Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Принц имтиханын тапшырыгыз

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Матур студент һәм омтылган кино актрисасы Доминика экран йолдызы булырга хыяллана. Himәм аңа нимф килгәч, ул бик теләп аның артыннан китте, аждаһа патшалыгында тәмамланды. Доминика искиткеч сәләтләрне яшерде, һәм империягә һәм күрше дәүләтләргә сәер чир килде, нәтиҗәдә барлык ир-атлар да майланган. Көчле сексның соңгы вәкилләренең берсе, элф кенәз Оеномаус, Доминика бүләге аркасында үлемен кичектерә алды. Хәзер алар аңлашылмый торган чир серен ачу һәм караңгы көчләрне фаш итү өчен бергә эшләргә тиеш.

  Принц имтиханын тапшырыгыз
  
  Аннотация
  Матур студент һәм омтылган кино актрисасы Доминика экран йолдызы булырга хыяллана. Himәм аңа нимф килгәч, ул бик теләп аның артыннан китте, аждаһа патшалыгында тәмамланды. Доминика искиткеч сәләтләрне яшерде, һәм империягә һәм күрше дәүләтләргә сәер чир килде, нәтиҗәдә барлык ир-атлар да майланган. Көчле сексның соңгы вәкилләренең берсе, элф кенәз Оеномаус, Доминика бүләге аркасында үлемен кичектерә алды. Хәзер алар аңлашылмый торган чир серен ачу һәм караңгы көчләрне фаш итү өчен бергә эшләргә тиеш.
  Пролог
  Сирәк, уникаль матурлыгы белән аерылып торган Доминика Дельфинова "Йолдызлы Император" блокбастерында төп рольләрнең берсен алды. Бу зур бюджетлы һәм зур табыш вәгъдә иткән фильм. Моңа кадәр Доминика берничә фильмда роль уйнаган иде, ләкин каләмнәр генә алды. Аның матурлыгы искиткеч иде, һәм чәчләре язгы куак төсе иде, һәм буяуларсыз һәм лаксыз эшли алыр дип бик аз кеше ышанды. Ләкин шулай булды. Доминика идеаль пропорцияләр белән табигый, бал сары чәчле, шулай ук скульптура мускуллары һәм искиткеч сузылган.
  Кыз сугыш сәнгате белән шөгыльләнмәсә дә, ул балетта бии. Sheәм аның тизлеге, мәрхәмәтлелеге, хәрәкәтләрнең искиткеч координациясе бар иде.
  Ул, мәсәлән, үзен фильмнарда яхшы күрсәтә алыр иде. Фәрештә кыяфәте сугышчы-шайтанны яшергән кыз кебек.
  Хәзер ул аяк киемен салды да, рәхәтләнеп парк аша йөгерде, үләннәрдән һәм таш ташларыннан ялан аяклары белән рәхәтләнеп кычкырганын сизеп. Аның аяклары шулкадәр камил һәм җәлеп итүчән иде ки, алар еш кына аяксыз һәм якын итеп фотога төштеләр, бу ир-атларны аеруча сөендерде. Доминика үзенең матур аяклары белән горурланды, аязга кадәр кыска юбка киеп йөрде.
  Шул мизгелдә аның алдында кинәт бер кыз пәйда булды. Бик яшь, бер кыз әйтергә мөмкин. Доминика озын буйлы, мускуллы, нәфис иде, йөзе, чиста һәм бәрхет тиресенә карамастан, яшь, саф кыз йөзенә охшамады. Thisәм бу мәктәп кызына охшаган, бик бай киенсә дә, аның бу кечкенә пыяла кисәкләре аңа эленеп, кояшта балкып тора.
  Доминика хәтта болар чын бизәнү әйберләре дип уйлаган.
  Кыз кечкенә, ялан аякка мөһер басты. Ташлы юлда кызыл һәм куе кызыл ботаклар белән бәйләнгән үсентеләр пәйда булды.
  Доминика сызгырды:
  - Нинди хәйлә! Сез шулай ук кино актрисасы яки цирк артисты?
  Кыз пышылдауда җавап бирде:
  - Мин нимф! Инде аңлатырга вакыт юк, миңа иярегез!
  Кыз ышанмыйча кулларын сузды:
  - Хәер, бу ... Яхшы шаяру! Синең исемең ничек?
  Нимф кысылды:
  - Маркиз де Кассандра. Enoughәм җитәрлек сөйләшү, сезнең дөньяда булган һәр мизгел зур, тылсымлы энергия таләп итә!
  Sheәм ул нык, балалар көче белән, Доминиканың кулыннан тотты, көчле кулын кысып.
  Көчле һәм декстер кино актрисасы андый тоткарлыкка каршы торуның файдасызлыгын шундук аңлады.
  Кыз, кечкенә, нәфис аягының аяк бармакларын кулланып, боҗра ташын ирекле кулның күрсәткеч бармагына борды. Шул ук вакытта Доминика үзен коега төшкәндәй хис итте. Бу бик күңелле, уникаль хис иде.
  Аннары барысы да көчле, җиңел атлетика, уникаль чибәр кыз тәненең һәр күзәнәгенә тишелгән кебек, якты яктылык белән тулды.
  . 1 бүлек.
  Доминиканың ялан аяклары аның астындагы кайнар өслекне сизделәр, һәм бу аның беренче тәэсире иде. Минем күз алдымда ялтыравык бар иде, мин камерада блиц кебек көчле утлар белән сукырланган кебек. Кыз кайда беткәнен шунда ук күрә алмады.
  Нимфның йомшак тавышы ишетелде:
  - Курыкма! Хәзер ул узачак һәм сез барысын да күрә алырсыз.
  Доминика җиңде һәм күзләрен йомды. Аның аяклары кайнарлана башлады. Яланаяк, кыз аяк астында көндез Сахара комы кебек янып торган нәрсә бар иде. Доминика яланаяк йөгерергә ярата иде. Бигрәк тә экран сынаулары вакытында күнегеп беткәч.
  Кыз чагында аңа партия разведкасы офицеры уйнарга тәкъдим иттеләр.
  Әлбәттә, сугыш вакытында кызлар җәйдә аяксыз йөрделәр, чөнки аяк киеме турында кайгыртырга кирәк, һәм гаҗәп, озак йөргәндә бу тагын да җиңелрәк.
  Ахырда алар аны карда аяксыз асарга этәрделәр. Бу Зоя Космодемянская стилендә, Доминика гына блондинка һәм матуррак, һәм аның табигый сөйкемлелеге бар. Naturalәм ул елмаеп, ак тешләрен тешләгәндә, табигый энҗеләрдән ясалган кебек, ул түбәсен элмәкләреннән тулысынча чыгарып җибәрә.
  Менә аяк очлары янып тора, ничектер кайнар. Май аенда Мәскәүдә җылы иде, ләкин сез аны кайнар дип атый алмыйсыз.
  Менә ул, көндез Гарәбстандагы кебек. Анда тагын да эссе. Бервакыт ул Эмиратта кино төшергән, һәм аңа комсыз аяксыз йөрергә туры килгән. Табигый, иртә белән, төнлә ком бераз суынгач, ләкин әле эссе иде, аны җиңеләйтү өчен хәтта аякларын Вазелин белән майладылар.
  Ләкин җирле балалар, ким дигәндә, ярлылар арасында аяксыз йөгерәләр, уңайсызлыклар кичермичә, кечкенә тешләрен күрсәтеп көләләр.
  Чыннан да, аның күзләрендә ялтыравык туктады, һәм Доминика аның шәһәр мәйданында булуын күрде. Матурлык аяклары астындагы ташлар кызгылт сары һәм кызгылт төстә иде. Aroundәм тирә-юньдәге йортлар биек, бик матур, Санкт-Петербург үзәгендә, борынгы заманнар сакланган. Монда гына биналар биекрәк һәм тагын да җанлырак, төсле, бай, зиннәтле һәм зәвыклы.
  Алтын яфрак бик күп, ул, һичшиксез, күзгә ошый. Урамнарда бик матур кызлар бар. Алар, аяксыз ялтырап, нәфис, танылган, мускул аяклары, Доминика һәм аның гламур маркиз-нимфын әйләндерә башладылар.
  Кызлар барысы да, матур, яшь, аяксыз, ләкин бизәнү әйберләре кигәннәр. Кайберләренең кыйммәтле ташлары белән бизәнү әйберләре күбрәк, икенчеләре азрак. Берничә кыз ак, кыска күлмәкләр генә кигәннәр.
  Доминика билгеләп үткәнчә, коллар борыңгы чор турында фильм төшергәндә гадәттә охшаган.
  Ләкин , барлык кызлар да кеше түгел иде. Кайберләренең колаклары линкс кебек, икенчеләренең бөркет борыннары бар. Маркиз де Кассандра кебек берничә кыз кечерәк иде, кызлар гына иде, ләкин алар кечкенә аяклары белән тротуарга кагылмыйча киттеләр.
  Кызларның тулы патшалыгы, кайнар тротуардан курыкмыйча, ялан, алсу үкчәләрен бизиләр.
  Dominәм алар Доминика белән маркизны боҗра белән әйләндереп алдылар, елмаеп, тыныч кына сөйләштеләр.
  Кызлар яшь, мускул тәннәренең бик рәхәт исен чыгардылар
  гадел парфюмерия белән кушылган гадел секс.
  Кайберләренең кулларында корал да бар иде. Аерым алганда, җәяләр, нәфис формадагы кроссовкалар, кылычлар, кылычлар, хәнҗәрләр һәм уклар.
  бер җирдә бик күп кимчелексез, бөдрә, спорт матурлыкларын җыя алулары гаҗәпләндерә .
  Кызларның күбесе ялангач диярлек, күкрәкләре һәм итәкләре генә кыйммәтле ташлардан ясалган бизәнү әйберләре белән капланган иде.
  Тыйнак тун кигән дистәгә якын кыз тезләнеп, платина-ялтыравыклы савытлар һәм төрле ризыклар һәм җиләк-җимешләрнең алтын савытлары тотып тордылар.
  Доминика аптырашта калды:
  - Нәрсә кирәк сиңа миннән? - sheәм ул бераз ышанычлырак өстәде. "Сезнең вакытыгыз булса, мин сезнең өстәмәләрегездә булырга әзер, миңа яхшы түләгез."
  Нимф маркиз елмаеп җавап бирде:
  - Күрәсең, бу кино? , К, бу Elf- Dragon Империясе !
  Доминик кычкырды һәм сикерде. Минем үкчәләр аяусыз янды. Ул тир бөртеген селкетте. Хәер, кайнар. Гарәп чүлендәге кебек. Гүзәлләрнең монда ничек аяксыз йөрүе гаҗәп, аларның тире кояштан кабыкланмый.
  Кайда ул? Билгеле, Россиядә түгел ...
  Доминика күккә текәлде һәм сызгырды. Күк сары иде, сирәк болытлар кызгылт сары иде, һәм берьюлы берничә ут бар иде ... Шуңа бик эссе иде. Алай гына да түгел, яктырткычлар шундый бизәкле, бөдрә яки мөгезле ...
  Доминика үзенең авырганын сизде. Менә шулай, кешеләр шулай акылдан язалар. Аның матур йөзе борылып, алсу төскә керде.
  Ул аптырады, ләкин колаклары булган ике элф кыз аны яклады. Гадел секс вәкилләре аерылды, ак, тонык тундагы матурлыклар аның савытларын кызларның ялангач, бик матур һәм мускул гәүдәләренә эчемлек белән китерделәр. Алар алтын савытларга зымырыт шәрабын салдылар.
  Доминика комсыз эчте. Sheәм ул шәрабның гадәттән тыш татлы һәм тәмле булуын сизде; энергия, көч, көч шунда ук аның тамырлары аша агылды.
  Кызның аяклары инде бик күп янмады, дөресрәге, алар рәхәт җылы хис иттеләр, һәм тирәдәге температура төштәге кебек идеаль булды.
  Доминик, алтын яфрак төсле башын чайкады, кычкырды:
  - Сәлам йоклаучылар!
  Аннары кыз тиз арада үзен төзәтте:
  - Мин абыйларым, дөресрәге, апаларым белән очрашуга бик шат!
  Кызлар кул чаптылар. Алар хорда җырладылар:
  - Без сезгә бәхет телибез,
  Син безнең өметебез, миңа ышан ...
  Башка дөньяларга юллар -
  Ишек ачылды!
  Маркиз де Кассандра башын салды:
  - Әйе, сез безгә булышырга тиеш. Моның өчен зур бүләк булачак.
  Доминика мускул җилкәләрен кысып, гаҗәпләнеп сорады:
  - Мин сезгә ничек ярдәм итә алам?
  Нимф кыз берәр нәрсә әйтергә теләде, быргы тавышы һәм канат тавышы ишетелгәч. Гадел сексның күпсанлы вәкилләре берьюлы тезләнеп, хөрмәтле җәядә иелделәр.
  Маркиз шулай ук Доминикны ябыштырды:
  - Шулай ук баш иегез.
  Кыз актриса гаҗәпләнеп сорады:
  - Нәрсә өчен?
  Нимф кыз кысылды:
  - Аждаһа княгиня сезнең белән очраша. Аждаһа безнең империя белән идарә итә. Әйдә, бер тездә!
  Доминика горурлыгын бозмаска булды. Кайнар тротуар аның ялан тезен яндырыр дип курыкса да, җиңел бронза белән эшләнгән. Ләкин тире ачыктан-ачык көчлерәк һәм сизгеррәк булып китте. Билгеле, мондагы кешеләр ярлылык аркасында түгел, аяксыз йөриләр. Ләкин тагын да җитди сәбәпләр аркасында ачыкланырга кирәк.
  Аннары аждаһа княгиня үзе пәйда булды. Өч башлы җанвар, күбәләк кебек бик ачык төсле. Зур, яхшы көрәшче кебек, ләкин бөтенләй куркытмый, яисә ул булса.
  Башлары чагыштырмача кечкенә кебек тоелды, һәм кечкенә, ләкин якты таҗлар аларга балкып тордылар.
  Хатын-кыз аждаһа очып киткәч, аның канаты астындагы кызлар тире төсләрен сиреньгә , аннары зымырытка үзгәрттеләр. Бу матур булды.
  Доминика сихерләнгән кебек иде. Бу ул чын аждаһаны беренче тапкыр күрде. Әйе, киноларда, әлбәттә, алар компьютер графикасын кулланып яхшы аждаһа ясыйлар. Ләкин бу аждаһа чын, бик матур һәм нәфис.
  Баш, уртада, сорады, тавышы бик рәхәт иде:
  - Мин сезне, planetир планетасыннан кунакка бик шат!
  Доминика елмаеп җавап бирде:
  - Мин дә сезне күрергә бик шат!
  Аждаһа княгиня башын салды һәм дәвам итте, уңда баш инде сөйли:
  - Без сезне чакырдык, чөнки сезнең тамырларда аның каны ага, мин белмим, кем яши, кайда икәнен белмим!
  Доминика Дельфинова бер яланаяк, киселгән аякларын икенчесенә сөртте һәм буталып әйтте:
  - Бу шулай, мин аңламадым!
  Сул яктагы аждаһа княгиня башы ышанычлы тавыш белән җавап бирде:
  - Без моны үзебез аңламыйбыз. Ләкин ничек кенә булмасын, бездә шундый коточкыч проблема бар, без суга баткан кешеләргә охшыйбыз, саламга ябышабыз!
  Доминика аның яланаяк, бик кызыктыргыч аягына мөһер салды һәм җырлады:
  - Мине тот, салам, тот,
  Давыл тирәсендә унбиш нокта булганда ...
  Элвес булган дошманнарны аерыгыз,
  Язмыш мине тормышта шулай ташлады!
  Барлык полосалардагы кызлар бергә кул чаптылар, һәм ул бик матур һәм салкын иде.
  Centralзәк баш кабат сөйләде:
  - Димәк, бездә сәер чир бар. Көчлерәк секс вәкилләре, элвес булсын, кешеләр, тролллар, хоббитлар, вампирлар, гномнар һәм башкалар, билгесез сәбәпләр аркасында берьюлы ташка әйләнә башладылар. Безнең илдә, орклар һәм гномнардан кала, ир-атлар хатын-кызларга караганда унике тапкыр азрак иде, хәзер алар бөтенләй юкка чыкты! Әлбәттә, бу фаҗига!
  Доминика кычкырды һәм кычкырды:
  - Бу бик искиткеч! Otherwiseгыйсә, бу чәчле, ямьсез ирләрдән чыгу юлы юк! Иң мөһиме, кеше ямьсез, чәчле һәм кашлы башлы, бөртекле, ул сезгә шулкадәр ябыша.
  Элвесларның берсе каршы:
  - Чүлмәкле, бөртекле һәм кашлы элвалар юк! Аларның сакаллары да, мыеклары да юк.
  Доминика әйтте:
  " Моннан тыш, бу яшьләр белән катнашу кыйммәтрәк!" Алар да үтәргә рөхсәт итмиләр. Мин бу җанатарлардан бик арыдым. Youәм сез, Аллага шөкер, бу нәфес, тирле, ямьсез ирләр юк, һәм сез ял итә аласыз.
  Өч аждаһа башы берьюлы күк күкрәде:
  - Ирләрсез дөнья үләргә тиеш! Planetир планетасы кешеләре белән чагыштырганда, без бик озак яшибез, аеруча аждаһалар. Әйе, бу ирләрсез күңелсез, һәм галәмдә көчлерәк җенессез гармония юк.
  Кызлар хуплау тавышларын ишеттеләр. Берсе мыгырданды:
  - Безнең барлык ирләр дә матур! Кайчандыр , меңнәрчә ел элек, кеше ир-атларының чәчләре, таз таплары, бөртекләре, карыннары бар иде, ләкин хәзер алар барысы да яшь, матур, бөдрә һәм элвес кебек исле!
  Доминика көлде һәм күз кысты ... Аннары ул җавап бирде:
  - ЯРАР! Бәлки, берничә айдан мин ирләрне сагына башлармын. Мин сезгә ничек ярдәм итә алуымны аңламыйм?
  Аждаһа княгиняның уң башы җавап бирде:
  - Дөресен генә әйткәндә, без моны үзебез белмибез. Ләкин сездә бүтән галәмнән җан иясе каны бар, анда барлык яшәүчеләрнең дә безнең җенесләре юк, безнең җирдәге кебек, ләкин өчесе. Perhapsәм, бәлки, бу безнең ир-атларны кире кайтарырга булышыр!
  Доминика үзен селкетте һәм искәртте:
  - Трисексуаль җан ияләре? Әйе, мин фантастиканы укыдым, бу теоретик яктан мөмкин!
  Нимф кыз башын салды:
  - Әйе! Авыру аларга кагылмады. Ләкин гадел җенесне киметә торган инфекция барлыкка килмәвенә кем гарантия бирәчәк? Бу тагын да начаррак булырга мөмкин! Evenәм көчлерәк секс булмаса да, агрессор безнең галәмгә бәреп керсә, безнең кире сугышырга мөмкинлегебез булмас.
  Кыз актриса башын салды:
  - ЯРАР! Мин сезнең белән кызганам. Әйткәндәй, бу toиргә килә аламы?
  Аждаһа княгинянең сул башы раслады:
  - Әйе! Мөгаен. Шуңа күрә алар сездән хуплау сорыйлар дип уйламагыз. Сезнең энегез бар, ул шулай ук киноларда уйный. Бу малайның ташка әйләнүен һәм тузанга әйләнүен телисезме?
  Доминика ачуы белән аякка мөһер басты һәм ачуланып әйтте:
  - Сез минем турында күп беләсез!
  Нимф кыз җавап бирде:
  - Без кайвакыт сезнең планетадан кино карарга яратабыз. Аны турыдан-туры Интернеттан күчереп алып була, бу тылсымлы энергиянең зур чыгымнарын таләп итми. Шуңа күрә без дә сезне күрдек. Highәм биек әкиятләр сезнең уникаль аураны сизделәр, һәм алар сезнең абыйны күрделәр, аның да бер кисәге бар, мин белмим кем!
  Доминика сызгырды һәм кычкырды:
  - Мин мөмкин булмаганның барысы да мөмкин икәнен төгәл беләм! Ләкин , минем өчен читтән торып уку яхшырак булыр иде!
  Маркиз де Кассандра билгеләп үтте:
  - Дөрес, сез моны эшләргә тиеш. Өйрәнегез, өйрәнегез һәм кабат укыгыз!
  Студент кыз ризасызлык белән мыгырданды:
  - Бу тагын нәрсә өчен?
  Шунда ук, аждаһа княгиняның өч башы рәхәт тавышларында синхрон һәм гармонияле сөйләштеләр:
  - Сез тылсым һәм сихер турында бернәрсә дә белмисез! Безгә булышыр өчен сезгә киң һәм төпле белемнәр булырга тиеш. Император Аждаһа Дуларис академиясен тәмамлагач , сездә элек билгесез көчләр булачак, бу сезгә сихерче принцесса таҗын кияргә мөмкинлек бирәчәк. Thisәм бу очракта гына сез, дөресрәге, көчлерәк секс вәкилләрен җир астыннан кайтару өчен ким дигәндә кечкенә мөмкинлек алачаксыз.
  Доминик сызгырды һәм әйтте:
  - Эх, миңа ошамаган нәрсә - уку!
  Чыннан да, ул биергә, сикерергә һәм фильмнарда уйнарга ярата иде. Мин аны бик яраттым. Ләкин аның өчен уку авыр булды. Дипломын азрак тырышып алыр өчен, ул хәтта түләүле бүлеккә дә керде. Чыннан да, бу җиңелрәк.
  Dominгары белемсез мода булмаса, Доминика академиягә бөтенләй кермәгән булыр иде. Моннан тыш, хәтта миллиардерлар да дипломсыз кызга өйләнмәячәкләр.
  Ләкин олигархка өйләнү, мөмкин кадәр бай һәм шул ук вакытта картайган, авыру һәм бөтенләй картайган. Аннары аннан котыл, миллиардер тол хатын бул һәм үзең теләгәнчә яшә.
  Фильм сценарийларын үзегез языгыз. Аның хәтта идеясы бар иде. Ул төп рольдә. Император Палпатин кебек , дөресрәге, аның кара рухы клон кызына күчә һәм яулап алу белән яңа империя булдыра башлый.
  Әйе, бик яхшы ! Ләкин аның төп роле начар түгел иде, һәм ул зур акча кебек иде. Ләкин ... Хәзер ул хитка әйләнде . Sheәм ул үзе яратканны эшләргә тиеш - уку!
  Доминика калтыранган тавыш белән сорады:
  - Әгәр мин баш тартсам, нәрсә эшләргә?
  Тирә-яктагы кызлар ризасызлык белән тавыш чыгардылар. Берсе кычкырды:
  - Аны үкчәсенә атыгыз!
  Аждаһа княгинянең өч башы җавап бирде:
  - Сезне көчләргә безнең әхлакый хокукыбыз юк. Ләкин, сезне planetир планетасыннан чыгару өчен, бик күп тылсымлы энергия кирәк иде. Backәм кире кайтырга теләсәгез, мондагы сәяхәт өчен, сез эчкән кыйммәтле шәраб һәм кире билет өчен түләгез.
  Доминика кысылды:
  Мин теләмәгән әйбер өчен мине түләү гадел түгел ! Минем ихтыярым каршы иде!
  Хатын-кыз аждаһаның үзәк башы җавап бирде:
  - Сез безнең, мөгаен, соңгы мөмкинлекләрнең берсе! Дөрес, сез һаман да абый белән сынап карый аласыз, ләкин ул әле малай, һәм шулай да кеше, һәм ул да тузанга әверелергә мөмкин.
  Доминик ярсып кычкырды:
  - Абыемга кагылма! Бу аның эше түгел!
  Аждаһа княгиня сорады:
  - Сез принцесса булырга өйрәнергә әзерме? Сезнең нинди мөмкинлекләрегез булачагын күз алдыгызга китерегез. Сез картаймассыз, берничә мең ел яшәрсез, һәм тагын да алдынгы тылсым алсагыз һәм үлемсез илаһ булып китсәгез, бәлки тагын да күбрәк булыр. Сезнең предметларыгыз һәм үз патшалыгыгыз булачак!
  Доминика авыр сулыш алды һәм ялварып әйтте:
  - Бераз уйларга рөхсәт итегез.
  Маркиз кыз раслады:
  - Әйе, ул бу турыда уйлансын. Аңа безнең дөнья белән яхшырак танышырга кирәк. Аңа җайлашсын һәм аңына килсен. Ул дөрес карар кабул итәчәк.
  Аждаһа княгиня өч баш белән дә башын катты:
  - Ул шәһәр буйлап йөрсен. Бу зур һәм матур. Аны күрсәт, Кассандра, ә сез кызлар аңа юл бирәсез. Катнашмагыз!
  Гадел секс аерылды. Нимф маркиз пиццага охшаган әйберне алып, Доминикага бирде:
  - Менә, ашарга! Сез көчлерәк булырсыз.
  Туниклы кыз платина савытыннан алтын савытка алсу төстә шәраб салды . Доминика саклык белән пиццаны тешләде. Бу бик тәмле булып чыкты, һәм кыз ашый башлады , тагын да ышанычлырак, һәм аны шәраб белән юды, шундый татлы һәм хуш исле.
  Аннан соң, Доминиканың кәефе кискен күтәрелде. Ул җырлады:
  Укытучылар бүләге,
  Алар минем белән вакыт үткәрделәр ...
  Алар мине бушка өйрәттеләр ...
  Аннары студент кыз рифма таба алмады, матур башында ялтырап торган нәрсә бик тупас һәм урынсыз булып күренде.
  Алар бергә киттеләр, һәм нимф аны кул белән алып барды. Көчле һәм озын, шулай ук мускуллы Доминикага караганда ул кыска һәм нечкә булса да.
  Ике кыз да аякларын мөһерләделәр һәм яшь газәлләр тизлеге белән хәрәкәт иттеләр.
  Тирә-яктагы йортлар бик зиннәтле иде . Earthирдә бер генә шәһәр дә искиткеч булмаган. Монда шулай ук чәчәкләр үскән, бик зур, якты һәм хуш исле. Бу шәһәр турында барысы да матур һәм матур иде.
  Күп кызлар. Бик зиннәтле киенгән , яки, киресенчә, тыйнак, һәм кайбер кызлар урамнарны юдылар. Ләкин барысы да яшь, яңа, матур һәм аяксыз.
  Доминика гаҗәпләнеп сорады:
  - Нигә алар аяк киеме кимиләр, я булмаса флипслар?
  Маркиз де Кассандра елмаеп җавап бирде:
  - Бу планетаның тылсымы. Бу безгә мәңгелек яшьлекне сакларга булыша, тылсымлы, һәм аяк бармакларыбызны сугышта кулланырга мөмкин!
  Кыз рәссам көлде һәм әйтте:
  - Бу искиткеч! Гомумән, мин бик кечкенә вакытта аяксыз йөрергә оялдым, чөнки бу чиктән тыш ярлылык билгесе дип саный идем. Ләкин соңыннан мин кинога күнектем. Алай гына да түгел, мин балачакта Спартакның сеңлесен уйнаганда, яисә төрле партизаннарда бераз тупасрак булырга тиеш иде. Миңа ошады. Ләкин Мәскәүдә аяксыз йөрсәгез, психик авыру кеше дип ялгышырсыз, һәм урамнарда артык инфекция һәм пычрак бар!
  Нимф кыз башын салды:
  - Әйе - бу аңлашыла! Өстәвенә, аяк киемесез йөгерү күпкә көчлерәк, чөнки сугышчының тире иң кыйммәтле итек аякларына караганда күпкә көчлерәк, һәм ул эластик, сыгылмалы һәм тылсым белән корылган!
  Алар дәвам иттеләр. Останкино телевизион манарасы сөңгесе кебек, чишмә очкычларының никадәр биеклеген күрә аласыз. Шуңа күрә алар физика законнарына каршы киләләр . Очкычларның үзләре дә күп төсле. Бу нинди матур.
  Тирә-юньдә нинди сарайлар бар? Монда барысы да зиннәтле. Закон алтын белән генә түгел, җирдә билгеле булмаган якты, кызгылт сары металл белән дә балкып тора.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Сезнең шәһәр әкият кебек. Кызлар искиткеч, чын оҗмах кебек, уйлап чыгарылган түгел, безнеке кебек!
  Кассандра кычкырды һәм сорады:
  - Нигә сезнең оҗмахыгыз төзелгән дип уйлыйсыз?
  Кыз рәссам бик логик җавап бирде:
  - Чөнки аның каршылыклы тасвирламалары бар. Бер дин бер нәрсә әйтә, икенчесе бүтән нәрсә әйтә, өченчесе киресен әйтә!
  Нимф маркиз башын салды:
  - Әйе, мин беләм! Мин сезнең Интернетка карадым. Earthиргә сәяхәт итүгә караганда җиңелрәк. Бу шулкадәр гадирәк ки, хәтта гади элвеслар, тролллар һәм кешеләр аңа менеп кино карый ала. Тылсымлы дөньяның бөтен даны белән, бездә, кызганычка каршы, peopleир кешеләре кебек алдынгы технологияләр юк. Сез тылсымлы үзешчәннәр, ләкин безнең технология үсеше туңды!
  Доминика гаҗәпләнеп сорады:
  - Нигә сез технологияне туңдырдыгыз?
  Нимф, тавышын төшереп, җавап бирде:
  - Бу без түгел. Бу аждаһалар. Алар, күрәсең, көчен киметергә теләмиләр. Әлбәттә, алар безгә гадәти яшәргә рөхсәт итәләр, кайберәүләр хәтта рәхәтләнеп яшиләр, ләкин ... Әйдәгез бу турыда сөйләшмик!
  Againәм тагын пауза булды. Тирә-юньдәге люкс, әлбәттә, супер. Барысы да бик матур, шундый бизәкләр, сыннар, йортлар һәм гыйбадәтханәләр.
  Әйе, гыйбадәтханәләр, әлбәттә, бик төрле. Аерым охшашлыкларда Earthирдә гадәттәгечә түгел. Алар стиль, төс, форма буенча бөтенләй башка . Әлбәттә , матур. Менә фигуралар, гөмбәзләр, һәм күппочмаклар, призлар һ.б.
  Manyәм күп гыйбадәтханәләрдә гүзәлләр иң матур чәчәкләр формасында.
  Доминика иптәшенә карады һәм аңардан сорады:
  - Сез мәктәп кызына охшагансыз ... Ләкин сезгә ничә яшь?
  Кассандра елмаеп җавап бирде:
  - Кешеләрдә мондый әйтем бар: ханымнан аның яше турында сорау гадәт түгел!
  Кыз рәссам нәтиҗә ясады:
  - Мөгаен, бик күп.
  Нимф кыз башын салды:
  - Бәлки! Ләкин без элвеслардан, тролллардан, кешеләрдән, хәтта гномнар һәм вампирлардан да озаграк яшибез. Бездә илаһларның каны булганга, без алар белән кан туганнарыбыз. Калганнары үлемсезләр белән турыдан-туры бәйләнешкә ия .
  Доминика мыгырданды:
  - Без барыбыз да Алла уллары һәм кызлары. Бераз.
  Кассандра аның аяк бармакларына басты.
  Аннары нимф кулында тылсымлы таяк пәйда булды. Ул тыныч кына пышылдады:
  - Аның эчендә аждаһа тамыры бар. Бу бик көчле артифакт, кыйммәт һәм сирәк. Ләкин анда зур көч тә бар. Сезгә йогынтысын күрсәтәсезме?
  Доминика кычкырды:
  - Мин тылсымлы таяклы малай турында серия карадым. Ләкин анда чәчле һәм стаканлы арык малай бар . Абыем кебек түгел - чибәр, чәчле чәчле. Әйткәндәй, мин сугышчы да, сихерче дә уйнадым!
  Кассандра раслады:
  - Мин сезнең абыйны беләм. Әйе, ул бик матур, гадәти булмаган малай. Сездән аермалы буларак, балалар арасында каратэ буенча дөнья чемпионы .
  Доминика мыскыллап елады:
  - Ул малай булса да, ул кеше! Ләкин ирләр өчен сугышу һәм сугышу гадәти нәрсә.
  Нимф кыз җавап бирде:
  - Бездә империянең төп халыкларыннан хатын-кызларга караганда унике тапкыр кимрәк кешеләр: кешеләр, элвеслар, тролллар, хоббитлар һәм вампирлар. Шуңа күрә гадел секс белән көрәшергә туры килә. Киресенчә, орклар һәм гномнар арасында ир-атлар хатын-кызларга караганда унике тапкыр күбрәк. Шуңа күрә бу безнең өчен элеккегә караганда ничектер җиңеләйде. Орклар белән без гел сугыштык, алар кысылыр өчен палуба кебек менделәр , хәзер сугышырга кеше юк диярлек. Хатын-кызлар һәм орклар булса да, дөресен әйткәндә, бик күп түгел. Ләкин гномнар яхшырак , алар хатын-кыз хоббитларына охшаш. Гномнар үзләре картайалар, соры төскә керәләр, озын сакаллар үстерәләр, ләкин үлгәнче алар тиз һәм җитез, һәм бөртекләргә карамастан, бөтен тешләрен саклыйлар. Әгәр дә теш шакыса, ул кире үсә!
  Доминика башын салды:
  - Wow! Сез акулаларга охшагансыз. Ләкин мин бер тапкыр сорадым, кеше Алла образында һәм охшашлыгында яратылган икән, нигә тешләре шулкадәр зәгыйфь? Рухани нәрсәдер мыгырданды, тән гөнаһ белән тулды. Әйткәндәй, абыемның теше шакыгач, ул бер көн эчендә туры мәгънәдә артты. Мин аны хәтта табибка алып барасым килде . Аннары мин үз фикеремне үзгәрттем, алар баланы лабораториядә тычкан кебек өйрәнәчәкләр!
  Кассандра башын салды.
  - Дөрес! Сез акыллы. Ләкин сез укырга яратмыйсыз.
  Кыз көчле башын салды:
  - Әйе! Бу күңелсез. Weәм бездә дә бар ... Хәер, белмим , өстәлдә утырганда аркаң авырта, һәм син йөгерергә һәм сикерергә телисең!
  Нимф кыз җырлады:
  - Әйе, кызлар, белегез, бөтен кеше дә яратырга яратмый ,
  Чәчкә аша аяксыз йөгерсәм иде!
  Гүзәл пар көлде. Монда алар алга китәләр. Доминика onирдәге машиналар юклыгын күрде. Ләкин бик матур униконнар бар. Алар анимада ясаганнары кебек . Simpleәм гади атлар бик матур. Вагон ашыга-ашыга әкият кебек.
  Кайбер кызлар кош кебек оча. Дөрес , бик сирәк, монда сез барлык тылсымчыларның да алга китмәгәнен күрә аласыз. Сораучылар йортлары юк. Киресенчә, бөтен шәһәр каты сарайларга, яки фонтаннар һәм бакчаларга охшаган йортларга охшаган . Нинди матур.
  Нигездә, Доминика уен уйнады - төзүче. Анда төзеп була торган бик күп әйберләр бар. Indeedәм чыннан да, бөтен нәрсә оҗмах турындагы әкияткә охшаган шәһәр төзү. Монда да шундый ук вакыйга булды.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Earthирдә күк мөмкин түгел диләр. Earthирнең барлык диннәре шулай ди!
  Кассандра аңлатты:
  - Коммунизмнан кала. Heavenирдә күк вәгъдә иткән бердәнбер дин. Бу логик. Кем күккә ышанырга тиеш, үлемнән соң да түгел, гомумән, дөнья беткәннән соң, гомумән, акылсызлык!
  Кыз актриса ризалашты:
  - Әйе, миңа дөнья бетү тәгълиматы ошамый! Сөякләргә түгел, ә күкне үзең төзү яхшырак!
  Нимф маркиз сайрый:
  - Күктә оҗмахка омтылмагыз, киресенчә, яшәгез һәм үз бәхетегезне булдырыгыз. Акыллы бул.
  Доминика фәлсәфи яктан искәртте:
  - Беләсеңме, ничектер, тирә-юньдә кызлар булганда, нәрсәдер җитмәгәнен сизәсең. Гәрчә киноларда ирләр бик матур булса да. Шулай ук, малайларның күбесе сөйкемле, һәм кырык яшькә кадәр, корсаксыз һәм икеләтә ияксез ир табарга тырышыгыз.
  Кассандра көлде һәм җавап бирде:
  - Сез акыллы. Минем сүзләрем юк. Төгәлрәге, бик күп түгел ... Ләкин ир-атта матур йөз һәм нечкә фигура гына мөһим. Хатын-кызлар хәтта onирдә тышкы мәгълүматлардан башка берәр нәрсәне кадерлиләр!
  Доминика башын салды:
  - Әйе, әйе! Alsoәм шулай ук акча. Капчыгыгыз кысылганда, бөртекләр, таз һәм карын алай ук сизелми.
  Нимф билгеләп үтте:
  - Бездә ир-атларның тышкы кыяфәтендә проблемалар юк. Тылсым мондагы бөтен һавага үтеп керә. Theәм ирләр бик матур йөзле егетләр булдылар, хәтта кешеләрнең сакаллары һәм мыеклары юкка чыгу да күңелсез. Шуңа күрә аларның элвесларын колак формасы белән генә аерып була. Бу ... Хәер , хатын-кызлар моңа күнеккән. Ләкин сакалның да билгеле бер зәвыгы бар. Мин сакалны ямьсез дип саный торган кызлар белән килешмим.
  Доминик кычкырды һәм җавап бирде:
  - Сакалда мактау һәм хөрмәт бар, ләкин мәчедә дә мыек бар!
  Кассандра үзенең тылсымлы таягын селкетте ... Ә матур хатын кулында Наполеонның әтәч шляпасы формасында матур торт пәйда булды, розалар, песиләр һәм күбәләкләр күп төсле кремнан.
  Нимф маркиз аның иң назлы тавышында сайрады:
  - Сынап кара, бу бик тәмле, һәм кәбестәсез бушлай!
  Доминика сорады, кинәт уйлады:
  - Әгәр дә сез миңа түләү алсагыз, нәрсә эшләргә?
  Маркиз-нимф җырлады:
  - Сез барысы өчен дә түләргә тиеш, миңа ышаныгыз,
  Шуңа күрә без уңышка ишек ачабыз!
  . 2 бүлек.
  Кассандра таякны тагын бер кат селкетте, аның очыннан яктылык агымы очты, һәм кристаллдан ясалган охшаган ике урындык һәм кечкенә, нәфис өстәл.
  Маркиз-нимф тәкъдим итте:
  - Әйдәгез, культуралы кешеләр кебек утырыйк! Бәлки сез дә шәраб теләр идегез?
  Доминика логик яктан билгеләп үтте:
  - Әгәр сез күп шәраб эчсәгез, телсез булырга мөмкин. Мин чиста һәм яңа башны сакларга тиеш!
  Кассандра тискәре башын чайкады.
  - Курыкма! Безнең шәрабта бер грамм спирт та юк. Бу файда гына китерә. Itәм бу безнең дөнья кешеләренең мең елга кадәр картаймыйча яшәвенең бер сәбәбе. Көчле һәм алдынгы тылсым белән сез күпкә озаграк яши аласыз.
  Кыз актриса башын салды:
  - Аннары куегыз!
  Нимф таяк очыннан нур чыгарды, нәрсәдер пышылдады ... brightәм ачык кызгылт сары металлдан ясалган кәрәзләр пәйда булды, анда сары һәм күперләр чәчелгән.
  Доминика, кәрәзәсеннән бераз авыз итеп:
  - Бик рәхәт һәм хуш исле шәраб, авызыңны шулкадәр яңарта ... Ә нәрсәдән ясалган?
  Кассандра каты җавап бирде:
  "Аждаһа Император академиясендә укыгач, белерсез!"
  Кыз сорады:
  - Аждаһа императоры үзе кайда?
  Нимф сулыш белән җавап бирде:
  - Ул шулай ук юкка чыкты. Хәзер аның урынында император Каролина. Аждаһа кешеләр кебек үк хатын-кызлар һәм ирләр саны тигез. Бу яктан сезнең охшаш якларыгыз бар.
  Доминика кычкырды:
  - Нигә Empress мине шәхсән кабул итмәде?
  Кассандра кысылды:
  - Яхшы, сездә тәкәбберлек бар! Герцог җитә. Бу кирәк булачак, һәм бөек Каролина үзе аны кабул итәчәк.
  Кыз җырлады:
  - Халык патшабикәгә сокланды,
  Ишегалдындагы барлык малайлар гашыйк булдылар!
  Ләкин мин бик кыю идем
  Мин миллиардер сайладым!
  Нимф маркиз елмаеп җавап бирде:
  - Сезнеңчә, яратмаган кеше белән яшәргә миллиардлар кирәкме? Ашказаны майлары, таз таплары, бөртекләр һәм начар ис турында нәрсә әйтеп була ?!
  Доминика агрессив рәвештә кычкырды:
  һәм башка кызларның тормышын бозмас өчен, мин аны агулыйм ! Яисә мин аны караваттагы мане белән богаячакмын!
  Кассандра кычкырды һәм искәртте:
  - Мин аны шаярырмын. Сез яхшылыкның гәүдәләнеше булырга тиеш.
  Кыз актриса логик яктан әйтте:
  - Идеаль геройлар халыкны этәрергә тели !
  Нимф җавап бирмәде, ләкин платина кашыгы ярдәмендә ул тортны ашады һәм хуш исле шәраб җибәрде. Доминика шулай ук хәзерге вакытта ризык белән ләззәтләнергә булды. Моннан тыш, саф һавада йөрү сезнең аппетитны уята.
  Ул атуны исенә төшерде. Аерым алганда, алар балалар партизаннары уйнаганда. Анда, мәсәлән, башта малайлар һәм кызлар сугыш алдыннан бик яхшы тукландылар. Occupationәм оккупация вакытында сугыш вакытында алар нечкә булырга тиеш иде. Моның өчен күбрәк йөгерергә һәм азрак ашарга киңәш иттеләр. Беренчесе барыбер тормышка ашырылды, чөнки күпләр йөгерүче балалар белән төшерелде, икенчесе авыррак. Яшь кино актерлары үзләре өчен ризык сатып алып, кибетләргә һөҗүм иттеләр.
  Аннары аларга кунакханәдә төн үткәрү тыелды, һәм зур, гомуми күзәнәккә охшаган барлар белән аерым бүлмәгә бикләнделәр.
  Доминика ач калмады, алар аның матурлыгының тукланудан интегүләрен теләмәделәр, һәм ничек кенә булмасын, ул табигый рәвештә коры, бөтенләй чүпләнми, бию шулай ук мускулларын һәм тәнен яхшы хәлдә тота.
  Ләкин егетләр, әлбәттә, газап чиктеләр, чөнки комплект балалар төрмәсенә әверелде. Тоткыннар белән эпизодлар да бар иде. Бер-ике малай хәтта чәчләрен кырдылар, бу кирәк булмагандыр.
  Әйе, кино актерының тормышы җиңел түгел.
  Мәсәлән, Спартак күтәрелеше турында. Малайларның тулы отряды карьердагы линейкларда гына аяксыз эшләделәр. Шулай ук, бердән артык алу кирәк иде. Шахталарның үткен ташларында ялан аяк белән йөреп карагыз. Монда малайларның ялан аяклары кан чыга башлады, аяклары ярыла башлады. Theyәм алар , чыннан да, тир белән дымландылар, арыганлыктан калтырандылар.
  Бу фильмда төп герой хәтта иде Спартак , кол малай, ул, ирек алган, уңышлы һәм бай гладиаторга күтәрелеш идеясын тәкъдим иткән.
  Доминика балачакта Спартакның сеңлесен уйнаган, һәм аңа шулай ук карьердагы малайлар белән вакыт үткәрергә туры килгән.
  Шуңа күрә ул шулай ук үткен ташлар һәм авыр кәрзин нәрсә икәнен белә иде.
  Сез аны чыннан да өскә күтәрәсез. Бу бик арый, ләкин ул сезнең ныклыгыгызны арттыра.
  Доминика төрле фильмнарда роль уйнады. Кайчандыр хәтта каниннан ерак булган "Хәзинә утравы" ның кайбер версиясендә кабина егете Джим ролендә. Анда, хәтта пешекче ролендә дә бер аяклы Көмеш түгел , ә кызыл чәчле хатын, Морганның бертуган улы.
  Бу, әлбәттә, салкын. Доминика үзе малай ролендә иде, алар хәтта чәчләрен дә кисәргә теләделәр. Ләкин соңыннан алар парик ярдәмендә проблеманы чиштеләр.
  Әйе, аның бу роле уен күзлегеннән уңышлы булды. Ләкин фильм үзе каноннан тыш популярлык казанмады. Ул ниндидер чүп-чар булып чыкты.
  Еш кына канон буенча булмаган классиклар дошманлык белән очрашалар.
  Маркиз-нимф Доминиканың хатирәләрен өзде:
  - Беләсең. Без монда берникадәр вакыт утырдык. Roadлга бәрелергә вакыт җитмиме ?!
  Кыз кысылды һәм искәртте:
  - Сез җәяү барырга мөмкин. Минем һаман да көчем күп.
  Кассандра таякны селкетте, ярты ашаган торт, шәраб белән савыт-саба һ.б. юкка чыкты.
  Доминика мыгырданды:
  - Әкияттәге кебек!
  Маркиз кысылды:
  -! К! Бу әкият түгел, ә тылсымлы чынбарлык.
  Fairәм гадел сексның ике вәкиле юл буйлап чәчтеләр. Доминиканың кәефе бөтенләй шатланды ! Ул елмаеп җибәрде. Ул хәтта җырлады:
  Roadл, юл, дуска охшаган,
  Корычтан ясалган чылбырлы почта ...
  Theәм кылыч бик үткен - мактанган дамас корыч,
  Әйе, сугышта җитди хәл булачак!
  Аннары Кассандра җитди караш белән туктады:
  - Беләсең! Сезне академиядә җитди имтиханнар көтә. Бәлкем, нәсел сихерчеләре өчен алар җиңел кебек тоелыр, ләкин сездә тылсым турында мәгълүмат та юк.
  Доминика урынсыз көлде һәм каршы килде:
  -! К! Киноларда мин тылсымлы эшне күп тапкыр күрдем. Миңа ышаныгыз, мин нәрсәдер беләм!
  Нимф маркиз, тавышын төшереп, пышылдады:
  - Мин сезгә тылсымлы таяк бирермен! Ул бик көчле, аждаһа тамыры белән. Аны кулланып карагыз, мәсәлән, конфигурацияләү ... Хәер, мине оныт-чәчәк түгел!
  Кыз актриса артка борылып карады. Тирә-юньдә, йортлар янында һәм урамда, зур кыйммәтле ташлар кебек, иң якты чәчәкле чәчәк түшәкләре бар. Агачларда гаҗәеп бөртекләр дә үсә. Моннан тыш, кайбер чәчәкләрнең төрле төсләр һәм күләгәләр яфраклары да булган. Evenәм хәтта сәер бөдрәләр дә бар иде.
  Доминика аны тар җилкәсеннән кысып, җитди җавап бирде:
  - Нигә безгә оныту-кирәк түгел? Монда инде күп төрле чәчәкләр, зуррак һәм матуррак.
  Кассандра мыскыллап елмаеп җибәрде:
  - Сез нәрсә телисез?
  Кыз актриса хәлиткеч әйтте:
  - күпкә кыйммәтлерәк һәм файдалы әйберне уйлау яхшырак! - Доминика яланаяк үкчәсенә мөһер салды, төсле плиткаларның ватык шикелле кысылуына китерде. Омтылучы сихерче өстәде: "Мәсәлән, кокос зурлыгында бриллиант ясау күпкә яхшырак булыр иде!" Бу күпкә файдалы һәм практик.
  Маркиз аңа шикләнеп карады һәм сорады:
  - Сез toиргә барырга телисезме? Безгә нәрсә ошамый?
  Доминика гаҗәп итеп билгеләде:
  Остап Бендер Кавказ табигате турында әйткәнне әйтә алабыз - ул бик матур - ахмак хыял !
  Кассандра елмаеп әйтте:
  - Сез акыллы, ләкин ялкау! Сездә туктамыйча, реактив бульдозер кебек максатка таба барыр өчен фанатизм җитми!
  Кыз актриса йөз ясады, искәртте:
  - Реактив бульдозерлар юк. Ник дигәндә onирдә!
  Нимф маркиз килешү белән башын салды:
  - Сездә булмаска мөмкин. Ләкин технологик яктан кешелеккә караганда алга киткән расалар бар. Ләкин, аларга барып җитү Earthиргә караганда да авыррак.
  Доминик сорады:
  - Әйе? Йолдызлар арасында оча алалармы?
  Кассандра ышаныч белән җавап бирде:
  - Алар ала! Принципта без моны тылсым ярдәмендә эшли алабыз.
  Кыз актриса җырлады:
  Әлбәттә, алдан әйтү кыен
  Бу искиткеч дөньяда нәрсә көтә ...
  Без болытларда очачакбыз -
  Йолдыз самолетына утыру!
  Кыз куркыныч хәл ясап, хәлиткеч игълан итте:
  - Миңа тылсымлы таяк бирегез! Мин яхшы карбыз зурлыгында бриллиант ясармын!
  Кассандра нәрсәдер әйтергә теләде. Ләкин канатларның шакылдавы ишетелде. Тагын бер аждаһа оча иде. Мөгаен, хатын-кыз да. Ул гриффин авызыннан күккә күтәрелгән, алтын яфрак һәм рубут белән капланган чишмә агымын диярлек тотты.
  Өч башлы хайван куркынычка караганда матуррак иде.
  Нимф маркизы баш иде. Доминик бераз гына башын чайкады.
  Хатын-кыз аждаһа алар алдына төште. Мондый зур хайван өчен бик күңелле һәм ачык тавыш ишетелде:
  - Сез инде мессия дип аталган икейөзлеме?
  Доминика гаепсез елмаеп җавап бирде:
  - Мин чыннан да мессия булырга теләмим!
  Хатын-кыз аждаһа гаҗәпләнде:
  - Нигә алай?
  Кыз актриса намус белән җавап бирде:
  - Чөнки мессияләр гадәттә хачка кадакланалар!
  Канатлы җан иясе канатларын селкетте. Аның зурлары, яраларныкына охшаган, өч төстә генә: кызыл, сары һәм яшел. Әйтергә кирәк, бу бик матур комбинация.
  Хатын-кыз аждаһа сайрады:
  - magәм сез бу дөньядан күрә аласыз, анда тылсымчылар тулы мошенниклар һәм бозыклар?
  Доминика көлеп җавап бирде, аңа бик ак, ялтыравыклы тешләрен күрсәтте:
  - Бәлки шулай. Шулай да, кайбер пәйгамбәрләр бар иде. Ванга әби кебек. Ни өчен дигәндә, аның фаразлары, кагыйдә буларак , ретроактив рәвештә тормышка ашты.
  Маркиз-нимф билгеләп үтте:
  - Хәтта бик югары дәрәҗәдәге сихерчеләр дә, тылсымчылар да киләчәкне бик начар күрәләр. Evenәм хәтта иң югары тәңреләр дә йөз ел эчендә нәрсә булачагына гарантия бирмиләр. Моннан да бигрәк, мең миллионда!
  Хатын-кыз аждаһа җиңел ут кабызды һәм сайрады:
  - Әйе ... шулай итеп бу планетада чын фаразлаучылар бар. Сезнең гиперносфера киеренкелеге безнекеннән бөтенләй аерылып тора. Шулай да, бәлки шуңа күрә сез үзегезнең оригинальлекне саклап калдыгыз һәм безнең кол булып калмадыгыз!
  Доминика тагын бер тапкыр шатланып көлде һәм искәртте:
  - Сезнең колыгыз булырга? Бу хәтта көлке. Мәңге яшь, мәңге яланаяк.
  Кассандра башын кагып тәкъдим итте:
  - Сез нәрсә эшли алуыгызны аждаһа санагычын күрсәтегез. Ким дигәндә бер тамчы су төшсен өчен, ким дигәндә тылсымлы таяк ярдәмендә тырышып карагыз.
  Кыз актриса мыскыллап елады:
  - Бер тамчы су? Әйе, бу бөтенләй җитди түгел. Бәлки шунда ук бер баррель алтын алу яхшырак.
  Dragon Countess тәкъдим итте:
  - Ул үзе теләгәнчә тылсым эшләсен. Аңа таяк бирегез һәм аның ким дигәндә бер сихерне дөрес хәтерләгәнен күрегез.
  Кассандра кычкырды һәм кысылды:
  - Әйе, бик яхшы ! Карагыз. Тылсымлы таяк бик көчле, һәм сез шәһәргә, тереклеккә һәм үзегезгә зыян китерергә мөмкин.
  Доминика кычкырды:
  сез уйлаганча ахмак түгел !
  Dragon Countess тәкъдим итте:
  - Әйдәгез аңа зарарсыз һәм көчсезрәк әйбер бирик. Otherwiseгыйсә ул минем эчендә тишек ясар.
  Кассандра җырлады:
  Тылсымда күрсәтергә,
  Безгә талант кирәк ...
  Сезнең өчен ясау яхшырак
  Зур бриллиантлар!
  Nәм нимф кыз аяк бармакларына басты. Кечкенә генә платина боҗрасы пәйда булды. Кассандра аны аягы белән ыргытты, һәм тылсымлы артифакт Доминика йөзе янында тәмамланды.
  Маркиз сайрады:
  - Сез бу боҗраны ала аласыз. Аны индекс бармагыгызга урнаштырыгыз. Outәм кычкырып нәрсәдер теләргә тырышыгыз. Андагы тылсым көчле түгел, ләкин ул гади генә эшли. Алмазга кокос зурлыгы җитми, ләкин, мәсәлән, борчак зурлыгы җитә!
  Кыз актриса кулындагы боҗраны тотты. Ләкин индекс бармагы урынына ул аны урта бармагына куйды һәм мыскыллап елмаеп сорады:
  - Мондый тырышсагыз, нәрсә эшләргә? Алайса нәрсә булыр?
  Кассандра шулай ук мыскыллап елмайды:
  - Ярар, тырыш!
  Доминика кысылды:
  - Маркизның үкчәләрен ут белән кыздырыгыз!
  Ут Доминиканың ялан аяклары астында янды . Яланаяк каты янган, ул кычкырган һәм йөгерә башлаган. Чыннан да, ут көчсез түгел. Ләкин без ерак китә алмадык . Кыз аждаһа санаучысының озын койрыгына уралган.
  Көчле сөйрәлүчеләрдән рәхәт, хатын-кыз тавышы ишетелде:
  - Wow! Сез безнең дөньяга яңа гына килдегез, һәм нимфны гарипләндерергә телисезме, иң югары Алланың туганы? Беләсеңме моның өчен син карьер колы итеп җибәреләчәксең? Youәм сез анда бөтенләй ялангач, чылбырларда эшләячәксез, камчы һәм таяк алырсыз, икмәк һәм су ашарсыз. Сезгә шулай ук чылбырлы һәм таш өстендә йокларга туры киләчәк. Hardәм сез авыр эштән, камчыдан башка бернәрсә дә белмисез. Бигрәк тә хәзер , ир коллар таралгач, сезнең кебек озын һәм мускул кыз безне шахталарда рәнҗетмәс!
  Бу сүзләрдә Доминика җиңде. Кайчандыр ул аз бюджетлы фильмда Клеопатрада уйнаган. Акча экономияләү өчен картинаның исеме "Август әсирлегендә Клеопатра". Ягъни, ул шулай ук канон түгел. Клеопатра үз-үзенә кул салмады һәм кулга алына.
  Аны шахталарга җибәрделәр. Анда ул ярым ялангач һәм аяксыз йөрде . Areәм шахтада ялан аяк белән үткен ташларда йөрү бик авырта. Ярый, йөкне дә күтәрегез. Колның тире реаль булырга тиеш иде, һәм аның йөзе арып- талып күренми .
  Ләкин, әлбәттә, бу кино гына, һәм шактый арзан. Алар аны камчы белән кыйнадылар, бу да реаль булмаган. Ләкин ул әле дә авырта . Кан, әлбәттә, ялган булса да.
  Гомумән алганда, фильм арзан иде, һәм ярым ялангач кызлар белән карьерлардан кала, бүтәннәр күрсәтелмәде диярлек. Хисап, күрәсең, сексуаль борчулы ир-атларны җәлеп итү өчен иде. Яхшы, һәм шулай ук, исемне һәркем белә - Клеопатра! Бу сатып алу өчен кулланылырга мөмкин
  Доминика тирән сулыш алды, һәм кино йолдызлары кайчак коеналар?
  Нимф маркиз сайрый:
  - Кайгырмагыз, бал, без сезгә кирәк. Без сезне беркемгә дә бирмибез.
  Аждаһа Графес кычкырды:
  - Имтихан алдыннан кабат практика ясарга тырышсын. Әйдәгез, берәр нәрсәне уйларга тырышыйк!
  Доминика боҗраны сөртте һәм әйтте:
  - Миңа шоколад туңдырмасы кирәк!
  Кыз аны алды һәм киеренкелектә туңды.
  Ватылган боз һәм шоколад катнашмасы аның өстенә төшә. Нәтиҗәдә, Доминика башыннан аягына кадәр пычрак иде, хәтта тырналган.
  Аждаһа хатын-кызы шулкадәр көлде ки, чишмә очкычлары калтыранды, чәчәкләр калтырады.
  Нимф маркиз тыныч кына әйтте:
  - Ярый! Киресенчә, аның зур сәләте бар, ул шундый туңдырма һәм шоколадны шундый артифакт белән бастырды, гадәттә бик көчле түгел!
  Доминика яңагыннан шоколадны ялады һәм күңелсезләнеп төкерде:
  - Ул ачы!
  Кассандра көлде һәм әйтте:
  - Ә шоколад ачы. Сез моны белмәдегезме ?!
  Кыз актриса кычкырды:
  - Менә, Earthирдә һәм Рәсәйдә, ул бик тәмле !
  Маркиз башын салды:
  - Беләм! Без шулай ук татлы шоколад ясарга беләбез. Ләкин хәзерге вакытта сездә булган әйберләр белән канәгать булырга туры киләчәк. Төгәлрәге, сез нинди шоколад теләгәнегезне күрсәтмәдегез. Гомумән алганда, сез туңдырмага заказ биргәнегез яхшы. Әгәр дә сезгә, мәсәлән, алтын коенырга туры килсә, сез башыгызның башына тагын да катырак бәрелер идегез.
  Доминика акыл белән әйтте:
  - Тормыш тулы көченә бара, һәм барысы да баш өстендә!
  Dragon Countess тәкъдим итте:
  "Аждаһа академиясенә кергәндә аңа булышмый торган мәгънәсезлек урынына, аңа чыннан да кечкенә бриллиант ясарга рөхсәт итү яхшырак." Гадәттә, бу тылсымлы сәләтнең югары тумышы булган кешеләр өчен мөмкин.
  Кассандра җавап бирде:
  -! К! Бу бик ачык юл. Сез күпкә хәйләкәр эшләргә тиеш.
  Доминика шаккатты:
  - Мин дымлы һәм пычрак, гриль тавыгы гына. Моны ясый аласызмы?
  Нимф маркиз башын салды:
  - Әлбәттә, безнең матурлык!
  Sheәм ул үзенең тылсымлы таягы белән сигез ясады. Ул зәңгәр ут белән кабынды. Менә хәзер җирдән килгән кыз тагын чиста һәм тәртипле булды, барлык тырмалар диярлек юкка чыкты. Уң яңагыннан кала.
  Ләкин Домика үзен күрмәде, игътибар итмәде.
  Аждаһа Графесс пышылдады:
  - Шулай итеп, кадерлем ... Сезнең берәр нәрсәне аңлавыгызны күрәмме? Шулай итеп, үскән технологияләр планетасыннан чибәр кыз?
  Моңа җавап итеп, Доминик җырлады:
  Әмма нигә,
  Акылыгыз белән яшәү мөмкин түгел!
  Тормыш безгә бернәрсә дә өйрәтми!
  Әмма нигә! Әмма нигә!
  Ул көлде, чөнки Боярский башкарган бу җыр урынлы һәм матур иде. Ләкин аның фәрештә тавышы көлү генә тудырды.
  Кассандра шаулады, күзләре ялтырап:
  - Сезне юмор хисе кире кага алмый. Ләкин сез беркайчан да җитдиме?
  Доминика кабынды. Мәктәптә начар класс алган кызны ничек уйнаганын исенә төшерде. Herәм аның йөзенә кәефсез күренү мөмкинлеге юк иде. Киресенчә, мин хәтта тешләремне ябарга теләдем. Хәер, бу аңлашыла ... Аның башында артык җил бар. Мәсәлән, кайбер егетләр халык арасында тешләрен генә япачаклар, һәм бу аларның бөтен роле !
  Доминика уйнарга теләгән ... Принцесса, әлбәттә.
  Аннары Dragon Countess тәкъдим итте:
  - Аның безнең өчен яхшырак биюе. Фильмнарда ул бик яхшы бии .
  Соңгысы дөрес. Доминика бии алыр иде. Алар аны Эсмералда роленә алырга теләгәннәр. Моннан тыш, канон буенча, ул хәтта цыган да түгел кебек. Whyәм нигә ялтырап торган блондинка бу рольне уйнамый?
  Ләкин классикларның, хәтта чит илләрнең кино адаптациясе дә кайбер проблемалар тудыра. Шуңа күрә ул башка рольдә төшерелде, шулай ук бии.
  Әйе, ул, әлбәттә, биергә ярата һәм биергә белә иде. Шуңа да карамастан, ул аны алды да:
  - Тоткычны ябыштырыгыз!
  Маркиз нимфы кысылды:
  - Тагын нәрсә?
  Доминика логик җавап бирде:
  - Хәтта базардагы сыбызгылар да бушлай биемиләр. Шуңа күрә миңа зур алтын сумка кирәк. Аңлашылмыймы?
  Аждаһа Графес кычкырды:
  - Нинди күңелле егет ! Чынлыкта, аның иң яхшы урыны карьерларда. Анда ул шул ук вакытта чыдамлылыкны үстерәчәк һәм тыңлаучанлыкка ияләнәчәк. Моның өчен аңа кырыс тәрбия бирергә кирәк!
  Кинәт алар янына бер кыз йөгерде. Күренешендә ул ун яшьтән артмаган кеше баласы кебек тоелды. Ләкин шул ук вакытта ул кыйммәтле бизәнү әйберләрен кигән, зәркән кибетендәге кебек. Ялан, кечкенә, балалар аяклары шундый зиннәттә урынсыз һәм көлке булып күренде.
  Кыз тикшерде:
  - Мин бу колны сездән сатып ала алам. Сез моның өчен күпме телисез!?
  Кассандра ышаныч белән җавап бирде:
  - Бу кыз сатылмый! Sheәм ул кол түгел. Ләкин, бәлки, ул бик озак ирекле булмас.
  Доминика мыгырданды:
  - Кечкенә бала үзе өчен кол сатып алгач, бу нинди әхлаксызлык!
  Маркиз-нимф ышаныч белән җавап бирде:
  - Бу бала түгел, ә хатын-кыз хоббиты! Хоббитлар кеше балаларына охшаган ...
  Кыз кечкенә аягына ачуланып мөһерләде һәм сайрады:
  - Мин баронесса! Димәк, сезнең колыгыз миңа баш ияргә тиеш.
  Доминика агрессив рәвештә кысылды:
  - Беркайчан да каршы түгел ! Мин, балага баш иярмен!
  Моңа җавап итеп, хоббит баронессы аның уң кулын кысты. Яшен очты һәм кыз актрисаны ялан аякларына бәрде. Моңа җавап итеп, Доминик нәрсәдер кычкырды. Крем белән капланган зур торт кыю сихерче кызга төште. Ул хәтта аякларыннан бәрелде, кечкенә матурлык тротуарга төште. Ләкин ул шундук сикереп торды, барысы да печенье, конденсацияләнгән сөт һәм шоколад пастасы. Хоббит баронесса аның сул, ялан, кечкенә аягын селкетте, аның ике бармагы кыйммәтле ташлар белән балкып торды.
  Aәм бөтен тылсымлы цунами дулкыны очты. Доминик егерме метр биеклеккә ыргытылды. Аннан соң кыз егылды. Бәхеткә, балачактан ук биеп, фильмнарда уйнаган, ул инде күп тапкыр төрле биеклектән егылып, акробатик трюклар башкарган.
  Шуңа күрә, Доминика үзен мәче кебек төркемләде һәм бик уңышлы төште. Кызның аяклары, сугыш тылсымы белән янган, бу өлкәне каплаган төсле плиткалар белән контактта каты авырту кичергәннәр. Кыз кычкырды.
  Theәм аждаһа санаучысы озын, нарат сыман койрыгын сихерче баронесса белән урап алды һәм пышылдады:
  - Көрәшне туктатыгыз! Otherwiseгыйсә сез икегез дә кулга алыначаксыз! Әгәр дә сез сугышырга телисез икән, тылсымлы һәм башка дуэльләр үткәрелә торган махсус тренировкалар бар!
  Доминика твиттерда:
  - Әйе, дуэль! Коралсыз гына - куллар һәм аяклар!
  Хоббит Баронесса мыскыллап елады:
  - Кол белән көрәш! Дөресен генә әйткәндә, бу минем өчен куркыныч ! Аны чынлап та шахталарга җибәрү яхшырак булыр . Мондый ахмакка тылсым укыту бик куркыныч.
  Маркиз-нимф җитди тон белән килеште:
  - Мин дә шулай уйлый башладым. Әйе, бу кызның афәтләр тудыру һәм конфликтлар тудыру өчен махсус бүләге бар.
  Кыз актриса каршы:
  - Мин башта беркемгә дә бармыйм! Калганнарына килгәндә ... failureәрбер уңышсызлык белән, ничек көрәшергә икәнен бел, югыйсә уңышны күрмәссең.
  Аждаһа хатын-кыз балага охшаган, ләкин чыннан да бөтен танк полкын очарга сәләтле ямьсез кызны җибәрде.
  Койрыгы каймак, конденсацияләнгән сөт, шоколад таралуы һәм печенье белән бераз буялган. Торт бик зур иде, һәм чын күңелдән ясалган. Кызганыч, алар аны ашау урынына сындырдылар. Аждаһа хатын-кыз бармакларын һәм тәннәрен чабып җибәрде, һәм чишмәнең кристалл агымы аның өстендә юылып, пычракны юды.
  Кассандра башын салды.
  - Чисталык - сәламәтлек ачкычы! Башта заказ бирегез!
  Хоббит Баронесса аның кечкенә, танылган, нәфис аякларын икенчесенә сөртте. Берничә секунд эчендә ул лампочка кебек кабынды. Theәм сихерче кызны бик нык каплаган бөтен кулинария артык юкка чыкты. Люкс бизәнү әйберләре яңарып китте. Ул, чынлыкта, принцессага охшаган, Доминика назлы булган.
  Аның шулай ук әкиятләрнең берсендә принцесса кызын уйнау мөмкинлеге бар. Анда аңа зиннәтле кием һәм кыйммәтле аяк киеме белән аерылырга һәм сихерче хезмәтчесе булырга туры килде. Чүпрәк киеп, агач аяк киемендә йөрегез. Suchәм андый яулыкларда аяксыз гына начаррак. Ул хәтта режиссерны аяк киемесез кино төшерү яхшырак булыр дип ышандыра башлады. Чыннан да, кызның ялан аяклары ярлылыкка һәм принцесса статусының де-факто колына үзгәрүенә басым ясар иде.
  Ләкин директорның үз идеялары ачык иде. Ахырда, үлем манарасыннан качу белән, ниһаять, аяк киеменнән һәм запаслардан арынды, аннары ул чын бәхет хис итеп аяксыз калды. Хәзер аның аяклары янды, хәтта кечкенә блистерлар да барлыкка килде, бу авырттыргыч та, җирәнгеч тә иде!
  Хоббит баронесасы аның кечкенә пальмасын сузды, назлы һәм шул ук вакытта ашатылган, аңа Доминиканың кулын балалар көче белән селкетеп:
  - Ярар, тынычлык! Минем исемем Ласка. Manәм, ир, мин зарарсыз кыз, орклар, гоблиннар, Кощей споралары дип уйламагыз, алар барысы да миннән күп нәрсә алдылар !
  Доминика гаҗәпләнеп сорады:
  - Ничә яшь, балам?
  Висель елмаеп җавап бирде:
  - Гадел секс вәкилләре арасында яшь турында сорау гадәт түгел! Миңа калса, син миңа ничә яшь бирәсең.
  Кыз актриса көлеп әйтте:
  - Сезгә ун яшь! Күбрәк түгел!
  Аждаһа Графес кычкырды:
  - Әйе, ул инде өч йөздән артык. Кайсысы мөһим түгел. Безнең дөньяда барлык хатын-кызлар да яшь һәм матур. Безнең белән кал, кыз, син безнең патшабикә булырсың!
  Доминика танылган куплет белән җавап бирде:
  Изге армия әйтсә,
  Русны ташла, оҗмахта яшә ...
  Мин әйтермен: "Күккә ихтыяҗ юк"
  Миңа ватанымны бир!
  . 3 бүлек.
  Маркиз һәм баронесса кул чаптылар һәм бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Браво! Сез моны үзегез ясадыгызмы ?!
  Доминика алтын башын тискәре селкетте:
  - No.к. Мин түгел. Башка берәү, авторны хәтерләмим!
  Кассандра кычкырды:
  - Гаҗәп, сезнең искиткеч хәтерегез бар!
  Кыз актриса намус белән җавап бирде:
  - Мин үзем турында башкаларга караганда артык уйлыйм. Аларга минем турында башкаларга караганда күбрәк белү яхшырак . Мин дә кайвакыт язам, һәм Пушкиннан начаррак түгел.
  Аждаһа хатын-кыз аның киң авызындагы бриллиант кебек якты, ялтырап торган тешләрен тыйды һәм җитди әйтте:
  - Бәлки сез үзегезнең композициядән берәр нәрсә җырлый аласыз?
  - диде Доминика, ялкынланган аякларын сөртеп.
  - Сорау юк! Миңа ким дигәндә бер алтын тәңкә бирегез. Мин сезнең өчен бөтен хит җырын башкарырмын. Бушка җырлагыз? Хөрмәтсез! Әм вак-төяк, файдасыз!
  Маркиз-нимф кабынды, һәм аның тылсымлы таягы кулында куркыныч яна, ул аждаһага каршы килергә батырчылык иткән кызны җәзага тартырга булды.
  Аждаһа санаучы тыныч кына кычкырды:
  - Аңа көмеш тәңкә бир. Ул чын күңелдән җырласын.
  Доминика елмаеп җибәрде, тешләре бик камил, көндез якты кояшта бозлы тау башлары кебек балкып торды. Sheәм ул кысылды:
  - Алда акча!
  Корал аңа тәңкә ыргытты һәм каплады:
  - Менә, тот!
  Кыз аягын өскә ыргытты һәм ялан бармаклары белән көмеш түгәрәк кисәк тотарга өлгерде. Аннары ул аны пальмага күчерде. Мин тәңкәгә карадым. Бу бернәрсә дә түгел, көмеш бөтенләй яңа иде, бер ягында җиде башлы аждаһа бар иде, һәм аның тәннәрендә таяк һәм краска бар иде. Икенче яктан , бик матур бөдрә чәчле чибәр кыз. Бу бик матур.
  Доминика тәңкәләрне сынап карау вәсвәсәсенә каршы тора алмады һәм елмаеп җавап бирде:
  - Бу бик матур. Салкын әйберләр.
  Корал кычкырды:
  - Хәзер, җырла! Әйдә карыйк, сез нәрсә эшли аласыз!
  Dragon Countess өстәде:
  - youәм сез кычкырып җырларга тиеш, һәм без түләгәнгә кадәр озынрак баллада ясарга тиеш!
  Кыз актриса килешеп башын салды:
  - Әйе, мин аңлыйм! Сез җырлый алмыйсыз ...
  Аннары аның белән берләшмә булмаган. Сандугачны әйтү бөтенләй дөрес яки урынлы түгел. Ләкин бүтән нәрсә, чыннан да алай түгел!
  Нимф кыз ялан аякка мөһер салды:
  - Башлыйк!
  Доминика ачык һәм йомшак тавыш белән җырлый башлады;
  Мин танылган актриса идем
  Фильм төшерү, ант итү, музыка, туплар ...
  Ул ярсу һәм кыргый бии башлады,
  Шайтан гәүдәләнеше кебек!
  
  Аякларым бик көчле
  Алар ярсу хопак белән көрәштеләр ...
  Без шундый матур кызлар
  Әйдәгез, мәкерне шунда ук күчерик!
  
  Ләкин мин үземне дөньяда таптым, беләсең, махсус,
  Кайда аждаһалар патшалар кебек идарә итәләр ...
  Андагы тәртип бик яңа,
  Leastичшиксез, күлмәгеңне ерт!
  Мин аяксыз кол булырга тиеш идем
  Арткы камчы алу ...
  Өстә болытлар зәңгәр,
  Бу урын onирдә күңелсез!
  
  Менә миңа каты курчак килә,
  Hisәм ул кулларына камчы тотып ...
  Ак башлы малай йөгерде -
  Кол аяксыз, хуҗасы, күрәсең, саран!
  
  Гном көлде, тәненә тиде,
  Мәкаләле , сарайлы кыз кебек ...
  Аю аны клуб аяклары белән тешләсен өчен -
  Бу курчакның тазы бетәчәк!
  
  Ләкин алар мине шахталарга саттылар,
  Харемда күренми торган урыннар юк иде ...
  Алар миңа артыннан көчле камчы бирделәр,
  Чөнки кыз күп ашый!
  
  Менә гном мине арканга алып бара,
  Кызның сөйкемлелеге бөтенләй гаҗәп ...
  Колның тавышы бик ачык,
  Ахырда нульләр генә бар!
  
  Мин ялангач һәм яланаяк диярлек
  Мин шул ишәк кебек шахталарда эшлим ...
  Әни, әйтәм, кадерлем,
  Нинди ахмак булып чыкты!
  
  Мин сәләтле кыз идем
  Мин башымдагы фракцияләрне тапкырладым ...
  Ә хәзер берсендә, юбка,
  Мин кыргый коллыкта!
  
  Озак, озак вакыт гномга түздем,
  Мин аркасына камчы алдым ...
  Алар мине бизнес өчен түгел, ә бизнес өчен кыйнадылар,
  Соңрак мине ашатырга сүз бирделәр!
  
  Ләкин аяксыз коллар фетнә күтәрделәр,
  Каргалар, чүкечләр,
  Хәзер, аны сезнең элемент дип санарга ,
  Кашлы гномга Мин үлдем !
  
  Бу явызлар үтерелде,
  Без коточкыч корбаннар китердек ...
  Ләкин, миңа ышан, без үзебезне азат иттек -
  Кызлар югары сыйныфны күрсәттеләр !
  
  Хәзер безнең зур армия бар,
  Егетләр дә безнең белән сугышка китәләр ...
  Такталар кебек калканнарны сындырабыз,
  Явыз хакимнәр капут булачак!
  
  Аннары тәмуг колы юкка чыгачак,
  Кеше җилкәсен турайта ...
  Weәм без дошманнар белән туенган хуҗалыкны бетерәчәкбез,
  Бәхет һәм алгарыш гасыры булачак!
  
  Аннары бөтен дөньяда тынычлык булыр,
  Кеше, зур йолдыз ...
  Йолдызлы һавада очачакбыз, беләсезме,
  Кешеләрнең хыяллары тормышка ашсын!
  Кыз биек тавыш белән тәмамланды, тавышы көмеш кыңгырау кебек ялтырап торды.
  Нимф кыз кул чапты. Доминиканың җырын берничә элвес һәм тролллар һәм берничә кеше тыңлады. Алар аның тәңкәләрен ыргыттылар: көмеш тә, бронза да.
  Кыз актриса баш иде. Ул аларны плиткалардан алды. Ул тәңкәләрнең бер өлешен куллары белән, ә кайберләре аяк бармаклары белән алды. Бу бик матур күренеш иде.
  Әйе, аның шундый кызыктыргыч һәм киселгән аяклары бар. Howзендә нинди матур һәм тәэсирле. Аның белән чагыштырганда, башка прима доналары кайда? Алар сәхнәдә аяксыз чыгыш ясарга батырчылык итәрләрме? Яки кыска юбкада?
  Dragon Countess билгеләп үтте:
  - Бу җырчы! , К, ул академиядә. Theәм үзе сайлаган факультетта гына.
  Доминик кычкырды һәм җырлады:
  Без кызлар үз судьяларыбыз булырбыз,
  Әгәр дә сез сайларга тиеш булсагыз, һәм сайлау авыр ...
  Без агач костюмнарны сайлыйбыз,
  Чөнки безнең халыкның хөрмәте генә бар!
  Корал твиттерда:
  - Синең тавышың бар ... Бары тик югары дәрәҗәдәге фәрештә!
  Доминика елмаеп, тәңкәләрнең берсен ялан аягы белән ыргытты, аннары иелеп, теле белән тотты. Аннары ул кычкыра башлады. Тозак белән контакттан кызгылт сары металл шунда ук җылытылып, матурлык авызын яндырды.
  Кыз төкереп елый башлады. Аның җырлау теләге кинәт парга әйләнде.
  Нимф кыз боҗрасын селкетте, һәм Доминика авызындагы җылылык шундук китте. Кыз кычкырды:
  - Wow! Хәзер мин ут сулышлы аждаһа булу нәрсә икәнен аңладым!
  Висель елмаеп әйтте:
  - Беркайчан да соңга калу яхшырак,
  Кызның алда бик яхшы еллары бар!
  Dragon Countess билгеләп үтте:
  "Бездә авыз һәм тамак структурасы кешеләргә караганда төрле, һәм ялкын бөтенләй янмый. Шуңа күрә безнең турында борчылмагыз.
  Тирә-якка җыелган тамашачылар әле дә шау-шу күтәреп, кул чаптылар:
  - Башка нәрсә эшләгез, рәхим итегез!
  Доминика твиттерда:
  - Әгәр сез тәңкәләрне сызсагыз, мин моны эшләячәкмен!
  Моңа җавап итеп, шау-шу һәм ышандырулар:
  - Әлбәттә! Рәхим итегез.
  Girlәм кызның ялангач, мускуллы, танылган һәм нәфис аяклары астында ул чиксез мәрхәмәт белән бармак белән алтын, көмеш, кызгылт сары, бронза, платина тәңкәләре очты.
  Доминика моннан шатланды, дәртләнеп, дәртләнеп җырлый башлады;
  Бураннар һәм бураннар безнең пар өчен киртә түгел,
  Ватан кызлары, роза куаклары кебек чәчәк ата.
  Сугышны белмәгән тары боткасы ашамаган,
  Коткаручы Алла Гайсә безне сугышка алып бара!
  
  Без буранлы океанда да сугышырга күнеккән,
  Everyәрбер кеше чип өстендә.
  Мин Урда хайваннарын сугышта ярырбыз дип ышанам,
  Безнең хөрмәтне чана һәм чүкеч белән бәреп булмый!
  
  Кылыч кальгада җылытылды, бик эссе,
  Кискен пычаклар бик каты кыңгырау!
  Курыкмыйча солдат бул; көчле, холыклы йөрәк белән,
  Әгәр дә үлем бар икән, туктагыз, йөгермәгез!
  
  Әйе , сугыш, әлбәттә, татлы бал белән мәҗлес түгел,
  Аның өстендә күз яшьләре бар, кан калын ага.
  Бүре озак елый һәм аю каты кычкыра ,
  Returnәм кире кайтару кашта түгел, ә күздә булсын!
  
  Чылбыр почтасын тишә алырлык сөңге бар,
  Өйгә үтеп керә алмаган калканнар бар!
  Ләкин куркак булма, шайтаннарга йөз ясарга рөхсәт итмә ,
  Челтәрдәге уен кебек булмасын өчен!
  
  Ышаныгыз, якты чишелеш киләчәк,
  Барысы өчен дә югарырак табылмаган бүләк бар!
  Criminalинаять уйлары өчен, үч алыр, дип ышанам.
  Авыр юлдан башка батырлык юк!
  Шуңа күрә Доминика җырлады, һәм бик күп халык аны бик дәртләнеп алкышлады. Барысы да хатын-кыз булса да, бу дөньяда ирләр юк. Яки, көчлерәк секссыз диярлек.
  Аннан соң, аждаһа хатын-кыз койрыгын селкетте һәм искәртте:
  - Ярар, мин барырга тиеш! Мин юлдан чыгам!
  Нимф тиенне ялан аягы белән алды һәм тәкъдим итте:
  - Әйдә карыйк. Мин ыргытырмын, ә сез әйтерсез - башлар яки койрыклар ! Уйлап карагыз, тәңкә сезнеке, юк, сез миңа тәңкә бирәсез!
  Аждаһа графасы көлеп кычкырды һәм җавап бирде:
  - Мин сезнең хәйләләрегезне беләм! Шуңа күрә вакытыгызны яки башыгызны әрәм итмәү яхшырак!
  Доминика елмаеп әйтте:
  - Баш колак түгел, сез аны шляпадан ертып җибәрә аласыз, аны кире тегеп булмый!
  Корал сайрады һәм җырлады:
  - Баш өстендәге колаклар - колаклар!
  Баш өстендә колаклар - психик больницада пациент !
  Аждаһа графасы һавага очты. Ул нимф кызның нәрсә җырлаганы турында аңлатма бирмәде. Әйтергә кирәк, бу бик шәп.
  Доминика ашыгып куллары һәм аяклары белән тәңкәләр җыя башлады. Ул моны бик тиз эшләде.
  Висел чәчләрен тылсымлы таяк белән тырнап әйтте:
  - Акча, әлбәттә. Ләкин тагын да мөһимрәге - сихерләр, экспонатлар, талисманнар, медальоннар, амулетлар һ.б. Otherwiseгыйсә, сез люкс һәм люкс тормыш белән яши алмассыз !
  Доминика ризалашты:
  - Акча сәламәтлекне сатып ала алмый, миңа ышаныгыз,
  Акча мәхәббәтне һәм хөрмәтне сатып ала алмый ...
  Шуңа күрә хайван кебек бәхәсләшмәгез
  Белегез, сез туган ягыгызны табышка сатмыйсыз!
  Theәм кыз, ялан такты белән, кызгылт тәңкә суга. Аннары аның ялан аягы кинәт, күз ачып йомганчы, үрдәк аягына әйләнде.
  Доминик куркудан кычкырды:
  - Нәрсә ул!
  Нимф маркиз елмаеп җавап бирде:
  - Бу махсус тылсымлы металл, ул үз гаиләсендә Олимпия тәңреләре булган кешенең тире белән контактта эшләгәндә генә эшли!
  Ласка шатланып кычкырды:
  - Wow! Сездә андый кан бар. Шуңа күрә без ялгышмадык.
  Доминика мыгырданды:
  - Ләкин бу ямьсезлек! Мөмкин булса, тәнегезне алыгыз. Миңа тагын гадәти аяк бирегез.
  Нимф башын чайкады:
  -! К! Сез моны үзегез эшләргә тиеш.
  Тозакка эләккән кыз:
  - Бу ничек мөмкин?
  Васель тәкъдим итте:
  - Аягыгызның нинди булуын теләгәнегезне күз алдыгызга китерегез, уң кулның бармагына һәм бармагына басыгыз, һәм сез уңышка ирешергә тиеш!
  Доминик аны алды һәм таныштырды. Аннары чирттерелде.
  Ә карга аягы урынына аяк киеме һәм чаңгы белән пәйда булды. Чаңгы ташлары өстенә бәрелгәч, бу тагын да уңайсызланды.
  Нимф елмайды һәм җырлады:
  - Ирекле укытучылар,
  Сезнең белән вакытны әрәм итү ...
  Мин кыз белән бушка газапландым,
  Иң оста тылсымчы!
  Доминика үпкәләде:
  - Мин сихерче түгел. Мин һаман да өйрәнәм. Ләкин белемгә юл беркайчан да җиңел түгел ... Әйе , кинога!
  Висель килешеп башын салды:
  - Әйе, кинотеатрда, бәлки, тагын да күбрәк. Бу, әлбәттә, безнең зур проблема.
  Тамашачылар кабат җыела башладылар: бу көлке күренеш иде. Төгәлрәге, монда төрле кызлар бар. Моның өчен рәхмәт. Кыз актриса кабат уйларга һәм аягын үзгәртергә тырышты. Ләкин бу юлы трекларда һәм радар белән нәрсәдер пәйда булды, кечкенә булса да.
  Доминика оптимизмын югалтмыйча җырлады:
  Гаҗәпләнмәвегезне сорыйм
  Тылсым булса ...
  Булса, була икән,
  Тылсым булса!
  Нимф артка елмаеп әйтте:
  - Әйе, тавышың белән барыр өчен, синдә дә тылсым куллану сәләте булырга тиеш!
  Аннары хоббит кыз аларның янына йөгерде һәм тылсымлы таякны әйләндереп тәкъдим итте:
  - Әйдәгез моны яхшырак эшлик! Белегез, минем ярты мең еллык тәҗрибәм бар!
  Висель каршы:
  -! К! Аны үзе эшләсен!
  Доминика твиттерда:
  Мин акылымны югалттым, акылымны югалттым,
  Мин моны үзем эшләячәкмен, үзем эшләячәкмен!
  Кыз тагын хуплаган әйберне пышылдады. Аннары аның аягы, радарлы танк рәвешендә, ниһаять, элеккеге, элеккеге формасына кире кайтты. Orderәм заказ бирелгән кебек булды.
  Доминика торды һәм бармакларын хәрәкәтләндерде. Аның кәефе шатланды, һәм ул җырлады:
  Без кызлар, дөньяда иң көчлеләр,
  Миңа ышаныгыз, сез салкын матурлыкларны таба алмассыз ...
  туалетка батырырбыз ,
  Ул мәңгегә егерме яшь күренәчәк!
  Аннан соң, матурлык, ул зур һәм ялтыравыклы тешләрен күрсәтеп көләчәк һәм көләчәк.
  Доминика бии башлады, ялан аяклары һавада күтәрелде. Ул җырлады:
  Мин бик шәп сихерче
  Аягымны мөһерләсәм, җимерелү булыр ...
  Мин аяксыз сикерергә яраттым
  Аны чын идеал дип санарга!
  Бу аның җыры - бик яхшы һәм салкын!
  Икенче яктан, бу бик гади һәм катлаулы. Әйе, кыз шундый, сез күңелсезләнмәссез.
  Хоббит кыз билгеләп үтте:
  - Бик тиз өйрәнә!
  Sheәм ул тубыкларында бизәлгән беләзекләр белән кыйммәтле ташлар белән бизәлгән аякларын һәм һәр бармагына боҗра белән селкетте.
  Ул балага охшаган, ләкин ташлар санына карап, аеруча аскы аякларында, ул югары дәрәҗәдәге сихерче.
  Висель кызга башын салды:
  - Мин сине каядыр күрдем. Сез, очраклы рәвештә, Принцесса Алсумы ?
  Хатын-кыз хоббит башын салды:
  - Әйе , ничек шулай! Ләкин беләсеңме, Маркис, planetир планетасындагы бу кыз белән, синдә бернинди кыенлыклар булмас!
  Васель ризалашты:
  - Дөрес! Ләкин бу мөмкин түгел. Хәсрәт, бу шундый дөнья, ул проблемаларсыз, маҗараларсыз эшли алмый.
  Доминик өстәргә ашыкты:
  - Маҗаралар һәм эксплуатациясез тормыш бик күңелсез. Бу борычсыз шорпага охшаган!
  Принцесса Алсу ризалашты:
  - Әйе, бу дөрес! Начар кешеләр өчен нәрсә. Аларның берсе көчлерәк җенесне үтерә торган чума китерде.
  Доминика бер сулыш белән җырлады:
  Сез хатын-кызсыз яши алмыйсыз, бу дөрес,
  Ләкин ирләр булмаса, шатлык та юк ...
  Шулай булды, бик начар иде,
  Көчле хуҗа булмаса!
  Васель ризалашты:
  - Бәлки! Ләкин монда, алар әйтүенчә, бу ике яклы кылыч. Бер яктан көчлерәк секс юк, икенче яктан ...
  Хатын-кыз хоббиты тиз каршы килде:
  -! К! Төрле яктан начар. Шуңа күрә мәгънәсез сөйләшергә кирәкми. Ирләр дә кирәк.
  Доминика җавап бирде:
  - Хайваннардагы ирләр. Акыллы кешеләр өчен нәрсәдер башка.
  Висель көлде һәм җавап бирде:
  - Әйе, ирләр өчен. Мин әйтер сүз таба алмадым.
  Берничә күгәрчен, кызгылт сары мамыклар һәм ябыштырылган тумшыклар, алар яныннан очтылар. Кошлар бик кызык иде. Бер яктан гына матур. Ләкин , киресенчә , аларда тәмнең җитмәве дә бар иде.
  Доминика алыштырды:
  - Нигә күгәрченнәрнең тумшыкларын ябыштырырга?
  Васель аңлатты:
  - Беркем дә ябыштырмады! Чөнки алар җиләкне топаз белән бәйләгәннәр.
  Кыз актриса:
  - Ни? Топаз белән?
  Хоббит кыз башын салды:
  - Әйе, мондый җиләкләр бар! Сез белмисезме?
  Васель:
  - Ул моны кайдан белә? Ул күптән түгел безнең дөньяда.
  Гадел сексның өч вәкиле тизлекне тизләттеләр. Theirәм аларның ялангач, алсу үкчәләре ялтырап торды.
  Өйләр тирә-юньдә күренде , биек, алсу, кызгылт, зымырыт күнегүләренә охшаган. Бу бик футуристик күренде. Күктә хәтта кайбер самолетлар да бар иде. Төгәлрәге, алтыннан ясалган һәм бриллиант белән капланган арба, алты канатлы, кар-ак атлар белән тартылган.
  Өч кыз да бераз җәя бирделәр. Ләкин, күрәсең, затлы кешенең матурлык өчен вакыты юк иде, һәм триумвират алга китте.
  Алда ипподром бар иде, ул зур стадионга охшаган. Бу ат чабышы урыны иде.
  Маркиз-нимф тәкъдим итте:
  - Без укучыбызга мөрәҗәгать итү сәләте бармы-юкмы икәнен тикшерергә тиеш. Шуңа күрә без узышларда катнашырбыз.
  Ипподром тирәсендә көмеш һәм кызгылт сары металлдан ясалган биек койма койма бар, энҗе һәм зәңгәрсу һәм кызгылт ташлар белән бизәлгән, шулай ук Чехия стаканын хәтерләткән пыяла . Бу бик матур күренде.
  Подъездда ике якта фонтан бар иде, алар алтын төсле парлардан күп төсле очкычлар чыгардылар: - элф малайны кочаклаган элф.
  Әйе, барысы да бик матур булып күренде. Подъездда кызлар сакчысы бар. Шулай ук бик матур һәм җиңел, көмеш корал.
  Барысы да искиткеч күренә. Тирә-юньдә гадел секс вәкилләре бик күп.
  Доминика Гулаг архипелагы һәм хатын-кызлар лагере турындагы фильмны исенә төшерде. Андагы барлык хатын-кызлар, сайлау буенча, яшь, чибәр, матур аякларын тулысынча ачык калдырган күлмәкләр кигәннәр. Себердә җәй җылы булганга, хәтта эссе булганга, кызлар аяксыз иде. Бу фильмны ирләр арасында бик популяр итте. Dominәм Доминика комсомол фетнәче әгъзасын уйнады, ул кызлар күтәрелешен оештырды. Гүзәлләр хәтта корал да алдылар, һәм сугышта бөтен НКВД полкын алдылар, һәм җиңә алдылар.
  Фильм, әлбәттә, салкын булып чыкты. Theәм яланаяк, гламур, матур сугышчылар супер күренде.
  Сүз уңаеннан, Доминика башта Фандераның туганы ролен уйнарга тиеш иде, ул тоткыннар чуалышын оештырды, ләкин мондый фильм тыелырга мөмкин иде. Sheәм ул бик яхшы студент һәм Комсомол әгъзасы булды.
  Доминика сакчы кызына баш иде. Кинәт, җир астыннан ук, аждаһа сикереп торды. Кечкенә , албатростан бераз зуррак, өч башлы.
  Ул кызларга очты, һәм тавыш ишетелде:
  - Миңа абыемны кайтар!
  Нимф маркизы сулыш белән җавап бирде:
  - Бу мөмкин түгел, Белка.
  Моңа җавап итеп, салават күперенең төрле төсләре белән өч кояшта балкып торган һәм канатлары шулкадәр матур булган ки, күзләрендә яшьләнгән аждаһа кызы кычкыра башлады.
  - Мин абый телим! Мин абый телим! Кайда ул!
  Хоббит кыз:
  - Әйе, без үзебез ир-атларыбызны ничек кайтарырга икәне турында уйлау белән мәшгуль. Capәм гаҗәпләнергә кирәкми.
  Аждаһа кызы, кубыннан нәрсә алып була, тынычланды һәм сайрады, Доминикага сикерде:
  - Мин беләм! Сез сайланган!
  Хит кыз елмаеп җырлады:
  - Мөмкин булмаган бар нәрсә, миңа ышаныгыз, мөмкин,
  Ләкин бу проблемага якынлашу бик авыр ...
  Ләкин, уйнаганда баш миеңне кыссаң,
  чибәр кыз була алам !
  Аждаһа кызы шатланып җавап бирде:
  Сезнең акылыгыз бармак зурлыгы түгел,
  Гений, беләсеңме, onирдә ...
  Мине матур малай көтә,
  Килгән атта!
  Доминика көлке һәм кычкырды:
  - Аттагы аждаһа? Бу нинди!
  Маркиз әйтте:
  аллегория төшенчәсен белмисез !?
  Кыз актриса көлде һәм искәртте:
  Без теләсә кайда үләргә мөмкин
  Кояш баегач та ...
  Гомумән, без иркен яшибез,
  Әйе, бушлай!
  Образлы әйткәндә!
  Аждаһа кызы авызыннан утлар чыгарды, ул җиңелрәк иде, кысылды:
  - Бу бик матур җыр. Шулай да , билгесез fromирдән килгән матур кунакның тагын бер кызык нәрсә эшләвен телим.
  Доминика кысылды һәм искәртте:
  - Мин беләм, минем тавышым тәңкәләрне җимерә, ашлык бөртекләрен сугучы нунчуклардан начаррак түгел. Шулай да, мин тагын тавышымны кысарга тиеш! Нәрсә өчен? Монда акча кайда тотарга?
  Маркиз каршы:
  - Беренчедән, сез ипподромдагы атларның берсенә акчагызны салырсыз һәм капиталыгызны арттырырга тырышырсыз. Икенчедән, бу кыз кечкенә хатын-кыз аждаһа гына түгел, ә принцесса да. Ул сезгә шакмак бирер, анда бик зур тылсым көче бар. Моның өчен миңа ышаныгыз, дөрес тырышып җырларга кирәк!
  Доминика көчле муенына якты башын кагып әйтте:
  - Бу очракта мин сынап карарга нәрсәдер барлыгын күрәм! Моннан тыш, сез ничек баланы кире кага аласыз!
  Аждаһа кызы сайрады:
  - Мин бөтенләй бала түгел. Мин принцесса һәм мин моны эшли алам! Мин сезнең планетага очачакмын. Мин сезнең башкаланы яндырырмын.
  Доминика куркытты:
  - Сезнең кебек кешеләр өчен бездә һава оборонасы бар! Син моны нәрсә әйтәсең, вәхши?
  Аждаһа кызы мыгырданды:
  - Сез карьерларга җибәреләчәксез. Сез орк күзәтчеләренең камчы сугу астында ялангач һәм чылбырлы эшләячәксез.
  Хоббит кыз башын салды:
  - Әйе, ул булдыра ала! Моннан тыш, сез кеше. Ourәм безнең кешеләр ... Күп сәбәпләр аркасында алар түбән дәрәҗәдә санала.
  Корыч кысылды:
  - Шулай итеп сез җырлагыз! Халык монда җыелды, без шулай ук акча эшләячәкбез.
  Чынлыкта, гадел сексның төрле вәкилләре арасында шау-шу килеп чыкты, кул чабу һәм кычкырулар ишетелде:
  - Singырла, кечкенә чәчәк, оялма!
  Әй, кеше, әйдәгез музыка уйныйк!
  Без оҗмах кошының триллын тыңларга телибез!
  Доминика авыр сулап, җырлый башлады;
  Элфа яры иркен , текә,
  Дулкыннар ялтырап торган ялтыравык белән чәчәләр ...
  Элфия минем туган ватаным булды,
  Сандугач триллигы безгә искиткеч җыр җырлый!
  
  Киң көймәдә, кадерлем белән без җилкәнле,
  Злата Вал чәчләрен төшерде.
  Минем һәм яраткан кешемнең бергә булуы нинди яхшы,
  Кызганыч, балык тотучы таяк белән крокодилны тотмаска.
  
  Noк, су түгел, шау-шу,
  Табигать безгә шампан бирә.
  Бу җир минем өчен кадерле әни кебек,
  Royalирнең юмартлыгы патша киемендә!
  
  Ай нуры астында энҗе кебек тамчылар
  Көмеш канатлы умарта кортлары кебек чәчәләр ...
  Кыз, син минем өчен хыялланган фәрештәгә охшагансың,
  Гаепсезлек йөзе белән - иң саф Мадонна!
  
  Ис исе бал, чәч ефәк,
  Иреннәр атлина кебек аерылды.
  Күптән көтелгән мизгел килде дип ышанам,
  Әкиятләр реаль булачак!
  
  Иреннәребез бик нык тәэсир иттеләр,
  Татлылыгы шундый, сүзләр юк .
  Ышаныгыз, сез матурлык,
  Лот карар кабул итәчәк, тәңкәләрне югарырак ташлагыз!
  
  Менә бер-бер артлы үбешү,
  Безнең буранлы шатлыгыбызның сулышлары һәм көлүләре.
  Soulанның изгелеген керублар саклаячак,
  Сайланган кеше гөнаһлар исемлеген мичкә ташлый.
  
  Noк, белегез, onирдә сездән матуррак бар,
  Минем йөрәгемдә якты ут кебек дәрт яна!
  Без иң яхшы илдә яшәрбез,
  Космоска тәрәзәләрне һәм ишекне ачыйк!
  Менә шулай матурлык искиткеч җыр башкарды. Allәм төрле полосалардагы кызлар аның өчен кул чаптылар. Theәм шул ук вакытта алтын тәңкәләрне дә кертеп, тәңкәләр ыргыттылар. Бу бик яхшы .
  Хоббит кыз үзенең тылсымлы таягын селкетте, һәм акча үзеннән-үзе аерым өем ясый башлады. Multiәм күп төсле тәңкәләрнең тулы баганасы үсә.
  Аждаһа кызы да кул чапты, аннары өч башыннан якты ялкын чыгарды. Аннан соң ул мыскыллап әйтте:
  - Бу, әлбәттә, яхшы, ләкин җитми! Миңа да минем өчен җырларга кирәк!
  Доминика кабынды һәм сорады:
  - Бу артык түгелме?
  Маркиз аны кысып җибәрде:
  - Сез бер җыр өчен шундый кыйммәтле боҗра алырга телисезме? Сез бит акылсыз ! Вөҗданыгыз бар, чөнки артифакт кыйммәтле.
  Хоббит кыз сайрады:
  - Eachәрбер әйбернең үз бәясе бар. Usuallyәм, гадәттә, кыйммәтле экспонат өчен сезгә өч теләкне үтәргә, яки өч хезмәт күрсәтергә кирәк. Бу кагыйдәләр. Whyәм сез үзегез аңлыйсыз!
  Төрле кызлар тамашачылары кул чаптылар һәм аякларына мөһер куйдылар, һәм бик сирәк аяк киеме белән:
  Әйдә, тагын бераз җырла!
  Без җырлар телибез!
  шәп булачак !
  Романтиканы башкар!
  Без сезгә яхшы түләрбез!
  Висель Доминикага башын салды:
  - Ярар, өзмә! Әйдә, җырла!
  Beautifulәм матур матурлык аның якты, якты манасын селкетте. Ул ялан, мускул аякларына мөһер салды һәм зур хис һәм белдерү белән җырлады;
  Безнең хакыйкать, безнең хакыйкать
  Иманны үз эченә ала!
  Иртәгә түгел, ә иртәгә түгел,
  Бүген Ватанны саклагыз!
  
  Без Элфны хөрмәт итәбез ,
  Ул бит бөтен дөнья, дөньяны бел!
  Ватанның кызыл байрагы,
  Якты кызыл юк!
  
  Пионер бюстны сәламләми,
  Аның билгесе - Ватан байрагы!
  Без дошман белән оста көрәштек,
  Шигырьдә казанышларны данлау!
  
  Белегез, планетада бер генә иман бар,
  Иман _ кадерле , изге элфинизм!
  Шулай итеп, бәхетле балалар көләләр,
  Оркизм упкынга атылсын өчен !
  
  Eachәрбер рыцарь бала гына иде,
  Grassләндә һәм елгаларда аяксыз ...
  Ләкин хәзер аның кулында виноград бар,
  Металлны чүкеч белән тигезли!
  
  Кемдер пулеметны машиналар белән үткенли,
  Хәер, кемдер җилкәсеннән ата!
  Кызыл кызыл баннер кызыл байрак кебек оча,
  Без явыз дошманнарны шаяртмыйча җиңәбез !
  
  Безнең ата-бабаларыбыз кыюлык белән Орклинны алганнар ,
  Нишлисең? Без Марска юл тотабыз!
  Без кешеләр, филиалдагы макакалар түгел,
  Дошманның кулы аны күзгә тидерә!
  
  Ләкин без шулай ук күңел ачарга беләбез,
  Барабанны кыйнагыз, быргы уйнагыз!
  Бик матур балалар йөзләре,
  Дүрт һәм биш рейтингы!
  
  Иң катлаулы сугыш имтиханы -
  Моны үтмәү үлемгә охшаган!
  Ләкин үлемдә факел белән баннер бар,
  Элвен бакыр ясалма егыла алмый!
  Кыз бик матур һәм оста җырлады һәм, шул ук вакытта, биеде, аяклары шулкадәр кызыктырды. Кызганыч, аның матурлыгын кадерләгән ирләр юк иде. Кызда ул бик зур дәрәҗәдә, һәм сугышчы үзенең зур басымын һәм тирәлеген күрсәтә.
  Берничә йөз кыз җыелды, алар тавыш чыгаралар. Алар акча салалар, яшь, яңа, хатын-кыз тәннәре, кыйммәтле парфюмерия һәм парфюмерия исләре бик көчле. Монда башыгызны әйләндерер өчен күп нәрсә бар.
  Кайбер тәңкәләр керамик иде, хәтта берничә агач тәңкәләр дә бар иде , бу бик яхшы иде. Ләкин planetир планетасы өчен гадәти кәгазь акча ничектер күренми. Бу Доминика өчен ничектер гадәти түгел. Кайвакыт уйлар сезнең монда нинди вәхшиләр турында уйланалар. Түләү өчен электрон карталар турында нәрсә әйтеп була? Бу үсеш дәрәҗәсе өчен бу бик фантастик.
  Шуңа күрә кемдер кыз җырчының аяк астында крем белән ярым ашаган тортны ыргытты.
  Хоббит кыз таяктан яшен белән тортны кыйнады. Itәм ул шундук таркалды.
  Кечкенә матурлык билгеләп үтте:
  - Моны кабат эшләмә! Акча гына!
  Корал җырлады:
  - Акча эшләү! Акча эшләү!
  Зарлану, ялкаулык турында оныту ...
  Акча эшләү! Акча эшләү!
  Кирәк булса, ким дигәндә көне буе!
  Аждаһа кызы канатларын селкетте һәм сайрады:
  - Бу икенче хезмәт! Ләкин артифакт боҗрасын алу өчен сезгә өченчесенә дә кирәк!
  Доминика яңакларын кысып, ышанычлы тонда әйтте:
  - Әгәр теләсәгез, мин сезнең өчен тагын бер тапкыр җырларга шат булырмын! Дөресен генә әйткәндә, мин җырларга яратам.
  Меңгә якын хатын-кыз тамашачысы, гадел секс вәкилләре кычкырдылар һәм мөһерләнделәр диярлек ялан, нәфис, кыз аяклары:
  - Тагын җырла! Тагын җырла!
  Браво, анкор! Браво, анкор!
  Аждаһа кызы каршы чыкты, тавышын күтәрде:
  -! К! Мондый боҗраны җырлар өчен генә бирегез! Монда аңа кыйммәтрәк һәм шул ук вакытта авыр нәрсә эшләргә кирәк.
  Киеренке пауза булды. Төрле расадагы меңнән артык кыз көтеп туңды.
  Кинәт малай күренде. Алар арасында көчлерәк сексның бердәнбер вәкиле. Ул кеше нәселеннән иде, шорты гына, мускуллы һәм җилкәсенә кол маркасы киеп, аңа унике яшь чамасы иде һәм ачыктан-ачык берничә тапкыр кыйналдылар. Йөгереп, аның тузанлы, балачагы үкчәләре аждаһа кызына таба ялтырап, тезләнеп егылды:
  - Алар мине азат итсеннәр! Миңа үз позициямне кайтар!
  Аждаһа кызы башын кагып раслады:
  - Бетте-китте! Әгәр сез аны элфка әйләндерә алсагыз, егет ирекле булачак!
  Доминика кулларын сузды:
  - Ләкин бу мөмкин түгел!
  Маркиз-нимф тәкъдим итте:
  - Бу кол баласы күптән түгел Оенома исемле зур империянең таҗ кенәзе булды. Менә хәзер, ул кеше малае һәм шайтан чиреннән саклану колы булды. Аны тагын элф кенәз ит, аннары без бөтен тангның җепләрен тартып алырбыз!
  . 4 бүлек.
  Хоббит принцесса раслады:
  - Бу сезнең мөмкинлек, Доминик. Безнеке дә. Ирләр барысы да диярлек юкка чыкты. Thisәм бу, майланмаса да, исемен һәм позициясен, хәтта тәнен югалтты, кеше колы булды.
  Малай җиңел, башын чапты :
  - Алар мине ташка әйләндермәс өчен көн саен кыйныйлар! Нигәдер, эпидемиягә каршы торучы коллар!
  Доминика кулларын сузды һәм җавап бирде:
  - Әйе, мин аны ничек сүндерергә белмим! Ә кенәз дә бала булганмы?
  Кол малай башын чайкады.
  -, к, мин олы кеше идем! Ләкин ташка әйләнә башлагач, нимф махсус тылсым кулланган. Мин яшь кол булдым һәм кыйналдым. Бу миңа берничә ай бирде, авыр булса да, тормыш. Ләкин иртәме-соңмы бу бетәчәк. Моннан тыш, алар мине каты кыйнарга тиеш, һәм мин көн саен авыр ташлар йөртергә, яки тәгәрмәч әйләндерергә тиеш!
  Нимф кыз башын салды:
  - Әйе! Бу таш чиренең эффектын ничектер соңга калдыруның бердәнбер ысулы. Шахталарда әле дә кешелек кол малайлары бар, алар әле майланмаган һәм эшлиләр. Ләкин бу көчлерәк сексның бердәнбер вәкилләре. Аннары аларның кайберләре ташка әйләнәләр, аннары тузанга әйләнәләр.
  Доминика сызгырды:
  - Бу бик куркыныч! Универсаль катастрофа! Яшәү һәм кол булу өчен!
  Барлык киемен тәшкил иткән кара кыска шорты киеп, май җитмәү аркасында нечкә булып күренгән тире астындагы арык мускуллары булган малай җырлады:
  - Әйе, мин кенәз, һәм кол гына, ләкин нәрсә,
  Дворяннар мине шулай атасыннар ...
  Алар миннән никадәр ерак,
  Аяк чылбыры сынган малай!
  Аждаһа кызы күз кысып елады:
  - Шулай итеп аны кабат элф кенәз ит, аннары син бу кыйммәтле аҗдаһа тылсымын ала аласың!
  Доминика кулларын сузды:
  - Хәер, сез ләгънәт итәсез, минем тылсымны аңлавым юк, һәм сез моны таләп итәсез! Кайсысы, бәлки, сез үзегез эшли алмассыз!
  Нимф маркизы сулыш белән әйтте:
  - Бәлки без дә моны эшли алмыйбыз ... Сез нәрсә әйтәсез?
  Аждаһа кызы әйтте:
  "Ул озак аякта." Тиздән аждаһа академиясе ябылачак. Шулай итеп, ул башта исерткеч имтиханнарны тапшырсын , аннары малай кенәзен сүндерергә тырышсын.
  Доминика килешеп башын салды.
  - Ну, шулай, сез ничек ...
  Нимф маркиз аның муенына эленгән талисманын алды. Sheәм ул аны куллары белән сөртте һәм сихер кебек нәрсәдер әйтә башлады. Аждаһа кызы тешләрен күрсәтеп елады.
  - Бу аның өчен җитди сынау ... Ультра сихер кулланса, ул зур зыян китермичә хәрәкәт итә аламы?
  Доминика ультра сихернең нәрсә аңлатканын ачыкларга теләде , ләкин нимф-маркиз аякка мөһер куйды, боҗралар белән бизәлгән, һәм кыз буранда тотылган. Кайбер гигант аны кулына алып, күтәргән кебек иде.
  Кыз актриса:
  - Нинди сикерү!
  сарай подъездында тордылар . Ул Санкт-Петербургтагы Эрмитажны хәтерләтә иде, бары тик биек иде, биек түшәмле утыз кат. Alsoәм шулай ук, танылган Кышка караганда матуррак һәм матур.
  Доминика аякларын таратты, кулларын куллары белән күтәрде һәм кычкырды:
  - Вау !
  Нимф елмаеп раслады:
  - Әйе, бу Аждаһа академиясенең матур бинасы.
  Подъезд алдында җиде башлы аждаһа рәвешендәге чишмә алтын һәм балкып торган кызгылт сары металл белән балкып торган. Eachәр авыздан күккә су ага, берничә бизәкле яктырткыч нурларында бриллиант кебек балкып тора.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Очкычларның никадәр биек очуы искиткеч!
  Маркиз-нимф лаконик рәвештә җавап бирде:
  - Техномагик!
  Eachәрбер аждаһа башында кыйммәтле ташлардан һәм төрле төстәге күзләр бар иде. Бу бик сәламәт , бай һәм тәмле күренде.
  Монда шулай ук мәһабәт чәчәкләр белән чиста аллеялар бар, алар төрле формалар һәм куак төрләре белән аерылып торалар. Кызларның ялан аяклары тасвирлап булмый торган нәфислек һәм нәфислек белән юлларның шома, якты бизәкле плиткалары буйлап йөрделәр. Алар төрле яшьтә иде, ләкин барысы да матур иде, күпләр кыйммәтле бизәнү әйберләре киеп йөрделәр.
  Монда күбесенчә элвеслар бар иде, ләкин шулай ук кеше кызлары, хатын-кыз тролллары һәм хоббитлары бар иде. Соңгы кызларны кешеләрдән аерып булмый . Әйткәндәй, нимфлар һәм драйдлар. Кечкенә һәм нәфис аякларының аяк бармакларына боҗралар кигәнгәме?
  Ләкин кеше кызлары да моны эшли ала.
  Доминика, бик озын студент, хатын-кыз студентлары белән чагыштырганда бик зур һәм җитлеккән булып күренде. Бу аны бик оятка калдырды.
  Кыз нимфтан сорады:
  - Мин монда музей экспонатына охшыйм!
  Маркиз елмаеп сорады:
  - Гарри Поттер турында фильм күрдегезме?
  Доминик кычкырды һәм җавап бирде:
  - Әйе, әлбәттә, мин аны карадым. Evenәм алар хәтта бу фильмның редакциясен ясарга тырыштылар. Алайса, нәрсә?
  Нимф әйтте:
  - Анда малайлар һәм кызлар бар иде. Менә, күргәнегезчә, малайлар юк, һәм бу гармонияне боза!
  Доминика билгеләп үтте:
  - Гарри Поттер да бала иде, һәм аңа җиңелрәк иде. Ләкин балалар арасында олы булу. Икенче ел торудан начаррак!
  Маркиз аяксыз кыз нәрсәдер әйтергә теләде, ләкин чәчләрендә бриллиант брошка белән алар янына йөгерде. Ул бик татлы елмаеп куйды:
  - Сез сайланганмы?
  Доминика елмаеп җавап бирде:
  - Әйе!
  Кыз көлде һәм искәртте:
  - Ләкин сез, мөгаен, күп эшләргә белмисездер! Мисал өчен, сез күзгә күренми торган пион ясый аласызмы?
  Кыз актриса сулыш белән җавап бирде:
  - Кызганычка каршы. Бу ничек эшли?
  Алмаз брошюра, кызгылт һәм кызгылт сары чәчле кыз башын кага. Ул кием кесәсеннән шешә алды. Мин винтовканы бордым. Ул коенды һәм ... юкка чыкты.
  Доминика буталып сапфир күзләрен йомды. Аннары мин борынымда җиңел чымчык сиздем. Аннары алар аның чәчләрен тарттылар. Доминиканың тирән күренеше күзгә күренми торган кызның аякларының күп төсле плиткаларга аяк басуын һәм агачлардан, чәчәкләрдән кечкенә тузан һәм чүп-чар күтәрүен күрде. Кыз бик усал итеп, яланаяк аягы белән яшь ямьсез кызның колагыннан тотты.
  Ул кычкырды. Доминика аны күрә алды. Кыз арбак яки голограмма кебек ачык булды. Ул куркып тавыш белән кычкырды:
  - Зыян! Рөхсәт итегез, апа!
  Маркиз-нимф кычкырды:
  - Акыллы, әйе! Сез бернәрсә дә эшли алмассыз дип уйлаган идем!
  Доминика җавап итеп җырлады:
  Әгәр сез авырсагыз, мин килермен
  Авырту кулларым белән таратырмын ...
  Мин барысын да эшли алам, барысын да эшли алам,
  Минем йөрәгем таш түгел!
  Аларга якынлашкан кызлар көлделәр. Декорациягә карамастан, аларның киемнәре бик каты һәм бертөрле, люкс булса да, стильле булганы ачык иде. Башка яктан күптөрлелек хисе булса да. Кайбер кызларның колакларында сөйгәннәр бар, икенчеләре юк. Кайберәүләр, аеруча хоббит кызлар, борыннарына ташлар белән алтын боҗралар.
  Алар моны, аеруча, бик охшаган кеше балаларыннан аеру өчен эшләделәр. Дрядлар шулай ук борыннарында һәм колакларында боҗраларны яраттылар. Sevenидедән яшүсмерләргә кадәр матур кызлар патшалыгы. Ләкин, элвеслар арасында олылар һәм яшүсмерләр тышкы кыяфәтләре белән аерылып тормыйлар, хоббитлар, тролллар, нимфлар, дриадалар кебек. Ләкин Доминика олы һәм бик матур кызга охшаган, чын принцесса йөзе белән. Бәлки артык ашалгандыр.
  Әйе, ул хәтта урта гасырның асыл ханымнарының берсен уйнаганда аның тиресен җиңеләйттеләр. Ул вакытта беткән йөз түбән туу билгесе булып саналган.
  Әйткәндәй, аның йөзендәге тире генә түгел, аякларында да җиңеләйде. Аны аяксыз һәм чүпрәк белән скандка алып барганда эпизод бар иде.
  Хәтта җыр да бар иде:
  Коткару вакыты монда диярлек
  Королеваны яланаяк аякка алып китәләр!
  Elryвелирлар урынына ул чүпрәк кигән,
  Аккош муены - үтерүчеләр корбаны!
  Әйе, ул бик көлке булып күренде, хәтта, үзенчә, ничектер шаян . Яшеннән соң аңа патшабикә Семирамис ролендә эшләргә туры килде. Бу фильмнарда ул аяксыз төшерелмәгән диярлек. Әйе, бу кызык роль иде. Ләкин, күрәсең, режиссер аңа ошамаган. Бик матур һәм бал блондинка. Семирамис роле өчен алар кара чәчле олы хатын-кызны өстен күрделәр. Доминика кол булырга тиеш иде. Ул хәтта кайнар тимер белән маркаланган. Алар мине, тупас итеп, ирләр белән тоттылар.
  Әйе, һәм стенада бер күренеш бар иде. Әлбәттә, камчы күбекләрдән ясалган иде, һәм алар сине камчылагач, бу зыян китерми. Ләкин барысы да бер үк, асылынып, камчылаганда , бу күңелсез.
  Кызлар бергә җыелдылар. Аннары драйд укытучысы пәйда булды. Ул кызыл күлмәк һәм башка стиль кигән.
  Ул Доминикага таба менде:
  - Сез яңамы?
  Бала актрисасы кысылды:
  - Мин алай әйтмим!
  Укытучы башын чайкады. Аның борынында кызгылт сары металлдан һәм боҗралы таштан ясалган боҗра бар иде. Ул шулай ук яшүсмер кызга охшаган һәм аяксыз. Моннан тыш, һәр аяк бармагында боҗра бар. Бу инде сихернең шактый югары дәрәҗәсе.
  Нимф маркиз билгеләде:
  - Ул сәләтле студент, һәм аның сәләте бар!
  Драйд укытучысы төсле плиткага кечкенә таш ташлады һәм заказ бирде:
  - Яңасын ясагыз, ул сезнең пальмагызга очсын!
  Доминика кычкырды:
  - Телекинез, яки нәрсә?
  Моңа җавап итеп кызлар көлделәр. Укытучы кычкырды:
  - таралыгыз! Нигә алар бергә җыелалар!
  Риза булмаган тавыш ишетелде. Ләкин кызлар бәхәсләшмәделәр, әкрен генә тарала башладылар. Ләкин шул ук вакытта яңа кызга таба.
  Укытучы мыгырданды:
  - Әй, әйдә, ташны пальмага очарга куш!
  Доминика, үзен тулысынча ахмак кебек тоеп , кычкырды:
  - Минем пальмага оч!
  Таш хәрәкәтләнмәде. Аннары кыз ярсып кычкырды:
  - Миңа тиз оч!
  Аннары ташлар егылып, метеорит кебек кызның маңгаена бәрелде. Зыян яхшы булды, лаеклы кисәк шунда ук шеште, һәм Доминика үзе аңсыз калды.
  Китәргә вакыты булмаган берничә кыз һәм бүтәннәр берьюлы көлеп җибәрделәр. Бу көлү йөзләгән көмеш кыңгырау чыңлавын хәтерләтә иде.
  Нимф маркиз кулларын таратты һәм билгеләп үтте:
  - Мөмкинлекләр бар, һәм тагын нинди! Гади сүзләр белән әйткәндә, ташны сихерсез күтәрегез. Everyәрбер яңа нимф яки драйд моны эшли алмый.
  Укытучы ризалашты:
  - Әйе, ул сәләтле! Ләкин шулай ук куркыныч. Бу ир-атларны безгә кайтарып кына калмыйча, хатын-кызларны да үтерергә сәләтле. Бу кыргый көч!
  Маркиз әйтте:
  - Бу кыз бизәүгә мохтаҗ бриллиант!
  Доминика торды һәм аякка сикерде. Аның башы ярылып, маңгаена шеш бар иде.
  Кыз кычкырды:
  - Ә мин хәзер кемне үтерергә тиеш?
  Укытучы ачуланып җавап бирде:
  - selfзем! Сез миегезне бик яхшы селкетә аласыз. Яхшы әйбер, мин сиңа ташны шартлатырга кушмадым!
  Доминика көлде һәм җавап бирде:
  - Әйе, бу очракта чын Хиросима булыр иде!
  Драйд остазы гаҗәпләнеп сорады:
  - Нәрсә ул Хиросима?
  Кыз актриса көчсез булмаган җилкәләрен кысып, ышаныч белән җавап бирде:
  - Бу атом бомбасы ташланган шәһәр, нәтиҗәдә илле мең кеше үлде, йөз мең кеше яраланды!
  Укытучы сызгырды:
  - Wow! Вау бомба!
  Кызларның берсе кысылды:
  - Бу апа су баса!
  Икенчесе өстәде:
  - Колагыгызга кызгылт төс кертә!
  Нимф маркиз каршы:
  - Мин Earthирдә берничә тапкыр булдым, һәм аларның Интернетына күп тапкыр мендем, һәм мин Хиросиманы беләм - бу дөрес. Бу бик куркыныч, һәм анда тагын да күбрәк кеше үлә һәм нурланыштан үлә.
  Кызларның берсе кысылды:
  - Нәрсә ул нурланыш?
  Доминика мыгырданды, ашыгып җавап бирде:
  - Электрон болыт атом үзәгеннән өзелеп, ионлашкач, нурланыш барлыкка килә. Атомның ялан ягы үзара бәйләнешләрне җимерә, һәм бу тәнәфесләр кешегә дә, минемчә, элфка да зур зыян китерә.
  Кызлар куркып кычкырдылар. Кечкенәләрнең берсе сайрый:
  - Әни, мин нурланыштан куркам!
  Нимф-маркиз, Ласка ага, көлеп җавап бирде:
  - Курыкма! Ул сезне монда китермәячәк !
  Доминика акыл белән әйтте:
  - Безгә нурланыш һөҗүм иттеләр,
  Хәзер кая сыену урыны табарга ...
  Менә сезнең оешмагыз бар -
  Кара, алар мине муенына кыйныйлар!
  Аннан кыз аны алып бии башлады. Калган кызлар бии башладылар.
  Укытучы бармакларын шакыды . Аның авызында сыбызгы пәйда булды. Сандугач триллигы ничек агылачак. Калган кызлар аны берьюлы алып туңдылар . Тагын бер остаз каты кара күлмәк киеп пәйда булды:
  - Адым саен!
  Кызлар шундук биеклектә тезелештеләр. Алар адымнарын үлчәп, солдатлар кебек аяк аякларын сузып йөри башладылар. Theyәм алар моны марш сакчылары кебек, президент сакчылары кебек эшләделәр.
  Кара күлмәкле укытучы, сапфир, зымырыт һәм салкын төсле ташлар белән бизәлгән planetир планетасында боерык бирде:
  - Хәзер, җырла!
  Кызлар, ялан, танылган, кечкенә һәм нәфис аякларына мөһер сугтылар:
  - Нәрсә турында җырларга ?!
  Остаз салкын тавыш белән җавап бирде:
  - Малайлар җәһәннәм чире белән зарарланмаган булса, нәрсә турында җырларлар иде!
  Ә кызлар-студентлар хорда һәм зур сүзләр белән җырладылар;
  Йолдызлар төн караңгылыгында ялтырап торалар,
  Көмеш ай балкышы!
  Матурлык аның матур күзләрен кабый,
  Без аның белән мәңгегә катнашабыз!
  
  Кояш баеу караңгы иде,
  Ләкин якты таң атылачак!
  Theил шат, шау-шу булды,
  Кораб җилкәне шеште!
  
  Минем җаным авыр таш,
  Көрәш сынаулары көтә!
  Theәм баннер баш өстендә очсын,
  Әйдә, ахырга кадәр барыйк!
  
  мүк белән тулмас ,
  Бөркетнең тиз очуы!
  Кан кайнаса да, бик тиз очыш белән,
  Мин ук кебек очачакмын!
  
  Виллар миңа баш иделәр,
  Чиксез кодрәтле Алла карашын борды!
  Сез бөтенләй оста булмасагыз да,
  Мин сезгә сугышта көч өстәрмен!
  
  Сез бит Ватанга намус белән хезмәт итәсез,
  Ләкин тән зәгыйфь, рух авырый!
  Син үкенмәссең, мин тормышны беләм
  Миңа сарык мөгезенә әверелмәгез!
  
  Мин үткән көннәрнең гөнаһларын юармын,
  Theткәндә булган вакыйгалар китсен!
  Күрәсеңме, бакчада грушалар өлгерә,
  Эскиз самолетны күрсәтәчәк!
  
  Бөтен көчең белән Ватанга хезмәт ит,
  Дөньяда тынычлык барлыгын оныт!
  Агачларга ут кабызмас өчен,
  Барысы да сезнең белән яхшы яшәсен!
  
  Моңа мин җавап бирдем:
  Ходаем, мин җир казырмын!
  Шулай итеп балалар бәхеттән көләләр,
  Peopleз халкың белән татулашырга кирәкми!
  
  Яхшылык безгә бәйле бит ,
  Барысы да карар кабул итә - сайлау үзенеке!
  Сездән Чиксез кодрәтле җепләр,
  Сез галәмне кулыгызда тотасыз!
  
  Без шулай ук сезне тотарбыз,
  Ватанны изгерәк табып булмый бит!
  Ату вакытында бармакларым бик усал булды,
  Без әле егерме түгел!
  
  Victиңү - ирешеп булмый торган җимеш;
  Зәгыйфь, куркак яки ахмак кешеләр өчен!
  Ләкин солдатлар барлык биеклекләрне эшли ала,
  күккә күтәрәчәкбез !
  Соңыннан алар аждаһа академиясенең зиннәтле сараена югалдылар.
  Кара остаз Доминикага игътибар белән карады һәм игътибар итте:
  - Син бик матур. Бигрәк тә камил булмаган кешеләр өчен. Бу гаҗәп!
  Доминика җавап итеп дәртләнеп җырлады:
  Мин камиллек
  Мин камиллек
  Елмаюдан ишарәгә кадәр,
  Барыннан да бигрәк мактау!
  Эх, нинди бәхет
  Минем камил булуымны бел
  Минем камил булуымны бел
  Белегез, мин идеаль!
  Кара күлмәкле укытучы кызга каты карады һәм искәртте:
  - Аның гаҗәеп тыйнаклыгы бар! Нинди кадерлем!
  Корыч нимф тәкъдим итте:
  - Бәлки, без аның үкчәләрен таяк белән кыстырырга тиеш?
  Укытучы җилкәләрен кысып, бик ышанмыйча җавап бирде:
  - Начар идея түгел! Ләкин аны аждаһа остасына алып бару яхшырак. Әйдә карыйк, ул имтихан тапшыра аламы ?!
  Маркиз елмаеп билгеләп үтте:
  - Керү имтиханнары? Бу телсез идея түгел, ләкин ул бик гади булачак беренче курста кабул ителергә мөмкин!
  Укытучы каты тавыш белән каршы килде:
  - sevenәм бу зур егетне җиде яшьлек кызлар белән куегыз? Әйе, алар аны мыскыллаячаклар. Әйе, һәм ул үзе кемнедер алып үтерә ала. , К, бу бөтенләй бизнес алымы түгел! Олы яшьтәге кызлар аңа мохтаҗ, һәм моның өчен ул югары талант күрсәтергә тиеш!
  Васель башын салды:
  - Логик яңгырый!
  Май данделионына охшаган Доминика башын чайкады:
  - Кечкенә кызлар белән мине борчымагыз.
  Укытучы башын салды:
  "Аннары Dragon Master Master белән имтихан бирегез." Бу очракта сез элита курсына кабул ителәчәксез. Сез хәтта аерым, матур бүлмәдә, көмеш тәлинкә һәм алма куясыз.
  Кыз актриса гаҗәпләнеп сорады:
  - Көмеш тәлинкә белән ничек?
  Остаз аңлатты:
  - Сезнең onирдә телевидение бар кебек. Хәзерге вакытта программалар азрак булырга мөмкин. Ни Шуннан? Сездә технология бар, бездә тылсым бар. Ләкин монда сез тәлинкә аша күрә аласыз, әгәр сезнең чын тылсымлы осталыгыгыз булса, нәрсә була.
  Доминика сорады:
  - seeирне күрә аласызмы?
  Укытучы килешеп башын салды:
  - beир булырга мөмкин ... Әлбәттә, сез бик алдынгы тылсымчысыз. Мин дә Интернетка кердем - салкын кеше уйлап табуы. Мин әйтергә тиеш, сез чыннан да атарга беләсез. Алар кызыклы челтәр уйлап таптылар. Хәтта гаҗәп, бернинди тылсымсыз гади электр моңа сәләтле!
  Доминика кысылды һәм җавап бирде:
  - Әйе, бу мине үзем гаҗәпләндерә! Нигә сез моны үзегез эшләмисез?
  Аннары нимф маркиз җавап бирде:
  - Фәнни алгарыш куркыныч нәрсә. Әгәр безнең бомба кабат шартлый башласа, гади түгел, ә атом ! Шул рәвешле, беркем дә исән калмаячак, һәм тылсымлы нурланыш гадәти нурланыштан начаррак!
  Доминика сызгырды:
  - Менә алар ! Бу була.
  Кызлар кычкырдылар:
  андый кеше кирәк түгел , ул явыз апа!
  Остаз бозлы тонда заказ бирде:
  - Минем арттан бар!
  Ул күчте. Аның аякларында махсус аяк киеме бар иде, бу аның бармакларын ачык калдырды һәм боҗралар белән сихерләргә мөмкинлек бирде. Остаз үзе дә яшь булып күренә - бер генә бөртек тә, кимчелексез йөз. Ләкин аның структурасы күренеп тора, яшүсмернең йомшак барлыкка килүче сызыклары түгел, ә классик һәм хәтта аристократик үзенчәлекләре булган олы хатын-кыз. Күренеш бик авыр.
  Доминика аның ниндидер титулы бар дип уйлады. Бәлки кечкенә түгелдер.
  Ул аның артыннан китте, һәм маркиз-нимф аның янына сикерде дә, тешләрен тыеп, сайрый:
  - Сез шундый искиткеч патшабикә. Ләкин маңгайдагы бәрелеш инде савыгып бетте, сез тиз сәламәтләнәсез!
  Доминика чылбыр белән билгеләп үтте:
  Көчне киңәйтүче һәм дөмбелллар,
  Сәламәт тәндә сәламәт акыл!
  Шуңа күрә алар чишмә һәм җиде очкыч аша үтеп, яхшы йөз метрга һавага атылып , гаҗәеп матурлыкка гаҗәпләнделәр. Алга таба капка, хатын-кыз укчы подъездында, ябыштырылган бронь.
  Алар яңа кызны баш кагып, ялан, киселгән аякларына мөһер белән каршы алдылар.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Кызларның өч яхшы сыйфаты бар. Берсе, алар матур, икенчесе, алар ...
  Аннары җавап искә төшмәде. Менә алар аждаһа академиясе бинасында. Монда шундый зиннәт бар, сез аны Питерхоф белән чагыштыра алмыйсыз. Алтын һәм платинадан кала, planetир планетасында аналоглары булмаган металллар бик күп. Alsoәм шулай ук, бизәкләр белән тезелгән, иң катлаулы һәм матур үрнәкләрнең бик күп кыйммәтле ташлары, нәфис, чәчле чәчәк ботаклары. Диварларда бик күп төрле портретлар бар. Күпчелек элвес һәм элвес. Ләкин башка җан ияләре дә бар. Ләкин барлык йөзләр һәм фигуралар диярлек яшь һәм күренекле. Егетләр еш кына яланаяк күкрәктә торалар. Алар борыңгы Греция һәм Рим сыннарына бик охшаш. Монда бик күп әйберләр бар ... alsoәм почмаклардан чишмәләр дә чыга, алар да матур һәм тәмле булып күренәләр.
  Алмаз һәм топаз белән капланган алсу һәм алтын рамкалар белән көзгеләр дә күренеп тора. Бу үзе бик матур булып күренә һәм күзгә дә ошый.
  Доминика аның таш бәрелеше юкка чыкканын күреп шатланды. Ул тагын чибәр һәм алтын чәчле . Мондый кыз ...
  Аның чәчләре шулкадәр якты ки, буялмаганга бик аз кеше ышана. Ләкин бу аның табигый төсе. Бу аңа яшь йөзенең бронза танына бик туры килә.
  Ул асыл кан кызы, маймыл кебек вакыт-вакыт сикерә.
  Theәм академия үзе Версаль сараена караганда салкынрак. Шуңа күрә аңа якынлашырга тырышыгыз.
  Доминика аны алып җырлады:
  Сарай гөмбәзләре безнең өчен вәсвәсә,
  Ирек беркайчан да алыштырылмаячак!
  Ирек беркайчан да алыштырылмаячак!
  Herәм аның аяк бармаклары идәннән бриллиант ташын алып, аны югарырак ыргыттылар. Ул очты, ләкин нимф бармакларын шакыды, һәм бриллиант ачык пальмада тәмамланды.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Сез моны акыл белән эшләдегез!
  Корыч сайрый:
  Макакуга караганда тизрәк
  Өгезгә караганда катырак ...
  Ә ис исе эт кебек,
  Күз бөркетнеке кебек!
  Остаз каты тонда билгеләп үтте:
  - Хәзер без аскы катка барырбыз .
  Доминика аптырады:
  - Яки, бәлки, киресенчә, күтәрелү яхшырак?
  Ул башын чайкады:
  - Түбәндә җир асты стадионы бар. Элитага керергә теләсәгез, анда сез үз осталыгыгызны күрсәтерсез!
  Кыз актриса оялып сорады:
  - Имтиханнарны тапшырмасам, нәрсә эшләргә?
  Укытучы каты итеп әйтте:
  - Аннары сез кол булырсыз. Сез киноларда кол уйнадыгыз һәм аның нәрсә икәнен беләсезме?
  Доминика көлде һәм җавап бирде:
  - Бүген кыз ялан кол,
  Иртәгә бары тик салкын илаһи!
  Sheәм ул, чынлап та, күңел ачты һәм бернинди кыенлыкларсыз.
  Шулай итеп алар мәрмәр баскычтан төшә башладылар. Бу тәмугка төшү кебек иде.
  Доминика киноларда ничек сихерче уйнаганын исенә төшерде. Аны чылбыр өстенә күтәрделәр, куллары белән түшәмгә бәйләделәр. Бу чыннан да рәнҗетте. Веналарны кысып җибәрә. Кызның тәнле, мускул гәүдәсе авыртудан һәм киеренкелектән тир белән капланган. Аннары чылбыр чыгарыла. Sheәм ул бер мизгелгә җиңеллек сизә һәм ашыга. Thereәм идәндә киеренкелек бар.
  Dominәм Доминика буыннарында һәм җилкәләрендәге газаплардан кычкыра. Әйе, сез моны тоярга тиеш.
  Нимф, кызның йөзенең ялтыравыклы булуын күреп , билгеләп үтте:
  - Сез кол булырга тиеш түгел. Сез кече төркемдә студент булырга мөмкин.
  Доминика кычкырды һәм искәртте, җырлады, үзен мыскыл итте, олы кыз, һәм актриса:
  Беренче сыйныф укучысы, беренче сыйныф укучысы,
  Бүген сезнең бәйрәм ...
  Бу искиткеч һәм күңелле вакыт,
  Мәктәп белән беренче очрашу!
  Ласка билгеләп үтте:
  - Кызык түгел! Сез кешеләр безнең тылсымлы мөмкинлекләребез турында беркайчан да хыялланмадыгыз!
  Доминика агрессив җавап бирде:
  - Сезнең технологик казанышларыгыз турында хыялланганыгыз бармы? Бер водород бомбасы сезнең бөтен тылсымыгызны япачак.
  Остаз кара төстә билгеләп үтте:
  - Мактанырга кирәкми . Бу урынлы түгел!
  Доминика җавап бирде:
  - Бу мактану түгел, ә фактлар. Йөз мегатон көче булган водород бомбасы йөз километр радиус эчендә бөтен тормышны юкка чыгарырга сәләтле. Моның нәрсә икәнен күз алдыгызга китерә аласызмы?
  Нимф раслады:
  - Ул ялганламый! Кешеләрдә мондый фантастик җимергеч кораллар бар. Иң мөһиме, аны максатка җиткерә алган ракеталар да бар.
  Укытучы тешләреннән мыгырданды:
  - Кызганыч, ир-атларның чире onиргә тәэсир итмәде. Сезнең кебек агрессив ирләр яшәргә лаек түгел!
  Доминика бәхәсләшмәде, башын салды:
  - Кайвакыт мин шулай дип уйлыйм.
  Нимф билгеләп үтте:
  - Кешеләр дә төрле. Аларның барысы да начар дип уйламагыз. Кайсы кешеләр күбрәк, начар яки яхшы булса да, сез беренче карашка әйтә алмыйсыз!
  Доминика елмаеп бик моңсу булып күренде:
  - Әгәр сез үзәк телевидение карыйсыз икән, димәк, начарраклары да күбрәк . Яки бик начар кешеләр дә!
  Нимф раслады:
  - Бу ксенофобия! Сезгә охшамаган бар нәрсәгә карата нәфрәт көчәя. Ләкин моны мисал итеп алырга ярамый.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Ярар, әйдәгез сәясәт турында сөйләшмик. Минем максатым - планетада көчлерәк сексның барлык вәкилләрен коткару ... Ягъни сезнең галәмдә. Бу планета гына түгел!
  Васель әдәпле итеп җавап бирде:
  - Бу планета түгел, хәтта зур планета, ләкин ул да галәм түгел. Бу бик зур планета белән галәм арасында нәрсәдер. Ләкин мин чүп үләненә кермим ...
  Остаз чәч астыннан чыккан характерлы колакларын селкетте һәм әйтте:
  - Ничек кенә булмасын, без генә түгел, аждаһа һәм аждаһа булмаган башка академияләр бар, алар ир-атларны коткару юлларын эзлиләр, мөмкин булса, кире кайтаралар.
  Доминика кысылды:
  - Суга баткан кеше саламга ябыша! Бу чыннан да кирпеч ...
  Нимф маркиз тәкъдим итте:
  - Бәлки сез яхшырак җырларга тиеш, төшү бик озын!
  Кыз актриса башын салды:
  - Әйе, мин риза , метрога караганда салкынрак!
  Доминика алтын яфрак белән балкып торган башын кагып җырлады:
  Сугышта яшь яки биеклек юк,
  Ул кызларны һәм малайларны тигез итә!
  Тынычлыкта бәхет теләмәгәннәр,
  Кем тагын да югарырак очарга тели!
  
  Без чабабыз, атабыз һәм кыйныйбыз,
  Безнең өчен иман бар - Ватанга хезмәт!
  Әлбәттә, кылыч булып хезмәт итү яхшырак,
  Сугышта хәлиткеч җиңү өчен!
  
  Хатыннарыбыз өчен тагын нәрсә мөһимрәк?
  Әлбәттә, аны караватта гына алма!
  Син бөркет ире, аяныч чыпчык түгел,
  Өйләребезне яндырмаска тырышыгыз!
  
  Бу каты сугыш, без аның килүен күрәбез,
  Урда йөзә, халыкны санап булмый!
  Ләкин тимерчеләр көчле калкан ясадылар,
  Көчле һәм явыз кабыклар безне куркытмас!
  
  Weәм без бергә җыелдык, легион,
  Сөңгеләр көчле кешеләр кулында нык тотылган!
  Destructionимерүдә ким дигәндә чемпион бул,
  Кабер көтәләр, күктәге медальләр түгел!
  
  Без бәрелештек , ләкин кызлар сасы,
  Кулдагы кылычлар яшен кебек балкып торалар!
  Мондый көчле кызлар, кырыс кыяфәт,
  Йолдызларның көнләшүенә Jedi !
  
  , патшалар нәрсә уйлаган ?
  Ләкин хәзер "аюлар" йөгерә!
  Без Русның изге сугышчылары, '
  Теләсә нинди көрәшче, кыз яки егет!
  
  Без аларны куып чыгарабыз, тоткыннарны алмыйбыз,
  Ирекле кешеләр бәхетсез коллар тудырырга тиеш түгел!
  Без шаян карга белән эш иттек,
  Ватан мәнфәгатьләре шәхси кызыксынулардан югарырак!
  Әйе, җыр зәгыйфь түгел һәм сугышчының тавышы искиткеч.
  Төшү тәмамланды, һәм хәзер төрле төрдәге өч кыз: элф остазы, маркиз нимфы һәм кеше төшүе, зур җир асты стадионы территориясендә, Лужникидан ким түгел, бәлки хәтта өстенрәк.
  Анда бик күп төрле җайланмалар, биек түшәм һәм йөзләгән мең тамашачы өчен стендлар, бәрхет, энҗе, алтын, хәтта бриллиант һәм башка ташлар белән иң кыйммәтле кунаклар өчен бизәлгән урындыклар бар иде.
  Шул ук вакытта буш диярлек иде. Дөрес, үзәктә Остаз үзе һәм академия башлыгы, Аждаһа княгиня Монцеррат бар иде.
  Салават күперенең барлык төсләренә буялган җиде башлы бик матур хатын-кыз. Soәм ул бик матур, гаҗәп тоела, бигрәк тә сез аны кинода түгел, ә чынбарлыкта күрсәгез.
  Доминика җырлады:
  Биек күк, ерак аралар,
  Батырлар турында җыр тыңла Акмале ...
  Ул явыз аждаһа, ул җирне коткарды,
  Бу рыцарь күк нурын калдырды!
  Againырлар яңадан җырлана ...
  Монда Аждаһа княгиня Монцеррат Әрихә быргысы кебек куркыныч тавыш белән өзелде:
  - Күрәсеңме, син бик усал кыз, телең белән муеныңдагы озын әйләнәгә җиңел бөдрә булырга мөмкин.
  Доминика гаепсез елмаеп җавап бирде:
  - Мин сезне рәнҗетергә теләмәдем. Мин җырларга бик яратам. Ә Акмал - әкият егете, балалар фильмындагы кино персонажы. Моны бик җитди кабул итмәгез!
  Sevenиде башлы хатын-кыз аждаһа, зурлыгы турында яхшы ике урынлы һөҗүм самолеты, көлде һәм искәртте, аның җиде башы да бер үк вакытта сөйләштеләр, төрле миләренә карамастан, бердәмлекне барлыкка китергән кебек:
  - youәм сез акыллы һәм кыю, шул ук вакытта зирәк. Сез ким дигәндә тылсымлы нәрсә эшли аласызмы?
  Доминика җавап итеп комик җыр башкарды:
  Укытучылар бүләге,
  Алар минем белән вакыт үткәрделәр ...
  Ул минем белән бушка газап чикте -
  Иң оста тылсымчы!
  
  Акыллы укытучылар
  Мин игътибарсыз тыңладым ...
  Миңа соралмаган бар нәрсә
  Мин ничектер эшләдем!
  . 5 бүлек.
  Кол малай һәм элеккеге кенәз Оеномауска тагын авыр тәгәрмәчне борырга куштылар. Унбер-унике яшьләр тирәсендәге бала, арыганлыкны җиңеп, аякларын үткен ташларга таянып, ашлык тартты. Ике элф кыз, якынча тигез арада, малайның ялан, мускул аркасына сугтылар. Ничек кенә булмасын, бу кол барлыгы ташка әйләнүне җиңеләйтте. Ләкин яшь кол малайларга ял итәргә рөхсәт ителергә тиеш түгел һәм аларга каты һәм бик каты кыйналырга кирәк.
  Кол малай, бөтенләй арып, йоклап киткәнче. Аннан соң алар аны яңадан үстерәләр, ачлыктан үлмәсен һәм эшләргә көче булсын өчен аны ашаталар. Theyәм алар тагын кулланалар.
  Бу тормыш бирә, ләкин бик газаплы гына. Тормыштагы тәмуг кебек, тән яшь һәм сәламәт, уйлар башында һәм аң ачык. Ләкин бу аны тагын да кимсетә һәм авырта. Авыртудан һәм арыганлыктан бераз арыну өчен, элеккеге кенәз һәм хәзер кол малай Оеномаус аның хыялын кулланды;
  Сугыш аждаһаларында пиратлар экипажы болытларны ерткыч эзли. Акыллы костюмлы чибәр, мускуллы яшь элф Оеномаус, кызыл лак белән ялтырап торган итекләр һәм бриллиант шакмаклары аның өч башлы монстрын контрольдә тота. Команданың калган өлеше гаҗәеп кызлардан тора. Алар мускуллы, тәнле, аяксыз, һәм аларның барлык киемнәре күкрәкләренә һәм итәкләренә кыйммәтле таш муенсалар. Everyoneәм барысы да, әлбәттә, ачык чәчле мода модельләре. Алар бераз кечерәк һәм бер генә башлы аждаһалар куйдылар .
  Әлбәттә, ул ир, көчлерәк секс, һәм аның командасы гадел секс вәкилләреннән тора. Аңа бүтән ирләр кирәк түгел.
  Шуңа күрә ир-ат капитанында гына аяк киеме бар, һәм аның рәхәт кул астында эшләүчеләр ялан, нәфис аяклары белән сугышта әкияттә әйтеп булмый яки каләм белән сурәтләнә алмыйлар! Гүзәлләр үтергеч көч белән шартлаткыч матдәләр ыргыта, хәнҗәр, бумеранг яки агулы энә ыргыта ала.
  Оеномаус, яшь кенәз, рәхәтләнеп шатланып җырлады:
  Бай кеше, әлбәттә, көлер,
  Анаңны, тулы карыныңны селке!
  Ourәм безнең язмыш - газап белән үләргә,
  Deathлем һәркемне күзәтә, картайган хатын!
  
  Weәм без үлән өстендә йөгерергә телибез,
  Без бит әле, нигездә, балалар гына!
  Ләкин малай икеләтә коллык хис итәчәк,
  Planetир планетасында бернинди төрмәдә дә ирек юк!
  
  Без көрәшергә тиеш, бу язмыш,
  Әгәр дә абыйны үтерергә туры килсә, иптәшне үтер!
  Чиксез кодрәт Иясенә дога кылуның мәгънәсе юк,
  Коллар кемнең гөнаһлары өчен җәза ала?
  
  Аренада кан, зинданда пычрак бар,
  Кычыткан минем аякларымны тешли!
  Комсыз кенәз үгезнең аягы белән елый,
  Аны үзе җибәрергә кирәк!
  
  Исән калу өчен, сез үтерергә тиеш,
  Сез җанда да, үлем тәнендә дә газапланасыз!
  Дворяннар ярлылык мәетләрендә мәҗлес итәләр,
  Ис исе үлде, бары тик бор сугу гына калды!
  
  Ләкин барысы да бер үк, ихтыяр рухы бозыла алмый,
  Ватан малай уйларында тере!
  Эльвеска армия мәңге җәбер белән киләчәк,
  кылган эшләре өчен байларны ташларбыз !
  
  Аннары акча сумкасы калтыраныр ,
   Ватаннан сокларны кем кысып җибәрде!
  Winиңү өчен безгә якты акыл кирәк,
  Әгәр дә син куркак булсаң, хәтта Алла да көчсез!
  
  Менә кылыч селкенде, баш очты,
  Коткаручы кинәт корбанга әйләнде!
  Ничек шайтан казаннан кача,
  Шуңа күрә ачу зур йөрәктән куыла!
  
  Уйларга кирәкми, яктылык элвалары зәгыйфь,
  Безнең халык беркемгә дә баш имәгән!
  яңа килгән кешене тәмугтан көтәләр ,
  Без тәлинкәдән чәй эчәргә җитәрлек !
  Матур җыр, һәм аның аждаһа командасы искиткеч. Шулай итеп , уң кулга менеп , пролетар баннеры кебек җилдә очкан бакыр-кызыл чәчле элф кыз кычкырды:
  seriousитди булырга вакыт һава пиратлары кенәзе !
  Эномай елмаеп башын салды:
  - Әлбәттә! Бу без тудык!
  Кызлар хорда, бердәм рәвештә, көчле мускуллары белән скульптура ясап, көчле тәннәре белән уйнадылар:
  Без ярлы, без ярлы пиратлар,
  Без бик кызганыч ...
  Кәрвелләр өчен күккә савытлар куябыз,
  Ләкин алар бездә әхлак тәрбияләмәгәнгә!
  Сугышчылар тагын да зуррак дулкынлану һәм дулкынлану белән җырладылар, һәм аларның тавышлары тулы гәүдәле сандугач триллерына охшаган:
  Пиратларга фән кирәк түгел
  Whyәм ни өчен ...
  Безнең аяклар һәм куллар бар,
  Ләкин безгә баш кирәк түгел!
  Бу мизгелдә сары-кызгылт чәчле кыз кычкырды:
  - Алда алыгыз! Уң башта бөтен һава галлеоны бар!
  Кызлар хорда җырладылар:
  Эх ма , океан өстендә, ах , аждаһалар,
  Эх ма , искиткеч байлыкка кара ...
  Без законнар турында уйламыйбыз, без яңа тәртип төзибез,
  Кылыч астында зәгыйфь һәм ахмак үләргә!
  Князь Оенома заказ бирде:
  - Хәер, кызлар, без урларга тиеш булсак, без урлыйбыз!
  Аннары бөтен аждаһа көтүе һөҗүмгә ашыкты. Алар үз максатларына ашыктылар.
  Галлеон зур һәм матур кораб иде. Авыр авырлыкка һәм төрле товарлар белән тулган булуына карамастан, тылсым аркасында ул атмосферада шома йөзеп йөрде. Thisил бу галлеон җилкәннәрен исерде.
  Эномай судноларның җилкәннәренең бик якты һәм матур үрнәкләргә ия булуын искәртте. Бу, әйтик, бик шәп . Бигрәк тә кояш чыкканда.
  Галлеоннан алар әзерләнгән аждаһалар белән идарә итүче пиратлар көтүен күрделәр. Команда бу турыда бәхәсләшә башлады. Анда да күпчелек тундагы матур кызлар һәм кол егетләр. Алар йөзү кәүсәләрендә генә иде, ике яшь колның гына тубыкларында һәм беләкләрендә ялтырап торган алтын һәм көмеш беләзекләр бар иде.
  Сугышчы кызлар тагын да матуррак бизәлгәннәр. Ләкин шулай ук аяксыз, унике-ундүрт яшьлек малайлар кебек, мускул, матур, ләкин күкрәкләренә һәм җилкәләренә кол маркалары белән.
  Бер генә сугышчы кызның аякларында нәфис итекләр бар иде. Күрәсең, ул монда иң мөһиме һәм капитан. Чәчләре белән шундый матур блондинка, алтын порошок белән сибелгән кебек.
  Аның нинди матур йөзе бар. Theәм тән платина, сапфир, зымырыт, топаз, рубут, агат һәм бриллиантка салынган бронь белән капланган. Моннан тыш, кыйммәтле ташлар иң матур төсләрнең искиткеч бизәкләрендә урнаштырылган. Розалар, лалә чәчәге, кукуруз чәчәкләре, мине онытмагыз, мимосалар, пиони һәм башкалар бар.
  Аның зиннәтле коралында барлык чәчәкләр дә төрле, һәм берсе дә кабатланмый.
  Пират кенәз Оеномаус үз эчендә якты хисләр артуын сизеп алды:
  - Хәер, мондый матурлыкны гарипләп үтерү мөмкинме? Мин андый гөнаһны җанымга күтәрә алмыйм.
  Утлы кызыл чәчле партнер:
  - Ләкин шуңа күрә без пиратлар! Чыннан да ... гөнаһсыз пиратлык мөмкин түгел.
  Икенчесе елмаеп әйтте:
  Әйе, якыннарыгызны чынлап та үтерү авыр,
  Элф, миңа ышан, бәхет өчен туган бит ...
  Ләкин син пират булсаң, пычак - ана,
  Кансыз, яңгырсыз һәм мәңге начар һава торышы булмаса!
  Редхед шулай ук билгеләп үтте:
  - Бу чибәр кызлар һәм малайлар, әлбәттә, ләкин алар безнең элвес токымы түгел, ә кешеләр нәселеннән! Кара, бөек , колаклары формасында.
  Оенома гаҗәпләнде:
  - Кешеләр шундый матур һәм яшьме?
  Янгын сүндерүче башын салды:
  - Бетте-китте! Тылсым ярдәмендә алар мәңгелек яшьлек алдылар. Менә хәзер бу малайлар яшүсмер чагында тыгылып торалар.
  Алар хәзер һәрвакыт яшь һәм буйсынучан булырлар.
  Яшь кенәз җырлады:
  Барлык элвеслар, планета кешеләре,
  Alwaysәрвакыт дус булырга тиеш ...
  Балалар һәрвакыт көлергә тиеш.
  Тыныч дөньяда яшәгез!
  Балалар көлергә тиеш
  Балалар көлергә тиеш
  Балалар көлергә тиеш -
  Тыныч дөньяда яшәгез!
  Сары чәчле элф тәкъдим итте:
  - Вариант бар! Алар ягыннан иң яхшы көрәшче, иң яхшысы яки иң яхшысы көрәшәчәк. Victoryиңү булганда, алар безнең белән олы әйберләрне бүлешәләр, һәм җиңелсә, җиңелгән сугышчы була . кол яки мәет!
  Оеномаус билгеләп үтте:
  - Бу логик! Мин сугышырга әзер!
  Аждаһа кызлары галлеонны әйләндереп алдылар. Алар тизрәк; зур көймә тиз көтүдән кача алмады.
  Ләкин галлеонда мылтык бар иде. Themәм алар белән идарә итә башладылар, билләр хәтта тәмәке тарта башладылар.
  Оеномаус күк күкрәп әйтте:
  - Мин дуэль тәкъдим итәм! Airава пиратлары гадәте буенча. Бер ягы сезнең ягыгыз, икенчесе безнеке. Сез йөкнең яртысын җиңүчегә бирерсез. Defeatиңелгән очракта , оттыручы белән теләгәнне эшлә . Без сезне борчымыйбыз.
  Гөлләр белән кыйммәтле кораллы капитан җавап бирде:
  - Яхшы! Без бу авырлыкны кабул итәбез! Мин көрәшәчәкмен! Youәм сез теләгән кешене тәкъдим итәсез!
  Элф кенәз Оеномаус хәлиткеч әйтте:
  - Мин сезнең арада көчлерәк сексның бердәнбер вәкиле. Шуңа күрә мин көрәшергә тиеш!
  Кызыл чәчле ярдәмче агрессив рәвештә әйтте:
  - Мин начаррак көрәшче түгел! Минем сугышасым килә!
  Sheәм ул аяксыз, нәфис, бик усал аягын селкетте, ул кобра гәүдәсе кебек хәрәкәтле.
  Яшь сугышчы каршы:
  - Без капитаннар, сугышырбыз!
  Кыйммәтле кораллы кыз башын кагып елмаеп әйтте:
  - Маркиз де Диана, сезнең хезмәттә!
  Яшь элф ышаныч белән җавап бирде:
  - Оенома принц! Сугышка әзер!
  Veryәм бик хәйләкәр яшь сугышчы палубага сикерде һәм озын, нечкә кылычын чыгарды.
  Диана ханым шулай ук пычакны тартты һәм елмаеп сорады:
  - Ни өчен кенәз кинәт кансыз пиратка әйләнде?
  Оенома бу сорауга җавап бирде:
  - Бу озын хикәя. Ләкин мин кансыз пират түгел, ә затлы кеше! Бу үзгәртә.
  Маркиз елмаеп җавап бирде:
  - Мин сине үтермәячәкмен, син минем шәхси колым һәм тоткын булырсың. Мин сине телең белән аякларымның ялан аякларын яланырмын һәм шуның белән миңа рәхәтлек бирермен!
  Оенома көлеп җавап бирде:
  дә сине үтермим ! Мондый аякларны телең белән кысу бик яхшы. Ләкин син җитди сугышчы булсаң да, минем җиңелүемне көтмәссең!
  Диана зур тешләре белән киңрәк елмаеп җавап бирде:
  - Күрербез! Мине генә түгел, башка кызларны да әсирлектә йөртәчәкләр. Без сине җәфалыйбыз һәм кыйныйбыз. Әйдә карыйк, бу очракта сез ничек елмаясыз!
  Пират кенәз җавап итеп җырлады:
  Бирешмәгез, бирешмәгез, бирешмәгез
  Төшле хайван белән сугышта, оялмагыз ...
  Елмаю, елмаю, елмаю -
  Белегез, барысы да яхшы һәм яхшы !
  Маркиз бик рәхәтләнеп башын салды:
  - Сез шат егет! Сез бик шаяртырсыз. Бәлки мин сезне патшабикәгә дә бирермен. Бу көлке булыр!
  Оенома ачуланып җавап бирде:
  - Эшсез сөйләшү. Әйдә сугышыйк!
  Кораллы кыз батарея төбеннән сикереп төште һәм хезмәттәшенә һөҗүм итте. Оеномаус аны очратты, кыйнады һәм хәтта җавап бирде, матурлыкның колагын кисеп диярлек. Ул артка сикерде һәм пантер елмаеп әйтте:
  - Сез начар түгел. Мин монахинә кебек кенәз дип уйладым!
  Кыз, элф түгел, аның кеше колагы бар. Ләкин Оеномаус - элф. Кешеләрнең һәм элвесларның уртак балалары бар - ярты токымлы . Ләкин алар гадәттә руханилар дип атала . Аларга икесе дә ошамый.
  Маркиз кыз кабат һөҗүм итте. Ул кылыч белән катлаулы комбинацияләр ясады. Herәм аның пычкысы бурандагы тегермән канаты кебек ялтырап, сикереп торды һәм тагын әйләнде. Ул һөҗүм итте.
  Зур империя варисы булмаган сәбәпсез кенәз аның күкрәгенә каты сукты. Ул коралны тиште. Кан хәтта чәчелде. Бу кызның яралануы ачык иде.
  Ул артка чигенде һәм пышылдады:
  - Куркыныч хайван малай!
  Эдмонд елмаеп җавап бирде:
  "Мин монстр булырга мөмкин, ләкин мин малайдан ерак!"
  Диана көлде һәм кабат һөҗүм итте. Аннан кызыл кан тамса да. Ул палубага таралды.
  Кызыл чәчле патшабикә билгеләп үтте:
  - Мин шундук аның башын кисәр идем! Мин капчыкларны тартмас идем.
  Маркиз-капитан пышылдады:
  - Мин сезгә шундый мөмкинлек бирә алам!
  Оеномаус сугышчыны кул астына кылыч белән сугып һәм таралышын кисеп җавап бирде. Ул коралны уң кулыннан ташлады, ләкин шундук сул ягына алды . Sheәм ул бу тамашада хәлнең хуҗасы кебек, карнавор белән елмайды.
  Егет билгеләп үтте:
  - Син кыю кыз! Ләкин соңыннан сез җәрәхәтләнәсез. Яхшырак бирелү яхшырак!
  Диана кычкырды:
  - Без үләчәкбез, ләкин бирешмибез!
  Кызыл чәчле пират сугышчы сайрый:
  Сез безне хөрмәт итәргә, бездән куркырга тиеш,
  Хатын-кыз пиратларының эксплуатациясе чиксез ...
  Яктылык элвалары һәрвакыт сугышырга белә иде,
  Планета безнең турында акылсыз!
  Responseәм җавап итеп көлү. Барысы да бик салкын һәм хис белән күренде.
  Диана кабат һөҗүм итте. Ул сул кулы белән уңнан начаррак эшләде. Бу бик матур, шундый нәфис хәрәкәтләр иде. Моннан тыш, маркиз-капитан итекләрен салды, кечкенә, нәфис аяклары ялангач калды. Thisәм бу аның декстерлыгын өстәде.
  Оеномаус билгеләп үтте:
  - Яланаяк сезгә туры килә, кадерле матурлык!
  Диана кычкырды:
  - Син минем яланаяк үкчәләремне үбәрсең!
  Көрәш бик агрессив иде. Маркиз кыргый ярсу белән һөҗүм итте һәм аның коралын ханым фанаты кебек күрсәтте. Бу бик матур булып чыкты. Аннары оч Оеноманы элфның шома, чәчсез, роза яңагына сызды.
  Егет билгеләп үтте:
  - Сез шәп!
  Диана башын салды:
  - Әйе, мин бик яхшы! Againәм тагын селкенү һәм борылу.
  Кызыл чәчле пират кычкырды:
  - Аны кыйна! Аны үтер!
  Оенома елмаеп җавап бирде:
  - Чиксез кодрәт Иясе турында - үтерү?
  Янгын кызы җавап бирде:
  - туры мәгънәдә - явыз үтерү эшләмәгез!
  Пират кенәз мыгырданды:
  - Шулай итеп, яхшы үтерү мөмкинме?
  Кызыл чәчле кыз раслады:
  - Бу хәтта мөмкин дә түгел, ләкин кирәк!
  Шул арада яраланган кыз капитаны кабат һөҗүм итәргә тырышты һәм бик яхшы эшләде. Ул Оеномайны кулына һәм җилкәсенә сызды.
  Диана кычкырды:
  - Сез үзегезне начар хис итәрсез! Мин сине үтерермен, көчек!
  Оеномаус җавап итеп җырлады, һөҗүмнәрне парлады;
  Без сугышларда үлемсез данны беләбез,
  Курыкмыйча, батырлык белән чап!
  Кылыч безгә зур казанышларда булышсын,
  Дошманны җиң - башка бернәрсә дә мөһим түгел!
  
  Без бернинди шиксез, диңгездә йөрибез,
  Пират һәм давыл, давыл бернинди киртә түгел!
  Хәтер буыннар йөрәгендә калыр,
  Дошман җиңелә - бу бөтен бүләк!
  
  Матурлык сезгә дәрт белән мәхәббәт бирәчәк,
  Иртәгә җәзачы скафолдны көтә!
  Тормышыгызны филибутер белән тоташтыру куркыныч,
  Бәхет балларны хыялый рәвештә ыргыта!
  Lastәм соңгы сүздә, пират кенәз кылыч белән маркиз кыз кулына сугылды, һәм корал алсу кулыннан егылды.
  Диана елмаеп, сикереп торды, Оеномайның игезәгенә ялангач үкчәсен юнәлтте. Кыз очраклы гына йөрде. Егет аны алып, аннары ыргытты. Диана палубага егылып, аптырап калды. Ул чыннан да сикерергә тырышты, ләкин итекнең бармак очлары аны иңәккә тидерде, һәм кыз көчле сугудан тулысынча үтте.
  Оенома кулларын күтәрде һәм кычкырды:
  - oryиңү!
  Кызлар һәм аяксыз малайлар экипажы аша тавыш ишетелде. Theirәм кол малайлары белән сугышчылар тезләнеп тезләнделәр.
  Кызыл чәчле сугышчы билгеләп үтте:
  - Ничектер бик җиңел булып чыкты! Бу авыррак булыр дип уйладым.
  Оеномаус мыгырданды:
  - Күркә уйлады һәм аш белән тәмамланды!
  Кыз көлде һәм чылбыр белән искәртте:
  Элвес турында уйламагыз
  Вакыт килер, сез үзегез аңларсыз ...
  Алар сезнең гыйбадәтханәгездә пуля кебек сызгыралар,
  Кыз бөтенләй аяксыз сугышка йөгерә !
  Кызыл баш тәкъдим итте:
  - Әйдәгез, кол малайларны таяк белән кыйныйбыз. Алар яратырлар дип уйлыйм!
  Оенома күз кысып әйтте:
  - Сезгә ничек ошар дип уйлыйсыз? Гәрчә малайларның тупас аяклары таяктан килгән авыртуга сизгер түгелдер.
  Кызыл чәчле пират билгеләп үтте:
  - Иң мөһиме - безгә ошый! Безнең кебек караклар матур малайларны җәфалау бик рәхәт!
  Акыллы күлмәктә, беләкләрендә һәм тубыкларында бизәнү әйберләре чибәр кыз:
  - Мин, маркиз ярдәмчесе буларак, көрәшне дәвам итәргә әзер! Каракларның калган яртысын китерегез!
  Ут пираты кычкырды:
  - Ул минеке! Мин аның белән көрәшәчәкмен! Бу ачык.
  Эномай килешеп башын салды:
  - Логик! Минем берүзем алып китүем барысы да түгел. Мин сезнең өчен иң мөһиме булса да.
  Кызыл чәчле сугышчы каршы:
  - Тигез кешеләр арасында баш юк. Мин коралсыз сугышырга тәкъдим итәм.
  Сугыш киемендәге сугышчы билгеләп үтте:
  - Коралсыз? Курыкмыйсыңмы, элф?
  Янгын пираты хәлиткеч җавап бирде:
  - Бүреләрдән курку өчен урманга кермәгез!
  Туниктагы кыз, бу рәхәт бал блондинка, йомшак тавыш белән сорады:
  - Сөйкемле егет безнең өчен җырласын. Лирик нәрсәдер бар дип уйлыйм, һәм башка кызлар миңа булышырлар.
  Ике яктагы гүзәлләр бер тавыш белән сайрадылар:
  - Рәхим итегез! Songsырларыбызның өстендә сезнең җырларыгызны телибез!
  Оенома елмаеп җырлады:
  Хәтерлим әле, нурлы йөз,
  Күренеш минем йөрәгемне хәнҗәр кебек тиште!
  Мин утлы җил агымнарында яндым,
  Сез җавап итеп кенә эндәшмәдегез!
  
  Синең тавышың, нинди матур һәм саф,
  Мин сезнең каресларның чиксез шарлавыкларына ышанам!
  сездән башка нәфрәт тормышы кирәк түгел ,
  Менә хәзер мәңге нур мине яктыртачак!
  
  Син чиксез мәхәббәт алласы,
  Гаҗәеп яктылык белән тулган океан!
  Боз богауларын өзегез, шаяртып,
  Мин синнән башка таңны күрмим!
  
  Йөзегез югарыдагы кояш кебек балкый,
  Галәмдә матур фигуралар юк!
  Эшчәнлек хисе буран кебек каплана,
  Мәңге сезнең белән булу - бәхет!
  
  Soulанымдагы газап буран кебек ярсу,
  Минем күкрәгемдәге ут аяусыз яна!
  Мин сине яратам, моның белән горурланып карыйсың,
  Бозлар боз сезнең йөрәгегезне сындыра!
  
  Чиксез йолдызлы океанда утлар арасында,
  Син һәм без бөркет кебек күктә күтәрелдек!
  Ә иреннәрегез, якут белән балкып торган,
  һәм дәртле нәрсә әйттеләр !
  Алкышлар шундый ки, чибәрләр рәхәтләнеп кенә басалар. Ләкин шул мизгелдә бер кыз кычкырды:
  - Монда ике сугыш фрегаты килә!
  Оеномаус моңсу елмаеп әйтте:
  - Хәер, нәкъ сез теләгәнчә шулаймы? Сезгә кызыклы көрәш кирәкме? Шулай итеп сез алырсыз!
  Кызыл ачуланып әйтте:
  - Алар шалтыраттылар! Солдатлар белән крейсерлар. Nowәм хәзер сез яланаяк үкчәләрегезгә сугып кына китә алмассыз!
  Бинокульны караган кыз билгеләп үтте:
  - Корабларда орклар бар. Димәк, безне җитди сынау көтә.
  Оенома логик яктан билгеләнде:
  - Ләкин без дошманнарыбызны вөҗданыбызга зыян китермичә үтерә алабыз. Матур сугышчыларга кагылгач, йөрәгегез кан китә!
  Яшел чәчле кыз:
  - Безнең аждаһалар фрегатларга караганда тизрәк. Безгә китәргә вакыт булырга мөмкин!
  Пират кенәз хәлиткеч әйтте:
  - Безнең сүзлектә качу дигән сүз юк!
  Ә пират кызлары ачу белән җырладылар, тормыш-үлем сугышына әзер ;
  Без аерылышу, кайгы белән тулы дөньяда яшибез ...
  Солдат ялгыз булганда нәрсә эшләргә тиеш ?
  Ходайлар, дөрес, безнең өчен рәхимсез карар кабул иттеләр -
  Бу егет үзенең гыйбадәтханәләрен соры итә!
  
  Галәм яратырга бик рәхимсез,
  Аерылу күз яшьләре каскадта агылды ...
  Кызгану төш кебек эзсез югалды,
  Тормыш йомшаклыксыз таш кебек булды!
  
  Ул чүлдә салкын, боз эссе белән янып тора,
  Йөрәгемне датлы чылбыр ничек каплый!
  Аерылышу яңгыры түбәдәге фракцияләр кебек сугыла -
  Кесәләр буш, бакыр гына кала!
  
  Ләкин көрәшченең батырлыгына ышану рухландыра,
  Беләсеңме, Чиксез кодрәтле Алла нык ант биргән!
  Бу җылы майда безнең өчен яфрак кебек булыр,
  Без үскәч, таң белән очрашабыз!
  
  Сез планетаны бәхетлерәк итәсегез киләме?
  Шулай итеп, безнең һәрберебез сандугач кебек данлы җырлый?
  Аннары иң татлы бал юкә агачыннан уңышка әйләнде -
  Гигантлар күңелендә, әйдәгез, ялганны бетерик !
  
  Алланы алдарга кирәкми, миңа ышан,
  Ул безнең кайсыбызның куркак һәм горур булуын күрә !
  Корбанга Ходайның мәгънәсен бир,
  Шуңа гаҗәпләнәсе юк, мин сезгә кешеләрне кайтарырмын!
  
  безне онлайнда тотты ,
  Theтерүләр кайда беткәнен беркем дә белми.
  Яһүд черегән аспанга эленеп тора -
  Иман китерүчеләр өчен - лауреат таҗ!
  
  Теләсә нинди кеше яхшырак була ала
  Безнең сайлау аңлы - Мәсихкә омтылу.
  Ләкин кайвакыт кан бассейннары бар,
  Ник дигәндә, вәгъдә бар - мин тиздән килермен!
  
  Әй дөнья, синдә күпме көч куллану бар,
  тыныч яши алмыйбыз кебек !
  Хатын солдат табутыннан елады,
  Тормышның нечкә җепләре нинди нечкә!
  
  Кан түгү безнең чакыру түгел -
  Мин яратырга, Ватанга оҗмах бирергә телим!
  Ни өчен бу җәза безнең барыбыз өчен дә?
  Answerавап: бөтен байлыгыгызны ярлыларга бирегез!
  
  Котылуны акчага сатып алып булмый,
  Чөнки Алла өчен алтынга бәя юк!
  Churchәм чиркәүдә сез якшәмбе көнне баш иясез,
  Бөркет кебек канатлы булырга!
  
  Вакыт килер - Алла Патшалыгы килер,
  Явыз һәм ерткыч караңгылык бетәчәк!
  Рухи ихтыяр юкка чыгачак, ләгънәтләнгән коллык,
  Theәм ил Бәхет бөеклегендә булачак!
  зур исле һәм чәчле аюлар белән зур фрегатларга бәреп керделәр .
  Начар җан ияләренә караганда кызлар азрак иде, ләкин алар күпкә җитез һәм декстерс иде.
  Аннары сәүдә корабында булган кызлар да пиратлар ягында сугышка керделәр. Alsoәм шулай ук кол малайлар коралны сүтәргә ашыктылар. Бу кешеләрнең мәңгелек тарихи дошманнарына - оркларга каршы шундый тәэсирле бердәмлек.
  Оенома да сугышка кушылды. Егет берьюлы ике кылыч селтәде, тегермәнне эшләтеп, оркларның башларын кисеп алды. Ул арысланның ачуы белән сугышты.
  Аның янында кызыл баш . Кызның яланаяк үкчәсе оркага ияк белән иҗекләрен сындырды. Аннары орк егылды, мөгезләре аны ашказанына бәрде . Бу бик каты сугыш иде.
  Оенома кыю көрәшә. Монда ул җанатар кебек кылычлары белән күбәләк куллана һәм кәбестә кебек әйләнгән башларны кисә.
  Яшь кенәз батырлык могҗизаларын күрсәтеп, дәртләнеп җырлады:
  Сезнең кулыгыз көчле булса -
  Димәк, сез тормышта беренче булачаксыз!
  Аннары иптәш ярлы кеше түгел,
  Аның йөрәге алтын, корыч нервлары бар!
  
  Ләкин иң мөһиме, ышан, бу көчле акыл,
  хайванга караганда салкынрак .
  Әгәр дә сез тормышта караңгы булсагыз,
  Шунда шат көлү сезне яратыр!
  
  Автомат тулыландыру, белү, кулга алу көче,
  Чөнки ул белем белән тулы, Белегез!
  Ләкин көчне ахмак кулына бирергә тырышыгыз ,
  Шул вакытта сез бүләк итеп газапланырсыз!
  
  Клуб белән ауга киткән вакыт бар иде,
  Bowәя, калын тирегә каршы уклар ...
  Ләкин каләмнәр кая барган шервонетлар ясадылар,
  Галактикага сикерү бик җиңел!
  
  Мәгариф яхшы булса да -
  Ләкин кыюлык та кызык ...
  Ә баянга тигез, ул числга әйләнәчәк,
  Без Ватан Ватаныбызга бик намус белән хезмәт итәбез.
  
  Ләкин явыз көч куллану - авыр крест,
  Безнең сугыш кыры кан белән тулган ...
  Ни өчен Чиксез кодрәт Иясе газаплардан соң яңадан терелде?
  Солдатларның хәрби җыелышын ныгыту өчен!
  
  Кызның күз яшьләре ага - яраткан дусты егылды,
  Ана үпкәсенең өстендә кычкырып, елап дога кыла ...
  Ул тәрәзәләр тышында салкын, мич сүнде,
  Менә чибәр егет җир астына күмелгән!
  
  Эх, рәхимсез язмыш, нинди явыз язмыш,
  Мәрьям Мәрьям , сезнең яхшы табигатегез кайда?
  Бу кеше тизрәк кияүгә чыгарга теләгән,
  Менә хәзер җил нарат астында тузан чыгара!
  
  Тормыш бәхетле киләчәк - яхшы булыр,
  Алма бәлеше бал кабыгы орлыгына әйләнәчәк ...
  Монстр дошманы тузанга һәм порошокка әйләнә,
  Чын уңыш бусагадан узсын!
  
  Барысы да Элфта эшләнгән, һәм ыргыту Фарсларда,
  Әйдәгез, йолдызлар белән тулы гирляндны туплыйк!
  Исәнмесез егетләр, югары класс,
  Aәм коточкыч гөл утка ташланды !
  
  Пулемет инде таныш булды - пулялар агымга агыла,
  Theәм дошман арып бетте, аның теләгәне нуль иде!
  Winиңсәң, бай булырсың,
  Кем ут кабызса, ул ярлылыкка эләгәчәк!
  Бу бик үткен һәм җитез кылычлар белән җыр һәм зур көрәш. Theәм башлар асфальттагы кебек башларга иярәләр. Aәм бик күп орклар үтерелгән. Сугышта кол малайлар. Аларның берсе дә ундүрт яшьтән олырак күренми, ләкин алар барысы да мускуллы. Кол малайларының арык тәннәре авыр хезмәт белән катырыла. Theәм тупас, кычкырган үкчәләр оркларның иякләренә өзлексез сугалар, иҗекләрен сындыралар.
  Кыз капитан аңына килде. Ул утырды. Аның ике кулы да каты җәрәхәтләнде - таралышлар киселде. Хәер, бу үлемгә китерми; тылсым һәм сихерчелек ярдәмендә зыянны торгызырга мөмкин. Ләкин бу ким дигәндә берничә сәгать дәвам итәчәк. Ул арада ул сугыша алмый.
  Helpәм булышырлык кеше юк - барлык кызлар һәм малайлар сугышта, һәм алар кыргый ярсу белән көрәшәләр. Бу шундый аяусыз көрәш.
  Диана хәрәкәтләнде, бәхеткә каршы аяклары ялангач һәм чагыштырмача тотрыксыз иде. Маймыл шикелле бармаклары белән кыз капитан беренче ярдәм комплектын эзли башлады. Яраларны дәвалаучы, бик каты, һәм универсаль бальзам бар. Моннан тыш, нигә кулларны урап, бальзам һәм май белән майлаганнан соң сугышка кушылмаска?
  көчле һәм агулы әйберләр ташлый аласыз . Бу бик салкын һәм җимергеч булыр иде.
  Диана ышанычлы эшләде. Herәм аның аяклары бик ялангач. Ул статусын ассызыклау өчен, теләмичә итек киеп йөрде. Берничә яктырткыч һәм мәңге җәй булган дөньяда аякларыгыз салкын булмас өчен, аяк киеме кирәк түгел, ә матурлык өчен, һәм сезнең кол да, кол да түгеллеген ассызыклау. Бу логик ...
  Монда бер малай, яланаяк, орк борынына үткен энә ыргытты. Poxәм ул, агуның бер өлешен алгач, туңды һәм шундук үлде.
  Кол малай дәртләнеп җырлады, һәм башка кол малайлар да кушылды, алар кеше иде һәм кешеләр кебек җырладылар:
  Хәзер, галәмдә проблемалар булса,
  Бу бернинди бәядә дә булмый ...
  Сез бүтән үзгәрергә теләмисез
  Кеше нәрсә теләгәнен белми!
  
  Көчле Чернобог бар,
  Бөекнең универсаль көче бар ...
  Ул маңгайдагы кешегә бирә,
  Кеше бөтенләй кыргый булмасын өчен!
  
  Әйе, Чиксез Кодрәт Иясе аны барлыкка китерде,
  Кешеләрнең үсеш өчен сәбәпләре булсын өчен ...
  Кеше берьюлы барысын да тели,
  Кешеләр каты көрәшергә өйрәнделәр!
  
  Сугышчы явызлыкны җиңгәндә,
  Бу таяк кеше файдасына барлыкка китерелгән ...
  Soulан һәм тән өчен яхшылык түкте,
  Сугышырга өйрәнергә беркайчан да соң түгел!
  
  Чиксез кодрәтле Алла нәрсә тели?
  Алар Элфны тезләренә китерергә батырчылык итмәсеннәр өчен ...
  Явыз язмыш идарә итмәсен өчен,
  Йөзләгән буын үссен өчен!
  
  Әйе, Чернобог кешеләр өчен стимул,
  Ялкаулык, туктау юк ...
  оркшиста булыгыз смитерларга бүленү ,
  Дуслыкта Орклин буйлап йөрегез!
  
  Шуңа күрә авыр булса, югалмагыз,
  Ватанга авырлыклар килсә ...
  Род аны матур һәм җиңел эшләячәк,
  Кешеләрне хәрәкәтләндерү өчен!
  
  Чернобог - сезнең олы абыйгыз,
  Каты булса да , ул сине чиксез ярата ...
  Сез иң зур баллга ирешерсез
  Кайчан сез Элфка хезмәт итәрсез!
  Орклар зур югалтулар кичерделәр, аларны кызлар да, малайлар да кистеләр. Хәтта Диана да кулларын урап сугышка керде. Theirәм аларның аяк бармаклары орк муенына сугылган һәм артерияләрен кискән умарта пычаклары ыргыттылар. Thrәм төрле тамаклар һәм әйберләр. Бу бик тәэсирле күренде.
  Аннары Диананың ялан аягы басылган күз яшьләре белән борчак ыргытты. Immediatelyәм шундук генерал җитәкчелегендәге дистә орк ыргытылды һәм фрегат ягына очты. Бу чыннан да зур җимерү һәм коңгырт һәм ямьсез аюларның үлеме.
  Оенома елмаеп әйтте:
  - Без бер канлы: сез һәм мин! Дөрес, шулаймы?
  Диана дусларча елмаеп җавап бирде:
  - Без берләшкәч, без җиңелмәс! Кеше һәм элф - көч, һәм бу бик горур яңгырый!
  Кызлар басымны арттырдылар. Исән калган орклар, парашютлар кулланып, канатлы фрегатлардан сикереп төшә башладылар. Кайбер парашютлар, авыр авырлыгы аркасында, ертылды, зур аюлар таш кебек егылды, ләкин таштан аермалы буларак, алар кычкырдылар һәм бик пычрак сүгенделәр!
  Диана твиттерда:
  Яхшы хатын булу җиңел түгел,
  Игелек биеклеккә бәйле түгел!
  Оенома үзенең үткен һәм озын кылычлары белән тагын бер тегермән ясады һәм зур аю капитанының башын кисеп алды. Ул кан түгеп, баррель кебек палубага әйләнде. Яшь кенәз җырлады:
  Кан кабат елга кебек агылды,
  Сезнең көндәш бик каты ...
  Ләкин Шайтаннан курыкма,
  Хайванны караңгылыкка кайтар!
  . 6 бүлек.
  Sevenиде башлы аждаһа княгиня һәм шул ук вакытта Тылсым академиясенең Оста мастеры шыбырдады һәм сорады:
  - Сез олы кеше биеклегенә күтәрелергә һәм ким дигәндә бер минут һавада асылырга мөмкинме?
  Доминика көлде һәм җавап бирде:
  Мин булдырам, ләкин мин бүтәнчә эшли алам
  Чәчкә аша аяксыз йөгерегез ...
  Кыз бака кебек сикерә -
  Бу башкалардан аерылып торган нәрсәне аңлата!
  Аждаһа княгиня авызы ачылды, аннан ут кабынды. Ут үтеп, чибәр кызны ялангач, алсу, аяк төбендә үкчәсенең нәфис сызыгы белән бик авыртты.
  Dominәм Доминик кычкырды, ләкин шундук аның иҗекләрен кысып алды. Аның күкрәге авыр иде. Яхшы бәрелде, хәтта блистерлар да шунда ук шештеләр. Борынгы тикшерүчеләр аны җәфалаган кебек иде.
  Кыз кычкырды:
  Сезнең өчен Ланселот һәм Артур патша бар!
  Аждаһа княгиня кычкырды:
  Бу мине куркытырга батырчылык иткән тагын кем ?
  Нимф маркиз җавап бирде:
  - Бу кешеләр фольклорыннан геройлар. Алар сезнең өчен бөтенләй куркынычсыз, Сезнең мәрхәмәтегез!
  Хатын-кыз аждаһа кычкырды:
  - ЯРАР! Хәзер сезнең практик бурычыгыз бар, янган аякларыгызны савыктырыгыз. Бу практикада бик файдалы, һәм тормышта берничә тапкыр файдалы булачак.
  Доминика, көчле елмаеп, җырлады:
  - oneәм бер, ике, өч, биш!
  Мин кабатлаудан арымыйм ...
  Шул ук сүзләр әйтү
  Бу сезнең өчен суларны пычратырга җитә!
  Grand Master Dragon билгеләде:
  - sheәм ул чибәр кыз. Бәлки, аның үкчәләрен кыздырып кына калмыйча, аяк бармакларын да сындыргандыр?
  Нимф маркиз әйтте:
  - Без сабыр булырга тиеш, әй княгиня. Бәлки бу кыз безнең көчлерәк җенесне саклап калу өчен бердәнбер мөмкинлегебездер. Ирләрне алып кайтыгыз!
  Хатын-кыз аждаһа кычкырды:
  - Бу акылсызлык! Суга баткан кеше саламны ала, ә син кеше кызының яланаяк үкчәсен тотасың . Ул махсус сәләтләр күрсәтмәде.
  Нимф маркиз каршы:
  заказы белән ташны бернинди тылсымсыз, сихерсез күтәрә алды , һәм бу бик кыйммәт!"
  Монсеррат княгиня көлде һәм җавап бирде:
  - Әйе, ул маңгаена танылган. Дөрес, хәзер эз юк. Бу кешеләр өчен гадәти түгел.
  Васель раслады:
  - Аның махсус һәм сайланган булуы шунда ук ачык! Itәм аңа махсус, эчкерсез һәм нечкә караш кирәк.
  Аждаһа княгиня берьюлы җиде баш белән башын салды:
  - Әйе, эчкерсез һәм махсус караш ... Бәлки, мин аның үкчәләрен телем белән яларга тиеш, зур хөрмәт билгесе буларак!
  Доминика җиңде һәм ышаныч белән җавап бирде:
  -, к, телеңне кулланмау яхшырак! - sheәм ул өстәде, көтмәгәндә аның йөзен тагын да тәмлерәк итте. - Тел, әлбәттә, тәннең иң көчле өлеше булса да. Ул миллионлаган гаскәр күчерергә сәләтле!
  Нимф маркиз тәкъдим итте:
  - Аңа гади эш бирегез. Мәсәлән, ул мәче янына килеп бассын, аннары кире кайтсын!
  Монда, кызгылт төстәге күлмәктә эндәшмәгән тролл, кулында тылсымлы таяк булган, каршы:
  -! К! Без аңа мәче җәфаланырга рөхсәт итмибез. Миңа тылсымлы таяклар белән көрәшү яхшырак. Бу чыннан да җитди имтихан һәм эффектив тест булачак!
  Sheәм ул аяк киеменең үкчәсенә мөһер салды, сапфир, кызгылт һәм сирень бриллиантлар белән бизәлгән.
  Аждаһа княгиня:
  "Яңа кызга Аждаһа академиясе остасы белән көрәшү бик авыр." Сезнең белән көрәшү авыр иде, хәтта бу бик тәҗрибәле һәм тәҗрибәле Ласка!
  Хатын-кыз тролле көлеп әйтте:
  - Бигрәк тә! Моннан соң, хәтта Кощей үлемсез дә аннан курыкмас!
  Аннары Доминика кычкырды:
  - Нәрсә, синдә Кощей үлемсезме?
  Аждаһа княгиня башын салды:
  - Әлбәттә, ул бар, ул ерак патшалыктагы ерак җирләрдән ерак. Ләкин бу явыз пычрак хәйлә бар !
  Хит кыз елмаеп билгеләп үтте:
  - Яки ул чир китергәндер? Барлык ир-атларны үтерү һәм хатын-кызларыгызны кулга алу өчен!
  Аждаһа княгиня:
  - Hardк! Бездә хатын-кызлар ир-атларга караганда ун тапкыр күбрәк. Кошчей үлемсез армиясен тәшкил иткән орклар һәм гоблиннар арасында, киресенчә, хатын-кызларга караганда ун тапкыр күбрәк ир-атлар бар, һәм алар күпкә зуррак һәм көчлерәк. Нигә ул үз гражданнарын һәм армиясен юк итәргә тиеш!
  Доминика билгеләп үтте:
  - Ләкин чир Кошчейның үзенә тәэсир итми?
  Хатын-кыз троллегы башын салды:
  - Әйе, аның өстендә бер генә сугыш тылсымы да эшләми. Корал алмый. Сезнең водород бомбасы да аны юк итә алмый. Бу асыл!
  Хит кыз билгеләп үтте:
  - Ләкин аның йомыркасында, энә очында үлеме бардыр!
  Аждаһа княгиня күк күкрәп җавап бирде:
  - Бу гади түгел! Әгәр Кошчейның үлемен табу бик җиңел булса, ул күптән исән булмас иде. Шулай итеп, күп гасырлар элек ...
  Нимф маркиз аның өчен җавап бирде:
  - Сез кешеләр әле агачларга сикереп тордыгыз, ләкин аның үз көче бар иде һәм тәхеттә утырды. Уйлап карагыз, бу нинди оешма!
  Доминика аны алып җырлады:
  Маймыллар йөз ясыйлар
  Алар ботакка утыралар ...
  Stillаман да уйсыз
  Безнең ата-бабаларыбыз булган!
  Хатын-кызлар тролле:
  - Кощей, әлбәттә, шикләнелә. Theәм чир башлангач, ул, әлбәттә, беренче булып шикләнде. Бу, билгеле, явызлык күчәренең башы. Йөз башлы ир-ат аждаһасы кебек , аждаһаларның иң бөеге, императорлар һәм явызлар. Ләкин бу хайван шулай ук майланган һәм җимерелгән. Ләкин Кощей ким дигәндә ләгънәт бирер иде! Моннан тыш, алар шулай ук җеннәр патшасы Иблиска шикләнделәр ... Jinиннар - рухлар, һәм алар майлый алмыйлар.
  Ләкин җеннәр ничектер яшерелгән. Алар юкка чыккан кебек иде!
  Доминика җавап итеп җырлады:
  Ген кычкырды, юк, миңа ышан, кызларның көче бар,
  Disappearәм юкка чыкты ...
  Аннары аждаһа матурлыкка каршы ,
  Йөгерегез, зинһар!
  Маркиз де Ласка әйтте:
  - Яхшы да, явыз җеннәр дә бар. Алар көчле, ләкин мөмкинлекләре чикле. Ләкин теоретик яктан, ир-атларның яки хатын-кызларның берсе җин императоры Иблистан ир-атлар нәселен юк итүне сораса, һәм безнең галәмдәге бу иң зур көч өстеннән хакимлек бирүче куәтле боҗраны таба алса, ул моны китерергә мөмкин!
  Доминика башын салды:
  - Бу инде нәрсәдер! Безгә кодрәт боҗрасын табарга кирәк. Аннары без барысын да төзәтәчәкбез.
  Хатын-кыз аждаһа көлде, тавышы күк күкрәү кебек иде. Аннары ул җавап бирде:
  - Бер боҗраны табу бик кыен. Бөтен галактика белән чагыштырыла торган территория өстендә хакимият бирә. Моннан тыш, сезнең галәмдә йолдызларның сирәк урнашуы аркасында галактика буш диярлек булса, монда триллион акыллы затлар һәм күп патшалыклар яшәгән территория. Күрәсең, аны беркем дә таба алмаган, чөнки безнең әкият галәменең императоры булмаган!
  Доминика кычкырды һәм сорады:
  - Сездә Алла бармы?
  Маркиз-нимф җавап бирде:
  - Мондый Аллаһы Тәгалә бармы, Барлык Галәмнәрдә Барлыкка Китерүче , яисә ул юкмы, әлегә беркем дә белми. Хәтта Кощей үлемсез. Ләкин түбән дәрәҗәдәге тәңреләр бар . Ләкин алар шундый, аларның файдасы аз, һәм читтә калу яхшырак. Гомумән, Алла сүзенең күп мәгънәләре бар. Шуңа күрә иң югары җеннәр илаһларга көч белән тигез.
  Хатын-кызлар тролле:
  - Бездә дә диннәр бар, ләкин аларның файдасы аз. Сезнеке кебек. Хәзер, коронавирус булганда , чиркәүләр чыннан да буш иде, һәм догалар кемгәдер булышты, яисә фимиам аларны вируслардан саклады. Нигә сез шундый ышанычлы кешеләр, тезләнеп, баш иеп, моның өчен берәр нәрсә сорый аласыз дип уйлыйсыз!
  Доминика агрессив җавап бирде:
  - Ләкин мин Аллага яки аллаларга бөтенләй ышанмыйм! Миңа моның мөһимлеге юк. Ләкин мин моңа кадәр элвеска ышанмый идем, аларны әкият һәм кеше уйлап чыгаруы дип саный идем. - Кыз ялан аякны таш плитәгә сукты һәм дәвам итте. - Ә хәзер мин элвес, аждаһа, тролл, нимф барлыгын күрәм, нигә Аллага һәм фәрештәләргә ышанмыйсыз? Моннан тыш, миллиардлаган кеше Чиксез кодрәт Иясенә ышана, һәм кечкенә балалар гына диярлек, һәм аларның барысы да аждаһаларга һәм элваларга җитди ышанмыйлар.
  Маркиз Ласка көлде:
  - Беләм! Бу кыз, кечкенә чагында, Данно турында мультфильм карады һәм, чынлап та, ишегалдында тылсымлы таяк эзли башлады. Ул һәр ботакны тикшерде. Калган балалар аңардан көлделәр. Чынлыкта, кечкенә вакытта да күпчелек кеше тылсымлы таякларның әкият икәнен аңлый!
  Доминика билгеләп үтте:
  - Ләкин сезнең дөньяда тылсымлы таяклар бар!
  Хатын-кыз троллегы башын салды:
  - Әлбәттә! Surviveәм исән калыр өчен, аларны ничек кулланырга өйрәнергә туры киләчәк !
  Хатын-кыз аждаһа кычкырды:
  - Бу мизгелдә! Аңа тылсымлы таяк бирегез, без бик үткен һәм кыю телле бу кызның нәрсәгә сәләтле икәнен күрербез!
  Доминика җырлады:
  Гаҗәпләнмәвегезне сорыйм
  Тылсым булса!
  Булса, тылсым булса!
  Ласка билгеләп үтте:
  - Хәер, ул сөйкемле түгелме? Мондый сихерче!
  Хатын-кыз троллегы аның тылсымлы таягын уң кулына тагын да ныграк алды һәм кул селтәде. Доминикага яшен тиде. Ләкин кыз-актриса соңгы мизгелдә сикерергә өлгерде, һәм сугу сагынды. Артымдагы мәрмәр плитка эреп, тәмәке тарта башлады.
  Аждаһа княгиня кычкырды:
  - Сак бул, Кобра! Сез бөтен каплауга зыян китерерсез!
  Висель көлде һәм билгеләп үтте:
  - Бу тылсымлы таяк ысулы!
  Кобра хатын-кыз троллегы җавап итеп җырлады:
  - Явыз әни, минем ысул гади,
  Мин мәче койрыгын тартырга яратмыйм!
  Доминика җавап итеп кычкырды:
  Минем укучыларымда төш күрү бар,
  Бер сикерү - бер хит!
  Аждаһа княгиня өзелде:
  - Кара, аның блистерлары юкка чыкты! Кешеләрдә зыян бик тиз китми. Нинди кыз !
  Нимф маркиз раслады:
  - Бетте-китте! Мин бу турыда ялгышмадым. Яңарыш көчтә бик сирәк, хәтта сихерчеләр өчен дә, һәм ул тылсым белән эшләнмәде.
  Доминика күзләрен кысып, кулларына басып торды. Herәм аның ялан аяклары пропеллер пычаклары кебек һавада ялтырап тордылар. Кыз аны алып, көмеш тавышында дәртләнеп җырлады:
  Без сугышта үз ихтыярыбызны үзгәрттек,
  Абый, алар Ватан өчен көрәштеләр.
  Ерактан элфинизмга охшаган,
  Элк солдаты Орклинга керде!
  
  Безнең ата-бабаларыбыз кылыч ясаганнар,
  Аннары мылтыклар хәрәкәткә керделәр ...
  Каен агачлары ботакларын ача,
  Кызлар бәлеш пешерәләр!
  
  теләсә нинди сугышта уңышлы ,
  Ул нәрсәне акыл белән кабул итәргә белә.
  Кайвакыт саф тәмуг яна.
  Ләкин без дошманны җиңәчәкбез !
  
  Элф Earthирне саклый,
  Яланаяк һәм ялангач кешеләргә сыену урыны бирә.
  Сугышны май аенда тәмамладык,
  Оркмахтны ярсу җиңелү көтте!
  
  Төзелеш һәм чәчүдән соң,
  Кырлар чәчәк ата, арыш сенажда.
  Сез геройлар, кызлар, бабайлар,
  Траншеяларда туңу, кар яуды!
  
  Безнең батыр Ватаныбыздан,
  Тирән җәя алыгыз.
  Элфинизм баннерлары оча,
  Theәм Fuhrer баннерлары кыру өчен!
  
  Гасырлар безнең астында узачак Йолдызлар,
  Империя - галактика.
  Туарга беркайчан да соң түгел
  Дошманны космоска күмегез!
  
  Ләкин мин акыл тыныч булыр дип ышанам,
  Aәм кеше һәркем өчен ана кебек,
  Монда борынгы гаилә чәчәк ата,
  Дан нуры - мәрхәмәт!
  Кыз бик матур җырлый, ул шундый искиткеч дөнья дәрәҗәсендәге җырчы. Яисә квази-дөньяви - бу тагын да көлке.
  Аждаһа княгиня кычкырды:
  -Фабулус! Яки, бәлки, аны алып кына эшлә ...
  Кобра хатын-кыз троллегы кычкырды:
  - Тылсымлы таяклар белән көрәшергә вакыт! Anyәм бернинди тырнаксыз! Без дошман белән ахырга кадәр көрәшәчәкбез!
  Нимф маркизы кысылды:
  - Акылсыз булма! Ул сезгә нинди дошман. Бу көчлерәк сексны саклап калу һәм кире кайтару өчен безнең соңгы мөмкинлегебез булырга мөмкин!
  Доминика ачуы белән мыгырданды:
  - Миңа тылсымлы таяк бирегез, мин катнашуны көндәшемнән чыгарырмын. Мин Гарри Поттер юбкада, ә Данно түгел!
  Аждаһа княгиня:
  - Бу нинди банда?
  Васель аңлатты:
  - Кеше әкиятләреннән персонажлар һәм фольклор Гарри Поттер - тылсымлы академиядә укыган малай, ә Данно - комик мультфильм .
  Кобра елмайды һәм таякны селкетте. Пульсар очып, кыз кино актрисасы торган урынга бәрелде . Sheәм ул, Доминика, тузансыз диярлек алсу үкчәләрен кабызып, бик сикереп торды. Ут аны бердәнбер алды һәм җиңел генә ялады.
  Кыз кычкырды:
  - Әй , бозык !
  Ул кулын селкетте. Suddenlyәм кинәт нимф кулында тоткан тылсымлы таяк коточкыч көч белән аның пальмасына ашыкты.
  Dominәм Доминик аны маймыл кебек нык тотты. Аннан соң ул җавап итеп пульсар атты.
  Кыз актриса бернинди сихер дә әйтмәде, кычкырмады, ул тылсымлы артифактны кулга алды. Theәм утлы кан Кобрага таба очты. Ул моны көтмәгән һәм егылган. Аның аяк киеме, үкчәсен генә каплаган ярым аяк киеме стиле өскә селкенде. Хатын-кыз троллының җитди җәрәхәтләнүе ачык иде. Sheәм ул озак елады. Sheәм ул тылсымлы таяктан кире кайта башлады.
  Theәм пульсарлар күктән буран ташлары төшкәндәй таралдылар. Чыннан да, бәрелешләр булды.
  Төгәлрәге, бер каты сугу һәм бер-бер артлы сугу максатны сагынды.
  Пульсар шулай ук аждаһа княгиняга бәрелде. Ул аны алып, авызыннан ут белән селкетте. Herәм аның нуры зарарсыз түгел, хәтта маркиз нимфын да тоткан.
  Ул шулай ук тылсымлы таякны селкетте һәм кычкырды:
  - childrenитәр балалар! Сез чыннан да барлык чикләрне узгансыз.
  Ләкин икесе дә тынычлану турында уйламаганнар. Доминика, җен көчен сизеп, үзенең тылсымлы таягы белән сугып , бер-бер артлы пульсар ыргытты. Herәм аның туплары тролл хатын-кызның аякларына бәрелде һәм сандалларын яндырды.
  Ул ачуы белән кычкырды:
  - Кеше тавыгы!
  Нимф маркиз каршы:
  -! К! Бу, мөгаен, карчыга ханым, яки ким дигәндә киндер!
  Доминика кабат сугылды , һәм бу юлы аның утлы цунами дулкыны чыннан да ялкын клубы кебек сугылды.
  Кобра хатын-кыз троллегы кычкырыр һәм тылсымны чикләүләрсез чыгарыр. Ләкин ут баганасы аны ыргыткач, ул аның күлмәген яндыра һәм күкрәгенә суга.
  Хатын-кыз троллының сулышы тотылды. Dominәм Доминика аны тагын да алды һәм башына киллер пульсары өстәде. Бу минем миемә чана баласы кебек иде .
  Кобра кычкырды һәм ниһаять үтте. Аның ялан аяклары янган һәм кызарган. Аквилин борыны булган кызны җырладылар һәм кыйнадылар.
  Аждаһа княгиня шатланып кычкырды:
  - Wow! Сез барлык көткәннәрдән арттыгыз! Дөресен генә әйткәндә, сез андый эш эшли алырсыз дип уйламаган идем - Кобраны үзе куып чыгарыгыз!
  Нимф маркиз башын салды:
  - Ул безнең төп һәм өмет кенә диярлек! Heәм ул акланырга мөмкин. Карагыз, бу буялган матурлык нәрсә эшли!
  Чыннан да, Доминика аны алды һәм яланаяк, нәфис аягын селкетте, һәм морокко белән эшләнгән "кәҗә" кинәт кан китте һәм әйләнде. Ул чыннан да тере һәм хәрәкәтле булып китте. Әйдәгез, чыннан да сикереп торыйк.
  җиде башын чайкап көлде һәм әйтте:
  - Wow! Ничек ул моны эшли?
  Доминика кысылды һәм сайрады:
  Дөресен генә әйткәндә, белмим
  Барысы да көндезге эсселектә катнаштылар ...
  Мин беркайчан да сихер укымадым.
  Мин җил рухы белән бөтенләй уйнамыйм!
  Киресенчә, мин сине һәрвакыт сагынам, сэр,
  Кызны үзең белән ал!
  Аждаһа княгиня кычкырды:
  - Доминика кабул ителде! Specialәм аның махсус сәләтен исәпкә алып, ул Аждаһа академиясенең элита бүлегенә укырга керә. Кайда ул уку өчен түләргә тиеш түгел, киресенчә, стипендия артачак!
  Доминика биеклеккә сикерде, әйләнде һәм җырлады:
  Яхшырак Доминика юк
  Ул ofир төсе ...
  Кояш планета өстендә чыга,
  Aroundәм тирә-юньдә нульләр бар!
  Нимф маркиз татлы елмаеп сорады:
  - Моның өчен мин нәрсә алырмын?
  Пауза булды ... Доминика кычкырды :
  - Сез матур малай табарга тиеш!
  Аждаһа княгиня көлде һәм җавап бирде:
  - Шулай да , яңа студент көчле горурлыктан башын әйләндерде! Шуңа күрә мин тәүбә итәм - йөз канатлы афоризмны әйтү. Аны шунда ук эшлә!
  Доминика елмаеп башын салды:
  - Зинһар! Бу минем фильмнарда уйнаганым өчен түгел, һәм минем хәтерем бик яхшы!
  Аждаһа княгиня:
  - Тиз килегез! Минем дә вакытым бар!
  Доминика тирән сулыш алды һәм пулемет тизлегендә сызды:
  Беркемгә дә үлгән ишәкнең колаклары кирәк түгел, ләкин тере төлке ишетү - максатларына ирешү өчен ишәкләргә мохтаҗ булмаганнарга бүләк!
  Акылыгызга аяк киеме куйгач, сез мәңге аяксыз калырсыз!
  Сугыш - үпкә өчен һава, ләкин икеләтә газ белән кушылган!
  Әгәр дошман бирешергә теләмәсә һәм ничек оттырырга белмәсә, без аны киемен салырга һәм җиңәргә өйрәтербез!
  Начар кешеләр кара тылсымны яраталар, яхшы булмаган кешеләр ак тылсымны яраталар!
  Сугышта үтерү процесста авыр, кабул итүдә җирәнгеч, ләкин ахырда нинди зур ! Димәк, сугыш җанга сәламәтлек китерә, тәнгә каты һәм капчыкны чистарта!
  Кайвакыт сугыш капчыкларны бик тутыра, һәм канның тулылыгына, бозылган йөрәкнең бушлыгына турыдан-туры пропорциядә!
  Ватанга бурыч фидакарьлек белән бүләкләнә!
  Сугыш акыллыларны сынап карый, көчлеләрне катыйта, ахмакларны күңелле итә ! -
  Көлке булу кызык түгел, башкаларны елау күңелсез түгел!
  Яхшы хаким , татлы бал кебек, башта яланырлар, аннары төкерерләр !
  Ә явыз хаким, корт кебек, башта тигезләнәчәк , аннары тапталачак!
  Әйе, алтын йомшак, ләкин үтеп булмый торган калкан ясау өчен аны җиңел кулланырга мөмкин!
  Сыйфат һәрвакыт саннан артып китә - хәтта энҗе арпа боткасы океаны да балтага комачауламый!
  Яхшылык курку белән зәгыйфьләнгәндә явызлык тулы!
  Шаяру яхшы, кашык кичке аш өчен яхшы, мохтаҗлыкта ярдәм!
  Сез бер-ике тапкыр бәхетле була аласыз - осталыксыз, уңыш юкка чыга!
  Лев Толстой булмаган кеше - әдәби трамвай!
  Сез әдәбият өчен сорау алу өчен Толстойда туарга тиеш түгел!
  Әйдәгез, аерылышу сәбәпләренә караганда күбрәк хатыннары булган эчәрбез!
  Нәфес хатын-кызларның кызгануыннан күбрәк ир-атларны юк итте!
  Төгәл күз, кулларны селкетү, дошман сагыну түгел - миопик!
  Фәлсәфә гомерне озайтмый, ләкин аны бизәтә, фрагментларны сузып!
  Командир осталык белән җиңә, саннар белән касапчы, сәнгать белән гений, алдау белән үзен күрсәтә!
  Шуңа күрә, әйдәгез, үлем үлмәсен, һәм аңа туры килмәгәннәр генә үлә!
  Өмет соңгы үлә ... Беренчеләре - аны акламаганнар!
  Сугышта, логика - шоколад кебек чагыштырмача төшенчә; барларга сокланыр алдыннан, алар сезнең авызыгызда; аларны йотар өчен вакыт җиткәнче, алар чит якка чыга!
  Уңыш кайвакыт исе китә, казаныш мәет кебек исләнә, ләкин бәхет исе китә алмый!
  Алла һәрнәрсәнең өстендә, һәм Иблис аның детальләрендә!
  Масохист өчен кыйналу да күңелсез!
  Алла белмәгән нәрсә ул җавап бирә алмаган сорау!
  Маймыл кешегә караганда яхшырак, чөнки ул туры мәгънәдә хайван була ала!
  Яхшылыкка китерми торган вәгаз балтага алып барган юлга охшаган!
  Инҗил текстларында теләсә нинди тәгълиматлар төзү Гримм кардәшләр әкиятләреннән квант механикасын өйрәнү белән бертигез!
  Алла булу кыен, ләкин шайтан булып калу бөтенләй түзеп булмый!
  Дошманнар саны икеләтә булса да, акыл көчне дүрт тапкыр арттыра!
  Тормыш - кешеләр белән түгел, ә табигать белән тулы компромисс!
  Маңгае кыңгырау рәвешендә , бу буын салкын!
  ахмаклар өчен язылмаган , табигать законнары генийлар өчен билгеләнмәгән!
  Акылсызларга акылсыз һәм мәгънәсез әйберләр турында уйларны яшерү өчен тел бирелә !
  Кайгыларда көлке күргән кеше фаҗигале рәвештә җитди шатлыктан сукыр булачак!
  - Ашыкмыйча ашык - ашыкмыйча ашык! Катлаулы эшне чишеп дәрестән А алыгыз!
  Winnersиңүчеләр хөкем ителми ... Шулай да, кайвакыт алар хөкем ителә!
  - Кеше ахмаклыгы - кешеләргә дошман булган илаһларның союзы!
  Абзардагы кеше - кеше, ләкин сарайда да дуңгыз дуңгыздан югарырак күтәрелмәячәк!
  Ике чиксез әйбер бар: галәм һәм кешенең тапкырлыгы, ләкин, беренчесе чагыштырма, икенчесе абсолют!
  Нинди рус тиз йөрүне яратмый, тиз очыш!
  - Барысы да тәмугка керергә теләми, ләкин бик аз кеше генә шайтан мөмкинлеген тели ала!
  Ләкин күз яшьләре белән сугармыйча, сез шатлык ура алмыйсыз, һәм сугармыйча, уңыш уңышлары үсмәячәк!
  Алла һәр нәрсәдә, яисә аның өстендә, һәм Иблис әйберләр булмаганда, яисә материаль кытлык тирәнлегендә!
  Кем сак булырга вакыт тапса, аның җеназасында мәңгелеклек сакланыр!
  Тынычлык алтын, сүз көмеш, ләкин хатын-кыз авызыннан шулкадәр күп коела ки, хәтта бриллиантлар да куе була!
  Тынычлык алтын, сүзле агымнарны озак саклау дат булмаячак!
  Goldәм алтын тавышсыз җиргә күмелсә, кыйммәтен югалта!
  Кайвакыт, эндәшмичә, сез акча янчыгыгызны күбрәк алтын белән тутырырсыз !
  Сугыш беркайчан да күңелсез түгел, ул гадәти булырга мөмкин, ләкин беренче атуга кадәр!
  Тыныч вакыт кабатланырга омтыла, һәм сугыш кына һәрвакыт индивидуаль!
  Сугышта, шахматтагы кебек, сез ялгыша алмыйсыз, ләкин аерма даими басымда!
  Сугыш - беренче хәрәкәт алдыннан да мәңгелек проблема!
  Шахматта хәрәкәтләр чиратлашалар, ләкин сугышта алар чиратлашалар!
  Сугыш шахматка охшаган, кагыйдәләрсез һәм реаль вакытта!
  Сугышта мәңгелек вакыт җитми, тынычлык хөкем сөргәндә, күңел ачу җитми!
  Сугышта иң кызыгы - барысы да җитди, һәм бирелү күңелле !
  Сез уйлап эштән баш тарта аласыз, ләкин, кайгы , сез чынбарлыктан баш тарта аласыз!
  Тренировкаларның авыр хезмәте җиңеллек белән файда китерә! Ялкау булмаган кеше батыр булачак!
  Өйрәнергә беркайчан да соң түгел, үлгән булсагыз!
  Хәтта үлгән кешенең дә үч алу мөмкинлеге бар, ул атеист булмаса!
  Атеист булу үлемсезлекне туктатуны аңлата!
  Алар башлары белән уйлыйлар, ләкин ашказаны белән эш итәләр!
  Явызлык йөрәкләрдә түгел, ашказанда яши!
  Йөрәк вакыт-вакыт кына эгоист, ләкин ашказаны һәрвакыт!
  Ашказаны - тәннең иң куркыныч өлеше, ләкин безне эшләргә этәрә!
  Йөрәксез кеше юк, ашказаны булмаса кеше комсызлыгы юк!
  Алар йөрәкне юаталар, ашказаны тынычландыралар!
  Машина күпме тора, мин моның турында уйламыйм, иң мөһиме - Ватанның абруеның бәясе юк!
  Әгәр дә Гайсә йөрәктә яши икән, димәк, Шайтан ашказанында яши!
  Буш ашказаны сезне акча янчыгыгызны тутырырга дәртләндерә!
  Буш баш сезнең акча янчыгыгызны бушата!
  Зур корсак зур кеше билгесе түгел, ләкин ул аз ихтыяр көчен күрсәтә!
  Буш ашказаны җанны ачы белән тутыра!
  Иң авыр корсак - бушлыгы башсыз мидән !
  Хатын-кыз аяклары белән бүре кебек туклана, биек үкчәләрдә генә!
  Киләчәктә күпләр алтын тауларны вәгъдә итәләр, ләкин бәхет әле почмакта гына!
  Тормыш карточкаларга охшамый, уңышка ирешү өчен сез һәрвакыт бирергә тиеш !
  Максат маякка охшаган, син аңа омтыласың, ләкин аңа ирешкәч, проблемалар артканын күрәсең!
  Тәмәке аеруча клиентка каршы иң эффектив үтерүче ! Тәмәке тавышсыз мылтыкка охшаган, ләкин ул үзешчән кулында да үлемгә китерә!
  Тәмәке - иң ышанычлы снайпер, ул һәрвакыт үтерә!
  Тәмәке ачы тәмле, ләкин ул конфеттан күбрәкне җәлеп итә!
  Тәмәке начар кызга охшаган , ләкин аның белән аерылу күпкә авырттыра!
  Тәмәке, гранатадан аермалы буларак, ыргытылганда гомер озайтыла!
  Сугышта, максатка иң кыска юл - әйләнү маневры, һәм саф хакыйкать - явыз алдау!
  Түгәрәк маневр - максатка юлны кыскартуның иң ышанычлы ысулы!
  Тормыш кызыл, ләкин ул кызыл кан белән китә!
  Сугышта тормыш үз кыйммәтен югалта, ләкин мәгънәгә ия !
  Сугыш , кияү кебек, хыянәткә бирелергә мөмкин, ләкин ул озак торырга рөхсәт итми!
  Сугыш - ир-ат тәнен йотучы нәфес хатын!
  Барлык яшьләр дә мәхәббәт кебек сугышка дучар булалар, ләкин бу күңелле күңел ачу түгел !
  Сугыш, әдәплелек кебек, кыйммәт һәм үзгәрә, ләкин ул һәрвакыт герой хәтер калдыра!
  Сугыш төш кебек түгел, көчле хисләрсез эшли алмыйсыз!
  Дөнья күңелсез һәм рәхәт, сугыш кызык һәм мавыктыргыч!
  Сугыш, бу кан һәм тир, батырлык тудырган үсентеләрне ашлама бирә!
  Сугыш процессы никадәр кызык булса да, һәркем ахырны тели!
  Сугыш китап түгел, сез аны ябып булмый, аны мендәр астына яшерә алмыйсыз, сез аны пычрак кына ала аласыз!
  Сугыш - дин: ул фанатизм, тәртип, бәхәссез тыңлаучанлык таләп итә, ләкин аның аллалары һәрвакыт үлемгә китерә!
  Сугышта, казинодагы кебек, куркыныч зур, ләкин җиңүләр кыска гомерле!
  Солдат үлемгә китерә, дан онытыла, кубоклар тузган, һәм яңа үтерү башлау сәбәпләре генә күчерелмәс !
  Без үтерүчене фронттагы солдат булмаса, нәфрәт итәбез; каракны сугыш кырында талаучы булса, без аны нәфрәт итәбез, икеләтә!
  Солдат, бу коралның батырлыгы һәм хөрмәте булган рыцарь! Генерал Барон, аның таҗы акыл һәм акыл!
  Солдат горур яңгырый, шәхси мыскыллау яңгырый!
  Theөҗүмдә беренчесе үләргә мөмкин, ләкин соңгысы хәтердә калмас!
  Theөҗүмгә караганда, олыларны бүлешүдә беренче булу яхшырак!
  Сугыш, хатын-кыз кебек, ир-атларны сындырмыйча гына ята!
  Хатын-кыз, сугыштан аермалы буларак, ир-атны үтерергә ашыкмый!
  Сугыш, хатын-кызлардан аермалы буларак, билгеләнгән ирләр саны белән беркайчан да канәгать түгел!
  Сугыш - иң туймас хатын, ул беркайчан да ирләр ала алмый, һәм ул хатын-кыздан баш тартмый!
  Хатын-кызлар сугышырга яратмыйлар, ләкин ир-атны үтерү теләге пулядан начаррак түгел!
  Кечкенә пуля да ирне үтерә ала, зур йөрәкле хатын аны бәхетле итә ала!
  Зур йөрәк еш кына үз-үзеңне кызыксындыруга китерә!
  Сугышның хатын-кыз йөзе юк, ләкин ул ирләргә хатыннан яхшырак кан җибәрә!
  Сугыш шатлык китерми, ләкин ул агрессив инстинктларны канәгатьләндерә!
  Сугышта шатлык, дошманнарның мәетләре бәядә генә!
  Сугыш - кырны сөрү: мәетләр белән тукландырылган, кан белән сугарылган, ләкин ул җиңүдә барлыкка килә!
  Victиңү мәетләрдә һәм канда тәрбияләнә , ләкин ул дан белән җимеш бирә!
  Сугыш кеше ашаган чәчәккә охшаган, якты, карнавор һәм начар ис белән!
  Сугыш - прогресс анасы һәм ялкаулыкның үги анасы!
  Сугышта солдат тормышы кыйммәт түгел, һәм генераллар хәтта югалту!
  Әгәр дә сез тынычлык телисез икән, курку уятыгыз; сугыш теләсәгез, көлү уятыгыз!
  Әгәр дә сез хәрби эшләрдә көлке булмасагыз, көлү гөнаһ түгел!
  Сугыш циркка охшаган, җиңүче генә соңгы көлә!
  Сугышта, цирктагы кебек, мәкерле, җитди үтерүче генә!
  йомшаклык астында тайпылудан яхшырак !
  Deathлем - конвенция, хурлык - абсолют !
  Патша никадәр бөек булса да, ул аучы кебек кабергә барачак!
  Сәясәтче һәрвакыт ялганлый, ул бары тик реаль өчен үлә!
  Mлемсезлек реаль, ләкин үлем хыялый!
  Патшалар барысын да эшли алалар, ләкин бер генә түгел, бер патша да кабердән җиргә кача алмый!
  Барысы да матур яшәргә тели, ләкин бик азлары гына хөрмәт белән үлә!
  Deathлем авырлык вәгъдә итә, казаныш нурлары белән балкып тормаса!
  Күңел ачусыз тормыш - хоббисыз мәхәббәт!
  Мәхәббәт булганда яхшы, кан кою булганда начаррак!
  Секс факелга охшаган, ләкин тутыру кыйммәтрәк!
  Сез секссыз яши аласыз, ләкин үрчетә алмыйсыз!
  Мәхәббәт кайнар булса, кан агыла!
  Кешеләр мәхәббәт тели, хайваннар секс тели, һәм генийлар ачылышлар телиләр!
  Дуңгыз иптәше дә, эстеталар да аны яраталар!
  Секс шулай ук модераторлык таләп итә, яхшырак!
  Мәхәббәттә чикләр юк, секс сүзләрендә җитә!
  Йөрәгегездә ялкын булса, ут астында җиңелрәк!
  Кабилнең җаны булудан утта яну яхшырак!
  Сугыш - группа секс: күп кычкыру һәм кычкыру, ләкин мең кыздан да шулкадәр кан булмас!
  Секс сугышка охшаган, ләкин озын һәм гадәти түгел!
  Сугыш мәхәббәт ясауга охшаган, ләкин елау дәртләндерелми!
  Әлбәттә, секс яхшы, ләкин йөткерү начар!
  Сугыш авыр, ләкин кимсетү теләсә нинди хәрби йөккә караганда авыррак!
  Әгәр дә сез яшәргә телисез икән, сугышырга өйрәнегез, исән калырга теләсәгез, җиңәргә өйрәнегез!
  Сугышта, тавыктан кала , бөтен чаралар яхшы!
  Барысы да көрәшә ала, ләкин лаеклар гына җиңә ала!
  Сугыш уйлау урыны түгел, ул зур акылсызлык белән тулы!
  Ватан белән сәүдә итүгә караганда көрәшү яхшырак!
  Сугыш конфет түгел, ләкин аны йотканда сезне шатландыра!
  Сугыш беркайчан да бетми, тупның тавышы гына басыла!
  Канон басылырга мөмкин, баррель ярылырга мөмкин, ләкин көрәш беркайчан да туктамас!
  Сугышта иң кызыгы - алдан әйтеп булмый, реаль өчен көрәш!
  Ни өчен Сталин астында бәяләр төште, чөнки халык дошманнары үтерелде!
  Акчага киенү яхшырак, бушка киенүдән яхшырак!
  Бу аяк киеме булу образлы рәвештә аяк киеме булудан яхшырак!
  Сугыш циркка охшаган, көлү урынына күз яшьләре дә бар, һәм арена - планетаның зурлыгы!
  Мин тынычлык телим, ул сугыш булып чыга, сугыш телим, ул капитуляция булып чыга!
  Сугыш, ниндидер дәрәҗәдә, ана, чын кардәшлек тудыра!
  Сугыш явыз, ләкин ул яхшы иптәшләр тудыра!
  Акыл кыска әйләнешле булмаса, озын куллар яхшы!
  Көч җиңә, һәм практик акыл гына җиңү бүләкләрен бүләк итә!
  Көч һәм акыл, ир белән хатын кебек, җиңүне парда гына тудыра!
  Кеше, пирамидадан аермалы буларак, чыдамлыкта тигез булмаган ярдәмгә ия!
  Пирамиданың дүрт почмагы бар, ләкин яссы өслек аңа тотрыклылык бирә!
  начар тормыштан яхшырак !
  Кыргыйда Алла булу яхшы, ләкин зонада шайтан булу начар!
  Ярты көн эчендә кояш баеды, ләкин дан гасырлар дәвамында кала!
  Дан кыска гомерле, бүтәннәрдән кала!
  Мәңге яшә, мәңге өйрән, ләкин яңадан эшләмә!
  Дан бик якты, алтыннан яктырак булырга мөмкин, ләкин вакыт узу белән сүнә!
  Дан кояшка охшаган, ләкин төнлә батмый!
  Танылган булу җиңел түгел, тырышлык белән дә, ләкин ялкаулык җиңел хурлыкка китерә!
  Дан утка охшаган, күзгә ошый, ләкин аны алу өчен кемнедер яндырырга кирәк!
  Данлы булу яхшы , данга ябышкан чебеннәр белән уратып алу начар!
  . 7 бүлек.
  Уянганнан соң, егет кенәз Оеномаус тагын тәгәрмәчкә богауланды. Моңа кадәр аңа салкын агымда юарга һәм тешләрен чистартырга рөхсәт иттеләр. Аннары тыйнак иртәнге аш.
  Constantlyәм таш хәрәкәте белән бәйләнмәсен өчен, даими хәрәкәттә һәм бала тәнендә хәрәкәтне дәвам итегез. Август кешенең һәм зур элвен империясенең варисының шундый язмышы шундый.
  Исән калуның бердәнбер ысулы - яшь кол булу һәм тырышып эшләү. Бу нефтьтән вакытлыча саклауны тәэмин итә. Сезнең барлыгыгызны озайту өчен кайбер мөмкинлекләр бар , ләкин бу бик уңайсыз һәм газаплы.
  Ләкин, малай, тәгәрмәчне әйләндереп, үзенең бай хыялын кулланып, үзен хыялый дөньяга чумдыру һәм ирекле мәҗбүри әсирлектә аның шатлыксыз яшәвен яктырту өчен куллана.
  Кабина егете кечкенә, өч башлы аждаһа өстендә оча. Ул билгесез илдә табарга тели, нәрсә икәнен белми, ләкин нәрсә көчлерәк секска кире кайтара ала һәм ир-атларның юкка чыгуын һәм майлануын туктата ала.
  Аждаһа әле дә бала, һәм малайга күп яшь түгел, һәм ул шорт һәм рюкзак кына сугыш арсеналы киеп йөри, һәм билендә җәя, ике кылыч һәм пар хәнҗәр.
  Оеномаус атына оча. Аның янында Маргарита кызы кечкенә аждаһа утыра. Ул тун кигән, киенгән, аяк бармакларында тылсымлы боҗралар бар. Ул сугышны күрсәтә кеше дөньясыннан хит .
  Кыз гади түгел. Onирдә ул Бөек Ватан сугышы вакытында партия һәм разведка хезмәткәре иде. Deathлеменнән соң ул тылсым һәм тылсым дөньясына күченде. Heәм ул анда туксан өч елдан артык. Ул Аждаһа академиясен тәмамлаган һәм көчле сихерчелекне үзләштергән. Ләкин ул немецлар аны асып куйган кебек. Нигәдер ул үсми, һәм бу Маргаританы борчый. Күпме мәңгелек бала була аласыз?
  Дөрес, Оеномаус үзе олы элф кенәз иде, ләкин кол малай булды ди. Alsoәм шулай да, шуңа күрә ул моны рәнҗетә. Noк булса да, бала булу начар түгел, ләкин сез дә кол булганда ...
  Ләкин хәзер ул бүтән дөньяда, ул кол тәгәрмәчен әйләндерми, ә аждаһа өстендә оча. Аның белән партияле кыз Маргарита бар иде, аны кардан аяксыз алып үлемгә алып бардылар. Моңа кадәр алар мине җәфаладылар. Алар аны аркасына чәнечкеле чыбык белән сугып, яшь геройның аякларын ут өстенә кыздырдылар.
  Алар блистер белән капланган, һәм салкын карга аяк баскач, ул рәхәт диярлек, чөнки синең аягыңдагы авырткан кычыту басыла. Пионер муенында "Мин партизан" дигән такта бар иде. Алар асылгач, авырттырмый, Краутларның һәм полиция хезмәткәрләренең бәхетле йөзләренә карау җирәнгеч . Курку, пионер һәм ашкынучан атеист кебек, аны тәмуг көтә икән? Кайда алар синең үкчәләреңне генә түгел, бөтен тәнеңне мәңгегә кыздыралар.
  Шулай да, нигә ул андый мәгънәсезлеккә ышана? Шулай да, бик аз яшәгәнгә, үлеп, онытылуга кызганыч.
  Ләкин аның нечкә муенындагы тишек кысылгач, кыз аждаһа өстендә уянды. Аның янында фәрештә кебек матур нимф бар иде. Маргарита күк әле дә бар дип уйлады . Пионер геройлары һәм атеистлар өчен шундый махсус оҗмах.
  Ләкин чынлыкта тылсымлы дөньяда яхшылык белән яманлык, һәм аның проблемалары бар. Тылсым ярдәмендә ул киселгәннәреннән һәм януларыннан тиз дәваланды. Кыз иң яшь сыйныфта Аждаһа академиясенә керде. Ләкин ул сәләтле, сәләтле һәм тиз өйрәнүче иде.
  Ул көчле тылсымлы осталыкны үзләштерде. Шуңа күрә, балачагына карамастан, ул Оеномаус кенәз белән махсус миссиягә китте - көчлерәк җенесне саклап калырга ярдәм итә торган әйбер табу өчен. Чыннан да, ирләрсез дөнья гармония һәм кызыксыну юк. Theәм гадел секс анда күңелсез һәм уңайсыз.
  Маргарита, очканда, болай диде:
  - Кайвакыт уйлыйм, ирләр кайтыр, аннары нәрсә? Кемгә кечкенә кыз кирәк? Мин ничек үссәм дә, олы кеше булсам иде!
  Оенома ышанычлы тавыш белән җавап бирде:
  - Әгәр тылсым ирләргә тормышны кире кайтара алса, сезне олы кеше итеп ясарга мөмкин. Онытмагыз, элвеслар, нимфлар һәм дриадлар картаймый, һәм бу аларның табигый милеге. Ләкин кеше хатын-кызлары, юк. Аларның ямьсез, ямьсез һәм тупас карчыкларга әйләнмәсен өчен көчле тылсым кирәк. Ямьсез карт хатын булу чибәр кыз булудан күпкә начаррак. Кешеләргә һөҗүм итүче картлык авырулары турында әйтмичә. Сездә Earthирдә җитди тылсым юк, һәм сез, бәлкем, хатын-кызлар өчен картлыкның нинди җирәнгеч һәм җирәнгеч булуын үзегез күргәнсездер.
  Маргарита тискәре башын чайкады:
  -, к, минем карт хатын буласым килми! Карт патшабикәгә караганда яшь кол булу яхшырак!
  Малай кенәз чылтыратты һәм искәртте:
  - Син мәңге яшь, мәңге яланаяк булырсың!
  Кыз көлде һәм әйтте:
  - Мин сугыш алдыннан шәһәр кызы идем. Ленинградта ничектер яланаяк йөрү әдәпсезлек иде, һәм климат бик җылы түгел иде. Шуңа күрә, авылда мин ничектер аяк басудан оялдым . Эш вакытында гына, балалар сандаллары ярылып, кечкенә аяк киеме алу бик авыр булганда, мин мондый эш эшләргә өйрәндем. Син беләсең, беренче көннәрдә ул авыр һәм салкын, бигрәк тә хәрәкәтләнмәсәң, ләкин аннан күнегеп, ул хәтта күңелле дә. Моннан тыш, Украинада җәй бик җылы һәм йомшак.
  Малай кенәз башын салды:
  - Әйе! Мин аңлыйм. Ләкин кем оча!
  Чыннан да , алар алдында ябыштырылган ступадагы бер ханым пәйда булды. Noк, Баба Яга түгел, ә бик матур макияж булса да, искиткеч блондинка матурлыгы. Энҗе тешләре белән очкыннар. Кәләпүш урынына аның бөтенләй заманча электр чистарткыч бар. Әйе, бу мавыктыргыч хикәя.
  Ул балаларга үбеп җырлады:
  Чантерелллар, карчыклар белән тулы,
  Мин бераз тыгылырмын ...
  Малайлар һәм кызлар бит
  Малайлар һәм кызлар ...
  Мин, чыннан да, бик яратам!
  Маргарита җавап итеп башын салды һәм искәртте:
  - Әйе, бу хәзерге заман. Иске ступа яңача!
  Чистарткыч белән блондинка моны ишетте һәм, әйләнеп, күңелсезләнеп кычкырды:
  - Ступа иске дигән фикерне кайдан алдыгыз? Әйе, син үзең, Earthирдә калсаң, инде карт хатын булыр идең! Veryәм бик ямьсез , табутта булмаса!
  Маргарита бер сулыш белән ризалашты:
  - Әйе, бу дөрес! Мөгаен, сөякләр кабердә йөзәрләр иде, яисә ул шулкадәр ямьсез булып китәр иде, аны карау җирәнгеч иде.
  Оенома әйтте:
  - Кешеләр - Алладан мәхрүм затлар. Алар элвалардан - мәңгелек яшьлектән мәхрүм! Көчлерәк секс шулай ук сакалын кырарга тиеш. Малайлар бу бик газаплы һәм күңелсез диләр!
  Чистарткыч белән блондинка аны алды һәм селкетте. Multiәм күп төсле күбекләр яшь аждаһаларда утырган балаларга очтылар.
  Моңа җавап итеп егетләр аждаһаларыннан шартладылар, һәм күбекләр кире очтылар, җавап итеп блондинка таякны селкетте. Барысы да әйләнә башлады.
  Күперләр яраланган кебек түгәрәк биюдә әйләнә башладылар. Бу бик яхшы иде .
  Кыз билгеләп үтте:
  - Сез Баба Яга түгел - сөяк аягы,
  Ә салкын блондинка - бәхетнең яртысы!
  Чистарткыч белән сугышчы ачу белән әйтте:
  Балалар бөкеләр кебек ахмак
  Сез челтәргә тартыласыз ...
  Мин сезне казанга салырмын,
  Мин сезнең өчен ут кабызам!
  Моңа җавап итеп шундый шат һәм шат көлү бар. Бу чыннан да хатын-кыз.
  Балалар аждаһаларына әйләнделәр һәм Баба Ягага сикерделәр. Кыз рюкзактан пистолетны алды һәм каплады:
  - Сез аны алырга телисезме?
  Блондинка көлде һәм пульсар белән пионер сихерчене кыйнады. Ул аждаһасына кача. Responseавап итеп ул шулай ук хач билгесен плитә белән ясар, һәм сезне ничек тибәр .
  Aәм ялкынлы веб яшь Баба Яга белән бәйләнде. Шуңа күрә ул үзен бәйләде.
  Оеномай егете билгеләп үтте:
  - Ярар, таныгыз, сез балаларның кайсысын урладыгыз?
  Партизан кыз башын салды:
  - Дөрес! Без беләбез, сезнең тупка охшаган снег!
  Сары чәчле Яга кычкырды, әйләнде:
  - Әйе, мин сезне моның өчен алырмын һәм ...
  Сөйләшмичә, матурлык калтыранды һәм челтәрне өзәргә тырышты. Ләкин пионер герой геройны атып, Ягинага тылсым һәм омен энергиясе белән атты. Блондинка ничек калтырый һәм яза башлады. Кыз җырлады:
  Без авыр вакытларда илһамландык,
  Васыятьне корычтан көчлерәк итеп ...
  Дөньяны чумадан коткарды -
  Хөрмәтле иптәш Сталин!
  
  рәсемнәрдә мин үлчәдем,
  Чиксез галәмдә ...
  Син безнең өчен дөрес юл ачтың,
  Мөгаен, моны күрсәтә!
  
  Мин шок кулландым
  Солкенизмнан тылсым ...
  Менә график:
  Фашизм камыты төшәчәк!
  Элф малай билгеләп үтте:
  - Күрәсең, ул салкын егет иде, Сталин! Ләкин ул, мөгаен, җирдәге барлык кешеләр кебек, картайгандыр.
  Кыз шулай ук яшь модификациядә Баба Ягага атты һәм сайрый:
  Ленин минем йөрәгемдә яши,
  Кайгы-хәсрәтне белмәс өчен ...
  Космоска ишек ачылды -
  Йолдызлар безнең өстебездә ялтырап тордылар!
  Сары чәчле Яга ялварды:
  - Булды! Рөхсәт итегез, таләп итегез, мин барысын да эшләячәкмен!
  Маргарита твиттерда:
  - Кулга алынган балаларны җибәрегез! Бәлки без сезне кичерербез. Аларның ничәсен чистарткычка сеңдердегез?
  Сары чәч:
  - Мин сине җибәрермен! Миңа хач тылсымын ташлама!
  Кыз борылып карады. Модалы ханым белән утлы пәрәвез йоклады. Sheәм ул әйләнде . Маргарита кисәтте:
  - Барлык балаларны да алдамагыз!
  Блондинка тантаналы рәвештә ышандырды:
  - Мин үз сүземне бирәм!
  Чистарткычны кабызды. Аннан балаларның алсу күләгәләре сикерә башлады. Арбаклар кебек тонык. Ләкин Маргарита үзенең тылсымлы таягын селкетте, һәм бу күләгәләр малайларга һәм кызларга әйләнде. Соңгысыннан өч тапкыр күбрәк иде. Ләкин Оеномай бәхетле иде :
  - Бу дөньяда ким дигәндә көчлерәк секс бар. Ourәм безнең барлык кешеләр дә диярлек үлде!
  Маргарита якты елмаеп әйтте:
  - Килмәде! Аллага шөкер!
  Малайларның берсе, аяксыз, ләкин люкслы, җимерелгән булса да, камисоль Оеномайга очты һәм үзен таныштырды:
  - Вискаунт де Лафер! Вау, чистарткыч эчендә булу нинди җирәнгеч. Бу канчык шулай ук чын аждаһа тиресеннән эшләнгән итекләремне тартып алды.
  Маргарита елмайды:
  - Әйдә, урланганны Вискаунтка кайтар !
  Блондинка Яга:
  - Алмыйм!
  Оенома шулай ук үзенең тылсымлы таягын чыгарды да, селкетеп, кычкырды:
  - Нигә алай?
  Чибәр сихерче кычкырды :
  - Мин аларны саттым! Алар бик абруйлы иде. Бер кенәз алар өчен ярты кап алтын түләде!
  Маргарита мыгырданды:
  - Хәер, ак ... Моның өчен без сезнең итекләрегезне алырбыз. Алар шулай ук аждаһа тиресеннән, хәтта юлбарыс тиресеннән ясалган.
  Блондинка Яга әйтте:
  - Алар малай өчен бик зур булачак. Myәм минем дәрәҗәдәге сихерченең аяксыз күренүе оят булыр.
  Маргарита көлде һәм җавап бирде:
  "Мин дә зәгыйфь сихерче түгел, ләкин мин салкын дөньяда да гел аяксыз." Сез шундый ханым. Мин малайның зурлыгын көйләрмен!
  Князь Оенома кычкырды:
  - childrenәм сез балаларны урламассыз дип ант итегез. Otherwiseгыйсә без сезне Алла кортына алып барырбыз.
  Яшь Баба Яга аптырады:
  - Мин аларга начарлык эшләмим. Бу балаларның энергиясе, миңа мәңге яшь һәм матур булып калырга мөмкинлек бирә. Шулай итеп, алар исән.
  Маргарита каты кычкырды:
  - Сез яшьләнүнең тагын бер ысулын табарсыз. Чынлыкта, сезгә дәрес бирергә вакыт.
  Кыз сихерләде. Howәм ничек ул аяк бармакларыннан һәм тылсымлы таяк очыннан пульсар энергия агымнарын чыгарды.
  Алар блондинкага бәрделәр. Ул кинәт кысылды һәм зурлыгы кимеде. Хәзер алар алдында, озын буйлы кыз урынына, ун яшьтән олы булмаган курку кыз бар иде, дуңгыз ите һәм аяклары. Ул пышылдады:
  - Кирәк түгел! Мин яхшы булырмын! Мине кыйна!
  Маргаританың кулында итек бар иде. Ул кулын селкетте, һәм алар аяксыз малай Вискаунтка таба йөзделәр, ул, башка азат ителгән балалар белән бергә, һавада авырсыз йөргән кебек.
  Дворян гаиләдән булган малай итекләрен киеп җырлады:
  Малай тирәсендә бик күп куркынычлар бар,
  Кайвакыт дөнья салкын таш кебек ялтырый ...
  Ләкин, безнең малай диваннан торды,
  Ул затлы көрәшче булганга, миңа ышан!
  Яга кызы тынычланды һәм мыгырданды:
  - Син мине кыйныйсыңмы?
  Маргарита каты әйтте:
  - Әгәр сез ачуланмасагыз, нигә сезне кыйнарга кирәк?
  Сары чәчле кыз сайрады, алсу яңагыннан яшь ага:
  "Мин хәзер бала, һәм башка сихерчеләр мине хөрмәт итмиләр!"
  Азат ителгән кызларның берсе:
  - Без дә балалар, һәм без моның турында еламыйбыз!
  Малайлар һәм кызлар көлделәр.
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Сез ач булырга тиеш! Бәлки без аскы катка барып анда берәр нәрсә ашый алабыз?
  Балалар тавыш чыгардылар. Вискаунт түбәнгә карады һәм искәртте:
  - Түбәндә гигант сарае тора, һәм ул Баба Ягадан яхшырак түгел. Шулай итеп ...
  Оеномаус кычкырды:
  - Гигантның әсирлектә дә балалары бар. Без аларга булышырга тиеш.
  Маргарита елмаеп Яга кызына тәкъдим итте:
  - Бәлки без балаларны бергә алып, гиганттан саклап кала алабыз? Яхшы эш эшлә, сез әкият академиясендә укырга кабул ителерсез. Анда сез яхшы эшләргә өйрәнерсез!
  Сихерче кыз җырлады:
  Кем кешеләргә булыша
  Ул вакытын әрәм итә ...
  Яхшы эшләр -
  Сез данлыклы була алмыйсыз!
  Маргарита каршы:
  Чәчәк яфрагы нечкә,
  Озак вакыт өзелгән булса ...
  Бөтен дөнья рәхимсез булса да,
  Мин яхшы эшләргә телим!
  
  Кешеләргә яхшылык эшләгез
  Яхшылык эшлә ...
  Алар чәчәкләр кебек чәчәк атачаклар,
  Зәңгәр чәчәкләр!
  Малай кенәз җитдирәк тонда билгеләп үтте:
  яхшылык эшләргә һәм явызлык белән көрәшергә тырышасыз, һәм мин сезгә ошар дип ышанам!
  Кыз Яга кулларын кысып әйтте:
  - Ярар, тырышырмын. Шул ук вакытта, явыз сихерчеләргә кире кайту мөмкинлеге юк - алар көлерләр һәм кысалар ! Мин яхшы әкият булып яңадан өйрәнермен!
  Маргарита елмаеп җырлады:
  Дөньяда интеллекты булган һәркем,
  Alwaysәрвакыт дус булырга тиеш ...
  Бу ату галереясе кебек булмасын өчен -
  Акыллы уен булмады!
  Егет кенәз сайрый:
  - Әйдәгез, гигантка төшик!
  Күпчелек балалар, бөтенләй диярлек аяксыз һәм чүпрәк, нечкә һәм алсу, ләкин энергияле һәм дулкынландыргыч, күктән ашыктылар.
  Маргарита белән Оеномай аждаһаларга төштеләр, һәм кыз булып Яга минометка төштеләр. Чистарткыч аның белән калды, балалар кулы өчен бик зур булып күренсә дә.
  Бу җиргә төшкән команда. Гигантның зур залына бернәрсә дә юк, алардан баш сөяге зур баш сөяге . Ләкин подъезд скелетлар белән идарә ителә, өстәвенә оркларның тулы отряды.
  Балалар төштеләр. Алар сугышырга әзер иде. Яга кызы чистарткыч төймәсенә басты һәм кылычлар, кылычлар, сөңгеләр, хәнҗәрләр һәм хәтта берничә пулемет та аннан төштеләр. Балаларның буталчык кыяфәтен күреп, ул аңлатты:
  - Мин аны чистарткыч белән тоттым. Бу кәләпүшкә караганда күпкә яхшырак. Itәм андагы кораллар җыелмасы.
  Маргарита тылсымлы таякны һәм ялан аякларын селкетте, ләкин тылсымлы боҗралар белән бизәлгән һәм ябыштырылган:
  - Хәзер мин сезнең коралга махсус, могҗизалы көч бирермен.
  Сихерче кыз әйтте:
  - Абра , кабра , кодабра ! - energyәм аның тылсымлы таякларыннан һәм тылсымлы боҗраларыннан энергия агымнары очты. Ә Баба Яга балаларга биргән корал ялтырый башлады.
  Оеномай, тәҗрибәле көрәшче буларак, нечкә энәләрне аткан кыска, җиңел пулеметны алды. Малай соклы иреннәрен ялады һәм җырлады:
  - Яхшы пулемет белән булырга тиеш,
  Ачулы корыч кебек сугу ...
  Бу кан шарлавык кебек агып чыкмады,
  Галәмдә оҗмах идарә итә!
  Балалар бер тавыш белән мылтыкларын күтәреп кычкырдылар:
  Коткаручы хәйләкәр һәм рәхимсез,
  Халык стенага куелган ...
  Ләкин мин ышанам, безнең буранлы үсентеләр,
  Ләкин мин ышанам, кояш агымы -
  Төрмә зинданының караңгылыгын бетерегез!
  Шулай итеп, тылсымлы арсенал белән коралланган балалар отряды һөҗүмгә ашыкты. Малайларның кечкенә, яланаяк үкчәләре һәм тагын да күбрәк кызлар ялтырап тордылар. Алар хайваннардан курыкмаганнар, мехлы, исле , җирәнгеч оркларның бөтен полкы аларга якынлашса да.
  Оеномай, аждаһа өстендә очып, пулеметтан дошманга ут ачты. Кечкенә энәләр оркларның чәчле тәннәрен тиштеләр, аннары могҗиза булды: алар зур шоколад барларына һәм бал савытларына әйләнделәр.
  Маргарита шулай ук аякларын һәм тылсымлы боҗраларын кулланып, дошманны тибеп җибәрде . Шулай итеп, кылычлы орклар, һөҗүмгә дучар булдылар төрле тәмле әйберләр, шул исәптән шоколад белән капланган һәм эчендә кош сөте белән капланган конфетлар. Бу чыннан да тәмле. Ә читек, һәм донут белән кофе орлыгы һәм дарчин.
  Партизан кызның тылсымлы таягы дулкынлана һәм искиткеч әйберләр тудыра.
  Шулай итеп балалар орклар белән сугышка керделәр. Беренчедән, Вискаунт. Аның киеме, малай итекләрен кигәннән соң, яңа кебек, яңа булды. Ул уң кулында кылыч белән генә түгел, сул ягында кылыч та тотты.
  Theәм пычак кагылгач, искиткеч үзгәрешләр булды. Хәзер, орк урынына, мейиз белән гаҗәеп зурлыктагы бәлеш пәйда булды. Кылыч сугудан шоколад читек пәйда булды. Otherәм сугышта башка егетләр.
  Бер кыз, күрәсең, алга киткән илдән, аякларын үлән өстенә куйды һәм пулеметтан сызды. Төрле әкият үзгәрүләренә китергән нәрсә. Orәм оркадан зур, тутырылган колбаса, аннары грей белән күркә чыкты. Otherәм тагын нинди тәмле ризыклар күренмәде.
  Пычак кагылуыннан барлыкка килгән хуш исле кокос кекслары. Зур туңдырма да.
  Партизан кыз Маргарита сугыш экзазында җырлый башлады;
  Без пионерлар, коммунизм балалары,
  Кем илне күтәрергә тели ...
  Гитлер ачуы өчен каты җавап бирәчәк,
  Без җимерербез, миңа ышан, Шайтан!
  
  Без Алла каршында ант иттек,
  Ленин йөрәген яшьләргә бирде ...
  Эх, пионерларны каты хөкем итмәгез,
  Чиксез кодрәт Иясе аларга күбрәк көч бирде!
  
  Без алгы аяксыз егетләргә бардык,
  Ватаннарын саклап, сугышырга теләгәннәр ...
  Малайлар да, кызлар да безнең өчен,
  Ourәм безнең тугрылыгыбыз - көчле корал!
  
  Сугышлар Мәскәү янында,
  Танклар яна иде, асфальт эри иде ...
  Без коммунизмны күрербез, ышанам, бирдек,
  Сез фашистны киң сүз белән чыгарырга мөмкин!
  
  Миңа ышанмагыз, кешеләр, Гитлер кодрәтле түгел,
  Фухер идеясы яшәсә дә ...
  Weәм без фашистларны каты кыйныйбыз,
  Әйдәгез, зур сәяхәтебезгә барыйк !
  
  Без Рус дошманнарыннан курыкмыйбыз ',
  Без туган СССРны яратабыз ...
  Сез клоун җаны белән рыцарь түгел,
  Әйдәгез, Алла Патшалыгы өчен үрнәк алыйк!
  
  Гитлер белми, аны бик кыйныйлар,
  Аның эчендә тәмуг көче ярсса да ...
  Паразитик Краутлар килә,
  Тынычлыкны ут белән тутырачак !
  
  Урысларның бөеклеге - уйнау белән җиңү,
  Моның артында бик күп эш булса да ...
  Mayиңү киләчәк, ышанам, майда,
  Theәм Fuhrer тулысынча капут булачак!
  
  Бу безнең иманыбыз, коммунизм көче,
  СССР мәңге алга китсен ...
  Беләсеңме, без фашизм камытын,
  Менә шулай Россия армиягә әйләнде!
  
  Сталинградта Фрицны кыйнадылар,
  Алар безнең көчле кулыбызны таныдылар ...
  Без салкын бүләкләр бирдек,
  Алар диктаторга никель бирделәр!
  
  Минем ил, матур Россия,
  Анда, Арктикада алма агачлары чәчәк ата ...
  Сварог һәм Сталин, беләсеңме, Мәсих,
  Фашистлар Россия сугышчыларыннан кача!
  
  Галәм шулай матур,
  Аның өстендә коммунизм балкып торганда ...
  Theәм сынаулар ныгыту өчен булачак,
  Очып кына торыгыз, бер секунд та түгел!
  
  Кышны кыргый кызыл елау белән алдык ,
  Алар Ак Гвардиянең арка сөяген сындырдылар ...
  Рәсәйнең коммунизм дошманнары кыйналалар,
  Бездә әле төшке аш өчен кубоклар бар!
  
  Без Сталинны бик нык тоттык,
  Кызлар теләсә нинди аязда аяксыз ...
  Син миңа ышан, көчле кеше булдың,
  Пионер рыцарь булып үсә!
  
  , К, Россия беркайчан да өзелмәячәк,
  Lлемсез Ленин юлны күрсәтә ...
  Без ялтырап торган ялкыннан курыкмыйбыз,
  Рәсәйләр коммунизмнан кире кайта алмыйлар!
  
  
  Ана Россия исеме белән,
  Әйдәгез, йөрәкләрне бер венокка берләштерик ...
  Ура, кызлар кычкырдылар,
  Зур хыял тормышка ашачак!
  
  Әйе, безнең иманыбыз һәрвакыт әтиләребез белән булырга тиеш,
  Әгәр дә сез ата-бабаларыгызны узып китә аласыз икән ...
  Без мәңге кыю эшләячәкбез,
  Ул егермедән артмаса да!
  
  Ышаныгыз, без Ватаныбызны яратабыз,
  Без мәңге бәхет телибез ...
  Люсифер, миңа ышан, безне юк итмәячәк,
  Summerәй киләчәк - салкын юкка чыгачак!
  
  Барысы да Россиядә бик матур чәчәк атачак,
  Бу проблема дөньядан юкка чыккан кебек ...
  Коммунизм чоры киләчәк, дип ышанам.
  Байлык һәм шатлык мәңге булачак!
  
  Фән сугышларда үтерелгәннәрне терелтәчәк,
  Кешеләрдә мәңге яшьлек булыр ...
  Кеше Чиксез кодрәт Иясенә охшаган,
  Виллаин юкка чыгачак, беләм, мәңгелеккә!
  
  Кыскасы, бәхет галәмдәге һәркем өчен балкый ,
  Бөтен дөнья кешеләре бер гаилә кебек ...
  Балалар көләләр һәм күктә уйныйлар,
  Син мине җыр белән яратырсың!
  Шуңа күрә ул җырлады, һәм балалар оркларны гадәти булмаган тәмле һәм тылсымлы корал белән аппетитка әйләндерделәр. Ләкин сихерче кыз чистарткычтан энергия җибәргәндә дә, балык белән стаканнар, ян савыт-саба һәм тәмле кабык белән аккошлар пәйда була башлады , аларда рәхимсез орклар борылды. Бу бик матур иде.
  Монда гоблин орк командиры, яхшы тылсым астында, роза, каймак кукурузы һәм конфетлы җимешләр белән капланган хуш исле тортка әйләнде.
  Soәм бик күп төрле тәмле әйберләр гаепсез балалар кулында тылсымлы корал тудырдылар.
  Ләкин скелетлар орклардан соң да сугышка керделәр. Зур һәм куркыныч. Алар агач кебек хәрәкәтләнделәр. Балалар аларга кылыч һәм кылыч белән һөҗүм иттеләр һәм хәнҗәр ыргыттылар. Аждаһадан Оеномай һәм җәяүле кыз скелетларга пулемет аттылар.
  Маргарита шулай ук тылсым кулланган һәм энҗе тешләрен күрсәткән. Ул конкрет могҗизалар эшләде. Herәм аның тылсымы скелетларны төсле туңдырма һәм бай бизәлгән тортлар белән тулы алтын шәраб стаканнарына әйләндерде.
  Малайларның кылыч сугудан, шул исәптән Вискаунт де Лафердан, төрле тәмле һәм аппетитлы әйберләр барлыкка килде. Мондый хуш ис бөтен сарайга таралды. Могҗизалар гына.
  Зур скелетларның берсеннән бөтен торт тавы барлыкка килде. Theseәм бу тортлар салават күперенең төрле төсләре белән балкып тордылар.
  Әйе, монда шундый тәмле, бик аппетитлы әйберләр бар иде. Кайбер куркыныч кара скелетлар зур күләмле лолипопларга әйләнде.
  Theәм ач балалар тәмле ризыкларны сынап карарга каршы тора алмыйлар. Маргарита гонгны кычкырды һәм кычкырды:
  Ашказаны - безнең төп дошманнарыбыз,
  эшләргә ташлыйлар, миңа ышаналар ...
  Малай бәлеш күргәч,
  Аны ашказаны яман урларга этәрәләр!
  
  Шуңа күрә бала ашыкма
  Вакыт килер, сез һаман ашарсыз ...
  Ходай алдында гөнаһ эшләмәгез, кадерлем,
  Otherwiseгыйсә сез утлы утка әйләнерсез!
  Оеномаус балаларга аңлатты:
  - Каннибаль гигант җиңелгәнче, ашау куркыныч. Төп җинаятьче куылырга тиеш!
  Көчле стомп ишетелде, башта кырның яртысын каплаган, төрле торт һәм савыт-саба белән тутырылган зур күләгә күренде. Аннары мөгезле гигант үзе. Аның сперма кит авызы һәм аяклары кысылган. Soәм шулкадәр биек ки, ул манаралар һәм скелетлар белән булган зур залдан биекрәк.
  Балалар куркудан кычкырдылар, һәм каннибаль карак шунда ук зурайды.
  Маргарита елмаеп әйтте:
  - Курыкмагыз! Сез аңардан курыкканда гына ул зур!
  Оенома ачуы белән кычкырды:
  Егет куркак булмаска да мөмкин, ләкин сез ахмак, һәм без истәлекле урыннарны күрдек!
  Сихерче кыз Яга сайрый:
  - Кадерле, кадерле огр,
  Тәмле тәм-томнар телисезме ...
  Яисә сугу тылсымы,
  Сез аны бушлай алачаксыз!
  Маргарита кычкырды:
  - Балалар, бер тавыш белән кычкырыгыз: без сездән курыкмыйбыз! Әйдәгез, бергә җыелыйк.
  карчык алдында җыелу кыен иде . Кыз кача башлады, кечкенә түгәрәк үкчәләре. Күбрәк кыю Вискаунт де Лафер һәм бер-ике малай аларны тоткарлый башладылар. Егетләрнең куркудан алсу булулары ачык иде. Аннары Маргарита җырлады, батырлык бирергә, сугыштан сугыш җыры;
  Без СССР иленнән кызлар,
  Бу бөтен дөнья өчен факел ...
  Беләсеңме, бөеклек үрнәген күрсәтик,
  Менә җырланган батырлык эшләре!
  
  Кызлар кызыл байрак астында туган ,
  Яланаяк аякта ашыга ...
  Кызлар һәм уллар Рус өчен көрәшәләр ',
  Кайвакыт кәләш егеткә роза бирә!
  
  Галәм өстендә кызыл байрак булачак,
  Факел ялкыны кебек бик балкып торыгыз ...
  Син беләсеңме, герой, бездә селкенү бар,
  Ourәм безнең баннер кызыл кебек ялтырап тора!
  
  Ышанмагыз, ләгънәтләнгән фашист үтмәячәк,
  Рәсәй рухы беркайчан да сүнмәячәк ...
  Oriesиңүләр чиксез хисап ачачак,
  Әйдәгез, беркемгә дә сәлам әйтик!
  
  Россия - искиткеч ил,
  Сез халыкларга коммунизм бирдегез ...
  Мәңгелек Алла биргән ,
  Ватан өчен, бәхет һәм ирек өчен!
  
  Дошман Ватанны җиңә алмаячак,
  Howәм ул нинди рәхимсез һәм мәкерле булса да ...
  Безнең җиңелмәс урыс аюы,
  Рәсәй солдаты җиңүе өчен бик данлы!
  
  Матур Совет иле,
  Андагы кызлар матур булулары белән горурланалар ...
  Ул безгә мәңге туды,
  Әйдәгез, Комсомол әгъзалары гадел булыйк!
  
  Без Мәскәү читендә сугышабыз,
  Буран, кар бураннары, кызлар аяксыз ...
  Без Ватаныбызны Шайтанга бирмәячәкбез,
  хәтта скитларыбыз да төгәл аталар!
  
  Шуңа күрә кызлар ярсып сугышырга телиләр,
  Theәм ялангач үкчәсе белән шартлау-пакет ыргыталар ...
  Фашист, ул салкын гына күренә,
  Чынлыкта, явыз Кабил!
  
  Дошманнар кызларны җиңә алмыйлар,
  Алар шундый йолдыз астында туганнар ...
  Безнең җиңелмәс хайван - аю,
  Ватанны кем үз хатыны итте!
  
  Без рус кызлары яхшы,
  Без җәфаланудан һәм аяздан курыкмыйбыз ...
  Weәм без явыз урда һөҗүмен кире кагарбыз, ышанырбыз,
  Дошман дозадан акылсыз калачак !
  
  Алар дошманны Мәскәүдән ераклаштыра алдылар,
  Ул бик зур көч белән булса да ...
  Без кызлар үзебез белән бик горурланабыз,
  Каршылар барысы да каберләренә юкка чыгачак!
  
  Ышанмагыз, дошманнар Русны җиңә алмыйлар,
  Everyәрбер рыцарь поддержкадан килгәнгә ...
  Аучы, күрәсең, уенга әйләнде,
  Дошман әле бала гына !
  
  Ләкин рус рухы, бөек, рухка ышан,
  Беләсеңме, анда яшерен көчләр бар ...
  Дошман тулысынча җимереләчәк,
  Рыцарьлар сугышта җиңелмәс бит!
  
  Шикләрегезне читкә ташлагыз , кызлар ,
  Без беләбез, дөньяда иң кыю ...
  Әйдәгез, Шайтан гаскәрләрен инфернога ташлыйк,
  Әйдәгез, барлык дошманнарны туалетка сеңдерик!
  
  Изге сугыш бетәчәк
  Планетага тынычлык һәм таң киләчәк ...
  Ул мәңге кояш белән, беләсең, бирелгән,
  Summerәй мәңге янып торсын!
  
  белән мәңге коммунизм ,
  Ленин һәм бөек Сталин безнең белән ...
  Канлы кинода хәзер фашизм,
  Ourәм безнең ихтыяр, корычтан көчлерәк!
  
  Минем Россия гасырлар дәвамында идарә итә,
  Бөтен галәмгә бәхет бирде ...
  Сезгә корыч кулның көче кирәк,
  Dәм кыю, ләкин акыллы юл белән!
  Башта Маргарита үзе генә җырлады, ләкин аннан соң Эномай, Яга кызы, Вискаунт де Лафер һәм башка балалар җырны алдылар. Бу инде көчле, тулы тавышлы хор иде, аннан барысы да тетрәнде. Theәм зур, чын гигант кими башлады. Ул инде бик салкын һәм куркыныч күренмәде. Мөгезләр кечерәкләнде, тырнаклар кечерәкләнде. Wow...
  Яга кыз көлеп җырлады:
  Яхшы эшләнгән, яхшы эшләнгән, сез аның белән горурлана аласыз -
  Sevenиде кешедән курыкмый!
  Балалар бер тавыш белән кычкырдылар, аякларына мөһер салдылар:
  Без сездән курыкмыйбыз,
  Сез бала аягы астында тапталырсыз ...
  Без җитәрлек сугышчылар булмасак та,
  Яга астында идек !
  Бу балалар, җанда да, йөздә дә бик матур. Алар гигантлар кебек сугышалар. Хәзерге вакытта каннибаль гигантны әхлакый яктан тәмамларга кирәк. Балалар бии башладылар.
  Yәм Яга кыз чистарткычны алып, каракка күрсәтте һәм нәрсәдер әйтә башлады.
  Малайларның берсе скелетка әверелгән кокерел формасында зур лолипопны ялады , һәм кыз туңдырма тешләде.
  Балалар гигантка куркыттылар:
  - Бу сезнең белән дә булачак!
  Ул туры мәгънәдә калтыранды. Ул тагын да кысылды. Салават күперенең барлык төсләрендә туңдырма булган алтын стаканнар тагын да яктырак һәм матуррак ялтырый башлады.
  Пионер герое Маргарита тагын ярсу белән җырлады, сугыштан патриотик җыр, калган балалар хор белән:
  Мин уйнаганда Комсомолга кушылдым,
  Матур хыял кызы ...
  Дөнья мәңге май булыр дип уйлаган идем,
  Everyәр көн язның тууы!
  
  Ләкин нигәдер эшләмәде,
  Ничектер, мин гашыйк була алмыйм ...
  Ярар, әйтегез әле, егетләр, минем шәфкатем белән,
  Тормыш бик көчле!
  
  Кинәт сугыш кинәт күк күкрәде,
  Deathлем бураны ашыга ...
  Минем кызларымның тәне көчле,
  Сез берьюлы үзегезне һөҗүмгә китерә аласыз!
  
  Ышаныгыз, бирешәсем килми,
  Ватан өчен ахырга кадәр көрәш ...
  Без гранаталарны көчле рюкзакта йөртәбез,
  Сталин әтисен йөрәкләргә алыштырды!
  
  Россиянең бөек сугышчылары.
  Без тынычлыкны һәм тәртипне саклый алабыз ...
  Күк йолдызлары бәрхетне сугардылар,
  Ә аучы уенга әйләнде!
  
  Мин, яланаяк кыз, сугышам
  Вәсвәсә һәм мәхәббәт белән тулы ...
  Бу оҗмахта урын булыр, беләм,
  Сез канда бәхет булдыра алмыйсыз!
  
  Ватанның бөек сугышчылары,
  Без Мәскәү янында нык көрәшәчәкбез ...
  Аннары коммунизм астында хыял,
  Шайтан белән җир асты дөньясына каршы!
  
  Батыр рус егетләре,
  Алар ахырга кадәр намус белән көрәшәләр ...
  пулемет белән аталар ,
  Сезгә алтын таҗ кирәк булса!
  
  Пуля да безне туктата алмый
  Бөек Алла терелде ...
  Йырткыч аждаһа көннәре бетте,
  Ул күктән тагын да яктырак булды!
  
  Мин сине яратам, кадерле Лада,
  Иң югары Алла Сварог данда булыр ...
  Безгә Россия өчен көрәшергә кирәк,
  Иң яхшы Ак Алла безнең белән!
  
  Урысларны тезләренә китермәгез,
  Тәнебез, миңа ышаныгыз, тыелып булмый ...
  Сталин һәм бөек Ленин безнең белән,
  Сез дә бу имтиханны тапшырырга тиеш!
  
  Ватан газаплары безнең йөрәкләрдә дә,
  Без аның бөеклегенә ышанабыз ...
  Без космоска ишекне тиз ачабыз,
  Бу бик татлы тормыш булачак!
  
  Без аяксыз чибәр кызлар ,
  Без кар бөртекләре аша бик тиз йөгерәбез ...
  Безгә бу ачы аракы кирәк түгел,
  Керуб канатларын тарата!
  
  Без кызлар Ватан өчен торырбыз,
  Без явыз Краутларга җавап бирербез, юк,
  Hellәһәннәм Кабил юк ителәчәк,
  Коткаручы Мәсихкә сәлам!
  
  Заман булыр - яхшырак булмас,
  Deadлгәннәр мәңге терелтеләчәк ...
  Галәм чын оҗмахка әйләнәчәк,
  Everyoneәркемнең хыялы тормышка ашачак!
  Маргарита бераз моңсу иде - аңа инде йөз яшьтән узган, һәм ул әле дә кыз. Бәлки ул мәңге бала булып калыр.
  Ләкин калган балалар бу җыр белән шатландылар һәм шатландылар.
  Canәм куркыныч каннибаль гигант тагы да кечерәк булып китте, һәм монстрга караганда куркып торган гоблинга охшады.
  Аңа туңдырма һәм торт кисәкләре очты. Балалар көлделәр, телләрен тыгып куйдылар. Бу бик көлке күренде. Ә шат егетләр йөз ясауны дәвам иттеләр.
  Кыз Яга иреннәрен чабып елады:
  Балалар көлергә тиеш
  Балалар көлергә тиеш -
  Нинди геройлар яши!
  Нинди геройлар яши!
  Ә Баба Яга чистарткычны сарайдан сикереп торучы башка оркларга һәм гоблиннарга күрсәтте. Enәм Эномай белән кыз аларга пулемет белән ата башладылар. Алар бик яхшы эшләделәр . Againәм тагын якты туңдырма, мейиз виноградлары, каймак тортлары, кукуруз кабыгы, мамык конфеты һ.б. Барысы да яхшы ис иде һәм бик аппетитлы булып күренде.
  Ә сугышчы балалар көлделәр һәм бүре балалары кебек үткен, ак тешләрен күрсәттеләр.
  Бу гамәл нинди гаҗәп һәм уникаль күренде.
  Marәм Маргарита оркларга һәм скелетларга яшен белән сугылды , искиткеч үзгәрүләрен дәвам итте.
  Аннан соң, пионер кыз кабат патриотик һәм олы җыр җырлады, һәм хордагы калган балалар аның күңелле һәм шат җырын алдылар:
  Шайтан безне җиңмәячәк,
  Минем ватаным, дөньяда иң матур,
  Матур ил танылган ...
  Олылар һәм балалар анда бәхетле булачак!
  
  Valleyзән лилияләре анда чәчәк атсын,
  Керублар лаеклы гимн уйныйлар ...
  Fuhrer капут булачак,
  Урыслар сугышларда җиңелмәс!
  
  Комсомол әгъзалары аяксыз йөгерәләр,
  Алар яланаяк үкчәләре белән кар өстенә аяк басалар ...
  Гитлер сез бик матур күренәсез
  Мин сезне танк белән йөгерермен!
  
  Без фашистларны җиңә алабызмы?
  Alwaysәрвакыттагыча, без аяксыз, кызлар ...
  Безнең иң куркыныч рыцарь - аю,
  Ул пулемет белән барысын да үтерәчәк!
  
  , К, без кызлар бик салкын,
  Без барлык дошманнарны аерабыз ...
  Безнең тырнаклар, тешләр, куллар ...
  Без искиткеч оҗмахта урын төзербез!
  
  Салкын коммунизм булыр дип ышанам,
  Киңәш иле, миңа ышан, анда чәчәк ата ...
  Ва нацизм юкка чыгачак,
  Сезнең эшләрегез данланыр дип ышанам!
  
  Төбәк кыргый чәчәк атачак, минемчә,
  Victoryиңүдән без җиңүгә кайтабыз ...
  Николай японнарны җиңде,
  Самурайлар мәгънәгә җавап бирәчәк!
  
  Без үзебезне иелергә рөхсәт итмәячәкбез,
  Әйдәгез, дошманнарыбызны бер сугу белән җимерик ...
  Аучы уенга әйләнсен,
  Без Вермахтны юкка чыгардык!
  
  
  Ышаныгыз, безгә бирелү җиңел түгел,
  Урыслар һәрвакыт сугышырга беләләр ...
  белән кискенләдек ,
  Fuhrer клоун образына әйләнәчәк!
  
  Бу минем ватаным нинди,
  Анда рус аккордеоны уйный ...
  Барлык халыклар да дус гаилә,
  Elабил җиңде, Кабил түгел!
  
  Озакламый СССР данлы булачак ,
  Дошманыбыз рәхимсез һәм хыянәтче булса да ...
  Без батырлык өчен үрнәк күрсәтербез,
  Рәсәй рухы сугышларда данланыр!
  Соңгы җөмләдә пионер кыз үзенең тылсымлы таягыннан яшен алды, һәм аяк бармакларыннан тылсымлы боҗралар һәм ташлар белән пульсарлар чыгарды. Ниһаять, алар елан кебек кысылган гигантны капладылар. Ул тулысынча ялкынлы яктылык белән капланган иде. Аннары ул тагын кабынды. Орклар һәм скелетлар, ниһаять, төрле искиткеч деликатесларга әйләнделәр. Төрле тәмле, кыздырылган, төрле балыклардан, тутырылган балыклардан һәм казлардан торт, камыр ризыклары, карамель һәм туңдырма стаканнарына кадәр.
  Балалар куандылар, өскә-аска сикерделәр. Алар бик шат һәм шат булып күренделәр.
  Монда, куркыныч һәм каты каннибаль гигант урынында яктылык таралды. Шортлы, нечкә чәчле, якынча җиде яшьлек малай пәйда булды. Мондый зарарсыз һәм татлы бала куркыныч хайван урынына. Ул күзләрен йомды һәм акты:
  - Мине кыйнагыз!
  Маргарита кычкырды:
  - Курыкма! Без сезгә кагылмыйбыз. Хәзер сез тормышыгызны баштан ук мәктәпкә бара аласыз!
  Малай һәм элеккеге каннибаль агылды:
  Бу нинди мәктәп тормышы?
  Көн саен тест кайда ...
  Кушу, бүлү,
  Күп тапкырлау таблицасы!
  Каннибаль гигант сарае безнең күз алдыбызда үзгәртелде. Баш сөяге урынына гөмбәзләрдә искиткеч матурлык чәчәкләре чәчәк ата. Гөмбәзләр үзләре алтын белән балкып тордылар. Everythingәм барысы да шундый матур, ялтырап торган, якты булды, зал стеналары чәчәкләр белән капланды. Bloodәм кан урынына чишмәләр бриллиант агымнары белән ага башлады, һәм болытлар таралдылар, берьюлы дүрт кояш балкып тордылар.
  Theәм азат ителгән балалар шатлыклы көлү белән залдан чыга башладылар. Күңелсез, чүпрәк, аяксыз, алар шулай да бәхетле иде.
  Малайлар һәм кызлар тәмле ризыкларга сикерделәр, һәм баррель коктейльләр һәм сок үлән астыннан күренде.
  Яга кызы минометта элеккеге каннибаль гигантка очты һәм малайга туңдырма бирде. Ул аны йотты һәм елмаеп җибәрде:
  - Тәмле!
  Ул куркып өстәде:
  - Гафу итегез, балалар! Мин сезне ашаганга оялам. Бу нинди җирәнгеч!
  Күпчелек балалар бетте. Шул исәптән каннибал ашаганнарны . Зыянсыз малай күзләрен йомды, хәтта җырлады;
  Бу могҗиза түгел, әкият түгелме,
  Барысы да шулай булды, миңа ышан, искиткеч!
  , К, безнең өчен яхшылык эшләү яхшырак -
  Явызлык вакытсыз юкка чыгачак!
  Әйе , бу җиңү иде. Дөрес, бик мускуллы һәм шорты булган малайларның берсе чагылдырылган өслеккә карады һәм агылды:
  - Минем герой биеклегем кая китте?
  Оенома сорады:
  - Сез кем?
  Бик мускуллары булган малай җавап бирде:
  - Никитич.
  Hisәм аның балачагы караңгыланды, ул мыгырданды:
  - Мин бик герой идем, хәзер мин шортлы аяксыз малай гына , миңа кем кирәк?
  Элекке каннибаль кычкырды:
  - Әйдәгез бергә мәктәпкә барыйк!
  Добрыня ачуланып кычкырды, ялан малай аягын шулкадәр каты тибеп, таш ярылды:
  - Мәктәп белән тәмугка! Мин арыдым дип уйладым !
  Маргарита сулыш белән җавап бирде:
  - Мин аңлыйм!
  Добрыня малай кычкырды:
  - Сез нәрсә аңлыйсыз! Хәзер хатыным мине ташлап китәчәк! Кем миңа шундый мыскыллы бала кирәк !
  Оенома елмаеп җавап бирде:
  - Тормышта иң мөһиме - җан. Размер мөһим түгел!
  Добрыня каршы:
  -! К! Сез минем хатынымны белмисез. Бер тапкыр ул үкчәсен шулкадәр күчерде ки, ул сандугач каракның сыбызгы тешен шакыды! Ул кырыс, һәм нигә аңа мыексыз малай кирәк ! - boyәм малай яланаяк, балачак, ләкин көчле аягы белән, чана баласы кебек, шулай итеп, таш кисәкләре кечкенә кисәкләргә бүленде. Youngәм яшь герой кычкырды. - Тиздән мине олы ит!
  Оенома сулыш белән җавап бирде:
  - Кызганычка каршы, без моны эшли алмыйбыз, шулай бит?
  Маргарита җавап бирде:
  - Хәзерге вакытта без булдыра алмыйбыз, әгәр сез безнең белән зур максат белән сәяхәткә барсагыз, без берәр нәрсә уйлап чыгарырга мөмкин!
  Добрыня егете куркып сорады:
  - Сезнең максат нинди?
  Оенома ышанычлы җавап бирде:
  - Галәм масштабындагы көчлерәк сексны үлемнән саклап калу. Безнең галәмдә чир бар, һәм ул сезгә дә барып җитә ала!
  Маргарита килешеп башын салды:
  - Әйе, Добрыня, безгә кушыл. Сездә әле дә батырлык көче бар, һәм сез безнең өчен бик файдалы булырсыз!
  Титан малай, тышкы кыяфәтендә Оеномайдан олырак яки озынрак булмаса да, унике яшьлек малай , ләкин аның физик көче зур иде. Шуңа күрә ул ташны ялан бармаклары белән кысып, туры мәгънәдә алды һәм сындырды, шуннан соң ул елмаеп әйтте:
  - Мин һаман да яхшы! Ярар, мин сезнең белән барырмын. Мин үскәнче хатыныма кайту куркыныч булачак !
  Маргарита, әкияткә охшаган елмаеп, җавап бирде:
  - Бик акыллы карар!
  Sheәм ул аяк бармакларына басты. Өченче, сөйкемле бала аждаһа пәйда булды.
  Кыз аңлатты:
  - Сез сумка белән хәерче кебек йөрергә тиеш түгел!
  . 8 бүлек.
  Доминика күчү һәм имтиханнарны тапшыру вакытында бик арыды. Шуңа күрә аның матур кызлары алтын мунчада һәм душта юылган. Аннары алар аны йомшак, җылы караватка, элита студентлар һәм хатын-кыз студентлары өчен аерым, зиннәтле бүлмәгә урнаштырдылар. Доминика сәер төш күрде, аның соңгы теләге Оеномаус кенәз белән булу иде , ул аңа зур кызгану һәм кызгану хисләре кичерде.
  Morәм аны Морфеус алласы кочаклагач, ул
  Доминика кинәт аның йөзендә җил искәнен сизеп алды, һәм тайгак, артка утырды. Болытлар әйләнәләр.
  Кыз борылып, чибәр, мускул егетне күрде, ул аны шундук таныды. Әйе, яшь кол булып киткән Оенома принц иде. Хәзер ул кечкенә, өч башлы аждаһага утыра. Бер кыз аның уң ягына оча. Ул шулай ук бик матур һәм татлы, алтын- кызыл чәчле. Ул Оеномадан олырак түгел. Сул ягында малай. Шулай ук гадел чәчле , матур һәм бик мускуллы, экспрессив йөзле. Рюкзаклар һәм кораллы балалар төркеме. Кызның аяк бармакларында да, кулларында да боҗралар бар.
  Аждаһа өстәмә авырлыкны сизде һәм җимерелмәс өчен канатларын ешрак шакый башлады.
  Маргарита кыз тылсымлы таякны селкетте һәм кычкырды:
  - Кем син? Кайдан килеп чыккан?
  Оеномаус Доминиканы таныды һәм ышанычлы тонда әйтте:
  - Бу planetир планетасыннан сайланган. Ул безнең галәмдә көчлерәк сексны сакларга тиеш, пәйгамбәрлек буенча.
  Маргарита кыз елмайды:
  - planetир планетасыннан? Сез Бөек Ватан сугышын кичердегезме?
  Доминика ышаныч белән раслады:
  - Әйе, булды!
  Пионер героиня сорады:
  - Кайчан үтте?
  Хит кыз, ышаныч белән, җавап бирде:
  - Кырык беренче июньнең егерме икенчесеннән кырык бишенче майның тугызынчысына кадәр, әлбәттә, без җиңдек!
  Маргарита елмаеп җавап бирде:
  - Мин җиңгәнебезне беләм! Otherwiseгыйсә без сезнең белән сөйләшмәс идек. Димәк, без вакыт узу белән таралган якташларыбыз. Туган планетаңнан, хәтта илеңнән дә танышу нинди рәхәт!
  Доминика сулап җавап бирде:
  - Бөек Ватан сугышы беткәч, минем бабам әле тумаган. Бу безнең өчен озын хикәя!
  Маргарита шулай ук сулыш белән әйтте:
  - Мин аның тәмамлануын күреп яшәмәдем. Мине 44 гыйнварда асып үтерделәр. Ләкин мин җиңүебезгә ышандым. Киев инде азат ителгән иде, һәм Сталинград белән Курск Булгы күк күкрәде. Комсомолга кушылмыйча, унике яшь булганда үлү ни кызганыч .
  Доминика гаҗәпләнде:
  - Әгәр дә син күптән үлсәң, нигә әле ул кыз?
  Маргарита кысылды:
  - Мин моны белмим. Минем үлемнән йөз елга якын вакыт үтте, һәм мин бала булып калам. Ләкин шулай ук плюс бар: мин бөтенләй картаймыйм, һәм минем тешләремдә бер генә тутыру да юк!
  Доминик кычкырды һәм искәртте:
  - Әйе, картлык бик начар, җирәнгеч!
  Ә матур кино актрисасы җырлый башлады;
  Кешелек зур кайгыда,
  Бәлки, барысы да аның турында уйлыйлар!
  Бу диңгез өстенә күз яшьләре түкте,
  Кешенең куркуы ут белән янып тора!
  
  Еллар кәрванда йөри,
  Әби яңакларына хна сөртә!
  Кызның нечкә фигурасы белән нәрсәдер булды ,
  Мин аңламыйм, бөртекләр кайдан!
  
  Нигә табигать таҗы якты?
  Машиналар ясаучы кинәт кипергә тиеш!
  Windил көчен арбага кулланган кеше,
  картлык явызлыгы белән түзә алмый !
  
  Матурлык гаҗәпләнә _
  Герой безнең күз алдында кипә!
  Начар һава торышы,
  Төнлә мин кыргый курку белән җәфаланам!
  
  Ләкин котылу юк дип ышанмыйм,
  Кеше Алла белән бәхәсләшә ала!
  Дус гаилә мәңгегә әйләнсен өчен,
  Soл җиңел һәм текә күтәрелә!
  
  Карт хатын-кызларның бөртекләре булмаячак,
  Әйдәгез, картлыкны оятка калдырыйк!
  Кеше, прогрессның көчле улы,
  Ул тормышның иң югары ноктасына якты күзләр белән карый!
  
  Чиксез матурлык булыр
  Көннәр тулы елга кебек агачак!
  Кеше игелеге барлыкка киләчәк
  Йөрәк чиста һәм затлы булыр бит бит!
  
  Ышан, яңа ләззәт киләчәк,
  Еллар узгач, зирәклек артачак!
  Боз яшь тәндә урнашмый бит,
  Биш кешегә укырга теләгән мәктәп баласы кебек!
  
  Билге югарырак, әйдә, эзлә,
  Сез имтиханны ким дигәндә йөз тапкыр тапшырачаксыз!
  Сез Пасха тортларын бал белән ашый аласыз ,
  Хәзер, карт кыз бул!
  Нинди матур Доминика җырлады, чын прима. Herәм аның җырлары сандугач триллигы кебек тулы гәүдәле һәм иридесцент иде.
  Эномай килешеп башын салды:
  бәхәсләшә алмыйсыз !
  Малай Добрыня әйтте:
  - Картлык начар. Ләкин мин үзем һәм хатыным өчен яшьләндерүче алма алдым. Аларның беразын ашасаң, картаймассың һәм балага әйләнмәячәксең. Аннары бер ахмак сихерче үзен шундый алмаларга тотты . Ул карт хатын иде, ләкин ул чүлмәк белән тәмамланды. Шуңа күрә сез һәрнәрсәдә уртача булырга тиеш, һәм онытмагыз, барлык яшьләр дә мәхәббәткә буйсыналар.
  Эномай кинәт искәртте:
  - Минем аждаһа авыр сулый! Аңа ике кешене йөртү авыр, аеруча Доминика бала түгел, ә бик зур һәм мускул кыз. Аңа яңа флирер кирәк!
  Маргарита ышаныч белән әйтте, аяк бармакларына басып:
  - Флирер булачак!
  Өч башлы кечкенә аждаһа беренче тапкыр һавада пәйда булды. Ләкин партизан кыз аңа энергия нуры җибәрде, һәм бу аждаһа үсә башлады.
  Доминика гаҗәпләнде:
  - Бу тылсым. Бу минем беренче тапкыр аждаһаларның күтәрелүен күрү.
  Маргарита елмаеп җавап бирде:
  - Аждаһа кешеләр түгел, аларны тәрбияләү җиңелрәк!
  Astанвар калган өч аждаһа белән чагыштырганда зуррак булган. Fingerәм бармакларның тагын бер кат чабуы, бу юлы куллар, һәм Доминика үзен уңайлы ээрдә тапты!
  Пионер кыз башын салды:
  - Күрәсең, аның гадилеге! Хәзер сезнең үз аждаһагыз бар. Шатланыгыз!
  Хит кыз чылбыр белән әйтте:
  - Бу, әлбәттә, бик яхшы , ләкин шатлык белән стенага менүнең ни мәгънәсе бар?
  Маргарита көлде һәм җавап бирде:
  - Сез үзегезнең аждаһа турында хыялланмадыгызмы?
  Доминика намус белән мыгырданды:
  - Мин үземнең вертолет турында хыялландым. Ләкин аның өчен акча эшләргә вакыты юк иде. Шуңа күрә аеруча бәхетле нәрсә юк!
  Эномай елмаеп әйтте:
  - Ләкин мин шәхси аждаһа турында хыялландым.
  Добрыня раслады:
  - Шәхси аждаһа искиткеч! Ләкин, тылсым куллансам, минем батыр атым да очып китә алыр иде. Ләкин махсус сихерләр өчен сихерчеләргә алтын түләргә кирәк. Аждаһа бушлай.
  Маргарита өстәде:
  - Аждаһа шулай ук яхшы, чөнки ул су белән генә туклана ала. Ярый, аңа бераз чүп үләне өстәгез, бик яхшы булыр. Ул ут сулый.
  - дип сорады Доминика:
  - Сез чыннан да немецлар белән көрәштегезме?
  Маргарита намус белән җавап бирде:
  - Мин чыннан да көрәшмәдем. Мин разведка һәм элемтәдә күбрәк эшләдем. Авылларда, урманнар арасында йөрдем. Хәер, кыштан кышка кадәр хәерче сумкасы һәм аяксыз кеше шикләнер. Дөрес, ул фашистларга берничә тапкыр шартлаткыч матдәләр утыртты. Хәер, ул мине алгач кына атты. Соңгы пуляга кадәр ул кире атты. Аны кулга алдылар. Хәер, мине җәберләделәр, ашыкса да, мине асарга ашыктылар, чөнки Кызыл Армия ул вакытта алга бара иде. Otherwiseгыйсә алар аны озаграк җәберли алырлар иде.
  Бервакыт мин тагын ике полиция хезмәткәрен йокыга китердем һәм аларны партизаннарга бирдем. Хәер, мин әйберләрне төзәтә алмам, ләкин, әлбәттә, маҗаралар күп иде.
  Доминика елмаеп сорады:
  - Сезнең заказлар бармы?
  Маргарита сулыш белән җавап бирде:
  -! К! "Батырлык өчен" медале генә мине бик кечкенә дип саныйлар иде. Хәер, алар үлгәннән соң бүләкләнделәрме, ничек ...
  Оенома әйтте:
  - Унике яшьтә, кызга хәрби премия алу начар түгел! Әйтегез әле, сезнең белән ничек?
  Пионер кыз башын салды:
  - Әйе, әйе, әйтегез әле, коммунизм төзелде, сугышлар бетте?
  Доминика авыр сулап, ышаныч белән җавап бирде:
  -! К! Сугыш ягыннан тагын да начарайды. Ләкин минем бу турыда сөйләшәсе килми. Ләкин кешеләр тагын да начарайды.
  Добрыня егете тәкъдим итте:
  - Әйдәгез тылсымлы көчләр турында яхшырак сөйләшик. Otherwiseгыйсә сез хәзер танклар турында сөйләшә башларсыз ...
  Маргарита кабынды:
  - Сез танклар турында нәрсә беләсез?
  Добрыня җавап бирде:
  - Мин алга киткән дөньяда идем, һәм бу металл хайваннар бар иде. Алар көчле аталар һәм бик куркыныч. Аларны искә төшерү җирәнгеч.
  Партизан кыз елмаеп әйтте:
  - Мин юлбарыс танкының газ танкына ком салдым. Ул туктады. Шулай булды. Ул фашистлар машиналарының тәгәрмәчләрен тишү өчен шкаф кулланды . Мин кечкенә кыз, һәм моны эшләү миңа җиңелрәк иде.
  Доминик кычкырды һәм искәртте:
  - Афәрин! Сез пионер герое. Без сезнең турында фильм төшерергә һәм сезнең турында китаплар язарга тиеш.
  Маргарита башын салды:
  - Беләм, кайберләре бар - мәсәлән, "Кызыл шайтаннар". Гомумән, мин Аллага гына ышанмый идем, кайчак мин хәзер оят булган эшләрне эшләдем!
  Эномай елмаеп әйтте:
  - була. Кайвакыт аллалар үзләрен яхшы тотмыйлар. Ләкин ничек кенә булмасын, сез хәзер бик талантлы сихерче, һәм сез ...
  Ул тәмамламады. Алар алдында көтү көтүе очты. Алар ерак иде, ләкин элф малай һәм сихерче кызның тирән күренеше бу канатлы приматларның ким дигәндә дистә баланы ятьмәгә алып барганын күрде. Бәхетсез малайлар да, кызлар да очып киткәндә бик нык газапланалар, ташлангач, балаларның гәүдәләре челтәрнең корыч мешлары белән киселә.
  Доминика да моны күрде һәм кычкырды:
  - Без егетләрне азат итәргә тиеш!
  Добрыня башын кагып, кылычын елады:
  - Без батырлык белән сугышка барырбыз,
  Изге Рус өчен '-
  Без кылыч белән сугышабыз,
  Мин сатмыйм!
  Доминика, тешләрен тыеп, билгеләп үтте:
  - Әлбәттә, балаларга булышу бик кызык. Ләкин безнең көчебез җитәрлекме? Очучы маймыллар турында әкият укыдым , алар бик көчле булып күренә!
  Маргарита килешеп башын салды һәм җырлады:
  Караңгылык сугышчылары, әлбәттә, көчле,
  Явызлык дөньяны санны белмичә идарә итә ...
  Ләкин сезгә, Шайтан уллары -
  Мәсих көчен сындырмагыз!
  Добрыня әйтте:
  - Бездә төрле көндәшләр бар иде. Аларның көчле булулары, кагыйдә буларак, безне туктатмады!
  Аждаһа белән квартет очучы маймыллар артыннан ашыкты. Аларның дистәсе генә иде - аларның унөчесе. Ә шул ук сандагы әсир балалар турында. Бу сугышның кырыс хакыйкате.
  Маргарита алга ашыкты һәм очучы маймылларга якынлашты:
  - Балаларны җибәрегез, хайваннар!
  Маймыллар лидеры пышылдады:
  - Кит, кыз, югыйсә без дә сине бәйләрбез.
  Маргарита кыю җавап бирде:
  -! К! Сез аларны җибәрәсез, яисә безнең белән көрәшергә туры киләчәк!
  Маймыллар тешләрен тыгып елыйлар:
  - Беркайчан да!
  Аларның дүртесе балалар белән челтәр тотарга калды, калганнары яшь коткаручыларның кечкенә отрядына таба ашыктылар.
  Доминика кулларын селкетте һәм кулында кылыч пәйда булды.
  Маргарита сорады:
  - Сез койма ясарга беләсезме?
  Доминика ышаныч белән җавап бирде:
  - Концепция бар! Ул фильмнарда уйнады.
  Партизан кыз:
  - Бу сезнең өчен файдалы булачак.
  Кыз актриса җырлады:
  Кылычыңны селкетергә вакыт,
  Ашыкырга вакыт ...
  Кылычыңны селкетергә вакыт -
  Әгәр дә ул файдалы булса!
  Аны дәфтәрегезгә языгыз -
  Everyәр биттә!
  Кылычыңны селкетергә вакыт,
  Кылычыңны селкетергә вакыт,
  Кылычыңны селкетергә вакыт!
  Аннан дүрт кеше көлделәр. Очучы маймыллар һөҗүм итәргә тырыштылар. Чыпчыкларга һөҗүм иткән китләр кебек хәрәкәт иттеләр.
  Маргарита очучы маймыллар лидерын тылсымлы таяк һәм аякларында тылсымлы боҗралар белән кыйнады . Бу бик каты сугылды.
  Leaderитәкче шок кичерде, һәм аның башы шунда ук бик тәмле кокос тортына әйләнде. Очучы маймылның тәннәре истерик рәвештә бөтерелде. Калган очучы маймыллар куркып сызгырдылар.
  Аларның берсе дүрт якка ашыкты, ләкин Добрыня егете маңгаена яланаяк үкчәсе белән сугып, маймыл, көчле сукканнан соң, кире борылды.
  Доминика кылычын кагып, очучы маймыл мөгезен кисеп алды, аннары ул җырлады:
  Без кыргый маймыллар илендәге урманда,
  күктә канатлы кешеләр белән сугышабыз ...
  Карарга ау өлгергән банан -
  Агачтан балалар урлаган кешене асып куегыз!
  Оеномаус шулай ук маймылны кыйнады , бу юлы канатта һәм пышылдады:
  Мин якты рыцарь, сезнең тезегездә вәхшиләр,
  Мин Ватан дошманнарын җир йөзеннән юк итәрмен!
  Ул кылыч белән сигез фигураны ясады. Аннан соң, малай яраланган приматны кача. Аждаһа ялкынлангач, сукыр маймыл кычкырды. Шул ук вакытта яну исе дә бар иде.
  Дүрт сугышчы һөҗүмгә киттеләр. Маймыллар каршы торырга тырыштылар. Аждаһа аларны приматларның канатларын яндырган ут очкычлары белән кыйнады . Кыздырылган ис иде.
  Маргарита кызы тылсым агымнарын алып җибәрде. Киләсе маймылның башы урынына шоколад доны бар иде.
  Добрыня бер маймылны аяк бармаклары белән тотып, икенче кошка ыргытты. Аннары очкыннар белән бәрелеш булды.
  Титан Малай җырлады:
  - Беләсезме, минем якты көчем бар,
  Аның белән дус булу крокодил белән уйнауга охшаган!
  Аннары Доминик кызы маймыл канатын кылыч белән кыйнады. Ул иелеп, куе кызыл чишмә җибәрде. Аннан соң ул иптәшенә бәрелде.
  Доминика канатлы җан ияләренең берсен яланаяк үкчәсе белән тибә һәм сайрый:
  Ярар, ярый, җан иясе пыялада йокыга китте,
  Ярар, мине иҗеккә тибтеләр ...
  Ярар, мине носилкага тарттылар -
  Исән булуыгыз өчен рәхмәт әйтегез !
  Кыз кылыч белән башка маймылны кыйнады . Аннан соң җан ияләре кача башлады. Шул ук вакытта дүрт канатлы примат әсирләрне алып китәргә тырышты, балалар челтәргә эләкте.
  Маргарита аларга тылсымлы нур атты, маймыл тулысынча салкын белән дарчин бәлешенә әйләнде.
  Калганнары челтәрне чыгарып кычкырып качтылар. Ә әсирлектәге балалар егыла башлады.
  Маргарита кычкырды:
  - Челтәрне тотыгыз, килегез, көчлерәк.
  Sheәм ул аждаһага егылды. Аның артыннан тагын өч сугышчы ашыкты.
  Добрыня егете җырлады:
  Әй, балачак, балачак, кая очасың?
  Эх, балачак, балачак, кая ашыктыгыз ...
  Мехлы маймыллар белән тулы, беләм,
  Алар сезне төрле илләрдән тоталар!
  Boyәм малай-герой ялан аяклары белән челтәрне алды. Шулай да, шортлы егет булу аның өстенлекләренә ия. Олы кеше итексез йөрү әдәпсезлек, ләкин малай өчен бу табигый, һәм ул көчле аякларын хәрәкәттә куллана ала.
  Дүртесе дә төшкән челтәрне әкренләттеләр һәм шома төшә башладылар.
  Доминика елмаеп әйтте:
  - Мин сезгә ятимнең өлешен теләмим,
  Сезгә авыр көннәр теләмим ...
  Планета якты оҗмах булсын,
  Изге Ходай балаларны сакласын!
  Егетләр тырналганнар, чәчелгәннәр, барысы да диярлек аяксыз, зәвыклы һәм, мөгаен, зымырыт һәм рубут белән бизәлгән зиннәтле күлмәк һәм аяк киеме.
  Кыз кычкырды:
  - Сак булыгыз, коткару отряды - минем әтием, Герцог, һәм мин инде Баронесса исемен йөртәм!
  Доминика чылбыр белән җавап бирде:
  Патшалар теләсә нәрсә эшли ала
  Патшалар теләсә нәрсә эшли алалар ...
  Ләкин еш өзелде
  Кайвакыт алар утыралар!
  Мәхәббәт өчен өйләнегез
  Мәхәббәт өчен өйләнегез ...
  Сезнең өчен көчсез
  Син Алла түгел, патша!
  Беркем дә сезнең өчен зәгыйфь -
  Син Алла түгел, патша!
  Коллектив балаларны җентекләп урнаштырды. Ул вебны ачты. Балалар - малайлар һәм кызлар - ирек сизделәр. Йөгерергә тырышканда аларның түгәрәк үкчәләре ялтырап китте.
  Ләкин Маргарита аларны куркыныч кычкыру белән туктатты:
  - Сез кая барасыз? Рәхмәт әйтергә?
  Балалар туктадылар. Баронес кыз башын салды:
  - Дөрес, сез мине әсирлектән коткардыгыз. Мине әтиемә тапшыр, һәм сине зур бүләк көтә. Калганнары үзләре анда барып җитсеннәр - алар хәерче һәм аяксыз.
  Тоткыннар арасыннан бер малай каршы килде:
  - Минем әти саный! I'mәм мин аяксыз, чөнки тренировка вакытында мине кулга алдылар!
  Маргарита сорады: "Нигә сине кулга алдылар?"
  В. _
  Баронес кыз җавап бирде:
  Скелетонга алып барырга теләделәр . Бу Кошчей белән үлемсез белән бәйләнгән көчле сихерче!
  Маргарита иреннәрен кыйнады һәм әйтте:
  - Скелетон , явыз сихерче һәм элементлар остасы, кара юлбарыс артифакты бар. Бәлки бу көчлерәк сексны сакларга булышыр.
  Малай кенәз Оеномаус билгеләп үтте:
  - Моннан тыш, төнге сихерче әсирлектә калган башка әсир балаларны азат итәргә кирәк. Otherwiseгыйсә галәмгә зур зыян китерәчәк .
  Доминика сорады, артык ышанмыйча:
  - Бу безне төп максаттан читкә алып китмәсме?
  Маргарита каршы:
  - Киресенчә! Әгәр дә сез унике экспонатны җыйсагыз, сез Чиксез кодрәтле Алла көчен ала аласыз. Thisәм бу көчлерәк сексны гына түгел, ә башка бик яхшы әйберләрне дә булдырырга мөмкинлек бирәчәк.
  Добрыня малай кычкырды:
  - Бу искиткеч! Шул вакытта без башка геройлар хыялланмаганны эшли алырбыз!
  Доминика рәхәтләнеп җырлады:
  Безнең дөнья рәхимсез, рәхимсез, хыянәтче,
  Кешеләрнең каны буранлы агым кебек ага ...
  Ләкин кеше акыллы, алга китеше белән дан тота -
  Уйнаганда киртәләрне җиңегез!
  
  Бик күп төнге куркыныч
  Язмыш рәхимсез, моңсу һәм көлке ...
  Без шикләнеп сәер күз яшьләрен түктек -
  Күккә меланхолия белән карагыз !
  
  Toәм түгәргә кирәк
  Ачулы сугышта, кеше каны ...
  Тормыш җепләрен кылыч, ук белән өзегез,
  Мәхәббәткә мәңге хыянәт итмәячәкбез!
  Маргарита алтын башын кысты:
  - Сез Доминикны яхшы җырлыйсыз, акыллы сүзләр җанга кагыла! Ләкин бу җитми ...
  Кыз актриса җырлады:
  Бу бик җиңел булды
  Мин Ватанны саклап калдым ...
  Мин чыннан да бәхетле идем -
  Бу гына җитми!
  Бары тик, бары, гына -
  Бу җитми!
  Вискаунт егете аякларын шулкадәр каты мөһерләде ки, чык тамчылары кызгылт сары үләннән очып киттеләр:
  - singырлагыз! Әйдәгез, Скелетомга барыйк һәм без аны өзәрбез!
  Маргарита бер сулыш белән әйтте:
  - Йөрергә бик озын. Сезгә аждаһаларда очарга, яисә медальон ярдәмендә ташырга кирәк!
  Оенома елмаеп сорады:
  - Сездә медальон бармы? Безне алып бар!
  Партизан кыз сулыш белән җавап бирде:
  - Бөтен коллективны йөртү өчен аны тулыландырырга кирәк. Әйдәгез хәзер ашыйк. Балалар, мөгаен, ач булганнар.
  Баронес кыз башын кагып, бриллиант сөйгәннәре кычкырды:
  - Әйе, нәкъ шулай эшләргә кирәк. Ашказанымда ут бар!
  Малай вискаунты билгеләп үтте:
  - Сугышта тулы корсак саңгырау!
  Калган балалар, күбесенчә кызлар, бер тавыш белән кычкырдылар:
  Без ашарга телибез
  Ишекләрне киңрәк ачыгыз
  Otherwiseгыйсә без пешекче ашарбыз ...
  Пешекчеләр ашарлар,
  Әйдәгез, дежур офицерларга эчик,
  Без бөтен аш бүлмәсен җимерәчәкбез
  Без савыт-сабаны сындырырбыз!
  Маргарита тылсымлы таякны селкетте. Берничә өстәл һәм аның өстендә торт белән өстәл пәйда булды.
  Кыз рәхәтләнеп җырлады:
  Балалар сезнең өчен җыйдылар,
  Без бөтенләй сынык түгел -
  Coolәм салкын ризыклар,
  Тармак белән ботка гына түгел!
  Доминика башын кагып әйтте:
  - Ләкин башта кулларыгызны юыгыз!
  Балалар чишмәгә ашыктылар. Бары тик баронес кыз гына басып торды. Кыз актриса кычкырды:
  - Сезгә махсус чакыру кирәкме?
  Яшь баронесса мыгырданды:
  - Мин плебеяннар белән кулларымны дымландырудан арыдым!
  Доминика каты җавап бирде:
  - Алайса мин сезгә өстәлгә рөхсәт итмим!
  Хөрмәтле кыз әйтте:
  - Син миңа күрсәтәсеңме, аяксыз кыз ? Әйе, мин сезгә кыйналырга кушам.
  Доминика торды һәм кулларын кысты:
  - Сез кемгә заказ бирерсез?
  Баронесса артка борылып карады. Доминика озын һәм мускул иде, тукымалар аның күкрәкләрен һәм буыннарын гына каплады. Musәм мускулларның шарланган тире астында әйләнүе, ашказанында абс плиткалары барлыгы ачык иде. Мондый батыр кыз сезне кыйный ала.
  Ләкин, Маргарита татулашу тонында әйтте:
  - Әйдәгез, барыбыз да кулларыбызны юыйк. Әгәр дә сез, Доминика, олы кеше булсагыз, сез безгә үрнәк күрсәтергә тиеш. Әйдәгез, барыбыз бергә юыныйк.
  Ул чишмәгә таба юнәлде. Аның белән Баронес кызы һәм Доминика бар. Су дүрт кояш белән җылытылды, йомшак һәм җылы, шуңа күрә юу рәхәт иде. Балалар хәтта чишмәдә йөзделәр. Алар бер-берсенә су сибә башладылар.
  Доминика шулай ук кечкенә кыз кебек чәчелде һәм җырлады:
  Су, су, салкын су,
  Чиләктән төкергән сәбәпсез түгел иде!
  Тирә-юньдә шундый искиткеч табигать бар иде. Төрле формадагы зиннәтле чәчәкләр матур агачларда үсә. Бу чәчәкләрнең яфраклары төрле төсләр һәм күләгәләр. Салават күперенең барлык төсләре белән балкып торган һәм дүрт кояш нурларында ялтырап торган ботакларны күз алдыгызга китерегез.
  Бу чыннан да искиткеч матурлык. Альбатрос зурлыктагы күбәләкләр оча, һәм аларның канатлары диңгез дулкыннары сыман хәрәкәтчән үрнәкләргә ия. Искиткеч хәрәкәт барлыкка килә.
  Доминика җырлады:
  Бу күбәләкнең канатлары
  Алар бик яхшы иде ...
  Малай тынычлыгын югалтты,
  Ул чын күңелдән әйтте ...
  Яшь вискаунт, чәчеп, искәртте:
  - Әйе, әйләнә-тирәдә бик матур ...
  Чынлыкта, агачларның күбесе тавыкларның зиннәтле койрыкларына охшаган. Themәм алар өстендә, күбәләкләрдән тыш, платина аждаһа кошлары да канатларын хәрәкәтләндерделәр. Theәм урманда мәһабәт кошларның трилллары ишетелде. Алар тавышлары белән шулкадәр гаҗәп һәм искиткеч, сез гаҗәпләнәсез.
  Доминика твиттерда:
  Кара кошларның җырлавын ишеткәнегез бармы ?
  Сандугачлар һәм ориоллар чабалар ...
  Sometimesәм кайвакыт ишәкләр, ишәкләр шулай бозылалар,
  Кызлар аяксыз йөгерәләр!
  Әйе, чыннан да, бу бик көлке күренде.
  Мунчадан соң балалар өстәлгә юнәлделәр. Theirәм аларның кәефе зурайды, алар шатланып җырладылар;
  Яхшы әкият безгә бирде
  Төрле уенчыклар, төрле ...
  Без бик зур көч белән тудык,
  Кошлар һәм хайваннар кебек!
  
  Балалар елмаеп уйныйлар,
  Дөньяга зур шатлык килде ...
  Без анда беренче сынауда барып җитә алабыз -
  Хәтта акылдан язган камытта да ишәк!
  
  Без чыксыз аяк аша ашыгабыз,
  Дөньяда бик яхшы идеялар бар ...
  Балалар энҗе күз яшьләрен ташлыйлар,
  Ышаныгыз, сезнең җаныгыз тагын да шатланыр!
  
  Явыз Кощей безгә һөҗүм итә,
  Баба Яга минометка ашыга ...
  Алар яланаяк кызны аяусыз камчы белән кыйныйлар,
  Елга ярларны су баса!
  
  Ләкин без кызганмыйбыз, малайлар һәм кызлар,
  Без титан кебек сугышырбыз ...
  Безнең тавыш шулай ачык булачак,
  Пионер шикелле, барабан кебек!
  
  Орклар безнең өчен киртә түгел,
  Акыллы тролл сезне куркытмас ...
  Батырлык өчен зур бүләк булачак,
  Әгәр дә бала җәберләүдә нуль булмаса!
  
  Батыр малайлар өчен Горынич елан нәрсә ул,
  Безнең өчен бернинди киртә дә юк, без явызлык белән көрәшергә телибез ...
  Без аңа бер төркем бөке бирәбез,
  Без аны абзарга бикләп куябыз!
  
  Әгәр явыз гоблин туптан атса,
  Аннары без аңа чиләк белән җавап бирербез ...
  Егетләрегезне мыскыллаудан туктагыз ,
  Әйдәгез, Шайтанны бер тапкыр җиңик!
  
  Канлы сугышка, изге һәм дөрес,
  Батыр кызлар, малайлар йөгерәләр ...
  Без изге көч белән идарә итәрбез,
  Явыз аждаһаны капутлыйк!
  
  Кадерле кешеләр өчен бәхетлерәк ярлар юк,
  Әйдәгез, бөтен балык буасын тотып алыйк ...
  Зур, гламур Элфия хакына,
  Малай үзенең бик салкын булуын исбатлаячак!
  
  Әйдәгез дөньяны шундый матур итик
  Оҗмахтагы чәчәкләр анда үссен өчен ...
  Кайвакыт без куркыныч белән көрәшсәк тә,
  Хыяллар яктылыкта тормышка ашачак бит!
  
  , К, без беркайчан да дошман астында булмаячакбыз,
  Әйтик, кызлар, малайлар алга баралар ...
  Без кяфер армиясен аяк астында таптаячакбыз,
  Winnerиңүче өчен счет-фактура бирербез!
  
  Ышаныгыз, дөньяда мәңге җәй булыр,
  Безнең балачак беркайчан да үтмәячәк ...
  Рыцарьларның эксплуатациясе чыннан да җырлана,
  Aиңүче кампаниягә бар!
  
  Ярый, без бөтен Орксны җиңгәндә,
  Сугыш данлы җиңү белән тәмамланачак ...
  Бу минем саф җанымда искиткеч булыр,
  Без кылыч, көчле калкан күтәрәбез!
  Балалар начар җыр җырладылар һәм өстәл артына утырдылар. Алар кыздырылган үрдәкләр, кыздырулар, ян ашамлыклар белән балык ашый башладылар.
  Аларга Доминика кушылды. Ул пычак белән кисәк кисеп алды һәм искәртте:
  - Искиткеч ит!
  Маргарита башын салды:
  - Хәер, мин ничек тылсым ясыйм? Килешегез, ул чынбарлыктан аерылмый!
  Баронес кыз билгеләп үткән:
  - Әйе , искиткеч ит, ләкин балык турында нәрсә әйтеп була?
  Мин бер кисәкне сынап карадым. Чыннан да, ризык искиткеч иде. Балалар ашап, рәхәтләнеп искә алдылар:
  - Нинди савытлар, нинди савытлар,
  Барысын да үзем белән алсам иде ...
  Кызганыч, өстәлнең еш булмавы -
  Алар сую өчен генә тукланалар!
  Яланаяк , хәерче кызлар сорады:
  - Миңа шоколад конфетлары була аламы?
  Маргарита көлде һәм таякны селкетте. Тавык койрыгы кебек зур агачка эленеп, конуслар шундук өстәлгә ашыктылар һәм матур, хайван һәм балык формасындагы барларга әверелделәр, шоколад белән капланган һәм искиткеч тутыру белән.
  Балалар канәгать калдылар:
  - Бу нинди искиткеч , һәм без туңдырма телибез!
  Шул мизгелдә, кызыл мехлы берничә зур тычкан кызгылт сары үлән астыннан сикереп төштеләр һәм балаларга һөҗүм итәргә тырыштылар. Алар куркудан кычкырдылар, һәрбер тычкан яхшы бүре зурлыгында. Маргарита аларны тылсымлы таяктан яшен белән һәм аякларының тылсымлы боҗралары белән сукты. Доминика шулай ук тылсымлы таякны кулланып пульсар чыгарды.
  Алтын шәраб стаканнары искиткеч чәчәкләр рәвешендә урнаштырылган бай, матур туңдырма белән барлыкка килде. Моннан тыш, җиләк, инҗир, кыргый җиләк һәм башка искиткеч җиләк белән.
  Доминика мыгырдады һәм искәртте, иң зур шәраб стаканына күрсәтте, ул алтын гына түгел, бриллиант белән капланган. Андагы туңдырма салават күперенең барлык төсләренә салынган искиткеч бизәккә охшаган. Нинди матур күренде.
  Маргарита билгеләп үтте:
  -Сездә аждаһа йөрәк тамырыннан ясалган тылсымлы таяк бар - бу бик сирәк. Аны кайдан алдыгыз?
  Доминика намус белән җавап бирде:
  - Сугышта! Бу дөрес һәм кыю!
  Оенома рәхәтләнеп җырлады:
  Сугышкан кешегә кайгы,
  Сугышта матур кыз белән ...
  Дошман ярсу булса -
  Мин башбашны үтерермен ! Мин башбашны үтерермен !
  Добрыня малай кычкырды:
  - Син нәрсә, кыз , нигә алай җырлыйсың? Без җырларга тиеш: сугышта көчле малай белән! Төгәлрәге, хәтта сугышта көчле кеше белән дә. Без тышкы кыяфәттә малайлар гына, ләкин еллар дәвамында без ирләр булдык!
  Оенома көлеп әйтте:
  Без мәңге балалар булып калабыз,
  Еллар гына үзгәрә!
  Доминика көлде һәм әйтте:
  - Монда бездә әкият дөньясы, үзгәрүләр булыр.
  Аннан соң ул туңдырма ашый башлады. Аның тәме бик яхшы иде. Менә шулай искиткеч булып чыкты. Iceәм туңдырманың тәмле, йомшак тәме кызның теленә таралды.
  Добрыня егете, балык һәм иттән соң, шатланып туңдырмага хөрмәт күрсәттеләр. Бу чыннан да әйбер .
  Балалар цивилизацияле булып күренергә һәм ашарга тырыштылар . Әйе, карнавор тычкан туңдырмасы искиткеч әйбер.
  Доминика якты елмаеп билгеләп үтте:
  Тылсым куя белү нинди яхшы,
  Явыз тычканны туңдырмага әйләндер ...
  Без нык бишне алабыз -
  бөтенләй эшләнергә тиеш булмаганны эшләү!
  Againәм тагын балалар җавап итеп. Aәм канәгатьләнү ...
  Күктә тавыш ишетелде. Кайдадыр читтән зур аждаһа оча иде. Ерактан ул җиде башына карамастан кечкенә һәм куркыныч түгел иде. Itәм ул зарарсыз юл белән бер хайван иде.
  Балалар көлделәр һәм бер-берсенә күз кысалар. Бу чыннан да күңелле. Алар пальмага кул чабалар.
  Кыңгырау бар.
  Доминика аны алды һәм аяк бармаклары белән бумерангны ыргытты. Ул очып китте һәм бәрүне кисеп алды, һәм көз вакытында матурлык аны тылсымлы таяктан энергия белән сугты . Наполеонның әтәч шляпасы формасында зур торт пәйда булды, ул черки, роза һәм кукуруз чәчәкләре белән бизәлгән.
  Балалар яхшы тукландылар һәм бүләкне уртача дәрт белән каршы алдылар.
  Малай вискаунты әйтте:
  -Тортлар бик яхшы, ләкин сез һаман да уртача булырга тиеш ...
  Доминика кычкырды һәм билгеләп, җырлады:
  өчен пешекче ,
  Торт белән котлаулар яздым ...
  Кремнан төсле язу -
  Сан-Ремо шәһәренә барырга вакыт!
  Аннан соң кыз аны алып, бумерангны яңадан эшләтеп җибәрде. Heәм ул очты, үпкәләде һәм әйләнде. Кыз аны кабат аяк белән тотып җырлады:
  Тортка түбән карамагыз
  Вакыт килер, сез дә үләрсез ...
  Имбир икмәк гыйбадәтханәдә пуля кебек сызгыра,
  Диета белән сез чыннан да үзегезне ватырсыз!
  Баронесс кыз кыенлык белән торт кисәген йотты, иреннәрен ялады һәм искәртте:
  - Тәмле! Ләкин бу инде туры килми.
  Малай вискаунты билгеләп үтте:
  - Симерү өчен озак вакыт кирәк түгел.
  Доминика елмаеп һәм шаяртып җырлады:
  Әни кашыгы өчен , әти кашыгы өчен,
  Әби өчен әби ...
  Ә карават ягында!
  Балалар, чыннан да, ашаганнан соң авыр булдылар һәм йомшак, кызгылт сары үләнгә егылдылар, борыннары белән селкеттеләр. Бәхеткә, монда ерткычлар, бөҗәкләр юк иде. Очканнар зур иде, тешләмәде, һәм алар белән проблемалар юк диярлек.
  Доминика Маргаритадан сорады, пионер кыз да селкенде һәм авызын тиз генә пальма белән каплады:
  - Сез йоклыйсызмы?
  Партизан герой җавап бирде:
  Нәрсә, кыз җәберләүдә һәм борчылуда йоклый алмый?
  Кайдадыр кияүгә чыкканнар урман юлында адашып йөриләр ...
  Ул ялкау үләнендә йөри һәм бернәрсә дә белми,
  Язмыш шаярталар, уйныйлар!
  Батыр малай Добрыня борыныннан елый иде.
  Әйе, балаларның күп маҗаралары булды.
  Доминика шаяртып җырлады:
  Без авырлыксыз йоклыйбыз,
  Бу дөрес, әйе ...
  Ләкин, нинди авырлык белән,
  Соңрак уянабыз!
  . 9 бүлек.
  Доминика уянды һәм аны параллель дөньяга алып барган тылсымлы төштән чыкты. Аннан соң кыз юынды һәм алтын җайланма ярдәмендә юынды. Мин тешләремне чистарттым һәм иртәнге ашка киттем.
  Анда аны элита классындагы башка кызлар һәм кызлар каршы алды. Алар кул чабып, әдәпле булып күренделәр. Монда шулай ук элвес, хатын-кыз тролллары, кызларга охшаган нимфлар, дрядлар, кеше кызлары булган, ләкин алар бик аз булса да. Матур компания җыелды.
  Кызлар зәвыклы күлмәкләрдә һәм бизәнү әйберләрендә иде, ләкин аяксыз, сихерчелек вакытында аякларын куллану уңайлырак булыр иде. Theәм элита классында белем бераз башкачарак иде - алар оглы тиз лекция тыңладылар, төрле эш башкардылар. Кыз нигезне белә иде инде.
  Доминика монда берничә эшне тәмамлады. Ул тылсымлы таяктан атты һәм үзгәртте. Аннары ул пышылдады. Аңа берничә катлаулы сүз кушылмасы укылды, һәм Доминика аларны кабатлады.
  Кино актрисасы булганга, кызның гаҗәеп хәтере бар иде, чөнки аңа бик күп диалоглар әйтергә кирәк иде.
  Everythingәм мин барысын да яхшы хәтерләдем. Ләкин болар барысы да чәчәкләр, иң мөһиме, көчлерәк җенесне саклап калу өчен, экспонатлар эзләү.
  Шулай итеп, Доминика лотос позициясендә утырды, аның көчле, мускул аякларына кушылып, аркасын турайтты. Againәм ул тагын параллель галәмгә чумды, анда аларның командасы көчлерәк җенесне саклап калу юлын эзләде.
  Вакытында. Чөнки нәкъ шунда гоблин һәм карак сандугач оч өстендә йөриләр иде. Бу ике авыл кешесе йоклаган яланаяк командасын каплау өчен тылсымлы челтәр тараттылар.
  Маргарита да йоклады, һәм ул хыялланды ...
  Кыз күперне шартлату бурычы алды. Шуңа күрә ул аяксыз, җимерелгән мамык күлмәгендә һәм хәерче сумка белән разведкага китте. Көз, һава торышы бик яхшы түгел. Төнлә салкын иде, һәм үлән аяз белән капланды, аның өстендә кызның аяклары кечкенә, нәфис эзләр калдырды. Бу бик дымлы һәм салкын иде, яңгыр кар белән кушылды.
  Яланаяк партизанның кечкенә бармаклары салкынлыктан һәм дымнан зәңгәр төскә керделәр. Ләкин ул кыюлык белән алга китте, хәтта тизлекне дә алды.
  Шул ук вакытта ул җырлады;
  Яңгыр күк кисәкләренә йолдыз кисәкләрен таратты,
  Алар фашизм өчен кискен багана әзерләделәр!
  Igerлбарыс танклары чүп-чар гына - пычрак бүре базары ,
  Вермахт ярсу җиңелүне көтә!
  Вермахт ярсу җиңелүне көтә!
  
  Иптәшебез Сталин, лидер, миллионнар көче,
  Аның кулында гранит кул, пулемет бар!
  Без Содомнан армияне җиңә алырбыз,
  Безнең көчебез монолит, бәхеткә каршы Earthирдә!
  Безнең көчебез монолит, бәхеткә каршы Earthирдә!
  
  мөһимрәк эше юк ,
  Халыкны, Ватан яхшылыгын ничек коткарырга!
  Гоббелс ия булган, мәгънәсез сүзләр белән тәмугка,
  Victoryиңү булачак, миңа ышан, барлык шайтаннарга карамастан!
  Victoryиңү булачак, миңа ышан, барлык шайтаннарга карамастан!
  
  Рәсәй матурлыгы, беләсең, көче белән дан тота,
  Аның авыр коңгырт бөртеге бар!
  Фашистлар белән булган сугышларда яшьләр дан казаначак,
  Якты ил терелеп торачак!
  Якты ил терелеп торачак!
  
  урысларга борынын салырга рөхсәт итмә ,
  Мыеклы егет үзен салкын Алла дип уйлый!
  Без Берлин урамы буйлап барырбыз,
  , К, җан саф кеше кол булмас!
  , К, җан саф кеше кол булмас!
  
  Безнең баннер кызыл, ярсу кан төсе,
  Рейхстагта кояш балкый инде!
  Кадерле балаларыбыз өчен юмарт бүләк юк,
  Йөрәк кыю булса һәм курку җимерелсә!
  Йөрәк кыю булса һәм курку җимерелсә!
  Шулай итеп, Маргарита йөгерде, салкын яланаяк үкчәләрен тешләп, күпергә. Тирә-якта чәнечкеле чыбыклар, пулемет манаралары бар.
  Немецлар ай нурларын эчәләр һәм ут чыгаралар. Маргарита алар янына йөгерде. Фәкыйрь, саргылт кечкенә кыз Краутларга куркыныч түгел кебек. Моннан тыш, мондый дымлылыкта һәм салкынлыкта, соңгы сораучылардан кала, беркем дә аяксыз йөрергә батырчылык итми.
  Кыз аларга зарарсыз һәм шат җыр җырлый башлады:
  Мин ярлы кечкенә ятим
  Мин салкын вакытта кардан аяксыз йөгерәм ...
  Ләкин кызның тавышы бик ачык,
  Ул аязны көч белән куып чыгарыр!
  
  Сугыш әниемне бомба белән алды,
  Әлбәттә, әти фронтка чакырылды ...
  Бөдрә чәчле абый салкыннан туңды,
  Олы апа скандта!
  
  Ач, мин ипи кабыгын чабам,
  Минем кечкенә аякларым аяздан кызыл ...
  Мин батыр эт ашаган урында
  Кыз матур һәм матур булса да!
  
  Мин барысына да кыю һәм кыю әйтә алам,
  Бу, әлбәттә, сугышка ләгънәт ...
  Безнең нәрсә өчен көрәшүебез мөһим түгел,
  Моның өчен Шайтан хайваны гаепле!
  
  Эх, кызның аяклары газаплана,
  Бу салкында алар бик авырта ...
  Тиздән җылы майда таң атылса иде,
  Якты шумкар очсын!
  
  Ватаныбызны тагын да матуррак итәсе килә,
  Ләкин ачлык, салкынлык, бураннар һәм бураннар ...
  Син кая барасың, бәхетсез Россия?
  Мондый авыр язмыш!
  
  Мин кыз, бала гына,
  Мин күпне кичерә алдым ...
  Мин бишектән диярлек эшләдем,
  Мин дүрт-биш кенә укыдым!
  
  Нигә бу кайгы миңа килде?
  Сынган йөрәкләрнең аяусыз язмышы ...
  Ышаныгыз, мондый явызлык төште,
  Бераз гына охшаган һәм ахыры!
  
  Ләкин камыт астындагы кыз сынмады,
  Ул әзерләнә алды һәм йөри ...
  Ул бала, карттан ерак,
  Sheәм ул аяксыз аяк басарга ярата!
  
  Кечкенә кызның эзләре нәфис,
  Рафаэль аларга рәсемнәр ясады ...
  Theәм мин кечкенә бәхетле булыр дип ышанам,
  Ходай үз балаларын күрәчәк, миңа ышан!
  
  Шуңа күрә мин җыр җырлыйм
  Ходай Мәсих Алла данына ...
  Планета оҗмахка әйләнер дип ышанам
  Мин әти белән танышырмын, миңа ышан!
  
  Аннары вакыт килер һәм алар яңадан күтәрелерләр,
  Кем үлде, кем үлде һәм кем авырды ...
  Картлыкта һәм балачакта бәхет булыр,
  Чөнки Гайсә моны теләгән!
  
  Әйе, мин Алла алдында тезләнермен,
  Мин бу мәдхияне яктылык бәхетендә башкарырмын ...
  Барлык киләчәк буыннар исеме белән,
  Criminalинаятьчел хайваннар җиңеләчәк!
  
  Шул вакытта кыз мәңге бәхеттә булыр,
  Motherир анасының барлык халыклары ...
  Начар һава торышы таралыр,
  Безнең халык өзелмәячәк!
  
  Ул үзен узып, тезләнеп,
  Көмеш крестны үбеп ...
  Ул Алла өчен аз эшләде, күрәсең
  Гайсә безнең өчен күктән иңде!
  
  Тиздән без барыбыз да Чиксез кодрәт Иясе белән булырбыз,
  Аның матур, яратучан кулында ...
  Фикерләребез югарырак очсын
  Көч балаларча, көчле кулда!
  
  Хәзер мин дога укыйм,
  Ул әйтте, Аллам, мине кичер ...
  Хәзер без аның белән пьедесталда,
  Christәм без, Мәсих белән, безнең юлда!
  
  Без аның белән кулга-кул тотынып күккә барырбыз,
  Алтын яңгыр ява ...
  Ходай үзенең юмарт холкын күрсәтәчәк,
  Itәм ул дошманны калтырануга җибәрәчәк!
  
  Ниһаять, дөньяда бәхет бар,
  Без Мәсихнең килүен көттек ...
  Без фәрештәләр кебек һавада мәҗлескә очабыз,
  Ходайның мәхәббәте якты һәм саф!
  Мондый җырдан соң нацистлар эмоциональләштеләр һәм бәхетсез кызга җылынырга рөхсәт иттеләр һәм кайнар чәй бирделәр. Маргарита тыныч кына тимер юл астындагы сумкасына икмәк булып киенгән шартлаткыч утыртырга ниятләде, ләкин вакыты калмады - ул уянды.
  Сандугач карак белән гоблин бик якын иде. Гоблинның борыны урынына бөке, бик ямьсез йөз һәм озын тәнле иде. Ул шулай ук бик озын, өч метр чамасы. Шуңа күрә ул челтәрне тартып алды. Сандугач, майлы, тупас кеше, яңаклары, алгы тешләрен күтәреп, медальләр белән зиннәтле формада. Прусларга хас мыек, плюс.
  Көтелмәгән һөҗүмнең уңышсыз булуын күреп, Карак Сандугач авызына ике бармак куйды һәм сызгырырга тырышты.
  Доминика аңа яланаяк үкчәсе белән түгәрәк тибү бирде . Карак газапланып кычкыра. Ул хәтта кан түкте.
  Гоблин аның клубын алыштырды. Герой малай Добрыня сикереп торды да, гоблинны чәчләреннән тотты, аркасына егылды һәм аны үз өстенә ыргытты. Гоблин чәчәкле кактус кебек үсемлеккә бәрелде һәм саңгырау елады. Аның кычкыруы кыргый ишәк кебек иде.
  Маргарита елмайды. Сандугач, Доминика аны тез белән игезәккә бәргәндә, тагын сызгырырга тырышты. Heәм ул сулап куйды.
  Батыр малай Добрыня җырлады:
  Гоблин бездән сорады,
  Сез камо киләсеңме ?
  Шәһәргә юл тотты -
  Бездә эшләргә кирәк!
  Гоблин клуб белән кабат һөҗүм итәргә тырышты. Батыр малай сугуны җиңде һәм тагын зур кешене үзенә ыргытты, чөнки Добрыньяда бала көче юк. Everythingәм барысы да эшләгән кебек.
  Гоблин тагын сузылды. Ул әкренрәк торды. Балалар уяндылар һәм сазлык шайтанына алтын конуслар ыргыта башладылар. Алар аны кыйнадылар һәм кычкырдылар. Twәм бөтерелү.
  Маргарита тылсымлы таякны селкетте. Theәм конуслар тортка әйләнә башладылар, һәм алар гоблинны каймак белән сөрттеләр, һәм аны кыздырган табактагы ботка кебек бөтерделәр.
  Dәм Добрыня Никитич Каракны сандугачны кулларына күтәрде һәм көмеш конуслар белән авыр нарат агачына ыргытты. Бәрелүдән, Сандугач җимереләчәк һәм калтыраныр, аны рухтан баш тартырга, дөресрәге, кан төкерергә мәҗбүр итәр.
  Добрыня егете җырлады:
  - Каракны сандугач, син җинаятьче,
  Сезне катырак кыйнагыз ...
  Син хәзер үлдең, мыскыллаучы ,
  Сине дә үтер, сыбызгы!
  Аннары ул аны ала һәм башына мөмкин кадәр каты кыйный. Каракның сандугачлары аның колагында яңгырый. Dominәм Доминика индекс таягын гоблинга күрсәтте, һәм ничек ул үзгәрү өчен катлаулы сихер ясады. Itәм ул аны үтерүче көчкә әйләндерәчәк, анда энергия каскадлары бар.
  Аннары ... Өч метрлы чәчле егет бар иде, хәзер аның урынында төрле бай ризыклар һәм искиткеч тәм-томнар салынган өстәл бар иде. Suchәм мондый хуш исләр бу искиткеч кухнядан таралдылар.
  Доминика твиттерда:
  - Бу үзгәрүләр һәм могҗизалар,
  Без оҗмахны күктәге бар нәрсәдә күрәбез ...
  Мондый якты матурлык бөтен җирдә ,
  Чиксез Кодрәт Иясе яңадан торсын!
  Чынлыкта, өстәлдә алтын һәм кызгылт сары, искиткеч, балкып торган металл поднослар, дистәләгән төрле төсләр һәм күләгәләр кремнары, шулай ук бик искиткеч ризыклар, хуш исле ташулар, иң тәмле .
  Искиткеч порошок белән чәчелгән донутлар нинди искиткеч иде. Монда бүтән өстәү яки алу юк. Glassәм стаканнар төрле соклардан коктейльләр белән чәчелде, искиткеч тутыру белән, хуш исләр һәм татлы бизәкләр ялтыравыклы. Анда нинди ботаклар бар иде?
  Маргарита аптырап елмаеп, гаҗәпләнеп кычкырды:
  - Син шайтанны бордың! Хәер, беркайчан да уйлама ! Сез мондый эш эшли белергә тиеш!
  Доминика аптырап сорады:
  - Бу авырмы?
  Партизан кыз җавап бирде:
  - Әйе, мөмкин түгел диярлек! Сез мондый эш эшли алдыгыз.
  Шул арада карак сандугач тагын сызгырырга тырышты. Hisәм ул киң, гастер сыман яңакларын чыгарды. Ләкин малай-герой, аны алгач, аны баласы белән зарарлаячак, ләкин чана баласы кебек үлемгә китерә. Theәм сыбызгы, әйтерсең лә, берничә тапкыр шакыды, ул алтын тешкә охшаган.
  Heәм ул өскә очты. Ул, егылып төшкәндәй, сузылды. Ләкин соңыннан сикереп торды, бармакларын авызына куйды һәм шартлады. Ләкин сыбызгы урынына барысы да аянычлы тавыш ишеттеләр . Бу бик көлке. Балалар көлделәр. Карак сандугач:
  "Мин сине бер мизгелдә йотармын, сине йотармын, сине йотармын, кызганмыйм!"
  Моңа җавап итеп, Добрыня, бу батыр малай, Сандугачның иякләрен яланаяк үкчәсе белән тибә. Тешләр кабат очты. Баш карак кулларын ыргытып, артка иелде.
  Добрыня кычкырды:
  Сугышта кемне табарбыз, кемне сугышта табарбыз,
  Без моның белән шаярмыйбыз, гадфли үтерәчәкбез!
  Без сине гафли кебек үтерербез!
  Доминика үзенең тылсымлы таягын җиңелгән Сандугачка Каракка күрсәтте. Маргарита билгеләп үтте:
  - Сез дә аны үзгәртергә телисезме?
  Кыз актриса башын салды:
  - ким дигәндә файдалы әйбер булсын!
  Партизан кыз җырлады:
  Малай тимер график белән бәйләнгән,
  Мин бер генә сәламәт әйбер ашадым ...
  Авыр йөк аркасында кинәт һөҗүм булды,
  Itәм ул зур көчнең кибер гениясе булып чыкты!
  Аннары Доминика әйләнде, үзенең тылсымлы таягы белән сигез катлаулы фигура ясады.
  Менә хәзер, Карак Сандугач урынына бөтен тәм-томнар, дражлар һәм туңдырма өлешләре пәйда булды.
  Күңелле көлү ишетелде, балалар үләннән сикерә башладылар. Алар сөйкемле, ләкин нечкә, чүпрәк һәм традицион рәвештә аяксыз иде. Greatәм зур комсызлык белән алар Карак Сандугач һәм Гоблин баткаклары борылган әйберне ташладылар. Маргарита бармаклары белән сызгырды һәм кычкырды:
  - Тукта, егетләр һәм кызлар! Мин сезне аңлыйм, сез бу җинаятьчеләр кулга алынганнан соң ач, ләкин башта кулыгызны юыгыз.
  Ничек ул тылсымлы таяктан яшен чыгарыр. Малайларга зәңгәр үкчәләре ялтырап торган агымга йөгерергә туры килде. Чынлыкта, пычрак куллар белән ризык ашау тупас.
  Доминика сорады:
  - Болар нәрсә, сандугачлар һәм Гоблин әсирләре?
  Маргарита аның якты башын кысты:
  - Әйе! Без аларны азат иттек. Төгәлрәге, сез мине азат иттегез. Бу бик шәп .
  Анда йөздән артык бала, малайлар һәм кызлар бар иде. Гадәттәгечә, гадел секс вәкилләре көчлерәк секска караганда өч тапкыр күбрәк.
  Доминика гаҗәпләнеп сорады:
  - Монда аларның барысы да унике яшьтән артмый. Бу караклар олыларны үтермәгәннәрме?
  Маргарита аңлатты:
  - Noк, әлбәттә, алар олыларны да үтерәләр. Азатлыктан соң гына олылар балалар тәнен ала. Бу, мәсәлән, Добрыня Никитич белән. Минем белән дә мин әле кызга охшадым.
  Кыз актриса билгеләп үтте:
  - Мәңгелек балачак, әкияттәге кебек, бик яхшы ! Сез хәтта әйтә аласыз - салкын!
  Маргарита тешләрен тыеп елады:
  - Әйе, бу искиткеч дөнья, анда барысы да салкын . Ләкин монда куркынычлар бик күп. Аерым алганда, гоблиннан һәм Карак Сандугачка караганда күпкә куркынычрак кешеләр бар.
  Доминика пышылдауда сорады:
  - Мәсәлән, кем?
  Партизан кыз тыныч кына әйтте:
  - Шапокляк карт хатын!
  Кыз актриса твиттерда:
  Яхшы эшләнгән, яхшы эшләнгән, әби - җитәкче!
  Аның белән дус булу крокодил белән уйнауга охшаган!
  Кыз аны алып, аяк бармаклары белән конусны ыргытты. Ул аждаһа бәрде. Бөҗәк шартлады, конфеттига таралды.
  Маргарита алтын бөдрәләр белән башын чайкады:
  - Тере затларны үтерү яхшы түгел!
  Доминика билгеләп үтте:
  - Ләкин бу бөҗәк кенә!
  Маргарита җавап итеп җырлады:
  - Сез тәлинкәгезне җилгә төкерәсез,
  Хата яки кырмысканы сындырмагыз ...
  Урмандагы ботакны сындырмагыз -
  Earthирдәге бөтен тормыш - бер гаилә!
  Кыз актриса тешләрен тыеп елады:
  - Мин, син, ул, ул - бөтен ил бергә,
  Бергә дус гаилә!
  Без, йөз мең мин!
  Балалар чишмәдә юындылар. Менә хәзер алар шатлыклы һәм ялтырап торган ризыкка йөгерделәр .
  Доминика белән Маргарита бергә сихерләделәр, өстәл озынрак булды. Хәзер һәркем утырыр өчен урын җитәрлек иде.
  Балалар, аякларын кысып, утырдылар һәм ачык тавышларында хорда җырладылар:
  Өстәл кар кебек тарала
  Гудияләр урнаштырылды ...
  Балалар барысы да уңышлы булачак,
  Чебурашкадан кыздырыгыз!
  Аннан соң алар ашый башладылар. Монда бик матур балалар бар, ачлыктан һәм мәхрүмлектән арып бетсәләр дә.
  Доминика белән Маргарита, яхшы тукланганга, ике тапкыр уйламыйча, бии башладылар. Әйдәгез, ялангач, чистартылган, танылган аякларыгызны басыйк.
  Кызлар нурлы тавышлары белән җырладылар;
  Мин космик илдә тудым
  Кайда барлык кызлар бик сугышалар ...
  Шайтан Ватанны җиңә алмый,
  Ана Россия даны өчен!
  
  Без изге Русны яклый алырбыз ',
  Дошман никадәр рәхимсез һәм мәкерле булса да ...
  Без көндәшләрне каты кыйныйбыз,
  Кылыч белән урыс рухы данланыр!
  
  Россия, бу минем Ватаным,
  Изге һәм космик җирдә ...
  Барлык халыклар да бер гаилә,
  Кыз мәңге яшь!
  
  Без Ватаныбызны сугышларда яклаячакбыз,
  Явыз дошман өчен бер генә мөмкинлек тә юк ...
  Безнең өстебездә алтын канатлы керуб.
  Әйдәгез, Россия солдатына бүләк бирик!
  
  Россиядә барысы да яхшы, яхшы,
  Ourәм безнең ихтыяр корычтан көчлерәк булачак ...
  Малайның кулында көчле диңгез бар,
  Иптәш Сталин анда идарә итә!
  
  Кешеләр минем Ватанымны яраталар,
  Без аны мәңге матуррак итәрбез ...
  Ватан бер сум өчен урланмаячак,
  Алла Сварог - бөек мессия!
  
  Ватаным данлансын,
  сугышта дошманны юк итәрбез ...
  Лада Алла Анасы минем өчен кадерле,
  Рәсәй дошманнары үзләренең карашларын алсыннар!
  
  Кирәк булса, без дошман канын түгәргә мөмкин,
  Россияне тезләренә китереп булмый ...
  Аучы тиздән уенга әйләнәчәк,
  Бөек лидер Ленин безнең белән булачак!
  
  Без киңлекнең киңлеген җиңәрбез,
  Без бөтен галәмгә бәхет, шатлык бирербез ...
  Мәскәү Римның үзеннән дә югарырак,
  Сугыштагы үзгәрмәс көче белән!
  
  Сугыш безнең якты җиргә килгәч,
  Без Фухерга көчле характерыбызны күрсәтербез ...
  Рәсәй юмарт түләү алачак,
  Без кояштан биек, агачлардан матуррак!
  
  Ышаныгыз, Рус җимерелмәячәк,
  Урда безне тезгә китермәячәк ...
  Ватаныгыз өчен көрәшегез, курыкмагыз,
  Рәсәй көчсезлекне, ялкаулыкны белми!
  
  Кадерле илебез яңадан күтәреләчәк,
  Бөтен галәмгә аның көчен күрсәтер ...
  Шайтан юк ителәчәк
  Ватан дошманы кабергә егылачак!
  Менә шулай, аяклары белән сикереп, шайтаннар кебек әйләнгән кызлар, кычкырып, икеләтә сикерә башладылар.
  Бу чибәр һәм агрессив кызлар . Howәм ничек кычкыралар, сикерәләр.
  Ярар, ярый, балалар ашыйлар, шулай ук үзләре җырлыйлар. Алар моны бик уңай яктан эшлиләр. Бу аларның җырлары. Theyәм алар әйләнү өсте кебек әйләнәләр.
  Topгары класс кызлары.
  Ләкин соңыннан чын аждаһа кебек күктә бик зур күбәләк пәйда булды. Аның канатлары шулкадәр зур иде ки, алар кыйммәтле ташлар белән капланган алтын кебек ялтырап тордылар. Бу бик гаҗәп һәм матур күренде. Бу, чыннан да, дөресен әйткәндә, динозаврлар кебек зур булган күбәләкләр иде.
  Доминика елмаеп әйтте:
  - Сез монда бернинди могҗиза күрмисез. Гаҗәп!
  Маргарита көлде һәм җавап бирде:
  - Әйе, бу чыннан да артроподлар. Ләкин бу иң гаҗәп нәрсә түгел. Башка бик салкын әйберләр бик күп.
  Доминика җырлады:
  Ләкин китап та, музей да,
  Алар безнең дусларыбызны алыштырмаслар!
  Тылсымлы таяктагы кыз балкып җибәрәчәк. Newәм яңа коктейль стаканнары пәйда булды. Балалар аларга һөҗүм иттеләр.
  Менә шулай әйбәт булды . Минем башымда ниндидер музыка уйный.
  Ничек Доминик һәм Маргарита җырлый алмыйлар?
  Гүзәлләр аяксыз һөҗүм итәләр,
  Алар йөгерәләр, шундый матур кызлар ...
  Әгәр дә сез Фрицны кулыгыз белән сугарга тиеш булсагыз,
  Яки аны пулемет белән сугачаклар !
  
  Кызлар шикләнә алмыйлар
  Алар фашистларны үлгәннәрне күмәрләр ...
  Алар аны аягыннан каты тибәрләр ,
  Кайдадыр бүреләр елыйлар!
  
  Россия, бу солдатлар өчен сүз,
  Кайчан, миңа ышаныгыз, ул салкынрак булмас ...
  Кайвакыт хәл начар булса да,
  Кайда явыз кара Кабил җиңә!
  
  Ышанмагыз, Комсомол әгъзалары кача алмыйлар,
  Әгәр дә алар йөгерсәләр, һөҗүм өчен генә ...
  Allәм барлык фашистлар берьюлы үтереләчәк,
  Theәм Fuhrer кисү блогына күтәреләчәк!
  
  Россия, бу минем Ватаным,
  Ул нурлы, матур гына ...
  Кем куркак булса, хәтта бер сумга да кыйммәт түгел,
  Беләсезме, сугышчы белән бәхәсләшү куркыныч!
  
  Ләкин белегез, без фашистларны җиңәчәкбез,
  Явызлык тәхеттә идарә итмәячәк ...
  Безнең өстебездә алтын канатлы керуб,
  Ходай Сварог таҗда бөеклек белән!
  
  Кем куркак, миңа ышан, зәгыйфь кол,
  Аның язмышы бер - мыскылларга түзү ...
  Бүген син механик, иртәгә син бригадир,
  Youәм сез үзегез башкаларның аркасын кыйный аласыз!
  
  Кызларның көче бар, вулкан гына,
  Кайвакыт ул тауларны көчле җимерә ...
  Сугыш явыз буран белән бара,
  Deathлем ачыктан-ачык кешелекне чабып җибәрә!
  
  Мин сезгә намус белән әйтермен, рыцарьлар,
  Без, урыслар берләшкәндә, көчле ...
  Чиләк һәм пычак белән барыр өчен ашарга кирәк,
  Без сугышларда җиңелмәс рыцарьлар!
  
  Нинди иманыбыз, Ходай Мәсихкә,
  Без Ладаны да хөрмәт итсәк тә ...
  Иптәш Сталин безнең әтигә охшаган,
  Paradiseәм оҗмах коммунизмы урыны булачак!
  
  Кайчандыр үлгән кеше терелтеләчәк
  Weәм без тагын да матуррак, акыллырак булырбыз ...
  Бу кеше, әлбәттә, бик горур,
  Кайвакыт ул мәгънәсез сүзләр сөйли!
  
  Мәхәббәттә, Ватаныбыз йолдыз кебек,
  Ышаныгыз, ул беркайчан да чыкмас ...
  Зур хыял тормышка ашачак
  Бөтен галәмдә тынычлык һәм бәхет булачак!
  
  Мин Марияне яратам, Ладаны хөрмәт итәм,
  Сварог матур һәм Перун бик яхшы ...
  Мин Гайсәне һәм Сталинны яратам,
  Иконаларның изге йөзләре минем өчен кадерле!
  
  Кайчан чын оҗмах булачак?
  Ышаныгыз, сезнең бөтен өметләрегез тормышка ашачак ...
  Ватаныңа йөрәгеңне бир,
  Барысы да яхшы, көчлерәк булачак !
  Аннан, ниһаять, азат ителгән балалар ашадылар. Аннары алар отрядка әверелделәр. Йөздән артык малай һәм кыз.
  Алар маршка киттеләр. Добрыня татлы елмаеп әйтте:
  - Алар сугышырлар, ышанам!
  Герой малай аждаһага сикерде.
  Оеномаус билгеләп үтте:
  - Мондый отряд бик әкрен хәрәкәт итәчәк. Без аждаһаларда күпкә тизрәк хәрәкәт итәбез. Монда сез кайчан туктарга икәнен дә белергә тиеш.
  Балалар төзелде. Бер баронесса гына лаеклы һәм хәтта зиннәтле киенгән. Калганнары хәерчеләр, яшь рагамуфиннар кебек иде . Ләкин, аяксыз хәрәкәт итү күпкә декстерс.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Әгәр баронес кыз йөрсә, аның кыйммәтле аяк киеме сүтеләчәк һәм таркалачак. Бәлки сез башкалар кебек аяксыз булырга тиеш?
  Баронес җавап бирде:
  - Сез көтә алмыйсыз! Мине әтием Герцогка җибәрү яхшырак, ул сезгә бүләк бирер һәм сезгә зыян китермәс!
  Маргарита Доминикага башын салды:
  - Сездә шундый тылсымлы табигый көч бар. Әйдәгез, әйдәгез аны бергә алып, якты зарядка җибәрик һәм кызны әтисе залына ташлыйк!
  Кыз актриса:
  - Бүләк турында нәрсә әйтеп була?
  Маргарита көлде һәм әйтте:
  - Хәер, алар сезгә алтын капчык бирерләр, димәк бу чыннан да күпме? Моннан тыш, мин гади агачлардан һәм конуслардан алтын ясый алам, сез дә шулай эшли аласыз!
  Доминика сызгырды:
  - Wow! Шуңа күрә без үзебезгә дукедом сатып ала алабыз!
  Партизан кыз каршы:
  - Бу тыелган! Тылсымлы алтын әйләнешкә кертелми, югыйсә тимердән күбрәк булыр иде. Аңлыйсың, кыйммәтле тәңкә инфляциясе!
  Доминика билгеләп үтте:
  - Бу инженер Гаринның гиперболоидындагы кебекме?
  Маргарита башын салды:
  - Мондый нәрсә. Мин бу китапны кечкенә вакытта укыдым. Әйе, аннары алтын стандарт җимерелде, һәм бу куркыныч иде .
  Эномай елмаеп әйтте:
  - Ләкин барыбер, бәлки, баронесны күтәрергә? Ул шулай җирәнгеч булмас иде!
  Добрыния елмаеп башын салды:
  - Әйе, без моны берьюлы эшләячәкбез,
  Әйдәгез аңа салкын әйбер бирик!
  Баронесса үлән өстенә үкчәсен мөһерләп кычкырды:
  - Мине әти янына алып бар! Яки мин сезнең барыгызны да үтерермен!
  Балалар бердәм көлделәр.
  Кинәт үлән астыннан шляпадагы гном пәйда булды. Ул сакалсыз әле бик яшь иде. Ләкин кулда тылсымлы таяк белән.
  Кечкенә тавыш әйтте:
  - Аннары мин гаҗәп кыз тавышын ишетәм. Бәлки аны укытырга вакыт җиткәндер?
  Баронес кычкырды:
  - Сынап карагыз, сорыгыз !
  Sheәм ул аяк киеме белән гномны күчерергә тырышты. Ул үзенең тылсымлы таягын селкетте. Борынгы кешеләрдән кызыклы кыз һәм малай юкка чыккан.
  Доминика кычкырды:
  - Wow!
  Маргарита башын салды:
  - Бу курчак малай. Тылсымлы махсус гном төре. Хәзер ул мавыктыргыч кызны тәрбияләргә алды. Barәм баронесса, күрәсең, культураны, әдәплелекне өйрәнергә һәм намус белән эшләргә тиеш.
  Эномай елмаеп әйтте:
  - Мин аның белән сугарга теләдем! Шулай итеп, йөк сезнең җилкәгездә.
  Добрыня тәкъдим итте:
  -Скелетка барасыңмы? Шуңа күрә, бәлки, юлга чыгарга вакыт.
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Бераз якынрак явыз сихерче Бастинда сарае бар, ул унике арасыннан тагын бер экспонатка ия - сары тычкан. Бу без кулга алырга тиеш иде.
  Моннан тыш, безнең кечкенә армия бар, йөздән артык егет. Алар арасында Феникс Фалькон герое бар. Ул шулай ук малай, ләкин зур көч белән.
  Добрыня билгеләп үтте:
  - Мин Финиксны беләм. Ничек аны кулга алдылар?
  Партизан кыз җавап бирде:
  - Хәйлә белән, сезнең кебек. Ләкин хәзер безнең армия бар, һәм без Бастинда сараена бәреп керербез!
  Доминика ашказаны өстендә абс белән уйнады. Аннары ул аны алды һәм аяк бармаклары белән үлән өстендә яткан гайканы сындырды. Ул ядрәсен ыргытты, авызына тотты, көчле тешләре белән чәйнәде һәм кыстырды:
  - һөҗүмгә барасызмы? Миңа бу идея ошый. Шулай да, Бастинда исеме миңа балалар әкиятен хәтерләтә. Neverзен беркайчан да юмаган кеше түгелме?
  Маргарита башын чайкады:
  - Мин бу әкиятне дә беләм. , К, бу бераз башка сихерче. Аның тычканнар армиясе бар. Яхшы, шулай ук яллы орклар. Кычыткан белән Артефа КТ кимерүчеләргә бик зур көч бирә, шуңа ...
  Партизан кыз заказ бирде:
  - Балалар! Якындагы көмеш чыршылардан энәләрне өзегез, тиздән без бакчага кергәч күрерсез. Бу лаеклы корал ясарга мөмкин.
  Егетләр җавап бирделәр:
  - Без барысын да эшләячәкбез, коткаручыбыз!
  Команда йөрде. Кызлар малайларга караганда өч тапкыр күбрәк булса да, алар йөрергә дә беләләр иде. Алар аяк бармакларын күтәрделәр. Шул ук вакытта музыка уйный иде.
  Отряд маршка күчте. Монда, ашаганнан соң, егетләрнең кайберләре каты селкенделәр, ләкин кызлар тавык яфрагыннан ясалган барабаннарны кыйный башладылар , кәеф тагын да шатланды.
  Балалар формалаштылар. Доминика Мальчиш-Кибалчиш турындагы фильмдагы кебек иде . Яланаяк йөргән егетләр дә бар иде. Ләкин нигәдер Совет фильмында кызлар юк иде. Бу хәтта сәер, чөнки Кызыл режим вакытында алар җенес тигезлегенә һәрвакыт басым ясыйлар.
  Монда кызлар бик күп, һәм алар маршта табигый туган сугышчыларга охшаш - өлешчә кешеләр, өлешчә элф гаиләсеннән, линкс колакларыннан күренгәнчә. Хәер, матриархиянең бер төре.
  Балалар йөрделәр, һәм шул ук вакытта, аларсыз җырлый башладылар:
  Элфия - безнең акыллы ил,
  Мәсих патшасы идарәсе астында ...
  Ул безгә Алла тарафыннан мәңге бирелде,
  Тормышыбызны бәхетлерәк итәр өчен!
  
  Яхшы Оенома данлы булсын,
  Ватан дошманнарын кем җиңде ...
  Сез аның өчен көрәшәсез һәм батырчылык итәсез,
  Солкенизм астында яши башлаячакбыз !
  
  Яланаяк кызлар йөгерәләр
  Алар дошман белән көрәшергә телиләр ...
  Бу Орклер бик салкын түгел,
  Киресенчә, ул клоун образы гына!
  
  Зур чиксез ил
  Беләсеңме , буыннарда ...
  Шайтан хезмәтчеләре хәйлә корсалар да,
  Ләкин ялкынлы гений безнең белән булачак!
  
  Минемчә, безнең басым була алмый,
  Әлбәттә, без дошманнарыбызны җиргә юк итәрбез ...
  Сез аны дәфтәрегезгә язасыз, кечкенә малай,
  Оенома астында яшәү кешеләр өчен нинди искиткеч !
  
  Без Ватанны башкаларга караганда матуррак итәрбез,
  Бу гомердә күк киләчәк ...
  Әйдәгез, кыргый уңышларыбызны бәйрәм итик
  Тиздән без элфинизм астында яшәрбез!
  
  Noк, миңа ышан, без оркишистлар өзелә алмыйбыз,
  Дошман көчле һәм бик мәкерле булса да ...
  Ләкин без имтиханнарны A белән бирәчәкбез,
  Оенома астында яхшы булсын !
  
  Патшаның данлы бөеклеге, миңа ышан,
  Таҗыгыз бриллиант белән ...
  Беләсеңме, каты җанвар җимереләчәк,
  Чума да кимиячәк, миңа ышан, махау!
  
  Элфрог кирәк ,
  Дуслар, Аллагызга хыянәт итмәгез ...
  Бөек һәм данлы - Чиксез кодрәтле Гаилә,
  Көчсезлекләрегезне күрсәтмәгез!
  
  Матур Лада - илаһларның ясалышы,
  Ышаныгыз, ул мәхәббәт тудырды ...
  Кешеләрне кирәксез сүзләр белән әрәм итмәгез,
  Чиксез бөеклек ачылды!
  
  Элфрогның укын тыя алмыйсыз ,
  дошманны тишәр ...
  Акылсыз әйберләр теләмә,
  Элвен солдат калканы каплаячак!
  
  Элфия, бу, һичшиксез, көч,
  Ул тауларны күчерә ала ...
  Кайвакыт ит бик нык газапланса да,
  Без барлык киртәләрне кире кага алабыз!
  
  Тиздән данлы элвес дөньясы барлыкка киләчәк ,
  Кайсы галәмне таптый ...
  Алла керубы канатларын таратыр,
  Creәм берәр нәрсә булыр, миңа ышан, Барлыкка китерү ...
  
  Лада аллаһы данлы, миңа ышан,
  Ул барлык улларына мәхәббәт бүләк итте ...
  Хәзер ул көчле рыцарь булачак,
  Let'sәм әйдәгез дошманны каты кыйныйк!
  
  Сез Фиев , элвес өчен башкала кебек ,
  Ана, миңа ышан, данлы Друссия шәһәрләре ...
  Әйдәгез, дошманга бәрик ,
  Без рыцарь, миңа ышан, без куркак түгел!
  
  Минем изге Ватаным өчен,
  Без бик каты көрәшәчәкбез ...
  Элф рубльдән урланмаячак,
  Якты элвеслар һәрвакыт көрәшергә белә иде бит !
  
  Матур кызлар бар, миңа ышан,
  Алар салкыннарда бик ашыга ...
  Fuhrer, кыргый җанвар, ярылыр,
  Без матур үсәрбез, беләсезме, роза!
  
  ачу белән түзмәячәкбез ,
  кояш баеган Элфны күтәрик ...
  Зур хыял тормышка ашачак
  Бу күк астында зәңгәр!
  
  Элфрог килеп үлеләрне терелтәчәк,
  Ләкин без аны салкын тормыш өчен торгызырга тиеш ...
  Без галәмнең киңлеген җиңәрбез,
  Мәсих үлемсез, һәм Яһүд тәмугта!
  
  Оеномайга тугры хезмәт итегез,
  Зинһар, патшаларга каршы чыкмагыз ...
  Элвес уллары данлы булсын ,
  Элфия, бу картада урын түгел!
  
  Тиздән без галәмне яулап алырбыз,
  Тормыш һәм үлем өстендә көч булсын ...
  Тере кеше керубка әйләнәчәк,
  Бу кеше Аллага охшаган, ышан!
  . 10 бүлек.
  Доминика академия сыйныфына кайтты, сессиясен лотос позициясендә тәмамлады. Хәзер ул кабат төрле сихерләрне, төрле формаларны өйрәнә башлады. Ул моны бик теләп эшләде.
  Аннан соң мин кичке ашка бардым. Аның янында Фиеста кызы бар иде. Алар соуста сквид ашадылар һәм аны сөт һәм помидор согы катнашмасы белән юдылар. Аннан соң барысы да мөһим булды.
  Кичке аштан соң, Доминика тылсымлы таяклар кулланып Fiesta белән койма ясады. Sheәм ул башыннан аягына кадәр крем белән зур торт ыргытты.
  Ул җиңелүен таныды һәм аңа аякларының һәрберсеннән шакмак бирде. Хәзер Доминика тагын да көчлерәк һәм үлемлерәк коралланган .
  Аннан соң, икесе дә душка кереп бүлмәләренә киттеләр.
  Бүлмәдә Доминика караватта утырды, аякларын лотос рәвешендә бөкләде һәм кабат физик һәм рухи асылын психик дөньяның башка баскычына күчерде.
  Хәзер алар аждаһаларда күтәреләләр, һәм балалар төркеме алар астына бара.
  Ике малай җитәкчелегендә: Вискаунт һәм герой Феникс Фалькон. Ике малай да бик күренекле мускуллы, шорты гына матур егетләр. Көчле, әйтик, егетләр. Алар багананы узып баралар.
  Балалар мөмкин кадәр тиз хәрәкәтләнергә тырышалар, һәм хәзер йөгерә башлыйлар. Brightәм ул якты, сөйкемле башлы фәрештәләр армиясенә охшаган. Алар өйдә ясалган эстафеталардан кала, әле дә коралсыз.
  Ләкин соңыннан алар нарат бакчасына керделәр. Берничә бүре кычкырды, ләкин Феникс ялан аягы белән аларга авыр конус ыргытты, һәм ул туры мәгънәдә ерткычның баш сөяген сындырды.
  Ул егылды, бүтән бүреләр кача башлады. Theәм балалар конусларны, ботакларны сортлый башладылар.
  Маргарита билгеләп үтте:
  "Хәтерлим, кайчандыр бөтен партия отряды җитди сугыш алып барган. Theәм немец батальоны кача. Theәм балалар алар артыннан йөгерделәр һәм аларны аттылар .
  Доминика ризалашты:
  - Слайд, бу үлем көче!
  Балалар сугышчылары, чыннан да, слингшотлар төзи башладылар. Bowәя кебек әйбер ясагыз.
  Маргарита аны алды һәм елмаеп әйтте:
  - Безнең корал тылсым белән куылса, иң камил булачак.
  Доминика тешләрен кысып елады:
  - Бигрәк тә кушсам!
  Балалар үзләрен кораллагач, икесе дә көчле сихерчеләр кулларын алдылар.
  Маргарита:
  - Без бердәм килешәбез!
  Доминика раслады:
  - Нәкъ!
  Ике кыз да үзләренең тылсымлы таякларының энергиясен җыйдылар һәм аны зур көче белән эшләтеп җибәрделәр. Аннары гүзәлләр балалар төркеме аша аяк бармакларыннан энергия агымнарын алып киттеләр. Аннары могҗиза булды, һәм меңләгән фотоблиц , яки миниатюр супернова кебек, ялкынланып китте.
  Маргарита һәм Доминика сихерләр укый башладылар:
  Без кызлар, пантеонга керәбез,
  Алар Ватанга тугры булырга ант иттеләр ...
  Оркишистларны ярсу җиңелү көтә,
  Эльвес кояш астында яши !
  
  Нимфин безнең кебек , металл кебек,
  Бронзадан ясалган, теләсә нинди корычтан көчлерәк ...
  Дөньяларны аударырга хыялландым,
  Бөек гений Гралин мирас итеп биргән кебек!
  
  Ватанны салкынрак итәрбез,
  Weәм без Ватанны йолдызлар өстендә күтәрәчәкбез ...
  Элф-кызлар белән уңышлар булсын ,
  Кечкенә аякларыбыз бөтенләй ялангач булса да !
  
  Оркшист минем ватанымга һөҗүм итте,
  Самурай тролллары көнчыгыштан килә ...
  Мин Солкес белән Гралинны яратам ,
  Әм , мин ышанам, без дошманны ярырбыз !
  
  Элфрог безнең белән ,
  Кайсы Солсенизм , шаяртып, төзиячәк ...
  Галәмдә иң көчлесе - данлы Гаилә,
  Бу безгә аң һәм ихтыяр өстәячәк!
  
  Без беркайчан да бирешмәячәкбез дип ышанам,
  Ватанны тезләренә китереп булмый ...
  Иптәш Гралин - якты йолдыз,
  Безнең укытучыбыз - акыллы гений Дренин !
  
  Без Ватаныбызны ясарбыз,
  Планетада матуррак һәм нурлы ...
  Син беләсең, киллер мылтыгы булачак,
  Олылар һәм балалар күңел ачсын!
  
  Элфрогны яндыр , йөрәгеңдә янма,
  Сез барлык Элф кылычларының меценаты ...
  Тиздән без көчле оҗмах төзербез, дип ышанам.
  Солкес киләчәк, изге миссия!
  
  Орклер бандасына ышанмагыз , дуслар,
  Ул җиңел һәм куркыныч астында җиңәчәк ...
  Без барыбыз да бер гаилә -
  Миңа ышаныгыз, Ватаныгызны яратырга соң түгел!
  
  Чиксез кодрәт Иясе безнең барыбызны да саклый,
  Overир өстендә җиде төсле флаг күтәрер ...
  Явыз ерткыч уенга әйләнәчәк,
  Без дә Шайтан белән көрәшә алабыз!
  
  Мин Бөек Ватанны яратам,
  Бөтен галәмдә синнән матур кеше юк,
  Без Элфияне бер сумга сатмыйбыз,
  Әйдәгез, галәмдә тынычлык һәм бәхет булдырыйк!
  
  Ватаныбыз исеме белән, хыял,
  Зур Элф күтәреләчәк ...
  Калганнар барысы да буш
  Безнең белән яңа мессия булачак!
  
  Әй Лада, минем кодрәтле,
  яктылык элвесларына мәхәббәт һәм тынычлык бирерсез ...
  Мин сезгә мөрәҗәгать итәм, ялварам,
  Кирәк булса, яшен белән сугу!
  
  Альфрия , Күк ханым,
  Солкес бирде ...
  Синең өчен бөек Алла терелде,
  Кешеләр тәмен югалтмады!
  
  Зинһар, игътибар итегез, элвеслар шундый,
  Элвен аллаларын бик хөрмәт итәләр ...
  Без Ватанның олы уллары,
  Кызлар гел дөньяны яулыйлар!
  
  Дуслар, безгә Ватанга дога кылырга кирәк,
  Перун, Ярило һәм Элфрог көчле ...
  Без бик көчле ирләр булырбыз,
  Без хәтта күктәге болытларны да очырырбыз!
  
  Эльфсквадан куылган ,
  Сез экологларны бик рәнҗетәсез ...
  Без Солкес һәм Гралинга тугры ,
  Мылтыклы танклар күп булыр!
  
  , К, дошман элвесларны тыя алмас,
  Безнең сугышчылар кодрәтле булганга ...
  Имтиханнарны тапшыру, биш кенә,
  Everyәрбер малай бик көчле булсын өчен!
  
  Сольцеград данлы булыр ,
  Без аны һөҗүмнән сакларбыз ...
  Рыцарьларның җиңүче тигезләнеше киләчәк,
  Кан контрольсез агымда булса да!
  
  Кызлар салкын вакытта аяксыз,
  Алар йөгерәләр, үкчәләре ялтырый ...
  Theyәм алар Орксны куллары белән сугачаклар,
  Берләшмәгән Кабил тигезләнәчәк!
  
  Барысы да яхшы булыр, кешеләр белә,
  Космостагы йолдызларны табарбыз ...
  Батырлыкка шикләнү гөнаһ бит,
  Алла тәхетендә кеше булачак!
  
  Тиздән без фән белән үлгәннәрне терелтәчәкбез,
  Без яшьрәк, матуррак була алабыз ...
  Безнең өстебездә алтын канатлы керуб,
  Минем матур Элф әниемә!
  Шулай итеп кызлар җырладылар, һәм балаларның бөтен гаскәре үзләрен ялтырап торган кораллы һәм көчле, хәтта салкын, корал белән таптылар.
  Аннан соң егетләр һәм кызларны коралландыру тәмамланды. Алар җитди көрәшкә әзер иде.
  Доминика һәм Маргарита көч нурларын чыгардылар, бу зур масштаблы үзгәрешләргә китерде. Хәзер балалар армиясе әзер иде.
  Шулай итеп ул сугыш маршына китте.
  Добрыния бик рәхәтләнеп күренде:
  - Без тагын җиңәчәкбез! Бу безнең асылыбыз.
  Алда яхшы Германия Тайгер танкы зурлыгында ташбака йөрде. Аның бриллиант кабыгы, дөресрәге, кыйммәтле ташлар белән капланган кебек ялтырап торган. Бик матур хайван.
  Маргарита акыл белән билгеләп үтте:
  - Мондый кабык белән ташбака үзе амбицияле аучы корбаны булырга мөмкин!
  Доминика башын кагып җырлады:
  Шардлар яхшы
  Пулеметка каршы, кайгы , бернәрсә дә юк!
  Ләкин аның җыры бик акыллы түгел, урынсыз булып чыкты.
  Сугышчан балалар ташбака буйлап йөрделәр. Малайларның берсе аңа атарга теләде, ләкин кыз солдат кулын егет җилкәсенә куйды һәм кысты:
  - Кирәк түгел!
  Тагын бер кыз әйтте:
  - Бу команда өчен нәрсә!
  Алар чыннан да сугышырга теләгән балалар белән көрәшәләр.
  Доминика чылбыр белән билгеләп үтте:
  Сул якта безнең армия, уңда безнең армия,
  йөзгә сугу яхшы !
  Сугышчылар бик яхшы кәефтә иде . Алар бик озын сәяхәткә әзер кебек . Theirәм аларның кәефе чыннан да сүнмәячәк.
  Маргарита елмаеп әйтте:
  - Әйе, мин әле дә бәхетле дип әйтергә тиеш.
  Доминика елмаеп сорады:
  - Нинди бәхетле?
  Партизан кыз ышаныч белән җавап бирде:
  - Бөек Ватан сугышы дүрт елдан да азрак дәвам итте. Чынлыкта, немецлар үзләренең көчле оборона юлларында күпкә озаграк каршы тора алырлар иде!
  Кыз актриса башын салды:
  - Мин моның белән килешәм. Бу темада хәтта кайбер альтернатив хикәяләр дә бар. Ләкин ничек кенә булмасын, без могҗиза ясарга сәләтле. Немецларга килгәндә, сугышның инде җиңелгәнен аңлап, алар бөтенләй каршы торырга теләмәделәр. Шулай итеп алар үз прагматик юллары белән эш иттеләр!
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Менә бик уңышлы булмаган машина - бу igerлбарыс, артык авыр, һәм туретра белән подшипник арасында начар сакланган буын белән. Бу танк, аеруча яхшы түгел. Бик авыр һәм искергән, хәтта корал да рациональ кырларда урнашмый. Трансляцияне двигательдән аерым урнаштыру - зур хата.
  Доминика килешеп башын салды.
  бәхәсләшә алмыйсыз ! Әлбәттә, бу хата! Ләкин, киресенчә, үлгәннәр генә хаталар ясамыйлар, һәм алар башка тормыштан булса гына. Минемчә, ул. Ник дигәндә сезнең өчен!
  Маргарита килешеп башын салды:
  - Әйе, ахирәт тормышы бар ! Мин моңа шәхсән ышандым. Әгәр дә бу галәмдә мин юкка чыгарга тиеш икән, димәк, бүтән нәрсә дәвам итәчәк!
  Кыз актриса башын салды:
  - Төрле дәрәҗәдәге сансыз санак уены кебек!
  Партизан кыз раслады:
  - Әйе, әйе! Мондый әйбер, һәм бу, әйтергә кирәк, бик шәп ! Монда сез бер-ике тапкыр күбрәк шатлана аласыз.
  Батыр егет Добрыня җырлады:
  - Вакыт җитте, вакыт җитте, шатланыйк,
  Минем гомеремдә ...
  Матурлыкка һәм касәгә, бәхетле пычак.
  Сау бул, саубуллашу, селкенү, шлемнардагы мамыклар,
  Без язмышка берничә тапкыр пышылдаячакбыз!
  Без язмышка берничә тапкыр пышылдаячакбыз!
  Мин дошманны аерырмын! Мин дошманны аерырмын! Мин дошманны аерырмын!
  Theәм балаларның көлке көлүе ишетелде. Кечкенә армия алдында зур динозавр пәйда булды . Дөрес, ул бик куркыныч күренмәде, ләкин ул зур иде. Hisәм аның тәне зур, ләкин башы, киресенчә, кечкенә, плюс озын койрыгы. Topгарыда шулай ук шакмаклар бар.
  Доминика кычкырды:
  - Бу хайван - бик яхшы !
  Маргарита килешеп башын салды:
  - Зур хайван ! Ләкин борчылмагыз. Әгәр дә без аңа кагылмасак, ул безгә кагылмас!
  Партизан кыз заказ бирде:
  - Яшь сугышчылар - атмагыз һәм тавыш чыгармагыз!
  Балалар тындылар. Алар тавышсыз гына аяклары белән йөрергә тырыштылар.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Динозавр саңгырау булса?
  Маргарита елмаеп нәрсәдер әйтергә теләде. Кинәт шау-шу килеп, ботакларның ватылуы. Sevenиде катлы бина зурлыгында хайван пәйда булды, зур сперма ките кебек. Бу чыннан да зур тупас. Тәннәрнең озынлыгы биш метр чамасы.
  Тыныч кына торып, балалар төркеменә кызыксынып караган динозавр коточкыч хайванны күрде һәм качарга ашыкты. Itәм ул, чыннан да, аңа этәрелгән кебек иде. Бу кылыч тешле тираннозавр кебек гигант белән көрәшү кыйбатрак.
  Доминика һәм Маргарита үзләренең тылсымлы таякларын күтәрделәр. Партизан кыз башта атты. Аның таягы очыннан үтерүче пульсар очып китәчәк. Heәм ул хайван авызына сугачак . Heәм ул бик янып китәр. Ләкин җавап итеп тагын да куркыныч һәм саңгырау тавыш ишетелде.
  Доминика аны алды һәм җавап итеп , ул аны бөтен көче белән сугты, көч белән эшләде, үтерү өемәсен сугып, сайрый:
  Динозаврлар, бәлки сез монда, һәм Африкада түгел,
  Бәлки сез иртәнге аш өчен печән чәйнисез,
  Динозаврлар, ...
  Кыз үзенең тылсым өлешен гигантка җибәрде. Hisәм алар аның тән тешләрен алдылар, һәм алар кыйналгач, матур, алсу куакларга әйләнделәр.
  Доминика җырлады:
  Мин тимер ясарга теләдем
  Фил кинәт пәйда булды ...
  Умарта кебек канатлар -
  Колак урынына чәчәкләр!
  Маргарита көлеп җибәрде, һәм ул аны җимергеч һәм җимергеч пульсар белән кыйнады. Ләкин балалар армиясе монстрны уклар белән юа башлады. Hisәм аның масштаблы кораллары күбекләнә башлады .
  Доминика ялан аякларыннан да, таякларыннан да тылсым алды. Монда ул яхшы эшләде.
  Тылсымлы нәрсә аны алып, үзен бик зур җимергеч көче белән корган кебек иде.
  Маргарита аны алды да, сапфир күзләре белән күзләрен кысып:
  - Wow!
  Тираннозавр җимерелде, һәм аның урынында азык-төлек белән зур һәм киң өстәл күренде. Менә ул инде шундый люкс һәм моңарчы күрелмәгән, уникаль иде. Suchәм шундый искиткеч деликатеслар.
  Доминика җырлады:
  Бу бик тәмле булып чыкты
  Ә хуш ис балдан күпкә тәмлерәк ...
  Без баштан җиңмәячәкбез,
  Ourәм безнең табигатебез чәчәк атачак!
  Маргарита елмаеп, тешләрен тыгып раслады:
  - Әйе, чәчәк атачак! Бу бик яхшы!
  Аннан соң, партизан кыз өстәде:
  - Сез тылсымны ничек ясарга беләсез. Бу , әйтергә кирәк, гаҗәп! Мондый зур күләмне тәмле ризыкка әйләндерегез . Бу орклар яки гоблиннар түгел - алар белән җиңелрәк!
  Доминика башын кагып җырлады:
  - Мөмкин булмаган бар нәрсә дә мөмкин, мин төгәл беләм,
  Тылсым салырга өйрәнегез!
  Veryәм аягыгызны бик көчле корычка тибегез ,
  Theәм монстрны кискен үткенләүче белән кыйнагыз !
  Маргарита кычкырды һәм елмаеп үзенең энҗе белән балкып торганын искәртте:
  - Әйе, сез бик тәэсирле җырлыйсыз, гаеп тапмассыз! Супер!
  Доминика ризалашты:
  - Мин бик супер - дөньяга караганда салкынрак!
  Howәм ничек ул күзләре белән әйләндереп алачак, алар шулкадәр сапфир һәм йолдызлар кебек.
  Ашамлык өстәл балалар сугышчыларын ишарә итте, һәм аларның кайберләре аңа якынлаша башладылар һәм шоколадка һәм төрле кремга батып, донут һәм торт алалар. Дөресрәге, туңдырма тот. Бу бик яхшы.
  Маргарита мөгезен кычкырды һәм кычкырды:
  ашарга кирәк түгел ,
  Барыгызга да буржуазиягә ашыкырга кирәкми ...
  Yourselfзегезгә дәфтәр языгыз,
  Хәрәкәт әле дә файдалы булачак!
  Доминика татлы елмаеп билгеләп үтте:
  - Әйе, бик яхшы булды!
  Cornәм ул кукуруз чәчәге зәңгәр күзләре белән кысылды.
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Динозаврларның ите бик тәмле түгел, хәтта карнавор җан ияләре өчен дә азрак. Ләкин ат ашарга ...
  Добрыня кычкырды:
  - Мин сезгә ат ашарга рөхсәт итмим!
  Ә егет-герой җырлады:
  Сивка-бурка, пәйгамбәрлек каурка,
  Минем алдымда торыгыз
  Grassлән алдыннан яфрак кебек!
  Сивка-бурка, пәйгамбәрлек каурка,
  Бик кирәк
  Сезне очратырбыз!
  Оенома аны алып, аждаһадан сикерде. Ул чыннан да динозаврның нинди ризыкка әйләнгәнен сынап карарга теләгән. Мөгаен, бу сөйкемле нәрсә. Ә малай-принц тортны шоколад белән алып авызына ыргытты.
  Heәм ул көчле чәйни башлады, каймаклы һәм тәмле иде. Бу бик тәмле.
  Балалар берләштеләр:
  - Ярар, сынап карарга рөхсәт итегез! Явыз апалар булма!
  Маргарита гаепсез елмаеп:
  - Минем исемем апам? Бу кызык!
  Партизан кыз кычкырды:
  - Мин сезгә ун минут ашарга бирермен! Сез ашый аласыз, ләкин уртача!
  Доминика елмаеп сорады:
  - Сугыш вакытында ач булырга туры килдеме?
  Маргарита алтын башын кагып, язгы куак төсе:
  - Әйе, ничек! Бу бик арый иде!
  Кыз хәлнең фаҗигасенә басым ясау өчен ачык тавыш белән җырлый башлады.
  Singingырлаганда кыз хәтта аждаһадан сикерде. Sheәм аяклары белән кызгылт сары үләндә бии башлады.
  Herәм аның тавышы шулкадәр иркен һәм якты иде:
  Без Комсомол әгъзалары, хыялый кызлар,
  Бу матур ил кешеләренең киләчәге турында ...
  Earthиргә һәм планетага тугры булганда,
  Бу куркыныч сугышта без җиңәбез!
  
  Теләсә нинди бизнес бәхәсләшә,
  Яшь йөрәктә ут бик каты яна ...
  Кызлар, бу бик матур
  Космос киңлегенә ишекне ачыйк!
  
  Кеше булган кеше гигант
  Фән, беләм, аңа көч бирәчәк ...
  Ышаныгыз, безнең шалтырату һәрвакыт бер үк,
  Шулай итеп elабил идарә итә, һәм Кабил әсирлектә!
  
  Мин мул уңыш җыярга телим,
  Планетаның чәчәк атуы өчен ...
  Матур, искиткеч оҗмах килсен өчен,
  Дуслык металлдан көчлерәк иде!
  
  Без космосны яулап алырбыз,
  Кызлар бассейн аша аяксыз йөгерәләр ...
  Безнең өстебездә алтын канатлы керуб,
  Буран һәм салкын безне куркытмас!
  
  Ышаныгыз, дошманнарыбыз безне җиңә алмый,
  Корыч нервлары һәм йөрәк ялкыны ...
  Spiritәм рух көче, аю кебек,
  Без баннерны күтәрербез, беләм!
  
  Кем иң якты кызларны ярата,
  Ул җанда да, образда да матур ...
  Көчле пулемет әзерләгез,
  Көндәшегез куркыныч булса да!
  
  Мин беләм, әлбәттә, җиңәчәкбез,
  Без Ватаныбыз белән мәңгегә берләшәчәкбез ...
  Безнең алда бөтен йолдызлы дөнья бар бит,
  Кеше көчле зат булсын!
  
  Ватан нуры, аның чиксез чикләре -
  Ябык йолдызлар өстендә ут.
  Рус үлемсез дан белән капланды -
  Көчле герой, драйман, кыйный!
  
  Зәңгәрсу яфракларда роуан рубин -
  Кырда сапфир балкып тора , кукуруз чәчәге ...
  Мин үз уйларымны сезгә җибәрәм, Россия -
  Ике башлы бөркет җырлар белән оча!
  
  Чәчкәләрдә энҗеләр кар бөртеге,
  Бөек Ватанда барысы да яхшы!
  Fatир майлы, мамык кебек тамырлары бар,
  Кар бөртекләре саф җил белән юк ителде!
  
  Россиянең бер төбәгендә боз, мөһерләр бар,
  ИН дустым , дөяләр - чүлнең алтыннары.
  Кар бураннары кычкырганда монда җылы,
  Чөнки без Аллаһыны йөрәкләрдә саклыйбыз!
  
  Карбыз, кавын, банан үсә,
  Theәйнең каядыр тимераякта чабасыз ...
  Дөньяда андый илләрне каян табып була?
  Кайда халык кулларында шундый көчле!
  
  Россиядә корал батырлыгы күтәрелә,
  Анда кеше - үз язмышын Барлыкка Китерүче!
  яхшы гына көрәшә алабыз ,
  Руска проблема ташкыны килмәсен өчен!
  
  Безнең хатын-кызлар матур, барысы да белә
  Батырлык белән көчлерәк ирләр юк!
  Ватан, син оҗмахның гәүдәләнеше -
  Бер суверен Алла - Гаилә Хуҗасы!
  
  Православие иконалары расланачак,
  Солдат җибәргән кампания ...
  Өйгә юмарт олы әйберләр белән кайтырбыз,
  Укчылар җиңелмичә, дошманнарын кыйныйлар!
  
  Әйдәгез, бөтен галәмгә тынычлык һәм бәхет бирик,
  Godәм без Алла белән бергә үлеләрне терелтәчәкбез!
  Коррупциясез Ватаныбыз даны өчен -
  Без, әлбәттә, җиңәчәкбез , беләм!
  Доминика шулай ук үзенең җырларын алды. Itәм алар барысын бергә биеделәр, ялангач, танылган, көчле аяклары хәрәкәттә һәм биеделәр.
  Аннары Маргарита мөгезне кычкырды:
  - Светофор! Менә, ашау вакыты бетте.
  Сугышчан балалар теләмичә өстәлдән киттеләр. Чынлыкта, сез аны ничек тыя алмыйсыз ? Төрле дистә төрле крем булганда. Бу бик тәмле. Theseәм бу боз кремнары, камыр ризыклары, тортлар, претельләр һәм башка тәмле һәм зәвыклы әйберләр исләре шулкадәр дулкынландыргыч һәм җәлеп итә.
  Доминика кычкырды :
  - Ашамагыз ! Модерация белән шөгыльләнегез!
  Маргарита твиттерда:
  - Кеше дуңгыз түгеллеген һәркемгә белегез! Сезгә бик акыллы ашарга кирәк.
  Батыр малай Добрыня, үзе генә дистә торт ашаган һәм үзен күп төсле крем белән майлаган, мыгырданды:
  - Бу барысы да гаҗәп! Ләкин кайчан туктарга икәнен белергә кирәк. Ашау яхшы, ләкин артык ашау начар.
  Малай кенәз Оеномаус ризалашты:
  - Сезнең төп дошманыгыз - ашказаныгыз. Ләкин алар әйткәч - кичке ашыгызны дошманга бирегез, бу аны туры мәгънәдә кабул итү дигән сүз түгел!
  Добрыния елмаеп әйтте:
  - Ләкин авыр көннән, сугышлардан, күнегүләрдән соң сез яхшы ашарга тиеш! Otherwiseгыйсә көч булмас.
  Доминика елмаеп башын салды һәм әйтте:
  - Мин үзем сөттә протеинны эретеп, эчәргә яратам. Бу канәгатьләндерерлек, һәм төнлә мускуллар үсә һәм янмый. Хәер, кичке аш өчен балык белән коттедж сыры бик сәламәт. Спортчылар организмына протеиннар кирәк.
  Балалар сугышчылары ничектер төзелгән. Алар кабат явыз сихерче Бастинда залына бара башладылар. Тирә-яктагы пейзаж матур иде. Ләкин , кечкенә, яшь армия, ялан, тузанлы үкчәләрен күрсәтеп, алга киткәч, табигать безнең күз алдыбызда кипте.
  Алар тычкан патшалыгына якынлаштылар, һәм алар бик җимергеч хуҗалар.
  Күңелләрен күтәрер өчен, балалар-сугышчылар җырлый башладылар һәм аякларын тагын да көчлерәк баса башладылар:
  Элфия патшалар астындагы куак кебек чәчәк ата,
  Бу галәмгә караганда чиксез һәм матуррак ...
  Oryиңү чиксез хисап ачты,
  Безнең иманыбыз Родноверида терелтеләчәк !
  
  Ватанның бөеклеге, аңа ышан
  Аның кадерле йөрәге күтәрелсен ...
  Шулай итеп, галәм бәхете ята
  Көчле түбә белән Элфия булу!
  
  Игътибар итегез, безнең Элф алга оча,
  Күкрәге белән дулкыннарны кисә ...
  Ләкин без тиеш, без бүтән юл белән килербез,
  Othersәм башкалар булыр, миңа ышан, судьялар!
  
  Ватаныбыз зур дөньяга ия булачак,
  Кайсы якты нур белән янып тора ...
  Барыннан да бигрәк Элфрог - җан потлары,
  Кышны җәйгә әйләндерә!
  
  Әйе, беләм, егетләр өчен бу бик авыр,
  Ләкин сез Оеномайга тугры хезмәт итәсез ...
  Көймә бәрелде, диңгез өзелде,
  Кайдадыр аяусыз эт куркып өрә!
  
  , К, без Элфны дошманга бирмибез ,
  Кылычларыбыз пычакланган, миңа ышан, үткен ...
  Без торырбыз һәм тагын җиңәрбез
  Onsеннәр, мәгънәсез сөйләшмә!
  
  Менә без парадка җыелабыз,
  Галәмдә тагын да матур изге ил юк ...
  Ышаныгыз, без дошманнарыбызны тәмугка җибәрәчәкбез,
  Weәм без үзебез оҗмах төзербез, беләсең, хәтта!
  
  Безне беркем дә туктата алмый
  Без Элвесның бөек рыцарьлары ...
  Мондый көч, җиңелмәс армия,
  Әйдәгез, бөтен планетаны бәхетлерәк итик!
  
  Әйдәгез, дөньяга матурлык белән күрсәтик,
  Әйдәгез, планета өстендә җиде төсле флаг күтәрик ...
  Weәм без бәхетле булырбыз, миңа ышаныгыз, бөтен җирдә,
  Батырлык эшләре җырлана бит бит!
  
  Зинһар, онытмагыз, elf тынычлыгы һәркайда премиядә,
  Itәм ул өзлексез киңәячәк ...
  Peopleирдә кешеләр бәхетле булачак,
  Чөнки Ватан өчен оят юк!
  
  Зур Солкес килгәч ,
  Безнең галәмдә караңгылык булмас ...
  Әгәр дә кеше һәм элф куркак булмаса,
  Аның язмышы - кояш чыгу һәм барлыкка китерү!
  Бу җанга кагыла торган җыр! Ягымлы һәм искиткеч җыр.
  Тирә-яктагы пейзаж начарайган булса да - агачлар, киселгән үләннәр, барысы да җимерелә һәм тычкан тәннәре эзләре белән капланган.
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Әйе, бу тычканнардан яхшылык көтмәгез! Aroundәм тирә-юньдә нульләр бар.
  Доминика елмаеп, шундый нурлы һәм яңа, тешләрен тыеп:
  - Бу, әлбәттә, көтелергә тиеш иде! Барысы да мәгънәсез булып китте . Ләкин тычканнан нәрсә алып була - зәвыктан ашламадан кала!
  Ике кыз да көлделәр. Аннан соң бөтен балалар отряды аяксыз адымнарын арттырдылар. Ике сугышчы малай алга ашыктылар һәм җил тегермәннәре кебек кылычларын селкеттеләр .
  Шулай итеп, яхшы бульдог зурлыгында беренче тычканны ике яктан да батыр малайлар кисеп алдылар. Бу җитди сугыш иде.
  Балалар темпларын тагын да арттырдылар һәм туры мәгънәдә йөгерә башладылар. Аннары алда зур тычкан төркеме пәйда булды. Аларның иң олысы яхшы үгез зурлыгы иде. Кыз актриса Доминика аждаһа белән сугышка чыкты. Ул сугышырга әзер иде, ләкин тылсымлы таяктан беренче сугу олы тычканга тиде.
  Itәм ул яктырып, тишекле зур сырның зур түгәрәгенә әйләнде. Аннан шундый аппетит исе чыккан, тычканнар балалар батальонына булган һөҗүмнән читләшкәннәр һәм тычканнар өчен иң нечкә деликатес хуш исе белән шулкадәр аппетитланган элеккеге лидерларына һөҗүм иткәннәр.
  Бу көтелмәгән хәл булды.
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Сезнең сәләтләр сәгать саен үсә! Бу, әйтергә тиеш, бик шәп !
  Доминика алтын башын кыса:
  - Мин күп эшли алам! Бу минем зур кредо! Әгәр мин башласам, миңа бернәрсә дә комачауламас.
  Кыз аны алып, тылсымлы яшен белән бүтән отрядка бәрде . Өстәмә үзгәрешләр булды.
  Берничә дистә тычкан зур, сызыклы карбыз булып китте, алар бик зәвыклы булып күренде.
  Сугышчы балалар хорда җырладылар:
  Кавын, карбыз, бодай пешерү,
  Generмарт, мул җир ...
  Элфибургта тәхеттә утыра -
  Оеномай әти!
  Шулай итеп, балалар-сугышчылар, ниһаять, тычканнар белән сугыштылар, әйдәгез аларны өзексез кисеп алыйк. Сугышчылар кылычларын көчле итеп селкетәләр . Кызлар җәядән ата башладылар . Аларның кайберләре элвес иде, һәм алар атуда бик оста иде. Бу чыннан да чын көрәш иде.
  Moreәм тагын берничә тычкан отряды сугышка бара. Алар тирән елга кебек ага.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Начар һәм яман нәрсә турында сөйләшкәндә, чик юк дигән хис туа!
  Маргарита елмаеп җырлады, ләкин бу бик кызганыч:
  Караңгылык сугышчылары чыннан да көчле,
  Явызлык дөньяны санны белмичә идарә итә ...
  Ләкин сез Шайтан угыллары,
  Мәсих көчен сындырмагыз!
  Добрыня, аждаһадан сикереп, тычканнарны кисә башлады. Ул моны берьюлы ике кылыч белән эшләде, һәм малайның тиз хәрәкәте аркасында, кофе тарткыч эшләгән кебек иде. Монда юк итү башланган.
  Оенома да сугышка кушылды. Малай бармак белән койрыктан бер тычканны тотып, икенчесенә ыргытты, сөякләрен сындырды. Аннары ул җырлады:
  - Минем зур көчем зур,
  Мин дошманнарыма беркайчан да бирелмәячәкмен ...
  Малайның муеныннан,
  Явыз тычкан оятка очачак!
  Чыннан да, егет кенәз үзен сугышта бик каты көрәшче итеп күрсәтә.
  Добрыня шулай ук көчле, мускуллы, ул аякларын кулланган булса да, кылыч турында онытмый . Heәм ул искиткеч дәрәҗәдә хурлау дәрәҗәсен күрсәтә башлады. Барысы да кырыс һәм канлы иде.
  Малай яшь армиянең башка сугышчылары кебек бик агрессив һәм көрәшүче булып чыкты.
  Theәм малайның яланаяк үкчәсе тычканнарның баш сөяген тишә.
  малайның иреннәрендә елмаю бар .
  Доминика үзенең тылсымлы көчен киләсе үзгәртүләр өчен куллана. Ул бик актив.
  Сугышчы сикереп тора һәм әйләнә. Менә хәзер аның тылсымлы таягыннан энергия агымы очып китә. Orcәр сүзнең.
  Көчле, коңгырт аю шунда ук шоколад боткасына әйләнә. Бу нинди зур ?
  Маргарита елмаеп сорады:
  -Халва ясый аласызмы?
  Доминика алтын башын кыса:
  - Әлбәттә! Бу искиткеч булачак!
  Кыз кулыннан да, аяк бармакларыннан да тылсымлы заряд чыгарды. Утлар орк отрядына бәрелде. Honeyәм бөтен бал елгасы ага иде ... Бал сары-кызгылт сары төстә иде, серф кебек чәчелде.
  Маргарита чылбыр белән җавап бирде:
  - Беләсезме, бу сезгә кирәк түгел!
  Доминика килешеп башын салды.
  - Дөрес, шактый халва түгел, шулай ук бик татлы!
  Партизан кыз билгеләп үтте:
  - Халва сугыш алдыннан бик сирәк иде. Ләкин алар һөнәр вакытында да бал ашаганнар.
  кабат тибеп , бу юлы тычканнарда җырлады:
  Иң яхшы бүләк, әлбәттә, бал,
  Малай, әлбәттә, моны аңлар ...
  Бераз булса да - бер чәй кашыгы,
  Бу инде яхшы, әйбәт, бөтен чүлмәкне генә әйтмик!
  Маргарита шулай ук башта тылсымлы таяк белән , аннары аяк бармаклары белән тибеп дәвам итте:
  Ләкин бал, бу бик сәер нәрсә,
  Барысы да бар, юк ...
  Ләкин бал, мин сернең нәрсә икәнен аңламыйм,
  Әгәр дә ул бар икән, ул шундук юкка чыга!
  Ләкин сез аны ашасагыз, бүтән проблемалар булмас!
  Доминика аны алып, аждаһага әйләнде. Аның елмаюы шундый начар, шул ук вакытта шатлыклы булды. Кыз үз эчендә зур көч сизде. Аннары аның тылсымлы таягыннан дулкын чыкты. Aәм берьюлы ике мең тычкан соустагы тәмле кисәкләргә әйләнде. Тылсымлы таякның тагын бер дулкыны, һәм тычканнар балык савытларына әйләнделәр.
  Моннан тыш, аларның бананы, ананас һәм башка бик тәмле җимешләр белән люкс иде. Барысы да искиткеч тәмле һәм искиткеч.
  Доминика җырлады:
  Ян савытлары искиткеч
  Кызлар сөйкемле ...
  Дүрт яктырткыч балкый,
  Оркны снутка сугыгыз!
  Маргарита акыл белән билгеләп үтте:
  - Яхшы пешекче орклардан һәм тычканнардан чабалар ясый, һәм ашарга яраклы!
  Добрыня егете алып, гоблинның маңгаена авыр таш ташы ыргытты. Ул баш сөяген тишеп җырлады:
  -Әгәр сез шундый гаҗәп булсагыз ,
  Мин сине тибәрмен ...
  Хәер, син блокхед булсаң, нәрсә булыр,
  Аннары актив план әзер!
  . 11 бүлек.
  Доминика Дольфинованың абыйсы исемен үзгәртте. Хәзер ул үзен бик салкын дип атады - Калигула. Яисә данлыклы император хөрмәтенә, яисә Данно турында мультфильмдагы бер ишәкнең исемен охшату.
  Хәзер инде сугышучы малай Калигула Дельфинс аңа сеңлесен эзләргә барырга булды. Ләкин югалган кешене каян эзләргә?
  Егет тылсымлы бер танылган китапка мөрәҗәгать итте. Ул, әлбәттә, төрле психикага һәм сихерчеләргә ышанмады.
  Ләкин нигә үзеңне транска кертергә тырышмаска. Моннан тыш, аның әтисе кеше түгел, һәм аның үзенең тылсымлы сәләте һәм бөтенләй гаҗәеп дәрәҗәсе булырга мөмкин.
  Калигула егете Дельфиннарны алып, лотос позициясендә диванда утырды. Concentәм тупларга тырышты. Яшь кино актеры аякларын кисеп, аркасын турайтты. Шулай итеп, егет Доминиканы табарга тырышып , бөтенләй акылсыз һәм төсле нәрсәгә керде.
  Театр спектакленең мәһабәтлеген сурәтләү кыен. Аерым алганда, элвес, орклар, гоблиннар сугышканда ... Төрле милләт кызлары һәм төрле дәрәҗәдәге ялангачлык костюм шоу. Тамаша үзенчәлеге белән бик матур һәм тәэсирле, аеруча кызлар ялан аякларын кайнар комга яки кар бөртекләренә чәчкәндә.
  Алар кылычлар һәм сөңгеләр белән төрле танк коралларына бәреп һөҗүм итәләр. Theәм металл хайваннар кайнар ялкын очкычлары белән җавап бирә. Утның температурасы түбән, кызлар, кычкыралар, бераз яналар, йөрәкне кычкыралар. Orәм орклар тагын да көчлерәк кычкыралар, һәм маңгайлары тибә , бәрелә, бәрелә - күп төсле конфетти бәрелүдән ватыла.
  Декорацияләнгән бипланнар өстән ашыга, төрле матурлык каскадлары белән матур поездларның гирляндаларын калдыра.
  Иң аянычлы нәрсә, һәм бу хәтта түбәсен элмәгеннән селкетергә мөмкин, фантазия дөньясы ерак, үткән булса да, чын, тарихи шәхесләр белән кушылган.
  Сталин, бу очракта, көтмәгәндә, кирәксез серне ташлап, болай диде:
  - Luftwaffe авиациянең иң алдынгы биеклекләренә иреште. Notк булса да
  Дискотекаларны санасаң , илле тоннага кадәр бомба йөртә алган TA-700 бомбардировщикы җитди тәэсир калдырды.
  Гитлер:
  - Ләкин 3200 мм калибрлы мылтык, ике йөз тонна ракета корылмасы булган " Супер Монстр " әле дә искиткеч сәнгать әсәре булып тора.
  Аннары Сталин тост тәкъдим итте:
  - Әйдәгез, авыз хәрби сәнгатьтән башка теләсә нинди сәнгать таләп итә!
  Барлык заман һәм халыкларның бөек лидеры Гайсә Мәсих туганчы мөһерләнгән шәрабны рәхәтләнеп ләззәтләнде, һәм Фухрер туксан ун җимештән сок эчте. Ике диктатор да югарыда очкан ракета эзенең мониторда күк аша ничек киселгәнен карады. Рәсәй кызының шат тавышын ничек ишетергә:
  - Орбитага керү уңышлы булды.
  Барлык трибуналардан күк күкрәүләр - бетте! Кеше, ниһаять, космоста, һәм моны Earthирдәге иң зур расалар - руслар һәм немецлар эшләде.
  Офыктан офыкка кадәр бөтен күк салават күперенең төрле төсләрендәге меңләгән фейерверклар һәм миллионлаган күләгәләр белән буялган, күрәсең, төнге киңлек сыясы буйлап искиткеч напальм таралган. Шул ук вакытта , янып торган суперноваялар ачык язуларга - лозунгларга әйләнделәр. Кебек: "Ватан һәм космос", "Йолдызларга алга", "ofир халыклары берлеге"!
  Бу чыннан да ниндидер акылсызлык. Супер-космик һәм фантастик спектакль барлыкка килгән кебек иде . Ниндидер альтернатив тарих, анда өченче Рейх белән СССР арасында сугыш булмаган, һәм ул бик салкын булып чыкты . Ләкин хәзер йомшак итеп әйтсәк, бу бик яхшы күренми.
  Ул олы сеңлесен табарга тиеш. Thisәм бу малайның төп бурычы, ул инде берничә фильмда роль уйнаган, бик матур һәм мускул, плиткага охшаган мускул рельефы белән.
  Калигула дигән яңа исем күп игътибарны җәлеп итәргә тиеш иде.
  Малай уйлануны дәвам итте. Suddenlyәм кинәт мин фәрештә кебек матур, бөдрә чәчле алтын яфрак төсендәге бер кызны күрдем. Ул малайга кулын сузды һәм елмаеп әйтте:
  - Сезнең белән тәмамлау өчен бик мөһим миссияләр бар!
  Калигула малай елмаеп сорады:
  - Аннары мин билгесез урында юкка чыккан сеңлемне таба аламмы?
  Кыз алтын чәчләрен селкетте һәм ышаныч белән җавап бирде:
  - Әйе, бу мөмкин. Ләкин сезнең апагыз хәзер катлаулы мессияне үти - юк итү куркынычы булган көчлерәк җенеснең барлык вәкилләрен коткару. Бу бик авыр.
  Калигула Дельфиннар сорады:
  - Исемең ничек, һәм син кем?
  Кыз татлы елмаеп җавап бирде:
  - Мин Маргарита Коршунова, фашистлар асылган, хәзер яңа дөньяда терелтелгән партизан кыз. Бу - минем язмышым, яхшылыкка хезмәт итү һәм кешеләрне коткару.
  Малай актер башын салды:
  - Мин сезне бик аңлыйм. Шулай итеп, без кызыклы миссияләргә әзерме? Кинодагы кебек, ләкин реаль өчен?
  Маргарита башын салды:
  - Әйе, реаль кебек! Ләкин бездә шундый мөмкинлекләр бар, без курыкмаска тиеш.
  Дельфиннар Калигуласы һәм пионер партизан Маргаританың искиткеч тамашаны тикшерергә һәм кабул итәргә вакыты калмады, һәм чыннан да яңа дөньяга, һәм сугыш траншында!
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Хәзер безнең бөтен армия бар. Сез һәм минем нинди җаваплылыгыбызны аңлыйсыз!
  Калигула ышаныч белән җавап бирде:
  - Әлбәттә, аңлыйм! Aәм мин лаеклы командир булырга өметләнәм.
  Егет үткен кылычын әйләндерде.
  Без тиз ашадык һәм гаскәр төзергә ашыктык. Алар Италиягә тизрәк барып, папатия мамыларын яндырырга тиеш иде.
  Армия Венадан барабаннар сугуга һәм зур быргы уйнауга юл тотты. Пехотага якынлашырга әле вакыты җитмәгән һәм атлы гаскәр әйләнәләр. Төрле илләрдән бик күп җайдаклар патша Россия империясенә керделәр. Бу дистәләрчә мең туяк белән тау итәген таптарга мөмкинлек бирде . Казаклар һәм җиңел татар атлы гаскәрләре алга атлыйлар. Киләсе хәрәкәт поляк әфәнденең бай бизәлгән отрядлары. Нәфис әфәнделәр патша парадына җыелган кебек иде. Моннан тыш, һәркем үз киеменең матурлыгында, шлемнан алып гарнирга кадәр икенчесен узып китәргә тели. Коралда Теутоник рыцарьлар да бар. Бронь балкып, ябыштырылган яки көмешкә бизәлгән. Монда шулай ук махсус формадагы шведлар, финнар бар. Янисарлар һәм Спаги, гарәп кавалериясе.
  Экватордан Төньяк Океанга кадәр күп баннерлар һәм флаглар. Күпме кубок ... Бу - җиңелгән көчләр.
  Менә австриялеләр , алар белән немецлар килә. Без сәяхәткә чыктык. Шулай ук, Италияне талау идеясе - зур вәсвәсә. Табигать анда юмарт, акча бик күп! Күрәк белән җыеп була торган башка яхшы әйберләр кебек.
  Калигула Томбой җырлады:
  Безнең армия көчле
  Ул дөньяны саклый ...
  Сугыш булса, нәрсә булыр,
  Бу безнең якта түгел!
  Theәм малай аякка басты. Әлбәттә, ул шорты гына киеп йөри иде, чөнки ул сугыш тизлегендә бик тиз хәрәкәтләнә иде, хәтта киемнәре юлга кереп, ерып китәр иде.
  Маргарита дустыннан һәм иптәшен юкка чыгаручыдан сорады:
  - Яки сез чынлап та җырларсыз? Моннан тыш, бу сезнеке!
  Малай актеры бүре баласына охшаган елмаеп башын салды:
  - Сез ничек уйлыйсыз, мин булдыра алмыйм?
  Дельфиннар Калигула җырлый башлады;
  Эх, бу дөнья, син бик моңсу,
  Күз яшьләре диңгезе - океан ...
  Кайда көндезге астраль юл,
  Deadлгәннәр Гадәнгә барырга хыялландылар!
  
  Анда йөрәк бозы, туңдырылган кабыклар,
  Көнчелек теләкләренең янып торган эссе.
  Нинди зәвыклы, хәтта тәнле яшь,
  Кайгылы сандугач матәмдә уйный!
  
  Урман боткасы кебек, гадәти рух,
  Борчылулардан кабернең бозылуы.
  Ләкин без берләшсәк була ала
  Кешеләрне квагмирдан чыгар!
  
  Галәмнең мәгънәсен бетер,
  Каргышларны бетерү - куркыныч билге ..
  Без газап чикә алмыйбыз,
  Иблис тузанга әйләнсен!
  
  Планета чылбырларын тиз ташлаячак,
  Ләкин ул орбитадан китмәячәк.
  TO Әйдәгез бер- беребезгә намус белән карыйк
  Шул вакытта халык торыр!
  
  Сез курыкмыйча күтәрелә аласыз,
  Башка кешеләрне этмәгез ...
  Сакчы май белән йөзмәсен өчен,
  Әниебез картаймасын өчен!
  
  Без моның өчен бераз эчәрбез,
  Умартачылык балыннан тәмлерәк шәраб!
  Чынбарлыкта проблемалар булсын ,
  Ләкин хисап сәгате килеп җитмәгән!
  
  Аннары без күк оҗмахын төзербез,
  Барлык балалар мәңге ләззәтләнәчәк.
  Без күк очышына ук кебек очабыз,
  Якты хыял тормышка аша!
  аның белән сугыш парлары Италия Альплары пейзажыннан ...
  Снарядлар шартлый, һәм заманча мылтыклар атыла. Менә ул легендар шәһәр Порт Артур. Аның егылуы Романов династиясенең һәм тулаем алганда бөтен Автократиянең төшүен күрсәтте. Әгәр дә бу крепость торса, андый зур масштаблы революция булмас иде. Күпчелек очракта алар бераз шау-шу чыгарып, чүкечләрен һәм уракларын куялар иде. Ләкин монда җиңелү Бөек Октябрь революциясенә китергән вакыйгалар чылбырына китерде.
  Бу яхшымы, яманмы? Чара кыйммәт. Миллионлаган корбаннар һәм эмигрантлар, ләкин соңрак ил үсешен сизелерлек тизләтте.
  Бик кыйммәт бәядә булса да, Россия халкы йөз миллион кешегә кимеде.
  Алар әйтүенчә, кан җибәрү пациентны дәвалаган.
  Ләкин хәзер Порт Артурны яулап алып, тарихны кире кайтару һәм уникаль сызык буенча бару мөмкинлеге бар. Мәсәлән, Романовлар хакимиятне саклап калалар, һәм хәтта автократик версиядә дә. Бу, әлбәттә, фантастика, ләкин кызык. Димәк, патшалык варианты сакланса, Россияне нәрсә көтә ?? Туктау, яки киресенчә, җиңү ?? Абсолют монархия системасы Көнбатыш демократик илләренә караганда эффективрак булырмы? Соңгысы модага әйләнде. Чыннан да, егерме беренче гасыр Россия белән Көнбатыш арасындагы мөнәсәбәтләр сизелерлек начарланды. Аннан соң Көнбатыш парламентаризмына альтернатив юллар эзләү модага әйләнде. Концепция барлыкка килде: идарә ителгән демократия. Бу формаль рәвештә ирекле сайлаулар булганда, ләкин чынлыкта аларның нәтиҗәләре алдан билгеләнгән. Ләкин хакимиятнең бу формасы тотрыксыз, һәм хакимияттәге партия, үз позициясен саклап калу өчен, законнар аша демократияне кыскарта. Аннары барысы да диктатурага таба бара, оппозиция парламенттагы вәкиллеген югалта инде.
  Аннары репрессия һәм террор механизмы эшләтеп җибәрелә, яки, киресенчә, революция була, я өстән, Горбачев җитәкчелегендә, яисә түбәннән, бу да берничә тапкыр булган.
  Рәсәйдә Автократия вакытында барысы да гадирәк. Патшаның абсолют көче бар: үтерү, гафу итү, боеру. Аның иң югары суд, башкарма һәм закон чыгару вәкаләтләре бар. Монарх тарафыннан билгеләнгән Дәүләт Советы бар, ул аңа киңәш бирә, һәм патша ихтыярын үтәүче түрәләр бар.
  Дәүләт Думасы абсолютизм монархиясен чикләде, императорны законнар кабул итү хокукыннан мәхрүм итте һәм өлешчә бюджет контролен алды. Ләкин иң мөһиме, Дума нәселгә әйләнде һәм төрле конспирацияләр өчен елан булды . Бу аның тискәре!
  Ничек кенә булмасын, хәтта партизан кыз да патшага булышырга каршы түгел иде. Маргарита Калигуладан тупас сорады:
  - Димәк, сайлау ачык, әйдәгез һөҗүм итик!
  Терминатор малай җавап бирде:
  - Башка чара юк! Әлбәттә, без һөҗүм итәбез!
  Theәм кисү хаосы башланды. Тылсымлы сәләт ярдәмендә сәгатенә алты йөз километр тизлек белән тизләтеп, керуб малайлары, снарядлар һәм пулеметлар шартлавына игътибар итми диярлек, дошман сафларына керделәр. Бәхеткә, һава торышы да бәхетсез, яңгыр һәм караңгы иде. Куропаткин кешеләрне һөҗүмгә җибәрмәгән. Ул артиллерия әзерләде. Популяр ышанулардан аермалы буларак , генераль һәм элеккеге оборона министры ахмак түгел иде. Куропаткин солдатлар турында кайгыртырга һәм фәнни көрәшергә тырышты. Бу аны боектырды. Төгәлсезлек, акрынлык, төгәл сугу теләге, шаблон буенча эш - батыр японнар белән сугыш уңышыннан мәхрүм ителде . Шуңа күрә, Суворовның батыр һөҗүмнәрен Порт-Артурны кулга алыр дип көтәргә кирәкми. Хәсрәт, Куропаткин җиңде, чөнки Ноги корпусы үлгәннән соң, японнар, формасын үзгәртмичә , алга менделәр, һөҗүм иттеләр. Нәтиҗәдә, алар сафларын чыгардылар һәм артка борылды.
  Ләкин хәзер Куропаткин снарядларны да, үзенеке дә яулап алды.
  Димәк, сез берничә көн дәвамында артиллерия снарядларын үткәрә аласыз, японнар таркалса, нәрсә булачагын исәпләп. Император Николай крепостька шунда ук бәреп керергә һәм казна өчен җимергеч булган сугышны туктатырга катгый боерык биргәненә карамастан .
  Монда, әлбәттә, Куропаткин кыя белән каты урын арасында. Ләкин Артур порты - көчле крепость, һәм хәзер японнар анда урнашканнан соң - сынап карагыз, алыгыз!
  Ләкин Дельфиннарның Маргарита һәм Калигула, кылыч белән чабалар һәм аяк бармакларын балаларының аяклары белән ыргыталар, ләкин пропеллер пычаклары кебек тиз, подвал буйлап хәрәкәт иттеләр, аларны солдатлардан арындырдылар. Беренчедән, сез доминант биеклекләрне белергә тиеш, аннары һөҗүм итүче гаскәрләргә юл ача аласыз.
  Самурайны кискәндә, Маргарита акыл белән әйтте:
  - Гадәттә алар алгарыш өчен көрәшәләр, ләкин без, регрессия өчен көрәшәбез кебек!
  Калигула малай елмайды:
  - Бу крепостьны яулап алу Автократия позициясен ныгытачак дигән сүз?
  Ул кылыч белән бөтен техника сериясен башкарды. Аның кылычлары шулай күтәрелде.
  Theәм малайның аяклары башларны , муеннарны, сөякләрне сындырган.
  Маргарита, иреннәреннән канны ялап, куллары һәм аяклары белән тиз сугудан бик күп таралды:
  - Ник дигәндә шулай! Сугышларда җиңгән монархның популяр булуы аңлашыла бит. Ким дигәндә бераз вакыт. Аннары җиңү онытыла, һәм гади кеше, яки гади кешеләр, баналь эш тәртибенә тартыла. - Бер тибү белән партизан кыз , берьюлы алты японны җимерде, икесе көчле багыштан үз баяны белән тишелде, дип өстәде ул. - Бәлки бу вакытлыча репрессия!
  Againәм ул кабат яланаяк үкчәсен күчерде, кояш чыккан җирнең биш сугышчысын, шул исәптән өч офицерны җиңеп.
  Калигула шорты киеп, японнарны кәбестә кебек кисеп, Калигула логик яктан әйтте:
  - victoryиңүдән соң Россиядә тиз икътисади үсеш башланачак. Димәк, кешеләр яхшырак яшәячәк, һәм революцион хисләр кимиячәк.
  Яшь сугышчы тупны шулкадәр тибә ки, дистә самурай солдаты өскә очты . Терминатор малай өстәде. - Кешеләр гадәттә ачлык аркасында тәртип бозалар!
  Маргарита, авызыннан өзелгән баш сөягеннән сөякне төкереп, өч япон солдатын кыйнады, өлешчә ризалашты:
  - Чынлыкта бу дөрес түгел! Әйе, революцияләр һәм тәртипсезлекләр гадәттә начарайган икътисади хәлгә китерә, ләкин ... Декабристлар үз ярлылыгы аркасында эшкә бармады.
  Сугышчы Калигула, күбәләк хәрәкәтен ясап, дистә япон башын кисеп, аннары ризалашты:
  - Дөрес, ярлылык аркасында түгел! - Яшь сугышчы берничә мылтыкны кисеп өстәде. - Ашказаныгыз белән уйлау һәрвакытта да файдалы түгел!
  Маргарита төзәтте, рәхимсез рәвештә кисүне дәвам итте, шулай итеп японнарның аяклары таралды:
  - Төгәлрәге, ашказаныгыз белән уйлау беркайчан да файдалы түгел!
  Калигула мондагы томбой ризалашты, самурайларны кисеп, башларын төрле якка ыргытты, һәм бик ашкынып:
  - Сез йөз процент дөрес әйтәсез! Каршылык юк!
  Сугышчы һәм чын пионер партизаны, өстәвенә, иң тыныч принцесса, тылсымлы дөньяның берсендә хезмәтләре өчен бу исемне алгач, кычкырды:
  - Weәм без майны үзебездән чыгарырбыз! Шулай булсын - банзай !
  Кызганыч яки туктамыйча, Калигула, кылыч белән чабып, японнарны аяклары белән сындырды , хәтта җырлады:
  Бушка түгел, мине Руска җибәрделәр ',
  Сезгә мәрхәмәт китерегез!
  Кыскача! Кыскача!
  Кыскасы - эндәшмә!
  Suchәм андый сүзләрдән соң кан тагын да көчлерәк агылды. Әлбәттә, бу японнар өчен кызганыч. Халык эш сөючән һәм сокланырлык, ләкин ул тегермән ташы астына төште һәм хәзер туктый. Нәрсә булачак - он яки он, сораулар соравы!
  Яланаяк аяксыз партияле кыз Маргарита, секунд эчендә дистәләгән сугулар китереп, бик тиз менеп, җимерелгән мәетләрне чираттагы подвалга таратты, игълан ясады, аягын иҗекнең киләсе самурайларына күчерде, һәм гаҗәп афоризм белән:
  - Сугыш - төп фикер, югары уйлар белән эшләнгән!
  Калигула, дус кызына караганда бераз тизрәк хәрәкәтләнгән һәм мускул плиткалары белән ялангач торсудан яңгыр кан һәм сөяк кисәкләрен юды.
  - Сугыш тәнне арый, ләкин рухны дәртләндерә!
  Маргарита каскад ясады, японнарны кисеп алды, һәм егерменче гасырның җитмешенче елларындагы хит җырыннан гыйбарә җырлады:
  - Шатлык, мәрхәмәтлелек һәм пластиклык! Гомумән , ныгыту, көчле дәртләндерү, караваттан тор һәм гимнастика белән шөгыльлән!
  Калигула Дельфиннар, мускул аягыннан кабыгына сугып, Япон полковнигын һава аша очарга мәҗбүр иттеләр һәм шунда ук манарада басып торган ике пулеметны җимерделәр. Механик хайваннар, корычны төкерәләр, инерция белән, егылалар, үзләрен кыйныйлар , сафларны чабалар. Терминатор малай баш иде:
  - Гафу итегез, тар күзле , ләкин мин беренче булырга теләдем! Мин теләдем генә түгел, телим!
  Маргарита, сикереп торганда АКШта аяк белән ясалган пулеметлар белән тагын бер манараны җимереп, логик яктан әйтте:
  - Беренче булу начар түгел, ләкин алар тупны арттан пешерергә тиеш түгел!
  Малай-актер Калигула, ялан бармаклары белән проекция ыргытты, зур шартлаткыч шимоза шартлады, самурайларны таратты:
  - Көне-төне туп кайнаткан кеше үзен тере ашарга рөхсәт итмәячәк!
  Маргарита кычкырды да сикерде дә, ялан аякны пулемет манарасы металлына бәрде. Дат басмаган корыч кире кайтып китә, һәм Япония офицерлары өскә таба оча, аяк-куллары янып тора. Чыннан да, алар бөҗәкләргә охшаганнар.
  Маргарита монда да чыгыш ясады:
  - Дунья хәтта үкчәсе белән "ботинка" куя ала!
  Калигула хулиган, сикерүдә мылтыгын чыгарып, һәркемнең очып китүенә китерде:
  - "Ботинка" аяк киемен чистарту өчен мие булмаган кешегә аяк киеме куймагыз!
  Маргарита кабат борылып, бөтен япон японын кисеп җавап бирде. Терминатор кызы монда да балкып торды:
  - Гаҗәп, югарыда намуслы кешеләр бик күп, ләкин алар арасында карьера үсешендә алдаучы хәйләләрсез эшли алучылар бик аз!
  Калигула өскә яраланган кебек әйләнде, японнарны җимерде һәм кисеп алды, һәм ышандырды:
  - Сәясәтче шахтер ак күлмәктә шахтага төшкәндә гадел уйный, һәм мотив бер үк: абруен юу өчен субсидия алу!
  Маргарита моңа җавап бирде, чәчләреннән кан селкетте:
  -Сәясәтче, ул тормышта ялганчы һәм эшләрдә икейөзле, ләкин үлем бу явызлык белән дә гадел!
  Терминатор егете Япония мылтыгын сындырды , Кояш Империясенең ике дистә солдатының сөякләрен сындырды һәм җавап бирде:
  - Deathлем намуслы, чөнки ул һәрвакыт килә, ләкин ул килү вакытын сайлауда үз-үзеңне тота!
  Порт Артур - зур шәһәр, һәм аның бик күп оборона юллары бар. Шулай итеп, кызганычка каршы, бәхеткә каршы, сугышчыларның сугышырга вакыты җитәрлек.
  Малай көрәшчесе Калигула, сугышчыларны кылыч белән кисеп, хәтта аяк белән юк итү борчакын ыргытып, самурайларны ертып, җырлады:
  - Ничек мин сынап карамадым, ничек тырышмадым! Кемдер сугышырга тиеш булса, бу мөһим түгел!
  Маргарита, яшен кебек балкып торган партизан кыз сугу астында үлеп барган тагын бер солдат токымын кисеп, болай диде:
  - someәм күпмедер дәрәҗәдә без үзебез көрәшүне сорыйбыз. Калигула, Артур портына барасыгыз килдеме?
  Яшь терминатор намус белән әйтте:
  - Табигый! Бу минем иң дәртле теләгем иде.
  Маргарита, партизан кыз, японнарны умарта кебек кисеп алды, кычкырды:
  - Әйе, әйе! Россияне безнең ил сугышларының мең еллык тарихындагы иң һөҗүмле җиңелүдән саклагыз!
  Калигула малай ике дистә японны ике селкенү белән кисеп алды, иптәшен төзәтте:
  - Иң мыскыллы җиңелү, мөгаен, Чечня белән беренче сугыш вакытында булгандыр.
  Маргарита моның белән ризалашты, хәтта кисү процессын тизләтте:
  - .ичшиксез! Без отылган көндәш бик көчсез! Чечня бик күп иде, хәтта аларның яртысы безнең өчен көрәште.
  Калигула томбой кычкырды, юк итү процессында партнерыннан алда барырга тырышты:
  - Ничек Моска филгә өрә!
  Маргарита моны сизеп искә төшерде, яңадан чәчләреннән сөяк һәм канлы валчыкларны селкетеп, алтын чәчкәндә кар төсе, бирелергә теләмәгән батыр японнарны юкка чыгаруны дәвам итте, интенсивлык белән, куллар һәм аяклар белән:
  - Армия һәм халык сугышырга теләмәгәндә, мондый могҗизалар була. Беренче Чечен сугышында, һәм Россия-Япон сугышында .
  Дельфиннар Калигуласы самурайларны юк иткәндә ризалашырга мәҗбүр:
  - Син хаклы! Рәсәй халкы, кызганычка каршы, японнар белән көрәшергә теләми. - youngәм яшь көрәшче, бөтен самурай компаниясен башларын кисеп калдырып, өстәде:
  - Ләкин безнең шәхестә популяр сугышта җиңәргә мөмкинлек бирүче могҗизалы фактор барлыкка килде. Бу хәтта символик, сугышта башында патшасыз керубимнар ярдәм итә!
  Маргарита, иреннәреннән кан төкереп, ялан аяклары белән агулы энәләр ыргытып, японнарны үлемгә кадәр тешләде:
  - yetәм безнең өчен өченче интервенция кирәк!
  Калигула малай, мәетләрнең бүтән рәтен кисәкләргә бүлеп калдырды, аеруча шикләнмичә, шулай да сорады:
  - Сез моңа ышанасызмы?
  Яшь сугышчы, Порт Артурдагы японнарны юк итүне тәмамлап, сулыш белән раслады:
  - Диңгездә Того бик көчле. Whatәм нинди командир, төгәлрәге, диңгез командиры Рождественский, кызганычка каршы, бик яхшы билгеле. Балалар, мөгаен, диңгез стратегиясендә яхшырак!
  Калигула, самурайларны шәфкатьсез сугучы, ачыктан-ачык ризалашырга мәҗбүр :
  - Әлбәттә, Рождественский кебек кеше белән, хәтта Аргентинада төзелгән җиде өстәмә крейсер алган һәм түбәннән күтәрелгән беренче Тын океан отряды корабларын ремонтлаганнан соң, җиңүгә ышанып булмый. Бигрәк тә илегездә, Tsушимада илле бер Россия корабы сугышты, һәм бер генә япон җимерүчесе батты!
  Маргарита, дулкынланып, мылтыкның баррелын сындырды, һәм тагын дүрт япон кылычын селкетеп, тагын өчнең үткен энәсе белән өстәде:
  - alsoәм бу шулай ук мөһим, батыр адмирал отряды базага килеп җиткәнче, кулга алынган һәм карнавор Того белән тоткарланырга мөмкин . Бу җәһәттән, Рождественский флотының торышы бик авыр.
  Калигула томбой, аяклары белән маймыл сыман, японнарны мина кебек үтергән тагын бер кабыгы:
  Полтава янындагы швед кебек,
  Рождественский проблемага эләкте ...
  Ул кыю күренә
  Чынлыкта, киресенчә!
  Партизан кыз, дошманны икеләтә көч белән кисүне дәвам итә, һәм мәетләрне күп калдыра, логик һәм исәпләү белән:
  - Әгәр дә сез Японияне диңгездә җиңмәсәгез, үзсүзле самурайлар озак көрәшәчәк, һәм Россия таҗының казнасы буш, һәм кешеләр читтә. Безгә сугышны тиз җиңү белән тәмамларга кирәк. Otherwiseгыйсә, революция һәм Россия өчен кирәксез һәм хәтта зарарлы парламент барлыкка килер!
  битлек егетне җимерде . Терминатор малай әйтте:
  - Вакыт җитсә, кая барырлар?
  Маргарита, японнарны ярып, канлы тәртипсезлеккә бүлеп, сизелерлек сигнализация белән билгеләде:
  - Монда проблема бар. Хәзер без ныгытмадан ныгытмага күчәбез. Диңгез турында нәрсә әйтеп була?
  Томбой Калигула чылтыратты һәм күзләреннән очкын чыгарды. Япон сугышчыларының бөтен батальонын һавага ыргыткан шартлау булды.
  Малай актер кычкырып кычкырды:
  - Махсус бернәрсә дә юк! Мәгълүматларыбыз белән без яхшы йөзәбез, кылыч белән батмыйбыз. Ул корабльдән корабльгә йөзеп, палубаларны чистартачак!
  Маргарита, кылычлары, үткен умарта кебек, күп, кыю, ләкин мәгънәсез үле солдатларны кисеп, тагын да ачыграк тешләре белән елмаеп:
  - Сез, әлбәттә, фикер гиганты!
  Дельфиннар Калигуласы, японнарга компьютер уены кебек сугып, намус белән җавап бирде:
  - Әгәр дә без уйлау тизлеген алсак, без, чынлыкта, тигез түгел !
  Терминатор кызы моның белән ризалашты, һәм ышандырырлык итеп, ул бөтен самурай батальоны аша үтте.
  Sheәм ул кызның ялангач, киселгән аяк эзләре белән канлы эз калдырды.
  Шул ук вакытта ул болай диде:
  - Ә организмның тизлеге, бу күпкә мөһимрәк!
  Бергә, һәм мондый тизлектә ашыга-ашыга, сез тигезлекне саклый белергә һәм егылмаска тиеш. Калигула хулиган күбрәк яки азрак уңышка ирешә. Гомумән, теоретик яктан әйтсәк, конституциясез автократия Россиядә мәңге булырга тиеш түгел. Көнбатыш илләренең парламентлары белән үрнәге бик йогышлы. Олигархларның үз көчен икътисадый гына түгел, ә сәяси яктан да кулланырга теләгәннәрен әйтмичә. Хәзерге вакытта алар автократия белән азрак дуслашалар, һәм Тыныч океанда җиңү һәм соңрак Кытайга киңәю бу дуслыкны озак дәвам итәчәк. Әйткәндәй, Россия-Япония сугышы да озак вакытлы күзлектән бик мөһим. Сары Рәсәйнең барлыкка килүе һәм Манчуриянең генә түгел, Кытайның башка төбәкләренең дә кертелүе Күк империясенең соңгы бүленешенә китерергә мөмкин. Димәк , егерме беренче гасырда көчле Кытай колоссы, үзен супер держава һәм глобаль гегемония дип атаган, дәүләт булып яши алмаячак.
  Иң мөгаен, октябрь революциясе булмаса, глобаль колониаль системаның таркалуы булмас. Кечкенә планетада ике йөздән артык дәүләт булганда, егерме беренче гасырга караганда, дөнья акыллырак һәм куркынычсызрак булачак. Киресенчә, берничә империя барлыкка киләчәк, бәлки хәтта урыслар да иң көчле, я булмаса иң киң булыр.
  Японияне җиңгән очракта нәрсә булачагын алдан әйтү бик кыен түгел. Мөгаен , Россия армиясе зур хакимияткә әйләнәчәк Германия, Рәсәйгә каршы сугыш игълан итү куркынычы янамас. Ләкин, бәлки, ул бер фронтта Бельгия һәм Франциягә бәреп сугыш теләр.
  Ләкин, патша Николай шундый, ул , чын тарихта булган кебек, тылга һөҗүм итә ала. Хәер, ким дигәндә агрессив немецлар артык көчле була алмаслык итеп.
  Аннары Беренче бөтендөнья сугышы. Россиядә Кытай дивизияләре һәм фронтта көчле Тын океан флоты булырга мөмкин, бу плюс булачак, ләкин ... Чын тарихта Япония Энтенте ягында сугышты, шул ук альтернативада, Кояш иле күрсәтә ала. үч алу теләге. Аннары без көнчыгышта икенче фронт алырбыз. Бу бик яхшы түгел .
  Моннан тыш, реаль тарих белән чагыштырганда, Россия армиясенең сизелерлек көчәюен көтеп булмый. Әлбәттә, тиз икътисадый торгызу 1909-нчы елда түгел, ә 1906-нчы елда башланырга һәм хәтта текә булырга мөмкин. Рәсәйнең җиңүе чит ил һәм эчке инвесторларның хакимият режимына булган ышанычын ныгыта алыр иде , һәм капитал агымы чынбарлыкка караганда зуррак булыр иде.
  Бу үз чиратында армиягә финанслауны арттырачак. Әлбәттә, патша хакимияте үз-үзенә бик ышанычлы булып чыга. Аерым алганда, без барысын да җиңәрбез һәм аларны асфальтка әйләндерербез кебек. Нигездә, Беренче бөтендөнья сугышы нәтиҗәләре бу очракта бөтенләй күренми. Бәлки, аннары, барысы да яхшы хәл ителсен өчен, без дүртенче тапкыр катнашырга тиеш булабыз.
  Гомумән, Беренче бөтендөнья сугышы булмау мөмкинлеге принциптан читтә калмый. Бу очракта ... Алга таба вакыйгаларның ничек үсәчәген әйтү кыен. Пат Николай II күпме идарә итәчәк, һәм аның урынына кем киләчәк? Tsаревич Алексей шикләнә, ул олыга кадәр яшәмәскә мөмкин. Михаил абый һәм аның балалары? Бу һәм бүтән вариантлар мөмкин.
  Николай II күпме яши ала? Романовлар арасында озак яшәүчеләр юк иде, ләкин, гомумән алганда, аз эчкән һәм тәмәке тартмаган патша озак яши алыр иде. Heәм ул йомшаклык һәм йөрәк игелеге белән танылса да, ул либераль түгел иде. Шуңа күрә император конституция бирер, мөгаен. Ләкин Ходайның юллары аңлашылмый. Барысы да көтелмәгәнчә булырга мөмкин. Бүре бәрәнгә, бәрән бүрегә әйләнә!
  Менә хәзер алар тышкы яктан шундый матур һәм сөйкемле балалар - малай һәм кыз, бик нечкә яшьтә, ныгытмадан соң ныгытма һәм бастионнан соң бастионны чистарталар. Монда, мәсәлән, Высока исеме булган төп тау. Моннан сез бөтен Тыныч океан отрядының Россия кораблары белән ремонтланган бөтен портны, шулай ук башка мәйданнарны һәм шәһәргә якынлашуны күрә аласыз.
  Маргарита, бик күп һәм кан японнарны кан белән кисеп, боера:
  - Ярар, без дә аны чистартырбызмы?
  Малай көрәшчесе Калигула, кылычлары белән соңгы самурайны тәмамлап, мыскыллап җавап бирде:
  - Әлбәттә, чистартачакбыз һәм яңадан чистартачакбыз!
  Theәм пар сугыш очкычы тизлегендә биеклеккә ашыктылар. Без ашыктырырга тиеш. Март аенда төннәр бик озын түгел, ә көндез, хәтта тизлеге белән, күп санлы мушкетлардан, ягъни мылтыклардан, иң мөһиме, пулеметлардан бөтенләй качу мөмкин түгел. .
  Автомобильләр булмавы яхшы. Someәм ничектер тынычлан. Кояш чыга торган караңгылыкны яңгырдан һәм барын да тутырган сөтле томаннан чыгарырга ашыкмый.
  Иртә белән аяз, һәм Терминатор егетләренең аяк астында боз кабыгы ярыла, алар теләсәләр дә, аяк киемен салмаслар - ертырлар. Theirәм аларның аяклары да иң куллы куллардан начаррак корал. Боз кабыгы ярыла, ләкин өскә очу һәм анда юк итүне дәвам итү, шул исәптән унбер дюймлы мылтык хезмәтенә бөтенләй комачауламый.
  Мондый кәүсәләрне куллану нәрсә ул? Ләкин сез алар кебек мишеньларны зур мылтык белән бәрә алмыйсыз, ләкин сакчыларны чистарту бик җиңел. Маргарита, бер әйләндергеч өстәл белән дистә японны упкынга ташлагач, алар егылгач бик каты елады :
  салкын юл белән бара ...
  Терминатор малай Калигула чылбырлады, дистә батыр япон сугышчысын упкынга ыргытты һәм рәхәтләнеп әйтте:
  - Бу хәтта күңелсезләнә ...
  Маргарита аны селкетте, киселгән башын дугага иптәшенә ыргытты:
  - Бу гадәти. Бу тагын да эффектив. Яки сихерчеләр белән дуэль телисезме?
  супер көчләр бар , елан кебек тимер чөгендер чәйнәп җавап бирде:
  - Мин баш тартмас идем , ләкин егерменче гасырда аларга абыну мөмкинлеге аз !
  Маргарита, җимерелгән ит өчен тагын дистә японны кисеп алды:
  - Ләкин кара, ниндзя!
  Чыннан да, кара күлмәк кигән ике дистә сугышчы сугышчыга һөҗүм итәргә ашыкты. Алар кылыч белән коралланган, ике кулында икесе. Кешеләр өчен ниндзалар яхшы хәрәкәт иттеләр. Кечкенәдән үк гадәттән тыш әзерлек һәм вәхши күнегүләр сизелә иде. Ләкин чынлыкта керубларга нәрсә каршы була ала? Immлемсезләр, тылсым ярдәмендә суырылган балалар арасындагы тизлекнең аермасы, кешеләр бик зур. Nәм нинҗалар, яхшы әзерләнгән сугышчылар булса да, кешеләр.
  Маргарита тиз җил тегермәне белән аларның икесен кисеп алды, һәм өченчесе өчен ялан, кыз, нәфис, ләкин үлем аягы белән зарарланды, ул илле метрдан артык очып, манарадан флаг полосасын ертты. Маргарита аңа ыргытылган йолдызлар белән көрәште һәм, хәрәкәтен дәвам итеп, тагын өчне кисеп алды һәм дүртенчесен аяк бармаклары белән өч хәнҗәр ыргытып үтерде. Ниндзя икесеннән ераклашты, ләкин өченчесе, сынган траектория буенча очып, йөрәккә төште.
  Калигула шулай ук бәрелешкә керде. Ул кызгылт төстәге ниндзаны яртыга кисеп алды һәм тагын да тизрәк һөҗүм ясады, бу аның парларына һөҗүм итәргә тырышкан битлекле кешеләрнең башларын бәрде.
  Кара күренми торган ирләр бирешмәделәр, ләкин аларга һөҗүм иткән малай һәм керуб кыз белән чагыштырганда бик тиз иде. Аларның бөтенләй мөмкинлеге булмаган.
  Маргарита, тиз арбаның каршы алмаслык хәрәкәтендә, хәтта җырлады:
  дымлы яңгыр кебек Шеолга барырсың ! Башка фәрештәләр безгә хезмәт итәләр, һәм сез Дракула белән табутка керерсез!
  Ниндзя егылды, кисәкләргә киселде, чистартылган карбыз кебек кан сипте. Алар һөҗүмне туктатмады. Ләкин ... Егерме өч бөек сугышчының барысы да сугышта егылды. Аннан соң, мәһабәт пар исән калган хезмәтчеләрен мылтыктан тәмамларга күчә ...
  Томан тарала башлады, һәм Кояш көчлерәк балкый башлады. Theәм батыр сугышчылар бүтән оборона юлына күчтеләр. Theөҗүм әле башланмаган иде, һәм без үзебез белән көрәшергә тиеш идек. Ләкин сугышчылар әле җитди арыганнарын сизмәделәр, ашарга теләделәр. Хәер, без чимал ат итен ашый башладык. Хәер, кешеләр юк бит.
  Терминатор малай Калигула, аяк белән энә ыргытып, аның белән берничә японны тишеп, чыгыш ясады:
  - Иң авыр коллык - ашказаны колы булу - хуҗа бушлыкка яки тулылыкка карамастан, рәхимсез!
  дулкыннарда йөргән сансыз саранча кебек һаман да йөргән самурайларны кисүне дәвам итте . Японнар арасында уналты яки унҗиде яшьләр тирәсендә бик яшь егетләр бар иде, һәм аларны үтерү бик күңелсез иде. Күрәсең, Кояш чыга торган җир хакимияте сугыш өчен бөтен запасларын туплаган. Ләкин Куропаткин, аңа бөтен кеше төкереп төкергән, әле дә солдатлар турында кайгырта һәм японнарга караганда күпкә азрак югалта. Моның өчен аңа кредит бирелергә тиеш. Graduallyәм әкренләп япон отрядлары яхшырак көрәштеләр, һәм Россиянең Европа өлешеннән яңа, яхшы әзерләнгән көчләр килде. Шул исәптән сакчылар полкы.
  Партизан кыз Икенче бөтендөнья сугышында шундый ук вакыйга булды дип уйлады. Куркыныч немецлар алга киттеләр һәм уңышка ирештеләр, аларның элита бүлекләре тулысынча, яки тулысынча диярлек, юкка чыкканчы. Аннан соң алар Кызыл Армияне саклый алмады.
  Дөрес, Кызыл Армиянең персонал бүлекчәләре дә чыгарылды дип әйтергә кирәк. Бу, чыннан да, проблема булып чыкты.
  Маргарита сүзләр белән сугышка ашыкты:
  - Алла сине бирмәячәк, дуңгыз сине ашамас, һәм явыз аждаһалар кулга алыначак!
  . 12 бүлек.
  Доминика Аждаһа академиясенә бераз гына кайтты. Ул тагын берничә дистә сихерне һәм кайбер катлаулы сүзләрне тиз өйрәнде.
  Аннары өч кыз: элф, хоббит һәм хатын-кыз троллегы аның белән тылсымлы ташлар ыргытуда уйнады.
  Доминика аларны кыйнады. Theәм ташлар үзләре дүрт яктырткыч нурларында чык тамчылары кебек бик якты һәм ялтырап тордылар.
  Аннан соң, сихерче кыз аңа ике аягын таш белән ике боҗра бирде, шуңа күрә сугышчы зур максат өчен сихерләрен ныгыта алыр иде: көчлерәк сексны саклап калу.
  Хәзер актриса кызының аяк бармакларының диярлек, кечкенә бармактан кала, тылсымлы боҗралар бар иде. Ул тылсымда элеккегә караганда тагын да көчлерәк булды. Бу, чынлыкта, шәһәрне җимерергә һәм сарай төзергә сәләтле кыз.
  Шулай итеп, ул тагын йөз сихерне тиз өйрәнде, ял итү урынына мех келәменә утырды. Ул лотос позициясенә төште, һәм шундук диярлек аның акыл асылы һәм җаны, тәне икеләтә, параллель галәмдә, сугыш командасы белән бергә, тышкы яктан яшь булса да.
  Балалар армиясе, сугышчылар квартеты җитәкчелегендә, явыз сихерче Бастинда илендә тычканнар белән көрәшүне дәвам иттеләр.
  Карнавороз кимерүчеләрнең беренче төркемнәре үтерелделәр яки үзгәрүләр кичерделәр.
  Аннары бәхетсез балалар коллары эшләгән кырлар барлыкка килде. Аларны дуңгыз зурлыгында зур тычкан күзәтүчеләре күзәттеләр. Алар тәннәрендә камчылар тоттылар һәм ярым ялангач малайлар һәм кызларны камчыладылар.
  Доминика ачуы чыккан:
  - Балалар газапланганда нинди начар!
  Angerәм ачуы белән ул берьюлы тычканнарга берничә яшен болытын атты, һәм алар зур, шоколад белән капланган граналарга әйләнделәр.
  Бала коллары гаҗәпләнеп кычкырдылар, аннары шундый аппетитлы һәм хуш исле ризыкка ашыктылар. Әйдәгез, аның кисәкләрен өзик.
  Доминика кабат тылсымлы таякны селкетте, һәм яңадан үзгәртте, явыз тычканнарны тәмле ризыкларга әйләндерде, суырды:
  Балалар, бу күктәге йолдызлар,
  Чүп үләннәрендә чәчәкләр үсә ...
  Планетада шатлык булыр,
  Матур хыяллар чәчәк атачак!
  Трансформациядә катнашкан Маргарита логик яктан билгеләп үтте:
  - Сездә зур эчке җылылык һәм игелек бар!
  Кинәт, тартмадагы шикелле, зур динозаврга охшаган тычкан пәйда булды. Ул авызын ачты һәм саңгырау нәрсә кычкырды.
  Ике кыз да сихерчеләр, алар аңа яшен һәм пульсарны ничек җибәрәчәкләр, тылсымлы таяклардан һәм аяктагы боҗралардан. Energyәм тоташтырылган энергия агымы егерме биш метрлы зур хайванга бәрелде. Ул егылды, озын өстәлдәге күп төрле, бай һәм төрле ризыкларны күрү өчен шундук борылды. Менә, башка нәрсәләр белән беррәттән, төрле туңдырма белән алтын шәраб стаканнары бар иде.
  Кол балалары периметр тирәсендә эшләрен ташлап, нәфрәтләнгән тычканнарга һөҗүм итә башладылар, аларны урак, калфак һәм башка авыл хуҗалыгы әйберләре белән кисәләр.
  Аларда бик ярсу иде. Фетнәче малайлар хәтта дәртләнеп җырлый башладылар;
  караңгылыгында булган кеше кулыңа кылыч ал,
  Хурланган оятка түзмәгез ...
  Сезнең дошманыгыз канга нигез салмас,
  Сез аңа бәхетсез җөмлә бирерсез!
  
  Малай явыз камчы белән кыйный,
  Аны үтерүче аны явыз тычкан белән җәберли ...
  Ләкин явыз җәберләүче мәеткә әйләнәчәк,
  Башка кызларның елаганын ишетмәгез!
  
  Кол булма, туфракта кимсетелгән,
  Башыңны тиз күтәр ...
  Еракта элфинизм булачак,
  һәм Спартакны яратам !
  
  Галәмдә якты дөнья булсын,
  Анда бәхет кешеләр өчен мәңге дәвам итәчәк ...
  Theәм балалар анда күңелле мәҗлес үткәрәчәкләр,
  Бу патшалык каннан түгел, кулдан!
  
  Без ышанабыз, бөтен галәмдә оҗмах булачак,
  Без космосны үзләштерәчәкбез ...
  Бу турыда, сугышчы малай, батыр,
  Монда төш күрү һәм явыз оят булмасын өчен!
  
  Әйе, без коллар, җәбер астында чылбырларда елыйбыз,
  Aәм янып торган камчы безне кабыргага камчы ...
  Ләкин без барлык орк-тычканнарны үтерербез дип ышанам,
  Чөнки фетнәчеләр лидеры бик шәп!
  
  Бу сәгатьтә малайлар барысы да фетнә күтәрделәр,
  Кызлар да бер үк нәрсә өчен алар белән ...
  Solәм мин солценизм бирерләр дип ышанам,
  Без нәфрәтләнгән камытны ташларбыз!
  
  Аннары, беләсең, җиңү мөгезе яңгырар,
  Балалар дан белән чәчәк атачаклар ...
  Usзгәрешләр безне бәхеттә көтә,
  Имтиханнар, барысын да камил билгеләр белән узу!
  
  Без мондый могҗизага ирешәчәкбез, ышанам,
  Чын якты оҗмах булыр дип ...
  Ник дигәндә, сихерче явыз Яһүд,
  Малайларны абзарга нәрсә этәрә!
  
  Usир асты колларында безнең өчен урын юк,
  Без шайтаннарны ярыклардан куып чыгара алабыз ...
  Хуҗаның изге оҗмах исеме белән,
  Барлык бушлай шат кешеләр өчен!
  
  Бөтен дөньяда тынычлык булсын,
  кояш булсын ...
  Без дошманнарга ату галереясы кебек атабыз,
  Шулай итеп, бер секунд кына түгел!
  
  Әйе, миңа ышан, безнең көчебез кипмәячәк,
  Ул галәмгә күк юлы булыр ...
  Фетнәчеләр армиясе кычкырыр ,
  Дошман тычканнарны батырырга!
  
  Менә ничек шат, бәхетле,
  Grassлән тирә-юньдә роза кебек үсә ...
  Безнең егетләр командасы
  Күренеш, әлбәттә, тау бөркетенеке!
  
  Victиңү билгеле булачак,
  Әйдәгез төзик, мин ышанам, дөресен әйткәндә без Гадән ...
  Барлык бәхет, теләсә нинди планетада шатлык,
  кызыл түгел , хөрмәтле әфәнде!
  Бу, чыннан да, тычканнарны һәм оркларны җимерүче уянган колларның гимны.
  Шул арада Доминика һәм Маргарита аждаһаларда, армия алдыннан, залга очалар.
  Ике сихерче, тиз һәм ялтырап торган тылсымлы таяклар һәм ялан аякларында талисманнар белән боҗралар. Алар белән искиткеч үзгәрешләр ясыйлар. Nowәм бернинди начарлык та юк, хәзер бүтән, куркыныч канатлы тычканнар аларга һөҗүм итәргә тырышалар.
  Кемер авиациясе шаяру түгел. Ләкин кызлар тылсымлы көче белән сихерләделәр . Ә хайваннар урынына мамык конфеты пәйда була. Шулай татлы һәм хуш исле.
  Моннан тыш, кайбер канатлы маймыллар җиләккә әйләнәләр. Кайсысы өлгергән, якут һәм топаз белән ялтыравыклы.
  Канатлары булган тагын маймыллар шарга әйләнде.
  Оеномай һәм Добрыня шулай ук аждаһа сугышына керделәр. Алар хезмәттәшләрен кылыч белән кисә башладылар, бу чагыштырмача гади һәм туры. Хәер, аждаһа үзләре, аны алып ут белән янгач. Theyәм алар канатлы кешеләрне үкенмәсләр, шикләнмичә яндырырлар.
  Оеномаус дошманны җиңеп билгеләп үтте:
  - Бу, бик көлке һәм салкын булачак!
  Добрыния елмаеп әйтте:
  - Әйе, моны сүз белән әйтеп булмый!
  Theәм герой малай дошманга бик үткен һәм үлемгә китерүче энә җибәрде. Ул тычканга күзгә тиде, һәм ул башка кимерүче белән бәрелеште. Монда хаос башланды.
  Оенома җырлады:
  Кычыткан бик салкын
  Алар хәтта имәнне шыкырдата алалар ...
  Сезнең миегезне күрү авыр,
  Theәм конволюцияләр җеп кебек!
  Добрыня моның белән ризалашты:
  - Әйе, тычканнар төрле ямьсез әйберләрне чабалар!
  Маргарита күз кысты. Ул партияле малай Андрейканың ничек кулга алынганын исенә төшерде. Ул тычканнар белән тулы салкын подвалда бикләнгән. Кемергечләр малайның аякларын тешлиләр, салкынлыктан. Андрейка төне буе тычканнар белән көрәште һәм йокламады. Ә иртә белән аны сорау алдылар, башта алар А малайның аякларына яраларга тоз сиптеләр . Бу бик авыртты, һәм Андреика кычкыра башлады . Алар аны чәнечкеле чыбык белән кыйнадылар.
  Ләкин партизан малай авырту шокыннан аңын югалтты, ләкин бернәрсә дә әйтмәде.
  Маргарита Андрейканың качуын оештыра алды. Бу аның батырлыгы иде. Малай авыртуны җиңеп, гарип, тешләнгән аякларга китә алды. Thatәм моның өчен аңа кудалар.
  Партизан кыз тычканнарны кыйнады һәм зур дәрт белән җырлады:
  Минем мылтыгым олы абый кебек
  Бик төгәл, төгәл ...
  Кызның эчәгендә пулемет бар бит,
  Гәрчә тормыш кафага охшаган булса да!
  
  Мин көчлерәк булмаган кыз
  Бер тестта бүре һәм юлбарыс ...
  Ләкин сүз чыпчык түгел,
  Мин яраткан кешем белән булганда, ышанам, бергә!
  
  Мин нинди пасс алдым,
  Иран тауларга бәреп керде ...
  Ул күп төрле илләрне яулап алды,
  , К, мин диванда тыныч утыра алмыйм!
  
  Сез моны аңламассыз,
  Фанатлар белән көрәшү нәрсә аңлата ...
  Аны дәфтәрегезгә языгыз,
  Ә лаеклы көрәшергә өйрәнегез, егет!
  
  Минем Ватаным юк, миңа ышан, кыю,
  Ул якты якут кебек ялтырый ...
  Миллионлаган шайтан ботаклары булса да,
  Без әле дә күктә урынга ирешәчәкбез!
  
  Ходай мине сакласын
  бөек рыцарь, Чиксез кодрәт Иясе ...
  Кызның көчле тәне бар,
  Ул чияне төгәл волейбол белән җимерә!
  
  Беркем дә мине җиңә алмый
  Мин исеме легион!
  Аю шулай ук минем аякларымда баш ия,
  Тиздән картиналар сезгә алтын бирәчәк!
  
  Кыш, яланаяк кар аша йөгерә ,
  Кар бөртекләре, беләсең, кызны куркытма ...
  Мин дошманымга чәч кисәрмен,
  Алар мине карлыгач кебек таныйлар!
  
  Мин яз башында тудым,
  Кызыл , баннер кебек ...
  Персонаж бик грейхунд , грови,
  Минем йөрәгемдә кайнар ялкын яна!
  
  Әйе, сез матуррак кыз таба алмадыгыз,
  Ул һәркемгә мул итеп мәхәббәт бирер ...
  хәтта егермегә дә карамый ,
  Ләкин ул хәтта бик каты кыйный !
  
  
  Шуңа күрә кызга баш иегез,
  Аның аякларын үбегез ...
  Рыцарь ук кебек өскә ашыга,
  Бу проблеманы чишү безгә кыен булмас!
  Партизан кыз бик җанлы җырлады. Барлык очучы тычканнар да үзгәрде. Кемдер мамык конфетында, кемдер попорнда, кемдер солы яки сабын күперендә. Кайбер герой малайларны вак-төяк итеп үтерделәр, яки аждаһалар аларны ут белән яндырдылар. Болар чыннан да куфиннар, матур, итле ашлар.
  Добрыня бармак белән энә алып, җибәрде, һәм ул канатлы тараканны тишеп, таш стенага бәйләде. Soәм бик салкын һәм салкын булып чыкты .
  Таракан кинәт кабынды һәм аның урынында гаҗәеп бриллиант муенса пәйда булды.
  Добрыня җырлады:
  Мин барбельне күргәч,
  Әй, ай , ай!
  Малайлар үз акчалары өчен йөгерделәр,
  Тынычланмагыз!
  Еномай егете җавап бирде:
  - Wow! Нинди яхшы килеп чыкты. Бу асылташ.
  Добрыня кычкырды һәм кычкырды:
  - Без барысын да эшли алабыз, әфәнделәр, без озак чәчтек, кайда?
  Доминика җавап итеп сайрады, һәм шулай ук залның коточкыч манарасыннан чыккан дистәләгән канатлы тараканнарны бөтен асылташлар йолдызларына әйләндерде. Howәм ничек ул искиткеч балкып тора, кояш нурларын җибәрүче дүрт яктырткычтагы икиклалар кебек.
  Маргарита чылбыр белән билгеләп үтте:
  - Яхшылык явызлыкны җиңә дип ышанам!
  Эномай елмаеп әйтте:
  - Яхшылык белән яманлык - чагыштырма төшенчәләр. Менә тычкан, ул да тере, һәм без аны кисәбез!
  Добрыня әйтте:
  - Ә үсемлекләр? Шул ук яшелчәләр һәм җиләк-җимешләр дә тере, алар да ашыйлар, һәм бу бик кызганыч!
  Доминика твиттерда:
  - Менә шулай була, шулай була,
  һәрберсе берьюлы икенчесен йоталар !
  Кыз-актриса кычкырып алды һәм аякларыннан тылсым чыгарды. Кычыткан баш сөяге белән манара үзгәртелде. Ул ябыштырылды, өстендә рубин белән ялтырап торган роза.
  Маргарита, тешләрен кысып, аяк бармакларыннан үтерүчән һәм җимергеч нурлар каскадларын җибәрде. Тылсым эшләде. Thrәм ыргытылды шунда ук иҗади һәм чәчәк аткан үтерүчән һәм җимергеч.
  Орсклар һәм гоблиннар кабат сарайдан коелдылар . Алар чын урдага менделәр . Кайбер аюлар корыч бронь кигәннәр. Бу сөңге һәм балта белән бик ялтыравыклы корал.
  Доминика агрессив рәвештә тешләрен тыгып билгеләде:
  - Хәзер бу шома урда . Хәер, без аларны үлем белән каршы алырбызмы?
  Маргарита ямьсез елмаеп билгеләп үтте:
  - Әйе, әлбәттә!
  Theәм сихерче кызлар үзләренең тылсымлы пульсарларын оркларда һәм гоблиналарда башлап җибәрделәр.
  Малай Добрыня билгеләп үтте:
  - Бу начар түгел, ләкин без балалар сугышчыларына сугышырга мөмкинлек бирергә тиеш .
  Indeedәм, чыннан да, меңләгән гыйсьянчы балалар төрле якка сарайга йөгерделәр. Аларның күбесе, аеруча малайлар, чылбыр киеп йөрделәр. Егетләрнең кайберләре сихерче Бастиндага һәйкәлләр һәм скульптура куйдылар . Кайбер сыннар биеклектә йөз метрга кадәр үсә, һәм алар өстендә гигант сарай гына тора.
  Ике көчле, иң зур малай булмаса да, Вискаунт һәм Феникс, кимерүчеләрне куеп, калганнардан алда сугыштылар.
  Орклар, үз чиратында, җәяләрдән дә ата башладылар. Ләкин сихерчеләр аларга каты кыйналдылар. Әгәр тычканнарны үтерү чагыштырмача җиңел булса, майлы һәм зур булса да, бу аларның хәрәкәтенә тәэсир итте. Аннары орклар көчлерәк сугышчылар булырлар, һәм гоблиннар - гигантлар.
  Финикс билгеләп үтте:
  - Мин Картаус белән сугыштым . Шуңа күрә аның сугышчылары тагын да җитезрәк иде!
  Вискаунт көрәшчесе җырлады:
  Мин сугышны бик яратам
  Әтәч кебек көрәш ...
  Кулдан-кулга сугышта,
  Мин ике хайван өчен көрәшәм!
  Финикс елмаеп билгеләп үтте:
  - Әйе, дөресен әйткәндә, бу бик яхшы ! Ләкин без меңләгән хайваннарны үтерергә күнеккән.
  Шулай итеп, герой малайлар гоблинны үтерделәр. Калган хайваннар өлешчә үзгәртелгән иде төрле ризыклар, тәм-томнар. Ләкин гоблиннарның берсе зымырыттан ясалган шәраб стаканында шундый туңдырма җитештерде.
  Topәм өстендә күп төсле туңдырма өемнәре, шоколад кисәкләре, конфетлы җимешләр, җиләк, фиста һ.б. бар, бик аппетит.
  Сугышчы балалар рәхәтләнеп кычкырырлар. Әйе, ул чыннан да бик тәмле булып чыкты һәм күзләрне гаҗәпләндерде.
  аппетитка әверелдерүдә агрессив карт бланш ясады һәм чыгарды:
  - Кайбер яклардан тылсым табигый процесстан яхшырак, шулай бит?
  Доминика ризалашты:
  - Әйе, без, һичшиксез, матур һәм тәмле әйбер ясыйбыз. Ләкин ни өчен монда меңләгән коллар бар, һәм алар барысы да балалар, һәм олылар юк?
  Маргарита елмаеп җавап бирде:
  - localирле тылсымның йогынтысы. Бу бик көчле. Indeedәм, чыннан да, бу дөньяда балалар гына бар. Ләкин борчылмагыз, җирле һава гына сезне кечкенә кызга әйләндермәячәк.
  Доминика гаҗәпләнеп сорады:
  - Нигә?
  Партизан кыз җавап бирде:
  - Ә кәбестә башы турында!
  Явыз оркларның һәм гоблиннарның һөҗүме зәгыйфьләнә башлады. Аларның кайберләре балалар сугышчылары тарафыннан үтерелде, һәм күбесе матур парның көчле тылсымы белән үзгәртелде. Бу Данно булган таякны тотып, чыннан да тылсым.
  Доминика билгеләп үтте, татлы елмаеп:
  Хисап вакыты килде,
  Без оркны күзгә бәрдек ...
  Моңа җавап итеп ул бәлеш кебек булды,
  Ул теш сорады!
  Indeedәм чыннан да Төрле тәмле ризыклар оркларга һәм гоблиннарга әверелә.
  Балалар сугышчылары моңа бик шат. Тычканнар бернинди проблемаларсыз юкка чыгарыла. Ләкин аларның кыйнауларыннан тәмле ризыклар кабат пәйда була башлады. Башка тәмле һәм искиткеч әйберләр.
  Theәм тычканнар тиз файдалы һәм ашарга сәләтле әйбергә әйләнәләр.
  Партизан кыз Маргарита кычкырды:
  - Бәлки хәзер без залга керербез!?
  Кыз актриса:
  "Безне анда подъезд көтәргә мөмкин." Ләкин без моңа әзер!
  Маргарита елмаеп җавап бирде:
  - Мин пионер, димәк мин һәрвакыт әзер!
  Хәзер балалар коллары залга керделәр. Аларның аяклары кара мәрмәргә басты. Эчтә орк, гоблин, тычкан белән сугыштылар. Аларны кылыч урынына кисүчеләр кебек кисеп алдылар. Монда кисү башланды.
  Малайлар кылыч белән аеруча каты сугыштылар. Ә кызлар җәя белән атуны өстен күрделәр. Бәхеткә, Маргарита уракларны һәм калфакларны чын җәягә әйләндерә алыр иде. Theyәм алар тычканнарны тишеп, бөтен пакетлар аталар.
  Доминика акыл белән әйтте:
  - aтерүче юлның үткен уклары, салкын бул, балаларым.
  Кинәт сихерче Бастинда үзе манарадан очты. Ул утыз биш яшьлек хатын-кызга охшаган, өскә әйләнгән. Чәчләре кара, бөдрә, һәм ул куллы кулларында ике тылсымлы таяк тота.
  Тылсымчы мотоциклда оча иде, аякларында ботинка ботинкасы иде.
  Бастинда аны алды һәм кычкырды:
  - Мин көчлеләрне хөрмәт итәм
  Мин көчсезләрне рәнҗетәм ...
  Мин зур явыз
  Ә синең турында, яланаяк?
  Доминика җавап итеп твиттер язды:
  Минем закон гади
  Мин явызларны җиңәм ...
  Кем зәгыйфь булса, мин булышырмын,
  Мин бүтән юл белән эшли алмыйм!
  Бастинда тылсымлы таяклардан алды, гүя Доминиканы пульсар белән кыйнагандай . Шуңа күрә ул сызгырды. Pulәм пульсарлар шунда ук тортка әйләнделәр һәм кыз-актрисага төштеләр, аны яхшылап сөрттеләр.
  Моңа җавап итеп, Доминика, ачуы белән, таяктан һәм аяк бармакларыннан зур пульсар җибәрде.
  Ул очты, ләкин Бастинда кача алды һәм залдагы су белән бәрелде. Ул шундук диярлек кабынды һәм үзгәрә башлады. Theәм коточкыч сарай урынына иң затлы сарай барлыкка килде - тулысынча һәм шунда ук.
  Бастинда аңа текәлде, күзләрен йомды һәм кача. Төгәлрәге, очып кит. Аның артында ялкынлы койрык калды.
  Аның артыннан Доминика һәм Маргарита ашыга. Ике сихерче дә тизлектә артта калдылар.
  Шулай да, очучы мотоцикл аждаһаларга караганда күпкә тизрәк.
  Тылсымчы кызлар Бастиндага ата башладылар . Ләкин ул һәрвакыт кача яки оборона куя. Моннан тыш, мотоцикл бик тиз араны арттырды, аны тылсым белән ату арасыннан чыгарды.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Ул илен, предметларын һәм көчен югалтты. Димәк, безгә хәзер кирәк түгел!
  Маргарита билгеләп үтте:
  "Әгәр ул урлаган һәм сары тычкан экспонатын алып китсә, безнең җиңү файдасыз булыр!"
  Кыз актриса, аякларының аяк бармакларын чабып, ышаныч белән игълан итте:
  - Ләкин меңләгән балалар иреккә ирештеләр! Бу да берәр нәрсәгә лаек!
  Партизан кыз ризалашты:
  - Дөрес! Шуңа күрә эшләдек.
  Чыннан да, тычканнар, орклар һәм гоблиннар кебек, үзгәртелде һәм үтерелде. Шулай итеп зур җиңү яулады.
  Меңләгән балалар - малайлар һәм кызлар - мәйданга җыелдылар һәм аякларын мөһерләп кычкырдылар:
  - Геройларга дан! Азат итүчеләргә дан! Коллык белән!
  Бу тычкан илендәге иң зур җиңү иде. Монда бик матур һәм һавалы әйберләр бар.
  Маргарита башта сөйләде. Ул, бии , аны алып җырлар иде , һәм аның җыры партизан кызының җыры иде:
  Без, ярлылык балалары һәм җәй кайгысы,
  Яңгырда киштәдә туган ...
  Кызның хыялы җырлансын,
  Кайчан без тагын кайнар сугышка барырбыз!
  
  Элфсикта очраклы рәвештә беттем ,
  Минем Ватаным, Изге Рус ...
  Минем язмыш белән, бөтенләй гаҗәеп,
  Мин илнең бәхете һәм мәхәббәте өчен көрәшәм!
  
  Рәсәйнең матур Ватаны юк,
  Сезме ? аның белән көрәш , һәм курыкма ...
  Галәмдә бәхетлерәк ил юк,
  Син - галәм яктысы факелы, Рус!
  
  Мин сезнең өчен ут һәм су аша үтәрмен,
  Пионерлар җиңәргә күнеккән ...
  Без һәрвакыт кешеләргә ошарбыз,
  Чөнки армиянең көче чиксез!
  
  Ватан өчен һөҗүмгә барыйк,
  Көчле, ярсу бурай елавы астында ...
  Гитлер ахырына кадәр кире кайтачак,
  Без фашистларны ишегалдыннан куып чыгарырбыз!
  
  Минем Ватаным геройлар белән тулы,
  Сталин - зур гигант ...
  Пионерлар формалашып йөриләр,
  Чиксез кодрәтле гаилә, Раббыбыз, әй бер!
  
  Яктылык һәм яхшы тормыш исеме белән,
  Без кыю көрәшәчәкбез, балалар ...
  Чөнки буын коммунизм астында яшәячәк,
  Ышаныгыз, өметне бездән алып булмый!
  
  Без Ватаныбызны яратабыз, егетләр,
  Без сезне болыт өстендә күтәрергә телибез ...
  Фашизм көчле җәза алачак,
  Пионерлардан, батыр бөркетләрдән!
  
  Без аңа ирешербез, ышанам, тиздән җиңәрбез,
  Фашизм мәкерле һәм рәхимсез булса да ...
  Бабайлар безнең белән горурланырлар,
  Сварог сезне сугышка алып барачак!
  
  Безнең батыр Ватаныбыз даны өчен,
  Чиксез кодрәт Иясе үзе хачка менде ...
  Без Россия өчен тормышыбызга үкенмәячәкбез,
  Күктән көчле тавыш ишетелсен!
  
  Ватаныбыз даны өчен көрәшегез,
  Тугры сугышчылар аны яраталар ...
  Сез бүре балалары, куркаклар түгел,
  Хәтта рыцарьлар да бик горур!
  
  Айны гөмбәздән ала алабыз ,
  Пайк, зур мәче тот ...
  Бөек Ленин азатлык өчен күтәрелде,
  Без бинаны терелтәчәкбез!
  
  Гаилә исеме белән пирамида төзегез,
  Heavenәм күк гөмбәзен җимерәчәк кораблар ...
  Гитлер , шаяртып, сугышчыларны үтерә ,
  Чиксез кодрәт Иясе үлде һәм безнең өчен яңадан торды!
  
  Сез кадерле, явыз Лада,
  Бөек Ак Алла сездә туган ...
  Без сезнең өчен кыю көрәшергә тиеш,
  Чиксез кодрәт Иясе сезгә мәңге яшәргә булышсын!
  
  Алла Гайсәне ярат, хөрмәт ит,
  Ул - урыс егете, безнең белән мәңге ...
  Орнаментны оста итеп чигәргә вакыт,
  Еллар мәңге шатлык белән тулсын!
  
  Минем изге Россиянең бөеклеге,
  Дошманнарны җиңә ала ...
  Хатын-кызлар куркып кычкырсалар да,
  Без аждаһаны сындыра алабыз!
  
  Изге Ватан даны өчен миңа ышан,
  Рәсәй Алла исеме белән ...
  Тиздән зур чиркәүләр төзербез,
  Әйдәгез, ахырга кадәр барыйк!
  
  Мәхәббәт, миңа ышан, кирәксез сүзләрне белми,
  Анда кирәксез күңелсезлек юк ...
  Кабил җир астында юкка чыксын,
  Elабил үзенең җырын кабат җырлаячак!
  
  Менә без Берлин тирәсендә бөгеп торабыз,
  Быргы кыңгырау кебек яңгырый ...
  Сез бик тыйнак сугышчы булуыгыз яхшырак,
  башын балта белән сугыгыз !
  
  Гаилә терелтеләчәк, миңа ышан, тиздән үлгәннәр,
  Ак Алла сезгә һәрбер мәхәббәтне бирәчәк
  Weәм без бик ачык карар кабул иттек,
  Мәңге якты үзгәрешләр булачак!
  биеде, аякларына мөһер куеп, шат һәм дәртләнеп . Otherәм бүтән балалар, элеккеге коллар, җырладылар һәм биеделәр, күтәрелергә, дөресрәге, биекрәк сикерергә тырыштылар.
  Добрыня, көчле малай булып , таш алып, биекрәк ыргытты. Ул очты һәм шартлады, фейерверк кебек меңләгән күп төсле фрагментларга таралды.
  Малай вискаунты кычкырды:
  - Бу чыннан да фантастик!
  Добрыня моңа каршы ташны ыргытып каршы чыкты, һәм Маргарита аны яшен белән сугып , күп төсле һәм якты ялтыравыклы фрагментларга таралуга китерде:
  -! К! Бу шундый чынбарлык. Бу чынбарлыктан югарырак нәрсә юк!
  Герой Феникс ярсып, аякларын мөһерләп, үлән тәмәке тарта башлады, кычкырды:
  - Безнең локомотив алга оча - ул коммунада туктый!
  Бездә бүтән юл юк - көчле мылтык!
  Themәм алар янындагы кыз да сикереп торыр.
  Аларның кәефе уңай иде, шатлык тулы иде.
  Доминика шулай ук акылын бераз күрсәтергә булды.
  Әйдәгез, сезнең искиткеч, яхшы кулланылган афоризмнарның бөтен агымнарын чистартыйк.
  Кол ирекле була ала, ахмак акыллы була ала, ярлы кеше бай була ала, ә синдә ишәкнең үҗәтлеге булса, син һәрвакыт ишәк булырсың!
  Ярлы - акчасы булмаган кеше түгел, ә башы пычрак белән тулган кеше!
  Баш миегез булмаса, патша булырга омтылмагыз!
  Хәтта Шах ишәк кебек акылсыз булыр!
  Патша, әлбәттә, арыслан, ләкин төлкегә охшаган осталыксыз түгел, һәм арысланнар тире!
  Очмагыз, киресенчә, эндәшмәгез, әгәр дә сез арыслан урында булмасагыз, һәм төлке костюмын бирмәгән булса!
  Сәясәтче Крылов хикәясендәге төлкегә охшаган, ләкин сайлаучы буларак карга булмагыз!
  Әгәр дә сез чүпрәккә охшагансыз икән, димәк алар сездән кырынуны тамырларга кадәр бетерәчәкләр!
  Ил камытка бәйләнмәсен өчен, үгез кебек көчле булырга тиеш!
  Илне очыру өчен авиация кирәк!
  Сәясәтче айга вәгъдә бирергә әзер, дренаж төбенә төшмәскә!
  Сәламәтлеген эчмәгән кеше мәңге яшь!
  Имән аргументлары төп өстендә эшли!
  Әгәр дә сез чүпрәк булсагыз, политик сезне кырып алырга теләр!
  Ләкин кешенең маймылларга караганда бер өстенлеге бар: кайвакыт ул ким дигәндә чын төлке!
  Сәясәтченең арыслан амбицияләре, төлке хәйләсе бар, ләкин аның ысуллары тулысынча шома!
  Әгәр дә политик төлке артык булса, ул тулы дуңгыз була!
  Төлке хәйләсе һәм бүре тоткан политик сайлаучылардан кәбестә ясар!
  Luckәм уңыш тырышлык таләп итә, атның авыр хезмәте белән генә буйсыну ягын ташлый аласыз!
  Әгәр дә сез барыгызны да җиңсәгез, уңышка ышаныгыз!
  Сәясәтче төлкедән дә өстен чыга ала, ләкин ул вакытны мәңге алдый алмый!
  Сайлаучы еш кына умартачы кебек сәясәтченең баллы чыгышына оча, ләкин еш кына ул үзе бәрелә!
  Сәясәтче сайлаучыларны питон кебек йотты, куянны йотты, аракы һәм татлы Велкро кебек чебеннәрне җәлеп итә!
  Бүре итсез яши алмый, һәм сәясәтче алдаудан башка яши алмый!
  Иң тиз ат яхшы белгән кешегә буйсыныр!
  Сәясәтчегә нәрсәдер эшләргә вәгъдә биргәнгә караганда, үзен читкә бору җиңелрәк!
  Кемгә тавыш бирсәгез, сез бер минут тынлык белән нәтиҗәне хөрмәт итәрсез!
  Әгәр дә сез ишәк булырга теләмәсәгез, ким дигәндә бераз ресурслы төлке булыгыз!
  Сәясәтчеләргә ышанмагыз, сайлаучылар өчен алар имән агачларыннан чиплар гына алалар!
  ахмак булмаса, бер тиен авыр тиенгә әйләндерер!
  кардәшләр булганны бүлешергә теләүчеләр булыр !
  Тормышта бик ямьсез әйберләр бар, ләкин иң начары - тормыш беткәч!
  Әгәр дә сез Аллага якынлашырга телисез икән, җаныгыздагы маймылны хачка кадаклагыз!
  Кеше маймылдан булмаса, барлыкка килгән, димәк, маймыл булудан туктаган!
  Әгәр дә сездә маймыл акылы бар икән, төлке сезне ерткыч боя конструкторы кебек йотар!
  Сәясәтчеләргә вәгъдә биргәннәрен үтәү вакытыннан башка бернәрсә дә чиксез түгел!
  Күп өрсәң , кыйналган эт кебек акырсың!
  Көчле сөйләгән кешегә ышанмагыз, һәм кызыл ут сезне яндырырга мөмкин!
  Хәтта Алла хатын-кыз белән бәхәсләшә алмый һәм маймылны кеше культурасы дәрәҗәсенә күтәрә алмый!
  Мәхәббәтсез елмаю юк, ул политикның ерткыч мыскыллавы булмаса!
  Озак вакыт болытларда булганга, канатсыз политик дренаж төбеннән оча!
  Кечкенә җанның гел гигант амбицияләре бар!
  Кечкенә җанның тәкәбберлеге бар!
  Сәясәтче - үзе өчен законнар язучы һәм илне зона территориясе дип саный торган карак!
  вәгъдәне үтәргә кирәк булганда , яһүдләр шимбәсе килә!
  Бердәмлек яхшы, сәясәтче белән кавышмыйча!
  Сәясәтче - шундый саран, сездән сарык ясарга теләгән зат!
  Сәясәтчеләрнең шома ысуллары сайлаучыларны чабуга әйләндерә!
  Дуңгыз хакиме астында тормыш беркайчан да майлы түгел!
  Дуңгыз президенты итү бик майлы!
  Әгәр сез президент булырга телисез икән, мөмкинлекләрегезне кулланыгыз!
  Сайлаучыларны сарык дип саный торган хаким - гадәти дуңгыз!
  Алла, бу кодрәт кенә түгел, ә күршең хакына хачка барырга әзерлек!
  Озак вакыт тәхеттә утырган хаким дәүләтнең селкенүенә китерә!
  Яшь лидер яңа атка, карт сынган туяклы кымызга охшаган!
  Илаһи биеклекләргә ирешү өчен, Шайтан үзе сәясәтче!
  Сәясәтче - бер нәрсәдә Алла, аның сайлау вәгъдәләре ни өчен шайтанча үтәлмәде дигән сылтау белән!
  Сәясәтче, сыра кебек, яхшы салкын һәм өстәлдә!
  Сәясәтче үз чыгышлары белән татлы, ләкин алардан ачы нәтиҗәләр бөтенләй сырага охшамый!
  Сәясәтче авызыннан хакыйкать чыкканда - ул үзен дөрес аңлатмаганда!
  Сәясәтче, ким дигәндә бераз Илаһи булу өчен, сайлаучыны тулысынча хачка кадаклый !
  Хәтта аю көче дә сезне саклап калмас!
  Төлке шундый хайван, ул арысланнан өч тире алачак!
  Сайлаучысы зәгыйфь булганда, политик иң көчле!
  Шуңа күрә политик бал белән чыга, сайлаучы бөтенләй төкермәсен!
  Аның башында пычрак булган кеше эстафета белән каты бәреләчәк!
  Имән - агачлар патшасы, имән башы теләсә нинди чүпне предметка әйләндерә!
  Имән черүгә чыдам, имән башы тузан белән тулы!
  Әгәр дә сез чүпрәк булсагыз, ким дигәндә сезнең башыгызда багана бар !
  Билгесезлек куркыныч, ләкин билгеле кайвакыт сезне куркуга сала!
  Белем авыр булганда да ышаныч тудыра, наданлык , җиңел булса да буталчык!
  Куркак - куркучы түгел, ә батырлык үстерергә ялкау кеше!
  мороннан саклан !
  Борын белән җитәкчелек итәргә рөхсәт биргән кеше өч нарат арасында югалырга мөмкин!
  Чиксез ахмаклык сезне түгәрәкләрдә йөрергә этәрә, тапкырлыгыгыз юкка чыга!
  Иреннәрегездәге сөт кипмәгән булса, бу мөһим түгел, йөрәгегездә зәвык булса, начаррак!
  Иске икмәк, ачы тәүбә тозы!
  Сәясәтченең иреннәреннән бал сөте кипмәгән кешеләрне җәлеп итә!
  Сәясәтче карак түгел, ул закон чыгаручы карак!
  Сәясәтче татлы тормыш вәгъдә итә, иреннәреннән бал куя, ләкин тәннәре чебен кебек ябышып тора!
  Сөйләшә торган политик сайлаучы янчыгына керә!
  Ни өчен тынлык алтын, чөнки ул түләнә!
  Дөньядагы иң зур нәрсә нәрсә? Сәясәтче биргән вәгъдәләр тавы!
  Сәясәтче акча һәм көч тели, ул теләсә кемне ярырга әзер!
  Сәясәтче, беренче чиратта, төлке, тышкы кыяфәтендә гел якты түгел, ләкин һәрвакыт койрыгын кага!
  Сәясәтче акча янчыгыгызны буш вәгъдәләр белән тутырырга бик шат!
  Сәясәтче бер нәрсә турында намус белән әйтә - без, чөнки ул инде үзенеке түгел!
  Галәмдәге атомнардан күбрәк нәрсә бар? Сәясәтчеләрнең йөзләре һәм битлекләре!
  Сәясәтче иң теләп нәрсә эшли - сайлаучылар кесәсен алу!
  Сәясәтченең атнага җиде җомгасы бар, ләкин сайлаучыларны тыңлау һәрвакыт аның ял көне!
  Кем беренче килде? Сәясәтчеләр, чөнки алар хаос тудырдылар!
  Әтәч политикларының салкынлыгына ышанмагыз, алар һәрвакыт башкаларның тавышыннан, төлкедән җырлыйлар!
  Әгәр дә политик үз сүзләрен сандугач кебек түксә, димәк, төлке аның фонограммасын ясаган!
  Сәясәтче үз вәгъдәсен кызармыйча үтәгәнгә караганда, тауда яман шеш сызгыруы ихтимал!
  Сәясәтче төнге әкияткә охшаган, ул гадәттә көндез клиентларны тартып ала!
  Сәясәтче эткә ничек охшаган? Күп нәрсәне сындырганда, ул, һичшиксез, оста һәм хуҗасы бар!
  Йөрәкләре белән тавыш биргән кешеләр еш кына сайлаучылар алдында торалар!
  Сәясәтче аракыга охшаган, сайлаучы үзенең бавыры белән янганын сизәчәк!
  Сәясәтче аракы кебек миеңне чыгара, аннан аермалы буларак, ул чүп-чар белән тулы!
  Сәясәтче бай булуның ачык максаты белән томан тудырырга ярата!
  Сәясәтченең күп вәгъдәләре бар, ләкин үтәлмәсә тагын да күбрәк сылтаулар!
  Сәясәтче - төлке, ләкин ешрак соры төстә!
  Сәясәтче имән агачларыннан кырынуны алып, дуңгыз кебек үләннәрне җимерә!
  Әгәр дә политик пыяла кебек сөйләшсә, ул, әлбәттә, сайлаучыдан төпчек ясар!
  Сәясәтче Алла турында сөйләшергә ярата, чөнки ул үзе Шайтан!
  Сәясәтче шайтан кебек хәйләкәр, ләкин вәгъдәләр таратуда фәрештә !
  Сәясәтче үзен кичерергә ярата, ләкин куллары һәрвакыт капчыгына барып җитә!
  Сөйләшкән политикка тавыш биреп, кан йөткерү куркынычы туа!
  Гадәттә кешеләр мәчеләр арасыннан, сарык киемендәге бүреләр, черегән сыр белән төлке сайлыйлар!
  Әгәр дә политик үз вәгъдәсен үтәгән булса, тауга карагыз, аның өстендә яман шеш бармы?
  үз вәгъдәсен үтәргә мәҗбүр итүдән җиңелрәк !
  Сәясәтче бер нәрсәдә эзлекле - үз кесәсенә файда эзли!
  Сәясәтче иптәшләрен перчатка кебек үзгәртә, бу аның кулларын тагын да пычрак итә!
  Сәясәтче - сайлаучыдан болан ясый торган хайван!
  Сәясәтче, сарык киемендәге бүре булмаса, типик сарык!
  Төлке булмаган политик - сарык яки болан!
  Сәясәтче тауларга вәгъдә бирә ала, ләкин шуннан соң сез чүп-чарны чистартасыз!
  Әтәч өчен тавыш бирергә ашыкма, ул сине үтерер!
  Диктатор, бу сарыклар белән уратып алынган арыслан тәхетендәге төлке!
  Әгәр сез болан булырга теләмисез икән, ким дигәндә үзегез бераз төлке булыгыз!
  Каргаларны бушка санамаган кеше сайлауда җиңә!
  Сез йөрәгегез белән тавыш бирә аласыз, ләкин җиңүче сезнең миегез белән җиңәчәк!
  
  Сәясәтче - карга санаучылардан доллар төсе кебек яшел сырны өстен күргән төлке!
  Хатын митинг түгел, перчаткаларны алыштыргач, сез, әлбәттә, чүп-чар маҗараларыннан чүплеккә әйләнерсез!
  урта яшьтәге картларга караганда күпкә ачышлар ясыйлар !
  Яшьлектә йөрәктә ут бар, башында ачыш, һәм нәтиҗә җиңү!
  Уңышка юл һәрвакыт туры түгел, ләкин буйсынуда аркасына иелгән!
  Сәясәтче борынын күтәрер өчен иелә!
  Сәясәтче аннары сайлаучыга иелергә тиеш!
  Сәясәтче сайлаучылар алдында җаваплылыгын күмәр өчен борынын җиргә казырга әзер!
  Мөмкин булмаган бар нәрсә безнең дөньяда мөмкин, һәм миңа ышаныгыз, яшәү бик авыр, ату галереясы кебек!
  Алтын капчыклы ишәк крепость диварыннан корыч бәрән белән мамонтка караганда яхшырак !
  Алтын авызлы политик сайлаучыларны алтын капчыклар белән ишәккә әйләндерә!
  Кем иң көчле җанвар? Әлбәттә, алтын капчык салынган ишәк! Төлке хыянәтнең сары төсен һәм корбаннарның алтын тәңкәләрен ярата!
  Сәясәтчеләр еш кына кызыл байракларны сары төс өчен, сайлаучылар кесәсеннән кызармыйча алалар!
  Сөйләшкән политикларның оста чыгышлары уллары канлы үтерүдә һәлак булган әниләрнең ачы күз яшьләрен түкте!
  Алтын тауларны вәгъдә иткән кеше ватылган бакыр тиенгә лаек түгел!
  . 13 бүлек.
  Калигула Дельфиновның үз миссиясе бар. Сез олы апаны теләсә нинди бәядә табарга тиеш. Youәм сез үзегез параллель дөньяга озатылдыгыз, анда сез үзегезнең уникаль һәм шул ук вакытта бик салкын һәм уникаль миссияләр булдырдыгыз.
  Маргарита һәм Калигула ялан, түгәрәк үкчәләренә кагылдылар һәм кычкырдылар:
  - Койрыгы белән койрык,
  Күз өчен күз!
  Барбос түгел -
  Фантомалар !
  Хәзер егетләр төрле якларга таралдылар, тиз арада Кояш иле армиясе Порт Артурга якынлашкан рәтләрне тартуны тәмамлау өчен. Терминатор балалары японнарны аяусыз юк итеп, йомшак үлән аша электр скиты кебек хәрәкәт иттеләр.
  Куропаткин һөҗүмне башлау боерыгы белән әле дә икеләнеп торды, гәрчә биек тауда өч пар өчпочмак куйса да , балалар сугышчылары зур картон буядылар, хәзер ул көндез ачык күренә. Ләкин элеккеге оборона министры икеләнеп торды. Шул ук вакытта Куропаткин куркак булмаган. 1877-1878 елгы сугыш вакытында ул гаҗәеп кыюлык күрсәтте.
  Әйе, һәм гади солдатларның тормышын яхшырту өчен, Оборона министры буларак ул бик күп эшләде, урлауда тотылмады. Армиянең сугыш эффективлыгы аның астында күп артмаса да. Ләкин аның Суворов тәвәккәллеге, хәтта авантюризмы юк иде. Александр Суворов бик кыю көрәште, тулы җиңелү алдында. Ләкин, табигать биргән интуиция һәм гаҗәеп уңыш дошманның үч алу адымнарын, аның реакциясен һәм җиңүләрен алдан әйтергә мөмкинлек бирде. Бу дөрес булмаган корбаннар китергән, җиңелү куркынычы булган Тал стилендә, ләкин күпчелек очракта җиңде ... Ләкин дөньяның иң яхшы шахматчылары Тал аша күрделәр.
  ит тарткыч һәм җиңелү биргән беренче кеше - Михаил Ботвинник. Бу чемпион дошманның көчсез якларын программалаштырырга һәм билгеләргә белә иде.
  Тал гений йолдызы караңгыланды.
  Мөгаен, Суворов, озаграк яшәгән булса һәм Наполеон белән сугышкан булса, кыйналырлар иде. Ләкин Александр Васильевич белән сугышкан Төркия армиясе барлык яктан бик артта калды, һәм командирлар лидерлык сыйфатлары буенча билгеләнмәделәр.
  Французлар белән сугыш вакытында, бассейннар бик яшь командалык иттеләр һәм Россия аю армиясенә чиктән тыш бәя бирделәр.
  Куропаткин, гадәттә, һөҗүмнән курка, оборона өстендә утырырга өстен иде. Хисаплау аңлашыла, дошман үзен шик астына куячак. Нәкъ шундый командир белән сугыш җиңелде.
  Marәм Маргарита кызы һәм Калигула Дельфиннары ут астында калдылар ... Ләкин, тизлек белән, үлемсез сугышчылар подвалга кереп, эчтән үтеп кермәгән диярлек тире һәм , әлбәттә, торгызу сәләте белән коткарылды. мизгелдә.
  Дольфинов мл , тагын бер япон генералын кисеп, "Хайландер" сүзен кычкырды, аяклары белән агулы энәләр ыргытып һәм кан түккәндә:
  - Бер генә калырга тиеш!
  Аның кылычлары, яшен кебек, үтерүче, уникаль тегермән ясыйлар. Төгәлрәге, ике батальонның бер минутында дошманнарны юк итү белән йөз тарту техникасы.
  Самурайлар сугудан егылды, һәм терминатор малайның аяклары сикерү һәм әйләнү юлларының бөтен үрнәген калдырды.
  Гүзәл партизан кыз Маргарита, тагын бер тимер-бетон ныгытмасын чистартканда, ок-дары шартлады, меңләгән көчле мылтык һавага очты. Дусты артыннан малай артисты Калигула да шундый ук маневр ясады.
  Маргарита, ялангач, кызлы аягы белән граната ыргытып, раслады:
  - Син бик яхшы эшлисең, малай !
  Inceиңелмәс сугышчы, шулай ук үтерү тизлеген зур тизлек белән ыргытып, самурайларны кисеп, җавап бирде:
  - Өйрәнүгә караганда өйрәнү яхшырак!
  Подвалларның көчле шартлаулары Россия армиясе сафында игътибарсыз калмады. Генерал-лейтенант Зелений генерал Куропаткинга хәбәр итте:
  - Хөрмәтле ханым. Безнең мәгълүматлар буенча, сугыш дошман ныгытмасында сугыш озак дәвам итә, һәм, әлбәттә, берничә подвал шартлады!
  Куропаткин әкрен генә җавап бирде:
  - Тыныч, тыныч кына!
  Карлесон кебек, аның түбәсе эленгән. Гәрчә кырыс чаралар гына таләп ителсә дә. Генерал Зелени һәм Кондратенко әйтәләр:
  - Безгә шунда ук эш ташларга кирәк!
  Куропаткин стакан аша ике генералга карады. Яшел әле яшь, ләкин яшьләреннән яшьрәк, тиз, этәргеч. Кондратенко - Порт Артур геройының абыйсы, шулай ук яшь буын сәләтле лидерлардан. Әлбәттә, мондый шумкарлар сугышырга телиләр. Алай гына да түгел, император һәм Бөтен Рус суверены Николай II-дән шәһәр үзәгенә шунда ук бәреп керү турында катгый боерык бар. Бу патша казнасының мондый авыр сугыш йөгенә озак түзә алмавы турында уйлау юк.
  Ләкин, фордны белмәсәгез, суга кермәгез! Безгә нәрсә һәм кайда һөҗүм итүен ачыкларга кирәк.
  Куропаткин Кондратенкодан сорады:
  - Кайсы япон бүлекчәләре атыш ясады?
  Генерал ачык итеп әйтте:
  - Скаутлар фәрештәләр пәйда булулары турында хәбәр итәләр - чибәр егет һәм алтын чәчле кыз, искиткеч тизлек белән хәрәкәт итәләр, киселгәч аларны күреп булмый.
  Куропаткин үзен өч тапкыр ашыкты һәм тиз арада:
  - Димәк, бу тагын фәрештәләр?
  Генерал Зелени үкчәсен идәнгә мөһерләде:
  - Әйе! Күк йөз!
  Куропаткин хәтта сызгырды:
  - Wow! Ходай Рәсәйне ташламый!
  Кондратенко инструктив рәвештә әйтте:
  - Без шунда ук дошманга һөҗүм итәргә тиеш, Маршал кыры! Яки без үзебез һөҗүмгә барырбыз!
  Куропаткин тыныч кына әйтте:
  -, к, әфәнделәр. Мин заказ бирәм. Алла безгә булышырга булганлыктан, солдатларны ит тарткычка салу гөнаһ!
  Кондратенко логик яктан билгеләп үтте:
  - Хәтта Израильдә дә Чиксез кодрәтле Алла яһүдләрдән дә сугышырга, барысын да бушка һәм сугышсыз алмаска кушты.
  Сазлыктан кыр маршалы , көтү-карау тактикасы стратегиясе моңа җавап бирде:
  - Ләкин Рәсүл Паул Аллага хезмәт итү кеше кулы таләп итми, диде!
  Инде генерал Зелени кабынды:
  - Алайса, нигә сез, хөрмәтле, гел үзегезне кисеп аласыз, бигрәк тә снарядлар якында шартлаганда!
  Куропаткин ачулана башлады инде:
  - Ләкин барысы да Алла ихтыяры буенча була. Шуңа күрә әйдәгез башта дога кылыйк. Әгәр сез хурлыксыз булсагыз, икегез дә кулга алыначаксыз!
  Гомумән, дога кылу идеясе кызыклы күренде. Керублар рэпны һәркемгә алсыннар.
  Калигула томбой һәм партизан кыз Маргарита бераз арыганнар, һәм эшнең күпчелеге инде тәмамланган. Алайса, нигә диңгездә яңармаска, һәм Того отрядын яхшылап комга салмаска. Ул шулай ук ут ачарга мөмкин, шул исәптән унике дюймлы мылтыктан. Бу 306 миллиметр калибрлы, ул һөҗүм итүче гаскәрләргә зур югалтулар китерергә мөмкин.
  Дөрес, японнар, бу очракта, сукырларча диярлек, тау аша атарга тиешләр. Алар сугыш шәһәр чикләренә күчкәндә генә туры ут белән сугарга мөмкин.
  Төп максат - бортта унике дюймлы мылтыклы дүрт корабль.
  Партизан кыз, үтерү кылычлары белән японнарны кисеп, сөяк чипларын селкетеп, тәкъдим итте:
  - Бәлки, без үз мөмкинлекләребезне бераз киметә алабыз? Т. Рождественский отрядыннан мылтык сугышында өстенлеккә ия , якынча 1,8 - 1. Шулай итеп без көчләр балансын бераз тигезләячәкбез.
  Дельфиннар Калигуласы, соңгы самурайларны кисеп, сугышчы Маргаритадан сорады:
  - Флагманнан башлыйбызмы?
  Партизан кыз , аяк бармаклары белән кабык ыргытып, тагын дистә японны аерды, ярылган кисәкләрне генә калдырды:
  - Алар иң тәмледән башламыйлар! Бәхеткә, отряд эзләргә кирәкми. Беренче ике армадиллоска басыгыз.
  Калигула томбой кычкырды, яланаяк үкчәсе белән граната ыргытты, канлы кылычын Нутили корабына күрсәтте , шатланып:
  - Бу минеке!
  Маргарита, японнарны кабат үтереп, иптәшенә тәкъдим итте:
  - Ләкин әйдәгез торгызу өчен ярты сәгать суда ятыйк.
  Чыннан да, ял итү зыян китермәс. Ләкин Калигула Дельфиннары кыска пауза вакытында вакытны әрәм итмәделәр. Аерым алганда, без кызыклы әйберне карый алдык.
  Сөйләшүчеләр подвалга җыелдылар. Түбә астындагы электр лампасы коточкыч күләгәләр куя. Ленинның танылган каш башы караңгыланып балкып тора, дөньяга Сталин дип танылган, аннары чиста формадагы диңгез офицеры, ә аз танылган лейтенант Шмит, сакаллы Бухарин белән .
  Троцкий тулы очрашу өчен җитәрлек түгел, ләкин хәзерге вакытта ул һәм Ленин бәхәсләшә. Шулай итеп, иң абруйлы большевиклар, хакимият алу өчен, революциягә, яисә төңкөреш ясарга әзер.
  Ленин башта сүз алды:
  - Иптәшләр, Япония белән гаделсез империалистик сугышта Автократиянең җиңүен булдырмау бик мөһим . Революциянең сәбәбе моны таләп итә!
  Responseавап итеп оялчан.
  Бохарин, кулларын чапты һәм яшь сакалын бизәгән кара сакалны селкетте:
  - Әйе, без автократиягә бераз мөмкинлек бирергә тиеш түгел. Бу хыянәт кебек тоелырга мөмкин, ләкин мин әйтермен, Микадо - большевикларның һәм дөнья коммунизмының иң яхшы һәм төп союздашы!
  Коба Йосыф ачуланып әйтте:
  - Яхшы! Бу хыянәт исе булмаса да, ул инде хыянәт!
  Аннары Карпов псевдонимы белән барган Ленин елмаеп әйтте:
  - Глобаль революция өчен кайвакыт сез корбаннар китерергә тиеш. Шул исәптән вөҗданыңның бер өлешен һәм үз җаныңны корбан итү. - Улянов башын кыстырмады, бер шешә немец сырасы. Сөйләшү өчен тамагыгызны яңартырга кирәк. Ул бер-ике авыз алды һәм дәвам итте. - Минемчә, мин үзем явызлык һәм үз илемә җиңелү телим. Ләкин, дөресен әйткәндә, революция Автократия режимы җитди зәгыйфьләнгән очракта гына мөмкин. Автократияне сугышта җиңелүдән башка нәрсә көчсезләндерә ала?
  Коба килешеп башын салды:
  - Беркем дә ... Кайвакыт иң югары максат корбаннар һәм зур корбаннар таләп итә!
  Ленин фәлсәфәсен дәвам итте:
  - Шулай итеп, без атеизмның әхлагы һәм фәлсәфәсе турында сөйләшмәячәкбез. Бу төп нәрсә түгел. Билгеле, без башкарган эш барлык илләрнең һәм бөтен дөньяның эшчеләрен һәм колларын азат итүгә китерәчәк. Ourәм безнең дәүләтнең һәм башка халыкларның барлык югалтулары йөз тапкыр компенсацияләнәчәк. - Ульянов туктады һәм башка тонда өстәде. - Халык һәм без нәфрәт иткән Автократияне җиңү өчен без нинди конкрет адымнар ясый алабыз?
  Монда лейтенант Шмид нечкә тавыш белән сөйләде:
  - Минем уйлавымча, стартлар өчен Себер аръягы тимер юлын берьюлы берничә урында шартлатырга. Бу Манчуриядә патша гаскәрләре белән тәэмин итүгә үлемгә китерәчәк.
  Коба төлке кебек елмайды:
  - Браво , егет алга бара! Iәм мин патша рублының алтын стандартын бозу өчен берничә банкны талау турында уйладым.
  Ульянов "искиткеч грузин" га индекс бармагын каты селкетте:
  - Начар булма! Бик кызык тәкъдим. Сез Куропаткинаны шактый боза аласыз.
  Шмид дәвам итте:
  - Гомумән алганда, минем планым Кара диңгез флотының барлык корабларында күтәрелеш күтәрүне үз эченә ала. Аннары армия эшче кешеләр ягына китәчәк, һәм Автократия берьюлы таркалачак!
  Коба мыскыллап кычкырды:
  - Әйе, рак тауда сызгырачак!
  - Коба , тукта! - Ленин кабынды һәм өстәде. - Чыннан да, Кара диңгездә фетнә әзерләргә һәм үткәрергә кирәк. Beatenәм кыйналган Куропаткин Порт Артурдан качкач , бөтен армиядәге фетнә чынга ашачак!
  Шмид ачуы чыккан:
  - Әйе, без моны рух белән эшләячәкбез!
  Бохарин сүз алды:
  - Безнең Earthирдә иң күп союздашларыбыз - крестьяннар; торгач, алар Автократиянең барлык көчләрен ала алачаклар. Без агитаторларыбызны авылларга җибәрергә тиеш, крестьяннарга җир генә түгел, җир кишәрлекләре дә бирелергә тиеш!
  Коба ирония белән өзелде:
  - Хатыннарын һәм кызларын да кертеп!
  Бохарин кычкырды:
  - Бу да! Бу Емелян Пугачев кебек гади - баш киселер, бар асылыр, һәм аларның товарлары үзегез өчен алыныр һәм тигез бүленәчәк! Ownир хуҗаларының хатыннары һәм кызлары сезнең колларыгыз!
  Ульянов бу шалтыратуны хуплады:
  - Дөрес! Аларның барысын да асып куярбыз! Төньяк полюска кадәр!
  Коба тәкъдим итте:
  - Безгә карак элементын мөмкин кадәр актив кулланырга кирәк. Аерым алганда , иң көчле һәм иң уңышлы революционерлар җинаятьчеләрдән барлыкка килә. Мәсәлән, Котовский герой түгел? Герой! Ә Махно әти начар түгел!
  Бохарин каты башын салды:
  - Бетте-китте! Без аларның барысын да җинаятьчелек белән юк итәрбез !
  Ульянов кулын өстәлгә кысты:
  - Террор, террор һәм тагын бер тапкыр революцион террор!
  "Могҗизалы дүрт" нең алдагы сөйләшүен күзәтеп булмады. Уянгач, җиңү стратегиясен тормышка ашыруның практик дәрәҗәсенә күчү кирәк иде. Аерым алганда, корабльләрне командалардан чистартыгыз.
  Калигула тиз максатына йөзде, һәм Маргарита аның өчен. Егетләр, бармакларын һәм аяк бармакларын кулланып, шундук корбан корабларына менделәр.
  Калигула томбой тормозны сизмәде, чөнки ул бер-бер артлы киселә башлады. Корабка утыру кыен түгел, нигездә корабль. Әлбәттә, сез кешедән күбрәк . Шулай итеп, йөгерегез һәм кисегез. Suchәм мондый гадәттән тыш тизлек белән, беркемнең дә сезгә каршы торырга мөмкинлеге юк.
  Хәер, балаларыгызның ялан бармаклары белән, ләкин ширин аякларыннан тизрәк, агулы энәләр ташлагыз. Бу японнарны да шаккатырачак.
  Кояш чыга торган ил сугышчылары кабат киселгән ята , һәм пар терминаторларның планы гади. Сугыш бүлмәсенә керегез, аннары савыт-саба шулай ук казан белән капланган шартлагыз. Аннан соң, җимерелгән корабның төбенә барудан башка чарасы калмый.
  Дельфиннар Калигуласы, кылычын кисеп һәм кадаклап, сугыш кирәк-яракларына үтеп керде. Ну, аның өчен аерым пулялар нәрсә, малай чебенгә атып җибәрә, яки хәтта дошманга кире ыргыта. Бигрәк тә, яланаяк аягың белән, шунда ук берничә патронны дошманга каты һәм үлемгә китерүче, үтерүче һәм түзеп булмаслык көч белән бәрсәң .
  Шулай итеп, самурайларның Николай II патша империясенә юллары блокланган.
  Сугыш коралын аскы шартлау өчен, шулай ук физик көче белән, коралны саклауга күчерү кыен түгел.
  Март кояшында җылытылган корыч палуба, терминатор малайның яланаяк эластик аякларын шатландыра. Shәм шимоза белән тутырылган зур шартлаткыч снарядлар җилкәләрне төшерәләр. Сез спираль баскычны санга сукмыйча сикерәсез, хәзер сез тиешле урында. Хәзер бүлекләр җимереләчәк һәм казаннар шартлаячак, шундый тишекләр ясар, хәтта бу зур әйбер дә исән калмас.
  Бу кызык нәрсә - япон армадилло. Кораб иркен һәм киң, палубаларны каплаган зур калынлыктагы бронь белән. Theәм озын һәм калын туплы баррель, берничә дистә чакрым үтәргә сәләтле, хәтта аннан да күбрәк ... Дөрес, аны японнар түгел, ә Британиялеләр төзегән. Ләкин патша паркы тулысынча диярлек үз производствосында, аның уңай яклары да бар. Шулай итеп, Британия корабль ясады - затлы машина. Кызганыч, ләкин без аны төбенә җибәрергә тиеш ...
  Шартлау булды, ватылган палубаның металллары малайның ялан, мускул аякларына бәрелде, аны өскә биек ыргытты. Шуннан малай суга батты һәм көчле йөзеп, бураннан ераклашырга тырышты. Мондый колосс батып бара.
  Маргаританың сугыш корабы бүленде: чиста эшләде һәм синхрон рәвештә. Хәзер исән калган ике бронялы сугыш крейсерын батырырга вакыт.
  Того да аска китсен. Бу сезнең Ватаныгыз җиренә кулларына корал алып килүчеләр өчен сабак булыр.
  Дельфиннар Калигуласы куллары, аяклары һәм сыбызгысы белән океан суын көчле итеп селкетәләр:
  - Сез японнар белән җиңеләчәксез! Бу акылсыз уен түгел !
  тапкыр кебек , металлга һәм броньга кагылмыйча диярлек палубага күтәреләсең. Анда сез шундый әкрен самурайны кәбестәгә бүлеп җибәрә башлыйсыз. Мөгаен, хәтта чайырда тыгылган үрмәкүч, чыга торган Кояш илендәге бу бөҗәкләргә караганда йөз тапкыр артыграк. Шулай итеп сез ашыга-ашыга кулларны, аякларны, башларны кисәсез ... theyәм алар гына урнашалар. Иң яхшысы, аларның берсе әйтә ала:
  - Банзай!
  Томбой Калигула аларга кычкыра һәм борынын бармаклары белән күрсәтә:
  - Банзай, батырчылык итмә!
  Areәм аяк бармаклары белән патроннарны ыргыта, самурайның маңгайларына, авызларына һәм тамакларына тишә.
  Аннары, алдагы комбинацияне кабатлагыз. Ләкин, үзгәртү өчен, искиткеч Калигула тиз арада йөкләнгән унике дюймлы мылтыкны юнәлтте һәм иң якын сугыш крейсерына зарядны атты. Хит төгәл булып чыкты, һәм бик зур шартлаткыч япон корылмасы палубага зур ут китерде.
  Яшь сугышчы, чыннан да, Кояш чыккан җирдә сәнәгать продукты кергәч, бик күп ут һәм төтен чыгачагын күрде. Бу, әлбәттә, төшерүне җиңеләйтә . Самурайларның Россия белән озак сугышканнарын исәпкә алсак, аларның сугыш отряды чыннан да сыйфат өстенлегенә ия.
  Дөрес, японнар зур корабларын югалтсалар, күпмегә ирешә алалар?
  Того флагманы билгеле рәвештә китү сигналын бирә. Ләкин бу чыннан да файдалы карар түгел. Зур корабль шартлый, һәм ике секундтан соң Дельфиннарның Калигуласын йөртүче көймә дә шартлый. Ниһаять, ул Япония империясе офицерын үкчәсе белән тибә. Againәм тагын батыр сугышчылар икесе дә шок дулкыны белән ташландылар ...
  Сугышчан кыз, беренче дәрәҗә капитанның башын шартлатып, үпкәсе өстендә кычкыра:
  - Диңгез хоккей матчы: Россия - Япония - дүрттән нульгә кадәр!
  Чыннан да, хәзер Япониядә хезмәттә бер генә корабль дә юк. Дөрес, әле сигез класслы крейсерлар бар. Aәм сайлау мөмкинлеге бар: аларны суга батырыргамы, юкмы?
  Калигула, акуланы кылыч белән селкетеп, логик карар кабул итте:
  - Тимер кайнар вакытта сугыгыз! Ягъни без аларны батырабыз!
  Маргарита, тагын бер диңгез ерткычын кисеп, бу карар белән ризалашты:
  - Нигә вак-төякләргә вакытны әрәм итәргә? Киләсе тапкыр безнең өчен булмаска мөмкин!
  Калигула томбой, картридж корпусын аягы белән, акула күзенә ыргытты, логик яктан каршы:
  - Минемчә! Алла өчлекне ярата!
  Ләкин ул барыбер йөзде. Алар төнлә ныгытма ныгытмасына кире кайта алалар. Бу аларны беркайда да алмаячак. Әгәр дә Куропаткин ныгытманы катнашмыйча алса, шулкадәр яхшырак. Чыннан да, алар барысын да эшли алмыйлар. Бу кызык, буыннар Япония белән бу сәер сугыш турында нәрсә әйтерләр? Алар аны данлы эш дип санарлар, яисә, киресенчә, алар гадәттән тыш көчләр белән җиңгән кебек мактанырлар !
  Ләкин Калигула киләсе корбанын - сугыш крейсерын җиңел генә узып китте. Тышкы яктан, алар армадилллардан бераз аерылып торалар. Аерым алганда, корал азрак, ә унике дюймлы мылтык урынына ун дюймлы корал бар, ләкин күрсәткеч күпкә яхшырак. Ләкин бу шулай ук сызыклы класс кораблары. Аннары урта һәм җиңел крейсерлар бар.
  ялан аяклары белән ыргыткан патроннар белән кадаклады . Аннары, ул коралны алып шартлатты, сугыш крейсеры борынын суга күмде һәм шундук төбенә китте, ләкин әкренләп борылды.
  Бәлки, актер Калигула экипажның ким дигәндә бер өлешен үлемнән коткарырга теләгәндер. Чыннан да, ул шулкадәр шартлаткыч матдәләрне кая куя алыр иде ... Маргарита, күп санлы самурай диңгезчеләрен үтереп, крейсерын бортка борды.
  Кыз үзенең уңышын, иптәшен горурланып бәйрәм итте:
  - Счет: алты - нуль!
  Калигула томбой, ачуыннан һәм шатлыгыннан, зур уңыштан җырлады:
  - Ә самурайлар корыч һәм ут басымы астында җиргә очтылар!
  Яңа диңгез корбаннары ... Әйе , бу кампаниягә киткән японнар бәхетсез йолдыз астында туган кебек. Аларның Синто динендәге сигез миллион тәңре дә аларга булышмый.
  Калигула өчен сугыш крейсеры батырга тиеш картон кисәгенә охшаган. Ул хәтта бераз башка тактика кулланырга булды, ягъни тоткычка кереп, төбен кылыч белән кисеп. Аның нинҗалардан һәм сихерчеләрдән алынган тылсымлы металл бар бит . Димәк, операция булырга тиеш.
  Шулай итеп ... Сызыклы тимер ярылып чыга ... Моны тәэмин итү өчен өч бүлмәне су басарга кирәк. Терминатор малай елмаеп әйтә:
  - Менә без шул корабта ...
  Сугыш крейсерын кылыч белән суга батырыр өчен, чыннан да гаҗәеп көч һәм гаҗәеп хыял булырга тиеш.
  Маргарита кабатлау - өйрәнү анасы дип бәхәсләшеп, гадирәк карашны өстен күрә. Алайса, шартлау белән дошман су астында калачак.
  Сугыш алласы һәм партизан кыз бармагын күтәреп әйтә:
  - Сигез сәгать инде!
  Малай Калигула, тантанасыз, күп самурайларны кисеп, аяклары белән үлем патроннарын ыргыта, кычкыра:
  - Ләкин бу бик рәхәт!
  Тагын дүрт корбан калды ... Бу гадәти булып китмәсен өчен ничектер суга батырга кирәк. Махсус, уникаль нәрсә уйлап табыгыз. Егетләр, бер сүз дә әйтмичә, түбәндәгечә эш итәләр. Аерым алганда, алар идарә рульләрен кулга алалар ... Бәхеткә, суднолар тулы тизлектә, димәк, алар белән көрәшү бик кыен түгел. Шулай итеп, сез контроль рульләрне кулга аласыз һәм сарыкка барасыз ... Баттлекрейзерлар, суднолар яңа, ләкин Япония флотында искергән суднолар бик күп, аларның туры сарыктан качу мөмкинлеге юк.
  Кораблар, хәтта металлдан ясалганнар да диңгездә югары тизлектә бәрелешәләр икән?
  Аннары түбәндәгеләр була: коточкыч кычкыру, бронь тарту, ике корабның корыч плиткалары ярылды. Дистәләрчә һәм йөзләгән диңгезчеләр, бозылган сары йөзле, ватылган палубалар буйлап ашыга, тар күзләре маңгайларыннан чыга, авызларыннан кан агымы тешләре белән чыга.
  Japaneseәм Япон сугышчылары көймәгә төшәләр, берьюлы йоткан күбекле агымнарга төшәләр. Theәм кораблар тиз арада батып, күп кешеләрне тирәнлеккә алып китәләр.
  Маргарита, диңгезчеләрне кызганмыйча, йоласыз юк итүне дәвам итеп, елмаеп игълан итте:
  "Шулай ук японнарның хатын-кызларны һәм балаларны утыртмаулары яхшы."
  Калигула, аңа менгән акуланы аерып, моның белән бик тиз ризалашты:
  - Әйе, Амазонкалар культы самурайлар арасында тамыр җәймәгән. Дөрес, аларда хатын-кыз нинҗалары бар кебек!
  Яшь сугышчы-аллаһы һәм, шул ук вакытта, партияле кыз йомгак ясады:
  - Безнең файдага унике нуль ... Ләкин әле соңгы ике көнлек гаилә калды. Алар белән нәрсә эшләргә?
  Калигула томбой бүтән акуланы кисеп алды һәм гади генә тәкъдим итте:
  - Әйдәгез аларны Дальный портына алып барыйк. Хәзер ул Россия контроле астында, һәм ике искиткеч, заманча крейсер безнең флотны көчәйтәчәк!
  Маргарита, диңгез ерткычларын кылыч белән җимереп, моның белән бик тиз ризалашты:
  - Әйе, һәм бу иң яхшы чишелеш!
  Японнар чиксез сугышчылар булып танылсалар да, ике супер фәрештәнең ярсулы сугуның әхлакый эффекты без көткәннән артты. Чыннан да, кешеләр белән түгел, ә иң чын илаһларга охшаган җан ияләре белән, бәлки хәтта демиурглар белән дә көрәшергә туры килсә, хәтта Кояш иле сугышчыларына да кыюлык булырга мөмкин.
  Шуңа күрә, бер крейсерда Маргарита, икенчесендә Калигула, иң ашкынучан офицерларны кисеп, аларның кайберләрен тибеп, бүтән диңгезчеләр һәм механизаторлар бу супер затларга буйсынуны иң яхшысы дип саныйлар . Bothәм сугышчыларның икесе дә Дальний портына юнәлделәр, японнар, соңгы җиңелүеннән соң, Россия армиясе белән сугышмыйча, бирештеләр.
  Калигула Дольфинов уйлаганча, көчле көч - хакимият. Мәсәлән, Халхин Гол сугышы вакытында ничә японны куркыныч совет армиясе яулап алган? Совет мәгълүматлары буенча, соңрак исәпләүләр буенча 476 кеше, якынча 200, һәм үзара алмашу нәтиҗәсендә, японнарга 88 кеше генә кайтарылган, ягъни бик аз кеше туган якларына кире кайткан.
  Ягъни, самурайлар ныклык күрсәттеләр. Совет мәгълүматлары буенча егерме мең кеше югалды.
  Чагыштыру өчен, Совет армиясе Икенче бөтендөнья сугышы вакытында үтерелгәннәрнең күбесен ( әсирлектә үлгәннәрне санамыйча) югалтты.
  Thisәм бу НКВД бирелгән кешеләрнең гаиләләре белән рәхимсез мөгамәлә итүенә карамастан.
  Шуңа күрә япон солдатларының ныклыгы артык арттырылмый. Рәсәй-Япон сугышы вакытында японнар сугыш әсирләре буларак русларга караганда йөз тапкыр азрак солдатларны югалттылар!
  Ләкин, бу өлешчә Россия армиясенең бер генә зур сугышта да җиңмәве белән бәйле. Victoryиңүләрсез тоткыннар юк.
  Ләкин, алга барган армиядә дә бик күп солдатлар кулга алынган.
  Сугышчы Калигула Маргаритага примитив воки аша әйтте:
  - Бәлки, без ак флагны күтәрербез, югыйсә алар безне батырырлар?
  Маргарита каршы:
  "Ак флаг астында йөзү хурлык." Өч төсле русны башыңнан бирү яхшырак !
  Яшь сугышчы егет-терминаторның аяксыз аякларына энә җибәрде, һәм киләсе самурайларны маңгаена тишеп, ул болай диде:
  - Минем уйлавымча, Андреевский крест белән уңышлырак булачак!
  Ундүртенчедән нульгә кадәр, Япония белән диңгез массалары тәмамланды, хәзер сез кулга алынган корабларны үзегезгә генә түгел, җырлый да аласыз . Дельфиннар Калигула үзенең җиңү җырын үпкәсенең башында җырлады:
  Диңгезләрнең, океаннарның киңлеге -
  Без аларны өчпочмак флагы астына сөрдек!
  Сугышчылар биек тауларны яулап алдылар,
  Бөркетләр җиңде!
  
  Рәсәй сугышчылары планета тарафыннан танылды,
  Без дошманнарны кылыч һәм баян белән кыйныйбыз!
  Без фашизм камытын дөньяның яртысыннан ташлый алдык,
  Маршны Берлинда җиңү белән тәмамладык!
  
  тупланган танкларга килеп җиттеләр ,
  Алар бөтен Россия кырларын юк итү белән куркыталар!
  Ләкин алар ләгънәтләнгән фрейкларны каты ыргыталар ,
  Балаларыбыз камытсыз бәхетле яши алсын өчен!
  
  Без - Ватан балалары, бу дөньядагы башкалардан югарырак,
  Без тудык, аякларыбыз белән калико камыры!
  безнең өчен шәфәгать итте, безне сугышка җибәрде ,
  Ходай Майны шатландырды!
  
  югарырак йөрәкнең өлеше юк ,
  Хыял һәм яңадан тудыру нәрсә бирә!
  Deathлемсезлеккә данлы ишекне ач,
  Әгәр дә сез подъездда утырсагыз, тыныч булыгыз !
  
  Бүреләр һәм сарыклар бар, ләкин сез галәм көтүчеләре,
  Заказны буыннарга җиткерү сезнең өлешегез!
  Эшне барлыкка китерү ахырына кадәр алып бару өчен,
  Мәхәббәт йөрәгегездәге мәңгелек ут сүнмәсен өчен!
  
  Кем белә, дошман пулясы солдатны туктатыр,
  Ләкин һаман да сугышта үлем черегән авырулардан яхшырак !
  Әгәр дә син үлсәң, дустың дошманны җимерер ,
  Ул моңа түзә алмас, чөнки аяксыз кызлар әсирлеккә илтелә!
  
  Эх, Рәсәй язмышы, сугыш һәм сугыштан соң ут,
  Каникулга барырга теләүчеләр өчен алар өчен урын юк, беләсезме, оҗмахта!
  Монда җәһәннәм Сэм Шайтан белән хәйлә корды,
  Куркыту: - Мин атомны төшерермен һәм буранны сындырырмын!
  
  Ләкин шулай ук ракеталардан саклану булачак,
  Атом бомбасы Мәскәүне җимерә алмый ...
  Паразит алу өчен без танклар куллана алабыз,
  егылганнар турында күңелсез җырлар сезне кайгыга сала!
  
  Рәсәй өлеше түгел, бер тиенгә сат,
  Безнең һәрберебез бөек сугышчы бит бит!
  Алла безне рольгә урнаштырганына ышанмагыз,
  Чынлыкта, син ничек елау турында карар кабул итәсең!
  
  Уңышсызлыклар булды, җиңелүләр булды,
  Бу куркыныч бүреләрдән артка чигенгән кебек булды!
  Ләкин сугыш башланса, без тагын анда булырбыз,
  Хайваннарның рәхимсез армиясен җәһәннәм ритмында җимерегез!
  
  Ышаныгыз, без сугыш өчен уйнамыйбыз,
  Яхшы дус булудан башка чакыруыбыз юк!
  Без elабил белән Кабил түгел, кардәш кешеләр,
  Безнең өчен кош - җыр, майлы уен түгел!
  . ЭПИЛОГ
  Доминика акылын кабызганнан соң, балалар кычкырдылар һәм озак кул чаптылар. Әйе, бу бик яхшы , ул уңышка иреште дип әйтә аласыз - афоризмнарны чәчеп, үзенә чумды.
  Аннан соң, Маргарита һәм Доминика бөтен дөньяда мәҗлес игълан иттеләр, шуңа күрә күңелдә күңел һәм шатлык булыр иде.
  Алар тылсымлы таякларын селкеттеләр, калын ризык белән тулган зиннәтле өстәлләр пәйда булды . Монда барысы да люкс һәм бик бай иде.
  Мондый искиткеч ризыклар һәм бик күп тортлар, саклагыч бәлешләр, донутлар, претзеллар, муфиннар һәм бай бизәлгән тортлар. Әкияттә әйтеп булмый, каләм белән сурәтләп булмый.
  Everythingәм барысы да шулкадәр зәвыклы һәм хуш исле, ул үзенең нәфислеге һәм матурлыгы белән аерылып тора.
  Маргарита твиттерда:
  Балалар өчен иң яхшы, иң яхшысы,
  Безнең шат планетада ...
  Озын яшә кояш һәм җил,
  Барысы өчен дә җаваплы әкиятләрне карагыз!
  Ул бии башлады. Доминика аңа иярде, һәм алар белән тагын берничә кыз. Бик яхшы үтте .
  Маргарита логик яктан билгеләп үтте:
  бозмасак , барысы да яхшы булыр !
  Партизан кыз тылсымлы таяктан тагын бер фейерверк алып, чыгарды. Бу бик буранлы агымда бриллиант чишмәсе кебек иде.
  Доминика билгеләп үтте:
  - Матурлык, матурлык.
  Ул кит чишмәсе кебек атыла!
  Соңыннан күңел ачу вакыты җитте. Иң зур малайларның күбесе, ундүрт яшьләр тирәсендә һәм бик мускуллар, кулларына йомшак перчаткалар куеп, бер-берсе белән сугыша башладылар.
  Алар куллары һәм аяклары белән сугтылар, елмаеп көлделәр.
  Добрыня елмайды:
  - Аларның ферма җиһазлары бар бит!
  Князь Оенома башын салды:
  - Алар сугыш сәнгате белән шөгыльләнмиләр !
  Добрыня егете шыңгырады, ясалган боҗрага сикерде:
  - Җибәр мине!
  Ике сугышчан мускул яшүсмерләре бер-берсе белән бәрелештеләр. Малайлар көлеп җибәрделәр һәм Добрыниягә һөҗүм иттеләр. Сүндерү һәм кулларны, аякларны селкетү булды.
  Добрыня бик таралып, аларны читкә этәрде. Аннары ул малайларның берсен аяк бармаклары белән борыныннан тотты . Ул кыргый газапта елады. Герой малай тагын, бернинди тантанасыз, аны ыргытты һәм кире борырга мәҗбүр итте.
  Тирә-яктагы балалар көлделәр һәм кул чаптылар. Добрыня берьюлы дүрт малайны бергә этәрде һәм аларны өстәл өстенә төрде.
  Аннан көлү бөтенләй саңгырау булып китте. Балаларның алкышлары кебек. Чыннан да, бик салкын күренде .
  Добрыния хәйлә белән әйтте:
  - Аны ашаган кеше!
  Доминика шулай ук рингка керде. Ул шулай ук сугыш сәнгате белән шөгыльләнә. Фильмнарда уйнау шаяру түгел бит. Ул үзен Супергерл итеп күрсәтте һәм күзәтүче белән сугышты . Аннары ике кыз да дистәгә бер-берсен кыйнадылар. Бу бик яхшы . Аларның җәрәхәтләре дә чын иде.
  Хәзер йөзү өчен ундүрт яшьлек көчле, мускуллы яшүсмер Доминикага каршы чыкты. Ул кызга һөҗүм итәргә тырышты. Доминика яланаяк үкчәсеннән кояш плекусына төгәл сугу белән җавап бирде, һәм егет егылып яза башлады.
  Доминика твиттерда:
  -Сез малай түгел , сез малай түгел,
  Чын түгел ...
  малай түгел , син малай түгел -
  Черегән тартма!
  бөтен көче белән Доминиканы мускул аркасына кыйнады . Кыз кычкырды һәм аны кире тибеп җибәрде. Ул кача һәм Доминикага ашыкты һәм аның белән көрәшергә тырышты. Яшүсмер төзелеш мәйданындагы авыр эш белән көчле һәм каты иде. Dominәм Доминика егылмас өчен бөтен көчен сузарга тиеш иде. Ләкин ул читкә китте, аннары көчле малайны аның өстенә ыргытты. Ул, бөртек белән савытка бәрелде. Малай бик пычрак булды.
  Калган балалар кырыс көлделәр, йөзләр ясадылар. Бу чыннан да бик яхшы күренде .
  Малай сикереп торды, ләкин каты тибү алды
  Иңдәге актриса кызлары, киләсе хәрәкәттә аның шины белән кыйналдылар , һәм мускул егет егылды.
  Доминик агрессив җырлады:
  Ул шахтада корбанны хәйлә белән көтә,
  Күккә радар күрсәтеп ...
  Бер хата - очраклы очыш,
  Aәм сугу котылгысыз!
  Бу, чыннан да, каратэ кызы. Шуңа күрә ул борылып, яланаяк үкчәсе белән бүтән малайны борды . Ул егылып , снайперыннан кан чишмәсе җибәрде . Ләкин ул шундук сикерде. Againәм тагын сугышка. Dominәм Доминика аны егылып мәҗбүр итә. Бу чыннан да хатын-кыз.
  Добрыния хуплап башын салды:
  - Дәвам ит! Яхшы кыз !
  Менә Доминика сугудан качкан тагын бер көчле малай.
  Менә шоу башланды. Кыз аның өстенә бүтән яшүсмерне ыргытты һәм сайрады:
  Highгары җәмгыять кызлары,
  Мин чыннан да егетне кыйнарга телим!
  Аннан соң, кыз тагын малайларны бергә этәрде, аларга күкрәкләр һәм бәрелешләр бирде. Бу бик көлке һәм көлке күренде.
  егетләрне дә җимерә :
  - Син безнең кыз ! Бик кайнар һәм көрәшүче!
  Доминика башын салды һәм сайрады:
  Кыз көрәшченең кайнар каны бар,
  Сукыр урда безгә һөҗүм итә!
  Ул пышылдады, һәм кремның чын яңгыры, конденсацияләнгән сөт һәм бал өстән малайларга коелды.
  Againәм тагын балаларның шат көлүе. Барысы да әйләнә һәм бик салкын һәм агрессив була. Бу агрессиядә көлке мизгелләр бар.
  Малай кенәз Оеномаус, әлбәттә, уенда. Ансыз ничек кеше идарә итә ала? Theәм яшь сугышчы олы һәм зуррак күренгән малайны үз өстенә ташлый. Againәм тагын дәртле кычкырулар. Әйе, бу чыннан да кирәк көрәш.
  Эномай кулын селкетте, һәм малай каймак белән капланган торт өеменә егылды. Soәм алар бик көлке һәм гасто белән таралдылар. Тылсымлы кухня хуш исләре шундый иде.
  Добрыня бер сулыш белән әйтте:
  - Мондый ризыкны әрәм итү оят!
  Доминик кычкырды һәм җавап бирде:
  - Ярар! Мин күбрәк тылсым ясармын!
  Финикс егете җырлады:
  Кайдадыр урманда сихерчеләр бар,
  Алар Шайтан өчен кафтан тегәләр ...
  Ташлар ташланды,
  Безнең искиткеч ил!
  Аннан соң ул Добрыня белән дуслашты. Ике батыр малай башта бер-берсен кыйнарга тырышып, кулларын селкетә башладылар . Алар аны очраклы рәвештә берничә тапкыр йөкләделәр, күкрәкләр күренде. Аннары егет-сугышчылар аны алып маңгайларын бәрделәр. Шулай итеп минем күзләремнән очкыннар оча башлады.
  Алар бер-берсен этәрделәр, башларын чаптылар , аннары сугыша башладылар. Theәм көрәш бик каты булды. Рыцарь малайлары бер-берсен кысалар, бер-берсен кысалар.
  Аннары алар тагын башларын чабалар башладылар, бу салкын һәм куркынычка караганда акылсызрак күренде. Thisәм бу шулай эшләде, балалар-тамашачыларны саңгырау көлкегә китерде.
  Доминика мамыкны кулына алды һәм малайларның яланаяк үкчәләрен кыса башлады. Добрыня белән Феникс көлә башладылар, ул чыннан да бик матур һәм салкын , сез көлүдән туктый алмассыз.
  Маргарита елмаю белән билгеләп үтте:
  - Әйе, син салкын кыз. Оста күңел ачучы гына. Сез тагын нәрсә эшли аласыз?
  Доминика кычкырды:
  - Әйе, гомумән алганда, мин барысын да эшли алам. Сез моны берничә тапкыр күрерсез!
  Добрыня белән Феникс аерылды. Алар тирләнәләр, скульптура торсалары зәйтүн мае белән сугарылган кебек ялтырап торалар.
  Маргарита бер сулыш белән әйтте:
  - Бездә җиңү бар, ләкин без көчлерәк җенесне саклап калу максатына якынрак түгел. Сары тычкан безнең дошманыбыз Бастинда, ул кайда икәнен беркем дә белми. Без чөгендер түктек. Хәер, бушка түгел, ләкин без саный торган нәтиҗәсез!
  Доминика җавап итеп җырлады:
  Тормыш җиңел түгел
  Pathллар туры юлга чыкмый ...
  Барысы да соңга кала
  Барысы да тиздән юкка чыкты!
  Тора-бара азат ителгән балаларның кәефе тынычланды. Theәм сугышлар, хәтта көлкелеләр дә үлә, музыка азрак яңгырый.
  Аннары кинәт тавыш ишетелде. Сигнализация мөгезе яңгырады.
  Малайлар һәм кызлар шунда ук урыннарыннан сикерделәр һәм кылычлар һәм сөңгеләр белән бәрелделәр. Алар сугышка әзер иде.
  Күктә аждаһа пәйда булды. Алар өч башлы, җиде башлы һәм унике башлы иде . Themәм алар бик күп иде, зур зурлыктагы сөйрәлүчеләр. Табигый, башлар күбрәк, зурлык зуррак. Themәм алар арасында аждаһа фонында кечкенә булып күренгән таныш сихерче Бастинда бар иде.
  Доминик сызгырды һәм искәртте:
  - Wow! Бу әле бетмәгән кебек!
  Маргарита җавап итеп җырлады:
  Мин күкрәгем белән егылам, кургашны тотып,
  Astир тишекләр белән тулы, бас кебек ...
  Ләкин мин беләм, бу әле ахыр түгел -
  Ахыр - башлангыч кына!
  Илле меңгә якын сугышчы баласы бар - бу бөтен армия, ике йөздән артык аждаһа юк иде. Шуңа күрә яшь сугышчылар кача алмады. Алар сугышырга һәм тормышларын бик кадерләргә әзер иде, бәлки хәтта җиңәрләр!
  Ике як та көрәшүче һәм тәвәккәл.
  Иң зур унике башлы аждаһа күк күкрәде:
  - Курыкмагыз! Без балалар белән сугышмаячакбыз! Без тынычлык һәм гаделлек өчен!
  Доминика кычкырды:
  - Алайса, нигә сез монда килдегез?
  Монда Бастинда кычкырды, агрессив рәвештә елмаеп:
  - Мин беләм, сезнең төп максатыгыз - Сары тычкан экспонатын алу, һәм балалар колларын азат итмәү!
  Маргарита каршы:
  - Бу комачауламый! Ничек кенә булмасын, без балаларыбызны ташларга теләмәдек һәм беркайчан да булмаячакбыз!
  Аждаһаның унике башы берьюлы әйттеләр:
  "Без сезнең дворянлыгыгызны кадерлибез!" Ләкин Бастинда сезне уен уйнарга чакыра. Winиңсәң, ул сиңа сары тычкан бирер, алайса, дүртең мәңге аның колы булыр.
  Тылсымчы Бастинда башын салды:
  - Әйе! Бетте-китте! Хәер, балалар, алар белән артык шау-шу бар. Сезнең дүртегез коллыкта күпкә файдалы булыр!
  Доминика елмаеп әйтте:
  - Без уен уйный алабыз. Lossгалткан очракта, сихерче Бастинда безгә үзенең Сары тычкан экспонатын гына түгел, ә безнең колыбызны да җибәрергә рөхсәт итегез.
  Маргарита раслады, аякка басты:
  - Бетте-китте! Бу безгә нәкъ кирәк! Бастинда да аның иреген куркыныч астына куйса, бу гадел булыр иде!
  Унике башлы :
  - Алай булсын! Артефакт һәм сихерче иреге, дүрт мөһим шәхес ирегенә каршы - гадел!
  Тылсымчы Бастинда кара чәчләр белән башын салды:
  - Ярар, шулай бул! Мин бу уенда һәрвакыт җиңәм. Хәтта тылсымны белү дә аларга булышмас!
  Унике башлы аждаһа кычкырды:
  - Сез җиңелгәч вәгъдәләрегезне үтәрсез дип вәгъдә бирәсезме?
  Бишесе дә бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Без бирәбез!
  Тылсымчы Бастинда рюкзактан квадратлар белән такта алды һәм әйтте:
  - Алайса башлыйк!
  Sheәм ул такта ачты, шунда ук фигуралар пәйда булды. Бу традицион шахматны бераз хәтерләтә иде, квадратлар гына ике түгел, өч төс иде: ак, кара һәм соры. Бездә күп саннар бар иде . Монда шаяртучылар, укчылар һәм офицерлар, генерал, маршал, баллиста, арба һәм башка нәрсә бар.
  Доминика мыгырданды:
  - Әйе, мин аларның ничек йөргәннәрен дә белмим! Бу гаделсезлек!
  Тылсымчы Бастинда елмаеп җавап бирде:
  - Сез үз сүзегезне бирдегез, артка чигенергә урын юк. Уйнаудан баш тарту җиңелүгә тиң!
  Маргарита башын салды:
  - Мин бу уенны беләм! Фигуралар да анда йөриләр! Әйдә уйныйк!
  Тылсымчы Бастинда башын салды:
  - Алайса! Монда төп фигура - патша һәм без тикшерүчегә кадәр уйныйбыз!
  Балалар сугышчылары кул чаптылар. Маргарита үзенең тылсымлы таягын селкетте, һәм аларның алдында өч төрле күзәнәкле зур такта образы пәйда булды. Хәзер инде меңләгән элекке коллар аны берьюлы күрә алалар.
  Маргарита билгеләп үтте:
  - Сугышка кадәр мин Ботвинникка каршы шахмат уенында җиңдем, шәхсән булмаса да, синхрон уенда. Ләкин сигез яшьтә СССР чемпионын җиңү бик яхшы!
  Тылсымчы Бастинда мыгырданды:
  - Бу бөтенләй башка уен! Шахмат аңа хәтта якын да булмаган!
  Партизан кыз башын салды:
  - Беләм! Бу катлаулырак һәм кисәкләр күбрәк, ләкин мин аны уйный алам! Шуңа күрә сезгә җиңел булыр дип уйламагыз!
  Кара чәчле сихерче башын салды:
  - Минем кисәкләр кызыл - алар башта башлана!
  Sheәм ул слингерны алга этәрде . Маргарита укчыны күчереп җавап бирде. Мондый күңелле уен башланды. Sideәр тарафта йөз фигура бар иде, һәм өчесе дә, патшалардан кала. Аларның берсе бар, һәм уен тормыш иптәше белән тәмамлана. Бу матур һәм логик.
  Бастинда уйнады һәм елмайды. Беренче алыш-биреш булды. Аннары тиз шаяртулар маневрлары. Доминика шаяртучының традицион шахматта патшабикә кебек хәрәкәт итүен, ләкин рыцарь кебек бәрелүен искәртте.
  Әйе, кызык. Офицер епископка охшаган, ләкин патша кебек сугыла. Theәм генерал шакмак кебек хәрәкәт итә, ләкин рыцарь кебек сугыла. Маршал патшабикә кебек хәрәкәт итә, ләкин рук кебек сугыла. Әлбәттә, иң көчле шәхесләр - зур вәзирләр, алар патшабикә кебек, рыцарь кебек хәрәкәт итәләр, шулай ук сугалар. Әлбәттә, патшабикәләр бар, һәм алар гади шахматтагы кебек. Укчылар ломбардлар кебек хәрәкәт итәләр, ләкин алар диагональ рәвештә өч квадратны алга аталар, һәм атучылар икесе генә. Гади пехотачылар иң көчсез булып тоела, ләкин алар, соңгы юлга җиткәч, патшадан кала теләсә нинди кисәккә әйләнәләр.
  Арба ат кебек йөри, ләкин фил кебек бәрелә. Әйе, ничек килеп чыкканы кызык. Баллиста да бар - ул шакмак кебек хәрәкәтләнә, ләкин патшабикә кебек сугыла. Рукс, рыцарь һәм епископлар, гади шахматтагы кебек. Ләкин уникор да бар. Ул патша кебек йөри, ләкин патшабикә кебек сугыла. Aәм патша уникоры. Ул фил кебек йөри, ләкин зур вәзир кебек, ягъни патшабикә һәм рыцарь кебек сугыла. Әйе, бу шаяру уены түгел. Eachәрберсендә өч сан бар. Somethingәм селкенмичә берәр нәрсәне сынап карагыз. Хәзер, Бастинда күбрәк территорияне яулап алган һәм материаль өстенлек алган кебек .
  Аңлашыла, ул Маргаритага караганда күпкә тәҗрибәле.
  Доминика ышаныч белән, дөресрәге, твиттер язды:
  - Ат белән йөрегез! Ат!
  Маргарита аны кулга алды:
  - Катнашмагыз! Нәрсә эшләргә кирәк, мин эшлим!
  Партизан кыз фигурасын хәлиткеч күчерде. Бастинда һөҗүмен дәвам итте. Сугыш бик каты һәм аяусыз иде.
  Маргарита, бераз ышаныч һәм тынычлык алу һәм уенда илһам тудыру өчен, җырлый башлады;
  Ул өскә күбекләнә, текә тауларны күтәрә,
  Дулкын, боз богаулары океанны җимерде!
  Кояш киселгән, болытлар кургаш белән тутырылган,
  Яңа җил томанны җимерде!
  
  Мин сезнең белән яр ярында,
  Диңгез шешүе сезнең колагыгызны тибә!
  Көрәш йомшак кулы белән муенын кочаклады,
  Изге Ходай минем җанымда күтәрелде!
  
  Кар тауларының башлары алтын,
  Күкрәктә энҗе күбәләкләре!
  Еракта суднолар җилкән астында йөрделәр,
  Сез хыялыгызны ташлап йоклый алмыйсыз!
  
  Мин сиңа күрсәттем, сөекле,
  Күз яшьләреңнән нурлы күзләрең!
  Синсез, хәтта дөнья минем өчен дә җитми бит,
  Йөрәктә буран һәм күк күкрәү яңгырый!
  
  Сезнең белән бергә без бик данны татып карыйбыз,
  Агу амбициягә үтеп керә!
  Шул көч исеме белән кылычыңны чыгар,
  хезмәт итәргә бик шат !
  Маргарита бик яхшы җырлады һәм, шатланып, хәлиткеч һөҗүм ясады. Партизан кыз корбан китерергә икеләнмәде, һәм ниндидер вакытта көчләрнең матди балансы аның өчен катастрофик булып тоелды. Ләкин монда тагын берничә көчле тактик забастовкалар һәм ...
  Маргарита гаепсез елмаеп әйтте:
  - Бастинда ханым!
  Ул кыргый күзләрен йомды һәм тирә-якка карады, иң зур, унике башлы аждаһага чит якка карады. Бу зур класслы очкыч зурлыгы иде , һәр канатның озынлыгы ике йөз метр яхшы иде - бу монстр. Бәлки, сайланган кыз-актриса Доминиканың гаҗәеп тылсымы да шундый гигантны җиңә алмагандыр.
  Зур аждаһа лидеры берьюлы унике баш белән кычкырды:
  - Сез Бастиндка оттырдыгыз. Soиңүләрегезне Сары Ратка бирегез - кыйммәтле экспонат, һәм яңа хуҗаларыгыз коллыгына керегез!
  Бастинда авыр сулап, рюкзактан артифакт алды. Көтмәгәндә, ул кокос зурлыгы гына иде, ләкин ул ачык, сары яктылык белән балкып торды.
  Тылсымчы аны тотып әйтте:
  - Ул синеке. Минеке булган бар нәрсә кебек, хәзер сезнеке!
  Маргарита артифактны кулына алды, аннары аны рюкзакка яшерде. Sheәм ул билгеләп үтте:
  - Бу әйбәт! Бастинда, син һәм мин нәрсә эшләргә тиеш?
  Тыштан, әле бик яшь һәм сөйкемле кара хатын җавап бирде:
  - Мин бик күп эш эшли алам. Миңа инде мең яшьтән артык. Әгәр дә мин сезгә билгесез тылсым техникасын өйрәтә алсам. Яхшы, шулай ук патшалык белән идарә итүче бул. Минем монда бик күп тәҗрибәм бар, һәм балалар белән идарә итү генә түгел.
  Маргарита кысылды һәм искәртте:
  "Минем уйлавымча, бәлки, мин сезне җибәрермен, башта яхшылык эшләргә ант биргәннән соң."
  Доминика мыгырданды:
  - Әгәр ул ялганлый икән? Сез беләсез, безнең кешеләр бар. Хәтта Коръән кайбер очракларда антларны бозырга мөмкин дип әйтә.
  Ә кыз актриса җырлады:
  Ышаныгыз, сезнең хезмәтчеләрегез кипәчәк,
  Сезгә хыянәт ителәчәк, сезгә хыянәт ителәчәк ...
  Мәхәббәт белән ант итүчеләр,
  Кара, алар сине үтерерләр!
  Маргарита каршы:
  "Сихерчеләребез өчен аларның сүзләрен дә, антларын да тоту гадәткә кергән." Ант бирүче булу - мәңгелек ләгънәт һәм һәркемнән кимсетү дигән сүз. Шуңа күрә Бастинда антын саклар, яисә аннан баш тартыр. Шуңа күрә аның коллык белән явыз эшләрдән мәңгегә баш тартуы бар!
  Сихерче белән кара чәч кысылды:
  - Монда уйланырлык нәрсә бар. Беркайчан да явызлык эшләмәгез, бу да бик авыр, һәм гел күңелле түгел!
  Доминика ачуы чыккан:
  - Нигә син безнең өчен карар кабул итәсең, Маргот? Минем уйлавымча, аның колы булуы яхшырак. Тылсымлы һәм карт хезмәтче хуҗалыкта бик файдалы булыр. Ул сезнең колыгыз булырга тиеш түгел, ә безнең уртак колыбыз!
  Батыр малай Добрыня раслады:
  - Әйе, бу дөрес! Дүртебез дә ирегебезне куркыныч астына куйдык. Сез аңа берүзе кушарга телисез.
  Малай кенәз Оеномаус фикерен әйтте:
  "Мин шулай ук яхшы эшләр эшләргә ант биреп, аны җибәрү яхшырак дип уйлыйм." Нигә, тагын унбер экспонат туплаганда, колны үзең белән алып кит? Ул бары тик авыр!
  Добрыня белән Доминика бердәм әйттеләр:
  -, к, ул безнең колыбыз! Без аны җибәрмибез!
  Аждаһа лидеры:
  - Сездә бүленү бар: икесе икегә каршы! Мин тәңкә ташларга тәкъдим итәм. Әгәр дә ул баш булса, без Маргарита теләгәнчә эшләячәкбез, аның койрыклары булса , без Доминика теләгәнчә эшләячәкбез!
  Сугышчан балалар бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Дөрес! Дөрес! Дөрес! Лот карар кабул итәчәк!
  Доминика ачуланып әйтте:
  - Монетаны кем ташлар?
  Аждаһа күк күкрәде:
  - Мин!
  Аннары аның койрыгы көмеш түгәрәк ыргытты, ул һава аша очты һәм таш тротуарга төште. Монета сугылды һәм ... Аның читенә төште ...
  Гигант аждаһа көлде һәм җавап бирде:
  - Алайса, мин Бастиндага үз хезмәтчем итеп алам. Youәм сез аның артифакты, сары тычкан белән кубок булып калдыгыз. Сез теләгәнчә!
  Доминика мыгырданды:
  - Мотоцикл. Миңа мондый флирер кирәк.
  Гигант аждаһа пышылдады:
  - Җыр җырлау! Weәм без аждаһалар моны бәяләрбез. Сезгә ошаса, тылсымлы очучы мотоцикл сезнеке булыр. Ifәм булмаса, димәк ... Сез дә безнең кол булырсыз!
  Доминика ачуы чыккан:
  - Димәк, сез минем бер җырымны да яратмыйсыз дип әйтә аласыз!
  Баш аждаһа игълан итте:
  - Без хөкем итәрбез генә түгел, җәмәгать, шул исәптән балалар һәм элеккеге коллар!
  Доминика башын салды.
  - Алайса мин риза!
  Кыз хис һәм хис белән җырлый башлады;
   Барлык патшаларның көнчелеге булып киенгән ,
  Кримсон, алтын, рубутта яфрак!
  Кичке күбәләкләр кебек,
  Theил тавышы керубларның органнары!
  
  Иң люкс тынычлык көздә иркен,
  Изге чиркәүләрнең агачлары, гөмбәзләре!
  Чистартылган картиналар белән теләсә нинди ботак,
  Тамчы энҗеләре һәм кыйммәтле ташлар!
  
  Чишмә нечкә көмеш белән капланган,
  Ат туяклары астыннан очкыннар балкып тора!
  Сез бер-берегезгә игелекле карыйсыз,
  Чиста күк астында бәхетле яшәгез!
  
  Якты кояшта, киемем бушап,
  Каеннар һәм терәкләр мәхәббәт вальсын бииләр!
  Без упкынга баткан көннәр өчен кайгырабыз,
  Минем белән очрашулар хатирәләрен саклагыз!
  
  Кыш киләчәк, андагы яшьлек мәңгелек,
  Соры чәч түгел, чәчтә бриллиант!
  Бәйрәмгә барлык дусларыбызны җыячакбыз,
  Әйдәгез, хыялны гаҗәеп шигырьләрдә белдерик!
  Буранлы алкышлар һәм кычкырулар "Браво! Энкор! ", Дистәләгән мең тамак бөтен мәйданны су басты. Бу искиткеч сәгать, Доминика өчен җиңү сәгате булыр, ул үзенең сәләтен прим донна итеп ачкан!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"