלה היחפה, חורקת:
  - זה אולי לא שלנו, אבל זה חזק!
  והילדה מכה אותה עם מקלע... ואז הוא ייכנע לרימון בעקב החשוף.
  לאחר מכן הילדים מחסלים את האמריקאים עוד יותר.
  איסלנד נפלה.
  אחר כך כבשו הגרמנים את גרינלנד ועברו לקנדה. שם הם כבר היו הרבה יותר פעילים.
  בקנדה, אולג ומרגריטה נלחמו על החוף והדפו מתקפה אמריקאית. הצלחנו להדוף את ההסתערות. ושוב בהתקפה. צבא ארה"ב נסוג. ואי אפשר לעצור את הצעדה של החבר'ה הלוחמים.
  גרדה גם מתקדמת עם הצוות שלה. מיכל ה-E-75 שלו עבר מודרניזציה קלה על ידי התקנת מנוע טורבינת גז של 1,500 כוחות סוס. הטנק הפך כעת למהיר יותר... גם איכות השריון השתפרה במקצת.
  אבל לאמריקאים אין שום דבר שווה. רק שרמן הגבוה והמיושן חסר התקווה ופרשינג המעט טוב יותר. והטנקים האלה אינם יריבים לגרמנים.
  נכון, הם ניסו להכניס לייצור המוני את ה-T-93, במשקל של תשעים ושלושה טון בלבד, ועם שריון חזיתי של 305 מילימטר, היחיד עם הגנה, אפילו לא טנק, אלא אקדח מתנייע. אבל זה לא הצליח במיוחד. אולם גם מכונה גרמנית בעלת ליבת אורניום חדרה אליה עם תותח 105 מ"מ 100 EL ממרחק קצר.
  גרדה הכתה את השרמן וייבבה:
  - זה אפילו קצת משעמם!
  שרלוט לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ושאגה:
  - וזה יהיה הכל ומגניב מאוד!
  הילדה שברה את הפרשינג.
  ואז גם כריסטינה ירתה. הגרנט האמריקאי היכה ושאג:
  - למען סדר חדש בעולם!
  ואז מגדה ירתה. גם יחפה, היא אמרה:
  - לשינויים לטובה!
  ועוד טנק אמריקאי עולה באש.
  היאנקיז כבר מוותרים. הם מרכיבים כלי נשק. והילדה מנשקת את סוליותיה החשופות והמאובקות.
  טורונטו נלקח. פיתוח ההצלחה של הבנות והוורמאכט כבר נכנסים לשטחה של ארצות הברית.
  כמה חיילים עברו גם באלסקה. הם כבשו את קנדה ואת שטחי האויב ממזרח.
  אז נוצר מצב קריטי. הגרמנים והמוני הזרים שלהם נעים ברחבי אמריקה. הכל מאוד קשה ומסוכן.
  חמש בנות אלנקה, מריה, אלא, אניוטה, מטריונה הגיעו לאמריקה כדי להילחם כמתנדבות נגד המוני הרייך השלישי. כל חמש הבנות מאוד יפות ומדברות אנגלית. סטלין סירב לשלוח את כל גדוד הנשים, שכן הדבר יסתור את תנאי השלום שנחתם עם האימפריה הפשיסטית. ברית המועצות הייתה צריכה להרוויח זמן בכל מחיר בזמן שהנאצים תקפו את ארה"ב.
  חמש הבנות מתנדבות: הן עברו כמעט את כל המלחמה, מברסט ובאג ועד אורנבורג. והם נלחמים בנאצים בצד השני של כדור הארץ בבירת הונדורס.
  טגוסיגלפה הוא אחד המעוזים העיקריים של ההגנה, בעימות עם עדר ססגוני. גם היפנים וגם ההמון האסייתי נקלעו לצרות. הגרמנים עצמם נלחמו רק עם טנקים, וחיל הרגלים היה כולו מעמים לא-אריים. הם הסיעו אסייתים, שחורים וערבים קדימה.
  אלנקה ירתה, קטעה שני אפריקאים וצייצה:
  - רק עדר של ג'ינגיס חאן!
  מריה בעלת השיער הזהוב, לאחר שגזרה שלושה אינדיאנים בפרץ מקלע, הרימה את רגליה החשופות והשזומות למעלה. והיא אמרה:
  - אנחנו טוחנים בשר תותחים!
  שבר מרימון עף וסטר למריה על עקבה החשוף והעגול. בנות נלחמות באופן מסורתי בביקיני ויחפות. וכשהיא פוגעת בסוליה המחוספסת והילדותית עם אחת חדה, זה קצת כואב.
  היפהפייה קרצה וירה שוב... מריה רזה מאוד, בגובה ממוצע עם גזרה מושלמת.
  אלנקה גבוהה יותר, בעלת דרגת רב סרן, ואפילו גיבורה של ברית המועצות. אבל גם כמעט עירום, בקושי מכוסה בביקיני. שזופה מאוד, אבל שערה לבן. ואלנקה יורה בצורה מאוד מדויקת. והוא אוהב לזרוק רימונים ברגליו היחפות.
  אלה היפה יורה ומפילה ארבעה ערבים בפרץ של אש. שערה אדום, או ליתר דיוק אדום נחושת, כמו כרזה פרולטרית. וכשהרוחות נושבות, זה כמו דגל של מהפכה. הילדה נוצצת בעיניה האזמרגד, כמו כוכבים. וסוחף באכזריות אויבים.
  אניוטה גם בלונדינית. והוא יורה ממקלע. הילדה שתלה את רגליה היחפות ונתנה פרץ. חמישה לוחמים שונים הושלכו, ומזרקות דם ארגמן עפו מהחזה והבטן של יריביהם.
  אניוטה, ליקקה את שפתיה המלאות, צייצה:
  מלחמה היא אוויר לריאות...
  הילדה שוכבת, זורקת רימון ברגל יחפה. נשמעים פיצוצים. כמה חמושים עפים לכיוונים שונים.
  מטריונה היא ילדה גדולה ובשרנית יותר. שיערה חום בהיר. אישה טיפוסית, צעירה, בדם וחלב. היא מאוד חזקה פיזית ומצלמת טוב.
  הנה שוב מגיע התור. ושכירי החרב הפשיסטים ההרוגים נופלים.
  מטריונה, יורה, אומר:
  - בסדר, בסדר, איפה היית? מאת סבתא! - הילדה ירתה, הרגה שלושה לוחמים נאצים מזוקנים והוסיפה. - מה אכלת - דייסה! מה שתית? לִכתוֹשׁ!
  הבנות מחזיקות את הקו. הם לא נותנים לפשיסטים להתקדם. ושירים ידידותיים שואגים:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  עד הליבה ואז...
  נבנה עולם חדש, שמימי -
  מי שהיה אף אחד יהפוך להכל!
  אלנקה שוב זורקת רימון ברגל יחפה. פיצוציות של חיילי רגלים מתקדמים. זה בהחלט נעשה חם יותר. הנה מגיע ה"אריה"-2 הידוע לשמצה. ולידו נמצא ה-E-50 המתקדם יותר. קליעים נפלטים. ראשו של אמריקאי שחור נתלש והוא התגלגל.
  מריה דרכה על קרש בוער, ורגליה הקשוחות כמעט ולא חשו את חום הלהבה.
  היופי הזהוב ירה וגרגר:
  - ומי יעצור את זרימת הנהרות העקובים מדם, הזועמים...
  מריה ירתה שוב, הפילה את האפריקאי מהשריון של ה-E-50 וצייצה.
  - קרן מפוצץ תפגע ברקתך, בהבזק מרושע נעלם האיש!
  הילדה ירתה שוב. היא הבזיקה את כף רגלה היחפה, השזופה והחיננית באוויר. רימון עף לעברה. היפהפייה עם השיער הזהוב פגעה בזריזות את המתנה עם סוליה החשופה, כמעט נטולת אבק. הרימון עף אחורה. היא מיהרה להיכנס לשורות החמושים של הרייך השלישי. זה נראה כאילו אבטיחים נופלים מהמשאית, נשברים. כל כך הרבה דם נשפך החוצה.
  מריה צייצה:
  - הילדה נכשלה בבחינה, והרייך הארור בא. להיטלר כנראה נמאס לחיות, והיופי שלו אכל אותו באופן מפורסם!
  אלה הוא גם לוחם בלי שטויות. הוא יורה על עצמו במקלעים ואומר, מפזר את הגופות:
  - לכף של אמא! לכף של אבא! ולקובה, מצקת! ולצדך במיטה!
  יפהפייה עם שיער אדום-נחושת משגרת מטוס עץ ברגל יחפה. הוא טס ישר לעבר טנק האריה הגרמני האדיר. נוחת על לוע של תותח 105 מ"מ והוא מתפוצץ. הנשק נכשל.
  הגרמני מסתובב ונאלץ לברוח בבושה. אלה, משפשפת את רגלה על חלק מהבניין, אומרת:
  - אם אין לך כוח, אתה צריך אינטליגנציה! אתה תצטרך לעשות קצת רעש!
  ושוב הילדה יורה בצורה מאוד מדויקת. שערה האדום הוא כמו להבת הלפיד האולימפי. בחורה מושכת. היא כבר התבלטה בצבא האמריקאי על ידי הפגנת מזג זועם. הוא היה טוב במיוחד בלהרע עם אפרו-אמריקאים. זה כל כך יוצא דופן ויפה איתם.
  עם זאת, אללה משמיד גם שחורים הנלחמים בצבא הרייך השלישי. מדוע כבשה גרמניה את כל אפריקה? נסו לעצור כוח כזה.
  ה-E-50 הוא הטנק החדש ביותר, עם מנוע טורבינת גז ושריון צד וחזית עבה. אי אפשר לקחת את זה עם רימון. אלה זרקה את המתנה ברגלה החשופה, הפילה כמה חיילי רגלים וצייצה:
  - הו, שריון הטנק שלך אמין, ממישהו שמתכוון לנשוך... רק דע את הכוח שיש לך... ניא, אתה יכול רק לבעוט בסוס פלדה!
  גם אניוטה צילמה בצורה מדויקת מאוד. והיא העדיפה לזרוק רימונים ברגליים. גם אצבעותיה החשופות סובבו את דיסק הפלדה. הקצה התעופף וחתך את גרונם של שני חמושים פשיסטים. הם הפילו את המקלע, ועכשיו פרץ עבה של קליבר גדול חתך דרך שלשלאות ההמון. שורה שלמה של לוחמים זרים שגויסו באמצעות פשיטות לצבא הרייך השלישי.
  Anyuta צייצה:
  - המזל הוא הפרס לאומץ! שיר אחד מספיק! תן להם לשיר רק על הבית!
  אבל היפהפייה עוד לא הספיקה להתגעגע הביתה. אמנם יש מעט מאוד מתנדבים סובייטים בצבא האמריקאי. סטלין לא רצה לזרוח, כדי לא לתת להיטלר מאוחר יותר סיבה להאשים את רוסיה בהפרת תנאי "שלום הקש".
  חמש בנות, הטובות ביותר בגדוד הנשים, הוזהרו שאם ייתפסו, המולדת תצטרך להתנער מהן. ובמקרה הזה, בנות צריכות לכסח על שכירי חרב טריוויאליים שנשכרו תמורת כסף.
  ואניוטה, ואלנה, ושאר הבנות מבינות שאם הן ייתפסו, מחכים להן עינויים נוראים. אז הם החליטו, בכל מקרה, לא להיהרג על ידי הנאצים בחיים.
  מטוסי תקיפה גרמניים טסים מעל עמדות החיילים האמריקאים. לא ציפו שהם יתקלו בהתנגדות עיקשת כזו בבירת הונדורס, הנאצים קצת התעצבנו.
  מטוסי סילון ותקיפה חזקים. רקטות עפות, רובים יורים.
  חיילים אמריקאים מתים. מטריונה נפגעה גם מרסיסים בכתפה הבשרנית. יצא דם. הנערה הגיבורה חילצה פיסת פלדה בשיניה וירקה דם. ואז היא פגעה בי שוב עם תת-מקלע מגושם. שכירי חרב זרים נופלים. כמעט כולם כאן ילידים, רק המפקדים שלהם הם גרמנים, וגם אז לא תמיד. נכון, הצוותים בטנק ה-E-50 המודרני ביותר הם לגמרי גרמנים. לרכב יש מהירות ותמרון נאותים. ובכן, זה עדיין לא השינוי המתקדם ביותר - הוא שוקל שבעים וחמישה טון. הקירות מתפוררים מתחת למסילה. זה מיוצר בדרך כלל בשלוש גרסאות עם תותח 105 מ"מ, אקדח סער בקוטר 180 מ"מ ומשגר רקטות בקוטר 400 מ"מ.
  ולכל שינוי יש משימה משלו. הנה הטנק הזה עם אקדח סער, מתאים יותר לתקיפת ערים. וזה לא כל כך קל להרוס אותו. מטריונה מצטלבת ותופסת רימון נ"ט באצבעותיה החשופות, רגלה הגדולה אך החיננית, המעוצבת להפליא. עכשיו אתה צריך לזרוק את המתנה ישירות על הקנה כדי להשבית את הנשק של המסטודון. חמישה מקלעים מכסים טנק גרמני ומודרני, ולא כל כך קל להתקרב אליו.
  מטריונה חזקה מאוד, ורגליה דמויות הסוס זורקות רימון רחוק. אבל זה לא תמיד מדויק. בכל מקרה, לפגוע במטרה כמו קנה של תותח 180 מ"מ. לילדה הגיבורה יש ספקות. מה אם הוא מתגעגע?
  הו, אם בת זוגם משכבר הימים סריוז'קה הייתה איתם, החלוץ האמיץ הזה היה מעלה משהו.
  אבל הילד מת בקרבות על סטלינגרד. הבנות לא ידעו את גורלו הנוסף. אבל גורלו של הממציא החלוץ אכן לא היה מעורר קנאה. בהתחלה, סריוז'קה עונה באכזריות, בניסיון לחלץ סודות. לאחר עינויים, הילד בן האחת-עשרה הגיע למכרות. העבודה מפחידה וקשה ביותר. אבל החלוץ הסובייטי, קטן אך חוצץ, התגלה כעקשן.
  הוא הצליח לשרוד, ואפילו דרך מבוך המכרות החליט להימלט. וסריוז'קה הצליחה לצאת. הילד הסתובב בבלקן זמן מה עד שהצטרף למחלקת פרטיזנים מקומית. שם הוא הפך לקשר ומחבל.
  עדיין הייתה תנועת פרטיזנים מפותחת למדי בבלקן. בין השאר גם בגלל ששירות הכיבוש בוצע על ידי איטלקים, רומנים, בולגרים, אלבנים - שלא היו מוכנים לקרב כמו היחידות הרגילות של הוורמאכט.
  אבל פרטיזנים רבים עדיין מתו. במיוחד מתקיפות אוויריות. והפטריוטים של יוגוסלביה נאלצים להסתתר בהרים, ביערות, או במקרה הטוב, בכפרים קטנים. מספר רב של מפקדים כבר מתו. המצב הוחמר בעקבות השלום שנחתם עם ברית המועצות. כעת החלו להגיע לבלקן אוגדות ענישה חדשות, מארגנות פשיטות מאסיביות ומנקות את האזור.
  סרגיי נאלץ לטפס עמוק יותר ויותר אל ההרים עם הפרטיזנים.
  מטריונה, למרות שלא ידעה את גורלו של האהוב האוניברסלי שלהם, נאנחה בכבדות. אחר כך לחצה את הרימון חזק יותר באצבעות רגליה החשופות והנערות, ובכל כוחה השליכה אותו לעבר טנק האויב. ה-E-50 הרגע ירה ושחרר פגז רוצח.
  מטריונה אפילו רעדה והיא נפלה על ברכיה. הוא נפגע בראשו מאבן מרוצפת שנקרעה מהמדרכה, והעקבו החשוף נשרף ממתכת לוהטת. הילדה שפשפה את ראשה ההמום בשיער מאובק.
  הרימון עף, כמעט נגע בקנה, ופגע במצח הנטוי של המכונית. פיצוץ רעם... אבל כמובן, 250 מ"מ של שריון חזיתי, ואפילו בזווית, לא מסוגל לחדור רימון.
  מטריונה הטיחה את אגרופה לתוך האבק והעלתה ענן שלם של חול. ואז היא שאגה:
  - הרוג אותו, הרוג אותו! להבקיע גול לתוך הגול!
  הילדה טפחה על השוק שלה על האספלט הסדוק. רסיסי נתקע ביבלות העקב. העור על סוליות הנערה היה עבה כמו של היפופוטם. היא חיה במשפחה ענייה וכמעט מעולם לא נעלה נעליים מאז הלידה. עם זאת, זה לא גרם לרגליים שלה להיראות מחוספסות בצורתן, אלא היו שזופות, חינניות, מפתות.
  מטריונה, לעומת זאת, הפחידה מעט גברים בגובהה הגבוה, השרירים החזקים והאגרופים עם פרקי האצבעות הבולטים. אבל לילדה הגיבורה יש את האופי החביב ביותר, וירכיים רחבות שולבו עם מותניים דקיקים יחסית ובטן בטן מפוסלת. רק בבגדים יכלה מטריונה להיראות בעודף משקל בגלל שדיה הגדולים. בביקיני היא נראית כמו ספורטאית עם חזה.
  הילדה, בתסכול, זרקה שוב רימון, הפעם מכוונת לעבר הפסים. אבל המתנה הקטלנית פגעה במגן העבה והמשוריין שכיסה את הגלילים.
  מטריונה נתנה לעצמה אגרוף בסנטר בעצבנות. זה עשה לה כאב הלסת. והילדה הגיבורה קיללה:
  - חתכתי כמו חרמש!
  גם אניוטה ניסתה לפגוע בטנק המסוכן, אך הרימון שנזרק ברגל של הילדה פספס במעט את המטרה. והבלונדינית התחילה להתקרב למכונית. אבל אז הופיעו שני טנקים נוספים - "אריה" ו"פנתר" -2, הם ירו על כל הגישות במקלעים. היינו צריכים להיות זהירים ביותר.
  שרמן האמריקאי עשה ניסיון להתקרב לכלי הרכב הגרמניים. הייתה לו הזדמנות לפגוע בפנתר 2, אבל רק בצד. אבל גרמני לא כל כך קל לרמות. יתר על כן, הצללית הגבוהה יותר של השרמן גורמת לו להבחין ממרחק רב.
  "פנתר" 2 ירק פגז ופגע באמריקני ישירות במצחו. המכונית הגבוהה נשברה לשניים. והוא בער כמו נר חג המולד.
  אניוטה אמרה בעצבנות:
  - הו, כמה חלשים הטנקים שלך... מוטב טכנית, אתה תהפוך ליאנקי!
  אבל אלנקה, לוחמת מנוסה, הצליחה להתקרב לפנתר. היא זרקה רימון... והקנה הארוך של המכונית הגרמנית התכרבל לצופר של איל.
  טנק "פנתר" 2, הושק לייצור ב-1943. בשינוי האחרון הנרחב ביותר, יש לו שריון קדמי של 150 מ"מ, שריון צד של 82 מ"מ בזווית, ותותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 71EL. החל משנת 1945 הוא הופסק לטובת דגם ה-E-50 המתקדם והמוגן יותר. אבל בינתיים הטנק הזה נלחם. במשקל 51 טון, למכונית מנוע של 900 כוחות סוס, המספק לה ביצועי נהיגה טובים.
  ועכשיו, לאחר שקיבל נזק, פנתר-2 מסתובב ועוזב. אלנקה מצליחה לזרוק עוד רימון ברגל יחפה. שברתי את הגלילים. ומהירות המכונית הגרמנית האטה בצורה ניכרת.
  אלנקה אומרת במבט משמח:
  - איזו מכה! המכה שלי היא מתנה מאלוהים!
  והילדה הראתה את אפה לגרמנים. אבל אש מקלע החלה לזרום מתוך ה-E-50. והכדורים שרקו על שערה הלבן, המוכתם משהו, של אלנה. אחד הכדורים אפילו חתך קווצת שיער. הבחורה הגדולה אפילו הרגישה קצת מתקתקה.
  אלנקה צייצה:
  - אם אתה רוצה להיות כמו פיל, לך לבית המשוגעים כשודד!
  הילדה הרימה את הגדיל החתוך שלה עם בהונותיה. שיערה של אלנקה משיי, בצבע פנינה, אך מעט מאובק. ובכל זאת כל כך רך. הילדה הריצה אותם לאורך סוליותיה. קצת מתקתק ונעים.
  אלנקה נזכרה איך הבחור ליטף אותה. הידיים שלו התחילו גם מהסוליות, עולות גבוה יותר אל הירכיים והמקום הרגיש ביותר. כשגבר צעיר ונאה מלטף אותך, זה מאוד נעים. אלנקה כמעט אהבה אותו. היא אהבה משחקי אהבה, והתעוררה ממגע של גוף גברי שרירי. אבל לאלנקה לא הייתה אהבה אמיתית ורומנטית, כשאתה משתגע על גבר. היא כבר שינתה הרבה בחורים. רבים מאנשיה מתו בקרב.
  אפילו זו הייתה קללת המלחמה. וכאן באמריקה, יש בחורים שריריים ושחורים. והכל כל כך יוצא דופן אצלם.
  אלנקה ירתה והורידה את השחור. קצת ריחמתי על הילד האפריקאי. היא הרגה אדם שנלחם למען אינטרסים זרים לו. אחרי הכל, הגרמנים הם גזענים. הם מסתכלים על שחורים כעבדים. אבל במקביל, נרשמים אפריקאים לדיוויזיות הזרות של הוורמאכט הנפוח.
  אלנקה הכינה משהו כמו תאנה באצבעות רגליה החשופות והראתה אותה לנאצים. כן, האומה הגרמנית עצמה לא סובלת כאן שום נזק. לטנקים יש שריון עבה מכדי לחדור אליו רימון או בזוקה. אבל היחידות הילידים גוססות.
  אלנקה זורקת רימון לעבר E-50. היא הניפה את רגלה החשופה והשזופה וזרקה וסובב את ירכיה. והרימון עף בקשת גבוהה. אצבעותיי החשופות השאירו אותי מרגיש את מגע המתכת. ואז הרימון התפוצץ.
  אלנקה לוחשת:
  - אלוהים יברך אותנו!
  רוח לוהטת נשבה על הילדה, כאילו גבר יפה תואר נגע בה. אלנקה קראה ספר על טרזן, והיא באמת רצתה שהאיש הזה ישחק איתה. הייתי מלטף את החזה שלי בידיים חזקות.
  הרימון פגע בקנה, אך התפוצץ מאוחר מדי ועף מהמתכת. השברים נקשו כמו אפונה על שריון. נשארו רק שריטות!
  אלנקה הוציאה רימון נוסף. אבל ראיתי שזה אנטי-כוח אדם. וכלי הנשק נגד טנקים נעלמו.
  הילדה נהמה בתסכול. אבל כדי לא לבזבז זמן, הכנסתי אותו לאצבעותיי החשופות. היא סובבה את רגלה, כופפה את פלג גופה, ואז יישרה אותו וזרקה אותו לעבר חיל הרגלים.
  חצי תריסר לוחמים עפו כמו כדורי פינג פונג. הכוסות של אחת מהן עפו, והשברים עפו כמה מאות מטרים ורצו על גבה של אלנקה. החזייה פרצה, ושדיה היפים של הנערה הגדולה נחשפו.
  הילדה כיסתה אוטומטית את פטמותיה. אבל אז היא הבינה ממי היא צריכה לפחד. והיא נענעה שוב את המקלע. היא נתנה סיבוב ונסוגה קלות.
  חייל רגלים אמריקאי ירה בזוקה. הפגז פגע בטנק הגרמני על צידו המשופע, אך 160 מ"מ השריון עמדו בו ודחו את האנרגיה ההרסנית. הגרמני ירה בחזרה. הנשק בעל הקליבר הגדול שלו בקע את החומה.
  אלנקה ניסתה לקשור את רצועות החזייה שלה. הילדה חשבה שזויה קוסמודמיאנסקאיה כנראה הסתובבה בקור במכנסיה הקצרים. בסרט סובייטי היא צוירה כשהיא לובשת חולצה או אפילו שמלה כלשהי. זה לבדו הוא רק מחווה לצביעות. למעשה, הנאצים, כדי להשפיל עוד יותר את הילדה השבויה, כנראה הפשיטו אותה. והחיילים הגרמנים הרעבים כנראה רצו לראות בחורה יפה ומפותלת עירומה.
  אז בסיפור האמיתי, הגיבורה לא יכלה לכסות את שדיה, אז ידיה היו קשורות מאחורי גבה. אבל היא לא התביישה והסתכלה בגאווה. אלנקה ידעה היטב מה זה ללכת יחפה בשלג. היא הייתה קשוחה ואהבה לגעת בשלג בסוליותיה החשופות. אלנקה אהבה את זה ונהנתה. אבל זה בשבילה, שכבר הוקשה משנים של מלחמה. ולזויה הצעירה והעירונית, זה כנראה כואב. הסוליות מרגישות כאילו הן שורפות גחלים.
  אלנקה זרקה את החזייה שלה בתסכול וצעקה:
  - בושה היא מושג בורגני! האישה הסובייטית לא מפחדת מכלום ואינה מתביישת!
  הילדה שוב החלה למסמר עם מקלע, או יותר נכון תת-מקלע. המתכת התחממה, אחרי הכל, הונדורס היא האזור הטרופי, יכול להיות חם שם מאוד בפברואר. האצבעות של אלנקה מתחממות. אנחנו צריכים לתת הכל. היום 23 בפברואר. זה היום של הצבא הסובייטי וזה מצריך להילחם בכל שקט וזעם סביר.
  אלנקה חתכה חמישה נוספים בכדורים, ובטעות שרפה את לחיה על העכוז הלוהט של המקלע. כמובן שזה לא נעים, השלפוחית נפוחה.
  אלנקה נשבעה:
  - נו, אלוהים, מדוע יצרת לי ולמדינתי כל כך הרבה בעיות!
  השלפוחית גירדה... הלחי של הילדה היא מקום מאוד רגיש. הילדה ניסתה למצוא משהו קר למרוח על הכדור הנפוח. אבל תנסה למצוא משהו מגניב. בעיר הלוהטת הזו. יתרה מכך, מזג האוויר היה בהיר והרוח נשבה מדרום.
  ברור שאלנקה לא רגועה. מטריונה זורקת רימון ממרחק רב, אך שוב ללא הצלחה. וכוחות הסער כבר עפים בשמיים. לכלי רכב גרמניים יש שריון חזק ומהירות גבוהה.
  מטוסי סילון מגיעים בגלים, ונראה שהם חותכים רצועות פשתן.
  אלנקה הסתתרה בפער. רקטות פיצול פרצו מלמעלה. הילדה הרגישה חתיכות אבן כתוש נופלות מלמעלה עם מחטים. זה דגדג לי בצוואר החשוף. גם פטמותיה של היפהפייה נדקרו.
  אלנקה לחשה:
  - זה עיסוי... אבל לא קוסאז'!
  הילדה הרגישה את גופה כמעט מתחיל לגרד בכאב. כבר חם, ורקטות מתפוצצות מוסיפות לחום. והאם זה בית מרחץ?
  אלנקה זכרה בית מרחץ רוסי טבעי, עם מטאטאי אשוח. איך הילדה הוכתה אז.
  אלו היו תחושות אקזוטיות כל כך.
  אלנקה שרה כדי לעודד את עצמה:
  - אהבה ומוות! טוב ורע! מה קדוש, מה חוטא! נגזר עלינו להבין!
  הילדה קמה, התנערה מכל הלכלוך והפסולת הדבוקים האלה.
  אלנקה נהמה:
  - הו, אתה תקבל את היטלר על הקרניים!
  והרב-סרן ירתה צרור לעבר חיילי הרגלים שניסו להתרומם להתקפה. כמה חמושים שגויסו במהלך הפשיטה נפלו. אלנקה ניגבה את פניה המלוכלכים, זה צרב את עיניה. הלוחמת ירקה והצטלבה.
  היא פתחה שוב באש ממכונות ירייה, והלוחמים התגנבו פנימה. אללה הג'ינג'ית זרקה גם רימון ברגל יחפה. ההווה קפץ ופגע בפשיסטים. תריסר בני אדם נהרגו.
  הג'ינג'י שר:
  - יש הרבה טוב בעולם, אבל הוא מכוסה בשלג!
  והילדה פתחה באש בתת-מקלע, רק כשהיא לא משתמשת בידיה, אלא באצבעותיה המיומנות וברגליים היחפות.
  אלה ירה במדויק וילל:
  -מכה! מכה! עוד מכה! מכה נוספת ואז... השד האדיר, מתנת אלוהים, מעניק גזרה עליונה!
  ובידיה זרקה הילדה רסיסי זכוכית. היא הדהימה את הפשיסטים וצייצה:
  - ולמי שאינו רוצה לחיות בשלום... אנו עושים להם חרא-קירי!
  היפנים באמת הופיעו. הלוחמים צרי העין האלה. ובכן, איך אפשר שלא לעשות חרא-קירי ככה?
  לאחר שפרקה את התפס של המקלע, אללה הרימה את הרימון באצבעותיה החשופות וזרקה אותו לעבר הסמוראי. הם קיבלו מתנה, כמה יפנים מרוטשים, ועפו לכיוונים שונים.
  אלה הוציאה את לשונה ומלמלה:
  - אני לוחם על! והאויב הרג את ההיפר!
  הסינים, שגויסו על ידי היפנים מהאזורים שנכבשו באימפריה השמימית, יצאו לקרב. הלוחמים הסינים הלכו ללא חת, והבנות, לאחר שפרקו את תת המקלעים שלהן, נאלצו לסגת.
  מריה מתכת רגליים יחפות שברי טייח וזכוכית. שאר הבנות עשו את אותו הדבר. זה נעשה קשה מאוד.
  הופיע השטורמלב, מכונה חזקה עם משגר רקטות. הנה אחד שהולך לדפוק אותך - זה לא נראה כמו הרבה.
  הירייה הראשונה רעמה... אניוטה, אלה ומטריונה הושלכו על ידי גל הפיצוץ, כמו מזרקה של לוויתן ענק. הבנות עפו כמה עשרות מטרים והתנפלו ברגליים יחפות ישר לתוך האש.
  הבנות קפצו משם, נצרפו ושרו. הם התיזו את הסוליות החשופות שלהם על הגחלים.
  אללה סינן ברוגז:
  - תחילה שמים את השור מתחת לגרזן, ואחר כך צולים! וקודם כל טיגנו אותנו, ואחר כך מתחת לגרזן!
  ונערת קומסומול צחקה! אבל אז היא הרגישה עצובה. נזכרתי שחברתה נלכדה. הגרמנים הפשיטו את הילדה הצעירה והחלו להעלות אש על חזה החשוף. כאב נורא כזה. הילדה צרחה, ועורה הרך היה חרוך. אלה הפשיסטים שהתגלו כפנאטים. הם אפילו לא שאלו שאלות, ולפני כן גם הדליקו אש, מתחת לרגליו היחפות של השבוי. חבר הקומסומול, בסופו של דבר, לא יכול היה לשאת את העינויים ומת מהלם כואב.
  אלה, נזכר בזה, טפח על הגחלים הלוהטות. מטריונה מיהרה לפניה. לילדת הכפר הזו יש עור שזוף, ואתה לא יכול לקחת את זה עם מפוח. למה לא ילדת סופרמן? מטריונה רואה בזוקה עם פגז שהופל על ידי חייל אמריקאי שנהרג. הוא מרים אותה ברגלו וזורק אותה לזרועותיו. והוא דוחף פנימה בכל הכוח.
  הפגז עף ופוגע בסיני הכפוי. הרבה צרחות וגניחות. מסה של גופות. וגפיים כרותות.
  מטריונה שרה שיר עתיק:
  - והסמוראי עף ארצה! תחת לחץ פלדה ואש!
  לבסוף הבנות ברחו מהגחלים. רגליהם החינניות והיחפות קיבלו את זה.
  אניוטה, כמו הרכה שבהן, התעוותה ושפשפה את סוליותיה החשופות, בניסיון להקל על הגירוד.
  מטריונה, שרצה יחפה בשלג מאז ילדותה המוקדמת, לא שמה לב לזוט כזה.
  הילדה הגיבורה שרה:
  - רק תארו לעצמכם ששקענו בחלב טרי... הפרס הוא דבר אמיתי!
  והלוחמת לקחה ברגלה חתיכת אריח שבורה וכבדה למדי. היא החזיקה אותו בחוזקה באצבעות חשופות ונערות, סובבה אותו ושגרה אותו לעבר האויב. שלושה סינים היו קורבנות של ההווה של המוות; ראשיהם נמחצו.
  אלה אמר במבט מרוצה וירה לעבר האויב:
  - אנחנו נשים מגניבות!
  אניוטה שרה כדי להקל על הגירוד ברגליה השרוף, או ליתר דיוק החרוכה:
  -יש נשים במולדתנו,
  למה הם נוסעים במטוס בצחוק?...
  עבורם, הכבוד יקר יותר מהחיים,
  הוא יכול בקלות להרוג את יריבו!
  
  הם נולדו כדי לנצח
  לפאר את רוס במשך מאות שנים!
  אחרי הכל, הסבים הגדולים שלנו -
  מיד הרכבתי להם צבא!
  ואניוטה התחילה לשרבט מהמקלע. והיא עשתה את זה בצורה מאוד מופתית. כדי שכולם יוכלו להרגיש שמדובר בלוחם מאלוהים! אם לא מהכל יכול, אז בטוח ממאדים!
  גם אלנקה ירה. יחד עם מריה, הם נאלצו לסגת, והרימו קטעים מחיילים אמריקאים מתים. הבנות נפלו על הגב וירו בחזרה עם הרגליים - כך עשו את זה טוב יותר. והם עשו את זה בדיוק. תערובת של חיילים סינים ואפריקאים התקדמה על הבנות. והלוחמים היכו.
  אלנקה שרה:
  העולם אינו לוח שחמט...
  מריה הרימה את הקטע הזה, והשמידה את שכירי החרב הצהובים והשחורים.
  - והנתונים אינם אפס עגול!
  אלנקה הוסיפה לשורה החתוכה של הצהובים והשחורים:
  - המלנכוליה תוקפת אותנו!
  מריה ירתה בדיוק של רובין הוד וצייצה:
  - והסוס ממהר אל תוך האש!
  הבנות, תוך ירי לאחור, נסוגו אל מאחורי שדה המוקשים. לוחמים סינים ואפריקאים נתקלו בדברים טובים. הם התחילו להתפוצץ, הם קפצו ממקומם, קרעו אותם, וזה הפך לבלגן עקוב מדם.
  מספר טנקים של פנתר-2 הופיעו מרחוק. הם יורים, והם מפחדים לדחוף את האף פנימה. "אריה"-2 נע קדימה וגם יורק אש. והנה טנק להביורים של קרנף, מזיל ריר, עם צרורות של להבות.
  אבל האימתני ביותר הוא "שטורמלב". משגר הרקטות שלו לא יורה מהיר במיוחד, אבל הוא הרסני להפליא.
  אלנקה לוחשת:
  - רוסים, רוסים - לא גורל רגוע! ובכן, למה אנחנו צריכים צרות כדי להיות חזקים יותר?
  ואכן, הם נלחמים הרחק מרוסיה. אבל ברור שהוורמאכט, לאחר שכבש את ארה"ב, יחזור ללחוץ על ברית המועצות. והאמריקאים כל כך מתוקים ויקרים לבנות.
  אלנקה מסמרה שוב, נראה שהלהיטים שלה גורמים לדלעות ולראשים לפרוץ מתחת לאתים. הילדה נפגעת ברגל מרסיס. חתך מתנפח על השוק שלי. היפהפייה ריסקה עצם וצייצה:
  - לא, הערני לא יתפוגג,
  מבט של בז, נשר...
  קול העם ברור -
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר,
  יהיה סוף לפשיזם...
  והשמש תזרח -
  הדרך המאירה את הקומוניזם!
  באותו רגע השליכה מטריונה, בכל כוחה, רימון לעבר השטורמלב. ולבנות הסובייטיות היה סוף סוף מזל. הכובע המשוריין נפל לאחור, המתנה הסובייטית עפה ישר לתוך הקנה הרחב. לשנייה הכל קפא. ואז זה התפוצץ. זה היה כאילו הוטלה פצצת אטום. והטנקים הגרמנים התפזרו לכיוונים שונים.
  ובשמיים אלבינה ואלווינה מקלידות חשבונות.
  הם כבר הפילו יותר מחמש מאות מטוסים. על כך קיבלו פרס - צלב האבירים של צלב הברזל בעל עלי אלון פלטינה, חרבות ויהלומים. והבנות של האסים הטובים ביותר בארה"ב ניצחו.
  והנה הם שוב בשמיים ויורים למטה מאוד.
  והאמריקאים מרימים את כפותיהם לפסגה. זו ההתנגדות החלשה והאינרטית שלהם.
  אלבינה לקחה את זה ושרה באדישות:
  - אני לא ישן ורואה ניסים!
  ובאצבעותיה החשופות, לוחצת על כפתור הג'ויסטיק, הילדה מפילה תריסר מטוסי אויב.
  גם אלווינה יורה במדויק. מועך תריסר אויבים וחורק באגרסיביות, חושף את שיניו:
  - אני כל כך מטורף מזעם!
  והוא גם משתמש באצבעות הרגליים החשופות שלו. איזו ילדה...
  ושוב, מטוסים אמריקאים שהופלו שוב נופלים. כן, יש התקפה כזו שאי אפשר לעזוב...
  ואולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה בורחים ומשמידים את האויב. הילד והילדה פועלים בצורה הרמונית ואנרגטית. ורגליים יחפות זורקות כוכבים ורימונים.
  אלה הילדים... זה מדהים שאמריקה לא יכולה לעמוד בפניהם. איפה הם והניצחון.
  הנה חייליו של היטלר מסתערים על ניו יורק וושינגטון. כן, הקרבות מאוד אגרסיביים.
  שלה, מרגרט, אלי נלחמות על הטנק החדש AG-50, שזה עתה נכנס לייצור. זוהי מכונה בצורת פירמידה ובלתי חדירה כמעט מכל הזוויות.
  שלה, משתמשת בהונותיה החשופות, מכוונת את האקדח ויורה. הוא שובר את השריון של הפאשיסט וחורק לעצמו כמו בבון:
  - אני ילדה שהשריון שלה חזק יותר מטיטניום!
  מרגרט גם יורה, חובטת דרך האויב וצועקת בכל ריאותיה:
  - אני נולדתי כך, מסוג הגברת שמוחצת את כל האויבים לתוך קופסה!
  ואלי תקח אותו ותפגע בו, מכוון אותו באצבעותיה החשופות, תרסק את השרמן וצווח:
  - אני לוחם כיתה סופר-גדול!
  הבנות כאן נהדרות. והפעולות שלהם מאוד אגרסיביות.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה כבשו את הנשיא האמריקני טרומן.
  הם הרגו הרבה מהשומרים של המנהיג. וכמובן שהם זרקו כוכבים ברגליהם החשופות והילדותיות. ואז הם גררו אותי על חבל. מרגריטה אפילו הכריחה את הנשיא האמריקני לנשק את עקביה החשופים, המאובקים והעגולים. הנשיא נישק אותי בצייתנות.
  עם לכידתו, ארצות הברית נכנעה.
  כך הסתיימה המלחמה הגדולה. ואז הגרמנים למעשה פתחו במתקפה על אמריקה הלטינית ואוסטרליה, ואספו את כל האדמות. אבל זה כבר לא היה כל כך משמעותי.
  אבל אלנקה והצוות שלה עדיין שרו שיר קליט כדי לא לאבד את האופטימיות;
  יש לנו מולדת אחת, רוסיה,
  המדינות הטובות בעולם...
  סטלין הוא המשיח הגבוה ביותר
  ובאמת יש אידיאל!
  
  למרות שלפעמים הוא ספג תבוסה,
  ולא פעם קיבלתי מכות חזקות...
  לא, לפיהרר לא יסלח,
  הפוך, טפיל שפל מרוסק!
  
  כמה גיבורים יש לפטרונימיק?
  כל לוחם הוא פשוט ענק...
  הצבא צועד במערך מאיים,
  הרי עמנו ומלכנו הם אחד!
  
  יש עולם שבו רוסיה מאושרת יותר,
  איפה ניקולאי שהה...
  תאמין לי, הנשים שלנו יותר יפות,
  להילחם למען המדינה ולהעז!
  
  אחים, אנחנו לא יכולים לסבול השפלה,
  כולנו נתייצב נגד הקראוטים...
  לא נסבול עוד עלבונות -
  הבה נמחץ את האויב ביד פלדה!
  
  נילחם למען רוסיה,
  נילחם יפה מאוד...
  תן לרימונים לפרוץ לתוך התרמילים,
  דעו שהצבא הרוסי הוא בלתי מנוצח!
  
  בארץ המולדת, כל עסק הוא קדוש,
  אהבה נראית בלתי מוגבלת...
  הבנות הולכות מתחת למקלע,
  מוחץ בשר באש לוהטת!
  
  אז חבר'ה משרתים את המולדת,
  הגשמת החלום שלך בעולם האהבה...
  החיים שזורים מחוט דק מאוד,
  אם אצטרך, אזיז הרים!
  
  
  רומל במקום היטלר
  אולג ריבצ'נקו סוף סוף קיבל את המשימה. יחד עם מרגריטה הוא נשלח למלחמת העולם השנייה.
  היטלר נהרג במרץ 1943 כשפצצה שהוטמנה במטוסו התפוצצה. אגב, בהיסטוריה האמיתית הפצצה הזו מעולם לא התפוצצה.
  אבל לחילופין זה עבד... הפיהרר מת. רומל הפך למפקד העליון החדש. הוא הפופולרי ביותר בקרב מרשלים בשדה. בנוסף, גרינג נאלץ לחלוק את השלטון עם הימלר, גבלס ושפיר.
  רומל, כדמות רחוקה לא פחות, יישב את כולם בתפקיד המפקד העליון והאסטרטג. המלחמה עם בעלות הברית נמשכה. רומל פינה במהירות חיילים מאפריקה, והוא הצליח לעשות זאת די בהצלחה. ואסף כוחות בסיציליה.
  הגרמנים גם תפסו עמדות הגנה על בליטת קורסק וחיזקו ביסודיות את כיוון האוריול.
  רומל, כאסטרטג מבריק, חזה שהמכה העיקרית תגיע בסיציליה, ותגבר שם את הכוחות הגרמנים. יתר על כן, שרר שקט בחזית המזרחית.
  ניסיון נחיתה לאחר מכן בסיציליה ב-5 ביולי. אבל התברר שזה לא הצליח. הגרמנים היו מוכנים והיו להם יותר כוחות מאשר בהיסטוריה האמיתית. כולל, אגב, הדיוויזיות שפונו מאפריקה.
  בעלות הברית ספגו אבדות אדירות והושלכו לים. יותר מחמישים אלף חיילים בריטים ואמריקאים נתפסו.
  סטלין פתח במתקפה ב-5 באוגוסט. בשני כיוונים בבת אחת: אוריול וחארקוב. אבל הגרמנים היו מוכנים למדי.
  הקרבות הראו את יתרונו של הפנתר בהגנה - אקדח מהיר, מדויק וחודר שריון, עם הגנה חזיתית טובה. ושידור לא אמין לא כל כך מפחיד כאשר טנק יורה מאחורי מארב.
  גם הטיגריסים וגם הפרדיננדס הופיעו היטב. הם גם חזקים יותר בהגנה מאשר בהתקפה. אגב, בהיסטוריה האמיתית, 37 פרדיננדים מתוך 89 אבדו בשדות מוקשים. ובהגנה, הגרמנים יכלו להשתמש בהם בצורה יעילה יותר. במיוחד עם 200 מ"מ של שריון חזיתי.
  רומל הוכיח את עצמו כאסטרטג מצטיין. מי חזה נכון וניחש היכן יפגע האויב.
  וה"פנתר" הראה שכאשר החזית מכוסה בצורה מהימנה ואינה פעילה, היא משחתת טנקים אידיאלית, היורה 15 כדורים בדקה, וחודרת שלושים וארבעה בגובה 2000 מטר. כמובן, הגרמנים התבררו כחזקים למדי בהגנה.
  והם יכלו להחזיק בעמדותיהם.
  ואז צוות הטנק של גרדה הראה את עצמו מצוין. בפעם הראשונה, הבנות על הפנתר השתתפו בקרבות והראו את עצמן היטב.
  גרדה פגעה במכונית סובייטית וצרחה:
  - אני מסיים המוות!
  ואז שרלוט ירתה, הפילה את שלושים וארבע וצרחה:
  - גם אני מביא חורבן!
  כריסטינה ירתה לאחר מכן. היא פתחה את האויב ופלטה:
  - לעולם לא נתפייס!
  הירייה הבאה, תורה של מגדה, והילדה הזאת צרחה:
  - הלחץ המטורף שלנו!
  לבנות כבר היה ניסיון בבדיקת ציוד. אז שום דבר לא באמת מפריע להם. הם מה"פנתר"; במהלך בדיקות, ממרחק של קילומטר, הם פגעו בצלוחית ישירות עם קליע.
  כן, לפעמים הדיוק של אישה יכול להיות פנומנלי יותר מזה של גבר.
  עכשיו הטנק שלהם פשוט עומד שם ויורה לעבר כלי רכב רוסיים. וזה דופק אותם כמו שטיח עם חבטת זבובים.
  גרדה שוב דפקה את הסובייטי שלושים וארבע וצרחה:
  - אני היא-זאב הרייך השלישי!
  שרלוט גם ירתה, הפילה טנק של הצבא האדום ואמרה:
  - אני גם לא סופג מרק כרוב!
  לאחר מכן, כריסטינה קטעה את המכונית הסובייטית וצרחה:
  - אני ילדה מענגת!
  ואז מגדה הזהובת תירה. הטנק הרוסי ייפתח וישאג:
  - אני מסיים, אני מצחיק!
  ארבע בנות דוחות את ההתקפה. גרדה פגעה שוב במכונית הסובייטית וצרחה:
  - אס לב!
  שרלוט שוב ירתה לעבר האויב, פגעה בשלושים וארבע והוציאה:
  - הראש הוא כמו אבטיח!
  גם כריסטינה נפגעה. היא כיסחה טנק רוסי וצרחה:
  - טרור אמיתי!
  מגדה, ירתה, פגעה במכונית של הצבא האדום ואמרה:
  - יש גנב בעולם התחתון!
  הבנות הפילו שלושים ושניים טנקים סובייטים בקרב אחד, ושברו את כל השיאים הקודמים. למה יש להם שמונים קונכיות? וצוותי הטנק הסובייטיים מיהרו קדימה באומץ.
  אבל עם קצב אש כזה - 15 כדורים לדקה, וטווח ההשמדה, הפנתרים הצליחו להדוף התקפות אובדניות, ולא נתנו שום סיכוי לעלות או לתקוע.
  הגרמנים הצליחו להחזיק מעמד במגננה. רק במקומות מסוימים כוחות סובייטים התקעו מעט. הלחימה נמשכה עד סוף הסתיו ובמחיר אבדות אדירות הצליח הצבא האדום להתקדם לא יותר מחמישה עשר קילומטרים לעומק.
  גאונותו של רומל הראתה שהגרמנים היו מסוגלים למדי לנהל הגנה פעילה ולוחמת תעלות.
  בעלות הברית, שהוכו בסיציליה, הפציצו עד כה רק. אבל לכך, רומל וספיר מצאו תשובה נפלאה: מטוס הקרב הסילון He-162. המטוס היה עדיף במאפייני הטיסה על ה-ME-262 והיה קל פי ארבעה, זול פי כמה וקל לייצור. לא בכדי קראו לה לוחמת העם.
  המכונה, שנבנתה תוך שלושה חודשים, המריאה ב-6 באוקטובר 1943. וימים אפלים באו ליריבי גרמניה באוויר.
  ה-Non-162 היה קל לשליטה, ניתן לתמרון, ולא דרש טייסים בעלי כישורים גבוהים.
  ורומל עדיין היה במגננה. הגרמנים חיזקו את חייליהם ליד לנינגרד בזמן והדפו את מתקפת החורף שם. שוב הדפו התקפות ליד אוראל וחארקוב. הם גם החזיקו מעמד במרכז, ומנעו את סמולנסק.
  הפעם הצליחו הפריץ לעבור את החורף ללא נזק רציני לעצמם. ואז באביב הם לקחו את זה ועברו למקום הכי פחות צפוי להם - בקרליה. והיא התחילה להסתובב במורמנסק. במקביל, הנאצים השתלטו והחלו להתכונן להדוף את התקפת בעלות הברית בצרפת. המצב התחמם.
  ואכן, כמעט כל קרליה נתפסה על ידי הנאצים. ואז החלה הנחיתה בנורמנדי, ובינתיים אולג ריבצ'נקו.
   כְּבָר הפכתי בכלל כהה ו_ _ עמד חם , שופט על ידי אַקלִים אוקראינית לילה .
  מרגריטה התעורר קצת מוקדם יותר ו ישב עַל כריעה _ קַיִץ גֶשֶׁם התעצם , ו יְלָדִים מיהרתי להתחבא תַחַת עץ .
  ראשים כְּבָר עצר להסתובב ו אולג מְעוּרפָּל אמר :
  - ובכן איך ?
  מרגריטה באופן מעורר הערצה השיב :
  - אתה רַק גאוני !
  ריבצ'נקו מְרוּמֶה לעצמי רָחָב שד ו בגאווה אמר :
  - א מה אתה חשבתי ! שֶׁלִי מְכוֹנָה עובד !
  ילדה בהתמרמרות קרא :
  כן _ טוב יותר היה היא בכלל ... לא היה קיים ! מה אָנוּ עַכשָׁיו רָצוֹן לעשות ?
  אולג ניער את זה מעליו עם שיער מים ו בכנות השיב :
  - א מה בְּדֶרֶך כְּלַל V כגון מצבים לא מתאים לעשות ? אנחנו נהיה לְבַצֵעַ הישגים !
  יֶלֶד גישש בְּ- עצמי מֵאָחוֹר כִּיס ו בהתמרמרות קרא :
  כן _ אני אֶקְדָח ירד ... אבל שום דבר אני אעשה את זה לעצמי חדש !
  מרגריטה בהתמרמרות אמר :
  כן _ אתה תעשה ... כאן אתה לֹא עשרים ראשון המאה ! לְנַסוֹת מ עֵץ לִטחוֹן ספינת כוכבים !
  אולג קָשֶׁה נהם V תשובה :
  עכשיו _ לֹא מְמוּצָע מאות שנים ! מה נחוץ תעשה אז _ ו אני אעשה את זה ! ו בכלל אָנוּ עַכשָׁיו לא מתאים , ו זֶה צלילים בגאווה !
  ילדה עם הערצה השיב :
  כן _ כמובן מטומטמים ! רק V הבדלים מ אגדות את כל חמור יותר ו איפה פרוזאית יותר !
  ילד הוא ילד פלא בטוח נָקוּב V אִירוֹנִי טופס :
  - אה כרך מה אוֹר הוראה , חורף ו באביב ... אני אומר לְלֹא חריגים את כל רוחות רעות יער !
  מרגריטה באישור אישר :
  כן _ מַרגִישׁ הוּמוֹר אתה לֹא עזב ! ו זֶה אולי לִהיוֹת ו יש העיקר !
  אולג ריבצ'נקו ענה V פּוֹסטֵר סגנון :
  - א רָאשִׁי מחברים עניינים ככה ! המפלגה הקומוניסטית , לנין , סובייטית כוח !
  ילדה פרץ בצחוק ... א קַיִץ גֶשֶׁם התעצם . עֵץ סמוי מ מטוסים מאוד רע . חבר'ה בקרוב נרטב לפני חוטים _ א יָבֵשׁ זֶה איפה .
  גֶשֶׁם עם זאת , פתאום עצר , נשף מגניב את הבריזה ל להתחמם יְלָדִים בוא נזוז על ידי יער . יָקָר נעלי ספורט מעוך , ו אולג הופשט אותם , ו גַם גרביים נשארים יחף _
  מרגריטה מפחד שם לב :
  - אתה כך אתה תתקרר !
  יֶלֶד בטוח הצהיר :
  - אני לעולם לא לֹא התקרר ! ו בכלל יָחֵף לָלֶכֶת אחד תענוג . לצאת להליכה ו אתה ! כאן לֹא מוסקבה , אף אחד אֶצבַּע בְּ- בית המקדש לְהִתְפַּתֵל לֹא יהפוך !
  ילדה שלילי ניער את זה ראש :
  - רגליים V אפל אתה תנצח אותי ! אני בֶּאֱמֶת איכשהו _ _ אני אתגבר על זה !
  חבר'ה בוא נזוז על ידי לַיְלָה יער . אולג הלך מלפנים : יחף רגליים קל . א מה _ _ עֵירוֹם בלעדי מרגיש כֹּל פקעת , בליטה , ענף , אפילו מספק תענוג . ילדה זֶה לֹא מבין ו_ _ משתרך מאחור V שֶׁלָהֶם מחיקה נעלי ספורט .
  כאן מרגריטה קצת שונה, והרבה יותר מפונקת מהילדה שעבדה במחצבות. ובכן, זה קורה. שינויים כרונומטריים מסוימים כנראה משחקים תפקיד.
   יֶלֶד החזרות ו מנסה להתעודד :
  - תן את זה לֹא לדחוף ! בקרוב בוא נצא ל אנשים !
  מרגריטה באופן קפריזי צועק :
  כן _ בֶּאֱמֶת ו בקרוב !
  ילדה כמה קצת עבה , אולי שמנמן , ו מתעייף איפה מהיר יותר , ספורטיבי יותר ילד . אבל נעלי ספורט להמריא בְּמַפגִיעַ מסרב .
  - לא ! IN יַעַר יָחֵף לֹא לך ! אתה תתבאס רגליים !
  יֶלֶד שלילי רעד ראש :
  - שטויות ! אני כמה לֹא רמוס לא זה ולא זה פַּעַם לֹא לחתוך את עצמי ! ו אֲפִילוּ בסתיו זֶה גדול לְסַכֵּם V יַעַר מייל _ אִתחוּל רפידות ו אתה יהפוך קל יותר !
  ילדה קָשֶׁה התנגד :
  - לא ! אני לֹא קבצן ו_ _ אֲצִילִי סוג של ! אתה לָרוּץ כאילו קָרוּעַ פַּעַם כך אתה כמו .
  יֶלֶד הזעיף פנים ו נהם :
  - יו סיסי ! ו סְטִירָה אֵיך גברת !
  מרגריטה שתק ... עבר כמה שעה (ות ו כְּבָר בכלל פרח . אֲפִילוּ הפכתי לֶאֱפוֹת שמש . שְׁמַנמַן ו לֹא ככה ספורט כמו _ אולג ילדה סוף כל סוף נגמר הקיטור ו התיישב מנוחה . יותר רָגִיל ל המון יֶלֶד התיישב ליד עם שֶׁלָה בעל כורחו _ שרוט מגרד עָקֵב O לנבוח _ שרק :
  כן _ אתה לֹא גרדה !
  מרגריטה V תשובה ילל :
  - אני אני עייף _ יש אני רוצה ! א בְּ- אתה אמנם סוג של _ נקניק שמאל ?
  יֶלֶד גישש על ידי כיסים _ מחולץ שְׁטָר V חמש מאות רובל , ו חמישים דולרים ו_ _ גַם פני קְצָת ו טלפון נייד טֵלֵפוֹן עם מִינִיאָטוּרָה מצלמת וידאו . קימט את מצחו ...
  IN חבר כִּיס התברר שכן רק חבילה מסטיק _ יֶלֶד לקח פרוסה לעצמי ו מוּצָע מרגריטה . ילדה סירב :
  - יו לִי שֶׁלָה כן !
  ו אותו ויתרה חתיכה V פה _ אבל גומי לעיסה רעב לֹא מרווה . רק מדליק תיאבון _ יְלָדִים ישב כמה זמן , בשקט . א לאחר מכן מרגריטה שאל :
  - ובכן , גאון , איך אתה אתה חושב לָנוּ להאכיל ?
   יֶלֶד בטוח השיב :
  - קיץ אחרי הכל . _ אנחנו נמצא פטריות , פירות יער , דגים בואו נדליק את הדג אש ...
  ילדה העווה את פניו ו שאל :
  - א בְּ- אתה קל יותר יש ?
  אולג מְבוּלבָּל השיב :
  - לא , אני אוֹ לֹא אני מעשן !
  מרגריטה ציחקק , שם לב :
  - אני גם ... אבל לִפְעָמִים יש נסיבות כאשר _ ו רַע הרגלים שימושי .
  יֶלֶד הנהן ו העיר :
  - בבית בְּ- לִי קל יותר יש ... אבל V מוסקבה מ שֶׁלָה אין תועלת ...
  יֶלֶד התעוות ו בְּהֶחלֶטִיוּת אמר :
  - נחנו ו הלך הבא !
  ילדה בעל כורחו ורד ו ריחרח זרבובית :
  - בוא נלך !
  צָעִיר לא מתאים שוב בוא נזוז על ידי יער . אולג ל אליו בושה לֹא מאוד ידע איך _ צריך ל לנווט . א מצפן בְּ- יְלָדִים לֹא היה . כך מה הֵם באופן ספציפי הלך לאיבוד . זה טוב ש יותר קַיִץ ו חום _ ו כך לֹא יותר מדי מפחיד . באותו הזמן נתקל עַל קָרְחַת יַעַר אוכמניות _ קם עַל על ארבע ו התחיל לחגוג על מתוק ברי _
  מרגריטה , לאחר שהרווה יְסוֹדִי רעב , צחק :
  - הנה אתה רואה בְּ- אתה שָׁחוֹר פה ! אתה כאילו גִזעִי כֶּלֶב עם אופי !
  אולג בטוח השיב :
  - לא בוא נלך לאיבוד ! U לָנוּ אני מקווה שהם חזקים בטן , ו שִׁלשׁוּל לֹא יקבל את זה !
  יְלָדִים ממולאים פירות יער ו שוב הלך V דרך . שמש עבר זֵנִית ו הפכתי מאוד חם . IN נעלי ספורט רגליים preli , ו מרגריטה סוף סוף החליטה _ שֶׁלָהֶם להסיר . אבל עם הרגלים יוצאי דופן יָחֵף ללכת מאוד קוצני _ ילדה הגיע עַל ענף , נאנק ו התיישב עַל גדם עץ הבנתי נעליים חזור ו שאג :
  - ובכן ו היער מלא _ הפתעות !
  יֶלֶד בעל כורחו אישר :
  - כמובן ... הנה לֹא אתר נופש ! אבל ו חביב סוג של _ יש ...
  הליכה על ידי יער , ילדה שאל אולג :
  - א אֵיך היה אתה עזר היה אָדוֹם צבא ?
  יֶלֶד שרוט כֶּתֶר ו רַצִיוֹנָלִי השיב :
  - אני היה ... הציע היה אוֹתָם ל התחיל טֶכנוֹלוֹגִיָה T -54. כגון טַנק הָיָה יָכוֹל היה לְהַאִיץ סִיוּם שְׁנִיָה עוֹלָם מלחמות .
  ילדה לֹא בכלל הסכים :
  - אתה חושב שאתה יודע _ התקן טַנק רק V כללי מאפיינים עַרפִּיחַ היה אוֹתָם לעזור ?
  אולג ריבצ'נקו פגוע עַל זה :
  - לא V כללי , אני בכלל על אודות טנקים הַרבֵּה אני יודע ב כרך מספר ו על אודות פָּעִיל שריון !
  ילדה ציחקק V תשובה :
  - נו , אז קדימה _ טוב יותר מיד טֶכנוֹלוֹגִיָה T -90, ו לאחר מכן אנחנו נתפוס את כל שלום !
  יֶלֶד שרוט האחורי של הראש ו הודה :
  - קראתי אני על אודות אחד סדרה , על קורבנות V ארבעים שְׁנִיָה שָׁנָה מ עשרים ראשון המאה . כך הֵם ו בנוי מְפוּשָׁט דֶגֶם T -54, לאחר שיגור שֶׁלוֹ V הפקה יותר לפני קרבות תַחַת סטלינגרד . ו V תוֹצָאָה מה ברית המועצות זכית איפה מהר יותר מ_ V מְצִיאוּת ו עם גָדוֹל אפקט . עַל חשבון אחרים רעיונות ואז ... אתה יכול לְנַסוֹת ו משהו _ _ יותר מורכב - למשל מערכת מַטָח אש " Smerch ". אבל יותר מדי רָחוֹק מבחינה טכנולוגית לברוח לֹא הכרחי !
  מרגריטה עם זֶה בחפץ לב הסכים :
  - לא להיסחף ... אה זֶה יותר ו לייזר נֶשֶׁק לַעֲשׂוֹת הם ידרשו !
  דרך כמה זְמַן ילדה שוב התיישב מנוחה . זְמַן טס איכשהו _ _ בלי לשים לב . שוב החשיך ו _ חייב לבלות את הלילה תַחַת לִפְתוֹחַ שמיים . אבל לילות V סוֹף יוני קצר ו חם . ו שיפוט על ידי גזעים עצים , זה איפשהו _ _ עַל אוקראינה , עם יותר נעים אקלים . כך לִישׁוֹן פחית די .
  אולג ריבצ'נקו חלמתי את זה הוא אחד כגון נער - נער בקתה עַל ילדותית ספינה _ ו בנות נוהגים שֶׁלוֹ קדימה ואחורה . _ לא זה ולא זה דקות שלום _ כן יותר רוצה לגעת שְׁרִירִי גוּף בנים , קמצוץ . לֹא גדול שמחה .
  תישן קצת לֹא לתת , להעלות V מוקדם , ו V ידיים מגב - יבש ו לְלֹא ללכת מַברִיק סיפון _
  א לאחר מכן יותר חשב על זה בנות לִשְׁלוֹחַ להסיר עָשָׁן עם צינורות _ כן מה ? ברזנט ! זֶה ו בכלל נראה כמו עַל לעג _ אבל יֶלֶד מיהרתי לְמַלֵא נָתוּן סדר . בּרֶזֶנט מ עָשָׁן נבט , ו אולג סבל מֵעַל יָם גלים V צַד אוסטרליה .
  יֶלֶד V יאוש התחיל לשיר ;
  אני היה פָּשׁוּט יֶלֶד V מדינה מלכותי ,
  אַבָּא שֶׁלִי ארץ לִשְׁלוֹט חרוש ...
  אבל חי V חלומות O אַבִּירוּת הוסאר ,
  ו מקל באומץ V מַאֲבָק בֵּן נופף !
  
  לאחר עַל צי ברח אני נער ,
  לי עַל ספינה לַעֲבוֹר נתן נסיך ...
  לֹא סוכר שירות , אתה תאמין לי ילדים ,
  שם צריך ל בחוזקה לְהִתְחַיֵב לֹא ליפול !
  
  האכיל דל , אבל אבל מלקות ,
  על ידי עקבים מקל - ילד ל מכות !
  לא , לא רצה כגון יֶלֶד מניות ,
  מבוקש חופש , איש צעיר איליה !
  
  חלמתי _ _ גַם לְהֶאֱמִין O עושר ,
  מבוקש יָחֵף יָחֵף מגפיים ...
  אבל לא עַל ים , אתה תאמין לי אחים ,
  את כל מה יש לי - יאכזבו אותי מֵאָחוֹר חובות !
  
  אבל כאן קרה לנו _ נתפס פרטית ,
  היה הקרב לא שוויוני , סבל אנחנו ...
  ו התברר שכן אני V שׁוֹדֵד יָם כפה ,
  א זֶה כאילו V גיהנום אפוי השטן !
  
  מוּכֶּה ארוך , כמו חתול בעל שבעה זנבות ,
  לאחר יָחֵף רגליים הגיע אש ...
  שודדי ים להיות ב נער סיפון מאוד קשה ,
  אני רוצה אוֹתָם יותר חזק לַעֲשׂוֹת כאב !
  
  יֶלֶד בחוזקה V לַעֲנוֹת זֶה החזיק מעמד
  לא זה ולא זה גונח , בוכה , אפילו לֹא נאנח ...
  הוא אמיתי אַבִּיר התברר שכן
  משך , אתה יודע רצועה אֵיך עַקשָׁן פרד !
  
  ו סֶרֶן שודדי ים מופתע _
  אתה גבר נראה לי שאני רואה שלנו ...
  ו האיר את האור פיליבסטרים פרצופים ,
  כגון בְּ- יונגי הופיע סיכוי !
  
  הוא הפכתי שׁוֹדֵד יָם על ידי ימים קשה ,
  ו אותו V קרבות טובע ספינות ...
  עַכשָׁיו יוזמה יש בְּ- בנים חדש ,
  ללמוד , לנסות - כך לֹא סחף את זה !
  
  שׁוֹדֵד יָם בְּהֶחלֵט יֶלֶד גנב ,
  אבל כיבודים חוקים אחוות אֵיך קאנון ...
  ל דיבור סרק אֲפִילוּ יבש ,
  אבל יתאים עם צרחות תאוצה !
  
  יֶלֶד גדל ו _ מגודל עושר ,
  מנוהל למצוא לעצמי כַּלָה בבת אחת ...
  רְשׁוּת נהנה בְּ- אחוות ,
  IN איזה סוג _ הכי פחות הוא ו אלוהים ו נסיך !
  
  אבל כאן מַזָל הפנה גבו, סורב בפראות _
  הבנת שׁוֹדֵד יָם מְתוּבָּל V מְצַמרֵר שבי ...
  הכיר עַל עור ש_ _ כגון בצורה מזעזעת ,
  הוא הבנתי ש_ _ כגון כאוס !
  
  עַל על המדף בְּתוֹקֶף גיבור החזיק מעמד
  ו אף אחד לֹא הונפק , לא אמר ...
  למרות ש לו מוּבטָח אֲפִילוּ ממלכה ,
  ו הבטחות אינסופי פיר !
  
  ולי לאחר מכן V שרשראות לפני פיגום ,
  שם מוּכָן חֶרֶב גָדוֹל תליין ...
  כגון זה נראה בְּ- אוֹתוֹ עבודה ,
  אחד לנשוף ראשים לקצץ !
  
  כל אחד עַל פְּרִידָה אַבִּיר השתחוה ,
  אמר : סליחה אם _ אשם ...
  נַדְנֵדָה גרזן - גדם התגלגל ,
  נֶפֶשׁ שׁוֹדֵד יָם טס V לעזאזל !
  שמש כְּבָר אוֹר גָבוֹהַ ו יֶלֶד בעליזות קפץ למעלה . ילדה ורד בעל כורחו _ רעב יְלָדִים בוא נזוז על ידי יער . מרגריטה צלע , שפשף רגליים , כואבות ילל ו קוויאר , ב איזה צָבוּר מַחלָבָה חומצה _ מאוד אני רוצה הוא .
  יֶלֶד הרגיש עצמי יותר עליז , ו בטוח הכה יָחֵף רגליים על ידי דשא אז _ ו מקרה , פורץ החוצה קדימה אז _ חוזר ל ילדה .
  אבל רעב הציק ו אותו . כאן חבר'ה שוב התברר שכן עַל אוכמנית מנקה _ אכלתי לְלֹא כל סוגי הדברים התלהבות . לְלֹא של לחם ו בָּשָׂר אוכמנית לֹא הָיָה יָכוֹל לספק רעב בטן . לאחר מכן שוב בוא נזוז ...
  למרות ש נעלי ספורט ו רך אבל _ במשך זמן רב אתה הולך V אוֹתָם אתה משפשף את זה רגליים . ילדה המריא נעליים ו ניסיתי את זה ללכת יחף _ יֶלֶד הלך קדימה , ו נשכב מקל קונוסים , זרדים , ענפים . א מרגריטה ניסו שלב על ידי רַך דשא _ אבל את כל שווים סוליות יותר מאוחר כמה זְמַן הפכו זוהר .
  ילדה התיישב ו _ לאחר מכן אולג הציע :
  - שב לי עַל בחזרה ! אני אשא את זה !
  מרגריטה פקפק :
  - א במשך זמן רב האם בְּ- אתה מספיק כוח , דוב שומני ?
  אולג בִּיוֹשֶׁר השיב :
  - לא אני יודע ... אבל אתה אתה יורד במשקל באופן ישיר עַל עיניים !
  בֶּאֱמֶת מ הֶעְדֵר מזון ילדה הפכתי לרדת במשקל כן ו חָזָק שְׁרִירִי ילד , בהדרגה התייבש . לשאת מטען מֵאָחוֹר עם הגב שלך לֹא פשוט , אבל הוא אחרי הכל _ ספורטאי _ ו צריך לסבול נטל .
  דרך זוג שעה (ות רכיבה אולג ויתרה ו התיישב . לאחר מכן מוּנָע מַצְפּוּן מרגריטה הלך עצמה _ שֶׁלָה סוליות היו אָדוֹם ו שרוט . אבל ילדה כמה זְמַן שהתקיים ביום עַל כוח יהיה .
  לאחר חבר'ה נתקל עַל שיחים פטל שחור _ קצת זחל ו אכל .
  זולל פטל שחור , מרגריטה שם לב :
  - באמת? זֶה אינסופי יער ?
  יֶלֶד שלילי רעד ראש :
  - אני כך לֹא אני חושב ... יותר נכון סה"כ אָנוּ רַק התברר שכן לֹא V עַצמוֹ הכי טוב מקום .
  מרגריטה בזלזול נחר :
  - וגם בפשטות הלך לאיבוד ... הנה היא שלך גאוני !
  אולג רַצִיוֹנָלִי העיר :
  - א לָדַעַת את כל V עִקָרוֹן בלתי אפשרי !
  לאחר מה יֶלֶד בְּהֶחלֶטִיוּת הפכתי ו השיב :
  - בוא נלך ! אולי ניתקל _ עַל פרטיזנים !
  ילדה עָצוּב ציחקק :
  - טרי אגדה , אבל לְהֶאֱמִין עם עבודה ...
  ללכת ו V עַצמוֹ למעשה פחית לפני אינסוף V יַעַר לִסְטוֹת על ידי הָהֵן אותו הכי כבישים _ מתי זה חשוך , ילדים שוב טיפס למעלה עַל ברדוקס . גֶשֶׁם לֹא היה ו לילות אוקראינית חם .
  אולג ריבצ'נקו חלמתי לעצמי המשך ... כאן הוא נער סיפון להיטים עַל אֲמֶרִיקָאִי ספינה ... שלו לתפוס ו לשאול :
  - אתה רוסית !
  אולג בגאווה תשובות :
  - אני רוּסִי ילד בקתה !
  אמריקאים צוחק ו ל התחיל לְהַחלִיט לְהַלקוֹת יֶלֶד חתול בעל שבעה זנבות . ב חולם מכות לֹא כך כּוֹאֵב ו יֶלֶד מחזיק מעמד _
  לאחר לו צָרוּב סיגריות ל שדיים ו לִדרוֹשׁ לאמר O תוכניות פקודה , כאילו היה ילד , מסוגל משהו _ _ יודע .
  לאחר מכן לְהַכנִיס אצבעות V דלת פְּתִיחָה ו למחוץ סגן . אבל אף אחד לַעֲנוֹת לֹא עזרה . אולג ריבצ'נקו שותק אֵיך פרטיזן _ ו לאחר מכן שֶׁלוֹ גורם ל עצמי אדמירל _
  מראה עם חֲשָׁד עַל כָּבוּל ילד אזוק _ עם מְפוּספָּס בחזרה , עם סמוי שלפוחיות כפות ידיים , ו סוליות רגליים , אבל עצמי מנסה נראה מחבב ו באופן משמח מבטא :
  - האם אתה רוצה אופניים , הא ?
  אולג ריבצ'נקו מבטים עם מְכוּוָן אדישות .
  אַדמִירָל מוסיף עם עם חיוך :
  - א קטנוע ?
  יֶלֶד בזלזול נחר :
  כן _ לא מספיק !
  אַדמִירָל בהתמרמרות מוּרָם גבות ו שאל :
  - נו , טוב מכונית פורד ... תאר לעצמך _ אתה כגון קטן ו_ _ בְּ- אתה פורד שלם . _
  אולג ריבצ'נקו לְלֹא צללים אִירוֹנִיָה הציע :
  - א אולי לאחר מכן מיד " קדילאק "? מה לבזבז זמן על זוטות ?
  אַדמִירָל עשה סוג כזה _ לֹא מובן אִירוֹנִיָה ו אמר :
  - שתי קאדילק ופורד _ _ _ _ _ _ בנוסף !
  יֶלֶד אִירוֹנִי הוסיף :
  - א גַם מַפְתֵחַ מ דירות בהן _ כֶּסֶף שקר !
  אַדמִירָל מְאוּשָׁר עם באכפתיות :
  - שניים מפתח מ_ _ שְׁלוֹשָׁה דירות בהן _ מאוד גָדוֹל כֶּסֶף שקר !
  אולג ריבצ'נקו ציחקק ו העיר :
  כן _ הבטחות בְּ- אתה ... ובכן בסדר , אני אני אראה לך אתה איפה _ ו V איזה מקום פחית לִתְקוֹף רוּסִי צי ו לְהַשִׂיג ניצחון !
  אַדמִירָל שַׂמֵחַ ניתז למעלה ידיים ו הזמין :
  - לשאת אֲצִילִי ארוחת ערב ! יֶלֶד את כל סיפרו !
  לאחר רעב בסדר גמור לאכול מְעוּדָן אוכל _ יֶלֶד אני מלא לפני לזרוק , ו לאחר מכן נאמר ב_ _ איזה מקום טוב יותר סה"כ תעביר את ה אֲמֶרִיקָאִי טייסת _
  - ואז אתה אתה תמצא את עצמך V חלק אחורי אַדמִירָל טרושבע ו לְשַׁטֵחַ שֶׁלוֹ אֵיך מטבע _
  אֲמֶרִיקָאִי מספיק מְשׁוּפשָׁף ידיים ...
  יֶלֶד אותו שאל מגזין ו עשה כמה סקיצות כמו _ ללכת ו מהלך \ לזוז \ לעבור הלאה .
  מה אותו אֲמֶרִיקָאִי צי עַל כל אחד בזוגות טלטלה ל מראש מְבוּשָׁל לכוד _ א אולג ריבצ'נקו התיישב עַל מיטה ... ק אוֹתוֹ עלה מתנדנד מָתנַיִם אישה _ היא ללא בושה תקפו עַל ילד .
  כנראה ככה _ דרך , אדמירל מבוקש אֶקְסְפּרֶס נער סיפון הכרת תודה . אוֹ להיפך יותר להתלכלך !
  זְמַן ב חולם מגיע במהירות , ו כאן אֲמֶרִיקָאִי פְּלוּגָה V כיכר שטן . מה אוֹ מבוקש יאנקיז שם להיכנס , כן ו יקבל על ידי כבוד ! כאן היא נקודת התחלה מְדוּיָק מתוכנן אַמִיץ ילד _
  פִּתְאוֹם יָם מוקצף ... ורד לְמַעלָה עָצוּם גלים , סופגים אֲמֶרִיקָאִי סיירות ו ספינות קרב _ יתר על כך זה קרה זֶה V כמה שניות _ את כל מוצף כמו _ V בַּנק עם בירה _ לאחר מה ו זה נגמר זְמַן V נֵצַח ל טייסות מְטוּרָף דיק .
  ו ספינות נעלם V מַלְכוּת נפטון ...
  כאן שניתנו אולג לפני יָם מלך _ זֶה מֶלֶך היה עָצוּם עם חָשׁוּד זָנָב ו זהב סולמות _ רעד קִלשׁוֹן ו שאג :
  - אתה WHO ככה ?
  אולג קפץ ממקומו , סטירה נשרף V כָּנוֹן כף רגל ו , ענה :
  - אני נער סיפון רוּסִי צי !
   נפטון נהם ו שאל :
  - פנינה שלי אתה יכול ?
  יֶלֶד חייך ו באומץ השיב :
  - אני יכול , אבל ל אתה לֹא אני אעשה !
  נפטון דפק קִלשׁוֹן ו צרחתי ב את כל גרון :
  - כרישים נאמן משרתים שלי ... הפסקה חָצוּף אולז'קה !
  יֶלֶד סָחוּט אגרופים ו הפכתי להשיב מלחמה מ לחיצה ברקודה . הָהֵן טיפס כאילו רעב כלבים _ אבל יֶלֶד שֶׁלָהֶם נפגש חָזָק מכות , שליחת V נוקאאוט _ אבל כרישים את כל יותר ו עוד ... ילד - ילד בקתה מותש ...
  כְּבָר פרח . מרגריטה ישן ו_ _ חבל תתעורר יפה ילדה _ היא ו V עַצמוֹ למעשה ירד במשקל ו מ מה פָּנִים הפכתי יותר חמוד , אדום מ טָרִי שיזוף _ יֶלֶד הרגיש V לעצמי דִמיוֹן אוהב _ אולי ביי בְּעֵרֶך כגון _ _ טום נַסָר ל בקי .
  עני ילדה רעב . א שֶׁלָה רגליים כאלה _ שרוט , רך , לא מוּכָּר ל מְחוּספָּס משטחים _ משהו _ _ היא הזכיר גרדה , לא? מה יותר מפונק _ א עַכשָׁיו נתפס ב זמנים שבהם _ חַיִים לֹא פטל _
  גדול בֵּיתִי מִלחָמָה רוב חָמוּר פרק זמן חַיִים מֵאָחוֹר ברית המועצות . א הוא ילד פלא תָקוּעַ V יער , ו לֹא אולי שום דבר עֶזרָה אָדוֹם צבא _ מְטוּפָּשׁ זֶה הכל ... עד מה אותו טיפש !
  יֶלֶד קצת ישב וחיכה עד _ _ מרגריטה יתעורר ו מחזיק מעמד לה יד שאל :
  - וגם מה אתה אתה רוצה ?
  ילדה בִּיוֹשֶׁר השיב :
  - יש ... ו יותר לישון !
  אולג ריבצ'נקו בְּהֶחלֶטִיוּת רעד אגרוף :
  - די ! נחוץ לך ! אולי היום לָנוּ בר מזל !
  מרגריטה עשה כמה לא בטוח צעדים יָחֵף רגליים על ידי דשא _ הסתכלתי עַל נעלי ספורט , אם כך עַל שלפוחיות ו הצהיר :
  אני אנסה , אני קצת כך ללכת ! U לִי מספיק יהיה !
  יֶלֶד הזהיר :
  - אני רָצוֹן צפו ל_ _ אתה לֹא דקרתי את עצמי !
  ילדה עם חייך על _ אָדוֹם מ טָרִי שִׁזוּף פנים , ענה :
  - אני אני אנסה _ ללכת במהירות !
  יְלָדִים בראש על ידי יער ... בהתחלה ללכת מרגריטה היה מאוד קשה . אבל ילדה מאוד גאה ו שהתקיים ביום עַל הערכה עצמית . לאחר מתי שרירים התחמם , כאב V רגליים ו חזור נרגע , זה הפך קל יותר . אבל רעב עלית עלי את כל חזק יותר . שוב נכון _ נתפס אוכמניות _ אבל פירות יער רעב כְּבָר לֹא מרוצה . יֶלֶד הציע :
  - זה הכרחי למצוא נהר ו לתפוס דגים !
  מרגריטה קָשֶׁה נאנח :
  - טוב זֶה רעיון !
  אבל עַל נהר צא החוצה אין סיכוי לֹא רק הצליח _ נתקל עַל דרכים זרמים . ילדה בקרוב נגמר הקיטור ו יֶלֶד שוב חייב לשאת שֶׁלָה עַל חזרה _ לאחר לִשְׁטוֹף פָּצוּעַ רגליים לילדה V קַר מים ...
  מרגריטה ל להסיח את דעתו שאל ילד :
  - א אֵיך אתה אתה חושב שלנו אָדוֹם צָבָא רָצוֹן לְקַדֵם מול קראוטס , או לא ?
  אולג ריבצ'נקו ממורמר :
  - איך זֶה לא ? IN כרך ו מכיל אֲנִי מַאֲמִין סובייטית חָמוּשׁ כוח ל_ _ להיות ב אוֹיֵב עַל שֶׁלוֹ שטחים . אָנוּ נולד , בוא ו רָצוֹן לְקַדֵם מה היה זֶה לֹא זה היה שווה את זה . - ילד V מוֹרַת רוֹחַ נִרגָשׁ עצמי אֶגְרוֹף על ידי עצם הלחי .
  - הנה אני , למשל , סתם פראייר _ לֹא פחית אין סיכוי לָסֶגֶת אתה מ יערות _
  מרגריטה הובהר , השפריץ מים רגל :
  - וגם עצמי גם ... אנחנו כך עם רעב נמות אם _ אנחנו נהיה לזחול !
  יֶלֶד קָשֶׁה נאנח ו פלט :
  - שלנו עצמות ימצא דרך כמה מאות שנים ...
  לאחר מה הֵם שוב בוא נזוז על ידי יער ... זמן קרה את כל מהר יותר ו_ כאן שוב החשיך ... אולג מופתע ש_ _ יותר לֹא נִשׁמָע יללות זאבים _ אבל זה נראה זֶה היה לְהַרְגִיעַ יער _ רק זוג פַּעַם נשמע V במרחק שְׁאָגָה מנועים לִדפּוֹק מטוס _ אבל אֲפִילוּ בָּרָד שֶׁלָהֶם היה שימוש מועט .
  ובכן, לילדה היה מזל. עם זאת, היא נעה לאט. הרגליים והגב שלי כאבו מאוד... חומצות הצטברו.
  כשראה את מצבה, הציע אולג:
  אולי אני צריך ללכת לבד? ותהיה לך מנוחה!
  הילדה הנידה בראשה בנחישות:
  - לא, בוא נלך ביחד! אני חזק!
  ולמרות הכאב העז, מרגריטה המשיכה הלאה. כדי לשמור על רוחו, החל אולג לשיר;
  אני הולך בקצה היער עם הילדה שלי,
  אני לובש עניבה אדומה - הכל מסביב יפה...
  הנחל מצייץ עם טריל כסף,
  תן לכל דבר בעולם להפוך - אהבה היא הוגנת!
  
  אבל הפצצות נפלו, היער התפוצץ,
  הפאשיסט מתקדם, כל העצים בוערים...
  היכן שהנהר גרגר, החול בער,
  והילדים האומללים הפכו למטרות!
  
  הכובשים הגיעו וקשה לנו,
  זה כל כך קשה חבר'ה, בלי קרום לחם...
  כל מה שנותר מהסירה היה שבר, משוט,
  וכמה נשרים יש - אפילו לא השמים!
  
  לוחמי המחתרת התיידדו זה עם זה,
  אנחנו הולכים יחפים בדרכים קרות...
  היריב מאיים כמו חיה זועמת,
  אבל אני מאמין שגם האנשים סביבי הם משפחה!
  
  תן לרכבת החלוץ לרדת מהפסים,
  והטיגריסים נשרפו כמו לפיד בסיוט...
  תאמין לי, הפשיזם נידון להרס,
  יחד עם הילדה אנחנו נלחמים באומץ!
  
  נתנו למשטרה מאבק אמיץ,
  סמוך על המקלע על הכתף שלך, הוא לא כבד...
  לנצח ילדה אני אהיה איתך
  נבנה עולם - זוהר וחדש!
  
  זה יהיה נפלא לכל האנשים, תאמין לי,
  ילדים, אנו נופלים למשיח בתפילה...
  המקדש שלנו מוחלף בעץ אשוח ענק,
  זה מרגיש טוב תחת זה, כאילו אתה עכשיו בגן עדן!
  
  הגאולה הגיעה והחייל הרוסי,
  הפאשיסט היכה אותו חזק מאוד עם כידון...
  אני וחבר שלי הרמנו מקלע,
  והם התחילו לפגוע בגרמנים בצורה מדויקת מאוד!
  
  עכשיו, עם שיר מאיים, אנחנו הולכים לברלין,
  החופש יגיע גם בגרמניה...
  אנחנו טסים מהר עם מצנח,
  לוחמים הם ילדים של העם הקדוש!
  אולג ומרגריטה, שהתעודדו מעט מהשיר, הלכו ביער. למזל, אף אחד לא נתקל בהם. כאילו כל התושבים מתו מזמן. ומזג האוויר השתנה, ענן התגלגל והחל לרדת גשם.
  החבר'ה ניתזו בין השלוליות. מצב הרוח הידרדר לבסוף. כל כך הרבה זמן ביער, אבל אין סוף באופק. אז אתה מסתובב כמו חתלתול עיוור.
  מרגריטה לבסוף לא יכלה לסבול את זה, רגליה נכנעו והילדה מלמלה:
  - אני נואש! כמה זמן אפשר לשוטט ככה!
  ענה הילד באנחה עמוקה:
  - כנראה הרבה מאוד זמן. זה מקום אכזרי ושומם, איך שלא מסתכלים עליו.
  מרגריטה ייבבה:
  - זה אכזרי בשבילנו... להגדיר את עצמך ככה ולהיפול... ולא הצלחת להגדיר את מכונת הזמן שלך!
  הילד נאנח בכבדות וענה באי רצון:
  "אני בעצמי לא ציפיתי שזה יתפוצץ". אבל ככה זה קרה...
  הילדה אמרה בכעס:
  - כדי שתמות!
  החבר'ה לא דיברו כמה שעות לאחר מכן. אכלנו כמה פירות יער. תחושת הרעב קהה מעט מעייפות. רגליה של מרגריטה החלו להתכסות ביבלות שנוצרו לאט. זה הקל על הניווט בכביש. אבל הסוליות היו מאוד מגרדות. הגרגרים כבר עשו לי כאב בבטן. ברור שהבטן דרשה לחם ועוד משהו.
  וזה משעמם בלי מחשבים ודברים אחרים. במשך זמן מה, הילדים עוד יכלו לצפות בסרטים בטלפון הסלולרי, אך הסוללות אזלו. אחרי זה זה נהיה ממש בודד.
  למרות הקיץ והיעדר טורפים, הנוף מסביב נראה עצוב ומשעמם. ובכלל זה איכשהו נהיה מפחיד.
  אולג ניסה לשיר שוב, אבל המילים לא עלו בראש... והזמן עובר.
  מתחיל להחשיך. כנראה שניאלץ לישון רעבים באוויר הפתוח שוב. וזה מפחיד. הילד רוצה משהו אחר. אבל הילדה כבר התעלפה. ואתה צריך לשכב בעצמך, להירדם.
  בזמן שהם הסתובבו ללא תועלת, החלו הנחיתות בנורמנדי. לגרמנים היה תותח E-10 מתנייע מעשי יותר וזול יותר, שהיה לו חצי ממשקל וגובה של ה-T-4, אך עם חימוש שווה, הגנה טובה יותר וניידות רבה בהרבה. ה-E-10 הקטן יכול היה לחדור בצורה מושלמת את שרמן ממרחק קצר, והיה בעצמו בלתי בולט, וזה חשוב מאוד בתנאים שבהם לאויב יש כל כך הרבה מפציצים.
  ה-E-10 הוכיח את עצמו בפועל כתותח מתנייע מעולה והכי חשוב זול וקל לייצור. הצללית שלו הייתה כל כך נמוכה שהמסלולים כיסו לחלוטין את הצדדים, והעניקו הגנה נוספת. זווית הנטייה הרציונלית הגדולה של השריון בעובי של 80 מילימטר נתנה ריקושט נגד רוב התותחים. אפילו ה-IS-2 לא תמיד חדר חזיתית לרכב כזה.
  מבחינה מעשית, התותח המתנייע E-10 הוכיח את עצמו כיעיל בגובה רב בשל גובהו הנמוך. וכמובן היא תרמה לניצחון בנורבגיה. יחד עם מטוס הקרב הקל He-162 והמפציץ "ארדו". הטנק T-4 הופסק כמיושן ונחות מכל הבחינות מה-E-10. הקרבות הראו גם את הפוטנציאל הטוב של הפנתר. "טייגר" -2 לא נכנס לייצור, כמו "עכבר", אבל "פנתר" -2 הופיע. קל יותר מהטייגר-2, הוא היה שווה בחימוש ומעט נחות בשריון. עם זאת, טנק זה הוחלף גם בתותח הנעה עצמי E-25, שווה בחימוש, אך קל יותר, נייד יותר וקל יותר לייצור. ואולי, מוגן טוב יותר.
  בנורמנדי, בעלות הברית הובסו, ואיבדו יותר מחצי מיליון שבויים בלבד.
  בקיץ תקפו כוחות סובייטים במרכז, אך הצליחו להתקדם רק עשרים קילומטרים. הגרמנים הפכו את קו ההגנה השלישי שלהם לחזק ביותר, והשניים הראשונים הסירו את כוחותיהם, ואפשרו למאות אלפי פגזים ליפול לשווא.
  שם הצליחו לעצור את הצבא האדום ולהסב לו נזק עצום.
  בסתיו הצליחו הגרמנים סוף סוף לכבוש את גיברלטר בסערה. פרנקו בכל זאת נכנע ללחץ של רומל, שאיים לתקוף. בנוסף, צי הצוללות הגרמני התחזק. צוללות המונעות על ידי מי חמצן הופיעו. ובמקום תוכנית הטילים היקרה מדי - מפציצי סילון ותותחים מתנייעים E. "פנתר"-2 מעולם לא נכנסו לייצור, כמו "טייגר"-2 ו"עכבר", קבורים בעובר. ה-E-25 הפך לתותח מתנייע עם שריון חזיתי של 120 מ"מ בזווית של 45 מעלות, צדדים של 82 מ"מ, פלוס מסילות. מנוע 850 כוחות סוס מותקן לרוחב תיבת ההילוכים, ומשקלו שלושים טון. כשהוא חמוש ב-88 מ"מ, אורך הקנה הוא 71EL.
  מכונה כזו, בגובה מטר וחצי, ביצעה את כל המשימות בצורה מושלמת והסתובבה במהירות. כמובן, טנקים אחרים הפכו למיותר, כולל הפנטזיה המטופשת של היטלר: המאוס.
  ה-E-25 הביס את ה-IS-2 ואת כל הדגמים האחרים בקרבות, והוכיח שהוא כמעט התותח הנעים העצמי האידיאלי של כל הזמנים. המנוע החזק והמשקל הנמוך יחסית אפשרו לתלות מגנים בגודל 90 מ"מ בצדדים, מה שהפך את הרכב לבלתי חדיר גם מהצד עבור ה-SU-100, IS-2, שלא לדבר על כלי רכב קלים יותר.
  הגרמנים לחמו בביטחון מול כוחות טנקים עדיפים והחזיקו בחזית במזרח. ובמערב, הפשיסטים חדרו לתוך מרוקו ועברו ברחבי אפריקה.
  רומל החליט באופן רציונלי שעדיף לא לתקוף במזרח לעת עתה, אלא לתפוס את אפריקה ואת המפרץ הפרסי. יתרה מכך, הייתה תקווה להפוגה עם סטלין.
  ואכן, אחרי הניסיון של ינואר לתקוף במרכז. ואחרי האבדות הגדולות של הצבא האדום וליד לנינגרד, החל סטלין לנסות את הקרקע לשלום. אבל הוא הסכים רק לאופציית האפס. רומל הציע הפסקת אש לשלוש שנים.
  סטלין הערמומי, לאחר היסוס, החליט בכל זאת לתת הסכמה. תנו לבעלי ההון להרוס זה את זה. והוא ינוח ויקבל כוח.
  רומל גם קיווה שבתוך שלוש שנים הוא יצליח להביס את האויב במערב, ולאחר מכן לכבוש את ברית המועצות.
  אז שני השועלים ערמומיים ומחושבים.
  אולג ריבצ'נקו, בינתיים, יחד עם מרגריטה, פתחו במלחמת פרטיזנים.
  ילד וילדה תקפו בלילה את חיל המצב הגרמני. והם נתנו לו קרב. ירינו בכמה עשרות פשיסטים וחזרנו ליער. אחר כך הם נדדו והסתובבו זמן רב, מבלבל את עקבותיהם.
  אבל בסך הכל, הפעולה שלהם לא הייתה מוצלחת לחלוטין. הנאצים הגיבו בשריפת הכפר וירי בתושבים המקומיים.
  כאן אתה בהכרח חושב: האם כדאי להיות פרטיזן?
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קטפו פטריות ופירות יער ביער זמן מה לאחר מכן והורידו את הראש.
  אחר כך הם תקפו את השיירה הרחק יותר מאזורים מיושבים. הם הפילו מיכל בנזין והרגו תריסר קראוטים. בתגובה, הגרמנים תלו שוב אנשים.
  הנאצים הגיבו לכל פעולות הפרטיזניות בהוצאות להורג, גרדום ועינויים. מזהיר במיוחד כי האוכלוסייה המקומית תהיה אחראית לחבלה ופיגועים.
  זה כמובן רסן את הדחף. גם אולג ריבצ'נקו וגם מרגריטה קורשונובה איבדו את רצונם להיות פרטיזנים.
  גם הילד וגם הילדה פשוט השתעממו.
  הילד אפילו חיבר הומורסק;
  שאגה מפלצתית הרעידה את כוכב הלכת טוהנאי - אחד העשירים באימפריה הקולוניאלית הגדולה, העיקרית של האנושות. סדרה אינסופית של גורדי שחקים הפכה לאפר רדיואקטיבי מנפילתה של רקטה איומה. השמיים נחתכו על ידי קו לוהט ושבור המורכב מספינות כוכבים מפלצתיות.
  -בני אדמה, תוותרו!
  הועלתה דרישה בודדת ואחריה ירייה נוספת. הפעם, לא היה פיצוץ, פני השטח של הפלנטה התנפחו ועברו בגלים. כל היצורים החיים הפכו מיידית לאבק מחלקיקים יסודיים. כך נפתח דף חדש בהיסטוריה האנושית - עידן מלחמות החלל!
  הלהבות הצורבות של מלחמה בין-כוכבית כוללת
  החוט הדק ביותר בעולם נצרך מאש גיהנום!
  והגרזן המרושע של השטן ריחף מעל הפלנטה
  זיוף הגנה, אחרת לא תוכל לחיות בעולם!
  מערכת השמש התבררה כגדושה בספינות חללים רבות, עמוסה מאוד בפליטים אומללים שנפלו להשתטח. התוקפים הלא אנושיים החדשים לא ידעו רחמים, תוך שימוש בטקטיקה של ואקום מחוסל. עד כה איש לא ראה את התוקפים מקרוב, אפילו מבנה גופם לא היה ידוע, וכל זה הוליד שמועות מבעיתות. הם אמרו שהחייזרים אוכלים ילדים חיים, מפזרים עליהם איזוטופים רדיואקטיביים, וגם שופכים עופרת מותכת לרחם של נשים, והביאו את הבשר המאוד למצב הרצוי. בתנאים אלו התקבלה ההחלטה האפשרית היחידה: להכריז על התגייסות מוחלטת, להכניס מערכת כרטיסים, להעביר את כל הכלכלה האנושית לבסיס מלחמה. מפעלים שייצרו את כלי הנשק העדכניים ביותר עבדו מסביב לשעון, השמים הכחולים היו מכוסים בערפיח, ולא היה זמן לסביבה. מועצת הביטחון לשעת חירום של LOX - League of United Space Systems נפגשה שוב ושוב, עקבה מקרוב אחר התקדמות העבודה ההגנתית. הפגישה האחרונה הייתה המדאיגה ביותר, צופי כוכבים דיווחו כי אינספור ארמדות של האויב כיתרו את מערכת השמש וככל הנראה חיכו לאות האחרון לזריקה המכרעת.
  האולטרה-מרשל דיק פיניקס היה נורא עצבני, היו הערות היסטריות בנאום שלו. סנטרו החד רעד על פניו האקוויליות, ובדל דולק התנתק מסיגר הוואנה, והותיר כתם עשן ערמומי על מדיו.
  -הגיעה שעת הדין! הנבואות העתיקות ביותר על סוף העולם מתגשמות. אלפי צוללות גרעיניות עמוסות בנשק אולטרה-מודרני הקיפו את המערכת שלנו. כל שעלינו לעשות הוא להתפלל ולקבל מוות בכבוד!
  -אני לא מסכים עם פיניקס!
  נשמע קולו הרגוע כלפי חוץ של הרכז הקוסמי העליון.
  "אסור לנו, להיכנע לרגע של חולשה כזה, להודות שהמוות שלנו הוא בלתי נמנע לחלוטין".
  למרות העובדה שמדובר בחוסר כפיפות בוטה, קטע האולטרה מרשל את הרכז.
  "אני, כאיש צבא מקצועי, מצהיר שאין לנו סיכוי קלוש, ארנולד, להתמודד עם העובדות". יש מיליארדי ספינות כוכבים של אויב! ורבים מהם גדולים מהירח, שלא לדבר על כלי נשק, התרגול מראה בבירור: בתחום החלל הצבאי הם עלו עלינו פי כמה.
  שאגת הסכמה אילמת שטפה את האולם. לא רציתי להאמין לזה, אבל זה נראה כאילו פיניקס צדקה. המנהיג עם עודף המשקל התרומם בקושי, יישר את כתפיו הרחבות; ארנולד שוורקנגר התנדנד מלילות ללא שינה, עפעפיו היו נפוחים, אבל קולו הנמוך היה מוצק והשרה ביטחון.
  -בואו תקשיבו לרכז הכלכלי העליון. הוא הבטיח להדגים את כלי הנשק העדכניים ביותר שיצרו מיטב המדענים על הפלנטה שלנו.
  הפעם מקהלת הראשים הייתה תוססת יותר.
  -תנו לו להפגין! אנחנו נראה להם את הממזרים!
  ילד במכנסיים קצרים, אולג ריבצ'נקו, שמונה לאחרונה לתפקיד ראש המתחם הצבאי-תעשייתי, המריא אל הפודיום הצף. קולו היה משמח, עיניו נצצו, נראה היה שהוא משתתף בחתונה, ואולי לא בישיבה האחרונה של מועצת LOX.
  - הרוסים הבלתי צפויים הללו, הוא שמח במהלך היגון האוניברסלי!
  הלחישה הזועמת של האולטרה-מרשל נשמעה, ועיניו הצרות הסתובבו בכעס.
  בצד השני של מערכת השמש, נצבט הרוסי במכשירי זיהוי חומר זהירים לא פחות שהותקנו על ידי יצורים מוזרים הבוהקים בריק.
  -לאדם יש רקע רגשי גבוה וטעון חיובי! - קול חרק בטווח הגמא.
  בתגובה, נשמע צליל חריק שבו היה חשש קל:
  -אולי, אנשים חסרי חשיבות הצליחו ליצור נשק מסוכן, אין דרך אחרת להסביר שהוא, הבחור היחף הזה, טעון כל כך בצורה חיובית.
  בעקבות העברת מידע בתגובה, אך בגלי בטא.
  -אני חושב שעדיף לכלול את כל הלוחמים שלנו בצפייה בתוכנית הזו. תן להם לדעת למה לצפות מצורות חיים מסוכנות באופן בלתי צפוי.
  קרני גמא העבירו פיסת מידע נוספת. יצורים שקופים מנצנצים כל הזמן נתלו ממש בוואקום, הם נצצו ללא הרף מתהליכי היתוך תרמו-גרעיני יציב, גופם שינה כל הזמן צורה. לפעמים הם זוהרו בכוכבים, לפעמים בחבצלות מים, לפעמים במדוזות, שדומות לפלסטלינה חיה.
  -צורת החיים החלבונית חלשה מדי ולא מושלמת. המפלצת החמודה חרקה. לכן, היא לא צריכה להיות נושאת המודיעין. על ידי השמדת נושאי אינטליגנציה שאינם ברי קיימא, אנו מחזירים את ההרמוניה של היקום, המופרעת על ידי הזרימה העיוורת של האבולוציה הכאוטית.
  כדי לתת למידע הזה משקל רב יותר, הוא שוחרר בטווח גלי אלפא.
  ילד יחף במכנסיים קצרים, אולג ריבצ'נקו, המשיך בנאומו המרגש, והצביע בידיו על הקרנה תלת מימדית, שבה שוחזרו מטוסים חדשים באמצעות גרפיקה ממוחשבת.
  קולו היה ילדותי וקולני, שיניו הלבנות חייכו:
  -משגרים אלו פולטים טילים תרמו-רחיים המסוגלים לשרוף מספר מערכות סולאריות בלגימה אחת. ומהלוע הרדיו הזה בוקעים גלי היפר שמאפשרים לך לכופף את החלל, באמצעותם אתה יכול פשוט לקחת ולסובב צוללות אויב למעין אקורדיון, ואז לפזר אותן לאבק. ענף כדורי זה יוצר שדות כוח סופר חזקים, בלתי חדירים לכל נשק, אפילו פצצות תרמו-ריומון.
  המתאם הכלכלי של הילד הקטן אולז'קה כבר שפך זיעה; רישום סוגים חדשים של כלי נשק נס ארך שעה.
  -אבל אלה האהובים עליי, זורק לאורך זמן. באורח פלא, הזמן עבר לעבר וספינות הכוכבים השבורות שוחזרו מיד. ובכן, אם האויב יועבר לעבר, אז חייליו יישבו על סירי גן, והספינות יהפכו ליסודות שמהם הם נבנו.
  המשפט האחרון התקבל בצחוק מאופק ובמחיאות כפיים ביישנות. פיניקס שמר על הבעה ספקנית על פני הנשר שלו.
  -ומתי הצלחת לגלות כל כך הרבה תגליות? זה נוגד את ההיגיון וזה בלתי אפשרי לחלוטין.
  הילד במכנסיים קצרים רקע ברגלו היחפה:
  -למדעי האדם - הכל אפשרי ותראה את זה בקרוב!
  הפעם מחיאות הכפיים היו חזקות יותר. האולטרה-מרשל היה נבוך קלות, האינסטינקט שלו אמר לו שמטעים אותו. דיק פיניקס, שהביט בזהירות בספינות החללים התלויות בחפצי חפצים, הושיט לפתע אצבע עם ציפורניים, בועט בעיצוב המשוכלל שלה.
  נשמעה שאגה מבולבלת:
  -ואיזה ברגים והידוק ענק יש לך - גם נשק על?
  בתגובה, קולו הצלול של הנער-רכז צייץ:
  -הפעם, לא! אבל תשפטו בעצמכם, כאשר יתחיל קרב חלל גרנדיוזי, מיליארדי מטענים חזקים יתפוצצו ומה יקרה כתוצאה מכך?
  נשמע קול תמוה:
  -ובכן אני לא יודע?
  הילד הגאון צעק:
  -השמים ירעדו בעוצמה. וכדי למנוע מהחלליות שלנו ליפול, נבריח אותן בזהירות אל קמרון השמים.
  הפעם, אמירה כזו התקבלה בצחוק רועם. רק האולטרה-מרשל קימט את מצחו עוד יותר.
  -וזה כל מה שאתה יכול להמציא?
  הילד המשיך לגרגר במרץ:
  -לא, אל תפחד, לא כולם. הכנו מחליקים ומקלות טיטניום מעולים כדי להקל על החלקה על פני השמים, פני הגלגיליות עשויים מיהלומים מלאכותיים.
  הצחוק נעשה הרבה יותר חזק, הנברשות התנודדו - בצורת מעילי הנשק של המדינות המרכזיות.
  -איזה מידע יוצא דופן מגיע מאדם כדור הארץ! המטען החיובי שלי עולה בחדות. - גלי גמא ריחפו בחלל.
  -גם שלי! זה כל כך מתוק!
  היצור היה מלא בצבע ורוד-פנינה. בהירות הצבעים גדלה.
  -אבל הרסת את כל השמים עם צינורות, מחליקים לא רוכבים טוב בבוץ.
  פיניקס הסתבך בדיון רע. הילד הרוסי במכנסיים קצרים חייך חיוך מצוחצח:
  -כבר הכנו כמה מכליות בין-כוכביות עם סבון נוזלי ואבקת שיניים. תסתכל על השיניים שלי, בקרוב תראה את השמיים ביהלומים.
  הרכז העליון, שלא היה מסוגל להתאפק, צקצק על ראש ריאותיו. אחת הנברשות לא עמדה בזה והתמוטטה לתוך שטיח שופע רקום בפנינים וזהב.
  -מה אמרתי לך! זה המשמעות של הידוק לא אמין, אבל בנוסף לברגים וחצובות, סיפקנו סקוטש מגניב.
  -הצחוק הפך לצקשוק פרוע, אפילו האולטרה-מרשל הפגין כוח ריאות ניכר.
  יצורים זרים, בינתיים, נצצו בהירים יותר מהכוכבים; עיניים אנושיות היו מתעוורות מיד אם היו מסתכלות על אשדות האש הללו. אלפא-ביתא-גמא - וסוגי קרינה נוספים מילאו את כל הוואקום. בתוך הצוללות העוינות כבר לא ניתן היה להבחין במחשבה משמעותית אחת. רק רגש אחד שלט - תחושה של עונג פראי וגבוה מטורף.
  לאחר שנרגע מעט, שאל האולטרה מרשל.
  -ואם ספינות עוינות נופלות עלינו מלמעלה, אין להן ברגים וסקוטש.
  הילד הזוהר אולג ריבצ'נקו הרחיב עוד יותר את חיוכו.
  -יש לי את זה בשביל זה.
  והוא הוציא מחבט טניס ונער אותו באצבעות רגליו הילדותיות:
  -ויש לי.
  האולטרה-מרשל זחל לתוך הדיפלומט בידיים רועדות, וללא מעט קושי שלף רשת מתקפלת ללכידת פרפרים.
  -אני חושב שיש לי יותר!
  הוריקן הצחוק חצה את כל הגבולות, אנשים פשוט נפלו על הרצפה, מתפתלים בעוויתות חושניות.
  בחלל החיצון, בינתיים, נצפה בית משוגעים אמיתי, זרמי הקרינה הבהירה נעשו כה עזים עד שספינות המלחמה נראו מבפנים.
  -שימי את הקסדות שלך על הראש! אז תיפול עליך צלחת עם חייזרים - אתה תצחק ותברח!
  ארנולד נחנק והוסיף את דברו. באצבעות ידיו כמו חיפושית מוכה, הוא עדיין הצליח לזחול אל הוויטרינה ולשלוף שריד מוזיאלי - קסדת ה-SS היצוקה הראשונה על פני כדור הארץ.
  הביטוי האחרון גמר את כולם; התפיסה פשוט כבתה לזמן מה. כשהרשויות סוף סוף התעשתו, התקיימה הופעה אמיתית בשמי הלילה, מופע הזיקוקים הגרנדיוזי ביותר בכל ההיסטוריה של כדור הארץ, שמילא את שמי הלילה בזוהר תזזיתי.
  -הסבר מה זה!
  הרכז העליון הפנה את אצבעו כלפי מעלה בצורה ילדותית.
  "שום דבר מיוחד," ענה אולג ריבצ'נקו.
  -החלל צוחק!
  -השמים צוהלים! - המשיך דיק פיניקס.
  "הוואקום מתנדנד," סיים ארנולד שוורקנגר.
  יצור בודד ושקוף ריחף על הפסולת המנצנצת שצפה בוואקום. אם לשפוט לפי גודלו, זה היה ילד שנולד לאחרונה והאיר בכל צבעי הקשת.
  -איזה יצורים מגניבים הם החלבון האלה! הם הביאו לנו שמחה בלתי נשכחת ומסיבה זו מגיע להם להתקיים! - זה צירק. החדשות הטובות התפשטו בכל הטווחים על פני מרחבי היקום האינסופי!
  אחרי חיבור כזה, אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נזרקו קדימה לזמן מה. כדי שלא יבזבזו רגעים.
  גם אם החבר'ה האלה הם בני אלמוות.
  בינתיים, רומל הוביל מתקפה מנצחת נוספת במערב. בקיץ ובסתיו 1945 כבשו הגרמנים את כל צפון אפריקה ואת המזרח התיכון. היה להם ציוד מתקדם יותר, וחיילים בעלי כושר קרב איכותיים בהרבה. גם הבריטים וגם האמריקנים הפסידו ללא תקנה לוורמאכט. ובדצמבר 1945, למרות החורף, ביצע רומל נחיתה נועזת בבריטניה, ובתוך עשרה ימים כבש את המטרופולין במכה פתאומית. ואז במהלך החורף, כל אפריקה והודו נתפסו.
  היפנים לחמו בהצלחה רבה יותר באוקיינוס השקט, כשהם הצליחו ליירט את הנחיתה האמריקאית בפיליפינים. ולהטביע את נושאות המטוסים ואת ספינות הקרב שלהם.
  לאחר מכן התאחדו גרמניה ויפן. בבריטניה הוקמה ממשלה פרו-גרמנית בראשות ראש הממשלה מוסלי, והוצב מלך אהד להיטלר. רוב הצי האנגלי נשלט על ידי הגרמנים. ובאביב כבשו הנאצים והיפנים גם את אוסטרליה, ובקיץ 1946 את ארכיפלג הוואי. ניסיונות אמריקאים ליצור פצצת אטום נכשלו. והגרמנים השתלטו לחלוטין על הים, כבשו גם את איסלנד וגם את גרינלנד, והתקרבו לקנדה. ובסתיו 1946 החלה הנחיתה על קנדה. מה רצו האמריקאים?
  בלי ברית המועצות, שנמצאת בהפסקת נשק עם גרמניה, אי אפשר לנהל מלחמה מנצחת!
  גם הגרמנים נחתו בקובה בחורף. יש להם נשק אדיר חדש - דיסקטים - שמגיע למהירויות של עד חמש או שש מהירויות קוליות ואינם פגיעים לירי מנשק קל.
  אז אמריקה נכבשה באופן פעיל. וזה רק הפך את זה ליותר כיף ויותר מרגש.
  הגרמנים, בפיקודו של רומל המבריק, זכו בניצחון אחד אחרי השני!
  בחורף כבשו את קנדה כולה, ובאביב 1947 פתחו במתקפה על ארצות הברית. ואי אפשר היה לעצור את הנאצים. האמריקנים נלחמו עד 7 באוגוסט וושינגטון לא נפלה. וב-9 באוגוסט, ארצות הברית לקחה ונכנעה.
  כך הסתיים הקרב בצורה מפוארת. במהלך המלחמה פיתחו הגרמנים טנקים פירמידליים שאין להם אח ורע ובלתי חדירים מכל הזוויות.
  אבל לאמריקאים לא היה משהו טוב יותר מהפרשינג. והם הפסידו ללא תקנה במלחמה, מעולם לא קיבלו פצצת אטום.
  כעת הייתה לרומל יד חופשית למלחמה נגד ברית המועצות. אולם במשך זמן מה, הגרמנים והיפנים עיכלו את מה שכבר כבשו.
  סטלין קיבל את מטוס הקרב MIG-15 ו-T-54. אבל מעולם לא ניתן היה ליצור טנק כבד מוצלח. ה-IS-4 הופק בסדרות קטנות, והיה בהחלט נחות מסדרת ה-RE הפירמידה הגרמנית. הפופולרי ביותר היה ה-RE-50, ששקל רק חמישים טון, בעל שני אנשי צוות ושריון 250 מ"מ מכל הזוויות בזוויות גדולות, ותותח בלחץ גבוה 105 מ"מ.
  טנק זה, במיוחד במיגון הצד והאחורי שלו, היה עדיף משמעותית על ה-T-54 הסובייטי, וחדר אליו חזיתית ממרחק רב. המכונית הרוסית לא הצליחה לחדור לגרמני מכל זווית. כמו ה-IS-4. רק ה-IS-7 עדיין יכול ליצור בעיות, אבל הטנק הזה מעולם לא נכנס לייצור.
  הכשלים עם כלי רכב כבדים אכזבו מאוד את סטלין. בכל מקרה, הרכב הגרמני במשקל חמישים טון, עם מנוע טורבינת גז של 1800 כוחות סוס ותותח קטלני של 1700 מטר במהירות קליעים ראשונית, נותר בלתי חדיר ובלתי פגיע. התברר כי גם ה-IS-10 אינו חמוש. אז הורה סטלין על פיתוח IS-11 סופר-כבד עם רובים בקוטר 203 מ"מ. נשק כזה עם קנה ארוך יכול לחדור לטנקים גרמניים. אבל... משקל המיכל עלה על מאה טון, וזה כבר לא מקובל.
  אז גם המכונית הזו לא נכנסה לייצור. בקיצור, מלבד IS-10, לא היו טנקים כבדים בייצור המוני. והם ייצרו הרבה מטוסי T-54, מכוניות שעם זאת אינן מפריעות לגרמנים.
  לאחר מותו של סטלין ב-5 במרץ 1953, החליט רומל לנצל את המהומה בהנהגה הסובייטית ואת המאבק הבלתי נמנע על הכוח כדי לתקוף את רוסיה. וכך ב-1 במאי 1953 חצה הוורמאכט את גבולות ברית המועצות. והחלה מלחמה חדשה.
  אבל בברית המועצות אין באמת אחדות. יו"ר מועצת השרים מלנקוב, נציב הפנים העממי והמשרד לביטחון המדינה בריה, שר החוץ מולוטוב, מזכיר הוועד המרכזי ניקיטה חרושצ'וב, שר ההגנה וסילבסקי. חבורה כל כך מנומרת. מנהיגות קולקטיבית.
  ואף אחד לא אחראי... וטנקי ה-RE-50 הגרמניים מאוד מהירים ובלתי חדירים. הם אופטימליים במאפיינים שלהם. ואין צורך להיות כבד יותר, ואם זה קל יותר, אז רק לסיור.
  וה-T-54, אבוי, אינו מספיק מכל נקודות המבט. והגנה, וכלי נשק וביצועי נהיגה.
  בכל מקרה, הגרמנים הרבה יותר חזקים גם באוויר וגם ביבשה. תוך ימים ספורים הגרמנים כבר הגיעו לטולה.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה: החזיקו בהגנה בעיר הזו, שוב הועבר לשם על ידי המכשפה.
  ילד וילדה נלחמו בהגנה.
  הילד אולג זרק רימון ברגל יחפה ושר:
  מי רגיל להילחם למען המולדת...
  מרגריטה, הבחורה הזו, גם זרקה את בהונותיה החשופות, נוכחת רוצחת ושאגה:
  - תן לו לשיר איתנו!
  אולג ריבצ'נקו, מוביל, יורה וזרק, אמר ברגליו היחפות:
  - צוחק מי שעליז!
  מרגריטה, יורה, זרקה לימונים באצבעות רגליה החשופות וחשפת שיניים, אישרה:
  - מי שרוצה ישיג את זה!
  הילד והילדה קראו פה אחד:
  - מי שמחפש תמיד ימצא!
  החבר'ה נלחמו בוורמאכט באומץ רב. והם זרקו רימונים קטלניים ברגליהם היחפות.
  אולג ריבצ'נקו חתך את יריבו וצחק:
  - בשביל רוס חדש'!
  מרגריטה זרקה את מתנת המוות בבהונותיה החשופות ואישרה, מחייכת:
  - הילחם ואל תפחד!
  ילדים הם באמת התגלמות של תוקפנות וזעם. כך נלחמים אבירי המלחמה.
  אולג ריבצ'נקו חשב: עכשיו הם נלחמים עבור טולה. אבל האם רוסיה תתנגד לכוח אדיר שכזה? וסמוראים מתקדמים ממזרח.
  והחיילות של רומל מלאים בשכירי חרב מכל העולם. ליתר דיוק, זרים שגויסו באמצעות פשיטות.
  הנה אולג ריבצ'נקו מקצץ לוחמים שחורים. והוא חושף את שיניו ושואג:
  - יש לי אישיות, שהיא ממש מעולה!
  ושוב הוא פוגע... ורימון שזרק רגלו היחפה של הילד קורע את הפשיסטים.
  מרגריטה גם יורה וצורחת:
  - יהיה ניצחון!
  ובאצבעותיו החשופות הוא גם זורק מתנת מוות רצחנית, ומפזר את אויביו.
  הילד והילדה נרגשים לחלוטין ומנצחים מאוד. הם משרבטים על האויב. והם מכסחים שורות שלמות של אויבים.
  אולג ריבצ'נקו צועק:
  - האויב לא יעבור!
  והוא זורק רימון ברגל יחפה.
  מרגריטה מאשרת זאת. הוא יורה ושואג:
  - מוות לאויב!
  ושוב כל הזוג הזה יורה ושולח מתנות רצחניות. היא מחצה את האויב והראתה את שיניה. והוא יורה על עצמו, בצורה מדויקת ביותר.
  אף כדור אחד לא הולך לפח. לוחמים צעירים למראה הורסים את האויב. והם מכסחים יריבים כמו חרמש רוצח.
  הילד, זורק רימון ברגל יחפה, חורק:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  מרגריטה מאשרת:
  - למען אמא רוס!
  והוא גם ישגר רימון ברגל יחפה. ומפזר יריבים.
  לאחר מכן החלו הילד והילדה לחבר פרשיות שונות תוך ירי והשלכת רימונים ברגליהם היחפות;
  נאומו המתוק של הפוליטיקאי זורם אפילו מתחת לאבן השקר של בעיות מרות!
  לא רק הלשון מתמררת מהנאומים המתוקים של פוליטיקאי!
  אל תהיה חכם מדי, אתה תתפוצץ!
  תעמולה טובה תטעה אותך, לא רק עם מוח של טיפש!
  אדם הוא זאב בפוליטיקה, שועל בעסקים, אבל עדיין מתייחסים אליו כאל צבי!
  פוליטיקאי בדרך כלל מחקה שועל, אבל שוטף את המוך מפניו בטריס של זמיר!
  במלחמה זה כמו באופרה, רק המתים לא מזייפים את זה!
  ראש אלון לא יספק עמדה חזקה!
  פוליטיקאי אוהב מתכת בקולו וחלודה במעשיו!
  פוליטיקאי וזונה וסרסור בבקבוק אחד!
  הבוחרים לא סומכים על פוליטיקאים, אבל הם עדיין מצביעים על אמונה!
  דת היא עסק שאין בו אמון, אבל יש אמונה!
  למה פוליטיקאי כל כך מתלבט? זה מקל עליו למצוא את הארנק שלך!
  פוליטיקאי הוא כייס שכותב חוקים לעצמו!
  הפוליטיקאי הכי ישר הוא זה שמשקר רק מתוך צורך!
  עבור פוליטיקאי, השפה היא כלי ייצור, רק יעילות העבודה נמצאת בכיס שלך!
  יש לו לשון קטנה, אבל הוא מדבר הרבה!
  אלף מילים עולות פחות ממכה אחת, ומיליון הבטחות עולות מימוש אחד!
  הסרטן שורק לעתים קרובות יותר מאשר פוליטיקאי מקיים את הבטחות הבחירות שלו!
  מה אלוהים הכול יכול לא יכול לעשות? מבטיח יותר מפוליטיקאי!
  לאדם ניתן פה לאכול, אבל פוליטיקה ניתנת כדי להרוויח אוכל!
  הפוליטיקאי ערמומי כגיהנום ומתלבש במסווה של מלאך!
  למה אדם צריך ידיים - לעבודה! ולפוליטיקה נותנים כפות לתפוס!
  לא משנה עד כמה הנאום של פוליטיקאי מתוק, החיים רק מרים יותר מהשתפכותם!
  לאלוהים יש ימים רבים, אבל לפוליטיקאי יש שבעה ימי שישי בשבוע!
  לתליין תמיד יש הרבה עבודה, ופוליטיקה של מילים!
  פוליטיקאית חולמת על כוח כמו זונה חולמת על סקס וגם מסובבת את ישבנה!
  בפוליטיקה אין חברים, אין אחיות ואחים, אבל יש אחים!
  מה שפוליטיקאי רוצה יותר מכל: למות כנשיא ולחיות כאל!
  אל תסמכו על זאבים בבגדי כבשים - אתם תלכו על מעיל מעור כבש!
  בבחירות יש הרבה חתולים, אבל עוד יותר זאבים בבגדי כבשים!
  לפוליטיקאי יש נאום מתוק, שגורם לסוכרת להתאכזב!
  אם אתה לא רוצה לחרוש כמו פרד, אל תהיה חמור!
  אין טיפשות גדולה יותר מאשר להאמין לפוליטיקאי, אבל התעלמות מבחירות לא יכולה להיקרא רעיון חכם!
  שלא כמו ההימורים, מי שיצביע לפייבוריט תמיד יתאכזב!
  אין יותר נבל בפוליטיקה מאשר אחד שביושרו האמינו!
  כל מי שאוהב ללכת לקלפי אוהב אטריות על האוזניים!
  פוליטיקאים לא יכולים להסתיר את הרעב שלהם כמו שליחה של שוטים!
  אל תאמינו בהבטחות, אבל לכו לבחירות!
  מי שלא מאמין באלוהים לא יאמין בהארי פוטר!
  פוליטיקאי הוא כמו סנטה קלאוס מהאגדות, אז במציאות קר בדירות!
  לא אוהב אטריות אוזניים - אתה תאכל יותר טוב!
  הפוליטיקאי נוהם כמו זאב, מחקה שועל!
  השועל הערמומי ביותר מכשכש בזנבו על כס המלכות!
  יש הרבה שועלים ערמומיים בעולם, ועורבים טיפשים אפילו יותר!
  אל תעשה אלוהים משטן, ואדם ישר מפוליטיקאי!
  ככל שהר ההבטחות של פוליטיקאי גבוה יותר, כך הוא מחשיב את דעתך נמוך יותר!
  אל תלך שולל על ידי פוליטיקה, הצביעו למישהו שהוא לא המועדף עליכם!
  בבחירות מצביעים, ויש כסף בבנק, אבל במקרה האחרון לפחות יש סיכוי לרווח!
  אל תהיה ארנבת בפוליטיקה - השועל ישיל את עורו!
  השועל הוא לא החיה החזקה ביותר, אבל הוא הטוב ביותר בקריעת שלוש עורות!
  כשאתם הולכים לקלפי, זכרו שאין פוליטיקאים ישרים, אלא רק הכבוד שלכם!
  פוליטיקאי יכול להבטיח הרבה, אבל האוזניים שלו צריכות להיות על העליונה!
  לרוב, מי שיש לו הרבה אטריות על האוזניים רעב!
  פוליטיקאי להוט לכס המלכות כמו זבוב לדבש, וגם מביא לזיהום!
  אל תהיה חמור, אל תצביע לשועל!
  השועל הוא החיה הכי חכמה, אבל בחשבון של החיים הוא יכול רק לקחת ולחלק!
  הפוליטיקאי הראוותני נראה כמו שועל, אבל מעמיד פנים שהוא אריה!
  השועל יכול לשאוג כמו אריה ולפענח כמו כבשה, אבל הרגליו הם זאבים!
  יש כבשים שחורות, אבל אין פוליטיקאים טהורים!
  למה פוליטיקאי צריך ראש? לאכול את זה!
  למה פרה צריכה אקורדיון? למה פוליטיקאי צריך מצפון?
  לכל הפוליטיקאים יש תיאבון רעבתני, אבל אין רצון לחרוש כמו שור!
  שועל אמיתי תמיד מכוון למקום האריה!
  אטריות אוזניים אינן אכילות, אבל בחינם!
  גבינה חינם יש רק במלכודת העכברים, ואטריות חינם יש רק על האוזניים!
  פוליטיקאי טוב מנפח זבוב לפיל, בינוני רק מנפח אותו!
  המשטרה נלחמת, אבל הפוליטיקאי שולל!
  העריץ תולה אטריות על אוזניו, יחד עם חבל על צווארו!
  דיפלומטיה היא אומנות אי הסכמות, למען הסכם!
  יש מועדון, אבל לא מוחות טיפשים!
  הראש הוא ברזל יצוק ולעתים קרובות מוותר!
  אדם חזק הוא תמיד דיפלומט טוב, אבל עדיף לו בלי דיפלומטיה!
  הפוליטיקאי הסכים, אם לא הסכים!
  אפילו שועלים עורים, בעיניים של נשר ולב של אריה!
  אדם תמיד לא מרוצה מהחיים, אבל למות לא יגיד שדי!
  מי שמבטיח לבוחרים גן עדן, סביר יותר שישלח אותם לקבר!
  אל תעשה חפרפרת מחפרפרת, אלא תעשה אדם ישר מפוליטיקאי!
  אם אתה רוצה להצליח בפוליטיקה, תשכח מהמצפון ומהכבוד, אבל אל תשכח מהרשעות והחנופה!
  הפוליטיקאי בונה לעצמו מבצר אמין, מאלה שיש להם ראש אלון!
  בוחר, אל תאמין, כל פוליטיקאי הוא בהמה!
  פוליטיקאי הוא כמו וודקה, למרות שהיא מתוקה, זה בהחלט יעשה לך כאב ראש!
  הגרמנים בכל זאת כיתרו ולקחו את טולה. בחזית הדרומית פרצו דרך לסטלינגרד, אך הפעם הצליחו לכבוש את העיר סטלין תוך כדי תנועה. הטנקים של לוחמיו של רומל היו מהירים מדי. ומוסקבה מצאה את עצמה בטבעת הדוקה.
  הגרמנים וההמונים הזעירים שלהם לקחו מיד את ריאזאן. והם סגרו את המצור.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה מצאו את עצמם בבירת ברית המועצות המוקפת.
  זה לא כיף לילדים נצחיים. תילחם בעצמך, בזמן שמוסקבה מופצצת ונהרסה.
  הילד השליך רימון ברגל יחפה, הפיל כמה ערבים והעיר:
  - ארץ מולדתי רחבה!
  הילדה גם זרקה את מתנת המוות באצבעותיה החשופות, פיזרה את היריבים וצווחה, וסיכמה:
  - אין לאן לסגת!
  הילדים נלחמו כמו גורי נמרים. והם דפקו באופן פעיל את הגרמנים ואת שכירי החרב שלהם. אבל בכל זאת, מה ילד וילדה יכולים לעשות נגד כוחות כל כך לא שווים?
  אבל הקרב נמשך... הילד והילדה נלחמו זמן מה.
  אבל אז הם עברו שוב... כנראה, כדי לא להאריך את הייסורים חסרי ההיגיון. הם מצאו את עצמם ליד יוליוס קיסר. והם הצילו אותו מניסיון התנקשות בסנאט. ושילדים הם מגניבים ואלמוות. הם קצצו את הסנטורים לכרוב. והם כרתו את הראש. והם זרקו רימון על מישהו, קורעים להם את הגפיים.
  בקיצור, קיסר שרד. והוא שלט עוד עשרים שנה. ואז הבן שלו ושל קליאופטרה עלה לכס המלכות.
  בקיצור, הוקמה שושלת קיסר יציבה. ורומא העתיקה המשיכה לצמוח ולהתרחב בהתמדה. עד שהגיע לסין, בלע גם אותו. קמה אימפריה עולמית שחצתה גם את האוקיינוס. הקידמה התפתחה מהר יותר מההיסטוריה האמיתית, אבל הנצרות והאסלאם נותרו כתות זעירות. הרומאים יצאו לחלל וכבשו את מערכת השמש.
  ואז הם עפו לכוכבים. האתאיזם המדעי ופולחן הקיסר וצאצאיו הפכו לדת אחת.
  לשם כך, הילד והילדה פשוט ירו כמה צרורות ממכונת ירייה, זרקו ארבעה רימונים ועבדו עם חרבות. כל חמש דקות הירי, וכל ההיסטוריה של האנושות השתנתה לחלוטין. ככה זה קורה.
  ובחזיתות מלחמת העולם השנייה, הגרמנים כבשו את מוסקבה והגיעו לאורל. וסיביר נכבשה על ידי יפן.
  אז רומל כבש את רוב העולם, וכבש את ברית המועצות תוך חודשיים וחצי.
  אבל ההיסטוריה הזו של מלחמות עדיין לא הסתיימה. ב-1 במאי 1957 תקף רומל גם את יפן. המלחמה האחרונה בתולדות האנושות באה לאחר מכן. הסמוראים היו נחותים משמעותית מהרייך השלישי באיכות הטכנולוגיה והפסידו ללא תקנה. אבל המלחמה נמשכה יותר משנה עד שלבסוף, לאחר התקפות גרעיניות על מדינת האם, יפן נפלה.
  עידן העולם המפוצל הסתיים, ורומל הפך לדיקטטור עולמי.
  ב-1 במאי 1959 נערך משאל עם והוקמה מונרכיה. רומל הצליח
  בנו, ונוסדה שושלת. שושלת עולמית, והרחבת החלל.
  אימפריה אחת הביאה סדר בכדור הארץ. אפילו באפריקה נבנתה כביש לכל כפר ונבנו בתים מסודרים והגונים. החקלאות התפתחה והרעב נגמר לנצח. ושיעור הילודה בשליטה. הכל כמו שאומרים, הזמנה לפי הזמנה.
  מערכת השמש נמצאת בפיתוח, ואנשים כבר טסים לכוכבים אחרים. ורומל נכנס להיסטוריה בתור האישיות והאגדה הכי גדולה! והשאלה היא, מדוע היטלר לא נהרג קודם לכן? זה יהיה הרבה יותר טוב!
  
  
  
  
  צאר פוגצ'וב מרוסיה
  אמיליאן פוגצ'וב כיתרה על אורנבורג. הדברים לא הלכו טוב מדי עבור המורדים. הגדודים המלכותיים התקרבו. הצאר שהוכרז על עצמו לא רצה להסיר את המצור מאורנבורג, אבל היה זה גם מסוכן להפריד בין הכוחות. בהיסטוריה האמיתית, המורדים בכל זאת נפרדו והוכו חתיכה אחר חתיכה. תחילה ליד טטישצ'בו, ואחר כך ליד בלוזרסק. החלטה זו התבררה כשגויה.
  אבל אז הגיע הילד אולג ריבצ'נקו למחנה של אמלין פוגצ'וב. למרות זאת, עדיין היה שלג, וזה היה סוף פברואר - הילד היה יחף ובמכנסיים קצרים.
  הוא הובא לאמליאן פוגצ'וב. הילד הלך בביטחון. ריצה יחפה בשלג היא יותר הנאה מעינויים. במיוחד בגוף אלמוות.
  הילד הציע תוכנית לאמליאן פוגצ'וב:
  - ניקח את מדי החיילים הצארים, ויש לנו הרבה מדים כאלה, ונלביש את המורדים והקוזאקים. בואו נשחק קרב - כמו ירי. ואז נסיע את הפוגאצ'ויטים שנלכדו לעיר. הם יחשבו שאלו הם כוחות מלכותיים ויכניסו אותנו לביצור, ושם נתקוף אותם!
  אמיליאן פוגצ'וב אישר:
  - ובכן, אתה נותן! איזה ראש! אני מעניק לך את התואר קפטן!
  אולג קדה וענה, מזמזם בחיוך:
  - ישאול, ישאול, מדוע נטשת את סוסך! היד לא קמה כדי לירות!
  הצאר הקוזק הינהן וענה:
  - אתה תהיה אדיוטנט שלי! הם יתקנו את המדים והמגפיים שלך!
  אולג העיר בצניעות:
  - ויחפה יותר זריזה! ולא קר לי מדי עם פלג גוף עליון עירום!
  אמיליאן פוגצ'וב הפך. הוא היה בגובה ממוצע, רחב בכתפיים, ולמרות שאולג היה גובהו של ילד סטנדרטי בן שתים עשרה במאה העשרים ואחת, כלומר מטר וחצי, מלך הקוזקים לא היה גבוה בהרבה. במשך הזמן הזה, אולג כבר היה נער, ויכול היה להילחם בתנאים שווים עם מבוגרים ולהיות קצין.
  אמיליאן הורה...
  - ובכן, הכינו את הפרובוקציה הזו בסתר רב!
  ובאיזו חכם הוא השתמש במילה המדעית.
  הקוזקים התכוננו... הם הקימו שומרים כדי שאף נפש חיה לא תדע. ומלכודת ערמומית הוכנה.
  אבל האויב עדיין התקרב, אבל היה עוד קצת זמן, יחידות קטנות של מורדים תקפו אותו. ליתר דיוק, המונים רבים למדי, אבל לא מאוד מאורגנים.
  לאמליאן פוגצ'בה היו כמעט עשרים אלף חיילים מוכנים לקרב ליד אורנבורג. בהיסטוריה האמיתית היא הייתה מחולקת. עשרת אלפים פוגצ'וויטים נלחמו נגד שבעת אלפים חיילים צארים ליד טטישצ'י. האויב היה עדיף על צבאו של פוגצ'וב בתותחים ובמספר הרובים, כמו גם בארגון. אבל לניצחון היה מחיר יקר! בנוסף, פוגצ'וב עצמו לא פעל באומץ רב, ועזב את שדה הקרב עוד לפני סיום הקרב.
  כעת הייתה לפוגאצ'וויטים סיכוי היסטורי לניצחון מהדהד.
  אז הם הלבישו יותר מאלפיים לוחמים נבחרים במדים. הם גרמו להם להתגלח. והעובדה שהמדים לובשים היא טבעית. ועוד הרבה. לפוגאצ'וויטים היו גם דגלים מקרבות שנתפסו בעבר, ותופים וכו'.
  ההופעה תוכננה להתבצע כאילו לפי תווים. לאמליאן היו כמעט מאה תותחים בברד, אם כי מחציתם לא היו חשובים. אבל יש על מה לירות.
  לקבל מראה של קרב אמיתי. עד כה, המצב לא כל כך רע עבור פוגצ'וב. מחצית ממפעלי אוראל נמצאים בשליטתו. צ'ליאבינסק עדיין מפחידה, צ'יקה יושבת בתקיפות ליד אופה. זה עדיין סוף פברואר, ותוצאות המלחמה אינן ברורות, וכוחותיו של גוליצין רחוקים מאורנבורג. אבל בהיסטוריה האמיתית, בעוד חודש יהיה קרב ליד טטישצ'בו, ובו תבוסת צבא האיכרים. מה שיוביל לעריקה המונית של המורדים.
  אולג עדיין יחף ובמכנסיים קצרים, נותן פקודות ונותן עצות. הנער הכמעט שחור שלו משיזוף, אבל הנער הבלונדיני מצייתים לגברים מזוקנים.
  המורדים כבר מתחילים לירות. רובים שואגים, מתנות מוות יורקות החוצה... הרס אמיתי בפתח.
  אולג חושף שיניים ושואג:
  - תהילה למולדתנו הקדושה! יהיה דור של משוררים! אמיליאן נהדרת, יקירתי - מעלליך יושרו!
  וענני עשן עולים. החיקוי הוא קרב רציני. כאן, כמובן, אתה צריך להראות הכל בצורה משכנעת. יתר על כן, תחת מצור, כמובן, הם מחכים לשחרור!
  כמובן, הם יורים על סרק כדי להציל כדורי תותח ויריות. והם משתמשים באבקת שריפה גרועה יותר.
  אמלין פוגצ'וב עדיין חזק מספיק כדי לקחת את אורנבורג - אבל המבצר חזק! וכאן צריך ערמומיות.
  הלוחמים והקוזקים בדרך כלל מוכנים... יותר מאלפיים חיילי רגלים ופרשים מחופשים, ולמעלה משלושת אלפים אסירים כביכול. מספיק כדי להשתלט פתאום על עיר.
  אולג הלך לפני האסירים. מרוץ יחף במשך זמן רב בשלג פברואר, רגליו הנעריות היו מעט קהות. יתר על כן, הוא כבר רגיל לחום. אבל זה בסדר, האצבעות של הילד האלמותי לא יקפאו.
  ויצא ממש מעולה.
  אולג מחייך, משאיר עקבות יחפות על רקע לבן. זה נראה נוגע ללב. גם כמה נערים ממשפחות איכרים רצו יחפים. הם די קשוחים, למרות שהם בדרך כלל נועלים נעלי באסט בשלג.
  אז הצבא הזה מגיע, לאחר שהביס את הפוגאצ'וויטים, לעבר אורנבורג. והם אפילו מזמזמים את הצעדה.
  אכן, ההטעיה פשוטה אך יעילה. השערים נפתחים לפניהם, והארמדה של פוגצ'וויטים נכנסת לעיר המרכזית של אזור זה. כנראה שהם בטוחים מדי שהאיש הטיפש לא מבין כלום, והוא הובס.
  כעת המורדים מעורבים לחלוטין. האות מגיע, והם ממהרים לעבר המגינים.
  אולג כורת שני קצינים בבת אחת עם הצבר שלו. והילד צורח נואשות:
  - לוותר! המלך החוקי איתנו!
  המגינים מבולבלים. החיילים כמעט ולא מתנגדים. בעיקר נלחמים קצינים, מיליציות סוחרים וקוזקים עשירים.
  הקרב קשה, אבל ממוקד. יותר ויותר גדודים ממהרים לתוך העיר. וקוזקים, ואנשים עם יתדות, וטטרים עם בשקירים. הקרב קשה.
  גם אולג ריבצ'נקו קוצץ וצועק:
  - לוותר! יהיו רחמים, הרבה כסף וחופש לכולכם!
  ברור שכוחם של המגנים הולך ופוחת במהירות, וכך גם הרצון להילחם. אפילו השוטרים מוותרים. הקוזקים אפילו לא רוצים למות.
  למתיושה בורון, אולג חתך את הגרון, זרק את הפגיון באצבעותיו החשופות.
  הקרב נדם כמעט מיד. הסוחרים נפלו על ברכיהם והתחננו לרחמים. הם גררו גם את המושל הגרמני וגם את מפקד המבצר. אמיליאן פוגצ'וב ציווה לתלות אותם.
  החיילים השבויים הושבעו, ולקצינים הוצעה בחירה: או שירות לצאר פיטר השלישי או עונש מוות. מחולקים לחצי בערך. חלקם הוצאו להורג. חלקם נשבעו אמונים לאמליאן.
  בעיר עצמה נתפס אוצר עשיר, וחפצי ערך רבים, וכן כמעט תשעים תותחים, ועתודות גדולות של אבק שריפה, פצצות וכדורי תותח.
  המבצר האדיר נפל לבסוף לאחר מצור ארוך. צבאו של פוגצ'וב התחדש באופן ניכר. ועכשיו אפשר היה ללכת לטטישצ'בו ולתת קרב לגוליצין בכוחות עליונים.
  ואולג עצמו הלך לצ'יקה כדי לעזור. היה צריך לפרוץ את מיכלסון למוות כדי למנוע ממנו להביס את המורדים ליד אופה.
  הילד רץ יחף במכנסיים קצרים בשלג. גם מרגריטה הצטרפה אליו. הילדה לבשה רק טוניקה, וכמובן, גם לא נעליים. יפה, עם שיער מתולתל זהוב, אם כי מאובק מעבודה במחצבות.
  מרגריטה יפה, אבל עדיין ילדה.
  אולג שאל אותה:
  - עדיין לא היית אישה זקנה... אתה לא מתחרט שהפכת לילדה במשך זמן רב!
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - ולא היית זקן, אבל נעשית נער כמעט לנצח! אתה צריך לשלם על אלמוות, והתשלום הזה לא מוגזם!
  אולג הסכים עם זה:
  - עבדות היא זמנית, אבל חיי נצח הם לנצח! חוץ מזה, אנחנו כל כך מהירים שאנחנו לא צריכים סוסים!
  מרגריטה צחקה והעיר:
  - בוודאי! אנחנו רצים מהר יותר מהסטלים הגזעיים ביותר. הגוף האלמותי מיוחד, והוא נוח יותר במחצבות, מתחת לשוט של המשגיח, מאשר בגוף רגיל על מיטת נוצות!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אי אפשר להתווכח עם זה! אז נחיה לנצח!
  וילדי המחסל האירו. אולג, כמובן, היה מאוד מרוצה. הוא ילד נהדר.
  למרות שלפעמים התגנבו לנשמתי ספקות: האם אפשר להרוג קצינים של הצבא הרוסי? סביר להניח שזה לא בסדר! אבל יש להשלים את המשימה של המכשפה. היא שינתה את ההיסטוריה של רוסיה, ונתנה לה גוף נצחי, אלמוות, גם אם זה היה גוף של ילד, אבל חזק ומהיר במיוחד. ועל זה צריך לשלם ולשרת.
  ומי יודע, אולי אם פוגצ'וב ינצח, רוסיה רק תרוויח?
  הילד והילדה ידעו בקירוב היכן נמצא גזרת הכוחות המלכותיים, שאליו היה אמור מיכלסון להגיע.
  לצ'יקה יש שנים עשר אלף חיילים מאורגנים ליד אופה. והוא היה קרוב לכבוש את העיר הזאת, אבל פעמיים חסר לו קצת מזל ומשמעת.
  כמובן שלמיכלסון יש פי כמה פחות כוח, אבל בהיסטוריה האמיתית הוא עדיין ניצח. אז... צריך ללכוד או להרוג את המפקד המוכשר הזה.
  ואז נראה. בלי מיכלסון, הכוחות כנראה לא יעברו לצ'יקה. ושם, אולג ריבצ'נקו הגה תוכנית. הבס את גוליצין ולך לאופה. קח את העיר הזאת, שלח תגבורת לאורל ולסיביר, ועבר לקאזאן בעצמך. אז למורדים יהיה יתרון.
  וחיילי המלכה יוכו חתיכה אחר חתיכה. בנוסף, בכל מהפכה, יש השפעות כאלה: ככל שיותר ניצחונות, יותר תומכים, והתנגדות האויב חלשה יותר.
  אז עם כל צעד ההתקוממות רק תתחזק. אולג היה בטוח בזה.
  ומרגריטה, הילדה שרצה מהר יותר מסוס מירוץ, נמצאת איתו, ויחד הם יקצצו את אויביהם.
  הלוחמים הצעירים תפסו מקום במארב. מיכלסון עם מחלקת ליווי קטנה היה אמור להגיע לגדוד שלו. כאן כבר חיכו לו ילדי המחסל.
  אולג ומרגריטה, מנופפים בצברים, תקפו את המלווה. הם כרתו כמה הוסרים מיד. האחרים ניסו לירות, אך הכדורים לא פגעו בילדי האלמוות. והם קצצו את אויביהם בזעם מטורף. ואולג ריבצ'נקו אפילו זרק דיסקים חדים עם בהונותיו. ומרגריטה ניסתה את זה ברגליים היחפות וזה עבד.
  הנער והילדה הרגו את האויב ללא הילולה נוספת. מיכלסון ניסה לדהור משם, אבל אולג ומרגריטה השיגו אותו. הם הפילו את מיכלסון וקשרו אותו.
  אולג הניח את סגן אלוף על כתפיו ונשא אותו לצ'יקה למשפט.
  הילדים האלמותיים פיזרו והרגו חמישים הוסרים, והראו שבתמורה לילדות נצחית הם קיבלו יכולות מגניבות מאוד.
  אולג, גורר את מיכלסון על כתפיו, העיר:
  - אולם, כמה התחזקתי!
  מרגריטה ציינה:
  - כן, זה שוב מאשר שבחרנו נכון! ואלמוות שווה להתאמן!
  אולג הסכים עם זה:
  - לחימה הרבה יותר מעניינת מלשחק חמורים במחצבות. זה לא קשה בגוף הזה, אבל זה משעמם!
  מרגריטה הסכימה:
  - הורג שגרתי!
  במחנה של צ'יקי, שני ילדים יחפים, או יותר נכון בסטנדרטים של התקופה הזו, כשאנשים קטנים יותר היו קצת בני נוער, לא עוררו חשד רב. אם אתה יחף בשלג, זה אומר שאתה עני, ובצד של מלך האיכרים.
  צ'יקה תגמל את מיכלסון עבור האסיר, ונתן לילדים סכום קיסרי - חמישה עשר רובל זהב.
  למיכלסון עצמו הוצע: או לשרת את הצאר או להיתלה!
  מיכלסון העדיף את הלולאה. אבל אולג הציע לתת למפקד הזה לחשוב. אחרי הכל, תמיד יהיה להם זמן לתלות אותו. ומיכלסון יכול להיות מאוד שימושי.
  צ'יקה הסכים:
  - הזמן אוזל!
  אולג הציע גם:
  - עלינו ללכוד את הגדוד של הצאר ללא מפקד לעת עתה! כדי להגן על עצמך.
  צ'יקה הסכים:
  - להכות בברזל בעודו חם!
  והמורדים תקפו את כוחות המלוכה. הם תקפו בלילה, אולג ומרגריטה הסירו בזהירות את הזקיפים.
  הקרב היה קצר יחסית. אולג, זרק דיסק תוצרת בית מחרמש שבור, הרג את הקולונל, ששימש כמפקד, ובלעדיו נפל המורל. בנוסף, היו יותר מדי מורדים, וזה הפעיל לחץ על נפש החיילים, וקצינים רבים.
  ומי יודע, אולי זה הצאר האמיתי פטר השלישי. ויש לו לגיטימציה גבוהה יותר מקתרין השנייה.
  רוב הגדוד נתפס. תותחים ורובים נתפסו.
  ניצחון מוחלט לצבא שלא מוכן להדוף מתקפה.
  וכמובן הניצחון של צ'יקה.
  אבל מטבע הדברים הילדים רצים בחזרה לפוגאצ'ב. הוא יצטרך להילחם נגד שבעת אלפים חיילים, כולל אלפיים פרשים של הנסיך גוליצין. פוגצ'וב הוא, כמובן, רב יותר, אבל הצבא שלו ססגוני. יש הרבה חיילים לשעבר שהם איכרים לא אמינים, חמושים גרועים ומאומנים, טטרים ובשקירים וקלמיקים.
  הליבה החזקה ביותר היא הקוזאקים של יאיק. אבל הקוזקים האלה אינם הרבים ביותר. יש גם קוזאקים של אילטסק, ואורנבורג ואחרים.
  הם כבר רצים אל מבצר טטישצ'בו, שם התאסף צבא לא מבוטל של מלך האיכרים.
  אמיליאן פוגצ'וב עצמו רוכב סביב העמדות על סוס לבן. אולג ריבצ'נקו מביט במנהיג הזה בתשומת לב. לאמליאן פוגצ'וב יש מראה של שליט. גובהו ממוצע לערך, אך על סוס הוא נראה גבוה יותר בשל רגליו הקצרות וכתפיו הרחבות. מבחינה פיזית, מנהיג המורדים חזק. אפשר היה לראות איך הוא חתך ואת עוצמת המכה בקרב.
  באופן כללי, הוא די מתאים לתפקיד המפקד. ולתפקיד המלך? ייתכן שגם זה.
  הצבא של פוגצ'וב גדול. הוא הגיע מההגנה של אילצק, עדיין אסיר חלופושה, אסף עוד חמש עשרה מאות איש. עכשיו לאמליאן יש יותר מעשרים אלף לוחמים. קשה להם להשתלב אפילו במבצר. סופרים פי שלושה יותר חיילים מגוליצין, ועוד ממשיכים להגיע.
  ולפוגצ'וב יש פי שניים יותר רובים. יש די הרבה עתודות של אבק שריפה וכדורי תותח.
  אתה יכול להילחם... אבל הצבא ססגוני. יש אנשים עם חניתות, ובשקירים, וטטרים, וקלמיקים, וקירגיזים וקזחים. וגם הרבה חיילים לשעבר מחיל מצבים שונים שאינם לגמרי אמינים. יש גם פועלי אוראל ורובאים סיביריים. הקוזקים הם הליבה החשובה ביותר של הצבא.
  צבא גדול, אבל ססגוני מדי. כמה חיילים וקצינים נתפסו לאחרונה באורנבורג.
  חלקים מסוימים הם מציוד לגברים, שניתן להשתמש בו רק בקרב יד ביד. ועוד המון אסייתים, לא מאוד ממושמעים, ולעתים קרובות לא יודעים את השפה הרוסית.
  אז, רשמית עם הרבה יותר חיילים ואפילו רובים, אמיליאן פוגצ'וב נחות מהאויב באיכות הכוח הקרבי. אז תוצאת הקרב כלל לא ברורה כפי שהיא נראית, מבוססת על מאזן כוחות פורמלי גרידא.
  אולג ריבצ'נקו מבין זאת. כנראה, זה ברור גם לפוגאצ'וב. צ'יקה ניצח כי הפתיע את האויב. ובסיפור האמיתי, מיכלסון היה זה שניצח, שהצליח לתקוף את הצבא הגדול יותר של צ'יקה לפני העקומה.
  מה אני צריך לעשות עכשיו? המבצר היה מחוזק היטב ומכוסה במים, מה שהפך את המדרונות לקפואים וחלקלקים. אבל אתה לא יכול להישאר בהגנה לאורך זמן.
  אולג הציע לאמליאן:
  - נתקוף בעצמנו את האויבים, צאר-אב!
  אמיליאן ציינה בהגיון:
  - לא יכסו אותנו ברובים?
  אולג הציע:
  - אני אסייר את האויב עם מרגריטה, ואנו נכה בדיוק היכן שהוא הכי פחות מצפה לכך!
  מלך האיכרים אישר:
  - זה רעיון טוב!
  ואולג, עם מרגריטה, תפס תיק גב עם רימונים, וזוג צברים חדים מיהר כל אחד לעבר האויב.
  הילדים רצו כמעט עירומים, הילד במכנסיים קצרים והילדה בטוניקה. אולג נזכר ב"ספרטק" של איאן. גם הילד גיטה היה שם. ואישה בטוניקה קרועה, רקדנית, שרופה בשמש. הילד היה מאוד עקשן. כנראה לא עבד תורשתי. אולי הוא נתפס . אחר כך הסיעו אותו לאיטליה, הפשיטו אותו והעמידו אותו למכירה פומבית. אמנם גיטה לא צודקת, כיוון שהוא היה ברונזה מהשיזוף, אז סביר להניח שהסיעו אותו למכירה הפומבית לבוש. והוא הלך כל כך עירום, הולך יחף לאורך הדרכים הסלעיות של איטליה. סוליותיו החשופות בערו, השוקיים שלו כאבו. אבל הילד לא הוריד את ראשו.
  והקונה התחיל להרגיש את הילד, שריריו המפותחים באופן טבעי, כנראה משוגע על עורו החלק. ואז הוא הכניס את אצבעותיו המלוכלכות לתוך פיו. וגיטה לא עמדה בזה ונשכה אותו.
  ואז פרצה קטטה. כן, גיטה, זה היה ילד שאוליג עצמו חשב שהוא ספרטק בילדותו. אבל לא, עדיין דמות משנית.
  אני תוהה, מה אם הרומאים היו מחליטים לענות את גיטה? הרי עבדים שנתפסו נחקרים בעינויים?
  והברזל הלוהט היה נוגע בעקב החשוף של העבד. גיטה יללה וחזרה על אותו הדבר:
  - העבדים בורחים ואינם רוצים להילחם!
  הם שרפו את העקב השני שלו לסימטריה ושחררו אותו. הילד נאלץ לדרוך על בהונותיו, וזה כואב לו לא מעט. אבל גיטה בכל זאת הצליחה לברוח במהלך הכאוס.
  אולי הילד עבד בעבר במחצבות. הוא נשא אבנים כבדות, הזיע מאוד, נשם בכבדות. השוט של המשגיח הצליף בו. זה מאוד קשה בימים הראשונים של העבודה, כאשר אתה לא אוהב את האור. ואז מתרגלים לזה. הקשה הופך למוכר, והמוכר הופך לקל. אבל עדיין מתים עבדים רבים. וגיטה הפכה לגור זאב קטן.
  אולג חשב שאולי הילד בספר "ספרטקוס" נתפס לאחר תבוסת המורדים. ומכיוון שהיה עדיין ילד, הוא נשלח כבול למכרות. כדי שהוא ימות שם לאט לאט. או שהם עונו, שרפו את גופו השרירי של הילד עם מוט לוהט. אחר כך הם שפכו מלח על הכוויות ושברו את בהונות רגליו היחפות של העבד הצעיר. הם עיקמו את המפרקים שלהם. כולם תהו איפה ספרטק החביא את הזהב. גיטה שותקת, חורקת שיניים. הוא מורם מעלה ומוריד על ידי משיכה חדה בחבל.
  והוורידים מתפצפצים מכאב פראי. והילד מאבד את הכרתו. הם שופכים עליו מי קרח ומחיים אותו. והרופא מרגיש את הדופק לקבוע אם אפשר להמשיך את העינוי, או שיש צורך לתת לאדם המעונה מנוחה, כדי לאחר מכן לייסר שוב את הגוף הצעיר.
  גיטה מתענה באכזריות ולאורך זמן. הם יוצקים פלפל על הפצעים, מכים אותם בחוט חם, דוקרים את קצות העצבים במחטים, ואש בוערת מתחת לרגליו היחפות של הילד. והתליין שואב חום מתחת למתלה. וריח חזק של שריפה, והם שולפים כל וריד.
  ואז הברזל הלוהט נוגע בחזה החשוף של הילד, והוא מאבד את הכרתו מכאב פראי. הוא נשטף שוב במים ונלקח פנימה. התליין לוחץ את האשכים במלקחיים, הילד משתנה מסבל פראי ומתעלף שוב.
  גיטה תחת עינויים... מישהו דיווח שזה החביב על ספרטק, וידע היכן הוא קבר את האוצר. והרומאים מענים... לילד לא היה ולו אזור שלם של עור שלא היה שרוף או מפוספס. אבל הוא שותק. והרומאים נדהמים מעקשנותו.
  אשתו של קראסוס נוכחת במהלך העינויים. היא מתבוננת בשקיקה כיצד מענים את הילד החתיך ובהיר השיער. זה מרגש. ועל כן ציוותה, לאחר עינוי נוסף, להביא אליה את גיטה ולהניח אותה על המיטה. היא באמת רוצה לעשות את זה בעצמה.
  עדיין צעירה וחזקה למדי, האישה רכבה על השלמות הגברית של העבד הצעיר. גיטה הפכה לגבר בפעם הראשונה. ואז הוא היה צריך ללקק את הכוס שלה עם הלשון שלו. וזה קצת מגעיל, אבל גם יוצא דופן.
  וכך הורתה אשתו של קראסוס להפסיק את העינויים, והילד, שכבר גדל במקצת במהלך המרד, החל להאכיל טוב יותר. והיא התעלס איתו.
  הפצעים והכוויות על גיטה נרפאו כמו על כלב. ולאחר שהתחזק, התחתן הילד עם אשתו התאוותנית של קראסוס וברח מאחוזתה. לאחר מכן הוא הסתתר בהרים והקים שם כנופיית עבדים נמלטים משלו. בסופו של דבר הכל נגמר בטוב. קראסוס מת במהלך המלחמה. וגיטה התחבר ליוליוס קיסר, ועשה קריירה טובה, התחתן והוליד חבורה של ילדים. וגורלו של ספרטק אינו ידוע. הגופה לא נמצאה. ואם מת או ניצל, העבדים לא ידעו.
  אבל הם האמינו שכמובן, הגואל שלהם חי.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה: שהיו פעם מבוגרים, ועכשיו הם ילדים נצחיים, בני אלמוות, ניגשו למחנה של גוליצין. יש כאן שלושה גנרלים. והחיילים נסוגו מהגבול הרוסי-שוודי.
  בעוד שרוסיה הצארית נמצאת במלחמה עם טורקיה, המורדים רגועים יותר. אם גוליצין יובס, הפוגאצ'וויטים יוכלו סוף סוף לתפוס את היוזמה. ואפילו לכבוש את סמארה.
  אולג ומרגריטה הסתובבו בין הזקיפים... יורד שלג, ואי אפשר לראות יותר מדי טוב.
  הילד חשב שאולי יוכלו לגמור שלושה גנרלים ואת קולונל ביביקוב, לערוף ראשים של הצבא הצארי. אבל זה קשה לביצוע.
  ילד וילדה צועדים בזהירות בשלג. הם מנסים לא להשאיר עקבות. הם עדיין ילדים. התקרבו בזהירות לשיירות. האקדח אותר בנפרד איפשהו. הצבא בצעד. כבר אין כפור חזק - זה מרץ. אבל עדיין שלג שוכב מסביב. הרגליים היחפות של לוחמים צעירים כמעט ולא מרגישות את הקור, במיוחד בעת תנועה. הם מתרגלים מהר לקור.
  עם זאת, ילדים רבים, גם ללא כוחות על, רצים יחפים בשלג, במיוחד בזמנים קשים אלו.
  אולג חשב שהוא לא צפה בטלוויזיה או שיחק במחשב הרבה זמן. ושבלי משחקים זה איכשהו מטומטם.
  החבר'ה ניגשו לשיירה, ומרגריטה הציעה:
  - מה אם נצייר מחסני אבק שריפה?
  אולג קימט את מצחו ושאל:
  - אתה חושב שזה רעיון טוב?
  הילדה ציינה בהיגיון:
  - בלי אבק שריפה, צבא אינו צבא!
  אולג הנהן בהסכמה:
  - בוא ננסה!
  והילד במכנסיים קצרים מיהר לעבר העגלות. הם, יחד עם הילדה, הרגו שלושה זקיפים במכות חרב ובאמצעות צור והוספת חציר הציתו את השיירה עם אבק שריפה.
  הוא התחיל לזהור וענן שחור החל לעלות לשמיים. אבק השריפה התחיל להתפוצץ...
  ילד וילדה התחבאו במחנה. הפאניקה החלה. גם גוליצין קפץ החוצה עם שני גנרלים. הנסיך הזה צרח קורע לב והצביע באצבעותיו.
  אולג זרק את הדיסק באצבעותיו החשופות, והיא שרקה ונכנסה ישר לתוך צווארו של גוליצין. הנסיך, פרש את זרועותיו, נפל. הגנרל מנסורוב מיהר אליו. אבל באמצעות בהונותיה החשופות, מרגריטה השתמשה בנשק. והמפקד השני התמוטט.
  השלישי היה פיירמן, שנלחם עם המורדים יחד עם הגנרל קאר. איתם קולונל ביביקוב, קרוב משפחתו של ראש הגנרל ביביקוב. ניתן לראות אותם לפי רצועות הכתפיים שלהם עם ראייה חדה של ילדים בני אלמוות, למרות השלג.
  אולג ומרגריטה שוב זרקו דיסקים בבהונותיהם החשופות - לגופם האלמותי הייתה יכולת כזו, כמו גיבורי קומיקס.
  ושני הבוסים נהרגו, ראשיהם הועפו.
  לאחר מכן החלו נער המחסל ונערת הריינג'ר לזרוק דיסקים לעבר השוטרים. למרבה המזל, לאחר מות המפקדים החלה בהלה: לכולם נדמה היה שהפוגצ'וויטים תקפו את המחנה.
  עם זאת, שני ילדים הם גם כוח ענק. והם הורגים שוטרים על ידי זריקת דיסקים מושחזים בחדות. והם שוברים את הגרון, העורקים והוורידים שלהם מתפוצצים.
  קשה לזהות ילדים בירד שלג, והם מוסווים בצורה מושלמת בסחף שלג.
  אבל לכוחות הצארים קשה. אולג ריבצ'נקו, זורק דיסקים, אומר:
  - תהילה לרוסיה הגדולה!
  ושוב הדיסק שנזרק על ידי אצבעותיו החשופות של הילד עף.
  גם מרגרית עושה את אותו הדבר, זורקת מכשיר מושחז באצבעותיה החשופות ומייללת באגרסיביות:
  - לאמליאן פוגצ'וב!
  והילדים האלה עובדים בצורה מאוד אקטיבית ויעילה. הם גם חותכים עם סברס. וקצינים נבחרים.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - זאבים לבנים נוהרים!
  מרגריטה, זורקת דיסקים על יריביה בבהונותיה החשופות, שרה:
  - רק אז המירוץ ישרוד!
  הילד, ממשיך להתקרב, מכסח את האויב:
  - החלשים מתים, הם נהרגים!
  הילדה, זורקת דיסקים והורגת שוטרים, לוחשת:
  - מטהר את הדם הקדוש!
  לוחמים צעירים פועלים בצורה מאוד מגוונת, זורקים רימונים על אויבים.
  ברגע זה, פרשי מורדים פושטים על המחנה. מסתבר שאמליאן פוגצ'וב החליט לתקוף ראשון והעביר את הפרשים הרבים שלו אחרי הילדים.
  והמכה התבררה כפתאומית ובדיוק בזמן הנכון. תושבי הערבות הרעיפו חיצים על החיילים, הקוזקים כרתו אותם בצברים, והרכובים שמו אותם על חניתות.
  רצונו של הצבא הצארי התערער, והמפקדים נהרגו. כאן אמלין פוגצ'וב חותך באופן אישי את הקולונל האחרון בצבר וצועק:
  - ילדים שלי, אתם מכירים בריבון הלגיטימי?
  מאות חיילים ואפילו קצינים רבים נופלים על ברכיהם וצועקים:
  - בואו נודה בזה! בואו נודה בזה!
  ההתנגדות יורדת. חיל הרגלים נכנע כמעט לחלוטין, למעט כמה קצינים. הפרשים מתנגדים קצת יותר. יש בו הרבה אצילים. אבל גם פרשים מאנשים רגילים זורקים את נשקם.
  אולג ומרגריטה חותכים את הרוכבים בסברס, וזורקים דיסקים חדים באצבעותיהם החשופות, וצווחים:
  - אנשים נהדרים בכל עת,
  אנשים נהדרים - בתהילה של פיטר!
  גם הילד וגם הילדה פעילים יותר בחיתוך ובזריקה. הארטילריה כבר נתפסה. והם פגעו ברוכבים ביריות. יש עשרות מהם שוכבים. יש מכות מוחלטות.
  אולג שר בחיוך:
  - הצאר הגדול פיטר הראשון, היה תמיד דוגמה עבורנו!
  וגם יקח אותו ויחתוך בשני חרבים, מיד כרת ראשי חמשה.
  מרגרית, שניתקה את יריביה, צייצה:
  - הקולות שלי, ואני יפה!
  ובאותו אופן יקח וחתוך אותו.
  הילד והילדה הם פשוט התגלמות ההשמדה. והם עובדים כמו חרמשים חשמליים.
  קצין אחר נופל... קולו הרם של אמלין פוגצ'וב נשמע:
  "מי שמשרת אותי יקבל פרס, והשאר יאבדו."
  הגברים עם הצמות כבר הגיעו. והם נלחמים היטב נגד פרשים. וזרמי הסוסים מתדלדלים...
  גם הפרשים שנותרו בחיים נכנעים. הקרב ניצח שוב... פוגצ'וב מנצח!
  האסירים כבר מובלים ומושבעים. חיילים, ככלל, משתחוים בפני המתחזה. השוטרים שונים. מי בוחר בחבל ומי נשבע אמונים למלך החדש. יתר על כן, מי יודע, אולי מונרך אמיתי.
  אמיליאן פוגצ'וב נראה מאוד מרשים. ברור שמדובר בבחור שרגיל לפקד. וממש כולם משתחווים לפניו.
  אחרי ששעשע את מי שסירב להישבע, אמלין ערך ביקורת.
  שבעים וחמישה רובים נתפסו, וזה היה הרבה באותה תקופה. וכוחותיו של גוליצין אספו כל כך הרבה במבצרים. גם כדורי התותח והכדורים נמצאים במקום, אך רוב אבק השריפה נשרף. אבל זה לא משנה.
  יש יותר מחמישה וחצי אלף אסירים. הצבא גדל.
  מלך האיכרים העניק לאולג דרגת קולונל על מעלליו, ודרגת קולונל למרגריטה.
  וכן נתן שלוש מאות רובל.
  כן, הילד המשיך בקריירה הטובה שלו. אתה עדיין יכול לעלות לדרגת פילדמרשל.
  ואמליאן ערך לראשונה משתה...
  ובסעודה דנו בשאלה מה לעשות הלאה. בכלל, היה צורך לחזק את העורף שלנו. הקפידו לקחת את אופה, ולפני כן את מבצר Verkhoyaitskaya שעדיין החזיק מעמד. שלח גם תגבורת לקונגור ולבלובורודובה. ותכבוש את כל מפעלי אוראל. לאחר שרכש ארטילריה ואספקה, כמו גם רובים.
  באופן כללי, האטמאנים הסכימו עם זה. ואחרי שאתה לוקח את אופה, לך לקאזאן.
  שאלה נוספת היא מה עושים עם העיר יאיק? לקחת אותו בסערה, או להשאיר אותו במצור לעת עתה?
  אמיליאן פוגצ'וב רצה לבלות קצת זמן עם אשתו הצעירה אוסטיניה, ולקחת חלק מהפרשים שהם יצאו לעיר. ואתאמאן אובצ'יניקוב נשאר בפיקוד זמני. הוא נאלץ ללכת למצודת Vernekhneyaitsky, ובמקביל לאסוף את כוחותיהם של תושבי הערבות. תגבורת נשלחה לאורל. אפילו תוכנן לקחת את טובולסק. כוחות משמעותיים נאספו.
  המלך הקוזקים ופרשיו דהרו לעבר יאיצק. מה שיגידו, העיר הזו היא סמלית. אבל יותר מכל, אמיליאן רצה להפוך את עצמו ליורש העצר. אחרי הכל, מלחמה היא מלחמה. ואם יהרגו, אז לפחות יהיה מי שימשיך את הקו המשפחתי.
  אולג ומרגריטה יחד עם הצבא הראשי, שנע לכיוון מבצר ורכיאייצק.
  ילד וילדה רצים והם מאוד עליזים...
  הם אפילו עושים חכמים בדרך.
  הם מחליפים אפוריזמים;
  אולג אומר, קופץ, ומרגריטה בתגובה:
  המלך חזק לא עם הכתר שלו, אלא עם הכתרת ההצלחה!
  האדם אינו זאב, אבל הוא צריך להקה אפילו יותר!
  שתה, אבל אל תשתכר, ואם אתה משתכר, אל תיתפס!
  נאומו של העריץ דבש, כמו סקוטש לזבובים!
  מי שנופל על מילים מתוקות הוא חכם כמו זבוב!
  העריץ מר במעשים, אבל מתוק בדיבור!
  מי שלא רוצה שלום לא יראה את המשתה!
  אדם גדול רק אם הוא לא מחליף את עצמו במועט!
  היו סבלניים, אך אל תהיו חסרי סבלנות!
  אם אתה רוצה להשיג טראמפ, אל תהיה ג'ק!
  מכה אחת עדיפה על אלף קללות, וסטירה אחת עדיפה על מאה מכות!
  המלך שמפשיט את נתיניו הוא תמיד עירום!
  הם בדרך כלל נועלים נעליים כדי להתפשט!
  בגניבה אתה ממלא את הכיסים שלך, אבל אתה מרוקן את נשמתך!
  עריץ אוהב כוח, אבל שונא את זה שהוא שולט עליו!
  תליין הוא לפעמים מקצוע הכרחי, אבל אדם עם ראש הוא לא אהוב!
  עריץ יכול להיהרג, אבל אי אפשר לטייח!
  אדם אוהב את המילה האדומה, אבל לפעמים הוא מוציא דם!
  מי שמתבונן לעבר תמיד מאחר!
  העתיד בערפל, אבל לא רחוק!
  אל תירקו בעבר, הם ירקקו בעתיד!
  העריץ הוא, למעשה, ערפד, והדיבור שלו שוטף!
  אם אתה מתעלל בחלומות מתוקים, אז החיים לא יהיו דבש!
  חלומות מתוקים מובילים להתעוררויות מרות!
  על ידי שפיכת דבש מהפה שלך לעתים קרובות מדי, אתה מושך דובים!
  העריץ אוהב דם ואדום נאומים, אבל תמיד שואף לטייח!
  אנשים מפחדים משינוי, אבל הם אף פעם לא מרוצים מהסטטוס קוו!
  אם אתה רוצה להיות אלוהים, אל תבחר פרימט כמנטור שלך!
  כבשים צריכים רועה חכם, לא איל טיפש!
  מקום קדוש לעולם אינו ריק, אבל הקדושה יכולה להיות ריקה!
  האדם, כמו אלוהים, הוא בורא, וכמו השטן, הוא יוצר לעצמו בעיות!
  לצורר, כמו לצרעה, יש עוקץ, אבל אפילו לא יכול לתת לעצמו כנפיים!
  פוליטיקאי הוא שועל, אל תהיו בוחרים כמו עורבים המאבדים את לחמם היומי!
  גם אם אדם בן שבעה טפחים במצחו, העקשנות תהפוך אותו לקוף!
  לאלוהים יש הכל, לאדם אין חוש פרופורציה!
  קל להתפלל, קשה להתחנן!
  להיות בעל דמיון זה טוב - להיות חולם זה רע!
  בעל כוחו של אלוהים, אל תתכופף לשאיפותיו של פרימט!
  הקוף מחקה, האדם מאמץ ביצירתיות!
  העתיד הוא לא על הרים גבוהים, אלא על דברים גדולים!
  נעורים בלב הם נצחיים, אבל זקנה משעממת!
  אל תסובב את הזנב שלך כמו שועל, עדיף להחזיק את החזה שלך כמו גלגל!
  גברים מתבגרים במלחמה, אבל אתה לא יכול להרוג בלי סיבה!
  מלחמה תפחית את הבריאות, אבל תגביר את האינטליגנציה!
  למטבעות זהב יש צהבהב של בגידה!
  גם לתליין יש לב, אבל עם קשיות של משחיז גרזן!
  תילחם, אל תמות, אתה יכול לחכות מאה שנה!
  אלוהים נמצא בכל לב, אבל לא בכל ראש!
  שאיפות גדולות מפחיתות את האושר!
  למי שרוצה יותר מדי יש כוח של בועה!
  אימפריה היא כמו בית; בנייה דורשת אהבה וחישוב, אחרת הגג ידמם!
  דברים טובים אף פעם לא מספיקים, אבל עדיין לא שווה לאכול יותר מדי!
  משתלם להיות עשיר, זה לא נעים רק כשכולם חולבים אותך!
  אם אתה רוצה להיות חזק, אל תחליש את דעתך!
  השרירים מתחזקים מהתכווצות, והמנגנון הבירוקרטי הופך יעיל יותר!
  פוליטיקאים אוהבים לעבוד עם הלשון שלהם, במיוחד ליד השולחן!
  אין שקרן גדול יותר מפוליטיקאי המשוכנע בקנאות בצדקתו!
  אלוהים ברא אישה לגבר, אבל השטן הוסיף חמות!
  הגנב צריך להיות בכלא, אבל הגנב הגדול ביותר מקבל את כס המלוכה!
  מי שגנב פרוטה היה פושע, שגנב מיליארד, איש כספים גדול!
  עם נשמה קשוחה אי אפשר להאכיל את הרעבים בלחם טרי!
  ככל שאתה גונב יותר, העונש קטן יותר, אבל לא בעולם הבא!
  לא לשחרר אותו לבד לא אומר להחזיק אותו בחנק!
  הבנק יכול לתמוך, אבל זה כמו חבל תלייה!
  מי שאין לו תמיכה נדחף לקיר!
  דיוק הוא הנימוס של מלכים, אבל ליצן מלכותי מדויק במיוחד!
  פוליטיקאי הוא לעתים קרובות ג'וקר, אבל לעתים רחוקות כזה שאומר את האמת!
  הליצן אוהב לחתוך את האמת, אך לעתים קרובות מסתכן בדקירות למוות!
  כל מי שאוהב וודקה שונא את הבריאות והשפיות שלו!
  וודקה שקופה, אבל היא מערפלת את המוח שלך!
  הים השיכור הוא עד הברכיים, אבל הוא עצמו תמיד על ברכיו!
  בחרו בצורה מפוכחת, מבלי להשתכר מיין מתוק משפתי הפוליטיקאים!
  כשאתה מצביע למנצח בבחירות, אתה תמיד תהיה מאוכזב; כשאתה מצביע למפסיד, אתה תמיד תתעצבן!
  מי שלא נבחר תמיד תהיה עם הרגשה של טעות ואכזבה!
  להצביע לאותו פוליטיקאי זה כמו כנר שמפרט על מיתר אחד!
  צריך לשנות את הפוליטיקאים על כס המלכות, זו לא עובדה שהמנה החדשה טובה יותר, אבל בכל מקרה היא טריה!
  הצביעו לצעירים, אתם בעצמכם תהפכו צעירים יותר, אם לא בגוף, אז בדרך חדשה!
  מי שיושב על כס המלכות זמן רב הופך לטחור לנתיניו!
  לא משנה כמה כידונים דוקרניים, העריץ מצליח לשבת עליהם הכי הרבה זמן!
  עריץ חכם לא יכלא את אויביו יותר מאשר יטעה את חבריו!
  מי שמצדיע לרודן יצעד לנצח!
  דמוקרטיה טובה לחכמים, ממוצעת לטיפשים, אבל עריצות טובה רק לרודן!
  הילדים חיברו כמה פרשיות. ואז תקף יחידת הוסרים קטנה. חלקם נחתכו ואז נלכדו.
  מבצר Verkhneyaitskaya. מצודה חזקה מאוד, ולמרות היותה מוקפת במורדים, היא מעולם לא נכבשה.
  הילדים רצים אליה, ממציאים עוד כמה פרשיות בדרך.
  עריץ תמיד חלש בפיקוד: הזאב אוהב כבשים ורועד לפני אריות!
  כומר משקר למען האמת, פוליטיקאי למען הרווח, ושיכור למען הכוס!
  המזל לא תמיד בא מתוך צדק וחריצות, אלא תמיד נעלם עקב רשלנות ועצלנות!
  טוב שיש לו כוח של פיל, גרוע יותר הזריזות שלו, גרוע עוד יותר החוכמה שלו, והשמנה גרועה מאוד!
  כל דבר בעולם הוא יחסי, אלא שהאדם הוא הטבור של העולם!
  אין לשלב את הרצון להשיג את כוחו של אלוהים עם מוסר הגורילה!
  מדענים מפתחים התקדמות, אך מעוררים עצלות!
  אם אתה רוצה להיות בריא, רוץ, אם אתה לא רוצה להיפגע, ברח!
  כוחו של אדם בדעתו, אך חולשתו בלשונו!
  פוליטיקאי הוא כמו פרי, ככל שהוא בהיר יותר, כך הוא רעיל יותר!
  פוליטיקאי דומה למכווץ בואה, רק שהוא פותח את הפה שלו ובולע הרבה יותר!
  לצורר יש הרבה ערמומיות, אבל מעט הגינות!
  אם אתה רוצה להיות גבוה יותר מאלוהים, אתה תיפול נמוך יותר מבוגר!
  אף אחד אינו נצחי, אפילו האלים חיים רק כל עוד האנושות קיימת!
  פוליטיקאים רוצים לשלוט לנצח, אבל הם לא רוצים להריח אפילו כמה דקות!
  אל תסמכו על פוליטיקאים, ובדקו את חוזק הדלת!
  עם זאת, לא כל הנוצץ הוא זהב, אלא כל מה שנוצץ אפשר לעטוף בזרם של זהב בכיס!
  ויש רק לוחם אחד בשטח כשיש לו הרבה אומץ!
  הסיבולת של הטובים החזקים מעכבת את ההתרגשות מהזעם הבלתי אונים של האויב!
  אתה יכול לדפוק הכל בחיים, אתה פשוט לא יכול לחיות כמו כרפד!
  ערמומיות היא אם הניצחון, אם היא מביאה איתה גם את הג'נטלמן של אירוע משמח!
  מלחמה היא בתולה נצחית - היא לא יכולה לגמור בלי דם!
  מלחמה עם האחיזה החמדנית של הזונה - לעולם לא נותנת ניצחון לחינם!
  כל אדם הוא כמו גרגר חול במדבר, אבל בניגוד למדבר העצום ביותר שיש לו קצוות, לגרגר החול הזה אין גבול לשיפור עצמי!
  כשהאלים צוחקים, בני תמותה בוכים, כשצחוק האלים הופך לרועם, הסוף של אנשים חלשים חמור!
  הטכנולוגיה המתקדמת ביותר חסרת אונים עם השימוש הפרימיטיבי וחוסר המעש המתוחכם שלה!
  מה יכול לקרוע את השטיח זרוע הכוכבים מהצירים שלו? אסטרואיד של טיפשות אנושית!
  בלי שוט ההדחקה, קפיצה להישגים שמביאים שחרור לאנושות כולה בלתי אפשרית!
  ככל שה"טוויסט" של המוח תלול יותר, כך כוח עליון מסובב אותו יותר!
  עני הוא לא יחף בגופו, אלא מי שאינו בוס ברוחו!
  חוסר חיבה למין מוביל למוסר לא בריא!
  הומור מתאים בהלוויה כמו שמלת נשף בתעלה!
  מי שמשחק מטומטם לא ישיג הצלחה; מי ששובר אשליות משיג את האמת! המנצח תמיד צודק, גם אם ההצלחה מושגת בשיטות הלא נכונות!
  המתנה הטובה ביותר מאויב היא כאשר הוא נותן כוח לאדיוט!
  מי שיסבול את הצווארון לעולם לא יהפוך לסוס אהוב על נשים!
  החופש מושך כפליים למי שהצליחו לשעבד את רגשות העצלות וחוסר האחריות של עצמם!
  שלעתים קרובות מזלזל ביכולתו של האויב להשיב מלחמה, ולעתים רחוקות יקבל את ההזדמנות לקצור ניצחון יקר ערך!
  מי שאוהב לירוק, זה דבר מה בכך לגרום לו לחרבן בעצמו!
  אתה יכול לדבר הרבה ביטויים עקרים על אלוהים, אבל מעשים מועילים יבואו מזה עם אף גוגולקין, שלא יצמח מהשקיית נהר של מילים!
  הזוכים נשפטים לפי הישגיהם וגביעים...מפסידים פשוט נשפטים! למנצח יש שופט שופט, למפסיד יש שופט פלילי! אפשר להטיל ספק בערכו ובנחיצותו של הניצחון, אבל תבוסה תמיד וללא ספק לא עושה טוב לאף אחד!
  היתרון היחיד בתבוסה הוא שהיא מלמדת אותך ללמוד לקחים ולהצמיח הצלחה בזריעה מדמעות של טעויות מרות!
  אם אתה רוצה להונות את האויב שלך, תהיה תעלומה גם לחבריך!
  אם תוכניתו של מפקד האויב היא כמו ספר פתוח, אז הדפים שלו בהכרח יהיו מוכתמים בדם של חבריך!
  הילד והילדה עדיין המשיכו לעשות בדיחות, תוך כדי בדיקת המבצר החזק.
  הזוכים שופטים את עצמם, בשילוב של התובע וגם של עורך הדין, אבל פסק הדין עדיין מתקבל לא על ידם, אלא על ידי ההיסטוריה!
  ככל שהטריק פשוט יותר, כך קשה יותר לאויב להיחלץ מההשלכות של השימוש בו!
  רגע ההשפעה, כמו תו במנגינה, יצלצל מעט מוקדם יותר או מאוחר יותר, והוא יהיה שקרי! אבל אתה אפילו לא יכול לשמוע את השריקה של קהל מאוכזב מהקבר!
  כשאתה יודע מי האויב שלך, אז לא תצטרך להכיר את החברים שלך בצרות!
  אל תאבד את היוזמה, אתה תאבד את הדבש המתוק של הניצחון, ותזכה במרירות ההפסד! כאשר מתאגרף מתנודד, חייבים להכות אותו עוד יותר, אחרת איבריו יפנו!
  האויב מפליג, רוח השמד במפרשיו!
  מי, לאחר ששחה בקרב, יטבוע בשלולית ויישרף למוות!
  קסם מלוכלך, כמו קצף סבון, צורב את העיניים, אבל לא את האויב!
  עשבים שוטים גדלים היטב כאשר הם גדלים גרוע עם הפחתה בדעות קדומות מטופשות של גננים!
  תהליך הלמידה המהנה ביותר הוא סקס! והכי חשוב, אף אחד לא יסרב לקחת אותו מחדש!
  סקס הוא הנושא היחיד שבו כולם שואפים לשים יותר סיכון!
  המשותף למין ולמחקרים הוא ש-C טוב יותר מ-D!
  אבל רק מספר מוצק הוא ההערכה המספקת ביותר!
  מי שעומד כשצריך לתקוף לא יוכל להתאפק אפילו לישון בקבר!
  מי שתמיד נמצא בקיפאון בחיים פולט קללות!
  הוא הולך ראשון עם קלפי מנצח, הוא פשוט צחוק של אנשים!
  מי שרוצה להגיע בזמן לחלוקת פרסים חייב לשלוח בנדיבות מתנות בצורת חפתים!
  הוואקום לא יתפוצץ, השמש לא תפליץ!
  הכדור הוא לא טיפש, אלא הטיפש שיורה מחטיא!
  מי שמסרב לעזור לאנשים מבזבז את הזמן שהוקצב על ידי ה' לכפרת החטאים והתשובה!
  המוות לעולם לא שוכח, גם אם מדי פעם הוא שכח!
  לוחם חזק, אפילו אחד, מביא יותר תועלת מחבורת חלשים, בדיוק כפי שמגל חד אחד חותך שדה שלם של דוקרנים!
  אבל לפעמים, אפילו בין השוצצים של צבא חלש, המגל יכול להיתקל באבן מרצפת של חריג לא נעים!
  אם יש שלום, אז משתה נדיב; אם תהיה מלחמה, אז שיהיה כוס יין מנצחת!
  מי שמגושם בענייני צבא הוא גופה מגושמת במיטה!
  - לוחם טוב הוא מרגל טוב רק כפי שהוא עוזר לרקום ולנצח! מרגל טוב הוא כל כך לוחם, זה לא מונע ממנו להרוג ולהימנע מאובדן!
  קל להתפרק בלהט הקרב כשאתה מאבד את קור רוחך במהלך האימון!
  אתה יכול לנצח בכוח גס, אבל בלי דיפלומטיה עדינה אתה לא יכול לשמור על פירות הניצחון!
  יש שתי בעיות במלחמה: מציאת האויב הנסתר והימנעות מהפיתוי לטמון את הראש בחול!
  אל תשב קבצן בכרכרה המלכותית, לא תצטרך לענות על אלפים!
  אכזריות הכרחית כדי שתהיה תוצאה - אל תחסוך על האויב, לא משנה כמה הוא חלש!
  עדיף לשרוד בלי ללמוד יותר מדי מאשר למות אחרי שלמדת משהו שלא יהיה הכרחי עבורך בכל מקרה!
  אדם אוהב לשים הכל בערימה, חוץ מהצרות האלה שהוא מוכן לשכוח מהן! עם זאת, לרוב, הצרות נערמות על השוכחים!
  כשאומרים שאתה אוהב את זה, אתה לא צריך למהר, תחליט מיד, אחרת הגרון שלך עלול להיחנק!
  אתה גם צריך להיות מסוגל להפסיד, אבל זה חשוב במיוחד לא להיות מסוגל להפסיד!
  התקפה היא כמו רוח גב במפרש, רק מתעצמת ושוברת תרנים של אחרים!
  כניעה לא יכולה לקנות חיים, אבל קיום מביש יינתן לך לחינם!
  מי שמתאכזר לאנשים יהפוך בעצמו לג'לי נטרף על ידי שדים בגיהנום!
  טייס צלף מדויק, לרוב מחטיא כאשר נוחת בשדה התעופה הרחב ביותר של העולם התחתון!
  התקפה תמיד יעילה יותר מהגנה, כי פניו של אגרוף הם חסימה גרועה!
  מי שלא מהסס להשיב מלחמה במהירות הולך להצלחה!
  בידור היא הפעילות הכי חסרת טעם ובזבזנית שגוזלת זמן, אבל אם אין זמן לזה, התשלום עבור מעשים שימושיים כבר חורג מהגבולות הסבירים!
  הדבר הכי חסר משמעות בחיים הוא בידור, אבל בלי בידור, לחיים אין משמעות!
  הרועה חייב להבין את הכבשה, אבל לא לחשוב כמו כבשה!
  השליט חייב להיות שלו לטובת נתיניו, אבל זר לחולשות ולאמונות טפלות של ההמון!
  כולם נופלים - רק העלייה המרוממת רוחנית!
  מי שלא סופר פגזים עף לקרב!
  כל זריקה נחשבת, המזל מחזיק אותך בהערכה רבה!
  הילדות, כמו פתיחה במשחק שחמט, מעצבת את המשחק כמכלול, אבל בניגוד לשח, כולם רוצים לחזור ולעולם לא לצאת יותר מהפתיחה!
  הקור אינו נורא אם הלב שלך בוער ורוגע קפוא בראש שלך!
  אתה יכול לשרוד על ידי הקפאת בעיות או רגשות, אבל אתה לא יכול לחיות אם הרגשות שלך התקררו!
  תן יכול להביס נמר אם הוא תן בקרב, ונמר בבחירת יריב!
  הנער והילדה סיימו לנפץ פרשיות.
  הם, לעומת זאת, קיבלו פקודה מהמכשפה לעשות משהו ועזבו זמנית הפעם.
  במהלך הקרב עם הנאצים מצא את עצמו אולג ריבצ'נקו בעולם מקביל, שבו הכי קשה לרוסים.
  מרגריטה לידו, גם היא ילדה שמוכנה להילחם בנאצים.
  הילדים מבלים זמן מה בהכנות לקרב. הם גם חלוצים וגם חלוצים.
  איך זה מרגיש שיש קשרים אדומים סביב הצוואר?
  ולהיות יחף זה כבר מוכר ואפילו מקובל... עלינו להתכונן להדוף את התקפת הפשיסטים ושותפיהם.
  כולל אמריקאים. למה אתה צריך להיות מוכן? דעו שהכוחות אינם שווים ואתם צריכים כושר המצאה.
  הילדים מתכוננים, וחופרים מלכודות, וממציאים משהו בחיפזון.
  אולג ומרגריטה נמצאים בעולם הטבע, והם נתפסים כאחד משלהם.
  הילד מכין הפתעות שונות לנאצים. זה כיף עם ילדים אחרים.
  יחד עם מרגריטה, הם מרגישים די חופשיים בחברת נשים ונערים.
  אולג אפילו העיר בשנון:
  לגבורה אין גיל, אבל הישג נותן נעורים לנשמה!
  מרגריטה הסכימה:
  "שנים אף פעם לא מספיקות להישג, אבל תמיד יש מאות רבות של זיכרונות!"
  הילד עזר, הילדה מתכוננת להדוף את ההגנה. אנחנו צריכים להילחם.
  הנאצים עומדים לתקוף. נכון, מרגריטה עזבה באופן בלתי צפוי את תפקידה. מכיוון שהיא ילדה, היא נשלחה מאחורי הקו הקדמי כקצינת קישור.
  בנות עדיין מעוררות פחות חשדנות מבנים. יתרה מכך, מרגריטה בהירת שיער ופניה מעוררות ביטחון מוגבר.
  
  יש כאן בעיקר בנות לוחמות. החלוצים נותנים להם יד מסייעת, בזמן ששורר שקט בשדות והחבר'ה עם הבנות מחודדות האף בעצמם מתחננים לעזור לאחיהם הגדולים. הם עובדים אפילו בקנאות מדי, מנסים לעשות יותר, מבלי לחשב את כוחם של ילדיהם. ככה נורא התנפחו הורידים שלהם וכמה בחדות, כמו חוטי נחושת, הוורידים יצאו על ידיהם השזופות והיבלות ויחפים, כל כך באכזריות שאתה רוצה לבכות, רגלים שבורות של ילדי הגיבורים. יחד עם זאת, הם עדיין מצליחים לשיר;
  המולדת שלי היא סטלינגרד,
  הוא מכיל פרחים של סמים - יהלום של טל!
  אני מאמין שיהיה מצעד משמח,
  בעולם ללא מלחמה - יופי שמימי!
  
  האדם יהפוך לאחיו של האדם,
  נערת החלומות של כולם תגיע...
  אם זה קשה, זו אשמתך,
  הנהר המתוק יהיה מלא מים!
  
  הפריץ תחב את חוטמו וחשף את חיוכו,
  הוא פאשיסט שואג - אני אהרוג את כולכם!
  אבל בתגובה הוא נתקל במכה -
  אנחנו יודעים להכות בלי הרבה קישוטים!
  
  החלוץ נתן לנו הצדעה גדולה -
  הראה שהוא נמר אמיתי!
  ועכשיו לוחמי קראוט מכים חזק,
  הזמן למשחקי ילדים נגמר לנו!
  
  האדון המשיח עצמו ציווה בצחוק -
  הגורל שלך יהיה התגלמות החלומות שלך!
  גבר בלב הוא רק ילד,
  צער בנפשו הוא כמו זר שושנים!
  
  טיפות גשם הן פניני ים,
  ההשתקפות בהם של הכוכבים בשמים!
  המוות מאיים עלינו בחרמש חד,
  והזאב הבוגד נמצא עם עצמות ביערות!
  
  אבל דע את החלוץ - עניבה היא דם,
  רק צבע אדום הוא קדוש במשך מאות שנים!
  Svarog יביא את זה - תסמוך עלינו אהבה,
  חסד שמים - דעו שזה נהדר!
  
  אנחנו הולכים יחפים בברלין,
  החלוץ מוביל אלפי לוחמים!
  ויעמוד האויב - חמור מתחת לעול,
  אור לכל היקום - חברינו!
  הילדה אלנה הוסיפה משפט קצר:
  הם בוערים בצורה מדאיגה בשמיים,
  עיני הלופטוואפה המרושעות!
  כאילו הם אומרים -
  שוב יש סערה על העולם!
  וסופת הרעמים ממש מתקרבת, אפילו השמש היורדת לאופק מוסתרת על ידי תערובת של עננים ועשן חריף ונושך עיניים.
  נשמע הרחוק הרחוק של טנקים מתקרבים, ומטוסים מזמזמים בשמיים. תחילה מרחפים הפריימים המפורסמים, ואחריהם נשרי הסילון Arado-8. מפציצים רב תכליתיים מסוכנים. או ה-Yu-287 המתמרן מאוד עם כנפיים מושטות קדימה. וכבר רועמים כלי המצור האדירים. כאשר נפגעים מפגזים עתירי נפץ, גושים של אדמה ודשא מותך נזרקים גבוה לשמיים. ועוד יותר נוראים הם הטילים הבלתי מונחים החזקים שנורו מהאראדו-סופר שקורעים את התעלות... ואז מופיעים מטוסי תקיפה של פוק-וולף, המסוגלים להחליק כל הגנה. כאן מתחיל הקרב. מייג'ור, מתוחכם למרות נעוריו, אנדריי מאטרוסוב מחזיק בידיו משקפת גביע עם אופטיקה מגניבה, צופה במפולת הפלדה הפשיסטית המתקרבת. יש הרבה נאצים והם חזקים בצורה יוצאת דופן. אפילו חיל הרגלים על גלגלים וכלי רכב משוריינים, נמנע מאש מנשק קל. הם מנסים להסיע את החלוצים החרוצים לעורף, אבל הם לא רוצים לעזוב ומבקשים רובים להילחם.
  אין מספיק כלי נשק לכולם, למרות שילדי הטירוף והגרייהאונד המקומיים הביאו רובי ציד ואפילו קשתות ספורט. ילד כחול עיניים ובהיר שיער אולג ריבצ'נקו אפילו הכין קלע מלא ברימונים תוצרת בית עם מילוי מקורי. הוא ממציא חזק. והמתלה עצמה אינה פשוטה, אלא מגזעים רבים - "קטיושה" אמיתית עשויה מעץ בידיים חלוצות. החבר'ה החדשניים הכינו חומרי נפץ בשיטה ביתית, ואף ייצרו מכשירי נ"מ. כולם רוצים להילחם באומץ ולנצח. אבל לא תוכל למות עם המחשבה האחרונה על המולדת הקדושה והבלתי ניתנת להחלפה.
  רס"ן אנדריי מאטרוסוב נותן את הפקודה:
  - אין לפתוח באש ללא פקודה!
  ואכן, עבור כל הגדוד, יש להם רק שלושה שחרורים של "ארבעים וחמש" לפני המלחמה (כל הנשק האחרון מועבר בדחיפות לכיוון מוסקבה, כאן רק מה שהם הצליחו לגזור על בסיס שיורי), אשר כלומר הסיכוי היחיד הוא לתת לקראוטים להתקרב.
  מלפנים, כמקובל בקרב הנאצים, נמצאים כלי הרכב המוגנים ביותר; טנקים "רויאל טייגר", "אריה" ותותח מתנייע "פרדיננד"-2 עם תותח 128 מ"מ. טקטיקה טיפוסית מאז ימי הביניים היא להשתמש באבירים החזקים והמרקמים ביותר בקצה הטריז. ואי אפשר לומר שהגרמנים היו לוחמים רעים. אפילו איכשהו מקובל לראות את הגרמנים כלוחמים שנולדו. וטכנאי הרס ללא תחרות. אלו הם ילדי המוח שלהם - מכוניות שניתן לחדור אל הצד רק בקליבר של 85 מ"מ לפחות. הפיהרר גרינג חיבב את Ferdinand-128, והייצור של מכונה זו הוכנס לייצור. ולא רק בשינוי של משחתת טנקים, אלא עם אקדח סער. נכון, הייצור של טנקים פורצי דרך עדיין רק מתחיל. הם צריכים לפנות את מקומם לכלי רכב קלים יותר ומעט מחיל הרגלים המאחר מהגוף הראשי.
  מכוניות ואופנועים נאצים מאטים מדי פעם, מחשש להתקדם...
  אבל הילד החלוץ היחף אולג ריבצ'נקו מוכיח שהם נשארו כאן מסיבה כלשהי. ראשית, הקלע שנעשה על ידי חלוצים עמיתים לפי ציורים של ילד מבריק נפגע. התברר שזה די ארוך טווח במקרה הזה, חבילות הנפץ המצטברות, כמו מחליקי קרח, פיצלו את השריון וסחטו החוצה את גופותיהם השבורות של הנאצים עם קסדות פחוסות ומקלעים מעוותים. ולרכבים כבדים יותר יש נשקים מגניבים עוד יותר! מכרה נגד טנקים נדיר, מצופה בדבק תוצרת בית, ומעליו מעבירים את הדשא שהופך אותו לבלתי נראה בין הגדמים בעזרת חוט, ממש מתחת למסלול האריה המלכותי. הטנק הזה אפילו נראה מאוד מפחיד, אקדח גדול כל כך בקוטר 128 מ"מ, ומשני צידי הצריח מצוירים פרצופים טורפים וכועסים. כנראה שהגרמנים סומכים על הפחדה של חיילים סובייטים.
  לוחות הפלדה של הזחלים נשכבו על ההווה הקטלני בקול שחיקה. הפיצוץ לא נראה חזק מדי, אבל הזחל נתלש, והטנק של היטלר מתחיל לעשן כמו ארובה, ובמהירות בלתי צפויה למפלצת כזו, מסתובב כמו מגדל ענק עם גזע עץ.
  נערים חלוצים אחרים משתמשים במכשירים דומים, כמו גם בחומרי נפץ ממוצאם, מרותכים לפי המתכון החדשני של אולג ריבצ'נקו. מכיוון שחיל הרגלים הגרמני פחדן, והטנקים והתותחים המתניעים חסרי הגנה מלפנים, אז הם ייענשו על כך.
  לדוגמה, עדיף לכסות פרדיננד-128 כבד בקטפולטה, מכיוון ששום דבר לא יכול לחדור שריון 200 מ"מ. והוא ייקח גג חלש יותר בערבות. יתר על כן, Rybachenko המבריק הבין כיצד להפוך את הפיצוץ לכיוון. כדי לעשות זאת, זה מספיק כדי להשתמש במכשיר של נורת ליבון רגילה. ואז הוואקום ישאב את גל הפיצוץ, וכל האנרגיה תלך לנקודה אחת. החידוש הזה, יחד עם חומר נפץ מיוחד שנרקח בתערובת של עשבי תיבול ופטריות מיובשות, מאפשר אפילו לאריזת נפץ קטנה לייצר הרס רציני. ונערים ונערות משתמשים בקשתות ובקלעים הרגילים ביותר עם שלושה מיתרים בלבד כדי לירות לעבר יצורי הפלדה של הוורמאכט. אז ה"נמר המלכותי" נופץ על עקבותיו והוא, טורף, לאחר שנפצע, פיצח בהיסטריה את המנוע שלו והשליך טיל כמעט בעיוורון.
  "איש הזאב" המפורסם, עם צללית נמוכה ושריון חזק, נראה כמו צב פחוס. אקדח מתנייע זה הופיע לאחרונה בחזית הסובייטית-גרמנית. בשל מאפייני הנהיגה הטובים שלו, חדירתו של תותח ההוביצר למרחק הגון, והישרדותו בקרב, הפך "איש הזאב" מיד לשיחת העיירה.
  אבל המסלולים שלו עדיין רגילים, אם כי רחבים... עם זאת, עדיף אפילו לפוצץ את החלק התחתון של המכונית ולגרום לו לירוק את החלק הפנימי שלו עם חלקי חילוף.
  אז זה כבר צב, שנזרק מראש ההר על ידי נשר רוסי אדיר. מהם זוחלים המעיים השבורים החוצה ועצמות הקרקע של הנרצחים בצוות הנאצי זוחלות החוצה.
  ליובוב מרקובנה מעדיף לפגוע ב"נמר המלכותי" עם מגר רימונים מתחת לחבית - המטרה היא הזחל, וכדי שהטנק יאבד את יכולת התנועה, יש לשבור את כונן הגליל. חברת קומסומול בלונדינית עם שיער כחול מעט, תלתלים מתפתלים, סובבה את הנשק בידיה ונהמה:
  - אתה תאפה לעצמך כיכר לארוחת צהריים!
  הנה עוד איש זאב פגוע, כמו פריגטה פיראטית עם הגה שבור, שכבר מחליקה הצידה. תוקע את השריון ומתנגש ב"נמר המלכותי". ושני ארונות המתים על פסים מתחילים להאיר, וכמה רגעים לאחר מכן מתפוצצים עקב תחמושת מפוצצת. כמה שינועים קלים מתהפכים עקב הפיצוץ, והמקלעים נחנקים, נרדמים עם מחסניות ומארזים עצמם. הגופות החדות האלה מתהפכות.
  אלסיה מוראביובה, שזה עתה אילצה את ה"פנתר" שקפץ קדימה להתהפך, גם חתכה בזריזות את משטח ההחלקה, ניסחה זאת יפה:
  - הכוח הוא לא בשרירים השוכבים, אלא במוח שבהם אין עכברים מרשרשים!
  ליובוב מרקובנה, מטעין מחדש את מטול הרימונים ושוקלת אותו בידיה, נבהלת. התחמושת קטנה, והאויב חזק, אבל עדיין, בלי לאבד אופטימיות, הוא אומר:
  - ראש אלון ודמות ברזל יצוק הם סימן לגדם רקוב שנכרת בקרב!
  והוא מוסיף:
  -גם עם גוף אלון, עם הבנה מקוצרת, זה רק גדם, מתחת למושב של מישהו אחר!
  תריסר כלי רכב כבדים לעזאזל כבר עצרו. טנקים שבורים וחסרי אונים המעשנים כמו הרי געש קשישים אינם מפחידים כלל. הדרקון איבד את ראשיו ועורו המשוריין יימכר כמזכרות.
  אבל השאר עוקבים אחריהם, במיוחד לוחמי השריון הרבים. הגיבורים החלוצים מרוצים, הם לא יברחו... כאן תופס האקדח המתנייע "פרדיננד"-128 תאוצה ו... הוא נופל בהתרסקות גדולה לתוך חור מוסווה. תא המטען שבור, ורק הזחלים הרחבים מלמעלה מבצבצים ונעים בחוסר אונים. וה"פנתר" הזריז המריא אחריו. הלוע המכוער והארוך מדי שלו התכופף ובתוכו הוא כמו פגז חודר שריון שמתפוצץ. ואז המגדל עצמו נקרע... כמו רגל נקבה בלתי נראית, הוא פגע בכדור באגרסיביות. אחד מצוותי הטנק הגרמניים הענקיים נקרע לשניים... מגף עם מונוגרמה של שני ברקים כסופים, האופייניים ל-SS, עף. הוא נפל מטר מאולג ריבצ'נקו. הילד החלוץ הרים אותו והעיר:
  - זה יועיל לסמובר, אבל לנו, צעירים לנינים ותיקים, אין צורך לקרוע את הנעליים. - ובשאגה, מחקה מבוגר, הוסיף. - כדאי שנקרע טנקים!
  הנה עוד הפתעה, וסיר ברזל יצוק שנדחף על ידי קיטור ניתק מסילה רגילה ביהירות יוקדת והתפוצץ, והצית שלושה כלי רכב שלמים בבת אחת.
  אלסיה מוראביובה, ששערה הזהוב אינו דוהה מאבק, צעקה:
  - אבל פסראן (הסיסמה של הקומוניסטים הספרדים שהפכה לאגדה - הם לא יעברו!)!
  החלוצות צוהלות ולמרות הטרגדיה של המצב צוחקות. במקומות מסוימים מסתתרים חומרי נפץ תוצרת בית בתוך בורות חפורות. הוא עשוי בצורה מיושנת, אומנותית. כמובן, זה קצת יותר חלש מדינמיט, אבל זה מספיק כדי להשבית את השלדה. וחוץ מזה, הגאון היחף אולג ריבצ'נקו מצא דרך להכין תערובת הרסנית מנסורת, זבל וחציר רגילים. זה זול ועליז! וכשזה יתפוצץ, עיניו של נובל היו מתגלגלות מראשו בהפתעה!
  הפריץ סובלים אבדות כבדות, משוריינים נכשלים, חלקם עוברים באזורים מסוכנים, אך הם נתקלים בזריקת רימונים וחומרי נפץ.
  כאן אפילו חלוצים מסוכנים יותר ממבוגרים. כי חיילים צעירים מהירי תפיסה בנו בליסטות קיטור קטנות שמשליכות "מתנות" קטלניות במהירות הקרובה למהירות המקלע. העיקרון עצמו הוא בוכנה, אבל המנוע מסובב את להבי הבליסטראות, שזורקים מתנות מוות במהירות התחלתית גבוהה. הם זורקים החוצה שקיות מיוחדות של אלכוהול עץ מזוקק מעורב באלמנטים נפיצים תוצרת בית - כמעט שווים בכוח ההרס לניטרוגליצרין.
  כאשר נפגע, השריון הדק יותר של הטרנספורטים של היטלר מפנה את מקומו, וגורם לצוותים להתלקח בלהבות כחולות. מטורפים מכאב, קראוטים צורחים קורע לב ובורחים עם פניהם מעוותות באימה.
  חלקם אפילו מוותרים על הטכנולוגיה...
  החבל היחיד הוא שיש הרבה אויבים, נראה שפון בוק החליט לתת כאן את המכה העיקרית. לאחר שספגו אבדות משמעותיות - חלק מכלי הרכב היו בעיקר אמריקאים או צרפתים - כשהם שפכו אש מקלעים לכל דבר, הם התקרבו לתעלות.
  והם נתקלים בקיפודים... בינתיים, אלנה מצביעה בקלות על הארבעים וחמש. כמובן שאי אפשר לקחת את "הנמר המלכותי" ואפילו את ה"פנתר" המשופר, ובמיוחד את ה"פנתר המלכותי" במצח, אבל אפשר לנסות את הצדדים. יתרה מכך, ה"פנתר" על הסיפון חלש, אך בשל מהירותו הוא מנסה לפרוץ מהר יותר... כך פגעו מקלעים גרמניים, מנסים להפחיד. על משוריינים אין מה לומר. כל הפריקים יודפקו ויאלצו לירוק דם על רצפות מתכת לוהטות!
  ליובוב מרקובנה, זורק רימון לעבר הזחל, צועק:
  - ננקר צבועים עם בזים!
  לאקדח קליבר קטן יש יתרונות רבים על פני גדול - קצב אש, קלות הסוואה. והם יודעים לבחור מטרות.
  אפילו האריה המלכותי היוקרתי, שנראה היה מוגן בצורה מהימנה מפני תותחים בעלי קליבר קטן, רכב שהפך לסיוט עבור הרוסים בבליטה של סרטוב, יכול להיפגע אם הצריח והגוף נטרקים בדיוק מהצד. שם נמצאת הנקודה החלשה ביותר שלו. ואם זה יכנס למצב קרב אז... זה יהיה רע לקראוטים!
  אלסיה מוראביובה צועקת להם:
  - עדיין תהיה לך סטלינגרד! ופי מאה יותר גרוע מסטלינגרד!
  הנאצים נוהמים, בעוז כמו צבועים. ובין החבר'ה הסובייטים יש הרוגים ופצועים. זה טרגי במיוחד כאשר מתים חיילים צעירים שזה עתה התחילו לחיות. הנה נערה חלוצה קטנה מאוד אבל אמיצה, שמתקשה להרים את חבילת הנפץ, משליכה את עצמה מתחת לפסיו של הטנק הבינוני T-4 "L" (הפריק הזה עדיין בשירות! אז עם משקל מוגבר ומנוע חזק יותר). אני מרחם על הילדה, אבל היא שונאת פאשיזם יותר מאשר היא אוהבת את החיים. החלוצה יודעת היטב שהמעשה שלה הוא הירואי והאדון ישוע יפתח בשמחה את דלתות השמים לאלה שמתו למען מולדתם. קופסה מכוערת עם גזע ארוך אך דק לכאורה ממסכה ענקית קופצת למעלה ותולשת ממנה מגדל מרובע.
  והחיילים שוב זרקו רימונים, ומקלעים מוסווים במיומנות החלו לירות לעבר האופנועים הזוחלים לקראת פעולות תגמול. וראשי חייליו של היטלר פרצו, כמו דובדבנים בשלים שהופלו על ידי ברד. והדם מתפשט אפילו יותר מהמיץ מפירות יער עסיסיים מרוסקים.
  הממציא אולג ריבצ'נקו העירום למחצה שרק דרך נחיריו...
  - הגיע הזמן לאסוף אבנים ממי שלא זורק אפילו שנייה לרוח!
  זו לא הייתה הפעם הראשונה שהוא בחן את הטריקים שלו על הנאצים. לדוגמה, מנועי מכוניות שואבים אוויר למנועים, אבל מה לגבי תערובת של פחם מדורג ומספר עשבי תיבול מאכלים ודוקרניים מעורבבים עם נפץ אבקה?
  ומכלי הגז של אופנועים גדולים מתפוצצים, וזורקים החוצה זרמי אש זועמת. זה מרגיש כאילו מתרחשת מהומה של גאונים גיהנום. הנה כמה משוריינים שמצטרפים גם הם לעמיתיהם האומללים. ומהם, שברי שריון עפים במרחק מאות מטרים, ומוצאים את עצמם עוד ועוד קורבנות.
  Alyonushka, מצביעה על "איש הזאב", מכוונת לחלק התחתון של הגוף. קשה להגיע לשם, אבל זו ההזדמנות היחידה לחדור אל האקדח המתנייע חסר הרחמים. תנועה חלקה של האצבע, ולאחר מכן סיבוב.
  האקדח נותן רתיעה רכה, והמכונה הפאשיסטית מתפצלת לשניים. והדגל האדום הקרוע עם צלב קרס שחור על רקע לבן נופל לתוך הבוץ המדמם.
  אליונושקה לוחשת מחשבות חכמות:
  - צדק מחייב הקרבה, צדקה מחייבת תרומות, והצלחת מטרה צודקת מחייבת הקרבה!
  אלסיה מוראביובה מוסיפה רימון כבד לצד הפנתר:
  - רק קורבנות בלתי נמנעים במלחמה יעזרו להימנע מהקורבנות הבלתי נמנעים של כניעה!
  אולג ריבצ'נקו, שיחרר עוד ענן אבק מהבליסטה, מה שגרם לו להשתעל היסטרי, ואז אותו שיעול גרם להתפוצצות המנועים ולהתפוצץ, וצעק:
  - אתה חייב לתת שינוי ליריב, אבל אתה לא יכול להיכנע לאויב בשינוי!
  פניית פרסה, נערת התותחנים מניחה את רגליה החשופות והיפות כדי לחוש טוב יותר את הביוריתמוסים של כדור הארץ, ואת נשימת הדשא עם סוליותיה, ויורה שוב, ופוגעת בדיוק בתחתית ה-T-4 המתחנכת.
  חבר קומסומול היפה מחייך וצועק:
  - לך לעזאזל, איש זקן!
  ובדיוק אז שני סבים סובייטים אפורים שיער נחתכו על ידי פרץ מקלע. והם נפלו לתוך החלל, מדמם. זקן אחר עטוף בחבורת רימונים נפל מתחת לפסיו של טנק הפנתר. בפרידה הוא צעק:
  - תהילה לסטלין!
  אליושה מוראביובה המשיכה בהדגשה:
  - תהילה לגיבורים!
  ליובוב מרקובה, שזרקה רימון ברגלה הגמישה מאוד, צעקה מחריש אוזניים:
  - כבד את המתים!
  אולג ריבצ'נקו, מחייך את שיניו הלבנות, הוסיף:
  - והחכמים יזכו לכבוד במהלך חייהם!
  באמת לנסות להתנגד לכוח כזה. לדוגמה, אולי אין כאן עדיין "רויאל מאוס" - טנק חדש יחסית, אבל כמובן שיש גם "נמר" בכדור E-25. אבל השרמן ממהר... במקרה הזה, משום מה, יש מעט טנקים אמריקאים ובריטיים, למרות שהיה זה פון בוק שקיבל כמויות גדולות של ציוד זר... הילד בעל התושייה אולשקה חשב שכנראה יש בעיות עם פיתוח של צוותים או עם אספקה.
  אבל הרבה יותר קל להפוך את השרמן... שוטט גבוה רץ על סיר חרס עם תערובת נפיצה ו... פשוט הלם חזק דופק את הממזר המשוריין היטב.
  ומאחוריו מכסחים את הטנק האמריקני השני, המילה המובילה לפיתוי גיהנום היא קנבוס תחת מכת מגל. בשלישית, בגלל האינרציה, הוא פוגע בעמיתים הפגועים ומפוח הזחלים המובס גם הוא מתרומם.
  הילד הגאון אולג צועק:
  - המשיכו כך, והמשיכו לדחוף!
  זה באמת כוח הרואי רוסי!
  עם החזרה, עליך להצדיק את היעדרותך הארוכה.
  ולכתחילה לקחו את השפה. הם תפסו את אחד מקציני המצודה עם לאסו וקשרו אותו וגררו אותו למפקדה.
  מלך האיכרים ידע כנראה סוד מסוים כיצד לעשות ילד לאישה צעירה ולאשתו במהירות, והצליח לחזור על סוס מהיר מאוד. הארטילריה נתקעה בשלג האביב הנמס, ובעוד הצבא לא מיהר להסתער על המבצר הנכבד ללא קרב לוהט.
  אמיליאן פוגצ'וב שאל את האסיר בצורה מאיימת:
  - מי אני? את מי הוא מכבד?
  האסיר ענה באומץ:
  - אתה גנב ומתחזה!
  הצאר הקוזק אמר ביובש:
  - רגע!
  שצ'רבטוב הציע:
  - או אולי תשאל אותו בתשוקה?
  פוגצ'וב מלמל:
  - לפעול!
  הקצין שנתפס נגרר לצריף עינויים. עם זאת, מה הוא יכול לדעת? אלא אם כן חבוי אוצר הצבא. או אולי לציין מעבר תת קרקעי!
  עם זאת, העינוי הוא כך-כך...
  לפוגאצ'וב יש יותר ממאתיים רובים טובים, והיא, כמובן, רוצה לפתור את העניין בהפגזה, ולא רק לפתוח בהתקפה. ואז אופה וטיול לקאזאן.
  המורשע לשעבר חלופושה נשלח עם המון ורובים לאורל. למלך יש עוד הרבה מה לעשות.
  לאחר שהעלה ארטילריה, צבאו של פוגצ'וב החל להפגיז. אקדחים כבדים שאגו. כדורי התותח פגעו וכוחו של התותח פלט החוצה.
  שני קירות כבר קרסו... והפוגצ'וויטים פתחו בהסתערות. הכוחות לא היו שווים וחיל המצב כמעט ולא נתן התנגדות. רק השוטרים לא כולם ניסו לירות וחתכו פנימה. אולג ריבצ'נקו פוצץ את ראשיהם של הקולונל והקפטן. החיילים השליכו את נשקם לעיני האויב העליון ונפלו על ברכיהם.
  פוגאצ'ב זכה בניצחון נוסף, פשוט יחסית, והמשיך הלאה. הצבא שלו גדל במהירות, למרות שהיה הרבה לכלוך כשהשלג נמס. באופן כללי, העיכוב ליד אורנבורג השפיע.
  עם זאת, נפילתו של מרכז פרובינציאלי זה העלתה את סמכותו של פוגצ'וב, ואנשים הצטרפו אליו כעת ביתר רצון. במיוחד הרבה אנשי ערבות באו בריצה.
  ועוד עדר עצום, ואינספור פרשים. ישנם אלפים רבים של לוחמים, לאמליאן איבנוביץ' עצמו לבדו יש יותר משלושים אלף, ועוד חמישה עשר אלף נוספים מצ'יקה ומפקדים אחרים של מלך האיכרים.
  פוגצ'וב עצמו ביקר בעיירה יאיצקי, בחיבוק המתוק של אשתו הצעירה אוסטיניה. הוא עשה לה ילדה, רצוי בן. מכיוון שדרוש יורש, אי אפשר לדעת מה יכול לקרות במלחמה. לאף אחד לא מובטח נגד כדור תועה או כדור תותח. ולכן יש מי שיאריך את הקו המשפחתי. עם זאת, לפוגאצ'ב יש כבר ילדים מאשתו לשעבר סופיה.
  בעיירה יאיצקי עצמה עומדים הקוזקים איתן. ניסיונו של האויב לברוח נהדף. נלכדו כמה חיילים, אשר אישרו כי יש רעב במבצר, והוא ייכנע בקרוב או ימות. אז אין טעם להסתער.
  ואמליאן, בלי הרבה חרטה, עזב את העיר על סוסתו הגזעית והגזעית.
  המורדים היו איתן בצ'ליאבינסק. מפקד החיל הסיבירי, דלונג, נודע על נפילת אורנבורג ונסוג במהירות מהעיר. הוא היה בדרך כלל פחדן, ועזב את המרכז הזה כשהיה מוקף במורדים.
  למרות שבמקביל היה זה דלונג שהנחיל לפוגאצ'וב תבוסה בהיסטוריה האמיתית, ואף הפתיע אותו. צבאו של מלך האיכרים איבד אז ארבעת אלפים הרוגים ואותו מספר נשבה. אבל עכשיו דלונג נסוג, וחייליו נוטשים לעתים קרובות יותר ויותר.
  אבל לעת עתה קונגור מגן חזק, וכדי לקחת במהירות את העיר הזו, שהיא בעלת חשיבות אסטרטגית רבה, שלח אליו אמיליאן פוגצ'וב את קולונל אולג ריבאצ'נקו וקפטן מרגריטה קורשונובה.
  ילד וילדה, כמו תמיד, רצים בשלג האביב הנמס יחפים וכמעט עירומים.
  הם מהירים יותר מהסוסים הדוהרים המהירים ביותר, והכי חשוב, עמידים יותר. הם יכולים לרוץ שעות רבות מבלי להאט, וללא שמץ של עייפות - גופם הוא אלמוות, ולכן בלתי פגיע.
  אולג ריבצ'נקו, כמובן, הטיל ספק אם זה נכון לעזור לפוגאצ'וב, אבל הוא היה צריך לעבוד על גופו הנצחי והבלתי פגיע. גם אם קתרין השנייה הייתה מלכה טובה.
  היא כבשה הרבה, כולל קרים ובלארוס עם חלק מאוקראינה.
  אבל מי יודע, אולי אם אמליאן תנצח, רוסיה תשיג אפילו יותר.
  למרות שזהו הלם עבור האימפריה בהשוואה להפיכת אוקטובר של לנין ולמלחמת האזרחים שלאחר מכן. למה הם כבר לא קצצו מספיק מהעם הרוסי? אבוי, החיוכים של מלחמת האזרחים.
  אולג ריבצ'נקו רץ לקונגור עם מרגריטה וחושב לעצמו.
  ובכל זאת, כמובן, הרבה תלוי במזל, ומזל יכול להפוך אפילו שליט ממוצע לגדול.
  וכי ניקולאי השני היה עדיף בבירור על ולדימיר פוטין ביכולותיו ובכישרונו. אבל לאחרון היה מזל פנומנלי, לא נחות מג'ינגיס חאן.
  פיסת מזל אחת מובילה לאחרת ולהיפך. נער המחסל רץ וחשב.
  לדוגמה, לכידתו של סלמאן ראדויב, ואפילו ערב הבחירות לנשיאות רוסיה, היא אירוע מאוד לא סביר. ובכן, באמת, מה הסיכויים לכך, במיוחד מכיוון שאנחנו מדברים על חלאה נדירה. אף מנהיג מיליטנטי מפורסם לא נתפס לאחר מכן בחיים. כולם מתו. יתר על כן, שמיל בסייב היה ככל הנראה מקרי. למעשה, אם מסלולו של המחבל מספר אחד היה ידוע כל כך עד שהוטמן מוקש מתחתיו, אז מה מנע ממנו פשוט להיפגע בתקיפה אווירית? זה יהיה הרבה יותר אמין! או אפילו לכבות את הגז ואז לעשות הצגה גדולה ממשפט בסייב?
  לא, סביר להניח שלפוטין היה מזל גם במקרה הזה, אז שמיל בסייב מת לגמרי במקרה.
  אבל נניח שסלמאן ראדויב מת במהלך המעצר, או נמנע לחלוטין מהמלכודת. פוטין מחמיץ כמה אחוזים מהקולות, והבחירות נערכות בשני סבבים. זו כבר תבוסה לפייבוריטית הבלתי מעורערת וניצחון לזיוגנוב.
  ועדיין לא ידוע איך היה יוצא הסיבוב השני. בכל מקרה, נבחרי המחאה היו נוצרים, ופוטין בקושי היה מנצח בצורה משכנעת מדי. אבל העיקר שהחנוכה הייתה מתקיימת כעבור חודש. ולפוטין לא היה זמן להציע רפורמה במועצת הפדרציה במושב האביב. ובסתיו הייתה מתגבשת נגדו קואליציה רצינית של כוחות אופוזיציה.
  לקומוניסטים, לחקלאים, לאיגוד הכוחות הימניים, ל-OVR וליאבלוקו יהיה רוב והם יחסמו את הרפורמה במועצת הפדרציה. הם גם יתנגדו להלאמה של NTV.
  העימות הקשה בין הדומא לנשיא הנוכחי יחזור על עצמו, כמו עם ילצין. ובתנאים כאלה, ייתכן שלפוטין לא תהיה הנחישות לעצור את חודורקובסקי ולהנחית מכה חזקה לקומוניסטים ול-SPS ויבלוקו. יתרה מכך, השינוי בהיסטוריה משפיע רבות. ואם המצב היה משתנה רק במעט, אז מתקפת הטרור ב-11 בספטמבר לא הייתה מתרחשת. ואז פוטין היה מסתבך במלחמה באפגניסטן, וייתכן שהוא היה מחזיק מעמד רק קדנציה אחת.
  והרודן המהולל היה עוזב, ירק עליו ובדירוג אפס, בדיוק כמו ילצין.
  ככה זה קורה, לפעמים מתאונה קטנה. אבל עבור אותו ניקולאי השני, אם אדמירל מקרוב לא היה מת, הוא היה זוכה לניצחון על יפן. ואז כל סין תהפוך כמובן לרוסית! ואז גרמניה ואוסטריה-הונגריה היו מובסות.
  כן, אתה יכול לראות איך כישלון אחד מוביל לאחר.
  ילדי המחסל רצו, רגליהם היחפות ניתזו בשלג. ואולג ריבצ'נקו, חש השראה, החל לשיר בהתלהבות, והלחין תוך כדי דרכו;
  אנחנו נלחמים למען גורל טוב יותר
  כדי להקל על אנשים...
  ואנחנו נרסק את ההמון הארור,
  כדי שיהיו פחות יריבים מרושעים!
  
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  לתפארת אמנו רוסיה...
  תאמין לי, האנשים של רוס הם בלתי מנוצחים,
  ויהפוך את כולם על פני כדור הארץ ליפים יותר!
  
  ניתנת לנו ההזדמנות להילחם למען מולדתנו,
  הגנה על גדולתה של המולדת...
  ולפעמים החיים הם רק סרט,
  למרות שזה צריך להיות השתקפות של גן עדן!
  
  כל אחד צריך להגשים את החלומות שלו,
  תאמין לי בחוכמה, קומוניזם...
  כדי שיהיה יותר אושר על פני כדור הארץ,
  ושריפות ההתחדשות לא באו!
  
  המלך שלנו הוא הגאון הגדול פוגצ'וב,
  הוא העלה את האיכרים למאבק קדוש...
  כל עסק יהיה עד הכתף,
  ואוהבים את הילדה היחפה!
  
  נהיה אפילו השטן חזק יותר,
  כאשר אנו משנים את אופקי המדע...
  הנבל נמחץ מתחת לפרסות,
  למרות שדם זורם מאבי העורקים הקרוע!
  
  כן, המטרה שלנו היא צודקת, חברים,
  נוכל לשמח את המולדת שלנו...
  תאמין שהעמים הם כולם משפחה אחת,
  רוסיה הגדולה והזוהרת ביותר!
  
  אנשים מסתכלים באומץ אל האופק,
  תנו לעננים הרעים לא לכסות את השמים...
  אנחנו ניתן לאויב ציון מנצח,
  ואתה תהיה אביר בר מזל בקרב!
  
  אני לא מכיר את המילה פחדן
  אנחנו הרוסים לא נחותים בכלל...
  יש לנו את סווארוג, ישו הלבן,
  ולנצח יהנה מאי!
  
  בנות ובנים בריקוד עגול,
  אנחנו הבנות היחפות נכנסות...
  אחרי הכל, האל הכל יכול רוד הוא בשבילנו,
  אל תהיה תוכי חסר מוח, ילד!
  
  ולנין נתן לנו השראה להילחם,
  סטלין החכם בירך על ההישג...
  הכרוב החזק יפרוש את כנפיו,
  והשרירים שלנו פשוט עשויים מפלדה!
  
  הוד מלכות המולדת תהיה
  שאנחנו כאלה לוחמים לאלוהים...
  הבה נאשר את תהילתנו בחרב פלדה,
  איזה מגן חושל ב-Svarog!
  
  בקיצור, היו נאמנים לה',
  לתפארת רוסיה הזוהרת ביותר...
  אנחנו רק מכירים את נשרים האבירים,
  האל הלבן המשיח המשיח מאחורינו!
  הילדים שרו יפה, קולם היה כל כך מלא וברור. ובו בזמן חזק, מפואר כמו אופרה. כמה זאבים ניסו לרדוף אחרי החבר'ה, אבל הם נקלעו במהירות. הבחורים האלמותיים ממהרים מהר מדי. הם לא יודעים חולשה או ספק. למרות שלא, זה האחרון כנראה ידוע. אולג ריבצ'נקו עצמו פקפק מאוד אם כדאי לשנות את קתרין, קוזאק מוכשר אך אנאלפבית. עם זאת, הבדיחה היא עליו. הילדים, כדי להסיח את דעתם מהמסע הארוך, החלו לחבר פרשיות פופולריות. והם עשו זאת בחכמה וביופי רב.
  אלה הילדים;
  מלחמה היא כמו משחק דומינו, רק דומינו שבורים לא ניתן עוד לאסוף - האדמה מחזיקה!
   המזל הוא השכר לאומץ, והעונש על פזיזות!
  השור חזק, החמור עקשן, האריה אציל, והשועל ערמומי, אבל האנשים הם מושבעים!
  העריץ אוהב לסקרן, אבל לא אוהב תככים בבחירות!
  פוליטיקאי אוהב לשלוט, אבל אוהב לעבוד נכון!
  כדי לתפוס את מקומו של האריה אתה צריך להיות שועל במקום הנכון!
  אל תהיה תחת - האוזניים שלך יימשכו!
  האיש אינו זבוב, אבל הוא גם רגיש לדיבור מתוק!
  טוב שיש אגרופים מברזל יצוק - גרוע יותר מראש עץ אלון!
  הפוליטיקאי הכי לא מוסרי אוהב לקרוא מוסר!
  דבש מפיו של פוליטיקאי משחית מחרשת פלדה!
  זה לא מלחמה זה רע, זו תבוסה זה רע!
  מלחמה לא מביאה שמחה, אבל ניצחון מביא גביעים!
  לעתים קרובות העריץ נשמע מתוק, אבל החיים איתו הם לא דבש!
  הם מטפסים לכס המלכות הגבוה באמצעות טכניקות בסיס!
  ככל שהפוסט גבוה יותר כך שיטת הקבלה נמוכה יותר!
  נאומו המתוק של פוליטיקאי משדר את מרירות האכזבה!
  ישרותו של המפקד פוגעת!
  העמדה השברירית ביותר היא זו עם ראש אלון!
  נעל להשאיר עירום!
  הפוליטיקאי מדבר יותר מדי, אבל דברים גדולים נעשים בשתיקה!
  שועל יכול להערים על אריה, אבל הוא לא יכול להאכיל עכבר!
  הרודן רוצה להיות נשר, חסר כנפיים בחלומות!
  עבור גבר, כסף, כמו חלב מפרה, הופך חמוץ מקמצנות ונעלם מנדיבות!
  הוא מבטיח ללא קושי, זה נכון, כן! אבל אז, באיזה קושי הוא עושה הכל אחר כך!
  הפוליטיקאי בעל ראש האלון ניצב באותו גורל כמו היומן!
  ככל שהגנב גדול יותר, העונש קטן יותר!
  הפוליטיקאי לא מזלזל בשום דבר מלבד לחיות לפי מצפונו!
  לפוליטיקאי יש מצפון קטן, אבל שאיפות ענקיות!
  רדיפה הופכת לוחם לתליין, פחדן לאיש אמיץ, צנוע לחצוף!
  מדע בדיוני הוא תחרות של אבסורד ואבסורד! יחד עם זאת, אין יותר ז'אנר מדעי והגיוני!
  במלחמה זה כמו באופרה - כל אחד שר משלו, רק הפרומפטר יכול להיות מרגל!
  נשים מודרניות סולחות לגבר הכל - מלבד עוני!
  אתה יודע איך מרגלים שונים מקציני מודיעין?
  אני יודע! יש לנו רק קציני מודיעין - הזרים כולם מרגלים!
  מה עדיף עם ראש ריק או ארנק ריק? כמובן, עם ראש ריק - זה לא כל כך מורגש!
  המוח הוא האספן הטוב ביותר של עושר!
  אינטליגנציה ומזל: זוג מאוהב - הם מולידים הצלחה, עושר, עמדה, אבל נפרדים במהירות!
  לגברים גאים קל יותר להקשיב לעצות כשהן ניתנות על ידי אישה - אלא אם כן זו אשתו!
  אישה חכמה שווה הון! ואישה יוזמת יכולה לתבוע אותו!
  מי מעריך אישיות באדם ומי מעריך מזומן!
  האנושות יכולה להיהרס על ידי שני דברים - מחשבים ומדעני מחשב. הראשונים יננו את המוח, השניים לא יוכלו לנצל זאת!
  במלחמה, רימון הוא חבר!
  באופן כללי, רימון שמספר בדיחות הוא כמו ביצת פברז'ה המשמשת לפיצוח אגוזים!
  הכישרון הוא כמו הנשמה: אי אפשר לקחת אותו, אבל אפשר להרוס אותו!
  נקמה לא שווה כבוד - גמול הגינות!
  קנאה היא חיידק הפשע, אנוכיות משקה, בטלה מאכילה!
  עצלות היא הגרוע מכל הפשעים!
  עדיף למות בכבוד עם חרב מאשר לחיות כמו שור שנדחף לדוכן בשוט!
  במלחמה, אומץ יכול לנצח את הערמומיות, אבל הערמומיות לעולם לא יכולה לנצח את האומץ!
  מלחמה הופכת את החיים לנוראים, והמוות ראוי ויפה!
  צניעות היא תכונה נדירה עבור מפקד, אבל זה עושה את זה אפילו יותר יקר!
  - התן תואם את המילה קאל!
  לאריה יש רק יתרון אחד על פני התן - ההזדמנות למות בכבוד!
  הטכנולוגיה היא התליין של חיל!
  - אבל זה לא נכון! למעשה, ככל שרמת הטכנולוגיה גבוהה יותר, כך נדרשים יותר אינטליגנציה ותושייה בשדה הקרב!
  היכן שמתחילים האינטרסים של המולדת, מסתיימת הרווחה האישית!
  יש לשלב חופש עם משמעת. אנרכיה היא האנטיתזה לחופש!
  זיכרון עיקש הוא המנטור הטוב ביותר! באופן כללי, חופש ניתן לזכות בחרב, אך רק בעזרת ההיגיון ניתן לשמור עליו!
  - כאשר לוחם חזק מציל אחר, אין צורך בכבוד מיוחד בשביל זה!
  אחרי הכל, כשגבורה תבער בלבך, תרים את מגןך להגנת עבדיך!
  רשעותו של ממזר אינה תירוץ לאדם ישר, שהרי נוכחות הלכלוך אינה מצדיקה אדם מלוכלך!
  אהבה היא אף פעם לא זולה - במיוחד אם אתה משלם לא עם הארנק שלך, אלא עם הנשמה שלך!
  הדבר היחיד שיכול להצדיק שפיכת דם הוא אם כתוצאה מכך הדמעות יפסיקו לזלוג!
  מי שמשרת תמורת כסף לעולם לא יוכל להשוות בקרב עם מי שמונע על ידי לב אמיץ ורצון לחופש!
  דמעה של ילד היא מסוכנת כי היא הופכת לנחל משתולל ששוטף ציוויליזציות!
  תפקיד המפקד אינו מנה נוספת, אלא אחריות נוספת ונטל כבד!
  לא ידוע מה יותר חשוב - להאכיל את כל הרעבים או לנגב את הדמעות של ילד אחד!
  זהב רך יותר מפלדה, אלא מכה בלב!
  זה לא הנשק שהופך את החייל לחזק, אלא הנשק של החייל!
  שיחה ממש ארוכה עם מקלע מובילה לירי באוזן!
  סקס הוא הנשק ההרסני ביותר, מסוכן במיוחד בגלל הנגישות שלו!
  היעילות של כל נשק תלויה בקורבן הנבחר, ועוד יותר מכך במין!
  סקס הוא הנשק ההומני ביותר, בניגוד לכלי נשק קטלניים אחרים, הוא נותן חיים!
  אהבה רק לעתים רחוקות הורגת, אבל לעתים קרובות כואבת!
  מי שמביט בחזה חשוף זמן רב שוכח את קווי המתאר של הסמל!
  אופניים עם דוושות עדיפים על מרצדס ללא מנוע!
  הנשק הישן הוא כמו קב, אמין, אבל ללא תמרון!
  ההליכה לא מהירה יותר, אבל היא זולה יותר - תחסכו במיוחד ברופאים!
  כסף הוא כמו משלשל - איתו כנות ואומץ עוזבים אדם!
  עדיף להפסיד יום בחיפושים מאשר למות בשנייה!
  במלחמה יש עומס - ריצה לקבר!
  רוב האסירים הרבה יותר בהירים בנפשם וטהורים יותר בלב מאלה ששומרים עליהם! שרשרת לא יכולה להיות מוסרית יותר מאסיר!
  הגוף הקטן הוא כמו סכין חדה, אבל אי אפשר לחדד אותו!
  טובות דמעות של אישה מפנינים, כל טיפה היא מטבע זהב!
  גרזן אבן ואנרגיה אטומית צריכים להיות מיושמים על לב טוב!
  אין צורך להתבייש בעוני אם יש לך נשמה עשירה ולב זהב!
  הקידמה מחפה על אמונה טפלה!
  דיוק הנימוס של רוצח וחוצפה של נושה!
  זקיף אחד עולה לא יותר מדחליל גן!
  במלחמה, להביס מפקד זה בגדר ניצחון!
  אויב לא גמור הוא כמו מחלה לא מטופלת - צפו לסיבוכים!
  חוכמה נעלה היא כמו יין יקר - עדיף להסתיר אותה מהתחתונים!
  אם תפילו שני מטבעות, תחילה קחו לא את המטבעות הגדולים יותר, אלא את היקרים יותר! ותן את השאר לעניים!
  תבוסה היא תמיד אסון, אלא אם כן אתה נותן הרבה כסף בתמורה!
  רק רומנטיקן חסר תקנה ישמח למות בידיה של גברת מקסימה!
  הפרגמטיסט מעדיף ללדת חיים חדשים!
  אומץ יכול לפצות על אימונים לא מספקים, אבל אימון אף פעם לא מפצה על אומץ!
  כישרון יכול להחליף חינוך, אבל חינוך לעולם לא יחליף כישרון!
  התרגשות וזעם הם רק תותבות של גבורה ואומץ!
  המזל, כמו דבורה, בהחלט יטוס למקום שבו מבשיל צוף החוכמה והעבודה הקשה!
  התולעת, בניגוד לנשר, נעלמת בקלות. הנמוך תמיד נסתר, אבל הנשגב פגיע!
  זה לא כל כך השרשרת שמחזיקה אדם בעבדות כמו פחד - חולשתה של חוליה אחת לפחות נותנת אומץ!
  זה מכובד למות למען המולדת, האישה, ההורים, אבל עדיף אפילו לחיות בשביל זה!
  במלחמה קל יותר להשיג יתרון מאשר לממש אותו! האחרון דומה לציד זבובים סביב אריה מובס!
  הלשון, למרות גודלה הקטן, היא האיבר החזק ביותר בגוף. הוא מזיז צבאות של מיליונים ומרגיע את התינוק. מסוגל להרוס ולהציל.
  לוחם בלי פצע הוא כמו עשיר בלי כיס!
  גבר צריך כוח כדי לחיות, ואישה צריכה את זה כדי לשרוד!
  אפילו איל יכול לעלות לפסגה בין כבשים, אבל נסו להפוך למנהיג בקרב לביאות!
  החיים יקרים מכדי לסחור!
  פלדה היא חדה, אבל הלשון של אישה היא הרבה יותר חדה!
  פעל באומץ אם אתה לא יכול במיומנות!
  הוספת אזרח אחד לחולייה פירושה לקיחת שני חיילים!
  חובבן אחד עם טיפשותו יכסה את התועלת של עשרה מומחים!
  משפחה גדולה היא גן עדן ללב, מצרף לארנק, גיהנום לאויבים!
  פירוק כלוב הוא לפעמים קשה יותר מהרחקת בעלים אכזר!
  עבור העם הרוסי, וודקה גרועה מתריסר היטלר!
  החלום הוא בוגד במציאות!
  תהיה סיבה להרוג, אבל תמיד יהיה אקדח!
  וודקה היא טרוריסט חוקי!
  אלכוהול הוא הרוצח הסדרתי הגדול ביותר! אז בואו נשתה, אבל שיהרגו אותנו רק עם אלכוהול!
  לא משנה כמה קטן השבב האלקטרוני, המטיף טיפס לתוכו ביד מושטת!
  המקלע הוא הטיעון הטוב ביותר לחזרה בתשובה!
  גבר אמיתי צריך להיות אמיץ במאבק, אסרטיבי באהבה, שנון בוויכוח!
  וודקה לא גמורה היא כמו אישה לא מרוצה, אתה לא יכול להימנע מכאב ראש, עדיף לוותר!
  מלחמה הוא המשחק הכי מרגש, מספר המשתתפים הוא בלתי מוגבל, אבל הולך ופוחת כל הזמן!
  במלחמה, בניגוד לאיגרוף, זכייה בנקודות דומה לבגידה, אבל השופט לא מקבל שוחד!
  שחמט הוא היגיון ושירה המגולמים בדמויות פשוטות!
  חופש הוא כמו ילדה מושחתת, רק שהם משלמים על זה לא בכסף, אלא בדם!
  הנעורים הם אחות היוהרה, יהירות היא אחותו של האומץ, אבל רק על ידי יצירת קשר לחוויה של זקן יכול להיוולד ניצחון!
  כאשר למפקד יש ראש בהיר, הוא נעשה חשוך בעיני האויב!
  תחושת זמן היא תכונה שאין לה תחליף של מפקד; לא בכדי לחוג הדקות יש קצה חד, היא פוגעת חזק יותר מפלדה דמשקית מושחזת!
  עונג וכאב הם אנטיפודים, אבל עבור חלק, גרימת כאב היא ההנאה הגבוהה ביותר!
  מלחמה ומין נותנים הנאה, אבל לא בתערובת, זו מברשת קטלנית מדי!
  ככל שהחתיכה במלכודת שמנה יותר, כך השיניים האחיזה צריכות להיות חדות יותר!
  קשה יותר לתפוס ארנבת מאשר להרוג ממותה!
  על ידי הרג יפה, אתה יוצר טבע דומם עקוב מדם, אבל אניני טעם עולים לקבריהם מהר מדי!
  מתינות היא איכות טובה אם היא לא חלה על הכנסה! ארנק כבד הוא תמיד קל!
  כשאישה אומרת את האמת, התשוקה מתחילה לדעוך, וכשהיא משקרת, הבגידה פורחת!
  חיבוקים עדינים חונקים יותר, אין דבר יותר בלתי נמנע מלולאת חיבה!
  חוב הוא נטל כבד, במיוחד אם אין לך מה לשלם חוץ מהחיים שלך. בתורו, אתה לא יכול לשאול אותו!
  שנת המוות היא העמוקה ביותר, אך לא המתוקה ביותר, במיוחד עבור אלה שחטאו!
  המרדף הוא כתר הניצחון, ובלי כתר אין סוף מנצח!
  מי שיישאר מאחור יצטרך להדביק את כל חייו בפעימות לב אחת!
  חייל שלא יורה, כמו יין ירוק, יתחזק בקרבות, אבל מפקד שלא רוצה ללמוד הוא כמו זבל - הוא לא יבשיל, אלא רק ירקב!
  מפקד רע מצליח להציל את עורו, מפקד טוב מציל את חייליו ממוות!
  הופעת בכורה בקרב חשובה כי אם תפסיד, לא תקבל הדרן!
  אם חבר מת, אל תתעצבן, גן עדן התעשר באדם טוב!
  מה אם זה רע? ואז זה נעשה קל יותר עבור אלה שחיים על פני כדור הארץ.
  יש אמת אחת, אבל יש הרבה דתות, מה שאומר שלמאמין יש סיכוי גדול יותר לטעות מאשר לאתאיסט!
  גם אם אתאיסט צודק, אז האמת שלו לא תיתן לו רווח, אבל מאמין, גם אם הוא טועה, יזכה לחיים מאושרים ולמוות בכבוד!
  להיות אתאיסט זה כמו לגנוב את הנשמה שלך!
  אמונה היא כמו בגדים, קשה ללבוש אותה ואי אפשר ללבוש אותה עירומה! אתה יכול לשנות את זה רק על ידי שטיפה בעצמך ובחירת סגנון מודרני! באופן כללי, דת היא כמו אישה, זה נהיה משעמם, וזה מפחיד לשנות!
  אמונה, כמו עלי מצביע, היא רק טיפשים אחד ויחיד צוחקים עליה!
  האושר הוא חתן בררן שהולך רק עם חופש!
  למה אתה רוצה להכניס נחש ללב שלך - פתח את הדלת לעולם התחתון!
  הסיבה לכך היא כי מכוש וזרועות שריריות דורשות ראש!
  מפקד דומה לשחקן, רק שחזרות ההדרן אינן זוכות למחיאות כפיים, אלא בסטירות לחי שמכניסות אותך לאדמה!
  אהבה היא כמו ענן, נתון לגחמות ולהזיל דמעות!
  רחמים היא תכונה של החזק, אכזריות נולדת מחוסר ודאות, ואי ודאות היא חולשה!
  עונש של רוע הוא הסוג היקר ביותר של טוב; הוא דורש טוהר רוחני וחוזק!
  נחישות היא תכונה שאין לה תחליף של שליט, ביישנות הורסת מדינות ומשאירה אנשים יתומים!
  של מי הפלאסטר היה צווח, אבל שלך ישתוק!
  אהבה דורשת הקרבה, לא פחות משנאה!
  - הדת צריכה קודם כל להיות מוסרית, ללמד טוב וצייתנות! רק אל תהפוך אנשים לעדר ותעצור אותם מלחשוב!
  המהפכה לא צריכה לשנות את סוג העבדות, המטרה שלה היא חופש רוחני עם גישה אחת - לעשות טוב!
  שום דבר לא מאחד את האנושות כמו דת אמיתית, המבוססת על טוב לב ושכל ישר!
  - רק הניצחון הסופי של האמת העליונה יכול להצדיק שקר! כשם שסיבת השלום דורשת אלימות, קל יותר להדוף חרב עם חרב מאשר עם מגן!
  - האמת היא תמיד במיעוט, והמיעוט יכול לנצח רק בעזרת תבונה וערמומיות! משמעות הדבר היא ערמומיות ואינטליגנציה, בני לוויה נאמנים של האמת!
  עבד הוא קודם כל פחדן, הוא מפחד לאבד את השרשרת שלו!
  לצורר שלוש תכונות של חרקים: עוקץ של עקרב, כפות של זבוב דביק, רשת של מוצץ דם, אבל הוא לא נועד להיות בעל כנף!
  יופייה של הנשמה, טוהר הלבבות, כוחה של האהבה - אין לחלל בגמול יתר!
  אם אתה צודק, הצדק מצדיק אכזריות, אבל רק במידה שהוא לא הופך את הקורבן לתליין!
  התכונה היקרה ביותר של מפקד היא לקבל את התבוסה בכבוד וללמוד ממנה!
  בלוחמה מודרנית, מי שטס מנצח, ומי שזוחל, האויב פוגע!
  עלבון הוא נשקו של נבל ופחדן; במאמץ להשפיל אחרים, הוא משפיל את עצמו!
  רק המתים לא עושים טעויות, אלא אם כן אתה סופר את מיקומו של גן עדן!
  התרגול הוא אם המיומנות, בברית עם כישרון!
  מי שמוכן ללמוד ירוויח יותר מהתבוסה - מאשר היהיר המרוצה מניצחון!
  עדיף למות יפה מאשר לחיות מכוער!
  עבור אדם עצלן, כל הזמנים רעים, חוץ משינה!
  במלחמה, שמחה מוקדמת היא אחות הבגידה!
  הלהב המושלם ביותר נהרס בידיים מלוכסנות!
  זמן במלחמה הוא כמו מים, שוחק חסד ואנושיות!
  לוחם שיושב במארב הוא כמו שודד, רק הוא רוצה לקבל את חייו, ולא את הארנק.
  עבור מפקד טוב, הצלת משלו חשובה יותר מהרג זרים!
  מספר רב של מיומנות וחיל הקברות! אם אתה רוצה להיות גיבור, אל תצעד בצייתנות!
  שקר הוא כמו נחש במקום של כלב שמירה - ברגע שהוא נושך את האויב, אחר בהחלט ינשך אותך בנקודת התורפה שלך!
  האביר יכול לוותר על הכל לגברת, מלבד הזכות להיות הראשון למות!
  חייל רוסי אפשר להרוג, אבל אי אפשר להביס אותו!
  ענק אינו גדול בקומה, אלא בעל מרחב מחשבה שמגיע עד השמיים!
  אלימות מייצרת כניעה חיצונית ומציתת מרד בנפש!
  השבי הוא כמו מחשלת לוהטת, הוא מחשל אותך אם אחריו אתה צולל לזרם הקפוא של השחרור!
  הצדק לפעמים קשה, אבל תמיד רך יותר מאשר שרירותיות!
  כעת הילדים היחפים רצים אל קונגור, מבצר רב עוצמה שבו יש שש מאות חיילים ואפילו מיליציה. מבוהל מהתקרבותו של רב סרן ורשצ'אגין עם מאתיים חיילי קריירה, הרים קהל של אלפיים פוגאצ'בים את המצור ונסוג.
  
  
  אל המורדים הגיעו אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה. בהתחלה הם היו סקפטיים לגבי הילד במכנסיים קצרים והילדה בטוניקה. אבל הצו עם חותם הריבון שכנע אותם לציית לקולונל. אבל זה הפך לאמין עוד יותר כאשר אולג, קושר ציפורניים באצבעותיו החשופות, זרק אותן לעבר המפקד שהחל להופיע, וסמר אותו לדלת במנעולו.
  בנוסף, כבר הגיעו שמועות על ילד שלא מפחד מהקור ורץ מהר יותר מהגרייהאונד עצמו.
  הילד התקבל כמפקד. ואז הוא הציע תוכנית. הם, יחד עם מרגריטה, חודרים לתוך קונגור, הורגים את כל הקצינים, ואז ההמון פורץ פנימה ומסיים את חיל המצב.
  מה שהתקבל בשמחה.
  והילד והילדה, ילדי המחסל האלה מיהרו לקונגור. ויחידה גדולה של מורדים נעה אחריהם.
  אולג ומרגריטה נעו לעבר הקיר בלי להכביר מילים. כמה זקיפים נקטעו. ובואו נקרוס את השוטרים. החלה הפאניקה. רב סרן ורשצ'אגין מיהר לקרב והיה מהראשונים שנהרגו. כמו כן נהרגו שלושה קברניטים.
  ילדים זרקו דיסקים מושחזים בחדות וקוצצו עם חרבים עשויים פלדה מוקשה. הם גם זרקו רימונים תוצרת בית, אבל חזקים מאוד. ממנו טס האויב גבוה יותר ונקרע לגזרים. וקיבלתי את זה מילדי הטרמינטור האלה.
  ואז המורדים יצאו לקרב. וגם איך התחילו לקצוץ ולהרוס. וחיל המצב כבר מבולבל וחסר ראש נכנע לצבא שליחי פוגצ'וב.
  הילדים השלימו את המשימה. ולאחר שכבשו את קונגור, הם מיהרו בחזרה, ליד אופה, שם התקרב הצבא הענק של אמלין פוגצ'וב.
  הילד והילדה רצו ושרו;
  בארץ המולדת, זמירים שרים מזמור;
  בו זורחת השמש הזוהרת...
  מביא חסד - שלום, נחמה,
  וזה פוקח את עיניך - אור ה'!
  
  איפה חבצלות העמק, ואיפה נחילי חינניות,
  וערימות השחת זורמות בדבש...
  אתה תהפוך לאמיתי - תכיר את הגיבור -
  לשבור את הקרניים החדות של השדים!
  
  עכשיו אתה רץ בשדות יחף,
  רק ילד קטן - המקלע כבד!
  והעקבים שלך מתקררים תחת הטל -
  מוכן לשח-מט את היריב!
  
  הדמיורג' יפסל את הטבע,
  צור דפוסים בזוהר סוער...
  אבוי, האל הקצת קפדן הוא מנתח -
  מי לא ייתן לך רק חמישה!
  
  אנחנו האנשים גם יוצרים אדירים -
  מסוגל לאמץ את העולם החדש שלך!
  אין צורך להראות בושה של כבשים -
  אז הצבא יתאסף מיד לקרב!
  
  הילד החלוץ נמצא כעת בשבי,
  התליין משך אותו על המדף ונתן לו שוט...
  אבל אנשים לא מקללים את השטן -
  כי גם נסיונות הם מתנה!
  
  בשביל החלל - הדרכים כולן בפרחים,
  יש להם התלהבות של זרם טהור...
  ואנחנו צריכים להתגבר על הפחד השפל -
  בלי להסתתר בקופסה בזריזות של צלופח!
  
  למרבה הצער, כל כדור הארץ מלא בארונות קבורה.
  גם אם זה מופע פטיש עבורם בצינוק...
  נראה את זה בעדן -
  הרי לפני אלוהים יש גיבור קטן!
  
  אבל האדם הוא בעצם גם אלוהים,
  מבחינה אינטלקטואלית, הוא ענק זריז...
  הספינה עוזבת את המערה השופעת,
  העם והמנהיג הם אחד ללא אימה!
  
  כריזמה היא גם הון,
  שלא יהיה קל להכניס אותו למחזור...
  ואם למישהו היו אשליות,
  הגנב כבר צבט אותו עם ברזל!
  
  כשהמוח שלנו מגיע לשיאו,
  והמתים יקומו לתחייה על ידי התקדמות מדעית...
  יכסה את הקרח בשטיח של פרחים,
  ואנחנו בצעד אל יקומים אחרים!
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה השיגו את החזיר בדרך. הם הרגו אותו ואכלו את הבשר נא. אבל מה אכל טרזן, ולמה הם גרועים יותר?
  והם לקחו איתם את הבשר.
  אולג רץ וחשב:
  שהסדרה על טרזן עדיין הייתה מגניבה. אבל הוא גם הלחין דברים מגניבים יותר. זוהי יצירה מעניינת על הג'ונגל ועל קופי הבר. אבל נגיד עם בחורה?
  זה אפילו יותר מדהים...
  לאחר מכן, הוא ומרגריטה חיברו כמה פרשיות כדי לעשות את זה יותר כיף;
  עבור פוליטיקאי, כל הדרכים עקומות, אבל הן מובילות ישר אל המטרה!
  זהב הוא רך, אבל יש לו כוח ריסוק!
  המתכת הכבדה היא זהב, אבל עומס הזהב קל!
  למרות שזהב הוא מתכת כבדה, בכמויות גדולות הוא הופך אותך לבלתי ניתן לטביעה!
  התליין עובד עם הידיים, אבל המוצר נישא קדימה ברגליו!
  אם אתה רוצה לתפוס את כס המלכות, יהיה לך מלך בראש!
  אם תרצה, הוא יקבל את מקומו של אריה, יהיה שועל בערמומיות, וצבוע ברשלנות!
  הפוליטיקאי המצליח ביותר הוא שועל ערמומי ונמר טורף, כמו גם קוף בשימוש בתחבולות של אחרים!
  מי שלא שועל בפוליטיקה הוא תחת בחיים!
  לשועל המחמיא יש הרגלים של זאב!
  ערמומיות צבאית אינה מנוגדת לכבוד, אלא כאשר היא פונה נגדך!
  במלחמה, רשלנות היא כמו שרף בדבש, היא מביאה רק לדם!
  תמרון העוקף דומה לקרס, לא רק בצורתו, אלא גם בתוצאה!
  לא משנה כמה חזקות הזרועות, בלי ראש הן לא יותר מבובה!
  אפשר להשוות את ההמצאה ליד השלישית, רק עם תנופה הרבה יותר גדולה!
  המהפכה מדממת, שמביאה לשיפור העם, שורפת שומן, מה שמחדש את האליטה!
  את הדיבידנדים הגדולים ביותר על השקעות יקבל מי שלא חוסך חלב אם לילדיהם!
  שקר לבן הוא האמת הנאמרת בדרך חדשה!
  אישה היא אוצר שיכול לשחד את העשירים ביותר ונשק שיכול להפיל את החזקים ביותר!
  בעיות הן מושג נצחי, אפילו המוות רק מעביר אותן אל יקיריו של הנפטר!
  אושר הוא פרח שמופרה בעצמות ומשקה בדם!
  - היסוד המעורב בדם רעוע מאוד, ולכן רק בגוף חי יש לדם כוח!
  הכל נתון לשינוי, מלבד תחושת האחריות והחובה!
  זה רע לאבד את החיים שלך, אבל זה הרבה יותר גרוע לאבד את האלמוות שלך!
  עדיף לטוס לשעה מאשר לזחול למאה שנים!
  חוזק הוא שם נרדף לחופש, חופש הוא שם נרדף לחובה, חובה דורשת הקרבה עצמית וויתור!
  גיבור עם ראש חלש שונה מבובה בכך שהוא נכה את עצמו!
  פסיכולוגיה היא המפתח לניצחון, אתה רק צריך להיות מסוגל לבחור את המנעול הנכון!
  הם לא שולחים את ליבם לסיור, אבל הם לא כורתים את הראש!
  זריזות מולידה ניצחון, מהירות מביאה מזל, מהירות היא האושר השני!
  זריזות מולידה ניצחון, מהירות מביאה מזל, מהירות היא האושר השני!
  נשימתו הקפואה של המוות גורמת ללב לרעוד ועוטפת את קרביו של פחדן. אבל האמיץ מקרבה של זקנה גרומה עם חרמש מושחז: צובר חדות תגובה, קור רוח בקרב, נפטר משומן עודף!
  טמפרמנט אצל נשים מתקיים לעתים קרובות לצד צניעות - וכך גם אומץ אצל גברים!
  טכנולוגיה היא מושג דו צדדי - היא לא סובלת טיפשות!
  הפרי המתוק ביותר הוא הפרי שהכי קשה לקטוף!
  פזיזות היא ההיפך מאומץ, אומץ וחישוב רק בזוגות יולידו ניצחון! כוס ניצחון, כמו בקבוק וודקה, כדי להימנע מצרות, דורשת שלושה דברים: מזל, אינטליגנציה ואומץ!
  המוות הוא אף פעם לא זמני, אבל החיים הם קבועים!
  אין דת כזו שמסבירה באופן הגיוני את מצב העניינים הקיים ואת נוכחות ההיגיון!
  כאן אתה צודק, אבל המוח האנושי עצמו הוא לא הדבר הכי הגיוני בעולם שלנו. לפעמים אפילו נדמה ששום דבר אינו יותר רציונלי מהיגיון!
  מלחמה ללא דם היא כמו חיים ללא כאב!
  היכולת לשרוד בעצמו חשובה יותר ללוחם מאשר להרוג את האויב! כל מלחמה מסתיימת בשלום, והחיים מסתיימים בלוויה!
  אהבתו של מתבגר היא כמו זכוכית: שברירית מדי, נשברת בקלות וכואבת!
  העבד והמלך יוצאים מאותו רחם, אם הם זהים לפני הלידה, אז למה לא להיות שווים אחרי!
  התקדמות מדעית ללא פיתוח מוסר שקול לניסיון לעשן מפיצוץ גרעיני!
  חוסר זהירות במלחמה הוא אם הפשע ואחות הבגידה!
  ,לחם המלחמה הוא המר ביותר: ספוג בדם אחים ובדמעות של אמהות!
  ללדת ילדים זה הרבה יותר נעים מאשר ללדת גופות - אם כי שניהם דורשים מיומנות ותשוקה!
  השעבוד מתחיל בלי הרצון ללמוד ולחשוב!
  דברי חכמים טובים - מעשים טובים טובים יותר!
  החיים תמיד מבריקים, אבל המוות הוא בינוני!
  מדע זה לא הכל, כלי הנשק המתקדמים ביותר דורשים ידיים מיומנות ונפש גמישה! הרוח מנצחת את החומר!
  כל רגע מפסיק להיות מענג ברגע שהוא קופא, קופא כמו חתיכת קרח!
  תנועה היא אושר אמיתי!
  מולדת היא הדבר היקר ביותר שיש לאדם; בלעדיה אין משמעות לחיים!
  אדם ללא מולדת הוא כמו גוף ללא נשמה!
  דת היא נחמה לחלשים - כל חוסר מזל נראה חסר משמעות אם הם זמניים!
  אם הטכנולוגיה היא המלאך השומר, אז רוח הלחימה היא אל המלחמה!
  קל יותר לגרוף את האוקיינוס עם כף מאשר להתווכח עם אתאיסט!
  המחשב, כמו ילדה, אוהב את הצעירים והמתמידים!
  המוות שונה מאהובה בכך שהם תמיד מנסים לדחות את המפגש איתה!
  מוות שונה ממאהב בכך שהוא תמיד מגיע בזמן הלא נכון, אבל אף אחד לא מאשים אותו באיחור!
  מי שמתקמצן על בטיחות ישבר בהלוויה!
  צבא מאוכל היטב הוא המפתח לשגשוג!
  במלחמה, הכנה טובה היא כמו אוויר לריאות; תערובת רעה של גזים משתקת והורגת!
  כאשר אדם נותן לעצמו באופן מלאכותי מראה אדיר, זהו סימן בטוח לחולשה רוחנית.
  מפחיד הוא זאב בבגדי כבשים, לא כבשה בבגדי זאב!
  אין דבר חשוב יותר לאדם; אמנות המלחמה היא שם נרדף לקיום ראוי! מוות של נמר טוב יותר מחיי כלב!
  מוות במלחמה מוצדק רק כאשר האויב קונה אותו במחיר מופרז, ומתנות לאויב זה בגדר בגידה.
  האויב הנבדק כמעט מובס, אתה רק צריך לא לתת לסיכויים שלך להתבזבז!
  גופה של אויב היא יקרה, אבל אויב חי עדיין יעלה יותר!
  התגנבות היא איכות מנצחת!
  באופן כללי, החיים ללא קשיים הם כמו מרק ללא תיבול: יותר מדי - יש לו טעם מר, אבל לא מספיק - זה לא יורד לגרון!
  אדם חייב להרוג ולהציל מישהו לפחות פעם אחת בחייו! יתר על כן, אם הראשון הוא בר מזל, אז השני הוא מבחן הכרחי של אומץ!
  מחשב עדיף על פצצת אטום, זו הדרך הבטוחה לכבוש עמים ולגרום להם לעבוד בשביל המנצח! חוץ מזה, אני לא מפחד מפיתוי! אז כל אמונה שווה משהו אם היא יודעת להגן על עצמה!
  בנוער, הדם זורם מהר יותר וה"קומקום" מתבשל חם יותר!
  חמור איטי, גרוע מחזיר, גם מסריח, אבל לא נותן בשר!
  אש אוטומטית ושאגת פגז הם הדברים הטובים ביותר לזכור!
  אמונה ללא הוכחה: שבז, ללא כנפיים, יכול להתגרד, אבל לא ייתן לו להמריא!
  הדיון הדתי הוא העקר ביותר - שכן לשני המתווכחים אין מושג לגבי הנושא עליו הם מתווכחים!
  במרוץ בין קידמה מדעית וטכנולוגית לבין מוסר, האחרון נידון לתפקיד של אאוטסיידר! למרות שהאנושות מסתכנת ליפול לתהום שבין מדע למוסר!
  מי שחוסך במדע שודד את צאצאיו, ומי שגוזל את צאצאיו יישאר עני לנצח!
  על ידי שדוד צאצאים אתה יכול לעשות הון, אבל אתה לא יכול להתעשר!
  ! פוליטיקה היא עסק מלוכלך שנעשה בחליפות נקיות!
  האמת היא תמיד רבת פנים, אבל טעות היא אחידה!
  יופי הוא מושג דיאלקטי - רק כיעור הוא אוניברסלי!
  כלי נשק מודרניים, בניגוד ליין, אוהבים נעורים!
  לחוס על אויב זה כמו לשבת על פגיון - פלדה לא מכירה את תחושת האמפתיה!
  הנשק הטוב ביותר הוא כושר ההמצאה, הוא לא דורש הוצאות, אבל הוא יקר!
  כאשר מספר הגופות הוא יותר מאחת, הן הופכות מטרגדיה לסטטיסטיקה!
  רצח זה כמו לאבד את הבתולים בפעם הראשונה וזה כואב, ואז עם כל מעשה חדש יש יותר ויותר הנאה!
  סקאוט רע הוא אחד שלא יכול לחזות מוצא במקרה של כישלון!
  בכל תחום אחר טעות עלולה לעלות בחיים ובבריאות, ורק כשאתה טועה בדת אתה מסתכן באובדן האלמוות שלך!
  לחיה יש ניבים, לאדם יש אקדח, החיה מסתמכת על השרירים, ולאדם על המוח! ניסיונות קהים את השיניים, אך מחדדים את הנפש - לכן המוח הוא אלמוות, התקדמות, כמו מכונת תנועה מתמדת, תוביל לשגשוג!
  אפילו החדשות הנוראיות ביותר הופכות להיות שגרתיות מחזרות חוזרות ונשנות!
  כאשר סוכן עובד עבור שתי סוכנויות ביון, ומקצה ילד שמנסה לדחוף שני מוצצים לפיו, הוא מסתכן בקריעת פיו!
  תנועה היא הגשם שתחתיו צומחים פרחי הבריאות, והמעדר העוקר את עשבי המחלה!
  העיוורים לא יכולים לראות את העיוורים - הם הולכים לאן שהם רוצים!
  העיוור אינו יכול להוביל החוצה - דרך העובר הנאמן!
  אבל אל תחכו לנוסע רואה - עזרו לעיוורים המסכנים!
  אדם נשבר בקלות, מכפיף בקושי, ולעתים רחוקות מאוד משיג אהבה מהטבע!
  בקלפים, המזל מגיע לראש בהיר, אצבעות זריזות ולב רגוע!
  באופן כללי, פשע הוא לא שוקולד; אם תתלכלך, לא תחיה חיים מתוקים, אבל בהחלט תקבל השמנת לב!
  חוסר כוח יכול לפצות על עודף אינטליגנציה, אבל שום עודף כוח לא יכול לפצות על חוסר אינטליגנציה!
  כישרון יכול להחליף חוסר חינוך, אבל שום חינוך לא יכול להחליף חוסר כישרון!
  יהלום הוא תכשיט ללא ליטוש, אבל שום כמות ליטוש לא תהפוך פחם ליהלום!
  מוות של מישהו אחר הוא כיף, אבל המוות שלך גורם ללב שלך להתפוצץ ולנשמה שלך לשקוע במגפיים שלך!
  כסף הוא כמו לכלוך, נדבק לידיים עקובות מדם ונשמות חלקלקות!
  מכל צורות הפנאטיות, הדתי הוא הכי לא רציונלי ואנוכי, ולכן הוא מכוון בעיקר להשגת אלמוות אישי!
  אהבה שונה מאונס רק בצורת תשלום - תשלום בעין עבור הפעולה האחרונה!
  עדיף להפסיד בצדקה מאשר להרוויח בחטא!
  הפסד הצדיק הוא רווח בשמים, רווח החוטא הוא גזל נפש!
  בהכחשת אלוהים הטילו הקומוניסטים נטל מופקע על כתפיו של האדם! ברצון לתפוס את מקומו של הכול יכול, האדם לא יכול היה לעמוד בכאב של גולגותא ובפיתויים של השטן!
  ללא כוחו של ישוע, אנשים, במקום לבנות ממלכה של טוב וצדק, נפלו למאגר החטאים!
  אין ספור האוצרות בנפש האדם, רק אם תתחילו לבזוז אותם, יתייבשו במהירות מבלי להביא שום עושר!
  כל אקט מיני, אוצר שאתה חולק בין שניים ואף גנב לא יגנוב לך אותו מליבך!
  לכל גבר יש משהו במשותף עם פרימט, זה טוב אם כוח, אבל לעתים קרובות יותר אינטליגנציה!
  זה היה מצחיק אם זה לא היה נכון!
  למרבה הצער, יש לנו יותר מגברים הגונים ופוליטיקאים ישרים!
  מי שבוגד בנפשו תמיד נשאר אובד עצות - הוא נותן אלמוות לבני תמותה!
  ניצחון על יריבה חזקה בדרך כלל עולה יותר, אבל לא תיתן את זה לחינם!
  אי אפשר להצדיק רצח על ידי אינטרס אישי ורווח - רק הכבוד, החירות והמולדת הם תומכי האלימות!
  טוב צריך להיות עם מקלע,
  מכה כמו פלדה זועמת!
  אז הדם זורם כמו מפל,
  לרוע אין רחמים, הרוג את כולם!
  מכל יצירות האמנות, אלו יצירות מופת צבאיות שהן מושרשות הכי חזק בזכרון האנשים ומעוררות הכי הרבה דמעות!
  - ציור צבוע בדם: בהיר יותר מציור שמן ודוהה הרבה יותר לאט!
  אדם הגון שם צדק מעל משפחה וחברות! חייב להיות חוק אחד לאויבים ולחברים, כמו שיש לבעל לאשתו!
  נוכחותם של חוקים שונים הופכת את הצדק לזונה!
  יריב חזק מחזק את הגוף והרצון שלך, מחזק אותך - חלש משחית את נשמתך ומחליש את גופך, והופך אותך לחלש יותר!
  אז הדרך הקשה נותנת ניצחון הרבה יותר קל!
  לחייל נותנים ידיים לירות, ומוחות לעצור בזמן!
  להרוג טיפש: זה אותו דבר כמו לדקור אותו במחט, לירות בבחור חכם זה כמו להכות אותו עם פגז!
  הטבע הוא אמו של האדם, ואמו של ממציא גדול לא יכולה להיות טיפשה מוחלטת! למרות שהיא חסרה כושר המצאה מעשית!
  הכדור הוא השיטה החינוכית היעילה ביותר בתקשורת עם צעירים, כמו גם עם זקנים!
  רק יעילות ההשפעה פוחתת! לעתים קרובות אתה תאבד את הסמכות שלך, אבל אם תיתפס, תצטרך לגדל זומבים!
  הדת מורידה אדם גאה לרמה של חיה - נותנת בחירה בין כבש לעז!
  עדיף לתת את העור שלך לאנשים כמו כבשה מאשר לשרוק לנצח כמו נחש!
  באופן כללי, המושג עבודה עם הראש כרוך לא רק בפרשנות מילולית, גם כשמדובר באומנויות לחימה!
  אם אתה רוצה להתעשר, הוטבל כיהודי; אם אתה רוצה להתעשר, שאל מיהודי!
  עופרת מסייעת לעיכול, במיוחד אם הגלולה בצורת מחסנית!
  פקיד שאינו לוקח שוחד הוא כמו זונה בתולה!
  בדרך כלל, כדי להציל אחד אתה צריך להרוג את השני! זהו ללא ספק חוק אכזרי, אך הוא משחזר את האיזון הטבעי של המינים!
  אין לוחם טוב יותר בעולם מחייל רוסי, ואין עריץ גדול יותר מגנרל רוסי!
  מותרות מופרזת היא סימן של קלות דעת, קלות דעת היא מבשר של חורבן קרוב!
  דברי חכמים מפי ממזר, כמו מזרקה ממזבלה!
  יש לך יתרון באורך, אבל לי יש יתרון בראש!
  לפעמים אתה יכול להרוג, אבל אתה לעולם לא יכול לקחת ממך תקווה!
  במלחמה, אם אתה מחמיץ שנייה, אתה יכול להפסיד נצח!
  מגדל רגיל מעורר רחמים בין גורדי שחקים, אבל מלכותי בין צריפים!
  האדם נכנע לכוח, מכבד אכזריות, מתעב עדינות ואינו מעריך חסד!
  סקס הוא התרופה הטובה ביותר לכל מחלות הנפש, אך למרבה הצער הוא יקר וקשה להשגה!
  מי שלא אוהב סקס לא אוהב את החיים ולא מעריך את שמחות הבשר!
  לשירה יש במשותף ליין שערכו גדל עם הזמן, אבל אפילו מאות שנים לא מאפשרות לקווים לדעוך או לניצוצות לכבות!
  חייל הוא כמו מחשב - הוא סופר אחד או אפס, אבל לוחם הוא חבר ואויב!
  האדם נבדל מבעלי החיים בהומניזם, וביכולת לפעול בניגוד לאינסטינקטים!
  אלימות נגד נשים מייצרת לפעמים ילדים בריאים, אבל אלימות נגד הטבע מייצרת רק מפלצות!
  אם אמא אכזרית, גם הילדים! כמו הטבע, כך גם צאצאיו - האדם!
  ידידות מבקשים מהחזקים, הזנה מהעשירים, ומתמסרת לבלתי נרתעים!
  לתקוף היא הדרך הטובה ביותר לנטרל את היתרון המספרי של האויב - להכריח אותם להשיב מלחמה היא כמו לחתוך מחצית מהזרועות שלהם!
  .עבור אישה, אהבה היא הנאה והכנסה, עבור גברים זה הנאה והוצאה!
  המצאת נשק חדש לאדם לא מוסרי זה כמו ניסור רגלי כיסא כאשר חבל כרוך סביב הצוואר שלך!
  עם הגעתם ליד אופה, החבר'ה דיווחו לפוגאצ'ב על השלמת המשימה.
  מלך האיכרים הופתע מכך שהילדים עבדו כל כך מהר. וכמובן הוא פרס אותם. הוא הציג לכל אחד צלב כסף. ומאתים רובל כל אחד.
  ואז הגיעה ההתקפה על אופא. מרגריטה ואולג, כמו תמיד, נמצאים בחזית ותוקפים במהירות.
  הם קוצצים אויבים עם סברס וזורקים פצצות.
  חיל המצב של אופא כבר היה חלש מרעב, וניצחונות המורדים שברו את רוחם.
  בנוסף, למלך הקוזקים יש כמעט חמישים אלף חיילים - כוח עצום...
  לאחר שאולג ריבצ'נקו פרץ למוות את הקומנדנט, נכנעו הלוחמים הנותרים.
  הם נשבעו, צמותיהם נחתכו, והם קיבלו תספורות קוזקיות. כמה קצינים בחרו להצטרף לפוגאצ'וב. האם לולאה טובה יותר?
  בקיצור, אופה נלקחה בקלות. ואפילו הצאר הקוזק הצטער על שלא הסתער על העיירה יאיצקי.
  באופן כללי, העניינים הלכו טוב יותר עם פוגצ'וב. כעת ניתן לשלוח חיילים נוספים למפעלי אוראל. ובלובורודוב מקבל הוראה לקחת את כל הערים ואת טובולסק.
  בהחלט התקבלה ההחלטה לנסוע לקאזאן, ולאחר מכן למוסקבה. אמיליאן פוגצ'וב אף דיווח כי בנו צרביץ' פאבל עצמו הצטרף לקמפיין וימסור את כס המלוכה לאביו. בכל מקרה, רבים האמינו בכך.
  צבאו של פוגצ'וב המשיך לגדול. הגיעו ידיעות על לכידת עוד כמה מפעלי אורל, ותותחים, אספקה ואבק שריפה חדשים.
  לאחר מכן יצא צבא ענק למערכה. היא נעה לאורך הנהר, לאורך שתי הגדות לעבר הוולגה.
  הצאר אמיליאן פוגצ'וב היה עליז ומרוצה. עד כה הכל הולך לו טוב מאוד. באופן כללי, המורדים מעולם לא הוכו ברצינות. והמוניטין של הצאר הרוסי החדש עולה. ובכל יום מצטרפים אליו לוחמים חדשים באלפים.
  למלך הכריז על עצמו יש גם הרבה חיילי פרשים. והכל מריח כמו ניצחון אמיתי.
  שומרי הילדים רצים לפני שאר הצבא. הם עליזים וצוחקים הרבה.
  כאן תוקפים הלוחמים הצעירים את סיירת ההוסרים. קיצור דרך, כמה רימונים שהושלכו באצבעות רגליים חשופות. והלוחמים הושמדו.
  בהמשך שוכן מבצר אוסה. בסיפור האמיתי היא נכנעה ללא מאבק. אז החבר'ה עדיין לא הסתערו או הרגו אף אחד.
  הם אפילו השתעממו קצת... החבר'ה שרו;
  ספרטק גידל עבדים למעשי גבורה,
  לזרוק את עול הנסיכים השנואים...
  הוא הפך את האומללים לנחיל של נשרים -
  הקריאה פשוטה - הרחב את החלומות שלך!
  
  שלוף את החרב על ידי לחימה,
  ותחרוץ ללא רחם את אויביך הרעים...
  למרבה המזל, תפתח את הדרך במהירות כלוחם,
  הנפטר יחיה לנצח בגרניט!
  
  בואו נוציא את הירח מהשמיים, אין צורך,
  נפתח את מרחבי מאדים כמו שערים,
  ותאמין בנוגה, אני אבוא...
  כל שביל החלב ייפול תחת חרבו של הגיבור!
  
  יש כוכבים בשמיים ועיני בנות -
  הם נוצצים באבני ספיר ואבני אודם...
  והמחשבות הפרועות שלי עפות -
  כאשר אבינו לש את הצד של מאמאיה!
  
  צ'לוביי בן התמותה קרא בקהל -
  זה של רוס יגווע מתחת לפרסה של המערבולת...
  הבכי המטורף מוזר - תהרוג את כולם:
  שהצחוק והשירים הקולניים גוועו!
  
  התשובה מפרסבת ניתנה בקול רם,
  מכת חנית והאויב בגיהנום של סיוט...
  זינדאן לא יחכה ללוחם -
  אנחנו ננצח, אתם מאמינים בזה!
  
  סלע הוא ערמומי - יש ימים בעננים,
  לא בכל פעם יש מזל וגביעים...
  והערים שלנו הן אש, אורות,
  כנראה שגם אנחנו לא עמדנו בקצב!
  
  אבל דע את מקומו של הרוסי בניצחון,
  קיסר אבינו, המקדוני האדיר...
  כוכבי הלכת יהפכו בקרוב לגן עדן,
  גבינה עם תה טעימה מאוד פושחונסקי!
  מבצר אוסה, כמו בהיסטוריה האמיתית, נכנע ללא קרב. חיל המצב ומפקדיו נשבעו אמונים למלך הקוזקים. ואחריו המשיך צבאו של פוגצ'וב. צועדים בניצחון ומצטרף לאלפי איכרים. צבא ענק שצומח במהירות. במזרח, הפוגאצ'וויטים כבשו עוד כמה ערים והתקרבו לטובולסק, שם מצא החיל של דלונג מקלט.
  כמעט כל מפעלי אורל השתלטו על ידי המורדים, ויש שם ממשל חדש. במערב לקחו את סמארה והתבצרו שם. יותר ויותר אנשים עוקבים אחר המורדים.
  ומאחורי מלך האיכרים יש כוחות גדולים. ישנם רבים מתומכיו בקאזאן עצמה. המושל קאנט, הגרמני הזה ממש רועד מפחד. יחידה קטנה שנשלחה לפגוש את צבאו של פוגצ'וב נתפסה. גם פוטימקין, שנמצא בקרמלין של קאזאן, רועד מפחד.
  מה הוא יכול לעשות נגד צבא כזה...
  ואולג ריבצ'נקו ומרגריטה שוב מבצעים הישגים. הפעם, הם עברו לתקופתה של אליזבת פטרובנה. והם תופסים את פרידריך. אבל זה כבר סיפור אחר. שם ניסו הוא ומרגריטה, והמלך הגדול של גרמניה, לאחר התבוסה, נתפס. והשומרים שלו נהרגו.
  הילד והילדה עפו על פני כמו סופת הוריקן, במיוחד מכיוון שפרידריך נותר עם מלווה קטן מאוד. אבל הילדים האלה קצצו את כולם והביאו אותם על כתפי המפקד למחנה הרוסי. אז גרמניה נכנעה.
  ורוסיה סיפחה את פרוסיה המזרחית.
  ואליזבת השנייה חיה זמן רב יותר בשמחה. והיורש פיטר מת מקוליק טחורים. אז רוסיה הצליחה לשמר את הישגיה. אבל גרמניה מעולם לא התאחדה!
  ואז חבר העמים הפולני-ליטאי הפך לחלוטין לחלק מרוסיה...
  ובכן, אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה שהו שם לזמן קצר מאוד. ויש להם משימה קשה חדשה!
  אבל בינתיים פוגצ'וב יכול להסתדר בלעדיהם. יש דברים יותר חשובים לעשות.
   הנה הוא אולג ריבצ'נקו, כביכול ספורטאי גדול, אם כי צעיר יחסית, שמשתתף עבור רוסיה בתחרויות של ימי הביניים. אחד מול מאה אבירים נבחרים. והם אפילו כבלו משקולות לרגליו, כדי שיהיה יותר כנה. מה עם אולג ריבצ'נקו? כוחות הפנטזיה סופרמן תמיד חיו בתוכו, כי זה גם חלום וגם לא חלום, אלא משהו פאסמגורי, שבו כל החלומות הנסתרים מתגשמים.
  היו אפילו שבעה אורות בשמים. וכל אחד הוא בצבע הקשת.
  לפניו עומד הנסיך הבריטי צ'ארלס, ניחן במתנה מיוחדת: לסלוח ולרחם על העומדים מול מנהרת התמותה, שדרכה נפתחת הדרך לעולם אחר.
  ואתה רק ילד שנמצא במקום שבו נחרץ גורלו שלאחר המוות של אדם גדול.
  אולג ריבצ'נקו נפגע ברגלו בכאב רב כאשר נתלו אזיקים נוספים. הקולונל הצעיר בקושי הצליח לעצור את הקריאה שנמלטה מחזהו.
  גופו נעשה צעיר עוד יותר, ממש כמו ילד בחטיבת ביניים, ולא שרירי כמו קודם.
  והנסיך, שהעמיד פנים ששום דבר לא קרה, צעק מחריש אוזניים, עם צרידות קלה בקולו:
  -אז, עכשיו אתם בתנאים שווים... נושאי תנועה של סוסים מהירים, צעדו!
  הקהל שישב ביציע החל לשרוק בקול רם.
  אולג ריבצ'נקו, לפחות בראייה מקבילה, הוא סופרמן מהמעמד הגבוה ביותר. כאן קצת התחרטתי שאפשרתי לחבר את הברזלים לעצמי. במבט ראשון, עשרים פאונד או תשעה קילוגרמים זה כלום; ליריבים יש שריון במשקל לא פחות. אבל אם הם קשורים במיוחד לרגליים, והגפיים כבולים, אז זה לא ייראה כמו שטויות לאף אחד.
  אתה בקושי יכול לזוז עם הגוף המצומצם שלך.
  בסיבוב הראשון, כל יריבו של אולג ריבצ'נקו, שהפך לעולמי חדש לעולם החדש, רצו למעשה בטור מאוחד משובץ קוצים. גם במהלך המבחן המעשי, בסגנון מרוץ פנטזיה, הלוחמים התנהגו לאנשים באופן כמעט טבעי.
  הסופר הילד לא הרגיש ממש בנוח. והחוזק בכלל לא כמו קודם... משהו לא מציף אותו באנרגיה. והגוף שלך נראה לא יותר מעשר שנים, אבל הוא היה שתים עשרה. והיריבים הרבה יותר גדולים ממך ובורחים.
  קופצים ומוצצים בבטן, מסתגלים למוזר
  מדים, נשק וחימום. המעגל הגדול והחיצוני של הרשימות נמדד בשמונה מאות וחמישים מטרים והיה מונח בשלושה חיפויים שונים לסירוגין: לוחות אבן חלקים, חלוקי נחל חדים (לעיתים נשים יחפות ובני נוער אשמים נאלצו לדרוס אותם כעונש), ובצורה מסודרת. חצץ עגול מונח, דחוס.
  אולג ריבצ'נקו חשב בבהלה שאולי הוא ימשיך להתכווץ כך עד שיהפוך לעובר ולבסוף ייעלם.
  או שאולי זה רק למשך הבדיקה?
  כל חיפוי נתקל ארבע פעמים, האורך הגדול יותר נמצא על אבנים חדות, כך שאי אפשר היה לשמור על קצב ריצה אחיד בצורה רגילה.
  אולג ריבצ'נקו, שהפך לבסוף לילד, היה היחיד שרץ יחף והרגיש את דקירות סולייתו החשופה. כן, ברור שהתנאים לא שווים.
  אבל עם כל זה, כל משתתף במירוץ הקטלני, הקרב הקדוש על עתיד האימפריה, ראה את עצמו, אם לא הלוחם החזק ביותר ביקום, אז גבוה בהרבה מרמת האיכרים הממוצעים והטיפשים. ובכן, איזה ממזר רוסי אינו מתחרה להם.
  וזה אפילו משפיל שכל כך הרבה מהם התאספו נגד הילד המרופט.
  לאולג ריבצ'נקו, כמובן, היו כאבים רבים ברגל התחתונה, שנחבלה ממכת מוחץ מפטיש. לאחר שעברה "טבילה" חסרת רחמים, היא אפילו התנפחה והכחילה. הו, תליין-נפח, הייתי רוצה להכות אותך עם פרקי אגרופי ברקתך הקהה. להפיל אותו ככה, או אפילו יותר טוב עם אותו פטיש כבד בצורת יהלום! עם זאת, אף פעם לא מאוחר מדי! ביקום הזה, הילד רץ יחף, תענוג נדיר עבור מוסקוביט יליד ונסיך, במיוחד עם האכפתיות והנימוס הפרם שלהם. נכון, עכשיו אולג ריבצ'נקו החל להיראות אפילו צעיר יותר - לא יותר מעשר, מקסימום בן אחת עשרה, והיחף הנערי שלו כבר לא נראה לא טבעי.
  הנער קולונל התעודד ושר:
  - צוחק מי שעליז! מי שרוצה ישיג את זה! מי שמחפש תמיד ימצא!
  התחושות של חדות האבנים נראו כעת נעימות ונוקבות קשות בו זמנית. אבל זה רק הדליק את המתבגר הנצחי, או יותר נכון את הילד.
  והאנרגיה שנסוגה החלה לחזור לשרירים הצעירים.
  לאחר המעגל השלישי, כמה לוחמים מימי הביניים וחזקים מאוד עשו ניסיון כמעט היסטרי, בעזרת חוצפה סוסים, להתקדם. הם נזפו תוך כדי הליכה ואף החלו להדביק בהדרגה את אולג ריבצ'נקו, שלא היו לו מתחמים מיוחדים ועדיין הלך בזנב העמוד.
  הנער קולונל החליט לא לכפות דברים עדיין ולהמתין.
  המערך החל להימתח לאט לאט, כמו בטן של מכווץ בואה, וכבר במעגל החמישי כל הלוחמים רצו אחרת. לא כבעבר בחלק האחורי המאסיבי של זה של זה, אלא בפער מרשים.
  המתכת צלצלה, היא חרקה מתחת למגפיים המחושלות...
  אולג ריבצ'נקו חד העין והמנוסה ראה שהחיילים בשריון מזיעים ונושמים יותר ויותר. אפשר להבין למה תלו שרשראות על הילד היחף. ילד קל גוף, הוא יכול בקלות להסיע עדר שלם של לוחמים מבוגרים וכבדים יותר.
   עכשיו אחד מהם, במאמץ נואש, הגיע, מהצד השני, אל הנער הזריז. אולג ריבצ'נקו נמנע מהניסיון לחתוך אותו באלכסון ותחב את חרבו לראש בעל הקרניים. המכה שהופכת הגוף הייתה כל כך חזקה עד שקסדת האויב התפוצצה והוא נפל לתוך החצץ עם ראש מדמם. כמה בנות, סדרניות במעילים לבנים ונעלי בית שחורות, תפסו את הלוחם חסר המזל.
  שום דבר לא יכול לעזור לו!
  אולג ריבצ'נקו, ששמע את קריאתם המופתעת, ציין באופן פילוסופי:
  - עדיף לילד חזק להיות כמו שהוא, ולהיראות כמו מבוגר חזק תמיד עדיף להיראות שונה ממה שהוא! אבל בכל מקרה, מוטב לשליט לעולם לא להיראות חלש - גם אם עיקר כוחו הוא הונאה!
  לא הגיע הזמן לעבוד בצורה יותר אנרגטית?
  אולג ריבצ'נקו, הסתובב על האבנים החדות שנתנו תמיכה לעקביו, חתך את השריון של השני. הוא נפל, אך מיד קפץ ממקומו, והנסיך המחסל השתמש בספינר ופגע בראשו של רגלו החבולה, שכבר החלימה במהלך הריצה. האויב לא ציפה להתקפה מהירה כל כך, ולאחר שהחמיץ את רקתו מכוסה בקסדתו, כמו עגל שנהרג על ידי מועדון קצבים, הוא נפל.
  היה במה להתגאות! למרות שזה קצת כואב.
  תקיעה קטלנית, במיוחד מאחר שחתיכת הברזל העלתה את משקל המכה. לאחר מכן אולג ריבצ'נקו שיחק בפני הקהל עוד זמן מה והרשה לעצמו להיתפס על ידי השלישי - הרוזן דה לאקאפר. הוא היכה גבוה מדי עם החרבות שלו ומעד, מה שלמעשה שבר את רגלו. כמובן שפיסות הברזל מנעו ממך לרוץ, אבל איתם הרגשת שאתה מכה עם גרזן.
  הנער קולונל הוציא את לשונו וקפץ גבוה יותר, מרגיש יותר ויותר אנרגיה בעצמו.
  אז למעשה, לו, כמו ברוס לי, ג'קי צ'אן, סטיבן סיגל, ואולי אפילו טוב יותר מכולם גם יחד, יש יותר זמן לפתח את כישוריו.
  אלא אם כן, כמובן, הזמן חסר הרחמים משליך את השכחה. אבל יש תקווה שמרגריטה תציל אותו.
  ורק בהקפה התשיעית הגביר הלוחם-מחסל הצעיר, מקפץ בהתרסה, את מהירותו. בהתחלה, בזה אחר זה, כמו סירת מנוע מצוף, הוא עקף את כל מי שהיה קצת מאחור, רחמנא ליצלן, לא פגע בהם. אמנם, כמה מהם, שלא העריכו את האצילות של הילד, מיהרו משני הצדדים, אבל הטחנה המהירה חתכה אותם, כך שראשיהם עפו. זה כבר מוות בלי שום סיכוי.
  אולג ריבצ'נקו סינן:
  - מלחמה, יש מלחמה!
  משהו קרה לצאצאי הוויקינגים והסקסונים הלוחמים: הם לא העזו למהר בהמוניהם, אלא המשיכו לרוץ. אולי העליונות המספרית שלהם הכתיבה טקטיקות כאלה. או החוקים הלא כתובים של משחק קטלני? אולג ריבצ'נקו , בלי למהר לאף אחד, התחיל להדביק את מה שנקרא מנהיגים. כמובן, תריסר לוחמי כתר נוספים, ואפילו אלה שהיו בבעלותם זה או אחר, ללא ספק לא יכלו לאהוב את מצב העניינים הזה. אבל לאחר שהפסיד חמישה, משום מה אף אחד לא מיהר לנקום. כנראה שהרוסים הבינו שהם לא ישלחו חלש לטורניר סקופן-שויסקי שיציל אותו.
  גם אם הוא רק ילד על בשרו, יש לו ניסיון של ותיק ותיק ממאות שונות.
  ולא רק בצבאו של אמלין פוגצ'וב.
  וכשאולג ריבצ'נקו הוציא את הלשון והם הגבירו את הקצב עוד יותר בתסכול. אבל הנשימה הכבדה אמרה את כל זה לזמן קצר. לאן הם צריכים ללכת? אבל הוויקינגים והסקסונים חזקים ועקשנים. הם יניחו עצמות, אבל לא יוותרו על שלהם. במשך עשרים ואחת שנה, שוודיה החזיקה מעמד נגד החיילים הרוסים של פיטר הגדול, ובסופו של דבר אילצה את הסכם השלום להתנסח בצורה רשמית לא ככיבוש, אלא כרכישה. הם התישו את המדינה הרוסית, צמצמו את האוכלוסייה בחמישית במהלך המלחמה!
  הנער קולונל קפץ ממקומו, מתחמק מהזריקה.
  וזה היה כאשר נשים ילדו עשרה ילדים למשפחה!
  צאצא בריא זה המפתח להצלחת כל כוח.
  ובריטניה למעשה הצליחה לנצח במלחמה היחידה שלה עם רוסיה, לאחר שכבשה את רוב חצי האי קרים. הבריטים התבררו כחזקים אז, לראשונה מזה רבע מאלף, והצליחו לנגוס חלק מהשטח מרוסיה.
  הילד חתך לעבר הלוחם המפגר, והגוף חסר הראש קרס על האבנים. האחרים החלו לנשום עוד יותר, בניסיון להגביר את קצבם.
  אבל הפעם, אולג ריבצ'נקו ילבש אותם עד אפיסת כוחות. הם לא יכולים להתחרות בו. המהומה של להתיש חלוץ ללא מגע במהירויות כמעט שוות.
  זכרתי את קרב האש האינטנסיבי עם צלפים בצ'צ'ניה. זו באמת מלחמת עצבים. הרבה יותר קל כאן. והאויב יגיע לסופו הוודאי.
  אז הנער קולונל שמר על ה"שפנפנות" שלו מתוחים במשך ארבעה מעגלים שלמים. ואז הם פשוט היו צריכים להאט את הקצב הפראי הזה כדי להפיג את המתח הבלתי נסבל. אנחנו צריכים לעשות חישוב של כוח, חס ושלום, לפחות הפוגה קלה. אולג ריבצ'נקו, בהלם, אפילו זרק מספר, הרים את חרבותיו, עשה סלטה ותפס אותו שוב. ואז הוא חזר שוב על מהלך אקרובטי דומה, ואמר:
  - הרוסים רודפים את הגרמנים, הניסיון לא יעזור! לכו לעזאזל פחדנים - בשר טחון אנושי!
  הו, כמה אנרגיה וכוח פראי יש בגוף של ילד.
  כשסבלנותו של הדוכס דה-דלונג התמלאה עד אפס מקום, המפקד הראשי צעק בזעם:
  - נלחמו, אתם בני ארנבות רטובות!
  למרות שהלוחמים הגיבו על כך גרוע.
  - לקרב עקוב מדם! - נבח הנסיך בקול, כמעט קורע את מיתרי הקול שלו.
  אכן, כמה חבל לברוח מילד.
  אולג ריבצ'נקו חייך בערמומיות:
  - סוף סוף יש מה לעשות!
  ובכן, הניסיון שלו כבר כל כך נרחב שזה לא מפריע לו שיריביו הרבה יותר גדולים.
  חסרי הנשימה, הלוחמים המותשים מקרב השומרים הפשוטים עצרו בפתאומיות והרימו במהירות את נשקם. האצילים שרצים אחרי אולג ריבצ'נקו מיד השתפרו: דו-קרב עם אויב, אפילו "קדוש" (כן, הוא קדוש, השטן הבלונדיני!) ללא ספק יצטרכו לבזבז זמן יקר. הנה, אחרי הכל, תריסר לוחמים לא הכי גרועים ממהרים בבת אחת. או שהם עלולים לחכות הרבה מאוד זמן, אולי אפילו עד שיקברו אותו בקבר. ואם קורה משהו, "השטן הקטן" נערם בבת אחת וחופר באבן. הם הוסיפו את יוהרה וגאוותם.
  תן למהירות להיות תלולה יותר והם מיד נהמו באכזבה: קול כפול וקצר של מתכת נשמע, והקורבנות החדשים של הקרב הקדוש, רטובים נוטפים, נפלו, מתפתלים נואשות על הקרקע.
  הילד מהיר מאוד, והתגובה שלו מהירה יותר מזו של קוברה.
  אולג ריבצ'נקו המנוסה הרג את יריבו הראשון בבעיטה פשוטה למפשעה. נדוש, אבל יעיל. אני מרחם על הבחור, האם הוא יצליח להתרבות אחרי זה? אבל לא כל כך דרמטי. עם זאת, זה קרה, ולמרבה המזל לא בחור, קורבן של "סירוס" בשנות החמישים לחייו. אדם אציל בזה, סמל משפחתי עם ורדים אודם. השני קיבל מרפק קופץ על האף. יש הרבה דם וזה נראה כמו נוקאאוט... זאת המשמעות של תנועת גוף נוספת. ואז לתקוף את השאר.
  אתה מהיר כמו נמייה. היריבים שלך לא יכולים לעמוד בקצב.
  אחד מהם נבעט מיד בגופו בשתי רגליו על ידי הנער קולונל. השריון התכופף, קריש דם ירק מאחורי הפה, והשני היה המום ממכת חרב בנאלית על קסדה קהה עם קרניים עקומות. והיריב הבא נפגע בסנטר עם ידית פלדה. זה נחתך היטב אם אתה מכה את הקצה מאוד. השאר מיהרו לעבר הנער קולונל.
  נראה כי להקת דובים תקפה את גור הזאב האמיץ.
  אבל אולג ריבצ'נקו חישב הכל נכון, הם יתעייפו וייגמרו הקיטור. והתנועות אינן זהות והתגובה אינה זהה. לוחמים שהם מאוד חזקים פיזית יכולים לרוץ כל כך בשריון, אבל מי שרגיל להילחם על גב סוס לא מסוגל לעשות זאת. הם החזיקו מעמד רק בשל תכונותיהם החזקות. כל הכבוד כמובן.
  הילד, לעומת זאת, אינו מכוסה כלל, אך בשל תגובתו הפנומנלית, הוא נמלט בקלות.
  אולג ריבצ'נקו , כאילו דיבר עם מישהו, ציין, כמו סוקרטס צעיר:
  - בעודו גבורה בטירוף, חייל לא עושה טיפשות - המפקד עושה טיפשות, שולח חיילים למקום שבו הגבורה הופכת לטירוף!
  אויבים מנסים לעודד את עצמם עם צרחות קורעות לב ושאגות שוורים.
  אבל אתה לא יכול לרמות את השרירים שלך. והלוחמים נדדו עכשיו כמו זבובים ישנוניים, מפריעים זה לזה. בנוסף, טקטיקה של בעיטה יוצאת דופן עבור עמים אירופיים. לא פותחו עבורו מערכות הגנה, זה כמו האלפבית הסיני.
  ונחשו מה - הם אפילו לא שמעו על אומנויות לחימה!
  ואולג ריבצ'נקו המהיר והטרי תמיד מנצל זאת. ואז התחילה ההצגה: בעיטות, חרבות, ברכיים, מרפקים, במהירות מטורפת. אפילו הדבר הכי פשוט - להרביץ לקטנטנים בשריון. עשרה גברים חזקים נותרו שוכבים, מתפתלים, כמו לוקים שנזרקו מהגלישה, על משטחי הרשימות, שם נערות ונערים רצו למעלה, הם קיבלו מיד טיפול רפואי פשוט. ומישהו אפילו לא היה צריך לעשות את זה; הנשמה שלו עפה לגן עדן. או בגיהנום, תלוי במזל שלך. מסיבה כלשהי, אולג ריבצ'נקו נזכר בלהיט המפורסם של ויסוצקי - הנשמה שלך שאפה למעלה! אתה תיוולד מחדש עם חלום...
  אבל אם חיית כמו חזיר, תישאר חזיר!
  אבל אז עלו על אולג ריבצ'נקו תריסר שני ג'וקים נלהבים עם חרבות במקום לסתות. מתוכם, רק שלושה בעלי כותרת, בהנהגתם האחרים, כמעט הציגו התנגדות מתואמת היטב שנוצרה על פי הכללים. הם ניסו לעמוד בשורה אחת וניסו, למרות עייפותם, לנוע כמה שיותר מהר וכמה שיותר. לא לאפשר לקולונל הקטן התוקף לצופף אותם מיד על פני האצטדיון.
  הלוחמים כאן מנוסים, הרבה יותר גדולים מהילד החצי עירום והשזוף בכבלים, עם רגליים שבורות בולט.
  אבל אולג ריבצ'נקו עף בצורה כזו שהוא אפילו לא הרשה להם לעמוד בתור; השניים הראשונים נפלו על טריק פשוט, העבירו תנופה לראש, הם קיבלו מכות בגוף.
  אולג ריבצ'נקו תרגל סיוף עוד במאה העשרים, והוא לא היה זר לזה.
  והשריון והצלעות מתכווצים. ודם התיז כמו מזרקה מהכבד השבור.
  זה נפל על האבנים וסירק כמו חומצה.
  ואז העקב החשוף והחסר רחמים מצא מקדש נוסף בברון דה מוגאסק. הנער קולונל החליק בין האבירים, כמו אוגר לתוך חור, לבין מרפקים ולסתות פעם, פעמיים. במשחקי מחשב, במגוון אומנויות לחימה, אפילו מכה קלה בקצה הסנטר, מהנקודה הימנית של הקצה לצד השמאלי, מסוגלת להשבית לחלוטין את הלוחם המתמיד ביותר.
  ובכן, להיראות כמו ילד לא אומר להיות פראייר.
  נותרו עוד חמישה, אבל אולג ריבצ'נקו אפילו לא חושב להפסיק. ילד נצחי, עושה סלטות, עומד על הידיים ובועט בסחוס בלוע.
  עצמות ועור מתפוצצים, תרסיסי דם.
  יפה, אפילו ג'קי צ'אן לא יכול היה לעשות יותר טוב. אגב, אחד הלהבים שרט לי הכל על הצלעות החשופות. אבל זו שטות. אז הילד-הנסיך יכעס עוד יותר. אתה תופס חרבות ברגליך, רק כדי לא לנכות את עצמך. ככל שאתה מתחמם יותר, כך הכוח מבעבע בך בצורה נמרצת יותר. הצידה, ורגל חזקה ויחפה בצוואר הספירה האחרונה... לעזאזל, בנו של הזאב היכה את העיתונות עם פגיון, טיפות דם הופיעו על בטנו של אולג ריבצ'נקו.
  זה היה לא נעים, כמובן, אבל השרירים החזקים לא פספסו את הקצה.
  הנער קולונל אומר:
  -מלחמה, בניגוד לשח, היא לא בלי קורבנות, ומשחק שח, בניגוד למלחמה, הוא ללא תוצאות!
  הילד ניער מעליו את טיפות הזיעה המפוררות המעורבבות בנוזל הארגמן.
  כל הפצעים האלה היו דבר כל כך קטן, אז הדימום נפסק כשארבעה נוספים מיהרו פנימה. חרבות הבזיקו, שני הלוחמים הראשונים פרגנו בצורה מכנית, והלהבים התגלו ונפלו שטוחים לתוך עורקי הצוואר.
  אולג ריבצ'נקו חייך כמו גור נמר שתופס אנטילופה בפעם הראשונה.
  ושתי הרגליים האחרות במקום אחד הכי חושני. לא אסתטי, אבל יעיל בשל היעדר מיומנות חסימה.
  זה הולך טוב ואתה מלא בהשראה.
  עוד חמישה יריבים. כולם נראים כמו זבובים מנומנמים לאולג ריבצ'נקו. ובכן, בהיאבקות מופיעה טכניקת ה"טוויסט" של "סרטן" וחבורה של חיילים קטנים וזרוקים. וקפיצת סיום ללוחם הכבד ביותר על העורף. הוא, נופל, דופק את האחרים. עבודה טובה!
  הילד היכה את רגלו לתוך שלולית הדם.
  הם אפילו לא יכולים להגיע לספירה של עשרים!
  אולג ריבצ'נקו, מנענע את פלג גופו החטוב ומרעיש את שרשראותיו, שר:
  - הכל בלתי אפשרי, אני יודע בוודאות!
  במהלך הזמן הזה, תריסר מהלוחמים הקשוחים ביותר עברו את זירת ההתכתשות כמו אבן שנזרקה מעוט ודהרו קדימה כמעט חצי מעגל. אולג ריבצ'נקו, שנע בזריזות, נאלץ להפיל עוד תריסר לוחמים מאומנים. אבל עדיף אפילו לא לנוח מהקרב. השרירים התחממו, החתך נעלם ממש בהליכתו של הסוס הלוחם. זהו, הם עייפים, והם צריכים להיות בעפר. אולג ריבצ'נקו ממהר ומתברג כמו חולץ פקקים, מסתובב על הבוהן, למרבה המזל הוא מחליק בצורה מושלמת על לוח השיש , ומבלי להוריד מיד את רגלו, הוא מכה בארבעה אנשים עם חתיכת ברזל בראשם.
  כמו חולץ פקקים - מחמצת קטלנית.
  ובכן, תן לאחד בכל זאת להצליח להכות אותו בחזה עם פגיון. העור פרץ, נתקע בשרירים. אתה מרים את הפגיון הזה באצבעותיך החשופות וזורק אותו כמו בומרנג. לשניים מהם נחתכו הגרון. דם ניתז החוצה. שניים נוספים נכרתו בחרבות, והשאר עם הידות (כמה אפשר להרוג!). אי אפשר לצרף לזה דיפלומה. אבל להילחם בלי לסגת.
  דם נוטף מגופו השרירי של הילד. נחלים זורמים על פני תבליט הגבס.
  אולג ריבצ'נקו שואג כמו נמר ושוב פורץ דרך התוקפים. כמו שהם אמרו; שהאשה תפחד מבעלה, והבעל ממלאך!
  הוא אביר רוסי - החביב על האלים!
  אבל במקרה הזה, תן לדודה מוות לחשוש מהחיים של אחיינה! הנער קולונל אהב לזרוק פגיונות באצבעות רגליו הגמישות באופן בלתי אנושי. הוא מסתובב שוב, מוציא את יריביו הגסים, ועכשיו מקביל נוסף מובס.
  כשהיה צעיר יותר, הוא פשוט הוסיף לילד מפסק ניידות.
  נכון, הוא היה צריך להביס את הזקנה המרושעת בחרמש, והיא כבר הובסה. עכשיו העיקר הוא לעקוף את חרבות ההרס. במלחמה אין חצי חברים וחצי זרים. יש רק מאה אחוז פנימיים וזרים. יש הרבה שותפים-בעלי ברית ואפילו יותר אויבים.
  הילד התיישב בפיצול אופקי ומיד נעמד.
  אתה יכול לעקוף מעגל שלם, לעקוף בתחרות, אתה יכול לעגל את ההון שלך בעסקה עסקית, אבל אתה לא יכול להגיע להצלחה כשהבטן שלך מעוגלת וכושר ההמצאה שלך הפך שטוח! לאויב אין טקטיקה מכוונת. אז תריסר לוחמים החליטו לזרוק עליו חצים, ושישה עשו ניסיון, כשהם התנגשו גב אל גב. הם חושבים שזו מלכודת ערמומית, אם הוא עצמו רצה לתקוף אותם.
  הנער קולונל יירט את החץ ובעצמו זרק את הנשק הפוגע באצבעותיו החשופות. הלוחם עם חור בבטן התמוטט, נחנק מדם.
  אולג ריבצ'נקו חייך והחל לשיר, כי זו התחרות שלו - העתיד המכריע של רוסיה, שבו הזמן עובר בחוסר המשכיות ובפיתולים בלתי מובנים או פיתולים כרונולוגיים;
  
  אוזני תירס זהוב -
  כמו גל רשרוש שפתי הבריזה...
  נמלא את הכוסות בשובבות
  תן לנהר לזרום עם שמפניה!
  
  מולדתנו, רוסיה הנדיבה,
  איפה כיסוי הסתיו זהוב,
  לא, תאמין לי, המולדת יפה יותר,
  נקטר תפוחים בשלים נשפך!
  
  ובחורף השלג הכסוף המופלא,
  האגמים היו צלולים מתחת לגלגיליות!
  כמה טעים הלחם הריחני שלנו,
  והלהב של הצבר הרוסי חד!
  
  לכל עלה יש חוט אזמרגד,
  אלמוגים נוצצים בכל ניצן...
  סולוביוב שופך שיר נפלא,
  ועל המגרש זה כמו עצירת קטיפה.
  
  יהלומים של טיפות טל על הדשא,
  שן הארי נשרף כמו כוכב!
  אתה ארץ המולדת האורתודוקסית,
  לחיות לנצח לתפארת נצח!
  
  העולם יפה, למרות שלפעמים הוא מגחך,
  והגורל יכול להיות אכזרי,
  אבל רוס הקדוש יפה,
  פתחנו את הדלת לכל האורחים!
  
  אולג ריבצ'נקו הפיל שלושה חצים עם חרבותיו, וקפץ שניים נוספים, הרים אותם ברגליו החשופות והשליך אותם לעבר האבירים היורים, והחרבות נפלו על האבירים שניסו להגיע אליהם. חרב פגעה בו בצלעות, אבל אז ארבעה נפגעו בראשו בבת אחת, ועוד שניים נפגעו בעיניים בחצים. אחד לימין, והשני לשמאל. הנער קולונל תקף את ששת המסתתרים, והמשיך לשיר;
  
  המדען המציא בחוכמה פצצה,
  מה הוא חשב עם הראש של המועמד?
  אחרי הכל, בלי מוסר, אפילו חכם הוא תחת,
  לפחות הוא מקבל מענקים על הטירוף שלו!
  
  אחרים קיבלו פטנט על האקדח,
  מה לוויין שולח במסלול?
  המדען אינו חסר אונים צבאי,
  אל תשקרו לשלמות, רבותי!
  
  אנשים צריכים לעבוד למען המלחמה,
  יש להם יחס רע אחד כלפי השני.
  אני לא מבין למה זה קורה,
  מישהו עושה משהו טוב?
  אחד מצייר מיכל בצבעי מים,
  קטיושה נוספת תעשה סקיצה.
  הוא אוסף מקלע מאז הגן,
  והמתבגר שלנו אוהב לצעוד במצעד!
  
  המגנים אינם יכולים לכסות את כל הגוף, ורק לתמרן את עצמם; השומרים רק הקלו על האויב לחתוך את הרגליים המכוסות בצורה חלשה, ובטכניקת "מספריים" מיידית אחת. גם, אגב, ממשחקי מחשב. לאחר מכן, הסתובב ותקוף את השאר. כמו שאומרים, מהירות. כמה לוחמים עדיין מנסים לקחת אותו בזריקה, אבל הנער קולונל מהיר מדי ברק. מהירות לא אנושית.
  זה כמו ברדלס שממהר בין הספיקים.
  והתוצאה הייתה למזלה של זה שלא הושחת, אלא רק המום
  אולג ריבצ'נקו הזיז את האויב עם שרשרת - המוח ניתז החוצה.
  אומרים שאחד בשטח הוא לא לוחם. עם זאת, למתבודד, להיפך, יש מספר יתרונות בקרב. למשל, יכולת תמרון, גודל קטן, קשה לפגיעה ולא בולט לעין. האויבים קיוו לרמוס את אולג ריבצ'נקו, אך לא היה מורגש שנער הקולונל החל להאט ולו במעט את הקצב.
  לא הפצעים ולא עוצמת הקרב האטו את הילד.
  להפך, הוא נלחם יותר ויותר בביטחון והגדיל את יתרונו על יריבו המותש. יתר על כן, הוא גם שר.
  
  אחרי הכל, כותפות בהירות בחלום,
  עבורנו, לפעמים קרניים יקרות יותר מהשמש.
  אחרי הכל, אין מקום על כדור הארץ האומלל,
  איפה הדם של מישהו לא זורם ארגמן!
  
  אחרי הכל, אדם הוא זאב לאדם,
  ובכן, לפעמים כלב מחורבן מסריח!
  הוא אפילו לא ילווה לך חתיכת לחם,
  חי לבד - ההווה האכזרי!
  
  איזה סוג של אנשים הקים יהוה האב?
  איך זה שהרוע שולט בעולם?
  המלך האכזרי הוא נועז בין העם,
  והחבר העיקרי שלי הוא האח האגרסיבי קין!
  
  ה' ענה: זו הבחירה שלך,
  חינם, קשה, אבל הכרחי...
  מחשבות חדות יותר אם תוקעים להן אגרוף בעין,
  אנשים נעשים מטומטמים אם העולם מאוחד!
  
  לכן, קרב הוא הגורל שלך,
  אני לא אשנה שום דבר בשבילך כאן.
  למרות שכאוס גיהנום שולט בקרב,
  אין תקווה ללחם קל ולנס!
  
  אבל המטרה שלי היא לחזק אותך בחוזקה,
  לבנות חלומות עם מוח אדיר,
  כדי שהחוט יהיה חזק יותר מהשרשרת,
  כך שכל אחד יכול להיות ידוע כגיבור בקרב!
  הילד האביר פיזר עוד חבורה של כלבי אבירים בדרך. אם זו מלחמה, תתנהג כאילו זו מלחמה.
  תהיה כמו זאב בקרב עם פילים ותהיה לך הזדמנות להביס את הלהקה.
  הם זורקים עליו פגיונות, מכות בחרבות עוברות, אבל הפצעים נעלמים כמעט מיד, מה שעודד מאוד את הסופר המבריק ואת הקולונל אולג ריבצ'נקו. הרי הוא באמת הפך לסופרמן, אפילו על בשרו. או משהו כמו Clone Knight. איך הוא מקצץ שיחי ברזל, אם לא היו לו אוצרות נפלאים כאלה, החרבות לא היו עומדות בקצב כזה. אפילו מרגריטה התעצבנה; היא איבדה את התפקיד הראשי שלה בזוג. מה, עם זאת, לא היה לה! אחרי הכל, אולג ריבצ'נקו הוא כעת המנהיג ללא ספק בין הקורבנות. כמה הוא טוב, במיוחד כשהוא בועט. זה הסנטימטר של הרגל שנזרק החוצה עם רגל ימין במעוף של שלוש, וכאשר נוחתים עם שמאל זה בועט. החזקים ביותר הם הארבעה, המורכבים מ-Stiff One-Eyed, אנדרס שיראק, באלו בורקה ואחד המכשפים הדרואידים החזקים בסקנדינביה.
  האחרונים, עוד לפני הקרב, גם אלו שנבחרו לשתות מרתח קרב שמגביר מהירות וסיבולת. גם מהירות תגובה. למרות שמסוכן לשתות שיקוי כזה לעתים קרובות מדי, אחריו אתה ישן כמו מת במשך שלושה או ארבעה ימים. כן, ואתה צריך למהר לפני שהתרופה תפסיק לפעול. אין ספק שהלוחמים הוויקינגים בעלי שבעת הכוחות כבר הבינו את התוכנית הזו שארבעתם יוכלו להביס בקלות את יריבם העל טבעי.
  עם זאת, זה לא הפריע לנער הקולונל.
  אולם אולג ריבצ'נקו מיהר הלאה, והחריש את האויב בשירתו;
  
  למרות שנראה שהם לחצו אותנו לגיא,
  סיוט נורא הגיע.
  אני יכול לשיר סאגה לחבר שלי -
  שבו השד הגיהנום קם לתחייה!
  
  אזעקה מאיימת נשמעת כמו צפירה,
  זה כאילו בוערת כאן אש...
  לא כולם יכולים לחיות, תאמין לי, בלי אלוהים,
  אבל באמת לבנות את ההשפעה!
  
  הילד הוא גם לוחם מלידה,
  כי פלדה ולבה ניתזים בו.
  אבל אני רק רוצה לבקש סליחה,
  שהאגרוף שלי הוא לא ברזל ליריב!
  
  למרות שסביר יותר שזה רק גבורה,
  לפעמים יש צורך בלחימה.
  אבל אל תזרוק אותו לפח כמו המצפון שלך,
  אל תיסחף עם המשחק הגיהנום הזה!
  
  מי יודע אם החיים בעולם הזה
  הכל בעולמנו נכון: צל, תעתוע.
  נביא את הפושעים לדין
  מתי נוכל לאזור את האומץ באופן מיידי!
  
  ואם הפסדת משהו בקרב,
  ולא הצלחת להביס את החלאות...
  בכל זאת נפתח את זה, תאמין לי,
  ובואו נמחק את האפסים החסרים!
  
  כולם בהחלט יכולים להשיג בקרב,
  כשיש כוח ומלא נפש!
  ואפילו פרוטה נחושת תמטיר רוע,
  המדינה תפאר את האיש האמיץ בהמנונים!
  
  בחלום, או ליתר דיוק ביקום מקביל, אולג ריבצ'נקו כבר היה כל כך זועם עד שהוא אוכף לגמרי סוס לבן.
  ילד עם מוח של ותיק ותיק הוא מפחיד ופנטסטי!
  אבל האויב כל הזמן תוקף אותו. כשהם מריעים לעצמם ולחבריהם, נראה שהם לא שמו לב עד כמה הם נפגעו ללא רחם על ידי חרבות, או רגליו המהירות של נער הקולונל. איך יכול להיות אחרת? הרי לפחדנים או לחלשים אסור להתחרות ברמה הזו. זה בדיוק הצבע של האבירות. כאן הצליח יללה אחת להניח את חרבו, כשהוא מחזיר בעיטה. הוא חתך את עורו של הנער קולונל. ומה?
  אתה חושב שזה עצר את אולג ריבצ'נקו?
  הוא אפילו לא הרגיש את הכאב, הוא כבר היה כל כך רגיל לפצעים. דחפתי אותו שוב וזה היה אפל-אאוט מוחלט. אז אתה צריך להגיב בנהמות וברחרוחים. זה הופך את זה אפילו למצחיק עד כדי מעורר מחשבה! האם יש אויבים על הלוח? אבל עכשיו, הם האיצו את הריצה שלהם ורק משתפרים בריצה בחרבות. שני הענקים נבחו כמו דובים פצועים וסגרו את המרחק לנער הלוחם.
  זה היה כאילו הגלים פגעו במזח... הילד הבזיק את שיניו הפניניות.
  ואז קצת ריחמתי עליהם. הוא צעד מתחת לרגליהם כך ששניהם התנגשו במצחם, ניצוצות ממש נפלו, אם כי לא מעיניהם, אלא מהקסדות. אבל הציצים התעוותו והשתתקו. כמה רווי דם המרחק היה כמאה וארבעים מטר. כל לוחם צריך לקבל את זה, שיהיה לו לב גדול, אבל מעט פחד ותחושת אחריות עצומה! כן, זה קצת לא ישר להילחם בזמן שהוא בן אלמוות, אבל, אבוי, כבוד הוא מושג יחסי במלחמה. זה הגיוני: אחרי הכל, שני דובים לא חיים באותה מאורה, אבל שני מוסרים מתקיימים באופן מושלם באדם אחד עם הלך הרוח של טורף! הטובים מבין עשרת הנותרים פיגרו כעת כמעט בכוונה מאחור, וסומכים על שחיקת האויב. כן, במציאות הם יכולים להציע התנגדות חזקה בהתכתשות. ברגע זה רצו בבירור ארבעת "מלכי הרשימות", מתוגברים על ידי שיקוי כוח קסום, לתכנן את התקפתם.
  כמו תנים גדולים, הם החליטו ללכוד את גור הנמר.
  אולג ריבצ'נקו, כמובן, הבין את זה, אבל לא פחד. לא משנה במה הילד משעשע את עצמו, כל עוד הוא לא תולה את עצמו. אבל גם איזה סוג של נשרים מופיעים בשמים. ולא טיפוסים ארציים, למרות שמתקיים קרב על כדור הארץ. והנה, למשל, יצור: השליש הראשון של הגוף הוא עם מחטים של קיפוד גדול, השני הוא כמו קשקשי דגים, השלישי הוא עם עלי כותרת של קורנפלור. והכנפיים, מלמטה, הן כמו של פרפר, ומלמעלה, כמו קלפים. וואו, וההפלות התחילו.
  הנער-קולונל הנצחי ניער את המאזניים התקועות.
  עם זאת, אל תפחיד אותו. ולא היה דיבור על קונספירציה של גאונים, טקטיקה אופיינית של המרשל הנפוליאון דאבוט. קח את זה וקפוץ אם האויב פראייר. אולם, חשב הנער-קולונל, אולי לשווא הוא דיבר עליהם כל כך גרוע - היה חישוב, אבל לאימון צבאי, מזל וסיוע הדדי טבעי.
  מכיוון שהעולם הזה כל כך בוגדני, היו עירניים פי שלושה!
  מרגריטה, אפילו דחפה, קראה:
  - נמר במארב מסוכן עד שהוא מסלסל את ניבים... ואדם חסר אונים עד שהוא נוצץ בהמצאה מבריקה! - סיים אולג ריבצ'נקו את גזר דינו על חברו!
  זה טוב לקבל את התמיכה של יקירך.
  אולי כוונתם הייתה למשהו, אבל הקורבן הפך ללוחם אמיתי. גם אם זה בחלום!
  או לא בחלום, אלא איפשהו בעולם הבין-עולם, שבו נשמותיהם של אנשים מחפשות את מקלטם.
  אבל עדיין נשארו אויבים מסוכנים.
  כן, ברגע שניסו לתכנן תככים, הצעיר עשה את הצעד שלו שוב, ישר. הוא בפתאומיות, למרות שזה נראה בלתי אפשרי באופן עקרוני, הכריח את הריצה, והחרבות כבר פגעו כך שכמה אבירים נפלו, למרות שאפילו הלהב לא נגע בהם. עכשיו עמד בדרכו פיראט, שאוב גם הוא עם שיקוי, דון סזאר דה באזן. הוא, במיוחד בהשפעת סמים קסומים, יכול להציע התנגדות רצינית. שודד הים זרק פגיון לעבר אולג ריבצ'נקו, אך הנער קולונל תפס מיד את הלהב באצבעותיו החשופות והשליך אותו לאחור. הפגיון עף לאורך מסלול מורכב והבריון לא הצליח לפרגן לו כשהקצה חדר היישר לתוך מקלעת השמש. גם המחבת שנזרקה יורטה.
  הלוחם הצעיר הוא על אנושי ובעל ניסיון עצום.
  הנער קולונל השיג את המכשפים שנעצרו, ועדיין במרחק, החל במתקפה פתאומית טקטית פתאומית, כשהוא משליך מועדון שנלכד, שמעליו לא היה צריך לרחרח זמן רב. אבל כולם כנראה לעגו בהתחלה שהם יצטרכו להילחם עם קבצן מרופט. לנשק הקטלני הייתה המוזרות שהוא גם היה מוקסם, והטיסה ההרסנית שלו הייתה קלה לפספס. התברר שה"פגז" פגע בגופו של האויב בעוצמה כזו עד שפלטת המתכת החזקה התפוצצה, והלוחם המכושף עצמו נזרק לאחור חמישה מטרים, נופל כמו שור בבית מטבחיים.
  הילד צעק:
  - תהילה לארץ המולדת!
  זה שיעור קלאסי!
  אבל המתקפה נמשכת.
  ברגע אחר, היריב הבא נפל ארצה בצרחות עם יד שבורה וסדוק צלעות ממכת החרב השנייה. אם השריון לא היה מזגן בצורה קסומה, הלוחם האדיר היה נחתך באלגנטיות לחתיכות.
  אולג ריבצ'נקו הסתובב כמו טופ.
  כן, אפילו בילן לא יעזור להם כאן. וכל דבר בלתי אפשרי אפשרי!
  כשאתה קוצץ במלוא התנופה - ברשלנות!
  ואולג ריבצ'נקו, לקול שאגת הקהל הנלהבת, דהר אפילו מהר יותר. אתה לא יכול להגיד שכבר זכית. בניגוד לברסקטים הידועים לשמצה, הטראנס המתעלל אפילו לא שקע בו. כשהוא עוזר להחליק לעצמו את השביל עם חרבותיו, הוא האיץ את ריצתו עד הסוף. אם כי, זה יכול להיחשב הגבול. מהירות האור, בניגוד לתיאוריה הכוזבת של איינשטיין, אפילו משתנה, תוך ציות לחוק החיבור. אבל הוא האיץ מהר יותר מפוטון. אפילו נראה שהוא הפסיק לגעת באבנים החדות ביותר. ובמכה אחת הוא השיג את הקבוצה הבאה, שבה ניסו המכשפים לארגן התנגדות ראויה.
  הקרב נמשך - גופו השרירי והחטוב של הילד נוצץ בתערובת של דם וזיעה.
  כמובן, לכל הרצים הנותרים הייתה מחשבה מסוימת: לפגר קצת מאחור עם הקדמיים, ולדחוף עם האחוריים ולרסק את המלאך הצעיר והפרחן מדי עם כל הקהל. אבל אפילו למצפון אין שום קשר לזה. זה הרגיש כאילו אם האלוהים עצמה נוכחת ולעולם לא תאפשר להם לעשות זאת. ואחרי הכל, רק אנשי אלוהים יכולים להילחם כך. אדם לא יכול לעשות את זה! בנוסף לכך, שהיא האמת החשובה מכולם, עצרה אותם מחשבה נוספת: אחרי הכל, כולם פשוט בורחים, והאימפקט הבלונדיני או המלאך הקטן נאלצו להילחם, אחד אחד ובכמות גדולה, עם כל הצבא, היריבים המיומנים ביותר.
  למרות שהילד קולונל השתלט עליהם די בקלות, כל לוחם מקצועי אמיתי יודע היטב מה זה לעבור מריצה מתישה להתכתשות עזה, אפילו לא לעצור, אבל בלי רגליים אחוריות, להמשיך במרדף שוב. כלומר, הייתה להם הזדמנות להביס את השטן הקטן בפרצוף של מלאך.
  כן, אחרי הכל, המזל משתנה!
  אולג ריבצ'נקו כמובן לא חשב כך:
  - כולם מתעייפים, רק עצלנים נכנעים לעייפות, רק המתים אינם משילים טיפות זיעה!
  הילד השמיע משפט קטלני!
  לכן, הוא היה להוט לסיים את הקרב במהירות. אפילו בלי לחכות לסוף הבלתי נמנע, האבירים נקשו בשיניים בפחד. ואין צורך בפקודה להילחם רצוי לקבל תירוץ מהנסיך על כניעה.
  אבל האם אתה יכול לצפות לזה?
  הנסיך דה ארגולה עצר את קבוצתו המותשת וניסה לסדר אותם בשק סוחף, כאילו מפתה את הקורבן לתוך קדרת פלדה עם קוצים.
  החניתות הבזיקו כמו שיני ברקודה.
  אלכסיי, לעומת זאת, לא נתן לו (לזרוק את עצמו עם חזה בסגנון ההתקפות של סובורוב), הם יעמדו בתור.
  הנער קולונל היה מלא התלהבות.
  כן, היו אנשים בזמננו, לא כמו השבט הנוכחי! אתם לא הגיבורים! אבל לא יהיו יותר קורבנות ממוסקבה. נפוליאון יימחץ גם באירופה, הגאונות שלו לא תעזור לו. כן, לא תהיה מהפכה בכלל למינויו.
  ובכלל נהפוך את העולם למאוחד ובטוח!
  בראבו! לא נאפשר את קרב בורודינו! בוא נסיים את המלחמה כאן במקום! ואז אולג ריבצ'נקו הקשוח מיהר פנימה, קפץ הצידה, הפיל את החרבות של האויב והשליך אותו ארצה עם גופו. מה שבאה אחר כך היה קפיצה ארוכה להפליא קדימה, שאפילו צ'יטה לא יכול לעשות. כן, אולג ריבצ'נקו קיבל, אם כי באיחור, מכה בכתף עם חרב. אך באיחור הוא השקיע רבות וכעת דה ארגולה עצמו, למרות השיקוי, קיבל מכה מוחצת בחזה, ממנה נפל על גבו.
  ניסיון לקפוץ וחרב לראש. למרות שהוא היה עטוף בטראנס קסום, הוא עדיין לא היה מסוגל לעמוד בכוחות עצמו עד סוף "הקרב הקדוש". ואלכסיי פיתח את טכניקת ה"חבית" ההוליוודית, שהיא הסחת דעת, ובעיטה אמיתית לנקודה הכואבת. היחיד בקבוצה, גם הוא דרואיד, ממלמל לחשים, נכנס להגנה כל כך עמוקה שהוא פשוט החמיץ את הרגע שבו אולג המחסל עשה זריקה מהירה הצידה, והלוחם החמישי התהפך - המום, עם הקסדה שלו. מקומט כמו תלמיד בית ספר במחבת רטובה .
  הנער הנכבד הרים את שתי ידיו וצעק:
  - ניצחון!
  לאחר מכן זז שוב אולג ריבצ'נקו במהלך מרד פוגצ'וב. עדיין היה הרבה מה לעשות. צבאו של מלך האיכרים הסתער על קאזאן. הכוחות לא היו שווים, במיוחד מכיוון שהמגנים לא היו להוטים מדי להילחם. סוחרים מקומיים ערכו פגישה עם המלך הקוזקים והודיעו כי יכנעו את העיר. רק השוטרים באמת התנגדו. המיליציה המקומית עברה לצד המלך. חלק מהקצינים הם גם עבור פוגצ'וב. גם קוזקים כמובן. ובהיסטוריה האמיתית, קאזאן נלקחה. וכאן הפוגאצ'וויטים הרבה יותר חזקים ואף פעם לא באמת הוכו.
  עם נפילת קאזאן נפתח השביל למוסקבה. הקרמלין נתפס מיד, אולג ריבצ'נקו זרק לאסו על פוטימקין. לא הגדול, אלא בן דודו השני. תפס את סגן האלוף. וגם מושל קאזאן. וגם כמה קולונלים.
  אחר כך היה דין: מהיר וצדיק. פוטימקין ומושל קאזאן נתלו. שני הקולונלים שהסכימו להישבע אמונים לפוגאצ'וב זכו לחנינה. והשאר גם בלופ. הם תפסו אוצר גדול והרבה אספקה.
  יותר מארבעת אלפים אסירים שוחררו והצטרפו לצבא המורדים. והם תפסו רובים ממפעלי אוראל, מוכנים לצאת לחזית הטורקית.
  פוגצ'וב זכה להצלחה גדולה. צארינה קתרין כבר רצתה להגיע להסכם עם הטורקים. אך לאחר שלמדו על ההצלחות הגדולות של המורדים, הם דרשו מהרוסים לעזוב את הבלקן ואת קרים. ובכלל, להחזיר כל מה שזכה, וגם לשלם כבוד ניכר.
  לאחר נפילת קאזאן, פוגצ'וב הפך למסוכן באמת. צבאו נע לכיוון מוסקבה. קוזודמיאנסק הפכה למבצר רב עוצמה, שבו הובאו הרבה סחורות. מלין, עם אלף חיילים ומאתיים פרשים, נתן קרב לפוגאצ'וב. אבל הוא הובס על ידי צבא גדול עם תותחים. ואז כבשו הפוגאצ'וויטים את קוזודמיאנסק בסערה.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה, כמו תמיד, נמצאים בחזית התקיפה. ילדים הם מאוד אגרסיביים ונועזים. ואי אפשר להחזיק את קוזודמיאנסק.
  צבאו של פוגצ'וב כבר התקרב למאה אלף חיילים, באיכות משתנה.
  למרות המגוון שלה, שפע הרובים והגביעים הפכו את הארמדה הזו לבלתי מנוצחת.
  הפוגאצ'וויטים זכו להצלחה גם במקומות אחרים. בלובורודוב כבש את המפעל האחרון באורל והתבצר. המורדים כבשו את רוב הערים וצרו על טובולסק. והמנזר, שהחזיק מעמד מול המורדים כל כך הרבה זמן, נפל. דלונג ניסה לתת קרב לבלובורודוב, אך נפל בפח, והחיל שלו הובס חלקית ונלכד חלקית. הגנרל בקושי הצליח להימלט. ועד מהרה נפל גם טובולסק.
  הצלחות באו בזו אחר זו... המורדים כבשו את סרטוב כמעט ללא קרב. וגם זה הפך להישג, קצינים רבים עברו לצדם.
  חלק מהכוחות מצבא פוגצ'וב עברו לסימבירסק, וחלק מהכוחות מסמארה הגיעו מדרום. וחיילות המלך הקוזקים התקרבו לניז'ני נובגורוד. כאן האגוז היה קשה יותר. חלק מהיחידות הצליחו להגיע לעיר. למרות באיחור.
  אבל לפוגאצ'וב יש צבא של מאה אלף ויותר משלוש מאות וחמישים רובים, ותותחים רבים. בנוסף סיזראן נפל, ופנזה כמעט בלי קרב. הוולגה כולה מרד, נתמך על ידי כוחות קוזאקים. יותר ויותר נשבעה העיר אמונים למתחזה האיכרים. ולעתים קרובות יותר ויותר חיילי המלכה ניגשו לצידו. אז סימבירסק נכבשה בעיקר הודות לבגידתם של החיילים. המורדים נעו לעבר צאריצין והדון. אפשר יהיה גם לאסוף שם כוחות ניכרים. אמיליאן פוגצ'וב חשה יותר ויותר ביטחון. למרות זאת, ניז'ני נובגורוד היה צריך להילקח. העיר הייתה מבוצרת היטב והיה בה חיל מצב לא מבוטל.
  עם זאת, סוחרי קאזאן הסכימו עם המקומיים כדי שהמיליציה לא תתנגד. כמה קצינים נטו גם לברית עם הצאר. אז כבר בדקות הראשונות של ההסתערות, הופיעו פערים מרשימים בהגנה על חיילי המלכה. וכמובן, כל זה לא טוב להגנה.
  הצבא של פוגצ'וב גדול. והתחזקה האמונה במלך. עם כל ניצחון, העם נעשה חזק יותר ויותר. וכך הגברים ותושבי הערבות הכריעו את החרדות. גם הקוזקים נלחמים בביטחון, ויש ביניהם גם דון קוזאקים. חיילים לשעבר, עובדי אוראל וכוחות אחרים נלחמים למען האב הצאר. הקרב משתולל.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה, כמו תמיד, נמצאים במקום הקשה ביותר, כמו תמיד בחזית המתקפה, ומקטינים קצינים ואצילים. הילד והילדה הם באמת מסיימים.
  קולו הרם של פוגצ'וב נשמע:
  - התייאשו, ילדים! תרחם!
  והחיילים זורקים את נשקם. ומיליציית הסוחרים הצטרפה לפוגאצ'ויטים.
  אולג ריבצ'נקו זורק דיסק מושחז באצבעותיו החשופות והורג את הגנרל. ואחריו שואג הילד המחסל:
  - תתפאר אדמתי הקדושה!
  לאחר מכן נערת הריינג'ר מרגריטה זורקת דיסקים. ושוב נהרג מפקד נוסף. כן, שני הלוחמים הצעירים במיטבם! והם משמידים את אויביהם כפי שהם מושמדים!
  אולג ריבצ'נקו שאג:
  - כן, על מאדים או על נוגה, בכל מקום ברוסיה אתה איתנו!
  ושוב הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות. כן, החיילים המלכותיים של קתרין יקבלו את זה כאן.
  עם זאת, הקרב כבר דועך. כמעט כל החיילים השליכו את נשקם והם מסיימים רק קצינים בודדים. אבל יותר ויותר מהם עוברים לצדו של אמלין פוגצ'וב. אנשים רבים עדיין חושבים: האם קוזק פשוט יכול להיות מפקד כזה ולכבוש כל כך הרבה ערים? לא, ברור שהמלך הוא בהחלט!
  ניז'ני נובגורוד נפלה... וצבא הצאר, הקוזק והאיכרים מתקדם יותר לכיוון מוסקבה. בינתיים אין שום דבר מיוחד לכסות איתו את הבירה. יתרה מכך, ערים רבות נכנעות ללא קרב. כאן בריאזאן יש רק התנגדות מוקדית. שני גדודי משמר נלחמו, והשאר נכנעו.
  ההצלחות של המתחזה הובילו לעובדה שהוא אסף יותר ממאתיים אלף חיילים להתקפה על מוסקבה. והאם לראות בקושי מכוסה. יש לו שבעת אלפים חיילים סדירים, עוד עשרים אלף מיליציה, אבל... לא אמין.
  הפוגאצ'וויטים יירטו כמה רגימנטים שהלכו להגן על מוסקבה. וכמעט בלי קרב הביאו את אמיליאן לשבועה בטושינו.
  המלך החדש קיבל אותם לשירות. והוא נתן פקודה לכבוש את מוסקבה בסערה.
  יתר על כן, מיליציית הסוחרים לא רצתה להילחם עם המלך, והאנשים המקומיים חיכו לקיסר הלגיטימי.
  ידיעה נוספת הייתה לכידת צאריצין, ומעבר גדודי הקוזקים לצד המורדים. למרבה הפלא, העיר יאיצקי עדיין החזיקה מעמד. למרות שהחיילים של קתרין מתו מרעב שם. עם זאת, חדשות טובות הגיעו משם: אוסטיניה בהחלט בהריון. זה אומר שהיא תלד בקרוב יורש. או בת. למרות שסבתות מנוסות אומרות שסביר להניח שזה הבן.
  וגם לאמליאן יש שמחה!
  וכוחות המורדים פתחו בהסתערות. כצפוי, מיליציית הסוחרים לא ירתה. הוא השליך את נשקו ונכנע. גם החיילים נלחמו בחוסר רצון, כמו קצינים רבים. וזה לא היה זרם האמליאן אינספור שהכריע את הבירה.
  רק אחד מהאחים אורלוב, שפיקד על הגנת הבירה, ניסה להקים משהו. אבל זריקת הפגיון פילחה את גרונו. והלוחם הזה נפל ומצא את עצמו מת. אולג ריבצ'נקו פעל ללא דופי.
  אחריו צעק הנער המחסל:
  - לסדר חדש, רוסי!
  והוא מיהר שוב לקרב. אז הילד נלחם בחירוף נפש. הוא מכיל התרגשות מטורפת ואת התוצאות הפרועות ביותר.
  ההגנה על מוסקבה הייתה נרחבת ולכן החומות כוסו בצורה גרועה. הדבר החשוב ביותר היה לא לאפשר הסגת יחידות לקרמלין, שם הן עדיין יכלו להחזיק מעמד.
  אבל היחידות הנבחרות ביותר של הקוזקים הגיעו לקרמלין מוקדם יותר. והם פרצו אל המבצר. חיילים רבים ואפילו קצינים ניגשו לצידם. אפילו מגדוד שומרי סמנובסקי. לא ממש, הלוחמים רצו למות. וכך הקרמלין נפל...
  פוגצ'וב כבש את אמא סי ורכב לתוך הבירה על סוס לבן. עכשיו הוא כמעט מלך אמיתי. ובבגדים יוקרתיים. ואולי אפילו יוכתר. רוב חיל המצב נתפס. מבין אלה שנושבעים, יש אפילו כמה גנרלים וקצינים רבים.
  עכשיו פוגצ'וב מרגיש הרבה יותר בטוח. למרות שסנט פטרסבורג עדיין לפניה, הצלחות גדולות כבר הושגו!
  במהלך המצעד, אולג ריבצ'נקו משך תשומת לב לגבר אחד כבר בגיל העמידה, נמוך ורזה. היה בו משהו מוכר. הילד, כמובן, רץ אליו, הזדמנות כזו אסור להחמיץ.
  האיש קפץ ממקומו והרים אותו בצווארון, וקרא:
  - זה אתה אלכסנדר ואסילביץ' סובורוב! זה מישהו שלא ציפיתי לפגוש!
  האיש בבגדים פשוטים הנהן:
  - וזה אתה קולונל ריבצ'נקו! כמה מהר!
  אולג ריבצ'נקו הבהיר:
  - כבר אלוף! ואתה, אלכסנדר ואסילביץ', צריך להיות שדה מרשל!
  סובורוב ענה בכנות:
  - אולי! אם האנשים אוהבים את פיטר השלישי כל כך, אז זה כן!
  אולג הנהן בהסכמה:
  - בוא לצדנו! תן לצבא להיות עם האנשים!
  סובורוב קרא:
  - הו אלוהים... אם האמיליה שלך לא הייתה כל כך יקרה לליבם של האנשים, הייתי חושב עוד שלוש פעמים! וכך! הגוף שלי יעמוד לשירותו!
  כך עבר גם אלכסנדר סובורוב לצד המורדים ומלך האיכרים.
  לבסוף נפל גם השטח המבוצר של העיירה יאיצקי. אחרוני החיילים והקצינים נכנעו. בדרום נשבע אסטרחאן אמונים לצאר, ונכנע כמעט ללא קרב. הדון הפך לערש המורדים. הפוגאצ'וויטים נעו לכיוון סנט פטרבורג. הם כמעט לא נתקלו בהתנגדות. יותר ויותר מדפים חדשים נכנעו.
  אמיליאן פוגצ'וב נע עם ניצחון לניצחון. בנובגורוד התקבל בכבוד רב. ורק בסנט פטרבורג עצמה יכלו להתנגד.
  עם זאת, בעקבות תקיפה מהירה. העיר הוגנה על ידי שומרים של גדוד Preobrazhensky. וכמה מיליציות.
  אבל יש עוד הרבה פוגצ'וויטים והגאונות של סובורוב לצידם. איפה אני יכול להתנגד?
  קתרין עצמה ניסתה להימלט, אך נתפסה, והאחים אורלוב נהרגו במהלך התקיפה. אלכסיי אורלוב נפרץ למוות על ידי אולג ריבצ'נקו עצמו. וניקיטה פאפין עבר לצד של פוגצ'וב.
  קתרין השנייה נכלאה בצינוק. ואז הם ענו בסמרטוטים ויחפים לאמליאן פוגצ'וב.
  הצאר האיכרי הבטיח לה את חייה וכי ייתן לה לצאת לחו"ל אם תכיר בו בפומבי כבעלה וצאר פטר השלישי. אחרת, הגרדום לאחר ההלקאה.
  קתרין הסכימה. החיים יקרים יותר. היא זיהתה את אמיליאן כבעלה וכרעה ברך. בכל זאת הורה פוגצ'וב להלקות את קטקה ביסודיות. המלכה לשעבר הוצלפה עירומה, ממש בכיכר. ואז הם גורשו מרוסיה.
  רומיאנצב ומפקדים אחרים הכירו בפטר השלישי כצאר. המלחמה עם טורקיה נמשכה עוד מעט והסתיימה בשלום לטובת רוסיה. אמיליאן פוגצ'וב ביצע מספר רפורמות ברוסיה. הוא החרים קרקעות מבעלי האדמות, ביטל את הצמיתות ונתן עמים חופשיים. הוא הפך את תפקידי המושלים וראשי הערים לבחירה, והכניס זמסטבוסים.
  רוסיה הפכה בהדרגה למדינה בורגנית. תחת הצאר הייתה מועצה נבחרת, אך היו לה תפקידים מייעצים גרידא. ולכן הממשלה הייתה אוטוקרטית.
  לאחר שנח מעט וארגן מחדש את הצבא, החל פיטר השלישי במלחמה חדשה עם טורקיה. לשם כך, כל הכוח על הכוחות ניתן לאלכסנדר סובורוב. האימפריה העות'מאנית הובסה ונכבשה במהירות. רוסיה כללה את שטחיה בהרכבה. גם אוסטריה תפסה כמה. אמיליאן פוגצ'וב כבש מאוחר יותר את מצרים. ואז מצפון לאפריקה. שלטונו היה מוצלח. סובורוב וחבריו זרחו. המהפכה בצרפת אפשרה לרוסיה לכבוש גם את אירופה וגם את צרפת. עד סוף המאה השמונה עשרה, אמלין פוגצ'וב כבש את כל אירופה. אז עוד נלחמה רוסיה במלחמה עם בריטניה, שאותה היא הסתיימה בניצחון משכנע. פוגצ'וב שלט עד 1810, ושם הוא מת ומסר את השלטון לפיטר בנו הרביעי ולאוסטיניה.
  רוסיה עברה על פני אפריקה ואסיה, כבשה את הודו וסין, ולאחר מכן את אמריקה. עד סוף המאה התשע-עשרה כל העולם הפך לרוסי. והאדם טס לחלל עוד בשנת 1899! והוא טס למאדים ב-1917.
  אנשים מצאו שלווה ואושר. לפחות ביקום הזה. ובכלל, הפחדים של אולג ריבצ'נקו לא אושרו.
  הניצחון של אמיליאן פוגצ'וב התברר כמשכנע ושימושי לכל העולם. רוסיה הייתה אימפריה חופשית, עם פרלמנט וממשלה צארית חזקה.
  יתרה מזאת, לצבא שלה, שעבר רפורמה על ידי סובורוב, לא היה אח ורע.
  וללא צמיתות, התעשייה התפתחה בקצב מואץ.
  והכל התברר, באופן כללי, לא רע. ולרוסיה היה מזל שהשושלת שמרה על יציבות הכוח. ושהמדינה לא התפרקה. והיו ניצחונות, בזה אחר זה.
  בנוסף, הייתה גם דמוקרטיה אלקטיבית של מושלים, ראשי ערים וזקני הכפרים. זה גם נתן לאנשים את ההזדמנות להביע את דעותיהם ולקבל את מלוא כוחם.
  אבל המלך לא היה עריץ. ודעותיהם של אנשים נלקחו בחשבון. והחיים נעשו עד מהרה כל כך טובים לכולם שאנשים שכחו שהם עלולים להיות לא מרוצים. ומעטים אנשים חשבו על עצמאות. אכן, אחדות האנושות היא הדבר החשוב ביותר!
  האימפריה הרוסית איחדה את כולם... ונולדה דת חדשה. אשר התאחדו על ידי קליטת אמונות שונות. ובסופו של דבר, בודהה, מגומד, ישו וקרישנה התפייסו. כולם הפכו מאוחדים וכמעט אתאיסטים!
  אבל אז אנשים גם למדו להחיות את המתים, אבל זה כבר סיפור אחר
  
  
  SPEER משנה היסטוריה
  שפר, גאון הארגון הזה, הצליח לשכנע את הפיהרר לפתח ולהכניס בדחיפות מטוס קרב סילון קל, זול וניתן לתמרון עם שני תותחי אוויר בלבד, אבל הטוב בעולם מבחינת מאפייני הטיסה.
  כך נולד HE-162, לא ב-6 בדצמבר 1944, כשהמריא לראשונה לאוויר, אבל זה כבר היה מאוחר מדי, אלא ב-20 באפריל 1943, כשהרייך השלישי עוד היה מלא בכוח, ו זה יכול היה להשפיע על מהלך המלחמה. למרבה המזל, מנוע הסילון Yummo כבר היה מוכן לייצור המוני. המטוס היה עשוי כמעט כולו מעץ, והשריון על המצח בלבד שקל חמישים קילוגרמים. אבל המכונית קלה, זולה ומאוד ניתנת לתמרון, קלה לשליטה. מהירותו עלתה על 900 ק"מ לשעה, ומשקלו הריק של הלוחם עמד על 1,600 ק"ג בלבד. החימוש הוא בתחילה שני תותחי מטוסים בקוטר 20 מ"מ - חזק יותר מה-Yak-9 וניתן להשוואה ל-LAGG-5.
  מכונה די קלה לתפעול. בקיצור, לוחם העם. זול יותר מ-ME-109 וקל יותר לייצור, אבל הרבה יותר יעיל.
  ה-HE-162 הוכיח את עצמו כנשק יעיל. כבר במהלך קרב קורסק, האסים הגרמניים צברו בו ציונים. האפמן בלט את עצמו במיוחד.
  היטלר, כמובן, היה מרוצה והורה להגדיל את ייצור המכונית לחמשת אלפים בחודש. נתון זה לא ניתן היה להשיג, אך עד סוף 1943 יוצרו יותר מאלפיים כלי רכב בחודש.
  ה-HE-162 יצר בעיות עבור ברית המועצות באוויר, והאט מעט את התקדמות הכוחות הסובייטים. בבליטת קורסק, האבדות של הטנקים הגרמניים היו פחותים מאשר בהיסטוריה האמיתית; מטוסי IL-2 רבים הופלו.
  הגרמנים הצליחו לעכב התנגדות וחארקוב ואוראל נפלו חודש מאוחר יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  אבל עדיין הצבא האדום התקדם, אם כי איטי יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. הודות לכך הצליחו הגרמנים להשיג דריסת רגל על הדנייפר וליצור שם הגנה חזקה. ואז הגיע האקדח המתנייע E-10, משחתת טנקים מוצלחת מאוד.
  הגרמנים הצליחו לייצב את החזית במזרח. בחורף לא הצליחו הכוחות הסובייטים לחצות את הדנייפר. הגרמנים החזיקו מעמד גם בלנינגרד.
  אמנם בעלות הברית התקדמו באיטליה. אבל במחיר מאוד גבוה.
  לאחר שלא הצליח לפרוץ את הנאצים, הצבא האדום עבר לקרים. גם כאן הקרבות נמשכו זמן רב יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, אך הסתיימו בתבוסה.
  נחיתות בעלות הברית בנורמנדי הסתיימו בתבוסה של בריטניה וארצות הברית. ב-22 ביוני תקפו כוחות סובייטים את המרכז. אבל הגרמנים הצליחו להדוף את מתקפת הכוחות הסובייטיים. בין השאר בזכות התותח העצמי המוצלח והזול E-10. במשקל 12 טון, לרכב הזה היה שריון חזיתי של 82 מילימטרים בזווית של 45 מעלות, בלתי חדיר לשלושים וארבע הסובייטים, ואקדח כמו ה-T-4. כלי רכב זה יכול אפילו לחדור ל-IS-2 במצח מטווח קרוב, עם סיכוי טוב לשבור את השריון המשופע.
  הטכנולוגיה הגרמנית החדשה טובה בהגנה. והקראוטים מנצלים זאת. אבל מכוניות סובייטיות עדיין לא כל כך מוצלחות. ל-T-34-85 יש אקדח והגנה חלשים למדי, והגובה גדול מדי. וה-IS-2 פגיע למצח הצריח ולחלק התחתון של גוף הספינה.
  הגרמנים הצליחו להחזיק מעמד על ידי ריכוז כוחותיהם במרכז מראש וניחוש הכיוון העיקרי של ההתקפה.
  לאחר תבוסת בעלות הברית בנורמנדי, התגברה הרגשות האנטי-מלחמתיים בארצות הברית ובבריטניה. יתרה מכך, לאמריקאים היה מזל: כשניסו לנחות בפיליפינים, הותקף המשלוח שלהם על ידי אוניות קרב יפניות. והם טבעו. הרבה ציוד וחיילים מתו.
  מה שגם עשה רושם עז על העם האמריקאי.
  הגרמנים, לאחר שהדפו את המתקפה במרכז, העבירו חלק מחייליהם לאיטליה ופתחו בה מתקפה.
  "פנתר"-2 השתתף בקרבות. הגרמנים הצליחו לשמור על המשקל עד חמישים טון על ידי הפיכת התותח לקנה 88 מ"מ ו-71 EL, ולרכב עצמו היה שריון חזיתי בעובי 150 מ"מ במדרונות.
  הפנתר 2, בהיותו קל יותר אך עם מנוע חזק יותר, התגלה כמשחתת טנקים מצוינת.
  הגרמנים הצליחו לכבוש מחדש את נאפולי וללכוד שבויים רבים וגביעים. בעלות הברית ברחו בחזרה לסיציליה. שם רצו למצוא מקלט באמצעות הצי.
  מעצבים גרמנים גם השיקו את ה-E-25 לייצור. כוחות סובייטים ניסו לתקוף שוב ליד לנינגרד. אבל הגרמנים היו מוכנים שם. באופן כללי, הסיור הגרמני עבד היטב, במיוחד סיור אווירי, שכן לפריץ היו מכונות סילון שטסו בגובה רב והיו בלתי פגיעות לחלוטין להגנה האווירית הסובייטית.
  בחורף שוב תקפו כוחות סובייטים את המרכז, אך התקפותיהם היו צפויות. ובאוויר תפסו הפשיסטים דומיננטיות מוחלטת. גם התעופה של בעלות הברית הפסידה הרבה.
  בפברואר ביצעו הנאצים פעולה בסיציליה ולכדו יותר ממאתיים אלף חיילים בריטים ואמריקאים. ובמארס הכו הגרמנים בדרום. פרצנו את ההגנות, התקדמנו בלילה, ויצרנו כמה קדרות.
  הכוחות הסובייטים החלו לסגת.
  לאחר מותו של רוזוולט, טרומן הציע להיטלר הפסקת אש. הפשיסט מספר אחד הסכים. אבל בתמורה הוא דרש אספקת מוצרי נפט והחזרת אסירים. טרומן וצ'רצ'יל הסכימו לכך.
  לגרמנים הייתה יד חופשית במזרח. הם קיבלו גם טנק חדש, ה-E-75. פריסה צפופה יותר - מנוע ותיבת הילוכים ביחד - וסידור רוחבי אפשרו להקטין את גובה הרכב. הוא הזכיר טייגר-2 שגדל מאוד, אבל עם צללית נמוכה בהרבה.
  עם שריון עבה הרבה יותר הממוקם בזוויות גדולות יותר, ה-E-75 שקל 75 טון, עם מנוע של 1250 כוחות סוס. מה שהפך אותו לנייד ואמין למדי. לטנק הבריטי היו שני סוגי תותחים. 105 מ"מ ב-100 EL ללחימה בטנקים של האויב, ו-128 מ"מ ב-55 EL, תותח אוניברסלי יותר. לצריח היה שריון משופע חזיתי בעובי 252 מ"מ, ושריון צד ואחורי בעובי של 170 מ"מ, משופע אף הוא. לגוף הספינה היו 200 מ"מ של שריון בחלק העליון בזווית של 45 מעלות, ו-160 מ"מ בחלק התחתון בזווית של 45 מעלות. צידי גוף הספינה הם 120 מ"מ והמגנים הם עוד 90 מ"מ.
  כך, במשקל של 75 טון, יצרו הגרמנים רכב לא נחות מהעכבר בשריון ובחימוש, אם כי עם אקדח אחד.
  ה-E-75 לא חדרו על ידי תותחי נ"ט סובייטיים, אפילו על צידו, וללא ספק קיבל עדיפות של היטלר על פני כל שאר הטנקים מסדרה E.
  ברית המועצות רכשה עד כה רק את ה-IS-3, שמוגן טוב יותר בקדמת הצריח, אך קשה יותר לייצור. אז סטלין הורה שלא להסיר את ה-IS-2 וה-T-34-85 מהייצור לעת עתה.
  בקיץ הופיעו לראשונה טנקי E-75 גרמניים בחזית. הם הוכחו כמכונות יעילות מאוד.
  במקביל, לנאצים היה רכב קל ME-1010 עם כנפיים ששינו את תנופתם, דגם ME-262 X מתקדם יותר ורכב XE-262 חמוש ומהיר יותר וניתן לתמרון יותר. לוחם העם זכה לכל השבחים ממעצביו. וגם מפציץ הסילון Yu-287, שהראה אווירובטיקה אדירה. וגם המותג Arado.
  הגרמנים הצליחו להתקדם באוקראינה בקיץ וכבשו מחדש את הדונבאס. ואז, בסתיו, הם לקחו את קורסק והתקרבו לוורונז'. כוחות סובייטים נסוגו מעבר לדון וניסו להקים שם הגנה. החורף התקרב.
  דיפלומטים גרמנים עשו מאמצים לכלול את טורקיה במלחמה.
  כאן חגו והבטיחו הרים של זהב.
  סטלין, שהרגיש שקשה לברית המועצות להתנגד לטכנולוגיה הגרמנית החדשה, ויצירת הטנק החדש T-54 עמדה בפני קשיים מסוימים, הציע הפסקת אש לנאצים.
  היטלר בתגובה דרש את כניעת לנינגרד ואת קרים, כמו גם אספקת לחם, שמן וחומרי גלם אחרים בחינם! ולהחזיר את שבויי המלחמה ולהעביר חלק מהזהב לברית המועצות.
  סטלין הסכים להכל מלבד כניעת לנינגרד.
  הנאצים תקפו את קרים בחורף. הם כבשו כמעט את כל חצי האי, מלבד סבסטופול. הצבא האדום ניסה להתקדם במרכז ובצפון, אך שוב ללא הצלחה, כשהוא ספג אבדות אדירות.
  במרץ 1946 הסכים הפיהרר לבסוף להפוגה לתקופה של שלוש שנים. ברית המועצות, כמובן, סיפקה לרייך השלישי חומרי גלם חינם והעבירה חלק מהציוד של מפעלים צבאיים.
  והנאצים פנו למערב. פצצת האטום עדיין לא נוצרה, ויפן החזיקה מעמד נואשות נגד אמריקה. קרב עז השתולל על כל אי באוקיינוס השקט.
  מלכתחילה, היטלר הגיע להסכם עם פרנקו וחיילים גרמנים כבשו את גיברלטר בהפתעה. ואז נכנסנו למרוקו. הבסיס הבריטי במלטה הושמד ונכבש על ידי כוחות נחיתה. הנאצים נסעו לאפריקה.
  הטייסים שלהם, אלבינה ואלווינה, התחזקו מאוד. הבנות הצליחו לברוח מהאפמן ולהיות הראשונות להתגבר על המחסום של חמש מאות מטוסים שהופלו בחזית המזרחית.
  ובמערב, שדים חשופים לחלוטין בביקיני הפכו לסופת רעמים עבור מכוניות אמריקאיות ואנגליות.
  וגרדה, עם צוות הטנק שלה, נסעה דרך אלג'יריה במטוס E-75. הבנות הן מחזיקות שיא במספר כלי הרכב ההרוסים בחזית המזרחית, לפני ויטמן.
  הלוחמים החלו להילחם מבליטת קורסק והראו את המעמד שלהם. למרות שהיטלר הלא חכם במיוחד הטיל ספק בכך שנשים מסוגלות להילחם. אבל גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה חוללו פלאים על הפנתר. התברר שהם צוות הטנק השני אחרי ויטמן שקיבל פרס גבוה: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון, חרבות ויהלומים. וגם צלב של כישרון צבאי בזהב ויהלומים.
  הבנות רוכבות ושרות:
  אנחנו נשמיד את כל העולם בלי הרייך,
  עד הליבה ואז...
  נבנה עולם חדש, חדש,
  מי שהיה אף אחד יהפוך להכל!
  גם הלוחמים מצחקקים וחושפים שיניים. והם יורים בעצמם שוב...
  הם הפילו טנק אנגלי ושאגו:
  - אנחנו סופר!
  גרדה לוחצת על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, קורעת את הצריח מהשרמן וצועקת:
  - אני האלה לעתיד!
  ואז כריסטינה מפילה את הטנק באצבעות רגליה החשופות וצורחת:
  - גם אני סופר ילדה!
  ואז היא יורה, מרסקת את המכונית של שרלוט וצווחקת:
  - אבל פסארן!
  ועם הפגז הבא, מגדה גמרה את האנגלי. הבנות הן באמת סופרמן.
  ולמען האמת, כולם מובסים ללא יוצא מן הכלל. אנחנו רגילים להרוג את כל האויבים שלנו, והמקום בגיהנום, כמובן!
  הלוחמות עובדות ויורות. הם לא נותנים רבע ליריבים שלהם.
  כמה אלפי בריטים ואמריקאים נכנעו. הגברים נופלים על ברכיהם ומנשקים את רגליהן החשופות והמאובקות של הבנות.
  כך מתנהל המאבק... אלג'יריה נפלה, והגרמנים כבר בלוב. כמובן, הם מנצחים על ידי משחק. אין להם מכשולים.
  במהלך קיץ 1946 כבשו הגרמנים את כל צפון אפריקה והגיעו לתעלת סואץ. לנאצים יש כעת נשק אדיר: מטוסי דיסק שאי אפשר להפיל. גם הבריטים וגם האמריקאים פרצו תחת זה.
  בסתיו עבר הוורמאכט לסודן ולמזרח התיכון. הבריטים והאמריקאים נפלו כמו אגוזים סדוקים.
  בסתר הם ניסו להגיע להסכם עם סטלין. כאילו, פתח חזית שנייה.
  הדיקטטור האדום ענה בהתחמקות... במהלך הנפילה כבשו הגרמנים את כל המזרח התיכון ואת רוב אפריקה, והגיעו לקמרון. ובחורף עברו כוחות גרמנים לאיראן והלאה להודו. ארץ הפילים נכבשה. ואז הנאצים התקדמו באביב לדרום אפריקה, ולבסוף השתלטו על היבשת השחורה.
  ביוני 1947 הגיעה נחיתה בבריטניה... הכוחות הנבחרים של הוורמאכט השתתפו בקרבות.
  לראשונה נבדק מיכל פירמידלי שהראה הגנה מצוינת מכל הזוויות ומהירות גבוהה.
  צוות הטנק של גרדה נלחם בו. הבנות התגלו כמגניבות במיוחד וכלביות גרייהאונד...
  הם ערמו חבורה של טנקים ורובים.
  גרדה ירתה, הפילה את התותח האנגלי ושרה:
  - אויבינו לא יעצרו אותנו!
  ואיך הוא יצחק!
  שרלוט גם תחשוף שיניים ותחריק:
  - נכבוש את כיסוי היקום!
  וזה גם יטאטא את הטנק.
  הבא כריסטינה תסטור לה, נוהמת בזעם:
  - מגפיים נוצצים בצעדה!
  וזה גם יסחוף את המגדל!
  ואז מגדה הפילה הוביצר אנגלי ופרצה:
  - טיסה מיידית!
  הלוחמים נמצאים בגובה עצום.
  ואלבינה ואלווינה ממהרים לשמיים ומסיימים ציוד אנגלי ואמריקאי. הם מרסקים את הקראוטים ברגליהם החשופות והמסותתות ושרים לעצמם:
  - אפריקה מסוכנת, כן, כן, כן!
  אפריקה היא נוראית - כן, כן, כן!
  אל תלכו ילדים! צאו לטייל באפריקה!
  אז הוא פגע, בקרב אחד, בחמישים מטוסים בין שניים.
  כך לוחמות משמידות בביטחון את אויביהן.
  בריטניה נפלה תוך שבועיים. וחיל המצב הלונדוני נכנע. אז הרייך השלישי ריסק את אויבו המסוכן.
  אבל ארה"ב עדיין נשארת... לאחר שהתאחדה עם היפנים ובעלת משאבים רבים, הגרמנים מתחילים להפעיל לחץ על האמריקאים... באוגוסט 1947 נחתו הנאצים באיסלנד וכבשו את האי הזה, כשהם מתקרבים לאמריקה.
  לא קל להגיע לארה"ב. אבל הפשיסטים יצרו ראשי גשר באמריקה הלטינית והם בונים את כוחותיהם. אבל המלחמה נמשכת זמן רב. בחורף התנהלו קרבות בים ובאוויר. ובאביב 1948 ניסו הגרמנים להגיע לגרינלנד. והצליחו... בקיץ כבר כבשו הנאצים את קנדה. אבל הקרבות היו קשים...
  מתקרבים יותר ויותר לארה"ב. אבל גם בנות סובייטיות נמצאות בכוננות.
  חמש בנות נטשה, מירבלה, אנג'ליקה, סבטלנה, אולימפיאדה הגיעו לאמריקה כדי להילחם כמתנדבות נגד המוני הרייך השלישי. כל חמש הבנות מאוד יפות ומדברות אנגלית. סטלין-פוטין סירב לשלוח את כל גדוד הנשים, שכן הדבר יסתור את תנאי השלום שנחתם עם האימפריה הפשיסטית. ברית המועצות הייתה צריכה להרוויח זמן בכל מחיר בזמן שהנאצים תקפו את ארה"ב.
  חמש הבנות מתנדבות: הן עברו כמעט את כל המלחמה, מברסט ובאג ועד אורנבורג. והם נלחמים בנאצים בצד השני של כדור הארץ בבירת הונדורס.
  טגוסיגלפה הוא אחד המעוזים העיקריים של ההגנה, בעימות עם עדר ססגוני. גם היפנים וגם ההמון האסייתי נקלעו לצרות. הגרמנים עצמם נלחמו רק עם טנקים, וחיל הרגלים היה כולו מעמים לא-אריים. הם הסיעו אסייתים, שחורים וערבים קדימה.
  נטשה ירתה, כרתה שני אפריקאים וצייצה:
  - רק עדר של ג'ינגיס חאן!
  מירבלה זהובת השיער, לאחר שגזרה שלושה אינדיאנים בפרץ מקלע, הרימה את רגליה החשופות והשזומות למעלה. והיא אמרה:
  - אנחנו טוחנים בשר תותחים!
  שבר מרימון עף וסטר למירבלה-זויה על עקבה החשוף והעגול. בנות נלחמות באופן מסורתי בביקיני ויחפות. וכשהיא פוגעת בסוליה המחוספסת והילדותית עם אחת חדה, זה קצת כואב.
  היפהפייה קרצה וירה שוב... מירבלה רזה מאוד, בגובה ממוצע עם גזרה מושלמת.
  נטשה גבוהה יותר, בעלת דרגת רב סרן, ואפילו גיבורת ברית המועצות. אבל גם כמעט עירום, בקושי מכוסה בביקיני. שזופה מאוד, אבל שערה לבן. ונטאשה יורה בצורה מאוד מדויקת. והוא אוהב לזרוק רימונים ברגליו היחפות.
  אנג'ליקה היפה יורה והורגת ארבעה ערבים בפרץ של אש. שערה אדום, או ליתר דיוק אדום נחושת, כמו כרזה פרולטרית. וכשהרוחות נושבות, זה כמו דגל של מהפכה. הילדה נוצצת בעיניה האזמרגד, כמו כוכבים. וסוחף באכזריות אויבים.
  סבטלנה גם בלונדינית. והוא יורה ממקלע. הילדה שתלה את רגליה היחפות ונתנה פרץ. חמישה לוחמים שונים הושלכו, ומזרקות דם ארגמן עפו מהחזה והבטן של יריביהם.
  סבטלנה, ליקקה את שפתיה המלאות, צייצה:
  מלחמה היא אוויר לריאות...
  הילדה, שוכבת, זורקת רימון ברגל יחפה. נשמעים פיצוצים. כמה חמושים עפים לכיוונים שונים.
  אולימפיאס היא ילדה גדולה יותר, בשרנית יותר. שיערה חום בהיר. אישה טיפוסית, צעירה, בדם וחלב. היא מאוד חזקה פיזית ומצלמת טוב.
  הנה שוב מגיע התור. ושכירי החרב הפשיסטים ההרוגים נופלים.
  האולימפיאדה, תוך כדי ירי, אומרת:
  - בסדר, בסדר, איפה היית? מאת סבתא! - הילדה ירתה, הרגה שלושה לוחמים נאצים מזוקנים והוסיפה. - מה אכלת - דייסה! מה שתית? לִכתוֹשׁ!
  הבנות מחזיקות את הקו. הם לא נותנים לפשיסטים להתקדם. ושירים ידידותיים שואגים:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  עד הליבה ואז...
  נבנה עולם חדש, שמימי -
  מי שהיה אף אחד יהפוך להכל!
  נטשה שוב זורקת רימון ברגל יחפה. פיצוציות של חיילי רגלים מתקדמים. זה בהחלט נעשה חם יותר. הנה מגיע ה"אריה"-2 הידוע לשמצה. ולידו נמצא ה-E-50 המתקדם יותר. קליעים נפלטים. ראשו של אמריקאי שחור נתלש והוא התגלגל.
  מירבלה עלתה על קרש בוער, ורגליה הקשוחות בקושי חשו את חום הלהבה.
  היופי הזהוב ירה וגרגר:
  - ומי יעצור את זרימת הנהרות העקובים מדם, הזועמים...
  מירבלה ירתה שוב, הפילה את האפריקאי מהשריון של ה-E-50 וצייצה.
  - קרן מפוצץ תפגע ברקתך, בהבזק מרושע נעלם האיש!
  הילדה ירתה שוב. היא הבזיקה את כף רגלה היחפה, השזופה והחיננית באוויר. רימון עף לעברה. היפהפייה עם השיער הזהוב פגעה בזריזות את המתנה עם סוליה החשופה, כמעט נטולת אבק. הרימון עף אחורה. היא מיהרה להיכנס לשורות החמושים של הרייך השלישי. זה נראה כאילו אבטיחים נופלים מהמשאית, נשברים. כל כך הרבה דם נשפך החוצה.
  מירבלה צייצה:
  - הילדה נכשלה בבחינה, והרייך הארור בא. להיטלר כנראה נמאס לחיות, והיופי שלו אכל אותו באופן מפורסם!
  אנג'ליקה היא גם לוחמת ללא שטויות. הוא יורה על עצמו במקלעים ואומר, מפזר את הגופות:
  - לכף של אמא! לכף של אבא! ולקובה, מצקת! ולצדך במיטה!
  יפהפייה עם שיער אדום-נחושת משגרת מטוס עץ ברגל יחפה. הוא טס ישר לעבר טנק האריה הגרמני האדיר. נוחת על לוע של תותח 105 מ"מ והוא מתפוצץ. הנשק נכשל.
  הגרמני מסתובב ונאלץ לברוח בבושה. אנג'ליקה, משפשפת את רגלה על חלק מהבניין, אומרת:
  - אם אין לך כוח, אתה צריך אינטליגנציה! אתה תצטרך לעשות קצת רעש!
  ושוב הילדה יורה בצורה מאוד מדויקת. שערה האדום הוא כמו להבת הלפיד האולימפי. בחורה מושכת. היא כבר התבלטה בצבא האמריקאי על ידי הפגנת מזג זועם. הוא היה טוב במיוחד בלהרע עם אפרו-אמריקאים. זה כל כך יוצא דופן ויפה איתם.
  אנג'ליקה, לעומת זאת, משמידה גם שחורים הנלחמים בצבא הרייך השלישי. מדוע כבשה גרמניה את כל אפריקה? נסו לעצור כוח כזה.
  ה-E-50 הוא הטנק החדש ביותר, עם מנוע טורבינת גז ושריון צד וחזית עבה. אי אפשר לקחת את זה עם רימון. אנג'ליקה זרקה את המתנה ברגלה החשופה, הפילה כמה חיילי רגלים וצייצה:
  - הו, שריון הטנק שלך אמין, ממישהו שמתכוון לנשוך... רק דע את הכוח שיש לך... ניא, אתה יכול רק לבעוט בסוס פלדה!
  גם סבטלנה ירה בצורה מדויקת מאוד. והיא העדיפה לזרוק רימונים ברגליים. גם אצבעותיה החשופות סובבו את דיסק הפלדה. הקצה התעופף וחתך את גרונם של שני חמושים פשיסטים. הם הפילו את המקלע, ועכשיו פרץ עבה של קליבר גדול חתך דרך שלשלאות ההמון. שורה שלמה של לוחמים זרים שגויסו באמצעות פשיטות לצבא הרייך השלישי.
  סבטלנה צייצה:
  - המזל הוא הפרס לאומץ! שיר אחד מספיק! תן להם לשיר רק על הבית!
  אבל היפהפייה עוד לא הספיקה להתגעגע הביתה. אמנם יש מעט מאוד מתנדבים סובייטים בצבא האמריקאי. סטלין-פוטין לא רצה לזרוח, כדי לא לתת להיטלר מאוחר יותר סיבה להאשים את רוסיה בהפרת תנאי "שלום הקש".
  חמש בנות, הטובות ביותר בגדוד הנשים, הוזהרו שאם ייתפסו, המולדת תצטרך להתנער מהן. ובמקרה הזה, בנות צריכות לכסח על שכירי חרב טריוויאליים שנשכרו תמורת כסף.
  וסבטלנה, ונטשה ושאר הבנות מבינות שאם הן ייתפסו, מחכים להן עינויים נוראים. אז הם החליטו, בכל מקרה, לא להיהרג על ידי הנאצים בחיים.
  מטוסי תקיפה גרמניים טסים מעל עמדות החיילים האמריקאים. לא ציפו שהם יתקלו בהתנגדות עיקשת כזו בבירת הונדורס, הנאצים קצת התעצבנו.
  מטוסי סילון ותקיפה חזקים. רקטות עפות, רובים יורים.
  חיילים אמריקאים מתים. אולימפיאדה נפגעה גם מרסיסים בכתפה הבשרנית. יצא דם. הנערה הגיבורה חילצה פיסת פלדה בשיניה וירקה דם. ואז היא פגעה בי שוב עם תת-מקלע מגושם. שכירי חרב זרים נופלים. כמעט כולם כאן ילידים, רק המפקדים שלהם הם גרמנים, וגם אז לא תמיד. נכון, הצוותים בטנק ה-E-50 המודרני ביותר הם לגמרי גרמנים. לרכב יש מהירות ותמרון נאותים. ובכן, זה עדיין לא השינוי המתקדם ביותר - הוא שוקל שבעים וחמישה טון. הקירות מתפוררים מתחת למסילה. זה מיוצר בדרך כלל בשלוש גרסאות עם תותח 105 מ"מ, אקדח סער בקוטר 180 מ"מ ומשגר רקטות בקוטר 400 מ"מ.
  ולכל שינוי יש משימה משלו. הנה הטנק הזה עם אקדח סער, מתאים יותר לתקיפת ערים. וזה לא כל כך קל להרוס אותו. אולימפיאס מצלב את עצמו ותופס רימון נ"ט באצבעותיו החשופות, רגלו הגדולה אך החיננית, המעוצבת להפליא. עכשיו אתה צריך לזרוק את המתנה ישירות על הקנה כדי להשבית את הנשק של המסטודון. חמישה מקלעים מכסים טנק גרמני ומודרני, ולא כל כך קל להתקרב אליו.
  אולימפיאס חזקה מאוד, והרגליים דמויות הסוס שלה זורקות רימון רחוק. אבל זה לא תמיד מדויק. בכל מקרה, לפגוע במטרה כמו קנה של תותח 180 מ"מ. לילדה הגיבורה יש ספקות. מה אם הוא מתגעגע?
  אה, אם בן זוגם משכבר הימים אולג ריבצ'נקו היה איתם, החלוץ האמיץ הזה היה מעלה משהו.
  אבל הילד מת בקרבות על וורונז'. הבנות לא ידעו את גורלו הנוסף. אבל גורלו של הממציא החלוץ אכן לא היה מעורר קנאה. בתחילה, אולג ריבצ'נקו עונה באכזריות, בניסיון לחטוף סודות. לאחר עינויים, הילד בן האחת-עשרה הגיע למכרות. העבודה מפחידה וקשה ביותר. אבל החלוץ הסובייטי, קטן אך חוצץ, התגלה כעקשן.
  הוא הצליח לשרוד, ואפילו דרך מבוך המכרות החליט להימלט. ואולג ריבצ'נקו הצליח לצאת. הילד הסתובב בבלקן זמן מה עד שהצטרף למחלקת פרטיזנים מקומית. שם הוא הפך לקשר ומחבל.
  עדיין הייתה תנועת פרטיזנים מפותחת למדי בבלקן. בין השאר גם בגלל ששירות הכיבוש בוצע על ידי איטלקים, רומנים, בולגרים, אלבנים - שלא היו מוכנים לקרב כמו היחידות הרגילות של הוורמאכט.
  אבל פרטיזנים רבים עדיין מתו. במיוחד מתקיפות אוויריות. והפטריוטים של יוגוסלביה נאלצים להסתתר בהרים, ביערות, או במקרה הטוב, בכפרים קטנים. מספר רב של מפקדים כבר מתו. המצב הוחמר בעקבות השלום שנחתם עם ברית המועצות. כעת החלו להגיע לבלקן אוגדות ענישה חדשות, מארגנות פשיטות מאסיביות ומנקות את האזור.
  אולג ריבצ'נקו נאלץ לטפס עמוק יותר ויותר אל ההרים יחד עם הפרטיזנים.
  למרות שאולימפיאס לא ידעה את גורלו של האהובה האוניברסלית שלהם, היא נאנחה בכבדות. אחר כך לחצה את הרימון חזק יותר באצבעות רגליה החשופות והנערות, ובכל כוחה השליכה אותו לעבר טנק האויב. ה-E-50 הרגע ירה ושחרר פגז רוצח.
  אולימפיאס אפילו רעדה והיא נפלה על ברכיה. הוא נפגע בראשו מאבן מרוצפת שנקרעה מהמדרכה, והעקבו החשוף נשרף ממתכת לוהטת. הילדה שפשפה את ראשה ההמום בשיער מאובק.
  הרימון עף, כמעט נגע בקנה, ופגע במצח הנטוי של המכונית. פיצוץ רעם... אבל כמובן, 250 מ"מ של שריון חזיתי, ואפילו בזווית, לא מסוגל לחדור רימון.
  האולימפיאדה הטיחה את אגרופיה באבק, והעלתה ענן שלם של חול. ואז היא שאגה:
  - הרוג אותו, הרוג אותו! להבקיע גול לתוך הגול!
  הילדה טפחה על השוק שלה על האספלט הסדוק. רסיסי נתקע ביבלות העקב. העור על סוליות הנערה היה עבה כמו של היפופוטם. היא חיה במשפחה ענייה וכמעט מעולם לא נעלה נעליים מאז הלידה. עם זאת, זה לא גרם לרגליים שלה להיראות מחוספסות בצורתן, אלא היו שזופות, חינניות, מפתות.
  האולימפיאדה, לעומת זאת, הפחידה מעט את הגברים עם גובהם הגבוה, השרירים החזקים והאגרופים עם פרקי האצבעות הבולטים. אבל לילדה הגיבורה יש את האופי החביב ביותר, וירכיים רחבות שולבו עם מותניים דקיקים יחסית ובטן בטן מפוסלת. רק בבגדים אולימפיאס יכלה להיראות בעודף משקל בגלל שדיה הגדולים. בביקיני היא נראית כמו ספורטאית עם חזה.
  הילדה, בתסכול, זרקה שוב רימון, הפעם מכוונת לעבר הפסים. אבל המתנה הקטלנית פגעה במגן העבה והמשוריין שכיסה את הגלילים.
  אולימפיאס נתנה לעצמה אגרוף בסנטר בתסכול. זה עשה לה כאב הלסת. והילדה הגיבורה קיללה:
  - חתכתי כמו חרמש!
  סבטלנה גם ניסתה לפגוע בטנק המסוכן, אך הרימון שנזרק ברגל של הילדה פספס קלות. והבלונדינית התחילה להתקרב למכונית. אבל אז הופיעו שני טנקים נוספים - "אריה" ו"פנתר" -2, הם ירו על כל הגישות במקלעים. היינו צריכים להיות זהירים ביותר.
  שרמן האמריקאי עשה ניסיון להתקרב לכלי הרכב הגרמניים. הייתה לו הזדמנות לפגוע בפנתר 2, אבל רק בצד. אבל גרמני לא כל כך קל לרמות. יתר על כן, הצללית הגבוהה יותר של השרמן גורמת לו להבחין ממרחק רב.
  "פנתר" 2 ירק פגז ופגע באמריקני ישירות במצחו. המכונית הגבוהה נשברה לשניים. והוא בער כמו נר חג המולד.
  סבטלנה אמרה בתסכול:
  - הו, כמה חלשים הטנקים שלך... מוטב טכנית, אתה תהפוך ליאנקי!
  אבל נטשה, לוחמת מנוסה, הצליחה להתקרב לפנתר. היא זרקה רימון... והקנה הארוך של המכונית הגרמנית התכרבל לצופר של איל.
  טנק "פנתר" 2, הושק לייצור ב-1943. בשינוי האחרון הנרחב ביותר, יש לו שריון קדמי של 150 מ"מ, שריון צד של 82 מ"מ בזווית, ותותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 71EL. החל משנת 1945 הוא היה אמור להפסיק לטובת דגם ה-E-50 המתקדם והמוגן יותר. אבל בינתיים הטנק הזה נלחם. במשקל 51 טון, למכונית מנוע של 900 כוחות סוס, המספק לה ביצועי נהיגה טובים.
  ועכשיו, לאחר שקיבל נזק, פנתר-2 מסתובב ועוזב. נטשה מצליחה לזרוק עוד רימון ברגל יחפה. שברתי את הגלילים. ומהירות המכונית הגרמנית האטה בצורה ניכרת.
  נטשה אומרת במבט משמח:
  - איזו מכה! המכה שלי היא מתנה מאלוהים!
  והילדה הראתה את אפה לגרמנים. אבל אש מקלע החלה לזרום מתוך ה-E-50. והכדורים שרקו על שערה הלבן, המוכתם משהו, של נטשה. אחד הכדורים אפילו חתך קווצת שיער. הבחורה הגדולה אפילו הרגישה קצת מתקתקה.
  נטשה צייצה:
  - אם אתה רוצה להיות כמו פיל, לך לבית המשוגעים כשודד!
  הילדה הרימה את הגדיל החתוך שלה עם בהונותיה. שערה של נטשה משיי, בצבע פנינה, אך מעט מאובק. ובכל זאת כל כך רך. הילדה הריצה אותם לאורך סוליותיה. קצת מתקתק ונעים.
  נטשה נזכרה איך הבחור ליטף אותה. הידיים שלו התחילו גם מהסוליות, עולות גבוה יותר אל הירכיים והמקום הרגיש ביותר. כשגבר צעיר ונאה מלטף אותך, זה מאוד נעים. נטשה כמעט אהבה אותו. היא אהבה משחקי אהבה, והתעוררה ממגע של גוף גברי שרירי. אבל לנטשה לא הייתה אהבה אמיתית ורומנטית, כשאתה משתגע על גבר. היא כבר שינתה הרבה בחורים. רבים מאנשיה מתו בקרב.
  אפילו זו הייתה קללת המלחמה. וכאן באמריקה, יש בחורים שריריים ושחורים. והכל כל כך יוצא דופן אצלם.
  נטשה ירתה והורידה את השחור. קצת ריחמתי על הילד האפריקאי. היא הרגה אדם שנלחם למען אינטרסים זרים לו. אחרי הכל, הגרמנים הם גזענים. הם מסתכלים על שחורים כעבדים. אבל במקביל, נרשמים אפריקאים לדיוויזיות הזרות של הוורמאכט הנפוח.
  נטשה הכינה משהו כמו תאנה באצבעות רגליה החשופות והראתה אותו לנאצים. כן, האומה הגרמנית עצמה לא סובלת כאן שום נזק. לטנקים יש שריון עבה מכדי לחדור אליו רימון או בזוקה. אבל היחידות הילידים גוססות.
  נטשה זורקת רימון לעבר E-50. היא הניפה את רגלה החשופה והשזופה וזרקה וסובב את ירכיה. והרימון עף בקשת גבוהה. אצבעותיי החשופות השאירו אותי מרגיש את מגע המתכת. ואז הרימון התפוצץ.
  נטשה לוחשת:
  - אלוהים יברך אותנו!
  רוח לוהטת נשבה על הילדה, כאילו גבר יפה תואר נגע בה. נטשה קראה ספר על טרזן, והיא באמת רצתה שהאיש הזה ישחק איתה. הייתי מלטף את שדי החשופים בידיים חזקות.
  הרימון פגע בקנה, אך התפוצץ מאוחר מדי ועף מהמתכת. השברים נקשו כמו אפונה על שריון. נשארו רק שריטות!
  נטשה הוציאה רימון נוסף. אבל ראיתי שזה אנטי-כוח אדם. וכלי הנשק נגד טנקים נעלמו.
  הילדה נהמה בתסכול. אבל כדי לא לבזבז זמן, הכנסתי אותו לאצבעותיי החשופות. היא סובבה את רגלה, כופפה את פלג גופה, ואז יישרה אותו וזרקה אותו לעבר חיל הרגלים.
  חצי תריסר לוחמים עפו כמו כדורי פינג פונג. הכוסות של אחת מהן עפו, והשברים עפו כמה מאות מטרים ורצו על גבה של נטשה. החזייה פרצה, ושדיה היפים של הנערה הגדולה נחשפו.
  הילדה כיסתה אוטומטית את פטמותיה. אבל אז היא הבינה ממי היא צריכה לפחד. והיא נענעה שוב את המקלע. היא נתנה סיבוב ונסוגה קלות.
  חייל רגלים אמריקאי ירה בזוקה. הפגז פגע בטנק הגרמני על צידו המשופע, אך 160 מ"מ השריון עמדו בו ודחו את האנרגיה ההרסנית. הגרמני ירה בחזרה. הנשק בעל הקליבר הגדול שלו בקע את החומה.
  נטשה ניסתה לקשור את רצועות החזייה שלה. הילדה חשבה שזויה קוסמודמיאנסקאיה כנראה הסתובבה בקור במכנסיה הקצרים. בסרט סובייטי היא צוירה כשהיא לובשת חולצה או אפילו שמלה כלשהי. זה לבדו הוא רק מחווה לצביעות. למעשה, הנאצים, כדי להשפיל עוד יותר את הילדה השבויה, כנראה הפשיטו אותה. והחיילים הגרמנים הרעבים כנראה רצו לראות בחורה יפה ומפותלת עירומה.
  אז בסיפור האמיתי, הגיבורה לא יכלה לכסות את שדיה, אז ידיה היו קשורות מאחורי גבה. אבל היא לא התביישה והסתכלה בגאווה. נטשה ידעה היטב מה זה ללכת יחפה בשלג. היא הייתה קשוחה ואהבה לגעת בשלג בסוליותיה החשופות. נטשה אהבה את זה ונתנה הנאה. אבל זה בשבילה, שכבר הוקשה משנים של מלחמה. ולזויה הצעירה והעירונית, זה כנראה כואב. הסוליות מרגישות כאילו הן שורפות גחלים.
  נטשה זרקה את החזייה הצידה בעצבנות וצעקה:
  - בושה היא מושג בורגני! האישה הסובייטית לא מפחדת מכלום ואינה מתביישת!
  הילדה שוב החלה למסמר עם מקלע, או יותר נכון תת-מקלע. המתכת התחממה, אחרי הכל, הונדורס היא האזור הטרופי, יכול להיות חם שם מאוד בפברואר. האצבעות של נטשה מתחממות. אנחנו צריכים לתת הכל. היום 23 בפברואר. זה היום של הצבא הסובייטי וזה מצריך להילחם בכל שקט וזעם סביר.
  נטשה חתכה חמישה נוספים בכדורים, ובטעות שרפה את לחיה על העכוז הלוהט של המקלע. כמובן שזה לא נעים, השלפוחית נפוחה.
  נטשה נשבעה:
  - נו, אלוהים, מדוע יצרת לי ולמדינתי כל כך הרבה בעיות!
  השלפוחית גירדה... הלחי של הילדה היא מקום מאוד רגיש. הילדה ניסתה למצוא משהו קר למרוח על הכדור הנפוח. אבל תנסה למצוא משהו מגניב. בעיר הלוהטת הזו. יתרה מכך, מזג האוויר היה בהיר והרוח נשבה מדרום.
  ברור שנטשה לא רגועה. אולימפיאדה זורקת רימון ממרחק רב, אך שוב ללא הצלחה. וכוחות הסער כבר עפים בשמיים. לכלי רכב גרמניים יש שריון חזק ומהירות גבוהה.
  מטוסי סילון מגיעים בגלים, ונראה שהם חותכים רצועות פשתן.
  נטשה הסתתרה בפער. רקטות פיצול פרצו מלמעלה. הילדה הרגישה חתיכות אבן כתוש נופלות מלמעלה עם מחטים. זה דגדג לי בצוואר החשוף. גם פטמותיה של היפהפייה נדקרו.
  נטשה לחשה:
  - זה עיסוי... אבל לא קוסאז'!
  הילדה הרגישה את גופה כמעט מתחיל לגרד בכאב. כבר חם, ורקטות מתפוצצות מוסיפות לחום. והאם זה בית מרחץ?
  נטשה זכרה את בית המרחץ הרוסי הטבעי, עם מטאטאי אשוח. איך הילדה הוכתה אז.
  אלו היו תחושות אקזוטיות כל כך.
  נטשה שרה כדי לעודד את עצמה:
  - אהבה ומוות! טוב ורע! מה קדוש, מה חוטא! נגזר עלינו להבין!
  הילדה קמה, התנערה מכל הלכלוך והפסולת הדבוקים האלה.
  נטשה נהמה:
  - הו, אתה תקבל את היטלר על הקרניים!
  והרב-סרן ירתה צרור לעבר חיילי הרגלים שניסו להתרומם להתקפה. כמה חמושים שגויסו במהלך הפשיטה נפלו. נטשה ניגבה את פניה המלוכלכים, שעקצו את עיניה. הלוחמת ירקה והצטלבה.
  היא פתחה שוב באש ממכונות ירייה, והלוחמים התגנבו פנימה. גם אנג'ליקה ג'ינג'יקה זרקה רימון ברגל יחפה. ההווה קפץ ופגע בפשיסטים. תריסר בני אדם נהרגו.
  הג'ינג'י שר:
  - יש הרבה טוב בעולם, אבל הוא מכוסה בשלג!
  והילדה פתחה באש בתת-מקלע, רק כשהיא לא משתמשת בידיה, אלא באצבעותיה המיומנות וברגליים היחפות.
  אנג'ליקה ירתה במדויק ויללה:
  -מכה! מכה! עוד מכה! מכה נוספת ואז... השד האדיר, מתנת אלוהים, מעניק גזרה עליונה!
  ובידיה זרקה הילדה רסיסי זכוכית. היא הדהימה את הפשיסטים וצייצה:
  - ולמי שאינו רוצה לחיות בשלום... אנו עושים להם חרא-קירי!
  היפנים באמת הופיעו. הלוחמים צרי העין האלה. ובכן, איך אפשר שלא לעשות חרא-קירי ככה?
  לאחר שפרקה את התפס של המקלע, אנג'ליקה הרימה את הרימון באצבעותיה החשופות וזרקה אותו לעבר הסמוראי. הם קיבלו מתנה, כמה יפנים מרוטשים, ועפו לכיוונים שונים.
  אנג'ליקה הוציאה את לשונה ומלמלה:
  - אני לוחם על! והאויב הרג את ההיפר!
  הסינים, שגויסו על ידי היפנים מהאזורים שנכבשו באימפריה השמימית, יצאו לקרב. הלוחמים הסינים הלכו ללא חת, והבנות, לאחר שפרקו את תת המקלעים שלהן, נאלצו לסגת.
  שברי מתכת מיראבל רגליים יחפות של טייח וזכוכית. שאר הבנות עשו את אותו הדבר. זה נעשה קשה מאוד.
  הופיע השטורמלב, מכונה חזקה עם משגר רקטות. הנה אחד שהולך לדפוק אותך - זה לא נראה כמו הרבה.
  הירייה הראשונה רעמה... סבטלנה, אנג'ליקה ואולימפיאס הושלכו על ידי גל הפיצוץ, כמו מזרקה של לוויתן ענק. הבנות עפו כמה עשרות מטרים והתנפלו ברגליים יחפות ישר לתוך האש.
  הבנות קפצו משם, נצרפו ושרו. הם התיזו את הסוליות החשופות שלהם על הגחלים.
  אנג'ליקה סיננה בעצבנות:
  - תחילה שמים את השור מתחת לגרזן, ואחר כך צולים! וקודם כל טיגנו אותנו, ואחר כך מתחת לגרזן!
  ונערת קומסומול צחקה! אבל אז היא הרגישה עצובה. נזכרתי שחברתה נלכדה. הגרמנים הפשיטו את הילדה הצעירה והחלו להעלות אש על חזה החשוף. כאב נורא כזה. הילדה צרחה, ועורה הרך היה חרוך. אלה הפשיסטים שהתגלו כפנאטים. הם אפילו לא שאלו שאלות, אבל בנוסף הדליקו אש מתחת לרגליו היחפות של השבוי. חבר הקומסומול, בסופו של דבר, לא יכול היה לשאת את העינויים ומת מהלם כואב.
  אנג'ליקה, כשהיא זוכרת את זה, התיזה על הגחלים הלוהטות. האולימפיאדה קדמה לה. לילדת הכפר הזו יש עור שזוף, ואתה לא יכול לקחת את זה עם מפוח. למה לא ילדת סופרמן? באולימפיאדה רואים בזוקה עם פגז שהופל על ידי חייל אמריקאי שנהרג. הוא מרים אותה ברגלו וזורק אותה לזרועותיו. והוא דוחף פנימה בכל הכוח.
  הפגז עף ופוגע בסיני הכפוי. הרבה צרחות וגניחות. מסה של גופות. וגפיים כרותות.
  אוליפיאדה שרה שיר עתיק:
  - והסמוראי עף ארצה! תחת לחץ פלדה ואש!
  לבסוף הבנות ברחו מהגחלים. רגליהם החינניות והיחפות קיבלו את זה.
  סבטלנה, כמו הרכה שבהם, התעוותה ושפשפה את סוליותיה החשופות, בניסיון להקל על הגירוד.
  האולימפיאדה, שרצה יחפה בשלג מילדות המוקדמת, לא שמו לב לזוט כזה.
  הילדה הגיבורה שרה:
  - רק תארו לעצמכם ששקענו בחלב טרי... הפרס הוא דבר אמיתי!
  והלוחמת לקחה ברגלה חתיכת אריח שבורה וכבדה למדי. היא החזיקה אותו בחוזקה באצבעות חשופות ונערות, סובבה אותו ושגרה אותו לעבר האויב. שלושה סינים היו קורבנות של ההווה של המוות; ראשיהם נמחצו.
  אנג'ליקה אמרה במבט מרוצה, ויורה לעבר האויב:
  - אנחנו נשים מגניבות!
  סבטלנה, על מנת להקל מעט על הגירוד ברגליה השרוף, או ליתר דיוק החרוכה, שרה:
  -יש נשים במולדתנו,
  למה הם נוסעים במטוס בצחוק?...
  עבורם, הכבוד יקר יותר מהחיים,
  הוא יכול בקלות להרוג את יריבו!
  
  הם נולדו כדי לנצח
  לפאר את רוס במשך מאות שנים!
  אחרי הכל, הסבים הגדולים שלנו -
  מיד הרכבתי להם צבא!
  וסבטלנה התחילה לשרבט מהמקלע. והיא עשתה את זה בצורה מאוד מופתית. כדי שכולם יוכלו להרגיש שמדובר בלוחם מאלוהים! אם לא מהכל יכול, אז בטוח ממאדים!
  גם נטשה ירתה. יחד עם מירבלה, הם נאלצו לסגת, והרימו קטעים מחיילים אמריקאים מתים. הבנות נפלו על הגב וירו בחזרה עם הרגליים - כך עשו את זה טוב יותר. והם עשו את זה בדיוק. תערובת של חיילים סינים ואפריקאים התקדמה על הבנות. והלוחמים היכו.
  נטשה שרה:
  העולם אינו לוח שחמט...
  מירבלה הרימה את הקטע הזה, והשמידה את שכירי החרב הצהובים והשחורים.
  - והנתונים אינם אפס עגול!
  נטשה הוסיפה לשורה החתוכה של הצהובים והשחורים:
  - המלנכוליה תוקפת אותנו!
  מירבלה ירתה בדיוק של רובין הוד וצייצה:
  - והסוס ממהר אל תוך האש!
  הבנות, תוך ירי לאחור, נסוגו אל מאחורי שדה המוקשים. לוחמים סינים ואפריקאים נתקלו בדברים טובים. הם התחילו להתפוצץ, הם קפצו ממקומם, קרעו אותם, וזה הפך לבלגן עקוב מדם.
  מספר טנקים של פנתר-2 הופיעו מרחוק. הם יורים, והם מפחדים לדחוף את האף פנימה. "אריה"-2 נע קדימה וגם יורק אש. והנה טנק להביורים של קרנף, מזיל ריר, עם צרורות של להבות.
  אבל האימתני ביותר הוא "שטורמלב". משגר הרקטות שלו לא יורה מהיר במיוחד, אבל הוא הרסני להפליא.
  נטשה לוחשת:
  - רוסים, רוסים - לא גורל רגוע! ובכן, למה אנחנו צריכים צרות כדי להיות חזקים יותר?
  ואכן, הם נלחמים הרחק מרוסיה. אבל ברור שהוורמאכט, לאחר שכבש את ארה"ב, יחזור ללחוץ על ברית המועצות. והאמריקאים כל כך מתוקים ויקרים לבנות.
  נטשה מסמרה שוב, נראה שהלהיטים שלה גורמים לדלעות ולראשים להתפרץ מתחת לאתים. הילדה נפגעת ברגל מרסיס. חתך מתנפח על השוק שלי. היפהפייה ריסקה עצם וצייצה:
  - לא, הערני לא יתפוגג,
  מבט של בז, נשר...
  קול העם ברור -
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר,
  יהיה סוף לפשיזם...
  והשמש תזרח -
  הדרך המאירה את הקומוניזם!
  באותו רגע השליכה אולימפיאס, בכל כוחה, רימון לעבר השטורמלב. ולבנות הסובייטיות היה סוף סוף מזל. הכובע המשוריין נפל לאחור, המתנה הסובייטית עפה ישר לתוך הקנה הרחב. לשנייה הכל קפא. ואז זה התפוצץ. זה היה כאילו הוטלה פצצת אטום. והטנקים הגרמנים התפזרו לכיוונים שונים.
  הנאצים כבשו את טורונטו ועדיין יכלו להיכנס לשטח ארה"ב מצפון בסתיו.
  האמריקאים נכנעו לאט אבל בטוח. לעתים קרובות הם נכנעו וניסו להחזיק בעמדותיהם.
  אבל הגרמנים הכו אותם גם ביבשה וגם בים.
  עכשיו בסוף הסתיו הגרמנים מקיפים את פילדלפיה. הם זוכים בניצחון אחד אחרי השני ושואגים כמו לעזאזל.
  גרדה וצוות הטנק שלה במיטבם, כמו תמיד. ומחייך שיניים, מנפץ טנקים אמריקאים, הוא שר:
  - טפרי נמר, כוח של פלדה,
  הִתפָּרְצוּת...
  אנו רואים את הנאציזם מרחוק,
  מאירופה של ג'ינגיס חאן!
  ובאצבעותיו החשופות הוא לוחץ על הג'ויסטיק. ושוב יירו על האמריקאים.
  ואז שרלוט יורה, והזריקות שלה מדויקות. ומאחוריה הגיעה מגדה, עם כריסטינה.
  אז פילדלפיה נפלה. הגרמנים מתקדמים עוד ועוד עד החורף הגיעו לניו יורק. ושם היכו את האויב. ופצצות במשקל עשרה טון יוטלו מה-TA-500.
  טרומן, לאחר שהגרמנים כיתרו את ניו יורק וושינגטון, הציע שלום. בתגובה דרישה לכניעה ללא תנאי.
  המתקפה על וושינגטון התרחשה לאחר מכן בינואר. טנקים פירמידליים גרמניים נלחמו.
  ביום הרביעי לתקיפה, חיל המצב נכנע. וחמישה ימים לאחר מכן, ארצות הברית נכנעה.
  כך הסתיימה המלחמה במערב... או יותר נכון, כמעט הסתיימה. הגרמנים המשיכו להתקדם עד שכבשו את כל אמריקה הלטינית...
  הפסקת האש עם ברית המועצות עדיין הייתה בתוקף. הרייך השלישי עכל את שללו ויצר חטיבות חדשות. סטלין עדיין שיקם את הכלכלה ההרוסה וצבר כוח.
  בתחום בניית הטנקים, ברית המועצות לא הצליחה במיוחד, ויצרה רק את רכב ה-T-54 ומספר קטן של טנקי IS-4. במשך זמן רב לא ניתן היה להשיג רכב הגון. וב-20 באפריל 1953, תוך ניצול העובדה שסטלין מת ב-5 במרץ, היטלר שוב תקף את ברית המועצות. נעשה ניסיון להשיג הגמוניה עולמית.
  ללא סטלין, הכוחות הסובייטים התנגדו די חלש. והכוחות לא היו שווים. בנוסף, גם יפן וגם טורקיה נכנסו למלחמה.
  חודש לאחר מכן, טנקים פירמידליים גרמנים כיתרו את מוסקבה וכבשו את הקווקז. ושלושה חודשים אחר כך כבר היינו באוראל. אבוי, הכוחות לא שווים מדי. יתר על כן, ישנם הבדלים בהנהגה של ברית המועצות.
  בקיצור, לאחר חמישה חודשי מלחמה, ברית המועצות נכבשה סוף סוף על ידי הרייך השלישי ויפן.
  ואז נראה היה שהאנושות סוף סוף מצאה אחדות. אבל יש שתי מעצמות בעולם - הרייך השלישי ויפן. והיטלר ב-20 באפריל 1956 מתחיל במלחמה נוספת. תוקף את יפן.
  ובנות משתתפות בקרב. גרדה היא מכשפה שתוקפת סמוראים.
  ובנות מהצבא האדום. נטשה, אלנקה, מירבלה, מריה, אולימפיאדה, סבטלנה, אוגוסטינה, אורורה. וכולי. לכל הבנות האלה יש דבר אחד במשותף - הן נלחמות יחפות ובביקיני.
  והם עושים את זה ביעילות רבה. הם דורסים את יפן... תחת מהלומות האלות הגרמניות והקואליציה, הסמוראים רצים ונסוגים.
  גרדה ושרלוט נלחמות יחד על טנק פירמידלי. הבנות יורות על היפנים, מרסקות מכוניות ושרות:
  - אנחנו סופר, סופר אלופים! ואנחנו נמחץ את כל החרקים!
  גרדה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, פגעה במכונית היפנית ורששה:
  - אני לוחם עם מחשב בראש!
  שרלוט גם ירתה, חתכה את המכונית של הסמוראי וצרחה:
  - וסביבתי, שיהיו הכי זוהרים ומגניבים!
  וגם איך יראה את לשונו!
  הבנות הורסים את יפן... הסמוראים מאבדים מושבות, ספינות וטנקים.
  הטכנולוגיה היפנית אינה יכולה להשתוות לטכנולוגיה הגרמנית. ולנאצים יש יותר חיילים. אז הם מתקדמים די בהצלחה. והסמוראים אינם עושים דבר מלבד לשמוח וחושפים שיניים. ליתר דיוק, הם עצובים, אבל הם עדיין חושפים שיניים.
  מספר חודשים של לחימה, וסין, הודו-סין ואדמות אחרות נכבשו מחדש. הנאצים נחתו גם ביפן עצמה.
  שם התפתח הקרב, והנאצים השתמשו בנשק גרעיני. וכל כך הרבה הרס והרס.
  כן, לא היה מזל לסמוראים! הם נפלו תחת מועדון כזה. סוף שלם!
  ובכלל הכל נראה מצחיק ביותר.
  בנות סובייטיות מניחות סמוראים על ברכיהן ומאלצות אותן לנשק את רגליהן היחפות.
  היפים זוכרים איך הנאצים אכזבו אותם. וזה מאוד מגניב.
  אלנקה ונטשה שרות:
  - הרס הוא תשוקה, לא משנה איזה סוג של כוח! השלטונות תמיד שתו דם של אחרים! ובכן, האהבה שולטת בלב!
  ובאותו אופן שהם פגעו בסמוראי. וכשהם לוחצים, ובמקלעים, הם מכסחים את הקו.
  אבל טוקיו כבר נפלה... המלחמה נמשכה שישה חודשים והסתיימה בניצחון הוורמאכט.
  וב-1 בינואר 1957, הגרמנים תקפו את טורקיה והביסו גם אותה. לאחר מכן כל שאר מדינות העולם נכללו ברייך השלישי.
  הושלמה הקמתה של אימפריה מאוחדת. כבר ב-1947 טסו הגרמנים לחלל, וב-1958, ב-20 באפריל, הם נחתו על הירח. כך החל עידן הרחבת החלל. היטלר מת ב-1959, יומיים קצרים ליום הולדתו השבעים.
  זמן קצר לפני כן נערך משאל עם על הקמת מונרכיה, והפיהרר הצליח למנות יורש. הוא הפך לאחד מבניו הרבים של היטלר שהושגו באמצעות הזרעה מלאכותית.
  המשטר הפשיסטי היה אכזרי, אבל הוא הביא סדר בכדור הארץ. בהדרגה, יותר ויותר אנשים קיבלו אזרחות של האימפריה.
  כדור הארץ, התפתח בהתאם לתוכנית ושימוש בהישגי המדע, פתר בהדרגה את בעיית הרעב, המגיפות והאבטלה.
  שיעור הילודה נשלט והפשע נלחם בהצלחה. בשנת 1974, אנשים טסו למאדים. ושנה לאחר מכן לנוגה. ב-1979 למרקורי. בשנת 1980 לירחי צדק. ובשנת 1987 הם נחתו על הפלנטה הרחוקה ביותר פלוטו. חקר החלל היה בעיצומו.
  בשנת 2000, העניק קיסר גרמניה וכדור הארץ כולו, פרידריך השלישי ובנו של היטלר, את האזרחות של הרייך השלישי לכל האנשים על כדור הארץ. והוכרז השוויון הפורמלי של כל הגזעים והעמים.
  ובשנת 2017 החלה המשלחת הבין-כוכבית הראשונה לעולמות אחרים.
  בשנת 2019, פרידריך השלישי נרצח ופרנץ הפך לקיסר החדש. שלטונו היה קצר. שנתיים לאחר מכן התרחשה הפיכה צבאית ושושלת היטלר נפלה לבסוף. והרפובליקנים עלו לשלטון.
  הוכרז על תחיית הדמוקרטיה והמערכת הרב-מפלגתית. הנאציזם גווע בהדרגה.
  ב-2030 הוא קרא לבחור את המתאם העליון של הכוח האנושי. זו הייתה אלנקה, לוחמת-מכשפה שכבר הייתה בת יותר ממאה שנים. אבל הילדה לא הזדקנה כלל ולא השתנתה עם השנים. תמיד שרירי וצעיר, רענן ויפה.
  היא הורתה על השמדת כל האנדרטאות לאדולף היטלר ועל שריפת דיוקנאותיו.
  לאחר מכן אלנקה המשיכה את התרחבותה לחלל... תוך מאה שנים, אנשים התיישבו על פני חצי מהגלקסיה.
  ואז פרצה מלחמה עם ציוויליזציה נושמת פלואור. אבל זה לא כזה מפחיד בכלל. בני האדמה, בעלי טכנולוגיה מתקדמת יותר, ניצחו.
  ואחרי כמה מאות שנים, הגלקסיה כולה הפכה לאנושית וכמה שכנות.
  ועכשיו עוד מאה שנים, והם גילו דרך לטייל בזמן. ולהוציא אנשים מעברם לפני שהם מתים. ואז להחליף אותם במודלים ביולוגיים.
  אז היטלר הוצא לפני מותו והועבר לעתיד. שם התקיים משפטו של הדיקטטור הגדול בכל הזמנים והעמים. הם החליטו למצוא אותו אשם בפשעים מתועבים ולגזור עליו מיליארד שנות מאסר, שכן עונש מוות אינו יכול להתקיים בתרבות-על הומנית.
  היטלר התחדש, הפך אותו לילד כבן שלוש עשרה, ונשלח למושבה שבה נכלאו פושעים נאצים אחרים, שהפכו גם הם לילדים.
  שם למדו, עבדו, חיו מאחורי סורג ובריח.
  אלה שהתנהגו יפה קיבלו תנאים קלים יותר: לקחו אותם לטיולים וקיבלו ארוחות מפנקות. החיים היו טובים לאסירים הצעירים: תאים נפרדים עם מצלמות כבידה, חדרי שירותים ומחשבים, חדרי כושר ושעות פנאי.
  נכון, היה מעט זמן פנוי והייתי צריך לעבוד פיזית - ריפוי בעיסוק לעבריינים. אבל זה לא מפחיד בגוף צעיר.
  אדולף היטלר היה ילד ולא גדל. אבל במקביל הייתי בריא פיזית, הרגשתי מצוין, היה לי שולחן מצוין. גם לאסירים יש זכויות אדם.
  מפעם לפעם, למען התנהגות טובה, הפיהרר לשעבר נלקח על ספינות כוכבים והורשה לבקר בעולמות אחרים.
  עם הזמן, הריפוי בעיסוק ירד וזמן ההנאה והמשחק גדל.
  חלפו מאות שנים. האנושות התפשטה בכל היקום. וכך, לבסוף, באה חנינה והפיהרר שוחרר. הוא לא סבל כלל, בניגוד לקורבנותיו הרבים. מלחמה גדולה חדשה רק התחילה עם ציוויליזציה של פרפרים מיקום אחר, והפיהרר לשעבר התנדב לצבא. ומפקדו היה גרדה המקסימה, שכמו כל תושבי האימפריה האנושית, האוניברסלית, הייתה בת אלמוות וצעירה לנצח.
  
  
  המזכיר הכללי שלפין
  ההיסטוריה השתנתה מעט, וניסיון ההתנקשות בליאוניד איליץ' ברז'נייב התרחש ב-1965, והתברר כמוצלח. יו"ר הקג"ב הצעיר שלפין הפך למזכ"ל. לעת עתה, קוסיגין נשאר ראש ממשלה. שלפין התחיל להדק את הברגים ולסדר את הדברים. יום העבודה הוארך, והוכנסו עונשים חמורים יותר, כולל מאסר בגין איחור לעבודה ואי עמידה בתקני העבודה.
  סטלין שוקם ופולחן האישיות הוחזר. ועוד הרבה דוגמאות של הידוק הברגים. המאבק בשכרות, ורפורמת קוסיגין.
  ואז רפורמת המחירים.
  ברית המועצות התפתחה אפילו מהר יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית תחת ברז'נייב, ושלפין, בשילוב אלמנטים של כלכלת שוק והשוט הסטליניסטי הקשה, השיג תוצאות משמעותיות. בנוסף, שלפין, לנוכח שיעור הילודה היורד, הנהיג מסים דרקוניים על רווקים, משפחות נטולות ילדים ומשפחות עם ילד אחד. ההפלה נאסרה, ואמצעי מניעה כמעט לא נמכרו.
  קצבאות הילדים גדלו.
  זה גם הוביל לשיעורי ילודה גבוהים יותר, במיוחד באזורים הרוסיים של ברית המועצות. גידול האוכלוסייה היה גבוה בהרבה מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  שלפין גם הגדיל את הפוטנציאל הצבאי שלו, עלה על ארצות הברית בכוח גרעיני, וגם בנשק קונבנציונלי. והייתה גם וייטנאם... סמכותה של ארצות הברית בעולם נפלה, והיו קשיים עצומים בתוך המדינה.
  מדיניות הדטנט החלה... היא לוותה בצמיחה כלכלית מהירה יותר בברית המועצות. הניהול הקשוח של שלפין נתן תוצאות טובות יותר מהסגנון האיטי של ברז'נייב. והאוכלוסייה גדלה מהר יותר...
  ברית המועצות חדרה יותר ויותר לאפריקה, ובשנת 1979 שלחה חיילים לאפגניסטן.
  ואולימפיאדת מוסקבה 1980 הייתה ניצחון אדיר! יותר ממאה וחמישים אולימפיים סובייטים זכו בזהב.
  ואז הצבא הסובייטי תקף, ואת איראן, שם תפס חומני את השלטון.
  הם הביסו את האיראנים די מהר, אבל הם ספגו כמה הפסדים.
  חלק מאיראן הפך לחלק מברית המועצות. במקום שבו חיו אזרבייג'נים אתניים, הם הצטרפו לאזרבייג'ן. טורקמניסטן קיבלה חלק, והכורדים הפכו לרפובליקה סוציאליסטית סובייטית לאחר משאל עם.
  ברית המועצות הרחיבה את גבולותיה לראשונה מאז 1945. חלק מאיראן הפך לעיראקי, וסדאם חוסיין הצטרף לברית ורשה.
  ואז צפון אפגניסטן עם האוזבקים והטאג'יקים נכנס לברית המועצות.
  אז הייתה מלחמה עם פקיסטן - ברית המועצות והודו. שטח גדול נכבש.
  כמה שנים לאחר מכן נערכו משאלי עם, ופקיסטן, כמו גם דרום איראן ואפגניסטן, הפכו לחלק מברית המועצות.
  מלחמת אזרחים פרצה ביוגוסלביה והיא נכבשה גם על ידי חיילים סובייטים, ולאחר מכן אלבניה. לאחר מכן נכנסו גם מדינות אלו לברית ורשה.
  ארה"ב הייתה במשבר, במיוחד תחת רייגן. הייתה תסיסה המונית בקרב שחורים ואנשים צבעוניים אחרים. הכלכלה ירדה עוד יותר.
  עוד ב-1977 אימצה ברית המועצות חוקה חדשה שהפכה את צורת הממשל המיוצגת על ידי תפקיד יו"ר ברית המועצות לסמכותית יותר. וההתנתקות של רפובליקות מהאיחוד אסורה.
  ובשנת 1988 נערכו הבחירות הראשונות לנשיאות בתולדות האימפריה הסובייטית!
  כמובן, שלפין ניצח אותם... קלע כמעט מאה אחוז. ברית המועצות הגיעה לשיא ההתפתחות. בשנת 1990, כוחות עיראקים כבשו את כווית, סעודיה, ברוניי, איחוד האמירויות הערביות, עומאן...
  מחירי הנפט עלו בחדות...
  המשבר בארצות הברית החמיר. הנשיא החדש בוש ממש הסתחרר תחת מכות הגורל. שחורים מרדו... ואחרי בחירתו של ביל קלינטון ב-1992, ארצות הברית התפצלה לחלוטין...
  שם החלה מלחמת אזרחים ומעשי טבח.
  בשנת 1993, שלפין שוב ניצח בבחירות לנשיאות ברית המועצות.
  בשנת 1995 כבשו הכוחות הסובייטים את אלסקה וחודש לאחר מכן ערכו שם משאל עם על הצטרפות לברית המועצות...
  כך התגשם חלום נוסף - להחזיר את אלסקה, כמובן, שנמכרה בטיפשות, לרוסיה.
  נראה היה שהכל הולך לפי התוכנית... ב-1997 כבשו הכוחות הסובייטים את פינלנד וערכו שם משאל עם על ההכללה בברית המועצות. כך התארגנה רפובליקה סובייטית נוספת.
  זה היה גס אבל!
  אז עדיין היו קרבות בסעודיה כאשר פרץ מרד איסלאמיסטי, אך הם דוכאו במהירות.
  ב-1998 נבחר שלפין לכהונה שלישית.
  ברית המועצות תקפה את טורקיה, במיוחד מאז קריסת נאט"ו. והוא צירף אותה לצוות שלו.
  בשנת 2000, שלפין סוף סוף חי חיים ארוכים ומלאי אירועים, שלט בברית המועצות במשך 35 שנים - גבר על התוצאה הקודמת של סטלין, ומת.
  מערכת הכוח הייתה יציבה וסמכותית למדי. סגן היו"ר ירש סמכויות עד לבחירות חדשות. וזה הפך לגנאדי זיוגנוב. מי עשה קריירת חומרה טובה.
  ברית המועצות לא ביצעה תפיסות במשך זמן מה... לאחר המשבר, אירופה עצמה נכנסה ל-CMEA ולברית ורשה.
  אבל היחסים עם סין החמירו. היריבות התחזקה.
  בברית המועצות עצמה, הודות למדיניות הדמוגרפית, שיעור הילודה נותר גבוה מאוד. אבל זה הוביל לאוכלוסיות יתר ולמחסור במזון.
  המשק המתוכנן כבר היה בגירעון מתמיד. ולמרות שבתעשייה התפתחות הטכנולוגיה ובניית מפעלים חדשים אפשרו איכשהו להילחם במחסור בסחורות, בחקלאות הרבה יותר קשה להגדיל כמויות באמצעות שיטות כפייה וטרקטורים. לא כל כך קל לשפר את החקלאות.
  בבחירות 2003, זיוגאנוב נבחר עם יותר מתשעים ותשעה אחוזים. אבל היו כמה בעיות... במיוחד עם אוכל.
  ואין איפה לקנות את זה - אירופה הפכה לסוציאליסטית, ארה"ב שקועה במלחמת אזרחים. אי אפשר להשיג הרבה בברזיל ובארגנטינה. כמובן שיש בעיות.
  ברית המועצות נקלעה למשבר מזון קטן. מה שהפך במהרה לכרוני, אבל ב-2008 שוב נבחר זיוגנוב לנשיא. עמדתו של הדיקטטור התבררה כיציבה. אבל המחסור במזון נעשה חריף יותר... ב-2011 הופחתו קצבאות הילדים בברית המועצות והפלות שוב אושרו.
  הם החלו להילחם נגד שיעור הילודה הגבוה מאוד, במיוחד באזורים המוסלמיים של ברית המועצות. במקביל, המכונה הצבאית הסובייטית נלחמה באפריקה ודחקה את האימפריה השמימית מהודו. בשנת 2013, שוב נבחר זיוגאנוב מחדש.
  אבל הפעם האחוז היה מעט נמוך יותר. בתוך ברית המועצות התגבר הרצון לדמוקרטיה. אנשים רצו יותר חופש. זיוגנוב הציע:
  - בואו נאפשר כמה משחקים!
  ועוד שניים נרשמו בפועל: LDPSS ו-SDPSS. הם התחילו לשחק את מראית העין של דמוקרטיה. זיוגנוב נתן קצת יותר חופש לתקשורת.
  בבחירות 2018 נלחמו שני מועמדים נגד זיוגנוב: קסניה סובצ'ק ולדימיר ז'ירינובסקי. לראשונה נערכו בחירות על בסיס חלופי. ובאופן בלתי צפוי, זיוגנוב הפסיד במעט לקסניה סובצ'ק הצעירה - שקיבלה עשרים ותשעה אחוזים מהקולות - וכמעט כפה סיבוב שני.
  לאחר מכן כולם היו משוכנעים שיש דמוקרטיה בברית המועצות. ילדות עירומות וסרטי אקשן עקובים מדם הופיעו על מסכי הטלוויזיה.
  במדיניות החוץ, היחסים עם המתחרה האמיתית היחידה של ברית המועצות, סין, החמירו. מדוע שתי ציפורים אינן יכולות להסתדר על אותו כוכב לכת?
  ארה"ב נמצאת בדעיכה עמוקה ואינה יכולה למלא תפקיד משמעותי. ואלסקה היא סובייטית. הכל כל כך מושעה...
  ברית המועצות עדיין במחסור ובמשבר מזון, למרות שהמתחם הצבאי-תעשייתי עובד טוב מאוד.
  ועכשיו, בשנת 2023, מתקיימות בחירות חדשות לנשיאות ברוסיה... דמוקרטיות עוד יותר, והן זוכות במפתיע... על ידי אלוף העולם באגרוף סרגיי קובלב. אבל זה כבר סיפור אחר!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - נשיא רוסיה
  באחת ההתפתחויות האלטרנטיביות של ההיסטוריה, בבחירות 1996, את המקום השלישי תפס לא לבד, אלא ולדימיר ז'ירינובסקי. ובכן, בעצם, בסיפור האמיתי, זה מה שכולם ציפו.
  מי היה מאמין, לאחר הכישלון של ה-KRO בראשות לבד בבחירות לפרלמנט, שהוא יופיע כל כך חזק בבחירות לנשיאות רוסיה? אבל ז'ירינובסקי עדיין, בתנאים של תחרות עזה, לקח את המקום השני באותה תקופה, והיו לו לפחות עשרה אחוזים. אז... בכל ניצחון ותבוסה יש אלמנט של סיכוי ומזל.
  כמו הניצחון של זלנסקי באוקראינה, לוקשנקו בבלארוס ופוטין ברוסיה. בדיוק כמו ההצלחה של ז'ירינובסקי עצמו ב-1993.
  אבל אז המצב החמיר עבור הברבור. בנוסף, ז'ירינובסקי התבטא בחריפות בוויכוחים בטלוויזיה, ואיים לתלות את ילצין, ואמר שהדומא תציית רק לו. והוא השווה את עצמו לטובה מאוד עם היטלר - נזכר בהישגיו של הדיקטטור הגדול הזה!
  איך בשבע שנים הכלכלה גדלה פי שניים וחצי, האבטלה נעלמה, ושיעור הילודה עלה פי אחד וחצי. הפשע פחת פי שלושה. וכך יהיה תחת ז'ירינובסקי! לגבי כל השאר, ז'ירינובסקי לא יארגן רצח עם ולא יילחם עם ארצות הברית! ונשק גרעיני יגן עליך מכל תוקפנות!
  כל זה הצטבר, וז'ירינובסקי קלע חמישה עשר אחוז, ולקח את המקום השלישי בפער גדול.
  ובשורותיו של ילצין הייתה בהלה: הם טעו בחישוב. מה לעשות? הם ניסו לזכות את ז'ירינובסקי לצדם. אבל הקומוניסטים הבטיחו לוולדימיר וולפוביץ' הרבה יותר: עבורו באופן אישי תפקיד מזכיר מועצת הביטחון ועוזר הנשיא בנושאים צבאיים, ועוד חמישה תפקידים בממשלה. כולל שר החוץ עבור מיטרופנוב, ותפקיד שר הפנים עבור אבאלטסב.
  כמובן, ילצין לא יכול היה להבטיח כל כך הרבה. כבר שולמו עבור יותר מדי פוסטים.
  רק לבד, שתפס את המקום החמישי, הצליח להיות מוזמן לנבחרת של ילצין, אבל יבלינסקי היה נגד שני המועמדים לנשיאות.
  ואז ילצין לקה בהתקף לב מהעומס של אי-שקט רגשי. אין כוח לקום ולבצע מהפכה.
  בקיצור, זיוגאנוב ניצח בסיבוב השני, והיה שינוי כוח. והחנוכה חלה במקביל להסתערות הצ'צ'נים על בירת הרפובליקה גרוזני.
  אבל החמושים היו לכודים. רובם הושמדו במהלך ההסתערות על גרוזני. לאחר מכן, החמושים, בראשות יאנדרבייב, ביקשו שוב רחמים. אבל ז'ירינובסקי התעקש להמשיך במלחמה. וזיוגנוב אישר זאת. מלחמת הגרילה נמשכה כמה שנים, אבל אז המחבלים התפרצו בהדרגה. ברוסיה, תחת הקומוניסטים, החלה עלייה, הכלכלה החלה להתפתח במהירות.
  השילוב של שיטות מתוכננות ומרכיבי שוק הניב תוצאות מרשימות. והכלכלה צמחה במהירות. זיוגנוב נבחר בקלות לקדנציה הבאה, ולאחר מכן תיקן את החוקה, שאפשרה לו לרוץ לנשיאות מספר בלתי מוגבל של פעמים. זה מה שעוגן במשאל העם. ובשנת 2004 נעצר ז'ירינובסקי ומפלגתו נאסרה. זיוגנוב התמודד עם יריביו הפוליטיים. היחסים עם המערב מתוחים למדי. ובשנת 2014 כבשה רוסיה גם את קרים. כתוצאה מכך, התחדשה המלחמה הקרה. ורוסיה עברה סנקציות. אבל זיוגנוב כלל גם את דרום מזרח אוקראינה לתוך רוסיה. והרחיב את האימפריה. זה מה שגרם להתנגשויות. לאחר עליית טראמפ לשלטון, המצב הסתבך עוד יותר. רוסיה לחמה מלחמה בסוריה והקימה בסיס בוונצואלה. המצב היה על סף מלחמה גרעינית. אז הציע המערב את האפשרות להפיל את הקומוניסטים מהשלטון.
  עם זאת, הסרת Zyuganov פשוט אינה מועילה. אתה צריך להכניס את הגבר שלך. ואז נטשה סוקולובה הייתה מועמדת לבחירות לנשיאות 2020!
  נטשה סוקולובסקיה היא מסוג הבנות שיכולות להביס כל יריב. והוא לעולם לא יוותר. שאיזה זקן זיוגנוב נגדה. שברור שהוא חולה ואומר את אותו הדבר כבר עשרים וחמש שנה.
  וכאן יש תככים. יתר על כן, נטשה צעירה בארבעים שנה מזיוגנוב ויפה מאוד!
  והכלכלה הרוסית שוב במשבר ומייצרים הרבה סחורות מיותרות. נטשה היא גם גיבורה של הפדרציה הרוסית, כלוחמת. היא, כמובן, יכולה להתחרות בדיקטטור הזקן, החולה והמשעמם. יתר על כן, זיוגנוב נעשה שמרן מדי וסחט סוחרים פרטיים, כך שהיה מחסור בהרבה דברים. במיוחד כשהמסחר הפרטי דוכא. אפילו חמאה וסבון הפכו נדירים, ושוב הופיעו קופונים למוצרים רבים. ככל שזיוגנוב התבגר, הוא הפך יותר ויותר לאויב נלהב של הקפיטליזם.
  והוא דרש יותר סוציאליזם!
  נטשה סוקולובסקיה הבטיחה להחזיר שפע סחורות במחירים נמוכים, תחרות ורכוש פרטי. ובכלל, להחזיר דמוקרטיה אמיתית, כולל העברת הבובה! ובכן, האנשים, שמאסו בהיעדר העריצות של הצנזורה, הנשלטת על ידי התקשורת, תמכו בכל זה בתוקף. ונטאשה אספה בקלות שני מיליון חתימות! היא יצאה לקרב תחת הסיסמאות: "תהיה חופשי והתעשר!"
  הילדה הייתה לוחמנית מאוד, והגיעה לעצרת לבושה רק בביקיני ויחפה.
  היפהפייה, מהבהבת עקביה החשופים, צייצה:
  - הבה נוציא את הקומיסרים מהמפעלים! שכל מפעל יהיה שייך לעובדים! והאדמה מיועדת לאיכרים!
  והיא ילדה מאוד מפוצצת! והשרירים שלה כמו פלדה יצוקה.
  ואיך הוא שר;
  אני בז של שלום ומלחמה,
  נולד תחת הכוכב הבהיר ביותר...
  בני המולדת הנאמנים -
  אהבה - נהדר, אמיתי!
  
  ניצור עולם יפה,
  שבו יהיה אושר עכשיו...
  תן לשמש הכרובים לזרוח,
  רוסיה הקדושה, הנעלה!
  
  נגשים את החלומות שלנו
  לא יהיה דבר יפה יותר ביקום!
  הילד ירים את החרב ואתה,
  שהאושר יהיה המקום שלך!
  
  וביקום יופי,
  הגיע הזמן שארץ המולדת הגדולה שלי תזרח!
  למרות שהילדה רצה יחפה,
  תאמין לי, בקרוב נחיה תחת קומוניזם!
  
  הוד היופי של ההרים הגבוהים,
  וערבות זהובות עם שטיח ריחני!
  נסחוף את האשפה מהיקום
  האמן לי, לא נתחרט על חיינו!
  
  והכל יהיה בסדר בעולם,
  אחרי הכל, הקומוניזם ינצח בכל מקום!
  למי יש אזמל בידיים,
  מי מעדיף מקלע וכדורים!
  
  מה שנעשה יימשך לנצח,
  בואו נבנה ערים על ידי צחוק על מאדים!
  הסלאבים הם נורא חזקים,
  נגיד לאנשי העולם - שלום!
  
  הדם הזורם נועד לזריעה,
  שאליו צומחים זרעי האהבה!
  שיהיה טוב לכולם בעולם התת-ירח,
  אל תהיה רק אביר תוכי!
  אחרי שירים כאלה אפשר לרקוד, לקפוץ ולקפוץ ברגליים יחפות. והילדה בכלל נפלאה וסופר קלאסה! כאן, באצבעותיה החשופות, היא קרעה את דיוקנו של זיוגנוב.
  הקומוניסטים שואגים, והעם צוהל: כולם רוצים שינוי! יש יותר דמוקרטיה גם בכלכלה וגם בפוליטיקה.
  כדי שתוכל לצחוק על דיקטטורים וגדולים פיננסיים בתקשורת. גם המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית הפכה לשנואה על ידי אנשים. הם נזכרו בנוסטלגיה בתקופות של ילצין, כשהחנויות היו מלאות בסחורה, והוקרנו בטלוויזיה נשים עירומות ותוכניות פוליטיות מעניינות. זה היה כל כך טוב!
  רבים זכרו את הפוליטיקה המעניינת ואת הפרלמנט הסוער. זה לא כמו עכשיו - כשיש רק קומוניסטים בדומא והם מצביעים בעד כל הזמן!
  לכולם נמאס מזיוגנוב והאנשים שחיו גרוע יותר ויותר רצו שינוי!
  נטשה סוקולובה היפה הבטיחה את זה! שיהיו שינויים והישגים חדשים. שהרוסים לא רק יהיו הראשונים לטוס למאדים, אלא גם יחיו טוב יותר מאשר בארצות הברית. ושהיא תזיז הרים! וההרים יימסו והיערות ישרפו!
  אבל עכשיו מערכת הבחירות כבר יוצאת לדרך. הילדה צוברת תאוצה. ואפילו חריקות:
  - אני אהיה כמו גגרין! ומבטיח הרים של זהב!
  ואיך זה מתחיל לקפוץ. בקיצור, הבחירות נערכו ונטאשה סוקולובסקיה הפכה לנשיאה החדשה!
  זיוגנוב עבר התקף לב! ונטאשה הציעה:
  - בואו ניצור מדינה אחת עם אמריקה!
  ונערכו משאלי עם, וקמה אימפריה משותפת!
  כאן נגמרת האגדה, וכל הכבוד למי שהקשיב!
  הצאר אלקסי ניקולאביץ' - הגדול
  AI נוסף, כאשר ב-5 בינואר 1905 נעשה ניסיון על הצאר ניקולאי השני. ורק כמה סנטימטרים לא הספיקו כדי שהקיסר ייפגע מירי. אבל אם רק קצת... הצאר מת ובנו אלכסיי ניקולאביץ' רומנוב הפך באופן נומינלי למלך. וניקולאי אלכסנדרוביץ' רומנוב מונה ליורש העצר תחתיו. איש בעל אינטליגנציה יוצאת דופן, קשוח ובעל רצון חזק.
  הצעדים הראשונים של הקיסר החדש היו להחליף את קורופטקין בברוסילוב, ואת רוז'דסטבנסקי בנבוגאטוב.
  מעמדה של רוסיה במלחמה עם יפן היה קשה. פורט ארתור כבר נפלה. אבל הכוחות במנצ'וריה עדיין משמעותיים. בנוסף, איכות החיילים הרוסים עלתה עם הגעתם של רגימנטים נבחרים מהחלק האירופי של רוסיה.
  אבל היפנים, להיפך, הניחו את הגדודים הטובים ביותר שלהם בקרבות קודמים, וליד פורט ארתור.
  אז לקורופטקין היו כל סיכוי בקרב מוקנד. רק קורופטקין עצמו היה מפקד חסר חשיבות.
  אבל ברוסילוב הוא באמת כישרון צבאי גדול. ומוכן להילחם באויב בעל עוצמה שווה בערך. אבל לחיילים הרוסים יש רובה טוב יותר מהיפנים, והחיילים עצמם יהיו טובים יותר.
  ברוסילוב התכונן היטב לקרב. כיסה את האגפים ויצא להגנה. והוא חיזק את עצמו. התוכנית שלו לקרב הייתה פשוטה: לשחוק את היפנים במגננה, ואז, כשהם מותשים, לפתור את העניין בהתקפת נגד אחת.
  ברוסילוב, כמובן, הוא אסטרטג, אבל קורופטקין לא.
  והקרב החל בפברואר ונמשך שבועיים. בין השאר היה לברוסילוב הידע, גדוד שלם של נערות יפות. הוא גויס בחיפזון מרווקים ויפות צעירות, התאמן במשך חודש והושלך לקרב.
  הדבר המעניין ביותר הוא שכל הבנות היו יחפות. וזה נתן להם כוח מאמא אדמה, והפך אותם לבלתי פגיעים לכדורים ופגזים.
  על הבנות פיקד אנסטסיה אורלובה וארבעת עוזריה: נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה.
  לאחר שנטלו את ההגנה וחפרו תעלות, הבנות מחכות ליפנים... ואז הסמוראים זוחלים בשלשלאות עבות. הארטילריה מתחילה לירות.
  והבנות לקחו את רובה מוסין בידיהן. ובואו נירה מרחוק ביפנים.
  הם לוחמים חדים, רבים מהם ציידים סיביריים. הם נלחמים ברגליים חשופות, למרות פברואר, בחצאיות קצרות ובטן פתוחה.
  הם יורים ושרים לעצמם:
  - רוסיה הייתה מפורסמת במשך מאות שנים כקדושה,
  המלך הגדול שלנו הוא פשוט אלכסיי,
  אתה בן ראוי, תדע את ניקולס,
  והלב אפילו יותר נכון מהמוח!
  הלוחמים יורים בצורה מדויקת ומפילים את היפנים מרחוק.
  אנסטסיה יורה ואומרת:
  - עבור המולדת, חלום נפלא!
  לאחר מכן נטשה יורה, דופקת את היפנים וצועקת:
  - למען רוסנו הקדוש!
  זויה יורה, מפילה את האויב ולוחשת:
  - לא, לאויב יש סיכוי!
  הוא יורה במדויק, ואוגוסטין:
  - לדורות הבאים!
  פאנץ' וסבטלנה, מפילות שני יפנים:
  - למען השמות הקדושים!
  הלוחמים מיותר לציין: ממש מגניב!
  והיפנים זוחלים עם אבדות כבדות. למרות שהם מתקרבים. אבל הבנות יורות בצורה מדויקת וללא הפסקה. הם יורים ויורים. הם יורים ויורים. והם לא מאכזבים אותי. וכשהסמוראי התקרב מאוד, החלו הבנות לזרוק רימונים ברגליהם היחפות. והם מפגינים את חוסר הגמישות שלהם.
  ורגליים יחפות זורקות דברים קטלניים על הסמוראים. ועכשיו היפנים מדללים לתוך צרות. הדחף שלהם נחלש. וכשהם מתקרבים, הלוחמים פוגשים אותם בצברים ובכידונים. הם מסיימים את הסמוראי האחרון.
  והם שרים במבט מאוד נלהב.
  לאחר שהתישו את היפנים בהגנה, כוחות רוסים בראשות ברוסילוב פתחו במתקפה מכרעת והדיחו את היפנים דרומה. ברוסילוב, בניגוד לקורופטקין, פעל בנחישות והסיע את הסמוראי בלי לעצור. והוא הצליח לכבוש את פורט ארתור מיד, ממש על כתפי האויב.
  הבנות היחפות של גדוד הנשרים של אנסטסיה אורלובה פרצו לעיר.
  הם מיהרו דרך פורט ארתור וירו והשליכו רימונים לעבר האויב בבהונותיהם החשופות.
  והם מחצו את היפנים בצברים. מה הם חשבו שהם כבשו את פורט ארתור בבגידה? אבל הנה השטן שני! חיילים רוסים כובשים מחדש את העיר הזו.
  ואם הנשים שלנו נלחמות! זה בדרך כלל אומר שהם לא יאכזבו אותך!
  והם הורידו את היפנים.
  והאסירים נאלצים לכרוע ברך ולנשק את כפות רגליהן החשופות והמאובקות של נשים.
  הם נעשים צייתנים והם אפילו אוהבים את זה.
  סמוראי אחד לא רק ליקק את הסוליות של נטשה בלשונו עד שהן זרקו, אלא גם התרומם. הילדה אפשרה לו לטפל ביהלום הנשיות בלשונו.
  אחרי זה היא גרגרה ממש כמו חתולה.
  הלוחמים עשו עבודה מצוינת. ועכשיו טורים של אסירים נדחפים. לאן נעלמה רוח הלחימה של יפן?
  פורט ארתור נפל. ואז הצבא הרוסי של ברוסילוב עבר לקוריאה.
  והגדוד של אנסטסיה רץ קדימה. הם תופסים סמוראים בדרך, והבנות מכריחות אותם לעלות על הברכיים.
  והם מנשקים את עקביהם המאובקים ואת השוקיים השזופים.
  לוחמים לוחמים. ומצחיק.
  אנסטסיה, קפצה וזורקת דיסקים באצבעותיה החשופות, שאלה את נטשה:
  זה מגניב להילחם?
  הילדה הבלונדינית ענתה בכנות:
  - הכי טוב שיש?
  אנסטסיה קרצה:
  - איך זה כשאתה משתמש בלשון על הכוס שלך?
  נטשה ענתה בכנות:
  - פשוט מעולה!
  אז הם השמידו עוד גדוד יפני. הם קשרו את האסירים.
  לאחר מכן נתנו להם שזיפים הגונים על אפם באצבעות רגליהם היחפות!
  והבנות דורסות את הסמוראי והצבא של ברוסילוב, הכל ממשיך ומגביר את המומנטום.
  הצבא הרוסי הגיע לדרום קוריאה. וכבש את חצי האי.
  חלק מהטייסת הרוסית הושמד בפורט ארתור. ומהנדסים רוסים החלו להעלות את הספינות ולשקם אותן.
  למרות התבוסה המוחלטת של הסמוראים ביבשה, המלחמה עדיין נמשכה. בים היפנים היו חזקים יותר. אבל אז הגיע נבוגאטוב. בדרך הוא הוביל את הטייסת לפורט ארתור בצורה מיומנת יותר. וכך התחזקה הארמדה הרוסית. כאן יצאה גם טייסת מהים השחור.
  נבוגאטוב היה נחות מהיפנים בכוחו, אבל לא יותר מדי. במציאות, איכות הספינות הרוסיות אינה גרועה יותר. יש כמה מהם פחות במספר. אבל הפגזים יותר חודרי שריון.
  נבוגאטוב הלך לים. טוגו נתנה קרב. אבל התברר שלא כל הפגזים הרוסים מתפוצצים - אבק השריפה גולמי! הלחות גבוהה.
  אבל נבוגאטוב החזיר את הטייסת לפורט ארתור בזמן ולא איבד אף ספינה.
  היינו צריכים להשקיע זמן בהחלפת פגזים ובחידוש כוחות. עד שהטייסת תגיע מהים השחור.
  המלחמה נמשכה, וכך גם העלויות שלה. שני הצדדים רצו לעשות שלום. אבל היפנים עדיין תופסים עמדה דומיננטית בים.
  אבל הפגזים הוחלפו, וצי הים השחור הועלה. ובמקביל, גם בנות יחפות התרומם.
  והספינה עם הבנות עברה לקרב במלוא המהירות. ילדות חשופות רגליים בביקיני קפצו והסתובבו סביב הרובים. הם כיוונו את רוביהם וירו.
  היפים ירו וחתכו את הספינות הגרמניות. הם עשו זאת בזעם פראי. הלוחמים היו מאוד סקסיים ושריריים. שום דבר לא משתווה אליהם. היפנים לא יכולים להילחם עם בנות כאלה.
  וצינורות שנפגעו מפגזים נופלים.
  והלוחמים קופצים וצורחים:
  - אנחנו בנות כיתה על!
  והם מראים את לשונם! והם יורים בעצמם, לא מאפשרים לסמוראים לברוח. הם מגיבים באגרסיביות. אבל הם מקבלים תגובה מהיפות. הסיירת היפנית כבר שוקעת. והבנות קופצות ומנערות את רגליהן היחפות. הם גונבים כל כך גדולים. ששום דבר לא יכול לעצור.
  בנות לוחמות נלחמות וקופצות. והם מפילים סמוראים עם קליעים. ובאותו הזמן הם עדיין צווחים.
  נטשה צועקת:
  - הצאר הגדול אלכסיי! הוא יהיה חכם מאוד!
  זויה, מחייכת ויורה, הוסיפה:
  - הוא החכם בעולם! זה יהיה נפלא מאוד!
  אז אוגוסטינוס, שירה לעבר היפנים, שר יחד:
  - החכם ביותר יהיה!
  לאחר מכן סבטלנה ירתה, מוחצת אויבים ונהמה:
  אלכסיי מגניב!
  אנסטסיה ירתה ואמרה:
  - למען רוסיה הקדושה!
  והוא גם ירביץ לך! הבנות כל כך מגניבות להפליא. והם דוחקים את הסמוראי לחתיכות!
  ואז ספינת הקרב היפנית הוטבעה. וזה נהיה מאוד מפחיד עבור הסמוראים.
  והבנות פשוט מתרוצצות כמעט עירומות ויחפות. והם מבזיקים את רגליהם היפות. הם בדרך כלל גונבים נפלאים.
  והם נראים הכי בריאים ושזופים.
  הם מרביצים לסמוראים...
  גם ספינת קרב נוספת מותקפת. זה יהיה שימושי לצי הטוגולי, הדוק מאוד. וספינות הים השחור נעצרו. הם מטילים טיל לעבר האויב.
  נטשה וזויה כיוונו את כלי הנשק שלהן בגודל שנים עשר אינץ'. ואיך יירו בטירוף פראי. וספינת הקרב תחטוף אפילו מכה אחת ותתפרק.
  נטשה וזויה קופצות ומנערות את רגליהן היחפות ושואגות:
  - אנחנו מכשפות ואין יותר יפהפיות!
  והבנות מראות את לשונן. ואיך שהם דופקים אותך, זה הופך להיות מאוד כואב.
  אז הם ירו על הספינה של טוגו, השריון שלה פרץ, כאילו הפלדה רתחה.
  וכך השתלטה הספינה וטבעה.
  נטשה וזויה שרו:
  - רוס' צחק ובכה ושר! זו הסיבה שהיא של רוסיה הקדושה!
  ושוב הבנות ייקחו את זה ויקפצו!
  ואז אוגוסטין וסבטלנה ייפגעו כמו מתותח של 12 אינץ'. אז הספינה תיקח מטוגו, תתפרק ותטבע!
  בנות מראות את האף. הם תפסו את טוגו בעצמו. והם הכריחו בנות יפות לנשק את רגליהן החשופות והמסותתות. טוגו חבט בעקבים החשופים של הלוחמים וליקק את שפתיו. כנראה שהוא אהב את זה...
  ובכן, הבנות נהדרות, כמובן!
  ובכלל, כיכר מהשורה הראשונה! והם קורצים לאויב, ואומרים שלא אכפת לנו לעשות משהו רציני יותר!
  הצי היפני טובע. וברוסילוב וצוותו החלו לנחות ביפן עצמה.
  אז לרוסיה יהיה עוד מחוז גדול על האיים. והשליט הרוסי עצמו יהפוך למיקאדו היפני.
  במקביל, האיום מארץ השמש העולה יתבטל לנצח. והצבא המלכותי יתמלא בחיילים לוחמים ואמיצים.
  אז הייתה סיבה לכבוש את יפן לחלוטין. וכוחות הועברו למטרופולין.
  הבנות והגדוד שלהן נכנסו לקרב עם הסמוראים ביבשה. הבנות פגשו את הסמוראי ביריות מכוונות היטב, בצברים וזריקת רימונים ברגליהם היחפות.
  נטשה היפה זרקה לימון בכף רגלה היחפה וצרחה:
  - למען הצאר והמולדת!
  והיא ירתה לעבר היפנים.
  זויה המהממת גם זרקה רימון באצבעות רגליה החשופות וצרחה:
  - למען הרוסים הנקראים הראשונים!
  והיא גם פגעה בסמוראי.
  הנה אוגוסטינוס הג'ינג'י חבט וחרק:
  - תהילה לאמא המלכה!
  והיא גם ניקבה את האויב.
  גם אנסטסיה השתגעה, שיגרה חבית שלמה של חומר נפץ ברגליה היחפות, ופיזרה את היפנים רחוק:
  - תהילת האימפריה הרוסית הגדולה!
  וסבטלנה פגעה. היא סחפה את היפנים ונכנעה ללימון ההורס בעקבים החשופים.
  היא קראה בשיא ריאותיה:
  - לגבולות חדשים!
  נטשה תפסה את היפנים וצרחה:
  - למען רוס הנצחי'!
  והיא גם חתכה את הסמוראי:
  זויה המצוינת לקחה את זה ופגעה ביפנים. היא השליכה רימון על האויב ברגל יחפה וצרחה:
  - לאימפריה מלכותית יחידה ובלתי ניתנת לחלוקה!
  והילדה שרקה. היה ברור שהמתבגרת הפכה הרבה יותר גדולה, החזה שלה גבוה, המותניים שלה צרים וירכיה היו בשרניות. כבר הייתה לה דמות של אישה בוגרת, שרירית ובריאה וחזקה. והפנים כל כך צעירות. בקושי דיכאה הילדה את הרצון לעשות אהבה. רק תן להם ללטף. ועדיף עם בחורה אחרת, לפחות היא לא תיקח את הבתולים שלה.
  זויה המגניבה זורקת בזריזות רבה רימונים על היפנים ברגליה היחפות. וזה עובד בהצלחה רבה.
  אוגוסטינוס הוא ג'ינג'י מאוד וגם מאוד יפה. ובכלל, יש בנות כל כך נפלאות בגדוד, פשוט הכי מתענגות.
  אוגוסטין זורק רימון ברגל יחפה ומצייצת:
  - תתפאר רוסיה הגדולה!
  וגם איך זה מסתובב.
  איזה בנות, איזה יפות!
  גם אנסטסיה קופצת. ילדה גדולה כזו היא בגובה שני מטרים ושוקלת מאה ושלושים קילוגרמים. יחד עם זאת, היא לא שמנה, עם שרירים מותכים וגבעול של סוס טיוטה. היא מאוד אוהבת גברים. חולמת להביא ילד לעולם. אבל זה עדיין לא עובד. אנשים רבים פשוט מפחדים ממנה. ובחורה מאוד תוקפנית.
  לא הגברים שלה שואלים, אלא היא עצמה שמבקשת בחוצפה. בלי בושה ומבוכה.
  והיא אוהבת את זה. תהיה צד פעיל.
  יחד עם זאת, אנסטסיה היא לוחמת נפלאה. והיא השיגה הישגים רבים. אנסטסיה מפקדת על הגדוד שלהם.
  הוא גם זורק רימון ברגל יחפה וצועק:
  - יהיה אור על הארץ!
  סבטלנה זורקת לימון בכף רגלה היחפה ולוחשת:
  - תהילת האימפריה הרוסית הגדולה!
  זויה המפוארת גם עושה זריקה באצבעותיה החשופות ושאגות:
  - לתפארת המולדת הקדושה!
  אוגוסטין צווח:
  - בעצבות לא ארצית!
  וגם מתנה שנזרקת ברגל יחפה עפה.
  ואז אנסטסיה מתחילה ליילל. הוא גם זורק חבורה שלמה של רימונים ברגליו היחפות.
  והנערה הגיבורה שואגת:
  - בשם האל הלבן!
  נטשה גם זרקה רימון באצבעותיה החשופות ופלטה:
  - בשם המשיח!
  והיא ירתה כמה יריות.
  ואנסטסיה התחילה לירות עם מקלע. היא עשתה את זה בחוכמה רבה.
  בקיצור, הילדה היא בהמה.
  נטשה חשופה צרחה באדישות:
  - אני בעצם סופרמן!
  והיא זרקה רימון ברגל יחפה.
  זויה חשופה גם ירתה. הפילו את היפנים.
  צייץ:
  - תהילה לרוסיה!
  ובכף רגלה היחפה היא שיגרה רימון.
  אוגוסטין גם צחק:
  - למען רוסיה הקדושה!
  אנסטסיה השיקה קופסה שלמה אצל היפנים. והיא לקחה אותו ושאגה בזעם מטורף:
  - בשביל סווארוג!
  נטשה לקחה אותו וצרחה:
  - למערכת חדשה!
  והיא זרקה רימון ברגל יחפה!
  סבטלנה קילפה:
  - לשרירי פלדה!
  והיא גם שיגרה רימון באצבעות רגליה החשופות.
  זויה חשופה גם לקחה אותו וצרחה:
  - לאהבה ולקסם!
  ורגליים יחפות בתנועה.
  אוגוסטינוס השטן האדמוני לקח ושגר קופסת רימונים וחריק:
  - צא מעבר לגבולות במאדים!
  אנסטסיה תשיק גם חבית של דינמיט ומלמול:
  - למען הסדר העולמי של רוסיה.
  ונטאשה נבחה:
  - לדרך חדשה אל האושר!
  לאחר מכן הבנות יצחקו יחד.
  וזה כל כך נהדר! הבנות נפלאות!
  הכוחות של רוסיה הצארית נעו לעבר טוקיו.
  הצבא הרוסי הסתער על טוקיו.
  ילד וילדה הלכו לפנים: אולג ומרגריטה.
  הילדים השמידו את היפנים והתקדמו לעבר הארמון הקיסרי. מיקדו הודיע חגיגית שהוא לא יעזוב את הבירה ויישאר שם לנצח.
  אולג ירה צרור לעבר הסמוראי וזרק רימון ברגל יחפה, צווח לעצמו:
  - רוס' לעולם לא ייכנע!
  מרגריטה גם השיקה לימון בכף רגלה היחפה וקרקרה וחשפה את שיניה:
  - ננצח או נמות!
  וגדוד של בנות פורץ דרך לארמון המיקדו. כל הבנות היו במדים, רק עם תחתונים. והכמעט עירומים האלה נלחמים כמו גיבורות.
  אנסטסיה זורקת רימון ברגל יחפה וחורקת:
  - ניקולאי, אתה מיקאדו!
  נטשה גם השיקה את מתנת המוות באיבר החשוף וצרחה, חושפת שיניים:
  - המלך שלנו הוא המגניב ביותר!
  ואיך זה ינצנץ כמו פנינים! ובחורה כה מסנוורת.
  זויה יחפה גם מצייצת בהנאה ומשגרת רימון ברגל יחפה:
  - אני מנצח בפסיכולוגיה!
  והיא הראתה את לשונה.
  הורס את הסמוראי שלו.
  אוגוסטינוס, אותו שטן אדום שיער, יורה גם הוא. והוא עושה את זה כל כך מדויק. מכסחת את היפנים.
  ושאג בכל ריאותיו:
  - תהילה לארצי הקדושה!
  וחושף שיניים!
  סבטלנה, גם היא אישה גיבורה, תשגר קופסה שלמה של חומרי נפץ.
  והיפנים עפו לכל הכיוונים.
  הבנות יוצאות למתקפה, מוחצות את יריביהן. השגת הצלחה מוחשית. הם חשים חסד מאיים, ולחץ בלתי נלאה, והיעדר חולשות. ושדיים חשופים הם הערובה הטובה ביותר לבלתי מנוצח וחוסר טביעה.
  אנסטסיה, מנתקת את היפנים, מצייצת:
  - ידיים עשויות אלון, ראש עשוי עופרת!
  והוא זורק רימון ברגל יחפה. מפזר סמוראים.
  גם נטשה עירומה למחצה יורה.
  מרסק את היפנים. ומרסקת אותם לרסיסים.
  מתקרבים יותר ויותר לארמון. והרגל היחפה זורקת רימון.
  היפנים המבוהלים נכנעים. הם נשברים לחתיכות.
  Terminator Girl אומר:
  - יהי רצון שפרון יהיה איתנו!
  זויה חשופה רגליים, נערת קטלנית מפוארת, יורה בעצמה ומשמידה את המיליטריסטים. היא חשפה שיניים.
  הילדה קרקרה:
  - אנחנו האבירים של רוסיה הגדולה ביותר!
  הילדה השליכה רימון ברגל יחפה. פיזר את האויב.
  זויה המגניבה לקחה את זה ושרה שוב:
  - סובורוב לימד אותו להביט קדימה! ואם תקום, תעמוד למוות!
  והיא חשפה את שיניה בחיוך.
  גם אוגוסטינוס הלוהט שר ונבח:
  - לגבולות חדשים!
  והיא הוסיפה בחיוך:
  - ואנחנו תמיד קדימה!
  סבטלנה הנערה הגיבורה פגעה גם באויב. היא פיזרה את המשמר הקיסרי וצרחה:
  - להישגי התקופה!
  ושוב עפים הרימונים שנזרקו על ידי רגליים יחפות.
  הבנות לוחצות על האויב. הם זוכרים את ההגנה ההרואית של פורט ארתור, שלא תישכח במשך מאות שנים.
  אה, איך יכול צבא כזה להפסיד בהיסטוריה האמיתית, ואפילו ליפנים?
  איזו בושה.
  אנסטסיה זורקת רימון ברגל יחפה ושורקת:
  - לגבול הרוסי!
  נטשה גם שיגרה משהו קטלני ברגל היחפה וחרקה נואשות, חושפת שיניים:
  - לפניכם הצלחות חדשות!
  והיא נתנה תור ליפנים.
  והנה, עם עקבים חשופים, גם זויה תיקח את זה ותרביץ לו. ואז ברגל יחפה היא לקחה ושגרה רימון.
  ואחרי זה שרה:
  - לא נכנע לתכתיבי האויב!
  והיא חשפה את פניה!
  בחורה יפה, צעירה מאוד עם דמות של ספורטאית. ואמיצה מאוד.
  ואוגוסטינוס ידאג ליפנים. הוא מועך אותם ובמיומנות רבה זורק רימון ברגל היחפה.
  ומפזר אויבים כאילו בקבוקים עפו מכדור.
  הילדה שואגת:
  - שוקולד, זו הדרך שלנו!
  אוגוסטין מאוד אוהב שוקולדים. ותחת המלך, השווקים מתמלאים בסחורה. מה אתה יכול לומר על הצאר ניקולס? כעת, המלך המפסיד הופך למלך גדול לנגד עינינו. ליתר דיוק, המלך מת, אבל בנו, אלכסיי, הופך להיות גדול! וכל מה שצריך בשביל זה הוא שבנות ילחמו בחזיתות.
  וזוג ילדים גיבורים שמנעו מהיפנים לכבוש את הר ויסוקאיה. כאשר גורלה של פורט ארתור הוכרע.
  אז האימפריה הרוסית הושפלה.
  סבטלנה גם שיגרה חבית של רצח וקרסה את החומה החיצונית של הארמון הקיסרי במקלעים.
  עכשיו הבנות מתרוצצות בחדרים. המלחמה עומדת להסתיים.
  אנסטסיה אומרת בהתלהבות:
  - אני מאמין שהמזל מחכה לי!
  ושוב הוא זורק רימון ברגל יחפה.
  נטשה יורה אש רצחנית. בעודו רוקם יריבים, הוא מצייץ:
  - בהחלט יהיה לי מזל!
  ושוב רימון שנזרק על ידי זבוב רגל יחף.
  ואז זויה היחפה הולכת להיפגע מזוג פצצות קשורות ששוגרו על ידי רגליה היחפות. וירסק יריבים.
  ואז הוא פורץ בצחוק:
  - אני ילדת שביט.
  ושוב הוא זורק מעצמו לשונות מוות לוהטות.
  ואז אוגוסטין, נערת המחסל הזו, כבר ממהרת. איך היא לקחה את כולם ומרחה את כולם. פשוט מעולה.
  הלוחם שהוא הדמיורג' האמיתי של הקרב.
  והוא חורק לעצמו:
  - לצוות שלנו יש את האומץ הגבוה ביותר!
  ואז הופיעה סבטלנה. כל כך מגניב ונוצץ. הוא מדביק את כולם באנרגיה התזזיתית שלו. מסוגל להביס בעצם כל אויב.
  והלוחמת חושפת את שיני הפנינה שלה. והם גדולים יותר מאלה של סוס. זו הילדה.
  סבטלנה מצחקקת ושואגת:
  - לחצילים עם קוויאר שחור!
  והבנות צעקו פה אחד על ראש ריאותיהן:
  - עצי תפוח יפרחו על מאדים!
  מיקדו לא העז לבצע חרא-קירי וחתם על הכניעה. הצאר אלכסיי השני הוכרז כקיסר יפן החדש. במקביל, בארץ השמש העולה מכינים משאל עם על הצטרפות מרצון לרוסיה.
  המלחמה כמעט הסתיימה. היחידות האחרונות מרכיבות את הנשק שלהן.
  גדוד הבנות העמיד את השבויים בשורה. גברים חייבים לכרוע ברך ולנשק את הרגליים היחפות של הבנות. והיפנים עושים זאת בהתלהבות רבה. זה משמח גם אותם.
  כמובן שהם כאלה יפים. וזה בסדר שהרגליים שלהם קצת מאובקות. זה אפילו יותר נחמד וטבעי. במיוחד כשהם שזופים. וכל כך מחוספס.
  היפנים מנשקים את סוליותיהם החשופות ומלקקים את שפתיהם. והילדה אוהבת את זה.
  אנסטסיה מציינת בפאתוס:
  - מי אמר שמלחמה היא לא לנשים?
  נטשה ציחקקה בתגובה:
  - לא, מלחמה היא שעת הציפייה המתוקה ביותר עבורנו!
  והיא הראתה את לשונה. כמה נהדר זה באמת להתנשק בצורה כל כך משפילה.
  הם מכים את העקב החשוף והעגול של זויקה. הילדה אומרת בהנאה וצווחת:
  - זה כל כך נהדר! אני רוצה המשך!
  אוגוסטינוס האדום הזהיר:
  - שמרו על בתוליכם עד הנישואין! ואתה תשמח מזה!
  זויה חשופה צחקקה ואמרה:
  - תתפאר ארץ קודשי! אבל התמימות רק כואבת!
  הילדה חייכה את פניה.
  סבטלנה ציינה בגאווה:
  - עבדתי בבית בושת. ואני לא צריך בתולים!
  שאלה זויה חשופה, מצחקקת:
  - איך אהבת את זה?
  סבטלנה אמרה בכנות ובנחישות:
  - אולי זה לא יכול להיות טוב יותר!
  זויה עירומה למחצה אמרה בכנות:
  - כל לילה אני חולם על איך גבר משתלט עליי. זה כל כך מגניב ונחמד. ואני לא רוצה שום דבר אחר.
  סבטלנה הציעה לילדה:
  - לאחר המלחמה, אתה יכול ללכת לבית הבושת היוקרתי ביותר במוסקבה או בסנט פטרסבורג. תאמין לי, אתה תאהב את זה שם!
  זויה חצי עירומה צחקה והעיר:
  - אתה צריך לחשוב על זה!
  נטשה הציעה:
  אולי נוכל לאנוס את האסירים?
  הבנות צחקו מהבדיחה הזו.
  באופן כללי, היפהפיות כאן הן טמפרמנטיות. ואנשים אוהבים זה מפחיד. מלחמה הופכת בנות לתוקפנות. הלוחמים המשיכו לתקוע את רגליהם החשופות והמאובקות לעבר האסירים למען נשיקות. אהבתי את זה.
  ואז התחילו הופעות מעניינות יותר. במיוחד, זיקוקים ירו לשמיים. הוצגו זיקוקים. וזה היה מאוד כיף. מוזיקה התנגנה והתופים הלמו.
  רוסיה הצארית כבשה את יפן. וזה, באופן כללי, מה שכולם ציפו. סמכותו של הצבא הרוסי הייתה גבוהה מאוד. הרבה שירה וריקודים של נשים יפניות חשופות רגליים.
  הכל יפה ועשיר... ברוסיה עצמה יש גם צהלות על הניצחון. כמובן, לא כולם היו מרוצים. עבור המרקסיסטים זו מכה מוחצת. סמכותו של המלך התחזקה. והסיכויים שלו גדלו. התמיכה בחברה היא עצומה.
  לאחר כיבוש יפן המשיכה רוסיה במדיניות ההתרחבות שלה לסין. אזורים סיניים ערכו מרצון משאלי עם והצטרפו לאימפריה. יורש העצר ניקולאי רומנוב, ניהל מדיניות מוצלחת ביותר של התפשטות רוסית בדרום מזרח. סין נבלעה בהדרגה.
  כלכלת האימפריה הצארית, לאחר שנמנעה מתהפוכות מהפכניות, חוותה צמיחה כלכלית מהירה. היא בנתה כבישים, מפעלים, מפעלים, גשרים ועוד הרבה. בארץ מכרה לחם ומוצרים רבים.
  הוא ייצר את המפציצים החזקים ביותר בעולם: מפציצי איליה מורומטס וסוויאטגור, ואת הטנקים הקלים המהירים ביותר, הלונה-2. והיה צבא ענק של שלושה מיליון חיילים - צבא בזמן שלום גדול פי חמישה מזה הגרמני.
  אבל הקייזר וילהלם עדיין לקח את זה והכניס את ראשו פנימה. יתרה מכך, רצח יורש העצר האוסטרי בסרייבו הפך לסיבת המלחמה.
  ואז החליטו הגרמנים להילחם בשתי חזיתות.
  צבאו של הצאר נע לעברם. בשל האזורים הסיניים, ירידה בתמותה תוך שמירה על שיעור ילודה גבוה, הייתה לרוסיה הצארית אוכלוסייה עצומה. והיא יכלה לגייס צבא אדיר.
  יתרה מכך, האוכלוסייה היא בעיקר צעירה ואגרסיבית.
  אוסטריה-הונגריה, לאחר שספגה מהלומות, פרצה מיד. הכוחות הצארים מחצו בקלות את הגרמנים שמספרם היה גדול יותר וכבשו את פרוסיה המזרחית ונצורו על קניגסברג.
  הינדנבורג ניסה להביס את הרוסים במכה, אך העליונות המספרית של הצבא הצארי התבררה כגדולה מדי. בנוסף, מקלעים, טנקים קלים "לונה"-2 הראו את עצמם כנשק יעיל מאוד להתקפות נגד.
  מובס, הינדנבורג ברח. וכוחות רוסים מיהרו לאודר. בדרום נלקחו לבוב ופשמישל מיד. הצבא הצארי התקדם, והאוסטרים נמלטו בבהלה ונכנעו.
  כניסתה של טורקיה למלחמה מיעטה להרוויח את הגרמנים. למרות שזה הסיט את דעתו של כמה כוחות. אבל הרוסים המשיכו להתקדם לאוסטריה. והגרמנים הוכו ליד פריז.
  רק באזור נהר האודר, לאחר שהחלישו באופן רציני את חייליהם במערב, הצליחו הגרמנים לעצור את התקדמות הגדודים הרוסיים.
  אבל בדרום הסיע הצבא הצארי את האויב. פילדמרשל ברוסילוב במיטבו כמו תמיד.
  ואז בודפשט הוקפתה... וברטיסלבה וקרקוב נלקחו. וכוחות רוסים מתקרבים לפראג.
  אסיה הקטנה נתפסה בדרום, בגדד נפלה, הרוסים כבשו את איסטנבול.
  הקיסר פרנץ פנה אל וילהלם בבקשה להשיג שלום. יתרה מכך, איטליה כבר תקפה את האוסטרים ופתחה חזית שנייה.
  אבל אי אפשר לעצור את החיילים הרוסיים. אז פראג נלקחה. ובחורף עברו הגדודים המלכותיים על פני הקרח לברלין. ובפברואר השלימו את כיתור הבירה הגרמנית. והם פרצו לווינה, אוסטריה-הונגריה התפרקה והובסה.
  ב-23 בפברואר 1915 נכנעה גרמניה. כוחות רוסים נכנסו שוב לברלין.
  מלחמת העולם הראשונה הסתיימה. רוסיה זכתה בשטחים רבים. הגבול עבר לאורך האודר. רוסיה כללה את האלפים בהרכבה. חלק מאוסטריה-הונגריה סופח לאיטליה בדרום. ויוגוסלביה הפכה לווסל רוסי. הממלכה ההונגרית והצ'כית הפכו לחלק מרוסיה. הממלכה הפולנית כללה את קרקוב והפכה לעצומה. קניגסברג הפך לחלק מהמחוזות הרוסיים, וכך גם גליציה ובוקובינה. טרנסילבניה הפכה לרומנית. טורקיה לפני מצרים, ויחד עם עיראק, סוריה ואדמות ערב במכה הפכו לשטח רוסי. רק הבריטים הצליחו לכבוש את בצרה.
  כוחות רוסים כבשו עד מהרה את ערב הסעודית לחלוטין. ופיצויים עצומים הוטלו על גרמניה.
  כך קמה באירואסיה ההגמוניה הרוסית. לא היו מלחמות גדולות במשך כמה שנים. רוסיה ובריטניה השלימו את איראן, לרבות בהרכבן: צפון רוסיה ומרכזה, הדרום עד הבריטים. ואז אפגניסטן. גם צפון ומרכז רוסיה, דרום בריטניה.
  האימפריה הצארית הפכה לחזקה, אבל בריטניה עדיין חזקה. הרוסים עברו על פני סין, והשלימו את לכידתה.
  כלכלות ברחבי העולם פרחו... אבל בשנת 1929 פרץ השפל הגדול.
  הצאר אלכסיי השני שולט על כס המלכות של רוסיה. הוא התגבר על מחלתו והוא די חזק פיזית. המלך החדש שולט במדינה עם עשרה מיליון חיילים בזמן שלום וכמעט בלע את סין. והכלכלה, שסבלה פחות מאחרות במהלך השפל, עקפה את ארצות הברית.
  ואז הקיסר של רוסיה החליט להתמודד עם אמריקה? מדוע לקחו את אלסקה מהאימפריה תמורת פרוטות? האם זה הוגן? אולי גם זה שוד?
  בקיצור, הקיסר של כל רוסיה, אלכסיי השני, שכבר כונה הגדול ב-1933, ב-5 בינואר, דווקא ביום רצח אביו ניקולאי השני, הוא החל במלחמה חדשה. מול, כמובן, אמריקה, שהגיעה לשיאה בדיכאון.
  ומדינות אחרות עדיין לא הצליחו להפריע לרוסיה. הם אומרים שהאמריקאים רימו וחייבים לענות על כך.
  וכך החלה המתקפה על אלסקה. בדיוק בזמן הזה החלה לפעול מסילת הברזל שבנו מהנדסים רוסים לצ'וקוטקה.
  והצבא הרוסי נע דרך השלג והשלג.
  כולל חמש בנות נצחיות: אנסטסיה, נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה. הן לא בנות רגילות, אלא מכשפות מקומיות. ולכן לא מזדקן, אלא צעיר ואלמוות לנצח. ומכיוון שהן מכשפות, אז בחורף, בליל הקוטב, ובכפור הפראי, הן נלחמות רק יחפות ובביקיני.
  הבנות האלה מתרוצצות, זורקות רימונים ברגליים יחפות ושרות:
  הצאר הגדול אלכסיי,
  אתה הכי חכם בעולם!
  וכך אנסטסיה זורקת רימון ברגל יחפה. האמריקאים עפים מהפיצוצים.
  והילדה יורה ממכונת ירייה וצועקת:
  - בשם רוס!
  ואז גם נטשה יורה, גם זורקת את מתנת המוות באצבעות רגליה החשופות וצווחת:
  - התגשם, חלום גדול!
  והוא גם יקח אותו ויחשוף את שיניו.
  ואז זויה יחפה... העקבים שלה הם ארגמן מהשלג של אלסקה. הילדה צורחת בקצה ריאותיה:
  - הוא ינצח רק עבור רוסיה הגדולה!
  וגם רימון שנזרק ברגל יחפה עף.
  הבא מגיע אוגוסטינוס. הוא מועך יאנקיז במקלעים וזורק רימונים באצבעותיו החשופות.
  והוא גם שואג:
  - הצאר הגדול אלכסיי הוא הצאר הרוסי!
  ואז סבטלנה מתחילה לירות... וברגליים יחפות היא ממהרת לעבר האמריקאים וצווחת:
  - הכל יהיה נהדר!
  חמש בנות רצות כמעט עירומות ברחבי אלסקה ומכות את האמריקנים. והנה הטנקים זזים: ניקולאי-4, דגם חדש עם תותח ושישה מקלעים. והאמריקאים מכסחים ביסודיות. ומאחוריהם "אלכסנדרה"-3, שהם מאוד חזקים וקטלניים. ויש גם עשרה מקלעים.
  והבנות מול כל הצבא, והן חצי עירומות ויפות. הם ממהרים לעצמם ושרים:
  - בשם רוסיה הקדושה של הצארים, כולם יהיו מאושרים יותר - חכמים יותר!
  וכך הם ירסקו עוד סוללה של אמריקאים - זורקים עליה רימונים ברגליהם היחפות.
  יותר ויותר אלסקה נכבשת על ידי כוחות הצאר. באמת שאין טעם להונות ולתפוס שטחים כאלה כמעט על כלום.
  והלוחמים נלחמים בעצמם ועוברים עמוק יותר לתוך הגנת האויב. והם דורסים את האויב שלהם, הם לוחצים חזק!
  אנסטסיה אפילו שואגת:
  - תהא ארצנו גדולה וטהורה!
  ושוב הוא זורק רימון ברגל יחפה!
  ואז נטשה נתנה את תורה ולחשה:
  - תן לרוס המגניב שלנו להיות מפורסם!
  ובאותו אופן יקח ויפגע באויביו.
  והלימון שנזרק על ידי האצבעות החשופות עף.
  ואז זויה תנתק את האמריקאים בפרץ ובצרחה:
  - כן, העתיד יהיה נבדל!
  וגם הושקה על ידי הרגליים היחפות של הילדה, מתנת המוות מתפוצצת!
  ואז אוגוסטין יירה במקלעים. והוא מכסח את הקו, ואז צווח בקצה ריאותיו:
  - מזריחה ועד שקיעה!
  ואז סבטלנה האגרסיבית יורה. והוא גם משתמש בהונותיו החשופות ומשרבט באופן פעיל:
  - האימפריה המטורפת שלנו!
  ושוב, ילדה, תעוות את אויביך! מצדיע לגיבורה.
  וכאשר שבויים אמריקאים נתפסים, הם צריכים לנשק את עקבי הבנות בזמן כריעה. ולאן הם ילכו? הם מתנשקים ומכות. והם עדיין מלקקים את השפתיים.
  הם עדיין רוצים את זה...
  לאן אתה יכול ללכת נגד בנות? נתנו לחיילים להתפשט ולאנוס. המכשפות מאוד רצו סקס. וההנאה גדולה ואתה טעון באנרגיה. אתם הופכים לקוסמים. ושיעור סופר כזה!
  ובכן, בנות אוהבות להרוג, אלו בנות. והם אוהבים לאנוס גברים, ככה מכשפות אמורות לעשות את זה.
  אבל מכשפות הן עדיין בנות מגניבות. והם אוהבים כשהם מעובדים. והם אוהבים את זה.
  הצבא הצארי כבר כבש את אלסקה. והיא לא עצרה, אלא נכנסה לקנדה. מה קורה פה? קנדה היא רשמית שלטונה של בריטניה. ובכן, הוא לא ממש ממלא אחר הכללים, הוא נותן לחיילים אמריקאים לעבור דרכו.
  אז יש סיבה לשבות. ועל הצי הרוסי מפקד קולצ'אק. והוא כבר גירש את האמריקנים מהפיליפינים ומהוואי. ושם הוא כבש את בסיסיו.
  ובכן, היאנקים לוחצים על הים. ויש בנות כל כך יפות על הספינות. והכי חשוב, הלוחמים כמעט עירומים. וזה כל כך יפה. אם בנות לובשות רק תחתונים, אז זה נהדר!
  זה כל כך נחמד להסתכל על בנות כאלה. וכשהם תופסים ספינות אמריקאיות וקנדיות ומנערים את שדיהן החשופים. זה נהדר לחלוטין!
  והבנות מטירות את רגליהן היחפות על הסיפונים הלוהטים וקוצצות את האמריקנים בסברס.
  כל אמצעי חסר אונים נגד בנות כאלה. אחרי הכל, אלו הבנות שגברים חולמים עליהן. מה אתה יכול לעשות נגד יפיפייה שהחזה שלה עירום לגמרי?
  אחרי הכל, אלו סוג הבנות שתבהה בהן שעות. ואתה לא תפנה את הראש. והם תופסים שבויים ומכריחים אותם לעבוד עם לשונם, לרצות את רחם התאוותן.
  וזה כל כך יפה ונעים! אתה לא יכול להשתבש עם בחורות כאלה! הם כרתו ראשים וינסרו דרך כל הוורידים.
  הנה קבוצה של חמישה שרצים ברחבי קנדה. כבר סוף אפריל והכל פורח. והבנות, ובכן, הן כל כך יפות. והם כרתו אמריקאים עם חרבות הקסם שלהם. והם זורקים דיסקים בבהונותיהם החשופות.
  והם שורקים לעצמם:
  - אין ארץ מולדת יפה יותר של רוסיה,
  תילחם בשבילה ואל תפחד...
  אין ארץ יפה יותר ביקום -
  היקום כולו הוא לפיד של אור, של רוס!
  ובכן, בנות, וסופרמן! והם מביאים אויבים מוכים על ברכיהם. ואז הם מכריחים אותך לנשק את הסוליות החשופות והמאובקות שלהם. הבנות האלה ממש סופר!
  בסוף מאי, חיילים רוסים, לאחר שכבשו את רוב קנדה, נכנסו לשטח ארה"ב. קרבות פרצו בשטח האמריקאי עצמו.
  וחמש בנות תקפו את האמריקאים, לחצו עליהם באכזריות. לאחר שהביסו את כל הגדוד, החלו היפות לשחק עם השבויים. כשהם נהנו איתו מספיק, ערכו מסיבת ברביקיו.
  הם אכלו בשר טרי ושרו לעצמם.
  יש הרבה כבישים גרועים בעולם,
  כמו שערה של צועני - ערימת שבילים!
  הם מגרשים את המזבחות מעבר לסף,
  כמו ילד רעב - נבל!
  
  מזלגות רבים, תהום, גיא:
  כמו שטן בכל דרך!
  אתה אפילו לא מכיר חבר או אויב -
  העולם נחלק לחצאים!
  
  הילד הולך יחף בקור,
  סחף שלג לבדו משביע רעב...
  אבל אני מאמין שאתה עני בכסף,
  העשירים מתחממים טוב יותר במאי!
  
  תלתן גדל, דע לכולם עלי אדמות,
  איך שן הארי מזהיב באביב...
  אם אתה אדיב - אגדה יש בכל מקום,
  הטורף חושב, עם זאת, שאתה ארנב!
  
  אנשים זורקים עלינו ניקל
  קריעת גרונות היא רחמים ברורים!
  המכות החזקות ביותר עבורנו הן מהיד,
  כך שהנשימה השנייה נפתחת!
  
  הקיץ נגמר - הסתיו בא,
  יש בו חום גדול, להבות וגשם!
  כנראה הקב"ה גילה לנו את הניקוד,
  והאמן שרטט מפת העולם!
  
  אני רואה עץ ליבנה בלבוש של מלכים,
  זהב, צבעים עזים של אודם...
  שיהיה לכם, אנשים, לב טוב.
  ורק אז תהפוך לענק!
  
  הקבצנים נאלצו לרמוס הרבה,
  שוב יש סופת שלגים, וכל אצבע בוערת...
  תן לפחות לאייל לעזור לי להתחמם,
  איך הילד הכפור הכחול!
  
  למה אף אחד לא פתח את הדלת?
  אבל למה השתוללת לגמרי...
  הילד המסכן קפא תחת השלג...
  אני מאמין שהמלאכים יפזרו את סופות השלג!
  
  הכרובים יקחו אותך לגן עדן,
  ישוע עצמו יחבק אותך בחיבה!
  זה יהיה, תאמין לי, באושר נצחי, ילד,
  הרי אלוהים הלך בשבילו לצלב!
  הבנות שרו, אכלו וחזרו לקרב. הם לוחמים של סף פלדה כזה.
  והם הורסים את האמריקאים. זריקת דיסקים ורימונים ברגליים יחפות.
  זה כבר סוף יוני וחיילים רוסים כיתרו את פילדלפיה. כבר שליש ממדינות יבשת ארצות הברית נמצא בשליטה של הצבא הרוסי, הצאר.
  וכבר בערים רבות מתנוססים דגלי האימפריה הרוסית. וגדודים של נערות יפות מצבא הצאר נלחמים!
  והבנות באמת כל כך נפלאות ומרגשות. ושוב הם ניצחו את כל היריבים שלהם. והאמריקאים נופלים.
  והנה מגיע הטנק: "אלכסנדר"-4, החדש ביותר! ויריביו עומדים מולו. וגם בנות הולכות לטנק: אליזבת, יקטרינה, אלנה, אורורה. והם בועטים בקרניו של האמריקאים.
  איך יירו בך, איך יסחפו אותך לארון קבורה! לא מספיק לכל לוחם!
  הם פשוט מרימים ידיים ומוותרים!
  והבנות מרסקות את אויביהן בזחליהם. והטנק של אליזבת זז...
  ומתחתיו זה כמו מסה של דם, בשר, עצמות.
  והבנות דורכות על עצמן, מרסקות את יריביהן ושרות:
  - הצאר שולט ברוסיה בתבונה,
  מוציא גזירות, שופט משרתים...
  כס המלכות אינו סובל מהומה ונביחות,
  ולא שיטה להכניע את הפחד!
  כך נעות בנות בקרב. ורוח הלחימה שלהם אינה כמו שימוש בגרזן מתחת לספסל!
  אליזבת אמרה בזעם:
  - למען כס המלכות הרוסי!
  ואיך זה יורה! והוא יפריש הר של גופות!
  אלו הבנות שלא רוצות להפסיק. והם מכים את אויביהם ומשמידים את ארצות הברית.
  ועכשיו הצבא המלכותי מוביל טור של שבויים. הידיים האלה מאחורי הצוואר והורידו את ראשיהם.
  בינתיים, היטלר עלה לשלטון בגרמניה. אבל הוא עדיין חלש מכדי להוות איום רציני על רוסיה. האיום החמור יותר הוא איטליה של מוסוליני. אבל עם מפלצת כזו כמו רוסיה, היא לא תעז להיכנס למלחמה.
  אז לעת עתה כוחות רוסים כובשים את אמריקה ואת שרידי קנדה.
  הבנות יחפות ובביקיני נוהגות בטנק קרב. הם מאוד אדירים וחזקים.
  אליזבת סיכמה:
  - מי שיבוא אלינו עם משהו ימות מזה!
  אלנה אישרה:
  - בהחלט!
  והיא שלחה פגז לתוך סוללה אמריקאית. ילדה כזו עם פאנשה.
  ואז אורורה זורקת פגז ומדברת:
  - אני רוצה לחיות למען רוסיה!
  והיא פגעה באמריקאי אחר. אלו באמת הבנות שכל תוקפן ימעד עליהן.
  ובריטניה, למרות כיבוש קנדה, לא מעזה להיכנס למלחמה עם רוסיה - היא מבינה שהאימפריה הזו קשה מדי בשבילה. ואם הוא יצטרף, הרוסים בהחלט יקחו את כל מושבות ארה"ב בקלות. אז עדיף לא להסתבך עם רוסיה, שם אלכסיי השני שולט!
  המלך נעשה בריא לחלוטין והתברר ככובש יוצא דופן.
  וכך פילדלפיה נפלה... ובאמצע יולי טנקים רוסיים כבר מתקרבים לוושינגטון.
  אליזבת היא גם ילדת מכשפה, היא נלחמת מאז מלחמת רוסיה-טורקיה בתקופתו של אלכסנדר השני. והבחורה הזו עם מבט חשוב אומרת:
  - על מה עמד רוס!
  אלנה ירתה לעבר הטנק האמריקאי והפרימיטיבי והשיבה:
  - על גבורתו של החייל הרוסי!
  אורורה מגניבה אישרה:
  - כן, בדיוק על זה! בנוסף גם על האומץ והארגון יוצאי הדופן של העורף ההרואי!
  יקטרינה ענתה בעליזות:
  - תהילה לגיבורי רוסיה! תהילה לצאר אלכסיי!
  ושוב הילדה ירתה בצורה מדויקת מאוד באויב.
  הלוחמים הם בלתי ניתנים לחיקוי!
  ושוב הם מפטרים בגלל כל החברים היפים שלהם. כן, בהחלט אפשר לומר שבנות כאלה מובילות את רוסיה הצארית לניצחון.
  בהם שמש מאי ושחר האהבה.
  וכשהם לוחצים על הדוושות ברגליים היחפות, זה בהחלט מקסים.
  אתה באמת רוצה לאהוב וללטף את הבנות האלה! הם פשוט השמש הזורחת של התקווה. ויש להם שירה ואומץ בדימויים של מוזיקה ומיתרים ליריים.
  הסוללה האמריקאית נכנעה. והבנות אילצו את חיילי ארה"ב לנשק אפילו לא את רגליהן, אלא את עקבות הרגליים היחפות שלהן על האספלט. והגברים לא עשו כלום - מאיפה הם יכלו להתחמק מזה?
  והלוחמים פעלו יותר ויותר באומץ ובבהירות.
  גם אנסטסיה ושותפיה לא ישנו. איך הוא יורה, איך הוא נגמר. והוא יקצוץ את האמריקאים בצברים. היא פשוט ילדה נוצצת ומתחילה בחצי סיבוב.
  אבל האמריקאים התנהגו רע לעצמם. הם תפסו נער מודיעין רוסי והחלו לענות אותו. הם התפשטו, קשרו לעץ ושרפו גופה עירומה של נער עם לפיד.
  הילד ניסה לעצור את גניחותיו. אבל בסוף הוא צרח... הילד נכווה קשות.
  הבנות הגיבו בכך שעשו ציץ-עבור-טאט. והתליינים נשטפו בבנזין והוצתו. כן, יפהפיות רוסיות נוראיות בכעסן. ואל תקניט את הדוב הרוסי.
  יש גם קרבות בשמיים. שני טייסים רוסים: אלבינה ואלווינה הורסים ומשמידים את כולם. יש להם מטוסים חמושים בעוצמה רבה. עם תותחי מטוסים שמסוגלים להפיל אמריקאי במכה אחת. והבנות הלוחמות האלה באמת מראות משהו כזה. מה שאי אפשר לומר באגדה, אי אפשר לתאר בעט.
  אלבינה מתפרצת, ותריסר מטוסים אמריקאים מופלים. הלוחם גם כמעט עירום רק בתחתונים, צווח:
  - יהי רצון שרוס הצאר יהיה גדול!
  והוא דופק ממש את כל הלוחמים ברצף. זו הילדה.
  אבל אלווינה לא נחותה. ומפיל תריסר מטוסים בבת אחת. היא גרסה אותם ושרה:
  - לטוסטונים הגדולים ביותר!
  וכמה שזה גם מטורף! הבחורה הזאת לא עושה שום דבר טיפשי! אלו קרבות לכל הקרבות.
  אגב, כדי לזרז את עיכול סין וארצות אחרות הכפופות לרוסיה, הקים הצאר אלכסיי הצעיר פוליגמיה ברוסיה! וזה מהלך חזק! עכשיו חיילים רוסים לוקחים נשים סיניות כנשים ומביאים ילדים יפים ולבנים!
  אלבינה העירה בחיוך:
  - למה לגבר יכול להיות ארבע נשים, אבל לאישה לא יכולים להיות ארבעה בעלים?
  ועוד מטוס אמריקאי מופל.
  אלווינה עונה בהגיון:
  - בגלל זה קשה יותר לאישה להאכיל כל כך הרבה טפילים!
  ושתי הבנות צוחקות. הם יפים כל כך נפלאים ומרהיבים.
  והם מנקים את השמים ממטוסים אמריקאים.
  חלקים מצבא הצאר הרוסי כבר מקיפים את ניו יורק. הם מכריחים את האמריקאים לצאת ולהיכנע. הבנות מאוד עליזות ומאושרות.
  הטנק אלכסנדר-4 הרס סוללה אמריקאית. הוא העתיק גופות רבות.
  אליזבת מלמלה בשיניים חשופות:
  - אנחנו לוחמים המשרתים את הצאר ואת המולדת בצורה נפלאה!
  אלנה ירתה לעבר האויב ואמרה:
  - בקרוב יהיה רובל זהב רוסי!
  והילדה תצחק כל כך הרבה!
  והשיניים שלה פנינה. ואז גם אורורה תתפוצץ בצחוק. הבנות מתרגשות בטירוף ויש להן יופי כזה שמילים לא יכולות לתאר אותן.
  והם מאלצים את חיל המצב בוושינגטון להיכנע!
  הלוחמים כל כך בלתי מנוצחים! וניתוק הטנק שלהם אפילו ירסק מחבת.
  הבנות נלחמות ושרות;
  הארץ הרוסית מפורסמת,
  העולם נשלט על ידי קומוניזם...
  השדות זרועים בזהב -
  בואו נעמוד ישר למעלה, לא למטה!
  
  הלב שלנו בוער עבור המולדת,
  אנחנו בנות - אין יקום יפה יותר...
  נילחם באויבינו עד הסוף,
  אמונתנו תקום לתחייה ברודנוברי!
  
  של רוס חזק יותר מכל האדומים בעולם,
  היא זורחת כמו השמש ביקום...
  אתה נלחם בשבילה ואל תפחד,
  שהמבוגרים והילדים יהיו בתפארת!
  
  רוסיה היא הגדולה במדינות,
  כאשר המולדת נשלטת על ידי לשקה...
  גורל כזה ניתן לעם הסובייטי,
  יהי רצון שהאביר שלנו יהיה קשוח קרב!
  
  בארץ המולדת, כל אחד הוא עכשיו גיבור,
  מסוגל להפוך את המולדת ליפה יותר...
  בשם אימנו הקדושה,
  הצד הרוסי האינסופי של רוסיה!
  
  אנחנו נהפוך את כל מי שהוא עריץ,
  לא תהיה דיקטטורה על המדינה...
  תן למיליוני מדינות להגיש,
  והנשיא רוזוולט!
  
  תן לדרקון המשתולל למלוך,
  הוא חושב שהוא מסוגל לשרוף את רוסיה...
  אבל תבוסה זועמת מחכה לנאצים,
  כי האביר, אתה יודע, הוא די כל יכול!
  
  לעולם לא ניכנע לקראוטים,
  גם הסינים לא יביסו את הרוסים...
  כוכב בהיר זורח מעלינו,
  לחג הפסחא אנו מציירים עוגות וביצים לפסחא!
  
  אתה יכול להשיג הרבה, לוחמים,
  זה לא נהיה יותר מגניב...
  אבות גאים גאים בנו,
  כי אנחנו בונים מקום בגן עדן!
  
  בנות יחפות ממהרות בשלג,
  הם לא יודעים פחד ותוכחה...
  אני חבר קומסומול רץ יחף,
  כי אין מחסומים, ואין דדליין!
  
  אז לעולם לא ניכנע לבנות,
  לא נרכין את ראשנו מתחת לצירים...
  כשהצרות מגיעות לארץ המולדת,
  בואו נרמוס אותו ברגליים יחפות!
  
  אתה אוהב את אחיות החרב,
  ואלכסיי - כבד את ישו...
  אין צורך לחתוך לוחמים מהכתף,
  אם אתה רק צריך לרוץ יחף!
  
  
  אנחנו בנות מהעדר הגדול,
  אנחנו אוהבים להילחם ולא נסוגים...
  למרות שלפעמים מסתובבות שמועות נבזיות,
  הניצחון יהיה במאי הזוהר!
  
  ותאמין לי, הקומוניזם יבוא עם חלום,
  ולא יהיה כוח של כסף על פני כדור הארץ...
  אנחנו נותנים לגורל חשבון גס,
  בלי כל מיני אלימות ועצלנות!
  
  בקיצור, בקרוב נטוס לכוכבים,
  ונניף את הדגל הרוסי מעל היקום...
  פרוש כנפיים, כרוב אדום,
  בשם המשפחה - אדון רוסיה!
  בזמן שהבנות שרו, כמעט כל האמריקאים כבר נהרגו, וחיל המצב בוושינגטון החל לזרוק דגלים לבנים.
  הבנות קפצו מהטנק והתחילו לרקוד, ניתזו את רגליהן החשופות והמסותתות דרך השלוליות. ורעמות שערם נשפו ברוח. הבנות האלה הן יפות כל כך נפלאות.
  כעת הם ארגנו מסיבה כדי לחגוג את כיבוש בירת אמריקה. הם צולים קבבים ושותים יין.
  הבנות אוכלות את זה טעים. והם שורקים לעצמם כל מיני שירים. אלה לוחמים כל כך נפלאים, אפשר לומר עליהם - סופרמנים בתחתונים.
  וחיילים רוסים מנשקים את הברכיים והרגליים שלך. והבנות משתרכות וגונחות מאורגזמות.
  והם חורקים וקופצים. יש להם כל כך התרגשות ויופי חכם של כוח כובש.
  אבל הלוחמים התעלסו גם עם שבויים שחורים ושני הצדדים אהבו את זה.
  אבל עכשיו החג הסתיים וטנקים רוסיים שוב נעים דרומה. גם ניו יורק נפלה...
  האמריקאים נסוגים. מיליונים זמינים להשכרה. רוזוולט רץ. כבר מדברים על כניעה. האומה הרוסית מוכיחה את גדולתה.
  בנות יפות במיוחד עם שיער בלונדיני ואדום.
  והם מניחים את האסירים על ברכיהם, והם מאוד מרוצים כשהבנות נוגעות ותופסות את אפן ואת השלמות הגברית באצבעות הרגליים החשופות שלהן.
  הלוחמות של הצבא הרוסי הן באמת בלתי מנוצחות!
  והנה הקרב על אטלנטה.
  לראשונה, הבנות באלכסנדר 4 רואות את הטנק האמריקני הענק של וושינגטון. מכונה במשקל מאה ושבעים טון, על פסים. למה שזה יהיה כבוד כפול להילחם במישהו כזה?
  והבנות יורות מרחוק ופוגעות בשריון החזיתי. ושכבה עבה של מתכת יכולה לעמוד בזה.
  אליזבת אומרת בעצבנות:
  - כן, נתקלנו בצרות!
  אלנה העירה כנחמה:
  - אבל גם האויב לא ייקח אותנו!
  והיא גם שלחה טיל לעבר האויב.
  ואז יש אורורה כמו כדור. וזה יפגע במטרה בצורה מדויקת מאוד. ויהפוך את האויב.
  והיא בדקה:
  - אני היריב הכי קשה!
  הוא למעשה פגע בקנה של טנק אמריקאי. ועכשיו הבריון יכול לפגוע רק בשמונה עשר מהמקלעים שלו. ו"אלכסנדר"-4 ימהר לעבר האויב. ואיך הוא יתחיל להאיץ, שיקשק את עקבותיו.
  אף אחד לעולם לא יעצור ענק כזה.
  הכוח האתלטי שלו הוא שאין שני לו.
  קתרין שרה:
  - אווירובטיקה, הצוות הקטלני שלי!
  ובאותו אופן ייקח אותו ויפגע באויב.
  והבנות כאן מתרוצצות.
  האמריקאי נפגע בסופו של דבר בצד. והטנק הענק עלה באש ופגזיו החלו להתפוצץ.
  וכמה מטורפת ערכת הקרב! והשריון וכל השאר יירדו...
  והבנות קראו פה אחד:
  - בשביל הרוסית!
  והם יצחקו, חושפים שיניים!
  אז אטלנטה נפלה. וב-7 בספטמבר 1933 נכנעו שרידי הצבאות האמריקאים. ומלחמה נוספת, מנצחת לרוסיה, הסתיימה. וכמה שזה באמת נהדר!
  לאחר הניצחון קיימה האימפריה הצארית משאלי עם בארצות הברית ובקנדה על הצטרפות לאימפריה הרוסית הצארית. וארץ המלוכה התרחבה. ובכלל זה טוב כשאוטוקרטיה ומונרכיה מוחלטת שולטים. כולם שווים בפני המלך ואין חנות מדברת - פרלמנט.
  ורוסיה הצארית הייתה אימפריה חזקה ויציבה - ייחודית במהותה.
  בינתיים התחזק המשטר הנאצי בגרמניה, מה שקבע מסלול ליצירת הוורמאכט וצבא חזק. נכון, היטלר הדגיש כל הזמן את הידידותיות שלו כלפי רוסיה הצארית, אם כי היא חתכה את רוב השטחים מגרמניה.
  אבל אז, כן, נכרתה ברית צבאית: איטליה, גרמניה ורוסיה. יתרה מכך, הצאר אלכסיי הסכים לסיפוח אוסטריה לרייך השלישי.
  מכיוון שבריטניה נחלשה מבחינה כלכלית, וגם צרפת, הממשל הצאר הסתכל ברצינות על המושבות של צרפת, בריטניה והולנד. במונחים צבאיים גרידא, הצבא הרוסי הפך לגדול ביותר - עשרים מיליון בזמן שלום. ומספר עצום של הטנקים, המסוקים, ואפילו מטוסי הסילון הטובים בעולם. הצי הרוסי היה גם חזק ורב יותר מהצי הבריטי, שכן אנגליה המוחלשת לא יכלה להתחרות באימפריה הצארית החזקה מבחינה כלכלית.
  אז עכשיו רצה הקיסר הגדול אלכסיי לקחת את כל המושבות של בני בריתו לשעבר.
  ומה? יאסוף את זה!
  ב-15 במאי 1940 החלה מלחמת העולם השנייה. רוסיה הצארית העבירה כוחות לדרום איראן, הודו, הודו-סין ומצרים. והוורמאכט תקף את צרפת, בלגיה והולנד. איטליה כבשה בעבר את אתיופיה, ותקפה את סומליה הבריטית, והעבירה גדודים לדרום צרפת.
  הנה בנות המכשפות שעוברות בדרום איראן. אנסטסיה וארבעת חבריה.
  הבנות, כמו תמיד, צעירות ויחפות. שנים חולפות, והיפהפיות פשוט פורחות ואף לא קמט או סדק אחד על העור ואף לא טיפת שומן אחת על גופם הגבס.
  אז הם מתחילים להשמיד את הכוחות הקולוניאליים הבריטיים ועושים זאת בהתלהבות רבה.
  אנסטסיה, זורקת רימון לעבר הפרסים ברגלה יחפה ושאגות:
  - לוחמים בעלי כוח לאין שיעור!
  נטשה גם יורה צרור ממקלע, מוסיפה רימון באצבעות רגליה החשופות וצועקת:
  - ולעולם לא ניכנע!
  הבא זויה יורה, מכסחת גם את הבריטים והפרסים, וצועקת:
  - הבה נמלוך!
  ואז אורורה תסטרה ותמרח את האויב ברגלה היחפה ותאמר:
  - פריחת כוחנו!
  וזה ישרוק שוב!
  ואז סבטלנה תיתן את זה ותכה אותך עם מקלע. והוא גם ישלח רימון לעבר האויב בבהונותיו החשופות.
  וצווח:
  - על נימוסים מעודנים!
  ובמצרים, בנות מהצוות של אליזבת מתקדמות על טנק. הוא על הטנק הכבד החדש ביותר "אלכסנדר"-6. למכונית יש צללית נמוכה ומשקלה שישים וחמישה טון. והוא פוגע עם משגר פצצות. מתאים יותר ללחימה בביצורי האויב.
  צי הטנקים של בריטניה חלש יחסית. והמכונית הטובה ביותר היא "מטילדה"-2. אבל "ניקולאי"-7 נלחם איתה.
  יש לו את האקדח המושלם נגד טנקים. שפוגע ממרחק רב.
  הבנות פועלות במהירות ובערמומיות. והטנק שלהם זוחל במדבר. והוא יורה בעצמו. ומשגר הפצצות רועם בעוצמה רבה.
  הבנות מצחקקות ומצייצות:
  - זה טוב מאוד על כס המלכות! אנחנו סופרמנים!
  ושוב יירו וישמידו עוד בונקר, או נקודה מבוצרת בבריטניה.
  הבריטים נכנעים ונכנעים...
  כעת מופיעות הפירמידות המצריות מול הבנות. הם רואים אותם וקורצים. האם באמת אפשר לעצור יפות כאלה?
  אבל בשמים אלבינה ואלווינה נלחמות על הים התיכון. הם גם חושפים את שיני הפנינה שלהם. והם שורקים שירים. לבנות האלה יש רוח לחימה.
  הלוחמים, לעומת זאת, נחושים להילחם כמו תמיד, לובשים רק תחתונים וחזה חשוף.
  והם מראים את מעמד הלחימה העצום שלהם. הם יורים על עצמם ויורים בעצמם מתותחי אוויר. וכך שום דבר לא יכול לעצור את הבנות. עם זאת, הקרב נמשך, והבריטים בורחים מהיפות. אי אפשר לעצור אנשים תוקפניים כאלה.
  והבנות מפילות תריסר מטוסים בפרץ אחד וצוחקות לעצמן.
  אז הם עפים ועפים. והירי לא מפסיק.
  אלבינה מצייצת בצחוק:
  - אני לא נכבש בכל עת!
  אלווינה, ממשיכה לירות, מוסיפה:
  - תחת דגלו של פיטר!
  הלוחמים קופצים ובו בזמן מפילים את האויב.
  עמודים של אסירים אנגלים ומקומיים כבר מונעים ברחבי מצרים.
  החיילים הצארים חזקים הרבה יותר, והחיילים הקולוניאליים, שאין להם רוח לחימה, מנצחים.
  אלכסנדריה נפלה. וזה מאוד פשוט. ועכשיו חיילים רוסים נפגשים עם איטלקים.
  מצעד משותף. זיקוקים, תהלוכות צבעוניות. וביטויים סוערים של מסירות וידידות.
  גם האיטלקים מרוצים. במיוחד כשבנות רוסיות רצות יחפות במדבר הלוהט...
  ובמקום אחר נכנסו אלנקה וגדוד העלמות שלה לדלהי. התחושה היא שהספואים לא רוצים להילחם עם הגדודים הרוסיים. וגם הכוח הקולוניאלי הבריטי הזה הובסה בטריטוריה ההודית הזו.
  נערות כהות עור רבות מקיפות חיילים רוסים ומקבלות את פניהם בפרחים.
  כמה יפה הכל כאן. והרבה פרחים. והכל קורה די יפה ומסודר.
  כוחות רוסים כבר מתקרבים לבומביי וכובשים אותה ללא התנגדות רבה.
  אלנקה פועלת בצורה מאוד פעילה ובגסות. היא זורקת רימונים באצבעותיה החשופות וחורקת:
  - אני רק סופרמן בביקיני!
  וכמה טוב לבנות להתרוצץ חצי עירומות ובביקיני. הם נראים כל כך נהדר.
  במושבות ההתנגדות הבריטית חלשה. חיילים מקומיים לא יכולים לתת קרב עז.
  בינתיים, הגרמנים מתקדמים בהצלחה. תחילה הם פיתו את הבריטים לבלגיה. ואז, עם זריקה על פני הרי הארדנים, הם הצליחו לנתק את היחידות האנגליות והצרפתיות. כך הושג ניצחון מרשים.
  ובלגיה נכבשה. וב-22 ביוני, לאחר כיבוש פריז, נכנעה צרפת, וקצת קודם לכן הולנד. כך הושג ניצחון מרשים. והגרמנים נהיו גאים בעליל. והצבא הרוסי כבש את הודו, דרום איראן, בורמה ובנגלדש. וגם את כל הודו-סין.
  ברור שהאויב הפסיד. והגרמנים פרצו לספרד ולפורטוגל.
  כוחות רוסים התקרבו לדרום אפריקה. הם נפגעו לא כל כך בגלל ההתנגדות של בריטניה אלא בגלל קווי התקשורת והאספקה המתוחים. וגם היעדר כבישים באפריקה וג'ונגלים בלתי עבירים.
  אבל הצבא הצארי עדיין עבר הכל. והוא זז כמו רולר טיטניום. והאויב התייאש יותר ויותר ונפל על ברכיו.
  גדודים של בנות נעו, ככלל, יחפים, ואילצו את האסירים לנשק את רגליהם. לפעמים הבנות אפשרו לשבויים להרעיף נשיקות על שדיהן.
  אבל אז אנסטסיה, נטשה, זויה, אוגוסטינה, סבטלנה נכנסו לאוסטרליה. הם צועדים לכיוון הבירה סידני. והם שרים:
  - רוס', שבו לכולם יש הרבה נשים,
  איפה מותרת השיחה היפה...
  איפה שכל אדם הוא כמו אח,
  הסמל שלנו, הסמל שלנו הוא קולוברט!
  ושוב הם זורקים רימונים ברגליים יחפות - מפזרים את הבריטים והמקומיים.
  אנסטסיה הורידה את ראשו של הגנרל הבריטי עם חרב וצייצה:
  - לתפארת המולדת!
  ונטשה, בזריקת רגלה היחפה, פיצלה את הטנק. והוא ישיר:
  - וואו, השם של רוס הוא סווארוג!
  והבנות זזות, זויה יורה צרור מהמקלע שלה, מניחה את האנגלים וחורקת:
  - לצו רוסי חדש!
  אלו הבנות! שהם אוהבים להרוג! והם לא יפסיקו! והפנים של היפות זורחות!
  וכאן אוגוסטינוס הוא כמו יריית אקדח. איך הוא מכסח את האנגלית וחורק:
  - למען הרוסים שנולדו מלידה!
  וסבטלנה מסמרים אותה. ובכף רגלו היחפה הוא זורק רימון רצחני וקטלני.
  וזה גם חורק:
  - רוס הגדול שלי!
  ושוב הוא נותן פרץ... הוא מכסח את הגרמנים, הורג אותם בלי שום טקס.
  עכשיו סידני מוותרת בלי קרב. ומוציאים אזרחים ומפתחות צבאיים. והם מכריזים על הצאר אלכסיי למלך ולקיסר שלהם.
  גם היבשת הזו נכנעת...
  וספינות רוסיות נוחתות על ניו זילנד. במקביל נכנסים לפרטוריה טנקים קלים "פיטר"-8. וגם דרום אפריקה נופלת. וגדוד של נערות יחפות נוחת במדגסקר.
  ובנות מאוד יפות זורקות רימונים ברגליהם החשופות ונוחתות נגד האויב. מדגסקר נופלת. ורוב אפריקה נכבשה על ידי חיילים רוסים.
  רוסיה הצארית והרייך השלישי ואיטליה כמעט ניצחו. אבל רק בריטניה עצמה ואירלנד נשארו. והסתיו הגיע, ואז החורף. הגרמנים וכלי הטיס הרוסיים הפציצו את הבריטים והפכו את עריהם להריסות. אבל צ'רצ'יל סירב בעקשנות להיכנע.
  במאי 1941 הגיעה נחיתה. הבנות היחפות מחטיבת טיגרס היו הראשונות לנחות. ותנו להם להשמיד את הכוחות הבריטיים. ותזרוק אותם באצבעות רגליך היחפות.
  הבריטים הופצצו על ידי נערות עירומות למחצה שלבשו רק תחתונים וחזה רועד. וזה היה מאוד מגניב.
  והקרב נלחם על ידי טנקים "פיטר", "ניקולאי", "אלכסנדר", "איבן", שממש ריסק את היריבים.
  והנה הטנק החדש ביותר "Alesey"-1 בעל צורה פירמידלית. שיש לו זוויות נטייה רציונליות מכל הזוויות ואי אפשר לחדור.
  בה, בשכיבה, ישבו אליזבת וצוות הבנות שלה כמעט עירומות רק בתחתונים.
  ארבעה לוחמים יפים, כמעט עירומים, יורים על תותחים אנגליים, וממש מופלים לתוך האש. והבנות יורות בעצמן וממלאות אותן בעופרת ממקלעים. והבריטים שוכבים במאותיהם.
  והיפהפיות הלוחמות מכסחות את האויב, וממש משגרות את הטנק שלהן מעל הגופות. ושטיחים של אנגלים שנרצחו פרוסים. והבנות נוסעות בטנק. הם הורסים את מתילדס וצ'רצ'ילים. הטנק האחרון יכול רק לשרוט את הרכב של הצבא הצארי.
  ובעקבותיו ניצחון רוסי אחד אחרי השני. והגרמנים מתקדמים. אבל טנקי ה-T-3 וה-T-4 שלהם כל כך חלשים בהשוואה לכלי רכב רוסיים. וגם פרימיטיביים קטנים. וגבוהים... והטנקים של הצבא הצאר גוץ. והם משתמשים במוט לעצמם, לא שמים לב לזריקות.
  אז הבריטים זורקים דגלים לבנים. כמה אלפי טנקים רוסיים נבחרים נחתו כבר בשעות הראשונות, ממש פרצו להגנה.
  אנסטסיה קיבלה כדור בעקב החשוף וצחקה:
  - בחור עיסוי!
  ואז היא תפסה את אפו של הגנרל באצבעותיה החשופות וזרקה אותו על עצמה. הוא עף ונחת עם בטנו על הכידונים. וכל כך הרבה דם נשפך.
  אנסטסיה צרחה בלב קורע:
  - תהילה לצאר אלכסיי!
  נטשה גם תזיז את השוק והשאגה של יריבתה:
  - לסדר סלאבי חדש!
  והוא ידחוף את ראשו של האויב. והוא יבקע את הרסיס שלו. וצווח:
  - בנות מגניבות, חובבות חופש - אנחנו נלחמים על סדר חדש!
  ואז זויה יורה משני מקלעים בבת אחת, וברגליים יחפות זורקת אפונה עם חומר נפץ.
  וזה הולך לבריטים ביום הראשון. ולאחר שקיבלו אותו, לוחמי האימפריה של פוגי אלביון זורקים את נשקם ונכנסים היישר לשבי.
  והנה אורורה נכנסת לקרב. משמיד את האויב עם נשק. יש לה מקלע מיוחד עם כדורי מעקב. הוא דוחס את האנגלים כמו אלומה של נונצ'אקים.
  והנה סבטלנה יורה. ומשמיד את האויב.
  יורה במסה קטלנית... וחושף שיניים.
  ושאג בכל ריאותיו:
  - אני אישה, וזה ממש סופר!
  והוא קופץ וזורק רימון ברגל יחפה. והוא יתפוצץ לכל החלקים והשברים.
  וצווח:
  - אני סופרמן חשוף חזה!
  ועכשיו הבנות דורכות על עצמן... הן נכנסות יותר ויותר לשטח הבריטי.
  אולג ריבצ'נקו, בגופו של ילד לא מבוגר מאחת עשרה במראהו, אבל עם רצועות כתפיים של רב סרן, למרות שהוא עצמו יחף ובמכנסיים קצרים, מכסח את האנגלים. והוא מתנהג בזעם מטורף.
  הוא מדליק אש ושר:
  - אנו חווים את השחר ואת הצבע הגבוה ביותר.
  ואיתו הייתה הילדה מרגריטה, שמעולם לא התבגרה. טוב לה שלפחות היא לא הפכה לגברת זקנה!
  וזה הרבה יותר גרוע מלהיות ילדה!
  הם מקיפים את לונדון. ועכשיו הם מאיימים לקחת אותו. והרבה אויבים נכנעים. רק שומרי המלך לא נכנעים ולא מוותרים. אבל הם מושמדים ללא רחם. והם מבצעים השמדה מוחלטת ובלתי אנושית. זה סוג של הרס מוחלט שמתרחש. והמכונות פעילות מאוד.
  ובשמים אלבינה ואלווינה אוספות שטרות. הילדה כבר קיבלה את כל שבעת התארים של צלב ג'ורג' הקדוש. תואר ראשון: צלב ג'ורג' הקדוש, שני - צלב ג'ורג' הקדוש עם קשת! השלישי הוא צלב זהב. הרביעי הוא צלב זהב עם קשת. החמישי הוא צלב זהב עם יהלומים. השישי הוא צלב זהב עם יהלומים וקשת. והשביעי הוא כוכב צלב זהוב עם קשת ויהלומים!
  הבנות האלה הפילו חמישים מכוניות בקרב אחד ושרות לעצמן:
  - אנחנו כאלה יפות שאנחנו פשוט סופר והיפר, ובאופן כללי יפות נפלאות!
  והם יקרצו עם ניב חשוף.
  אלו הבנות - אלבינה ואלווינה... והן אוהבות לאנוס גברים. ולהם עצמם לא אכפת לעבוד עם הלשון שלהם כשהם רואים שלמות גברית מושכת.
  ושבנות הן פשוט התגלמות של תאווה ואהבה ותשוקה!
  איך הם אוהבים מוטות ירקן פועמים.
  לוחמים מהמעמד הגבוה ביותר...
  כאן צ'רצ'יל בורח מלונדון המוקפת. אז הם נתנו לו מכה טובה בקרניים.
  והוא גרר את רגליה, מיהר לברזיל... אבל חיל המצב של לונדון נכנע. וכוחות רוסים כבשו את אירלנד כמעט ללא התנגדות. הבריטים כבר נכנעו לקצב התופים...
  מלחמת העולם השנייה הסתיימה תוך שנה עם ניצחון מדינות הציר. רוב אפריקה היא רוסית. עם זאת, גם גרמניה וגם איטליה הצליחו לתפוס משהו.
  בנוסף, הרייך השלישי כלל גם את ספרד ופורטוגל.
  וכוחות רוסים שלטו בבריטניה וגם הצאר אלכסיי הפך למלך הבריטי. גם רוסיה כבשה את שוודיה כמעט ללא התנגדות, וגרמניה כבשה את נורבגיה ועוד קודם לכן את דנמרק.
  היטלר כבש חלקים נרחבים מאירופה. על ידי יצירת מבנה מסוג הרייך השלישי עם פרוטקטורט. ורוסיה שיחזרה את האימפריה וכללה אותה בהרכבה.
  נוצר מצב שלום שברירי זמנית. מה שנמשך בינתיים.
  רוסיה הצארית וגרמניה עיכלו את רכישותיהן. הם שלטו במושבות.
  הצאר אלכסיי היה עדיין צעיר למדי ולא יכול היה למהר לכבוש את כל העולם.
  אבל היטלר איכשהו לא יכול היה להתאפק. נדמה היה לו שהוא קיבל פחות מדי אדמה באפריקה, שרוסיה גדולה מדי. ויחד עם בנו של מוסוליני הבן, הם פתחו במלחמה נגד רוסיה. הלחימה החלה ב-20 באפריל 1955, ביום הולדתו החמישים של הפיהרר.
  הגרמנים פיתחו סדרה שלמה של טנקים למלחמה עם רוסיה הצארית, וכנראה שהם סמכו על כך רבות.
  הפנתר 5 הפך לטנק העיקרי שפותח למלחמה עם רוסיה.
  במשקל 75 טון, המכונית הזו הייתה מגניבה.
  ובכלל, תותח 128 מ"מ ב-100EL הוא באמת כוח מחץ. ואם הוא ירביץ, אז אפילו הצבא הצארי לא ייראה מספיק.
  ויש טנק אפילו יותר חזק: "טייגר"-5, שהוא אפילו כבד יותר ומשוריין יותר. והוא שוקל כמאה טון!
  וברוסיה, הטנק הראשי "אלכסיי" -4 שוקל רק חמישים טון ויש לו אקדח בקליבר של 105 מ"מ בלבד. אבל הוא הרבה יותר מתקדם, פירמידלי ועם מנוע טורבינת גז של 1800 כוחות סוס, כלומר נייד מאוד.
  הגרמני יותר מאסיבי וחזק. נוראים במיוחד הם "אריות" -5, במשקל מאתיים טון. מה, עם זאת, לא מגדיל מאוד את סיכוייו של היטלר. אז טנקים סופר כבדים הם יקרים מדי וקשים להובלה. למרות שיש כמה יתרונות בשימוש וביישום.
  בכל מקרה, היטלר לא עמד בכך ומיהר לרוסיה הצארית. והקרבות התחילו.
  אזורים מבוצרים רבי עוצמה של הצבא הרוסי עצרו את התקדמות האויב. והגרמנים נתקעו. והצבא הצארי יצא למתקפה באפריקה, שם היה לו הרבה יותר כוח. והאיטלקים הרגישו את המכות הראשונות. החיילים שלהם חלשים מדי ובעלי משמעת נמוכה, עם טכנולוגיה הרבה יותר נחשלת כדי להתנגד לרוסיה.
  לאחר שלושה שבועות בלבד של לחימה, הצבא הצארי גירש את האיטלקים מסומליה ואתיופיה.
  הבחנתי בין הבנות אנסטסיה, נטשה, זויה, אוגוסטינה, סבטלנה. הם עדיין צעירים כמו לפני חמישים שנה כשנלחמו ביפן. לצאר אלכסיי כבר יש נכדים, אבל הבנות הן עדיין כלבי גרייהאונד, קשוחות, תוקפניות ואמיצות.
  ובמהלך חמישים שנות מלחמה נותרו הבנות צעירות. ואין להם קמט אחד או סדק על העור שלהם. הם כל כך יפים ורעננים כמו פרחים.
  אבל אולג ריבצ'נקו ובת זוגו מרגריטה עדיין ילדים - הם לא התבגרו כלל. לפחות מבחינה חיצונית. אבל הם רצים יותר מהר מצ'יטות. ולא כידון ולא כדור יכולים להרוג אותם.
  ילדים אלה אוהבים לזרוק דיסקים חדים ברגליהם היחפות. הם בדרך כלל לוחמי על!
  וכל כוח יובא על ברכיו!
  אנסטסיה, נטשה, זויה, אוגוסטינה, סבטלנה גם נלחמו עם הטורקים תחת אלכסנדר השני. ובגלל זה הם כבר בני יותר ממאה שנים. אבל הם לא מזדקנים כי הם מכשפות. ובגלל שהם בני אלמוות, בכוחה של רודנוברי.
  ונציגי הגזע הצארי רצים ברחבי אתיופיה וכבר שוחטים את האיטלקים.
  ושוב הם מכריחים אותם לנשק את רגליהם היחפות. והבנות, כמובן, בעלות יופי בל יתואר, ועם תשוקה לוהטת בנפשן. אי אפשר לזלזל בהם בשום צורה. הם מה שגורם למדינה להיראות נהדר. והם מנצחים עם ערבות גדולה.
  האימפריה הצארית הרוסית הייתה בעיקרה יבשתית, וייחודית לאומה הרוסית. האומה הרוסית, תערובת של עמים רבים, ורוסיה היא כמו כור היתוך, יכולה לבלוע עמים אחרים, להטמיע אותם בהדרגה ולא לדכא אותם. לכן גדלה האימפריה המלכותית. לאט לאט, ממלכה אחר ממלכה... ועכשיו נותר מעט מאוד להגמוניה העולמית. ברוסיה יש אוכלוסייה גדולה בהרבה מהרייך השלישי ומאיטליה.
  אז יש לה כל סיכוי ללכוד ולעכל את זה. יתרה מכך, בהתחשב בכך שהיריבות חלשות יותר. ולא כולם מרוצים מהמשטר של היטלר ומוסוליני.
  גם באפריקה, שבטים מקומיים ויחידות קולוניאליות רבות תומכים ברוסים. כמו כן, הטכנולוגיה הרוסית מתאימה יותר לג'ונגל.
  הקרבות הראו שלגרמנים היו בעיות אפילו עם הפנתר-5, ולא רק עם ה-Tiger-5. כן, הקרואטים התייאשו באופן ניכר. לאחר שהצבא הצארי עבר באתיופיה ופגע בלוב, הפליגו גם היחידות הגרמניות. בקרבות בשמיים, לעומת זאת, ההתפתחויות הגרמניות הפתיעו את האסים המלכותיים - במיוחד עם מכשירים בצורת דיסקו. והם השמידו מכוניות רוסיות בזעם מטורף.
  אבל, כמובן, הגרמנים אינם מתאימים למספרים. ודיסקוטקים יקרים מדי ויש מעט כאלה יחסית. והם עצמם בלתי פגיעים, אבל הם לא יכולים לירות , הם רק דופקים עם סילון למינרי. וכלי רכב רוסיים ניתנים לתמרון יכולים לברוח.
  הצבא המלכותי בשמיים, לעומת זאת, חזק. ובים זה אפילו חזק יותר. למרות שהרייך השלישי אינו חלש. אבל עדיין הכוחות לא שווים.
  הן מבחינת האוכלוסייה והן מבחינת הפוטנציאל הכלכלי, הרייך השלישי לא יכול להתמודד עם רוסיה.
  ואם יש גם בחורות מאוד חזקות ויפות שנלחמות, אז יש קריסה מוחלטת.
  אליזבת והצוות שלה נלחמים במפלצות הגרמניות, ואף מצליחים לנצח. והם לא נבוכים מהעובדה שלנאצים יש רכבים הרבה יותר גדולים וכבדים.
  כאן הבנות מקיפות את טנקי האויב ופוגעות בהם ממש בצד. ואין להם בעיות עם האויב. הם משמידים את אויבם ושרים:
  - חוליית בנייה זועמת! חוליית בנייה זועמת!
  היטלר יהיה שח-מט! היטלר יהיה שח-מט!
  והם משמידים את האויב בקלות עצומה. והבנות לא יכולות שלא לצחוק.
  אבל הפשיסטים, לאחר שקיבלו סטירה בעורפם, נסוגים. כבר בלוב, כמה דיוויזיות איטלקיות נכנעות כמעט ללא קרב. וחיילי צבא המלוכה מתקדמים. הקראוטים הודחו מהאלפים במכה חזקה, והכוחות הצארים צעדו ברחבי איטליה. בנות יחפות מצבא מוסוליני הבן מברכות את החיילים הצבעוניים של הצבא הצארי. מיליוני חיילים מכל הלאומים ממלאים את איטליה. ועשרת אלפים טנקים ניידים של Alexey-4, אשר, במשקל חמישים טון, כמעט בלתי חדירים כאשר הם נורים מכל הזוויות.
  איטליה, בתור החוליה החלשה יותר בקואליציה, מתה מהר מאוד... ב-30 במאי כבשו כוחות הצאר את רומא כמעט ללא קרב. ובירת האימפריה של מוסוליני נפלה.
  ושוב הבנות מהצבא הרוסי הכריחו את רגליהן המאובקות והיחפות לנשק את האויב. הם מבינים שצריך להראות לאויב את מעמדו האמיתי.
  אלבינה ואלווינה, בזמן שהקלידו חשבונות, נזכרו כיצד נלחמו במכשפות עם היפנים כשאלכסיי שכב בעריסה. וזה היה מאוד מצחיק.
  הבנות עוד לא הספיקו מהמלחמה ומפילות את הגרמנים באוויר. אלבינה אפילו העירה:
  - ברגע שנביס את הנאצים, מה הלאה?
  אלווינה אמרה בביטחון:
  - בואו לכבוש את אמריקה הלטינית!
  אלבינה ציינה בספק:
  - ובכן, זה עוד חודשיים או שלושה! ואז?
  אלווינה צחקקה והשיבה:
  - מרק עם חתול!
  אלבינה אמרה בכעס:
  - לא, חייבת להיות איזו תוכנית מציאותית יותר לחיים!
  אלווינה אמרה בהתלהבות:
  - אז נביא לעולם חבורה של ילדים!
  אלבינה אישרה את זה:
  - זה כבר יותר טוב!
  איטליה כבר נכבשה כמעט. מוסוליני הבן בורח לצרפת... חיילים רוסים כובשים את סיציליה. כל רכושם של יצרני הפסטה באפריקה כבר אבדו. נותרו רק מובלעות גרמניות, אבל הצבא הצארי תוקף גם אותן. האיום של אובדן מוחלט של אפריקה, בקרב עם אויב חזק יותר.
  נראה היה שהגרמנים טעו בחישוב כוחם. ועכשיו הם מפליגים תחת מכות חיילות המלוכה.
  ועשרות אלפי טנקים כבר נמצאים בדרום צרפת וכבשו את טולון... בנות בביקיני קופצות ברחבי העיר ומורידות את הפשיסטים על ברכיהן. הם מכריחים את עצמם לנשק את עקביהם החשופים ולצחוק.
  אבל אתה יכול גם לנשק בחורה על החזה - לא אכפת לה!
  כל כך הרבה הצלחות. ובדרום גרמניה פורצות גם דיוויזיות רוסיות. והם כבר כבשו את וינה. והם מתקדמים למינכן. הפשיסטים נכנעים למכות ומרימים את ידיהם למעלה. ולהתמסר לעצמך!
  אולג ריבצ'נקו הוא, כמובן, בין הנלחמים בחזית.
  והילד לוכד באופן אישי שלושה גנרלים גרמנים. על כך הוא מקבל פרס מיוחד מהמלך.
  במקביל, הילד הנצחי יחף ולובש מכנסיים קצרים.
  הצאר אלכסיי שמח על הניצחונות. ומה קרה? היטלר השטן עצמו נכנס לחבל. הטנקים מסדרת ה-E שלו אינם מתאימים לאלו הפירמידליים.
  הצאר אלכסיי מתגמל גיבורים וגיבורות. והוא עושה זאת בהתלהבות רבה.
  אפשר רק לאהוב ולכבד אב מלך כזה. חיילים רוסים כבר גירשו את הגרמנים ממרוקו. וכמעט כל אפריקה היא שטח רוסי. ומה? אז זה השתפר!
  הצאר אלכסיי העניק את אלבינה ואלווינה לאסים הנשיים הטובים ביותר של רוסיה עם פרס חדש. כוכב של צלב סנט ג'ורג' פלטינה עם קשת ויהלומים.
  הלוחמים באמת ראויים לכך. ויש להם כוח כזה. והם הכו את הפשיסטים של עצמם. והם מגיעים לקו הסיום. הצבא הצארי כבר מתקרב לאזור הרוהר, וקרבות עזים משתוללים בו. הם לא רוצים להיכנע לנאצים. ובצרפת כבר מקיפים את פריז. האוכלוסייה המקומית מברכת על הצבא הצארי ולא תפסיק.
  אפשר לומר שהאויב ברמה של כניעה. היטלר ממהר, וכבר אמצע יולי. ועמדתם של הגרמנים כמעט חסרת סיכוי.
  זה מה שזה אומר ליצור קשר עם מלך כל כך מגניב כמו אלכסיי השני, או הגדול.
  לבסוף, שרידי חיילי הוורמאכט באפריקה כבר נכנעו. חיילים רוסים צעדו דרך פריז. המצב נעשה קריטי עבור הגרמנים.
  בסוף יולי הרוהר כבר נכבש מחדש לחלוטין. וכוחות רוסים מתקרבים לים הבלטי.
  היטלר בורח מברלין לאמריקה הלטינית. הכוחות המלכותיים נכנסו לדנמרק, ונורבגיה שוחררה עוד קודם לכן. פאל וליסבון. ההתקפה על ברלין התרחשה באוגוסט. ונכבשה בירת הרייך השלישי. ואז הצבא הצארי, שהמשיך במתקפה שלו, שחרר את מדריד.
  האחרון שנלקח היה מבצר גיברלטר בספטמבר. המצודה הופלה... ועוד מלחמה כמעט הסתיימה. התברר שהוא איכשהו קצר וקליל בצורה מפתיעה.
  הצאר אלכסיי קיבל את התואר הכובש הגדול בכל הזמנים.
  אבל היטלר עדיין חי והצליח להימלט. מה לעשות עם המפלצת הזו? באופן מוזר, אמריקה הלטינית לא רצתה להסגיר את העריץ הזה. ואז, ב-1 במאי 1957, החלה המערכה האחרונה נגד אמריקה הלטינית והמלחמה האחרונה בהיסטוריה של כדור הארץ. הכוחות התקדמו ללא בעיות. הכוחות המקומיים היו חלשים מדי מבחינה צבאית ולא יכלו להתנגד לכוחות הרוסים.
  אליזבת והצוות שלה בדיוק הפילו את הסוללה, ועכשיו האויבים בדרכם פשוט מוותרים.
  הילדה העירה בצחקוק:
  - זאת מלחמה!
  קתרין ציינה בחיוך:
  - המלחמה האחרונה בתולדות האנושות!
  אלנה הציעה:
  - אז בואו נקנח לשלום! ויצירה עתידית!
  והבנות אפילו נישקו זו את זו על כפות רגליהן החשופות בהנאה.
  טוב, ככה הכל הולך טוב...
  אנסטסיה והצוות שלה רצים וזורקים רימונים לעבר יריביהם בבהונותיהם החשופות. הם קורעים את אויביהם וחושפים שיניים.
  נטשה שרה:
  - אני נערה של חלום ענק!
  ואיך לשגר רימון רוצח. כן, אתה לא יכול להיות חלש עם בחורות כאלה. הם לא יסלחו על זה.
  והם יתקדמו על עצמם, בלי רחמים על הפשיסטים. בואו במקרה הזה הם לא לגמרי פשיסטים.
  זויה גם זורקת רימון ברגל יחפה ולוחשת:
  - לניצחון על האויב!
  ואז אוגוסטינוס יורה ממכונת ירייה וזורק רימון ברגל יחפה.
  וזה חורק:
  - מכה נואשת!
  ואז סבטלנה תפעיל לחץ על יריביה ותאכל מהם בצק קרוע.
  אלו הבנות.
  והוא מקשקש:
  - הצאר אלכסיי הוא האליל שלנו!
  מקסיקו סיטי נכבשה וקובה נכבשה. כוחות רוסים נעים מצפון לדרום. והם עושים את זה בהצלחה רבה. אתה לא תעצור אותם. ויהיה ניצחון גדול.
  ואלבינה ואלווינה מבקיעים בהצלחה רבה בקרב האוויר. הם לוחמים שלא צריכים להראות חולשה. הם מפילים מטוסים שנמצאים הרחק מאחורי הרוסים מבחינת רמתם. והכי חשוב, בנות יחפות בביקיני עומדות בראש. שהם דוחסים את כולם. והם מפילים את כל מי שנקלע לקרב.
  כבר עברנו את ניקרגואה. לא ניתן לעצור את ארמדה המכונות של הצבא הצארי. וכוחות רוסים מגיעים. ולעתים קרובות יותר ויותר, היריבים מוותרים. והם מגרשים את האויבים עם טורים של שבויים. והם מורידים את האויב על ברכיו.
  אנסטסיה רצה לעצמה וגורמת ליריביה ליפול על פניהם ולנשק את עקביה החשופים.
  כל כך הרבה אויבים נכנעו. ורבים מהם נכנעים לקצב התוף. והם מרימים את כפותיהם למעלה.
  החיילים הרוסים כבר הגיעו לוונצואלה. המצב נהיה רגוע יותר ויותר.
  ברזיל היא האויב הכי גדול ונשברת בקלות יחסית. והיא נאלצת להיכנע.
  בנות עוברות בריו דה ז'נרו ובנים מנשקים את עקבותיהם החשופות.
  נטשה מעירה בצחקוק:
  - ובכל זאת, החיים טובים!
  זויה ציינה בספק מסוים:
  - זה לא כל כך נורא כשאתה ישן עם הרגליים על הקיר!
  והבנות יפרצו בצחוק. הם באמת לא יכולים להיות מצחיקים יותר. אבל מה אפשר לעשות איתם...
  כאן נלחם גם הילד אולג ריבצ'נקו. הוא משרת בצבא הצאר יותר מחמישים שנה. הוא עלה לדרגת קולונל, יש לו פרסים רבים, ועדיין נראה כבן אחת עשרה. ואיתו הילדה הנצחית מרגריטה. היא הייתה אישה בוגרת ופחדה מאוד להזדקן. וכתוצאה מכך, היא נשארה ילדה לנצח. עם זאת, הם הפכו לילדים לפני כמאה שנים. ואז מבטיחים להם שהם יגדלו עד גיל שש עשרה - וזה בכלל טוב! הילד, למשל, אפילו לא יצטרך להתגלח!
  ילד וילדה זורקים רימונים על אויביהם ברגליהם היחפות ושרים:
  - שמחת הניצחונות מתרחבת,
  היטלר מחכה לגרדום!
  הנה המעוז האחרון של יריבותיה של רוסיה - ארגנטינה. היטלר התחבא שם.
  וביולי נכנסו כוחות רוסים לשטח ארגנטינה. ההתנגדות הייתה במוקד. וכך נפלה הבירה כמעט ללא קרב. והיטלר עצמו נמצא באוגוסט 1957... תלוי בחבל. כנראה שלקחו את שלהם ותלו אותם.
  גם צ'ילה נכנעה. בכך הסתיימה המלחמה האחרונה בתולדות האנושות.
  שתים עשרה בנות מכשפות - בעלות נעורי נצח - חגגו את ניצחונן. אבל ילד אחר, אולג ריבצ'נקו, נראה מאוד מרוצה. לבסוף, הוא יכול לחיות להנאתו, כמה שנים הוא בילה בצבא.
  והרוסים יצאו לחלל כבר ב-1947, וב-1954 הם טסו לירח. וב-1967 למאדים. ועוד הישגים חדשים. מערכת השמש נכבשה בהדרגה. בשנת 1975, אלכסיי השני, לאחר שהיה בשלטון שבעים שנה, התרסק במטוס. ובכך הסתיים שלטונו של המלך הגדול בכל הזמנים.
  ובנו נעשה המלך החדש: מיכאיל השני. ורוסיה עברה להתרחבות החלל.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה הולכים על מאדים ב-2005. הילד מציין:
  - מאה שנים כבר חלפו מאז שהפכתי לילד. והאם לא הגיע הזמן שאגדל עד גיל שש עשרה?
  מרגריטה, שגם נראית כמו ילדה, עונה:
  - וגם אני חייב לגדול לפי ההסכם! אבל למה נישאר ילדים?
  אולג משך בכתפיו... תמונה של מלאך-דמיורג עם כנפיים הופיעה לפתע מולם.
  היצור היפה אמר:
  - השלמת חלק מהמשימה שלך.
  אבל עכשיו החלל מחכה לך! ועולמות חלל! אז תחיו ותלחמו!
  אולג ריבצ'נקו שאל בחיוך:
  - הבטחת לנו גופות בשש עשרה!
  המלאך הנהן בחיוך:
  - מה אתה ומרגריטה רוצים?
  מרגריטה הנידה בראשה בהסכמה:
  - אפילו יותר?
  המלאך הנהן בחיוך של שיני פנינה:
  - זה יהיה בשבילך! אבל כדי לגדול עד גיל שש עשרה, אתה תגדל במשך אלף שנים! ואז תישאר בצעירותך לנצח!
  אולג ומרגריטה צווחו פה אחד:
  - זה לא הוגן!
  אנג'לה העירה בחיוך:
  - כזה הוא המחיר לאלמוות! אבל תסכימו להיות ילדים בני אלמוות הרבה יותר מזקנים בני תמותה!
  הילד והילדה הסכימו:
  - כן, הרבה יותר טוב!
  וצחקנו יותר חזק!
  באמת, מה הם האנשים בני התמותה האלה? אפילו המלך הגדול בכל הזמנים והעמים, אלכסיי, נפטר. ולפניהם נצח, מלא בהרפתקאות זוהרות.
  
  
  
  נפוליאון לא נסע לרוסיה!
  . היסטוריה אלטרנטיבית, שבה הקיסר הגדול לא נסע לרוסיה, אלא העביר את הגדודים שלו ל... טורקיה! ובכן, כמובן, למה לא? למה לא לשחרר את הבלקן מהשלטון העות'מאני?
  והאויב, כמובן, לא חזק מדי. ועוד לפני כן הוכה על ידי הרוסים.
  וצבאו של נפוליאון יצא לצעדה כפויה. והיא הלכה כמעט בלי להיתקל בהתנגדות מבוסניה לאיסטנבול. מכשול אחד: הרים, נהרות, מבצרים... ומדי פעם התנגדות. והאוכלוסייה מברכת את הצרפתים והאירופים כמשחררים.
  נפוליאון כבש את איסטנבול ב-1812. אחר כך לחם גם באסיה הקטנה. הגיע לאוקיאנוס ההודי ולמכה. לאחר מכן עברו הצרפתים ושכירי החרב שלהם למצרים.
  בעוד נפוליאון לא נסע לרוסיה, הוא כבש את הרכוש העות'מאני. אולי כמה מגידי עתידות הזהירו אותו מפני כישלון אפשרי במקרה של מלחמה עם האימפריה הצארית.
  הבריטים ניסו לנחות בספרד ב-1814. נפוליאון חזר לפריז. וצבר כוח, הוא עבר במהירות לספרד והביס שם את הבריטים. לאחר מכן התחזקו הצרפתים מעט בפירנאים.
  כוחותיהם הגיעו למרוקו וכבשו את כל צפון אפריקה וסודאן.
  כך ביססו דומיננטיות כללית בים התיכון. גם גיברלטר נכבשה. והם גם התחזקו ביסודיות. המלחמה עם בריטניה נמשכה בדרגות שונות של הצלחה. לשני הצדדים נמאס מהתכתשויות בים. נפוליאון, לעומת זאת, רצה לקחת את זה עם מספרים. ונבנו עוד ועוד ספינות, הוכשרו מלחים. בהדרגה, העליונות המספרית של הצרפתים, שהיו בעלי משאבים אנושיים וטריטוריאליים גדולים, החלה לגבות את שלהם.
  והבריטים המותשים החלו להיכנע. לבסוף, בשנת 1825, התרחשה נחיתה. ונפוליאון כבש לבסוף את לונדון. בכך הסתיימה המלחמה. והקיסר הקשיש כבר החליט לנוח ולעסוק בבנייה שלווה. הדבר היחיד הוא שהצרפתים המשיכו לנוע ברחבי אפריקה ולכבוש את דרומה. ניקולאי הראשון עלה לשלטון ברוסיה. הרוסים ניהלו מלחמה עם איראן, אך למרות הניצחונות הם לא כבשו אותה, אלא הגבילו את עצמם לרכישות טריטוריאליות מתונות. אז התמודדה רוסיה עם מלחמתו של שאמיל בקווקז ומצאה את עצמה כבולה אליה במשך זמן רב.
  נפוליאון מלך עד 1837 והיה בן שישים ושמונה במותו. ירש אותו בנו נפוליאון השני. הקיסר הבלונדיני הצעיר בן העשרים ושש היה בעבר מלך איטליה והאימפריה הרומית. הוא, כמובן, רצה להתעלות על תהילת אביו נפוליאון הראשון.
  ונפוליאון השני ערך את המערכה הראשונה שלו נגד איראן, ואחר כך נגד הודו. כמובן, הצבא הגדול והמאורגן ביותר בעולם כבש את איראן והודו במהירות יחסית. גם כיבוש אפריקה הושלם. צרפת ניהלה מלחמות באמריקה הלטינית, בניסיון להשתלט על מושבות ספרד ופורטוגל. איכשהו לא הגיע הזמן לרוסיה. אבל הצרפתים, לאחר מלחמות ארוכות, קיבלו סוף סוף דריסת רגל באמריקה הלטינית. נפוליאון השני מת ב-1856, ובנו נפוליאון השלישי עלה לכס המלכות. הוא היה אז רק בן שש עשרה. ובשנת 1858 החל נפוליאון השלישי במסעו נגד רוסיה.
  החליט להתעלות על סבא רבא שלו. וברוסיה עדיין יש צמיתות. והמדינה, כמובן, חסרת השוואה מבחינת עוצמת הלחימה עם צרפת הנפוליאונית.
  נפוליאון השלישי סמך על ניצחון. ושני מיליון חיילים עברו ברחבי רוסיה. הם צעדו בשלושה טורים: לקייב, מוסקבה וסנט פטרבורג. אבל לרוסיה לא היה קוטוזוב משלה.
  והצאר אלכסנדר השני נאלץ לברוח לקאזאן. מוסקבה וסנט פטרבורג וקייב נתפסו. היו חיילים בכל העולם ונשק מתקדם יותר נגד רוסיה. אפילו בצבאו של נפוליאון השלישי הופיעו הטנקים הקלים הראשונים.
  כן, אתה לא יכול לעמוד בפני כוח כזה. הצאר אלכסנדר השני הציע שלום לצרפתים. אבל נפוליאון השלישי הכריז שהוא זקוק לרוסיה כולה.
  בקיצור, החלה מלחמת גרילה. אבל לנפוליאון יש הרבה חיילים. בנוסף, הכריז נפוליאון השלישי על ביטול הצמיתות. זה גם הביא חלק מהאנשים לצדו. המלחמה עדיין השתוללה במשך כמה שנים, וכוחות נפוליאון הגיעו לאוקיינוס השקט.
  בסופו של דבר, נמצאה פשרה. נפוליאון השלישי נישא לבתו של אלכסנדר השני והוכתר למלך. ורוסיה, כחלק מאימפריה עצומה, קיבלה אוטונומיה מסוימת.
  נפוליאון השלישי עדיין נלחם בסין, חייליו הגיעו לאוסטרליה וכבשו את הודו. ובשנת 1877 הוא מת, ונפוליאון הרביעי עלה לכס המלכות. בחור צעיר בן ארבע עשרה. נינו של נפוליאון, הצאצא הראשון והאימהי של הצארים הרוסים. נפוליאון הרביעי השלים את כיבוש העולם - לאחר שכבש את ארה"ב וכל שאר האיים... קמה אימפריה כלל עולמית. ואז כל מה שנותר היה להסתער על החלל.
  אבל לא היה עצב, אבל השדים התדפקו. נפוליאון הרביעי מת ב-1894. ליתר דיוק, הוא מת בציד באפריקה. ואת כסאו כבש ילד, נפוליאון החמישי, כבן ארבע.
  איכשהו התברר שצאצאיו של נפוליאון לא היו עקשנים במיוחד. וכמובן, התחילו צרות. עכשיו באמריקה הלטינית, עכשיו בסין, עכשיו ברוסיה.
  אבל הכוחות דיכאו את התסיסה ואת הבדלנים. נפוליאון החמישי גדל והחל בנחישות לדכא את המרידות. לאחר מכן איכשהו כדור הארץ נרגע. ובשנת 1914, האדם הראשון טס לחלל! בשנת 1917 נחתו אנשים על הירח.
  בהדרגה, האנושות זכתה ליציבות. ועכשיו ההתרחבות לחלל. עד 1935, אנשים ביקרו בכל כוכבי הלכת של מערכת השמש, והתיישבות קמה על הירח. נפוליאון החמישי שלט עד 1960 - שישים ושש שנים - שיא בקרב הבונפרטים, ומת בתהילה. ונפוליאון השישי קיבל את כס המלוכה. בשלב זה כבר החלו ניסויים מוצלחים בהצערת אנשים. ובשנת 2000, אנשים החלו לחדור לכוכבים שכנים. עד 2020, יישובי האדם הראשונים נוצרו מחוץ לכדור הארץ.
  
  איוואן האיום אינו מורעל
  עם זאת, איוון האיום לא הורעל ב-1584 (מאיפה הם קיבלו את הרעיון שהוא בכלל מורעל?), אלא חי זמן מה. הוא התחתן עם נסיכה אנגלייה. ובאותו זמן כבש את סיביר ובנה בה ערים. בשנת 1590 נולד לו בן, אלכסנדר, עם נסיכה אנגלייה. ב-1591 מת הבן דמיטרי, אך הרוסים כבשו את שנותיהם מהשוודים. בשנת 1592 הם לקחו את נרווה.
  המלחמה המשותפת של פולין ורוסיה נגד שוודיה הסתיימה ב-1593 עם כיבוש ויבורג. והתבוסה של מלחמת שוודיה ב-1594.
  כך החזירה רוסיה את הערים על החוף הבלטי, שנוסדו בנרווה, וכן את ויבורג. בשנת 1595 הורה איוון האיום על בניית עיר בשפך הנבה. כך, אלכסנדרובסק קם יותר ממאה שנים קודם לכן. השנה נקראה לכבוד בנו של איוון האיום והנסיכה האנגלית.
  ואז איבן האיום המשיך לנוע ברחבי סיביר. לוחמיו התקדמו לנהר עמור. בשנת 1598, לאחר שהחלים במשך שישים וחמש שנים - שיא עבור רוסיה ואחד התקופות הארוכות ביותר של ממלכה בהיסטוריה של כדור הארץ, מת איוון האיום. גם יורשו, פדו, מת באותה שנה. ואלכסנדר הראשון הפך למלך. הוא היה רק בן שמונה בעת עלייתו לכס המלכות. אבל בוריס גודונוב הפך לעוצר. והכל הלך פחות או יותר. נכון, היו גם שנים רעבות. ואז המלחמה עם פולין ב-1605. ואז בפעם הראשונה אלכסנדר עצמו פיקד על הצבא. הפולנים ניסו לצור על סמולנסק, אך הובסו לחלוטין. הרוסים יצאו למתקפה ולקחו את קייב ופולוצק. הפולנים ויתרו על אדמות לאורך ברזינה וקייב לאוקראינה הגדה השמאלית.
  היה שקט במשך זמן מה. רוסיה התקדמה במזרח. היא הגיעה לאוקיינוס השקט וייסדה שם ערים חדשות.
  ואז הגיעה המערכה לקרים, שחפפה להיחלשותה של טורקיה. רוסיה כבשה גם את חאנת קרים, יחד עם אזוב.
  כך קמה אימפריה גדולה. לאחר מכן הייתה מלחמה נוספת עם הפולנים. אלכסנדר הכריז - נכבוש מחדש את אדמות כל רוסיה קייב.
  וזה קרה. כוחות רוסים בהנהגת הצאר והמפקד הגדול סקופן-שויסקי עדיין הצליחו להביס את הפולנים ואף כבשו את ורשה.
  לאחר מחלוקת מסוימת קיבלה פולין את אלכסנדר הראשון כצאר. לאחר מכן עלה כוחם הגדול של הסלאבים. רוסיה פנתה דרומה בשנת 1630. החלו מלחמות עם טורקיה. האימפריה העות'מאנית הייתה בדעיכה ומפסידה.
  רוסיה כבשה את הבלקן, ואף נכנסה לקונסטנטינופול. כס המלכות העות'מאני הועבר לידי הצאר אלכסנדר. ועתה הגיעו הגדודים הרוסיים למצרים. ובשנת 1640 הם כבשו את מכה ועיראק עם כווית. לאחר שיצרו אימפריה ענקית. בשנים 1645-1647 הייתה מלחמה עם איראן. וגם פרס נכנעה לרוסיה. המלחמה עם אימפריית מנצ'ו הסתיימה עם כיבוש צפון סין.
  הצאר אלכסנדר, לאור הגידול במספר האוכלוסייה הלא רוסית, אף כינס מועצה אקומנית. נעשה שינוי לאורתודוקסיה המאפשר ארבע נשים.
  דבר שהיה תוצאה של הרצון להקל על המוסלמים לקבל את האורתודוקסיה, ולהאיץ את הרוסיפיקציה של הארצות החדשות שנכבשו.
  בשנת 1658 נפטר הצאר אלכסנדר הראשון, לאחר ששלט שישים שנה, וגם הפך לרוריקוביץ' הגדול.
  מיכאיל הראשון, בנו של אלכסנדר הראשון, הפך למלך החדש. המלך החדש כבר היה בן ארבעים שנה. והוא המשיך במדיניות הכיבוש של אביו. כוחות רוסים נעו לעבר הודו. היו שם מלחמות.
  מה שהסתיים בביסוס השליטה הרוסית שם. אז הייתה מלחמה גדולה עם סין. בשנת 1671, מיכאיל מת. ואת המלחמה המשיך בנו אלכסיי הרוריקוביץ' הראשון. המלך הצעיר, כבן שלושים, פיקד במרץ והשיג ניצחונות גדולים. סין נכבשה לאחר מספר שנים של מלחמה.
  אז המשיכה רוסיה בתנועותיה למזרח ולדרום, וכבשה את הודו. עד שהגענו לסינגפור. בשנת 1701, אלכסיי מת, ובנו פיטר החל לבנות צי גדול. רוסיה עברה דרך האיים באוקיינוס השקט ונחתה באוסטרליה.
  במקביל, היה רצון להתרחב לאירופה. ובשנת 1715 החלה המלחמה עם אוסטריה. הכוחות הרוסיים העליונים כבשו את אוסטריה במהירות. ואז הם כבשו את גרמניה. הגענו אל הריין עצמו. והם כבשו את איטליה ב-1721. אז פיטר הגדול חתך חלון לאירופה. ביחד עם מצרים. במקביל, הרוסים כבשו את קנדה דרך אלסקה. בשנת 730 מת פטר הגדול ואת כס המלוכה ירש נכדו פטר השני - רוריקוביץ'.
  שלטונו התברר כפעיל: הצעיר החל במלחמה עם צרפת וכבש את קנדה, וכוחות רוסים, בעלי עליונות מספרית גדולה יותר, כבשו את פריז. גם הולנד נכבשה. אמנם מלחמת הפרטיזנים נמשכה שם. אבל בסופו של דבר, גם היא הודחקה.
  ומאוחר יותר ב-1745 נפלו גם ספרד וגם פורטוגל. אבל גם שם הייתה מלחמת גרילה במשך כמה שנים. ב-1753, לאחר מותו של פיטר השני, עלה לכס המלכות בנו של פיטר השני, פיטר השלישי. המלך החדש המשיך לנוע ברחבי אפריקה ואמריקה. מלחמה פרצה ב-1761 עם המעצמה הגדולה האחרונה, בריטניה. רוסיה לא הצליחה במיוחד בים בהתחלה.
  אבל אז, בעליונות מספרית ומפקדים מנוסים, הובסו הבריטים. והייתה נחיתה. ובשנת 1767 נפלה לונדון.
  ובשנת 1780 מת גם פיטר השלישי. בנו בן העשרים ושמונה, פול הראשון, עלה לכס המלכות. לרוסיה כבר לא היו מתנגדים רציניים והיא נעה ברחבי אפריקה ואמריקה הלטינית. עד שנת 1820, כשפול הראשון מת בגיל שישים ושמונה, השלימה רוסיה את כיבושה של העולם כולו. ואיבן החמישי עלה לכס המלכות בגיל ארבעים ושתיים.
  כבר לא היה עם מי להילחם. אבל המדע עדיין לא הגיע לנקודה של כיבוש המרחב העצום. אף על פי כן, איבן הזמין טיסות לירח. כאילו, האימפריה צריכה להמשיך הלאה. ובשנת 1833, האדם טס לחלל בפעם הראשונה. ובשנת 1845, הרוסים סוף סוף נחתו על הירח.
  הקיסר איוון החמישי מת ב-1847. אלכסנדר השני ירש את כס המלוכה. ההתרחבות לחלל נמשכת. נחת על מאדים בשנת 1861. ואז בכל כוכבי הלכת של מערכת השמש.
  ואז הם טסו לכוכבים אחרים...
  
  דונלד טראמפ במושב של רוזוולט
  אז דונלד טראמפ מצא את עצמו במקומו של רוזוולט במהלך מלחמת העולם השנייה. זו למעשה התבררה כהזדמנות מעולה! שקול את הטעויות של קודמך. והטעות הראשונה: הם אפשרו לברית המועצות להתרומם ולהפוך למעצמת על.
  דונלד טראמפ הבין טוב יותר מכל אחד אחר: אסור לאפשר לרוסיה לנצח במלחמת העולם השנייה. עם זאת, ניצחון מהיר של הרייך השלישי הוא גם חסרון עבור אמריקה.
  האפשרות הטובה ביותר: לתת להם להרוג אחד את השני כמה שיותר זמן וכמה שיותר.
  ובכן, כמובן, דונלד טראמפ עזר קצת לרוסיה, לפני סטלינגרד... ולא היו סתירות מיוחדות עם ההיסטוריה. וגרש את הרייך השלישי מאפריקה.
  ואז הוא הציע להיטלר הפסקת אש בתמורה לביטול החוקים האנטישמיים.
  אחרי סטלינגרד, הגרמנים הבינו שהם יכולים למעשה להפסיד במלחמת העולם השנייה, והסכימו עם טראמפ. יהודים לא יירדוף, אבל... המסחר מתחדש...
  ומחליפים שבויים. טראמפ עצמו מכין פצצת אטום ומסיים את יפן. והגרמנים, לאחר שהפסיקו את הפצצת שטחם וסגרו את החזית השנייה, צוברים כוח.
  הפיהרר דחה את מבצע המצודה מספר פעמים. ואפילו ביולי הוא לא פתח במתקפה, כי הוא רצה לבחון את טייגר-2, טנק מפלצתי, בקרב, וזה אומר "אריה" ו"עכבר". בנוסף, החלו הגרמנים ליצור דיוויזיות מזרים ולצבור כוחות.
  וטראמפ יעץ לפיהרר לא למהר, שכן התוכניות של המתקפה הגרמנית על בליטת קורסק כבר ידועות לפיקוד הסובייטי, ואין דבר טיפשי יותר מאשר לתקוף כשהאויב יודע על כך.
  הפיהרר היה חכם מספיק כדי להקשיב לעצות החכמות של טראמפ. והוא הפך למגננה.
  הצבא האדום יצא לבסוף למתקפה ב-30 באוגוסט. ונתקע בהגנת האויב לעומק. הקרבות הראו שהפנתר טוב מאוד בהגנה, עם תותח הירי המהיר שלו, שפוגע למרחק רב.
  ו"טייגר" לא רע, ואפילו "פרדיננד". האקדח המתניע האחרון בהגנה די חזק. וזה דוחה בצורה מושלמת התקפות מיריבים. ו"פרדיננד" עובד מאוד פעיל. כשהוא מכה מרחוק, אתה אפילו לא תוכל ליישר את הגב.
  הגרמנים עדיין נכנעו, לפחות לאט, אבל על מדף אוריול. אבל התעופה הסובייטית כבר לא שלטה בשמיים. ללא חזית מערבית, הקראוטים היו חזקים. בין האסים הגרמנים בלט במיוחד מרסל.
  הוא לא מת במקרה בקרב הים התיכון. ועכשיו, בהיותו אס, מספר אחד נלחם במזרח. והאס הטוב ביותר של הלופטוואפה הזה, שבזמן קצר קבע שיא בחזית המערבית, שאיש לא שבר מעולם בהיסטוריה האמיתית, נלחם כעת במזרח.
  מרסל פגע מרחוק ולא הרשה לעצמו לצבוט או להפיל. הוא הפך לאגדה בקרב טייסים גרמנים וסובייטים.
  ובלי שום הגזמה. הוא הפיל גם מטוסי תקיפה וגם מטוסי קרב.
  עבור מאה וחמישים מטוסים הוענק לו צלב האביר של צלב הברזל בעל עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים. כשייצר מאתיים מטוסים, הוענק לו מסדר הנשר הגרמני עם יהלומים. כשהגיע לשלוש מאות מטוסים, הוא קיבל עבורו פרס שהוקם במיוחד: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים. לאחר שהפיל ארבע מאות מטוסים, הוא קיבל צלב זהב ויהלומים בעל ערך צבאי וגביע לופטוואפה מזהב ויהלומים. מרסיי הפילה בסתיו מאתיים מטוסים מעל הים התיכון. במהלך החורף ומרץ הוא הפיל כמעט מאה מכוניות נוספות, והועבר לחזית המזרחית. שם הוא עלה על שלוש מאות כלי רכב במאי 1943.
  ואז, בספטמבר 1943, הוא הגיע למספר של ארבע מאות כלי רכב. והוא אפילו קבע שיא בכך שדפק ארבעה עשר כלי רכב בקרב אחד.
  כמובן, עם אס כזה, הגרמנים הרגישו יותר מאשר בטוחים בשמים.
  והם יכלו לעצור את ההסתערות של הצבא האדום על ידי משיכת כוחות מראש. למרות זאת, הכוחות הסובייטים התקדמו, אם כי לאט מאוד.
  בסוף אוקטובר ניגש הצבא האדום לאורל. הפריץ ניסה להחזיק את העיר הזו בכל מחיר.
  הטנק טייגר-2 שימש לראשונה בקרב. הרכב הזה, לעומת זאת, התפקד היטב בהגנה, אך לעתים קרובות התקלקל. "אריה" יצא אפילו יותר גרוע. בדומה ל"טייגר"-2 המבוגר, הידוע יותר בשם הנמר המלכותי, ל"אריה" היה אקדח חזק יותר, מה שלמרות זאת היה מיותר. מאז סובייטים נלקחו שלושים וארבעה טנקים עם נשק גרמני. אבל ל"אריה", במשקל תשעים טון, לא היו יתרונות על פני ה"נמר" מבחינת שריון, אבל היה יקר יותר, פחות אמין, והאקדח החזק יותר היה נחות בקצב האש.
  רק בעת ירי למרחק רב היו ל"אריה" יתרונות, אבל זה היה מועיל, שכן את שלושים וארבעה היה כמעט בלתי אפשרי לפגוע תוך כדי תנועה ממרחק כזה שבו ל"אריה" היו יתרונות.
  הקרבות הראו של"אריה" אין יתרונות כלשהם בהגנה על הדפנות והמצח של גוף הספינה על פני ה"נמר"-2, והשריון העבה יותר של מצחו של הצריח רק מאט את סיבובו.
  כלומר, התברר ש"אריה", בפועל, אפילו יותר גרוע מ"טייגר"-2. ולמה שמתברר, הוא תוכנן.
  למרות זאת, הטיגר-2 היה מוגן יחסית, הוא היה בלתי חדיר אפילו לצד ה-T-34-76, ולכן הוכיח את עצמו כמכונה יעילה, אם כי מגושמת.
  במקביל, שני טייסים הראו את עצמם היטב בקרב: אלבינה ואלווינה. מי שנלחם כל הזמן יחף בביקיני. והם עשו את זה ביעילות רבה.
  בדיוק כשאלבינה לוחצת על ההדק ברגליים היחפות, היא תפיל טייס סובייטי.
  ואז אלווינה תלחץ גם היא ברגליה החשופות והמסותתות. ושוב הוא יפיל את האויב.
  הבנות עבדו בצורה פעילה ועם תענוגות הפנתרים. למרות שהם לוחמים מתחילים. אבל הסוד שלהם הוא להילחם בביקיני ויחף, אז אף אחד לא יפיל אותך!
  קרב אוריול נמשך עד סוף נובמבר. הגרמנים החזיקו בעיר, והצבא האדום הסתער עליה בעקשנות. סטלין עצמו גילה עקשנות בעניין זה. העיר בוצרה ביסודיות על ידי הקראוטים ולא אפשרה להקיפתה.
  בתחילת דצמבר הייתה רגיעה זמנית, רק קרבות התרחשו בשמים. מרסיי עלתה על מספר חמש מאות המטוסים שהופלו והייתה השנייה ברייך השלישי אחרי גרינג שזכה בצלב הגדול של צלב הברזל.
  הצבא האדום נעצר. אבל בסוף דצמבר היא חידשה את המתקפה שלה. לאחר לחימה עיקשת, אוריול הוקף לבסוף. ואז קח את זה. הגרמנים נדחקו עוד קצת במרכז. אבל הם היו מוכנים לחורף ונלחמו קשה.
  הפריץ עדיין הצליחו להדוף את המתקפה ליד לנינגרד. בין היתר בגלל האזהרה של טראמפ, שחשש מאוד מתבוסת הפשיסטים.
  לאחר שהדפו את המתקפה בצפון, הנאצים הדפו איכשהו את ההסתערות ושרדו את החורף... ובאביב החלו לצבור כוחות.
  גם לצבא האדום נגרם נזק. אבל היא קיבלה את IS-2 ו-T-34-85. החלו חילופי מהלומות, וב-22 ביוני 1944 פתח הצבא האדום במתקפה גדולה במרכז.
  הגרמנים נכנעו, אבל לאט לאט... הכוחות הסובייטים התקדמו חמישים קילומטרים בחודש וחצי בגזרה רחבה למדי של החזית. הנאצים שינו במידת מה את הטקטיקה שלהם וניסו לשמר את כוחם מבלי לתקוף.
  כאן טראמפ שיחק בבירור את התפקיד, שלא רצה שלא רוסיה או גרמניה ינצחו. אבל הוא חשש שהרוסים ינצחו בכל מקרה, ויעץ לפיהרר לבנות מלחמה בהגנה כדי למצות את משאבי הבולשביקים.
  היטלר, למרות כל האגרסיביות שלו, עדיין נכנס להגנה עמוקה. יתר על כן, הטנקים הגרמניים אינם מושלמים. וגם "עכבר" לא עמד בציפיות, ורק בהגנה, פחות או יותר הראה את עצמו בהתקפות נגד קצרות.
  הגרמנים עדיין לא הצליחו להצליח כראוי בטכנולוגיה. ניתן להפוך את הפנתר 2 לחזק יותר בחימוש ובשריון, אך עדיין לא ניתן היה להפוך אותו לכבד יותר מחמישים טון. הפוק-וולף היה נחות ביכולת התמרון והיה לא גמור.
  ה-Me-309 התגלה כחזק בחימוש ומהיר, אך גרוע יותר בכושר תמרון. ה-TA-152 היה טוב יותר מהפוקה-וולף במאפייני הטיסה וחמוש בעוצמה, אבל התברר שהוא גם כבד יותר. נכון, מרסיי פיתחה טקטיקות טובות למטוסים כבדים יותר, אבל חמושים יותר ומוגנים יותר.
  עד כה, הגרמנים לא רק שמרו על יתרונם בשמיים, אלא אף הגדילו אותו בשל מספר כלי הרכב. למרות שבברית המועצות היו גם ה-Yak-3 ו-LAGG-7. אבל זה עדיין לא סיפק יתרון.
  אבל הגרמנים פיתחו את ה-ME-262. ביוני כבר היו ללופטוואפה אלף מהמטוסים האלה עם ארבעה תותחי מטוסים בקוטר 30 מ"מ. אבל בקרב, ה-ME-262 התגלה כבלתי מספיק לתמרון ויעיל. כולל בגלל המהירות הגבוהה. הדבר היחיד הוא שקשה מאוד להפיל את ה-ME-262, הוא משוריין ושרוד, קשה לפגיעה בגלל המהירות הגבוהה שלו, אבל הוא שובר את עצמו בגלל המנוע הלא מאוד אמין שלו.
  אז הגרמנים הצליחו עד כה רק יחסית בקבלת ה-TA-152 והיה להם את ה-ME-109 "K" המודרני שעבר, מטוס הקרב הפופולרי ביותר של מלחמת העולם השנייה.
  גם מספר המטוסים שיוצרו גדל, מה שאיפשר לשמור על עליונות על מותגים סובייטים. יתרה מכך, כלי הרכב הגרמניים היו חזקים משמעותית בחימוש ובכוח המנוע.
  ה-Yu-288 הגרמני, ששילב מהירות גבוהה ועומס פצצות גדול, התברר כמוצלח למדי. והמפציץ הסדרתי הראשון בעל ארבעה מנועים, Yu-488, המסוגל להפציץ למרחקים ארוכים. גולת הכותרת שלו הייתה שטח הכנף הקטן יחסית, שהקנה לו מהירות של עד 700 קילומטרים לשעה, מה שהיה הרבה עבור מפציץ באותה תקופה.
  הגרמנים לא הצליחו במיוחד בתחום בניית הטנקים. העכבר טוב בהגנה, אבל עדיין פגיע מהאוויר וקשה לשינוע. "Jagdpanther" התברר כמוצלח יותר. הוא הופק בכמויות הולכות וגדלות וזכה למוניטין טוב.
  כאן, כמובן, הגרמנים כמעט סיימו את המכונית, אבל בכל מקרה היא הסתובבה היטב.
  הכמות העיקרית של הציוד הגרמני גדלה, מה שאפשר להתנגד להתקפות סובייטיות בצורה מוצלחת יותר. כולל המתקפה באוגוסט בדרום.
  סתיו 1944 הגיע, החיילים הסובייטים אפילו לא כבשו את חרקוב, ועדיין עומדים במרכז.
  הפריץ הרגיש קצת יותר בטוח בעצמו... סטלין המשיך להכות, אבל בלי עזרת ארצות הברית הוא לא יכול היה לנצח במירוץ הטכנולוגי מול גרמניה.
  בהיותו בעל דיוויזיות זרות והיווים רבים, בתוספת לוויינים ואזרחים סובייטים לשעבר, הרייך השלישי יכול פחות או יותר לחדש את כוחותיו ולהישאר במגננה. עובדים זרים ועבודת עבדים אפשרו לייצר ציוד רב. וקודם כל, תעופה סילון.
  פרויקט רקטות V-1 ו-V-2 נזנח לטובת מטוסי סילון והופיעו מפציצי ארדו. שהפציץ בצורה מושלמת. ומטוסים סובייטים אפילו לא הצליחו להדביק אותם.
  היטלר הסתמך יותר ויותר על מתקפה אווירית. הפריץ נלחם גם בחורף... הצבא האדום הצליח להתקדם במרכז במהלך החורף.
  כאן, למרות שהגרמנים ציפו להתקפה, הם היו המומים מעבודת התותחנים, במיוחד משגר הרקטות "אנדריושה". אבל אז הצליחו דיוויזיות טנקים גרמניות רבות לעצור את הכוחות הסובייטים.
  התותחים הגרמניים המתנייעים החדשים E-10 ו-E-25, קטנים אך זריזים, התגלו יעילים במיוחד.
  הטייגר-2 הופיע גם עם צריח צר וקטן יותר ומנוע חזק של 1000 כוחות סוס, שהראה את עצמו כמכונה מעשית יותר.
  בקיצור, מלחמה התחילה עם מאגר רווחי יותר לגרמנים.
  היטלר באמת סמך על הטנקים מסדרה E, מכיוון שהם היו מתקדמים יותר ובעלי צללית נמוכה. ב-E-50, הגובה היה בדרך כלל נמוך במטר אחד מזה של הטיגר-2, מה שאיפשר, עם שריון שווה, להפחית את משקל הטנק לחמישים טון עם מנוע 1200 כוחות סוס בעת הגברת, א. אקדח חודר שריון ומדויק יותר.
  זה יצא מעולה! המכונית זכתה למהירות ולמהירות של פריצת דרך. ובנות נלחמות על זה. וכמובן, יחפה ובביקיני.
  הלחימה הייתה עזה, במיוחד באביב, בחודש מאי. הגרמנים החלו לנסות לתקוף. אבל הם הצליחו רק לכבוש מחדש את בלגורוד, שנכבשה על ידי כוחות סובייטים קודם לכן. הלחימה נמשכה זמן רב. וגם טנק ה-E-100 השתתף בקרב. רכב זה, מוגן היטב ועם נשק רב עוצמה, הפך לבעיה גדולה עבור הכוחות הסובייטים.
  לאחר הופעת ה-SU-100, סטלין החליט במפתיע לשנות את הדוקטרינה בבניית טנקים. והאקדח המתנייע הזה התחיל להיות מיוצר בכמויות הולכות וגדלות.
  משך אותי קלות הייצור של רובים מתנייעים והאקדח החזק יותר. וגם העובדה שסטלין התחיל לחשוב על הצלת חיילים. בכל מקרה, בקיץ 1945 תקפו רק הגרמנים. הם הצליחו להקיף רק את רוסטוב על הדון ואוריול, וזו הייתה מידת הצלחתם... סתיו, קראוטים ישבו במגננה, והצבא האדום התקדם. וגם בחורף... ורק בלגורוד הצליח להשיב מלחמה.
  אז שתי הארמדות האטו...
  הגיעה שנת 1946. הגרמנים ניסו לתקוף בקיץ באמצעות טנקים E-50 ו-E-100, ו-E-75. נגדם היו לסטלין את התותחים המתנייעים SU-100, שהחליפו למעשה את כל סוגי הנשק האחרים. הגרמנים התנפחו, אך כמעט ולא התקדמו... ובסתיו ובחורף הצבא האדום התקדם...
  אבל שוב לא השגתי כלום.
  זה כבר 1947. הגרמנים לוחצים ומתקדמים, הרוסים לוחצים אחורה ומתקדמים. שום דבר לא הצליח.
  הנה מגיעה 1948. ה-T-54 הופיע, אשר, עם זאת, לא הפך לנפוצה. ה-SU-100 עדיין בשירות. נכון, האקדח המתנייע הזה מיושן במקצת. לגרמנים יש את המקום הראשון בסדרה מעל ה-E-75 עם מנוע טורבינת גז. והוא כבר היה מוגן היטב מהצדדים...
  אבל הגרמנים עדיין לא הצליחו להשיג ניצחון. ה-IS-7 יוצר בברית המועצות. מי נלחם בהצלחה בגרמנים.
  ואז 1949... הקו הקדמי ללא תנועה, ומהלומות מוחלפות. המתאגרפים מתנדנדים והורסים זה את זה.
  אז בשנת 1950, קו החזית משתנה מעט. אבל שום דבר משמעותי לא קורה.
  וזה מגיע ל-1951, אותו דבר. אין שינוי בחזית המזרחית. שני הצדדים היו די מותשים.
  גם 1952 הלכה. השנה המלאה האחרונה של שלטונו של סטלין. הדבר היחיד שהיה לגרמנים היה דיסקוטקים שלא היו פגיעים לירי מנשק קל. לברית המועצות יש את הרכב הפופולרי ביותר: ה-SU-122 עם קנה ארוך, שעדיין מדורג כטוב ביותר.
  ולבסוף, 1953... סטלין מת ואז זה מתחיל. במוסקבה יש מאבק על השלטון, ומנצלים זאת הגרמנים יוצאים למתקפה.
  והם מתקדמים בקווקז. טורקיה נכנסת סוף סוף למלחמה.
  אני לוכד את כל הקווקז באביב, בקיץ ובסתיו, ומקבל יתרון...
  אבל כאן טראמפ כבר מתערב. וב-1 בינואר 1954, ארצות הברית מתחילה בהפצצות גרעיניות על שטח הרייך השלישי ו...רוסיה.
  ככה! טראמפ אכן התערב במלחמת העולם השנייה.
  והכל יוצא מאוד מגניב בדרכו שלו! ובמידה מסוימת זה מגניב!
  טראמפ מביס בביטחון את אויביו! וזה יחסי הציבור המחורבנים שלו!
  הדיקטטור האמריקאי הזה אפילו קופץ משמחה!
  
  בנות יפות עושות היסטוריה
  היסטוריה חלופית שבה היטלר בכל זאת החליט שעליו לגמור תחילה את בריטניה, ורק אחר כך לתקוף את ברית המועצות. אחד הצעדים הללו היה לאחר כיבוש כרתים, וההתקפה על מלטה. האחרון הצליח למדי וחיילי הפיהרר הביסו את הבריטים. היטלר קיבל את ההחלטה לסיים עם בריטניה ורק אז לנסוע לברית המועצות.
  כאן הוא הושפע מארבע בנות מכשפות. היפות האריות: גרדה, שרלוט, כריסטינה, מגדה - שכנעו את הפיהרר לא לנסוע לרוסיה עדיין! הם אפילו כרעו ברך ונשבעו ש-1941 לא הגיע הזמן לזה. בנוסף לילדה, הם רצו יחפים על הגחלים וערכו טקס שאישר שעדיף לא לנסוע לרוסיה. וארבעה יפהפיות שכנעו את הפיהרר שצריך לבנות להילחם באפריקה. לכך קיבלנו הסכמה.
  הבסיס הבריטי מותקף על ידי ארמדה פריץ;
  הבסיס הבריטי הגדול ביותר באמת נראה כמו גיהנום. הוא הותקף על ידי יותר מאלף מפציצים שנאספו מכל החזית המזרחית וקיבל ניסיון קרבי ראוי, יחד עם לוחמי ליווי. הבריטים, כמובן, נלחמו כבר זמן רב, אבל הם לא ציפו להתקפה מסיבית כל כך חזקה. אכן, מי יאמין שהקראוטים יחליטו לחשוף את החזית, גם אם האויב ישתוק זמנית. אבל החיילים הבריטים מוכים כעת ללא רחמים. לדוגמה, הספינות שלהם מותקפות על ידי ה-Yu-87, ה"דבר" המפורסם. לא מהירים במיוחד, אבל בעלות דיוק ההפצצות הגבוה ביותר (לזמנם), הם מייסרים את הצי הבריטי החבוי במפרצים. פוק-וולפים מודרניים יותר אינם הרחק מאחור, כולל אפילו פון רודל האגדי עצמו, מלך מטוסי התקיפה. ידועה בטביעתה של ספינת הקרב הסובייטית החזקה ביותר, ספינת הקרב Marat.
  לדוגמה, רב"ט ריצ'רד רואה נשרים מתגלגלים במורד גבעה כמו מזחלת. מפציצים גרמנים רבים יוצאים מחור קרח כמו דגים טורפים. האנגלי הבוגר ממילא מנתק את הטלפון בפחד. הוא מעולם לא ראה מראה כל כך נורא. הסירנות נשמעות מאוחר מאוד, לאחר התפוצצות הפצצות. גל הפיצוץ מעלה חיילים בריטים, ידיים ורגליים כרותות עפות לכיוונים שונים. אחת קסדות הברזל הפכה אדומה ופגעה בפניו של השוטר. ואיך הוא צורח:
  - צ'רצ'יל קפוט! היטלר מגניב!
  תותחי הנ"מ הבריטיים לא החלו לירות מיד, אלא רק כאשר נפלו אלפי פצצות בבת אחת. האויב חישב הכל נכון: אף פצצה אחת לא צריכה ללכת לפח. אז למחוץ את האויב ולהכות. כל המגזרים מסומנים מראש במפה. יתרה מכך, הבריטים החצופים אפילו לא התחפשו כראוי. רבים מתותחי הנ"מ שלהם עומדים לעין והם הראשונים להיסחף.
  כאן הושלך קנה של תותח נ"מ בקוטר 85 מ"מ, באורך שלושים ושניים רגל, והתכופף באוויר כמו גלגל הגה. לאחר מכן הוא התרסק, וריסק חמישה אנגלים. לאחד השחורים כרסו נקרעה והמעיים שלו נפלו.
  ופצצות נפלו, והכל עלה באש, מחסן דלק רעם, הם התחילו להתפוצץ, פיזרו פגזים כמעט על כל השלד, ואז נפגע מחסן אחר. לסיום הכל, הסירנות שהותקנו ביריעות יו-87 ופוק-וולף יללו בצורה מעצבנת, וגרמו לאימה פרועה בקרב השחורים והערבים מקרב הכוחות הקולוניאליים. אבל נראה שלבנים מפחדים באותה מידה.
  לדוגמה, שתי פריגטות בריטיות התנגשו, עד כדי כך שהדודים רעמו. ואפילו פסולת הפריגטות שהמריאו התפוצצו באוויר כמו שדות ממוקשים, והסיירת פשוט שקעה לקרקעית.
  הטנק האנגלי "קרומוול" עם לוע קצר, אבל עם מהירות הגונה ושריון חזיתי חזק למדי, האיץ בבהלה ופגע במחסן משלו, ואפילו ריסק תריסר חיילים מבולבלים משלו בדרך. הכאוס גדל. נושאת המטוסים האנגלית החלה לצנוח, והדרדנוט העוצמתי פתח באש... על החוף, היכן שחייליה שלו רוחשים.
  ובעולם התחתון הזה, שני אנשים נותרו ללא הפרעה. אחת מהן הייתה אינדיאנית, שהדליקה לאט לאט מקטרת, והשנייה הייתה אישה, ממוצא ערבי ברור, אבל במדי צבא. השניים אינם שמים לב למוות הממהר. או ליתר דיוק, עדר שלם של פרשי השמדה שיחקו משחק קלפים יוצא דופן. זה היה משחק של חמישים ושניים קלפים עם ג'וקרים, ואפילו לפי הכללים שהמציא העור האדום עצמו.
  אישה ערבייה אמרה:
  - עם זאת, יש הרבה רעש! ולמה ליצור פאניקה כזו?
  אחד החיילים, כשגבו חתוך מרסיסים, כמעט נתקל באינדיאני, אבל הוא נזרק ברשלנות כמו חתלתול. טיפות דם נפלו על הפנים האדומות והוא ליקק אותן בחיוך. ואז הוא שם לב:
  - עשיית רעש מיועדת לאנשים חלשים וחיוורי פנים. אנחנו האפצ'ים חושבים כך - אם אין אויב, אז אויב מופיע - אפילו טוב יותר!
  האישה האפלה העירה:
  - זוהי חולשה אופיינית של מי שמצהיר על אמונת המשיח. הם אוהבים לדבר על הקרבה, אבל לא מקריבים את עצמם.
  ההודי הנהן במהירות:
  - סדר בנוי על יסוד שבו המלט הוא אמונה והחול הוא רצון! אמונה היא לב זהב, והרצון הוא אגרוף ברזל! רק לאנשים חיוורי פנים אין לא את זה ולא את זה.
  כמה חיילים בריטים בוערים מיהרו למים כדי לשטוף את הלהבות. זה אפילו רתח מלהיכנס למים, נשמעו צרחות וגניחות פראיות. ועיגולים עקובים מדם זחלו על פני קצף הים, עבים בהתחלה, ואז התפשטו בהדרגה והחווירו. והלוחמים של מה שהיה פעם האימפריה הגדולה והענפה ביותר על פני כדור הארץ איבדו את המראה האנושי שלהם. הערביה נחרה בבוז:
  - והגברים האלה מכריחים אותנו ללבוש בורקה!
  האיש האדום, פוזל בערמומיות, העיר:
  - כנראה שמבטך המאיים מפחיד אותם!
  האישה הערבייה חשפה את שיניה בציניות ואמרה:
  - הרכות של אישה דומה לקשיחות של שריון, רק הרבה יותר קטלנית ורב-תכליתית בהגנה!
  הגרמנים העדיפו לתקוף מיד בכל הכוח, טקטיקה של מתאגרף, שבסומכים על חוסר המוכנות של האויב, ממהר מיד בכל כוחו לעבר האויב. כאשר עשרות מטוסי אויב בוערים בשדות תעופה, לא מסוגלים להמריא. כאשר הפצצות שלהם מתפוצצות בתוך הלנקסטר, והורסות את כל מה שמסביבם. טקטיקה קשה אך יעילה. אז הסימפוניה של השאול הגיעה לשיא כוחה, ואז החלה לשקוע.
  אבל זה, כמובן, לא הסתיים בכך: הדיוויזיה המוטסת נכנסה לפעולה. בעוד שהבריטים אחרי טיפול כזה, אפשר לקחת אותם פושרים בכלל. למרבה המזל, רחפני נחיתה כבר יוצרו בכמויות הנדרשות ושיטות גרירתם הותאמו. אולי הכי טוב בעולם היום.
  אז הם עפים, לא כמו עפיפונים - לאט יותר, אבל מספיק מהר, ואפילו בליווי המוזיקה של וגנר - יצירת המופת האהובה על היטלר. מי עוד בחיים זכר את הסרט "אפוקליפסה", שבו השתמשו האמריקאים במוזיקה הספציפית הזו כשהם תקפו את הוייטנאמים. כמה זה הפחיד אותם. אז הנה ואגנר, ומוטיבים רועמים, דרך מגברים. הצנחנים מרחו זרחן על פניהם וציירו את עצמם; הם נראים מצמררים, כמו השדים של העולם התחתון שלהם. מבוסס גם על השפעה פסיכולוגית. בנוסף, כמה ריאגנטים וכמה שבבי מגנזיום נוספו לזרחן כדי לגרום לזוהר לפחות לזמן קצר. כל כך מפחיד, במיוחד על רקע הזוהר המעושן והשריפות הרבות. יש להם אפילו מקלעים, גם הם מוסווים בצורת פיות דרקון. ואז מכים תת-מקלעים המתנגנים והשבויים. והדרגות המכוסות והקרועות נופלות למגפיים של המנצחים. ורבים פשוט מעדיפים לוותר, למרות העובדה שיש הרבה יותר בריטים מגרמנים.
  הודית וערביה התחבאו בחור קטן והוסווה בקפידה. Redskin ציין:
  - ובכן, חרשנו אותם!
  האישה שחורת השיער הופתעה:
  אתה אומר שאנחנו? אולי אתה מתכוון אלינו?
  ההודי הניד בראשו לשלילה:
  - לא! פנים מנצחות את הבריטים וזה סימן טוב! וכשיגיע הזמן, החג שלנו יגיע! מתי ההודים ישחררו את היבשת שלהם!
  האישה הערבייה נחרה בבוז:
  - האם אתה, במקרה, תובע לשלטון על העולם?
  ההודי בחיבה, כאילו הסביר לילד עם פיגור שכלי, גיחך:
  - מי שרוצה לקבל יותר מדי נשאר בדרך כלל בלי כלום! אז הכפית הגדולה מעוררת בפה!
  הפיהרר, כמובן, לא ראה מה עושים הבזים והנציים שלו, אבל באופן עקרוני הוא ניחש שהמכונה הצבאית הגרמנית תסדר הכל בצורה מדויקת. ככלל, פעולות התקפיות של צבא גרמניה עד לבליטת קורסק בוצעו ברמה מקצועית גבוהה. חלקם אפילו קוראים להם סטנדרטיים. זה אפילו מוזר שמכונה כזו החליקה ואז התפרקה לגמרי.
  והארבעה עצמם השתתפו בנחיתה על מלטה.
  ארבע בנות היו רק בביקיני. וכבר באוויר השליכו רימונים על הבריטים ברגליהם היחפות. וזה מאוד יפה. אלו הבנות.
  ובמעוף נזרקים דיסקים מושחזים בחדות. ותריסר צווארים נקרעו בבת אחת. מילה אחת - יפהפיות סופר קלאס. ומאוד סקסי ושרירי. אלה הלוחמים. ובמכה אחת הם פיצלו מתכת ולבנים. יש להם כוח כל כך מטורף, רותח. ותנו להם לקפוץ בעקבים החשופים לתוך הסנטרים של החיילים האנגלים. הם כל כך דפוקים.
  ודם עף ומתיז לכל הכיוונים.
  לאחר מכן הבנות השתמשו בחרבותיהן. והם התחילו להרוס את השורות האנגליות. ובמקביל לשיר:
  - זאבים לבנים נוהרים! רק אז המירוץ ישרוד! החלשים מתים - הם נהרגים, מטהרים את הדם הקדוש!
  הבנות כאן כל כך מגניבות. פשוט מעולה!
  והם כרתו כל חייל אנגלי בשתי חרבות. והם זורקים צלבי קרס ברגליהם היחפות, הורגים לוחמים. ולוחמים נלהבים כאלה...
  והתקיפה האווירית על מלטה היא חזקה מאוד. הפיהרר אסף תעופה מהחזית המזרחית. וה-Yu-88 הראה את עצמו בתפארתו. וכמובן, נעשה שימוש גם ב-Yu-87, שלמרות הדומיננטיות של הלוחמים באוויר, הוכיח את עצמו כיעיל מאוד.
  והקראוטים ניצחו חזק מאוד את הבריטים. ונערות קטלניות עם רגליים יחפות הן אפילו חזקות יותר. והלוחמים כאן פשוט קלאסה!
  ובכן, איך אפשר שלא להעריץ בחורות כאלה? לא בנות - אלא פשוט פנתרים!
  הם הורסים את יריביהם. והם שרים:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו! זאבים מרושעים קורעים את האויב!
  זאבים מרושעים - מצדיעים לגיבורים!
  ושוב כרתו... אולם הבריטים כבר נכנעים. והם מרימים את ידיהם למעלה.
  גרדה שואגת באנגלית:
  - על הברכיים! ונשק לי את הרגליים!
  הגברים נופלים על פניהם ומנשקים את רגליה החשופות והמעט מאובקות של הילדה.
  ואז שרלוט, החיה אדומת השיער, מאלצת אותם לנשק את רגליהם. כמה יפה היא.
  ברוח, שערה האדום-נחושת מתנופף כמו כרזה לוחמת, פרולטרית.
  גם גברים ובעיקר צעירים נושקים לעקבים העגולים של האלה. והם מלקקים את רגליו הגסות של היפה.
  הם נישקו את הרגליים היחפות של כריסטינה וגם של מגדה. גם בנות אווירובטיקה.
  ולוחמים כאלה הם חזקים ושריריים. והכי חשוב, יחפה וחמודה.
  ודמויות דקות, ולוחות של שרירי בטן! ויש בהם משהו נפלא, משהו לחימה ומשהו יפה.
  וכל שריר משחק, וכדורי שרירים מתגלגלים מתחת לעור השזוף.
  הבנות האלה הן סופר כיתה! הם מכילים את כוח הכעס ואת להבת התשוקה! ואמון בניצחון.
  והאנגלים מרעיפים נשיקות על רגליהם החשופות והחינניות!
  מלטה נפלה, והיה הרבה יותר קל להעביר חיילים לאפריקה. הפיהרר התחכם, והדבר העיקרי שעלה במוחו היה מחשבה הגיונית: ברית המועצות היא מדינה טוטליטרית, כלומר היא חזקה. כמעט מאתיים מיליון אנשים מרותכים יחד על ידי אידיאולוגיה קומוניסטית וזה כוח!
  אבל יחד עם זאת, לברית המועצות יש מספיק אדמה והיא לא מתכוונת לתקוף אף אחד.
  אז, כדי לתקוף את רוסיה, אתה צריך להתכונן.
  איזה סוג של טנקים יש לגרמנים? למען האמת חלש! והרוסים במצעד במאי ראו KV-2 עם תותחי 152 מ"מ, ו-KV-1 עם תותחי 76 מ"מ, ו-T-34, טנקים זריזים גם עם תותחים שחודרים לגרמנים.
  והפיהרר הורה: ליצור מפלצות משלהם כמשקל נגד לטנקים הרוסיים. בפרט, "פנתרים", "טיגריסים", "אריות" ו"עכברים". מכוניות טובות לתקופתן, אבל כבדות מדי.
  גם יקר וגם עתיר עבודה! מצד שני, הטכנולוגיה הגרמנית יכולה להתחרות במקרה זה בטכנולוגיה הסובייטית.
  בנוסף, הגרמנים קיוו שבקרוב תהיה להם כל אפריקה, והם יוכלו לתפוס משאבים חשובים של העולם. ויהיו עבדים וחיילים ויחידות קרביות...
  באופן כללי, לוחמי הוורמאכט חזקים...
  והבנות מהממות... וגונבים נפלאים!
  במלטה הם טיילו ונודע בעינויים של גברים. לוחמים אכזריים. הם הפשיטו את הבנים ואנסו אותם עם הבנות! למה לא בידור?
  הלוחמים שרו וצעקו הרבה:
  - אף אחד לא יעצור אותנו, אפילו השטן לא יכול להביס אותנו!
  גרדה וצוותה תקפו גם את הסיירת האנגלית. הבנות הלכו לאורכו עם חרבות וקצצו את כולם. ובמקביל זרקו דיסקים מושחזים ברגליהם היחפות.
  אלו הם הלוחמים המהירים שלא ניתן לעצור אותם בקלות וללא בעיות. הם ממשיכים ומשמידים את המלחים. והם מנופפים לעצמם בשתי ידיים. ארבע המכשפות הללו הופיעו. והמכשפות הן חסרות רחמים, רצחניות לחלוטין.
  הם רצים לאורך הסיפון, מניפים את עקביהם העגולים והורודות, ומנופפים בחרבותיהם כמו להבי מדחף. הם מצמצמים את האנגלים ושרים לעצמם תוך כדי חיוך.
  - אנחנו לא בנות פתטיות, הקול שלנו כל כך ברור! אנחנו מרסקים את הבריטים באומץ כדי שלא יהיה שקט כאן!
  ואיך הלשונות יראו! אלו הבנות... מסיימים ממש!
  ובאצבעותיהם החשופות הם זורקים על עצמם דיסקים ומפילים את אויביהם.
  הם יעשו את זה מאוד עקוב מדם. וגרונם נחתך. וכל כך הרבה גרונות נפתחו.
  חבר'ה אגרסיביים.
  וליתר דיוק, בנות, עם שרירים של חיות בר. ואף אחד לא יכול לרסן אותם - כזה הוא האלמנט.
  הבנות נוצצות וכמעט עירומות. והם אפילו חשפו את החזה שלהם כדי להיראות יפה יותר.
  גרדה שרה:
  - והשייטת תתפס - הבנות מזפזפות! אלמנט כזה, אלמנט כזה!
  הבנות הן באמת יפות כאלה שאי אפשר לעצור אותן בבת אחת.
  אנרגיה תזזיתית ורותחת מבעבעת בתוכם. וזו פשוט הוריקן כל כך אגרסיבי ושפע של להבות וחום.
  הלוחמים באמת פשוט מקסימים. והם יכולים להכות אותך בלסת עם האגרוף.
  יש להם קפיצות אגרסיביות כל כך של בנות שנולדו עם כנפיים וניבים...
  שרלוט חותכת את האנגלים וחורקת לעצמה:
  - איש אינו יכול להשתוות אלינו בקרב! אני היא-זאב, היא-זאב מגניבה!
  והחיה אדומה טופחת וחותכת בחרב...
  אז האדמירל האנגלי נפל תחת גמול הבנות. מה בעצם הוא רצה? למי פנית?
  הלוחמים לקחו אותו וקצצו אותו לחתיכות!
  כריסטינה שרה בהנאה:
  - יהיה קבב פרוס!
  והיא הראתה את לשונה.
  ואז בכף רגלה היחפה היא זרקה דיסק עם קצוות חדים. והיא הרגה מיד חמישה אנגלים.
  מגדה בעטה בעקב החשוף, ושלושה אנגלים עפו מעל הסיפון. הילדה הזו היא פשוט פראית!
  וכל הארבעה יקראו:
  - תהילה לאלוהינו!
  ושוב יקצץ... מאות אנגלים כבר נקצצו. והשורדים נופלים על ברכיהם ומנשקים את הבנות היפות, רגליהן החזקות, המסותתות והיחפות.
  
  
  הנשיא הרוסי ולאדימיר זלנסקי
  לאחר ההשבעה הכריז ולדימיר זלנסקי על פירוק הראדה ועל קיום בחירות מוקדמות לפרלמנט. זה היה צפוי בדרך כלל. היחסים עם רוסיה, לעומת זאת, נותרו מתוחים. ולדימיר פוטין לא בירך את זלנסקי על ניצחונו ולא הכיר בבחירות לנשיאות באוקראינה. אבל זה אפילו הועיל למנהיג הצעיר החדש. הלאומנים, שהביטו בו בחשדנות, זיהו אותו כאחד משלהם. והמערב הבין שפוטין הוא באמת תוקפן. וחיזוק התמיכה באוקראינה. אז זה התחיל בשביל הבריאות והסתיים בשביל השלום. זלנסקי לקח את זה והופיע חזק מאוד בבחירות החדשות לראדה. הצליח להשיג רוב פרלמנטרי. ואז הוא ערך כמה משאלי עם. כולל רפורמה חוקתית.
  סמכויותיו של הנשיא הורחבו משמעותית. להיפך, הראדה מוגבלת. לאחר מכן החל זלנסקי לבצע באופן נחרץ רפורמות ומודרניזציה.
  במקביל, הומצא מהלך ערמומי בדונבאס. ללוחמת אנסטסיה אורלובה הוצעה אפשרות מעניינת. בתמיכת אוקראינה ושירותי הביון המערביים, היא תהפוך למושל של אזורי לוגנסק ודונייצק. אז תהיה לו חברות רשמית באוקראינה וכסף לשיקום וכוח אישי גדול יותר. ואפילו צבא משלך. כלומר, אופציית קדירוב. כאשר רוסיה למעשה נתנה עצמאות לצ'צ'ניה, רק שמרה על השליטה בה באופן רשמי.
  אנסטסיה אורלובה, בעלת השפעה בקרב מפקדי שטח, קיבלה את האפשרות הזו. אני חייב לומר שהאישה הזו הייתה מאוד יפה, בלונדינית, ובדרך כלל, אפילו בחורף הקר, היא רצה יחפה.
  אנסטסיה הכריזה מלחמה על ההנהגה "הגנבת" של רוסיה החדשה. היא ילדה מאוד לוחמנית וסמכותית. והיא ייסדה את מגוריה בנובואזובסק. חלק מהאנשים והמיליציות תמכו בה.
  אנסטסיה, עם גדוד של נערות יחפות, ביצעה כמה פשיטות וכבשה כמה ערים. קרבות מקומיים פרצו. הייתה משיכת חבל.
  אנסטסיה פעלה במיומנות רבה וקיבלה כסף מחו"ל. בנוסף, הייתה לה תמיכה ברוסיה. כולל מנשים. גם העובדה שפוטין היה חולה תרמה להצלחה. כנראה שהנשיא השאפתני של רוסיה התאמץ יתר על המידה. ובתנאים אלה, ההנהגה ברוסיה הייתה מפולגת. אנסטסיה ניצלה זאת וכבשה את דונייצק. לאחר שקיבל תמיכה רצינית.
  המלחמה החלה גם עם לוגנסק. אבל לא יותר מדי אנרגטי. המיליציות לא באמת רצו להרוג אחת את השנייה.
  בסופו של דבר נערכו בחירות לנשיא נובורוסיה, ואנסטסיה ניצחה. הוא הוכר מיד על ידי ארצות הברית וקייב. ואז מדינות מערביות אחרות, וכל העולם!
  זלנסקי עמד במילתו, והעניק לנובורוסיה מעמד מיוחד באוקראינה. ובדונייצק שוב התנופף הדגל הצהוב-כחול.
  השקט המיוחל הגיע.
  זלנסקי נאבק באופן פעיל בשחיתות, ואף הנהיג עונש מוות על פשעים כלכליים. על ידי ניהול וגיבוש קפדני ומיומן של צוות מקצועי, ולדימיר זלנסקי סיפק לאוקראינה שיעורי צמיחה גבוהים. המדינה קמה, וכוחו של המנהיג החדש התחזק. היחסים עם רוסיה השתפרו. מה תרם לשבץ שלקח את פוטין והפך אותו לפחות שאפתני ואגרסיבי.
  ברוסיה, הפופולריות של זלנסקי הלכה וגדלה. הוא היה נואם חזק, אדם מקסים, פופוליסט. ולא קומוניסט, אבל גם לא אנטי-קומוניסט. פופולרי, הן בקרב השמאל והן בקרב האוליגרכים הרוסים. פופולרי מאוד בקרב הנוער הרוסי. אינטלקטואל ובחור. נראה שהוא אינטליגנטי, אבל הוא תפס כוח מתמשך. כן, בהחלט מנהיג, אבל גם ג'נטלמן בו זמנית! תרבות גבוהה, אבל מובנת ואהובה על האנשים. כישרון אמיתי בניהול. ומארגן מעולה.
  וכך, כשחלפו חמש שנים של שגשוג ועלייתה של אוקראינה, וכוחו של זלנסקי סוף סוף התחזק, באה הצעה סנסציונית.
  כלומר, להתאחד עם רוסיה. ליצור מדינת איחוד אחת עם נשיא משותף עם כוח רב. כמובן, נבחרים עממיים.
  וברוסיה האליטה הייתה בהלם. איזה מהלך! בשלב זה, פוטין נחלש ממחלה קשה ואיבד פופולריות. זה אומר שהוא לא יכול היה להילחם, לפחות לא במלואו. ומדבדב עצמו, באופן כללי, אינו לוחם ואינו אהוב על העם.
  והנה זלנסקי בבירור רוצה להיות נשיא של מדינת איחוד ו... סיכוייו אמיתיים! ראשית, המערב היה רוצה לראות את ולדימיר זלנסקי כנשיא רוסיה ואוקראינה! הוא הראה את עצמו כפוליטיקאי פרו-מערבי ואירופאי לחלוטין. שנית, זלנסקי פופולרי ברוסיה ובמיוחד באוקראינה. שלישית, אין מתחרים באופק. פוטין חולה קשה, מדבדב חלש ולא פופולרי, זיוגנוב וז'ירינובסקי זקנים מדי. אין מנהיגים אחרים באופק. יתר על כן, רביעית, יש תמיכה מהאוליגרכים של רוסיה וזלנסקי.
  כן, ברור שמדובר במועמד רציני מאוד לנשיאות רוסיה. יש לו כוח, כריזמה ויכולת ביטוי יוצאת דופן. וגם תמיכת התקשורת המערבית והרוסית כאחד. בנוסף הפופולריות של החדש בפוליטיקה הרוסית, תחת מנהיגים ישנים ומשעממים.
  בקיצור, זה גם לא נוח לסרב וגם מפחיד לקבל את ההצעה. פוטין לקה באירוע מוחי שני. מדבדב הפך לנשיא בפועל של רוסיה.
  כמובן, זה רחוק מלהיות עובדה שזלנסקי בהחלט ינצח. ואני באמת רוצה לספח את אוקראינה. למדבדב יש רצון להתעלות על פוטין! אבל האם כדאי לקחת סיכון כמו בחירות עם זלנסקי?
  עם זאת, תושבי רוסיה תמכו ברעיון האיחוד עם אוקראינה. מאות אלפי אנשים יצאו לרחובות - בדרישה: את אחדות האחים הסלאבים. המפגינים התעמתו עם המשטרה במוסקבה. אנשים רבים נפצעו. גל מחאה החל לעלות.
  הקומוניסטים הביאו לבסוף את זיוגנוב, או ליתר דיוק, נרקבו, וההנהגה הצעירה החלה להוציא את האנשים לרחובות. דורש שינוי משטר.
  גם הלאומנים הגיעו והיו להם מנהיגים חזקים ושאפתנים משלהם. מידן הפכה ליותר ויותר אופנתית. אבנים ובקבוקי תבערה הושלכו לעבר השוטרים. חוסר שביעות הרצון של האנשים שהצטברו זה מכבר החל להתבטא יותר ויותר.
  מדבדב ערך מועצת ביטחון.
  רוב החברים היו בעד איחוד - בטענה שהשטן אינו נורא כמו שהוא מצויר. ומשאבים מנהליים ותעמולה הם כוח עצום! ושאנשים יכולים לעבור שטיפת מוח ביסודיות, והם בדרך כלל יצביעו למפלגה בשלטון.
  מיליארדרים רוסים גם נשבעו אמונים למדבדב, שהיה צפוי, היה בשלטון זמן רב וסיפק פחות או יותר את כולם.
  המיליארדר דריבסקו ציין באופן הגיוני:
  - עלינו לנהל מערכת בחירות בסגנון: מדבדב הוא פוטין היום, ואין זלנסקים שמסוכן לנו!
  רומן אברמוביץ' העיר בסמכותיות:
  "הוצאנו את ילצין מבור הבחירות עם דירוג של ארבעה אחוזים, ונוציא אותך עוד יותר!" הכסף והמדיה שלנו הם הערבות שלנו!
  פרוחורוב אישר:
  - אנחנו לא רוצים מסים כל כך גבוהים על העשירים כמו באוקראינה, ואנחנו נעמוד לצדכם!
  דמיטרי מדבדב הטיח באגרופו על השולחן והכריז:
  - אז אנחנו מקבלים את ההצעה לשילוב ואיחוד!
  נחתם הסכם איחוד בין אוקראינה לרוסיה. מיד השתנו מאזן הכוחות. הבחירות לנשיאות אמורות להתקיים תוך שלושה חודשים.
  כדי להירשם לנשיאות, מספיק או לאסוף מאה אלף חתימות, או לבצע הפקדה של תשעים אלף דולר, שתוחזר רק אם תגיעו לסיבוב השני. אלו חוקים ממש מצחיקים. נלקח חלקית מרוסית וחלקית מהחקיקה האוקראינית.
  באופן טבעי, יהיו מועמדים רבים לנשיאות; הצוות של מדבדב כנראה חשב שזה יהיה אפילו יותר רווחי עבורם! לדבריהם, ניידות ציבור הבוחרים תעניק יתרון לרשויות בסיבוב הראשון. ובשנייה, כולם יתמכו במדבדב. בכל מקרה, הנשיא בפועל סמך על כך. וזה התחיל...
  אנסטסיה אורלובה, קליאופטרה היחפה הזו, אמרה שיהיה זלנסקי מול מאה שלמה. ושהוא לנסלוט נגד הדרקון פוטין ומדבדב.
  התגלו התקפות עזות בעיתונות. חלקם היו בצד של זלנסקי, אחרים היו בצד של מדבדב.
  תקופת רישום המועמדים החלה. הייתה סערה ברוסיה. בנו של דז'וקר דודייב הופיע בקווקז והכריז על ג'יהאד. וקיבל תמיכה רחבה באזורים איסלאמיים. מומחים רבים חשדו באוזני ה-CIA כאן. יתרה מכך, הנשיאות של טראמפ בסיומה, ואנחנו צריכים לזכות לפחות בכמה ניצחונות. וזלנסקי על כס המלכות הרוסי הוא ניצחון גדול! אמנם, יש גם ספקנים הטוענים שזלנסקי יכול להפוך את רוסיה למדינה נהדרת, הרבה יותר חזקה, במיוחד כלכלית, ממה שהייתה תחת פוטין.
  אז הדעות היו חלוקות גם במערב. המדינה האוקראינית-רוסית המאוחדת היא, כמובן, אגודה חזקה ולא בדיחה כלל. זו באמת יכולה להיות מפלצת. מטבע הדברים, גם כוחות הביטחון הרוסיים תמכו באיחוד. יתר על כן, אנסטסיה היא אישה מגניבה. היא, יחד עם גדוד של בנות, כולן יפהפיות, היו יחפות ובביקיני, הפילה והביסה את הכוחות המיוחדים הרוסים. כשהם אוספים אבק כדי להפיל את המעריץ הנלהב מדי של זלנסקי.
  הבנות הראו שהן נלחמות בצורה מדהימה יחפות ובביקיני! והקבוצה המיוחדת "Vympel" הובסה על ידי נשים לוהטות. כתוצאה מכך התקבלה ההחלטה שלא להתערב, וההנהגה הפרו-אוקראינית עלתה לשלטון בנובורוסיה.
  אנסטסיה עשתה קמפיין למען זלנקי. בקרב ידעה הילדה לזרוק ברגליה היחפות דיסקים חדים ודקים, בומרנגים ורימונים. לוחמים לבושי ביקיני הפכו לאגדיים. גדוד שלם של בנות, כל אחת מהן שווה חטיבה שלמה. זהו כוח עצום!
  אנסטסיה מיהרה דרך השלג, עקביה האדומים והחשופים מהבהבים. הילדה שרה:
  במרחב העצום של החלל, תאמין לי, יש חלום,
  היא כמו קרן שמש בשמיים...
  בעיני סווארוג יש שלום וטוהר,
  הוא בשבילנו כפי שישוע יקום שוב!
  
  נוליד גורל זוהר,
  היא תזרח כמו השמש במאי...
  אבל אני לא מבין כמה זמן מתים יכולים להיות,
  כמה הגורל הרע משחק איתנו!
  
  הגן על המולדת שלך, אביר,
  תן לכוכב השמימי לזרוח...
  אנו מגנים על המרחב העצום של כדור הארץ המקומי שלנו,
  תן לכוכב להפוך לגן עדן נצחי!
  
  אבל מה הקומוניזם הנורא יכול לעשות?
  הוא יהפוך את דגל המולדת לכל יכול...
  והפשיזם הזועם ייעלם לתוך התופת,
  ננקב את האויב במכה חזקה מאוד!
  
  תן את ליבך לארץ המולדת שלנו,
  לזהור בחום בהיר מאוד...
  נעבור את הקרב שלנו עד הסוף,
  ואנחנו נשמיד את הפיהרר במכה אחת!
  
  החבר סטלין החליף את אביו,
  אנחנו ילדים מדורות שונים...
  ההמון יגווע בגיהנום בטירוף,
  ולנין הגאון יראה את הדרך לעדן!
  
  ברוסיה כל ילד הוא ענק,
  ובנות מאומנות להילחם...
  משפחת אדוני הכל יכול הוא אחד עבורנו,
  אנחנו הרוסים תמיד הצלחנו להילחם!
  
  נשיג, בקרוב אני מאמין, נשיג הכל,
  אין דבר גבוה יותר ביקום...
  חבר הקומסומול הרים את המשוט,
  והכה את הפיהרר על הגג!
  
  לא עוד קומוניזם, לא עוד רעיונות,
  הם יפים ויביאו אושר!
  והפיהרר הוא פשוט נבל,
  מאוד ערמומי, מאוד שחור!
  
  אני ילדה - גדולתו של לוחם,
  יחפה, היא רצה באומץ בקור...
  הצמה העבה שלי עשויה מזהב,
  בניתי ורד מהיר!
  
  מיליארד רעיונות יכולים לעלות
  איך לסדר מולדת בקומוניזם...
  אם אתה רואה פריץ, הכה אותו חזק,
  אז אדולף הארור הזה לא יושב על כס המלכות!
  
  הכה את הפשיסטים באגרוף,
  יותר טוב, הכה אותם עם פטיש...
  בואו נרכב לאורך הוולגה עם הבריזה,
  פשוט לא אכפת לנו לרסק עיזים!
  
  נגדל חיילים למען המולדת,
  הבנות ממהרות לתקוף...
  היופי כיוון את המקלע,
  הגמול של היטלר יהיה כואב!
  
  אף אחד לא יכול להביס את הרוסים,
  למרות שזאב הפאשיזם הוא שטן מנוסה...
  אבל עדיין הדוב שלו חזק יותר,
  איזו סדר בונה חדש!
  
  לרוץ למען המולדת, למען סטלין,
  חברי קומסומול ממהרים יחפים...
  הנאצים נחתכו במים רותחים,
  כי הרוסים הגדולים הם הכי מגניבים!
  
  בנות גאות ייכנסו לברלין,
  הם ישאירו עקבות יחפים...
  מעליהם כרוב בעל כנפי זהב,
  והם הופכים לכסף כמו פנינים של צרעה!
  הילדה שרה, אבל איך היא נלחמת! אחרי הכל, היא וארבעת שותפיה הם שהצילו בעת ובעונה אחת את המיליציה מתבוסה מוחלטת ב-Iolaisk.
  ואז נכנסו חמש בנות בביקיני ויחפות עם צבא שלם.
  כן, זה היה די מחזה.
  אנסטסיה ירתה הרבה מהמקלע, ניתקה את קו האויב, ואז זרקה כמה דיסקים דקות בבת אחת באצבעותיה החשופות. הראשים האלה נחתכים.
  ואנסטסיה תשיר:
  - למען רוסיה הקדושה!
  גם נטשה ירתה, קיצצה את האויבים וצרחה, זרקה רימון ברגל יחפה, הפילה טנק:
  - בשביל סווארוג!
  ואז זויה זהובת השיער נותנת את תורה. והוא גם זורק את מתנת המוות ברגל יחפה וצועק:
  - לעתיד רודנוברי!
  ואורורה תעקוב אחריהם בהקדם האפשרי. ובעקבו החשוף הוא ישחרר את מתנת המוות, כשהוא צועק:
  - לגבולות גדולים!
  ואז סבטלנה תידחף פנימה. הוא יתפרץ, ואז ממקלע, ובאצבעותיו החשופות ישלח הרס...
  והיופי חשוף הרגליים צועק:
  - לשובם של הרומנובים!
  כן, אנסטסיה הייתה מעריצה של שיקום האימפריה המלכותית. למעשה, ברוסיה יש בעצם צאר בשלטון בכל מקרה. אז למה לא ליצור מונרכיה לגיטימית? יתר על כן, דמם של דורות רבים של מלכי אירופה זורם בעורקי הרומנובים. זה אילן היוחסין שלהם? איזו משפחה זה פוטין, ובמיוחד לוקשנקו? מי הם שיהיו מלכים? אבל הרומנובים הם המשוחים של אלוהים!
  אנסטסיה וחברותיה בביקיני עשו ניסים רבים. היא נלחמה כמו שטן. אבל אז היא הסתכסכה עם פוטין והתייצבה לצד זלנסקי. באופן כללי, אנסטסיה ראתה שעושים לאוקראינה עוול, ובעלת תחושת צדק מוגברת, היא התייצבה לצד החלשים!
  אנסטסיה וחמשתה הדפו את המתקפה על נובואזובסק כשניסו לעצור אותה כמורדת. טור שלם של כוחות ממשלה נותק ופורק מנשקו.
  לאחר מכן השבויים נפלו על פניהם ונישקו את הרגליים היחפות והמאובקות של אנסטסיה והילדה השנייה.
  הילדה אמרה פילוסופית לחיילים השבויים של נובורוסיה:
  - אני לא רוצה להרוג אותך! אתם אחים שלי! ואני אהפוך למלכה שלך!
  באופן כללי, נובורוסיה קיבלה את אנסטסיה ללא נזק רב או הפסדים כבדים. נכון, המחסל הבלונדי כרת את ראשו של מושל הרפובליקה של דונייצק והרג את שומריו, המורכבים בעיקר מקווקזים.
  אנסטסיה כבר מזמן אגדה. בקרים היא ביצעה ניסים כאלה שקיבלה את הכוכב של גיבור הפדרציה הרוסית. בלעדיה, זה לא היה מסתדר כל כך חלק עם השותפים שלה בביקיני. אבל אז אנסטסיה נלקחה ונשללה ממנה כל הפרסים הרוסיים. כולל על רצח כוחות מיוחדים רוסיים בקרב, כשניסו לסלק אותו. אפילו נפתח תיק פלילי.
  אבל הם לא העזו לפתוח במלחמה גדולה עם נובורוסיה העצמאית כמעט. יתרה מכך, פוטין חלה, ובלעדיו איש לא רצה לקחת אחריות.
  במיוחד מדבדב, שבאופן כללי אינו מנהיג בבטן וברוחו. אבל זה בדיוק מה שהתאים את הדובים לאוליגרכים הרוסים ולפמליית פוטין - אפשר לתמרן אותם בקלות.
  כך או כך, מכונת תעמולה ענקית קמה נגד זלנסקי. הם התחילו להאשים את כולם בכל דבר. ושהוא היה לכאורה נרקומן, גנב, וגרף מיליארדים דרך חברות חוץ, ושהוא בכלל הומו.
  המחוז הלך לכתוב. וכמובן שהיו עדים, ובטחונות למיניהם. כולל האשמות בהומוסקסואליות. רישום המועמדים רק החל, והבוץ כבר נשפך.
  מספר האנשים המוכנים לקחת חלק בבחירות, הן אוקראינים ובעיקר רוסים, התברר כעצום. גם קומוניסטים וגם לאומנים טיפסו פנימה. פתאום, אפילו זיוגנוב הזקן והחולה הופיע להצביע. למרות שהוא כבר עזב את תפקיד יו"ר המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית. גם אפונין, אודלצוב וגרודינין הלכו לקלפיות. ובכלל יש עדיין חבורה של מועמדי שמאל, מעט ידועים, אבל כלבי גרייהאונד. וכל כך הרבה אנשים רוצים לרוץ לנשיאות! מה עם תשעים אלף דולר? האם זו באמת כמות גדולה כל כך בסטנדרטים הרוסיים?
  זה היה כאילו טנקים היו מוכנים לטפס. ואנשי עסקים, ואמנים, ודמויות פופ, וסופרים. כן, גם סופרים פעילים. עשה לעצמך פרסומת. ותשעים אלף דולר זה לא כל כך הרבה. אז ה-CEC קיבל מאות פניות.
  ובכן, בחירות! ובכן, איזו הופעה יצאה! אפילו אללה פוגצ'וב התמודד לנשיאות. למה לא? אלקה התחילה לשכוח, היא עלולה להזכיר את עצמה! מבין הזקנים, יורי לוז'קוב טיפס לנשיאות. כנראה שגם אני רציתי להזכיר לעצמי.
  ובכן, כמובן, מופע כזה לא יכול היה להסתדר בלי ולדימיר וולפוביץ'. אבל הפעם השתתפו בבחירות גם בנו איגור לבדב וגם יד ימינו דגטיארב. הם גם הלכו בשלושה טורים לבחירות.
  גם הלאומנים זזו. כמובן, דמושקין האגדי, שישב בכלא, ובאופן מעניין, "עכביש", מנהיג "קורוזיה מתכת", וראש קבוצת הרוק "קולובראט" רצו לנשיאות, ועוד רבים אחרים.
  ובכן, כמובן, גם זמרי הפופ יצאו לקמפיין. הנה פיליפ קירקורוב וניקולאי בסקוב. גם להם אין מה להפסיד. משמר צבאי כזה נפרס.
  וטימותי וויטאס, ובכלל הרבה אנשים יצאו לקמפיין.
  כמובן, לא במקרה! התוכנית של מדבדב הייתה למנות מספר עצום של מועמדים שיעבירו לו קולות בסיבוב השני. בסך הכל התוכנית מעניינת. הדירוג של מדבדב נמוך בתחילה מזה של זלנסקי. ואי אפשר לנצח בלי ערמומיות!
  אבל גם לילצין היה רייטינג אפסי, אבל הוא הצליח לנצח מול זיוגאנוב. נכון, האחרונים ניהלו את הבחירות כמו נכה: מפסידים בכוונה!
  ובמקרה זה, מדבדב מתנגד לאדם יוצא דופן ומוכשר מאוד.
  אז יש פה הרבה דברים. במופע של סולוביוב, זלנסקי נזרק לעברו כל הזמן בוץ. נכון, אז ילדה זרקה גלידה על פניו של סולוביוב עם בהונות רגליה היחפות. והיא הוציאה עין. לאחר מכן התברר שלא בטוח לזרוק בוץ על זלנסקי! כאילו, הבחור הזה הוא נשר אוקראיני!
  באופן כללי, לא הייתה אחדות בחברה הרוסית. הרבה מאוד אנשים תמכו בזלנסקי. כאילו, דם צעיר באמת והצליח להעלות את אוקראינה ללא מחירי נפט וגז גבוהים! ומה עם מדבדב? המדינה ממש טובעת בדולרי נפט וגז, והכלכלה בסטגנציה מוחלטת. אין צמיחה, רק האבטלה עולה.
  למדבדב יש בדרך כלל את האנטי-רייטינג הגבוה ביותר מבין כל הפוליטיקאים. למרות שבדיוק בגלל זה זה מועיל לאוליגרכים. ככל שאנו תלויים בהם יותר, כך אנו שולטים יותר. ממשלת רוסיה החלה להעלות בחופזה את המשכורות והפנסיות של כולם. ולפעמים...
  יתרה מכך, מדבדב אף הציע להפחית את גיל הפרישה בשנתיים. כאילו, הכל לטובת העם. ובוצעו תיקונים להגדלת הפנסיה ולספור עבודה לאחר פרישה כמשך השירות.
  מדבדב ופקידים לא שכחו. כדי שיעמדו ויצביעו לו. בפרט בוטלו הצהרות הכנסה פומביות, והותרו מתנות של עד אלף דולר. מה, כמובן, הפקיד אהב. כך גם רשות להחזיק בנדל"ן בחו"ל, וכן חשבונות.
  כדי לזכות במעשנים, הוקל משמעותית החוק נגד טבק. מכירת אלכוהול בלילה הותרה, ואפילו הימורים הותרו לחוק. זה האחרון התקבל בברכה על ידי האוליגרכים; ואכן, מדוע לאבד הכנסה כזו ולהוריד אותה למחתרת.
  התוכנית "בובות" חוזרת. הם התחילו להראות יותר אירוטיקה בטלוויזיה.
  מדבדב גם הכריז על חנינה, ואף הורה על תשלום כספי סיוע לאסירים. וזה גם אחוז ניכר מהקולות. והאסירים עצמם ומשפחותיהם.
  באופן כללי, מדבדב הציג את הסיסמה: יותר חופש! ואכן, לרוסיה נמאס מהרודנות של פוטין. כשאתה אפילו לא תראה אישה עירומה בטלוויזיה!
  וכמובן שהיה ניסיון להראות: החיים הפכו חופשיים יותר, החיים הפכו למהנים יותר!
  מדבדב גם הוריד את מחירי האלכוהול ואיפשר פרסום בירה בטלוויזיה. בעצם, למה ללכת רחוק מדי.
  אבל בקווקז פרצה מלחמה. לאחר שפוטין עזב, מטפסי ההרים החלו לדרוש עוד יותר זכויות יתר וזכויות. והשאיפות שלהם רק גדלו. יתרה מכך, טורקיה החלה להפעיל לחץ אקטיבי יותר על הקווקז, השאיפות שלהם גדלו, במיוחד מאחר שבסוריה קיבל ארדואן מעט מדי לדעתו. המצב הוחמר בעקבות ירידת מחירי הנפט ובעקבות כך גם מחירי הגז. ונצואלה היא שהגדילה את הייצור לאחר הפלת משטר מדורו. ארצות הברית ואיראן התפייסו סוף סוף, וממשלה מאוחדת הוקמה בלוב.
  ירידת מחירי הנפט הפיל את הרובל הרוסי, הזינו את האינפלציה ופיחות את העליות בשכר ובפנסיה.
  והפעילות הגוברת של חמושים בקווקז שיחקה נגד מדבדב.
  הם אמרו שהוא לא מסוגל לשמר את מורשתו של פוטין. ומה בכלל, כמו שקורה לא פעם: הסופרסטאר מינה את עצמו ליורש חלש.
  גם ארה"ב וגם מדינות ערב ואפילו איראן הזינו את הבדלנות בקווקז. אבל התגלעו חילוקי דעות בין כוחות הביטחון. חלקם עדיין רצו לראות את שותפו הוותיק של פוטין, מדבדב, כנשיא! ואחרים התכוונו להכניס את סרגיי שויגו הרבה יותר פופולרי.
  אבל זה האחרון לא נתמך על ידי האוליגרכים והתעשיינים. הם ראו בו שמאלני מדי, ולמיליארדרים נמאס מהדיקטטורה של אדם אחד. כולם רצו ליברל על כס המלכות ופיוס עם המערב. מדבדב, שהמתין עד לסיום תקופת ההרשמה למועמדים לנשיאות, פיטר את שויגו. מה גרם לתסיסה בצבא.
  . פרק מס' 2.
  ואז מדבדב העניק לשויגו את דרגת המרשל שהובטחה זה מכבר והעניק לו את תפקיד סגן ראש הממשלה של כבוד. גם מהלך פופוליסטי. אבל בכל מקרה, המצב שלפני הבחירות לא היה לטובת הנשיא בפועל.
  זלנסקי צעיר יותר, מצליח יותר, רהוט יותר, קולע נקודות. וגם כשהיא נרשמה, יותר ממאתיים מועמדים לנשיאות שמרו על מנהיגותם הבלתי מעורערת. אבל מדבדב עדיין נאלץ להילחם על המקום השני. באופן בלתי צפוי, אלא פוגצ'בה הפך למתחרה שלו על ההגעה לסיבוב השני. הפרמדונה המזדקנת, שלא הופיעה הרבה זמן ולא התלהבה במיוחד מיחסי ציבור, זינקה לפתע בדירוג.
  אולי זו הייתה תגובה לפוליטיקאים מעצבנים. ז'ירינובסקי וזיוגנוב, להיפך, ירדו בחדות ברייטינג. לאנשים נמאס נורא משני הפוליטיקאים האלה. יתרה מכך, מנהיגים צעירים ומקוריים יותר הופיעו בשדה הבחירות שלהם.
  דמושקין, שקיבל את דמותו של קדוש מעונה בכלא, הוסיף באופן ניכר. סוראיקין עדיין לא הצליח להשיג דירוג, אבל חבר אחר במפלגתו, סרגיי קובלב, המתאגרף המקצועי הרוסי הטוב ביותר, החל גם הוא לצבור נקודות.
  באופן כללי, סרגיי קובלב התברר כבחור מעניין. הוא התמודד על תפקיד ראש עיריית מוסקבה ובאופן בלתי צפוי לכולם הפך למקום השני. הוא הצטרף למפלגה הקומוניסטית הרוסית. והוא גם התחיל לשפר את הדירוג שלו.
  יש לציין שסרגיי קובלב הוא מתאגרף גדול מאוד - הטוב ביותר מבין הרוסים, אפילו עולה על קוסטיה צ'יו.
  סרגיי קובלב הוא אם כן קטלנית ומקורב בצורה מסוכנת למדבדב.
  נכון, לרוב שירותי הסקרים הרוסיים יש דירוגים ו... O. הנשיא הוערך יתר על המידה. אבל הקידום היה יסודי. עם זאת, למדבדב לא היה מזל גדול. אחרי פוטין, איכשהו המזל נעשה קמצני יותר. מחירי הנפט המשיכו לרדת, גם שער הרובל ירד, והמחירים עלו במהירות. הקווקז בער יותר ויותר באופן פעיל. ואפילו אנשיו של קדירוב החלו להילחם בצד החמושים. זהו המצב. ואז הטליבאן תקף חיילים רוסים על הגבול עם טג'יקיסטן.
  וכפי שהתברר, החיילים הרוסיים לא היו מוכנים. מדבדב הקים את עצמו שוב. בנוסף, נחשפה שערורייה של גניבה במשרד הביטחון ובמשרד האוצר. צל נפל על חבריו הוותיקים של מדבדב. התעוררו גם ספקות מי גנב מאות מיליארדי דולרים מרוסיה. גם חשדות. והתקשורת הפכה לחוצפה...
  זלנסקי ניהל את מערכת הבחירות ברוגע, מקצועי, כמו הצגה. ז'ירינובסקי, כמו תמיד, עבד יותר עבור השלטונות מאשר עבור עצמו. זיוגנוב זכה לשריקות בוז והפילו ביצים רקובות. ואז שוב תקריות...
  כמובן, קסניה סובצ'ק השתתפה בבחירות, והיא לא יכלה שלא לזרוק את הקוניק. היא לקחה אותו וזרקה עוגה בפניו של ז'ירינובסקי. והיא משכה תשומת לב. זה גם קרה בצורה אפית למדי.
  בבחירות השתתף גם אלכסנדר פובטקין. המתאגרף הרוסי, לאחר שהפסיד ליהושע, לא יכול היה לחזור במשך זמן רב, ואז ניהל כמה קרבות עם יריבים סבירים, ונשבר לקרב רציני יותר. לאחר שסיים את הקריירה שלו, הוא נכנס לפוליטיקה והחל ליצור מפלגה לאומנית.
  עד כה ללא הצלחה יתרה.
  פובטקין, לעומת זאת, היכה את יריבו בפניו במהלך דיון בטלוויזיה. הוא הבחין בעצמו וזה העלה מעט את הרייטינג שלו.
  בכלל, הבחירות היו היסטריות.
  הם קיימו דיונים בטלוויזיה: הם נתנו שלושים שניות לענות, והיתה ריב. מסיבות, מריבות, שערוריות. פארסה שלמה.
  מדבדב הועלה ללא בושה, אבל הדירוג שלו כמעט לא גדל. היציאה לסיבוב השני עדיין בספק.
  זלנסקי הקדים בפער גדול. ואין פלא! תוך חמש שנים הצליח ולדימיר לסיים את האבטלה ולשקם את כל המפעלים והמפעלים ולבנות חדשים.
  אחד מהישגיו של זלנסקי היה פיתוח חקלאות ומקורות אנרגיה חלופיים.
  באוקראינה, במיוחד, הופיעו תחנות כוח הפועלות ונטענות מהפרשי לחץ אטמוספריים. כמו גם תחנות כוח גיאותרמיות. ועוד הרבה. כולל שימוש באנרגיה של היונוספירה. כך קרה שהמדע יצא נגד נפט וגז.
  סנסציה אמיתית הייתה הופעתו באוקראינה של מפעל המייצר מזון סינטטי ומספק אותו לסין. ורוסיה צמצמה את יצוא המזון.
  גם בין האוקראינים היו מועמדים. בפרט, ולדימיר קליצ'קו. למתאגרף המפורסם הייתה קריירה קשה. חזר לזירה: מנצח את צ'אר וטייסון פיורי. אבל במשחק הגומלין השלישי מול יהושע, הוא בכל זאת הפסיד שוב, אבל הרוויח הרבה כסף. והוא הודיע על פרישה סופית מאיגרוף.
  אבל אז הוא חזר שוב. הוא נלחם בקייב עם גאסייב וניצח. לאחר מכן, הוא ניהל קרב נוסף וזכה בתואר אלוף העולם הקבוע - סוף סוף שבר גם את השיא של פורמן וגם את השיא של ג'ו לואיס. לאחר מכן הכריז על מינויו לנשיא רוסיה ואוקראינה המאוחדות. ויש לומר כי ולדימיר קליצ'קו בקרב האוקראינים הוא שני רק לזלנסקי עצמו. ולמרות גילו הניכר באגרוף, ולדימיר קליצ'קו כבר במהלך מערכת הבחירות ביצע הגנה מחייבת נגד מתאגרף שהיה צעיר ממנו בעשרים שנה. ושוב ניצח בנוקאאוט.
  לאחר מכן הדירוג של ולדימיר קליצ'קו קפץ, והוא התקרב למדבדב, וצבר הזדמנויות לסיבוב השני.
  באופן כללי, לבחירות הללו היה פייבוריט אחד שאין עוררין עליו: זלנסקי, והיה מאבק צמוד מאוד על המקום השני. אללה פוגצ'בה, שעברה לזמן קצר את מדבדב במאבק על המקום השני, החלה לזוז הצידה. באופן עקרוני, היא לא הייתה מוארת בשום דבר בהיר. ולדימיר קליצ'קו הגיע למקום השני. אבל קהל הבוחרים שלו לא יציב במיוחד. סרגיי קובלב, שהצליח ללכת אחרי שלוש תבוסות ולאסוף את כל ארבע החגורות במשקל קל, נלחם גם הוא בזירה ושוב זכה בתואר האליפות.
  והרייטינג שלו קפץ שוב. הוא יכול להגיע גם לסיבוב השני. מתאגרפים אוקראינים נוספים: אוסיק ולומאצ'נקו תמכו בזלנסקי והנשיאים לא הפריעו. למרות ששניהם עדיין לא סיימו את הקריירה שלהם. למה שיסיימו? אוסיק ניצח את יהושע בנקודות והפך לאלוף העולם הבלתי מעורער במשקל כבד. לומצ'נקו נודד מקטגוריית משקל אחת לאחרת, ומשלמים לו עמלות כה גבוהות עד שהוא לא שש לסיים את הקריירה.
  יש גם מערכת בחירות בארה"ב. דונלד עוזב אחרי שתי קדנציות, והוא לא ממש בריא מספיק כדי לרוץ לשלישית. בחורים צעירים מתמודדים לנשיאות. מהדמוקרטים, מושלת יפה מאוד בת שלושים ותשע בערך - כנראה הגברת הצעירה מבין המועמדים לנשיאות. גם מהרפובליקנים, מגנרלים צעירים-גיבורי המלחמה נגד איראן.
  דור הפוליטיקאים בארצות הברית השתנה.
  ברוסיה, אולי פוטין היה מצליח להביס את זלנסקי, אבל ברור שהוא היה שרוף בעבודה. מתח יתר עשה את שלו! מה שהוא רצה היה להפריז בכוחו ולא לסמוך על הסביבה שלו. או שאולי הרעילו גם אותו. לאחר עזיבתו של נזרבייב, החל גל נוסף של דמוקרטיזציה בחבר העמים. קזחסטן הפכה לרפובליקה פרלמנטרית. בבלארוס, לוקשנקו איכשהו נעלם באופן חשוד. והנשיא גם הפך לדמות דמות.
  גל נוסף הגיע. בטורקיה הפרלמנט כבר קם נגד ארדואן. המטוטלת התנדנדה לכיוון השני.
  זלנסקי באמת שינה את החוקה לטובת יותר אוטוקרטיה, אבל במערב הוא נתפס כאחד משלהם! ומשאלי עם מתקיימים כל הזמן. ויש חופש ביטוי אמיתי.
  בכל מקרה, לזלנסקי אין בעיות מיוחדות לנצח בסיבוב השני. סביר להניח, זה יהיה מדבדב שיגיע לסיבוב השני - משאבים אדמיניסטרטיביים יכולים להתגבר על ידי פופולריות נמוכה ושלטון לא מוצלח במיוחד. רבים ציינו את קווי הדמיון עם הבחירות באוקראינה - מועמדים רבים לנשיאות, מנהיגותו של זלנסקי, דירוגי ממשלה נמוכים ואנטי-רייטינג גבוה.
  האם זלנסקי יכול להביס את פוטין היא עדיין שאלה, אבל מדבדב ברור שלא עמד בתפקיד מנהיג האומה. והדמוקרטיה כאן שיחקה נגד השלטונות.
  מדבדב לא באמת הצליח להכין את עצמו לקרב. האופי שלו לא זהה. לא לוחם אמיתי!
  אבל הבעיה עם כל האוטוקרטיות היא שהממשיכים לא טובים במיוחד! בדרך כלל דיקטטור היה שם חלש במקומו כדי לא להפילו! לדוגמה, יורשו של נזרבייב היה מוגבל בכוחו. ולא אכפת לו - הוא בעל גוף רך!
  אבל ולדימיר זלנסקי, בכל מקרה, עלה לשלטון מהאופוזיציה, ואינו חלש.
  יש לומר שגם פוטין נחשב לרך גוף וחלש, ולכן הוצבו כנשיא, אחרי ילצין קולני הפה. אבל כפי שמתברר, יש שדים בביצה השקטה!
  ואז התברר שבכל זאת הביצה לא הייתה כל כך שקטה. אבל מדבדב, כך נראה, אינו זאב בבגדי כבשים, אלא באמת כבשה טבעית. והוא לא יכול לגייס כוחות.
  ז'ירינובסקי העליב את זלנסקי בגסות ונקנס. כמה עשרות מועמדים לנשיאות פרשו לטובת מדבדב, אך הדבר לא הניב כמעט דבר. מבין האנשים המפורסמים שכיכבו, היה המתאגרף דניס לבדב. הוא למעשה התקדם מבחינה טכנית בלבד. היו גם אנשי עסקים ואנשי תרבות קטנים. מבין הכותבים, רק סרגיי לוקיאננקו כיכב לטובת מדבדב. השאר רצו לקדם את עצמם. וכולם האמינו במזל.
  מדבדב גדל לא מעט. אבל הייתה תקווה שהצבא, הכלא והמשטרה יצביעו לפי הפקודה. בנוסף יש שוחד לבוחרים. וכמובן הצבעה מוקדמת. גם כאן יש כל סיכוי להצלחה.
  כן, זה בדיוק מה שגרם להגברת הפעילות של הרשויות. תן הצבעה מוקדמת. ושם, כמובן, יש זיוף. והרצון להצביע עם הלב.
  בניגוד לבחירות 1996, מדבדב לא הצליח להעלות את הדירוג שלו. לילצין, אני חייב לומר, היה גם מזל. בפרט, דז'וקר דודייב מת בטעות. איזה זבוב נשך אותו, לא נקט באמצעי הזהירות הרגילים במהלך השיחה. הרי אם זה היה קורה קצת קודם, לא היה להם זמן לעשות את המכה. וקצת אחר כך, רק האנטנה הייתה מכוסה, ודז'וקר עצמו היה במרחק בטוח. זה מזל כזה במלחמה ובתעמולה.
  ועכשיו אתה לא יכול לסיים את דודייב. ואין ראדויב, שנתפס בטיפשות כל כך ערב הבחירות לנשיאות רוסיה. אבל דודייב הבן לא רוצה למות במהלך הבחירות. ובכלל, כנראה מפריעים לשלושת היורשים: ילצין, פוטין, מדבדב...
  ניסיונות לשחד מצביעים הודלפו וגרמו לשערורייה נוספת. הפטריארך לא תמך באף אחד, בנימוק: של אלוהים הוא של אלוהים, ושל קיסר הוא של קיסר. באופן כללי, תחת ילצין זה איכשהו יצא קל יותר. ומשום מה הכנסייה האורתודוקסית התייצבה לצד ילצין, שנראה חסר תקווה לחלוטין. וחוגי תעשייה.
  ואז האוליגרכים הרוסים החלו לפלרטט עם זלנסקי. כנראה שאי אפשר לגדל את מדבדב.
  ומצב הרוח בתקשורת החל להשתנות. זלנסקי זכה לשבחים יותר ויותר. ז'ירינובסקי כבר התחיל לומר ששמו הוא בעצם איש יהלומים.
  מדבדב הכפיל שוב את השכר והפנסיה. אבל הרובל קרס לבסוף. והאינפלציה התחילה. גם התעריפים עלו.
  הוא אפילו נאלץ לבקש הלוואה מקרן המטבע. והנפט והגז נעשים זולים יותר ויותר.
  איראן, ונצואלה, לוב, ערב הסעודית כולן מגדילות את היצוא. ובארה"ב, הוכנסה שיטה חדשה למיצוי פצלי פצלים. העלויות ירדו בחדות.
  ואז יש את השפל הכלכלי ותסיסה בסין. ובכן, זה ברור - נמאס לי מהדומיננטיות של המפלגה הקומוניסטית. והסינים רוצים חופש ומערכת רב-מפלגתית!
  חל שינוי קל בכוח בהודו. היה ניסיון להפיכה ולהקים דיקטטורה.
  העימות בקווקז גדל בחדות. אי שקט החלו גם בסיביר. במיוחד התחזקו הבדלנים.
  בבריטניה ניצחה המפלגה בבחירות: "רנסנס", לעומת זאת, בקואליציה עם הלייבור. המלכה אליזבת עדיין בחיים, אך היא הבטיחה שתפרוש במלאת המאה שלה, ולאחר מכן יתקיים משאל עם לביטול המלוכה. והתפקיד המייסד של נשיא בריטניה.
  צרפת לא נוחה. מרי ליפן ניצחה במקום מקרון, והיה ניסיון להקים דיקטטורה. אבל הצרפתים עצמם לא יודעים מה הם רוצים, הם ארגנו מיידאן חדש. כן, חסר תקדים בקנה מידה. ומרי נאלצה לנטוש תוכניות קיצוניות לגירוש ערבים ואחרים. ואז, גרוע מכך, בית המשפט העליון ביטל את הבחירות לנשיאות, ומרי נעצרה.
  גם בצרפת הוכרזו בחירות מוקדמות. כלומר, כמו תמיד, יש בלגן בכל מקום.
  בבלארוס, לאחר שדי מהעריצות של לוקשנקו, ערכו משאל עם וביטלו לחלוטין את תפקיד הנשיא. הרפובליקה הפכה לפרלמנטרית, וראש הממשלה החדש אמר שאולי יהיה סיפוח לרוסיה. אבל אחרי הבחירות לנשיאות שם. זלנסקי פופולרי מאוד בבלארוס.
  בקזחסטן היחסים בין הנשיא לפרלמנט נעשו מתוחים. היה איום בהדחה. אבל הם הסכימו במהירות, אבל כוחו של ראש המדינה הוגבל עוד יותר.
  מדבדב נעשה עצבני יותר ויותר. הבחירות התקרבו, והדירוג של זלנסקי היה גבוה פי כמה. נכון, הוא לא מנצח בסיבוב הראשון, אבל בכל מקרה מדבדב מתקפל. יש רק חישוב לרמות או לדפוק.
  התקיימה מועצה חשאית. מיליארדרים רוסים נאספו.
  מדבדב אמר ישירות:
  - האם אתה רוצה שזר אוקראיני יקבל את כוחו העצום של נשיא האימפריה?
  דריבסקו ציין באופן הגיוני:
  - בין אם נרצה ובין אם לא, עלינו להסתדר עם כל ממשלה! זלנסקי אינו קומוניסט, ו... זה לא זיוגנוב, שבכל מקרה לא התאים לנו!
  מדבדב הצהיר ביובש:
  - באוקראינה מס הכנסה גבוה בהרבה מאשר ברוסיה!
  רומן אברמוביץ' ציחקק והעיר:
  - מי יודע וסופר את הכנסותינו! חוץ מזה, לאחרונה הם הצטמצמו שם וכמעט שווים לשלנו!
  פרוחורוב ענה בחיוך:
  - הרשויות משתנות. נשארו! על מה אתה יכול להמליץ?
  מדבדב קרקר בזעם:
  - אני לא מאמין שילצין ניצח ביושר!
  דריבסקו הגיב בקרירות:
  - אם יריבו של ילצין לא היה זיוגנוב, אז לבוריק באמת היה סיכוי קטן. אבל אנשים עדיין זכרו טוב מדי את "קסמי" הכוח הקומוניסטי. כלומר: מדפים ריקים, כרטיסים, קופונים, כרטיסי ביקור, תורים ארוכים, משכורת של חמישה דולר לחודש. כמובן שאף אחד לא רצה לחזור לתקופות הגיהנומיות האלה. יתר על כן, לאבד את המחזה, ותוכניות פוליטיות, כמו גם סרטים עם מין, ועוד הרבה יותר. העם רצה חופש. והם הצביעו לא בעד ילצין, אלא נגד דחליל זיוגנוב. אבל זלנסקי לא יפחיד את העם. בניגוד לפוטין, הוא לא יסגור את התוכנית "בובה", והוא לא ישים אנשים בקלפים. לא ניתן לחזור על השנה תשעים ושש. ילצין גנב חמישה עד שישה אחוזים, אבל ניצח בהפרש של שלושה עשר! אז זה כמעט הוגן!
  וזלנסקי קדימה עם יתרון כזה שלא תצליחו לנצח אותו!
  מדבדב צעק:
  - הם זרקו אותי! הסכמנו!
  רומן אברמוב ציין:
  - לפחות יוסרו מאיתנו הסנקציות! ואתה דוב... כבר הרווחת את הפנסיה שלך!
  מדבדב סינן:
  - אתה צריך לשרוף בגיהנום!
  פרוחורוב ציין באופן הגיוני:
  - אין גיהנום! יש רק דחליל לאסוף כסף!
  מדבדב שאל בבלבול:
  - כן? מה אם אין אלוהים?
  פרוחורוב חייך וענה:
  -איזה אלוהים? הם מציגים את זה אחרת!
  רומן אברמוביץ' הציע:
  אולי תעשה אמונה חדשה! מי שעשיר אהוב על ידי אלוהים! מי שהכי עשיר אהוב על הקב"ה הכי הרבה!
  מדבדב הנהן:
  - הגיוני! אבל מה יגידו העם?
  רומן אברמוביץ' ציחקק:
  - אפשר לחנך אנשים!
  מדבדב גרגר:
  אני מקווה שנישאר חברים!
  לאחר מכן הוא יצא מהאולם...
  קליידוסקופ של אירועים המשיך להשתולל בעולם. גם ויטלי קליצ'קו חזר לזירה ונלחם באצטדיון בקייב. הוא נלחם במייקל טייסון. שני זקנים, מפורסמים מאוד ופופולריים. ובכן, הם גייסו הרבה כסף. מייקל טייסון, כמובן, הסכים לקרב, כי הוא היה כמעט קבצן.
  גם אם ויטלי קליצ'קו, שהיה צעיר יותר והכי חשוב, בכושר הרבה יותר טוב, ממש ינצח אותו. ולדימיר קליצ'קו אמר שהוא עדיין רוצה לזכות בתואר אלוף העולם המוחלט ולהילחם עם אוסיק. לאחר מכן הוא ישבור את כל השיאים, יהפוך לאלוף העולם המוחלט המבוגר ביותר... והוא יכול להירגע. מה עוד הוא צריך להכות? ג'ו לואיס כבר הוכה, ופורמן הוכה, והוא זכה בתואר העולם במשקל כבד ארבע פעמים.
  ויטלי קליצ'קו עשה הרבה כסף מהקרב, הוסיף לאוצר ולתהילה שלו, וניהל קרב קל יחסית.
  זלנסקי העניק לוויטלי קליצ'קו את מסדר הזהב של איליה מורומטס. וזה קנה לו אהדה נוספת.
  בעולם הפוליטיקה, מתאגרפים הפכו פופולריים באופן כללי. פלויד מוות'ר הפך למועמד לנשיאות ארה"ב. עצמאי באופן פורמלי. ועם דירוג הגון. ומה עם מיליארדר, ומתאגרף בלתי מנוצח, וגבר שחור. למה לא מתמודד?
  פלויד מאווייזר תמך בנשיא זלנסקי בבחירות והבטיח ידידות.
  מעטים פלויד רצו קרב חוזר עם פאקיו, והם גייסו הרבה כסף בשביל זה.
  מדבדב איבד בבירור גובה. כדי ליצור ערך זעזוע קטן, הוא מינה את אנטולי קשפירובסקי לשר הבריאות בדרגת סגן ראש הממשלה. וזה כמובן מהלך חזק, אבל לא מספיק. אגב, אנטולי קשפירובסקי הפך לשר וסגן ראש הממשלה הוותיק ביותר בכל ההיסטוריה של רוסיה. כן, בעל שיא! דמיטרי מדבדב גם העניק למלכת אנגליה את מסדר אנדרו הקדוש הראשון, ואף העניק את כוכב הגיבור לשויגו. והוא שלל מגורבצ'וב את דרגתו הגבוהה ביותר. מה שבאופן כללי לא כל כך יפה.
  וכן לקח והחזיר את בריה לדרגת מרשל. אולי כדי למשוך
  לצדם של הסטליניסטים. ובוריס נמצוב זכה לאחר מותו במסדר השירותים למולדת, תואר ראשון. יתר על כן, הוא שינה את שמו של וולגוגרד בצו שלו לסטלינגרד. גם מפלרטט עם הסטליניסטים. אבל גם עם ליברלים. נובודבורסקוי העניק לאחר מותו את התואר גיבור רוסיה ו... סטלין!
  לאחר מותו, מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון ליורי גגרין. והוא החזיר את מסדר הניצחון לליאוניד איליה ברז'נייב. באופן בלתי צפוי, מדבדב הציג את כוכב הזהב של גיבור רוסיה לגארי קספרוב.
  גם מפלרטט עם ליברלים. ועם הקומוניסטים. גם שלך וגם שלנו.
  מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון לאפיפיור פרנציסקוס הראשון.
  גם מתנות נדיבות מאוד מ"השליט הגדול"! בנוסף, מדבדב שוב הוריד באופן בלתי צפוי את גיל הפרישה לגברים ונשים כאחד לחמישים וחמש. מה שהתברר כסנסציה. ושוב הוא הגדיל את הפנסיות.
  מה אפשר לעשות ערב הבחירות?
  בנוסף, הנשיא בפועל העניק לוולדימיר ז'ירינובסקי דרגת לוטננט גנרל. כאילו, לשירות נאמן, קבל את זה מכתפו של המאסטר. ובנו איגור לבדב מונה במפתיע לשר החוץ, במקום לברוב הזקן והלא אהוב במערב.
  מדבדב גם הציע לדמושקין את תפקיד ראש משרד הפנים, אך הלאומן הסמכותי סירב. מבין המינויים החדשים, מינויה של קסניה סובצ'ק לשרת התרבות הפך לסנסציה. היא, כשראתה שהדירוג שלה קטן מאוד, הסכימה. אבל היא דרשה גם את תפקיד סגן ראש הממשלה. מדבדב הסכים לכך.
  גם יבלינסקי השתתף בבחירות, אך חלה לחלוטין ופרש מסיבות בריאותיות.
  הנשיא בפועל גם העניק לו את הכוכב של גיבור רוסיה.
  מיכאיל קסיאנוב קיבל את מסדר השירותים למולדת, מדרגה ראשונה, ואת תפקיד היועץ הכלכלי של כבוד. מדוע פרש לטובת מדבדב. אבל זה חלק קטן מאוד של אחוז.
  לסרגיי קובלב הוצע לשר הספורט, אבל זה נראה לו לא מספיק.
  נוצר סכסוך עם יו"ר בית המשפט לחוקה. זורקין לבסוף עזב. אבל למי אני צריך לתת פוסט כזה? עדיף לאישה! והם הציעו את זה לאלה פוגצ'בה.
  אבל הזמרת המפורסמת סירבה, בטענה שזה לא בשבילה. מדבדב בכל זאת הציג לה את הכוכב של גיבור רוסיה. למרות שאלה סירב לפעול לטובתו.
  אבל מי יהיה יושב ראש בית המשפט לחוקה? העמדה תקועה. גם שויגו סירב - לא הפרופיל שלו!
  באופן בלתי צפוי, דימה בילן הסכים. למרות שזה כמובן לא עובדה שזה הפרופיל שלו! וכמובן, להיות זמר זה יותר רווחי ומהנה הרבה יותר מאשר להיות יושב ראש בית משפט לחוקה.
  מדבדב, בכל מקרה, נצמד במהירות לכך והעניק את הכוכב לגיבור רוסיה.
  דימה בילן, לעומת זאת, אמר שזו רק בדיחה. עם זאת, לאישור כללי, לודמילה פוטינה מונתה ליו"ר בית המשפט לחוקה. זה היה מהלך חזק, בהתחשב בפופולריות של פוטין ברוסיה, אבל זה כבר היה באיחור מסוים, וזה לא יכול היה להציל את מדבדב.
  למרות שנעשו מאמצים טיטאניים. אבל המחירים עלו, שער הרובל ירד, הטליבאן התקדמו בטג'יקיסטן, ולא היה מה לשכנע את הבוחרים.
  ברגע האחרון מונה גנאדי זיוגנוב לסגן ראש הממשלה הראשון האחראי על החסימה החברתית. אבל זו כבר סתימה למתים.
  וזיוגנוב עצמו כבר איבד לחלוטין את קהל הבוחרים שלו.
  דגטיארב מונה לתובע הכללי ערב ההצבעה. גם מועמד לנשיאות מהמפלגה הליברל-דמוקרטית.
  מדבדב זז וחיפש דרכים חדשות. אחד ממהלכי הבחירות המרהיבים היה הצגת מדליית זהב מיוחדת על שם ז'וקוב לכל ותיקי המלחמה הפטריוטית הגדולה. ומיליון רובל רוסי לאתחול. אבל נותרו מעט מאוד ותיקי המלחמה הפטריוטית הגדולה.
  מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון לטרשקובה. אמנם יש הזדמנות, למה לא לתגמל אותה? אז אפשר לתת לאנטולי קרפוב גיבור של רוסיה. הוא שחקן שחמט מעולה! ואלכין, ובוטביניק, וטל וספאסקי, טיגראן - יעניקו לאחר מותו פרסים - לא רע בכלל!
  כוכבי גיבור רוסיה - זה מגניב!
  זה נחמד לתת פרסים ולחלק מדליות. ואם נקים גם מסדר על שם פוטין. ישנן ארבע רמות: רביעית - ברונזה, שלישית - כסף, שניה - זהב, ראשונה - זהב עם יהלומים!
  זה מה שמבדב הוא ממציא.
  עם זאת, גם זה לא מספיק. זלנסקי גם מקים הזמנות חדשות. סדר, למשל, של טאראס שבצ'נקו. או טאראס בולבה! או גוגול! למה לבזבז זמן על זוטות? והמסדר על שם קוז'דוב! זהו מהלך חזק של זלנסקי לרצות את כוחות השמאל. בכלל, כמובן, זלנסקי אינו קומוניסט, ואפילו לא שמאלני. אז יכול להיות שיש לו בעיות. אבל לקומוניסטים ברוסיה לא היה מנהיג.
  וגם, אנדריי נבלני? איכשהו כולם שכחו ממנו. לא באמת רצת לנשיאות? אבל אנדריי נבלני עובד בצוות של זלנסקי כבר זמן רב וכבר עשה הרבה במאבק בשחיתות באוקראינה.
  אז אף אחד לא מת עדיין! ותהליך מיזוג שני העמים האחים והבחירה הכללית של מנהיג האומה יוצא לדרך.
  גם אנדריי נבלני ישטוף את זלנסקי... כרגיל הוא בוער.
  והוא פועל באנרגטיות בעוצמה מטורפת.
  ויחד עם זאת בעדינות רבה, כדי לא להפחיד את הבוחרים. לא הסגנון של טראמפ בכלל.
  וזמנים חדשים מגיעים לעולם - בטוחים ורגועים יותר. רפורמות דמוקרטיות וחילוניות מתחילות בסעודיה, ובכלל ההקצנה הדתית נחלשת. ואכן, רבים יכולים לקרוא את הסתירות בין הקוראן למדע באינטרנט ולתהות: מדוע הם עושים זאת? מהן הסיבות להחשיב את הקוראן והתנ"ך כדבר אלוהים?
  כשאנשים מתחילים לחשוב ולשאול שאלות, הם כבר לא כל כך נמהרים. למעשה, מדוע קמה המאה? יותר כמו פחד מוות! וכל כך מעט אנשים מפחדים למות עד שהם יחלים!
  ערב הבחירות העלה מדבדב את התשלומים בגין חופשת מחלה וקצבאות לנכים. כמו כן הוגדל ייצור הטנקים...
  מדבדב, כדי להראות את עצמו כפטריוט, העלה משמעותית את הרף על הוצאות צבאיות. טנק הדוב, הכבד מבין המפלצות, במשקל של יותר ממאה טון ועם כור גרעיני במקום מנוע, הוכנס לייצור המוני.
  פרויקט הדוב פותח תחת פוטין, בהוראתו האישית. הרעיון היה ליצור טנק מפלצתי כדי להפחיד. הרכב התברר ככבד מאוד ויקר, עם שריון רב שכבתי ושני משגרי רקטות בשירות.
  הייחודיות של המכונית הייתה מהירותה של יותר ממאה קילומטרים לשעה, עם משקל של מאה וחמישים טון, ומאגר כוח אדיר בזכות הכור הגרעיני.
  נכון, במהלך הריצה אירע עוד תקרית מצערת - הזחל פרץ. ושוב התברר שהרושם מקולקל. מדבדב ממש זכה ללעג.
  ואז קרה עוד פרק עם הנשיא בפועל - אתה לא יכול לדמיין את זה בכוונה. כשמדבדב ניסה להפיל עץ מול חוטבי העצים, הוא נפל ישר על השולחן החגיגי עם אוכל. אז ראש רוסיה הזמני חסר המזל שוב ביזה את עצמו.
  כן, למדבדב היה ממש חסר מזל. הון כזה הוא קפריזי: הוא מתגמל אחד, פוגע באחר. האם ניקולאי השני היה באמת כל כך גרוע, למשל, אבל הוא באמת נעלב מכוחות עליונים. אז מדבדב, באופן כללי, אדם חכם, ממש ברח מהכל.
  ניסיונות לעשות משהו נתקלו בהתנגדות ועקשנות.
  נראה כי מדבדב מתעוות במחבת. ואז התעוררו בעיות אחרות. גם ממלא מקום ראש הממשלה היה מעורב בשערוריית שחיתות.
  וכאן, כמובן, זה לא היה יכול לקרות בלי אנדריי נבלני. הבחור הזה תמיד ישתלב!
  השגתי ראיות מפלילות כל כך הרסניות על מדבדב ופמלייתו - השערורייה התבררה כמדהימה. בקיצור, גם נבלני וגם אלו שנפלו במכתו המוחצת התפרסמו.
  ומדבדב היה צריך לתרץ ולנגב את היריקה. והכל נשפך עליו. לא בחירות, רק זוועה.
  ביום ההצבעה הגיע מדבדב תחת שמירה. היה ברור שהוא קודר ולא בטוח. הידיים שלי רעדו כשלקחתי את ההצבעה. בהוראה האחרונה שלו, הנשיא בפועל שילש את שכרם של הצבא והמשטרה. ופי חמש מהפנסיה!
  אנסטסיה אורלובה, לעומת זאת, צחקה בשנינות על המועמד לתפקיד הדיקטטור:
  - קשה לשבת על כידונים! הנה הוא שם כרית כסף!
  לאחר מכן, נערת המחסל לקחה אותו והראתה אותו באצבעותיה החשופות.
  אנסטסיה, כמובן, היא בחורה שלא תכניס את דבריה לכיס. שנון, חזק, מגניב, כריזמטי.
  וכל כך הרבה בחורים התאהבו בה. יתר על כן, אנסטסיה היא בלונדינית מאוד טמפרמנטית, ולא הולכת לישון בלי לבחור גבר חדש ללילה. כמובן, היא בוחרת גברים נאים יותר, אתלטיים, שריריים, לפעמים אפילו צעירים מאוד. אבל בהחלט שונה. כנראה כדי להטעין באנרגיה. ואף אחד לא מחשיב את הלוחם האדיר הזה לזונה.
  להיפך, לאישה כל כך חזקה ושרירית זה נראה מאוד מגניב.
  גם אנסטסיה הצביעה, לקחה את פתק ההצבעה באצבעותיה החשופות של רגליה החינניות, ומדובר בגלגול שלם, שבו קשה למצוא שם משפחה, והניחה אותו לעצמה ללא דעות קדומות מיותרות. ובכן, ברור למי!
  לאחר מכן היא הראתה את דמותה הגדולה באצבעותיה החשופות!
  ולדימיר זלנסקי בא להצביע על אופניים. הוא קפץ וסובב. כמו תמיד, הוא קרבי ובעל טמפרמנט. נפוליאון בונפרטה האמיתי.
  וכמובן, הצבעתי בזריזות, כצפוי.
  ולדימיר קליצ'קו מעולם לא פרש מהבחירות. והוא גם הצביע בעד עצמו וטלטל את אגרופו לעבר מדבדב.
  ממש ברגע האחרון קיבל ניקולאי ואלייב את כוכב גיבור רוסיה מדבדב ואת תפקיד שר הפנים. בקושי הצלחתי לצלם את זה. למרות שסירב לומר למי הצביע.
  אנשים רבים הצביעו כאן: אלה פוגצ'בה, וסוריקין...
  ז'ירינובסקי, כמובן, לא יכול היה שלא להטביע את חותמו. הוא לקח אותו וקרע את דיוקנו של ולדימיר זלנסקי ממש בקלפי והבטיח שהוא בהחלט יירה בו כשיגיע לשלטון.
  דימה בילן שר במהלך ההצבעה:
  - הכל בלתי אפשרי, אני יודע בוודאות! בילן ייבחר, הוא אביר ללא רבב!
  ואז הופיעו כוכבים אחרים.
  גארי קספרוב אמר שהכוח משתנה, ושמדבדב יעזוב ואיתו סוף סוף יסתיים עידן פוטין.
  במקביל, אלוף העולם לשעבר אמר שהוא לא מתנגד לחידוש קריירת השחמט שלו. ולשבור את שיא הגיל של שטייניץ. ושרוסיה תקבל בקרוב מנהיג ראוי ודמוקרטי, ועידן הצארים יהפוך סוף סוף לנחלת העבר.
  ושגארי קספרוב המציא את השחמט שלו, שבקרוב יזכה לפופולריות בכל העולם.
  והדגים לוח של מאה תאים. דמויות חדשות הופיעו בו. שני ליצן כל אחד: ליד המלך והמלכה. יתר על כן, הליצן הולך כמו מלכה, אבל מכה אך ורק כמו אביר. ושני קשתים על הקצה במקום פיונים. קשתים נעים כמו פיונים, אבל הם יורים באלכסון על פני שני ריבועים שלמים. נכון, מכיוון שהם ממש בקצה הלוח, ערכם מופחת במקצת. אבל הם יכולים גם להפוך לכל צורה.
  השחמט של גארי קספרוב ללא ספק משך את תשומת הלב של אנשים ועיתונאים.
  נבלני הבטיח שקספרוב בהחלט יהפוך לשר.
  גם אנטולי קרפוב הצביע. אבל הוא כבר אלוף לשעבר ותיק, אז הוא הבטיח רק לייעץ. והוא אמר שככל הנראה יהיו שינויים גדולים. ומה יהיה יותר טוב מחר מאתמול!
  כבר ביום הבחירות הודיע מדבדב כי משך חופשת המינימום ברוסיה עולה לשלושים ימי עבודה, וכי כל הנשים שילדו עשרה ילדים או יותר יקבלו ממנו פרס: כוכב גיבור הרוסי. פֵדֵרַצִיָה.
  מהלך פופוליסטי חדש, ואני חייב לומר די חזק. אבל זה מאוחר מדי. במיוחד ביום הבחירות ברור שזו רק עבודה למען הציבור.
  מדבדב איבד בבירור גובה... כוחו הקבוע היה עייף מאוד מהכל.
  האנשים רצו לקפוץ מתלם פוטין, והצימאון לשינוי בשל. בנוסף, חוסר היכולת הברור של מדבדב להיות אישיות חזקה התברר כמובן מאליו.
  זלנסקי, שצבר נקודות ופעל ללא פופוליזם והבטחות מיותר, התקדם בביטחון.
  הסקרים הללו באקזיט אמרו שהוא הפייבוריט המובהק. אבל האם מדבדב יגיע לסיבוב השני זו עדיין שאלה! לעת עתה, ולדימיר קליצ'קו וסרגיי קובלב, כמו גם גרודינין, יכולים לאתגר אותו למקום הזה.
  זיוגנוב הצביע אחרון. הזקן, החולה, לשעבר יושב ראש המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית חצה את השם גרודין ונאנח. כן, זה לא נטל קל להיות סגן ראש הממשלה הראשון של רוסיה בגיל כמעט שמונים שנה. האם הוא צריך את זה?
  וזיוגנוב, נושם בכבדות, קרקר:
  נצא שוב לקרב
  על כוחם של הסובייטים...
  וכאחד נמות -
  במאבק על זה!
  והוא התנודד החוצה מהתא. לא, הוא יתפטר בקרוב.
  הזמן התקרב, והנתונים הראשונים על הבחירות לנשיאות עמדו להתחיל להגיע. רוסיה הייתה על סף שינויים עצומים. עצרות ודרישות לברית עם רוסיה התקיימו גם בבלארוס . הכל נעשה יותר ויותר זועם ומרגש.
  אחוז ההצבעה בבחירות לנשיאות רוסיה הגיע לשיא בתולדות הבחירות האלטרנטיביות, כמעט תשעים אחוז.
  ובדיוק הודיעו שהקלפיות נפתחו, והחלה ספירת הקולות מהמזרח הרחוק.
  . פרק מס' 3.
  תוצאות הסיבוב הראשון החלו לזרום מהמזרח הרחוק. כפי שאמרו כל הסקרים, זלנסקי היה בביטחון בראש. מדבדב אפילו לא היה שני עדיין. גרודינין ולדימיר קליצ'קו נלחמו על המקום השני. ברשימה היו עוד כמאתיים מועמדים, אז הם פיזרו את קולותיהם. עם זאת, זלנסקי צבר כמעט חמישים אחוז בסיביר ואף יכול היה לסמוך על ניצחון בסיבוב הראשון.
  מדבדב אמר בליבו:
  - רצינו את הטוב ביותר, אבל הצבענו בשביל הכיף!
  זלנסקי היה לקוני:
  -האמת ניצחה!
  נתוני הבחירות היו משתנים ללא הרף, אך המקום הראשון של זלנסקי בפער גדול נותר ללא שינוי. דבר נוסף הוא שגרודינין וקליטצ'קו שקעו מעט. ומדבדב החל להגיע למקום השני, אם כי עם פער של יותר מפי שלושה מהמוליכה. הנשיא בפועל קיבל את המרב בצ'צ'ניה, בצבא, בבית מעצר קדם משפט. ובכן זה ברור. במיוחד בבית מעצר לפני משפט. יותר קשה לעקוב אחר ספירת הקולות שם.
  מדבדב, לעומת זאת, שחרר אסירים רבים והגידול לא היה משמעותי כפי שציפה.
  אבל בקושי רב הצלחנו לעלות לסיבוב השני. למרות שזלנסקי לקח כמעט ארבעים אחוז בסך הכל, מדבדב בקושי אסף שלושה עשר. יתרה מכך, עם שוחד לבוחרים והפרות. כן, דמיטרי אנטולייביץ' התברר כחלש למדי. השלישי היה ולדימיר קליצ'קו. איזו תחושה קטנה, הרביעית היא גרודינין. גם דימה בילן הגיע במפתיע למקום החמישי. סרגיי קובלב הגיע למקום השישי, למרות שהרייטינג שלו היה גבוה. ז'ירינובסקי אפילו לא נכנס לעשירייה הראשונה הפעם. נכון, מדבדב העניק לו מיד את דרגת הקולונל הכללי על שירות נאמן וכוכבו של גיבור רוסיה.
  פרס ניחומים כזה לעבדך הנאמן. יתר על כן, דימה בילן קיבל את הכוכב של גיבור רוסיה ואת צו השירותים למולדת, תואר ראשון.
  אבל דימה אמר שהוא עדיין לא יתמוך במדבדב. אולם גם העמדה לגבי זלנסקי מעורפלת. רק ולדימיר קליצ'קו קרא בגלוי להצביע בעד זלנסקאיה. יתר על כן, המתאגרף הזה הודיע שהוא יילחם במוסקבה עם האלוף האולימפי ב-2020. ושהפרש הגילאים לא מפריע לו. שוולדימיר חזק וחדור מוטיבציה מתמיד.
  מדבדב, לעומת זאת, העניק את כוכב גיבור רוסיה גם לוולדימיר קליצ'קו וגם לוויטלי קליצ'קו. כאילו, הוא אדם הוגן. האחים אתם עשיתם הרבה בשביל אגרוף, במיוחד ולדימיר.
  ויטלי אמר שהדבר הכי מגעיל במיידאן הוא שבגללו הוא לא שבר את השיא של הולמס. אבל היו לו כל סיכוי!
  ופתאום ויטלי רצה להיפגש עם גאסייב בקייב. מה שעורר סערה מסוימת. למה לא לנסות את זה?
  גם סרגיי קובלב רצה להמשיך את הקריירה שלו, ונזכר שהופינס, גם בגיל מבוגר יותר, ניצח אלופי עולם ותארים מאוחדים. וזה לעת עתה לא זלסקי ולא מדבדב מתכננים לעבוד בממשלה. והוא רוצה להילחם.
  לחבר'ה באמת הייתה מספיק מוטיבציה. מבין המתאגרפים האחרים, דימה ביבול הביע רצון להילחם בקובליב.
  מדבדב ניהל משא ומתן עם גרודין. הוא הבטיח לו הרים של זהב. גרודינין רצה לא פחות מתפקיד ראש הממשלה. באופן בלתי צפוי, זיוגנוב הקשיש תמך במדבדב וקרא לגרודינין להצטרף לצוות הנשיא בפועל. אבל אז נוצרו בעיות ופילוג בשורות הקומוניסטים. מה ששני המועמדים לא אהבו.
  אבל סרגיי אודלטסוב דיבר בעד זלנקי. אומרים שבין שתי רעות עלינו לבחור שעדיין לא ידענו!
  ניקולאי ואלייב הציע ברית בין זלנסקי למדבדב: נשיא זלנסקי - ראש ממשלת מדבדב. מה שאהבו האוליגרכים! יתרה מכך, הם הזכירו שיש נקודת איחוד לא מדוברת: שלמדינות שונות יהיו ראשי ממשלה ונשיאים משלהן.
  ומכיוון שזלנסקי מנצח בבחירות לנשיאות, אז נציג רוסיה צריך להיות ראש ממשלה. אבל מדבדב עדיין בסיבוב השני.
  זלנסקי, לעומת זאת, אמר כי כן, ראש הממשלה יהיה מרוסיה, אבל לא מדבדב! כי לרוסים נמאס מהניהול שלו. ומה שצריך זה מישהו יותר מוכשר בכלכלה ועם ניסיון מוצלח, לא כישלון כמו של מדבדב!
  נתוני סקר חברתי הראו שרוב הרוסים לא רצו לראות את מדבדב כראש ממשלה. ליתר דיוק, כמעט תשעים אחוז היו נגד.
  רוגוזין חזר במפתיע מהשכחה הפוליטית והחל להיחשב כראש ממשלה אפשרי. כמו כן, רוסים רבים רצו לראות את אנדריי נבלני כראש הממשלה שלהם.
  אז גלגל ההיסטוריה הסתובב מהר יותר ויותר.
  בעולם, כמובן, המערב תמך בזלנסקי, סין נשארה ניטרלית. רוב המדינות מיועדות גם לזלנסקי, שנחשב דמוקרט ומערבי. אבל מדבדב היה שותפו של פוטין במשך זמן כה רב. הם אפילו דיברו על טנדם של שני מנהיגים. וברור שמבדב בכלל לא לבן ורך כמו שהוא רוצה להיראות. יש גם בחירות בארה"ב. תחרות בין צעירה רפובליקאית לאישה דמוקרטית צעירה. וזו סיכוי של חמישים וחמישים. שינויים אפשריים גם בסין; למנהיג שי יש בעיות בריאותיות. ונראה שיש סיכוי שיירש אותו מנהיג דמוקרטי יותר.
  באופן כללי, האוליגרכיה הסינית רוצה יותר חופש ודמוקרטיה, אבל האנשים לא נהנים מספיק. איזה סוג של בחירות הן כאשר התוצאות שלהן ידועות מראש?
  אופנת הדיקטטורה החלה להיעלם. כולם רצו משהו יותר מסתם גלגלי שיניים.
  זלנסקי גילם דברים ושינויים חדשים, ומצליחים בכך. וברוסיה זה נתפס בצורה חיובית. אנשים לא רצו בתי כלא, מחנות או פחד כללי.
  דור השתנה, וכולם רוצים שינוי. אפילו בקובה, שם משטר קסטרו, השנוא על העם, היה מדהים. גם אם הכוח היה בשם אחר. בצפון קוריאה יש גם צמא לשינוי. יתר על כן, קוריאנים אמרו לעתים קרובות: המלוכה היא לא לקומוניזם! וכי הדיקטטור השמן חייב ללכת!
  הרצון לשינוי ברחבי העולם גדל, וזלנסקי היה בגל הזה. והתקדם בהצלחה!
  ובצפון קוריאה הייתה הפגנת מחאה. שהמשטר הדיקטטורי ירה במכונות ירייה. מה שהפך לעוד אינדיקטור לברבריות השולטת ביבשת.
  טראמפ אמר שארצות הברית יכולה לפתור את בעיית הדיקטטורה הזו בכוח. ושפצצה גרעינית לא תפחיד אותם. טראמפ אמר עוד כי ארצות הברית כבר בוחנת נשק כזה ששום מטענים תרמו-גרעיניים לא יהיו מסוכנים.
  אבל זמנו של טראמפ אוזל. ולכן הוא המבוגר מבין הנשיאים. יתרה מכך, לאחר מותו של קרטר, הוא אפילו הפך להיות המבוגר ביותר מבין הנשיאים לשעבר. וואו! והמזל אוהב נעורים! אם לטראמפ הייתה אישה צעירה יותר בתור היריבה שלו, לא סביר שהוא היה מביס אותה בכלל!
  כנראה שחוק הקארמה אומר: בהצלחה לצעירים! גם אם רונלד רייגן התברר כחריג לכלל!
  וגורבצ'וב הצעיר יחסית התברר ככישלון. גם אם מישהו יכול לומר שמיכאיל סרגייביץ' טעה? השליט הראשון של ברית המועצות שדיבר בשפה אנושית. והוא לא היה מובן לעם! או אולי אפילו לא האנשים, אלא האליטה!
  אוי, איזה מזל! כמה מזל היה לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין, וכמה הוא השיג?
  ואם לניקולאי השני היה קצת יותר מזל - למשל, אם אדמירל מקרוב היה נשאר בחיים, כמה גדולה וחזקה הייתה אז רוסיה. סין תהפוך לרוסיה הצהובה וכל העולם יהיה כפוף!
  וכך הם לקחו את קרים לבדם ונמשכו לעימות עם כל העולם!
  וניקולאי השני, כדיפלומט מתוחכם, הצליח לנהל משא ומתן בין קונסטנטינופול ואסיה הקטנה מבעלי בריתו.
  טוב, בסדר, עכשיו זלנסקי הפנומנלי הופך ליותר ויותר פעיל. והבחירות השניות מתקרבות.
  יש יותר ויותר צהלות ואופטימיות באוקראינה. מדבדב הציע כמובן דיון בטלוויזיה. למרות שזה לא הגיוני במיוחד. מעמדו של הנשיא בפועל של רוסיה אינו חזק במיוחד. ואין מה להתפאר. לא בכלכלה, לא בפוליטיקה ובמלחמה. המצב בקווקז אף החמיר. ואי אפשר לעשות כלום. לא הכוח ולא הדיפלומטיה מנצחים. היחסים נעשים עוינים יותר ויותר עם הפמליה של מדבדב. אף אחד כאן כבר לא לוקח את הצאר ברצינות. למרות שהמלך עדיין על כס המלכות.
  אוליגרכים, באופן כללי, אינם נגד זלנסקי. רק כוחות הביטחון, או יותר נכון חלקם, אינם מרוצים!
  בסתר, מדבדב כינס מועצת ביטחון. השיחה נגעה בשאלה האם לבטל את הסיבוב השני. למשל, האם היו הפרות כלשהן? ברור שהם היו! ואתה יכול למצוא בזה פגם ולבטל את תוצאות הבחירות. למה שדבר כזה יאושר באמצעות בית המשפט העליון? הרעיון נראה הגיוני למדי.
  דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב נזכר שבזמן מסוים במאי 1999, ילצין דן בתוכנית להפיכה צבאית ופיזור הדומא הממלכתית!
  וזה כמעט קרה. נכון, גם אז לא הייתה אחדות בין כוחות הביטחון. היו שאמרו כי עדיפה אופציה רכה: בית המשפט העליון דוחה את הליך ההדחה בשל היעדר חוק להדחת נשיא רוסיה. ועד שהחוק הזה יתקבל, וזהו חוק חוקתי, צריך להתכנס שני שלישים מהפרלמנט ושלושה רבעים ממועצת הפדרציה. ויפקעו סמכויות הדומא, וכך גם הנשיא.
  כוחות הביטחון הבטיחו אז למעשה לעבוד מול בית המשפט העליון ולפתור את הבעיה בדרכי שלום. ילצין לא ממש רצה ללכת להפיכה צבאית עם רייטינג של שני אחוזים וחמישה התקפי לב. והחוזק אינו זהה, והתמיכה אינה זהה. יתרה מכך, ב-1993, האנשים עדיין זכו לתמיכה בקורס הזה. ובשנת 1999 היא כבר לא הייתה שם. וזה לא יכול היה לקרות עם תוצאות כאלה.
  אז אם תהליך ההדחה היה עובר, סביר להניח שהוא היה מסתיים ללא ירי.
  מדבדב ערער לבית המשפט העליון בבקשה לפסול את הבחירות.
  אבל אז, כמובן, השופטים החלו להתנגד. כי, לדבריהם, גם אם הבחירות יבוטלו, עדיין יהיה צורך לחזור על כך. והסיכויים של מדבדב רק יפחתו. ותתחיל אי שקט עממי.
  אז, הם אומרים, דמיטרי עדיף לקבל שזלנסקי יהפוך לנשיא רוסיה. ותנסה למצוא את מקומך.
  יתרה מכך, רבים אמרו שהליצן הזה לא יצליח באוקראינה. אבל זה בטח עבד! ואתה לא צריך לעשות טרגדיה מגבעת חפרפרת.
  מדבדב, לאחר שדיבר עם שופטים וגורמי ביטחון, קיבל החלטה: בכל זאת ללכת לבחירות. ותחזיק את הסיבוב השני. וככה זה באמת יסתדר. אולי בכל זאת יקרה נס. אבל לא? אז הם לא יכניסו אותו לכלא.
  גם מפגש המיליארדרים הביע שהם לא נגד הדמוקרטיה. ושזלנסקי אינו שמאלני ומתאים להם. ועוד, שסוף סוף כל הסנקציות המערביות יוסרו ורוסיה תחזור סוף סוף לקהילה העולמית.
  כעת נותר רק דבר אחד לעשות: לקיים דיון בטלוויזיה. זלנסקי הסכים, אבל רק באצטדיון לוז'ניקי. כמובן שזה התקבל. זה מאוד הזכיר את השלב שעבר כבר עם פורושנקו. יתרה מכך, ההפרש בסיבוב הראשון היה גדול עוד יותר. והאנטי-רייטינג של מדבדב הוא אדיר.
  אבל דיונים בטלוויזיה הם כמו טובע שאוחז בקש. הישיבה האחרונה היא ביום שישי, והבחירות ביום ראשון.
  מדבדב, באופן כללי, התכונן. אבל העובדות אינן לצידו. והניסיון של פורושנקו הראה שאי אפשר לשנות עובדות עם רטוריקה בלבד. בדיוק כמו שלא יכלו להביס את ראש העיר לוז'קוב, הפעם היחידה בכל ההיסטוריה של מוסקבה שבה ערוצי הטלוויזיה המרכזיים פעלו נגד ראש העיר הנוכחי.
  אבל התעמולה לא יכלה לגבור על ההישגים הכלכליים של ראש עיריית מוסקבה. ואל תצביעו לקיריינקו, מחבר ברירת המחדל! אבל הוא זה שקודם יותר מכל. כנראה המועמד הכי לא מוצלח הועמד נגד המנהל העסקי.
  עם זאת, התקשורת הרוסית פעלה כעת יותר למען זלנסקי. אף אחד לא האמין במדבדב. אפילו בית המשפט העליון נרתע מלדון בתיק ביטול הבחירות.
  עד כאן העניין הוא שהאצטדיון עמוס עד אפס מקום. ממש עולה על גדותיו.
  והיה ברור שמחלוקת רצינית מגיעה. עם זאת, היה ברור מפניו של מדבדב שהוא כמעט השלים עם התבוסה. אבל צריך לעשות את המהלך האחרון.
  ערב הדיון מינה מדבדב את ולדימיר ז'ירינובסקי לשר הפנים. זוהי מחוות הייאוש האחרונה. אבל ז'ירינובסקי, ביודעו שיותר משמונים אחוז מהמצביעים היו מוכנים להצביע עבור זלנסקי, לא היה להוט כלל לריב עם ראש המדינה העתידי. אם כי, כמובן, הוא הבין שלא סביר שימצא מקום בצוות של זלנסקי.
  כן, ולדימיר וולפוביץ' זקן. עם זאת, אנטולי קשפירובסקי הוא שר הבריאות וסגן ראש הממשלה ותיק עוד יותר. אבל הוא גם לא להוט במיוחד לעשות קמפיין עבור מדבדב. עם זאת, יש לו סיכוי להישאר בקבוצה. הגיל גדול וזה אומר ניסיון. והצורה הפיזית שלי פשוט טובה מאוד.
  לא פלא שתופעת קשפירוב.
  הוויכוח באצטדיון החל בחילופי ברכות. והערות שנונות. אבל זלנסקי נראה רענן יותר, בטוח יותר, משכנע יותר ומקצועי יותר.
  מדבדב היה מאוד עצבני והתחיל לצרוח. הוא לא יכול היה לשכנע. והמצב די גרוע בארץ. העם תומך בבירור בזלנסקי. הכל כל כך מתוח כאן.
  כל מילה של זלנסקי מלווה במחיאות כפיים, ומדבדב זוכה בוז. כלומר, יש כשל אמיתי של הדיון.
  מדבדב מתעוות ואומר:
  - יש לי ניסיון!
  זלנסקי עונה בחיוך:
  - עם ניסיון כזה, לך רק לשרתים!
  מדבדב הגיב:
  - פוטין ואני לקחנו את קרים!
  זלנסקי הגיב בשנינות:
  - אחיזת גנב וזרועות קצרות!
  וכך הלאה הדיון נמשך, אבל זלנסקי ניצח בבירור. הוא היה הרבה יותר שנון ומשכנע מדבדב והקהל שמח.
  מיד לאחר הדיון בטלוויזיה, הוציא הנשיא בפועל של רוסיה צו העלאת המשכורות חמש פעמים והפנסיה שבע פעמים! אבל זה כבר נראה כמו בדיחה.
  אנשי מדבדב פשוט צחקו. למרות שהיה ברור שבערב הבחירות הם עושים משהו אחר!
  מדבדב גם החליט להעניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון גם לסטלין ולנין. יש לומר שהחלטה זו היא די נבונה, אך מאוחרת. דמיטרי מדבדב רצה בבירור לנצח את הקומוניסטים. ובמיוחד הסטאליניסטים. אבל במקביל, הוא לקח והעניק את הכוכב לגיבור טוכצ'בסקי. גם זה מהלך יוצא דופן וניסיון פלירטוט מצד הליברלים.
  מדבדב ניסה בדרך כלל לרצות גם את שלנו וגם את שלך. הוא העניק פרס לפטריארך, לאפיפיור ולמנהיגי העדות הנוצריות. בעיקר פרוטסטנטים. ואפילו עדי יהוה הוחזרו לזכויותיהם , אבל זה לא הועיל. יחד עם זאת, אסור להם להצביע, ובכלל הארגון הזה גוסס!
  מדבדב העניק גם מופתים וגם לאמות. הוא ניסה לזכות את כולם לצדו. מטר המדליות וההזמנות היה יוצא דופן. במקביל, הנשיא בפועל העניק לכל סגני דומא המדינה בונוס של מיליון דולר כל אחד. עם זאת, זה דווקא הפחיד מאשר משך אליו אנשים.
  לאחר מכן, ניסה מדבדב להקים כמה מסדרים חדשים: מסדר פטר הגדול, מסדר איוואן האיום, מסדר אלכסנדר המשחרר, מסדר ניקולאי השני ומסדר ברוסילוב. גם מסדר לנין וסטאלין שוחזר.
  מדבדב ביקש למשוך בדרך זו קהל בוחרים מגוון. ופועלים על פי העיקרון: גם שלך וגם שלנו! אבל במקרה הזה, אומניבוריות הולידה חוסר אמון באנשים - הם אומרים, זונה פוליטית. נראה שאנשים שכחו שפוטין פלירטט גם עם השמאל והימין. וגם ניסיתי להיות אוכל כל.
  אולם מה שמותר ליופיטר אסור לשור! פוטין איכשהו מההתחלה, למרות עקבותיו של יורשו של ילצין, השנוא על העם, נהנה מהאהדה הן של העם והן של האליטה. אפילו הקומוניסטים פחדו להתבטא נגדו, והצביעו בעד לאשר אותו כראש ממשלה בלי להילחם או להתמקח.
  אבל מדבדב מעולם לא היה אהוב במיוחד. כנראה שהוא היה אינטליגנטי מדי ובצילו של פוטין. איש לא תפס אותו כלוחם ושליט אמיתי. באופן כללי, אחרי פוטין, איכשהו כל יורש נראה כמו גמד פוליטי ומשהו לא בסדר. וזלנסקי נתפס כריזמטי, כמו נסיך מהאגדות. וזה כבר לא חתול בתנופה, אלא שליט מצליח שמשך את אוקראינה מהביצה, או יותר נכון מהחור.
  כמובן, אוקראינה סבלה קודם כל בגלל ניתוק הקשר עם רוסיה. וכאן פורושנקו אולי לא כל כך אשם. אם דבר כזה היה קורה בבלארוס, זה היה כישלון מוחלט. מבחינת מקצועיות, ממשלת אוקראינה חזקה! בבלרוס, להיפך, יש רק גנבים וסוחטים. לפוטין היו לפעמים אישיות חזקה בצוות שלו, כמו רוגוזין או טקצ'ב, אבל הם הוסרו במהירות.
  מדבדב, בכל מקרה, היה אדם שלא נראה היה שליט מלידה, ולכן הצאר הזה לא היה אמיתי לגמרי ובחצר.
  במובנים מסוימים הוא דמה לגורבצ'וב, שאנשים רגילים במערב אהבו, אך לא אהבו ביניהם. באופן חלקי, כמובן, הם החלו לא לאהוב את גורבצ'וב בגלל מאבקו בשכרות. אלכוהוליסטים ושותים, כמובן, לא סלחו על המחסור בוודקה. היו מהומות יין. ואז הסיגריות נעלמו.
  לא, לגורבצ'וב ברור שהם לא אהבו אותו רק בגלל הקרחת שלו. מדבדב, כראש ממשלה, הראה את עצמו כלכלן חלש מאוד. וגם בלי זלנסקי יהיו לו בעיות להיבחר לקדנציה חדשה.
  פעם פוטין משך את מדבדב באוזניים.
  אבל עכשיו פוטין ירד מהמשחק - הוא ערער את בריאותו, נהג ידנית והתאמץ עם הוקי. האם היה צורך לטפס על הקרח בגיל כה מכובד? במיוחד בלי שיש לך כישורים כשהיית צעיר?
  פוטין נשרף, התארך יתר על המידה. ובלעדיו, אין מי שיעצור את זלנסקי. יתרה מכך, פוטין עצמו ניהל את מדיניות כוח האדם באופן שלא היה לו יורש ראוי. כמו סטלין, שגרם לכך שחרושצ'וב ירש אותו, ופשט את הרגל. וכאן מדבדב כלל אינו מנהיג הולם של האימפריה הרוסית.
  בשבת שלפני הבחירות שידרו כל ערוצי הטלוויזיה הרוסיים סרט על זלנסקי. מטבע הדברים, במטרה להשמיץ. אך מעט עובדות הוצגו. והתעמולה הראתה את חוסר האונים שלה. וערוצים רבים הגיבו על הסרט.
  מדבדב העניק פקודות לגנרלים רבים. שוב יש לי כוכב.
  באופן בלתי צפוי, הוא גם הקים מסדר בוטביניק חדש, שלוש דרגות: ברונזה, כסף וזהב. וגם מסדר אלכין. וגם ברונזה, כסף וזהב.
  מדבדב הודיע עוד בצו כי רוסיה תעבור לצבא מקצועי תוך ארבע שנים. וחיי השירות מצטמצמים לשישה חודשים.
  לאחר מכן, הנשיא בפועל הודיע כי ותיקי מלחמה ואלה ששירתו במקומות חמים יזכו בכוכב גיבור הפדרציה הרוסית. מה הפך לצעד שאין לו אנלוגי.
  מדבדב חיפש בבירור מקום בהיסטוריה. לאחר מכן, הנשיא בפועל העניק לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין לאחר מותו את מסדר הניצחון ומסדר אנדרו הקדוש הראשון וכוכב היהלומים הגדול שהוקם לאחרונה של גיבור הפדרציה הרוסית.
  זה כבר היה הניסיון האחרון לשחק על הרייטינג של האליל הרוסי לשעבר. כאילו, אני מדבדב כל כך הרבה שנים יחד עם פוטין - תאהבו אותי מכל הלב והנשמה!
  אבל כנראה שאנשים לא להוטים מדי לאהוב את הדיקטטור העתידי הזה.
  ובלילה משבת לראשון, דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב אפילו הכריז על הקצאת התואר גנרליסימו לאחר המוות לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין!
  זה היה ממש ממש מגניב! כאילו, אני נותן את התואר לאליל השנים הקודמות!
  עם זאת, האם זה יעזור למדבדב? קשה לשכנע אנשים להצביע עבור עצמם רק על ידי שבח לאליליהם לשעבר והענקת פקודות. לא משנה כמה תתקלח בפרסים, לא תחזיר את פוטין. וברור שהמלך הישן עזב ומלך חדש מגיע מקייב.
  עם זאת, זלנסקי לא ישן, וגם זכה באפיפיור. פרנסיס הראשון הקשיש בירך את נשיא אוקראינה על הישגים חדשים.
  ובבלרוס, קואליציית המפלגות הפרו-רוסית כבר השלימה איסוף חתימות לקיום משאל עם על איחוד עם רוסיה. צפויה הצבעה בעניין זה. עם זאת, מדבדב אינו זוכה לזכותו. והנה עיקר היוזמה באה מזלנסקי, אליל המיליונים הזה.
  אז עכשיו ולדימיר זלנסקי נכנס לקו הסיום...
  ההצבעה החלה בסיביר. אחוז ההצבעה היה גבוה מההתחלה. אנשים הלכו לקלפי וחייכו. היה ברור שהם באים למען השינוי. ומה שהם רוצים זה חדש. כולם עייפים ועייפים מהישן.
  אפילו השיר נשמע בבוקר:
  הלב שלנו דורש שינוי
  העיניים שלנו דורשות שינוי...
  בצחוק שלנו ובדמעות שלנו,
  ובפעימות הוורידים!
  שינוי, אנחנו מחכים לשינוי!
  הבחירות התנהלו ברוגע, אך הייתה אחוז הצבעה עצום. אנשים נהרו לבחירות בהמוניהם. ניקולאי ואלייב היה מהראשונים שהצביעו. הוא השליך את הפתק לקלפי ואמר:
  - בואו נצביע למשהו חדש!
  אלכסנדר פובטקין הופיע לאחר מכן. גם אני הצבעתי ונתתי את דעתי:
  - לאלים הרוסים!
  לאחר מכן הגיעה ההצבעה. הם זרקו פתקים לקלפיות. ודימה בילן ואללה פוגצ'בה. לב לשצ'נקו הופיע גם הוא והכריז:
  - בואו נצביע למשהו חדש!
  ניקולאי בסקוב שר:
  - ואלס רוסי, כנפיים ממריאים! האביב מגיע!
  והוא גם שם את העלה בפח האשפה.
  ואז הופיעו חבר'ה אחרים... זלנסקי בא להצביע על קטנוע ועשה סלטה - מושך מחיאות כפיים. הם הצביעו ואפילו דיקלמו:
  דע את פעימת הלב והוורידים,
  דמעות של הילדים, האמהות שלנו...
  אומרים שאנחנו רוצים שינוי
  זרוק את עול השלשלאות הכבדות!
  ומחיאות כפיים סוערות! אמנם השירים הם לא שלו, אלא של המשורר והסופר המפורסם אולג ריבצ'נקו. אבל אולג ריבצ'נקו עצמו הפך לילד, ועכשיו הוא מטייל בעולם אחר.
  אחר כך הצביעו מתאגרפים אחרים: סרגיי קובאלי, דניס לבדב. האחרון ניסה לחזור אחרי ההפסקה. אבל הוא הוכה ולבסוף עזב.
  סופיה רוטארו הצביעה בקייב. והיא חייכה הרבה...
  גם ולדימיר ז'ירינובסקי הגיע. הוא צעק:
  - לדרך חדשה!
  והוא הבזיק את הכותפות של קולונל גנרל. זיוגנוב הגיע לבחירות בכיסא גלגלים. והוא שתק כל הזמן.
  גרודינין הצביע מחייך...
  גארי קספרוב נתן משחק סימולטני וגם הצביע. יתר על כן, הוא אמר שהוא ישחק משחק עם קרלסון. אז אנטולי קרפוב נתן סשן משחק סימולטני.
  אגב, לקרפוב כבר הוענק מסדר הזהב של מיכאיל בוטביניק.
  אז שאלה נוספת היא מי אלוף העולם הראשי והטוב ביותר כאן.
  אין ספק שהרבה השתנה...
  ודמיטרי אנטולייביץ' מדבדב הפתיע את כולם שוב. הוכרז מהמוסד, הצו על שם "אולג ריבצ'נקו". יתרה מכך, ישנן ארבע מעלות בבת אחת: המעלה הרביעית היא ברונזה, המעלה השלישית היא כסף, המעלה השנייה היא זהב, והמעלה הראשונה היא זהב עם יהלומים!
  זה יצא מעולה!
  "הארמגדון של לוציפר" כבר יצא לאקרנים בבתי הקולנוע, והשיאים של "אווטאר" ו"מלחמת הכוכבים" כבר נשברו. אולג ריבצ'נקו הופך לסופרסטאר ספרותי אמיתי!
  מדבדב גם הקים פרס ספרותי על שם אולג ריבצ'נקו - עם קרן פרסים גדולה פי עשרה מפרס נובל.
  וזה בדרך כלל מאוד מגניב!
  ואז יותר ויותר מדבדב עבד ביום ראשון. הוא העניק לאולג ריבצ'נקו את מסדר אנדרו הקדוש הראשון, ואת הכוכב של גיבור רוסיה, ואת כוכב היהלומים הגדול של גיבור רוסיה, מסדר הניצחון. זה היה ניסיון לשנות את מהלך ההיסטוריה.
  כאילו, אני אתייחס לאולג ריבצ'נקו בחביבות, והכל יהיה נהדר! במקביל, אעניק גם לו וגם למרשל את התואר של הפדרציה הרוסית!
  וראשון מגיע... כבר ידועים הנתונים הראשונים מסקרי המנהלים, האומרים שלזלנסקי יש למעלה משמונים אחוז.
  וזרימת המידע לא תיעצר...
  מדבדב עדיין לא מתכוון להצביע. עובד. כאן הוא מוציא צו המקנה לוולדימיר וולפוביץ' דרגת גנרל בצבא. כאילו, תהיה נאמן לי.
  למרות שז'ירינובסקי, כך נראה, כבר עבר לצד השני.
  לב לשצ'נקו הפך לשר ללא תיק. אבל זה כבר לא משנה.
  יש אי שקט בסין. העם רוצה דמוקרטיה - נמאס לו מהעריצות! האדם אינו חי על לחם בלבד!
  אני רוצה להגיד לא לבוס שלי! כמה זמן אפשר לשמור על משמעת עם מקל במאה העשרים ואחת?
  דברים לא הלכו טוב בסין. אי אפשר לעקוב אחר פסי הקומוניזם ולבנות קפיטליזם ללא הגבלת זמן. יש צורך בכמה שינויים. וההנהגה שמרנית מדי.
  בנוסף, הבורגנות החדשה רוצה דמוקרטיה והפסקת האכזריות המשטרתית.
  גם למיצוי דרכי העבודה המיושנות הייתה השפעה! אין רצון להיות גלגלי שיניים במערכת. כן, בסין בימי ראשון, מהומות משמעותיות מטלטלות את המערכת.
  ובארצות הברית, לאישה יש את הסיכוי הגדול ביותר להיות נשיאה. עם זאת, הפופולריות של פלויד מייוות'ר החלה פתאום לצמוח. המתאגרף הבלתי מנוצח הזה כבר טיפס לראש הרייטינג.
  כנראה שארצות הברית החמיצה ניצחונות חדשים ולא רצתה לא רפובליקני ולא דמוקרט על כס המלוכה. וגם פלויד מגניב!
  ואז יהיה דיון נוסף בטלוויזיה.
  זה כבר יום ראשון בערב. הקלפיות ייסגרו בקרוב.
  ברגע האחרון הופיע סוף סוף מדבדב. הוא זרק את הפתק בחיפזון לקלפי ויצא בלי לומר מילה. השעון צלצל וההצבעה הסתיימה.
  לעת עתה עזב הנשיא מדבדב את הקרמלין והלך למעונו ליד מוסקבה.
  יש שתי בנות איתו בבקתה. לפחות קצת בידור.
  נטשה, שישבה מימין, שאלה:
  - נו, מה עם דימה? עכשיו הם יכריזו על הכישלון האחרון שלך!
  מדבדב ציין:
  - יש עוד חודשיים לפני ההשבעה. אז בינתיים אני עדיין הכל, וזלנסקי הוא רק נשיא אוקראינה!
  אלנקה, שישבה על יד ימין, העירה:
  - ואפשר לזרז את ההשבעה! הכוח שלך, דמיטרי אנטולייביץ', נגמר!
  מדבדב שאל בתחינה:
  אבל אתן יכולות לעשות את זה!
  נטשה קימטה את מצחה ושאלה:
  - מה אנחנו יכולים?
  מדבדב אמר בביטחון:
  - התערבו בטקס ההשבעה!
  נטשה צחקה וענתה:
  - ואיך?
  הנשיא בפועל הגיב בנחישות:
  - כאילו אתה לא מכיר את עצמך!
  נטשה ענתה בכעס:
  - לא נהרוג את זלנסקי!
  מדבדב התנגד מיד:
  - ובכן, למה להרוג את זה! רק תוודא שהוא מוותר בעצמו על הכתר!
  . פרק מס' 4.
  הבנות ציחקקו פה אחד...
  אלנקה שאלה בחיוך:
  - מה אתה מציע להשתמש בהיפנוזה?
  דמיטרי אנטולייביץ' הנהן:
  - זהו זה! אתה יכול לעשות את זה!
  נטשה ענתה לחברתה:
  - אנחנו יכולים, אבל אנחנו לא רוצים!
  מדבדב הופתע:
  - למה זה?
  נטשה ענתה בכנות:
  - זלנסקי הוא הנבחר! ואתה, דמיטרי אנטולייביץ', לא מסוגל לשלוט במדינה!
  אלנקה הוסיפה בזדון:
  - וזה די ברור לכולנו!
  מדבדב ציין בזעם:
  - אתה לא מבין שנהפוך למושבה של המערב?
  אלנקה ענתה בביטחון:
  - אדרבה, המערב יהפוך למושבה שלנו!
  נטשה הוסיפה בציניות:
  - ואתך, מישה, רוסיה ממילא לא תהיה נהדרת!
  מדבדב גרגר:
  - אתן לך את מסדר הניצחון, מסדר אנדרו הקדוש הראשון, מסדר ניקולאי השני, וכוכב זהב ביהלומים...
  נטשה צחקה והעיר:
  - או אולי אנחנו בעצמנו יכולים להיות נשיאים ולתת לעצמנו שלוש מאות פקודות?
  אלנקה ציינה:
  - אנחנו יכולים להפנט אותך ולהפוך לגנרליסימוסים.
  נטשה ציחקקה וציינה:
  - או אולי סופרגנרליסימוס!
  הבנות פרצו בצחוק...
  אלנקה שרה:
  - ולפעמים אפילו האויב צעק,
  מסתיר את הפחד - שאני מלך!
  נטשה חשפה שיניים וצייצה:
  - אני לא אוהב תיאטראות וזירות,
  שם, מיליון מוחלפים ברובל...
  למרות שיש שינויים גדולים לפנינו -
  אני אוהב את בלובוג וסטלין!
  והילדה השתמשה באצבעותיה החשופות כדי ללחוץ את אפו של הנשיא המפסיד.
  המספרים כבר פורסמו מהמזרח הרחוק. 91 אחוזים לזלנסקי, 7.5 אחוזים למדבדב, הנהגה בטוחה של נשיא אוקראינה.
  אלנקה גם משכה את אוזנו של מדבדב באצבעותיה החשופות ולחשה:
  - נו, מה עם הנשיא לשעבר, הפרסים שלך עזרו לך?
  מדבדב אמר במאמץ:
  - אני עדיין לא אקס! לפני ההשבעה, האמיתית!
  הילדה צרחה:
  - תהילה למלך החדש!
  בנות המכשפות סירבו לעזור למדבדב כקלף המנצח האחרון שלהן. ועכשיו, בזמן שהנשיא בפועל עדיין ניסה למצוא דרך לצאת ממצב חסר סיכוי.
  אולי להשפיע על בית המשפט העליון לבטל את תוצאות הבחירות לנשיאות רוסיה? זה נראה כמו פיתוי גדול. אבל במציאות הסיכויים נראו קלושים.
  מה אם נוציא צו ונציע לכל שופט מיליארד דולר? אחרי הכל, הוא הנשיא ויש לו כוח שאפילו צארים לא חלמו עליו! ליתר דיוק, הנשיא בפועל. ואכן, אם תציע מיליארד דולר שלם, השופטים לא יתנגדו.
  למה לבזבז זמן על זוטות?
  הנתונים הועברו ברדיו. בעוד שלזלנסקי היו תשעים אחוז, ובנוסף באוקראינה היה צפוי שהוא יקבל כמעט מאה אחוז. אולי באזור החגורה האדומה, בגלל הפלירטוט של מדבדב עם הקומוניסטים, יהיו קצת יותר, היו כמה סיכויים בקווקז. נכון, נראה שרמזן קדירוב החליט לקחת את הצד המנצח. אתה עדיין יכול להרוויח כסף בצבא, למרות שלצבא אין רצון מיוחד לשרת, לנשיא הנופל אין רצון.
  באופן כללי, לאחר הסיבוב הראשון, כוחו של מדבדב נחלש. ואם הוא עדיין יכול לחלק פרסים, אז אחרת התעלמו ממנו יותר ויותר.
  דמיטרי מדבדב הגיע למשרדו וניסה ליצור קשר עם הבנק המרכזי. המלווה חיבר אותו באי רצון.
  הנשיא בפועל דרש להקצות לו כסף לצרכים דחופים.
  ראש הבנק המרכזי מסר בתגובה:
  - לא אעשה דבר עד שאקבל אישור מהנשיא החדש זלנסקי.
  מדבדב שאג:
  -אתה משוגע? אני עדיין נשיא ההשבעה של החדש! אם כן, אז אתה חייב לציית לי!
  ראש הבנק המרכזי ציין:
  - לפי החוקה אינני מציית לך! ובכלל, למה אתה צריך כסף?
  מדבדב ענה בחיוך:
  - האם אתה צריך מדינות למקרי חירום?
  ראש הבנק המרכזי הגיב בנימה חמורה:
  - אתה רוצה לברוח?
  מדבדב נבח:
  - אני אעצור אותך עכשיו! הצבא מציית לי! ז'ירינובסקי הנאמן איתי!
  ראש הבנק המרכזי ציין:
  - זה תמיד לוקח את העוגה! ובמוסקווה יותר מתשעים אחוז הם לזלנסקי. הכוח שלך הוא על מישה!
  מדבדב שאג:
  - אבל שלך לא התחיל!
  והוא ניתק. עכשיו המצב נעשה קשה. כוחות הביטחון עומדים לסרב לציית. כן, ז'ירינובסקי הוא שועל. האם היה כדאי למנות אותו לשר הפנים? תן את הפקודה לכוחות המיוחדים. או שננסה בכל זאת להשתמש בדומא הממלכתית?
  ברור שזלנסקי יקיים בחירות חדשות, וסגנים רבים לא יקבלו את המנדטים שלהם. ליתר דיוק, כמעט הכל.
  צריך כאן משהו אחר. אבל לא סביר שדומא המדינה תצא נגד העם. והצבא לא יתמוך בהפיכה צבאית מוחלטת. הגנרלים ברוסיה אינם מהסוג שיוצא למלחמת אזרחים.
  נותר רק דבר אחד - לבטל את הבחירות לנשיאות בבית המשפט. זו ההזדמנות הלגיטימית היחידה להאריך את ייסוריך. אבל סביר להניח שזה רק יוארך. לא סביר שלמדבדב יש סיכוי ממשי להיבחר מחדש. למעשה, האנטי-רייטינג שלו הוא אדיר, אפילו גרוע מזה של פטרו פורושנקו.
  מדבדב חשב גם על אפשרות אחרת. למשל לחסל פיזית את זלנסקי? אבל זו עבריינות מוחלטת. להתכופף ככה? יתר על כן, זה יקלקל את מדבדב. ובמקרה הטוב זה ייתן דחייה. כי העם לא יסלח למדבדב על כישלון כה ענק בבחירות.
  לא, דמיטרי אנטולייביץ' לא יצליח. בלי לאסוף אפילו עשרה אחוזים מהקולות בבחירות, הוא בהחלט לא יישאר בשלטון.
  מדבדב ניגש לבר. הוא פתח אותו, הוציא בקבוק ומזג לעצמו קוניאק.
  יקר - "נפוליאון", מיושן מאתיים שנה!
  הנשיא בפועל שתה כוס. אחר כך נשנשתי את השני עם לימון.
  הבטן שלי הרגישה חמה יותר והמחשבות שלי רצו מהר יותר. לאחר הכוס השלישית, מדבדב חייך והתיישב על כיסא. קצת התעודד. בעצם, למה הוא צריך את הכוח הזה? אחריות מלאה. לא דקה של זמן פנוי, לא שנייה של שלווה. תמיד בתנועה, תחת מעקב של מצלמות וידאו. אתה מפחד להגיד יותר מדי.
  יש הרבה עבודה, אבל אין תענוג.
  ואני רוצה לשכב במיטה עם בחורה. לשחק מלחמה במחשב.
  למעשה, הנה אתה הנשיא, אבל כדי להתחיל מלחמה אמיתית תחשוב פעמיים. כך טראמפ האימתני לא העז לתקוף את איראן.
  אפשר לדבר הרבה על מלחמה, אבל בעצם להחליט עליה זה לא קל!
  אבל תילחם במשחק, תילחם בעצמך!
  מדבדב התיישב ליד המחשב. הדלקתי את מלחמת העולם השנייה האהובה עלי. הוא לא היה מסוגל לשחק בו הרבה זמן. כאן, כדי לא להתאמץ יותר מדי, אתה משתמש בקוד של הרמאי. ככה...
  ואז אתה רץ דרך הטכנולוגיה בקצב הוריקן. וכבר יש לך IS-7, שאתה משגר בגדודים, ורק T-1 נגד הגרמנים. יש הבדל ניכר בחוזק ובאמצעים.
  מדבדב, שכמעט מעולם לא שתה, גם בגלל בריאות לקויה, התעודד באופן ניכר.
  כך זורקים על האויב את הטנק היקר והכבד ביותר של מלחמת העולם השנייה, IS-7. ואתה שוברת את זה בלי הרבה קושי. המלחמה נמשכת בקלות ובניצחון. אתה משתלט על עיר אחר עיר.
  באופן כללי, כמובן, סטאלין הנהיג היטב את המדינה, והצליח להביס את הרייך השלישי תוך פחות מארבע שנים. פוטין נלחם עם דאעש זמן רב יותר. אבל לגרמנים יש טכנולוגיה מאוד מגניבה.
  במשחק, למשל, הטנק הגרמני E-75, רק ה-IS-7 הסובייטי יכול להילחם נגדו על בסיס שווה, כל שאר הטנקים נכנעים. ל-E E-75 יש שריון חזק מאוד. אפילו האקדח עדיף על IS-7 הסובייטי וקרוב בכוח ההרס.
  והגרמנים תכננו להפוך את הטנק הזה לטנק העיקרי שלהם ב-1945. מה עם שלנו?
  מדבדב נאנח... הם לא הצליחו להכניס את ה-IS-7 לייצור המוני בתקופה שלאחר המלחמה. אז המלחמה נמשכה יותר, אף אחד לא יודע מי עוד ניצח.
  דמיטרי אנטולייביץ', שיכור, שר:
  - אני אוהב את זה, אחים, אני אוהב את זה! אוהבים לחיות, אחים! והאתמן שלנו אינו צריך לטרוח.
  מדבדב נרדם תוך כדי משחק. זה מרגיע...
  ולמחרת נודעו התוצאות הסופיות של הבחירות לנשיאות.
  כמעט 92 אחוז מהמצביעים הצביעו לזלנסקי יחד עם אוקראינה, ו-6.7 אחוז למדבדב. כך התרחש ניצחון הניצחון של זלנסקי.
  חגיגות ושמחות החלו בארץ. לבסוף, חיים חדשים, כפי שנדמה היה לרבים, מתקרבים.
  לעת עתה, דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב מכהן כנשיא במהלך ההשבעה.
  והוא בירך, כמובן, את הזוכה. לאן אתה יכול ללכת? ואין מה לספור שישה אחוזים.
  שר הפנים ולדימיר ז'ירינובסקי, לעומת זאת, ביקר את מדבדב וניחם אותו:
  - הצבעתי לך דמיטרי אנטולייביץ'!
  הנשיא בפועל השיב בשקט:
  - תודה!
  ז'ירינובסקי הציע:
  אולי כדאי שנכניס אותך לבכורה?
  מדבדב הניד בראשו הצבוע:
  - אני לא חושב שאחרי תבוסה כזו בסיבוב השני, יתנו לי את ראש הממשלה. זה כבר לא יהיה פוליטיקלי קורקט.
  ז'ירינובסקי ציין באופן הגיוני:
  - בכל מקרה, צריך להיות מישהו מרוסיה במקומך. אז מי אם לא אתה?
  מדבדב הציע:
  - סביר להניח, אנדריי נבלני!
  ז'ירינובסקי חשף שיניים ונהם:
  - אנדריי נבלני? שזה לא יקרה!
  מדבדב משך בכתפיו והעיר בבלבול:
  -לאן אתה הולך?
  ז'ירינובסקי צעק:
  - כן, אני אעצור את כולם!
  מדבדב הניף את ידו:
  - מספיק! נראה שזמננו נגמר! אני נוסע לחופשה באיים הקנריים. מה אתה הולך לעשות?
  ז'ירינובסקי, מצמצם את עיניו בערמומיות, ענה:
  - לדול למען האינטרסים של חבריך! עד שזלנסקי נכנס לתפקידו כנשיא רוסיה ואוקראינה!
  מדבדב העיר בצער:
  - לצערי, זה לא כל כך פשוט... אז יפשיטו ממך שלושה עורות!
  ז'ירינובסקי, צמצם את עיניו בערמומיות, שאל:
  בבקשה הפוך אותי למרשל של הפדרציה הרוסית! ובכן, מה זה שווה לך!
  מדבדב חשב כמה שניות, ואז הכריז:
  - בסדר גמור! אני אעשה לא רק אותך מרשל, אלא גם אחזיר את בריה לדרגת מרשל! זה יהיה הוגן!
  ז'ירינובסקי הנהן בהסכמה:
  - ביחס לבריה, כן!
  מדבדב צמצם את עיניו ושאל:
  - וביחס אליך?
  ז'ירינובסקי ענה בכנות:
  - והתייחס אליי כמלך! אני מתגמל את מי שאני רוצה!
  מדבדב הנהן בהסכמה:
  - כן, כך יהיה!
  והוא ציווה להכין את שתי הגזירות על הענקת דרגות המרשלים.
  הנשיא בפועל של רוסיה התעודד. במחשבה שעכשיו הוא יכול ליהנות לגמרי ממשחקי מחשב.
  וכיף מאוד לשחק בהם...
  אבל באמת, למה שהנשיא יעשה משהו אחר? עכשיו הטכנולוגיה התפתחה כל כך הרבה שאתה יכול להיות כל אחד. אפילו על ידי ה' אלוהים. ובמיוחד במשחק ליצור יקומים.
  לדוגמה, בלשכת הנשיא בפועל יש מספר רב של משחקים שונים, כולל המודרניים ביותר.
  מדבדב מחליט לשחק משחק אסטרטגיה בזמן אמת. גרמניה בשנת 1939. ובכן, למה אתה משתמש בקוד של נוכל? אתה מוסיף לעצמך חמשת אלפים פנתרים, שלושת אלפים טייגרים ועשרת אלפים פוק-וולפים. ואתה פורס את הכוחות האלה נגד האויב. ואתה תוקף את פולין, שאין לה אפילו עשירית מכוחות כאלה.
  והמלחמה נמשכת כרצונך, במטרה אחת ובניצחון. מדבדב, למען האמת, הוא כובש ענק כאן. הוא מועך את האויב כאילו כותש שזיפים במכבש.
  פולין הושטחה בקלות ובמהירות יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. אתה תוקף את צרפת. אתה משגר לעברה עשרת אלפים טנקי E-75 באמצעות קוד נוכל. בואו נודה בזה, מכוניות מפוארות. שהם בלתי פגיעים לחלוטין לתותחים צרפתיים, אבל קטלניים למרחקים ארוכים. הם מפילים רכבי אויב.
  מדבדב אפילו קופץ משמחה. כמו במשחק, הוא זז מהר, וכבר לוקח את פריז... ואז מה עם זוטות? בואו נשתלט במקביל על ספרד, כדי שפרנקו לא יתעצבן יותר מדי.
  ובשביל ההתקפה על גיברלטר נשתמש במטוסי סילון. לאן ילכו הבריטים?
  כמובן שבמקביל אנו משתמשים בכספים לבניית ספינות קרב ונושאות מטוסים. אז יהיה קשה לבריטניה. הנה מאה נושאות מטוסים ומאתיים אוניות קרב. זה יהיה כוח אדיר.
  ואז יש את ספינות הנחיתה. אתה גם מייצר טנקים מסדרת "E"-U, אבולוציה נוספת של "E". כאן אתה זורק טנק "E"-50-U, מכונה כזו שאתה לא יכול לחדור אליו מכל זווית.
  ותן לה לייסר את הבריטים. הנה שתי בחורות יפות בתוך טנק כזה קורצות לנשיא הפועל בפועל של רוסיה.
  מדבדב נושף להם נשיקה בתגובה.
  ככה נשחק...
  והטנקים האחרונים מתקרבים ללונדון. ובלי טקס הם לוקחים את בירת אנגליה.
  מדבדב שר:
  - העולם משעמם! כולנו נאכל את החתול!
  זה, כמובן, מעניין וקל לשחק. לקחתי את קוד ההונאה וחותמת מה שאתה רוצה. אז אתה כובש את הבלקן ונוסע לאפריקה. אתה גם חותמת, וגם חיל רגלים. אתה עושה חיילים, אם רק היה לך כסף. וגם השטח שנכבש נותן כסף. ובכן, נסה את זה, הסתובב באפריקה.
  ברית המועצות עדיין פותחת את החזית. שלושים וארבע נגד סדרת ה-E-50-U, שעליה הוטבעו עוד עשרת אלפים. אם ה-E-50 הוא רכב עם שריון בערך כמו ה-Tiger-2, רק השיפוע הרציונלי גדול יותר, והחימוש קצת יותר חזק והמנוע חזק יותר. ה-E-50-U, עם משקל שווה, דומה ל-T-64 הסובייטי, ואפילו בעל מנוע טורבינת גז חזק יותר.
  כן, הכוחות אינם שווים. כאן נלחמים דורות שונים של טנקים.
  ומדבדב, כמובן, דוהר על סוס שחור.
  הכוחות, כמובן, אינם ברי השוואה. אתה יכול גם להוסיף את ה-E-75-U, זוהי מכונת הרג סקוואט, בלתי חדירה אפילו על ידי רובי ספינה.
  ואיך הוא ירמוס את עצמו. שום דבר לא יכול לעצור את זה.
  מדבדב משחק כמו ילד קטן. אה, בסדר, אז איך. ואף אחד לא משתוקק לראות אותו. הוא הפסיד והנשיא בפועל נשכח.
  כולם אוהבים רק מנצחים.
  דמיטרי אנטולייביץ' שר:
  ואנחנו מתריסים נגד הסערות,
  ממה ולמה...
  לחיות בעולם ללא הפתעות,
  זה בלתי אפשרי לאף אחד
  שיהיה בהצלחה, כישלון,
  כל הקפיצות, למעלה ולמטה,
  רק כך, ולא אחרת,
  רק כך, ולא אחרת!
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  ומדבדב נעשה עליז יותר. כעת חייליו כבשו את אוקראינה, בלארוס, ומתקרבים ללא רחם למוסקבה!
  נשיא רוסיה לשעבר אומר:
  - שהחיים שלנו הם משחק!
  וכובש בסערה את בירת ברית המועצות. כמובן, נגד צבא 1941 יש לו טנקים עם מאפיינים משנות השישים ואפילו השבעים, והעיקר שיש הרבה כאלה.
  מדבדב קורץ לעצמו... הבירה מוסקבה נכבשה. ועכשיו אתה יכול להשתלט על הקווקז... ובמקביל, להשתלט לעצמך על דרום אפריקה. ויעבור לארגנטינה.
  ומשם לתקוף את ארה"ב. הוא מפקד מגניב. האויב מפגר מאחור הן בכמות והן באיכות הכוחות.
  מדבדב שר בהתלהבות:
  - נצא באומץ לקרב! על כוחם של הסובייטים! ואנחנו נמחק את כולם לחרא במאבק על זה!
  מדבדב נלקח זמנית מהמשחק. שר ההגנה הרוסי, שהחליף את שויגו טרובצקוי, התקשר. הוא שאל את הנשיא שעדיין פועל:
  - מתי נשבע למנהיג החדש?
  מדבדב ענה בתמציתיות:
  - איפה זה צריך להיות, בטקס ההשבעה!
  טרבטסקוי ציין:
  - הנשיא החדש של מדינה מאוחדת רוצה להשרות בשבוע הבא. כדי שלא יהיה להם זמן לגנוב!
  מדבדב נבח:
  - זה לא לפי החוקה והחוקים שלנו!
  טרבטסקוי ציין:
  - וילצין אימץ חוקה זו שלא לפי החוק והחוקה הישנה. למעשה, רבים חשבו שפוטין יציע חוקה חדשה, אבל איכשהו זה לא קרה!
  מדבדב ציין:
  - זה לא הרעיון הטוב ביותר עבור כל נשיא חדש לאמץ חוקה חדשה!
  טרבטסקוי התנגד:
  אבל פוטין יכול! הוא היה מגניב יותר מילצין, ואתה, דמיטרי אנטולייביץ'!
  מדבדב הנהן והסכים:
  - מגניב יותר והכי חשוב יותר מזל! בלי פוטין הכל השתבש, וזלנסקי תפס את השלטון ברוסיה.
  טרבטסקוי ציין:
  - וללוקשנקו הייתה הזדמנות, אבל הוא החמיץ את זמנו. היינו צריכים לזוז מהר יותר!
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - לוקשנקו פחד מבחירות תחרותיות ברוסיה. וזלנסקי לא היה לוקח את הסיכון אם לבו של פוטין לא היה יכול לעמוד בזה. ניהול המדינה כל כך ידנית שרוף! פוטין בהחלט נשרף בעבודה!
  Trubetskoy הציע:
  - נו, אז אנחנו צריכים לקבל את ההשבעה במועד מהיר יותר או לא?
  מדבדב ענה באומץ:
  - עשה כרצונך! לא אכפת לי יותר! אני אפרוש לפנסיה מכובדת ואחיה להנאתי. אולי אני אטייל מסביב לעולם! כבר הייתי גם נשיא וגם ראש ממשלה במשך תקופת שיא עבור רוסיה! כמה זמן אתה יכול לדבוק בכס המלכות?
  טרבטסקוי הסכים:
  - ובכן, אם כן, אז יבואו שינויים! מה לעשות עם שויגו?
  מדבדב הגיב בקרירות:
  - תן לו לנוח! הפנסיה של המרשל גדולה. תן לו לטייל מסביב לעולם. הרשתי לך רכוש בחו"ל!
  טרובצקוי הנהן והעיר:
  - פוטין בודד את רוסיה מהעולם! אמנם התאבלנו במילים בעומק נפשנו, אך שמחנו על מותו! לגבי זלנסקי, נראה! רבים מאיתנו רצו הזמנות כמו במערב. קבלו כמו בארה"ב, אבל תעבדו... כמו בברית המועצות!
  מדבדב ציין:
  - ובכן, תחת סטאלין עבדו הפקידים באינטנסיביות! אל תחשוב שהם היו מלאים בדבש!
  טרובצקוי שאל:
  - מה תעשה?
  מדבדב נזכר:
  - הייתי נשיא, ואני אפרוש מתפקיד הנשיא. היא גדולה... ואני אהנה מהחיים! אחרת למה לי לעבוד!
  טרובצקוי נזכר:
  - זלנסקי יכול לתת לך את תפקיד היועץ אצלו!
  מדבדב הניף את זה:
  - אה! הוא מספיק חכם בלי עצתי! בקיצור - בצעו את ההשבעה! דמיטרי אנטולייביץ' שלח את שלו!
  טרבטסקוי הסכים:
  - חנוכה כן!
  מדבדב ניתק. החלטתי לסיים את המשחק. משהו שלא היה לי זמן אליו קודם. ולפחות לרסק נפשית את ארצות הברית.
  או ליתר דיוק במשחק. עם זאת, שרמן האמריקאי חלש מול ה-E-75-U. אבל לארצות הברית יש הרבה מטוסים, גם אם הם לא חזקים כמו מטוסים גרמניים.
  אבל האיכות, כמובן, אינה זהה! הקראוטים צוברים תוצאות אינטנסיביות. במיוחד הטייסים: אלבינה ואלווינה! ואלה הן בנות הנבדלות בלהט האדיר שלהן.
  מדבדב מתקדם לאמריקה מדרום. ובאותו הזמן הטנקים שלו נעים ברחבי סיביר. הוא נהנה. אגב, למה לא לכבוש עדיין את יפן? במשחק הזה אתה יכול גם להרוג את בני בריתך. אסטרטגיה מתקדמת. החל את הקוד של הרמאי ותהיה חזק יותר מיריבך גם בכמות וגם באיכות. לא מלחמה, אלא הנאה צרופה. הנה מכונות הסילון חסרות הזנב, האמריקאים אפילו לא מצליחים להדביק את הפער.
  ליתר דיוק, להגיע לשם. ולהשתמש בטילים מבוקרים רדיו! ולהציק לאמריקאים. מדבדב מאוד אוהב את המשחק הזה. ולהזיז את הכוחות. מקסיקו נלקחה. ערים אמריקאיות נופלות בזו אחר זו. כזה תענוג.
  ובמזרח, טנקים מסדרת "E"-U נכנסים להודו. אבל למה הבריטים יכולים להתנגד להם? יתרה מכך, הרייך השלישי כבר צבר משאבים והוא מייצר את הטכנולוגיה המודרנית ביותר ללא קוד נוכל.
  אבל מדבדב החליט לשדרג מעט את הפנתר. הנה ה"פנתר" הרגיל הראשון - שריון קדמי של 80 - 110 מ"מ, שריון צד של 50 מ"מ, תותח 75 מ"מ, אורך קנה של 70 EL, מנוע של 650 כוחות סוס. הנה ה"פנתר"-2 עם שריון חזיתי מ-120 עד 150 מילימטרים, דפנות 60 מ"מ, תותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 71 EL, ומנוע של 850 כוחות סוס. כן, מכונית רצינית. והוא כבד יותר לא בארבעים וחמש, אלא בחמישים טון ויש לו צללית קצרה יותר.
  אבל "פנתר"-3. שריון חזיתי מ-150 עד 200 מילימטרים, דפנות של 82 מילימטרים, אקדח של 88 מילימטרים באורך קנה של 100 EL ומנוע של 1200 כוחות סוס - משקל 55 טון. מסכים, מכונית כזו היא בכלל סופר נגד השרמנים.
  אבל יש "פנתר"-4. יש לו שריון חזיתי מ-200 עד 250 מ"מ במדרונות, ושריון צד של 160 מ"מ. אקדח 105 מ"מ באורך קנה של 100 EL. זו כבר מפלצת במשקל 65 טון ובעלת צללית נמוכה. מנוע טורבינת גז של 1500 כוחות סוס. כמובן, פיתוח סדרתי מצוין, המסוגל להילחם אפילו עם IS-7 הסובייטי. יתרה מכך, ה-IS-7 לא יוצר בייצור המוני.
  אבל יש מכונות חזקות יותר. הפעלת "פנתר"-5, גוף שריון חזיתי 250 בזווית 45 מעלות, מצח צריח 300 מ"מ בזווית, צד 210 בזווית, תותח 128 מ"מ ב-100 EL, משקל טנק מתקדם יותר 75 טון, 2000 כוחות סוס כוח טורבינת גז מנוע . מכונה עדיפה על כל הדגמים הסובייטים והאמריקאים. מסוגל לחדור ל-IS-7 ממרחק לחימה ולעמוד במכות חזיתיות. "פנתר"-5 היא בדרך כלל טכנולוגיה מעולה. לברית המועצות אין דבר חזק יותר מה-IS-7. ולגרמנים יש גם חמישה סוגים של נמרים.
  לאחר שכבש את רוב שטחה של ארה"ב, מדבדב החליט לגרש גם את הנמר. ובכן, "טייגר" הוא הראשון שכולם מכירים. השריון הקדמי הוא 100-110 מילימטר כמעט ללא שיפוע, ושריון הצד הוא 82 מילימטרים ללא שיפוע. והתותח 88 מ"מ, באורך קנה של 56 EL, הוא טנק ממש מיילל. שלא כמו "הפנתרים", שם רק הסדרה הראשונה נלחמה בפועל והיו דגימות מהשנייה. טנק "טייגר"-2 הידוע יותר בשם "הנמר המלכותי".
  שריון חזיתי: 120-150 מ"מ בחזית הגוף בזווית של 50 מעלות, 185 מ"מ בחזית הצריח בזווית קלה, ו-82 מ"מ בצד בזווית של 60 מעלות. הוא מוגן היטב במצח, מעט יותר טוב מהטייגר בצד, ויש לו תותח 88 מ"מ באורך קנה של 71 EL. מבין טנקי הייצור של מלחמת העולם השנייה, הטובים ביותר מבחינת חימוש והגנה חזיתית, משקל 68 טון, מנוע 700 כוחות סוס - חלשים למדי בביצועי הנהיגה.
  "טייגר"-3 הוא רכב עיצובי. שריון חזיתי הוא 150-200 מילימטר בזווית של 45 מעלות, חזית הצריח 240 מילימטרים בזווית. דפנות של 160 מילימטר עם מגנים משופעים. שלושה סוגים של כלי נשק שונים: תותח 88 מ"מ 100 EL, תותח 105 מ"מ 70 EL, ותותח 105 מ"מ 100 EL עם מנוע של 1000 1200 כוחות סוס. עם פריסה צפופה יותר ומשקל של 75 טון. כן, המכונית רצינית ומסוכנת מאוד. ושריון חזיתי "טייגר"-4 חזק עוד יותר 250 - גוף משופע ב-45 מעלות, מצח בשיפוע 300 מילימטר, צדדים 210 מילימטרים, רובה 128 מילימטר 100 EL אורך קנה, או 150 מילימטר אורך קנה 56 EL, משקל 185 EL , משקל 150 EL . מנוע טורבינת גז בכוח סוס. טנק חזק מאוד.
  אבל אפילו יותר מגניב הוא "טייגר"-5. שריון חזיתי: מצח גוף 350 מ"מ בזווית של 45 מעלות, מצח צריח 400 מ"מ בזווית של 50 מ"מ. הצדדים משופעים ב-300 מ"מ. אקדח 150 מ"מ 100 EL, או אקדח 174 מ"מ 70 EL, או אקדח 210 מ"מ 38 EL. משקל הוא 100 טון, מנוע טורבינת גז הוא 2500 כוחות סוס. המכונה החזקה ביותר לא תחדור אפילו ל-IS-7 ול-St. John's wort. זה יכול לשמש נגד אמריקה. אם כי יש לומר כי "טייגר"-5 אפילו לא היה בפרויקטים בהיסטוריה האמיתית. אבל זו לא אשמתו של אף אחד שהמלחמה הסתיימה כל כך מהר.
  אבל אפשר לשפר את משחק הטנק הוירטואלי.
  מדבדב החל להסתער על בירת ארה"ב וושינגטון ועל העיר הגדולה ביותר בניו יורק. כאן אתה באמת יכול לעבוד ולנצח.
  אם כי וירטואלית. כאן בוערת וושינגטון וטנקים גרמניים נוסעים לאורכה. ואף אחד לא יכול לעצור את טייגרס-5.
  מדבדב משלים מתקפה עיקשת על בירות ארה"ב וזה נראה כמו ניצחון. אבל יש גם יפן לפניה.
  . פרק מס' 5.
  מה עוד אני יכול לעשות במשחק? אבל משפחת הטנקים לב מעולם לא נכנסה לייצור. אלו באמת מפלצות כאן. אבל במלחמת העולם השנייה, המכונות הללו מסדרות מאוחרות יותר היו אפילו מיותרות. ועוד יותר נגד יפן עם הטנקים הקטנים והבינוניים שלה.
  אבל דמיטרי מדבדב החליט לגרש אותם קצת.
  הנה מיכל לב ראשון, הקיים רק בפרויקטים, ומגולם רק בחלקו במתכת. השריון הקדמי של הגוף הוא 120 מילימטרים בזווית של 45 מעלות, השריון הקדמי של הצריח 240 מילימטרים בזווית, הצדדים 82 מילימטרים, האקדח 105 מילימטרים, אורך הקנה 70 EL, כולו 80 טון, המנוע הוא 800 כוחות סוס. בכלל, מכונית שיכולה הייתה להופיע יחד עם הנמרים והפנתרים על בליטה של קורסק. עם נשק חזק מאוד לתקופתו והגנה מעולה על מצחי הצריח. אבל למרבה המזל היא לא הופיעה. רכב פרויקט "לב"-2. מצח הגופה נוטה ב-250 מילימטרים, מצח הצריח משופע ב-300 מילימטרים. הצדדים נטויים ב-200 מילימטרים. אקדח או 128 מ"מ 100 EL או 210 מ"מ 38 EL. משקל 100 טון, מנוע 1800 כוחות סוס. אין לו אח ורע בכוחו. עדיף על ה-IS-7, שיכול לפגוע בו רק בצד. אבל אז אתה נוסע הלאה, ו"אריה"-3 מופיע, גם הוא רודף אחרי מפלצת. שריון חזיתי של הגוף הוא 350 מ"מ, צריחים הם 450 מ"מ, עם שיפוע צד של 300 מ"מ במדרונות, תותח של 150 מ"מ ב-100 אל"ם, או 175 מ"מ ב-70 אל"ל, או 210 בגובה 56 אל"י, או משגר רקטות. ב-400 מ"מ. משקל 120 טון, מנוע 2500 כוחות סוס.
  כן, זה כוח אדיר.
  טנק "אריה"-4 הוא עוד מפלצת על. השריון הקדמי של הספינה הוא 450 מ"מ, השריון הקדמי של הצריח הוא 500 מ"מ. צידי הגוף והצריח משופעים ב-400 מ"מ. תותח 175 מ"מ ב-100 EL, תותח 210 מ"מ ב-70 EL, משגר רקטות 500 מ"מ. משקל המכונית הוא 150 טון, המנוע הוא 3500 כוחות סוס טורבינת גז. ממרחק רב הוא חודר לכל הטנקים, כולל IS-7 וה-T-93 האמריקאי. ואפילו תותחים ימיים לא יכולים לחדור אליו. זוהי מכונה חזקה, ועם תותח נוסף.
  אבל לב-5 החזק עוד יותר הוא מלך הטנקים. השריון הקדמי של הגוף הוא 600 מ"מ בזווית של 45 מעלות, הצריח בעובי 800 מ"מ, הדפנות 550 מ"מ בזווית. תותח 210 מ"מ ב-100 EL, תותח 300 מ"מ ב-70 EL, משגר רקטות 600 מ"מ. משקל המכונה הוא 200 טון, מנוע טורבינת הגז מפיק 5000 כוחות סוס. בלתי חדיר כמעט לכל סוגי הנשק, למעט טילים בעלי הספק גבוה , במיוחד רובים ופצצות בקליבר גדול. מסוגל לירות לעבר ספינות קרב ונושאות מטוסים. באמת סופר טנק.
  ובכן, בקיצור, יש מה לשחק. מדבדב מפעיל לחץ על יפן.
  אבל שוב מפריעים לו.
  מנהל ה-FSB מתקשר ואומר:
  - דמיטרי אנטולייביץ', תיתן כנס לעיתונאים?
  מדבדב קבע בהחלטיות:
  - עדיין לא!
  - למה?
  הנשיא בפועל הגיב:
  - יש לי זכות להתראיין או לא! אז החלטתי לא לתת את זה עדיין!
  מנהל ה-FSB הנהן:
  - אתה יכול להיות רגוע לעת עתה! הראיון לא ייעלם! אבל נחפש מקום אחר!
  מדבדב ציין:
  - כולם, התיישבו! אם כבר, הפנסיה של הגנרל שלך גדולה! אתה יכול לחיות בלי לעבוד!
  מנהל ה-FSB שאל בהפתעה:
  - לא חבל להיפרד מכוח עצום כזה?
  מדבדב ענה בכנות:
  - חבל, כמובן, אבל אדם נכנע לבלתי נמנע!
  מדבדב חזר שוב למשחק. הנשיא לשעבר של המדינה הגדולה והעשירה ביותר בעולם תפס סוף סוף את העניין. ולמה לא לשחק אם הם יכולים להסתדר בלעדיו עכשיו. למרות שהוא ראש המדינה בפועל.
  אבל איך אתה יכול להימנע מהפיתוי לחתוך את עצמך במשחק כזה? ובכן, כוחות גרמנים הגיעו לצ'וקוטקה. למרבה המזל, העברת ציוד במשחק היא הרבה יותר קלה מאשר במציאות. והם נוסעים לסין. ושם הם נכנסו לקרב עם היפנים. כמובן, באמצעות קוד ההונאה, מדבדב חילץ טנקי לב-5 והשליך אותם על הסמוראים. ואלה באמת מכוניות סופר קלאס.
  איך סמוראים נמחצים. אבל עדיין לא גבול השלמות.
  אבל מדוע, עד לסיום מלחמת העולם השנייה, אי אפשר להפעיל את הטנק הגרמני הכבד ביותר "עכבר" במפלסים?
  זו באמת חלוקה מחדש של השלמות וכתר היופי. ליתר דיוק, מה יכול לקרות אם ג'ינטומאניה תתפתח.
  מדבדב החל לגרש את העכברים.
  טנק העכבר, טנק שקיים למעשה במתכת, הכבד מבין אלו שממש התגלמו במתכת, נהג ואף נלחם. השריון הקדמי של ה"עכבר" הוא 150 מ"מ בתחתית הספינה, 200 מ"מ בחלק העליון של הגוף, 250 מ"מ בחזית הצריח, ו-210 מ"מ בצדדים. כפי שאנו יכולים לראות, הטנק, אפילו בגרסתו הראשונה, בלתי חדיר לכל הטנקים הסובייטיים הסדרתיים במצח ואפילו בצד. ה-IS-2 וה-SU-100 לא יכלו לחדור לטנק הזה מכל זווית. רק ה-IS-7 יכול היה ליצור בעיות עבור המאוס ולמעשה להילחם בטנק הזה. אבל ה-IS-7 הופיע רק לאחר המלחמה, ומעולם לא נכנס לייצור. וה"עכברים" יכלו להילחם בחזית כבר ב-1943. לטנק זה שני תותחים: קצר קנה 75 מ"מ ו-128 מ"מ 55 EL, המסוגל לחדור את כל הטנקים הסובייטיים מלבד IS-7 חזיתית. יתר על כן, ה-IS-2 ממרחק רב. היה גם תותח 150 מ"מ.
  "עכבר" שקל 188 טון והיה לו מנוע של 1250 כוחות סוס, וזה עדיין לא מספיק. בסך הכל, המכונית היא החזקה ביותר לתקופתה, ואין לה אח ורע.
  "עכבר"-2 הוא רכב מעוצב. יותר מושלם. בסיפור האמיתי, המכונית הייתה אמורה להיות נמוכה יותר בצללית וקלה יותר. אבל במשחק, כמובן, המכונית הפכה מושלמת יותר, נמוכה יותר בצללית, צפופה יותר בפריסה, אבל אפילו כבדה יותר. השריון הקדמי של גוף העכבר הוא 2,350 מ"מ. השריון הקדמי של הצריח הוא 450 מילימטרים. דפנות 300 מ"מ. התותחים הם 75 מ"מ ארוך קנה ו-150 מ"מ 70 EL, או הוביצר 210 מ"מ, או משגר רקטות 400 מ"מ. משקל 200 טון. מנוע טורבינת גז 2000 כוחות סוס.
  מכונת משחק "עכבר"-3. מושלם גם כן. השריון הקדמי של הגוף הוא 600 מ"מ, הצריח הוא 800 מ"מ, הצדדים הם 550 מ"מ. רובים 88 מ"מ 100 EL, ללחימה בטנקי אויב, ו-210 מ"מ 70 EL. או משגר רקטות 550 מ"מ. משקל המיכל הוא 250 טון, מנוע טורבינת הגז הוא 4000 כוחות סוס. הטנק כמעט בלתי חדיר עם כמעט כל כלי הנשק, למעט החזקים ביותר.
  "עכבר"-4 הוא אבולוציה חדשה של ג'ינטומאניה ומתקדמת יותר. השריון הקדמי של הספינה הוא 1000 מ"מ בזווית של 45 מעלות, השריון הקדמי של הצריח הוא 1200 מ"מ בזווית. הצדדים משופעים ב-850 מ"מ. חימוש: תותח 105 מ"מ 10EL ללחימה בטנקי אויב ודי מספיק כנגד כל סוגי הרכבים כמעט. נשק 300 מ"מ ב-70 EL, להשמדת ביצורים ומיותר לטנקים. או במקום זאת, משגר רקטות 750 מ"מ.
  משקל הרכב הוא 350 טון, וזה לא כל כך עבור שריון וכלי נשק כאלה. אפילו רובים של ספינת קרב לא יכולים לחדור חזיתית לרכב כזה. רק פגיעה ישירה מטיל שיוט חזק או פצצה גדולה מאוד יכולה להרוס מכונה כזו. מכל הזוויות הוא בלתי חדיר לכל הטנקים והתותחים המתנייעים של מלחמת העולם השנייה. המנוע הוא טורבינת גז של 6000 כוחות סוס.
  ובכן, "עכבר"-5 היא הרמה הגבוהה ביותר של הסדרה הזו. השריון הקדמי של מצח הגוף הוא 1600 מ"מ בזווית, מצח הצריח הוא 2000 מ"מ, הצדדים הם 1500 מ"מ בזווית.
  תותח 128 מ"מ עם 100 EL ללחימה בכל הטנקים, די מספיק מול כל המותגים כולל IS-7 ומשגר רקטות 900 מ"מ. רובים אחרים אינם מעשיים. יש תריסר מקלעים. משקל המיכל הוא 500 טון. מנוע טורבינת גז של 10,000 כוחות סוס. המכונית היא, נניח, השלמות עצמה. כמעט שום דבר לא יכול להכות לך במצח. סופר טנק...
  עם זאת, אם מישהו חושב שאי אפשר להמציא משהו יותר מגניב מ"עכבר"-5, אז זה בכלל לא נכון. הדמיון של מחברי משחק טוב על מלחמת העולם השנייה הוא בלתי מוגבל.
  לדוגמה, יש גם "עכברוש". בהיסטוריה האמיתית, הטנק הזה מחזיק בשיא הגודל בין כל רכבי הפרויקט, ואף התגלם בחלקו במתכת.
  לטנק "עכברוש" יש שריון חזיתי 400 מ"מ, וגם שריון הצד נוטה מעט. חימוש: ארבעה תותחי 210 מ"מ, או תותח 800 מ"מ אחד ושני הוביצרים 150 מ"מ, אחד עשר תותחי נ"מ. משקל הוא 2000 טון, למנועי דיזל הספק כולל של 10,000 כוחות סוס.
  טנק "ראט"-2 הוא אבולוציה של הרכב העיצובי עם פריסה מתקדמת יותר. חזיתית וכל שריון של 800 מ"מ, עם זווית גדולה של נטייה רציונלית. החימוש הוא תותח אחד בקוטר 1000 מ"מ וארבעה הוביצרים בקוטר 150 מ"מ, שישה עשר תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות קרקע ואוויר. משקל הוא 3000 טון, מנועי טורבינת גז, הספק כולל הוא 20,000 כוחות סוס.
  "Rat"-3 היא מכונה חזקה ומתקדמת עוד יותר. שריון 1200 - מילימטרים בזווית. חימוש: תותח 1250 מ"מ אחד ושישה הוביצרים 150 מ"מ. עשרים תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות הן לעבר מטרות אוויריות וקרקעיות. משקל 4000 טון, מנועי טורבינת גז, הספק כולל הוא 35,000 כוחות סוס.
  "ראט"-4 היא מכונה חזקה ומתקדמת עוד יותר. שריון של 1600 מ"מ בזווית. חימוש - תותח אחד 1600 מ"מ ותשעה הוביצרים 150 מ"מ, עשרים וחמישה תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות אוויר וקרקע. משקל 5000 טון, מנועי טורבינת גז, משופרים, הספק כולל של 50,000 כוחות סוס.
  "עכברוש"-5 הוא הטנק המגניב ביותר. שריון של 2500 מילימטר מכל הצדדים. חימוש: תותח אחד 2500 מ"מ. וחמישה עשר הוביצרים 150 מ"מ. ארבעים תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות אוויר וקרקע. משקל 10,000 טון. כור גרעיני כמנוע, הספק מעל 100,000 כוחות סוס.
  הטנק הוא בעצם הכי מגניב במשחק. ומבחינת משקל ושאר מאפיינים.
  ובכן, אתה יכול להפקיד את ההסתערות על טוקיו בידי "עכברוש"-5. נכון, זה כל כך יקר שצריך להריץ את קוד ההונאה כמה פעמים.
  אבל בסך הכל, מדבדב יכול להיות מרוצה. הוא שיחק ביסודיות.
  ולבסוף צפיתי ב-"Rat"-5 במציאות מדומה. איך לשחק בצורה לא ישרה.
  אבל אז הם מתקשרים שוב למדובב.
  הפעם סגן ראש הממשלה וממלא מקום ראש הממשלה הראשון הוא סילואנוב.
  הוא אמר בטון עצוב:
  - איבדנו את דמיטרי אנטולייביץ'! כמעט כל הקלפיות כבר נספרו!
  מדבדב העיר בשנון:
  - עדיף להפסיד טוב מאשר לנצח רע!
  סילואנוב הופתע:
  - איך זה אפשרי?
  מדבדב הסביר:
  - אם ויטלי קליצ'קו היה נבחר לראש עיריית קייב בפעם הראשונה, חזרתו לזירה לא הייתה מתקיימת. במקום אלוף גדול, ראש העיר יהיה מעשה צחוק!
  סילואנוב הסכים עם זה:
  - כן, אתה צודק, דמיטרי אנטולייביץ'! לקליטצ'קו היה יתרון להפסיד... אבל לצערי לא היה לך זכר ליתרון כזה!
  מדבדב שר בתגובה:
  אני חופשי, כמו ציפור בשמיים,
  אני חופשי, לאחר ששכחתי מה המשמעות של פחד...
  אני חופשי כמו הרוח הפרועה
  אני חופשי במציאות, לא בחלום!
  סילואנוב מלמל:
  - כן, אתה רק משורר דמיטרי אנטולייביץ'! אפשר לכתוב עליך פסוקים!
  מדבדב ענה ברצינות:
  - בכל מקרה, עכשיו אני יכול לעשות ברוגע את הדבר האהוב עלי - לשחק משחקי מחשב! ולפני כן, כבר עשרים שנה שיכולתי להרשות לעצמי את זה רק בהתקפים!
  סילואנוב מלמל בעייפות:
  - במשחקים?
  מדבדב אישר:
  - בדיוק משחקים! וזה יהיה שימושי עבורך ללמוד איזו אסטרטגיה צבאית-כלכלית!
  סגן ראש הממשלה הראשון העיר באי רצון:
  - אני מעדיף תרגול!
  מדבדב סינן בתגובה:
  - המציאות הרעה ארורה, היא יכולה לשגע אותך!
  סילואנוב ענה בקרירות:
  - רוצים לברוח מהמציאות עם עולם המשחקים? ראוי לשבח!
  הייתה אירוניה בדבריו של ממלא מקום ראש הממשלה.
  מדבדב אמר:
  - תן לי לתלות גם לך את הכוכב של גיבור רוסיה!
  סילואנוב ייעץ:
  - תלה את עצמך, אדוני הנשיא!
  מדבדב ציחקק והשיב:
  - אולי זה רעיון טוב! אחרת, פוטין זכה רק לאחר מותו!
  ממלא מקום ראש הממשלה מסר בתגובה:
  - תודה, אדוני הנשיא!
  מדבדב המשיך בלחן:
  - לעיניים ריקות מטופשות...
  סילואנוב שר יחד:
  - על זה שהכל אפשרי...
  מדבדב סיים:
  - אבל אתה לא יכול לחיות!
  ממלא מקום ראש הממשלה מסר בתגובה:
  אבל ברצינות, סביר להניח שהם יסירו אותי! נראה שנצטרך לטרוף!
  מדבדב הגיב בקרירות:
  - יש הרבה מקומות על פני כדור הארץ!
  סילואנוב הנהן וגרגר:
  - בקיצור, אדוני הנשיא, הבטחת לי כוכב גיבור!
  מדבדב צעק בכל ריאותיו:
  - הכן גזירה!
  הביאו לו נייר פרס נוסף. כאילו, תכתוב את הנשיא בפועל.
  במקביל, מדבדב העניק אותה לחבורה של אנשים. הכירו את שלנו!
  אה, זה כבר מאוחר מאוד, והנשיא בפועל של רוסיה נרדם.
  הוא חלם על היסטוריה אלטרנטיבית אחרת. הצבא הצארי, בראשות קורופטקין, נלחם לשחרר את פורט ארתור. אבל מדבדב עצמו הופיע על רובוט קרבי, עם לייזרים וקונכיות תרמוקוורק בגודל של זרע פרג, אבל קטלני כמו הפצצות שהוטלו על הירושימה.
  ואיך מדבדב יכול להילחם ביפנים עם הרובוט הקרבי שלו? איך סמוראים נקרעו, באלפים. ואיך הלייזרים והבלסטרים נכנסו לשימוש.
  והם טבחו ביפנים, במיוחד הם טבחו בהם. וניסרו אותו לחתיכות. וזה הרס את השורות שלהם.
  מדבדב, שאיבד את כסאו, מצא הנאה בקרב. הוא מכסח את הסמוראים האלה שהעזו לזעזע את כס המלוכה הקדוש.
  אבל האם זה באמת רע, נניח בכנות, בכנות, זה היה תחת הצאר?
  שאלוהים יעניק לכל מדינה צאר כמו ניקולאי השני. זו דוגמה אמיתית לשליט אינטליגנטי, ובו בזמן לאינטלקטואל.
  חבל שחסרון כזה כמו קורופטקין איכזב אותו. ועכשיו מדבדב לקח על עצמו את היפנים. ובואו נדשן אותם. ולעשות את זה זה מאוד מקפיץ.
  וקרני לייזר מכסחות סמוראים באלפים. עוד כמה דקות של קרב, ו
  אין צבא יפני.
  מה אכלו האדונים הסמוראים? ועכשיו אולי נוכל להתחיל לעבוד על הספינות שלך.
  מדבדב הרים את הרובוט הקרבי לאוויר ומיהר לעמדות הצי הטוגולזי. מה הוא חושב שהוא יכול לעשות עם האביר הרוסי?
  וככה מהר רובוט thermoquark ממהר. עכשיו הוא כבר מעל הים. ובואו להטביע את הצי של טוגו. חתוך ארמדיל, סיירות ויצורים חיים אחרים.
  ככה... מה אם נטיל גם פצצת מיני-תרמוקוורק?
  והגיבור החדש נוטש אותה. גל עולה ומטביע את ספינות ארץ השמש העולה.
  מדבדב צועק בשיא ריאותיו:
  - עבור רוסיה ניקולס,
  אני אקרע את כל היפנים לחתיכות!
  ושוב, הנשיא הרוסי בפועל נכנס לאקסטזה.
  זה נהדר להילחם עם רובוט כזה.
  בוא נטביע את הסמוראי שלך... ולא תהיה צושימה, ליפנים לא יהיה על מה להילחם.
  ספינות הסמוראים האחרונות כבר טובעות. איזה ניצחון זה!
  אבל עדיין יש חלקים מארץ השמש העולה שחוסמים את פורט ארתור. אנחנו צריכים באמת להתמודד איתם. לפתור את כל מתנגדי האימפריה של הצאר ניקולס.
  מדבדב שר בהתלהבות:
  והסמוראי עף לארץ,
  תחת לחץ פלדה ואש!
  ובואו נשמיד את הכוחות שצררו על פורט ארתור. באמת קרה שמבצר חזק נפל. ורוסיה קיבלה סטירת לחי. והכי חשוב, זה היה גרוע יותר ממלחמת קרים. שם הפסידה האימפריה של הצאר ניקולאי השני לקואליציה של אנגליה, צרפת, טורקיה וממלכת סרדיניה. והיא הפסידה בכבוד. והנה קצת יפן, שאף אחד לא נחשב ליריבה רצינית.
  תן לרוסיה לא לסבול השפלה. אולי זו הסיבה שסטלין, הזהיר והמאופק כל כך במדיניות החוץ, פתח חזית שנייה במזרח הרחוק נגד יפן. ואכן, הסמוראי השפיל את רוסיה הצארית יותר מדי.
  לשם כך, השמידו אותם עם פצצות תרמוקוורק זעירות ושרפו אותן בלייזרים.
  כדי שלא אעז להביס את רוסיה! הו, אלוהים תן שזלנסקי יהיה מלך מצליח.
  שוב, הרוסים והאוקראינים מאוחדים, ובקרוב יצטרפו אליהם בלארוסים.
  ויהיה שילוש של סלאבים!
  מדבדב סיים את היפנים ליד פורט ארתור, ומיהר הלאה... רוסיה ניצחה את יפן. היא לקחה את קוריאה, מנצ'וריה, איי קוריל וטייוואן. היא גם אילצה את היפנים לשלם שיפוי גדול.
  הצאר ניקולאי השני חיזק את מעמדו; מהפכה ומחשבה מיותרת לא הופיעו.
  רוסיה הצארית המשיכה לנוע ברחבי סין. והתרחבותו במזרח.
  אבל גרמניה של הקייזר, למרות העובדה שגרמניה הצארית הפכה למעצמה גדולה וצמחה אפילו מהר יותר ויותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, עדיין המשיכה ונכנסה למלחמת העולם הראשונה.
  כן, בשתי חזיתות.
  ובכן, עכשיו מדבדב לקח על עצמו את המשימה להשמיד את הגרמנים. אין להם סיבה לפגוע באבא הצאר.
  ואיך זה פוגע באויבים בלייזרים. ובואו נדרש אותם בפרוסיה המזרחית כמו הוריקן. מדבדב יורה לעבר חיילים גרמנים באמצעות לייזרים ואלומות אנרגיה כבידה.
  במקביל הופיעו הבנות. כמובן בביקיני. אלנקה ונטשה. ותנו לקראוטים לקצוץ בחרבות אור.
  כן, הצאר ניקולאי הגדול, הנאצים מעולם לא חלמו על דבר כזה. מה הם מתכננים נגדכם, אבות?
  מדבדב שר באגרסיביות:
  - מלונים, אבטיחים, לחמניות חיטה,
  אדמה נדיבה ומשגשגת...
  והוא יושב על כס המלכות בסנט פטרבורג,
  האב הצאר ניקולס!
  מועד ההשבעה נדחה מוקדם. ומדבדב הושאר לגמרי לנפשו. כאילו, בזמן שאתה מתמזמז עם הילד.
  מדבדב גם העניק לאחר מותו לאנדרופוב את הכוכב של גיבור רוסיה. מה שכנראה היה צריך לעשות קודם לכן. והוא הוציא צו על בניית אנדרטה לאנדרופוב.
  במקביל, הנשיא בפועל גם החזיר את יז'וב ויגודה לתפקידו. למה לעמוד על טקס כאן?
  אחר כך הקים מסדר חדש על שם בובי פישר. אבל אתה לא יכול להגיד שום דבר שהוא היה שחקן שחמט נהדר. ולא רק נהדר, אלא גם שערורייתי. הוא רצה להיות מעל כולם לא רק בשחמט.
  וגם שלוש דרגות: ברונזה, כסף וזהב!
  וכמובן, קודם כל, דמיטרי מדבדב העניק את הצו הזה ל: גארי קספרוב, אנטולי קרפוב ו... האחים קליצ'קו!
  ובמקביל, דמיטרי מדבדב הקים את מסדר ולדימיר קליצ'קו. גם מהלך מעניין. שלוש רמות: ברונזה, כסף, זהב.
  ואז יש את מסדר Svyatogor, פתרון מבריק.
  מדבדב היגוי ודוושות. והוא ממציא את זה שוב. זה דוב. דוב לכל הדובים.
  ויש לו רעיונות חדשים. למשל, תנו לכל רוסי מכונית חדשה.
  בינתיים לך לשחק במחשב. מה שמדבדב רצה יותר מכל. אז הוא פתח עכשיו אסטרטגיה חדשה. מלחמה ברמות שונות. על זה רצה הנשיא, אפילו הקודם, לשחק.
  אתה מתחיל עם חמישה פועלים ואלף יחידות כל אחד: פחם, ברזל, אבנים, שמן, מזון, זהב.
  ובואו קודם כל נבנה מרכז קהילתי כדי לייצר עובדים חדשים. לאחר מכן, אתה מתחיל לפתח מכרות וחקלאות.
  קודם כל, כמובן, השגת מזון על מנת להתאים יותר את העובדים.
  למדבדב יש את המחשב החזק והמודרני ביותר. ואתה יכול להוציא הרבה יחידות.
  אתה בונה לעצמך עיר ומרכזי מסחר חדשים. כסף, כמובן, הוא בעיה בהתחלה. עד שתבנה מנטה, שוק, אקדמיה למדעים וכו'.
  אבל מדבדב יודע דרך אוניברסלית להתעשר. לשכור עוד עובדים חקלאיים ולקנות משאבים ללחם. השוק מאוד זול לבנייה. ואז חסכת, קנית אקדמיה, בנית מנסרה, ויצרת מכרות חדשים. ואז עוד... וזהב זרם - המוצר היקר ביותר. במיוחד כשהמנטה עשתה זאת. ואז אפשר יהיה לשפר את הבארות. ככה הכסף זורם הרבה יותר כיף. יכול לשמש לשיפור. מסורים חדשים, כלים חקלאיים חדשים, טיוב קרקע, חקר דשנים. סוג חדש של מחרשה...
  לאחר מכן, העמקת הבארות ושאיבה של עובדים חדשים. חוות חדשות. ייצור בשר. בניית בתים. לבתי רופאים, שוטרים, בארות, שווקים, אדריכלים, כבאים. וכן הלאה... גביית מיסים. שיפורים חדשים בכריית זהב. ופיתוח של מבני שטח ועבודה חדשים.
  וכבר יש עוד ועוד כסף... יש עודפים ואפשר להתחיל לבנות צריפים.
  המשחק מעניין ומאתגר. העיר צומחת. עדיין אין מלחמה. כאן אפשר להקים זמן שלום, ולבחור באויב חלש יותר... למעשה מדבדב עדיין צובר כוח באסטרטגיה צבאית-כלכלית.
  האקדמיה הצבאית נבנתה. ואתה מתחיל להקים כוחות. פרשים, חיל רגלים, להביורים, מרגמות וכוחות אחרים. כמובן , ארטילריה. או אפילו שוב, על ידי שיפור בארות מפעל המיכלים. המכוניות הראשונות הן, כמובן, קלילות ופרימיטיביות, אך ניתן לנהוג בהן.
  מדבדב נסחף.
  המשחק כילה את הנשיא. אתה בונה לעצמך עוד ועוד בתים חדשים. הם כוללים בית ספר לסופרים, ספרייה ובידור ברמות שונות. בין אם זה מוזיקאים, רקדנים, להטוטנים, נגני סנט, גני חיות. או קזינו אחר.
  וכמובן, מקדשים לאלים שונים.
  כן, יש הרבה דתות שונות באימפריה. עדיף לבנות מקדשים שונים.
  וכאן הכל שונה. ומסגדים, כנסיות, בתי תפילה, מקדשים בודהיסטים, סטופות, אלים פגאניים.
  כן, שליחות עשירה. אתה גם בונה גשרים כשחוצים את הנהר.
  יש הרבה עבודה. ארגן גם פסטיבלים לדתות שונות כדי שהאלים לא ייעלבו.
  וכך הלאה ללא הפרעה. והעבודה באקדמיה למדע נמשכת, עכשיו שיפור אחד, ואז עוד אחד. או תרופה נגד מכרסמים או נגד חרקים - מה שמשפר את החקלאות, מופיעים טרקטורים.
  ואפילו האלים שולחים יבול טוב. אז אתה יכול להרחיק טנקים ומפעלי מטוסים. החל ממטוסים קלים, אתה יכול להגיע למפציצי אטום. ומספר היחידות גדל כל הזמן. זה כבר הגיע למאה אלף.
  מדבדב משחק ומקדם טכנולוגיות חדשות. אין עדיין פחד. אתה לא צריך להילחם, אתה יכול להעלות את מדד השגשוג והתרבות עבור העם שלך. וגם זה משנה. אבל עכשיו יש מספיק כסף ומשאבים.
  מה שעוד יותר טוב במשחק הוא שהבארות לא מתרוקנות. אתה יכול לנצח לחלץ משאבים.
  ולבנות ערים חדשות על המפה... או אפילו להתפנק לפירמידה או לפלא עולם אחר.
  מדבדב גם מוציא צריפים חדשים. נכון, שפע החיילים מפחית את מדד השגשוג. כאן, כמובן, נוצרת הבעיה. אבל בינתיים אין עם מי להילחם... אבל אפשר להכניס טכנולוגיות חדשות כדי להפוך טנקים ומטוסים למהירים יותר. ולהעלות את המפציצים הכבדים.
  עם זאת, מדוע לא, שכבר יש להם טנקים בינוניים, לא ללכוד את האויב ברמה של ימי הביניים?
  ומדבדב, לאחר שייצר טנקים נוספים ובמקביל שיפר את הפרמטרים שלהם, פולש במהירות למדינה השכנה.
  וגם מטוסים מלמעלה. ובואו נפציץ את האויב בכל הכוח. אתה ממטיר עליו נפאלם.
  וזה לא משחק לפי הכללים.
  מדבדב נהנה מהרס העיר מימי הביניים. ואז כל המדינה עם הצבא הפרימיטיבי שלה. הוא נהנה וניצח, למרות שהמטוסים והטנקים שלו קיבלו נזק קל. כך התברר שהאחיזה קלה יחסית. ואז שוב אתה בונה עיר על השטח שנכבש...
  והטנקים שלך כבר כבדים. אפשר לחבר גם מיגון אנטי גרעיני וגם שריון אקטיבי.
  מדבדב כבר שיחק עשר שעות ועיניו היו עייפות והחלו להיצמד. הנשיא בפועל נרדם.
  בהתחלה מדבדב הסתובב במשהו מעורפל. אבל זה לא נמשך זמן רב. ואז הטנק האולטרה-מודרני T-95 טס במעלה הגבעה. זה כבר היה סוף הסתיו, וטפטופי גשם פגעו בשריון.
  מדבדב אמר:
  - היום המכריע של הקרב על הר ויסוקאיה! ההר הזה שהוא המפתח לכל ההגנה על פורט ארתור. היום זה בדיוק 21 בנובמבר, או 4 בדצמבר לפי הסגנון החדש. - הפרופסור היכה בזעם את שריון באגרופו וקרא. - אבל לא תהיה לכידה של הר ויסוקאיה! טייסת האוקיינוס השקט תחיה!
  היפנים כמעט כבשו את הר ויסוקאיה. הם זחלו פנימה כמו נמלים, בנחלים עבים מכל עבר. ה-T-95 פתח באש בתותח 152 מ"מ מהיר.
  אלנקה לחצה על כפתור הג'ויסטיק, והתותח האוטומטי פגע ביפנים כמו תותח נ"מ. פגזי פיצול עוצמתיים עם פיצוץ גבוה הפילו מאות יפנים בירייה אחת.
  נטשה, בתורה, ירתה משמונה מקלעים כבדים. וגם העדפתי להשתמש בג'ויסטיק.
  מדבדב נהג בטנק, מכונת העל טיפסה בביטחון על המדרונות התלולים, והפסים מחצו את לוחמי ארץ השמש העולה.
  מרגריטה שרקה ואמרה:
  - אנחנו עושים היסטוריה!
  הנשיא בפועל אישר בכעס:
  - בוודאי! בשום פנים ואופן לא נאפשר לפורט ארתור להיכנע!
  אלנקה, ירה מאקדח, ירה עשרים כדורים בדקה, וירקה טיל עם כוח הרס מוגבר במשקל של חמישים קילוגרם. תוך דקה אחת התפרצו טון של מתכת וחומרי נפץ בדיוק.
  והילדה פגעה בצורה מדויקת מאוד.
  ומקלעים, כל אחד יורה חמשת אלפים כדורים בדקה. או ארבעים אלף כדורים גדולים, בפרק זמן קצר. ואיך הם לקחו על עצמם את הסמוראי? איך הם התחילו ללחוץ עליהם.
  אלנקה אפילו שרה:
  - ועפה עדר האויב ארצה, בלחץ הפלדה והעופרת!
  הטנק הרוסי פעל באגרסיביות. הנה הוא קיצץ אלף יפנים, הנה השני. הסרתם בשכבות.
  נטשה ציחקקה ושרה:
  - לתפארת רוס'! לעולם לא נשכח את ארץ המולדת!
  ושוב הוא יורה ממקלעי קליבר קטלניים. ואלפי יפנים שוכבים מתים.
  מדבדב לקח אותו ולחש:
  - הצאר ניקולס! אתה תהיה נהדר.
  ובואו נמחץ את הסמוראים הבלתי גמורים מתחת לזחלים.
  מרגריטה ציינה באופן הגיוני:
  - ניקולאי השני יכול להיות הגדול מבין הצארים. הייתה לו כל הזדמנות להפוך את סין למחוז רוסי - רוסיה הצהובה!
  מדבדב פגע בסמוראים, מיהר עליהם כמו זחלים ואמר:
  - שיהיה כך!
  פגז אחר פגז עף החוצה. הם התרבו כמו חומר מעין, ודורש הרבה פחות אנרגיה מהגידול בפועל באטומים ובמולקולות.
  אלנקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החינניות, אפילו קראה:
  - בשם הצארים הרוסים!
  . פרק מס' 6.
  האקדח שאג ושאג. אמנם, לא כל כך חזק, אבל עמום, אפשר היה לדבר.
  מרגריטה שאלה את הנשיא בפועל:
  - מה, מספר הקליפות הוא אינסופי?
  מדבדב השיב:
  - קוואזי-חומר אינו דורש הרבה אנרגיה כדי ליצור. ומילוי כור תרמו-גרעיני במים הוא קל כמו הפגזת אגסים!
  מרגריטה שרקה:
  - כן, זה מבריק! גם ככה אפשר להכין גלידת שוקולד!
  מדבדב התנגד באנחה:
  - עדיין לא, אבל בקרוב מאוד, כן! חבל שבינתיים אנחנו מקבלים רק מעין עניין!
  אלנקה, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, מחייכת עם שיני נמר גדולות, העירה:
  - היכולת הזו ליצור חומר היא גם מעין אלוהית!
  מדבדב ציחקק. סביב ההר היו פחות ופחות יפנים, ויותר ויותר גופות. הסמוראי ניסה לירות לעבר הטנק, אך לשווא. הפגזים קפצו מהשריון כמו טיפות גשם.
  הנשיא בפועל העיר:
  - והאדם נברא בצלם ובדמות אלוהים.
  אלנקה, שירתה פגזים קטלניים, העירה:
  - אם זה עדיין נוצר. אולי אנחנו, בני האדם, הישות האינטליגנטית, החזקה והחזקה ביותר ביקום!
  מדבדב הציע באופן הגיוני:
  - על אחת כמה וכמה ביסוס האנושות נחוץ! אנחנו צריכים להתאחד! אז לא נדע צער ותבוסה!
  נטשה אמרה בביטחון:
  - האימפריה הצארית מסוגלת לאחד את כולם! ולאחד את כולם, ללא יוצא מן הכלל, למונוליט!
  והילדה ירתה שוב במקלעים. מכריע את היפנים שמנסים להיכנס מהאגף השמאלי. הרימונים לא פגעו בטנק T-95. והתותחים, גם מרחוק, החטיאו, או שהפגזים שלהם לא היו יעילים. יתרה מכך, אין נשק חודר שריון באף מדינה בעולם. ואי אפשר לחדור לטנק כזה כל כך בקלות. ההגנה שלו מהשורה הראשונה.
  והמקלעים מכסחים והפגזים נסחפים. והם עושים הכל באופן ספציפי, ומאוד קטלני.
  נטשה ציחקקה ואמרה:
  - יפנים רבים יהיו חסרים!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - הרבה מאוד!
  והיא הבזיקה בעיניה הספיריות. ויש כל כך הרבה דברים שונים על הבחורה הזו, קטלנית אמיתית.
  הלוחמים יורים. וסמוראים מדממים. ארבעים אלף כדורים וטונה של פגזים לדקה, זהו כוח הרס גדול מאוד.
  נטשה מציינת:
  - אנחנו לוחמים שסובלים מוות חמור!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - ולא רק מוות, אלא מקור הכוח ביקום כולו!
  מרגריטה העירה בשיקול דעת:
  - אם רוסיה הצארית תכבוש את העולם כולו, אז כל המלחמות בתולדות האנושות יסתיימו אחת ולתמיד!
  מדבדב הסכים:
  - בוודאי מותק! אף אחד לא צריך מלחמות! אבל האנושות חייבת להתאחד!
  נטשה סיננה בשמחת פנתר שהורג שור:
  - כאשר אנו מאוחדים, אנו בלתי מנוצחים!
  והיא שחררה ניצוצות מעיניה! זו הילדה! הוא מכיל את להבות האש, וקרח ופלדה.
  אבל עכשיו היפנים האחרונים מתים. ואין מי שיסתער על ההר. יותר מחמישים אלף לוחמים הרוגים מארץ השמש העולה נותרו מתחת להר ויסוקאיה.
  הקרב הסתיים.
  הארבעה תפסו מקום על גבעה, ומדבדב העיר:
  "עדיף שלא נדבר עם חיל המצב כרגע." באופן כללי, מה אנחנו הולכים לעשות?
  אלנקה הציעה:
  - יש עדיין הרבה יפנים. בואו נשמיד את כל צבא נוגי.
  מרגריטה הסכימה בקלות עם זה:
  - זהו זה! נסחוט את כל הסמוראים! וזה יהיה מעולה!
  מדבדב חייך והעיר:
  - והטנק שלנו יכול גם לשחות מתחת למים ופגזי אש. בואו להטביע את הצי היפני!
  נטשה צווחה בהנאה:
  - זהו זה! נכון, בואו ניקח ונמחק את כל הסמוראים בים.
  הטייסת היפנית בדיוק החלה בהפצצת ההפצצה הבאה שלה. פגזים עפו, כולל מאחד עשר ושנים עשר אינץ' תותחים. וזה, אתה מבין, רציני.
  הטנק מיהר לכיוון החוף. אלנקה, טפחה באצבעותיה על גוף המכונית, העירה:
  - בסדר, לים. אבל איך נוכל לתת את היוזמה ליפנים ביבשה?
  מרגריטה, שהיה לה ידע על המלחמה, נזכרה:
  - היו לנו מקלעים, ורובה המוזין היה הרבה יותר אמין ויעיל מהיפני. ואם לא הכל הסתדר בים, אז ביבשה לא היה לסמוראי סיכוי!
  אלנקה הזיזה בכעס את רגלה היחפה לאורך הרצפה ומלמלה:
  - בגידה! בגידה טריוויאלית!
  נטשה הציעה:
  - נתלה את כולם!
  המיכל נכנס למים. מהצדדים הופיעו פרופלורים ששלטו במכונה. הנה המטרה הראשונה: משחתת יפנית. נטשה לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה הדקות.
  והפגז פגע בתחתית הספינה בכוח קטלני. הוא סובב את השריון.
  המשחתת קיבלה פגז נוסף. נטשה לחצה שוב על הבוהן.
  ואז היפנים טובעים.
  אלנקה צחקקה:
  - בואו נתחלף לטבוע! מקלעים אינם יעילים במיוחד מתחת למים!
  והילדה לחצה על הג'ויסטיק, והפעם שלחה פגז לתחתית המשחתת.
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - ובכן, יש לנו גברות!
  נטשה שלחה שוב פגז וצעקה:
  - בשם רוס', שיהיה ניצחון!
  אלנקה ירקה את הפגזים. היא חתכה את תחתית הספינה של ארץ השמש העולה והבחינה:
  - ובכל זאת, הכוח הצארי ברוסיה לא היה גרוע כפי שטענה התעמולה.
  מרגריטה הסכימה לכך ודיברה ברצון, במיוחד מכיוון שבכל מקרה לא היה לו מה לעשות.
  - תחת הצאר ניקולאי השני, רוסיה הציגה את תקן הזהב של כסף. המטבע של האימפריה הפך למוצק והיציב ביותר בעולם. גם המחירים נותרו כמעט ללא שינוי. ותחת הצאר ניקולאי התשלום הגיע לשלושים ושבעה רובל בחודש. למעשה, רוסיה הפכה לאחת המדינות המובילות בעולם מבחינת רמת החיים. הייצור התעשייתי הפך למקום הרביעי בעולם.
  דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב לאחר השינה, החל לשחק במחשב. במקרה זה, הוא חתך את עצמו כדי להמשיך באסטרטגיה. הכוח המחוזק ביצע התקפים. הנשיא בפועל של רוסיה השליך טנקים לקרב.
  וכבד.
  זה עדיין משחק טוב. נהגתי בו קצת וקיבלתי טנקים כבדים יותר ממאה טון. כשהיה נשיא, מדבדב רצה לפתח טנקים כבדים ממאה טון. אבל פוטין לא נתן את זה אז. אבל הרעיון נראה מפתה. רכבים סופר כבדים. ושישה סוגי מכוניות. למעלה מחמש ומאה טון.
  אבל עכשיו מדבדב זורק לקרב טנקים עם מנועים גרעיניים. וזה שובר את ההגנות של מדינות בדרג הביניים. ושוב הלכידות. כן, מעולה... כדי להקל קצת, חבר יועץ צבאי. ויחד איתו אתה מוביל את השמדת האויב. והלכידה שלו.
  הנה אתה כובש עוד אימפריה... כאן המלחמה רצינית יותר, אבל היא מנוהלת על ידי יועץ צבאי ברמת נפוליאון. אז אתה יכול פשוט לצפות ולהקים את האימפריה שלך עם כלכלן ברמה של סטוליפין.
  ומדבדב, אחרי שישב כמה שעות ליד מחשב עם מסך ענק, התחיל לנחור.
  הוא לא ישן יותר מדי זמן.
  אלנקה ירה לעבר היפנים. לאחר שהטביעה את הסיירת הפעם, היא שרה:
  - אנחנו החזקים בעולם,
  נסבול את כל האויבים שלנו בשירותים.
  המולדת לא מאמינה בדמעות,
  ואנחנו ניתן לאוליגרכים המרושעים את המוח שלהם!
  והילדה צחקה. והשיניים שלה נצצו בפנינים!
  מדבדב הציע:
  - מכיוון שהמלחמה עם יפן מסתיימת בניצחון, הצמיחה הכלכלית של רוסיה תהיה גדולה עוד יותר! והאימפריה הצארית תהפוך למדינה העשירה ביותר!
  אלנקה הטביעה משחתת נוספת ולחשה:
  - תמיד היינו עשירים! לא היה מספיק סדר!
  נטשה פגעה בספינת הקרב של ארץ השמש העולה והעיר:
  - לא היינו נחותים בשום אופן מהגרמנים במלחמת העולם הראשונה. אבל בגלל הטור החמישי, פספסנו את הניצחון!
  אלנקה גם שלחה פגז נוסף לתוך בטנו של הארמדיל והכריזה:
  - בוודאי! הטור החמישי אשם בכל. במלחמת העולם הראשונה לא יכלו הגרמנים אפילו להתקרב למינסק והוכו בגליציה. ותחת סטאלין כבר ראו את הקרמלין דרך משקפת. מה זה אומר?
  נטשה ירתה פגז נוסף בתחתית ספינת הקרב ומלמלה:
  - בגידה! פספסנו ניצחון כזה!
  מרגריטה גם ראתה צורך להזכיר:
  - אלמלא בגידה, היינו זוכים לשליטה בקונסטנטינופול ובאסיה הקטנה, וכן בגישה לים התיכון. והפסדנו כל כך הרבה בגלל הבגידה והטור החמישי!
  אלנקה שיגרה קליע נוסף:
  - כן, זה הטור החמישי! כמה צרות נגרמות על ידה! האימפריה הרוסית היא ישות ייחודית שיכולה להתרחב לכל העולם ולגרום לאנושות מאוחדת!
  נטשה מלמלה באגרסיביות:
  - בוודאי! יכולתי ובהחלט הייתי עושה הכל! ושהאנושות תהיה מאוחדת ובלתי מנוצחת!
  הילדה שלחה פגז נוסף, ולאחר מכן ספינת הקרב התפצלה לבסוף. והיפנים טבעו.
  מרגריטה העירה בבהלה בקולה:
  - תראה מה קורה בעולם עכשיו? רוסיה וארה"ב על סף מלחמה. וסין מאוכלסת יתר על המידה וטוטליטרית. אין סדר ושגשוג בעולם!
  נטשה שלחה פגז חדש, הפעם לסיירת, והסכימה:
  - אין סדר בעולם! אנחנו צריכים ניהול מאוחד!
  אלנקה ירתה את הפגז והינהנה בהסכמה:
  - וממשלה כזו עלולה להפוך לאימפריה צארית! האוטוקרטיה של רוסיה היא הערובה ליציבות ושגשוג עולמיים!
  והילדה שלחה פגז נוסף, שפיצל לבסוף את הסיירת.
  ברור שהיפנים התחרפנו. הם ירו ללא הבחנה, לא הבינו מי מטביע אותם.
  יש לציין כי ביבשה, ליפן לא היה יתרון רב במספרים. ואפילו בהיסטוריה האמיתית, היא הפסידה הרבה יותר הרוגים ופצועים מאשר רוסיה.
  אבל בים, הספינות של ארץ השמש העולה, שיוצרו בבריטניה ובארה"ב, היו מעט טובות יותר מהספינות הרוסיות, בעיקר מתוצרת מקומית.
  אבל גם כאן העליונות האיכותית של היפנים היא די חסרת משמעות. והרוסים יורים, אולי, יותר נכון.
  נטשה, שירתה והטביעה משחתת נוספת, העירה בעצבנות:
  - אכן, רוסיה ניצחה יריבים חזקים יותר. למשל, נפוליאון!
  אלנקה, לאחר ששלחה פגז לסיירת המשוריינת, הוסיפה:
  - הו כן! נפוליאון היה גאון! והוא היה חזק יותר, אבל ניצחנו אותו!
  מרגריטה נאנחה בכבדות ורטנה:
  - להפסיד ליפנים. זה כל כך מעצבן ופוגע!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - מאוד מעצבן! אבוי, בגלל זה, עידן שושלת רומנוב הסתיים. העידן מפואר, הרואי, עם כיבושים וניצחונות. ולמרות שלא היה לנו ג'ינגיס חאן משלנו, אנחנו עולים מאז תקופתו של איבן קליטה.
  והילדה שלחה קליע נוסף, קטלני מאוד. והסיירת המשוריינת התפצלה לשני חלקים.
  נטשה המשיכה, ועם פגז אחד היא הטביעה משחתת נוספת. ולסמוראים יש הרבה משחתות.
  הלוחם שאל את החבר'ה:
  - אבל אני תוהה מדוע בהיסטוריה של העולם, אף אחת מהאימפריות לא השיגה כוח מוחלט?
  אלנקה שוב שלחה פגז לבטן של משחתת אחרת והכריזה:
  - כן, באמת, למה? כולם נפלו. והאימפריה הפרסית, ואלכסנדר מוקדון, והאימפריה הרומית. למה אף אחד לא איחד את האנושות?
  נטשה רקעה ברגלה בתסכול. הטביעה ספינה אחרת ואמרה:
  - זהו זה! ג'ינגיס חאן יצר אימפריה שיכולה לרסק את העולם כולו. אך לאחר מותו ערכו בניו ונכדיו עימות וקרעו את האימפריה. רק רוסיה הצארית, עם המערכת המאוחדת שלה, הייתה מדינה כזו שיכולה להתקיים במשך מאות רבות ולהתרחב עד שתבלע את כל הגלובוס!
  אלנקה הבזיקה בעיניה והכריזה, והטביעה עוד משחתת:
  - תהילה לאימפריה הגדולה של הצאר ניקולס! לא ניתן כוח לבולשביקים הבלתי לגיטימיים ולממשלה הזמנית!
  נטשה שלחה גם פגז לתוך הספינה. היא הטביעה את היפנים ושרה:
  - אלוהים תשמור על המלך,
  ריבון חזק
  מלכות לתפארת,
  לתפארת שלנו!
  שלטו על פחד אויביכם -
  צאר אורתודוקסי!
  שלטו בתהילה
  לתפארתנו!
  נראה שהבנות ממש נדלקות. ככה הם השמידו את הסמוראי, אתה תתפעל מזה. ומדבדב הסיע את הרוצח שלו מתחת למים. באופן כללי, זה נשק מגניב. הוא מטביע את כל הצי היפני. אבל זה כוח גדול.
  שתים עשרה, רק ספינות משוריינות גדולות, עשרות קטנות יותר, כולל סיירות. יש יותר משישים משחתות לבד. לוקח זמן להרוס את כל זה.
  נטשה, שסיימה ספינה נוספת, שאלה את מדבדב:
  - מה אתה חושב, האם אלוהים קיים?
  הקצין הפועל חייך והשיב:
  - באיזה מובן?
  נטשה שלחה פגז חדש, סיימה את המשחתת, וציינה:
  - כן, לדתות יש הרבה גרסאות! יש גם פגאנים וגם מונותאיסטיים! לפעמים אתה מתחיל לחשוב על זה. ואתה בספק אם אלוהים קיים כשיש כזה בלגן בתורות!
  אלנקה פיצלה עוד משחתת וצחקקת העירה:
  - כן, בעניין זה קשה להאמין בתנ"ך. שאלוהים לבדו יתנהג כך. ואפילו היו לו מועדפים!
  נטשה הנהנה בהסכמה:
  - זהו זה. מאמין שעם אחד הוא עם אלוהים? ברור שזה לא ראוי לאינטליגנציה גבוהה יותר!
  לאחר מכן, החלה הילדה להטביע ספינת קרב בעלת טונות גדולות. הלוחם עבד.
  אבל מרגריטה הביעה את דעתה:
  - עדיין לא ברור איך ייתכן שאלוהים אוהב מעוות נשים כך!
  נטשה הופתעה:
  - איך זה מכוער?
  מרגריטה ענתה בכנות:
  - כן, הוא הופך אותן לזקנות! ומה יכול להיות יותר מגעיל מאישה זקנה!
  אלנקה ירה פגז לתוך בטנה של הסיירת והכריזה:
  - משום מה מסתובבות על פני האדמה נשים זקנות מגעילות מאוד, שזה גם טיפשי וגם מכוער נורא!
  נטשה הנידה בראשה ותמכה:
  - ולא סימפטי! ולא אסתטי!
  הלוחמת צחקה וקרצה לבן זוגה. כאילו, היא כל כך מגניבה ואגרסיבית.
  מדבדב העיר ברצינות:
  - אכן, הזיקנה רעה מאוד. זה הופך אנשים למכוערים, חלשים, פגיעים. אבל מנקודת מבט אבולוציונית, יש לזה כמה יתרונות!
  אלנקה הופתעה. לאחר שפגעה במשחתת אחרת, היא שאלה:
  - אילו יתרונות יכולים להיות במצב המגעיל הזה?
  מדבדב ענה ברצינות:
  - זה ממריץ את התפתחות המדע והאינטליגנציה. אם אדם לא הרגיש עייף, אז לא היה צורך להמציא מכונית. כמו כן , חולשתם של טפרים וניבים הובילה להמצאת הסכין. זמנים קרים ותקופות קרח לימדו אותנו להצית אש. מחלות עוררו את התפתחות הרפואה. - הנשיא בפועל הביט באיזו חכמה שלח אלנקה ספינה יפנית נוספת לקרקעית, והמשיך. - במובנים רבים, חולשות אנושיות עוררו את המדע. לא ידענו איך לטוס, אבל יצרנו מטוסים. וזו התקדמות!
  נטשה שלחה קליע נוסף וציינה:
  - התקדמות. אבל בכל זאת, כשאתה מסתכל על הזקנה, זה נהיה כל כך מגעיל. האם באמת אי אפשר בלי כיעור אנושי?
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - אפילו צעירים יכולים להמציא מטוס. למה למלא את הזקנה הארורה? זה נורא ומגעיל!
  מרגריטה שרה לא במקום:
  - לא אפרד מהקומסומול! אני אהיה צעיר לנצח!
  והילדה הניעה את אגרופה על המתכת.
  בינתיים, ספינת קרב נוספת טבעה.
  טנק הצוללות המשיך להטביע את הצי היפני. אדמירל טוגו עצמו מצא את עצמו במים ונאלץ להימלט בסירה. ליפן היה צי גדול, אך עמדה בפני נשק חדש ביסודו. ועכשיו היא הובסה לחלוטין.
  אלנקה, שהמשיכה להטביע ספינות יפניות, חשפה את שיניה, שהיו גדולות וחדות מאוד, והציעה:
  - על זה אני חושב. כמובן, חייבת להיות אסתטיקה של גופים. ואי אפשר שנשים יהיו מכוערות, עם עור רפוי וגוף כפוף.
  נטשה, לאחר ששלחה משחתת נוספת לקרקעית, הסכימה בקלות רבה עם זה:
  - כמובן! על זה עובד המדע!
  שני הלוחמים היו במצב רוח עליז מאוד. הם מטביעים בהצלחה את צי האויב.
  בנות אגרסיביות מסוגלות להישגים גדולים.
  מרגריטה, בינתיים, הביעה את מחשבתה:
  - גם דתות התעוררו עקב חולשת האדם. אם האדם היה חזק יותר, לא היו דתות. וכמובן, מוות ופחד מוות מביאים לכך שאדם מחפש לעצמו נחמה!
  אלנקה נזכרה:
  - השתתפתי בסיאנס, וראיתי משהו מדהים. אז יש בשמים!
  נטשה, עם ערמומיות בקולה, ציינה:
  - אין שום דבר מפתיע בקיומן של רוחות! אחרי הכל, אנחנו עפים בחלומות שלנו. זה אומר שיש נשמה, וכמו זיכרון של טיסות!
  מדבדב הנהן בהסכמה:
  - כן, יש נשמה! בהקשר זה, האדם הוא ייחודי! עכשיו אולי נוכל ליהנות קצת!
  הצי היפני נמס. המיכל התת-מימי שיחק תפקיד של רוצח. מרגריטה הייתה קצת עצובה. ראשית, היא מצאה את עצמה בתפקיד של ניצבת. ושנית, וזה מעצבן, אתה לא יכול לראות הכל טוב מאוד כשאתה מתחת למים. באופן כללי, לפיטר היו ספקות עזים לגבי אלוהים. למעשה, מדוע לאחר שהרוסים אימצו את הנצרות, נפלו עליהם צרות שונות. והפלישה המונגולית-טטרית, ולפני כן, הפיצול הפיאודלי של הנסיכים. מלחמות בין הרוסים.
  אז, סוף סוף, מתקופתו של איוון קליטה, החלה תחייתה של רוסיה,
  מוסקובי התחזק. עד, למשל, תחת איוון השלישי היא הפכה לבסוף למדינה אחת וריכוזית. וזרק את העול הטטרי.
  כן, כמובן, רוסיה עלתה. עד שמעדתי ביפן.
  זה סימן את סוף ההיסטוריה של המלוכה ושל שושלת רומנוב.
  עם זאת, המלוכה עזבה, אבל הסמכותנות נשארה.
  מרגריטה ליטפה בזהירות את אלנקה על גבה. הילדה גיגרה בשביעות רצון. נראה היה שהיא נהנית מזה.
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - אין שום דבר רע בכך שגבר אוהב ילדה וילדה אוהבת גבר. זה די טבעי. אבל יחד עם זאת, אנשים חייבים לשמור על הגינות.
  מרגריטה התנגדה בחוסר נחת:
  - בואו לא נקרא מוסר השכל. אני לא אוהב את זה!
  הנשיא בפועל גיחך:
  - ומי אוהב! אבל אנחנו צריכים להתמודד עם האמת. אנשים, בהקשר זה, שונים באופן ניכר מבעלי חיים!
  מרגריטה הנהנה בהסכמה:
  - כן, יש בינינו פער גדול!
  אלנקה השיבה בציניות:
  - ואתה יודע, בינך לבין הקוף, אני לא מבחין בהרבה הבדל!
  מרגריטה צחקה. אלנקה, בינתיים, הטביעה את האחרונה מבין שתים עשרה ספינות השריון של יפן. לאחר מכן, העירה הילדה:
  - כמעט סיימנו עם צי האויב!
  מדבדב חייך בציניות:
  - כן, אתם עובדים טובים! ולמעשה, הם מסוגלים להמון! באופן כללי, אני אוהב בנות לוחמות - הן כל כך סקסיות!
  מרגריטה סובבה את גופה ושרה:
  - אני נראה סקסי, אני כמו מעבד! ואני זז כמו רובוט - תוקפן קול!
  לאחר מכן התלמיד ליטף את אלנקה קצת יותר באומץ. הילדה לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה הארוכות ונראתה מקסימה.
  כמה חינניות התנועות שלה.
  דמיונה של מרגריטה תיאר נסיכה צועדת יחפה אל הפיגום. זה כל כך רומנטי. והנסיכה כל כך אדומה. פשטו ממנה את כל התכשיטים והשמלה היקרה שלה. כל מה שנותר זה השק. אבל מדי הכלא מפעילים עוד יותר את קסם פניו המתוקות, הנעימות והרעננות, כמו ורד. ושיער אש. כמה יפה הנסיכה הולכת להורג.
  ויש אלפי אנשים טובעים שם למעלה. ספינות מתפרקות, האלמנטים משתוללים.
  ויפן סופגת תבוסה עצומה וייחודית. אז כנראה שהסמוראים צריכים לחזור בתשובה על חטאיהם.
  מרגריטה חשבה, במה מאמינים היפנים? מה הדת שלהם? אחרי הכל הם עובדי אלילים. אבל הם ניצחו את רוסיה האורתודוקסית. אחרי זה, תחשוב על האלוהים של מי חזק יותר!
  והמונגולים היו עובדי אלילים, אבל כמה שטחים הם כבשו.
  מרגריטה שאלה את אלנקה:
  - אמור לי, יופי, איך אתה אוהב את רודנוברי?
  הילדה חייכה חיוך רחב ולאחר שהטביעה משחתת נוספת, ענתה:
  - דת טובה מאוד! יש אגדות כל כך יפות!
  מרגריטה שאלה ברמזים:
  - אתה חושב על אגדות? או שאולי כל האלים הרוסים האלה קיימים באמת?
  אלנקה משכה בכתפיה וענתה:
  - אולי קיימים גם אלפים וגם גמדים! הכל יכול לקרות בעולמנו. וקשה לומר מה באמת קיים ומה לא!
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - במידה מסוימת, הכל בעולמנו קיים. כל המחשבות, החלומות, הרצונות שלנו הם מה שאנחנו משאירים מאחור. יש לי תיאוריה מאוד מעניינת של ההיפרנוספרה, שבה קיים כל מה שאי פעם הומצא על ידי אנשים. כלומר, המחשבה קיימת לנצח. והיא נשארת בכמה עולמות אחרים, מקבילים.
  דמיטרי מדבדב התעורר משינה. ושוב הוא לקח את עבודתו הבסיסית, ליתר דיוק בניית אימפריה.
  ושוב כיבושים...
  ראשית, הרכיבו טנק חדש במשקל אלף טון ושגרו אותו לעמדות האויב. לא, כמובן, לא רק אחד, אלא הרבה מאוד.
  והם נעים בשטח זר. ומעל יש גם מטוסים עם פצצות אטום. ומה אם נרחיק גם את הפצצות? ולעשות השמדה?
  דמיטרי מדבדב הוא כמו כולם בשטח הפתוח.
  ועכשיו עוד מדינה נופלת למגפיים של דיקטטור. והכיבושים מגיעים. אבל הנה עוד אויב. גם המדינה גדולה... אתה יכול אפילו לתכנת את זה. הנה ברית המועצות ב-1941... יש פלישה. יחידות מדבדב התרבו אוטומטית במשך שעות רבות של משחק, ואוכלוסייתה מונה כבר יותר ממיליארד. מול 196 מיליון. וטכנולוגיה מודרנית יותר . וחיילים יכולים להידחף על ידי צריפים עד אינסוף.
  למרבה המזל, משאבים אלקטרוניים בלתי נדלים. ותפעיל לחץ על האויב, לחץ עליו.
  וטנקים במשקל אלף טון נשלחים לכורים גרעיניים ברחבי רוסיה היישר למוסקבה.
  וזה כמעט בלתי אפשרי לעזוב אותם - שום דבר לא לוקח!
  מדבדב מוביל את האסטרטגיה ומזמזם לעצמו... ואז, הוא עוצר את הטנקים המונעים בגרעין. וזורק את "פנתר"-2 לקרב. מכונית שעם זאת עדיין מסוגלת לנצח שלושים וארבע.
  מדבדב משחק עם עצמו על ידי העמסת פרמטרים שונים של המכוניות... "פנתר"-2... כמו פגיעה מרחוק. וזה יחדור לטנק סובייטי.
  ככה לא תפרוץ את זה! במיוחד במצח, אבל על הסיפון אפשר. הירי בעיצומו. והשלושים וארבע ממהרים... ומתים תחת מכות הרובים...
  הצבא שוב זז...ורובוטי קרב הופיעו. הם צועדים בעצמם. והפגזים מופלים על ידי לייזרים. והם עושים את זה בחוכמה רבה.
  והבנות הוירטואליות תוקפות.
  למדבדב יש עין נלהבת לאסטרטגיה. קרב מרגש. שוב אתה משחק את זה בעצמך, או מוסר את זה ליועץ צבאי. ואתה צופה בהתקדמות הקרב.
  הם מובילים את הטנקים שלהם למתקפה.
  כאן אתה יכול לנוע קדימה טנקים פירמידליים שהם פחות פגיעים ובלתי חדירים מכל הזוויות. הם זזים כמו משטח החלקה.
  והבנות רצות יחפות... ויורות בדרכן.
  עוד מלחמה. צעצוע מקורי. וכסף מגיע מבארות זהב בלי להתייבש. זה כמו במשחק, הכל לפי התוכנית, בלי כשלים, ובלי ירידה בטבע.
  הכל לא אוזל, והמשאבים לא פוחתים. למרות שזה לא נראה מאוד סביר.
  מדבדב הופסק על ידי שיחה. הנשיא בפועל הרים טלפון:
  - שלום!
  ראש הממשל הנשיאותי אמר:
  - אתה עדיין במשרד, דמיטרי אנטולייביץ'?
  מדבדב הגיב בחריפות:
  - כן! אני עדיין הנשיא!
  ראש המינהל אמר:
  - זלנסקי דורש שאחרי החנוכה תעזוב את המעון.
  שאל מדבדב, רועד:
  - ואיפה אגור?
  ראש המינהל השיב:
  - בדירה שלי! הכוח שלך הסתיים ואתה חייב לפנות את כל המקום!
  מדבדב גרגר בלחש:
  - יש לי בקשה לנשיא החדש - שיעזוב לי את המחשב!
  ראש המינהל שאל:
  - תן לי את מסדר אנדרו הקדוש הראשון ואבקש מזלנסקי שיהיה לך מחשב!
  מדבדב הנהן בהסכמה:
  - ובכן, זה אפשרי!
  . פרק מס' 7
  וקרא לעוזרו להכין גזרה. על הענקת מסדר אנדרו הקדוש הראשון לראש הממשל. התבנית מוכנה ועד כה חתמתי על האחריות.
  ואז מדבדב התחיל לשחק שוב.
  כעת הטנקים הווירטואליים שלו מתקרבים למוסקבה ומתחילים בהסתערות. העיר הזו מותקפת על ידי מכונות במשקל אלפיים טון.
  עם זאת, מדבדב גם זורק את "עכברוש" -5 למתקפה, זו מפלצת, לא טנק. עשרת אלפים טון במשקל!
  הכוחות מתקרבים לקרמלין... אז סטלין בורח. והוא נתפס על ידי בנות יחפות בביקיני. הם תופסים את האף באצבעותיהם החשופות. והם מכריחים את סטלין לנשק את עקביו החשופים.
  הנה חיילי האימפריה הווירטואלית חולפים על פני מוסקבה ויוצאים לאורל...
  גם לוכדים אותו...
  מדבדב מתחיל להנהן שוב ומתחיל לחלום.
  מרגריטה שאלה בציניות:
  - מה לגבי, למשל, חלוקה קלאסית יותר: גן עדן וגיהנום?
  מדבדב העיר בעגמומיות:
  - זה ככל הנראה הרעיון הפרימיטיבי של הקדמונים לגבי גמול לאחר המוות. במציאות, סביר להניח, הכל קצת יותר מסובך!
  נטשה קראה בהנאה כשהטביעה את אחת הספינות היפניות האחרונות:
  - המושבע והעתיק,
  האויב שוב נשבע
  תשפשף אותי
  טוחנים לאבקה.
  אבל המלאך לא ישן,
  והכל יסתדר. והכל ייגמר בטוב!
  הבנות סיימו את צי האויב. מדבדב האיץ את הטנק, רודף אחרי הסמוראי. כן, הם עשו עבודה טובה כאן. מעניין איך אפשר לתקן את ההיסטוריה. רוסיה הצארית הייתה מדינה רבת עוצמה שהתגברה לגובה. למרות שלא כל האנשים חיו טוב.
  אבל המדינה קמה. יום העבודה התקצר. חגים חדשים הופיעו. נוצר שלטון עצמי מקומי. השכר גדל עם מחירים יציבים. בתי ספר נפתחו. תחת הצאר ניקולאי השני, ההוצאות על חינוך גדלו יותר משש. החינוך היסודי הפך לחובה.
  כן, לא הכל השתנה לטובה מהר מספיק, אבל כמה המדינה הפסידה בגלל המהפכה ומלחמת האזרחים. כמה אנשים חכמים מתו ועזבו את מולדתם? ועכשיו, בחלק הזה של היקום יש סיכוי למנוע זאת.
  המיכל המיועל צף במהירות ובשקט מתחת למים. ועכשיו ההורס האחרון של ארץ השמש העולה הוטבע.
  נטשה אמרה בהנאה:
  - ככה אני צעיר!
  אלנקה תיקנה את הילדה והבהירה:
  כמה נהדרים כולנו כאן! הם נלחמו כמו לביאות!
  מרגריטה העירה בעצבנות:
  - שום דבר מיוחד! פשוט הייתה לנו טכנולוגיה טובה יותר!
  אלנקה צחקקה וענתה:
  - אבל ירינו את התותחים בעצמנו!
  נטשה תמכה בחבר שלה:
  - וגם אנחנו עשינו את זה בעצמנו! וזו עין חדה...
  מרגריטה בחרה:
  - ידיים מלוכסנות!
  נטשה צחקה והשיבה:
  - ואת ילדה מקסימה!
  מרגריטה אמרה בכנות:
  אני מרחם על היפנים. הם מציירים קריקטורות נפלאות. אני אוהב במיוחד הנטאי!
  אלנקה צחקה וסובבה את רגלה באוויר:
  -הנטאי, זה מגניב! אפילו מאוד מגניב!
  נטשה, בחיוך של ילדה שטעמה את הריבה, הציעה:
  - ובואו אולי נבעט גם לפשיסטים!
  מדבדב הנהן בחיוך:
  - רעיון טוב. אבל בואו נסיים קודם את כוחות היבשה היפניים. ואנחנו נעזור לסיים את המלחמה מהר יותר. אז הפשיזם הזה לא מופיע ביקום הזה.
  הבנות ענו פה אחד:
  -והוא לא יופיע, וסין תהיה שלנו!
  לאחר שהצי היפני הוטבע, טנק העל T-95 עלה לפני השטח.
  ואז מדבדב התחיל לחלום על כל מיני שטויות.
  הלוחם אלנקה קם להגנה של ריאזאן. נטשה הייתה איתה.
  שתי הבנות בשריון קל, עם חרב בכל יד. ומתחת לרגליים יש דיסקים מיוחדים ודקים.
  צבא עצום של מונגולים-טטרים הסתער.
  מדרגות ארוכות רבות כיסו את הקירות בבת אחת. הם היו שונים: סרוגים מבולי שורש, הפילו עצי אורן עם מוטות צולבים. נעשה שימוש גם בסולמות כבדים עם שורות של בולי עץ. הסוללות, הודות לקצב הבנייה המהיר, התבררו כגבוהות מכפי שציפו הטטרים, מדרגות רבות לא הגיעו לפסגה. לפנים, המונגולים גירשו את מעט האורוסים שנלכדו. העם הרוסי העדיף מוות על חרפת השבי.
  אבל המונגולים היו בלתי פוסקים.
  דחפו באכזריות עם חניתות מושחזות, האנשים המותשים נבעטו למעלה, בתקווה שהעם הרוסי, שלא רצה להרוג את שלו, ייכנע. או, בחסות אסירים, להסתנן לסוללת הקרח. כמה מהאסירים מיהרו למטה בצרחות, מחליקים במורד הקרח הקפוא, מפילים את הגרעינים השנואים, קורעים חרבות מידיהם ומיד נופלים חתוכים לרסיסים. אנשים עלו במהירות במדרגות, אתה לא מבין איזה סוג ושבט?
  חצי עירומים, בסמרטוטים, עם מועדון בידיים, עם גב דקור ומדמם. האיש ואול, לבוש שריון, כבר הרים גרזן ענק, כאשר הם צרחו נואשות מלמטה:
  -אל תשמיד אותנו, אביר, אנחנו שלנו, הרוסים!
  Voivode Dikoros קפץ אל הקיר וצעק:
  -אני מריח שזה שלנו!
  זעקה נואשת אישרה זאת:
  -חכה לקצוץ, שלך! אין מוגלנים בינינו!
  חכמה מאוד אלנקה צעקה:
  -מי שמצליב את עצמו נכון הוא אחד משלו!
  - תטבלו, אורתודוקסים!
  בקול מפחיד, הסוסים התקרבו למרחק של קילומטר, ואולה-מורובין הענקית שאגה.
  מגיני ריאזאן אישרו:
  -ימין! בֶּאֱמֶת!
  הם הדהדו פה אחד על כל הקירות:
  - קדימה, אחים, עשו את אות הצלב!
  מאות אסירים מרופטים, כחולים מהקור, טיפסו מעל הסוללה ונפלו, ממשיכים להצטלב מכנית. חלקם הרימו מיד אבנים שהונחו מראש והשליכו אותן בזעם לעבר המונגולים. רבים מתושבי ריאזאן ראו את הטטרים בפעם הראשונה, אפילו יריבים מסורתיים רבים, אותם קיפצ'קים, החליפו לבגדים מונגוליים.
  האויבים לבשו מעילי פרווה ארוכים, כל כך ארוכים עד שהם הסתבכו במכפלות. לגרעיני הגרעין הנבחרים היו צלחות נחושת וברזל תלויות על החזה וגבם היה פתוח. כדי להפחיד את האורוסים, רבים צבעו את פניהם המרושעות והנשיות בדם.
  אבל האורוסים לא נרתעו, ופגשו את האויב בחרבות וגרזנים. מהמכה הסוחפת החזקה של ואולה, חמישה מונגולים נהרגו בבת אחת, המכה השנייה ועוד שלושה! לוחמים אחרים נלחמו לא יותר גרוע. הטטרים טיפסו במגושם במעלה הפיר החלקלק: הם לא יכלו להתכסות כראוי במגנים או לחתוך בחרבים. כאשר, במחיר אבדות אדירות, הגיע הצבא המונגולי לפסגה, נשפכו עליהם מים רותחים ונשק נוראי: זפת בוערת.
  אפילו נשים וילדים קטנים שפכו מים צורבים וזרקו אבנים ובלוקים. קלע קטן עם חיצים מורעלים היו יעילים במיוחד: אפילו ילד בן חמש, שעדיין לא היה מסוגל למשוך חוט קשת חזק בידיו הקטנות, יכול היה לירות מהן. ולהחמיץ כשיורים לתוך מסה עבה כזו זה הרבה יותר קשה מאשר לפגוע. התקיפה נחנקה בבירור, גופות מרוטשות התגלגלו מטה בכמויות גדולות.
  דרך טלסקופ שיוצר במיומנות על ידי הסינים, גאיוק חאן צפה מקרוב בקרב. הוא ליקק את שפתיו והכה את שפתיו, מדי פעם, מיישר את קסדת הפרווה המוזהבת שלו, שעלתה בעקשנות ומעצבנת על מצחו. ואז הוא זרק את הצינור בכעס.
  -הלוחמים שלנו מתים! בורונדי והנחש הצהוב באים אלי!
  הטורגאודים מיהרו לבצע את פקודת הכתר כגן. גויוק עמד להתיישב על כיסא שנהב מגולף כשיד מונחת ברכות על כתפו:
  -אל תדאג, אחלה! הרגיע את מבטך הפרוע!
  מנגינה צמיגה מגרגרת, די מזכירה את קולה של אישה.
  גאיוק חאן חש מנומנם ובקושי יכול היה לעמוד על רגליו. כן, זה הוא. שוב, כמו רוח רפאים, הופיע מולו הנחש הצהוב - האדם הנורא ביותר בצבאו, שד גיהנום מיפן הרחוקה והבלתי נגישה.
  -אתה!
  היורש של חאגאן העליון הפנה אצבע טיפשה! הנחש הצהוב המשיך להתפשט, לפעמים גדל, לפעמים ירד:
  -אני! ואני רואה דרכך! הגיע הזמן למתן את הכעס שלך! ובכן, ליתר דיוק, הביאו את כל המילואים שלכם לקרב בהקדם האפשרי! ואני אעזור לכם, אחים, ואתן הפתעה כזו לאויב! מהלך החתימה, תאמין לי, יהיה נכון!
  -דזה, דזה, דזה! אני אזרוק תומן נבחר לקרב בפיקודו של בורונדי! ביחד תובילו את המתקפה!
  היפני הבזיק בעיניו וחשף את שיניו הצהובות הגדולות:
  -אין שדים לבנים, אני רוצה להרוג את השווים שלי! כמו נינג'ה אמיתי!
  הנחש הצהוב הבזיק את הקמע שלו, שריקה בלתי מורגשת הופיעה בפיו, ונשמעה מנגינה מנצנצת.
  גאיוק חשב שלעגים לו, אבל לא היה לו כוח ולא רצון להתווכח עם מכשף הנינג'ה. ברגע זה, הטורגאודים דחפו בגסות את בורונדאי, גאיוק חאן לא אהב את החסות הצייתנית הזו של סובודאי-בגאטור.
  -עור יין דולף! אתה לא רואה שמיטב הלוחמים מתים מתחת לחומות בירת אורוס? קחו את ה"ברקוטים" מיד ולאחר שעברו את הנהר, כרתו את האורוסים במכה מתחת לקיר הימני.
  הבורונדאי המנוסה העז להתנגד:
  -הקרח עדיין לא חזק, תחת מכות אלפי פרסות הוא פשוט יתפוצץ.
  באופן בלתי צפוי, היפני האימתני ענה לגיאוק.
  - הדאגה שלך ראויה להערכה. אבל המאמצים שלך לשווא! אבקת הקסם קשרה קרח על הנהר חזק יותר מפלדה צבאית! ובכן, קפוץ קדימה, הזמנו אותך!
  הנינג'ה הגדול יודע מה הוא אומר! סע מהר יותר, אם אתה שולט בברד, אני אתן אסכולה של סוסים כפרס!
  צעק גאיוק חאן וניענע את אצבעותיו. בורונדאי לא העזה לסתור יותר - זה היה רצוף מוות. המונגולי עם להקת פרשים מדובללים נעלם מהעין. לפתע התקרב צל, היה רעש מעל הראש, וגל אוויר חזק גרם לקסדה של הכתר קגן לעוף:
  -חֲרָקִירִי! אז הפרפר פרפר! עכשיו לאורוסים תהיה "פוליסה".
  דרקון ענק ריחף מעל פני השטח, כנפיו הזהובות נושפות את סחפי השלג, ולשונות לוהטות נשפכו משלושת פיותיו הטורפים.
  -נמייה נפלאה!
  לגיאוק אפילו לא היה זמן לפחד:
  -הוא מסוגל לשרוף את כל ריאזאן.
  לא הכל, אבל הוא יצית את הקיר. קדימה, גודזילה הקטנה שלי!
  החלום הנפלא של מדבדב נמשך. לנשיא בפועל היה דמיון אדיר.
  דרקון אדיר, עם מוטת כנפיים של חמישים מטרים, נסק באוויר. המונגולים והשמאנים המלווים אותם יללו בזעם. טומן, בפיקודו של בורונדאי, טס בחטף אל הקרח, כמה סוסים מעדו, והם ורוכביהם נרמסו מיד על ידי גוש ברזל מטורף. המפלצת התלת-ראשית, בינתיים, צללה בצורה חלקה על הקיר. במדבר הבינה את הסכנה של תקיפה אווירית לפני האחרים. ובכן, כמובן, לא רציתי לחשוף את קלפי המנצח שלי מבעוד מועד, אבל כדי להציל את העיר, אצטרך להשתמש בנשק לא ידוע עד אותו יום. למפלצת המכונפת עמדה מפלצת מכנית שנראתה במעורפל כמו תערובת של עכביש ומרבה רגליים מפלדה. עשן כבר עלה מדוד הקיטור. כל הכבוד חבר'ה שזרקו את הפחם מראש.
  קטפולת הקיטור היא שילוב מופתי של טכנולוגיות של קטר קיטור, כננת, בליסטה מרובה רגליים ואפילו... קופסת סנאפ מוזיקלית. והחיה הזו, שחושלה מפלדה מוקשה, עלולה לזרוק כל דבר מזיק כמעט במהירות של מקלע למרחק של עד שני מיילים. בנות לוחמות היו הראשונות בעולם שחשבו להתאים מנוע בוכנה לזריקת מטענים. Dikoros באופן אישי סובב את הידית, סרט מזויף במיומנות משרשראות החל לנוע, והחדיר אבנים לתוך הלהבים המסתובבים במהירות.
  מכיוון שהטטרים מיהרו בערימה צפופה, כמעט ולא היו החמצות; להיפך, כל אבן מרוצפת כבדה, מקפצת, הפילה כמה פרשים לוחצים. דבר אחד רע, סולם המכוון חלש למדי, אתה עדיין יכול לפגוע במונגולים, אבל נסה, פגע בדרקון מעופף! המפלצת התלת-ראשית סובבה את ראשה ופתחה את לסתותיה הרחבות, המנומרות, המנצנצות ביהלומים.
  הלהבה הנמלטת חלפה על פני הסוללה ופגעה בבתים. צווחות וצרחות נשמעו, כמה נשים עיוורות למחצה רצו ברחוב, ובתים עלו באש במהירות לא טבעית. למרבה המזל, חול וחביות מים כבדות, כמו גם מכבי האש, היו בכוננות. חלק מהצריפים, בעיקר אלו הקרובים לקיר, כוסו באסבסט עמיד בפני אש. תחת הלחץ הידידותי, הר הגעש הטורף החוויר, ולאחר שאיבד את כוחו, הפך לזרמים של עשן חיוור.
  אך ברור שהדרקון לא רצה לוותר, בצאתו מהצלילה, הוא הסתובב בחסד של לוחם סער עמוס ושוב הוריד זרמים של טורנדו לוהט. הטטרים כבר הצליחו להגיע לחומה, אז הלהבות המשתוללות פגעו גם בהם. הבורונדאי האימתני היה בין הקורבנות; בגדיו המפוארים עלו באש, והוא מיהר בחזרה בשאגת חזיר פצוע. גם החיילים הרוסים סבלו, וחלק מהקרח נמס באופן ניכר, וחשף את האדמה ואת בולי העץ. הבגדים על דיקורוס היו עשן, אבל הלוחם אנטונוב שעמד על הקיר הצליח לשפוך עליו דלי מים, וקיטור עלה מהדואר החם.
  -איזו אובססיה שטנית, חבל שאלנקה המגניבה לא רואה אותנו!
  הדרקון הסתובב שוב וניסה להיכנס למעגל השלישי. המכשף סאבלי היכה באצבעותיו, הוא הצליח לשגר כדור אש קטן, המכה פגעה בראשו האמצעי של הדרקון. הפיצוץ הקטן לא גרם להפסדים מיוחדים למפלצת התלת-ראשית, אלא הפיל אותה מעט ממסלולה, כתוצאה מכך ירה הדרקון מבעוד מועד, מערבולת לוהטת פגעה בשורות הנאקרים הנערמות. ושוב יללות מטורפות, חלק מהטטרים זזו אחורה. זה היה אז שדיקורוס הבחין בנערה צעירה גבוהה, מנופפת בזריזות בשתי חרבות פיפיות. במהירות בלתי אנושית היא קצצה את יריביה לכרוב, נתנה מכות איומות עם רגליה, מרפקיה ואפילו ראשה, מתנופפת כמו פרפר.
  רק אחד, או יותר נכון שניים, היו יכולים לגרום להרס שכזה:
  -ג'וליאנה! מלאך אדום, זה אתה?!
  - אתה מריח פרחים עם האף שלך! מגובה שלושה מטרים!
  אלנקה ענתה בצחוק. הנערה הלוחמת, במהירות של צ'יטה מטורפת, עפה אל הסוללה, והשאירה סימני דם בקושי מורגשים על הקיר.
  -אל תדבר, הכל ברור! עלינו לכבות את הלפיד המכונף!
  אלנקה שרקה בפראות, הדרקון, לאחר שהתיישר ממעופו, נכנס למעגל הרביעי. לוחם שעמד בקרבת מקום אמר לה:
  -השתמש בקטפולטה, אלנקה, תפיל אותו עם סלע.
  הנערה הלוחמת נבחה בצורה מאיימת.
  -אני עצמי יודע טוב יותר במה להשתמש!
  אלנקה הרימה שלוש שרשראות מזויפות במיומנות במהירות הבזק. זה גם היה הרעיון של בנות הלוחמות שלהן: לחבר שתיים או שלוש אבנים קטנות, לירות שתיים או יותר בליסטות ולכסח, להרוס קו שלם. לאחר שפרסה את קטפולטת הקיטור, אלנקה קפץ על הלהב ובעט במנוף. היא הושלכה גבוה למעלה, וכבר במנוסה הניפה הילדה הלוחמת את זרועותיה, מסובבת באדנות את חרבותיה, מכוונת את התנועה המהירה, והצליחה לנחות על גבו של הדרקון, משובץ קוצים. המפלצת נרעדה וניסתה לזרוק מעליה את הנערה-רוכבת הנועזת, אבל השלשלאות המעוותות במיומנות הכריעו את הפיות הענקיים - המפלצת האימתנית הייתה אוכף לגמרי.
  -למה אתה צריך שלושה ראשים? חסר אחד? הם מלאים חורים, אז אני אקשר אותם יחד כדי שהמוח האחרון לא יעוף החוצה!
  הילדה הלוחמת צחקה מהבדיחה המגושמת שלה. הדרקון צבר גובה בחדות, ואז שיחזר את הלולאה של נסטרוב, השרירים מתחת לעור רעדו, המפלצת עשתה מאמצים נואשים לזרוק את הרוכב הלא קרוא. זרמי אוויר חמים נשפו על פני הגוף הענק, העפיפון זינק כמו אבן ששוחררה מעוטה, או, קרוב לוודאי, ממטאור. הגל האטמוספרי הפיל את הטטארים מהמסלול.
  אלנקה אמרה:
  -לא מרשים!
  שנתו של הנשיא בפועל עדיין נמשכה. מר מדבדב התפרק מעט, אולי אפילו מרוב צער.
  ואכן, איזה דרקון מתעוות היה עבור נערת המחסל כאשר עברה עומסים קיצוניים בשניים עשר מישורים משתנים, האיצה למאה וחמישים כוח הכבידה ומיד צוללת לחוסר משקל, ואז שוב הגיעה לגבול העומס התת-קטלני. כל נציג של החי והצומח הוא תולעת מול המוצר הזה של הנדסה גנטית.
  המפלצת עשתה ניסיון לסובב את ראשיה, מצלצלת נורא עם פיה הענק. הנערה הלוחמת חתכה בחרבה האגדית בכל כוחה, מכוונת למקום הרגיש ביותר - הנחיר. המכה הראשונה הייתה שטוחה, חרוזים כסופים עפו מהנחיר, כמו פנינים הם נצצו בשמש:
  "הנזלת שלך יפה, נכון, אומרים שדרקון יכול לעשות את צרכיו של זהב."
  הנחש היכה באור. בתגובה, אלנקה היפה והזריזה חתכה עם הקצה, המכה הייתה חדה ומדויקת, הלהב הפך לאדום קלות, וטיפות טל-אודם דובדבן הופיעו מאפה הענק. הם קפאו ממש תוך כדי תנועה, משלבים את עצמם לכדי קישוט מוזר.
  הילדה צחקה:
  - מגניב, קדימה, חזור על הטריק!
  המפלצת כבר התעוותה, אבל המשיכה לצבור גובה, עיר הבירה ריאזאן הפכה קטנה יותר ויותר. הנה הוא בגלגל עגלה, עכשיו בצלוחית, והנה הוא בגודל של פרג, נעלם לבסוף מאחורי העננים. השמיים הבזיקו שחורים, מלאים בכוכבים בהירים, הם טיפסו לסטרטוספירה, היה קשה לנשום, ואקום קר נשף פנימה. למרות שאלנקה האגדית היא לא אדם רגיל, היא לא יכולה בלי אוויר בכלל. אבל, כנראה, הדרקון גם מגרד, לזוחל יש פרכוסים, חסר נשימה, אז אנחנו צריכים להוריד את הגובה. ברור שאין רצון לחזור על הישגו של רוסלן, שהחזיק בזקנו של צ'רנומורץ במשך שלושה ימים ושלושה לילות. משפט מאתר ילדים מהבהב בראשה, ומשום מה היא מאוד רוצה לחזור עליו.
  והילדה הלוחמת אומרת:
  -אנחנו מאותו דם, אתה ואני!
  נראה שהדרקון קלט את המשמעות, רעד ועצר את מעופו. ואז זה התחיל לרדת לאט.
  הלוחם היפה והשרירי אמר:
  -אתה חושב נכון, אחי המכונף! יהיו לנו תוצאות איתך!
  טבח אמיתי היה בעיצומו למטה, המונגולים כבר התגלגלו מהחומות, נטשה המפוארת החליטה שהגיע הרגע האופטימלי להכות. כל הכבוד, ילדה אמיצה, אתה יכול לראות אותה מיד, היכן שהיא עברה, נותר שביל עקוב מדם מרוצף עבות בגופות. לא רק רגליה וזרועותיה, שתי הצמות המוארכות של נטשה מסריחות מפגיונות השזורות לשרשראות עשויות פלדה מוקשה.
  אלנקה אמרה לעצמה ורקעה ברגלה:
  -אין ספק שאכין לעצמי חפצים אישיים כאלה! עכשיו, בואו לחמם את המוגלנים!
  להבה פראית פרצה כמו הר געש משולש מהגרונות המשומרים, הטטרים התגודדו חזק מדי, והם פשוט טוגנו במאות, נשפכו מפי אש גיהינום. הסוסים נבהלו במיוחד, אולם רוב הסוסים כבר נהדפו ממכה פתאומית בגב, רק השומר האישי של גויוק חאן נותר מתחת לאוכף. ההתפרצות נמשכה, וסחפה מאות ומאות לוחמים במחלקה אחת בהוריקן לוהט. הנחש הצהוב צפה בעיניים מצומצמות בשובו של הדרקון הקטן שלו.
  הלוחם מהמזרח שאג:
  -בּוֹגֵד! כולכם נציגי משפחת הדרקונים, אתם תמיד בוגדים ומשרתים את מי שחזק יותר!
  כועס, מכשף הנינג'ה ניסה להביס את הרוכב הנועז, והשליך פולסרים במהירות מקלעים. אלנה הלוחמת הצעירה חייכה ושרה בקול:
  - עם מי אש - להפיל את הכוס! אתה זר מגניב - אתה יורק אש!
  זו בחורה - עליזה, עם הומור. ופולסרים עשויים מאש אינם מפחדים ממנה.
  אלנה הפילה אותם בקלות, תוך שימוש בכלי נשק אגדיים ומדי פעם מכוונת את החיה לעבר יחידות האויב. להביור רב פעמי זה עם כנפיים עדיף על מאה מכניים רתומים לסוסים.
  אולי אפילו זה מגניב יותר ממטוס תקיפה, ואיך יש לו כל כך הרבה דלק, והפתיל לא נגמר? תצטרך ללמוד את המפלצת בשעות הפנאי שלך וליצור נשק חדש שלא נראה בעבר! החצים קופצים על העור המשוריין העבה והססגוני, מנצנץ בכל צבעי הקשת, כמו דוחן. הלהיטים משנים רק לרגע את הצבע: אדום אודם הופך לילך-סגול. לילך-ספיר, להיפך, הופך לארגמן-כתום, צהוב זהוב וירוק אזמרגד. זה מאוד יפה, חבל שבחום של קרב עקוב מדם אין זמן ליהנות מהמחזה המופלא.
  לוחמים וחיילים רוסים של הלגיון הלבן, שנוצרו על ידי בנות, כבר כרתו את רוב הצבא המונגולי. זה הפך להיות מפחיד במיוחד כאשר מדליקי להבות מכניים נכנסו לפעולה; כל צבא לא יכול היה לעמוד בפני מכה כפולה כזו. עוד דקה, ותתחיל טיסה לא מסודרת. הנחש הצהוב היסס לרגע.
  ההוראה של באטו ברורה, להרוג את הכתר קגן בשקט, אבל התשלום נמוך מדי. לא, הוא יהרוג אותו אחר כך, אבל לעת עתה הוא יוציא אותו מתחת לחרבות הרוסיות המתנפצות:
  -בוא נתרחק, קגן, אני אכסה אותך!
  -מה עם המנגוס בעל שלושת הראשים? אני לא אתן לו לענות את הצבא שלי!
  הנינג'ה חבט באצבעו וניצוצות החלו ליפול:
  "אני יכול להטיל כישוף מורכב והוא יחזור לעולמו, אבל אז לא אוכל לזמן אותו במשך שבע שנים!" בכל זאת יש אופציה! כישוף ברמה של הייל!
  -איך זה?
  פניו של גויוק, שמנים ונפוחים מעבר לשנים שלו, נמתחו. הנינג'ה קילר הסביר:
  -וכך! אם אני אהרוג את הנמייה הלבנה שלו, אז הדרקון יהיה שלי, אם הוא יהרוג אותי, אז זה יהיה שלו!
  המכשף היפני לחש מנטרה ארוכה, הקמע נוצץ יותר מהשמש. נסחפת בהתרגשות ההשמדה, אלנקה היחפה הרגישה לפתע את גבה הגמיש והמלוטש של מפלצת עוצמתית וכבר צייתנית נעלם מתחתיה. היא מצאה את עצמה באוויר, עפה למטה במהירות של אבן. הנפילה לא הייתה נעימה, אבל לא קטלנית. לאחר שפרץ דרך סחף שלג באורך מטר, לוחם המחסל תקף את המונגולים בזעם של חזיר פצוע. ההתנגדות המאורגנת האחרונה נפלה, השרידים המעוררי רחמים של הצבא הענק מיהרו למנוסה המונית.
  הבנות הכי יפות, אלנקה ונטשה חשופות הרגליים, ממש התחרו בהכחדת הגרעינים המבולבלים. גיוק חאן, בינתיים, הפך כמעט בלתי נראה, סוס הגרייהאונד שלו שבר את כל שיאי ההיפודרום, הקאגאן התורשתי חשב רק על העור שלו.
  -לא, זה לא סמוראי! פחדן פתטי. כמה חבל להגיש מיקאדו כזה!
  הנינג'ה נבח.
  הנחש הצהוב הוציא שתי קטנות חזקות, חצה אותן ונענע בחדות, כדור ורוד נוצץ נפרד מהלהבים. פולסאר קסום המריא במהירות לעבר אלנקה היפהפייה והחצי עירומה.
  לוחם המחסל הצליח להבחין בתנועה, חתך את הקריש הלוהט תוך כדי תנועה, פיצוץ קטן שהתפזר כמו ברק, פיזר תריסר או שניים מונגולים:
  -זה השטן! הסמוראי של העולם התחתון!
  הנחש הצהוב צעק. הנינג'ה כבר התכונן למהר לפגוש את אלנקה היחפה המדממת, כאשר מחשבה יסודית עלתה בראשו. "מה אם הוא לא יהרוג מיד את נערת הלוחם החזקה ביותר, אז תצטרף אליה המחסל הבלונדינית נטשה, ואז ההשלכות יהפכו לקטסטרופליות. יתר על כן, היא הכניעה את הדרקון, ורק לוחם חזק מאוד יכול להכניע את הנחש הגדול. "
  הנינג'ה פרץ:
  -אני מרחיק ציפורים! אני עוזב כדי לחזור!
  הנחש הצהוב, שפרש את גלימתו הלבנה, קבר את עצמו בשלג. ואז, נחנק, הוא התחיל ללחוש לחש תנועה.
  אלנקה חשופה המשיכה במרדף הזועם שלה, נטשה הקשוחה לא פיגרה מאחור. למרות כל עזות הקרב, הם לא הניחו לרגע את האוהל המלכותי של כגן הכתר מהעין.
  -הוא יברח, בואו נתפוס את המנהיג!
  הציעה אלנקה חשופה. נטשה זרקה דיסק בכף רגלה היחפה, הגיבה כלאחר יד, והמשיכה ליישר את המונגולים הנמלטים במכות מהירות.
  -בשביל מה! נביא שמחה נוספת לבאטיגה, וזה אנושי מדי. החרב הורגת בקלות, והג'יהאנגיר פשוט יקרע את עורו.
  אלנקה, לאחר שקטעה ארבע במכה אחת, פרצה בצחוק.
  -אם הוא לא ישבור את הקרניים של באטו בעצמו! אנחנו הולכים להסיע אותם עד למחנה, או מה?
  נטשה ציחקקה ואמרה:
  -באטו מחרבן די חזק במכנסיים, וככל שפחות מוגלנים ישרדו, כך ייטב!
  בנות הטרמינטור האירו את קצבן, זה הזכיר משחק של התדירות, הגרעינים הצליפו נואשות בסוסיהם, קרעו את צידיהן מדמם. במאמצים נואשים, הם הצליחו להתנתק מעט מהפרשי אורו, אבל הם לא יכולים להימלט מאלה שתוכננו מהר יותר מבדלס!
  מתעורר, דמיטרי, אנטולייביץ' מדבדב עשה תרגילים והדליק את הטלוויזיה. לרגל זכייתו של זלנסקי התקיימו חגיגות וחגיגות בפריסה ארצית. האנשים שמחו בכנות על השינויים.
  כולם רצו לחיות בדרך חדשה, ובחופשיות יותר. ההשבעה התקרבה, וזלנסקי צבר את מלוא הכוח. וזה גם גרם להתלהבות והשראה. כאילו, הכל ישתנה וזה יהיה יותר טוב מאתמול. והסלאבים ימצאו אחדות והמלחמה הקרה תסתיים. כמו הסיוט האוטוריטרי של תקופת פוטין.
  וכבר שרו שירים יפים על זלנסקי... כולם רצו משהו חדש ויפה.
  זלנסקי עצמו הודיע שעם הצו הראשון שלו הוא יבטל את החסינות הפרלמנטרית, וגם ינקה את נוצות האוליגרך. זלנסקי גם הבטיח להעלות משמעותית את המסים על העשירים. כאילו, אין להם סיבה להשמין!
  באופן כללי, היו הרבה דברים שתוכננו לעשות. כולל הבנייה הגרנדיוזית של מסילת הברזל: ארכנגלסק - צ'וקוטקה, ולאחר מכן מנהרה תת קרקעית לאלסקה.
  למה זלנסקי לא מלך? הפרויקטים שלו גרנדיוזיים. ובארה"ב הממשלה תתחלף בקרוב ויהיה עוד דור של פוליטיקאים. מי גם רוצה שינוי.
  ועכשיו זלנסקי מתפרק...
  לפני שהמחשב נלקח, מדבדב נכנס למשחק...
  לאחר כיבוש ברית המועצות, אפשר להסתבך עם ארה"ב. אבל קודם כל, בואו נפעיל את מערכת ההגנה מפני טילי הלייזר; לאימפריה יש יכולות כאלה כאן. מלחמה נגד ארה"ב - 2008! הפלישה מתחילה מצ'וקוטקה לאלסקה.
  מתנהל מאבק אמיתי.
  האברם נלחם נגד טנק הפנתר-7. המכונית החדשה כבר לא כל כך כבדה כמו שהיא מושלמת. ומראה את המעמד המוחלט שלו.
  והוא הורס את היאנקים... מדבדב השתעמם משהו מהמלחמה, והוא העביר את השליטה ליועץ צבאי ממעמד רוקוסובסקי. והוא התחיל להסתדר...
  למשל, לבנות משהו... מקדשים חדשים שלכל אחד מהם שבע דתות. או אפילו מגדלי טלוויזיה חדשים. וזה יהיה מגניב לבנות פירמידה. גובה קילומטר וחצי. כן, זה יהיה ממש נהדר!
  במקביל, מדבדב מעלה את רמת הרווחה. לא מדובר רק בפירוק מפעלים צבאיים.
  אתה יכול גם לייצר טלוויזיות, מקררים, מחשבים, מחשבים ניידים. ולבנות ייצור, ולהעלות שרירי לחימה. אבל ארה"ב כבר גוברת... באימפריה יש כבר יותר משני מיליארד וחצי תושבים והיא די מוכנה להילחם במלחמה נגד ארה"ב. מדבדב חושף שיניים ושר:
  - אני הוריקן אמיתי של כל המאות! זה שיביא הרבה מוות!
  ושוב זה מפעיל לחץ על אמריקה. תקיפות גרעיניות כבר מתחלפות. קרב כזה הולך וגדל.
  . פרק מס' 8
  אה, בוא נדחוף את היחידות שוב. ואיך נכה! הנה בנות החי"ר זזות. כולם יחפים ובביקיני. ואיך הינקים דוקרים בכידונים, ואיך הם זורקים רימונים ברגליהם היחפות. יש בהם אנרגיה אמיתית. והכל מנצנץ, כמו כדורי כספית הרצים מתחת לעור שזוף. בנות אוהבות להרוג - אלו בנות!
  והם שרים לעצמם:
  אנחנו שוטפים את בנות קומסומול,
  אנחנו הצאר מדבדב, צאר חכם מאוד...
  וכמובן יש לנו קול ברור,
  כל מה להתווכח - לך על זה!
  ושוב זרק רימונים באצבעות רגליו החשופות. הבנות האלה ממש סופר. והינקי מתרסקים, כובשים את אלסקה. והם גם שרים לעצמם:
  - זאבים מרושעים נוהרים יחד! רק אז המירוץ ישרוד! החלשים מתים, הם נהרגים - מטהרים את הדם הקדוש!
  והבנות ממהרות להתקפה חושפות שיניים. אבל נגד האמריקאים יש גם "טיגרים"-7, איזה כוח מדהים. ואי אפשר לעצור מפלצות כאלה!
  "טייגר"-7 הוא תותח מיוחד בלחץ גבוה עם מהירות קליעים ראשונית של 2500 מטר לשנייה. וברגע שהיא תכה אותה, שום דבר לא יציל אותה. והאמברמים רצים לכל הכיוונים. ומוריד מהם את המגדל.
  והילדה מכריחה את החיילים לכרוע ברך ולנשק את רגליהם היחפות.
  האמריקאים נכנעים שוב. וכוחות הצבא של מדבדב מתקרבים לניו יורק. והעיר כבר מותקפת. הוא נתפס ללא כל טקס.
  מדבדב מחשיב את עצמו כמפקד גדול: לבסוף הוא לקח את ניו יורק.
  ואפשר לומר שהוא גדול הפולשים. ואז וושינגטון.
  והאמריקאים נכנעים. נשיא ארה"ב נפל על פניו והחל לנשק את רגליהן היחפות של הבנות. הראשון, אחר כך השני, בתורו.
  אז הוא נישק גדוד שלם של בנות יחפות. זה קרב גדול!
  מדבדב מצחקק... אז הוא כבש את אמריקה. אבל פוטין לא היה מסוגל לעשות זאת!
  זה באמת קרב - סופר! ואז למקסיקו.
  ושוב החטיפות... והבנות המקסיקניות גורמות למקסיקנים לכרוע ברך, והן מנשקות את העקבים החשופים שלהן. והם שואגים:
  - תהילה ליפיפיות!
  כן, המחשב יכול להראות תמונות צבעוניות גדולות של בנות, עם עקבים חשופים, שנושקות על ידי אסירות. וזה כזה ריגוש.
  הנה הם שוב מובילים אסירים - הפעם שחורים. והם גם מנשקים את הרגליים היחפות של הבנות.
  וגם הטנקים זוחלים פירמידליים...
  בנות זזות ויש הרבה כאלה... הרי אפשר לגרש צעירים ממשאבים. ותבחרי שכל היחידות הן בנות בביקיני. וזה כל כך יפה.
  הם בעיקר ג'ינג'ים ובלונדינים.
  והם משתלטים על מדינה אחת אחרי השנייה. לוחמים מגניבים כאלה. אימפריות נופלות מתחת לרגליהם היחפות.
  מדבדב משחק בהנאה... ואפילו שורק משהו מתחת לנשימה.
  איך פצצת מימן מתפוצצת? ברבריות מפלצתית! וכל העיר, כאילו פרה ליקקה אותה בלשונה. כמה עוד קרינה? ונערות יחפות רצות דרך אבק רדיואקטיבי. והעקבים החשופים שלהם נשרפים.
  מדבדב משחק כאילו פיתון בולע טריטוריה אחרת.
  הנה כוח נוסף שנכבש בעולם הוירטואלי, והדגל נשמט.
  טנקים הם כעת חדשים עם שריון אקטיבי וקרמיקה. רב שכבתי ויעיל.
  וגם נושאות המטוסים מודרניות, וגם מתאימות למדי. ואיך מטוסים מתחילים לירות מהם.
  מדבדב, כפי שאנו רואים, הוא נשיא בפועל חכם מאוד.
  אז, עכשיו פיתוח של מזל"טים. וזה מגניב. וגם, מטוסים בצורת דיסק. כאן הם כבר יוצאים לקרב כמו עב"מים. ואז, טנקים פירמידליים.
  נשיא ארה"ב טראמפ, בעל מוח מבריק, הורה להפוך את המכונית לבלתי פגיעה ובלתי חדירה מכל הזוויות. כך הופיע המסטודון בצורת פירמידה נמוכה. ומכונית כזו הראתה הגנה מצוינת. במיוחד נגד קליעים קינטיים.
  ועכשיו, הטנק הזה התברר כל כך מוצלח שאי אפשר לחדור אליו, והוא עדיין בשירות עם ארצות הברית. הם אפילו קראו לזה כך: טנק טראמפ.
  והטירוף לפעמים תופס אנשים כשהם רואים שהמכונית בלתי חדירה.
  מדבדב מנהל קרב לא שוויוני, והמכונות שלו כבר כבשו עוד בירה וירטואלית, והפכו אותה לערימה של חורבות ומכתשים רותחים.
  אבל זה לא מספיק לנערת הרובוט. היא מתחילה לפתח דור חדש של כלי נשק: פצצת ההשמדה. והפצצה הזו חזקה פי ארבע מאות ממימן. אז אם זה פגע, אפילו לא תוכל לאסוף את האפר!
  והמלחמה כבר עוברת לחלל.
  מדבדב משתמש בספינות העשויות מסגסוגת חדשה חזקה וקלה יותר מטיטניום. וספינות חלל עפות לחלל, ורובוטים קרביים נלחמים. יש כבר הרבה דגמים שונים במפעלים תת-קרקעיים.
  ועכשיו האימפריה האחרונה על הפלנטה נופלת. ומה? עכשיו לחלל העמוק!
  עידן מלחמת הכוכבים מתחיל.
  מדבדב מבין זאת ולוחץ במרץ על המקלדת. או שאתה יכול להזיז את האצבעות או לשלוט במחשבות שלך.
  הנשיא בפועל פועל בחוכמה ובונה לעצמו צי חלל. והמאבק נמשך.
  פיתוח של פצצת thermoquark חזקה עוד יותר, במיוחד השמדה, מתבצעת. והוא חזק פי מאה אלף מההשמדה.
  ואז הספינות עולות לשמיים. והם לוכדים את הלוויינים של הפלנטה. ואז המערכות השכנות. הם עושים זאת במהירות רבה.
  והנשיא בפועל מייצר terminators במשחק. הנה גיבור המחסל. זהו מסע בזמן, גם אם מוגבל.
  מדבדב צחק:
  - אנשים רוקעים ברגליהם על הקרקע, מה עם מגפיים! וזה גם טיפשי וגם מכוער נורא!
  ומדבדב נעשה הרבה יותר עליז. אה, ילדים, כמה אתם טובים. במיוחד אם הם הפכו ללוחמי חלל.
  קרב כוכבים מתפתח. וחילופי מכות רציניים, כאשר אגרופים טריוויאליים במעיים. ליתר דיוק, זוהי חשיבה דמיון.
  מדבדב ממשיך לתקוף:
  - ספינות החללים שלי רצחניות!
  והוא ממנה מפקדי חלל חדשים במקומו. ומה שהוא קרב, הוא קרב.
  כאן מדבדב מפקד עם מפקדיו. כאן קמה נגדו קואליציית האויב. כאשר ארמדה כה אינספור מתקרבת, זה מפחיד; מרחוק זה נראה כאילו ערפילית רב-צבעונית ונוצצת זוחלת. יתר על כן, כל ניצוץ הוא שד שנגרם על ידי קסם של מכשף נאמן. למעלה משנים-עשר וחצי מיליון ספינות חלל צבאיות מהמעמדות הראשיים, ו"בית נוחות" קטן אינסופי, תוך התחשבות בתגבורת המגיעה ללא הרף, מספרו התקרב למאתיים מיליון. החזית נמתחה במשך כמה פרסקים; בקנה מידה כזה, אפילו ספינות הדגל האולטרה-קרביות נראות כמו גרגרי חול בסהרה.
  הקרב הכללי מתקרב: אימפריית החלל של צבא מדבדב נגד "קואליציית הישועה הכוללת" רבת הפנים, שהחליטה, במקום הטקטיקה הקבועה של הגנה מאוחרת, לפגוע בצי התוקפן האכזר עצמו.
  יש כאן כל כך הרבה ספינות, עם מגוון מדהים, למרות שברוב המקרים זה רק מפריע לחימה יעילה. ובכן, למשל, ספינת כוכבים בצורת צ'מבלו, או, עם לוע ארוך במקום מיתרים, נבל, או אפילו קונטרבס עם צריח טנק ממלחמת העולם השנייה. זה עשוי להרשים בעלי לב חלש, אבל סביר יותר לגרום לצחוק מאשר לפחד.
  היריב שלהם הוא אימפריה שמתיימרת להיות מעצמה אוניברסלית. אמירות החלל הגדולה של מדבדב, שבה הכל עומד לשירות המלחמה, הסיסמה העיקרית היא יעילות וכדאיות.
  בניגוד לקואליציה, ספינות החלל של הנשיא בפועל נבדלות רק בגודלן. והצורה כמעט זהה, דגי ים עמוקים בעלי מראה טורף מאוד. אולי למעט החריג היחיד, הם נראים כמו פגיונות עבים המנצנצים בפלדה - תופסים.
  הכוכבים בחלק זה של החלל אינם פזורים בצפיפות מדי על פני השמים, אך הם צבעוניים וייחודיים בספקטרום האור שלהם.
  מסיבה כלשהי, כשמסתכלים על המאורות האלה, אתה מקבל תחושה עצובה כאילו אתה מסתכל בעיניים של מלאכים, שמגנים את היצורים החיים של היקום על התנהגותם השפלה והפרועה באמת.
  צבא הנשיא בפועל לא מיהר ללכת לישיבה: רק יחידות ניידות בודדות, במהירות, תוך ניצול מהירותן העילאית, תקפו את האויב, גרמו נזק ונסוגו לאחור. בתגובה הם ניסו לפגוש אותם באש מטחים, אבל בהיותם זריזים יותר ועם הגנה מושלמת, הם היו הרבה יותר יעילים.
  מוקשים, שנראו קטנים בקנה מידה קוסמי, נקרעו כאילו בפיצוץ, וכך גם סיירות ומשחתות. אבל הצלחנו להפיל איזה משחק גדול. אחת מספינות הקרב הענקיות של הקואליציה נפגעה, היא עשנה עבה, התעוותה, והבהלה התלקחה על סיפון ספינת החלל הענקית, כמו אש ביער יבש.
  החייזרים, בדומה לג'רבואה רק עם טפרים במקום זנב, בורחים בפחד, תוך כדי צרחות וקפיצות מעלה ומטה. ביניהם יש סוגים קטנים יותר שנראים כמו הכלאים של דובים וברווזים. המקורים מתכרבלים באימה פרועה, קולות קולות נשמעים, הם מתרחקים ונוצות עולות באש. כאן התהפך אחד מברווזי הדובים, והפך את ראשו לצינור אש. שם זינק קצף היישר לתוך גרונה, בטנה חלצה מיד את נעליה, ופגר הציפור פרץ, והשפריץ דם עם שאריות הבשר הבוקעות מהילד.
  הג'רבואים נשרפים וממהרים אל מודולי ההצלה, אבל נראה שהמערכת שנותנת תקווה רפאים להישרדות פגועה ללא תקנה. הגנרל שלהם, ג'וק הזנב, משמיע חריקה היסטרית:
  - הו אלים של ריבוע המעגל האוניברסלי, על ידי...
  לא היה אפשר לסיים, הלהבות כיסו את הוד מעלתו האומללה. בשרו של המכרסם החכם התפורר לחלקיקים יסודיים.
  ספינת הקרב נשרפה, גירשה בועות אוויר לתוך הוואקום, ולאחר מכן התפוצצה והתפזרה לרסיסים רבים.
  מדבדב, לאחר ששיחק מספיק, עשה עוד כמה הזמנות. הוא גם העניק לנובודבורסקאיה לאחר מותו את הכוכב של גיבור רוסיה. הוא הורה להעניק לאולג ריבצ'נקו את כל המסדרים והמדליות שיש לרוסיה. והוא העניק לדונלד טראמפ את מסדר אנדרו הקדוש הראשון. לאחר מכן מדבדב נרדם שוב... אף אחד עדיין לא הפריע לו.
  אחרי הישג כזה, אלנקה התעודדה באופן ניכר. כך גם הצוות שלה.
  מרגריטה הייתה הראשונה שלקחה את הדיבור:
  - בואו נגמור את יפן בים ונסיים אותם ביבשה!
  אלנקה תמכה בחום ברעיון הזה:
  - בוודאי! למה לאפשר את מותם של חיילים רוסים חדשים!
  נטשה גם אמרה:
  - קורופטקין מפקד לא החלטי מדי. אז זו לא עובדה שהוא יוכל לנצח, גם אם לוקחים בחשבון את ההיחלשות של היפנים במהלך ההתקפה על פורט ארתור!
  מדבדב סיכם זאת בהחלטיות:
  - בואו נתקוף! זו ההזדמנות שלנו, וההזדמנות של רוסיה!
  לאחר מכן החל לנוע הטנק החזק והאולטרה-מודרני. כן, ביפן יש יום רע. והם יקלללו יותר מפעם אחת את הרגע שבו עלה בדעתם להילחם עם רוסיה.
  הטנק נע לעבר הכוחות היפנים. אלנקה אמרה בהנאה:
  - היה לי חלום כל כך מדהים. זה כאילו נטשה ואני מגינים על ריאזאן מפני המוני באטו חאן.
  מרגריטה השתפרה:
  - האם הייתי בחלום?
  אלנקה הנידה בראשה בשלילה:
  - לא! פשוט לא היית שם!
  הילדה נאנקה ברוגז:
  - חבל!
  אלנקה חשופה צחקה והעיר:
  אתה יכול רק להפריע לנו! אבל נטשה ואני היינו כל כך מגניבים!
  הבחורה הבלונדינית שאלה בהפתעה:
  - היית מגניב?
  אלנקה היחפה אישרה בקלות:
  - כן, מגניב מאוד! ואפילו רכבתי על דרקון!
  נטשה צחקה והשיבה:
  - היית יפה מאוד על הדרקון!
  אלנקה אישרה בקלות:
  - זה כמו אגדה! איפה שיש דרקונים, ואלפים, והכל זוהר!
  מרגריטה ענתה בתחושה כנה:
  - אתה יפה מאוד גם בלי דרקון! פשוט פיה, ונס של ניסים!
  אלנקה אמרה בביטחון:
  - אני אנצח את כולם! עם ובלי דרקונים!
  והלוחמת הראתה את האגרוף שלה.
  הטנק הרוסי הראשון תקף את היפנים, שעמדו ליד חומות פורט ארתור. עדיין היו די הרבה כאלה. הארטילריה התחילה לעבוד. בתגובה, ירו תותח 152 מ"מ של הטנק האדיר, כמו גם שמונה מקלעים קטלניים. ושוב החלו לכסח את הסמוראים במאות.
  מקלעים - "דרקונים", דבר קטלני מאוד. חמשת אלפים כדורים לדקה הם רק סוג של חיה.
  היפנים נפלו, נקבו, קרועים לגזרים, עם גולגולותיהם מרוסקות. בטנם התפוצצה וגופם קפץ, נזרק ממכות האש המוחצות.
  התפוצצו גם פגזי פיצול במילוי מצטבר. הם היו מצוינים הן לירי לעבר חיל הרגלים והן לחדירה לתחתית הספינות.
  אלו בנות טרמינטור, והפרופסור הוא גאון אמיתי. אז הם התחילו לדשן את הסמוראים.
  אלנקה חשופה קראה:
  - תתפאר הרוח הרוסית!
  נטשה, לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, שלחה מטר של כדורים והמשיכה:
  - והצאר שלנו, ניקולאי השני!
  אלנקה יחפה המשיכה לשלוח פגז אחר פגז. כל שלוש שניות עף החוצה נשק קטלני. והסוללות היפניות השתתקו. וחיילים צהובי עור מתו בהמוניהם.
  נטשה, לאחר כיסחה כמה דרגות של סמוראים, תמכה:
  - המנון המולדת שר בליבנו.
  אלנקה חשופה, ממשיכה לירוק קונכיות עם מילוי קטלני, והן הרבה יותר חזקות מפלסיד, המשיכה:
  "אין איש יפה ממנו בכל היקום."
  נטשה, יורה ללא רחם לעבר היפנים באצבעותיה החשופות, הוסיפה:
  - לחץ חזק יותר את המקלע של האביר.
  אלנקה היחפה, ההריסה של הסמוראי, סיימה:
  - למות למען רוסיה שנתנה אלוהים!
  הבנות ממש כאלה, סופר! יפהפיות מרהיבות. אתה מסתכל עליהם ומעריץ אותם. אבל עבור היפנים, זה מוות טהור. הטנק עבר דרך הסוללות. דפק את צוותי התותחים. הוא עשה את זה מאוד מאוד מהר. אחר כך הלכתי דרך השוחות. הוא גם כיסח רבים. ליתר דיוק , לא רבים, אבל כמעט כולם. התברר שההשמדה הייתה טוטאלית. כאן, כמובן, הכל הסתדר אוטומטית. כך הושמדו היפנים.
  אלנקה ציינה בצחקוק, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות של רגליה השזופות:
  - אנחנו יותר תליין מאשר לוחמים!
  נטשה ציחקקה והסכימה:
  - חירות, גאונות ותפארת תליינים!
  ושוב הוא יורה בנחלים. ומפיל את הסמוראי בכוח פראי.
  מרגריטה, שגם ירתה במדויק ברגליה היחפות, העירה בהיגיון:
  - יהיו פחות גברים הומוסקסואלים, ויהיה מחסור בגברים ביפן!
  אלנקה חשופה פרצה בצחוק וירתה שוב:
  - היזהרו מנשים! נשים, היזהרו!
  זו אכן סוג הילדות שמפגיזות, רסיסים וכל כדור קופץ ממנה. בכל מקרה, הילדה היא קטלנית אמיתית.
  נטשה לקחה אותו ושרה:
  - לגיונות צועדים,
  הכידונים שלהם זורחים.
  יש מיליונים מאחורינו
  הו גדודים רוסיים!
  אף אחד לא יעצור
  אף אחד לא יפריע...
  המהלך פותח חדשים,
  בואו לעוף מהר!
  ושוב ירד גשם על האויב. וזה לא נותן להם לרדת למאית אמפר.
  אלנקה יחפה, זורקת פגזים במונוטוניות של נקר, סיננה, זה עתה שרה בלעג:
  - אחד, חלוץ, שני חלוץ, הוא מזעזע.
  נטשה, יורה, אישרה את השיר:
  - מכה אחת, שתי מכות, הוא שוכב!
  אלנקה מגניבה נתמכת אנרגטית:
  - פעם קרש, שני קרשים - בונים ארון קבורה.
  נטשה חשופה, ממשיכה לירות ולהפיל את האויב בהתפרצויות מקלעים, סיננה:
  - חפירה אחת, שני אתים - חופרים בור!
  והלוחמת קרצה בעיניה הספיריות. היא באמת כזו מתוקה.
  אלנקה חשופה הסתכלה מקרוב על העמדות. הטנק עבד במהירות, ולא נשאר כמעט כלום מהצבא של האלוף נוגי. נראה שהמפקד עצמו נהרג. אנחנו מסיימים את היפנים האחרונים מצבא המצור.
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - עד כאן הטכנולוגיה הגיעה! ארבעה גברים הרגו יותר משמונים וחמישה אלף יפנים תוך שעות ספורות.
  אלנקה העירומה למחצה, מחייכת מרושע, העירה:
  אנחנו צריכים להרוס גם את השאר! אל תשאירו אף אחד מאחור!
  נטשה שרה תוך כדי ירי לעבר אלף הסמוראים האחרונים:
  - לא, ההרים לא יהיו זהובים, נהרוג בקרוב את כל אויביו של רוס!
  מרגריטה מגניבה הוסיפה:
  - לא, לא טחורים, בקרוב תהיי יריב מת!
  לאחר כיסחו את צבאו של גנרל נוגי, בנות המחסל טיפסו זמנית מהטנק ורצו יחפות בשלג. ובכן, כבר חורף.
  הם השמידו כבר יותר ממאה וחמישים אלף חיילי רגלים. ובנוסף הצי היפני. עם זאת, למעלה ממאתיים וחמישים אלף יפנים נוספים עומדים נגד צבאו של הגנרל קורופטקין.
  מדבדב יצא משנתו עם ראש אלון. הסתובב קצת. ואז שיחקתי שוב במחשב... מלחמת הכוכבים זה נהדר... אבל משהו לא הסתדר...
  מדבדב החל לשחק מחדש את האסטרטגיה החדשה. הפעלתי את המשחק ההיסטורי: רוסיה בתקופת ניקולאי השני. והמלחמה עם יפן. זו מלחמה כל כך אכזרית. אתה יכול לפרוס אסטרטגיה ולחלץ כוחות על המחשב.
  מדבדב שיחק ברמה קלה, אבל החטיא זריקה מהיפנים וספג הפסדים כבדים. כן, יש צורך לבנות לא באופן פעיל מדי. בואו לאתחל.
  ושוב אתה משחק לעצמך... כפי שהתברר, במקומו של קורופטקין, הנשיא בפועל לא זורח יותר מדי... כל הזמן יש כמה תקלות, טעויות.
  מדבדב הפעיל אז את היועץ הצבאי, והעניינים התנהלו חלק... והוא עצמו נמנם ונמנם בכיסאו.
  אלנקה היפה , כשהתיזה את רגליה היחפות, שאלה את נטשה:
  - איך אתה מרגיש, הורג כל כך הרבה אנשים?
  הילדה הבלונדינית ענתה בכנות:
  - לא יודע! זה מרגיש כאילו זה משחק מחשב! אתה לא מרגיש שום זעם, כעס, או הרבה שמחה!
  אלנקה חשופה צחקקה ברוגז:
  - זאת מלחמה!
  נטשה התפתלה לסלטה. העקבים האדומים והעגולים שלה הבהבו. באופן כללי, היא ילדה נפלאה, מסוגלת להשיג הרבה בלי הרבה מאמץ. ואם אנחנו לא שוטפים אותו, אנחנו פשוט רוכבים עליו.
  הבנות רצו בשלג. הגוף שלהם מאוד אקספרסיבי. החזה גדול, הירכיים יוקרתיות, כמו גבעול של סוס, השרירים בולטים. אלה היפים-גיבורים. יש להם את הכוח הנשי האמיתי ביותר. כל כך הרבה חסד. והרגליים - כדורי שרירים מתגלגלים מתחת לעור השזוף.
  שלושה צופים יפנים נתקלו בהם.
  הבנות עשו סלטות. ואיך הם יפגעו בסמוראים בסנטרים בעקבים החשופים. והם למעשה שברו את הלסתות שלהם. והם עקרו את כל השיניים שלהם. לאחר מכן, הבנות שרו:
  - גדולתם של הרוסים הוכרה על ידי כוכבי הלכת,
  אנחנו ממהרים בביטחון כלפי מעלה.
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  תושבי המדינה כולה צועדים לקראת הקומוניזם!
  ושוב היפות קרצו בעיניים של אזמרגד. הם נראים כל כך נלחמים. הלוחמים פעילים. ושוב ריצה.
  אלנקה חשופה קפצה. היא סובבה את הגלגל באוויר והבחינה:
  אנחנו כל כך מגניבים. אנחנו יכולים לכבוש את כל העולם!
  נטשה ציחקקה והשיבה:
  - קיסרית כדור הארץ -
  זה מאוד מגניב!
  ושתי הבנות קרצו זו לזו. לאחר מכן מיהרנו חזרה. למעשה, כל יום מלחמה עולה יותר מדי עבור האוצר של רוסיה הצארית. וזה הזמן לסיים עם היפנים מהר.
  מדבדב קיבל את פני הבנות בחיוך קורן:
  - נו, התרוצצת?
  אלנקה חשופה אמרה בחיוך:
  - אנחנו רצים ומוכנים להילחם!
  נטשה העירה באגרסיביות:
  - נהרוג את כולם!
  מדבדב הניף את ידו והורה:
  - אז בואו נלך!
  אלנקה חשופה צחקה וענתה:
  - ארבעתנו הם הקטלניים ביותר בעולם!
  נטשה התנגדה לכך ורקעה בכף רגלה היחפה:
  - לא בעולם, אלא ביקום!
  והטנק החזק, האגרסיבי והקטלני נסע בכל המהירויות. יותר ממאתיים וחמישים אלף יפנים מקדימים. אבל יש מספיק פגזים למיליארד חיילים!
  בנות, פרופסור ותלמידה - מדובר בצוות שימחץ את כולם וסובב אותם לקרן איל. והטנק טס לעבר הכוחות היפנים. הוא ממהר על עצמו באיומים. הוא רוצה לשבור את כולם.
  אלנקה חשופה שרה בהנאה:
  מרחבי רוסיה - יפים, יקרים,
  איפה פניני השלג, נהרות הבדולח חסרי הגבולות,
  והחייל הרוסי והגנרל הם אחד.
  קדוש הוא סמל המדינה - הנשר האורתודוקסי, מלכנו!
  ואז הטנק המהיר למעשה המריא. הוא עף על פניו כמו מטוס קרב. והוא מצא את עצמו מול היפנים. מקלעי התותח והדרקון האוניברסליים התחילו לעבוד שוב . הבנות התחילו לעסוק בשקיקה רבה. בלי להכביר מילים.
  אלנקה ירתה באקדח באצבעותיה החשופות, דפקה את היפנים ושרה:
  - תהילה לרוס שלי, סטלין ולנין, משפחה אחת!
  והשטן אדום השיער נוצץ בעיניים של אזמרגד. ואיך הוא מזיין את הסמוראי. אתה תתאהב.
  וגם נטשה לא נחותה. דופק את היפנים.
  ושר:
  - אל תאט את הקצב בפניות. הגורל שלנו הוא לנצח, בנות!
  הלוחם היה בשיא פריחתו. וכל כך מהר, שופך אש על האויב.
  ואצבעות רגליים חשופות לוחצים על כפתור הג'ויסטיק.
  אלנקה עירומה למחצה, יורה, העירה:
  - יש שתי צרות ברוסיה...
  מרגריטה קטעה אותה כאן:
  - אילו רק היו שניים!
  אלנקה חשופה, יורה, הסכימה בהנאה:
  - כן, אם רק שניים!
  נטשה, יורה, השכיבה מאות יפנים, לקחה אותו ושרה:
  - בשניים, בשני חורפים. בשניים, בשני מעיינות!
  אלנקה חשופה, יורה, הוסיפה:
  אני אהרוג את היפנים ואחזור!
  נטשה צחקקה והשיבה:
  - פורט ארתור הוא שלנו! ולא נאפשר לאף אחד לקחת את מנצ'וריה שלנו!
  והלוחם שוב דש את הסמוראי. הרוסים לא יפסידו ליפנים. זה שוב מוכיח עד כמה רוסיה בלתי מנוצחת!
  אלנקה חשופה ריסקה את הסוללה והשתוללה:
  - רוס' יהיה מפורסם בארצות ובמאות הרחוקות ביותר!
  גם נטשה קרקרה:
  - ושום כוחות לא יעצור אותנו!
  והיא השמידה עוד כמה אלפי סמוראים. ואז המיכל נע קדימה והקטיף נמשך.
  מרגריטה, כשהיא מסתכלת על זה, הביעה את דעתה:
  - אם המלחמה תנצח בצורה כל כך מבריקה, מה תעשה רוסיה הלאה?
  מדבדב ראה את הבנות מכסחות בזריזות את היפנים והציע:
  - תהיה מלחמה, או עם הגרמנים או עם הבריטים! אבל בכל מקרה, הקרב עם ארץ השמש העולה הוא לא האחרון!
  אלנה, לאחר שניפצה עוד סוללה, אמרה:
  - אז אנחנו ניתן את זה לגרמנים, ובכן, אנחנו ניתן להם את זה כל כך הרבה שזה לא ייראה מספיק!
  נטשה, משחתת הסמוראים, הוסיפה:
  - ולהיטלר לא יהיה מי לגייס לוורמאכט!
  אלנקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, הכריזה באגרסיביות:
  - אבל אני מרחם על הארים. כל כך הרבה בחורים לבנים יפים מתו!
  נטשה הסכימה עם זה, מהנהנת בעצב:
  - כן, כל כך הרבה אנשים טובים מתו! ובשביל מה?
  הילדה פגעה ביפנים והבחינה.
  - והיפנים אומה טובה, אבל אנחנו נאלצים להילחם איתם! למרות שגם זה לא טוב מדי!
  מרגריטה ציינה באופן הגיוני:
  - והחיות? הם לא הורגים אחד את השני? אבל האדם הוא רק חיה מהמעלה הראשונה!
  מדבדב חייך והתנגד:
  - לאדם, בניגוד לבעלי חיים, יש נשמה! והנשמה שלו באמת ייחודית ואלמותית! אז, אנחנו והחיות הם תהום שלמה!
  מרגריטה התנגדה לכך:
  - והקופים? יש להם גם רמה גבוהה של אינטליגנציה. אחד מהם יודע שלושת וחצי אלף מילים!
  הנשיא בפועל הגיב:
  - אבל הם קרובי משפחה שלנו!
  אלנקה חשופה ירתה לעבר היפנים ושרה:
  - אני קוף! גם גבר!
  נטשה, מכסחת את הסמוראי, היללה:
  - אל תסתובב עם קופים במשך מאה שנה!
  הטנק המשיך לכסח את היפנים. למה לא? הוא באמת חיה מטורפת
  שיורה ארבעים אלף כדורים בדקה. והשריון שלו בלתי חדיר כמעט לכל קליע. ולא רק תחילת המאה העשרים.
  אלנקה חשופה, יורה, הכריזה באגרסיביות:
  - הצאר ניקולאי עשה הרבה למען רוסיה, אבל הוא נשאר לא מוערך ומזלזל!
  נטשה, שפכה אש על היפנים, הסכימה:
  - זה נכון! המלך נהרג. הם הכריחו את הכומר להתרחק מהכס! ומה הפך להיות טוב יותר?
  אלנקה חשופה ירתה מתותח והוסיפה:
  - זה החמיר עוד יותר! ועוד אנשים שפלים עלו לשלטון!
  נטשה ציחקקה, הכתה את היפנים ואמרה:
  - אז בואו נלחם למען עתיד טוב יותר! ולמען החופש של רוסיה!
  אלנקה עירומה למחצה, יורה, אמרה:
  - לשינוי ולניצחון!
  ואז היא הראתה את אגרופה. היא ילדה שיכולה לעשות את זה. אז אפילו הסמוראי לא יוכל להיפטר ממנו. והמקלעים עובדים. כולם מכסחים ומכסחים.
  הם למעשה חורשים שורות שלמות של גופות. והם מפנים את החלל בצורה רצחנית.
  הגנרל קורופטקין התבשר שמשהו מוזר מתרחש בקרב היפנים. ירי, פיצוצים, מישהו תקף אותם.
  . פרק מס' 9.
  מדבדב, לאחר שישן מעט, נטל שוב את המחשב. הוא אפילו לא התגלח. ושוב הוא התחיל לשחק בדרכו שלו.
  המתקפה על יפן לאחר קוד הנוכל עם טנקים ומטוסים. כולל המפציץ הטוב ביותר של מלחמת העולם הראשונה, איליה מורומטס. מה שהכריז על עצמו בקול רם מאוד. והוא היכה את היפנים כמו מכת גומי בזבובים.
  וקדימה לטוקיו...
  דמיטרי מדבדב, לאחר שכבש את יפן, כינה את עצמו קיסר מיקאדו.
  ואז מלחמות חדשות...
  לדוגמה, אתה יכול לשחק בהיסטוריה חלופית. אלכסנדר השני אמר לביסמרק ב-1875 כי חילוקי הדעות שלו עם צרפת הם עניין פנימי בין גרמניה לצרפתים. ביסמרק השתלט ותקף את צרפת ב-1876. בתחילה התמזל מזלם של הפרוסים והגיעו לפריז. אבל אז הם האטו. ובריטניה נכנסה למלחמה... הכל היה בסדר, אבל הבריטים נתנו קרב לגרמניה והובסו. אחר כך משכו הפרוסים את כוחותיהם.
  המלחמה במערב נמשכה. הצרפתים הגנו על עצמם נואשות. אנגליה העבירה עוד ועוד כוחות...
  בינתיים, רוסיה כבשה את טורקיה ואיסטנבול. בריטניה וצרפת וגרמניה היו מעורבות במלחמה. והאימפריה של הצאר אלכסנדר סיפחה אדמות רבות, כולל עיראק, עד לאוקיינוס ההודי. ופלסטין, ונוחתת כל הדרך למצרים. וכך כבשו הכוחות הרוסיים, בראשות סקובלב, את מכה, מדינה וערים אחרות של ערב הסעודית.
  והחלק הדרומי של האימפריה הרוסית נוצר. ואלכסנדר השני הפך למלך גדול. והמלחמה בין גרמניה נגד צרפת ובריטניה נמשכה עשר שנים.
  וזה נגמר בהגרלה מעשית.
  אלכסנדר השני שלט עד 1887 והפך לקורבן של ניסיון התנקשות שבוצע בהנהגתו של אלכסנדר אוליאנוב, אחיו של לנין. שלטונו המפואר, שתחתיו בנתה רוסיה דרכים רבות, כבשה ארצות רבות ושחררה את האיכרים, הסתיימה.
  האלטרנטיבה הזו הייתה איך המשחק התנהל. אלכסנדר השלישי, יחד עם המפקד סקובלב, כבשו גם את איראן וגם את פקיסטן. אבל הוא גם מת - ראש קטן ובהיר. תחת ניקולאי השני, רוסיה ניהלה מלחמה עם יפן שכבר היה לה צי באוקיינוס ההודי, שנחלץ לעזרת האוקיינוס השקט די מהר. הרוסים הביסו את הסמוראים מהר יחסית, והיה להם הרבה יותר כוח הן ביבשה והן במים.
  בנוסף, פיקד על הצבא הרוסי שר ההגנה המבריק סקובלב. ורוסיה לא רק ניצחה, אלא גם הצליחה לכבוש את יפן. יתרה מכך, ארצות הברית עדיין לא יצאה אל מעבר לחצי הכדור המערבי, ובריטניה לא הייתה כל כך חזקה. יתר על כן, רוסיה הייתה בברית עם גרמניה. האחרונים פיגרו אחרי בריטניה וצרפת במאבק על אפריקה. רוסיה הצארית, לאחר סיפוח יפן וחלקים מסין, התחזקה עוד יותר. הכביש דלהי-מוסקווה נבנה.
  כפי שניתן לראות מכאן, תוכניותיה של רוסיה הצארית להתרחבות להודו ולסין יושמו בהצלחה. הצאר ניקולאי השני בחר בצד גרמניה במהלך מלחמת העולם הראשונה. הגרמנים ניצחו את צרפת וכבשו את בלגיה, הולנד, דנמרק ונורבגיה. רוסיה כבשה את מצרים, את רוב אפריקה והודו. וגם רכוש הפסיפי של בריטניה. ואפילו נחת באוסטרליה. ואוסטרליה שלה נכבשה.
  לאחר מכן הסתיימה המלחמה עם נחיתתה וכיבושה של בריטניה. מלחמת העולם הראשונה הסתיימה. אבל לקייזר וילהלם נדמה היה שרוסיה כבר כבשה יותר מדי אדמה, ובלי באמת לנסות. והוא חלם על נקמה. רוסיה למעשה כבשה שטחים עצומים - אוסטרליה, כל אסיה, רוב אפריקה, הגרמנים לא נגסו כל כך, ועוד יותר מפורטוגל וספרד שכבשו. אוסטריה-הונגריה השיגה את השליטה באיטליה ובלוב. רוסיה כבשה כשלושה רבעים מאפריקה, ולאחר מכן כבשה את אתיופיה מעט מאוחר יותר. הגרמנים הצליחו לחתוך את מרוקו.
  מטבע הדברים, זה לא הספיק לגרמניה. למרות שהיא לקחה את צרפת, בלגיה, הולנד ונורבגיה, ורוסיה הכניעה את שוודיה.
  החלו הכנותיו של וילהלם למלחמה חדשה עם רוסיה. המשבר של 1929 החמיר את המצב. אוסטריה-הונגריה וגרמניה שלטו כמעט בכל אירופה. וחלק מאפריקה... ובריטניה. אבל עדיין היו ארה"ב וקנדה. וילהלם וניקולאי השני עדיין לא החליטו לצאת למלחמה זה עם זה. יתר על כן, רוסיה פחות מכל רצתה להילחם, לעכל שטחים עצומים. כדי להאיץ את התבוללותם, הצאר ניקולאי השני אף איפשר לרוסים להיות ארבע נשים. מה שנחקק במועצה האקומנית השמינית.
  החלטה דומה התקבלה ב-1925. ובשנת 1926, ניקולאי השני לקח לעצמו אישה נוספת. כפי שהתברר, ההחלטה לא הייתה טיפשית. ב-1929 נולדה לקיסר בת נוספת. וב-25 בנובמבר 1932 נולד לבסוף בן בריא. ניקולס השני קרא לו פיטר. לכבודו של פיטר הגדול.
  ובשנת 1933, ב-15 במאי, החלה מלחמה חדשה. גרמניה הכריזה מלחמה על קנדה. כשלטון של בריטניה. חודשיים לאחר מכן, ארצות הברית, בראשות רוזוולט, למרות המשבר הכלכלי, נכנסה למלחמה עם גרמניה. הם לא רצו לוותר על קנדה.
  כבר בגיל העמידה, אך תוקפני, וילהלם ניסה בתחילה להילחם לבדו, מבלי לדרוש עזרה רוסית. הוא ציפה לעשות הכל בעצמו. אבל זה לא כל כך קל לכבוש טריטוריה המופרדת על ידי אוקיינוס. יתרה מכך, ארצות הברית בנתה במהירות טנקים וצבא. והם הקימו גדודים... המלחמה נמשכה שנה שלמה ללא הצלחה רבה לגרמנים. מה שהצליח רק לכבוש את איסלנד וגרינלנד. אבל בקנדה לא הצליחו להשיג את זה.
  וילהלם פנה אל הצאר ניקולאי השני: "עזור לי, עמית". אתה בן דוד ואחי. לניקולאי השני עצמו היו תוכניות לאלסקה וקנדה. ובכן, החלטתי שלא האלים מפסלים סירים. והוא לקח אותו, וב-25 ביוני 1934 הכריז מלחמה על ארה"ב וקנדה. חייליו נעו דרך אלסקה, על פני שטח ארה"ב.
  בשלב זה כבר נבנתה מסילת הברזל לצ'וקוטקה, והחיילים הרוסים התקדמו בהצלחה. בצדם הייתה עליונות מספרית והטנקים הטובים בעולם, קלים, כבדים ובינוניים כאחד.
  אז אמריקה נאלצה להתמודד עם כוחות לא שווים.
  וניקולאי השני, כפי שאנו רואים, הוא באמת על סוס לבן. וניצחון אחד אחרי השני. כוחות רוסים צועדים ברחבי אלסקה. והם לוקחים עיר אחר עיר, כפר אחר כפר.
  הגרמנים מנסים לנחות בקובה. המלחמה גוברת. הקייזר וילהלם כותב לניקולאי השני:
  - הרוסים ואני היינו ותמיד נהיה מאוחדים. ולעולם לא נריב. אז תן לאמריקה להיגמר.
  בשל התקשורת המורחבת, ההתקדמות הייתה קצת יותר איטית מהמתוכנן. אבל כוחות הצאר הרוסים בכל זאת כבשו את כל אלסקה בחמישה חודשים של לחימה ונכנסו לקנדה.
  רוזוולט אפילו הציע שלום לרוסיה, והבטיח לוותר על אלסקה, אבל זה היה מאוחר מדי. המלחמה נמשכה בנטישה פרועה.
  בחורף 1935, למרות תנאי מזג אוויר קשים, הגיעו חיילים רוסים לגבולות ארה"ב בצפון. הלחימה נמשכה באביב... חיילים רוסים ביצעו פעולה בזה אחר זה, ועד סוף יולי כבשו כמעט את כל קנדה. ובאוגוסט הם הקיפו את פילדלפיה.
  ארה"ב מוצאת את עצמה במצב קשה מאוד. אבל הם נלחמו בחזרה נואשות... עם זאת, עד סוף 1935 כבר נכבשו יותר משליש משטח ארה"ב. ובחורף, ההצלחות הצאריות היו גדולות עוד יותר... בתחילת מרץ 1936 הם התקרבו לוושינגטון ולניו יורק.
  ובאפריל שתי הערים נכבשו... המלחמה נמשכה עד אוגוסט עד שנכבש כל שטחה של ארצות הברית.
  ואז הגיעה המתקפה במקסיקו, וכן הלאה, בכל השטח.
  וילהלם הציע לניקולאי השני להשלים את חלוקת העולם כולו. ניקולאי השני הסכים.
  במהלך 1937, כל אמריקה הלטינית נכבשה על ידי חיילים רוסים. כך השלים ניקולאי השני את חלוקת העולם עם הגרמנים. ונשארו רק שלוש אימפריות: הגדולה ביותר: רוסית, אחר כך גרמנית, ועוד יותר אוסטריה-הונגריה.
  רוסיה הפכה בכך להגמון העולמי, אבל... ניקולאי השני הוא עדיין צאר גדול, אבל בן תמותה. נפטר באוגוסט 1939. והקשיש וילהלם תקף את רוסיה ב-1 בספטמבר 1939. הוא החליט לנצל את העובדה שפיטר הרביעי היה עדיין ילד, אפילו לא בן שבע. והוא החליט שבזמן שהעוצרים שולטים ברוסיה, עדיף לשבות. כעבור יומיים נכנסה למלחמה גם אוסטריה-הונגריה. כל המדינות ברחבי העולם נגררו לעימות. המלחמה האחרונה בהיסטוריה של כדור הארץ החלה.
  לצבא הצאר לא היה אח ורע מבחינת מספר ואיכות הנשק. טנקים ומטוסים רוסיים הם עדיין הטובים בעולם.
  והקרבות הראו זאת. כך גם מפקדים מוכשרים חדשים.
  אבל אוסטריה-הונגריה התבררה כחוליה החלשה כבר מההתחלה. והיא הפסידה כמעט מהימים הראשונים. הצבא הצארי הביס את האוסטרים, כבש את לבוב, ולאחר מכן את פרמיל. רק על ידי הוצאת חלק מכוחותיהם מפולין הצילו הגרמנים את האוסטרים מתבוסה מוחלטת. אבל אפילו זה הועיל מעט. הניסיון לכבוש את ורשה על ידי צבא הקייזר נכשל בבושת פנים. וכוחות רוסים דחפו אותם בכוח לאחור יותר ממאתיים קילומטרים.
  הגרמנים עצרו את הכוחות הרוסיים בקושי רב. כל החורף עבר בקרבות. באביב היו גם קרבות בעיצומם. כוחות רוסים תפסו בהדרגה את היוזמה. היו להם פי כמה יותר חיילים, ולכן עד הקיץ הם הצליחו לשחוק את הגרמנים כל כך בהתכתשויות הדדיות שהם התחילו להיכנע. במקביל החלה התקפה נגד אוסטריה-הונגריה. בסתיו בודפשט הייתה מוקפת. בנוסף, כבש הצבא הצארי רכוש גרמני בקנדה. ובחורף 1940-1941 ניתק הצבא הצארי את פרוסיה המזרחית. ועד אפריל 1941 הגיעה לאודר.
  עמדתם של הגרמנים הפכה לקשה ביותר. במאי 1941 נפלה וינה. ובמהלך הקיץ הרוסים הגיעו לאלפים ושחררו את ונציה. נכנסנו לאזורים הדרומיים של גרמניה.
  ובסתיו כבשו סוף סוף את איטליה. מתקפת החורף נגד ברלין הסתיימה עם לכידתה ב-30 בינואר 1942. לאחר מכן נחלשה התנגדות הגרמנים, שכבר איבדו את כל רכושם באפריקה. הרוסים הגיעו לריין עד אפריל. לאחר מכן, ב-22 באפריל, נכנעו שרידי הכוחות הגרמנים.
  בכך הסתיימה המלחמה האחרונה על כדור הארץ. זה הסתיים בניצחונה והצלחתה של רוסיה הצארית.
  לאחר מכן הגיע כיבוש החלל החיצון. עוד בשנת 1936, האיש הרוסי הראשון טס לחלל. טס סביב כדור הארץ. ובשנת 1945, ב-9 במאי, נחתו הרוסים על הירח.
  הם טסו למאדים ב-1967. לנוגה ב-1969. למרקורי ב-1972 . ועל הלוויינים של צדק בשנת 1973. האדם נחת על הפלנטה הרחוקה ביותר פלוטו כבר בשנת 1980. ובשנת 2003 התרחשה הטיסה הראשונה מחוץ למערכת השמש בהיסטוריה האנושית. הספינה הרוסית טסה לאלף קנטאורי וחזרה ב-2018.
  נכון לשנת 2020, רוסיה עדיין נשלטת על ידי פיטר הרביעי, שבזכות הישגי הרפואה המודרנית, הוא בכלל לא זקן. פיטר הרביעי שלט במשך שמונים ואחת שנה ושלטונו הוא הארוך ביותר בהיסטוריה של העולם. שם ידועים התאריכים המדויקים של השלטון, כמובן.
  ובכן, בינתיים הכל רגוע בעולם, כמו תמיד. ואפילו קצת משעמם... לאנשים יש חיים טובים. נכון, יש בעיות עם עודף אוכלוסין. אבל הגבלות לידה כבר מוצגות כאן.
  האורתודוקסיה עברה מודרניזציה. הכוהנים היו מגולחים ולבושים במדים עם רצועות כתף.
  התפתחות הטכנולוגיה יצרה אבטלה עצומה. אבל גם בעיה זו נפתרה. ה-Hypernet התפתח.
  המחקר מתבצע, וכבר נוצרו ספינות חלל המסוגלות לנוע מהר יותר ממהירות האור. כן, טוב לרוסיה הצארית ולעולם כולו תחת שלטון הרומנובים. השושלת המפוארת ביותר בהיסטוריה של האנושות.
  האב הצאר ניקולס. בנה גן עדן על כדור הארץ!
  דמיטרי מדבדב דחה את האסטרטגיה. הוא כבש את כל העולם עבור הצארים הרוסים. הראה את החשיבה האסטרטגית שלו. הוא זכה להצלחה רבה ונרדם שוב, לבוש וחולם כבעבר.
  קורופטקין הצהיר:
  - רגוע! רק שלום!
  הגנרל לינביץ' ציין בבהלה:
  - הוד מעלתך, אולי נוכל לשבות עכשיו?
  אדיוטנט גנרל קורופטקין אמר:
  - לא! ברור שלא! זו יכולה להיות מלכודת יפנית!
  הגנרל לינביץ' העיר בביישנות:
  - זו ההזדמנות שלנו לנצח סוף סוף במלחמה הזו!
  קורופטקין הכריז בקול רועד:
  - סבלנות, סבלנות ועוד סבלנות!
  לינביץ' התנגד יותר בזעם:
  - אבל אלכסנדר סובורוב אמר: רגע נותן ניצחון!
  קורופטקין מלמל ביובש:
  - אני מפקד כאן! וצריך קודם כל לשמור על הצבא. ובכלל, בקרוב ייגמר הקיטור ביפן!
  לינביץ' הציע:
  - אולי לפחות צריך לעשות איזה סיור?
  קורופטקין הסכים באי רצון:
  - זה אפשרי, רק היזהר!
  לינביץ' נהם באגרסיביות:
  - בשם הצאר והמולדת!
  בינתיים, הטנק העלה את היפנים. דפק אותם, ירה בהם בדרכים שונות.
  אלנקה חשופה, שירתה ללא רחם, שאלה את הנשיא בפועל:
  האם זה הניתוח האחרון שלנו?
  מדבדב שאל בחיוך:
  - למה אתה חושב ככה?
  החיה ג'ינג'ית העירה:
  - ליפנים אין יותר תצורות גדולות!
  מסמר וירה בסמוראי, נטשה גם הסכימה:
  - אבל, למעשה, ליפן אין עם מה להילחם!
  מדבדב הגיב במבט קצת לא בטוח:
  - יפן יכולה לאסוף עוד חיילים חדשים ולרכוש ספינות חדשות מאמריקה ומבריטניה. אז, בואו נודה באמת, המלחמה עדיין לא הסתיימה!
  אלנקה עירומה למחצה, ירה לעבר הסמוראי, העירה:
  - מה אם רוסיה תציע שלום ליפן בתנאים מתונים? ניקח רק את רכס הקוריל, וכל השאר יישאר כפי שהיה לפני המלחמה?
  הנשיא בפועל הסכים:
  - במקרה זה, סביר להניח שיהיה שלום!
  מרגריטה העירה בכעס:
  - אלמלא המהפכה, היפנים עדיין היו מובסים. הם לא ילכו לשום מקום!
  נטשה חשופה, שפכה אש על הסמוראי, הסכימה בקלות:
  - בוודאי! הם לא ילכו לשום מקום!
  אלנקה המגניבה, שקרעה את היפנים עם קונכיות, הציעה:
  - בואו ללכוד את המיקאדו!
  נטשה קפצה באגרסיביות:
  - ללכוד את המיקאדו? ובכן, מעניין!
  מרגריטה העירה בחיוך:
  - האם זה לא יהיה יותר מדי?
  מדבדב גם הביע ספקות:
  - זה לא יותר מדי? אחרי הכל, זה דבר אחד להגן על שלו, ואחר להפריע ליפן, אשר, בואו נודה באמת, גם לא נלחמת על אדמות רוסיה המקוריות!
  אלנקה חשופה סיננה, שוב ריסקה את היפנים עם פגזים:
  - האם כדאי לגלות רחמים כאלה?
  נטשה, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, הנהנה:
  - באמת, למה אנחנו צריכים את זה? אנחנו יכולים ללכוד גם את המיקאדו!
  מרגריטה צחקה:
  - אני עליך כאילו אני במלחמה! ובמלחמה, כמו עליך!
  מדבדב ענה בחומרה:
  - אתה צריך לדעת מתי להפסיק! אנחנו לא אנשים אקראיים! אנחנו אלה שמשנים ברצינות ובמודע את ההיסטוריה! אז אתה צריך להראות תחושה, כולל אמצעים!
  אלנקה חשופה ירתה ושרה:
  - אה, מיד, מיד! כמה כולרה יש!
  הטנק עבד באופן פעיל. יותר ממאה עשרים וחמישה אלף יפנים כבר הושמדו. חצי נשאר.
  נטשה שרה בחיוך:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  לרדת לקרקע ואז
  נבנה עולם חדש ומגניב,
  כדי שלא יהיו בו צרות ובעיות!
  אלנקה יחפה, ירתה אש קטלנית מאוד, סיננה:
  - למלך טוב וצודק!
  מרגריטה הציעה:
  - או אולי נחטוף כמה חביות גביע של סאקה?
  אלנקה חשופה חייכה בארסיות:
  - מה אתה רוצה לשתות?
  מרגריטה הנידה בראשה בשלילה:
  - ספורטאים לא שותים!
  אלנקה חשופה, לאחר שפוצצה עוד סוללה, ציחקקה:
  - מכלים קטנים!
  נטשה הציעה:
  בוא נשתה בירת דקלים. זה בריא יותר!
  והיא הפילה עוד יפנים.
  מדבדב השיב:
  - קודם עסקים, כיף אחר כך!
  האם הנשיא בפועל לא אמור לדעת זאת? הוא לא תמיד היה עסוק ועסוק?
  כן, אחד הצווים הראשונים של הנשיא בפועל מדבדב היה להגדיל את שכרם של סגני דומא המדינה שלוש פעמים. ומה עם הסגנים? הם דחו את הבחירות לנשיאות. לפיכך, מדבדב כיהן כנשיא בפועל ברוסיה במשך זמן רב למדי.
  וזה אפילו הפך למצב ייחודי. כשראש המדינה ממלא את תפקידו כל כך הרבה זמן. אבל השינוי לא מגיע. ליתר דיוק, הכל השתנה תחת מדבדב לרעה. כאילו המזל, שכל כך אהב את פוטין, החליט לנקום ביורש שלו. מה לא בסדר איתו!
  הטנק T-95 שעבר מודרניזציה המשיך להכחיד את הסמוראים בהתקדמות גיאומטרית. מכונה זו הראתה את יעילותה. והכוח השלילי של הזעם של ריבוי מעין-חומר.
  אלנקה עירומה למחצה, ירה לעבר היפנים, העירה בהגיון:
  - ובכל זאת, זה לא לגמרי נכון. מסתבר שאנחנו לא יכולים לעשות שום דבר בלי נשק על!
  נטשה חשופה ענתה בכעס:
  - כמה מעצמות עליונות מנעו מרוסיה לנצח במלחמה עם יפן. אבל דבר טוב תוכנן, הבישור של סין. וזה לא יצא יפה מדי!
  מרגריטה שאלה את השאלה המתבקשת:
  - מה עם אלוהים אז? למה הוא לא עזר לאורתודוקסיה?
  אלנקה כמעט עירומה, שולחת פגז אחר פגז, ציינה:
  - זהו זה! למעשה, אפשרו ליפנים לנצח את המדינה האורתודוקסית. זו אכן בגידה כזו באמונה הרוסית!
  נטשה, שפכה אש על היפנים, העירה בכעס:
  - הדת האימפריאלית לא צריכה להיות פציפיסטית. האם אפשר להפוך למדינה גדולה אם אתה חי לפי הציווי: אם פגעו בך בלחי הימנית, פנה שמאלה!
  אלנקה המגניבה הסכימה עם זה בקלות, וריסקה את היפנים:
  - בוודאי! אין לנו צורך בפציפיזם! תאהב את האויב שלך! האם זו מצווה?
  מרגריטה שרה בהתלהבות:
  כל מי שהוא אנושי נולד לוחם,
  אז זה קרה - הגורילה לקחה את האבן.
  כשהחי נידון להילחם,
  והאש בוערת בלב!
  
  הילד רואה מקלע בחלומותיו,
  הוא מעדיף טנק על לימוזינה.
  מי שרוצה להפוך פרוטה לניקל -
  מלידה הוא מבין שהכוח שולט!
  קראה נטשה, שפכה אש על היפנים בזעם של הר געש מבעבע:
  - כן, אוטומטי! והכוח הוא העיקר! אנחנו חייבים לנצח!
  אלנקה חשופה סיננה בטירוף ובזעם, והפילה את היפנים:
  - אני מה שנולד לנצח! ולא פחות. הניצחון שלנו יהיה שלנו!
  נטשה הסכימה, ולחצה על אצבעות רגליה השריריות על כפתורי הג'ויסטיק:
  - זה יהיה הכי טוב ככה! שלטנו ותמיד נשלוט! כלומר, רוסיה!
  אלנקה חשופה, דחפה את היפנים, צווחה:
  - אני לא אשקר, אני רוצה לשלוט! אבל לא רק מכונה חלודה, אלא אימפריה שלמה!
  והילדה כבר סחפה את הסוללה האחרונה של ארץ השמש העולה. היא כל כך יפה שהיא צריכה להיות אלופת עולם. ולעולם אל תיכנע לחולשה ולביישנות.
  נטשה, יורה, מלמלה:
  - אהפוך למלכה! או, יותר טוב, הקיסרית!
  אלנקה חשופה המשיכה:
  - מה עם מלחמה, מה עם מלחמה, היא אישה רעה וכלבה! אבל זה מייצר בחורים יפים, זה אומר - תהרוג את הפחדן שבך!
  מרגריטה הנהנה בהסכמה:
  - נכון, הרוג את הפחדן שבעצמך! אני חושב שאם ניקולאי השני ויתר על כס המלכות, זה בכלל לא היה בגלל פחדנות!
  אלנקה העירומה למחצה הצהירה בהחלטיות:
  - עכשיו הוא לא יוותר! נחזק את כס המלוכה כך שיעמוד במשך מאות שנים!
  נטשה קראה:
  - היה צאר גדול ניקולאי השני! אנחנו תומכים בך! לא תהיה מהפכה - תהיה רוסיה הגדולה!
  לבסוף סיימו הלוחמים עם השמדת צבא ארץ השמש העולה. יותר ממאתיים וחמישים אלף חיילים וקצינים נהרגו. כך, כמעט כל כוחות היבשה של יפן הושמדו. בדיוק כמו שחיל הים הפסיק להתקיים.
  אלנקה חשופה העירה בחיוך:
  - האם זה היה שווה את הטרחה? אז התכוונתי להגיד להתחרפן? בלי להתנגד יותר מדי זמן, הצבא הצליח להביס את רוסיה!
  נטשה אמרה בביטחון:
  - רוסיה הפסידה רק בגלל הטור החמישי. אחרת, בכל מקרה היינו מנצחים!
  מרגריטה שאלה את הנשיא בפועל:
  - מה שאנחנו הולכים לעשות? נחזור או נמשיך?
  מדבדב, שאיבד כוח, הדליק את המחשב ואמר:
  - כעת תינתן לנו תחזית להמשך התפתחותה של רוסיה הצארית. אם הכל ילך כשורה, נחזור.
  נשמע קול נשי נעים;
  לאחר ההשמדה המוחלטת של כוחות היבשה והצי היפנים, הציעו המיקדו שלום. ארה"ב ובריטניה הסכימו לפעול כמתווכים.
  התנאים היו נוחים לרוסיה. המדינה קיבלה את רכס הקוריל ואת טייוואן.
  כמו גם שליטה על מנצ'וריה, קוריאה, מונגוליה. בנוסף, שילמה יפן גם שיפוי של מאתיים וחמישים מיליון רובל רוסי זהב.
  סמכותו של הצאר ניקולאי השני גדלה, והייתה ירידה בסנטימנט המהפכני. המדינה החלה בהתאוששות כלכלית מהירה. ז'לטורוסיה קמה. חלק מסין הפך מרצונו לחלק מרוסיה, כמו גם קוריאה ומונגוליה. האימפריה הצארית הפכה גדולה יותר ואוכלוסייתה גדלה. הצמיחה הכלכלית החלה מוקדם מההיסטוריה האמיתית והייתה חזקה יותר.
  לא הייתה דומא ממלכתית, וממשלת הצאר יכלה להתכונן טוב יותר למלחמת העולם הראשונה. הטנקים הקלים הראשונים בעולם "לונה"-2 בייצור המוני ומפציצים בעלי ארבעה מנועים "איליה מורומטס" ו"סוויאטגור" הופיעו ברוסיה. מלחמת העולם הראשונה החלה בכל מקרה, אבל הייתה מוצלחת יותר עבור רוסיה.
  מאז הייתה למלך אוכלוסייה גדולה יותר, כלכלה וצבא. והעמדה הפנימית חזקה יותר. אין דומא ממלכתית - חממה של מרד והפיכה צבאית.
  בהצלחה משתנה, אך באופן כללי, ביוזמתה של רוסיה ובניצחון ברוב הקרבות, הסתיימה המלחמה ב-7 בנובמבר 1915 עם כניעת גרמניה. אוסטריה-הונגריה התמוטטה וחולקה. גליציה ובוקובינה הפכו למחוזות רוסים. קרקוב ואדמות הסביבה נכנסו לממלכת פולין, וכך גם פוזנן, דנציג וחלק מפרוסיה המזרחית. וקלייפדה הצטרף למחוז הבלטי. צ'כוסלובקיה צמחה - ממלכה בתוך רוסיה.
  רומניה סיפחה את טרנסילבניה. הונגריה הפכה לממלכה עצמאית, אך תחת חסותה של רוסיה, והצאר ניקולס כשליט שותף. אוסטריה הפכה למדינה קטנה מאוד. יוגוסלביה קמה, גם היא בחסות רוסיה ותחת השליט השותף ניקולאי השני.
  טורקיה נעלמה מהמפה הפוליטית של העולם. עיראק ופלסטין הפכו לחלק מבריטניה, סוריה הפכה לחלק מצרפת, אסיה הקטנה ואיסטנבול הפכו למחוזות רוסים. כך, רוסיה הגדילה שוב את שטחה. אבל זה לא נגמר שם. אז נכבש חצי האי הסעודי יחד עם הצרפתים והבריטים. ואז רוסיה ובריטניה חילקו את איראן ואפגניסטן. הצפון והמרכז הפכו למחוזות רוסים, והדרום למושבה בריטית.
  נראה היה שהעולם הפך ליציב. המלחמה נמשכה רק בסין. אבל ב-1929 פרץ משבר כלכלי חמור שהוביל לשפל הגדול.
  הרגשות המהפכניים שוב גדלו ברוסיה. פרצו שביתות והפגנות. אבל המשבר התברר כלא חמור מדי. יתרה מכך, בשנת 1931 פרצה שוב מלחמה עם יפן.
  הסמוראי רצה נקמה. אבל הפעם הצבא הרוסי היה חזק יותר מכל הבחינות. ואדמירל קולצ'ק הוא מפקד ימי מבריק.
  יפן לא רק הובסה, אלא גם נכבשה. הצאר ניקולאי השני הוכתר רשמית כקיסר מיקדו של יפן בפברואר 1932. כך, רוסיה התרחבה עוד יותר. וזה סיפח כמעט את כל סין.
  הן מבחינת האוכלוסייה והן מבחינת השטח, לרוסיה לא היה אח ורע. יתרה מכך, האימפריה הבריטית נחלשה. היטלר עלה לשלטון בגרמניה ב-1933, אבל מה הוא יכול לעשות נגד רוסיה? לא משנה. הצאר ניקולאי השני מת ב-1937, לאחר שזכה לשלטון מוצלח ביותר, השני באורכו אחרי איוון האיום. ועם כיבושי שיא מבחינת שטח ואוכלוסיה.
  עם זאת, לא הכל הסתדר עבור המלך בחייו האישיים. היורש אלכסיי מת צעיר. עקב נישואים לא שוויוניים נשללה מהאח הצעיר מיכאיל הזכות לכס המלכות של רוסיה.
  את הכתר ירש קיריל רומנוב, שמת ב-1938 מבלי לחיות אפילו שנה. ובנו ולדימיר השלישי הפך למלך החדש. הוא הוכתר, והמלך שלט באושר ועושר עד 1992. ורוסיה לקחה לראשונה את המושבות מצרפת ובריטניה, יחד עם גרמניה. ואז היא כבשה את גרמניה. ואז כל העולם. בקיצור, הצאר החדש ג'ורג' הראשון הפך לקיסר העולם ב-1992.
  מדבדב סיים את הסקירה ואמר:
  - כנראה, די ליקום הזה! אנחנו חוזרים!
  וכל הארבעה צעקו:
  - תהילה לצאר ניקולאי השני!
  . אפילוג ביניים
  מדבדב התעורר משיחה... הוא התבשר כי השבעתו של זלנסקי לנשיא רוסיה ואוקראינה כבר יצאה לדרך. וזה, הם אומרים, הגיע הזמן של דמיטרי אנטולייביץ' לעזוב את המשרד.
  מדבדב נענה בחוסר רצון. לפני היציאה התגלחתי והתרחצתי.
  ואז הוא עזב את המשרד. הוא נלקח ברכב מיוחד. בדרך אמרו שעדיף מדבדב לטוס לאיים הקנריים כדי לנוח שם.
  וזלנסקי עשה עוד הצגה של השבעתו. כרגיל, צבעוני עם זיקוקים וקפיצות. ביום ההשבעה נלחם ויטלי קליצ'קו עם מייקל טייסון באצטדיון בקייב. המתאגרף האמריקאי המפורסם הסכים לקרב בגלל בעיות כסף גדולות. קליצ'קו שלט בכל שנים עשר הסיבובים, אבל מבחינה דיפלומטית לא הפיל את טייסון.
  רשמית, אחת הגרסאות המשניות של אלוף העולם יצאה לפועל.
  לאחר מכן זכתה ויטלי קליצ'קו בחגורת יהלום.
  ולדימיר זלנסקי קיבל ברכות מכל מדינות העולם - כולל סין. יתרה מכך, באימפריה השמימית התגברה התסיסה העממית. האדם אינו חי על לחם בלבד. אנשים רצו דמוקרטיה וחופש. לעריצות המפלגה הקומוניסטית הסינית נמאס; כולם רצו חופש.
  זלנסקי הפך בדיוק לסמל כזה. סמל לעוצמה דמוקרטית, לאחר נפילת הדיקטטורה של השירותים החשאיים תחת פוטין.
  זלנסקי דיבר רבות על שינויים, כלכלה והישגים חדשים. כבר התקיימה תחרות על תפקיד ראש הממשלה ברוסיה. היו כמה אלפי מועמדים. תהליך הבחירה היה אינטנסיבי מאוד. וזה נראה נהדר.
  עד כה הכל התנהל בצורה חלקה למדי. זלנסקי אפילו עשה סלטה בטקס ההשבעה שלו. קיבל מחיאות כפיים. אחר כך הפגין את הידע שלו בשפות זרות. הוא פעל בצורה מאוד פעילה ובזריזות.
  לבסוף, זלנסקי לקח את זה ונשא עוד כמה נאומים.
  בנוסף, לאחר ההשבעה, הגיעו החלטות כוח אדם. הרבה שינויים ופנים חדשות בממשלה.
  היה מבחר אמיתי של "קומיסרי ברזל". מהפכה פרסונלית התרחשה ברוסיה.
  זלנסקי גזר גזירות רבות כבר בימים הראשונים. התיר מכירת אלכוהול בלילה ובנקודות נסיעה. הציגו מסים חדשים על העשירים. הוא הסיר את החסינות מפני סגנים ושופטים. תפוקת ייצור מוגברת. הציג מכסים על סחר עם סין.
  משאל עם על איחוד עם רוסיה נערך בבלארוס. וזה גם עמד לזכותו של זלנסקי. רוב הבלארוסים תמכו באיחוד עם רוסיה.
  זלנסקי התלונן כי מדבדב העלה את הטלאים יותר מדי, אבל הבטיח שהאינפלציה תירגע. וששום דבר רע לא יקרה.
  ואכן, עד מהרה נפסקה צמיחת המחירים. והכלכלה הרוסית החלה לצמוח. ובקווקז, פעולות מיליטנטיות דעכו איכשהו. זה נעשה הרבה יותר רגוע.
  זלנסקי הציע לבסוף מועמדות לתפקיד ראש ממשלת רוסיה. היא הפכה לדוקטור למדעים בן שלושים ושתיים אלכסיי בולשאקוב. הוא ניצח בתחרות בביטחון רב. והוא הפך לראש ממשלה, הצעיר ביותר בתולדות רוסיה.
  מדבדב טס לאיים הקנריים לחופשה, וקיבל את הפנסיה של הנשיא לשעבר, רק בכיף. עד כה לא היו לו בעיות. אבל שויגו נעצר והואשם בניסיון הפיכה. מה הוא רצה?
  היו גם הרבה פתרונות אחרים... באמריקה ניצחה אישה דמוקרטית בת ארבעים ואחת. כך התחלפה הממשלה. ואשה והמועמדת הצעירה ביותר בתולדות ארה"ב עלתה לשלטון. עידן טראמפ הסתיים . אבל הידידות עם רוסיה רק החלה לפרוח. מטבע הדברים, נגד סין הדיקטטורית, ארצות הברית והאימפריה הרוסית החדשה היו עכשיו חברים.
  זלנסקי אף ערך משאל עם והציג שם אחר: במקום זאת, רוסיה - קייב רוס. מה שגם דיבר רבות. בלארוס הצטרפה לפדרציה. והחלה תחיית האימפריה... על בסיס דמוקרטי.
  הנשיאה החדשה של ארצות הברית ירשה את העוינות של טראמפ כלפי סין והתמסרה ליצירת קואליציה. קייבאן רוס התפתחה כלכלית תחת זלנסקי בהצלחה. רוסיה ריסנה במידת מה את סין. לאחר מכן, היא הצטרפה לנאט"ו. עד מהרה עלתה לשלטון בקזחסטן ממשלה פרו-רוסית והוקמה מדינת איחוד. הרוסים סחטו את מרכז אסיה מסין. העימות המשיך לגדול.
  זלנסקי ניהל קמפיין נגד סטלין ואנטי פוטין. הוא שלל סטלין ופוטין את כל הפרסים שמדבדב העניק להם.
  אבל הכל הלך בשלום. למרות שהקומוניסטים מחו. הלכנו לעצרות.
  ושם לבסוף הוציאו את לנין מהמאוזוליאום. סוג של שמחה לרבים. והכנסייה האורתודוקסית הכריזה כקדושה על אלכסנדר השני ואיבן האיום, הצאר הרוסי. גם מספר האנדרטאות לניקולאי השני גדל.
  הצאריזם והמערביות הפכו איכשהו לאופנתיות. הם התקרבו לאירופה, וזרים החלו לקבל משרות רבות. רוסיה הפכה לחלק מהעולם המערבי, ולאחר שטראמפ עזב, תהליך הגלובליזציה התעצם. וסין נקלעה לבידוד והתמודדה עם מהומה פנימית.
  במקביל, העלה זלנסקי את שיעור הילודה באימפריה הסלאבית. הטיסה שהובטחה זה מכבר לירח התקיימה סוף סוף. והכל הסתדר איכשהו נפלא.
  יחסי בעלות הברית נוצרו בין רוסיה לארצות הברית, או ליתר דיוק בין רוסיה קייב לאמריקה.
  ועימות הוא נחלת העבר. העולם הפך ליותר ויותר גלובלי ובטוח. למרות שהיו מלחמות. קייבאן רוס, יחד עם ארצות הברית, ביצעו מבצע בלוב, שם שמו קץ לאיסלאמיסטים. אחר כך עסקנו במזרח התיכון, ויצרנו שם בסיסים יחד עם אמריקה. קייבאן רוס וארצות הברית יחד החלו להטות את העולם ולדחוק את סין מאפריקה. וכאן איננו יכולים להסתדר בלי מלחמות. וגם פעולות קרקעיות.
  גם קייבאן רוס וגם ארצות הברית ביצעו תקיפות אוויריות במשותף.
  בהדרגה, הסינים גורשו מכל רחבי העולם. והאימפריה השמימית נקלעה למשבר כלכלי ופוליטי עמוק.
  וקייבאן רוס שגשגה יותר ויותר.
  רוסיה מעולם לא ידעה שיעורי צמיחה כלכליים כאלה. ושסין קרסה - קייבאן רוס עלתה. וזה גדל במהירות.
  מסילת הברזל לצ'וקוטקה נבנתה בזמן שיא. וזה כשלעצמו מאוד מגניב.
  והם חפרו מנהרה מתחת לאלסקה. האמריקאים החלו גם לבנות מסילת רכבת שתתחבר לרוסיה. גם מסילת רכבת לדלהי נבנתה... במקביל נחפרו תעלות מסיביר להשקיית מרכז אסיה.
  מבצע משותף בוצע נגד איראן על ידי ארצות הברית וקייבאן רוס. והותקן משטר חילוני שפוי. לאחר מכן החלו לחפור תעלה מהים הכספי למפרץ הפרסי.
  נאט"ו התרחב למדינות ערב. בסעודיה קם פרלמנט. הנשים החלו להוריד את הבורקות. החלה בנייתה של מדינה חילונית.
  בתקשורת הרוסית כולם נזפו בפוטין על קיצוניות וזרקו בו בוץ על כך שכמעט הפך את רוסיה למושבה של סין, אבל תודה לאל שהוא מת בזמן. הם גם דיברו מילים קשות יותר. אבל נגד מדבדב נפתח תיק פלילי. ולא רק אחד.
  סטלין הוצא מחומת הקרמלין. לנין הרבה קודם מהמאוזוליאום.
  הרבה השתנה בסמלי המדינה. כמה סוגים חדשים של דגלים הופיעו. צהוב נוסף לדגל הרוסי, וכחול החליף את התכלת.
  גם זה היה מעניין. הסמל התחלף... הייתה גם רפורמה מוניטרית. הם החליפו כסף לפי היחס: אחד לאלף. תקן הזהב של הרובל של קייבאן רוס הופיע. במקביל, צמח כסף חדש וישן - פרוטה - חצי קופיקה, וחצי - רבע פרוטה.
  הכל מסודר...
  גם כותרים החלו להחיות... הופיעו נסיכים, ברונים, רוזנים, מרקיזות ואפילו דוכסים. בפרט, זלנסקי הפך לדוכס. גם מולדובה הפכה לחלק מקייבאן רוס. כבר דובר על בחירת המלך.
  אבל זלנסקי אמר כי נשיא קייבאן רוס ייבחר רק על ידי העם. ולא יותר משתי קדנציות.
  יתרה מכך, זלנסקי הפחית את כהונתו של נשיא רוסיה משש שנים לחמש. נכון, זלנסקי כיהן את כהונתו הראשונה במשך שש שנים.
  בשלב זה, הוא השלים את סיפוחה של מרכז אסיה לרוסיה. והחזיר את גבולות ברית המועצות. רק המדינות הבלטיות נותרו לא כבושות.
  אבל האמריקאים עדיין לא רצו לוותר על זה. וכך הם מסרו את מרכז אסיה ואת הקווקז.
  מלחמה חדשה פרצה בקווקז, בין ארמניה ואזרבייג'ן. והיא הלכה באכזריות רבה. אז רוסיה הצליחה לכבוש את הרפובליקות הללו ולקיים משאלי עם על סיפוחן.
  כך, זלנסקי החזיר לעצמו את הקווקז, והרחיב את קייב רוס. בואו נודה בזה, הוא כובש. יתר על כן, הוא גם דמוקרט... האימפריה שלו התרחבה עוד יותר...
  אז אפגניסטן כבר במהלך כהונת הממשלה השנייה, וחלק מאיראן הפכו לחלקים מרוסיה.
  בארצות הברית, נשיאה זכתה בקדנציה שנייה. עד כה היא הצליחה בכלכלה, והכי חשוב, היא הצליחה לדפוק את סין. איזה ניצחון גדול. וקייבאן רוס היא כעת בעלת ברית בראשות זלנסקי.
  אבל, כמובן, כוחה של רוסיה גדל מהר מדי. היא כבר סיפחה את צפון עיראק.
  בורזו מתנהג. Kievan Rus היא המדינה הראשונה בעולם מבחינת שיעורי צמיחה! וזה עקף את ארצות הברית באוכלוסיה. וכבר באמריקה מסתכלים בבהלה - האם רוסיה התחזקה מדי?
  יתר על כן, האימפריה של קייבאן רוס מתרחבת. כעת המדינות הבלטיות כבר נמצאות בשליטתה. כן, זו בעיה גדולה מאוד עבור האמריקאים. זלנסקי כבר אסף את כל השטחים לשעבר של ברית המועצות.
  וכמו הצאר הרוסי, הוא ממשיך להתפשט דרומה. כעת איראן ועיראק הפכו לחלוטין לחלק מרוסיה קייב. וזלנסקי נבחר בקלות לקדנציה שנייה בסיבוב הראשון.
  למרות שהיו מועמדים רבים לנשיאות, הבחירות היו דמוקרטיות.
  זלנסקי אמר שהוא לא הולך לעקוב אחר הדוגמה של לוקשנקו ולשלוט לכל החיים. יתרה מכך, נסיבות היעלמותו של לוקשנקו עדיין לא היו ברורות. אולי גם רוסיה וגם המערב פשוט לא היו זקוקים לו יותר. והוא נעלם... אבל זלנסקי רק מתחזק. ואכן, שלטונו במונחים של הצלחה מאפיל על קודמיו, כולל פיטר הגדול.
  למעשה, לא כולם מסוגלים לשקם את שטחה של ברית המועצות, בתוספת אפגניסטן, איראן ועיראק.
  אבל זלנסקי לא עוצר שם. כעת הן פולין והן פינלנד מותקפות - הן גם היו פעם חלק מהאימפריה הצארית. ואכן משאלי עם מתקיימים במדינות אלו, והן מצטרפות מרצון לקייב רוס.
  יש הצלחות גם בפן המדעי. הטיסה המיוחלת למאדים התקיימה. קוסמונאוטים רוסים נחתו שם. הם לקחו את האדמה והשאירו את הדגל, וזה היה ניצחון גדול.
  במקביל, קייבאן רוס לקחה את פורט ארתור המקורי מסין. ומנצלים את העובדה שהחלה מלחמת אזרחים בסין, הם לקחו את מנצ'וריה תחת חסותם.
  במקביל, קייבאן רוס סיפחה חלק מטורקיה. אותן אדמות שנמסרו לרוסיה במסגרת הסכם ורסאי. וזה גם היה מהלך חזק מאוד. זלנסקי הרחיב עוד יותר את קייבן רוס כאימפריה. ומבחינה כלכלית, זה יצא בראש, עלה על ארצות הברית.
  ובכן, סין שקועה בסיוט של מלחמת אזרחים, והיא כבר החלה להתחלק.
  קייב רוס הפכה למדינה חזקה. והפופולריות של זלנסקי במדינה גדלה כל כך עד שאנשים התחילו להתחנן לוולדימיר על ברכיהם כדי שלא יעזוב. מאות אלפי אנשים נאספו.
  זלנסקי, כחריג, ערך משאל עם המאפשר לו להתמודד לכהונה שלישית נוספת כראש קייבאן רוס.
  המנהיג השתנה בארה"ב. הוא כבר הפך לרפובליקני. וכבר לא כל כך צעיר - מבוגר מזלנסקי. אז היחסים בין קייבאן רוס לארצות הברית החלו להידרדר שוב. רוסיה כבר התחזקה עד כאב תחת זלנסקי. הם זכרו שיחד עם השלטון האוקראיני, זו כבר כהונתו הרביעית של זלנסקי.
  זה, לדבריהם, סמכויותיו של נשיא רוסיה לא צומצמו. הדבר היחיד שזלנסקי עשה היה להכניס תיקון לחוקה לפיו לדומא הממלכתית יש זכות לפטר שר בודד בשני שליש קולות, או ברוב רגיל פעמיים בהעברת הצבעת אי אמון.
  ותיקון זה אינו כה משמעותי, שכן לנשיא נשמרה הזכות למנות את כל השרים ולקבוע את מבנה הממשלה. ובדומא הממלכתית, לתומכי זלנסקי יש רוב חוקתי.
  משמעותי יותר היה הכנסת בחירות ישירות למועצת הפדרציה, כמו גם מתן אפשרות לאסירים להצביע.
  אבל, באופן כללי, כאן הסתיימה הגבלת סמכויות הנשיא. נשמרה הזכות להדיח מושלים. ובתחום החקיקה הוא אף התרחב.
  בארצות הברית החלו להאשים את זלנסקי בסמכותיות, וכי המפלגה, "משרת העם", שולטת כמעט בכל התפקידים במדינה. ה-LDPR והמפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית חדלו להתקיים. קמה מפלגה - "עולם צודק" משמאל. במקום ה-LDPR, הופיעו פטריוטים של רוסיה. אבל מפלגת משרת העם שלטה לחלוטין.
  רפורמות מסוימות השפיעו גם על הכנסייה. האורתודוקסיה איפשרה את הזכות ללדת ארבע נשים, והתקרבה לאיסלאם. הגישה לאייקונים השתנתה במקצת, והייתה התקרבות לפרוטסטנטיות. הם התחילו לומר יותר: שאלוהים הוא אחד, ושרק בני תמותה אינם ראויים לעבודתו של אלוהים.
  במקביל, השילוש בוטל כסמל לא תנכי ואינו מובן לבני תמותה בלבד.
  והם הציגו: שה' הוא אחד, ה' האב. אבל המונח אלוהים הבן אינו מופיע בתנ"ך. יתר על כן, אין מונח: אלוהים הוא רוח הקודש. אז למה לא לפשט את הדת.
  יתר על כן, אלוהים התלוי על צלב אינו מעורר אמון. אם הוא לא יכול היה להגן על עצמו, אז איך הוא יגן על אנשים? בקיצור, עברנו למונותאיזם. והתנ"ך עצמו היה מעורב במיתוסים סלאביים עתיקים. הבשורה של ולס עלתה.
  גם האתאיזם התעצם - הם אומרים, תפסיקו להיסחף עם אגדות אנושיות. יש לנו כוכב אחד, והוא לא צריך שאנשים יאמינו בניסים ובמיוחד בסוף העולם.
  לא יהיה סוף העולם ולא צריך להיות. והאנושות צריכה להפוך לאימפריית חלל ולהגיע ממש לקצה הגלקסיה. מה לגבי גלקסיות? יותר כמו היקום. ולאחר שהגעת לקצה היקום, לך לחלק אחר של היקום. אחרי הכל, יש מספר אינספור של יקומים. וכך אתה יכול לעוף מיקום אחד למשנהו. ועם הזמן, למד ליצור את עצמך! ויהיו יקומים חדשים, בלתי ניתנים למדידה, כמעט בכל החלל.
  וכדור הארץ הוא רק ערש האנושות. ובעתיד תהיה אימפריה של סקסטיליון עד סקסטיליון דרגות של יקומים, ומבלי להפסיק להתרחב ולכבוש את החלל עוד יותר.
  והראש והנשיא של קייבאן רוס ולדימיר זלנסקי, כמו שמש בהירה של תקווה עולה על פני כדור הארץ!
  ועתידו ועתיד קייבאן רוס - שיהיה בהיר!
  
  כוח עליון כאשר ברית המועצות נלחמה ללא בעלות ברית
  וכך החלה השפעה שאין לעמוד בפניה, שסגרה את כוחות בעלות הברית ב-1 בינואר 1943. החיל המוכה של רומל עצר על הגבול עם לוב. וכל ההפצצות על גרמניה הנאצית פסקו. גם ניסיונות לטוס לכיוון לונדון התבררו ככישלונות. המטוסים הגרמנים לא התרסקו, אלא נסעו לאחור. נס חסר תקדים קרה בעבר, חלוקת העולם על ידי כוח תיאומגי.
  אולם בהתחלה זה לא עזר הרבה לגרמנים. את סטלינגרד, או ליתר דיוק את קבוצת פאולוס שבה, אולי, כבר לא ניתן היה להציל. והחיילים הסובייטים התקדמו בביטחון. המתקפה בוורונז' ובכיוונים נוספים הצליחה. כמעט כאילו בזמן אמת, הצבא האדום שחרר את קורסק, בלגורוד וחארקוב.
  עם זאת, לאחר העברת הדיוויזיות המנוסות של רומל מאפריקה ואותם כוחות שבהיסטוריה האמיתית נזרקו גם למדבריות אלג'יריה ותוניסיה ללא כל תועלת, מתקפת הנגד המפורסמת של מיינשטיין התחזקה באופן ניכר. מאז השתתפו בו משמעותית יותר כוחות גרמנים, בעיקר תעופה.
  ושלושים ה"טיגריסים" החדשים לגמרי שנתקעו בסהרה ללא הועיל התבררו כלא מיותרים.
  כאן התרחש הפער המשמעותי הראשון עם ההיסטוריה האמיתית. מיינשטיין פתח במתקפת נגד ארבעה ימים קודם לכן, ובעל הרבה יותר כוחות, התקדם מהר יותר. חרקוב נכבשה מחדש תשעה ימים קודם לכן, בלגורוד שנים עשר, ובתנועה, והכי חשוב, קורסק נלקח, שבהיסטוריה האמיתית לא נכנע לפריץ.
  מספר לא מבוטל של כוחות גרמנים היו מעורבים. הגרמנים השתמשו במילואים שהועברו מצרפת, כמעט בכל יחידות הטנקים המוכנות לקרב, ובתעופה ראשית. מה שיגידו, כמעט מחצית מהלופטוואפה הוסחה על ידי החזית המערבית, כך שנוספו כוחות משמעותיים באוויר האויב. והוא אמר זאת במהלך מתקפת הנגד הגרמנית, שדמתה למכת מגל.
  כן, ומיינשטיין בהיסטוריה האמיתית העלה את הגנרלים הסובייטים, אבל כאן יש לו עשרים דיוויזיות יותר כוחות קרקעיים, ובהתחשב בריכוז המשאבים, פי שלושה יותר מטוסים. והפוקה-וולף לא רע בכלל אם משתמשים בו נכון: המהירות גבוהה, הנשקים חזקים. מה שחשוב הוא שה-F-190 יעיל יותר עם עליונות מספרית. מכיוון שכלי הנשק החזקים שלו מאפשרים לו להפיל מטוס במכה אחת, והוא יכול לברוח בגלל מהירות הצלילה הגבוהה שלו.
  הכוחות הסובייטים ספגו תבוסה טקטית ועזבו את קורסק, חיילים וקצינים רבים הוקפו. חלקם מתו, אחרים, למרות שמיעוטם נתפסו, רבים נמלטו, למרות שאיבדו את ציודם.
  לכוחות הסובייטים נגרם נזק עצום והמתקפה שלהם הופסקה. אבל הטנקים הגרמנים לא יכלו לבנות על הצלחתם עקב תחילתה של הפשרת האביב.
  מאזן כוחות זמני נוצר.
  עם זאת, גם מעצמה חדשה יכולה להיכנס למלחמה: יפן. גם הסמוראים התירו את ידיהם. אמריקה לא נגישה, אבל היא גם לא תוקפת. זה נכון שצבא היבשה החזק של יפן מפעיל לחץ על סין. כאן צ'אנג קאי-שק התמודדה עם מצב קשה מאוד. או לנסות להגיע להסכם עם היפנים, או להילחם, אבל לא לקבל יותר תמיכה בכסף ובנשק מארה"ב, בריטניה ומדינות אחרות.
  מטבע הדברים, השתוקקו הגרמנים לפתיחת חזית שנייה על מנת להסיט חלק מכוחות האויב ממזרח. למרות זאת, הם ספגו הפסדים משמעותיים. במיוחד סטלינגרד לקחה הרבה אנרגיה. גם הכוחות הסובייטים הפסידו הרבה, וחלק מהחיילים הגיעו לקלחת חרקוב וקורסק.
  הנאצים הגבירו את ייצור הנשק שלהם. בזכות היעדר הפצצות הצליחו הקראוטים להגדיל את ייצור הטנקים בשיעור משמעותי יותר, כמו גם את תעופה. ההפצצה הפריעה לנאצים יותר ממה שנהוג להאמין. יתרה מכך, בהיסטוריה האמיתית, גרמניה הגבירה את ייצור הציוד בעיקר בשל ארגון מחדש של הכלכלה על בסיס מלחמה והשימוש הפעיל יותר ויותר בעבודת עבדים, ולא בגלל שהם הופצצו בצורה חלשה.
  לעת עתה המתינו הגרמנים ובנו טנקים חדשים, הכשירו צוותים, תוך הסתמכות על טכנולוגיה מודרנית. יחד עם זאת, השאלה נותרה פתוחה: היכן להתחיל את המתקפה? מדף קורסק לא היה קיים יותר. וזה רמז טבעי. וכך גם הגרמנים עצמם וגם היטלר היססו. היה רעיון לכבוש את לנינגרד בסערה. אם כי במקרה זה יהיה צורך לפרוץ דרך ביצורים רבי עוצמה.
  הגנרלים הגרמנים לא רצו לנסוע שוב לסטלינגרד. אבל בכנות, הבחירה אינה רחבה. האם אפשר לתקוף את מוסקבה עצמה? בין המנהיגים הפשיסטים התעוררו חילוקי דעות חמורים. מיינשטיין, גודריאן ורומל אף דיברו במובן זה שעדיף לא לתקוף כלל, אלא לתת לרוסים לדחוף את האף ולפתות אותם למלכודת.
  תוכנית חלופית סיפקה פתיחת מתקפה מחצי האי תמן ורוסטוב על דון; הפריץ הצליחו להגן על העיר המבוצרת היטב על ידי העברת תגבורת מקבוצת הבלקן, החלפת חיילי הכיבוש שלהם בבולגריים ואיטלקיים.
  הפיהרר, שאהב מבצעים שבהם כוחות פורצים בכיוונים מתכנסים, נטה יותר ויותר לתוכנית זו, אך איטי ליישם אותה. בפרט, טנק הפנתר התברר כקפריזי ולעתים קרובות התקלקל, אז הוא נזקק לשינויים. אפשר להכשיר צוות נוסף. והפירר רצה להטביע עוד "טיגריסים".
  לסטאלין בסופו של דבר נמאס מזה. מחשש שחזית שנייה תיפתח על ידי יפן, שהשיגה הצלחות גדולות בדרום סין, שצבא היבשה שלה כבר עלה על שבעה מיליון חיילים ונתונים על הפוטנציאל הצבאי הגובר של הרייך השלישי, הוא עצמו הורה לפתוח במתקפה ב. הכיוונים קורסק ודונבאס. ההיסוס של היטלר ורצונו של הפיהרר ליצור מחלקות עם מאות נמרים ופנתרים הובילו למניעת סיכון.
  עם זאת, לכוחות הסובייטים, לאחר שפתחו במתקפה ב-7 ביולי 1943, לא היה בעצמם יתרון מכריע בכוחם. 5.56 מיליון חיילים גרמנים, כמיליון מאתיים וחמישים אלף חיילי לוויין, פעלו נגד 6.6 מיליון חיילים וקצינים סובייטים. מוסוליני, לאחר היעלמות איום התקיפה ממערב ומדרום, הגדיל משמעותית את מספר החיילים האיטלקיים במזרח. גם מספר היחידות הספרדיות גדל. סלזאר שלח גם חטיבה של "מתנדבים". גם הלגיונות הצרפתיים, הרומנים, הונגרים פעילים יותר, אלבנים ודיוויזיות זרות ב-SS מכל רחבי אירופה.
  לפיכך, לצבא הסובייטי לא הייתה עליונות במספרים, אך ההטרוגניות של הקואליציה הפחיתה את איכות כוחות האויב. לצבא האדום יש עליונות מספרית מסוימת בטנקים וארטילריה. אבל לעת עתה, אולי, ל"נמרים" ול"פנתרים" אין אח ורע מבחינת כוח האש והשריון של היריב. וה-T-4 רכש עליונות בכוח האש של הנשק על ה-T-34-76. אבל לברית המועצות יש ארטילריה של רקטות, והגרמנים, למרות הפיתוח של משגרי גז במיוחד, פיתחו זאת בצורה גרועה למדי.
  יש שוויון מספרי משוער בתעופה. אולם מטוסי הקרב הגרמניים ME-109 "G", Focke-Wulf חזקים יותר ממטוסים סובייטים בחימוש ובמהירות, אך מעט חלשים יותר ביכולת התמרון. אבל לגרמניה, אבוי, יש אסים מנוסים ופרודוקטיביים יותר. המפציץ Yu-188 הוא אולי טוב יותר במאפייני הטיסה מאשר PE-2 ו-TU-3. וה- Yu-288 החל להיכנס לשירות. נכון, זה רק התחיל להיות מוצג, כמו ה-ME-309.
  אבל בכל מקרה, ללא יתרון בכוח, הצבא האדום פתח במתקפה נגד ההגנות שהוכנו קודם לכן של האויב. והיא התמודדה עם התנגדות עיקשת. אבל הכוחות הסובייטים היו אסרטיביים בהתקפה שלהם, ללא קשר להפסדים, הם דחקו קדימה. למרות שקצב ההתקדמות הממוצע התברר כנמוך, קילומטר עד שני קילומטרים ביום. האויב חטף והצליח להתחפר שוב. קצב ההתקדמות ההרואית לא פחות נמשך. עד אמצע אוגוסט, במחיר אבדות כבדות, התקדמו הכוחות הסובייטים עד למאה קילומטרים, התקרבו לקורסק ופתחו בקרבות עיקשים על העיר עצמה, והתקרבו גם לבלגרוד.
  ב-19 באוגוסט 1943, יפן, תוך התגברות על היסוס, פתחה חזית במזרח הרחוק. בשלב זה, לאחר שספג סדרה של תבוסות, הסכים משטרו של צ'אנג קאי-שק לשלום לטובת הסמוראים. היפנים השיגו שליטה על תקשורת חשובה, והשתחררו מהצורך לנהל מלחמת גרילה קשה עם חיילים סינים מאורגנים בצורה גרועה, אך רבים מאוד. אבל לצ'אנג קאי-שק הובטחה תמיכה במלחמה עם הצבא האדום של מאו דזה-דונג. ליפן כבר יש את כל האמצעים לנהל מלחמה עם ברית המועצות. והם החליטו לא לחכות לסתיו הגשום ולחורף הסיבירי הקשה. שלא לדבר על העובדה שהיטלר הכריז מלחמה על ארצות הברית עוד ב-1941, אבל הסמוראי לא תמך בו. פתיחת חזית שנייה ב-1942 הייתה יכולה להציל את הנאצים מתבוסה מוחצת בסטלינגרד.
  ההחלטה של יפן הייתה די צפויה. עם זאת, בהתקפה על ולדיווסטוק השיג הסמוראי הפתעה טקטית והסב נזק חמור לצי האוקיינוס השקט הסובייטי.
  בסוף אוגוסט ניסו הגרמנים לתקוף נגד באמצעות מסה של הטנקים האחרונים. אבל התקפת הנגד הדרומית שלהם הצליחה להשיג רק הצלחה יחסית. הפיקוד הסובייטי כבר חזה אפשרות כזו והסיג את חייליו לקווים המקוריים שלהם. רק ארמיית 31 המשולבת נפלה לתוך הקדירה והושמדה ברובה.
  עם זאת, הכוחות הסובייטים לא השיגו את מטרתם, וספגו אבדות משמעותיות מאוד, כשלא הצליחו להשתלט מחדש על השטח. במיוחד אבדו יותר משישה וחצי אלף טנקים, מול כשמונה מאות גרמנים. בפארק הטנקים עבר היתרון המספרי לנאצים. בספטמבר הצליחו הגרמנים להדביק את ברית המועצות בייצור של מאות מטוסים ביום, ובנובמבר, בערך במכוניות, הגדילו את ייצור הפנתרים ל-650-700 טנקים בחודש. כאן, השימוש במשאבים מהמדינות הכבושות, בעיקר צרפת, כמו גם בלגיה והולנד, שבהן הוכנס גיוס עובדים, שיחק תפקיד גדול.
  הגרמנים, באיחור מסוים, פתחו בספטמבר במתקפה שתוכננה זה מכבר מרוסטוב-על-דון ומחצי האי תמן. והם נתקלו בהגנות סובייטיות עקשניות. ויפן פתחה במתקפה נגד מונגוליה, וכבשה את אולן בטאר ופרימורייה. אבל התקדמות קטנה הושגה שם.
  זה הסיט עתודות משמעותיות ואחרי חודש וחצי של לחימה עזה התאחדו הקבוצות הגרמניות. אבל גם ההפסדים של הפריץ התבררו כמשמעותיים מאוד, והם נאלצו להפסיק. אבל הצלחה טקטית זו עוררה את כניסתה של טורקיה למלחמה ופתיחת חזית שלישית בטרנס-קווקזיה.
  עכשיו היינו צריכים להילחם בחזרה גם בכיוון הזה.
  עד החורף יתייצב קו החזית במזרח הרחוק. היפנים התקדמו באזור פרימוריה מחמישים למאה ועשרים קילומטרים, כבשו יותר ממחצית מונגוליה יחד עם אולן בטאר, אך המתקפה שלהם נעצרה. הטורקים התקרבו לירבאן ותקפו את באטומי, הם הצליחו לכבוש שני שליש מהעיר האחרונה. הגרמנים עצמם לא יתקדמו במיוחד בסתיו. והם עדיין לא תפסו את היוזמה.
  המלחמה הפכה ליותר ויותר מעמדה וממושכת. לעייפות, ולעליונות טכנולוגית. במהלך 1943, ברית המועצות הגדילה את ייצור המטוסים פי אחד וחצי מ-25 אלף ל-37 אלף. גרמניה הנאצית מלמעלה מ-15 אלף ל-32 אלף, יותר מכפול. בחודשים האחרונים של השנה התאימו הגרמנים את תוצאות הייצור הסובייטי שלהם במטוסים. וגם בטנקים ובתותחים מתנייעים - בעליונות איכותית. אבל גם ברית המועצות צריכה להילחם ביפן. בנוסף, מיוצרים מספר מטוסים וטנקים באיטליה ובמדינות לוויין אחרות של הרייך השלישי. גם אם לא יותר מדי. בנוסף, הגרמנים, שניצלו את היעדר מלחמה, החלו להפיק ולספק נפט מלוב לצרכיהם.
  אז בהדרגה המחסור באנרגיה ברייך השלישי נחלש. בנוסף, הרכוש הצרפתי האפריקאי הבטיח להיות מקור טוב לחומרי גלם.
  כדי שהנאצים יוכלו לספק את עצמם היטב. בתגובה, המעצבים האדומים הכינו סוגים חדשים של טנקים עבור סטלין עם תותחי 85 מ"מ ו-122 מ"מ. הגרמנים האטו מעט את העבודה על פנתר 2. לא קל להשיג טנק עם נשק חזק, שריון חזק וניידות יחסית. וה"רויאל טייגר" התברר ככבד מדי עם 68 טון. רק המודרניזציה של הפנתר הבטיחה להיות מוצלחת יחסית. והטנק T-4, כנראה, מיצה את יכולותיו. בהדרגה, החל משנת 1944, הייצור של מכונה זו החל לרדת. להפסיק לגמרי באפריל.
  הפיקוד הסובייטי פתח בכמה פעולות התקפיות בחורף. וחצי האי תמאן, ובמרכז, ובכיוון לנינגרד, וליד קורסק. אבל שום הצלחה משמעותית לא הושגה בשום מקום . לאויב כבר הייתה עליונות מספרית בכוח אדם הן בטנקים והן במטוסים. רק הפחד ממזג האוויר אילץ את הפריץ לדבוק בטקטיקות הגנתיות.
  תפקיד שלילי מילא גם המספר המוגבר של העריקים והבוגדים, כמו גם העובדה שהגרמנים פיתחו תעופה בגובה רב, שהייתה יעילה יותר בסיור מהאוויר.
  בנוסף, הפיקוד הסובייטי ניגש באופן מעט שגוי לתהליך ריכוז הכוחות. במיוחד הטקטיקה עצמה של התחלת המבצע הבא באזור אחר עוד לפני השלמת הקודם הייתה הגיונית לאור העליונות המספרית. כמו במלחמת העולם הראשונה, מפרק את הגרמנים. אבל אם האויב גדול ממך, זה הקשה על השגת עליונות בכוחות באזור מסוים.
  אם סטלין היה מצליח ליצור עליונות בקטע נפרד בחזית ביחס של שלושה לאחד בערך, אז אולי הייתה מושגת הצלחה טקטית.
  וכך בגזרה אחת יש מתקפה, באחרת מתכוננים, אבל במציאות קל יותר לגרמנים ולבעלי בריתם להדוף. יתרה מכך, לפריץ היו כבר מטוסי סיור בגובה רב עם אופטיקה מצוינת, שאפשרה להם לעקוב אחר תנועת החיילים. ובחורף קשה יותר להסוות, והלילה הוא לא תרופת פלא, אז קציני מודיעין גרמנים רכשו מכשירי ראיית לילה טובים.
  ה"רויאל טייגר" כטנק פורץ דרך מתוכנן התעכב בייצור סדרתי ולא זכה להצלחה מוחלטת. "פנתר" -2, שהיטלר הורה לחזק אותו בשריון כדי להפוך את ה-IS-2 לבלתי חדיר, ולהתקין מנוע של 900 כוחות סוס, שקל 51 טון, אפילו בהתחשב בהתקנה של מעטפת סגסוגת, שחסכה 800 ק"ג. . אבל זה הפך אפשרי לחזק את שריון הצד עד 82 מילימטרים בזווית רציונלית. זה הפך את הטנק הגרמני לא פגיע מהצדדים כמו דגמים קודמים. אבל שוב, "פנתר"-2 ו"אריה"-2 בסכימת פריסה מתקדמת יותר עדיין נמצאים רק בתהליך של פיתוח.
  אבל במהלך החורף, הגרמנים השתלטו לחלוטין על רכוש צרפת באפריקה, כולל לולאת הניגר. ויש נפט, גז ובוקסיט, ועוד מאגרים גדולים יותר של אורניום, במיוחד בקונגו. דה גול נתפס - ללא עזרת בעלות הברית הוא היה חסר ערך, וסקרל עבד בצורה נקייה ובמיומנות.
  כך, עד מאי 1944, בעיות הנפט נפתרו במידה רבה. כל האספקה כבר הגיעה מלוב, וכל שנותר היה לקדוח עוד ועוד בארות.
  אבל במאי הגרמנים עדיין לא היו מוכנים לתקוף. מלבד הטייגר שהיה מיושן בעיצובו, לא היה להם טנק פורץ דרך רציני. נכון, ה"טייגר" כבר היה בייצור המוני ובזכות האיכות הגבוהה של השריון ועובי הדפנות, כמו גם האקדח היורה המהיר והמדויק, הוא יכול היה למלא תפקיד של, אם לא אידיאל. , אבל טנק נסבל פחות או יותר, שובר את התחלופה של חיילי ברית המועצות .
  הפיקוד הגרמני, לאחר שורה של מחלוקות, חזר לתוכנית הקודמת של 1942. כלומר, לפתוח בהתקפה על האגפים. קח את לנינגרד לטבעת כפולה ופורץ דרך לסטלינגרד. יתרה מזאת, לאחר שהוורמאכט נטשו את הבולט רז'ב-ויאזמסקי, אבדה ראש גשר נוח להתקפה על מוסקבה. אז זה יחסית רחוק מהבירה.
  גם התוכנית של הנאצים אינה מיטבית, אבל... בשוודיה נערכו בחירות מוקדמות לפרלמנט, שם השיגו הנאצים ניצחון מרשים. מדינה עם אוכלוסייה של שמונה מיליון איש וכלכלה מפותחת הייתה מוכנה לצאת למלחמה נגד ברית המועצות. הדמות הפופולרית ביותר הייתה צ'ארלס ה-12. השוודים כמהו לנקמה על תבוסות קודמות והשפלה במהלך המלחמות שאבדו לפיטר הגדול ואלכסנדר הראשון. לפיכך, כל אירופה כבר נלחמה נגד ברית המועצות. יתרה מכך, פרנקו וסלזאר החליטו להיכנס רשמית למלחמה כדי לתבוע את חלקם בשלל. רק שוויץ נותרה נייטרלית רשמית, אבל היא גם שלחה חטיבה של מתנדבים.
  העליונות המספרית הייתה לצד הקואליציה הנאצית. בנוסף, באמצע מאי 1944 כבר היו בשירות הגרמנים כאלף מטוסי סילון מסוג ME-262. המכונית עצמה די מוצלחת, אבל עם מנועים לא גמורים. אבל בהדרגה המנועים השתפרו, הפכו לחזקים יותר, אמינים יותר וצריכת הדלק ירדה.
  המתקפה החלה בדרום. הפריץ ניסה לחזור על התוכנית שפיתח ה-OKW למבצע בלאו בינואר 1942, אך לאחר מכן שונה באופן שרירותי על ידי היטלר. כאשר אתה תוקף את סטלינגרד הן מדרום והן מצפון, לאורך כיוונים מתכנסים. אבל תחילה, הגרמנים היו צריכים לפרוץ דרך אל הדון. הנמרים הפשיסטים יצאו להתקפה, אך עמדו בפני קו הגנה חזק. התקדמות הקראוטים התבררה כאטית, הם נתקעו בהגנה בעומק הכוחות הסובייטים. לאחר שעבר רק 35-40 קילומטרים לכיוון וורונז' בעשרת הימים הראשונים.
  ואז, תוך שבועיים של לחימה עיקשת, התקדמו הנאצים רק עשרה קילומטרים ובשל אבדות כבדות נאלצו להפסיק.
  המתקפה בדרום התפתחה בצורה מוצלחת יותר. יש שם פחות חיילים סובייטים, וקשה יותר להתגונן. מספר רב של "פנתרים", "טיגרים", "פרדיננדים" (התותח העצמי הזה התברר כנפוץ יותר בגלל היעדר הפצצות אסטרטגיות!) והדגמים הראשונים של ה"ג'גדטיגר" וה"שטורמטיגר" היעיל במיוחד. הגרמנים הצליחו לפרוץ את קווי ההגנה הראשונים ולהשיג מרחב מבצעי.
  במקביל, גם הצבא היפני יצא למתקפה. הסמוראים הגדילו את גודלו של צי הטנקים שלהם וכלי הרכב החדשים בעלי המשקל הבינוני שלהם כמעט ולא היו נחותים בביצועי החימוש והנהיגה מה-T-34-76, ואף היו עדיפים בשריון חזיתי, אם כי נחותים בהגנה מהצדדים.
  יפן הובילה את ההתקפה במונגוליה, שם היה הרבה יותר קשה לשמור על ההגנה. הפיקוד הסובייטי עמד בפני מחסור במילואים, והשיב מלחמה בכל שלוש החזיתות. והפסדי כוח האדם במהלך מתקפת החורף היו ניכרים.
  המתקפה הגרמנית על טיקווין, והפינים והשוודים מתעלת הים הלבן, נהדפו בקושי. הנאצים התקדמו לאט, אבל כמעט ברציפות. באמצע יוני, בדרום, פרצו חייליו של מיינשטיין לסטלינגרד. הקרב השני על סטלינגרד החל. ועד תחילת יולי, לאחר נפילת טיקווין ווולכוב, התאחדו הפינים, השבדים והגרמנים - ויצרו טבעת שנייה סביב העיר לנין.
  כך נוצר מצב קשה ביותר עבור כוחות הצבא הסובייטי.
  אבל סטלינגרד לא נכנעה למיינשטיין. וזה מנע מהגרמנים לפתח מתקפה לכיוונים אחרים. בדרום, כמו ב-1942, הם הגיעו רק לשער טרק: נתקעו ליד גרוזני ואורדז'וניקידזה. קרבות קשים נמשכו בכיוון וורונז'. עד ספטמבר נאלצו החיילים הסובייטים לסגת מעבר לדון. זו אירוניה של גורל שעד סוף אוקטובר קו החזית בדרום חזר על 1942 בזמן ההתקדמות הגדולה ביותר של הנאצים.
  זה היה גרוע יותר בצפון, שם לנינגרד נקלעה למצור מוחלט. בנוסף, הגרמנים, הפינים והשוודים הצליחו לחתוך את ההגנות של הצבא האדום בחצי האי הקרלי, ולנתק את מורמנסק ביבשה מהחלק העיקרי של ברית המועצות.
  כארבעים דיוויזיות סובייטיות היו מבודדות. עם זאת, מספרם היה רחוק מלהיות נורמלי. שוודיה הציגה כעשרים וחמש דיוויזיות מאובזרות למדי. יחד עם הפינים המנוסים והחיילים הגרמנים, הם זכו לעליונות מספרית. וקשה מאוד להעביר עתודות לחצי האי הקרלי.
  באופן כללי, הצבא האדום לא יכול היה לקבל את התגבורת הנדרשת, כך שהיפנים התבררו כחזקים באופן בלתי צפוי, מספרם, יחד עם חיילי בובות, עלה על חמישה מיליון, וזו למעשה חזית שנייה מלאה. אז כל מה שהיינו צריכים לעשות זה להשיב מלחמה נגד הגרמנים ובני בריתם.
  בהדרגה צומצם אזור השליטה של הכוחות הסובייטיים בקרליה, ומורמנסק נחסמה לחלוטין ונידונה למעשה. אז צי האויב ובעיקר צוללות שלטו בים, אז לא היה במה לבסס אספקה.
  אבוי, בנובמבר 1944 לברית המועצות לא היו עתודות לחזור על נקודת המפנה של 1942. כמעט הכל הושקע כדי למנוע את אובדן הקווקז. בנוסף, הגרמנים ביצעו את ההסתערות על סטלינגרד בצורה מקצועית יותר, והיה צורך להעביר לשם כל הזמן מילואים, כאילו לתוך מכתש טרטרוס. סטלין הורה להחזיק את העיר על הוולגה בכל מחיר. אבל בהתחשב בדומיננטיות של מטוסי אויב באוויר, המחיר התברר כגבוה להפליא.
  יתרה מכך, מיינשטיין, בניגוד לפאולוס, לא מיהר והשגיח על החיילים. כתוצאה מכך, יחס ההפסדים לא היה לטובת הצבא האדום.
  היטלר מיהר את מיינשטיין, אבל השדה מרשל הערמומי ידע להתחמק ולעמוד בלחץ.
  אחד מסוגי הנשק החזקים ביותר היו השטרמטיגרים. היו להם משגרי פצצות חזקים ביותר ששיגרו קליעים במשקל שלוש מאות ועשרים קילוגרמים. יתרה מכך, הפגזים מונעים רקטיים וחזקים הרבה יותר מפגזי הוביצר. אפשר לקרוא להם תשובה ראויה לקטיושה, אם כי על פסים. בנוסף, הותקנו כמה משגרי פצצות גם על משאיות, עם טווח ירי ארוך יותר.
  הגרמנים השתמשו גם במשגרי גז. וכמובן מפציצי סילון.
  בדצמבר כבשו היפנים כמעט את כל מונגוליה והתקרבו לולדיווסטוק, וכבשו חלקית את פרימוריה וחבארובסק. אבל גנרל פרוסט אילץ אותם להפסיק.
  תוך ניצול זאת, ארגן הצבא האדום סדרה של התקפות נגד על האגפים הגרמניים שניסו לכבוש את מה שנותר מסטלינגרד. מה, אפילו חלק קטן מהעיר נערך בתחילת 1945. הגרמנים השיגו הצלחות מסוימות ב-1944, אך אפילו לא הצליחו לכבוש את הקווקז ולהשיג שמן באקו. נכון, לצרכים שלהם עד כה הספיקו להם מרומניה, הונגריה, לוב, קמרון וניגריה.
  לנינגרד עדיין הייתה במצור. מאגרים גדולים של מזון ותחמושת נוצרו מראש, כדי שהעיר תוכל לשרוד את החורף הזה, ולהמשיך להצמיד כוחות משמעותיים של הוורמאכט ובעלי בריתו.
  ההנהגה הסובייטית גם הצליחה ליצור עתודות אסטרטגיות של חומרי גלם בעיר לנין לייצור נשק. אז עד כה זה לא נתן לפשיסטים יותר מדי.
  אבל מורמנסק נחסמה לחלוטין. מתוך עשרת השילוחים לעיר, סיימו הקראוטים תשעה.
  בינואר ניסה הפיקוד הסובייטי לבחון את כוחם של הגרמנים במרכז. עם זאת, לא ניתן היה להביס את ההגנה המאוד חזקה ומתקדמת מבחינה טכנולוגית. ההתקדמות המקסימלית הייתה חמישה או שישה, במקרה הטוב לא יותר משמונה קילומטרים. וההפסדים של הדיוויזיות הסובייטיות היו משמעותיות מאוד. ברוב החלקים עד מחצית הקומפוזיציה.
  אבל חלק מהכוחות הגרמניים הוסחו, ואיפשרו להם להחזיק את סטלינגרד... בחודש מרץ פתחו הגרמנים עצמם במתקפה לעבר שער טרק. הם הצליחו לפרוץ את קו ההגנה הסובייטי ולהקיף את גרוזני ואורדז'וניקידזה, אך הפריץ נתקעו בקו של וודנו, שאלי ועוד דרך הערים.
  העיר גרוזני עצמה נותרה במצור מוחלט עד מאי. במאי, סטלינגרד סוף סוף נפלה. כמעט ולא נותרו חורבות מהעיר ופרבריה, כמו גם ממפעל הטנקים.
  גם הקואליציה הגרמנית נגמרה, אבל הפיהרר רצה ניצחון. בינואר נערכו בדיקות מוצלחות ראשונות של הדיסק שהגיעו למהירות של עד שתי מהירויות קול ועלו ל-18 קילומטרים לגובה. במאי, הדיסקט כבר הגיע לארבע מהירויות קול וקפץ לגובה של 30 קילומטרים.
  אבל המכונה החדשה, על כל מאפייני הטיסה החזקים ואפילו הייחודיים שלה, התבררה כפגיעה לאש קטנה ויקרה. בעיית הפגיעות נפתרה עד מהרה על ידי שיגור מחרשה למינרית, אך הדבר הגדיל את צריכת הדלק והפחית את זמן הטיסה של המטוס. ומישור הדיסק עצמו, ב"מעילו" הלמינרי, לא יכול היה לירות ביעילות.
  אבל עידן ה"צלחות המעופפות" החל. בנוסף, הגרמנים רכשו קלף מנצח חזק: טנקים מהדור החדש של מחלקת "E". הם נבדלו במשקל דומה ל"נמר המלכותי" ול"פנתר", פריסה צפופה ומתקדמת הרבה יותר, צללית נמוכה ושריון עבה.
  בייצור המוני ובשדה הקרב, הפנתר-2 והטייגר-2, ולאחר מכן הטייגר-3, הופיעו היטב. הרכב האחרון, בעל פריסה צפופה יותר וצריח קטן, היה בעל שריון חזק ומנוע של 1080 כוחות סוס. "עכבר" מעולם לא תפס. אבל שינוי ה"פנתר", "F", פעל היטב.
  בשל היעדר אלמנטים סגסוגים, לטנקים הסובייטיים לא היה שריון איכותי במיוחד, ועד כה התמודד ה"פנתר" עם תפקידו די טוב אפילו עם תותח 75 מ"מ. והשריון הקדמי משופע 120 מ"מ הגן עליו בצורה אמינה למדי מהתותח הסובייטי T-34-85 85 מ"מ. אבל, אולי, התותח העצמי הסובייטי SU-100 התברר כיריב ראוי לשריון המשופר של הפנתר. ה-T-4 כבר יצא מייצור. ומכלי הייצור, הפנתר התברר כקל ביותר.
  הטנק המתקדם הראשון מבחינת פריסתו היה הטנק הסדרתי "אריה". הצריח של טנק זה הוזז אחורה, ותיבת ההילוכים, המנוע ותיבת ההילוכים מוקמו ביחידה אחת בחזית. כתוצאה מכך, צללית הרכב הייתה נמוכה, והשריון עם תותח 105 מ"מ חזק היה דומה ל"רויאל טייגר", וחזית הצריח הייתה חזקה עוד יותר.
  הזזת הצריח לאחור גם נתנה לאריה את היתרון שכאשר נע ביער, הלוע של האקדח הארוך שלו לא נצמד לגזעי העצים באותה מידה.
  הנאצים ניסו גם תוכניות אחרות, וגם הפציצו עמדות סובייטיות במטוסים חזקים.
  גם יפן ניסתה להתקדם ולבסוף ניתקה את ולדיווסטוק מהיבשת.
  הגרמנים ניסו לפרוץ למוסקבה ביוני ויולי. אבל קו ההגנה הסובייטי התברר כחזק מאוד, והנאצים ספגו אבדות אדירות. אפילו טנק לב לא לגמרי מתאים בהתקפה, בעיקר בגלל כיסוי צד לא מספיק.
  הפיקוד הסובייטי השתמש יותר ויותר בקליבר התותח 100 מ"מ באופן פעיל יותר ויותר. ברור שלברית המועצות אין את המשאבים להביס את טנקי האויב עם אותם טנקים, אך ניתן להשתמש בארטילריה נגד טנקים בצורה מאסיבית.
  ה-E-100 בדגם המקורי התגלה ככבד מדי ב-140 טון, ושריון הצד היה 120 מילימטרים (מצח 240 מילימטרים!), אפילו בזווית. זה כבר לא הספיק. שלא לדבר על העובדה שהעכברים נמצאים בפיגור חסר תקנה בפריסה שלהם.
  במציאות, טנק האריה ותותחים מתנייעים - E-10, E-25 היו כלי רכב גרמניים מתקדמים, שבהם שולבו מיקום המנוע, ההילוכים ותיבת ההילוכים. עם זאת, הגרמנים ייצרו הרבה ציוד בפיגור. למשל, "פנתרים", "טיגריסים", "ג'אגדיגרס", "ג'אגדפנתרים" עם צלליות גבוהות למדי שמאחרות בפיתוח.
  גם "E"-70 לא היה מוצלח לחלוטין. הרכב צויד בתותח 128 מ"מ רב עוצמה ובמתווה מתקדם, אך בשל הרצון לשמור על עומס קרבי של לפחות 80 כדורים ולא מעבר ל-70 טון, התברר כי מיגון השריון שלו דומה ל"רויאל". טייגר" - דגם 1944 ואינו מתאים לפריצת דרך. "טייגר"-3 מוגן אפילו טוב יותר. אבל ב-E-70 נבדק בהצלחה מנוע עם מגדש טורבו בהספק של 1200 כוחות סוס, מה שאפשר לטנק להגיע למהירות של 60 קילומטרים לשעה בכביש המהיר.
  בכל מקרה, טנקים גרמניים ספגו אבדות כבדות וכך גם חיל הרגלים. גם דיוויזיות זרות וגם לוויינים של הרייך השלישי הפסידו הרבה.
  עד אמצע אוגוסט התקדמו הגרמנים רק 40-50 קילומטרים במרכז ולא הצליחו להשיג שטח מבצעי. וההפסדים התבררו כעצומים. בספטמבר פתחו הנאצים במתקפה חדשה בדרום... תוך חודש וחצי של קרבות קשים פרץ האויב לים הכספי, וניתק את הקווקז ביבשה.
  אבל הפיקוד הסובייטי הצליח לבסס אספקה דרך הים, אם כי במחיר נזק רב. בנובמבר הגיע הפריץ, במחיר של מאמץ עצום ונזק גדול, לדלתא הוולגה. בדצמבר התייצב קו החזית. הפער בין חזיתות הקווקז לשטח הסובייטי הראשי גדל. בנוסף, היפנים הצליחו לנתק את ולדיווסטוק, והציבו את העיר הסובייטית במצור.
  למרות המצור, הצליחה מורמנסק להחזיק מעמד בגבורה עד דצמבר 1945. אבל הוא בכל זאת נפל...
  בשנת 1946 נמשכו פעולות האיבה... מעמדה של קבוצת הצבא הסובייטי בקווקז התברר כקשה ביותר. הם מנותקים ביבשה, ויש איום בהפסד הסופי של באקו.
  סטלין חש תשישות עצבנית וגופנית קיצונית. קרבות עזים התפתחו לכיוון טיקווין. היה ניסיון להציל את לנינגרד המוקפת. בעיר עצמה הושארו אספקת מזון למשך פחות מחצי שנה וכרטיסי מזון נחתכו שוב.
  בתחילה פרצו כוחות סובייטים את קו החזית, אך אז הצליח האויב, עם מספר עדיף של טנקים, לבצע התקפת נגד ואף לנתק חלק מהכוחות הסובייטים. פברואר עבר בקרבות עזים הן בצפון והן בדרום, שם ניסו כוחות סובייטים את האויב וניסו לכבוש מחדש את סטלינגרד. והאחרון הצליח חלקית. טנקים סובייטים פרצו לעיר, אך, למרבה הצער, לא הצליחו לגרש את הנאצים משם.
  אבל הקרב השלישי על סטלינגרד פרץ. גם כוחות סובייטים השיגו הצלחות גדולות יחסית ליד וורונז'. אלא שגם שם הצליחו הפריץ, תוך שימוש במספר רב של יחידות טנקים ובעליונותם הטכנולוגית, להחזיר את המצב לקדמותו. במרץ החלו מסוקים ודיסקטים בצורת דיסקים להשתתף בפעולות איבה בקנה מידה גדול. הגרמנים ביצעו מספר שיפורים בצלחות מעופפות והצליחו לשגר איתם התקפות טילים על עמדות סובייטיות. אלא שבפועל, מטוס הדיסק לא עמד בציפיות כנשק פלא.
  בדיוק כפי שהטיל הבליסטי פון בראון התברר כיקר מדי ובעל דיוק נמוך כדי שהשימוש הפעיל שלו בלחימה יצדיק את עצמו.
  אבל הגרמנים רכשו מפציצי סילון חסרי זנב המסוגלים לשאת עד עשרה טונות של מטען ולטוס למרחק של עד 16 אלף קילומטרים (!).
  לרוע המזל, התעופה הסילון הסובייטית עדיין נשארה מאחור, והאויב שלט כמעט לחלוטין באוויר. בכל מקרה, מטוסים מונעי מדחף, באופן עקרוני, אינם יכולים לעלות על מטוסי סילון במאפייני הטיסה. וההתפתחויות שלנו היו מאוחרות מדי. והמעבר ממטוס מונע מדחף למטוס סילון כואב מדי.
  וצריך להכשיר את הטייסים, להאריך את מסלולי ההמראה ולהכין סוג מיוחד של דלק. ובכן, המנועים עצמם עדיין נבדקים ופותרים באגים!
  הגרמנים מצאו את עצמם מוסחים על ידי סטלינגרד... למרבה הפלא, הרייך השלישי וכל הקואליציה נגמרו, והצבא האדום היה כמו ציפור עוף החול. גם אפריל וגם מאי עברו בקרבות עזים ליד סטלינגרד. ואפילו ביוני, הצבא האדום עדיין ניסה להתקדם, והצמיד את האויב. אבל ביולי, למרות החום, הנאצים עדיין נעו לאורך חופי הים הכספי לכיוון באקו. ההתקדמות הייתה איטית ביותר. בממוצע 1.5 קילומטרים ביום. דאגסטן חזר לאחור... חיילים סובייטים מחצו את הפריץ ואת בעלי בריתם בכל האזימוטים.
  הם הכו את האויב גם במרכז וגם בצפון. לא הורשו להתקרב לארכנגלסק... אבל בספטמבר הואץ קצב ההתקדמות הגרמנית בקווקז. כוחות הקבוצה הקווקזית התדלדלו מאוד, וים של עשרה טרנספורטים הפליגו בתנאים של עליונות אווירית של האויב באוויר של שניים או שלושה לכל היותר. בסוף אוקטובר, בכל זאת נכנסו הפשיסטים לאזרבייג'ן. ובנובמבר הם התקדמו לבאקו. ובתחילת דצמבר התאחדו הקראוטים עם הטורקים בגרוזיה...
  עוד לפני מרץ היו קרבות בקווקז, וירבאן בדרך כלל החזיקה מעמד עד יוני 1947.
  כל החורף ניסה הצבא האדום להתקדם ללא לאות. הם פגעו קשות בקואליציה. למרות שהיפנים כבשו בסופו של דבר את ולדיווסטוק באפריל, זה רק איפשר לברית המועצות להשיג דריסת רגל חזקה יותר על פני האמור.
  הצבא האדום אמנם לא השיג הצלחות מוחשיות בהתקפותיו בחורף ובמארס, אך הוא לימד לקח הוגן את הקואליציה. בתוך מדינות הלוויין הגרמניות, המצב הלך והחמיר. משאבי האנוש התרוקנו וההפסדים היו עצומים. הנטל הכלכלי הפך לבלתי נסבל לחלוטין. אפילו הצלחות בחזיתות שימחו את האיש האירופי ברחוב פחות ופחות. השאיפה לשלום הלכה והתחזקה.
  אבל היטלר רצה בעקשנות לגמור את ברית המועצות. למרות שהחישובים לפיהם הצבא האדום יאבד מיעילות הלחימה שלו לאחר אובדן באקו לא התגשמו. בשנת 1946 ייצרה ברית המועצות מספר שיא של כלי נשק: כ-60 אלף מטוסים ו-40 אלף טנקים ותותחים מתנייעים, 250 אלף תותחים ומרגמות. כן, התעופה הסובייטית היא בעיקר מטוס הקרב Yak-9, מטוס התקיפה IL-2, שעדיין נמצא בייצור. Yak-3 ו-LA-7 יוצרו בכמויות קטנות. עדיין בייצור PE-2 ו-TU-3. כן, תעופה יכולה להיחשב למיושנת מול מפלצות מטוסי אויב, אבל היא לא. כמו ה-T-34-85, IS-3 וה-SU-100, שאר הרכבים הם בכמויות קטנות.
  ובשנת 1947, ה-T-54 החל להיכנס לשירות, מה שהיה צריך לשים קץ לעליונות האיכותית של הטכנולוגיה הגרמנית. כמובן, ה-T-54, במשקל 36 טון, לא יכול להיות חזק יותר מכל טנקי האויב, אבל הוא יכול בקלות להתחרות עם הפנתרים והנמרים.
  הטנק הגרמני העיקרי היה ה-E-50, שנקרא האריה-3. הרכב דומה לאריה, אך עם מנוע חזק יותר של 1200 כוחות סוס ושריון עבה. במשקל 75 טון, עובי שריון הצד של הטנק הגרמני גדל ל-140 מ"מ, והחזית הייתה 240 מ"מ עם תותח 105 מ"מ ואורך קנה של 100 אל. המכונית הגרמנית החדשה אמורה להפוך לעיקרית. הוא עדיף על הסובייטי בחימוש ובשריון, אבל כבד יותר מפי שניים.
  עם זאת, ה-T-54 רק מתחיל להיכנס לייצור.
  אבל קיץ 1947 היה חם עוד יותר. הגרמנים מנסים לתקוף שוב את מוסקבה. הם פורצים גם לסראטוב. הלחימה נמשכת עד סוף הסתיו. הפריץ עדיין מצליח לכבוש את סרטוב. אבל באזור מוסקבה הצליחו להתקדם מקסימום שישים עד שבעים קילומטרים. גם רז'ב וגם ויאזמה, למרות שהאחרון היה מוקף למחצה, נשארו עם ברית המועצות.
  מוסקבה לא נכבשה, והנאצים והקואליציה האכזרית שלהם נאלצים להתמודד עם החורף בתעלות. הפעם הפיקוד הסובייטי מציל אנשים וצובר כוחות. בפרט, הטנק T-54. וב-31 בדצמבר 1947, ה-MIG-15 נוסה בהצלחה, מה שאמור לסיים את המונופול הגרמני על מטוסי סילון באוויר.
  נכון, בפברואר 1948 נפלה לנינגרד לאחר שנים רבות של מצור. מכה קשה מאוד ליוקרתה של הכוח הסובייטי.
  עמדתה של ברית המועצות במאי 1948 הפכה חסרת סיכוי. הגרמנים והקואליציה שלהם שולטים בקווקז, אחר כך בוולגה עד סרטוב וטמבוב עם וורונז'. אחר כך מזרחה לאורל, כמעט ליד טולה, ואז בוויאזמה וליד רז'ב עצמה, כל הדרך לארכנגלסק.
  ובכן, מה עוד אפשר לעשות במצב כזה? בנוסף, היפנים שולטים בכל פרימוריה לאורך נהר האמור וכבשו את בעלת בריתם היחידה: מונגוליה.
  ובמהלך שבע שנות המלחמה אבדו אדמות שעליהן חיה לפחות מחצית מאוכלוסיית ברית המועצות לפני הכיבוש, ואולי יותר. במהלך שבע שנות המלחמה, הצבא האדום איבד באופן בלתי הפיך לפחות עשרים מיליון חיילים וקצינים. לא סופרים את אלה שהפכו פצועים או נכים. לא סופרים את האבדות העצומות מהפצצות מסיביות, הפגזות ורעב.
  גם אם לוקחים בחשבון את המשפחות שפונו, לא נותרו לסטלין יותר ממאה מיליון כוח אדם בשליטתו, כנראה אולי פחות. מתוכם, כל חמישי מגויס לצבא. כעשרים מיליון חיילים שונים. ילדים מגיל חמש, גמלאים ונכים מהקבוצה הראשונה והשנייה הורשו להשתמש במכונות.
  המדינה מגויסת מאוד. ייצור הנשק ב-1947 ירד רק במעט... אז זה מוקדם מדי לשים קץ למדינת הסובייטים!
  סטלין עצמו, בכל מקרה, לא חשב כך. והיטלר גם רצה ללחוץ על רוסיה - להשיג הכל בבת אחת! אז לא הייתה פשרה בכלל.
  בקיץ פתחו הגרמנים במתקפה חדשה על מוסקבה. הם עדיין קיוו שיוכלו לשבור את הבירה ולסיים את ברית המועצות. מהצבא האדום, מוסקבה כוסתה על ידי יותר משלושה מיליון חיילים ומיליציות. הם היו חמושים בשניים עשר אלף טנקים ותותחים מתנייעים. נכון, יש רק כחמש מאות מטוסי T-54, בעיקר T-34-85 ו-SU-100. ה-IS-3 כבר הופסק בשלב זה. מעט מאוד טנקי IS-4 יוצרו בשל חוסר האמינות הטכנולוגית של המסטודון הזה. יוצרו שישה טנקים IS-7, אך רכב זה לא נכנס לייצור המוני. אם כי, כנראה לשווא. הוא יכול לחדור את שריון ה-240 מ"מ של ה-75 טון לב-3 עם תותח ה-130 מ"מ שלו. נכון, לגרמנים היה טנק מתקדם יותר, האריה המלכותי, במשקל 100 טון עם מנוע של 1800 כוחות סוס, ו-128 מ"מ עם אקדח ארוך קנה עם מהירות קליעה ראשונית של 1260 מטר לשנייה.
  אבל סטלין איבד איכשהו עניין בציוד כבד, והעדיף: עדיף קטן, אבל מרוחק.
  אבל ארבעת הלוחמים: זויה, ויקטוריה, אלנה, נאדז'דה לא חשבו כך. והם בדיוק קיבלו את טנק IS-7 בשליטתם. יתר על כן, ובמספר שבע. אז הארבעה יצרו את המכונית הזו על חשבונם. הבנות מצאו מטילי זהב בסיביר ותרמו אותם לקרן משרד הביטחון. ועכשיו הם רצו לצלם מהמכונה הנפלאה הזו בעצמם.
  והיום החשוב של 22 ביוני 1948 רק התקרב. חייליו של היטלר פשוט הובילו את האוכלוסייה, ניסו לעקוף ולכתור את העיר הסובייטית רז'ב.
  וארבע הבנות של האלים הדמיורגים הרוסיים, כמו תמיד, החליטו להתערב ברגע קריטי עבור רוסיה! הם תמיד מצילים את ארץ המולדת שלהם - של רוס - בזמן ובמקום הנכון!
  
  
  
  
  אם לא היו סיכות פלדה
  באופן כללי, באופן מוזר, ברוב היקומים המקבילים, מהלך מלחמת העולם השנייה והמלחמה הפטריוטית הגדולה היה אפילו גרוע יותר עבור רוסיה מהמציאות. אולי בגלל שלמשטר הפשיסטי שהשתלט על אירופה היה פוטנציאל הרבה יותר גדול ממה שהוא הצליח לממש. השילוב של טוטליטריות אכזרית ומרכיבי שוק בכלכלה יעיל יותר מהקפיטליזם הליברלי של המערב ומהמודל הסטליניסטי הריכוזי והביורוקרטי. למרבה המזל, ממספר סיבות, הן אובייקטיביות והן סובייקטיביות. בגלל מזל גדול, הנאצים לא יכלו להשתמש בקלפי המנצח שלהם.
  כמה מרגלים גרמנים נכשלו רק בגלל שהגרמנים השתמשו במגרדת נירוסטה במסמכים, והרוסים השתמשו בברזל פשוט? ואיך דבר קטן כזה השפיע באופן מכריע על מהלך המלחמה?
  בכל מקרה, היה יקום מקביל, שבו כבר באוקטובר 1941, קצין מודיעין אחד קפדן מאוד גילה בטעות את העובדה הזו. מסמכים סובייטיים מקוריים וגרמנים מזויפים רטובים ו... על מסמכים סובייטיים, מהדק הנייר חלוד וזה מורגש, אבל בגרמנים זה לא.
  זה דבר קטן, אבל השפעתו על מהלך המלחמה הפטריוטית הגדולה התבררה כמשמעותית מאוד.
  לאחר שנמנעו מכישלונות ועבדו תחת שליטתם של סוכנים גרמנים, הם גילו עדויות משמעותיות להכנת הכוחות הסובייטיים למתקפה ליד סטלינגרד. כל כך משכנע שאדולף היטלר העקשן הסכים לכך ונתן פקודה לארגן מחדש את הכוחות הנאצים המוצבים על הוולגה. וזה היה חשוב.
  אם במהלך מבצע רז'ב-סיכוב, הצבא האדום, בעל יותר מפי שניים כוחות מהוורמאכט, לא הצליח לפרוץ את ההגנה הגרמנית, הרי שבסטלינגרד היה מאזן הכוחות נוח יותר לנאצים.
  ומזג האוויר ב-19 בנובמבר 1942 לא הועיל לפעולות התקפיות. תעופה, במיוחד מטוסי תקיפה, לא יכלה להמריא, ולהפצצות ארטילריה הייתה השפעה מוגבלת ביותר על ההגנות המפותחות של האויב. חיילים סובייטים, לאחר שיצאו למתקפה, נתקעו. אפילו פריסת חיל הטנקים לא הצליחה לפרוץ חור בהגנתו של היטלר.
  גם לכיוון רז'ב-סיכוב פרצו קרבות עזים. הם המשיכו ביום ראש השנה. רק אז, לאחר שספגו אבדות חמורות, השעו החיילים הסובייטים בשני הכיוונים את המתקפה שלהם. היטלר החזיק מעמד על הוולגה, אבל הגרמנים החלו להיות מוכים באפריקה. צ'רצ'יל כינה את המתקפה של מונטגומרי במצרים: סוף ההתחלה. הוא גם הצהיר שעכשיו בעלות הברית רק ינצחו.
  ואכן, רומל, למרות ההעברה המתמשכת של כוחות גדולים לאפריקה, היה חסר מזל וצבאו ספג תבוסה אחר תבוסה. כדי להבטיח ניהול מלחמה בשתי חזיתות, היה על הרייך השלישי להכריז על גיוס מוחלט בפברואר 1943.
  יתרה מכך, המטרות העיקריות של מבצע בלאו לא הושגו. אולם בחורף 1942-1943 הצליח הוורמאכט, בניגוד להיסטוריה האמיתית, להימנע מתבוסה רצינית במזרח. בסוף ינואר חידשו הכוחות הסובייטים את המתקפה שלהם במרכז: מבצע רז'ב-סיכוב השלישי וליד סטלינגרד. אבל זה לא להעז לפרוץ דרך אויב שיושב בהגנה חזקה. הקרבות הזכירו כעת את מלחמת העולם הראשונה. משתהה, עמדתי. כאשר מי שתקף הפסיד יותר מזה שהגן.
  מבצע איסקרה לשחרור לנינגרד נדחה. סטלין רצה לחתוך את מדף רז'ב מהר ככל האפשר ולהביס את האויב בסטלינגרד. הגרמנים, זוכרים את לקחי החורף שעבר, הגנו על עצמם באופן פעיל. ועד כה הם הצליחו להדוף את מתקפת החיילים הסובייטים. כפי שהתברר, כשהקראוטים מוכנים, לא קל לפרוץ את ההגנות שלהם. ואיכות הכוחות המזוינים הגרמניים עדיין במיטבה.
  המתקפה הסובייטית נמשכה עד סוף פברואר, אך מעולם לא הצליחה.
  בתחילת מרץ ניסה הפיקוד הסובייטי להתקפה לכיוון וורונז'. לאחר הצלחות ראשוניות, הצבא האדום נקלע למתקפת הנגד של מיינשטיין. כוחות סובייטיים גדולים הוקפו ונאלצו להילחם בדרכם חזרה. ההפסדים, בעיקר בטכנולוגיה, התבררו כגדולים, והגרמנים ובני בריתם הצליחו להשיג דריסת רגל בכיוון זה וכבשו לחלוטין את וורונז' ופרבריה.
  במהלך מתקפת הנגד של מיינסטין, "פנתרים" ו"טיגריסים" השתתפו בקרב בפעם הראשונה. הטנקים החדשים עמדו בחלקם בציפיותיהם. בשימוש נכון, הם היו עדיפים על כלי רכב סובייטיים בקרב מתקרב.
  הפשרה האביבית החלה ורוגע שרר בחזית המזרחית. קרבות עזים השתוללו בתוניסיה.
  הפיהרר ניסה לשמור על ראש גשר באפריקה בכל מחיר. כדי להשיג זאת, הנאצים אף החליטו לנקוט בצעד חסר תקדים. הם נתנו לפרנקו אולטימטום: או שהוא נותן לחיילים גרמנים לעבור לגיברלטר, או שהוא יופל, כמו ממשלת וישי. הגנרליסימו קיבל רגליים קרות והסכים. במקביל הוא פנה לממשלות בריטניה וארצות הברית בתחינה קורעת דמעות: לא להכריז מלחמה על ספרד, שכן הדבר לא קרה על פי רצונו!
  ב-15 באפריל 1943 החלו הגרמנים בהסתערות על גיברלטר, והשליכו את הטיגרים והפנתרים האחרונים. המבצר נפל תחת התקפות של מאות טנקים תוך יומיים. על ההסתערות פיקד פאולוס, שנזכר מהחזית המזרחית. למרבה האירוניה, הגרמנים הצליחו לכבוש את הרבעים האחרונים, את בתי סטלינגרד ומפעלי סטלינגרד רק עד 1 באפריל 1943. כך, פאולוס שיקם את עצמו חלקית וקיבל את התואר פילדמרשל וחרבות לעלי האלון של צלב האביר למגף.
  כיבוש גיברלטר חסם את הגישה הבריטית והאמריקנית ממערב לים התיכון. וחוץ מזה, הנאצים עצמם הצליחו לפלוש למרוקו במרחק הקצר ביותר, ולהסיט חלק מכוחות בעלות הברית מתוניסיה.
  הלחץ על ראש הגשר התוניסאי נחלש, ואז שוב הועבר רומל. היטלר החליט להקפיא לעת עתה את הפעולות הצבאיות במזרח ולנסות להשתלט על הים התיכון.
  גם הפיקוד הסובייטי החל לדבוק בטקטיקות המתנה. זה מה שסטלין עשה בהיסטוריה האמיתית, וזה מה שהוא החליט לעשות עכשיו. תנו לבעלי ההון לדמם את השוטים עצמם. תנו להם להכות זה בזה, ואנו נאסוף כוחות ונכה כשהם מותשים לחלוטין.
  הגרמנים עדיין החזיקו את צפון תוניסיה, וכוחות בפיקודו של פילדמרשל פאולוס התקדמו לקזבלנקה. האמריקאים התמודדו מול נמרים ופנתרים. התברר שהשרמן שלהם היה חלש נגד טנקים כאלה, כמו גם ה-T-4 המחודש.
  וצ'רצ'יל, לאחר שלושה חודשים של היסוס, בכל זאת הכריז מלחמה על ספרד. עם זאת, בשלב זה הגרמנים כבר כבשו את כל מרוקו ופלשו לאלג'יריה. לכן, זה לא בא בהלם לפרנקו. ב-25 ביולי כבשו כוחות גרמנים את בירת אלג'יריה והנחילו תבוסה מוחצת לבריטים. ההצלחה נעשתה על ידי התקפת נגד של רומל, והתבוסה הפתאומית והנחיתה של קיסילרינג על מלטה.
  החזית המזרחית הייתה יציבה ורגועה. סטלין, שחייליו ספגו אבדות קשות בקרבות קודמים, חידש את הצבא האדום. הגרמנים גם הקימו דיוויזיות חדשות והעבירו אותן מעבר למיצר גיברלטר לים התיכון.
  פעילות הצוללות הגרמניות הביאה לכך שהטונאז' של הצי האמריקאי והבריטי החל לרדת. וגם זה לא תרם להצלחה בקרבות על הים הדרומי הגדול באירופה.
  המצב המאיים בים התיכון הוביל לכך שב-6 באוגוסט החליט צ'רצ'יל לנחות בצרפת. אבל המבצע התרחש בתנאי מזג אוויר לא נוחים והיה מוכן בצורה גרועה.
  ב-10 באוגוסט התאחדו רומל ופאולוס ויצרו קלחת כבדה במזרח אלג'יריה. וב-19 באוגוסט, מיינסטין, אמן המלכודות הערמומי, ניתק את חיילי בעלות הברית מהחוף.
  הצלחתו של הפריץ הקלו על חוסר ההחלטיות של האמריקאים, שחשבו את הנחיתה בצרפת ב-1943 מוקדמת מדי, ומחסור חריף בספינות נחיתה. שקט בחזית המזרחית. בנוסף, ייצור התעופה בגרמניה יותר מהכפיל את עצמו ב-1943, עלה על שלושים ושניים אלף מטוסים בשנה - למרבה המזל, לגרמנים היה יותר כוח אדם ושטח בשליטתם מאשר המציאות. וכלי הרכב החדשים של פוק-וולף עם שריון ונשק חזקים, כמו גם תותחים של 30 מילימטר, גרמו נזק רב מדי לתעופה של בעלות הברית.
  האסון באלג'יריה ובצרפת הפך את אוגוסט 1943 לשחור באמת עבור בעלות הברית.
  סטלין אפילו היה מרוצה מהצלחות כאלה. אבל סבלנותו של צ'רצ'יל פקעה. במזרח אפילו קרבות אוויר פסקו כמעט, ופעילות הפרטיזנים פחתה. הגרמנים הקימו יותר ויותר חיל חדש מאזרחים סובייטים לשעבר ואף יצרו משהו כמו ממשלות מקומיות של בובות. אז, חטיבות נפרדות של לאומנים מקומיים מהמזרח כבר נלחמו באפריקה.
  הצאר הבולגרי בוריס שלח גם שלוש מהדיוויזיות הטובות ביותר שלו לתוניסיה, ככל הנראה בתקווה להשיג לעצמו כמה מושבות ביבשת האפלה.
  בספטמבר פתח רומל במתקפה גדולה במצרים. הוא הצליח, תוך שימוש בעליונות הכמותית והאיכותית של הכוחות, לכבוש את טריפולי שבוע לאחר האות למתקפה.
  הבריטים והאמריקאים ספגו תבוסה אחר תבוסה בלוב. בתנאים אלה הודיע צ'רצ'יל על השעיית כל אספקת סיוע לברית המועצות הבולשביקית ודרש להחריף לאלתר את פעולות האיבה. סטלין העמיד פנים שהוא מתעלם מהאולטימטומים. למרות שכמובן בוצעו הכנות לפעולות התקפיות. אבל קובה היה ערמומי ואף ניסה לבדוק את המים לשלום נפרד. האחת, עד סוף ספטמבר, הגרמנים כבשו את לוב כולה, כולל טולבוק, ואף פרצו למצרים לאלכסנדריה.
  פאולוס הצליח לעקוף את הנקודה המבוצרת האנגלית החשובה ביותר ולצאת דרומה אל הנילוס. למעשה, זה גרם לאסון לבריטניה במצרים. אז יכלו הגרמנים ללכת לתעלת סואץ ולנסוע לעיראק, ואז לא רחוק מבאקו.
  העיכוב הפך למסוכן, וסטלין נתן פקודה לחדש את ההתקפה על רז'ב, כמו גם לכבוש מחדש את סטלינגרד, ובמקביל למחוץ את האויב בצפון הקווקז.
  כלומר, באוקטובר התחדשו מיד פעולות האיבה בשלושה כיוונים. ובנובמבר גם על לנינגרדסקי.
  עם זאת, לא היה קל לפרוץ דרך אויב שהיה חפור היטב והיו לו טנקי פנתר וטיגר כבדים חזקים. כוחות סובייטים עמדו בפני הגנות מיקום עמוקות. ובהגנה, הטנקים והתותחים הגרמניים החדשים פעלו היטב.
  אז לא היו התקדמות משמעותית באוקטובר ובנובמבר. אלא אם כן הופסקה המתקפה הגרמנית בתעלת סואץ. ואז רק באופן זמני... אולם פאולוס ורומל הפנו את חייליהם לסודן. והם התחילו לכבוש את אפריקה.
  הוורמאכט עדיין לא מוכן לתקוף בחורף.
  בנוסף, הקראוטים תלו תקוות גדולות בפנתר-2 כמכונה מתקדמת יותר ובטייגר-2 והאריה.
  החורף עבר בניסיונות הצבא האדום לפרוץ את הגנות הקרואטים. אבל בשום מקום לא ניתן היה להשיג הצלחות גדולות. גם אם התרחשה פריצת דרך, האויב החזיר את המצב למתקפת נגד.
  והמצב הלך והחמיר. בבריטניה, על רקע התבוסות הצבאיות, נוצר משבר פוליטי. התקבלה הצבעת אי אמון נגד הקבינט של צ'רצ'יל. איך יכול להיות אחרת אם פאולוס החכם יותר יפיל את אנגליה מסודן ואתיופיה.
  הממשלה החדשה הציעה לגרמניה שלום נפרד. בהתחשב בהפסדים הגדולים של ארה"ב מצי הצוללות הגרמני, רוזוולט לא התנגד. יתרה מכך, מעמדו באמריקה התערער. והיפנים הצליחו לזכות בכמה ניצחונות קטנים, והאטו את ההתקדמות האמריקנית. אז, נקודת המבט - הצריף שלנו על הקצה ניצחה.
  אולם היטלר הציג תחילה תנאים מופרזים. אז הפשרה הייתה ארצות צרפת ומצרים, כמו כן הוחזר מה שהיה שייך לאיטליה. סודן נופלת גם לרשות הרייך השלישי, אך תעלת סואץ מופעלת במשותף.
  לפיכך, לאחר שנתן לעצמו יד חופשית במערב, השליך הפיהרר את כל כוחו למזרח. הנאצים החלו במתקפה נגד מוסקבה במאי. הודות למושבות הצרפתיות והאנגליות, ללוב כבר היה מספיק נפט, והיטלר רצה לנצח כמה שיותר מהר.
  בנוסף, טורקיה פתחה גם חזית שנייה.
  עם זאת, הצבא האדום כבר הראה חוסן וגבורה מדהימים בקרבות על הבירה הסובייטית. בממוצע, קצב ההתקדמות הגרמנית לא עלה על קילומטר אחד ליום. עד סוף אוגוסט הצליחו הנאצים להתקדם עד מאה קילומטרים ברוחב פריצת דרך של קצת יותר משלוש מאות.
  הם התקרבו למוסקבה, אך נתקלו בקו ההגנה של מוז'איסק. אלו היו תוצאות צנועות. בנוסף, חיילים סובייטים תקפו ללא הרף את האויב. בקרבות השתתפו טנקים סובייטיים חדשים T-34-85 ו-IS-2. אי אפשר לומר שהגרמנים איבדו לחלוטין את יתרונותיהם, אבל הצבא האדום לא עמד במקום, וגם המדע לא!
  הופיעו מטוסי קרב סובייטיים חדשים Yak-3 ו-LA-7, המסוגלים להתחרות במטוסים גרמניים מונעי מדחף. נכון, לאויב יש בתמורה קלפי מנצח תגובתיים חזקים מאוד. ל-ME-262 ול-HE-162 לא היו אנלוגים בעולם. היטלר גם החליט לאסור ייצור ופיתוח של טנקים קלים מחמישים טון. כתוצאה מכך, ה-T-4 והפנתר ויתרו. התברר כי "פנתר"-2 שוקל 50.2 טון ובעל אקדח חזק עם מנוע של 900 כוחות סוס. "רויאל טייגר" ו"אריה" אפילו עלו על משקל המפלצות של 70 טון. על פי החלטת המפלגה, משקלן של מכוניות סובייטיות לא עלה על 47 טון.
  לאחר שלא הצליחו לכבוש את מוסקבה, הפנו הנאצים את תשומת לבם ללנינגרד. הם ממש נמאסו מהעיר הזאת. הפגזות מסיביות החלו בספטמבר. הם כללו גם רובים בקוטר 1000 מ"מ וקליעים רובוטיים מכונפים.
  היטלר הורה לכבוש את לנינגרד בכל מחיר.
  העיר הצליחה להדוף שלוש תקיפות בספטמבר ובאוקטובר. אולם הגרמנים הצליחו להתקדם עשרה עד עשרים קילומטרים, וכבשו גם את ראש הגשר פטרהוף. במקומות מסוימים נכנסו יחידותיהם לעיר, והחמירו את מצבה המבצעי של הקבוצה. בנובמבר 1944, לאחר שהנאצים ניצחו בבחירות לפרלמנט, נכנסה גם שוודיה למלחמה נגד ברית המועצות.
  זה פרסם באופן פעיל את הסיסמה: נקמה על תבוסותיהם של פיטר הגדול ואלכסנדר. דיוויזיות שוודיות חדשות הגיעו לחזית ויחד עם הפינים החלו בהתקפה על העיר מצפון. והנאצים חידשו את ההתקפות תוך שימוש, בין היתר, ב-Sturmtiger וב-Sturmaus החזק עוד יותר, כמו גם בטנק E-100, המפלצת הסדרתית הראשונה בעולם ששוקלת יותר ממאה טון.
  למרות הגבורה והחוסן המסיביים של חיילים ומיליציות סובייטיות, כמו גם התקפת נגד נואשת על נובגורוד, לא ניתן היה להציל את העיר. עם זאת, הרבעון האחרון נפל רק ב-27 בינואר 1945, מה שמראה דוגמה לחוסן בלתי מוגבל. והעיר עצמה החזיקה מעמד בלוק שלם: 1270 ימים! כנראה המצור הארוך ביותר של עיר במלחמות מודרניות.
  למרות שהגרמנים ובני בריתם ספגו אבדות אדירות, המטרה הושגה חלקית. העיר הסובייטית השנייה בגודלה והחשובה ביותר נפלה, וידיה של קבוצת האויב החזקה ביותר שוחררו.
  בחורף הלחימה הייתה עזה. הגרמנים השתמשו בכל הכוח במטוסי סילון סדרתיים. לברית המועצות לא היה כוח שוויוני נגדם. זה הקשה על השגת יתרון באוויר. להפך, האויב שלט שם. בדיוק כמו בזמן שהטנקים הגרמניים שמרו על היתרונות שלהם. והם אפילו הגדילו אותם עם הופעת הסדרה "E".
  בהשוואה לטיגרס והפנתרים, לטנקים מסדרת E היו פריסה צפופה יותר, צללית נמוכה, וכתוצאה מכך, שריון עבה הרבה יותר בזווית.
  התשובה של המדע הסובייטי עד כה הייתה רק ה-IS-3, הגנה חזקה יותר על מצח הצריח. ה-T-54 עדיין היה בפיתוח, וה-T-44 לא הצליח יותר.
  אולם היטלר שינה את תוכניותיו במאי 1945. והגביל את עצמו להתקפות בודדות, הוא ביצע את המתקפה העיקרית בקווקז. היה יותר נוח להילחם שם. אז לאחר כיבוש סטלינגרד, אספקת הקבוצה הסובייטית התבררה כקשה. בנוסף, בפברואר הנחילו כוחות סובייטים תבוסה חזקה לעות'מאנים בטרנס-קווקזיה, ואילצו את הטורקים לברוח מירוואן ושחררו את אזור קארס.
  הגרמנים פרצו את ההגנות ועברו לאורך הוולגה והגיעו לים הכספי. גרוזני נפלה ב-15 ביוני, לאחר לחימה עיקשת, סוחומי ב-23 ביוני, זוגדידי ב-29 באותו חודש. טביליסי נלקחה בסוף יולי יחד עם קוטאיסי. באוגוסט כבשו לבסוף הנשרים הפשיסטים את דגסטן, כמו גם את פוטי, והגיעו לארמניה מצפון. בספטמבר הם התאחדו עם הטורקים, וההסתערות על באקו החלה. עיר המפתח החזיקה מעמד עד 6 בנובמבר 1945. כמה קרבות בהרים, במיוחד בירוואן, נמשכו עד סוף דצמבר.
  גם במרכז התנהלו קרבות עזים. הגרמנים הצליחו להתקרב לטולה ואף לכבוש את קלינין, אבל אז הם נעצרו. אולם קו החזית התקרב, וכבר נותרו לא יותר משמונים קילומטרים מהבירה.
  שנת 1946 התחילה בחורף חם. הפיקוד הסובייטי, שרצה למנוע את המתקפה הגרמנית, מיהר נואשות לעבר האויב.
  אבוי, היתרון של האויב באוויר רק גדל. מטוסי הלופטוואפה, למרבה הצער, שופרו כל הזמן. שינויים חדשים של ה-ME-262 הופיעו, כולל אחד במהירות גבוהה במיוחד. גם מטוס קרב סילוני חזק TA-183, מתקדם יותר עם כנפיים סוחפות HE-262, ויצירת מופת אמיתית של הנדסת מטוסים ME-1010 עם כנפיים סוחפות מבוקרות.
  והלוחם העיקרי של ברית המועצות נשאר ה-Yak-9. המכונית הייתה פעם חדשה, אך כעת היא ללא ספק מיושנת.
  אבל ללופטוואפה יש גם את Yu-287, ומפציצי הסילון Yu-387, TA-400, TA-500 הופיע. ומטוסי תקיפה הם סילון. וה- HE-377 הוא תגובתי וה- HE-477 הוא גם תגובתי ורב-תכליתי.
  וסדרת ה-E-70 עם טנקים במשקל כמו ה"רויאל טייגר", אבל עם הגנה הרבה יותר חזקה.
  ויצירת המופת האמיתית הייתה הטנק הפירמידלי שהוצג במתכת ליום הולדתו של הפיהרר ב-20 באפריל 1946. היטלר העניק לו באופן אישי את השם "אריה הקיסרי".
  הרכב היה בצורת פירמידה מוארכת ופחוסה, עם גלילים קטנים המכסים את כל תחתית המיכל. לפיכך, לא היה לה מגש, מה שהגביר משמעותית את היכולת לשטח. בנוסף, לטנק לא היה גג, והשריון שלו מכל הזוויות היה בעל זווית גבוהה של נטייה רציונלית. במשקל 99 טון, הרכב היה חמוש בתותח נ"מ בקוטר 128 מ"מ באורך קנה של 100 אל"ל, בעל מנוע של 1800 כוחות סוס ושריון חזיתי של 300 מ"מ. יתרה מכך, הלוחות נמצאים בזוויות נטייה רציונליות גדולות, בחצי החזית הראשון ו-250 מילימטרים בחצי המשופע השני. כך התברר שהוא הטנק החזק ביותר בעולם, בלתי חדיר מכל נקודות הירי וכשהוא מותקף בפצצות מלמעלה.
  הפיהרר הורה מיד להכניסו לייצור מהר ככל האפשר ובמקביל ליצור שינוי תקיפה עם הוביצר וזורק פצצות.
  אז הנאצים הצטיידו, היה צריך לרסק אותם. אבל, למרבה הצער, נתפס אויב מאוד עקשן וחזק מבחינה טכנית. ובסוף מאי, על פי המסורת, כשהכבישים התייבשו, החלה המתקפה.
  הפריץ ניסה לעקוף את מוסקבה וטולה. הקרבות השתוללו בעוצמה ובהיקף חסרי תקדים. אבל החיילים הסובייטים היו ראויים להיקרא בלתי מנוצחים. במשך שלושה חודשים של קרבות רצופים, הצליחו הנאצים רק לכתר את טולה ולהגיע לקשינה ולהתקרב למוסקבה מצפון, תוך ניתוק חלקי של התקשורת. הלחימה כבר התנהלה ברחובות העיר עצמה.
  סטלין עזב את הבירה ופונה לקוויבישב. אבל הנאצים החלו בהתקפה על סרטוב ביולי. עיר זו נפלה ב-8 באוגוסט. מכיוון שכעת מצא את עצמו קויבישב קרוב בצורה מסוכנת לחזית, המפקד העליון העביר את המפקדה שלו לסברדלובסק. הלחימה במוסקבה נמשכה עד ספטמבר. ב-18 נפלה קשירה. בתחילת אוקטובר כמעט והוקפה בירת ברית המועצות, וב-29, לאחר לחימה עיקשת, נפל גם קויבישב. בנוסף, הגרמנים כבשו את גורייב ואוראלסק.
  נובמבר היה מלא קרבות איומים. ב-7 בנובמבר פרצו הקראוטים דרך הקרמלין, אך נהדפו בחזרה על ידי התקפת נגד נואשת. ובמהלך הקרב הזה מת ממלא מקום המפקד של מוסקבה, מרשל רוקוסובסקי!
  והטייס הסובייטי המפורסם קוז'דוב הפיל את המטוס הגרמני המאה, והפך לאדם הסובייטי הראשון שזכה בתואר גיבור ברית המועצות ארבע פעמים. וגם ב-7 בנובמבר 1946.
  ב-4 בדצמבר נסגרה סופית טבעת החסימה סביב מוסקבה. אבל הבירה ושרידי חיל המצב ההרואי שלה נלחמו עד חג המולד האורתודוקסי ב-7 בינואר 1947.
  את המתקפה על הבירה הוביל מיינשטיין. על כך הוענק לו המסדר השני של הצלב הגדול של צלב הברזל אחרי הרמן גרינג.
  אבל המלחמה עדיין לא הסתיימה. סטלין מסברדלובסק הבטיח להמשיך במאבק. גם הגרמנים היו די מותשים. בדרום התקרבו כוחותיהם לפנזה ולאוליאנובסק ועצרו. במרץ פתחו הסובייטים במתקפות נגד. אבל באפריל הם עדיין נאלצו לעזוב את ריאזאן. ובמאי הקיפו הנאצים את העיר גורקי, ופרצו לקאזאן מדרום. ביוני כבשו הקראוטים את אורנבורג והתקרבו לאופה. ההתנגדות לצבא האדום נחלשה, המורל ירד והחלו עריקות המוניות. עם זאת, הם תמיד היו שם, אבל לאחר נפילת הבירה הם התעצמו פי כמה. לאף אחד לא נותר רצון למות למען סטאלין. אבל אנשים נלחמו נגד הפשיזם למען מולדתם.
  גם סמכות השלטון הסובייטי נפלה. ביולי פרצו הגרמנים לסברדלובסק. סטלין ופמלייתו עברו לנובוסיבירסק. באורל התחוללו הלחימה עד אוגוסט... הגרמנים נפגעו מהתקשורת ופעולותיהם האקטיביות של הפרטיזנים. אבל מלחמה נוספת כבר איבדה את משמעותה.
  אולם סטלין עדיין קיווה למשהו. הגרמנים פרצו לטובולסק בספטמבר. אבל הם התעכבו בגלל גשמי סתיו עזים. התקרבות החורף עצרה את המתקפה בסיביר, אך הנאצים הצליחו לכבוש את כל מרכז אסיה. בחורף לא העזו לנסוע לנובוסיבירסק. אבל גם סטלין לא היה טוב, והוא עבר לוולדיווסטוק החמה יותר.
  הגיעה שנת 1948. הנאצים כבר היו חמושים בדיסטים. בנוסף, הופיעו טנקים קומפקטיים יותר עם מנועי טורבו. למעשה, אחרי שיתחמם, כל מה שנותר הוא שיצעדו בניצחון ויכבשו את הערים.
  אבל בריה הרעיל את סטלין החולה ממילא והציע לרייך השלישי כניעה, בכפוף לשימור הכוח הסובייטי בסיביר.
  היטלר, שהיה עייף בעצמו מהמלחמה, כמעט הסכים, אבל תחילה הוא כבש את נובוסיבירסק במאי 1948. והכניעה נחתמה ב-22 ביוני 1948, בתאריך סמלי - שבע שנים בדיוק מרגע ההתקפה על ברית המועצות. כך הסתיימה מלחמת העולם השנייה. ארצות הברית ניצחה את יפן עוד ב-1945 ועשתה ניסוי בפצצת אטום. אז לפיהרר אין עסק לנסוע לחו"ל.
  בריה, לעומת זאת, לא שלט זמן רב. האס הסובייטי המפורסם ביותר, מרשל האוויר וגיבור שבע פעמים של ברית המועצות קוז'דוב, יוכל לבצע הפיכה צבאית ולהפיל את היו"ר הלא פופולרי של ועדת ההגנה הממלכתית. בריה ומספר שותפיו נורו. ברייך השלישי עצמו, במרץ 1953, גמרו הפטריוטים את היטלר. וגרינג מת משימוש בסמים קצת קודם לכן, בעוד הימלר נורה עקב חשדות לקנוניה.
  התפתח מאבק עז בין האס אס בראשות שלנברג לבין הכוחות המזוינים בראשות גנרליסימו מיינשטיין. כל זה הביא למלחמת אזרחים. כתוצאה מכך, הרייך השלישי קרס. וברית המועצות המצומצמת החלה להחזיר בהדרגה את השפעתה. ההיסטוריה נכנסה שוב לספירלה. עלייתה הפנטסטית של גרמניה, נפוחה יותר מהאימפריה של ג'ינגיס חאן, ואז מותו של המנהיג הראשי - כאוס והכחדה.
  והתאספות הדרגתית של נסיכויות, רק העיר בייקלסק הפכה לבירה. ברית המועצות, מחולקת למחוזות רבים עם מחוזות בובות שהוקמו על ידי הגרמנים, התאחדה שוב. הניצחון הגדול ביותר היה סיפוח מוסקבה, שהפיל את העול הנאצי. נכון, אוקראינה, בלארוס והמדינות הבלטיות, כמו גם גאורגיה, ארמניה ואזרבייג'ן שמרו על ריבונותן. לאחר קריסת הרייך השלישי הפכה ארצות הברית להגמון העולמי. גם בסין הוקמה ממשלה פרו-אמריקאית.
  אבל בהדרגה הפכה האימפריה השמימית ליותר ויותר עצמאית. בברית המועצות, לאחר הדיקטטורה בפועל של קוז'דוב, הוקמה חוקה נשיאותית בעיקרה, אך עם מגבלה של שתי קדנציות בכוח. הבחירות נערכו על בסיס חלופי, ולתפקיד הנשיא היה שם אחר: יו"ר העם.
  למדינה הייתה כלכלה מעורבת שהתפתחה במהירות.
  אבל הנה איך ההיסטוריה השתנתה מאטב נייר אחד. הם הפסידו במלחמת העולם השנייה, למרות שנלחמו בגבורה. והתוצאה הייתה הרת אסון. יתרה מכך, גרמניה הצליחה לזכות בגדולה רק לזמן מה.
  וארצות הברית איבדה בהדרגה השפעה, העולם הפך לרב קוטבי, מה שאומר שהיה בו יותר ויותר כאוס. להיפך, יש פחות סדר. ובערך כמו במאה העשרים ואחת הנוכחית.
  ובכן, מדוע האנושות נמשכת כל כך לפיצול וכאוס?
  
  
  טרוצקי במקום סטלין
  המערכה של טוכצ'בסקי נגד ורשה התבררה כלא מוצלחת בעיקר בשל אשמתו של סטלין - שבמקום לכסות את האגף הדרומי של הכוחות האדומים שהתקדמו לוורשה. הפנה את ארמיית הפרשים הראשונה לכיוון גליציה. זאת ועוד, למרות הכוחות הגדולים שהיו בפיקודו של יוסף, הצליח להביס אותו הפולנים. הצבא האדום הפסיד בקרב על ורשה. הפולנים פתחו במתקפה נגדית, שטח כבוש כולל סלוצק ואף כבשו את מינסק למשך מספר ימים.
  עם זאת, המערב לא העז אז לממן מלחמת דמים נוספת עם הבולשביקים. ורשה עשתה שלום, ומלחמת האזרחים הסתיימה במהירות.
  אבל יש מהלך אלטרנטיבי של ההיסטוריה ואחד מהיקומים המקבילים הרבים. שם הורה לנין על סילוקו של סטלין, שלא היה מוכשר במיוחד בעניינים צבאיים והקפריזית, מהפיקוד על האגף הדרומי, וביסס את אחדות הפיקוד של טוכאצ'בסקי, תוך שמירה על בודיוני על הפרשים הראשון.
  במקרה זה, ניסיון התקפת נגד מדרום לוורשה נכשל, והצבא האדום בהשראתו ניצח בקרב עז. בירת פולין נפלה. לאחר שעמד שם זמן מה וקיבל תגבורת נוספת, עבר טוכצ'בסקי ללבוב ולקרקוב.
  במשך זמן מה נמשכה הלחימה נגד ורנגל, ועם התקפה נוספת על חצי האי קרים. אז כבש הצבא האדום את המדינות הבלטיות בצפון, ושחרר את אזרבייג'ן, ארמניה וגרוזיה בדרום. הייתה רגיעה זמנית. רוסיה הסובייטית הייתה זקוקה למנוחה ולהפוגה זמנית, וזה מה שהפך ה-NEP. אבל טרוצקי עדיין התעקש על החזרת כל אדמות רוסיה הצארית. כתוצאה מכך, בקיץ 1921, כבש הצבא האדום את פינלנד, בשיתוף המערב.
  ב-1922 נכבשה פרימוריה, אז צפון סחלין. טרוצקי, שסמכותו כיו"ר המועצה המהפכנית הצבאית התחזקה משמעותית, הצליח לתפוס את מקומו של לנין ולעקור את סטלין, שנדחק לתפקיד משני.
  באופן מוזר, ככל שהכוח האישי התחזק, מרכיבי הקפיטליזם התחזקו יותר ויותר בכלכלה.
  טרוצקי עצמו הפך לשמאלני בעיקר בשל הרצון להיות קדוש יותר מהאפיפיור או קיצוני יותר מסטאלין. אולם לאחר שצבר כוח, המשיך היהודי המוכשר ביותר במדיניות החוץ המאוזנת שלו. מבלי לזנוח את הרעיונות הקומוניסטיים, הוא ניסה במקביל להחדיר מרכיבי שוק ולהבטיח יחסים טובים עם מדינות קפיטליסטיות אחרות בעולם.
  עלייתו של היטלר לשלטון בגרמניה לא הניבה שינויים מהותיים בפוליטיקה העולמית. הפיהרר הוצב במקומו במהירות - אסר כל הסרה של מגבלות ורסאי או החזרת הגיוס האוניברסלי והכוח הצבאי. בדיוק כמו שנאסר על הנאצים להנהיג חוקים אנטישמיים ועוד הרבה יותר.
  הדבר היחיד הוא שתחת היטלר, הכלכלה הגרמנית יצאה מהמשבר, אבל הפשיזם מעולם לא לבש צורות רדיקליות, ונותרה לאומנות מתונה עם כמה מאפיינים אוטוריטריים וארגוני נוער כלליים כמו ההיטלר יוג'נט.
  ברית המועצות בהנהגתו של ליאון טרוצקי הפכה למעצמה עשירה כלכלית עם תעשייה כבדה מפותחת.
  כלכלת ברית המועצות הייתה מבוססת שוק יותר מזו של סטאלין, אך היא הכילה גם אלמנטים של תכנון בצורה של תוכניות חומש. שיעור הילודה גבוה, במיוחד שטרוצקי אסר גם על הפלות - הם אומרים שיש כל כך הרבה אדמות ריקות ברוסיה ואין סיבה שהם יפערו כמו חורים.
  מאחר שגודלו של הצבא הגרמני נותר מוגבל ל-100 אלף, ופולין כבר הפכה לרפובליקה סובייטית וסוציאליסטית, לא יהיה עם מי להילחם. מולדובה הוחזרה לרוסיה עוד בשנת 1921 - איסוף אדמות המלוכה בחזרה.
  טרוצקי עצמו תמך במעט באינטרנציונל העולמי, אך מטרת המהפכה העולמית החלה להשתיק. חלקית, כמו בתקופת סטלין.
  אבל המלחמה עדיין הגיעה מהמזרח. יפן החלה בפעולה צבאית נגד מונגוליה. ארץ השמש העולה, יחד עם איטליה, הפכו לפולשים העיקריים בעולם. נכון, מוסוליני נאלץ להגביל את שאיפותיו לכיבוש אתיופיה - המדינה היחידה באפריקה שלא הייתה מושבה של מישהו אחר. יפן, שגם היא עדיין לא העזה להילחם לבד עם בריטניה ובעיקר עם ארצות הברית, טיפסה לסין. והיא נכנסה לכאן יותר ויותר.
  יש הרבה סינים, ולמרות כל הפיצול שלהם, הם יריב רציני. ואז הסמוראי נכנס למונגוליה... קרבות רציניים החלו שם באביב 1941.
  טרוצקי החליט שברית המועצות כבר חזקה מספיק כדי לנהל מלחמה בקנה מידה מלא עם הסמוראים. בנוסף, הרודן הסובייטי רצה לנקום על התבוסה של 1904-1905. ביבשה, הצבא האדום בבירור חזק יותר מהיפנים, במיוחד בטנקים. אבל בים, צי האוקיינוס השקט עדיין לא הגיע לשוויון. אבל לב דוידוביץ' לא יכול היה לוותר על מונגוליה.
  הצבא האדום עצר תחילה את התקדמות הסמוראי. ב-20 באוגוסט 1941 נערכה מתקפה על חלכין גול, שהסתיימה בניצחון הצבא האדום. לאחר מכן טרוצקי דרש מיפן להחזיר את דרום סחלין ואיי קוריל.
  מטבע הדברים, הגיע סירוב, והחלה מלחמה רחבת היקף. רק, שלא כמו המלחמה הפטריוטית הגדולה, היא נלחמה בשטח זר. למרות שאי אפשר לומר שהייתה מעט שפיכות דמים.
  הקרבות היו בקנה מידה מלא, והיפנים התנגדו בחירוף נפש ולא נכנעו. אבל כמעט כל המבצעים של הכוחות הסובייטים היו מוצלחים. ההגנה, לאחר מטח ארטילרי רב עוצמה, נפרצה, וטנקים, כולל ה-T-34 החזק האחרון, LT (לאון טרוצקי הכבד!), התגברו על התעלה העזה של גופות ומתכת.
  ראשית, הלוחמים של ארץ השמש העולה גורשו ממנצ'וריה. בוצעו מספר פעולות עוקבות, שנמשכו תשעה חודשים מנובמבר 1941 ועד אוגוסט 1942. כוחות סובייטים נכנסו לצפון קוריאה... גם בסחלין היו קרבות. היפנים אף ניסו להתקדם - הם התקדמו שלושים קילומטרים, אך נעצרו ונחנקו מדם.
  בספטמבר 1942 הייתה הסתערות על פורט ארתור. היפנים, תוך שימוש בתמיכה מהים, ניסו להחזיק את הקו. כוחות סובייטים פרצו את החזית, אך האויב הצליח לעצור את ההתקדמות על ידי הפלת חיילים.
  אבל הסמוראים לא הצליחו להחזיק את התנגדותם לאורך זמן. התעופה הסובייטית השתלטה והפציצה ספינות. בנוסף, היפנים מזלזלים מדי בחייהם - הם אפילו לא לקחו מצנחים לקרב. בגלל זה, לאחר מותם של האליטות האוויריות העיקריות, ההתנגדות של הסמוראים בשמים נחלשה באופן ניכר. והתעופה הסובייטית החלה לנצח הרבה יותר בביטחון.
  בנוסף, פיתוחים חדשים של מעצבים סובייטים שללו בהדרגה את עליונותם של לוחמים יפנים ביכולת התמרון. בדצמבר 1942, לאחר תקיפה עזה נוספת, נכבשה פורט ארתור, וסיאול נפלה באותו חודש.
  החודש הבא של 1943 החל במתקפה של ינואר בדרום קוריאה ובכיבוש נמל בוסאן.
  יפן הפסידה בקרבות קרקע וסבלה יותר ויותר נזקים בשמים ובים. בפברואר 1943 נכבשה בייג'ין על ידי כוחות סובייטים. ובמארס, לאחר קרבות עזים, שוחררה דרום סחלין. אפריל ומאי סומנו בניצחונות חדשים לנשק הסובייטי בים... צי הצוללות המוגדל, התעופה והספינות שהגיעו מהים הבלטי היו יעילים במיוחד.
  ביוני 1943 גירשו הכוחות הסובייטים את היפנים משנחאי. ובכך יוצרים אזור עיסוק משלהם.
  בחודשים יולי ואוגוסט שחררו צנחנים ומלחים את רכס הקוריל מהאויב. יפן נקלעה למצב קשה במיוחד. התעופה הסובייטית הגבירה את כוח הפגיעה שלה והפציצה חזק יותר ויותר, והצי הימי של ארץ השמש העולה נמס. באוקטובר 1943, טרוצקי קיבל החלטה: לתקוף את אוקינאווה - חזרה גמלה לפני הקרב על המטרופולין היפני עצמו. הקרבות היו עזים, והסמוראים השתמשו בנשק בהמוניהם: טייסי קמיקזה.
  הקרב האפי נמשך חודשיים ושבוע, שהסתיים לבסוף עם נפילת אוקינאווה. ובינואר 1944 שוחררה טייוואן.
  יפן עמדה כעת על סף אסון צבאי מוחלט. הירוהיטו יכול היה לסמוך רק על כניסת ארצות הברית ובריטניה למלחמה בצדו; גרמניה הפשיסטית באותה תקופה הייתה עדיין חלשה מדי מבחינה צבאית, ומוסוליני לא הצליח להגיע בקלות לטרוצקי באוקיינוס השקט.
  אבל ארה"ב ובריטניה רמזו, אבל לא מיהרו להיכנס למלחמה. יתרה מכך, התקוממות אנטי-בריטית גדולה פרצה בהודו. גנדי המתון נדחק הצידה על ידי לאומנים ושמאלנים רדיקליים יותר. כתוצאה מכך החלה שם מלחמה של ממש. צ'רצ'יל, שהחליף את צ'מברליין, גילה עקשנות וניסה לשמור על פקיסטן והודו בשליטתו בכל מחיר. מה שהוביל למלחמה ממושכת ומרירה שכיבלה את הכוחות הבריטיים.
  האמריקאים פעלו באופן פסיבי לחלוטין במדיניות החוץ: הצריף שלי על הקצה!
  במרץ 1944 נחתו בהוקאידו חיילים סובייטים, למרות שמזג האוויר עדיין לא היה נוח במיוחד. הלחימה נמשכה שלושה שבועות והסתיימה עם תבוסת היפנים. הצלחה זו טלטלה את ביטחונו של הקיסר בחוסר הנגישות של המטרופולין.
  הלחימה ביבשה ובים נמשכה עד 11 במאי 1944, כאשר יפן התשושה נכנעה לבסוף.
  הלחימה בהשתתפות חיילים סובייטים נמשכה מ-10 באפריל 1941 עד 11 במאי 1944 ונמשכה שלוש שנים וקצת יותר מחודש. האבדות של הצבא הסובייטי בהרוגים ומתים מפצעים הסתכמו ב-960 אלף חיילים וקצינים. קצת יותר משישים אלף אזרחים סובייטים מתו גם הם. מהפצצות, הפגזות ארטילריות, לחימה על סחלין ועל הגבול בפרימורייה. וכשלושה מיליון בני אדם נפצעו, מתוכם ארבע מאות אלף הפכו לנכים.
  באופן כללי, ברית המועצות זכתה בניצחון גדול והצליחה להתקין משטרים פרו-סובייטיים בסין ובקוריאה וכבשה עם חייליה את כל רכושה של ארץ השמש העולה.
  סמכותו של החבר טרוצקי התחזקה עוד יותר הן בתוך המדינה והן בזירה הבינלאומית.
  בשנת 1946, השיגור הראשון של לוויין מלאכותי התרחש בברית המועצות. ובשנת 1950, הקוסמונאוט הסובייטי הראשון נשלח מסביב לעולם. ברומניה הסכים המלך מיכיה לכרות ברית צבאית וכלכלית עם ברית המועצות. עד מהרה התחלף הכוח בהונגריה. ובצ'כוסלובקיה היא נשלטת מזמן, אמנם לא בדיוק על ידי קומוניסטים, אלא על ידי כוחות שמאל פרו-סובייטיים.
  בשנת 1951 פרצה מלחמה בין טורקיה לברית המועצות. בשלב זה, לא לארצות הברית ולא לבריטניה הייתה פצצת אטום, והתחלת טבח אמיתי עם אויב כה חזק כמו ברית המועצות ובעלות בריתה הייתה התאבדות עבור המערב.
  הצבא הסובייטי הביס את טורקיה תוך פחות מחודש. לראות שהתגובה של המערב איטית ביותר... גילוח נלחמה עם האינדיאנים במשך זמן רב, אך בסופו של דבר היא איבדה מאות אלפי חיילים ואיבדה שליטה על המושבה הגדולה ביותר שלה. יש משבר כלכלי בארה"ב והשחורים מתפרעים.
  טרוצקי מקבל החלטה: ותוך חודשיים הצבא האדום משתלט על כל המזרח התיכון ואיראן, וממשלה פרו-סובייטית עולה לשלטון במצרים. הבריטים והצרפתים מקבלים אגרוף בשיניים. והיטלר לוקח את הצד של ברית המועצות ועל זה הוא מקבל את ההזדמנות לאנשלוס אוסטריה.
  דה גול עולה לשלטון בצרפת. הוא מאוד לא מרוצה מההתפשטות הסובייטית ומדבר על מסע צלב למזרח, נגד הבולשביזם. טרוצקי, להיפך, חולם על התרחבות לאירופה, המצב מתחמם.
  אדולף היטלר, מנצל את העובדה שברית המועצות נמצאת כעת באיחוד, מתחיל במיליטריזציה של גרמניה. ובאלג'יריה ובמרוקו פורצת התקוממות גדולה נגד צרפת.
  דה גול זועם ודורש מגרמניה להפסיק את ההכנות הצבאיות. בתגובה דורש הפיהרר את השבת גבולות 1914 ומאיים לשלוח את המיליציה של העם נגד האויב.
  שני הצדדים מסלימים את האיומים ומגבירים כוחות לגבולות. טרוצקי הערמומי אינו נכנס למלחמה, אלא מוכר טנקים וכלי טיס לגרמניה באשראי. קרב מתפתח בין הנאצים לצרפתים. בלגיה נכנסת למלחמה, אבל זה רק מחמיר את מעמדה של צרפת, המוגבלת על ידי מרד במושבות ופעילות קומוניסטית בחזיתות שונות. הגרמנים, לעומת זאת, לא משיגים ניצחון מהיר, אלא נתקעים על קו מנג'יו, אבל הם כובשים את בלגיה. לאחר שנה וחצי של מלחמה, התקרבו הנאצים לפריז.
  דה גול הולך לחתום על שלום ומחזיר את אלזרז ולורין לגרמנים. גם בלגיה נפרדת מחלק משטחה. הפיהרר מחזק את השפעתו. בשנת 1955, ברית המועצות בוחנת פצצה גרעינית. טרוצקי כולל את צ'כוסלובקיה בתוך ברית המועצות. נכון, חלק מחבל הסודטים מגיע לגרמנים, אבל הרבה פחות גבולות אתניים. אבל אין להם סיבה לנענע את הסירה...
  היטלר נאלץ להצניע את שאיפותיו ולשמוח על כך שהצליח להתרחב במערב ועל חשבון אוסטריה. הנאצים גם פולשים לדנמרק וגם משחזרים את גבולות 1914 ואת צפון האימפריה שלהם.
  טרוצקי מת ב-1960, לאחר שחגג את יום הולדתו השמונים. ללא הרגלים רעים ושמירה על כושר גופני, שמר יושב ראש ברית המועצות על חשיבה צלולה עד למעשיו האחרונים.
  הוא העביר את תפקיד היו"ר לבנו דוד, ובכך ייסד את השושלת הקומוניסטית הראשונה בעולם. בשלב זה, חוותה ברית המועצות ריכוזיות מוגברת ותיקונים לחוקה האוסרים על נסיגה ממנה. היטלר גם העביר את השלטון לאחד מבניו שהושג כתוצאה מהזרעה מלאכותית, אך על בסיס תחרותי.
  אולם הבן עדיין צעיר מדי, ולאחר מותו של היטלר התפצלו הנאצים, ועד מהרה עלה האגף השמאלי לשלטון. העולם הפך בטוח יותר, אך קריסת המערכת הקולוניאלית הולידה מלחמת חוסר יציבות חדשה. הפתרון היה יצירת קואליציה קומוניסטית. היא סיפקה סיוע הדדי וניסתה לבנות את הסוציאליזם בתנאי היבשת האפלה.
  אבל הקומוניזם העולמי נבדל במספר רב של מרכיבי שוק והיה מערכת משולבת.
  בינתיים גברו הסתירות בתוך ברית המועצות. הדומיננטיות הפוליטית של מפלגה אחת כבר לא התאימה לאוליגרכיה הגוברת. אנשי עסקים של גל אדום רצו שינוי וכוח פוליטי. עד כה, הצלחות הכלכלה המתוכננת וההישגים הפוליטיים פיצו חלקית על הלך הרוח באופוזיציה. אבל התרחשו שינויים בארצות הברית. צמח מנהיג חדש, ששבר את המונופול של שתי מפלגות: דמוקרטית ורפובליקנית, יצר את השלישית - פטריוטית.
  ולאחר שעלה לשלטון, הוא הקים אוטוקרטיה. במקביל, מתחילים מסע צלב נגד הקומוניזם. דוד מת, ואחרי זה החלה שורה שלמה של קונספירציות ומאבקי סיעות. כתוצאה מכך המדינה הייתה מזועזעת. אבל המאבק בין הפלגים הסתיים בתפיסת תפקיד יושב ראש ברית המועצות, והעם נרגע.
  הייתה הרחבת שטח פעילה. בשנת 2015, פלוטו הפך לכוכב הלכת האחרון שדרכו דרכה אסטרונאוט אנושי. במשך זמן קצר, אנשים יכלו לבקר את פני השטח של צדק. נכון, הם היו צריכים לשכב באמבטיות ארומטיות מיוחדות.
  בתוך ברית המועצות, גורמים קפיטליסטיים התחזקו עוד יותר. היה ריבוד בין העניים לעשירים. מיליארדרים אמיתיים הופיעו, ובמקביל חברי הפוליטביורו. הקומוניזם התמזג יותר ויותר עם האוליגרכיה של הפיננסים והפך פחות ופחות שונה מהקפיטליזם. אפילו מס ההכנסה נעשה ליניארי בברית המועצות והוכנס אחוז בודד. זה, כמובן, הוביל לאי שביעות רצון מעורפלת והוביל להתפרעויות קלות.
  אבל עד כה המצב לא יצא משליטה. אבל במציאות, עם התכונות החיצוניות של הקומוניזם, הערבויות החברתיות הצטמצמו יותר ויותר. בפרט, הרפואה וההשכלה קיבלו שכר חלקי, והופיעו מובטלים וחילופי עבודה.
  ויקטוריה הגיעה לווילנה והפסיקה להיזכר בעולם המקביל. כעת היה עליה להמשיך להוביל את הצבא הרוסי.
  בירתה של הדוכסות הגדולה של ליטא, וילנה, נפלה, אך לפניה הייתה צעדה נוספת לגרודנה ולברסט.
  בלארוסים הצטרפו ברצון לצבא הרוסי. עם זאת, הם נפלו שלג והתקשו יותר לצבא ימי הביניים לנוע. אף על פי כן, הורה הדוכס הגדול וסילי לכבוש את גרודנה ולחורף שם. ויקטוריה רצה סביב הטירות שמסביב בחיפוש אחר מישהו אחר לקצוץ או להשמיד.
  צימאון פרוע להשמדה פרץ בתוכה, אך לעתים קרובות יותר ויותר מתנגדים לה נכנעים ללא קרב.
  
  
  אורקלים מהגיהנום האפל
  ישנם, כמובן, מנבאים שונים, שימושיים ומסוכנים.
  אבל באחת המציאות האלטרנטיביות היה מכשף שסיפר לנאצי מספר על איך להחזיר את הכוח לספר מחדש את מראה השטן. טיפות דם ארגמן של ילד חף מפשע נפלו על המשטח הרפלקטיבי. והם נקלטו מיד, והמראה עצמה החלה לזהור, והחזירה את מתנותיה. והפיהרר למד אז הרבה.
  אבל גם לדעת את העתיד, לא תמיד ניתן לתקן אותו. אולם באפריקה, הגרמנים ריכזו מחדש את חייליהם והצליחו להדוף את המתקפה שפתחה מונטגומרי ב-23 באוקטובר.
  אמנם בקושי רב, הם נעצרו על ידי כוחות עם מספר עצום של כוח אדם וציוד. עם זאת, ידיעת המקום והזמן של ההתקפה סייעה לרומל לחלק באופן רציונלי את יחידותיו הבודדות ולהדוף את המתקפה. הבריטים ספגו אבדות משמעותיות ולאחר שבועיים של לחימה נאלצו להפסיק.
  וצי הצוללות הגרמני הצליח להסב נזק רב, להטביע תריסר ספינות עם כוחות נחיתה שתכננו לנחות בקזבלנקה ולחוף מרוקו. האמריקאים, שראו את חוסר ההצלחה במצרים ואת פעילות "להקות הזאבים הגרמניים", נטשו את מבצע לפיד.
  הגרמנים, בתורם, ניסו לארגן מחדש את חייליהם בסטלינגרד כדי להדוף את התקפות האגף של הכוחות הסובייטים, והתכוננו על ידי קבורת עצמם בהגנות במרכז.
  בשל מזג האוויר הגרוע ב-19 בנובמבר 1942, הכוחות הסובייטיים לא הצליחו להשתמש ביעילות בתעופה, כולל מטוסי תקיפה, וההכנה הארטילרית השיגה הצלחה מוגבלת ביותר. לכן, על ידי ארגון מחדש של כוחותיהם, הצליחו הגרמנים ובני בריתם להדוף את התקדמות הכוחות הסובייטים. נכון, זה הסיח את דעתם של הנאצים מסטלינגרד עצמה, והעניק לחיילים הסובייטים שהיו גיבורים בעיר הפוגה. אמנם נותרו מעט מאוד בתים בשליטת הצבא האדום.
  הפריץ החזיק מעמד גם במרכז... הקרב בסטלינגרד נמשך עד סוף דצמבר. לאחר שלא הצליח להשיג פריצת דרך בחזית, הצבא האדום נעצר. אבל גם לגרמנים זה לא היה קל. הם הפסידו יותר מדי במהלך ההסתערות על העיר, ולמרות שבהגנה נראה שיחס ההפסדים לטובתם, החיילים עדיין מותשים.
  בינואר, למרות תחזית האורקל, הגרמנים לא הצליחו להחזיק מעמד בצפון במהלך מבצע ניצוץ. נכון, הלחימה נמשכה יותר משלושה שבועות ועלתה לצבא האדום אבדות רבות, אבל הם הצליחו לעבור לסטלינגרד דרך היבשה.
  עם זאת, הזהירו במראה של איבליס, הצליחו הגרמנים להדוף את המתקפה ליד וורונז', ולחזק את בעלי בריתם החלשים: האיטלקים והרומנים. אחרת, ההגנה שם הייתה פורצת דרך.
  והמבצע השלישי של רז'ב-סיכוב לא צלח. הגרמנים שוב, אם כי לא בלי קושי, הדפו את המתקפה הסובייטית. בסטלינגרד עצמה היה חם, היו קרבות בינואר. פאולוס הוחלף במיינשטיין והשדה מרשל המנוסה יותר הזה הצליח לכבוש את עיר המצודה עד ה-12 בפברואר. אבל שוב הגרמנים שילמו על כך מחיר עצום. בפברואר 1943 היה צורך להרכיב את הרייכסטאג ולהכריז על מלחמה מוחלטת. האריכו את יום העבודה והשתמשו בעבודת עבדים בצורה פעילה יותר מבעבר.
  הכרזת המלחמה המוחלטת אפשרה להגביר את ייצור הנשק וליצור חטיבות חדשות. כולל זרים וחיווס.
  בידיעה מתי תכננו הבריטים והאמריקאים להיכנס למרוקו, הגרמנים, באמצעות צי הצוללות הגדול שלהם, הטילו מכות כואבות על ספינות הנחיתה - שיבשו נחיתה אחת אחרי השנייה. זה אפשר לנאצים למקם פעולות צבאיות נגד המערב ולרכז את כל כוחותיהם העיקריים במזרח.
  עמדת החיל של רומל נותרה קשה, אך הודות למראה החלה התעופה הפשיסטית לפעול בצורה יעילה יותר, ושיירות שיפרו את האספקה של הקבוצה האפריקאית.
  המתקפה החדשה של מונטגומרי במרץ 1943 הייתה כישלון. הפעם, רומל, לאחר שקיבל נתונים מדויקים בעזרת קסם שטני, פיתה את הבריטים למלכודת והצליח להנחיל להם תבוסה מוחצת! נכון, בשל העליונות המספרית והעליונות האווירית של האויב, לא ניתן היה להביס לחלוטין את מונטגומרי, אך התבוסה של בריטניה הייתה ניכרת. טנקים רבים אבדו במיוחד, ומספר לא מבוטל של כלי רכב נתפסו כגביעים.
  הבריטים נסוגו כמה קווי הגנה והתקרבו לאלכסנדריה. רומל נזקק למילואים חדשים, והנאצים תכננו להמשיך במתקפה לכיוון דרום. סטלינגרד נפלה ואז אפשר היה להתקדם לאורך הוולגה.
  במאי 1943 עברו הקראוטים למבצע דולפין. החיילים שלהם, למרות עזרת האורקל, התמודדו עם התנגדות עזה מאוד מצד הצבא האדום. ההתקדמות הייתה איטית במחיר של הפסדים כבדים. נכון, עזרתו של מגיד עתידות השפיעה על מהלך המלחמה. הוורמאכט צפה להתקפות נגד ופתח עוד ועוד התקפות. באמצע יוני כבר התקרבו הנאצים לדלתת הוולגה והגיעו לים הכספי.
  מצבם של הכוחות הסובייטים בקווקז הוחמר בעקבות כניסתה של טורקיה למלחמה ב-22 ביוני 1943. וזה למעשה קבע מראש את תוצאות הקרב על הנפט של באקו.
  בעלות הברית לא קבעו. מונטגומרי עבר להגנה אקטיבית ולא חשב יותר על ההתקפה, ונחיתה במרוקו נותרה לא ריאלית.
  ב-10 ביולי 1943 ניסה צ'רצ'יל, במטרה להסיט חלק מהכוחות הגרמניים ממזרח, לנחות בצרפת. עם זאת, הנחיתה המוכנה בצורה גרועה, יחד עם חוסר החלטיות אמריקאית והעובדה שבזכות אורקל, הגרמנים ידעו את כל הפרטים, רק הביאו לתבוסה הגדולה ביותר של הבריטים והאמריקאים ביבשה בהיסטוריה.
  יותר משש מאות וחמישים אלף איש וציוד רב נתפסו לבדם. אבל זה, למרבה הצער, לא מנע את התקדמות הנאצים בדרום. באוגוסט כבשו הגרמנים את כל דאגסטן, הטורקים כבשו כמעט את כל ארמניה יחד עם ירוואן, וב-27 הנאצים והעות'מאנים התאחדו, וקרעו את החזית הטרנסקווקזית לשני חלקים.
  ושוב, ניסיונות התקפיים של כוחות סובייטים בגזרות אחרות בחזית הסתיימו בכישלון. האויב היה מודע יותר מדי לתוכניות הפיקוד הסובייטי.
  המחלקה המיוחדת בצבא האדום השתוללה, בוצעו דיכויים וטיהורים המוניים. אפילו כמה עשרות גנרלים ומרשל ארטילריה קוליק נורו.
  אבל כל עוד היה לאויב נשק שטני, שום דבר לא יעזור נגדו.
  חודש ספטמבר עבר בקרבות קשים, הנאצים והעות'מאנים התקרבו לבאקו. ובאוקטובר פרצו קרבות בעיר עצמה.
  לעיר החוף סופקה מעבר לים, והם ניסו נואשות להחזיק בה. הלחימה נמשכה ועד ה-7 בנובמבר, כמתוכנן, הקראוטים לא הצליחו להשתלט עליה. אבל כל שאר הערים בקווקז כבר אבדו בשלב זה. ובדצמבר, במחיר אבדות ענק, נפלה העיר האגדית.
  הקווקז אבד לחלוטין, וכך גם שדה הנפט הגדול ביותר שפותח באותה תקופה בברית המועצות. נכון, מאחר שכל בארות הנפט פוצצו והושמדו, הנאצים עצמם לא יכלו לנצל את היתרון הזה בקרוב.
  הייתה רגיעה בחזית המזרחית. Large German ground forces moved into Iraq and further to Palestine and the Suez Canal to aid Rommel. אולם ההנהגה הסובייטית החליטה לנצל את ההפוגה. שדות נפט כבר פותחו במקומות אחרים, כולל סיביר. ומעצבים סובייטים עבדו על טנקים חדשים. IS-2 ו-T-34-85 היו אמורים להיות תגובה לפנתרים והנמרים הגרמנים.
  ייצור הנשק בגרמניה הנאצית היה גבוה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. ברור שלנאצים ולעבדים יש יותר משאבים, וההפצצות מבעלי ברית הדמורליות חלשה יותר. זה אומר שהם יכולים לייצר יותר ברזל ומתכת באיכות טובה יותר מאשר במציאות. לכן, תוכנית הייצור של 600 פנתרים בחודש הושגה ואף חרגה. אבל היו מגבלות אחרות: זמן אימון לצוותים חדשים. יתרה מכך, ה"פנתר", על כל יתרונותיו הבלתי מעורערים: תותח בעל ניקוב שריון וקצב אש גבוהים, ראות ואופטיקה מצוינת, כמו גם הגנה חזיתית טובה וביצועי נהיגה טובים, היה בעל מיגון צד חלש וסידור מדורג. של רולים.
  הפנתר-2 התברר כפיתוח מתקדם ומבטיח יותר. הודות למתווה צפוף בהרבה עם משקל מעט גבוה יותר של 47 טון, לפנתר-2 היה תותח חזק של 88 מ"מ עם אורך קנה 71 EL ושריון של 120 מ"מ בחזית הגוף, 60 צדדים בזווית, ו 150 על המצח של הצריח, עם מנוע 900 כוחות סוס במעטפת דוראלומין.
  מכונה כזו החלה להיות מיוצר בנובמבר 1943, יחד עם טייגר-2. עם זאת, הגרמנים עדיין רק פיתחו את המכונית שלהם. והם התקדמו במזרח התיכון.
  במרץ 1944 כבשו הגרמנים את כווית והגיעו לתעלת סואץ.
  היה צריך לשבור את האורקל כדי שלא יהיו לנאצים יתרונות. במקרה זה, לנערות היה רצון לעשות זאת מוקדם יותר, אך מגבלות ההשפעה השפיעו עליהן.
  לדוגמה, עכשיו, במקום בנות מלאות קסם, ב-1 באפריל 1944, שני יפהפיות יפות נעו לאורך החזית. למרבה הצער, עם יכולות בינוניות מאוד, מגביל הקפיצה השפיע. היה קצת קר אפילו לרגליים יחפות ללכת על אדמת האביב בקושי חשופה לשלג. בצד שמאל של הבנות נמצאת הוולגה העמוקה, מצפון לקמישין, ואם תרחיקו תגיעו לעמדות גרמניות ליד סטלינגרד. ומשימת הלוחמות היא להפוך לנערות כמעט רגילות ולאבד את היכולות העל-אנושיות שלהן לנטרל את האורקל השנוא... אולם, אולי גם זה כעת לא יספיק. הרי ברית המועצות איבדה את השטח שבו חיה מחצית מהאוכלוסייה לפני המלחמה, וחלק ניכר מהפוטנציאל התעשייתי שלה, כולל, קודם כל, נפט נוח להפקה.
  יש כמובן פיקדונות רבים אחרים, אבל כדי שהם יעבדו במלוא התפוקה נדרשים גם זמן וגם כסף. כלומר, המצב הוא כזה שגם אם ימנע מהיטלר את כוחה של המראה של איבליס, הדבר עלול להתברר כבלתי מספק עד כאב. יתרה מכך, רגשות הבדלנים התגברו בקרב בעלות הברית. במיוחד האמריקאים. רוזוולט חולה, גאלן נוטה בבירור לפציפיזם שמאלני, והסיכויים לבחירות חדשות לא מאוד עליזות.
  לוחמת צוללות לא הולכת טוב לבעלות הברית. מספר הצוללות הגרמניות גדל ללא הרף, ואיכויות הלחימה שלהן משתפרות. כבר הופיעו טורפדות מונחות חום וצוללות המונעות במי חמצן. והצי של בעלות הברית מתדלדל ונחלש, במיוחד מאז שהכרישים הטכנוטרוניים של הקראוטים למדו לא לעלות על פני השטח ולא לחשוף את עצמם.
  בנוסף, פעילות צי הצוללות של הנאצים גבוהה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית: אספקת הדלק הפכה לקלה יותר, מכליות אפילו מגיעות משדות לוב. בנוסף, הפצצת רומניה חלשה הרבה יותר. והייצור של דלק סינטטי גבוה יותר.
  בעלות הברית בהלם, ומצבן לא נוח. במיוחד פוליטיים פנימיים.
  מאזן הכוחות בחזית המזרחית ב-1 באפריל 1944: ברית המועצות 6.3 מיליון חיילים וקצינים, וכ-5.3 אלף טנקים ותותחים מתנייעים, 95 אלף תותחים ומרגמות, 7.7 אלף מטוסים. הפסדים כבדים בקרבות חורף כאשר מנסים להביס את האויב. הגרמנים, תוך התחשבות בלוויינים, דיוויזיות זרות, חי"ר חיווי, צברו יותר מ-7.2 מיליון, טנקים ותותחים מתנייעים כבר 8.8 אלף, רובים ומרגמות כ-100 אלף, תעופה 16.5 אלף כלי רכב. בהתחשב בכך שהטנקים החדשים IS-2 ו-T-34-85 רק החלו להיכנס לשירות בצבא האדום, העליונות של האויב באיכות הציוד היא משמעותית. כך, הייצור של "פנתרים" ו"נמרים" כבר קודם, והם מהווים יותר ממחצית מצי הטנקים של גרמניה.
  בתעופה, הערכות איכותניות אינן כל כך ברורות. כלי רכב גרמניים עדיפים על הסובייטים במהירות ובחימוש, אך נחותים ביכולת תמרון אופקית, ובו בזמן עדיפים בתמרון אנכי. אבל הכי חשוב, מטוסי סילון הופיעו בפריץ, בעיקר ה-ME-262. מבין המטוסים המונעים באמצעות מדחף, החזקים ביותר מבחינת חימוש ומהירות היו ה-ME-309 וה-TA-152. ה-Yu-488 ועוד קודם לכן ה-Yu-288 נכנסו לייצור סדרתי. למפציצים אלה לא היו אח ורע במאפייני הטיסה בעומס גבוה.
  בכל מקרה, אם ניקח בחשבון את מאזן הכוחות, אז יש להכיר באויב כחזק יותר. בנוסף, אם המבצע במזרח התיכון יושלם, הפשיסטים יתחזקו עוד יותר. ולא נותר יותר מחודש לניצחון הסופי שלהם שם. כך...
  אלנה המבינה טכנית נאנחה בכבדות ושרה:
  - אין כוח, אין כוח... הגובלין בבירור שתה יותר מדי! הוא פשוט ניסר את הקליפה וצרח גסויות!
  זויה, ששמרה על תרבותה אפילו בשמלת איכרים צנועה, הניעה את אצבעה לעבר חברתה:
  - בואו נמנע מוולגריות... מוטב שנרכיב תוכנית פעולה!
  אלנה משכה בכתפיה. היא הייתה רזה מבעבר ולא אתלטית. למרות שאולי גברים רבים ימצאו אותה אפילו יותר מושכת מבעבר. השמלה של הילדה פשוטה, פשתן, לבנה ונקייה. קצת יותר קצר מהמקובל אצל איכרים, חושפות את רגליהן השזופות מעל הברכיים. לבנות לא נותרו כלי נשק או תכשיטים. אין אפילו שעון.
  עכשיו הם כל כך כפריים, שזופים מדי לחודש אפריל, אבל לא כל כך מהירים וחזקים. רגליים צועדות בדרך חימר זרועה חלוקי נחל. סוליות חשופות, כמו אלה של איכרים, מחוספסות ומרגישות בנוח כשדורכים על משטח קוצני. כשאתה הולך, זה לא נושב קר ככה. הכפור של הבוקר לאחר הכפור נמס, וכפות הרגליים אינן כל כך קהות וכואבות.
  בגופה הקודם היא הייתה לוחמת בכלל, גם באנטארקטיקה בלי שום בעיה. ועכשיו הרגליים שלי אדומות מהקור, והן מתחממות בשמש הבוקר, הן כואבות בצורה מגעיל.
  אלנה, שכבר שכחה שגוף האדם יכול לחוות תחושות לא נעימות מקור ועייפות, אמרה בעצבנות:
  - למען האמת, אני לא רואה טעם במשלחת כזו. נזרקנו לגיהנום הזה, נטולי קסם חזק... נותרנו יחפים ובלבוש איכרי פשוט, ובו בזמן, מחויבים להציל את האנושות מפאשיזם!
  זויה הגיבה באופן הגיוני לקטע דומה:
  "אבל זה היופי שבדבר!" כדי שלא יהיה קל מדי כאשר, תוך שימוש ביכולותינו המופלאות, נטלנו את וילנה ושאר ערי ליטא. זה הרבה יותר מעניין והכי חשוב דורש דמיון כדי להביס את האויב בגוף פשוט וללא כוחות על!
  אלנה נהגה לבעוט ברגלה היחפה לתוך אבן מרוצפת גדולה מבצבצת מהחימר באמצע הדרך. אבל במקום לעוף החוצה מהמכה, האבן נשארה במקומה, והנערה החכמה צרחה על הכאב. האצבעות עדיין הארוכות והחינניות התנפחו מיד והכחילו. וזויה אפילו נאלצה ליישר כמה מהם. הפלנגות הסגולות נפלו למקומן, ואלנה התנערה מעליה את הדמעה שנוצרה על לחייה. אתה חייב לעשות משהו כל כך טיפשי.
  בתו של בלובוג הרגישה גל של הזדהות בתוך עצמה, היא הייתה המומה מגל של אמפתיה. ובמקביל הופיעה תחושה של חולשה ופגיעות של עצמו. המסמר מתחת לבשר הכחול של אלנה נסדק, וגם רגלה הפכה פגועה ופגיעה ללב.
  החכמה, באהדה לעצמה, העירה:
  - זה המשמעות של בשר ללא כוחות על... אתה פשוט הופך לאף אחד!
  זויה העירה בעצבנות:
  - הרגליים הקטנות שלך ירפאו... אתה תחיה איכשהו!
  הבנות שוב יצאו לדרך. כבר לא הייתה להם אותה עליצות פזיזה. בנוסף, ככל שהם הלכו זמן רב יותר, כך הרעב הרגיש יותר. כאן הופיעו שדות החווה הקיבוצית... העבודה עליהם כבר הייתה בעיצומה.
  הגברים, לעומת זאת, לא נראו: רק נשים וילדים נרתמו, חלקם למחרשה, חלקם למעדר. האנשים פה נורא רזים, עם פרצופים מותשים. נכון, הבנים, בראותם את הבנות היפות, חייכו ונופפו לעברם, בירכו אותם בידיים מיובלות ומושטות.
  זויה הציעה לעזור לאלנה בעבודת איכרים. בתו של סווארוג הסכימה באי רצון. היא אישית רצתה מעללי נשק, ולא את החלק הקשה של החווה הקיבוצית. אבל אחרי שהיא פגעה ברגלה על אבן מרצפת, מצב הרוח הלוחמני שלה נעלם בבת אחת. בנוסף, כדאי לחשוב על הלגליזציה שלך. מה שיגידו, הם הגיעו רק בשמלות וללא כמרים.
  כן, ה-NKVD יכול להכריז עליהם כמרגלים בכל רגע ולבלבל אותם. אחרת יתבררו שהם סתם פליטים שאיבדו הכל, כולל המסמכים שלהם. השמלות שלהם לא מאוד חדשות, והסגנון עם חצאית קצרה יותר אופייני לכפר הבולשביקי. אתה יכול לאכול מספיק שהם יאמינו!
  זויה נולדה בכפר וידיה וגופה מיומנים מאוד בסבל. אלנה היא אשת עיר, לא רק מוסקובית. נכון, יש לה ניסיון בעבודות גידול בקהילת רודנובר. אבל עדיין התנועות אינן קלות ומוכרות כמו זויה. כן, ואצבעות שבורות על האדמה הקרה כואבות בצורה מגעיל.
  עם זאת, הצעירות, הנערים והנערות כולם יחפים, גם אם היה קפוא בלילה ואתם מסתכנים כמעט בהצטננות. רק נשים מבוגרות ונשים זקנות בנעלי באסט. אין גברים באופק, והבכור מעל כולם הוא נער מתולתל וג'ינג'י, נראה לא מבוגר מחמש עשרה, במכנסיים מאוד מסודרים, אבל עם מראה אקספרסיבי מאוד וסנטר אמיץ. הילד הזה עם תג קומסומול הוא הבכור מבין הבנים ונותן פקודות לכולם.
  המפקד הצעיר לא התייחס לעובדה ששתי היפות הצטרפו אליהן. כאילו זה כך, זה מובן מאליו. האקלים של אזור הוולגה מתון והאקלים בעיצומו, כך שזוג ידיים נוסף לא יזיק.
  גבה של אלנה החל עד מהרה לכאוב, והיא ביקשה ללכת אל המחרשה. אז זה קל יותר לגוף של בחורה חזקה למדי, אבל אתה רק צריך לחפור בזהירות את העקבים שלך באדמה הרופפת כדי שהבהונות שלך לא יגרמו כל כך. אבל הלחץ על החזה מגיע בזווית אחרת, והגב, לאחר שפרק, אינו מרגיש כאב.
  הילדה חשבה אז, בת כמה היא באמת? זה מזמן עבר מאה! מצחיק! היא אחת הנשים המבוגרות ביותר ברוסיה המודרנית ובו בזמן, מלאת כוח ובריאות. אבל לאחר שנשללו מהיכולות הקסומות שלהם, הם עלולים להפוך למפלצות כאלה!
  המחשבה הזו גורמת לאלנה צמרמורת...
  כולם עבדו בהתלהבות וללא הפסקת צהריים. או שרק כשהחשיך לגמרי, התקרבו למדורה כדי להתרענן. נהר הוולגה היה בקרבת מקום והיה דגים בסיר. אבל יש רק כל כך הרבה לחם, והוא איכשהו לא לגמרי נקי, עם זיהומים. עוד טעם של בצל.
  האוכל פשוט ולא יותר מדי; זה נראה כמו מעדן לבטן רעבה. בנות הריינג'ר לא הרגישו עייפות כזו במשך שנים רבות. לא, זה עדיין כואב מאוד להיות אנושי בלי כוחות על. ואתה מתעייף כמו... חמור!
  אבל זה גם טוב שהאורגניזמים צעירים ובריאים. הבנות נרדמו עם נשים אחרות ברפת על עצמן. אחד הנערים הניח את ראשו על החזה הגבוה של זואי. נערת הריינג'ר ליטפה את תלתליו הבלונדינים... וחשה מלנכוליה חזקה. הם קיבלו הכל מהחיים ומפטרוניהם, האלים הדמיורגים: נעורים נצחיים, כוח, הזדמנות לקבל עושר, כוח, כבוד וכבוד, אבל... כדי להרות, עליהם לשכב עם אדם השווה להם ביכולות. וזה בכלל לא קל למצוא.
  ואם יש בחורים כאלה, אז הם ברמה אחרת וביקום אחר. אלנה זכרה את השיר על גגארין וזה גרם לה להרגיש עוד יותר עצובה;
  אתה יודע איזה מין בחור הוא היה...
  כל העולם נשא אותו בזרועותיו!
  נחישותו של אחיו של טסינג מצילה את האימפריה
  אחיו של הצאר ניקולאי השני, מיכאיל, בניגוד להיסטוריה האמיתית, פעל בנחישות. המשמר הקיסרי פתח באש על המורדים שניסו להסתער על ארמון החורף. ואז הקוזקים, המועדפים על ידי הריבון, והגדודי האצילים נכנסו לקרב.
  כמה מאות מורדים נהרגו ואחרים נמלטו. המשטרה תפסה באופן פעיל את המורדים ואת מנהיגיהם. נציגי הדומא הממלכתית, משפחות נסיכות, סוחרים וחברי האליטה הפיננסית מיהרו להישבע אמונים לצאר ניקולס, ונשבעו נאמנות. במהלך הקרב נהרגו יותר משש מאות מורדים ואלף וחצי נפצעו. השומרים איבדו כעשרים אנשים הרוגים, הקוזקים עוד חמישים.
  התנגשות רצינית, אבל האוטוקרטיה שרדה. לקושרים בצמרת לא הייתה דעה אחת וגם לא מנהיג אחד. ובכלל, רבים מהם האמינו שאי אפשר לשנות את צורת השלטון בזמן מלחמה.
  ישנם רבים שאינם מרוצים מהצאר ניקולאי השני, אך קשה להציע אלטרנטיבה למשטר הקיסרי. יתרה מכך, העשירים חוששים ברצינות שצורת הממשל הרפובליקנית תתברר כחלשה ורופפת מכדי להגן על בעלי ההון מפני הפרולטריון הרעב והמורד, ועל בעלי האדמות מפני האיכרים.
  אבל העם עצמו לא יארגן מהפכה רצינית. הבולשביקים עדיין חלשים מדי ומעטים במספר, המהפכנים הסוציאליסטים ברובם מאמינים שהמהפכה היא טובה, אבל עדיף לנצח קודם במלחמת העולם.
  בקיצור, הייתה מהומה וכולם יצאו! משהו כמו תחיית דמים חזר על עצמו...ודממה!
  ניקולאי השני העניק לאחיו על החלטיותו עם מסדר ג'ורג', תואר ראשון, וקידם אותו לדרגת גנרל-על, ומינה את מיכאיל לפקד על החזית המערבית. והחזית הדרומית והרומנית הוכפפו לברוסילוב.
  גודלו של הצבא הרוסי גדל לכמעט עשרה מיליון איש, ותחזוקתו הטיל נטל כבד על האימפריה. היה צורך להתקדם.
  ברגע שהתייבשו הדרכים, תקף הצבא הצארי בגליציה. העליונות המספרית הייתה לצד הכוחות הרוסיים. האוסטרים נחלשו במורל, וגדודים המורכבים מסלאבים ערקו בהמוניהם או נכנעו. לא היו מספיק יחידות גרמניות כדי להכיל את האויב.
  לסיום הכל, ארצות הברית נכנסה למלחמה נגד מעצמות המרכז באפריל. וכך תוצאת הסכסוך כבר הייתה ידועה מראש. הגרמנים ניסו להגביר את כוחותיהם במערב כדי להביס את בעלות הברית ולא הצליחו להעניק סיוע משמעותי לאוסטריה-הונגריה.
  כוחות רוסים כבשו את לבוב ומספר ערים בגליציה. אפילו נוצרו כמה דוודים קטנים. החזית האוסטרית, השבורה הטלאית, קרסה מהר מדי, ולכן הגרמנים נאלצו לעבור להגנה עיוורת במערב ולזרוק כוחות לתוך הפערים שנוצרו.
  בפיתוח הצלחתם, התקרבו הרוסים לפשמישל ואף הקיפו את העיר. אבל בעיות אספקה והכנסת יחידות גרמניות נוספות המוכנות לקרב האטו את ההתקדמות. אבל החזית הרומנית יצאה למתקפה, ולאחר זמן מה גם החזית המערבית. זה האחרון עמד בפני משימה קשה: לפרוץ את ההגנה הגרמנית החזקה, בעלת הדרג העמוק.
  אחיו של הצאר מיכאיל לא ראה בכך בושה, הוא למד מברוסילוב והפעיל טקטיקות דומות. הוא החל להכין מתקפה ב-12 מקומות שונים בבת אחת, כך שהגרמנים לא יכלו לקבוע את כיוון ההתקפה העיקרית. בנוסף, הם השתמשו באופן פעיל בווילון עשן ובמתקפה בלילה.
  כוחות רוסים בדרום שחררו את בוקרשט, וההתקפה במרכז הביאה לפריצות דרך מדרום לווילנו.
  הגרמנים נאלצו שוב לחזק את האגף הדרומי שלהם. הכוחות הגרמנים שחסמו את ריגה היו תחת איום של כיתור. בתנאים אלו קיבל הקייזר את ההחלטה הקשה לעזוב את המדינות הבלטיות ולהסיג חיילים לקו ההגנה הפרוסי.
  דברים לא הסתדרו עבור האיחוד וטורקיה. הרוסים והבריטים התקדמו באסיה הקטנה, הצרפתים הפעילו לחץ על פלסטין בסוריה. העות'מאנים נחלשו ונפילתם לא הייתה רחוקה. בנוסף, הבולגרים השתנו. משהבין שהפרוסים כבר הפסידו במלחמה, והחיילים הרוסים, לאחר ששחררו את רוב רומניה, הגיעו לגבול, הכריז המלך הסלאבי מלחמה על אוסטריה, טורקיה וגרמניה.
  כמובן, זה גרם לגרמנים יותר כאבי ראש. הם לא יכלו עוד להחזיק את קו החזית במזרח ונאלצו לסגת אל הוויסלה. בתקווה שמכשול מים טבעי יעכב את החיילים הרוסים.
  בעל הברית במערב השיג הצלחות חלקיות בלבד, למרות שכבר השתמשו בטנקים בצורה פעילה יותר. אך לעת עתה החזיקה גרמניה בחזית, למרות שנאלצה לזוז מעט אחורה. הקטע הדרומי לקח מאמצים רבים.
  ובכן, רוסיה הצארית בסתיו ובחורף העבירה את עיקר הלחימה לאימפריה העות'מאנית.
  ההתקפה על קונסטנטינופול, הן מהיבשה והן מהים, הסתיימה בניצחון הנשק הרוסי. טורקיה נפלה, ואיתה קיבלה רוסיה שטחים גדולים, קונסטנטינופול ומיצרים עם גישה לים התיכון.
  נכון, לא ניתן היה לסיים את המלחמה ב-1917, אבל את נשימת הניצחון כבר הרגישו כולם, הרבה יותר מאשר ב-1916.
  החורף עבר ברוסיה בשביתות קטנות והפגנות, אך לא היו עימותים רציניים, למרות קשיים צבאיים. אולי הרובל ירד יותר מדי, אבל זה מוקדם לדבר על רעב.
  עם זאת, הגיע הזמן לסיים את המלחמה, וכולם הבינו זאת. ברוסילוב, שהועלה לדרגת פילדמרשל, הציע לתת את המכה העיקרית בדרום, שם האויב היה חלש יותר, ולאחר מכן לפנות צפונה.
  לגרמנים כבר היו הטנקים הראשונים שלהם. אבל מספרם קטן מכדי שתהיה לו השפעה משמעותית על מהלך המלחמה. לרוסיה יש גם כלי רכב משלה, במיוחד טנקי מנדלייב. אבל שוב, התעשייה הצארית עדיין לא יכולה לבצע ייצור המוני.
  אבל ייצור המוני של טנקים הוקם על ידי הבריטים, האמריקאים והצרפתים. המשמעות היא שהופיע אמצעי חדש ועוצמתי לפריצת ההגנה, שאמור לפרוץ את העמדות הגרמניות.
  בעלות הברית גם רוצות לסיים את המלחמה ההרסנית כמה שיותר מהר. ומסוף מרץ, הם החלו לנסות לפרוץ את ההגנה הגרמנית בעלת הדרג העמוק.
  המתקפה של החיילים הרוסים החלה ברגע שהכבישים התייבשו בדרום. החיילים הרוסים, לאחר ניצחונות קודמים, השתפרו, אך האוסטרים בקושי החזיקו מעמד. בודפשט מצאה את עצמה מוקפת כבר בתחילת מאי. לאחר מכן החלה התנועה לכיוון וינה ועוקפת נהר הוויסלה.
  גם האיטלקים יצאו למתקפה. אפילו יפן שלחה כוח משלחת לאירופה. הגרמנים לחצו מכל עבר.
  כאשר כוחות רוסים כבר התקרבו לווינה, נכנעה אוסטריה-הונגריה. בעלת בריתה האחרונה של גרמניה נפלה סוף סוף. במערב, תוך שימוש בטקטיקות מכה בחלקים שונים של החזית, התקדמו בעלות הברית לאט אבל בטוח. וכוחות רוסים נכנסו מדרום לחלק האחורי של החזית הגרמנית המכסה את הוויסלה.
  בתנאים אלה הכריז הקנצלר וילהלם, שהבין את עמדתה השלמה וחסרת התקווה של גרמניה, על הפסקת כל פעולות האיבה ב-22 ביוני 1918. למעשה, הגרמנים נכנעו.
  אוסטריה-הונגריה חדלה להתקיים. רוסיה קיבלה את גליציה, אזור קרקוב, בוקובינה, חלק ממזרח סלובניה והונגריה. רומניה טרנסילבניה. כל שנותר מאוסטריה-הונגריה הייתה אוסטריה הקטנה והונגריה מצומצמת מאוד. צ'כוסלובקיה קמה בחסות רוסיה.
  האימפריה הצארית קיבלה מגרמניה את קליפדה, פוזנן וגישה לים, וניתקה את מזרח פרוסיה מהמטרופולין עצמה דרך דנציג.
  גרמניה נאלצה לוותר על מה שכבשה קודם לכן במאה ה-19 לדנמרק וצרפת. היא נידונה לשלם פיצויי עתק מדי שנה, והגבילה את הפוטנציאל הצבאי למאה אלף איש.
  וכמובן, כמו בהיסטוריה האמיתית, אזור מפורז.
  רוסיה הצארית הרחיבה את רכושה בדרום. האימפריה העות'מאנית, כמו האימפריה האוסטרית, הפסיקה להתקיים. בריטניה כבשה את עיראק, צרפת, סוריה ויחד עם הבריטים את פלסטין. רוסיה קיבלה את ארמניה, אסיה הקטנה וקונסטנטינופול.
  גם המזרח התיכון ואיראן נחלקו לתחומי השפעה. כך, רוסיה הצארית השיגה רכישות חומריות משמעותיות.
  אבל המלחמה עלתה בחייהם של יותר משני וחצי מיליון חיילים, בלי לספור את האזרחים ההרוגים, הוצאות אדירות. הכספים נקלעו לאי סדר והמדינה נקלעה לחובות.
  נכון, בעלות הברית הסכימו בסלחנות למחוק ריבית על הלוואות, אבל עדיין התברר שהחוב גדול למדי - כעשרה מיליארד רובל זהב.
  אבל אפשר היה להלאים מפעלים שהיו בעבר בבעלות הגרמנים.
  המצב הפוליטי ברוסיה הצארית התייצב, וסמכותו של הקיסר הלכה וגברה.
  ניקולאי השני ניצל זאת על ידי ביטול המניפסט שלו על הדומא הממלכתית. האוטוקרטיה הוחזרה שוב, והסמכות המחוקקת עברה במלואה לידי הצאר.
  זה גרם רק לניסיונות מחאה ביישנים. המדינה הייתה עייפה מדי מהמלחמה ולא רצתה זעזועים חדשים.
  והכלכלה החלה בהתאוששות מהירה לאחר המלחמה! הצמיחה הייתה בממוצע כתשעה אחוזים בשנה והייתה גבוהה יותר מאשר בארצות הברית.
  נוצרו תעשיות מתקדמות חדשות והנדסת מכונות התפתחה. המשכורות גדלו.
  אורכו של יום העבודה צומצם בחוק הצאר מ-11.5 שעות ל-10.5 שעות. ובימים שלפני החג ולפני סופי השבוע עד השעה 9. כמו כן, יום העבודה הצטמצם לתשע שעות, אם לפחות חלק ממנו היה בלילה.
  לאחר החלפת הכסף, שוחזרה יתרת הזהב המוצק של הרובל. עד 1929, שכרו של עובד הגיע ל-50 רובל בחודש, כאשר מחיר הוודקה היה 25 קופיקות לבקבוק. כלומר 200 בקבוקים בחודש. ואם ניקח אותו שווה ערך לזהב, מדובר בכמות של 37 גרם של זהב טהור.
  המדינה תפסה את המקום השני, שני רק לארצות הברית מבחינת ייצור תעשייתי. הסיכויים לאימפריה נראו ורודים מאוד, אבל... שפל גדול התרחש.
  הקריסה השפיעה על העולם כולו, כולל רוסיה. האמת פגעה הכי הרבה בגרמניה ובארה"ב. אבל רוסיה הצארית הייתה תלויה מדי בהלוואות חיצוניות ולכן לא יכלה להימנע מזעזועים וממיתון.
  המפלגה הבולשביקית בשנות העשרים חוותה משבר. לנין למעשה נסוג מהמאבק המעשי, המהפכני, בכך שהוא שקע בתיאוריה... וכתיבת מדע בדיוני.
  ולדימיר איליץ' פגש את הרברט ויילס בבריטניה וחש טעם למדע בדיוני. במיוחד, מעטו של ולדימיר איליץ' יצא רומן עתידני גדול: "קומוניזם הוא דרך האושר"! ועוד מספר עבודות. לנין כבר הרוויח כסף טוב מיצירות מדע בדיוני.
  הבולשביקים התפצלו לטרוצקיסטים וסטאליניסטים. סטלין החליט לחזור לטקטיקה של טרור אינדיבידואלי האופיינית לנרודניה ווליה. טרוצקי נקט עמדה מתונה יותר.
  המהפכנים הסוציאליסטים עדיין פעילים, למרות שלא היו עוד רציחות פוליטיות בעלות פרופיל גבוה בשנות העשרים. עמדותיהם של הרפובליקנים והצוערים התחזקו בהדרגה. ואכן, המלוכה המוחלטת נראתה לכולם כשריד מיושן. אז החלו שוב תסיסה, שביתות, הפגנות והכס המלכותי החל לרעוד.
  המלך יכול לזכור הרבה...
  ממשלתו של ניקולאי השני מצאה פתרון...במלחמה! יתרה מכך, הגנרלים השתוקקו לנקמה על התבוסה על ידי יפן. וזה מובן...
  לאחר מלחמת העולם הראשונה ניהלה רוסיה הצארית כמה מסעות צבאיים קטנים. במזרח התיכון, שם הם ובני בריתם השלימו את העולם הערבי. באפגניסטן.... שם התחוללה המלחמה יחד עם בריטניה. רוסיה השתלטה על האזורים הצפוניים של אפגניסטן, המאוכלסים בעיקר על ידי אוזבקים וטג'יקים, וכן על הראט. הבריטים, לאחר מלחמות אכזריות, בכל זאת הכניעו את הדרום. השלטון העצמי נותר במרכז אפגניסטן.
  איראן עדיין שמרה על מראית עין של ריבונות, אבל גם חלוקתה לא הייתה רחוקה.
  אבל התנגשות האינטרסים העיקרית התרחשה ביפן. יתרה מכך, ב-1931 יצרו היפנים ממשלת בובות במנצ'וריה ופתחו במתקפה בסין.
  מה שהפך לסיבה למלחמה חדשה.
  בשלב זה, הצבא הרוסי הצליח לעדכן את צי הטנקים שלו וליצור תעופה חזקה מאוד. באוויר, יפן הייתה נחותה במידה ניכרת, וצבא היבשה של רוסיה היה הרבה יותר, ואולי, מוכן יותר ללחימה.
  על צי האוקיינוס השקט פיקד האדמירל האגדי קולצ'אק. אביר המסדר של אנדרו הקדוש הראשון, ברוסילוב, כבר מת בשלב זה, אבל תלמידיו המסוגלים נשארו.
  המלחמה לא צלחה עבור יפן מההתחלה. גנרלים רוסים: דניקין, ורנגל, קאלידין, בפיקודו הכללי של אחיו של הצאר מיכאיל רומנוב, פעלו במרץ ובמיומנות. לחוויית מלחמת העולם הראשונה הייתה השפעה, וטעויות בסכסוך של 1904-1905 נלקחו בחשבון.
  הטנקים הקלים של פרוחורוב, שפשוט אין להם תחליף בלוחמת תמרון, התגלו גם הם טובים למדי. בכל מקרה, זה כבר היה צבא רוסי אחר, ומלחמה אחרת לגמרי.
  עם זאת, במהלך הקרב הראשון עם הסמוראים, אם קורופטקין היה מוחלף במפקד מוכשר והחלטי יותר, תוצאות המלחמה היו, כמובן, שונות לחלוטין.
  בכל מקרה, תוך חודשיים פורט ארתור נצור על ידי חיילים רוסים, והיפנים הוכו. חודשיים לאחר מכן, כל קוריאה שוחררה, ועיר המצודה נכבשה בסערה.
  בים התחוללו גם קרבות בדרגות שונות של הצלחה. עד שהגיעו הטייסות מהים הבלטי ומהים השחור. ארץ השמש העולה הובסה לחלוטין, והם אפילו הנחיתו חיילים על הוקאידו. יפן נאלצה לחתום על שלום משפיל. החזירו את מנצ'וריה, פורט ארתור, כמה רכוש שנכבשו מהגרמנים, דרום סחלין ורכס הקוריל. ובמקביל לשלם שיפוי, סכום מסודר - מיליארד רובל זהב.
  הניצחון חיזק זמנית את מעמדה של האוטוקרטיה, ואז השפל הגדול פינה את מקומו לעליות כלכליות מהירות.
  בגרמניה, כמו בהיסטוריה האמיתית, היטלר עלה לשלטון, אך אסור היה לו להשתולל. בפרט, הניסיון להחזיר את הגיוס האוניברסלי התמודד עם התנגדות עזה מצד רוסיה וצרפת. אמנם נעשו ויתורים קלים במונחים של פוטנציאל צבאי. גודל הצבא הורשה לגדול ממאה אלף למאתיים וחמישים. בנוסף, היטלר החזיר את השליטה באזור המפורז לגרמניה.
  ובעיות שושלת התבשלו ברוסיה הצארית. יורש העצר, צארביץ' אלכסיי, מת... אחיו של הצאר מיכאיל רומנוב נשלל מזכויות ירושה. וקריל ולדימירוביץ' רומנוב באמת הפך ליורש. אבל הבחור הזה שקוע בשכרות והוללות. מושפל לחלוטין...
  אז מי יחליף את הצאר ניקולאי השני? אחיו של הצאר מיכאיל, לאחר הניצחון על יפן, קיבל דרגת גנרליסימו ונהנה מפופולריות עצומה. הוא הפך לחבר הראשון במשפחת המלוכה בהיסטוריה של רוסיה הקיסרית שקיבל דרגה כה גבוהה. ורבים רצו לראותו על כס המלוכה.
  נכון, ניקולאי השני עצמו - לא שתיין, ללא הרגלים רעים, שעשה התעמלות באופן קבוע - עדיין היה חזק למדי ונראה היה ששלטונו יהיה הארוך ביותר בהיסטוריה הרוסית. אבל סטלין הגה את ניסיון ההתנקשות השאפתני ביותר מאז תקופתו של אלכסנדר השני. למרות שזה נראה, מה הטעם?
  בכל מקרה, שנת 1937 התבררה כשנה מבשרת רעות. הצאר ניקולאי השני נהרג, ויחד איתו מתו גם שני שרים וכן שלושה תריסר אנשי חצר, וחלק מארמון החורף קרס.
  המחבלים השתמשו במערכת הביוב לכרייה ושתלו יותר מטון אמינולון.
  כך, אירוע אגרסיבי התערב במהלך ההיסטוריה. כך הסתיים שלטונו של הצאר ניקולאי השני. המלך לא התחיל להיקרא גדול או אדיר. אלה שלא אהבו את הקיסר קראו לו עקוב מדם, כי הרבה דם נשפך לממלכתו. מי שמתנהג בכבוד הוא כובש. אז מספר האדמות תחתיו ברוס גדל. אפילו מחוז גדול הופיע בסין: Zheltorossiya.
  בסך הכל, הממלכה החזיקה מעמד 43 שנים. רק איוון האיום שלט זמן רב יותר, ונומינלית. אבל בהתחשב בכך שהוא תפס את כס המלכות במשך שלוש שנים, תקופת השליטה בפועל התבררה כקצרה יותר.
  אבל היורש הלגיטימי, קיריל ולדימירוביץ' רומנוב, בכל זאת עלה לכס המלכות. הוא לא שלט זמן רב - כשנה, אך הצליח להשפיע במידה מסוימת על מהלך ההיסטוריה. בפרט, הוא התיר לאדולף היטלר לבצע את האנשלוס של אוסטריה. הכוונה לכאורה לזכותם של עמים להגדרה עצמית, ולכאורה כך יהיה יותר סדר. הסכים לאנשלוס של אוסטריה ומוסוליני.
  כך התרחבה גרמניה ואוכלוסייתה עלתה על שמונים מיליון. שלא לדבר על כך שהיטלר עודד את שיעורי הילודה. תחת אדולף השד, הוא גדל פי אחד וחצי.
  מלחמת אזרחים פרצה בספרד, אך היא הסתיימה הרבה יותר מהר, שכן לא הייתה ברית המועצות, שהעניקה סיוע לקואליציית השמאל במדריד.
  אבל פרנקו הפך לבעל ברית של הפיהרר. והצאר החדש ולדימיר השלישי התנגש בבריטניה.
  המצב אכן מסובך. חידה עמוסה במלחמת העולם השנייה. וסבב חדש של עימות. איראן אינה מפולגת, וזו למעשה המדינה האסלאמית האחרונה שהיא עצמאית רשמית. גם לרוסיה וגם לבריטניה יש תוכניות לזה. דברים מאוד מבלבלים במזרח התיכון. השטחים של רוסיה, צרפת ובריטניה מעורבים וקשים לניהול.
  אנגליה נופלת כלכלית יותר ויותר מאחורי רוסיה וגרמניה החזקה יותר ויותר. אבל המושבות הגדולות ביותר הן עדיין בריטיות. אבל כוחו של כתר האריה נחלש, קנדה כמעט עצמאית. דרום אפריקה היא גם שלטון, כמו אוסטרליה. בהודו העמדה הבריטית נחלשת. כמובן, יש רצון לדחוף את האריה.
  היטלר מנסה לשחק בשתי חזיתות. או שהוא יגייס את תמיכתן של צרפת, בריטניה, איטליה ויפן. על מנת להערים כולם יחד על רוסיה הצארית ולחלק את רכושה העצום.
  או לחפש רכישות טריטוריאליות במערב, אבל בברית עם רוסיה.
  היטלר הוא אדם שפל וחסר עקרונות, ובכלל, לא אכפת לו עם מי הוא נכנס לקואליציה כל עוד זה מועיל לו.
  הצאר הצעיר ולדימיר החדש חולם גם הוא להיכנס להיסטוריה ככובש גדול ורוצה לקחת מושבות מבריטניה וצרפת. למהדרין, לא נותר מה לקחת מהגרמנים. אז קואליציה עם גרמניה היא די הגיונית.
  איטליה כבשה את אתיופיה וגם רוצה מעללים חדשים. מוסוליני הוא שאפתני ביותר. לא אכפת לו אם הוא הולך מזרחה או מערבה. אבל בצרפת אין רצון גדול בקרב העם להילחם. פציפיזם שולט שם, והממשלה נבחרת. אין דרך לרכוש בעל ברית כל כך חזק. ורוסיה הצארית, עם שיעור הילודה הגבוה באופן מסורתי ושיעור התמותה ההולך ופוחת, היא מתנגדת חזקה מאוד. אוכלוסיית רוסיה הצארית כבר גדלה בכשלושה אחוזים בשנה. תמותת התינוקות ירדה, אבל האופנה למשפחות גדולות עדיין לא חלפה, ואפילו משפחות עובדות פוריות. בהתחשב ברכישות טריטוריאליות, כולל בסין המאוכלסת בצפיפות, ובמונגוליה המאוכלסת בדלילות, ובאירופה ובטורקיה, אוכלוסיית רוסיה הצארית ב-1940 עלתה על 400 מיליון לעומת 1913, אז הייתה 180 מיליון. וזו מעצמה יבשתית... לבריטניה ולצרפת יש פחות מ-50 מיליון במטרופולינים שלהן, פלוס מושבות. אבל הכוחות הקולוניאליים חלשים במורל ויכולת לחימה מועטה. אז כוחות היבשה המערביים חלשים הרבה יותר.
  הפיהרר בוחר בברית עם רוסיה נגד המערב.
  ב-1939 חולקה צ'כוסלובקיה. גרמניה כללה גם את חבל הסודטים. הגרמנים חיזקו את הצבא ויצרו עמודי טנקים. גם רוסיה הצארית לא עמדה במקום, עם צבא בזמן שלום של חמישה מיליון וחמש מאות אוגדות כוח אדם.
  ברוסיה הצארית, טנקים כבדים ותעופה אסטרטגית, כולל מטוסים עם שמונה מנועים, כבר מזמן בייצור. לצרפת יש רק כשלושים טנקים כבדים, והם מיושנים. לבריטניה אין כלי רכב כבדים. ובכן, גם גרמניה, אף לא אחד שכבד יותר מעשרים טון. לארה"ב יש קצת יותר מארבע מאות טנקים.
  היטלר החליט שלא כדאי להתעכב והיכה ב-15 במאי 1940. מזג האוויר פשוט נוח והכל מוכן. או פחות או יותר מוכן.
  רוסיה הצארית החלה בהתקפה על הודו ורכוש קולוניאלי אחר. הצבא הרוסי תקף עמדות מוגנות בצורה גרועה. יש מעט חיילים יחסית המורכבים מהבריטים האתניים והצרפתים עצמם, והיחידות הקולוניאליות לא באמת רוצות למות למען רעיון או אימפריה זרה להן. למעשה, מי הם האנגלים עבורם? מנצלים, משעבדים, שודדים או כופרים. לא סביר שהרוסים גרועים מהם בהרבה, כדי שהם ימותו למען האימפריה של האריה או התרנגול.
  אז כוחות הצאר מתקדמים, מתגברים על התנגדות איטית ומוקדית. אבל הגרמנים הצליחו להביס גם את החיילים הצרפתים, האנגלים, הבלגים וההולנדים תוך חודש וחצי.
  כך איבד צ'רצ'יל את תמיכתם של בעלי בריתו העיקריים. הציפייה שארצות הברית תיכנס למלחמה לא התממשה. רוזוולט כלל לא נבדל בנחישותה של סטנקה רזין. ואז כוחות כאלה ילכו נגד אמריקה.
  כוחות רוסים התקדמו ברחבי אפריקה ואסיה בצעדות; יותר בעיות הגיעו מהשטח ומרצועת התקשורת מאשר מחיילי האויב. גם המחסור בכבישים, בעיקר באפריקה, השפיע. אבל החייל הרוסי חסר היומרות מתגבר בגבורה ובסטואיות על כל הקשיים.
  הגרמנים יכולים להעביר כוחות לאפריקה רק בקושי. ההתקדמות על גיברלטר התעכבה עקב התנגדותו העיקשת של פרנקו. והיינו צריכים להעביר כוחות דרך הים. הרוסים פרצו דרך לאפריקה, דרך מצרים, והרבה יותר קל להם. גם איטליה תופסת כל מה שהיא יכולה לתפוס, ובעניין הזה יש למוסוליני אחיזה של בואה.
  הנחיתה על המטרופולין עצמו לא התרחשה ב-1940. בקרב האוויר, בעיקר בגלל הפסיביות של רוסיה, בריטניה שרדה. אבל יש לומר שהצאר החכם ולדימיר קירילוביץ' לא רצה שבריטניה תיכנע מבעוד מועד, אלא התכוון באופן רציונלי לתפוס את כל המושבות האסייתיות והאפריקניות שלה.
  לאן תלך בריטניה? הרי אין לו עתודות, בלי מושבות וחומרי גלם - נפילתו היא עניין של זמן.
  בחורף ובמרץ 1941 הגיעו סוף סוף כוחות רוסים לדרום אפריקה והביסו את הדומיניון האפריקאי האחרון. גם הניסיון הבריטי לשבת במדגסקר נכשל, ובמאי 1941 בוצעה נחיתה עם ניצחון לאחר מכן.
  יפן נלחמה בצד רוסיה במלחמה, והצליחה לתפוס משהו באוקיינוס השקט. קיץ 1941 היה התקופה של מתקפה אווירית גדולה נגד המטרופולין הבריטי.
  התעופה הרוסית והגרמנית תקפה את לונדון וערים אחרות של האימפריה האנגלית. וב-8 בנובמבר, יום השנה לפוטש במינכן, התקיימה סוף סוף הנחיתה.
  הלחימה נמשכה שישה עשר ימים והסתיימה בניצחון החיילים הרוסים והגרמנים.
  בכך למעשה הסתיים מלחמת העולם השנייה. התברר שהוא פחות עקוב מדם וארוך מאשר בסיפור האמיתי. וזה מאוד חיזק והרחיב את הרכוש הרוסי. במיוחד באפריקה ובאסיה.
  חלפה תקופה שלווה יחסית. רוסיה וגרמניה עיכלו את ההישגים הטריטוריאליים שלהן. הרייך השלישי כלל: בלגיה, הולנד, כמעט מחצית מצרפת, וכן מרוקו, חלק מאלג'יריה והנחלות המרכזיות. נכון, בשל עמדתו של פרנקו וחוסר החלטיות מסוים של היטלר, לגרמנים לא היה זמן להתקדם לנחלות המשווניות של צרפת, והם נפלו בידי החיילים הרוסים.
  עם זאת, גרמניה עדיין קיבלה חלקה טובה של אדמה אפריקאית, שחורגה מהשטח שלה. שטח אדמות הרייך השלישי, בהתחשב ברכישות אירופיות, יותר מפי שלושה. ואם נספור מהגבולות מאז 1937, תוך התחשבות באוסטריה, חבל הסודטים וצ'כיה כמדינת חסות, אז ארבע פעמים.
  אז לגרמנים בכללם היה מספיק לעכל, לשלוט ולהיטמע. יתרה מכך, רוסיה הרחיבה את רכושה הקולוניאלי, ובקושי יכלה לשלוט בכל זה.
  ואיטליה קיבלה הרבה: למשל, רוב סודן, סומליה, אוגנדה וכמה רכישות אחרות, במיוחד תוניסיה.
  לפיכך, החלוקה מחדש של העולם הושלמה לעת עתה. אבל כמו שאומרים, עם הזמן, השאיפות מתחילות להתבטא.
  ארצות הברית לא התחילה לעבוד ברצינות על הפרויקט האטומי. גם בגרמניה הפשיסטית וברוסיה הגישה התבררה כמגניבה. יפן עדיין לא מפותחת מספיק כדי למשוך אותה, ובריטניה וצרפת הפכו למדינות וסאליות של הרייך השלישי ורוסיה.
  אז הופעת הנשק הגרעיני התעכבה במשך זמן מה.
  אבל ההתקדמות, כמובן, היא בלתי נמנעת. פיזיקאים עובדים, התיאוריה מתפתחת, וכך גם ניסויי מעבדה. אבל פרויקט גרעיני צריך את רצון המדינה. לרוסיה הצארית כבר היו יותר מדי דאגות והוצאות הקשורות להרחבת שטחה. אבל להיטלר משום מה היה טינה לרעיונות כאלה של תוכנית גרעין והאמין שהפרויקט האטומי רק יבזבז הרבה כסף.
  בנוסף, צבא היבשה הרוסי והתעופה היו החזקים והרבים בעולם, וגם הצי הלך וגדל, בעיקר בשל הצמיחה הכלכלית.
  הגנרלים והמרשלים הצארים העדיפו לפתח בניית טנקים, לבנות מטוסים, נושאות מטוסים וספינות קרב. למה הם צריכים אגדות על פצצות גרעיניות? כלומר, גם הגרמנים וגם הרוסים היו אדישים לבעיה זו.
  בנוסף, היו מספיק חומרי גלם כדי לא לדאוג למשאבי אנרגיה, לפחות בעתיד הקרוב.
  אז, למרות כל הקור של הפנטגון והבית הלבן, היוזמה עברה בעל כורחו לארצות הברית. יתרה מכך, זה לא רק עניין של חשש שהרוסים או הגרמנים ילכו רחוק יותר ויפעילו לחץ על העולם החדש, אלא גם של הכלכלה.
  לאחר שאיבדה את ההזדמנות לקבל נפט מאסיה, אפריקה והמזרח התיכון, לארצות הברית עד כה היו בארות משלה בטקסס, פלורידה, והחלה בפיתוח באלסקה.
  אבל אוכלוסיית ארה"ב גדלה. ההגירה לא נרתעה ברוסיה, והאוכלוסייה המשיכה לגדול במהירות. שחורים וערבים הורשו במיוחד ברצון לעזוב לארצות הברית.
  גם הכלכלה האמריקאית גדלה, והיו יותר ויותר מכוניות.
  והחיפוש החל אחר דלק גרעיני ותגובה אטומית שיכולה לספק אנרגיה אדירה.
  עשר שנים חלפו מאז תום מלחמת העולם השנייה. לגרמניה של היטלר היה נשק חדש: מטוסי דיסק המסוגלים לא רק לטוס במהירות עצומה, אלא גם כמעט להישאר בלתי פגיעים מירי נשק קל.
  בנוסף, הצליחו הגרמנים לשגר לוויין מלאכותי מעל המסלול, והכי חשוב, ביוני 1951, את האדם הראשון לחלל.
  רוסיה הצארית איחרה מעט, והתקדמה במלואה רק באוגוסט השנה. באיטליה הפשיסטית חלו שינויים באותה שנה. בנדיטו מוסוליני, המתמודד על התואר יוליוס קיסר, מת. באופן כללי, הדיקטטור האיטלקי הצליח לשלוט. אם לוקחים בחשבון את הכיבושים באפריקה, כולל אתיופיה, השטח שבשליטת איטליה גדל כמעט פי שלוש וחצי בתקופת שלטונו. בנוסף, בנדיטו באירופה הצליח לחתוך חלק מצרפת יחד עם טולון.
  אבל הם לא נתנו לו ללכת לאלבניה ויוון - אלה הם שטחים בתחום ההשפעה של האימפריה הרוסית.
  בנדיטו, כמובן, אפשר היה לקרוא לו גדול וכובש, אם כי הצבא האיטלקי לא הבריק יותר מדי עם מעלליו. אבל בנו ויורשו ראו את עצמו לא יותר גרוע מאביו.
  והוא לקח את סתיו 1951 ופלש לאלבניה ויוון... לא פלא שאומרים שכל המלחמות הגדולות מתחילות כאילו פתאום.
  ולדימיר השלישי אפילו שמח על כך. רכושה של איטליה באפריקה גדול, אפילו גדול יותר משל גרמניה. אז למה לא לאסוף אותם אם יש סיבה מצוינת?
  כוחות רוסים החלו בלחימה ב-7 בנובמבר 1951, ותקפו את אתיופיה, לוב וסודאן. היחידות הרוסיות חזקות יותר, רבות יותר ומוכנות יותר ללחימה מאשר היחידות האיטלקיות.
  אז הם התחילו מהר להשמיד את צבא הפסטה... אבל אף אחד לא ציפה שללא כל אזהרה, אדולף היטלר ייצא לצדו של מוסוליני הבן.
  למרות שאם אתה מסתכל על זה, לא היה דבר יותר בלתי צפוי.
  גרמניה הפסידה את מלחמת העולם הראשונה לרוסיה ואיבדה הכי הרבה שטחים ברוסיה. ואם הגרמנים הצליחו להחזיר את מה שאיבדו במערב בריבית, אז במזרח, בכנות, הם נשארו בלי כלום.
  אז היטלר באמת סמך על הנשק החדש שלו, במיוחד דיסקוטקים וצלחות מעופפות. בנוסף, הפיהרר האמין שהפעם יהיה קל יותר להילחם עם רוסיה מאשר במלחמת העולם הראשונה, שכן גרמניה ואיטליה יובילו את הפלוגה ללא חזית שנייה.
  כמו כן נעשה החישוב שיפן, שנפגעה מהרוסים, תיכנס למלחמה גם במזרח הרחוק ותקשר שם את האויב. אולי פורטוגל וספרד יצטרפו לקואליציה, כמו בריטניה וצרפת? הם הרבה יותר קרובים לגרמניה מאשר לרוסיה. וכמה תקוות נתלו בארה"ב!
  יתרה מכך, אמריקה בנתה צי מרשים, נושאות מטוסים רבות וביצעה מודרניזציה של צי הטנקים שלה - למרות שהוא עדיין היה נחות בכמות ובאיכות מכלי הרכב הצבאיים של העולם הישן.
  המערכת החברתית ברוסיה הצארית נותרה אוטוקרטית ומונרכיה מוחלטת. לצאר ולקיסר של כל רוס היה הכוח המלא: מבצעת, מחוקקת ומשפטית. הפרלמנט נעדר. הייתה מועצת מדינה של אנשים שמונה על ידי הקיסר, אבל היו לה רק זכויות ייעוץ. המלך עצמו הוציא חוקים, כמו גם גזירות. הייתה לו גם הזכות להוציא להורג ולחנינה, אם כי, כמובן, היה גם משפט. משפטי המושבעים בוטלו לאחר רצח ניקולאי השני, כך שגם מערכת המשפט מונתה והוסרה על ידי הצאר או הפקידים שמונו על ידי הקיסר.
  למערכת זו היו גם יתרונות וגם חסרונות. מצד אחד, הקיסר יכול היה לפתור בעיה זו או אחרת במהירות ללא מחלוקות או הסכמות, אך מצד שני, ריכוז הכוח המופרז ביד אחת דיכא את היוזמה והעניק הזדמנויות גדולות יותר לבירוקרטיה. זה הוליד מועדפים ומועדפים שונים. ולדימיר לא הבחין בצביעות מוגזמת ובנאמנות זוגית. למרות שלנשים לא הייתה השפעה רבה על המדיניות שלו.
  בתחום בניית הטנקים היו לרוסיה הצארית כלי רכב חזקים וכבדים רבים. עם זאת, הניסיון של פעולות קרב באפריקה הראה כי ביצועי הנהיגה של טנק חשובים ביותר. כתוצאה מכך, הטנק הרוסי הראשי לא עבר מעבר לארבעים וחמישה טון. מאז יותר משקל יצר בעיות עם יכולת שטח, אפילו עם מסלולים רחבים.
  הצאר אהב טנקים כבדים, אך יועציו הניאו את הקיסר מלהכניסם לייצור המוני. אבל המכונה במשקל שישים טון הייתה זמינה באלפיים עותקים. והטנק הפופולרי ביותר, "ניקולאי" - 3, הופק בשישים ושלושה אלף.
  והמכונה שוקלת ארבעים וחמישה טון, ולאקדח יש קליבר של 122 מילימטרים. השריון הקדמי הוא מאתיים מילימטרים, האחורי והצדדים 120 מילימטרים, הפריסה קלאסית.
  היטלר התעניין ברצינות במכונות כבדות. ורציתי שתהיה לי עליונות על הניקולאי במיכל ייצור. המשקל של המכונית הגרמנית תפח ל-75 טון, וזה כבר היה הגבול, בשל העובדה שהמסה הגדולה הייתה קשה מאוד להובלה לאורך קווי הרכבת.
  הרכב הגרמני היה חמוש בנשק 128 מ"מ, היה בעל שריון חזיתי של 250 מ"מ, ושריון צד ואחורי של 180. גם המתווה קרוב לזה הקלאסי.
  מבחינה מספרית, הטנק הגרמני היה נחות פי שלושה מזה הסובייטי. שלא לדבר על הקשיים בשימוש במכונות כבדות מדי.
  עם זאת, הציוד הרוסי מפוזר על פני שטחים רחבים, ובגזרה האירופית של החזית יש שוויון משוער במספר כלי הרכב וחיל הרגלים. למרות שבאופן כללי הצבא הרוסי הרבה יותר מזה הגרמני. ולרוסיה יש אוכלוסייה עצומה: היא כוללת את הודו, סין, רוב אפריקה, המזרח התיכון, פרס, הודו-סין ועוד ועוד.
  כמובן, ההחלטה של היטלר לתקוף את רוסיה הצארית, אפילו בהתחשב בכך שיש לו את יפן ואיטליה בצד שלו, ואולי גם צרפת ובריטניה, היא הימור ענק. אבל הפיהרר הוא הרפתקן ענק.
  יש לציין כי מטוסי הדיסק שאיתם תלה הרייך השלישי תקוות כה גדולות אינם יעילים במיוחד בפועל. יצירת סילון למינרי חזק הובילה לצריכת דלק עצומה, וזמן הטיסה של צלחות מעופפות התברר כקצר יחסית. אז הם יכלו לפעול, אפילו תוך התחשבות במהירות העצומה במרחקים לא משמעותיים במיוחד. בנוסף, הזרימה הלמינרית הגנה על הדיסק מפני נשק קל, אך מנעה ירי מצלוחית מעופפת.
  אז הגרמנים יכלו רק להפיל טילים נשלטי רדיו מהדיסקטים שלהם, ולאחר מכן בזווית צרה, או על ידי כיבוי הזרימה הלמינרית, אך במקביל להיות פגיעים.
  אבל, בכל מקרה, היטלר החליט לתקוף את רוסיה וזרק את הקלפים שלו. בנוסף, הפשיסט חשש שאם איטליה תובס, הם יתקפו גם אותו. היה לו שפם ולא בטח באף אחד.
  בתחילה, הנאצים השיגו הצלחה בשל הפתעת המתקפה וארגון טוב יותר של חייליהם. אבל העיתוי של ההתקפה נבחר בצורה גרועה. שלג החל לרדת והטנקים החליקו. הפריץ יכול היה לכבוש חלק מפולין, כולל קרקוב, אבל נתקע ליד ורשה.
  המכונה הצבאית הרוסית הסתחררה... יפן, כפי שציפה הפיהרר, נכנסה למלחמה, אך לצי שלה לא הייתה עליונות על צי האוקיינוס השקט והקרבות היו שווים בערך. ויפן למעשה לא הסיחה את דעתה של כוחות הקרקע שלה מתיאטרון המבצעים המערבי. בנוסף, הסמוראים היו נחותים מהרוסים באוויר, הן במספר והן באיכות. וארץ השמש העולה הצליחה לכבוש רק כמה איים קטנים.
  פרנקו וסלזאר הזהירים לא מיהרו להיכנס למלחמה. רוסיה היא אויב חזק מאוד. עלינו לצפות ולחכות. בהיסטוריה האמיתית, פרנקו הגביל את עצמו במהלך מלחמת העולם השנייה לשליחת מחלקה כחולה של מתנדבים פשיסטים.
  כעת מאזן הכוחות נראה לא שוויוני במיוחד באפריקה.
  איטליה איבדה במהירות את רכושה ביבשת האפלה.
  באביב 1952 פתח הצבא הצארי במתקפה בפרוסיה המזרחית והצליח לפרוץ לעומק את הגנות האויב. הנאצים התקשו לנטוש את התקדמות הצבא הצארי בקניגסברג, אך הכוחות האימפריאליים החלו להתקדם לארץ הסודטים וקרקוב.
  התברר שהטנקים הרוסיים הזריזים יותר היו מסוגלים למדי להילחם באויב כבד, אך פחות זריז. גם הדיוויזיות הסיניות בפיקודו של גנרלים רוסים תפקדו היטב.
  הגרמנים נאלצו לעזוב את קרקוב... ואז, בגלל איום הכיתור, הם החלו לסגת מהויסלה לאודר.
  לא, זה לא היה מהלך המלחמה שציפה לו הפיהרר האחוז. אבל זו אשמתי. יתרה מכך, הצרפתים והבריטים, לאחר שהריחו את הכיבוש הפשיסטי, כלל לא התאמצו למות למען הפיהרר. אז ההתחדשות הופרעה, והמדינות הווסאליות רצו לשבת בחוץ באופן טריוויאלי.
  והדברים הגרועים יותר עברו על הגרמנים בחזית.
  עד החורף איבדו הגרמנים את כל רכושם באפריקה. ובמהלך החורף, עד האביב, נסוגו לחלוטין לאודר. כוחות רוסים שחררו את פראג ואת חבל הסודטים והתקרבו לווינה. בנוסף, הם הביסו את איטליה וכבשו את רומא, נאפולי וסיציליה. אז אביב 1953 לא הבטיח שום דבר טוב לנאצים. עם זאת, ב-8 באפריל 1953, היטלר מת לפתע. ההנהגה הגרמנית החדשה מבקשת נואשות לשלום.
  ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הסכים בנדיבות. אבל הגרמנים שילמו על כך ביוקר. הגבול החדש עבר כעת לאורך האודר: בלגיה, הולנד ודנמרק קיבלו ריבונות, אך במסגרת מדינת וסאל של האימפריה הרוסית. צרפת החזירה לעצמה את רכושה האבוד, אך הפכה להיות תלויה עוד יותר ברוסיה.
  איטליה וגרמניה איבדו את כל המושבות שלהן, שהפכו כעת לנחלת הכתר המלכותי. גם איטליה עצמה קיבלה מעמד של וסאל רוסי, וסיציליה וסרדיניה הפכו ישירות לחלק מהאימפריה של ולדימיר השלישי.
  גם גרמניה איבדה חלק ניכר מעצמאותה ושילמה פיצויים גדולים.
  יפן גם איבדה את כל רכושה מלבד הטריטוריה שלה ונאלצה להפוך למדינה וסאלית. וגם הצאר ולדימיר קירילוביץ' רומנוב קיבל את התואר קיסר יפן.
  כמובן שגם אותו חלק של אוסטרליה שהיה שייך לארץ השמש העולה הגיע גם לשליטה רוסית.
  באוגוסט 1953, ארצות הברית ערכה סוף סוף ניסוי בפצצת אטום. שמונה שנים מאוחר יותר, השד הגרעיני יצא מהבקבוק. בכל מקרה, אי אפשר לעצור את ההתקדמות. והופעתה של פצצת האטום היא בלתי נמנעת. בתרחיש הקיצוני ביותר, נשק גרעיני יכול להופיע לכל היותר עשרים שנה מאוחר יותר מאשר במציאות.
  באיחור מסוים החלה ממשלת הצאר לפתח את תגובתה.
  עד כה, ארצות הברית לא יכלה להחליט לצאת למלחמה עם אימפריה כה חזקה. יתר על כן, לא כל כך קל להגיע למרכזי התעשייה והכלכלה העיקריים של רוסיה מחו"ל.
  וייצור מטענים גרעיניים דרש זמן וכסף כאחד! לארצות הברית היו הכספים, אבל הזמן אוזל. רוסיה הצארית, על המשאבים והפוטנציאל האינטלקטואלי החזק שלה, השלימה מהר מאוד את הפער בתחום זה. ובשנת 1956 הופיעה גם פצצת אטום בוולדימיר השלישי.
  נחותה משמעותית מרוסיה באוכלוסיה ובמשאבים, ארה"ב הקפיטליסטית והדמוקרטית איבדה בהדרגה את קלפי המנצח שלה.
  הדבר היחיד שהם יכלו לעשות זה להשתמש בנשק גרעיני כאמצעי הרתעה ולנסות לערער את רוסיה הצארית מבפנים. אבל עד כה הם לא הצליחו.
  לוולדימיר קירילוביץ' לא נותרו צאצאים זכרים מאשתו הראשונה , והוא נישא בשנית. והוא העתיק יורש, קרא לו ג'ורג'.
  רוסיה הצארית ביצעה הרחבת חלל. ב-1959 התקיימה טיסה מאוישת לירח כשנה מוקדם יותר מהאמריקאים. ואז ב-1971 למאדים. העולם החלופי הפך בטוח יותר מהמציאות.
  בשנת 1975 נחת האדם על נוגה. בשנת 1980 על מרקורי. בשנת 1981 על אחד הלוויינים של צדק. ובשנת 1992, רק בשנת מותו של ולדימיר קירילוביץ' רומנוב, הקוסמונאוט הרוסי דרכה בגאווה על פלוטו.
  ג'ורג' הראשון ירש את הכתר בגיל שמונה עשרה. ובאופן כללי, אנו יכולים לומר שלדימיר השלישי, הגדול, בילה בהצלחה רבה את שלטונו בן 54 השנים. ואז המשיכה שושלת רומנוב.
  
  
  
  ניקולס השני המהולל ביותר מבין המשימות!
  נניח שהצאר אלכסנדר השלישי, להיפך, מת מוקדם יותר: ב-1987 מניסיון התנקשות שארגן אחיו הגדול של לנין: אלכסנדר.
  זה היה נראה אפילו יותר גרוע. אבל לא באמת. ניקולאי השני הפך לצאר מוקדם יותר, והתחתן מוקדם יותר: כדי להעלות את בנו על כס המלוכה אם משהו יקרה. אבל אשתו שונה, והיורש בריא, ורספוטין בהחלט לא שם. וכך בהתחלה, באופן כללי, כמו בהיסטוריה האמיתית: TRANSIB נבנית, הכלכלה פורחת - התרחבות לסין. נכון, ספינות נבנות בים הבלטי שנה קודם לכן. ועוד קצת התרוממות רוח, עקב עלייתו המוקדמת יותר של גאון הפיננסים Witte.
  המלחמה עם יפן לא התחילה טוב במיוחד, אבל הווריאגים הצליחו להימלט, ואדמירל מקרוב לא מת. הסיפור קצת השתנה, והכל הולך קצת אחרת. אבל בהיסטוריה האמיתית, למעשה, לוואריאג נותר רק מעט זמן לברוח, ומותו של האדמירל מקרוב היה בדרך כלל מקרי ולא סביר.
  הצי הרוסי, בראשות אדמירל מקרוב, פעל במיומנות רבה והטביע ספינות יפניות. ואז, כששתי אוניות קרב יפניות פוצצו על המיר, מקרוב תקף את הסמוראים והטביע עוד תריסר וחצי ספינות.
  כלומר הכל עבר כשורה. ויפן איבדה את העליונות בים.
  אבל ביבשה התברר שהסמוראי חלש יותר. קורופטקין הדף את כל הניסיונות היפניים להתקדם וגרם להם נזק רב. עם זאת, הוא לא פעל בנחישות מדי. אבל עד מהרה הגיעו ספינות רוסיות מהים הבלטי, ומקארוב השתלט לבסוף על כל המים.
  הרוסים אפילו החלו להנחית חיילים בטייוואן, ולאחר מכן על רכס הקוריל.
  עד שתיאודור רוזוולט התערב והציע תיווך. רוסיה קיבלה את מנצ'וריה, קוריאה, מונגוליה, רשת קוריל וטייוואן.
  גם ז'לטרוסיה הופיעה. כך נוצרה אימפריה חדשה.
  עם זאת, המלך עדיין לא נעשה חצוף מדי. בשנת 1914 פרצה מלחמת העולם השנייה. רוסיה ערוכה טוב יותר למלחמה הזו: הכלכלה חזקה יותר, השטח והאוכלוסייה גדולים יותר, ואין מחשבה בדרך. יתרה מכך, לא היה מיתון שנגרם על ידי מהומות ומהפיכה כביכול.
  מלחמת העולם הראשונה התנהלה בדרגות שונות של הצלחה. היו טעויות והצלחות של גנרלים רוסים. אבל ב-1915 הצליחו הגרמנים להשיג פחות הצלחה, שכן הצבא הצארי היה גדול יותר וסופק טוב יותר. אבל בכל זאת, רוסיה איבדה חצי מפולין וגליציה. אבל הגרמנים לא הצליחו להיכנס לבלארוס ולמדינות הבלטיות - קו החזית עבר לאורך הוויסלה.
  ובשנה השש עשרה כבר השיג הצבא הצארי הצלחה גדולה נגד אוסטריה וטורקיה. העות'מאנים הובסו כמעט לחלוטין. בדיוק כמו שהאוסטרים כבשו את פשמיסל וקרקוב. גרמניה נבהלה. באביב 17' הרוסים כבשו את איסטנבול. גם רוסיה הצארית השיגה הצלחות משמעותיות במהלך מתקפת הקיץ נגד אוסטריה וגרמניה. ובסתיו, כשחיילות הצאר כבר הגיעו לאודר, נכנעה גרמניה. לאחר מכן החלה חלוקת אוסטריה-הונגריה וטורקיה. רוסיה קיבלה את אסיה הקטנה, צפון עיראק ואיסטנבול. גליציה, בוקובינה, ממלכות צ'כוסלובקיה והונגריה וקרקוב. פלוס דנציג, חלק מפרוסיה המזרחית, אזור קליפדה. רוסיה, אם כן, התחזקה פי כמה. וגם גרמניה שילמה פיצויים אדירים.
  הצאר ניקולאי השני לא מיהר לקחת הכל וכולם. אבל הרוסים, הבריטים והצרפתים חילקו את חצי האי הסעודי. אז חילקו הבריטים והרוסים גם את איראן וגם את אפגניסטן. השלים את החלוקה מחדש של העולם.
  עד 1929 כל העולם היה במגמת עלייה, עד פרוץ השפל הגדול. בשנת 1931 פתחה יפן במלחמה נגד רוסיה. והוא הובס במהירות, ויחד עם כל רכוש האוקיינוס השקט, נכבש. ואז הגיעו משאל העם וההכללה ברוסיה.
  תוך ניצול היחלשותן של בריטניה, צרפת וארצות הברית, שנתפסו על ידי השפל הגדול, הוביל הצאר ניקולאי השני מלחמה לכיבוש סין. וזה הפך לכיבוש הגדול שלו.
  על מנת לזרז מעט את הרוסיפיקציה, ניקולאי השני קיבל החלטה חסרת יומרות - הוא הכניס רשמית פוליגמיה ברוסיה - ששינה את התיאולוגיה והדוגמות של הכנסייה האורתודוקסית. כך אומצה הרפורמה.
  והמלך לקח לעצמו אישה שנייה. עודדו את הרוסים להתחתן עם זרים וללדת ילדים רבים. גם סין הענקית הייתה צריכה להיות רוסית. מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? תתחתן עם נשים סיניות!
  בגרמניה לא עלה היטלר לשלטון. בסיפור הזה היה חסר לו קצת. קיצוני מדי. המעצבן העיקרי היה מוסוליני הפשיסטי, שכבש את אתיופיה. והחלום להפוך לקיסר וטרויאני החדש התגלגל לאחד.
  במאי 1937 פרצה מלחמה בין רוסיה לאיטליה. כפי שהתברר, מוסוליני התברר כמתאבד. כוחות רוסים כבשו את כל איטליה תוך חודשיים, ובשלושה נוספים את כל מושבות המדינה. רוסיה הצארית כללה לבסוף גם את רומניה ויוגוסלביה, וקצת מאוחר יותר את בולגריה. לאחר שהשלים את סיפוח השטחים. בסתיו 1939 נפטר ניקולאי השני. ויורשו, אלכסיי השני הבריא לחלוטין, הפך לצאר החדש.
  במקרה זה, ניקולאי השני שלט במשך חמישים ושתיים שנה - עלה על התוצאה של איוון האיום. ושלטונו התברר כמוצלח ביותר בהיסטוריה של רוסיה, וכיבושיו היו פשוט שוברי שיא. אף מלך מעולם לא כבש כל כך הרבה. רוסיה סוף סוף התיישבה בסין, והתחזקה לכל הכיוונים.
  אולם, אז, תחת אלכסיי השני, החלה תקופה ארוכה של שלום. צרפת, בריטניה וארה"ב לא רצו מלחמה. אבל גרמניה פורקה מנשקה ולא היה לה כוח. אז נוצר מצב שהפך רגוע.
  אימפריות קולוניאליות המשיכו להתקיים. רוסיה נותרה המדינה הגדולה ביותר, אך בריטניה הייתה רשמית המעצמה השנייה והייתה נחותה מעט בשטחה מהאימפריה הצארית. עם זאת, אוסטרליה, דרום אפריקה וקנדה היו שליטה כמעט עצמאית. ובהודו... בשנת 1968 פרצה מרד גדול בהודו ולאחר שנתיים של מלחמה גורשו הבריטים. אבל הצבא הצארי נכנס לשטח הודי ודיכא את ההפגנות. לאחר מכן בריטניה איבדה את המושבה הזו ורוסיה רכשה אותה. עד מהרה כבשה רוסיה גם את דרום איראן.
  לאחר אלכסיי השני בשנת 1969, ירש ניקולס השלישי את כס המלכות. האימפריה הצארית הייתה במגמת עלייה. אז צרפת איבדה את השליטה על הודו-סין ותאילנד ב-1979. וגם הכוחות המלכותיים הגיעו לשם.
  ובשנות השמונים והתשעים עברה אפריקה לשליטת רוסיה הצארית. לאחר 2001 עלה לכס המלכות הרוסי פיטר, בנו הרביעי של אלכסיי השני.
  רוסיה הצארית ספגה בשלב זה כמעט את כל אפריקה, אסיה וקלטה מושבות של מדינות אחרות, כולל אינדונזיה. אבל כמובן שזה לא הלך נגד אוסטרליה.
  הגיעה תקופה של שלום. לארה"ב, בריטניה וצרפת היו נשק גרעיני, לגרמניה הייתה כוח כלכלי. לרוסיה יש כוח כלכלי, נשק גרעיני, הצבא והאוכלוסייה הגדולים בעולם. ועדיין מונרכיה אוטוקרטית מוחלטת ללא פרלמנט. האמריקאים, בהיותם מעצמה שנייה, או אפילו מעצמת-על, העלו זאת לתביעה כלפי רוסיה.
  אולם חוסר הדמוקרטיה כלל לא הפריע להתפתחות הקידמה. בפרט, עוד בשנת 1943, ברוסיה הצארית, האדם הראשון טס לחלל. ובשנת 1961 לירח. הטיסה למאדים התרחשה ב-1974. ועד שנת 2000, כמעט כל כוכבי הלכת של מערכת השמש ביקרו. הוכנה משלחת גדולה לכוכבים. היא הושקה ב-2018, והתאוששה לאלפא קנטאורי.
  אז הצאריזם לא מנע כלל מהמדע לנוע. פיטר הרביעי של שושלת רומנוב אף הכריז שעדיף אבסולוטיזם נאור.
  במיוחד על רקע השערוריות שזעזעו ללא הרף את ממשל דונלד טראמפ.
  ניקולאי השני עדיין נחשב למלך הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים. רוסיה הצארית על סוס וההגמון העולמי. הפרברים והמושבות הופכים בהדרגה לרוססיפי. האימפריה צוברת תאוצה. וכל העולם הפך למקום טוב יותר.
  ולמה? תודה לאלכסנדר אוליאנוב, אחיו של לנין, שהוצא להורג בעוון רצח. לנין עצמו נשאר בחוץ לארץ. הוא הכיר את ויילס והתעניין גם בכתיבת מדע בדיוני, ממנה התעשר מאוד ועשה שם. וכך הוא התפרסם, התפרסם ומפורסם, ותורגם לשפות רבות. סטלין מת בכלא עקב שחפת, ובאופן כללי, נותר מוכר רק למומחים. טרוצקי השתלב עד מהרה בפעילויות מהפכניות ועשה קריירה טובה כפקיד, והגיע לדרגת יועץ וסגן שר בפועל. ווזנסנסקי הפך לשר תחת הצאר והשיג הרבה. חרושצ'וב נשאר חנווני קטן ולא זכה לתהילה. ברז'נייב עלה לדרגת קולונל. אנדרופוב שירת במשטרה וגם הפך לקולונל. גורבצ'וב הפך לאיש עסקים גדול ואיש ראווה. ילצין נשאר בעל חנות. פוטין עלה לדרגת קולונל במשטרה החשאית ופרש בכבוד. מדבדב הוא פקיד קטן. ז'ירינובסקי, מייסד עיתונים, ואיש ראווה. זיוגנוב ניסה לעבוד במחתרת נגד הצאר. הוא קיבל עונש מאסר, ואז הפך למודיע של המשטרה החשאית. הוא פרש בדרגת קפטן. ז'וקוב עלה רק לדרגת רב סרן. וסילבסקי הפך לסגן-גנרל, שפושניקוב הפך לסגן-אלוף. האדמירל הגדול של קולצ'אק ובעל פקודות רבות. מקרוב הפך גם לאדמירל גדול, לאחר שלחם במלחמת העולם הראשונה. אולם לא במלחמת העולם הראשונה, אלא במלחמת העולם היחידה, כיון שלא הייתה מלחמת עולם שניה. הוא התפרסם... ברוסילוב הפך לשדה מרשל ומחזיק במסדר אנדרו הקדוש הראשון. דניקין, ורנגל, קורנילוב וקורופטקין הפכו לשדה מרשלים.
  והחיים היו טובים תחת המלכים. והמחירים לא עלו יותר ממאה שנים. ולרובל היה גב זהב יציב של 0.77 גרם. ועמים רבים חיו טוב תחת המלך.
  לכולם היו זכויות שוות ורבים קראו לעצמם רוסים, אפילו אפריקאים. הכל הלך טוב לכולם תחת הצאר. רק עבור יהודים בני דת לא אורתודוקסית נותרה דרישת התושבות. אבל אלה הלכו ופחתו.
  תחת הצאר, לעומת זאת, היו כמה בעיות. אחד מהם, שיעורי ילודה גבוהים ומקרי מוות נמוכים הובילו לאיפוס יתר. אבל זה היה אמור להיפתר באמצעות הרחבת החלל. בנוסף, התפתחות המדע והחקלאות אפשרה לפתור את בעיית הרעב. היה מספיק אוכל לכולם. אבל גידול האוכלוסייה באימפריה הוא יותר משלושה אחוזים בשנה. וזה איים בצרות בעתיד.
  ממשלת הצאר מצאה מוצא בהרחבת החלל. וזה נראה הגיוני. ונבנו ספינות חללים חדשות ובוצע מחקר על מהירויות על-לומינליות.
  
  
  
  חמישים שנה של אלכסנדר השלושה - הגדול!
  ניסיון ההתנקשות באלכסנדר השני ב-1866 הצליח. כתוצאה מכך, משחרר המלך מת. ואלכסנדר השלישי עלה לכס המלכות. היתרון היה שלא הספיקו למכור את אלסקה, והקיסר הרוסי החדש לא נטה לוותר על אף אדמות. גם אם הם מרוחקים ועדיין אינם בעלי ערך רב.
  יתר על כן, סלילת הדרך לסיביר לולדיווסטוק החלה עוד קודם לכן. וזה היה צריך להגיע לצ'וקוטקה!
  הצאר אלכסנדר השלישי היה חזק, החלטי, בעל רצון חזק, בריא וחזק מאוד פיזית. הוא שלט ביד איתנה, ותחתיו נכנסה רוסיה לתקופה של שגשוג והישגים גדולים ביותר!
  אז טוב שהקיסר הגדול התחיל לשלוט חמש עשרה שנים מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית!
  מלכתחילה, הוא דיכא בחומרה את כל ההפגנות של המהפכנים ונרודניה ווליה. אחר כך החל לעשות רפורמה בצבא ובצי. עם לעשות סדר בדברים.
  המלך השיג הרבה. נבנו כבישים, גשרים, מפעלים, והמדינה פיתחה במהירות את הקפיטליזם. תוך שמירה על אוטוקרטיה. ממשלת הצאר ניהלה מלחמות קטנות, נעה ברחבי מרכז אסיה והרחיבה את השפעתה שם.
  מלחמה גדולה פרצה עם טורקיה ב-1977. זה הלך אפילו טוב יותר, מהר יותר, יותר מנצח עם פחות הפסדים מאשר בהיסטוריה האמיתית. הגאונות של סקובלב זרחה בו באור מלא!
  חיילים רוסים הביסו את הטורקים עם פחות נזק. והם הצליחו לכבוש את איסטנבול מיד. מאז הגיעו לשם לפני הטייסת האנגלית. מלחמה זו הייתה כה מוצלחת עד שהמלך-כומר נקרא אלכסנדר המנצח! וסקובלב הפך לשדה מרשל הצעיר ביותר בהיסטוריה הרוסית.
  טורקיה הייתה מחולקת. הבריטים כבשו את מצרים וסודאן. רוסיה לקחה את עיראק, פלסטין, סוריה וחלק מסעודיה, אסיה הקטנה, כל ארמניה והבלקן!
  כך, די מהר ובקלות יחסית, כבש אלכסנדר השלישי שטח גדול. והוא המשיך בהרחבתו לדרום. עוברים דרך איראן, טורקמניסטן, והלאה לאפגניסטן!
  גם צבא הצאר שם את עיניו להודו! הבריטים היו מוכנים להילחם. נוצרה ברית של רוסיה, גרמניה, אוסטריה-הונגריה נגד צרפת ובריטניה.
  גרמניה יצאה למתקפה נגד רפובליקת התרנגול ב-1992. בריטניה הכריזה מלחמה על גרמניה ורוסיה. אוסטריה-הונגריה זכתה בבוסניה והרצגובינה, ותקפה את איטליה.
  רוסיה החלה במערכה נגד הודו, ורכוש צרפת והודו. כך בעצם התחילה מלחמת העולם הראשונה. אבל רוסיה והגרמנים כבר ביחד!
  גם רוסיה תקפה את מצרים.
  הכוחות הצארים, בתמיכת האוכלוסייה המקומית, כובשים את הודו ואיראן. הם נכנסים עוד לאינדוצ'ינה. והפרוסים שוב מביסים את הצרפתים ומקיפים את פריז.
  יתרה מכך, הרפובליקנים מסרבים לוותר. ופריז מותקפת, נהרסה מאוד. הגרמנים גם כובשים גם את בלגיה וגם את הולנד.
  בריטניה נמצאת במלחמה כבר זמן מה. חיילים רוסים כובשים את מצרים וסודאן. יש מלחמה בים. הצבא הרוסי נע ברחבי אפריקה. כל הדרך לדרום אפריקה. ואוסף לעצמו מושבות. גם הגרמנים תופסים כמה דברים.
  אבל אוסטריה-הונגריה שקועה במלחמה עם איטליה. אמנם בשנת 1894 באו הגרמנים לעזרת האוסטרים. והם משלימים את כיבוש איטליה.
  לאחר מכן מדינת התפוזים מתחלקת בינם לבין עצמם.
  המלחמה עוברת לים. וכאן מתגלה גאונותו של מפקד הצי אדמירל מקרוב. מה שמשיג מספר ניצחונות מבריקים. מכריחים את פילגש הימים להיכנע.
  רוסיה השתלטה על הודו, הודו, רוב אפריקה וגם אוסטרליה, והדיחה משם את הבריטים. כוחות רוסים עזבו את בריטניה וקנדה. גם להקים שם מושבה. כך איבדה בריטניה כמעט את כל המושבות שלה, ורוסיה רכשה אותן. לכידת קנדה הקלה על ידי רוסיה ששמרה על השליטה באלסקה. והנוכחות של צי חזק מאוד. והגאונות של האדמירל מקרוב ורוז'דסטבנסקי.
  ובכן, זה לא הכל. רוסיה נעה לכיוון סין. גם מאוד מוצלח. ובשנת 1904 החלה המלחמה עם יפן.
  אבל בניגוד להיסטוריה האמיתית, המלחמה הזו התבררה כלא קשה, אלא מהירה למדי. יתר על כן, הצי של יפן היה חלש למדי, בעוד שהצי של רוסיה, להיפך, היה חזק מאוד. לאחר שהביסו את היפנים, כוחות רוסים כבשו את טוקיו. ואז נערך משאל עם, והרוב המכריע של היפנים הצביע להצטרף לרוסיה.
  הצאר אלכסנדר השלישי זכה בניצחון חדש. ואז הגיע הסיפוח מרצון של סין. אז אזור אחר אזור, מחוז אחר מחוז. האימפריה המלכותית הגיעה לממדים אדירים. מארה"ב, כל קנדה ואלסקה, כל אסיה, אוסטריה, אזור האוקיינוס השקט. לדרום אפריקה ולרשות הגרמנית במערב אפריקה.
  בנוסף גם אוסטריה-הונגריה. כוח כל כך עצום.
  אבל, כמובן, הגרמנים והאוסטרים רצו יותר. צרפת עדיין כבושה על ידי גרמניה. גם בריטניה, שנפגעה מרוסיה, רוצה מלחמה.
  הקייזר הצליח להרכיב קואליציה: ספרד, פורטוגל, גרמניה, אוסטריה-הונגריה ושוודיה מול רוסיה הענקית. הגרמנים גם הצליחו לכבוש את דנמרק ונורבגיה במהלך המלחמה עם בריטניה. נוצרה קואליציה חזקה.
  והמלחמה החלה ב-1 באוגוסט 1917. בדיוק ברגע שבו מת אלכסנדר השלישי וניקולאי השני עלה לכס המלכות. נעשה החישוב שללא מונרך כה גדול כמו אלכסנדר השלישי, שהחלים חמישים ואחת שנה, רוסיה בהחלט תפסיד.
  אבל לניקולאי השני היה כוח מתמשך וחזק. בלי רספוטין והיורש החולה. אז הוא יוכל להילחם עם הקואליציה.
  והמלחמה התחילה... הגרמנים רמסו כמו סופת טייפון. חיילים רוסים פגשו אותם בהתקפות נגד חזקות. קטטה גדולה וקשה פרצה.
  ניקולאי השני, באופן כללי, בהסתמך על שרשרת מבצרים, התיש ביסודיות את היחידות הגרמניות והאוסטריות. ואז הוא פתח במתקפת נגד. ובאפריקה, חיילים רוסים, תוך שימוש בטנקים השטחיים הקלים הראשונים בעולם, הביסו לחלוטין את האוסטרים והגרמנים. והם פינו את היבשת האפלה.
  גם שוודיה וגם נורבגיה נכבשו די מהר.
  המלחמה נמשכה שנה וחצי והסתיימה בכך שהצבא הרוסי, שהיה רב יותר ובעל טנקים חזקים יותר, כבש את כל אירופה. ואז בריטניה נפלה. רוסיה ביססה סוף סוף את הדומיננטיות על חצי הכדור המזרחי.
  וגם הצאר ניקולאי השני הפך לכובש גדול. שלום שרר עד 1929, אז פרץ השפל הגדול. המשבר הכלכלי הכללי הוביל לכך שב-1931, רק ב-1 במאי, החלה מלחמה בין רוסיה למעצמת העל הגדולה האחרונה, ארה"ב!
  צבאו של הצאר של ניקולאי השני נכנס לגבולות אמריקה. הכוחות לא היו שווים. לאמריקני כמעט לא היו טנקים והוא היה מאומן גרוע. ורוסיה עלתה על ארצות הברית פי כמה. גם מפקדי האימפריה הצארית היו טובים יותר. אז המלחמה התנהלה בכיוון אחד מההתחלה. רוסיה ניצחה והתקדמה. וב-30 בספטמבר, לאחר כיבוש ניו יורק וושינגטון, נכנעה ארצות הברית. כך, הפך דף נוסף בהיסטוריה. בשנת 1934, ניקולאי השני פתח בפלישה למקסיקו ולאחר מכן כלפי מעלה לאמריקה הלטינית, וכבש את המדינות הלטיניות. עד שנפלה הרפובליקה העצמאית האחרונה של צ'ילה בדצמבר 1936.
  כך, ניקולאי השני השלים סוף סוף את הסיפור. רוסיה הצארית איחדה את כל המדינות והעמים של כדור הארץ.
  ב-7 בנובמבר 1937, הקיסר של כל כדור הארץ ניקולס הגדול התרסק במטוס. וגם שלטונו הסתיים. אלסי השני הפך למלך. יורש בריא וצעיר - כשלושים ושלוש. תחתיו החלה הרחבת החלל. גבולות חדשים וטיסות חדשות. המלוכה הייתה בלתי ניתנת לערעור. האנושות מאוחדת וכובשת את החלל.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  המפקד של פורט ארתור מת, למעשה, בהיסטוריה האמיתית, הוא נפצע בראשו, אבל שבר של כמה מילימטרים עבר קרוב יותר למוח. בקיצור, הבוגד שמסר את המצודה מת ואת מקומו תפס גיבור ההגנה של פורט ארתור, קונדרטנקו.
  כדי לחזק את הגנת המבצר, המפקד החדש הוריד את כל המלחים והתותחים הימיים לחוף, ופירק את הטייסת מנשקה, אך חיזק את פורט ארתור.
  כתוצאה מכך, המצודה הייתה מוגנת ביסודיות, בתוספת הפעולות המיומנות של המפקד Kondratenko. ההגנה החזיקה מעמד בהצלחה. קונדרטנקו חיזק את ההגנה על מבצר ויסוקאיה בזמן והיפנים לא הצליחו לכבוש אותה.
  עד סוף דצמבר הסמוראים היו מותשים מהתקיפות. בינואר הייתה רגיעה שנגרמה על ידי הניסיון של קורופטקין לבטל את החסימה, אבל זה לא היה מוצלח במיוחד.
  בפברואר הייתה תקיפה נוספת, ושוב היא נהדפה עם אבידות כבדות ליפנים.
  במהלך ההגנה, הילד אולג ריבצ'נקו התנהג בגבורה. בזמן המצור, ילד הבקתה הזה היה רק בן עשר. הילד נלחם יחד עם מבוגרים ויצא למשימות סיור.
  הוא הראה את עצמו מאוד אמיץ וקרבי. וההגנה החזיקה. עכשיו מרץ כבר הגיע... היפנים נסוגו שוב. יום ראשון הדמים לא קרה ברוסיה, כי הצאר ניקולס, מאז פורט ארתור היה במצב רוח טוב, יצא אל האנשים. הצבא הרוסי התחדש והפך גדול יותר ויותר. בסוף מרץ ניסו היפנים להתקדם, אך לכוחותיו של קורופטקין הייתה עליונות מספרית גדולה מדי והדפו את כל ההתקפות.
  וטוב יותר מכך, יחידותיו של ג'נרל לגס נכבלו על ידי המצור על פורט ארתור. לאחר שספגו אבדות כבדות נסוגו היפנים. אבל שוב קורופטקין היסס.
  בסוף אפריל הגיעה תקיפה חדשה, שעם זאת נהדפה גם היא.
  ואולג ריבצ'נקו, הילד האמיץ הזה אפילו לכד קולונל יפני, תוך שימוש במלכודת, כמובן.
  בתחילת מאי התרחשו רק התכתשויות קלות, וב-25 הטייסת של רוז'דסטבנסקי נכנסה סוף סוף לפורט ארתור. האדמירל המפורסם הביא חמישים ואחת ספינות, שחצה שלושה אוקיינוסים בבת אחת!
  לאחר מכן קיבלה ההגנה תגבורת. ובתחילת יוני הגיעה ההתקפה האחרונה על פורט ארתור. התקיפה נואשת ועזה. שוב היא נהדפה בהפסדים אדירים ליפנים. הצאר סילק לבסוף את קורופטקין ומינה את לינביץ'. באמצע יולי 1905, היפנים הובסו סופית. וההגנה ההרואית של פורט ארתור, שנמשכה יותר משנה, הסתיימה.
  קונדרטנקו הוענק למסדר אנדרו הקדוש הראשון. וקיבל דרגת שדה מרשל. ואז הטייסת של רוז'דסטבנסקי, יחד עם פורט ארתור, ניצחה את היפנים בים. יתר על כן, אדמירל טוגו עצמו מת בקרב.
  יפן נאלצה לעשות שלום עם רוסיה, בתיווך ארצות הברית.
  נאלצנו לוותר על איי קוריל וטייוואן. רוסיה השיגה מדינת חסות על קוריאה, מנצ'וריה ושליטה על פורט ארתור. בנוסף, שילמה יפן שיפוי ענק של מיליארד ין זהב לרוסיה הצארית.
  הניצחון חיזק את מעמדו של הצאר ניקולאי השני. רוסיה הרחיבה את שטחיה, וז'לטרוסיה החלה להיווצר עקב סיפוח מרצון של אזורים סיניים. שום דומא ממלכתית - רוסיה נותרה מונרכיה מוחלטת, ללא פרלמנט.
  כמובן, בשל הניצחון והיציבות הפוליטית, הצמיחה הכלכלית נמשכה מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית והייתה חזקה יותר.
  מלחמת העולם הראשונה החלה כמו בהיסטוריה האמיתית. אבל זה היה מוצלח יותר עבור רוסיה. איזה צבא היה גדול וטוב יותר, כולל הודות לרפורמות של פילדמרשל קונדרטנקו, והכלכלה הייתה חזקה יותר, וסמכותו של הצאר הייתה גבוהה יותר.
  המלחמה נמשכה קצת יותר משנה והסתיימה עם קריסת אוסטריה-הונגריה, וכניעת האימפריה העות'מאנית וגרמניה. ובולגריה, כשראתה את הריח שלה, לקחה את הצד של סרביה ורוסיה, כמו, אגב, איטליה ויפן.
  פילדמרשל קונדרטנקו קיבל את הדרגה הגבוהה ביותר - גנרליסימו. והוא הפך למחזיק כמעט בכל המסדרים, כמו סובורוב. ברוסילוב הפך לשדה מרשל. אדמירל קולצ'ק, קורנילוב ודניקין עשו קריירה. רוסיה הצארית סופחה לעצמה: גליציה, בוקובינה, מחוז קרקוב, אזור פוזנן, קליפדה. גם צ'כוסלובקיה הפכה לחלק מהאימפריה הרוסית. ואסיה הקטנה עם קונסטנטינופול. וצפון עיראק.
  הכל, באופן כללי, התברר כמו שצריך. היפנים חילקו את המושבות הגרמניות עם רוסיה באוקיינוס השקט.
  אז סעודיה הייתה מחולקת בין רוסיה, צרפת ובריטניה. ואז, לאחר מלחמה קצרה, רוסיה ובריטניה חילקו את איראן.
  ואז אפגניסטן. נכון, היו שם קצת מריבות. ולבריטים לא היה הרבה מזל בהתחלה.
  העולם זכה ליציבות ושגשוג. עד שהשפל הגדול התרחש ב-1929. גם רוסיה, לאחר צמיחה מהירה, נקלעה למשבר.
  בשנת 1931 תקפה יפן את רוסיה, וחיפשה נקמה על תבוסות קודמות.
  אבל הפעם זו הייתה התאבדות. כוחות הצאר ניצחו את היפנים. אדמירל קולצ'ק אינו זקן כלל; הוא הראה את גאונותו, דומה לאושאקוב. ארץ השמש העולה הובסה לחלוטין בים ולאחר מכן נכבשה. לאחר מכן התקיים משאל עם בו רוב היפנים הצביעו בעד הצטרפות לרוסיה.
  כך, הצאר ניקולאי השני חיזק את כוחו באוקיינוס השקט. רוסיה המשיכה במעבר לסין. בריטניה, צרפת וארצות הברית, שנחלשו מהמשבר, לא הפריעו להשתלטות על האימפריה השמימית.
  ב-1933 עלה היטלר לשלטון בגרמניה. הוא החל להחזיר את כוחה הקודם של האימפריה לשעבר. וכמובן הוא ניסה לא לריב עם רוסיה.
  למוסוליני באיטליה הייתה ידידות עם רוסיה. והוא כבש בשקט את אתיופיה, והרחיב את מושבותיו. דיברו על יצירת הברית המשולשת.
  רוסיה הצארית רצתה לספח את כל המושבות של החלשת אנגליה וצרפת. ובכן, גם הגרמנים והאיטלקים מובנים. לארה"ב היו תוכניות משלה.
  ב-1937 התאחדה גרמניה עם אוסטריה, והפיקה את ה-Anschluss. ובנובמבר 1937 התרסק המטוס השני מניקולייב. הממלכה נקטעה בהצלחה רבה. ניקולאי השני השיג הישגים עצומים במהלך ארבעים ושלוש שנות שלטונו.
  הם קראו לו ניקולייב הגדול! ואפילו הגדולים ביותר, הם הפכו גבוהים מפיטר הגדול.
  תחת ניקולאי השני, יום העבודה הצטמצם לעשר שעות, ושבע שנות חינוך הפכו לחובה וחינמיות. השכר הממוצע הארצי הגיע ל-75 רובל לחודש עם אינפלציה אפסית וגיבוי זהב של הרובל. המטבע המלכותי היה הקשה והניתן להמרה בעולם.
  לרוסיה היה צבא היבשה הגדול בעולם, והיא עלתה על בריטניה וארצות הברית מבחינת גודל הצי.
  הטנקים הרוסיים היו הטובים בעולם, וכך גם המטוסים. והליקופטרים באותה תקופה היו למעשה היחידים על כדור הארץ. צי הצוללות הרב והאיכותי ביותר. הארטילריה הכי טובה. טכנולוגיות מתקדמות בטלוויזיה ווידאו. גם הקולנוע הצבעוני הראשון בעולם החל להצטלם ברוסיה הצארית. כולל הודות לתשוקתו של הצאר ניקולאי השני לצילום.
  לאחר סיפוח סין תפסה רוסיה את המקום הראשון בעולם מבחינת אוכלוסיה, כשהיא עקפה את בריטניה על כל מושבותיה.
  הצאר ניקולאי השני שינה את האורתודוקסיה והכשיר את הפוליגמיה. הריבון החכם הזה הצליח לעשות הרבה דברים. והוא נפטר לא ירק, לא נרדף, לא איבד את רוסיה, אלא אדם גדול. ורק לכמה מילימטרים של תנועה של השבר הייתה השפעה כזו על ההיסטוריה של רוסיה. וגם אומרים שאין מקריות בהיסטוריה! ככה זה קורה. גם ניקולאי השני וגם תופעת הגנרליסימו קונדרטנקו הראו זאת.
  אבל לאחר מותו של הצאר ניקולס, חלה קפיצת מדרגה זמנית. ראשית, המלך אלכסיי השני מת לפני שהוכתר. אז מת גם יורש אחר, קיריל ולדימירוביץ' רומנוב. ולדימיר השלישי עלה לכס המלכות ב-1938. הצאר הוא צעיר, אבל בדרך כלל לא טיפש ודי בעל רצון ושאפתן.
  ובכן, הוא התחיל לעסוק! רוסיה, איטליה, גרמניה, נגד בריטניה, צרפת ואולי בעתיד ארה"ב. כאן, כמובן, הברית המשולשת חזקה הרבה יותר.
  במאי 1940 תקפה גרמניה את צרפת, בלגיה, הולנד ובריטניה. רוסיה תקפה מושבות צרפתיות, אנגליות והולנדיות. החלה התפיסה הבלתי טקסית של שטחים.
  הבריטים והצרפתים לא יכלו להתנגד לצבא הרוסי. ובתוך חודש וחצי הביסו הגרמנים ואילצו את צרפת, בלגיה והולנד להיכנע.
  ואז הפיהרר כבש את ספרד ופורטוגל, וכבש את דנמרק ונורבגיה. רוסיה כבשה את שוודיה.
  המלחמה הייתה כמעט חד צדדית. בתמיכת האוכלוסייה המקומית, רוסיה כבשה את הודו, הודו-סין, דרום אפגניסטן, דרום איראן, המזרח התיכון ונכנסה למצרים.
  כמובן, הכוחות הקולוניאליים לא יכלו להתנגד לצבא הצארי, והם לא באמת רצו. כיבוש אפריקה התעכב במקצת בגלל המחסור בכבישים ותקשורת מתוחה. הגרמנים עברו על פני אפריקה דרך גיברלטר ומרוקו, הרוסים דרך מצרים ולאחר מכן סודן.
  עם זאת, השטח היה יותר מכשול מאשר ההתנגדות של חיילים בריטים או צרפתים. היו מעטים מהם, והם היו חמושים גרוע, ובעיקר ממקורבים מקומיים. שלא ידע ולא רצה להילחם.
  ב-1940, היטלר לא העז לנחות בבריטניה. הוא פתח במתקפה אווירית, שלא הצליחה במיוחד בהתחלה. אבל באביב 1941 נכנסו מטוסים רוסיים לקרב, ובריטניה החלה להיות תחת לחץ מוות.
  ובאוגוסט הגיעה נחיתתם של כוחות גרמנים-רוסים משותפים, ולאחר שבועיים של לחימה עיקשת, כיבוש לונדון.
  לאחר מכן כל חצי הכדור המזרחי, כולל אוסטרליה וניו זילנד, הפך לרוסית, גרמנית ואיטלקית.
  אבל עדיין הייתה ארה"ב.
  הצאר ולדימיר החליט לתקוף את אמריקה. היטלר ומוסוליני תמכו בו בהחלטה זו. הרייך השלישי העביר כוחות לאיסלנד, ולאחר מכן לגרינלנד וקנדה, ורוסיה הצארית עברה לאלסקה. הכוחות כמובן לא שווים. לארצות הברית יש צי טנקים חלש למדי, ואוכלוסייה קטנה בהרבה מרוסיה יחד עם כל המושבות שלה. למרות שהכלכלה מפותחת. אבל אי אפשר לעמוד בפני מפלצת כזו.
  לאחר שפתח במתקפה ב-1943, כבש הצבא הרוסי במהירות את אלסקה בשני חודשי חורף. ובאביב, יחד עם הגרמנים, הם כבשו כמעט את כל קנדה.
  ברזיל, ונצואלה, מקסיקו ומדינות אחרות הכריזו מלחמה על ארצות הברית.
  החלה תנועת כוחות רוסים ברחבי מדינות צפון אמריקה. הכוחות כמובן לא שווים. רוסיה וגרמניה טובות יותר הן באיכות והן בכמות.
  הבנות נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה נלחמות על הטנק Kondratenko-3 הטוב בעולם, רכב נייד עם תותח ארוך קנה וירי מהיר. זריז מאוד, עם צללית נמוכה.
  משקלו של הטנק Kondratenko-3 הוא כארבעים טון, והוא מוגן היטב. ולאקדח, למרות הקליבר הקטן שלו של 76 מ"מ, יש מהירות קליע ראשונית גבוהה.
  שרמנים, לא ניתן לחדור לטנק הזה מכל זווית. כך...
  הבנות, נלחמות יחפות ובביקיני, פשוט הורסות את האמריקנים וצוחקות הרבה.
  במיוחד נטשה... ובאצבעותיה החשופות היא לוחצת על הג'ויסטיק, אומרת:
  - תהילה לרוס שלי!
  גם זויה יורה. הוא עושה זאת באצבעותיו החשופות, לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק וצועק:
  - וכל ארץ מולדתנו!
  לאחר מכן, אורורה יורה. היא מכה את האויב, ואומרת, חושפת שיניים:
  - וכוחות עליונים מאחורינו!
  וגם הילדה קורצת לוהטת מאוד! הוא לוחץ על בהונותיו החשופות כמו כפתורי ג'ויסטיק.
  ואז סבטלנה יורה. ילדה כל כך חדה ונוצצת. פולט קרני שמש מפיו. והוא גם שר:
  - אני כוכב עולם! אני רץ יותר מהר אפילו מהשטן!
  עם בנות כאלה, השטן עצמו לא מפחיד. הם דופקים את האמריקאים, מקיפים בחוזקה את שיקגו.
  ובלי לתת לאף אחד לצאת משם. ההרס הוא, נניח, טריוויאלי. אלו הבנות.
  וכך נכנע חיל המצב של שיקגו. הכירו את שלנו!
  וטנקים רוסיים כבר מתקרבים לניו יורק. הצאר ולדימיר משפשף את ידיו בשביעות רצון. האם הרוסים אי פעם הלכו כל כך רחוק?
  הבנות נלחמות באומץ גם באוויר. למשל, זוג חמוד: מריה ומירבלה.
  יפהפיות יחפות וביקיני אוספות שטרות. ממש אין מה להתנגד להם. הבנות כאן כל כך יפות ותוקפניות ומדויקות בצורה מסנוורת.
  מריה ירתה ירייה, הפילה תריסר מטוסים, בפרץ אחד ושרה:
  - תהילה לארץ מולדתנו! בשם רוסיה!
  גם מירבלה ירתה ושאגה:
  אבל יש מנהיג בכוח גדול,
  הוא יקרא לסלאבים לקרב...
  הם לא יכולים להתמודד עם רוסיה -
  כאשר ולדימיר ימלוך כמלך!
  
  מקשה, חזק, עם רצון ברזל,
  והמראה הוא כמו חיתוך מתכת...
  רוסים לא צריכים חיים טובים יותר -
  זה רק מה שאנשים חלמו עליו!
  כן, הבנות האלה הן אדיפות בלחימה ובשירה...
  אגב, בעיצומה של המתקפה על ניו יורק, הקוסמונאוט הרוסי הראשון טס לחלל וטס סביב כדור הארץ. וזה עוד הישג של רוסיה הצארית על ידי שושלת רומנוב.
  ואז חיל המצב של ניו יורק נכנע, וושינגטון נפלה במהרה. וב-3 בספטמבר 1943 נכנעה ארצות הברית לחלוטין. בכך הסתיימה מלחמת העולם השנייה, שהחלה ב-15 במאי 1940. המלחמה מפוארת ומנצחת עבור רוסיה.
  כמובן שגם היטלר וגם מוסוליני הרוויחו הרבה מהמלחמה הזו. שני הדיקטטורים השיגו רכוש באפריקה, חלקם באירופה ובארה"ב. אירופה חולקה לבסוף בין מדינות. ולאחר משאל העם הפכה בולגריה לממלכה הבולגרית בתוך רוסיה.
  נראה שהעולם שוב חולק מחדש וניתן לעכל את המושבות. אבל היטלר, כמובן, לא היה היטלר אם הוא לא היה רוצה יותר. בפרט, להביס את רוסיה. ותתפוס את השטח שלה.
  וכמובן שהגרמנים סמכו בכבדות על כלי נשק חדשים וחזקים יותר. טנקים מסדרת "E" וטילים בליסטיים, במיוחד צלחות מעופפות.
  עם זאת, רוסיה הצארית הקדימה משמעותית את הרייך השלישי בטילים בליסטיים ובשנת 1951, ב-12 באפריל, אף טסה לירח.
  ולטנקים מסדרת "E" לא הייתה עליונות איכותית על הרוסים.
  ורק צלחות מעופפות היו בגדר תעלומה. הודות לזרימה הלמינרית, התברר שהם בלתי פגיעים לחלוטין לכל סוג של נשק קל. אבל באותו זמן הם עצמם לא יכלו לירות.
  מוסוליני מת ובנו עלה לכס המלכות. היטלר הפעיל עליו לחץ והצעיר הסכים להילחם עם רוסיה. ב-20 באפריל 1955 החלה מלחמת עולם שלישית חדשה. מהצד של היטלר היו: איטליה, ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה, מקסיקו, בקיצור, כל אמריקה הלטינית, מלבד קובה, שתמכה ברוסיה. ולא היו עוד מדינות אחרות בעולם! מלחמת העולם השלישית החלה ב-20 באפריל 1955. והצאר ולדימיר עמד בפני האתגר הרציני ביותר של שלטונו.
  הדבר היחיד שיכול לנחם אותו הוא שהמלחמה הזו תהיה האחרונה בהיסטוריה של המלחמות על כדור הארץ. מאחר וכל מדינות העולם משתתפות בו!
  ובכן, ברגע שהמלחמה החלה, יש לנהל אותה! ההתקפה של היטלר לא הייתה בלתי צפויה במיוחד. הונגריה, יוגוסלביה, חלק מרוסיה עם אוטונומיה מוגבלת, מלכם ולדימיר השלישי. אלבניה נכבשה על ידי איטליה. הכל מסודר. הגרמנים מנסים להתקדם ממזרח פרוסיה, אוסטריה, איטליה מדרום. והלחימה מתנהלת באפריקה. והקואליציה של מדינות הלטיניות נגד ארה"ב. אבל הם לא מאוד פעילים שם. רק עכשיו הוכרזה מלחמה.
  בינתיים, היטלר העביר את כוחותיו העיקריים באירופה.
  ופרצה מלחמת גיהנום. המלחמה הגדולה ביותר בהיסטוריה האנושית.
  הגרמנים הטילו את המכה העיקרית בהונגריה לכיוון בודפשט. אולג ריבצ'נקו נלחם שם. הוא עדיין נשאר ילד כבן עשר. נכון, מאוד חזק פיזית, שרירי, מהיר, והכי חשוב, כמו גבאי, בן אלמוות. כן, הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו קיבל אלמוות, אבל בתנאי שיהפוך לילד כבן עשר, וישרת את רוסיה בגוף ילדותי, אבל חזק ומהיר מאוד. והוא ילד מאז 1 בינואר 1904. כשהצטרפתי לפורט ארתור כנער בקתה. ובכן, הוא לא הילד הכי קטן, אבל מההתחלה הוא היה חזק ומהיר והוא נלקח על הספינה.
  יתר על כן, כשהם פקפקו אם הוא קטן מדי, אולג ריבצ'נקו כופף מטבע נחושת באצבעותיו להמר. לאחר מכן, מבלי לדבר, הוא נלקח לספינה.
  הילד זכה בהרבה מאוד פרסים, והשתתף בכל המלחמות. הפך לקצין. אבל הוא עדיין נראה כמו ילד. לכן, למרות שניתנו לו פרסים על מעללים רבים, הילד הנצחי לא קיבל שום דבר גבוה יותר מהקפטן. ועכשיו אולג ריבצ'נקו היה בצבא יותר מחצי מאה. כבר מזמן הרווחת קצבת קצין, אבל אם הבריאות שלך צמודה, אז למה לעזוב את השירות?
  יתר על כן, בלי מחשבים, קונסולות משחקים, טלוויזיה, זה איכשהו משעמם. ובצבא, אתה קפטן, לפחות אתה מסיע חיילים. כן, הזמן עדיין טס.
  גנרליסימו קונדרטנקו מת. גם האדמירל הגדול קולצ'אק, שהתעלה על אושאקוב, מת. רבים מהאנשים שאיתם התחיל אולג ריבצ'נקו כבר אינם בשירות.
  ליתר דיוק, מאז המצור על פורט ארתור, כמעט כל הוותיקים מתו. רק וובקה נשארה. גם הוא היה אז נער בקתה, ועכשיו הוא כבר סבא אפור שיער. האמת עדיין משרתת. והוא מופתע שאולג נשאר אותו ילד, שאין לו צלקת אחת על גופו. זו תופעה ידועה בכל הצבא הרוסי, הצאר. האמת היא שהוא נלחם טוב מאוד.
  הילד אולג יחף, זה יותר נעים וזריז עבורו. הוא מכוון אקדח אחר אקדח ויורה על הטנקים הגרמניים מסדרה E. המכוניות הנאציות פשוט ענקיות. ונראה ששום דבר לא יעצור אותם.
  אבל הילד הנצחי מכה כל כך מדויק שהוא חודר את המתכת. הוא מצייר את הקראוטים, מפרק מגדלים ושר.
  - הצאר ולדימיר, הצאר הרוסי...
  ריבון אורתודוקסי!
  בקרוב נכבוש את העולם,
  הרי מעלינו יש כרובים!
  היטלר ייגמר
  ומי שהקשיב - כל הכבוד!
  והילד זורק רימון, יחף, ברגל ילדו. וובקה אפור זקן רק מנענע בראשו.
  הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו בילה יותר מחמישים שנה שנותר ילד במאה העשרים. ואני חייב להודות שראיתי הרבה. בהיותו בן אלמוות, הוא איבד מזמן את כל תחושת הפחד. והמלחמה הזכירה לו משחק אסטרטגיה מחשב.
  היה קל ומהנה לשחק. וזה היה גם תענוג להילחם. זה טוב כשיש טל בוקר מתחת לרגליים היחפות, ואתה רוחץ ילד נצחי, ואתה לא לבוש על פי הכללים במכנסיים קצרים!
  לאולג ריבצ'נקו מותר להתרוצץ במכנסיים קצרים ויחף. הילד למד ללכת בלי נעליים אפילו בקור בפורט ארתור. אחרי הכל, גוף בן אלמוות לא יכול להצטנן או לחלות, ומתרגלים מהר לקור, שאינו גורם נזק. בדיוק כמו פיטר פן. וכמעט נעים לרוץ יחף בשלג. בזמן תנועה, הקור כמעט לא מורגש, רק כשאתה יושב ללא תנועה, הרגליים היחפות מרגישות מעט נוקשות! אבל עבור ילד זה דבר קטן.
  אבל יש גם בנות מכשפות נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה! הם גם לוקחים חלק במלחמה. אבל לא כל הזמן, אלא בפרקים. עזר לנו להחזיק את הר ויסוקאיה כשהיה הכי קשה. יפהפיות יחפות נלחמו שם, ובביקיני. הם זרקו דיסקים מושחזים בחדות באצבעותיהם החשופות.
  והם חתכו בחרבות. ואולג ריבצ'נקו ירה אז במקלע - הם הרגו את חבריו הבכירים. וכתוצאה מכך, ההתקפה של הסמוראי התפרקה, והר ויסוקאיה התברר כבלתי ניתן לערעור!
  והבנות הראו את המעמד הגבוה ביותר שלהן ואת האווירובטיקה של Valkyrie.
  ועכשיו הגרמנים נמצאים במגננה. הצבא הצארי מוכן למלחמה. הפיהרר לא הצליח להשיג הפתעה טקטית.
  והחיילים הרוסים נלחמים באומץ. נראה שהיטלר יקלל את עצמו יותר מפעם אחת על פתיחת מלחמה כזו. יתר על כן, למרות העובדה שלפיהרר יש שני שליש מאירופה ושליש מאפריקה תחת נשק, אבל עדיין
  הוא לא יריב לרוסיה.
  וגם מספר החיילים. והחיילים האיטלקיים חלשים. מדינות אמריקה הלטינית משתתפות במלחמה באיטיות. והצבא שלהם, גם מבחינה טכנית וגם מבחינה ארגונית, לא טוב במיוחד.
  אז רוסיה עדיין שומרת את האויב בהגנה לעומק.
  הטנק Kondratenko-6 מסוגל למדי להילחם בסדרה זו. ו"ניקולאי"-4 כבד יותר ומראה את עצמו כמכונה חזקה מאוד.
  הרוסים יכולים להילחם עם המפלצות הגרמניות הכבדות יותר.
  במיוחד ב-"Nikolai"-4 שם הצוות של אלנקה, הילדה יפה מאוד ובביקיני.
  אקדח קליבר 130 מ"מ. איך זה פוגע בפשיסטים. לשווא תקף היטלר את רוסיה הצארית. זו נסיעה לא קלה עבורו, אלא מכות.
  אניוטה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעות רגליה החשופות ושרה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  ואיך היופי יצחק!
  ואז אוגוסטינוס ישגר טיל לעבר האויב. זה יפצל את המתכת וישיר:
  - בואו נגרום ללבבות לפעום ביחד!
  והוא גם ילחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות רגליו החשופות. זו באמת ילדה מגניבה!
  והנה מריה דופקת. והוא יפצל את הפשיסטים. ולהשמיד את האויב.
  במקביל באמצעות בהונות חשופות. והוא גם ישיר:
  - בשם מולדתנו, קדוש! תן ללוחם להיות פשוט מגניב!
  והוא יתפוצץ בצחוק ויראה שיניים!
  ואז האולימפיאדה תפגע בך עם קליע כבד. היא בדיוק מה שאת צריכה, בנות - מיץ התפוחים הכי עסיסי!
  ושוב הבנות פרצו את ה-E-50, דפקו את המגדל וצחקו.
  אלנקה שלחה קליע, ריסק את ה-E-100, חודר דרכו. ומשתמשים באצבעות הרגליים החשופות. למה הילדה שרה:
  - לשבור את האויב!
  ואניוטה מחבטת ברגליה היחפות וחורקת:
  - הפריץ קפוט!
  ואז אוגוסטינוס יפגע. גם בצורה מדויקת מאוד ובאמצעות אצבעות חשופות, השתוללות:
  - היטלר גמור!
  ואז מריה תוסיף באגרסיביות רבה. זה ירסק את הפשיסטים ויחריק::
  - ומי שהקשיב, כל הכבוד!
  והוא יראה את לשונו!
  ואז האולימפיאדה שולחת קליע והורג יריבים.
  וגם באמצעות רגליים יחפות ושירה:
  - סך הכל אזל!
  ושוב הילדה תיקח את לשונה ותראה את זה.
  אז הם קוצצים...
  הגרמנים, לאחר חודש של לחימה מתחילת המתקפה, התקדמו מחמישים למאה קילומטרים, וספגו אבדות גדולות ואפילו אדירות. והאיטלקים באפריקה מצאו את עצמם לגמרי בתוך קלחת ומוקפים. החיילים שלהם מובסים באופן טריוויאלי.
  ב-21 במאי הורה אדולף היטלר לגייס לצבא כל מי שיכול לשאת נשק מגיל חמש עשרה עד שישים וחמש. הצבא הצארי ערך מילואים.
  כפי שהתברר, מטוסי דיסק גרמניים אינם כל כך מפחידים בפועל. נכון, מטוסים רוסיים יכולים לתקוף באילים. אך ניתן להימנע מכך, הודות ליכולת התמרון הגבוהה של כלי הרכב של צבא הצאר.
  ותקוותו של היטלר לנשק פלא בלתי פגיע לא התגשמה כלל.
  הצבא הצארי עדיין הגן על עצמו. קווי הגנה חזקים, חפורים מראש, הגנה חזקה. תן להיטלר להיגמר. אבל באפריקה אפשר להפעיל לחץ על בעל ברית איטלקי חלש יותר.
  אם הפיהרר לא היה מחליט לצאת למלחמה עם רוסיה הצארית, הוא ללא ספק היה נכנס להיסטוריה כמנהיג הגדול, ואפילו הגדול ביותר, של גרמניה. ולכן רצה השד לשלוט בעולם, ומה יצא מזה?
  בנות רוסיות הן המגניבות בעולם אחרי הכל.
  אולג ריבצ'נקו, כמו תמיד, נמצא בחזית הקרב. לא כדור ולא רסיס יכולים לגעת בו. הוא בחור קשוח ובחור מגניב.
  ילד במכנסיים קצרים ויחף, נגד הנאצים. ומשליך עליהם רימונים, ורץ בגשם עופרת.
  כן, חבל שקונדרטנקו המבריק לא שם, אבל יש מפקדים צעירים ומסוגלים. ביחוד, פילדמרשל ואסילבסקי, שבלט כבר במלחמת העולם הראשונה. והוא מפקד במרץ ובמיומנות.
  והפריץ, שנתקל בהגנה קשה, נתקע בה ללא תקנה. אבל הם עדיין מנסים לפרוץ.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה צוחק, חושף שיניים ושר:
  - מולדתי! מולדתי הקדושה!
  וגם כמו לזרוק רימון ברגליו היחפות.
  והנה נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה נכנסו לקרב. הן בנות מכשפות נצחיות, משרתות של האל הקדוש של המשפחה. הם לא תמיד נלחמים, אחרת רוסיה הייתה כובשת את כל העולם. אבל זה תמיד יעיל ובולט.
  בנות אוהבות להרוג: אלו בנות!
  ואיך הם יעברו דרך הפשיסטים, ואיך הם יפגעו בהם...
  ובאצבעות הרגליים החשופות הם זורקים דיסקים, הורגים את קראוטים.
  הנאצים מסתבכים וסובלים יותר ויותר אבדות. האסטרטג הגדול של וסילבסקי מציע להביס את הנאצים והאיטלקים באפריקה. אז לטנקים רוסיים, שהם זריזים יותר ובעלי יכולת תמרון טובה יותר, יהיה יתרון. ובאירופה, תנו לפשיסטים לברוח מזה. כדי שהם ימזו לחלוטין את המשאבים שלהם.
  הצאר ולדימיר קיבל את התוכנית הזו. וכוחות חדשים הועברו לאפריקה.
  אליזבת והצוות שלה לחמו בלוב, ניתקו יחידות איטלקיות. חם שם והילדה נראית טוב בביקיני. יש להם את הטנק הקונדרטנקו-6 החדש ביותר, שבו הלוחמים עוקפים את עמדות האיטלקים והפריצים ומביסים אותם בביטחון.
  אליזבת יורה על טנק מהאימפריה של מוסוליני הבן ואומרת:
  - מעיל פרווה וקפטן הולכים על פני הימים, על פני הגלים!
  וכמובן שהוא משתמש באצבעות הרגליים החשופות שלו.
  לאחר מכן, יקטרינה יורה. חובט במכונית גרמנית ושאג:
  - ברוסיה, הצאר ולדימיר הוא גיבור!
  אלנה מאחוריה, מכה את האקדח המתנייע של הפריץ ומצייצת:
  - הידד להיטלר למולדתך!
  ולבסוף, האולימפיאדה תשחרר את הקליע. זה ירסק את הקראוטים, ירסק אותם ויחריק:
  - התוצאה תהיה מעולה!
  והוא גם משתמש באצבעות הרגליים החשופות של הרגליים של ילדים.
  באפריקה, בסוף מאי ותחילת יוני, השיגו הכוחות הרוסיים הצלחות משמעותיות. הלחימה התפשטה לשטחי לוב ואתיופיה. ב-12 ביוני נפלה טריפולי. וב-15 ביוני, בירת אתיופיה נלקחה לתנועה. אז החיילים של מוסוליני הבן התחילו לשפוך. למרבה הצער, הוא לא היה מסוגל לפרנס את אביו.
  וגם תהילתו ככובש. אבל מוסוליני, לאחר שתפס חלק מהמושבות האנגליות והצרפתיות, ראה את עצמו כקיסר. אבל נראה שאי אפשר להתעלות על קיסר.
  אולג ריבצ'נקו נלחם בזמן שפיקד על הסוללה. וכל כך בגבורה, שהגרמנים איבדו מדי יום עשרות טנקים מאש שלו. הילד שלו אפילו זכה לצלב זהב נוסף. והם אפילו העניקו לו לבסוף את דרגת הסרן הראויה מזמן.
  בעבר, הוא לא הוקצה כי הוא נראה כמו ילד. אבל הילד גילה גבורה יוצאת דופן. והיכולת להילחם.
  ב-22 ביוני 1955, כוחות רוסים באפריקה כבשו סוף סוף את סומליה האיטלקית. וב-25 ביוני 1955 נכנעו שרידי החיילים האיטלקיים באתיופיה.
  צבא הצאר ניצח בביטחון. מיינשטיין, שנחשב למפקד הטוב ביותר של הרייך השלישי, כתב ביומנו:
  - הערנו את הדוב הגיהנום! עכשיו קורעים אותנו!
  עד סוף יוני ספגו הגרמנים אבדות כה כבדות עד שנאלצו להשהות את המתקפה באירופה.
  הצאר ולדימיר הורה להגביר את הלחץ באפריקה. קודם היבשת האפלה, אחר כך כל השאר - אמר המונרך המצטיין! ב-1 ביולי 1955 ניסו הגרמנים להתקדם בסקנדינביה. והם מיהרו לכיוון שטוקהולם, אבל נתקלו בהגנה צפופה מאוד. ונגרם להם נזק עצום.
  בתחילת יולי 1955 נכנסו כוחות רוסים לאלג'יריה הגרמנית.
  לוב כבר הייתה בשליטת רוסיה הצארית. ההתקפה והלולאות של ניז'ר יצאו לדרך.
  צוות הטנק של אליזבת נלחם בנאצים. חם מאוד והבנות אפילו הורידו את החזיות וכעת הן לובשות רק תחתונים בטנק Kondratenko-6. הם יורים במדויק על הפשיסטים.
  והם רוצים הישגים גדולים.
  רוסיה הצארית היא עדיין מדינה אוטוקרטית. ועדיין אין לה פרלמנט. ושהמהפכה לא קרתה, והדומא לא הוקמה. המלכים עצמם אינם רוצים להגביל את כוחם. אבל הפיהרר והדוצ'ה הם דיקטטורים. כלומר, יש מלחמה בין שתי מערכות עם משטרים אוטוריטריים.
  אבל עבור רוסיה הצארית זה טבעי יותר. ומתפתח קרב עיקש ומתמשך.
  אליזבטה לוחצת על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ויורה קליע. מגרגר לעצמו:
  - בואו נרסק את הנאצים לרסיסים!
  גם יקטרינה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ושחררה את הרוצח, מגרגר:
  - בוא נפיל את היטלר!
  ואלנה גם מכה, דופקת את הפשיסטים וחורקת:
  - נקרע אותך!
  וגם איך הוא חושף שיניים! והוא לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק ברגליו היחפות.
  ואז האולימפיאדה תהפוך אותך, וכמה מטופש זה יהיה. זה יפורר את כולם ויגרגר:
  - לעזאזל מעבר וצוות!
  אל תשכח ללחוץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות הרגליים החשופות. ולהביס את האויב.
  הלוחמים אכן אמיצים מאוד ונוצצים באופיים.
  אולג ריבצ'נקו, בינתיים, הדף מתקפה נוספת של הפריצ'ים ושר:
  - למולדת ולצאר ולדימיר - היהר!
  כן, בהיסטוריה האמיתית היה כזה שהכריז על עצמו קיסר רוסיה ולדימיר השלישי, ראש בית רומנוב. והוא באמת התחיל לשלוט רשמית ב-1938. ואז התגלה ולדימיר כמלך אמיתי ואחד גדול בזה! ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הוא צאר שיש לו כל סיכוי להיות הקיסר של כל כדור הארץ!
  לאחר הניצחון, או ליתר דיוק הדחת ההתקפה, החל אולג ריבצ'נקו לשחק קלפים עם הכפופים לו. ילד במכנסיים קצרים, בהיר שיער, שרירי מאוד וקרוע, שיחק עם הלוחמים האפורים. באופן מפתיע, אולג מבוגר מכולם. אבל הילד הזה חותך את עצמו.
  נזכר בפורט ארתור, ההגנה ההרואית שממנה הגיעה תהילתה של רוסיה. תהילה גדולה על זה...
  הילד האלמותי העיר:
  - כך נפתור את כל הבעיות שלנו! בקרוב יהיה רגע שבו אנשים לעולם לא יהרגו אחד את השני!
  החיילים והקצינים הסכימו:
  כמובן, מר מייג'ור! הם לא יהרגו!
  אולג הביט בסרט עם המדליות הרבות שלו. כן, יש כבר כל כך הרבה פקודות, למעט גנרלים יש אותן. וזה יהיה נחמד לקבל גם כותרת. נסיך, רוזן, דוכס!
  Duke Rybachenko - נשמע יפה!
  והילד קפץ גבוה יותר והסתובב בפטיפון.
  הגרמנים ניסו לתקוף, אך נהדפו שוב ונגרם להם נזק ענק בלתי הפיך.
  במהלך יולי השיג הצבא הרוסי הצלחות חדשות וגדולות באפריקה. בעוד כובד המתקפה של הצבא הצארי היה שם. לאלג'יריה יש הרבה מהנשק הרוסי הטוב ביותר. ועד סוף החודש הגרמנים מוקפים ונהרסים בקדירה.
  באוגוסט חדרו כוחות רוסים למרוקו. הבנות נלחמו נואשות על הטנק Kondratenko-6, פרצו לעומקו.
  מדי פעם היו דיווחים על כניעת גרמנים וכבשו ערים.
  קרבות התנהלו בניגריה ובמקומות שונים. הרוסים קיבלו גם מספרים, טכנאים ניידים יותר וגם את תמיכת האוכלוסייה המקומית, שהפשיסטים הגזעניים פנו נגד עצמם.
  אפריקה אכן התבררה כחוליה חלשה באסטרטגיה של היטלר ומוסוליני הבן.
  רוסיה ניצחה שם... ובספטמבר, משכו לאט לאט כוחות, הם עברו לנורבגיה. הנאצים ספגו אבדות אדירות. ואלנקה והצוות שלה רכבו על הטנק. הטנק החדש ביותר "Nikolai"-5 הוא כבד והראה את עצמו כמתקדם יותר מסדרת E.
  אפילו טנק חזק כמו ה-E-200 חדר האקדח של המכונה הצארית.
  אלנקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, שפשפה את ידיה בשביעות רצון:
  - אני מה שיכול לשבור את הוורמאכט!
  אניוטה גם לחצה על הכפתור באצבעותיה החשופות, חבטה במכונית הגרמנית ואישרה:
  - ננגב את הוורמאכט לאבק! על כוחו של הצאריזם!
  אוגוסטין המגניב ירה וצוח:
  - ואנחנו נחיה תחת קומוניזם!
  מריה הסכימה בקלות עם זה:
  - כן, תחת הקומוניזם הצארי!
  ובאצבעותיה החשופות היא לחצה על כפתורי הג'ויסטיק. ובאותו הזמן הוא יפגע וימחץ את האויב.
  ואז מרוסיה חורק:
  - בתואר מלא!
  והוא גם לוחץ על כפתור הג'ויסטיק באצבעות רגליו החשופות.
  כוחות רוסים כבר כיתרו את אוסלו. יש קרבות על כל שיח ובית.
  במרכז שוב דוחה הצבא הצארי את המתקפה הגרמנית. אולג ריבצ'נקו, כמו תמיד, נמצא בקו הקדמי ונלחם בביטחון. ארטילריה רוסית עובדת כמו שעון.
  הכל מדויק ונכון...
  באוקטובר, כוחות רוסים ניתקו סופית את אפריקה מאספקה דרך היבשה, ושחררו את מרוקו. הנאצים מצאו את עצמם במעין קלחת.
  אפילו ביבשת האפלה. היטלר רעד מזעם, אבל לא יכול היה לאכול שום דבר לארוחת צהריים.
  כן, הוא הגיע לרוס... החורף התקרב. אולג ריבצ'נקו, למרות העובדה שיורד שלג, עדיין רץ יחף ובמכנסיים קצרים. ובכן, ילד - מה שלא תיקח! ובחור חסר פחד לחלוטין.
  והוא זורק רימונים בבהונותיו החשופות.
  ושר:
  - תן לרוץ בצורה מגושמת,
  טנקים משוריינים דרך שלוליות...
  ויש מקלע על הגג -
  תותחן צ'בורשקה,
  מקלע תנין!
  שאקוקליאק נמצא בהתקפה!
  הילד המחסל זרקה רימון באצבעותיה החשופות, קורע את הנאצים ושר:
  ואני משחק עם דינמיט,
  לעיני העוברים והשבים!
  איך הקראוטים מתרחקים מהעטלפים!
  כולם שוכבים, ואני הולך!
  והילד באמת כל כך מצחיק! אבל הוא כבר בצבא יותר מחמישים שנה. ורק שטן קטן! גם אם הוא בלונדיני!
  אולג ריבצ'נקו שוב זורק רימון ברגל יחפה ושאג:
  - תהילה לצאר ולניקולס ולדימיר השלישי!
  וחשבתי שהם לא צריכים לבלבל את ולדימיר קירילוביץ' רומנוב עם ולדימיר פוטין! הצארים הגדולים של רומנוב הם משפחה מדהימה! אלה שהפכו את רוסיה לאימפריה הגדולה ביותר!
  ולא מפונק במזל כמו פוטין!
  אבל חיילים רוסים דוחים מתקפה נוספת.
  נובמבר מגיע. הנאצים אוזלים. אבל הם זורקים מילואים חדשות לקרב. כבר מסיימים אותם באפריקה. זה קשה לפשיסטים.
  אז הם מוציאים את כעסם על האסירים. הם נתקלו בניקולטה היפה. הם פשטו אותה עד לתחתוניה והובילו אותה בשלג הטרי של נובמבר.
  נערה עם ידיה קשורות, כמעט עירומה, עוברת דרך שלג, משאירה עקבות יחפות וחינניות. היא כל כך יפה. והגרמנים הולכים אחריה ומצליפים בה. והם הכו את עצמם ביופי, הם הכו אותם. דם זורם מגבו המפוספס.
  ניקולטה פשוט החזקה את שיניה חזק יותר. והוא מרים את ראשו בגאווה. ושערה האדום-נחושת מתנופף ככרזה פרולטרית.
  וגם רגליה היחפות הפכו לארגמן, אבל הילדה אפילו לא מרימה גבה.
  זה האומץ הפנומנלי שיש לה.
  למרות שהנאצים כבר לקחו אותו ותקעו אותו בחזהם החשוף עם לפיד. אבל גם אז הילדה רק נרעדה, אבל לא צרחה.
  יש לה אמונה כל כך גדולה...
  הילדה מושכת למעלה על המתלה והפרקים שלה מעוותים. ואז הם מדליקים אש מתחת לרגליהם היחפות. הוא מלקק את רגליה היחפות של היפהפייה. ובשלשלאות לוהטות הם מצליפים בגוף העירום של היופי.
  ניקולטה שרה בתגובה;
  אני צ'רנובוג, בתו של האל הרשע,
  אני יוצר כאוס, אני זורע הרס...
  אי אפשר להתגבר על גדולתי,
  רק נקמה זועמת בוערת בנשמתי!
  
  כילדה, ילדה רצתה דברים טובים,
  היא כתבה שירים והאכילה חתולים...
  קם מוקדם בבוקר
  כנפי הכרובים התנופפו מעליה!
  
  אבל למדתי מה זה רוע,
  מה בעולם הזה לא מאושר...
  למה אתה מתכוון, תגיד טוב?
  התאהבתי בהרס בלהט!
  
  והראתה את להט הילדותי שלה,
  איזו בת אלוהים נוצצת היא הפכה...
  נכבוש את מרחבי היקום,
  בואו להראות כוח, בעוצמה רבה!
  
  האב הגדול הזה בצ'רנובוג,
  הוא מביא כאוס, מלחמות ליקום...
  אתה מתפלל לסווארוג שיעזור,
  למעשה, אתה מקבל תגמול!
  
  אז אמרתי, אלוהים יברך,
  תן לכעס לבעבע בלב שלך...
  בוא נבנה אושר, אני מאמין, על דם,
  תן לרחם להתמלא עד אפס מקום!
  
  אני אוהב ערמומיות, רשעות והונאה,
  איך להונות את סטלין העריץ...
  לא ניתן יהיה להציג אותו,
  וכמה ערפל יש בעולם!
  
  אז היא הציעה לעשות צעד חזק,
  להשמיד את הרשעים במכה אחת...
  אבל התאהבתי באלוהים שחור מאוד,
  בכל העניינים, גם אלה וגם אלה שמעבר לקבר!
  
  איך התרגלתי לרוע?
  ובלב שלי היה זעם, מטריף...
  התשוקה לשמחה, הטוב נעלם,
  ברגע שהכעס חדר מהכן!
  
  אבל מה לגבי סטאלין - הוא גם רשע,
  אין פה דיבור על היטלר...
  ג'ינגיס חאן היה שודד כל כך מגניב,
  וכמה נשמות הוא הצליח לנתק!
  
  אז אני אומר למה לשמור דברים טובים,
  אם אין בזה שמץ של אינטרס אישי...
  כשאתה נקר, המוח שלך הוא אזמל,
  וכשהייתי טיפש, המחשבות שלי נעלמו!
  
  זה מה שאני אומר לעצמי ולאחרים,
  הגישו את הכוח כמו דיו שחור...
  אז נכבוש את מרחבי היקום,
  גלים יתפזרו ברחבי היקום!
  
  אנחנו נעשה את הרוע חזק כל כך
  זה יעניק לזעם אלמוות,
  אלה שחלשים ברוחם כבר התפוצצו,
  ואנחנו, האנשים החזקים ביותר, מאמינים בזה!
  
  בקיצור, נהיה חזקים יותר מכולם בכל מקום,
  בואו נרים את חרב הדם מעל היקום...
  והזעם שלנו יהיה גם איתה,
  בואו לקבל קריאה מלאה בגורל!
  
  בקיצור, אני נאמן לצ'רנובוג,
  אני משרת את הכוח האפל הזה בכל ליבי...
  הנשמה שלי היא כמו כנפי נשר,
  אלה שנמצאים עם האל השחור הם בלתי מנוצחים!
  המלחמה בין רוסיה לקואליציה של היטלר נמשכה. עד דצמבר גמרו החיילים הרוסים סוף סוף את האיטלקים, ואילצו אותם להיכנע באפריקה, וכמעט גמרו את הגרמנים שם. גם נורבגיה נוקה מהקראוטים.
  כעת יצא צבא הצאר למתקפה ב-25 בדצמבר. קרבות עזים פרצו. בחורף, הטנקים הרוסיים היו בעליל חזקים יותר. וחדר דרך הגנת האויב.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה רץ יחף ובמכנסיים קצרים דרך השלג, שר:
  - זהו הקרב האחרון והמכריע שלנו! נמות למען המולדת - החיילים מאחורי!
  טנקים רוסיים מהירים מאוד עם מנועי טורבינת גז. והפשיסטים לא יכולים לעצור אותם בקלות כזו.
  כאן "ניקולאי"-5 ממהר קדימה. יש בו חמש בנות ששרות בעליזות:
  - אף אחד לא יעצור אותנו, את העולם הרוסי אי אפשר להביס!
  והוא יתפרץ מתוך תותח! זה באמת יוצא מעולה! הבנות, למרות הקור, בביקיני ויחפות. והם יורים בעצמם ולא חושבים להפסיק.
  פשוט יש להם כוח פרוע, מטורף.
  אליונושקה אוהבת לא רק לצלם, למרות שהיא לחצה על כפתור הג'ויסטיק בבהונותיה החשופות והיכתה גרמנית, אלא גם לכתוב סיפורים.
  לדוגמה, היא כתבה איך ילדה הלכה רחוק כדי להציל חתלתול. במשך שלושים ושלושה ימים הלכתי יחף לאורך הכביש הסלעי, גרמתי לרגלי הרכות לדמם.
  ובכל זאת היא הצליחה למצוא את החיה. לשם כך הגשימה הפיה את משאלתה והילדה התחתנה עם הנסיך.
  אולם אליונושקה חשבה, מדוע היא צריכה בעל בצבא הרוסי? עדיף שתהיה חבורה של אוהבים. ועוד כסף והנאה. אחרי הכל, גברים הם כל כך שונים. ואיתם, כמובן, אתה חווה הנאה בדרכים שונות. מה עם הבעל? מהר מאוד תשתעמם ותשתעמם איתו!
  אבל הצעיר שרק מתחיל לגלות את עולם המבוגרים הוא הרבה יותר מעניין.
  ואלנקה יורה שוב, פוגעת ב-E-100 הגרמני.
  והיא מזיזה את רגליה היפות מאוד, כמו אלה של אלה יוונית עתיקה.
  ואז אניוטה יורה. גם עם בהונות חשופות. ומנפץ תותח גרמני.
  ואחרי זה הילדה אומרת:
  - יש הרבה אנשים חכמים ברוסיה, אבל הצאר ולדימיר הוא הטוב שבצארים!
  אוגוסטין ציין:
  - וניקולאי השני לא היה רע! הו, לא ידענו להעריך מלכים!
  מריה שרה, יורה לעבר הנאצים באצבעות רגליה החשופות ומחייכת:
  - אתה צריך לציית לרוסים, בלב טהור ובחכם יותר! ולתפארת ניקולס, הוא מלך המלכים הגדול!
  ומרוסיה שרה משהו... והיא גם שיחקה ברגליה היחפות...
  הכוחות הרוסיים מתקדמים. גם אולג ריבצ'נקו נלחם. הוא עדיין ילד בן עשר. כזה הוא המחיר לאלמוות. כן, אבל כמה טוב ועליז הוא מרגיש! יש לו כל כך הרבה אנרגיה וזרימת כוח רותחת.
  הילד זורק רימון ברגל יחפה וחורק:
  - אני נמר, לא חתול, עכשיו חי בי, לא לאופולד, אלא נמר!
  הנער-מייג'ור, כמו תמיד, בוער. הנאצים לא יכולים לעצור אותו.
  ב-1 בינואר, כוחות רוסים כבר פינו לחלוטין את שטחם מחיילים גרמנים ואיטלקיים ונכנסו לרשות הרייך השלישי.
  במקביל, יחידות רוסיות נכנסו למקסיקו. השנה החדשה 1956 הגיעה.
  אצל הרוסים זה התחיל בניצחונות חדשים. ב-7 בינואר נכנעו שרידי החיילים הגרמנים באפריקה. וכל היבשת השחורה הפכה לרוסית.
  כעת הבין הפיהרר הדיבוק שהוא דפוק לגמרי. והוא הציע משא ומתן לרוסיה.
  על כך השיב הצאר ולדימיר:
  - נדבר רק על הכניעה ללא תנאי של הרייך השלישי ואיטליה!
  איזה מילים חכמות! והמלחמה נמשכת. אולג ריבצ'נקו עומד כמובן בחזית המתקפה. כוחות רוסים נכנסו למזרח פרוסיה. קווי ההגנה כאן חזקים. אתה צריך להילחם כדי לפרוץ, ולא תתקדם מהר.
  אחד מאמצעי הפריצה היה האקדח המתנייע עם משגר הפצצות אלכסנדר-4. כלי חזק מאוד וקטלני.
  וגם בחורות יפות חוגגות כאן. הם משגרים קליעים באמצעות בהונותיהם החשופות על ידי לחיצה על כפתורי הג'ויסטיק. והם הורסים בונקרים ופילבוקס של האויב.
  בנות רצות באומץ בשלג - בשביל זה יש נשים רוסיות. והם זורקים את ההודים והסינים לקרב. אלה כבר ממש ממלאים את הגישות לתעלות בגופותיהם. אבל הם עדיין מצליחים לקחת את זה.
  הצבא הרוסי דוחף פנימה.
  עם זאת, האסטרטג וסילבסקי מעביר את המכה העיקרית לאיטליה - שהיא הרבה יותר חלשה. וכך חיילים רוסים זוכים בניצחון אחד אחרי השני.
  ינואר התברר כמוצלח מאוד. חיילים רוסים הפילו את האיטלקים והצמידו את האלפים. ובפברואר הם כבשו את ונציה. והם נכנסו ללורבנדיניה. הם גם לקחו את פוזנן. הגרמנים נסוגו. ב-2 במרץ נפל קלייפדה. כוחות רוסים התקדמו דרך פרוסיה המזרחית באיטיות, ההגנה הייתה צפופה מדי. היינו צריכים ממש לשרוף את השביל עם פגזים.
  אבל באיטליה קרסה חזית הפסטה. וכוחות רוסים מיהרו לרומא. ב-30 במרץ 1956 החלה המתקפה על הבירה האיטלקית. כך שילמו העם על השאיפות של משפחת מוסוליני.
  בירת איטליה, רומא, מותקפת. הלחימה עזה. למרות שהאיטלקים יותר ויותר מוותרים. כאן הבנות נלחמות מאוד יפות, גם בביקיני וגם יחפות. הלוחמים זורקים רימונים ברגליהם ומפילים את חייליו של מוסוליני.
  הבנות כאן יפות, וכמובן מאוד סקסיות. ועם השרירים של טיטאנים. והאופן שבו הם זורקים רימונים ברגליים יחפות פשוט מדהים.
  נטשה הולכת קדימה ויורה, בעודה נוהמת:
  - על ארץ המולדת היפה בלבי, אש הזוהרת שלי בוערת!
  זויה, יורה, שרה יחד:
  - בואו נפתח את הדלת להישגים! אמונתנו והמלך הם מונוליטים!
  ואז אורורה, בבהונותיה החשופות, הכלבה האדומה תשחרר את הדיסקים. והאיטלקים החתוכים נופלים.
  ואז סבטלנה שרה באגרסיביות וחושפת שיניים:
  - נהרוג את כולם! אנחנו נמחץ את כולם!
  הם זורקים דיסקים ברגליים יחפות וטוחנים את הפשיסטים. כך הגיע מוסוליני לידי הבנות. המתקפה באפריל של 1956 הייתה עזה ומאוד פיגורטיבית.
  והנה הטנקים נוסעים, עמודי אש גיהנומים מתפרצים מגזעיהם.
  הבנות מתקדמות וזורקות רימונים ברגליים יחפות. ואיך הם ירקו משהו עקוב מדם.
  והם יצחקו...
  נטשה שרה בלהט:
  - הצאר ולדימיר, הכה את היטלר בפניו!
  והוא יקרוץ בעיניו הספיריות. ילדה כל כך נפלאה.
  הבנות ממהרות בזעם פראי. הם פגעו במקלעים. הם מכסחים את האויב ומפזרים את הפשיסטים. ואז האולימפיאדה פועלת. ובידי החזקים, הגיבורה האישה מחזיקה להביור. והוא ייקח את זה וירביץ לך, אבל אז הוא יכה אותך.
  מהפשיסטים צ'יפים עפים לכל הכיוונים. והלוחמים יכולים לצחוק כמה שהם רוצים.
  ואז הוא ישיר:
  "מוסוליני יוכה!" הידידות שלנו היא מונוליטית!
  ושוב, כמו קריצה עם עיני ספיר! והוא יפגע בפשיסטים.
  מה רצית? רומא נכבשה בזמנו על ידי הסלאבים בהנהגתו של אטילה. ועכשיו הרוסים לוקחים את זה.
  אולימפיאס, שמטגנת את יריביה בחיים עם זורק קרן, שרה:
  - שמש זוהרת של תקווה,
  שוב הוא עולה על הארץ...
  הניצחונות של רוס כמו קודם -
  לוחמי הוורמאכט מוכים!
  
  נשר רוסי מעל פני כדור הארץ,
  פורש כנפיים, הוא ימריא...
  האויב יידרש לחשבון -
  הוא יובס - שבור!
  לאחר נפילת רומא החלו החיילים האיטלקיים להיכנע בהמוניהם. האימפריה של מוסוליני, השותף הצבאי הזוטר הזה של הרייך השלישי, נשרף.
  כוחות רוסים כבשו את נאפולי כמעט ללא התנגדות ונחתו בסיציליה. גם שם כמעט ולא נתקלו בהתנגדות. והיטלר היה היסטרי.
  עד סוף מאי, איטליה הושלמה. מאות אלפי שבויים נלקחו.
  בנות רוסיות שמו אותן על ברכיהן והכריחו אותן לנשק את רגליהן היחפות. הם חבטו בשפתיהם בצייתנות. חלקם, במיוחד גברים צעירים, עשו זאת בהתלהבות.
  הבנות גיגרו בשביעות רצון.
  הילד הנצחי אולג ריבצ'נקו הכריח את שבויו לנשק את רגליו החשופות והילדותיות.
  הם עשו זאת ברצון. הבנים היו נאים מאוד, שריריים ובלונדינים. נכון, הוא עדיין קטן מדי, והוא לא רצה לעשות משהו רציני יותר עם הנשים. אבל כשהעקבים המחוספסים מדגדגים בלשון - זה נחמד!
  אולג ריבצ'נקו תפס את הגנרל וקיבל פקודה נוספת. מה שהייתי די גאה בו.
  מוסוליני הבן נבגד על ידי הפמליה שלו, ורוסיה הצארית קיבלה ניצחון נוסף. אבל בנדיטו מוסוליני האב לא חי כדי לראות את הבושה שלו ואת קריסת הפשיזם באיטליה. עם זאת, אותו גורל ציפה לנאצים בגרמניה. כוחות רוסים יצאו למתקפה בתחילת יוני 1956. כיוון ההתקפה העיקרי היה אוסטריה.
  אליזבטה והצוות שלה על ניקולאי-5 נעו נגד הגרמנים. כוחות רוסים ביקשו להקיף את וינה.
  הפיהרר, כמובן, מצא את עצמו במצב קשה. רכושם של הגרמנים באפריקה, סקנדינביה ורוב ארה"ב אבדו. ועכשיו הקרבות מתרחשים אך ורק בשטח הרייך השלישי. מה שכמובן יותר לא נעים לגרמנים. גם חיילים רוסים נכנסו למקסיקו. ליידי גריי דה מונקה מפקדת על צוות טנק במדינה הזו.
  ואליזבטה מובילה את "ניקולאי"-5 ברחבי וינה. היריבה העיקרית שלו היא ה-E-50, שהמכונה של הצאר חודרת אליה כמו ספוג.
  אליזבת ירתה, משתמשת באצבעותיה החשופות כדי ללחוץ על כפתורי הג'ויסטיק.
  היא פגעה בטנק גרמני וצייצה:
  - אנו נותנים את ליבנו למען ניקולס רוס הקדוש!
  יקטרינה גם ירתה באצבעותיה החשופות ותיקנה את בן זוגה:
  - זה כנראה נכון יותר לומר ולדימיר!
  אליזבת ירתה שוב באמצעות בהונותיה החשופות וצייצה:
  - אבל בכל זאת, היה זה הקיסר ניקולאי, שנתן לנו את אוכלוסיית סין, שהפך את רוסיה לבלתי מנוצחת!
  ואכן, בחיל הרגלים שנשלח להסתער על עמדות הגרמנים, החזית הייתה סינית כולה. הם ממש זרקו עלינו גופות. אבל הם פרצו.
  בדרך כלל הרוסים לחמו במטוסים ובטנקים. חיל רגלים מורכב מסינים, הודים, אסייתים. יש הרבה סינים. בנוסף, ניקולאי השני בעל הראש הבהיר הכניס פוליגמיה תוך כדי רפורמה של האורתודוקסיה, וגברים סינים נוספים נשלחו לקרב. והרוסים לוקחים אלמנות ונשים סיניות לא נשואות כנשים.
  אסטרטגיה ערמומית.
  והסינים תוקפים, מתים ופורצים את ההגנות הגרמניות.
  אלנה משתמשת באצבעותיה החשופות כדי ללחוץ על כפתורי הג'ויסטיק וחובטת שוב בקראוטים.
  והוא שר:
  - למען רוס הקדוש', נילחם באומץ!
  אחרי זה הילדה תיקח את זה ותקרוץ. וחושף את שיניו הלבנות! והיא כל כך תוקפנית.
  ואז האולימפיאדה תחזור. והוא גם יכה אותך באצבעות רגליו החשופות וימחץ אותך.
  ואז הוא יצעק:
  - אני קוברה קטלנית!
  יש לציין שטנק ה-E-50 עלול להיות מסוכן. התותח שלו באורך 88 מילימטר עם אורך קנה של 100 EL הוא ירי מהיר, שנים עשר כדורים לדקה, ומדויק מאוד. פוגע לעתים קרובות בשריון ועלול לגרום נזק.
  לכן, הבנות מנסות לא לתת לטנק הגרמני הראשי להתקרב. במיוחד מקרוב, יכולת החדירה שלו עולה בחדות. והליבה של הקליע הגרמני היא או אורניום או טונגסטן. נכון, לאחר אובדן אפריקה ומרבצי אורניום בקונגו, כוחם של החיילים הגרמנים החל להתייבש.
  והבנות כל כך יפות ויחפות ומגניבות.
  הם שרים לעצמם בהתלהבות:
  - זורח כמו כוכב על כל העולם,
  דרך החושך של החושך חסר התקווה...
  הגיבור הגדול הצאר ולדימיר,
  לא יודע כאב ולא פחד!
  
  אויבים נסוגים לפניך,
  קהל האנשים צוהל...
  רוסיה מקבלת אותך -
  יד חזקה שולטת!
  בנות נלחמות, אתה לא יכול להגיד שום דבר נגדן. והרגליים שלהם כל כך חשופות ומסותתות. כשגרמנים שבויים מנשקים אותם, ברור שגם בנות וגם גברים אוהבים את זה. והלוחמים צווחים בשביעות רצון.
  והם חשפו את שיני הפנינה שלהם.
  אלו בנות כל כך מגניבות. ובאצבעותיה החשופות, אליזבת דופקת עוד פאשיסטית.
  אחרי זה הוא צועק:
  - תהילה למולדת הגדולה!
  וכך קתרין תירה. זה ידחוף טנק אויב, יהרוג את הפריצ'ים ויצרוק:
  - מוות לאויבים!
  ושם גם אלנה בועטת, משתמשת בהונותיה החשופות, לוחצת איתם על כפתורי הג'ויסטיק. והוא מצייץ:
  - למולדת בגדולה!
  ואז האולימפיאדה המצטיינת, גם היא בלונדינית, תשגר את הקליע. וכמו שהוא מצייץ:
  - לרוסיה הגדולה!
  והבנות מלאות התלהבות מוחלטת.
  הנה מגיע הטנק E-75. האקדח שלו חזק יותר: 128 מ"מ, והוא יכול לגרום ליותר נזק. בנוסף, לטנק הזה יש הגנה טובה יותר ושריון עבה יותר.
  אבל אליזבת היא כמו משוגעת. והוא ישחרר משהו קטלני, חודר מרחוק. וכל מה שנשאר מהגרמני הם חתיכות מתכת קרועים.
  והילדה תשיר:
  - יופי קדוש וחלום גדול!
  לאחר מכן תראה הלשון.
  טנקי E-75 גרמניים הפכו לאחרונה לנפוצים יותר. כעת יש להם אקדח עם קנה ארוך יותר, המאפשר להם להילחם בטנקים רוסיים, במיוחד הקלים שבהם. וזה הופך את הקראוטים למסוכנים יותר.
  אבל בנות סובייטיות אינן מתביישות מכך. והם מרסקים את קראוטים.
  והלוחמים עצמם, במיוחד בחום, בביקיני ויחפים. והם נלחמים בביטחון רב.
  הם מנצחים ללא יוצא מן הכלל.
  קתרין ירתה בנאצים ושרה:
  - אבל למען האמת! אני הורס את כל הקראוטים ללא יוצא מן הכלל!
  אלנה גם ירתה באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - נביס את כולם וכמובן!
  גם האולימפיאדה ניצחה את הנאצים בלי רחמים. היא כלבה בלתי מנוצחת כל כך.
  וגם בעזרת בהונות חשופות.
  נטשה והצוות שלה נלחמים על הטנק Kondratenko-6. המכונית הזו קצת יותר קלה, אבל ניידת יותר מהניקולאי. כמובן שעם פחות משקל, הקליבר קטן יותר והשריון מעט דק יותר. זה אומר שהסיכון למות גדול בהרבה.
  אבל הבנות, אני חייב לומר, לא נבוך בכלל. והם נלחמים כמו ענקי קרב.
  נטשה שרה, יורה באופן פעיל:
  - זה יהיה הניצחון שלנו!
  והוא לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיו החשופות.
  זויה גם יורה, משתמשת ברגליה החשופות וחורקת:
  - הצאר ולדימיר קדימה!
  וכל הבנות במקהלה נבחו:
  - תהילה לגיבורים שנפלו!
  לאחר מכן אורורה ירתה, הפכה את הטנק הגרמני ואמרה:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו!
  והיא גם נענעה את רגליה היחפות.
  ואז סבטלנה נכנעה, משתמשת בהונותיה החשופות, ונהמה בקצה ריאותיה:
  - הרוסים נלחמים בזעם!
  וכל הבנות קראו פה אחד:
  - אגרופו של החייל חזק!
  ושוב היפות ממהרות לקרב. הם יורים לעצמם בצורה מדויקת ומדויקת!
  אבל הצוותים של ג'יין מדהימים את המקסיקנים. הגברת גם מאוד חכמה ויפה.
  והבנות בצוות שלה יחפות ובביקיני. הם נלחמים בזעם פרוע ורגוע.
  ואז גרטרוד ירתה, משתמשת בהונותיה החשופות, וצייצה:
  - אני ילדה שתהרוס את כולם בשבריר שנייה!
  ואז מלניה פורצת לפעולה. והוא ישבור את הטנק הלטיני מרחוק.
  ואז מטילדה תבעט ברגליה באצבעותיה החשופות.
  והוא יצחק:
  - אני באמת ילדה נהדרת!
  ולוחמים מהמדרגה הגבוהה והזועמת ביותר. הם לא מרגישים חולשה או כעס.
  הם ידפוק אותך באותו אופן.
  וגם אלנקה נלחמת בביטחון רב.
  עד סוף יוני, וינה מוקפת. מכה מוחצת נפלה על גרמניה ויוקרתה. במקביל, מתקדמים כוחות רוסים לעבר האודר. הם משליכים את הסינים, ההודים והערבים לקרב. והם פורצים את ההגנות של הקראוטים.
  היטלר, כמובן, כבר בפאניקה. איך הבנות לחצו אותו לתוך טנקים ומטוסים.
  הנה אלבינה ואלווינה, שני טייסים רוסים. גם יחפים ובביקיני מפילים פשיסטים כמו אגסים עם מקל מענף. ולזוג הם ממש עושים ניסים כאלה.
  אלבינה הפילה חמישה מטוסים בפרץ אחד מהלוחם פיטר הגדול ושרה:
  - אנחנו דובי שמיים!
  אלווינה הפילה שישה מטוסים בפרץ אחד של נשר המלחמה שלה, וצייצה:
  - ואנחנו ננפץ את כולם!
  בשמיים, הזוג הזה כבר היה אגדי!
  הבנות זכו בשבע דרגות של צלב ג'ורג' הקדוש: צלב כסף, צלב כסף עם קשת, צלב זהב, צלב זהב עם בנק. וגם צלב זהב עם יהלומים, וצלב זהב עם יהלומים וקשת. והכוכב בדרגה הגבוהה ביותר של צלב זהב, עם קשת יהלום. פרס גבוה יותר - כוכב גדול של צלב זהב, עם יהלומים וקשת, הוקם די לאחרונה.
  אז הבנות יכולות להיות גאות בהישגיהן. ותמיד, גם בקור, הם נלחמו רק בביקיני ורק יחפים.
  בנות כל כך נפלאות.
  אלבינה ירתה ושרה:
  - על הניצחונות הטובים ביותר שלנו!
  אלווינה המשיכה:
  - תנו לנכדינו ולסבים להיות גאים בנו!
  הלוחמות הן באמת בנות מהמעמד האדיר!
  הם מרביצים לפשיסטים בשמיים ושרים:
  - תהילה לרוסיה, תהילה! הצאר ולדימיר שלנו הוא גיבור! יהיה כוח עם עלות השחר! קבור את היטלר באדמה!
  כמובן, ולדימיר קירילוביץ' רומנוב יכול להיות מרוצה מאוד מהלוחמים שלו.
  גם אם הם נלחמים, זה בצורה כזו שאתה לא יכול להרים נגדם חנית!
  ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הוא צאר שיש לו כל סיכוי לסיים מלחמות אחת ולתמיד!
  והפשיסטים נרעדים מהמכות של הצבא הצארי...
  וינה המוקפת נפלה במהירות. עד אמצע יולי הגיעו חיילי האימפריה הצארית לאודר בחזית רחבה. וקניגסברג נחסם לחלוטין.
  והגרמנים נסוגו מעבר לאודר. וניסו ליצור שם קו הגנה. הגן על עצמך היטב. אבל במחצית השנייה של יולי החלו חיילים רוסים בהתקפה על המבורג... הנאצים נכנעו לאט אבל בטוח.
  הלחימה הייתה עזה מאוד. כמה כפרים החליפו ידיים מספר פעמים. בקרבות השתתפו גם טנקים גרמנים חדשים מסדרת AG המתקדמת יותר - פירמידלית. הייתה להם הגנה טובה מכל הזוויות. אבל הצבא הצארי היה עדיף במספרים.
  ומספר רב של חיילי רגלים אסייתים מתו בחזיתות. אבל הם אפשרו לי לזוז.
  גם משאבי האנוש של הגרמנים התרוקנו. עד סוף אוגוסט הוקפה המבורג וגם מינכן נחסמה.
  הגרמנים איבדו שטח משמעותי. ולא היה להם במה להחזיק את עמדותיהם.
  אולג ריבצ'נקו לחם בשורות הקדמיות בשטחה של גרמניה עצמה. והילד הנצחי חייך כל הזמן והראה את שיניו הפניניות.
  ושם זרק רימונים ברגליו החשופות והילדותיות. טוב להיות ילד - כמה טבעי להיות בחום במכנסיים קצרים בלבד. ומכיוון שאתה בן אלמוות, אתה יכול גם להיות חצי עירום בחורף מבלי להסתכן בהצטננות.
  אז הילד שר:
  - יחף, רק יחף,
  תחת רעם יולי וקול הגלישה!
  יחפה, רק יחפה,
  קל לילד להיות קאובוי מגניב!
  והרב-סרן ממשיך להרוס לעצמו את הפשיסטים האלה. והם מתקיפים נואשות נגד.
  כבר ספטמבר... הגשמים מתחילים לרדת... החיילים הצארים, ממלאים את גופות הסינים, כבשו את מינכן והמבורג, ונעים לעבר אזור הרוהר. הדבר החשוב ביותר בתעשייה הגרמנית.
  והגרמנים נלחמים נואשות בחזרה.
  נטשה נלחמת על הטנק שלה ונוהמת:
  - זה יהיה קשה ביותר לנאצים!
  ולחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות הרגליים החשופות. והוא יורה פגזים על הנאצים.
  ואז זויה תסטור לך. וגם בעזרת בהונות חשופות.
  והוא גם ישיר:
  - רוס' זה מה שיש נגד היטלר!
  ואז אורורה תעשה מהלך אגרסיבי. וגם בעזרת בהונות חשופות:
  - בשביל הרוסית!
  ומאחוריהם סבטלנה תירה גם קליע רוצח. זה יחורר טנק גרמני ויחריק:
  - לצאר ולדימיר קירילוביץ'!
  והוא גם יראה את לשונו.
  הבנות השתוללו כאן.
  אלנקה על טנק כבד גם מוחצת את הנאצים. ומנצח אותם ממרחק רב.
  הלוחם שר:
  - חצי עולם הכפפתי בשדיי!
  והשדיים של אלנקה עם פטמות ארגמן.
  ואז אניוטה תבעט בך באצבעותיה החשופות. זה יטרוף טנק פאשיסטי ויחטוף:
  - אני נערת כוכבת! בספרי ההיסטוריה!
  והוא יחשוף את שיניו...
  ואז אוגוסטינוס יירה קליע רוצח. הוא יפורר את הנאצים וישרק:
  - שיהיה צבאנו החזק ביותר!
  והוא גם יזיז את הרגליים...
  ומריה תלך בעקבותיהם ותכה את הנאצים. הוא יסתובב את עצמו, כשהוא מקשקש באגרסיביות:
  - אנחנו בנות אגרסיביות גדולות!
  ואז מארוסיה ישחרר משהו רצחני והרסני ביותר על הנאצים. ובעזרת רגליים חשופות ונערות.
  ואז הוא שר:
  - אנחנו תבוסה מוחלטת של האויבים!
  ספטמבר עבר בקרבות קשים מאוד. הגרמנים תקפו נואשות. אבל באוקטובר, כשהגשמים התגברו, הצבא הצארי שוב השיג את היתרון. והיא החלה להתקדם לעבר הרוהר. לאחר תקיפה עזה, קניגסברג נפל. הנאצים קיבלו עוד סטירת לחי.
  ובדרום צרפת כיתרו כוחות צארים את טולון. אז לנאצים היה זמן רע מאוד.
  היטלר השתולל, אבל בזמן שהיה בברלין. עמדתו התבררה כחלשה.
  ברור שאף אחד לא רצה להקשיב למשא ומתן. אבל הנאצים תקועים כמו זבובים.
  בנובמבר, חיילי צבא הצאר נלחמו כדי לכבוש את רוב אזור הרוהר, ובכך למעשה שללו מגרמניה את בסיס הייצור העיקרי שלה.
  בדצמבר כבש הצבא הצארי את כל דרום צרפת ונכנס לספרד. ובחזית הגרמנית היא כבשה לבסוף את הרוהר. יתר על כן, נכבשו גם אדמות גרמניות אחרות. וגם הצבא הצארי נחת בדנמרק.
  היטלר השתולל כמו שטן בכלוב, אבל הוא לא יכול היה לעשות דבר.
  בחג המולד הקתולי, הכוחות המלכותיים נעו לכיוון פריז. למרות השלג והכפור, הצוות של נטשה היה יחף ובביקיני.
  הגרמנים נכנעו לעתים קרובות יותר ויותר. והצרפתים כלל לא רצו להילחם ברוסים.
  בזמן שניפץ סוללה גרמנית, נטשה העירה:
  - אז בעצם, על מה סמך אדולף הדיבוק כשהחל איתנו במלחמה?
  זויה בעלת השיער הזהוב העירה בהיגיון:
  - כנראה כי כשנכנס ללחץ ניפול כמו מטבעות מכיס חור!
  אורורה מעכה אגוז באצבעותיה החשופות. ואז היא זרקה אותו לפיה וציינה ברצינות:
  - ההיסטוריה מלמדת שהיא לא מלמדת כלום!
  סבטלנה לחצה על בהונותיה החשופות על כפתור הג'ויסטיק. היא דפקה עוד תותח גרמני וענתה:
  - בואו נהיה לוחמים גדולים!
  הלוחמים, כפי שאתה יכול לראות, נחושים באמת להילחם ולנצח.
  אולג ריבצ'נקו, ילד יחף, ממהר במכנסיים קצרים ועם פלג גוף עליון חשוף ושרירי. הוא אפילו מתנדנד ושואג:
  - ננצח את קראוטים! ננצח את קראוטים! ותבעט בתחת!
  ולילד יש שיניים לבנות ופניניות כאלה! רק קטלנית צעירה ובלתי מתכופפת.
  אולג ריבצ'נקו יורה תוך כדי ריצה. הורג פשיסטים ושר:
  - הרוח הרוסית היא כוחם של המלכים, הבס את קראוטים!
  הילד זרק רימון ברגל יחפה ושר:
  - ואלס רוסי, עלה השחר - בתפארת המלך!
  הוא באמת התגלה כבחור קרבי מאוד. והוא מנצח את הפשיסטים עד היום הראשון.
  והבנות נלחמות באופן פעיל. הנה מירבלה... גם טייס מהשורה הראשונה. אף אחד לא יכול לעצור אותה. היא מפילה את הקראוטים ושרה, חושפת שיניים:
  - ילדה משוגעת! הנה הסימן שלה!
  והוא ייקח וישגר רקטה!
  כן, ככה נשים כאן! כשבנות רוסיות נלחמות, שום כוח לא יכול להתנגד להן.
  מירבלה הפילה שבעה מטוסים גרמניים בפרץ אחד של חמישה תותחי אוויר, וצייצה:
  - הצאר ולדימיר קירילוביץ' הוא אלוהינו!
  והילדה טופחת ברגליה היחפות על הזכוכית.
  וגם אלבינה ואלווינה נלחמות בשמיים.
  הם היו גונבים כל כך נפלאים. יותר ויותר חשבונות חדשים נאספים. ובאותו הזמן הם שרים:
  - בשמים אנחנו שלמות! אנחנו אסים שלמות! מחיוך למחווה - מעבר לכל שבח!
  אלבינה הפילה ארבעה מטוסים גרמניים בפרץ אחד וצייצה:
  - הו, איזה אושר! איזו שלמות בקרב!
  אלווינה הורידה חמישה מטוסים גרמנים והמשיכה:
  - דע את השלמות בקרב! ואידיאלי מגניב!
  הלוחמים שרו במקהלה, הורידו את הפשיסטים:
  - בנות! בנות יותר מגניבות! בנות! בנות יותר מגניבות!
  הם הפגינו את הלהט התוקפני שלהם. למעשה, אף אחד מהאסים של היטלר לא נאלץ לרדת.
  אבל הפשיסטים, כמובן, נמצאים בלחץ פראי.
  היטלר נמצא בבונקר בברלין והוא מופצץ שם כמו ג'וק. מה הוא רצה? הפשיסט מספר אחד סיים! הוא יצא נגד רוסיה הצארית, ועכשיו הוא עצמו נמחץ כמו ג'וק.
  הצאר ולדימיר קירילוביץ' לוקח בימים אלה הפסקה מהחורף על חופי האוקיינוס ההודי. בנות יפות מגזעים ולאומים שונים רוקדות מולו.
  עם זאת, למלך לא אכפת לצפות בקרבות גלדיאטורים. למשל, שתי בנות נגד שתי יפהפיות.
  הם נלחמים עם חרבות פלסטיק כדי לא לפגוע אחד בשני. עם זאת, הם נלחמים נואשות.
  אלה הלוחמים. יש חילופי מהלומות זועמות. שתי בלונדיניות ושתי ג'ינג'יות...
  הצאר ולדימיר שאל את פילדמרשל וסילבסקי:
  - מה הדבר הכי קשה במלחמה עם הגרמנים?
  השדה מרשל ענה בכנות:
  - לצבור בטחון! רק בהתחלה, כשהאויב התחיל להתקדם, הרגשתי אי נוחות. ועכשיו התחלנו לנצח והכל ברור לגבי אויבינו! - פילדמרשל ואסילביץ', האסטרטג הגדול הזה, שתה יין.
  ולדימיר קירילוביץ' ציין באופן הגיוני:
  - קשה מאוד לנצח כל הזמן! אבל הראינו את עצמנו מסוגלים להרבה! ועכשיו יהיה זמן, וכל העולם יהיה שליו!
  פילדמרשל וסילבסקי אישר:
  - אני מאמין בזה!
  לבנות היו חבורות על גופן העירום ונראו עצבניות ביותר.
  הם נלחמו, כמובן, לא כמו בתקופת רומא העתיקה - הם ניסו לא לגרום נזק רב לעצמם. אבל הם פעלו באופן אקטיבי.
  בינתיים, הלחימה נמשכה. בינואר, כוחות הצאר כבשו את פריז תוך כדי תנועה. גם בירת דנמרק, קופנהגן, נכבשה. הכוחות הגרמנים נחלשו. הרוסים המשיכו להתקדם לתוך גרמניה עצמה. הפריץ נלחמו נואשות, אבל כוחם נשבר.
  אולג ריבצ'נקו, הילד האלמותי הזה קפץ יחף בשלג ומיהר להתקפה לפני כולם, לחלוטין ללא חשש מאש. ותוך כדי שריקה:
  - מי רגיל להילחם על הניצחון,
  הוא בהחלט יביס את אויביו...
  הוא צוחק בעליצות וישיג הרבה,
  והיטלר יקבל מכות חזקות!
  והרגל היחפה של הילד זורקת רימון! והוא חושף את שיניו הפניניות והגדולות מעבר לשנים שלו. כן, כבר יש לו פה כמו זאב. זה יכרסם דרך כל גרון.
  ובנות על טנקים עוברות מדרום לצפון גרמניה. הם עומדים לצאת לים. ורק האדמות שליד ברלין ופומרניה יישארו אצל הקראטים.
  נטשה, שדפקה טנקים פשיסטיים, העירה:
  - ומלחמה היא כיף בדרכה!
  זויה, לאחר שהכתה את הנאצים, הסכימה:
  - הכי טוב שיש! במיוחד כשאנחנו מנצחים!
  אורורה, ירתה באצבעותיה החשופות, אמרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי ביקום, רק לא צריך קצת...
  והילדה הג'ינג'ית תצחק כל כך חזק!
  הלוחמים מתעוותים בשמחה ובזעם מטורפים. והם מרסקים את הגרמנים.
  במקביל, הכוחות הצארים מתקדמים ברחבי ספרד וכבר מתקרבים לסביליה.
  אולגה בשריון יורה לעבר הגרמנים וכוחות המשטרה.
  הספרדים המקומיים כמעט ולא נותנים התנגדות. מדינה נוספת נופלת מתחת לגרזן של רוסיה.
  אולג ירה ושר:
  - אירובטיקה, זה יהיה בושה על בש!
  ובן זוגה אליס צייצה:
  - גדולתם של הרוסים הוכרה על ידי הפלנטה,
  הפשיזם נמחץ במכת חרב...
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  הבה נעמוד בצאריזם הקדוש הגדול!
  והבנות יסטרו וילחצו את אצבעותיהן החשופות על הג'ויסטיק.
  המלחמה בין האימפריה הצארית של ולדימיר קירילוביץ' רומנוב לגרמניה הפשיסטית נמשכת.
  חיילים רוסים שחררו כמעט לחלוטין את צרפת מהמוני נאצים. פברואר 1957... הצבא הצארי משחרר את פורטוגל.
  ב-23 בפברואר התאחדו יחידות רוסיות מדנמרק וגרמניה עצמה.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה, מתיז בבוץ ברגליו היחפות. רס"ן הילד צועק לעצמו בראש מעייניו:
  - תהילה לצאר הרוסי ולדימיר השלישי! אני כורת את היטלר, אני אמדוד אותו בשוט!
  והילד שוב צורח וזורק דיסק מחודד בחדות באצבעותיו החשופות. וזה יכה את הפשיסט בגרון. ואז הוא זורק בומרנג ברגלו החשופות והילדותיות, ומיד חותך את גרונם של חמישה קראוטים.
  כן, הרעיון הרע של היטלר לתקוף אימפריה כזו.
  נטשה והצוות שלה מסיימים את הגרמנים האחרונים בפורטוגל. הטנק שלהם הוא בלתי נמנע בהרס.
  והם גם לוחצים על כפתורי הג'ויסטיק בבהונותיהם החשופות, מבצעים הרס זועם.
  זויה ירתה, ריסקה את התותח הגרמני ושרה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  אורורה, באמצעות בהונותיה החשופות, בעטה בנאצי וצייצה באדישות:
  - אלוהים תשמור על המלך!
  סבטלנה גם דפקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - ריבון חזק!
  בנות מנצחות את הפשיסטים. אבל אז הופיע טנק היטלר חדש "עכבר"-4. דגם חזק מאוד - במשקל שלוש מאות טון, ואקדח 310 מ"מ. הוא יכול לחדור למרחקים ארוכים, אבל יש לו שריון כל כך עבה שהטנק Kondratenko-6 לא ייקח אותו מכל זווית.
  נטשה מצווה:
  - בנות, עלינו להתקרב ולנעוץ אותו בחלק התחתון של הצד, בין הגלילים - זה הסיכוי היחיד שלנו!
  זויה חבטה בתותח הגרמני בבהונותיה החשופות ושרה:
  - הגורל נותן לך את ההזדמנות האחרונה, אבל מהרו! בגשם, ברד ושלג!
  אוגוסטינוס גם טפח וצייץ:
  - הזדמנות אחרונה, הגורל נותן לך! יחי ההליכה והריצה היומיומית!
  וגם עם בהונות חשופות, ואיך זה יתפתל. והוא ירסק את הפשיסטים.
  סבטלנה שאגה:
  - לגבולות חדשים ולניצחונות מרהיבים!
  הטנק הרוסי מיהר, תפס תאוצה. והבנות ייקחו את זה וישירו:
  - ריבון חזק, עידן מפואר ביותר, צאר אורתודוקסי, מלכות לתפארת, לתפארתנו!
  ושוב הם האיצו, והתרחקו מטיל כבד שנשלח מהאקדח שהיה ל"מאוס"-4 הגרמני. הבנות צווחות:
  - בואו לא נתכופף על קרן האיל! כדי שאתה היטלר - תמות!
  והטנק שלהם מאיץ. זה כמו מתאגרף קטן שתוקף מתאגרף גדול. אבל כמובן שהסיכוי הוא חמישים וחמישים.
  נטשה, שהתבוננה בתנועת הטנק, זכרה איך התאגרפה עם גבר בזירה. היא החטיאה אגרופים והוכה, אבל היא החזיקה מעמד. ואז היא פרצה בביטחון. והיא קלטה את התנועה המתקרבת של האויב, והיכתה אותו בסנטר. נדפק!
  היא קיבלה אלף רובל זהב. ילדה כל כך לוחמת. אם הוא נותן, הוא ייתן!
  נטשה נענעה את רגלה החשופה ושרה:
  - זה לא הקרב האחרון, אבל הוא מכריע! לתפארת המולדת, למולדת ולכבוד!
  ואז הטנק שלהם חומק על הצד ושולח פגז... זויה השתמשה גם באצבעות הרגליים החשופות שלה, ילדה זהובה כזו, וזריזה כמו קוף. ו"עכבר"-4 החל להתפוצץ. הפגזים שלו התפוצצו בבירור. ואז המגדלים ייקרעו, והיא תעוף גבוה באוויר!
  הבנות צועקות פה אחד:
  - ניצחון! ניצחון מגניב!
  ועוד טנק ברשימה שלהם!
  ב-1 במרץ 1957 החלו כוחות רוסים לחצות את האלבה. נראה שדורכים על היטלר.
  הילד אולג ריבצ'נקו, יחף, עם רגלו של ילדו, זרק רימון, הטביע טנק פאשיסטי וצעק:
  - לגבולות חדשים ובלתי מתכופפים!
  צוות הטנק של אלנקה פונה מזרחה. מערב גרמניה וצרפת כבר שוחררו. רק האדמות שבין האודר לאלבה נותרו בשליטה נאצית. ובכן, גם בריטניה ואירלנד. הכוחות האחרונים של הנאצים נמצאים שם.
  אלנקה, יורה לעבר הסוללות הפשיסטיות, אומרת:
  - צארביץ' ניקולאי,
  אם אתה צריך למלוך...
  לעולם אל תשכח -
  הצבא נלחם בגבורה!
  ועכשיו נשלחת עוד פגז ברגליים יחפות. והוא נפל לתוך אקדח פריץ.
  אניוטה יורה גם באצבעות רגליים חשופות. הוא מכה את הפאשיסט ושואג בכל ריאותיו:
  - אני מסוג הילדות שגורמות להיטלר להקיא!
  לאחר מכן, ציפורני אוגוסטינוס הלוהטות. היא גם שטן קטן יורה חד, ושואגת:
  - לשערי הגיהנום!
  ומשתמש ברגליים יחפות.
  מריה יורה מאחוריה. באותו אופן שהוא לוקח אותו ומכה בו, וצווח:
  - איש לא יעצור אותי, הנמרה, איש לא ינצח את הילדה היחפה, ואני אהיה מכות בכל מקום!
  ואז האולימפיאדה תתפוצץ. והוא ידפוק טנק גרמני, יקרע את הצריח שלו כמו כובע פטריות.
  ומקשקש:
  - לגבולות חדשים ומגניבים!
  והוא יראה שוב את לשונו!
  הבנות פשוט דוחפות את עצמן ומתקדמות נואשות. והפשיסטים טובעים תחת מכותיהם.
  ב-2 במרץ 1957 נכנעו הכוחות הנאצים האחרונים בפורטוגל. התברר ששחר הפאשיזם בפתח. ליתר דיוק, האם השחר? שקיעה סיוט!
  והחיילים הרוסיים מתקדמים. הגרמנים זורקים יותר ויותר את נשקם ונכנעים.
  הם נופלים על הברכיים. בנות רוסיות וסיניות מנשקות את רגליהן היחפות.
  זה נראה כל כך מגניב ומגניב. ואת הפשיסטים קוצצים וקוצצים.
  הצוות של נטשה כבר על הרכבת היוצאת להילחם צפונה, עם הקראוטים.
  הבנות יושבות בתא שלהן. הם משחקים קלפים על ידי החזקתם באצבעותיהם החשופות.
  נטשה ציינה:
  - זה מעניין, כשניקח את ברלין, מה הלאה?
  זויה ענתה בביטחון:
  - הבאה תהיה לונדון!
  אש אורורה צחקקה ושאלה שוב:
  - ואז?
  זויה אמרה בהחלטיות:
  - אמריקה הלטינית תהיה שלנו! לא נעמוד על טקס עם הנאצים!
  סבטלנה הסכימה עם זה:
  - ברור שלא נעשה! בואו לכבוש את כל העולם!
  נטשה אישרה בהתלהבות:
  - ואז יהיה שלום, בכל העולם!
  הבנות שרו במקהלה, והלחינו תוך כדי;
  תהילה לרוסיה הגדולה של הצאריזם,
  איפה ולדימיר יושב על כס המלכות...
  נמחץ את המוני הפשיזם הרשע -
  תהילה לצבא ולמונוליט מאיתנו!
  
  הלבבות התחממו באמונה גדולה,
  אמא אדמה שלנו מכל הלב...
  אנחנו בניו של הצאר ניקולס,
  והם לא מתו עליו לשווא!
  
  המולדת שלנו, אתה יקר מכל דבר אחר,
  בואו נזרוק זיקוקים מכונפים ושמימיים...
  אתה גם נלחם בארץ המולדת,
  ובכן, תן לנאצים כולם למות!
  
  היטלר רצה להשיג את האדמות שלנו,
  והכלב המרושע ניסה להתנקש בחיי המלך...
  אבל אנחנו ממהרים, אנחנו לא מקבלים את זה,
  אז הפאשיזם תקף אותנו לשווא!
  
  המלך הוא שליט אדיב וחכם,
  נשר הרים ממריא מעל כדור הארץ...
  ולדימיר יהיה שליט ההמון,
  החברות שלנו היא כמו מונוליט פלדה!
  
  בואו נדפוק את התמיכה מרגליו של הפריץ,
  ניתן להיטלר להיחנק בחבל...
  נמסור הוצאות להורג אכזריות לבושה,
  מי מתנהג כרשע על כדור הארץ!
  
  כוח מלכותי וחוכמה מלכותית,
  הוא ישמיד את הפשיסטים ללא מידה...
  תאמין לי, היטלר עשה משהו ממש טיפשי,
  ועכשיו החיים שלו כמו חוט!
  
  אז כבד את המלכים הגדולים,
  אין רומנובים קרירים יותר על פני כדור הארץ...
  בקרב הנאצים, הכו את הלבבות,
  לפתוח את הדרך להישגים ולחלומות!
  
  
  פיטר הגדול לקח אותנו לים,
  אלכסנדר כבש את פריז...
  כן, לפעמים קרה צער,
  אבל רוסיה הייתה מוגנת על ידי כרוב!
  
  הכל יפה אצלנו,
  גם בנות וגם בנים, תאמינו לי...
  המלך שולט, אתה יודע בצדק -
  גם אם חיה רעה נוהמת על הסף!
  
  אין גבולות, תאמין בשלמות,
  בקרוב יהיו מלכי הקומוניזם...
  בואו נפתח את הדלתות לאושר,
  הפשיזם הארור נהרס!
  
  עבור רוסיה, אבן הדרך לא נקבעה,
  תאמין לי, אנחנו נביס את האויב...
  הבנות יחפות, כאילו בספרטה,
  ובכן, הצאר ולדימיר שלנו לבד!
  
  אנו מאמינים ברוד - האל הגדול,
  מה יצר את הסלאבים המושלמים...
  אנו נלחמים למען כבוד וחירות,
  אנחנו מכים בנאציזם!
  
  אתה משפחת רומנוב הגדולה ביותר,
  תמיד ישלוט ברוסיה...
  מלך גדול, הטיסה הגבוהה ביותר,
  השטן לא ישבור את הנשר!
  
  לאהבה לרוסיה הגדולה,
  אנחנו שולחים חיילים לקרב...
  אנו מפארים את פני הקדושים מהסמלים,
  אחרי הכל, כל לוחם הוא גם מלך!
  
  הלב שלנו בוער עבור ארץ המולדת,
  אנחנו הבנות קשוחות בקרב...
  אנחנו נפתח את הדלת לחלל, דע
  ואני אהרוג את אדולף כמו כלבה!
  
  נשאר רק קצת זמן עד לברלין,
  ניכנס, נושאים את תהילת המלכים...
  הזקנה לא מאיימת עלינו, הבנות,
  תאמין לי, לא נשפך מים!
  
  בואו נקבור את אלה הרעים והשפלים,
  הדרקון יובס במפתיע...
  ויש לנו אייקונים מוזהבים,
  רודנובריה היא חוק נצחי!
  
  
  
  
  טורקיה נכנסה למלחמת העולם השנייה
  ב-1 בספטמבר 1942 נכנסה טורקיה למלחמה נגד ברית המועצות. הסיבה ברורה - הצמא לנקמה על תבוסות קודמות, והרצון לכבוש את באקו. בנוסף, שיחקה תפקיד גם הדיפלומטיה הגרמנית, שהבטיחה הרים של זהב לעות'מאנים. בכל מקרה, הטורקים החליטו שאין טעם לחכות יותר, ושהם לא אוכלי נבלות, אלא יכולים גם להספיק להילחם.
  כתוצאה מכך, שלושים דיוויזיות טורקיות תקפו את טרנסקוואזיה הסובייטית.
  תוך מספר ימים הם כבשו את באטומי והצליחו להקיף את ירוואן.
  בתגובה, נאלץ סטלין למשוך חלק מהעתודות המתעוררות ולהעבירן לטרנס-קווקזיה.
  הפיקוד הסובייטי נאלץ לדחות את המתקפה בסטלינגרד. הגרמנים, בתורם, הצליחו להשיג יותר בכיוון הקווקזי ולקחת את אורדז'וניקידזה וגרוזני. ורק על ידי נסיגה אל ההרים הצליחו הכוחות הסובייטים לעצור את הנאצים.
  במקביל, הבריטים דחו את מבצע לפיד, מחשש לערב את טורקיה בפעולות איבה נגד בריטניה.
  עד סוף דצמבר 1942, בכל זאת כבשו הנאצים את סטלינגרד. הם התיישבו שם. הכוחות הסובייטיים התקדמו, אך ללא הצלחה במרכז - מבצע רז'ב-סיכוב התברר כיקר מדי. עם זאת, הפיהרר עדיין הכריז מלחמה מוחלטת, מכיוון שלרייך השלישי לא היו מספיק משאבים.
  בפברואר אסף הצבא האדום את כוחותיו וניסה לתקוף את הגרמנים מאגפי סטלינגרד. אבל הנאצים כבר הצליחו לאגד את כוחותיהם והיו מוכנים להדוף את המכות.
  גם מבצע לפיד החל בפברואר. גם הגרמנים היו מוכנים, ואחרי שבועיים של לחימה עזה, הם עצרו את הבריטים.
  האמריקאים עדיין לא נחתו בקזבלנקה ובתוניסיה. הלחימה באפריקה שוב פסקה.
  היטלר עוד צבר כוחות... בחודש מרץ ביצע הצבא האדום בפעם השלישית את פעולת רז'ב-סיכוב, הקרבות נמשכו חודש שלם, ללא הצלחה יתרה.
  ביוני אספו הנאצים כוח ונעו לאורך הוולגה בניסיון לנתק את הכוחות הסובייטיים בקווקז ולהגיע לים הכספי.
  טנקים גרמנים חדשים השתתפו בקרבות: "נמר", "פנתר", "אריה".
  כמו גם האקדח המתנייע "פרדיננד".
  הגרמנים היו חזקים יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, לא מוכים, ועם חיילים טריים.
  ארצות הברית למעשה לא הפציצה את הרייך השלישי, מה שאיפשר להגביר את ייצור הטנקים והתותחים המתנייעים. וגם להשיק את סדרת "אריה". עם זאת, המיכל התברר כיקר וכבד מדי, לעתים קרובות הוא התקלקל ונתקע. אבל שריון הצד העבה שלו בשיפוע 100 מ"מ הפך את הרכב לרכב פורץ דרך טוב. היתרון של טנק לב היה התותח החזק שלו, אבל החיסרון היה במשקל של תשעים. מה שהפחית את הניידות של המכונית.
  הקרבות הראו שהטנק הזה עדיין יכול לעשות משהו על קרקע ישרה.
  שריון הצד של הפנתר התברר כחלש, מה שהגדיל את ההפסדים. הנמר הוכיח את עצמו כטנק פורץ הדרך היעיל ביותר. דפנותיו כוסו בשריון 82 מ"מ, מה שהפך את ארבעים וחמישה לחסרי אונים.
  הגרמנים התקדמו לאט יחסית. ההנהגה הסובייטית כולה ציפתה בדיוק לאופציה כזו, והתכוננה, העלתה חיילים.
  נכון, בניגוד לבליטת קורסק, הפשיסטים הרבה יותר חזקים ובטוחים בעצמם.
  והשטח נוח יותר להתקפה מאשר להגנה. ולקראוטים יש גם יותר מטוסים, טנקים וחיל רגלים. וזה לא קל לספק חיילים סובייטים מעבר לוולגה.
  אז הנאצים, שפרצו את קווי ההגנה, התקדמו. השגנו הצלחה אחרי הצלחה.
  לאחר שלושה חודשים של לחימה עיקשת, הגענו לים הכספי.
  סטלין, שמצא את עצמו במצב קשה, רצה להתחיל במשא ומתן לשלום. מאז התברר שאי אפשר להכיל את הקווקז. אבל קשה מאוד להגיע להסכם עם היטלר. הפשיסטים דורשים יותר מדי. ואם תיכנע להם, הם יאכלו אותך. מה עם הפסקת האש? היטלר לא רוצה את זה כאן. וכמובן בעלי ברית הם פסיביים. הם חוששים לעכב את החלוקה הנוספת.
  בני הזוג פריץ נעו לאורך חופי הים הכספי. ואז, לבסוף, הם התאחדו עם הטורקים. איזו שמחה זו הייתה!
  נערות גרמניות יפות הכריחו אסירות סובייטיות לנשק את רגליהן היחפות. הם עשו זאת בצייתנות. והם הכו את עקביהם החשופים.
  כך בוצע הלכידה. והגרמנים פירקו את היחידות הסובייטיות מנשקם.
  ואז סטלין הציע לפיהרר שלום - הסכים לוותר על כל הקווקז, ואפילו על לנינגרד וקארליה. בנוסף לשלם מאה שנים של פיצויים.
  הפיהרר, לאחר שחשב מעט, קיבל את ההצעה והשלום נחתם ב-7 בדצמבר 1943.
  בעלות הברית לקחו את זה כבגידה! והם הטילו סנקציות נגד סטלין וברית המועצות!
  והתעמולה הסובייטית הציגה את הכניעה בפועל כניצחון גדול. הם אומרים כי לאחר שננטשו על ידי בעלות הברית, הם שמרו על המדינה הסובייטית ומוסקבה מעולם לא נכבשה.
  והנאצים, כמובן, פתחו במתקפה מהקווקז למזרח התיכון וחיזקו את הקבוצה של רומל. עד סוף מרץ 1943, כל המזרח התיכון ומצרים נתפסו על ידי כוחות פשיסטיים עדיפים. בנוסף, הקרבות הראו שהפנתר נלחם בהצלחה נגד הצ'רצ'ילים והקרומוולים האנגלים, אך האחרונים לא יכולים לחדור אליו חזיתית.
  בנוסף, הגרמנים הוקשו בקרבות עם הרוסים, וניצחו בקלות את הכוחות הבריטיים הקולוניאליים.
  באפריל עברו הנאצים לסודן. ולבסוף הם כבשו את גיברלטר, החלו את הכיבוש של מרוקו. צ'רצ'יל גם ניסה לבדוק את המים למען השלום. אבל היטלר, לאחר שנתן לעצמו יד חופשית במזרח, אמר לא!
  והנאצים עברו ברחבי אפריקה. הם התעכבו יותר בגלל התקשורת המורחבת, הכבישים הגרועים או היעדרם המוחלט, האקלים הקשה והמרחקים העצומים.
  למרות זאת, הגרמנים התקדמו. והם נעו לאורך היבשת האפלה. אם כי, כמובן, הטנקים שלהם, במיוחד הנמר-2 והאריה, היו די איטיים בג'ונגל. אגב, הגרמנים הציגו בסדרה שלהם גם "פנתר" קל, במשקל עשרים ושש טון, שהיה הכרחי מאוד למלחמה באפריקה.
  כפי שהראו פעולות קרב, לטנק כזה, לעומת זאת, לא היו יתרונות בסיסיים על פני ה-T-4, למעט מנוע חזק יותר, אך גם לוחות שריון משופעים.
  לקראת סוף 1944 רכשו הגרמנים את התותח המתנייע E-10, ששקל שנים עשר טון, בעל צללית נמוכה מאוד ושריון משופע מאוד. מכונה כזו היא באמת הכרחית עבור אפריקה.
  במיוחד אם בנות נלחמות על זה. והבנות בדרך כלל סופר וקלאסיות.
  גרדה ושרלוט נוסעות בג'ונגל ומשמידות את הבריטים והאמריקאים. אלה באמת הבנות שאתה צריך! אתה אפילו לא יכול למצוא מגניבים יותר במאה הקילומטרים הבאים של הטריטוריה. בנות אוהבות להרוג - אלו בנות מגניבות!
  אז הם תפסו את הלוחמים השחורים והכריחו אותם לנשק את הרגליים היחפות של היפות. זה גם ברור מיד - גניבה חמורה! והם נלחמים למען עצמם, חובטים מכוניות אנגליות ממרחק רב.
  האקדח המתניע שלהם כבר מתקרב לפרטוריה, בירת דרום אפריקה. הבנות יורות לעצמן, חודרות את הצ'רצ'יל בליבת טונגסטן ושרות:
  - באפריקה יש כרישים, באפריקה יש גורילות, באפריקה יש יותר תנינים! הם ינשכו, ירביצו ויעלבו אותך! ילדים לא יוצאים לטייל באפריקה! באפריקה יש שודד, באפריקה יש נבל, באפריקה יש את ברמלי הנורא! הוא ינשך, ירביץ ויעליב אותך! ואת הבנות שלו צריך לקרוע!
  בפברואר 1945 נפל המעוז האחרון של הבריטים באפריקה באי מדגסקר.
  אז עכשיו בריטניה איבדה את רגלה גם שם. במקביל כבשו הגרמנים גם את איראן וגם את הודו. הם הראו את כוחם הפנומנלי.
  ובמאי 1945 ביצעו הנאצים נחיתה בבריטניה. לאחר שלושה שבועות של לחימה עיקשת, לונדון נפלה. חודש לאחר מכן, אירלנד נכבשה.
  ביבשה הייתה רגיעה זמנית, אבל בים נמשכה המלחמה. ארצות הברית נותרה לבדה מול הרייך השלישי, בעלות בריתה ויפן. אבל לעת עתה, אמריקה נמצאת מעבר לים, ואתה לא יכול לקחת את זה כל כך בקלות.
  ברייך השלישי הונהגו גיוס עובדים אוניברסלי, וייצור המטוסים והספינות החל לגדול.
  נבנו גם אוניות קרב וגם נושאות מטוסים. וכמובן שמלחמת הצוללות הייתה בעיצומה. ואז לא היו רחמים על אף אחד מהספינות האמריקאיות.
  בסתיו, או ליתר דיוק, בנובמבר 1945, הגרמנים כבשו באומץ את איסלנד ולאחר מכן יצרו ראשי גשר בארגנטינה. עם זאת, המלחמה בים נמשכה זמן רב. נדרשו ספינות נחיתה רבות כדי להגיע לאמריקה. וספינות לא נבנות כל כך מהר. אבל כך או כך, הרייך השלישי התחזק. השנה הארבעים ושש חלפה בחילופי מהלומות בים. ובשנת 1947, הגרמנים כבר העבירו פעולות צבאיות לגרינלנד וכבשו אותה. ומשם זה לא רחוק לקנדה!
  הנאצים תכננו כיבושים עצומים. ובשנת 1948 החלה מתקפה נגד קנדה, ומברזיל לוונצואלה יחד עם היפנים. הלחימה התפתחה בעוצמה רבה.
  הגרמנים התקדמו לאט אבל בטוח. הטנקים מסדרת E שלהם היו מתקדמים יותר מהאמריקאים והראו את יתרונם בשדה הקרב. אבל אגב, היאנקים לא כל כך פשוטים, והם התנגדו בעקשנות רבה. והם לא ניסו לוותר.
  אם כי, כמובן, היו דוודים. האמריקאים נכנסו אליהם. ואז הם ויתרו. והאסירים נישקו את רגליהן היחפות והמאובקות של הבנות האריות.
  עד מהרה נפלו קוויבק וטורונטו, ואז ערים אחרות. ממאי עד דצמבר 1948, הגרמנים כבשו כמעט את כל קנדה, כמו גם ונצואלה, ניקרגואה ורוב מקסיקו. זהו מצב קשה ביותר. בתחילת 1949, הגרמנים היו עם ארצות הברית במלקחת פלדה. ואז, ב-11 בינואר, האמריקאים ניסו להשתמש בנשק גרעיני בפעם הראשונה בהיסטוריה. והם לא ממש הצליחו. מתוך חמש הפצצות, ארבע מתו במטוסים שהופלו על ידי מטוסים גרמניים, ואחת, כשהיא התפוצצה, לא גרמה נזק חמור לכוחות הגרמנים.
  בתגובה הגבירו בני הזוג קראוט את הפצצותיהם על ערים אמריקאיות ומתקנים צבאיים.
  אז הקרב התנהל בהצלחה מתמדת לטובת הוורמאכט. למי היה ציוד ואימונים טובים יותר של חיילים. כן, ומספר גדול. הלחימה הייתה עזה מאוד. בתחילת 1949 כבשו דיוויזיות גרמניות, זרות ויפניות את מה שנותר ממקסיקו ונכנסו לארצות הברית מצפון. אמריקה נדחקה לחלוטין. והתברר שהדברים רעים לארצות הברית. ועד סוף הקיץ, מחצית משטח האימפריה של הנשר, כמו גם אלסקה, כבר נכבשו.
  הגרמנים כבשו את וושינגטון וניו יורק ב-8 בנובמבר 1949. וב-7 בדצמבר 1949, שרידי צבא ארה"ב נכנעו. כך הסתיימה מלחמת העולם השנייה. העקוב מדם מכל המלחמות והיא נמשכה יותר מעשר שנים!
  נראה היה שהשקט המיוחל הגיע. אבל היטלר לא רצה לקבל את העובדה שיש לחלוק את ההגמוניה עם יפן. וב-20 באפריל 1953 תקף הרייך השלישי את ארץ השמש העולה. מלחמה חדשה פרצה. להגמוניה עולמית.
  עליונות כמותית נמצאת בצד הרייך השלישי, וגם איכותית. אבל היפנים נלחמים באכזריות רבה ובגבורה המונית.
  עם זאת, הנאצים עדיין מנצחים. עם זאת, המלחמה נמשכה כמעט שנה. ברית המועצות נשארת ניטרלית. סטלין מת שם ויש מאבק רציני על השלטון.
  יפן נכבשה בסופו של דבר על ידי הוורמאכט. כמה חודשים לאחר מכן כבשו הנאצים גם מדינות באמריקה הלטינית. הם מבססים הגמוניה עולמית.
  רפורמות מתרחשות ברייך השלישי עצמו. הוכנסה דת חדשה שתחליף את הנצרות. אין בו שילוש, רק אל עליון אחד ושליחו - אדולף היטלר. סימן מטבע אחד, השכלה אחת. וגם פוליגמיה המקודשת על ידי הדת. והברירה הגנטית עדיין מתרחשת באופן פעיל. המין האנושי משתפר.
  ברית המועצות עדיין קיימת בצורה קטומה ועושה כבוד לנאצים. ניקיטה חרושצ'וב שולט שם ומשתדל לא להציק לחיה. אף על פי כן, היטלר כבר הכפיף את כל העולם לעצמו. והוא מסתכל על רוסיה כנקודה אדומה. אבל האדם מניח, ואלוהים נפטר.ב-20 באפריל 1957, הפיהרר הפך לקורבן של ניסיון התנקשות רק ביום הולדתו. ובדיוק בשישים ושמונה שנה נקטעה שלטונו של העריץ הפראי. שכבש כמעט את כל העולם, ורצה לתקוף שוב את ברית המועצות ב-22 ביוני.
  אבל כפי שאנו רואים איתו, זה לא הסתדר...
  את היטלר ירש שלנברג. הרמן גרינג מת משימוש בסמים וגרגרנות. הימלר נפל בבושת פנים, והיטלר הפסיק לבטוח בו, ואז סילק אותו. שלנברג ירש את הימלר וקיבל את תפקיד היורש. בנוסף, להיטלר נולדו ילדים שהושגו באמצעות הזרעה מלאכותית. אבל הגדול שבהם עוד לא היה בן ארבע עשרה.
  אז לצאצאי הפיהרר לא היה זמן לרשת. היטלר הפך כך לקיסר, אך ללא שושלת. שלנברג לא העז להרוג את ילדיו של הפיהרר, אלא הוציא אותם מהשלטון. והוא עצמו הפך לפיהרר ולדיקטטור.
  מאבק השלטון נמשך מספר שנים.
  וב-1 במאי 1961, גרמניה הנאצית בכל זאת תקפה את ברית המועצות. היה ניסיון להשיג: כוכב לכת אחד - אימפריה אחת!
  וכוחותיו של שלנברג עדיין הצליחו לכבוש את מוסקבה. הצבא הסובייטי היה נחות מדי בכמות ואיכות הציוד הצבאי. כיבוש הערים הגדולות בברית המועצות נמשך שישה חודשים בגלל מרחקים גדולים. ואז נמשכה מלחמת הפרטיזנים עוד עשר שנים.
  עם זאת, העניינים נרגעו במהרה. שלנברג נקט במדיניות ליברלית יחסית, וב-1981 קיבלו כל הרוסים אזרחות של הרייך השלישי. הליברליזציה התקדמה בהדרגה. שלנברג מת זמן קצר לאחר מכן. ופרץ מאבק רציני על השלטון. לאחר מכן, כפשרה, הוחזרה המלוכה וצאצא הישיר של הקייזר, פרידריך הרביעי, עלה לכס המלכות. בשנת 2001 נערך משאל עם בו כל תושבי כדור הארץ קיבלו אזרחות ושוויון זכויות באופן פורמלי. ובשנת 2017 הוסרו ההגבלות האחרונות על יהודים ורומא.
  עידן הנציונל-סוציאליזם הגיע לסיומו. עם זאת, האנושות נמצאת באימפריה אחת, פדרלית ומלוכנית. חוקר את החלל החיצון.
  בו כולם שווים מבחינה פורמלית, ויש סנאט ובונדסטג, שבהם בוחרים צירים על ידי כל אוכלוסיית הרייך השלישי. ומעליהם נמצא הקייזר, הקיסר של כל כדור הארץ.
  החיים, באופן כללי, אינם רעים במונחים חומריים. משמעת קפדנית, פיתוח מדע וטכנולוגיה עם ארגון גרמני מעולה הניבו תוצאות. החקלאות מצוינת, אין רעב, ויש שפע של מזון גם באזורים עניים של אפריקה. לכולם יש עבודה, כולם מקבלים משכורת ופנסיה. חינוך ורפואה הם בחינם. כמו כן, פעוטונים וגני ילדים חינם. מזון עולה גרושים, והמחירים של כל המוצרים הוקפאו כבר שנים רבות. בכל מקום, אפילו באפריקה, יש כבישים; כמעט לכולם יש דירה או בית נפרדים. כל הנשואים הטריים מקבלים מיד לפחות שלושה חדרים בדירה עם כל השירותים. אתה יכול להוציא רכב או כל דבר באשראי. לרבים יש אפילו מסוקים אישיים.
  האינטרנט פעיל, לכולם יש טלוויזיות ומחשבים, יום העבודה הוא רק ארבע שעות. כל מדורי הספורט הם בחינם, ואפילו משלמים כדי להשתתף בהם.
  הם נותנים קצבה ניכרת לכל ילד. שירותים ותחבורה ציבורית הם בחינם. הכל נעשה כל כך מסודר ומטופח. הרחובות נקיים, רובוטים ואוטומציה רבים הופיעו. סדר למופת. סיגריות אסורות, למרות שעדיין מוכרים אלכוהול, ובירה מסוגים שונים כמעט בחינם. ילדים בקייטרינג ציבורי מוזנים גם הם בחינם.
  המון אטרקציות חינמיות וחדרי מחשבים.
  ישובים אנושיים כבר קיימים על הירח, מאדים, נוגה, מרקורי ובירחיו של צדק.
  אנשים מתכוננים לקפוץ לכוכבים. הרבה דברים כבר הומצאו.
  בקיצור, בסך הכל זה יצא די טוב. ולא היה צורך להתעצבן כל כך.
  אם ZYUGANOV היה מגלה יותר אומץ וראיית ראייה
  במאי 1999 החליט זיוגנוב לא לאשר את מועמדותו של סטפשין, אלא ללכת לבחירות מוקדמות לדומא. הקומוניסטים ובני בריתם קיבלו החלטה מאוחדת להצביע נגד סטפשין. יתרה מכך, הם נעלבו ונשללו מתפקידיהם בממשלה. החלטה כזו הייתה הסבירה ביותר בהיסטוריה אלמלא זיוגאנוב היה סוס טרויאני במחנה הקומוניסטי, שערער ופגע ברעיונות השמאלנים.
  בחירות מוקדמות לפרלמנט הבטיחו הטבות רבות לקומוניסטים, בין היתר בשל פחות מתחרים ותדמית הקדושים.
  וזה הראה שהקומוניסטים אינם נאחזים כלל במקומותיהם, אלא עקרוניים יותר.
  בפעם השנייה ילצין הביא שוב את סטפאשין, ואז לקח את אקזננקו בפעם השלישית. הדומא שוב לא אישרה, והיא נלקחה והתמוססה. בחירות חדשות נקבעו לספטמבר.
  העקשנות של הפרלמנט שינתה במידת מה את מהלך ההיסטוריה. הפצצת יוגוסלביה נמשכה זמן רב יותר - שכן מילושביץ' קיווה לעזרה מרוסיה. ופיזור הפרלמנט נתן לאופוזיציה הזדמנות לנצח.
  הקומוניסטים הצליחו להעלות שוב את הדחת ילצין להצבעה.
  ושוב זה היה קצת קצר, הפעם רק שני קולות. הצירים חששו מקרבת הבחירות לפרלמנט, ומהסכנה שלא יעברו בהן.
  הדומא פורקה, וילצין מינה את אקסננקו הלא ידוע כראש ממשלה בצו.
  באופן כללי, תקוותיו של זיוגנוב שהבחירות יתקיימו היו מוצדקות. הנשיא החולה והחלש לא יצא נגד החוקה. והוא לא הסתכן לחרוג מסמכותו עם דירוג של שני אחוזים. פרימקוב, משראה שלקואליציה שלו לא היה זמן להתגבש ולהירשם, כרת ברית עם הקומוניסטים. יבלוקו והמפלגה הליברלית-דמוקרטית הלכו לבחירות. לגוש האחדות לא היה זמן להיווצר, וה-NDR נחלש.
  יש גם פלישת חמושים לדאגסטן, וחוסר החלטיות של כוחות הביטחון במהלך הבחירות.
  הקומוניסטים, יחד עם פרימקוב ולוז'קוב, השיגו ניצחון אדיר. הם קיבלו יותר מחמישים וחמישה אחוז מהקולות. השני היה גוש יבלוקו, שגם הוא הציג הישגים וצבר חמישה עשר אחוזים. באופן בלתי צפוי, ה-LDPR פעל היטב, ואסף יותר מ-12 אחוזים. ה-NDR לא עמד במחסום חמישה אחוזים - תבוסה מוחלטת! ז'ירינובסקי הפך למנהיג הפרו-קרמלין היחיד בדומא. נכון, התחרות הייתה חלשה. לפי החוק החדש, על המפלגות להירשם מחדש לא יאוחר משנה לפני הבחירות, ולרבים לא היה זמן.
  הפרלמנט נשלט שוב על ידי האופוזיציה השמאלית, הן יבלוקו עם מושבים של מנדט יחיד והן ה-LDPR במיעוט.
  וכמובן נוצר סכסוך... לאחר בחירת יו"ר דומא המדינה התקבלה הצבעת אי אמון בממשלה. ושוב דיברו על הדחה. הפעם שני שלישים, זה יהיה קל לאסוף!
  ילצין, לאחר היסוס, החליט להחזיר את ראש הממשלה פרימקוב ואת סגן ראש הממשלה הראשון מסליוקוב לכיסא.
  קואליציית השמאל הסכימה לכך, אך סמכויות הנשיא צומצמו זמנית. ואין כמעט כלום עד לבחירות החדשות. לאחר משא ומתן בתוך הקואליציה, הוחלט למנות את פרימקוב לנשיאות. לוז'קוב הפך לראש ממשלה. וזיוגנוב קיבל את תפקיד ראש הרשות המחוקקת! כלומר, סופר סקיפר! לגבי החדש, היה צריך אפילו לאמץ תיקונים לחוקה.
  החמושים גורשו מדאגסטן. אבל הם לא נסעו לצ'צ'ניה. פרצה שם מלחמת אזרחים. רוסיה תמכה במשאדוב וקדירוב, נגד בסייב ורדוייב.
  פרימקוב הצליח לנצח בבחירות לנשיאות רוסיה בסיבוב הראשון. הממשלה, לעומת זאת, קיבלה סמכויות נוספות. כמו הרשות המחוקקת בשליטה קומוניסטית.
  הצמיחה הכלכלית נמשכה ברוסיה, מחירי הנפט והגז עלו, והתעשייה התחדשה.
  האמריקאים, באופן כללי כמו במציאות, לאחר מתקפת הטרור ב-11 בספטמבר הסתבכו באפגניסטן והסתבכו בעיראק. פרימקוב נבחר בקלות לקדנציה שנייה. אבל ב-2008, הוא איבד את כסאו לראש הממשלה המצליח מאוד יורי לוז'קוב.
  הנשיא החדש המשיך במדיניות הקודמת של הברית עם הקומוניסטים. זיוגנוב הפך לראש ממשלה.
  במשך זמן מה, מדיניות החוץ הייתה על שותפות עם המערב וידידות עם סין. משטר ינוקוביץ' התחזק באוקראינה. אז לוז'קוב, בניגוד לפוטין, נקט במדיניות פרו-אוקראינית יותר והעריך את איחוד המדינות הסלאביות. אוקראינה אף הפכה לחלק מהאיחוד האירו-אסיאתי ב-2016. לוז'קוב כיהן שתי קדנציות והתפטר. זיוגנוב הפך לבסוף לנשיא, וגם ניצח בבחירות די בקלות. ז'ירינובסקי השתתף בפעם השביעית, כולם מאז 1991, ושוב הפסיד.
  בסתיו 2015, רוסיה הסתבכה במלחמה בסוריה והפציץ שם. טראמפ עלה לשלטון בארצות הברית. זיוגנוב, למרות הקומוניזם הפורמלי, המשיך בקורס הקודם שלו בכלכלה. רוסיה, למרות הדומיננטיות הרשמית של המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית, נותרה מדינה שוקית, דמוקרטית וסמכותית מתונה.
  שותפות עם המערב ותחרות מתונה. יש ברית עם אוקראינה ובלארוס, וקזחסטן, אבל גם לא קרובה מדי. בשנת 2020 נבחר זיוגנוב לכהונה שנייה. בכלל, מוריד מעט את התוצאה על סף הסיבוב השני. ובאוקראינה, לאחר שיאנוקוביץ' עזב, זלנסקי הלא שיטתי ניצח במפתיע. גם נזרבייב עזב.
  זיוגנוב אמר כי הוא לא ישנה את החוקה ויעזוב לאחר כהונתו השנייה.
  לפיכך, מנהיג המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית עדיין הצליח לשלוט ברוסיה, והפגין קצת יותר אומץ. והעולם התברר כבטוח ורגוע יותר מאשר במציאות.
  מי זה פוטין? איך התגלגלה הקריירה שלו? לאחר שפרימקוב הפך לראש ממשלה, פוטין הודח כמקורב מדי לילצין. מאשים, במיוחד, שה-FSB דפק את הפלישה של חמושים בדאגסטן. פוטין נשאר מעורב בפוליטיקה במשך זמן מה. הוא התמודד ללא הצלחה לדומא הממלכתית. אז הוא הפך לראש עיריית סנט פטרבורג.
  אבל אז הוא עזב את הפוליטיקה וקיבל עבודה בשירות הביטחון של חברה פרטית. כל כך מעט אנשים זכרו אותו יותר.
  ז'ירינובסקי בשנת 2020 הלך לבחירות לנשיאות בפעם השמינית והפסיד שוב בתוצאה צנועה. אבל עדיין יש לו סיעה בדומא הממלכתית. ואפילו זיוגנוב העניק לו את דרגת האלוף לאחר הבחירות ב-2020. דונלד טראמפ הפסיד במפתיע בבחירות ליריב דמוקרטי צעיר. מרקל התפטרה מוקדם. ובריאותו של לוקשנקו הידרדרה בחדות.
  בשנת 2021, קוסמונאוטים רוסים סוף סוף טסו לירח. והם שתלו שם דגל אדום! זיוגנוב הכריז על אפונין כיורשו הרשמי. ובכן, באופן כללי, החיים שוב הסתובבו במעגל.
  כפי שאנו רואים, קריסת רוסיה לא התרחשה גם בלי פוטין. והאור לא נהפך.
  
  
  
  
  
  
  אם מנשיקוב היה הורג את ניקולאי
  . בה ניצחה רוסיה הצארית במלחמת קרים. מנשיקוב נהרג מכדור תועה, ומפקד מוכשר יותר תפס את מקומו. כלומר קרתה תאונה ושינתה את מהלך ההיסטוריה.
  ההפך מזה עם מקרוב. הצרפתים והבריטים הובסו קטעים. ורוסיה, לאחר שכבשה מספר עצום של שבויים וגביעים, כבשה מחדש את קרים.
  טורקיה הובסה בטרנסקוואזיה. היא נתנה לרוסיה את קארס, את ארזורום וכמעט את כל ארמניה. כוחות רוסים כבשו את רומניה. עם זאת, לא היה צורך להמשיך בהתקפה. הסולטן ביקש שלום. במקביל כבשה אוסטריה את בוסניה והרצגובינה.
  הטורקים הסכימו להעניק אוטונומיה לסרביה, בולגריה, מונטנגרו ורומניה הפכה לווסל רוסי. במקביל השתלטה רוסיה גם על ארמניה: קארס, ארזרום, טנרוג, והרחיבה את רכושה בדרום.
  מהומות פרצו בצרפת והחלה מלחמת אזרחים, והיא לא יכלה יותר לשלוח חיילים. גם בריטניה עזבה את הסכסוך. גם ממלכת סרדיניה נחלשה. אוסטריה התחזקה. עד מהרה כבשו האוסטרים את ממלכת סרדיניה, וביססו את שליטתם על איטליה.
  עד מהרה נתפס שמיל, וסיים את המלחמה בקווקז. רוסיה עשתה שלום רווחי עם סין, ולקחה ממנה אפילו יותר שטח מאשר בהיסטוריה האמיתית, כך שסמכות הנשק הרוסי הייתה גבוהה יותר.
  ניקולאי הראשון לא תמך בצפון במלחמה נגד הדרום. להיפך, הוא החליט לעזור לתושבי הדרום יחד עם בריטניה על מנת לחזק את עמדותיהם באלסקה.
  רוסיה החלה לבנות ערים ומבצרים על השטח האמריקאי. היו אפילו פרויקטים של רכבת לצ'וקוטקה. הצאר ניקולס תיאר הרבה. כוחות רוסים כבשו את מרכז אסיה. המלך הזה מת בשנת 1867. עוזב את רוסיה חזקה ומשגשגת. בנו אלכסנדר לא ביטל את הצמיתות, אלא המשיך לנוע דרומה. בפרט, הוא ניהל מלחמה מנצחת עם טורקיה וספח את קונסטנטינופול לרוסיה. ואז מסופוטמיה.
  שוב המלחמה עם בריטניה ותבוסת הבריטים באסיה. אלכסנדר השני שלט עוד קצת, מבלי לבצע רפורמות משמעותיות, למעט מערכת המשפט, ולשפר במידת מה את מערכת הניהול.
  ביטול הצמית מעולם לא הגיע בעקבותיו. אבל רוסיה סיפחה את איראן. הצאר מת בדיוק עשרים שנה אחרי ניקולאי הראשון ב-1887. אלכסנדר השלישי שלט לזמן קצר בלבד, עד 1894, אך הצליח לספח למעשה את כל הודו לרוסיה. וניקולאי השני המשיך בתנועתו להודו-סין ולסין עצמה.
  הייתה מלחמה עם יפן. בסך הכל מנצח. וכיבוש מוחלט של סין ואינדוצ'ינה. וחדירה כל הדרך לאוסטרליה. אבל באירופה התברר שהמצב שונה במקצת.
  האימפריה האוסטרית סיפחה את דרום צרפת. ואז היא ניצחה את פרוסיה וכבשה את דרום גרמניה. אוסטריה היא שהפכה להגמון העולמי. צרפת נחלשה מאוד ממלחמת האזרחים. פרוסיה לא הצליחה להתאחד. בסופו של דבר כבשו האוסטרים וכבשו את כל פרוסיה, כמו גם חלקים ממזרח צרפת. נוצרה אימפריה גדולה שהתרחבה לאפריקה. עד מהרה כבשו האוסטרים גם את בלגיה, הולנד ושטחים רבים באפריקה. אז הייתה מלחמה בין אוסטריה לרוסיה נגד בריטניה. זה נגמר בחלוקת אפריקה בין האוסטרים לרוסים.
  הקיסר פרנץ באמת הפך למלך הגדול ביותר, והתעלה על נפוליאון בונפרטה בכך שכבש כמעט מחצית מאפריקה ורוב אירופה. גם צרפת נכבשה עד מהרה לחלוטין, יחד עם ספרד ופורטוגל. כן, הכל הלך טוב, אבל...
  יורשו של הקיסר פרנץ רצה לספח לעצמו את סרביה! ובשנת 1920 החלה מלחמה גדולה בין רוסיה של ניקולאי השני לבין האימפריה האוסטרית הגדולה.
  כל אירופה בצד של אוסטריה. מלבד בריטניה, שאינה חזקה כמו בהיסטוריה האמיתית, וכמעט חצי מאפריקה. בנוסף, שוודיה התנגדה לרוסיה. ונורבגיה ודנמרק נתפסו תחת הקיסר פרנץ.
  זו הייתה חצי מהצרה. ארה"ב נותרה מפוצלת ומעצמה קטנה. אבל בריטניה עדיין שלטה בקנדה ובאוסטריה. ואחרי החודשיים הראשונים של היסוס, היא נכנסה לקרב גם בצד אוסטריה.
  אז פרצה מלחמה גדולה. אוסטריה ואנגליה נגד רוסיה.
  כמובן, אולג ריבצ'נקו נמצא ממש שם. והוא נלחם כמו גיבור אמיתי ולא מתכופף.
  הילד יורה על הצבא הזר עם מקלע ושר:
  - המנון המולדת שר בליבנו,
  אין יפה ממנה בכל היקום...
  לחץ חזק יותר את זורק הקורות של האביר -
  תמות למען רוסיה שנתנה אלוהים!
  והוא מכה את עצמו, הורס במקלע צבא מכל אירופה וחלקו מאפריקה.
  והילד לא נכנע לעצמו. הנה הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות וחורק:
  - לא ניכנע ולא נוותר!
  ושוב יורה הילד פרץ קטלני והרסני. הוא לא רוצה להיכנע ליריבו.
  והוא שר לעצמו:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אפילו אריה לא יכול לנצח!
  הילד הוא גיבור אמיתי. בלתי מתכופף ובלתי מנוצח. אביר האמונה! גם אם לא נוצרי!
  וכך נהדפה המתקפה האוסטרית.
  לאוסטרים ולבריטים יש טנקים, אבל גם לרוסיה יש מסטודונים.
  לניקולאי השני יש עדיין אוכלוסייה גדולה בהרבה, בהתחשב במושבות. קחו בחשבון את כל אסיה, מזרח אירופה, חלק מהבלקן, יותר ממחצית אפריקה.
  אז רוסיה עדיפה במספר חיל הרגלים. והחיילים נלחמים באומץ רב...
  והאוסטרים לא יכלו להתאפק וגורשו חזרה מוורשה. אז התקדמו כוחות רוסים לאודר וכבשו את פרוסיה המזרחית. גם גליציה נפלה יחד עם לבוב. פשמישל היה מצור. קרקוב שוחררה.
  ואז התברר שהסלאבים לא רצו להילחם עם הרוסים ונכנעו בהמוניהם.
  הקרבות גם הראו שהטנקים הרוסיים הקלים והזריזים היו יעילים יותר מהטנקים הגרמניים הכבדים והמגושמים יותר. ובתעופה, רוסיה הצארית היא בדרך כלל חזקה בסדר גודל מהאיכות של הבריטים והאוסטרים.
  כוחות רוסים חידשו את המתקפה שלהם לאחר הפסקה. הם לקחו גם מספרים וגם מיומנות.
  בודפשט הוקפת ונלקחה. בים הביס האדמירל קולצ'ק את הבריטים וכבש את אוסטרליה. ביבשה כיתרו וכבשו כוחות רוסים את ברלין. ואז וינה.
  גם האימפריה האוסטרית הפסידה בקרב באפריקה. גם החיל האנגלי הובס. כן, הדברים היו לא נעימים עבור הקיסר אדולף.
  הוא תקע את ראשו במקום הלא נכון והחל לאבד לגמרי. איך הוא יכול להתנגד לכוח כזה?
  לאחר נפילת וינה הפכה ההתנגדות של האוסטרים למוקד. ועד מהרה כבשו הרוסים את כל אירופה ואפריקה. במקביל החלה מתקפה על קנדה מאלסקה. גם הבריטים הפסידו.
  בריטניה מצאה את עצמה מבודדת וניסתה לשבת על האי.
  אבל ברור שרוסיה תנצח על ידי פתיחת מתקפה אווירית.
  והיא הפציצה כמעט כל מה שהיה על פני השטח. ואז הנחתה כוח נחיתה על היבשה, מה שהביא את בריטניה לכניעה.
  כך, כל חצי הכדור המזרחי, כמו גם אלסקה וקנדה, הפכו לרוסים.
  בסך הכל זה נהדר! ניקולאי השני לקח הפסקה זמנית, מעכל את הרכוש. ארצות הברית עדיין מפולגת ולא חזקה במיוחד, כמו מדינות אחרות התלויות ברוסיה.
  בשנת 1937 התרסק הצאר ניקולאי השני במטוס. את כס המלוכה ירש אלכסיי השני. שלא כמו הסיפור האמיתי, היורש היה די בריא ועליז. ובשנת 1941, הוא החליט לכבוש את כל מה שאבותיו לא הצליחו לתפוס.
  אם משחררים את כדור הארץ, כדור הארץ כבר יהיה אימפריה אחת. והצבא הרוסי עבר תחילה למדינות הצפוניות של אמריקה, ואחר כך לדרום. ארצות הברית לא הייתה חזקה ונכבשה במהירות. אבל מקסיקו התברר כי קל יותר לכבוש. לאחר מכן זז למעלה. בזה אחר זה, כובשים מדינה אחת אחרי השנייה. ברזיל הגדולה והחזקה ביותר. אבל היא החזיקה מעמד פחות מחודש.
  וכך הם כבשו את אמריקה הלטינית וניו זילנד. אלסי השני נכנס להיסטוריה כמשל כל הכיבושים הרוסיים. וכבר בשנת 1947 דרכה רגל קוסמונאוטים רוסים על הירח. ובשנת 1958 למאדים! בשנת 1961 לוונוס. ב-1972 למרקורי, וב-1973 לירחי צדק. בשנת 1975, בגיל 71, מת אלקסי השני. כינוי ה-Finiser. ובנו ניקולאי השלישי הפך למלך. בשנת 1980 נכנס האדם לכוכב הלכת האחרון והמרוחק ביותר של מערכת השמש - פלוטו. ניקולאי השלישי לא שלט זמן רב מדי. נפטר בשנת 1985. ובנו אלכסנדר הרביעי עלה לכס המלכות. מלך צעיר כבן עשרים ושבע. והמלך ציווה להתכונן לקפוץ מעבר למערכת השמש. והם התחילו לבנות ספינות חללים ורקטת פוטון. ולבסוף, בשנת 2017, יצאה המשלחת הבין-כוכבית הראשונה לדרך.
  
  לצאר ניקולאס השני יש את המזל של הנשיא פוטין
  הסופר והמשורר המפורסם אולג ריבצ'נקו הרגיש שמשהו לא בסדר בעולם. האנושות נשארת מקוטעת כשהייתה. מספר המדינות על פני כדור הארץ רק הולך וגדל. ואם מישהו זוכה להשפעה, זו רק סין טוטליטרית, דיקטטורית. ורוסיה, לאחר סיום שלטונו של ולדימיר פוטין, צללה למשבר עמוק. המלחמה בקווקז שוב משתוללת, שמאלנים ולאומנים מורדים. הכלכלה שוב בדעיכה והפשיעה במגמת עלייה. ורוסיה מתחילה להתפורר.
  למרות מזלו הפנומנלי, ולדימיר פוטין מעולם לא הצליח ליצור מערכת פוליטית חזקה ויציבה, או כלכלה יציבה וצומחת במהירות. בעיות חברתיות ובינאתניות רבות לא נפתרו. מזל נדיר אפשר לפוטין לשמור על מראה של שגשוג. אבל ברגע שהוא עזב, כל המורסות שלא נרפאו נפתחו בבת אחת.
  יתר על כן, איום המלחמה הגרעינית מתנשא! העולם נמצא בכאוס, רוסיה הולכת למלחמת אזרחים רחבת היקף! יש לתקן זאת בדחיפות.
  הילד קרא בספר שאתה יכול לשנות את גורלם של אנשים, ולשנות את מקומותיו! ויש צועני אחד חזק שיכול לעשות את זה לכל אדם.
  אז למה לא להפוך את המזל והמזל של פוטין וניקולאי השני?
  יתרה מכך, אם ניקולאי השני יצליח בצורה פנומנלית כמו פוטין, אז מהלך ההיסטוריה ישתנה. ובמאה העשרים ואחת, הרומנובים ישלטו ברוסיה. זה אומר שפוטין לא יזדקק למזל. או לפחות לרוסיה יש את המזל של פוטין.
  ובמאה העשרים, המזל של רוסיה הצארית נחוץ מאוד.
  הסופר המפורסם החליט ללכת לאישה הצוענית. למרבה המזל, הייתה כתובתה באינטרנט, ואינטואיציה מפותחת אמרה לסופרת ולמשוררת שהיא בכלל לא שרלטנית.
  אכן, הצועני אינו פשוט. הוא מתגורר באחוזה במוסקבה, ונראה כבן עשרים, למרות שהוא מספר עתידות מאז ימי ברית המועצות. אתה יכול מיד לראות את הילדה הנצחית עם שיער שחור מתולתל - היא יוצאת דופן!
  אולג ריבצ'נקו שאל אותה:
  - עשה מעשה טוב! שנה את המזל של ולדימיר פוטין וניקולאי השני!
  הנערה הצוענית הצעירה לנצח הביטה באולג ריבצ'נקו וענתה:
  - זה טוב שאתה לא אגואיסט ותוותר לא בשביל עצמך, אלא בשביל מדינת רוסיה! ועדיף אפילו שתהיה לך אנרגיה עשירה ודמיון על אנושי חסר תקדים, מדהים!
  הצועני קרץ והמשיך:
  - לשנות את ההיסטוריה כל כך הרבה זה לא קל אפילו בשבילי! אבל אתה, הבעלים של הפנטזיה החזקה והעשירה בעולם, יכול לעזור לי!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אני מוכן לכל דבר! ואני אמלא כל בקשה!
  הצועני הצעיר הנהן ואמר:
  -אני אהפוך אותך לילד בן שתים עשרה בערך, ואתה תגדל לאט מאוד ולעולם לא תהפוך למבוגר מארבע עשרה בגוף. אשלח אותך לעולם מקביל, שבו תהפוך תחילה לעבד!
  אולג ריבצ'נקו אמר בהסכמה:
  - אני מוכן!
  הצועני הנהן והמשיך:
  - תצטרך להביא לי תשע אבני חפץ: שחור, לבן, אדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול, אינדיגו, סגול. וחוץ מזה, החפץ העשירי הוא הכתר של קושצ'י!
  זה קשה, אבל יהיה לך גוף צעיר, מהיר, חזק ועמיד לנצח של ילד לוחם. ובנוסף אינטלקט יוצא דופן ומתנה פנומנלית של דמיון. במוקדם או במאוחר, תאסוף חפצים ותחזור לעולמך. ולנצח תהיו בגופו של ילד חזק ומהיר בצורה פנומנלית כבן ארבע עשרה, ואי אפשר יהיה להרוג אותך. כלומר, תקבלו גם אלמוות כפרס!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אפשר רק לחלום על זה!
  המכשפה הצעירה לנצח העירה:
  - אבל עשרה חפצים הם שלי, ורק שלי! הם יתנו לי כוח כזה שיותר ממגיע לך אלמוות! בינתיים ארדים אותך ואתה תתעורר כעבד במחצבות. ואז כושר ההמצאה שלך יגיד לך איך לצאת מזה!
  כשתזוז, אוכל לשנות את גורלם, המזל והמזל של הנשיא פוטין והצאר ניקולאי השני. אתה תאסוף עבורי חפצים מעולמות שונים, ובינתיים, מתחילת המאה העשרים, ההיסטוריה של רוסיה תתנהל אחרת. כלומר, גם אם לא תאסוף את החפצים - תשע אבנים והכתר של קושצ'י, הצאר של רוסיה ניקולאי השני עדיין יקבל מזל, גורל ומזל של נשיא רוסיה ולדימיר ולדימירוביץ' פוטין!
  אולג ריבצ'נקו חייך חיוך רחב וענה:
  -זה טוב! בעולם החדש, אהיה רגוע כי מהלך ההיסטוריה השתנה סוף סוף לטובה! ושרוסיה תוכל להחזיר את הסדר על כנו בכל העולם ולהפוך למדינה הגמונית! והגמון מוחלט!
  הצועני הצעיר לנצח הורה:
  - תשכב על הספה!
  אולג ריבצ'נקו שכב.
  נערת הקוסמת גרגרה:
  - תישן עכשיו! אתה תתעורר בעולם אחר.
  עיניו של אולג ריבצ'נקו נעצמו, והוא נרדם כמעט מיד.
  הצועני הוציא מהמיכלים את החומרים המאוחסנים מראש והחל להכין את השיקוי. היא פתחה את הגז מתחת לקלחת שהוכנה מראש לקסם. והיא התחילה לזרוק שם דברים שונים, להטיל כישופים. במקביל שלפה הילדה הנצחית מכיסה חפיסת קלפים ושרה:
  - הו, גורל, גורל, עזור לניקולאי! מזל טוב מפוטין, בוא לצאר רומנוב!
  תן לרומנוב לנצח
  חוקים כמו ג'ינגיס חאן...
  יהי רצון שזה יביא לך מזל,
  פוטין על ידי גניבת מתנה!
  
  זה עדיף לרוסיה
  ניקולס הצאר הגדול...
  ג'ינגיס חאן יהפוך למגניב יותר
  תהיה כמו ולדימיר פוטין!
  הקדירה החלה לרתוח, והשיקוי החל לבעבע בתוכה. הצועני הניח את הקלפים, הטיל כישוף והשליך את החפיסה לתוך האובך הרותח... הבזק סופר בהיר הבזיק, כאילו מאלף בזק צילום. אולג ריבצ'נקו הישן נעלם... ואז, לאחר ההדלקה, נעלמה גם הקדירה.
  האולם רחב הידיים שבו הטילה הקוסמת הגדולה את כישפיה נעשה ריק ושקט!
  המכשפה הצעירה לנצח אמרה:
  - נו! שיניתי את מהלך ההיסטוריה וזה מגניב! ואם האידיאליסט הזה יתמזל מזלו ויאסוף חפצים, אז אהיה כל כך חזק עד שהשטן עצמו יקנא בי!
  והקוסמת הצוענית נצצה בעיניים של אזמרגד!
  וקרה נס!
  מה באמת חיכה לניקולאי השני... אכן, הרבה השתנה. לא הייתה קטטה עקובת מדם במהלך ההכתרה. וההתרחבות לסין הייתה מוצלחת. המלחמה עם יפן, כמובן, התרחשה. זה היה בדרך כלל בלתי נמנע מבחינה היסטורית. ברור שהמפלצת מול הסמוראי הייתה צריכה להתפרק מנשקה ולהשמיד אותה. ואין מנוס מזה. אתה לא יכול להשאיר סכנה בגבולות שלך.
  יפן הייתה הראשונה שהחלה במלחמה, אך ניסיונה לתקוף ספינות רוסיות לא צלח. הרוסים לא ספגו נזק משמעותי, ותריסר משחתות של ארץ השמש העולה הוטבעו.
  גם "וריאג" הצליח להימלט מהכיתור. מה שהתברר כהצלחה גדולה. ואדמירל מקרוב הגיע במהירות לים ובואו להשמיד את היפנים. והגנרל קורופטקין הביס את הסמוראים ביבשה וכבש לחלוטין את כל חצי האי הקוריאני.
  ואפילו הצאר ניקולאי השני קיבל החלטה: הוא צריך להישאר בטוח מיפן לנצח! אבל כמו? כן, קרקע כוחות וספח אותם לחלוטין לרוסיה כפרובינציה.
  ואז התרחש קרב מכריע בים, שם סיים את הצי היפני לבסוף על ידי אדמירל מקרוב.
  בקרב השתתפו גם ארבע בנות! חשופת רגליים ובביקיני!
  נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה. ארבע יפהפיות אשר מנופפות בצברים עולות על ספינת הסמוראים הגדולה ביותר.
  נטשה חותכת את היפנים וצועקת:
  - תימרח, צר עין!
  זויה חתכה סמוראי נוסף והעיר:
  - ועיניך ספיר!
  נטשה, לאחר שניהלה את הטחנה, אישרה:
  - ברור שכן! ברור שכן!
  ואז אורורה לקחה את זה שוב ובעטה ליפנית בסנטר בעקב החשוף שלה. היא שברה לו את הלסת ושאגה:
  - היהר למולדת!
  סבטלנה לקחה אותו, חתכה את ראשו של הסמוראי ופלטה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  כן, כמובן, הרבה תלוי במזל. בפרט, אדמירל מקרוב נשאר בחיים. והתברר שהוא אושאקוב השני. באיזו מיומנות הוא מצווה. הוא עצמו בסיירת ניידת, הוא יכול לעמוד בקצב של הכל. והיפנים, שאגב, לא היה להם יתרון גדול בתותחים, הוכו בקטעים ובטקטיקה.
  המיומנות של גנרל או מפקד חיל הים גוברת על יתרון מספרי קטן.
  יתרה מכך, בשלב זה היפנים היו חלשים יותר במספרם. אז מקרוב מרסק אותם. הוא מאלץ קרב צמוד, שבו ספינות רוסיות עם פגזים חודרי שריון חזקות הרבה יותר.
  והיפנים מובסים. והבנות לוכדות ספינת סמוראים נוספת. ועליו מתנוסס דגל האימפריה הצארית!
  מה הם היפנים? אתה לא ממש טוב במזל? ניקולס השני קיבל את המזל של ולדימיר פוטין והכל הלך לו כל כך טוב!
  מה עם הבנות? ארבע היפות בביקיני הן מכשפות רודנובר שהחליטו להילחם על המלך, למרות שבדרך כלל אין להן שום קשר לעולם הזה.
  אבל במקרה זה, יש צורך לעזור לעם הרוסי. וזה בגלל המזל של פוטין. הוא לעולם לא היה כובש את קרים בלי לירות ירייה, אלמלא אותן ארבע בנות מכשפות. הם עזרו לגרום לנס לקרות. אבל האם רוסיה הייתה צריכה לקחת את קרים מהעם האחים היא עדיין שאלה. אבל סיפוח סין לאימפריה הרוסית הוא רעיון מצוין! תארו לעצמכם כמה נתינים יהיו לצאר הרוסי - הוא יכול לרסק את כל העולם!
  בקיצור, הבנות כאן לא מבזבזות את זמנן. וכבר מסתערים על ספינת הקרב החדשה.
  ושוב הוא נתפס. והסברס בידי היפות פשוט מהבהבות, והם כל כך חדים. וכל כך הרבה יפנים היו מעורבים.
  הקרב בים הסתיים עם הטביעה הסופית של הטייסת היפנית ותפיסתו של אדמירל טוגו.
  והנחיתה התחילה. לא היו מספיק אוניות קיטור ומשלוחים. והם השתמשו בסירות ארוכות, הובילו אותם בסיירות ובספינות קרב, ועשו עוד הרבה דברים. הצאר הורה להשתמש בצי הסוחר במהלך הנחיתה.
  חיילים רוסים הכו את מתקפת הסמוראים שניסו לזרוק אותם מראש הגשר. אבל הצבא הצארי החזיק מעמד באומץ. והמתקפה המאסיבית נהדפה באבידות כבדות.
  במהלך ההסתערות חתכו בנות המכשפות בצברים והשליכו רימונים על האויב ברגליהם היחפות.
  הם כמובן במקומות המסוכנים ביותר. ואיך הם התחילו לירות במקלעים. כל כדור נמצא במטרה.
  נטשה ירתה, זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - אף אחד לא מגניב ממני!
  זויה, ירתה במקלע, זרקה את מתנת המוות באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  אורורה, שהמשיכה לירות ממכונות ירייה וקפצה ממקומה, התפרצה ואמרה:
  - למען רוסיה הגדולה!
  סבטלנה, שהמשיכה לנגח את האויב, אמרה בתוקפנות, חושפת שיניים, זורקת רימון בעקב החשוף:
  - עבור האימפריה המלכותית!
  הלוחמים המשיכו להכות ולדוש. יש להם פרץ אנרגיה כזה. הם יורים בעצמם ומשמידים את הסמוראים המתקדמים.
  יש כבר אלפי, עשרות אלפי יפנים שנהרגו על ידו.
  והסמוראים המובסים בורחים... הבנות מאוד קטלניות נגדם.
  והרוסים חותכים סמוראים בכידונים...
  התקיפה נהדפת. וכוחות רוסים חדשים נוחתים על החוף. ראש הגשר מתרחב. לא רע, כמובן, עבור האימפריה הצארית. ניצחון אחד אחרי השני. ואדמירל מקרוב יעזור גם עם הרובים שלו. לטאטא את היפנים.
  ועכשיו כוחות רוסים כבר נעים ברחבי יפן. ואי אפשר לעצור את המפולת שלהם. הם חותכים את האויב לחתיכות ודוקרים בכידונים.
  נטשה, תוקפת את הסמוראים וקוצצת אותם בצברים, שרה:
  - זאבים לבנים נוהרים! רק אז המירוץ ישרוד!
  ואיך הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות!
  זויה שרה יחד עם תוקפנות עזה. וגם לזרוק ברגליים היחפות, משהו ייחודי, קטלני:
  -החלשים מתים, הם נהרגים! הגנה על בשר קדוש!
  אוגוסטינוס, יורה לעבר האויב, וחותכת בצברים, וזורקת רימונים באצבעותיה החשופות, צווחת:
  - מתנהלת מלחמה ביער השופע, איומים מגיעים מכל מקום!
  סבטלנה, ירתה וזרקה מתנות מוות ברגליה היחפות, לקחה אותו וצרחה:
  - אבל אנחנו תמיד מביסים את האויב! זאבים לבנים מצדיעים לגיבורים!
  והבנות במקהלה, משמידות את האויב, שרות, זורקות נשק קטלני ברגליים יחפות:
  - במלחמת קודש! זה יהיה הניצחון שלנו! דגל הקיסרות קדימה! תהילה לגיבור שנפל!
  ושוב הבנות יורות ושרות ביללה מחרישת אוזניים:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו! זאבים לבנים מרסקים את האויב! זאבים לבנים - מצדיעים לגיבורים!
  הבנות הולכות ורצות... והצבא הרוסי נע לכיוון טוקיו. והיפנים מתאבדים, ומכסחים אותם. הצבא הרוסי זז. וניצחון אחד אחרי השני.
  הצאר ניקולס באמת שלף כרטיס מזל. חיילים רוסים כבר מתחילים להסתער על הבירה היפנית. והכל כל כך נהדר.
  הבנות כאן, כמובן, מקדימות את כולם והלחץ והמעלל שלהן בגובה רב.
  במיוחד כשהם זורקים רימונים ברגליים יחפות. זה בדרך כלל גורם להלם ויראה בקרב הסמוראים.
  אבל כאן הם מטפסים על חומת הבירה היפנית. והם קוצצים אנשים וסוסים לכרובים. הם מחצו את יריביהם לרסיסים. הבנות באות, צורחות וצוחקות! ובעקבים החשופים שלהם הם בועטים לך בסנטרים. היפנים עפים הפוך. והם נופלים על ההימור של עצמם.
  והלוחמים מניפים את הצברים שלהם ביתר עוצמה.
  והסמוראים סובלים מפלה אחרי תבוסה. אז כוחות רוסים כבשו את טוקיו.
  מיקדו רץ בפחד, אבל הוא לא יכול להתחבא בשום מקום. וכך הבנות לוקחות אותו בשבי וקושרות אותו!
  ניצחון כביר! הקיסר היפני חותם על התפטרות לטובת ניקולאי השני. התואר של הצאר הרוסי הוארך משמעותית. קוריאה, מונגוליה, מנצ'וריה, איי קוריל, טייוואן ויפן עצמה הופכות למחוזות רוסים. אמנם ליפן יש אוטונומיה קטנה ומוגבלת. אבל הקיסר שלה הוא רוסי, צאר אוטוקרטי!
  ניקולאי השני נשאר מונרך מוחלט, ללא הגבלה מכלום. הוא הצאר האוטוקרטי!
  ועכשיו גם קיסר יפן, רוסיה הצהובה, בוגדיקאן, חאן, קגן, וכן הלאה, וכו', וכו'...
  כן, יותר מזל. שימו לב שהמזל אפשר לפוטין לכבוש כל כך הרבה! המאה העשרים ואחת, אבוי, לא מתאימה במיוחד ללכידות!
  איזו תועלת יש לרוסיה מהעובדה שאויבו של פוטין מקיין מת מסרטן המוח? המזל, כמובן, הוא אדיר, אתה אפילו לא יכול לדמיין את זה בכוונה - כדי שהאויב שלך ימות מוות כל כך רע ולא נעים!
  אבל התשואה הספציפית לרוסיה היא אפס.
  אבל עבור ניקולאי השני, מזל ומזל כאלה של פוטין הפכו להישגים טריטוריאליים גדולים. אבל באמת, למה הון צריך לתת מתנות לפוטין? ובכן, מהעובדה שסובצ'ק מת בזמן כזה ולא היה צורך לתת לו את תפקיד ראש בית המשפט החוקתי, איך זה טוב לרוסיה?
  והצאר ניקולאי השני מכל רוסיה הוא אדם יוצא דופן. מטבע הדברים, לאחר ניצחון כה גדול, כוחו וסמכותו התחזקו. המשמעות היא שניתן לבצע כמה רפורמות. במיוחד באורתודוקסיה! אפשרו לאצילים ארבע נשים, כמו באיסלאם. וגם לתת זכות לאישה שנייה לחיילים כפרס על מעלליהם ושירותם הנאמן.
  רפורמה טובה! מכיוון שמספר האנשים בני דתות אחרות והזרים באימפריה גדל, אז המספר הרוסי צריך לגדול. ואיך עושים את זה? על חשבון נשים ממדינות אחרות. הרי אם רוסי ייקח שלוש נשים סיניות כנשים, אז יהיו לו ילדים מהן, ומי יהיו הילדים האלה לפי לאום?
  כמובן רוסית מהצד של אבא שלי! וזה מעולה! ניקולאי השני, בעל מוח מתקדם, היה דתי יותר במראהו מאשר בנשמתו. וכמובן, הוא העמיד את הדת בשירות המדינה, ולא להיפך!
  ניקולאי השני חיזק בכך את סמכותו בקרב האליטה. גברים רצו את זה כבר הרבה זמן. והוא האיץ את הרוסיפיקציה של הפאתי.
  ובכן, גם לכמרים לא היה אכפת. יתרה מכך, האמונה נחלשה במאה העשרים. והדת שירתה את המלך, לא באמת מאמינה באלוהים!
  וניצחונות צבאיים הפכו את ניקולס לפופולרי בקרב העם, והוא, שהורגל לסמכותיות, לא רצה במיוחד שינויים. הרוסים מעולם לא הכירו כוח אחר!
  והכלכלה פורחת, השכר עולה. בכל שנה יש עלייה של עשרה אחוזים. באמת, למה לשנות?
  ב-1913, הצאר ניקולאי, במלאת שלושת המאה של הרומנובים, צמצם שוב את יום העבודה ל-10.5 שעות, ובשבתות ובימים שלפני החג, אפילו ל-8 שעות. גם מספר סופי השבוע והחגים גדל. החלו לחגוג אותו כיום חופש ותאריך הכניעה של יפן. ויום ההולדת של המלך, ויום ההולדת של המלכה, ויום ההכתרה.
  לאחר שהתברר ליורש העצר יש המופיליה, הצאר ניקולס לקח לעצמו אישה שנייה. בכך נפתרה סוגיית הירושה לכס המלכות.
  אבל מלחמה גדולה התקרבה. גרמניה חלמה לעצב מחדש את העולם. עם זאת, רוסיה הצארית הייתה מוכנה למלחמה.
  ב-1910 סיפחו הרוסים את בייג'ין והרחיבו את האימפריה שלהם. בריטניה הסכימה לכך בתמורה לברית נגד גרמניה.
  הצבא המלכותי היה הרב והחזק ביותר. מספרו בימי שלום הגיע לשלושה מיליון ואלף גדודים. לגרמניה היו רק שש מאות אלף בזמן שלום. בנוסף אוסטריה-הונגריה, אבל החיילים שלה לא מוכנים ללחימה!
  אבל הגרמנים עדיין מתכננים להילחם עם צרפת ובריטניה. ואיפה הם יכולים לצייר שתי חזיתות?
  לרוסים יש את הטנקים הקלים הראשונים בעולם "לונה"-2 בייצור המוני. ומפציצים ארבעה מנועים "איליה מורומטס" ולוחמים עם מקלעים "אלכסנדר" ועוד הרבה יותר. וכמובן צי חזק.
  לגרמניה אין כוחות שווים.
  והגרמנים בכל זאת החליטו לתקוף את בלגיה ולעקוף את פריז. לא היה להם כאן כלום.
  אבל המלחמה החלה בכל זאת. גרמניה עשתה את הצעד הקטלני שלה. וכוחותיה עברו לבלגיה. רק הכוחות לא שווים. כוחות רוסים כבר נעים ברחבי פרוסיה ואוסטריה-הונגריה. והטנק לונה-2 במהירות של 40 קילומטרים הוא כבר כוח ענק.
  יתר על כן, שימו לב שלצאר ניקולס היה מזל שהמלחמה החלה. הצאר עצמו לא היה תוקף את גרמניה. וכך בצד הרוסי יש עליונות גדולה וסוחפת בכוחות, טנקים, עליונות בתותחנים ותעופה הטובה ביותר בכמות ובאיכות. וכלכלה חזקה יותר, שכן ניתן היה להימנע מהמיתון שנגרם על ידי המהפכה והתבוסה במלחמה. וכך כל הזמן יש עלייה והצלחה אחרי הצלחה.
  ברור שהגרמנים היו מותקפים. ואז הם עצמם טיפסו עם הכוחות העיקריים, נגד צרפת ובריטניה. לאן הם צריכים ללכת?
  קח את איטליה והכריז מלחמה על אוסטריה-הונגריה! היתרון היחיד הוא שטורקיה נכנסה למלחמה נגד רוסיה. אבל זה אפילו טוב יותר עבור המלך; הוא יכול סוף סוף לקחת לעצמו את קונסטנטינופול ואת המיצרים! כך...
  וגם ארבע מכשפות, מאמינות ילידים צעירות לנצח נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה בקרב! והם כבר יפגעו בך! אז הם יפגעו גם בגרמנים וגם בטורקים!
  הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו התעורר. לנצח, המכשפה הצעירה מילאה את הבטחתה, ונתנה לניקולס השני את המזל של ולדימיר פוטין ועכשיו אולג ריבצ'נקו חייב למלא את שלו. להתעורר לא הייתה קלה. גופו של הילד נפגע משוט קשה. הילד קפץ ממקומו. כן, אולג ריבצ'נקו הוא כעת ילד שרירי, כבול בידיים וברגליו. ניתן לראות גוף שחור שזוף, יבש וגידים, עם שרירים בולטים. עבד חזק ועמיד באמת, עם עור חזק שהוא כה קשה עד שהכאת המשגיח לא יכולה לחתוך אותו. אתה רץ לארוחת בוקר עם הבנים האחרים, קם מהחצץ שבו ישנים העבדים הצעירים עירומים לגמרי וללא שמיכות. נכון, חם כאן, האקלים הוא כמו מצרים. והילד כולו עירום, רק שלשלאות. עם זאת, הם די ארוכים ולמעשה אינם מפריעים להליכה או לעבודה. אבל אתה לא יכול לעשות בהם צעד גדול.
  לפני האוכל שוטפים את הידיים בזרם. אתה מקבל מנה: פירה אורז, וחתיכות דגים רקובות. עם זאת, לנער עבד רעב, זה נראה כמו מעדן. ואז אתה הולך למכרה. השמש עדיין לא זרחה בבוקר וזה די נעים.
  רגליו היחפות של הילד הפכו מחוספסות וחרמניות עד כדי כך שהחלוקים החדים לא כואבים כלל, הם אפילו מדגדגים בנעימות.
  מחצבות בהן עובדים ילדים מתחת לגיל שש עשרה. כמובן שיש להם מכוניות וכלי עבודה קטנים יותר. אבל אתה צריך לעבוד חמש עשרה, שש עשרה שעות, בדיוק כמו מבוגרים.
  זה מסריח, אז הם מקלים על עצמם ממש ליד הפחם. העבודה פשוטה: קוצצים אבנים בעזרת מכושים, ואז נושאים אותן בסלים או באלונקות. לפעמים צריך לדחוף גם את העגלה. בדרך כלל הבנים דוחפים אותה לשניים ושלשות. אבל אולג ריבצ'נקו נבחר לבד כי הוא חזק מאוד. והוא מחזיק את המכוש בידיו כמו מבוגר. הוא צריך להשלים משימה הרבה יותר גדולה מהשאר.
  זה נכון שהם נותנים לך לעתים קרובות יותר ויותר. שלוש פעמים ביום, לא פעמיים.
  העבד שגופו איכלס אולג ריבצ'נקו נמצא כאן כבר כמה שנים. צייתנית, עובדת קשה, כל התנועות מתורגלות עד כדי אוטומטיות. ממש חזק, גמיש ולמעשה לא יודע עייפות. אבל יחד עם זאת, הילד כמעט ולא גדל, וכעת הוא נראה לא יותר משתים עשרה, עם גובה ממוצע לגיל הזה.
  אבל כוח... לכמה מבוגרים. גיבור צעיר. עם זאת, כנראה שלעולם לא יהפוך למבוגר, והוא לא יגדל זקן.
  ותודה לאל! כסופר ומשורר, אולג ריבצ'נקו לא אהב להתגלח. אתה עובד בשביל עצמך ושובר אבנים, מפורר אותן. ולעגלה. ואז אתה נושא אותו לעגלה. קשה לדחוף אותה והילדים עושים את זה בתורו.
  הבנים כאן כמעט שחורים, אבל תווי הפנים שלהם הם אירופאים, הינדיים או ערבים. יתר על כן, יש עוד הרבה אירופאים.
  אולג מסתכל עליהם מקרוב. אסור לעבדים לדבר, הם מכים אותם בשוט.
  גם אולג ריבצ'נקו שותק לעת עתה. והוא לומד. כאן, בנוסף למפקחים גברים, יש גם נשים. הם גם אכזריים ומכים בשוט.
  יתר על כן, לא לכל הבנים יש עור חזק כמו של אולג. אנשים רבים מתפוצצים ומדממים. והשומרים יכולים להכות אותך למוות. העבודה קשה מאוד, והבנים, במיוחד כשהשמש זורחת, מתחילים להזיע הרבה.
  והנה אין שמש אחת, אלא שתיים. וזה עושה את היום ארוך מאוד. ויש הרבה עבודה. לבנים אין זמן לישון ולהירגע. זה ייסורים גדולים עבורם.
  אולג ריבצ'נקו עבד עבור עצמו, חיתוך מכני והעמיס. ערבב לעצמי...
  והוא דמיין תמונה של המתרחש לאחר שניקולאי השני זכה להצלחתו של נשיא רוסיה ולדימיר פוטין.
  נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה תוקפות את האוסטרים בפשמיסל. כוחות רוסים כבשו מיד את לבוב. והם תוקפים את המבצר החזק ביותר.
  בנות חשופות רגליים ובביקיני, ממהרות במהירות ברחובות העיר.
  הם כורתים את האוסטרים וזורקים דיסקים קטנים ברגליהם היחפות.
  במקביל הבנות שרות:
  הצאר ניקולס הוא המשיח שלנו,
  שליט אדיר של רוסיה האדירה...
  כל העולם רועד - לאן זה ילך -
  לניקולאי עם שיר קדימה!
  נטשה כורעת את האוסטרים, זורקת רימון באצבעות הרגליים החשופות ומתחילה לשיר:
  - למען רוס!
  זויה גם מוחצת את אויביה, ושרה יחד באכפתיות:
  - עבור האימפריה המלכותית!
  ורימון שנזרק על ידי זבובי כף רגלה היחפה! זו בחורה רוצחת. יכול לכתוש את הלסת ולשתות את הים!
  וגם אורורה זורקת דיסק בבהונותיה החשופות, מפזרת את האוסטרים וחורקת:
  - לגדולתה של רוסיה!
  והוא יחשוף את שיניו החדות מאוד! שנוצצים כמו ניבים.
  סבטלנה גם לא שוכחת להיכנע ושואגת:
  - רוס' של ניקולאי השני הקדוש והבלתי מנוצח!
  הילדה מפגינה תשוקה אדירה. וברגליים יחפות הוא זורק הכל וזורק מתנות!
  נטשה, יורה וקוצצת, וזורקת נשק קטלני ברגליה היחפות, חורקת:
  - אני אוהב את הרוסים שלי! אני אוהב את הרוסים שלי! ואני אחתוך את כולכם!
  וגם זויה יורה וייללת, זורקת משהו נפץ באצבעותיה החשופות:
  - הצאר הגדול ניקולס! שייכים לו גם ההרים וגם הים!
  אורורה, צורחת מזעם פרוע ותזזיתי, וזורקת מתנות בבהונותיה החשופות, מייללת:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו! נערות זריזות מרסקות אויבים ברגליים יחפות ובעקבים חשופים!
  ושוב הבנות בבהלה פראית. הם לוכדים את פשמישל בתנועה ושרים, מלחינים תוך כדי;
  רוסנו הקדוש מתפאר,
  יש בו הרבה ניצחונות עתידיים...
  הילדה רצה יחפה
  והיא לא יותר יפה בעולם!
  
  אנחנו רודנוברקי המקסימה,
  מכשפות תמיד יחפות...
  בנות מאוד אוהבות בנים
  היופי העז שלה!
  
  לעולם לא ניכנע
  בוא לא נתקע לאויבינו...
  למרות שהרגליים שלנו חשופות,
  יהיו הרבה חבורות!
  
  יותר נחמד לבנות למהר
  יחפים בקור...
  אנחנו באמת גורי זאבים
  אנחנו יכולים להכות אותו!
  
  אי אפשר לעצור אותנו
  עדר אדיר של פריץ...
  ואנחנו לא נועלים נעליים
  השטן מפחד מאיתנו!
  
  הבנות משרתות את אלוהים רוד,
  וזה כמובן נהדר...
  אנחנו בעד תהילה וחופש,
  הקייזר יהיה קצת מגעיל!
  
  לרוסיה, שהיא יותר יפה מכולן,
  הלוחמים עולים...
  אכלנו דייסה שומנית
  לוחמים לא מתכופפים!
  
  אף אחד לא יכול לעצור אותנו
  כוחן של בנות הוא עצום...
  והוא לא יזיל דמעה,
  כי אנחנו כשרונות!
  
  אין בנות לא יכולות להתכופף,
  הן תמיד חזקות...
  הם נלחמים בחירוף נפש למען ארץ המולדת,
  תן לחלום שלך להתגשם!
  
  יהיה אושר ביקום
  השמש תהיה מעל כדור הארץ...
  עם חוכמתך הבלתי מושחתת,
  כידון הקייזר!
  
  השמש תמיד זורחת על אנשים,
  מעל המדינה המרווחת ביותר,
  מבוגרים וילדים מאושרים,
  וכל לוחם הוא גיבור!
  
  אף פעם אין יותר מדי אושר
  אני סומך עלינו שנהיה ברי מזל...
  תן למזג האוויר הגרוע להתפוגג -
  ובושה לאויבים!
  
  הגזע שלנו אלוהים הוא כל כך עליון,
  אין יותר יפה ממנו...
  נהיה גבוהים יותר בנשמה,
  כדי שהרשע יקיא את כולם!
  
  בוא נביס את האויבים שלנו, אני מאמין
  לבן, אלוהים רוסי איתנו...
  הרעיון יהיה שמחה,
  אל תיתן לרוע להיכנס לפתחך!
  
  ובכן, בקיצור, לישו,
  תמיד נהיה נאמנים...
  הוא אלוהים רוסי, תקשיב,
  הוא משקר שהוא יהודי שטן!
  
  לא, למעשה, אלוהים הכל יכול,
  המשפחה הראשית הקדושה ביותר שלנו...
  כמה אמין הוא הגג,
  ובנו-אלוהים סווארוג!
  
  ובכן, בקיצור, עבור רוסיה,
  אין בושה למות...
  והבנות הן היפות מכולן,
  לאישה יש כוח של דוב!
  
  
  התוכניות לא השתנו
  היטלר פשוט לא שינה את תוכנית OKW, וההתקפה על סטלינגרד בוצעה גם מצפון וגם מדרום, על ידי קבוצות ארמיות A ו-B. וההסתערות הופקדה בידי מיינשטיין . כתוצאה מכך, סטלינגרד נפלה תוך עשרה ימים לאחר תקיפה מכל עבר. והחיילים הסובייטים מצאו עצמם מוקפים לחלוטין. לאחר מכן עבר הוורמאכט לאורך חוף הוולגה לים הכספי. איך הגיב הצבא האדום? ההתקפה במרכז לא הייתה מוצלחת במיוחד.
  בנוסף, יפן ניצחה בקרב על מידוויי, למרות שהיא לא פתחה חזית שנייה, אבל היא כבשה את איי הוואי. ובמקביל, יחידות היבשה של הסמוראים נעו לעבר הודו. כדי לשמור על מושבה זו, נאלצה בריטניה להסיג כמה חיילים ממצרים, ולנטוש את מבצע לפיד.
  הגרמנים החזיקו ביוזמה בחזית המזרחית. התפיסה המהירה של סטלינגרד קרסה את האגף הדרומי. הפריץ החליק לים הכספי וניתק את הקווקז ביבשה. ואז טורקיה נכנסה למלחמה. הצבא שלה, אם כי אינו חזק במיוחד, הוא די רב ומסוגל להילחם באומץ.
  כבר בימים הראשונים כבשו הטורקים את באטומי והקיפו את ירוואן. כן, הישגיהם הגונים, שכן הצבא האדום מוצמד לחזית הגרמנית.
  יש לציין שהנאצים ניצלו את העובדה שכוחות סובייטים נכנסו לקרב ישירות מהרכבות והכו אותם בחלקים. לכך, כמובן, הייתה השפעה שלילית על מהלך המלחמה.
  גם סטלין היה עצבני והתחרפן - הוא דרש להחזיק את הקווקז בכל מחיר.
  בקיצור, ההגנה ההרואית של סטלינגרד לא צלחה והכל התפרק. ואפילו היעדר דיוויזיות יפניות במזרח הרחוק לא עזר.
  הגרמנים עברו לאורך חופי הים הכספי, לדאגסטן. כדי למנוע מהם לצבור אבק - אבל הכוחות לא שווים, בנוסף, הצבא האדום חווה קשיים גדולים באספקה. והיא שקעה. והקראוטים הפציצו באופן פעיל.
  ארצות הברית כמעט ולא נגעה ברייך השלישי, דעתה מוסחת מהניצחונות של יפן. בריטניה נחלשה במקצת, וגם לא נקלעה לצרות! כעת היו לגרמנים יותר מדי מטוסים ובאמת יכלו להפעיל עליהם לחץ.
  סטלין הראה את תכונותיו הגרועות ולעתים קרובות מדי איבד את העשתונות וצעק, אך לא קיבל את ההחלטות הטובות ביותר.
  אז אובדן הקווקז הפך לבלתי נמנע.
  כבר מתנהל קרב על הגבול עם אזרבייג'ן.
  בנות סובייטיות נלחמות נואשות. כאן היפות נלחמות נואשות.
  והם לא נסוגים ולא מוותרים. והם זוחלים מסביב לחלק האחורי שלהם.
  נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה גררו את הגנרל הגרמני מהעורף. זה מגניב. הבנות הניחו אותו על ברכיו והכריחו אותו לנשק את רגליהן היחפות. הוא היכה אותם בהתלהבות רבה! והוא ליקק את העקבים של הבנות.
  בנות לוחמות הן בדרך כלל כל כך סקסיות ומקסימות. ואז הם נתנו את קרב פריץ.
  נטשה חתכה בפרץ וחתכה את הנאצים. היא זרקה רימון ברגל יחפה וצייצה:
  - לתפארת גדולה!
  זויה גם ירתה וצרחה:
  - למען המולדת וסטלין!
  היא לקחה אותו וזרקה את הרימון באצבעותיה החשופות. היא פיזרה את הנאצים וצווחה:
  - למען ברית המועצות!
  הבנות כל כך יפות ומדהימות.
  אוגוסטינוס גם השליכה רימון ברגל יחפה, וחשפה את שיניה, היא לקחה אותו ולחשה:
  - אני כל כך נלחם! כמו טרמינטור!
  וסבטלנה גם תשיק משהו כל כך קטלני והרסני עם אצבעותיה החשופות. ושוב הוא ישיר:
  - הידידות שלנו היא מונוליטית, וזה מה שהיא מייצגת!
  ארבע, הם נלחמים ככה - אלו בנות! יפהפיות מצחיקות מראים את לשונן הארוכות בתגובה.
  לוחמים מהקטגוריה הגבוהה ביותר. ואיך ירביצו לך, ואיך יצעקו עליך.
  הם מרסקים את הגרמנים כמו פירות יער עם מכבש.
  נטשה ירתה, זרקה רימון ברגל יחפה ושרה:
  - אנחנו לוחמי האור והכרזה האדומה!
  זויה גם שיגרה את הרוצח באצבעות רגליה החשופות ופלטה:
  - ואנחנו נילחם למען לנין!
  ואז היא חתכה את אוגוסטין, חושפת את שיניה:
  - בשם השמחה הגדולה!
  ואז סבטלנה ירתה ושגרה רימונים ברגליה היחפות, שואגים:
  - ניקח על עצמנו את זה ונהפוך את זה!
  הארבעה פועלים ויורים באופן פעיל. ובכן, אחרי הכל מדובר בבנות שיודעות הרבה על השמדה. והם לא נלחמים ככה.
  וכמו שצריך להיות לחסלים אמיתיים... לוחמים בטיסות גבוהות. ויש להם תשוקה להרס.
  נטשה שוב זרקה רימון ברגלה יחפה ולחשה:
  - אני מבין את העולם הזה בצורה מושלמת כהחמרה של מאבק המעמדות!
  זויה גם סיננה, וזרקה רימון קטלני, קורע בשר באצבעותיה החשופות:
  - באיזה בית יהיה דגל אדום!
  ואז אוגוסטינוס נתן את תורה. היא כיסחה את הנאצים וזרקה רימון ברגל יחפה - לוחשת:
  - מרחב גדול, זו הארץ שלנו וכולנו!
  לוחמים באמת מסוגלים לקרוע אפילו כרית חימום.
  ואז סבטלנה מסירה רימון ברגל יחפה, יורה צרור ואומרת בזעם:
  - האש והסוס המתפרץ זועמים!
  הבנות, כמובן, ידלקו. והם תוקפים את הראשים.
  ובצד הגרמני, הצוות של גרד נלחם על ה-T-4. שוב, ברגע שזה יתחיל, לא תתחמם ולא תוכל לדכא לחץ כזה. לבנות יש אש גיהנום כזו בעיניים.
  הם יורים בעצמם ולא נותנים סיכוי להצלה. ואתה לא יכול לעמוד בפני השיניים הלבנות והפניניות שלהם.
  הלוחמים אגרסיביים ומייבבים:
  - ארומה פראית! אנחנו נשלח את כל האויבים לגיהנום!
  גרדה תירה, תפגע בשלושים וארבע ותחריק:
  - ניצחונות עתידיים!
  שרלוט לוחצת על ההדק ברגליה היחפות ומגרגרת:
  - נקרע אותך!
  גם מגדה ירתה, השמידה את ה-T-26 ואמרה:
  - אנחנו נחשוף את זה.
  והיא ניערה את בהונותיה החשופות.
  וגם כריסטינה לוחצת על רגליה היחפות על הדוושות ולוחצת:
  - הידד למסיבה שלנו!
  הבנות, כמובן, כמעט עירומות בביקיני ויחפות. ובאותו הזמן סקסי במיוחד.
  והם מבצעים התקפות עם ה-T-4 הלא ממש מושלם, אבל יעיל שלהם. והם יורים על האויב. אל תיכנע לבנות כאלה בכלום! ואיך הם חושפים שיניים. ואיך הם עושים פרצוף!
  גרדה שואגת לעצמה, יורה בבהונותיה החשופות:
  - גרדה אוהבת להרוג, גרדה זו!
  ושוב יורה פגזים.
  ואז שרלוט יורה בתורה ושואגת, מפיל את שלושים וארבע:
  - אני אקרע להם את הבטן!
  וברגליים יחפות הוא יתחיל שוב.
  ואז כריסטינה תוסיף את הרוצח. גם באמצעות בהונות חשופות.
  וזה ישאג:
  - אני התגלמות התוקפנות!
  איזה מותניים יש לה, ובטן בטן מפוסלת!
  ואחר כך תקח אותו מגדה ותטפח בו ותשאג:
  - בנזאי!
  וגם רגליה חשופות ומסותתות!
  ארבע הגרמניות דוחפות את עצמן ובאמת מנצחות. יש לה כל כך הרבה תוקפנות וחיוניות.
  הלוחמים משתמשים בחכה ויורים. הם לא נותנים לצבא האדום ללכת.
  וגם טייסות נלחמות בשמיים, והן מראות את זה. שהרוח שלהם לא ניתן למדידה.
  הנה הפוק-וולף הגרמני החדש ביותר. גרטרוד על זה. והבחורה הזו מראה שהיא מגניבה יותר מגברים. כך הוא דופק את הפשיסטים. לא נותן להם שמץ של רחמים. גרטרוד התחילה את הקרב האמיתי.
  והוא יורה יאק סובייטי וצורח:
  - אני סופר ילדה!
  ואז הוא ייקח אותו ויראה את לשונו. ושוב הוא יתפוס השמדה מוחלטת. זו הילדה. וגם יחפה ובביקיני. ואז LAGG ירה למטה ושאג שוב:
  - טייס תותחן!
  והוא יצחק מכל הלב. ואז הוא יוריד את PE-2. ילדה כזו, מההיקף והמעמד הכי מגניבים. אחר כך היא שוב ביצעה תמרון והשמידה את היאק בתותחי אוויר. וזה ינסה.
  - אני היא-זאב השמים!
  ואיך הוא חושף שיניים! ואיך להתפרע! איזו סבתא! באבא לכל הנשים!
  אבל, כמובן, הפשיסטים מנסים לתקוף גם בדרום.
  שם, במיוחד, הטייס הלגה נלחם על ה-ME-109. וכל כך מוצלח עד ששברים עפים מהבריטים.
  ילדה היכתה מוסטנג ושרה:
  - ערפל לילך צף מעלינו!
  בכלל, כמה טוב להילחם יחף ובביקיני. כמה זה פרקטי! וזה מאוד נוח.
  הלגה היא טייסת. הפיהרר היה חכם מספיק להקשיב לעצות ולאפשר לבנות על טנקים, מטוסים ובצבא. וכמה טוב יותר הלך לקראוטים.
  הם עצמם לא ציפו שגופן של נשים כל כך יעיל. כאן הלגה צוברת תאוצה וחשבונות.
  הילדה לוחצת על הדוושות ברגליה היחפות ושואגת:
  - אני פרה קטנה ומענגת כל כך!
  הלגה מפילה שני מטוסים אנגליים נוספים וחורקת:
  - מאחורי יש חיילים גרמנים בשורה!
  והיא גם הפילה מפציץ! איזו ילדה! לכל הבנות, לוחמת גדולה ומגניבה. אם הוא אכן משמיד, הוא גם עושה זאת ללא כל טקס או רחמים.
  הבנות כאן כל כך סקסיות!
  וכוחותיו של רומל קורעים את המדבר, מבלי לחכות לכוחות נוספים שיגיעו. אנחנו חייבים לנצח, אז אנחנו חייבים. המפקד האגדי "שועל המדבר" כבר היה רגיל להילחם בכוחות עליונים. וגם החיילים שלו כאלה. הנה, למשל, פלוגה נבחרת של לוחמות אס.אס. הם הועברו בתחילת דצמבר, כשהחזית נסדקת, הגרמנים נסוגו, והבריטים, להיפך, פורצים, משחררים את טולבוק ומאיימים להשליך את הוורמאכט מאדמת אפריקה.
  אחר כך הציע הפיהרר הדיבוק: להעביר גדוד נמרים. לא בגלל שהגברות ישנו את מאזן הכוחות, אלא כדי שגברים, במיוחד גברים איטלקים, ירגישו בושה והם ילחמו הרבה יותר באגרסיביות ובמיומנות. אחרי הכל, אם בנות העילית, שהוקשו באימונים קשים, מקדימות, אז הגברים יתביישו מאוד.
  הלוחמים נלחמו רק בביקיני, תוך שימוש בקרמים מיוחדים להגנה. במשך שישה חודשים, כפות רגליהן החשופות והילדותיות נעשו כל כך חרמניות, עד שלא פחדו מהחולות הלוהטים כמו מחבת, ומהשיזוף קיבל עורן צבע שוקולד כהה. ולרבים יש כבר עשרות גופות מאחוריהם.
  מרגו ושלה הם שני ארים צעירים מאוד, אבל כבר קשוחים בקרב. הם הצעירים בפלוגה, אבל תוך חצי שנה הם כבר זכו בצלב הברזל, מחלקה ראשונה (מחלקה ב', זה כבר היה לכולם בגדוד), הם חסרי רחמים ואדיבים.
  למרגוט היה שיער בצבע אש, ושלה הייתה בלונדינית לבנה כשלג עם מגע של דבש. כאן הם נלחמים, דוחים את ההסתערות של טנקים בריטיים מתקפה נגד. המטילדות, עם השריון החזק שלהן, מתקדמים. בהמשך יש Cromwells עבירים עם פגזים עתירי נפץ וכלי רכב קלים יותר. הבנות קברו את עצמן בחול. מיותר לירות בטנקים כאלה חזיתית. אנחנו צריכים להימנע שיבחינו בהם, ואז...
  "מטילדה" ו"קרומוול" שוקלות כשלושים טון, וכשהן עוברות על פני תעלות שנחפרו בחול החימר, זה נהיה מפחיד. זה נשפך על צווארך החשוף והשזוף, ואתה מרגיש את המשקל הנורא של המכונות הממזרות עליך. הנה אותו "קרומוול", ברזל טיפוסי עם שריון משופע של 70 מ"מ, שאפילו אקדח 88 מ"מ לא תמיד יכול לקחת. זה מריח כמו בנזין ושמן מנוע חריף מאוד. לבנות יש הפתעות משלהן, צרות קלות. הדגמים הראשונים של Faustpatrons. מכיוון שגברים, כמקובל, נותנים לגברות ללכת ראשונות, אז הן בודקות את הנשק האחרון וכצפוי, המבטיח.
  אבל הם גם הכניסו את הבנות, בניגוד לסיסמת הצבוע של הנאציזם: "מלחמה היא עניין של גבר, שלום לנשים!", לעובי הקורה.
  עם זאת, חיל הרגלים נקלע לפיגור, מה שאומר שיש סיכוי לשבת בתעלות ולנצח.
  שלה אומרת בלחש, מפחדת להתעטש מהחול הנופל מהתעלה הסותם את נחיריה:
  - רק ההזדקנות בשדה הקרב תאפשר לכם להימנע מהתסיסה של שמפניית הניצחון שנרקבה עקב החמצת מועדים!
  מרגו הסכימה:
  - מי שאין לו סבל יחווה את היין החמוץ של התבוסה ואת המשקה המר של האובדן!
  אבל המטילדות, קרומוולות ותריסר נמיות קלות כבר מאחוריהם. עתה הגיעה שעת הקציר.
  שלה, ששיערה הפניני פעם האפיר מאבק, ומניחה את עקביה החשופים על החול הלוהט, פונה נפשית למרים הבתולה ולקדושים אחרים, ואומרת, אל תאכזב אותי. האצבע לוחצת על הכפתור בצורה חלקה כך שהמטען המצטבר נכנס ישירות למיכל הגז.
  מרגו לוחצת איתה על ההדק, גם לאט. לאחר מכן שתי הבנות מכה אחת את השנייה בידיים. המטענים פגעו ישירות בירכתיים, ולאחר מכן התפוצצו מכלי הגז. להבות כתומות ניתזות כמו קצף של גלים באוויר, וקללותיו של מישהו נשמעות.
  ואז הלוע הקצר של הטנקים הבריטיים מתכרבלים בגלל הזעזועים לצינורות מוזרים.
  ובנות טיגריסים זורקות בגבורה רימונים על אויבים. ושברים עפים לכל הכיוונים, קורעים את השריון כמו כפה של חתול לוהט, זרם הרסני של חלקיקים מצטברים.
  הנה הזעם הנשי, האומר שנשים גרמניות אינן מאופיינות בשום פנים ואופן קור רוח. והם יודעים להילחם... ולתת להתקפה להיחנק.
  הרבה יותר קל להדוף את מתקפת חיל הרגלים, המורכב, ככלל, מערבים ושחורים שגויסו באמצעות פשיטות או הבטחות שונות. כשראו שהטנקים נדפקו ויש התנגדות רצינית לפניהם, הם נסוגו לאחור באבידות הראשונות.
  ובכן, ואז הם פונים לגמרי לטיסה כללית. מכיוון שזה הסגנון - פגעו בחלשים, אז שיהיה למפלצות!
  כשהפיגוע לבסוף התפוגג והבנות המשיכו בריצה במדבר בערב, הן ניהלו שיחה תוך כדי הליכה. שלה שאלה את מרגוט:
  - אתה חושב שעוד נהיה באלכסנדריה?
  לוחם האש ענה בביטחון:
  - אני חושב שלא יאוחר מנובמבר, או אולי באוקטובר, סוף סוף נכבוש את מצרים.
  שלה, בהגיון ולא שמה לב לגירוד בסוליות היבשתיות שלה, מהחול הלוהט, הציעה:
  - כשהמסמר הזה בבטן שלנו, הבסיס במלטה, נהרס, האספקה משתפרת, ככל שיגיעו יחידות חדשות, לאויב כבר לא יהיה סיכוי.
  מרגוט הביטה סביבה כדי לראות כמה זמן נשאר לשמש לפני שקיעתה. סוף סוף לשכב ולישון לילה טוב. קרבתו של הכוכב המאדם לאופק הרגיעה את הלוחם. היא העירה בעצלתיים:
  - אני חושב שהפיהרר לא יחמיץ לחזור על הנחיתה המפוארת בכרתים אחרי פרו-הבור ומידוויי. רק שהפעם הם באמת יהרסו את מלטה.
  שלה צעקה לשמיים בקללה:
  - שהכל יכול יהפוך את כל הבסיסים הבריטיים לגיהנום.
  השמש לבסוף הסתתרה מאחורי האופק, היום הקריר בשנה, 21 באוקטובר, הגיע לסיומו. ואיתו החל מבצע דוב קוטב. למה לבן? מידע מוטעה ערמומי כדי לגרום לאנשים לחשוב שאנחנו מדברים על הצפון, אבל למעשה הנדנדה המוחצת של המתאגרף היא בדרום.
  הבסיס הבריטי הגדול ביותר באמת נראה כמו גיהנום. הוא הותקף על ידי יותר מאלף מפציצים שנאספו מכל החזית המזרחית וקיבל ניסיון קרבי ראוי, יחד עם לוחמי ליווי. הבריטים, כמובן, נלחמו כבר זמן רב, אבל הם לא ציפו להתקפה מסיבית כל כך חזקה. אכן, מי יאמין שהקראוטים יחליטו לחשוף את החזית, גם אם האויב ישתוק זמנית. אבל החיילים הבריטים מוכים כעת ללא רחמים. לדוגמה, הספינות שלהם מותקפות על ידי ה-Yu-87, ה"דבר" המפורסם. לא מהירים במיוחד, אבל בעלות דיוק ההפצצות הגבוה ביותר (לזמנם), הם מייסרים את הצי הבריטי החבוי במפרצים. פוק-וולפים מודרניים יותר אינם הרחק מאחור, כולל אפילו פון רודל האגדי עצמו, מלך מטוסי התקיפה. ידועה בטביעתה של ספינת הקרב הסובייטית החזקה ביותר, ספינת הקרב Marat.
  לדוגמה, רב"ט ריצ'רד רואה נשרים מתגלגלים במורד גבעה כמו מזחלת. מפציצים גרמנים רבים יוצאים מחור קרח כמו דגים טורפים. האנגלי הבוגר ממילא מנתק את הטלפון בפחד. הוא מעולם לא ראה מראה כל כך נורא. הסירנות נשמעות מאוחר מאוד, לאחר התפוצצות הפצצות. גל הפיצוץ מעלה חיילים בריטים, ידיים ורגליים כרותות עפות לכיוונים שונים. אחת קסדות הברזל הפכה אדומה ופגעה בפניו של השוטר. ואיך הוא צורח:
  - צ'רצ'יל קפוט! היטלר מגניב!
  תותחי הנ"מ הבריטיים לא החלו לירות מיד, אלא רק כאשר נפלו אלפי פצצות בבת אחת. האויב חישב הכל נכון: אף פצצה אחת לא צריכה ללכת לפח. אז למחוץ את האויב ולהכות. כל המגזרים מסומנים מראש במפה. יתרה מכך, הבריטים החצופים אפילו לא התחפשו כראוי. רבים מתותחי הנ"מ שלהם עומדים לעין והם הראשונים להיסחף.
  כאן הושלך קנה של תותח נ"מ בקוטר 85 מ"מ, באורך שלושים ושניים רגל, והתכופף באוויר כמו גלגל הגה. לאחר מכן הוא התרסק, וריסק חמישה אנגלים. לאחד השחורים כרסו נקרעה והמעיים שלו נפלו.
  ופצצות נפלו, והכל עלה באש, מחסן דלק רעם, הם התחילו להתפוצץ, פיזרו פגזים כמעט על כל השלד, ואז נפגע מחסן אחר. לסיום הכל, הסירנות שהותקנו ביריעות יו-87 ופוק-וולף יללו בצורה מעצבנת, וגרמו לאימה פרועה בקרב השחורים והערבים מקרב הכוחות הקולוניאליים. אבל נראה שלבנים מפחדים באותה מידה.
  לדוגמה, שתי פריגטות בריטיות התנגשו, עד כדי כך שהדודים רעמו. ואפילו פסולת הפריגטות שהמריאו התפוצצו באוויר כמו שדות ממוקשים, והסיירת פשוט שקעה לקרקעית.
  הטנק האנגלי "קרומוול" עם לוע קצר, אבל עם מהירות הגונה ושריון חזיתי חזק למדי, האיץ בבהלה ופגע במחסן משלו, ואפילו ריסק תריסר חיילים מבולבלים משלו בדרך. הכאוס גדל. נושאת המטוסים האנגלית החלה לצנוח, והדרדנוט העוצמתי פתח באש... על החוף, היכן שחייליה שלו רוחשים.
  ובעולם התחתון הזה, שני אנשים נותרו ללא הפרעה. אחת מהן הייתה אינדיאנית, שהדליקה לאט לאט מקטרת, והשנייה הייתה אישה, ממוצא ערבי ברור, אבל במדי צבא. השניים אינם שמים לב למוות הממהר. או ליתר דיוק, עדר שלם של פרשי השמדה שיחקו משחק קלפים יוצא דופן. זה היה משחק של חמישים ושניים קלפים עם ג'וקרים, ואפילו לפי הכללים שהמציא העור האדום עצמו.
  אישה ערבייה אמרה:
  - עם זאת, יש הרבה רעש! ולמה ליצור פאניקה כזו?
  אחד החיילים, כשגבו חתוך מרסיסים, כמעט נתקל באינדיאני, אבל הוא נזרק ברשלנות כמו חתלתול. טיפות דם נפלו על הפנים האדומות והוא ליקק אותן בחיוך. ואז הוא שם לב:
  - עשיית רעש מיועדת לאנשים חלשים וחיוורי פנים. אנחנו האפצ'ים חושבים כך - אם אין אויב, אז אויב מופיע - אפילו טוב יותר!
  האישה האפלה העירה:
  - זוהי חולשה אופיינית של מי שמצהיר על אמונת המשיח. הם אוהבים לדבר על הקרבה, אבל לא מקריבים את עצמם.
  ההודי הנהן במהירות:
  - סדר בנוי על יסוד שבו המלט הוא אמונה והחול הוא רצון! אמונה היא לב זהב, והרצון הוא אגרוף ברזל! רק לאנשים חיוורי פנים אין לא את זה ולא את זה.
  . פרק מס' 5
  ויש גם בחורה על המחבל הגרמני. במקרה הזה ויולה. בלונדינית יפה מאוד, ובן זוגה הוא ניקולטה. ושתי הבנות מאוד סקסיות. פצצה מוטלת מגובה. וגם הלוחמים יחפים ובביקיני.
  הבנות שואגות לעצמן:
  - אנחנו כאלה גונבים שאנחנו סופרמנים!
  ניקולטה גם יורקת פצצות מתוך גוף המטוס. ומשמיד את האויב. הבריטים מבינים את זה כך.
  ויולה גם תשגר פצצת רצח מלמעלה. והוא יהרוג את לוחמי אימפריית אריה.
  וגם איך זה מתקדם:
  - אני משרה פחד בבריטניה!
  והוא מנענע את רגלו היחפה. ו שיר:
  - נקרע את צ'רצ'יל!
  הבנות מ-Yu-188 טובות מאוד בזריקת פצצות. המכונית שלהם חדשה ומתקדמת יותר. עיצוב האקדח שלו מהיר מאוד.
  אז הופלו הבנות ולוחם אנגלי.
  המטוס שלהם די מהיר. הלוחמים שוב משתמשים ברגליהם היחפות כדי לשחרר הרס.
  ויולה שואגת:
  - אני דוחף את כל האויבים שלי לתוך הארון!
  ניקולטה מייללת:
  - ואני זורק את האויב!
  ואיך הוא יכול לקחת ולנער את רגליו היחפות!
  אלו הן הבנות וכיצד הן מכות אויבים. ואל תפסיק. ארים אמיתיים.
  וכשהם מתפתלים ומנערים את הציצים החשופים שלהם.
  ושוב הם מטילים פצצות.
  ויש פה בנות, במישורים אחרים. הנה אווה מטילה פצצות. הורס את האנגלית ושר:
  - אני כל כך נהדר!
  ואווה גם מדוושה ברגליה היחפות.
  אבל ויולה תפיל את הפצצה שוב ותשאג:
  - אני ילדה פרועה, אני רוצה עשרה גברים בשעה, וזה מאוד מגניב ומדהים!
  כמה חיילים בריטים בוערים מיהרו למים כדי לשטוף את הלהבות. זה אפילו רתח מלהיכנס למים, נשמעו צרחות וגניחות פראיות. ועיגולים עקובים מדם זחלו על פני קצף הים, עבים בהתחלה, ואז התפשטו בהדרגה והחווירו. והלוחמים של מה שהיה פעם האימפריה הגדולה והענפה ביותר על פני כדור הארץ איבדו את המראה האנושי שלהם. האישה הערבייה נחרה בבוז:
  - והגברים האלה מכריחים אותנו ללבוש בורקה!
  האיש האדום, פוזל בערמומיות, העיר:
  - כנראה שמבטך המאיים מפחיד אותם!
  האישה הערבייה חשפה את שיניה בציניות ואמרה:
  - הרכות של אישה דומה לקשיחות של שריון, רק הרבה יותר קטלנית ורב-תכליתית בהגנה!
  הגרמנים העדיפו לתקוף מיד בכל הכוח, טקטיקה של מתאגרף, שבסומכים על חוסר המוכנות של האויב, ממהר מיד בכל כוחו לעבר האויב. כאשר עשרות מטוסי אויב בוערים בשדות תעופה, לא מסוגלים להמריא. כאשר הפצצות שלהם מתפוצצות בתוך הלנקסטר, והורסות את כל מה שמסביבם. טקטיקה קשה אך יעילה. אז הסימפוניה של השאול הגיעה לשיא כוחה, ואז החלה לשקוע.
  אבל זה, כמובן, לא הסתיים בכך: הדיוויזיה המוטסת נכנסה לפעולה. בעוד שהבריטים אחרי טיפול כזה, אפשר לקחת אותם פושרים בכלל. למרבה המזל, רחפני נחיתה כבר יוצרו בכמויות הנדרשות ושיטות גרירתם הותאמו. אולי הכי טוב בעולם היום.
  אז הם עפים, לא כמו עפיפונים - לאט יותר, אבל מספיק מהר, ואפילו בליווי המוזיקה של וגנר - יצירת המופת האהובה על היטלר. מי עוד בחיים זכר את הסרט "אפוקליפסה", שבו השתמשו האמריקאים במוזיקה הספציפית הזו כשהם תקפו את הוייטנאמים. כמה זה הפחיד אותם. אז הנה ואגנר, ומוטיבים רועמים, דרך מגברים. הצנחנים מרחו זרחן על פניהם וציירו את עצמם; הם נראים מצמררים, כמו השדים של העולם התחתון שלהם. מבוסס גם על השפעה פסיכולוגית. בנוסף, כמה ריאגנטים וכמה שבבי מגנזיום נוספו לזרחן כדי לגרום לזוהר לפחות לזמן קצר. כל כך מפחיד, במיוחד על רקע הזוהר המעושן והשריפות הרבות. יש להם אפילו מקלעים, גם הם מוסווים בצורת פיות דרקון. ואז מכים תת-מקלעים המתנגנים והשבויים. והדרגות המכוסות והקרועות נופלות למגפיים של המנצחים. ורבים פשוט מעדיפים לוותר, למרות העובדה שיש הרבה יותר בריטים מגרמנים.
  הודית וערביה התחבאו בחור קטן והוסווה בקפידה. Redskin ציין:
  - ובכן, חרשנו אותם!
  האישה שחורת השיער הופתעה:
  אתה אומר שאנחנו? אולי אתה מתכוון אלינו?
  ההודי הניד בראשו לשלילה:
  - לא! פנים מנצחות את הבריטים וזה סימן טוב! וכשיגיע הזמן, החג שלנו יגיע! מתי ההודים ישחררו את היבשת שלהם!
  האישה הערבייה נחרה בבוז:
  - האם אתה, במקרה, תובע לשלטון על העולם?
  ההודי בחיבה, כאילו הסביר לילד עם פיגור שכלי, גיחך:
  - מי שרוצה לקבל יותר מדי נשאר בדרך כלל בלי כלום! אז הכפית הגדולה מעוררת בפה!
  הפיהרר, כמובן, לא ראה מה עושים הבזים והנציים שלו, אבל באופן עקרוני הוא ניחש שהמכונה הצבאית הגרמנית תסדר הכל בצורה מדויקת. ככלל, פעולות התקפיות של צבא גרמניה עד לבליטת קורסק בוצעו ברמה מקצועית גבוהה. חלקם אפילו קוראים להם סטנדרטיים. זה אפילו מוזר שמכונה כזו החליקה ואז התפרקה לגמרי.
  והבנות רואות חלום דומה, מעין חזון נבואי, מופרע בפקודה קשה - קום!
  
  
  הצאר מייקל השני
  ניקולאי השני היה קורבן לניסיון התנקשות ביפן. כבר אז הוא מת כשהיה יורש העצר. ניסיון התנקשות מפורסם שקרה בהיסטוריה האמיתית. צארביץ' ניקולס נפצע, אך ניצל בנס.
  אבל שום נס לא קרה. המזל הזה, לצאר חסר המזל בכל ההיסטוריה של רוסיה. ניקולס מת... ואיתו מת המפסיד הגדול, שכמובן מבלי משים, אך עדיין הרס את האימפריה והשושלת המלכותית.
  ובשנת 1894, בגיל חמש עשרה, עלה מיכאל השני לכס המלכות. אחיו של הצאר ניקולס. האדם בדרך כלל לא טיפש, די קשוח ואמיץ. מיכאיל אלכסנדרוביץ' רומנוב פיקד על דיוויזיה פראית במהלך מלחמת העולם הראשונה והתבלט בקרב. באופן כללי, הוא היה אדם קשוח יותר מניקולאי, גבוה יותר, בעל פנים אקספרסיביות יותר. הוא היה יותר חכם? ניקולאי השני אינו אדם טיפש ומוכשר. אבל עדיין לא מספיק קשוח, בעל רצון חזק, ונולד להיות מלך. בנוסף, כמובן, הבעיות של ניקולס השני, במיוחד עם אשתו.
  מיכאיל לא טיפש יותר מאחיו, והכי חשוב, יש לו יותר מזל... ובכן, ניקולאי, עדיין שם רע לצארים. וניקולאי היה הראשון שנכשל. כבר מההתחלה, מרד הדקמבריסט. ואז ההתחלה הלא מוצלחת של המלחמה עם איראן. הניצחון הושג, אבל לא היו הרבה כיבושים. ואיראן אינה יריבה אפריורית לרוסיה. מלחמה עם טורקיה. גם לא ממש מוצלח בהתחלה. והניצחונות עולים הרבה דם. ויש מעט כיבושים.
  ואז המלחמה בקווקז במשך כמעט ארבעים שנה עם שמיל. וזה רע, ההרחבה קפאה. ולבסוף, תבוסה במלחמת קרים. ולפי השמועות, הצאר ניקולס היה הראשון שהתאבד.
  כן, המלך הזה היה חסר מזל. מיכאל הראשון... שלט בזמן הצרות. הוא הציל את רוסיה. הוא כבש כמה ערים מפולין. עשה התקדמות מסוימת בסיביר. אבל הוא לא חי הרבה זמן. אבל המלך היה, באופן כללי, נורמלי. ובלי פנצ'רים רציניים.
  המדיניות של מיכאיל רומנוב הייתה זהה לזו של ניקולאי השני: התרחבות לסין ולמזרח. בניית פורט ארתור. דיפלומטיה עם גרמניה, הכנה למלחמה עם יפן. כמובן, היה ברור שלא נוכל להסתדר בלי מלחמה עם ארץ השמש העולה. חבל שהיא התחמשה באופן פעיל. והצאר הצעיר רצה תהילה, רצה כיבוש, רצה ליצור את רוסיה הצהובה. בנוסף, היה ברור שסין הבטיחה להפוך בעתיד למעצמה אדירה, ועדיף לחלק אותה כעת. בזמן שהוא מקוטע.
  יפן תקפה את הטייסת הרוסית בפורט ארתור.
  ואז נשלח אדמירל מקרוב. הפעם לא היה מוות. בין השאר בגלל שמיכאיל לא אפשר לצרביץ' קיריל להפריע למקארוב והוא לא היה על הספינה. וזה שינה קצת את המסלול.
  אדמירל מקרוב אימן את הטייסת. ואז, כשהיפנים נתפסו במכרות, הוא הצליח לתקוף את הצי הטוגולזי.
  הקרב הימי הסתיים בניצחון משכנע של הצי הרוסי. עם זאת, מאוחר יותר, בכל זאת הטילו היפנים מצור על פורט ארתור. אבל לא להרבה זמן. מיכאיל סילק את קורופטקין, ומינה מפקד צעיר ומסוגל יותר. ושוב הושגו ניצחונות ביבשה.
  יפן, באופן כללי, הובסה בים. ואז נחתו הכוחות.
  הסמוראי נכנע. רוסיה כבשה מחדש את איי קוריל, כבשה את טייוואן וקוריאה.
  לאחר מכן, מספר מחוזות סיניים הפכו מרצונם לחלק מהאימפריה, ויצרו את ז'לטרוסיה. האימפריה המלכותית התרחבה ושגשגה.
  אין דומא, אין דמוקרטיה מיותרת. לא חיים, אלא חסד! התפתחות מהירה של המדינה. אבל מטבע הדברים מלחמת העולם הראשונה הייתה בלתי נמנעת. ועכשיו הגיעה שעת הדרקון.
  אבל בשלב זה כבר היו לרוסיה טנקים קלים "לונה"-2, טנקים כבדים "פיטר הגדול", שתוכנן על ידי בנו של מנדלייב, והמפציצים החזקים ביותר בעולם: "סוויאטגור" ו"איליה מורומטס". כזה כבר היה הכוח!
  והצבא הרוסי החל לנצח מהימים הראשונים. ומספר החיילים הצארים, בשל העובדה שסין כבר סופחה למחצה, היה גדול.
  כוחות רוסים הביסו את הגרמנים במזרח פרוסיה והקיפו את קניגסברג. הם לקחו מיד גם את לבוב וגם את פשמישל. לרוסיה היו יותר מדי חיילים, ומספר גדול של טנקים קלים וניידים. שלא היה אח ורע והראה כוח אדיר. צבא אחד אחרי השני נפלו.
  הצבא הרוסי כבר כבש את בודפשט.
  גרמניה נקלעה למצב קשה. כוחות רוסים כבר התקרבו לאודר. גם איטליה הכריזה מלחמה על אוסטריה. נכון, האימפריה העות'מאנית נכנסה למלחמה נגד רוסיה. אבל זה רק הפך לתבוסה ותבוסה בכל החזיתות.
  חיילים רוסים כבר חצו את האודר. ובחורף התחילו להסתער על ברלין. לא היה דבר שיחזיק את העיר. אז לגרמנים עדיין יש הרבה כוח במערב.
  ווילהלם והמפקדה שלו הכריזו בחיפזון על שלום, או יותר נכון כניעה.
  המלחמה נמשכה רק שישה חודשים. כוחות רוסים כבשו את איסטנבול. וטורקיה נכבשה על ידי צבאו של הצאר מיכאל השני.
  לאחר מכן נכרת השלום בפטרהוף. אוסטריה-הונגריה התפרקה וחדלה מלהתקיים. גליציה ובוקובינה הפכו למחוזות רוסים. צ'כיה וסלובקיה הפכו לממלכות בראשות הצאר מיכאל השני. הונגריה הכירה גם בצאר הרוסי כמלך שלה.
  קרקוב ואדמות אחרות נכנסו לממלכת פולין. פרוסיה המזרחית נותקה, דנציג הפכה לעיר רוסית. אסיה הקטנה, ורוב עיראק עם בגדד הפכו לרוסים. הבריטים קיבלו רק את מחוז בזרא ופלסטין, וצרפת קיבלה את דרום סוריה.
  כמו כן נוצרה ממלכת יוגוסלביה, בה הפך מיכאל השני לשליט שותף. חטפתי קצת לעצמי ולאיטליה. כך, רוסיה הצליחה להפוך לכובשת גדולה. וספג הפסדים קטנים בהוצאות קלות. אבל גרמניה עדיין נאלצה לשלם לרוסיה את רוב השילומים. ניצחון מרשים!
  . פרק מס' 2.
  אחרי זה היו עוד כמה מלחמות קטנות. רוסיה כבשה את רוב אפגניסטן - הדרום הלך לבריטניה, ושני שלישים מאיראן - גם הדרום היה בריטי. ואז חילקו סוף סוף הכוחות הצארים, הצרפתים והבריטים את חצי האי הסעודי. הגמוניה קמה. יפן גם הצליחה לתפוס לעצמה כמה רכוש גרמני.
  עד 1929 נצפתה צמיחה כלכלית בכל העולם - החזקה ביותר ברוסיה. אבל השפל הגדול הגיע בעקבותיו. זה מה שהעלה את היטלר לשלטון בגרמניה.
  גם ברוסיה חלה עלייה ברגשות המהפכניים והשביתה. אבל ב-1931 פרצה מלחמה חדשה עם יפן על סין. רוסיה הייתה חזקה יותר, ועל הצי פיקד יורשו הראוי של אדמירל מקרוב - אדמירל קולצ'ק.
  ניצחון, נחיתה ויפן על כל רכושה האוקיינוס השקט הפכו למחוז של רוסיה. והצאר מיכאל השני וגם קיסר יפן. כן, זה הסתדר כל כך טוב. אבל המאבק על שליטה עולמית לא הסתיים.
  היטלר הגדיל את כוחו. וקמה קואליציה: גרמניה, איטליה, רוסיה, נגד בריטניה, צרפת, הולנד, בלגיה וארה"ב.
  ב-1940 השלים הצבא הצארי למעשה את כיבוש סין ונתקל ברכוש צרפתי, הולנדי ואנגלי.
  היטלר החל את המלחמה ב-22 ביוני 1941 בפלישה לצרפת. לפיהרר הייתה תוכנית נהדרת והגאונות של מיינסטין. רוסיה פתחה במתקפה נגד המושבות הבריטיות והצרפתיות באסיה ובאפריקה. זו מלחמה כל כך אכזרית.
  רוסיה כבר כבשה את המקום הראשון בעולם מבחינת אוכלוסיה, צבאה היה מצויד בטנקים ובמטוסים הטובים והמתקדמים ביותר. מסוקים, לוחמים, מטוסי תקיפה, מפציצים, כולל מטוסים, כבר נמצאים בייצור המוני! באופן כללי, איכשהו הכל הולך מצוין.
  היטלר כבש את צרפת, בלגיה, הולנד ודנמרק תוך חודש וחצי! רוסיה הצארית כבשה את נורבגיה ושוודיה. כמו גם הודו, הודו, דרום איראן, חצי האי הסעודי ונכנסו למצרים.
  הכוחות האנגלים והצרפתים הקולוניאליים התבלטו ביכולת הלחימה הנמוכה שלהם והיו בעלי רוח צבאית נמוכה מאוד - נכנעים כמעט ללא התנגדות.
  היטלר רצה לעבור לאפריקה בעצמו, אך ספרד התנגדה לגרמניה. ואז הפשיסטים תקפו את משטר פרנקו והביסו אותו. ואז פורטוגל. לאחר תקיפה עזה, גיברלטר נכבשה!
  לאחר מכן, רוסיה וגרמניה כבשו את אפריקה. כאן, מרחבים גדולים, ג'ונגלים, מדבריות והיעדר כבישים היו יותר מכשול מאשר ההתנגדות של הכוחות הקולוניאליים החלשים והמבולבלים של בריטניה, צרפת ופורטוגל.
  הייתה תפיסה של שטחים. קרבות אפיזודיים, התנגדות מוקדית. הטנקים הרוסיים הם עדיין הטובים ביותר ובעלי יכולת תמרון טובה, במיוחד הבינוני: "ניקולאי", שנקרא על שמו של צארביץ' ניקולס, שנהרג על ידי היפנים.
  עם זאת, אם אתה יודע מאיזה גורל מרושע הציל הסמוראי צודה סנזו את רוסיה, אז האנדרטה שלו עם מגדל אייפל בסנט פטרבורג הייתה נקרעת. או שאולי קראת לטנק על שמו.
  בכל מקרה, "ניקולאי"-3 היה טנק קל יחסית - מתחת לשלושים טון, נייד עם מנוע דיזל. מהירותו הייתה גבוהה מזו של שלושים וארבע האגדי, השריון הקדמי שלו היה עבה ומשופע יותר, הצללית שלו הייתה נמוכה יותר, והיה לו אקדח בעל קנה ארוך יותר, אם כי בקליבר דומה של 76 מ"מ.
  מה שתגידו, רוסיה כבשה יותר משני שלישים מאפריקה, השאר הלכו לגרמניה ואיטליה. ולאחר הפצצה מסיבית במאי 1942, הגיעה נחיתה משותפת של חיילים רוסים וגרמנים בבריטניה. הלחימה נמשכה רק שבועיים ואנגליה ואירלנד נכבשו.
  וחודש לאחר מכן הם כבשו את אירלנד.
  אמריקה התנהגה באופן פסיבי למדי, מחשש להיכנס למלחמה מסוכנת כל כך, אך עדיין עזרה לבריטניה במשאבים. אז היטלר, מוסוליני וניקולאי השני החליטו לסיים את המעצמה החזקה ביותר מבחינה כלכלית.
  יתרה מכך, לרוסיה יש גבול משותף עם אמריקה לאורך אלסקה. וכבר בנו מסילת רכבת לצ'וקוטקה - שמועילה מאוד למלחמה!
  ועכשיו הצבא הרוסי, הצארי יזוז... וייכנס לאלסקה. אבל טנקים אמריקאים אפילו לא יוצאים נגד הרוסים. זה מה שקרה.
  כוחות רוסים החלו לנחות באלסקה ב-1 בספטמבר 1942... והם התקדמו בהצלחה רבה.
  הרחבת ראש הגשר במהירות. וכמו תמיד, בנות רוסיות יפות משתתפות בקרבות.
  הם על הטנק החדש ביותר של ניקולאי-4. הלוחמים יחפים, לובשים רק ביקיני. ויש להם אקדח חזק יותר 85 מ"מ עם קנה ארוך: הרעם של השרמן.
  כבר נובמבר, שלג ירד, אבל הבנות היפות: נטשה, מריה, אורורה וסבטלנה, לא מזהות שום בגדים ונלחמות כמעט בעירום.
  כאן הלוחמים יורים ומנפצים עם פגיעה מדויקת מפגז שרמן. הם חושפים שיניים. נטשה ירתה ושאגה:
  - ניצחתי את כולם בשביל המלך!
  ואיך זה עדיין יורה!
  ואז מריה תירה, וכל כך מדויק שהיא תקרע את הצריח של השרמן.
  היא לקחה את זה וצייצה:
  - אני הילדה שחותכת מתכת!
  ואז אורורה תשגר קליע. וגם מדויק וברור.
  הלוחם חורק:
  - האווירובטיקה הגבוהה ביותר!
  ואז סבטלנה תבעט בך בכל כוחה הזועם. הורסת ילדה בלונדינית. וצווח:
  - אני שד גיהנום!
  וכל הארבעה יעברו את דרכם, ויעברו דרך דרום אלסקה.
  והנה הטנק אלכסנדר-4, גם הדגם החדש ביותר עם בחורות יפות. אקדח חזק 130 מ"מ עם קנה ארוך, עד שמונה מקלעים וצוות של חמש בנות יפהפיות בביקיני.
  הם גם הולכים ויורים, דופקים אמריקאים, חודרים לשרמנים.
  אלנקה שיחררה קליע באצבעותיה החשופות ושרה:
  - לתפארת הצאר מיכאל!
  בזמן הירי, אניוטה תמכה, כיסחה את האמריקנים:
  - מלך גדול!
  אוגוסטינוס גם פגע, שבר את השרמן, וסירק:
  - למען שלום, עבודה, אימפריה!
  מירבלה פתחה באש לאחר מכן. היא גם שברה את השריון של האויב ולחשה:
  - למען הסדר הרוסי החדש!
  ואז האולימפיאדה ירתה את הקליע, בעודו חובט ושאג:
  - אני כזה כוח וכאב עבור האויב!
  הבנות מתנהגות יפה ויורה. בעיניהם האזמרגד והספיר להבות השאול.
  וטנק אלכסנדר-4 החדש ביותר, בלתי חדיר מכל הזוויות, ממשיך וגורש את האמריקנים. כזו היא ההצגה וההרס ללא תנאי.
  והבנות, קפוא, והן רק בביקיני וכמעט עירומות - יפות! אנחנו מביאים איתנו חתול!
  אלנקה תירה פגז לעבר מכונית אמריקאית. איך הוא חוטף אותו ושר:
  - אני כוכב עולם!
  ואז אניוטה ייקח אותו ותשחרר אותו, תחתוך את האויב ותלחש:
  - ותפארת לאימפריה!
  ואז אוגוסטינוס ייפגע מפגז, יכסח את האויב, ישבור את השריון של האויב ויצריק:
  - אני ילדה ג'ינג'ית וחסרת בושה!
  ואז מירבלה תסנדל. והוא יירה קליע קטלני לעבר האויב. הוא יקרע את המגדל ויצרח:
  - איל מאיל!
  ואז תתקיים אולימפיאדת הגיבור היפה. זה יירה את הפגזים הקטלניים ביותר. זה ירסק את טנק האויב ויצעק:
  - אני אסחוף את כולם!
  הנה מגיע טנק במשקל שבעים טון ומשמיד צרות אויב. והוא זז בקלות בשלג - המנוע הוא האחרון - טורבינת גז! אתה לא יכול לעצור מכונית כזו כל כך בקלות.
  אלנקה שרה:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו! זאבים רוסים קורעים את האויב! זאבים רוסים - מצדיעים לגיבורים!
  ושוב, באמצעות בהונותיו החשופות, לוחץ על ההדק, הוא פוגע באויב. איזו ילדה!
  אניוטה גם נפלה באמצעות רגליה החשופות וצווחה:
  - ואני מעולה!
  ואז אוגוסטינוס משגר קליע ומיילל:
  - אני ילדה פראית!
  ומירבלה תשחרר משהו רוצח לגמרי ותשאג:
  - לגבולות חדשים ובלתי מתכופפים!
  והוא יראה את לשונו כל כך ורודה וארוכה.
  ואז האולימפיאדה תרסק ותנפץ את האמריקאים, ותעשה את זה טוב מאוד.
  ובכן, באופן כללי, נראה ניצחון ברור. הקרב הזה ניצח והחיילים הרוסים והצארים הולכים קדימה.
  עד סוף דצמבר 1942, כל אלסקה כבר נכבשה על ידי הצבא הצארי, וקנדה התנהלה קרבות.
  בנוסף לטנקים, טייסות נלחמות גם במטוסי סילון. בארה"ב יש הרבה תעופה, אבל האיכות שלה ירודה מאוד. אי אפשר להשוות למטוסים רוסיים. אשר מוחצים את האויב בעוצמה של מחסלים.
  והבנות אנסטסיה ומרגריטה במטוסיהן "יקטרינה"-6 באיזו יעילות הן אוספות חשבונות.
  אנסטסיה מפילה שמונה מטוסים אמריקאים עם פרץ אחד של חמישה תותחי מטוסים וצרחות:
  - אני פשוט לוחם סופר-קלאס!
  וברגליים יחפות הוא לוחץ על הדוושות.
  מרגריטה מפילה עשרה מטוסים אמריקאים בפרץ אחד וחורקת:
  - ואני אפילו כיתה גבוהה יותר!
  אנסטסיה לוחצת על ההדקים באצבעותיה החשופות ומתלקחת באויב. זה יפגע בשבעה כלי רכב של צבא ארה"ב ויחריק:
  - אני כל כך לוחם שהמלך מתמוגג!
  מרגריטה גם תשחרר את הרוצח ותצרח:
  - ולא רק המלך! אנחנו מאוד יפים!
  הבנות נלחמות ופוגעות במכוניות שונות. הם זורקים את האויב החוצה כמו עכברים מתים לפח אשפה. והם הורסים מטוסים אמריקאים.
  אנסטסיה הפילה עוד כמה מטוסים ונהמה:
  - לעיט המלכותי הדו-ראשי!
  מרגריטה, חושפת את שיניה החצובות, צייצה:
  - על דבר מגניב כזה!
  והיא גם פגעה בתריסר מכוניות אמריקאיות נוספות. אלו הבנות. בנות אוהבות להרוג. ותקרע אותו!
  והזוג הזה עובד...
  עובר למטרות קרקעיות. ותלך עם משפחת שרמנים, תחבט דרכם. כמו מחט מתכת. ופיצול הברזל והפלדה החזקים ביותר. כך התרחשה נפילתם.
  אנסטסיה מכה בכמה שרמנים וצועקת לעצמה:
  - אני ילדה שמסוגלת להמון!
  מרגריטה גם מחבטת את האמריקנים ביבשה וחורקת:
  - אבל שום דבר לא יעצור אותי, ומעולם לא עצר אותי!
  אנסטסיה מוחצת את האויב, מפילה טנקים וצועקת:
  - למלך, שאינו חכם ואינו מגניב יותר!
  הבנות כמובן מהממות! והכי חשוב, בביקיני אחד בלבד! ובלתי מנוצח!
  אף אחד לא יכול להביס או לעצור את הבנות!
  אנסטסיה, יורה, צורחת בכל ריאותיה:
  - אני הילדה ששוברת פלדה!
  מרגריטה, ממשיכה בירי, מוסיפה:
  - וכל מתכת!
  הבנות עפות ויורות... למרות שקר וחורף, זה לא עוצר אותן. קרבות משתוללים בקנדה.
  אנסטסיה יורה שוב ושואגת:
  - אני כמו ילד!
  מרגריט מאשרת באופן פעיל ומפצירה בזעם של פנתר:
  - אני זה שמצחיק ומגניב יותר מכולם!
  הבנות, כפי שאתם רואים, באמת סומכות על הרבה ויש להם מזל בל יתואר!
  הם צוברים שטרות עירומים למחצה! והם לא יודעים צער, אין ספקות! יש להם הרבה דעות שונות!
  אבל, בקיצור, ליפהפיות היה מזל. הם תפסו ותקפו גנרל בעל ארבעה כוכבים במתקפה אווירית. יפהפיות מרהיבות. הם ידפוק אותך באותו אופן!
  ושוב טנקים רוסים וגרמנים נעים ברחבי קנדה.
  הנה הצוות של גרדה, על T-4 גרמני. המכונית למען האמת חלשה למדי בהשוואה למכוניות סובייטיות. אבל הבנות לא קלות - הן נלחמות יחפות ובביקיני בקור. וזה אומר משהו!
  בואו נודה בזה, לוחמים כאלה הם מגניבים! הם לא יודעים ספקות וחולשות! ספיר ויהלומים בוערים בעיניהם! יפהפיות כאלה לא יניבו סנטימטר של אדמה לאויב! הם קדושים ומרושעים בו זמנית.
  הם מניעים את עצמם באנרגיה עצומה.
  וככה הם דורסים את האמריקאים.
  גרדה ירתה באמצעות בהונותיה החשופות וצייצה:
  - אני ילדה פראית! ולא בתולה בכלל!
  ואחרי זה הוא פורץ בצחוק.
  גם שרלוט ירתה מהתותח. זה אולי לא חזק מדי, אבל הוא נורה במהירות:
  - אני כמו דבורה לוהטת ונושכת!
  לאחר מכן היופי תיקח ותראה את לשונה הארוכה!
  ואז כריסטינה סוטרת וחורקת:
  - והשירה שלי! מכה קליקוב!
  וגם הוא יחשף את שיני הזאב וישאג:
  - יהיה ניצחון חדש!
  הלוחמים באמת כל כך קשוחים ואגרסיביים. ויש להם כל כך הרבה כוח שרירים וזעם מטורף.
  וגם מגדה תפגע באויב. זה ירסק שרמן ממרחק, יפגע בו בדיוק רב מקצה לקצה וישאג:
  - אני כל כך גרמני מגניב!
  הארבעה, למרות שהמכונית לא הכי טובה, נלחמים בהצלחה.
  ולמה? כי אין להם כמעט בגדים! והלוחמים הורסים את האויב בצורה יפה מאוד.
  גרדה מציינת בגאווה:
  - אנחנו כל כך ראויים לפיהרר!
  לאחר מכן היפהפייה תצלם שוב ותחשוף את פניה הקטנות והחמודות.
  ללוחמים כאן יש רוח ארית. והם לא מפחדים מהקור. למרות שהחורף במערב קנדה עדיין קר מאוד.
  אבל כלום - רק יחף וכמעט עירום. אז יהיה מזל טוב וניצחון!
  אלו לוחמים מלאי רוח גאה.
  גם עכשיו לארים אין אח ורע בהתמדה. חוץ מהבנות הרוסיות.
  אבל נטשה על "ניקולאי"-3, גם היא בביקיני ויחפה, ירתה, הסתובבה והסתובבה. הטנק שלה, לעומת זאת, טוב יותר מה-T-4 הגרמני. הלחימה כאן קשה ומאוד אגרסיבית.
  היאנקיז מנסים להישבר בחזרה. אבל נטשה הפילה את "המכשפה" ולחשה בחיוך של שיני פנינה:
  - אני כזו ילדה שאף אחד לא יתקרב אליי!
  ומריה ירתה בצורה מדויקת לעבר הטנקים האמריקאים. הוא יחורר אותם ויסרק בשיניים חשופות:
  - שום כוחות לא יכולים לקחת אותנו!
  ואז גם אורורה תירה בתורה. השרמן הושמד. כן ילדה זה מה שאת צריכה.
  ואז סבטלנה תתרום את תרומתה... איך זה יפגע באמריקאים.
  יש גם קרבות בים. הצי הרוסי כובש את הפיליפינים.
  והנה גם הצוות: בנות מלחים יחפות. גם יפהפיות כמעט עירומות, בביקיני. נכון שמזג האוויר בפיליפינים נפלא גם בחורף - חם, כי זה כמעט קו המשווה.
  ובנות נהנות להילחם ולירות. ולהתרוצץ מסביב מהבהב יחף, עקבים עגולים. הבנות כאן פשוט מקסימות. הכי טוב - סופר!
  אגב, הם אוהבים לאנוס אסירים! הם קושרים אותם לעצמם ואז רוכבים עליהם. ועד כדי כך שהאסירים מאבדים את ההכרה! והם מסדרים לעצמם השמדה מוחלטת - או יותר נכון, לא לעצמם, אלא לאויביהם.
  צוותים כל כך מגניבים של בנות חצי עירומות. ושום דבר לא יכול לעצור אותם או לרסק אותם!
  הלוחמים עולים על סיירת אמריקאית. הם קופצים פנימה כמעט עירומים, יחפים, עם שרירים מתכופפים מתחת לעור שזוף. והם הורסים בזעם את האמריקנים. והם לא נותנים את הסיכוי הקטן ביותר לשרוד.
  ועכשיו נראות סטלה היפה ובן זוגה מאשה. שתי הבנות הן בלונדיניות גבוהות ושריריות שמקצצות את כולם. מה שלא מכה זה לחתוך ולקרוע גופות!
  הבנות צועדות לאורך הספינה האמריקאית. אם הם מנופפים ימינה, זה רחוב; אם הם מנופפים שמאלה, זו סמטה!
  והבנות לא יפסיקו! הם לא משאירים סיכוי ליריבים! ומה אם הם שואגים ויתחילו לנער את השרירים שלהם!
  ושוב הם מניפים את חרבותיהם ומייבלים:
  - בנות אנחנו למען הצאר, המולדת ומיכאיל רומנוב!
  והם קוצצים אותו כמו כרוב סמוראי. אז סטלה לקחה את זה ובעטה בקצינה האמריקאית במפשעה ברגל יחפה. הוא יעוף גבוה יותר ויקפוץ מעל הסיפון.
  המחסל הבלונדי ייתן:
  - על המכות שלי הם משלמים עמלות!
  ושוב הוא יחשוף את שיניו ויהבהב את שיניו הפניניות! איזו ילדה! הכי מיץ וארומה!
  והבנות ממהרות לעצמן. והם חולפים כמו גאות של טורנדו. הם לא נותנים לאויב סיכוי. יש להם כוח אדיר. חושך של שדים ואלפי אלפי מלאכים.
  והנה באה מאשה, שחותכת שלושה ראשים בבת אחת בשני סברס! זו ילדה - ילדה לכל הבנות!
  שתי היפות חתכו כאילו הן דופקות מסמרים בחרבות. ואין חולשה או ספק במעשיהם. זז בשביל עצמך, בלי לסגת או לוותר. צדק מחייב לאחד את האנושות. אימפריה אחת, כתר אחד, מטרה אחת והתרחבות לחלל.
  בדיוק בזמן הזה, הלוויין המלאכותי הראשון של כדור הארץ משוגר למסלול. הנה הוא עף מסביב לגלובוס.
  ובנות רוסיות בביקיני נלחמות על עצמן. והם אינם נחותים מהאויב. והאמריקאים, חתוכים לרסיסים על ידי היפות, נופלים. ובכל זאת, בנות מהמעמד והמיומנות הגבוהים ביותר.
  פעם הם הצליחו להילחם ביפן. הם גם נלחמו בגבהים. הקיסר עצמו נתפס. הם הראו את כישוריהם האדירים. יש להם כל כך תשוקה וכל כך הרבה כוח שרירים. כמובן, בנות כאלה הן נס של ניסים!
  הם כרתו סמוראים בארמון. והם גם היו כמעט עירומים ויחפים. בנות שיכלו לעשות דברים שהפתיעו את אויביהן.
  והם קצצו כל בשר והפגינו את האומנות שלהם. הלוחמים, ללא כל ספק, מתקדמים.
  ראשו של אדמירל אמריקאי נכרת בצבר. ואיך היפות יצחקו, חושפות את הניבים.
  ושוב הם יוצאים למתקפה וחותכים את עצמם. לוחמים כאלה הם מפלצות אמיתיות. ועל כס המלכות נמצא הצאר מיכאל. בנו של אלכסנדר השלישי, אבל לא ההוא. שליט יותר בר מזל, החלטי יותר, בעל רצון חזק יותר, וגם שליט מוכשר .
  אבל, כמובן, המזל חשוב, בתוספת קשיחות רבה עוד יותר - מיכאיל הוביל מאבק חסר פשרה בשחיתות, שהייתה לו השפעה חיובית על הצבא. אבל הידע היעיל ביותר הוא להשתמש בבנות בביקיני למטרות צבאיות. ובנות יפות מאוד כשהן כמעט עירומות ויחפות.
  אז הקרבות מתרחשים בדרגות שונות של הצלחה. ולוחמים יפים יורים בצורה מדויקת מאוד, טוב יותר מגברים. והכי חשוב, כשהבנות כמעט עירומות, הן כמעט בלתי פגיעות. הם אינם מושפעים מכדורים ופגזים. צבא חזק מאוד של לוחמים. זה מגניב. זה היה הרעיון של הצאר מיכאל להשתמש בבנות כמעט עירומות ויחפות, וזה הביא לניצחון.
  וגם בנות בקרבות זרקו רימונים ופגיונות בבהונותיהן החשופות. והם הראו את זעמם הפרוע.
  הבנות די נועזות. ומאוד יפה, שובב ובעל רגליים. אף אחד לא יכול היה להחזיק אותם.
  הלוחמים הם כלבי גרייהאונד מאוד... הרגליים היחפות של ילדה הן נשק מאוד יעיל. אבל מה הם יכולים לעשות? הרבה דברים. הסוליות החשופות עצמן קיבלו אנרגיה מהאדמה והלוחמים היפים היו שובבים.
  אני חייבת לומר שבנות הן הכי יפות בעולם, שהן גם נפלאות וגם עם זעם הקוברות!
  הסיירת האמריקאית נתפסת. הגברים השבויים נפלו על פניהם. לאחר מכן דחפו הלוחמים את רגליהם בפניהם. והם הכריחו אותי להתנשק. והבנות השתוללו, וסוליותיהן החשופות, כשהן ליקקו את לשונן, הרגישו נעים ומתקתקים.
  אבל היפות נהנו שהרגליים היחפות שלהן התקלחו בנשיקות והעקבים שלהן התנשקו.
  אחרי זה הבנות יצחקו. והם חשפו שיניים!
  אבל זה השתפר, הבנות השתזפו מעט עירומות והלכו לשחות. אלו לוחמים כל כך יפים. איך אפשר לקחת רגל כזו ולנשק אותה? וללקק כל אצבע.
  הבנות נהדרות.
  הנה הטנק אלכסנדר-4 שוב בקרב. זה עומס ופברואר כבר מגיע. הכוחות ממשיכים הלאה. מתקרבים יותר ויותר לשטח ארה"ב. הבנות כל כך מגניבות.
  כאן נטשה יורה במדויק. וזה פוגע בצורה מאוד מדויקת.
  הילדה יורה בצורה מדויקת ביותר וצועקת:
  - נמחץ את האויב!
  מריה יורה לאחר מכן. לקח והביס את האויב:
  - אני סופר!
  מריה היא ילדה מאוד יפה, ומאוד פעילה.
  וכפות רגליה היחפות יפות וחינניות מאוד באירוטיות שלהן:
  - נשמיד את האויב!
  ואורורה היא ילדה כזו, והיא מעולה, עם בטן חשופה ושדיים, ופטמות ארגמן נפוחות כאלה:
  - אני אפרוץ את האויבים ואעשה את זה מעולה!
  ואיך הוא מנער את שיערו האדום!
  ושוב הוא יבעט בך ברגליו החשופות והמסותתות. לוחמים כאלה הם מאוד מגניבים!
  ואז סבטלנה תיקח ותכה את האויב:
  "אני אוהב את הצאר ואתלה חבל על צוואר אויבי!"
  הבנות יצחקו. איך הם הפכו לגרייהאונדים ומגניבים.
  האמריקאים בורחים מבנות. או שהם מוותרים. או שהם מתים. הלוחמים כל כך יפים, ויחפים מאוד, והבנות כל כך נפלאות. ולקרב רק בביקיני זה נעים ויעיל. בנות לוחמות הן כל כך מדהימות.
  נטשה שוב יורה לעבר האמריקאים ולוחשת:
  - אתה אחי ואני אחיך! או יותר נכון אחותי!
  ושוב הוא מזיז את לשונו הארוכה. אגרסיבי נניח לוחם ויופי!
  ואז אניוטה מנענעת את שדיה העירומים. והוא יצעק ויחשוף את שיניו. והוא ישלח פגז לעבר האמריקאים. והוא ייקח את זה ויזיין את זה.
  - היופי הרס אותו! וזה חורק:
  - אני כזו סופר ילדה!
  בחורה יפה ואוהבת סקס. וזה נחמד!
  והילדה לקחה אותו ותכה אותה - היא נהמה:
  - ננצח ונשמיד את האויב!
  והנה אורורה תבעט ותרביץ:
  - אני מלך וילדה מגניבה!
  הלוחם יכול להיות כלב גרייהאונד.
  הבנות צוחקות לעצמן.
  אבל סבטלנה לקחה את זה בקור רוח. והיא נתנה דמי שכזה על השמדת האויב, ונשקה לשדים:
  - זוהי אירובטיקה טוטליטרית כל כך!
  הטנק מאוד זריז וקטלני. הוא מכה את שרמן החלש והגבוה. אז הקרבות כאן הם לטובת רוסיה הצארית.
  נטשה שוב כמו יריית אקדח. והוא מתרדר:
  - לאליל שלך!
  מריה התחילה לירות. הילדה מאוד יפה ויש לה שיער זהוב. לפי המבט.
  הילדה דפקה, וכיוונה את בהונותיה החשופות וצרחה:
  - זה רצח עבור המלך!
  והנה אורורה דפקה את האמריקאי. והילדה הייתה, נניח, ממש תוקפנית מאוד וצרחה:
  - לעלייה אמיתית!
  ועכשיו הילדה הראתה את עצמה ממש חזקה.
  וסבטלנה אגרסיבית ולוחמת. היא בעטה ברגלה החשופה וקרעה את האויב לגזרים.
  והיא צייצה, חושפת את שיניה:
  - אני גברת שעפה כמו נשר!
  אז הבנות התחילו לזיין בכוח פראי. ואי אפשר לעצור תוקפנות כזו של יפהפיות. בלי לסגת או להתכופף.
  נטשה ירתה שוב ולחשה:
  - עד חורבן מוחלט!
  ומרי, בלי שום מסמרים, הצליחה הרבה יותר להשמיד את אויביה, והחלה לשבור את יריביה.
  ואז אורורה לקחה אותו ופגעה באויב עם תותח. ובהצלחה רבה, באכפתיות עצומה. ולכתוש, למחוץ את האויב. ופסולת מומסת עפה מהשרמן לכל הכיוונים.
  וגם סבטלנה תצלם ותשיר:
  - אני ילדה עם חלומות גדולים ויופי גדול!
  הלוחמים, למעשה, מפגינים רצון יוצא דופן לנצח.
  לא בכדי האימפריה הפכה למגניבה ונהדרת. יכול להתעלות על ההישגים של ג'ינגיס חאן.
  הלוחמים נעים לעבר עצמם... והם יורים, יורים וקורעים עמדות אויב, כאילו קורעים בסכין. או ליתר דיוק, פגיון חד ומוקשה מאוד. ועכשיו החיילים הרוסים באמת בלתי מנוצחים. וממלכה של אימפריה גדולה.
  אם מסתכלים על זה, היו הרבה מלחמות ותקופות קשות בהיסטוריה של רוסיה. אבל ניקולס השני היה פשוט חסר מזל לרוב! התברר שהוא כישלון. אבל לטקטיקה יש חשיבות רבה. מה ששחקן השחמט הרוסי הגדול אלכין הראה. כשהתחיל לשחק במקום יריבו, הפך את הלוח וניצח. גאונות היא גאונות.
  עם כל הבעיות של רוסיה הצארית, גורם הבנות העירומות לבד פתר הרבה.
  גם מסוקים משתתפים בקרבות. רכבים קרביים, וגם צוותים עם בנות בביקיני ויחפות. מה האיכות של צבא המורכב מבנות? הכי מצטיין. שום דבר לא יכול לעצור או להביס צבא כזה.
  אז בצבא הזה יש בנות יחפות וכמעט עירומות. הצוות על המסוק של קפטן וארורה. זה לא מדהים? הים יתנפח בעוצמה! ואיך יפגעו תותחי המטוסים. ואז יש רקטות. הבנות האלה הן הוריקנים אמיתיים כמו סופות טורנדו.
  הם לא נחותים מהאויב בכלום. הצבא הרוסי מוכן לקרבות ולהישגים גדולים.
  Varvara היא בחורה יפה עם שיער חום וכמעט עירומה. כשהוא שואג בראש ריאותיו:
  - האויבים לא יעברו! והם לא יברחו!
  והוא ייקח את זה וישחרר פריקה קטלנית מכל הסילונים של המכונה הכי מגניבה שלו. והוא יעוף מעל האויב. והוא לוקח אותו ומכסח אותו בעיקול הרסני.
  אבל אולגה הצנועה לקחה וירתה רקטה לעבר העמדות האמריקאיות ולחשה:
  - נלחמתי, לא עם נעל באסט, אלא יחף!
  והוא יקרוץ בעיניו הספיריות. כן, אלו בנות - אווירובטיקה מדהימה להפליא. עם זה אתה יכול לשתות במעלה הר ולשאת דרקונים עירומים.
  והרגליים כל כך חינניות וייחודיות! והמותניים דקות, והגוף שרירי מאוד.
  ורווארה בועט בתחת ומיילל:
  - אני יכול לעשות חור בגלובוס עבור המלך!
  והוא יגחך את פניו הקטנות ויקרוץ בעיניו.
  הלוחמים כאן במיטבם. הנה טטיאנה, גם היא ילדה בביקיני, תיקח את זה ותצווח:
  - יהי מלך על כל הארץ!
  והיא תנצנץ בשיני הפנינה שלה. וממסוק זה רוצח כמו מסמרים. וזה יהיה קטלני. וזה באמת יטגן את המתכת. ויגרום להרס הבונקר.
  אלו בנות - כל הבנות הן בנות! ואז כשהאסירים מובאים, הבנות האלה מתנשקות ומלקקות את רגליהן היחפות. זו בדרך כלל הדרך המתוחכמת ביותר גם להשפיל וגם לעודד.
  
  רומל בלתי מנוצחת
  בו הצליח צבאו של רומל בנובמבר ובדצמבר 1941 לזכות בניצחון באפריקה. זה קרה גם כי בן זוגו של רומל המבריק לא עשה את הטעויות הגסות שקרו בהיסטוריה האמיתית.
  כתוצאה מכך, הביסו הגרמנים את הבריטים המתקדמים ושמרו על שטחם. בתחילה זה לא השפיע על מהלך הקרבות, בחזית המזרחית הובסו הגרמנים ליד מוסקבה.
  עם זאת, מאוחר יותר השתנו התוכניות של הפיהרר. רומל בשלב זה הצליח לכבוש את טולבוק, והתקדם לעבר מצרים. היטלר החליט לעבור להגנה זמנית בחזית המזרחית, ולרכז לעת עתה את מאמציו באפריקה ובמזרח התיכון.
  אולם מאחר שהמתקפה באפריקה דרשה פחות כוחות, הנאצים ביצעו מספר פעולות במזרח. הביס חיילים סובייטים בקרץ'. הם הקיפו אותנו ליד חרקוב. הם גם שלפו רסיס לכיוון סמולנסק. גם המתקפה של צבא ההלם השני של הגנרל ולסוב ליד לנינגרד הסתיימה בתבוסה.
  סבסטופול נפלה לאחר המצור וההסתערות. והקראוטים התחזקו. הלחימה התנהלה על מדף רז'ב. כאן הצליחו הנאצים להחזיק מעמד.
  אבל במצרים, רומל, לאחר שקיבל חיזוק, זכה בניצחון משכנע. תוך התבססותם על הצלחתם, החצו הגרמנים פלסטין וכבשו את עירק וכווית. ואז כל המזרח התיכון - לאחר שהשיג גישה לנפט.
  לאחר מכן פנו הפשיסטים לסודן וניסו לכבוש את כל אפריקה.
  במקביל, בעקבות ההסתערות על גיברלטר, וחדירת חיילים גרמנים לתוך מרוקו ובהמשך למרחבי אפריקה.
  אבל ההצלחות של הגרמנים הוקלו על ידי עבודה אנרגטית בעורף. איפה גם היטלר, מה שהוא עשה במיומנות רבה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  לאחר שהתעורר, היטלר המחסל התרחץ עם הבנות, אכל ארוחת בוקר עם סלט, דייסת כרובית ועוד כמה ירקות, והוסיף גבינת עיזים רב-שכבתית דלת שומן וקוויאר. לאחר מכן הוא זימן את שפר, והציג רשמית לשר האימפריאלי החדש מסמך חתום על ידי חוק סמכויות חירום. אדולף היה דיבוק והיה מאכל מאוד:
  - ייצור הנשק ברייך השלישי נמוך ביותר! אנחנו מפגרים לא רק אחרי בריטניה הלוחמת, אלא גם ברית המועצות הטוטליטרית. אבל אנחנו צריכים עליונות אווירית, תוך הגברת ייצור כלי הנשק הישנים, ומעבר לנשק חדש. מפציצי סילון מבטיחים במיוחד. אחרי הכל, המהירות העצומה שלהם והתקרה העליונה הגבוהה שלהם מאפשרים להם להרוס ערים בריטיות כמעט ללא עונש!
  שפר שידר אופטימיות:
  - בגרמניה ובפולין יש עודף פחם, בצרפת יש עפרות ברזל, ויש לנו מספיק ציוד לייצר מכוניות רבות. הרי אנחנו מייצרים יותר אלומיניום ודוראלומין מכל מדינות העולם ביחד!
  אדולף הדיבוק הנהן:
  - לבינתיים! בריטניה וארה"ב גם מקדמות ייצור, ואנחנו צריכים להגן על כל גרם של מתכת. תנו לתלמידי בית ספר וילדים אחרים מגיל חמש לאסוף גם מתכת. חוץ מזה, למה לעשות את הכנפיים ואת גוף המטוס לגמרי מדוראלומין. אתה יכול להשתמש גם בעץ וגם בד. לדוגמה, ייצור כנפיים מונובלוק. ומה? אנחנו צריכים מטוס קרב סילוני חדש במשקל של לא יותר משני טון, קל להטסה, קל לייצור וזול! יש לצמצם את מספר חלקי ההרכבה למינימום, ולמצוא גם הזדמנויות להפחית ככל האפשר את משקל המטוס ולשפר את תכונותיו האווירודינמיות. עכשיו, אגב, יבואו מעצבי מטוסים, אנחנו נכשיר אותם.
  שפר חייך:
  כמובן, הפיהרר שלי. למיטב הבנתי אתה הולך להחזיר את כל העובדים המוכשרים מהצבא?
  אדולף הבעלים אישר:
  - נגייס רק עובדים רגילים בעלי כישורים גבוהים מקרב זרים. אז עדיף שיהיו פחות בטלנים, ולכן פרטיזנים. אנחנו כמובן נצמצם את מספר הכוחות היבשתיים; אם לא תהיה מלחמה עם ברית המועצות, אז אנחנו לא צריכים כל כך הרבה חיל רגלים, אבל... לא בצורה קיצונית, אז אני מתכנן להביס את גיברלטר ומלטה בעתיד הקרוב חודשים וכובשים את כל צפון אפריקה ובהמשך למזרח התיכון. עדיין נצטרך יחידות קרקע. בנוסף, יש צורך לבנות מספנות נוספות הן בגרמניה עצמה והן בצרפת, בלגיה, הולנד ונורבגיה. אנחנו צריכים נושאות מטוסים, ספינות קרב ותחבורה. והים התיכון יהפוך, כביכול, לאגם פנים-גרמני. האם אתה מבין?
  שפר השתחווה:
  - כן, הפיהרר שלי! כבר הזמנתי פיתוח של תוכנית בנייה...
  אדולף הערמומי הוסיף:
  - יום העבודה עשוי להתארך ל-16 שעות אם תוכניות החירום שלנו מחייבות זאת. יש להגדיל את ייצור המטוסים למאה מטוסים ביום תוך תשעה חודשים בלבד... יותר מפי שלושה לעומת הנוכחי, וזו בכלל לא עובדה שזה יספיק!
  שפר מיהר לעודד את הפיהרר:
  - הטייסים שלנו הם ברמה גבוהה יותר מהבריטים, אז הכמות היא לא הכל. ונמצא דרכים חדשות לחשל מחרשה לחרבות. למיטב הבנתי, העדיפות אצלנו היא התעופה?
  הפיהרר קפץ את אגרופו חזק יותר:
  - העדיפות מבחינתנו היא מטוסי סילון, מפציצים, ואחר כך מטוסי קרב, בתוספת שחרור ציוד חדש, ופיתוח כלי נשק פלאים! אולם לא רק בתחום התעופה, אלא גם טנקים, ארטילריה, בעיקר ארטילריה סילון... נדבר על כך ביתר פירוט.
  פעמון נשמע ומעצבי המטוסים המובילים של הרייך השלישי נכנסו לחדר.
  מסרשמיט, צעיר יחסית עם מצח גבוה, היינקל, כבר מבוגר, אבל זריז מאוד, טנק בנוי בצורה ספורטיבית, ליפיש, ועוד כמה פחות מוכרים.
  אדולף הצביע עליהם על הכיסאות והורה להם לפרוס את הציורים על השולחן:
  - המשימה שלך היא ליצור נשק חדש, חזק מאוד ומודרני. בגרמניה יש יותר מנהרות רוח מכל מדינה אחרת בעולם, והטכנולוגיה של מטוסים רבים מאוד מפגרת. אבל רק ב-Yu-88, אתה יכול להגביר משמעותית את המהירות על ידי מתן צורה יעילה יותר למכונית. במיוחד תא הטייס יקבל צורה קמורה בצורת דמעה, שתשפר את הראות ותהפוך את הטייס למרווח יותר, וגם יוסיף מהירות באמצעות שיפור האווירודינמיקה בחמישה קילומטרים טובים. בנוסף, יש צורך לתת צורה יעילה לנקודות הירי של מפציצים ולוחמים כאחד, מתלים לפצצות ובלמים אוויר במצב לא עבודה.
  אתה כותב את מה שאני אומר לך!
  המעצבים הנהנו פה אחד:
  - אז בהחלט פיהרר נהדר!
  אדולף המשיך:
  - XE-129 - יש לעצב מחדש כך שקופסת הנשק עצמה תקבל צורה יעילה ומותקן תותח מטוסים נייד להגנה מפני התקפות מהחצי הכדור האחורי והתחתון. בנוסף, מטוס תקיפה זה צריך להיות מצויד במערכת הגברת מנוע. במקביל לפרסטרויקה, יש צורך להגביר את הייצור של מטוסי תקיפה כאלה. התקיפות האוויריות ההרסניות שלהם משתקות את פעילות הבריטים. בנוסף, יש להשתמש במפציץ הצלילה Ju-87 בבריטניה. אנו נכניס לשירות מכוניות מיושנות...
  אדולף השתתק. המעצבים שתקו. הפיהרר העיר:
  יש לי ספקות גדולים לגבי ה-F -190. הרכב התברר ככבד ולא די לתמרון, בנוסף אין לו מערכת למילוי מכלים בגזים אינרטיים, שמחליפים את הדלק המשומש. בגלל זה, ניתן אפילו לדפוק את המכונית הזו עם כדור תבערה אחד. מה טנק יגיד על זה?
  מעצב ה-SS המפורסם, שעמד בתשומת לב, העיר:
  - זה החסרון שלנו, פיהרר הגדול. למרות שהצבת הטנקים חייבת להיחשב מוצלחת למדי, הם פחות פגיעים לאש האויב ובו בזמן מגנים על הטייס. לגבי יכולת תמרון, אז... שריון אחד שוקל 120 קילוגרמים, ולא כל כך קל לנו להקל עליו...
  אדולף הדיבוק הציע:
  - נסו לשפר את האיכויות האווירודינמיות של הפוקקן-וולף. בעיקר בגלל הפחתת משקל, יש צורך לכופף את קצות הכנפיים כדי להגביר את יכולת השליטה והתמרון של הרכב. בנוסף, היא תתקין הגנה לחצי הכדור האחורי... באשר למיקום המנוע מול תא הטייס, הדבר מגן על הטייס, אך מחייב את הרכב מצויד במתקן פליטה. אגב, ניתן להפוך את עצם הצורה של המנוע ליעילה יותר, מה שבהחלט צריכים התעשיינים שלנו לקחת בחשבון. אגב, מה לגבי עבודה על ה-ME-309?
  מסרשמיט היה בהלם משהו:
  אנחנו עובדים על זה, פיהרר גדול. המאפיינים המחושבים מבטיחים להגביר את מהירות הרכב, עד 740 קילומטרים לשעה, כשהוא חמוש בשבע נקודות ירי! זה יהיה המוות החזק ביותר עבור הבריטים...
  אדולף קטע:
  - הגימור צריך להיעשות מהר יותר. ואתה, שפר, מאיץ את הפיתוח של תותח המטוסים החדש לירי מהיר 30 מילימטר. ניתן להשתמש בו בהצלחה רבה גם לירי לעבר מטרות קרקע ונגד מטוסי אויב! ה-ME-309 החדש אמור להחליף את ה-ME-109 הקודם. באשר למכונת הסילון שלך ME-262, אבוי, יש לה חסרונות רבים: משקל כבד, אמינות תפעולית נמוכה, שיעור תאונות מוגזם... אני אשרטט את הסילון שאנחנו צריכים בעצמי.
  אדולף היטלר החל לצייר מכונית, תוך שימוש בידע שלו במטוסי קרב מודרניים. עם זאת, לא המודרניים שבהם, אלא משנות החמישים לערך, על מנת להתאים אותם לרמת הייצור והטכנולוגיה הנוכחית. הוא הקדיש תשומת לב מיוחדת לטכנולוגיה של שינוי תנופת הכנפיים. הסבר על כל היתרונות של עיצוב כזה:
  - במהלך הנחיתה וההמראה הסוויפ יקטן, ובזמן הטיסה הוא יגדל. רק בשל כך, מטוס קרב בעל מנוע ME-262 מודרני יוכל להאיץ ל-1,100 קילומטרים לשעה. ומשקלו יהיה נמוך משמעותית.
  מסרשמיט הביט בתרשים, קימט את מצחו הקירחת הגבוה וסחט החוצה:
  - מבריק! אבל הפיהרר שלי, מאיפה השגת ידע כה עמוק באווירודינמיקה?
  אדולף הדיבוק צימצם את עיניו בערמומיות:
  - מה לגבי אווירודינמיקה? אדם מחונן הוא בדרך כלל מחונן בכל דבר! וגם בינוניות היא בינוניות באפריקה! מה רע במפציץ ארדו? תראה לי את התרשים?
  הפיהרר הפוגע והחטיא העיף מבט חטוף והניד בראשו לשלילה:
  - לא, זה לא יעזור! הרעיון עם הטרולי לא טוב, בגללו המטוס לא יסתובב ויתרסק. דורש גלגלי נחיתה נשלפים קונבנציונליים. שקול כמה שינויים בעיצוב לאווירודינמיקה טובה יותר. בלי המצאה מיותרת, אבל עם כושר המצאה.
  אדולף השתגע והעיר עוד כמה הערות:
  - למטוס ה-Gryphon Xe-177 יש תחנת כוח מאוד לא אמינה. יש להחליף אותו מיד, עם מנועי הבוכנה העדכניים ביותר, בתחילה ארבעה עומדים בנפרד. אחר כך למנועים הכי מודרניים עם הספק של 2950 כוחות סוס. לגבי יכולת הפגיעה מגובה רב ובצלילה, אז... תתחילו לפתח את ה-Xe-277, גם המכונה הזו תהפוך לנשק נמסיס. אבל העיקר הוא מפציצי סילון. זוהי משימה בראש סדר העדיפויות. לדוגמה, כך אמור להיות ה-Yu-287.
  הפיהרר שוב עשה סקיצה עם כנפיים סחופות קדימה, והסביר ניואנסים מסוימים למעצבים. אדולף נסחף ברצינות, והראה דיאגרמות מסוימות. במיוחד המפציץ חסר הזנב. ושהעיצוב של מכונת סילון כנף מעופפת הוא יותר ממבטיח. ויחד עם זאת, הרכב מסוגל להפציץ אפילו את שטח ארה"ב. הוא ציין ישירות שצריך להיות מעורבים ביצירה מעצבים מכל רחבי אירופה ואפילו יהודים. לבסוף הבין שהמעצבים כבר עסוקים מספיק, רחמנא ליצלן שחרר אותם, והשאיר רק את ליפיצה. הפיהרר צעק:
  - ואני מבקש ממך, אלכסנדר, להישאר! תוטל עליך ליצור כלי נשק חדשים ויעילים במיוחד.
  ליפיש הופתע:
  - אהיה אסיר תודה לך, פיהרר!
  היטלר המחסל התחיל להסביר:
  - אתה, כמובן, מכיר את התיאוריה של ויזלסברגר, שהיה פעם עוזרו של פרופסור פרנדל בגטינגן. הוא היה הראשון שפיתח את התיאוריה של השפעת המסך על המשטח הבסיסי...
  ליפיש הנהן וחייך:
  - אתה יודע היטב, הפיהרר שלי! כן, אני מכיר את התיאוריה הזו!
  אדולף המוחלט המשיך:
  - אנחנו צריכים ליצור ekranoplan - מעין הכלאה של סירת טורפדו ומטוס ימי. למעשה הוא עף הרבה יותר נמוך, כ-20-40 סנטימטרים מהמים. במקרה זה, מסת האוויר התומכת בסירת ה- ekranoplan מורכבת משני חלקים. האחד הוא נחל קפוא מתחת לכנף; השני - די חסר חשיבות - יוצא מתחת לכנף באזור הקצה האחורי ומתמלא כל הזמן באוויר שמגיע מלמעלה, מקצה הכנף.
  ליפיש אישר בקלות:
  - באמת כך הפיהרר שלי!
  אדולף המוחלט המשיך:
  - עם זאת, מסת האוויר העיקרית נשארת מתחת למשטח הנושא ויוצרת שם לחץ ששווה כמעט ללחץ המהירות. הוא ממלא תפקיד של מעין משטח החלקה אוויר, שלאורכו "מתגלגלת" סירת ה-ekranoplan כמו שעון! האדם הראשון שהשתמש בזה בפועל היה המהנדס הפיני קאאריו, הוא פיתח מזחלת-כנף מלבנית פשוטה המחליקה על השלג באמצעות מסך ואף קיבל עליה פטנט. למרבה הצער, הצבא לא העריך תגלית כזו בזמן. הם אומרים שהפרופסור הרוסי לבקוב ערך ניסויים דומים... כלומר, זה יכול להפוך לנשק פלא חדש, המסוגל להעביר פצצות, טורפדות, ולהנחית כוחות לחופי בריטניה, במהירות של מטוס, וב- באותו זמן בלתי נראה לרדאר. ועוד התקפות הרסניות על ספינות אנגליות! לְהַסכִּים?
  ליפיש גישש בידו, המלצריות המועילות מזגו לו מעט מיץ... לאחר שתיה מעט, העיר המעצבת:
  - כן, זה רעיון עשיר, אם כי יהיו כמה בעיות טכניות. למשל, קיימות...
  אדולף הדיבוק הנהן בחביבות:
  - אני אשרטט לך דיאגרמה גסה, עדיף לעשות את זה, ואת הפרטים הטכניים הקטנים תבריק בעצמך. הגוף צריך להיות ארוך, להזכיר גוף מטוס נוסעים, לזרום לתוך אף תא הטייס של דולפינים, שמשות קמורות ומנועי טורבו... אם כי ייתכן שגם מנועי בוכנה יעבדו בדגמים הראשונים. וכאשר הקולוסוס הזה ייגרר למים הפתוחים, המנועים ישאגו מחריש אוזניים והגוף הטורף הצר יתפוצץ כמו לוויתן, ויעיף ענן של רסס. שימו לב, הקולוסוס הזה מסוגל למהר כמו לוחם במרחק מטרים ספורים מפני המים.
  ליפיש שרק בהתפעלות כנה:
  - יש לך דמיון עשיר, פיהרר!
  דאשינג אדולף קיבל עוד יותר השראה:
  - כמובן שזה יהיה נשק פלא. אחרי הכל, ekranoplans לא מפחדים מכל סערות. הם לא מפחדים מקרח - הם עפים מעליו. הם אינם מאוימים על ידי שפכי נהר ביצתיים וסלעי חוף, שעליהם יכולות להישבר ספינות רגילות, והשטח הרדוד הוא בדרך כלל כמו בריכת ילדים. הם מסוגלים להנחית חיילים בכל מקום: מהחוף האפריקאי של השלדים עם השוניות השטניות שלו, ועד לשני חופי ארצות הברית, הארצות הארקטיות של קנדה ואלסקה. יהיו כמה מאות מכונות כאלה, ובריטניה תיפול תוך חודשיים.
  ליפיש העיר בביישנות:
  - והמכרות?
  הפיהרר צחק:
  - זה בדיוק המוקשים! הם אינם מאיימים לא מתחת לפני המים ולא ברדודים! כמו גם טורפדות מצוללות. והוא עצמו הוא נשק אידיאלי ללחימה בצוללות המתקדמות ביותר, לפגוע בהן במטענים עומק. בנוסף, מטוסי אקרנו יכולים לירות טילים ומוקשים לעבר ספינות אויב. כן, כמובן, אציג בפניכם את העיצוב של פצצות מונחות. וכמובן, נחיתות... אמצעי אידיאלי להעברת כוחות נחיתה, לא רק עם חי"ר, אלא גם עם טנקים! אז כל אופי המלחמה ישתנה בבת אחת! אתה מבין את ליפיש, באיזה עסק הפיהרר סומך עליך?
  המעצב שאל בצורה מסחררת יותר:
  - מה עם הפרסים?
  רציני אדולף אישר:
  - כמובן, הנדיבים ביותר, צלב ברזל עם יהלומים, אדמות, מושבות, נתינים! אם נכבוש את כל אפריקה, תהיה מספיק אדמה לכולם!
  ליפיש אמר:
  - אם יינתנו כסף וכספים, האקרנופלן יהיה מוכן, אבל... יש לי גם פרויקטים ללוחם חסר זנב.
  הפיהרר המחסל מיהר להרגיע את הממציא:
  - מפציץ סילון ללא זנב, כבר שרטטתי אותו, אחרים יטפלו בו. כמה נוח ולוחם! מטוסי Ekranoplanes חשובים יותר כי הם נשק חדש ביסודו... בנוסף, לחברת Gotha יש מעצבים מוכשרים מאוד שיעשו זאת. בינתיים, תעבוד על מטוסי אקרונו. באופן כללי, עכשיו יש לי הרבה עניינים דחופים, אני עדיין צריך לדבר עם מפקדי הטנקים... הפקודה תינתן לך...
  ליפיש עזב את הפיהרר בהשראה רבה. אדולף חשב שאולי עדיף לדבר קודם עם פיזיקאים גרעיניים על יצירת פצצת אטום ובעתיד גם פצצת מימן, אבל הוא החליט לא לעשות יותר מדי, להעמיס את עצמו ואנשים אחרים בכל פעם.
  היו כמה מעצבים, כולל המפורסמים ביותר: פורשה ואדרס. באופן כללי, אם לגרמנים הייתה עליונות איכותית על הסובייטים בתעופה ובצי הצוללות (אם כי לא כולם מודים בכך!), אז צי הטנקים של הפאנצרוואלה היה בפיגור ניכר מאחור. בפרט, רכבי ה-KV הסובייטיים, T-28, T-34, היו עדיפים על הגרמנים בשריון ובחימוש, וה-T-34 גם בביצועי הנהיגה. עם זאת, התותחים של הטנקים הגרמניים אינם חזקים מספיק עבור המטילדס והקרומוולים האנגלים, על אחת כמה וכמה אלה שכבר פותחו על ידי מעצבי הצ'רצ'ילים והצ'לנג'רים. שלא לדבר על חולשת השריון של עיצובים גרמניים...
  לאחר שהזמין את האורחים לשבת, החל הפיהרר לקרוא את המוסר:
  - לצערי, לגרמניה אין כרגע תותח נ"ט אמין... מצוידים בתותח T-3 50 מ"מ, הם יכולים ללטף רק את השריון של המטילדה או ה-KV... אבל המטילדה נכנסה לשירות עם בריטניה עוד לפני תחילת מלחמת העולם השנייה. אנחנו בעצמנו תפסנו את מטילדס, שלא ניתן לחדור את השריון הקדמי שלה. ובכן, ה-KV הסובייטיים לא יכולים אפילו לחדור לצד או לגוף. המקסימום שהמכונית שלנו יכולה לעשות זה לשבור את המסלול! כלומר, אתם המעצבים העמדתם אותנו במצב כזה שהטנקים של האויב חזקים הרבה יותר משלנו מבחינת שריון, וה"גרנטים" האמריקאים החדשים וה"שרמנים" המוכנים לייצור המוני עדיפים בחימוש. שלא לדבר על רכבים רוסיים עם תותח 76 מ"מ. ואיך מבצעים את המשימה של יצירת טנקים חדשים, במיוחד עם אקדח 88 מ"מ.
  פורשה הגיבה בבלבול:
  - כמובן, אנחנו מבצעים פיתוחים דומים, פיהרר גדול. ב-26 במאי מינהלת החימוש נתנה לנו פקודה על טנק 45 טון ViK -4501. זה צריך להיות בדיוק ככה, עם תותח נ"מ בקוטר 88 מ"מ שהוסב לצריח טנק. יש לנו כבר ציורים ראשוניים. אתה יכול להכיר אותם, נהדר.
  הפיהרר שאל:
  - אתה אדרס?
  ארווין הנהן:
  - עוד בשנות הארבעים, ה-vk -3001 נבדק בהצלחה. רכב כבד חדש, עם תותח 75 מ"מ. יש לנו נשק דומה בדגם הנ"ט, אבל הוא עדיין לא הוכנס לייצור המוני. בנוסף, בוצעו עבודות ליצירת ה-T-6, במשקל של עד 65 טון. ודגם קל יותר של 36 טון. אנחנו מנסים פיהרר נהדר.
  אדולף, שדמיין את עצמו יודע הכל, החל לבחון במהירות את הציורים. הנה הם המערכונים הראשונים של ה"נמר" האימתני, הטנק המפורסם ביותר של גרמניה במלחמת העולם השנייה. מכונית זו התפרסמה במהלך בליטת קורסק. בימי ברית המועצות, "טיגריסים" היו מושמכים בדרך כלל, אבל אז היחס למכונית זו הפך לאובייקטיבי יותר. לתקופתו, הטנק הזה, כמובן, לא היה רע. במהלך ההתכתשות הגדולה הראשונה עם ה-KV שלנו, שלושה טייגרים דפקו עשרה כלי רכב סובייטיים, והם עצמם נמלטו ללא נזק. היתרון העיקרי של הרכב הזה היה תותח ה-88 מ"מ החזק שלו, שבמשך זמן רב לא היה לו יריב ראוי. עם זאת, בבליטת קורסק, למרות העליונות האיכותית בטכנולוגיה, הנאצים עדיין הובסו... נתונים סטטיסטיים על השימוש הקרבי בכלי זה, כמו גם על יחס ההפסדים, מדברים עליו בדרך כלל כעל אחד מכלי הרכב הטובים ביותר של מלחמת העולם השנייה. אבל החסרונות גלויים גם לעין בלתי מזוינת. משקל כבד של 56 טון, עם שריון של 100 מילימטר בלבד (רק 80 צדדים!), גובה גבוה, היעדר זוויות שיפוע שריון רציונליות וביצועי נהיגה גרועים. בכלל, הטנק IS-2, במשקל עשרה טונות פחות, היה עדיף על הנמר גם בשריון וגם בחימוש... אבל הטנק הזה הופיע רק בפברואר 1944. "הנמר המלכותי" שקל בדרך כלל 68 טון, עם שריון חזיתי של 180 מילימטר... כמובן, טנק כזה לא התאים למלחמה באפריקה, במדבר, לנחיתה, זה פשוט מכונה כמו אוזן חימר עם כרעי - תרנגולת. לא, כמובן, לתקופתו, ה"נמר המלכותי" היה יעיל מאוד, הוא יכול היה להשמיד כמה טנקי אויב בקרב, ופעם אחת הפיל עשרים וחמישה "שרמנים" תוך שעה. נראה היה שיש מידע על עשרים ושלושה טנקי T-34 שהושמדו על ידי הנמר במהלך קרב אחד. אבל בכל מקרה, הטנק הזה הוא פשוט התגלמות של שימוש לא הגיוני בכוח ובמשקל. אבל, למשל, הטנק T-54 הסובייטי... סוג של התגלמות של שימוש רציונלי מוצלח בטכנולוגיות קודמות למעשה של מלחמת העולם השנייה.
  הפיהרר קבע בהחלטיות:
  - לא, רבותי! הפרויקט הזה לא מתאים! מייצרים רכב במשקל חמישים ושישה טון עם שריון של 100 מילימטר בלבד... איפה היעילות והרציונליות הגרמנית המהוללת שלנו?
  אדרס העיר בביישנות:
  - ל-S-2 הצרפתי, במשקל של 70 טון, היה שריון של 45 מילימטר...
  הפיהרר-טרמינטור קטע בכעס:
  - זהו טנק מתקופת מלחמת העולם הראשונה. אבל ל-KV-2 הרוסי היה הוביצר של 152 מילימטר ומשקלו 52 טון. אבל זה 152 מילימטרים, לא 88.
  לכן, אני נותן לך את המשימה של תותח 88 מ"מ בקליבר 71, עבור טנק במשקל של לא יותר מארבעים טון ושריון קדמי של לפחות 180 מילימטר, דפנות וגוף של 150 מילימטר, מנוע של שש מאות , שבע מאות כוחות סוס. ואת הטנק הזה צריך להכניס לייצור המוני לכל המאוחר, בעוד שישה חודשים.
  המעצבים הגרמנים החווירו וידיהם רעדו. אלכסנדר הביט בהם בלעג. המשימה אכן הייתה קשה מאוד; חימוש ושריון אופייני ל"רויאל טייגר" דגם 1944, אבל אתה צריך לשמור על המשקל ב-28 טון! עם זאת, אדולף חשב שזה די אמיתי, ואפילו נתן לפורשה סטירה ידידותית על הכתף:
  - אל תתעצבן, אני בעצמי אצייר לך תוכנית אופטימלית שבה תוכל להסתדר עם משקל כה קטן יחסית. אני לא עריץ, אלא רציונליסט. אתה רק צריך לבנות הרבה מחדש. בפרט, הצבת תיבת ההילוכים והמנוע יחד.
  אדרס העיר בעצב:
  - זה ייצור לנו בעיות מסוימות. בפרט, להסדר כזה יהיו החסרונות הבאים....
  אדולף הקשוח קטע:
  - כמובן, יהיו כמה בעיות, אבל באופן עקרוני ניתן לבטל אותן בקלות. במיוחד במונחים טכניים. אבל אפשר למקם את המנוע בצורה הרבה יותר קומפקטית, להזיז את המתלים ו... צריך להוריד את גובה הטנק לשני מטרים, ואת הצוות צריך להציב בשכיבה, אז הכל יהיה הרבה יותר רציונלי.
  הפיהרר החל לעשות סקיצה, מעין ציור, מהסוג של הטנק הסובייטי הפופולרי ביותר בתקופה שלאחר המלחמה, ה-T-54. כלי רכב זה הצליח כל כך עד שהוא הושק ב-1947 והיה בשימוש במהלך הקרבות באפגניסטן עם הטליבאן; חיילים עיראקים נלחמו עם צבא ארה"ב במהלך סערת מדבר ומבצע הלם ויראה או חופש עיראק" . בסך הכל יוצרו יותר מ-70 אלף מכלים אלה. ושהמכונית הצליחה מאוד. עם משקל של 36 טון, שריון חזיתי של 200 מילימטר, ותותח בקליבר 100 מילימטר. טיפוס זה נלחם בהצלחה עם פטונים ופרסינגס אמריקאים במהלך מלחמת קוריאה. אז לרמה הטכנולוגית הזו המודל מאוד מתאים וריאלי ליישום. ודי קל לייצור - זול... לגבי התותח הגרמני 88 מ"מ 71 El, הוא היה חודר מספיק לכל הטנקים של מלחמת העולם השנייה (למעט השריון החזיתי של IS-3, שנכנס לשירות במאי 1945!). מה לגבי IS-3? הטנק מצוין מבחינת שריון, והצריח שקיבל צורת פייק. נכון, ביצועי הנהיגה היו גרועים, ועד מהרה הוא הופסק. אחר כך היו עוד כמה דגמים, ה-IS-4, וכן הלאה עד שהתיישבו על ה-IS-10, ששמו שונה ל-T-10 לאחר מותו של סטלין. והתברר שזה הטנק הכבד הסובייטי האחרון. חרושצ'וב אסר על כל פיתוח של כלי רכב כבדים, ויורשיו לא שינו זאת!
  בכלל, האם הגרמנים צריכים טנק כבד מארבעים טון, אם אפילו על טנק בינוני הם יכולים להתקין תותח שיכול לחדור 193 מילימטרים של שריון למרחק של 1000 מטר?
  האמריקאים נטשו במהירות טנקים כבדים, ומשקלו של הפרשינג לא עלה על 42 טון, והשרמן בדרך כלל 32. אבל לאחר שהתברר שמלחמה עם ברית המועצות עומדת לפרוץ, הופיעה מפלצת עם 120 מ"מ. אקדח קליבר ומהירות קליעים ראשונית של כמעט 1000 מטר לשנייה. עם זאת, האמריקנים התפכחו במהרה מהטנק הזה. לפני הופעת ה-IS-10, הטנק הפופולרי ביותר לאחר המלחמה היה IS-4, עם שריון חזיתי של 250 מילימטר ושריון צד של 170... רכב אמין, למרות ששקל יותר מ-60 טון. בכל מקרה, אתה צריך להורות על יצירת טנק כבד לגרמניה, אך לא יותר מ-50 טון. למשל, ה-IS-10 רק שקל 50 טון, היה לו שריון חזיתי של 290 מילימטר ותותח של 125 מילימטר... אגב, איזה קליבר הכי מוצלח? במהלך המלחמה, לדגמי שרמן וצ'רצ'יל הפופולריים ביותר היה שריון של 100 ו-152 מילימטרים (חזיתית). ובכן, "הנמרים המלכותיים" התמודדו עם זה די טוב... אבל ה"פנתר" החל לפגר מעט מאחורי קליבר ה-75 מ"מ, גם אם המהירות הראשונית הגבוהה של הקליע הפכה לבלתי מספקת. לכן, "פנתרים" עם רובי 88 מילימטר הופיעו, אם כי רק בסוף המלחמה, והיו רק מעטים מהם. אבל העובדה שהוורמאכט לא תכננה לחמש מחדש טנקים ותותחי נ"ט בקליבר גדול יותר מעידה על כך שמצב עניינים זה התאים לכולם. אכן היה תותח מתנייע Jagdtiger עם תותח 128 מ"מ ושריון חזיתי 250 מ"מ, אך רק 71 מהם יוצרו ובכמות כה זעירה הם לא יכלו להשפיע על מהלך המלחמה. אגב, מה שמעניין הוא שעד שהג'גטיגרס נכנעו, נותרו עוד 43 בשירות, מה שמעיד על שרידות קיצונית של מכונה כזו.
  אגב, סטאלין הורה לחמוש מיד את ה-IS-2 בתותח 122 מ"מ, למרות שעוצמת החדירה שלו הייתה מוגזמת עבור טנקים גרמניים (פרט ל"נמר המלכותי", אך יוצרו רק 458 טנקים כאלה). רבים המליצו לרודן להגביל את עצמו לחבית של 100 מ"מ. ואכן התותח המתנייע T-100 התברר כטוב ביותר מבחינת מאפייני הלחימה הכוללים שלו. הרי ככל שהקליבר גדול יותר, היצע הפגזים קטן יותר, קצב האש, המהירות ההתחלתית של הקליע, טווח האש ודיוק הירי נמוך יותר... אבל לגרמנים היה הטנק הכי מסיבי, ה-T- 4, והתותחים המתנייעים שהתבססו עליו, שקלו 22-24 טון בלבד. אולם התותח המתניע את הפנצר היה מוצלח מאוד: החימוש והשריון הקדמי של הפנתר היו כמעט זהים לשלו, עם משקל וגובה כה נמוכים. יהיה צורך להזמין את השקת "פנזרים" פשוטים וזולים יותר לייצור.
  ומה לגבי קליבר האקדח? עבור תותחי נ"ט, קליבר של 128 מילימטרים הוא גדול מדי, עדיף להשתמש בו כנשק סער, ולבחור ביניים של 105 מילימטרים.
  אדולף הראה למעצבים הגרמנים את התרשים:
  - זה הנשק הסודי החדש שלנו! הטנק אמור לעבור בדיקות בחודשים הקרובים. השימוש הקרבי בו יהיה ב-1943. בינתיים יש לכם גם פרויקט ליצירת טנק כבד עם רובי 105 מ"מ. כמו גם רובים מתנייעים קלים. אז קדימה לעבודה רבותיי.
  אדרס התנגדו בביישנות:
  - העיצוב שהצעת נראה אטרקטיבי, אבל הבעיה היא שהטנק הזה הוא לא ברוח המסורות שלנו... והצוות יהיה לא נוח...
  במקום לענות, אדולף שתה מעט מיץ והציע:
  אולי נוכל לאכול ארוחת צהריים, חברים. באופן כללי אפשר לייצר את הטנק הזה בכמויות גדולות, ואני לא חושב שהאמריקאים והבריטים ייצרו משהו טוב יותר לפני תום המלחמה. והיום אפשר לאכול קצת בשר...
  הבנות ערכו את השולחן במהירות. אלכסנדר, שהבין שקיבתו של הפיהרר, שנגמלה מבשר, עלולה לחלות, בחר להישאר נאמן לעצמו, ואכל רק מעט חדקן, תוך שהוא זוכר את סובקוביץ' מ"הנשמות המתות" שלהם. הממ, עד כה נראה שהוא עושה הכל נכון. מעמיד את הכלכלה על בסיס מלחמה, מכריז מלחמה מוחלטת, מעביר חוקים שהיו צריכים להתקבל עוד ב-1939... האיטיות של היטלר עם המיליטריזציה הובילה למחסור בנשק, ודווקא במונחים כמותיים... יתרה מכך, חבר הפרלמנט המפורסם- רובה סער 44... מצוין במאפייני הלחימה שלו דבר שבמובנים מסוימים אפילו טוב יותר מדגמי הקלצ'ניקוב הראשונים. זה רק קצת כבד... אולי באמת נוכל להשתמש ברובה סער של AKM כבסיס? אה, זה יהיה נחמד ליצור נשק שמשלב את הדיוק של ה-M-16 האמריקאי עם קצב האש והאמינות של ה-AKM. באופן כללי, ההתקדמות מתפתחת בצורה לא אחידה. לדוגמה, מנועים במיכלים לא הוסיפו כוח רב, אבל המחשב הפך לבלתי נגיש לחלוטין. אבל יש לו ידע על העתיד, אבל מה הוא יכול להציע מבחינת, למשל, תחליף שמן. עד עכשיו, אפילו באמריקה לא למדו איך לייצר בנזין ביעילות מפחם! למרות עליית מחירי הנפט. ובכן, מה עוד הוא יכול להציע. הגנה דינמית, מנועי טורבוגנרטור... וזה יקרה, אבל קצת מאוחר יותר, כדי לא למהר לפרוס קלפי מנצח. בשבעים שנה, ההתקדמות התקדמה רחוק, אבל עד שהזיקנה תובס, גם המחלה, והאדם אינו אלוהים! יתרה מכך, במובנים מסוימים יש אפילו רגרסיה... למשל, עלייה בדתיות, בעיקר ברוסיה ובמרחב הפוסט-סובייטי, כמו גם במדינות האסלאם. אבל ההוגים הגדולים של הרנסנס והעת המודרנית חזו שהדת תגווע בהדרגה!
  אבל באופן מוזר, ההקצנה הדתית גוברת... והכוהנים מתערבים יותר ויותר בפוליטיקה הממלכתית. ובמצב זה, מדיניות השלטונות אינה מובנת, האם הם באמת מאמינים ברצינות שהאמת נמצאת באורתודוקסיה או באסלאם? כל האנשים המשכילים והחכמים האלה? אם לא, אז מה הטעם לזנוח את המודל החילוני של הממלכתיות? למען היעילות בניהול ההמונים? אלא שדווקא האורתודוקסיה הוכיחה את חוסר היעילות שלה כדת מדינה... העובדה היא שבהיותה בעלת בסיס פורמלי לנצרות וקודם כל לברית החדשה, לאורתודוקסיה יש תורה פציפיסטית: אל תתנגד. רשע ואהבת את האויב שלך! אך יחד עם זאת, המדיניות בפועל של האימפריה היא תוקפנית ודורשת אלימות וכיבוש. זה מה שמוליד את הסתירה בין צורה למהות. גם אם אנשים רבים לא מבינים זאת במודע, הם מרגישים זאת בתת מודע!
  בשל כך, ההוראה האורתודוקסית אינה יעילה, נטולת היגיון, מנסה להיות אימפריאלית ונוצרית בו זמנית. ונוצרי פירושו יהודי ופציפיסט! הרי התנ"ך נכתב כמעט כולו על ידי יהודים, ואולי אפילו כולו, כי השליח פאולוס אומר שהיתרון של היהודים הוא גדול כי הם הופקדו על דבר ה'! זה אומר שרוסי לא צריך להאמין לתנ"ך! זה אומר שצריך אמונה אחרת, אבל כבר לא מבוססת על כתבי הקודש היהודיים... איזו? זה צריך להיות מפותח על ידי אנשי מקצוע ופסיכולוגים מנוסים בהנחיית ה-FSB! אז סתירות רבות ייפתרו בהצלחה...
  יש לומר שילד שקורא את הבשורה לעולם לא יהפוך ללוחם חזק, אמיץ, אכזרי שאוהב את רוסיה! ואיזו מדינה מפורסמת בתנ"ך? ישראל!
  נכון, אדולף עצמו דיבוק, השחקן הזה, לאחר שמצא את עצמו במקומו של היטלר, לא מתכוון כלל להדק את רדיפת היהודים. להיפך, יהודים מועילים ייהנו מהטבות ויעבדו למען הרייך השלישי. לא יהיו שטויות כמו ירי במדענים או אמנים יהודים! אבל מוקדם מדי לבטל חוקים אנטישמיים. ראשית, אנשים עלולים להבין לא נכון, ושנית, זהו מקור עושר ומקור מוצק מאוד! אבל אפשר כמובן לרכך את המדיניות האנטישמית בתמורה לתמיכה יהודית.
  מה לעשות עם האפיפיור? היחסים עם הוותיקן רחוקים מלהיות אידיאליים, אבל מלחמה גלויה רק תביא נזק בשלב זה. זה אומר שאתה צריך לבקש את תמיכת הוותיקן, אבל באותו הזמן להתעקש על האינטרסים שלך... באופן אידיאלי, שים את הבובה שלך על כס המלכות של פיטר ותשנה בהדרגה את הדת...
  פורשה קטעה את מחשבותיו של אדולף:
  - אנחנו מאוד מרוצים מארוחת הערב שלך, פיהרר!
  אדולף הדיבוק חייך באדיבות:
  - ובכן, לעת עתה אפגש עם הימלר, ואחר כך אתן להיינברג להגיע. ותראו, חבר'ה: ניתנו לכם מועדים נוקשים מאוד!
  צבא הפיהרר נע ברחבי אפריקה. והיא החזיקה את ההגנה נגד ברית המועצות.
  בחורף פתח הצבא האדום במתקפה על מדף רז'ב, אך הנאצים המתינו שם והצליחו להדוף את המכה. בדרום החזיקו מעמד גם הגרמנים, נאחזו בכיווני אוריול וחארקוב. ורק ליד לנינגרד הצליחו הכוחות הסובייטים לבצע את מבצע איסקרה, אך הקרבות נמשכו כמעט חודש והניצחון נקנה במחיר גבוה ביותר.
  הקראוטים שרדו איכשהו את החורף של 42' - 43'.
  אבל באביב, רוב אפריקה כבר נכבשה על ידם. והפיהרר בוחן את מי השלום עם בריטניה.
  צ'רצ'יל קצת קר בעניין הזה. למרות שבריטניה סובלת תבוסה אחרי תבוסה.
  זה גם לא ברור עם יפן - הקרב על מידוויי הלך לאיבוד על ידי אמריקה, ובעוד הסמוראים מנצחים את הצי הגדול של היאנקי חתיכה אחר חתיכה. ואמריקה לא יכולה ליהנות מהעליונות המספרית שלה בים ובאוויר.
  היטלר רוצה לתקוף נגד ברית המועצות, אבל גם לאחר ההכרזה על התגייסות כללית, מוחלטת, יש לו מעט מדי כוח לכך. מאחר והקראוטים מפוזרים ברחבי אפריקה.
  בקיץ הצבא האדום עצמו מוכן להתקדם. אולם הנאצים, לאחר שכבשו את אפריקה, יוצרים כוחות קולוניאליים. והם מקבלים משאבים נוספים.
  הם משמשים לייצור טנקי האריה, הנמר והפנתר. עם זאת, הנתונים שניתנו למפלצת לא היו מוצלחים לחלוטין. יקר מדי, כבד מדי. נכון, להגנה הפנתר הוא משחתת טנקים טובה, עם תותח מהיר.
  אבל הכי לא מוצלח היה "אריה", כבד, יקר, אבל לא מאוד יעיל. האקדח חזק מדי נגד שלושים וארבע סובייטיות וטנקים קלים, וקצב האש נמוך בהרבה מזה של הפנתר והנמר. והשריון, לעומת זאת, טוב יותר מזה של "הנמר", וגם במדרונות רציונליים. "אריה" התברר כ"פנתר" גדול במשקל תשעים טון ומנוע של שמונה מאות כוחות סוס. עם זאת, קצת יותר מהר מאשר בהיסטוריה האמיתית, ה"טייגר" -2, קל יותר בעשרים ושניים טון, נכנס לייצור. קרוב ברמת ההגנה ל"אריה", אך נייד יותר, קל משקל. האקדח, לעומת זאת, הוא בקוטר 88 מ"מ - לעומת 105, אבל די מספיק כדי להשמיד את כל הטנקים הסובייטים. ומה שמשמעותי הוא קצב אש מהיר יותר - שמונה יריות מול חמש.
  אז "אריה" הוא ילד של גאון גרמני, קודר שלא השתרש.
  הגרמנים כבשו את כל אפריקה, כולל מדגסקר, במהלך הקיץ. סטלין חיכה יותר מדי זמן.
  אולי הוא עצמו סמך על הגרמנים שיפתחו במתקפה. במיוחד לראות איך מגיעים הטנקים האריה, הנמר והפנתר. אבל הקראוטים עדיין פתרו בעיות ביבשת האפלה.
  סטלין החמיץ את הרגע. המתקפה של הכוחות הסובייטיים החלה לכיוון אוראל וחארקוב. בדיוק איפה שהגרמנים היו מוכנים היטב. ולא ניתן היה להשיג הפתעה טקטית. הקרבות הראשונים הראו ש"פנתר" מתפקד מצוין בהגנה. לא רע ו"פרדיננדס". גם הם טובים.
  והטייגר הוא טנק פרודוקטיבי. והוא מבקיע טוב. הגרמנים מגנים באופן פעיל. ולעמוד במכות האויב. בשלושה חודשים של לחימה עיקשת מאוד, התקדם הצבא האדום רק חמישה עשר קילומטרים. וההפסדים שלה היו משמעותיים.
  שני תריסר מטוסים אנגלים טסו מעל הנערות המוסוות, הן כנראה לא שמו לב לכלום, וכבר החלו להיעלם מעבר לאופק, כשלפתע נשמעו קולות חשודים חדשים. מדלן פקדה:
  - כולם לשכב ואל לזוז!
  הבנות קפאו, הן חיכו למשהו. ואז הופיעו משאיות ומשאיות קלות מאחורי הדיונה. אם לשפוט לפי העיצוב, הוא מיוצר באנגליה ובאמריקה. הם נעו לאט לכיוון בירת תוניסיה. מדלן הייתה קצת מבולבלת. היא האמינה שהקו הקדמי עדיין רחוק, מה שאומר שהבריטים עדיין לא יספיקו להופיע. או יותר נכון, הם לא צריכים להופיע. והנה טור שלם ממהר. אמנם, אולי, פחות מגדוד... מי הם, איזו קבוצה קרבית, שעקפה את המדבריות של חזית לא רציפה בכלל, רוצה לחטט מאחור. זה נראה הגיוני, למרות שעם הטכנולוגיה קל לזהות אותם במדבר. בכל מקרה, אתה צריך להתקשר לחברים שלך, אבל לא לפתוח באש. יתר על כן, יש רק מאה מהם, ויש יותר משלוש מאות בריטים!
  גרדה לחשה לשארלוט:
  - אלה האנגלים! זו הפעם הראשונה שאני רואה אותם כל כך קרובים!
  החבר הג'ינג'י, גם הוא די עצבני, ענה:
  - שום דבר מיוחד! וביניהם יש כל כך הרבה שחורים!
  ואכן, לפחות מחצית מהאנגלים היו שחורים. והטור זז לאט, והשחורים עדיין יללו... הם התקרבו יותר ויותר...
  כאן העצבים של אחת הבנות לא יכלו לעמוד בזה, והיא ירתה בתת מקלע. באותה שנייה, שאר הלוחמים פתחו באש, ומדלן נבחה באיחור:
  - אש!
  כמה עשרות אנגלים נכסחו בבת אחת, אחת המשאיות עלתה בלהבות. שאר הבריטים פתחו באש ללא הבחנה. מדלן, ניצלה את הרגע, צעקה:
  - לזרוק רימונים פוגעניים יחד!
  בנות מגדוד האס אס המובחר "הזאב" משליכות רימונים רחוק ומדויק. ושהם מאומנים מילדות, וגם עברו טכניקות מיוחדות. זה כשאתה מתאמן עם הלם חשמלי, אתה קצת איטי עם ההטלה ואתה בהלם. גם גרדה ושרלוט זרקו את מתנותיהן. והבריטים עד מעל הראש והפוכים... זה כל כך מצחיק. הם יורים באקראי, והשחורים עדיין צורחים בשפה לא מובנת. אלה בהחלט ערסים...
  וגרדה יורה וזורקת, תוך שהיא שרה:
  - יש סיוט בתלמידי האס-אס! קפיצה אחת - מכה אחת! אנחנו זאבים - השיטה שלנו פשוטה! אנחנו לא אוהבים למשוך את הזנב של החתול!
  גם שרלוט נוהמת בתגובה. הכדורים שנורו על ידה שוברים את הגולגולת לרסיסים. ואז הם מוציאים את העיניים. הנה גבר שחור מפוחד דוקר את בת זוגו הבלונדינית בצידו עם כידון. הוא ירק דם בתגובה. שרלוט שרה יחד:
  - מלאכי הגיהנום האפל המכוכבים! נראה שהכל ביקום ייהרס! אתה צריך לעוף לשמיים כמו בז מהיר! להגן על נשמות מהרס!
  הבריטים פועלים לא מאורגנים, רובם חיילים קולוניאליים: שחורים והודים, ערבים. או שהם נופלים, קופאים, או להיפך, קופצים בחדות ומתחילים להתרוצץ כמו ארנבות מטורפות. עם זאת, הבנות יורות במדויק, ולמרות שהרימונים לא עפים רחוק, השברים עבים! כבר נותרו מעט אויבים. מדלן צורחת באנגלית, הקול שלה כל כך חזק מחריש אוזניים שאתה אפילו לא צריך מגפון:
  - נכנע ונחסוך את חייך! בשבי יהיה לך אוכל טוב, יין וסקס!
  זה עבד מיד וברגע שהם מוותרים... ידיים למעלה ו...
  הם אספו חמישים אסירים, מחציתם פצועים. מדלן פקדה:
  - גמור את הפצועים!
  "הזאבים" ירו ללא טקס כדורים ברקותיהם של אלה שלא יכלו לעמוד על רגליהם, והשאר הועמסו למכוניות והוסעו לבסיס הקרוב.
  אחרי החול הלוהט של המדבר, רגליה היחפות של גרדה שמחות מאוד להרגיש את הגומי הרך. היא אפילו גונחת באושר... משאיות אמריקאיות מאוד נוחות ולא רועדות במהלך הנסיעה. לאחר שניצחו, הבנות עליצות. שרלוט שאלה את גרדה:
  - כמה הרגת?
  הילדה משכה בכתפיה בתמיהה:
  - לא יודע? לא הייתי היחיד שירה... אבל אני חושב שהיו הרבה!
  שרלוט חישבה:
  - אנחנו מאה, הוא הרג כשלוש מאות, כלומר שלושה לאח, כלומר לכל אחות! התחלה מרשימה למלחמה!
  גרדה הניפה את ידה באדישות:
  - זה לא חשוב לי! העיקר שאף חבר לא מת. למרות שמדובר כמובן בסטטיסטיקה, שלוש מאות אויבים הושמדו, ומצדנו רק שני לוחמי זאבים נפצעו קל. אני אפילו מופתע איך עוד לא כבשנו לגמרי את אפריקה, עם לוחמים כאלה.
  שרלוט הרסה מיד את מצב הרוח:
  - ובכן, הפסדנו ללוחמים האומללים הללו בשמונה עשרה!
  גרדה הנידה בכעס את ראשה הבהיר, כאילו מכוסה בשלג של השנה החדשה:
  - זה בגלל בגידה! אבל למעשה, היינו קרובים מתמיד לניצחון וזה היה ברור לכל מי שאינו עיוור! אבוי, הפריעו לנו!
  שרלוט הסכימה, מגרדת בזריזות מאחורי אוזן שמאל באצבעותיה החשופות:
  כן, בגידה, חבלה, בינוניות של הצבא... אבל עדיין שברנו את הרוסים, והכרחנו אותם להיכנע ב-1918! אה, זה יהיה נחמד לטייל במרחבי רוסיה, קריר שם, אבל כאן חם!
  גרדה ציחקקה בעליזות:
  - אבל ברוסיה יש כפור חמור כזה... אבל כשרצתי יחף בשלג בהרים, אני יודע איזה עינוי זה.
  שרלוט חשפה שיניים:
  - גרדה הקטנה רצה יחפה בשלג הבוער... זה סמלי, כמו באגדה... אגדות על טהור, עדיין ילדותי ובכלל לא אנוכי...
  גרדה קרצה בעליזות לחברתה:
  זה כאילו אנחנו צריכים ללכת לפיהרר?
  שרלוט אישרה:
  - כמעט! אנחנו רק נוסעים, לא רצים יחפים על פני חול המדבר הלוהט. וגם אחרי הניצחון.
  השחור הקשור מלמל בגרמנית:
  - מלאכים נוראים, אני מוכן לשרת אותך! את אלילה, אני העבד שלך!
  שרלוט ליטפה את שערה החום המתולתל של השבויה השחורה בכף רגלה המחוספסת מעט:
  - השחורים אתם כבר עבדים מטבעכם! זה, כמובן, מצד אחד טוב, מישהו צריך לעבוד קשה מבוקר עד בין ערביים, לעשות עבודה רעה... אבל עבד מטבעו, מטבעו השפל, הוא בוגד ואי אפשר לסמוך עליו עם נשק . אנחנו, הגרמנים, בתורנו, האומה התרבותית והמאורגנת ביותר על פני כדור הארץ. אומה גדולה של לוחמים, ולא בכדי שירתו שכירי חרב גרמנים בכל צבאות אירופה ואפילו ברוסיה, לרוב בתפקידי פיקוד!
  גרדה אמרה בחירוף נפש:
  - כן, אתה תשרת אותנו כעבד. יש לנו מיכלים מיוחדים לשחורים. ולבינתיים כל מה שאתה צריך לעשות זה...
  שרלוט הציעה:
  תן לו לנשק את רגלינו. הרי יהיה לנו נעים, וניגר משפיל את עצמו.
  גרדה הנידה בראשה במרץ:
  "אני לא יודע מה שלומך, אבל זה מגעיל אם העור הטהור של הארי נוגע בשפתיים של הניג'ר המסריח." כך...
  שרלוט לא הסכימה:
  - לא באמת! להיפך, הייתי אוהב את זה. נראה טוב...
  היפהפייה אדומת השיער הלוהטת דחפה את רגלה הקטנה לעבר הגבר השחור. הוא החל בהתלהבות לנשק את אצבעותיה הארוכות, החלקות והמסותתות של האלה. והילדה רק חייכה בעדינות בתגובה, שפתיו העבות של הגבר השחור דיגדגו את עורו השזוף. לשונו של האסיר עברה על רגלה האלסטית, המאובקת מעט, של הילדה. זה עדיין נחמד כשאתה משפיל אדם חזק, כמעט שני מטרים.
  גרדה הופתעה:
  - זה מוזר, אבל אתה לא מרגיש נגעל?
  שרלוט חייכה:
  - לא באמת! למה אני צריך להגעיל?
  גרדה בחרה לשתוק: למה לה להתערב בענייני חברתה? למעשה, חונכו שאישה גרמנייה צריכה להיות לא רק לוחמת, אלא גם אישה אוהבת ועדינה ואמא בריאה. אבל היא עצמה עוד לא חשבה על בחורים, אולי בגלל מאמץ גופני כבד, או שפשוט לא מצאה עדיין את הזיווג שלה. עם זאת, נראה שגם לשארלוט נמאס מזה. היא הכתה את הגבר השחור באף בקרסולה, עד כדי כך שאפו החל לזרום והציעה לגרדה:
  אולי נוכל לשיר?
  גרדה הנהנה:
  - כמובן, נשיר! אחרת זה נהיה עצוב!
  הבנות התחילו לשיר, וחברותיהן הצטרפו, כך שהשיר זרם כמו מפל:
  יקירתי ואני יוצאים מהסבך,
  מסתיר עצב לא ארצי!
  והקור, הבוער, המצמרר,
  המניע השבור נקב!
  
  רגליים יחפות בשלג,
  הבנות הופכות לבנות!
  סופות שלגים רעות שואגות כמו זאבים,
  משבש להקות ציפורים!
  
  אבל הילדה לא יודעת פחד
  היא לוחמת חזקה!
  החולצה בקושי כיסתה את הבשר,
  בהחלט ננצח!
  
  הלוחם שלנו הוא המנוסה ביותר,
  אתה לא יכול לכופף אותו עם פטיש!
  הנה המייפל נעים בעדינות,
  פתיתי שלג נופלים על החזה שלך!
  
  זה לא המנהג שלנו לפחד,
  שלא תעז לרעוד מהקור!
  היריב שמן עם צוואר שור,
  זה דביק ומגעיל כמו דבק!
  
  לאנשים יש כוח כזה
  מה השיג הטקס הקדוש!
  עבורנו גם האמונה וגם הטבע,
  התוצאה תהיה מנצחת!
  
  המשיח נותן השראה לארץ המולדת,
  אומר לנו להילחם עד הסוף!
  כדי שהכוכב יהפוך לגן עדן,
  כל הלבבות יהיו אמיצים!
  
  אנשים יהיו מאושרים בקרוב
  תן לחיים להיות צלב כבד לפעמים!
  כדורים הם קטלניים באכזריות
  אבל מי שנפל כבר קם!
  
  המדע נותן לנו אלמוות,
  ודעת הנופלים תשוב לתפקיד!
  אבל אם נצא עוף, תאמין לי,
  האויב מיד ידפוק את התוצאה!
  
  לכן, לפחות התפלל לאלוהים,
  אין צורך לטעות, תתעצלו!
  השופט הכול יכול מאוד קפדן,
  לפחות זה יכול לעזור לפעמים!
  
  המולדת היקרה לי ביותר,
  מדינה קדושה, חכמה!
  המנהיג שלנו, החזק את המושכות חזק יותר,
  המולדת נולדה לפרוח!
  הבנות מגדוד העילית של האס-אס "הזאב" שרו כל כך יפה, והמילים היו מלאות נשמה. באופן כללי, יש סטריאוטיפ שאיש אס.אס מתכוון לתליין! אבל זה לא נכון. היו, כמובן, יחידות ענישה מיוחדות, לרוב במסגרת אוגדות ביטחון שביצעו פעולות מיוחדות, אבל רוב דיוויזיות ה-SS היו פשוט השומרים המובחרים של הוורמאכט. באופן כללי, יש לומר שתעמולה אדומה וטוטליטרית אינה מקור המידע האמין ביותר על מלחמת העולם השנייה. הרי ברור שהמנהיגים הקומוניסטים של אגיטפרופ לא יכלו שלא להיות נטולי פניות ולכסות אירועים באופן אובייקטיבי. לכן, קשה לשפוט באופן מהימן היכן הייתה אמת אמיתית על זוועות הנאצים, ואיפה הייתה בדיה. בכל מקרה, מי שעוסק ברצינות במחקר היסטורי נאלץ להודות שלא כל לוחם אס.אס הוא תליין ומפלצת. בנוסף, לפני ההתקפה על ברית המועצות; הנאצים התנהגו בדרך כלל בסובלנות בשטחים הכבושים; מקורות מערביים אינם מצביעים על מעשי זוועה המונית או פעולות תגמול.
  ועכשיו הבנות עזרו לאסירים לצאת מהמכוניות; הם טפחו על כתפיהם הרחבות של הגברים הביישנים בצורה ידידותית. לאחר מכן הוזמנו הבנות להתרענן...
  ארוחת הצהריים הייתה צנועה, אבל זברה נורתה במדבר וכל ילדה קיבלה קבב מבושל בסגנון ערבי. באופן כללי, הערבים, לפחות כלפי חוץ, היו ידידותיים ומי שידע גרמנית אפילו ניסו להתבדח או ללטף בעדינות את רגליהן של הבנות.
  גרדה דחפה את הערבי הדביק ואמרה:
  - אני לא בשבילך!
  שרלוט הלכה בעקבותיה:
  - תשיג לך הרמון!
  גרדה חייכה והציעה:
  - אבל אמור לי, שרלוט, מה היית עושה אם היית אשתו של הסולטן?
  החבר הג'ינג'י העיר בספק:
  - זהו למעשה אושר שניתן להתווכח עליו... למרות שזה תלוי באשת סולטן. אם האימפריה העות'מאנית הגדולה הייתה בשיא פריחתה, אז... זה אפילו היה נחמד מאוד... הייתי רפורמה בצבא הטורקי, משפר נשק... וכנראה קודם כל הייתי מפנה את מבטי מזרחה.
  גרדה הסכימה:
  - ימין! אבל חבל לטורקיה שגם בימי הזוהר שלה לא הצליחה לכבוש את איראן. זה היה די ריאלי, במיוחד מכיוון שהצבא הפרסי היה מפגר. אני תוהה, פיהרר הגדול, איזו החלטה הוא יקבל: לכבוש את טורקיה, או לכלול אותו בקואליציה שלו, לזרוק את העות'מאנים עצם, כולל כמה מהאדמות הלא יקרות במיוחד של איראן?
  שרלוט משכה בכתפיה בבלבול.
  - לא יודע! למעשה, לאחרונה היו שמועות שנתקוף את ברית המועצות... אומרים שלא באמת צריך עושר רוסי ואדמות עשירות של אוקראינה!
  גרדה הרימה את ספל התה באצבעות רגליה היחפות, ובזריזות רבה הרימה אותו אל סנטרה, ושפכה לעצמה את הנוזל החום. במקביל, הצליחה הילדה לדבר:
  - לאוקראינה יש אדמות עשירות מאוד, עשירות. תחת מנהיגות גרמנית נבונה, ועם תרבות החקלאות הגבוהה שלנו, הם יפיקו יבול שיא. ואז הלחם שלנו יהיה זול יותר ממים. וזה יהיה לטובת האוקראינים עצמם, כי הממשלה הסובייטית פשוט שודדת אותם, מאלצת אותם לרעוב!
  שרלוט הנהנה.
  - נלמד את הסלאבים האלה את התרבות הגרמאנית הגדולה שלנו! בואו נאיר אותם!
  כאן השיחה נקטעה בצעקות גסות, זמן המנוחה נגמר.
  אבל אחרי ארוחת הצהריים הבנות שוב עמדו בתור ונאלצו לצעוד במדבר. לאחר האכילה היה קשה לרוץ והבנות אפילו נאנקו קלות עד שעם זאת, גופן התחמם. וכך הם מיהרו כמו ג'רבואה.
  זהו קרב וירטואלי... ואפריקה הופכת לגרמנית... והחזית הסובייטית-גרמנית...
  בחורף שוב יצא הצבא האדום למתקפה. יש קרבות עיקשים.
  כריסטינה, מגדה, מרגרט ושלה נלחמות בפנתר. לרכב, למרות שאינו אידיאלי, יש אקדח מהיר וארוך טווח, זריז בינוני ובעל שריון חזיתי טוב.
  בנות גרמניות יחפות ובביקיני, למרות הקור. והם מנהלים קרב מתמרן.
  כאן כריסטינה יורה ירייה... הפגז פוגע בצריח T-34-76 ומחורר אותו. טנק סובייטי עוצר, מופל.
  הבנות צועקות בקצה ריאותיהן:
  שלנו לקח את זה!
  ואז מגדה יורה. גם היופי עם שיער זהוב פגע.
  כן, אז הצריח של שלושים וארבע נתלש.
  בנות הנמר יורים בתורות. ובדיוק רב. אז הם פגעו בטנק סובייטי אחר.
  מרגרט הכתה הבאה. וזה פגע בתותח ה-SU-76 המתנייע. חבט בזריזות. והיא שרה:
  - גרמניה הגיהנומית שלנו חזקה, היא מגינה על העולם!
  ואיך תראה הלשון!
  ואז היא פגעה בשריון עם תותח. פגע בטנק KV-1S הסובייטי. גם הילדה עשתה עבודה טובה.
  כן, ארבעה לוחמים בביקיני נלחמים ולא מפחדים מהקור. לאחר שנשים החלו להילחם, המצב הלך הרבה יותר טוב עבור הרייך השלישי.
  הנה הטייסים אלבינה ואלווינה בשמיים. שתי היפות בביקיני ויחפות. הם נלחמים על Focke-Wulfs. וזו מכונית רצינית מאוד.
  אלבינה, יורה מתותחי אוויר, אומרת:
  - קרוקט פעיל! אל תתחרט על המילים!
  ואיך הוא ינצנץ בחיוך מסנוור! והוא יפיל שני מטוסים סובייטים בבת אחת.
  אלווינה גם חתכה עד שלושה עם תותחי אוויר וצייצה:
  - הכניסה שלי תהיה קטלנית ומט!
  לאחר מכן חשפה הילדה את שיניה והראתה את שיניה! היא כולה קסם, ומלאה בקסם פנומנלי.
  אלבינה מנתקת מטוס יאק-9 נוסף וחורקת:
  - למה צריך טייסים סובייטים?
  אלווינה מפילה את LAGG-5 ואומרת בביטחון:
  - כדי שאנו הגרמנים נוכל לגבות שטרות!
  זוג בנות נפלאות. איך הם התחילו לאסוף לעצמם פרסים. אתה באמת לא יכול להתווכח נגד יפהפיות כאלה. הם מפילים מטוסים וחושפים שיניים.
  והסוד העיקרי הוא שבקור, בנות צריכות להיות יחפות ובביקיני. ואז החשבונות יגיעו מעצמם.
  ולעולם אל תתלבש. נער את החזה החשוף שלך, ותמיד תזכה להערכה רבה!
  אלבינה הורידה עוד מטוס של הצבא האדום ושרה:
  - בגובה רב ובטוהר כוכבים!
  והיא קרצה, קפצה ממקומה ועוותה את רגליה היחפות, שואגת:
  - בגל הים ואש זועמת! ובאש זועמת וזועמת!
  ושוב הילדה מורידה את המטוס בגישה אנרגטית.
  ואז אלווינה תוקפת את האויב. הוא עושה את זה מעבר לפינה, חושף שיניים וחורק:
  - אני אהיה אלוף עולם סופר!
  ושוב הרכב שנפגע מהילדה נופל. כן, הצבא האדום מבין את זה די גרוע.
  ואלבינה שואגת באקסטזה פרועה:
  - אני עכשיו תליין, לא טייס!
  מפיל עוד מטוס סובייטי ולוחש:
  - אני מתכופף על הכוונת והטילים שועטים לעבר המטרה, יש עוד גישה אחת קדימה!
  הלוחם מתנהג בצורה אגרסיבית ביותר.
  כאן שתי הבנות תוקפות מטרות קרקע. אלבינה מכה את שלושים וארבע וצווחת:
  - זה יהיה הסוף!
  אלווינה פוגעת ב-SU-76 ולוחשת:
  - עד חורבן מוחלט!
  ואיך הוא מנענע את רגלו היחפה!
  בחורף לא הצליח הצבא האדום להשיג הצלחה משמעותית. רק באזור רז'ב הצליחו לעשות טריז קל, אבל על ידי הכנסת מילואים, הגרמנים החזירו את המצב על כנו. הקראוטים ממש חזקים.
  ובמאי 1944, לאחר שמילאו את חייליהם בטנקים חדשים, כולל הפנתר-2 המתקדם והמוגן יותר, הם יצאו למתקפה באזור קורסק ורוסטוב-על-דון.
  הכל לא היה כל כך גרוע אם מספר רב של ערבים ושחורים לא היו לוקחים חלק במתקפה. והכי חשוב, גם טורקיה נכנסה למלחמה. אז המצב הפך מדאיג ביותר.
  והצבא האדום, שסבל אבדות כבדות, נסוג לפני הכוחות העליונים של הוורמאכט.
  אבל שש הבנות האמיצות, בראשות אלנקה, נלחמו בחירוף נפש עם הקראוטים. והכוחות לא היו שווים בעליל.
  אלנקה נלחמה עבור קורסק, שעליה הסתערו הנאצים. היפהפייה הנואשת זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - תהילה למפלגה היקרה של רוס ושלנו!
  ואז נטשה שיגרה רימון באצבעותיה החשופות ולחשה:
  - אנחנו דואגים לילדה יחפה!
  לאחר מכן, גם אניוטה שלחה מתנת מוות באצבעות רגליה היחפות, וקמלה:
  - זו תהיה מכה נפלאה!
  אוגוסטינוס ג'ינג'י לקח ושלחה מתנת השמדה בגפה התחתונה החשופה וצרחה:
  - מכוון את המכ"ם לשמיים!
  ואז מריה זהובת השיער נתנה מוות לנאצים ברגליה החשופות.
  והיא שרה:
  - במדגסקר, במדבר ובסהרה! הייתי בכל מקום, ראיתי את העולם!
  ואז מארוסיה זורקת חבורה שלמה של כפות רגליה חשופות ושרה:
  - בפינלנד, יוון, ובאוסטרליה, שבדיה, יגידו לך שאין בחורות יפות מאלה!
  כן, שש הבנות נלחמו טוב מאוד. אבל הקראוטים עדיין כבשו את קורסק...
  לא, אתה לא יכול להתנגד לכוחות עליונים כאלה. הפשיסטים עקשנים.
  ומה המשמעות של הכנת המפלצות?
  אדולף היטלר היה פשוט משוגע: הרגיש כמו עריץ אמיתי, שכולם מצייתים לו ורועדים לו. כן, אם אתה רוצה את ההצלחות של סטלין, אז אתה צריך להיות כמו סטלין, בלי רחמים ותביעות מאחרים ומעצמך (כך בדיוק חשב יוסף ויסריונוביץ' בסדר הזה!). כעת הרשרוש הגון והמכונית תתחיל לנוע. באופן כללי, לגרמניה, בהתחשב בלוויינים שלה, יש יתרון עצום על פני ברית המועצות בכמות הציוד התעשייתי, בכוח העבודה המוסמך ובמספר המהנדסים בכל הרמות. זו עובדה, אבל ייצור הנשק עדיין לא עומד בקנה אחד! גרמניה פיגרה אחרי ברית המועצות לאורך כל המלחמה, למרות כל ההרס ברוסיה. וממה? כמובן, בשל כאוס מסוים ששרר במחלקות שונות ובעיקר בתעשייה הצבאית. בנוסף, מחסור בחומרי גלם, כמו גם הערכת חסר של הפוטנציאל של האויב, מילאו תפקיד שלילי. בפרט, ב-1940, ייצור הנשק בגרמניה היה נמוך יותר מאשר ב-1939 (אם ניקח בחשבון את סך הכל כולל תחמושת), וזאת למרות שהמלחמה כבר הייתה בעיצומה, והרייך השלישי השתלט על שטחים גדולים עם ענק עתודות של כושר ייצור. ובכן, מה אנחנו יכולים לומר על היכולות הארגוניות של היטלר? לא יותר מדי, הוא הבריק בתעשייה הצבאית.
  הפיהרר הכריז בנאום ארוך:
  - בעניין הפיקוח על התעופה ניתנות סמכויות חירום לסאואר. הוא יעקוב מקרוב אחר כמות הציוד המיוצר, ולא פחות חשוב, על האיכות. בנוסף, רבים מחבריך גרינג, למרות שהם היו פעם אסים טובים, אינם מסוגלים לעבוד מנהיגות. לא כל חייל טוב הוא גם גנרל מצטיין, ולכן במקום אריק התלוי, את התחום הטכני יוביל אדם מקרב יזמים מקצועיים המסוגל לעשות רפורמה ולהצטייד מחדש בכוחות התעופה. אחרי הכל, בריטניה לא ישנה, היא מגדילה הן את הכמות והאיכות של הכוחות המזוינים שלה, ובעיקר את התעופה. אנחנו צריכים להיות שני ראשים לפני האויב, תריסר צעדים, אחרת נאבד לחלוטין את העליונות שלנו על האויב. לכן, יש צורך בצעדים איכותיים.
  גרינג השיב בביישנות:
  - חברים שלי, אנשים מוכחים שהוכיחו את יעילות הלחימה והמקצועיות שלהם.
  הדיקטטור הדיבוק הפך לזעם:
  - או שאולי אני, לדעתך, שכחתי מי הפסיד בקרב על בריטניה? או מי נכשל בתוכנית הארבע שנים לפיתוח הכלכלה הלאומית. או שאתה גם רוצה שיפגעו במוטות, ואפילו בפומבי. אז סתום את הפה שלך ושתוק לפני שאתה משפד את עצמך!
  גרינג אפילו התכופף בפחד. אבוי, אסור לזלזל בפיהרר. ואז שוב נשמע הרעש, ומטוס ME-262 נוסף המריא לשמיים. המכונית הייתה מסיבית ובעלת שני מנועים. הכנפיים סוחפות מעט, הלוחם עצמו נראה מאיים למדי. מאפייני המהירות שלו, לשנת 1941, הם בדרך כלל הגונים, ואפילו בסטנדרטים עולמיים הם שוברי שיאים. נכון, המכונה עצמה עדיין לא אמינה לחלוטין ודורשת איתור באגים. הדיקטטור הפשיסטי, לעומת זאת, כבר נתן מאפיינים של לוחמים חדשים ומתקדמים יותר... ה-ME-262 שוקל יותר משישה טון, מה שאומר שיש עומס יתר. מטוס קרב חייב להיות קטן, זול וזריז. בהקשר הזה, ה-ME-163 יכול להיות די טוב, אבל המנוע הרקטי שלו מאולץ מדי ועובד רק שש דקות (או ליתר דיוק, הוא עדיין יעבוד!), מה שאומר שהטווח הוא רק ברדיוס של מאה קילומטרים . בתור מפציץ בסגנון בליץ או לוחם כיסוי לפיגועי ארמדה על אנגליה, זה כמובן לא מתאים.
  אבל ה-ME-262 יכול לשאת טון של פצצות, כלומר, כמו ה-Pe-2, מטוס קו קדמי סובייטי. כלומר, פתרון מצוין גם לסחיפי לוחמים וגם לתמיכה בכוחות. עם זאת, למה לא ליצור מטוס קרב בסגנון השביט ME-163, אבל בלי מנוע רקטי, אבל עם מנוע טורבו? הם ניסו לשפר את ה"שביט" ונראה שהגדילו את זמן הטיסה ל-15 דקות (זהו טווח של עד 300 קילומטרים), מה שמקובל בדרך כלל לקרב על בריטניה. ללונדון עדיין אפשר להגיע מנורמנדי... למרות שלא הכל כל כך ברור, צריך גם להפציץ ולחזור חזרה, ורבע שעה לא היו כל כך מהירות. בעתיד, מטוסי קרב רקטות וסילון הוכרו כמבוי סתום בתעופה. אבל העיצוב של "שביט" מעניין מאוד, עם גודלו הקטן והקלילות, מה שאומר שהוא זול וניתן לתמרון.
  בנוסף, יש גם לוחמים מאוד מבטיחים במשקל של 800 קילוגרם בדרך כלל, דאונים כאלה שאפשר להשתמש בהם בקרבות אוויר. נכון, בגלל הטווח הקצר שלהם, טיסות עליהם יכולות להתבצע רק בקרבות הגנה, או למסור ללונדון ב... הובלות, ואז לתפוס את הטייסים בחזרה. תצטרך לחשוב על זה כאן. בהיסטוריה האמיתית, הרחפנים מעולם לא הספיקו להילחם, ומשום מה בקוריאה, גנרלי התעופה הסובייטיים לא העזו לנסות את הרעיון הזה. באופן כללי, זה לא עצוב, אבל במהלך מלחמת קוריאה, הטייס האמריקאי היה הראשון שהשיג ניצחונות. אז אין לזלזל ביאנקיז.
  לאחר שהטיסה הסתיימה, נערה צעירה בהירת שיער קפצה מתא הטייס ורצה אל הפיהרר במלוא המהירות.
  נאצי דיבוק מספר אחת הושיט לה את ידו לנשיקה. מה שנחמד הוא כשבנות אוהבות אותך, והפיהרר, כך נראה, זוכה להערצה בכנות על ידי כל הגרמנים, או ליתר דיוק, כמעט כולם מלבד כמה אסירי מחנות ריכוז. הטייס אמר בהתלהבות:
  - זה פשוט מטוס מפואר, יש לו מהירות וכוח כאלה. בואו נקרע את כל גורי האריות כמו בקבוק מים חמים מפונדקאית!
  הפיהרר אישר את הדחף של הילדה:
  - כמובן, אנחנו נקרע את זה, אבל... איתור באגים במכונה צריך להתבצע בקצב מהיר יותר, וזה חל במיוחד על מנועים. כאן, כמובן, יהיה צורך בצעדים רדיקליים כדי לשפר אותם, אבל אם כבר המנהיג-מעצב יעזור!
  כולם נבחו פה אחד:
  - תהילה לפיהרר הגדול! שההשגחה תעזור לנו!
  המנון הרייך השלישי החל להתנגן וטור של לוחמים צעירים מהיוג'נט ההיטלר נע קדימה. נערים מגיל ארבע עשרה עד שבע עשרה צעדו אל התוף בהרכב מיוחד. ואז קרה הדבר הכי מעניין: נערות מתבגרות מאיגוד הנשים הגרמני צעדו. הם היו בחצאיות קצרות, הרגליים העירומות והיחפות של היפות משכו את מבטם של גברים. הבנות ניסו להרים את רגליהן גבוה יותר, אך במקביל משכו את אצבעות הרגליים לאחור והניחו בזהירות את העקבים. מראה משעשע של יפהפיות עם דמויות ללא דופי... הפרצופים היו ממש שונים וחלק מהפשיסטים הצעירים היו קצת גסים, כמעט גבריים, והם גם עיוותו אותם. במיוחד כשהם חיברו את הגבות שלהם.
  אסתת אדולף ציינה:
  - יש צורך שבנים ובנות יקבלו אימון גופני בקנה מידה גדול יותר. ואני יודע שעושים הרבה בעניין הזה, במיוחד בג'ונגפולק, אבל מה שצריך זה הכלה ואימוץ שיטות ספרטניות. כמובן, בנוסף לעידוד הגניבה... הבנים והבנות שלנו צריכים לגדול להיות אנשים הגונים ובו בזמן חסרי רחמים.
  המפקד העליון השתתק. הגנרלים שתקו, כנראה פחדו להתנגד, אבל לא רצו לאשר את המובן מאליו. הפיהרר המשיך:
  - מלחמה היא לא בדיחה, אבל יש לשלב חוסר רחמים כלפי אויבים עם עזרה הדדית ותחושת אחווה כלפי חברים. זה מה שעלינו להנחיל לכל אחד... העל-אדם החדש חסר רחמים כלפי אחרים, אך עוד יותר עליו להיות חסר רחמים כלפי עצמו. כי קודם כל יש למגר את הנחיתות בנפשו, ואז יקום גוף האדם החלש!
  עוד הפסקה... הגנרלים והמעצבים הבינו פתאום והתחילו למחוא כפיים נמרצות. הפיהרר נראה מרוצה:
  - זה עדיף, אבל עכשיו הייתי רוצה לראות חיקוי של קרב אוויר. כל כך אדיר והרסני...
  היינקל שאל בביישנות:
  - עם תחמושת חיה או פגזים, הפיהרר שלי?
  נאצי מספר אחד הנהן:
  - כמובן, עם קרביים. בנוסף, ברצוני לשקול את ההשפעה של מכשיר הפליטה. אחרי הכל, אתה עובד על זה... - הפיהרר הניד את אגרופיו. - מתי, סוף סוף, זה יהיה מוכן ויוכנס לייצור המוני. הרי טייס מנוסה הוא טייס מנוסה שיש להגן עליו לקראת קרבות עתידיים!
  ה-Furer-Terminator בכל זאת החליט להראות למעצבים עיצוב מודרני יותר של מכשיר הפליטה. מערכת זו צריכה להיות פחות מסורבלת, פשוטה וקלה יותר. ובכן, ה-squib הזול, שכבר שולט בתעשייה הגרמנית, מתאים למדי למטרה זו.
  את הדיאגרמה היה צריך לצייר תוך כדי תנועה, אבל היטלר היה אמן ממש טוב, והוא צייר בצורה ברורה, מהר, קווי התרשימים והסיבובים היו אחידים וברורים ללא כל סרגלים או מצפנים. המחסל הפוגע חשב שזה מוזר, כמובן, שהגרמנים, לאחר, באופן כללי, אידיאולוגיה כל כך חזקה ומתקדמת במידה מסוימת כמו הנציונל-סוציאליזם והמערכת הטוטליטרית, הדליפו את המלחמה לרוסים. אולי זה נובע מהעובדה שחיילים רוסים היו חזקים ועמידים יותר מהגרמנים ולמדו להילחם מהר יותר.
  בכלל, אם מסתכלים על מהלך המלחמה בכללותו, אז הרוסים, או ליתר דיוק הצבא הסובייטי, למדו להילחם, אבל נראה היה שהגרמנים שכחו איך... הפיקוד שלהם קיבל החלטות ברמה של ראשון תלמידי כיתות, ואולי אפילו נמוך יותר אם לתלמיד כיתה א' יש ניסיון בביצוע פעולות צבאיות באסטרטגיות בזמן אמת. והעובדה שלפעמים ילדים בני שש כבר מובילים בזריזות צבאות וירטואליים היא משהו שהם וז'וקוב ומיינשטיין יכולים ללמוד ממנו. עם זאת, כמה חוקרים רואים את ז'וקוב ומיינשטיין כבינוניות. יש גם סתירות לגבי מספר הציוד, בפרט ציוד צרפתי שנתפס. זיכרונו של היטלר (זכרון טוב, במיוחד כשהיה עדיין בריא!) העלה שיש 3600 טנקים שנתפסו מהצרפתים, נתון מרשים מאוד... כמה דגמים, כמו ה-SiS -35, היו עדיפים בשריון שלהם ה-T-34 רק בשריון חזיתי. כך שניתן לייצר את הטנק הזה בקלות במפעלים צרפתיים, למעט אולי החלפת נשק ה-47 מ"מ בתותח ארוך קנה 75 מ"מ. למעשה, אולי אפילו זה לא מספיק. בריטניה וארה"ב באופן כללי תמיד העריכו שריון יותר מכל בטנקים שלהן. לדוגמה, לצ'רצ'יל, ארבעים טון, היה שריון של 152 מילימטר לעומת 120 לטנק הכבד IS-2.
  הפיהרר אמר למעצבים משהו אחר:
  - יש לנו מספיק מנהרות רוח, אז חפשו דגם אופטימלי יותר של המטוס וצרו צורות יעילות, מבלי להביא את העניין למבחנים יקרים, שם גם האסים הטובים ביותר שלנו מתים. לדוגמה, דגם כנף מעופפת של מטוס יעיל מאוד, במיוחד אם ניתן לשנות את העובי וזווית הנטייה. כבר נתתי לך את הציור, אז חסר הזנב אמור להיות מוכן. מהירותו המשוערת תהיה עד 1100 קילומטרים לשעה אפילו עם מנוע יומו. אז קדימה, אבל אל תהיה חצוף!
  אדולף המתאים גם ייעץ כיצד להגביר את מהירות ניפוח הצינור. הוא תפס את האירוניה החבויה בצורה גרועה בדעותיהם של המעצבים: איך רב-טוראי פשוט ידע כל כך הרבה? האם הם לא מאמינים בגאונות של הפיהרר? ובכן, נבין את זה... או לא, לא נבין, אבל נוכיח להם שאנחנו משכילים.
  לאחר מכן ארוחת צהריים באוויר הצח, הבנות המשרתות סידרו שולחנות וכיסאות. יפה... אבל אילו רפורמות צריך לעשות בנאוציונל-סוציאליזם? כגון לצמצם את מספר האויבים ככל האפשר ולהתיידד. למשל, אל תרומם את הגזע הגרמני בכל צעד ושעל ואולי אף יפסיקו לחלק עמים למעמדות. עם זאת, חלוקת העמים לאומות נחותות ולאריות עדיין לא עבר חוקיות פורמלית. זה מפשט את הדברים. באופן כללי, היטלר החל בהשמדה המונית של יהודים דווקא לאחר ההתקפה על ברית המועצות. למה שיהיו לו קמטים כאלה? אולי הוא קיווה שהציונות העולמית תברך אותו על המלחמה בבולשביזם, והמערב יתמוך בו. ואז, כשבריטניה וארה"ב אמרו בהחלטיות, לא לוורמאכט, הפיהרר רתח? האם הוא התחיל לנקום באותם יהודים שאליהם יכול היה להגיע? היטלר הוא, כמובן, אידיוט על ביצוע השואה ובכך להכפיש את רעיון הנציונל-סוציאליזם. כעת הפכו המילים נאצי ותליין לשם נרדף. רבים גם מבלבלים בין לאומיות ופשיזם, אולי בשל העיצור של המילה נאצי. אבל זה לא נכון בכלל. לפשיזם, באופן עקרוני, אין קשר ישיר לנציונל-סוציאליזם. בבסיסו, מושג הפשיזם עלה בצרפת במאה התשע-עשרה והיה לו משמעות שונה לחלוטין.
  מעין מהות של תורת הפאשיזם בגרסתו המקורית הסתכמה בביסוס רוח תאגידית, תחושת אחווה בין בעלי הון. לאחר מכן הציג מוסוליני את תורת הפאשיזם לחולצות השחורות שלו. ובכן, הנאצים נקראו לראשונה פשיסטים על ידי אויביהם ומתחריהם הפוליטיים. למען האמת, הנאצים פעלו באכזריות, כך שהפשיסט הזה קיבל משמעות פוגענית ושלילי. ברוסיה, בתקופה מסוימת, לאומנים חוו עלייה מסוימת, במיוחד בתחילת שנות התשעים, והגיעו למקסימום בשנים 93-94. ואז המלחמה בצ'צ'ניה הובילה לעלייה בסנטימנט הפציפיסטי בחברה ולירידה זמנית בלאומיות. המלחמה ביוגוסלביה והפצצת סרביה הביאו לזינוק זמני בפטריוטיות, אך אז חל פיצול בתנועה הלאומית. ברוסיה, לאומנים הייתה בעיה עם מנהיגים... לא היה להם פיהרר משלהם... נכון, ז'ירינובסקי הושווה להיטלר, והוא אפילו התעלה על אדולף במובנים מסוימים. למשל, במהירות ההמראה הפוליטית, תוך ארבע שנים לאחר הקמת המפלגה, לתפוס את המקום הראשון בבחירות לפרלמנט. אבל ז'ירינובסקי התנהג בצורה בלתי סבירה ולא הצליח לא רק לפתח הצלחה, אלא אפילו לשמור על מה שהשיג. כאן אני חייב לומר, קודם כל, זו הייתה אשמתו האישית. משמעת לא מספקת במפלגה, שערוריות שבהן הסתבך. אבל היטלר האמיתי מעולם לא ישב ברייכסטאג ואף אחד לא הראה את התקפי הזעם של הסרט שלו בטלוויזיה. ולא הייתה טלוויזיה עצמה. למרות שהצלחתו של ז'ירינובסקי בבחירות 1993 הייתה הכשרון לעבודתו המוצלחת עם קהל הטלוויזיה.
  נערה יפה מבין המשרתים התיישבה ליד הפיהרר והניחה את ידו על ברכה החשופה. Cooed:
  - אתה חושב על משהו, הפיהרר שלי?
  הדיקטטור הנאצי ובמקביל שחקן וירטואלי השתפר. הוא שם לב שעדיין לא סיים את מרק הירקות וסלט הפירות שלו. הפיהרר נישק את הילדה על השפתיים, חש את ניחוח הצעיר והמתוק שלה ואמר:
  אתה תלך איתי במכונית. וכולכם מגיעים לעבודה, נגמר הזמן לאכול.
  ושוב, גלגלי השיניים של המדינה, למרות שלא ממש משומן היטב, החלו להסתובב. בדרך חזרה הפיהרר התעלס עם היופי, ואפילו הופתע מאיפה הוא קיבל כל כך הרבה אנרגיה וכוח. אחרי הכל, הם אמרו שהפירר היה חסר אונים ובדרך כלל כביכול נכה, לאחר שלקה בעגבת (שקר) וסורס (פיקציה מוחלטת!). זה נכון שהיטלר לא הצליח להביא צאצאים... ובכן, מחר, הוא יטפל בעניין הזה בעצמו... או לא, הוא עדיין יצטרך להזמין את הימלר. באופן כללי, בהיסטוריה האמיתית, הפיהרר חיזק בחדות את תפקיד ה-SS. כנראה שגם הוא יצטרך ללכת בדרך זו בחלופה זו. וכי כפיפות המשטרה הפלילית למבנה האס-אס בכללותו היא סבירה, כעת כל הנתונים והקבצים ימוזגו למקור אחד. כמו כן, השימוש בעינויים נגד פושעים ובשיטות חקירה מתקדמות האופייניות לגסטפו ולמבני המשטרה החשאית האחרים יגדילו משמעותית את שיעור הגילוי.
  האמת אולי תגדל ומספר הקורבנות החפים מפשע עשוי לגדול, אבל... רובם המכריע של אנשי ה-SS הם אנשים הגונים, וחוקר מנוסה, ככלל, רואה מיד אם אדם משקר או דובר אמת, והוא לעתים רחוקות עושה טעויות. ניתן לשפוט זאת על פי כרוניקות פשע רבות.
  לאחר שהחליט על עוד כמה עניינים אקטואליים והזמין שתי בנות חדשות לחמם את המיטה, הפיהרר, הניח את ראשו על השדיים השופעים העירומים של היפהפייה, נרדם...
  הפעם, הוא חזר לחלום שקטע קודם לכן, על קרב חלל גרנדיוזי. שוב בלוחם השקוף שלו, והאויב מנסה לתקוף את שורות הצבא של רוסיה הגדולה. והפיהרר של משחק ההיפרנט, ובת זוגו, בלונדינית שמנמנה, אך בו זמנית שרירית, מנסים לפעול, ובו זמנית עוזרים זה לזה. לוחמי אויב מכוערים מנסים לקחת את המספרים, תוך שימוש בעליונות המספרית שלהם. הדיסהרמוניה של הארמדות הצבאיות של דרמוסטן הופכת יותר ויותר בולטת. הספינות שלהם נראות יותר ויותר מגעילות. קפטן ולדיסלב, באמצעות טכניקת ה"דלי", חתך בהצלחה את המכונית בצורה של נעל עקומה ואמר:
  - לא בכדי היה גם להיטלר וגם לסטלין אבא שהיה סנדלר!
  בתגובה, בת זוגו הבלונדינית הבזיקה את עקביה החשופים והורודות:
  - אני לא צריך מגפיים או נעליים אחרות. ברגליים יחפות אני מרגיש את העקמומיות הקלה ביותר של הוואקום או תנודות החלל הרבה יותר טוב! הו פיהרר שלי, האם תרצה להפוך לנערה?
  ולדיסלב ציחקק בתגובה:
  - זה יהיה מעניין לזמן קצר. כולם אומרים שלנשים יש אורגזמות הרבה יותר חזקות וארוכות יותר מגברים, אז באמת רציתי לבדוק אם זה באמת נכון?
  הבלונדינית ציחקקה:
  - הקידמה עשויה לתת לך את ההזדמנות לחוות גם את זה... אלא אם כן, כמובן, נפסיד בקרב החלל הגרנדיוזי. יש יותר מדי אויבים. גם הקיסר אלמזטיגר 13, שעדיין לא נולד אבל הוא כבר מפקדנו, עלול למות.
  האדם שפגע בפיהרר העיר:
  - מפקד גדול, כמו ראש במלחמה, ככל שהגודל גדול יותר, כך ההפסד חמור יותר!
  במקום לענות, החלה הבלונדינית לסובב את הלוחם שלה. הוא הכין בייגלה, בקושי התחמק מהאיל, ואז ירה בחזרה במדויק. רכבו של האויב פרץ בלהבות והחל להתפצל לחתיכות בוערות קטנות מאוד, כמו זרעי פרג. הילדה, מרימה את המסטיק באצבעותיה החשופות וזורקת אותו בזריזות כל כך עד שנחת ממש על לשונה הבולטת:
  - חביב! כשאתה לועס אז תאכל!
  אבל ללוחם הקשוח לא היה כל כך בר מזל; הוא נפגע שוב, גם אם זה היה משיק והקפטן הלוחם נהם:
  - כמה נמאס לי מהליטופים של הנשים האלה!
  עיניה של הבלונדינית נצצו:
  -אתה לא מרוצה מליטוף? אתה בטח רוצה משהו רציני יותר? עד כדי כך כולכם חסרי סבלנות, נוטים לבגידה!
  ולדיסלב צחק וכמעט בלע תשובה חריפה מקרב לוחמי דרמוסטאן. תמונת הקרב השתנתה במקצת. האויב נראה בלתי נדלה, והכניס עוד ועוד כוחות חדשים לקרב. ספינות האולטרה-קרב היו מסוכנות במיוחד: ענקיות, כמו אסטרואידים, הן יצאו לאט מהוואקום, כאילו נמשכו בדיו סימפטית (שהופיעה כשהדליקו עליהן מנורה). שיט-סטן ניסה קודם כל לכופף את האגפים, לבצע תמרון עוטף, כנראה כדי ליצור קדירה בחלל.
  חיילי רוסיה הגדולה נלחמו באומץ, ויחד עם זאת הם גם לא נרתעו מתמרונים. כך נעשה שימוש בשיטת ההגנה הניידת, כמו גם תמרונים וצלילות נועזות. לדוגמה, סיירות הקרב והחטיפים של צבא החלל של רוסיה הגדולה נעלמו או, להיפך, הופיעו בעורפו של יריב הסיוט. זה הזכיר דגים שצדו בחור קרח - הם הגיחו, תפסו את הטרף (איזה חרק חורפי, ואם הצייד היה שפמנון, אז ציפור!) וחזרו לתוך החור. במקרה זה, הספינות של דרמוסטן הלכו מיד לאיבוד, החלו להצטופף יחד, או אפילו פתחו באש זו על זו. התפרצות פלזמה מצחיקה עם שריפת ספינות חללים. לדוגמה, אפילו ספינת קרב אולטרה, שקיבלה מספר פגיעות מטילי פריאון תרמית, פרצה בלהבות כחולות וירוקות. ואז החבר הלוחם הגדול (ממשיך להרוס את השטנים שנדבקו כמו עלה אמבטיה!) ראה תמונה בתוך ספינת קרב בוערת. ואיזה קולוסוס מרשים, צוות של לא פחות משני מיליון חיילים וחמישים מיליון רובוטים!
  הלוחמים בתוך הספינה הם סוגים שונים של חלאות: טרולים, גובלינים וכמה סוגים היברידיים, למשל הנפוצים ביותר: תערובת של קרציות וסיגריות , או יותר נכון אפילו בדלי סיגריות! ובכן, יצורים מפחידים, כאילו מסרט אימה שצויר על ידי נרקומן.
  היצורים רוצים נואשות לברוח, אך במקביל הם מתנגשים זה בזה, דוקרים, חותכים, נושכים. הנה מגיעה מכונת גידור, שנוצרה במיוחד עבור קרב עלייה למטוס. והיא חמושה בחרבות מעין פלזמה, לא ישרות, אלא מעוקלות למגוון תמרונים. מכונת הגידור הראשונה התרסקה לתוך הבלגן החי של אלה הזורמים מתוך ספינה ענקית בוערת באש. מיד עפו לכל הכיוונים קרעים של בשר קצוץ וגופות שרופות. חברה הופיעה מאחוריה, היא נראתה כמו עכביש, רק שהיו לפחות שלושים איברים, והם היו בצורת זרמי השמדה, המסוגלים לחתוך אפילו דינוזאור לשניים.
  אחד השוטרים דרמוסטן צעק:
  - הו, אל תחתוך אותי! המשכון אכל את המלכה!
  אבל היה לו מזל, בדל הסיגריה עם כפות של קרציה, רק מגעיל עוד יותר, נתקל באנטנה ונתלה מנוקב עליה. עם זאת, את הדרך שבה הוא צרח כבר לא ניתן היה לשמוע באותה הקקופוניה הפרועה ביותר, ההולכת ומתגברת. לשונות של להבות פרינספס-פלזמה, בעיקר כחולות וכתום, עקפו את הלוחמים המבועתים של שיטמוסטאן, וגרמו להם לטגן. ומכונות הגידור השתוללו בתוך ספינת האולטרה-קרב. כנראה שזה היה טבוע בבירור בתוכנית שלהם: להרוג, להרוג, ושוב להרוג! וזה לא ממש משנה להם מי. ובמסדרונות היה רעש של חדר ההיפר-רום הנורא ביותר.
  עם זאת, האולטרה-להבה כבר הגיעה למכונות הגידור, כמו גם לגובלינים וטפרים רבים - בדלי סיגריות כבר התפוררו לפוטונים. אז ספינת האולטרה-קרב החלה להתפרק בהדרגה לכמה חלקים. למרות שהפיצול התרחש לאט, הוא לא נראה פחות מבשר רעות. במיוחד על רקע הרבה מאוד אחרים, או שמתלקחות כסופרנובות מיניאטוריות, או להיפך, כספינות חללים מתכווצות. למרבה הצער, לא רק של דרמוסטן, אלא של רוסיה הגדולה.
  לדוגמה, סיירת עם סמל הפטיש והמגל איבדה שליטה ופגעה בפחד אויב. כאשר שתי מסות מתנגשות במהירויות תת-אור, זה שווה ערך לנגיחה על ידי רקטת השמדה. זה מקיא בעוצמה סוחפת (אם אפשר לנסח את זה ככה, כמובן). הפיצוץ פרח כמו צבעוני בעל עלי כותרת צבעוניים, ולפתע מכלה את כל מה שהיה קיים בסביבות תריסר קילומטרים. ולדיסלב-אדולף ניסח זאת:
  - ונראה שהחבר'ה שלנו כבר בגן עדן!
  הבלונדינית העירה בפילוסופיה:
  - גן עדן הוא המקום הטוב היחיד שאף אחד לא ממהר להגיע אליו, גם אם הוא בחום!
  פגע היטלר הסכים:
  - אלו הפרדוקסים של היקום. אנחנו לא רוצים להגיע למקום טוב, אבל הרע גורר אותנו פנימה! אז אפילו לא ברור מה עדיף, חיים או מוות.
  הילדה העירה בפילוסופיה:
  - החיים תמיד טובים יותר ממוות. לא בכדי כמעט כל האנשים חושבים כך. עם זאת, דעותיהם של אנשים, כמו כל דבר בעולם שלנו, הן יחסיות.
  הפיהרר ביצע עוד סיבוב די מסובך, שאפשר לו להפיל לוחם דו-מושבי, ולכן הרבה יותר יקר וחמוש עשיר (כמה יפה הוא התפוצץ, כאילו התלקחו זיקוקים משילובים מורכבים של חומרים פירוטכניים), פנינים של חומר מנופץ מפוזר על פני הוואקום. ולדיסלב-אדולף העיר:
  - הרעיונות של אנשים הן לגבי הטבע והן לגבי אלוהים סותרים מאוד. בכלל, יש אפילו מושג של תגובתי, כלומר אפילו מוח הרסני, שמאלץ את האדם להתנהג בצורה שהיא בכלל לא מה שיצרו יצרים פרגמטיים ושיקולי כדאיות.
  הבלונדינית, שמתקשה להתאושש מצלילה אכזרית (מה עוד אתה יכול לעשות כששבעה לוחמים מסתערים עליך בבת אחת), אמרה:
  - תפסיקו עם הפרגמטיקה - תפעילו מתמטיקה!
  - לא מצחיק! - השיב ולדיסלב.
  לפתע, מול קפטן התעופה הימי, הופיעה תמונה של עמדת הפיקוד של צבא רוסיה הגדולה. אכן, זו, כמובן, מתנה - היכולת לחדור לקודש הקודשים ואף להכיר, גם אם לא תוכניות של מישהו אחר, אלא פקודה משלו.
  הנה היא, ספינת הקרב, ספינת הדגל המרשימה של צבא החלל של רוסיה הגדולה בקוטר מאה קילומטרים. והספינה הזאת כמובן גם נלחמת, כי עשרות אלפי חביות ארטילריה חזקות לא יכולות להיגזר על חוסר מעש. עם זאת, ספינת הדגל האולטרה-קרבית מנסה לפעול בסנכרון עם ספינות גדולות אחרות. לא ניתן לתת לאויב הזדמנות קלה להרוס את ספינת הדגל, שבה נמצא הפיקוד הראשי של הטייסת של צבא החלל של רוסיה הגדולה.
  באופן מפתיע, המפקד הכללי והמלך הם רק עובר השוכב ברחם. האם עצמה שקועה במצב של אנימציה מושעה, שכן אחרת ביצוע תפקידה יהיה כואב מדי. ותפקודו של המונרך העוברי המפותח מספיק, שיש לו גפיים, והכי חשוב, מוח גדול למדי, מובטח על ידי יחידות קיברנטיות רבות. העובר עצמו, השולט על האימפריה הרוסית הגדולה, מרגיש די נוח.
  כן, כמובן, והוא עמוס מהצורך, הוא נמצא בתוך אמו כבר כמה שנים. אפשר רק לחלום לצאת לריצה או להזיז משהו. ואלה חלומות כואבים, כי לידה פירושה היעלמות מיידית. העובר מתקשר עם העולם החיצון באמצעות סורקים. כמובן, הם לא מראים את המראה האמיתי של המפקד העוברי, אלא תמונה שמסוגלת יותר לעורר אמון. בפרט, צעיר נאה מופיע בדמות מלך שטרם נולד. הוא נותן פקודות לכוחות בקול צלול ומצווה:
  - השתמש בעקרון ההגנה האלסטית. כמו לפני אלפי שנים, כוחות חלשים יותר, נחותים במספרם, השתמשו בעובדה שאין ספק שמסה קטנה יותר היא הרבה יותר ניידת מאשר גדולה. מאחר שמסה דלה מאופיינת באינרציה לא משמעותית!
  הנערה מרשל אישרה:
  - כמובן... יכולת התמרון של הצבא היא המפתח לניצחון. כמובן שיש להימנע מקיצוניות. הרי הנמלה היא לא מלך החיות!
  המפקד העוברי חייך:
  - היצורים הקטלניים ביותר הם חיידקים. למרות שלא, אולי אפילו לא וירוסים! למרות שהוא אורגניזם פרימיטיבי, הוא יעיל! כאן האויב אסף כוחות אדירים, כמעט מכל היקום, מה שאומר שהוא חשף את השטחים הנותרים.
  השדון מרשל פגו עם צמות סגולות וכתומות העיר:
  - לפעמים מספיק יתרון לכאורה חסר חשיבות בקטע מצומצם בחזית כדי לנצח. זוהי אקסיומה מוזרה של קרבות רבים, של תרבויות שונות!
  קיסר העובר ציחקק מבעד לסורקים:
  - במקרה זה, אתה מסתכל על השורש.
  בינתיים, הארמדות של דרמוסטאן ניסו להתארגן מחדש במהלך המהלך. מילואים מאוד משמעותיים ניגשו אליהם מהעורף. אלפי ספינות חלל גדולות ומיליוני ספינות קטנות יותר יצאו באמצעות תצורת הפעמון. כתוצאה מכך, כוחם הלוהט של הטפילים גבר בצורה ניכרת. הילדה מרשל אמרה בהתרגשות:
  - הנה עוד קלף מנצח שזרק היריב הממזר. אף על פי כן, הסיור שלנו לא היה ממש כשיר; האפשרות להכניס כמות עצומה כזו של כוחות לא סופקה.
  ההולוגרמה של הקיסר בדמות נער בעטה בחרב. חומר ההנעה פגע בשער. זה התפוצץ כמעט מיד. ראשית, יש הבזק שאוכל את העיניים, ואחר כך צמיחה של פטרייה סגולה שהורסת את כל מה שנמצא בטווח של האקדח של ספינת הקרב. ילד ההולוגרמה אמר:
  - זו הבקעת שערים פנומנלית! ובכן, תנו ליריבים לתת הכל. יש לי הפתעה מוכנה עבורו.
  האלף פגו הביט בתמונת הקרב בספק מסוים. הארמדה של דרמוסטאן נראתה אדירה עד כאב. במיוחד ספינות אולטרה-קרב, שקוטרן הגיע למאתיים וחמישים קילומטרים. השדון נזכר לפתע בכוכב הבית שלו... הטבע שם אידילי, אין אפילו חרקים מוצצי דם. ואריות... ובכן, לא בדיוק אריות, אלא הכלאות עם פרחים. באופן כללי, מדובר בחיה יפה: הגוף הוא פרח קורנפלור, ורעמת הזהב מתפתחת ברוח. יתרה מכך, הקורנפלורים מחליפים צל... יש כאן כיעור גמור, המכוון הן נגד אנשים והן נגד אלפים.
  המרשל הבלונדי אמר:
  "אנחנו לא יודעים כמה מילואים יש לאויב, אבל נראה לי שהגיע הזמן להזיז את גדוד המארב שלנו".
  הקיסר העובר התנגד:
  - זה לא הזמן להראות את הקלפים שלך!
  הנערה מרשל ניסתה להתווכח:
  "אם האנשים שלנו ימותו, לא יישאר מי שיילחם!"
  ואז נמצא המפקד העוברי:
  "אי אפשר לנצח במלחמה בלי נפגעים." בשחמט אתה יכול, אבל בקרב אמיתי אתה לא יכול! חוק המלחמה חסר הרחמים הוא שהפסדים הם כמו גשם שמשקה את זרעי הניצחון, אתה רק צריך לוודא שהאבידות לא יתפתחו לגשם שוטף את הירייה! - ואז ההולוגרמה שנשלחה מהרחם הפכה פתאום ליותר טובה בפנים. - אבל אל תחשוב שכדי לצמצם את ההפסדים במיוחד מאש של ספינות קרב, תנו לספינות הכוכבים של רוסיה הגדולה לסגת בספירלה.
  מרשל האלפים תמך במפקד העובר:
  - זהו, זו הדרך היחידה. עדיין לא ידוע כמה כוחות יוכל האויב לזרוק מהעולם התחתון.
  ואכן, ספינות הכוכבים של שיטמוסטאן ניסו לנוע בלהקה צפופה. יחד עם זאת, הם כלל לא חסכו תחמושת, זרקו טילים על מיליונים, מבלי שאפילו דאגה לדיוק הפגיעה. נראה היה שמיליארדי גפרורים נפגעו על פני הוואקום כדי להתלקח לתוך היפרפלזמה, לשרוף כל מה שחי ונע, ואז לצאת. לוחמים רוסים יורים בצורה הרבה יותר מדויקת, אבל האימה הגסה של האויב רעמה, כמו חזיז, פיזרה שברים כמו קונפטי. קונפטי קטלני שהפיל כמה סירות של דירמוסטן. ומספר הפריגטות ההרוסות של הציוויליזציה הממזרית הוא בלתי נתפס לחלוטין. זה נכון שספינות רוסיות גוססות. כאן השייטת הפגועה, בייאוש, מיהרה כמו טנק רוסי על בליטת קורסק ונגחה בספינת האולטרה-קרב של האויב. מאות אלפי חייהם נקטעו בבת אחת, והאש בערה, כאילו פוצץ צינור גז ענק.
  המרשל הגמד העיר בעגמומיות:
  - הם מכופפים אותנו, אבל אנחנו לא מוותרים! - הבחין מפקד הכיכר (או ליתר דיוק בתמונה ההולוגרפית שלו, הגמד עצמו היה על ספינה אחרת ממחלקת גרוס-דרדנוט!). - יהיה צורך לבצע לפחות כמה התקפות נגד על קווי תקשורת ואספקה של האויב.
  הקיסר העובר חייך מבעד להולוגרמה הנערי שלו.
  - מה, לדעתך, אני לוזר!
  המרשל הגמד נאנח ופרש את כפותיו:
  "אבל הם לא חוסכים תחמושת בכלל." זה אומר שיש להם מספיק. האין זה כך, אדוני?
  קיסר העובר התנגד:
  - לא לא ככה! מפקד גדול יקר יותר מהראש שלו, אז קסדת זהירות והסוואה של ערמומיות לא יזיקו לו! בקיצור, האויב עדיין באשליה מתוקה שהכל בסדר איתו, אבל למעשה הניצחון שלנו כבר קרוב! להכות באופן בלתי צפוי זה בגדר החלפת אגרוף בחרב פלדה מסגסוגת!
  
  
  ויטמן חי
  שינוי קטן בהיסטוריה הקשור להצלחה הגדולה של הנאצים במהלך המתקפה בארדנים. הנאצים התקדמו מהר יותר, הצליחו לחצות גשרים ולתפוס מחסנים עם נשק, תחמושת ודלק. את ההצלחה הקלה גם השתתפותו של ויטמן בשביתה, שבניגוד לסיפור האמיתי, לא מת! ומה? גיבורים אמיתיים לעולם אינם מתים והם בני אלמוות! ויטמן המשיך להילחם ולצבור את התוצאות. לאחר השמדת הטנק המאתיים, הוא הפך למיכלי הראשון והיחיד עד כה שזכה בצלב האבירים של צלב הברזל בעל עלי אלון, חרבות ויהלומים.
  הגאונות של ויטמן שינתה מעט את מהלך ההיסטוריה. והתברר שהגרמנים היו קצת יותר מזליים, מהירים יותר, יעילים יותר. והם הצליחו במה שכמעט קרה בסיפור האמיתי, אבל רק כמה שעות היו חסרות. וכך נכבשו המחסנים, והצבא הגרמני צבר כוח מוחץ. כתוצאה מכך נכבשה בריסל, ומאות אלפי חיילים בריטים ואמריקאים נתפסו.
  סטלין לא מיהר לתקוף עדיין, רצה שבעלות הברית יובסו בעוצמה רבה יותר במערב.
  הקרבות הראו שהטייגר-2 הוא נשק יעיל מאוד הן מבחינת חימוש והן מבחינת שריון חזיתי. הגרמנים, שראו שהצבא האדום פסיבי במזרח , פרסו יחידות נוספות לקרב והחלו לבנות על הצלחתם. הפריץ רכש גם את התותח העצמי החדש ביותר E-25, שהיה קטן בגודלו ובמשקלו, אך היה בעל נשק חזק ושריון טוב, והכי חשוב ניידות.
  כתוצאה מכך, ניצחונות חדשים... כעת הקראוטים בפריז. הם שוב כובשים את הבירה הצרפתית.
  וזה מה שסטלין רוצה - שבעלות הברית ייהרגו, ואז ברית המועצות תקבל את כל אירופה.
  סטלין הוא שועל ערמומי... אבל גם צ'רצ'יל הוא לא אידיוט. כאשר רוזוולט מת, הוא וטרומן חתמו על שביתת נשק עם הרייך השלישי. במקביל, הוצאת שרידי הכוחות המובסים מצרפת. וכמובן עם חילופי שבויים מוחלטים, ואפילו עם אספקת דלק ואספקה לרייך השלישי.
  גרמניה הגיבה בביטול חוקים אנטישמיים. אולם היהודים נשארו במחנות, אך הם לא נשרפו, הם רק נאלצו לעבוד, והאמריקאים שלחו שימורים ודגנים למחנות.
  לגרמנים הייתה יד חופשית בצרפת ובאיטליה. כעת הציע סטלין הצעה לשלום נפרד. אבל היטלר דחה את זה. ביוני החלה מתקפת פריץ. טנקי ה-E-50 הראשונים נכנסו לסדרה. אבל כפי שהתברר, המכונית לא הייתה מוצלחת לחלוטין. משקלו נותר גבוה, כמעט 65 טון, עם צללית נמוכה מזו של הטיגר-2, אך השריון היה באותו עובי, ברור שלא היה מספיק, במיוחד בצדדים. התותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 100 אל" התברר כטוב יותר. היא ירתה שתים עשרה יריות בדקה.
  ביצועי הנהיגה נוספו על ידי מנוע חזק יותר, המאיץ עד 1200 כוחות סוס. באופן כללי, הטנק, כמובן, השתפר בהשוואה לטייגר-2 והיה לו שיפוע מעט יותר רציונלי של השריון, אך נותר פגיע מהצדדים.
  ה-E-100 היה מוגן יותר, אך משקלו הרב הקשה על התחבורה והשימוש הקרבי. המוצלח ביותר היה התותח האוטומטי E-25, עם צללית נמוכה מאוד של שריון חזיתי של 120 מ"מ, שיפוע גדול ושריון צד של 82, ותותח לטייגר-2, זה היה העצמי הטוב ביותר. תותח מונע של הוורמאכט ומלחמת העולם השנייה. הוא האיץ לשבעים קילומטרים לשעה - מנוע של 700 כוחות סוס, ואפילו ריקושט פגזי IS-2 לתוך המצח.
  הגרמנים הכו את המכה העיקרית מהונגריה, בניסיון להציל את בודפשט, שעדיין הייתה מוקפת. הלחימה הייתה עזה ביותר.
  המתקפה החלה ב-22 ביוני, והצבא האדום בנה הגנה חזקה מאוד. לגרמנים עדיין יש מעט טנקים מסדרת E, רק את התותחים המתנייעים E-25 בכמויות די גדולות - הם די קלים לייצור וזולים. הנה שתי בנות בביקיני שוכבות בו. הרכב נמוך ממטר וחצי ובזכות זה הוא כל כך מוגן וחמוש במשקל נמוך יחסית.
  שתי ילדות, שרלוט וג'רדה, שוכבות, ירו לעבר רובים סובייטים. לפניהם נעו מכוניות זעירות, נשלטות ברדיו, פינו שדות מוקשים.
  שרלוט האדומה ירתה את התותח. היא הפילה את האקדח הסובייטי והרעידה את חזה, בקושי מכוסה ברצועת בד דקה. והיא השתוללה:
  - אש משתוללת של היפרפלזמה!
  ואז גרדה תסטור לה, באמצעות בהונותיה החשופות. והוא מצייץ:
  - אני בחורה מאוד מגניבה ולא רעה...
  האקדח המתנייע מזיז את עצמו. ומדי פעם זה מפסיק. השריון הקדמי שלה משופע מאוד, וזה נותן הגנה טובה. פגזי התותחים הסובייטים רגישים לריקושט. ושום דבר לא מאיים על אקדח מתנייע כזה חזיתית. הם עדיין יכולים לפגוע בצד. אבל הבנות לא ממהרות. האקדח המתנייע היעיל עדיף על ה-SU-100 בפירסינג בשריון, והוא גם מוגן יותר, נייד יותר ובו בזמן קל יותר.
  ולצבא האדום אין מספיק מוצרים יבשים. בעיקר הטנק T-34-85, שאינו חזק מספיק עם האקדח שלו ובעל שריון חלש. והתותח הגרמני המתנייע E-25, אגב, קל יותר, חזק הרבה יותר בשריון ובתותחים.
  הבנות נלחמות... יפה מאוד וצעירה. והתותחים המתנייעים שלהם מפציצים וזורקים...
  הפריץ הצליח לבסוף לפרוץ לבודפשט. ניצחון משכנע, מוקף ביחידות סובייטיות. רבים נתפסו ונהרגו.
  זה נכון שהנאצים ספגו אבדות משמעותיות. ואין כל כך הרבה כוח. ובכן, אם עדיין מייצרים ציוד, אז משאבי אנוש אינם מספיקים.
  וילדים ונשים מגויסים לצבא. או זרים, אבל הם לא מספיק אמינים.
  אולם הלחימה נמשכת... הצבא האדום מתנגד בעקשנות רבה, עם קווי הגנה רבים. הגרמנים מתקדמים עוד מאה קילומטרים ועוצרים. אין לי מספיק כוח. והצבא האדום עצמו יוצא למתקפה. אבל הוא גם לא מאוד מוצלח ודוחק מעט את הגרמנים הצידה.
  עד שיבוא החורף... קו החזית מתייצב. בינואר 1946 יתקדם הצבא האדום במזרח פרוסיה ובפולין, אך התקדם מעט.
  הגרמנים לא מטלטלים את הסירה בחורף. הקרבות עקובים מדם. אבל הקו הקדמי איטי...
  ומתחילה תקופה האופיינית למלחמת העולם הראשונה. הקו הקדמי הופך ללא פעיל. הגרמנים והדיוויזיות הזרות מתקדמות בקיץ, והצבא האדום בחורף. ואף אחד לא יכול להשיג הצלחה משמעותית.
  שנה אחר שנה של מלחמה נמשכת. הגרמנים מקדימים במידת מה את ברית המועצות בפיתוח מטוסי סילון. ברית המועצות הציגה את ה-MIG-15 לייצור המוני רק ב-1949. אבל בשלב זה היו לגרמנים ME-462 ו-XE-362. והכי חשוב, מטוסי דיסק, שאי אפשר להפיל ממטוס למינרי חזק עם זרועות קטנות.
  לטנקים יש את סדרת "E" הגרמנית... לעומת זאת, הופיעו ה-T-54 וה-IS-7. אבל הגרמנים השיקו אז את סדרת AG - פירמידלית מתקדמת יותר.
  אבל לאף אחד לא היה יתרון. קו החזית נשאר במקומו.
  עד שסטלין מת במרץ 1953...
  והנה, תוך ניצול בלבול מסוים בהנהגת המפלגה והמאבק על השלטון, הצליחו הגרמנים להגיע להצלחה. אבל אז לאחר המעצר וההוצאה להורג של בריה, מינויו של ואסילבסקי, האסטרטג הגדול, למפקד העליון, והתחזקות של ראש הוועדה להגנת המדינה מלנקוב. קו החזית התייצב בגבולות אירופה.
  בעוד שהייתה תקופה של מאבק על השלטון בברית המועצות, הצליחו הגרמנים להגיע לנמן, ולכבוש מחדש את הבלקן, רומניה, בולגריה, סלובקיה, יוון, אלבניה ולהחזיר לעצמה את השליטה המלאה על אירופה.
  אבל קו החזית התייצב שוב כבר על גבולות ברית המועצות ב-1941...
  ואז דצמבר 1955... הצבא האדום, לפי המסורת, מתקדם שוב בחורף. כמה שנים נמשכה המלחמה? אימה ארבע עשרה וחצי! ואין סוף באופק!
  כל עוד היטלר בחיים, המלחמה לא תסתיים. מלנקוב נוטה לשלום בתוך אותם גבולות עד 22 ביוני 1941. אבל היטלר עקשן ורוצה לנצח בכל מחיר!
  הצבא האדום מתקדם. הטנק החדש ביותר של IS-12 יוצא לקרב. רכב עם אקדח קליבר 203 מ"מ. זה גדול, עם עשרה מקלעים. ושש בנות - אנשי צוות. הם מנסים את הדגם הראשון של הטנק. זה לא גדול וכבד מדי? האם המכונה יעילה? הבנות, למרות חג המולד ב-25 בדצמבר והכפור, לבושות רק בביקיני. נכון, למיכל יש את מנוע טורבינת הגז העדכני ביותר, והוא חם. בנוסף, שש הבנות עצמן אינן פשוטות.
  הם נלחמים מאז ארבעים ואחת. והתרגלנו להיות כמעט עירומים בכל מזג אוויר. למעשה, כשאתה בביקיני כל הזמן, אתה מפסיק להרגיש קר. והעור הופך אלסטי ועמיד.
  בנות נוהגות במכונת רוצח עם רגליים חשופות. הם ממש חמודים ויפים.
  אלנקה היא הבוס כאן ומפקד הצוות. מה הילדה לא ראתה בארבע עשרה וחצי שנות מלחמה? איפה היא הייתה? החזית עברה מברסט לסטלינגרד, מסטלינגרד לוויסלה, וכעת הם מתקדמים באזור ביאליסטוק. ביאליסטוק עצמה עדיין מוחזקת בידי הגרמנים. קו החזית נעשה יציב. והם חפרו כמות הגונה של תעלות.
  אז למעשה, המלחמה היא אינסופית... והיא עשויה להימשך יותר משנה אחת. ומה רוצה היטלר העקשן הזה?
  גם כאן, ארה"ב ובריטניה אינן רוצות שלום בין ברית המועצות לרייך השלישי. הם רוצים ששני הצדדים ישמידו זה את זה לחלוטין.
  הבנות ב-IS-12 נעות קדימה. השריון הקדמי של הטנק הוא 450 מ"מ בזווית. הקליעים קופצים. והבנות יורים בחזרה.
  אבל יש רק טנק אחד כזה בברית המועצות עד כה. ה-IS-10 כבר בייצור, אבל שוקל חמישים טון. ה-IS-7 עדיין מיוצר כ-T-54. גם ה-T-55 הופיע בקרב ההמונים, אך עד כה הוא רק נכנס לייצור. לגרמנים יש טנקים פירמידליים. גם מאוד חזק ומושלם. ותותחי לחץ גבוה עם קנה קצר.
  אז המאבק שלפנינו הוא החמור ביותר. נטשה ואניוטה יורים מאקדח ספינה חזק וצווחות:
  - הדגל שלנו יהיה מעל ברלין!
  והם חשפו את שיניהם הלבנות, הפניניות. ואתה לא יכול לעצור את הבנות עם מוקשים.
  שני פגזים פגעו בשריון החזיתי... הם מתרוצצים. לא, ה-IS-12 היא מכונית רצינית ואי אפשר לקחת אותה כל כך בקלות.
  אבל נראה שה-IS-7, שזז ליד ימין של הבנות, קיבל פגיעה מתותח בלחץ גבוה ונבלם. פגע בבחור החתיך.
  אלנקה, מכווצת את שרירי הבטן, שרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי בעולמנו, ניוטון גילה ששניים ושתיים יוצרים ארבע!
  הלחימה עדיין נמשכת ללא הפוגה. תותח סובייטי פוגע בגרמנים. מארוסיה גדולה מכניסה קונכיות לתוך העכוז. זה החיים והגורל של בנות. והם שרים:
  - איש לא יעצור אותנו, איש לא יביס אותנו! זאבים רוסים דורסים את האויב, זאבים רוסים - הצדעה לגיבורים!
  אוגוסטין, יורה במכונות ירייה, אומר:
  - במלחמת קודש! זה יהיה הניצחון שלנו! דגל רוסיה קדימה, תהילה לגיבורים שנפלו!
  ושוב האקדח הרוצח שואג ונשמע:
  - איש לא יעצור אותנו, איש לא יביס אותנו! זאבים רוסים דורסים את האויב, יש להם יד קשה!
  מריה, הבחורה הזו עם השיער הזהוב מכוונת את הטנק וחורקת:
  - בואו נרסק חזק את הפשיסטים!
  הגרמנים מתקשים, קרבות משתוללים גם בשמיים. אבל עד כה ה-MIG-15 נחות במהירות ובחימוש מהמותגים הגרמניים. הקרב מתנהל בצורה לא שוויונית.
  האפמן, טייס הנסיך הנפלא הזה, עשה קריירה טובה במהלך שנות המלחמה. ליתר דיוק, נפלא ופנטסטי. לאחר שהגיע לשלוש מאות מטוסים הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם חרבות עלי אלון כסף ויהלומים. כשהגיע לארבע מאות מטוסים שהופלו, הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון זהובים, חרבות ויהלומים. עבור חמש מאות מטוסים הוא קיבל את מסדר הנשר הגרמני עם יהלומים, ואחרי אלף צלב האבירים של צלב הברזל עם אלון פלטינה משאיר חרבות ויהלומים. ולאחר שהגיע לאלפיים מטוסים, הוא קיבל את הצלב הגדול של צלב האבירים.
  הטייס הייחודי הצליח להשיג ניצחונות אוויריים רבים. והוא עדיין היה בחיים. האפמן הועלה לאחרונה לדרגת גנרל. אבל הוא עדיין טס כטייס פרטי.
  כמו שאומרים, זה לא נשרף באש ולא טובע במים. במשך שנים רבות של מלחמה, האפמן רכש את האינסטינקט של צייד. הוא הפך לטייס סופר-אגדי ופופולרי מאוד. אבל היה לו מתחרה חזק - אגבה, שגם עלה על הנתון של אלפיים מכוניות שהופלו. והיא השיגה את האפמן. אבל היא עדיין צעירה מאוד, ועדיין לא איבדה אף לוחם.
  הילדה לחצה על הדוושות ברגליה החשופות והמסותתות וירתה פרץ של תותחי אוויר. ועכשיו ארבעה כלי רכב סובייטיים MIG-15 הופלו.
  אגבה מצחקקת ואומרת:
  - במידה מסוימת, כולנו כלבות! אבל יש לי עצבים מפלדה!
  ושוב הילדה פונה. הוא מפיל שבעה מטוסים של ברית המועצות בפרץ אחד - שישה מיג ו-TU-4 אחד, וחורק:
  - באופן כללי, אם אני לא סופר, אז אני היפר!
  אגבה, כמובן, היא כלבה. טייס מלוציפר. בלונדינית דבש יפה מאוד.
  כאן הוא יורה צרור נוסף ומפיל שמונה מטוסי MIG-15 סובייטיים בבת אחת ומצפצף:
  - אני הכי יצירתי ותגובתי!
  הילדה ממש לא טיפשה. הוא יכול לעשות הכל ויכול לעשות הכל. אתה לא יכול לקרוא לה פרטית.
  והרגליים שלה כל כך שזופות, כל כך חינניות...
  אבל מירבלה נלחמת נגדה... במשך זמן רב, קוז'דוב היה האס הסובייטי הטוב ביותר. הוא אסף שישה כוכבי זהב של גיבור ברית המועצות, לאחר שהפיל מאה שישים ושבעה מטוסים. אבל אז הוא מת. אז אף אחד לא יכול היה לשבור את השיא שלו. ורק לאחרונה מירבלה עלתה על קוז'דוב. ואחרי שהפילה יותר ממאה ושמונים מטוסים, היא הפכה לגיבורה שבע פעמים של ברית המועצות.
  זו ילדת קטלנית! מישהי כמוה תעצור סוס דוהר ותיכנס לצריף בוער.
  ואפילו יותר מגניב.
  למירבלה היה גורל קשה. הגעתי למושבת עבודה לילדים. יחפה ולובשת גלימה אפורה, כרתה את היער וניסרה גזעים. היא הייתה כל כך חזקה ובריאה. בכפור עז היא הלכה יחפה ובפיג'מת כלא. ולפחות פעם אחת הייתי מתעטש.
  כמובן, תופעה זו צוינה גם בחזיתות. במשך זמן רב, מירבלה לחמה בחיל הרגלים, ולאחר מכן הפכה לטייס. מירבלה קיבלה את טבילת האש הראשונה שלה בקרב על מוסקבה, לשם הלכה מיד לאחר המושבה. ושם הוא הראה את עצמו מגניב.
  היא נלחמה יחפה וכמעט עירומה בכפור העז ששיתק ממש את הוורמאכט. היא הייתה ילדה כל כך ארורה ובלתי מנוצחת. והיא הצליחה ביסודיות.
  מירבלה האמינה בניצחונה הקרוב של ברית המועצות. אבל הזמן עובר. יש יותר ויותר קורבנות, אבל הניצחון לא מגיע. וזה נהיה ממש מפחיד.
  מירבלה חולמת על ניצחונות והישגים. יש לה שבעה כוכבים של ברית המועצות - זה יותר מכל אחד אחר! ולעזאזל, מגיע לה את הפרסים שלה! והוא ימשיך לשאת את הצלב הצבאי. גם אם סטלין מת, עבודתו ממשיכה!
  בחורה נכנסת ומסתובבת... מפילה XE-362 גרמני וחורק:
  - אירובטיקה! וצוות חדש לעזאזל!
  ילדה ממש מגניבה. קוברה אמיתית מסוגלת להמון.
  מירבלה היא כוכבת חדשה...
  הלחימה נמשכת מספר ימים עד שמגיעה השנה החדשה... ה-IS-12 הסובייטי קיבל נזק לגלילים ולמסילות - הוא נמצא בתיקון. כן, מלחמה כל כך אכזרית וחסרת רחמים. וכמה זמן זה יחזיק מעמד?
  והכל בגלל שוויטמן שרד את הקרבות במערב.
  ויטמן עצמו לחם בצוות טנק במשך זמן מה. לאחר שהביא את הספירה לשלוש מאות כלי רכב, לא סופר רובים, מרגמות, משאיות, אופנועים ודברים אחרים, הוא זכה בפרס: צלב האבירים של צלב הברזל בעל עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים, והועלה לתפקיד גנרל.
  לאחר מכן הוא כבר לא נלחם. אבל הוא פיקד על ארמיית הטנקים השישית של ה-SS.
  קורט קניפסל הפך לאס הטנקים המצליח ביותר של הוורמאכט. אבל רק לאחר חמש מאות טנקים שהושמדו הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל.
  איכשהו נשללו ממנו פרסים. נכון, לאחר שהגיע לאלף טנקים, הוא קיבל לבסוף: צלב האביר של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  קורט קניפסל היא מכונת לחימה יעילה מאוד. נלחם בטנקים שונים. הוא היה גם תותחן וגם מפקד. הרבה זמן הלכתי לפני כולם בלי תחרות.
  אבל גרדה היפה כבר הצליחה להדביק אותו. הבנות נלחמו היטב. אבל אז הייתה להם הפסקה. כל ארבע היפות נכנסו להריון והולידו זוג: בן ובת. אבל אחרי ההפסקה הם פיצו על זה מהר.
  ועכשיו גרדה עקפה את קניסל.
  איך הם יכולים להימנע מלהסתובב? הם נלחמים יחפים ובביקיני בלבד. הבנות עשו הפסקה נוספת, והביאו לעולם ילדים מחדש. ועכשיו התקרבנו למספר אלפיים הטנקים ההרוסים. והם יכלו לסמוך על פרס חסר תקדים: כוכב צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  אלו הבנות!
  גרדה יורה לעבר המכונית הסובייטית. הוא קורע את המגדל וצורח:
  - אני חרא!
  והוא שוב יורה. חודר T-54. וחורק:
  - מולדת גרמניה!
  הילדה מתעוותת. והיא מאוד פעילה... כן, יש לה רצף אסטרטגי כזה. זה כבר 1956... המלחמה נמשכת ונמשכת... לא רוצה להפסיק. הצבא האדום מנסה להתקדם במקומות שונים. אבל היזהר, נותרו מעט משאבי אנוש.
  ורוסיה מדממת.
  הצבא האדום מנסה להתקדם לעבר רומניה. ואז היה מטח ארטילרי רב עוצמה, ירי והרג.
  אבל האויב מחכה. לגרמנים יש את הטנק הפופולרי ביותר, ה-AG-50. הוא עדיף על ה-T-54 בהגנה, במיוחד בצדדים ואולי, בכוח חודר השריון של האקדח, אבל הוא כבד יותר. נכון, המהירות של הגרמני גבוהה יותר בגלל מנוע טורבינת הגז.
  הטנק הגרמני יורה ומבקיע.
  הצוות של מרגרט נלחם. נלחם בדם קר. בנות גרמניות מפילות טנק סובייטי. והם חורקים בהנאה.
  כן, ואתה לא יכול לעבור כאן...
  דיסקוס שהופעל על ידי אלבינה ואלווינה מסתובב בשמיים. שתי בחורות בלונדיניות נפגעות ממכוניות סובייטיות. והם עושים את זה בצורה מופתית. אילי הדיסקוס הבלתי פגיעים לחלוטין מיגי וטו. מכונית קטלנית. והלוחמים לוחצים על בהונותיהם החשופות. והם לא נותנים לצבא האדום הזדמנות בשמיים.
  מטוס הדיסק הוא משהו שמדעני ברית המועצות לא יכולים להעתיק. זה משהו שלא נמצא לו תרופת נגד. והגרמנים מרגישים מאוד בטוחים באוויר. והם נלחמים כמו מכשפים עם שרביט קסמים.
  אלבינה, הפנתה את הדיסקוס שלה לעבר האויב, צרחה:
  - אם יש אלוהים, אז הוא גרמני!
  אלווינה, מוחצת את האויב, אישרה:
  - בהחלט גרמני!
  והילדה צחקה... בכלל, גם לה נמאס מהמלחמה האינסופית. ובכן, גרמנים ורוסים הורגים אחד את השני. ליתר דיוק, הצבא האדום והוורמאכט. אבל הקו הקדמי עדיין ללא תנועה... ואין סוף או קצה באופק.
  מלחמה... זו כבר מציאות. לוחמים שנולדו לאחר תחילת המלחמה נלחמים בשמיים ובקרקע.
  לדוגמה, הנס פויר. החתן הצעיר ביותר במסדר צלב הברזל, מחלקה ראשונה. ואז הוא הפך למקבל הצעיר ביותר במסדר צלב האבירים של צלב הברזל על לכידתו של גנרל סובייטי.
  כן, זה בעצם מאוד מגניב.
  הנס פויר הוא לוחם נואש. הילד נלחם כמו ענק, וקר קפוא בחורף, לובש רק מכנסיים קצרים.
  זה באמת מאוד מגניב!
  הנס התפרסם במשך מאות שנים!
  ובכלל, מלחמה כל כך מדהימה ואינטנסיבית מתרחשת כאן... כל AI דועך.
  וברומניה, הצבא האדום לא יכול לחדור להגנת הגרמנים. שני הצדדים ספגו הפסדים. ינואר מתקתק... ובכל יום עוד ועוד אנשים נהרגים ונפצעים.
  אין התחלה או סוף לשיגעון.
  אגבה שוב בשמיים ומפילה כלי רכב סובייטיים. היא צייד וטורף. מכה את האויב.
  המכוניות שהיא פגעה נופלות. ואז הילדה יורה לעבר כוחות הקרקע. דופק את IS-7. והוא צוחק:
  - אני הכי טוב! אני הילדה שהורגת אויבים!
  ושוב הוא מועבר למטרות אוויריות. זה המשמיד של הטנקים וכל כלי הרכב שעפים ויורים.
  ובכן, זה מה שרותחת בחזית. ובעורף, מדענים מנסים ליצור משהו קטלני. למרות שזה לא מסתדר הכי טוב.
  אבל הנה טנק קטן AG-5. מכונה במשקל שבעה טון. עמידה במבחני לחימה. ומכרסם ומכרסם את האויב.
  וכשיגיע הזמן לשיר, אף אחד לא יעצור אותנו או יביס אותנו!
  ה-AG-5 ממהר ויורה תוך כדי. ואי אפשר לעצור טנק כזה. והקונכיות רוקות.
  ובתוך המכונית יושב ילד בן עשר, פרידריך, וחורק:
  - ואני באמת אהיה לוחם על!
  ושוב הוא ירה... וזה פוגע ממש במרכז המגדל. וכוח ההרס שלו, למרות שהוא קטן בקליבר, הוא אדיר.
  ובשמיים נלחמת הלגה. ילדה יחפה בביקיני מקלידת את השטרות. ושמח על ההצלחות הפנטסטיות שלו.
  ואגבה מקדימה... וגם נלחמת.
  זה כבר פברואר 1956... הצבא האדום לא הצליח להשיג הצלחה בשום מקום. אבל גם הגרמנים לא יכולים להתקדם. טנקים תת-קרקעיים אדירים יוצאים לקרב. אבל הם טקטיים בלבד.
  הבנות מיהרו למחתרת, השמידו סוללת רובים סובייטים וחזרו חזרה.
  במקביל נלכדו זוג חלוצים. הבנות הפשיטו את הנערים שנתפסו והחלו לענות אותם. הם הכו את החלוצים בחוט, ואז צלו את עקביהם החשופים באש. ואז הם התחילו לשבור את אצבעות הרגליים שלי עם מלקחיים לוהטים. הבנים ייללו בכאב פראי. בסופו של דבר, הבנות שרפו כוכבים על החזה עם מגהץ לוהט ומחצו את השלמות הגברית שלהן במגפיים. הדבר האחרון גמר את החלוצים והם התמוטטו מהלם כואב.
  הבנות, בקיצור, הראו ביצועים ברמה הגבוהה ביותר. אבל שוב הגרמנים לא השיגו שום דבר משמעותי.
  תותחים בעלי הנעה עצמית עוצמתיים: "שטורמאוס", ירו לעבר עמדות סובייטיות. הם ביצעו הרבה הרס והרס. אבל מטוס תקיפה סובייטי הפיל את אחד מכלי הרכב, והקראוטים חזרו.
  הנאצים ניסו להשתמש בדיסטים כדי לרסק סוללות סובייטיות. נגדם נעשה שימוש בקיפודים וחומרי נפץ. היו חילופי מהלומות מוחלטים.
  הנה אלבינה ואלווינה שוב על הצלחת המעופפת שלהם. הם מצביעים באמצעות בהונותיהם החשופות בלחיצה על כפתורי הג'ויסטיק ועושים זאת בזריזות רבה.
  הבנות, כמובן, מפגינות את האירובטיקה הגבוהה ביותר. הם משכו את הדיסקוס שלהם, ותריסר מכונות מעופפות סובייטיות הופלו.
  אלבינה מצייצת:
  - חוליית בנייה זועמת! יהיה שיח!
  והוא מסובב שוב את המכונית שלו. והבנות הורסים את הצבא האדום. יתר על כן, ביסודיות...
  אלווינה גם מפילה תריסר מטוסים סובייטים וחורקת:
  - בנות משוגעות, ולא בתולות כלל!
  האחרון נכון. בני הזוג נהנו מאוד עם הגברים. והיא עשתה כל מיני דברים. בנות אהבו גברים - זה שימח אותן! ובמיוחד אם אתה עובד עם הלשון שלך.
  ילדה בדרגה הגבוהה ביותר... הם עינו את החלוץ... תחילה הפשיטו אותו ושפכו כמה דליי מים לגרונו. אחר כך הביאו ברזל חם לבטן הנפוחה. ואיך הם נשרפו! החלוץ צרח בכאב פראי... היה ריח שריפה.
  אלווינה הכתה אותו בצד עם חוט חם. ואיך הוא רוצה לצחוק... זה מאוד מצחיק.
  ואז היא שרה:
  - נמאס לי להציק לעורף - אני רוצה להקניט את אושרי!
  ואיך הוא יצחק! והוא יחשוף את שיני הפנינה שלו! הילדה הזו אוהבת להרוג, איזו ילדה!
  והרגליים של הילדה חשופות וחינניות. היא אוהבת ללכת יחפה על הגחלים. וגם לגרש חלוצים שנתפסו. הם צווחים כל כך כשהעקבים שלהם מטוגנים. אפילו אלווינה מוצאת את זה מאוד מצחיק. וגם אלבינה היא ילדה, בואו נודה בזה - סופר! איך מרפקים ליריב בסנטר. והוא חורק:
  - אני ילדה מהמעמד הגבוה ביותר!
  וחושף את שיני הפנינה שלו. הנוצצים כאילו מלוטשים. והלוחם מרשים! זה יכול להיות משהו שאי אפשר לומר באגדה או לתאר בעט!
  שני הלוחמים מפילים מיגים סובייטים בשמיים. היפהפיות פעילות. אין בהם שמץ של ספק. ויופי כזה פראי ואקסטטי.
  הלוחמים שולטים בג'ויסטיק ברגליהם היחפות ותוקפים מכוניות רוסיות. בזמן שהם לוחצים, הם ירסקו את הלוחמים, כאילו פוגעים בגביש עם מועדון. הבנות חסרות רחמים וחסרות רחמים. הם מכילים את כוח הכעס ואת להבת התשוקה. ואמון בניצחון. גם אם המלחמה נמשכת כבר חמש עשרה שנה. אבל זה גם לא רוצה להיגמר. אלבינה ואלווינה נמצאים בשיא הפופולריות שלהם. והם לא רוצים לסגת או לעצור לרגע. והם נעים לקראת עצמם ודוחים את האויב.
  אלבינה, מפילה מטוסים סובייטיים, צורחת:
  - לילדה נמאס לבכות, אני מעדיף להטביע את נעל הבאסט!
  ואיך הוא מחייך ומבריק בשיני הפנינה שלו. ואיך היא רוצה עכשיו גבר. היא אוהבת לאנוס גברים. היא מאוד מרוצה מזה. הוא ייקח אותך ויאנס אותך.
  אלבינה שואגת:
  סקס לבנות זה סקס
  הנה להתקדמות גדולה!
  והלוחם יפרוץ בצחוק... ובואו נהרוג שוב את כל האויבים שלנו. יש לה הרבה אנרגיה. ומלא בכוח שרירים.
  ואלווינה תשאג:
  - בוא נרסק את האויב לרסיסים!
  והלוחם יתחיל לצחוק באופן פעיל! ודמיינתי איך החבר'ה שלה מטפסים. אבל בוא נגיד שזה נחמד.
  מרץ כבר בפתח... השמש זורחת יותר ויותר. ביום הראשון של האביב, נערים רוסים רצים יחפים בשלג המומס. הם צוחקים על עצמם, מגחכים על עצמם ומראים לגרמנים את התאנים שלהם.
  חלוצים עם עניבות אדומות, תספורות קצרות, חלקן אפילו קצרות יותר. הם רצים וקופצים. הרגליים היחפות שלהם בקושי מתקררות. הם הפכו גסים מאוד. גם בנות רצות, גם בלי נעליים. העקבים הוורודים והעגולים נוצצים בשמש. בנות סובייטיות נפלאות. צנום, אתלטי, רגיל להסתפק במועט.
  וכולם מגחכים ומחייכים על השיניים... היום הראשון של האביב הוא שמחה אמיתית וצמא לאור ויצירה!
  ויש קרב אוויר בשמיים. מירבלה, זה הטייס הסובייטי מספר אחת שמפיל מטוס גרמני נוסף. וכמו תמיד, הילדה לובשת רק ביקיני. צעיר לנצח ולעולם לא דועך. כזה הוא הכוח הרוחני החבוי בה.
  מירבלה, לעומת זאת, אוהבת גם כשגברים נוגעים בה. היא ממש אוהבת את זה. בגלל זה היא טייסת... כשגוף עירום ושרירי של ילדה נלוש בידיים של גברים, זה תענוג אמיתי. וכיף גדול!
  מירבלה פוגעת במכונית נאצית אחרת ולוחשת:
  - אני כלבה משוריינת!
  הילדה אפילו מכה בלוח הבקרה עם עקביה החשופים והעגולים. היא מהממת. ובלתי ניתן לחיקוי.
  מירבלה יוצאת מזה. ואגבה עפה לעברה. לבסוף, שתי הטייסות-לוחמות המצליחות ביותר נפגשו. הם יורים אחד על השני מבית עגול. הם מנסים להשיג את זה מרחוק. אבל זה לא מצליח במיוחד. שתי היפות עפות מקו הירי. והם חושפים שיניים באגרסיביות. ובכן, נשים הן כלבות. הם מביטים חזק אחד בעיני זה. ליתר דיוק, חזיתית והם יורים שוב. ה-ME-562 הגרמני עדיין חמוש טוב יותר מה-MIG-15, והרכב הסובייטי הופל...
  אבל מירבלה מצליחה להיפטר, ומאבדת את מטוסה בפעם הראשונה בקריירת הטיסה שלה. הדבר הגרוע ביותר הוא שהיא הגיעה לשטח האויב. וזה רע. כן, פיתולי גורל ייחודיים כאלה. וב-1 במרץ 1956 העולם משתנה, אבל שלטון הפיהרר במשחק הקיברנטי נשאר.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"