Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

RÕÕmupois Ja Piraatkeiser

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kajutipoiss Eduard Osetrov vallutab koos piraatidega linna ja vabastab piraadikeisri. Nüüd alustavad röövlid tõsist võitlust võimu pärast impeeriumi üle. Tõsi, poisil on muidugi omad plaanid, kuigi talle lubatakse hertsogi tiitlit.

  RÕÕMUPOIS JA PIRAATKEISER
  MÄRKUS
  Kajutipoiss Eduard Osetrov vallutab koos piraatidega linna ja vabastab piraadikeisri. Nüüd alustavad röövlid tõsist võitlust võimu pärast impeeriumi üle. Tõsi, poisil on muidugi omad plaanid, kuigi talle lubatakse hertsogi tiitlit.
  . PEATÜKK nr 1
  Jätkus äge võitlus igat masti piraatide vahel, sealhulgas tüdrukute vahel, kes võitlesid kas õhukeses kettpostis või isegi poolalasti.
  Ja nad loopisid paljaste varvastega plahvatusohtlikke herneid või tükeldasid neid mõõkadega.
  Kurdistav plahvatus kahjustas tugevalt paksu väravat, kuid ei lammutanud seda täielikult. Lõik on aga peaaegu valmis. Kahjumürskude tekitatud kahju oli tohutu ja rauast sepistatud uks pidas vaevu vastu.
  Arvukad orjatüdrukud viskasid garnisoni sõdureid kividega, katkiste plaatide, klaasi ja mõned isegi pistodad. Tüdrukud kandsid minimaalselt riideid, kuid olid lihaselised ja saledad. Vanemaid naisi siin maailmas praktiliselt polnud ja see oli suurepärane. Kõik õiglase soo esindajad on noored ja värsked tüdrukud ning neid on palju rohkem kui vanemaid mehi. Ja mõned orjad olid poisid, kes võisid teismelisena paarkümmend aastat kunstlikult elada ja seejärel une pealt surra.
  Mitte eriti soodne väljavaade ja vabad mehed polnud sellega nõus. Aga kes küsib orjadelt!
  Siin saatis kannatuse kaotanud suur sõdalane Sturgeon oma hiiglasliku sisaliku ründama. Hirmuäratava mürina saatel lendasid värava jäänused minema. Piraadivabad mehed hüüdsid entusiastlikult ja tormasid rünnakule. Siin välkusid piraaditüdrukute paljad jalad. Ja ennekõike mustanahaline kangelane Oblomov. Noh, ka meeste saapad ja mitteinimrassi esindajate tugevad käed. Ja isegi lestad, nagu hanedel, selles teispoolsuse inimeste maailmas.
  Algas veresaun ja kaos, piraate oli rohkem, neid erutas veri ja kaotused, üle kümne neist suri keskaegse vangla müüride all.
  Piraaditüdrukud möirgasid täiel rinnal:
  Läheme julgelt rünnakule,
  Võitlus vaenlastega saab olema surmav...
  Kurjade olendite vallutamine mõõgaga,
  Saadame tuld üle universumi!
  Ja sõdalased tulistasid vibudest, kasutades oma pruunistunud, lihaseliste ja väga väledate jalgade paljaid varbaid.
  Nagu ikka, ees komsomoliterminaator, kes ei tundnud hirmu (jah, mingil määral oli Eduard ka komsomoli liige. Ühel varasemal missioonil jõudis ta sõdida Teises maailmasõjas ja astuda komsomoli!) Rüütel-piraat , nii et ta maadles vanglapolkovnikuga. See on hirmutav kuuekäeline mees, kes üritab noort sõdalast kiiresti tappa, enne kui sõbrad talle appi tulevad. Tema meeletud kõikumised ei jätnud poisile mingit muljet.
  Ja kuskil seal võitlevad erinevate piraadilaevade tüdrukud ja hakivad vaenlasi nagu kapsast. Ja see on ka suurepärane. Nii lõi Oblomova gorillaohvitseri palja kannaga näkku nii palju, et too kukkus ümber, kukutades maha veel kolm valvurit.
  Naiskangelane karjus:
  - Saryn kitchka peal!
  Algul tõrjus poiss Sturgeon rahulikult kõik rünnakud, seejärel lõi jalaga kõhtu. Vaenlane oli väänatud, hetke ära kasutades lõikas noor võitleja pea maha - tehnika, mis töötab laitmatult.
  "Su süda on suur, kuid näiliselt tühi, nagu rahalaenaja süda."
  Ja Edward naeris. Ja tema paljas jalg, kiire nagu välk, rammis suurt valvurit kubemesse.
  Sarviline kiiver lendas peast ja selle ots tabas teist sõdurit külge.
  Vangivalvurite vastupanu venis mõnikord, eriti kui koridorides toimusid kokkupõrked, mis omandasid varitsuse iseloomu.
  Mitu piraaditüdrukut sai isegi vigastada. Ja nad jäid oma paljaste lihaseliste jalgade otsa.
  Keskaegse kaardiväe viimane pelgupaik oli kelder. Üks esimesi, kes sinna hüppas, oli vihane tiiger Sturgeon, tema silmad nägid pimedas suurepäraselt ja tema mõõk hakkis, jätkates helde surmasaagi kogumist.
  "Te idioodid ei lähe kuhugi, ma ajan teid kõigist pragudest välja." - karjus ülemeelik noor sõdalane.
  Järsku kostis ees kohutav äikesemürin, seejärel lõõmas leek.
  - Kas see on tõesti draakon? - mõtles kartmatu mereröövlipoiss, aurudest lämbumas.
  Noor sõdalane hüppas külili, talle järele jooksnud tüdruk piiksus hirmunult ja oli kergelt kõrbenud. Poiss raputas ennast, kui see on draakon, siis peame tegutsema ilma meeletu kiiruseta. Möirgamine kordus, leek hakkas tuhmuma.
  Piraaditüdruk säutsus:
  - See on saatan!
  Ja ta luksuslikud tugevad reied hakkasid värisema. Ja viirukilõhn muutus tugevamaks.
  Piraadipoiss vastas:
  - Kõige kohutavam saatan on teie loomulik hirm!
  Edward märkas silmanurgast, et tuli purskas ühest punktist, ehkki jämedalt. Nagu oleks vaal, ajab ta vee asemel napalmi. Põrandale kukkunud ja vastu seina surunud terminaatoripoiss roomas, siis lõõmas teiselt poolt leek ja tundmatu metsaline müristas nii palju, et võis terve rügemendi lendu panna.
  Pole ime, et kolm vaprat piraaditüdrukut, kes poisile järele tormasid, surusid end vastu seina ja karjusid:
  - Dragon säästa meid -
  Ema, isa päästa mind!
  Noor Edward ütles:
  - Eesel möirgab kõvemini kui haukuv rebane, aga ta ei suuda tõestada, et ta pole kaamel!
  Siis märkas noor võitleja vaevu kaetud auku, millest isegi tema, väikest kasvu, suure vaevaga läbi sai pugeda. Läbi murdes ja kividel sügades rebis ta juba rebenenud riiete jäänuseid ning kriimustas paljaid õlgu ja rindkere. See on aga täpselt nii, kui vähekasvamine tuleb sulle kasuks. Kui ta oleks aastatepikkuse seikluse jooksul kasvõi natukenegi kasvanud, oleks ta täiesti kinni jäänud. Nagu näiteks kiil Hispaania saabastes.
  Poiss purustas paljaste sõrmedega mürgise ämbliku, kes tahtis teda vasikast nõelata, ja susises:
  Salakaval ämblik teritas oma nõela,
  Ja joob Elfia püha verd...
  Tema vastase jaoks ei piisa kõigest,
  Kes armastab isamaad, tapab ta!
  Lõpuks läks tunnel laiemaks ja terminaatorisõdalane ronis sellest suure vaevaga välja.
  Siis torkas talle silma kummaline vaatepilt: kaks kollastes rüüdes paksu meest, koljumütsiga raseeritud peas, koputasid sepistatud mustade saabastega, jooksid ümber sepikoja, üks puhus sinna sisse ja sel hetkel kostis kohutav mürin ja teine tõmbas hoobadest kinni ja sellega läks toas silmapilkselt heledamaks ja palavamaks. Mõlemad kurjategijad higistasid palju ja haisesid palju.
  - Nii et nad on petturid. - Igavene sõdalane isegi itsitas rõõmust. - Nad tahtsid mind sellise lihtsa nipiga petta. Noh, ma rebin neil sisikonna välja.
  Noor võitleja hüppas välja nagu tiiger ja ründas suuri poisse. Esimesel neist õnnestus mõõgast kinni haarata, kuid tabati käepidemega otsmikku. Tugevast löögist paisus raske muhk. Teine, nähes kohutavat verist poissi, palus armu.
  - Ära tapa mind, oh üllas piraat.
  - Mis ajast sai piraadid õilsaks? - ütles kohutavalt vihane sõdalane Edward ja lõi rusikaga lõualuu. Paksu kõhu pea vajus tagasi ja veri hakkas voolama. Terminaatoripoiss ütles valjult:
  - Kas sa õpetad mulle õilsust!
  Ja noor võitleja tabas vaenlast kõigest jõust kubemesse. Ja ta põsesarv kõlises ja suust voolas verd.
  Siis, võttes vöölt võtmekimbu, hakkas noor sõdalane uksi lahti lukustama. Esimese ukse taga oli kamber, kus kaks vangi istusid aheldatuna. Üks neist oli haavanditest ning põletus- ja peksmisjälgedest hoolimata väga soliidse välimusega. Tema paks halline habe ja laiad õlad koos mongoolia silmade põleva ilmega rääkisid. - Ma sündisin käskima! Teine oli veel väga noor, üsna pikk, aga habe ei kasvanud, nina alt paistis vaid kerge kohev. Nad vaatasid Eduard Osetrovat, kes sisse tungis. Piraaditüdruk ilmus poisi selja taha. Tema paljad, tugevad, naiselikud jalad jätsid betoonile verised, helepunased, graatsilised jäljed.
  - Kes sa oled? - ütles vanemvang käheda, kuid meeldiva häälega.
  Igavesti noor sõdalane vastas:
  - Ma olen üllas piraat, Edward.
  Noorem küsis:
  - Mis su nimi on?
  Osetrov vastas segaduses:
  - Eelmises seltskonnas nimetasid nad seda jänese lahingutankiks. Praeguses kambas... ma ei tea, nad pole veel otsustanud.
  Vanem vang vastas:
  - Oled kiire ja tormakas ning samal ajal tark üle oma aastate. Ma kutsun sind Cobraks.
  Noor sõdalane oli üllatunud. Inimeste jaoks aga kõlab kobra kuidagi kurjakuulutavalt. Kuid ikkagi küsis terminaatoripoiss:
  -Kes sa oled?
  Ta vastas väärikalt:
  - Viimane piraadikeiser. - Fashpirovski, nad kutsuvad mind ka "Jumala nuhtluseks". Ja see on mu poeg Aramis. - Mereröövlite juhtide juht pigem käskis kui küsis. - Kas saate meid meie köidikutest vabastada?
  Poisile järele jooksnud piraaditüdruk vastas oma hambaid paljastades, mis sädelesid nagu suured ja väga luksuslikud pärlid ja andsid mõtisklusi:
  - See armas poiss suudab kõike!
  Sõdalane Edward vastas lakooniliselt:
  - Muidugi ja kiiresti!
  Ketid olid ikka täiesti uued, paksult õlitatud ja suure osavusega sepistatud, kaetud hõbedakihiga, iga lüli jämedam kui suure mehe pöial või umbes sama paks kui Edwardi käsi. See ebameeldiv avastus näitas, et selle kiire väljaütlemine on vähemalt hoolimatu. Vapper sõdalane märkis:
  - Vau, tundub, et nad kardavad sind.
  Vangikuningas nõustus sellega:
  "Need vangivalvurid on väga kavalad, aheldasid meid nii, et oli raske liikuda, ja jälgisid pidevalt kambrit, kontrollisid kette, ilmselt kartes, et näeme need karvaga läbi.
  - Kas see on võimalik? - küsis pisut segaduses paljajalu ujumispükstes sõdalane.
  - Kui proovite, siis jah. - Ja et olla veenev, raputas ta ketti. - Miski pole võimatu.
  Kui Fashpirovski püsti tõusis, oli kogenud sõdalane Eduard kergelt üllatunud: ta polnud kuigi pikk, umbes keskmist kasvu, kuigi näljast ja puudusest hoolimata väga jässakas. Kuid noor vang, vastupidi, oli pikk ja sale.
  Piraaditüdruk suudles teda ja hüüdis:
  - See on kõik, härrasmees!
  - Vaatame, mis on teistes tubades. - soovitas võitleja Eduard, keerutades käes kannatamatult mõõka, mis oli võimas kvaliteedilt, mitte helitugevuselt.
  - Seal peaks olema vanglakassa ja ülejäänud vangid. - ütles Fashpirovski valjult.
  Piraaditüdruk laulis entusiastlikult:
  - Ah, riigikassa, minu riigikassa - hukkamised ja intriigid!
  See ei ole lihtne, pole lihtne läheduses seista!
  Vastupidiselt ootustele oli lavastus tõepoolest rikkalik. Kullatünnid, palju laekasid kividega. Püüdes üllatunud pilgu, kes ei oodanud vanglas sellist asja näha, selgitas "Jumala nuhtlus" hõlpsalt:
  - Siin on väga paljudelt inimestelt ära võetud vara, ebaseaduslikult konfiskeeritud vara.
  Sõjapoiss Edward raputas pead ja hingas välja:
  - Nii näib, et nad ei kavatsenud kogu rikkust ära võtta.
  Fashpirovski noogutas tuliselt:
  - Kohalik kuberner on kaval rebane. Ta püüab alla neelata rohkem, kui kurku mahub. - Siin vaatas filibusterite juht murelikult ringi, vaadates kaamerates ringi. - Kas ta on juba tapetud?
  Piraaditüdruk lõi vastuseks oma paljaid lihaseid jalgu, säutsates:
  - Ma ei tea, härrased!
  Sõdalane Edward raputas oma meelehärmiks blondide juustega pead:
  "Viimati, kui teda nägin, oli elus, ainult veidi mõlkis."
  Fashpirovski isegi naeratas:
  - Nii see on, me peame selle kiiresti parandama. Kuid kõik läikivad kastid pole peamine, siin peaks olema luuk, mis viib provintsipalee koopasse. Nüüd ma kuulan vangivalvurit üle. - Karm käsk sündinud valitsejalt. - Ja sina, kobra, võta ta üles.
  Isegi tugev ja treenitud Eduard, kes töötas karjäärides, tõstis korjuse vaevaliselt üles, Fashpirovski lõi oma paksu metssiga lõtvatele põskedele, sundides teda mõistusele tulema, ja lisas siis veel ühe laksu. Kui ta silmad avas, peegeldus neist loomalik õudus.
  - Lihtsalt lahku oma elust, ma teen kõik.
  Piraatide juht urises:
  - Kus on mu pruut Extragazel?
  Vangivalvur pomises meeleheitlikult:
  "Ta toimetati kuus kuud tagasi pealinna; keegi ei hoiaks nii aadlisuguvõsast tüdrukut piraatide ja bandiitide seas."
  Piraaditüdruk ütles agressiivselt:
  - See on loogika!
  Ja ta trampis oma palja jalaga.
  - Siis ma ei vaja sind enam. - Fashpirovski pigistas näpitsate kätega kurku. "Teid oleks pidanud piinama, aga ma ei tahtnud end määrida." Mis selle teisega teha, ta on ka timukas ja pätt.
  - Kui tahad, tapan ta ise! - soovitas noor sõdalane Edward, kes ikka veel vägitegude järele janunes, meelsasti.
  - See on liiga lihtne ja lihtne, las nad riputavad ta tagurpidi. - käskis julm "Jumala nuhtlus" ja vaatas skeptiliselt poisi figuuri. "Sa oled üle oma aastate tugev, võite ta välja tirida."
  - Muidugi sisaldab see sada nelikümmend kilogrammi, mitte rohkem. - lausus Eduard Osetrov naeratades ja tõstis "mitmetonnise" korjuse oma õlgadele.
  See ei osutus aga meeldivaks kogemuseks, vangivalvur haises nagu umbne kits. Pealegi polnud seda mugav kanda ja noor sõdalane hakkas veidi higistama.
  Pirate Girl märkis:
  - Jah, ta haiseb nagu räpane siga!
  Ja ta väänas oma nägu nagu miim.
  Seetõttu tundis noor sõdalane end vanglahoovist leides kergendust. Sinna kogunes suur hulk vange ja mitte ainult täiskasvanud mehi, vaid palju naisi ja lapsi, kellest enamik oli pärast piinamist ja nälgimist kohutavas seisundis.
  Piraaditüdruk hüüdis:
  - Need on kitsed - sellised jõhkrad! Tõenäoliselt suutsime end purju juua!
  Noor sõdalane karjus neile õiglase vihaga.
  - Mida selle piinajaga peale hakata? Hang?
  Vabanenud vangid hakkasid lärmama - meri hakkas vahutama ja ähvardas üheksanda lainega üle ujutada. Aastaid on inimesed kogunud emotsioone niisketesse ja külmadesse koopasse.
  - Ei, lööge ta pihta! Risti juurde! Ebapuhtale mandunud võllapuust ei piisa! - karjusid mehed täiest kõrist, mõned olid siiski kas piraadid või maanteed. Kuid mõned olid vangid, kes polnud veel oma ilu kaotanud.
  Ja nad trampisid paljaste meislitud jalgadega, nende pahkluudel haigutasid köidikute värsked marrastused, mis andsid vangidele väga liigutava ilme.
  Ja lapsed on üleni kondised ja kurnatud, aga pole oma nunnukust kaotanud, hoolimata sellest, et iga luu sees oli näha.
  - Sel juhul mõista õiglust ja karistust ise! Sest meie ainus kohtunik on rahvas! - Olles teinud Saalomoni otsuse, lahkus pojapoiss sõdalane Edward. Piraadikeiser järgnes talle. Kuigi mitte kõik ei tundnud tema võimu ära ja tiitel ise oli pigem mitteametlik, tervitasid endised vangid teda valju hüüdega. Ja kui ta käe üles tõstis, jäid kõik vait. Fashpirovski pöördus valjult, tema bassihääl ei kaotanud vangistuse aastate jooksul oma stentorilisust:
  - Keda sa tahad näha oma komandörina?
  Piraaditüdruk teeskles, et kehitas oma kitsaid õlgu.
  - Sina, juhi meid, isa! Ole meie kuningas, "Jumala nuhtlus"! "Nad karjusid ja trampisid jalgu, lüües neid peopesaga. Ja poolpaljad naised karjusid üldiselt nagu inimesed.
  Fashpirovski tõstis käed ja möirgas:
  - Olgu nii, nüüd saavad meie südamed ühtseks!
  Veel mitmed piraaditüdrukud tulid üles vereplekkidega kaetud kaltsudes ja tõstsid raevukalt oma mõõka.
  Ja kaunid sõdalased trampisid vihaselt oma paljaid tugevaid jalgu vereloikidele.
  Ja nad möirgasid täiest kõrist:
  Oleme kuulsusrikkad piraadid
  Haid ja vaalad...
  Suured sõdurid
  Pimeduse hävitajad!
  Ja seal oli väga helisev naer.
  Lahingud linnas olid peaaegu lõppenud, vägivaldsest verisest tormist järele jäänud viimane praht põles ära. Piraaditüdrukud laksutasid oma paljaid tallasid teravatele kividele, hüppasid püsti ja ümisesid, selgelt lõbutsedes.
  Väga hea on olla piraat
  Tüdruk röövib kõiki valimatult...
  Kulda pole piisavalt, see on nähtav - andke mulle rohkem,
  Tore on olla glamuurne varas!
  Ja jälle on nende paljad kontsad nagu pruuni, helepunase ja mõnikord sinise vere voogudesse sattunud.
  Edik ajas põsed punni ja laulis koos orjapoistega:
  Tormid, tormid, tuul pole meile takistuseks,
  Lapsest saati on mulle meeldinud merel võidelda...
  Ja kui sa pead võitlema unistuse nimel -
  Ma tükeldaksin põrgu koletised!
  Kuigi Fashpirovski ei häbenenud oma kaltsukaid, otsustas ta siiski riideid vahetada, keiser on võimatu, isegi kui pole kroonitud, olla ragamuffin.
  Vastupidi, Edwardil oli hea meel taas olla ainult lühikestes pükstes, kuna see oli palju mugavam ja praktilisem. Eriti kui teil on nii nikerdatud torso ja lihased nagu traat.
  Terminaatori poiss isegi laulis:
  Eh, me oleme kõvad pähklid
  Toome krooni...
  Ma lähen magama nagu ettur,
  Ma ärkan kuningannana!
  Ja sõdalasepoiss haarab paljaste sõrmedega ühel suurel mereröövlil ninast kinni. Ja ta karjus südantlõhestavalt.
  Ja Edik laulab jälle:
  Las ma lähen Himaalajasse
  Püsi ürgses vaikuses...
  Muidu ma ulun või muidu haugun,
  Muidu söön kellegi ära!
  Ja võitlejapoiss viskab palja jalaga kivikest ning see lendab üle ja lööb varese maha.
  Ja ta kukub nokaga ühele jesuiitide tüüpi ordu spioonile pähe, kes üritab rahva sekka kaduda. Ja ta augustas oma raseeritud pea.
  Noor sõdalane laulis:
  - Ja sa ei saa Ediku eest varjata, sa ei saa varjata,
  Paljajalu tüdrukud, öelge, millest unistate!
  Teised piraadid tegelesid röövimisega, sadamasse toodi arvukalt saaki, mida aktiivselt jagati ja kaaluti. Sinna saabus ka nutikalt riietatud Monitor. Piraadijuht oli loomulikult vihane ja enesekindel.
  - Nüüd peame alustama tõsist ja õiglast jagunemist. - Mereröövlite juht hakkas karjuma.- See tähendab, et kogu varandus tuleks jagada meie vahel võrdselt.
  Ravarnava meeskonna vanemkapten vaidles vastu:
  - Jah, me jagame need võrdselt. Pool ühele meie laevale, teine pool teie laevale.
  Kaunid piraaditüdrukud möirgasid tunnustavalt ja trampisid oma paljaste, väga graatsiliste, kuigi määrdunud ja veriste jalgadega toitu:
  - Pagana usaldusväärne - tsooni seadused! Ketid purustavad raudsed tõkked!
  Raevukast vihast lõõmav monitor läks käima nagu tugeva viskega lendu lastud top:
  - Ei, ma pole nõus, laevad on tühjad ehitised, peamine on inimesed. Nii minu inimesed kui ka tulnukad tahavad, et kõik oleks õiglane ja nii nagu peab. Kas mu vennad ei riskinud oma eluga ja paljud neist hukkusid ebavõrdses lahingus? - Mereröövlite jõugu juht lööb vihas mõõga vastu põrandat.- Lähtudes auseaduse nõuetest, nõuan meie eest neli viiendikku saagist.
  Ja jälle on tüdrukud poolalasti, higised ja tolmused ning sibavad midagi heakskiitvalt.
  Kipper püüdis liiga aktiivset pealikku rahustada:
  - Aga me allkirjastasime dokumendi, millel on ka teie allkiri, et kõik jagatakse laevade vahel võrdselt.
  - Ma ei mäleta, millega lehvitasin, aga nüüd on see lihtsalt paberitükk. Praegu ei otsusta mitte määrdunud paber, vaid teravad terad. - Monitor süttis järsult ja välgatas tema pea kohal eliitmõõga. - Noh, kuidas me kontseptsioonide järgi elame.
  Piraadid hakkasid nõustuvalt karjuma ja kostis vile. Sai selgeks, et verevalamine on käes.
  Piraaditüdrukud trampisid oma paljaste jalgu ja keerutasid energiliselt oma luksuslikke puusi ning nende voolitud šokolaadist kõhulihased mängisid nende kaunite plaatidega.
  Vanemkapten püüdis nendega arutleda.
  - Ootame, kuni tulevad Ravarnava ja kõigi ookeanide parim võitleja Eduard Osetrov, siis arutame kõiki oma probleeme.
  Korsaaride mürin tundus äärmiselt kahemõtteline. Isegi korsaaritüdrukud kiljusid nagu ramrodaga torgatud sead. Ja nende jalad, mida eristasid väga suur väledus ja joonte arm, tantsisid hopakit. Monitorile tundus, et nad olid kõik tema poolel, ja see tõmbas piraadikapteni üha enam sisse:
  - Sul on probleeme, mul on peaaegu viis korda rohkem inimesi ja kui tegemist on kaklusega, siis tapetakse teid kõiki nagu hiiri.
  Staažikas kipper jultumust ei kartnud:
  - Mõned hävitajad võivad maksta kümme ja pealegi on meil rohkem relvi.
  Piraaditüdrukud mõlemal pool hüppasid aina innukamalt püsti ja keerlesid nagu topsid.
  Monitor käivitus ja käivitus, tundus, et selle lilla paruka alt tuleb auru välja:
  "Merel on see eelis, kuid maismaal on meil parem käsi." - Ja kinnituseks saabaste tembeldamine. - Nii et kui soovite ellu jääda, nõustuge meie tingimustega, muidu võtame hiljem kõik ja poome need, kes jäävad ellu.
  Kipper sisestas valesti:
  - Aga see on ebaaus! (Ei ole hea mõte apelleerida sellistele mõistetele nagu au filibusterite seas!)
  Monitor tõmbas välja topaaside ja rubiinidega kaunistatud püstoli:
  - Mis au võib olla piraadil? "Ja ta tulistas jalga, haavates kiprit tõsiselt. Ta kukkus maha löödud luust kinni hoides. Ja hullunud juht karjus! - Nii juhtub iga eesliga, kes julgeb mu teele sattuda!
  Võib-olla oleks veresaun puhkenud, kui mitte karjeid.
  - Ravarnava ja kobra, võitmatu Edward, tulevad.
  Piraaditüdrukud võtsid selle ja ulgusid. Ja nad hakkasid veelgi energilisemalt trampima oma paljaid, pargitud šokolaadijalgu ja keerutama mõõku oma heledate peade kohal.
  Ja nad karjusid:
  - Au piraatidele!
  Poiss pigem isegi ei kõndinud, vaid lendas, justkui tiibadel. Tema liigutused on nii kiired. Tõepoolest, tema paljad noored jalad sädelesid mitmevärvilisest verest läikivates taldades.
  Monitor peatus ja keerutas metsikult oma okkaid:
  - Olgu, ma annan neile lollidele varsatüüpidele viimase võimaluse.
  Kui Ravarnava lähenes, märkas filibuste kogenud juht kohe, et üks tema abilistest sai haavata ja piraadid rivistusid ähvardavasse kohorti.
  Ja korsaaritüdrukud on kõik räpased, poolalasti ja verised. Nad võtsid selle ja säutsusid:
  See on käik -
  Täielik röövimine...
  Sa oled super Bond -
  Tõeline kangelane...
  Ja see pole minu jaoks üldse lihtne -
  Armastan agenti null, null seitse!
  - Mis lahti, vennad? - küsis Ravarnava külmalt. Ja sõdalaspoiss Edward hüppas üle pea, reprodutseerides selja saltot. Tema imeline mõõk lõikas lennu ajal neljaks osaks suure kartulitaolise ruudulise herilase. Smaragdsed putukate vere tilgad pritsisid välja.
  - Jah see on see! "Monitor alustas valjul toonil, vaadates ettevaatlikult liiga kiiret poissi. "Meie inimesed otsustasid: varasem korraldus ei olnud õiglane ja vaja on üle vaadata saagi jagamise kriteeriumid. See tähendab, jagage peade, mitte laevade järgi. Igal koonul on seaduse järgi õigus aktsiale. Korsaaride juht kissitas meelega raevukalt oma klanitud koonu. - Noh, kas sa oled sellega nõus?
  - Ja kui mitte? - küsis Ravarnava, vaadates irooniliselt röövi teemat.
  Piraaditüdrukud sumisesid nagu herilaste parv.
  - Siis toimub võitlus ja lahingu tulemuse otsustavad arvud ja vaprus, eriti, teate, põgenesite süüdimõistetud, numbrid. - rõhutas edev Monitor, raevukalt irvitades.
  "Varsti tuleb siia korsaaride keiser, suur Fashpirovski, ja ta mõistab meie üle kohut." - ütles ja viskas Edwardi mõõka tema kõõluslikes kätes, kuigi lapsik, kuid terastraadist kootud.
  Korsaaride ridadest kostis heakskiitmismüra.
  - Ma ei tunne ühtegi keisrit. Lahendame probleemi kohe - öelge varnakid: nõustute minu tingimustega, muidu valatakse verd. - Monitor suunas relva Ravarnava kõhule. Sellised relvad olid sel keskajal veel väga haruldased ja piraat oli oma soetuse üle väga uhke, mille valmistas osav käsitööline.
  - Jah, kurat olgu temaga. - Sõjatehnikas treenitud Eduard Osetrov võttis palja lihaselise jalaga ja osava viskega kivi üles, saatis selle relvaga otse pihku. Kõlas lask, püstol kukkus ja kaks sekundit hiljem jooksis noor sõdalane piraadile otsa. Ta põlvitas ta päikesepõimikusse, väänas siis mänguliselt oma paksu kätt ja pani tera kurku.
  Piraaditüdrukud ümisesid väga tunnustavalt. Nende palja tallaga jalad hakkasid liikuma, olles valmis tantsu lööma.
  - Liikuge ja teie pealik on lõpetatud. - hüüdis igavesti noor sõdalane. Piraadid ahhetasid ja tardusid. Mitmed neist, kõige meeleolukamad, vehkisid mõõkadega, kuid ei julgenud lahingusse astuda. Ja paljaste jalgadega tüdrukud hüüdsid:
  - Litter! Puck! Puck!
  - See on kõik ja nüüd, kahmitseja, käsi oma kullidel relvad maha panna! - käskis Edward karmil toonil ja trampis oma paljast kannast nii kõvasti, et selle all olev munakivi lagunes.
  Nähes, et Monitor on pooleldi teadvusel, tõmbas noor sõdalane kõrvast, surus sõrme oimukohale ja sundis teda mõistusele tulema.
  - Laske mul minna, palun! - kogeles korraga pikali kukkunud bandiidijuht.
  Piraaditüdrukud hakkasid vastuseks karjuma:
  - Ära lase lahti! Rebi ta mandlid välja!
  Poiss väänas kätt kõvemini:
  - Sina, ahne veiseliha, oled eelmise saagijaotusega nõus? - Ja käsi krõbises, nagu oleks see papist tehtud.
  - See on keisri otsustada. - Monitor kogeles kõrrest kinni hoides.
  Jälle tugevate tüdrukute paljaste jalgade möirgamine ja trampimine.
  Sõjapoiss keerles veelgi kõvemini, mis lausa krõbises:
  - Mis siis, kui sa sured?
  Liider, kes näis dändina, ilmutas ootamatult kindlameelsust. Ta ütles õrnal toonil:
  - Me kõik oleme surelikud. Kunagi lõpetab iga piraat oma teekonna, nii et olgu parem kangelase kuulist kui häbist õue käes.
  Tüdrukute ridades oli kuulda segu heakskiitmisest ja samas imetlusest. See kõik nägi väga lahe välja.
  Eduard Osetrov tahtis veel midagi lisada, kuid kostis müra ja ilmus arvukalt inimesi relvadega.
  "Ma arvan, et tal on õigus, las keiser otsustab." - kinnitas Ravarnava ilma suurema vastumeelsuseta.
  Filibuster tüdrukud ulgusid, keerutades oma suuri luksuslikke puusi:
  - Jah, jah, ei, jah!
  Poiss Edward laulis irooniliselt:
  Sa ei pea olema kõneleja
  Pikalt seletada...
  minust saab keiser -
  Lõppude lõpuks ei lähe kaua aega, kuni neist saab!
  
  Aga kui aus olla,
  Troon ja epoletid -
  Mul on seda vaja, et seda saada
  Musketid, musketid!
  Väljakule tuli vähemalt kakssada inimest, enamasti piinatud, riietatud sõduritelt või jõukatelt kodanikelt rebitud riietesse. Ees kõndis ilmeka välimusega mees, lühikeseks kärbitud habemega ja grande kostüümis. Ravarnava tundis ta kohe ära ja kummardas rahulolematult madalale.
  - Au suurele Fashpirovskile, elagu korsaaride keiser ja "Jumala nuhtlus".
  Paljud tüdrukud aplodeerisid, lüües peopesadega nagu propelleri labad.
  Kuulda oli valju hääli:
  - Braavo! Bis!
  Ka pojapoiss sõdalane Edward polnud liiga õnnelik. Ta on juba piisavalt osav ja küps, et moodustada oma meeskond või saada isegi terve eskadrilli komandöriks. Ja nii on tal nüüd üks konkurent võimu- ja mõjuvõitluses merelaste seas. Mille, järjekordse rahvaste isa rolli kandidaati, ta, muide, vabastas end. Kui kavatsete võimu jagada, on parem ilusa tüdrukuga.
  Fashpirovski noogutas ja tõstis käe. Korsaarisõdalane küsis:
  "Kas olete juba unustanud, kuidas Ravarnava või, nagu teid kutsuti, Metssiga, minu lipu all sõitis?"
  Suur röövlipealik vastas kiiresti:
  - Ei, seda pole unustatud, oo võrreldamatu. - Siis tundis Ravarnava oma komplimendi pärast häbi.
  Edik võpatas ja püüdis kimalase paljaste jalgadega kinni. Poiss tahtis seda purustada, kuid arvas siis, et ka putukas on elusolend ja teda ei tohiks ilma põhjuseta tappa.
  Ja sõdalane, igavene laps, viskas nõelava olendi kõrgemale.
  Fashpirovski puhkes naerma:
  - Olgu, aga siin, ma näen, oli teil tõsine vaidlus ja mu väike sõber võttis kuulsa naljamehe Monitori pantvangi.
  Kõik naersid ühehäälselt. Mõned tulnukad ohkasid nii kõvasti, et taevasse tõusis parv vareseid ja teisi linde. Nad kiljusid ja jooksid nii meeleheitlikult ringi, et putukad ühinesid põgenejate ridadega. Ja siis hakkasid tüdrukud tapamajas möirgama nagu pühvlid, mis on väga veetlev ja ainulaadne.
  Madala bassihäälega kõmisev Ravarnava vastas:
  - Just, ta tahab jultunult jalge alla tallata varem sõlmitud saagi õiglase jagamise lepingu ja võtta endale rohkem kui oma õiglane osa. Tegelikult ei pea see haletsusväärne piraadi välimus oma sõna ja vannet.
  Edward tahtis midagi öelda, kuid otsustas mitte kiirustada. Üks piraaditüdrukutest laskus põlvili ja suudles terminaatoripoisi palja jala jälge.
  Noh, see nägi naljakas välja, nagu märk armastusest ja austusest sõdalase vastu, kes näeb välja nii noor.
  Fashpirovski raputas rusikat ja nõustus au mõiste sellise tõlgendusega:
  - See on õige, kõnepidamatus on piraadi jaoks suur patt, mis pestakse verega.
  Karjus tüdruk selle peale tunnustavalt. Ja näete, kuidas nende armsate nägude silmad särasid.
  Edward sosistas:
  - Patu pealt teenivad nad kõige rohkem raha ja löövad nad maha!
  Monitor tuhmus lõpuks, ta kruus ujus ja ta ulgus:
  - Vabandust Fashpirovski, deemon eksitas mind. - Siis muutus bandiidijuhi toon õigustavaks motiiviks. - Lihtsalt ma arvasin, et pole aus, et kui mul on peaaegu viis korda suurem meeskond, olen sunnitud saama ainult ühe poole.
  Edward naeris ja tahtis midagi öelda. Piraaditüdruk tahtis aga suudelda poisi paljast kontsa. Ja see oli kõditav ja palja elastse talla jaoks meeldiv . Pealegi tundis terminaatoripoiss end tõelise printsina.
  Piraadikeiser ütles õpetlikult:
  - Aga sa allkirjastasid sellise lepingu?
  Monitor hakkas pahupidi keerama:
  - Jah, merede torm, aga just sellepärast, et mind julmalt ähvardati. - Korsaarijuht osutas näiliselt kahjutule, ehkki väga lihaselisele lühikestes pükstes poisile Edwardile. - Lõppude lõpuks oli neil rohkem suurema kaliibriga relvi kui minul.
  Fashpirovski ütles austusega oma endist seltsimeest vaadates:
  - Nii et see oled sina, Ravarnava, kellele see Contrabassi tohutu laev kuulub? Šokeeriv on nimi, milles kostab äikest. "Piraadikeisri toon muutus pisut hellitavamaks. - Sul peab olema vaprus, et seda tabada.
  Edward võttis selle ja viskas klaasikildu paljaste varvastega. See lendas üle ja tabas oma otsaga rasvatihast, lõigates selle pooleks ja põhjustades rohelise vere pritsimist.
  Ravarnava püsti tõustes ja uhkelt rinna välja sirutades ütles:
  - See on õige, võitmatu, kuid suurt rolli mängis poiss-sõdalane Eduard Osetrov, kes suudab mähkida isegi sellise hoolimatu päti nagu "Parun" Monitor.
  Piraadid möirgasid tunnustavalt. Mõned neist isegi raputasid mõõku ja raskeid musketeid. Nende tõeline entusiasm on nähtav.
  Ja sõdalased võtsid selle ja laulsid rõõmuga:
  Suur ja võimas sada esimene Edward,
  Täpsemalt, poiss hüüdnimega Edya...
  Võtke see ja lohistage võimsasse loomaaeda,
  Parun, paks karu!
  Fashpirovski ütles üle müra:
  - Jah, muidugi, see vapper poiss on kuld, ma annan talle flotilli omandades eraldi ja võimsa laeva juhtimise. Vahepeal on minu lahendus järgmine. Kolmandik teie aaretest antakse mulle ja minu rahvale ning ülejäänu jagatakse laevade vahel võrdselt, nagu te eelnevalt kokku leppisite, pooleks. - Piraadikeiser noogutas kulmu kortsutava Monitori poole. - Ja ärge ärrituge, vaid hoidke pea püsti. Varsti võtame minu juhtimisel enda kätte nii enneolematu rikkuse, et isegi kuradid on armukadedad. Minuga tuli kaasa üle kahesaja inimese ja nad kõik teavad, kuidas võidelda. - Ja juba möirgaga jaatavalt. - Kas nõustute minu tingimustega?!
  Korsaaritüdrukud juubeldasid tunnustavalt. Ja nad hakkasid põrgatama nagu kummipallid.
  Edward trampis vihaselt oma palja jalaga ja pomises:
  - Ristiisa tegi pakkumise, millest on võimatu keelduda!
  - Jah muidugi! - hüüdis Ravarnava kõue häälega.
  - Nõus! - ütles Monitor ilmse vastumeelsusega.
  Terminaatoripoiss ütles:
  -Õnn ei ole rahas, vaid võimes seda suurendada!
  Keiser ütles kompromissi mitte lubaval toonil:
  - Nii et sõlmige käepigistusega uus leping!
  Monitor kõikus nähtavalt. Ja siis hüppas terminaatoripoiss tema juurde ja tõstis päti väljasirutatud kätele. Ja tunnetades endas transi energiat, keerutame rümba üsna kiiresti.
  Fashpirovski hüüatas rusikat raputades:
  - Jäta rahule, noor rüütel!
  Edward lasi vastumeelselt lahti Monitori, kes kahvatus, koperdas ning lähenes Ravarnavale ja Fashpirovskile. Järgnesid kindlad käepigistused, kolmik vaatas üksteisele silma ja pilgutas silma. Siis nad kallistasid ja kolm kogenud piraati lõid käed kokku.
  Korsaaritüdrukud tegid heakskiitvat häält. Üks neist kilkas:
  - See on ümbrus!
  Terminaatoripoiss laulis:
  Me kõik vaatame Napoleone,
  Seal on miljoneid kahejalgseid olendeid...
  õnnestub inimesi kraesse panna,
  Ja sinust saab väga lahe rüütel!
  - Me vannume pühalikult. - ajas Fashpirovski automaatselt risti. - Et jääme alati sõpradeks ega reeda üksteist kunagi.
  - Ma vannun! - ütles Ravarnava paremat kätt tõstes.
  - Kõigile pühakutele Jumala nimel, et jääksime oma sõnale truuks. - Monitor on lisatud.
  - Aamen! - Keiser lõpetas.
  Ebakindlalt liigutades oma paljaid, lihaseid, justkui terastraadist kootud jalgu, vaatas Edward umbusklikult triumviraadi poole. Poiss tundis end nagu eksinud. Siin nad on koos ja kes ta nüüd on? Tavaline, sisuliselt paljajalu kajutipoiss.
  Tõsi, tüdrukud, eriti vabastatud orjade hulgast, vaatavad teda imetlusega, justkui mingit jumalust.
  Fashpirovski ütles iseenesestmõistetavalt:
  - Ja nüüd jääte oma laevade kapteniteks minu üldise juhtimise all. Sukeldume sisse ja asume teele!
  - Oleme nõus! - Ravarnava ja Monitori kinnitus.
  Tüdrukud, suure heakskiidu ja suure entusiasmiga, võtsid selle kätte ja hakkasid lärmama. Nad hakkasid tantsima ja laulma:
  Piraat ei tea sõna argpüks,
  Ei tea kas eksid...
  Meil, korsaaridel, on maailma parim maitse,
  Meile ei meeldi muud kui kuulsus!
  Saagi jagamine ja laadimine võttis päris palju aega. Piraaditüdrukud ja vabastatud orjad tantsisid tule valguses ning nende higist, õlist ja viirukist läikiv keha hüppas metsikult.
  Ja nii on piraatidel palju saaki.
  Pidin kaasa võtma kolm väärtuslikku toorainet koormatud laeva, et need vajadusel kallimalt maha müüa. Nii liigutasid nad koguni viis laeva, kaks lahingut ja kolm lasti. Teel lisandus neile veel poolteistsada maanteed ning rannavennaskonna liikmete koguarv ulatus üle kuuesaja viiekümne inimese. Nüüd aga jätkus mereröövlitel kõigile raha, kuid kaval keiser teadis, et enamik neist raiskab kõik ära, et järgmisel sõjakäigul nälgivate piraajade karjana jälle särkides surelikku lahingusse tormaksid. Noh, see on aus, näljasel mehel on lihtsam surra kui hästi toidetud härrasmehel. Rikkad inimesed on liiga argpüksid ja ta näeb otse läbi Ravarnava, lihtsameelse, lojaalse, ausa mehe ja Monitori ning parem on ta tappa, et mitte kogemata selga lüüa.
  Nii tantsivad orjatüdrukud ja piraaditüdrukud ning nende lihase ja meislitud keha igas liigutuses on kuulda hüüatust:
  Ära usalda kedagi,
  Kontrollige alati...
  Piraadil pole sõpru -
  Iga inimene on kaabakas!
  
  Kui nad sind reedavad,
  Penalti saatus kasvab...
  Lurjus lööb
  Kui sa oled loll, siis sa oled loll!
  Noh, okei, sellepärast on tüdrukud olemas, et lõbustada ja pakkuda rõõmu tugevamale soole. Selles maailmas on kaks sugu: tugev ja ilus. Kuid on tsivilisatsioone, kus on palju rohkem sugusid ja mõni neist ilmub mõnikord välja.
  See on tema jaoks mõistatus, see on Eduard Sturgeon, miski ütleb talle, et poiss on sellest kohutavast universumist, mida nad kutsuvad allilmaks. Me peame temaga rääkima. Kutsunud noore sõdalase kajutisse, käskis Fashpirovski tal piipu täita ja keeta fassrochi, mis on nagu kohv, kuid palju maitsvam ja kestvama toimega.
  Poiss oli nagu alati paljajalu, palja, väga reljeefse torso, traaditükkidega, jalas ainult lühikesed püksid, nii et tema õhukese pargitud naha all rullusid nagu elavhõbedapiisad käte, jalgade ja kaela lihased.
  Kuid samal ajal pani Edward selga mõned ehted: randmetel ja pahkluudel kuldsed kividega käevõrud. Miks ta meenutas Aafrika printsi, välja arvatud see, et ta juuksed olid valged, kuid kergelt puistatud kullaga, nagu pulber.
  Jah, ta on väga nägus, kuid tugevam sugu pole poisse imetlemast lakanud.
  Kui nad olid üksi, küsis keiser justkui juhuslikult:
  - Kus sa sündisid, valgepäine sõdalane Edward?
  Noor sõdalane vastas automaatselt:
  - Ühes vanas harfikoloonias.
  Fashpirovski raputas eitavalt pead ja vabastas vuntsidest iroonilise sädeme:
  - Ära valeta mulle, ma näen inimestest läbi. Olen maailmas juba palju elanud. Tõenäoliselt tulite universumist, mida me nimetame allilmaks.
  Kaval ja juba kogenud ning eluea osas märkimisväärse kogemusega Osetrov teeskles naiivset last:
  - Kas inimesed saavad elada põrgus ja pealegi sealt tagasi tulla?
  Keiser süütas piibu, suitsul oli magus lõhn, mis meenutas viirukit ja keerles roosades lokkides:
  - Asi on selles, et nad saavad elada, kuigi mõnevõrra hulluks. Ja te räägite mulle, kuidas teie inimesed seal elate.
  Edward raputas pead, paljaid varbaid, püüdis kinni meritäi, hõõrus selle tolmu ning vastas minoorsel toonil:
  - Mõnikord võib liigne avameelsus maksta mulle elu.
  Fashpirovski ütles vihjavalt, isegi rusikaga koputades oma laiale rinnale:
  - Ära karda, poiss, ma ei räägi sellest kellelegi. Kui soovite, räägin teile oma loo, et te mind usuksite.
  Sõjapoiss Edward avaldas oma pargitud ja punakale näole võimalikult armsa ilme:
  - Oleksin väga tänulik.
  Piraadikeiser hakkas rääkima. See pakkus talle isegi teatud naudingut:
  - Niisiis, mu pruut Extragazel. Mitte lihtne tüdruk ja isegi mitte õilsa aadliku tütar, nagu te tema portreed vaadates ilmselt arvasite. - Piraadikeiser osutas ereda õliga tehtud joonisele, millel oli kujutatud printsessikleidis veetlevat daami. Nii ilus, et isegi kuldne tillukeste teemantidega raam tuhmus sellel säraval taustal.
  Sõjapoiss oli uskumatult üllatunud:
  - Vau! Kas ta on tõesti?
  Ja orjatüdrukute paljad, päevitunud jalad ei tundunud talle enam nii ahvatlevad, et ta saaks oma pilgu neile liimida.
  Fashpirovski noogutas ja ütles kuuma veendumusega:
  - Jah, see on tema portree ja kunstnikud pigem halvustavad tema ilu kui liialdavad.
  - Ta on hämmastav. Abielluksin temaga kohe. - Veidi naiivselt öeldud, igatsedes naise kiindumust, kalendriaastate järgi üldse mitte poisi, vaid Eduard Osetrovi kehaga poisi. Igavene poiss, tunneb end väga armunud. Ilusaid tüdrukuid oli ta aga varemgi vaadanud, aga see tabas talle otse südamesse.
  Piraadikeiser langetas häält ja ütles:
  - Nii et ma ei valeta teile, ta on Kontrabassi impeeriumi otsene troonipärija.
  Poisipoisilik sõdalane isegi vilistas ja liigutas kajuti tammepõrandal paljast kontsaga, kui vapustavalt see siin välja tuleb:
  - Printsess?
  Fashpirovsky kinnitas:
  - Jah, tõeline printsess ja kui ma temaga seaduslikult abiellun, saab minust selle poolkera kõige ulatuslikuma ja rikkaima impeeriumi keiser. Monarhiks olemine on palju parem kui piraadiks jäämine, kes varem või hiljem seisab silmitsi tule või võllapuuga. - Mereröövlite juht näitas armi. - Jumala nuhtlus oli juba surma äärel ja see, et ta on endiselt elus, juhtus minu arvates mitte ilma tema palveta.
  Ka praktiline Edward oli sellest väga huvitatud:
  - Kas teil on trooni vaja?
  Fashpirovsky ütles kirglikult:
  - Jah, see on vajalik, kuigi see nõuab vähemalt Contrabassi pealinna - Austraalia - hõivamist. Aga ma saavutan selle. Kas sa aitad mind.
  Sõdalane Edward oli sellisest ettepanekust väga segaduses.
  Vaatasin kajuti aknast välja. Tüdrukuid oli seal arvukalt, erineva alastuse astmega, ilma tarbetute, tobedate kingadeta ja nobedad laulsid midagi mitte eriti arusaadavas keeles.
  Kuid sõdalane Sturgeon kuulis:
  Kuningad võivad kõike teha
  Kuningad võivad kõike teha...
  Ja kogu Maa saatus,
  Mõnikord nad teevad seda!
  Aga ära ütle midagi
  aga ära ütle midagi...
  Abiellu armastuse pärast
  Abiellu armastusest...
  Keegi ei suuda
  Mitte ainsatki kuningat!
  Keegi ei suuda
  Mitte ainsatki kuningat!
  Ta ise ei teadnud, mida öelda:
  - Ma ei tea, mind paelub lahingute protsess; kuninga kukutamine on ahvatlev väljavaade.
  Fashpirovski kasvas üles nagu elevant ja möirgas:
  - Ma teen sinust superhertsogi!
  Ei kasva kehas ega ka hinges, ironiseeris terminaatoripoiss ja selles naljas on üsna palju tõtt:
  - Sel esmapilgul soodsal juhul suren ma melanhooliasse. Cicero ei öelnud asjata: "Suur võim pole midagi muud kui auväärne orjus!"
  Piraadikeiser naeris ja märkis:
  - Ja ma arvan, et sa oled palju vanem, kui välja näed! Teie sõnad pole poisi, vaid abikaasa kohta!
  
  PUTIN ON HITLERI MÕJU
  MÄRKUS
  Juhtus, et pärast tema surma augustis 2023 kolis Venemaa president Vladimir Putin Hitleri kehasse. Pealegi on nii lahe, et 1. novembril 1941 on kalendris täies hoos Suur Isamaasõda. Ja te ei saa seda parandada. Mida teha, kui nii Stalin kui ka Churchill ei taha rahust kuulda? Siis otsustab Vladimir Putin neid kõiki põhjalikult karistada!
  . PROLOOG.
  Pikale veninud sõda Ukrainaga ei olnud Venemaa presidendi jaoks kuigi huvitav. No mis on Ukraina Venemaa jaoks? Arvati, et visatakse talle mütsi ja võetakse kolme päeva pärast Kiievi. Aga see ei õnnestunud. Teine sõjaaasta on juba alanud. Ja Venemaa presidendivalimised on sõna otseses mõttes kohe käes. Ja Vladimir Putinil on tervisega probleeme. On näha, et miljonite inimeste needused peaaegu kogu maailmas on avaldanud oma mõju. Inimveri ei ole vesi. Kui palju verd on Vladimir Putin juba valanud? Võib-olla oli Venemaa ajaloos verisem vaid Stalin. Ukrainlased korraldavad edukat pealetungi ning on vallutanud Vene armee ja erinevate eravägede käest tagasi suurema osa annekteeritud aladest. Pealegi ründas Taliban 2023. aasta mais Tadžikistani ja sealset Venemaa baasi. Ja nad avasid teise rinde, lisades Venemaa presidendile peavalu. Nagu selgus, näitasid tadžikid madalat moraali ning nende armee põgenes osaliselt ja võeti osaliselt vangi. Ja Venemaa pidi ka nendega võitlema. Nii piiras Taliban Vene sõjaväebaasi sisse, tappis suure hulga sõdureid ja mõned võeti vangi.
  Ja ma pidin neile vastama. Ja kuulutada taas mobilisatsioon lõunapoolsete lünkade täitmiseks.
  Ja Vladimir Putini surma ajaks 5. augustil 2023 vihkasid teda juba paljud venelased, lääneriikidest rääkimata. Ja Venemaa president suri agoonias ja ilma auta. Tema saatjaskond ei muutunud isegi eriti kurvaks. Kuid siiski otsustasid nad ta suurejooneliselt matta. Ja avalda austust.
  Kuigi loomulikult ütlesid paljud, et kui Putin oleks surnud enne rünnakut Ukrainale, oleks ta ajalukku läinud kui üks parimaid Venemaa valitsejaid.
  Ja nii võib-olla on see just juhtum, kui inimene kahetseb, et Jumal teda varem surma ei saatnud.
  Vladimir Putin suri igatahes 2023. aasta augustis ja tema saatuse pidi otsustama kohus.
  Ja taevalik kohtuotsus! Kuid kapriisne demiurg jumalanna Emmanuel võttis ja varastas põrgust Vladimir Putini hinge ning viis selle oma universumisse.
  Seal ta võttis ja süstis Vene diktaatori Adolf Hitleri kehasse. Kõigi aegade suurim kurjategija.
  Ja ajal, mil Saksa väed on Moskva lähedal. Jah, see on karistus, mille ta president Cainile välja mõtles. Või võib-olla isegi tasu, sest liigute kellegi kehasse, kes on tol ajal teist peaaegu kakskümmend aastat noorem ning edu ja kuulsuse harjal.
  Ja nüüd on Vladimir Putin saanud uue keha, uued võimalused maailmas nagu kaks tilka vett, mis meenutab kahekümnenda sajandi Maad. Ja kõige huvitavam, mis juhtuma hakkab. Sobimatu presidendi võim maailma üle või häbiväärne enesetapp? Või äkki mõlemad koos või midagi vahepealset!?
  . PEATÜKK nr 1.
  Vladimir Putin mäletas oma lühikest põrgus viibimist ähmaselt. Tema üle pole veel kohut peetud. Hing oli mingis väga suures heledas saalis. Ja sa oled täiesti kaalutu ja ripud õhus, nagu sageli unenäos juhtub, eriti lapsepõlves.
  Ei mingit piinamist ega põrgutuld. Kuid see oli väga lühike periood puhta vaimuna, ilma kehata. Ja sa lihtsalt laperdad ringi nagu unes ja tunned end hästi ja kergelt ning sa ei mäleta väga hästi, mis su ümber on.
  Ja siis pärast kohtuprotsessi määratakse teid enamiku inimeste jaoks kas taevasse, põrgusse või puhastustule.
  Nüüd aga tundis Vladimir Putin end uues kehas. Pole noor keha, aga mitte veel vana.
  Ja Venemaa endine president juba teab, et ta on nüüd lihast Hitler.
  Tänu taimetoidule ja halbade harjumuste puudumisele on viiekümneaastane füürer üsna heas vormis. Tema psüühika ei ole veel häbiväärsete lüüasaamistega üle koormatud. Nii et tunnete end üsna talutavalt, õigemini paremini kui Venemaa presidendi kohal. Kes ei elanud piisavalt kaua, et saada seitsmekümne ühe aastaseks.
  Kuid Venemaa valitsejate arvu, kes on sellise perioodini elanud, võib ühel käel kokku lugeda.
  Hitler näib igal juhul tervem ja jõulisem ning kehalt noorem olevat, nii et saatuse üle pole mõtet kurta.
  Kõik oleks veel hästi, aga kalendris 1. november 1941. a. See tähendab, et enam ei ole võimalik füürerit peatada saatuslikul joonel ja mitte rünnata NSV Liitu. Ja ilmselt peame tegutsema, aga kuidas...
  Saatjaskond ja kindralid tahtsid loomulikult banketti jätkata ja et füürer annaks neile oma targad juhised.
  Samas, mida teha, kui oled juba süganud. Nii eelmises kui ka selles elus.
  Vladimir-Adolf teatas, et peaks üksi olema ja natukene mõtlema ja puhkama. Palusin samal ajal apelsinikohvi ja operatiivkaarti nii NSV Liidu Euroopa osast kui ka Aafrikast.
  Sakslastel läks üldiselt päris hästi. Kuigi oktoobris toimunud pealetungil õnnestus kuus Nõukogude armeed täielikult ja mitu osaliselt hävitada. Vangistati enam kui kuussada kolmkümmend tuhat vaenlase sõdurit ja ohvitseri.
  Ja Leningradi suunas liiguvad Wehrmachti väed Tihvini poole. Ja lõunas on nad juba okupeerinud Harkovi ja osa Donbassist. Krimmis lähenesid nad Sevastopolile ja tungisid Kertšile. Noh, see pole veel edu tipp. Sakslased peavad veel võtma Tihvini, Kertši, mõned Donbassi linnad ja Rostov Doni ääres, saavutades maksimumi novembri lõpuks. Ja siis saab Moskvasse vaid mõne kilomeetri kaugusele.
  Ja siis juhtub ime. Ja enneolematud külmad, millest külmus isegi söest saadud Saksa bensiin ja seadmed ebaõnnestusid ning Saksa sõdurid ise külmusid elusalt.
  Uues kehas hakkas Vladimir Putin endas tajuma Hitleri mälestust. Ühest küljest on see isegi hea. Teid ei tabata kummaliselt käitumast ja teadmatusest. Tõepoolest , kurat teab ainult, millised Saksa kindralid ja ministrid välja näevad. Tundub, et Speeri peeti neist kõige andekamaks.
  Kuid Hitleri mälu andis mõista, et Speer polnud veel saanud Reichi relva- ja laskemoonaministri ametit. Ja võib-olla sai see Natsi-Saksamaa lüüasaamise üheks peamiseks põhjuseks. Kui nii energiline minister oleks varem ametisse pandud, oleks sõdade käik olnud teistsugune.
  Hitler on aga juba läbi kukkunud mitte ainult selles vallas. Näiteks peatas ta Dyukeri lähedal Saksa tankid ja selle tulemusel õnnestus neljasajal tuhandel britil ja sada tuhandel prantslasel Suurbritanniasse lahkuda. Ja kui Hitler oleks need väed vangi võtnud, oleks ehk isegi Churchill pidanud rahu sõlmima. Üldiselt oli muidugi idiootne otsus võidelda Saksamaaga, kes oli võtnud enda kontrolli alla peaaegu kogu Mandri-Euroopa.
  Kuid just Churchill päästis Venemaa või NSV Liidu.
  Ilma teise rindeta oleks Stalini võimalused Kolmanda Reichi ja selle satelliitide vastu olnud peaaegu null.
  Nii et... Putin kirus. Talle ei meeldinud Churchill. Võib-olla oli selle juhi suhtes isegi varjatud kadedust. Churchill jäi ju ajalukku legendi ja härrasmehena.
  Ja Venemaa presidenti kutsutakse: Vovka-Cain! Teda meenutatakse nüüd tõesti ebasõbraliku sõnaga Venemaa ja maailma ajaloos. Jah, ta kaotas kannatuse - ta ei pidanud kiusatusele vastu ja alustas suurt sõda. Suurim ja eelkõige moraalne viga oli marss Kiievi poole. Omal ajal, kui Gruusias käis sõda, tahtis diktaator Thbilisit rünnata. Kuid Venemaa ametlik president ja kõrgeim ülemjuhataja Dmitri Medvedev oli sellele kategooriliselt vastu. Ja võitlus pidi lõppema. Viis päeva kestnud sõda, maailma ajaloo üks lühemaid ja võib-olla Venemaa ajaloo kiireim, on läbi. Sada kuus sõdurit kaotati, grusiinid kaotasid veidi rohkem. Siis oli pettumuse tunne, et nad ei kasutanud ettekäändet Gruusia okupeerimiseks. Kuid Dmitri Medvedev selgitas üsna loogiliselt, et isegi kui Kaukaasia vabariigi territooriumi on võimalik kiiresti okupeerida, seisab Vene armee ees sissisõda. Pealegi oli meie silme ees juba Iraagi näide, mille ameeriklased okupeerisid kolme nädalaga, kuid seisid silmitsi sellise sissisõjaga, et nad olid sunnitud sealt lahkuma, kaotades vaid viis tuhat hukkunut.
  Ja nii on ka Afganistanis... Lisaks on Gruusia mägine riik ja seal saab tõesti tipust alla partisan olla. Lisaks pole tšetšeeni vastupanu veel lõppenud. Doku Umarov oli veel elus ja partisanisõda käis mitte ainult Tšetšeenias, vaid ka peaaegu kogu Põhja-Kaukaasias. Ja Gruusia okupeerimise korral hakkaks kogu kollektiivne lääs kaukaaslaseid aitama. Ja islamistid hakkaksid ka abi saama ja pead tõstma.
  Nii et Dmitri Medvedev näitas sel ajal tervet mõistust. Ja võib-olla oli see üks tema vähestest tarkadest otsustest.
  Kuid ka sõda Ukrainaga tundus suhteliselt lihtne. Nii et slaavi venna väed esinesid 2014. aasta ja 2015. aasta talvel lahingutes väga kehvasti ning loomulikult jäi mulje, et vaenlane on nullsõdalane.
  Noh, vastupidi, Vene armee kohta on liialdatud ideid, eriti pärast Süüriat. Nagu me oleme tehnoloogiliselt maailma tugevaimad. Ja me viskame kõigile mütsi.
  Tundub, et paljud mõtleksid nii, kui nad oleks Putin. Ja ameeriklased ilmselt ei valetanud, kui ütlesid, et Vene armee võib Kiievi kolme päevaga vallutada. Ilmselt arvasid nad ka, et Venemaa on liiga tugev ja Ukraina liiga nõrk. Aga... Juba esimestel päevadel kandsid valitud Vene üksused suuri kaotusi ja selgus, et välksõda oli ebaõnnestunud.
  Sõda läks edasi, mitte nii, nagu ta tahtis. Võib-olla oleks tulnud rahu sõlmida, eriti sõja esimesel kuul, mil saavutati suurimaid edusamme. Aga loomulikult tahtsin rohkem. Siis kaotused kasvasid. Ja siis, augusti lõpus ja sügisel, saavutasid ukrainlased lahinguväljadel käegakatsutavaid edusamme. Nad tõrjusid Vene väed Harkovi oblastist ja osast Luganskist välja ning vallutasid tagasi Hersoni ja Dnepritaguse territooriumi. Siis ei tahtnud ukrainlased enam teist maailma, mõnele meeldis naasmine 1991. aasta piiride juurde.
  Pidime välja kuulutama mobilisatsiooni ja viima üle lisavägesid. Ja proovi talvel uuesti, ründa...
  Vladimir Putin on kangekaelne inimene. Kuigi ajalugu õpetab, et kangekaelsus võib olla äärmiselt ohtlik. Näiteks oleks Hitler võinud vähemalt osaliselt päästa oma režiimi ja võib-olla isegi oma naha, kui ta oleks varem rahu sõlminud. Nii suutis Hirohito päästa oma elu ja isegi keiserliku tiitli isegi pärast tegeliku võimu kaotamist. Ja vallatud Fuhrer kaotas kõik. Samuti võite meenutada Ivan Julma! Kellele nad pakkusid rahu ja osa Liivimaast, sealhulgas Narvast ja Dorpatist. Ivan Julm tahtis aga täielikult Liivimaad. Ja ta jätkas sõda Rootsi ja Poola-Leedu Rahvaste Ühendusega. No pidime ka Krimmi khaani haarangud tõrjuma. Lühidalt, ma kaotasin kõik, mille olin võitnud, ja pidin mõnest omast loobuma. Ja sõda kestis kakskümmend viis aastat. Jah, selline seiklus juhtus.
  Kas Putin on siiski seotud mineviku ja minevikuga? Kas peate otsustama, mida praegu teha? Või jätkata sõda NSV Liiduga, võttes arvesse varasemaid Kolmanda Reichi vigu. Või proovige ikkagi Staliniga rahu sõlmida. Siiski pole eriti meeldiv jätkata oma esivanemate tapmist. Aga kui me suudaksime ühineda kommunistidega, vihatud Suurbritannia ja Ameerika vastu, oleks see lahe!
  Tegelikult ei suutnud Putin poolteist aastat võidelnud Ukrainat kunagi võita, pealegi sai ta seal kaotusi ja isegi Taliban avas lõunas teise rinde. Ja siin on selline võimalus! Saate saavutada palju. Ja võib-olla isegi saada maailma valitsejaks!
  Vladimir Vladimirovitš naeris ja irvitas oma lühikestesse vuntsidesse. Ükskõik, mida nad Hitleri kohta räägivad, vallutas ta kahe kuuga peaaegu kogu Euroopa. Poola, mis oli rahvaarvult ja territooriumilt võrreldav tollase Ukrainaga, alistati kahe nädalaga. Pooleteise kuu jooksul said Prantsusmaa, Suurbritannia, Belgia ja Hollandi väed lüüa. Ainuüksi vangistati üle nelja miljoni inimese. See on saavutus.
  Ja NSVL kandis kolossaalseid kaotusi ja sai peaaegu lüüa. Aga see on peaaegu kõik. Siis tuleb detsembris pöördepunkt. Ja me peame kiiresti Staliniga rahu sõlmima. Küsimus on vaid selles, kuidas ennast oma keskkonnale õigustada? Ju tundub, et võit Venemaal on nii lähedal ja äkki rahu?
  Kuidas saate midagi sellist oma rahvale selgitada? Lisaks pole veel teada, kas Stalin rahuettepaneku vastu võtab. Eriti kui temalt territoriaalseid järeleandmisi nõuda. Maailm ilma anneksioonide ja hüvitisteta kõlab ilusti, kuid pärast seda, kui Saksamaa on nii palju vallutanud ja isegi oma liitlasele maad andnud, näeb selline järeleandmine välja nagu reetmine.
  Siin tekivad muidugi tõsised probleemid. Palju lihtsam olnuks Hitlerile pihta saada veidi varem, enne rünnakut NSV Liidule. Seejärel võidakse Plan Barbarossa tühistada ja selle asemel läbi viia operatsioon Merilõvi, millega hõivatakse Suurbritannia ja seejärel Icarus, vallutades Islandi. Vähesed teavad, et ka füüreril olid selleks plaanid. Ühest küljest ei tundu Island olevat Kolmandale Reichile vajalik, kuid teisest küljest oli peamine eesmärk end kaitsta USA rünnakute eest. Hitler aga riskis sel juhul pikaks ajaks takerduda sõtta Ameerikaga.
  Muide, teine küsimus on, kas Stalin kavatses 1941 pärast Kolmandat Reichi lüüa? Või veel paremini valmistunud neljakümne kahega.
  Seal on kuulus Suvorov-Rezuni tetraloogia, kus ta tõestab ja püüab loogiliselt õigustada Stalini rünnakut Kolmanda Reichi vastu. Muidugi, Putinil ei olnud oma eelmises elus aega seda teost tervikuna lugeda. Kuid nad näitasid seda talle lühidalt. Suvorov-Rezuni peamised argumendid ja kommentaarid nende kohta.
  Näiteks NSVL viis tegelikult väed oma läänepiirile lähemale. Ja tankide arvus oli tal tõesti eelis. Tõde ei ole kaheksakordne, nagu Rezun kirjutab, vaid umbes neli korda. Mis puudutab autode kvaliteeti, siis see pole ka nii selge. Umbes kaks tuhat Nõukogude tanki olid tugevamad kui Saksa tankid: need on KV-1, KV-2, T-34, T-28 ja T-35. Eriti võimas oli KV-2 152 mm haubitsaga. Ja Saksa tankid ei suutnud seda igast küljest ja nurgast läbi tungida, nagu KV-1.
  Kuid see pole nii selge. Näiteks KV-2 tegi ainult ühe lasu iga kahe minuti järel ja püüdis tabada krapsakas Saksa tanki. Ja ta võis rullid kergesti kahjustada ja Nõukogude sõiduk jääks liikumatuks. Praktilises mõttes on T-34 hea. Saksa tank ei suuda seda otsaesist läbi tungida, välja arvatud ehk külje sisse.
  Kuid on ka probleeme. Optika ja nähtavus kehvad, käigukast läheb katki ja käike on raske vahetada. T-28 on juba moraalselt vananenud tank, ehkki kahe püssiga, kuid soomuselt hullem kui kolmkümmend neli. Kuid selle paagi varjestatud paak pole sõiduomadustelt kuigi hea. T-35 on tõeline koletis - kolm kahurit, seitse kuulipildujat, viis torni. Kuid see paak ei saa pöörata. Ja koguni viie torni soomus on ebaoluline.
  Ühest küljest tunduvad BT seeria tankid head olevat: kiirteel on kiirus ligi sada kilomeetrit tunnis. Kuid päris lahingus ei suuda tankide kolonn ikkagi niimoodi reisida. Kuid soomus on nõrk ja isegi tankitõrjepüssid võivad sellisest sõidukist läbi tungida. Lisaks on tankil ka suured bensiinipaagid, selle saab hävitada raskekuulipilduja laskudega. Jah, see ei ole väga hea auto. Populaarseim tank T-26 45 mm kahuriga jäi nii relvastuselt kui soomuselt alla sakslaste T-3-le ning jõudluselt lähedale.
  Üldiselt oli NSVL muidugi tankides ehk tugevam, aga uusimate sõidukite ja lennukite tootmist alles propageeriti ning need olid vaevu vägedesse sisenema hakanud. Viimast lennundust polnud veel valdatud ja tanke samuti mitte. Pealegi ei antud komandöridele uusimate Nõukogude tankide tehnilist dokumentatsiooni. Ja selle tulemusena jäid KV ja T-34 sõidukid enne sõda katsetamata. Ja sakslased ei pannud uusi kolmekümne neljasid millegipärast tähelegi. Esimest korda pöörati tankile T-34 Guderiani memuaaride järgi tähelepanu alles 1941. aasta oktoobris. Kuhu tuhat neid autosid varem kadus?
  Veelgi enam, sõja ajal toodetud kolmekümne nelja kvaliteet mitte ainult ei tõusnud, vaid ka langes. Sealhulgas soomuse kvaliteet. Ja neil ei olnud aega Nõukogude piloote õpetada Nõukogude varustust kasutama. Ja üldine ajateenistus võeti kasutusele alles 1939. aasta sügisel.
  Lisaks nõrgendasid Stalini repressioonid armeed ning tõrjusid välja kogenud ja haritud töötajaid.
  Lisaks veel üks komplekt kestasid, eriti uusimate tankide jaoks. Noh, võrdlusi saab teha palju rohkem. Tõepoolest, NSV Liidul on rohkem tanke ja lennukeid kui Kolmandal Reichil. Aga sakslastel on juba üle kahe korra rohkem autosid ja mootorrattaid. Ja Wehrmachtil on rohkem kuulipildujaid. Pluss selle ajutine paremus jalaväes. See on tõsi, sest Saksamaa viis üldmobilisatsiooni läbi varem. Aga ikkagi rünnata Kolmandat Reichi, personali poolest madalamat? See on idiootsus!
  Tõsi, Putin ise tegi sama Ukrainaga. Aga võib-olla sellepärast läksin hulluks.
  Kuid siinkohal pean ütlema, et on kaks suurt erinevust. Ukraina armeed, mis ei suutnud 2014. aastal mõnda miilitsat võita, ei peetud tõsiseltvõetavaks võitlusjõuks - isegi mitte ameeriklasi. Aga Wehrmacht vallutas Euroopa kahe kuuga - vahe on suur. Isegi väga suur erinevus.
  Ukraina armee autoriteet enne sõda oli väga madal ja võib-olla seetõttu otsustas tavaliselt ettevaatlik Vladimir Putin selle seikluse kasuks. Lisaks andis Hiina salaja luba. Kuid juba esimestel päevadel sai selgeks, et välksõda ei tööta. Ja kaotused, eriti eliitüksustes, on tohutud.
  Tõepoolest, on mingi nähtamatu jõud, mis hävitab kõik impeeriumid. Alates kuningas Xerxese ajast, tõenäoliselt esimene tõeline tohutu impeerium antiikmaailmas. Ka Aleksander Suure suurriik osutus lühiajaliseks. Õigemini, see varises kokku paar aastat pärast selle kuninga surma.
  Veel varem pidas Egiptus vallutussõdu, kuid kaotas ka valdusi. Samuti võite meenutada Assüüriat. See oli ka päris suur jõud. Noh, Babülon Nebukadnetsari ajast, kuigi mitte igavene. Rooma impeerium kestis pikka aega. Ka kooliajalooõpikutes on sellele pühendatud ligi pool muinasajast.
  Kuid ka see lagunes ja varises kokku. Siin võib tuua palju näiteid. Seal oli Karl Suure impeerium - see jagati kohe pärast vallutava kuninga surma. Tekkis Araabia kalifaat - suurim impeerium territooriumil Prantsusmaast Indiani, kuid seegi lagunes. Ka Osmani impeerium lagunes, kuigi aeglasemalt. Tšingis-khaani impeerium on inimaja suurim maismaariik. Kuid Tšingis-khaan suri ning tema pojad ja pojapojad hakkasid seda poolitama. Ja siis, jõudes Aafrikasse kuni Viini, said mongoli-tatarlased end tühjaks ja lagunesid uuesti. Tamerlane üritas seda impeeriumi tule ja mõõgaga taastada, kuid niipea, kui ta suri, kadus tema Timurati eelõhtu jäljetult.
  Inimkonna ajaloo suurim rahvaarvu ja territooriumi poolest oli võib-olla Briti impeerium oma kolooniate ja valdustega. Kuid see lagunes ka üsna kiiresti. Ja seal oli ka Hispaania koloniaalimpeerium, mis lagunes veelgi varem.
  Nikolai II valitsemisajal haripunkti jõudnud tsaari-Venemaa põrkas kokku Jaapaniga. Ja justkui kinnitamaks tõsiasja, et keisrivastane jõud on olemas, kaotasid tsaariväed selle sõja. Ja tundus, nagu oleks kuri saatus neid jälitanud. Selles sõjas oli algusest lõpuni nii palju ebaõnnestumisi ja halba õnne. Nii et ärge uskuge pärast seda kõigi jõudude saatust.
  Siis, Esimese maailmasõja ajal, meil eriti ei vedanud ja toimus sõjaväeline, õigemini isegi palee, riigipööre. Pärast seda tuli võimule ebaseaduslik ajutine valitsus.
  No ja siis bolševikud kodusõjaga. Stalini ajal toimus impeeriumi uus tõus, kuid tohutu vere hinnaga. Ja pärast juhi surma toimus kahekümnes kongress ja kultuse kokkuvarisemine. Ja NSVL hakkas oma positsiooni kaotama juba Hruštšovi ajal.
  Ja siis võttis Gorbatšov võimust ja lõpetas Nõukogude impeeriumi. Pealegi ei saa öelda, et Mihhail Sergejevitš tegi seda meelega. Siis sattusid kõik perestroika meeletusse. Ja Vladimir Putinist endast, kuigi KGB ohvitser, on saanud tulihingeline demokraat. Ja ta oli riikliku hädaolukorra komitee vastu ja rõõmustas ka NLKP kokkuvarisemise üle. Ja temast sai Sobtšaki parem käsi. Ja ta toetas aktiivselt Jeltsinit. Sealhulgas 1993. aasta oktoobris. Jah, NSVL lagunemine juhtus, kuid suurem osa rahvast ja eriti eliit rõõmustas!
  Või igal juhul rahvas ei pahandanud, aga eliit oli tõesti õnnelik. Eriti Kesk-Aasias, kus kõik mäletasid väga hästi, kuidas KGB kohalikke magnaate puuvillaäris taga kiusas.
  Lühidalt öeldes puhkas NSVL üheksakümne esimesel aastal Jumalal. Ja võib-olla ainult Vladimir Žirinovski pomises veidi, lihtsalt näitlikustamiseks. Või võib-olla mängides rahvahulgale või soovides silma paista.
  Siis oli Jeltsini valitsusaeg. Mõne jaoks suurte võimaluste aeg, teiste jaoks aga raskuste ja kohutavate probleemide aeg. Jeltsin ise ei püüdnudki NSVLi impeeriumi kokku liimida, vaid ainult Tšetšeenia kontrolli alla tagasi tuua. Ja millist ägedat vastupanu see tekitas. Sealhulgas riigisiseselt. Ja isegi Gaidar"s Choice of Russia oli sellele vastu. Nagu ka kommunistid, muide. Ainult Žirinovski toetas seda sõda. Kuid võib-olla just seepärast õõnestas ta oma reitingut ja võttis endalt võimaluse saada uueks Vene tsaariks.
  Žirinovski oli muidugi karismaatiline juht. Kuid tal jäi puudu kas julgusest või tahtest. Eelkõige poleks tohtinud kõhtu nii-nii täis süüa, kui märkimisväärne osa inimestest nälgib. Ja järgige dieeti ja treenige.
  Okei, Žirinovski suri. Ja kuningas kaotas oma lemmikjuristi. Mis oli nii naljakas ja naljakas. Ta lõbustas ja tõstis tuju. Kuid sellest oli vähe tegelikku mõtet ega kasu. Vastupidi, Žirinovski oli liiga radikaalne patrioot, võib-olla isegi karikatuur. Ja näis, et ta naeruvääristas patriotismi. No nagu hea sõdur Švejk - ka tema oli Austria-Ungari patrioodi karikatuur.
  Ja see oli naljakas, kuid pigem kahjulik. Kuid sellegipoolest tunneb kuningas end ilma naljameheta halvasti ja tal on igav. Dmitri Medvedev ilmselgelt ei sobi sellesse rolli.
  Hitleri kehas olnud Vladimir Putin ohkas raskelt. Ta ei olnud veel uue kehaga harjunud ja elas minevikumälestustega. Ja see on olnud vastuoluline, eriti viimastel aastatel. Siiski oli Putin muidugi õnnelik valitseja. Näiteks selline haruldane õnnekingitus nagu 11. septembri terrorirünnak. See on tõesti suur edu. Selle asemel, et ise Talibaniga võidelda, tõmmati ameeriklased tapatalgu, mis oli USA jaoks ebavajalik.
  See on näiteks sama asi, kui Hitler oleks pigem kakskümmend aastat võidelnud Suurbritannia ja jänkidega kui rünnanud NSV Liitu. Ja Stalin ise sai sel juhul valida hetke, millal lüüa. Ja mitte ise kohutava löögi alla sattuda.
  Kuid Hitler suutis Stalinit ennetada. Ja siin on tulemus - sakslased on Moskva lähedal. Ja kui talv oleks pehmem ja kuivem olnud, siis oleks ehk pealinnas endas olnud.
  Jah, Stalinil siin vedas. Kuigi teisest küljest, miks on kõige edukamad valitsejad need, kes on nii julmad? Siin on ta muidugi Vladimir Putin, mitte Stalin. Aga võib-olla sellepärast ei tulnudki Ukrainast välja?
  Mida saate Hitleri kohta öelda? Ühelt poolt oli tal fenomenaalseid õnnestumisi, teisalt aga katastroofilisi ebaõnnestumisi. Omamoodi õnn naeris Adolfi üle ja pani ta uskuma oma tugevusse. Aga siis ta loobus ja seadis end üles. Ja mõlemal poolel oli nii palju ohvreid ja kaotusi.
  NSV Liit ei võitnud selles sõjas võidust suurt midagi. Territoriaalsed omandamised olid väikesed. Pealegi andis Stalin osa Bresti oblastist ja Bialystoki oblastist Poolale tasuta ja ilma nõudmisteta ära. Aga nad ise nii palju ei saanud. Parem oleks, kui seda sõda ei juhtukski. NSV Liidu elanike arv vähenes 170 miljonini. Ja tsaar-isa Nikolai II ajal oli see 1914. aastal juba 180 miljonit inimest. Nii et Vene tsaar-isa suurendas seda, aga Stalin vähendas.
  Ja sakslased kaotasid Hitleri ajal palju. Kuigi Euroopa ja Poola hõivamine maksis vaid kolmkümmend tuhat tapetut. Stalin kaotas sõjas Soomega 126 tuhat, mis on palju olulisem. Jah, see osutus selliseks pettuseks.
  Hea oli sattuda Stalini kehasse enne, kui Hitleri Saksamaa ründas NSV Liitu. Ja midagi teha. Tõesti, mis täpselt? Lööge ise, nagu Suvorov-Rezun soovitas? Sellel on oma plussid ja miinused.
  Negatiivne külg on eelkõige see, et Nõukogude väed pole veel päris valmis rünnakuks. Eelkõige pole väed uued tankid ja lennukid korralikult selgeks saanud. Pluss on see, et sakslased ei oota ennetavat lööki. Ja neid võib ootamatult tabada. Ja Nõukogude vägedele õpetati palju rohkem ja paremini, kuidas rünnata kui kaitsta. Muide, tegelik praktika on näidanud, et natsid oskavad palju paremini rünnata kui kaitsta.
  Näiteks kui natsid edenesid suurepäraselt ja '42. aasta sügiseks vallutasid nad kahe Rooma impeeriumiga võrreldava territooriumi. Nad kaotasid kaitses kiiresti koha.
  Kui arvestada Kurski mõhnast, kus sakslased üritasid viimati suurt strateegilist pealetungi läbi viia ja initsiatiivi haarates sõja tõusulainet pöörata, siis Stalinil kulus Ukraina ja Krimmi tagasivallutamiseks vaid üheksa kuud. Noh, kui arvestada Galiciat, siis võite lisada veel paar. Kokku ei pidanud sakslased pärast Kurski lahingut vastu kaks aastatki.
  Jah, nad olid üsna nõrgad, leidsid end kaitsest. Ja füürer? Aga füürer, lasi ta end maha. Ja nad ütlevad, et neil polnud piisavalt julgust seda ise teha - nad aitasid!
  Vladimir Putin raputas end. Keha on tõepoolest peaaegu kakskümmend aastat noorem kui varem ja see on suurepärane. Adolf Hitler on lühike. Täpselt nagu Vladimir Putin ise. Ja see võimaldab teil uue kehaga kiiremini harjuda.
  Ja loomulikult on tal suured võimalused. Eriti kui võitled Stalini kõrval.
  Seda võibki vuntsidega kuradile ette heita, et tal polnud 1940. aasta sügisel Hitleriga isiklikku kohtumist. Võib-olla oleksid mõlemad diktaatorid sel juhul teineteist nii ära võlunud, et sõja asemel oleks sõlmitud liit. Näiteks kuidas on lood C-ga. Kuigi enne Xi saime läbi ka teiste Hiina esimeestega. Kuid ikkagi on omavanuse inimesega lihtsam hakkama saada kui vanema või noorema juhiga. Näiteks Lukašenka ja Medvedev ei saanud omavahel läbi. Neil oli erinevus nii vanuses kui ka kasvatuses. Professori poeg Medvedev on intellektuaal, Lukašenka aga kolhoosniku ja kes teab kelle poeg.
  Ka Putinil, kelle isa oli lihttööline ja kellele meeldis juua, oli Lukašenkaga lihtsam. Võib-olla oleks mõne teise juhiga keerulisem olnud. Eriti kui ta oli noor ja intelligentne. Kuidas näiteks Putini suhe Macroniga ei klappinud.
  Hitleri ja Stalini isad olid joodikud ning mõlemad diktaatorid kogesid vaesust, alandust ja sattusid vangi. Nii saaksime isiklikul kohtumisel hõlpsasti kokku leppida. Kuid millegipärast Stalin seda ei tahtnud. Võib-olla ei tahtnud ta tegelda nii vastiku inimesega nagu Hitler, aga kas pole ka Stalin ise vastik inimene? Ja sel ajal oli see NSV Liidu juht ja Saksamaa füürer palju verisem.
  Jah, Stalinil olid käed küünarnukkideni verd. Ja Kolmandas Reichis juute massiliselt ei tapetud ja laiaulatuslikke karistusaktsioone ei viidud läbi.
  Seega polnud erilist põhjust isiklikult kohtumist vältida. Kuid see oleks võinud ära hoida sõja kahe totalitaarse impeeriumi vahel. Ja võib-olla oleks maailm planeedil Maa teistsugune.
  NSV Liit, Saksamaa, Itaalia ja Jaapan võivad jagada kogu maailma. Ja kui arvestada, et vallutatu vajab pikalt meisterdamist, siis ehk poleks inimkonna ajaloos sõdu, vähemalt järgmise saja aasta jooksul.
  Kuid nüüd on Hitleri kehas Putinil võimalus Staliniga isiklikult kohtuda ja rääkida. Muidugi tuleb ette mõningaid probleeme, kuid suure tõenäosusega need lahenevad.
  Kuigi küsimus on selles, kui palju maad Stalinilt nõuda? On lihtsalt võimatu ja ebareaalne minna katki, kui oled juba nii palju haaranud.
  Teine punkt on kas kohe vaherahu välja kuulutada või esmalt uusi edusamme saavutada? Ikka pole veel tipp. Krimmis pole Kertši veel vallutatud ja lõunas Rostov Doni ääres. Ja mitte kogu Donbass ei ole endiselt sakslaste kontrolli all. Ja nii edasi...
  Ja muide, seal on ka Aafrika. Tundub, et britid alustavad seal varsti pealetungi Rommeli vägede vastu? Seda suunda tuleks kiiresti tugevdada. On ju Suurbritanniaga võitlemine Putinile suur rõõm. Alustuseks peaksite vaatama, millised reservid Saksamaal on. Ehk saab Prantsusmaa ja Balkani territooriumilt midagi võtta. Tegelikult, kui Bulgaaria tsaar Boriss ei taha sõdida NSV Liiduga, siis võitlege vähemalt Jugoslaavia partisanidega. Ja ka Kreekas ja Albaanias. Ja see saab olema väga lahe.
  Lisaks tuleks Saksamaal välja kuulutada totaalne sõda. Ja meelitada aktiivsemalt välistöölisi. Tõepoolest, Kolmandal Reichil on piisavalt tööjõudu. Ja loomulikult tuleks noorukid sõjaväkke võtta. Nad ei võitle halvemini kui täiskasvanud ja neil pole palju tööjõudu. Nii et teha saab veel palju. Eks välisdivisjonid tuleks moodustada vabatahtlikest. Sakslased tegid seda, kuid alles siis, kui nad hakkasid sõda kaotama. Lootusetu eesmärgi nimel võitlema soovijaid on loomulikult vähemaks jäänud. Sellega seoses käitus Hitler muidugi ebamõistlikult. Üldiselt olid Kolmas Reich ja Fuhrer isiklikult muidugi täis vigu, mis takistasid tal Teist maailmasõda võitmast. Üks neist on muidugi see, et ta ei kasutanud, vähemalt mitte aktiivselt, poolakaid sõjas Venemaaga. Kuid Venemaa-vastased meeleolud on Poolas tugevad ja nende traditsioon ulatub sajandeid tagasi.
  Siin tabas Vladimir Putin end mõtlemast, et ta on täiustatud Hitler. Ja teda ei huvita sugugi vene rahva kannatused.
  Jah, siin sattusin ma hätta.
  Samas on mees tagantjärele mõeldes tugev. Näiteks välktempos malet mängivaid amatööre vaadates tunduvad partnerite vead väga selgelt nähtavad. Aga istuge ise laua taha.
  Ja mängida mängu. Kuid igal juhul tuleks teha järgmised ametisse nimetamised: Speer tuleks asetada relva- ja laskemoonaministeeriumi etteotsa ja anda talle erakorralised volitused. Pikendada tööpäeva pikkust ja viia tehased kolmele vahetusele. Ajateenijatest noorukid ja vallalised tüdrukud sõjaväkke. Moodustage välisdivisjonid. Mobiliseerige Hiwi aktiivsemalt. Suurendada relvade tootmist ja tooraine kaevandamist. Noh, ja palju muud teha.
  Eriti naised - nemad on ka head võitlejad. Ja miks mitte kasutada neid nii lahingutes kui ka võõrtööliste järelevaatajatena. Ja valvurite rollis said end proovile panna ka teismelised, eriti kõige pisemad. Ja täiskasvanud mehed rindele. Siin on veel palju reserve.
  Naispiloodid ei ole halvad ja nad on snaipritena head. Ja ka tankides pole õiglane sugu halb, eriti kui saatus on see, et naised on tavaliselt meestest lühemad ning väledamad ja ettevaatlikumad.
  Ja teismelised võitlevad tankides hästi. Peame muutma Saksa autod kiiremaks ja kompaktsemaks. Kas tõesti pole Pantherit veel? Miks osutus Saksa tank nii raskeks, üldiselt mitte eriti võimsate relvade ja nõrga küljesoomukusega? See on jama, siin on disaineritel vaja noomida.
  Ja T-4 ja T-3 meeskonda tuleks vähendada viielt inimeselt neljale. Saate ühendada komandöri ja radisti ülesanded. Kuskilt kuulis ta selliseid nõuandeid tankivägede kohta. No mis siis veel... Siis saad meenutada.
  Mõned muudatused tuleks teha ka käsustruktuuris. Et armeegruppide ülematel oleks rohkem võimu, et oleks vähem askeldamist ja koordineerimist. Samuti tuleks edutada Mainsteini, seda suurepärast strateegit, samuti Guderianit, kellel oli paljudes küsimustes õigus. Eriti selles, et Valgevenes toimetatakse streik operatiivrõdult.
  Putin helistas oma sekretärile. Ta jooksis sisse, tembeldades kõrgeid kontsi. Äsja vermitud Fuhrer pomises midagi mitte liiga arusaadavat ja hakkas korraldusi dikteerima.
  
  ROSA LUKSEMBURGI VAHISTAMINE JA läbiotsimine
  MÄRKUS
  Kuulus revolutsionäär Rosa Luxemburg arreteeriti ja võeti vahi alla. Naistevanglas tuleb tal taluda peeneid läbiotsimisi, muid protseduure, alandusi ja tõsiseid katsumusi.
  . PEATÜKK nr 1
  Noor naine Rosa Luxemburg arreteeriti keiser Wilhelmi isiklikul korraldusel.
  Ta pandi käeraudadesse ja viidi majast välja. Inimesed vaatasid segaduses, kuidas umbes kolmekümneaastane sihvaka kehaehitusega blond revolutsionäär politsei välja saatis.
  Rose trampis oma nahksaapaid sulaval märtsikuu lumel ja püüdis säilitada rahulikku hirmust kahvatu näoilmet.
  Et rõõmustada ja mitte oma elevust välja näidata, hakkas marksist laulma;
  Maailm on külm - lumesadu,
  Kerjus on isegi rikas mees!
  Kuradid valitsevad planeeti
  Nad muutsid Maa põrguks!
  
  Kui tahad elada rõõmus,
  Tulgu õnn kõigi koju!
  Murra orjuse ahelad nagu niit,
  Siis saab kott täis!
  
  On riik, mis on eeskujuks kõigile,
  Tugev sõdalane on teerajaja!
  Mõõk oma pühale isamaale,
  Et kuri härra ei lobiseks!
  
  Saksamaa on dekreet kõikidele maailmadele,
  Targemate valgustite jõud!
  Ilma igasuguse kaunistuseta ütleme,
  Kõigevägevam on valgustanud meie teed!
  
  Me ei tea sõna argpüks,
  Kui sõdur ei sosista, siis ma kardan!
  Õigeusu usk puhas,
  Jumal inspireerib Jeesust!
  
  Ilma Kristuseta pole südametes rahu,
  Särav viib lahingusse!
  Ilma usuta on sõda edevus,
  Kontrollimatud kaotused!
  
  Kurat kiusab
  Oma rahvale valetamine - eksam viis!
  Aga ära usu õelaid
  Reetmiseks pole põhjust!
  
  Oleme truud hauani antud vandele,
  Kosmos ootab meie järeltulijaid - uskuge mind!
  Kukkugem Saatana pojad,
  Ei suuda Maad võluda!
  
  Seetõttu ootab õnn,
  Kes on tugev - Issand päästab!
  Jumal armastab saksa rahvast,
  Leek soontes sulatab jää!
  
  Jõuame lõputute piirideni -
  Näitame universumile oma teed!
  Ärgem langegem silmili õigeusklikele,
  Ebapuhas ei saa sarve painutada!
  Teel löödi Rosale politsei peopesaga vastu selja - öeldakse, et pole mõtet laulu laulda, kui keisri Saksamaa on sõja kaotamas. Ja kui Tsaari-Venemaa väed olid juba sisenenud Varssavisse, mis tähistas sõjas pöördepunkti. Ja see lits laulab omaette.
  Rose viidi Berliini kesklinna vangla hoonesse. Siin on kõik enam-vähem puhas ja korralik saksa stiilis. Rose rahunes. Saksa vangla saab olema puhas ja suure tõenäosusega üksildane ilma lutikate ja rottideta, kus on seadusega nõutud toidud. Ja seal kapituleerub Saksamaa mõne kuu pärast ja vabastatakse. Ja võib-olla saab ta isegi uues valitsuses ministrikoha.
  Rose, tembeldades oma saabaste kontsi, laulis:
  - Las sa elad korrapidajana,
  Sa sünnid uuesti töödejuhatajana...
  Ja siis kasvate töödejuhatajast ministriks,
  Aga kui sa oled loll nagu puu -
  Sa sünnid baobabina
  Ja sinust saab baobab
  Sada sajandit surmani!
  Rosa, nii, vanglakoridoridele, trellidele, lukkudele, okastraadile tähelepanu pööramata, kõndis nagu kuninganna. Ta kujutas ette, et temast tehakse filme ja kirjutatakse filme bolševike märtrist. Ja kui populaarseks ja lahedaks ta tänu sellele sai - seda on võimatu sõnadega kirjeldada, lihtsalt muinasjutt.
  No kuidas sa ei saa sellises olukorras lihtsalt laulma hakata? Nii et lähete vangi - nagu puhkusel.
  Ja Rose laulis kõhklemata valjusti, nagu oleks ta tõeline kuninganna, kes troonile tõusis;
  Olen vangistuses vapper komsomoli liige,
  Seal leidsin end väga ägedas lahingus...
  Oo kodumaa, tea, et ma maksan sulle võla tagasi,
  Täidan maja mugavuse ja õdususega!
  
  Ma teadsin natuke - mitte midagi,
  Ja nad viidi mind paljajalu ülekuulamisele,
  Fašism on muidugi täielik jama,
  Krautsid peksid mind julmalt piitsaga!
  
  Riisutuna, poolalasti lumehangel,
  Ja nii nad sõitsid pisuga läbi külade...
  Jah, et teie füürer saaks kirstu,
  Ja me näeme kaugel kommunismi!
  
  Meil on parem mitte oodata halastust,
  Ja ma ei ütle fašistidele sõnagi!
  Asjata mõtlesin metsikus vihas vargale,
  Milline arglik komsomolimees!
  
  Mu vaenlased on mind riiulile tõstnud,
  Meie kandade alt said alguse tulekahjud...
  Ja ma kuulen võitlust - sa lööd traati,
  Olen miilide pikkune kuumade süte kurbuste tee!
  
  Äratundmist pole ja vool pole kohutav,
  Ma pean igale proovile vastu...
  Olgu see fašistide jaoks šokk -
  Ja minu jaoks on igasugune tolm kannatus!
  
  Ma elan selle kõik läbi, uskuge mind, ma kannatan selle välja
  Kuna minu kodumaa on Venemaa...
  Ja fašismi metsaline maetakse,
  Kristus ja Punane Missioon tulevad!
  
  Jah, ilmselt ma tean, silmus ootab mind,
  Võib-olla tuleb hullemaid hukkamisi!
  Riik peab alustama nullist,
  Sest pahameelt on olnud palju!
  
  Ja siis tuli suur kommunism,
  Me jooksime mängides ringi Marsil...
  Las humanism võidutseb maailmas,
  Sest me võitlesime nii kõvasti!
  
  Universum, mis sinust saab, tea minu oma,
  Sellised lõputud säravad tähed...
  Kotkas, kes oli kunagi varblane,
  Igaüks meist, kellel on artisti tunnustus!
  Rose ei pannud uhkuses tähelegi, kuidas ta tuppa läbiotsimisele viidi. Ja kolm naisvalvurit hakkasid teda oma osavate, professionaalide harjumuspäraste liigutustega lahti riietama. Ja uhke taevane Rosa Luxemburg leidis end täiesti alasti kolme korrapidaja ees, kes meenutasid kangesti gorillasid.
  Ainult valus näputäis suurt käpa tema paljal rinnal sõnadega: "Oh, millised tissid," hajutas Rosa positiivse tuju ning ta kattis end häbelikult ja hüüdis:
  - Mida sa teed!?
  Rose, eriti alasti, nägi väga noor välja, tema vöökoht oli peenike ja figuurid laitmatu.
  Matroon naeratas ja vastas:
  - Ei midagi erilist, tüdruk! Tädi puudutab sind nüüd keelatud asjade pärast - augustamine, lõikamine, kemikaalid! Noh, salajased märkmed!
  Rose, püüdes edutult oma alastust kätega varjata, vastas:
  - Mul pole midagi ja see on alandav ja vastik!
  Ohvitseri õlapaeltega matroon naeris ja vastas otsustavalt:
  - Ära tõmble! Muidu teeb rohkem haiget!
  Ja suured, õhukestes kummikinnastes käed hakkasid tseremoniaalselt üle Rose"i peene, kauni ja võrgutava keha tuhnima. Kaks teist, samuti mehelikku ja pikka valvurit, hoidsid noort kurvikat naist tugevalt kätest kinni, laskmata tal oma privaatseid osi enda omadega katta.
  Suur matroon tõmbas Roosi kõrvadest, katsus ja vaatas tema ninasõõrmetesse. Siis pistis ta oma kinnastega sõrmed suhu. Ja see oli väga vastik, Rosal oli kummipuudutusest paha. Lisaks tekkis mõte, et äkki need polegi ühekordsed kindad ja ta oli neid ka varem kasutanud, sattudes naiste intiimsetesse kohtadesse. Ja nendest mõtetest Rose peaaegu oksendas. Ainult titaanlik tahtepingutus ja vastumeelsus oma nõrkust välja näidata võimaldasid Rosel oksendamise tagasi hoida.
  Ja tema sõrmed ulatusid päris mandliteni, olid keele all, katsusid suulagi, põskede taga ja suhu jäi väga vastik kummimaitse. Pärast katset suus hakkas matroon uuesti Rose'i rindu mudima. Karedate puudutuste tõttu muutusid noore naise helepunased rinnanibud paiste ja kõvaks.
  Valvurid irvitasid ja pomisesid:
  - Noh? meeldib? Ma näen, et mu hellitused erutavad sind!
  Rosa Luxemburg urises:
  - Sa oled lits! Käitu nii!
  Naisohvitser vastas sellele, et lõi noorele revolutsionäärile näkku ja märkis:
  - Tea oma kohta mässajana! Muidu saadan su jääkambrisse - alasti!
  Pärast seda jätkas ta häbitult vangi kehas tuhnimist.
  Tema tugevad sõrmed surusid ta nabale, mistõttu Rosa Luxemburg valust nutma hakkas. Siis tundsid nad end väga jämedalt ja valusalt revolutsioonilise naise kaenla all.
  Kuid kõige ebaviisakas ja alandavam asi oli alles ees. Vanem käskis:
  - Aja jalad laiemalt laiali!
  Rose kuuletus vastumeelselt. Ja naisvalvur pistis oma suure käpa jämedalt tuppe. Kinnastes pöidlad, mis olid roosi suus olnud süljest libedad, tungisid väga sügavale naise emakasse. Vagiina seinad läksid väga laiali ja see muutus uskumatult valusaks.
  Rose karjus ja tõmbles, püüdes põgeneda. Kuid võimsad valvurid, kellel oli märkimisväärne otsimise kogemus, hoidsid teda kõvasti kinni. Vangivalvuri sõrmed ulatusid kuni emakani ja jätkasid korjamist. See oli nii valus kui ka äärmiselt alandav.
  Ja mehelik gorillavaht jätkas keerlemist. Lõpuks muutus naisrevolutsionäär pärast tohutu käpa järjekordset pööret surmkahvatuks ja minestas hingeldades. Tema blondide juustega pea vajus külili.
  Paremal seisev vangivalvur märkis:
  - Ta on šokeeritud!
  Suur matroon patsutas väga osavalt Rose'i põskedele, masseeris ta kaela ja näpistas jämedalt. Naine tuli mõistusele. Tema silmis olid valust ja alandusest pisarad. Ta ootas vanglast kõike, kuid ta ei arvanud, et teda niimoodi tervitatakse, ebaviisakalt, nagu poleks ta inimene, vaid vähem kui loom.
  Vanemmatroon ütles sõbralikult:
  - Noh, ära karda! Nüüd kummardu, tädi katsub su tagumikku ja halvim on möödas!
  Rose ütles väriseval häälel, pilates põrandale pisara:
  - Võib-olla me ei peaks!
  Gorillavaht urises:
  - Ei! See on täpselt see, mida sa vajad! Kallutame selle!
  Võimsad vangivalvurid väänasid Rosa käsi jämedalt, pannes ta valust vilistama, ja painutasid ta ümber. Tüdruk leidis end vähiasendist. Ja ta alasti keha läikis higist, nagu oleks õliga määritud.
  Ja gorillavaht pistis tseremooniata kaks oma suurt pikka sõrme tema pärakusse. Ja ta surus selle väga sügavale, kuni käärsooleni välja. Rose karjus valust ja häbist. Väga tugevad naisvangivalvurid hoidsid teda tugevalt ega lasknud tal põgeneda. Ja korrapidaja võimas käsi askeldas kauni ja võrgutava revolutsionääri tagumikul.
  Rose oigas ja tema paljas rind tõusis ja langes. Ja pisarad voolasid mööda tema kurnatud, kahvatut nägu. Läbiotsimine meenutas piinamist, nii moraalset kui ka füüsilist.
  Ta tundis, et vanemmatroon tahtis teda nii palju kui võimalik alandada, ja seetõttu polnud tal kiiret.
  Rose laulis siniste hammastega, raputades põskedelt valu ja alanduse pisaraid:
  Võit ootab, võit ootab,
  Need, kes tahavad köidikud murda!
  Võit ootab, võit ootab,
  Me suudame Wilhelmi murda!
  Gorillavalvur naeris ja vastas:
  - Sa oled julge tüdruk!
  Ja ta väänas seda uuesti, põhjustades tugevat valu tagumikku, ja võttis lõpuks välja oma kinnaskäpa, mis oli verega kaetud.
  Ta võpatas ja viskas kahjustatud kinda prügikasti, hüüdes:
  - Kontrollige ta jalgu, otsimine on lõppenud!
  Paljaste taldade katsumine ja varvaste vahele vaatamine pole sugugi nii alandav kui varem, kui kühvelkäpp tuppe ja pärakusse ronis. Nii et saate midagi sellist kogeda ilma pisarateta.
  Nad lõpetasid Rosa otsimise ja viisid ta alasti ja paljajalu kõrvaltuppa.
  Seal hakati teda pildistama. Nad andsid mulle numbriga laua ja panid selle vastu valget seina. Nad klõpsutasid profiilis, kogu näoga, pool külge ja tagant. Seejärel filmisid nad täispikka akti, ka eest, tagant, küljelt ja pool külili. Ja fotograaf oli mees, mis tegi asja veelgi alandavamaks.
  Siis pandi Rose kaalule. Nad kaalusid teda, mõõtsid tema pikkust, tõstsid ta seina äärde püsti ja mõõtsid käte siruulatust. Järgmiseks panin kirja jala pikkuse ja kinga suuruse. See ei tee haiget, kuid see on väga alandav. Pealegi ei olnud ruumis mitte ainult naised, vaid ka mehed.
  Nii panid mees ja kaks valgetes kitlites naist Rosa valguse kätte ja hakkasid teda hoolikalt uurima, kirjutades päevikusse kõik mutid, armid, põletused ja eripärad.
  Rose muutus häbist ja vihast helepunaseks. Kuidas nad teda alandavad ja kuidas saab nii kohelda noort naist, kellest on saanud juba tõeline legend? Kuid võib-olla just seetõttu käituvad nad temaga nii, et alandada Saksa vasakpoolsete juhti.
  Aeg möödus aeglaselt ja Rose hakkas ümisema:
  Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Südamikuni ja siis...
  Me ehitame uue, uue maailma,
  Kes polnud midagi, saab kõigeks!
  Valges rüüs naine märkis karmilt:
  - Nüüd pole sa keegi - lihtsalt vang!
  Ja ta pigistas Rose'i paljast nibu. Rose seisis kahvatuna ja läikiv külmast higist ning laulis:
  - See on meie viimane,
  Ja otsustav lahing...
  Ilma igasuguse kahtluseta -
  Poisid järgige mind!
  Lõpuks on märkide ümberkirjutamine läbi. Ja ta viidi järgmisesse tuppa. Seal käskis mundris naine teie peopesad välja sirutada. Ja Rose käed olid musta värviga määritud. Pärast seda trükiti esmalt kogu peopesa ja seejärel iga sõrm eraldi. Järgmisena määrisid nad Rose'i kõrvu - esmalt paremat ja siis vasakut. Ja see oli ka trükitud. Siis huuled. Mis on juba päris vastik. Kui nad määrivad huultele midagi tumedat ja teravat. Ja kandke see valgele paberilehele.
  Lõpuks võeti kauni naise paljastest jalgadest jäljed. Üksteise järel. See pole enam nii vastik.
  Pühkisime tallad spetsiaalse svammiga, et ei jääks jälgi.
  Pärast seda viidi Rosa uuesti minema. Ta ei aimanud, mida täpsed ja pedantsed Saksa vangivalvurid temaga veel teevad.
  Seekord viidi ta röntgenikabinetti. Ja maost ja sooltest tehti pilti, millest üldiselt võib aru saada, seal on peidukohad. Ja vaatasid ka pildil olevad ninasõõrmed üle. Nii peitsid nad neisse mõnikord mürgikapsleid või vääriskive.
  Kui kõik oli läbi, tundis Rose kergendust. Vähemalt ei teinud haiget. Ja niimoodi alasti ringi käimisega harjub kuidagi ära.
  Kuid Eva käis ka alasti ringi ja tal polnud komplekse, nii et tal polnud selle pärast muret. Ja ta kõnnib ringi ja midagi ei juhtu.
  Tõenäolisem oleks, et protseduurid lõppeksid. Ja nii nad tegelikult viisid ta pika koridori kaudu duširuumi. Seal pesi Rosa end valvurite järelevalve all lõpuks ära. Vesi oli soe, meeldiv ja sa pesed endalt maha moraalse ja füüsilise mustuse. Noh, valvurid andsid talle ka valitsusseepi.
  Rosa isegi rõõmustas: ta peseb end seebiga tasuta. Siis antakse talle tasuta katus pea kohale ja ka vanglaratsioon. Muidugi on ebameeldiv, et valvurid teda niimoodi vaatavad, aga ta on ilus ja tal pole midagi häbeneda.
  Naine pesi musta värvi paljajalu maha. Ta on tänu sportlikule elustiilile väga hea figuuriga - nagu noor neiu, kellel on kindlad rinnad, kuid näost on näha, et ta on palju vanem. Siiski näeb ta välja mitte rohkem kui kolmkümmend. Rose oli uhke, et ta nii hea välja nägi.
  Ta pesi end ja nad hüüdsid talle:
  - Aitab, lõpeta ära!
  Ta läks välja. Ja matroon pani oma sõrmed suhu, justkui Rose võiks midagi võtta või varastada. Ja teine naisvangivalvur käpas ikka veel emakasse ja pärakusse. Mis oli alandav ja vastik. Ja ilmselt mitte ainult Rose, vaid matroon ronis paljaste sõrmedega, vaevlemata kindaid kätte panema.
  Rosa talus, kuigi tundis end alandavalt, häbi ja isegi valusalt. Matroona küüned kriimustasid väga tema õrnu, intiimseid kohti emakas ja viiendat punkti.
  Kuid lõpuks, isegi sellega, said valusad tunnid täiesti ebavajalikust otsimisest mööda.
  Ja Rosal pandi käed raudu ja ta viidi jälle minema. Noor naine mõtles isegi üllatusega: kas tõesti lukustatakse ta alasti kambrisse? Kuid see ei saa olla. Seadus ei luba vange ilma riieteta hoida. Jah, nad on kohustatud andma talle vähemalt mõned kingad.
  Kuid nad viisid ta tõesti riietusruumi. Kus nad peaksid ametlikke riideid väljastama, kui teil pole luba, võite kanda oma riideid. Rosale anti alasti keha katmiseks vaid triibuline kleit. Kleidile olid perekonnanime asemel sisse õmmeldud numbrid.
  Rose küsis:
  - Aga aluspüksid ja rinnahoidja?
  Matroon vastas karmilt:
  - Komandörilt on erikäsk, teile ei anta valitsuse välja antud aluspükse ja rinnahoidjat!
  Rose küsis üllatunult:
  - Miks see ikka veel juhtub?
  Vangivalvur vastas karmilt:
  - Sa võid end nende külge riputada!
  Noor revolutsionäär laiutas käed:
  - Kas ma olen nii loll, et poos end üles? Kõige rohkem saan mõne kuu pärast vabaks!
  Vanem noogutas vihaselt:
  - Kõik räägivad nii, aga nad on aastaid vangis olnud!
  Rose oli nüüd ainult triibulises kleidis, mis ulatus üle põlve, ja paljaste paljaste säärtega.
  Noor naine vaatas riiulit. Seal oli palju erinevaid jalatseid, mis ei olnud eriti atraktiivsed vaadata. Kuid ta paljad jalad külmetasid. Ta on šokeeritud läbiotsimise ja muude protseduuride alandamisest, pööramata tähelepanu vangla külmale, niiskele betoonpõrandale. Aga nüüd ta lihtsalt värises.
  Rose oigas haletsusväärsel toonil:
  - Mu jalad on külmad, andke mulle vähemalt kingad!
  Vangivalvur vastas karmilt:
  - Komandöri erikäsk! Poliitvangi erilise ohu tõttu on vahi all viibimise ajal keelatud kanda jalanõusid, kuna neid võid kasutada sõjaväerelvana või viskamisesemetena!
  Rose märkis ohates:
  - Aga vanglas on nii külm! Ma võin külmetada ja haigeks jääda!
  Matroon rahustas teda:
  - Meil on hea haigla! Ja igatahes lõpeta nääklemine. Ja siis lüüakse sind põhjalikult!
  Revolutsionäär oli üllatunud:
  - Kas piitsutamist ei kaotata?
  Vangivalvur noogutas:
  - Sõja ajal tutvustati neid uuesti! Nii et alanda ennast, kaunitar, sa oled tervem! Ja mis puutub paljajalu, siis sellega harjuvad vangid kiiresti. Ja varsti läheb väljas soojemaks, on juba kevad ja enesetunne paraneb. Ja kui teil on sõpru laiemalt, laske neil teile rohkem toiduratsioone saata. Nii et vangideni jõuab vaid väike osa!
  Rose noogutas jõuliselt.
  - Ma tean seda! Saksamaa hävitatakse korruptsiooniga!
  Vangivalvur pomises:
  - Nagu Venemaa!
  Noor naine pandi taas käed randmetele ja kõndis paljajalu, vanglakleidis nagu Spartacuse aegne ori läbi vanglakoridoride.
  Kaamera ootas nüüd Rosat. Veelgi enam, ta eelistaks ühist kui üksikut. Ühisruumis on soojem ja seal on kellegagi rääkida. Pealegi lõhnavad naised palju meeldivamalt kui mehed ja ta tunneks end nendega hästi.
  Et kasvõi natukenegi tõsta seda, mis valust, alandusest ja külmast külmast betoonpõrandast külmunud naise paljastesse jalgadesse oli kukkunud, laulis Rose:
  Talv hakkab juba jõudu kaotama,
  Kevadine päike tõuseb...
  Tarkus on looduse võitnud,
  Teaduslikul otsingul ja matkal!
    
  Ojad helisevad - lumehanged sulavad,
  Kus hõbedane vaip on oja.
  Nelgid õitsevad maikuus suurepäraselt,
  Ja meie sõprus ei lähe laiali!
    
  Me armastame looduse tütreid,
  Kui kevadel seened kasvavad...
  Ei, sa tead, et ilm on halb,
  Kuidas Kristuse arm sajab!
    
  Kevadel elavneb loodus
  Kristalljää purunes kolinaga.
  Ma usun, et planeedist saab paradiis,
  Las ükski kuri tuli ei süüdaku maailma põlema!
    
  Lõppude lõpuks on iga lill universum,
  Ka putukas tahab elada.
  Kõige parem saatus on loomine,
  Aga sa vaene jänku oled metsik.
    
  Kuidas see juhtus, hirm on suur,
  Iluga on palju kannatusi...
  Mõnikord me oigame ja küsime Jumalalt -
  Aita meid õnne ja unistuste saavutamisel!
    
  Aga mis on viha maailmas,
  Mis hakkas meid keerutama nagu tornaado,
  Aga Jumal vastas - nii
  Sa pole muutunud nii laisaks kui karu!
    
  Lõppude lõpuks, kui banaan ise kukkus,
  Sa ei saa isegi adrat kasutada.
  Ikoonidelt noogutavad pühakute näod,
  Ei mingeid ananasse - külva rukist!
    
  Noh, töö viib eduni,
  Ta teeb meie pere tugevamaks!
  Kuid ma ei kiirusta õitsengu leidmisega,
  Pole vaja ihnetust!
    
  Tasu tuleb - jõudu on,
  Ja me äratame ellu need, kes lahingus langesid!
  Karistus tabab sind, tead Juudas,
  Nad maksavad kätte valede ja pettuse eest!
  Rose toodi lõpuks sisse massiivsest uksest, millelt koputati välja kurjakuulutav number "13". Käerauad eemaldati ja noor naine tundis kergendust, kui ta hõõrus oma haigeid, muljutud randmeid. Jah, käeraudades olemine on ühtaegu valus ja alandav.
  Ta toodi kambrisse. Toas oli veidi soojem kui väljas, küte oli. Kamber osutus topeltkambriks ja selles oli punaste juustega tüdruk. Päris ilus ja ta magas teki all. Ärgates pööras ta oma õrna näo ja küsis:
  - Uus tüdruk?
  Vangivalvur noogutas:
  - Poliitiline! Ma arvan, et see on teile kahele palju huvitavam!
  Rose märkis:
  - Mul pole voodipesu?
  Korraldaja itsitas:
  - Selleks, et oleksite vastutulelikum ja annate varem tunnistusi, jääte ilma padjast, tekist ja madratsist. Kui lamad paljastel laudadel, jääd sa ära ja annad varem tunnistusi oma kaasosaliste ja kaasosaliste vastu!
  Rose trampis vihaselt oma palja jalaga ja urises:
  - Sa ei jõua ära oodata!
  Raske massiivne kongiuks paiskus tema järel kriuksudes.
  
  MAAILMA ILMA II MAAILMASÕJATA
  MÄRKUS
  Chamberlain ei otsustanud pärast Poola ründamist kunagi Kolmandale Reichile sõda kuulutada ja ka Prantsusmaa ei sekkunud konflikti üksi. Pärast Poola lüüasaamist ja jagunemist NSV Liidu ja Natsi-Saksamaa vahel algas pikk rahuperiood ning inimkonna areng läks teistmoodi.
  . PEATÜKK nr 1.
  Eriline maailm alternatiivajaloost. Selles oli Chamberlain piisavalt tark, et pärast Poola ründamist Saksamaale sõda mitte kuulutada. Ja loomulikult ei astunud Prantsusmaa sõtta ilma Inglismaata.
  Hitler ja Stalin jagasid Poola. Seejärel toimus Balti riikide jagamine ning sõpruse ja piiride lepingu allkirjastamine.
  Soomega oli tõesti sõda. NSV Liit suutis suurte kaotuste hinnaga siiski vallutada osa territooriumist, murda läbi kaitseliini ja vallutada Viiburi.
  Siiani läks kõik hästi. Kuid katse Moldova Rumeenialt ära võtta sai Hitleri vastupanu. Kas Stalin ei taha liiga palju?
  Kuid Hitler ja Stalin kohtusid isiklikult ja leppisid kokku, et NSV Liit antakse Moldova tagasi ja sellega jagunemine lõppes.
  Pärast seda saabus pikk rahuperiood. Jaapan ei julgenud üksi USA ja Suurbritanniaga võidelda. Vahepeal seedis Hitler Poolat, millest märkimisväärne osa sai Kolmanda Reichi osaks. Ka Stalin, olles impeeriumi laiendanud ja kogenud rasket sõda Soomega, ei läinud kuhugi.
  NSV Liidus sai ametlikult täidetud ja ületatud kolmas viieaastaplaan. Alustasime siis neljandaga. Ja see sai ületatud. Ja viiendas viie aasta plaanis hakkasid nad hindu langetama ja elatustaset tõstma.
  Stalin suri märtsis 1953... Mõnedel andmetel võis ta olla mürgitatud. Pärast intriige haaras võimu Nikita Hruštšov. Siis toimus kahekümnes kongress ja isikukultuse paljastamine. Ja idee ehitada 1980. aastaks kommunism.
  Selleks ajaks olid tuumarelvad ilmunud Saksamaal, USA-s, Suurbritannias ja NSV Liidus.
  Hitler jäi ajalukku täiesti normaalse juhina ilma holokaustita. Juutide õigusi piirasid vaid mõned seadused. Ka poolakad said järk-järgult Saksa kodakondsuse ja võrdsed õigused. 1955. aastal sai Varssavi kubermang otseselt Kolmanda Reichi osaks. Kuuekümnendatel said Saksa kodakondsuse nii tšehhid kui poolakad. Saksamaa oli esimene maailmas, kes saatis taevasse satelliidi ja saatis kosmosesse inimese.
  Ja 20. aprillil 1961 tõusis esimene mehitatud lend Kuule. See on suurepärane üritus.
  Kolmas Reich on suur riik, võib-olla suurim riik Euroopas. See hõlmab Tšehhi Vabariiki, Sudeedimaa, Austriat ja Poolat. Lisaks omandasid sakslased rahalise hüvitise eest ilma sõjata osa Taanist 1914. aasta piirides. Siis oli ka seal rahvahääletus. Poolas ja Tšehhis toimusid referendumid. Tekkis majanduslikult arenenud ja tugev võim. Lisaks nõustus Suurbritannia ka Aafrikas asuva Namiibia sakslastele tagastama ja ka rahalise hüvitise saamiseks.
  Hitler laiendas Kolmandat Reichi, kuna peale konflikti Poolaga polnud peaaegu ühtegi sõda. Ainsad probleemid olid Prantsusmaaga. Tõsi, väike osa peamiselt sakslastega asustatud Lorraine'ist tagastati pärast referendumit Saksamaale. Kuid 1914. aasta piire ei taastatud. Ja see ärritas paljusid sakslasi.
  Kuid prantslased sõlmisid NSV Liiduga sõjalise liidu ja kui midagi juhtuks, pidid nad võitlema kahel rindel. Teist maailmasõda vältinud Punaimpeerium oli majanduslikult väga tugev, võrreldav USA ja Saksamaaga ning rahvaarvuga. Seega on temaga tülitsemine ohtlik.
  Lisaks oli Suurbritannial leping ka Prantsusmaaga. Mis erinevalt päris ajaloost säilitas oma kolooniad ja oli sõjaliselt väga võimas.
  Kuid Hiina jäi killustatuks ja nõrgaks, tegelikult jagati maailma juhtivate jõudude mõjusfäärideks. Jaapan sõdis Hiinas pikka aega ja suutis osa sellest oma kontrolli all hoida. Teistel riikidel oli seal oma pealinn. NSV Liit säilitas kontrolli Mongoolia üle, mis säilitas formaalselt iseseisvuse.
  Hitler on endiselt elus. Ta on seitsekümmend kaks aastat vana. Ta ei suitseta, ei joo alkoholi, on taimetoitlane ja teeb trenni ka trenažööridel. Fuhrer on oma tervisest kinnisideeks. Tal on nii pojad kui tütred - kuigi need saadi kunstliku viljastamise teel. Ainuüksi poegi on üle saja. Vanim neist on juba seitsmeteistkümneaastane. Raske on teha väärilist järglase valikut. Nii et füürer on endiselt huvitatud omaette elamisest. Ja Kolmandas Reichis teevad nad tööd diktaatori eluea pikendamiseks.
  Seitsekümmend kaks aastat vana pole muidugi veel väga vana mees. Nii et füürer armastab ka meelelahutust. Näiteks kaklused ilma reegliteta.
  Seal nad muidugi surmani ei võitle - Kolmas Reich on suhteliselt tsiviliseeritud ja kummaline. Ja Hitlerit ei tajuta sugugi koletisena, kuigi juht on kindlasti autoritaarne.
  Ta suutis Poola peaaegu kaotusteta võita ja territooriume laiendada praktiliselt ilma sõdadeta. Teda jumaldavad Saksamaa inimesed ja austavad teda teiste riikide rahvad. Isegi Nikita Hruštšov kohtleb teda austusega. Pealegi jäi NSVL kosmosevõistluses maha.
  Stalin oli rakettide suhtes ükskõikne ja Nikita Hruštšovil õnnestus kosmosesse saata vaid piloot.
  Nüüd aga lasevad sakslased Kuule raketi. Ja selles on kaks tüdrukut ja üks poiss. Ja see on suurepärane.
  Fuhreri sünnipäeva ja raketi stardi auks korraldati üleriigilised pidustused.
  Berliini tohutu staadion on rahvast täis. Tulemas on erinevad spordivõistlused. Ja muidugi kakleb reegliteta. Mida Hitler nii väga armastab.
  Fuhrer on muidugi vananenud, kuid näeb siiski enam-vähem sama välja, kuigi on hallikas ja peas on parajalt kiilaspäisust. Ja vuntsid muutusid halliks ja kuju oli veidi küürus. Fuhrer on olnud võimul kakskümmend kaheksa aastat. Saksamaal on üks esimesi majandusi maailmas ja võib-olla isegi esimene. NSV Liit, USA ja Kolmas Reich on nüüd rahvatulu poolest väga lähedal. Jah, Suurbritannia on endiselt tugev tänu oma kolooniatele. Jaapan hakkas tõusma - pikaleveninud sõda Hiinaga kurnas ta ära. Kuid maailm on multipolaarne.
  Hitler on suurepärane, kuid mitte kõige tipus. USA-l on nüüd uus, noor president John Kennedy ning ka Prantsusmaal ja Suurbritannias on võimul üsna noored valitsejad. Nikita Hruštšov on Stalini taustal vaid haletsusväärne vari, kuigi ta räägib kommunismist.
  Võib-olla on Hitler kõigist maailma liidritest hoolimata oma vanusest kõige legendaarsem, populaarseim, karismaatilisem ja suurepärasem, kes pole veel oma sära ja energiat kaotanud.
  Nüüd jälgib ta lahinguid läbi spetsiaalse ekraani. Ja ülevalt näitavad värvimonitorid Colosseumi pilti.
  Umbes kaheteist-kolmeteistaastane ilus, heledajuukseline poiss tuleb välja kaklema. Tal on vormitud lihased, jalas on ainult spordipüksid ja jalad paljad. Poisil on kindad käes. Ja ta läheb muusika saatel välja.
  Nagu iidsetel aegadel, ei peeta ka Kolmandas Reichis mõõgavõitlusi. Sest riik ei langenud barbaarsusse.
  Pigem vastupidi, Saksamaast on saanud eeskujuliku korra riik, kus on maailma madalaim kuritegevuse tase ja null tööpuudus. Ja millegipärast on tal ebamugav ringis inimesi tappa.
  Poiss oli sinistes lühikestes pükstes ja kummardus füüreri ja tema saatjaskonna ning staadioni kõigi nelja poole ees. Rahvas rõõmustas teda.
  Teadustaja teatas:
  - Berliini meister, hüüdnimega "Hiir", võitleb alla kaheteistaastaste laste seas Kolmanda Reichi meistri tiitli nimel.
  Selge see, et poisil pole sugugi paha.
  Ja siis kõlab uuesti muusika ja välja tuleb veel üks võitleja. Samuti umbes sama pikkuse ja kaaluga poiss. Ja ka blond ja väga lihaseline. Ainult tema dressipüksid on punased ja nägu karmim. Loomulikult on mõlemad poisid palja rinnaga ja paljajalu. Nad võitlevad Prantsuse poksi reeglite järgi käte ja jalgadega.
  Teisest poisist teatati:
  - Kolmanda Reichi asemeister reegliteta võitluses kuni kaksteist aastat.
  Poiss kummardus ka füürerile ja staadioni kõigile neljale küljele. Hüüdnimega "Alligaator".
  Kohtunik oli nahast ülikonnas suur ja pikk naine. Võitlus oli meistrivõistluste heitlus, viisteist raundi pikkusega kolm minutit. Aga tavaliselt sai see kiiremini läbi.
  Lapsed kummardasid üksteise ees. Ja saatjaskond ja Hitler ise tegid kihlveod. Kellele füürer panustab, on muidugi mõistatus, muidu teevad kõik sama, mis tema. Või vastupidi...
  Hallipäine ja väsinud Adolf vaatab läbi binokli. Talle meeldivad väga lihaselised poisid, sest nad tundusid võimelised kurnavale türannile jõudu taastama. Fuhrer magab isegi spetsiaalse haakristikujuga voodis. Ja tema ümber on neli noort naissportlast ja neli teismelist - väga lihaselised ja tugevad. Ja Hitler tundub unes olevat energiast laetud. Lisaks võtab eakas diktaator imikutele piimavanne.
  Aeg-ajalt saab füürer ka noorte verd - poistelt, Kolmanda Reichi tugevaimatelt sportlastelt.
  Hitler ei taha surra. Ja tal on ka mõned plaanid. On halb, et NSVL ja Prantsusmaa on liidus Suurbritanniaga. Kahel rindel võitlemine on liiga seikluslik ja enesetapulik. Saksamaa on juba kaotanud ühe sellise sõja kahel rindel. Seega pole mõtet William Teisega sama reha otsa astuda.
  Tahaks kokku leppida sõjas ühel rindel. Kas Läänega NSV Liidu vastu või NSV Liiduga Lääne vastu. Aga nii, et kaks esikülge ei ripuks kaelas.
  Kuid Nikita Hruštšov ei tahtnud Hitleriga liitu astuda. Prantsusmaal ei taheta ka liitu autoritaarse diktaatoriga, sest seal on demokraatia ja võimuvahetus.
  Ja Hitleril oli raske. Elu läheb mööda ja sa pole ikka veel võitnud prantslasi, venelasi ega kedagi tõsist.
  Kuigi teisest küljest alistas Kolmas Reich peaaegu kõik saksakeelsete inimestega asustatud maad. Ja nüüd on Saksamaa ulatuslikum ja suurem kui enne maailmasõda. See on ülemaailmne, kuid teist pole veel ilmunud.
  Poisid hakkasid gongi märguandel kaklema. Nad lõid kinnaste käte ja paljaste jalgadega. Führerile meeldis väga, kui poisid ei olnud vanemad kui viisteist ja tüdrukud olid paljajalu. See lülitas diktaatori sisse.
  Poistel on sellised ümarad roosad kontsad ja graatsiline tallakumerus. Nad on sportlikud ja mängulihased on nii silmapaistvad ja veenid on nähtavad. Fuhrer vaatab lähedalt poiste jalgu ja lülitub sisse. See on tõesti suurepärane. Nad on päevitunud, nende nahk särab, lihased lainetavad, see on imeline.
  Ja nii löövad poisid üksteist. Ja paljad jalad lendavad üles ja löövad kaitset või pead. On ilmne, et poiste kaablid on ilusad. Kõhulihased on üles ehitatud nagu šokolaaditahvlid, rinnad on nagu kilbid ja poiste lihased liiguvad. Huvitav.
  Hitler ohkas. Külas oli ta endiselt liider ja eestvedaja, kuid gümnaasiumis asusid tema asja ette võtma teised poisid. Ja tulevasel füüreril oli raske ja ta põgenes sealt sõna otseses mõttes.
  Kuid sellest hoolimata armastas Hitler lapsi. Need poisid on nii ilusad. Ja nende treenitud kehad on väga lihaselised ja lihaste määratlus on imeline.
  Isegi kahju, et nad peavad üksteist peksma. Nüüd on esimene ring läbi - poisid lähevad oma teed.
  Hitler arvas, et oleks tore mõõkadega võidelda. Ja et võitlejad hakkiksid ja veri voolaks.
  See osutus tõesti suurepäraseks. Ja kui poiss kukub, põletavad nad ta palja kanna kuuma rauaga.
  Führer kujutas oma fantaasiates sageli ette piinamist. Eriti kui poiste ja tüdrukute paljad jalad on tulega põletatud.
  Ja ta isegi maalis selliseid pilte salaja. Kuid ta tõesti ei piinanud kedagi. Nad ütlevad, et riigipeal, mis on üks maailma suurimaid, oli võimatu sellise asja ees kummardada.
  Aga filme tehti tema korraldusel. Näiteks maailmasõjast. Venelased püüdsid idarindel kätte saksa tüdruku. Ja loomulikult riietasid nad ta lahti, jättes ta ainult aluspükste ja rinnahoidjate alla ning sõidutasid ta paljajalu läbi lume.
  Fuhrerile see film meeldis. Isegi pärast seda peksti sakslane Gerdat ja nööriti nagisse.
  Jah, see oli ilus film. Fuhrerile tehti aga ka alternatiivajaloo põhjal filme. Seal tabati NSV Liidus Hitlerjugendi poisid. Ja neljateistkümneaastased noorukid, kes kandsid vaid lühikesi pükse, aeti läbi lume ja pakase. Ja nad valasid isegi oma alasti torsodele jäävett, mis ajas nad punastama.
  Hitlerile see meeldis. Jah, kui poisse piinatakse ja alandatakse, on see varjatud sadisti õhutaja. Füüreri ajal ei põletatud inimesi vähemalt siin maailmas ahjudes, kuid ta tundis rõõmu piinamisest ja alandamisest.
  Pealegi on füüreri keha juba lagunenud. Ja energia pole enam endine. Ja sa pead end millegagi toetama.
  Fuhrer vaatab taas lahingut. Poiste kehad säravad higist ning lahingust kuumaks köetud lihaste reljeef on muutunud veelgi teravamaks.
  Võitlus on seni peaaegu võrdne. Mõlemad poisid on sama kaalu ja pikkusega. Alligaatoripoiss ründab rohkem, kuid tema tabamused langevad peamiselt klotsidele. Ja Hiir annab mõnikord vasturünnakuid.
  Hitler mõtleb, kui hea on ikkagi poiss olla. Nad muigavad pidevalt rõõmsalt. Need lapsed alati naeratavad ja naeravad mis tahes põhjusel. Kuid ta on juba unustanud, kuidas naerda.
  Oh seda neetud vanadust, kui teed kõike jõuga. Ja endist elurõõmu enam pole. Ja isegi gladiaatorite võitlused on väsitavad.
  Värsked muljed noorusest on teine asi. Füüreril on miljoneid tüdrukuid, kes on valmis end üles andma, kuid soovi pole peaaegu üldse. Ainult siis, kui teete testosterooni süsti, ilmneb tugevuse ja hormoonide tõus. Ei, meditsiin on välja töötatud Saksamaal. Näiteks millised imelised hambad nad füürerile tegid - lihtsalt pärlmutter sära.
  Ja anaboolseid steroide on mitmesuguseid. Hitler loodab endiselt ellu jääda kuni kahekümne esimese sajandini. Mida Saksamaa ise eelkõige vajab. Ja siis võib-olla määrab ta järglase. Või äkki leiavad teadlased viisi, kuidas ta surematuks muuta.
  Laborid juba tegelevad sellega. Hitler kiirgab enesekindlust ja hirmu.
  Siin on Churchill, temast vanem, kuid siiski elus, isegi kui mitte täiesti terve. Roosevelt ja Stalin on juba surnud ja Roosevelt on olnud juba mõnda aega. Chamberlain tundis Saksamaale kaasa. Kuigi ta ähvardas Poola ründamise korral avada teise rinde, ei julgenud ta seda kunagi. Führer omakorda ei läinud sõtta NSV Liidu vastu. Kuigi võimalusi oli. Kuid NSV Liidul olid liiga tugevad tankid. Omades vaid kuus kergetankidega diviisi, ei julgenud Fuhrer seal koletisega võidelda.
  Kuigi ettevalmistused sõjaks käisid. 1943. aastal ilmusid Saksamaal Panthers. Auto pole halb, aga liiga raske ja kallis. NSV Liidus oli KV sari. Hitler ei julgenud siis sõdida. Kolmandas Reichis ilmusid reaktiivlennukid ja FAA raketid. Aga milles probleem? Pärast Chamberlaini surma ilmus Churchill ja liikus Staliniga lähenemise poole. Ja Prantsusmaal kaldus valitsus liituma Punaimpeeriumiga.
  Suured lootused Kolmandas Reichis olid ketaslennukitel.
  Kuid tegelikkuses nad end ei õigustanud. Sõidukid osutusid liiga kalliks ja väikerelvade tule suhtes haavatavaks. Nad poleks suutnud võitluses midagi muuta.
  1945. aastal ilmus Panther 2. Sel ajal oli ta väga hea tank. Püssi pikkus on 88 mm ja toru pikkus 71 ning kere esisoomus on 100 mm, otsmik on kaldu, küljed on 60 mm kaldega ja torni esiosa on 120 mm mantliga 150 , ja küljed on samuti kuuskümmend. Kogu asi on viiskümmend kolm tonni ja mootor on 850 hobujõudu. Sõiduk osutus maailma võimsaimaks keskmiseks tankiks. Kuigi mis on keskmine, kui kaal on üle viiekümne tonni?
  Hitler jäi selle masinaga osaliselt rahule. Aga garantiisid ei olnud võimalik saada ei NSV Liidult ega Prantsusmaalt. Veelgi enam, lääs tegi järeleandmisi ja loovutas raha eest osa Taanist, väikese osa Prantsusmaast ja endisest Saksa kolooniast Namiibiast. See rahuldas saksa rahvast. Tugevaks sai ka NSVL. KV-seeria asemel ilmusid IS-sarja täiustatud tankid.
  Hitler lükkas uut sõda edasi. Ameerika Ühendriikides töötasid nad aeglaselt aatomipommi kallal. Ka Saksamaal polnud neil eriti kiiret ega ka NSV Liidus.
  Kuid tehnoloogia arenes.
  Panther-3 oli järjekordne tank vananenud seeriast. Selle relv oli veelgi võimsam kui 105 mm 70 EL ja torni esisoomus oli 185 mm ning kere kalletega 150 mm ja küljed 62 mm. Autode kaal ulatus kuuekümne ühe tonnini. Mida aga kompenseeris võimsam, 1200 hobujõuline mootor. Selline auto sai. See hakati tootma 1947. aastal. Kindlasti hea tank. Kuid NSV Liidul oli ka T-54, mis kaalus vaid kolmkümmend kuus tonni ja oli soomuste ja relvade poolest Saksa omast pisut madalam. Torni esisoomus oli veelgi paksem - lausa 200 millimeetrit. Ja relv on 100 millimeetri juures pisut nõrgem ja mürsu esialgne kiirus on 900 meetrit sekundis. Sakslasel on tegelikult veidi suurem kaliiber - 1000 meetrit sekundis.
  Ja siis sõda enam ei toimunud.
  Panther 4 ilmus viiekümne esimesel aastal. Sellel oli erinev paigutus. Mootor ja käigukast on üks üksus ning mootoril on käigukast. Tanki kõrgus vähenes. Ja tulemuseks oli 70 tonni kaaluv sõiduk, mille gaasiturbiinmootor on 1500 hobujõudu, esisoomus 250 mm ja külgsoomus 170 mm, kahur 105 mm ja tünni pikkus 100 EL. See sõiduk oli juba tegelikult raske ja väga võimas... Selle vastu suutis võidelda vaid Nõukogude IS-7, tank, mida toodeti väga väikestes kogustes. Ja T-54 oli palju nõrgem.
  Ja 58. aasta lõpus ilmus "Panther"-5. See oli soomuse paksuse ja relvastuse poolest võrreldav Panther-4-ga, kuid suurema kaldenurga ja kergema, kuuskümmend kolm tonni kaaluva, võimsama, 1800 hobujõulise mootoriga. Tank oli krapsakam ja manööverdatavam.
  See on tavaline Saksa auto. NSV Liidus IS-7 tootmine lõpetati. Raskeks jäi vaid T-10, mis kaalus viiskümmend tonni. Ja peale T-54 ilmus ainult T-55, mis oli relvastuselt veidi võimsam.
  Tehnoloogiast võib rääkida veel kaua. Hitler oli isiklikult seotud teatud tüüpi relvade kasutuselevõtuga. Nikita Hruštšov oli rohkem huvitatud rakettidest. Saksamaal ilmusid ka raketitankid. Nad on väga tugevad, nagu nõukogude omadki. Hitler tahtis tõesti sõtta astuda. Vesinikupommi pole veel loodud ja aatomipomme on suhteliselt vähe. Ja võite riskida ja konflikti sattuda.
  Hitler tahab tõesti idas sõdida. Itaalia on valmis NSV Liidule vastu astuma. Seda valitseb Mussolini poeg, kuid Benedito suri. Ja tema poeg, tulihingeline antikommunist ja ideoloogiline fašist, on koos Saksamaaga valmis võitlema NSV Liiduga, kuid tingimusel. et Prantsusmaa ja Suurbritannia näitavad üles neutraalsust.
  Ja Jaapan võib avada rinde ka idas. Ja Saksamaa suudab endiselt ühendada Soome, Ungari, Rumeenia ja Slovakkia. Võib-olla ka Bulgaaria, Jugoslaavia ja isegi Rootsi.
  Siin võib selliseid liitlasi olla. Hitler peab esmalt veenma prantslasi, et nad neid ei segaks. Kuid Suurbritanniaga on lihtsam kokkuleppele jõuda. Seal räägitakse ka, et kommunismi pole. Ja USA-s on Kennedy tume hobune.
  Hitler polnud veel oma tulihinge kaotanud. Kuid sõtta astumine on moraalselt raske.
  Poisid võitlevad juba kolmeteistkümnenda vooru eest. Lapsed olid väsinud ja nende liigutused muutusid loiumaks.
  Fuhrer ohkab. Vanusega on üha raskem otsustada, kas minna sõtta. Lapsed on agressiivsed ja kaklevad. Kuid nende jalalöögid on kerged ja lõbusad. Nad lõid üksteisele laksu ja jooksid minema.
  Kuid see ei tööta täiskasvanutega. Hitler võitis selles maailmas ainult ühe sõja Poolaga. Ja sellest ei piisa kahekümne kaheksaks valitsemisaastaks.
  Kuid teisest küljest hoidusid sakslased kaotustest ja kahjudest.
  Kuid Saksamaa on tihedalt asustatud. Kõrge sündimus ja palju lapsi.
  Siin on poisid kaklemas. Ja näete, et lapsed hingavad raskelt.
  Fuhrer mõtles uuesti, seekord lennukitele. Kolmanda Reichi reaktiivarmee on väga arenenud. Seal on väga head arendused ja tootmislennukid. Eelkõige ME-462. Lennuk on ka väga võimas ja hävitav.
  Ja rakettidega. See on ka väga võimas auto.
  Ilmusid ka kettakujulised helikopterid. Need on väga liikuvad ja manööverdatavad.
  Need töötas välja disainer Tank. Talle kuuluvad ka reaktiivhävitajad TA-383, mis on väga head lahingumasinad. Sakslastel on ka sabapommitajad, mis on võimelised pommitama isegi USA territooriumi.
  Lapsed lõpetasid võitluse. Nii et keegi ei kukkunud.
  Punktide arvestuses anti võidu asemeistrile Alligaator.
  Poisid läksid oma teed. Siis ilmusid tüdrukud, kes kandsid poksikindaid. Nad olid paljajalu ja kandsid bikiine.
  Põnev tuli ka võitlus käte ja jalgadega.
  Hitler tahtis, et Kolmandal Reichil oleks imerelv. Kuid siiani pole kõik õnnestunud. Sakslastel on maailma parim raketitehnoloogia. Samuti arendatakse välja vesinikupommi. Seda pole veel üheski maailma riigis loodud, kuid relv on kohutav.
  Fuhrer ise luges nooruses Walesi ja soovis, et Kolmandas Reichis oleks soojuskiired või laserid.
  Kuid seni pole õnnestunud luua tõhusat lahingupaigaldist. Välja arvatud võib-olla vastaste pimestamine, kuid isegi see on liiga tülikas. Kolmas Reich töötas välja ka lendavad taldrikud. Plaadikujulised seadmed pole oma lahingutõhusust näidanud. Kuid tekkis idee ümbritseda need laminaarsesse voolu, mis puhuks kestad ja killud külgedele.
  See tähendab, et ketas on täiesti haavamatu.
  Tüdrukud hakkasid üksteist paljaste jalgadega lööma. Nad on ka sportlikud ja lihaselised. Ja nad löövad üsna aktiivselt.
  Ja nii tegi üks neist rusikatega kolmekesi, teine vastas talle. See on tõesti suurepärane.
  Hitler hingeldas:
  - Ma ei ole haletsusväärne putukas - superkoletis kilpkonn.
  Ja ta kujutas ette, kuidas tulikuum triikraud küttis tüdruku paljast ümarat kontsa. Võitlused ei küündinud Teise maailmasõja mastaape, kuid näitasid oma taset.
  Tüdrukud siin on nii imelised - see on lihtsalt suurepärane. Need on kõrgeimast klassist.
  Selle tulemusena tuli füüreri pähe luule;
  Sellest paljajalu tüdrukust
  Ma ei suutnud unustada...
  See tundus nagu kõnnitee kivid
  Nad piinavad teie õrnade jalgade nahka!
  Jah, need on lõppude lõpuks huvitavad tüdrukud.
  Ühes filmis näitasid nad, kuidas Jeanne Darki piinati. Muide, teda mängis võluv blondiin. Ja piinamine oli loomulik. Ja tüdruku paljad jalad põlesid tulega.
  Hitlerile väga meeldis. Žanna seisis julgelt nagil. Ja ta paljad kontsad olid kaetud villidega. Ja iga natukese aja tagant kukkus piits selga ja tagumikku.
  Siis haarasid nad tal tangidega ta helepunasetest rinnanibudest kinni. Mis on tõesti suurepärane. Kuidas see Hitleri sisse lülitas.
  Näiteks võtsid nad alasti tüdruku ja lõid ta nagisse. Ja lööme piitsadega. Ja sõdalane põletati ka kuuma rauaga. Ja see teeb palju haiget. Kuid samal ajal on tore, et tüdrukut piinatakse.
  Eriti kui kuum triikraud paljast kannast silitab.
  See on tõesti huvitav.
  Tüdrukud kaklesid. Ja üks neist, blondiin lõi teda teise palja jalaga vastu lõuga. Punajuukseline kaunitar kukkus. Kohtunik hakkas lugema.
  Punapea tõmbus pingesse ja kargas tahtepingutustega püsti.
  Võitlus jätkus taas.
  Adolf Hitler susises:
  - Natuke veel, natuke veel,
  Viimane lahing on kõige raskem!
  Ja ma tahan vallutada kogu maailma,
  Planeet, et muuta Saksamaa emaks!
  Fuhreril ei läinud kuigi hästi ja ta hääl oli kähe. Aga igal juhul diktaatori hukkamine.
  Ja tüdrukud kaklevad ja nende lihaselised kehad säravad higist. Imelised vargused.
  Fuhrer mõtles, mida kogeb naine, kui teda vägistatakse? Valu või orgasm või mõlemad?
  Soovin, et saaksin ise naiseks! Ja minge paneeli!
  See on isegi naljakas!
  Kui lähete paneeli juurde,
  Sa oled staar, sa oled nagu Emmanuel!
  Ja üldiselt suurepärane!
  Füüreri peas hakkasid tantsima tiivulised aforismid;
  Kui piir on täis, minge kaosesse!
  Südametunnistus on kõige kallim kaup, mida ei müüda - kuigi paljud on nõus lisatasu maksma, et sellest väärtusest lahti saada!
  Armastuses annavad kasulikke nõuandeid ainult luuletajad!
  Armastus on selline mäng - kus on kolmas ratas!
  Mille poolest armastus erineb sõbralikust peost - kolmandat osapoolt ei kutsuta kunagi!
  Number kolm sümboliseerib harmooniat - lihtsalt mitte pereelus!
  Armukadedus on alaväärtuslike inimeste tunne - nad on vaimult nõrgad, isegi haletsevad vaeseid!
  Põrgusse on lihtsam ehitada lumememme kui leida ennastsalgavat preestrit!
  Aus popp nagu valge kurat!
  Kirik on nagu pood - ära mine ilma rahata sisse!
  Ükskõik kui suur su rusikas ka poleks, käerauad mahuvad ikka ära!
  Parem lüüa üks kord, kui öelda sada korda!
  Enamasti saavad nad kasu omakasupüüdmatusest!
  Ahne suu leiab oma koonu!
  Seksi armastajatel on särav mõistus ja lahke süda - sest nad on valmis naudingut oma partneriga jagama!
  Sõda on elukool - mille on parem vahele jätta!
  Sõjakunst nõuab kõige rohkem ohvreid!
  Preestrid lõid Kristuse risti - kurjad koerad hindavad vaid pulka!
  Usk on kindlasti kerge, kuid ööliblikate asemel meelitab rahatähti!
  Kui tahad olla rikas, ava pank, kui tahad saada kõige rikkamaks, siis loo õpetus!
  Filosoofia on nagu võrk kuldkala püüdmiseks!
  Poliitika on petmise kunst!
  Poliitik erineb tapjast - ainult honorari suuruse poolest!
  Tõenäoliselt viib üles laipade trepp!
  Sõda on tapjate ja halastuse timukate võistlus!
  Usk teeb ühed puhtamaks - teised rikkamaks!
  Poliitik on hullem kui viin - maksab rohkem ja pea hakkab kohe pragunema.
  Poliitik, nagu prostituut, töötab keelega, kuid pakub vähem naudingut!
  Poliitik annab ennast pidevalt, aga ei rahulda kedagi!
  Ilusad sõnad - türanni mantel!
  Kui riik muutub timukaks, nimetatakse seda pühaks isamaaks!
  Kui poliitik teeb endale palju risti, tähendab see, et tema käsi otsib teie rahakotti!
  Poliitik: legaliseeritud taskuvaras!
  Poliitiku ja taskuvarga erinevus seisneb selles, et esimene teeb varguse ajal palju rohkem lärmi!
  Kristluse ja tegelikult iga religiooni ajalugu näitab, et head fanatismi pole olemas!
  Kuulamast keeldumine tähendab hinges tapmist!
  Armasta oma ligimest, mitte tema naist ja rahakotti!
  Ori harjus oma kraega nii ära, et pärast vabaduse saamist hakkas ta lämbuma!
  Headuse rusikad kasvavad liiga kiiresti!
  See, kes külvab ebakõla seemneid, sünnitab katastroofi!
  Kui tahad oma hinge päästa, löö isekus risti!
  Vahe tühja rahakoti ja hingetu südame vahel - viimast on raskem kanda!
  Jumalaid on palju, aga pole kedagi, kellele hinge välja puistata!
  Mis vahe on taevatähel ja popstaaril - see, et popstaari saab kustutada ühe munakiviga!
  Kristus armastab kõiki inimesi - ka pattudega ja enamikku oma praegustest teenijatest - ainult rahakotiga!
  Kui tahad saada Jumalale lähedasemaks, vähenda oma ahnust!
  Isegi Kõigevägevama näilises ükskõiksuses on armastus - lapsed tahavad ju ennekõike pääseda oma vanemate hoole alt!
  Jumal viivitab kurja karistamisega, et anda patusele võimalus!
  Andekus ja raske töö mehe ja naisena sünnitavad edu ainult paarina!
  Isegi mesi on mõru - kui selle sisse uputad!
  Petmine on nagu vein, see on haige ja magus ning seda on raske lõpetada!
  Armastus on nagu šrapnellkest - see rebib südame, raputab aju, ajab taskuid välja, väljub külili!
  Inimene on mõnes mõttes Jumalaga võrdne - Kõikvõimas lõi universumi ja inimene sünnitas rumaluse: mõlemad on lõpmatud!
  Kes ehitab edu verele, ootab ees noaga sea saatus. Nad söövad oma kamraadid ära - tulemus on kurb ja vihane!
  Mõnikord on parim viis oma mainet hoida silmus kaelas! Igal juhul ei lase see teil kukkuda!
  Sa ei saa kaua karu all lamada - see muserdab su!
  Mõnikord on naine teki asemel nagu mammut!
  Kirjanik, kes püüab rahatähti lõigata, ei külva head, igavest asju!
  Seadusteta riik on nagu keha ilma luustikuta! Et ta ei luustuks, on vaja valimisi!
  Kui soovite luua meistriteose, unustage tasu!
  Kõige osavam petmine on see, kui sa ei valeta, aga keegi ei usu sind!
  Muidugi tõotab lüüasaamine suuri probleeme, kuid see on ainult tulevase võidu peegeldus!
  Lahingus toovad võidu vaprus ja hea intelligentsus.
  Löömiseks peate esmalt vaatama, kuhu!
  Skaut on võidu sepp!
  Iga loll võib sandiks jääda, aga mitte iga tark inimene ei saa terveks!
  On palju ebaviisakaid timukaid - vähe ravivaid arste!
  Mõned on arstid, mõned on timukad!
  Ilma valuta pole vaprust - ilma vapruseta pole võitu!
  Kommunismiideed on idiootsuse piir: kui kuumad pead ja külmad südamed võtavad need ellu!
  Kommunism on kerge, kuid see põletab neid, kes on liiga õlised!
  Kui kannatust napib, aitab laulmine!
  Inimesed on nagu raud - enne jahtumist andke talle soovitud kuju!
  Kui tahad populaarseks saada, kasuta sagedamini jõudu!
  Hinne on nagu põrgulik rohi - pisarate ja verega kastes kasvab!
  Inimesed on nagu umbrohi - mida rohkem neid tallata, seda kõrgemaks nad kasvavad!
  Ühtsus on võidu võti!
  Distsipliin on võidu tööriist! Mõistus mängib sellel!
  Ühtsus, julgus, isetus on võidu, vabaduse, õnne võtmed! Ilma distsipliinita pole armeed ja ilma sõjaväeta ei saa te vabadust!
  Töö on meid tugevamaks teinud, intelligentsusega korrutatud annab meile vabaduse ja koos õnnega toob õnne!
  Komandör on nagu püramiidi tipp - peab olema ainult üks, muidu kukub isegi nii tugev konstruktsioon kokku!
  Perekonna aadlil on julgusega sama suhe kui juuste pikkusel intelligentsusega!
  Ükski meie esivanemate vaprus ei aita argpüksi!
  Kõige tugevamast terasest valmistatud tera roostetab lobiseja ja argpüksi käes!
  Kõige kohutavam relv on piibel kaabaka käes!
  Mehe peamine rikkus: potents, mis on ka hävingu peamine põhjus!
  Parim elukutse on prostitutsioon, ühendad äri naudinguga ja saad iga kord uue partneri - rutiini pole!
  Kangelase sugupuuga võib uhkustada sajand, kuid lahinguväljalt sattudes tormab ta arglikult tagalasse!
  Pudel viina on nagu granaat - lööb su jalust, lööb ajud, purustab sisemuse!
  
  SURMAV ARMASTUSE KOLMNURK
  MÄRKUS
  Väga ilus naine, umbes kolmekümneaastane Elena Ambrams, kaheksakümnendates eluaastates eaka miljardäri naine. Ta vihkab oma meest, eriti kuna tal on ebatavaliselt nägus, kaheksateistkümneaastane armuke Vjatšeslav Kotovski. Ta armus temasse kohutavalt ega talu enam oma inetut, kuid koletulikult rikast vanameest. Ta tahab oma mehest lahti saada ja leseks saades abielluda imelise noormehe Vjatšeslaviga. Kuid see pole nii lihtne. Miljardäril on tugev turvatunne ja vanamees ise tahab endale uut naist saada, kuid ainult selleks, et lahutuses raha mitte kaotada. Intriig muutub aina tugevamaks.
  . PROLOOG.
  Miljardäri naine Elena Ambrams vihkas oma meest ja tahtis väga, et ta sureks. Vanamees oli juba üle kaheksakümne aasta vana, kiilakas, kortsus, aga siiski päris kange. Ja tal pole kavatsust surra. Ja sa oled peaaegu kolmkümmend, ilus blond. Ja tugev keha tahab kiindumust ja seksi.
  Elena külastab naiste striptiisibaare. Seal tantsivad lihaselised, nägusad, kuulekad suurte peenistega mehed. Ja talle väga meeldib seda vaadata. Tõepoolest, muusika mängib ja poisid riietuvad lahti ja sina vaatad seda himuga.
  Elena töötas nooruses ööhaldjana. Ja talle meeldis see väga. Ta käis isegi Natašaga Euroopa-reisil. Seal oli neil kliente: mehi, naisi ja mõnikord isegi loomi.
  Kui palju see kõik tüdrukuid võlus. On arvamus, et prostituutidele nende elukutse ei meeldi. Aga oleneb kellest. Jelena ja Nataša olid väga armastavad varastajad.
  Neile meeldis poisse vahetada nagu kindaid ega põlganud tüdrukuid. Nad suhtusid oma uuesse rolli kirglikult.
  Mehed on kõik erinevad ja mitmekesisus oli nii inspireeriv ja pani tüdrukud nii palju käima. Ja neil oleks suur rõõm seksida naudingu ja orgasmi nimel. Ja siis võtate selle eest meestelt ja naistelt raha ja palju raha!
  Elena elu oli lõbus: palju seksi, kõige kallimad restoranid, saunad, ilusalongid, solaariumid, basseinid, ümbermaailmareisid. Kõik oli täis nalja ja meelelahutust. Elena mitte ainult ei kartnud eksootilisi seksitüüpe, vaid vastupidi, ta oli sisse lülitatud. Talle meeldis väga katsetada. Ja ta oli suurepärane prostituut ja omal kohal.
  Kuid tema õnn lõppes. Aastad ju mööduvad ja varem või hiljem kaotab prostituut oma värskuse ja atraktiivsuse. Ja ta võttis rõõmuga vastu pakkumise abielluda Moses Abramsiga, umbes kaheksakümneaastase vanamehega, kes kuulujuttude järgi põdes endiselt vähki. Ta lootis saada leseks ja maailma rikkaimaks naiseks. Veelgi enam, Moosese seaduslik poeg sooritas enesetapu. Teine läks hulluks. Ja mu tütrel õnnestus aidsi saada, ta oli ka päris hoor.
  Nii et otseseid pärijaid ei jää. Ja Elena võis loota, et pärib suurima varanduse!
  Kuid siin on probleem, abikaasa ei surnud. Kuid loomulikult ei jätkunud tal enam jõudu.
  Elena unistas seksist. Mooses ütles talle: "Sina, noor naine, võite jalutada." Aga et ajakirjanikel tuul ei tuleks, muidu on see kohe pettus!
  Idee on muidugi hea.
  Elena kannab stripibaari maski. See on veelgi parem, kuna tal on täiuslik figuur. Lapsi polnud ja ta tegeleb fitnessiga. Tema eest saab väikese raha eest mehe. Aga see pole enam nii huvitav. Alphonse, see on sinu mänguasi ja on palju toredam, kui sa oled hoor. Ja kui mees teeb, mida sa tahad, pole see enam selline sisselülitamine.
  Nüüd aga tantsib uustulnuk. Väga ilus noormees. Ta paljastab end laval aeglaselt ja graatsiliselt. Jah, tõesti, milline ilus mees. Juuksed on kuldsed ja kogenud Elena näeb ilma värvimiseta tõelist juuksevärvi. Nägu on väga õrn ja ilus, nagu tüdrukul. Ja nahk on nii sile, puhas, pargitud. Siin on ta ujumispüksteni alasti. Tema lihased on väga kindlad ja ilusad. Need ei ole massiivsed, kuid neil on nii elegantne ja harmooniline disain, et see ajab sind lihtsalt hulluks!
  Erinevas vanuses naised sõna otseses mõttes möirgavad. Ja nad panid raha tema ujumispükstesse. Ja noormehe mehelik täiuslikkus on tõusmas, tal on nii suur.
  Elena viipas käega:
  - Ta on minu! Ma tahan seda endale!
  Teener märkis:
  - See on tema esimene esinemine striptiisibaaris. Ja kombe kohaselt läheb see oksjonile ning naine ostab selle ööseks ära. Kas olete valmis raha välja võtma?
  Elena noogutas:
  - Kas mees müüakse oksjonil maha? See on hea! Muidugi olen valmis!
  . PEATÜKK nr 1.
  Striptiibaaril oli üks pluss: sinna lubati ainult naisi. Ja meesstrippareid palkasid naised raha eest. Seetõttu oli seal palju soovijaid. Tegelikult on mehele, eriti noorele, kui hormoonid mängivad, tantsida, naiste jaoks alasti ja isegi nendega seksida ja selle eest raha võtta, on muinasjutt!
  Slavka oli ebatavaliselt nägus ja harrastas ka võitluskunste. Ja tema keha oli lihtsalt täiusliku kehaehitusega ja väle. Ta teadis, kuidas tantsida ja liikuda hästi, suurepäraste venitustega. Lihtsalt ideaalne mees striptiisibaari jaoks.
  Slava õppis aga instituudis hästi ja lootis karjäärile. Ja tal polnud erilist soovi olla žigolo. Tema isa on aga maffiale palju raha võlgu. Ja hädavajalik oli saada vajalik kogus ja kiiresti. Vastasel juhul on bandiitide kättemaks kohutav.
  Ja Slavka otsustas proovida striptiisibaaris raha teenida. Pealegi ütlesid kõik, et tema ilu, nii nägu kui ka keha, oli hämmastav.
  Striptiisibaari juht oli punajuukseline naine, kes nägi välja umbes kolmekümne viie aastane. Päris armas. Ta valis välja paljude kandidaatide hulgast. Täpsemalt, esmase tegi assistent. Korraga paarkümmend meest, kes tahtsid strippariks saada, pidid end muusika saatel lahti riietuma. Ja peaaegu kõik kõrvaldati kohe.
  Slava meeldis talle kohe. Väga ilus noormees. Ja kui graatsiliselt ta liigub ja end kaunilt paljastab, on lihtsalt ime. Sa oled ju karates must vöö ja oskad liikuda ja tasakaalu hoida.
  Assistent ise oli hiljuti prostituut, maalitud, pole selge, mis vanuses. Ja ta jumaldas armsaid noormehi.
  Ta küsis just Slavkalt:
  - Kas sa oled kaheksateist?
  Ta noogutas:
  - See juhtus just üleeile!
  Maalitud naine märkis:
  - Ja välimuselt näed sa välja nagu teismeline! See on muidugi isegi hea! Paljud naised, eriti vanemad, jumaldavad noori tüdrukuid. Aga meil võib politseiga probleeme olla... - Ta lõi oma kanda. - Noh, näita mulle oma passi.
  Slavka tõmbas. Naine, vaadates sünnikuupäeva, lõi huultele ja vastas:
  - Imeline! Kogute suurt raha. 25 protsenti tulust on teie, ülejäänu meie jaoks.
  Noormees kilkas:
  - Mitte piisavalt!
  Naine pomises:
  - Need on endiselt head tingimused. Meil on terve palee. Lisaks on siin Moskva rikkaimad naised. Kas nad teavad, kui palju raha nad teile žigolosid annavad? Nii et ära ole hurt!
  Slavka kummardus. Naine jooksis tema juurde ja pistis käe tema aluspükstesse. Vastassoo esindaja sõrmede puudutusest paisus koheselt noormehe mehelik täiuslikkus. Ja see muutus suureks ja raskeks.
  Naine paljastas hambad:
  - Sa oled temperamentne täkk. Arvan, et naudite õiglase sooga edu.
  Slavka noogutas. Ja ma tundsin enda sees soovi. Noor terve keha on sõna otseses mõttes täis hormoone. Isegi kui seda naist pole eriti meeldiv vaadata. Kuid tema munn seisab nagu varras ja ta tahab teda nugadega lüüa.
  Ta naeratas ja noogutas:
  "Sina ja mina armatseme uuesti, ilus!"
  Siis tantsis Slavka üksi oma punajuukselise armukese ees. Ta vaatas, kuidas noormees tantsides lahti riietub. Jah, see on tõesti põnev.
  Siis, kui noormees jäi ujumispükstesse ja oli samuti elevil, hüppas naine tema juurde. Ta haaras täiuslikkusest käega ja purustas selle sõrmedega. Ilusal mehel oli palav ja raske.
  Punapea noogutas ja märkis:
  - Hästi! Nüüd võta ujumispüksid seljast.
  Tema ees seisis nüüd täiesti alasti üks väga nägus ja lihaseline rebenenud tüüp. Ja ta vars paisus. Slavka tundis segamini häbi ja tugevat elevust. Ja kui ilus ta oli.
  Punajuukseline naine lakkus oma huuli. Ta tundis nii tugevat soovi tulva, et ei saanud sellega enam hakkama. Ta hakkas riideid seljast kiskuma.
  Ja ta osutus alasti.
  Mõnevõrra täidlane, kuid üsna tugev ja lihaseline naine oma parimas eas. Ja tema rinnad on suured ja kindlad. Noormehele, kes on hüperseksuaalsuse tipul, on see muidugi suur kiusatus.
  Slavka astus tema poole ja sisenes peaaegu kohe. Ta ei olnud kogenud armastaja ja käitus nooruslikult ebaviisakalt. Raiskamata aega kiindumusele.
  Kuid punajuukseline armuke oli juba elevil ja pärast masturbeerimist läks tema emakas märjaks. Seetõttu sisenes suur kuum varras kergesti sisse.
  Ja tunne oli väga hea, oigas punapäine naine ekstaasis. Slavka hakkas teda jõuliselt peksma. Ta oli tüdrukutega rohkem kui korra armatsenud.
  Kuid nad olid enamasti kogenematud ja noored. Aga täiskasvanud naisele armastuse kunsti õpetama.
  Sellegipoolest silitas noormees kätega punaste juustega naise täisrindu ja valis puhtintuitiivselt õige rütmi. Punapea tuli metsiku oigamisega. Siis purskas valge pudrujoas ilus kena tüüp. Ja Punapea koges põlevast seemnest järjekordset orgasmi.
  Slavka peenis oli endiselt püsti, kuid kohe pärast purset hakkab pea puudutusest sügelema.
  Striptiisiklubi juht noogutas.
  - Ja sa oled tubli! Ainult veel kogenematu, aga me õpetame teile! Kas olete kunagi tüdrukut oma keelega rahuldanud?
  Slava raputas pead:
  - Ei!
  Punapea naeratas:
  - Ja sa pead ka seda suutma! Paljudele naistele meeldib kunnilingus väga! Ärge unustage, et nad maksavad teile ja neil on õigus nõuda seda, mis neile rõõmu pakub!
  Slava võpatas:
  - See on rõve!
  Naine naeris:
  - Kas sa peaksid andma suhu? Ja paljud naised annavad meestele mõnuga suhu! Nii et lakkume kohe mu klitorit ja teeme seda osavalt!
  Noormees võpatas:
  - Või äkki on ilma selleta parem!
  Punapea kortsutas kulmu:
  - Siis ma ei võta sind tööle! Ja see on väga tulus ja harva saab mees selle kätte. No okei, ma annan sulle veel sada dollarit!
  Ja naine võttis välja saja dollari. Ja ta lisas:
  - Peate sageli keelega töötama, nii et õppige, õpilane!
  Slava küsis paluvalt:
  - Noh, pese ennast vähemalt...
  Punapea noogutas:
  - OKEI! Ainult oma nooruse pärast ja kuna see on esimene kord. Kuid pea meeles, et kui naine sinult küsib ja maksab, siis täida kõik tema soovid ja ilma igasuguste kapriisideta.
  Ja ta, alasti, kurvikas ja ilutsev, kõndis duši alla. Ta võttis vihma kätte ja keeras sooja vee sisse. Tundsin, kuidas sperma tupest minema uhuti. Ja ta oli väga rahul.
  Nüüd tuleb väga nägusale, kuid kogenematule noormehele õpetada žigolokunsti ja seda, kuidas naistele naudingut pakkuda.
  Ja sa pead ka suutma seda teha. Paljudele meestele tekitab vastikust keeletöö naise kõhus. Nende jaoks peetakse seda isegi raiskamiseks. Kuigi mehe keel pakub märkimisväärset naudingut.
  Mõned keeldusid seetõttu isegi stripparina töötamast. Ja mida need isased arvavad, et saavad ainult oma varda emakasse pista ja noorte neidude nibusid silitada.
  Ei, noormees peab teenima vanaprouat raha eest ja täitma kõik klientide soovid. Muidugi on palju noori naisi, kes käivad striptiisibaarides, või keskealisi heas vormis naisi. Vanad naised ei ole sagedased kliendid, soov kaob vanusega ja vanaemadel on moraal tugevam. Kuid stripparid peavad ka nendega töötama.
  Ja loomulikult on nende peamine ülesanne pakkuda naudingut mitte endale, vaid naisele. Et ta selle uuesti telliks ja maksaks. Ja siin vajavad žigolod muidugi oskusi.
  Võib-olla isegi rohkem, naisprostituutidele paneelis. Ja peaksite mõistma, et õiglase soo esindajad on õrnad olendid ja mõnikord peate neid oma mõistusega meelitama ja vestlust pidama. Mõnele näiteks meeldib ise isaseid käperdada. Ja mõni neist võib sind piitsaga peksta või... Noh, et mitte vigastada.
  Ja teine naine isegi ei seksi, ta tahab lihtsalt südamest südamesse rääkida. Ja mõnele naisele meeldib meest nii kaua purju juua, kuni siga kiikab ja ise purju joob.
  Ja kliente on igasuguseid. Kuid tema meestel on üks eelis: ainult naistega. Ja teistes lõbumajades antaks Slavkal ilmselt käsk raha eest isasele pakkuda nii tagumikku kui suud! Ja nii töötab ta kohusetundlikult. Ja ta naudib seda. See on peaaegu neitsi, mis erutab eriti iharat emast.
  Punajuukseline bordelli perenaine heitis diivanile pikali ja ajas jalad laiali. Tema kiisu oli puhtalt raseeritud. Ta viipas Slavkale:
  - Noh, tule siia ilus!
  See alasti, lihaseline, ilus mees astus tema juurde kikivarvul.
  Tema nahk on pargitud ja juuksed helekuldsed ning noormees ise on lihtsalt armas, nii nägus. See on meessoost!
  Punapea võttis selle ja noogutas:
  - Noh, limpsime seda!
  Noor ja väga nägus alasti žigolo laskus põlvili. Ja ta nägu tuli emakale lähemale. Slava armastas sel moel naisega esimest korda ja tal oli väga häbi. Aga samas tekitas elevust ka häbi. Ja meeste täiuslikkus tõusis taas püsti.
  Bordelli omanik pomises:
  - Noh, tule, ära karda!
  Slavka pistis näo sisse ja puudutas huultega ettevaatlikult kliitorit. Värske, veel noore ja tugeva naisekeha lõhn oli meeldiv. Ja see oli rohkem põnev kui eemaletõukav. Ja kiisu ise oli sujuvalt raseeritud, nagu väga noorel tüdrukul.
  Ja nii tegi noormees suu lahti ja tõmbas keele välja. Ta puudutas ettevaatlikult koopa sissepääsu. Otsa tundus kergelt soolane pind. Ta oli libe ja poleeritud.
  Noormees lakkus seda arglikult. Midagi hullu ei juhtunud.
  Punajuukseline naine julgustas:
  - Ole julgem, ole julgem! Lakkuge seda nagu jäätist.
  Warbler lakkus seda uuesti. Ja järsku hakkas mul iiveldama. Tegelikult on siin naist lakkuda. Häbiväärsete kohtade läheduses.
  Punapea märkis:
  - Ära häbene! Idas lakkusid isegi sultanid naisi niimoodi! Siis ma annan sulle suhu!
  Suhulubadus avaldas Slavkale mõju. Ja elevus sai jagu iivelduse ja oksendamise rünnakust. Ta lakkus uuesti, kaks korda. Ja ma tundsin end inspireerituna nagu kunstnik, kelle löögid hakkasid toimima.
  Ja keel hakkas energiliselt tööle. Ta tundis, kuidas Veenuse kliitor ja emakas märjaks said. Aga see niiskus maitses meeldivalt. Ja see oli nagu mesi imenduda.
  Slavka töötas ja oli põnevil. Siin on ta peenis, see oli nii paistes, et hakkas isegi valutama.
  Ja keel töötas mehaaniliselt ja energiliselt. Punajuukseline naine oigas valjult. Ta koges teist orgasmi ja nii tugevat. See tekitas kõige võimsama imetluse.
  Ja Slava oli metsikult elevil. Nüüd on ta meesprostituut. See on nii piinlik kui ka samal ajal täielik sisselülitamine.
  Noormees oli rõõmus. Isegi siis, kui bordelli omanik tuli metsiku kisaga ja pritsis talle vedelikku näkku.
  Siis, pidades oma sõna, kummardus ta poole ja võttis tema noore, suure täiuslikkuse suhu.
  Punapea töötas kunagi paneelil. Ja ta pidi seda sageli tegema. Kui klient on puhas ja ei haise, siis pole puhumistöös midagi vastikut. Vastupidi, on meeldiv tunda keelega kuuma, pulseerivat peenist. Ja selle lõhn lausa erutab naist ja ajab teda vägagi käima!
  Noh, miks ei meeldi paljudele õiglase soo esindajatele sel viisil armatseda?
  Eelarvamuste tõttu muidugi. Indias ja idas on see täiesti tavaline ja levinud seksiliik. Mis meil viga on?
  Bordelli perenaine lakkus energiliselt kena noormehe peenist. Slavka silmad pööritasid erutusest ja hämmastusest tagasi. Ja ta tuli uuesti ja tema magus viljaliha kallas naise perekonda.
  Bordelli omanik märkis, et noormehe sperma oli väga maitsev ja magus. Ja seda on nii meeldiv alla neelata ja ta teeb seda isegi seda maitstes.
  Ja kui maitsev see kõik on.
  Ta hoidis isegi ilusa mehe seemne suus, veeretades seda põskede alla.
  See on hea!
  Bordelli omanik käskis:
  - Hästi tehtud, lakku mind veel natuke!
  Noormees noogutas innukalt. Ja ta hakkas seda tegema veelgi suurema entusiasmiga. Üldiselt ei unistanud ta kindlasti gigolo karjäärist. Ideid ja unistusi oli teisigi.
  Eelkõige kirjutas ta isegi ulmejutte. Ütleme isegi nii.
  Kosmosepiraadid saabusid Maale lendava taldrikuga. Ja nad otsustasid aidata Hitlerit Teises maailmasõjas. Ja selle tulemusena selgus, et natsid võitsid. Ja kosmosepiraadid ise said okupeeritud aladel kubernerikohad.
  Ja kõik tundus nende jaoks hea. Kuid Hitler suri ja tema järglane, kõige salakavalam Schellenberg, otsustas kuulsustest külalistest lahti saada.
  Kuid seda ei saanud vaikselt teha ja algas uus suur sõda.
  Üsna pikk lugu oli edukas ja populaarne, kuid ei toonud raha sisse.
  Ja üleüldse on kätte jõudnud ajad, mil kirjandusest saab raha teenida.
  Üheksakümnendad olid kirjanike jaoks ilmselt kõige kuldsemad aastad. Internetti veel polnud, tsensuur kaotati ja kirjuta, mis tahad.
  Ja inimesed pole veel unustanud, kuidas lugeda.
  Ja nüüd? Proovige raha teenida.
  Näiteks Warbler töötab nüüd keelega ja naine kumab jälle. Siis hakkab ta jälle oma pulseerivat jadevarrast lakkuma.
  Noormees läheb elevile... Jah, see on võluv. Noh, kui lõbus on žigolo.
  Ja kosk purskas uuesti.
  Telefon helises ja punapäine naine katkestas vastumeelselt.
  Nagu selgus, näis, et Slavkal vedas. Ta võeti vastu striptiisiklubisse. Nüüd peab ta naistele tantsima ja neid teenima.
  Kõige ebameeldivam oli see, et meesstrippareid oli teisigi. Peaaegu kõik on Slavkast vanemad, lihaselised, jokid. Naisi tõmbavad millegipärast lihased ja nad võtavad suuri poisse tantsima.
  Nad tegid Slavka üle nalja, mis tekitas noormehes piinlikkust.
  Aga poodiumil, kui ümberringi on nii palju naisi, paneb see sind käima ja erutab. Noori ja ilusaid daame on palju.
  Te isegi imestate, miks sellised kaunitarid maksavad gigolosid, kui nad ise saavad paneelil korralikku raha teenida?
  Slavka paljastas end tantsus aeglaselt ja seksuaalselt. Ta võttis saapad jalast ja ta jalad olid nii graatsilise kujuga, nagu noorel tüdrukul, kuid samal ajal tugevad ja pruunid.
  Ujumispüksteni lahti riietunud, astus ta naiste juurde. Nad käperdasid teda ja toppisid raha tema ujumispükstesse. Üks haaras isegi parema käega noormehe peenisest, kummardus ja liigutas mitu korda tema keelt. Slavka hoidis end vaevu kumisemast tagasi.
  Naised käpatavad teda nagu hoort. Ja see erutab ja tekitab häbi.
  Üks kõditas ka tema kanda ja teine suudles ta tagumikku. Siin on suurepärane.
  Enamik naisi on vau ja täies hoos.
  Striptiibaari kombe kohaselt peetakse iga uustulnukat neitsiks ja müüakse ööseks oksjonil jõukatele naistele. See on ettevõtte jaoks väga tulus.
  Veelgi enam, kui läbirääkimisi peetakse, lülitab see õiglase soo nii palju vastu, et nad annavad öö kohta lihtsalt absurdseid summasid.
  Sellest on saanud juba traditsioon ja hea traditsioon.
  Pärast tantsu sulistas Slavka väikeses basseinis. Siis võidi ta õliga ja kaeti tekkidega.
  Punajuukseline armuke käskis jalga panna ka põlvikud saapad. Ja voodikatted olid mõeldud noormehe osade paljastamiseks. Nii saab naisi hankides koguda maksimaalselt raha.
  Slavka, nagu kallis ori, müüdi haamri all. Ja see nägi vürtsikas välja. Tavaliselt müüakse niimoodi naisi, aga siin on üks väga ilus tüüp, kena tüdruku õrna näoga.
  Jah, oli näha veel üks vaatemäng.
  Ka Elena valmistus kaubelda. Ta pidi maksma sularahas dollarites ja ta võttis kaardilt terve koti rohelisi arveid.
  Talle väga meeldis see armas poiss. Ja ta otsustas, et iga hinna eest veedab ta temaga öö. Kuigi see võib talle kalliks maksma minna. Ja mis siis, kui eakas abikaasa saab teada?
  Elena laulis ohates:
  Kui väsinud räpasest abikaasast,
  Vanamees on kiilakas ja haises...
  Tüdrukud teavad oma saatust kannatada,
  Silmapiiril on alati pilved!
  
  Aga loomulikult on ta rikas,
  Tema vara on miljardeid...
  Ja lihtsalt varastada talente
  Tema on selles asjas peamine pettur!
  Ja noor naine naeris mitte eriti naljaka laulu peale. Kuigi teisest küljest kadestavad teda paljud. Ja et tal pole piisavalt mehi?
  Elena oli nii paljulubav ja seksiga harjunud, et sügeles pidevalt jalgade vahel.
  Ja isegi vibraator ei aidanud. Just niisugune lits ta on ja ta on selle üle uhke.
  Elena tundis, kuidas tema pilu põles. Ja ta tõesti tahtis. Mulle meenus, kuidas ta ja aafriklane armatsesid. Tal oli nii suur täiuslikkus. Ja ta ajas ta sõna otseses mõttes vardasse nagu vardas.
  Seejärel koges Elena mitu võimsat orgasmi ja sai rohkem raha.
  Seetõttu mõtles ta, kui hea on olla prostituut. Nii palju lõbu ja sissetulekut. Ja nii oli meestega tore.
  Sa oled nendega nagu kass ja kass on üsna metsik.
  Elena oli väga ilus ja kurvikas hoor, suur, lihaseline, hästi arenenud kumerusega.
  Tal oli palju kliente. Prostituudi elukutse nõuab kutsumust. Mitte kõik naised ei armasta teda. Kuid Elenal oli loomulik instinkt ja oskused. Ta tegi voodis imesid.
  Ja tema keel on ka väga väle! Ka praegu lakub ta mehi filmides kindlasti neid, et nad suhu möllaksid ja rohkem naudingut saaksid ja tõeliselt sisse lülitaksid.
  Muide, Elena müüdi ka mitu korda oksjonil meestele haamri alla.
  Ja ta riietati kõigi ees lahti ja viidi siis üleöö minema. Paraku kaotas ta süütuse liiga vara ega saanud seda müüki panna. Aga mis tunne on seista alasti platvormil ja sajad mehed vaatavad sind näljaste pilkudega?
  Oi kui põnev see on! Ja samal ajal koged sellist naudingut ja naudingut.
  Elena tahtis alati mehi ja veelgi harvemini naisi. Talle meeldis armastusmäng väga. Ja ta armastas seksi.
  Kuid ta ei tundnud sellist armastust nagu filmides või ilukirjanduslikes romaanides. Temas polnud romantilist armastust, oli ainult loomalik, rikutud iha.
  Kuid see noormees oli midagi erilist. Kuigi ta oli temast palju noorem, oli ta intelligentne.
  Ja Elena tundis endas esimest korda midagi muud kui himura naise loomalikku instinkti.
  Ja see oli midagi, mis pani mu südame ärevalt põksuma ja tekitas erilise tuju.
  Elena laulis:
  Minu saatus, ärge säästke headust,
  Ole ilus ja seega tark...
  Las ma emban noormeest,
  Neiu nooruse niit ärgu katkegu!
  Ta tahtis väga seksi ja helistas oma nutitelefoniga žigolole, kandes raha asutuse kontole.
  Tema juurde astus umbes kahekümneaastane noormees, kena ja kurvikas.
  Elena tõmbas püksid alla ja ajas jala laiali. Ta põlvitas ja hakkas entusiastlikult keelega naise jalge vahel töötama.
  Elena silitas tema juukseid ja võimsat kaela, mõnuga oigates. Alphonse oli kogenud ja töötas professionaalselt. Tundus, et ka talle meeldis, mida noorem ja ilusam naine.
  Elena oigas ja võttis banaani suhu. Ta hakkas seda koos nahaga närima, mis oli jumalik.
  Jah, see on päris ilus.
  Elena mäletas, kuidas prostitutsiooni ajal kliendid teda ka lakkusid. Jah see oli.
  Ja nad maksid raha ja pakkusid suurt rõõmu. Mis talle väga meeldis.
  Hea on olla prostituut. See on annet ja kujutlusvõimet nõudev töö. Ja väga suurepärane mõistus. Ja Elena on intelligentsuse poolest väga tähelepanuväärne tüdruk.
  Ja ta armastab seksi nii väga. Ja žigolo keel paneb meeletult oigama. See on tõeline nauding.
  Elena irvitas ja siis kostis veel üks sügav oigamine ja orgasmist värisev keha, millele järgnes lõõgastus.
  Jah, see on armas...
  Miljardärist naine haaras kätega žigolo peenisest. Ja ta pigistas teda tugevalt pallidest, pannes ta valust oigama.
  Ja ta kostis:
  Tüdrukute seks on seks
  Kas sa ei tunne end solvatuna...
  Ära väsi sellest kunagi
  Ära kunagi häbene!
  Kuid ikkagi, kui teile makstakse, on see parem kui siis, kui maksate ise. Siin pole enam midagi öelda.
  Ja peenist saab lakkuda ka...
  Ja ta lõi kannaga žigolot pallidesse. Ta karjus ja hüppas püsti.
  Noor naine naeris ja vastas:
  - Noh, kuidas sulle koer meeldib?
  Ta noogutas:
  - Sa oled võluv proua!
  Elena noogutas:
  - Siis võta püksid ära!
  Alphonse kuuletus. Tema mehelik täiuslikkus oli üsna suur ja nägi isuäratav välja.
  Miljardäri naine noogutas:
  - Tule nüüd minu juurde!
  Ta lähenes talle. Ja Elena haaras ahnelt huultega peenist. Pole asjata, et ta on professionaal ja teab, kuidas lakkuda. Ja mis kõige tähtsam, talle see väga meeldib.
  Ja töötame oskuslikult žigolo pulseeriva ridvaga. Ta naeratas rahulolevalt.
  Naised lakuvad sageli meestepalle ja maksavad isegi suhu. See on neile suur rõõm. Ja kes seda ei tea?
  Ja gigolo saab raha ja saab kõrge. Ja see on väga lahe. See on elukutse. Ja teil on ilusad naised ja valuuta. No kuidas sa ei saa siin elada ja seda nautida?
  Noormees laulis:
  Ma armastan seda, vennad, ma armastan seda,
  Armsad vennad elamiseks...
  Gigolo ei pea tüdrukutega vaeva nägema!
  Elena noogutas:
  - Sul on palju täiuslikkust! Ja ma olen väga rahul. Kas soovite midagi muud?
  Ta laulis naeratades:
  Alphonse on alati terve,
  Alphonse on kõigeks valmis!
  Meid on palju rusikad!
  Ära loe oma võlgu!
  Elena kinnitas:
  - Jah, olete valmis! Ja ma olen valmis!
  Tore on lakkuda noore, nägusa ja lihaselise mehe peenist. Ja Elena töötas, meenutades Emmanuelle'i, kes samuti sellega tegeles. Ja ta tegi seda suure entusiasmiga. Ja kui suurepärane see on, väga meeldiv ja ajab naised orgasmini!
  Ja siis tuli mees ja noore naise suhu voolas sperma vool.
  Elena neelatas ahnelt ja see oli talle väga maitsev.
  Pärast seda lasi ta gigolo välja. Ma rahunesin veidi maha.
  Lähenemas oli oksjoni aeg, mil oksjonile tuli panna väga nägus noormees, kes teda tasapisi paljastas.
  Ja see on väga hea. Ta kaupleb teiste iharate viksidega.
  Nii võivad naised olla kirglikud ja kuumad.
  Elena arvas, et naine on mõnes mõttes parem kui mees. Näiteks on lihtsam mehelt raha välja rebida ja paneelil raha teenida. Ja loomulikult on naisel lihtsam abielluda miljardäriga kui mehel miljardäriga.
  Jah, tal on väga rikas abikaasa - et ta varsti sureks! Ja tema elu on nii hea ja lahe!
  Elena laulis:
  Hea on omada miljardeid
  Ja oska rahas ujuda...
  Kuid mõnikord ebaõnnestuvad mandlid,
  Ja gigolo ei tööta!
  Ja ta ainult naerab.
  
  TÜDRUK JA NINJA ANT
  MÄRKUS
  Paljajalu tüdruk satub maailma, kus toimib maagia ja kus on täis vapustavaid, uskumatuid olendeid. Igavese nooruse teenimiseks pidi tüdruk võitlema Ninl-ant'iga. Ja läbima palju muid teste.
  . PEATÜKK nr 1.
  Siin ta korjab metsas marju. Peaaegu tavaline mets. Välja arvatud see, et tüve põhja on torgatud puid, mis meenutavad viiulit. Aga see on ka huvitav.
  Albina jooksis peopesaga mööda sellist nööri. Kostis kriginat ja siis ilmus päkapikk.
  Tüdruk kilkas:
  - Vau!
  Päkapikk oli orava suurune, väga väike. Kuid samal ajal hoidis ta käes võlukeppi.
  Ta vaatas pikka paljajalu tüdrukut lihtsas valges talupojakleidis ja küsis:
  - Mida sa tahad, tüdruk?
  Albina pahvatas:
  - Ma tahan saada kogu Venemaa keisrinnaks!
  Päkapikk itsitas ja pomises:
  - Oh, seda sa tahad! Head ambitsioonid!
  Tüdruk noogutas:
  - Ja kui kogu maailm, siis veelgi parem!
  Päkapikk vilistas:
  - Kas tõesti? Kas mäletate muinasjuttu vanast mehest ja vana naisest ja kuldkalakesest?
  Albina oli solvunud:
  - Ma pole üldse vana naine. Ma olen kõigest viisteist aastat vana.
  Väike mütsiga mees noogutas ja küsis:
  - Kas sa oled kooli lõpetanud?
  Tüdruk vastas ohates:
  - Mitte veel!
  Gnoom noogutas uuesti mütsi:
  - Ja sa tahad maailma valitseda?
  Albina märkis:
  - Mul on poiss-sõber. Ta on tõeline geenius. Tema olgu keiser ja mina keisrinna.
  Päkapikk küsis:
  - Kas ka poiss?
  Kangelastüdruk noogutas:
  - Jah, poiss. Aga nii suur geenius, et talle pole inimkonna ajaloos võrdset olnud.
  Väikemees noogutas:
  - Jah, ma tean! Ta tegi ajaloos sellise segaduse, hullema kui Tšingis-khaan. Ja ta puruneb veelgi, kui teda ei peatata.
  Albina märkis loogiliselt:
  - Parem, kui planeedil on kõigi jaoks üks suur diktaator kui kakssada väiksemat despooti erinevates riikides!
  Päkapikk noogutas:
  - Võib olla! Vähemalt üks kuningas ei varasta enda tagant ega lase alata riikide vahel tuumasõda, mis hävitab kogu Maa.
  Kangelastüdruk nõustus:
  - Näete, saate aru. Nii et andke meile võim planeedi Maa üle!
  Väike mees mütsiga märkis:
  - See nõuab suurt või õigemini tohutut maagilist jõudu. Ja ma olen lihtsalt väike päkapikk. Ainult kõrgeimad demiurgi jumalad saavad teile sellise jõu anda.
  Albina pomises:
  - Nii et juhata meid nende jumalate juurde.
  Päkapikk märkis:
  - Nendeni on pikk tee, tüdruk. Ja see pole tõsi, et nad teie palve täidavad. Maailma võim peab olema väärt. Ja teie, lihtsalt ulakad teismelised, kes pole veel kooli lõpetanud. Kuidas saab teile panna nii kolossaalse vastutuse?
  Tüdruk ohkas raskelt ja vastas:
  - Ei tea! Aga meist paremat pole ikka veel. Ja Vitali Akulov on nii geenius. Olen kindel, et ta saab oma võimu planeedi üle heas korras kasutada. Ja juhi inimkond tähtede juurde.
  Päkapikk noogutas:
  - Praegu lendan tõe peegli juurde ja vaatan lähemalt, milline on Vitali Akulov. Ja sina, korja suuremaid ja magusamaid marju, millega mind kostitada!
  Albina noogutas:
  - See tuleb! Ma teen seda.
  Pärast seda viipas päkapikk võlukeppi ja kadus.
  Ja paljajalu kaunis lihtsas talupojakleidis tüdruk hakkas marju korjama. Ta tegi seda oma õrnade, kuid samas pikkade ja graatsiliste sõrmedega.
  Siis proovis ta paljaste tütarlapselike jalgadega marju korjata. Kuid see on keerulisem ja ebamugavam.
  Tüdruk töötas ja laulis rõõmsalt:
  vaarikad,
  Kaugus meelitas mind...
  Koiduni, sügiseni
  Ootasin kullas...
  Kuidas need sädelesid
  Sädemed koidikul
  Oi, kui magusad vaarikad olid!
  Tüdruk kogus korvi marju. Pealegi mitte vaarikad, vaid midagi maasikalaadset, ainult heledam ja näeb välja nagu roosinupud. Jah, see on ilus mari.
  Tüdruk mõtles, miks tal on vaja võimu maailma üle? Nii palju muresid ja hädasid, mitte ühtegi vaba minutit. Ja kuigi miljonid teid õnnistavad, neavad teid ka miljonid! Ja mis kõige tähtsam, iga praktilise otsuse puhul on ohvreid ja rahulolematuid inimesi.
  Kuidas on näiteks alkoholiga? Ühest küljest on see kahjulik, aga teisest küljest on viin paljude jaoks ainus elurõõm! Kuigi ta on kibe ja vastik.
  Albina on muidugi elus palju näinud, aga viin maitseb nii vastikult, et on võimatu mõista täiskasvanuid, kes nii vastikut kraami joovad. Sigaret on aga veelgi vastikum ja paljud tüdrukud suitsetavad. Nad ütlevad, et tahavad olla saledamad.
  Kuid Albina on lihakas, lihaseline tüdruk, nagu tõuhobune. Miks ta peaks olema kondine? Ja ta on sellega üsna rahul.
  Tõesti, kas tüdruk peaks olema luustik? Ja ometi pole tal tilkagi rasva, vaid lihased!
  Tüdruk korjas marju ja laulis uuesti:
  Kalinka, Kalinka, minu Kalinka,
  Minu vaarikas, minu vaarikas!
  Ma korjasin terve koti vaarikaid,
  Ja sellest raskusest rebenesin külje!
  Pärast seda ta lihtsalt naerab ja naerab. Jah, see tundub äärmiselt naljakas.
  Ja ta tahtis ka, et mõni mees silitaks tema tugevaid lihaselisi jalgu. Ja see oli meeldiv, nagu kassil.
  Päkapikk on lõpuks ilmunud. Ja korv oli juba täis. Ta tõi selle päkapikule. Tema kõrvale ilmus väga ilus, aga väike tiibadega tüdruk.
  Ta raputas oma võlukeppi, pannes sädemeid lendama, ja säutsus:
  - Tere kallis!
  Albina noogutas:
  - Tere! Ja kes sina oled?
  Tiibadega tüdruk vastas:
  - Ma olen haldjas!
  Kangelastüdruk noogutas:
  - Ma arvasin nii! Mis saab siis Peter Panist?
  Haldjas raputas pead:
  - Ei! Ma olen teistsugune! Kuid ta on ka väga tugev ja ma võin teile anda lennuvõime. Või igavene noorus!
  Albina vilistas:
  - Igavene noorus on suurepärane, aga kuidas on lood võimuga maailma üle?
  Haldjas naeratas ja vastas:
  - Ja sinust saab kuninganna?
  Tüdruk parandas:
  - Keisrinna!
  Haldjas kehitas õlgu:
  - Seda on raske saavutada. Parem paluge igavest noorust. Seda soovisid naised alati rohkem kui midagi muud, rohkem kui võimud.
  Albina noogutas:
  - Hästi! Sinult võtan ma igavese nooruse. Ja ma küsin teistelt haldjatelt või võluritelt võimu maailma üle!
  Haldjas liigutas tiibu ja märkis:
  - Igavene noorus tuleb ikkagi välja teenida. Näiteks mida saate teha?
  Tüdruk ütles uhkelt selga sirgu ajades:
  - Mul on Taekwondos must vöö! Ja aitasin Vitalikul tõelisi imesid teha.
  Haldjas noogutas naeratades ja küsis:
  - Mida sa eelistad, mõõgavõitlust või intellektuaalset võitlust?
  Albina kehitas õlgu ja vastas:
  - Mõõkadega võitlemine, see on Kendo! Ainus viis, kuidas ma teda tean, on lolli ajamine. Kuigi ta on tark sõdalane. Ja mis puudutab intelligentsust, siis ma pole loll! Niisiis, ma olen mõlemaks valmis!
  Haldjas irvitas ja märkis:
  - Kuidas oleks mõõgavõitlusega Goosebumpsi ninjaga?
  Tüdruk kratsis oma pead ja märkis:
  - Ninja-hanenahk, kõlab kuidagi ähvardavalt! Ma ei taha väga sekkuda. Võib-olla on parem oma intellekti mõõta?
  Fairy märkis:
  - Mis siis, kui ninja-hanenahkadega mitte mõõkadel, vaid paljaste käte ja jalgadega?
  Albina noogutas:
  - Ma olen metsaline lahingus! Üsna valmis võitluseks, isegi hanenahalise ninjaga, kui ilma relvata!
  Tiibadega haldjas noogutas:
  - Tule, siis mine lahingusse!
  Ja väike nõid vehkis võlukepiga. Ja tüdruku ette ilmus väga võitluslik ninja. Täpsemalt oli ta Albinast pea lühem. Ja ta nägi tõesti välja nagu sipelgas, ainult maskis. Ja tal on kohe kuus jäset, milles ta hoiab mõõku ja pistodasid.
  Haldjas siristas:
  - Pange relv maha! Võitleme paljaste kätega!
  Goosebumps ninja pani mõõgad ja pistodad maha, kuid märkas:
  - Kuulsal sõdalasel on kuidagi ebamugav paljajalu tüdrukuga võidelda!
  Haldjas noogutas nõustuvalt:
  - Ma saan aru! Aga see tüdruk tahab olla igavesti noor ja ilus. Kuid niisama ei saa mitte midagi siin maailmas ega üheski teises maailmas. Nii et peale selle peab ta sind võitma ja loomulikult vastama kolmele küsimusele.
  Albina ütles solvunult:
  - Mis, kas ma pean ikka küsimustele vastama?
  Haldjas noogutas naeratades:
  - Kindlasti! Kuid te ei saa mitte ainult igavest noorust, vaid ka... Kui teilt midagi ära lõigatakse, siis on see kõik kergesti taastatav. Ja keegi ei saa sulle kunagi haiget teha. Ja see on juba lahe.
  Albina nõustus:
  - Jah lahe. Selle eest saate higistada.
  Tiivuline nõid selgitas lahingureegleid:
  - Teil on kuus vooru. Knockout, nagu klassikalises, profipoksis. Kui saate nokauti, minge nurka, kuni kohtunik loeb. Kui kuue vooru jooksul kedagi välja ei lööda, määratakse võit punktide järgi.
  Ninja Goosebumps märkis:
  - Siis on parem teha kaksteist vooru korraga, nagu professionaalid! Võitleme tõe ja tõe eest!
  Haldjas noogutas pead:
  - Saate teha kaksteist! Aga loodan, et tuleb nokaut!
  Ja ta vehkis uuesti võlukepiga.
  Kohe ilmus trossidega rõngas ja kohtunikuks oli dressides neiu.
  Albina võttis talupojakleidi seljast, et ta kaklust ei segaks.
  Pärast seda jäin ainult ühtedesse bikiinidega. Tema lihased olid nüüd väga selgelt nähtavad. Nad on nii nikerdatud ja tüdruk ise on ilus ja veetlev blond.
  Pean ütlema, et ta on lihtsalt kujuteldamatult suurepärane võlu.
  Ja tüdruku nägu on samal ajal õrn, peaaegu lapselik, kuid julge lõuaga.
  Mõlemad võitlejad kummardasid teineteise ees. Kõlas gong ja signaal lahingu alguseks.
  Albina oli juba staažikas võitleja, kes oli võitluskunste harrastanud juba kolmeaastasest peale. Ja ta nägi, et vaenlane on madalam pikkuselt ja veelgi enam oma jäsemete pikkuselt, mida sa sipelgast ära võtad.
  Sipelgad on aga väga tugevad ja väledad putukad. Ja neid tuleks hoida eemal.
  Ja tüdruk, palja jalaga, laadis ninja sipelga kõhtu. Ja ta, saanud löögi, peatus. Siis tormas ta Albina poole.
  Kangelastüdruk kohtus talle löögiga paljast säärest. Putukaninja oli kaetud kitiinse kestaga ja seetõttu ei avaldanud treenitud tüdruku tugevad löögid talle praktiliselt mingit mõju.
  Albina peatas Goosebumpsi ninja rünnakul mitu korda jalahoopidega ning sooritas ka kolm hoopi pähe. Ja siiani pole ma lasknud end kordagi vahele jääda.
  Esimene ring lõppes ja mõlemad vastased läksid oma nurkadesse.
  Haldjas märkis naeratades:
  - Miks sa lased tal end peksta!?
  Ninja Goosebumps vastas:
  - Ma lihtsalt vaatan teda!
  Gong kõlas ja võitlejad hakkasid taas üksteisele lähenema. Ja siis kiirendas Goosebumpsi ninja järsku järsult ja käpas Albinile käppadega rinda. Tüdruk kukkus jalust alla. Ta kukkus selili ja tema paljad kontsad sähvisid õhus.
  Kohtunik asus nokauti maha lugema. Albina aga hüppas kohe püsti. Ja ta tormas raevust taastuma. Tema paljad, pargitud, lihaselised jalad hakkasid nagu propeller pöörlema.
  Aga Goosebumpsi ninja viis nad käppadega ploki peale. Tõrjus rünnakud. Ja siis kiirendas ta järsult. Ja jälle tabasid tema käpad tüdrukut kõhtu ja rindu. Jättes sinikad ja marrastused. Ja Tom lõi oma pead vastu nina. Ja yushka voolas mööda Albina nägu alla. Ja tüdruk ise kukkus.
  Tõde tõusis, kuid kohtunik asus siiski nokdauni kokku lugema.
  Jah, Albina asjad ei olnud head.
  Haldjas siristas võlukepiga vehkides:
  - Hästi tehtud ninja-hanenahad! Olete initsiatiivi haaranud!
  Ninjavõitleja kiirendas taas. Ja jälle ajas ta Albina jalust maha. Ta lõi teda päris kõvasti ning tüdruk kukkus ja hüppas vastu, võideldes püsti.
  Goosebumpsi ninja susises:
  - Olenemata sellest, kas olete ratsa või jalgsi,
  Supermeister...
  Kurat jookseb su kallale,
  Miljonite armee!
  Albina tormas tagasi saama, kuid sattus tugevatesse blokkidesse. Ja tema rünnak tõrjuti. Ja käpa terav ots tabas tüdruku paljast talda, põhjustades villide paisumise.
  Ringi lõpetamiseks kõlas gong.
  Tüdruk taandus lonkades ja koperdades oma nurka. Jah, teda peksti korralikult ja kõvasti.
  Albina vajus toolile pikali. Ja ta hakkas raskelt hingama. Hmm, sellist vastast pole tal kunagi olnud. Ja vaenlane pole inimene, vaid ninja-sipelgas. Mis on üsna tõsine.
  Siin tuleb jälle gong ja uus ring!
  Albina üritab teda jälle jalahoopidega kätte saada. Kuid vaenlane, olles putukas, on kiirem kui inimene. Ja nii ta murrab oma lühikeste jalgadega uuesti läbi, haarab tüdruku paljast jalast ja tõmbab teda, visates teda nagu nukku.
  Albina tõuseb püsti, kuid talle järgneb taas kõva löök otse rinnale. Ja sinikad jäävad, tüdruk kukub.
  Ta tõuseb püsti ja saab jälle rusikaga näkku. Ja see, tuleb märkida, on ka valus.
  Albina tundis, et silma all paistes sinikas Jah, võitlus osutus väga raskeks.
  Ninja Turtle on selgelt domineeriv ja juhib punktidega. Ja jälle lõi ta tüdrukule ilusa näo.
  Albina kukkus ja gongisignaal kuulutas ringi lõppu.
  Tüdruk oli sõna otseses mõttes oma nurka pugenud.
  Haldjas lendas tema juurde ja küsis:
  - Kas sa saad aru, miks sa kaotad?
  Albina vastas ohates:
  - Sest see on putukas!
  Haldjas noogutas ja küsis:
  - Kas soovite saada kaks korda kiiremaks?
  Tüdruk kinnitas:
  - Muidugi tahan!
  Tiibadega tüdruk ütles:
  - vastake küsimusele õigesti. Ja siis tunnete end tõesti hästi!
  Albina vastas naeratades:
  - Noh, ma olen valmis!
  Haldjas siristas:
  - Miks on Jumalal nii palju päevi!?
  Kangelastüdruk ajas silmad suureks ja pomises:
  - Mis küsimus on? Ma ei saanud selle tähendusest aru.
  Haldjas ütles otsustavalt:
  - Ja te ei pea mõistma tähendust. Lihtsalt võtke ja vastake nii hästi kui suudate ja mõistate!
  Albina muigas ja ütles seejärel inspireerituna:
  - Sest Jumal suutis teha palju päevi!
  Maagiline tüdruk noogutas:
  - Hästi tehtud! Seekord vastasin õigesti. Ja teie kiirus on kahekordistunud.
  Haldjas vehkis võlukepiga. Ja tõepoolest, Albina lihased saavutasid fenomenaalse jõu.
  Ja nii ta tormas lahingusse. Ja ta paljad jalad välkusid. Ja siis tabas löök hanekanahast ninjat kõhtu. Isegi treenitud Albina ise hindas selle löögi kiirust ja jõudu ning teda läbistanud põrutust.
  Albina pomises raevukalt:
  - Hankige fašistlik granaat,
  Laulge mälestuseks serenaadi!
  Goosebumpsi ninja üritas teda rünnata. Nüüd aga suutsid Albina kiiremaks muutunud jalad talle vastu tulla. Ja nad tabasid kitiinkest.
  Oli selge, et need löögid olid Goosebumpsi jaoks ebameeldivad, kuid tõsist kahju need talle ei tekitanud. Ja tüdruk võitis, kuid ta edestas vastast ja juhtis nüüd punktidega. Täpsemalt oli see voor tema oma.
  Lõpuks sooritas Albina isegi madala löögi ja kukutas vastase maha.
  Nad läksid nurkadesse ja Goosebumpsi ninja nägi juba kägaras välja.
  Haldjas lendas taas kangelasliku tüdruku juurde ja märkis:
  - Nüüd sa võitled juba hästi. Kuid kas soovite, et teie kiirus ja jõud taas kahekordistuksid?
  Albina noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi tahan! Mida on vaja teha?
  Maagiline tüdruk ütles muigega:
  - Vasta veel ühele küsimusele.
  Kangelastüdruk vastas enesekindlalt:
  - Ma olen valmis!
  Haldjas kostis:
  - Miks kipitab talvel pakane lastel ninna!
  Albina naeratas ja vastas:
  - See on küsimus! Kuid see on mõttetu ja võimaldab palju vastuseid.
  Maagiline tüdruk vastas:
  - Ja see on lihtsalt huumori pärast. Proovi järele ja anna vaimukas vastus.
  Kangelastüdruk ütles:
  "Sellepärast on talvel külm, lastel ninad kipitavad, sest nad pole veel piisavalt vanad, et oma nina juurtest maha raiuda!"
  Haldjas noogutas:
  - Jah. see võib lugeda! Ja teie kiirus ja jõud kahekordistuvad nüüd uuesti.
  Ja nõiatüdruk raputas oma võlukeppi.
  Ja Albina tundis uut, uskumatut jõu ja energia tõusu.
  Ta hüppas vihaselt ringi. Ja ründas hanekanahalist ninjat.
  Ja lööme teda. See pole löök, see on nagu haamriga löömine. Ja putukavõitleja hakkas väga tugevalt kukkuma ja kokku kukkuma.
  Albina tabas vastast ning too kukkus ja vaevaliselt, kuid tõusis püsti. Kogu vooru dikteeris aga tüdruk.
  Siis hüppas ta uhkelt nurka tagasi.
  Haldjas küsis naeratades:
  - Kas soovite oma kiirust ja jõudu kahekordistada?
  Albina noogutas:
  - OKEI! Lähme!
  Nõiatüdruk küsis uuesti mõistatuse:
  - Miks ja miks, hundid uluvad kuu peale!
  Albina naeris ja vastas enesekindlalt:
  - Hundid uluvad, sest nad ei saa kuud süüa!
  Haldjas märkis naeratades:
  - Ja sa oled tõesti geenius. Ma arvan, et seda tasub palju saada!
  Ja nõiatüdruk keerutas jälle oma võlukeppi.
  Albina lendas sõna otseses mõttes õhku. Tal on nüüd nii palju uskumatut jõudu ja energiat.
  Ja nii ta tormas hanenahalise ninja kallale. Ja nii ta lõi teda palja ümara kannaga jalaga vastu lõuga. Ja putukavõitleja löödi välja.
  Kohtunik luges kümneni ja teatas:
  - Võitleja Albina võitis nokaudiga! Hästi tehtud!
  Ja ta tõstis tüdruku käe üles.
  Albina laulis:
  -Tüdruk ei karda isegi surma,
  Tema hord ei karda ühtegi...
  Naine võitleb kangelaslikult vaenlasega,
  Ja isegi kui sureb, võidab ta!
  Haldjas teatas pidulikult:
  - Kuna Albina alistas võimsa võitleja ja vastas kõigile kolmele mõistatusele õigesti ja mis kõige tähtsam - vaimukalt, antakse talle igavene noorus ja absoluutne kudede taastumine.
  Ja nõiatüdruk tegi oma võlukepiga kaheksa. Ja siis juhtus ime: Albina sai virtuaalse surematuse.
  Ja kangelastüdruk laulis:
  Miski Maal ei möödu jäljetult,
  Ja kadunud noorus on ikka veel surematu...
  Kui noored me olime,
  Kui siiralt nad sind armastasid!
  Tipud on vallutatud
  Vaatamata saatuse äikesetormidele!
  
  PUGATŠEV VENEMAA Tsaar
  Emelyan Pugatšov piiras Orenburgi. Mässajatel ei läinud asjad kuigi hästi. Kuninglikud rügemendid lähenesid. Isehakanud tsaar ei soovinud Orenburgi piiramist tühistada, kuid vägede eraldamine oli ka riskantne. Reaalses ajaloos läksid mässulised sellegipoolest lahku ja neid peksti tükkhaaval. Kõigepealt Tatištševo ja seejärel Beloozerski lähedal. See otsus osutus valeks.
  Kuid siis saabus poiss Oleg Rybachenko Emelyan Pugatšovi laagrisse. Vaatamata sellele oli lund ikka veel ja käes oli veebruari lõpp - poiss oli paljajalu ja lühikestes pükstes.
  Ta toodi Emelyan Pugatšovi juurde. Poiss kõndis enesekindlalt. Paljajalu lumes jooksmine on rohkem nauding kui piinamine. Eriti surematus kehas.
  Poiss pakkus Emelyan Pugatšovile välja plaani:
  - Võtame tsaariaegsete sõdurite vormiriietuse ja selliseid vorme on meil palju ning riietame mässulised ja kasakad. Mängime lahingut - nagu tulistamist. Ja siis sõidutame vangistatud pugatšovlased linna. Nad arvavad, et need on kuninglikud väed, ja lasevad meid kindlustusse ja seal me ründame neid!
  Emelyan Pugachev kiitis heaks:
  - Noh, sa annad ära! Milline pea! Ma annan teile kapteni tiitli!
  Oleg kummardus ja vastas muigega ümisedes:
  - Yesaul, Yesaul, miks sa oma hobuse maha jätsid! Käsi tulistama ei tõusnud!
  Kasakate tsaar noogutas ja vastas:
  - Sinust saab mu adjutant! Nad teevad su vormi ja saapad korda!
  Oleg märkis tagasihoidlikult:
  - Ja paljajalu on osavam! Ja mul pole palja torsoga liiga külm!
  Sai Emelyan Pugatšov. Ta oli keskmist kasvu, õlgadest lai ja kuigi Oleg oli kahekümne esimesel sajandil tavalise kaheteistkümneaastase poisi kõrgus ehk poolteist meetrit, polnud kasakate kuningas palju pikem. Selleks ajaks oli Oleg juba teismeline ja võis täiskasvanutega võrdsetel tingimustel võidelda ja ohvitser olla.
  Emelyan käskis...
  - Valmistage see provokatsioon väga salaja ette!
  Ja kui osavalt ta kasutas teaduslikku sõna.
  Kasakad valmistusid... Panid valvesse, et ükski elav hing ei teaks. Ja valmistati kaval lõks.
  Kuid vaenlane lähenes endiselt, kuid aega oli veel, väikesed mässuliste salgad ründasid teda. Täpsemalt üsna arvukas, kuid mitte väga organiseeritud rahvamass.
  Emelyan Pugatšoval oli Orenburgi lähedal peaaegu kakskümmend tuhat lahinguvalmis sõdurit. Tegelikus ajaloos oli see jagatud. Kümme tuhat pugatšovlast võitles Tatištši lähedal seitsme tuhande tsaariväe vastu. Vaenlane oli Pugatšovi sõjaväest üle nii kahurite ja vintpüsside arvu kui ka organiseerituse poolest. Võit tuli aga kalli hinnaga! Lisaks ei tegutsenud Pugatšov ise kuigi julgelt, lahkudes lahinguväljalt juba enne lahingu lõppu.
  Nüüd oli pugatšovlastel ajalooline võimalus kõlavaks võiduks.
  Nii riietasid nad mundrisse enam kui kaks tuhat valitud võitlejat. Nad panid nad raseerima. Ja see, et vormiriietust kantakse, on loomulik. Ja palju muud. Pugatšovlastel olid ka varem tabatud lahingute lipud ja trummid jne.
  Etendus oli kavas esitada justkui nootide järgi. Emelyanil oli Berdis ligi sada kahurit, kuigi pooled neist polnud olulised. Aga on, mille pihta tulistada.
  Et oleks tõelise lahingu välimus. Seni pole Pugatšovi jaoks asjad nii hullud. Pooled Uurali tehased on tema kontrolli all. Tšeljabinsk on ikka hirmus, Tšika istub kindlalt Ufa lähedal. On veel veebruari lõpp ja sõja tulemus pole selge ning Golitsõni väed on Orenburgist kaugel. Kuid tegelikus ajaloos toimub kuu aja pärast Tatištševo lähedal lahing ja selles talupoegade armee lüüasaamine. Mis viib mässuliste massilise deserteerumiseni.
  Oleg on endiselt paljajalu ja lühikestes pükstes, annab käsklusi ja annab nõu. Tema päevitusest peaaegu mustale, kuid blondile poisile kuuletuvad habemega mehed.
  Mässulised hakkavad juba tulistama. Püssid mürisevad, surmaannid sülitatakse välja... Tõeline häving on käimas.
  Oleg paljastab hambad ja möirgab:
  - Au meie pühale kodumaale! Tuleb põlvkond luuletajaid! Suurepärane Emelyan, kallis - teie vägitegusid lauldakse!
  Ja suitsupilved tõusevad üles. Imitatsioon on tõsine võitlus. Siin on muidugi vaja kõike veenvalt näidata. Pealegi ootavad nad muidugi piiramise all vabanemist!
  Muidugi tulistavad nad tühikäigul, et päästa kahurikuule ja kopapauku. Ja nad kasutavad hullemat püssirohtu.
  Emelyan Pugatšov on endiselt piisavalt tugev, et Orenburgi vallutada - aga kindlus on tugev! Ja siin on vaja kavalust.
  Sõdalased ja kasakad on üldiselt valmis... Üle kahe tuhande maskeeritud jalaväelase ja ratsaväelase ning üle kolme tuhande väidetavalt vangi. Piisab, et äkki linn üle võtta.
  Oleg kõndis vangidest eespool. Pikast paljajalu jooksmisest veebruarikuu lumes olid poisilikud jalad kergelt tuimad. Pealegi on ta kuumusega juba harjunud. Aga pole midagi, surematu poisi sõrmed ei külmu.
  Ja see osutus tõesti suurepäraseks.
  Oleg naeratab, jätab valgele taustale paljajalu jäljed. See tundub liigutav. Paljajalu jooksid ka mitmed taluperedest pärit poisid. Nad on üsna karastunud, kuigi tavaliselt kannavad nad lumes kottkingasid.
  Nii et see armee tuleb, olles võitnud pugatšovlased, Orenburgi poole. Ja nad isegi ümisevad marssi.
  Tõepoolest, pettus on lihtne, kuid tõhus. Nende ees avatakse väravad ja Pugatšovlaste armaad siseneb selle piirkonna peamisse linna. Ilmselt on nad liiga kindlad, et rumal mees ei saa millestki aru ja ta sai lüüa.
  Nüüd on mässulised täielikult kaasatud. Järgneb signaal ja nad tormavad kaitsjatele kallale.
  Oleg lõikab mõõgaga maha kaks ohvitseri korraga. Ja poiss karjub meeleheitlikult:
  - Alla andma! Õige kuningas on meiega!
  Kaitsjad on segaduses. Sõdurid ei osuta peaaegu mingit vastupanu. Peamiselt võitlevad ohvitserid, kaupmeeste miilits ja rikkad kasakad.
  Võitlus on karm, kuid terav. Üha rohkem rügemente tormab linna. Ja kasakad ja vaiadega mehed ja tatarlased baškiiridega. Võitlus on karm.
  Ka Oleg Rõbatšenko hakib ja karjub:
  - Alla andma! Teile kõigile jätkub halastust, palju raha ja vabadust!
  Selge on see, et kaitsjate jõud kahaneb kiiresti, nagu ka võitlustahe. Isegi ohvitserid annavad alla. Kasakad ei taha isegi surra.
  Matjuša Boronil lõikas Oleg kõri läbi, visates pistoda paljaste varvastega.
  Lahing vaibus peaaegu kohe. Kaupmehed langesid põlvili ja palusid armu. Nad tirisid nii Saksa kuberneri kui ka kindluse komandandi. Emelyan Pugatšov käskis nad üles puua.
  Vangistatud sõdurid vannutati ametisse ja ohvitseridele pakuti valida: kas teenistus tsaar Peeter Kolmandale või surmanuhtlus. Jagatud umbes pooleks. Mõned hukati. Mõned vandusid Emelyanile truudust.
  Linnas endas vallutati rikkalik varakamber ja palju väärtuslikke esemeid, samuti peaaegu üheksakümmend kahurit ning suured püssirohu, pommide ja kahurikuulide varud.
  Kolossaalne kindlus langes lõpuks pärast pikka piiramist. Pugatšovi armee täienes märgatavalt. Ja nüüd oli võimalik minna Tatištševosse ja anda lahing Golitsõnile kõrgemate jõududega.
  Ja Oleg ise läks Chika juurde appi. Mikhelson oleks tulnud surnuks häkkida, et takistada tal Ufa lähedal mässulisi alistamast.
  Poiss jooksis lühikeste pükstega paljajalu lumes. Temaga ühines ka Margarita. Tüdrukul oli seljas ainult tuunika ja loomulikult polnud ka kingi. Ilus, kuldsete lokkis juustega, kuigi karjääris töötamise tõttu tolmune.
  Margarita on ilus, kuid siiski laps.
  Oleg küsis temalt:
  - Sa polnud veel vana naine... Sa ei kahetse pikka aega tüdrukuks saamist!
  Margarita vastas naeratades:
  - Ja sa ei olnud vana, kuid sinust sai peaaegu igaveseks poiss! Surematuse eest tuleb maksta ja see tasu ei ole ülemäärane!
  Oleg nõustus sellega:
  -Orjus on ajutine, aga igavene elu on igavene! Pealegi oleme nii kiired, et meil pole hobuseid vaja!
  Margarita naeris ja märkis:
  - Kindlasti! Me jookseme kiiremini kui kõige täisverelised täkud. Surematu keha on eriline ja see on karjäärides, ülevaataja piitsa all mugavam kui tavalises kehas sulepeenral!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Sa ei saa sellele vastu vaielda! Nii et me elame igavesti!
  Ja Terminaatori lapsed kiirustasid. Oleg oli muidugi väga rahul. Ta on suurepärane laps.
  Kuigi vahel hiilisid hinge kahtlused: kas Vene armee ohvitsere on võimalik tappa? See on suure tõenäosusega vale! Aga nõia ülesanne tuleb täita. Ta muutis Venemaa ajalugu ja andis talle igavese, surematu keha, isegi kui see oli lapse keha, kuid äärmiselt tugev ja kiire. Ja selle eest peaksite maksma ja teenima.
  Ja kes teab, võib-olla saab Pugatšovi võidu korral Venemaa sellest ainult kasu?
  Poiss ja tüdruk teadsid ligikaudu, kus asub kuninglike vägede üksus, kuhu Mihhelson pidi saabuma.
  Chikal on Ufa lähedal kaksteist tuhat organiseeritud sõdurit. Ja ta oli lähedal selle linna vallutamisele, kuid kaks korda jäi tal õnnest ja distsipliinist puudu.
  Jõudu on Mikhelsonil muidugi mitu korda vähem, aga päris ajaloos võitis ta ikkagi. Niisiis... See väga andekas komandör tuleb kinni võtta või tappa.
  Ja siis me näeme. Ilma Mikhelsonita väed tõenäoliselt Tšikasse ei liigu. Ja seal tuli Oleg Rybachenko välja plaaniga. Võita Golitsyn ja mine Ufasse. Võtke see linn, saatke abiväge Uuralitesse ja Siberisse ning kolige ise Kaasanisse. Siis on mässajatel eelis.
  Ja kuninganna vägesid pekstakse tükkhaaval. Lisaks on igal revolutsioonil sellised mõjud: mida rohkem võite, seda rohkem toetajaid ja seda nõrgem on vaenlase vastupanu.
  Nii et iga sammuga muutub ülestõus ainult tugevamaks. Oleg oli selles kindel.
  Ja Margarita, tüdruk, kes jookseb kiiremini kui võidusõiduhobune, on temaga ja koos raiuvad nad oma vaenlased maha.
  Noored sõdalased võtsid koha sisse varitsuses. Mikhelson koos väikese saateüksusega pidi saabuma tema rügemendi juurde. Siin ootasid teda juba Terminaatori lapsed.
  Mõõkadega vehkides Oleg ja Margarita ründasid saatjat. Nad raiusid kohe mitu husaari maha. Teised üritasid tulistada, kuid kuulid ei tabanud surematuid lapsi. Ja nad raiusid meeletu raevuga oma vaenlasi maha. Ja Oleg Rybachenko viskas isegi varvastega teravaid kettaid. Ja Margarita proovis seda paljaste jalgadega ja see töötas.
  Poiss ja tüdruk tapsid vaenlase ilma pikema jututa. Mikhelson üritas minema galoppida, kuid Oleg ja Margarita jõudsid talle järele. Nad lõid Mikhelsoni maha ja sidusid ta kinni.
  Oleg pani kolonelleitnandi õlgadele ja viis Tšikasse kohtupidamisele.
  Surematud lapsed ajasid laiali ja tapsid viiskümmend husaari, näidates, et vastutasuks igavese lapsepõlve eest said nad väga lahedaid võimeid.
  Mihhelsoni õlgadel lohistades märkis Oleg:
  - Siiski, kui tugevaks ma olen saanud!
  Margarita märkis:
  - Jah, see kinnitab veel kord, et tegime õige valiku! Ja surematus on treenimist väärt!
  Oleg nõustus sellega:
  - Võitlemine on palju huvitavam kui karjäärides eesli mängimine. Selles kehas pole see raske, kuid see on igav!
  Margarita nõustus:
  - Rutiin tapab!
  Chiki laagris kaks paljajalu last, õigemini tolle aja, kui väiksemad inimesed olid veidi teismelised, ei äratanud erilist kahtlust. Kui olete paljajalu lumes, tähendab see, et olete vaene ja talupoegade kuninga poolel.
  Chika premeeris Mikhelsoni vangi eest, andes lastele keiserliku summa - viisteist kuldrubla.
  Mihhelsonile endale pakuti: kas teeni tsaari või lase end üles puua!
  Mikhelson eelistas silmust. Kuid Oleg soovitas lasta sellel komandöril mõelda. Lõppude lõpuks on neil alati aega see üles riputada. Ja Mikhelson võib olla väga kasulik.
  Chika nõustus:
  - Aeg saab otsa!
  Oleg soovitas ka:
  - Peame praegu vallutama tsaari rügemendi ilma komandörita! Et ennast kaitsta.
  Chika nõustus:
  - Löö, kuni raud on kuum!
  Ja mässulised ründasid kuninglikke vägesid. Nad ründasid öösel, Oleg ja Margarita eemaldasid valvurid ettevaatlikult.
  Lahing oli suhteliselt lühiajaline. Oleg tappis katkisest vikatist omatehtud ketast visates komandörina tegutsenud polkovniku ja ilma temata moraal langes. Lisaks oli mässajaid liiga palju ja see avaldas survet sõdurite ja paljude ohvitseride psüühikale.
  Ja kes teab, võib-olla on see tõeline tsaar Peeter Kolmas. Ja tema legitiimsus on kõrgem kui Katariina II.
  Suurem osa rügemendist tabati. Saagiti kahurid ja vintpüssid.
  Täielik võit armeele, kes pole valmis rünnakut tõrjuma.
  Ja muidugi Chica triumf.
  Kuid loomulikult jooksevad lapsed Pugatšovi juurde tagasi. Ta peab võitlema seitsme tuhande sõduri, sealhulgas kahe tuhande prints Golitsõni ratsaniku vastu. Pugatšovit on muidugi rohkem, aga tema armee on kirju. Seal on palju endisi sõdureid, kes on ebausaldusväärsed, halvasti relvastatud ja koolitatud talupojad, tatarlased ja baškiirid ja kalmõkid.
  Tugevaim tuumik on Yaik Cassacks. Kuid need kasakad pole just kõige arvukamad. On ka Iletski kasakad ja Orenburg jt.
  Nad jooksevad juba Tatištševo kindluse poole, kuhu on kogunenud arvestatav talupoegade kuninga armee.
  Emelyan Pugatšov ise sõidab valgel hobusel positsioonide ümber. Oleg Rybachenko vaatab seda juhti tähelepanelikult. Emelyan Pugatšovil on valitseja välimus. Ta on ligikaudu keskmise pikkusega, kuid hobuse seljas tundub ta lühikeste jalgade ja laiade õlgade tõttu pikem. Füüsiliselt on mässuliste juht tugev. Näete, kuidas ta lõikas ja löögi jõudu lahingus.
  Üldiselt sobib ta pealiku rolli üsna hästi. Ja kuninga rolli pärast? Võimalik on ka see.
  Pugatšovi armee on suur. Ta saabus Iletski kaitsest, endiselt süüdimõistetud Khlopusha, kogudes veel viisteistsada inimest. Nüüd on Emelyanil enam kui kakskümmend tuhat võitlejat. Neil on raske isegi kindlusesse ära mahtuda. Arvestage kolm korda rohkem vägesid kui Golitsõn ja neid tuleb jätkuvalt juurde.
  Ja Pugatšovil on kaks korda rohkem relvi. Püssirohu ja kahurikuuli varusid on päris palju.
  Võid võidelda... Aga sõjavägi on kirju. Seal on odaga mehi ja baškiiri, tatarlasi ja kalmõkke ning kirgiisi ja kasahhe. Ja ka palju endisi sõdureid erinevatest garnisonidest, kes pole päris usaldusväärsed. On ka Uurali töölisi ja Siberi püssimehi. Kasakad on armee kõige olulisem tuumik.
  Suur sõjavägi, aga liiga kirju. Mõned sõdurid ja ohvitserid tabati üsna hiljuti Orenburgis.
  Mõned osad on meeste varustusest, mida saab kasutada ainult käsivõitluses. Ja aasialaste hord, kes pole eriti distsiplineeritud ja sageli ei oska ka vene keelt.
  Niisiis, omades formaalselt palju rohkem vägesid ja isegi relvi, jääb Emelyan Pugatšov lahingujõu kvaliteedilt vaenlasele alla. Nii et lahingu tulemus pole puhtformaalsel jõudude tasakaalul põhinedes sugugi nii selge, kui tundub.
  Oleg Rybachenko mõistab seda. Küllap on see ka Pugatšoval selge. Chika võitis, sest ta tabas vaenlast. Ja tegelikus loos võitis Mikhelson, kes suutis rünnata Chika suuremat armeed enne kurvi.
  Mida ma peaksin nüüd tegema? Kindlus oli hästi tugevdatud ja veega üle valatud, muutes nõlvad jäiseks ja libedaks. Kuid te ei saa kauaks kaitsele jääda.
  Oleg soovitas Emelyanile:
  - Ründagem ise vaenlasi, tsaar-isa!
  Emelyan märkis loogiliselt:
  - Kas nad ei varja meid relvadega?
  Oleg soovitas:
  - Teen Margaritaga vaenlase luure ja me lööme täpselt sinna, kus ta seda kõige vähem ootab!
  Talupoegade kuningas kiitis heaks:
  - See on hea mõte!
  Ja Oleg koos Margaritaga haaras granaatidega seljakoti ja paar teravat mõõka tormas igaüks vaenlase poole.
  Lapsed jooksid peaaegu alasti, poiss lühikestes pükstes ja tüdruk tuunikas. Olegile meenus Iani "Spartak". Poiss Gita oli ka seal. Ja naine rebenenud tuunikas, tantsija, päikesepõletus. Poiss oli väga kangekaelne. Tõenäoliselt pole ta pärilik ori. Võib-olla võeti ta kinni. Seejärel sõidutati ta Itaaliasse, kooriti ja pandi oksjonile. Kuigi Gita on vale, kuna ta oli päevitusest pronksi saanud, siis tõenäoliselt sõidutasid nad ta oksjonile lahti riietatuna. Ja ta kõndis nii alasti, kõndides paljajalu mööda Itaalia kiviseid teid. Paljad tallad põlesid, sääred valutasid. Kuid poiss ei langetanud pead.
  Ja ostja hakkas tundma, et poiss, tema loomulikult arenenud lihased, ilmselt hulluks oma sileda naha pärast. Ja siis pani ta oma määrdunud sõrmed suhu. Ja Gita ei suutnud seda taluda ja hammustas teda.
  Siis puhkes kaklus. Jah, Gita, see oli poiss, keda Oleg ise pidas lapsepõlves Spartakiks. Aga ei, ikkagi alaealine tegelane.
  Huvitav, mis siis, kui roomlased oleksid otsustanud Gitat piinata? Vangi võetud orje kuulatakse ju piinades üle?
  Ja palav raud puudutas orjapoisi paljast kontsa. Gita ulgus ja kordas sama:
  - Orjad jooksevad minema ega taha võidelda!
  Nad põletasid tema teise kanna sümmeetria pärast ja vabastasid ta. Poiss on sunnitud oma varvastele astuma ja see teeb talle päris palju haiget. Kuid Gital õnnestus kaose ajal siiski põgeneda.
  Võib-olla oli poiss varem karjäärides töötanud. Ta kandis raskeid kive, higistas tugevalt, hingas tugevalt. Ülevaataja piits lõi teda. See on väga raske esimestel tööpäevadel, kui sulle valgus ei meeldi. Ja siis harjub ära. Raske saab tuttavaks ja tuttav muutub lihtsaks. Kuid ikkagi sureb palju orje. Ja Gitast sai väike hundikutsikas.
  Oleg arvas, et võib-olla tabati Spartacuse raamatu poiss pärast mässuliste lüüasaamist. Ja kuna ta oli alles laps, saadeti ta aheldatuna kaevandustesse. Et ta seal aeglaselt sureks. Või piinati neid, põletades poisi lihaselist keha kuuma pulgaga. Seejärel valasid nad põletushaavadele soola ja murdsid noore orja paljaste jalgade varbad. Nad väänasid oma liigeseid. Kõik mõtlesid, kuhu Spartak kulla peitis. Gita on hambaid kiristades vait. Teda tõstetakse üles ja langetatakse järsult nöörist tõmmates.
  Ja veenid praksuvad metsikust valust. Ja poiss kaotab teadvuse. Nad valavad ta üle jääveega ja elustavad teda. Ja arst katsub pulssi, et teha kindlaks, kas piinamist on võimalik jätkata või on vaja piinatavale puhkust anda, et seejärel noort keha uuesti piinata.
  Gitat piinatakse julmalt ja kaua. Nad valavad haavadele pipart, peksavad kuuma traadiga, torgivad nõeltega närvilõpmeid ja poisi paljaste jalgade all põleb tuli. Ja timukas tõmbab nagi alla soojust. Ja tugev põlemislõhn ja nad tõmbavad iga veeni välja.
  Ja siis puudutab tulikuum raud poisi paljast rinda ja ta kaotab metsiku valu tõttu teadvuse. Ta valatakse uuesti veega üle ja viiakse sisse. Timukas pigistab tangidega munandeid, poiss muutub metsikutest kannatustest ja minestab uuesti.
  Gita piinamise all... Keegi teatas, et see on Spartaki lemmik, ja teadis, kuhu ta aarde mattis. Ja roomlased piinavad... Poisil ei olnud ühtegi tervet nahapiirkonda, mis poleks põlenud või triibuline. Aga ta vaikib. Ja roomlased on tema visadusest üllatunud.
  Crassuse naine on piinamise ajal kohal. Ta jälgib innukalt, kuidas ilusat ja heledajuukselist poissi piinatakse. See on põnev. Ja nii käskis ta pärast järjekordset piinamist Gita enda juurde tuua ja voodile panna. Ta tõesti tahab seda ise teha.
  Veel üsna noor ja tugev, naine ratsutas noore orja meheliku täiuslikkuse kallal. Gitast sai esimest korda mees. Siis pidi ta oma kiisu keelega lakkuma. Mis on veidi vastik, aga samas ka ebatavaline.
  Ja nii käskis Crassuse naine piinamise lõpetada ja poissi, kes oli ülestõusu ajal juba mõnevõrra kasvanud, hakati paremini toitlustama. Ja ta armus temaga.
  Gita haavad ja põletused paranesid nagu koeral. Ja saanud tugevamaks, abiellus poiss Crassuse himura naisega ja põgenes tema valdusest. Pärast seda peitis ta end mägedes ja moodustas seal oma põgenenud orjade jõugu. Lõpuks lõppes kõik hästi. Crassus suri sõja ajal. Ja Gita sidus end Julius Caesariga ja tegi head karjääri, abiellus ja sai hunniku lapsi. Ja Spartaki saatus pole teada. Surnukeha ei leitud. Ja kas ta suri või päästeti, orjad ei teadnud.
  Kuid nad uskusid, et loomulikult on nende lunastaja elus.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova: kes olid kunagi täiskasvanud ja nüüd on igavesed surematud lapsed, lähenesid Golitsõni laagrile. Siin on kolm kindralit. Ja väed viidi Vene-Rootsi piirilt välja.
  Samal ajal kui Tsaari-Venemaa sõdib Türgiga, on mässulised rahulikumad. Kui Golitsõn alistatakse, suudavad pugatšovlased lõpuks initsiatiivi enda kätte haarata. Ja hõivata isegi Samara.
  Oleg ja Margarita kõndisid vahimeeste vahel ringi... Sajab lund ja sa ei näe liiga hästi.
  Poiss arvas, et äkki saavad kolm kindralit ja kolonel Bibikov tsaariarmeel pea maha raiudes. Seda on aga raske teha.
  Poiss ja tüdruk astuvad ettevaatlikult lumes. Nad püüavad mitte jätta jälgi. Nad on alles lapsed. Lähenege ettevaatlikult konvoidele. Relv asus kuskil eraldi. Sõjavägi on marsil. Tugevaid pakase enam pole - käes on märts. Aga ümberringi lebab veel lund. Noorte sõdalaste paljad jalad ei tunne peaaegu külma, eriti liikudes. Külmaga harjuvad kiiresti.
  Paljud lapsed jooksevad aga isegi ilma supervõimeteta paljajalu lumes, eriti just praegusel karmil ajal.
  Oleg arvas, et pole ammu telekat vaadanud ega arvutis mänginud. Ja ilma mängudeta on see kuidagi loll.
  Poisid lähenesid konvoile ja Margarita soovitas:
  - Mis siis, kui süütaksime püssirohulaod?
  Oleg kortsutas kulmu ja küsis:
  - Kas see on teie arvates hea mõte?
  Tüdruk märkis loogiliselt:
  - Ilma püssirohuta pole armee armee!
  Oleg noogutas nõustuvalt:
  - Proovime!
  Ja lühikeste pükstega poiss tormas kärude poole. Nad tapsid koos tüdrukuga mõõgalöökidega kolm vahimeest ning süütasid tulekivi ja heina lisades konvoi püssirohuga põlema.
  See hakkas helendama ja taevasse hakkas tõusma must pilv. Püssirohi hakkas lõhkema...
  Poiss ja tüdruk peitsid end laagris. Tekkis paanika. Golitsyn hüppas välja ka kahe kindraliga. See prints karjus südantlõhestavalt ja näitas näpuga.
  Oleg viskas ketta paljaste varvastega ning see vilistas ja torkas otse Golitsõni kaela. Prints langes käed laiali. Kindral Mansurov tormas tema juurde. Kuid Margarita kasutas oma paljaid varbaid relva. Ja teine komandör kukkus kokku.
  Kolmas oli Fairman, kes võitles mässulistega koos kindral Kariga. Nendega on kolonel Bibikov, kindralülem Bibikovi sugulane. Neid võib lumesajust hoolimata näha õlarihmade järgi surematute laste terava nägemisega.
  Oleg ja Margarita viskasid taas paljaste varvastega kettaid - nende surematul kehal oli selline võime nagu koomiksikangelastel.
  Ja mõlemad ülemused tapeti, nende pead löödi maha.
  Pärast seda hakkasid terminaatoripoiss ja metsavahitüdruk ametnikke ketastega loopima. Õnneks algas pärast komandöride surma paanika, kõigile tundus, et pugatšovlased olid laagrit rünnanud.
  Kaks last on aga ka kolossaalne tugevus. Ja nad tapavad ohvitsere teravalt teritatud kettaid visates. Ja nad murravad oma kõri, nende arterid ja veenid lõhkevad.
  Lapsi on lumesajus raske ära tunda ja nad on lumehanges suurepäraselt maskeeritud.
  Kuid tsaarivägedel on raske. Ketasid viskav Oleg Rõbatšenko ütleb:
  - Au suurele Venemaale!
  Ja jälle lendab poisi paljaste varvaste visatud ketas.
  Margarit teeb sama, viskab paljaste näppudega teritatud aparaati ja ulutab agressiivselt:
  - Emelyan Pugatšovi jaoks!
  Ja need lapsed töötavad väga aktiivselt ja tõhusalt. Lõikavad ka saablitega. Ja ohvitserid valitakse.
  Oleg Rybachenko laulab:
  - Valged hundid karjatavad!
  Paljaste varvastega vastaseid kettaid loopiv Margarita laulab:
  - Ainult siis jääb võistlus ellu!
  Poiss, jätkates tuulitamist, niidab vaenlase maha:
  - Nõrgad surevad, nad tapetakse!
  Tüdruk, kes viskab kettaid ja tapab ohvitsere, susiseb:
  - Püha vere puhastamine!
  Noored sõdalased tegutsevad väga mitmekülgselt, visates vaenlasi granaate.
  Sel hetkel ründab laagrit mässuliste ratsavägi. Selgub, et Emelyan Pugatšov otsustas esimesena rünnata ja kolis oma arvuka ratsaväe laste järel.
  Ja löök osutus äkiliseks ja täpselt õigel ajal. Stepielanikud kallasid sõdureid nooltega, kasakad raiusid neid mõõkadega ja ratturid panid need odade külge.
  Tsaariarmee tahet õõnestati ja komandörid tapeti. Siin lõikab Emelyan Pugatšov isiklikult mõõgaga viimase koloneli ja karjub:
  - Mu lapsed, kas te tunnistate seaduslikku suverääni?
  Sajad sõdurid ja isegi paljud ohvitserid langevad põlvili ja karjuvad:
  - Tunnistagem seda! Tunnistagem seda!
  Vastupidavus langeb. Jalavägi alistub peaaegu täielikult, välja arvatud mõned ohvitserid. Ratsavägi peab mõnevõrra kauem vastu. Selles on palju aadlikke. Aga ka tavainimestest ratsaväelased viskavad oma relvad maha.
  Oleg ja Margarita lõikavad mõõkadega ratsanikuid, viskavad paljaste varvastega teravaid kettaid ja kriuksuvad:
  - Suured inimesed igal ajal,
  Suurepärased inimesed - Peetruse hiilguses!
  Nii poiss kui tüdruk tegelevad aktiivsemalt hakkimise ja viskamisega. Suurtükivägi on juba tabatud. Ja nad tabasid ratturid kopalöögiga. Neid lebab kümneid. Totaalne peksmine käib.
  Oleg laulis muigega:
  - Suur tsaar Peeter Esimene, ole meile alati eeskujuks!
  Ja ta võtab ka selle ja lööb kahe mõõgaga maha, raiudes kohe viie pea maha.
  Vastaseid ära lõiganud Margarit säutsus:
  - Minu hääled ja ma olen ilus!
  Ja samamoodi ta võtab selle ja lõikab selle.
  Poiss ja tüdruk on lihtsalt hävitamise kehastus. Ja need töötavad nagu elektrivikatid.
  Veel üks ohvitser kukub... Kõlab Emeljan Pugatšovi vali hääl:
  "Kes mind teenib, saab tasu ja ülejäänud hukkuvad."
  Patsidega mehed on juba saabunud. Ja nad võitlevad hästi ratsaväe vastu. Ja hobuste ojad hõrenevad...
  Ka ellujäänud ratsanikud annavad alla. Lahing on taas võidetud... Pugatšov triumfeerib!
  Vange juba juhitakse ja vannutatakse. Sõdurid reeglina kummardavad petturile. Ohvitserid on erinevad. Kes valib silmuse ja kes vannub truudust uuele kuningale. Pealegi, kes teab, võib-olla tõeline monarh.
  Emelyan Pugatšov näeb väga käskiv välja. Selge, et tegemist on kamandama harjunud selliga. Ja sõna otseses mõttes kõik kummardavad tema ees.
  Pärast vannet andmast keeldunute lõbustamist tegi Emelyan auditi.
  Saagiti seitsekümmend viis relva, mis oli tol ajal palju. Ja Golitsõni väed kogunesid kindlustesse nii palju. Kahurikuul ja pauk on samuti paigas, kuid suurem osa püssirohust põles ära. Aga vahet pole.
  Vange on üle viie ja poole tuhande. Armee on kasvanud.
  Talupoegade kuningas andis Olegile tema vägitegude eest koloneli auastme ja Margaritale koloneli auastme.
  Ja andis ka kolmsada rubla.
  Jah, poiss jätkas oma head karjääri. Sa võid veel tõusta feldmarssali auastmesse.
  Ja Emelyan pidas kõigepealt pidusöögi...
  Ja peol arutati küsimust, mida edasi teha. Üldiselt oli vaja meie tagalat tugevdada. Võtke kindlasti Ufa ja enne seda Verhoyeitskaya kindlus, mis ikka pidas vastu. Saatke abiväge ka Kungurile ja Beloborodovale. Ja hõivata kõik Uurali tehased. Olles soetanud suurtükiväe ja tarvikuid, samuti relvi.
  Üldiselt olid atamanid sellega nõus. Ja pärast Ufa võtmist minge Kaasani.
  Teine küsimus on, mida teha Yaiki linnaga? Kas võtta see tormi või jätta see praegu blokaadi alla?
  Emelyan Pugatšov tahtis oma noore naise Ustinyaga veidi aega veeta ja koos ratsaväega asusid nad linna poole teele. Ja Ataman Ovchinnikov jäi ajutiselt juhtima. Ta pidi minema Vernekhneyaitsky kindlusesse, kogudes samal ajal stepielanike jõud. Uuralitesse saadeti abivägesid. Plaanis oli isegi Tobolsk võtta. Kogunesid märkimisväärsed jõud.
  Kasakate kuningas ja tema ratsavägi kihutas Jaitski poole. Mida iganes võib öelda, see linn on sümboolne. Kuid ennekõike tahtis Emelyan teha endast troonipärija. Lõppude lõpuks on sõda sõda. Ja kui tapavad, siis on vähemalt keegi, kes pereliini jätkab.
  Oleg ja Margarita koos peaarmeega, mis liigub Verhneyaitski kindluse poole.
  Poiss ja tüdruk jooksevad ja on väga rõõmsad...
  Teepeal teevad nad isegi tarkusi.
  Nad vahetavad aforisme;
  Oleg ütleb püsti hüpates ja Margarita vastuseks:
  Kuningas pole tugev mitte oma krooniga, vaid edu kroonimisega!
  Inimene pole hunt, aga karja vajab ta veelgi rohkem!
  Joo, aga ära joo end purju ja kui purju jääd, ära jää vahele!
  Türanni jutt on mesine, nagu kärbeste Velcro!
  Kes armsate sõnade peale langeb, on tark kui kärbes!
  Türann on tegudes kibe, aga kõnes armas!
  Kes rahu ei taha, see pidu ei näe!
  Inimene on suurepärane ainult siis, kui ta ei vaheta ennast väikese vastu!
  Olge kannatlik, kuid ärge olge kannatamatu!
  Kui tahad trumpe saada, ära ole tungrik!
  Üks löök on parem kui tuhat needust ja üks laks on parem kui sada lööki!
  Kuningas, kes oma alamad lahti riietab, on alati alasti!
  Tavaliselt panevad nad kingad jalga, et lahti riietuda!
  Varastades täidad oma taskud, aga tühjendad hinge!
  Türann armastab võimu, kuid vihkab seda, kelle üle ta valitseb!
  Timukas on vahel vajalik elukutse, aga peaga inimest ei armastata!
  Türanni võib tappa, aga valgeks pesta ei saa!
  Inimene armastab punast sõna, kuid mõnikord voolab ta verd tagasi!
  See, kes vaatab minevikku, jääb alati hiljaks!
  Tulevik on udus, kuid mitte kaugel!
  Ärge sülitage minevikku, nad sülitavad tulevikus!
  Türann on tegelikult vampiir ja tema kõne on ladus!
  Kui kuritarvitate magusaid unenägusid, pole elu kallis!
  Magusad unenäod toovad kaasa kibedad ärkamised!
  Liiga sageli mett suust välja valades tõmbate karud ligi!
  Türann armastab verd ja punaseid kõnesid, kuid püüdleb alati valgendamise poole!
  Inimesed kardavad muutusi, kuid ei ole kunagi rahul status quoga!
  Kui tahad saada Jumalaks, ära vali oma mentoriks primaati!
  Lambad vajavad tarka karjast, mitte lolli jäära!
  Püha koht ei ole kunagi tühi, kuid pühadus võib olla tühi!
  Inimene, nagu Jumal, on looja ja nagu kurat, loob ta endale probleeme!
  Türannal nagu herilasel on nõelamine, kuid ta ei suuda endale isegi tiibu anda!
  Poliitik on rebane, ärge olge valijad nagu igapäevast leiba kaotavad varesed!
  Isegi kui mehe otsaesine on seitsme laiusega, muudab kangekaelsus ta ahviks!
  Jumalal on kõik, inimesel puudub mõõdutunne!
  Lihtne on palvetada, raske kerjata!
  Kujutlusvõime omamine on hea - unistajaks olemine on halb!
  Omades Jumala väge, ärge laskuge primaadi ambitsioonide poole!
  Ahv jäljendab, inimene loovalt adopteerib!
  Tulevik ei seisne kõrgetes mägedes, vaid suurtes asjades!
  Noorus südames on igavene, aga vanadus igav!
  Ära vääna saba nagu rebane, parem hoia rinnast nagu ratast!
  Mehed saavad sõjas küpseks, aga ilma põhjuseta tappa ei saa!
  Sõda vähendab tervist, kuid suurendab intelligentsust!
  Kuldmüntidel on riigireetmise kollasus!
  Timukal on ka süda, aga kirveteritaja kõvadusega!
  Võitle, ära sure, sa võid sajand oodata!
  Jumal on igas südames, aga mitte igas peas!
  Suured ambitsioonid vähendavad õnne!
  Kes liiga palju tahab, sellel on mulli tugevus!
  Impeerium on nagu maja, ehitamine nõuab armastust ja kalkuleerimist, muidu läheb katus verd!
  Headest asjadest ei piisa, kuid siiski ei tasu üle süüa!
  Kasumlik on olla rikas, ebameeldiv on ainult siis, kui kõik sind lüpsavad!
  Kui tahad olla tugev, ära nõrgesta oma meelt!
  Lihased muutuvad kokkutõmbumisest tugevamaks ja bürokraatlik aparaat tõhusamaks!
  Poliitikud armastavad oma keelega tööd teha, eriti laua taga!
  Pole suuremat valetajat kui poliitik, kes on fanaatiliselt veendunud oma õigsuses!
  Jumal lõi naise mehele, aga saatan lisas ämma!
  Varas peaks olema vangis, aga trooni saab suurim varas!
  Kes varastas senti, oli kurjategija, kes varastas miljardi, suur rahastaja!
  Kaleda hingega ei saa näljaseid värske leivaga toita!
  Mida rohkem varastad, seda väiksem on karistus, aga mitte järgmises maailmas!
  Iseenesest lahti laskmata jätmine ei tähenda selle kägistamises hoidmist!
  Pank võib toetada, aga see on nagu poomissilmus!
  Kellel tuge pole, surutakse vastu seina!
  Täpsus on kuningate viisakus, aga eriti täpsed on kuninglikud narrid!
  Poliitik on sageli naljamees, kuid harva see, kes räägib tõtt!
  Naljarile meeldib tõtt kärpida, kuid sageli riskib ta surnuks pussitamisega!
  Igaüks, kes armastab viina, vihkab oma tervist ja mõistust!
  Viin on selge, aga ajab aju uduseks!
  Purjus meri on põlvini, aga tema ise on alati põlvili!
  Valige kainelt, ilma poliitikute huulilt magusast veinist purju jäämata!
  Kui hääletate valimistel võitja poolt, olete alati pettunud; kaotaja poolt hääletades olete alati nördinud!
  Kes ei osutu valituks, jääb alati eksimise ja pettumuse tunne!
  Sama poliitiku poolt hääletamine on nagu viiuldaja, kes kõmiseb ühel keelel!
  Troonil olevad poliitikud vajavad vahetamist, see pole tõsiasi, et uus roog on parem, kuid igal juhul värske!
  Hääletage noorte poolt, ise saate nooremaks, kui mitte kehas, siis uut moodi!
  Kes istub pikka aega troonil, muutub oma alamatele hemorroidiks!
  Ükskõik kui okastraatsed täägid ka poleks, jõuab türannil nende peal kõige kauem istuda!
  Tark türann ei pane oma vaenlasi vangi enam kui oma sõpru!
  See, kes tervitab türanni, marsib igavesti!
  Demokraatia on hea tarkadele, keskmine rumalatele, aga türannia on hea ainult türannile!
  Lapsed koostasid mõned aforismid. Siis ründas väike husaaride salk. Mõned tükeldati ja võeti siis kinni.
  Verhneyaitskaja kindlus. Väga võimas tsitadell ja hoolimata sellest, et see oli ümbritsetud mässulistest, ei võetud seda kunagi sisse.
  Lapsed jooksevad tema juurde ja mõtlevad teel välja veel mõned aforismid.
  Türann on alati nõrga käsuga: hunt armastab lambaid ja väriseb lõvide ees!
  Preester valetab tõe pärast, poliitik kasumi nimel ja joodik klaasi pärast!
  Õnn ei tule alati õigluse ja töökuse kaudu, vaid kaob alati hooletuse ja laiskuse tõttu!
  Hea on omada elevandi jõudu, hullem on tema väledus, veel hullem on tema tarkus ja väga halb on rasvumine!
  Kõik maailmas on suhteline, välja arvatud see, et inimene on maailma naba!
  Soov saavutada Jumala vägi ei tohiks olla ühendatud gorilla moraaliga!
  Teadlased arendavad edusamme, kuid stimuleerivad laiskust!
  Kui tahad olla terve, jookse, kui sa ei taha haiget saada, jookse minema!
  Inimese tugevus on tema meeltes, aga nõrkus on tema keeles!
  Poliitik on nagu vili, mida heledam, seda mürgisem!
  Poliitik sarnaneb boa-konstriktoriga, ainult et ta teeb suu lahti ja neelab palju sagedamini!
  Türannis on palju kavalust, kuid vähe sündsust!
  Kui sa tahad saada kõrgemaks kui Jumal, siis sa langed madalamale kui pätt!
  Keegi pole igavene, isegi jumalad elavad nii kaua, kuni inimkond eksisteerib!
  Poliitikud tahavad valitseda igavesti, kuid nad ei taha isegi paari minuti haisu tunda!
  Ärge usaldage poliitikuid ja kontrollige ukse tugevust!
  Siiski ei ole mitte kõik, mis sädeleb, kuld, vaid kõik, mis sädeleb, saab taskus kullajoa sisse mässida!
  Ja põllul on ainult üks sõdalane, kui tal on palju julgust!
  Tugevamate parimate vastupidavus ohjeldab vaenlase jõuetu raevu erutust!
  Sa võid elus kõik sassi keerata, sa lihtsalt ei saa elada nagu kärbseseen!
  Kavalus on võidu ema, kui see toob endaga kaasa ka õnneliku sündmuse härrasmehe!
  Sõda on igavene neitsi - ta ei saa ilma vereta imestada!
  Sõda hoora ahne haardega - ei anna kunagi võitu asjata!
  Iga inimene on nagu liivatera kõrbes, kuid erinevalt kõige suuremast servadega kõrbest pole sellel liivateral enesearengul piire!
  Kui jumalad naeravad, surelikud nutavad, kui jumalate naer muutub äikeseliseks, on nõrkade inimeste lõpp raske!
  Kõige arenenum tehnoloogia on oma primitiivse kasutamise ja keeruka tegevusetusega jõuetu!
  Mis võib tähevaiba hingedest lahti rebida? Inimese rumaluse asteroid!
  Ilma repressioonide piitsata on hüpe saavutusteni, mis toovad vabanemise kogu inimkonnale, võimatu!
  Mida järsem on aju "keerd", seda rohkem vääramatu jõud seda väänab!
  Vaene inimene pole mitte see, kes on kehalt paljajalu, vaid see, kes pole hingelt boss!
  Vastumeelsus seksi vastu tekitab ebatervisliku moraali!
  Huumor sobib matustel nagu ballisärk kaevikus!
  Need, kes mängivad lolli, ei saavuta edu; need, kes murravad illusioone, saavutavad tõe! Võitjal on alati õigus, isegi kui edu saavutatakse valesid meetodeid kasutades!
  Vaenlase parim kingitus on see, kui ta annab idioodile võimu!
  Kes kaelarihma välja kannatab, sellest ei saa kunagi naiste poolt armastatud täkku!
  Vabadus on kahekordselt köitev neile, kes on suutnud oma laiskuse ja vastutustundetuse tunde orjata!
  Kes sageli alahindab vaenlase võimet tagasi lüüa ja saab harva võimaluse saada väärtuslikku võitu!
  Kellele meeldib sülitada, see on tühiasi, et teda ennast jamaks ajada!
  Jumalast võib rääkida palju viljatuid fraase, aga sellest tuleb gugulininaga kasulikke tegusid, mis ei kasva verbijõe kastmisest!
  Võitjaid hinnatakse nende saavutuste ja karikate järgi...kaotajaid hinnatakse lihtsalt! Võitjal on kohtunik, kaotajal kriminaalkohtunik! Võidu väärtuses ja vajalikkuses võib kahtluse alla seada, kuid kaotus ei too alati ja kahtlemata kellelegi head!
  Lüüasaamise ainus eelis on see, et see õpetab teid kibedatest vigadest valatud pisaratest õppima ja kasvatama külviedu!
  Kui tahad oma vaenlast petta, ole mõistatuseks ka oma sõpradele!
  Kui vaenlase komandöri plaan on nagu avatud raamat, määrduvad selle lehed paratamatult teie kaaslaste verega!
  Poiss ja tüdruk jätkasid endiselt nalja tegemist, samal ajal tugevat kindlust kontrollides.
  Võitjad mõistavad kohut ise, ühendades nii prokuröri kui ka advokaadi, kuid kohtuotsuse langetab ikkagi mitte nemad, vaid ajalugu!
  Mida lihtsam on trikk, seda raskem on vaenlasel selle kasutamise tagajärgedest vabaneda!
  Löögihetk, nagu noot meloodias, heliseb veidi varem või hiljem ja see on vale! Kuid pettunud publiku vilet ei kuule isegi hauast!
  Kui teate, kes on teie vaenlane, ei pea te oma sõpru hädas tundma!
  Ära kaota initsiatiivi, kaotad võidu magusa mee ja võidad kaotusekibeduse! Kui poksija koperdab, tuleb teda veel tugevamini lüüa, muidu annavad jäsemed järele!
  Vaenlane purjetab, hävitamise tuul on tema purjes!
  Kes, olles lahingus ujunud, upub lompi ja põleb surnuks!
  Räpane maagia, nagu seebivaht, kipitab silmi, aga mitte vaenlast!
  Umbrohi kasvab hästi, kui ta kasvab halvasti, vähendades aednike rumalaid eelarvamusi!
  Kõige meeldivam õppeprotsess on seks! Ja mis kõige tähtsam, keegi ei keeldu seda uuesti võtmast!
  Seks on ainus teema, kus kõik püüavad rohkem panustada!
  Seksil ja uuringutel on ühine see, et C on parem kui D!
  Kuid ainult kindel arv on kõige rahuldavam hinnang!
  Kes seisab, kui on vaja rünnata, ei pea isegi hauas magamisele vastu!
  See, kes on elus alati ummikseisus, ajab vandesõnu!
  Ta läheb trumpidega esikohale, ta on lihtsalt inimeste naeruväärsus!
  Kõik, kes tahavad auhindade jagamisega õigeks ajaks jõuda, peavad heldelt kingitusi kätiste näol välja saatma!
  Vaakum ei lõhke, päike ei peereta!
  Kuul ei ole loll, vaid loll, kes tulistab, laseb mööda!
  Kes keeldub inimesi aitamast, raiskab Issanda poolt pattude lepitamiseks ja meeleparanduseks määratud aega!
  Surm ei unusta kunagi, isegi kui see aeg-ajalt unustab!
  Tugev sõdalane, isegi üks, toob rohkem kasu kui kari nõrku, nii nagu üks terav sirp lõikab ära terve ogavälja!
  Kuid mõnikord võib sirp-batüür isegi nõrga armee ogade vahel kohata ebameeldiva erandi munakivi!
  Kui on rahu, siis helde pidusöök, kui on sõda, siis olgu võidukas karikas veini!
  See, kes on kohmakas sõjaväeasjades, on voodis kohmakas laip!
  -Hea sõdalane on ainult nii hea spioon, kuivõrd ta aitab tikkida ja võita! Hea spioon on niisugune sõdalane, see ei takista tal tapmast ja kaotust vältimast!
  Võitluse kuumuses on lihtne laguneda, kui kaotate treeningu ajal külma!
  Võite võita toore jõuga, kuid ilma peene diplomaatiata ei saa te võidu vilju säilitada!
  Sõjas on kaks probleemi: varjatud vaenlase leidmine ja kiusatuse vältimine pea liiva alla matta!
  Ära sa kerjus istu kuninglikus vankris, sa ei pea tuhandete eest vastutama!
  Julmus on vajalik, et tulemus oleks - ärge säästke vaenlast, ükskõik kui nõrk ta ka poleks!
  Parem on elada ilma liiga palju õppimata, kui surra pärast seda, kui olete õppinud midagi, mis teile niikuinii vajalik pole!
  Inimesele meeldib kõike hunnikusse panna, välja arvatud need hädad, mille ta on valmis unustama! Enamasti aga kuhjuvad mured unustajate peale!
  Kui nad ütlevad, et teile meeldib, ei pea te kiirustama, otsustage kohe, muidu võib teie kõri lämbuda!
  Kaotada peab ka saama, aga eriti oluline on mitte kaotada!
  Rünnak on nagu taganttuul purjes, ainult võimendab ja lõhub teiste maste!
  Alistumine ei saa elu osta, kuid häbiväärne olemasolu antakse teile asjata!
  Kes on inimeste vastu julm, muutub põrgus kuradite neelatud tarretiseks!
  Täpne snaipripiloot, eksib kõige sagedamini allilma kõige laiemale lennuväljale maandumisel!
  Rünnak on alati tõhusam kui kaitse, sest rusika nägu on halb blokk!
  Kes ei kõhkle kiiresti tagasi lüüa, see jõuab eduni!
  Meelelahutus on kõige mõttetum ja raiskavam aeganõudvam tegevus, kuid kui selleks aega napib, ületab tasu kasulike tegude eest juba mõistlikud piirid!
  Kõige mõttetum asi elus on meelelahutus, kuid ilma meelelahutuseta pole elul mõtet!
  Karjane peab lammastest aru saama, aga mitte lamba moodi mõtlema!
  Valitseja peab olema oma alamate hüvanguks, kuid võõras rahvahulga nõrkustele ja ebauskidele!
  Kõik langevad - tõusevad ainult vaimselt ülendatud!
  Need, kes kestasid ei loe, lendavad lahingusse!
  Iga löök loeb, õnn hoiab sind kõrges lugupidamises!
  Lapsepõlv, nagu malemängu avang, kujundab mängu kui terviku, kuid erinevalt malest tahavad kõik tagasi tulla ja mitte kunagi enam avangust lahkuda!
  Külm pole hirmus, kui süda põleb ja peas valitseb jäine rahu!
  Probleeme või emotsioone külmutades saate ellu jääda, kuid te ei saa elada, kui teie tunded on jahtunud!
  Šaakal võib võita tiigrit, kui see on šaakal lahingus, ja tiiger vastase valimisel!
  Poiss ja tüdruk lõpetasid aforismide purskamise.
  Nemad aga said nõialt käsu midagi ette võtta ja lahkusid seekord ajutiselt.
  Oleg Rõbatšenko sattus lahingus natsidega paralleelmaailma, kus venelastel on kõige raskem.
  Tema kõrval on Margarita, samuti tüdruk, kes on valmis natsidega võitlema.
  Lapsed veedavad mõnda aega lahinguks valmistudes. Nad on nii teerajajad kui ka pioneerid.
  Mis tunne on, kui kaelas on punased lipsud?
  Ja paljajalu on juba tuttav ja isegi aktsepteeritud... Peame valmistuma fašistide ja nende kaasosaliste rünnaku tõrjumiseks.
  Kaasa arvatud ameeriklased. Milleks peate olema valmis? Tea, et jõud on ebavõrdsed ja vajad leidlikkust.
  Lapsed valmistuvad, kaevavad lõkse ja leiutavad midagi kiiruga.
  Oleg ja Margarita elavad looduses ja neid peetakse omade hulka.
  Poiss valmistab natsidele erinevaid üllatusi. Teiste lastega on lõbus.
  Koos Margaritaga tunnevad nad end naiste ja poiste seltskonnas üsna vabalt.
  Oleg märkis isegi teravmeelselt:
  Kangelaslikkusel pole vanust, aga vägitegu annab hingele nooruse!
  Margarita nõustus:
  "Aastatest ei piisa kunagi vägiteoks, kuid alati on palju sajandeid mälestusi!"
  Poiss aitas, tüdruk valmistub kaitset tõrjuma. Me peame võitlema.
  Natsid hakkavad ründama. Tõsi, Margarita lahkus ootamatult oma kohalt. Kuna tegemist on tüdrukuga, saadeti ta sideohvitseriks rindejoone taha.
  Tüdrukud tekitavad endiselt vähem kahtlust kui poisid. Pealegi on Margarita heledajuukseline ja tema nägu äratab enesekindlust.
  
  Siin on peamiselt sõdalased tüdrukud. Pioneerid ulatavad neile abikäe, samal ajal kui põldudel valitseb rahu ja terava ninaga tüdrukutega kutid ise anuvad oma vanemaid vendi aidata. Nad töötavad isegi liiga innukalt, püüdes teha rohkem, ilma oma laste jõudu arvestamata. Nii paisusid nende veenid kohutavalt ja kui järsult, nagu vasktraat, tulid veenid välja nende päevitunud, kalgistunud kätel ja paljajalu, nii julmalt, et tahaks nutta, lastekangelaste murtud jalad. Samas jõuavad nad veel laulda;
  Minu kodumaa on Stalingrad,
  See sisaldab dope lilli - kaste teemant!
  Usun, et toimub rõõmus paraad,
  Sõjata maailmas - taevalik ilu!
  
  Inimesest saab inimese vend,
  Kõigi unistuste tüdruk tuleb...
  Kui see on raske, olete süüdi,
  Magus jõgi saab vett täis!
  
  Fritz pistis nina sisse ja naeratas,
  Ta on fašist, kes möirgab - ma tapan teid kõiki!
  Kuid vastuseks tabas teda löök -
  Me teame, kuidas lüüa ilma suurema kaunistuseta!
  
  Pioneer tervitas meid suurelt -
  Näitas, et ta on tõeline tiiger!
  Ja nüüd löövad Krauti võitlejad kõvasti,
  Lastemängude aeg on meie jaoks läbi!
  
  Issand Kristus ise käskis naljaga pooleks -
  Teie saatus on teie unistuste kehastus!
  Südames mees on alles laps,
  Kurbus tema hinges on nagu roosipärg!
  
  Vihmapiisad on mere pärlid,
  Taevatähtede peegeldus neis!
  Surm ähvardab meid terava vikatiga,
  Ja reeturlik hunt on luudega metsades!
  
  Kuid tea pioneeri - lips on veri,
  Ainult punane värv on sajandeid püha!
  Svarog toob selle - usalda meid, armastus,
  Taeva arm - tea, et see on suurepärane!
  
  Me kõnnime paljajalu läbi Berliini,
  Pioneer juhib tuhandeid võitlejaid!
  Ja vaenlane seisis - eesel ikke all,
  Valgust kogu universumile - meie kaaslased!
  Tüdruk Alena lisas lühikese fraasi:
  Nad põlevad taevas murettekitavalt,
  Kurjad Luftwaffe silmad!
  Nagu nad ütleksid -
  Maailmas on taas torm!
  Ja äikesetorm on tõesti lähenemas, isegi silmapiirile laskuvat päikest varjab pilvede ja kirbe, silmi hammustava suitsu segu.
  Kuulda on lähenevate tankide kauget mürinat ja taevas sumisevad lennukid. Esmalt hõljuvad kuulsad kaadrid, millele järgnevad Arado-8 reaktiivraisakotkad. Ohtlikud mitmeotstarbelised pommitajad. Või väga manööverdatav ettepoole suunatud tiibadega Yu-287. Ja juba mürisevad võimsad piiramisrelvad. Suure plahvatusohtlike mürskude tabamisel paiskuvad maaklombid ja sulanud muru kõrgele taevasse. Ja veelgi kohutavamad on Arado-Superist välja lastud võimsad juhitamata raketid, mis lõhuvad kaevikud... Ja siis ilmuvad Focke-Wulfi ründelennukid, mis on võimelised mistahes kaitset siluma. Siit algab lahing. Noorusest hoolimata kogenud major Andrei Matrosov hoiab käes laheda optikaga trofeebinoklit ja jälgib lähenevat fašistliku teraslaviini. Natse on palju ja nad on ebatavaliselt tugevad. Isegi jalavägi on ratastel ja soomusmasinatel, vältides väikerelvade tuld. Nad üritavad töökaid pioneerid taha ajada, kuid nad ei taha lahkuda ja paluda võitluseks vintpüssi.
  Kõigile relvi ei jätku, kuigi kohalikud prantsatavad ja hurtalapsed tõid kaasa jahipüsse ja isegi sportvibusid. Sinisilmne ja heledajuukseline poiss Oleg Rõbatšenko meisterdas isegi originaalse täidisega isetehtud granaatidega täidetud tropi. Ta on tugev leiutaja. Ja tropp ise pole lihtne, vaid paljudest tüvedest - tõeline pioneerikäte puidust valmistatud "Katyusha". Uuenduslikud tüübid valmistasid isetehtud meetodil lõhkeaineid ja isegi õhutõrjeseadmeid. Kõik tahavad vapralt võidelda ja võita. Kuid te ei saa surra viimase mõttega pühast ja asendamatust kodumaast.
  Major Andrei Matrosov annab käsu:
  - Ärge avage tuld ilma käsuta!
  Tõepoolest, kogu pataljoni jaoks on neil ainult kolm sõjaeelset toodangut "nelikümmend viis" (Kõik uusimad relvad viiakse kiiresti Moskva suunale, siin on ainult see, mis neil õnnestus jääkide alusel välja tuua), mis tähendab ainuke võimalus on lasta Krautsid lähemale.
  Ees, nagu natside seas kombeks, on kõige kaitstud sõidukid; tankid "Royal Tiger", "Lion" ja iseliikuv kahur "Ferdinand"-2 128 mm kahuriga. Tüüpiline taktika alates keskajast on kasutada kiilu otsas tugevaimaid ja kõige tekstuursemaid rüütleid. Ja ei saa öelda, et sakslased olid halvad sõdalased. Sakslasi on isegi kuidagi üldiselt aktsepteeritud pidada sündinud sõdalasteks. Ja konkurentsitult hävitamise tehnikud. Need on nende vaimusünnitajad - autod, mille külge saab tungida vaid vähemalt 85 mm kaliibriga. Uuele kohusetäitjale Fuhrer Göringile Ferdinand-128 meeldis ja selle masina tootmine pandi tootmisse. Ja mitte ainult tankihävitaja modifikatsioonis, vaid ka ründerelvaga. Tõsi, läbimurdetankide tootmine alles käib. Need peaksid andma teed kergematele sõidukitele ja pisut põhikorpusest mahajäänud jalaväele.
  Natsiautod ja mootorrattad aeglustavad aeg-ajalt kiirust, kartes edasi pääseda...
  Kuid paljajalu pioneeripoiss Oleg Rõbatšenko tõestab, et nad jäid siia põhjusega. Kõigepealt sai pihta kaaspioneeride poolt särava lapse jooniste järgi valmistatud tropp. See osutus antud juhul üsna pikamaaliseks, kumulatiivsed lõhkepaketid nagu uisud lõhestavad soomust ja pigistasid lamestatud kiivrite ja väänatud kuulipildujatega välja natside purunenud kehad. Ja raskemate sõidukite jaoks on veelgi lahedamad relvad! Omatehtud liimiga kaetud napp tankitõrjemiin, mille peal on nähtamatuks muutev muru, liigutatakse traadi abil kändude vahele otse Kuningliku Lõvi raja alla. See tank näeb isegi väga hirmutav välja, selline suur 128 mm relv ja torni mõlemale poole on maalitud röövellikud vihased näod. Ilmselt loodavad sakslased Nõukogude sõdurite hirmutamisega.
  Röövikute terasplaadid lamavad lihvimise saatel surmava oleviku peale. Plahvatus ei tundu liiga tugev, kuid röövik rebitakse ära ja Hitleri tank hakkab suitsema nagu korsten ja sellise koletise jaoks ootamatu kiirusega pöörlema nagu tohutu palgitüvega torn.
  Teised pioneeripoisid kasutavad sarnaseid seadmeid, aga ka oma päritolu lõhkeaineid, mis on keevitatud Oleg Rybachenko uuendusliku retsepti järgi. Kuna Saksa jalavägi on argpüks ning tankid ja iseliikuvad relvad on ees kaitsetud, siis karistatakse neid selle eest.
  Näiteks on kõige parem katta raske Ferdinand-128 katapuldiga, kuna miski ei suuda läbida 200 mm soomust. Ja ta võtab garantiiga nõrgema katuse. Veelgi enam, geniaalne Rybachenko mõtles välja, kuidas plahvatus juhtida. Selleks piisab tavalise hõõglambi seadme kasutamisest. Siis imeb vaakum lööklaine endasse ja kogu energia läheb ühte punkti. See uuendus koos spetsiaalse lõhkeainega, mis on valmistatud ürtide ja kuivatatud seente segust, võimaldab isegi väikesel plahvatusohtlikul pakendil põhjustada tõsist hävingut. Ja poisid ja tüdrukud kasutavad Wehrmachti terasolendite pihta tulistamiseks kõige tavalisemaid vibusid ja kadasid, millel on vaid kolm nööri. Nii purustati "kuninglik tiiger" oma jälgedest ja see kiskja, kes sai haavata, põrutas hüsteeriliselt oma mootorit ja viskas mürsu peaaegu pimesi välja.
  Kuulus "Libahunt", madala silueti ja tugeva turvisega, näeb välja nagu lapik kilpkonn. See iseliikuv relv ilmus üsna hiljuti Nõukogude-Saksa rindel. Tänu oma headele sõiduomadustele, haubitsa-kahuri läbitavusele korralikul distantsil ja lahingus ellujäämisele tõusis "Libahunt" kohe kõneaineks.
  Aga selle roomikud on ikka tavalised, kuigi laiad... Veel parem oleks aga auto põhi õhku lasta ja varuosadega seest välja sülitada.
  Siis on tegu juba kilpkonnaga, kelle mäetipust viskas vägev vene kotkas. Millest roomavad välja murtud sooled ja mõrvatud natsimeeskonna liikmete maaluud.
  Ljubov Markovna eelistab tabada "Kuninglikku tiigrit" tünnialuse granaadiheitjaga - sihtmärgiks on röövik ja selleks, et tank kaotaks liikumisvõime, tuleb rulli ajam katki lüüa. Kergelt siniste juustega, väänlevate lokkide blond komsomolimees väänas relva käes ja urises:
  - Sa küpsetad endale lõunaks pätsi!
  Siin on veel üks kahjustatud Libahunt, nagu katkise rooliga piraatfregatt, juba libisemas külili. Torkab soomust ja põrkab kokku "kuningliku tiigriga". Ja mõlemad rööbaste peal olevad teraskirstud hakkavad hõõguma ja mõni hetk hiljem plahvatavad detoneeriva laskemoona tõttu. Paar kerget vedu läheb plahvatuse tõttu ümber ja kuulipildujad lämbuvad, uinuvad koos padrunite ja kestadega ise. Need täis laibad lähevad siis ümber.
  Alesja Muravjova, kes oli äsja ette hüpanud "Pantri" ümber rulluma sundinud, samuti uisuplatsi osavalt välja lõigates, sõnas kaunilt:
  - Jõud pole lamamislihastes, vaid ajus, kus ei ole kahisevaid hiiri!
  Ljubov Markovna, kes laadib granaadiheitjat ümber ja kaalub seda käte vahel, on ärevil. Laskemoon on väike ja vaenlane on tugev, kuid siiski, optimismi kaotamata, ütleb ta:
  - Tammepea ja malmist kuju on märk lahingus maha raiutud mädakännust!
  Ja ta lisab:
  -Isegi tammepuidust kehaga, lühendatud arusaamisega, on see lihtsalt känd, kellegi teise istme all!
  Neetud tosin rasket sõidukit on juba peatunud. Katkised ja abitud tankid, mis suitsetavad nagu eakad vulkaanid, pole üldse hirmutavad. Draakon on kaotanud pea ja tema soomusnahk läheb suveniiridena müüki.
  Kuid ülejäänud järgivad neid, eriti arvukad soomustatud sõdalased. Pioneerikangelased on rõõmsad, nad ei jookse minema... Siin võtab iseliikuv relv "Ferdinand"-128 hoogu ja... Kukub suure põrutusega maskeeritud auku. Tüve tüvi on katki ning ainult peal olevad laiad röövikud paistavad välja ja liiguvad abitult. Ja krapsakas "Panter" tõusis talle järele. Selle inetu, liiga pikk koon on paindunud ja sees on nagu soomust läbistav mürsk, mis plahvatab. Ja siis lõhuti torn ise maha... Nagu nähtamatu naise jalg, lõi see agressiivselt palli. Üks hiigelsuurtest Saksa tankimeeskondadest rebenes pooleks... Lendas SS-ile iseloomulik kahe hõbedase välgunoole monogrammiga saabas. Ta kukkus Oleg Rõbašenkost meetri kaugusele. Pioneeripoiss võttis ta üles ja märkis:
  - Samovari jaoks on see kasulik, kuid meile, staažikatele noortele leninistidele, pole vaja kingi rebida. - Ja möirgaga, jäljendades täiskasvanut, lisas ta. - Lööme parem tankid lõhki!
  Siin on veel üks üllatus: auruga lükatud malmpott purunes lõõmavas ülbuses tavaliselt rööpalt ja plahvatas, süütades korraga kolm tervet sõidukit.
  Alesja Muravjova, kelle kuldsed juuksed tolmust ei tuhmu, hüüdis:
  - Aga passaran (legendaarseks saanud Hispaania kommunistide loosung - nad ei lähe läbi!)!
  Pioneerinaised rõõmustavad ja olukorra traagilisusest hoolimata naeravad. Kohati on kaevatud aukudesse peidetud isevalmistatud lõhkekehasid. See on valmistatud vanamoodsalt, käsitööna. Muidugi on see pisut nõrgem kui dünamiit, kuid sellest piisab šassii väljalülitamiseks. Ja peale selle mõtles paljajalu poisi geenius Oleg Rõbatšenko välja viisi, kuidas tavalisest saepurust, sõnnikust ja heinast hävitavat segu valmistada. See on odav ja rõõmsameelne! Ja kui see plahvatab, veeresid Nobeli silmad üllatusest peast välja!
  Fritzid kannavad suuri kaotusi, soomustransportöörid ebaõnnestuvad, mõned läbivad ohtlikke tsoone, kuid neile vastatakse granaatide ja lõhkeainete viskamisega.
  Siin on isegi pioneerid ohtlikumad kui täiskasvanud. Kuna nutikad noored sõdurid ehitasid väikseid auruballistasid, mis paiskavad kuulipilduja kiirusele lähedase kiirusega surmavaid "kingitusi". Põhimõte ise on kolb, aga mootor pöörleb katapultide labasid, mis paiskavad suure algkiirusega välja surmaande. Nad viskavad välja spetsiaalsed kotid destilleeritud puidupiiritusega, mis on segatud isetehtud plahvatusohtlike elementidega - mis on hävitava jõu poolest peaaegu võrdne nitroglütseriiniga.
  Löögi korral annab Hitleri transpordivahendite peenem soomus järele, mistõttu meeskonnad süttivad siniste leekidega. Valust hullunud krautsid karjuvad südantlõhestavalt ja jooksevad õudusest moonutatud nägudega minema.
  Mõned neist loobuvad isegi tehnoloogiast...
  Kahju on ainult sellest, et vaenlasi on palju, tundub, et von Bock otsustas siin peahoobi anda. Kannatades olulisi kaotusi - osa sõidukitest olid peamiselt ameeriklased või prantslased -, valades kõigesse kuulipildujatuld, lähenesid nad kaevikutele.
  Ja nad puutuvad kokku siilidega... Samal ajal näitab Alena lihtsalt nelikümmend viis. Muidugi ei saa te võtta "Kuninglikku tiigrit" ja isegi täiustatud "Panterit" ja eriti "Royal Pantherit" otsmikku, kuid võite proovida külgi. Pealegi on pardal olev "Panther" nõrk, kuid oma kiiruse tõttu üritab kiiremini läbi murda... Nii löövad Saksa kuulipildujad, püüdes hirmutada. Soomustransportööride kohta pole midagi öelda. Kõik friigid lüüakse välja ja sunnitakse kuumadele metallpõrandatele verd välja sülitama!
  Ljubov Markovna, visates röövikule granaadi, hüüab:
  - Me noksime hüääne pistrikutega!
  Väikese kaliibriga relval on palju eeliseid suure ees - tulekiirus, kamuflaaži lihtsus. Ja nad teavad, kuidas eesmärke valida.
  Isegi palju kiidetud Kuninglik Lõvi, mis tundus usaldusväärselt kaitstud väikesekaliibriliste relvade eest, sõiduk, millest sai Saraatovi kühvel venelaste õudusunenägu, võib pihta saada, kui torn ja kere küljelt täpselt kokku lüüa. Seal on tema nõrgim koht. Ja kui see läheb võitlusrežiimi, siis... See on krautitele halb!
  Alesja Muravjova hüüab neile:
  - Teile jääb ikkagi Stalingrad! Ja sada korda hullem kui Stalingrad!
  Natsid urisevad ägedalt nagu hüäänid. Ja nõukogude meeste seas on tapetud ja haavatud. Eriti traagiline on see, kui surevad noored sõdurid, kes on alles elama hakanud. Siin on üks väga väike, kuid vapper pioneeritüdruk, kellel on raskusi lõhkepaki tõstmisega, paiskub T-4 "L" keskmise tanki roomikute alla (see veidrik on endiselt kasutuses! Nii et suurema kaalu ja tugevama mootoriga). Mul on tüdrukust kahju, aga ta vihkab fašismi rohkem kui armastab elu. Pioneer teab kindlalt, et tema tegu on kangelaslik ja Issand Jeesus avab rõõmsalt taevauksed neile, kes surid oma kodumaa eest. Hiiglaslikust maskist pika, kuid pealtnäha peenikese pagasiruumiga kole kast hüppab püsti ja rebib maha kandilise torni.
  Ja sõdurid viskasid taas granaate ning osavalt maskeeritud kuulipildujad hakkasid tulistama kättemaksu poole roomavaid mootorrattaid. Ja Hitleri sõdurite pead lõhkesid nagu rahe maha löödud küpsed kirsid. Ja veri levib veelgi rohkem kui mahla purustatud mahlastest marjadest.
  Poolalasti Oleg Rõbatšenko poisi leiutaja vilistas läbi ninasõõrmete...
  - Aeg koguda kive kelleltki, kes ei viska sekunditki tuulde!
  See polnud esimene kord, kui ta oma trikke natside peal katsetas. Näiteks automootorid imevad mootorite jaoks õhku, aga kuidas on lood sorteeritud kivisöe ja mitme segatud väga söövitava ja torkiva ürdi seguga pulberdetonaatoriga?
  Ja suurte mootorrataste bensiinipaagid plahvatavad, paiskades välja raevuka tulevoogu. Tundub, et käimas on põrgulike džinnide mäss. Siin on ka mõned soomustransportöörid, kes ühinevad oma õnnetute kolleegidega. Ja nendest lendavad soomuskillud sadade meetrite kaugusele, leides end üha rohkem ohvreid.
  Alyonushka, osutades "Libahundile", sihib keha alumist osa. Sinna on raske pääseda, kuid see on ainus võimalus tungida läbi halastamatu iseliikuva püssi. Sõrme sujuv liikumine ja seejärel pööre.
  Relv annab pehme tagasilöögi ja fašistlik masin jaguneb pooleks. Ja rebitud punane lipp musta haakristiga valgel taustal kukub veriseks mudaks.
  Alyonushka sosistab tarku mõtteid:
  -Õiglus nõuab ohvreid, heategevus nõuab annetusi ja õiglase eesmärgi edu nõuab ohverdamist!
  Alesya Muravyova lisab Pantheri küljele raske granaadi:
  - Ainult vältimatud ohvrid sõjas aitavad vältida alistumatuid ohvreid!
  Oleg Rõbatšenko vabastas ballistalt järjekordse tolmupilve, mis pani ta hüsteeriliselt köhima ja seejärel pani sama köha mootorid plahvatama ja lõhkema ning karjus:
  - Sa pead andma vastasele muutust, kuid sa ei saa muutusega vaenlasele järele anda!
  Pöörake, suurtükiväetüdruk puhkab paljad kenad jalad, et paremini tunnetada Maa biorütme ja taldadega rohu hingust, ning tulistab uuesti, tabades salakavalat T-4 täpselt tagumikku.
  Kaunis komsomolimees naeratab ja hüüab:
  - Mine põrgusse, vanamees!
  Ja just siis lõikas kuulipilduja plahvatus ära kaks nõukogude hallipäine vanaisa. Ja nad kukkusid verisena lohku. Teine granaadihunnikusse mähitud vanamees kukkus Pantheri tanki roomikute alla. Lahkudes hüüdis ta:
  - Au Stalinile!
  Aljoša Muravjova jätkas rõhuga:
  - Au kangelastele!
  Ljubov Markova, visates oma väga painduva jalaga granaati, hüüdis kõrvulukustavalt:
  - Austa surnuid!
  Oleg Rõbatšenko lisas valgeid hambaid irvitades:
  - Ja targemad saavad oma eluajal au sees!
  Proovige tõesti sellisele jõule vastu seista. Näiteks pole siin ehk veel "Royal Mouse"i" - suhteliselt uus tank, aga loomulikult on E-25 pallil ka "Leopard". Aga Sherman tormab... Sel juhul on Ameerika ja Briti tanke millegipärast vähe, kuigi just von Bock sai suures koguses välismaist tehnikat... Leidlik poiss Oleshka arvas, et küllap on probleeme meeskonda või varustusega.
  Shermani on aga palju lihtsam ümber pöörata... Kõrgekasvuline rammumees jookseb üle plahvatusohtliku seguga savipoti ja... Lihtsalt võimas šokk koputab hästi turustatud pätt üle.
  Ja selle taga niidetakse maha teine Ameerika tank, põrguliku kiusatuseni viiv sõna on kanep sirbilöögi all. Kolmandas tabab see inertsist kahjustatud kolleege ja samuti lüüa saanud röövikupuhur tõuseb üles.
  Poisigeenius Oleg hüüab:
  - Jätkake ja suruge edasi!
  See on tõeliselt vene kangelaslik jõud!
  Tagasi tulles peate oma pikka eemalolekut põhjendama.
  Ja alustuseks võtsid nad keele. Nad püüdsid ühe kindluse ohvitseri lassoga kinni, sidusid ta kinni ja tirisid peakorterisse.
  Talupojakuningas teadis ilmselt teatud saladust, kuidas noorele naisele ja tema naisele kiiresti last teha, ning tal õnnestus väga kiirel hobusel naasta. Suurtükivägi jäi kevadiselt sulavasse lumme kinni ja samal ajal kui armee ei kiirustanud märkimisväärset kindlust ilma tulise lahinguta tormama.
  Emelyan Pugatšov küsis vangilt ähvardavalt:
  - Kes ma olen? Keda ta austab?
  Vang vastas julgelt:
  - Sa oled varas ja pettur!
  Kasakate tsaar ütles kuivalt:
  - Oota!
  Štšerbatov soovitas:
  - Või küsib teda kirega?
  Pugatšov pomises:
  - Tegutsema!
  Kinni võetud ohvitser tõmmati piinamisonni. Samas, mida ta võis teada? Välja arvatud juhul, kui on peidetud armee kassa. Või osutage maa-alusele käigule!
  Piinamine on aga nii-nii...
  Pugatšovil on üle kahesaja hea relva ja loomulikult soovib ta asja lahendada tulistamise teel, mitte lihtsalt rünnakuga. Ja siis Ufa ja reis Kaasani.
  Endine süüdimõistetu Khlopusha saadeti koos rahvahulga ja relvadega Uuralitesse. Kuningal on veel palju teha.
  Pärast suurtükiväe kasvatamist alustas Pugatšovi armee tulistamist. Rasked relvad mürisesid. Kahurikuulid tabasid ja kahuri jõud paiskus välja.
  Kaks seina on juba kokku varisenud... Ja pugatšovlased alustasid rünnakut. Jõud olid ebavõrdsed ja garnison ei osutanud peaaegu mingit vastupanu. Ainult ohvitserid ei püüdnud kõik tulistada ja sisse lõigata. Oleg Rõbatšenko puhus koloneli ja kapteni pead. Sõdurid viskasid kõrgema vaenlase ees relvad maha ja langesid põlvili.
  Pugatšov sai teise, suhteliselt lihtsa võidu ja liikus edasi. Tema armee kasvas kiiresti, kuigi lume sulades oli palju mustust. Üldiselt oli hilinemine Orenburgi lähedal oma mõju.
  Selle provintsikeskuse langemine tõstis aga Pugatšovi autoriteeti ja inimesed ühinesid temaga nüüd veelgi meelsamini. Eriti palju tuli jooksma stepirahvast.
  Ja tohutu hord ja lugematu arv ratsaväge. Võitlejaid on palju tuhandeid, ainuüksi Emelyan Ivanovitšil endal on rohkem kui kolmkümmend tuhat, pluss veel viisteist tuhat Tšikalt ja teistelt talupoegade kuninga komandöridelt.
  Pugatšov ise külastas Jaitski linna oma noore naise Ustinia armsas embuses. Ta tegi temast lapse, eelistatavalt poja. Kuna pärijat on vaja, ei tea kunagi, mis sõjas juhtuda võib. Eksinud kuuli või kahurikuuli vastu pole garanteeritud. Ja nii on keegi, kes pereliini pikendab. Pugatšovil on aga juba lapsed oma endisest abikaasast Sofiast.
  Yaitsky linnas endas on kasakad kindlalt paigas. Vaenlase põgenemiskatse löödi tagasi. Vangi võeti mitu sõdurit, kes kinnitasid, et linnuses valitseb nälg ja see annab peagi alla või sureb välja. Seega pole mõtet tormi lüüa.
  Ja Emelyan lahkus linnast ilma suurema kahetsuseta oma tormilise täisverelise täku seljas.
  Mässulised olid kindlalt Tšeljabinskis. Siberi korpuse komandör Delong sai teada Orenburgi langemisest ja taganes kiiruga linnast. Ta oli üldiselt argpüks, lahkudes sellest keskusest, kui teda ümbritsesid mässulised.
  Kuigi samal ajal andis Delong pärisajaloos Pugatšovile lüüa ja üllatas teda isegi. Talupoegade kuninga armee kaotas siis neli tuhat tapetut ja sama palju vangistati. Nüüd aga taandub Delong ja tema sõdurid deserteeruvad üha sagedamini.
  Kuid praegu kaitseb Kungur tugevalt ja selle strateegilise suure tähtsusega linna kiireks vallutamiseks saatis Emeljan Pugatšov tema juurde kolonel Oleg Rõbatšenko ja kapten Margarita Koršunova.
  Poiss ja tüdruk, nagu ikka, jooksevad paljajalu ja peaaegu alasti läbi kevadise lumesulamise.
  Nad on kiiremad kui kõige kiiremini kappavad hobused ja mis kõige tähtsam, vastupidavamad. Nad võivad joosta palju tunde ilma kiirust aeglustamata ja ilma vähimagi väsimuseta - nende keha on surematu ja seetõttu haavamatu.
  Oleg Rõbatšenko kahtles muidugi, kas Pugatšovit oli õige aidata, kuid tal oli vaja oma igavese, haavamatu keha kallal tööd teha. Isegi kui Katariina Teine oli hea kuninganna.
  Ta vallutas palju, sealhulgas Krimmi ja Valgevene koos osa Ukrainast.
  Aga kes teab, võib-olla saavutab Venemaa isegi rohkem kui Emelyan võidab.
  Kuigi see on impeeriumile šokk, mis on võrreldav Lenini oktoobripöörde ja sellele järgnenud kodusõjaga. Miks pole nad vene inimesi juba piisavalt tükeldanud? Paraku kodusõja muiged.
  Oleg Rõbatšenko jookseb Margaritaga Kungurisse ja mõtleb omaette.
  Siiski oleneb muidugi palju õnnest ja õnn võib isegi keskmise joonlaua suurepäraseks teha.
  Ja et Nikolai II oli oma võimete ja talendi poolest selgelt üle Vladimir Putinist. Kuid viimasel oli fenomenaalne õnn, mis ei jäänud alla Tšingis-khaanile.
  Üks õnn viib teiseni ja vastupidi. Terminaatoripoiss jooksis ja mõtles.
  Näiteks Salman Raduevi tabamine ja isegi Venemaa presidendivalimiste eelõhtul on väga ebatõenäoline sündmus. Noh, tõesti, millised on selle võimalused, eriti kuna me räägime haruldasest räpasest. Hiljem ei tabatud elusalt ühtki kuulsat võitlejate juhti. Kõik surid. Pealegi oli Šamil Basajev suure tõenäosusega juhuslik. Tegelikult, kui terroristi number 1 marsruut oli nii hästi teada, et tema alla pandi miin, siis mis takistas teda lihtsalt õhurünnakuga tabamast? See oleks palju usaldusväärsem! Või kasvõi gaas kinni keerata ja siis Basajevi protsessist suur show teha?
  Ei, suure tõenäosusega vedas Putinil ka sel juhul, nii et Šamil Basajev suri täiesti juhuslikult.
  Kuid oletame, et Salman Raduev sureb kinnipidamise ajal või väldib lõksu üldse. Putinil jääb paar protsenti häältest puudu ja valimised toimuvad kahes voorus. See on juba kaotus vaieldamatule favoriidile ja triumf Zjuganovile.
  Ja siiani pole teada, kuidas oleks kujunenud teine voor. Protestivalijad oleksid igal juhul moodustunud ja vaevalt oleks Putin liiga veenvalt võitnud. Aga peaasi, et inauguratsioon oleks toimunud kuu aega hiljem. Ja Putinil poleks olnud aega kevadistungjärgul föderatsiooninõukogu reformi ettepanekut teha. Ja sügisel oleks tema vastu tekkinud tõsine opositsioonijõudude koalitsioon.
  Kommunistidel, agraarlastel, Paremjõudude Liidul, OVR-il ja Yablokol oleks enamus ja nad blokeeriksid Föderatsiooninõukogu reformi. Samuti oleksid nad vastu NTV natsionaliseerimisele.
  Karm vastasseis duuma ja praeguse presidendi vahel korduks nagu Jeltsini puhul. Ja sellistes tingimustes ei pruugi Putinil olla meelekindlust Hodorkovski arreteerida ja kommunistidele ning SPS-ile ja Yablokole tugeva hoobi anda. Pealegi mõjutab nihe ajaloos palju. Ja kui olukord oleks veidi muutunud, siis 11. septembri terrorirünnakut poleks juhtunud. Ja siis oleks Putin sattunud Afganistani sõtta ja võimalik, et ta oleks vastu pidanud vaid ühe ametiaja.
  Ja ülistatud diktaator oleks lahkunud, peale sülitanud ja nullhinnanguga nagu Jeltsin.
  Nii see juhtub, mõnikord väikese õnnetuse tõttu. Kuid sellesama Nikolai II jaoks oleks ta saanud Jaapani üle võidu, kui admiral Makarov poleks surnud. Ja siis muutuks kogu Hiina muidugi venelaseks! Ja siis oleks võidetud Saksamaa ja Austria-Ungari.
  Jah, on näha, kuidas üks ebaõnnestumine viib teiseni.
  Terminaatori lapsed jooksid, paljad jalad lumes loksumas. Ja Oleg Rõbatšenko, olles inspireeritud, hakkas entusiastlikult laulma, komponeerides samal ajal;
  Võitleme parema saatuse nimel
  Et inimeste elu lihtsamaks teha...
  Ja me purustame selle neetud hordi,
  Et kurje vastaseid vähem oleks!
  
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Meie ema Venemaa auks...
  Uskuge mind, Venemaa inimesed on võitmatud,
  Ja teeb kõik maa peal ilusamaks!
  
  Meile on antud võimalus võidelda oma kodumaa eest,
  Isamaa suurust kaitstes...
  Ja mõnikord on elu lihtsalt film,
  Kuigi see peaks olema taeva peegeldus!
  
  Igaüks peab saavutama oma unistused,
  Uskuge mind targalt, kommunism...
  Et maa peal oleks rohkem õnne,
  Ja revanšismi tuld ei tulnud!
  
  Meie kuningas on suur geenius Pugatšov,
  Ta kasvatas talupojad pühale võitlusele...
  Igasugune äri on õlgadeni,
  Ja armasta tüdrukut paljajalu poissi!
  
  Me saame isegi kurat tugevamaks,
  Kui me nihutame teaduse horisonte...
  Kurjategija on sõrgade all muserdatud,
  Kuigi rebenenud aordist purskab verd!
  
  Jah, meie põhjus on õiglane, sõbrad,
  Saame teha oma kodumaa õnnelikumaks...
  Uskuge, et rahvad on kõik üks perekond,
  Suurepärane, kõige säravam Venemaa!
  
  Inimesed vaatavad vapralt silmapiiri,
  Las kurjad pilved ei kata taevast...
  Anname vaenlasele võiduskoori,
  Ja sinust saab lahingus õnnelik rüütel!
  
  Ma ei tea seda sõna argpüks
  Meie, venelased, pole sugugi kehvemad...
  Meil on Svarog, Valge Jeesus,
  Ja naudin igavesti maikuud!
  
  Tüdrukud ja poisid ümmarguses tantsus,
  Meie, paljajalu tüdrukud astume sisse...
  Lõppude lõpuks on kõikvõimas Jumal Rod meie jaoks,
  Ära ole ajuvaba papagoi, poiss!
  
  Ja Lenin inspireeris meid võitlema,
  Tark Stalin õnnistas selle saavutuse ...
  Võimas keerub sirutab oma tiivad,
  Ja meie lihased on lihtsalt terasest!
  
  Isamaa Majesteet saab olema
  Et me oleme sellised Jumala sõdalased...
  Kinnitagem oma hiilgust terasmõõgaga,
  Milline kilp sepistati Svarogis!
  
  Lühidalt, olge Issandale ustavad,
  Kõige säravama Venemaa auks...
  Me lihtsalt teame rüütlikotkaid,
  Valge Jumal Kristus Messias on meie selja taga!
  Lapsed laulsid ilusti, nende hääl oli nii täidlane ja selge. Ja samas tugev, suurejooneline nagu ooper. Mitu hunti üritas poisse jälitada, kuid nad jäid kiiresti maha. Surematud poisid tormavad liiga kiiresti. Nad ei tunne nõrkust ega kahtlust. Kuigi ei, viimane on ilmselt teada. Oleg Rõbatšenko ise kahtles tugevalt, kas võimekat, kuid kirjaoskamatut kasakat Katariinat tasub vahetada. Nali on aga tema peal. Lapsed, et pikalt teekonnalt tähelepanu kõrvale juhtida, hakkasid koostama populaarseid aforisme. Ja nad tegid seda väga targalt ja kaunilt.
  Need on lapsed;
  Sõda on nagu doominomäng, ainult katkist doominot ei saa enam kokku koguda - maa hoiab!
   Õnn on tasu julguse eest ja karistus tormakuse eest!
  Sõnn on tugev, eesel on kangekaelne, lõvi on üllas ja rebane on kaval, kuid inimesed on igat liiki tungrauad!
  Türann armastab intrigeerida, kuid ei armasta intriigid valimistel!
  Poliitik armastab valitseda, kuid armastab õigesti töötada!
  Lõvi koha hõivamiseks pead olema rebane õiges kohas!
  Ära ole perse - su kõrvad tõmmatakse!
  Mees ei ole kärbes, aga ta on vastuvõtlik ka magusale kõnele!
  Hea, kui on malmist rusikad - hullem kui tammepea!
  Kõige ebamoraalsem poliitik armastab moraali lugeda!
  Mesi poliitiku suust söövitab terasadra!
  Mitte sõda pole halb, vaid lüüasaamine on halb!
  Sõda ei too rõõmu, aga võit toob karikaid!
  Türann on sageli magusa kõlaga, kuid elu temaga pole mesi!
  Nad ronivad kõrgele troonile kasutades baastehnikaid!
  Mida kõrgem postitus, seda madalam on kättesaamise viis!
  Poliitiku magusast kõnest õhkub pettumuse kibedust!
  Komandöri otsekohesus annab tagasilöögi!
  Kõige hapram on tammepeaga asend!
  Kinga alasti lahkumiseks!
  Poliitik räägib liiga palju, aga suuri asju tehakse vaikides!
  Rebane suudab lõvi üle kavaldada, aga hiirt ta toita ei saa!
  Diktaator tahab olla kotkas, unenägudes tiivutu!
  Mehe jaoks läheb raha nagu lehmapiim ihnusest hapuks ja kaob suuremeelsusest!
  Ta lubab ilma raskusteta, see on tõsi, jah! Aga siis, millise raskusega ta pärast kõike teeb!
  Tammepäist poliitikut ootab sama saatus kui palgi!
  Mida suurem varas, seda väiksem karistus!
  Poliitik ei põlga ära muud kui oma südametunnistuse järgi elamist!
  Poliitiku südametunnistus on väike, aga ambitsioonid hiiglaslikud!
  Tagakiusamine muudab sõdalase timukaks, argpüksist julge mehe, tagasihoidlikust jultunuks!
  Ulme on absurdide ja absurdide võistlus! Samas pole enam teaduslikku ja loogilist žanri!
  Sõjas on nagu ooperis - igaüks laulab oma, ainult suflöör saab olla spioon!
  Kaasaegsed naised andestavad mehele kõik - peale vaesuse!
  Kas teate, mille poolest spioonid luureohvitseridest erinevad?
  Ma tean! Meil on ainult luureohvitserid - välismaalased on kõik spioonid!
  Mis on parem tühja peaga või tühja rahakotiga? Muidugi tühja peaga - see pole nii märgatav!
  Mõistus on parim rikkuse koguja!
  Intelligentsus ja õnn: armunud paar - nad sünnitavad edu, rikkust, positsiooni, kuid lähevad kiiresti lahku!
  Uhketel meestel on lihtsam nõuandeid kuulda võtta, kui selle annab naine - välja arvatud juhul, kui see on tema naine!
  Tark naine on väärt varandust! Ja ettevõtlik naine võib ta kohtusse kaevata!
  Kes hindab inimeses isikupära ja kes raha!
  Inimkonda võivad hävitada kaks asja - arvutid ja arvutiteadlased. Esimene atrofeerib mõistuse, teine ei saa seda ära kasutada!
  Sõjas on granaat seltsimees!
  Üldiselt on nalju rääkiv granaatõun nagu Faberge'i muna, mida kasutatakse pähklite purustamiseks!
  Talent on nagu hing: seda ei saa ära võtta, aga hävitada saab!
  Kättemaks ei ole au väärt - sündsuse kättemaks!
  Kadedus on kuritegevuse idu, isekus jootab, jõudeolemine toidab!
  Laiskus on kõigist kuritegudest halvim!
  Parem surra väärikalt mõõgaga, kui elada härjana, kes piitsaga boksi aetakse!
  Sõjas võidab julgus kavalusest, aga kavalus ei saa kunagi julgusest jagu!
  Sõda teeb elu kohutavaks ning surma vääriliseks ja ilusaks!
  Tagasihoidlikkus on komandöri jaoks haruldane omadus, kuid see muudab selle veelgi väärtuslikumaks!
  - Šaakal on kaashäälne sõnaga kal!
  Lõvil on šaakali ees vaid üks eelis - võimalus väärikalt surra!
  Tehnoloogia on vapruse täideviija!
  - Aga see pole tõsi! Tegelikult, mida kõrgem on tehnoloogia tase, seda rohkem intelligentsust ja leidlikkust lahinguväljal nõutakse!
  Seal, kus algavad Isamaa huvid, lõpeb isiklik heaolu!
  Vabadus tuleb ühendada distsipliiniga. Anarhia on vabaduse vastand!
  Vastupidav mälu on parim mentor! Üldiselt saab vabaduse võita mõõgaga, kuid ainult mõistuse abil saab seda säilitada!
  - Kui tugev sõdalane päästab teise, pole selleks erilist au vaja!
  Lõppude lõpuks, kui vaprus põleb su südames, tõstad sa oma orjade kaitseks oma kilbi!
  Päikese alatus ei ole ausa inimese jaoks vabandus, sest mustuse olemasolu ei õigusta räpast inimest!
  Armastus pole kunagi odav - eriti kui maksad mitte rahakotiga, vaid hingega!
  Ainus, mis võib õigustada verevalamist, on see, kui selle tulemusena lakkavad pisarad voolamast!
  Need, kes teenivad raha pärast, ei saa kunagi lahingus võrrelda nendega, keda juhib vapper süda ja vabadusiha!
  Lapse pisar on ohtlik, sest see muutub raevukaks vooluks, mis uhub minema tsivilisatsioonid!
  Ülema amet ei ole lisaratsioon, vaid lisavastutus ja raske koorem!
  Pole teada, mis on tähtsam - kas toita kõik näljased või pühkida ühe lapse pisaraid!
  Kuld on pehmem kui teras, kuid lööb pigem südamesse!
  Mitte relv ei tee sõduri tugevaks, vaid sõduri relv!
  Tõeliselt pikk vestlus kuulipildujaga viib kõrva tulistamiseni!
  Seks on kõige hävitavam relv, eriti ohtlik oma ligipääsetavuse tõttu!
  Iga relva tõhusus sõltub valitud ohvrist ja seda enam seksis!
  Seks on kõige humaansem relv, erinevalt teistest surmavatest relvadest annab see elu!
  Armastus tapab harva, kuid teeb sageli haiget!
  Kes vaatab kaua paljast rinda, see unustab vapi piirjooned!
  Pedaalidega jalgratas on parem kui Mercedes ilma mootorita!
  Vana relv on nagu kark, töökindel, aga ei mingit manöövrit!
  Kõndimine pole kiirem, aga odavam - säästate eriti arstide arvelt!
  Raha on nagu lahtisti - koos sellega lahkuvad inimesest ausus ja julgus!
  Parem kaotada üks päev uurimisel kui surra sekundiga!
  Sõjas on kiire - jooks hauda!
  Enamik vange on hingelt palju helgemad ja südamelt puhtamad kui need, kes neid valvavad! Kett ei saa olla moraalsem kui vang!
  Väike korpus on nagu terav nuga, kuid seda ei saa teritada!
  Naise pisarad on paremad kui pärlid, iga piisk on kuldmünt!
  Kivikirves ja aatomienergia tuleks lahkele südamele rakendada!
  Pole vaja vaesust häbeneda, kui sul on rikas hing ja kuldne süda!
  Edusammud varjavad ebausku!
  Tapja viisakuse täpsus ja võlausaldaja jultumus!
  Üks vahtkond ei maksa rohkem kui aiahirmutis!
  Sõjas võrdub komandöri alistamine võiduga!
  Lõpetamata vaenlane on nagu ravimata haigus - oodake tüsistusi!
  Õilsus tarkus on nagu kallis vein - parem on seda madalamate eest varjata!
  Kui kukutate kaks münti, siis ärge võtke esmalt seda, mis on suurem, vaid see, mis on kallim! Ja ülejäänu andke vaestele!
  Lüüasaamine on alati katastroof, kui just palju raha vastu ei anna!
  Ainult parandamatul romantikul oleks hea meel surra armsa daami käe läbi!
  Pragmaatik eelistab sünnitada uut elu!
  Julgus võib kompenseerida ebapiisava treeningu, kuid treenimine ei kompenseeri kunagi julgust!
  Talent võib asendada haridust, kuid haridus ei asenda talenti kunagi!
  Põnevus ja raev on vaid vapruse ja julguse proteesid!
  Õnn lendab nagu mesilane kindlasti sinna, kus tarkuse ja töökuse nektar küpseb!
  Uss, erinevalt kotkast, kaob kergesti. Madal on alati peidus, kuid ülev on haavatav!
  Orjuses ei hoia mitte niivõrd kett, kuivõrd hirm - vähemalt ühe lüli nõrkus annab julgust!
  On auväärne surra isamaa, naise, vanemate eest, aga veel parem on selle nimel elada!
  Sõjas on lihtsam eelist saada kui seda realiseerida! Viimane sarnaneb kärbeste küttimisega võidetud lõvi ümber!
  Keel on oma väiksusest hoolimata keha tugevaim liige. Ta liigutab miljonite armeed ja rahustab last. Võimeline hävitama ja päästma.
  Võitleja ilma haavata on nagu rikas mees ilma taskuta!
  Mees vajab elamiseks jõudu ja naine ellujäämiseks!
  Isegi jäär võib lammaste seas tippu tõusta, kuid proovige saada liidriks lõvide seas!
  Elu on liiga väärtuslik, et kaubelda!
  Teras on terav, aga naise keel on palju teravam!
  Tegutse julgelt, kui sa ei oska osavalt!
  Ühe tsiviilisiku lisamine meeskonda tähendab kahe sõduri äravõtmist!
  Üks amatöör oma rumalusega katab kümne spetsialisti kasu!
  Suur pere on südame jaoks taevas, rahakoti jaoks puhastustule, vaenlastele põrgu!
  Puuri lahtivõtmine on vahel keerulisem kui julma omaniku minema ajamine!
  Vene rahva jaoks on viin hullem kui tosin Hitlerit!
  Unistus on reaalsuse reetur!
  Tapmiseks oleks põhjust, aga relv oleks alati!
  Vodka on seaduslik terrorist!
  Alkohol on suurim sarimõrvar! Nii et joome, aga tapavad meid ainult alkoholiga!
  Ükskõik kui väike elektrooniline kiip ka poleks, ronis jutlustaja sellesse väljasirutatud käega!
  Kuulipilduja on parim argument meeleparanduseks!
  Tõeline mees peaks olema võitluses julge, armastuses enesekindel, vaidluses vaimukas!
  Lõpetamata viin on nagu rahulolematu naine, peavalu ei saa vältida, parem on järele anda!
  Sõda on kõige põnevam mäng, osalejate arv on piiramatu, kuid väheneb pidevalt!
  Sõjas, erinevalt poksist, on punktide võitmine sarnane reetmisega, kuid kohtunikku ei osteta!
  Male on loogika ja luule, mis on kehastatud lihtsates kujundites!
  Vabadus on nagu korrumpeerunud tüdruk, ainult et selle eest makstakse mitte raha, vaid verega!
  Noorus on ülbuse õde, kõrkus on julguse õde, kuid ainult vanainimese kogemusega suhestudes võib sündida võit!
  Kui komandöril on pea särav, muutub see vaenlase silmis pimedaks!
  Ajataju on komandöri asendamatu omadus, pole asjata, et minutiosutil on terav ots, see lööb kõvemini kui teritatud damaskiteras!
  Nauding ja valu on antipoodid, kuid mõne jaoks on valu tekitamine kõrgeim nauding!
  Sõda ja seks pakuvad naudingut, kuid mitte segus, see on liiga surmav pintsel!
  Mida rasvasem tükk lõksus, seda teravamad peaksid olema haardehambad!
  Jänest püüda on raskem kui mammutit tappa!
  Kaunilt tappes loote veriseid natüürmorte, kuid asjatundjad lähevad liiga kiiresti hauda!
  Mõõdukus on hea omadus, kui see sissetuleku puhul ei kehti! Raske rahakott on alati kerge!
  Kui naine räägib tõtt, hakkab kirg kustuma ja kui ta valetab, puhkeb reetmine õitsele!
  Õrnad kallistused on lämmatavamad, pole midagi vääramatumat kui südamlik silmus!
  Võlg on raske koorem, eriti kui sul pole peale elu millegagi maksta. Sa ei saa seda omakorda laenata!
  Surma uni on kõige sügavam, kuid mitte kõige magusam, eriti neile, kes on pattu teinud!
  Tagaajamine on võidu kroon ja ilma kroonita pole võidukat lõppu!
  Kes maha jääb, see peab elu lõpuni ühe südamelöögi võrra järele jõudma!
  Vallandamata sõdur, nagu roheline vein, saab lahingutega jõudu juurde, aga ülem, kes ei taha õppida, on nagu sõnnik - ta ei küpse, vaid ainult mädaneb!
  Halval komandöril õnnestub oma nahk päästa, hea komandör päästab oma sõdurid surmast!
  Debüüt lahingus on oluline, sest kui kaotate, ei saa te tulemust!
  Kui seltsimees sureb, ärge ärrituge, taevas on rikastatud hea inimesega!
  Mis siis, kui see on halb? Siis läks maa peal elavatel inimestel kergemaks.
  Tõde on üks, aga religioone on palju, mis tähendab, et usklikul on suurem võimalus eksida kui ateistil!
  Isegi kui ateistil on õigus, siis tema tõde ei too talle kasu, aga usklik, isegi kui ta eksib, saab õnneliku elu ja väärika surma!
  Ateistiks saamine on nagu hinge varastamine!
  Usk on nagu riietus, seda on raske kanda ja seda ei saa alasti kanda! Seda saad muuta vaid ennast pestes ja moodsa stiili valides! Üldiselt on religioon nagu naine, see muutub igavaks ja muutumine on hirmutav!
  Usk, nagu näpuotsaga nuia, on ainult üks ja ainult lollid naeravad selle üle!
  Õnn on valiv peigmees, kes käib ainult vabadusega!
  Miks sa tahad madu oma südamesse panna - ava uks allilma!
  Seda seetõttu, et motika ja lihaselised käed nõuavad pead!
  Komandör sarnaneb näitlejaga, ainult encore-kordusi ei võeta vastu aplausiga, vaid laksudega, mis ajavad maa alla!
  Armastus on nagu pilv, allub kapriisidele ja valab pisaraid!
  Halastus on tugevate omadus, julmus sünnib ebakindlusest ja ebakindlus on nõrkus!
  Kurjuse karistamine on kõige väärtuslikum hea liik, see nõuab vaimset puhtust ja meelekindlust!
  Sihikindlus on valitseja asendamatu omadus, arglikkus hävitab riike ja jätab inimesed orvuks!
  Kelle lõhkaja vinguks, aga sinu oma vaikiks!
  Armastus nõuab ohverdamist, mitte vähem kui vihkamist!
  - Religioon peab eelkõige olema moraalne, õpetama headust ja kuulekust! Lihtsalt ärge muutke inimesi karjaks ja takistage neil mõtlemast!
  Revolutsioon ei tohiks muuta orjuse tüüpi, selle eesmärk on vaimne vabadus ühtse hoiakuga - teha head!
  Miski ei ühenda inimkonda nii nagu tõeline religioon, mis põhineb lahkusel ja tervel mõistusel!
  -Ainult kõrgeima tõe lõplik võit võib õigustada valet! Nii nagu rahu tagamine nõuab vägivalda, on mõõka kergem tõrjuda mõõgaga kui kilbiga!
  -Tõde on alati vähemuses ja vähemus saab võita vaid mõistuse ja kavaluse abil! See tähendab kavalust ja mõistust, tõe ustavaid kaaslasi!
  Ori on ennekõike argpüks, ta kardab ketti kaotada!
  Türannil on kolm putukate omadust: skorpioni nõel, kleepuva kärbse käpad, vereimeja võrk, kuid talle pole määratud tiivuliseks saada!
  Hinge ilu, südame puhtus, armastuse vägi - seda ei tohiks rüvetada liigse kättemaksuga!
  Kui teil on õigus, õigustab õiglus julmust, kuid ainult niivõrd, kuivõrd see ei muuda ohvrit timukaks!
  Ülema kõige väärtuslikum omadus on lüüasaamist väärikalt vastu võtta ja sellest õppida!
  Tänapäevases sõjas võidab see, kes lendab, ja kes roomab, tabab vaenlane!
  Solvang on kelmi ja argpüksi relv, teisi alandada püüdes langetab ta ennast!
  Ainult surnud ei eksi, kui muidugi taeva asukohta ei loeta!
  Harjutamine on oskuste ema, koostöös talentidega!
  See, kes on valmis õppima, saab lüüasaamisest rohkem kasu kui enesega rahulolev edevus võidust!
  Parem surra ilusti kui elada inetult!
  Laisale inimesele on kõik ajad halvad, välja arvatud uni!
  Sõjas on enneaegne rõõm reetmise õde!
  Kõige täiuslikuma tera rikuvad viltused käed!
  Aeg sõjas on nagu vesi, mis kulutab lahkust ja inimlikkuse!
  Varitsuses istuv sõdalane on nagu röövel, ainult tema tahab saada oma elu, mitte rahakotti.
  Hea komandöri jaoks on omade päästmine tähtsam kui võõraste tapmine!
  Suur hulk hauakaevaja oskusi ja vaprust! Kui tahad saada kangelaseks, ära marsi kuulekalt!
  Vale on nagu madu valvekoera asemel - kord hammustab ta vaenlast, siis teine kindlasti hammustab sind sinu nõrgas kohas!
  Rüütel võib daamile loovutada kõik, välja arvatud õiguse olla esimene, kes sureb!
  Vene sõdurit võib tappa, aga lüüa ei saa!
  Hiiglane pole see, kes on suure kasvuga, vaid see, kelle mõtteulatus ulatub taevani!
  Vägivald tekitab välist alistumist ja sütitab hinges mässu!
  Vangistus on nagu kuum sepik, see karastab sind, kui pärast seda sukeldud jäisesse vabanemise voolu!
  Õiglus on mõnikord karm, kuid alati pehmem kui omavoli!
  Nüüd jooksevad paljajalu lapsed üles Kungurisse, võimsasse kindlusesse, kus on kuussada sõdurit ja isegi miilits. Kahesaja karjäärisõduriga major Vereštšagini lähenemisest ehmunud kahetuhandeline pugatšovlase rahvahulk katkestas piiramise ja taganes.
  
  
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova saabusid mässuliste juurde. Alguses olid nad lühikeste pükstega poisi ja tuunikas tüdruku suhtes skeptilised. Kuid suverääni pitsatiga dekreet veenis neid kolonelile kuuletuma. Kuid veelgi usaldusväärsemaks muutus see, kui Oleg paljaste varvastega naelu sidudes viskas need pealikule, kes hakkas paistma, ja naelutas ta eeslukust ukse külge.
  Lisaks on juba jõudnud kuuldused poisist, kes ei karda külma ja jookseb kiiremini kui hallkoer ise.
  Poiss võeti ülemaks. Ja siis pakkus ta välja plaani. Nad tungivad koos Margaritaga Kungurisse, tapavad kõik ohvitserid ning seejärel murrab hord sisse ja lõpetab garnisoni.
  Mis võeti hea meelega vastu.
  Ja poiss ja tüdruk, need Terminaatori lapsed tormasid Kungurisse. Ja suur salk mässulisi liikus neile järele.
  Oleg ja Margarita liikusid pikema jututa seina poole. Mitu vahtkonda raiuti maha. Ja raiutame ohvitserid maha. Algas paanika. Major Vereštšagin tormas lahingusse ja oli üks esimesi, kes hukkus. Samuti hukkus kolm kaptenit.
  Lapsed viskasid järsult teritatud kettaid ja hakisid karastatud terasest mõõkadega. Nad loopisid ka isetehtud, kuid väga võimsaid granaate. Millest vaenlane kõrgemale lendas ja tükkideks rebiti. Ja ma sain selle nendelt terminaatorilastelt.
  Ja siis läksid mässulised lahingusse. Ja ka seda, kuidas nad hakkima ja hävitama hakkasid. Ja niigi segaduses ja peata garnison alistub Pugatšovi saadikute armeele.
  Lapsed täitsid ülesande. Ja olles võtnud Kunguri, tormasid nad tagasi Ufa lähedale, kuhu lähenes suur Emelyan Pugatšovi armee.
  Poiss ja tüdruk jooksid ja laulsid;
  Isamaal laulavad ööbikud psalmi;
  Selles koidab särav päike...
  Toob armu - rahu, lohutust,
  Ja see avab teie silmad - Issanda valgus!
  
  Kus on maikellukesed ja kus on karikakraparved,
  Ja heinakuhjad voolavad mett...
  Sinust saab tõeline - tunnete kangelast -
  Murdke maha deemonite teravad sarved!
  
  Nüüd jooksed sa paljajalu läbi põldude,
  Lihtsalt väike poiss - kuulipilduja on raske!
  Ja su kontsad lähevad kaste all külmaks -
  Valmis vastase mattima!
  
  Demiurg hakkab kujundama loodust,
  Looge mustreid tormilises säras...
  Kahjuks on pisut range jumal kirurg -
  Kes ei annaks sulle lihtsalt viis!
  
  Meie, inimesed, oleme ka suured loojad -
  Võimeline omaks võtma oma uue maailma!
  Pole vaja näidata lamba häbi -
  Siis koguneb sõjavägi kohe lahingusse!
  
  Pioneeripoiss on nüüd vangistuses,
  Timukas tõmbas ta nagile ja andis piitsa...
  Kuid inimesed ei nea saatanat -
  Sest katsumused on ka kingitus!
  
  Kosmose jaoks - teed on kõik lilles,
  Neil on puhta voolu hõngu...
  Ja me peame ületama alatu hirmu -
  Ilma angerja väledusega kasti peitmata!
  
  Kahjuks on terve Maa kirste täis.
  Isegi kui see on nende jaoks vangikoopas fetišishow...
  Me näeme seda Eedenis -
  Lõppude lõpuks on Jumala ees väike kangelane!
  
  Kuid ka inimene on olemuselt Jumal,
  Intellektuaalselt on ta krapsakas hiiglane...
  Laev lahkub lopsakast grotist,
  Rahvas ja juht on üks ilma õudusteta!
  
  Karisma on ka kapital,
  Las see käibele laskmine ärgu olgu lihtne...
  Ja kui kellelgi oleks illusioone,
  Varas on teda juba kangkangiga näppinud!
  
  Kui meie mõistus jõuab haripunkti,
  Ja surnud äratatakse ellu teaduse arenguga...
  Katab jää lillevaibaga,
  Ja me oleme marsil teistesse universumitesse!
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita jõudsid teel metssiga järele. Nad tapsid ta ja sõid liha toorelt ära. Aga mida Tarzan sõi ja miks nad halvemad on?
  Ja nad võtsid liha kaasa.
  Oleg jooksis ja mõtles:
  Et seriaal Tarzanist oli ikka lahe. Aga ta komponeeris ka lahedamaid asju. See on huvitav tükk džunglist ja metsikutest ahvidest. Aga ütleme tüdrukuga?
  See on veelgi hämmastavam...
  Järgmiseks koostas ta koos Margaritaga mõned aforismid, et oleks lõbusam;
  Poliitiku jaoks on kõik teed kõverad, aga viivad otse sihile!
  Kuld on pehme, kuid sellel on purustav jõud!
  Raskmetall on kuld, kuid kullakoorem on kerge!
  Kuigi kuld on raskemetall, muudab see suurtes kogustes sind uppumatuks!
  Timukas töötab kätega, aga toodet kantakse edasi jalgadega!
  Kui tahad trooni haarata, olgu kuningas peas!
  Soovi korral saab ta lõvi koha, kavaluses rebane ja alatuses hüään!
  Edukaim poliitik on kaval rebane ja röövtiiger, aga ka ahv võõraste trikkide kasutamisel!
  Kes poliitikas rebane pole, see on elus perse!
  Meelitaval rebasel on hundi kombed!
  Sõjaline kavalus ei ole au vastu, välja arvatud siis, kui see pöördub teie vastu!
  Sõjas on hooletus nagu vaik mees, selle tulemuseks on ainult veri!
  Lahendusmanööver meenutab konksu mitte ainult vormilt, vaid ka tulemuselt!
  Pole tähtis, kui tugevad käed on, ilma peata pole nad midagi enamat kui mannekeen!
  Leidlikkust saab võrrelda kolmanda käega, ainult palju suurema kiiksuga!
  Revolutsioon veritseb, mis viib rahva paranemiseni, põletab rasva ära, mis uuendab eliiti!
  Suurimad dividendid investeeringutelt saavad need, kes oma lastele rinnapiima ei säästa!
  Valge vale on tõde, mida räägitakse uuel viisil!
  Naine on aare, mis võib altkäemaksu anda rikkaimale ja relv, mis võib kukutada tugevaima!
  Probleemid on igavene mõiste, isegi surm nihutab need ainult lahkunu lähedastele!
  Õnn on lill, mis on luudega viljastatud ja verega kastetud!
  - Verega segatud aluskreem on väga loksuv, nii et ainult elusas kehas on verel jõud!
  Kõik võib muutuda, välja arvatud vastutus- ja kohusetunne!
  Halb on kaotada oma elu, kuid palju hullem on kaotada oma surematus!
  Parem üks tund lennata kui sada aastat roomata!
  Jõud on vabaduse sünonüüm, vabadus on kohuse sünonüüm, kohus nõuab eneseohverdust ja loobumist!
  Nõrga peaga kangelane erineb mannekeenist selle poolest, et ta sandistab ennast!
  Psühholoogia on võidu võti, tuleb vaid osata valida õige lukk!
  Nad ei saada oma südant luurele, kuid nad ei raiu ka pead maha!
  Kiirus sünnitab võidu, kiirus toob õnne, kiirus on teine õnn!
  Kiirus sünnitab võidu, kiirus toob õnne, kiirus on teine õnn!
  Surma jäine hingus paneb südame värisema ja argpüksi sisikonda väänama. Julged aga teritatud vikatiga kondise vanaproua lähedusest: saavutab reaktsiooni teravust, võitluses meelerahu, vabaneb liigsest rasvast!
  Naiste temperament eksisteerib sageli koos tagasihoidlikkusega - nagu ka meeste julgus!
  Tehnoloogia on kahe otsaga mõiste - see ei salli rumalust!
  Magusaim puuvili on see, mida on kõige raskem korjata!
  Kergemeelsus on julguse vastand, julgus ja kalkulatsioon sünnitavad võidu ainult paaris! Klaas võitu, nagu pudel viina, nõuab hädade vältimiseks kolme asja: õnne, mõistust ja julgust!
  Surm pole kunagi ajutine, kuid elu on püsiv!
  Sellist religiooni, mis loogiliselt seletaks olemasolevat asjade seisu ja mõistuse olemasolu, pole olemas!
  Siin on sul õigus, aga inimmõistus ise pole meie maailmas kõige loogilisem. Mõnikord tundub isegi, et miski pole irratsionaalsem kui loogika!
  Sõda ilma vereta on nagu elu ilma valuta!
  Võime ise ellu jääda on sõdalase jaoks olulisem kui vaenlase tapmine! Iga sõda lõpeb rahuga ja elu lõpeb matustega!
  Teismelise armastus on nagu klaas: liiga habras, puruneb kergesti ja teeb haiget!
  Ori ja kuningas tulevad samast üsast välja, kui nad on enne sündi samad, siis miks mitte olla võrdsed ka pärast!
  Teaduslik progress ilma moraali arendamiseta on võrdne katsega tuumaplahvatusest suitsetada!
  Ettevaatamatus sõjas on kuritegevuse ema ja riigireetmise õde!
  ,Sõja leib on kõige kibedam: vendade verest ja emade pisaratest läbi imbunud!
  Laste ilmaletoomine on palju meeldivam kui laipade sünnitamine - kuigi mõlemad nõuavad oskust ja kirge!
  Orjastamine algab ilma õppimis- ja mõtlemissoovita!
  Targad sõnad on head - head teod on paremad!
  Elu on alati hiilgav, kuid surm on keskpärane!
  Teadus pole veel kõik, kõige arenenumad relvad nõuavad osavaid käsi ja paindlikku meelt! Vaim võidab mateeria!
  Iga hetk lakkab olemast veetlev niipea, kui see külmub, külmub nagu jäätükk!
  Liikumine on tõeline õnn!
  Kodumaa on kõige kallim, mis inimesel on, ilma selleta pole elul mõtet!
  Mees ilma kodumaata on nagu keha ilma hingeta!
  Religioon on nõrkade lohutuseks - igasugused õnnetused tunduvad tühised, kui need on ajutised!
  Kui tehnoloogia on kaitseingel, siis võitlusvaim on sõjajumal!
  Lihtsam on supilusikaga ookeani kühveldada kui ateistiga vaielda!
  Arvuti, nagu tüdruk, armastab noori ja visa!
  Surm erineb armastatust selle poolest, et temaga kohtumist püütakse alati edasi lükata!
  Surm erineb armastajast selle poolest, et see tuleb alati valel ajal, kuid keegi ei süüdista seda hilinemises!
  Need, kes koonerdavad ohutusega, lähevad matustel katki!
  Hästi toidetud armee on heaolu võti!
  Sõjas on hea ettevalmistus nagu õhk kopsudele; halb gaasisegu sandistab ja tapab!
  Kui inimene annab endale kunstlikult hirmuäratava välimuse, on see kindel märk vaimsest nõrkusest.
  Hirmutav on hunt lambanahas, mitte lammas hundinahas!
  Mehe jaoks pole midagi tähtsamat, sõjakunst on väärilise olemasolu sünonüüm! Tiigri surm on parem kui koera elu!
  Surm sõjas on õigustatud ainult siis, kui vaenlane ostab selle ülemäära kalli hinnaga ning vaenlasele kingituste tegemine võrdub riigireetmisega.
  Otsitud vaenlane on peaaegu võidetud, peate lihtsalt mitte laskma oma võimalusi raisku minna!
  Vaenlase laip on kallis, aga elav vaenlane maksab ikka rohkem!
  Stealth on võidukas kvaliteet!
  Üldiselt on raskusteta elu nagu supp ilma maitsestamiseta: liiga palju - see maitseb kibe, kuid mitte piisavalt - see ei lähe kurgust alla!
  Mees peab vähemalt korra elus kellegi tapma ja päästma! Pealegi, kui esimesel veab, siis teine on asendamatu julguseproov!
  Arvuti on parem kui aatomipomm, see on kindlaim viis rahvaid vallutada ja panna nad võitja kasuks tööle! Pealegi, ma ei karda kiusatust! Iga usk on siis midagi väärt, kui ta teab, kuidas end kaitsta!
  Nooruses voolab veri kiiremini ja "veekeetja" keeb kuumaks!
  Aeglane eesel, hullem kui siga, haiseb ka, aga liha ei anna!
  Automaatne tuli ja mürsu mürin on parimad asjad, mida meeles pidada!
  Usk ilma tõenditeta: et tiibadeta pistrik võib kriimustada, kuid ei lase tal õhku tõusta!
  Religioosne arutelu on kõige viljatum - kuna mõlemal vaidlejatel pole aimugi teemast, mille üle nad vaidlevad!
  Võidujooksus teaduse ja tehnika progressi ning moraali vahel on viimane määratud kõrvalseisja rolli! Kuigi inimkond riskib langeda teaduse ja moraali vahelisse kuristikku!
  Kes säästab teaduse pealt, see röövib oma järglasi ja kes röövib oma järglasi, jääb igavesti vaeseks!
  Järeltulijaid röövides saab kapitali teenida, aga rikkaks ei saa!
  ! Poliitika on räpane äri, mida tehakse puhastes ülikondades!
  Tõde on alati mitmetahuline, kuid eksimus on ühetaoline!
  Ilu on dialektiline mõiste - universaalne on ainult inetus!
  Kaasaegsed relvad, erinevalt veinist, armastavad noorust!
  Vaenlase säästmine on nagu pistoda otsas istumine - teras ei tunne empaatiatunnet!
  Parim relv on leidlikkus, see ei nõua kulutusi, kuid on kallis!
  Kui surnukehade arv on rohkem kui üks, muutuvad nad tragöödiast statistikaks!
  Mõrv on nagu süütuse kaotamine esimest korda ja see teeb haiget, siis iga uue teoga on naudingut aina rohkem!
  Halb skaut on see, kes ebaõnnestumise korral väljapääsu ette ei näe!
  Igal muul alal võib viga maksta elu ja tervise ning ainult religioonis eksides riskite kaotada oma surematus!
  Metsal on kihvad, mehel relv, loom toetub lihastele ja mees mõistusele! Katsumused nüristavad hambad, kuid teravdavad mõistust - seetõttu on mõistus surematu, progress, nagu igiliikur, viib õitsenguni!
  Ka kõige kohutavamad uudised muutuvad korduva kordamise tõttu igapäevaseks!
  Kui agent töötab kahes luureagentuuris, määrates lapsele, kes üritab talle kahte lutti suhu toppida, riskib ta suu rebida!
  Liikumine on vihm, mille all kasvavad terviselilled ja kõtikas, mis juurib välja haiguste umbrohu!
  Pimedad ei näe pimedat - nad lähevad, kuhu tahavad!
  Pime ei saa välja viia - läbi ustava mööduja tee!
  Kuid ärge oodake nägevat reisijat - aidake vaeseid pimedaid!
  Inimene murdub kergesti, alistub raskelt ja saavutab väga harva looduse armastuse!
  Kaartide puhul toob õnn helgele peale, nobedatele sõrmedele ja rahulikule südamele!
  Üldiselt ei ole kuritegevus šokolaad, kui määrdud, siis magusat elu ei ela, aga südamerasvumise saad kindlasti!
  Jõupuudus võib kompenseerida liigset intelligentsust, kuid jõupuudus ei saa kompenseerida intelligentsuse puudumist!
  Talent võib asendada puudulikku haridust, kuid ükski haridus ei asenda ande puudumist!
  Teemant on juveel ilma poleerimiseta, kuid ükski poleerimine ei muuda kivisütt teemantiks!
  Kellegi teise surm on lõbus, aga sinu enda surm paneb su südame lõhkema ja hinge saabastesse vajuma!
  Raha on nagu mustus, mis kleepub veriste käte ja libedate hingede külge!
  Kõigist fanatismi vormidest on religioosne kõige irratsionaalsem ja isekaim, seega on see suunatud eelkõige isikliku surematuse saavutamisele!
  Armastus erineb vägistamisest ainult makse vormis - viimase teo eest mitterahaline tasu!
  Parem kaotada õiguses kui võita patus!
  Õigete kaotus on kasu taevas, patuse kasu on hinge röövimine!
  Jumalat eitades panid kommunistid inimese õlgadele ülisuure koorma! Soovides asuda Kõigevägevama kohale, ei suutnud inimene vastu seista Kolgata valule ja kuradi kiusatustele!
  Ilma Jeesuse jõuta langesid inimesed headuse ja õigluse kuningriigi ehitamise asemel pahede basseini!
  Inimese hinges olevad lugematud aarded kuivavad kiiresti, ilma rikkust toomata, ainult siis, kui hakkate neid rüüstama!
  Iga seksuaalakt, varandus, mida jagate kahe vahel ja mitte ükski varas, varastab selle teie südamest!
  Igal mehel on primaadiga midagi ühist, hea, kui potentsi, aga sagedamini intelligentsust!
  Oleks naljakas, kui see poleks tõsi!
  Paraku on meil korralikke mehi ja ausaid poliitikuid rohkem!
  Kes oma hinge reedab, jääb alati hätta - ta annab surematuse surelikule!
  Võit tugeva vastase üle maksab tavaliselt rohkem, kuid te ei anna seda asjata!
  Mõrva ei saa õigustada omakasu ja kasumiga - vägivalla eestkõnelejad on ainult au, vabadus ja Isamaa!
  Hea peaks olema kuulipildujaga,
  Löö nagu raevukas teras!
  Nii et veri voolab nagu kosk,
  Kurjus ei halasta, tapa kõik!
  Kõigist kunstiteostest on just sõjalised meistriteosed need, mis inimeste mällu kõige kindlamalt juurdunud ja enim pisaraid esile kutsuvad!
  - Verega maalitud maal: heledam kui õlimaal ja tuhmub palju aeglasemalt!
  Korralik inimene seab õigluse perekonnast ja sõprusest kõrgemale! Vaenlaste ja sõprade jaoks peab kehtima üks seadus, nagu mehel oma naise jaoks!
  Erinevate seaduste olemasolu muudab õigluse prostituudiks!
  Tugev vastane tugevdab keha ja tahet, teeb tugevamaks - nõrk rikub su hinge ja nõrgestab keha, muutes sind nõrgemaks!
  Nii et raske tee annab palju kergema võidu!
  Sõdurile antakse käed tulistamiseks ja ajud õigel ajal peatumiseks!
  Lolli tapmine: see on sama, mis teda nõelaga pussitada, targa mehe tulistamine on nagu mürsuga löömine!
  Loodus on inimese ema ja suure leiutaja ema ei saa olla täielik loll! Kuigi tal napib praktilist leidlikkust!
  Kuul on kõige tõhusam õppemeetod suhtlemisel nii noorte kui ka vanade inimestega!
  Ainult mõju efektiivsus väheneb! Sageli kaotate oma autoriteedi, kuid vahelejäämise korral peate zombisid kasvatama!
  Religioon langetab uhke inimese looma tasemele - annab valida lamba ja kitse vahel!
  Parem anda oma nahk inimestele nagu lammas, kui igavesti susiseda nagu madu!
  Üldiselt ei hõlma peaga töötamise kontseptsioon mitte ainult sõnasõnalist tõlgendust, isegi kui tegemist on võitluskunstidega!
  Kui tahad rikkaks saada, lase end juudiks ristida; kui tahad pankrotti minna, laena juudi käest!
  Plii soodustab seedimist, eriti kui pill on kasseti kujul!
  Ametnik, kes altkäemaksu ei võta, on nagu neitsi prostituut!
  Tavaliselt tuleb ühe päästmiseks teine tappa! See on kahtlemata julm seadus, kuid taastab liikide loomuliku tasakaalu!
  Maailmas pole paremat võitlejat kui Vene sõdur ja suuremat türanni kui Vene kindral!
  Liigne luksus on kergemeelsuse märk, kergemeelsus on peatse hävingu kuulutaja!
  Targad sõnad päti suust, nagu purskkaev prügimäelt!
  Teil on eelis pikkuses, aga minul on eelis mõistuses!
  Mõnikord võib tappa, aga lootust ei saa kunagi ära võtta!
  Sõjas, kui jätate sekundi vahele, võite kaotada terve igaviku!
  Tavaline torn on pilvelõhkujate vahel haletsusväärne, onnide vahel aga majesteetlik!
  Inimene allub jõule, austab julmust, põlgab leebust ega hinda headust!
  Seks on parim ravim kõigi vaimuhaiguste vastu, kuid kahjuks on see kallis ja raskesti kättesaadav!
  Kes seksi ei armasta, see ei armasta elu ega hinda liha rõõme!
  Luulele on veiniga ühisosa, et selle väärtus kasvab ajaga, kuid isegi sajandid ei lase ridadel tuhmuda ega sädemetel kustuda!
  Sõdur on nagu arvuti - loeb ühe või nulli, aga sõdalane on sõber ja vaenlane!
  Inimene erineb loomadest humanismi ja võime poolest tegutseda vastupidiselt instinktidele!
  Naistevastane vägivald sünnitab vahel terveid lapsi, aga loodusevastane vägivald ainult koletisi!
  Kui ema on julm, siis on ka lapsed! Milline on loodus, on ka tema järglased - inimene!
  Tugevatelt otsitakse sõprust, rikastelt toitu ja kartmatutele näidatakse pühendumust!
  Ründamine on parim viis vaenlase arvulise eelise neutraliseerimiseks - sundida neid tagasi tõrjuma on nagu poolte käte mahalõikamine!
  .Naise jaoks on armastus nauding ja sissetulek, meeste jaoks nauding ja kulu!
  Amoraalile uue relva leiutamine on nagu tooli jalgade saagimine, kui nöör on ümber kaela keeratud!
  Ufa lähedale jõudes teatasid poisid Pugatšovile ülesande täitmisest.
  Talupojakuningas oli üllatunud, et lapsed nii kiiresti töötasid. Ja loomulikult premeeris ta neid. Ta kinkis igaühele hõberisti. Ja igaüks kakssada rubla.
  Siis tuli rünnak Ufale. Margarita ja Oleg, nagu alati, on esirinnas ja ründavad kiiresti.
  Nad tükeldavad vaenlasi mõõkadega ja viskavad pomme.
  Ufa garnison oli juba näljast nõrk ja mässuliste võidud murdsid nende vaimu.
  Lisaks on kasakate kuningal ligi viiskümmend tuhat sõdurit - tohutu jõud...
  Pärast seda, kui Oleg Rõbatšenko komandandi surnuks häkkis, alistusid ülejäänud võitlejad.
  Nad vannutati ametisse, nende punutised lõigati maha ja neile tehti kasakate soeng. Mõned ohvitserid otsustasid liituda Pugatšoviga. Kas silmus on parem?
  Ühesõnaga, Ufa võeti kergelt. Ja isegi kasakate tsaar kahetses, et ta Yaitsky linna ei tunginud.
  Üldiselt läks Pugatšovil paremini. Nüüd saab Uurali tehastesse saata rohkem vägesid. Ja Beloborodovil kästakse võtta kõik linnad ja Tobolsk.
  Otsustati kindlasti minna Kaasanisse ja sealt edasi Moskvasse. Emelyan Pugatšov teatas isegi, et tema poeg Tsarevitš Pavel ise liitus kampaaniaga ja annab trooni üle oma isale. Igal juhul paljud uskusid seda.
  Pugatšovi armee kasvas jätkuvalt. Saabusid uudised veel mitme Uurali tehase hõivamisest ning uutest relvadest, tarvikutest ja püssirohust.
  Pärast seda asus kampaaniale tohutu armee. Ta liikus mööda jõge mööda mõlemat kallast Volga poole.
  Tsaar Emelyan Pugatšov oli rõõmsameelne ja rahul. Siiani on tal asjad väga hästi läinud. Üldiselt pole mässajad kunagi tõsiselt peksa saanud. Ja uue Vene tsaari maine tõuseb. Ja iga päev liitub temaga tuhandeid uusi sõdalasi.
  Isehakanud kuningaks on ka palju ratsavägesid. Ja kõik lõhnab tõelise võidu järele.
  Lapsvahid jooksevad ülejäänud sõjaväest ette. Nad on rõõmsad ja naeravad palju.
  Siin ründavad noored sõdalased husaaride patrulli. Lühike lõige, paar paljaste varvastega visatud granaati. Ja võitlejad hävitati.
  Järgmine on Osa kindlus. Päris loos andis ta võitluseta alla. Nii et poisid pole veel kedagi tormanud ega tapnud.
  Neil hakkas isegi veidi igav... Poisid laulsid;
  Spartak kasvatas orjad kangelastegudele,
  Et heita maha vihatud printside ike...
  Ta muutis õnnetu kotkaste parveks -
  Kõne on lihtne - laiendage oma unistusi!
  
  Tõmba mõõk võideldes,
  Ja raiuda halastamatult maha oma kurjad vaenlased...
  Õnneks avate võitlejana kiiresti tee,
  Lahkunu elab igavesti graniidis!
  
  Toome kuu taevast, pole vaja,
  Me avame Marsi avarused nagu väravad,
  Ja uskuge Veenusesse, ma tulen...
  Kogu Linnutee langeb kangelase mõõga alla!
  
  Taevas on tähed ja tüdrukute silmad -
  Need sädelevad safiiridest ja rubiinidest...
  Ja mu metsikud mõtted lendavad -
  Kui meie esivanem sõtkus Mamaia külge!
  
  Surelik Chelubey hüüdis rahva hulgast -
  See venelane hukkub tuulepöörise kabja all...
  Hull nutt on kummaline - tapa kõik:
  Et naer ja kõlavad laulud on vaibunud!
  
  Peresvetist vastati valjuhäälselt,
  Oda löök ja vaenlane õudusunenägu põrgus...
  Zindan ei oota sõdalast -
  Me võidame, teie inimesed usute sellesse!
  
  Rock on reetlik - pilvedes on päevi,
  Mitte iga kord pole õnne ja karikaid...
  Ja meie linnad on tuli, tuled,
  Ilmselt ei püsinud ka meie lahinguga sammu!
  
  Kuid teadke venelase kohta triumfis,
  Meie esivanem Caesar, suurepärane makedoonlane...
  Planeedid muutuvad peagi paradiisiks,
  Juust teega on Poshekhonsky väga maitsev!
  
  
  
  SPEERI MUUTUSTE AJALUGU
  Speer, see organiseerimisgeenius, suutis veenda füürerit kiiresti välja töötama ja tootmisse panema kerge, odava, manööverdusvõimelise, vaid kahe õhukahuriga hävitaja, kuid lennuomadustelt maailma parima.
  Nii sündiski HE-162, mitte 6. detsembril 1944, kui see esimest korda õhku tõusis, vaid oli juba liiga hilja, vaid 20. aprillil 1943, kui Kolmas Reich oli veel jõudu täis ja see võis mõjutada sõja kulgu. Õnneks oli Yummo reaktiivmootor juba masstootmiseks valmis. Lennuk oli peaaegu täielikult puidust ja ainuüksi otsmikul olev soomus kaalus viiskümmend kilogrammi. Aga auto on kerge, odav ja väga manööverdatav, kergesti juhitav. Selle kiirus ületas 900 kilomeetrit tunnis ja hävitaja tühimass oli vaid 1600 kilogrammi. Relvastus on esialgu kaks 20-millimeetrist lennukikahurit - tugevamad kui Yak-9 ja võrreldavad LAGG-5-ga.
  Üsna lihtne masin kasutada. Ühesõnaga rahvavõitleja. Odavam kui ME-109 ja lihtsam toota, kuid palju tõhusam.
  HE-162 osutus tõhusaks relvaks. Juba Kurski lahingu ajal kogusid Saksa ässad sellel punkte. Eriti paistis silma Huffman.
  Hitler oli muidugi rahul ja käskis suurendada auto tootmist viie tuhandeni kuus. Seda näitajat ei suudetud saavutada, kuid 1943. aasta lõpuks toodeti kuus üle kahe tuhande sõiduki.
  HE-162 tekitas NSV Liidule õhus probleeme ja aeglustas mõnevõrra Nõukogude vägede edasiliikumist. Kursk Bulge'il olid Saksa tankide kaotused tegelikust ajaloost väiksemad, palju IL-2 tulistati alla.
  Sakslased suutsid vastupanu edasi lükata ning Harkov ja Orel langesid kuu aega hiljem kui tegelikus ajaloos.
  Kuid ikkagi edenes Punaarmee, ehkki aeglasemalt kui pärisajaloos. Tänu sellele õnnestus sakslastel Dnepril jalad alla saada ja seal võimas kaitse luua. Ja siis saabus iseliikuv relv E-10, väga edukas tankihävitaja.
  Sakslased suutsid rinde idas stabiliseerida. Talvel ei suutnud Nõukogude väed Dneprit ületada. Sakslased pidasid vastu ka Leningradis.
  Kuigi liitlased edenesid Itaalias. Aga väga kõrge hinnaga.
  Kuna Punaarmee ei suutnud natsidest läbi murda, kolis ta Krimmi. Ka siin kestsid lahingud kauem kui päris ajaloos, kuid lõppesid kaotusega.
  Liitlaste dessant Normandias lõppes Suurbritannia ja USA kaotusega. 22. juunil ründasid Nõukogude väed keskust. Kuid sakslased suutsid Nõukogude vägede pealetungi tõrjuda. Osaliselt tänu edukale ja odavale iseliikuvale relvale E-10. Sellel kaksteist tonni kaaluval sõidukil oli 82-millimeetrine esisoomus 45-kraadise nurga all, Nõukogude 34-le läbitungimatu, ja relv nagu T-4. See sõiduk võib isegi lähedalt IS-2 otsaesisele tungida, millel on hea võimalus kaldus soomust rikošeti teha.
  Saksa uus tehnika on kaitses hea. Ja Krauts kasutavad seda ära. Kuid nõukogude autod pole ikka veel nii edukad. T-34-85-l on üsna nõrk relv ja kaitse ning kõrgus on liiga suur. Ja IS-2 on haavatav torni otsaesise ja kere alumise osa suhtes.
  Sakslased suutsid vastu pidada, koondades oma jõud eelnevalt keskele ja aimades rünnaku peamise suuna.
  Pärast liitlaste lüüasaamist Normandias tugevnes sõjavastasus USA-s ja Suurbritannias. Veelgi enam, ameeriklastel ei vedanud, Filipiinidel maanduda üritades ründasid nende transporti Jaapani lahingulaevad. Ja nad uputati. Hukkus palju varustust ja sõdureid.
  Mis jättis ka ameeriklastele tugeva mulje.
  Kesklinna rünnaku tagasi löönud sakslased viisid osa oma vägedest Itaaliasse ja alustasid seal pealetungi.
  "Panther"-2 osales lahingutes. Sakslastel õnnestus hoida kaalu viiekümnetonnine, tehes kahuri 88 mm ja 71 EL tünniga ning sõidukil endal oli kallakutel 150 mm paksune esisoomus.
  Kergema, kuid võimsama mootoriga Panther 2 osutus suurepäraseks tankihävitajaks.
  Sakslased suutsid Napoli tagasi vallutada ning vangistada palju vange ja trofeesid. Liitlased põgenesid tagasi Sitsiiliasse. Seal taheti laevastiku abil varjuda.
  Saksa disainerid käivitasid ka E-25. Nõukogude väed üritasid Leningradi lähedal uuesti rünnata. Aga sakslased olid seal valmis. Üldiselt töötas Saksa luure hästi, eriti õhuluure, kuna Fritzil olid reaktiivmasinad, mis lendasid suurtel kõrgustel ja olid Nõukogude õhutõrjele absoluutselt haavamatud.
  Talvel ründasid Nõukogude väed keskust uuesti, kuid nende rünnakud olid etteaimatavad. Ja õhus vallutasid fašistid täieliku domineerimise. Ka liitlaste lennundus kaotas palju.
  Veebruaris viisid natsid Sitsiilias läbi operatsiooni ja vangistasid üle kahesaja tuhande Briti ja Ameerika sõduri. Ja märtsis ründasid sakslased lõunas. Murdsime öösel edasi kaitsest läbi ja lõime paar pada.
  Nõukogude väed hakkasid taganema.
  Pärast Roosevelti surma tegi Truman Hitlerile vaherahu ettepaneku. Fašist number üks nõustus. Kuid vastutasuks nõudis ta naftatoodete tarnimist ja vangide tagastamist. Truman ja Churchill nõustusid sellega.
  Sakslastel olid idas vabad käed. Nad said ka uue tanki E-75. Tihedam paigutus - mootor ja käigukast koos - ning põiki paigutus võimaldasid vähendada sõiduki kõrgust. See meenutas palju kasvanud Tiger-2, kuid palju madalama siluetiga.
  Suuremate nurkade all paiknevate palju paksemate soomustega E-75 kaalus 75 tonni ja mootori võimsus oli 1250 hobujõudu. Mis tegi selle üsna mobiilseks ja töökindlaks. Ühendkuningriigi tankil oli kahte tüüpi relvi. 105 mm 100 EL-is vaenlase tankide vastu võitlemiseks ja 128 mm 55 EL-s, universaalsem relv. Tornil oli 252 mm paksune eesmine kaldus soomus ning 170 mm paksune külg- ja tagasoomus, samuti kaldus. Kere ülaosas oli 45-kraadise nurga all 200 mm ja põhjas 160 mm soomust 45-kraadise nurga all. Kere küljed on 120 mm ja kilbid veel 90 mm.
  Nii lõid sakslased 75-tonnise massiga sõiduki, mis ei olnud soomuse ja relvastuse poolest madalam kui hiirest, ehkki ühe relvaga.
  E-75 ei tunginud Nõukogude tankitõrjerelvadest isegi selle küljelt läbi ja sai kahtlemata Hitleri prioriteedi kõigi teiste E-seeria tankide ees.
  NSV Liit on seni omandanud vaid IS-3, mis on torni esiosas paremini kaitstud, kuid raskemini valmistatav. Seetõttu andis Stalin käsu IS-2 ja T-34-85 praegu tootmisest mitte eemaldada.
  Suvel ilmusid esimest korda rindele Saksa tankid E-75. Need on osutunud väga tõhusateks masinateks.
  Samal ajal oli natsidel kergsõiduk ME-1010 tiibadega, mis muutsid nende pühkimist, arenenum mudel ME-262 X ning relvastatud ja kiirem ning manööverdusvõimelisem sõiduk XE-262. Rahvavõitleja on pälvinud oma disaineritelt kõik kiitused. Ja ka reaktiivpommitaja Yu-287, mis näitas tohutut vigurlendu. Ja ka Arado kaubamärk.
  Sakslased suutsid suvel Ukrainas edasi tungida ja vallutasid tagasi Donbassi. Siis võtsid nad sügisel Kurski ja lähenesid Voronežile. Nõukogude väed taganesid üle Doni ja püüdsid seal kaitset luua. Talv oli lähenemas.
  Saksa diplomaadid püüdsid Türgit sõtta kaasata.
  Siin nad tiirutasid ja lubasid kullamägesid.
  Stalin, tundes, et NSVL-il on raske uuele Saksa tehnoloogiale vastu seista ja uue tanki T-54 loomine seisis silmitsi teatud raskustega, tegi natsidele ettepaneku sõlmida vaherahu.
  Hitler nõudis vastuseks Leningradi ja Krimmi loovutamist, samuti tasuta leiva, õli ja muu tooraine tarnimist! Ja tagastada sõjavangid ja kanda osa kullast üle NSV Liidule.
  Stalin nõustus kõigega, välja arvatud Leningradi loovutamisega.
  Natsid ründasid Krimmi talvel. Nad vallutasid peaaegu kogu poolsaare, välja arvatud Sevastopol. Punaarmee püüdis edasi liikuda kesklinnas ja põhjas, kuid jällegi edutult, kandes tohutuid kaotusi.
  1946. aasta märtsis nõustus füürer lõpuks kolmeaastase vaherahuga. NSV Liit muidugi varustas Kolmandat Reichi tasuta toorainega ja võõrandas osa sõjatehaste sisseseadest.
  Ja natsid pöördusid läände. Aatomipommi polnud veel loodud ja Jaapan hoidis meeleheitlikult Ameerika vastu. Iga Vaikse ookeani saare pärast käis äge lahing.
  Alustuseks jõudis Hitler Francoga kokkuleppele ja Saksa väed tabasid Gibraltari üllatusena. Seejärel sisenesime Marokosse. Briti baas Maltal hävitati ja vallutasid dessantväed. Natsid läksid Aafrikasse.
  Nende piloodid Albina ja Alvina said väga tugevaks. Tüdrukud suutsid Huffmanist edestada ja esimesena ületada idarindel viiesaja allakukkunud lennuki barjääri.
  Ja läänes muutusid nad bikiinides täiesti paljaste jalgadega kuradid Ameerika ja Inglise autode äikesetormiks.
  Ja Gerda koos oma tankimeeskonnaga reisis E-75-ga läbi Alžeeria. Tüdrukud on Wittmanni ees idarindel hävinud sõidukite arvu rekordiomanikud.
  Sõdalased hakkasid võitlema Kurski mõhkmelt ja näitasid oma klassi. Kuigi mitte eriti tark Hitler kahtles, kas naised on võitlusvõimelised. Kuid Gerda, Charlotte, Christina ja Magda tegid Pantriga imet. Nad osutusid Wittmanni järel teiseks tankimeeskonnaks, kes on saanud kõrge autasu: Raudristi Rüütliristi tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja ka sõjaliste teenete rist kullas ja teemantides.
  Tüdrukud sõidavad kaasa ja laulavad:
  - Me hävitame kogu maailma ilma Reichita,
  Südamikuni ja siis...
  Me ehitame uue, uue maailma,
  Kes oli keegi, sellest saab kõik!
  Ka sõdalased itsitavad ja paljastavad hambaid. Ja nad tulistavad end jälle...
  Nad lõid välja inglise tanki ja möirgasid:
  - Oleme super!
  Gerda vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppu, rebib Shermanilt torni ja karjub:
  - Ma olen tulevane jumalanna!
  Siis koputab Christina paljaste varvastega tanki ja karjub:
  - Ka mina olen super tüdruk!
  Siis tulistab ta, purustades Charlotte'i auto, ja kriuksub:
  - Aga Pasaran!
  Ja järgmise kestaga lõpetas Magda inglase. Tüdrukud on tõeliselt supermehed.
  Ja ausalt öeldes on kõik eranditult lüüa saanud. Oleme harjunud kõiki oma vaenlasi tapma ja koht on muidugi põrgus!
  Naissõdalased töötavad ja tulistavad. Nad ei anna vastastele veerandit.
  Mitu tuhat britti ja ameeriklast alistusid. Mehed langevad põlvili ja suudlevad tüdrukute paljaid tolmuseid jalgu.
  Nii see võitlus käib... Alžeeria on langenud ja sakslased on juba Liibüas. Muidugi võidavad nad mängides. Nende jaoks pole takistusi.
  1946. aasta suvel vallutasid sakslased kogu Põhja-Aafrika ja jõudsid Suessi kanalini. Natsidel on nüüd võimas relv: ketaslennukid, mida ei saa alla tulistada. Selle all murdsid nii britid kui ameeriklased.
  Sügisel kolis Wehrmacht Sudaani ja Lähis-Itta. Britid ja ameeriklased kukkusid nagu pähklid.
  Salaja üritasid nad Staliniga kokkuleppele jõuda. Näiteks avage teine esikülg.
  Punadiktaator vastas põiklevalt... Sügisel vallutasid sakslased kogu Lähis-Ida ja suurema osa Aafrikast, jõudes Kameruni. Ja talvel liikusid Saksa väed Iraani ja sealt edasi Indiasse. Elevantide riik vallutati. Ja siis liikusid natsid kevadel edasi Lõuna-Aafrikasse, võttes lõpuks kontrolli musta kontinendi üle.
  Juunis 1947 järgnes dessant Suurbritannias... Lahingutest võtsid osa Wehrmachti valitud väed.
  Esimest korda katsetati püramiidpaaki, mis näitas suurepärast kaitset kõigi nurkade ja suure kiiruse eest.
  Selles võitles Gerda tankimeeskond. Tüdrukud osutusid ülilahedateks ja hurdadeks...
  Nad kuhjasid kokku hunniku tanke ja relvi.
  Gerda tulistas, lõi maha Inglise kahuri ja laulis:
  - Meie vaenlased ei peata meid!
  Ja kuidas ta naerab!
  Charlotte paljastab ka hambad ja kriuksub:
  - Me vallutame universumi kaane!
  Ja see pühib ka paagi minema.
  Järgmisena annab Christina talle laksu, urisedes raevukalt:
  - Saapad sädelevad marsil!
  Ja see pühib ka torni minema!
  Siis lasi Magda alla inglise haubitsa ja röökis:
  - Kiire lend!
  Sõdalased on kolossaalsel kõrgusel.
  Ja Albina ja Alvina tormavad taevas ja lõpetavad inglise ja ameerika varustuse. Nad purustavad Krautsid paljaste, meislitud jalgadega ja laulavad omaette:
  - Aafrika on ohtlik, jah, jah, jah!
  Aafrika on kohutav - jah, jah, jah!
  Ärge minge lapsed! Mine Aafrikasse jalutama!
  Nii tabas ta ühes lahingus viiskümmend lennukit kahe vahel.
  Nii hävitavad naissõdalased enesekindlalt oma vaenlasi.
  Suurbritannia langes kahe nädalaga. Ja Londoni garnison kapituleerus. Nii purustas Kolmas Reich oma ohtliku vaenlase.
  Kuid USA jääb ikkagi alles... Olles ühinenud jaapanlastega ja omades palju ressursse, hakkavad sakslased ameeriklasi survestama... Augustis 1947 maabusid natsid Islandil ja vallutasid selle saare, lähenedes Ameerikale.
  USA-sse ei ole lihtne pääseda. Kuid fašistid on loonud Ladina-Ameerikas sillapead ja suurendavad oma vägesid. Aga sõda venib kauaks. Talvel peeti lahinguid merel ja õhus. Ja 1948. aasta kevadel üritasid sakslased Gröönimaale pääseda. Ja see neil õnnestus... Suvel olid natsid juba Kanadat vallutamas. Aga lahingud olid ägedad...
  USA-le aina lähemale. Kuid ka nõukogude tüdrukud on valvel.
  Viis tüdrukut Nataša, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada saabusid Ameerikasse, et võidelda vabatahtlikena Kolmanda Reichi hordide vastu. Kõik viis tüdrukut on väga ilusad ja räägivad inglise keelt. Stalin-Putin keeldus saatmast kogu naispataljoni, kuna see oleks vastuolus fašistliku impeeriumiga sõlmitud rahutingimustega. NSV Liit pidi iga hinna eest aega võitma, samal ajal kui natsid USA-d ründasid.
  Viis tüdrukut on vabatahtlikud: nad elasid läbi peaaegu kogu sõja Brestist ja Bugist Orenburgini. Ja nad võitlevad natsidega teisel pool Maad Hondurase pealinnas.
  Tegucigalpa on kaitse üks peamisi tugipunkte, mis seisab vastasseisus kirju hordiga. Hätta sattusid nii jaapanlased kui ka Aasia hordid. Sakslased ise võitlesid ainult tankidega ja jalavägi oli täielikult mitte-aaria rahvastest. Nad ajasid edasi aasialasi, mustanahalisi ja araablasi.
  Nataša tulistas, katkestas kaks aafriklast ja säutsus:
  - Lihtsalt Tšingis-khaani hord!
  Kuldjuukseline Mirabela, olles kuulipilduja lõhkega maha raiunud kolm indiaanlast, tõstis oma paljad, pargitud jalad tippu. Ja ta ütles:
  - Me jahvatame kahuriliha!
  Kild granaadist lendas ja lõi Mirabela-Zoya paljale ümarale kannale. Tüdrukud võitlevad traditsiooniliselt bikiinides ja paljajalu. Ja kui see teravaga vastu karedat tütarlapselikku talda lööb, siis on natuke valus.
  Kaunitar pilgutas uuesti silma ja tulistas... Mirabela on väga sale, keskmist kasvu ideaalse figuuriga.
  Nataša on pikem, majori auastmega ja isegi Nõukogude Liidu kangelane. Aga ka peaaegu alasti, vaevu bikiinidega kaetud. Väga pargitud, aga juuksed on valged. Ja Nataša laseb väga täpselt. Ja talle meeldib paljaste jalgadega granaate visata.
  Kaunis Angelica tulistab ja tapab neli araablast tulepuhanguga. Tema juuksed on punased, õigemini vaskpunased, nagu proletaarsel lipukirjal. Ja kui tuuled puhuvad, on see nagu revolutsioonilipp. Tüdruk sädeleb oma smaragdisilmadega nagu tähed. Ja pühib vaenlased julmalt minema.
  Svetlana on ka blond. Ja ta tulistab kuulipildujast. Tüdruk ajas paljad jalad maha ja andis lööki. Viis erinevat võitlejat paiskusid õhku ning nende vastaste rinnast ja kõhust lendasid karmiinpunased vereallikad.
  Svetlana limpsas oma täis huuli:
  - Sõda on õhk kopsudele...
  Lamav tüdruk viskab palja jalaga granaati. Kuulda on plahvatusi. Mitmed võitlejad lendavad erinevatesse suundadesse.
  Olympias on suurem ja lihakam tüdruk. Tema juuksed on helepruunid. Tüüpiline küla, noor, verest ja piimast naine. Ta on füüsiliselt väga tugev ja laseb hästi.
  Siin tuleb taas kord. Ja tapetud fašistlikud palgasõdurid langevad.
  Olümpiamängud ütleb laskmise ajal:
  - Olgu, okei, kus sa olid? Vanaema poolt! - Tüdruk tulistas, tappes kolm habemega natsivõitlejat ja lisas. - Mida sa sõid - putru! Mida sa jõid? Mash!
  Tüdrukud hoiavad järjekorda. Nad ei lase fašiste edasi. Ja sõbralikud laulud möirgavad:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Südamikuni ja siis...
  Me ehitame uue, taevase maailma -
  Kes oli keegi, sellest saab kõik!
  Nataša viskab taas palja jalaga granaati. Jalaväelased edasiliikuvad plahvatused. Kindlasti läheb kuumaks. Siin tuleb kurikuulus "Lõvi"-2. Ja selle kõrval on arenenum E-50. Mürsud paisatakse välja. Ühe mustanahalise ameeriklase pea rebiti maha ja see veeres minema.
  Mirabela astus põlevale lauale ja ta paadunud jalad tundsid vaevu leegi kuumust.
  Kuldjuukseline kaunitar tulistas ja nurrus:
  - Ja kes peatab veriste, raevunud jõgede voolu...
  Mirabela tulistas uuesti, lüües aafriklase E-50 soomustelt maha ja säutsus.
  - Lõhkaja kiir tabab teie templit, kurja välgatusega mees kadus!
  Tüdruk tulistas uuesti. Ta välgatas oma paljajalu, päevitunud, graatsilist jalga läbi õhu. Tema poole lendas granaat. Kuldsete juustega kaunitar lõi kingituse osavalt ära oma palja, peaaegu tolmuvaba tallaga. Granaat lendas tagasi. Ta tormas Kolmanda Reichi võitlejate ridadesse. Tundus, et arbuusid kukuvad veoautost välja ja purunesid. Nii palju verd voolas välja.
  Mirabela säutsus:
  - Tüdruk kukkus eksamil läbi ja neetud Reich tuli. Hitler oli ilmselt elamisest väsinud ja tema kaunitar sõi ta kuulsaks!
  Angelica on ka üks mõttetu sõdalane. Ta tulistab kuulipildujatega enda pihta ja ütleb laipu laiali ajades:
  - Emme lusika jaoks! Isa lusika jaoks! Ja Kobale kulp! Ja sinu poolel voodis!
  Vaskpunaste juustega kaunitar laseb palja jalaga õhku puust lennuki. Ta lendab otse massiivse German Lioni tanki poole. Maanduge 105mm kahuri suule ja see plahvatab. Relv ebaõnnestub.
  Sakslane pöörab ümber ja on sunnitud häbiväärselt põgenema. Angelica, hõõrudes jalga hoone tükki, ütleb:
  - Kui teil pole jõudu, vajate mõistust! Peate natuke müra tegema!
  Ja jälle laseb neiu väga täpselt. Tema punased juuksed on nagu olümpiatule leek. Atraktiivne tüdruk. Ta on juba Ameerika sõjaväes silma paistnud raevuka temperamendi demonstreerimisega. Eriti hästi oskas ta pahandust teha afroameeriklastega. Nendega on nii ebatavaline ja ilus.
  Angelica aga hävitab ka Kolmanda Reichi sõjaväes sõdivaid mustanahalisi. Miks vallutas Saksamaa kogu Aafrika? Püüdke selline jõud peatada.
  E-50 on uusim tank, millel on gaasiturbiinmootor ning paks külg- ja esisoomus. Seda ei saa granaadiga kaasa võtta. Angelica viskas kingi palja jalaga, kukutas mitu jalaväelast maha ja siristas:
  - Oh, teie tankisoomus on usaldusväärne, kelleltki, kes kavatseb hammustada... Lihtsalt tea, mis jõud sul on... jah, sa saad jalaga lüüa ainult terashobust!
  Svetlana lasi ka väga täpselt. Ja ta eelistas granaate jalgadega visata. Tema paljad sõrmed keerutasid ka terasketast. Ots lendas üle ja lõikas kahel fašistlikul võitlejal kõri läbi. Nad viskasid kuulipilduja maha ja nüüd tungis paks suurekaliibriline purse läbi hordi kettide. Terve rida välisvõitlejaid, kes värvati haarangute kaudu Kolmanda Reichi armeesse.
  Svetlana säutsus:
  - Õnn on tasu julguse eest! Piisab ühest laulust! Las nad laulavad ainult kodust!
  Kuid kaunitar pole veel jõudnud koduigatseda. Kuigi Ameerika sõjaväes on Nõukogude vabatahtlikke väga vähe. Stalin-Putin ei tahtnud särada, et mitte anda Hitlerile hiljem põhjust süüdistada Venemaad "õlerahu" tingimuste rikkumises.
  Viit tüdrukut, naispataljoni parimat, hoiatati, et kui nad tabatakse, peab Isamaa neist lahti ütlema. Ja sel juhul peaksid tüdrukud niitma tühiseid palgasõdureid, kes palgati raha eest.
  Ja Svetlana, Nataša ja teised tüdrukud mõistavad, et kui nad kinni püütakse, ootab neid ees kohutav piinamine. Seetõttu otsustasid nad, et natsid ei tapa neid igal juhul elusalt.
  Saksa ründelennukid lendavad üle Ameerika vägede positsioonide. Ootamata, et Hondurase pealinnas neile nii visa vastupanu osutatakse, olid natsid mõnevõrra nördinud.
  Reaktiiv- ja ründelennukid on tugevad. Raketid lendavad, relvad tulistavad.
  Ameerika sõdurid surevad. Olympiadat tabas ka tema lihakas õlgas kild. Veri tuli välja. Kangelaslik tüdruk tõmbas hammastega välja terasetüki ja sülitas verd välja. Ja siis lõi ta mind uuesti mahuka püstolkuulipildujaga. Võõrad palgasõdurid langevad. Peaaegu kõik siin on põliselanikud, ainult nende komandörid on sakslased ja isegi mitte alati. Tõsi, kõige kaasaegsema E-50 tanki meeskonnad on täielikult sakslased. Autol on korralik kiirus ja manööverdusvõime. Noh, see pole veel kõige arenenum modifikatsioon - see kaalub seitsekümmend viis tonni. Seinad lagunevad rööbaste all. Seda toodetakse tavaliselt kolmes versioonis koos 105-mm kahuri, 180-mm ründerelva ja 400-mm raketiheitjaga.
  Ja igal modifikatsioonil on oma ülesanne. Siin on see ründerelvaga tank, mis sobib rohkem linnade ründamiseks. Ja seda pole nii lihtne hävitada. Olympias teeb risti ja haarab paljaste sõrmedega tankitõrjegranaadi, oma suure, kuid graatsilise kauni kujuga jala. Nüüd peate mastodoni relva keelamiseks viskama kingituse otse torusse . Viis kuulipildujat katavad Saksa kaasaegse tanki ja sellele pole nii lihtne ligi pääseda.
  Olympias on väga tugev ja tema hobusetaolised jalad viskavad granaadi kaugele. Kuid see pole alati täpne. Igal juhul tabada sellist sihtmärki nagu 180-mm kahuri toru. Kangelastüdrukul on kahtlusi. Mis siis, kui ta vahele jääb?
  Eh, kui nende kauaaegne elukaaslane Oleg Rõbatšenko oleks nendega kaasas olnud, oleks see vapper pioneer midagi välja mõelnud.
  Kuid poiss suri Voroneži lahingutes. Tema edasist saatust tüdrukud ei teadnud. Kuid pioneerileiutaja saatus oli tõepoolest kadestamisväärne. Alguses piinati Oleg Rybachenkot julmalt, püüdes saladusi napsata. Pärast piinamist sattus üheteistkümneaastane poiss kaevandustesse. Töö on hirmutav ja äärmiselt raske. Kuid Nõukogude pioneer, väike, kuid karm, osutus visaks.
  Tal õnnestus ellu jääda ja isegi läbi kaevanduste labürintide otsustas ta põgeneda. Ja Oleg Rybachenkol õnnestus välja pääseda. Poiss rändas mõnda aega mööda Balkanit, kuni liitus kohaliku partisanide salgaga. Seal sai temast sidemees ja sabotöör.
  Balkanil oli veel üsna arenenud partisaniliikumine. Osalt ka seetõttu, et okupatsiooniteenistust viisid läbi itaallased, rumeenlased, bulgaarlased, albaanlased - kes polnud nii lahinguvalmis kui Wehrmachti tavaüksused.
  Kuid paljud partisanid said ikkagi surma. Eriti õhulöökidest. Ja Jugoslaavia patrioodid on sunnitud peitma end mägedes, metsades või parimal juhul väikestes külades. Suur hulk komandöre on juba hukkunud. Olukorda halvendas NSV Liiduga sõlmitud rahu. Nüüd hakkasid Balkanile saabuma uued karistusdiviisid, kes korraldasid ulatuslikke haaranguid ja puhastasid piirkonda.
  Oleg Rõbatšenko pidi koos partisanidega üha sügavamale mägedesse ronima.
  Kuigi Olympias ei teadnud nende universaalse lemmiku saatust, ohkas ta raskelt. Seejärel pigistas ta granaadi oma paljaste tütarlapselike jalgade sõrmedega tugevamini ja viskas kogu oma jõuga vaenlase tanki. E-50 just tulistas, vabastades mõrvarimürsu.
  Olympias isegi värises ja ta kukkus põlvili. Ta sai löögi pähe kõnniteelt rebitud munakivist ning tema paljas kand põles kuuma metalli tõttu. Tüdruk hõõrus oma uimast pead tolmuste juustega.
  Granaat lendas, puudutades peaaegu toru, ja tabas auto kaldus otsaesist. Müristas plahvatus... Aga loomulikult ei suuda 250 mm esisoomust ja isegi nurga all läbi granaadi läbi tungida.
  Olümpiamängud lõi rusika vastu tolmu, kergitades terve liivapilve. Siis ta möirgas:
  - Tapa see, tapa see! Löö värav väravasse!
  Tüdruk koputas säärtega vastu mõranenud asfalti. Kanna kallustesse jäi kild kinni. Tüdruku tallanahk oli paks nagu jõehobul. Ta elas vaeses peres ega kandnud sünnist saati peaaegu kunagi kingi. See aga ei muutnud ta jalad üldsegi karedaks, vaid olid pargitud, graatsilised, võrgutavad.
  Olümpiamängud olid aga meestele pisut hirmutavad oma pika kasvu, tugevate lihaste ja väljaulatuvate sõrmenukkidega rusikate poolest. Kuid kangelaslikul tüdrukul on kõige lahkem iseloom ning laiad puusad olid kombineeritud suhteliselt õhukese vöökoha ja vormitud kõhulihastega. Ainult riietuses võis Olympias oma suurte rindade tõttu ülekaaluline tunduda. Bikiinides näeb ta välja nagu rinnakas sportlane.
  Tüdruk viskas pettunult taas granaadi, sihtides seekord jälgi. Kuid surmav kingitus tabas rullisid katvat paksu, soomustatud kilpi.
  Olympias lõi endale pettunult rusikaga vastu lõuga. See pani tal lõualuu valutama. Ja kangelastüdruk needis:
  - Ma lõikan nagu vikat!
  Svetlana üritas tabada ka ohtlikku tanki, kuid tüdruku jala visatud granaat läks veidi mööda. Ja blondiin hakkas autole lähemale tulema. Kuid siis ilmusid veel kaks tanki - "Lion" ja "Panther"-2, nad tulistasid kuulipildujatega kõiki lähenemisi. Pidime olema äärmiselt ettevaatlikud.
  Ameerika Sherman tegi katse Saksa sõidukitele lähedale pääseda. Tal oli võimalus lüüa Panther 2, kuid ainult küljelt. Kuid sakslast pole nii lihtne petta. Veelgi enam, Shermani kõrgem siluett muudab selle märgatavaks juba kaugelt.
  "Panther" 2 sülitas välja kesta ja tabas ameeriklast otse otsmikku. Kõrge auto murdus pooleks. Ja see põles nagu jõuluküünal.
  Svetlana ütles pettunult:
  - Oh, kui nõrgad su tankid on... Tehniliselt parem, sinust saab jänki!
  Kuid Nataša, kogenud sõdalane, suutis Pantrile lähedale pääseda. Ta viskas granaadi... Ja Saksa auto pikk tünn kõverdus jäära sarveks.
  Tank "Panther" 2, mis lasti tootmisse 1943. aastal. Viimases kõige levinumas modifikatsioonis on sellel 150 mm esisoomus, nurga all 82 mm külgsoomus ja 88 mm kahur, mille toru pikkus on 71EL. Alates 1945. aastast pidi selle tootmine lõpetama, et eelistada arenenumat ja paremini kaitstud mudelit E- 50. Aga praegu see tank võitleb. 51 tonni kaaluval autol on 900 hobujõuline mootor, mis tagab hea sõiduomaduse.
  Ja nüüd, olles saanud kahju, pöördub Panther-2 ümber ja lahkub. Nataša suudab paljajalu visata veel ühe granaadi. Lõhkusin rullid. Ja Saksa auto kiirus langes märgatavalt.
  Nataša ütleb rõõmsa pilguga:
  - Milline löök! Minu löök on Jumala kingitus!
  Ja tüdruk näitas sakslastele oma nina. Kuid E-50-st hakkas välja paistma kuulipildujatuli. Ja kuulid vilistasid üle Nataša valgete, pisut määrdunud juuste. Üks kuul lõikas isegi juuksesalgu ära. Peatüdruk tundis end isegi veidi kõditavalt.
  Natasha säutsus:
  - Kui tahad olla nagu elevant, mine hullumajja bandiidiks!
  Tüdruk tõstis varvastega oma lõigatud salku. Nataša juuksed on siidised, pärlivärvi, kuid veidi tolmused. Ja samas nii pehme. Tüdruk jooksis neid mööda taldu. Natuke kõditav ja mõnus.
  Nataša mäletas, kuidas kutt teda hellitas. Tema käed algasid samuti taldadest, tõustes kõrgemale kuni reite ja kõige tundlikuma kohani. Kui kena noormees sind silitab, on see väga meeldiv. Nataša peaaegu armastas teda. Talle meeldis armumäng ja teda erutas lihaselise mehekeha puudutus. Kuid Natashal polnud tõelist romantilist armastust, kui mehest hulluks lähete. Ta on juba paljusid poisse muutnud. Paljud selle mehed hukkusid lahingus.
  Isegi see oli sõja needus. Ja siin Ameerikas on lihaselised mustanahalised tüübid. Ja kõik on nendega nii ebatavaline.
  Nataša tulistas ja võttis musta mehe maha. Mul oli Aafrika poisist veidi kahju. Ta tappis mehe, kes võitles talle võõraste huvide eest. Sakslased on ju rassistid. Nad vaatavad mustanahalisi kui orje. Kuid samal ajal registreeritakse aafriklasi paisunud Wehrmachti välisdivisjonidesse.
  Nataša tegi paljaste varvastega midagi viigimarja taolist ja näitas seda natsidele. Jah, saksa rahvus ise ei kannata siin mingit kahju. Tankidel on soomus, mis on liiga paks, et granaat või bazooka neid läbistada. Kuid põlisüksused surevad.
  Nataša viskab granaadi suunas E-50. Ta õõtsutas paljast, päevitunud jalga ja heitis puusi väänades. Ja granaat lendas kõrges kaares. Mu paljad varbad jätsid mind tundma metalli puudutust. Ja siis läks granaat lahti.
  Nataša sosistab:
  - Jumal õnnistagu meid!
  Tüdrukule puhus kuum tuul, nagu oleks teda puudutanud ilus mees. Nataša luges raamatut Tarzanist ja tahtis väga, et see mees temaga mängiks. Silitaksin tugevate kätega oma paljaid rindu.
  Granaat tabas toru, kuid plahvatas liiga hilja ja lendas metallilt maha. Killud klõbisesid nagu herned soomuses. Alles on ainult kriimud!
  Nataša võttis välja veel ühe granaadi. Aga ma nägin, et see oli jalaväevastane. Ja tankitõrjerelvad on kadunud.
  Tüdruk urises pettunult. Aga et mitte aega raisata, pistsin selle paljaste näppude vahele. Ta pööras jala, painutas torsot, sirutas selle siis sirgu ja viskas jalaväe suunas.
  Pool tosinat võitlejat lendas üles nagu lauatennise pallid. Üks neist lendas ära ja killud lendasid paarsada meetrit ja jooksid üle Nataša selja. Rinnahoidja lõhkes ja suurema tüdruku kaunid rinnad paljastusid.
  Tüdruk kattis automaatselt oma rinnanibud. Kuid siis mõistis ta, keda ta peaks kartma. Ja ta raputas uuesti kuulipildujat. Ta pööras pöörde ja astus veidi tagasi.
  Ameerika jalaväelane tulistas bazuuka. Mürsk tabas Saksa tanki kaldküljelt, kuid 160 mm soomus pidas sellele vastu, tõrjudes hävitava energia. Sakslane tulistas tagasi. Tema suurekaliibriline relv lõhestas seina.
  Nataša püüdis rinnahoidja rihmasid siduda. Tüdruk arvas, et Zoja Kosmodemjanskajat sõideti ilmselt lühikeste pükstega külma käes ringi. Just ühes nõukogude filmis kujutati teda kandmas särki või isegi mingit kleiti. Ainuüksi see on vaid austusavaldus silmakirjalikkusele. Tegelikult koorisid natsid ta ilmselt alasti selleks, et vangistatud tüdrukut veelgi alandada. Ja näljased Saksa sõdurid tahtsid ilmselt näha ilusat ja kurvikat tüdrukut alasti.
  Nii et pärisloos ei saanud tüdrukukangelanna oma rindu katta, nii et ta käed seoti selja taha. Kuid ta ei häbenenud ja vaatas uhkelt. Nataša teadis hästi, mis tunne on paljajalu lumes kõndida. Ta oli vastupidav ja armastas palja tallaga lund puudutada. Natašale meeldis ja see pakkus rõõmu. Kuid see on tema jaoks, kes on aastatepikkusest sõjast juba karastunud. Ja noore ja linna Zoya jaoks on see ilmselt valus. Taldadel on tunne, nagu nad põleksid sütt.
  Nataša viskas nördinult rinnahoidja kõrvale ja hüüdis:
  - Häbi on kodanlik mõiste! Nõukogude naine ei karda midagi ega häbene!
  Tüdruk hakkas jälle kuulipildujaga, õigemini püstolkuulipildujaga naelutama. Metall läks kuumaks, Honduras on ju troopika, veebruaris võib seal väga palav olla. Nataša sõrmed lähevad kuumaks. Peame andma endast kõik. Täna on 23. veebruar. See on Nõukogude armee päev ja see nõuab võitlust kogu rahuliku ja mõistliku raevuga.
  Nataša lõikas kuulidega maha veel viis ja põletas kogemata oma põse kuulipilduja kuumal tuul. Muidugi on see ebameeldiv, blister on paistes.
  Nataša vandus:
  - No jumal, miks sa mulle ja mu riigile nii palju probleeme tekitasid!
  Vill sügeles... Tüdruku põsk on väga tundlik koht. Tüdruk püüdis leida midagi külma, mida paisunud pallile määrida. Kuid proovige leida midagi lahedat. Selles kuumas linnas. Pealegi oli ilm selge ja tuul puhus lõunakaarest.
  Nataša ei tunne end selgelt. Olümpia viskab granaadi pikalt distantsilt, kuid jällegi ebaõnnestunult. Ja tormiväelased juba lendavad taevas. Saksa sõidukitel on tugev soomus ja suur kiirus.
  Reaktiivlennukid tulevad lainetena ja näivad lõikavat lina ribasid.
  Nataša peitis end pilusse. Ülevalt leegitsesid killustunud raketid. Tüdruk tundis, kuidas killustikutükid nõeltega ülevalt alla kukkusid. See kõditas mu paljast kaelast. Ka kaunitari rinnanibud olid torkitud.
  Nataša sosistas:
  - See on massaaž... Aga mitte korsaaž!
  Tüdruk tundis, et tema keha hakkas peaaegu valusalt sügelema. See on juba kuum ja plahvatavad raketid lisavad kuumust. Ja kas see on supelmaja?
  Natašale meenus looduslik vene saun kuuseluudadega. Kuidas tüdrukut siis peksti.
  Need olid nii eksootilised sensatsioonid.
  Nataša laulis enda rõõmustamiseks:
  - Armastus ja surm! Hea ja kuri! Mis on püha, mis patune! Meile on määratud mõista!
  Tüdruk tõusis püsti, raputas kogu selle kinnijäänud mustuse ja prahi maha.
  Nataša urises:
  - Oh, sa saad Hitlerile sarvi!
  Ja tüdrukmajor tulistas rünnakuks tõusta üritanud jalaväelaste pihta. Mitmed haarangu käigus värvatud võitlejad langesid. Nataša pühkis oma määrdunud nägu, mis kipitas ta silmi. Sõdalane sülitas ja lõi risti ette.
  Ta avas taas kuulipildujatest tule ja võitlejad hiilisid sisse. Punajuukseline Angelica viskas ka palja jalaga granaati. Olevik hüppas püsti ja tabas fašiste. Hukkus kümmekond inimest.
  Punapea laulis:
  -Maailmas on palju head, aga see on lumega kaetud!
  Ja tüdruk avas kuulipildujast tule, kasutades mitte käsi, vaid osavaid sõrmi ja paljaid jalgu.
  Angelica tulistas täpselt ja ulgus:
  - Löö! Löö! Veel üks löök! Veel üks löök ja siis... Vägev deemon, Jumala kingitus, annab ülelöögi!
  Ja kätega viskas tüdruk klaasikilde. Ta hämmastas fašiste ja säutsus:
  - Ja neile, kes ei taha rahus elada... Teeme neile hara-kiri!
  Jaapanlased ilmusid tõesti kohale. Need kitsasilmsed võitlejad. No kuidas sa ei saa niimoodi hara-kiri teha?
  Olles kuulipilduja klambri maha laadinud, võttis Angelica paljaste sõrmedega granaadi üles ja viskas selle samuraile. Nad said kingituse, mitu rikutud jaapanlast, ja lendasid eri suundades.
  Angelica ajas keele välja ja pomises:
  - Ma olen supersõdalane! Ja vaenlane tappis hüper!
  Hiinlased, kelle jaapanlased taevaimpeeriumi vallutatud aladelt värvasid, läksid lahingusse. Hiina sõdalased kõndisid kartmatult ja tüdrukud, olles oma püstolkuulipildujad tühjaks lasknud, olid sunnitud taganema.
  Mirabel metallist paljasjalgsed krohvi- ja klaasikillud. Teised tüdrukud tegid sama. See muutus väga raskeks.
  Ilmus Shturmlev, võimas masin raketiheitjaga. Siin on üks, kes ajab su nässu - see ei tundu nii palju.
  Esimene lask müristas... Svetlana, Angelica ja Olympias viskasid lööklaine üles nagu hiiglasliku vaala purskkaev. Tüdrukud lendasid mitukümmend meetrit ja plõksutasid paljajalu otse tulle.
  Tüdrukud hüppasid sealt välja, kõrvetasid ja laulsid. Nad pritsisid oma paljaid tallasid sütele.
  Angelica susises nördinult:
  - Sõnn pannakse kõigepealt kirve alla ja siis röstitakse! Ja kõigepealt praeti meid ja siis kirve all!
  Ja komsomolitüdruk naeris! Kuid siis tundis ta kurbust. Mulle meenus, et tema sõber võeti kinni. Sakslased riietasid neiu lahti ja hakkasid tema paljale rinda tuld tooma. Selline kohutav valu. Tüdruk karjus ja tema õrn nahk oli söestunud. Need on fašistid, kes osutusid fanaatikuteks. Nad isegi ei esitanud küsimusi, vaid süütasid vangi paljaste jalgade all lõkke. Lõpuks ei suutnud komsomolilane piinamist taluda ja suri valusasse šokisse.
  Angelica, mäletades seda, pritsis üle kuumade süte. Olümpiamängud ootasid teda. Sellel külatüdrukul on pargitud nahk ja te ei saa seda leeklambiga vastu võtta. Miks mitte supermani tüdruk? Olümpiamängudel näeb surnud Ameerika sõduri maha kukutatud basuoka kestaga. Ta tõstab ta jalaga üles ja viskab sülle. Ja ta trügib kõigest jõust sisse.
  Kest lendab ja tabab sunnitud hiinlasi. Palju kisa ja oigamist. Laipade mass. Ja ära lõigatud jäsemed.
  Olypiada laulis iidset laulu:
  - Ja samurai lendas maapinnale! Terase ja tule surve all!
  Tüdrukutel said lõpuks söed otsa. Nende graatsilised paljad jalad said sellest aru.
  Svetlana, nagu kõige õrnem neist, tõmbles ja hõõrus oma paljaid taldu, püüdes sügelust leevendada.
  Varasest lapsepõlvest paljajalu lumes jooksnud olümpial ei pööratud sellisele pisiasjale tähelepanu.
  Kangelastüdruk laulis:
  - Kujutage ette, et sukeldusime värske piima sisse... Tasu on tõeline asi!
  Ja sõdalane võttis jalaga katkise ja üsna raske plaaditüki. Seda paljaste tütarlapselike sõrmedega kõvasti kinni hoides keerutas ta seda ja lasi vaenlase poole. Kolm hiinlast langesid praeguse surma ohvriks, nende pead purustati.
  Angelica ütles vaenlast tulistades rahuloleva pilguga:
  - Oleme lahedad naised!
  Svetlana laulis põlenud või pigem kõrbenud jalgade sügeluse leevendamiseks:
  - Meie isamaal on naisi,
  Miks nad nalja pärast lennukit juhivad?...
  Nende jaoks on au väärtuslikum kui elu,
  Ta suudab oma vastase kergesti tappa!
  
  Nad on sündinud võitma
  Et ülistada Venemaad sajandeid!
  Lõppude lõpuks, meie vanaisad -
  Panin neile kohe sõjaväe kokku!
  Ja Svetlana hakkas kuulipildujast kritseldama. Ja ta tegi seda väga meisterlikult. Et kõik saaksid tunda, et see on Jumala sõdalane! Kui mitte Kõigevägevamalt, siis Marsilt kindlasti!
  Nataša tulistas ka. Koos Mirabelaga olid nad sunnitud taganema, korjates üles klippe surnud Ameerika sõduritelt. Tüdrukud kukkusid selili ja tulistasid jalgadega tagasi - nii läks neil paremini. Ja nad tegid seda täpselt. Hiina ja Aafrika vägede segu tungis tüdrukute kallale. Ja sõdalased peksid.
  Nataša laulis:
  -Maailm ei ole malelaud...
  Mirabela võttis selle lõigu üles, hävitades kollased ja mustad palgasõdurid.
  - Ja arvud ei ole ümmargune null!
  Nataša lisas lõigatud kollaste ja mustade reale:
  - Melanhoolia ründab meid!
  Mirabela tulistas Robin Hoodi täpsusega ja säutsus:
  - Ja hobune tormab tulle!
  Tüdrukud, tulistades vastu, taganesid miinivälja taha. Hiina ja Aafrika võitlejad sattusid maiuspaladele. Nad hakkasid plahvatama, nad kargasid püsti, kiskudes need laiali ja sellest sai verine segadus.
  Eemal paistsid mitu Panther-2 tanki. Nad tulistavad ja kardavad nina sisse pista. "Lõvi"-2 liigub edasi ja sülitab ka tuld. Ja siin on ninasarviku leegiheitja paak, mis ilastab, koos leegikimpudega.
  Kuid kõige kohutavam on "Sturmlev". Tema raketiheitja ei ole eriti kiire tulistamisvõimega, aga põrgulikult hävitav.
  Nataša sosistab:
  - Venelased, venelased - mitte rahulik saatus! Miks me vajame vaeva, et olla tugevamad?
  Tõepoolest, nad võitlevad Venemaast kaugel. Kuid on selge, et USA vallutanud Wehrmacht naaseb NSV Liidule survet avaldama. Ja ameeriklased on tüdrukutele nii armsad ja kallid.
  Nataša naelutab taas, tema tabamused panevad justkui kõrvitsad ja pead labida all lõhkema. Tüdruk saab šrapnellilt löögi jalga. Mu säärtel paisub sisselõige. Kaunitar krõmpsutas konti ja siristas:
  - Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk...
  Rahva hääl on selge -
  Sosin purustab mao!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab -
  Kommunismi valgustav tee!
  Sel hetkel viskas Olympias kogu oma jõuga Shturmlevile granaadi. Ja nõukogude tüdrukutel lõpuks vedas. Soomustatud kork kukkus tagasi, nõukogude kingitus lendas otse laia tünni. Hetkeks külmus kõik. Ja siis see plahvatas. Tundus, nagu oleks aatomipomm maha visatud. Ja Saksa tankid hajusid eri suundades.
  Natsid vallutasid Toronto ja suutsid sügisel siiski põhja poolt sellele USA territooriumile siseneda.
  Ameeriklased andsid aeglaselt, kuid kindlalt järele. Nad andsid sageli alla ja püüdsid oma positsioone hoida.
  Kuid sakslased peksid neid nii maal kui merel.
  Nüüd hilissügisel ümbritsevad sakslased Philadelphiat. Nad võidavad ühe võidu teise järel ja möirgavad nagu põrgu.
  Gerda ja tema tankimeeskond on nagu alati parimas vormis. Ja hambaid kiristades, Ameerika tanke purustades laulab ta:
  - Tiigri küünised, terasest jõud,
  Purse...
  Me näeme natsismi kaugel,
  Tšingis-khaani Euroopast!
  Ja paljaste varvastega vajutab juhtkangi. Ja jälle tulistavad nad ameeriklasi.
  Siis Charlotte tulistab ja tema löögid on täpsed. Ja tema selja taha tuli Magda koos Christinaga.
  Nii et Philadelphia langes. Sakslased liiguvad edasi ja talveks on nad jõudnud New Yorki. Ja seal nad peksid vaenlast. Ja TA-500 pealt visatakse alla kümne tonni kaaluvaid pomme.
  Truman pakkus pärast seda, kui sakslased New Yorgi ja Washingtoni ümber piirasid, rahu. Vastuseks tingimusteta allaandmise nõue.
  Rünnak Washingtonile järgnes jaanuaris. Saksa püramiidtankid võitlesid.
  Rünnaku neljandal päeval garnison kapituleerus. Ja viis päeva hiljem USA kapituleerus.
  Nii lõppes sõda läänes... Õigemini, peaaegu lõppes. Sakslased jätkasid edasiliikumist, kuni vallutasid kogu Ladina-Ameerika...
  Vaherahu NSV Liiduga kehtis endiselt. Kolmas Reich seedis oma saaki ja moodustas uusi diviisi. Stalin alles taastas hävitatud majandust ja kogus jõudu.
  Tankiehituse vallas ei olnud NSV Liit kuigi edukas, luues vaid sõiduki T-54 ja vähesel hulgal tanke IS-4. Pikka aega polnud võimalik korralikku autot saada. Ja 20. aprillil 1953, kasutades ära asjaolu, et Stalin suri 5. märtsil, ründas Hitler uuesti NSV Liitu. Püüti saavutada ülemaailmne hegemoonia.
  Ilma Stalinita pidasid Nõukogude väed üsna nõrgalt vastu. Ja jõud olid ebavõrdsed. Lisaks astusid sõtta nii Jaapan kui Türkiye.
  Kuu aega hiljem piirasid Saksa püramiidtankid Moskva ümber ja vallutasid Kaukaasia. Ja kolm kuud hiljem olime juba Uuralites. Paraku on jõud liiga ebavõrdsed. Pealegi on erinevusi NSV Liidu juhtkonnas.
  Ühesõnaga, pärast viit kuud kestnud sõda okupeerisid NSV Liidu lõpuks Kolmas Reich ja Jaapan.
  Siis tundus, et inimkond on lõpuks leidnud ühtsuse. Kuid maailmas on kaks suurriiki - Kolmas Reich ja Jaapan. Ja Hitler alustab 20. aprillil 1956 uut sõda. Ründab Jaapanit.
  Ja tüdrukud osalevad lahingus. Gerda on nõid, kes ründab samuraid.
  Ja tüdrukud Punaarmeest. Nataša, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Ja nii edasi. Kõiki neid tüdrukuid ühendab üks joon - nad võitlevad paljajalu ja bikiinides.
  Ja nad teevad seda väga tõhusalt. Nad purustavad Jaapanit...Sakslaste ja koalitsiooninuia löökide all jooksevad ja taganevad samurai.
  Gerda ja Charlotte võitlevad koos püramiidikujulisel tankil. Tüdrukud tulistavad jaapanlasi, lõhuvad autosid ja laulavad:
  - Oleme super, super meistrid! Ja me purustame kõik vead!
  Gerda vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tabas Jaapani autot ja kahises:
  - Olen sõdalane, arvuti peas!
  Charlotte tulistas ka, lõikas samurai auto lahti ja kilkas:
  - Ja mu ümbrus, olgu need kõige säravamad ja lahedamad!
  Ja samamoodi näitab ta keelt!
  Tüdrukud hävitavad Jaapanit... Samuraid kaotavad kolooniaid, laevu ja tanke.
  Jaapani tehnoloogiat ei saa võrrelda Saksa tehnoloogiaga. Ja natsidel on rohkem sõdureid. Nii et nad edenevad üsna edukalt. Ja samuraid ei tee muud, kui rõõmustavad ja paljastavad hambaid. Täpsemalt on nad kurvad, aga ikka paljastavad hambad.
  Mitu kuud kestnud võitlused ning Hiina, Indohiina ja teised maad vallutati tagasi. Natsid maabusid ka Jaapanis endas.
  Seal läks lahti lahing ja natsid kasutasid tuumarelvi. Ja nii palju hävingut ja hävingut.
  Jah, samurail ei vedanud! Nad langesid sellise klubi alla. Täielik lõpp!
  Ja üldiselt tundub kõik äärmiselt naljakas.
  Nõukogude tüdrukud panevad samurai põlvili ja sunnivad neid oma paljaid jalgu suudlema.
  Kaunitarid mäletavad, kuidas natsid nad alt vedasid. Ja see on väga lahe.
  Alenka ja Nataša laulavad:
  - Hävitamine on kirg, ükskõik milline jõud! Võimud on alati teiste inimeste verd joonud! Noh, armastus valitseb südames!
  Ja samamoodi tabasid nad samuraid. Ja kui nad vajutavad, ja kuulipildujatega, niidavad nad liini maha.
  Aga Tokyo oli juba langenud... Sõda kestis kuus kuud ja lõppes Wehrmachti võiduga.
  Ja 1. jaanuaril 1957 ründasid sakslased Türgit ja alistasid ka selle. Pärast seda arvati kõik teised maailma riigid Kolmanda Reichi koosseisu.
  Ühtse impeeriumi moodustamine viidi lõpule. Juba 1947. aastal lendasid sakslased kosmosesse ja 1958. aastal, 20. aprillil, maandusid Kuule. Nii algas kosmose laienemise ajastu. Hitler suri 1959. aastal, kaks päeva oma seitsmekümnendast sünnipäevast puudu.
  Vahetult enne seda viidi läbi rahvahääletus monarhia loomise üle ja füüreril õnnestus määrata pärija. Temast sai üks Hitleri paljudest poegadest, kes saadi kunstliku viljastamise teel.
  Fašistlik režiim oli julm, kuid tõi Maale korra. Järk-järgult sai üha rohkem inimesi impeeriumi kodakondsuse.
  Plaanipäraselt arenedes ja teaduse saavutusi kasutades lahendas Maa järk-järgult nälja, epideemiate ja tööpuuduse probleemi.
  Sündimust kontrolliti ja kuritegevusega võideldi edukalt. 1974. aastal lendasid inimesed Marsile. Ja aasta hiljem Veenusesse. Aastal 1979 Mercuryle. Aastal 1980 Jupiteri kuudele. Ja 1987. aastal maandusid nad kaugeimale planeedile Pluutole. Kosmoseuuringud olid käimas.
  2000. aastal andis Saksamaa ja kogu planeedi Maa keiser Friedrich Kolmas ja Hitleri poeg Kolmanda Reichi kodakondsuse kõigile planeedil Maa elavatele inimestele. Ja kuulutati välja kõigi rasside ja rahvaste formaalne võrdsus.
  Ja 2017. aastal algas esimene tähtedevaheline ekspeditsioon teistesse maailmadesse.
  2019. aastal mõrvati Frederick Kolmas ja uueks keisriks sai Franz. Tema valitsusaeg oli lühike. Kaks aastat hiljem toimus sõjaväeline riigipööre ja Hitleri dünastia lõpuks langes. Ja vabariiklased tulid võimule.
  Teatati demokraatia ja mitmeparteisüsteemi taaselustamisest. Natsism hääbus järk-järgult.
  2030. aastal kutsus ta üles valima inimvõimu kõrgeima koordinaatori. See oli Alenka, sõdalane-nõid, kes oli juba üle saja aasta vana. Kuid tüdruk ei vananenud üldse ega muutunud aastate jooksul. Alati lihaseline ja noor, värske ja ilus.
  Ta andis käsu hävitada kõik Adolf Hitleri mälestusmärgid ja põletada tema portreed.
  Pärast seda jätkas Alenka oma laienemist kosmosesse... Saja aasta jooksul asusid inimesed elama üle poole galaktikast.
  Siis puhkes sõda fluori hingava tsivilisatsiooniga. Aga see pole üldse nii hirmus. Maalased, kellel oli arenenum tehnoloogia, võitsid.
  Ja paari sajandi pärast sai kogu galaktika inimeseks ja mitmest naabergalaktikast.
  Ja nüüd veel sada aastat ja nad avastasid viisi ajas rännamiseks. Ja tooge inimesed nende minevikust välja enne, kui nad surevad. Ja siis asendage need biomudelitega.
  Nii viidi Hitler enne tema surma välja ja transporditi tulevikku. Seal toimus kohus kõigi aegade ja rahvaste suurima diktaatori üle. Nad otsustasid mõista ta süüdi koletutes kuritegudes ja mõista talle miljard aastat vangistust, kuna humaanses ülitsivilisatsioonis ei saa surmanuhtlust eksisteerida.
  Hitler noorendati, muutes ta umbes kolmeteistaastaseks poisiks ja saadeti kolooniasse, kus vangistati teisi natsikurjategijaid, kellest said samuti lapsed.
  Seal nad õppisid, töötasid, elasid trellide taga.
  Hästi käitunutele anti kergemad tingimused: viidi ekskursioonidele ja pakuti luksuslikku sööki. Noorte vangide elu oli hea: eraldi kambrid gravitatsioonikaameratega, vannitoad ja arvutid, jõusaalid ja vaba aeg.
  Tõsi, vaba aega oli vähe ja pidin tegema füüsilist tööd - kurjategijate tegevusteraapiat. Kuid see pole noorte kehade puhul hirmutav.
  Adolf Hitler oli poiss ja ei kasvanud suureks. Kuid samal ajal olin füüsiliselt terve, tundsin end suurepäraselt, mul oli suurepärane laud. Vangidel on ka inimõigused.
  Aeg-ajalt viidi endine füürer hea käitumise eest tähelaevadele ja lubati külastada teisi maailmu.
  Aja jooksul tegevusteraapia vähenes ning lõbu ja mänguaeg suurenes.
  Möödusid sajandeid. Inimkond on levinud üle kogu universumi. Ja lõpuks järgnes amnestia ja füürer vabastati. Erinevalt paljudest ohvritest ei kannatanud ta üldse. Uus suur sõda oli just alanud teisest universumist pärit liblikate tsivilisatsiooniga ja endine füürer astus vabatahtlikult armeesse. Ja tema komandör oli võluv Gerda, kes, nagu kõik inimliku universaalse impeeriumi elanikud, oli surematu ja igavesti noor.
  
  
  PEASEKRETÄR SHELEPIN
  Ajalugu on pisut nihkunud ja Leonid Iljitš Brežnevi mõrvakatse toimus 1965. aastal ja osutus edukaks. Noorest KGB esimehest Shelepinist sai peasekretär. Praegu jäi Kosõgin peaministriks. Shelepin asus kruvisid pingutama ja asju korda seadma. Tööpäeva pikendati ja kehtestati karmimad karistused, sealhulgas vangla tööle hilinemise ja töönormide mittejärgimise eest.
  Stalin rehabiliteeriti ja isikukultus taastati. Ja palju muid näiteid kruvide pingutamisest. Võitlus joobeseisundi vastu ja Kosõgini reform.
  Ja siis hinnareform.
  NSV Liit arenes Brežnevi ajal veelgi kiiremini kui tegelik ajalugu ning Šelepin, ühendades turumajanduse elemente ja karmi stalinlikku piitsa, saavutas märkimisväärseid tulemusi. Lisaks kehtestas Shelepin sündivuse langust silmas pidades karmid maksud poissmeestele, lastetutele ja ühelapselistele peredele. Abort keelati ja rasestumisvastaseid vahendeid praktiliselt ei müüdud.
  Lastetoetused on tõusnud.
  See tõi kaasa ka sündimuse suurenemise, eriti NSV Liidu Venemaa piirkondades. Rahvastiku juurdekasv oli palju suurem kui päris ajaloos.
  Shelepin suurendas ka oma sõjalist potentsiaali, edestades USA-d nii tuumaenergia kui ka tavarelvade osas. Ja oli ka Vietnam... USA autoriteet maailmas langes ja riigi sees tekkisid kolossaalsed raskused.
  Algas pingelanguse poliitika... Sellega kaasnes NSV Liidu kiirem majanduskasv. Shelepini karm juhtimine andis paremaid tulemusi kui Brežnevi loid stiil. Ja rahvaarv kasvas kiiremini...
  NSV Liit tungis üha enam Aafrikasse ja saatis 1979. aastal väed Afganistani.
  Ja 1980. aasta Moskva olümpiamängud olid kolossaalne triumf! Rohkem kui sada viiskümmend Nõukogude olümpialast pälvisid kulla.
  Ja siis ründas Nõukogude armee ja Iraan, kus Khomeni võimu haaras.
  Nad alistasid iraanlased üsna kiiresti, kuid said siiski osa kaotusi.
  Osa Iraanist sai NSV Liidu osaks. Seal, kus elas etnilised aserbaidžaanlased, ühinesid nad Aserbaidžaaniga. Türkmenistan sai osa ja kurdidest sai pärast referendumit Nõukogude sotsialistlik vabariik.
  NSV Liit laiendas oma piire esimest korda pärast 1945. aastat. Osa Iraanist sai Iraagiks ja Saddam Hussein ühines Varssavi paktiga.
  Seejärel sisenes Põhja-Afganistan koos usbekkide ja tadžikkidega NSV Liitu.
  Siis oli sõda Pakistaniga - NSVL ja Indiaga. Suur territoorium vallutati.
  Mõni aasta hiljem korraldati rahvahääletus ning Pakistan, aga ka Lõuna-Iraan ja Afganistan said NSV Liidu osaks.
  Jugoslaavias puhkes kodusõda ja selle okupeerisid ka Nõukogude väed ning seejärel Albaania. Pärast seda ühinesid need riigid ka Varssavi paktiga.
  USA oli kriisis, eriti Reagani ajal. Mustanahaliste ja teiste värviliste seas olid massilised rahutused. Majandus langes veelgi.
  Veel 1977. aastal võttis NSV Liit vastu uue põhiseaduse, mis muutis NSV Liidu esimehe ametikohaga esindatud valitsemisvormi autoritaarsemaks. Ja vabariikide eraldumine liidust on keelatud.
  Ja 1988. aastal toimusid Nõukogude impeeriumi ajaloos esimesed presidendivalimised!
  Muidugi võitis need Shelepin... Peaaegu sajaprotsendiliselt skoorides. NSV Liit jõudis oma arengu haripunkti. 1990. aastal vallutasid Iraagi väed Kuveidi, Saudi Araabia, Brunei, Araabia Ühendemiraadid, Omaani...
  Nafta hind on järsult tõusnud...
  USA kriis on süvenenud. Uus president Bush oli sõna otseses mõttes saatuse löökide all. Mustanahalised mässasid... Ja pärast Bill Clintoni valimist 1992. aastal jagunesid USA täielikult...
  Seal algas kodusõda ja tapatalgud.
  1993. aastal võitis Shelepin taas NSV Liidu presidendivalimised.
  1995. aastal okupeerisid Nõukogude väed Alaska ja kuu aega hiljem korraldasid seal referendumi NSV Liiduga ühinemise kohta...
  Nii täitus veel üks unistus - tagastada Alaska, loomulikult, rumalalt müüdud, Venemaale.
  Kõik näis kulgevat plaanipäraselt... 1997. aastal okupeerisid Nõukogude väed Soome ja korraldasid seal rahvahääletuse NSV Liitu arvamise kohta. Nii organiseeriti järjekordne Nõukogude vabariik.
  See oli siiski ebaviisakas!
  Siis olid Saudi Araabias veel lahingud, kui puhkes islamistide mäss, kuid need suruti kiiresti maha.
  1998. aastal valiti Shelepin kolmandaks ametiajaks.
  NSV Liit ründas Türgit, eriti pärast NATO kokkuvarisemist. Ja ta lisas ta oma meeskonda.
  Aastal 2000 elas Shelepin lõpuks pika ja sündmusterohke elu, valitses NSV Liitu 35 aastat - alistades Stalini varasema tulemuse ja suri.
  Võimusüsteem oli üsna stabiilne ja autoritaarne. Aseesimees päris volitused kuni uute valimisteni. Ja sellest sai Gennadi Zjuganov. Kes tegi hea riistvarakarjääri.
  NSVL ei viinud mõnda aega konfiskeerimist läbi... Pärast kriisi astus Euroopa ise KMEA ja Varssavi pakti.
  Kuid suhted Hiinaga on halvenenud. Rivaalitsemine muutus tugevamaks.
  NSV Liidus endas jäi sündimus tänu demograafilisele poliitikale väga kõrgeks. Kuid see tõi kaasa ülerahvastiku ja toidupuuduse.
  Plaanimajandus oli juba niigi pidevalt defitsiidis. Ja kuigi tööstuses võimaldas tehnoloogia areng ja uute tehaste ehitamine kaubapuuduse vastu kuidagi võidelda, on põllumajanduses sundmeetodite ja traktorite abil mahtude suurendamine palju keerulisem. Põllumajandust pole nii lihtne parandada.
  2003. aasta valimistel valiti Zjuganov enam kui üheksakümne üheksa protsendiga. Aga probleeme oli... Eriti toiduga.
  Ja seda pole kuskilt osta - Euroopa on muutunud sotsialistlikuks, USA on kodusõjast haaratud. Brasiilias ja Argentiinas ei saa palju. Muidugi on probleeme.
  NSV Liit sattus väikesesse toidukriisi. Mis muutus peagi krooniliseks, kuid 2008. aastal valiti Zjuganov taas presidendiks. Diktaatori positsioon osutus stabiilseks. Aga toidupuudus läks teravamaks... 2011. aastal vähendati NSV Liidus lastetoetusi ja taas legaliseeriti abort.
  Nad hakkasid võitlema väga kõrge sündimuse vastu, eriti NSV Liidu moslemipiirkondades. Samal ajal sõdis Nõukogude sõjamasin Aafrikas ja tõrjus Taevaimpeeriumi Indohiinast välja. 2013. aastal valiti Zjuganov uuesti tagasi.
  Kuid seekord oli protsent veidi madalam. NSV Liidu sees süvenes soov demokraatia järele. Inimesed tahtsid rohkem vabadust. Zjuganov soovitas:
  - Lubame paar mängu!
  Ja veel kaks tegelikult registreeritud: LDPSS ja SDPSS. Nad hakkasid mängima demokraatiat. Zjuganov andis meediale veidi rohkem vabadust.
  2018. aasta valimistel võitlesid Zjuganovi vastu kaks kandidaati: Ksenia Sobtšak ja Vladimir Žirinovski. Esimest korda toimusid valimised alternatiivsetel alustel. Ja ootamatult kaotas Zjuganov napilt noorele Ksenia Sobtšakile - kes sai kakskümmend üheksa protsenti häältest -, sundides peaaegu teise vooru.
  Pärast seda olid kõik veendunud, et NSV Liidus on demokraatia. Teleekraanidele ilmusid alasti tüdrukud ja verised märulifilmid.
  Välispoliitikas halvenesid suhted NSV Liidu ainsa tegeliku konkurendi Hiinaga. Miks ei võiks kaks lindu samal planeedil läbi saada?
  USA on sügavas languses ega saa olulist rolli mängida. Ja Alaska on Nõukogude. Kõik on nii peatatud...
  NSV Liidus on endiselt puudus ja toidukriis, kuigi sõjatööstuskompleks töötab väga hästi.
  Ja nüüd, 2023. aastal, toimuvad Venemaal uued presidendivalimised... Veelgi demokraatlikumad ja need võidab ootamatult... poksi maailmameister Sergei Kovaljov. Aga see on juba teine lugu!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOV - VENEMAA PRESIDENT
  Ajaloo ühes alternatiivses arengus, 1996. aasta valimistel, saavutas kolmanda koha mitte Lebed, vaid Vladimir Žirinovski. Põhimõtteliselt ootasid kõik seda tegelikus loos.
  Kes oleks võinud pärast Lebedi juhitud KRO läbikukkumist parlamendivalimistel arvata, et ta Venemaa presidendivalimistel nii tugevalt esineb? Kuid Žirinovski sai toona siiski karmi konkurentsi tingimustes teise koha ja tal oli vähemalt kümme protsenti. Niisiis... Igas võidus ja kaotuses on osa juhusest ja õnnest.
  Nagu Zelenski triumf Ukrainas, Lukašenka Valgevenes ja Putin Venemaal. Nii nagu Žirinovski enda edu 1993. aastal.
  Siis aga läks Luige jaoks asi hullemaks. Lisaks võttis Žirinovski teledebattidel kõva sõna, ähvardas Jeltsini üles puua ning ütles, et riigiduuma kuuletub ainult temale. Ja ta võrdles end väga soodsalt Hitleriga - meenutades selle suure diktaatori saavutusi!
  Kuidas seitsme aastaga kasvas majandus kaks ja pool korda, tööpuudus kadus ja sündimus kasvas poolteist korda. Kuritegevus on vähenenud kolm korda. Ja see saab olema ka Žirinovski ajal! Mis puutub kõigesse muusse, siis Žirinovski ei korralda genotsiidi ega võitle USAga! Ja tuumarelvad kaitsevad teid igasuguse agressiooni eest!
  Kõik see liideti ja Žirinovski saavutas viisteist protsenti, saades suure ülekaaluga kolmanda koha.
  Ja Jeltsini ridades valitses paanika: nad olid valesti arvutanud. Mida teha? Nad püüdsid Žirinovskit enda poolele võita. Kuid kommunistid lubasid Vladimir Volfovitšile palju enamat: talle isiklikult julgeolekunõukogu sekretäri ja presidendi abi sõjalistes küsimustes ning veel viis ametikohta valitsuses. Sealhulgas välisminister Mitrofanovile ja siseministri koht Abaltsevile.
  Muidugi ei saanud Jeltsin nii palju lubada. Liiga paljude postituste eest on juba makstud.
  Jeltsini meeskonda suudeti kutsuda vaid viienda koha saanud Lebed, kuid Javlinski oli mõlema presidendikandidaadi vastu.
  Ja siis sai Jeltsin emotsionaalsete rahutuste ülekoormusest südamerabanduse. Pole jõudu tõusta ja revolutsiooni läbi viia.
  Ühesõnaga, Zjuganov võitis teise vooru ja toimus võimuvahetus. Ja inauguratsioon langes kokku tšetšeenide poolt vabariigi pealinna Groznõi rünnakuga.
  Kuid võitlejad jäid lõksu. Suurem osa neist hävitati Groznõi rünnaku käigus. Pärast seda palusid Yandarbijevi juhitud võitlejad taas armu. Kuid Žirinovski nõudis sõja jätkamist. Ja Zjuganov kiitis selle heaks. Sissisõda kestis mitu aastat, kuid siis vaibusid terroristid tasapisi välja. Venemaal kommunistide ajal algas tõus, majandus hakkas kiiresti arenema.
  Kavandatud meetodite ja turuelementide kombinatsioon andis muljetavaldavaid tulemusi. Ja majandus kasvas kiiresti. Zjuganov valiti kergesti järgmiseks ametiajaks ja muutis seejärel põhiseadust, mis võimaldas tal piiramatu arv kordi presidendiks kandideerida. See oli rahvahääletusel kirjas. Ja 2004. aastal Žirinovski arreteeriti ja tema partei keelustati. Zjuganov tegeles oma poliitiliste vastastega. Suhted läänega on üsna pingelised. Ja 2014. aastal vallutas Venemaa ka Krimmi. Selle tulemusena algas külm sõda uuesti . Ja Venemaa sattus sanktsioonide alla. Kuid Zjuganov hõlmas Venemaa koosseisu ka Kagu-Ukraina. Ja laiendas impeeriumi. See põhjustas kokkupõrked. Pärast Trumpi võimuletulekut muutus olukord veelgi keerulisemaks. Venemaa on pidanud sõda Süürias ja rajanud baasi Venezuelasse. Olukord oli tuumasõja lävel. Siis pakkus Lääs võimalust kommunistid võimult kukutada.
  Kuid lihtsalt Zjuganovi eemaldamisest on vähe kasu. Sa pead oma mehe sisse panema. Ja siis esitati Nataša Sokolova 2020. aasta presidendivalimisteks!
  Nataša Sokolovskaja on selline tüdruk, kes suudab alistada iga vastase. Ja ta ei anna kunagi alla. Et mingi vanamees Zjuganov on tema vastu. Kes on selgelt haige ja on rääkinud sama juttu juba kakskümmend viis aastat.
  Ja siin on intriig. Pealegi on Nataša Zjuganovist nelikümmend aastat noorem ja väga ilus!
  Ja Venemaa majandus on jälle kriisis ja toodetakse palju ebavajalikku kaupa. Nataša on sõdalasena ka Vene Föderatsiooni kangelane. Muidugi suudab ta võistelda vana, haige, igava diktaatoriga. Pealegi muutus Zjuganov liiga konservatiivseks ja pigistas erakauplejaid, nii et paljudest asjadest oli puudus. Eriti kui erakaubandus maha suruti. Isegi või ja seep muutusid haruldaseks ning paljude toodete kupongid ilmusid uuesti. Zjuganov sai vanemaks saades üha tulisemaks kapitalismi vaenlaseks.
  Ja ta nõudis rohkem sotsialismi!
  Nataša Sokolovskaja lubas tagastada kaubakülluse madalate hindade, konkurentsi ja eraomandiga. Ja üldiselt tagastage tõeline demokraatia, sealhulgas nuku üleandmine! Noh, rahvas, kes oli väsinud tsensuuri türannia puudumisest ja mida meedia kontrollis, toetas seda kõike tuliselt. Ja Nataša kogus kergesti kaks miljonit allkirja! Ta läks lahingusse loosungite all: "Ole vaba ja saa rikkaks!"
  Tüdruk oli väga sõjakas ja tuli miitingule ainult bikiinides ja paljajalu.
  Kaunitar sirutas paljaid kontsi:
  - Viime komissarid tehastest ära! Iga tehas kuulugu töölistele! Ja maa on talupoegade päralt!
  Ja ta on väga vinge tüdruk! Ja tema lihased on nagu valatud teras.
  Ja kuidas ta laulab;
  Olen rahu ja sõja pistrik,
  Kõige säravama tähe all sündinud...
  Isamaa ustavad pojad -
  Armastus - suurepärane, tõeline!
  
  Loome ilusa maailma,
  Milles on nüüd õnn...
  Laske keerubi päikesel särada,
  Püha, ülendatud Venemaa!
  
  Me saavutame oma unistused
  Universumis ei saa olema ilusamat asja!
  Poiss tõstab mõõga ja sina,
  Olgu õnn teie koht!
  
  Ja universumi ilus,
  Minu suurel Isamaal on aeg särada!
  Kuigi tüdruk jookseb paljajalu,
  Uskuge mind, me elame varsti kommunismi all!
  
  Kõrgete mägede ilu majesteetlikkus,
  Ja kuldsed stepid koos lõhnava vaibaga!
  Pühime prügi universumist minema
  Uskuge mind, me ei kahetse oma elu!
  
  Ja kõik maailmas saab korda,
  Kommunism võidab ju igal pool!
  Kellel peitel käes,
  Kes eelistab kuulipildujat ja kuule!
  
  See, mida me teeme, kestab igavesti,
  Ehitame Marsil nalja tehes linnu!
  Slaavlased on kohutavalt võimsad,
  Me ütleme maailma inimestele - tere!
  
  Veri, mis voolab, on külvamiseks,
  Millele kasvavad armastuse seemned!
  Olgu see hea kõigile alammaailmas,
  Ära ole lihtsalt papagoirüütel!
  Pärast selliseid laule saab tantsida, hüpata ja hüpata palja jalaga. Ja tüdruk on üldiselt imeline ja superklass! Siin rebis ta paljaste varvastega Zjuganovi portree.
  Kommunistid möirgavad ja rahvas rõõmustab: kõik tahavad muutusi! Demokraatiat on rohkem nii majanduses kui ka poliitikas.
  Et saaks meedias diktaatorite ja finantssuurmeeste üle nalja visata. Ka Vene Föderatsiooni Kommunistlik Partei sai inimeste poolt vihaseks. Nad meenutasid nostalgiaga Jeltsini aegu, mil poed olid kaupa täis ning televisioonis näidati alasti naisi ja huvitavaid poliitilisi saateid. See oli nii hea!
  Paljudele jäi meelde huvitav poliitika ja rahutu parlament. See pole nii nagu praegu - kui duumas on ainult kommunistid ja nad hääletavad kogu aeg poolt!
  Kõik olid Zjuganovist väsinud ja üha hullemini elanud inimesed soovisid muutusi!
  Kaunis Nataša Sokolova lubas seda! Et tuleb muutusi ja uusi saavutusi. Et venelased mitte ainult ei lenda esimestena Marsile, vaid elavad ka paremini kui USA-s. Ja et ta liigutab mägesid! Ja mäed sulavad ja metsad põlevad!
  Nüüd aga käib juba valimiskampaania. Tüdruk kogub hoogu. Ja isegi kriuksub:
  - Ma olen nagu Gagarin! Ja lubab kullamägesid!
  Ja kuidas see hüppama hakkab. Ühesõnaga, valimised toimusid ja uueks presidendiks sai Nataša Sokolovskaja!
  Zjuganov sai südamerabanduse! Ja Nataša soovitas:
  - Loome Ameerikaga ühtse osariigi!
  Ja korraldati referendumid ja tekkis ühine impeerium!
  Siin see muinasjutt lõpeb ja palju õnne neile, kes kuulasid!
  TSAAR ALEKSEI NIKOLAJEVITŠ - SUUR
  Teine AI, kui 5. jaanuaril 1905 tehti katse tsaar Nikolai II kallal. Ja vaid mõnest sentimeetrist ei piisanud, et keisrit tabaks kopsakas. Aga kui natukenegi... Tsaar suri ja tema poeg Aleksei Nikolajevitš Romanov sai nimeliselt monarhiks. Ja tema alluvuses määrati regendiks Nikolai Aleksandrovitš Romanov. Erakordse intelligentsiga mees, sitke ja tahtejõuline.
  Uue keisri esimesed sammud olid Kuropatkini asendamine Brusiloviga ja Roždestvenski Nebogatoviga.
  Venemaa positsioon sõjas Jaapaniga oli raske. Port Arthur on juba langenud. Kuid jõud Mandžuurias on endiselt märkimisväärsed. Lisaks tõusis Vene vägede kvaliteet koos valitud rügementide saabumisega Venemaa Euroopa osast.
  Kuid jaapanlased, vastupidi, panid eelmistes lahingutes ja Port Arturi lähedal maha oma parimad rügemendid.
  Nii et Kuropatkinil olid Mukendi lahingus kõik võimalused. Ainult Kuropatkin ise oli tähtsusetu komandör.
  Kuid Brusilov on tõesti suurepärane sõjaline talent. Ja valmis võitlema ligikaudu võrdse tugevusega vaenlasega. Kuid vene sõduritel on parem vintpüss kui jaapanlastel ja väed ise on paremad.
  Brusilov valmistus lahinguks hästi. Kattis ääred ja asus kaitsesse. Ja ta tugevdas ennast. Tema lahinguplaan oli lihtne: kulutada jaapanlased kaitses maha ja siis, kui nad on kurnatud, lahendada asi ühe vasturünnakuga.
  Brusilov on muidugi strateeg, aga Kuropatkin mitte.
  Ja lahing algas veebruaris ja kestis kaks nädalat. Muuhulgas oli Brusilovil oskusteave, terve pataljon ilusaid tüdrukuid. Ta värvati kiiruga vallalistest meestest ja noortest kaunitaridest, treeniti kuu aega ja visati lahingusse.
  Kõige huvitavam on see, et kõik tüdrukud olid paljajalu. Ja see andis neile Emakese Maa jõudu ning muutis nad kuulide ja mürskude suhtes haavamatuks.
  Tüdrukuid juhatasid Anastasia Orlova ja tema neli abilist: Nataša, Zoja, Augustina ja Svetlana.
  Kaitse alla võtnud ja kaevikud kaevanud, ootavad tüdrukud jaapanlasi... Ja siis roomavad samurai jämedates kettides sisse. Suurtükivägi hakkab tulistama.
  Ja tüdrukud võtsid Mosini püssi pihku. Ja laseme eemalt jaapanlaste pihta.
  Nad on teravad sõdalased, paljud neist on Siberi jahimehed. Nad võitlevad paljaste jalgadega, hoolimata veebruarist, lühikeste seelikute ja lahtise kõhuga.
  Nad teevad lasku ja laulavad omaette:
  - Venemaa on olnud sajandeid kuulus pühakuna,
  Meie suur kuningas on lihtsalt Aleksei,
  Sa oled väärt poeg, tead Nicholast,
  Ja süda on isegi tõesem kui mõistus!
  Sõdalased tulistavad täpselt ja löövad jaapanlased eemalt välja.
  Anastasia tulistab ja ütleb:
  - Isamaa jaoks ilus unistus!
  Järgmisena tulistab Nataša, lööb jaapanlase välja ja karjub:
  - Meie püha Venemaa jaoks!
  Zoya tulistab, lööb vaenlase maha ja susiseb:
  - Ei, vaenlasel on võimalus!
  Ta laseb täpselt ja Augustine:
  - Tulevastele põlvedele!
  Punch ja Svetlana löövad maha kaks jaapanlast:
  - Pühade nimede eest!
  Sõdalased on ütlematagi selged: tõesti lahe!
  Ja jaapanlased hiilivad suurte kaotustega. Kuigi nad lähenevad. Aga tüdrukud tulistavad täpselt ja vahetpidamata. Nad tulistavad ja tulistavad. Nad tulistavad ja tulistavad. Ja nad ei vea mind alt. Ja kui samurai väga lähedale jõudis, hakkasid tüdrukud paljaste jalgadega granaate loopima. Ja nad demonstreerivad oma paindumatust.
  Ja paljad jalad loobivad samuraile surmavaid asju. Ja nüüd on jaapanlased taandumas. Nende impulss nõrgeneb. Ja kui nad lähenevad, kohtuvad sõdalased saabelide ja tääkidega. Nad lõpetavad viimase samurai.
  Ja nad laulavad väga entusiastliku ilmega.
  Olles jaapanlased kaitses kurnanud, alustasid Brusilovi juhitud Vene väed otsustavat pealetungi ja ajasid jaapanlased lõunasse. Brusilov tegutses erinevalt Kuropatkinist otsustavalt ja sõitis samuraid peatumata. Ja tal õnnestus Port Arthur kohe vallutada, otse vaenlase õlgadele.
  Anastasia Orlova kotkaspataljoni paljajalu tüdrukud tungisid linna.
  Nad tormasid läbi Port Arturi ning tulistasid ja viskasid vaenlast paljaste varvastega granaate.
  Ja nad purustasid jaapanlased saablitega. Mida nad arvasid, et võtsid Port Arturi riigireetmise teel? Aga siin on kurat kaks! Vene sõdurid vallutavad selle linna tagasi.
  Ja kui meie naised kaklevad! See tähendab üldiselt, et nad ei vea teid alt!
  Ja nad lõikasid jaapanlased maha.
  Ja vangid on sunnitud põlvitama ja naiste paljaid tolmuseid jalataldu suudlema.
  Nad muutuvad sõnakuulelikuks ja neile isegi meeldib.
  Üks samurai mitte ainult ei lakkunud Nataša taldu keelega, kuni need särama läksid, vaid tõusis ka kõrgemale. Tüdruk lubas tal naiselikkuse teemanti keelega ravida.
  Pärast seda nurrus ta nagu kass.
  Sõdalased tegid suurepärast tööd. Ja nüüd aetakse vangide kolonne minema. Kuhu on kadunud Jaapani võitlusvaim?
  Port Arthur kukkus. Ja siis kolis Brusilovi Vene armee Koreasse.
  Ja Anastasia pataljon jookseb ette. Nad haaravad teel samuraid ja tüdrukud sunnivad nad põlvili.
  Ja nad suudlevad oma tolmuseid kontsi ja päevitunud sääri.
  Võitlevad sõdalased. Ja naljakas.
  Üles hüpates ja paljaste varvastega kettaid visates Anastasia küsis Natašalt:
  Kas võidelda on lahe?
  Blond tüdruk vastas ausalt:
  - Nii hästi kui see saab?
  Anastasia pilgutas silma:
  - Mis tunne on, kui kasutate oma kiisu peal keelt?
  Nataša vastas siiralt:
  - Lihtsalt super!
  Nii hävitasid nad veel ühe Jaapani pataljoni. Nad sidusid vangid kinni.
  Mispeale andsid nad palja jala varvastega korralikud ploomid nina peale!
  Ja tüdrukud purustavad samuraid ja Brusilovi armeed, kõik läheb edasi ja edasi ja suurendab hoogu.
  Vene armee jõudis Lõuna-Koreasse. Ja vallutas poolsaare.
  Osa Vene eskadrillist lasti Port Arturis läbi. Ja vene insenerid hakkasid laevu tõstma ja taastama.
  Vaatamata samuraide täielikule lüüasaamisele maismaal, sõda siiski jätkus. Merel olid jaapanlased tugevamad. Siis aga tuli Nebogatov. Teel juhatas ta eskadrilli osavamalt Port Arturisse. Ja nii tugevdati Vene armaad. Siia lahkus ka eskadrill Mustast merest.
  Nebogatov jäi jaapanlastele jõu poolest alla, kuid mitte liiga palju. Tegelikkuses pole Vene laevade kvaliteet halvem. Neid on paar vähem. Kuid kestad on soomust läbistavamad.
  Nebogatov läks merele. Togo andis lahingu. Kuid selgus, et kõik vene mürsud ei plahvata - püssirohi on toores! Niiskus on kõrge.
  Kuid Nebogatov pööras eskadrilli õigel ajal Port Arturi poole tagasi ega kaotanud ühtegi laeva.
  Pidime aega kulutama mürskude vahetamisele ja jõudude täiendamisele. Kuni eskadrill saabub Mustalt merelt.
  Sõda venis, nagu ka selle kulud. Mõlemad pooled tahtsid rahu sõlmida. Kuid jaapanlased on endiselt merel domineerival positsioonil.
  Kuid kestad on välja vahetatud ja Musta mere laevastik on üles tõstetud. Ja samal ajal tõmbasid end üles ka paljajalu tüdrukud.
  Ja laev tüdrukutega liikus täie hooga lahingusse. Bikiinides paljasjalgsed tüdrukud hüppasid püsti ja tiirutasid ümber relvade. Nad sihtisid oma relvad ja tulistasid.
  Kaunitarid tulistasid ja lõikasid Saksa laevu maha. Nad tegid seda metsiku raevuga. Sõdalased olid väga seksikad ja musklis. Mitte miski pole nendega võrreldav. Jaapanlased ei saa selliste tüdrukutega võidelda.
  Ja torud kukuvad alla.
  Ja sõdalased hüppavad püsti ja karjuvad:
  - Oleme superklassi tüdrukud!
  Ja nad näitavad oma keelt! Ja nad tulistavad end maha, lubamata samurail põgeneda. Nad reageerivad agressiivselt. Kuid nad saavad kaunitaridelt vastuse. Jaapani ristleja juba upub. Ja tüdrukud hüppavad püsti ja raputavad paljaid jalgu. Nad on nii suured varastajad. Mida miski ei saa peatada.
  Sõdalased tüdrukud võitlevad ja hüppavad. Ja nad tulistavad samurai mürskudega alla. Ja samal ajal nad ikka kiljuvad.
  Nataša hüüab:
  - Suur tsaar Aleksei! Ta saab olema väga tark!
  Zoya, naeratades ja tulistades, lisas:
  - Ta on maailma targem! See saab olema väga imeline!
  Nii laulis jaapanlasi tulistav Augustine kaasa:
  - Targem saab olema!
  Järgmisena tulistas Svetlana vaenlasi purustades ja urisedes:
  - Aleksei on lahe!
  Anastasia tulistas ja ütles:
  - Püha Venemaa eest!
  Ja ta lööb sind ka! Tüdrukud on nii vapustavalt lahedad. Ja nad peksavad samurai tükkideks!
  Ja siis uputati Jaapani lahingulaev. Ja see muutus samuraide jaoks väga hirmutavaks.
  Ja tüdrukud jooksevad lihtsalt peaaegu alasti ja paljajalu ringi. Ja nad välgutavad oma ilusaid jalgu. Üldiselt on nad suurepärased vargused.
  Ja nad näevad välja kõige tervislikumad ja pargitumad.
  Nad peksavad samuraid...
  Rünnatakse ka teist lahingulaeva. See on Togo laevastikule kasulik, väga tihe. Ja Musta mere laevad tõmbasid üles. Nad löövad vaenlase pihta mürsu.
  Nataša ja Zoya osutasid oma 12-tollistele relvadele. Ja kuidas nad tulistavad metsiku meeletusega. Ja lahingulaev saab kasvõi ühe löögi ja laguneb laiali.
  Nataša ja Zoya hüppavad püsti, raputavad paljaid jalgu ja möirgavad:
  - Oleme nõiad ja ilusaid iludusi pole enam olemas!
  Ja tüdrukud näitavad keelt. Ja kuidas nad sind ajavad, muutub see väga valusaks.
  Nii tulistasid nad Togo laeva ja selle soomus purunes, nagu oleks teras keema läinud.
  Ja nii laev võttis võimust ja uppus.
  Nataša ja Zoya laulsid:
  - Rus naeris ja nuttis ja laulis! Sellepärast on ta Püha Vene!
  Ja jälle võtavad tüdrukud selle ja hüppavad püsti!
  Ja siis tabatakse Augustine ja Svetlana nagu kaheteisttollisest kahurist. Nii et laev võtab Togost, laguneb ja upub!
  Tüdrukud näitavad oma nina. Nad püüdsid Togo enda kätte. Ja nad sundisid ilusaid tüdrukuid suudlema nende paljaid, peitlitud jalgu. Togo laksutas sõdalaste paljaid kontsi ja lakkus huuli. Ilmselt talle meeldis...
  No tüdrukud on muidugi super!
  Ja üldse, tippklassi päts! Ja nad pilgutavad vaenlasele silma, öeldes, et me ei viitsi midagi tõsisemat ette võtta!
  Jaapani laevastik on uppunud. Ja Brusilov ja tema meeskond hakkasid ise Jaapanis maanduma.
  Seega saab Venemaale saartel veel üks suur provints. Ja Vene valitsejast endast saab jaapanlane Mikado.
  Samal ajal kaotatakse igaveseks oht tõusva päikese maalt. Ja kuninglik armee täieneb sõjakate ja vaprate sõduritega.
  Seega oli põhjust Jaapan täielikult vallutada. Ja väed viidi metropoli.
  Tüdrukud ja nende pataljon astusid maal lahingusse samuraidega. Tüdrukud kohtusid samuraid paljajalu hästi sihitud laskude, mõõkade ja granaatide viskamisega.
  Kaunis Nataša viskas palja jalaga sidrunit ja kilkas:
  - Tsaari ja isamaa eest!
  Ja ta tulistas jaapanlaste pihta.
  Imeilus Zoya viskas ka paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Esimesena kutsutud Venemaa jaoks!
  Ja ta tabas ka samuraid.
  Siin põrises ja kilkas punajuukseline Augustinus:
  - Au emakuningannale!
  Ja ta läbistas ka vaenlase.
  Hulluks läks ka Anastasia, kes lasi paljajalu õhku terve tünni lõhkeainet, pillutades jaapanlased kaugele laiali:
  - Suure Vene impeeriumi au!
  Ja Svetlana tabas. Ta pühkis jaapanlased minema ja andis paljaste kontsadega alla hävitavale sidrunile.
  Ta hüüdis täiel rinnal:
  - Uute piiride poole!
  Nataša naelutas jaapanlasi ja kilkas:
  - Igavese Venemaa eest!
  Ja ta lõi ka samuraid:
  Suurepärane Zoya võttis selle ja tabas jaapanlasi. Ta viskas palja jalaga vaenlase pihta granaadi ja kilkas:
  - Ühtse ja jagamatu kuningliku impeeriumi eest!
  Ja tüdruk vilistas. Oli selge, et teismeline oli muutunud palju suuremaks, tema rindkere oli kõrge, talje kitsas ja puusad lihavad. Tal oli juba täiskasvanud, lihaselise ja terve ja tugeva naise kuju. Ja nägu on nii noor. Tüdruk surus raskustega alla soovi armuda. Laske neil lihtsalt pai teha. Ja teise tüdrukuga on parem, vähemalt ta ei võta oma süütust.
  Lahe Zoya viskab väga osavalt jaapanlasi paljaste jalgadega granaate. Ja see toimib väga edukalt.
  Augustine on väga punapea ja ka väga ilus. Ja üleüldse on malevas nii toredad tüdrukud, lihtsalt kõige suurem mõnu.
  Augustinus viskab palja jalaga granaati ja piiksub:
  - Suur Venemaa olgu ülistatud!
  Ja ka seda, kuidas see keerleb.
  Millised tüdrukud, millised kaunitarid!
  Anastasia ka hüppab. Nii suur tüdruk on kaks meetrit pikk ja kaalub sada kolmkümmend kilogrammi. Samas pole ta paks, sulalihaste ja veohobuse laudjaga. Ta armastab mehi väga. Unistused lapse saamisest. Kuid see ei tööta veel. Paljud inimesed lihtsalt kardavad teda. Ja väga agressiivne tüdruk.
  Mitte tema mehed ei küsi, vaid ta ise küsib jultunult. Ilma häbi ja piinlikkuseta.
  Ja see meeldib talle. Ole aktiivne pidu.
  Samal ajal on Anastasia suurepärane sõdalane. Ja ta tegi palju saavutusi. Anastasia juhib nende pataljoni.
  Ta viskab ka palja jalaga granaati ja karjub:
  - Riigi kohal saab valgust!
  Svetlana viskab palja jalaga sidrunit ja sosistab:
  - Suure Vene impeeriumi au!
  Suurejooneline Zoya teeb ka paljaste varvastega viske ja möirgab:
  - Püha kodumaa auks!
  Augustine kiljatab:
  - Ebamaise kurbusega!
  Ja palja jala visatud kingitus lendab ka.
  Siis hakkab Anastasia ulguma. Samuti viskab ta palja jalaga terve hunniku granaate.
  Ja kangelastüdruk möirgab:
  - Valge jumala nimel!
  Nataša viskas ka paljaste varvastega granaadi ja pahvatas:
  - Kristuse nimel!
  Ja ta tegi paar lasku.
  Ja Anastasia hakkas kuulipildujast tulistama. Ta tegi seda väga nutikalt.
  Ühesõnaga, tüdruk on metsaline.
  Paljasjalgne Nataša krigises nukralt:
  - Ma olen tegelikult supermees!
  Ja ta viskas palja jalaga granaadi.
  Paljasjalgne Zoya tulistas ka. Tulistas jaapanlased alla.
  Twitteris:
  - Au Venemaale!
  Ja palja jalaga lasi ta granaadi välja.
  Augustine kilkas ka:
  - Püha Venemaa eest!
  Anastasia lasi jaapanlaste pihta terve kasti. Ja ta võttis selle ja möirgas meeletu raevuga:
  - Svarogi jaoks!
  Nataša võttis selle ja kilkas:
  - Uue süsteemi jaoks!
  Ja ta viskas palja jalaga granaadi!
  Svetlana oksendas:
  - Terasest lihastele!
  Ja ta lasi ka paljaste varvastega välja granaadi.
  Paljasjalgne Zoya võttis ka selle ja kilkas:
  - Armastuse ja maagia pärast!
  Ja paljad jalad liikumises.
  Punajuukseline saatan Augustinus võttis ja lasi granaatide kasti välja ning kriuksus:
  - Minge Marsi piiridest kaugemale!
  Anastasia laseb vette ka dünamiiditünni ja pomiseb:
  - Venemaa maailmakorra jaoks.
  Ja Nataša haukus:
  - Uuele teele õnneni!
  Pärast seda naeravad tüdrukud koos.
  Ja see on nii vahva! Tüdrukud on imelised!
  Tsaari-Venemaa väed liikusid Tokyo poole.
  Vene armee tungis Tokyosse.
  Ees kõndisid poiss ja tüdruk: Oleg ja Margarita.
  Lapsed hävitasid jaapanlased ja läksid keiserliku palee poole. Mikado teatas pidulikult, et ei lahku pealinnast ja jääb sinna igaveseks.
  Oleg tulistas samurai pihta ja viskas palja jalaga granaadi endamisi kiljudes:
  - Venemaa ei alistu kunagi!
  Margarita lasi ka palja jalaga sidruni vette ja krooksus, hambaid paljastades:
  - Me võidame või sureme!
  Ja pataljon tüdrukuid tungib Mikado paleesse. Kõik tüdrukud olid vormis, jalas ainult aluspüksid. Ja need peaaegu alasti kaklevad nagu kangelannad.
  Anastasia viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Nikolai, sa oled Mikado!
  Nataša lasi ka oma palja jäsemega surma kingituse ja kiljatas hambaid paljastades:
  - Meie kuningas on kõige lahedam!
  Ja kuidas see sädeleb nagu pärlid! Ja nii pimestav tüdruk.
  Paljasjalgne Zoya piiksub samuti vaimustusest ja laseb paljajalu granaadi:
  - Ma olen psühholoogia võitja!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Hävitab enda samurai.
  Augustinus, see punajuukseline saatan, tulistab ka. Ja ta teeb seda nii täpselt. Niidab jaapanlasi maha.
  Ja möirgab täiest kõrist:
  - Au minu pühale riigile!
  Ja paljastab hambad!
  Svetlana, samuti kangelaslik naine, laseb vette terve kasti lõhkeainet.
  Ja jaapanlased lendasid igas suunas.
  Tüdrukud lähevad rünnakule, purustades vastased. Käegakatsutava edu saavutamine. Nad tunnevad ähvardavat armu, väsimatut survet ja nõrkuste puudumist. Ja paljad rinnad on võitmatuse ja uppumatuse parim tagatis.
  Jaapanlasi ära lõikav Anastasia piiksab:
  - Käed tammest, pea pliist!
  Ja ta viskab palja jalaga granaati. Puistab samuraid laiali.
  Ka poolalasti Nataša laseb.
  Purustab jaapanlasi. Ja purustab need kildudeks.
  Saab lossile aina lähemale. Ja paljas jalg viskab granaati.
  Hirmunud jaapanlased alistuvad. Need lagunevad tükkideks.
  Terminaatori tüdruk ütleb:
  - Olgu Perun meiega!
  Paljasjalgne Zoya, suurepärane terminaatortüdruk, tulistab end maha ja hävitab militaristid. Ta paljastas hambad.
  Tüdruk kähises:
  - Oleme suurima Venemaa rüütlid!
  Tüdruk viskas palja jalaga granaati. Hajutas vaenlase laiali.
  Lahe Zoya võttis selle ja laulis uuesti:
  - Suvorov õpetas teda ette vaatama! Ja kui tõused püsti, seisa surnuks!
  Ja ta paljastas hambad naeratades.
  Tuline Augustinus laulis ja haukus ka:
  - Uute piiride poole!
  Ja ta lisas muigega:
  - Ja me oleme alati ees!
  Kangelastüdruk Svetlana tabas ka vaenlast. Ta ajas keiserliku valvuri laiali ja kilkas:
  - Ajastu saavutuste eest!
  Ja jälle lendavad paljaste jalgadega visatud granaadid.
  Tüdrukud suruvad vaenlasele peale. Nad mäletavad Port Arturi kangelaslikku kaitset, mida ei unustata sajandeid.
  Eh, kuidas võis selline armee pärisajaloos kaotada ja isegi jaapanlastele?
  Milline häbi.
  Anastasia viskab palja jalaga granaati ja vilistab:
  - Venemaa piiri eest!
  Nataša lasi ka palja jalaga midagi surmavat käiku ja krigises meeleheitlikult hambaid paljastades:
  - Siin on uued edusammud!
  Ja ta andis pöörde jaapanlastele.
  Ja siin, paljaste kontsadega, võtab ka Zoya ja lööb. Ja siis võttis ta palja jalaga granaadi ja lasi välja.
  Ja pärast seda laulis ta:
  - Me ei allu vaenlase diktaadile!
  Ja ta paljastas näo!
  Ilus, väga noor sportlase figuuriga tüdruk. Ja väga julge.
  Ja Augustinus paneb jaapanlastega kurja peale. Ta purustab need ja viskab väga osavalt palja jalaga granaati.
  Ja pillutab vaenlasi laiali, nagu lendaks pudelid pallilt maha.
  Tüdruk möirgab:
  - Šokolaad, see on meie tee!
  Augustine armastab väga šokolaadi. Ja kuninga all on turud kaupa täis. Mida saate öelda tsaar Nikolai kohta? Nüüd muutub kaotajakuningas meie silme all suureks. Täpsemalt, kuningas suri, kuid tema poeg Aleksei saab suurepäraseks! Ja selleks on vaja ainult seda, et tüdrukud võitleksid rindel.
  Ja paar lapskangelast, kes takistasid jaapanlastel Vysokaya mäge hõivamast. Kui Port Arturi saatust otsustati.
  Nii et Vene impeerium alandati.
  Svetlana lasi vette ka mõrvatünni ja varises kuulipildujatega keisripalee välisseina.
  Nüüd jooksevad tüdrukud tubades ringi. Sõda hakkab lõppema.
  Anastasia ütleb entusiastlikult:
  - Usun, et õnn ootab mind!
  Ja jälle viskab ta palja jalaga granaati.
  Nataša, süütab mõrvarliku tule. Vastaseid tikkides säutsub ta:
  - Mul läheb kindlasti õnneks!
  Ja jälle lendab palja jala visatud granaat.
  Ja siis tabab paljajalu Zoya paljaste jalgadega lastud seotud pommi. Ja purustab vastased.
  Siis puhkeb ta naerma:
  - Ma olen komeeditüdruk.
  Ja jälle viskab ta enesest välja tuliseid surmakeeli.
  Ja siis juba tormab Augustine, see terminaatoritüdruk. Kuidas ta kõik võttis ja kõik ära määris. Lihtsalt suurepärane.
  Sõdalane, kes on tõeline lahingu demiurg.
  Ja ta piiksab endamisi:
  - Meie meeskonnal on suurim julgus!
  Ja siis ilmus Svetlana. Nii lahe ja sädelev. Ta nakatab kõiki oma meeletu energiaga. Suudab võita sisuliselt kõiki vaenlasi.
  Ja sõdalane paljastab oma pärlhambad. Ja nad on suuremad kui hobuse omad. See on tüdruk.
  Svetlana itsitab ja möirgab:
  - Musta kaaviariga baklažaanidele!
  Ja tüdrukud karjusid ühest suust:
  - Marsil õitsevad õunapuud!
  Mikado ei julgenud harakirit sooritada ja kirjutas allaandmisele. Tsaar Aleksei II kuulutati Jaapani uueks keisriks. Samal ajal valmistavad nad Tõusva Päikese maal ette referendumit vabatahtliku ühinemise kohta Venemaaga.
  Sõda on peaaegu läbi. Viimased üksused panevad relvi kokku.
  Tüdrukute pataljon rivistas vangid üles. Mehed peavad põlvitama ja tüdrukute paljaid jalgu suudlema. Ja jaapanlased teevad seda suure entusiastlikult. See rõõmustab ka neid.
  Muidugi on nad sellised kaunitarid. Ja see on okei, et nende jalad on veidi tolmused. See on veelgi ilusam ja loomulikum. Eriti kui need on pargitud. Ja nii karm.
  Jaapanlased suudlevad nende paljaid taldu ja lakuvad huuli. Ja tüdrukule meeldib.
  Anastasia märgib paatosega:
  - Kes ütles, et sõda pole naiste jaoks?
  Nataša itsitas vastuseks:
  - Ei, sõda on meie jaoks kõige magusam ootuse aeg!
  Ja ta näitas oma keelt. Kui suurepärane on tõesti nii tõeliselt alandavalt suudelda.
  Nad laksutavad Zoyka paljast ümarat kontsa. Tüdruk ütleb kiljudes rõõmuga:
  - See on nii suurepärane! Tahaks jätku!
  Punane Augustinus hoiatas:
  - Hoidke oma neitsilikkust kuni abiellumiseni! Ja sul on selle üle hea meel!
  Paljasjalgne Zoya itsitas ja ütles:
  - Olgu mu püha maa ülistatud! Aga süütus teeb ainult haiget!
  Tüdruk naeratas nägu.
  Svetlana märkis uhkelt:
  - Ma töötasin bordellis. Ja ma ei vaja neitsilikkust!
  Paljasjalgne Zoya küsis itsitades:
  - Kuidas see sulle meeldis?
  Svetlana ütles siiralt ja otsustavalt:
  - Võib-olla ei saaks see parem olla!
  Poolalasti Zoya ütles ausalt:
  - Igal ööl näen unes, kuidas mees mind enda valdusesse võtab. See on nii lahe ja tore. Ja ma ei taha midagi muud.
  Svetlana ja tüdruk soovitasid:
  - Pärast sõda võite minna Moskva või Peterburi mainekaimasse bordelli. Uskuge mind, teile meeldib seal!
  Poolalasti Zoya naeris ja märkis:
  - Sa peaksid sellele mõtlema!
  Nataša soovitas:
  - Äkki saame vangid vägistada?
  Tüdrukud naersid selle nalja peale.
  Üldiselt on siinsed kaunitarid temperamentsed. Ja armastatud inimesed on hirmutavad. Sõda muudab tüdrukud agressiivseks. Sõdalased jätkasid oma paljaste tolmuste jalgadega vangide poole suudlemist. Mulle meeldis.
  Seejärel algasid huvitavamad etteasted. Eelkõige tulistas taevasse ilutulestik. Näidati ilutulestikku. Ja see oli väga lõbus. Muusika mängis ja trummid lõid.
  Tsaari-Venemaa vallutas Jaapani. Mida üldiselt kõik ootasid. Vene armee autoriteet oli väga kõrge. Palju laulu ja tantsu paljasjalgsete jaapanlannade poolt.
  Kõik on ilus ja rikas... Venemaal endal juubeldatakse ka võidu üle. Muidugi polnud kõik õnnelikud. Marksistide jaoks on see muserdav löök. Kuninga võim tugevnes. Ja tema võimalused on suurenenud. Ühiskonna toetus on tohutu.
  Pärast Jaapani vallutamist jätkas Venemaa Hiinasse laienemise poliitikat. Hiina piirkonnad korraldasid vabatahtlikult referendumid ja ühinesid impeeriumiga. Regent Nikolai Romanov, kes ajas väga edukat Venemaa laienemispoliitikat kagus. Hiina neelati järk-järgult alla.
  Tsaaririigi majandus, vältides revolutsioonilisi murranguid, koges kiiret majanduskasvu. See ehitas teid, tehaseid, tehaseid, sildu ja palju muud. Riik müüs leiba ja palju tooteid.
  See valmistas maailma võimsaimaid pommitajaid: Ilja Murometsa ja Svjatogori pommitajaid ning kiireimaid kergeid tanke Luna-2. Ja seal oli tohutu, kolmest miljonist sõdurist koosnev armee - rahuaegne armee, mis oli viis korda suurem kui Saksa oma.
  Kuid keiser Wilhelm võttis selle siiski kätte ja pistis pea sisse. Pealegi sai sõja põhjuseks Austria troonipärija mõrv Sarajevos.
  Ja siis otsustasid sakslased võidelda kahel rindel.
  Tsaari armee liikus nende poole. Tänu Hiina piirkondadele, suremuse vähenemisele, säilitades samas kõrge sündimuse, oli Tsaari-Venemaal tohutu rahvaarv. Ja ta suutis mobiliseerida kolossaalse armee.
  Pealegi on elanikkond valdavalt noor ja agressiivne.
  Löökide alla sattunud Austria-Ungari lõhkes kohe. Tsaariväed purustasid kergesti ülekaalus olevad sakslased ja vallutasid Ida-Preisimaa ning piirasid Königsbergi.
  Hindenburg üritas venelasi löögiga lüüa, kuid tsaariarmee arvuline ülekaal osutus liiga suureks. Lisaks näitasid kuulipildujad, kerged tankid "Luna"-2 end vasturünnakute jaoks väga tõhusate relvadena.
  Lüüa saanud, Hindenburg põgenes. Ja Vene väed tormasid Oderisse. Lõunas võeti kohe Lvov ja Przemysl. Tsaariarmee edenes, austerlased põgenesid paanikas ja andsid alla.
  Türgi astumine sõtta ei aidanud sakslasi võita. Kuigi see tõmbas mõnede jõudude tähelepanu kõrvale. Kuid venelased jätkasid tungimist Austriasse. Ja sakslased said Pariisi lähedal peksa.
  Alles Oderi jõe piirkonnas suutsid sakslased oma vägesid läänes tõsiselt nõrgestada, peatada Vene rügementide edasitungi.
  Kuid lõunas ajas tsaariarmee vaenlase minema. Feldmarssal Brusilov on nagu alati parimas vormis.
  Ja siis piirati Budapest ümber... Ja võeti Bratislava ja Krakow. Ja Vene väed lähenevad Prahale.
  Väike-Aasia vallutati lõunas, Bagdad langes, venelased vallutasid Istanbuli.
  Keiser Franz pöördus Wilhelmi poole palvega saavutada rahu. Pealegi oli Itaalia juba austerlasi rünnanud ja avanud teise rinde.
  Kuid Vene vägesid ei saa peatada. Nii et Praha on võetud. Ja talvel liikusid kuninglikud rügemendid üle jää Berliini. Ja veebruaris lõpetasid nad Saksamaa pealinna piiramise. Ja nad murdsid Viini, Austria-Ungari lagunes ja sai lüüa.
  23. veebruaril 1915 Saksamaa alistus. Vene väed sisenesid taas Berliini.
  Esimene maailmasõda lõppes. Venemaa sai palju territooriumi. Piir läks mööda Oderit. Venemaa hõlmas oma koosseisu Alpid. Osa Austria-Ungarist annekteeris lõunas Itaalia. Ja Jugoslaaviast sai Venemaa vasall. Ungari ja Tšehhi kuningriigid said Venemaa osaks. Poola kuningriik hõlmas Krakovit ja muutus tohutuks. Koenigsbergist sai Venemaa provintside osa, nagu ka Galicia ja Bukovina. Transilvaania sai Rumeeniaks. Türkiye enne Egiptust ja koos Iraagiga sai Süüria ja araabia maad Mekas Venemaa territooriumiks. Ainult brittidel õnnestus Basra vallutada.
  Vene väed okupeerisid peagi Saudi Araabia täielikult. Ja Saksamaale määrati kolossaalsed reparatsioonid.
  Nii tekkis Euraasias Vene hegemoonia. Mitu aastat polnud suuri sõdu. Venemaa ja Suurbritannia lõpetasid Iraani, sealhulgas oma koosseisus: Venemaa põhja ja keskosa, lõunas brittideni. Siis Afganistan. Samuti Põhja- ja Kesk-Venemaa, Lõuna-Suurbritannia.
  Tsaariimpeerium on muutunud võimsaks, kuid Suurbritannia on endiselt tugev. Venelased liikusid üle Hiina, viies selle vallutamiseni lõpule.
  Majandused kogu maailmas õitsesid... Kuid 1929. aastal puhkes Suur Depressioon.
  Venemaa troonil valitseb tsaar Aleksei II. Ta on oma haigusest välja kasvanud ja füüsiliselt üsna tugev. Uus kuningas valitseb rahuajal kümne miljoni sõduriga riiki ja on Hiina peaaegu alla neelanud. Ja majandus, mis sai depressiooni ajal teistest vähem kannatada, möödus USA-st.
  Ja siis otsustas Venemaa keiser Ameerikaga tegeleda? Miks nad võtsid Alaska sentide eest impeeriumilt ära? Kas see on aus? Võib-olla on see ka röövimine?
  Ühesõnaga, kogu Venemaa keiser Aleksei II, keda kutsuti suureks juba 1933. aastal, alustas ta 5. jaanuaril, täpselt oma isa Nikolai II mõrva päeval, uut sõda. Loomulikult depressiooni haripunkti jõudnud Ameerika vastu.
  Ja teised riigid pole veel suutnud Venemaaga sekkuda. Nad ütlevad, et ameeriklased petsid ja peavad selle eest vastust andma.
  Ja nii algas rünnak Alaskale. Just sel ajal hakkas tööle Venemaa inseneride ehitatud raudtee Tšukotka.
  Ja vene sõjavägi liikus läbi lume ja lumehangede.
  Sealhulgas viis igavest tüdrukut: Anastasia, Nataša, Zoya, Augustina ja Svetlana. Nad ei ole tavalised tüdrukud, vaid põlisnõiad. Ja seetõttu mitte vananev, vaid igavesti noor ja surematu. Ja kuna nad on nõiad, siis talvel, polaarööl ja metsikus pakases võitlevad nad ainult paljajalu ja bikiinides.
  Need tüdrukud jooksevad ringi, viskavad paljaste jalgadega granaate ja laulavad:
  - Suur tsaar Aleksei,
  Sa oled maailma targem!
  Ja nii viskab Anastasia palja jalaga granaati. Ameeriklased lendavad plahvatuste eest üles.
  Ja tüdruk tulistab kuulipildujast ja karjub:
  - Venemaa nimel!
  Ja siis tulistab ka Nataša, visates samuti paljaste varvastega välja surmaanni ja kiljudes:
  - Saagu tõeks, suur unistus!
  Ja ta võtab ka selle ja paljastab hambad.
  Ja siis paljajalu Zoya... Tema kontsad on Alaska lumehangest helepunased. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Ta võidab ainult suure Venemaa jaoks!
  Ja ka palja jala visatud granaat lendab.
  Järgmisena tuleb Augustine. Ta purustab jänkid kuulipildujatega ja loobib paljaste varvastega granaate.
  Ja ta möirgab ka:
  - Suur tsaar Aleksei on Vene tsaar!
  Ja siis hakkab Svetlana tulistama... Ja tormab paljaste jalgadega ameeriklastele kallale ja kilkab:
  - Kõik saab olema suurepärane!
  Viis tüdrukut jooksevad peaaegu alasti üle Alaska ja peksavad ameeriklasi. Ja siin liiguvad tankid: Nikolai-4, uus mudel kahuri ja kuue kuulipildujaga. Ja ameeriklasi niidetakse põhjalikult. Ja nende taga on "Alexandra"-3, mis on väga võimsad ja surmavad. Ja kuulipildujaid on koguni kümme.
  Ja tüdrukud on kogu armee ees ja nad on poolalasti ja ilusad. Nad tormavad enda juurde ja laulavad:
  - Tsaaride püha Venemaa nimel on kõik õnnelikumad - targemad!
  Ja nii purustavad nad järjekordse ameeriklaste patarei - visates selle pihta paljaste jalgadega granaate.
  Üha rohkem Alaskat vallutavad tsaariväed. Sellist territooriumi pole tõesti mõtet petta ja peaaegu tühjaks haarata.
  Ja sõdalased võitlevad enda eest ja liiguvad sügavamale vaenlase kaitsesse. Ja nad purustavad oma vaenlase, nad suruvad kõvasti!
  Anastasia isegi möirgab:
  - Olgu meie maa suur ja puhas!
  Ja jälle viskab ta palja jalaga granaati!
  Ja siis andis Nataša pöörde ja susises:
  - Olgu meie lahe Venemaa kuulus!
  Ja samamoodi ta võtab ja lööb oma vaenlasi.
  Ja paljaste varvaste visatud sidrun lendab.
  Ja siis lõikab Zoya ameeriklased lõhki ja kiljub:
  - Jah, tulevik on bedlam!
  Ja ka tüdruku paljaste jalgade käivitamisel plahvatab surma kingitus!
  Ja siis laseb Augustine kuulipildujatest. Ja ta niidab nööri maha ja kilkab siis täiest kõrist:
  - Koidikust õhtuhämaruseni!
  Ja siis tulistab agressiivne Svetlana. Ja ta kasutab ka paljaid varbaid ja kritseldab aktiivselt:
  - Meie hull impeerium!
  Ja jälle, tüdruk, vääna oma vaenlasi! Tervitus kangelannale.
  Ja kui Ameerika vangid tabatakse, peavad nad põlvitades tüdrukute kontsi suudlema. Ja kuhu nad lähevad? Nad suudlevad ja laksutavad. Ja nad ikka lakuvad oma huuli.
  Nad ikka tahavad seda...
  Kuhu saab tüdrukute vastu minna? Nad lasid sõduritel lahti riietuda ja vägistada. Nõiad tahtsid väga seksi. Ja nauding on suur ja sa oled laetud energiaga. Sinust saavad mustkunstnikud. Ja nii super klass!
  Noh, tüdrukutele meeldib tappa, need on tüdrukud. Ja neile meeldib mehi vägistada, nõiad peaksid seda tegema.
  Aga nõiad on ikka lahedad tüdrukud. Ja neile meeldib, kui neid töödeldakse. Ja neile meeldib.
  Tsaariarmee on Alaska juba vallutanud. Ja ta ei peatunud, vaid sisenes Kanadasse. Mis siin toimub? Kanada on ametlikult Suurbritannia kuningriik. Noh, ta ei järgi päris reegleid, ta laseb Ameerika väed endast läbi.
  Seega on põhjust streikida. Ja Vene laevastikku juhib Koltšak. Ja ta on juba ameeriklased Filipiinidelt ja Hawaiilt välja ajanud. Ja seal ta vallutas oma baasid.
  Noh, jänkid pressivad merd. Ja laevadel on nii ilusad tüdrukud. Ja mis kõige tähtsam, sõdalased on peaaegu alasti. Ja see on nii ilus. Kui tüdrukud kannavad ainult aluspükse, on see suurepärane!
  Nii tore on selliseid tüdrukuid vaadata. Ja kui nad haaravad kinni Ameerika ja Kanada laevad ja raputavad oma paljaid rindu. See on täiesti suurepärane!
  Ja tüdrukud laksutavad paljajalu kuumadel tekkidel ja hakivad ameeriklasi mõõkadega.
  Kõik vahendid on selliste tüdrukute vastu jõuetud. Lõppude lõpuks on need tüdrukud, kellest mehed unistavad. Mida teha kaunitari vastu, kelle rinnad on täiesti alasti?
  Lõppude lõpuks on need tüdrukud, keda sa tunde vahtima jääd. Ja sa ei pööra pead ära. Ja nad püüavad vange kinni ja sunnivad neid keelega töötama, rõõmustades nende kiimalikku ihu.
  Ja see on nii ilus ja meeldiv! Selliste tüdrukutega ei saa te valesti minna! Nad lõikavad pead ja saevad läbi kõik veenid.
  Siin on viieliikmeline grupp, mis jookseb üle Kanada. Käes on juba aprilli lõpp ja kõik õitseb. Ja tüdrukud, noh, nad on nii ilusad. Ja nad raiusid oma võlumõõkadega ameeriklasi maha. Ja loobivad kettaid paljaste varvastega.
  Ja nad vilistavad endale:
  - Pole ilusamat Venemaa kodumaad,
  Võitle tema eest ja ära karda...
  Universumis pole ilusamat riiki -
  Kogu universum on valguse tõrvik, Rus!
  Noh, tüdrukud ja supermehed! Ja nad suruvad löödud vaenlased põlvili. Ja siis sunnivad nad sind nende paljaid ja tolmuseid taldu suudlema. Need tüdrukud on täiesti super!
  Mai lõpus sisenesid Vene väed, vallutanud suurema osa Kanadast, USA territooriumile. Lahingud puhkesid Ameerika territooriumil.
  Ja viis tüdrukut ründasid ameeriklasi, surudes neile julmalt peale. Olles võitnud kogu pataljoni, hakkasid kaunitarid vangidega mängima. Kui nad olid temaga piisavalt lõbutsenud, pidasid nad grillipidu.
  Nad sõid värsket liha ja laulsid omaette.
  Maailmas on palju viletsaid teid,
  Nagu mustlase juuksed - radade hunnik!
  Nad ajavad altarid minema läve taha,
  Nagu näljane laps - kaabakas!
  
  Palju harke, kuristik, kuristik:
  Nagu kurat igal teel!
  Sa ei tea isegi sõpra ega vaenlast -
  Maailm on jagatud pooleks!
  
  Poiss kõnnib külmas paljajalu,
  Üksi lumehang kustutab nälga...
  Aga ma usun, et sa oled rahaga vaene,
  Rikkad soojendavad maikuus paremini!
  
  Ristik kasvab, teavad kõik maa peal,
  Kuidas võilill kevadel kuldseks läheb...
  Kui olete lahke - muinasjutt on kõikjal,
  Kiskja arvab aga, et sa oled jänku!
  
  Inimesed loobivad meid niklitega
  Kurgu rebimine on selge halastus!
  Meie jaoks on tugevaimad löögid käest,
  Et teine hingamine avaneks!
  
  Suvi on läbi - sügis tuleb,
  Selles on suur kuumus, leegid ja vihm!
  Ilmselt on Kõigevägevam meile hinde avaldanud,
  Ja kunstnik visandas maailma kaardi!
  
  Ma näen kuningate riietuses kaske,
  Kuldne, erksad rubiinide värvid...
  Olgu teil inimestel lahke süda.
  Ja alles siis saab sinust hiiglane!
  
  Kerjused pidid palju tallama,
  Taas on lumetorm ja iga sõrm põleb...
  Las vähemalt põder aitab mul end soojendada,
  Kuidas külmunud poiss siniseks läks!
  
  Miks keegi ust ei avanud?
  Aga miks sa läksid täiesti metsikuks...
  Vaene laps külmus lume all...
  Usun, et inglid ajavad lumetormid laiali!
  
  Keerubid viivad sind taevasse,
  Jeesus ise embab sind heldimusega!
  Uskuge mind, see saab olema igaveses õnnes, laps,
  Lõppude lõpuks läks Jumal tema pärast ristile!
  Tüdrukud laulsid, sõid ja läksid tagasi lahingusse. Nad on sellise terasläve sõdalased.
  Ja nad hävitavad ameeriklased. Ketaste ja granaatide viskamine paljajalu.
  On juba juuni lõpp ja Vene väed on Philadelphia ümber piiranud. Juba kolmandik Ameerika Ühendriikide mandriosast on Vene tsaariarmee kontrolli all.
  Ja juba lehvivad paljudes linnades Vene impeeriumi lipud. Ja pataljonid kaunid tüdrukud tsaariarmeest võitlevad!
  Ja tüdrukud on tõesti nii imelised ja tormakad. Ja jälle võitsid nad kõiki oma vastaseid. Ja ameeriklased kukuvad.
  Ja siit tuleb tank: "Alexander"-4, uusim! Ja vastased seisavad talle vastu. Ja tanki lähevad ka tüdrukud: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. Ja nad löövad ameeriklastele jalaga sarvi.
  Kuidas nad sind maha lasevad, kuidas nad sind kirstu ajavad! Ühelegi võitlejale ei piisa!
  Nad lihtsalt tõstavad käed ja annavad alla!
  Ja tüdrukud purustavad oma vaenlased röövikutega. Ja Elizabethi tank liigub...
  Ja selle all on nagu vere, liha, luude mass.
  Ja tüdrukud astuvad enda peale, purustavad vastased ja laulavad:
  - Tsaar valitseb Venemaad targalt,
  Annab välja dekreete, mõistab kohut teenistujate üle...
  Troon ei talu askeldamist ja haukumist,
  Ja mitte meetod hirmu alistamiseks!
  Nii liiguvad tüdrukud lahingus. Ja nende võitlusvaim pole nagu pingi alt kirve kasutamine!
  Elizabeth ütles raevukalt:
  - Vene trooni eest!
  Ja kuidas see tulistab! Ja ta laotab välja mäe laipu!
  Need on tüdrukud, kes ei taha peatuda. Ja nad peksid oma vaenlasi ja hävitavad USA.
  Ja nüüd juhib kuninglik armee vangide kolonni. Need käed kukla taga ja langetasid oma pead.
  Samal ajal tuli Saksamaal võimule Hitler. Kuid ta on endiselt liiga nõrk, et Venemaale tõsist ohtu kujutada. Tõsisemaks ohuks on Mussolini Itaalia. Kuid sellise koletisega nagu Venemaa ei julge ta sõtta sattuda.
  Nii et praegu vallutavad Vene väed Ameerikat ja Kanada jäänuseid.
  Tüdrukud sõidavad paljajalu ja bikiinides lahingutanki. Nad on väga hirmuäratavad ja tugevad.
  Elizabeth tegi kokkuvõtte:
  - Kes iganes meie juurde tuleb, see sureb sellesse!
  Elena kinnitas:
  - Kindlasti!
  Ja ta saatis Ameerika akusse kesta. Selline meeleheitega tüdruk.
  Ja siis viskab Aurora välja kesta ja räägib:
  - Ma tahan elada Venemaa jaoks!
  Ja ta tabas teist ameeriklast. Need on tõesti tüdrukud, kelle otsa iga agressor komistab.
  Ja Suurbritannia ei julge Kanada vallutamisest hoolimata Venemaaga sõtta astuda - ta mõistab, et see impeerium on tema jaoks liiga karm. Ja kui ta liitub, võtavad venelased kindlasti kõik USA kolooniad kergesti ära. Nii et parem on mitte sattuda tülli Venemaaga, kus valitseb Aleksei II!
  Kuningas sai täiesti terveks ja osutus erakordseks vallutajaks.
  Ja nii Philadelphia langes... Ja juuli keskel lähenevad Vene tankid juba Washingtonile.
  Elizabeth on ka nõiatüdruk, ta on võidelnud Aleksander II aegsest Vene-Türgi sõjast saadik. Ja see tähtsa pilguga tüdruk ütleb:
  - Mille peal Rus seisis!
  Elena tulistas ameeriklaste primitiivset tanki ja vastas:
  - Vene sõduri vapruse kohta!
  Lahe Aurora kinnitas:
  - Jah, täpselt selle kohta! Pluss ka kangelasliku tagala erakordse julguse ja organiseerituse pealt!
  Jekaterina vastas rõõmsalt:
  - Au Venemaa kangelastele! Au tsaar Alekseile!
  Ja jälle tulistas tüdruk väga täpselt vaenlase pihta.
  Sõdalased on jäljendamatud!
  Ja jälle vallandavad nad kõigi oma kaunite liikmete pärast. Jah, selliste tüdrukute kohta võib kindlasti öelda, et nad viivad Tsaari-Venemaa võidule.
  Neis on mai päike ja armastuse koidik.
  Ja kui nad paljaste jalgadega pedaale vajutavad, on see täiesti jumalik.
  Sa tõesti tahad neid tüdrukuid armastada ja hellitada! Nad on lihtsalt lootuse särav päike. Ja neis on luulet ja julgust muusika ja lüüriliste keelpillide kujundites.
  Ameerika patarei alistus. Ja tüdrukud sundisid USA sõdureid suudlema isegi mitte nende enda jalgu, vaid nende paljaste jalgade jälgi asfaldil. Ja mehed ei teinud midagi - kust nad saaksid sellest pääseda?
  Ja sõdalased tegutsesid üha julgemalt ja säravamalt.
  Anastasia ja tema partnerid ei maganud ka. Kuidas ta tulistab, kuidas ta otsa saab. Ja ta hakib ameeriklasi mõõkadega. Ta on lihtsalt sädelev tüdruk ja alustab poole pöörde pealt.
  Kuid ameeriklased käitusid enda jaoks halvasti. Nad püüdsid kinni Vene luurepoisi ja hakkasid teda piinama. Nad koorisid, seoti puu külge ja põletasid taskulambiga teismelise alasti keha.
  Poiss püüdis oma oigamist tagasi hoida. Aga lõpuks ta karjus... Poiss sai kõvasti põlema.
  Tüdrukud vastasid sellele, et tegid titt-tuti vastu. Ja timukad valati bensiiniga üle ja pandi põlema. Jah, vene kaunitarid on oma vihas kohutavad. Ja ärge narrige vene karu.
  Taevas on ka lahingud. Kaks vene pilooti: Albina ja Alvina hävitavad ja hävitavad kõik. Neil on väga võimsalt relvastatud lennukid. Lennukikahuritega, mis suudavad ameeriklast ühe tabamusega alla tulistada. Ja need sõdalased tüdrukud näitavad tõesti midagi sellist. Mida ei saa öelda muinasjutus, ei saa kirjeldada pastakaga.
  Albina annab paugu ja kümmekond Ameerika lennukit tulistatakse alla. Sõdalane on ka peaaegu alasti ainult aluspükstes ja kiljub:
  - Olgu Tsaari-Venemaa suur!
  Ja ta lööb sõna otseses mõttes kõiki võitlejaid järjest. See on tüdruk.
  Kuid Alvina pole sugugi kehvem. Ja tulistab korraga alla kümmekond lennukit. Ta purustas need ja laulis:
  - Suurimatele toostidele!
  Ja kui hull see ka on! See tüdruk ei tee midagi rumalat! Need on võitlused kõigi võitluste eest.
  Muide, Hiina ja teiste Venemaale alluvate maade seedimise kiirendamiseks kehtestas noor tsaar Aleksei Venemaal polügaamia! Ja see on tugev samm! Nüüd võtavad vene sõdurid hiinlannad naiseks ja teevad ilusaid valgeid lapsi!
  Albina märkis naeratades:
  - Miks võib mehel olla neli naist, aga naisel ei tohi olla nelja abikaasat?
  Ja veel üks Ameerika lennuk tulistatakse alla.
  Alvina vastab loogiliselt:
  - Sellepärast on naisel nii palju parasiite raskem toita!
  Ja mõlemad tüdrukud naeravad. Nad on nii imelised ja suurepärased kaunitarid.
  Ja nad puhastavad taeva Ameerika lennukitest.
  Vene tsaariarmee osad on juba New Yorgi ümber. Nad sunnivad ameeriklasi välja tulema ja alistuma. Tüdrukud on väga rõõmsad ja rõõmsad.
  Tank Alexander-4 hävitas Ameerika patarei. Ta paljundas palju laipu.
  Elizabeth pomises paljaste hammastega:
  - Oleme sõdalased, kes teenivad imeliselt tsaari ja isamaad!
  Jelena tulistas vaenlase pihta ja ütles:
  - Varsti tuleb Vene kuldrubla!
  Ja tüdruk naerab nii palju!
  Ja tema hambad on pärlmutter. Ja siis puhkeb ka Aurora naerma. Tüdrukud on metsikult elevil ja neil on nii ilu, et neid ei kirjelda sõnad.
  Ja nad sunnivad Washingtoni garnisoni alistuma!
  Sõdalased on nii võitmatud! Ja nende paagi eraldumine purustab isegi praepanni.
  Tüdrukud kaklevad ja laulavad;
  Vene maa on kuulus,
  Maailma valitseb kommunism...
  Põllud on kullaga üle puistatud -
  Suundume otse üles, mitte alla!
  
  Meie süda põleb kodumaa pärast,
  Oleme tüdrukud - pole ilusamat universumit...
  Me võitleme oma vaenlastega lõpuni,
  Meie usk äratatakse üles Rodnoverys!
  
  Venemaa on tugevam kui kõik punased maailmas,
  Ta särab nagu päike universumis...
  Sa võitled tema eest ja ära karda,
  Olgu täiskasvanud ja lapsed au sees!
  
  Venemaa on suurim riik,
  Kui isamaad valitseb Leshka...
  Selline saatus anti nõukogude inimestele,
  Olgu meie rüütel lahingukarakas!
  
  Isamaal on nüüd igaüks kangelane,
  Suudab kodumaad ilusamaks muuta...
  Meie püha ema nimel,
  Venemaa lõputu vene pool!
  
  Me teeme igaühest, kes on türann,
  Riigis ei teki diktatuuri...
  Las miljonid riigid alluvad,
  Ja president Roosevelt!
  
  Las raevukas draakon valitseb,
  Ta arvab, et on võimeline Venemaad põletama...
  Kuid natse ootab raevukas lüüasaamine,
  Sest ratsu, teate, on üsna kõikvõimas!
  
  Me ei anna kunagi krautitele alla,
  Hiinlased ei alista ka venelasi...
  Särav täht särab meie kohal,
  Lihavõttepühadeks värvime lihavõttekooke ja mune!
  
  Võite palju saavutada, võitlejad,
  Ei lähe lahedamaks...
  Uhked isad on meie üle uhked,
  Sest me ehitame kohta taevas!
  
  Paljajalu tüdrukud tormavad läbi lume,
  Nad ei tunne hirmu ja etteheiteid...
  Olen komsomoli liige, kes jookseb paljajalu,
  Sest tõkkeid pole ja tähtaega pole!
  
  Nii et me ei anna kunagi tüdrukutele alla,
  Kirveste all me pead ei langeta...
  Kui isamaale tuleb häda,
  Tallame seda paljaste jalgadega!
  
  Sa armastad mõõga õdesid,
  Ja Aleksei - austa Jeesust...
  Pole vaja võitlejaid õlast lõigata,
  Kui on vaja lihtsalt paljajalu joosta!
  
  
  Oleme suure hordi tüdrukud,
  Meile meeldib võidelda ja me ei tagane...
  Kuigi mõnikord liiguvad alatuid kuulujutte,
  Võit tuleb säravas maikuus!
  
  Ja uskuge mind, kommunism tuleb unistusega,
  Ja Maal ei ole rahajõudu...
  Anname saatusele karmi arve,
  Ilma igasuguse vägivalla ja laiskuseta!
  
  Ühesõnaga, me lendame varsti tähtede poole,
  Ja me heiskame Venemaa lipu üle universumi...
  Siruta oma tiivad, punane keerub,
  Perekonna nimel - Venemaa isand!
  Tüdrukute laulmise ajal olid peaaegu kõik ameeriklased juba tapetud ja Washingtoni garnison hakkas valgeid lippe välja viskama.
  Tüdrukud hüppasid paagist välja ja hakkasid tantsima, pritsides oma paljaste, tahutud jalgu läbi lompide. Ja nende karvad lendas tuul. Need tüdrukud on nii imelised kaunitarid.
  Nüüd on nad korraldanud peo, et tähistada Ameerika pealinna vallutamist. Nad grillivad kebabi ja joovad veini.
  Tüdrukud söövad seda maitsvalt. Ja vilistab endale igasuguseid laule. Need on nii imelised sõdalased, nende kohta võib öelda - aluspükstes supermehed.
  Ja vene sõdurid suudlevad teie põlvi ja jalgu. Ja tüdrukud koperdavad ja oigavad orgasmist.
  Ja nad kriuksuvad ja hüppavad. Neis on selline põnevus ja võluv väe nutikas ilu.
  Kuid sõdalased armatsesid ka mustanahaliste vangidega ja see meeldis mõlemale poolele.
  Nüüd on aga puhkus läbi ja Vene tankid liiguvad taas lõuna poole. New York langes ka...
  Ameeriklased taganevad. Miljoneid on võimalik rentida. Roosevelt jookseb. Alistumisest juba räägitakse. Vene rahvas demonstreerib oma suurust.
  Eriti ilusad blondide ja punaste juustega tüdrukud.
  Ja nad panevad vangid põlvili ja neil on väga hea meel, kui tüdrukud paljaste varvastega nende nina ja meessoost täiuslikkust puudutavad ja haaravad.
  Vene armee naissõdalased on tõeliselt võitmatud!
  Ja siin on lahing Atlanta pärast.
  Esimest korda näevad tüdrukud saates Alexander 4 tohutut Ameerika Washingtoni tanki. Masin, mis kaalub sada seitsekümmend tonni, roomikutel. Miks oleks kahekordselt auväärne kellegagi niimoodi võidelda?
  Ja tüdrukud tulistavad eemalt ja tabasid esisoomust. Ja paks metallikiht peab vastu.
  Elizabeth ütleb nördinult:
  - Jah, sattusime hätta!
  Elena märkis lohutuseks:
  - Aga vaenlane ei võta meid ka!
  Ja ta saatis ka mürsu vaenlase pihta.
  Ja siis on Aurora nagu kuul. Ja see tabab sihtmärki väga täpselt. Ja pöörab vaenlase ümber.
  Ja ta kontrollis:
  - Olen kõige kõvem vastane!
  See tabas tegelikult Ameerika tanki tünni. Ja nüüd suudab pätt lüüa vaid kaheksateistkümne kuulipildujaga. Ja "Aleksander"-4 tormab vaenlase poole. Ja kuidas see hakkab kiirendama, raputades oma jälgi.
  Keegi ei peata kunagi sellist hiiglast.
  Tema sportlik jõud on võrratu.
  Catherine laulis:
  - Vigurlendur, minu surmav meeskond!
  Ja samamoodi võtab ta selle vastu ja lööb vaenlast.
  Ja tüdrukud siin on tormakad.
  Ameeriklane sai lõpuks löögi külje pealt. Ja hiiglaslik tank süttis põlema ja selle mürsud hakkasid plahvatama.
  Ja kui hull on lahingukomplekt! Ja soomus ja kõik muu tuleb maha...
  Ja tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Vene tee eest!
  Ja nad naeravad hambaid paljastades!
  Nii et Atlanta kukkus. Ja 7. septembril 1933 alistusid Ameerika armee riismed. Ja järjekordne Venemaa jaoks võidukas sõda lõppes. Ja kui suurepärane see tõesti on!
  Pärast võitu korraldas tsaariimpeerium USA-s ja Kanadas Tsaari-Vene impeeriumiga ühinemise referendumid. Ja kuninglik riik laienes. Ja üldiselt on hea, kui valitsevad autokraatia ja absoluutne monarhia. Kõik on kuninga ees võrdsed ja jutupoodi - parlamenti - pole.
  Ja Tsaari-Venemaa oli tugev ja stabiilne impeerium - oma olemuselt ainulaadne.
  Samal ajal tugevnes Saksamaal natsirežiim, mis pani aluse Wehrmachti ja tugeva armee loomisele. Tõsi, Hitler rõhutas pidevalt oma sõbralikkust tsaari-Venemaa suhtes, kuigi see lõikas Saksamaalt kõige rohkem territooriumi.
  Aga siis, jah, sõlmiti sõjaline liit: Itaalia, Saksamaa ja Venemaa. Pealegi nõustus tsaar Aleksei Austria annekteerimisega Kolmanda Reichiga.
  Kuna Suurbritannia ja ka Prantsusmaa nõrgenes majanduslikult, vaatas tsaarivalitsus tõsiselt Prantsusmaa, Suurbritannia ja Hollandi kolooniaid. Puhtsõjalises plaanis sai Vene armee suurimaks - rahuajal paarkümmend miljonit. Ja suur hulk maailma parimaid tanke, helikoptereid ja isegi reaktiivlennukeid. Ka Vene laevastik oli tugevam ja arvukam kui Briti oma, kuna nõrgenenud Inglismaa ei suutnud majanduslikult võimsa tsaariimpeeriumiga võistelda.
  Nüüd tahtis suur keiser Aleksei ära võtta kõik oma endiste liitlaste kolooniad.
  Ja mida? Korjab ära!
  15. mail 1940 algas Teine maailmasõda. Tsaari-Venemaa viis väed Iraani lõunaosasse, Indiasse, Indohiinasse ja Egiptusesse. Ja Wehrmacht ründas Prantsusmaad, Belgiat ja Hollandit. Itaalia oli varem vallutanud Etioopia, rünnanud Briti Somaaliat ning viinud rügemendid Lõuna-Prantsusmaale.
  Siin on nõiatüdrukud, kes liiguvad läbi Iraani lõunaosa. Anastasia ja tema neli sõpra.
  Tüdrukud, nagu ikka, on noored ja paljajalu. Aastad mööduvad ja kaunitarid lihtsalt õitsevad ning ei ainsatki kortsu ega pragu nahal ega tilkagi rasva nende valatud kehal.
  Nii hakkavad nad Briti koloniaalvägesid hävitama ja teevad seda suure entusiasmiga.
  Anastasia, viskab pärslaste pihta granaadi palja jalaga ja möirgab:
  - Mõõtmatu jõuga sõdalased!
  Nataša laseb ka kuulipildujast paugu, lisab paljaste varvastega granaadi ja karjub:
  - Ja me ei anna kunagi alla!
  Järgmine Zoya tulistab, niidab ka britte ja pärslasi ning karjub:
  - Laskem valitseda!
  Ja siis Aurora lööb ja määrib vaenlast palja jalaga ja ütleb:
  - Meie jõu õitseng!
  Ja jälle vilistab!
  Ja siis annab Svetlana selle ja lööb sind kuulipildujaga. Ja ta saadab ka paljaste varvastega vaenlase pihta granaadi.
  Ja kiljatab:
  - Rafineeritud kommete eest!
  Ja Egiptuses liiguvad Elizabethi meeskonna tüdrukud tankil. Ta on uusimal rasketankil "Alexander"-6. Auto on madala siluetiga ja kaalub kuuskümmend viis tonni. Ja ta tabab pommiheitjaga. Sobib paremini vaenlase kindlustuste vastu võitlemiseks.
  Suurbritannia tankilaevastik on suhteliselt nõrk. Ja parim auto on "Matilda"-2. Kuid "Nikolai"-7 võitleb temaga.
  Tal on ideaalne tankitõrjerelv. Mis tabab kaugelt.
  Tüdrukud tegutsevad kiiresti ja kavalalt. Ja nende tank roomab läbi kõrbe. Ja ta tulistab ennast. Ja pommiheitja müriseb väga intensiivselt.
  Tüdrukud naeravad ja siristavad:
  - See on troonil väga hea! Oleme supermehed!
  Ja jälle nad tulistavad ja hävitavad veel ühe punkri ehk kindlustatud punkti Suurbritannias.
  Britid annavad järele ja annavad järele...
  Nüüd paistavad tüdrukute ette Egiptuse püramiidid. Nad näevad neid ja pilgutavad silma. Kas selliseid iludusi on tõesti võimalik peatada?
  Kuid taevas võitlevad Albina ja Alvina Vahemere pärast. Nad paljastasid ka oma pärlhambad. Ja nad vilistavad laule. Nendel tüdrukutel on võitlusvaim.
  Sõdalased on aga otsustanud võidelda nagu alati, jalas vaid aluspüksid ja paljad rinnad.
  Ja nad näitavad oma kolossaalset võitlusklassi. Nad tulistavad enda pihta ja tulistavad end õhukahuritest. Ja nii ei saa miski tüdrukuid peatada. Lahing aga jätkub ja britid põgenevad kaunitaride eest. Nii agressiivseid inimesi ei saa peatada.
  Ja tüdrukud tulistavad ühe hooga alla kümmekond lennukit ja naeravad omaette.
  Nii nad lendavad ja lendavad. Ja tulistamine ei lõpe.
  Albina piiksab naerdes:
  - Ma olen alati võitmatu!
  Alvina, jätkates tulistamist, lisab:
  - Peetri lipu all!
  Sõdalased hüppavad ja samal ajal löövad vaenlase maha.
  Inglise ja kohalike vangide kolonne sõidetakse juba üle Egiptuse.
  Tsaari väed on palju tugevamad ja koloniaalväed, kellel puudub võitlusvaim, võidavad.
  Aleksandria on langenud. Ja see on väga lihtne. Ja nüüd kohtuvad Vene väed Itaalia omadega.
  Ühine paraad. Ilutulestik, värvilised rongkäigud. Ja tormilised pühendumuse ja sõpruse väljendused.
  Itaallased on samuti rõõmsad. Eriti kui vene tüdrukud jooksevad paljajalu läbi kuuma kõrbe...
  Ja teises kohas sisenesid Alenka ja tema neiurügement Delhisse. On tunda, et sepoid ei taha vene rügementidega võidelda. Ja see Briti koloniaalvõim sai lüüa ka sellel India territooriumil.
  Paljud tumedanahalised tüdrukud ümbritsevad Vene sõdureid ja tervitavad neid lilledega.
  Kui ilus siin kõik on. Ja palju lilli. Ja kõik toimub üsna ilusti ja korrapäraselt.
  Vene väed lähenevad juba Bombayle ja hõivavad selle ilma suurema vastupanuta.
  Alenka tegutseb väga aktiivselt ja ebaviisakalt. Ta viskab paljaste varvastega granaate ja kriuksub:
  - Ma olen lihtsalt supermees bikiinides!
  Ja kui hea on tüdrukutel poolalasti ja bikiinides ringi joosta. Nad näevad nii suurepärased välja.
  Kolooniates on Briti vastupanu nõrk. Kohalikud väed ei suuda ägedat võitlust pidada.
  Samal ajal liiguvad sakslased edukalt edasi. Kõigepealt meelitasid nad britid Belgiasse. Ja siis, viskega üle Ardennide mägede, suutsid nad Inglise ja Prantsuse üksused ära lõigata. Seega saadi muljetavaldav võit.
  Ja Belgia on vangistatud. Ja 22. juunil, pärast Pariisi hõivamist, kapituleerus Prantsusmaa ja veidi varem Holland. Seega saadi muljetavaldav võit. Ja sakslased muutusid märgatavalt uhkeks. Ja Vene armee vallutas India, Iraani lõunaosa, Birma ja Bangladeshi. Ja ka kogu Indohiina.
  Vaenlane oli selgelt kaotamas. Ja sakslased tungisid Hispaaniasse ja Portugali.
  Vene väed lähenesid Lõuna-Aafrikale. Neid ei takistanud mitte niivõrd Suurbritannia vastupanu, kuivõrd väljaveninud side- ja varustusliinid. Ja ka Aafrika teede puudumine ja läbimatud džunglid.
  Aga tsaariarmee sai ikkagi kõigest läbi. Ja see liikus nagu titaanrull. Ja vaenlane andis üha enam alla ja langes põlvili.
  Tüdrukute rügemendid liikusid reeglina paljajalu ja sundisid vange jalgu suudlema. Mõnikord lubasid tüdrukud vangidel oma rindu suudlustega üle ujutada.
  Kuid siis sisenesid Austraaliasse Anastasia, Nataša, Zoya, Augustina, Svetlana. Nad marsivad pealinna Sydney poole. Ja nad laulavad:
  - Rus, kus kõigil on palju naisi,
  Kus ilus kõne on lubatud...
  Kus iga inimene on nagu vend,
  Meie sümbol, meie sümbol on Kolovrat!
  Ja jälle loobivad nad paljaste jalgadega granaate - ajavad britid ja kohalikud laiali.
  Anastasia võttis mõõgaga Briti kindrali pea maha ja säutsus:
  - Isamaa auks!
  Ja Nataša lõi palja jalaga paagi pooleks. Ja ta laulab:
  - Oh, Venemaa nimi on Svarog!
  Ja tüdrukud liiguvad, Zoya laseb kuulipildujast välja, paneb inglased maha ja kriuksub:
  - Uue Vene tellimuse eest!
  Need on tüdrukud! Et neile meeldib tappa! Ja nad ei peatu! Ja kaunitaride näod säravad!
  Ja siin on Augustinus nagu püssipauk. Kuidas ta inglasi niidab ja sipleb:
  - Vene jaoks sünnist saadud!
  Ja Svetlana naelutab teda. Ja palja jalaga viskab ta mõrvarliku ja surmava granaadi.
  Ja ka kriuksub:
  - Minu suur Venemaa!
  Ja jälle annab ta paugu... Ta niidab sakslased maha, tappes nad ilma igasuguse tseremooniata.
  Nüüd annab Sydney võitluseta alla. Ja kodanike ja sõjaväe võtmed võetakse välja. Ja nad kuulutavad tsaar Aleksei oma kuningaks ja keisriks.
  Ka see kontinent on alistumas...
  Ja Vene laevad maanduvad Uus-Meremaal. Samal ajal sisenevad Pretoriasse kergetankid "Peeter"-8. Ja Lõuna-Aafrika ka langeb. Ja Madagaskaril maandub pataljon paljajalu tüdrukuid.
  Ja väga ilusad tüdrukud viskavad paljaste jalgadega granaate ja maanduvad vaenlase vastu. Madagaskar langeb. Ja suurema osa Aafrikast vallutasid Vene sõdurid.
  Tsaari-Venemaa ja Kolmas Reich ja Itaalia peaaegu võitsid. Kuid alles jäid vaid Suurbritannia ise ja Iirimaa. Ja tuli sügis ja siis talv. Sakslased ja vene lennukid pommitasid britte ja muutsid nende linnad varemeteks. Kuid Churchill keeldus kangekaelselt kapituleerumast.
  1941. aasta mais järgnes maandumine. Esimesena maandusid paljajalu tüdrukud Tigressi divisjonist. Ja las nad hävitavad Briti väed. Ja viska neid oma paljaste jalgade varvastega.
  Britte pommitasid poolpaljad tüdrukud, kes kandsid vaid aluspükse ja värisesid rinnad. Ja see oli väga lahe.
  Ja lahingut pidasid tankid "Peeter", "Nikolai", "Aleksander", "Ivan", mis sõna otseses mõttes purustasid vastased.
  Ja siin on uusim püramiidikujuline tank "Alesey"-1. Millel on ratsionaalsed kaldenurgad kõigist nurkadest ja millest ei saa läbi tungida.
  Selles lamades istusid Elizabeth ja tema tüdrukute meeskond peaaegu alasti, ainult aluspükstes.
  Neli kaunist sõdalast, peaaegu alasti, tulistavad inglise suurtükkide pihta ja lüüakse sõna otseses mõttes tulle. Ja tüdrukud tulistavad end maha ja täidavad need kuulipildujatest pliiga. Ja britte lamab sadu.
  Ja võitlevad kaunitarid niidavad vaenlase maha ja lasevad oma tanki sõna otseses mõttes üle laipade. Ja mõrvatud inglaste vaibad on laiali laotatud. Ja tüdrukud sõidavad tankis. Nad hävitavad Matildasid ja Churchilli. Viimane tank suudab tsaariarmee sõidukit vaid kriimustada.
  Ja järgneb üks venelaste võit teise järel. Ja sakslased liiguvad edasi. Kuid nende tankid T-3 ja T-4 on Venemaa sõidukitega võrreldes nii nõrgad. Ja ka väikesed primitiivsed. Ja pikk... Ja tsaariarmee tankid on kükitavad. Ja ridva kasutavad nad enda jaoks, ei pööra võtetele tähelepanu.
  Nii loobivad britid valgeid lippe. Mitu tuhat valitud Vene tanki maandus juba esimestel tundidel, murdes sõna otseses mõttes kaitsesse.
  Anastasia sai kuuli paljasse kanda ja naeris:
  - Massaažimees!
  Siis haaras ta paljaste varvastega kindrali ninast ja viskas ta enda peale. Ta lendas üle ja maandus kõhuga tääkide peale. Ja nii palju verd valati.
  Anastasia karjus südantlõhestavalt:
  - Au tsaar Alekseile!
  Nataša liigutab ka vastase sääri ja möirgab:
  - Uue slaavi korra eest!
  Ja ta surub vaenlase pea. Ja ta lõikab oma killu. Ja kiljatab:
  - Lahedad tüdrukud, vabaduse fännid - me võitleme uue korra eest!
  Ja siis tulistab Zoya kahest kuulipildujast korraga ja loobib paljaste jalgadega herneid lõhkeainega.
  Ja see läheb brittidele esimesel päeval. Ja pärast selle kättesaamist viskavad Foggy Albioni impeeriumi võitlejad relvad maha ja satuvad otse vangi.
  Ja siin astub Aurora lahingusse. Hävitab vaenlase relvaga. Tal on spetsiaalne jälituskuulidega kuulipilduja. Ta peksab inglasi nagu nunnuvihja.
  Ja siin tulistab Svetlana. Ja hävitab vaenlase.
  Tulistab surmava massiga... Ja paljastab hambad.
  Ja möirgab täiest kõrist:
  - Olen naine, mis on tõesti super!
  Ja ta hüppab püsti ja viskab palja jalaga granaati. Ja see puhub kõikidesse osadesse ja kildudesse.
  Ja kiljub:
  - Ma olen palja rinnaga supermees!
  Ja nüüd astuvad tüdrukud enda peale... Nad sisenevad üha sügavamale Briti territooriumile.
  Oleg Rõbatšenko, välimuselt mitte vanema kui üheteistkümneaastase poisi kehas, kuid majori õlapaeltega, kuigi ta ise on paljajalu ja lühikestes pükstes, niidab inglasi. Ja ta tegutseb meeletu raevuga.
  Ta süütab tule ja laulab:
  - Me kogeme koitu ja kõrgeimat värvi.
  Ja temaga koos oli tüdruk Margarita, kes ei saanud kunagi täiskasvanuks. Tema jaoks on hea, et temast vähemalt vanaproua ei saanud!
  Ja see on palju hullem kui tüdruk!
  Nad ümbritsevad Londonit. Ja nüüd ähvardatakse ta ära võtta. Ja paljud vaenlased annavad alla. Ainult kuninga valvurid ei anna alla ega anna alla. Kuid nad hävitatakse halastamatult. Ja nad viivad läbi täielikku, ebainimlikku hävitamist. See on selline totaalne häving, mis toimub. Ja masinad on väga aktiivsed.
  Ja taevas koguvad Albina ja Alvina arveid. Tüdruk on saanud juba kõik seitse Jüri risti auastet. Esimene aste: Jüririst, teine - Jüri rist vibuga! Kolmas on kuldne rist. Neljas on vibuga kuldne rist. Viies on kuldrist teemantidega. Kuues on kuldrist teemantide ja vibuga. Ja seitsmes on kuldne ristitäht, millel on vibu ja teemantid!
  Need tüdrukud tulistasid ühe võitlusega alla viiskümmend autot ja laulavad omaette:
  - Oleme sellised kaunitarid, et oleme lihtsalt super ja hüper ning üldiselt imelised kaunitarid!
  Ja nad pilgutavad palja kihvaga.
  Need on tüdrukud - Albina ja Alvina... Ja neile meeldib mehi vägistada. Ja nad ise ei pahanda oma keelega töötamist, kui näevad atraktiivset mehelikku täiuslikkust.
  Ja et tüdrukud on lihtsalt iha, armastuse ja kire kehastus!
  Kuidas nad armastavad pulseerivaid jadevardaid.
  Kõrgeima klassi sõdalased...
  Siin põgeneb Churchill ümbritsetud Londonist. Nii et nad andsid talle hea löögi sarvedele.
  Ja ta tiris ta jalad eemale, kihutades Brasiiliasse... Londoni garnison aga kapituleerus. Ja Vene väed võtsid Iirimaa peaaegu vastupanuta. Britid olid juba trummilöögile alla andmas...
  Teine maailmasõda lõppes aasta pärast teljeriikide võiduga. Suurem osa Aafrikast on venelased. Siiski suutsid nii Saksamaa kui ka Itaalia midagi haarata.
  Lisaks kuulusid Kolmandasse Reichi ka Hispaania ja Portugal.
  Ja Vene väed valitsesid Suurbritannias ja tsaar Alekseist sai ka Briti monarh. Venemaa okupeeris peaaegu vastupanuta ka Rootsi ning Saksamaa okupeeris Norra ja veelgi varem Taani.
  Hitler okupeeris suure osa Euroopast. Luues protektoraadiga Kolmanda Reichi tüüpi moodustise. Ja Venemaa lõi impeeriumi uuesti ja lülitas selle oma koosseisu.
  Tekkinud on ajutiselt habras rahuolukord. Mis kestis selleks korraks.
  Tsaari-Venemaa ja Saksamaa seedisid oma omandamisi. Nad valdasid kolooniaid.
  Tsaar Aleksei oli veel üsna noor ega suutnud kogu maailma vallutama tormata.
  Kuid Hitler ei suutnud kuidagi vastu panna. Talle tundus, et ta sai Aafrikas liiga vähe maad, et Venemaa on liiga suur. Ja koos Mussolini juuniori pojaga alustasid nad sõda Venemaa vastu. Lahingud algasid 20. aprillil 1955, füüreri viiekümnendal sünnipäeval.
  Sakslased töötasid sõjaks Tsaari-Venemaaga välja terve rea tanke ja ilmselt arvestasid nad sellega väga.
  Panther 5-st sai peamine tank, mis töötati välja sõjaks Venemaaga.
  75 tonni kaaluv auto oli lahe.
  Ja üldiselt on 100EL-i 128-mm kahur tõeliselt purustav jõud. Ja kui ta lööb, siis ei paista isegi tsaariarmeest piisavat.
  Ja seal on veelgi võimsam tank: "Tiger"-5, mis on veelgi raskem ja tugevamini soomustatud. Ja see kaalub umbes sada tonni!
  Ja Venemaal kaalub põhitank Aleksei-4 vaid viiskümmend tonni ja sellel on vaid 105 mm kaliibriga relv. Kuid see on palju arenenum, püramiidne ja 1800 hobujõulise gaasiturbiinmootoriga, see tähendab väga mobiilne.
  Sakslane on massiivsem ja võimsam. Eriti kohutavad on kakssada tonni kaaluvad "Lions"-5. Mis aga Hitleri võimalusi oluliselt ei suurenda. Seega on ülirasked tankid liiga kallid ja neid on raske transportida. Kuigi kasutamisel ja rakendamisel on mõned eelised.
  Hitler igatahes ei pidanud vastu ja tormas tsaari-Venemaale. Ja lahingud algasid.
  Vene armee võimsad kindlustatud tsoonid peatasid vaenlase edasitungi. Ja sakslased jäid jänni. Ja tsaariarmee asus pealetungile Aafrikas, kus tal oli palju rohkem jõudu. Ja itaallased tundsid esimesi lööke. Nende väed on liiga nõrgad ja madala distsipliiniga ning palju mahajäänuma tehnoloogiaga, et Venemaale vastu seista.
  Vaid kolm nädalat kestnud võitluse järel tõrjus tsaariarmee itaallased Somaaliast ja Etioopiast välja.
  Ma eristasin tüdrukuid Anastasia, Nataša, Zoya, Augustina, Svetlana. Nad on endiselt sama noored kui viiskümmend aastat tagasi, kui nad Jaapaniga võitlesid. Tsaar Alekseil on juba lapselapsed, kuid tüdrukud on endiselt hallkoerad, sitked, agressiivsed ja julged.
  Ja viiekümne sõjaaasta jooksul jäid tüdrukud nooreks. Ja nende nahal pole ühtegi kortsu ega pragu. Nad on nii ilusad ja värsked kui lilled.
  Kuid Oleg Rõbatšenko ja tema elukaaslane Margarita on veel lapsed - nad pole üldse küpseks saanud. Vähemalt väliselt. Kuid nad jooksevad kiiremini kui gepardid. Ja ei tääk ega kuul ei suuda neid tappa.
  Need lapsed armastavad teravaid kettaid paljaste jalgadega visata. Üldiselt on nad supervõitlejad!
  Ja igasugune jõud surutakse põlvili!
  Aleksander II juhtimisel võitlesid türklastega ka Anastasia, Nataša, Zoja, Augustina, Svetlana. Ja sellepärast on nad juba üle saja aasta vanad. Kuid nad ei vanane, sest nad on nõiad. Ja kuna nad on surematud, siis Rodnoverie võimuses.
  Ja tsaariaja rassi esindajad jooksevad üle Etioopia ja juba tapavad itaallasi.
  Ja jälle sunnivad nad neid oma paljaid jalgu suudlema. Ja tüdrukud on muidugi kirjeldamatu iluga ja hinges tulihingeline kirg. Neid ei saa kuidagi halvustada. Just need muudavad riigi suurepäraseks. Ja nad võidavad suure garantiiga.
  Vene tsaaririik oli suures osas mandriline ja ainulaadne vene rahvusele. Vene rahvus, segu paljudest rahvastest ja Venemaa on nagu sulatusahi, võib alla neelata teisi rahvaid, assimileerides neid järk-järgult ja mitte rõhudes. Seetõttu kasvas kuninglik impeerium. Aeglaselt kuningriik kuningriigi haaval... Ja nüüd on globaalse hegemooniani jäänud väga vähe. Venemaal on palju suurem rahvaarv kui Kolmandas Reichis ja Itaalias.
  Nii et tal on kõik võimalused seda jäädvustada ja seedida. Pealegi arvestades, et vastased on nõrgemad. Ja mitte kõik pole Hitleri ja Mussolini režiimiga rahul.
  Ka Aafrikas toetavad paljud kohalikud hõimud ja koloniaalüksused venelasi. Samamoodi sobib džunglisse paremini vene tehnika.
  Lahingud näitasid, et sakslastel oli probleeme isegi Panther-5-ga, mitte ainult Tiger-5-ga. Jah, Krautsid on märgatavalt alla andnud. Pärast seda, kui tsaariarmee läbis Etioopiat ja tabas Liibüat, purjetasid ka Saksa üksused. Taevavõitlustes üllatasid aga Saksa arengud kuninglikke ässasid - eriti diskokujuliste seadmetega. Ja nad hävitasid meeletu raevuga Vene autosid.
  Aga loomulikult ei saa sakslased numbrite poolest vastast. Ja diskod on liiga kallid ja neid on suhteliselt vähe. Ja nad ise on haavamatud, kuid nad ei saa tulistada, nad rammivad ainult laminaarse joaga. Ja manööverdatavad Vene sõidukid pääsevad minema.
  Kuninglik armee taevas on aga tugev. Ja merel on see veelgi tugevam. Kuigi Kolmas Reich pole nõrk. Kuid ikkagi on jõud ebavõrdsed.
  Nii rahvaarvult kui ka majanduslikult potentsiaalilt ei tule Kolmas Reich Venemaaga toime.
  Ja kui kaklevad ka väga tugevad ja ilusad tüdrukud, siis toimub täielik kokkuvarisemine.
  Elizabeth ja tema meeskond võitlevad Saksa koletistega ja suudavad isegi võita. Ja neid ei häbene see, et natsidel on palju suuremad ja raskemad sõidukid.
  Siin lähevad tüdrukud ümber vaenlase tankide ja löövad neid otse küljele. Ja neil pole vaenlasega probleeme. Nad hävitavad oma vaenlase ja laulavad:
  - Raevukas ehitusmeeskond! Raevukas ehitusmeeskond!
  Hitler on matt! Hitler on matt!
  Ja nad hävitavad vaenlase tohutu kergusega. Ja tüdrukud ei suuda naermata jätta.
  Kuid fašistid, saanud laksu kuklasse, taganevad. Juba Liibüas annavad mitu Itaalia diviisi peaaegu võitluseta alla. Ja kuningliku armee sõdurid tungivad edasi. Krautsid löödi võimsa löögiga Alpidest välja ja tsaariväed marssisid üle Itaalia. Paljajalu tüdrukud Mussolini juuniori sõjaväest tervitavad tsaariarmee värvilisi vägesid. Miljonid kõigist rahvustest sõdurid täidavad Itaaliat. Ja kümme tuhat mobiilset Aleksei-4 tanki, mis kaaluvad viiskümmend tonni, on igast küljest tulistamisel peaaegu läbimatud.
  Itaalia kui koalitsiooni nõrgem lüli sureb väga kiiresti... 30. mail vallutasid tsaariväed peaaegu võitluseta Rooma. Ja Mussolini impeeriumi pealinn langes.
  Ja jälle sundisid tüdrukud Vene sõjaväest oma tolmuseid paljaid jalgu vaenlast suudlema. Nad mõistavad, et vaenlasele tuleks näidata tema tegelikku staatust.
  Albina ja Alvina meenutasid kontosid kirjutades, kuidas nad võitlesid nõidadega jaapanlastega, kui Aleksei hällis lamas. Ja see oli väga naljakas.
  Tüdrukud pole sõjast veel küllalt saanud ja lasevad sakslased õhku alla. Albina isegi märkis:
  - Kui oleme natsid alistanud, mis edasi?
  Alvina ütles enesekindlalt:
  - Vallutame Ladina-Ameerika!
  Albina märkis kahtlevalt:
  - Noh, see on veel kaks või kolm kuud! Ja siis?
  Alvina itsitas ja vastas:
  - Supp kassiga!
  Albina ütles vihaselt:
  - Ei, mingi realistlikum eluplaan peab olema!
  Alvina ütles entusiastlikult:
  - Nii et me sünnitame hunniku lapsi!
  Albina kiitis selle heaks:
  - See on juba parem!
  Itaalia on juba praktiliselt vallutatud. Mussolini juunior põgeneb Prantsusmaale... Vene väed okupeerivad Sitsiilia. Kõik pastatootjate varad Aafrikas on juba kadunud. Alles on jäänud vaid Saksa enklaavid, kuid tsaariarmee ründab ka neid. Aafrika täieliku kaotamise oht lahingus tugevama vaenlasega.
  Tundus, et sakslased olid oma tugevuse valesti arvutanud. Ja nüüd purjetavad nad kuninglike vägede löökide all.
  Ja kümned tuhanded tankid on juba Lõuna-Prantsusmaal ja Touloni vallutanud... Bikiinides tüdrukud hüppavad mööda linna ja suruvad fašistid põlvili. Nad sunnivad end oma paljaid kontsi suudelma ja naerma.
  Kuid võite ka tüdrukut rinnale suudelda - ta ei pahanda!
  Nii palju õnnestumisi. Ja Lõuna-Saksamaal murravad läbi ka Vene diviisid. Ja nad juba võtsid Viini. Ja nad liiguvad Müncheni poole. Fašistid alistuvad löökidele ja tõstavad käed üles. Ja alistuda iseendale!
  Oleg Rõbatšenko on loomulikult nende seas, kes võitlevad esirinnas.
  Ja poiss tabab isiklikult kolm Saksa kindralit. Mille eest ta saab monarhilt eripreemia.
  Samas on igipõline poiss paljajalu ja jalas lühikesed püksid.
  Tsaar Aleksei rõõmustab võitude üle. Ja mis juhtus? Kurat Hitler ise sattus silmusesse. Tema E-seeria tankid ei vasta püramiidsete tankidele.
  Tsaar Aleksei premeerib kangelasi ja kangelannasid. Ja ta teeb seda suure innuga.
  Sellist isakuningat saab ainult armastada ja austada. Vene väed on sakslased Marokost juba välja tõrjunud. Ja peaaegu kogu Aafrika on Venemaa territoorium. Ja mida? Nii et läks paremaks!
  Tsaar Aleksei autasustas Albinat ja Alvinat Venemaa parimatele naisässadele uue auhinnaga. Plaatinast Püha Jüri risti täht vibu ja teemantidega.
  Sõdalased väärivad seda tõesti. Ja neil on selline jõud. Ja nad peksid oma fašiste. Ja nad jõuavad finišisse. Tsaariarmee läheneb juba Ruhri piirkonnale ja seal käivad ägedad lahingud. Nad ei taha natsidele järele anda. Ja Prantsusmaal ümbritsevad nad juba Pariisi. Kohalik elanikkond tervitab tsaariarmeed ega peatu.
  Võib öelda, et vaenlane on alistumise tasemel. Hitler tormab ringi ja käes on juba juuli keskpaik. Ja sakslaste positsioon on peaaegu lootusetu.
  Seda tähendabki kontakteerumine sellise laheda kuningaga nagu Aleksei Teine ehk suur.
  Lõpuks on Wehrmachti vägede jäänused Aafrikas juba alla andnud. Vene väed marssisid läbi Pariisi. Olukord muutus sakslaste jaoks kriitiliseks.
  Juuli lõpuks oli Ruhr juba täielikult tagasi vallutatud. Ja Vene väed lähenevad Läänemerele.
  Hitler põgeneb Berliinist Ladina-Ameerikasse. Kuninglikud väed sisenesid Taani ja Norra vabastati veelgi varem. Pal ja Lissabon. Rünnak Berliinile järgnes augustis. Ja Kolmanda Reichi pealinn võeti ära. Seejärel vabastas tsaariarmee, jätkates pealetungi, Madridi.
  Viimasena võeti septembris Gibraltari kindlus. Tsitadell kukutati... Ja järjekordne sõda oli peaaegu lõppenud. See osutus kuidagi üllatavalt lühikeseks ja kergeks.
  Tsaar Aleksei sai kõigi aegade suurima vallutaja tiitli.
  Kuid Hitler on endiselt elus ja tal õnnestus põgeneda. Mida selle koletisega peale hakata? Kummalisel kombel ei tahtnud Ladina-Ameerika seda türanni välja anda. Ja siis, 1. mail 1957, algas viimane kampaania Ladina-Ameerika vastu ja viimane sõda planeedi Maa ajaloos. Väed liikusid probleemideta edasi. Kohalikud jõud olid sõjaliselt liiga nõrgad ega suutnud Vene vägedele vastu seista.
  Elizabeth ja tema meeskond tulistasid just aku alla ja nüüd on teel olevad vaenlased lihtsalt alla andmas.
  Tüdruk märkis naerdes:
  - See on sõda!
  Catherine märkis muigega:
  - Viimane sõda inimkonna ajaloos!
  Elena soovitas:
  - Nii et toostime rahu! Ja tuleviku looming!
  Ja tüdrukud isegi suudlesid üksteist rõõmust paljale jalataldadele.
  No nii lähebki kõik hästi...
  Anastasia ja tema meeskond jooksevad ja viskavad paljaste varvastega vastaseid granaate. Nad rebivad lahti oma vaenlased ja paljastavad hambad.
  Nataša laulis:
  - Ma olen kolossaalse unistuse tüdruk!
  Ja kuidas mõrvargranaati välja lasta. Jah, selliste tüdrukutega ei saa olla nõrk. Nad ei andesta seda.
  Ja nad liiguvad edasi, fašistidele armu andmata. Olgu sel juhul tegemist mitte täiesti fašistidega.
  Zoya viskab ka palja jalaga granaati ja susiseb:
  - Võidu eest vaenlase üle!
  Ja siis laseb Augustine kuulipildujast ja viskab palja jalaga granaati.
  Ja see kriuksub:
  - Meeleheitel löök!
  Ja siis avaldab Svetlana vastastele survet ja sööb need rebitud taignaks.
  Need on tüdrukud.
  Ja ta muigab:
  - Tsaar Aleksei on meie iidol!
  Mexico City vallutatakse ja Kuuba vallutatakse. Vene väed liiguvad põhjast lõunasse. Ja nad teevad seda väga edukalt. Sa ei peata neid. Ja tuleb suur võit.
  Ja Albina ja Alvina skoorivad õhulahingus väga edukalt. Nad on sõdalased, kes ei pea nõrkust näitama. Nad tulistavad alla lennukeid, mis on oma taseme poolest Venemaa omadest kõvasti maha jäänud. Ja mis kõige tähtsam, eesotsas on bikiinides paljajalu tüdrukud. Et nad peksavad kõiki. Ja nad lasevad maha kõik, kes kakluses vahele jäävad.
  Oleme Nicaraguast juba möödas. Tsaariarmee masinate armaada ei saa peatada. Ja Vene väed tulevad. Ja üha sagedamini annavad vastased alla. Ja nad ajavad vaenlased minema vangide kolonnidega. Ja nad suruvad vaenlase põlvili.
  Anastasia jookseb enda eest ja paneb vastased näkku kukkuma ja oma paljaid kontsi suudlema.
  Nii palju vaenlasi andis alla. Ja paljud neist kapituleeruvad trummilöögi ees. Ja nad tõstavad oma käpad üles.
  Vene väed on juba Venezuelasse jõudnud. Olukord muutub järjest rahulikumaks.
  Brasiilia on suurim vaenlane ja murdub suhteliselt kergesti. Ja ta on sunnitud alistuma.
  Tüdrukud kõnnivad läbi Rio de Janeiro ja poisid suudlevad nende paljaid jalajälgi.
  Nataša märgib naerdes:
  - Elu on siiski hea!
  Zoya märkis mõningase kahtlusega:
  - Polegi nii hull, kui magad, jalad vastu seina!
  Ja tüdrukud puhkevad naerma. Nad tõesti ei saaks olla naljakamad. Aga mis sa nendega teha saad...
  Siin võitleb ka poiss Oleg Rybachenko. Ta on tsaariarmees teeninud üle viiekümne aasta. Ta tõusis koloneli auastmeni, tal on palju auhindu ja ta näeb endiselt umbes üheteistkümneaastane. Ja temaga on igavene tüdruk Margarita. Ta oli täiskasvanud naine ja kartis väga vanaks jääda. Ja selle tulemusena jäi ta igaveseks tüdrukuks. Lapsed said nad aga umbes sada aastat tagasi. Ja siis lubatakse, et nad kasvavad kuni kuueteistkümneaastaseks - mis on üldiselt hea! Näiteks poisil pole vaja isegi habet ajada!
  Poiss ja tüdruk viskavad oma vaenlasi paljaste jalgadega granaate ja laulavad:
  - Võitude rõõm laieneb,
  Hitler ootab võllapuud!
  Siin on Venemaa vastaste viimane tugipunkt - Argentina. Hitler peitis end seal.
  Ja juulis sisenesid Vene väed Argentina territooriumile. Vastupanu oli fookuses. Ja nii langes pealinn peaaegu võitluseta. Ja Hitler ise leiti augustis 1957... Silmuses rippumas. Ilmselt võtsid nad enda omad ja poosid üles.
  Ka Tšiili kapituleerus. Nii lõppes viimane sõda inimkonna ajaloos.
  Kaksteist nõiatüdrukut, kellel oli igavene noorus, tähistasid oma võitu. Kuid teine poiss, Oleg Rõbatšenko, tundus olevat väga rahul. Lõpuks ometi saab ta elada oma rõõmuks, mitu aastat ta sõjaväes veetis.
  Ja venelased läksid kosmosesse juba 1947. aastal ja 1954. aastal lendasid Kuule. Ja 1967. aastal Marsile. Ja veel uusi saavutusi. Päikesesüsteem vallutati järk-järgult. 1975. aastal kukkus Aleksei II, olles võimul seitsekümmend aastat, lennukiga alla. Ja sellega lõppes kõigi aegade suurima monarhi valitsusaeg.
  Ja uueks kuningaks sai tema poeg: Mihhail II. Ja Venemaa liikus kosmose laienemise poole.
  Oleg Rybachenko ja Margarita kõndimas Marsil 2005. aastal. Poiss märgib:
  - Minu lapseks saamisest on möödas juba sada aastat. Ja kas mul poleks aeg kuueteistkümneaastaseks kasvada?
  Margarita, kes näeb samuti välja nagu tüdruk, vastab:
  - Ja ka mina pean vastavalt kokkuleppele suureks kasvama! Aga miks me jääme lasteks?
  Oleg kehitas õlgu... Järsku kerkis nende ette pilt tiibadega ingel-demiurgist.
  Kaunis olend ütles:
  - Olete osa oma missioonist täitnud.
  Aga nüüd ootab teid ruum! Ja kosmosemaailmad! Nii et elage ja võitlege!
  Oleg Rybachenko küsis muigega:
  - Sa lubasid meile kuueteistkümneaastaselt surnukehad!
  Ingel noogutas naeratades:
  - Mida te Margaritaga tahate?
  Margarita raputas nõustuvalt pead:
  - Isegi rohkem?
  Ingel noogutas pärlhammaste irve saatel:
  - See on teie jaoks! Kuid selleks, et kasvada kuni kuueteistkümneaastaseks, kasvate tuhat aastat! Ja siis jääd igaveseks noorusesse!
  Oleg ja Margarita kilkasid üksmeelselt:
  - See ei ole aus!
  Angela märkis naeratades:
  - Selline on surematuse hind! Kuid nõustuge olema surematud lapsed palju paremini kui surelikud vanad inimesed!
  Poiss ja tüdruk nõustusid:
  - Jah, palju parem!
  Ja me naersime kõvemini!
  Tõesti, mis need surelikud inimesed on? Isegi kõigi aegade ja rahvaste suurim kuningas Aleksei suri. Ja neid ootab ees igavik, täis säravaid seiklusi.
  
  
  
  NAPOLEON EI LÄINUD VENEMAA!
  . Alternatiivne ajalugu, kus suur keiser ei läinud Venemaale, vaid viis oma rügemendid... Türki! No muidugi, miks mitte? Miks mitte vabastada Balkan Ottomani võimu alt?
  Ja vaenlane pole muidugi liiga tugev. Ja veel enne seda sai ta venelaste käest peksa.
  Ja Napoleoni armee asus sundmarsile. Ja ta kõndis peaaegu vastupanuta Bosniast Istanbuli. Üks takistus: mäed, jõed, kindlused... Ja aeg-ajalt vastupanu. Ja elanikkond tervitab prantslasi ja eurooplasi kui vabastajaid.
  Napoleon vallutas Istanbuli 1812. aastal. Seejärel sõdis ta ka Väike-Aasias. Jõudis India ookeani ja Mekasse. Pärast seda kolisid prantslased ja nende palgasõdurid Egiptusesse.
  Kuigi Napoleon Venemaale ei läinud, vallutas ta Osmanite valdused. Võib-olla hoiatasid mõned ennustajad teda võimaliku ebaõnnestumise eest sõja korral tsaaririigiga.
  Britid üritasid 1814. aastal Hispaanias maanduda. Napoleon naasis Pariisi. Ja jõudu kogudes kolis ta kiiresti Hispaaniasse ja alistas seal britid. Pärast seda muutusid prantslased Püreneedes mõnevõrra tugevamaks.
  Nende väed jõudsid Marokosse ja okupeerisid kogu Põhja-Aafrika ja Sudaani.
  Nii kehtestasid nad Vahemeres üldise domineerimise. Võeti ka Gibraltar. Ja neid tugevdati ka põhjalikult. Sõda Suurbritanniaga jätkus vahelduva eduga. Mõlemad pooled olid väsinud kokkupõrkest merel. Napoleon aga tahtis seda numbritega võtta. Ja laevu ehitati järjest rohkem, meremehi koolitati. Tasapisi hakkas suurte inim- ja territoriaalsete ressurssidega prantslaste arvuline üleolek mõju avaldama.
  Ja kurnatud britid hakkasid alistuma. Lõpuks, 1825. aastal, toimus maandumine. Ja Napoleon võttis lõpuks Londoni. Seega sõda lõppes. Ja juba eakas keiser otsustas puhata ja rahuliku ehitusega tegeleda. Ainuke asi on see, et prantslased jätkasid liikumist üle Aafrika ja selle lõuna vallutamist. Nikolai Esimene tuli Venemaal võimule. Venelased pidasid sõda Iraaniga, kuid hoolimata võitudest nad seda ei vallutanud, vaid piirdusid mõõdukate territoriaalsete omandamistega. Seejärel seisis Venemaa silmitsi Šamili sõjaga Kaukaasias ja leidis end sellest pikka aega seotuna.
  Napoleon valitses kuni 1837. aastani ja oli surres kuuskümmend kaheksa aastat vana. Tema järglaseks sai poeg Napoleon II. Noor, kahekümne kuue aastane blond keiser oli varem Itaalia ja Rooma impeeriumi kuningas. Muidugi tahtis ta ületada oma isa Napoleon Esimese au.
  Ja Napoleon II tegi oma esimese kampaania Iraani ja seejärel India vastu. Muidugi vallutas maailma suurim ja kõige paremini organiseeritud armee suhteliselt kiiresti nii Iraani kui India. Samuti viidi lõpule Aafrika vallutamine. Prantsusmaa pidas sõdu Ladina-Ameerikas, püüdes haarata kontrolli alla Hispaania ja Portugali kolooniad. Venemaa jaoks ei olnud kuidagi aeg. Kuid prantslased saavutasid pärast pikki sõdu lõpuks jalgealust Ladina-Ameerikas. Napoleon II suri 1856. aastal ja troonile tõusis tema poeg Napoleon III. Ta oli sel ajal vaid kuusteist aastat vana. Ja 1858. aastal alustas Napoleon III sõjakäiku Venemaa vastu.
  Otsustas oma vanavanaisa ületada. Ja Venemaal on ikka pärisorjus. Ja riik on võitlusjõu poolest muidugi võrreldamatu Napoleoni Prantsusmaaga.
  Napoleon III lootis võidule. Ja kaks miljonit sõdurit liikus üle Venemaa. Nad marssisid kolmes kolonnis: Kiievisse, Moskvasse ja Peterburi. Kuid Venemaal polnud oma Kutuzovit.
  Ja tsaar Aleksander II oli sunnitud Kaasanisse põgenema. Vangistati Moskva ja Peterburi ning Kiiev. Venemaa vastu oli vägesid üle maailma ja arenenumad relvad. Isegi Napoleon III armees ilmusid esimesed kerged tankid.
  Jah, sellisele jõule ei saa vastu panna. Tsaar Aleksander II pakkus prantslastele rahu. Kuid Napoleon III teatas, et vajab Venemaad tervikuna.
  Ühesõnaga algas sissisõda. Kuid Napoleonil on palju vägesid. Lisaks teatas Napoleon III pärisorjuse kaotamisest. See võitis ka osa inimesi enda poolele. Sõda kestis veel mitu aastat ja Napoleoni väed jõudsid Vaikse ookeani äärde.
  Lõpuks leiti kompromiss. Napoleon III abiellus Aleksander II tütrega ja krooniti kuningaks. Ja Venemaa sai suure impeeriumi osana teatava autonoomia.
  Napoleon III võitles endiselt Hiinas, tema väed jõudsid Austraaliasse ja vallutasid Indohiina. Ja aastal 1877 ta suri ja Napoleon Neljas tõusis troonile. Neljateistkümneaastane noormees. Napoleoni Esimese lapselapselaps ja Vene tsaaride emapoolne järeltulija. Napoleon Neljas viis lõpule maailmavallutuse - olles vallutanud USA ja kõik teised saared... Tekkis ülemaailmne impeerium. Siis ei jäänud muud üle, kui kosmosesse tormi lüüa.
  Aga kurbust polnud, aga kuradid koputasid. Napoleon IV suri 1894. aastal. Täpsemalt suri ta Aafrikas jahil. Ja tema trooni võttis umbes nelja-aastane Napoleon Viies poiss.
  Kuidagi osutusid Napoleoni järeltulijad mitte eriti visad. Ja muidugi algasid probleemid. Nüüd Ladina-Ameerikas, nüüd Hiinas, nüüd Venemaal.
  Kuid väed surusid rahutused ja separatistid maha. Napoleon Viies kasvas üles ja asus otsustavalt mässu maha suruma. Pärast mida planeet Maa kuidagi rahunes. Ja 1914. aastal lendas esimene inimene kosmosesse! 1917. aastal maandusid inimesed Kuule.
  Järk-järgult saavutas inimkond stabiilsuse. Ja nüüd kosmosesse laienemine. 1935. aastaks olid inimesed külastanud kõiki Päikesesüsteemi planeete ja Kuule oli tekkinud asula. Napoleon Viies valitses kuni 1960. aastani - kuuskümmend kuus aastat - rekordiline Bonapartide seas ja suri hiilguses. Ja Napoleon Kuues sai trooni. Selleks ajaks olid edukad katsed inimeste noorendamiseks juba alanud. Ja 2000. aastal hakkasid inimesed tungima naabertähtedesse. Aastaks 2020 on loodud esimesed inimasustused väljaspool planeeti Maa.
  
  IVAN KOHUTAV EI OLE MÜRGITUD
  Ivan Julm ei olnud aga 1584. aastal mürgitatud (kust nad said aimu, et ta üldse mürgitatud on?), vaid elas mõnda aega. Ta abiellus Inglise printsessiga. Ja samal ajal vallutas ta Siberi ja ehitas sinna linnu. 1590. aastal sündis tal Inglise printsessiga poeg Alexander. 1591. aastal suri poeg Dmitri, kuid venelased vallutasid rootslastelt nende eluaastad tagasi. 1592. aastal vallutasid nad Narva.
  Poola ja Venemaa ühine sõda Rootsi vastu lõppes 1593. aastal Viiburi vallutamisega. Ja Rootsi sõja lüüasaamine 1594. aastal.
  Venemaa võttis seega tagasi nii Narvas asutatud Läänemere ranniku linnad kui ka Viiburi. 1595. aastal andis Ivan Julm korralduse ehitada Neeva suudmesse linn. Nii tekkis Aleksandrovsk rohkem kui sada aastat varem. Aasta sai nime Ivan Julma poja ja Inglise printsessi auks.
  Seejärel jätkas Ivan Julm liikumist üle Siberi. Tema sõdalased suundusid Amuuri jõe äärde. Aastal 1598, olles taastunud kuuskümmend viis aastat - Venemaa rekord ja üks pikima kuningriigi kestvusi planeedi Maa ajaloos, suri Ivan Julm. Samal aastal suri ka tema pärija Fedot. Ja Aleksander Esimene sai kuningaks. Ta oli troonile tõusmise ajal vaid kaheksa-aastane. Kuid Boriss Godunov sai regendiks. Ja kõik läks enam-vähem. Tõsi, oli ka näljaseid aastaid. Seejärel sõda Poolaga 1605. aastal. Siis juhtis esimest korda armeed Aleksander ise . Poolakad üritasid Smolenskit piirata, kuid said täielikult lüüa. Venelased läksid rünnakule ja võtsid Kiievi ja Polotski. Poolakad loovutasid Berezina ja Kiievi äärsed maad vasakkalda Ukrainale.
  Mõnda aega valitses rahu. Venemaa edenes idas. Ta jõudis Vaikse ookeani äärde ja rajas seal uusi linnu.
  Siis tuli kampaania Krimmi, mis langes kokku Türgi nõrgenemisega. Venemaa vallutas koos Aasoviga ka Krimmi khaaniriigi.
  Nii tekkis suur impeerium. Pärast seda oli veel üks sõda poolakatega. Aleksander kuulutas - me vallutame tagasi kogu Kiievi-Vene maad.
  Ja see juhtus. Vene väed tsaari ja suure komandöri Skopin-Shuisky juhtimisel suutsid siiski poolakaid lüüa ja vallutasid isegi Varssavi.
  Pärast mõningaid vaidlusi võttis Poola Aleksander Esimese tsaariks. Pärast seda tekkis slaavlaste suur võim. Venemaa pööras lõunasse 1630. aastal. Sõjad algasid Türgiga. Osmani impeerium oli allakäigul ja kaotas.
  Venemaa vallutas Balkani ja sisenes isegi Konstantinoopolisse. Osmanite troon anti üle tsaar Aleksandrile. Ja nüüd jõudsid Vene rügemendid Egiptusesse. Ja 1640. aastal vallutasid nad koos Kuveidiga Meka ja Iraagi. Olles moodustanud tohutu impeeriumi. Aastatel 1645-1647 oli sõda Iraaniga. Ja Pärsia allus ka Venemaale. Sõda Mandžu impeeriumiga lõppes Põhja-Hiina vallutamisega.
  Tsaar Aleksander kutsus mittevene rahvastiku arvu kasvu silmas pidades kokku isegi oikumeenilise nõukogu. Õigeusku muudeti, võimaldades neli naist.
  Mis tulenes soovist hõlbustada moslemitel õigeusu vastuvõtmist ja kiirendada äsjavallutatud maade venestamist.
  Aastal 1658 suri tsaar Aleksander esimene, kes oli valitsenud kuuskümmend aastat ja kellest sai ka suur Rurikovitš.
  Uueks kuningaks sai Aleksander Esimese poeg Mihhail Esimene. Uus kuningas oli juba neljakümneaastane. Ja ta jätkas oma isa vallutuspoliitikat. Vene väed liikusid India poole. Seal olid sõjad.
  Mis lõppes seal vene võimu kehtestamisega. Siis oli suur sõda Hiinaga. 1671. aastal Mihhail suri. Ja sõda jätkas tema poeg Aleksei esimene Rurikovitš. Noor, umbes kolmekümneaastane kuningas kamandas energiliselt ja saavutas suuri võite. Hiina vallutati pärast mitu aastat kestnud sõda.
  Seejärel jätkas Venemaa liikumisi itta ja lõunasse, vallutades Indohiina. Kuni jõudsime Singapuri. 1701. aastal Aleksei suri ja tema poeg Peeter hakkas ehitama suurt laevastikku. Venemaa liikus läbi Vaikse ookeani saarte ja maabus Austraalias.
  Samal ajal tekkis soov laieneda Euroopasse. Ja 1715. aastal algas sõda Austriaga. Vene väed vallutasid kiiresti Austria. Siis vallutasid nad Saksamaa. Jõudsime Reini enda äärde. Ja nad vallutasid Itaalia 1721. aastal. Nii lõikas Peeter Suur akna Euroopasse. Egiptusega koos. Samal ajal okupeerisid venelased läbi Alaska Kanada. 730. aastal suri Peeter Suur ja trooni päris tema lapselaps Peeter Teine Rurikovitš.
  Tema valitsusaeg osutus aktiivseks: noormees alustas sõda Prantsusmaaga ja vallutas Kanada ning suurema arvulise ülekaaluga Vene väed vallutasid Pariisi. Samuti vallutati Holland. Kuigi seal venis partisanisõda. Kuid lõpuks suruti ka tema alla.
  Ja hiljem 1745. aastal langesid nii Hispaania kui ka Portugal. Aga ka seal käis mitu aastat sissisõda. 1753. aastal, pärast Peeter Teise surma, tõusis troonile Peeter Teise poeg, Peeter Kolmas. Uus kuningas jätkas liikumist mööda Aafrikat ja Ameerikat. 1761. aastal puhkes sõda viimase suurriigi Suurbritanniaga. Venemaa ei olnud merel algul kuigi edukas.
  Siis aga said britid arvulise ülekaalu ja kogenud komandöridega lüüa. Ja toimus maandumine. Ja 1767. aastal London langes.
  Ja 1780. aastal suri ka Peeter Kolmas. Troonile tõusis tema kahekümne kaheksa-aastane poeg Paulus Esimene. Venemaal polnud enam tõsiseid vastaseid ja ta liikus mööda Aafrikat ja Ladina-Ameerikat. 1820. aastaks, kui Paulus Esimene kuuekümne kaheksa-aastaselt suri, oli Venemaa lõpetanud kogu maailma vallutamise. Ja Ivan Viies tõusis troonile neljakümne kahe aasta vanuselt.
  Polnud enam kellegagi tülitseda. Kuid teadus pole veel jõudnud kosmose avaruste vallutamiseni. Sellegipoolest tellis Ivan lennud Kuule. Nagu, impeerium peab edasi liikuma. Ja 1833. aastal lendas inimene esimest korda kosmosesse. Ja 1845. aastal maandusid venelased lõpuks Kuule.
  Keiser Ivan Viies suri 1847. aastal. Aleksander II päris trooni. Kosmosesse laienemine jätkub. Maandus Marsile 1861. aastal. Ja siis kõigil Päikesesüsteemi planeetidel.
  Ja siis lendasid nad teiste tähtede juurde...
  
  DONALD TRUMP ROOSEVELTI ISTUL
  Nii leidis Donald Trump end Teise maailmasõja ajal Roosevelti asemele. See osutus tegelikult supervõimaluseks! Mõelge oma eelkäija vigadele. Ja esimene viga: nad lubasid NSV Liidul tõusta ja saada superriigiks.
  Donald Trump mõistis paremini kui keegi teine: Venemaal ei tohiks lasta teist maailmasõda võita. Kuid ka Kolmanda Reichi kiire võit on Ameerika jaoks ebasoodne.
  Parim variant: las nad tapavad üksteist nii kaua ja nii palju kui võimalik.
  No muidugi, Donald Trump aitas Venemaad natukene, enne Stalingradi... Ja ajalooga erilisi lahknevusi polnud. Ja ajas Kolmanda Reichi Aafrikast välja.
  Ja siis pakkus ta Hitlerile vaherahu vastutasuks antisemiitlike seaduste kaotamise eest.
  Pärast Stalingradi mõistsid sakslased, et võivad Teise maailmasõja tegelikult kaotada, ja nõustusid Trumpiga. Juute taga ei kiusata, aga... Kaubandus taastub...
  Ja vange vahetatakse. Trump ise teeb aatomipommi ja teeb Jaapanile otsa. Ja sakslased, pärast oma territooriumi pommitamise peatamist ja teise rinde sulgemist, koguvad jõudu.
  Fuhrer lükkas operatsiooni Citadell mitu korda edasi. Ja isegi juulis ei alustanud ta pealetungi, sest tahtis lahingus katsetada koletistanki Tiger-2, mis tähendab "lõvi" ja "hiir". Lisaks hakkasid sakslased moodustama välismaalastest diviisi ja koondama vägesid.
  Ja Trump soovitas füüreril mitte kiirustada, kuna Saksa pealetungi plaanid Kurski bulge'il on Nõukogude väejuhatusele juba teada ja pole midagi rumalam kui rünnata, kui vaenlane sellest teab.
  Fuhrer oli piisavalt tark, et kuulata Trumpi tarku nõuandeid. Ja ta asus kaitsele.
  Punaarmee asus lõpuks pealetungile 30. augustil. Ja jäi sügavalt vaenlase kaitsesse kinni. Lahingud näitasid, et Panther on kaitses väga hea, oma kiirlaskesuurtükiga, mis tabab kaugelt.
  Ja "Tiiger" pole halb ja isegi "Ferdinand". Viimane iseliikuv relv kaitses on üsna tugev. Ja see tõrjub suurepäraselt vastaste rünnakud. Ja "Ferdinand" töötab väga aktiivselt. Kui ta lööb eemalt, ei saa te isegi selga sirgu ajada.
  Sakslased andsid ikka järele, vähemalt aeglaselt, kuid Oryoli astangul. Kuid Nõukogude lennundus ei domineerinud enam taevas. Ilma läänerindeta olid Krautid tugevad. Saksa ässadest paistis eriti silma Marcel.
  Ta ei hukkunud Vahemere lahingus juhuslikult. Ja nüüd, olles äss, võitles number üks idas. Ja see parim Luftwaffe äss, kes lühikese ajaga püstitas läänerindel rekordi, mida keegi päris ajaloos kunagi purustanud polnud, võitles nüüd idas.
  Marcel tabas eemalt ega lasknud end näppida ega maha lüüa. Temast sai legend Saksa ja Nõukogude lendurite seas.
  Ja ilma igasuguse liialduseta. Ta tulistas alla nii ründelennukeid kui ka hävitajaid.
  Saja viiekümne lennuki eest autasustati teda Raudristi Rüütliristiga hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Kui ta valmistas kakssada lennukit, autasustati teda Teemantidega Saksa Kotka ordeniga. Kolmesaja lennukini jõudes pälvis ta spetsiaalselt talle loodud autasu: Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Pärast neljasaja lennuki allatulistamist sai ta sõjaliste teenetega kullast ja teemandist krutsifiksi ning kullast ja teemandist Luftwaffe karika. Marseille tulistas sügisel Vahemere kohal alla kakssada lennukit. Talvel ja märtsis lasi ta alla veel ligi sada autot ja viidi idarindele. Seal ületas ta 1943. aasta mais kolmesaja sõiduki piiri.
  Seejärel, 1943. aasta septembris, jõudis see neljasaja sõidukini. Ja ta püstitas isegi rekordi, nokautides ühes lahingus neliteist sõidukit.
  Sellise ässaga tundsid sakslased end taevas muidugi enam kui kindlalt.
  Ja nad võisid Punaarmee pealetungi tagasi hoida, tõmmates vägesid ette. Sellegipoolest liikusid Nõukogude väed edasi, kuigi väga aeglaselt.
  Oktoobri lõpus lähenes Punaarmee Orelile. Fritz püüdis seda linna iga hinna eest hoida.
  Tiger-2 tanki kasutati lahingus esimest korda. See sõiduk toimis aga kaitses hästi, kuid läks sageli katki. "Lõvi" osutus veelgi hullemaks. Sarnaselt täiskasvanud "Tiger"-2-le, rohkem tuntud kui kuninglik tiiger, oli ka "Lionil" võimsam relv, mis aga oli tarbetu. Alates Nõukogude ajast võeti kolmkümmend neli tanki Saksa relvadega. Kuid üheksakümmend tonni kaaluval "Lionil" polnud soomuse osas "Tiigri" ees eeliseid, kuid see oli kallim, vähem töökindel ja võimsam relv oli tulekiiruselt madalam.
  Vaid pikalt laskmisel olid "Lõvil" eelised, kuid sellest oli vähe kasu, kuna kolmekümne nelja tabamine oli peaaegu võimatu nii kaugelt liikudes, kus "Lõvil" olid eelised.
  Lahingud näitasid, et "Lõvil" pole kere külgede ja otsmiku kaitsmisel "Tiger"-2 ees eeliseid ning torni otsmiku paksem soomus ainult aeglustab selle pöörlemist.
  See tähendab, et selgus, et "Lõvi" on praktikas veelgi hullem kui "Tiger"-2. Ja selleks, mis selgub, oli see loodud.
  Sellegipoolest oli Tiger-2 suhteliselt hästi kaitstud, see oli läbimatu isegi T-34-76 küljelt ja osutus seetõttu tõhusaks, kuigi kohmakaks masinaks.
  Samal ajal näitasid end lahingus hästi kaks pilooti: Albina ja Alvina. Kes võitles kogu aeg paljajalu bikiinides. Ja nad tegid seda väga tõhusalt.
  Nii nagu Albina paljaste jalgadega päästikuid vajutab, laseb ta alla Nõukogude lenduri.
  Ja siis pressib ka Alvina oma paljaste meislitud jalgadega. Ja jälle kukutab ta vaenlase maha.
  Tüdrukud töötasid aktiivselt ja pantrite vaimustusega. Kuigi nad on algajad sõdalased. Kuid nende saladus on võidelda bikiinides ja paljajalu, siis ei löö sind keegi maha!
  Oryoli lahing venis novembri lõpuni. Sakslased hoidsid linna ja Punaarmee tungis sellele kangekaelselt. Stalin ise näitas selles küsimuses kangekaelsust. Linn oli krautide poolt põhjalikult kindlustatud ega lasknud seda ümber piirata.
  Detsembri alguseks oli ajutine tuulevaikus, taevas käisid vaid lahingud. Marseille ületas viiesaja allatulistatud lennuki arvu ja oli kolmandas Reichis Goeringi järel teine, kellele omistati Raudristi suurrist.
  Punaarmee peatus. Kuid detsembri lõpus jätkas ta oma pealetungi. Pärast kangekaelset võitlust piirati Oryol lõpuks ümber. Ja siis võta. Sakslased tõrjuti keskuses veel veidi tagasi. Aga nad olid talveks valmis ja võitlesid kõvasti.
  Fritzid suutsid siiski pealetungi Leningradi lähedal tagasi tõrjuda. Osalt ka Trumpi hoiatuse tõttu, kes kartis väga fašistide lüüasaamist.
  Olles põhjas rünnaku tagasi löönud, tõrjusid natsid kuidagi pealetungi ja elasid talve üle... Ja kevadel hakkasid nad jõudu koguma.
  Kahju sai ka Punaarmee. Kuid ta sai IS-2 ja T-34-85. Algas löögivahetus ja 22. juunil 1944 alustas Punaarmee keskuses suurpealetungi.
  Sakslased alistusid, kuid aeglaselt... Nõukogude väed edenesid pooleteise kuuga viiskümmend kilomeetrit üsna laial rindesektoril. Natsid muutsid üldiselt oma taktikat mõnevõrra ja püüdsid oma jõudu säästa ilma ründamata.
  Siin mängis selgelt rolli Trump, kes ei tahtnud ei Venemaa ega Saksamaa võitu. Kuid ta kartis, et venelased võidavad niikuinii, ja soovitas füüreril ehitada kaitsesõda, et bolševike ressursse ammendada.
  Hitler läks vaatamata kogu oma agressiivsusele siiski sügavale kaitsele. Pealegi on Saksa tankid ebatäiuslikud. Ja ka "Hiir" ei vastanud ootustele ja ainult kaitses, näidates end enam-vähem lühikestel vasturünnakutel.
  Sakslased pole veel suutnud tehnika vallas korralikult läbi lüüa. Panther 2 saaks muuta võimsamaks relvastuselt ja soomuselt, kuid seda pole veel suudetud teha raskemaks kui viiskümmend tonni. Focke-Wulf oli manööverdusvõimelt kehvem ja oli lõpetamata.
  Me-309 osutus relvastuselt võimsaks ja kiireks, kuid manööverdusvõimelt halvemaks. TA-152 oli Focke-Wulfist parem lennuomadustelt ja võimsalt relvastatud, kuid osutus ka raskemaks. Tõsi, Marseille on välja töötanud hea taktika raskemate, kuid rohkem relvastatud ja paremini kaitstud lennukite jaoks.
  Seni sakslased mitte ainult ei säilitanud oma eelist taevas, vaid isegi suurendasid seda tänu sõidukite arvule. Kuigi NSV Liidus olid ka Jak-3 ja LAGG-7. Kuid see pole veel eelist andnud.
  Kuid sakslased töötasid välja ME-262. Juuniks oli Luftwaffel juba tuhat sellist reaktiivlennukit nelja 30-millimeetrise lennukikahuriga. Kuid lahingus osutus ME-262 ebapiisavalt manööverdusvõimeliseks ja tõhusaks. Sealhulgas suure kiiruse tõttu. Ainuke asi on see, et ME-262 on väga raske alla tulistada, see on soomustatud ja ellujääv, suure kiiruse tõttu on raske tabada, kuid see puruneb oma mitte eriti töökindla mootori tõttu.
  Seega olid sakslased TA-152 vastuvõtmisel seni suhteliselt edukad ja neil oli moderniseeritud ME-109 "K", Teise maailmasõja populaarseim hävitaja.
  Suurenes ka toodetavate lennukite arv, mis võimaldas säilitada paremust nõukogude kaubamärkide ees. Pealegi olid Saksa sõidukid oluliselt tugevamad relvastuse ja mootori võimsuse poolest.
  Sakslaste Yu-288, mis ühendas suure kiiruse ja suure pommikoorma, osutus üsna edukaks. Ja esimene neljamootoriline seeriapommitaja Yu-488, mis on võimeline pommitama pikki vahemaid. Selle tipphetk oli suhteliselt väike tiibade pindala, mis andis kiiruseks kuni 700 kilomeetrit tunnis, mis oli tol ajal pommitaja jaoks palju.
  Tankiehituse alal sakslased eriti edukad ei olnud. Hiir on hea kaitsevõimega, kuid on siiski õhust haavatav ja seda on raske transportida. "Jagdpanther" osutus edukamaks. Seda toodeti üha suuremates kogustes ja see teenis hea maine.
  Siin said sakslased muidugi auto peaaegu valmis, aga igal juhul keeras see hästi.
  Suurenes Saksa varustuse põhikogus, mis võimaldas Nõukogude rünnakutele edukamalt vastu seista. Sealhulgas rünnak augustis lõunas.
  Saabus 1944. aasta sügis, Nõukogude väed ei vallutanud isegi Harkovit ja seisavad endiselt kesklinnas.
  Fritz tundis end veidi enesekindlamalt... Stalin jätkas haamriga eemale löömist, kuid ilma USA abita ei suutnud ta tehnoloogilist võidujooksu Saksamaaga võita.
  Omades välisdivisjone ja palju hiwisid, pluss satelliite ja endisi Nõukogude Liidu kodanikke, suutis Kolmas Reich oma vägesid enam-vähem täiendada ja kaitsele jääda. Võõrtöölised ja orjatöö võimaldasid toota palju seadmeid. Ja ennekõike reaktiivlennundus.
  V-1 ja V-2 raketiprojekt loobuti reaktiivlennukite kasuks ja ilmusid Arado pommitajad. Mis pommitas suurepäraselt. Ja Nõukogude lennukid ei suutnud neile isegi järele jõuda.
  Hitler toetus üha enam õhupealetungile. Fritz võitles ka talvel... Punaarmee suutis talvel keskuses edasi liikuda.
  Kuigi sakslased ootasid siin rünnakut, olid nad suurtükiväe, eriti Andryusha raketiheitja tööst šokeeritud. Kuid siis suutsid arvukad Saksa tankidiviisid Nõukogude väed peatada.
  Eriti tõhusaks osutusid uued Saksa iseliikuvad relvad E-10 ja E-25, väikesed, kuid väledad.
  Tiger-2 ilmus ka kitsama ja väiksema torniga ning võimsa 1000 hobujõulise mootoriga, mis näitas end praktilisema masinana.
  Lühidalt öeldes algas sõda sakslastele tulutoovama loomaaiaga.
  Hitler lootis tõesti E-seeria tankidele, kuna need olid arenenumad ja madala siluetiga. E-50-l oli kõrgus üldiselt üks meeter madalam kui Tiger-2-l, mis võimaldas samaväärse soomuse korral tanki kaalu 1200-hobujõulise mootoriga tõstmisel vähendada viiekümnele tonnile. soomust läbistavam ja täpsem relv.
  See osutus suurepäraseks! Auto saavutas läbimurde kiiruse ja kiiruse. Ja tüdrukud võitlevad selle kallal. Ja loomulikult paljajalu ja bikiinides.
  Võitlus oli pingeline, eriti kevadel, mais. Sakslased hakkasid ründama. Kuid nad suutsid tagasi vallutada ainult Belgorodi, mille Nõukogude väed olid varem vallutanud. Võitlus kestis kaua. Ja lahingus osales ka tank E-100. See väga hästi kaitstud ja võimsate relvadega sõiduk sai Nõukogude vägede jaoks suureks probleemiks.
  Pärast SU-100 ilmumist otsustas Stalin ootamatult muuta tankiehituse doktriini. Ja seda iseliikuvat relva hakati tootma üha suuremates kogustes.
  Mind köitis iseliikuvate relvade valmistamise lihtsus ja võimsam relv. Ja ka see, et Stalin hakkas mõtlema sõdurite päästmisele. Igal juhul ründasid 1945. aasta suvel ainult sakslased. Nad suutsid ainult Doni-äärse Rostovi ja Orjoli ümber piirata ja see oli nende edu ulatus... Sügis, krautsid asusid kaitsele ja Punaarmee läks edasi. Ja talvel ka... Ja ainult Belgorod suutis vastu lüüa.
  Nii et mõlemad armaad aeglustasid...
  Saabus aasta 1946. Sakslased üritasid suvel rünnata tankide E-50 ja E-100 ning E-75 abil. Nende vastu olid Stalinil iseliikuvad relvad SU-100, mis asendasid praktiliselt kõik muud tüüpi relvad. Sakslased pahvisid, kuid peaaegu ei edenenud... Ja sügisel-talvel Punaarmee edenes...
  Aga jälle ei saavutanud ma midagi.
  On juba 1947. Sakslased pressivad ja edasi, venelased pressivad tagasi ja edasi. Miski ei õnnestunud.
  Siit tuleb 1948. Ilmus T-54, mis aga laialt ei levinud. SU-100 on endiselt kasutuses. Tõsi, see iseliikuv relv on mõnevõrra aegunud. Sakslastel on seerias esikoht gaasiturbiinmootoriga E-75 kohal. Ja see oli juba külgedelt hästi kaitstud...
  Kuid sakslased ei suutnud ikkagi võitu saavutada. IS-7 toodeti NSV Liidus. Kes võitles edukalt sakslastega.
  Siis 1949... Rindejoon on liikumatu ja lööke vahetatakse. Poksijad kiiguvad ja hävitavad üksteist.
  Nii et 1950. aastal rindejoon veidi kõigub. Midagi märkimisväärset aga ei juhtu.
  Ja see läheb aastasse 1951, sama asi. Idarindel muutusi pole. Mõlemad pooled olid üsna kurnatud.
  1952 läks ka. Stalini valitsusaja viimane täisaasta. Ainus, mis sakslastel oli, olid diskod, mis olid käsirelvadest tulele puutumatud. NSV Liidus on kõige populaarsem sõiduk: pika tünniga SU-122, mida hinnatakse endiselt parimaks.
  Ja lõpuks, 1953... Stalin sureb ja siis see algab. Moskvas käib võitlus võimu pärast ja seda ära kasutades lähevad sakslased pealetungile.
  Ja nad edenevad Kaukaasias. Türkiye astub lõpuks sõtta.
  Jäädvustan kogu Kaukaasia kevadel, suvel ja sügisel ning saan eelise...
  Aga siin sekkub juba Trump. Ja 1. jaanuaril 1954 alustab USA tuumapommitamist Kolmanda Reichi ja... Venemaa territooriumil.
  Nagu nii! Trump sekkus II maailmasõtta.
  Ja kõik tuleb omal moel väga lahe! Ja mingil määral on see lahe!
  Trump võidab enesekindlalt oma vaenlasi! Ja see on tema põrgulik PR!
  See Ameerika diktaator lausa hüppab rõõmust!
  
  ILUSAD TÜDRUKUD TEEVAD AJALUGU
  Alternatiivne ajalugu, kus Hitler otsustas siiski, et ta peaks kõigepealt Suurbritannia lõpetama ja alles siis ründama NSV Liitu. Üks neist sammudest oli pärast Kreeta vallutamist ja rünnakut Maltale. Viimane oli üsna edukas ja füüreri väed alistasid britid. Hitler otsustas lõpetada Suurbritanniaga ja alles siis minna NSV Liitu.
  Siin mõjutasid teda neli nõiatüdrukut. Aaria kaunitarid: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - veenis füürerit, et ta ei lähe veel Venemaale! Nad laskusid isegi põlvili ja vandusid, et 1941. aasta pole selleks õige aeg. Lisaks tüdrukule jooksid nad paljajalu üle süte ja viisid läbi rituaali, millega kinnitati, et Venemaale on parem mitte minna. Ja neli kaunitari veensid füürerit, et tüdrukutel on vaja Aafrikas võidelda. Milleks saime nõusoleku.
  Briti baasi ründab Fritzi armaad;
  Suurim Briti baas nägi tõesti välja nagu põrgu. Seda ründas üle tuhande kogu idarindelt kogutud ja korraliku lahingukogemuse saanud pommitaja koos eskorthävitajatega. Britid on muidugi pikka aega võidelnud, kuid nad ei oodanud nii võimsat massilist rünnakut. Tõepoolest, kes usuks, et Krautsid otsustavad rinde paljastada, isegi kui vaenlane oleks ajutiselt vaibunud. Kuid Briti sõdureid pekstakse nüüd halastamatult. Näiteks ründab nende laevu kuulus "asi" Yu-87. Mitte väga kiired, kuid omades (oma aja kohta) kõrgeimat pommitamistäpsust, piinavad nad lahtedesse peidetud Briti laevastikku. Palju ei jää maha ka moodsamad Focke-Wulfid, sealhulgas isegi legendaarne von Rudel ise, ründelennukite kuningas. Tuntud Nõukogude võimsaima lahingulaeva, lahingulaeva Marat uppumise poolest.
  Näiteks näeb kapral Richard raisakotkasid kelguna mäest alla veeremas. Arvukad Saksa pommilennukid väljuvad jääaugust nagu röövkalad. Juba küps inglane paneb hirmunult toru hargile. Ta polnud kunagi nii kohutavat vaatepilti näinud. Sireenid kõlavad väga hilja, pärast pommide plahvatamist. Lööklaine paiskab õhku Briti sõdureid, mahalõigatud käed ja jalad lendavad eri suundades. Üks raudkiivritest läks kuumaks ja tabas ohvitseri näkku. Ja kuidas ta karjub:
  - Churchill on häbi! Hitler on lahe!
  Briti õhutõrjerelvad ei hakanud tulistama kohe, vaid alles siis, kui korraga langes tuhandeid pomme. Vaenlane arvutas kõik õigesti: ükski pomm ei tohiks raisku minna. Nii et purustage vaenlane ja lööge. Kõik sektorid on kaardil eelnevalt märgitud. Pealegi ei maskeerinud jultunud britid end isegi korralikult. Paljud nende õhutõrjerelvad seisavad silmapiiril ja on esimesed, mis minema pühitakse.
  Siin paiskus kolmekümne kahe jala pikkune 85-millimeetrise õhutõrjekahuri toru püsti ja paindus õhku nagu rool. Pärast seda kukkus see alla, purustades viis inglast. Ühel mustanahalisel rebenes kõht lahti ja sisikond kukkus välja.
  Ja pommid langesid ja kõik põles, kütuseladu mürises, need hakkasid plahvatama, puistates mürske peaaegu üle kogu skeleti, seejärel tabas teine ladu. Kõige tipuks ulgusid Yu-87 ja Focke-Wulfi korpustesse paigaldatud sireenid tüütult, tekitades kolooniavägede hulgast mustade ja araablaste seas metsikut õudust. Kuid tundub, et valged on sama hirmul.
  Näiteks põrkasid kokku kaks Briti fregatti, nii et katlad möllasid. Ja isegi õhku tõusnud fregattide praht plahvatas nagu mineeritud väljad ning ristleja vajus lihtsalt põhja.
  Lühikese koonuga, kuid korraliku kiirusega ja üsna võimsa esisoomukusega inglise tank "Cromwell" kiirendas paanikas ja rammis oma ladu, purustades teel isegi kümmekond enda hämmingus sõdurit. Kaos kasvas. Inglise lennukikandja hakkas vajuma ja võimas dreadnought avas tule... rannikul, kus kubisesid tema enda sõdurid.
  Ja selles allilmas jäid kaks inimest täiesti segamatuks. Üks neist oli aeglaselt piipu süütav indiaanlane ja teine naine, selgelt araabia päritolu, kuid sõjaväevormis. Nad kaks ei pööra kiirustavale surmale tähelepanu. Õigemini, terve hord annihilatsiooni ratsanikke mängis ebatavalist kaardimängu. See oli viiekümne kahe kaardi mäng naljameestega ja seda isegi punanaha enda väljamõeldud reeglite järgi.
  Araabia naine ütles:
  - Küll aga on palju kära! Ja milleks sellist paanikat tekitada?
  Üks sõduritest, kelle selg oli kildudeks lõigatud, jooksis peaaegu indiaanlasele otsa, kuid ta visati hooletult minema nagu kassipoeg. Verepiisad langesid punase nahaga näole ja ta lakkus need naeratades. Siis märkas ta:
  - Müra tegemine on nõrkade, kahvatu näoga inimestele. Meie, apatšid, mõtleme nii - kui vaenlast pole, siis ilmub vaenlane - veel parem!
  Tume naine märkis:
  - See on tüüpiline nõrkus neile, kes tunnistavad Kristuse usku. Neile meeldib rääkida ohverdamisest, kuid nad ei ohverda ennast.
  Indiaanlane noogutas kiiresti:
  - Kord rajatakse vundamendile, kus tsement on usk ja liiv tahe! Usk on kullast süda ja tahe on raudne rusikas! Ainult kahvatu näoga inimestel pole ei üht ega teist.
  Mitmed põlevad Briti sõdurid tormasid vette, et leeke maha pesta. Vette sisenemisest oli isegi keemine, kuuldus karjeid ja metsikut oigamist. Ja üle merevahu roomasid verised ringid, algul paksud, siis järk-järgult laiali ja kahvatuks muutudes. Ja kunagise Maa suurima ja ulatuslikuma impeeriumi sõdalased olid kaotamas oma inimlikku välimust. Araabia naine norskas põlglikult:
  - Ja need mehed sunnivad meid burkat kandma!
  Punane mees kavalalt silmi kissitades märkis:
  - Ilmselt hirmutab su ähvardav pilk neid!
  Araabia naine paljastas sarkastiliselt hambad ja ütles:
  - Naise pehmus sarnaneb soomuste sitkusega, ainult palju surmavam ja kaitselt mitmekülgsem!
  Sakslased eelistasid kohe rünnata kõigest jõust, poksija taktikat, kes vaenlase ettevalmistamatuse peale lootes tormab kohe kogu jõuga vaenlase poole. Kui kümned vaenlase lennukid põlevad lennuväljadel, ei saa õhku tõusta. Kui nende endi pommid Lancasteri sees plahvatavad, hävitades kõik nende ümber. Karm, kuid tõhus taktika. Nii saavutas allilma sümfoonia oma võimsuse haripunkti ja hakkas siis vaibuma.
  Kuid see muidugi ei lõppenud sellega, dessantdiviis asus tegutsema. Samal ajal kui britid on pärast sellist ravi, võib neid üldse leigeks võtta. Õnneks on maandumisplaane juba vajalikus koguses valmistatud ja nende pukseerimise meetodid on täpselt paika pandud. Võib-olla tänapäeva maailma parim.
  Nii et nad lendavad, mitte nagu tuulelohed - aeglasemalt, kuid piisavalt kiiresti ja isegi Wagneri - Hitleri lemmikmeistriteose - muusika saatel. Kes veel elus mäletas filmi "Apokalüpsis", kus ameeriklased kasutasid vietnamlasi rünnates just seda muusikat. Kuidas see neid hirmutas. Nii et siin on Wagner ja mürisevad motiivid läbi võimendite. Langevarjurid määrisid oma nägu fosforiga ja värvisid end üles; nad näevad jubedad välja nagu oma allilma deemonid. Põhineb ka psühholoogilisel mõjul. Lisaks lisati fosforile mõned reaktiivid ja mõned magneesiumilaastud, et tekitada vähemalt lühikest aega sära. Nii jube, eriti suitsuse sära ja arvukate tulekahjude taustal. Neil on isegi kuulipildujad, mis on samuti maskeeritud draakonisuude kujul. Siis löövad meloodilised sakslased ja tabatud püstolkuulipildujad. Ja niidetud, rebitud auastmed langevad võitjate saabastele. Ja paljud eelistavad lihtsalt alla anda, hoolimata sellest, et britte on palju rohkem kui sakslasi.
  Indiaanlane ja araablane peitsid end väikeses, hoolikalt maskeeritud augus. Redskin märkis:
  - Noh, me kündsime neid!
  Mustajuukseline naine oli üllatunud:
  - Kas sa ütled, et me? Äkki mõtled meid?
  Indiaanlane raputas eitavalt pead:
  - Ei! Palefaces lööb britte ja see on hea märk! Ja kui saabub aeg, tuleb meie puhkus! Millal indiaanlased oma kontinendi vabastavad?
  Araabia naine turtsatas põlglikult:
  - Kas pretendeerite juhuslikult võimule maailma üle?
  Indiaanlane muigas hellitavalt, justkui vaimselt alaarenenud lapsele seletades:
  - Need, kes tahavad liiga palju saada, jäävad tavaliselt ilma! Nii et suur lusikas on suussulav!
  Fuhrer muidugi ei näinud, mida tema pistrid ja kullid teevad, kuid põhimõtteliselt aimas ta, et Saksa sõjamasin teeb kõik täpselt välja. Üldiselt viidi Saksa sõjalised pealetungioperatsioonid kuni Kurski bulgeni läbi kõrgel professionaalsel tasemel. Mõned nimetavad neid isegi standardseteks. See on isegi kummaline, et selline masin libises ja siis täielikult lagunes.
  Ja nelik ise osales Maltal maandumisel.
  Neli tüdrukut olid ainult bikiinides. Ja juba õhus viskasid nad brittide pihta paljaste jalgadega granaate. Ja see on väga ilus. Need on tüdrukud.
  Ja lennu ajal visatakse teravalt teritatud kettaid. Ja korraga rebiti lahti kümmekond kaela. Üks sõna - superklassi kaunitarid. Ja väga seksikas ja lihaseline. Need on sõdalased. Ja ühe hoobiga lõhestasid nad metalli ja telliseid. Neil on nii meeletu, kihav jõud. Ja las hüppavad paljaste kontsadega Inglise sõdurite lõugade vahele. Nad on nii perses.
  Ja verd lendab ja pritsib igas suunas.
  Pärast seda kasutasid tüdrukud oma mõõku. Ja nad hakkasid hävitama inglise auastmeid. Ja samal ajal laulda:
  - Valged hundid karjatavad! Ainult siis jääb võidujooks püsima! Nõrgad hukkuvad - nad tapetakse, puhastades püha verd!
  Tüdrukud siin on nii lahedad. Lihtsalt suurepärane!
  Ja nad raiusid iga inglise sõduri kahe mõõgaga maha. Ja nad loobivad paljaste jalgadega haakristi, tappes võitlejaid. Ja sellised tulihingelised sõdalased...
  Ja õhulöök Maltale on väga võimas. Fuhrer kogus lennundust idarindelt. Ja Yu-88 näitas end oma hiilguses. Ja loomulikult kasutati ka Yu-87, mis vaatamata hävitajate domineerimisele õhus osutus väga tõhusaks.
  Ja krautsid lõid britte väga kõvasti. Ja paljajalu terminaatoritüdrukud on veelgi tugevamad. Ja siinsed sõdalased on lihtsalt klassikalised!
  No kuidas sa ei saa selliseid tüdrukuid imetleda? Mitte tüdrukud, vaid lihtsalt pantrid!
  Nad hävitavad oma vastased. Ja nad laulavad:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Kurjad hundid rebivad vaenlase laiali!
  Kurjad hundid - tervitus kangelastele!
  Ja jälle raiusid... Britid aga juba alistuvad. Ja nad tõstavad käed üles.
  Gerda möirgab inglise keeles:
  - Põlvili! Ja suudle mu jalgu!
  Mehed kukuvad näkku ja suudlevad tüdruku paljaid, veidi tolmuseid jalgu.
  Siis sunnib punajuukseline metsaline Charlotte neid jalgu suudlema. Kui ilus ta on.
  Tuules lehvivad tema vaskpunased juuksed nagu võitlev proletaarne lipukiri.
  Nii mehed kui eriti noored mehed suudlevad jumalanna ümaraid kontsi. Ja nad lakuvad kaunitari karedaid jalgu.
  Nad suudlesid nii Christina kui ka Magda paljaid jalgu. Samuti vigurlennu tüdrukud.
  Ja sellised sõdalased on tugevad ja lihaselised. Ja mis kõige tähtsam, paljajalu ja armas.
  Ja saledad figuurid ja kõhulihased! Ja neis on midagi imelist, midagi võitluslikku ja midagi ilusat.
  Ja iga lihas mängib ja pargitud naha all veerevad lihaspallid.
  Need tüdrukud on superklassid! Neis peitub viha jõud ja kire leek! Ja usaldust võidu vastu.
  Ja inglased kallavad oma paljaid, graatsilisi jalgu suudlustega!
  Malta langes ja vägede Aafrikasse üleviimine muutus palju lihtsamaks. Fuhrer sai targu ja peamine, mis talle pähe tuli, oli loogiline mõte: NSV Liit on totalitaarne riik, mis tähendab, et ta on tugev. Peaaegu kakssada miljonit inimest on kommunistliku ideoloogiaga kokku keevitatud ja see on võim!
  Kuid samas on NSV Liidul piisavalt maad ja ta ei kavatse kedagi rünnata.
  Nii et Venemaa ründamiseks peaksite valmistuma.
  Mis tankid sakslastel on? Ausalt öeldes nõrk! Ja venelased maipühade paraadil nägid KV-2-sid 152-millimeetriste kahuritega ja KV-1-sid 76-mm kahuritega ja T-34-sid, väledaid tanke ka kahuritega, mis sakslastest läbi tungivad.
  Ja füürer käskis: luua oma koletised vastukaaluks Vene tankidele. Eelkõige "Pantrid", "Tiigrid", "Lõvid" ja "Hiired". Oma aja kohta head autod, aga liiga rasked.
  Nii kallis kui ka töömahukas! Teisest küljest võiks Saksa tehnika sel juhul konkureerida nõukogude tehnikaga.
  Lisaks lootsid sakslased, et peagi saavad nad kogu Aafrika ja nad saavad enda kätte haarata maailma olulised ressursid. Ja seal on orjad, väed ja lahinguüksused...
  Üldiselt on Wehrmachti sõdalased tugevad...
  Ja tüdrukud on imeilusad... Ja imelised varastajad!
  Maltal nad kõndisid ja olid tuntud meeste piinamise poolest. Ägedad sõdalased. Nad koorisid poisid ja vägistasid neid koos tüdrukutega! Miks mitte meelelahutus?
  Sõdalased laulsid ja karjusid palju:
  - Keegi ei peata meid, isegi kurat ei saa meid võita!
  Gerda ja tema meeskond ründasid ka Inglise ristlejat. Tüdrukud kõndisid mööda seda mõõkadega ja raiusid kõik maha. Ja samal ajal loopisid paljajalu teritatud kettaid.
  Need on kiiresti liikuvad sõdalased, keda ei saa lihtsalt ja probleemideta peatada. Nad lähevad edasi ja hävitavad meremehed. Ja lehvitavad endale kahe käega. Need neli nõida ilmusid. Ja nõiad on halastamatud, täiesti mõrvarlikud.
  Nad jooksevad mööda tekki, välgutades oma ümaraid roosasid kontsi, ja vehivad mõõkadega nagu propelleri labad. Nad lõikavad inglasi maha ja laulavad muigates omaette.
  - Me ei ole haletsusväärsed tüdrukud, meie hääl on nii selge! Purustame britid vapralt, et siin vaikseks ei jääks!
  Ja kuidas keeled näitavad! Need on tüdrukud... Tõelised terminaatorid!
  Ja paljaste varvastega loobivad nad enda pihta kettaid ja löövad vaenlased välja.
  Nad teevad seda väga veriselt. Ja nende kõrid lõigati läbi. Ja nii mõnigi kõri läks lahti.
  Agressiivsed poisid.
  Ja täpsemalt tüdrukud, metsloomade lihastega. Ja keegi ei saa neid ohjeldada - selline on element.
  Tüdrukud on tormakad ja peaaegu alasti. Ja nad paljastasid isegi oma rinnad, et ilusamad välja näha.
  Gerda laulis:
  - Ja ristleja püütakse kinni - tüdrukud tormavad! Selline element, selline element!
  Tüdrukud on tõesti nii kaunitarid, et te ei saa neid korraga peatada.
  Nende sees mullitab meeletu, kihav energia. Ja see on lihtsalt nii agressiivne orkaan ning leegi ja kuumuse rohkus.
  Sõdalased on tõesti lihtsalt armsad. Ja nad võivad sulle rusikaga vastu lõuga lüüa.
  Neil on sellised agressiivsed tüdrukute hüpped, kes on sündinud tiibade ja kihvadega...
  Charlotte raiub inglased maha ja sipleb omaette:
  - Keegi ei saa meiega lahingus võrrelda! Ma olen hunt, lahe hunt!
  Ja punakarvaline metsaline lööb ja lõikab mõõgaga...
  Nii langes Inglise admiral tüdrukute kättemaksu alla. Mida ta tegelikult tahtis? Kellega sa ühendust võtsid?
  Sõdalased võtsid ta ja tükeldasid ta tükkideks!
  Christina laulis mõnuga:
  - Seal on viilutatud kebab!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Ja siis viskas ta palja jalaga teravate servadega ketast. Ja ta tappis kohe viis inglast.
  Magda lõi palja kannaga ja kolm inglast lendasid üle parda. See tüdruk on lihtsalt metslane!
  Ja kõik neli hüüavad:
  - Au meie jumalatele!
  Ja hakib jälle... Sajad inglased on juba maha raiutud. Ja ellujäänud langevad põlvili ja suudlevad kauneid tüdrukuid, nende tugevaid, meislitud, paljaid jalgu.
  
  
  VENEMAA PRESIDENT VLADIMIR ZELENSKI
  Pärast ametisseastumist teatas Vladimir Zelenski Rada laialisaatmisest ja ennetähtaegsetest parlamendivalimiste korraldamisest. See oli üldiselt ootuspärane. Suhted Venemaaga jäid aga pingeliseks. Vladimir Putin ei õnnitlenud Zelenskit võidu puhul ega tunnustanud Ukraina presidendivalimisi. Kuid see tuli uuele noorele juhile isegi kasuks. Natsionalistid, kes teda kahtlustavalt vaatasid, tundsid ta ära kui oma. Ja lääs mõistis, et Putin on tõesti agressor. Ja tugevdatud toetus Ukrainale. Nii algas see tervise pärast ja lõppes rahu pärast. Zelenski võttis selle vastu ja esines uutel Rada valimistel ülimalt tugevalt. Õnnestus saada parlamendis enamus. Ja siis korraldas ta mitu referendumit. Sealhulgas põhiseadusreform.
  Presidendi volitusi laiendati oluliselt. Vastupidi, Rada on piiratud. Pärast seda hakkas Zelensky otsustavalt läbi viima reforme ja moderniseerimist.
  Samal ajal mõeldi Donbassis välja kaval käik. Sõdalane Anastasia Orlovale pakuti huvitavat varianti. Ukraina ja lääne luureteenistuste toel saab temast Luganski ja Donetski oblasti kuberner. Siis on tal ametlik liikmesus Ukrainas ning raha taastamiseks ja suuremaks isiklikuks võimuks. Ja isegi oma armee. See tähendab, et Kadõrovi variant. Kui Venemaa tegelikult Tšetšeeniale iseseisvuse andis, säilitades selle üle kontrolli vaid formaalselt.
  Välikomandöride seas mõjuvõimu omav Anastasia Orlova nõustus selle variandiga. Pean ütlema, et see naine oli väga ilus, blond ja tavaliselt jooksis ta isegi külmal talvel paljajalu.
  Anastasia kuulutas sõja Uus-Venemaa "varastavale" juhtkonnale. Ta on väga sõjakas ja autoriteetne tüdruk. Ja ta asutas oma elukoha Novoazovskis. Osa inimesi ja miilitsaid toetasid teda.
  Anastasia koos paljasjalgsete tüdrukute pataljoniga tegi mitu haarangut ja vallutas mitu linna. Algasid kohalikud lahingud. Käis köievedu.
  Anastasia tegutses üsna osavalt ja sai raha välismaalt. Lisaks oli tal toetus Venemaal. Kaasa arvatud naistelt. Edule aitas kaasa ka asjaolu, et Putin oli haige. Ilmselt on Venemaa ambitsioonikas president end üle pingutanud. Ja nendel tingimustel jagunes Venemaa juhtkond kaheks. Anastasia kasutas seda ära ja vallutas Donetski. Olles saanud tõsist toetust.
  Sõda algas ka Luganskiga. Kuid mitte liiga energiline. Miilitsad ei tahtnud tegelikult üksteist tappa.
  Lõpuks toimusid Novorossija presidendi valimised ja Anastasia võitis. USA ja Kiiev tunnustasid seda kohe. Ja siis teised lääneriigid ja kogu maailm!
  Zelenski pidas oma sõna, andes Novorossiale Ukrainas eristaatuse. Ja Donetskis lehvis taas kollakassinine lipp.
  Kauaoodatud rahu on saabunud.
  Zelensky võitles aktiivselt korruptsiooniga ja kehtestas isegi surmanuhtluse majanduskuritegude eest. Rangelt ja oskuslikult juhtides ja professionaalset meeskonda moodustades andis Vladimir Zelenski Ukrainale kõrge kasvutempo. Riik tõusis ja uue juhi jõud tugevnes. Suhted Venemaaga paranesid. Mis aitas kaasa insuldile, mis võttis Putini ja muutis ta vähem ambitsioonikaks ja agressiivseks.
  Venemaal kasvas Zelenski populaarsus. Ta oli tugev kõneleja, sarmikas inimene, populist. Ja mitte kommunist, aga mitte ka antikommunist. Populaarne nii vasakpoolsete kui ka Venemaa oligarhide seas. Väga populaarne vene noorte seas. Intellektuaal ja mees. Ta näib olevat intelligentne, kuid ta on haaranud püsiva võimu. Jah, kindlasti juht, aga samas ka härrasmees! Kõrgkultuur, aga rahvale arusaadav ja armastatud. Tõeline talent juhtimises. Ja suurepärane korraldaja.
  Ja nii, kui viis aastat õitsengust ja Ukraina tõusust oli möödas ning Zelenski võim lõpuks tugevnenud, järgnes sensatsiooniline ettepanek.
  Nimelt ühineda Venemaaga. Luua ühtne liiduriik ühise suure võimuga presidendiga. Muidugi rahva poolt valitud.
  Ja Venemaal oli eliit šokis. Milline liigutus! Putin oli selleks ajaks raskest haigusest nõrgenenud ja populaarsust kaotanud. See tähendab, et ta ei saanud võidelda, vähemalt mitte täielikult. Ja Medvedev ise ei ole üldiselt võitleja ja rahvas ei armasta teda.
  Ja siin tahab Zelenski selgelt saada liiduriigi presidendiks ja... Tema võimalused on reaalsed! Esiteks tahaks lääs näha Vladimir Zelenskit Venemaa ja Ukraina presidendina! Ta näitas end täiesti läänemeelse ja euroopaliku poliitikuna. Teiseks on Zelenski populaarne Venemaal ja eriti Ukrainas. Kolmandaks pole konkurente silmapiiril. Putin on raskelt haige, Medvedev nõrk ja ebapopulaarne, Zjuganov ja Žirinovski liiga vanad. Teisi juhte silmapiiril pole. Veelgi enam, neljandaks toetavad Venemaa oligarhid ja Zelenski.
  Jah, on selge, et tegemist on väga tõsise kandidaadiga Venemaa presidendiks. Tal on jõudu, karismat ja erakordne oratooriumianne. Ja ka nii lääne kui ka Venemaa meedia toetus. Pluss uue populaarsuse Venemaa poliitikas, vanade ja igavate juhtide käe all.
  Ühesõnaga, pakkumisest keeldumine on nii ebamugav kui ka hirmutav. Putin sai teise insuldi. Medvedev sai Venemaa presidendi kohusetäitjaks.
  Muidugi pole kaugeltki tõsiasi, et Zelensky kindlasti võidab. Ja ma tõesti tahan Ukraina annekteerida. Medvedevil on soov Putinist üle saada! Kuid kas tasub võtta sellist riski nagu valimised Zelenskiga?
  Venemaa rahvas aga toetas Ukrainaga ühinemise ideed. Sajad tuhanded inimesed tulid tänavatele - nõudsid: slaavi vendade ühtsust. Meeleavaldajad pidasid Moskvas kokkupõrkeid politseiga. Paljud inimesed said vigastada. Hakkas tõusma protestilaine.
  Kommunistid said lõpuks Zjuganovi, täpsemalt öeldes mädanenud, ja noorem juhtkond hakkas rahvast tänavale tooma. Nõuab režiimimuutust.
  Ka rahvuslased astusid üles ja neil olid oma tugevad ja ambitsioonikad juhid. Maidan muutus aina moes. Politseinike pihta loobiti kive ja Molotovi kokteile. Rahva pikka aega kuhjunud rahulolematus hakkas üha enam avalduma.
  Medvedev pidas julgeolekunõukogu.
  Enamik liikmeid pooldas ühendamist - viidates tõsiasjale, et kurat polegi nii kohutav, nagu teda maalitakse. Ja haldusressursid ja propaganda on tohutu jõud! Ja et inimestele saab põhjalikult ajupesu teha ja nad hääletavad üldiselt võimuerakonna poolt.
  Ka Venemaa miljardärid vandusid truudust Medvedevile, kes oli etteaimatav, pikka aega võimul olnud ja kõiki enam-vähem rahuldanud.
  Miljardär Deribasco märkis loogiliselt:
  - Peame läbi viima valimiskampaania stiilis: Medvedev on täna Putin ja ükski Zelensky pole meile ohtlik!
  Roman Abramovitš märkis autoriteetselt:
  "Me tõmbasime Jeltsini neljaprotsendilise reitinguga valimisaugust välja ja me tõmbame teid veelgi välja!" Meie raha ja meedia on meie garantii!
  Prokhorov kinnitas:
  - Me ei taha rikastele nii kõrgeid makse kui Ukrainas ja seisame teie kõigi kõrval!
  Dmitri Medvedev lõi rusikaga vastu lauda ja teatas:
  - Siis võtame vastu ettepaneku integreerimiseks ja ühendamiseks!
  Ukraina ja Venemaa vahel sõlmiti ühinemisleping. Kohe muutus jõudude vahekord. Presidendivalimised toimuvad kolme kuu jooksul.
  Presidendiks registreerumiseks piisab, kui koguda sada tuhat allkirja või teha üheksakümmend tuhat dollarit sissemakse, mis tagastatakse alles siis, kui jõuate teise vooru. Need on tõesti naljakad reeglid. Osaliselt võetud Venemaa ja osaliselt Ukraina seadusandlusest.
  Loomulikult on presidendikandidaate palju, Medvedevi meeskond ilmselt arvas, et see oleks neile veelgi tulusam! Nad ütlevad, et valijate liikuvus annab võimudele eelise esimeses voorus. Ja teises toetavad kõik Medvedevit. Presidendi kohusetäitja lootis sellega igal juhul. Ja see algas...
  Anastasia Orlova, see paljajalu Kleopatra, ütles, et terve saja vastu tuleb Zelenski. Ja et ta on Lancelot draakoni Putini ja Medvedevi vastu.
  Avanesid ägedad rünnakud ajakirjanduses. Mõned olid Zelenski poolel, teised Medvedevi poolel.
  Kandidaatide registreerimisperiood on alanud. Venemaal valitses segadus. Džohhar Dudajevi poeg ilmus Kaukaasiasse ja kuulutas välja džihaadi. Ja sai islamipiirkondades laialdase toetuse. Paljud eksperdid kahtlustasid siin CIA kõrvu. Pealegi on Trumpi presidendiaeg lõppemas ja me peame võitma vähemalt mõned võidud. Ja Zelenski Venemaa troonil on suur võit! Kuigi on ka skeptikuid, kes väidavad, et Zelenski suudab Venemaast teha suure riigi, mis on palju tugevam, eriti majanduslikult, kui see oli Putini ajal.
  Nii et arvamus jagunes ka läänes. Ühtne Ukraina-Vene riik on muidugi võimas kooslus ja pole üldse nali. See võib tõesti olla koletis. Loomulikult toetasid ühinemist ka Vene julgeolekujõud. Pealegi on Anastasia lahe naine. Ta koos pataljoni tüdrukutega, kõik kaunitarid, olid paljajalu ja bikiinides, kukkus ümber ja alistas Vene eriüksuslased. Kui nad koguvad tolmu, et kukutada Zelenski liiga tulihingeline fänn.
  Tüdrukud näitasid, et võitlevad muinasjutuliselt paljajalu ja bikiinides! Ja erirühm "Vympel" alistas kuumad naised. Selle tulemusel otsustati mitte sekkuda ja Novorossija sai võimule Ukraina-meelne juhtkond.
  Anastasia tegi kampaania Zelenky poolt. Lahingus teadis tüdruk, kuidas visata palja jalaga teravaid õhukesi kettaid, bumerange ja granaate. Bikiinides sõdalased on saanud legendaarseks. Terve rügement tüdrukuid, igaüks neist on väärt tervet diviisi. See on tohutu jõud!
  Anastasia tormas läbi lume, punased paljad kontsad vilkumas. Tüdruk laulis:
  Uskuge mind, kosmose avarustes on unistus,
  Ta on nagu päikesekiir taevas...
  Svarogi silmis on rahu ja puhtus,
  Ta on meie jaoks, nagu Jeesus tõuseb üles!
  
  Me sünnitame särava saatuse,
  Ta särab mais nagu päike...
  Aga ma ei saa aru, kui kaua võivad surnud olla,
  Kui kurja saatus meiega mängib!
  
  Kaitse oma isamaad, rüütel,
  Las taevatäht särab...
  Me kaitseme oma kodumaa avarust,
  Las planeet saab igaveseks paradiisiks!
  
  Aga mida saab kohutav kommunism teha?
  Ta teeb kodumaa lipu kõikvõimsaks...
  Ja raevukas fašism kaob põrgusse,
  Me läbistame vaenlase väga tugeva löögiga!
  
  Andke oma südamed meie kodumaale,
  Väga ereda kuumusega hõõguma...
  Me läbime oma lahingu lõpuni,
  Ja me hävitame füüreri ühe hoobiga!
  
  Seltsimees Stalin asendas oma isa,
  Oleme erinevate põlvkondade lapsed...
  Hord hukkub meeletult põrgusse,
  Ja geenius Lenin näitab teed Eedeni!
  
  Venemaal on iga poiss hiiglane,
  Ja tüdrukud on treenitud võitlema...
  Kõigeväeline Issand perekond on meie jaoks üks,
  Meie, venelased, oleme alati sõdida saanud!
  
  Me saavutame, ma usun, et varsti saavutame kõik,
  Universumis pole midagi kõrgemat...
  Komsomolimees tõstis aeru,
  Ja löö füürer katusele!
  
  Pole enam kommunismi, pole enam ideid,
  Need on ilusad ja toovad õnne!
  Ja füürer on lihtsalt kaabakas,
  Väga salakaval, väga must!
  
  Olen tüdruk - võitleja suurus,
  Paljajalu jooksis ta julgelt läbi külma...
  Mu paks palmik on kullast,
  Ma ehitasin kiire roosi!
  
  Võib tekkida miljard ideed
  Kuidas korraldada isamaad kommunismis...
  Kui näete Fritzi, löö teda kõvasti,
  Et verine Adolf troonile ei istuks!
  
  Löö fašiste rusikaga,
  Veelgi parem, löö neid haamriga...
  Sõidame tuulega mööda Volgat,
  Meil pole lihtsalt kitsede purustamise vastu midagi!
  
  Me kasvatame sõdureid kodumaa jaoks,
  Tüdrukud tormavad ründama...
  Kaunitar sihtis kuulipildujat,
  Hitleri kättemaks saab olema valus!
  
  Keegi ei saa venelasi võita,
  Kuigi fašismi hunt on staažikas kurat...
  Kuid ikkagi on tema karu tugevam,
  Milline tellimus ehitab uut!
  
  Jookse kodumaa, Stalini eest,
  Komsomoli liikmed tormavad paljajalu...
  Natsid said keeva veega maha,
  Sest suurvenelased on kõige lahedamad!
  
  Uhked tüdrukud sisenevad Berliini,
  Nad jätavad paljajalu jäljed...
  Nende kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja need muutuvad hõbedaseks nagu herilasepärlid!
  Tüdruk laulab, aga kuidas ta kakleb! Lõppude lõpuks päästsid tema ja tema neli partnerit korraga miilitsa Iolaiski täielikust lüüasaamisest.
  Siis sisenesid viis bikiinides ja paljajalu tüdrukut terve sõjaväega.
  Jah, see oli päris suur vaatemäng.
  Anastasia tulistas kuulipildujast palju, lõigates ära vaenlase liini, ja viskas seejärel paljaste varvastega mitu õhukest ketast korraga. Need pead on ära lõigatud.
  Ja Anastasia laulab:
  - Püha Venemaa eest!
  Nataša tulistas ka, raius vaenlasi maha ja sikutas, viskas palja jalaga granaati, lükkas alla tanki:
  - Svarogi jaoks!
  Ja siis annab kullakarvaline Zoya oma korra. Ja ta viskab ka palja jalaga surma kingitust ja hüüab:
  - Rodnoverie tuleviku nimel!
  Ja Aurora järgneb neile esimesel võimalusel. Ja palja kannaga vabastab ta surmaanni, hüüdes:
  - Suurepäraste piiride eest!
  Ja siis surub Svetlana sisse. Ta teeb paugu ja siis kuulipildujast ning saadab paljaste varvastega hävingu...
  Ja paljasjalgne kaunitar hüüab:
  - Romanovite tagasituleku eest!
  Jah, Anastasia oli kuningliku impeeriumi taastamise fänn. Tegelikult on Venemaal tegelikult nagunii võimul tsaar. Miks siis mitte luua legitiimne monarhia? Pealegi voolab Romanovite soontes mitme põlvkonna Euroopa kuningate veri. Kas see on nende sugupuu? Mis perekond on Putin ja eriti Lukašenka? Kes nad on, et olla kuningad? Aga Romanovid on Jumala võitud!
  Anastasia ja tema bikiinides sõbrad tegid palju imesid. Ta võitles nagu kurat. Siis aga tülitses ta Putiniga ja asus Zelenski poolele. Üldiselt nägi Anastasia, et Ukrainale tehakse ülekohut, ja kõrgendatud õiglustundega asus ta nõrgemate poolele!
  Anastasia ja tema viisikud tõrjusid rünnaku Novoazovskile, kui nad üritasid teda kui mässulist vahistada. Terve kolonn valitsusvägedest lõigati ära ja desarmeeriti.
  Pärast seda langesid vangid näoli ja suudlesid Anastasiat ja teise tüdruku paljaid tolmuseid jalgu.
  Tüdruk ütles Novorossija vangistatud sõduritele filosoofiliselt:
  - Ma ei taha sind tappa! Te olete mu vennad! Ja minust saab teie kuninganna!
  Üldiselt võttis Novorossija Anastasia vastu ilma suuremate kahjude ja suurte kaotusteta. Tõsi, blond terminaator lõikas maha Donetski vabariigi kuberneri pea ja tappis tema valvurid, kes koosnesid peamiselt kaukaaslastest.
  Anastasia on pikka aega olnud legend. Krimmis tegi ta selliseid imesid, et sai Vene Föderatsiooni kangelase tähe. Ilma temata poleks see bikiinides partneritega nii sujuvalt läinud. Aga siis Anastasia võeti ja võeti kõigist Venemaa auhindadest. Kaasa arvatud Vene erivägede mõrva eest lahingus, kui nad üritasid teda eemaldada. Isegi kriminaalasi algatati.
  Kuid nad ei julgenud alustada suurt sõda praktiliselt iseseisva Novorossijaga. Pealegi jäi Putin haigeks ja ilma temata ei tahtnud keegi vastutust võtta.
  Eriti Medvedev, kes üldiselt ei ole oma kõhult ja vaimult liider. Kuid just see sobis karudele Vene oligarhidele ja Putini lähikonnale - nendega saab kergesti manipuleerida.
  Olgu kuidas on, Zelenski vastu on tõusnud tohutu propagandamasin. Nad hakkasid kõiki kõiges süüdistama. Ja et ta oli väidetavalt narkosõltlane, varas ja miljardeid offshore-firmade kaudu välja sikutas ning üldiselt oli ta gei.
  Provints läks kirjutama. Ja muidugi oli tunnistajaid ja mitmesuguseid kinnitusi. Sealhulgas süüdistused homoseksuaalsuses. Kandidaatide registreerimine on alles alanud ja muda juba valgub.
  Valimistel osaleda soovijate, nii ukrainlaste kui eriti venelaste hulk osutus kolossaalseks. Sisse ronisid nii kommunistid kui ka natsionalistid. Järsku ilmus hääletama isegi vana ja haige Zjuganov. Kuigi ta on juba lahkunud Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esimehe kohalt. Valimas käisid ka Afonin, Udaltsov ja Grudinin. Ja üldiselt on ikka hunnik vasakpoolseid kandidaate, vähetuntud, aga hurdasid. Ja nii paljud inimesed tahavad presidendiks kandideerida! Aga üheksakümmend tuhat dollarit? Kas see on tõesti nii suur summa Venemaa standardite järgi?
  Tundus, nagu oleksid tankid valmis ronima. Ja ärimehed ja kunstnikud ja poptegelased ja kirjanikud. Jah, ka kirjanikud on aktiivsed. Tehke endale reklaam. Ja üheksakümmend tuhat dollarit pole nii palju. Nii sai CEC sadu avaldusi.
  Noh, valimised! No milline etendus sellest kujunes! Isegi Alla Pugatšov kandideeris presidendiks. Miks mitte? Alka hakkas unustama, ta võib meenutada iseennast! Vanadest inimestest ronis presidendiks Juri Lužkov. Ilmselt tahtsin ka endale meelde tuletada.
  Muidugi ei saaks selline saade ilma Vladimir Volfovitšita hakkama. Kuid seekord osalesid valimistel nii tema poeg Igor Lebedev kui ka parem käsi Degtjarev. Kolmes veerus mindi ka valimistele.
  Liikusid ka rahvuslased. Muidugi kandideerisid presidendiks legendaarne vanglas istunud Demuškin ja huvitaval kombel ka "Metallkorrosiooni" juht "Spider", rokigrupi "Kolovrat" juht ja paljud teised.
  No muidugi, poplauljad asusid ka kampaaniale. Siin on Philip Kirkorov ja Nikolai Baskov. Ka neil pole midagi kaotada. Selline sõjaväeline valvur läks tööle.
  Ja Timothy ja Vitas ja üldiselt paljud inimesed käisid kampaanias.
  Muidugi mitte juhuslikult! Medvedevi plaan oli esitada tohutul hulgal kandidaate, kes teises voorus talle hääled üle kannaksid. Üldiselt on plaan huvitav. Medvedevi reiting on esialgu madalam kui Zelenski oma. Ja ilma kavaluseta on võimatu võita!
  Kuid Jeltsinil oli ka null reiting, kuid ta suutis Zjuganovi vastu võita. Tõsi, viimane viis valimised läbi nagu invaliid: kaotas meelega!
  Ja sel juhul vastandub Medvedev erakordsele ja väga andekale inimesele.
  Nii et siin toimub palju. Solovjovi näitusel loobiti Zelenskit pidevalt mudaga. Tõsi, siis viskas tüdruk Solovjovile paljaste jalgade varvastega jäätist näkku. Ja ta lõi silma. Pärast mida sai selgeks, et Zelenskit muda loopida pole ohutu! Nagu, see mees on Ukraina kotkas!
  Üldiselt puudus Vene ühiskonnas ühtsus. Paljud, paljud inimesed toetasid Zelenskit. Nagu, tõesti noor veri ja suutis tõsta Ukraina ilma kõrgete nafta- ja gaasihindadeta! Ja kuidas on Medvedeviga? Riik on sõna otseses mõttes uppumas nafta- ja gaasidollarites ning majandus on täielikus stagnatsioonis. Kasvu pole, kasvab ainult tööpuudus.
  Medvedevil on üldiselt kõigist poliitikutest kõrgeim antireiting. Kuigi just seetõttu on see oligarhidele kasulik. Mida rohkem me neist sõltume, seda rohkem me kontrollime. Venemaa valitsus alustas kiiruga kõigi palkade ja pensionide tõstmist. Ja kohati...
  Pealegi tegi Medvedev isegi ettepaneku vähendada pensioniiga kahe aasta võrra. Nagu, kõik on inimeste heaks. Ja tehti muudatusi, et tõsta pensione ja lugeda töö pärast pensionile jäämist staaži hulka.
  Medvedev ja ametnikud ei unustanud. Et nad seisaksid ja hääletaksid tema poolt. Eelkõige tühistati avalikud tuludeklaratsioonid ja lubati kuni tuhande dollari suuruseid kingitusi. Mis ametnikule muidugi meeldis. Nii ka välismaal kinnisvara omamise luba, samuti kontosid.
  Suitsetajate võitmiseks leevendati oluliselt tubakavastast seadust. Öine alkoholimüük oli lubatud ja isegi hasartmängud legaliseeriti. Viimast tervitasid oligarhid, tõepoolest, milleks sellist sissetulekut kaotada ja see maa alla võtta.
  Programm "Nukud" on tagasi. Nad hakkasid televisioonis rohkem erootikat näitama.
  Medvedev kuulutas välja ka amnestia ja käskis isegi vangidele abiraha maksta. Ja see on ka arvestatav protsent häältest. Ja vangid ise ja nende pered.
  Üldiselt esitas Medvedev loosungi: rohkem vabadust! Tõepoolest, Venemaa on Putini despotismist väsinud. Kui sa ei näe isegi alasti naist telekas!
  Ja muidugi üritati näidata: elu on muutunud vabamaks, elu on muutunud lõbusamaks!
  Medvedev langetas ka alkoholi hindu ja lubas õllereklaami televisioonis. Tegelikult, miks minna liiga kaugele.
  Kuid Kaukaasias puhkes sõda. Pärast Putini lahkumist hakkasid mägironijad nõudma veelgi rohkem privileege ja õigusi. Ja nende ambitsioonid on ainult kasvanud. Pealegi hakkas Türgi Kaukaasiale aktiivsemat survet avaldama, nende ambitsioonid kasvasid, seda enam, et Süürias sai Erdogan tema arvates liiga vähe. Olukorda raskendas naftahinna ja sellest tulenevalt ka gaasihinna langus. Just Venezuela suurendas tootmist pärast Maduro režiimi kukutamist. USA ja Iraan on lõpuks leppinud ning Liibüas on loodud ühtne valitsus.
  Naftahinna langus on Venemaa rubla kokku kukkunud, inflatsiooni soodustanud ning palkade ja pensionide tõusu devalveerinud.
  Ja võitlejate kasvav aktiivsus Kaukaasias mängis Medvedevi vastu.
  Nad ütlesid, et ta ei suutnud Putini pärandit säilitada. Ja mis üldiselt, nagu sageli juhtub: superstaar määras end nõrgaks järglaseks.
  Nii USA kui ka araabia riigid ja isegi Iraan õhutasid Kaukaasias separatismi. Kuid julgeolekujõudude vahel tekkisid erimeelsused. Mõned tahtsid ikka Putini kauaaegset elukaaslast Medvedevit presidendina näha! Ja teised kavatsesid panna palju populaarsema Sergei Šoigu.
  Kuid viimast ei toetanud oligarhid ja töösturid. Nad pidasid teda liiga vasakpoolseks ja miljardärid olid väsinud ühe inimese diktatuurist. Kõik tahtsid troonile liberaali ja leppimist läänega. Medvedev vallandas Šoigu, oodates presidendikandidaatide registreerimisperioodi lõppu. Mis põhjustas rahutusi sõjaväes.
  . PEATÜKK nr 2.
  Seejärel andis Medvedev Šoigule kaua lubatud marssali auastme ja andis talle aupeaministri asetäitja ametikoha. Samuti populistlik käik. Aga igal juhul valimiseelne olukord presidendi kohusetäitjat ei soosinud.
  Zelensky on noorem, edukam, sõnakam, punkte lööb. Ja isegi siis, kui see registreeriti, säilitas üle kahesaja presidendikandidaadi oma vaieldamatu juhi. Kuid Medvedev pidi siiski võitlema teise koha eest. Tema konkurendiks teise ringi jõudmise eest tõusis ootamatult Alla Pugatšova. Vananev primadonna, kes polnud pikka aega esinenud ega olnud eriti huvitatud PR-st, hüppas ootamatult edetabelis üles.
  Võib-olla oli see reaktsioon tüütutele poliitikutele. Žirinovski ja Zjuganovi reitingud langesid vastupidi järsult. Rahvas on nendest mõlemast poliitikust kohutavalt väsinud. Pealegi ilmusid nende valimisväljale nooremad ja originaalsemad juhid.
  Vanglas märtri kuvandi saanud Demuškin lisas märgatavalt. Suraikin ei suutnud endiselt reitingut koguda, kuid punkte hakkas koguma ka teine tema partei liige, Venemaa parim profipoksija Sergei Kovaljov.
  Üldiselt osutus Sergei Kovalev huvitavaks tüübiks. Ta kandideeris Moskva linnapeaks ja sai kõigile ootamatult teiseks. Ta astus Venemaa Kommunistlikku Parteisse. Ja ta hakkas ka oma reitingut parandama.
  Tuleb märkida, et Sergei Kovaljov on väga suurepärane poksija - venelaste parim, edestades isegi Kostja Tszyut.
  Sergei Kovaljov on seega terminaator ja on Medvedevile ohtlikult lähedal.
  Tõsi, enamikul Venemaa küsitlusteenustel on reitingud ja... O. president oli ülehinnatud. Kuid edutamine oli põhjalik. Medvedevil aga väga ei vedanud. Pärast Putinit läks õnn kuidagi koonerdamaks. Nafta hind jätkas langust, langes ka rubla kurss ja hinnad tõusid kiiresti. Kaukaasia põles üha aktiivsemalt. Ja isegi Kadõrovi mehed hakkasid võitlema võitlejate poolel. Selline on olukord. Ja siis ründas Taliban Venemaa vägesid Tadžikistani piiril.
  Ja nagu selgus, polnud Vene väed valmis. Medvedev seadis end uuesti sisse. Lisaks paljastus kaitse- ja rahandusministeeriumis vargustega seotud skandaal. Vari on langenud Medvedevi kauaaegsetele sõpradele. Samuti tekkisid kahtlused, kes varastas Venemaalt sadu miljardeid dollareid. Samuti kahtlused. Ja meedia muutus jultunuks...
  Zelenski viis valimiskampaania läbi rahulikult, professionaalselt, nagu etendust. Žirinovski töötas nagu alati rohkem võimude kui iseenda heaks. Zjuganov vilistati ja loobiti mädamunadega. Siis jälle vahejuhtumid...
  Muidugi osales valimistel Ksenia Sobtšak, kes ei saanud muud kui konikut välja visata. Ta võttis selle ja viskas Žirinovskile koogi näkku. Ja ta tõmbas tähelepanu. See juhtus ka üsna eepiliselt.
  Valimistest võttis osa ka Aleksander Povetkin. Venemaa poksija ei saanud pärast kaotust Joshuale pikka aega naasta, pidas seejärel paar heitlust passiivsete vastastega ja murdus tõsisemas. Pärast karjääri lõpetamist läks ta poliitikasse ja asus looma natsionalistlikku partei.
  Seni erilise eduta.
  Povetkin aga lõi teledebati ajal vastasele rusikaga näkku. Ta eristas end ja see tõstis tema reitingut veidi.
  Üldiselt olid valimised hüsteerilised.
  Nad pidasid teledebatte: nad andsid vastamiseks kolmkümmend sekundit ja tekkis tüli. Peod, kaklused, skandaalid. Terve farss.
  Medvedevit edutati häbitult, kuid tema reiting praktiliselt ei kasvanud. Teise ringi pääsemine on endiselt kahtluse all.
  Zelensky edestas suure vahega. Ja pole ime! Viie aastaga suutis Vladimir lõpetada tööpuuduse ja taastada kõik tehased ja tehased ning ehitada uued.
  Üks Zelensky saavutusi oli põllumajanduse ja alternatiivsete energiaallikate arendamine.
  Eelkõige on Ukrainas ilmunud elektrijaamad, mis töötavad ja laevad atmosfäärirõhu erinevustest. Nagu ka maasoojuselektrijaamad. Ja palju muud. Sealhulgas ionosfääri energia kasutamine. Juhtus nii, et teadus läks naftale ja gaasile vastu.
  Tõeline sensatsioon oli sünteetilist toitu tootva ja Hiinasse tarniva tehase ilmumine Ukrainasse. Ja Venemaa on vähendanud toiduainete eksporti.
  Nominente leidus ka ukrainlaste hulgas. Eelkõige Vladimir Klitško. Kuulsal poksijal oli raske karjäär. Ringi naasnud: Charri ja Tyson Fury alistamine. Kuid kolmanda korduskohtumise Joshua vastu kaotas ta siiski uuesti, kuid teenis palju raha. Ja ta teatas oma lõplikust poksist loobumisest.
  Aga siis tuli ta jälle tagasi. Ta võitles Kiievis Gassieviga ja võitis. Pärast seda pidas ta veel ühe võitluse ja võitis tavamaailmameistri tiitli - purustades lõpuks nii Foremani kui ka Joe Louisi rekordi. Pärast seda teatas ta, et kandideerib ühendatud Venemaa ja Ukraina presidendiks. Ja peab ütlema, et Vladimir Klitško on ukrainlaste seas Zelenski enda järel teisel kohal. Ja vaatamata oma märkimisväärsele vanusele poksis, viis Vladimir Klitško juba valimiskampaania ajal läbi kohustusliku kaitse endast kakskümmend aastat noorema poksija vastu. Ja taas võitis nokaudiga.
  Pärast seda hüppas Vladimir Klitško reiting ja ta liikus Medvedevile lähemale, saades võimaluse teiseks ringiks.
  Üldiselt oli neil valimistel üks vaieldamatu favoriit: Zelenski ja teise koha pärast käis väga tihe võitlus. Heitluses teise koha pärast põgusalt Medvedevit edestanud Alla Pugatšova hakkas kõrvale astuma. Põhimõtteliselt ei valgustanud teda midagi eredat. Ja teisele kohale tuli Vladimir Klitško. Kuid tema valijaskond pole kuigi stabiilne. Sergei Kovaljov, kes suutis pärast kolme kaotust minna ja koguda kõik neli poolraskekaalu vööd, võitles ka ringis ja võitis taas meistritiitli.
  Ja tema reiting hüppas taas. Ta võib jõuda ka teise ringi. Teised Ukraina poksijad: Usik ja Lomachenko toetasid Zelenskit ja presidendid ei sekkunud. Kuigi mõlemad pole oma karjääri veel lõpetanud. Miks nad peaksid lõpetama? Usik võitis Joshuat punktidega ja tuli raskekaalu vaieldamatuks maailmameistriks. Lomachenko rändab ühest kaalukategooriast teise ja talle makstakse nii suuri honorare, et ta ei taha karjääri lõpetada.
  USA-s käib ka valimiskampaania. Donald lahkub pärast kahte ametiaega ja ta pole tegelikult piisavalt terve, et kolmandaks ametiajaks kandideerida. Noored mehed kandideerivad presidendiks. Demokraatidest väga ilus umbes kolmekümne üheksa aastane naiskuberner - ilmselt kõige noorem daam presidendikandidaatide seas. Ka vabariiklastelt, noortelt kindralitelt- Iraani-vastase sõja kangelastelt.
  USA poliitikute põlvkond on muutunud.
  Venemaal oleks Putin võib-olla suutnud Zelenskit alistada, kuid ta põles tööl selgelt läbi. Ülepinge on võtnud omajagu! Ta tahtis oma jõudu üle hinnata ja ümbritsevat mitte usaldada. Või äkki nad mürgitasid ka teda. Pärast Nazarbajevi lahkumist algas SRÜ-s järjekordne demokratiseerumislaine. Kasahstanist sai parlamentaarne vabariik. Valgevenes kadus Lukašenka kuidagi kahtlaselt. Ja presidendist sai ka tegelane.
  Tuli veel üks laine. Türgis on parlament Erdoğani vastu juba tõusnud. Pendel kõikus teises suunas.
  Zelensky muutis tõesti põhiseadust suurema autokraatia kasuks, kuid läänes peetakse teda nende omaks! Ja rahvahääletusi toimub kogu aeg. Ja seal on tõeline sõnavabadus.
  Igatahes Zelenskyl teises ringis võiduga erilisi probleeme pole. Tõenäoliselt pääseb teise vooru Medvedev - administratiivsed ressursid saavad jagu madalast populaarsusest ja mitte eriti edukast valitsemisest. Paljud märkisid ära sarnasused Ukraina valimistega - palju presidendikandidaate, Zelenski juhtkond, madalad valitsuse reitingud ja kõrged antireitingud.
  Kas Zelenski suutis Putinit alistada, on endiselt küsimus, kuid Medvedev ei olnud ilmselgelt rahva juhi rolli kõrgusel. Ja demokraatia mängis siin võimude vastu.
  Medvedev ei suutnud end võitluseks päriselt valmis seada. Tema iseloom pole sama. Pole tõeline võitleja!
  Aga kõigi autokraatiate probleem on see, et järeltulijad pole eriti head! Tavaliselt pani diktaator oma kohale nõrgukese, et teda mitte kukutada! Näiteks oli Nazarbajevi järeltulija võim piiratud. Ja ta ei pahanda - ta on pehme kehaga!
  Kuid Vladimir Zelenski tuli igal juhul võimule opositsioonist ega ole nõrk.
  Peab ütlema, et Putinit peeti ka pehme kehaga ja nõrgaks, mistõttu nad valitigi presidendiks, valjuhäälse Jeltsini järgi. Aga nagu selgub, on vaikses rabas kuradid!
  Ja siis selgus, et soos polnudki nii vaikne. Kuid tundub, et Medvedev pole hunt lambanahas, vaid tõesti loomulik lammas. Ja ta ei suuda jõudu koguda.
  Žirinovski solvas Zelenskit roppustega ja sai trahvi. Mitukümmend presidendikandidaati loobus Medvedevi kasuks, kuid see ei andnud peaaegu midagi. Peaosas mänginud kuulsatest inimestest oli poksija Denis Lebedev. Ta arenes tegelikult puhtalt tehniliselt edasi. Kohal oli ka ärimehi ja väiksemaid kultuuritegelasi. Kirjanikest mängis Medvedevi kasuks vaid Sergei Lukjanenko. Ülejäänud tahtsid end reklaamida. Ja kõik uskusid õnne.
  Medvedev on üsna palju kasvanud. Kuid oli lootust, et sõjavägi, vangla ja politsei hääletavad vastavalt korraldusele. Lisaks on veel valijate altkäemaksu võtmine. Ja muidugi varajane hääletamine. Ka siin on kõik eduvõimalused.
  Jah, just see ajendas võimude aktiivsust suurendama. Andke eelhääletamine. Ja seal on muidugi võltsimine. Ja soov hääletada südamega.
  Erinevalt 1996. aasta valimistest ei suutnud Medvedev oma reitingut tõsta. Pean ütlema, et Jeltsinil ka vedas. Eelkõige suri kogemata Dzhokhar Dudajev. Milline kärbes teda hammustas, ei võtnud kõne ajal tavalisi ettevaatusabinõusid. Lõppude lõpuks, kui see oleks juhtunud veidi varem, poleks neil olnud aega streikida. Ja veidi hiljem oleks kaetud ainult antenn ja Džohhar ise oleks olnud ohutus kauguses. See on õnn sõjas ja propagandas.
  Ja nüüd ei saa te Dudajevit lõpetada. Ja pole Radujevit, kes Venemaa presidendivalimiste eel nii rumalalt vahele jäi. Kuid Dudajev juunior ei taha valimiste ajal surra. Ja üldse, ilmselt katkeb järeltulijate triumviraat: Jeltsin, Putin, Medvedev...
  Valijatele altkäemaksu andmise katsed lekitati ja tekitasid veelgi skandaali. Patriarh ei toetanud kedagi, arutledes: Jumala oma on Jumala oma ja keisri oma on keisri oma. Üldiselt läks Jeltsini ajal kuidagi lihtsamalt välja. Ja õigeusu kirik asus millegipärast täiesti lootusetuna tundunud Jeltsini poolele. Ja tööstusringkonnad.
  Ja siis hakkasid Vene oligarhid Zelenskiga flirtima. Ilmselt on Medvedevit võimatu kasvatada.
  Ja meeleolu meedias hakkas muutuma. Zelenskit kiideti üha rohkem. Žirinovski on juba hakanud rääkima, et tema nimekaim on tegelikult teemantmees.
  Medvedev kahekordistas taas palku ja pensione. Kuid rubla kukkus lõpuks kokku. Ja inflatsioon algas. Samuti on tõusnud tariifid.
  Ta pidi isegi IMF-ilt laenu küsima. Ja nafta ja gaas lähevad järjest odavamaks.
  Iraan, Venezuela, Liibüa ja Saudi Araabia suurendavad eksporti. Ja USA-s on kasutusele võetud uus põlevkivi kaevandamise meetod. Kulud langesid järsult.
  Ja siis on Hiinas majanduslangus ja rahutused. Noh, see on selge - ma olen väsinud kommunistliku partei domineerimisest. Ja hiinlased tahavad vabadust ja mitmeparteisüsteemi!
  Indias on toimunud väike võimumuutus. Püüti riigipööret teha ja diktatuuri kehtestada.
  Vastasseis Kaukaasias on järsult kasvanud. Rahutused algasid ka Siberis. Eelkõige on tugevnenud separatistid.
  Suurbritannias võitis valimised partei: "Renessanss", aga koalitsioonis leiboristidega. Kuninganna Elizabeth on endiselt elus, kuid ta on lubanud, et läheb oma sajandal sünnipäeval pensionile, misjärel korraldatakse rahvahääletus monarhia kaotamiseks. Ja Suurbritannia presidendi asutamiskoht.
  Prantsusmaa on rahutu. Macroni asemel võitis Mary Lipen ja üritati kehtestada diktatuur. Kuid prantslased ise ei tea, mida nad tahavad, nad korraldasid uue Maidani. Jah, mastaapselt enneolematu. Ja Mary oli sunnitud loobuma radikaalsetest plaanidest araablaste ja teiste väljasaatmiseks. Siis, mis veelgi hullem, tühistas ülemkohus presidendivalimised ja Mary arreteeriti.
  Ka Prantsusmaal kuulutati välja ennetähtaegsed valimised. See tähendab, et nagu ikka, on igal pool segadus.
  Kuna Valgevenes oli Lukašenka türanniast küllalt saanud, korraldasid nad referendumi ja kaotasid täielikult presidendi ametikoha. Vabariik muutus parlamentaarseks ja uus peaminister ütles, et võib toimuda annekteerimine Venemaaga. Aga pärast sealseid presidendivalimisi. Zelensky on Valgevenes väga populaarne.
  Kasahstanis on presidendi ja parlamendi suhted muutunud pingeliseks. Oli tagandamisähvardus. Kuid nad nõustusid kiiresti, kuid riigipea võimu piirati veelgi.
  Medvedev muutus järjest närvilisemaks. Valimised lähenesid ja Zelenski reiting oli mitu korda kõrgem. Tõsi, ta ei võida esimeses ringis, kuid igal juhul Medvedev foldib. Petmiseks või nokautimiseks on ainult arvutus.
  Toimus salanõupidamine. Vene miljardärid kogunesid.
  Medvedev ütles otse:
  - Kas soovite, et Ukraina võõras saaks impeeriumi presidendi tohutu võimu?
  Deribasco märkis loogiliselt:
  - Tahame seda või mitte, me peame iga valitsusega läbi saama! Zelenski ei ole kommunist ja... See pole Zjuganov, kes meile igal juhul ei sobinud!
  Medvedev ütles kuivalt:
  - Ukrainas on tulumaks palju kõrgem kui Venemaal!
  Roman Abramovitš naeratas ja märkis:
  - Kes teab ja loeb meie sissetulekuid! Pealegi olid nad seal hiljuti vähendatud ja peaaegu võrdsed meie omadega!
  Prohhorov vastas naeratades:
  - Võimud muutuvad. Meie jääme! Mida oskate soovitada?
  Medvedev krooksus raevust:
  - Ma ei usu, et Jeltsin ausalt võitis!
  Deribasco vastas külmalt:
  - Kui Jeltsini vastane poleks Zjuganov, oleks Borikil tõesti vähe võimalusi. Kuid inimesed mäletasid endiselt liiga hästi kommunistliku võimu võlusid. Nimelt: tühjad riiulid, kaardid, kupongid, visiitkaardid, pikad järjekorrad, palk viis dollarit kuus. Muidugi ei tahtnud keegi nendesse põrgulikesse aegadesse naasta. Pealegi kaotada vaatemäng, poliitilised saated, aga ka seksiga filmid ja palju muud. Rahvas tahtis vabadust. Ja nad ei hääletanud mitte Jeltsini, vaid Hernehirmutise Zjuganovi vastu. Kuid Zelenski ei hirmuta rahvast. Erinevalt Putinist ei sulge ta programmi "Nukk" ega pane inimesi kaardile. Aastat üheksakümmend kuus ei saa korrata. Jeltsin varastas viis-kuus protsenti, kuid võitis kolmeteistkümnese vahega! Nii et see on peaaegu õiglane!
  Ja Zelensky on sellise edumaaga ees, et te ei saa teda ületada!
  Medvedev karjus:
  - Nad viskasid mu! Leppisime kokku!
  Roman Abramov märkis:
  - Vähemalt sanktsioonid tühistatakse! Ja sa oled karu... Sa oled juba oma pensioni teeninud!
  Medvedev sosistas:
  - Sa peaksid põrgus põlema!
  Prokhorov märkis loogiliselt:
  - Põrgut pole olemas! Raha kogumiseks on ainult kard!
  Medvedev küsis segaduses:
  - Jah? Mis siis, kui jumalat pole?
  Prohhorov naeratas ja vastas:
  - Milline jumal? Nad esitavad seda erinevalt!
  Roman Abramovitš soovitas:
  - Võib-olla tee uus usk! Kes on rikas, seda armastab Jumal! Kes on kõige rikkam, seda armastab Kõigeväeline kõige rohkem!
  Medvedev noogutas:
  - Loogiline! Aga mida rahvas ütleb?
  Roman Abramovitš naeris:
  - Inimesi saab harida!
  Medvedev urises:
  - Loodan, et jääme sõpradeks!
  Pärast seda lahkus ta saalist...
  Maailmas möllas jätkuvalt sündmuste kaleidoskoop. Ringi naasis ka Vitali Klitško, kes võitles Kiievi staadionil. Ta võitles Michael Tysoniga. Kaks vanameest, väga kuulsad ja populaarsed. Noh, nad kogusid palju raha. Michael Tyson oli muidugi kaklusega nõus, kuna ta oli peaaegu kerjus.
  Isegi kui noorem ja, mis peamine, palju paremas vormis Vitali Klitško teda sõna otseses mõttes võitis. Vladimir Klitško ütles, et tahab siiski võita absoluutse maailmameistri tiitli ja võidelda Usikuga. Pärast seda purustab ta kõik rekordid, saades vanimaks absoluutseks maailmameistriks... Ja ta võib rahuneda. Mida ta veel peksma peaks? Joe Louis on juba löödud ja Foreman on võidetud ning ta on võitnud neli korda raskekaalu maailmameistritiitli.
  Vitali Klitško teenis võitlusest palju raha, täiendas tema varandust ja kuulsust ning pidas suhteliselt kerge võitluse.
  Zelenski autasustas Vitali Klitškot Ilja Murometsa kuldse ordeniga. Ja see pälvis talle täiendavat kaastunnet.
  Poliitikamaailmas on poksijad üldiselt populaarseks saanud. Floyd Maweatherist sai USA presidendikandidaat. Formaalselt iseseisev. Ja korraliku hinnanguga. Ja kuidas on miljardäriga, võitmatu poksija ja mustanahalise mehega. Miks mitte kandidaat?
  Floyd Maweizer toetas valimistel president Zelenskit ja lubas sõprust.
  Vähesed Floydid soovisid kordusmatši Paquioga ja kogusid selle eest palju raha.
  Medvedev oli selgelt kaotamas. Väikese šokiväärtuse loomiseks määras ta Anatoli Kašpirovski tervishoiuministriks asepeaministri auastmega. Mis on muidugi tugev samm, kuid mitte piisav. Muide, Anatoli Kašpirovskist sai kogu Venemaa ajaloo vanim minister ja asepeaminister. Jah, rekordiomanik! Dmitri Medvedev autasustas Inglismaa kuningannat ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga ja kinkis kangelastähe isegi Šoigule. Ja ta jättis Gorbatšovi ilma kõrgeimast ordenist. Mis üldiselt pole nii ilus.
  Ja ta võttis ja taastas Beria marssali auastme. Võib-olla meelitada
  nende stalinistide poolele. Ja Boriss Nemtsovile anti postuumselt Isamaa teenete esimese järgu orden. Lisaks nimetas ta Volgogradi oma dekreediga ümber Stalingradiks. Samuti flirtib stalinistidega. Aga ka liberaalidega. Novodvorskoi pälvis postuumselt Venemaa ja... Stalini kangelase tiitli!
  Postuumselt andis Medvedev Juri Gagarinile ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Ja ta taastas Leonid Ilja Brežnevile võidu ordeni. Ootamatult kinkis Medvedev Garri Kasparovile Venemaa kangelase kuldtähe.
  Samuti flirtib liberaalidega. Ja kommunistidega. Nii teie kui ka meie oma.
  Medvedev andis paavst Franciscus Esimesele ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni.
  Samuti väga helded kingitused "suurelt valitsejalt"! Lisaks langetas Medvedev ootamatult taas nii meeste kui naiste pensioniiga viiekümne viiele. Mis osutus sensatsiooniks. Ja jälle tõstis ta pensione.
  Mida saate valimiste eel teha?
  Lisaks andis presidendi kohusetäitja Vladimir Žirinovskile kindralleitnandi auastme. Nagu ustava teenimise eest, võtke see isanda õlalt. Ja tema poeg Igor Lebedev määrati ootamatult välisministriks, mitte vana ja läänes armastamatu Lavrovi asemel.
  Medvedev pakkus Demuškinile ka siseministeeriumi juhi kohta, kuid autoriteetne rahvuslane keeldus. Uutest ametikohtadest sai sensatsiooniks Ksenia Sobtšaki nimetamine kultuuriministriks. Ta nõustus, nähes, et tema reiting oli väga väike. Kuid ta nõudis ka asepeaministri ametit. Medvedev nõustus sellega.
  Javlinski osales ka valimistel, kuid jäi täiesti haigeks ja loobus tervislikest põhjustest.
  Presidendi kohusetäitja autasustas teda ka Venemaa kangelase tähega.
  Mihhail Kasjanov sai Isamaa teenete eest esimese klassi ordeni ja majandusnõuniku aukoha. Miks ta Medvedevi kasuks taganes. Kuid see on väga väike osa protsendist.
  Sergei Kovaljovile pakuti spordiministri ametit, kuid see tundus talle ebapiisav.
  Tekkis konflikt konstitutsioonikohtu esimehega. Zorkin lahkus lõpuks. Aga kellele ma peaksin sellise postituse andma? Soovitavalt naisele! Ja nad pakkusid seda Alla Pugatšovale.
  Kuid kuulus laulja keeldus, viidates sellele, et see pole tema jaoks. Sellegipoolest kinkis Medvedev talle Venemaa kangelase tähe. Kuigi Alla keeldus tema kasuks tegutsemast.
  Kes saab aga konstitutsioonikohtu esimeheks? Positsioon on kinni. Shoigu keeldus ka - mitte tema profiil!
  Ootamatult nõustus Dima Bilan. Kuigi see pole muidugi tõsiasi, et see on tema profiil! Ja loomulikult on lauljaks olemine tulusam ja palju lõbusam kui konstitutsioonikohtu esimees.
  Igal juhul võttis Medvedev sellest kiiresti kinni ja andis staari Venemaa kangelasele.
  Dima Bilan aga ütles, et see oli lihtsalt nali. Ljudmila Putina määrati aga üldiseks heakskiiduks konstitutsioonikohtu esimeheks. Arvestades Putini populaarsust Venemaal, oli see tugev samm, kuid see oli juba mõnevõrra hilinenud ega suutnud Medvedevit päästa.
  Kuigi tehti titaanlikke pingutusi. Kuid hinnad tõusid, rubla kurss langes, Taliban edenes Tadžikistanis ja valijaid polnud miski veenda.
  Viimasel hetkel määrati Gennadi Zjuganov esimeseks asepeaministriks, kes vastutab sotsiaalbloki eest. Aga see on juba vann surnutele.
  Ja Zjuganov ise on oma valijaskonna juba täielikult kaotanud.
  Degtjarev määrati peaprokuröriks hääletuse eelõhtul. Samuti Liberaaldemokraatliku Partei presidendikandidaat.
  Medvedev kolis ja otsis uusi teid. Üks suurejoonelisi valimiskäike oli Žukovi-nimelise erikuldmedali üleandmine kõigile Suure Isamaasõja veteranidele. Ja miljon Vene rubla alglaadimiseks. Kuid Suure Isamaasõja veterane on alles jäänud väga vähe.
  Medvedev andis Tereškovale ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Kuigi võimalus on, siis miks mitte seda premeerida? Nii et Anatoli Karpovile võib anda Venemaa kangelase. Ta on suurepärane maletaja! Ja Alehhin ja Botvinnik ning Tal ja Spassky, Tigran - annavad postuumselt auhindu - pole üldse paha!
  Venemaa kangelase staarid - see on lahe!
  Tore on auhindu anda ja medaleid välja anda. Ja kui kehtestame ka Putini-nimelise ordu. Taset on neli: neljas - pronks, kolmas - hõbe, teine - kuld, esimene - kuld teemantidega!
  Seda on Medvedev leiutaja.
  Kuid ka sellest ei piisa. Zelensky asutab ka uusi tellimusi. Näiteks Taras Ševtšenko tellimus. Või Taras Bulba! Või Gogol! Miks raisata aega pisiasjadele? Ja Kozhedubi nimeline orden! See on Zelenski jõuline samm vasakjõudude meele järele. Üldiselt pole Zelenski muidugi kommunist ja isegi mitte vasakpoolne. Nii et tal võib probleeme tekkida. Kuid Venemaa kommunistidel polnud juhti.
  Ja ka Andrei Navalnõi? Kuidagi unustasid kõik ta ära. Kas sa tõesti presidendiks ei kandideerinud? Kuid Andrei Navalnõi on Zelenski meeskonnas töötanud pikka aega ja on juba palju ära teinud korruptsioonivastases võitluses Ukrainas.
  Nii et keegi pole veel surnud! Ja käimas on kahe vennasrahva liitmise protsess ja rahvapea üldvalimised.
  Zelenskit peseb ka Andrei Navalnõi... Nagu ikka, on ta leekides.
  Ja ta tegutseb energiliselt meeletu intensiivsusega.
  Ja samas väga peenelt, et mitte valijaid eemale peletada. Üldse mitte Trumpi stiil.
  Ja maailmas on tulemas uued ajad - turvalisemad ja rahulikumad. Saudi Araabias algavad demokraatlikud ja ilmalikud reformid ning üldiselt on religioosne äärmuslus nõrgenenud. Tõepoolest, paljud võivad lugeda Internetist Koraani ja teaduse vahelisi vastuolusid ja imestada: miks nad seda teevad? Mis on põhjus, miks pidada Koraani ja Piiblit Jumala sõnaks?
  Kui inimesed hakkavad mõtlema ja küsimusi esitama, ei ole nad enam nii tormakad. Tegelikult, miks sajand tekib? Pigem surmahirm! Ja nii vähesed inimesed kardavad surra, kuni nad haigeks jäävad!
  Valimiste eel tõstis Medvedev haiguspuhkuse ja puuetega inimeste hüvitisi. Suurendati ka tankide tootmist...
  Et end patrioodina näidata, tõstis Medvedev märkimisväärselt sõjaliste kulutuste latti. Koletistest raskeim, enam kui saja tonni kaaluv ja mootori asemel tuumareaktoriga tank Bear pandi masstootmisse.
  Karu projekt töötati välja Putini juhtimisel, tema isiklikul korraldusel. Idee oli luua hirmutamiseks koletispaak. Sõiduk osutus väga raskeks ja kalliks, kasutuses oli mitmekihiline soomus ja kaks raketiheitjat.
  Auto eripäraks oli kiirus üle saja kilomeetri tunnis, kaal sada viiskümmend tonni ning tänu tuumareaktorile kolossaalne jõuvaru.
  Tõsi, jooksu ajal juhtus veel üks kahetsusväärne juhtum - röövik lõhkes. Ja jälle osutus mulje rikutuks. Medvedevit naeruvääristati sõna otseses mõttes.
  Ja siis juhtus presidendi kohusetäitjaga veel üks episood - te ei kujuta seda meelega ette. Kui Medvedev üritas metsameeste silme all puud maha lüüa, kukkus see koos toiduga otse pidulauale. Nii et Venemaa õnnetu ajutine juht on ennast jälle häbi teinud.
  Jah, Medvedevil tõesti ei vedanud. Selline õnn on kapriisne: see premeerib üht, solvab teist. Kas näiteks Nikolai II oli tõesti nii halb, aga ta oli tõesti solvunud kõrgemate jõudude peale. Nii et Medvedev, üldiselt tark inimene, pääses sõna otseses mõttes kõigega.
  Katsed midagi ette võtta jooksid vastupanu ja kangekaelsusse.
  Medvedev näis tõmblevat pannil. Ja siis tekkisid muud probleemid. Peaministri kohusetäitja oli seotud ka korruptsiooniskandaaliga.
  Ja siin poleks see muidugi saanud juhtuda ilma Andrei Navalnõita. See mees sobib alati!
  Sain Medvedevi ja tema saatjaskonna kohta nii laastavad süüdistavad tõendid - skandaal osutus hämmastavaks. Ühesõnaga, kuulsaks said nii Navalnõi kui ka tema muserdava löögi alla sattunud.
  Ja Medvedev pidi vabandusi otsima ja sülitust pühkima. Ja kõik valati tema peale. Mitte valimised, lihtsalt õudus.
  Hääletuspäeval saabus Medvedev valve alla. Oli selge, et ta oli sünge ja ebakindel. Mu käed värisesid, kui hääletussedelit võtsin. Oma viimase korraldusega kolmekordistas presidendi kohusetäitja sõjaväelaste ja politseinike palku. Ja viiekordne pension!
  Anastasia Orlova ironis aga vaimukalt diktaatorirolli kandidaadi üle:
  - Tükkidel on raske istuda! Siia ta paneb rahapadja!
  Pärast võttis terminaatoritüdruk selle kätte ja näitas paljaste varvastega.
  Anastasia on muidugi tüdruk, kes ei pane sõnu taskusse. Vaimukas, tugev, lahe, karismaatiline.
  Ja nii paljud poisid armusid temasse. Pealegi on Anastasia väga temperamentne blond ja ei lähe magama ilma uut meest ööseks valimata. Loomulikult valib ta nägusamaid, sportlikumaid, lihaselisemaid mehi, vahel isegi väga noori. Aga kindlasti teistmoodi. Ilmselt energiaga laadimiseks. Ja keegi ei pea seda hirmuäratavat sõdalast hooraks.
  Vastupidi, nii tugeva ja lihaselise naise jaoks tundub see väga lahe.
  Anastasia ka hääletas, võttis oma graatsiliste jalgade paljaste sõrmedega hääletussedeli ja see on terve rull, kus perekonnanime on raske leida, ja pani selle endale ilma asjatute eelarvamusteta. No on selge, kelle jaoks!
  Pärast seda näitas ta oma suurt figuuri paljaste varvastega!
  Vladimir Zelenski tuli hääletama jalgrattaga. Ta hüppas ja keerutas. Nagu ikka, on ta võitlushimuline ja temperamentne. Tõeline Napoleon Bonaparte.
  Ja loomulikult hääletasin ootuspäraselt reipalt.
  Vladimir Klitško ei astunud kunagi valimistelt tagasi. Ja ta hääletas ka enda poolt ja surus Medvedevi poole rusikat.
  Viimasel hetkel sai Nikolai Valuev Medvedevilt Venemaa kangelase tähe ja siseministri ametikoha. Vaevalt jõudsin seda filmida. Kuigi ta keeldus ütlemast, kelle poolt ta hääletas.
  Siin hääletasid paljud: Alla Pugatšova ja Suraikin...
  Žirinovski ei saanud muidugi jätta endast märku andmata. Ta võttis selle kätte ja rebis Vladimir Zelenski portree otse valimisjaoskonnas katki ning lubas, et laseb ta kindlasti maha, kui ta võimule tuleb.
  Dima Bilan laulis hääletamise ajal:
  - Kõik on võimatu, ma tean kindlalt! Bilan valitakse, ta on laitmatu rüütel!
  Siis ilmusid teised tähed.
  Garri Kasparov ütles, et võim on muutumas ja Medvedev lahkub ning temaga lõppeb lõpuks Putini ajastu.
  Samas ütles endine maailmameister, et pole malekarjääri jätkamise vastu. Ja purustada Steinitzi vanuserekord. Ja et Venemaa saab peagi endale väärilise ja demokraatliku juhi ning tsaaride ajastu jääb lõpuks minevikku.
  Ja et Garri Kasparov leiutas oma male, mis kogub peagi populaarsust kogu maailmas.
  Ja demonstreeris sajalahtrilist lauda. Sellesse ilmusid uued kujundid. Mõlemad kaks narri: kuninga ja kuninganna kõrval. Veelgi enam, naljamees kõnnib nagu kuninganna, kuid lööb eranditult nagu rüütel. Ja kaks vibulaskjat äärel etturite asemel. Amburid liiguvad nagu etturid, kuid nad tulistavad diagonaalselt üle kahe terve ruudu. Tõsi, kuna need asuvad laua ääres, on nende väärtus mõnevõrra vähenenud. Kuid need võivad muutuda ka mis tahes kujuga.
  Garri Kasparovi male on kahtlemata pälvinud inimeste ja ajakirjanike tähelepanu.
  Navalnõi lubas, et Kasparovist saab kindlasti minister.
  Anatoli Karpov hääletas ka. Kuid ta on juba vana endine meister, nii et ta lubas ainult nõu anda. Ja ta ütles, et suure tõenäosusega on tulemas suured muutused. Ja mis on homme parem kui eile!
  Medvedev teatas juba valimispäeval, et miinimumpuhkuse kestus Venemaal pikeneb kolmekümne tööpäevani ning kõik naised, kes sünnitasid kümme või enam last, saavad temalt tasu: Vene kangelase tähe. Föderatsioon.
  Uus populistlik samm ja pean ütlema, et üsna tugev. Aga on juba hilja. Eriti valimispäeval on selge, et see on lihtsalt töö avalikkuse jaoks.
  Medvedev oli selgelt kaotamas... Tema alaline võim oli kõigest väga väsinud.
  Rahvas tahtis Putini rööbastelt maha hüpata ja muutuste janu oli küps. Lisaks osutus ilmselgeks Medvedevi ilmne võimetus olla tugev isiksus.
  Zelensky, kogudes punkte ja tegutsedes ilma tarbetu populismi ja lubadusteta, liikus enesekindlalt edasi.
  Need küsitlused väljapääsu juures ütlesid, et ta oli selge favoriit. Aga kas Medvedev teise vooru pääseb, on ikkagi küsimus! Praegu võivad talle sellele kohale väljakutse esitada Vladimir Klitško ja Sergei Kovaljov, aga ka Grudinin.
  Zjuganov hääletas viimasena. Vana, haige, endine Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esimees ristis Grudini nime ja ohkas. Jah, peaaegu kaheksakümneaastaselt Venemaa esimeseks asepeaministriks saamine pole kerge koorem. Kas tal on seda vaja?
  Ja raskelt hingav Zjuganov krooksus:
  Läheme uuesti lahingusse
  Nõukogude võimu nimel...
  Ja me sureme ühena -
  Võitluses selle eest!
  Ja ta koperdas kabiinist välja. Ei, ta astub varsti tagasi.
  Aeg lähenes ja esimesed andmed presidendivalimiste kohta hakkasid saabuma. Venemaa oli tohutute muutuste äärel. Samuti toimusid Valgevenes miitingud ja nõudmised liidu sõlmimiseks Venemaaga . Kõik muutus aina raevukamaks ja põnevamaks.
  Venemaa presidendivalimiste osalus saavutas alternatiivvalimiste ajaloo rekordilise, peaaegu üheksakümne protsendi.
  Ja just teatasid, et valimiskastid on avatud ja Kaug-Ida häälte lugemine on alanud.
  . PEATÜKK nr 3.
  Esimese vooru tulemused hakkasid voolama Kaug-Idast. Nagu kõik arvamusküsitlused ütlesid, oli Zelensky kindlalt juhtpositsioonil. Medvedev polnud veel isegi teine. Teise koha võitlesid välja Grudinin ja Vladimir Klitško. Nimekirjas oli veel umbes kakssada kandidaati, nii et nad hajutasid oma hääled laiali. Zelenski tõusis aga Siberis ligi viiskümmend protsenti ja võis loota isegi esimeses voorus võidule.
  Medvedev ütles oma südames:
  - Tahtsime parimat, kuid hääletasime lõbu pärast!
  Zelensky oli lakooniline:
  - Tõde võitis!
  Valimisandmed muutusid pidevalt, kuid Zelenski esikoht jäi suure ülekaaluga muutumatuks. Teine asi on see, et Grudinin ja Klitško vajusid veidi. Ja Medvedev hakkas tõusma teisele kohale, ehkki liidrist enam kui kolmekordse vahega. Presidendi kohusetäitja sai kõige rohkem Tšetšeenias, sõjaväes, eeluurimisvanglas. No see on selge. Eriti eeluurimisvanglas. Seal on häälte lugemist keerulisem jälgida.
  Medvedev vabastas aga palju vange ja tõus ei olnud nii märkimisväärne, kui ta eeldas.
  Kuid suure vaevaga pääsesime teise ringi. Kuigi Zelenski võttis kokku ligi nelikümmend protsenti, kogus Medvedev napilt kolmteist. Veelgi enam, valijate altkäemaksu ja rikkumistega. Jah, Dmitri Anatoljevitš osutus üsna nõrgaks. Kolmas oli Vladimir Klitško. Milline väike sensatsioon, neljas on Grudinin. Dima Bilan tuli samuti ootamatult viiendaks. Sergei Kovaljov tuli kuuendaks, kuigi tema reiting oli kõrge. Žirinovski ei pääsenud seekord isegi esikümnesse. Tõsi, Medvedev andis talle ustava teenistuse eest kohe kindralpolkovniku auastme ja Venemaa kangelase tähe.
  Selline lohutusauhind teie ustavale teenijale. Lisaks sai Dima Bilan Venemaa kangelase tähe ja Isamaa teenete ordeni esimese astme.
  Kuid Dima ütles, et ta ikkagi ei toeta Medvedevit. Seisukoht Zelensky suhtes on aga samuti ebamäärane. Ainult Vladimir Klitško kutsus avalikult Zelenskaja poolt hääletama. Veelgi enam, see poksija teatas, et võitleb Moskvas 2020. aasta olümpiavõitjaga. Ja et vanusevahe teda ei häiri. Et Vladimir on tugevam ja motiveeritum kui kunagi varem.
  Medvedev autasustas aga Venemaa kangelase staari nii Vladimir Klitško kui Vitali Klitškoga. Nagu, ta on õiglane mees. Teie, vennad, olete poksi heaks palju ära teinud, eriti Vladimir.
  Vitali ütles, et Maidani kõige vastikum asi on see, et selle tõttu ei ületanud ta Holmesi rekordit. Kuid tal olid kõik võimalused!
  Ja äkki tahtis Vitali Kiievis Gassieviga kohtuda. Mis tekitas teatud segaduse. Miks mitte proovida?
  Ka Sergei Kovalev soovis oma karjääri jätkata, meenutades, et Hoppins alistas isegi vanemas eas maailmameistrid ja ühtsed tiitlid. Ja et praegu ei plaani ei Zeleski ega Medvedev valitsuses töötada. Ja ta tahab võidelda.
  Motivatsiooni oli poistel tõesti piisavalt. Teistest poksijatest avaldas soovi Kovaljoviga võidelda Dima Bivol.
  Medvedev pidas Grudiniga läbirääkimisi. Ta lubas talle kullamägesid. Grudinin ei tahtnud midagi vähemat kui peaministrikohta. Ootamatult toetas eakas Zjuganov Medvedevit ja kutsus Grudininit liituma presidendi kohusetäitja meeskonnaga. Siis aga tekkisid kommunistide ridades probleemid ja lõhenemine. Mis mõlemale kandidaadile ei meeldinud.
  Kuid Zelenki kasuks rääkis Sergei Udaltsov. Öeldakse, et kahe kurja vahel tuleb valida, mida me veel ei teadnud!
  Nikolai Valuev pakkus välja liidu Zelenski ja Medvedevi vahel: Zelenski president - Medvedev peaminister. Mis oligarhidele meeldis! Veelgi enam, nad tuletasid meelde, et ühinemisel on üks ütlemata punkt: erinevatel riikidel on oma peaministrid ja presidendid.
  Ja kuna Zelenski võidab presidendivalimised, siis peaks Venemaa esindaja saama peaministriks. Kuid Medvedev on endiselt teises ringis.
  Zelenski aga ütles, et jah, peaminister tuleb Venemaalt, aga mitte Medvedev! Sest venelastel on tema juhtimisest kõrini. Ja vaja on kedagi majanduses võimekamat ja eduka kogemusega, mitte Medvedevi moodi läbikukkumist!
  Sotsiaaluuringu andmed näitasid, et enamik venelasi ei soovinud Medvedevit peaministrina näha. Täpsemalt oli selle vastu ligi üheksakümmend protsenti.
  Rogozin naasis ootamatult poliitilisest unustusest ja teda hakati käsitlema kui võimalikku peaministrit. Samuti soovisid paljud venelased oma peaministrina näha Andrei Navalnõit.
  Nii et ajalooratas keerles üha kiiremini.
  Maailmas toetas Lääs loomulikult Zelenskit, Hiina jäi neutraalseks. Enamik riike on ka Zelensky jaoks, keda peeti demokraadiks ja läänlaseks. Kuid Medvedev oli Putini partner nii kaua. Nad rääkisid isegi kahe juhi tandemist. Ja on selge, et Medvedev pole sugugi nii valge ja kohev, kui ta paista tahab. USA-s on ka valimised. Võistlus noore vabariiklase ja noore demokraatliku naise vahel. Ja see on fifty-fifty võimalus. Muutused on võimalikud ka Hiinas, juhil Xil on terviseprobleemid. Ja näib olevat võimalus, et tema asemele tuleb mõni demokraatlikum juht.
  Üldiselt tahab Hiina oligarhia rohkem vabadust ja demokraatiat, kuid rahval ei ole piisavalt lõbus. Mis valimised need on, kui nende tulemus on ette teada?
  Diktatuuri mood hakkas kaduma. Kõik tahtsid midagi enamat kui lihtsalt hammasrattad.
  Zelensky isikustas uusi asju ja muudatusi ning seejuures edukaid. Ja Venemaal tajuti seda positiivselt. Inimesed ei tahtnud vanglaid, laagreid ega üldist hirmu.
  Põlvkond on vahetunud ja kõik tahavad muutust. Isegi Kuubal, kus rahva poolt vihatud Castro režiim oli jahmatav. Isegi kui võim oli teise nime all. Põhja-Koreas on samuti janu muutuste järele. Pealegi ütlesid korealased sageli: monarhia pole kommunismi jaoks! Ja et paks diktaator peab minema!
  Soov muutuste järele kogu maailmas kasvas ja Zelensky oli sellel lainel. Ja edenes edukalt!
  Ja Põhja-Koreas toimus protestimeeleavaldus. Mida diktaatorlik režiim kuulipildujatega maha lasi. Sellest sai veel üks kontinendil valitseva barbaarsuse näitaja.
  Trump ütles, et USA suudab selle diktatuuri probleemi lahendada jõuga. Ja et tuumapomm neid ei hirmutaks. Lisaks ütles Trump, et USA katsetab juba selliseid relvi, et ükski termotuumalaeng poleks ohtlik.
  Kuid Trumpi aeg hakkas otsa saama. Ja nii on ta presidentidest vanim. Pealegi sai temast pärast Carteri surma isegi endiste presidentide seas vanim. Vau! Ja õnn armastab noorust! Kui Trumpi vastaseks oleks olnud noorem naine, oleks ebatõenäoline, et ta oleks teda üldse võitnud!
  Ilmselt ütleb karma seadus: edu noortele! Isegi kui Ronald Reagan osutus reegli erandiks!
  Ja suhteliselt noor Gorbatšov osutus ebaõnnestunuks. Isegi kui keegi võib öelda, et Mihhail Sergejevitš eksis? Esimene NSV Liidu valitseja, kes rääkis inimkeeli. Ja rahvas ei saanud temast aru! Või ehk isegi mitte rahvas, vaid eliit!
  Oh seda õnne! Kui palju õnne Vladimir Vladimirovitš Putinil oli ja kui palju ta saavutas?
  Ja kui Nikolai II-l oleks natuke rohkem õnne olnud - näiteks kui Admiral Makarov oleks ellu jäänud, siis kui suur ja võimas Venemaa siis oleks olnud. Hiinast saaks Kollane Venemaa ja kogu maailm oleks kummardunud!
  Ja nii nad võtsid Krimmi üksi ja sattusid vastasseisu kogu maailmaga!
  Ja Nikolai II-l õnnestus peene diplomaadina oma liitlastega Konstantinoopoli ja Väike-Aasia läbi rääkida.
  No okei, nüüd on fenomenaalne Zelensky aina aktiivsem. Ja lähenevad teised valimised.
  Ukrainas on üha rohkem juubeldamist ja optimismi. Medvedev pakkus loomulikult välja teledebati. Kuigi sellel pole erilist mõtet. Venemaa presidendi kohusetäitja positsioon pole kuigi tugev. Ja uhkustada pole millegagi. Ei majanduses, poliitikas ja sõjas. Olukord Kaukaasias on isegi hullemaks läinud. Ja midagi ei saa teha. Ei võida jõud ega diplomaatia. Suhted Medvedevi lähikonnaga muutuvad üha vaenulikumaks. Keegi siin ei võta tsaari enam tõsiselt. Kuigi kuningas on endiselt troonil.
  Üldiselt ei ole oligarhid Zelenski vastu. Ainult julgeolekujõud või õigemini osa neist on õnnetud!
  Medvedev pani salaja kokku julgeolekunõukogu. Vestlus puudutas seda, kas jätta ära teine voor. Kas näiteks rikkumisi oli? Muidugi olid! Ja võite selles vigu leida ja valimistulemused tühistada. Miks peaks selline asi riigikohtu kaudu kinnitust saama? Idee tundus üsna mõistlik.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev meenutas, et omal ajal 1999. aasta mais arutas Jeltsin sõjalise riigipöörde ja riigiduuma laiali hajutamise plaani!
  Ja see peaaegu juhtus. Tõsi, ka siis polnud julgeolekujõudude seas ühtsust. Mõned ütlesid, et pehme variant on parem: ülemkohus lükkab tagandamismenetluse tagasi Venemaa presidendi tagandamise seaduse puudumise tõttu. Ja kuni selle seaduse vastuvõtmiseni ja see on põhiseaduslik seadus, on vaja kokku saada kaks kolmandikku parlamendist ja kolmveerand Föderatsiooninõukogust. Ja duuma volitused aeguvad ja ka presidendil.
  Julgeolekujõud lubasid siis tegelikult teha koostööd ülemkohtuga ja probleemi rahumeelselt lahendada. Jeltsin ei tahtnud tegelikult teha sõjaväelist riigipööret kahe protsendi reitingu ja viie infarktiga. Ja tugevus pole sama ja toetus pole sama. Veelgi enam, 1993. aastal oli rahval sellele kursusele veel toetus. Ja 1999. aastal teda enam ei olnud. Ja see poleks saanud selliste tulemustega juhtuda.
  Seega, kui tagandamisprotsess oleks läbi käinud, oleks see suure tõenäosusega lõppenud ilma tulistamiseta.
  Medvedev kaebas ülemkohtusse valimiste kehtetuks tunnistamiseks.
  Siis aga hakkasid kohtunikud muidugi vastu. Et isegi kui valimised tühistatakse, tuleb seda nende sõnul korrata. Ja Medvedevi võimalused vähenevad. Ja algavad rahvarahutused.
  Nii et nad ütlevad, et Dmitri on parem leppida sellega, et Zelenskist saab Venemaa president. Ja proovige oma koht leida.
  Pealegi ütlesid paljud, et see kloun ei saa Ukrainas edu. Aga see pidi toimima! Ja te ei tohiks mutimäest tragöödiat teha.
  Medvedev tegi pärast kohtunike ja julgeolekuametnikega vestlemist otsuse: minna siiski valimistele. Ja hoidke teist ringi. Ja nii see tõesti läheb. Võib-olla juhtub siiski ime. Kuid mitte? Nii et nad ei pane teda vangi.
  Miljardäride kohtumisel väljendati ka seda, et nad pole demokraatia vastu. Ja et Zelenski pole vasakpoolne ja sobib neile. Ja edasi, et lõpuks tühistatakse kõik lääne sanktsioonid ja Venemaa naaseb lõpuks maailma üldsusse.
  Nüüd on jäänud teha vaid üks asi: pidada teledebatti. Zelenski nõustus, kuid ainult Lužniki staadionil. Loomulikult võeti see vastu. See meenutas väga juba läbitud etappi Porošenkoga. Pealegi oli vahe esimeses voorus veelgi suurem. Ja Medvedevi antireiting on kolossaalne.
  Kuid teledebatid on nagu uppuja, kes hoiab õlgedest kinni. Viimane koosolek on reedel ja valimised on pühapäeval.
  Medvedev üldiselt valmistus. Kuid faktid ei ole tema poolel. Ja Porošenko kogemus näitas, et ainult retoorikaga ei saa fakte muuta. Nii nagu nad ei suutnud võita linnapea Lužkovi, ainsat korda kogu Moskva ajaloos, kui kesktelevisioonikanalid töötasid praegusele linnapeale vastu.
  Kuid propaganda ei suutnud Moskva linnapea majandussaavutusi üles kaaluda. Ja ärge hääletage vaikimisi autori Kirijenko poolt! Kuid just teda edutati kõige rohkem. Ilmselt kõige ebaõnnestunum kandidaat pandi ärijuhi vastu.
  Vene meedia tegi nüüd aga rohkem kampaaniat Zelenski poolt. Keegi ei uskunud Medvedevisse. Isegi riigikohus ei tahtnud valimiste ärajäämise asja arutada.
  Siiani on asi selles, et staadion on pilgeni täis. Sõna otseses mõttes ülevoolav.
  Ja oli selge, et tulemas on tõsine poleemika. Medvedevi näost oli aga näha, et ta oli kaotusega peaaegu leppinud. Aga viimane käik tuleb teha.
  Medvedev nimetas debati eelõhtul siseministriks Vladimir Žirinovski. See on viimane meeleheite žest. Kuid Žirinovski, teades, et üle kaheksakümne protsendi valijatest on valmis Zelenski poolt hääletama, ei tahtnud tulevase riigipeaga üldse tülli minna. Kuigi loomulikult mõistis ta, et tõenäoliselt ei leia ta Zelensky meeskonnas kohta.
  Jah, Vladimir Volfovitš on vana. Anatoli Kašpirovski on aga veelgi vanem terviseminister ja asepeaminister. Kuid ta ei ole ka eriti innukas Medvedevi heaks kampaaniat tegema. Küll aga on tal võimalus meeskonda jääda. Vanus on suur ja see tähendab kogemust. Ja mu füüsiline vorm on lihtsalt väga hea.
  Pole ime Kašpirovi fenomen.
  Debatt staadionil algas tervituste vahetamisega. Ja vaimukad märkused. Kuid Zelensky nägi välja värskem, enesekindlam, veenvam ja professionaalsem.
  Medvedev oli väga närvis ja hakkas karjuma. Ta ei suutnud olla veenev. Ja maal on asjad päris halvasti. Rahvas toetab selgelt Zelenskit. Siin on kõik nii pingeline.
  Zelenski iga sõna saadab aplaus ja Medvedevit vilistatakse. See tähendab, et arutelu on tõesti ebaõnnestunud.
  Medvedev tõmbleb ja ütleb:
  - Mul on kogemusi!
  Zelensky vastab naeratades:
  - Sellise kogemusega minge ainult korrapidajate juurde!
  Medvedev vastas:
  - Putin ja mina võtsime Krimmi!
  Zelensky vastas vaimukalt:
  - Varga käepide ja lühikesed käed!
  Ja nii jätkus arutelu, kuid Zelensky võitis selgelt. Ta oli palju vaimukam ja veenvam kui Medvedev ja publik rõõmustas.
  Venemaa presidendi kohusetäitja andis vahetult pärast teledebatti välja määruse, millega tõsteti palku viis korda ja pensione seitse korda! Aga see tundus juba naljana.
  Medvedevi inimesed ainult naersid. Kuigi oli näha, et valimiste eel tehti midagi muud!
  Samuti otsustas Medvedev anda nii Stalinile kui Leninile Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Peab ütlema, et see otsus oli üsna tark, kuid hilinenud. Dmitri Medvedev tahtis selgelt kommuniste võita. Ja eriti stalinistid. Kuid samal ajal võttis ta ja andis tähe kangelasele Tukhachevskyle. See on ka erakordne samm ja liberaalide flirtimiskatse.
  Medvedev püüdis üldiselt meeldida nii meie kui ka teie omadele. Ta autasustas patriarhi, paavsti ja kristlike konfessioonide juhte. Eelkõige protestandid. Ja isegi Jehoova tunnistajate õigused taastati , kuid sellest oli vähe kasu. Siiski on neil hääletamine keelatud ja üldiselt on see organisatsioon välja suremas!
  Medvedev autasustas nii mufte kui ka laamasid. Ta püüdis kõiki enda poolele võita. Medalite ja ordenite sadu oli erakordne. Samal ajal autasustas presidendi kohusetäitja kõiki riigiduuma saadikuid igaühele miljoni dollari suuruse preemia. See aga pigem hirmutas teda kui tõmbas inimesi tema poole.
  Järgmisena püüdis Medvedev asutada mitmeid uusi ordeneid: Peeter Suure ordeni, Ivan Julma ordeni, Aleksander Vabastaja ordeni, Nikolai II ordeni ja Brusilovi ordeni. Samuti taastati Lenini ja Stalini ordu.
  Medvedev püüdis sel viisil meelitada mitmekesist valijaskonda. Ja tegutsedes põhimõttel: nii sinu kui ka meie! Kuid antud juhul tekitas kõigesöömine rahva usaldamatust - öeldakse, et poliitiline prostituut. Tundub, et inimesed on unustanud, et ka Putin flirtis nii vasak- kui ka parempoolsetega. Ja püüdsin ka kõigesööja olla.
  Mis aga on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale! Putin nautis kuidagi algusest peale, vaatamata rahva poolt vihatud Jeltsini järglase jälgedele, nii rahva kui ka eliidi sümpaatiat. Isegi kommunistid kartsid tema vastu sõna võtta ja hääletasid tema peaministriks kinnitamise poolt ilma võitluse ja läbirääkimisteta.
  Kuid Medvedevit ei armastatud kunagi eriti. Ilmselt oli ta liiga intelligentne ja Putini varjus. Keegi ei tajunud teda tõelise võitleja ja valitsejana. Üldiselt tundus iga järglane pärast Putinit kuidagi poliitiline päkapikk ja oli midagi valesti. Ja Zelenskit peeti karismaatiliseks, nagu muinasjutuprintsi. Ja see pole enam kass kotis, vaid edukas valitseja, kes tõmbas Ukraina rabast või õigemini august välja.
  Muidugi kannatas Ukraina ennekõike sidemete katkemise tõttu Venemaaga. Ja siin ei pruugi Porošenko nii süüdi olla. Kui Valgevenes oleks midagi sellist juhtunud, oleks see olnud täielik läbikukkumine. Professionaalsuse poolest on Ukraina valitsus tugev! Vastupidi, Valgevenes on ainult söakajad ja segajad. Mõnikord oli Putini meeskonnas tugevaid isiksusi, nagu Rogozin või Tkatšov, kuid nad eemaldati kiiresti.
  Medvedev oli igal juhul mees, kes ei paistnud olevat sündinud valitseja, ja seetõttu polnud see tsaar päris ehtne ja õukonnas.
  Mõnes mõttes meenutas ta Gorbatšovi, keda lääne tavalised inimesed armastasid, kuid omade seas ei meeldinud. Osaliselt hakkas neile muidugi Gorbatšov vastumeelne tema võitluse joobeseisundiga. Alkohoolikud ja joodikud pole muidugi viinapuudust andestanud. Toimusid veinirahutused. Ja siis kadusid sigaretid.
  Ei, Gorbatšov on selge, et ta ei meeldinud neile ainult tema kiilaspäisuse tõttu. Medvedev näitas end peaministrina väga nõrga majandusteadlasena. Ja isegi ilma Zelenskyta oleks tal probleeme uueks ametiajaks valituks saamisega.
  Kord tõmbas Putin Medvedevil kõrvadest.
  Nüüd aga on Putin mängust välja langenud - ta on oma tervist õõnestanud, sõites käsitsi ja pingutades end hokiga. Kas nii soliidses eas oli vaja jääle ronida? Eriti ilma oskusteta noorena?
  Putin põles läbi, pikenes üle. Ja ilma temata pole kedagi, kes Zelenskit peataks. Pealegi ajas Putin ise personalipoliitikat nii, et väärilist järglast tal ei olnud. Nagu Stalin, kes tegi selle, et Hruštšov sai tema järeltulijaks ja läks pankrotti. Ja siin pole Medvedev sugugi adekvaatne Vene impeeriumi juht.
  Valimiseelsel laupäeval edastasid kõik Venemaa telekanalid filmi Zelenskist. Loomulikult laimamise eesmärgil. Kuid fakte esitati vähe. Ja propaganda näitas oma abitust. Ja paljud kanalid kommenteerisid filmi.
  Medvedev andis ordenid paljudele kindralitele. Taas tähtede langemine.
  Ootamatult asutas ta ka uue Botvinniku ordeni, kolme kraadiga: pronks, hõbe ja kuld. Ja ka Alehhini orden. Ja ka pronksi, hõbedat ja kulda.
  Lisaks teatas Medvedev dekreediga, et Venemaa läheb nelja aasta jooksul üle professionaalsele armeele. Ja kasutusiga lühendatakse kuue kuuni.
  Järgmisena teatas presidendi kohusetäitja, et sõjaveteranidele ja kuumadel kohtadel teeninutele antakse Vene Föderatsiooni kangelase täht. Millest on saanud samm, millel pole analoogi.
  Medvedev otsis selgelt kohta ajaloos. Järgmisena autasustas presidendi kohusetäitja Vladimir Vladimirovitš Putinit postuumselt Võidu ordeni ja Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga ning vastloodud Vene Föderatsiooni kangelase suure teemanttähega.
  See oli juba viimane katse endise Venemaa iidoli reitingule mängida. Nagu, ma olen nii palju aastaid koos Putiniga olnud Medvedev - armasta mind kogu südamest ja hingest!
  Kuid ilmselt pole inimesed liiga innukad seda tulevast diktaatorit armastama.
  Ja öösel laupäevast pühapäevani teatas Dmitri Anatoljevitš Medvedev isegi generalissimo tiitli postuumsest omistamisest Vladimir Vladimirovitš Putinile!
  See oli tõesti väga lahe! Nagu, annan tiitli eelmiste aastate iidolile!
  Kuid kas see aitab Medvedevit? Raske on veenda inimesi enda poolt hääletama ainult endisi iidoleid kiites ja ordenid autasustades. Ükskõik kui palju te auhindadega üle kallate, te ei too Putinit tagasi. Ja on selge, et vana kuningas on lahkunud ja Kiievist tuleb uus kuningas.
  Zelensky aga ei maganud ja autasustas ka paavsti. Eakas Franciscus Esimene õnnistas Ukraina presidenti uute saavutuste eest.
  Ja Valgevenes on venemeelne parteide koalitsioon juba lõpetanud allkirjade kogumise Venemaaga ühinemise referendumi korraldamiseks. Selles küsimuses on oodata hääletust. Medvedevit selle eest aga ei tunnustata. Ja siin tuli peamine algatus Zelenskilt, sellelt miljonite iidolist.
  Nii et nüüd oli Vladimir Zelenski finišisse jõudmas...
  Siberis on alanud hääletamine. Valimisaktiivsus oli algusest peale kõrge. Inimesed käisid valimas ja naeratasid. Oli näha, et nad tulid vahelduse pärast. Ja see, mida nad tahavad, on uus. Kõik on väsinud ja väsinud vanast.
  Isegi laul kõlas hommikul:
  Meie süda nõuab muutust
  Meie silmad nõuavad muutust...
  Meie naerdes ja pisarates,
  Ja veenide pulsatsioonides!
  Muuda, me ootame muutust!
  Valimised toimusid rahulikult, kuid osavõtt oli tohutu. Valimistele kogunes rahvast massiliselt. Nikolai Valuev oli üks esimesi hääletajaid. Ta viskas hääletussedeli valimiskasti ja ütles:
  - Hääletame millegi uue poolt!
  Järgmisena ilmus Aleksander Povetkin. Mina ka hääletasin ja avaldasin oma arvamuse:
  - Vene jumalate jaoks!
  Edasi tuli hääletamine. Nad viskasid hääletussedelid valimiskastidesse. Ja Dima Bilan ja Alla Pugatšova. Lev Leštšenko ilmus ka ja teatas:
  - Hääletame millegi uue poolt!
  Nikolai Baskov laulis:
  - Vene valss, tiivad tõusevad! Kevad tuleb!
  Ja lehe pani ka prügikasti.
  Siis ilmusid teised tüübid... Zelensky tuli rolleriga hääletama ja tegi salto - tõmbas aplausi. Nad hääletasid ja isegi lugesid:
  Teadke südame ja veenide pulseerimist,
  Meie laste, emade pisarad...
  Nad ütlevad, et me tahame muutusi
  Viska maha raskete kettide ike!
  Ja äikeseline aplaus! Kuigi luuletused pole tema, vaid kuulsa luuletaja ja kirjaniku Oleg Rõbatšenko oma. Kuid Oleg Rybachenko ise muutus poisiks ja nüüd reisib ta teises maailmas.
  Seejärel hääletasid teised poksijad: Sergei Kovalei, Denis Lebedev. Viimane üritas pärast pausi tagasi tulla. Kuid ta sai peksa ja lõpuks lahkus.
  Sofia Rotaru hääletas Kiievis. Ja ta naeratas palju ...
  Tuli ka Vladimir Žirinovski. Ta hüüdis:
  - Uuele teele!
  Ja ta välgutas kindralpolkovniku epolette. Zjuganov tuli valimistele ratastoolis. Ja ta oli kogu aeg vait.
  Grudinin hääletas naeratades...
  Garri Kasparov andis simultaanimängu ja andis ka oma hääle. Lisaks ütles ta, et mängib Carlesoniga matši. Nii andis Anatoli Karpov samaaegse mängusessiooni.
  Muide, Karpov on juba autasustatud Mihhail Botvinniku Kuldse ordeniga.
  Nii et teine küsimus on, kes on siin peamine ja parim maailmameister.
  Kindlasti on palju muutunud...
  Ja Dmitri Anatoljevitš Medvedev üllatas taas kõiki. Asutuse poolt välja kuulutatud Oleg Rybachenko nimeline korraldus. Pealegi on korraga neli kraadi: neljas aste on pronks, kolmas aste on hõbe, teine aste on kuld ja esimene aste on teemantidega kuld!
  See osutus suurepäraseks!
  "Luciferi armageddon" on juba kinodesse jõudnud ning "Avatari" ja "Tähesõdade" rekordid on juba purustatud. Oleg Rõbašenkost on saamas tõeline kirjanduse superstaar!
  Medvedev asutas ka Oleg Rõbatšenko nimelise kirjandusauhinna - mille auhinnafond on kümme korda suurem kui Nobeli preemia.
  Ja see on üldiselt väga lahe!
  Seejärel töötas Medvedev pühapäeval järjest rohkem. Ta autasustas Oleg Rõbatšenkot Püha Andrease Esmakutsutud ordeni ja Venemaa kangelase tähe ning Venemaa kangelase suure teemanttähe Võidu ordeniga. See oli katse muuta ajaloo kulgu.
  Nagu, ma kohtlen Oleg Rybachenkot sõbralikult ja kõik saab olema suurepärane! Ühtlasi annan nii talle kui ka marssalile Vene Föderatsiooni tiitli!
  Ja pühapäev on käes... Juba on teada esimesed andmed juhtide küsitlustest, mis ütlevad, et Zelenskil on üle kaheksakümne protsendi.
  Ja infovoog ei peatu...
  Medvedev ei kavatse veel hääletada. Töötab. Siin annab ta välja korralduse, millega antakse Vladimir Volfovitšile armeekindrali auaste. Nagu, ole mulle truu.
  Kuigi näib, et Žirinovski on juba teisele poole läinud.
  Portfellita ministriks sai Lev Leštšenko. Aga see ei loe enam.
  Hiinas on rahutused. Rahvas tahab demokraatiat - on despotismist väsinud! Inimene ei ela ainult leivast!
  Tahaksin oma ülemusele ära öelda! Kui kaua suudate kahekümne esimesel sajandil pulgaga distsipliini säilitada?
  Hiinas pole asjad kuigi hästi läinud. Kommunismi rööpaid järgida ja kapitalismi lõputult üles ehitada on võimatu. Mõned muudatused on vajalikud. Ja juhtkond on liiga konservatiivne.
  Lisaks tahab uus kodanlus demokraatiat ja politsei jõhkruse lõppu.
  Oma mõju avaldas ka vanamoodsate tööviiside kurnatus! Ei mingit soovi olla süsteemi hammasrattad. Jah, Hiinas raputavad pühapäeviti süsteemi märkimisväärsed rahutused.
  Ja USA-s on naisel suurim võimalus presidendiks saada. Floyd Mayweatheri populaarsus hakkas aga ühtäkki kasvama. See võitmatu poksija on juba tõusnud reitingute tippu.
  Ilmselt jäid USA-l uued võidud ilma ega tahtnud troonile vabariiklast ega demokraati. Ja Floyd on ka lahe!
  Ja siis tuleb veel üks teledebatt.
  On juba pühapäeva õhtu. Valimisjaoskonnad suletakse peagi.
  Viimasel hetkel ilmus lõpuks välja Medvedev. Ta viskas sedeli kiiruga valimiskasti ja lahkus sõnagi lausumata. Kell on kukkunud ja hääletamine on lõppenud.
  Praeguseks lahkus president Medvedev Kremlist ja läks Moskva lähedale oma residentsi.
  Temaga koos on kajutis kaks tüdrukut. Vähemalt meelelahutust.
  Paremal istuv Nataša küsis:
  - Aga Dima? Nüüd teatavad nad teie lõplikust ebaõnnestumisest!
  Medvedev märkis:
  - Inauguratsioonini on jäänud veel kaks kuud. Nii et praegu olen endiselt kõik ja Zelenski on ainult Ukraina president!
  Paremal käel istuv Alenka märkis:
  - Ja inauguratsiooni saab kiirendada! Sinu võim, Dmitri Anatoljevitš, on läbi!
  Medvedev küsis anuvalt:
  - Aga teie, tüdrukud, saate sellega hakkama!
  Nataša kortsutas kulmu ja küsis:
  - Mida me saame?
  Medvedev ütles enesekindlalt:
  - Segage inauguratsiooni!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Ja kuidas?
  Presidendi kohusetäitja vastas otsustavalt:
  - Nagu sa ei teaks ennast!
  Nataša vastas vihaselt:
  - Me ei tapa Zelenskit!
  Medvedev vaidles kohe vastu:
  - Noh, miks seda tappa! Lihtsalt veenduge, et ta loobuks kroonist ise!
  . PEATÜKK nr 4.
  Tüdrukud itsitasid ühest suust...
  Alenka küsis muigega:
  - Mida soovitate kasutada hüpnoosi?
  Dmitri Anatoljevitš noogutas:
  - See on kõik! Sa saad sellega hakkama!
  Nataša vastas oma sõbra eest:
  - Me saame, aga me ei taha!
  Medvedev oli üllatunud:
  - Miks on see?
  Nataša vastas ausalt:
  - Zelensky on valitud! Ja sina, Dmitri Anatoljevitš, pole võimeline riiki valitsema!
  Alenka lisas pahatahtlikult:
  - Ja see on meile kõigile üsna ilmne!
  Medvedev märkis raevukalt:
  - Kas te ei saa aru, et meist saab lääne koloonia?
  Alenka vastas enesekindlalt:
  - Pigem saab läänest meie koloonia!
  Nataša lisas sarkastiliselt:
  - Ja sinuga, Miša, pole Venemaa niikuinii suurepärane!
  Medvedev urises:
  - Ma annan sulle Võidu ordeni, Püha Andrease Esmakutsutud ordeni, Nikolai II ordeni ja kuldtähe teemantides...
  Nataša naeris ja märkis:
  - Või äkki saame me ise presidentideks ja anname endale kolmsada tellimust?
  Alenka märkis:
  - Me võime teid hüpnotiseerida ja saada generalissimodeks.
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Või äkki supergeneralissimos!
  Tüdrukud puhkesid naerma...
  Alenka laulis:
  - Ja mõnikord isegi vaenlane karjus,
  Varjates hirmu - et ma olen kuningas!
  Nataša paljastas hambad ja siristas:
  - Mulle ei meeldi teatrid ja areenid,
  Seal vahetatakse miljon rubla vastu...
  Kuigi ees on suured muutused -
  Ma armastan Belobogi ja Stalinit!
  Ja tüdruk pigistas oma paljaste varvastega kaotanud presidendi nina.
  Numbrid on Kaug-Idast juba välja kuulutatud. 91 protsenti Zelenskil, 7,5 protsenti Medvedevil, Ukraina presidendi enesekindel juhtkond.
  Alenka tõmbas ka paljaste varvastega Medvedevi kõrvast ja susis:
  - Aga ekspresident, kas teie auhinnad aitasid teid?
  Medvedev ütles pingeliselt:
  - Ma pole veel endine! Enne inauguratsiooni, päris!
  Tüdruk karjus:
  - Au uuele kuningale!
  Nõiatüdrukud keeldusid oma viimase trumbina Medvedevit aitamast. Ja nüüd, kui presidendi kohusetäitja veel püüdis leida väljapääsu lootusetust olukorrast.
  Äkki mõjutada ülemkohut Venemaa presidendivalimiste tulemusi tühistama? See tundus suure kiusatusena. Kuid tegelikkuses tundus tõenäosus väike.
  Mis siis, kui anname välja määruse ja pakume igale kohtunikule miljard dollarit? Lõppude lõpuks on ta president ja tal on võim, millest isegi tsaarid pole unistanud! Täpsemalt presidendi kohusetäitja. Ja tõepoolest, kui pakute tervet miljard dollarit, ei pea kohtunikud vastu.
  Miks raisata aega pisiasjadele?
  Andmeid edastati raadio teel. Kui Zelenskil oli üheksakümmend protsenti, siis Ukrainas eeldati, et ta saab peaaegu sada protsenti. Võib-olla on punase vöö piirkonnas Medvedevi kommunistidega flirdimise tõttu veidi rohkem, Kaukaasias oli võimalusi. Tõsi, Ramzan Kadõrov näib olevat otsustanud võidu poolele asuda. Sõjaväes saab ikka raha teenida, kuigi sõjaväel pole erilist soovi teenida, langeval presidendil pole soovi.
  Üldiselt pärast esimest vooru Medvedevi jõud nõrgenes. Ja kui ta sai veel auhindu jagada, siis muidu ignoreeriti teda üha enam.
  Dmitri Medvedev saabus oma kontorisse ja püüdis keskpangaga ühendust saada. Teenindaja ühendas ta vastumeelselt.
  Presidendi kohusetäitja nõudis talle raha eraldamist kiireloomuliste vajaduste jaoks.
  Keskpanga juht vastas:
  - Ma ei tee midagi enne, kui saan kinnituse uuelt presidendilt Zelenskilt.
  Medvedev möirgas:
  -Oled sa hull? Olen endiselt uue ametisseastumise president! Kui jah, siis pead sa mulle kuuletuma!
  Keskpanga juht märkis:
  - Põhiseaduse järgi ma teile ei allu! Ja ikkagi, milleks teil raha vaja on?
  Medvedev vastas muigega:
  - Kas vajate riike hädaolukordadeks?
  Keskpanga juht vastas karmil toonil:
  - Kas sa tahad põgeneda?
  Medvedev haukus:
  - Ma arreteerin su kohe! Armee kuuletub mulle! Ustav Žirinovski on minuga!
  Keskpanga juht märkis:
  - See võtab alati koogi! Ja Moskvas on üle üheksakümne protsendi Zelenski jaoks. Sinu võim on üle Misha!
  Medvedev möirgas:
  - Aga sinu oma ei hakanud!
  Ja ta pani toru ära. Nüüd läks olukord keeruliseks. Julgeolekujõud keelduvad kuuletumast. Jah, Žirinovski on rebane. Kas teda tasus siseministriks määrata? Andke korraldus eriüksuslastele. Või peaksime siiski proovima riigiduumat kasutada?
  Selge on see, et Zelenski korraldab uued valimised ja paljud saadikud ei saa oma mandaate. Täpsemalt peaaegu kõike.
  Siin on vaja midagi muud. Kuid tõenäoliselt ei lähe riigiduuma rahva vastu. Ja armee ei toeta otsest sõjaväelist riigipööret. Kindralid Venemaal ei ole sellised, kes lähevad kodusõtta.
  Jääb üle vaid üks - presidendivalimised kohtus ära jätta. See on ainus õigustatud võimalus oma piina pikendamiseks. Kuid suure tõenäosusega seda ainult pikendatakse. Vaevalt, et Medvedevil on reaalne võimalus tagasi valida. Tegelikult on tema antireiting kolossaalne, isegi hullem kui Petro Porošenko oma.
  Medvedev mõtles ka teise variandi peale. Näiteks Zelensky füüsiliselt kõrvaldada? Kuid see on otsene kuritegevus. Niimoodi kummardada? Veelgi enam, see rikub Medvedevit. Ja parimal juhul annab see kergendust. Sest rahvas ei andesta Medvedevile nii kolossaalset läbikukkumist valimistel.
  Ei, Dmitri Anatoljevitšil ei õnnestu. Kogumata valimistel kasvõi kümmet protsenti häältest, ei jää ta kindlasti võimule.
  Medvedev lähenes baarile. Ta avas selle, võttis pudeli välja ja valas endale konjakit.
  Kallis - "Napoleon", vananenud kakssada aastat!
  Presidendi kohusetäitja jõi klaasi. Siis näksisin teist sidruniga.
  Mu kõht läks soojemaks ja mõtted jooksid kiiremini. Pärast kolmandat klaasi Medvedev naeratas ja istus toolile. Rõõmustas veidi. Tegelikult, miks tal seda võimu vaja on? Täielik vastutus. Ei minutitki vaba aega ega sekunditki rahu. Alati liikvel, videokaamerate valve all. Sa kardad liiga palju öelda.
  Tööd on palju, aga naudingut pole.
  Ja ma tahan tüdrukuga voodis lamada. Mängige arvutis sõda.
  Tegelikult olete siin president, kuid tõelise sõja alustamiseks mõtlete kaks korda. Nii ei julgenud hirmuäratav Trump Iraani rünnata.
  Sõjast võib palju rääkida, aga tegelikult pole selle üle otsustamine lihtne!
  Aga võitle mängu, võitle iseendaga!
  Medvedev istus arvuti taha. Lülitasin sisse oma lemmiku II maailmasõja. Ta polnud seda pikka aega mängida saanud. Selleks, et mitte liiga palju pingutada, kasutate siin petturi koodi. Nagu nii...
  Ja siis jooksed läbi tehnoloogia orkaanitempos. Ja teil on juba IS-7-d, mida rügementides lasete, ja ainult T-1-d sakslaste vastu. Tugevuse ja vahendite vahel on märgatav erinevus.
  Medvedev, kes peaaegu kunagi ei joonud, ka kehva tervise tõttu, rõõmustas märgatavalt.
  Nii visatakse vaenlase pihta Teise maailmasõja kalleim ja raskeim tank IS-7. Ja purustate selle ilma suuremate raskusteta. Sõda käib kergelt ja võidukalt. Sa võtad linna linna järel üle.
  Üldiselt juhtis Stalin riiki muidugi hästi ja suutis vähem kui nelja aastaga alistada Kolmanda Reichi. Putin võitles ISISega kauem. Aga sakslastel on väga lahe tehnika.
  Mängus näiteks Saksa tank E-75 saab selle vastu võrdselt võidelda vaid Nõukogude IS-7, kõik teised tankid annavad järele. E E-75-l on väga tugev soomus. Isegi relv on parem kui Nõukogude IS-7 ja on hävitava jõu poolest lähedal.
  Ja sakslased plaanisid 1945. aastal selle tanki oma peamiseks tankiks teha. Aga meie oma?
  Medvedev ohkas... Nad ei suutnud sõjajärgsel perioodil IS-7 masstootmisse panna. Nii kestis sõda kauem, keegi ei tea, kes veel võitis.
  Dmitri Anatoljevitš, purjus, laulis:
  - Ma armastan seda, vennad, ma armastan seda! Armasta elada, vennad! Ja meie ataman ei pea vaeva nägema.
  Medvedev jäi mängides magama. See on lõõgastav...
  Ja järgmisel päeval said teatavaks presidendivalimiste lõplikud tulemused.
  Zelenski poolt koos Ukrainaga hääletas ligi 92 protsenti ja Medvedevi poolt 6,7 protsenti valijatest. Seega toimus Zelenski võidukas võit.
  Maal algasid pidustused ja rõõmustamine. Lõpuks ometi oli tulemas uus, nagu paljudele tundus, helge elu.
  Praegu on ametisse astumise ajal presidendiks Dmitri Anatoljevitš Medvedev.
  Ja loomulikult õnnitles võitjat. Kuhu saab minna? Ja kuut protsenti pole midagi lugeda.
  Siseminister Vladimir Žirinovski käis aga Medvedevil külas ja lohutas teda:
  - Hääletasin teie poolt, Dmitri Anatoljevitš!
  Presidendi kohusetäitja vastas vaikselt:
  - Aitäh!
  Žirinovski soovitas:
  - Võib-olla peaksime panema teid esilinastusse?
  Medvedev raputas maalitud pead:
  - Ma ei usu, et pärast sellist lüüasaamist teises voorus annavad nad mulle peaministri. See ei ole enam poliitiliselt korrektne.
  Žirinovski märkis loogiliselt:
  - Igatahes peaks teie asemel olema keegi Venemaalt. Kes siis, kui mitte sina?
  Medvedev soovitas:
  - Tõenäoliselt Andrei Navalnõi!
  Žirinovski paljastas hambad ja urises:
  - Andrei Navalnõi? Las see ei juhtu!
  Medvedev kehitas õlgu ja märkis segaduses:
  -Kuhu sa lähed?
  Žirinovski hüüdis:
  - Jah, ma arreteerin nad kõik!
  Medvedev viipas käega:
  - Piisav! Tundub, et meie aeg on läbi! Lähen puhkusele Kanaari saartele. Mida sa kavatsed teha?
  Žirinovski vastas kavalalt silmi kissitades:
  - Tehke lobby oma sõprade huvides! Kuni Zelenski asus tööle Venemaa ja Ukraina presidendina!
  Medvedev märkis kurvalt:
  - Kahjuks pole see nii lihtne... Siis võetakse teilt kolm nahka!
  Žirinovski küsis kavalalt silmi ahendades:
  - Palun tehke minust Vene Föderatsiooni marssal! No mis see teile väärt on!
  Medvedev mõtles paar sekundit ja teatas siis:
  - Hästi! Ma ei muuda teid mitte ainult marssaliks, vaid ennistan ka Beria marssali auastme! See saab olema aus!
  Žirinovski noogutas nõustuvalt:
  - Seoses Beriaga, jah!
  Medvedev tõmbas silmi ja küsis:
  - Ja sinuga seoses?
  Žirinovski vastas ausalt:
  - Ja kohtle mind nagu kuningat! Premeerin keda tahan!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Jah, olgu nii!
  Ja ta käskis koostada mõlemad marssalite auastmete andmise määrused.
  Venemaa presidendi kohusetäitja rõõmustas. Mõeldes, et nüüd saab ta täiel rinnal arvutimänge nautida.
  Ja neid on väga lõbus mängida...
  Aga tegelikult, miks peaks president midagi muud tegema? Nüüd on tehnoloogia nii palju arenenud, et võite olla igaüks. Isegi Issanda Jumala poolt. Ja just mängus universumite loomiseks.
  Näiteks presidendi kohusetäitja kabinetis on suur hulk erinevaid mänge, ka kõige moodsamaid.
  Medvedev otsustab mängida reaalajas strateegiamängu. Saksamaal 1939. aastal. Miks sa petturi koodi kasutad? Lisate endale viis tuhat pantrit, kolm tuhat tiigrit ja kümme tuhat Focke-Wulfi. Ja te kasutate need jõud vaenlase vastu. Ja ründate Poolat, kus pole kümnendikkugi sellistest jõududest.
  Ja sõda läheb edasi nii nagu soovite, ühe eesmärgiga ja võidukalt. Medvedev on ausalt öeldes siin tohutu vallutaja. See purustab vaenlase nagu purustaks pressiga ploome.
  Poola maatasa kergelt ja kiiremini kui pärisajaloos. Sa ründad Prantsusmaad. Sa lased tema poole kümme tuhat E-75 tanki, kasutades petturit koodi. Olgem ausad, suurepärased autod. Mis on Prantsuse relvadele täiesti haavamatud, kuid pikkadel vahemaadel surmavad. Nad tulistavad alla vaenlase sõidukeid.
  Medvedev isegi hüppab rõõmust. Nagu mänguski, liigub ta kiiresti ja võtab juba Pariisi... Ja siis pisiasjad? Võtame Hispaania üle samal ajal, et Franco väga pahaseks ei läheks.
  Ja Gibraltari ründamiseks kasutame reaktiivlennukeid. Kuhu britid lähevad?
  Loomulikult kasutame samal ajal raha lahingulaevade ja lennukikandjate ehitamiseks. Suurbritannial läheb siis raskeks. Siin on sada lennukikandjat ja kakssada lahingulaeva. Sellest saab kolossaalne jõud.
  Ja siis on dessantlaevad. Valmistate ka E-U seeria tanke, mis on "E" edasiarendus. Siin viskad "E"-50-U tanki, sellist masinat, millest ei saa ühegi nurga alt läbi tungida.
  Ja las ta piinab britte. Siin on kaks ilusat tüdrukut sellise tanki sees, kes pilgutavad Venemaa presidendi kohusetäitjale.
  Medvedev puhub neile vastuseks musi.
  Nii me mängime...
  Ja uusimad tankid lähenevad Londonile. Ja ilma tseremooniata võtavad nad Inglismaa pealinna.
  Medvedev laulis:
  - Maailm on igav! Me kõik sööme kassi ära!
  Seda on muidugi huvitav ja lihtne mängida. Võtsin petukoodi ja tembeldasin, mida iganes soovite. Nii et vallutate Balkani ja lähete Aafrikasse. Sa stampid ka ja ka jalavägi. Teete vägesid, kui teil vaid raha oleks. Ja vallutatud territoorium annab ka raha. No proovige, jalutage Aafrikas ringi.
  NSV Liit avab endiselt rinde. Kolmkümmend neli E-50-U seeria vastu, millele tembeldati veel kümme tuhat. Kui E-50 on Tiger-2-ga ligikaudu sama soomustega sõiduk, on ainult ratsionaalne kalle suurem ja relvastus veidi tugevam ja mootor võimsam. Võrdse kaaluga E-50-U on võrreldav Nõukogude T-64-ga ja sellel on isegi võimsam gaasiturbiinmootor.
  Jah, jõud ei ole võrdsed. Siin võitlevad eri põlvkonnad tankid.
  Ja Medvedev muidugi kihutab mustal hobusel.
  Jõud pole muidugi võrreldavad. Võite lisada ka E-75-U, see on kükitav tapmismasin, mis on läbimatu isegi laevarelvadega.
  Ja kuidas ta end jalge alla tallab. Miski ei saa seda peatada.
  Medvedev mängib nagu väike poiss. Eh, okei, kuidas siis. Ja keegi ei taha teda näha. Ta kaotas ja presidendi kohusetäitja unustati.
  Kõik armastavad ainult võitjaid.
  Dmitri Anatoljevitš laulis:
  Ja me trotsime torme,
  Millest ja miks...
  Ela maailmas ilma üllatusteta,
  Kellegi jaoks on see võimatu
  Olgu õnne, ebaõnnestumist,
  Kõik hüpped, üles ja alla,
  Ainult nii ja mitte teisiti,
  Ainult nii ja mitte teisiti!
  Elagu üllatus!
  Üllatus! Üllatus!
  Elagu üllatus!
  Üllatus! Üllatus!
  Elagu üllatus!
  Ja Medvedev muutus rõõmsamaks. Nüüd on tema väed okupeerinud Ukraina, Valgevene ja lähenevad vääramatult Moskvale!
  Venemaa endine president ütleb:
  - Et meie elu on mäng!
  Ja võtab NSV Liidu pealinna tormiliselt. Muidugi on tal 1941. aasta armee vastu kuuekümnendate ja isegi seitsmekümnendate tunnustega tankid ja peaasi, et neid on palju.
  Medvedev pilgutab endale silma... Pealinn Moskva on võetud. Ja nüüd võite võtta üle Kaukaasia... Ja samal ajal võtta endale Lõuna-Aafrika. Ja läheb Argentinasse.
  Ja sealt rünnata USA-d. Ta on lahe komandör. Vaenlane jääb maha nii vägede kvantiteedi kui ka kvaliteedi poolest.
  Medvedev laulab entusiastlikult:
  - Me läheme julgelt lahingusse! Nõukogude võimu eest! Ja me pühime selle eest võitluses kõik sitta!
  Medvedev võeti ajutiselt mängust ära. Helistas Šoigu Trubetskoy välja vahetanud Venemaa kaitseminister. Ta küsis endiselt presidendi kohusetäitjalt:
  - Millal me uuele juhile ametivande anname?
  Medvedev vastas lühidalt:
  - Kus see olema peaks, inauguratsioonil!
  Trubetskoy märkis:
  - Ühtse riigi uus president tahab ametisse ametisse astuda järgmisel nädalal. Et neil poleks aega varastada!
  Medvedev haukus:
  - See ei ole meie põhiseaduse ja seaduste järgi!
  Trubetskoy märkis:
  - Ja Jeltsin võttis selle põhiseaduse vastu mitte seaduse ja vana põhiseaduse järgi. Tegelikult arvasid paljud, et Putin teeb uue põhiseaduse ettepaneku, kuid millegipärast see ei juhtunud!
  Medvedev märkis:
  - Iga uue presidendi jaoks pole parim idee võtta vastu uus põhiseadus!
  Trubetskoy vaidles vastu:
  - Aga Putin võiks! Ta oli lahedam kui Jeltsin ja sina, Dmitri Anatoljevitš!
  Medvedev noogutas ja nõustus:
  - Lahedam ja mis kõige tähtsam - õnnelikum! Ilma Putinita läks kõik viltu ja Zelenski võttis Venemaal võimu.
  Trubetskoy märkis:
  - Ja Lukašenkol oli võimalus, kuid ta jättis oma aja mööda. Oleksime pidanud kiiremini liikuma!
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Lukašenka kartis konkurentsipõhiseid valimisi Venemaal. Ja Zelensky poleks riskinud, kui Putini süda seda ei taluks. Riigi nii palju käsitsi juhtimine on läbi põlenud! Putin põles tööl kindlasti läbi!
  Trubetskoy soovitas:
  - Noh, kas me peaksime leppima inauguratsiooniga kiiremini või mitte?
  Medvedev vastas julgelt:
  - Tehke nii, nagu soovite! Mind ei huvita enam! Lähen auväärsele pensionile ja elan oma rõõmuks. Võib-olla reisin ümber maailma! Olen juba olnud Venemaa jaoks rekordilise perioodi nii president kui ka peaminister! Kui kaua sa suudad trooni külge klammerduda?
  Trubetskoy nõustus:
  - Noh, kui jah, siis las tulevad muutused! Mida teha Shoiguga?
  Medvedev vastas külmalt:
  - Las ta puhkab! Marssali pension on suur. Las ta reisib ümber maailma. Lubasin teil omada kinnisvara välismaal!
  Trubetskoy noogutas ja märkis:
  - Putin eraldas Venemaa maailmast! Kuigi me kurvastasime sõnades oma hinge sügavuses, rõõmustasime tema surma üle! Mis Zelenskysse puutub, siis näeme! Paljud meist tahtsid tellimusi nagu läänes. Võta vastu nagu USAs, aga tööta... Nagu NSV Liidus!
  Medvedev märkis:
  - Stalini ajal töötasid ametnikud intensiivselt! Ärge arvake, et need olid mett täis!
  Trubetskoy küsis:
  - Mida sa teed?
  Medvedev meenutas:
  - Olin president ja lähen presidendi ametist pensionile. Ta on suur... Ja ma naudin elu! Miks ma muidu peaksin töötama!
  Trubetskoy meenutas:
  - Zelensky võib anda teile koos temaga nõuniku koha!
  Medvedev lehvitas:
  - Jah! Ta on piisavalt tark ilma minu nõuanneteta! Ühesõnaga - viige inauguratsioon läbi! Dmitri Anatoljevitš saatis oma!
  Trubetskoy nõustus:
  - Inauguratsioon jah!
  Medvedev pani toru ära. Otsustasin mängu lõpetada. Midagi, milleks mul varem polnud aega. Ja vähemalt vaimselt purustada USA.
  Või täpsemalt mängus. Ameerika Sherman on aga E-75-U vastu nõrk. Kuid USA-l on palju lennukeid, isegi kui need pole nii võimsad kui Saksa reaktiivlennukid.
  Kuid kvaliteet pole muidugi sama! Krauts kogub ägedaid punkte. Eriti piloodid: Albina ja Alvina! Ja need on tüdrukud, keda eristab kolossaalne kirglikkus.
  Medvedev tungib lõunast Ameerika poole. Ja samal ajal liiguvad tema tankid üle Siberi. Tal on lõbus. Muide, miks mitte veel Jaapanit vallutada? Selles mängus saate ka oma liitlasi tappa. Täiustatud strateegia. Rakenda petturi kood ja oled vastasest tugevam nii kvantiteedi kui kvaliteedi poolest. Mitte sõda, vaid puhas nauding. Siin on sabata reaktiivmasinad, ameeriklased ei jõua isegi järele.
  Täpsemalt, et sinna jõuda. Ja kasutage raadio teel juhitavaid rakette! Ja kiusavad ameeriklasi. Medvedevile see mäng väga meeldib. Ja liigutage vägesid. Mehhiko on vallutatud. Ameerika linnad langevad üksteise järel. Selline rõõm.
  Ja idas sisenevad Indiasse E-U seeria tankid. Aga mida saavad britid neile vastu panna? Pealegi on Kolmas Reich juba ressursse kogunud ja toodab kõige kaasaegsemat tehnoloogiat ilma võltskoodita.
  Kuid Medvedev otsustas Pantherit veidi uuendada. Siin on esimene tavaline "Panther" - esisoomus 80-110 mm, külgsoomus 50 mm, 75 mm kahur, tünni pikkus 70 EL, mootor 650 hobujõudu. Siin on "Panther"-2, mille esisoomus on 120-150 millimeetrit, küljed 60 mm, 88-mm kahur tünni pikkusega 71 EL ja 850-hobujõuline mootor. Jah, tõsine auto. Ja see pole raskem mitte nelikümmend viis, vaid viiskümmend tonni ja sellel on lühem siluet.
  Aga "Panter"-3. Esisoomus 150-200 millimeetrit, küljed 82 millimeetrit, 88 millimeetrine püstol tünni pikkusega 100 EL ja mootoriga 1200 hobujõudu - kaal 55 tonni. Nõus, selline auto on Shermanide vastu üldiselt super.
  Kuid seal on "Panther"-4. Sellel on kallakutel esisoomus 200-250 mm ja külgsoomus 160 mm. 105 mm püstol, mille toru pikkus on 100 EL. See on juba 65 tonni kaaluv ja madala siluetiga koletis. Gaasiturbiinmootor võimsusega 1500 hobujõudu. Muidugi suurepärane seeriaarendus, mis on võimeline võitlema isegi Nõukogude IS-7-ga. Pealegi ei toodetud IS-7 masstootmises.
  Kuid on ka tugevamaid masinaid. Jooksev "Panther"-5, esisoomus 250 kere 45 kraadise nurga all, torn otsmik nurga all 300 mm, külg 210 nurga all, 128 mm kahur 100 EL, täiustatud tanki kaal 75 tonni, 2000 hobujõudu mootori gaasiturbiini võimsus . Masin, mis on parem kõigist Nõukogude ja Ameerika mudelitest. Võimeline läbima IS-7 lahingukaugusest ja taluma otselööke. "Panther"-5 on üldiselt suurepärane tehnoloogia. NSV Liidul pole midagi tugevamat kui IS-7. Ja sakslastel on ka viit tüüpi tiigreid.
  Pärast suurema osa USA territooriumist hõivamist otsustas Medvedev ka Tiigri minema ajada. Noh, "Tiiger" on esimene, mida kõik teavad. Esisoomus on 100-110 millimeetrit peaaegu ilma kaldeta ja külgsoomus on ilma kaldeta 82 millimeetrit. Ja 88-mm kahur, tünnipikkusega 56 EL, on tõeliselt ulguv tank. Erinevalt "Pantritest", kus reaalselt võitlesid vaid esimene seeria ja teisest olid proovid. Tank "Tiger"-2, paremini tuntud kui "Kuninglik tiiger".
  Esisoomus: kere esiküljel 120-150 mm 50 kraadise nurga all, 185 mm torni esiküljel kerge nurga all ja 82 mm küljel 60 kraadise nurga all. See on otsaesine hästi kaitstud, küljelt veidi parem kui Tiger ja sellel on 88-mm kahur, mille toru pikkus on 71 EL. Teise maailmasõja tootmistankidest on relvastuse ja esikaitse poolest parimad, kaal 68 tonni, mootor 700 hobujõudu - sõiduomadustelt üsna nõrk.
  "Tiger"-3 on disainsõiduk. Esisoomus on 45-kraadise nurga all 150-200 millimeetrit, torni esiosa nurga all 240 millimeetrit. 160-millimeetrised küljed kaldkatetega. Kolm erinevat tüüpi relvi: 88 mm 100 EL kahur, 105 mm 70 EL kahur ja 105 mm 100 EL kahur 1000 1200 hobujõulise mootoriga. Tihedama paigutusega ja kaaluga 75 tonni. Jah, auto on tõsine ja väga ohtlik. Ja veelgi võimsam "Tiger"-4 esisoomus 250 - kere kaldega 45 kraadi, otsaesine 300 millimeetrit, küljed 210 millimeetrit, püstol 128 millimeetrit 100 EL tünni pikkus või 150 millimeetrit tünni pikkus 56 EL, kaal 815 tons hobujõuline gaasiturbiinmootor. Väga võimas tank.
  Kuid veelgi lahedam on "Tiger"-5. Esisoomus: kere otsaesine 350 mm 45 kraadise nurga all, tornotsmik 400 mm 50 mm nurga all. Küljed on 300 mm kaldega. 150 mm 100 EL püstol või 174 mm 70 EL relv või 210 mm 38 EL relv. Kaal on 100 tonni, gaasiturbiinmootor 2500 hobujõudu. Kõige võimsam masin ei tungi isegi läbi IS-7 ja naistepuna. Seda võiks kasutada Ameerika vastu. Kuigi tuleb öelda, et "Tiger"-5 polnud isegi päris ajaloos projektides. Kuid keegi pole süüdi, et sõda nii kiiresti lõppes.
  Kuid virtuaalset tankimängu saab täiustada.
  Medvedev alustas tormi USA pealinna Washingtoni ja New Yorgi suurima linnaga. Siin saate tõesti tööd teha ja võita.
  Kuigi virtuaalselt. Siin põleb Washington ja mööda seda sõidavad Saksa tankid. Ja keegi ei saa Tigers-5 peatada.
  Medvedev on lõpetamas kangekaelset rünnakut USA pealinnade vastu ja see tundub võiduna. Kuid ees on ka Jaapan.
  . PEATÜKK nr 5.
  Mida ma veel saaksin mängus teha? Kuid Levi tankide perekonda ei hakatud kunagi tootma. Need on siin tõesti koletised. Kuid Teises maailmasõjas olid need hilisemate seeriate masinad isegi üleliigsed. Ja veelgi enam Jaapani vastu oma väikeste ja keskmiste tankidega.
  Kuid Dmitri Medvedev otsustas nad veidi eemale ajada.
  Siin on esimene Levi tank, mis eksisteerib ainult projektides ja ainult osaliselt metallis. Kere esisoomus on 45-kraadise nurga all 120 millimeetrit, torni esisoomus on nurga all 240 millimeetrit, küljed 82 millimeetrit, relva 105 millimeetrit, toru pikkus 70 EL, kogu 80 tonni, mootor 800 hobujõudu. Üldiselt auto, mis oleks võinud ilmuda koos tiigrite ja pantritega Kurski bulge. Oma aja kohta väga võimsa relvaga ja suurepärase tornotsmikukaitsega. Aga õnneks ta kohale ei ilmunud. Projekti sõiduk "Lev"-2. Kere otsmik on 250 millimeetri kaldega, torni otsaesine 300 millimeetri kaldega. Küljed on 200 millimeetri kaldega. Püstol või 128 mm 100 EL või 210 mm 38 EL. Kaal 100 tonni, mootor 1800 hobujõudu. Sellel pole oma võimuses võrdset. Parem kui IS-7, mis suudab seda tabada ainult küljelt. Siis aga sõidad edasi ja ilmub "Lõvi"-3, mis samuti koletist taga ajab. Kere esisoomus on 350 mm, tornid 450 mm, külgkaldega 300 mm nõlvadel, kahur 150 mm 100 EL või 175 mm 70 EL või 210 56 EL või raketiheitja. 400 mm juures. Kaal on 120 tonni, mootor 2500 hobujõudu.
  Jah, see on tohutu jõud.
  Tank "Lion"-4 on veel üks superkoletis. Kere esisoomus on 450 mm, torni esisoomus on 500 mm. Kere ja torni küljed on 400 mm kaldega. 175-mm kahur 100 EL-s, 210-mm kahur 70 EL-is, 500-mm raketiheitja. Auto kaal on 150 tonni, mootoriks 3500 hobujõuline gaasiturbiin. Kaugemalt tungib see läbi kõigi tankide, sealhulgas IS-7 ja Ameerika T-93. Ja isegi mereväe relvad ei suuda sellest läbi tungida. See on võimas masin ja lisakahuriga.
  Kuid veelgi võimsam Lev-5 on tankide kuningas. Kere esisoomus on 45 kraadise nurga all 600 mm, torni paksus 800 mm, küljed 550 mm nurga all. 210 mm kahur 100 EL-s, 300 mm kahur 70 EL-is, 600 mm raketiheitja. Masina kaal on 200 tonni, gaasiturbiinmootor toodab 5000 hobujõudu. Läbitungimatu peaaegu igat tüüpi relvadele, välja arvatud suure võimsusega raketid, eriti suurekaliibrilised relvad ja pommid. Võimeline tulistama lahingulaevu ja lennukikandjaid. Tõesti super tank.
  Ühesõnaga, on, mida mängida. Medvedev avaldab Jaapanile survet.
  Kuid teda segatakse uuesti.
  FSB direktor helistab ja ütleb:
  - Dmitri Anatoljevitš, kas annate ajakirjanikele konverentsi?
  Medvedev teatas otsustavalt:
  - Mitte veel!
  - Miks?
  Presidendi kohusetäitja vastas:
  - Mul on õigus intervjuusid anda või mitte! Nii et ma otsustasin seda veel mitte anda!
  FSB direktor noogutas:
  - Sa võid praegu rahulik olla! Intervjuu ei kao kuhugi! Aga me otsime teise koha!
  Medvedev märkis:
  - Kõik, rahunege maha! Kui midagi, siis teie kindrali pension on suur! Sa saad elada ilma tööta!
  FSB direktor küsis üllatunult:
  - Kas pole kahju sellisest tohutust jõust lahku minna?
  Medvedev vastas ausalt:
  - Muidugi on kahju, kuid inimene allub paratamatule!
  Medvedev naasis taas mängu. Maailma suurima ja ressursirikkaima riigi endine president sai lõpuks asjast aru. Ja miks mitte mängida, kui nad saavad praegu ilma selleta hakkama. Kuigi ta on riigipea kohusetäitja.
  Kuidas aga vältida kiusatust end sellises mängus maha lõigata? Noh, Saksa väed jõudsid Tšukotkasse. Õnneks on varustuse liigutamine mängus palju lihtsam kui tegelikkuses. Ja nad lähevad Hiinasse. Ja seal astusid nad lahingusse jaapanlastega. Muidugi lõi Medvedev petukoodi kasutades välja tankid Lev-5 ja viskas need samuraide vastu. Ja need on tõeliselt superklassi autod.
  Kuidas samuraid purustatakse. Kuid ikkagi pole täiuslikkuse piir.
  Aga miks pole enne Teise maailmasõja lõppu võimalik Saksa raskeimat tanki "Mouse" läbi tasemete joosta?
  See on tõesti täiuslikkuse ümberjagamine ja ilu kroon. Täpsemalt, mis võib juhtuda, kui areneb välja gigantomaania.
  Medvedev hakkas hiired minema ajama.
  Mouse tank, tank, mis tegelikult eksisteerib metallis, raskeim neist, mis olid tegelikult metallis, sõitis ja isegi võitles. "Hiire" esisoomus on 150 mm kere põhjas, 200 mm kere ülaosas, 250 mm torni esiküljel ja 210 mm külgedel. Nagu näeme, on tank, isegi oma esimeses versioonis, läbimatu kõigile Nõukogude seeriatankidele otsaesist ja isegi küljelt. IS-2 ja SU-100 ei suutnud seda tanki ühegi nurga alt läbi tungida. Ainult IS-7 võib Mausi jaoks probleeme tekitada ja selle tankiga tegelikult võidelda. Kuid IS-7 ilmus alles pärast sõda ega läinud kunagi tootmisse. Ja "Hiired" said rindel võidelda juba 1943. aastal. Sellel tankil on kaks relva: lühikese toruga 75 mm ja 128 mm 55 EL, mis on võimelised läbistama kõiki Nõukogude tanke, välja arvatud IS-7. Veelgi enam, IS-2 kaugelt. Oli ka 150 mm kahur.
  "Hiir" kaalus 188 tonni ja sellel oli 1250 hobujõuline mootor, millest siiski ei piisa. Üldiselt on auto oma aja kohta tugevaim ja talle pole võrdset.
  "Mouse"-2 on disainsõiduk. Ideaalsem. Päris loos pidi auto olema siluetilt madalamaks ja kergemaks tehtud. Kuid mängus muutus auto muidugi täiuslikumaks, siluetilt madalamaks, paigutuselt tihedamaks, aga veelgi raskemaks. Hiire kere esisoomus on 2350 mm. Torni esisoomus on 450 millimeetrit. Küljed 300 mm. Suurtükid on 75 mm pika toruga ja 150 mm 70 EL ehk 210 mm haubits või 400 mm raketiheitja. Kaal 200 tonni. Gaasiturbiinmootor 2000 hobujõudu.
  "Hiir"-3 mänguautomaat. Ideaalne ka. Kere esisoomus on 600 mm, torn 800 mm, küljed 550 mm. Relvad 88 mm 100 EL, võitlemiseks vaenlase tankidega ja 210 mm 70 EL. Või 550-mm raketiheitja. Paagi kaal on 250 tonni, gaasiturbiinmootoril 4000 hobujõudu. Tank on peaaegu kõigi relvadega, välja arvatud kõige võimsamate, peaaegu läbimatu.
  "Mouse"-4 on gigantomaania uus areng ja veelgi arenenum. Kere esisoomus on 45 kraadise nurga all 1000 mm, torni esisoomus on nurga all 1200 mm. Küljed on 850 mm kaldega. Relvastus: 105 mm 10EL kahur vaenlase tankidega võitlemiseks ja täiesti piisav peaaegu igat tüüpi sõidukite vastu. 300 mm relv 70 EL, kindlustuste hävitamiseks ja üleliigne tankide jaoks. Või hoopis 750-mm raketiheitja.
  Sõiduki kaal on 350 tonni, mida selliste soomukite ja relvade kohta pole nii palju. Isegi lahingulaeva püssid ei suuda sellisest sõidukist pea ees läbi tungida. Ainult võimsa tiibraketti otsetabamus või väga suur pomm võib sellise masina hävitada. Kõigist nurkadest on see läbimatu kõigile Teise maailmasõja tankidele ja iseliikuvatele relvadele. Mootor on 6000 hobujõuline gaasiturbiin.
  Noh, "Mouse"-5 on selle sarja kõrgeim tase. Kere otsmiku esisoomus on nurga all 1600 mm, torniotsa 2000 mm, küljed 1500 mm nurga all.
  128-mm kahur 100 EL-iga kõigi tankide vastu võitlemiseks, täiesti piisav kõikide markide vastu, sealhulgas IS-7 ja 900-mm raketiheitja vastu. Teised relvad on ebapraktilised. Kuulipildujaid on kümmekond. Paagi kaal on 500 tonni. Gaasiturbiinmootor võimsusega 10 000 hobujõudu. Auto on, ütleme, täiuslikkus ise. Peaaegu miski ei saa sulle otsaesist pihta. Super tank...
  Kui aga keegi arvab, et "Mouse"-5-st lahedamat pole võimalik välja mõelda, siis pole see sugugi tõsi. Teise maailmasõja teemalise hea mängu autorite kujutlusvõime on piiritu.
  Näiteks on olemas ka "Rott". Reaalses ajaloos on see tank kõigi projektisõidukite suuruse rekord ja see oli isegi osaliselt metallist.
  "Rat" tankil on 400 mm esisoomus ja ka külgsoomus on veidi kaldu. Relvastus: neli 210 mm kahurit või üks 800 mm kahur ja kaks 150 mm haubitsat, üksteist õhutõrjekahurit. Kaal on 2000 tonni, diiselmootorite koguvõimsus on 10 000 hobujõudu.
  Tank "Rat"-2 on täiustatud paigutusega disainisõiduki edasiarendus. Esiosa ja mis tahes 800 mm soomus, suure ratsionaalse kaldenurgaga. Relvastus on üks 1000 mm kahur ja neli 150 mm haubitsat, kuusteist õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama maa- ja õhusihtmärke. Kaal on 3000 tonni, gaasiturbiinmootorid, koguvõimsus 20 000 hobujõudu.
  "Rat"-3 on veelgi võimsam ja arenenum masin. Soomus 1200 - millimeetrit nurga all. Relvastus: üks 1250 mm kahur ja kuus 150 mm haubitsat. Kakskümmend õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama nii õhu- kui ka maapealseid sihtmärke. Kaal on 4000 tonni, gaasiturbiinmootorid, koguvõimsus 35 000 hobujõudu.
  "Rat"-4 on veelgi võimsam ja arenenum masin.Soomus 1600 mm nurga all. Relvastus - üks 1600-mm kahur ja üheksa 150-mm haubitsat, kakskümmend viis õhutõrjerelva, mis on võimelised tulistama õhu- ja maapealseid sihtmärke. Kaal on 5000 tonni, gaasiturbiinmootorid, täiustatud, koguvõimsus 50 000 hobujõudu.
  "Rott"-5 on kõige lahedam paak. Soomus 2500 millimeetrit kõikidest külgedest. Relvastus: üks 2500 mm kahur. Ja viisteist 150-mm haubitsat. Nelikümmend õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama õhu- ja maapealseid sihtmärke. Kaal 10 000 tonni. Mootoriks tuumareaktor, võimsus üle 100 000 hobujõu.
  Tank on tegelikult mängu kõige lahedam. Ja kaalu ja muude omaduste poolest.
  Noh, võite usaldada Tokyo tormamise "Rat"-5-le. Tõsi, see on nii kallis, et pead mitu korda petukoodi jooksma.
  Kuid üldiselt võib Medvedev rahule jääda. Ta mängis põhjalikult.
  Ja lõpuks vaatasin "Rat"-5 virtuaalreaalsuses. Kuidas ebaausalt hästi mängida.
  Aga siis helistatakse uuesti Medvedevile.
  Seekord on peaministri esimene asetäitja ja peaministri kohusetäitja Siluanov.
  Ta ütles kurval toonil:
  - Kaotasime Dmitri Anatoljevitši! Peaaegu kõik sedelid on juba üle loetud!
  Medvedev märkis vaimukalt:
  - Parem kaotada hästi kui võita halvasti!
  Siluanov oli üllatunud:
  - Kuidas on see võimalik?
  Medvedev selgitas:
  - Kui Vitali Klitško oleks esimest korda Kiievi linnapeaks valitud, poleks tema ringi naasmist toimunud. Suure meistri asemel oleks linnapea naerualuseks!
  Siluanov nõustus sellega:
  - Jah, teil on õigus, Dmitri Anatoljevitš! Klitškol oli eelis kaotada... Aga kahjuks polnud sul sellisest eelisest jälgegi!
  Medvedev laulis vastuseks:
  - Olen vaba, nagu lind taevas,
  Olen vaba, unustades, mida hirm tähendab...
  Olen vaba kui metsik tuul
  Ma olen vaba tegelikkuses, mitte unenäos!
  Siluanov pomises:
  - Jah, sa oled lihtsalt luuletaja Dmitri Anatoljevitš! Sinust võib värsse kirjutada!
  Medvedev vastas tõsiselt:
  - Igal juhul saan nüüd rahulikult oma lemmikasjaga tegeleda - arvutimänge mängida! Ja enne seda sain ma juba kakskümmend aastat seda endale lubada vaid hoogu ja hoogu!
  Siluanov pomises tuimalt:
  - Mängudes?
  Medvedev kinnitas:
  - Täpselt mängud! Ja sul oleks kasulik uurida mõnda sõjalis-majanduslikku strateegiat!
  Peaministri esimene asetäitja märkis vastumeelselt:
  - Ma eelistan harjutamist!
  Medvedev sosistas vastuseks:
  - Kuri reaalsus on neetud, see võib teid hulluks ajada!
  Siluanov vastas külmalt:
  - Kas soovite mängude maailmaga reaalsusest põgeneda? Kiiduväärt!
  Peaministri kohusetäitja sõnades oli irooniat.
  Medvedev ütles:
  - Lubage mul riputada teie jaoks ka Venemaa kangelase täht!
  Siluanov soovitas:
  - Poos end üles, härra president!
  Medvedev naeratas ja vastas:
  - Võib-olla on see hea mõte! Muidu autasustati Putinit ainult postuumselt!
  Peaministri kohusetäitja vastas:
  - Aitäh, härra president!
  Medvedev jätkas meloodiliselt:
  - Rumalate tühjade silmade eest...
  Siluanov laulis kaasa:
  - Selle eest, et kõik on võimalik...
  Medvedev lõpetas:
  - Aga sa ei saa elada!
  Peaministri kohusetäitja vastas:
  - Tõsiselt, nad eemaldavad mind suure tõenäosusega! Tundub, et peame rabelema!
  Medvedev vastas külmalt:
  - Maal on palju kohti!
  Siluanov noogutas ja urises:
  - Lühidalt, härra president, te lubasite mulle kangelasstaari!
  Medvedev karjus täiest kõrist:
  - Valmistage ette dekreet!
  Nad tõid talle veel ühe auhinnapaberi. Näiteks kirjutab presidendi kohusetäitja.
  Samal ajal autasustas Medvedev teda hulga inimestega. Tunne meie oma!
  Eh, on juba väga hilja ja Venemaa presidendi kohusetäitja on magama jäänud.
  Ta unistas teisest alternatiivsest ajaloost. Tsaariarmee Kuropatkini juhtimisel võitleb Port Arturi vabastamise nimel. Kuid Medvedev ise ilmus lahingurobotile, millel olid laserid ja mooniseemne suurused termokvarki kestad, kuid sama surmavad kui Hiroshimale visatud pommid.
  Ja kuidas saab Medvedev oma lahingurobotiga jaapanlastega võidelda? Kuidas samuraid tuhandete kaupa lõhki kiskus. Ja kuidas tulid kasutusele laserid ja lõhkajad.
  Ja nad tapsid jaapanlased, täpsemalt nad tapsid nad. Ja saagis selle tükkideks. Ja see laastas nende ridu.
  Trooni kaotanud Medvedev tundis lahingust rõõmu. Ta niidab maha need samuraid, kes julgesid püha kuninglikku trooni kõigutada.
  Aga kas see on tõesti halb, ütleme ausalt, see oli tsaari ajal?
  Andku jumal igale riigile selline tsaar nagu Nikolai II. See on tõeline näide intelligentsest valitsejast ja samal ajal intellektuaalist.
  Kahju, et selline tühiasi nagu Kuropatkin teda alt vedas. Ja nüüd astus Medvedev jaapanlaste vastu. Ja peksame neid. Ja selle tegemine on väga tormiline.
  Ja laserkiired niidavad samuraid tuhandete kaupa. Veel paar minutit lahingut ja
  Jaapani armeed pole olemas.
  Mida sõid samuraid härrad? Ja nüüd saame ehk teie laevadel tööle asuda.
  Medvedev tõstis lahinguroboti õhku ja tormas Togo laevastiku positsioonidele. Mida ta enda arvates Vene rüütliga teha saab?
  Ja nii kiiresti tormab termokvark-robot. Nüüd on ta juba mere kohal. Ja uputame Togo laevastiku. Lõika vöölased, ristlejad ja muud elusolendid.
  Nii... Mis siis, kui me viskame ka minitermokvarkpommi?
  Ja uus kangelane jätab ta maha. Laine tõuseb ja uputab tõusva päikese maa laevu.
  Medvedev karjub täiest kõrist:
  - Venemaa jaoks Nicholas,
  Ma rebin kõik jaapanlased tükkideks!
  Ja jälle läheb Venemaa presidendi kohusetäitja ekstaasi.
  Sellise robotiga on vahva võidelda.
  Uppume teie enda samurai... Ja Tsushimat ei tule, jaapanlastel pole millegi kallal võidelda.
  Viimased samurailaevad on juba uppumas. Milline võit see on!
  Kuid tõusva päikese maal on endiselt osi, mis blokeerivad Port Arturit. Peame nendega tõsiselt tegelema. Et lahendada kõik tsaar Nikolai impeeriumi vastased.
  Medvedev laulab entusiastlikult:
  - Ja samurai lendas maapinnale,
  Terase ja tule surve all!
  Ja hävitagem Port Arturit piiranud väed. Juhtus tõesti, et võimas kindlus langes. Ja Venemaa sai laksu. Ja mis kõige tähtsam, see oli hullem kui Krimmi sõda. Seal kaotas tsaar Nikolai II impeerium Inglismaa, Prantsusmaa, Türkiye ja Sardiinia kuningriigi koalitsioonile. Ja ta kaotas väärikalt. Ja siin on mõni Jaapan, mida keegi tõsiseks rivaaliks ei pidanud.
  Las Venemaa ei talu alandust. Võib-olla seepärast avas välispoliitikas nii ettevaatlik ja vaoshoitud Stalin Kaug-Idas Jaapani vastu teise rinde. Tõepoolest, samurai alandas tsaari-Venemaa liiga palju.
  Selleks hävitage need pisikeste termokvarkpommidega ja põletage laseritega.
  Et ma ei julgeks Venemaad võita! Jumal annaks, et Zelensky oleks edukas kuningas.
  Jällegi on venelased ja ukrainlased ühinenud ning peagi ühinevad nendega ka valgevenelased.
  Ja seal saab olema slaavlaste kolmainsus!
  Medvedev lõpetas jaapanlased Port Arturi lähedal ja tormas edasi... Venemaa alistas Jaapani. Ta vallutas Korea, Mandžuuria, Kuriili saared ja Taiwani. Samuti sundis ta jaapanlasi maksma suurt hüvitist.
  Tsaar Nikolai II tugevdas oma positsiooni, revolutsiooni ja tarbetuid mõtteid ei ilmunud.
  Tsaari-Venemaa jätkas liikumist üle Hiina. Ja selle laienemine itta.
  Kuid hoolimata sellest, et tsaari-Saksamaa oli muutumas suurriigiks ja kasvas veelgi kiiremini ja rohkem kui pärisajaloos, läks keisri Saksamaa siiski edasi ja astus Esimesse maailmasõtta.
  Jah, kahel rindel.
  Noh, nüüd on Medvedev sakslased hävitanud. Neil pole põhjust tsaar-isa solvata.
  Ja kuidas see vaenlasi laseritega tabab. Ja peksame neid Ida-Preisimaal nagu orkaani. Medvedev tulistab Saksa vägesid laserite ja gravitatsioonienergia kiirte abil.
  Samal ajal ilmusid tüdrukud. Muidugi bikiinides. Alenka ja Nataša. Ja las krautsid hakivad valgusmõõkadega.
  Jah, tsaar Nikolai Suur, natsid ei osanud sellisest asjast unistadagi. Mida nad teie vastu plaanivad, isad?
  Medvedev laulab agressiivselt:
  - melonid, arbuusid, nisukuklid,
  Helde, jõukas maa...
  Ja ta istub Peterburis troonil,
  Isa tsaar Nikolai!
  Inauguratsiooni kuupäev lükati varakult edasi. Ja Medvedev jäeti täiesti omapäi. Näiteks kui sa lapsega välja teed.
  Medvedev andis Andropovile ka postuumselt Venemaa kangelase tähe. Mida oleks pidanud ilmselt varem tegema. Ja ta andis välja määruse Andropovi monumendi ehitamise kohta.
  Samal ajal ennistas presidendi kohusetäitja ametisse ka Ježovi ja Yagoda. Miks siin tseremoonial seista?
  Seejärel asutas ta uue ordu, mille nimi oli Bobby Fischer. Kuid te ei saa midagi öelda, et ta oli suurepärane maletaja. Ja mitte ainult suurepärane, vaid ka skandaalne. Ta tahtis olla kõigist üle mitte ainult males.
  Ja ka kolm kraadi: pronks, hõbe ja kuld!
  Ja loomulikult autasustas Dmitri Medvedev selle ordeniga: Garri Kasparovit, Anatoli Karpovit ja... vendasid Klitškosid!
  Ja samal ajal asutas Dmitri Medvedev Vladimir Klitško ordeni. Samuti huvitav käik. Kolm taset: pronks, hõbe, kuld.
  Ja siis on Svjatogori orden, suurepärane lahendus.
  Medvedev juhib ja pedaalid. Ja ta mõtleb selle uuesti välja. See on karu. Karu kõigile karudele.
  Ja tal on uusi ideid. Näiteks andke igale venelasele uus auto.
  Vahepeal mine ja mängi arvutis. Mida Medvedev kõige rohkem tahtis. Seega on ta nüüd uue strateegia sisse lülitanud. Erinevate tasemete sõda. Seda tahtis president, isegi endine, mängida.
  Alustate viie töötajaga ja igaühega tuhandest ühikust: kivisüsi, raud, kivid, nafta, toit, kuld.
  Ja ehitagem kõigepealt rahvamaja, et toota uusi töötajaid. Seejärel hakkate arendama kaevandusi ja põllumajandust.
  Esiteks muidugi toidu hankimine, et töötajaid paremini kohandada.
  Medvedevil on kõige võimsam ja moodsaim arvuti. Ja saate välja ajada palju ühikuid.
  Ehitad endale linna ja uued kaubanduskeskused. Raha on alguses muidugi probleem. Kuni ehitate rahapaja, turu, teaduste akadeemia jne.
  Kuid Medvedev teab universaalset viisi rikkaks saamiseks. Palgake rohkem põllumajandustöölisi ja ostke leiva jaoks ressursse. Turg on väga odav ehitada. Ja siis hoidsid kokku, ostsid akadeemia, ehitasid saeveski ja tegid uusi kaevandusi. Ja siis veel... Ja kuld voolas - kõige kallim toode. Eriti kui piparmünt seda tegi. Ja siis on võimalik kaevu parandada. Nii liigub raha palju lõbusamalt. Saab kasutada parandamiseks. Uued saed, uued põllutööriistad, maaparandus, väetiseuuringud. Uut tüüpi sahk...
  Järgmiseks kaevude süvendamine ja uute tööliste pumpamine. Uued talud. Liha tootmine. Majade ehitus. Arstide, politseinike, kaevude, turgude, arhitektide, tuletõrjujate majadesse. Ja nii edasi... Maksude kogumine. Uued täiustused kullakaevandamises. Ja uute ruumi- ja tööhoonete arendamine.
  Ja raha on juba järjest rohkem... Tekivad ülejäägid ja võib hakata kasarmuid ehitama.
  Mäng on huvitav ja väljakutseid pakkuv. Linn kasvab. Sõda veel pole. Siin saab kehtestada rahuaja ja valida nõrgema vaenlase... Tegelikult kogub Medvedev endiselt jõudu sõjalis-majanduslikus strateegias.
  Sõjaväeakadeemia on ehitatud. Ja hakkate moodustama vägesid. Ratsavägi, jalavägi, leegiheitjad, miinipildujad ja muud väed. Muidugi suurtükivägi. Või koguni jälle tankitehase kaevude parandamisega. Esimesed autod on muidugi kerged ja primitiivsed, aga nendega saab sõita.
  Medvedev sattus ära.
  Mäng neelas presidendi. Ehitate endale üha uusi maju. Nende hulka kuuluvad kirjatundjate kool, raamatukogu ja erineva tasemega meelelahutus. Olgu need muusikud, tantsijad, žonglöörid, senetimängijad, loomaaiad. Või mõni muu kasiino.
  Ja muidugi templid erinevatele jumalatele.
  Jah, impeeriumis on palju erinevaid religioone. Parim on ehitada erinevaid templeid.
  Ja siin on kõik teisiti. Ja mošeed, kirikud, palvemajad, budistlikud templid, stuupad, paganlikud jumalad.
  Jah, rikkalik missioon. Jõge ületades ehitad ka sildu.
  Tööd on palju. Korraldage ka erinevate religioonide festivale, et jumalad ei solvuks.
  Ja nii edasi ilma katkestusteta. Ja töö Teaduste Akadeemias läheb edasi, nüüd üks parendus, siis teine. Kas abinõu näriliste või putukate vastu - mis iganes põllumajandust parandab, ilmuvad traktorid.
  Ja isegi jumalad saadavad head saaki. Nii saate tankid ja lennukitehased minema ajada. Kergetest lennukitest alustades võib jõuda aatomipommitajateni. Ja ühikute arv kasvab pidevalt. See on jõudnud juba saja tuhandeni.
  Medvedev mängib ja propageerib uusi tehnoloogiaid. Pole veel hirmu. Te ei pea võitlema, saate tõsta oma rahva heaolu ja kultuuri indeksit. Ja see on samuti oluline. Aga raha ja ressursse on praegu piisavalt.
  Mis on mängu juures veelgi parem, on see, et kaevud ei tühjene. Saate ressursse igavesti ammutada.
  Ja ehitada kaardile uusi linnu... Või isegi mõnuleda püramiidis või mõnes muus maailmaimes.
  Medvedev loob ka uusi kasarmuid. Tõsi, vägede rohkus vähendab heaoluindeksit. Siin tekib muidugi probleem. Aga praegu pole kellegagi võidelda... Aga tankide ja lennukite kiiremaks muutmiseks saab kasutusele võtta uued tehnoloogiad. Ja tuua välja raskepommitajad.
  Kuid miks mitte, omades juba keskmisi tanke, mitte lüüa vaenlast keskaja tasemel?
  Ja Medvedev, olles tootnud rohkem tanke ja parandanud samal ajal nende parameetreid, tungib kiiresti naaberriiki.
  Ja ka lennukid ülevalt. Ja pommitagem vaenlast kõigest jõust. Sa vihjad talle napalmi.
  Ja see pole reeglite järgi mäng.
  Medvedev nautis keskaegse linna hävingut. Ja siis kogu riik oma ürgse armeega. Ta nautis ja võitis, kuigi tema lennukid ja tankid said väiksemaid kahjustusi. Nii osutus haare suhteliselt lihtsaks. Ja siis jälle ehitad vallutatud territooriumile linna...
  Ja teie tankid on juba rasked. Võimalik kinnitada nii tuumavastane kaitse kui ka aktiivsoomus.
  Medvedev oli mänginud juba kümme tundi ja ta silmad olid väsinud ja hakkasid kokku jääma. Presidendi kohusetäitja jäi magama.
  Alguses keerles Medvedev midagi ebamäärast. Kuid see ei kestnud kaua. Ja siis lendas ülimoodne tank T-95 mäest üles. Oli juba hilissügis ja vihmapiisad tabasid soomust.
  Medvedev ütles:
  - Vysokaya mäe lahingu otsustav päev! See mägi, mis on kogu Port Arturi kaitse võti. Täna on täpselt 21. november ehk uue stiili järgi 4. detsember. - Professor lõi raevukalt rusikaga oma soomust ja hüüdis. - Aga Võsokaja mäge ei tabata! Vaikse ookeani eskadrill jääb ellu!
  Jaapanlased on peaaegu vallutanud Vysokaya mäe. Nad roomasid sisse nagu sipelgad, jämedate ojadena igast küljest. T-95 avas tule 152 mm kiirlaskesuurtükiga.
  Alenka vajutas juhtkangi nuppu ja automaatkahur tabas jaapanlasi nagu õhutõrjekahur. Võimsad plahvatusohtlikud kildmürsud lõid ühe lasuga välja sadu jaapanlasi.
  Nataša tulistas omakorda kaheksast raskekuulipildujast. Ja eelistasin kasutada ka juhtkangi.
  Medvedev juhtis tanki, supermasin ronis enesekindlalt järskudel nõlvadel ja roomikud purustasid Tõusva Päikese maa sõdalased.
  Margarita vilistas ja ütles:
  - Me teeme ajalugu!
  Presidendi kohusetäitja kinnitas vihaselt:
  - Kindlasti! Mitte mingil juhul ei luba me Port Arturit loovutada!
  Püstolist tulistanud Alenka tulistas kakskümmend lasku minutis, sülitades välja viiskümmend kilogrammi kaaluva suurenenud hävitava jõuga mürsu. Ühe minutiga purskas täpselt välja tonni metalli ja lõhkeainet.
  Ja neiu tabas väga täpselt.
  Ja kuulipildujad, millest igaüks tulistab viis tuhat lasku minutis. Või nelikümmend tuhat suurt kuuli lühikese aja jooksul. Ja kuidas nad samuraid vastu võtsid? Kuidas nad hakkasid neid pressima.
  Alenka isegi laulis:
  - Ja vaenlase kari lendas terase ja plii surve all maapinnale!
  Vene tank töötas agressiivselt. Siin lõikas ta maha tuhat jaapanlast, siin on teine. Nende eemaldamine kihtidena.
  Nataša itsitas ja laulis:
  - Venemaa auks! Ärgem unustagem kunagi Isamaad!
  Ja jälle tulistab ta surmava kaliibriga kuulipildujatest. Ja tuhanded jaapanlased lamavad surnuna.
  Medvedev võttis selle ja susises:
  - Tsaar Nikolai! Sa saad suurepäraseks.
  Ja purustame pooleli jäänud samuraid röövikute all.
  Margarita märkis loogiliselt:
  - Nikolai II võib olla suurim tsaaridest. Tal olid kõik võimalused teha Hiinast Venemaa provints - Kollane Venemaa!
  Medvedev tabas samuraid, tormas neist üle nagu röövikud ja ütles:
  - Las see olla nii!
  Kest kesta järel lendas välja. Need paljunesid nagu kvaasiaine, nõudes palju vähem energiat kui aatomite ja molekulide tegelik kasv.
  Alenka, vajutades oma graatsiliste sõrmedega juhtkangi nuppe, hüüdis isegi:
  - Vene tsaaride nimel!
  . PEATÜKK nr 6.
  Relv mürises ja mürises. Kuigi, mitte nii kõvasti, vaid summutatult, sai rääkida.
  Margarita küsis presidendi kohusetäitjalt:
  - Mis, kestade arv on lõpmatu?
  Medvedev vastas:
  - Kvaasiaine loomine ei nõua palju energiat. Ja termotuumareaktori veega täitmine on sama lihtne kui pirnide koorimine!
  Margarita vilistas:
  - Jah, see on geniaalne! Šokolaadijäätist saab teha ka nii!
  Medvedev vaidles ohates vastu:
  - Mitte veel, aga varsti, jah! Kahju, et seni saame ainult kvaasimateeriat!
  Alenka, vajutades paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe, naeratades suurte tiigrihammastega, märkis:
  - See mateeria loomise võime on samuti peaaegu jumalik!
  Medvedev naeratas. Mäe ümber jäi jaapanlasi järjest vähemaks ja laipu järjest rohkem. Samurai üritas tanki tulistada, kuid tulutult. Karbid põrkasid soomustelt maha nagu vihmapiisad.
  Presidendi kohusetäitja märkis:
  - Ja inimene on loodud Jumala näo ja sarnasuse järgi.
  Alenka, tulistades surmavaid mürske, märkis:
  - Kui see on endiselt loodud. Võib-olla oleme meie, inimesed, kõige intelligentsem, tugevam ja võimsam olend universumis!
  Medvedev soovitas loogiliselt:
  - Seda vajalikum on inimkonna konsolideerimine! Peaksime ühinema! Siis me ei tunne leina ja lüüasaamist!
  Nataša ütles enesekindlalt:
  - Tsaariimpeerium on võimeline ühendama kõiki! Ja ühendage kõik eranditult monoliidiks!
  Ja tüdruk lasi jälle kuulipildujatest. Vasakult tiival siseneda üritavate jaapanlaste ülekaal. Granaadid ei kahjustanud tanki T-95. Ja relvad, ka eemalt, kas läksid mööda või olid nende mürsud ebaefektiivsed. Pealegi pole üheski maailma riigis soomust läbistavaid relvi. Ja sellisesse paaki ei saa nii lihtsalt läbi tungida. Tema kaitse on tipptasemel.
  Ja kuulipildujad niidavad maha ja mürsud pühitakse minema. Ja nad teevad kõike spetsiaalselt ja väga surmavalt.
  Nataša itsitas ja ütles:
  - Paljud jaapanlased jäävad puudu!
  Alenka nõustus sellega:
  - Väga palju!
  Ja ta välgatas oma safiirsilmi. Ja selle tüdruku, tõelise terminaatori kohta on nii palju erinevaid asju.
  Sõdalased tulistavad. Ja samurai veritseb. Nelikümmend tuhat kuuli ja tonn mürsku minutis, see on väga suur hävitav jõud.
  Natasha märgib:
  - Oleme sõdalased, kes kannatavad raske surma all!
  Alenka nõustus sellega:
  - Ja mitte ainult surm, vaid kogu universumi jõuallikas!
  Margarita märkis mõistlikult:
  - Kui Tsaari-Venemaa vallutab kogu maailma, siis lõppevad kõik sõjad inimkonna ajaloos lõplikult!
  Medvedev nõustus:
  - Muidugi kallis! Kellelegi pole sõdu vaja! Kuid inimkond peab saama ühtseks!
  Nataša susises rõõmust, et panter tappis härja:
  -Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud!
  Ja ta lasi silmadest sädemeid välja! See on tüdruk! See sisaldab tuleleeke ning jääd ja terast.
  Kuid nüüd on viimased jaapanlased suremas. Ja pole kedagi teist, kes mäele tormaks. Võsokaya mäe alla jäi üle viiekümne tuhande Tõusva Päikese maa tapetud sõdalase.
  Lahing on läbi.
  Need neli asusid mäe otsas ja Medvedev märkis:
  "Parem, kui me praegu garnisoniga ei räägi." Üldiselt, mida me teeme?
  Alenka soovitas:
  - Jaapanlasi on endiselt palju. Hävitame kogu Nogi armee.
  Margarita nõustus sellega:
  - See on kõik! Pigistame kõik samuraid välja! Ja see saab olema suurepärane!
  Medvedev muigas ja märkis:
  - Ja meie tank võib ujuda ka vee all ja tulistada mürske. Uppume Jaapani laevastiku!
  Nataša kilkas rõõmust:
  - See on kõik! Täpselt nii, võtame ja pühime merel kõik samuraid välja.
  Jaapani eskadrill oli just alustanud oma järgmist pommirünnakut. Lendasid mürsud, sealhulgas üheteist- ja kaheteisttollistest relvadest. Ja see, näete, on tõsine.
  Tank kihutas ranniku poole. Alenka, koputades sõrmedega auto kerele, märkis:
  - Olgu, mere äärde. Aga kuidas saaksime anda initsiatiivi maismaal asuvatele jaapanlastele?
  Margarita, kes teadis sõjast veidi, meenutas:
  - Meil olid kuulipildujad ja Mosini vintpüss oli palju usaldusväärsem ja tõhusam kui Jaapani oma. Ja kui merel kõik ei õnnestunud, siis maismaal polnud samurail mingit võimalust!
  Alenka liigutas vihaselt palja jalaga mööda põrandat ja pomises:
  - Reetmine! Triviaalne reetmine!
  Nataša soovitas:
  - Me poome kõik üles!
  Tank läks vette. Külgedelt paistsid propellerid, mis masinat juhtisid. Siin on esimene sihtmärk: Jaapani hävitaja. Nataša vajutas peenikeste sõrmedega juhtkangi nuppe.
  Ja mürsk tabas surmava jõuga laeva põhja. Ta pööras soomuse ümber.
  Hävitaja sai teise mürsu. Nataša vajutas uuesti varbale.
  Ja siis jaapanlane upub.
  Alenka itsitas:
  - Uppume kordamööda! Kuulipildujad ei ole vee all kuigi tõhusad!
  Ja tüdruk vajutas juhtkangi, saates seekord kesta hävitaja põhja.
  Margarita vastas naeratades:
  - Noh, meil on daamid!
  Nataša saatis uuesti kesta ja hüüdis:
  - Rusi nimel, olgu võit!
  Alenka sülitas kestad välja. Ta lõikas Tõusva Päikese maa laeva põhja lahti ja märkas:
  - Ometi polnud tsaarivõim Venemaal nii hull, kui propaganda väitis.
  Margarita nõustus sellega ja rääkis meelsasti, seda enam, et tal polnud nagunii midagi teha.
  - Tsaar Nikolai II ajal kehtestas Venemaa raha kullastandardi. Impeeriumi valuutast sai kõige kindlam ja stabiilsem maailmas. Ka hinnad jäid praktiliselt muutumatuks. Ja tsaar Nikolai ajal ulatus makse kolmekümne seitsme rublani kuus. Tegelikult on Venemaa tõusnud elatustaseme poolest maailma juhtivateks riikideks. Tööstustoodang tõusis maailmas neljandaks.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev hakkas pärast und arvutis mängima. Sel juhul lõikas ta end strateegia jätkamiseks. Tugevnenud võim viis läbi krampe. Venemaa presidendi kohusetäitja viskas tankid lahingusse.
  Ja raske.
  See on ikka hea mäng. Sõitsin sellega veidi ja sain tankid, mis on raskemad kui sada tonni. Presidendiks saades soovis Medvedev välja töötada üle saja tonni raskemaid tanke. Kuid Putin ei andnud seda siis. Kuid idee tundus ahvatlev. Superrasked sõidukid. Ja kuut tüüpi autosid. Üle viie ja saja tonni.
  Nüüd aga viskab Medvedev lahingusse tuumamootoritega tanke. Ja see lõhub kesktaseme riikide kaitsevõimet. Ja jälle jäädvustused. Jah, suurepärane... Et see oleks veidi lihtsam, ühendage sõjaväeline nõunik. Ja koos temaga juhite vaenlase hävitamist. Ja tema tabamine.
  Siin vallutad teist impeeriumi... Siin on sõda tõsisem, kuid seda juhib Napoleoni tasemel sõjaline nõunik. Nii et saate lihtsalt vaadata ja luua oma impeeriumi koos Stolypini tasemel majandusteadlasega.
  Ja Medvedev, olles mitu tundi hiiglasliku ekraaniga arvuti taga istunud, hakkas norskama.
  Ta on liiga kaua magamata jäänud.
  Alenka tulistas jaapanlasi. Olles seekord ristleja uputanud, laulis ta:
  - Oleme maailma tugevaimad,
  leotame kõik oma vaenlased tualetis.
  Isamaa ei usu pisaraid,
  Ja me anname kurjadele oligarhidele nende ajud!
  Ja tüdruk naeris. Ja ta hambad särasid pärlitest!
  Medvedev soovitas:
  - Kuna sõda Jaapaniga lõpeb võiduga, on Venemaa majanduskasv veelgi suurem! Ja tsaaririigist saab rikkaim riik!
  Alenka uputas veel ühe hävitaja ja susises:
  - Oleme alati olnud rikkad! Tellimust ei olnud piisavalt!
  Nataša tabas tõusva päikese maa lahingulaeva ja märkis:
  - Me ei jäänud Esimeses maailmasõjas sakslastele kuidagi alla. Aga viienda kolonni tõttu jäi meil võit ilma!
  Alenka saatis vöölase kõhtu ka teise kesta ja teatas:
  - Kindlasti! Kõiges on süüdi viies kolonn. Esimese maailmasõja ajal ei saanud sakslased Minskile ligigi ja said Galicias peksa. Ja Stalini ajal nägid nad Kremlit juba läbi binokli. Mida see tähendab?
  Nataša tulistas veel ühe mürsu lahingulaeva põhja ja pomises:
  - Riigireetmine! Meil jäi selline võit ilma!
  Margarita pidas vajalikuks ka meelde tuletada:
  - Kui poleks reetmist, oleksime saanud oma valdusse Konstantinoopoli ja Väike-Aasia ning ka juurdepääsu Vahemerele. Ja me oleme nii palju kaotanud reetmise ja viienda kolonni tõttu!
  Alenka lasi välja teise mürsu:
  - Jah, see on viies veerg! Kui palju probleeme on tema põhjustatud! Vene impeerium on ainulaadne üksus, mis võib laieneda kogu maailmale ja muuta inimkonna ühtseks!
  Nataša pomises agressiivselt:
  - Kindlasti! Ma saaksin ja teeksin kindlasti kõike! Ja et inimkond oleks ühtne ja võitmatu!
  Tüdruk saatis veel ühe mürsu, mille järel lahingulaev lõpuks lahku läks. Ja jaapanlased uppusid.
  Margarita märkis ärevusega oma hääles:
  - Vaata, mis maailmas praegu toimub? Venemaa ja USA on sõja äärel. Ja Hiina on ülerahvastatud ja totalitaarne. Maailmas pole korda ja õitsengut!
  Nataša saatis uue kesta, seekord ristlejale, ja nõustus:
  - Maailmas pole korda! Vajame ühtset juhtimist!
  Alenka tulistas mürsku ja noogutas nõustuvalt:
  - Ja sellisest valitsusest võib saada tsaariimpeerium! Venemaa autokraatia on globaalse stabiilsuse ja õitsengu garant!
  Ja tüdruk saatis veel ühe mürsu, mis lõpuks ristleja lõhestas.
  Jaapanlased olid selgelt hämmingus. Nad tulistasid valimatult, mõistmata, kes neid uputas.
  Tuleb märkida, et maismaal ei olnud Jaapanil arvuliselt erilist eelist. Ja isegi tegelikus ajaloos kaotas see hukkunute ja haavatute hulgas palju rohkem kui Venemaa.
  Kuid merel olid Suurbritannias ja USA-s toodetud Tõusva Päikese maa laevad veidi paremad kui Venemaa, peamiselt kodumaised.
  Kuid isegi siin on jaapanlaste kvalitatiivne paremus üsna tühine. Ja venelased lasevad ehk täpsemalt.
  Nataša, tulistades ja uputades teist hävitajat, märkis nördinult:
  - Tõepoolest, Venemaa on alistanud tugevamad vastased. Näiteks Napoleon!
  Alenka, saatnud soomusristlejale mürsu, lisas:
  - Oh jah! Napoleon oli geenius! Ja ta oli tugevam, aga me võitsime ta!
  Margarita ohkas raskelt ja nurises:
  - Kaotada jaapanlastele. See on nii tüütu ja solvav!
  Alenka nõustus sellega:
  - Väga tüütu! Paraku lõppes sellega Romanovite dünastia ajastu. Ajastu on kuulsusrikas, kangelaslik, vallutuste ja võitudega. Ja kuigi meil polnud oma Tšingis-khaani, oleme tõusnud juba Ivan Kalita ajast.
  Ja tüdruk saatis teise, väga surmava mürsu. Ja soomusristleja jagunes kaheks osaks.
  Nataša jätkas ja ühe mürsuga uputas ta teise hävitaja. Ja samuraidel on palju hävitajaid.
  Sõdalane küsis poistelt:
  - Aga huvitav, miks maailma ajaloos ei saavutanud ükski impeerium absoluutset võimu?
  Alenka saatis taas kesta teise hävitaja kõhtu ja teatas:
  - Jah, tõesti, miks? Kõik kukkusid. Ja Pärsia impeerium ja Aleksander Suur ja Rooma impeerium. Miks pole keegi inimkonda ühendanud?
  Nataša trampis pettunult jalga. Uppus teise laeva ja ütles:
  - See on kõik! Tšingis-khaan lõi impeeriumi, mis võib purustada kogu maailma. Kuid pärast tema surma korraldasid tema pojad ja pojapojad võitluse ja lõhkusid impeeriumi. Ainult Tsaari-Venemaa oma unitaarse süsteemiga oli selline riik, mis võis eksisteerida palju sajandeid ja laieneda, kuni neelas kogu maakera!
  Alenka välgatas silmi ja teatas, uputades teise hävitaja:
  - Au tsaar Nikolai suurele impeeriumile! Me ei anna võimu ebaseaduslikele bolševiketele ja ajutisele valitsusele!
  Nataša saatis laeva ka mürsu. Ta uputas jaapanlased ja laulis:
  - Jumal hoidku kuningat,
  Tugev suverään
  Valitsege au,
  meie au pärast!
  Valitsege hirmu oma vaenlaste ees -
  Õigeusu tsaar!
  Valitsege hiilgusega
  Meie auks!
  Tüdrukud tunduvad olevat tõeliselt sisse lülitatud. Nii hävitasid nad samurai, võite seda imetleda. Ja Medvedev sõitis oma tapja allveepaagiga. Üldiselt on see lahe relv. Ta uputab kogu Jaapani laevastiku. Kuid see on suur jõud.
  Kaksteist, ainult suuri soomuslaevu, kümneid väiksemaid, sealhulgas ristlejaid. Ainuüksi hävitajaid on üle kuuekümne. Selle kõige hävitamine võtab aega.
  Nataša, lõpetades teise laeva, küsis Medvedevilt:
  - Mis sa arvad, kas Jumal on olemas?
  Kohusetäitja irvitas ja vastas:
  - Mis mõttes?
  Nataša saatis hävitaja lõpetades uue kesta ja märkis:
  - Jah, religioonidel on palju versioone! On nii paganlikke kui monoteistlikke! Mõnikord hakkad sellele mõtlema. Ja sa kahtled, kas Jumal on olemas, kui õpetustes on selline segadus!
  Alenka lahutas teise hävitaja ja märkis itsitades:
  - Jah, selles osas on Piiblisse raske uskuda. Et ainult Jumal nii käituks. Ja tal olid isegi lemmikud!
  Nataša noogutas nõustuvalt:
  - See on kõik. Kas usute, et üks rahvas on Jumala rahvas? See on selgelt kõrgema intelligentsi vääriline!
  Pärast hakkas tüdruk uputama suuretonnilist lahingulaeva. Sõdalane töötas.
  Kuid Margarita avaldas oma arvamust:
  - Siiani pole selge, kuidas on võimalik, et armastav Jumal naisi niimoodi moonutab!
  Nataša oli üllatunud:
  - Kuidas see kole on?
  Margarita vastas ausalt:
  - Jah, ta muudab nad vanadeks naisteks! Ja mis võiks olla vastikum kui vana naine!
  Alenka tulistas mürsu ristleja kõhtu ja teatas:
  - Millegipärast kõnnivad maa peal ringi väga vastikud vanamutid, mis on nii loll kui ka kohutavalt kole!
  Nataša raputas pead ja toetas:
  - Ja ebasümpaatne! Ja mitte esteetiliselt meeldiv!
  Sõdalane naeris ja pilgutas oma partnerile. Nagu, ta on nii lahe ja agressiivne.
  Medvedev märkis tõsiselt:
  - Tõepoolest, vanadus on väga halb. See muudab inimesed inetuks, nõrgaks, haavatavaks. Kuid evolutsioonilisest vaatenurgast on sellel mõned eelised!
  Alenka oli üllatunud. Olles tabanud teist hävitajat, küsis ta:
  - Milliseid eeliseid võiks selles vastiku seisundis olla?
  Medvedev vastas tõsiselt:
  - See stimuleerib teaduse ja intelligentsuse arengut. Kui inimene ei tunneks väsimust, poleks tal vaja autot leiutada. Samuti viis noa leiutamiseni küüniste ja kihvade nõrkus. Külmad ajad ja jääaeg õpetasid meid tuld süütama. Haigused stimuleerisid meditsiini arengut. - Presidendi kohusetäitja vaatas, kui kavalalt Alenka teise Jaapani laeva põhja saatis ja jätkas. - Inimlikud nõrkused stimuleerisid paljuski teadust. Me ei osanud lennata, aga lõime lennukeid. Ja see on edasiminek!
  Nataša saatis veel ühe mürsu ja märkis:
  - Progress. Aga ikkagi, kui vana naist vaadata, muutub see nii vastikuks. Kas tõesti ei saa ilma inimliku inetuseta hakkama?
  Alenka nõustus sellega:
  - Isegi noored oskavad lennukit leiutada. Milleks neetud vanaduspõlve täita? See on kohutav ja vastik!
  Margarita laulis kohatult:
  - Ma ei lahku komsomolist! Ma jään igavesti nooreks!
  Ja neiu liigutas rusikat vastu metalli.
  Vahepeal uppus veel üks lahingulaev.
  Allveelaeva tank jätkas Jaapani laevastiku uputamist. Admiral Togo ise leidis end veest ja oli sunnitud paadiga põgenema. Jaapanil oli suur laevastik, kuid ta seisis silmitsi täiesti uue relvaga. Ja nüüd sai ta täielikult lüüa.
  Alenka, jätkates Jaapani laevade uputamist, paljastas oma hambad, mis olid väga suured ja teravad, ning soovitas:
  - Just sellele ma mõtlen. Muidugi peab olema kehade esteetikat. Ja naistel on võimatu muutuda inetuks, lõtvunud naha ja painutatud kehaga.
  Nataša, saatnud põhja teise hävitaja, nõustus sellega väga kergesti:
  - Muidugi! See on see, mille kallal teadus töötab!
  Mõlemad sõdalased olid väga rõõmsas tujus. Nad uputavad edukalt vaenlase laevastiku.
  Agressiivsed tüdrukud on võimelised suurteks tegudeks.
  Margarita avaldas vahepeal oma mõtteid:
  - Religioonid tekkisid ka inimese nõrkuse tõttu. Kui inimene oleks tugevam, poleks religioone. Ja loomulikult viib surm ja surmahirm selleni, et inimene otsib endale lohutust!
  Alenka meenutas:
  - Osalesin seansil ja nägin midagi hämmastavat. Nii et parfüümid on olemas!
  Nataša, kavalusega hääles, märkis:
  - Vaimude olemasolus pole midagi üllatavat! Me ju lendame oma unenägudes. See tähendab, et seal on hing ja nagu mälestus lendudest!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Jah, seal on hing! Selles suhtes on inimene ainulaadne! Nüüd saame ehk veidi lõbutseda!
  Jaapani laevastik sulas. Veealune paak mängis mõrvari rolli. Margarita oli veidi kurb. Esiteks leidis ta end ekstra rollis. Ja teiseks, mis on tüütu, vee all olles ei näe kõike eriti hästi. Üldiselt kahtles Peetrus Jumala suhtes tugevalt. Tegelikult, miks pärast venelaste ristiusu vastuvõtmist tabasid neid mitmesugused mured. Ja mongoli-tatari sissetung ja enne seda vürstide feodaalne killustumine. Sõjad venelaste vahel.
  Siis lõpuks, Ivan Kalita ajast, algas Venemaa taaselustamine,
  Muskuspuu muutus tugevamaks. Kuni näiteks Ivan Kolmanda ajal sai sellest lõpuks ühtne tsentraliseeritud riik. Ja viskas tatari ikke seljast.
  Jah, muidugi, Venemaa tõusis. Kuni ma Jaapanis komistasin.
  Sellega lõppes monarhia ja Romanovite dünastia ajalugu.
  Monarhia siiski lahkus, kuid autoritaarsus jäi alles.
  Margarita silitas Alenkat ettevaatlikult selga. Tüdruk nurrus rahulolevalt. Ta näis nautivat seda.
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Pole midagi halba selles, kui mees armastab tüdrukut ja tüdruk, kes armastab meest. See on üsna loomulik. Kuid samal ajal peavad inimesed säilitama sündsuse.
  Margarita vaidles rahulolematult vastu:
  - Ärme loe moraali. See ei meeldi mulle!
  Presidendi kohusetäitja naeratas:
  - Ja kes armastab! Kuid me peame tõele näkku vaatama. Inimesed erinevad selles osas loomadest märgatavalt!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Jah, meie vahel on suur lõhe!
  Alenka vastas sarkastiliselt:
  - Ja tead, sinu ja ahvi vahel ei märka ma erilist vahet!
  Margarita naeris. Alenka uputas samal ajal viimase kaheteistkümnest Jaapani soomuslaevast. Selle peale märkis tüdruk:
  - Oleme vaenlase laevastikuga peaaegu valmis!
  Medvedev irvitas sarkastiliselt:
  - Jah, te olete head töötajad! Ja tegelikult on nad paljuks võimelised! Üldiselt ma armastan sõdalasi - nad on nii seksikad!
  Margarita keerutas keha ja laulis:
  - Ma tundun seksikas, olen nagu protsessor! Ja ma liigun nagu robot - heliagressor!
  Mispeale tudeng Alenkat veidi julgemalt silitas. Tüdruk vajutas pikkade sõrmedega juhtkangi nuppe ja nägi võluv välja.
  Kui graatsilised on tema liigutused.
  kujutlusvõime kujutas printsessi, kes kõndis paljajalu tellingu juurde. See on nii romantiline. Ja printsess on nii punane. Temalt võeti ära kõik tema ehted ja kallis kleit. Järele jäi vaid kotiriie. Kuid vanglavorm toob veelgi esile tema armsa, meeldiva ja värske näo võlu, nagu roos. Ja tule juuksed. Kui ilus on printsess hukkamisele minemas.
  Ja seal uppuvad tuhanded inimesed. Laevad lagunevad, elemendid märatsevad.
  Ja Jaapan kannatab kolossaalse, ainulaadse lüüasaamise. Nii et samuraid peavad ilmselt oma patte kahetsema.
  Margarita mõtles, mida jaapanlased usuvad? Mis on nende religioon? Nad on ju paganad. Kuid nad alistasid õigeusu Venemaa. Pärast seda mõelge, kelle Jumal on tugevam!
  Ja mongolid olid paganad, aga kui palju territooriume nad vallutasid.
  Margarita küsis Alenkalt:
  - Ütle mulle, kaunitar, kuidas sulle Rodnoverie meeldib?
  Tüdruk naeratas laialt ja, olles uputanud teise hävitaja, vastas:
  - Väga hea religioon! Seal on nii ilusad muinasjutud!
  Margarita küsis vihjavalt:
  - Kas sa arvad muinasjutte? Või äkki on kõik need vene jumalad tegelikult olemas?
  Alenka kehitas õlgu ja vastas:
  - Võib-olla on olemas nii päkapikud kui ka päkapikud! Meie maailmas võib kõike juhtuda. Ja raske on öelda, mis on tegelikult olemas ja mis mitte!
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Mingil määral on kõik meie maailmas olemas. Kõik meie mõtted, unistused, soovid on need, mida me maha jätame. Mul on väga huvitav hüpernoosfääri teooria, milles eksisteerib absoluutselt kõik, mis on inimeste poolt kunagi välja mõeldud. See tähendab, et mõte eksisteerib igavesti. Ja ta jääb mõnesse teise paralleelmaailma.
  Dmitri Medvedev ärkas unest. Ja jälle asus ta oma põhitööle, täpsemalt impeeriumi ehitamisele.
  Ja jälle vallutused...
  Esmalt pange kokku uus tuhat tonni kaaluv tank ja laske see vaenlase positsioonidele välja. Ei, muidugi, mitte ainult üks, vaid väga palju.
  Ja nad liiguvad läbi võõra territooriumi. Ja peal on ka aatomipommidega lennukid. Ja mis siis, kui ajame ka pommid minema? Ja teha hävitavaid?
  Dmitri Medvedev on ažuurselt nagu kõik teisedki.
  Ja nüüd satub diktaatori saabastesse veel üks riik. Ja vallutused tulevad. Kuid siin on veel üks vaenlane. Riik on ka suur... Saate seda isegi programmeerida. Siin on NSVL 1941... Toimub sissetung. Medvedevi üksused on paljude mängutundide jooksul automaatselt paljunenud ja selle rahvaarv on juba üle miljardi. 196 miljoni vastu. Ja kaasaegsem tehnoloogia. Ja kasarmud võivad sõdureid lõpmatuseni välja ajada.
  Õnneks on elektroonilised ressursid ammendamatud. Ja survesta vaenlast, avalda talle survet.
  Ja tuhat tonni kaaluvad tankid saadetakse tuumareaktoritesse üle Venemaa otse Moskvasse.
  Ja neid on praktiliselt võimatu maha jätta - miski ei võta!
  Medvedev juhib strateegiat ja ümiseb omaette... Seejärel peatab ta tuumajõul töötavad tankid. Ja viskab "Panther"-2 lahingusse. Auto, mis on siiski võimeline lööma kolmkümmend neli.
  Medvedev mängib endaga autode erinevaid parameetreid laadides... "Panther"-2... Nagu distantsilt löömine. Ja see tungib läbi Nõukogude tanki.
  Nii sa sellest läbi ei murra! Eriti otsmikus, aga pardal saab. Võtted on täies hoos. Ja kolmkümmend neli tormavad minema... Ja surevad relvade löökide all...
  Armee liigub taas...Ja lahingurobotid on ilmunud. Nad teevad ise tempot. Ja kestad lastakse alla laseritega. Ja nad teevad seda väga nutikalt.
  Ja virtuaalsed tüdrukud ründavad.
  Medvedev jälgib strateegiat innukalt. Põnev lahing. Jällegi mängite seda ise või annate selle sõjaväenõunikule. Ja te jälgite lahingu edenemist.
  Nad juhivad oma tanke rünnakule.
  Siin saate liikuda edasi püramiidpaake, mis on kõigist nurkadest vähem haavatavad ja läbimatud. Nad liiguvad nagu liuväli.
  Ja tüdrukud jooksevad paljajalu... Ja tulistavad oma teel.
  Järjekordne sõda. Ehtne mänguasi. Ja raha tuleb kullakaevudest ilma kuivamata. See on nagu mängus, kõik on plaanipäraselt, ilma ebaõnnestumisteta ja ilma looduse allakäiguta.
  Kõik ei saa otsa ja ressursid ei vähene. Kuigi see ei tundu kuigi tõenäoline.
  Medvedevi katkestas kõne. Presidendi kohusetäitja võttis telefoni:
  - Tere!
  Presidendi administratsiooni juht ütles:
  - Kas te olete ikka veel kontoris, Dmitri Anatoljevitš?
  Medvedev vastas teravalt:
  - Jah! Ma olen ikka president!
  Haldusjuht ütles:
  - Zelensky nõuab, et te pärast inauguratsiooni elukohast lahkuksite.
  Medvedev küsis värisedes:
  - Ja kus ma elama hakkan?
  Haldusjuht vastas:
  - Minu korteris! Teie võim on lõppenud ja peate kõik ruumid vabastama!
  Medvedev urises sosinal:
  - Mul on uuele presidendile palve - las ta jätab mulle arvuti!
  Haldusjuht küsis:
  - Andke mulle Püha Andrease Esmakutsutu orden ja ma palun Zelenskil, et ta annaks teile arvuti!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Noh, see on võimalik!
  . PEATÜKK nr 7
  Ja ta kutsus oma assistendi dekreeti koostama. Püha Andrease Esmakutsutud ordeni omistamisest administratsiooni juhile. Mall on valmis ja siiani olen vastutusele alla kirjutanud.
  Siis hakkas Medvedev uuesti mängima.
  Nüüd lähenevad tema virtuaalsed tankid Moskvale ja alustavad rünnakut. Seda linna ründavad kaks tuhat tonni kaaluvad masinad.
  Kuid Medvedev viskab rünnakule ka "Rat"-5, see on koletis, mitte tank. Kaal kümme tuhat tonni!
  Väed lähenevad Kremlile... Nii et Stalin põgeneb. Ja ta püüavad kinni paljajalu bikiinides tüdrukud. Nad haaravad paljaste varvastega ninast kinni. Ja nad sunnivad Stalinit tema paljaid kontsi suudlema.
  Siin on virtuaalse impeeriumi väed, kes mööduvad Moskvast ja lähevad Uuralitesse...
  Nad tabavad teda ka ...
  Medvedev hakkab uuesti tukkuma ja hakkab unistama.
  Margarita küsis sarkastiliselt:
  - Kuidas on lood näiteks klassikalisema jaotusega: taevas ja põrgu?
  Medvedev märkis süngelt:
  - See on tõenäoliselt iidsete inimeste primitiivne idee surmajärgse kättemaksu kohta. Tegelikkuses on tõenäoliselt kõik mõnevõrra keerulisem!
  Nataša hüüdis rõõmuga, kui uputas üht viimastest Jaapani laevadest:
  - vannutatud ja iidsed,
  Vaenlane vannub uuesti
  Hõõru mind
  Jahvata pulbriks.
  Aga ingel ei maga,
  Ja kõik saab korda. Ja kõik lõpeb hästi!
  Tüdrukud lõpetasid vaenlase laevastiku. Medvedev kiirendas tanki, jälitades samuraid. Jah, nad tegid siin head tööd. Huvitav, kuidas ajalugu saab parandada. Tsaari-Venemaa oli võimas riik, mis tõusis kõrgustesse. Kuigi kõik inimesed ei elanud hästi.
  Kuid riik oli tõusmas. Tööpäeva lühendati. Ilmusid uued pühad. Loodi kohalik omavalitsus. Palgad kasvasid stabiilsete hindadega. Koolid avati. Tsaar Nikolai II ajal kasvasid kulutused haridusele üle kuue korra. Algharidus muutus kohustuslikuks.
  Jah, kõik ei muutunud piisavalt kiiresti paremuse poole, aga kui palju riik kaotas revolutsiooni ja kodusõja tõttu. Kui palju tarku inimesi suri ja lahkus kodumaalt? Ja nüüd on selles universumi osas võimalus seda ära hoida.
  Voolujooneline paak hõljus kiiresti ja hääletult vee all. Ja nüüd on viimane Tõusva Päikese Maa hävitaja uputatud.
  Nataša ütles rõõmuga:
  - Nii noor ma olen!
  Alenka parandas tüdrukut, täpsustades:
  - Kui toredad me kõik siin oleme! Nad võitlesid nagu lõvid!
  Margarita märkis nördinult:
  - Ei midagi erilist! Meil oli lihtsalt parem tehnoloogia!
  Alenka itsitas ja vastas:
  - Aga me ise tulistasime kahuritest!
  Natasha toetas oma sõpra:
  - Ja me tegime seda ka ise! Ja see on terav silm ...
  Margarita valis välja:
  - Viltused käed!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Ja sa oled võluv tüdruk!
  Margarita ütles ausalt:
  - Mul on jaapanlastest kahju. Nad joonistavad imelisi koomikseid. Eriti meeldib mulle hentai!
  Alenka naeris ja keerutas jalga õhus:
  - Hentai, see on lahe! Isegi väga lahe!
  Nataša soovitas moosi maitsnud tüdruku naeratusega:
  - Ja võib-olla lööme ka fašistide tagumikku!
  Medvedev noogutas naeratades:
  - Hea mõte. Aga lõpetame kõigepealt Jaapani maaväed. Ja me aitame sõja kiiremini lõpetada. Et fašismi siin universumis ei tekiks.
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  -Ja see ei ilmu ja Hiina saab meie omaks!
  Pärast Jaapani laevastiku uputamist tõusis supertank T-95 pinnale.
  Siis hakkas Medvedev unistama igasugustest jamadest.
  Sõdalane Alenka seisis Ryazani kaitse eest. Nataša oli temaga.
  Mõlemad tüdrukud on kerges turvises, mõlemas käes mõõk. Ja jalgade all on spetsiaalsed õhukesed kettad.
  Suur mongoli-tatarlaste armee asus rünnakule.
  Seinu kattis korraga palju pikki treppe. Neid oli erinevaid: juurepalkidest kootud, põiktaladega männikuid maha löödud. Kasutati ka raskeid palgiridadega redeleid. Vallid osutusid tänu kiirele ehitustempole kõrgemaks, kui tatarlased eeldasid, paljud trepid ei jõudnudki tippu. Ees ajasid mongolid minema vähesed kinnivõetud Urused. Vene rahvas eelistas surma vangistuse häbile.
  Kuid mongolid olid järeleandmatud.
  Halastamatult teritatud odadega surudes löödi kurnatud rahvas püsti, lootes, et vene rahvas, kes ei tahtnud omasid tappa, annab alla. Või tungida vangide katte all jäävalli. Mõned vangid tormasid karjudes alla, libisesid jäätunud jäält alla, lõid maha vihatud nukke, rebisid käest mõõgad ja kukkusid koheselt tükkideks. Inimesed ronisid kiiresti trepist üles, sa ei saa aru, milline ja mis hõim?
  Poolalasti, kaltsukas, nuia käes, selg torgatud ja veritsemas. Soomukesse riietatud mees Vaul oli juba hiiglasliku kirve tõstnud, kui nad altpoolt meeleheitlikult karjusid:
  -Ära hävita meid, rüütel, me oleme omad, venelased!
  Vojevood Dikoros hüppas seina äärde ja karjus:
  - Ma lõhnan, et see on meie oma!
  Seda kinnitas meeleheitlik nutt:
  - Oota tükeldamist, sinu oma! Meie hulgas pole mughlasi!
  Väga tark Alenka hüüdis:
  -Kes ennast õigesti risti teeb, on üks tema omadest!
  - Laske end ristida, õigeusklikud!
  Hirmutava häälega põrutasid hobused miili kaugusele, hiiglane Vaula-Morovin möirgas.
  Ryazani kaitsjad kiitsid heaks:
  - Õige! Tõesti!
  Nad kajasid üksmeelselt kõigil seintel:
  - Tulge, vennad, tehke ristimärk!
  Sajad külmast sinised räsitud vangid ronisid üle valli ja kukkusid, jätkates mehaanilist risti löömist. Mõned korjasid kohe eelnevalt laotud kive ja viskasid nendega raevukalt mongoleid. Paljud Rjazani elanikud nägid tatarlasi esimest korda, isegi paljud traditsioonilised vastased, needsamad kiptšakid, riietusid mongoolia riietesse.
  Vaenlastel olid seljas pikad kasukad, nii pikad, et läksid ääristesse sassi. Valitud nukkeritel rippusid rinnal vask- ja raudplaadid ning seljad olid lahti. Uruste hirmutamiseks värvisid paljud oma niigi kurjad, naiselikud näod verega.
  Kuid Urused ei võpatanud, kohtudes vaenlasega mõõkade ja kirvestega. Vaula võimsast löögist hukkus korraga viis mongolit, teine löök ja veel kolm! Teised sõdalased ei võidelnud halvemini. Tatarlased ronisid kohmakalt mööda libedat šahti üles, nad ei suutnud end korralikult kilpidega katta ega mõõkadega lõigata. Kui mongoli armee tohutute kaotuste hinnaga tippu jõudis, valati neile keev vesi ja kohutav relv: põletav tõrv.
  Isegi naised ja väikesed lapsed valasid kõrvetavat vett ning loopisid kive ja klotse. Eriti tõhusad olid mürgitatud nooltega väikesed kadad, millest sai tulistada isegi viieaastane laps, kes ei suutnud veel oma väikeste kätega pingul vibunööri tõmmata. Ja nii paksu massi tulistades mööda lasta on palju keerulisem kui lüüa. Rünnak oli selgelt lämbumine, moonutatud surnukehad veeresid alla suurtes kogustes.
  Läbi hiinlaste oskuslikult valmistatud teleskoobi jälgis Guyuk Khan lahingut tähelepanelikult. Ta lakkus oma huuli ja laksutas iga natukese aja tagant, sirgendades oma kuldse karvaga voodriga kiivrit, mis kangekaelselt ja tüütult tema otsaesisele ronis. Siis viskas ta vihasena toru minema.
  -Meie sõdalased on suremas! Burundai ja Kollane Madu tulevad minu juurde!
  Turgaud tormasid kähku kroonukagani käsku täitma. Guyuk oli istumas elevandiluust nikerdatud toolile, kui käsi lebas pehmelt tema õlal:
  - Ära muretse, suurepärane! Rahustage oma metsik pilk!
  Pursis viskoosne meloodia, mis meenutas üsna naisehäält.
  Guyuk Khan tundis end unisena ja ei suutnud vaevu jalul püsida. Jah, see on tema. Jälle ilmus tema ette nagu kummitus Kollane Madu - tema armee kõige kohutavam inimene, põrgulik deemon kaugest ja kättesaamatust Jaapanist.
  - Sina!
  Kõrgeima Khagani pärija näitas rumala näpuga! Kollane madu levis edasi, mõnikord suurenes, mõnikord kahanes:
  - Mina! Ja ma näen sinust läbi! On aeg oma viha mõõdukaks muuta! Noh, täpsemalt, tooge kõik oma reservid võimalikult kiiresti lahingusse! Ja ma aitan teid, vennad, ja teen vaenlasele sellise üllatuse! Allkirja käik, uskuge mind, saab õigeks!
  -Dze, dze, dze! Ma viskan Burundai juhtimisel lahingusse valitud tumeni! Koos juhite rünnakut!
  Jaapanlased välgatas silmi, paljastades suured kollased hambad:
  -Valgeid deemoneid pole olemas, ma tahan oma võrdväärseid tappa! Nagu tõeline ninja!
  Kollane madu välgatas oma talismani, tema suhu ilmus märkamatult vile ja kuuldus virvendav meloodia.
  Guyuk arvas, et teda mõnitatakse, kuid tal polnud jõudu ega soovi ninja-nõiaga vaielda. Sel hetkel tõukasid turgaud Burundaid ebaviisakalt, Guyuk Khanile see Subudai-Baghaturi kuulekas kaitsealune ei meeldinud.
  - Sa lekkiv veinikoor! Kas te ei näe, et Uruse pealinna müüride all surevad parimad sõdalased? Võtke kohe "Berkutid" ja, olles jõest mööda läinud, raiuge parema seina alt löögiga Urused maha.
  Kogenud Burundai julges vastu vaielda:
  -Jää pole veel tugev, tuhandete kabja löökide all läheb see lihtsalt lõhki.
  Ootamatult vastas hirmuäratav jaapanlane Guyuki eest.
  -Teie mure on kiiduväärt. Kuid teie pingutused on asjatud! Võlupulber on jõel jää sidunud tugevamalt kui sõjaväeteras! Noh, hüppa edasi, me tellisime sind!
  -Suur ninjabatyr teab, mida räägib! Sõitke kiiremini, kui rahet valdate, annan preemiaks hobuste kooli!
  hüüdis Guyuk Khan sõrmi raputades. Burundai ei julgenud enam vastu vaielda - see oli täis surma. Mongol koos karvaste ratsanike karjaga kadus silmist. Järsku lähenes vari, pea kohal kostis müra ja tugev õhulaine pani kroonkagani kiivri maha lendama:
  -Harakiri! Nii et Liblikas lehvis! Nüüd on Urustel "pulber".
  Pinna kohal hõljus hiiglaslik draakon, kelle kuldsed tiivad puhusid lumehanged minema ja tema kolmest röövellikust suust voolasid välja tulised keeled.
  -Imeline mangoos!
  Guyukil polnud aega isegi kartma hakata:
  -Ta on võimeline põletama kogu Rjazani.
  - Mitte kõik, aga ta paneb seina põlema. Lase käia, mu väike Godzilla!
  Medvedevi imeline unistus jätkus. Presidendi kohusetäitjal oli kolossaalne kujutlusvõime.
  Võimas draakon, tiibade siruulatus viiskümmend meetrit, tõusis õhku. Mongolid ja neid saatvad šamaanid ulgusid raevukalt. Tumen lendas Burundai juhtimisel hoogsalt jääle, mitu hobust komistas ning neid ja nende ratsanikuid trampis kohe meeletu raudmass. Kolmepealine koletis sukeldus vahepeal sujuvalt seinale. Wilderness mõistis õhurünnaku ohust enne teisi. No muidugi ei tahtnud ma oma trumpe enne tähtaega paljastada, aga linna päästmiseks pidin selle päevani kasutama tundmatut relva. Tiivulisele koletisele astus vastu mehaaniline koletis, mis nägi ähmaselt välja nagu segu ämblikust ja terasest sajajalgsest. Aurukatlast tõusis juba suitsu. Hästi tehtud poisid, kes juba ette söe sisse viskasid.
  Aurukatapult on meisterlik kombinatsioon auruveduri, vintsi, mitme jalaga ballistae ja isegi... muusikalise nuusktubaka tehnoloogiatest. Ja see karastatud terasest sepistatud metsaline võis peaaegu kuulipilduja kiirusel kuni kahe miili kaugusele visata mis tahes kahjustavat asja. Warrior tüdrukud olid esimesed maailmas, kes mõtlesid kohandada kolbmootori laengute viskamiseks. Dikoros keeras kangi isiklikult, kettidest osavalt sepistatud lint hakkas liikuma, torgates kiiresti pöörlevatesse labadesse kive.
  Kuna tatarlased tormasid tiheda hunnikuna, siis möödalaskmisi peaaegu polnudki, vastupidi, iga kaalukas munakivi põrkas põrgatades maha mitu pressivat ratsanikku. Üks asi on halb, sihtimisskaala on suht nõrk, mongolitele saab ikka pihta, aga proovi, löö lendavale draakonile! Kolmepealine koletis pööras pead ja avas oma laiad, kihvadega, teemantsäraga lõuad.
  Väljapääsenud leek lendas vallist mööda ja tabas maju. Oli kuulda kiljumist ja karjeid, mitu poolpimedat naist jooksid mööda tänavat ning majad süttisid ebaloomuliku kiirusega. Õnneks olid valvel liiv ja rasked veetünnid, samuti tuletõrjebrigaadid. Mõned onnid, eriti need, mis asuvad seina lähedal, olid kaetud tulekindla asbestiga. Sõbraliku surve all muutus röövvulkaan kahvatuks ja oma jõu kaotanuna muutus kahvatu suitsuvoogudeks.
  Kuid draakon ei tahtnud selgelt alla anda, sukeldumisest väljudes pöördus ta ülekoormatud tormiväelase armuga ümber ja tõi taas tulise tornaado ojad alla. Tatarlased olid jõudnud juba müürini jõuda, nii et möllavad leegid tabasid neidki. Ohvrite hulgas oli hirmuäratav Burundai, tema luksuslikud riided süttisid ja ta tormas tagasi haavatud metssiga. Kannatada said ka Vene sõdurid ning osa jääst sulas märgatavalt, paljastades maa ja palgid. Dikorose riided haisesid, kuid seinal seisnud võitleja Antonov suutis talle ämbriga vett peale valada ja kuumast kettpostist tõusis auru.
  - Milline kuratlik kinnisidee, kahju, et lahe Alenka meid ei näe!
  Draakon pöördus uuesti ümber ja üritas siseneda kolmandale ringile. Nõid Savely lõi talle sõrmi, tal õnnestus välja lasta väike tulekera, löök tabas draakoni keskmist pead. Väike plahvatus kolmepealisele koletisele erilisi kaotusi ei toonud, kuid lükkas selle kergelt trajektoorilt kõrvale, mille tagajärjel tulistas draakon enne tähtaega, tuline pööris tabas kokkukuhjatud tuumarelvad. Ja jälle meeletu ulgumine, osa tatarlasi liikus tagasi. Just siis märkas Dikoros pikka noort tüdrukut, kes vehkis hoogsalt kahe kahe teraga mõõgaga. Ebainimliku kiirusega hakkis ta vastased kapsaks, andis kohutavaid lööke jalgade, küünarnukkide ja isegi peaga, lehvides nagu liblikas.
  Ainult üks või pigem kaks inimest oleks võinud sellise laastamise põhjustada:
  - Juliana! Punane ingel, kas see oled sina?!
  - Sa nuusutad oma ninaga lilli! Kolme meetri kõrguselt!
  Alenka vastas naerdes. Sõdalane tüdruk lendas hullunud gepardi kiirusega üles vallile, jättes seinale vaevumärgatavad verised jäljed.
  -Ära räägi, kõik on selge! Me peame tiivulise tõrviku kustutama!
  Alenka vilistas metsikult, draakon, olles lennu tasandanud, sisenes neljandale ringile. Läheduses seisev sõdalane ütles talle:
  -Kasuta katapulti, Alenka, löö ta rahnuga maha.
  Sõdalane tüdruk haukus ähvardavalt.
  -Ma ise tean paremini, mida kasutada!
  Alenka korjas välkkiirelt kolm osavalt sepistatud ketti. See oli ka nende sõdalastest tüdrukute idee: ühendada kaks või kolm väikest kivi, tulistada kaks või enam ballistat ja niita maha, rikkuda terve rida. Pärast aurukatapuldi kasutuselevõttu hüppas Alenka terale ja lõi kangi. Ta visati kõrgele ja juba lennu ajal vehkis sõdalane tüdruk kätega, keerutades meisterlikult mõõku, suunates kiiret liikumist, ning tal õnnestus maanduda naastudega draakoni seljale. Koletis värises ja üritas hulljulge tüdruku-ratsutaja seljast visata, kuid osavalt keerutatud ketid ajasid tohutud suud üle - hirmuäratav koletis oli täiesti sadulasse saduldatud.
  - Miks sa kolme pead vajad? Kas üks on puudu? Need on auke täis, nii et ma aheldan need kokku, et viimased ajud välja ei lendaks!
  Sõdalane tüdruk naeris oma kohmaka nalja peale. Draakon tõusis järsult kõrgusele, reprodutseeris seejärel Nesterovi silmuse, nahaalused lihased värisesid, koletis tegi meeleheitlikke jõupingutusi, et kutsumata rattur minema visata. Kuumad õhuvoolud puhusid üle hiiglasliku keha, tuulelohe sööstis nagu ragulkast vabanenud kivi või kõige tõenäolisemalt meteoor. Atmosfäärilaine viis tatarlased rajalt maha.
  Alenka kostis:
  - Pole muljetavaldav!
  Presidendi kohusetäitja uni ikka jätkus. Härra Medvedev lagunes veidi, võib-olla isegi leinast.
  Tõepoolest, milline tõmblev draakon oli terminaatoritüdruku jaoks, kui ta läbis äärmuslikke koormusi kaheteistkümnel muutuval tasapinnal, kiirendades gravitatsiooni sajaviiekümneni ja sukeldudes kohe kaaluta olekusse, jõudes seejärel taas surmava koormuse piirini. Iga taimestiku ja loomastiku esindaja on selle geenitehnoloogia toote ees uss.
  Koletis üritas pead pöörata, kõlisedes kohutavalt oma tohutu suuga. Sõdalane tüdruk lõikas oma legendaarse mõõgaga kõigest jõust, sihtides kõige tundlikumat kohta - ninasõõrmesse. Esimene löök oli tasane, ninasõõrmest lendasid välja hõbedased helmed, nagu pärlid sädelesid päikese käes:
  "Su tatt on ilus, eks, öeldakse, et draakon võib kulda roojata."
  Madu lõi valgusega. Vastuseks lõi kaunis ja väle Alenka otsaga, löök oli terav ja täpne, tera läks kergelt punaseks ning tema tohutust ninast ilmusid kirsi-rubiini kastepiisad. Nad tardusid otse käigu pealt, põimudes kummaliseks ornamentiks.
  Tüdruk naeris:
  - Lahe, tule, korda trikki!
  Koletis juba tõmbles, kuid jätkas kõrguse tõusmist, pealinn Rjazan jäi järjest väiksemaks. Siin on see vankrirattas, nüüd alustassis ja siin on see mooniseemne suurune, lõpuks pilvede taha kadumas. Taevas sähvis mustana, täis heledaid tähti, nad ronisid stratosfääri, hingamine muutus raskeks, sisse puhus külm vaakum. Kuigi legendaarne Alenka pole tavaline inimene, ei saa ta ilma õhuta üldse hakkama. Kuid ilmselt sügeleb ka draakon, roomajal on krambid, ta on hingeldanud, nii et peame kõrgust alandama. Kolm päeva ja kolm ööd Tšernomoretsi habet hoidnud Ruslani vägitegu korrata pole ilmselgelt soovi. Tema peas vilksatab lause ühelt lastele mõeldud veebisaidilt ja millegipärast tahab ta seda väga korrata.
  Ja sõdalane tüdruk ütleb:
  -Me oleme sama verd, sina ja mina!
  Näis, et draakon mõistis tähendust, värises ja peatas lennu. Siis hakkas see aeglaselt langema.
  Kaunis ja lihaseline sõdalane ütles:
  - Sa arvad õigesti, mu tiivuline vend! Koos teiega saame tulemusi!
  All oli täies hoos tõeline veresaun, mongolid veeresid juba seintelt eemale ja suurepärane Nataša otsustas, et optimaalne hetk on saabunud löögiks. Hästi tehtud, vapper tüdruk, teda on kohe näha, kus ta möödus, jääb verine tee, mis on paksult laipadest sillutatud. Nataša kaks piklikku punutist ei lõhna mitte ainult tema jalgadele ja kätele, vaid ka karastatud terasest kettidesse kootud pistodade järele.
  Alenka ütles endamisi jalga trampides:
  -Kindlasti valmistan endale sellised isiklikud asjad! Teeme nüüd Mughlanid soojaks!
  Metsik leek lahvatas kolmekordse vulkaanina tinastunud kurkudest, tatarlased tõmbusid liiga tihedalt kokku ja neid praaditi lihtsalt sadade kaupa, paiskudes põrguliku tule suust välja. Eriti ehmatasid hobused, kuid enamik hobuseid oli äkilise löögiga selga juba tagasi löödud, sadula alla jäi vaid Guyuk Khani isiklik valvur. Purse jätkus, pühkides tulises orkaanis ühe salvaga minema sadu ja sadu võitlejaid. Kollane madu vaatas kitsendatud silmadega oma väikese draakoni tagasitulekut.
  Võitleja idast möirgas:
  - Reetur! Olete kõik draakoniperekonna esindajad, reedate ja teenite alati seda, kes on tugevam!
  Raevunud ninja nõid püüdis hulljulgest ratturist jagu saada, visates kuulipildujakiirusel pulsareid. Noor sõdalane Alena irvitas ja laulis valjult:
  - Tuleveega - löö klaas ümber! Sa oled lahe võõras - sülitad tuld!
  See on tüdruk - rõõmsameelne, huumoriga. Ja tulest valmistatud pulsarid ei karda teda.
  Alena tulistas nad kergesti alla, kasutades legendaarseid relvi ja suunates aeg-ajalt metsalise vaenlase üksuste poole. See korduvkasutatav tiibadega leegiheitja on parem kui sada hobuveetavat mehaanilist.
  Võib-olla on see isegi lahedam kui ründelennuk ja kuidas sellel nii palju kütust on ja kas kaitse ei saa tühjaks? Peate vabal ajal koletist uurima ja looma uue, seninägematu relva! Nooled põrkuvad paksult sillerdavalt soomustatud nahalt, särades kõigis vikerkaarevärvides nagu hirss. Hitid muudavad värvi vaid hetkeks: rubiinpunane muutub lillakasvioletseks. Lilla-safiir, vastupidi, muutub hele-oranžiks, kuldkollaseks ja smaragdroheliseks. See on väga ilus, kahju, et verise lahingu kuumuses pole aega vapustavat vaatemängu nautida.
  Vene sõdalased ja tüdrukutest moodustatud Valge Leegioni sõdurid olid juba maha raiunud suurema osa mongolite armeest. Eriti jube läks siis, kui mängu tulid mehaanilised leegiheitjad, sellisele topeltlöögile ei pidanud vastu ükski armee. Veel minut ja algab korratu lend. Kollane madu kõhkles hetke.
  Batu käsk on selge, kroonkagan vaikselt tappa, kuid makse on liiga väike. Ei, ta tapab ta hiljem, aga praegu võtab ta ta purustavate vene mõõkade alt välja:
  - Kolime eemale, Kagan, ma katan sind!
  - Aga kolmepealine mangus? Ma ei lase tal oma armeed piinata!
  Ninja lõi sõrmega ja sädemeid hakkas langema:
  "Ma võin teha keerulise loitsu ja ta naaseb oma maailma, kuid siis ei saa ma teda seitsme aasta jooksul välja kutsuda!" Võimalus on siiski olemas! Hale'i tasemel loits!
  -Kuidas see on?
  Guyuki nägu, paks ja üle oma aastate punnis, venis välja. Ninja Killer selgitas:
  -Ja nii! Kui ma tapan ta valge mangust, siis on draakon minu oma, kui ta tapab mind, siis on see tema oma!
  Jaapani nõid sosistas pikka mantrat, talisman sädeles eredamalt kui päike. Hävitamise põnevusest kantuna tundis paljajalu Alenka ühtäkki, kuidas võimsa ja juba kuuleka koletise painduv, poleeritud selg tema alla kadus. Ta avastas end õhust kivikiirusel alla lendamas. Kukkumine polnud meeldiv, kuid mitte ka saatuslik. Mööda meetri pikkusest lumehangest läbi murdnud terminaatorisõdalane ründas mongoleid haavatud metssea raevuga. Viimane organiseeritud vastupanu langes, tohutu armee haledad riismed tormasid massilisele põgenemisele.
  Kaunimad tüdrukud, paljasjalgsed Alenka ja Nataša, võistlesid sõna otseses mõttes desorienteeritud nukerite hävitamises. Guyuk Khan muutus vahepeal praktiliselt nähtamatuks, tema hallhobune purustas kõiki hipodroomi rekordeid, pärilik kagan mõtles ainult oma nahale.
  -Ei, see pole samurai! Haletsusväärne argpüks. Kui kahju on sellist mikadot serveerida!
  Ninja haukus.
  Kollane madu võttis välja kaks võimsat katanat, ületas need ja jõnksutas järsult, teradest eraldus sädelev roosa pall. Maagiline kodupulsar tõusis kiiresti kauni poolpalja Alenka poole.
  Terminaatorisõdalasel õnnestus liikumist märgata, tuline tromb käigu pealt maha lõigata, väike plahvatus hajus välguna laiali kümmekond või kaks mongolit:
  - See on kurat! Allmaailma samurai!
  hüüdis Kollane Madu. Ninja valmistus juba verise paljajalu Alenkaga kohtuma tormama, kui pähe tuli elementaarne mõte. "Mis siis, kui ta seda tugevaimat võitlejatüdrukut kohe ära ei tapa, siis liitub temaga blond terminaator Nataša ja siis on tagajärjed katastroofilised. Pealegi alistas ta draakoni ja ainult väga võimas sõdalane suudab alistada suure mao. "
  Ninja röökis:
  - Ma põgenen linnukesed! Ma lahkun, et tagasi tulla!
  Kollane madu oma valget kuube lahti harutades mattus end lumme. Siis hakkas ta lämbunult sosistama liikumisloitsu.
  Paljasjalgne Alenka jätkas raevukat jälitamist, sitke Nataša ei jäänud maha. Hoolimata kogu lahingu ägedast ei lasknud nad kroonkagani kuninglikku telki hetkekski silmist.
  -Ta jookseb minema, lähme liidrile järele!
  Paljasjalgne Alenka soovitas. Nataša vastas palja jalaga ketast visates juhuslikult, jätkates kiirete löökidega põgenevate mongolite tasandamist.
  -Milleks! Toome Batygale lisarõõmu ja see on liiga inimlik. Mõõk tapab kergesti ja džihangiir rebib tal lihtsalt naha maha.
  Ühe hoobiga neli ära lõiganud Alenka puhkes naerma.
  -Kui ta ise Batu sarvi maha ei murra! Kas me sõidutame nad kuni laagrini või mis?
  Nataša itsitas ja ütles:
  -Batu peksab oma pükse päris kõvasti ja mida vähem Mooglaneid ellu jääb, seda parem!
  Terminaatoritüdrukud kiirendasid tempot, see meenutas järelejõudmismängu, nukerid piitsutasid meeleheitlikult oma hobuseid, rebenes nende küljed veriseks. Meeleheitlike pingutustega õnnestus neil Uru ratturitest veidi eemalduda, kuid gepardist kiiremini disainitud inimeste eest ei pääse!
  Ärgates tegi Dmitri, Anatoljevitš Medvedev harjutusi ja lülitas teleri sisse. Zelenski võidu puhul toimusid üleriigilised pidustused ja pidustused. Rahvas rõõmustas muutuste üle siiralt.
  Kõik tahtsid elada uutmoodi ja vabamalt. Inauguratsioon lähenes ja Zelenski oli saavutamas täielikku võimu. Ja see tekitas ka entusiasmi ja inspiratsiooni. Nagu, kõik muutub ja see on parem kui eile. Ja slaavlased leiavad ühtsuse ja külm sõda lõpeb. Nagu Putini-aegse autoritaarne õudusunenägu.
  Ja Zelenskist lauldi juba ilusaid laule... Kõik tahtsid midagi uut ja ilusat.
  Zelensky ise teatas, et tühistab oma esimese dekreediga parlamendiliikme puutumatuse ja puhastab ka oligarhi suled. Zelenski lubas ka rikaste makse oluliselt tõsta. Nagu, neil pole põhjust paksuks minna!
  Üldiselt oli palju asju plaanis teha. Sealhulgas suurejooneline raudtee ehitamine: Arhangelsk - Chukotka ja seejärel maa-alune tunnel Alaskasse.
  Miks Zelenski pole kuningas? Tema projektid on grandioossed. Ja USA-s vahetub peagi valitsus ja poliitikute põlvkond tuleb juurde. Kes tahavad ka muutust.
  Ja nüüd Zelensky lõdvestub...
  Enne arvuti äraviimist astus mängu Medvedev...
  Pärast NSV Liidu vallutamist on võimalik USAga kaasa lüüa. Kuid kõigepealt käivitame laserraketitõrjesüsteemi; impeeriumil on siin sellised võimalused. Sõda USA vastu - 2008! Invasioon algab Tšukotkast Alaskani.
  Käimas on tõeline võitlus.
  Abrams võitleb tanki Panther-7 vastu. Uus auto pole enam nii raske kui täiuslik. Ja näitab oma absoluutset klassi.
  Ja ta hävitab jänkid... Medvedevil hakkas sõda mõnevõrra tüdima ja ta andis juhtimise üle Rokossovski klassi sõjaväenõunikule. Ja ta hakkas hakkama saama...
  Näiteks ehitada midagi... Uued templid, millest igaühes on seitse religiooni. Või isegi uued teletornid. Ja püramiidi ehitada oleks lahe. Poolteist kilomeetrit kõrge. Jah, see oleks tõesti suurepärane!
  Samal ajal tõstab Medvedev heaolu taset. Asi ei ole ainult sõjatehaste väljaviskamises.
  Samuti saate toota televiisoreid, külmikuid, arvuteid, sülearvuteid. Ja ehitada tootmist ja pumbata võitluslihaseid. USA aga käib juba üle jõu... Impeeriumis elab juba üle kahe ja poole miljardi ning see on üsna valmis USA vastu sõtta pidama. Medvedev paljastab hambad ja laulab:
  - Ma olen tõeline kõigi sajandite orkaan! See, mis toob palju surma!
  Ja jälle avaldab see Ameerikale survet. Tuumalööke juba vahetatakse. Selline võitlus kasvab.
  . PEATÜKK nr 8
  Eh, lükkame jälle ühikuid. Ja kuidas me lööme! Siin liiguvad jalaväetüdrukud. Kõik paljajalu ja bikiinides. Ja kuidas jänkid tääkidega pussitavad ja kuidas nad paljajalu granaate loobivad. Neis on tõeline energia. Ja kõik virvendab, nagu pargitud naha all jooksevad elavhõbedapallid. Tüdrukutele meeldib tappa - need on tüdrukud!
  Ja nad laulavad endale:
  Me kihutame komsomolitüdrukuid,
  Oleme tsaar Medvedev, väga tark tsaar...
  Ja loomulikult on meil selge hääl,
  Midagi vastu vaielda - lase käia!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega granaate. Need tüdrukud on sõna otseses mõttes super. Ja jänkid purustavad, vallutades Alaska. Ja nad laulavad ka endale:
  - Kurjad hundid kogunevad kokku! Ainult siis jääb võidujooks püsima! Nõrgad hukkuvad, nad tapetakse - püha verd puhastades!
  Ja tüdrukud tormavad hambaid paljastades rünnakule. Kuid ameeriklaste vastu on ka "Tiigrid"-7, milline hämmastav jõud. Ja selliseid koletisi ei saa peatada!
  "Tiger"-7 on spetsiaalne kõrgsurvekahur, mille mürsu algkiirus on 2500 meetrit sekundis. Ja niipea, kui ta teda lööb, ei päästa teda miski. Ja Ambramsid jooksevad igas suunas. Ja rebib neilt torni maha.
  Ja neiu sunnib sõdureid põlvitama ja nende paljaid jalgu suudlema.
  Ameeriklased alistuvad taas. Ja Medvedevi armee väed lähenevad New Yorgile. Ja linn on juba rünnaku all. Ta tabatakse ilma igasuguse tseremooniata.
  Medvedev peab end suureks komandöriks: ta võttis lõpuks New Yorgi.
  Ja võib öelda, et ta on vallutajatest suurim. Ja siis Washington.
  Ja ameeriklased alistuvad. USA president kukkus näkku ja hakkas tüdrukute paljaid jalgu suudlema. Kõigepealt üks, siis omakorda teine.
  Nii suudles ta tervet pataljoni paljajalu tüdrukuid. See on suurepärane lahing!
  Medvedev muigab... Nii et ta vallutas Ameerika. Kuid Putin ei suutnud seda teha!
  See on tõeline lahing - super! Ja siis Mehhikosse.
  Ja jälle haaramised... Ja Mehhiko tüdrukud panevad mehhiklased põlvitama ja nad suudlevad nende paljaid kontsi. Ja nad möirgavad:
  - Au kaunitaridele!
  Jah, arvuti suudab näidata suuri värvilisi pilte paljaste kontsadega tüdrukutest, keda vangid suudlevad. Ja see on nii põnev.
  Siin juhivad nad jälle vange - seekord mustanahalisi. Ja nad suudlevad ka tüdrukute paljaid jalgu.
  Ja ka tankid roomavad püramiididena...
  Tüdrukud liiguvad ja neid on palju... Noori saab ju ressurssidest välja kloppida. Ja valige, et kõik üksused on bikiinides tüdrukud. Ja see on nii ilus.
  Enamasti on nad punapead ja blondid.
  Ja nad võtavad ühe riigi teise järel üle. Nii lahedad sõdalased. Impeeriumid langevad nende paljaste jalge alla.
  Medvedev mängib mõnuga... Ja isegi vilistab midagi hinge all.
  Kuidas vesinikupomm plahvatab? Koletu barbaarsus! Ja kogu linn nagu lehm lakkus seda keelega. Kui palju rohkem kiirgust? Ja paljajalu tüdrukud jooksevad läbi radioaktiivse tolmu. Ja nende paljad kontsad lähevad põlema.
  Medvedev mängib nii, nagu püüton neelaks teise territooriumi.
  Siin on virtuaalmaailmas vallutatud järjekordne jõud ja lipp heidetakse maha.
  Tankid on nüüd uued aktiivsoomuse ja keraamikaga. Mitmekihiline ja tõhus.
  Ja lennukikandjad on kaasaegsed ja ka üsna sobivad. Ja kuidas lennukid neist tulistama hakkavad.
  Medvedev, nagu näeme, on väga tark presidendi kohusetäitja.
  Niisiis, nüüd droonide arendamine. Ja see on lahe. Ja ka kettakujulised lennukid. Siin lähevad nad juba lahingusse nagu ufod. Ja siis püramiidpaagid.
  USA president Trump, helge mõistus, käskis muuta auto haavamatuks ja igast küljest läbitungimatuks. Nii tekkis mastodon madala püramiidi kujul. Ja selline auto näitas suurepärast kaitset. Eriti kineetiliste mürskude vastu.
  Ja nüüd osutus see tank nii edukaks, et sellest ei saa läbi tungida ja see on endiselt Ameerika Ühendriikides kasutuses. Nad nimetasid seda isegi nii: Trumpi tank.
  Ja hullus haarab vahel inimesi, kui nad näevad, et auto on läbimatu.
  Medvedev peab ebavõrdset võitlust ja tema masinad on juba võtnud järjekordse virtuaalse kapitali, muutes selle varemete ja keevate kraatrite hunnikuks.
  Kuid robottüdrukule sellest ei piisa. Ta hakkab välja töötama uue põlvkonna relvi: hävitamispommi. Ja see pomm on nelisada korda võimsam kui vesinikupomm. Seega, kui see tabab, ei saa te isegi tuhka kokku korjata!
  Ja sõda liigub juba kosmosesse.
  Medvedev kasutab laevu, mis on valmistatud uuest sulamist, mis on tugevam ja kergem kui titaan. Ja tähelaevad lendavad kosmosesse ja võitlusrobotid võitlevad. Juba praegu on maa-alustes tehastes palju erinevaid mudeleid.
  Ja nüüd langeb viimane impeerium planeedil. Ja mida? Nüüd sügavasse kosmosesse!
  Algab Star Warsi ajastu.
  Medvedev mõistab seda ja vajutab jõuliselt klaviatuuri. Või saate liigutada sõrmi või juhtida oma mõtteid.
  Presidendi kohusetäitja tegutseb targalt ja ehitab endale kosmosepargi. Ja võitlus jätkub.
  Käimas on veelgi võimsama, eriti hävitava termokvargipommi väljatöötamine. Ja see on sada tuhat korda võimsam kui hävitamine.
  Ja siis tõusevad laevad taevasse. Ja nad jäädvustavad planeedi satelliite. Ja siis naabersüsteemid. Nad teevad seda väga kiiresti.
  Ja presidendi kohusetäitja toodab mängus terminaatoreid. Siin on terminaatori kangelane. See on ajarännak, isegi kui see on piiratud.
  Medvedev kilkas:
  - Inimesed trampivad jalgu vastu maad, mis saab saabastest! Mis on nii rumal kui ka kohutavalt kole!
  Ja Medvedev muutus palju rõõmsamaks. Oh, lapsed, kui tublid te olete. Eriti kui neist said kosmosesõdalased.
  Käimas on tähelahing. Ja tõsised löögivahetused, kui tühised löögid sisikonda. Täpsemalt on see kujutlusvõimeline mõtlemine.
  Medvedev jätkab rünnakut:
  - Minu tähelaevad on mõrvarlikud!
  Ja ta määrab oma asemele uued kosmoseülemad. Ja mis on kaklus, see on kaklus.
  Siin juhib Medvedev oma komandöridega. Siin tõuseb selle vastu vaenlase koalitsioon. Kui selline lugematu arv armaad läheneb, on see hirmutav, kaugelt tundus, et hiilib mitmevärviline sädelev udukogu. Pealegi on iga säde deemon, mille on põhjustanud nekruti nõia maagia. Üle kaheteistkümne ja poole miljoni põhiklassi sõjalise kosmoselaeva ja lõputu väikese "mugavusmaja", mille arv lähenes pidevalt saabuvaid abivägesid arvesse võttes kahesajale miljonile. Esiosa venis paariks parsekiks, sellises mastaabis näevad isegi lipulaevad ultralahingulaevad Saharas välja nagu liivaterad.
  Läheneb üldine lahing: Medvedevi kosmoseimpeeriumi armee mitmetahulise "Täieliku Pääste Koalitsiooni" vastu, mis on otsustanud pideva hilise kaitsetaktika asemel anda löögi julma agressori laevastikule.
  Siin on nii palju laevu, millel on hämmastav mitmekesisus, kuigi enamikul juhtudel takistab see tõhusat võitlust. No näiteks tähelaev klavessiini kujul või, keelpillide asemel pikkade koonudega, harf või isegi teisest maailmasõjast pärit tankitorniga kontrabass. See võib nõrganärvilistele muljet avaldada, kuid pigem tekitab see naeru kui hirmu.
  Nende vastane on impeerium, mis väidab end olevat universaalne jõud. Medvedevi suur kosmoseemiraat, kus kõik on pandud sõja teenistusse, on peamiseks loosungiks tõhusus ja otstarbekus.
  Erinevalt koalitsioonist erinevad presidendi kohusetäitja tähelaevad vaid suuruse poolest. Ja kuju on praktiliselt sama, väga röövliku välimusega süvamere kala. Võib-olla ainsa erandiga näevad nad välja nagu terasest sädelevad paksud pistodad - haaratsid.
  Tähed selles ruumiosas ei ole taevas liiga tihedalt hajutatud, kuid nad on värvilised ja oma valgusspektrilt ainulaadsed.
  Millegipärast tekib neid valgustajaid vaadates kurb tunne, nagu vaataks silma inglitele, kes mõistavad hukka universumi elusolendid nende alatu, tõeliselt metsiku käitumise pärast.
  Presidendi kohusetäitja armee ei kiirustanud koosolekule minema, vaid üksikud liikuvad üksused ründasid kiiresti oma ülimat kiirust ära kasutades vaenlast, tekitasid kahju ja taganesid tagasi. Vastuseks proovisid nad neile vastu tulla paisutulega, kuid olles krapsakamad ja täiusliku kaitsega, olid nad palju tõhusamad.
  Miinid, mis näisid kosmilises mastaabis väikesed, rebenesid justkui detonatsioonist, nagu ka ristlejad ja hävitajad. Kuid me suutsime mõne suure mängu maha tuua. Tabamuse sai üks koalitsiooni tohututest lahingulaevadest, see suitses paksult, kõverdus ja hiiglasliku tähelaeva pardal lahvatas paanika nagu tulekahju kuivas metsas.
  Tulnukad, sarnased jerboadele ainult saba asemel küünistega, jooksevad hirmunult minema, samal ajal karjudes ja üles-alla hüpates. Nende vahel on väiksemaid tüüpe, mis näevad välja nagu karude ja partide hübriidid. Nokad kõverduvad metsikus õuduses, kostab vurr, nad lendavad laiali ja suled süttivad. Siin keeras üks karupart tagurpidi, muutes pea tuletoruks. Seal sööstis talle vaht otse kurku, kõht võttis kohe kingad jalast ja linnukorjus lõhkes, pritsides verd koos lapsest väljuvate lihajääkidega.
  Jerboad lähevad põlema ja tormavad päästemoodulite juurde, kuid tundub, et kummituslikku ellujäämislootust andev süsteem on lootusetult rikutud. Nende kindral Tail Cockroach kostab hüsteerilist kriuksumist:
  - Oh, universaalse ringi ruudukujundamise jumalad, poolt...
  Lõpetada ei saanud, leegid katsid tema õnnetu Ekstsellentsi. Aruka närilise liha murenes elementaarseteks osakesteks.
  Lahingulaev põles läbi, paiskudes õhumullid vaakumisse, ja seejärel plahvatas, hajudes paljudeks kildudeks.
  Medvedev, olles piisavalt mänginud, tegi veel paar korraldust. Samuti autasustas ta Novodvorskajat postuumselt Venemaa kangelase tähega. Ta käskis Oleg Rõbatšenkole anda kõik ordenid ja medalid, mis Venemaal on. Ja ta kinkis Donald Trumpile Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Mille peale Medvedev uuesti magama jäi... Keegi pole teda veel tülitanud.
  Pärast sellist vägitükki rõõmustas Alenka märgatavalt. Nii ka tema meeskond.
  Margarita võttis esimesena sõna:
  - Lõpetagem Jaapan merel ja lõpetame nad maal!
  Alenka toetas seda ideed soojalt:
  - Kindlasti! Milleks lubada uute vene sõdurite surma!
  Nataša rääkis ka:
  - Kuropatkin on liiga otsustusvõimetu komandör. Nii et pole tõsiasi, et ta suudab võita, isegi kui võtta arvesse jaapanlaste nõrgenemist Port Arturi rünnaku ajal!
  Medvedev võttis selle otsustavalt kokku:
  - Rünnatame! See on meie ja Venemaa võimalus!
  Pärast seda hakkas võimas ja ülimoodne tank liikuma. Jah, Jaapanil on halb päev. Ja nad kiruvad rohkem kui korra hetke, mil neile tuli pähe Venemaaga sõdida.
  Tank liikus Jaapani vägede poole. Alenka ütles rõõmuga:
  - Mul oli nii hämmastav unenägu. Näib, nagu kaitseksime Natašaga Rjazanit Batu Khani hordide eest.
  Margarita ehmatas:
  - Kas ma nägin unes?
  Alenka raputas negatiivselt pead:
  - Ei! Sind lihtsalt polnud seal!
  Tüdruk ohkas nördinult:
  - Kui kahju!
  Paljasjalgne Alenka naeris ja märkis:
  - Sa võisid meid ainult takistada! Aga me Natashaga olime nii lahedad!
  Blond tüdruk küsis üllatunult:
  - Kas sa olid lahe?
  Paljajalu Alenka kinnitas kergesti:
  - Jah, väga lahe! Ja ma isegi sõitsin draakoniga!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Sa olid draakoni peal väga ilus!
  Alenka kinnitas kergesti:
  - See on nagu muinasjutt! Kus on draakonid, päkapikud ja kõik glamuurne!
  Margarita vastas siira tundega:
  - Sa oled väga ilus ka ilma draakonita! Lihtsalt haldjas ja imede ime!
  Alenka ütles enesekindlalt:
  - Ma alistan kõik! Draakonitega ja ilma!
  Ja sõdalane näitas rusikat.
  Esimene Vene tank ründas jaapanlasi, kes seisid Port Arturi müüride lähedal. Neid oli ikka päris palju. Suurtükivägi asus tööle. Vastuseks tulistasid hirmuäratava tanki 152-mm kahur ja kaheksa surmavat kuulipildujat. Ja jälle hakati samurai sadu maha niitma.
  Kuulipildujad - "Draakonid", väga surmav asi. Viis tuhat kuuli minutis on lihtsalt mingi metsaline.
  Jaapanlased kukkusid, torgati, rebenesid tükkideks, koljud purustati. Nende kõhud lõhkesid ja nende kehad hüppasid, paiskusid tule purustavatest löökidest üles.
  Samuti plahvatasid kumulatiivse täidisega killustunud kestad. Need sobisid suurepäraselt nii jalaväe pihta tulistamiseks kui ka laevade põhja tungimiseks.
  Need on Terminaatori tüdrukud ja professor on tõeline geenius. Nii nad hakkasid samuraid peksma.
  Paljasjalgne Alenka hüüdis:
  - Vene vaim olgu ülistatud!
  Nataša, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppu, saatis kuulid ja jätkas:
  - Ja meie tsaar Nikolai II!
  Paljasjalgne Alenka saatis jätkuvalt mürsku kesta järel. Iga kolme sekundi järel lendas välja surmav relv. Ja Jaapani patareid vaikisid. Ja kollanahalisi sõdureid suri suurel hulgal.
  Nataša, olles niitnud mitu samuraid, toetas:
  - Meie südames laulab kodumaa hümn.
  Paljasjalgne Alenka, kes jätkab surmava täidisega kestade sülitamist ja on plastiidist palju võimsam, jätkas:
  "Kogu universumis pole kedagi temast ilusamat."
  Nataša, tulistades halastamatult paljaste varvastega jaapanlasi, lisas:
  - Pigista rüütli kuulipilduja tugevamalt.
  Paljajalu Alenka, samurai vrakk, lõpetas:
  - Surra Jumalast antud Venemaa eest!
  Tüdrukud on tõesti sellised, super! Suurepärased kaunitarid. Sa vaatad neid ja imetled neid. Aga jaapanlaste jaoks on see puhas surm. Tank kõndis patareidest läbi. Löönud relvameeskonnad välja. Ta tegi seda väga-väga kiiresti. Siis kõndisin läbi kaevikute. Samuti niitis ta paljusid maha. Täpsemalt mitte paljud, aga peaaegu kõik. Hävitamine osutus totaalseks. Siin sujus kõik muidugi automaatselt. Nii hävitati jaapanlased.
  Alenka märkis naerdes, vajutades oma päevitunud jalgade paljaste varvastega juhtkangi nuppe:
  - Oleme rohkem timukad kui sõdalased!
  Nataša itsitas ja nõustus:
  - Vabadus, geenius ja au timukad!
  Ja jälle tulistab ojadena. Ja lööb samurai metsiku jõuga välja.
  Margarita, kes lasi täpselt ka paljajalu, märkis ratsionaalselt:
  - Homomehi jääb vähemaks ja Jaapanis hakkab meestest puudus!
  Paljasjalgne Alenka puhkes naerma ja tulistas uuesti:
  - Ettevaatust naistega! Naised, ettevaatust!
  See on tõepoolest selline tüdruk, kes temast maha põrkab mürske, šrapnelle ja mis tahes kuuli. Igal juhul on neiu tõeline terminaator.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Leegionid marsivad,
  Nende täägid säravad.
  Meie selja taga on miljonid
  Oh Vene rügemendid!
  Keegi ei peatu
  Keegi ei sega vahele...
  Kolimine avab uusi,
  Lendame kiiresti!
  Ja jälle sajab vaenlase peale. Ja see ei lase neil langeda sajandikku amprini.
  Paljasjalgne Alenka, kes rähni monotoonsusega karpe välja loopis, susises, lauldes just pilkavalt:
  - Üks, ründaja, kaks ründajat, ta on jahmatav.
  Tulistav Nataša kinnitas laulu:
  - Üks löök, kaks lööki, ta lamab!
  Cool Alenka toetas energiliselt:
  - Kord plank, kaks planku - ehitatakse kirst.
  Paljasjalgne Nataša, kes jätkas tulistamist ja lõi kuulipildujahoogudega vaenlase välja, susises:
  - Üks labidas, kaks labidat - kaevatakse auk!
  Ja sõdalane pilgutas oma safiirsilmadega. Ta on tõesti nii armas.
  Paljasjalgne Alenka vaatas positsioone tähelepanelikult. Tank töötas kiiresti ja kindral Nogi armeest polnud praktiliselt midagi järel. Näib, et komandör ise sai surma. Lõpetame piiramisarmee viimased jaapanlased.
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Nii kaugele on tehnoloogia jõudnud! Neli meest tapsid mõne tunni jooksul üle kaheksakümne viie tuhande jaapanlase.
  Poolalasti Alenka kurjalt irvitades märkis:
  - Peame ka ülejäänud hävitama! Ärge jätke kedagi maha!
  Nataša laulis viimase tuhande samuraid tulistades:
  - Ei, mäed ei ole kuldsed, me tapame varsti kõik Venemaa vaenlased!
  Lahe Margarita lisas:
  - Ei, mitte hemorroidid, sa oled varsti surnud vastane!
  Kindral Nogi armee maha niitnud, ronisid Terminaatori tüdrukud ajutiselt tankist välja ja jooksid paljajalu läbi lume. Noh, talv on juba käes.
  Nad on juba hävitanud rohkem kui sada viiskümmend tuhat jalaväelast. Ja lisaks veel Jaapani laevastik. Kindral Kuropatkini armee vastu seisab aga veel üle kahesaja viiekümne tuhande jaapanlase.
  Medvedev tuli unest välja tammepeaga. Jalutas natuke ringi. Siis mängisin uuesti arvutis... Star Wars on suurepärane... Aga midagi ei õnnestunud...
  Medvedev hakkas uut strateegiat ümber mängima. Lülitasin sisse ajaloolise mängu: Venemaa Nikolai II ajal. Ja sõda Jaapaniga. See on nii julm sõda. Saate rakendada strateegiat ja koondada arvutis jõude.
  Medvedev mängis kergel tasemel, kuid jättis jaapanlase süsti tegemata ja sai raskeid kaotusi. Jah, ehitada on vaja mitte liiga aktiivselt. Teeme taaskäivituse.
  Ja jälle mängid iseendale... Nagu selgus, Kuropatkini asemel presidendi kohusetäitja ei sära liiga palju... Kogu aeg tuleb ette mingeid tõrkeid, vigu.
  Medvedev keeras siis sõjaväenõuniku kallale ja asi läks ladusalt... Ja ta ise tegi uinaku ja uinus toolil.
  Paljaste jalgadega pritsiv kaunis Alenka küsis Natašalt:
  - Kuidas sa tunned, et tapad nii palju inimesi?
  Blond tüdruk vastas ausalt:
  - Ei tea! Tundub, et tegemist on arvutimänguga! Sa ei tunne raevu, viha ega palju rõõmu!
  Paljasjalgne Alenka itsitas nördinult:
  - See on sõda!
  Nat asha keerdus saltoks. Tema punased ümarad kontsad vilkusid. Üldiselt on ta suurepärane tüdruk, kes suudab ilma suurema vaevata palju saavutada. Ja kui me seda ei pese, siis lihtsalt sõidame sellega.
  Tüdrukud jooksid läbi lume. Nende keha on väga ilmekas. Rind on suur, puusad on luksuslikud, nagu hobuse laudjas, lihased on silmapaistvad. Need on kaunitarid-kangelased. Neil on kõige tõelisem naiselik jõud. Nii palju armu. Ja jalad - pargitud naha all veerevad lihaspallid.
  Kolm Jaapani skaudi sattusid neile vastu.
  Tüdrukud tegid saltot. Ja kuidas nad paljaste kontsadega samuraid lõuga löövad. Ja tegelikult murdsid nad lõuad. Ja nad lõid kõik hambad välja. Pärast seda laulsid tüdrukud:
  - Venelaste suurust tunnustasid planeedid,
  Kihutame enesekindlalt ülespoole.
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Kogu riigi rahvas marsib kommunismi poole!
  Ja jälle pilgutasid kaunitarid smaragdisilmadega. Nad näevad nii võitlevad välja. Sõdalased on aktiivsed. Ja jälle sörkjooks.
  Paljasjalgne Alenka hüppas. Ta keerutas ratast õhus ja märkas:
  - Me oleme nii lahedad. Me suudame vallutada kogu maailma!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Planeedi Maa keisrinna -
  See on väga lahe!
  Ja mõlemad tüdrukud pilgutasid teineteisele silma. Pärast seda tormasime tagasi. Tegelikult maksab iga sõjapäev Tsaari-Venemaa riigikassale liiga palju. Ja on aeg jaapanlastega kiiresti lõpetada.
  Medvedev tervitas tüdrukuid särava naeratusega:
  - Noh, kas sa jooksid ringi?
  Paljasjalgne Alenka ütles muigega:
  - Me jookseme ja oleme võitluseks valmis!
  Nataša märkis agressiivselt:
  - Me tapame kõik!
  Medvedev viipas käega ja käskis:
  - Siis lähme!
  Paljasjalgne Alenka naeris ja vastas:
  - Meie neli on maailma surmavaimad!
  Nataša vaidles sellele vastu, trampides oma palja jalaga:
  - Mitte maailmas, vaid universumis!
  Ja võimas, agressiivne ja surmav tank sõitis igal kiirusel. Ees on üle kahesaja viiekümne tuhande jaapanlase. Kuid mürske jätkub miljardile sõdurile!
  Tüdrukud, professor ja tudeng - see on meeskond, kes purustab kõik ja väänab nad jäärasarveks. Ja tank lendab Jaapani vägede poole. Ta tormab endale ähvardavalt kallale. Ta tahab kõiki murda.
  Paljasjalgne Alenka laulis mõnuga:
  Venemaa avarused - ilus, kallis,
  Kus on lumepärlid, piiritud kristalljõed,
  Ja vene sõdur ja kindral on üks.
  Püha on riigi sümbol - õigeusu kotkas, meie kuningas!
  Ja nüüd tõusis kiire tank tegelikult õhku. See lendas mööda nagu hävitaja. Ja ta leidis end jaapanlaste ees. Universaalsed kahuri- ja draakonkuulipildujad hakkasid taas tööle. Tüdrukud asusid asja kallale väga innukalt. Ilma pikema jututa.
  Alenka tulistas relvast paljaste varvastega, lõi jaapanlase välja ja laulis:
  - Au minu Venemaale, Stalinile ja Leninile, ühele perekonnale!
  Ja punajuukseline kurat sädeleb smaragdisilmadega. Ja kuidas ta samuraid persse ajab. Sa armud.
  Ja ka Nataša pole kehvem. Peksab jaapanlasi.
  Ja laulab:
  - Ärge aeglustage pööretel. Meie saatus on võita, tüdrukud!
  Sõdalane oli täies õitsengus. Ja nii kiiresti, valades vaenlase pihta tuld.
  Ja paljad varbad vajutavad juhtkangi nuppu.
  Poolalasti Alenka, tulistas, märkis:
  - Venemaal on kaks häda...
  Margarita katkestas teda siin:
  - Kui neid oleks ainult kaks!
  Paljasjalgne Alenka tulistas mõnuga nõus:
  - Jah, kui ainult kaks!
  Nataša, tulistades sadu jaapanlasi maha, võttis selle ja laulis:
  - Kahe, kahe talvega. Kahes, kahes kevades!
  Paljasjalgne Alenka, tulistas, lisas:
  - Ma tapan jaapanlased ja tulen tagasi!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Port Arthur on meie! Ja me ei luba kellelgi meie Mandžuuriat võtta!
  Ja sõdalane peksis uuesti samuraid. Venelased jaapanlastele ei kaota. See tõestab veel kord, kui võitmatu on Venemaa!
  Paljasjalgne Alenka lõhkus aku ja kostis:
  - Venemaa saab kuulsaks kõige kaugemates riikides ja sajandites!
  Nataša ka krooksus:
  - Ja ükski jõud ei peata meid!
  Ja ta hävitas veel paar tuhat samuraid. Seejärel liikus tank edasi ja koristus jätkus.
  Margarita avaldas seda vaadates oma arvamust:
  - Kui sõda võidetakse nii hiilgavalt, mida Venemaa edasi teeb?
  Medvedev vaatas, kuidas tüdrukud jaapanlasi kärmelt niitsid ja soovitas:
  - Tuleb sõda, kas sakslaste või inglastega! Kuid igal juhul ei jää lahing Tõusva Päikese maaga viimaseks!
  Alena, purustades teise aku, ütles:
  - Nii et me anname selle sakslastele, noh, me anname seda neile nii palju, et tundub, et sellest ei piisa!
  Samuraide hävitaja Nataša lisas:
  - Ja Hitleril pole kedagi Wehrmachti värvata!
  Alenka, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, teatas agressiivselt:
  - Aga mul on aarialastest kahju. Nii palju ilusaid valgeid poisse suri!
  Nataša nõustus sellega ja noogutas kurvalt:
  - Jah, nii palju häid inimesi suri! Ja milleks?
  Tüdruk tabas jaapanlast ja märkas.
  - Ja jaapanlased on hea rahvas, aga me oleme sunnitud nendega võitlema! Kuigi ka see pole liiga hea!
  Margarita märkis loogiliselt:
  - Ja loomad? Kas nad ei tapa üksteist? Aga inimene on lihtsalt kõrgeima järgu loom!
  Medvedev irvitas ja vaidles vastu:
  - Inimesel, erinevalt loomadest, on hing! Ja tema hing on tõeliselt ainulaadne ja surematu! Niisiis, meie ja loomad oleme terve kuristik!
  Margarita vaidles sellele vastu:
  - Ja ahvid? Neil on ka kõrge intelligentsuse tase. Üks neist teab kolm ja pool tuhat sõna!
  Presidendi kohusetäitja vastas:
  - Aga nad on meie sugulased!
  Paljasjalgne Alenka tulistas jaapanlaste pihta ja laulis:
  - Ma olen ahv! Ka mees!
  Nataša, niites samuraid, kakas:
  - Ärge kõndige sajandit ahvidega ringi!
  Supertank jätkas jaapanlaste niitmist. Miks mitte? Ta on tõesti hull metsaline
  mis tulistab nelikümmend tuhat kuuli minutis. Ja selle soomus on peaaegu iga mürsu jaoks läbimatu. Ja mitte ainult kahekümnenda sajandi alguses.
  Paljasjalgne Alenka, tulistas, kuulutas agressiivselt:
  - Tsaar Nikolai tegi Venemaa heaks palju, kuid jäi hindamatuks ja alahinnatuks!
  Jaapanlastele tuld valades nõustus Nataša:
  - See on õige! Kuningas tapeti. Nad sundisid preestrit troonilt eemalduma! Ja mis on paremaks muutunud?
  Paljasjalgne Alenka tulistas kahurist ja lisas:
  - See läks veelgi hullemaks! Ja võimule tulid veelgi alatumad inimesed!
  Nataša itsitas, lõi jaapanlast ja ütles:
  - Võidelgem siis parema tuleviku nimel! Ja Venemaa vabaduse eest!
  Tulistades poolalasti Alenka ütles:
  - Muutuse ja võidu nimel!
  Siis näitas ta rusikat. Ta on tüdruk, kes suudab seda teha. Siis ei saa isegi samurai sellest lahti. Ja kuulipildujad töötavad. Kõik niidavad ja niidavad.
  Nad künnavad tegelikult läbi tervete ridade laipu. Ja nad puhastavad ruumi mõrvarlikult.
  Kindral Kuropatkinile teatati, et jaapanlaste seas toimub midagi kummalist. Tulistamine, plahvatused, keegi ründas neid.
  . PEATÜKK nr 9.
  Veidi maganud Medvedev võttis uuesti arvuti kätte. Ta ei ajanud isegi habet. Ja jälle hakkas ta omal moel mängima.
  Rünnak Jaapanile pärast petturite koodi tankide ja lennukitega. Sealhulgas Esimese maailmasõja parim pommitaja Ilja Muromets. Mis kuulutas end väga valjult. Ja ta lõi jaapanlasi nagu kummilaks kärbeste vastu.
  Ja edasi Tokyosse...
  Jaapani vallutanud Dmitri Medvedev nimetas end Mikado keisriks.
  Ja siis uued sõjad...
  Näiteks saate mängida alternatiivajalugu. Aleksander II ütles 1875. aastal Bismarckile, et tema erimeelsused Prantsusmaaga on Saksamaa ja prantslaste siseasi. Bismarck võttis võimu üle ja ründas Prantsusmaad 1876. aastal. Algul preislastel vedas ja nad jõudsid Pariisi. Aga siis nad aeglustasid. Ja Suurbritannia astus sõtta... Kõik oleks olnud hästi, kuid britid andsid lahingu Saksamaale ja said lüüa. Siis tõmbasid preislased oma jõud üles.
  Sõda läänes venis. Prantslased kaitsesid end meeleheitlikult. Inglismaa andis üha rohkem jõude üle...
  Samal ajal vallutas Venemaa Türgi ja Istanbuli. Suurbritannia ja Prantsusmaa ja Saksamaa olid sattunud sõtta. Ja tsaar Aleksandri impeerium annekteeris palju maid, sealhulgas Iraagi, ulatudes India ookeanini. Ja Palestiina ja maad kuni Egiptuseni välja. Ja nii vallutasid Vene väed Skobelevi juhtimisel Meka, Medina ja teised Saudi Araabia linnad.
  Ja tekkis Vene impeeriumi lõunaosa. Ja Aleksander II-st sai suur kuningas. Ja sõda Saksamaa vahel Prantsusmaa ja Suurbritannia vastu kestis kümme aastat.
  Ja see lõppes asjaliku viigiga.
  Aleksander II valitses kuni 1887. aastani ja langes Lenini venna Aleksandr Uljanovi juhtimisel toime pandud mõrvakatse ohvriks. Tema kuulsusrikas valitsusaeg, mille all Venemaa ehitas palju teid, vallutas palju maid ja vabastas talupojad, lõppes.
  See alternatiiv oli see, kuidas mängu mängiti. Aleksander Kolmas vallutas koos komandör Skobeleviga nii Iraani kui Pakistani. Aga ta suri ka - helge väike pea. Nikolai II ajal pidas Venemaa sõda Jaapaniga, kellel oli juba India ookeanis laevastik, mis tuli Vaiksele ookeanile üsna kiiresti appi. Venelased võitsid samuraid suhteliselt kiiresti ning jõudu oli nii maal kui ka vees palju rohkem.
  Lisaks juhtis Vene armeed särav kaitseminister Skobelev. Ja Venemaa mitte ainult ei võitnud, vaid suutis ka Jaapani vallutada. Pealegi polnud USA veel läänepoolkerast kaugemale jõudnud ja Suurbritannia polnud nii tugev. Pealegi oli Venemaa Saksamaaga liidus. Viimane jäi Aafrika võitluses maha Suurbritanniast ja Prantsusmaast. Tsaari-Venemaa muutus pärast Jaapani ja osa Hiina annekteerimist veelgi tugevamaks. Ehitati Delhi-Moskva maanteed.
  Sellest nähtub, et Tsaari-Venemaa Indiasse ja Hiinasse laienemise plaanid viidi edukalt ellu. Tsaar Nikolai II valis Esimese maailmasõja ajal Saksamaa poole. Sakslased alistasid Prantsusmaa ja okupeerisid Belgia, Hollandi, Taani ja Norra. Venemaa vallutas Egiptuse, suurema osa Aafrikast ja Indohiinast. Ja ka Suurbritannia Vaikse ookeani valdused. Ja maandus isegi Austraalias. Ja tema Austraalia võeti kinni.
  Pärast seda lõppes sõda Suurbritannia maabumise ja okupeerimisega. Esimene maailmasõda on läbi. Kuid keiser Wilhelmile tundus, et Venemaa on juba liiga palju maad vallutanud ja seda ilma päriselt proovimata. Ja ta unistas kättemaksust. Venemaa vallutas tegelikult tohutud alad - Austraalia, kogu Aasia, suurema osa Aafrikast, sakslased ei hammustanud nii palju ja veelgi enam Portugalist ja Hispaaniast, mille nad okupeerisid. Austria-Ungari saavutas kontrolli Itaalia ja Liibüa üle. Venemaa hõivas umbes kolmveerand Aafrikast ja okupeeris veidi hiljem Etioopia. Sakslastel õnnestus Maroko ära raiuda.
  Saksamaale sellest loomulikult ei piisanud. Kuigi ta võttis Prantsusmaa, Belgia, Hollandi ja Norra ning Venemaa alistas Rootsi.
  Wilhelmi ettevalmistused uueks sõjaks Venemaaga algasid. 1929. aasta kriis raskendas olukorda. Austria-Ungari ja Saksamaa kontrollisid peaaegu kogu Euroopat. Ja osa Aafrikast... Ja Suurbritanniast. Aga seal olid veel USA ja Kanada. Wilhelm ja Nikolai II polnud veel otsustanud omavahel sõtta minna. Veelgi enam, Venemaa tahtis kõige vähem võidelda, seedides tohutuid territooriume. Nende assimileerumise kiirendamiseks lubas tsaar Nikolai II venelastele isegi neli naist. See, mis oli kirjas kaheksandal oikumeenilisel nõukogul.
  Sarnane otsus tehti 1925. aastal. Ja 1926. aastal võttis Nikolai II endale teise naise. Nagu selgus, polnud otsus rumal. 1929. aastal sündis keisril veel üks tütar. Ja 25. novembril 1932 sündis lõpuks terve poeg. Nikolai teine pani talle nimeks Peetrus. Peeter Suure auks.
  Ja 1933. aastal, 15. mail, algas uus sõda. Saksamaa kuulutas Kanadale sõja. Suurbritannia kuningriigina. Kaks kuud hiljem astus USA Roosevelti juhtimisel vaatamata majanduskriisile sõtta Saksamaaga. Nad ei tahtnud Kanadast loobuda.
  Juba keskealine, kuid agressiivne Wilhelm üritas alguses võidelda üksi, ilma venelaste abi nõudmata. Ta lootis, et teeb kõik ise. Kuid ookeaniga eraldatud territooriumi vallutamine pole nii lihtne. Pealegi ehitasid USA kiiresti tankid ja armee. Ja moodustasid rügemendid... Sõda kestis terve aasta, ilma et sakslased oleksid eriti edukad. Millega õnnestus vallutada vaid Island ja Gröönimaa. Kuid Kanadas ei saanud nad sellest kinni.
  Wilhelm pöördus tsaar Nikolai II poole: "Aidake mind, kolleeg." Sa oled mu nõbu ja vend. Nikolai II-l endal olid plaanid Alaska ja Kanadaga. Noh, ma otsustasin, et jumalad ei ole need, kes potte voolivad. Ja ta võttis selle vastu ning kuulutas 25. juunil 1934 sõja USA-le ja Kanadale. Tema väed liikusid läbi Alaska, üle USA territooriumi.
  Selleks ajaks oli Tšukotka raudtee juba ehitatud ja Vene väed liikusid edukalt edasi. Nende poolel oli arvuline ülekaal ja maailma parimad tankid, nii kerged, rasked kui ka keskmised.
  Seega tuli Ameerikal toime tulla ebavõrdsete jõududega.
  Ja Nikolai II, nagu näeme, on tõesti valgel hobusel. Ja üks võit teise järel. Vene väed marsivad üle Alaska. Ja nad võtavad linna linna, küla küla järel.
  Sakslased üritavad Kuubal maanduda. Sõda kasvab. Keiser Wilhelm kirjutab Nikolai II-le:
  - Venelased ja mina oleme olnud ja jääme alati ühtseks. Ja me ei tülitse kunagi. Nii et las Ameerika lõpetatakse.
  Pikenenud sidepidamise tõttu oli edenemine plaanitust veidi aeglasem. Kuid Vene tsaariväed vallutasid viiekuulise võitlusega kogu Alaska ja sisenesid Kanadasse.
  Roosevelt pakkus Venemaale isegi rahu, lubades Alaskast loobuda, kuid oli juba hilja. Sõda jätkus metsiku hülgamisega.
  1935. aasta talvel jõudsid Vene väed hoolimata keerulistest ilmastikuoludest põhjas USA piiride äärde. Lahingud jätkusid kevadel... Vene väed viisid läbi ühe operatsiooni teise järel ja vallutasid juuli lõpuks peaaegu kogu Kanada. Ja augustis piirasid nad Philadelphia ümber.
  USA on väga raskes olukorras. Aga nad võitlesid meeleheitlikult vastu... 1935. aasta lõpuks oli aga juba üle kolmandiku USA territooriumist vallutatud. Ja talvel olid tsaariaegsed edusammud veelgi suuremad... 1936. aasta märtsi alguseks läheneti Washingtonile ja New Yorgile.
  Ja aprillis võeti mõlemad linnad ära... Sõda jätkus augustini kuni kogu USA territoorium oli okupeeritud.
  Siis tuli pealetung Mehhikos ja nii edasi kogu territooriumil.
  Wilhelm tegi Nikolai II-le ettepaneku viia lõpule kogu maailma jagamine. Nikolai II nõustus.
  1937. aastal vallutasid Vene väed kogu Ladina-Ameerika. Nii viis Nikolai II maailma jagamise sakslastega lõpule. Ja alles on jäänud vaid kolm impeeriumi: suurim: Vene, siis Saksa ja veelgi kaugemal Austria-Ungari.
  Venemaast sai seega maailma hegemoon, aga... Nikolai II on endiselt suur tsaar, aga surelik. Suri augustis 1939. Ja eakas Wilhelm ründas Venemaad 1. septembril 1939. aastal. Ta otsustas ära kasutada asjaolu, et Peeter Neljas oli alles poiss, mitte isegi seitsmeaastane. Ja ta otsustas, et sel ajal, kui regendid Venemaad valitsevad, on parem streikida. Kaks päeva hiljem astus sõtta ka Austria-Ungari. Kõik riigid üle maailma sattusid vastasseisu. Alanud on viimane sõda planeedi Maa ajaloos.
  Tsaariarmeel polnud relvade arvu ja kvaliteedi poolest võrdset. Vene tankid ja lennukid on endiselt maailma parimad.
  Ja lahingud näitasid seda. Nii ka uued andekad komandörid.
  Kuid Austria-Ungari osutus algusest peale nõrgaks lüliks. Ja ta kaotas peaaegu esimestest päevadest peale. Tsaariarmee alistas austerlased, vallutas Lvovi ja seejärel Peremyli. Ainult osa oma vägedest Poolast ära viides päästsid sakslased austerlased täielikust lüüasaamisest. Kuid isegi sellest oli vähe kasu. Kaiseri armee katse Varssavi vallutada ebaõnnestus häbiväärselt. Ja Vene väed lükkasid nad jõuga rohkem kui kakssada kilomeetrit tagasi.
  Sakslased peatasid suure vaevaga Vene väed. Terve talv möödus lahingutes. Kevadel olid ka lahingud täies hoos. Vene väed haarasid initsiatiivi järk-järgult. Neil oli mitu korda rohkem sõdureid ja seetõttu suutsid nad suveks sakslased omavahelistes kokkupõrgetes nii ära kurnata, et hakkasid alla andma. Samal ajal algas pealetung Austria-Ungari vastu. Sügisel piirati Budapest ümber. Lisaks vallutas tsaariarmee Saksa valdused Kanadas. Ja talvel 1940-1941 lõikas tsaariarmee Ida-Preisimaa ära. Ja 1941. aasta aprilliks jõudis ta Oderisse.
  Sakslaste olukord muutus äärmiselt raskeks. Mais 1941 Viin langes. Ja suve jooksul jõudsid venelased Alpidesse ja vabastasid Veneetsia. Sisenesime Saksamaa lõunapiirkondadesse.
  Ja sügisel vallutasid nad lõpuks Itaalia. Talvine pealetung Berliini vastu lõppes selle hõivamisega 30. jaanuaril 1942. aastal. Pärast seda nõrgenes sakslaste vastupanu, kes olid Aafrikas juba kaotanud kõik oma valdused. Venelased jõudsid Reini äärde aprilliks. Pärast seda 22. aprillil Saksa vägede riismed kapituleerusid.
  Nii lõppes viimane sõda planeedil Maa. See lõppes Tsaari-Venemaa võidu ja eduga.
  Edasi tuli avakosmose vallutamine. Veel 1936. aastal lendas esimene vene mees kosmosesse. Lendas ümber planeedi Maa. Ja 1945. aastal, 9. mail, maandusid venelased Kuule.
  Nad lendasid Marsile 1967. aastal. Veenusesse 1969. aastal. Mercuryle 1972. aastal. Ja Jupiteri satelliitidel 1973. Kõige kaugemal planeedil Pluutol maandus inimene juba 1980. aastal. Ja 2003. aastal toimus inimkonna ajaloo esimene lend väljaspool päikesesüsteemi. Vene laev lendas Alaf Centaurisse ja naasis tagasi 2018. aastal.
  2020. aasta seisuga valitseb Venemaad endiselt Peeter Neljas, kes tänu kaasaegse meditsiini saavutustele pole sugugi vana mees. Peeter Neljas on valitsenud kaheksakümmend üks aastat ja tema valitsusaeg on maailma ajaloo pikim. Kus on loomulikult teada valitsemisaja täpsed kuupäevad.
  Noh, praegu on maailmas kõik rahulik, nagu alati. Ja isegi natuke igav... Inimestel on hea elu. Tõsi, ülerahvastatusega on probleeme. Aga sünnipiiranguid siin juba kehtestatakse.
  Õigeusk on moderniseerunud. Preestrid olid raseeritud ja riietatud õlapaeltega vormirõivastesse.
  Tehnoloogia areng on tekitanud tohutu tööpuuduse. Kuid ka see probleem on lahendatud. Hüpernet on arenenud.
  Uuringud käivad ja kosmoselaevad, mis on võimelised liikuma valguse kiirusest kiiremini, on juba loodud. Jah, hea Tsaari-Venemaale ja kogu Romanovide võimu all olevale maailmale. See kõige kuulsusrikkam dünastia inimkonna ajaloos.
  Isa tsaar Nikolai. Ehitage paradiis planeedile Maa!
  Dmitri Medvedev lükkas strateegia tagasi. Ta vallutas Vene tsaaridele kogu maailma. Näitas oma strateegilist mõtlemist. Ta saavutas suure edu ja jäi uuesti magama, riides ja unistades nagu enne.
  Kuropatkin ütles:
  - Rahune! Ainult rahu!
  Kindral Linevich märkis ärevusega:
  - Teie Ekstsellents, äkki saame nüüd streikida?
  Kindraladjutant Kuropatkin ütles:
  - Ei! Muidugi mitte! See võib olla Jaapani lõks!
  Kindral Linevich märkis arglikult:
  - See on meie võimalus lõpuks see sõda võita!
  Kuropatkin teatas väriseval häälel:
  - kannatlikkust, kannatlikkust ja rohkem kannatlikkust!
  Linevitš vaidles vihasemalt vastu:
  - Aga Aleksander Suvorov ütles: hetk annab võidu!
  Kuropatkin pomises kuivalt:
  - Mina juhin siin! Ja ennekõike peame säilitama armee. Ja üldse saab Jaapan peagi tühjaks!
  Linevich soovitas:
  - Võib-olla peaksime vähemalt luure tegema?
  Kuropatkin nõustus vastumeelselt:
  - See on võimalik, olge ettevaatlik!
  Linevich urises agressiivselt:
  - Tsaari ja isamaa nimel!
  Vahepeal puhastas supertank jaapanlasi. Koputas neid välja, tulistas mitmel viisil.
  Paljasjalgne Alenka küsis halastamatult tulistades presidendi kohusetäitjalt:
  - Kas see on meie viimane operatsioon?
  Medvedev küsis muigega:
  - Miks sa nii arvad?
  Punakarvaline metsaline märkis:
  - Jaapanlastel pole enam suuri koosseisusid!
  Samuraid naelutades ja tulistades nõustus ka Nataša:
  - Aga tegelikult pole Jaapanil millegi muu vastu võidelda!
  Medvedev vastas mõnevõrra ebakindla pilguga:
  - Jaapan saab koguda rohkem uusi vägesid ja osta uusi laevu Ameerikast ja Suurbritanniast. Niisiis, olgem ausad, sõda pole veel päris läbi!
  Poolalasti Alenka, tulistades samuraid, märkis:
  - Mis siis, kui Venemaa pakub Jaapanile rahu mõõdukatel tingimustel? Võtame ainult Kuriili seljandiku ja kõik muu jääb nii nagu enne sõda?
  Presidendi kohusetäitja nõustus:
  - Sel juhul on tõenäoliselt rahu!
  Margarita märkis vihaselt:
  - Kui mitte revolutsiooni, oleks jaapanlased ikkagi lüüa saanud. Nad ei läheks kuhugi!
  Paljasjalgne Nataša, valades samuraile tuld, nõustus hõlpsalt:
  - Kindlasti! Nad ei läheks kuhugi!
  Lahe Alenka, kes jaapanlasi kestadega lõhki rebis, soovitas:
  - Võtame Mikado kinni!
  Nataša hüppas agressiivselt püsti:
  - Mikado kinni püüda? No huvitav!
  Margarita märkis naeratades:
  - Kas seda poleks liiga palju?
  Medvedev väljendas ka kahtlusi:
  - Kas seda pole liiga palju? Üks asi on ju kaitsta omasid ja teine asi sekkuda Jaapanisse, kes, olgem ausad, samuti ei sõdi Vene põlismaadel!
  Paljasjalgne Alenka susises, purustades taas jaapanlasi kestadega:
  - Kas tasub sellist halastust üles näidata?
  Nataša, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, noogutas:
  - Tõesti, miks meil seda vaja on? Me saame ka Mikado jäädvustada!
  Margarita naeris:
  - Ma olen sinu kallal nagu sõda! Ja sõjas, nagu teie peal!
  Medvedev vastas karmilt:
  - Sa pead teadma, millal peatuda! Me ei ole juhuslikud inimesed! Meie oleme need, kes tõsiselt ja teadlikult ajalugu muudavad! Nii et peate näitama tundeid, sealhulgas meetmeid!
  Paljasjalgne Alenka tulistas ja laulis:
  - Eh, mõõda, mõõda! Kui palju koolerat on!
  Supertank töötas aktiivselt. Rohkem kui sada kakskümmend viis tuhat jaapanlast on juba hävitatud. Pool jäänud.
  Nataša laulis muigega:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Maa alla ja siis
  Me ehitame laheda uue maailma,
  Nii et mured ja probleemid selles ei eksisteeriks!
  Paljasjalgne Alenka, kes tulistas väga surmavat tuld, susises:
  - Hea ja õiglase kuninga eest!
  Margarita soovitas:
  - Või äkki haarame paar trofeetünni sake?
  Paljasjalgne Alenka irvitas mürgiselt:
  - Mida sa tahad juua?
  Margarita raputas eitavalt pead:
  - Sportlased ei joo!
  Paljasjalgne Alenka, olles järjekordse patarei õhku lasknud, itsitas:
  - Väikestest roogadest!
  Nataša soovitas:
  - Joome palmiõlut. See on tervislikum!
  Ja ta lasi maha rohkem jaapanlasi.
  Medvedev vastas:
  - Esmalt äri, hiljem lõbu!
  Kas presidendi kohusetäitja ei peaks seda teadma? Kas ta ei olnud alati hõivatud ja hõivatud?
  Jah, presidendi kohusetäitja Medvedevi üks esimesi määrusi oli riigiduuma saadikute palkade kolm korda tõstmine. Ja kuidas on saadikutega? Nad lükkasid presidendivalimised edasi. Seega oli Medvedev Venemaal üsna pikka aega presidendi kohusetäitja.
  Ja sellest sai isegi ainulaadne olukord. Kui riigipea nii kaua oma kohuseid täidab. Aga muutust ei tule. Täpsemalt muutus Medvedevi ajal kõik halvemaks. Justkui Putinit nii väga armastanud fortuuna otsustas tema järglasele kätte maksta. Mis tal viga on!
  Moderniseeritud tank T-95 jätkas samuraide hävitamist geomeetrilises progressioonis. See masin näitas oma tõhusust. Ja kvaasimateeria paljunemise raevu negatiivne jõud.
  Poolalasti Alenka jaapanlasi tulistades märkis loogiliselt:
  - Siiski pole see päris õige. Selgub, et ilma superrelvadeta ei saa me midagi teha!
  Paljasjalgne Nataša vastas vihaselt:
  - Mõned kõrgemad jõud takistasid Venemaal võita sõda Jaapaniga. Aga plaanis oli hea asi, Hiina evangeliseerimine. Ja see ei tulnud liiga ilus!
  Margarita esitas ilmselge küsimuse:
  - Aga Jumal siis? Miks ta õigeusku ei aidanud?
  Peaaegu alasti Alenka, kes saatis kesta järel, märkis:
  - See on kõik! Tegelikult lubage jaapanlastel õigeusu riik võita. See on tõepoolest selline vene usu reetmine!
  Nataša, valades jaapanlase peale tuld, märkis vihaselt:
  - Keiserlik religioon ei tohiks olla patsifistlik. Kas on võimalik saada suureks riigiks, kui elad käsu järgi: kui nad löövad sulle vastu paremat põske, keera vasakule!
  Lahe Alenka nõustus sellega, purustades jaapanlased:
  - Kindlasti! Meil pole vaja patsifismi! Armasta oma vaenlast! Kas see on käsk?
  Margarita laulis entusiastlikult:
  Igaüks, kes on inimene, on sündinud sõdalaseks,
  Nii juhtuski - gorilla võttis kivi.
  Kui elav on määratud võitlema,
  Ja tuli põleb südames kuumalt!
  
  Poiss näeb unes kuulipildujat,
  Ta eelistab limusiinile tanki.
  Kes tahab penni nikliks muuta -
  Sünnist saati mõistab ta, et võim valitseb!
  hüüatas Nataša, valades jaapanlastele tuld pulbitseva vulkaani raevuga:
  - Jah, automaatne! Ja tugevus on peamine! Me peame võitma!
  Paljasjalgne Alenka susises meeletult ja raevukalt, lüües jaapanlased välja:
  - Olen see, kes on sündinud võitma! Ja ei midagi vähemat. Meie võit jääb meie omaks!
  Nataša nõustus, vajutades oma lihaseliste jalgade paljaid varbaid juhtkangi nuppudele:
  - See on parim nii! Oleme valitsenud ja valitseme alati! Ma mõtlen, Venemaa!
  Paljasjalgne Alenka , kes jaapanlasi välja lõi, kilkas:
  - Ma ei valeta, ma tahan valitseda! Kuid mitte ainult roostes masin, vaid terve impeerium!
  Ja tüdruk on juba pühinud ära Tõusva Päikese Maa viimase patarei. Ta on nii kaunitar, et peaks saama maailmameistriks. Ja ärge kunagi andke järele nõrkusele ja pelglikkusele.
  Nataša, tulistas, pomises:
  - Minust saab kuninganna! Või, mis veelgi parem, keisrinna!
  Paljasjalgne Alenka jätkas:
  - Mis saab sõjast, mis sõjast, ta on halb naine ja lits! Aga see toodab nägusaid poisse, ütleb - tapa argpüks sinus!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Just, tapa argpüks endas! Ma arvan, et kui Nikolai II troonist loobus, siis see polnud sugugi arguse pärast!
  Poolalasti Alenka nentis otsustavalt:
  - Nüüd ta ei loobu! Me tugevdame kuninglikku trooni, et see püsiks sajandeid!
  Nataša hüüdis:
  - Olge suurepärane tsaar Nikolai II! Toetame teid! Revolutsiooni ei tule - tuleb Suur Venemaa!
  Lõpuks lõpetasid sõdalased Tõusva Päikese Maa armee hävitamisega. Hukkus üle kahesaja viiekümne tuhande sõduri ja ohvitseri. Nii hävitati peaaegu kõik Jaapani maaväed. Nii nagu merevägi lakkas olemast.
  Paljasjalgne Alenka märkis muigega:
  - Kas see oli vaeva väärt? Niisiis, ma tahtsin öelda, et häbenege? Liiga kaua vastu pidanud suutis armee Venemaa alistada!
  Nataša ütles enesekindlalt:
  - Venemaa kaotas ainuüksi viienda kolonni tõttu. Muidu oleksime nagunii võitnud!
  Margarita küsis presidendi kohusetäitjalt:
  - Mida me hakkame tegema? Kas tuleme tagasi või jätkame?
  Medvedev, kes oli kaotamas jõudu, lülitas arvuti sisse ja ütles:
  - Nüüd antakse meile Tsaari-Venemaa edasise arengu prognoos. Kui kõik läheb hästi, tuleme tagasi.
  Kõlas meeldiv naisehääl;
  Pärast Jaapani maavägede ja mereväe täielikku hävitamist pakkus Mikado rahu. USA ja Suurbritannia nõustusid tegutsema vahendajatena.
  Tingimused olid Venemaale soodsad. Riik sai Kuriili seljandiku ja Taiwani.
  Nagu ka kontroll Mandžuuria, Korea, Mongoolia üle. Lisaks maksis Jaapan ka kahesaja viiekümne miljoni kuldrubla suuruse hüvitise.
  Tsaar Nikolai II autoriteet kasvas ja revolutsiooniline meeleolu langes. Riik alustas kiiret majanduse taastumist. Želtorossija tõusis. Osa Hiinast läks vabatahtlikult Venemaa osaks, samuti Korea ja Mongoolia. Tsaariimpeerium muutus suuremaks ja rahvaarv kasvas. Majanduskasv algas tegelikust ajaloost varem ja oli tugevam.
  Riigiduumat ei olnud ja tsaarivalitsus sai Esimeseks maailmasõjaks paremini valmistuda. Venemaal ilmusid maailma esimesed masstootmises kerged tankid "Luna"-2 ning neljamootorilised pommitajad "Ilja Muromets" ja "Svjatogor". Esimene maailmasõda algas nagunii, kuid oli Venemaale edukam.
  Kuna kuningal oli suurem rahvaarv, majandus ja sõjavägi. Ja sisemine positsioon on tugevam. Puudub riigiduuma - mässu ja sõjaväelise riigipöörde kasvulava.
  Vahelduva eduga, kuid üldiselt Venemaa initsiatiivil ja enamiku lahingute võitmisel lõppes sõda 7. novembril 1915 Saksamaa alistumisega. Austria-Ungari lagunes ja jagunes. Galicia ja Bukovina said Venemaa provintsideks. Krakov ja seda ümbritsevad maad läksid Poola kuningriiki, samuti Poznan, Danzig ja osa Ida-Preisimaast. Ja Klaipeda ühines Balti provintsiga. Tekkis Tšehhoslovakkia - kuningriik Venemaa koosseisus.
  Rumeenia annekteeris Transilvaania. Ungarist sai iseseisev kuningriik, kuid Venemaa ja tsaar Nikolai kaasvalitseja patrooni all. Austriast on saanud väga väike riik. Tekkis Jugoslaavia, samuti Venemaa patrooni all ja kaasvalitseja Nikolai II all.
  Türkiye on maailma poliitiliselt kaardilt kadunud. Iraak ja Palestiina said Suurbritannia osaks, Süüria Prantsusmaa, Väike-Aasia ja Istanbul Venemaa provintsideks. Nii suurendas Venemaa taas oma territooriumi. Kuid see ei lõppenud sellega. Seejärel vallutati koos prantslaste ja brittidega Saudi poolsaar. Ja siis jagasid Venemaa ja Suurbritannia Iraani ja Afganistani. Põhjast ja keskosast said Venemaa provintsid ja lõunast Briti koloonia.
  Maailm näis olevat muutunud stabiilseks. Sõda jätkus ainult Hiinas. Kuid 1929. aastal puhkes tõsine majanduskriis, mis viis suure depressioonini.
  Revolutsioonilised meeleolud kasvasid Venemaal taas. Algasid streigid ja protestid. Kuid kriis ei osutunud liiga tõsiseks. Pealegi puhkes 1931. aastal taas sõda Jaapaniga.
  Samurai tahtis kätte maksta. Kuid seekord oli Vene armee igati tugevam. Ja admiral Kolchak on suurepärane mereväe komandör.
  Jaapan ei saanud mitte ainult lüüa, vaid ka vallutada. Tsaar Nikolai II krooniti ametlikult Jaapani Mikado keisriks 1932. aasta veebruaris. Seega laienes Venemaa veelgi. Ja see annekteeris peaaegu kogu Hiina.
  Nii rahvaarvult kui ka territooriumilt polnud Venemaal võrdset. Lisaks nõrgenes Briti impeerium. Hitler tuli Saksamaal võimule 1933. aastal, kuid mida ta saaks teha Venemaa vastu? Ära pane tähele. Tsaar Nikolai II suri 1937. aastal, olles nautinud üliedukat valitsemisaega, mis oli Ivan Julma järel pikim teine. Ja seda pindalalt ja rahvaarvult rekordiliste vallutustega.
  Siiski ei õnnestunud kuningal isiklikus elus kõik. Pärija Aleksei suri noorelt. Ebavõrdse abielu tõttu võeti noorem vend Mihhail ilma õigusest Venemaa troonile.
  Krooni päris Kirill Romanov, kes suri 1938. aastal, elamata aastagi. Ja tema poeg Vladimir Kolmas sai uueks kuningaks. Ta krooniti ja monarh valitses õnnelikult kuni 1992. aastani. Ja Venemaa võttis kõigepealt kolooniad Prantsusmaalt ja Suurbritannialt koos Saksamaaga. Siis vallutas ta Saksamaa. Ja siis kogu maailm. Lühidalt, uus tsaar George Esimesest sai 1992. aastal maailmakeiser.
  Medvedev lõpetas ülevaate ja ütles:
  - Ilmselt piisab selle universumi jaoks! Tuleme tagasi!
  Ja kõik neli hüüdsid:
  - Au tsaar Nikolai II-le!
  . VAHEEPILOOG
  Medvedev ärkas kõne peale... Talle teatati, et Zelenski inauguratsioon Venemaa ja Ukraina presidendiks on juba käimas. Ja nad ütlevad, et Dmitri Anatoljevitšil on aeg kontorist lahkuda.
  Medvedev täitis seda vastumeelselt. Enne lahkumist ajasin habet ja käisin vannis.
  Siis lahkus ta kontorist. Ta viidi spetsiaalsesse sõidukisse. Teel öeldi, et Medvedevil oleks kõige parem lennata Kanaari saartele seal puhkama.
  Ja Zelensky tegi oma ametisseastumisest veel ühe saate. Nagu ikka, värviline ilutulestiku ja hüpetega. Inauguratsiooni päeval võitles Vitali Klitško Kiievi staadionil Michael Tysoniga. Kuulus Ameerika poksija nõustus võitlusega suurte rahaprobleemide tõttu. Klitško domineeris kõiki 12 raundi, kuid diplomaatiliselt Tysonit välja ei löönud.
  Vormiliselt mängiti läbi üks maailmameistri pisiversioone.
  Pärast seda sai Vitali Klitško teemantvöö.
  Vladimir Zelenski võttis vastu õnnitlusi kõigist maailma riikidest, sealhulgas Hiinast. Pealegi tugevnesid taevaimpeeriumis rahvarahutused. Inimene ei ela ainult leivast. Inimesed tahtsid demokraatiat ja vabadust. Hiina kommunistliku partei despotismist oli kõrini, kõik tahtsid vabadust.
  Zelenskist on saanud just selline sümbol. Demokraatliku tugevuse sümbol pärast Putini aegsete salateenistuste diktatuuri langemist.
  Zelensky rääkis palju muutustest, majandusest ja uutest saavutustest. Venemaal on peaministri kohale juba konkurss korraldatud. Taotlejaid oli mitu tuhat. Valikuprotsess oli väga pingeline. Ja see nägi suurepärane välja.
  Siiani läks kõik üsna libedalt. Zelenski tegi ametisse pühitsemisel isegi salto. Sai aplausi. Seejärel demonstreeris ta oma võõrkeelte oskust. Ta tegutses väga aktiivselt ja reipalt.
  Lõpuks võttis Zelensky selle kätte ja pidas veel paar kõnet.
  Peale inauguratsiooni järgnesid personaliotsused. Valitsuses palju muutusi ja uusi nägusid.
  Seal oli tõeline valik "raudseid komissare". Venemaal toimus personalirevolutsioon.
  Zelensky andis esimestel päevadel välja palju dekreete. Lubatud alkoholi müük öösel ja reisipunktides. Kehtestati uued maksud rikastele. Ta tühistas saadikute ja kohtunike puutumatuse. Suurenenud tootmisvõimsus. Kehtestati tariifid kaubandusele Hiinaga.
  Valgevenes toimus Venemaaga ühinemise referendum. Ja see läks ka Zelenski auhinda. Enamik valgevenelasi toetas ühinemist Venemaaga.
  Zelenski kurtis, et Medvedev tõstis plaastreid liiga palju, kuid lubas, et inflatsioon rahuneb. Ja et midagi hullu ei juhtuks.
  Tõepoolest, hinnakasv peatus peagi. Ja Venemaa majandus hakkas kasvama. Ja Kaukaasias vaibusid sõjakad tegevused kuidagi maha. See muutus palju rahulikumaks.
  Zelenski tegi lõpuks ettepaneku kandideerida Venemaa peaministriks. Temast sai kolmekümne kahe aastane teaduste doktor Aleksei Bolšakov. Võistluse võitis ta väga kindlalt. Ja temast sai peaminister, Venemaa ajaloo noorim.
  Medvedev lendas Kanaari saartele puhkusele ja sai endise presidendi pensioni, lihtsalt lõbutsedes. Siiani pole tal probleeme olnud. Kuid Šoigu arreteeriti ja teda süüdistati riigipöördekatses. Mida ta tahtis?
  Lahendusi oli ka ohtralt... Ameerikas võitis neljakümne ühe aastane demokraatlik naine. Seega valitsus vahetus. Ja võimule tuli naine ja USA ajaloo noorim kandidaat. Trumpi ajastu on läbi. Kuid sõprus Venemaaga on alles õitsema hakanud. Loomulikult olid USA ja uus Vene impeerium nüüd diktaatorliku Hiina vastu sõbrad.
  Zelenski korraldas isegi referendumi ja võttis kasutusele teise nime: selle asemel Venemaa - Kiievi Venemaa. Mis rääkis ka kõvasti. Valgevene liitus föderatsiooniga. Ja algas impeeriumi taaselustamine... Demokraatlikul alusel.
  USA uus naispresident päris Trumpi vaenulikkuse Hiina vastu ja pühendus koalitsiooni loomisele. Kiievi Venemaa arenes Zelenski juhtimisel majanduslikult edukalt. Venemaa hoidis Hiinat mõnevõrra tagasi. Siis astus ta NATO-sse. Peagi tuli Kasahstanis võimule venemeelne valitsus ja moodustati liiduriik. Venelased pigistasid Kesk-Aasiat Hiinast eemale. Vastasseis aina kasvas.
  Zelenski viis läbi Stalini- ja Putini-vastase kampaania. Ta jättis Stalini ja Putini ilma kõigist Medvedevi poolt neile antud autasudest.
  Kuid kõik läks rahulikult. Kuigi kommunistid protestisid. Käisime miitingutel.
  Ja seal viidi Lenin lõpuks mausoleumist välja. Omamoodi rõõm paljudele. Ja õigeusu kirik kuulutas pühakuks Venemaa tsaarid Aleksander II ja Ivan Julma. Suurenenud on ka Nikolai II monumentide arv.
  Tsarism ja läänelikkus muutusid kuidagi moes. Nad said Euroopale lähedasemaks ja välismaalased hakkasid saama palju postitusi. Venemaa on saanud osa läänemaailmast ja pärast Trumpi lahkumist globaliseerumisprotsess hoogustus. Ja Hiina langes isolatsiooni ja seisis silmitsi sisemiste segadustega.
  Samal ajal suurendas Zelenski sündimust slaavi impeeriumis. Kaua lubatud lend Kuule sai lõpuks teoks. Ja kõik sujus kuidagi imeliselt.
  Liitlassuhted loodi Venemaa ja USA, täpsemalt Kiievi Venemaa ja Ameerika vahel.
  Ja vastasseis on minevik. Maailm on muutunud üha globaalsemaks ja turvalisemaks. Kuigi oli sõdu. Kiievi-Vene viis koos USA-ga läbi operatsiooni Liibüas, kus tegid islamistidele lõpu. Seejärel tegelesime Lähis-Idaga, luues seal koos Ameerikaga baase. Kiievi-Vene ja USA hakkasid koos maailma kallutama ja Hiinat Aafrikast välja tõrjuma. Ja siin ei saa me ilma sõdadeta hakkama. Ja ka maapealsed operatsioonid.
  Nii Kiievi-Vene kui ka USA sooritasid ühiselt õhurünnakuid.
  Tasapisi tõrjuti hiinlased kõikjalt maailmast välja. Ja taevane impeerium langes sügavasse majanduslikku ja poliitilisse kriisi.
  Ja Kiievi Venemaa õitses üha enam.
  Selliseid majanduskasvu määrasid pole Venemaa kunagi teadnud. Ja see Hiina kukkus kokku - Kiievi Venemaa tõusis. Ja see kasvas kiiresti.
  Tšukotka raudtee ehitati rekordajaga. Mis on iseenesest väga lahe.
  Ja nad kaevasid Alaska all tunnelit. Ameeriklased hakkasid ka Venemaaga ühenduse loomiseks raudteed ehitama. Ehitati ka raudteed Delhisse... Samal ajal kaevati Siberist kanaleid Kesk-Aasia niisutamiseks.
  USA ja Kiievi Venemaa viisid läbi ühisoperatsiooni Iraani vastu. Ja kehtestati mõistlik ilmalik režiim. Pärast seda hakkasid nad kaevama kanalit Kaspia merest Pärsia lahte.
  NATO laienes araabia riikidele. Saudi Araabias tekkis parlament. Naised hakkasid burkasid seljast võtma. Algas ilmaliku riigi ehitamine.
  Vene meedias sõimasid kõik Putinit äärmusluse pärast ja loopisid teda mudaga, et ta tegi Venemaast peaaegu Hiina koloonia, kuid jumal tänatud, et ta suri õigel ajal. Nad rääkisid ka karmimaid sõnu. Medvedevi vastu algatati aga kriminaalasi. Ja mitte ainult üks.
  Stalin viidi Kremli müürist välja. Lenin palju varem mausoleumist.
  Osariigi sümbolites on palju muutunud. Ilmunud on mitu uut tüüpi lippe. Venemaa lipule lisati kollane ja helesinise asemele tuli sinine.
  See oli ka huvitav. Vapp on muutunud... Toimus ka rahareform. Nad vahetasid raha vastavalt suhtele: üks kuni tuhat. Ilmus Kiievi-Vene rubla kullastandard. Samal ajal tekkis uus ja vana raha - peni - pool kopikat ja pool - veerand kopikat.
  Kõik on korras...
  Ka tiitlid hakkasid elavnema... Ilmusid printsid, parunid, krahvid, markiisid ja isegi hertsogid. Eelkõige sai Zelenskyst hertsog. Moldovast sai ka Kiievi Venemaa osa. Kuninga valimisest on juba juttu olnud.
  Kuid Zelenski ütles, et Kiievi-Vene presidendi valib ainult rahvas. Ja mitte rohkem kui kaks ametiaega.
  Veelgi enam, Zelenski vähendas Venemaa presidendi ametiaega kuuelt aastalt viiele. Tõsi, Zelensky teenis oma esimest ametiaega kuus aastat.
  Selleks ajaks oli ta lõpetanud Kesk-Aasia annekteerimise Venemaaga. Ja taastas NSV Liidu piirid. Ainult Balti riigid jäid okupeerimata.
  Kuid ameeriklased ei tahtnud sellest veel loobuda. Ja nii nad andsid ära Kesk-Aasia ja Kaukaasia.
  Kaukaasias, Armeenia ja Aserbaidžaani vahel puhkes uus sõda. Ja ta kõndis väga julmalt. Seega suutis Venemaa need vabariigid okupeerida ja korraldada nende annekteerimise üle referendumid.
  Seega sai Zelenski Kaukaasia tagasi, laiendades Kiievi Venemaad. Olgem ausad, ta on vallutaja. Pealegi on ta ka demokraat... Tema impeerium laienes veelgi...
  Nii sai Afganistan juba teisel valitsusajal ja osa Iraanist sai Venemaa osaks.
  USA-s võitis naispresident teise ametiaja. Seni on see olnud majanduses edukas ja mis kõige tähtsam, suutis Hiina välja lüüa. Kui suur võit. Ja Kiievi Venemaa on nüüd Zelenski juhitud liitlane.
  Aga loomulikult kasvab Venemaa võim liiga kiiresti. Ta on juba annekteerinud Iraagi põhjaosa.
  Borzo käitub. Kiievi-Vene on kasvumäärade poolest esimene riik maailmas! Ja see on rahvaarvult edestanud USA-d. Ja juba Ameerikas vaadatakse ärevusega - kas Venemaa on liiga tugevaks muutunud?
  Pealegi laieneb Kiievi-Vene impeerium. Nüüd on Balti riigid juba tema kontrolli all. Jah, see on ameeriklaste jaoks tõesti suur probleem. Zelenski on juba kogunud kõik endised NSV Liidu alad.
  Ja nagu Vene tsaar, jätkab ta oma laienemist lõunasse. Nüüd on Iraan ja Iraak muutunud täielikult Kiievi Venemaa osaks. Ja Zelensky valiti esimeses voorus kergesti teiseks ametiajaks.
  Kuigi presidendikandidaate oli palju, olid valimised demokraatlikud.
  Zelenski ütles, et ei kavatse Lukašenka eeskuju järgida ja valitseda elu lõpuni. Pealegi olid Lukašenka kadumise asjaolud endiselt ebaselged. Võib-olla polnud nii Venemaal kui ka läänes teda enam vaja. Ja ta kadus... Aga Zelenski kogub ainult jõudu. Ja tõepoolest, tema valitsemisaeg edu poolest varjutab tema eelkäijaid, sealhulgas Peeter Suurt.
  Tegelikult ei ole kõik võimelised taastama NSV Liidu territooriumi, lisaks veel Afganistani, Iraani ja Iraaki.
  Kuid Zelensky ei piirdu sellega. Nüüd on rünnaku all nii Poola kui ka Soome - ka nemad kuulusid kunagi tsaariimpeeriumi koosseisu. Ja tõepoolest, neis riikides korraldatakse referendumeid ja nad ühinevad vabatahtlikult Kiievi Venemaaga.
  Edu on ka teaduse rindel. Kauaoodatud lend Marsile on toimunud. Seal maandusid Vene kosmonaudid. Nad võtsid mulda ja jätsid lipu maha, mis oli suur triumf.
  Samal ajal võttis Kiievi-Vene Hiinast originaali Port Arturi. Ja kasutades ära asjaolu, et Hiinas oli alanud kodusõda, võtsid nad Mandžuuria oma kaitse alla.
  Samal ajal annekteeris Kiievi-Vene osa Türgist. Need maad, mis Versailles' lepingu alusel loovutati Venemaale. Mis oli ka väga tugev käik. Zelenski laiendas Kiievi Venemaad impeeriumina veelgi. Ja majanduse osas saavutas see esikoha, edestades USA-d.
  Noh, Hiina on sukeldunud kodusõja õudusunenäosse ja seda on juba hakatud jagama.
  Kiievi Venemaast sai võimas riik. Ja Zelenski populaarsus riigis kasvas nii palju, et inimesed hakkasid Vladimirit põlvili paluma, et ta ei lahkuks. Kogunes sadu tuhandeid inimesi.
  Zelenski korraldas erandkorras referendumi, mis lubas tal kandideerida veel kolmandaks ametiajaks Kiievi Venemaa juhina.
  USA-s on liider vahetunud. Temast on juba saanud vabariiklane. Ja mitte enam nii noor - vanem kui Zelensky. Nii hakkasid Kiievi-Vene ja USA suhted taas halvenema. Venemaa on Zelenski ajal juba valusalt tugevamaks muutunud. Neile meenus, et koos Ukraina võimuga on see Zelenski neljas ametiaeg.
  Nad ütlevad, et Venemaa presidendi volitusi ei vähendatud. Ainus asi, mida Zelensky tegi, oli põhiseaduse muudatus, mille kohaselt on Riigiduumal õigus vallandada mõni minister kahe kolmandiku häältega või kahel korral umbusaldusavalduse läbinud lihthäälteenamusega.
  Ja see muudatus pole nii oluline, kuna presidendile jäi õigus määrata ametisse kõik ministrid ja määrata valitsuse struktuur. Ja riigiduumas on Zelenski toetajatel põhiseaduslik enamus.
  Olulisem oli Föderatsiooninõukogu otsevalimiste kehtestamine, samuti vangide hääletamise lubamine.
  Kuid üldiselt lõppes sellega presidendi volituste piiramine. Säilitati kuberneride tagandamise õigus. Ja seadusandlikus sfääris on see isegi laienenud.
  Ameerika Ühendriikides hakati Zelenskit süüdistama autoritaarsuses ja selles, et partei "Rahva teenija" kontrollib peaaegu kõiki osariigi ametikohti. LDPR ja Vene Föderatsiooni Kommunistlik Partei lakkasid eksisteerimast. Tekkis partei - "Õiglane maailm" vasakult. LDPR asemel ilmusid Patriots of Russia. Kuid erakond Rahva Teene domineeris täielikult.
  Teatud reformid puudutasid ka kirikut. Õigeusk legaliseeris õiguse omada nelja naist, lähenedes islamile. Mõnevõrra on muutunud lähenemine ikoonidele ja on toimunud lähenemine protestantismile. Nad hakkasid rohkem rääkima: et Jumal on üks ja et lihtsurelikud ei ole Jumala kummardamist väärt.
  Samal ajal kaotati Kolmainsus kui mitte piibellik sümbol ja lihtsurelikele arusaamatu.
  Ja nad tutvustasid: et Jumal on üks, Jumal Isa. Kuid terminit Jumal-Poeg Piiblis ei leidu. Pealegi pole terminit: Jumal on Püha Vaim. Miks mitte siis religiooni lihtsustada.
  Pealegi ei ärata ristil rippuv jumal usaldust. Kui Ta ei suuda ennast kaitsta, siis kuidas kaitseb Ta inimesi? Ühesõnaga läksime üle monoteismile. Ja piibel ise oli segatud iidsete slaavi müütidega. Tekkis Velesi evangeelium.
  Ateism on samuti intensiivistunud - öeldakse, et lõpetage inimmuinasjuttudega kaasa elamine. Meil on üks planeet ja see ei pea inimesi uskuma imedesse ja eriti maailma lõppu.
  Maailmalõppu ei tule ega peaks olema. Ja inimkond peaks muutuma kosmoseimpeeriumiks ja jõudma galaktika päris servani. Aga galaktikad? Pigem nagu universum. Ja kui olete jõudnud universumi serva, minge universumi teise ossa. Lõppude lõpuks on universumeid lugematu arv. Ja nii saate lennata ühest universumist teise. Ja aja jooksul õppige ennast looma! Ja praktiliselt kogu kosmoses on uusi mõõtmatuid universumeid.
  Ja planeet Maa on lihtsalt inimkonna häll. Ja tulevikus on impeerium sektiljonist kuni sektillijonini kraadide universumite impeerium, lakkamata veelgi laienemast ja kosmose vallutamisest.
  Ja Kiievi-Venemaa pea ja president Vladimir Zelenski, nagu särav lootuse päike tõuseb üle planeedi!
  Ja tema tulevik ja Kiievi Venemaa tulevik - olgu see helge!
  
  VÄÄRAMATU JÕUD, KUI NSV Liit SÕIDIS ILMA LIITLASTETA
  Ja nii tekkiski vastupandamatu mõju, mis sulges liitlaste väed 1. jaanuaril 1943. Rommeli pekstud korpus peatus Liibüa piiril. Ja kogu Natsi-Saksamaa pommitamine lõppes. Katsed lennata Londoni suunas osutusid samuti ebaõnnestumiseks. Saksa lennukid ei kukkunud alla, vaid sõideti tagasi. Juhtus varem pretsedenditu ime, maailma jagamine teomaagia jõuga.
  Alguses see sakslasi aga eriti ei aidanud. Stalingradi või õigemini selles olevat Pauluse rühma ei suudetud enam päästa. Ja Nõukogude väed liikusid enesekindlalt edasi. Rünnak Voronežis ja teistes suundades oli edukas. Peaaegu justkui reaalajas vabastas Punaarmee Kurski, Belgorodi ja Harkovi.
  Kuid pärast Rommeli staažikate diviiside üleviimist Aafrikast ja nende vägede üleviimist, mis tegelikus ajaloos ka Alžeeria ja Tuneesia kõrbetesse ilma tulutult visati, sai Mainsteini kuulus vasturünnak märgatavalt jõudu. Kuna sellest võttis osa oluliselt rohkem Saksa vägesid, eriti lennundus.
  Ja need kolmkümmend uhiuut "tiigrit", mis Saharas tulutult kinni jäid, osutusid sugugi üleliigseks.
  Siin ilmnes esimene oluline lahknevus tegeliku ajalooga. Mainstein alustas vasturünnakut neli päeva varem ja, omades palju rohkem jõude, edenes kiiremini. Harkov vallutati tagasi üheksa päeva varem, Belgorod kaksteist ja liikvel, ja mis kõige tähtsam, vallutati Kursk, mis pärisajaloos Fritzile ei alistunud.
  Kaasatud oli märkimisväärne hulk Saksa vägesid. Sakslased kasutasid Prantsusmaalt üleantud reserve, peaaegu kõiki lahinguvalmis tankiüksusi ja põhilennundust. Mida iganes võib öelda, peaaegu pooled Luftwaffest tõmbasid läänerinde tähelepanu kõrvale, nii et vaenlase õhus lisandusid märkimisväärsed jõud. Ja ta ütles seda sakslaste vastupealetungi ajal, mis meenutas sirbilööki.
  Jah, ja Mainstein mängis tegelikus ajaloos üle Nõukogude kindralid, kuid siin on tal kakskümmend diviisi rohkem maavägesid ja ressursside kontsentratsiooni arvestades kolm korda rohkem lennukeid. Ja Focke-Wulf pole õige kasutamise korral üldse halb: kiirus on suur, relvad võimsad. Oluline on see, et F-190 on arvulise paremusega tõhusam. Kuna selle võimsad relvad võimaldavad tal lennuki ühe hooga alla tulistada ja see võib tänu suurele sukeldumiskiirusele põgeneda.
  Nõukogude väed said taktikalise lüüasaamise ja lahkusid Kurskist, paljud sõdurid ja ohvitserid piirati sisse. Osaliselt surid mõned, teised, kuigi vähemus neist tabati, paljud põgenesid, kuigi kaotasid oma varustuse.
  Nõukogude väed said tohutut kahju ja nende pealetung peatati. Kuid Saksa tankid ei saanud kevadise sula tõttu oma edule tugineda.
  Tekkis ajutine jõudude tasakaal.
  Kuid sõtta võib astuda ka uus jõud: Jaapan. Ka samuraidel olid käed lahti. Ameerika pole ligipääsetav, aga ta ei ründa ka. On tõsi, et Jaapani tugev maismaaarmee avaldab Hiinale survet. Siin seisis Chiang Kai-shek silmitsi väga keerulise olukorraga. Kas proovige jaapanlastega kokkuleppele jõuda või sõdige, kuid ei saa enam USA, Suurbritannia ja teiste riikide raha ja relvadega toetust.
  Loomulikult ihkasid sakslased teise rinde avanemist, et osa vaenlase vägedest idast kõrvale juhtida. Sellest hoolimata kandsid nad märkimisväärset kahju. Eriti palju energiat võttis Stalingrad. Ka Nõukogude väed kaotasid palju ning osa vägedest sattus Harkovi ja Kurski katlasse.
  Natsid suurendasid oma relvade tootmist. Tänu pommitamise puudumisele suutsid Krauts tankide tootmist märkimisväärsema numbri võrra suurendada, samuti lennundust. Pommitamine takistas natse rohkem, kui tavaliselt arvatakse. Veelgi enam, tegelikus ajaloos suurendas Saksamaa seadmete tootmist suuresti tänu majanduse ümberstruktureerimisele sõjalistel alustel ja orjatööjõu üha aktiivsemale kasutamisele, mitte aga seetõttu, et neid pommitati nõrgalt.
  Praegu ootasid sakslased ja ehitasid uusi tanke, koolitasid meeskondi, tuginedes kaasaegsele tehnoloogiale. Samas jäi lahtiseks küsimus: kust pealetungi alustada? Kurski astangut enam ei eksisteerinud. Ja see on loomulik vihje. Ja nii sakslased ise kui ka Hitler kõhklesid. Tekkis mõte Leningrad tormiliselt vallutada. Kuigi sel juhul oleks vaja läbi murda võimsatest kindlustustest.
  Saksa kindralid ei tahtnud uuesti Stalingradi minna. Kuid ausalt öeldes pole valik lai. Kas Moskvat ennast on võimalik rünnata? Fašistlike juhtide seas tekkisid tõsised erimeelsused. Mainstein, Guderian ja Rommel võtsid isegi sõna ses mõttes, et parem üldse mitte rünnata, vaid lasta venelastel oma nina sisse pista ja lõksu meelitada.
  Alternatiivne plaan nägi ette pealetungi alustamist Tamani poolsaarelt ja Rostovist Doni ääres; Fritz suutsid seda hästi kindlustatud linna kaitsta, viies üle abivägede Balkani rühmitusest, asendades nende okupatsiooniväed Bulgaaria ja Itaalia omadega.
  Fuhrer, kellele meeldisid operatsioonid, kus väed koonduvates suundades läbi murravad, kaldus sellele plaanile üha enam, kuid oli selle elluviimisel aeglane. Eelkõige osutus Pantheri tank kapriisseks ja läks sageli katki, nii et see vajas muudatusi. Laske meeskonnal täiendada koolitust. Ja Fuhrer tahtis tembeldada rohkem "Tiigreid".
  Stalin sai sellest lõpuks kõrini. Kartes, et Lõuna-Hiinas suuri edusamme saavutanud Jaapan avab teise rinde, mille maaarmee oli juba ületanud seitse miljonit sõdurit ja andmeid Kolmanda Reichi kasvava sõjalise potentsiaali kohta, andis ta ise käsu alustada pealetungi aastal. Kurski ja Donbassi suunad. Hitleri kõhklused ja füüreri soov moodustada diviisi sadade tiigrite ja pantritega viisid eelostmiseni.
  Nõukogude vägedel, kes alustasid pealetungi 7. juulil 1943, polnud aga endal otsustavat tugevuse eelist. 5,56 miljonit Saksa sõdurit, umbes üks miljon kakssada viiskümmend tuhat satelliitsõdurit, tegutsesid 6,6 miljoni Nõukogude sõduri ja ohvitseri vastu. Mussolini suurendas pärast rünnakuohu kadumist läänest ja lõunast oluliselt Itaalia vägede arvu idas. Suurenes ka Hispaania üksuste arv. Salazar saatis ka "vabatahtlike" diviisi. Võitlesid ka prantsuse leegionid, rumeenlased, aktiivsemalt ungarlased, albaanlased ja välisdiviisid SS-is kogu Euroopast.
  Seega polnud Nõukogude armeel arvulist üleolekut, kuid koalitsiooni heterogeensus vähendas vaenlase vägede kvaliteeti. Punaarmeel on teatav arvuline ülekaal tankide ja suurtükiväe osas. Kuid praegu pole "Tiigritel" ja "Pantritel" vastase tulejõu ja soomuse osas võrdset. Ja T-4 saavutas relvade tulejõus paremuse T-34-76 ees. Kuid NSV Liidul on raketisuurtükivägi ja sakslased on seda vaatamata eriti gaasiheitjate arengule üsna halvasti arendanud.
  Lennunduses on ligikaudne arvuline paarsus. Saksa hävitajad ME-109 "G", Focke-Wulf on aga relvastuse ja kiiruse poolest Nõukogude lennukitest tugevamad, kuid manööverdusvõimelt pisut nõrgemad. Kuid Saksamaal on paraku kogenumad ja produktiivsemad ässad. Yu-188 pommitaja on lennuomadustelt võib-olla parem kui PE-2 ja TU-3. Ja Yu-288 hakkas teenistusse minema. Tõsi, seda hakati alles tutvustama, nagu ME-309.
  Kuid igal juhul, omamata tugevuse eelist, alustas Punaarmee pealetungi vaenlase varem ettevalmistatud kaitsemehhanismide vastu. Ja ta seisis silmitsi kangekaelse vastupanuga. Kuid Nõukogude väed olid oma pealetungis kindlad, kaotustest hoolimata tungisid nad edasi. Kuigi keskmine edenemise tempo osutus madalaks, üks-kaks kilomeetrit päevas. Vaenlane napsas ja suutis uuesti sisse kaevata. Mitte vähem kangelasliku edasiliikumise tempo jätkus. Augusti keskpaigaks liikusid Nõukogude väed suurte kaotuste hinnaga kuni saja kilomeetri kaugusele, lähenesid Kurskile ja alustasid kangekaelseid lahinguid linna enda pärast, lähenedes ka Belgorodile.
  19. augustil 1943 avas Jaapan kõhklustest üle saanud rinde Kaug-Idas. Selleks ajaks, olles kannatanud mitmeid lüüasaamisi, nõustus Chiang Kai-sheki režiim samuraidele soodsa rahuga. Jaapanlased saavutasid kontrolli oluliste sidevahendite üle ja nad vabanesid vajadusest pidada rasket sissisõda halvasti organiseeritud, kuid väga arvukate Hiina vägedega. Kuid Chiang Kai-shekile lubati toetust sõjas Mao Zedongi Punaarmeega. Jaapanil on juba kõik vahendid NSV Liiduga sõdimiseks. Ja nad otsustasid mitte oodata vihmast sügist ja karmi Siberi talve. Rääkimata sellest, et Hitler kuulutas USA-le sõja juba 1941. aastal, kuid samurai teda ei toetanud. Teise rinde avamine 1942. aastal oleks võinud päästa natsid purustavast lüüasaamisest Stalingradis.
  Jaapani otsus oli üsna ootuspärane. Rünnakus Vladivostokile saavutas samurai aga taktikalise üllatuse ja tekitas Nõukogude Vaikse ookeani laevastikule tõsist kahju.
  Augusti lõpus üritasid sakslased vasturünnakut teha, kasutades uusimate tankide massi. Kuid nende lõunapoolne vasturünnak suutis saavutada ainult suhtelist edu. Nõukogude väejuhatus oli sellist võimalust juba ette näinud ja tõmbas oma väed algsesse ridadesse. Ainult ühendrelvad 31. armee langes katlasse ja hävis enamasti.
  Nõukogude väed aga oma eesmärki ei saavutanud ja kandsid väga suuri kaotusi, kuna nad ei suutnud territooriumi tagasi vallutada. Eelkõige kaotati rohkem kui kuus ja pool tuhat tanki, võrreldes umbes kaheksasaja Saksa tankiga. Tankipargis läks arvuline eelis üle natsidele. Septembris suutsid sakslased NSV Liidule järele jõuda sadade lennukite tootmises päevas ja novembris ligikaudu autode osas, suurendades Pantherite tootmist 650-700 tankini kuus. Siin mängis suurt rolli okupeeritud riikide, eeskätt Prantsusmaa, aga ka Belgia ja Hollandi ressursside kasutamine, kus võeti kasutusele töökohustus.
  Sakslased alustasid mõningase hilinemisega septembris kaua kavandatud pealetungi Doni-äärsest Rostovist ja Tamani poolsaarelt. Ja nad sattusid nõukogude kangekaelse kaitse poole. Ja Jaapan alustas pealetungi Mongoolia vastu, vallutades Ulaanbaatari ja Primorye. Kuid seal on vähe edusamme tehtud.
  See juhtis märkimisväärsed reservid kõrvale ja pärast poolteist kuud kestnud ägedat võitlust Saksa rühmad ühinesid. Kuid ka Fritzi kaotused osutusid väga märkimisväärseks ja nad olid sunnitud peatuma. Kuid see taktikaline edu kutsus esile Türgi sisenemise sõtta ja kolmanda rinde avamise Taga-Kaukaasias.
  Nüüd tuli ka selles suunas tagasi lüüa.
  Talveks stabiliseerub rindejoon Kaug-Idas. Jaapanlased edenesid Primorye piirkonnas viiekümnelt saja kahekümne kilomeetrini, vallutasid koos Ulaanbaatariga üle poole Mongooliast, kuid nende pealetung katkes. Türklased lähenesid Jerevanile ja ründasid Batumit, neil õnnestus hõivata kaks kolmandikku viimasest linnast. Sakslased ise sügisel eriti edasi ei jõua. Ja nad pole veel initsiatiivi haaranud.
  Sõda muutus järjest positsioonilisemaks ja venis. Kurnatuse ja tehnoloogilise üleolekuni. 1943. aasta jooksul suurendas NSV Liit lennukite tootmist poolteist korda 25 tuhandelt 37 tuhandeni. Natsi-Saksamaa üle 15 tuhandelt 32 tuhandeni, enam kui kaks korda. Aasta viimastel kuudel lõid sakslased oma Nõukogude Liidu tootmistulemusi lennukites. Ja ka tankides ja iseliikuvates relvades - kvalitatiivse üleolekuga. Kuid NSVL peab ka Jaapani vastu võitlema. Lisaks toodetakse Itaalias ja teistes Kolmanda Reichi satelliitriikides mitmeid lennukeid ja tanke. Isegi kui mitte liiga palju. Lisaks hakkasid sakslased, kasutades ära sõja puudumist, Liibüast oma vajaduste jaoks naftat ammutama ja tarnima.
  Nii vähenes järk-järgult energiapuudus Kolmandas Reichis. Lisaks tõotasid Aafrika Prantsuse valdused olla heaks tooraineallikaks.
  Et natsid saaksid end hästi varustada. Vastuseks valmistasid punased disainerid Stalinile uut tüüpi tankid 85 mm ja 122 mm relvadega. Sakslased aeglustasid Panther 2 tööd mõnevõrra. Võimsate relvade, tugeva soomuse ja suhteliselt liikuvusega tanki pole lihtne hankida. Ja "Kuninglik tiiger" osutus 68 tonni kaaluga liiga raskeks. Ainult Pantheri moderniseerimine tõotas kujuneda suhteliselt edukaks. Ja ilmselt on tank T-4 oma võimed ammendanud. Järk-järgult, alates 1944. aastast, hakkas selle masina tootmine vähenema. Täielikult lõpetada aprillis.
  Nõukogude väejuhatus alustas talvel mitmeid pealetungioperatsioone. Ja Tamani poolsaar ja kesklinnas ja Leningradi suunas ja Kurski lähedal. Kuid märkimisväärset edu kuskil ei saavutatud . Vaenlasel oli juba arvuline ülekaal tööjõu osas nii tankides kui ka lennukites. Ainult hirm ilmastiku ees sundis Fritzi kaitsetaktikast kinni pidama.
  Negatiivset rolli mängis ka desertööride ja reeturite arvu suurenemine, samuti asjaolu, et sakslased arendasid kõrglennundust, mis oli õhust luures tõhusam.
  Lisaks lähenes Nõukogude väejuhatus vägede koondamise protsessile mõnevõrra valesti. Eelkõige oli arvulist üleolekut arvestades mõttekas taktika ise alustada järgmist operatsiooni erineval alal juba enne eelmise lõpetamist. Nagu Esimeses maailmasõjas, sakslasi laiali tõmbamas. Kuid kui vaenlane ületab teid, raskendas see vägede üleoleku saavutamist konkreetses piirkonnas.
  Kui Stalin oleks suutnud rindel eraldiseisval lõigul saavutada paremuse umbes vahekorras kolm ühele, siis oleks ehk saavutatud taktikaline edu.
  Ja nii ühes sektoris on pealetung, teises valmistutakse, aga tegelikkuses on sakslastel ja nende liitlastel lihtsam tõrjuda. Veelgi enam, Fritzil olid juba kõrgel kõrgusel kiired luurelennukid suurepärase optikaga, mis võimaldas neil vägede liikumist jälgida. Ja talvel on maskeerimine keerulisem ja öö pole imerohi, nii et Saksa luureohvitserid omandasid head öönägemisseadmed.
  "Kuninglik tiiger" kui kavandatud läbimurdetank viibis seeriatootmises ja ei olnud täielikult edukas. "Panther" -2, mida Hitler käskis tugevdada soomustega, et muuta IS-2 läbitungimatuks ja paigaldada 900 hobujõuline mootor, kaalus 51 tonni, isegi kui arvestada sulamist korpuse paigaldamist, mis säästis 800 kilogrammi. . Kuid külgsoomust sai võimalikuks tugevdada ratsionaalse nurga all kuni 82 millimeetrini. See ei muutnud Saksa tanki külgedelt nii haavatavaks kui varasemad mudelid. Kuid jällegi on täiustatud paigutusskeemis "Panther"-2 ja "Lion"-2 alles arendusjärgus.
  Kuid talve jooksul võtsid sakslased täielikult oma kontrolli alla Prantsusmaa valdused Aafrikas, sealhulgas Niger Loop. Ja seal on naftat, gaasi ja boksiiti ning veelgi suuremaid uraanivarusid, eriti Kongos. De Gaulle tabati - ilma liitlaste abita oli ta väärtusetu ning Scorrel töötas puhtalt ja oskuslikult.
  Nii olid 1944. aasta maiks naftaprobleemid suures osas lahendatud. Kõik varud tulid juba Liibüast ja jäi vaid puurida aina uusi ja uusi kaevusid.
  Kuid mais polnud sakslased veel rünnakuks valmis. Peale Tigeri, mis oli disainilt vananenud, polnud neil tõsist läbimurdepaaki. Tõsi, "Tiiger" oli juba masstootmises ning tänu soomuse kõrgele kvaliteedile ja külgede paksusele, aga ka kiirelaskvale ja täpsele relvale võis see mängida kui mitte ideaalset rolli. , kuid enam-vähem talutav tank, purustades NSV Liidu vägede käibe.
  Saksa väejuhatus pöördus pärast mitmeid vaidlusi tagasi eelmise 1942. aasta plaani juurde. Nimelt alustada pealetungi äärtel. Vii Leningrad topeltrõngasse ja murra läbi Stalingradi. Veelgi enam, pärast seda, kui Wehrmacht hülgas Rževi-Vjazemski silmapaistva punkti, kaotati Moskva ründamiseks mugav sillapea. Seega on see pealinnast suhteliselt kaugel.
  Ka natside plaan pole optimaalne, aga... Rootsis toimusid ennetähtaegsed parlamendivalimised, kus natsid saavutasid muljetavaldava võidu. Kaheksa miljoni elaniku ja arenenud majandusega riik oli valmis astuma sõtta NSV Liidu vastu. Kõige populaarsem kuju oli Karl Kaheteistkümnes. Rootslased ihkasid kättemaksu eelmiste kaotuste ja alanduse eest Peeter Suurele ja Aleksander Esimesele kaotatud sõdades. Seega oli kogu Euroopa juba võidelnud NSV Liidu vastu. Pealegi otsustasid Franco ja Salazar ametlikult sõtta astuda, et nõuda oma osa saagist. Formaalselt jäi erapooletuks vaid Šveits, kuid saatis ka jao vabatahtlikke.
  Numbriline ülekaal oli natside koalitsiooni poolel. Lisaks oli sakslastel 1944. aasta mai keskpaigaks kasutuses juba umbes tuhat ME-262 reaktiivlennukit. Auto ise on üsna edukas, kuid lõpetamata mootoritega. Kuid järk-järgult mootorid paranesid, muutusid võimsamaks, töökindlamaks ja kütusekulu vähenes.
  Rünnak algas lõunast. Fritz üritas korrata OKW poolt 1942. aasta jaanuaris operatsiooni Blau välja töötatud plaani, kuid Hitler muutis seda siis meelevaldselt. Kui ründate Stalingradi nii lõunast kui põhjast, mööda lähenevaid suundi. Kuid kõigepealt pidid sakslased läbi murdma Doni äärde. Fašistlikud Tiigrid läksid rünnakule, kuid seisid silmitsi tugeva kaitseliiniga. Krautide edasitung osutus aeglaseks, nad takerdusid Nõukogude vägede sügavusse kaitsesse. Olles esimese kümne päevaga läbinud Voroneži suunal vaid 35-40 kilomeetrit.
  Seejärel edenesid natsid kahenädalase kangekaelse võitluse jooksul vaid kümme kilomeetrit ja olid suurte kaotuste tõttu sunnitud peatuma.
  Edukamalt arenes pealetung lõunas. Nõukogude vägesid on seal vähem ja kaitsta on raskem. Arvukad "Pantrid", "Tiigrid", "Ferdinandid" (see iseliikuv relv osutus strateegilise pommitamise puudumise tõttu levinumaks!) ning "Jagdtigeri" esimesed mudelid ja eriti efektne "Sturmtiger". Sakslastel õnnestus esimestest kaitseliinidest läbi murda ja tegevusruumi saada.
  Samal ajal läks pealetungile ka Jaapani armee. Samuraid suurendasid oma tankipargi suurust ja nende uued keskmise kaaluga sõidukid ei jäänud relvastuse ja sõiduomaduste poolest praktiliselt alla T-34-76-le ning olid isegi esisoomuselt paremad, kuigi külgedelt kaitstult.
  Jaapan juhtis pealetungi Mongoolias, kus kaitset oli palju keerulisem säilitada. Nõukogude väejuhatus seisis silmitsi reservide nappusega, võideldes tagasi kõigil kolmel rindel. Ja isikkoosseisu kaotused talvise pealetungi ajal olid märkimisväärsed.
  Sakslaste pealetung Tihvinile ning soomlased ja rootslased Valge mere kanalist löödi vaevaliselt tagasi. Natsid edenesid aeglaselt, kuid peaaegu pidevalt. Juuni keskel tungisid lõunas Mainsteini väed Stalingradi. Algas teine Stalingradi lahing. Ja juuli alguseks, pärast Tihvini ja Volhovi langemist, ühinesid soomlased, rootslased ja sakslased - moodustades teise ringi ümber Lenini linna.
  Nii tekkis Nõukogude sõjaväe jaoks äärmiselt raske olukord.
  Kuid Stalingrad ei andnud Mainsteinile järele. Ja see takistas sakslastel arendada pealetungi teistes suundades. Lõunas, nagu 1942. aastal, jõudsid nad alles Tereki väravani: jäid Groznõi ja Ordžonikidze lähedale kinni. Rasked lahingud jätkusid Voroneži suunal. Septembriks olid Nõukogude väed sunnitud taanduma Doni taha. On saatuse iroonia, et oktoobri lõpuks kordas rindejoon lõunas 1942. aastat, natside suurima edasitungi ajal.
  Hullem oli põhjas, kus Leningrad sattus totaalsesse piiramisrõngasse. Lisaks suutsid sakslased, soomlased ja rootslased läbi lõigata Punaarmee kaitsest Karjala poolsaarel, lõigates Murmanski mööda maismaad ära NSV Liidu põhiosast.
  Umbes nelikümmend Nõukogude diviisi eraldati. Nende arv oli aga normist kaugel. Rootsi pani välja umbes kakskümmend viis üsna hästi varustatud diviisi. Koos staažikate soomlaste ja Saksa vägedega saavutasid nad arvulise ülekaalu. Ja reservide ülekandmine Karjala poolsaarele on äärmiselt keeruline.
  Üldiselt ei saanud Punaarmee vajalikke abivägesid, nii et jaapanlased osutusid ootamatult tugevateks, nende arv koos nukuvägedega ületas viie miljoni piiri ja see on tegelikult täieõiguslik teine rinne. Seega ei jäänud meil muud üle kui sakslaste ja nende liitlaste vastu võidelda.
  Järk-järgult vähendati Nõukogude vägede kontrollitsooni Karjalas ning Murmansk blokeeriti täielikult ja oli peaaegu hukule määratud. Seega domineeris merel vaenlase laevastik ja eriti allveelaevad, nii et polnud millegagi varustada.
  Paraku polnud NSV Liidul 1944. aasta novembris reservi, et korrata 1942. aasta pöördepunkti. Peaaegu kõik kulutati Kaukaasia kaotuse ärahoidmiseks. Lisaks viisid sakslased Stalingradi pealetungi professionaalsemalt läbi ja sinna tuli pidevalt varusid otsekui Tartaruse kraatrisse üle kanda. Stalin käskis Volga-äärset linna iga hinna eest hoida. Kuid arvestades vaenlase lennukite domineerimist õhus, osutus hind uskumatult kõrgeks.
  Pealegi ei kiirustanud Mainstein erinevalt Paulusest ja hoolitses sõdurite eest. Seetõttu ei olnud kaotuste suhe Punaarmee kasuks.
  Hitler kiirustas Meinsteini, kuid kaval feldmarssal teadis, kuidas põigelda ja survele vastu pidada.
  Üks võimsamaid relvatüüpe olid Sturmtigerid. Neil olid ülivõimsad pommiheitjad, mis lasid õhku kolmsada kakskümmend kilogrammi kaaluvaid mürske. Pealegi on mürsud rakettmootoriga ja palju võimsamad kui haubitsamürsud. Neid võib nimetada vääriliseks vastuseks Katjušale, ehkki rööbastes. Lisaks paigaldati veoautodele ka mõned pommiheitjad, millel oli pikem laskeulatus.
  Sakslased kasutasid ka gaasiheitjaid. Ja muidugi reaktiivpommitajad.
  Jaapanlased vallutasid detsembris peaaegu kogu Mongoolia ja jõudsid Vladivostoki lähedale, vallutades osaliselt Primorje ja Habarovski. Kuid kindral Frost sundis neid peatuma.
  Seda ära kasutades korraldas Punaarmee rea vasturünnakuid Saksa tiibadele, millega üritati tabada Stalingradist järelejäänut. Mis, isegi väike osa linnast peeti 1945. aasta alguses. Sakslased saavutasid 1944. aastal teatud edu, kuid ei suutnud isegi Kaukaasiat vallutada ja Bakuu naftat hankida. Tõsi, oma vajadusteks piisas neil veel Rumeeniast, Ungarist, Liibüast, Kamerunist ja Nigeeriast.
  Leningrad oli endiselt piiramisrõngas. Eelnevalt loodi suured toidu- ja laskemoonavarud, et linn saaks selle talve üle elada, jätkates Wehrmachti ja tema liitlaste märkimisväärsete jõudude tabamist.
  Nõukogude juhtkonnal õnnestus luua ka Lenini linnas strateegilised toorainevarud relvade tootmiseks. Siiani pole see fašistidele liiga palju andnud.
  Kuid Murmansk oli täielikult blokeeritud. Kümnest linna suunduvast transpordist lõpetasid Krautsid üheksa.
  Jaanuaris üritas Nõukogude väejuhatus keskuses sakslaste tugevust proovile panna. Väga võimsat ja tehnoloogiliselt arenenud kaitset aga alistada ei õnnestunud. Maksimaalne edasipääs oli viis-kuus, heal juhul mitte rohkem kui kaheksa kilomeetrit. Ja Nõukogude diviiside kaotused olid väga märkimisväärsed. Enamasti kuni pool koosseisust.
  Kuid osa Saksa vägedest hajus, võimaldades neil Stalingradi kinni hoida... Märtsis alustasid sakslased ise pealetungi Tereki väravas. Neil õnnestus Nõukogude kaitseliinist läbi murda ning Groznõi ja Ordžonikidze ümber piirata, kuid Fritz jäid kinni Vedeno, Shali liini ja edasi läbi linnade.
  Groznõi linn ise jäi kuni maini täielikus piiramisrõngas. Mais Stalingrad lõpuks langes. Varemed linnast ja selle eeslinnadest, samuti tankitehasest praktiliselt puuduvad.
  Ka Saksa koalitsioon hakkas otsa saama, kuid füürer tahtis võitu. Jaanuaris viidi läbi esimesed edukad ketta katsetused, mis saavutasid kiiruse kuni kahe helikiiruse ja tõusid 18 kilomeetri kõrgusele. Mais oli diskett saavutanud juba neli helikiirust ja hüppas 30 kilomeetri kõrgusele.
  Kuid kõigi oma tugevate ja isegi ainulaadsete lennuomaduste tõttu osutus uus masin väikese tulekahju suhtes haavatavaks ja kalliks. Haavatavuse probleem lahendati peagi laminaarsaha käivitamisega, kuid see suurendas kütusekulu ja vähendas lennuki lennuaega. Ja plaaditasand ise oma laminaarses "kattes" ei saanud tõhusalt tulistada.
  Kuid "lendavate taldrikute" ajastu oli alanud. Lisaks omandasid sakslased tugeva trumbi: uue põlvkonna E-klassi tankid. Need erinesid sarnase kaalu poolest "Royal Tiger" ja "Panther", palju tihedam ja arenenum paigutus, madal siluett ja paks soomus.
  Masstootmises ja lahinguväljal toimisid hästi Panther-2 ja Tiger-2 ning seejärel Tiger-3. Viimasel, tihedama paigutusega ja väikese torniga sõidukil oli tugev soomus ja 1080 hobujõuline mootor. "Hiir" ei tabanud kunagi. Kuid "Pantheri" modifikatsioon "F" toimis hästi.
  Legeerivate elementide puudumise tõttu polnud Nõukogude tankidel väga kvaliteetset soomust ja seni sai "Panther" oma rolliga üsna hästi hakkama isegi 75-millimeetrise kahuriga. Ja 120 mm kaldus esisoomus kaitses seda üsna usaldusväärselt 85 mm Nõukogude T-34-85 suurtüki eest. Kuid võib-olla osutus Nõukogude iseliikuv relv SU-100 Pantheri täiustatud soomuse vääriliseks vastaseks. T-4 oli juba tootmisest väljas. Ja tootmismahutitest osutus Panther kõige kergemaks.
  Esimene täiustatud tank oma paigutuse poolest oli seeriatank "Lõvi". Selle tanki torn nihutati tagasi ning käigukast, mootor ja käigukast asusid ühes üksuses ees. Selle tulemusel oli sõiduki siluett madal ja võimsa 105 mm kahuriga soomus oli võrreldav "Kuningliku tiigriga" ja torni esiosa oli veelgi võimsam.
  Torni tagasi nihutamine andis Lõvile ka selle eelise, et läbi metsa liikudes ei haakunud tema pikaraudse püssi suukorv nii palju puutüvede külge.
  Natsid proovisid ka muid skeeme ja pommitasid ka Nõukogude positsioone tugevate lennukitega.
  Ka Jaapan üritas edasi edeneda ja lõikas lõpuks Vladivostoki mandrilt ära.
  Sakslased üritasid juunis ja juulis Moskvasse läbi murda. Kuid Nõukogude kaitseliin osutus väga tugevaks ja natsid kandsid tohutuid kaotusi. Isegi Levi tank pole ründes täiesti piisav, seda eelkõige ebapiisava küljekatte tõttu.
  Nõukogude väejuhatus kasutas üha aktiivsemalt 100 mm kaliibrit. Selge on see, et NSV Liidul pole ressursse, et samade tankidega vaenlase tanke lüüa, kuid tankitõrjesuurtükki saab massiliselt kasutada.
  E-100 algses mudelis osutus 140 tonni juures liiga raskeks ja küljesoomus oli 120 millimeetrit (otsmik 240 millimeetrit!), isegi nurga all. Sellest enam ei piisanud. Rääkimata sellest, et Hiired on oma paigutusega lootusetult maha jäänud.
  Tegelikkuses olid Lioni tank ja iseliikuvad relvad - E-10, E-25 täiustatud Saksa sõidukid, kus mootori, käigukasti ja käigukasti asukoht olid ühendatud. Sakslased valmistasid aga palju mahajäänud tehnikat. Näiteks arengus maha jäänud üsna kõrgete siluettidega "Pantrid", "Tiigrid", "Jagdtigers", "Jagdpanthers".
  Ka "E"-70 ei olnud päris edukas. Sõiduk oli varustatud võimsa 128-millimeetrise kahuri ja täiustatud paigutusega, kuid kuna sooviti säilitada lahingukoormus vähemalt 80 lasku ja mitte ületada 70 tonni, osutus selle soomuskaitse võrreldavaks "Royaliga". Tiger" - mudel 1944 ja läbimurdeks ebapiisav. "Tiger"-3 on veelgi paremini kaitstud. Kuid E-70-l testiti edukalt 1200 hobujõulise turboülelaaduriga mootorit, mis võimaldas paagil maanteel kiirust saavutada 60 kilomeetrit tunnis.
  Saksa tankid kandsid igal juhul suuri kaotusi, nagu ka jalavägi. Nii kolmanda Reichi välisdivisjonid kui ka satelliidid kaotasid palju.
  Augusti keskpaigaks olid sakslased keskuses edasi arenenud vaid 40-50 kilomeetrit ega suutnud tegevusruumi saada. Ja kaotused osutusid tohututeks. Septembris alustasid natsid lõunas uut pealetungi... Poolteist kuud kestnud rasketes lahingutes murdis vaenlane läbi Kaspia mereni, lõigates Kaukaasia maismaaga ära.
  Kuid Nõukogude väejuhatusel õnnestus varustada meritsi, kuigi suurte kahjude hinnaga. Novembris jõudis Fritz tohutu pingutuse ja suurte kahjude hinnaga Volga deltasse. Detsembris rindejoon stabiliseerus. Lõhe Kaukaasia rinnete ja Nõukogude peamise territooriumi vahel kasvas. Lisaks õnnestus jaapanlastel Vladivostok ära lõigata, pannes Nõukogude linna piiramisrõngasse.
  Vaatamata blokaadile suutis Murmansk kangelaslikult vastu pidada kuni 1945. aasta detsembrini. Aga ta kukkus ikkagi...
  1946. aastal sõjategevus jätkus... Nõukogude armeegrupi positsioon Kaukaasias osutus äärmiselt keeruliseks. Neid lõikab ära maismaa ja ähvardab Bakuu lõplik kaotus.
  Stalin tundis äärmist närvilist ja füüsilist kurnatust. Tihvini suunas arenes äge võitlus. Ümbritsetud Leningradi üritati päästa. Linnas endas jäeti toiduvarusid alla poole aasta ja kärbiti taas toidukaarte.
  Alguses murdsid Nõukogude väed rindejoonest läbi, kuid seejärel suutis vaenlane suure hulga tankidega sooritada vasturünnaku ja isegi osa Nõukogude vägedest ära lõigata. Veebruar möödus ägedates lahingutes nii põhjas kui lõunas, kus Nõukogude väed panid vaenlase proovile ja püüdsid Stalingradi tagasi vallutada. Ja viimane õnnestus osaliselt. Nõukogude tankid tungisid linna, kuid kahjuks ei suutnud nad natse sealt välja ajada.
  Kuid puhkes kolmas Stalingradi lahing. Ka Nõukogude väed saavutasid Voroneži lähistel suhteliselt suuri edusamme. Kuid isegi seal suutsid Fritz, kasutades suurt hulka tankiüksusi ja nende tehnoloogilist paremust, olukorra taastada. Märtsis hakkasid sõjategevuses ulatuslikult osalema kettakujulised helikopterid ja disketid. Sakslased tegid lendavaid taldrikuid mitmeid täiustusi ja suutsid nendega raketirünnakuid Nõukogude positsioonidele korraldada. Kuid praktikas ei täitnud ketaslennuk imerelvana ootusi.
  Nii nagu von Brauni ballistiline rakett osutus liiga kalliks ja madala täpsusega, et selle aktiivne kasutamine võitluses ennast õigustaks.
  Kuid sakslased hankisid sabata reaktiivpommitajad, mis suutsid vedada kuni kümme tonni lasti ja lennata kuni 16 tuhande kilomeetri (!) kaugusele.
  Kahjuks jäi Nõukogude reaktiivlennundus endiselt maha ja vaenlane domineeris õhus peaaegu täielikult. Igal juhul ei saa propellermootoriga lennukid põhimõtteliselt lennuomadustelt reaktiivlennukeid ületada. Ja meie enda arengud olid liiga hilja. Ja üleminek sõukruviga lennukitelt reaktiivlennukitele on liiga valus.
  Ja piloote tuleb ümber koolitada, lennuradu pikendada ja spetsiaalset kütust ette valmistada. Noh, mootoreid endid ikka testitakse ja silutakse!
  Sakslased avastasid end Stalingradist segamini... Kummalisel kombel hakkas Kolmas Reich ja kogu koalitsioon otsa saama ning Punaarmee oli nagu Fööniksi lind. Nii aprill kui ka mai möödusid Stalingradi lähedal ägedates lahingutes. Ja isegi juunis püüdis Punaarmee endiselt edasi liikuda, surudes vaenlase alla. Kuid juulis liikusid natsid kuumusest hoolimata siiski mööda Kaspia mere rannikut Bakuu suunas. Edasiminek oli äärmiselt aeglane. Keskmiselt 1,5 kilomeetrit päevas. Dagestan põrutas tagasi... Nõukogude väed purustasid Fritzi ja nende liitlased kõigis asimuutides.
  Nad võitsid vaenlast nii keskuses kui ka põhjas. Arhangelskile läheneda ei lastud... Septembris aga sakslaste edasitung Kaukaasias kiirenes. Kaukaasia grupi väed olid oluliselt ammendunud ja kümnest transpordist koosnev meri saabus vaenlase õhuülemvõimu tingimustes maksimaalselt kahe või kolme õhus. Oktoobri lõpus sisenesid fašistid siiski Aserbaidžaani. Ja novembris suundusid nad Bakuusse. Ja detsembri alguses ühinesid Krauts Gruusias türklastega...
  Juba enne märtsi toimusid Kaukaasias lahingud ja Jerevan pidas üldiselt vastu 1947. aasta juunini.
  Terve talve püüdis Punaarmee väsimatult edasi liikuda. Nad lõid koalitsiooni kõvasti läbi. Kuigi jaapanlased vallutasid lõpuks Vladivostoki aprillis, võimaldas see NSV Liidul Amuuri kohal vaid tugevama jalad alla saada.
  Kuigi Punaarmee ei saavutanud talviste ja märtsikuu rünnakutega käegakatsutavat edu, andis see koalitsioonile õiglase õppetunni. Saksamaa satelliitriikides muutus olukord üha teravamaks. Inimressursid olid otsas ja kaotused olid tohutud. Majanduskoormus oli muutumas täiesti talumatuks. Isegi edu rindel rõõmustas Euroopa meest tänaval üha vähem. Rahusoov muutus aina tugevamaks.
  Kuid Hitler tahtis kangekaelselt NSVLi lõpetada. Kuigi arvutused, et Punaarmee kaotab pärast Bakuu kaotust oma lahinguvõime, ei täitunud. 1946. aastal tootis NSV Liit rekordarvu relvi: umbes 60 tuhat lennukit ja 40 tuhat tanki ja iseliikuvaid relvi, 250 tuhat relva ja miinipildujat. Jah, Nõukogude lennunduseks on peamiselt hävitajad Jak-9, ründelennukid IL-2, mis on veel tootmises. Jak-3 ja LA-7 toodeti väikestes kogustes. Endiselt on tootmises PE-2 ja TU-3. Jah, lennundust võib pidada aegunuks vaenlase reaktiivkoletiste vastu, kuid see pole nii. Nagu T-34-85, IS-3 ja SU-100, on ka ülejäänud sõidukeid väikeses koguses.
  Ja 1947. aastal hakkas T-54 kasutusele võtma, mis oleks pidanud lõpetama Saksa tehnoloogia kvalitatiivse paremuse. Loomulikult ei saanud 36 tonni kaaluv T-54 olla tugevam kui kõik vaenlase tankid, kuid see võis kergesti konkureerida Panthersi ja Tiigritega.
  Peamine Saksa tank oli E-50, nimega Lion-3. Sõiduk on sarnane Lõvile, kuid võimsama, 1200 hobujõulise mootoriga ja paksu soomustega. 75 tonni kaaluva Saksa tanki külgsoomuse paksus kasvas 140 mm-ni ja esiosa 105 mm püssi ja 100 elega torutoruga 240 mm. Peamiseks peaks saama uus Saksa auto. See on relvastuse ja turvise poolest nõukogude omast parem, kuid on üle kahe korra raskem.
  T-54 on aga alles tootmisse jõudmas.
  1947. aasta suvi oli aga veelgi palavam. Sakslased üritavad Moskvat uuesti rünnata. Nad murravad läbi ka Saratovisse. Võitlused venivad hilissügiseni. Fritzil õnnestub Saratov siiski vallutada. Kuid Moskva piirkonnas õnnestus neil edasi liikuda maksimaalselt kuuskümmend kuni seitsekümmend kilomeetrit. Nii Ržev kui Vjazma, kuigi viimane oli pooleldi ümber piiratud, jäid NSV Liitu.
  Moskvat pole vallutatud ning natsid ja nende jõhker koalitsioon peavad talvele kaevikus vastu astuma. Nõukogude väejuhatus säästab seekord inimesi ja kogub jõudu. Eelkõige tank T-54. Ja 31. detsembril 1947 testiti edukalt MIG-15, mis peaks lõpetama Saksamaa monopoli õhus reaktiivlennukite suhtes.
  Tõsi, 1948. aasta veebruaris langes Leningrad pärast aastatepikkust piiramist. Väga raske löök nõukogude võimu prestiižile.
  NSV Liidu positsioon mais 1948 muutus lootusetuks. Sakslased ja nende koalitsioon kontrollivad Kaukaasiat, sealt edasi Volgat Saraatovini ja Tambovit Voronežiga. Siis Orelist ida pool, peaaegu Tula kõrval, siis Vjazmas ja Rževi enda lähedal, kuni Arhangelskini välja.
  No mida veel sellises olukorras teha saab? Lisaks kontrollivad jaapanlased kogu Amuuri jõe äärset Primorjet ja vallutasid oma ainsa liitlase: Mongoolia.
  Ja seitsme sõjaaasta jooksul kaotati maid, millel elas enne okupatsiooni vähemalt pool NSV Liidu elanikkonnast ja võib-olla rohkemgi. Seitsme sõjaaasta jooksul kaotas Punaarmee pöördumatult vähemalt paarkümmend miljonit sõdurit ja ohvitseri. Kui mitte arvestada neid, kes said haavata või sandiks. Kui mitte arvestada tohutuid kaotusi, mis on tekkinud tohutu pommitamise, pommirünnakute ja nälgimise tõttu.
  Isegi evakueeritud perekondi arvesse võttes ei jäänud Stalini kontrolli alla rohkem kui sada miljonit tööjõudu, võib-olla vähem. Neist iga viies võetakse sõjaväkke. Umbes paarkümmend miljonit erinevat sõdurit. Masinaid said kasutada lapsed alates 5. eluaastast, pensionärid ning I ja II rühma puuetega inimesed.
  Riik on äärmiselt mobiliseeritud. Relvade tootmine 1947. aastal vähenes vaid veidi... Seega on veel vara nõukogude riigile lõppu teha!
  Stalin ise igatahes nii ei arvanud. Ja Hitler tahtis ka Venemaale survet avaldada - saada kõik korraga! Seega kompromissi ei tehtud.
  Suvel alustasid sakslased Moskvale uut rünnakut. Nad lootsid endiselt, et suudavad pealinna murda ja NSV Liidule lõpu teha. Punaarmee eest kattis Moskva üle kolme miljoni sõduri ja miilitsa. Nad olid relvastatud kaheteistkümne tuhande tanki ja iseliikuvate relvadega. Tõsi, T-54-sid on vaid viiesaja ringis, peamiselt sõdisid T-34-85 ja SU-100. IS-3 tootmine oli selleks ajaks juba lõpetatud. Selle mastodoni tehnoloogilise ebausaldusväärsuse tõttu toodeti väga vähe IS-4 tanke . Toodeti kuus IS-7 tanki, kuid see sõiduk ei jõudnud masstootmisse. Kuigi ilmselt asjata. See suutis oma 130 mm kahuriga läbistada 75-tonnise Lev-3 240 mm soomust. Tõsi, sakslastel oli arenenum tank Royal Lion, mis kaalus 100 tonni 1800 hobujõulise mootoriga ja 128 mm väga pika toruga püstoliga, mille mürsu algkiirus oli 1260 meetrit sekundis.
  Kuid Stalin kaotas kuidagi huvi rasketehnika vastu ja eelistas: eelistatavalt väikest, kuid kauget.
  Kuid neli sõdalast: Zoya, Victoria, Jelena, Nadežda nii ei arvanud. Ja nad said just tanki IS-7 oma kontrolli alla. Pealegi ja numbril seitse. Seega tegid neli selle auto omal kulul. Tüdrukud leidsid Siberist kullakangid ja annetasid need kaitseministeeriumi fondi. Ja nüüd tahtsid nad ise sellest imelisest masinast tulistada.
  Ja tähtpäev 22. juuni 1948 oli just lähenemas. Hitleri väed juhtisid lihtsalt elanikkonda, püüdes mööda minna Nõukogude linnast Rževist ja selle ümber piirata.
  Ja Vene demiurgi jumalate neli tütart, nagu alati, otsustasid Venemaa jaoks kriitilisel hetkel sekkuda! Nad päästavad oma kodumaad - Venemaad - alati õigel ajal ja õiges kohas!
  
  
  
  
  KUI EI OLEKS TERASKLAMBRI
  Üldiselt, kummalisel kombel, oli enamikus paralleeluniversumites Teise maailmasõja ja Suure Isamaasõja käik Venemaa jaoks isegi hullem kui tegelikkus. Võib-olla sellepärast, et fašistlikul režiimil, mis võttis Euroopa üle kontrolli, oli palju rohkem potentsiaali, kui ta suutis realiseerida. Brutaalse totalitarismi ja majanduse turuelementide kombinatsioon on tõhusam kui lääne liberaalne kapitalism ja tsentraliseeritud, bürokraatlik stalinistlik mudel. Õnneks mitmel põhjusel, nii objektiivsel kui ka subjektiivsel. Suure õnne tõttu ei saanud natsid oma trumpe kasutada.
  Kui paljud Saksa spioonid kukkusid läbi lihtsalt seetõttu, et sakslased kasutasid dokumentides roostevabast terasest kaabitsat ja venelased lihtsat rauda? Ja kuidas selline pisiasi sõja kulgu otsustavalt mõjutas?
  Igatahes eksisteeris paralleeluniversum, kus juba 1941. aasta oktoobris üks väga pedantne luureohvitser kogemata selle fakti avastas. Ehtsad nõukogude dokumendid ja võltsitud saksa dokumendid on märjad ja... Nõukogude dokumentidel on kirjaklamber roostes ja see on märgatav, aga saksa omadel mitte.
  See on väike asi, kuid selle mõju Suure Isamaasõja käigule osutus väga oluliseks.
  Olles vältinud ebaõnnestumisi ja töötanud Saksa agentide kontrolli all, avastasid nad märkimisväärseid tõendeid Nõukogude vägede ettevalmistamise kohta pealetungiks Stalingradi lähedal. Nii veenev, et kangekaelne Adolf Hitler nõustus sellega ja andis käsu koondada Volgale paigutatud natside väed. Ja see oli oluline.
  Kui Rževi-Sõtšovi operatsiooni ajal ei suutnud Wehrmachtist enam kui kaks korda suuremat jõudu omav Punaarmee Saksa kaitsest läbi murda, siis Stalingradis oli jõudude vahekord natsidele soodsam.
  Ja ilm 19. novembril 1942 ei soosinud pealetungioperatsioone. Lennundus, eriti ründelennukid, ei saanud õhku tõusta ja suurtükiväe pommitamine mõjutas vaenlase arenenud kaitsemehhanisme väga piiratud ulatuses. Pealetungile asunud Nõukogude väed takerdusid. Isegi tankikorpuste paigutamine ei suutnud Hitleri kaitsesse auku murda.
  Ägedad võitlused puhkesid ka Rževi-Sõtšovi suunal. Need jätkusid uusaastapäeval. Alles siis, olles kandnud tõsiseid kaotusi, peatasid Nõukogude väed mõlemas suunas oma pealetungi. Hitler pidas Volga peal vastu, kuid Aafrikas hakati sakslasi peksma. Churchill nimetas Montgomery pealetungi Egiptuses: alguse lõpp. Samuti nentis ta, et nüüd võidavad liitlased ainult.
  Tõepoolest, Rommelil, hoolimata suurte vägede jätkuvast üleviimisest Aafrikasse, ei vedanud ja tema armee sai lüüasaamise järel lüüa. Tagamaks sõja läbiviimist kahel rindel, pidi Kolmas Reich 1943. aasta veebruaris välja kuulutama täieliku mobilisatsiooni.
  Pealegi jäid operatsiooni Blau peamised eesmärgid saavutamata. Talvel 1942-1943 suutis Wehrmacht erinevalt tegelikust ajaloost siiski vältida tõsist lüüasaamist idas. Jaanuari lõpus jätkasid Nõukogude väed keskuses pealetungi: kolmas Rževi-Sõtšovi operatsioon ja Stalingradi lähedal. Kuid see ei julge tugevas kaitses istuvast vaenlasest läbi murda. Lahingud meenutasid nüüd Esimest maailmasõda. Piklev, positsiooniline. Kui see, kes ründas, kaotas rohkem kui see, kes kaitses.
  Operatsioon Iskra Leningradi vabastamiseks lükati edasi. Stalin tahtis võimalikult kiiresti ära lõigata Rževi astangu ja võita vaenlast Stalingradis. Möödunud talve õppetunde meenutades asusid sakslased end aktiivselt kaitsma. Ja seni on neil õnnestunud tõrjuda Nõukogude vägede pealetung. Nagu selgus, siis kui Krauts on valmis, pole nende kaitsest lihtne läbi murda. Ja Saksa relvajõudude kvaliteet on endiselt parimal tasemel.
  Nõukogude rünnak kestis veebruari lõpuni, kuid ei olnud kunagi edukas.
  Märtsi alguses tegi Nõukogude väejuhatus pealetungi Voroneži suunal. Pärast esialgseid õnnestumisi sattus Punaarmee Mainsteini vasturünnaku alla. Suured Nõukogude väed piirati sisse ja olid sunnitud tagasiteed võitlema. Kaod, eriti tehnika vallas, osutusid suurteks ning sakslased ja nende liitlased suutsid selles suunas jalad alla võtta ning vallutasid täielikult Voroneži ja selle eeslinnad.
  Mainsteini vasturünnaku ajal võtsid "Panthers" ja "Tigers" esimest korda lahingust osa. Uued tankid vastasid osaliselt nende ootustele. Õige kasutamise korral olid need vastassuunas lahingutes paremad kui Nõukogude sõidukid.
  Saabus kevadine sula ja idarindel valitses rahu. Tuneesias käisid ägedad lahingud.
  Fuhrer püüdis iga hinna eest säilitada sillapead Aafrikas. Selle saavutamiseks otsustasid natsid isegi enneolematu sammu astuda. Nad esitasid Francole ultimaatumi: kas ta laseb Saksa väed läbi Gibraltarile või kukutatakse nagu Vichy valitsus. Generalissimo sai külmaks ja nõustus. Samal ajal pöördus ta Suurbritannia ja USA valitsuste poole pisarate palvega: mitte kuulutada Hispaaniale sõda, kuna see ei juhtunud tema tahte kohaselt!
  15. aprillil 1943 alustasid sakslased rünnakut Gibraltarile, visates sinna uusimad Tigers and Panthers. Kindlus langes kahe päevaga sadade tankide rünnakute alla. Rünnakut juhtis idarindelt tagasi kutsutud Paulus. Iroonilisel kombel suutsid sakslased viimased kvartalid, Stalingradi majad ja Stalingradi tehased vallutada alles 1. aprilliks 1943. aastal. Nii rehabiliteeris Paulus end osaliselt ja sai kindralfeldmarssali tiitli ning mõõgad rüütliristi tammelehtedele saapaks.
  Gibraltari hõivamine blokeeris Briti ja Ameerika juurdepääsu läänest Vahemerele. Ja pealegi suutsid natsid ise kõige lühema vahemaa tagant Marokosse tungida, suunates osa liitlasvägedest Tuneesiast kõrvale.
  Surve Tuneesia sillapeale nõrgenes ja seejärel viidi Rommel uuesti üle. Hitler otsustas praeguseks sõjategevuse idas külmutada ja püüda Vahemerd oma kontrolli alla võtta.
  Ka Nõukogude väejuhatus hakkas järgima äraootamise taktikat. Seda tegi Stalin pärisajaloos ja seda otsustas ta teha ka nüüd. Las kapitalistid veristavad lollid ise. Las nad löövad üksteist ja me võtame oma jõu kokku ja lööme, kui nad on täiesti kurnatud.
  feldmarssal Pauluse juhtimisel tungisid Casablancale. Ameeriklased seisid vastamisi Tiigrite ja Pantritega. Selgus, et nende Sherman oli selliste tankide ja ka moderniseeritud T-4 vastu nõrk.
  Ja Churchill kuulutas pärast kolmekuulist kõhklemist siiski Hispaaniale sõja. Kuid selleks ajaks olid sakslased juba vallutanud kogu Maroko ja tunginud Alžeeriasse. Seetõttu ei tulnud see Francole šokina. 25. juulil vallutasid Saksa väed Alžeeria pealinna ja andsid brittidele purustava kaotuse. Edu soodustas Rommeli vasturünnak ning Kissilringi ootamatu lüüasaamine ja maandumine Maltal.
  Idarinne oli stabiilne ja rahulik. Stalin, kelle väed olid varasemates lahingutes suuri kaotusi kandnud, täiendas Punaarmeed. Sakslased moodustasid ka uued diviisid ja viisid need üle Gibraltari väina Vahemerele.
  Saksa allveelaevade tegevus tõi kaasa asjaolu, et Ameerika ja Briti laevastike tonnaaž hakkas vähenema. Ja seegi ei aidanud kaasa edule lahingutes Euroopa suurima lõunamere eest.
  Vahemere ähvardav olukord viis selleni, et 6. augustil otsustas Churchill randuda Prantsusmaal. Kuid operatsioon toimus ebasoodsates ilmastikutingimustes ja oli halvasti ette valmistatud.
  10. augustil ühinesid Rommel ja Paulus, moodustades Alžeeria idaosas kopsaka pada. Ja 19. augustil lõikas salakaval lõksude meister Mainstein liitlaste väed rannikult ära.
  Fritzi edule aitas kaasa ameeriklaste otsustusvõimetus, kes pidasid 1943. aastal Prantsusmaal maandumist ennatlikuks, ning terav dessandipuudus. Idarindel rahulik. Lisaks kasvas Saksamaa lennundustoodang 1943. aastal enam kui kahekordseks, ületades kolmekümne kahe tuhande lennuki aastas - õnneks oli sakslaste kontrolli all rohkem tööjõudu ja territooriumi kui tegelikkuses. Ja uued tugeva soomuse ja relvadega Focke-Wulfi sõidukid ning 30-millimeetrised kahurid tekitasid liitlaslennundusele liiga palju kahju.
  Alžeerias ja Prantsusmaal toimunud katastroof muutis 1943. aasta augusti liitlaste jaoks tõeliselt mustaks.
  Stalin oli selliste õnnestumiste üle isegi rahul. Kuid Churchilli kannatus sai otsa. Idas lakkasid isegi õhulahingud praktiliselt ja partisanide tegevus vähenes. Sakslased moodustasid endistest Nõukogude Liidu kodanikest üha uusi korpusi ja lõid isegi midagi marionett-omavalitsuste taolist. Niisiis võitlesid Aafrikas juba eraldi kohalike rahvuslaste brigaadid idast.
  Bulgaaria tsaar Boris saatis Tuneesiasse ka kolm oma parimat diviisi, lootes ilmselt saada endale pimedale mandrile kolooniaid.
  Septembris alustas Rommel suurpealetungi Egiptuses. Tal õnnestus vägede kvantitatiivset ja kvalitatiivset paremust kasutades Tripoli vallutada nädal pärast rünnakusignaali.
  Britid ja ameeriklased said Liibüas lüüasaamise pärast lüüa. Nendel tingimustel teatas Churchill igasuguse abitarnete peatamisest bolševike NSV Liidule ja nõudis vaenutegevuse viivitamatut intensiivistamist. Stalin teeskles ultimaatumite ignoreerimist. Kuigi loomulikult tehti ettevalmistusi ründetegevuseks. Kuid Koba oli kaval ja püüdis isegi vetes omaette rahu proovile panna. Üks, septembri lõpuks vallutasid sakslased kogu Liibüa, sealhulgas Tolbuki, ja tungisid isegi Egiptusesse Aleksandriasse.
  Paulusel õnnestus Inglise tähtsaimast kindlustatud punktist mööda minna ja minna lõunasse Niiluse äärde. Tegelikult tähendas see Suurbritannia jaoks katastroofi Egiptuses. Siis said sakslased minna Suessi kanali äärde ja minna Iraaki ja siis mitte kaugele Bakuust.
  Viivitus muutus ohtlikuks ja Stalin andis käsu jätkata rünnakut Rževi vastu, samuti vallutada tagasi Stalingrad ja samal ajal purustada vaenlane Põhja-Kaukaasias.
  See tähendab, et oktoobris jätkus sõjategevus kohe kolmes suunas. Ja novembris ka Leningradskil.
  Hästi süvenenud ja võimsate raskete Pantheri ja Tiger tankidega vaenlasest läbi murda polnud aga lihtne. Nõukogude väed seisid silmitsi sügava positsioonikaitsega. Ja kaitses toimisid uued Saksa tankid ja iseliikuvad relvad hästi.
  Seega oktoobris ja novembris olulisi edusamme ei toimunud. Kui just sakslaste pealetung Suessi kanali juures ei peatati. Ja siis ainult ajutiselt... Paulus ja Rommel aga pöörasid oma väed Sudaani poole. Ja nad hakkasid Aafrikat vallutama.
  Wehrmacht pole veel talvel rünnakuks valmis.
  Lisaks panid Krauts suuri lootusi Panther-2-le kui arenenumale masinale ning Tiger-2-le ja Lionile.
  Talv möödus Punaarmee katsetes krautide kaitsest läbi murda. Kuid kusagil polnud võimalik saavutada suuri edusamme. Isegi kui toimus läbimurre, taastas vaenlane olukorra vasturünnakuga.
  Ja olukord läks aina hullemaks. Suurbritannias tekkis sõjaliste kaotuste taustal poliitiline kriis. Umbusaldushääletus võeti vastu Churchilli valitsuskabineti vastu. Kuidas saakski teisiti olla, kui targem Paulus lööks Inglismaa Sudaanist ja Etioopiast välja.
  Uus valitsus pakkus Saksamaale eraldi rahu. Arvestades USA suuremaid kaotusi Saksa allveelaevastikult, ei olnud Roosevelt vastu. Pealegi on tema positsioon Ameerikas kõigutatud. Ja jaapanlased suutsid võita paar väikest võitu, pidurdades ameeriklaste edasipääsu. Nii et vaatenurk - meie äärepealne onn on triumfeerinud.
  Hitler aga esitas esmalt liigsed tingimused. Siis oli kompromiss Prantsuse maad ja Egiptus, samuti tagastati see, mis varem kuulus Itaaliale. Sudaan läheb samuti Kolmanda Reichi valdusesse, kuid Suessi kanalit juhitakse ühiselt.
  Seega, olles andnud endale läänes vabad käed, viskas füürer kogu oma jõu itta. Natsid alustasid oma pealetungi Moskva vastu mais. Tänu Prantsuse ja Inglise kolooniatele oli Liibüal naftat juba piisavalt ja Hitler tahtis võimalikult kiiresti võita.
  Lisaks avas Türkiye ka teise rinde.
  Punaarmee näitas aga juba lahingutes Nõukogude pealinna eest uskumatut meelekindlust ja kangelaslikkust. Keskmiselt ei ületanud sakslaste edasitungimise tempo ühte kilomeetrit päevas. Augusti lõpuks suutsid natsid veidi üle kolmesaja läbimurdelaiusega edasi liikuda maksimaalselt sada kilomeetrit.
  Nad lähenesid Moskvale, kuid jooksid vastu Mozhaiski kaitseliini. Need olid tagasihoidlikud tulemused. Lisaks ründasid Nõukogude väed pidevalt vaenlast. Lahingutes osalesid uued Nõukogude tankid T-34-85 ja IS-2. Ei saa öelda, et sakslased oma eelised täielikult kaotasid, aga Punaarmee ei seisnud paigal, ega ka teadus!
  Ilmusid uued Nõukogude hävitajad Yak-3 ja LA-7, mis suutsid konkureerida Saksa propellerlennukitega. Tõsi, vaenlasel on vastutasuks väga tugevad reaktiivsed trumbid. ME-262-l ja HE-162-l polnud maailmas analooge. Samuti otsustas Hitler keelata üle viiekümne tonni kergemate tankide tootmise ja arendamise. Selle tulemusena loobuti T-4-st ja Pantherist. "Panther"-2 osutus kaaluks 50,2 tonni ja sellel on võimas relv, mille mootor on 900 hobujõudu. "Kuninglik tiiger" ja "Lõvi" ületasid isegi koletiste kaalu 70 tonni. Partei dekreedi järgi ei kaalunud nõukogude autod üle 47 tonni.
  Kuna natsid ei suutnud Moskvat vallutada, pöörasid nad oma tähelepanu Leningradile. Neil oli sellest linnast päris kõrini. Massiivne mürsutamine algas septembris. Nende hulka kuulusid ka 1000 mm kaliibriga relvad ja tiibadega robotmürsud.
  Hitler käskis Leningrad iga hinna eest vallutada.
  Septembris ja oktoobris õnnestus linnal tõrjuda kolm rünnakut. Sakslased suutsid aga kümme-kakskümmend kilomeetrit edasi liikuda ja vallutasid ka Peterhofi sillapea. Mõnes kohas sisenesid nende üksused linna, halvendades rühma operatiivpositsiooni. Novembris 1944, pärast natside parlamendivalimiste võitu, astus ka Rootsi sõtta NSV Liidu vastu.
  See reklaamis aktiivselt loosungit: kättemaks Peeter Suure ja Aleksandri lüüasaamise eest. Rindele saabusid uued rootsi diviisid, kes koos soomlastega alustasid rünnakut linnale põhja poolt. Ja natsid jätkasid rünnakuid, kasutades muuhulgas Sturmtigerit ja veelgi võimsamat Sturmaust, aga ka tanki E-100, maailma esimest üle saja tonni kaaluvat koletist.
  Vaatamata Nõukogude sõdurite ja miilitsate tohutule kangelaslikkusele ja vastupidavusele ning meeleheitlikule diversiooni vasturünnakule Novgorodile ei suudetud linna päästa. Viimane kvartal langes aga alles 27. jaanuaril 1945, näidates piiritu vastupidavuse eeskuju. Ja linn ise kestis terve kvartali: 1270 päeva! Tõenäoliselt pikim linna blokaad tänapäeva sõdades.
  Kuigi sakslased ja nende liitlased kandsid suuri kaotusi, sai eesmärk osaliselt täidetud. Suuruselt teine ja tähtsaim Nõukogude linn langes ning võimsaima vaenlase grupi käed vabanesid.
  Talvel olid võitlused ägedad. Sakslased kasutasid reaktiivlennukeid täie jõuga. NSV Liidul ei olnud nende vastu pariteetilist võimu. See muutis õhus eelise saavutamise keeruliseks. Vastupidi, seal domineeris vaenlane. Täpselt nii, nagu Saksa tankid säilitasid oma eelised. Ja nad suurendasid neid isegi E-seeria tulekuga.
  Võrreldes Tigersi ja Panthersiga olid E-seeria tankid tihedama paigutusega, madala siluetiga ja sellest tulenevalt nurga all palju paksema soomukiga.
  Nõukogude teaduse vastus oli seni vaid IS-3, tugevam tornotsmikukaitse. T-54 oli alles väljatöötamisel ja T-44 ei olnud enam edukas.
  Hitler aga muutis oma plaane 1945. aasta mais. Ja piirdudes üksikute rünnakutega, viis ta läbi põhirünnaku Kaukaasias. Seal oli mugavam võidelda. Nii et pärast Stalingradi vallutamist osutus Nõukogude rühma varustamine keeruliseks. Lisaks andsid Nõukogude väed veebruaris Taga-Kaukaasia Osmanidele tugeva kaotuse, sundides türklasi Jerevanist põgenema ja vabastama Karsi piirkonna.
  Sakslased murdsid läbi kaitse ja jõudsid mööda Volgat Kaspia mere äärde. Groznõi langes 15. juunil pärast kangekaelset võitlust, Suhhumi 23. juunil, Zugdidi 29. samal kuul. Tbilisi vallutati juuli lõpus koos Kutaisiga. Augustis vallutasid fašistlikud raisakotkad lõpuks Dagestani ja ka Poti ning jõudsid põhja poolt Armeeniasse. Septembris ühinesid nad türklastega ja algas rünnak Bakuule. Võtmelinn pidas vastu 6. novembrini 1945. Mõned lahingud mägedes, eriti Jerevanis, kestsid detsembri lõpuni.
  Kesklinnas käisid ka ägedad lahingud. Sakslased suutsid Tula lähedale tulla ja isegi Kalinini ära võtta, kuid siis nad peatati. Rindejoon on aga lähenenud ning pealinnast on jäänud juba enam kui kaheksakümmend kilomeetrit.
  1946. aasta algas kuuma talvega. Nõukogude väejuhatus, kes tahtis Saksa pealetungi ennetada, tormas meeleheitlikult vaenlasele.
  Paraku vaenlase eelis õhus ainult kasvas. Kahjuks täiustati Luftwaffe reaktiivlennukeid pidevalt. Ilmunud on ME-262 uued modifikatsioonid, sealhulgas ülikiire. Samuti tugev reaktiivhävitaja TA-183, täiustatud pühitavate tiibadega HE-262 ja tõeline lennukiehituse meistriteos ME-1010 koos juhitavate tiibadega.
  Ja NSV Liidu peamiseks hävitajaks jäi Jak-9. Auto oli kunagi uus, kuid nüüdseks on selgelt vananenud.
  Aga Luftwaffel on ka Yu-287 ja ilmunud on reaktiivpommitaja Yu-387, TA-400, TA-500. Ja ründelennukid on reaktiivlennukid. Ja HE-377 on reaktiivne ja HE-477 on samuti reaktiivne ja mitmeotstarbeline.
  Ja E-70 seeria tankidega, mis kaaluvad sama palju kui "Royal Tiger", kuid palju tugevama kaitsega.
  Ja tõeline meistriteos oli 20. aprillil 1946 füüreri sünnipäevaks näidatud metallist püramiidpaak. Hitler andis talle isiklikult nime "Keiserlik lõvi".
  Sõiduk oli pikliku lameda püramiidi kujuline, mille väikesed rullid katsid kogu paagi põhja. Seega puudus sellel kandik, mis tõstis oluliselt murdmaavõimekust. Lisaks polnud tankil katust ja selle soomukitel oli kõigist nurkadest kõrge ratsionaalse kaldenurk. 99 tonni kaaluv sõiduk oli relvastatud 128 mm õhutõrjekahuriga, mille toru pikkus oli 100 EL, mootor võimsusega 1800 hobujõudu ja esisoomus 300 mm. Veelgi enam, plaadid on suure ratsionaalse kaldenurga all, esimeses esiküljes ja 250 millimeetrit teises kaldepooles. Seega osutus see maailma võimsaimaks tankiks, mis on läbimatu kõikidest laskepunktidest ja pommidega ülevalt rünnatuna.
  Fuhrer käskis see kohe võimalikult kiiresti tootmisse panna ja samal ajal luua haubitsa ja pommiheitjaga ründemodifikatsioon.
  Nii et natsid varusid, nad tuli puruks lüüa. Kuid kahjuks tabati väga visa ja tehniliselt tugev vaenlane. Ja mai lõpus, traditsiooni kohaselt, kui teed kuivasid, algas pealetung.
  Fritz üritas Moskvast ja Tulast mööda minna. Lahingud toimusid enneolematu intensiivsuse ja ulatusega. Kuid Nõukogude väed väärisid võitmatuks nimetamist. Kolm kuud kestnud pidevate lahingute jooksul suutsid natsid ainult Tula ümber piirata ja Kashinasse jõuda ning Moskvale põhjast läheneda, katkestades osaliselt side. Lahingud käisid juba linna enda tänavatel.
  Stalin lahkus pealinnast ja evakueeriti Kuibõševi. Kuid natsid alustasid juulis rünnakut Saratovi vastu. See linn langes 8. augustil. Kuna Kuibõšev leidis end nüüd ohtlikult rinde lähedal, kolis ülemjuhataja oma peakorteri Sverdlovskisse. Lahingud Moskvas jätkusid septembrini. 18. kuupäeval Kashira langes. Oktoobri alguses piirati NSV Liidu pealinn peaaegu sisse ja 29. aastal langes pärast visa võitlust ka Kuibõšev. Lisaks vallutasid sakslased Gurjevi ja Uralski.
  November oli täis kohutavat võitlust. 7. novembril murdsid Krautsid läbi Kremli, kuid meeleheitliku vasturünnakuga tõrjus nad tagasi. Ja selle lahingu ajal suri Moskva komandandi kohusetäitja marssal Rokossovski!
  Ja kuulus Nõukogude piloot Kozhedub tulistas alla sajanda Saksa lennuki, saades esimeseks nõukogude inimeseks, kellele omistati neli korda NSV Liidu kangelase tiitel. Ja ka 7. novembril 1946. aastal.
  4. detsembril suleti lõplikult blokaadirõngas Moskva ümber. Kuid pealinn ja selle kangelasliku garnisoni riismed võitlesid kuni õigeusu jõuludeni 7. jaanuaril 1947.
  Rünnakut pealinnale juhtis Mainstein. Selle eest autasustati teda Hermann Göringi järel teise Raudristi Suurristi ordeniga.
  Kuid sõda pole veel lõppenud. Sverdlovskist pärit Stalin lubas võitlust jätkata. Sakslased olid ka päris kurnatud. Lõunas lähenesid nende väed Penzale ja Uljanovskile ning peatusid. Märtsis alustasid nõukogud vasturünnakuid. Kuid aprillis olid nad siiski sunnitud Rjazanist lahkuma. Ja mais piirasid natsid Gorki linna ja murdsid lõunast Kaasani. Juunis vallutasid Krautsid Orenburgi ja lähenesid Ufale. Vastupanu Punaarmeele nõrgenes, moraal langes ja algasid massilised deserteerumised. Ometi on nad seal alati olnud, kuid pärast pealinna langemist hoogustusid nad mitmekordselt. Kellelgi polnud tahtmist Stalini eest surra. Kuid inimesed võitlesid fašismi vastu oma kodumaa eest.
  Langes ka Nõukogude valitsuse autoriteet. Juulis tungisid sakslased Sverdlovskisse. Stalin ja tema saatjaskond kolisid Novosibirskisse. Uuralites käis võitlus kuni augustini... Sakslasi takistas sidepikk ja partisanide aktiivne tegevus. Kuid edasine sõda on juba mõtte kaotanud.
  Stalin aga lootis ikka midagi. Sakslased tungisid septembris Tobolskisse. Kuid tugevad sügisvihmad lükkasid neid edasi. Talve lähenemine peatas pealetungi Siberis, kuid natsidel õnnestus vallutada kogu Kesk-Aasia. Talvel nad ei julgenud Novosibirskisse minna. Kuid ka Stalinil oli halb ja ta kolis soojemasse Vladivostokki.
  Saabus aasta 1948. Natsid olid juba diskettidega relvastatud. Lisaks ilmusid kompaktsemad turboreaktiivmootoriga tankid. Tegelikult jääb pärast soojemaks muutumist neil üle vaid võidukalt marssida ja linnad hõivata.
  Kuid Beria mürgitas juba raskelt haige Stalini ja pakkus Kolmandale Reichile allaandmist tingimusel, et Nõukogude võim Siberis säilib.
  Hitler, kes oli ise sõjast väsinud, oli peaaegu nõus, kuid kõigepealt vallutas ta 1948. aasta mais Novosibirski. Ja alistumine allkirjastati 22. juunil 1948 sümboolsel kuupäeval - täpselt seitse aastat NSV Liidu ründamise hetkest. Nii lõppes Teine maailmasõda. USA alistas 1945. aastal Jaapani ja katsetas aatomipommi. Nii et füüreril pole midagi välismaale minekut.
  Beria ei valitsenud aga kaua. Nõukogude Liidu kuulsaim äss, õhumarssal ja seitsmekordne NSVL kangelane Kozhedub suudab läbi viia sõjaväelise riigipöörde ja kukutada riigikaitsekomitee ebapopulaarse esimehe. Beria ja mitmed tema kaasosalised lasti maha. Kolmandas Reichis endas tegid patrioodid 1953. aasta märtsis Hitleri otsa. Ja Goering suri narkootikumide kuritarvitamise tõttu veidi varem, samal ajal kui Himmler tulistati vandenõukahtluse tõttu.
  Algas äge võitlus Schellenbergi juhitud SS-i ja Generalissimo Mainsteini juhitud relvajõudude vahel. Kõik see viis kodusõjani. Selle tulemusena varises Kolmas Reich kokku. Ja vähendatud NSV Liit hakkas järk-järgult taastama oma mõjuvõimu. Ajalugu läks taas spiraali. Saksamaa fantastiline tõus, paisunud rohkem kui Tšingis-khaani impeerium, seejärel peamise juhi surm - kaos ja väljasuremine.
  Ja vürstiriikide järkjärguline kogunemine sai pealinnaks ainult Baikalski linna. NSV Liit, mis on jagatud paljudeks provintsideks sakslaste rajatud nukuprovintsidega, ühendati taas. Suurim võit oli Moskva annekteerimine, mis viskas natside ikke. Tõsi, Ukraina, Valgevene ja Balti riigid, aga ka Gruusia, Armeenia ja Aserbaidžaan säilitasid oma suveräänsuse. Pärast Kolmanda Reichi kokkuvarisemist sai USA-st maailma hegemoon. Ameerika-meelne valitsus loodi ka Hiinas.
  Kuid järk-järgult muutus taevane impeerium üha iseseisvamaks. NSV Liidus kehtestati pärast Kožedubi de facto diktatuuri sisuliselt presidentaalne põhiseadus, kuid kahe tähtajaga võimupiirang. Valimised toimusid alternatiivsetel alustel ja presidendi koht kandis teist nime: rahvaesimees.
  Riigil oli segamajandus ja kiiresti arenev majandus.
  Aga siin on, kuidas ajalugu ühest kirjaklambrist muutus. Nad kaotasid Teise maailmasõja, kuigi võitlesid vapralt. Ja tulemus oli katastroofiline. Veelgi enam, Saksamaa suutis vaid mõneks ajaks suurust saavutada.
  Ja USA oli järk-järgult kaotamas mõju, maailm muutus multipolaarseks, mis tähendab, et selles valitses üha suurem kaos. Vastupidi, korda on vähem. Ja umbes sama, mis praegusel kahekümne esimesel sajandil.
  Miks tõmbab inimkond killustatuse ja kaose poole?
  
  
  TROTSKI STALINI ASEMEL
  Tuhhatševski kampaania Varssavi vastu osutus ebaõnnestunuks eelkõige Stalini süül, kes selle asemel, et varjata Varssavile suunduvate punavägede lõunatiiba. pööras esimese ratsaväe Galicia poole. Veelgi enam, hoolimata Joosepi alluvuses olnud suurtest vägedest õnnestus ta poolakatelt lüüa. Punaarmee kaotas Varssavi lahingu. Poolakad alustasid vastupealetungi, okupeerisid territooriumi, sealhulgas Slutski, ja isegi Minski mitmeks päevaks.
  Kuid Lääs ei julgenud siis rahastada edasist verist sõda bolševikega. Varssavi sõlmis rahu ja kodusõda lõppes kiiresti.
  Kuid on olemas alternatiivne ajaloo kulg ja üks paljudest paralleeluniversumitest. Seal käskis Lenin eemaldada lõunatiiva juhtimisest sõjalistes küsimustes mitte eriti andeka ja kapriisse Stalini ning kehtestas Tuhhatševski juhtimise ühtsuse, säilitades samal ajal Budyonny esimese ratsaväe üle.
  Sel juhul ebaõnnestus Varssavist lõuna pool tehtud vasturünnaku katse ja inspireeritud Punaarmee võitis ägedas lahingus. Poola pealinn langes. Olles seal mõnda aega seisnud ja saanud täiendavat abijõudu, liikus Tuhhatševski edasi Lvovi ja Krakowi poole.
  Mõnda aega jätkusid lahingud Wrangeli vastu ja edasise rünnakuga Krimmi vastu. Seejärel okupeeris Punaarmee põhjas Balti riigid ning vabastas lõunas Aserbaidžaani, Armeenia ja Gruusia. Tekkis ajutine tuulevaikus. Nõukogude Venemaa vajas puhkust ja ajutist puhkust, milleks NEP saigi. Kuid Trotski nõudis endiselt kõigi Tsaari-Venemaa maade tagastamist. Selle tulemusel okupeeris Punaarmee 1921. aasta suvel Lääne kaasalöömisel Soome.
  1922. aastal vallutati Primorye, seejärel Põhja-Sahhalin. Trotskil, kelle autoriteet Sõjalise Revolutsiooninõukogu esimehena oli märkimisväärselt tugevnenud, suutis Lenini asemele asuda ja teisejärgulisesse rolli taandatud Stalini välja tõrjuda.
  Kummalisel kombel muutusid isikliku võimu tugevnedes kapitalismi elemendid majanduses üha tugevamaks.
  Trotski ise muutus vasakpoolseks suuresti tänu soovile saada pühamaks kui paavst või radikaalsemaks kui Stalin. Ent võimule pääsenud, jätkas üliandekas juut oma tasakaalustatud välispoliitikat. Kommunistlikke ideid hülgamata püüdis ta samal ajal sisendada turuelemente ja tagada head suhted teiste maailma kapitalistlike riikidega.
  Hitleri võimuletulek Saksamaal ei toonud kaasa põhjapanevaid muutusi maailmapoliitikas. Fuhrer pandi kiiresti oma kohale - keelustati igasuguse Versailles" piirangute tühistamine või universaalse ajateenistuse ja sõjalise võimu taastamine. Nii nagu natsidel keelati antisemiitlike seaduste kehtestamine ja palju muud.
  Ainus asi on see, et Hitleri ajal tuli Saksamaa majandus kriisist välja, kuid fašism ei võtnud kunagi radikaalseid vorme, jäädes mõõdukaks natsionalismiks, millel on mõned autoritaarsed jooned, ja üldisteks noorteorganisatsioonideks nagu Hitlerjugent.
  NSV Liidust sai Leon Trotski juhtimisel majanduslikult rikas riik arenenud rasketööstusega.
  NSV Liidu majandus oli rohkem turupõhine kui Stalini oma, kuid sisaldas ka planeerimise elemente viie aasta plaanide näol. Sündimus on kõrge, seda enam, et Trotski keelustas ka abordid - väidetavalt on Venemaal nii palju tühje maid ja neil pole põhjust aukudeks haigutada.
  Kuna Saksa armee suurus jäi 100 tuhande peale ja Poolast oli juba saanud nõukogude sotsialistlik vabariik, poleks kellegagi sõdida. Moldova tagastati Venemaale juba 1921. aastal - kuninglikud maad tagasi korjates.
  Trotski ise toetas veidi maailma internatsionaali, kuid maailmarevolutsiooni eesmärki hakati vaikima. Osaliselt nagu Stalini ajal.
  Aga sõda tuli ikkagi idast. Jaapan alustas sõjategevust Mongoolia vastu. Tõusva päikese maast sai koos Itaaliaga maailma peamised sissetungijad. Tõsi, Mussolini oli sunnitud piirduma oma ambitsioonidega Etioopia - ainsa riigi Aafrikas, mis ei olnud kellegi teise koloonia - vallutamisega. Jaapan, kes samuti ei julgenud veel üksi sõdida Suurbritannia ja eriti USAga, ronis Hiinasse. Ja ta sattus siia üha rohkem.
  Hiinlasi on palju ja vaatamata killustatusele on nad tõsine vastane. Ja siis sisenesid samurai Mongooliasse... Seal algasid tõsised lahingud 1941. aasta kevadel.
  Trotski otsustas, et NSVL on juba piisavalt tugev, et pidada samuraidega täiemahulist sõda. Lisaks soovis Nõukogude diktaator kätte maksta 1904.-1905. aasta lüüasaamise eest. Maal on Punaarmee jaapanlastest selgelt tugevam, eriti tankides. Kuid merel ei ole Vaikse ookeani laevastik veel pariteeti saavutanud. Kuid Lev Davõdovitš ei saanud Mongooliast loobuda.
  Punaarmee peatas esmalt samuraide edasitungi. 20. augustil 1941 toimus pealetung Khalkhin Golile, mis lõppes Punaarmee võiduga. Pärast seda nõudis Trotski, et Jaapan annaks tagasi Lõuna-Sahhalini ja Kuriili saared.
  Loomulikult järgnes keeldumine ja algas ulatuslik sõda. Ainult et erinevalt Suurest Isamaasõjast peeti seda võõral territooriumil. Kuigi ei saa öelda, et verevalamist oleks vähe olnud.
  Lahingud olid täismahus ja jaapanlased pidasid ägedalt vastu ega andnud alla. Kuid peaaegu kõik Nõukogude vägede operatsioonid olid edukad. Kaitsest murti pärast võimsat suurtükituld läbi ning tankid, sealhulgas uusim võimas T-34 LT (raske Leon Trotski!), said üle ägedast laipade ja metallide kraavist.
  Kõigepealt aeti Mandžuuriast välja Tõusva Päikese maa sõdalased. Viidi läbi mitu järjestikust operatsiooni, mis kestsid üheksa kuud novembrist 1941 kuni augustini 1942. Nõukogude väed sisenesid Põhja-Koreasse... Samuti toimusid lahingud Sahhalinil. Jaapanlased üritasid isegi edasi liikuda - nad edenesid kolmkümmend kilomeetrit, kuid jäid seisma ja lämbusid verre.
  Septembris 1942 toimus rünnak Port Arturile. Jaapanlased püüdsid merelt tuge kasutades liini hoida. Nõukogude väed murdsid rindelt läbi, kuid vaenlasel õnnestus edasitung vägesid maha visates peatada.
  Kuid samuraid ei suutnud oma vastupanu kaua vastu pidada. Nõukogude lennundus võttis võimust ja pommitas laevu. Lisaks suhtuvad jaapanlased oma elusse liiga halvasti - nad ei võtnud isegi langevarju lahingusse. Seetõttu nõrgenes pärast peamise õhueliidi surma samuraide vastupanu taevas märgatavalt. Ja Nõukogude lennundus hakkas palju enesekindlamalt võitma.
  Lisaks muutsid Nõukogude disainerite uued arengud järk-järgult Jaapani hävitajate paremuse manööverdusvõimes. Detsembris 1942 võeti Port Arthur pärast järjekordset ägedat rünnakut ja Soul langes samal kuul.
  1943. aasta järgmine kuu algas jaanuaripealetungiga Lõuna-Koreas ja Busani sadama hõivamisega.
  Jaapan kaotas maapealseid lahinguid ning sai taevas ja merel üha rohkem kahju. 1943. aasta veebruaris vallutasid Pekingi Nõukogude väed. Ja märtsis, pärast ägedaid võitlusi, vabastati Lõuna-Sahhalin. Aprill ja mai möödusid Nõukogude relvastuse uutest võitudest merel... Eriti tõhusad olid suurenenud allveelaevastik, lennundus ja Balti merelt saabuvad laevad.
  Juunis 1943 ajasid Nõukogude väed jaapanlased Shanghaist välja. Nii moodustades oma okupatsioonitsooni.
  Juulis ja augustis vabastasid langevarjurid ja meremehed Kuriili seljandiku vaenlase käest. Jaapan sattus erakordselt raskesse olukorda. Nõukogude lennundus suurendas oma löögijõudu ja pommitas üha tugevamini ning Tõusva Päikese maa merelaevastik sulas. 1943. aasta oktoobris tegi Trotski otsuse: rünnata Okinawat - peaproovi enne lahingut Jaapani metropoli enda pärast. Lahingud olid ägedad ja samuraid kasutasid massiliselt relvi: kamikaze-piloote.
  Eepiline lahing kestis kaks kuud ja nädal, mis lõpuks lõppes Okinawa langemisega. Ja 1944. aasta jaanuaris vabastati Taiwan.
  Jaapan oli nüüd täieliku sõjalise katastroofi äärel. Hirohito võis loota vaid USA ja Suurbritannia astumisele tema poolel sõtta, fašistlik Saksamaa oli tollal sõjaliselt veel liiga nõrk ja Mussolini ei pääsenud Vaikses ookeanis Trotski juurde lihtsalt.
  Kuid USA ja Suurbritannia andsid vihjeid, kuid ei kiirustanud sõtta astuma. Pealegi puhkes Indias ulatuslik Briti-vastane ülestõus. Mõõduka Gandhi tõrjusid kõrvale radikaalsemad rahvuslased ja vasakpoolsed. Selle tulemusena algas seal tõeline sõda. Chamberlaini välja vahetanud Churchill näitas üles kangekaelsust ning püüdis Pakistani ja Indiat iga hinna eest enda kontrolli all hoida. Mis tõi kaasa pikaajalise ja kibeda sõja, mis sidus Briti väed.
  Ameeriklased käitusid välispoliitikas täiesti passiivselt: minu onn on ääre peal!
  1944. aasta märtsis maabusid Nõukogude väed Hokkaidol, vaatamata sellele, et ilm polnud veel eriti soodne. Võitlus kestis kolm nädalat ja lõppes jaapanlaste lüüasaamisega. See edu kõigutas keisri usaldust metropoli ligipääsmatuse vastu.
  Võitlused maal ja merel jätkusid kuni 11. maini 1944, mil kurnatud Jaapan lõpuks kapituleerus.
  Lahingud Nõukogude vägede osalusel kestsid 10. aprillist 1941 kuni 11. maini 1944 ning kestsid kolm aastat ja veidi üle kuu. Nõukogude armee kaotused hukkunud ja haavadesse surnud ulatusid 960 tuhande sõduri ja ohvitserini. Hukkus ka veidi üle kuuekümne tuhande Nõukogude tsiviilkodanikust. Alates pommitamistest, suurtükipommidest, lahingutest Sahhalinil ja Primorye piiril. Ja vigastada sai umbes kolm miljonit inimest, kellest nelisada tuhat sai invaliidi.
  Üldiselt saavutas NSV Liit suure võidu ja suutis kehtestada Hiinas ja Koreas nõukogude-meelsed režiimid ning okupeeris oma vägedega kõik Tõusva Päikese maa valdused.
  Seltsimees Trotski autoriteet tugevnes veelgi nii riigisiseselt kui ka rahvusvahelisel areenil.
  1946. aastal toimus NSV Liidus esimene tehissatelliidi start. Ja 1950. aastal saadeti esimene Nõukogude kosmonaut ümber maakera. Rumeenias nõustus kuningas Micaiah sõlmima NSV Liiduga sõjalise ja majandusliku liidu. Peagi muutus võim Ungaris. Ja Tšehhoslovakkias on seda pikka aega valitsenud, ehkki mitte just kommunistide, vaid vasakpoolsete nõukogude-meelsete jõudude poolt.
  1951. aastal puhkes Türgi ja NSV Liidu vahel sõda. Sel hetkel polnud ei USA-l ega Suurbritannial aatomipommi ning tõelise veresauna algatamine nii võimsa vaenlasega nagu NSV Liit ja selle liitlased oli lääne jaoks enesetapp.
  Nõukogude armee alistas Türgi vähem kui kuu ajaga. Nähes, et lääne reaktsioon on äärmiselt loid... Shaved võitles indiaanlastega pikka aega, kuid kaotas lõpuks sadu tuhandeid sõdureid ja kaotas kontrolli oma suurima koloonia üle. USA-s on majanduskriis ja mustanahalised märatsevad.
  Trotski teeb otsuse: kahe kuu jooksul võtab Punaarmee kontrolli kogu Lähis-Ida ja Iraani üle ning Egiptuses saab võimule nõukogude-meelne valitsus. Britid ja prantslased saavad rusikaga hambusse. Ja Hitler asub NSV Liidu poolele ja selle eest saab ta võimaluse Austriasse Anschluss.
  De Gaulle tuleb Prantsusmaal võimule. Ta on väga rahulolematu Nõukogude ekspansiooniga ja räägib ristisõjast itta, bolševismi vastu. Trotski, vastupidi, unistab Euroopasse laienemisest, olukord kuumeneb.
  Adolf Hitler, kasutades ära asjaolu, et NSV Liit on nüüd liidus, alustab Saksamaa militariseerimist. Ja Alžeerias ja Marokos puhkeb suur ülestõus Prantsusmaa vastu.
  De Gaulle on raevukas ja nõuab, et Saksamaa lõpetaks sõjalised ettevalmistused. Vastuseks nõuab füürer 1914. aasta piiride taastamist ja ähvardab saata rahvamiilitsa vaenlase vastu.
  Mõlemad pooled suurendavad ähvardusi ja koondavad vägesid piiridele. Kaval Trotski ei astu sõtta, vaid müüb laenuga Saksamaale tanke ja lennukeid. Algab lahing natside ja prantslaste vahel. Belgia astub sõtta, kuid see ainult halvendab Prantsusmaa olukorda, mida piiravad mäss kolooniates ja kommunistlik tegevus erinevatel rinnetel. Sakslased aga ei saavuta kiiret võitu, vaid takerduvad Mangio liinile, kuid hõivavad Belgia. Pärast poolteist aastat kestnud sõda jõudsid natsid Pariisi lähedale.
  De Gaulle läheb rahu sõlmima ja annab Elsarzi ja Lorraine'i sakslastele tagasi. Belgia on samuti lahku löömas osast oma territooriumist. Fuhrer tugevdab oma mõju. 1955. aastal katsetab NSV Liit tuumapommi. Trotski hõlmab Tšehhoslovakkiat NSV Liidu koosseisu. Tõsi, osa Sudeedimaast läheb sakslastele, kuid palju vähem etnilisi piire. Aga neil pole põhjust paati kõigutada...
  Hitler on sunnitud oma ambitsioone alandama ja rõõmustama, et tal õnnestus laieneda läänes ja Austria arvelt. Natsid tungivad ka Taani ja taastavad ka 1914. aasta piirid ja oma impeeriumi põhjaosa.
  Trotski suri 1960. aastal, tähistades oma kaheksakümnendat sünnipäeva. Ilma halbade harjumusteta ja füüsilise vormi säilitamiseta säilitas NSV Liidu esimees selge mõtlemise kuni oma viimaste tegudeni.
  Ta andis esimehe koha üle oma pojale Davidile, asutades sellega maailma esimese kommunistliku dünastia. Selleks ajaks oli NSV Liit kogenud suurenenud tsentraliseerimist ja põhiseaduse muudatusi, mis keelasid sellest välja astuda. Hitler andis ka ühele oma kunstliku viljastamise tulemusena saadud võimu üle oma pojale, kuid seda konkurentsipõhiselt.
  Poeg on aga veel liiga noor ja pärast Hitleri surma läksid natsid lahku ning peagi tuli võimule vasak tiib. Maailm on muutunud turvalisemaks, kuid koloniaalsüsteemi kokkuvarisemine on tekitanud uue ebastabiilsussõja. Lahenduseks oli kommunistliku koalitsiooni loomine. See osutas vastastikust abi ja püüdis ehitada sotsialismi pimeda mandri tingimustes.
  Kuid maailma kommunismi eristas suur hulk turuelemente ja see oli kombineeritud süsteem.
  Vahepeal kasvasid vastuolud NSV Liidu sees. Ühe partei poliitiline domineerimine ei sobinud enam kasvavale oligarhiale. Punase laine ärimehed soovisid muutusi ja poliitilist võimu. Seni on plaanimajanduse õnnestumised ja poliitilised võidud opositsioonimeeleolu osaliselt kompenseerinud. Kuid muutused on toimunud USA-s. Tekkis uus liider, kes murdes kahe partei monopoli: demokraatliku ja vabariiklase, lõi kolmanda - patriootliku.
  Ja võimule tulles kehtestas ta autokraatia. Samal ajal alustades ristisõda kommunismi vastu. David suri ja pärast seda algas terve rida vandenõusid ja fraktsioonide võitlusi. Selle tulemusena oli riik raputatud. Kuid võitlus fraktsioonide vahel lõppes NSV Liidu esimehe koha hõivamisega ja rahvas rahunes.
  Toimus aktiivne ruumi laiendamine. 2015. aastal sai Pluutost viimane planeet, millele inimastronaut oma jala tõstis. Lühikest aega said inimesed külastada Jupiteri pinda. Tõsi, nad pidid lebama spetsiaalsetes aromaatsetes vannides.
  NSV Liidus tugevnesid kapitalistlikud elemendid veelgi. Toimus kihistumine vaeste ja rikaste vahel. Ilmusid tõelised miljardärid ja samal ajal ka poliitbüroo liikmed. Kommunism sulas üha enam kokku rahanduse oligarhiaga ja erines üha vähem kapitalismist. Isegi tulumaks muutus NSV Liidus lineaarseks ja kehtestati ühtne protsent. See tõi loomulikult kaasa ebamäärase rahulolematuse ja tõi kaasa väiksemaid rahutusi.
  Kuid seni pole olukord kontrolli alt väljunud. Kuid tegelikkuses kärbiti sotsiaalseid garantiisid kommunismi väliste atribuutidega üha enam. Eelkõige muutusid osaliselt tasuliseks meditsiin ja haridus, tekkisid töötud ja tööbörsid.
  Victoria jõudis Vilni ja lõpetas paralleelmaailma mäletamise. Nüüd pidi ta jätkama Vene armee juhtimist.
  Leedu suurvürstiriigi pealinn Vilna langes, kuid ees ootas marss edasi Grodnosse ja Bresti.
  Valgevenelased liitusid meelsasti Vene armeega. Neid sadas aga lund ja keskaegsel sõjaväel muutus liikumine raskemaks. Sellegipoolest käskis suurvürst Vassili Grodno hõivata ja seal talvitada. Victoria jooksis ümberkaudsetes lossides ringi, otsides kedagi teist, keda tükeldada või hävitada.
  Tema sees kihas metsik hävitamisjanu, kuid üha sagedamini alistusid vastased võitluseta.
  
  
  ORAKLEID PIMEDAST PÕRGUST
  Ennustajaid on muidugi erinevaid, kasulikke ja ohtlikke.
  Kuid ühes alternatiivses reaalsuses oli nõid, kes ütles natsidele numbri, kuidas tagastada vägi saata ümber jutustada. Süütu lapse sarlakpunase vere tilgad langesid peegeldavale pinnale. Ja need imendusid koheselt ja peegel ise hakkas helendama, saades tagasi oma kingitused. Ja füürer õppis siis palju.
  Kuid isegi tulevikku teades pole seda alati võimalik parandada. Aafrikas aga koondasid sakslased oma väed ümber ja suutsid tõrjuda Montgomery 23. oktoobril alustatud pealetungi.
  Kuigi suurte raskustega, peatasid nad suure tööjõu ja varustusega väed. Rünnaku koha ja aja teadmine aitas aga Rommelil tema väheseid üksusi ratsionaalselt jaotada ja rünnakut tõrjuda. Britid kandsid märkimisväärseid kaotusi ja pärast kahenädalast võitlust olid nad sunnitud katkestama.
  Ja Saksa allveelaevastik suutis tekitada suuri kahjusid, uputas kümmekond laeva koos maandumisjõududega, mis plaanisid maanduda Casablancas ja Maroko rannikul. Ameeriklased, nähes edu puudumist Egiptuses ja "saksa hundikarjade" tegevust, loobusid operatsioonist "Tõrvik".
  Sakslased omakorda üritasid oma vägesid Stalingradis ümber koondada, et tõrjuda Nõukogude vägede kõrvalrünnakuid, ja valmistusid mattes end kesklinna kaitsesse.
  Halbade ilmade tõttu 19. novembril 1942 ei suutnud Nõukogude väed lennundust, sealhulgas ründelennukeid, tõhusalt kasutada ning suurtükiväe ettevalmistamine saavutas äärmiselt piiratud edu. Nii suutsid sakslased ja nende liitlased oma vägesid ümber koondades tõrjuda Nõukogude vägede edasitungi. Tõsi, see tõmbas natside tähelepanu Stalingradist endast eemale, andes linnas kangelasteks olnud Nõukogude sõduritele hingetõmbeaega. Kuigi Punaarmee kontrolli alla on jäänud väga vähe maju.
  Fritz pidas vastu ka keskuses... Lahing Stalingradi juures jätkus detsembri lõpuni. Kuna rindel läbimurret ei õnnestunud saavutada, peatus Punaarmee. Kuid ka sakslastel polnud see lihtne. Nad kaotasid linna pealetungil liiga palju ja kuigi kaitses näib kaotuste suhe nende kasuks olevat, on väed siiski kurnatud.
  Vaatamata oraakli ennustusele ei suutnud sakslased jaanuaris operatsiooni Spark ajal põhjas vastu pidada. Tõsi, lahingud kestsid üle kolme nädala ja maksid Punaarmeele suuri kaotusi, kuid neil õnnestus maad mööda Stalingradi pääseda.
  Iblise peegli hoiatusel suutsid sakslased aga pealetungi Voroneži lähedal tagasi tõrjuda, tugevdades oma nõrku liitlasi: itaallasi ja rumeenlasi. Muidu oleks sealsest kaitsest läbi murtud.
  Ja kolmas Rževi-Sõtšovi operatsioon oli ebaõnnestunud. Sakslased lõid taas, kuigi mitte ilma raskusteta, Nõukogude pealetungi tagasi. Stalingradis endas oli palav, jaanuaris olid lahingud. Pauluse asemele tuli Mainstein ja sellel kogenumal feldmarssalil õnnestus tsitadelllinn 12. veebruariks vallutada. Kuid jälle maksid sakslased selle eest tohutut hinda. Veebruaris 1943 tuli Reichstag kokku panna ja totaalne sõda välja kuulutada. Pikendage tööpäeva ja kasutage senisest aktiivsemalt orjatööd.
  Totaalse sõja väljakuulutamine võimaldas suurendada relvade tootmist ja moodustada uusi diviisi. Sealhulgas välismaalased ja hiidlased.
  Teades, millal britid ja ameeriklased plaanisid Marokosse siseneda, andsid sakslased oma suurt allveelaevastikku kasutades dessantlaevadele valusaid lööke - segades ühe dessandi teise järel. See võimaldas natsidel lokaliseerida sõjalised operatsioonid lääne vastu ja koondada kõik oma põhijõud itta.
  Rommeli korpuse positsioon jäi raskeks, kuid tänu peeglile hakkas fašistlik lennundus tõhusamalt toimima ning konvoid parandasid Aafrika grupi varustamist.
  Montgomery uus pealetung 1943. aasta märtsis ebaõnnestus. Seekord meelitas Rommel, saades kuratliku maagia abil täpsed andmed, inglased lõksu ja suutis neile muserdava lüüasaamise! Tõsi, vastase arvulise üleoleku ja õhuvõimu tõttu ei õnnestunud Montgomeryt täielikult alistada, kuid Suurbritannia lüüasaamine oli märgatav. Eriti palju tanke läks kaduma ja märkimisväärne hulk sõidukeid tabati trofeedena.
  Britid tõmbasid paar kaitseliini tagasi ja lähenesid Aleksandriale. Rommel vajas uusi reserve ja natsid plaanisid pealetungi lõunasuunas jätkata. Stalingrad langes ja siis oli võimalik mööda Volgat edasi liikuda.
  1943. aasta mais läksid Krauts üle operatsioonile Dolphin. Vaatamata oraakli abile seisid nende väed silmitsi Punaarmee väga tugeva vastuseisuga. Edusammud olid suurte kaotuste hinnaga aeglased. Tõsi, ennustaja abi mõjutas sõja kulgu. Wehrmacht nägi ette vasturünnakuid ja alustas üha uusi rünnakuid. Juuni keskel olid natsid juba lähenenud Volga deltale ja jõudnud Kaspia mere äärde.
  Nõukogude vägede positsiooni Kaukaasias raskendas Türgi astumine sõtta 22. juunil 1943. aastal. Ja see määras tegelikult Bakuu nafta lahingu tulemuse.
  Liitlased ei olnud otsustavad. Montgomery läks üle aktiivsele kaitsele ega mõelnud enam pealetungi peale ning Marokosse maandumine jäi ebareaalseks.
  10. juulil 1943 üritas Churchill, et osa Saksa vägedest idast kõrvale juhtida, randuda Prantsusmaal. Kuid halvasti ettevalmistatud maandumine koos ameeriklaste otsustusvõimetusega ja asjaoluga, et sakslased teadsid tänu oraaklile kõiki üksikasju, tõi kaasa brittide ja ameeriklaste ajaloo suurima lüüasaamise maismaal.
  Ainuüksi tabati rohkem kui kuussada viiskümmend tuhat inimest ja palju varustust. Kuid see kahjuks ei takistanud natside edasitungimist lõunas. Augustis vallutasid sakslased kogu Dagestani, türklased vallutasid peaaegu kogu Armeenia koos Jerevaniga ning 27. kuupäeval ühinesid natsid ja Osmanid, rebenes Taga-Kaukaasia rinde kaheks osaks.
  Ja jällegi lõppesid Nõukogude vägede pealetungkatsed rinde teistele sektoritele ebaõnnestumisega. Vaenlane oli liiga hästi kursis Nõukogude väejuhatuse plaanidega.
  Punaarmee eriosakond loksus, toimusid repressioonid ja massipuhastused. Tulistati isegi mitukümmend kindralit ja suurtükiväemarssal Kulik.
  Kuid seni, kuni vaenlasel oli kuratlik relv, ei aita tema vastu miski.
  Septembrikuu möödus rasketes lahingutes, natsid ja Osmanid jõudsid Bakuu lähedale. Ja oktoobris puhkesid linnas endas kaklused.
  Rannikulinna varustati üle mere ja nad üritasid seda meeleheitlikult kinni hoida. Võitlused venisid ja 7. novembriks, nagu plaanitud, ei õnnestunud krautidel seda võtta. Kuid kõik teised Kaukaasia linnad olid selleks ajaks juba kadunud. Ja detsembris kukkus legendaarne linn kolossaalsete kaotuste hinnaga.
  Kaukaasia kadus täielikult, nagu ka NSV Liidus toona välja arendatud suurim naftamaardla. Tõsi, kuna kõik naftapuurkaevud lasti õhku ja hävitati, ei saanud natsid ise seda eelist niipea ära kasutada.
  Idarindel valitses tuulevaikus. Suured Saksa maaväed liikusid Iraaki ja edasi Palestiinasse ja Suessi kanalisse, et aidata Rommelit. Nõukogude juhtkond otsustas aga pausi ära kasutada. Naftavälju on juba rajatud ka mujal, sealhulgas Siberis. Ja Nõukogude disainerid töötasid uute tankide kallal. IS-2 ja T-34-85 pidid olema vastuseks Saksa pantritele ja tiigritele.
  Natsi-Saksamaa relvade tootmine oli suurem kui tegelik ajaloos. On selge, et natsidel ja orjadel on rohkem ressursse ning demoraliseeritud liitlaste pommitamine on nõrgem. See tähendab, et nad võiksid toota rohkem rauda ja parema kvaliteediga metalli kui tegelikkuses. Seetõttu saavutati ja isegi ületati tootmisplaan 600 Pantrit kuus. Kuid piiranguid oli teisigi: uute ekipaažide treeningaeg. Veelgi enam, Pantheril oli kõigi selle vaieldamatute eeliste juures: kõrge soomust läbistava ja tulekiirusega kahur, suurepärane nähtavus ja optika, samuti hea esikaitse ja head sõiduomadused, oli nõrga külgkaitse ja astmelise paigutusega. rullidest.
  Panther-2 osutus arenenumaks ja paljutõotavamaks arenduseks. Tänu palju tihedamale paigutusele, mille kaal oli 47 tonni, oli Panther-2-l tugev 88-mm kahur, mille tünnipikkus oli 71 EL ja soomus 120 mm kere esiküljel, 60-kraadised küljed. nurga all ja 150 torni esiküljel, 900 hobujõulise mootoriga duralumiiniumist korpuses.
  Sellist masinat hakati tootma novembris 1943 koos Tiger-2-ga. Sakslased aga alles arendasid oma autot. Ja nad edenesid Lähis-Idas.
  1944. aasta märtsis vallutasid sakslased Kuveidi ja jõudsid Suessi kanali äärde.
  Oraakel tuli lõhkuda, et natsidel eeliseid ei oleks. Sel juhul tekkis tüdrukutel soov seda teha varem, kuid mõjupiirangud mõjutasid neid.
  Näiteks nüüd liikusid maagiat täis tüdrukute asemel 1. aprillil 1944 mööda rinnet kaks kena kaunitari. Kahjuks väga keskpäraste võimetega hüppepiiraja mõjus. Natuke külm oli isegi paljaste jalgadega vaevu lumele avatud maapinnal kõndida. Tüdrukute vasakut kätt on sügav Volga, Kamõšinist põhja pool ja kaugemale minnes jõuate sakslaste positsioonidele Stalingradi lähedal. Ja sõdalaste ülesanne on saada peaaegu tavalisteks tüdrukuteks ja kaotada oma üliinimlikud võimed vihatud oraakli neutraliseerimiseks... Siiski ei pruugi sellestki nüüd piisata. Lõppude lõpuks kaotas NSVL territooriumi, millel elas pool elanikkonnast enne sõda, ja olulise osa oma tööstuspotentsiaalist, sealhulgas ennekõike kaevandamiseks sobivast naftast.
  Loomulikult on ka palju muid hoiuseid, kuid nende täisvõimsusel töötamiseks on vaja nii aega kui ka raha. See tähendab, et olukord on selline, et isegi kui Hitler jäetakse ilma Iblise peegli võimust, võib see osutuda valusalt ebapiisavaks. Pealegi tugevnesid liitlaste seas separatistlikud meeleolud. Eriti ameeriklased. Roosevelt on haige, Gallen kaldub selgelt vasakpoolsesse patsifismi ja väljavaated uuteks valimisteks pole kuigi rõõmsad.
  Allveelaevade sõda liitlastel hästi ei lähe. Saksa allveelaevade arv kasvab pidevalt ja nende lahinguomadused paranevad. Juba on ilmunud soojusjuhitavad torpeedod ja vesinikperoksiidi jõul töötavad allveelaevad. Ja liitlaste laevastik hõreneb ja nõrgeneb, eriti kuna krautide tehnotroonhaid on õppinud mitte pinnale tõusma ja end mitte paljastama.
  Lisaks on natside allveelaevastiku aktiivsus suurem kui päris ajaloos: kütusega varustamine on muutunud lihtsamaks, Liibüa põldudelt saabuvad isegi tankerid. Lisaks on Rumeenia pommitamine palju nõrgem. Ja sünteetilise kütuse tootmine on suurem.
  Liitlased on šokis ja nende olukord on ebasoodne. Eriti sisepoliitilised.
  Idarinde jõudude vahekord 1. aprillil 1944: NSVL 6,3 miljonit sõdurit ja ohvitseri ning umbes 5,3 tuhat tanki ja iseliikuvat relvi, 95 tuhat relva ja miinipildujat, 7,7 tuhat lennukit. Suured kaotused talvistes lahingutes vaenlase alistamisel. Sakslased, võttes arvesse satelliite, välisdivisjone, Hiwi jalaväge, on kogunud üle 7,2 miljoni, tanke ja iseliikuvaid relvi juba 8,8 tuhat, relvi ja miinipildujaid umbes 100 tuhat, lennundust 16,5 tuhat sõidukit. Arvestades, et uued tankid IS-2 ja T-34-85 on just hakanud Punaarmee teenistusse asuma, on vaenlase paremus varustuse kvaliteedis märkimisväärne. Nii on "Pantrite" ja "Tiigrite" tootmist juba propageeritud ning need moodustavad üle poole Saksamaa tankilaevast.
  Lennunduses ei ole kvalitatiivsed hinnangud nii selged. Saksa sõidukid on nõukogude sõidukitest paremad kiiruse ja relvastuse poolest, kuid madalamad horisontaalse manööverdusvõime poolest, samal ajal paremad vertikaalses manööverdusvõimes. Kuid mis kõige tähtsam, Fritzis ilmusid reaktiivlennukid, peamiselt ME-262. Propellermootoriga hävitajatest olid relvastuse ja kiiruse poolest võimsaimad ME-309 ja TA-152. Yu-488 ja veelgi varem Yu-288 jõudis seeriatootmisse. Nendel pommitajatel polnud suure koormuse korral lennuomadustes võrdset.
  Igal juhul, kui arvestada jõudude vahekorda, siis tuleb vaenlast võimsamana tunnistada. Lisaks, kui Lähis-Ida operatsioon viiakse lõpule, muutuvad fašistid veelgi tugevamaks. Ja nende sealse lõpliku võiduni pole jäänud enam kui kuu. Nii et...
  Tehniliselt taiplik Elena ohkas raskelt ja laulis:
  - Pole jõudu, pole jõudu... Goblin on selgelt liiga palju joonud! Ta lihtsalt saagis puukoort ja karjus roppusi!
  Zoya, kes säilitas oma kultuuri isegi tagasihoidlikus talupojakleidis, raputas sõbrannale sõrme:
  - Vältigem vulgaarsusi... Parem koostame tegevuskava!
  Elena kehitas õlgu. Ta oli kõhnem kui varem ja mitte nii sportlik. Kuigi võib-olla peaks paljudele meestele ta veelgi atraktiivsemaks kui varem. Tüdruku kleit on lihtne, linane, valge ja puhas. Natuke lühem, kui talunaistele kombeks, paljastades nende päevitunud jalad üle põlve. Tüdrukutel polnud relvi ega ehteid alles. Isegi kella pole.
  Need on nüüd nii maalähedased, aprillikuu kohta liiga pargitud, aga mitte nii kiired ja tugevad. Jalad kõnnivad mööda kivikestega kaetud saviteed. Paljad tallad, nagu talunaistelgi, on karedad ja tunduvad end mugavalt torkivatele pinnale astudes. Kõndides niisama külm ei puhu. Hommikune pakane pärast pakast sulab ja jalad pole nii tuimad ja valusad.
  Oma eelmises kehas oli ta üldiselt sõdalane, isegi Antarktikas ilma probleemideta. Ja nüüd on jalad külmast punased ja hommikupäikese käes soojendades valutavad vastikult.
  Elena, kes oli juba unustanud, et inimkeha võib külmast ja väsimusest ebameeldivaid aistinguid kogeda, ütles nördinult:
  - Ausalt öeldes ei näe ma sellisel ekspeditsioonil mõtet. Meid visati siia põrgusse, ilma tugevast maagiast... Jäime paljajalu ja lihtsas talupojakleidis ning samal ajal sunnitud päästma inimkonda fašismi eest!
  Zoya vastas sarnasele lõigule loogiliselt:
  "Aga see on asja ilu!" Et see poleks liiga lihtne, kui võtsime oma imelisi võimeid kasutades ära Vilna ja teised Leedu linnad. Vaenlase võitmiseks lihtsates kehades ja ilma supervõimeteta on palju huvitavam ja mis kõige tähtsam, see nõuab kujutlusvõimet!
  Elena lõi harjumuspäraselt oma palja jalaga vastu suurt munakivi, mis keset teed savist välja paistis. Kuid selle asemel, et löögist välja lennata, jäi kivi paigale ja Tark Tüdruk karjus valust. Endiselt pikad graatsilised sõrmed läksid kohe paiste ja muutusid siniseks. Ja Zoya pidi isegi paar neist sirgu ajama. Lillad falangid langesid oma kohale ja Elena raputas maha pisara, mis oli tema põsele tekkinud. Sa pead tegema midagi nii rumalat.
  Belobogi tütar tundis enda sees kaastunde tõusu, teda valdas empaatialaine. Ja samal ajal tekkis enda nõrkuse ja haavatavuse tunne. Elena sinise liha all olev küüs lõhenes ning ka tema jalg sai tõeliselt liigutavalt kahjustatud ja haavatavaks.
  Tark märkis enda vastu kaastundega:
  - Seda tähendab liha ilma ülivõimeteta... Sinust saab lihtsalt mitte keegi!
  Zoya märkis nördinult:
  - Su väikesed jalad paranevad... Sa elad kuidagi!
  Tüdrukud asusid taas teele. Neil ei olnud enam sama hoolimatut lõbusust. Lisaks, mida kauem nad kõndisid, seda rohkem andis nälg tunda. Siia tekkisid kolhoosipõllud... Nende kallal käis töö juba täies hoos.
  Mehi aga näha ei olnud, ainult naised ja lapsed olid rakmestatud, kes adra, kes motika külge. Inimesed on siin kohutavalt kõhnad, kurnatud nägudega. Tõsi, poisid, nähes kauneid tüdrukuid, naeratasid ja lehvitasid neile, tervitades neid kalgistunud, väljasirutatud kätega.
  Zoya pakkus, et aitab Jelenat talupojatööl. Svarogi tütar nõustus vastumeelselt. Ta soovis isiklikult relvajõude, mitte kolhoosi rasket partiid. Kuid pärast seda, kui ta munakivikivil jalale haiget tegi, kadus tema sõjakas tuju korraga. Lisaks tuleks mõelda enda legaliseerimisele. Mida iganes öelda, olid nad ainult kleitides ja ilma pastoriteta.
  Jah, NKVD võib nad iga hetk spioonideks kuulutada ja segadusse ajada. Vastasel juhul osutuvad nad lihtsalt pagulasteks, kes on kaotanud kõik, sealhulgas oma dokumendid. Nende kleidid pole just väga uued ja lühema seelikuga stiil on bolševike külale omane. Saate süüa nii palju, et nad seda usuvad!
  Zoya on sündinud külas ning tema käed ja keha on kannatustes väga osavad. Elena on linnadaam, mitte ainult moskvalane. Tõsi, tal on Rodnoveri kogukonna põllutöö kogemus. Kuid sellegipoolest pole liigutused nii lihtsad ja tuttavad kui Zoyal. Jah, ja katkised sõrmed külmal maapinnal valutavad vastikult.
  Noored naised, poisid ja tüdrukud on aga kõik paljajalu, isegi kui öösel oli pakane ja teil on oht peaaegu külmetada. Ainult eakad naised ja vanad naisterahvad valjakingades. Ühtegi meest silmapiiril pole ja vanim kõigist üle on lokkis juustega punakas teismeline, ei näe välja mitte vanem kui viisteist, kõrgetasemelistes pükstes, kuid väga ilmeka ilme ja julge lõuaga. See komsomolimärgiga poiss on poistest vanim ja annab kõigile käske.
  Seda, et kaks kaunitari nendega ühinesid, noor komandör ei kommenteerinud. Justkui see nii oleks, on ütlematagi selge. Volga piirkonna kliima on pehme ja kliima on täies hoos, nii et lisakätepaar ei tee haiget.
  Elenal hakkas peagi selg valutama ja ta palus adra juurde minna. Nii et üsna tugeva tüdruku keha jaoks on see lihtsam, kuid peate lihtsalt oma kontsad hoolikalt lahtisesse pinnasesse kaevama, et varbad nii palju ei ärritaks. Kuid rõhk rinnale tuleb erineva nurga all ja selg, olles koormatud, ei tunne valu.
  Tüdruk mõtles siis, et kui vana ta tegelikult on? See on juba ammu üle saja! Naljakas! Ta on tänapäeva Venemaa üks vanimaid naisi ning samas täis jõudu ja tervist. Kuid pärast nende maagilistest võimetest ilmajätmist võivad nad muutuda sellisteks koletisteks!
  See mõte ajab Elenal külmavärinad peale...
  Kõik töötasid entusiastlikult ja ilma lõunapausita. Või alles siis, kui läks täiesti pimedaks, lähenesid nad lõkkele, et end värskendada. Lähedal oli Volga jõgi ja potis oli kala. Kuid leiba on ainult nii palju ja see pole kuidagi täiesti puhas, lisanditega. Veel üks sibula maitse.
  Toit on lihtne ja mitte liiga palju, tundub, et see on delikatess näljasele kõhule. Ranger Girls polnud juba mitu aastat nii väsinud. Ei, ikka on väga valus olla inimene ilma ülivõimeteta. Ja sa väsid nagu... eesel!
  Aga hea on ka see, et organismid on noored ja terved. Tüdrukud jäid koos teiste naistega laudas enda peale magama. Üks poistest toetas pea Zoe kõrgele rinnale. Metsavahitüdruk silitas tema blonde kiharaid... Ja tundis tugevat melanhoolia. Nad said elult ja oma patroonidelt demiurgi jumalatelt kõike: igavese nooruse, võimu, võimaluse omada rikkust, võimu, au ja austust, aga... Et rasestuda, peavad nad magama mehega, kes on nendega võrdsete võimete poolest. Ja seda pole sugugi lihtne leida.
  Ja kui selliseid tüüpe on, siis nad on teisel tasemel ja teises universumis. Elenale meenus laul Gagarinist ja see muutis ta veelgi kurvemaks;
  Kas sa tead, milline mees ta oli...
  Terve maailm kandis teda süles!
  TSINGI VENNA SINDLUS PÄÄSTAB IMPIERIUMI
  Tsaar Nikolai II vend Mihhail tegutses erinevalt tegelikust ajaloost otsustavalt. Keiserlik kaardivägi avas tule Talvepaleele tungida püüdvate mässuliste pihta. Seejärel astusid lahingusse suverääni soositud kasakad ja aadlirügemendid.
  Mitusada mässulist tapeti ja teised põgenesid. Politsei võttis mässulised ja nende juhid aktiivselt kinni. Riigiduuma esindajad, vürstipered, kaupmehed ja finantseliidi liikmed kiirustasid tsaar Nikolausele truudust vanduma ja vandusid lojaalsust. Lahingu käigus sai surma üle kuuesaja mässulise ja haavata poolteist tuhat. Valvurid kaotasid umbes paarkümmend inimest surnuna, kasakad veel viiskümmend.
  Tõsine kokkupõrge, kuid autokraatia jäi ellu. Tipus olnud vandenõulastel ei olnud ühest arvamust ega ühtset juhti. Ja üldiselt uskusid paljud neist, et sõja ajal on valitsusvormi võimatu muuta.
  Tsaar Nikolai II-ga on palju rahulolematuid, kuid keiserlikule režiimile on raske alternatiivi pakkuda. Pealegi kardavad rikkad tõsiselt, et vabariiklik valitsusvorm osutub liiga nõrgaks ja lõdvaks, et kaitsta kapitaliste näljase ja mässumeelse proletariaadi ning mõisnikke talupoegade eest.
  Aga rahvas ise tõsist revolutsiooni ei korralda. Bolševikud on endiselt liiga nõrgad ja arvuliselt vähe, sotsialistlikud revolutsionäärid usuvad enamasti, et revolutsioon on hea, kuid parem on enne maailmasõda võita.
  Ühesõnaga, tekkis mäss ja kõik tulid välja! Kordus midagi verise ülestõusmise taolist...Ja vaikus!
  Nikolai II autasustas venda otsustavuse eest Georgi I järgu ordeniga ja ülendas ta ülemkindrali auastme, määrates Mihhaili läänerinde juhtima. Ja lõuna- ja Rumeenia rinne allutati Brusilovile.
  Vene armee suurus kasvas ligi kümne miljoni inimeseni ja selle ülalpidamine pani impeeriumile raske koormuse. Oli vaja edasi liikuda.
  Niipea kui teed kuivasid, andis tsaariarmee Galicias löögi. Numbriline ülekaal oli Vene vägede poolel. Austerlaste moraal nõrgenes ja slaavlastest koosnevad rügemendid deserteerusid massiliselt või alistusid. Vaenlase ohjeldamiseks ei jätkunud Saksa üksusi.
  Kõige tipuks astus USA aprillis sõtta keskriikide vastu. Ja seega oli konflikti tulemus juba ette määratud. Sakslased püüdsid liitlaste alistamiseks oma vägesid läänes suurendada ega suutnud Austria-Ungarile märkimisväärset abi osutada.
  Vene väed okupeerisid Lvivi ja mitmed linnad Galicias. Tekkis isegi mitu väikest boilerit. Austerlane, lapiline, katkine rinne lagunes liiga kiiresti, nii et sakslased pidid siirduma läände pimedale kaitsele ja viskama tekkinud tühikutesse väed.
  Oma edu arendades lähenesid venelased Przemyslile ja piirasid isegi linna ümber. Kuid varustusprobleemid ja lahinguvalmis Saksa üksuste toomine lahingusse pidurdasid edasiliikumist. Kuid Rumeenia rinne läks rünnakule ja mõne aja pärast ka läänerinne. Viimase ees seisis raske ülesanne: murda läbi võimsast sügava ešeloniga sakslaste kaitsest.
  Tsaari vend Mihhail ei pidanud seda häbiväärseks, ta õppis Brusilovilt ja kasutas sarnast taktikat. Ta alustas pealetungi ettevalmistamist korraga kaheteistkümnes erinevas kohas, nii et sakslased ei suutnud põhirünnaku suunda määrata. Lisaks kasutasid nad aktiivselt suitsukardinat ja öist pealetungi.
  Venemaa väed lõunas vabastasid Bukaresti ja rünnak keskuses tõi kaasa läbimurde Vilniusest lõuna pool.
  Sakslased pidid taas oma lõunatiiba tugevdama. Riiat blokeerivaid Saksa vägesid ähvardas ümberpiiramine. Nendel tingimustel tegi keiser raske otsuse lahkuda Balti riikidest ja viia väed tagasi Preisimaa kaitseliinile.
  Asjad ei klappinud liidu ja Türgi jaoks. Venelased ja britid tungisid Väike-Aasias edasi, prantslased avaldasid Süürias Palestiinale survet. Osmanid olid nõrgenemas ja nende langemine polnud enam kaugel. Lisaks vahetusid bulgaarlased. Mõistes, et preislased olid sõja juba kaotanud ja Vene väed, vabastanud suurema osa Rumeeniast, jõudsid piirile, kuulutas slaavi kuningas Austriale, Türgile ja Saksamaale sõja.
  See tekitas sakslastele muidugi suuremat peavalu. Nad ei suutnud enam hoida rindejoont idas ja olid sunnitud taanduma Visla äärde. Lootes, et looduslik veetõke lükkab Vene vägesid edasi.
  Liitlane läänes saavutas ainult osalisi edusamme, kuigi nad kasutasid tanke juba aktiivsemalt. Kuid praegu hoidis rinnet Saksamaa, kuigi oli sunnitud veidi tagasi nihkuma. Lõunapoolne lõik võttis kõvasti vaeva.
  Tsaari-Venemaa kandis sügisel ja talvel lahingute raskuse üle Ottomani impeeriumile.
  Rünnak Konstantinoopolile nii maalt kui merelt lõppes Vene relvade võidukäiguga. Türkiye langes ja koos sellega sai Venemaa suured territooriumid, Konstantinoopoli ja väinad, kust pääses Vahemerele.
  Tõsi, sõda 1917. aastal lõpetada ei õnnestunud, kuid võidu hingust tundsid juba kõik, palju rohkem kui 1916. aastal.
  Talv möödus Venemaal väikeste streikide ja meeleavaldustega, kuid tõsiseid kokkupõrkeid vaatamata sõjalistele raskustele ei toimunud. Võib-olla on rubla liiga palju odavnenud, kuid näljahädast on ennatlik rääkida.
  Siiski oli aeg sõda lõpetada ja kõik mõistsid seda. Feldmarssaliks ülendatud Brusilov tegi ettepaneku anda põhilöök lõunas, kus vaenlane oli nõrgem, ja seejärel pöörata põhja poole.
  Sakslastel olid juba esimesed tankid. Kuid nende arv on liiga väike, et sõja kulgu oluliselt mõjutada. Venemaal on ka oma sõidukid, eelkõige Mendelejevi tankid. Kuid jällegi ei saa tsaariaegne tööstus veel masstootmist teostada.
  Kuid tankide masstootmise asutasid britid, ameeriklased ja prantslased. See tähendab, et on ilmunud uus võimas kaitse läbimurdmise vahend, mis peaks sakslaste positsioonidest läbi murdma.
  Samuti tahavad liitlased hävitava sõja võimalikult kiiresti lõpetada. Ja alates märtsi lõpust hakkasid nad üritama läbi murda sügava ešeloniga Saksa kaitsest.
  Vene vägede pealetung algas kohe, kui teed lõunas kuivasid. Vene väed tõusid pärast eelmisi võite, kuid austerlased pidasid vaevu vastu. Budapest leidis end ümbritsetuna juba mai alguses. Seejärel algas liikumine Viini poole ja Visla jõest mööda minnes.
  Itaallased läksid ka rünnakule. Isegi Jaapan saatis Euroopasse ekspeditsiooniväe. Sakslased pressisid igalt poolt.
  Kui Vene väed olid juba Viinile lähenenud, kapituleerus Austria-Ungari. Saksamaa viimane liitlane oli lõpuks langenud. Läänes, kasutades rinde eri osadel löögitaktikat, liikusid liitlased aeglaselt, kuid kindlalt edasi. Ja Vene väed sisenesid lõunast Visla katva Saksa rinde taha.
  Nendel tingimustel teatas kantsler Wilhelm, mõistes Saksamaa täielikku, lootusetut positsiooni, 22. juunil 1918 igasuguse sõjategevuse lõpetamisest. Tegelikult sakslased kapituleerusid.
  Austria-Ungari lakkas olemast. Venemaa sai Galiitsia, Krakowi piirkonna, Bukovina, Sloveenia idaosa ja Ungari. Rumeenia Transilvaania. Austria-Ungarist oli järel vaid väike Austria ja oluliselt vähendatud Ungari. Tšehhoslovakkia tekkis Venemaa egiidi all.
  Tsaariimpeerium sai Saksamaalt Klaipeda, Poznani ja juurdepääsu meredele, lõigates Ida-Preisimaa metropolist endast Danzigi kaudu ära.
  Saksamaa pidi varem vallutust 19. sajandil Taanile ja Prantsusmaale loobuma. Ta mõisteti igal aastal maksma tohutuid reparatsioone ja piiras sõjalise potentsiaali saja tuhande inimesega.
  Ja loomulikult, nagu päris ajaloos, demilitariseeritud tsoon.
  Tsaari-Venemaa laiendas oma valdusi lõunas. Osmanite impeerium, nagu ka Austria impeerium, lakkas olemast. Suurbritannia vallutas Iraagi, Prantsusmaa, Süüria ja koos brittidega Palestiina. Venemaa sai Armeenia, Väike-Aasia ja Konstantinoopoli.
  Ka Lähis-Ida ja Iraan jagunesid mõjusfäärideks. Nii saavutas Tsaari-Venemaa märkimisväärseid materiaalseid hankimisi.
  Kuid sõda maksis rohkem kui kahe ja poole miljoni sõduri elu, kui mitte arvestada hukkunud tsiviilisikuid, tohutuid kulutusi. Rahaasjad läksid sassi ja riik võlgu.
  Tõsi, liitlased nõustusid leebelt laenuintresse kustutama, kuid võlg osutus siiski üsna suureks - umbes kümme miljardit kuldrubla.
  Kuid varem sakslastele kuulunud ettevõtteid oli võimalik natsionaliseerida.
  Poliitiline olukord Tsaari-Venemaal stabiliseerus ja keisri autoriteet kasvas.
  Nikolai II kasutas seda ära, tühistades oma manifesti Riigiduumas. Autokraatia taastati ja seadusandlik võim läks täielikult tsaarile.
  See põhjustas vaid arglikke protestikatseid. Riik oli sõjast liiga väsinud ega tahtnud uusi vapustusi.
  Ja majandus alustas kiiret sõjajärgset taastumist! Kasv oli keskmiselt umbes üheksa protsenti aastas ja oli suurem kui Ameerika Ühendriikides.
  Loodi uusi arenenud tööstusharusid ja arenes masinaehitus. Palgad kasvasid.
  Tööpäeva pikkust vähendati tsaariseadusega 11,5 tunnilt 10,5 tunnile. Ja pühade-eelsetel päevadel ja enne nädalavahetusi kuni kella 9ni. Samuti vähendati tööpäeva üheksa tunnini, kui vähemalt osa sellest oli öösel.
  Pärast rahavahetust taastati rubla kindel kullasaldo. 1929. aastaks ulatus töölise palk 50 rublani kuus, viina hind oli 25 kopikat pudel. Ehk siis 200 pudelit kuus. Ja kui me võtame selle kullaekvivalendina, on see koguni 37 grammi puhast kulda.
  Riik on saavutanud teise koha, jäädes tööstustoodangu poolest alla ainult USA-le. Impeeriumi väljavaated paistsid väga roosilised, kuid... tabas suur depressioon.
  Kokkuvarisemine mõjutas kogu maailma, sealhulgas Venemaad. Tõde on kõige rohkem kahjustanud Saksamaad ja USA-d. Kuid tsaari-Venemaa oli liiga sõltuv välislaenudest ega suutnud seetõttu vältida šokke ja majanduslangust.
  Kahekümnendatel aastatel oli bolševike partei kriis. Lenin taandus tegelikult praktilisest revolutsioonilisest võitlusest, süvenedes teooriasse ja kirjutades ulmet.
  Vladimir Iljitš kohtus Suurbritannias Herbert Walesiga ja tundis ulme maitset. Eelkõige tuli Vladimir Iljitši sulest suur futuristlik romaan: "Kommunism on õnne tee"! Ja hulk muid töid. Lenin teenis juba ulmeteostega head raha.
  Bolševikud jagunesid trotskistideks ja stalinistideks. Stalin otsustas naasta Narodnaja Voljale omase individuaalse terrori taktika juurde. Trotski võttis mõõdukama positsiooni.
  Sotsialistlikud revolutsionäärid on endiselt aktiivsed, kuigi kahekümnendatel aastatel ei toimunud enam ühtegi kõrgetasemelist poliitilist mõrvu. Vabariiklaste ja kadettide positsioonid tugevnesid järk-järgult. Tõepoolest, absoluutne monarhia tundus kõigile aegunud reliikvia. Nii algasid taas rahutused, streigid, meeleavaldused ja kuninglik troon hakkas värisema.
  Monarh mäletas palju...
  Nikolai II valitsus leidis lahenduse...sõjas! Pealegi ihkasid kindralid kättemaksu Jaapani lüüasaamise eest. Ja see on arusaadav...
  Pärast Esimest maailmasõda viis Tsaari-Venemaa läbi mitu väikest sõjakäiku. Lähis-Idas, kus nad ja nende liitlased lõpetasid araabia maailma. Afganistanis... Seal toimus sõda koos Suurbritanniaga. Venemaa võttis üle Afganistani põhjapoolsed piirkonnad, kus asusid peamiselt usbekid ja tadžikid, ning Herati. Britid alistasid pärast jõhkraid sõdu sellegipoolest lõuna. Omavalitsus jäi Afganistani kesklinna.
  Iraan säilitas endiselt suveräänsuse ilme, kuid ka selle jagunemine ei olnud kaugel.
  Kuid peamine huvide kokkupõrge toimus Jaapanis. Veelgi enam, jaapanlased lõid 1931. aastal Mandžuurias nukuvalitsuse ja alustasid pealetungi Hiinas.
  Mis sai uue sõja põhjuseks.
  Selleks ajaks oli Vene armeel õnnestunud uuendada oma tankilaevastikku ja luua väga tugev lennundus. Õhus oli Jaapan märgatavalt kehvem ja Venemaa maavägede arv oli palju suurem ja võib-olla ka lahinguvalmis.
  Vaikse ookeani laevastikku juhtis legendaarne admiral Kolchak. Püha Andrease Esikutsutud ordeni rüütel Brusilov oli selleks ajaks juba surnud, kuid tema võimekad õpilased jäid alles.
  Sõda oli Jaapani jaoks algusest peale ebaõnnestunud. Vene kindralid: Denikin, Wrangel, Kaleidin, tsaari venna Mihhail Romanovi üldise juhtimise all, tegutsesid energiliselt ja osavalt. Mõju avaldas Esimese maailmasõja kogemus ja arvesse võeti 1904.-1905. aasta konfliktis tehtud vigu.
  Päris headeks osutusid ka Prohhorovi kergtankid, mis on manööversõjas lihtsalt asendamatud. Igatahes oli see juba teistsugune Vene armee ja hoopis teine sõda.
  Kui aga esimeses lahingus samuraidega olnuks Kuropatkini asemel andekam ja otsustavam komandör, oleks sõja tulemus olnud muidugi sootuks teistsugune.
  Igal juhul piirasid Vene väed kahe kuu jooksul Port Arturit ja jaapanlased said peksa. Kaks kuud hiljem vabastati kogu Korea ja tsitadelllinn vallutas tormi.
  Ka merel käisid lahingud vahelduva eduga. Kuni Läänemere ja Musta mere eskadrillid saabusid. Tõusva Päikese maa sai täielikult lüüa ja nad maandusid isegi väed Hokkaidole. Jaapan oli sunnitud sõlmima alandava rahu. Andke tagasi Mandžuuria, Port Arthur, mõned sakslastelt vallutatud valdused, Lõuna-Sahhalin ja Kuriili mäestik. Ja samal ajal maksta hüvitist, korralik summa - miljard kuldrubla.
  Võit tugevdas ajutiselt autokraatia positsiooni ja seejärel andis Suur Depressioon teed kiirele majandustõusule.
  Saksamaal, nagu päris ajaloos, tuli võimule Hitler, kuid tal ei lastud metsikuks minna. Eelkõige tabas Venemaa ja Prantsusmaa ägedat vastupanu katse taastada üldine ajateenistus. Kuigi sõjalise potentsiaali osas tehti väikseid järeleandmisi. Armee suurust lubati suurendada sajalt tuhandelt kahesajale viiekümnele. Lisaks tagastas Hitler Saksamaale kontrolli demilitariseeritud tsooni üle.
  Ja Tsaari-Venemaal olid käärimas dünastiaprobleemid. Suri troonipärija Tsarevitš Aleksei... Tsaari vend Mihhail Romanov jäi ilma pärimisõigusest. Ja Kirill Vladimirovitš Romanovist sai tõesti pärija. Kuid see tüüp on uppunud joobeseisundisse ja liiderlikkusse. Täiesti lagunenud...
  Kes siis saab tsaar Nikolai II järglaseks? Tsaari vend Mihhail sai pärast võitu Jaapani üle generalissimo auastme ja nautis tohutut populaarsust. Temast sai esimene kuningliku perekonna liige keiserliku Venemaa ajaloos, kes sai nii kõrge auastme. Ja paljud tahtsid teda kuninglikul troonil näha.
  Tõsi, Nikolai II ise - mittejoodik, halbade harjumusteta, kes tegeles regulaarselt võimlemisega - oli endiselt üsna tugev ja tundus, et tema valitsusaeg saab olema Venemaa ajaloo pikim. Kuid Stalinil oli Aleksander II ajast saadik kõige ambitsioonikam mõrvakatse. Kuigi näis, mis mõtet sellel on?
  Igal juhul osutus 1937. aasta kurjakuulutavaks aastaks. Tsaar Nikolai II hukkus ja koos temaga hukkus ka kaks ministrit ja kolm tosinat õukondlast ning osa Talvepaleest varises kokku.
  Terroristid kasutasid kaevandamiseks kanalisatsiooni ja istutasid üle tonni aminolooni.
  Seega sekkus ajaloo kulgu agressiivne intsident. Nii lõppes tsaar Nikolai II valitsusaeg. Monarhi ei hakatud nimetama suureks ega hirmuäratavaks. Need, kes keisrit ei armastanud, nimetasid teda veriseks, sest tema kuningriiki voolas palju verd. Kes koheldi lugupidavalt, on vallutaja. Nii kasvas tema alluvuses olevate maade arv Venemaal. Hiinasse ilmus isegi suur provints: Želtorossija.
  Kokku kestis kuningriik 43 aastat. Ainult Ivan Julm valitses kauem ja nominaalselt. Kuid arvestades, et ta asus troonile kolmeks aastaks, osutus tegelik kontrolliperiood lühemaks.
  Kuid seaduslik pärija Kirill Vladimirovitš Romanov tõusis troonile sellegipoolest. Ta ei valitsenud kaua - umbes aasta, kuid suutis ajaloo kulgu mõnevõrra mõjutada. Eelkõige lubas ta Adolf Hitleril läbi viia Austria anšlussi. Väidetavalt rahvaste enesemääramisõigusele viidates ja väidetavalt nii saab korda rohkem. Kokkulepitud Austria ja Mussolini anšlussiga.
  Nii laienes Saksamaa ja tema rahvaarv ületas kaheksakümmend miljonit. Rääkimata sellest, et Hitler soodustas sündimust. Deemonliku Adolf ajal kasvas see poolteist korda.
  Madridi vasakpoolset koalitsiooni.
  Kuid Francost sai füüreri liitlane. Ja uus tsaar Vladimir III põrkas kokku Suurbritanniaga.
  Olukord on tõesti keeruline. Teist maailmasõda täis pusle. Ja uus vastasseisu voor. Iraan ei ole lõhestatud ja see on tegelikult viimane islamiriik, mis on ametlikult iseseisev. Nii Venemaal kui ka Suurbritannial on selleks plaanid. Lähis-Idas on asjad väga segased. Venemaa, Prantsusmaa ja Suurbritannia territooriumid on segased ja neid on raske hallata.
  Inglismaa langeb majanduslikult üha enam maha nii Venemaast kui ka üha võimsamaks muutuvast Saksamaast. Kuid suurimad kolooniad on endiselt britid. Kuid lõvikrooni jõud nõrgeneb, Kanada on peaaegu iseseisev. Lõuna-Aafrika on samuti dominioon, nagu Austraaliagi. Indias Briti positsioon nõrgeneb. Muidugi on soov lõvi lükata.
  Hitler üritab mängida kahel rindel. Või taotleb ta Prantsusmaa, Suurbritannia, Itaalia ja Jaapani toetust. Selleks, et kõik koos kuhjata Tsaari-Venemaa ja jagada tema tohutuid valdusi.
  Või otsige territoriaalseid omandamisi läänest, kuid liidus Venemaaga.
  Hitler on alatu ja põhimõteteta mees ning üldiselt ei huvita teda, kellega ta koalitsiooni astub, kuni see on talle kasulik.
  Uus noor tsaar Vladimir unistab samuti ajalukku jäämisest suure vallutajana ning tahab Suurbritannialt ja Prantsusmaalt kolooniaid ära võtta. Rangelt võttes pole sakslastelt enam midagi võtta. Nii et koalitsioon Saksamaaga on igati loogiline.
  Itaalia on vallutanud Etioopia ja soovib ka uusi rünnakuid. Mussolini on äärmiselt ambitsioonikas. Teda ei huvita, kas ta läheb itta või läände. Kuid Prantsusmaal pole rahva seas suurt soovi võidelda. Seal valitseb patsifism ja valitsus valitakse. Nii tugevat liitlast pole kuidagi võimalik omandada. Ja Tsaari-Venemaa oma traditsiooniliselt kõrge sündimuse ja pidevalt väheneva suremusega on väga tugev vastane. Tsaari-Venemaa rahvaarv kasvab juba praegu ligikaudu kolm protsenti aastas. Imikusuremus on vähenenud, kuid suurperede mood pole veel möödas ja isegi tööpered on viljakad. Võttes arvesse territoriaalseid omandamisi, sealhulgas tiheasustusega Hiinas ja hõredalt asustatud Mongoolias ning Euroopas ja Türgis, ületas Tsaari-Venemaa rahvaarv 1940. aastal 400 miljonit võrreldes 1913. aastaga, mil see oli 180 miljonit. Ja see on mandri suurriik... Suurbritannia ja Prantsusmaa metropolides on alla 50 miljoni pluss kolooniad. Kuid koloniaalväed on moraalselt nõrgad ja neil on vähe lahinguvõimet. Nii et lääne maaväed on palju nõrgemad.
  Fuhrer valib liidu Venemaaga lääne vastu.
  1939. aastal jagati Tšehhoslovakkia. Saksamaa hõlmas ka Sudeedimaa. Sakslased tugevdasid armeed ja moodustasid tankikolonne. Ka Tsaari-Venemaa ei jäänud paigale, omades viie miljoni ja viiesajast isikkoosseisust koosnevat rahuaegset armeed.
  Tsaari-Venemaal on pikka aega toodetud rasketanke ja strateegilisi lennukeid, sealhulgas kaheksa mootoriga lennukeid. Prantsusmaal on ainult umbes kolmkümmend rasket tanki ja need on aegunud. Suurbritannial ei ole raskeid sõidukeid. Noh, Saksamaa ka, mitte ühtegi raskemat kui kakskümmend tonni. USA-l on veidi üle neljasaja tanki.
  Hitler otsustas, et sellega ei tasu viivitada ja andis 15. mail 1940 löögi. Ilm on lihtsalt soodne ja kõik on valmis. Või enam-vähem valmis.
  Tsaari-Venemaa alustas rünnakut India ja teiste koloniaalvalduste vastu. Vene armee ründas halvasti kaitstud positsioone. Etnilistest brittidest ja prantslastest koosnevaid vägesid on suhteliselt vähe ning koloniaalüksused ei taha tegelikult surra neile võõra idee või impeeriumi eest. Tegelikult, kes on nende jaoks inglased? Ärakasutajad, orjastajad, röövlid või uskmatud. Vaevalt et venelased neist palju hullemad on, et nad Lõvi või Kuke impeeriumi nimel sureksid.
  Nii liiguvad tsaariväed edasi, ületades loid, fokaalse vastupanu. Kuid sakslased suutsid pooleteise kuuga alistada ka Prantsuse, Inglise, Belgia ja Hollandi väed.
  Nii kaotas Churchill oma peamiste liitlaste toetuse. Ootus, et USA sõtta astub, ei täitunud. Roosevelti ei eristanud üldse Stenka Razini sihikindlus. Ja siis läheksid sellised jõud Ameerika vastu.
  Vene väed edenesid marssidel mööda Aafrikat ja Aasiat; rohkem probleeme tuli maastikust ja kommunikatsioonialadest kui vaenlase vägedest. Oma mõju avaldas ka teede puudumine, eriti Aafrikas. Kuid tagasihoidlik vene sõdur ületab kangelaslikult ja stoiliselt kõik raskused.
  Sakslased suudavad vägesid Aafrikasse toimetada vaid vaevaliselt. Edasitung Gibraltarile viibis Franco visa vastupanu tõttu. Ja me pidime jõude üle kandma meritsi. Venelased murdsid läbi Aafrikasse, läbi Egiptuse ja neil on palju lihtsam. Ka Itaalia haarab kõigest, millest haarab, ja selles küsimuses on Mussolinil boakonstriktori haare.
  Maandumine metropolile ei toimunud 1940. aastal. Õhulahingus jäi Suurbritannia ellu eelkõige tänu Venemaa passiivsusele. Kuid tuleb öelda, et tark tsaar Vladimir Kirillovitš ei tahtnud Suurbritanniat ennetähtaegselt kapituleeruda, vaid kavatses üsna ratsionaalselt haarata enda kätte kõik oma Aasia ja Aafrika kolooniad.
  Kuhu läheb Suurbritannia? Lõppude lõpuks pole tal varusid, ilma kolooniate ja tooraineta - selle kukkumine on aja küsimus.
  1941. aasta talvel ja märtsis jõudsid Vene väed lõpuks Lõuna-Aafrikasse ja alistasid viimase Aafrika Dominiooni. Briti katse Madagaskaril välja istuda kukkus samuti läbi ning 1941. aasta mais viidi läbi maandumine koos järgneva võiduga.
  Jaapan võitles sõjas Venemaa poolel ja suutis Vaikses ookeanis midagi haarata. 1941. aasta suvi oli periood, mil toimus suur õhupealetung Briti metropoli vastu.
  Vene ja Saksa lennundus ründas Londonit ja teisi Inglise impeeriumi linnu. Ja 8. novembril, Müncheni putši aastapäeval, toimus lõpuks dessant.
  Lahingud kestsid kuusteist päeva ja lõppesid Vene ja Saksa vägede võiduga.
  Sellega lõppes tegelikult Teine maailmasõda. See osutus vähem verisemaks ja pikemaks kui pärisloos. Ja see tugevdas ja laiendas väga märgatavalt Venemaa valdusi. Eriti Aafrikas ja Aasias.
  Järgnes suhteliselt rahulik periood. Venemaa ja Saksamaa seedisid oma territoriaalset kasu. Kolmas Reich hõlmas: Belgia, Holland, peaaegu pool Prantsusmaast, samuti Maroko, osa Alžeeriast ja kesksed valdused. Tõsi, Franco positsiooni ja Hitleri mõningase otsustamatuse tõttu ei olnud sakslastel aega Prantsusmaa ekvatoriaalvaldustesse edeneda ja nad langesid Vene vägede kätte.
  Sellegipoolest sai Saksamaa ikkagi tubli tüki Aafrika maad, ületades pindalalt omaenda territooriumi. Kolmanda Reichi maade pindala, võttes arvesse Euroopa omandamisi, kasvas enam kui kolmekordseks. Ja kui arvestada piiridest alates 1937. aastast, võttes arvesse Austria, Sudeedimaa ja Tšehhi kui protektoraat, siis neli korda.
  Nii et sakslastel tervikuna oli piisavalt seedimist, meisterdamist ja assimileerimist. Veelgi enam, Venemaa laiendas oma koloniaalvaldusi ja vaevalt suutis seda kõike kontrollida.
  Ja Itaalia sai palju: näiteks enamik Sudaani, Somaalia, Uganda ja mõned muud omandamised, eriti Tuneesia.
  Seega sai maailma ümberjagamine selleks korraks lõpule viidud. Kuid nagu öeldakse, aja jooksul hakkavad ambitsioonid end ilmutama.
  USA ei hakanud tuumaprojektiga tõsiselt tegelema. Ka fašistlikul Saksamaal ja Venemaal osutus suhtumine lahedaks. Jaapan ei ole veel piisavalt arenenud, et seda ära teha ning Suurbritanniast ja Prantsusmaast on saanud Kolmanda Reichi ja Venemaa vasallriigid.
  Seega lükkus tuumarelvade ilmumine mõnda aega edasi.
  Kuid areng on loomulikult vääramatu. Füüsikud töötavad, teooria areneb, samuti laborikatsed. Kuid tuumaprojekti jaoks on vaja riigi tahet. Tsaari-Venemaal oli niigi liiga palju oma territooriumi laiendamisega seotud muresid ja kulutusi. Kuid Hitleril oli millegipärast viha selliste tuumaprogrammi ideede vastu ja ta uskus, et aatomiprojekt raiskab ainult palju raha.
  Lisaks olid Venemaa maaväe ja lennundus maailma tugevaimad ja arvukamad ning ka merevägi kasvas eelkõige tänu majanduskasvule.
  Tsaariaegsed kindralid ja marssalid eelistasid arendada tankiehitust, ehitada lennukeid, lennukikandjaid ja lahingulaevu. Miks on neil vaja mingeid muinasjutte tuumapommidest? See tähendab, et nii sakslased kui ka venelased olid selle probleemi suhtes ükskõiksed.
  Lisaks oli toorainet piisavalt, et vähemalt lähiajal ei peaks energiaressursside pärast muretsema.
  Niisiis, hoolimata Pentagoni ja Valge Maja külmast, läks algatus tahes-tahtmata üle USA-le. Veelgi enam, see pole ainult kartus, et venelased või sakslased lähevad kaugemale ja avaldavad survet Uut Maailma, vaid ka majanduses.
  Olles kaotanud võimaluse saada naftat Aasiast, Aafrikast ja Lähis-Idast, oli USA-l seni oma puurkaevud Texases Floridas ja ta alustas arendamist Alaskal.
  Kuid USA elanikkond kasvas. Sisserännet Venemaal ei heidutatud ja rahvaarv jätkas kiiret kasvu. Eriti meelsasti lubati USA-sse lahkuda mustanahalistel ja araablastel.
  Ka Ameerika majandus kasvas ja autosid tuli järjest juurde.
  Ja hakati otsima tuumakütust ja aatomireaktsiooni, mis võiks anda kolossaalset energiat.
  Teise maailmasõja lõpust on möödunud kümme aastat. Hitleri Saksamaal oli uus relv: ketaslennukid, mis mitte ainult ei suuda lennata tohutul kiirusel, vaid jäid ka väikerelvade tule eest praktiliselt haavamatuks.
  Lisaks õnnestus sakslastel orbiidi kohale saata tehissatelliit ja mis kõige tähtsam - juunis 1951 esimene inimene kosmosesse.
  Tsaari-Venemaa jäi veidi hiljaks ja saavutas täieliku edu alles selle aasta augustis. Fašistlikus Itaalias toimusid muutused samal aastal. Julius Caesari tiitlile pretendeeriv Benedito Mussolini on surnud. Üldiselt oli Itaalia diktaator valitsemisel edukas. Arvestades Aafrika, sealhulgas Etioopia vallutusi, kasvas Itaalia kontrollitav territoorium tema valitsemisajal ligi kolm ja pool korda. Lisaks suutis Benedito Euroopas koos Touloniga ära raiuda osa Prantsusmaast.
  Kuid nad ei lasknud tal minna Albaaniasse ja Kreekasse - need on Vene impeeriumi mõjusfääris olevad territooriumid.
  Beneditot võib muidugi nimetada suureks ja vallutajaks, kuigi Itaalia armee oma vägitegudega ülemäära ei hiilganud. Kuid tema poeg ja pärija ei pidanud end oma isast halvemaks.
  Ja ta võttis 1951. aasta sügise ning tungis Albaaniasse ja Kreekasse... Pole ime, et nad ütlevad, et kõik suured sõjad algavad justkui ootamatult.
  Vladimir Kolmas oli selle üle isegi rõõmus. Itaalia valdused Aafrikas on suured, isegi suuremad kui Saksamaal. Miks siis mitte need üles korjata, kui selleks on suur põhjus?
  Vene väed alustasid sõjategevust 7. novembril 1951, rünnates Etioopiat, Liibüat ja Sudaani. Vene üksused on tugevamad, arvukamad ja lahinguvalmis kui Itaalia omad.
  Nii asusid nad kiiresti pastaarmeed hävitama... Kuid keegi ei oodanud, et ilma igasuguse hoiatuseta tuleb Adolf Hitler välja Mussolini juuniori poolel.
  Kuigi kui vaadata, siis midagi ootamatumat polnud.
  Saksamaa kaotas Esimese maailmasõja Venemaale ja kaotas Venemaal kõige rohkem territooriume. Ja kui sakslastel õnnestus läänes kaotatu huviga tagasi saada, siis idas ei jäänud nad ausalt öeldes ilma.
  Nii et Hitler lootis tõesti oma uutele relvadele, eriti diskoritele ja lendavatele taldrikutele. Lisaks uskus füürer, et seekord on Venemaaga lihtsam võidelda kui Esimeses maailmasõjas, kuna Saksamaa ja Itaalia juhivad ettevõtet ilma teise rindeta.
  Samuti tehti arvutus, et venelastest solvunud Jaapan astub samuti Kaug-Ida sõtta ja seob seal vaenlase kinni. Võib-olla ühinevad koalitsiooniga Portugal ja Hispaania, nagu Suurbritannia ja Prantsusmaa? Nad on Saksamaale palju lähemal kui Venemaale. Ja mõned lootused pandi USA-le!
  Veelgi enam, Ameerika ehitas muljetavaldava mereväe, palju lennukikandjaid ja moderniseeris oma tankipargi - kuigi see jäi kvantiteedi ja kvaliteedi poolest endiselt alla Vana Maailma sõjaväesõidukitele.
  Tsaari-Venemaa sotsiaalsüsteem jäi autokraatlikuks ja absoluutseks monarhiaks. Kogu Venemaa tsaaril ja keisril oli täielik võim: täidesaatev, seadusandlik ja kohtuvõim. Parlament puudus. Oli küll keisri poolt ametisse nimetatud isikutest koosnev Riiginõukogu, kuid sellel olid vaid nõuandvad õigused. Kuningas ise andis välja seadusi ja ka dekreete. Tal oli ka õigus hukata ja armu anda, kuigi loomulikult toimus ka kohus. Vandekohtuprotsessid kaotati pärast Nikolai II mõrva, nii et ka kohtuvõimu määras ametisse ja tagandas tsaar või keisri määratud ametnikud.
  Sellel süsteemil oli nii oma eelised kui ka puudused. Ühelt poolt suutis keiser selle või teise probleemi kiiresti lahendada ilma igasuguste vaidluste ja kokkulepeteta, teisalt aga surus liigne võimu koondumine ühte kätte maha initsiatiivi ja andis bürokraatiale suuremad võimalused. Sellest sündisid erinevad lemmikud ja lemmikud. Vladimirit ei eristanud liigne silmakirjalikkus ja abielutruudus. Kuigi naised tema poliitikat eriti ei mõjutanud.
  Tankiehituse vallas oli Tsaari-Venemaal palju võimsaid ja raskeid sõidukeid. Aafrika lahingutegevuse kogemus on aga näidanud, et tanki sõiduomadused on ülimalt olulised. Selle tulemusel ei ületanud Vene põhitanki nelikümmend viis tonni. Kuna suurem kaal tekitas probleeme murdmaavõimekusega, isegi laiade radadega.
  Tsaar armastas raskeid tanke, kuid tema nõuandjad sundisid keisrit neid masstootmisse panemast. Kuid kuuskümmend tonni kaaluvat masinat oli saadaval kahes tuhandes eksemplaris. Ja kõige populaarsemat tanki "Nikolai" - 3 toodeti kuuskümmend kolm tuhat.
  Ja masin kaalub nelikümmend viis tonni ja relva kaliiber on 122 millimeetrit. Esisoomus on kakssada millimeetrit, tagumine ja küljed 120 millimeetrit, paigutus on klassikaline.
  Hitler tundis tõsist huvi raskete masinate vastu. Ja ma tahtsin omada paremust Nikolai üle tootmismahutis. Saksa auto paisus kaalult 75 tonnini ja see oli juba piir, kuna suurt massi oli raudteeliine mööda transportida äärmiselt raske.
  Saksa sõiduk oli relvastatud 128-mm relvaga, esisoomus 250 mm ning külg- ja tagasoomus 180. Ka paigutus on klassikalisele lähedane.
  Arvuliselt jäi Saksa tank Nõukogude omast kolm korda alla. Rääkimata liiga raskete masinate kasutamise raskustest.
  Vene varustus on aga laiali laiali ja Euroopa rindesektoris on sõidukite ja jalaväe arvukus ligikaudu võrdne. Kuigi üldiselt on Vene sõjavägi palju arvukam kui Saksa oma. Ja Venemaal on tohutu rahvaarv: sinna kuuluvad India, Hiina, suurem osa Aafrikast, Lähis-Ida, Pärsia, Indohiina ja palju muud.
  Muidugi on Hitleri otsus rünnata Tsaari-Venemaa, isegi kui arvestada, et tema poolel on Jaapan ja Itaalia ning võib-olla ka Prantsusmaa ja Suurbritannia, kolossaalne hasartmäng. Kuid Fuhrer on tohutu seikleja.
  Tuleb märkida, et ketaslennukid, millega Kolmas Reich nii suuri lootusi seadis, ei ole praktikas kuigi tõhusad. Tugeva laminaarjoa loomine tõi kaasa tohutu kütusekulu ning lendavate taldrikute lennuaeg osutus suhteliselt lühikeseks. Nii et nad võiksid tegutseda, isegi võttes arvesse tohutut kiirust mitte eriti olulistel vahemaadel. Lisaks kaitses laminaarne vool ketast käsirelvade eest, kuid takistas omakorda lendava taldrikuga tulistamist.
  Nii võisid sakslased raadio teel juhitavaid rakette oma diskettidelt alla visata ja siis kitsa nurga all või laminaarse voolu välja lülitades, kuid muutudes samal ajal haavatavaks.
  Kuid igal juhul otsustas Hitler Venemaad rünnata ja viskas oma kaardid mängu. Lisaks kartis fašist, et Itaalia lüüasaamise korral ründavad nad ka teda. Tal olid vuntsid ja ta ei usaldanud kedagi.
  Esialgu saavutasid natsid edu tänu rünnaku üllatusele ja oma vägede paremale organiseerimisele. Kuid rünnaku ajastus valiti halvasti. Lund hakkas sadama ja tankid libisesid. Fritz oleks võinud vallutada osa Poolast, sealhulgas Krakowist, kuid jäi Varssavi lähedale kinni.
  Vene sõjamasin pöörles üles... Jaapan, nagu Fuhrer eeldas, astus sõtta, kuid tema laevastikul ei olnud üleolekut Venemaa Vaikse ookeani laevastikust ja lahingud olid ligikaudu võrdsed. Ja Jaapan praktiliselt ei seganud oma maavägesid Lääne operatsiooniteatrist. Lisaks jäid samurai venelastele õhus alla nii arvult kui ka kvaliteedilt. Ja tõusva päikese maa suutis jäädvustada vaid mõne väikese saare.
  Ettevaatlikud Franco ja Salazar ei kiirustanud sõtta astuma. Venemaa on väga tugev vaenlane. Peame vaatama ja ootama. Tegelikus ajaloos piirdus Franco Teise maailmasõja ajal fašistlike vabatahtlike sinise diviisi saatmisega.
  Nüüd paistis jõudude vahekord Aafrikas eriti ebavõrdne.
  Itaalia kaotas kiiresti oma valdused pimedal mandril.
  1952. aasta kevadel alustas tsaariarmee pealetungi Ida-Preisimaal ja suutis vastase kaitsest sügavuti läbi murda. Natsidel oli raskusi tsaariarmee edasitungist Königsbergis loobumisega, kuid keiserlikud väed hakkasid edasi liikuma Sudeedimaal ja Krakowis.
  Selgus, et nobedamad Vene tankid olid üsna võimelised võitlema raske, kuid vähem agara vaenlasega. Hästi esinesid ka Hiina diviisid Vene kindralite juhtimisel.
  Sakslased olid sunnitud Krakovist lahkuma... Ja siis hakati ümberpiiramisohu tõttu Visla jõest Oderisse taanduma.
  Ei, see ei olnud sõja kulg, mida vallatud füürer ootas. Aga see on minu enda süü. Pealegi ei püüdnud prantslased ja britid, olles tundnud fašistliku okupatsiooni lõhna, füüreri eest üldse surra. Nii et varustamine katkes ja vasallriigid tahtsid triviaalselt välja istuda.
  Ja hullemad asjad läksid sakslastele rindel.
  Talveks olid sakslased kaotanud kogu oma valdused Aafrikas. Ja talvel, kevadeks, taandusid nad täielikult Oderisse. Vene väed vabastasid Praha ja Sudeedimaa ning lähenesid Viinile. Lisaks alistasid nad Itaalia ning okupeerisid Rooma, Napoli ja Sitsiilia. Nii et 1953. aasta kevad ei tõotanud natsidele midagi head. 8. aprillil 1953 Hitler aga ootamatult suri. Saksa uus juhtkond taotleb meeleheitlikult rahu.
  Vladimir Kirillovitš Romanov oli heldelt nõus. Kuid sakslased maksid selle eest kallilt. Uus piir kulges nüüd mööda Oderit: Belgia, Holland ja Taani said suveräänsuse, kuid Vene impeeriumi vasallriigi raames. Prantsusmaa sai tagasi oma varem kaotatud valdused, kuid sõltus veelgi enam Venemaast.
  Itaalia ja Saksamaa kaotasid kõik oma kolooniad, mis said nüüd kuningliku krooni omandiks. Itaalia ise sai samuti Vene vasalli staatuse ning Sitsiilia ja Sardiinia said otse Vladimir III impeeriumi osaks.
  Ka Saksamaa kaotas suure osa oma iseseisvusest ja maksis suuri reparatsioone.
  Jaapan kaotas ka kõik oma valdused peale oma territooriumi ja oli sunnitud saama vasallriigiks. Ja tsaar Vladimir Kirillovitš Romanov sai ka Jaapani keisri tiitli.
  Muidugi sattus Venemaa kontrolli alla ka see osa Austraaliast, mis varem kuulus Tõusva Päikese Maale.
  1953. aasta augustis katsetasid USA lõpuks aatomipommi. Kaheksa aastat hiljem oli tuumadžinn pudelist väljas. Igal juhul ei saa arengut peatada. Ja aatomipommi ilmumine on vältimatu. Kõige äärmuslikuma stsenaariumi korral võivad tuumarelvad ilmuda maksimaalselt kakskümmend aastat hiljem kui tegelikkuses.
  Teatud hilinemisega hakkas tsaarivalitsus oma vastust välja töötama.
  Seni ei saanud USA otsustada nii võimsa impeeriumiga sõtta minna. Pealegi pole välismaalt nii lihtne jõuda Venemaa peamiste tööstus- ja majanduskeskusteni.
  Ja tuumalaengute tootmine nõudis nii aega kui raha! USA-l olid rahalised vahendid olemas, kuid aeg hakkas otsa saama. Tsaari-Venemaa oma ressursside ja võimsa intellektuaalse potentsiaaliga korvas selles vallas tekkinud tühimiku väga kiiresti. Ja 1956. aastal ilmus aatomipomm ka Vladimir III-sse.
  Venemaale rahvaarvu ja ressursside poolest oluliselt alla jäänud kapitalistlik ja demokraatlik USA kaotas järk-järgult oma trumbid.
  Ainus, mida nad teha said, oli heidutusvahendina tuumarelvade kasutamine ja tsaari-Venemaa seestpoolt õõnestamine. Kuid siiani pole see õnnestunud.
  Vladimir Kirillovitšil ei olnud oma esimesest naisest järeltulijaid ja ta abiellus uuesti. Ja ta taastoodab pärija, kutsudes teda George'iks.
  Tsaari-Venemaa viis läbi kosmose laiendamise. 1959. aastal toimus mehitatud lend Kuule umbes aasta varem kui ameeriklased. Seejärel 1971. aastal Marsile. Alternatiivne maailm on muutunud reaalsusest turvalisemaks.
  Aastal 1975 maandus inimene Veenusele. Aastal 1980 Mercuryl. 1981. aastal ühel Jupiteri satelliitidel. Ja 1992. aastal, just Vladimir Kirillovitš Romanovi surma aastal, astus Vene kosmonaut uhkusega Pluutole.
  George esimene päris krooni kaheksateistkümneaastaselt. Ja üldiselt võib öelda, et Vladimir Kolmas, Suur, veetis oma 54-aastase valitsusaja väga edukalt. Ja siis jätkus Romanovite dünastia.
  
  
  
  NICHOLAS TEINE KÄSITLUSTEST KÕIGE KUULSULISEMAD!
  Oletame, et tsaar Aleksander Kolmas, vastupidi, suri varem: 1987. aastal Lenini vanema venna Aleksandri korraldatud mõrvakatse tõttu.
  See tunduks veelgi hullem. Aga tegelikult mitte. Nikolai II sai varem tsaariks ja abiellus varem: et poeg troonile panna, kui midagi peaks juhtuma. Kuid tema naine on teistsugune ja pärija on terve ja Rasputinit seal kindlasti pole. Ja nii alguses üldiselt nagu pärisajaloos: TRANSIB ehitatakse, majandus õitseb - laienemine Hiinasse. Tõsi, laevu ehitatakse Läänemerel juba aasta varem. Ja veidi rohkem tõusu tänu finantsgeeniuse Witte varasemale tõusule.
  Sõda Jaapaniga ei alanud kuigi hästi, kuid Varjagil õnnestus põgeneda ja admiral Makarov ei surnud. Lugu on pisut nihkunud ja kõik läheb veidi teisiti. Kuid tegelikus ajaloos oli Varyagil põgenemiseks jäänud vaid veidi aega ja admiral Makarovi surm oli üldiselt juhuslik ja ebatõenäoline.
  Vene laevastik admiral Makarovi juhtimisel tegutses üsna osavalt ja uputas Jaapani laevu. Ja siis, kui kaks Jaapani lahingulaeva miril õhku lasti, ründas Makarov samuraid ja uputas veel kümmekond ja pool laeva.
  See tähendab, et kõik läks hästi. Ja Jaapan kaotas merel paremuse.
  Kuid maismaal osutus samurai nõrgemaks. Kuropatkin tõrjus kõik jaapanlaste edasitungimiskatsed ja tekitas neile suurt kahju. Liiga otsustavalt ta siiski ei käitunud. Kuid peagi saabusid Läänemerelt Vene laevad ja Makarov võttis lõpuks kõik veed kontrolli alla.
  Venelased hakkasid isegi Taiwanis ja seejärel Kuriili seljandikul vägesid maanduma.
  Kuni Theodore Roosevelt sekkus ja pakkus vahendust. Venemaa sai Mandžuuria, Korea, Mongoolia, Kuriili aheliku ja Taiwani.
  Ilmus ka Želtorossija. Nii moodustus uus impeerium.
  Kuningas pole aga veel liiga jultunud. 1914. aastal puhkes Teine maailmasõda. Venemaa on selleks sõjaks paremini ette valmistatud: majandus on tugevam, territoorium ja elanikkond suuremad ning ei ole mingit mõtet. Pealegi ei toimunud rahutuste ja nn revolutsiooni põhjustatud majanduslangust.
  Esimene maailmasõda kulges vahelduva eduga. Oli Vene kindralite vigu ja õnnestumisi. Kuid 1915. aastal õnnestus sakslastel vähem edu saavutada, kuna tsaariarmee oli suurem ja paremini varustatud. Kuid ikkagi kaotas Venemaa poole Poolast ja Galiitsiast. Kuid sakslased ei pääsenud Valgevenesse ja Balti riikidesse - rindejoon kulges mööda Vislat.
  Ja kuueteistkümnendal aastal saavutas tsaariarmee juba suurt edu Austria ja Türgi vastu. Osmanid said peaaegu täielikult lüüa. Nii nagu austerlased vallutasid Przemysli ja Krakowi. Saksamaa hakkas kartma. 17. aasta kevadel vallutasid venelased Istanbuli. Tsaari-Venemaa saavutas märkimisväärset edu ka suvise pealetungi käigus Austria ja Saksamaa vastu. Ja sügisel, kui tsaariväed olid juba Oderisse jõudnud, Saksamaa kapituleerus. Järgnes Austria-Ungari ja Türgi jagunemine. Venemaa sai Väike-Aasia, Põhja-Iraagi ja Istanbuli. Galicia, Bukovina, Tšehhoslovakkia ja Ungari kuningriigid ning Krakov. Pluss Danzig, Ida-Preisimaa osa, Klaipeda piirkond. Venemaa on seega mitu korda tugevnenud. Ja Saksamaa maksis ka tohutuid reparatsioone.
  Tsaar Nikolai II ei kiirustanud kõike ja kõiki võtma. Kuid venelased, britid ja prantslased jagasid Saudi poolsaare. Seejärel jagasid britid ja venelased nii Iraani kui ka Afganistani. Lõpetas maailma ümberjagamise.
  Kuni 1929. aastani oli kogu maailm tõusuteel, kuni puhkes suur depressioon. 1931. aastal alustas Jaapan sõda Venemaa vastu. Ja see alistati kiiresti ja okupeeriti koos kogu Vaikse ookeani valdustega. Ja siis tuli referendum ja kaasamine Venemaal.
  Kasutades ära Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA nõrgenemist, mida haaras suur depressioon, juhtis tsaar Nikolai II sõda Hiina vallutamiseks. Ja sellest sai tema suur vallutus.
  Venestamise mõnevõrra kiirendamiseks tegi Nikolai II tagasihoidliku otsuse - ta võttis Venemaal ametlikult kasutusele polügaamia -, muutis õigeusu kiriku teoloogiat ja dogmasid. Nii võetigi reform vastu.
  Ja kuningas võttis endale teise naise. Venelasi julgustati abielluma välismaalastega ja saama palju lapsi. Ka tohutu Hiina tuli venestada. Milline on parim viis seda teha? Abiellu hiina naistega!
  Saksamaal Hitler võimule ei saanud. Selles loos jäi tal natuke puudu. Liiga äärmuslik. Peamine ärritaja oli fašist Mussolini, kes vallutas Etioopia. Ja unistus saada uueks Caesariks ja Troojaks rullus üheks.
  1937. aasta mais puhkes Venemaa ja Itaalia vahel sõda. Nagu selgus, osutus Mussolini enesetapuks. Vene väed vallutasid kahe kuuga kogu Itaalia ja veel kolme kuuga kõik osariigi kolooniad. Tsaari-Venemaa hõlmas lõpuks ka Rumeenia ja Jugoslaavia ning veidi hiljem Bulgaaria. Olles lõpetanud territooriumide annekteerimise. 1939. aasta sügisel suri Nikolai II. Ja tema pärija, täiesti terve Aleksei II, sai uueks tsaariks.
  Sel juhul valitses Nikolai II viiskümmend kaks aastat - ületades Ivan Julma tulemuse. Ja tema valitsusaeg osutus Venemaa ajaloo edukaimaks ja tema vallutused olid lihtsalt rekordilised. Ükski kuningas pole kunagi nii palju vangistanud. Venemaa on lõpuks Hiinas elama asunud ja on igas suunas tugevnenud.
  Siis aga algas Aleksei Teise juhtimisel pikk rahuperiood. Prantsusmaa, Suurbritannia ja USA ei tahtnud sõda. Kuid Saksamaa oli desarmeeritud ja tal polnud jõudu. Nii tekkis olukord, mis muutus rahulikuks.
  Kolooniaimpeeriumid jätkasid eksisteerimist. Venemaa jäi suurimaks riigiks, kuid Suurbritannia oli formaalselt teine võim ja jäi pindalalt veidi alla tsaariimpeeriumile. Austraalia, Lõuna-Aafrika ja Kanada olid aga peaaegu iseseisvad valdused. Ja Indias... 1968. aastal puhkes Indias suur ülestõus ja pärast kaheaastast sõda aeti britid välja. Kuid tsaariarmee sisenes India territooriumile ja surus protestid maha. Pärast seda kaotas Suurbritannia selle koloonia ja Venemaa omandas selle. Peagi vallutas Venemaa ka Iraani lõunaosa.
  Pärast Aleksei Teist 1969. aastal päris trooni Nikolai Kolmas. Tsaariimpeerium oli tõusuteel. Nii kaotas Prantsusmaa 1979. aastal kontrolli Indohiina ja Tai üle. Ja ka kuninglikud väed tulid sinna.
  Ja kaheksakümnendatel ja üheksakümnendatel läks Aafrika Tsaari-Venemaa kontrolli alla. Pärast 2001. aastat tõusis Venemaa troonile Aleksei II neljas poeg Peeter.
  Tsaari-Venemaa oli selleks ajaks neelanud peaaegu kogu Aafrika ja Aasia ning korjanud üles teiste riikide, sealhulgas Indoneesia, kolooniad. Kuid loomulikult ei läinud see Austraalia vastu.
  Saabus rahuperiood. USA-l, Suurbritannial ja Prantsusmaal olid tuumarelvad, Saksamaal majanduslik jõud. Venemaal on majanduslik jõud, tuumarelvad, suurim armee maailmas ja rahvaarv. Ja ikkagi absoluutne autokraatlik monarhia ilma parlamendita. Ameeriklased, kes olid teine võim või isegi suurriik, esitasid selle nõude Venemaale.
  Demokraatia puudumine ei takistanud aga sugugi progressi arengut. Täpsemalt, 1943. aastal lendas Tsaari-Venemaal esimene inimene kosmosesse. Ja 1961. aastal Kuule. Lend Marsile toimus 1974. aastal. Ja 2000. aastaks olid külastatud peaaegu kõik Päikesesüsteemi planeedid. Ettevalmistamisel oli suur ekspeditsioon tähtede juurde. Ta käivitas 2018. aastal ja taastus Alpha Centauriks.
  Nii et tsaarism ei takistanud üldse teadust liikumast. Romanovite dünastia Peeter Neljas kuulutas isegi, et valgustatud absolutism on parem.
  Eriti Donald Trumpi administratsiooni pidevalt raputanud skandaalide taustal.
  Nikolai II peeti endiselt kõigi aegade ja rahvaste suurimaks kuningaks. Tsaari-Venemaa hobuse seljas ja maailma hegemoon. Äärealad ja kolooniad venestuvad järk-järgult. Impeerium kogub hoogu. Ja kogu maailm muutus paremaks kohaks.
  Ja miks? Tänu Aleksander Uljanovile, Lenini vennale, kes hukati regitsiidi eest. Lenin ise jäi välismaale. Ta tutvus Walesiga ja tekkis ka huvi ulme kirjutamise vastu, millest sai väga rikkaks ja tegi endale nime. Ja nii sai ta kuulsaks, sai kuulsaks ja kuulsaks ning teda tõlgiti paljudesse keeltesse. Stalin suri vanglas tuberkuloosi tõttu ja jäi üldiselt vaid spetsialistidele teada. Peagi osales Trotski revolutsioonilises tegevuses ja tegi head ametnikukarjääri, tõustes tegelikuks salanõunikuks ja aseministriks. Voznesenski sai tsaari ajal ministriks ja saavutas palju. Hruštšov jäi väikeseks poepidajaks ega kogunud kuulsust. Brežnev tõusis koloneli auastmesse. Andropov teenis politseis ja sai ka koloneliks. Gorbatšovist sai suurärimees ja showmees. Jeltsin jäi poepidajaks. Putin tõusis salapolitsei koloneli auastmesse ja läks auväärselt pensionile. Medvedev on väikeametnik. Žirinovski, ajalehe asutaja ja showmees. Zjuganov püüdis tsaari vastu maa all töötada. Ta sai vanglakaristuse, seejärel sai salapolitsei informaatoriks. Ta läks pensionile kapteni auastmega. Žukov tõusis ainult majori auastmeni. Vasilevskist sai kindralleitnant, Šapošnikovist kindralleitnant. Kolchak suuradmiral ja paljude ordenite omanik. Makarovist sai ka suuradmiral, olles võidelnud Esimeses maailmasõjas. Kuid mitte esimeses, vaid ainsas maailmasõjas, kuna teist maailmasõda polnud. Ta sai kuulsaks... Brusilovist sai feldmarssal ja Püha Andrease Esmakutsutud ordeni omanik. Denikin, Wrangel, Kornilov ja Kuropatkin said feldmarssaliteks.
  Ja elu oli kuningate ajal hea. Ja hinnad pole tõusnud üle saja aasta. Ja rublal oli stabiilne kuldne alus 0,77 grammi. Ja paljud rahvad elasid kuninga ajal hästi.
  Kõigil olid võrdsed õigused ja paljud nimetasid end venelasteks, isegi aafriklasteks. Tsaari ajal läks kõigil hästi. Elukohanõue jäi kehtima ainult mitteõigeusklikele juutidele . Kuid neid jäi järjest vähemaks.
  Tsaari ajal oli aga probleeme. Üks neist, kõrge sündimus ja madal suremus, viisid ülerahvastuseni. Kuid see lahendati ruumi laiendamise kaudu. Lisaks võimaldas teaduse ja põllumajanduse areng lahendada näljaprobleemi. Toitu jätkus kõigile. Aga rahvastiku juurdekasv impeeriumis on üle kolme protsendi aastas. Ja see ähvardas tulevikus probleeme.
  Tsaarivalitsus leidis väljapääsu kosmose laienemises. Ja see tundus mõistlik. Ja ehitati uusi tähelaevu ja uuriti ülivalguskiirusi.
  
  
  
  VIISkümmend AASTAT ALEXANDER KOLME - SUUR!
  Aleksander II mõrvakatse 1866. aastal oli edukas. Selle tulemusena suri kuningas vabastaja. Ja Aleksander Kolmas astus troonile. Eelis oli see, et neil polnud aega Alaskat maha müüa ja uus Vene keiser ei kippunud ühestki maast loobuma. Isegi kui need on kauged ega ole veel väga väärtuslikud.
  Veelgi enam, Siberisse Vladivostokki viiva tee ehitamine algas veelgi varem. Ja see oleks pidanud jõudma Tšukotkasse!
  Tsaar Aleksander Kolmas oli tugev, otsustav, tahtejõuline, terve ja füüsiliselt väga tugev. Ta valitses kindla käega ja tema alluvuses astus Venemaa suurima õitsengu ja saavutuste perioodi!
  Seega on hea, et suur keiser hakkas valitsema viisteist aastat varem kui pärisajaloos!
  Alustuseks surus ta karmilt maha kõik revolutsionääride ja Narodnaja Volja protestid. Seejärel hakkas ta reformima armeed ja mereväge. Asjade kordategemisega.
  Kuningas saavutas palju. Ehitati teid, sildu, tehaseid ja riigis arenes kiiresti kapitalism. Säilitades autokraatia. Tsaarivõim pidas väikeseid sõdu, liikudes üle Kesk-Aasia ja laiendades seal oma mõjuvõimu.
  1977. aastal puhkes Türgiga suur sõda. See läks veelgi paremini, kiiremini, võidukamalt ja vähemate kaotustega kui pärisajaloos. Skobelevi geenius säras selles täies valguses!
  Vene väed alistasid türklased väiksemate kahjudega. Ja neil õnnestus Istanbul kohe ära võtta. Kuna nad jõudsid sinna enne Inglise eskadrilli. See sõda oli nii edukas, et kuningas-preester sai nimeks Võidukas Aleksander! Ja Skobelevist sai Venemaa ajaloo noorim feldmarssal.
  Türkiye jagunes. Britid okupeerisid Egiptuse ja Sudaani. Venemaa võttis Iraagi, Palestiina, Süüria ja osa Saudi Araabiast, Väike-Aasiast, kogu Armeenia ja Balkani!
  Nii vallutas Aleksander Kolmas üsna kiiresti ja suhteliselt lihtsalt suure territooriumi. Ja ta jätkas oma laienemist lõunasse. Liikumine läbi Iraani, Türkmenistani ja edasi Afganistani!
  Ka tsaari armee võttis sihikule India! Britid olid valmis võitlema. Tekkis Venemaa, Saksamaa, Austria-Ungari liit Prantsusmaa ja Suurbritannia vastu.
  Saksamaa asus 1992. aastal rünnakule Kuke Vabariigi vastu. Suurbritannia kuulutas Saksamaale ja Venemaale sõja. Austria-Ungari võitis Bosnia ja Hertsegoviina ning ründas Itaaliat.
  Venemaa alustas kampaaniat India, Prantsuse valduste ja Indohiina vastu. Nii algas tegelikult Esimene maailmasõda. Aga Venemaa ja sakslased on juba koos!
  Venemaa ründas ka Egiptust.
  Tsaari väed okupeerivad kohalike elanike toel India ja Iraani. Edasi sisenevad nad Indohiinasse. Ja preislased võidavad taas prantslasi ja piiravad Pariisi ümber.
  Lisaks keelduvad vabariiklased alla andmast. Ja Pariisi rünnatakse, hävitatakse suuresti. Sakslased vallutavad ka nii Belgia kui ka Hollandi.
  Suurbritannia on juba mõnda aega sõdinud. Vene väed okupeerivad Egiptuse ja Sudaani. Merel käib sõda. Vene armee liigub üle Aafrika. Kogu tee Lõuna-Aafrikasse. Ja kogub endale kolooniaid. Sakslased haaravad ka mõnest asjast kinni.
  Kuid Austria-Ungari on takerdunud sõjasse Itaaliaga. Tõsi, 1894. aastal tulid austerlastele appi sakslased. Ja nad lõpetavad Itaalia vallutamise.
  Pärast seda jagatakse apelsinide riik omavahel ära.
  Sõda kolib merre. Ja siin avaldub mereväe komandöri admiral Makarovi geniaalsus. Mis saavutab hulga hiilgavaid võite. Sundides merede armukest kapituleeruma.
  Venemaa võttis enda kontrolli alla India, Indohiina, suurema osa Aafrikast ja ka Austraaliast, lüües sealt britid välja. Vene väed lahkusid Suurbritanniast ja Kanadast. Samuti asutab seal kolooniat. Seega kaotas Suurbritannia peaaegu kõik oma kolooniad ja Venemaa omandas need. Kanada hõivamist soodustas see, et Venemaa säilitas kontrolli Alaska üle. Ja väga võimsa laevastiku olemasolu. Ja admiral Makarovi ja Roždestvenski geenius.
  Noh, see pole veel kõik. Venemaa liikus Hiina poole. Samuti väga edukas. Ja 1904. aastal algas sõda Jaapaniga.
  Kuid erinevalt tegelikust ajaloost ei kujunenud see sõda raskeks, vaid pigem kiireks. Pealegi oli Jaapani laevastik üsna nõrk, Venemaa oma aga, vastupidi, väga tugev. Pärast jaapanlaste alistamist vallutasid Vene väed Tokyo. Ja siis toimus referendum ja valdav enamus jaapanlasi hääletas Venemaaga ühinemise poolt.
  Tsaar Aleksander III saavutas uue võidu. Siis tuli Hiina vabatahtlik sunniviisiline annekteerimine. Nii et piirkond piirkonna järel, provints provintsi järel. Kuninglik impeerium saavutas tohutud mõõtmed. USA-st, kogu Kanadast ja Alaskast, kogu Aasiast, Austriast, Vaikse ookeani piirkonnast. Lõuna-Aafrikasse ja Saksa valdusse Lääne-Aafrikas.
  Lisaks ka Austria-Ungari. Nii suur jõud.
  Aga sakslased ja austerlased tahtsid muidugi rohkem. Prantsusmaa on endiselt Saksamaa poolt okupeeritud. Venemaa peale solvunud Suurbritannia tahab samuti sõda.
  Keiseril õnnestus kokku panna koalitsioon: Hispaania, Portugal, Saksamaa, Austria-Ungari ja Rootsi hiiglasliku Venemaa vastu. Sakslastel oli õnnestunud vallutada ka Taani ja Norra sõja ajal Suurbritanniaga. Moodustati võimas koalitsioon.
  Ja sõda algas 1. augustil 1917. aastal. Just sel hetkel, kui Aleksander Kolmas suri ja Nikolai II troonile tõusis. Arvutati, et ilma sellise suure monarhita nagu Aleksander Kolmas, kes oli tervenenud viiskümmend üks aastat, kaotaks Venemaa kindlasti.
  Kuid Nikolai II-l oli püsiv ja tugev jõud. Ilma Rasputini ja haige pärijata. Nii et ta võiks koalitsiooniga võidelda.
  Ja sõda algas... Sakslased tallasid nagu taifuun. Vene väed vastasid neile võimsate vasturünnakutega. Puhkes suur ja äge võitlus.
  Üldiselt ammendas Nikolai II, tuginedes kindluste ahelale, Saksa ja Austria üksused põhjalikult. Ja siis alustas ta vasturünnakut. Ja Aafrikas võitsid Vene väed, kasutades maailma esimesi kergeid maastikutanke, austerlasi ja sakslasi täielikult. Ja nad puhastasid tumeda mandri.
  Nii Rootsi kui ka Norra vallutati üsna kiiresti.
  Sõda kestis poolteist aastat ja lõppes arvukama ja tugevamate tankidega Vene armeega, mis vallutas kogu Euroopa. Siis langes Suurbritannia. Venemaa on lõpuks saavutanud domineerimise idapoolkeral.
  Ja tsaar Nikolai II-st sai ka suur vallutaja. Rahu valitses kuni 1929. aastani, mil puhkes suur depressioon. Üldine majanduskriis viis selleni, et 1931. aastal, just 1. mail, algas sõda Venemaa ja viimase suurriigi USA vahel!
  Tsaari Nikolai II armee sisenes Ameerika piiridesse. Jõud olid ebavõrdsed. Ameeriklasel polnud peaaegu ühtegi tanki ja ta oli halvasti koolitatud. Ja Venemaa ületas USA-d mitu korda. Ka tsaaririigi komandörid olid paremad. Nii et sõda läks algusest peale ühte teed. Venemaa võitis ja läks edasi. Ja 30. septembril, pärast New Yorgi ja Washingtoni hõivamist, USA kapituleerus. Nii keerati ajaloos veel üks lehekülg. 1934. aastal alustas Nikolai II sissetungi Mehhikosse ja seejärel Ladina-Ameerikasse, vallutades Ladina osariigid. Kuni viimase iseseisva Tšiili vabariigi langemiseni 1936. aasta detsembris.
  Nii sai Nikolai II loo lõpuks valmis. Tsaari-Venemaa ühendas kõik planeedi Maa riigid ja rahvad.
  7. novembril 1937 kukkus kogu planeedi Maa keiser Nikolai Suurim lennukiga alla. Ja ka tema valitsusaeg lõppes. Kuningaks sai Alesey II. Terve noor pärija - umbes kolmkümmend kolm. Tema käe all algas ruumi laienemine. Uued piirid ja uued lennud. Monarhia oli vankumatu. Inimkond on ühtne ja vallutab ruumi.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Port Arturi komandant suri, tegelikult sai ta päris ajaloos pähe haavata, kuid killukild läks paar millimeetrit ajule lähemale. Ühesõnaga, tsitadelli loovutanud reetur suri ja tema koha võttis Port Arturi kaitse kangelane Kondratenko.
  Kindluse kaitse tugevdamiseks kirjutas uus komandör kõik madrused ja mereväe suurtükiväe kaldale maha ning desarmeeris eskadrilli, kuid tugevdas Port Arturit.
  Selle tulemusel oli tsitadell põhjalikult kaitstud, pluss komandör Kondratenko osav tegevus. Kaitse pidas edukalt vastu. Kondratenko tugevdas õigel ajal Vysokaya kindluse kaitset ja jaapanlased ei suutnud seda võtta.
  Detsembri lõpuks olid samurai rünnakutest kurnatud. Jaanuaris tekkis tuulevaikus, mille põhjustas Kuropatkini katse see blokeeringust vabastada, kuid see ei olnud kuigi edukas.
  Veebruaris toimus veel üks rünnak ja see tõrjuti taas jaapanlastele suurte kaotustega.
  Kaitse ajal käitus poiss Oleg Rybachenko kangelaslikult. Piiramise ajal oli see kajutipoiss vaid kümneaastane. Laps võitles koos täiskasvanutega ja käis luuremissioonidel.
  Ta näitas end väga julge ja võitluslikuna. Ja kaitse pidas vastu. Nüüd on juba kätte jõudnud märts... Jaapanlased on jälle taganenud. Verist pühapäeva Venemaal ei juhtunud, sest tsaar Nikolai, kuna Port Arturi tuju oli hea, läks rahva juurde. Vene armee täienes ja muutus järjest suuremaks. Märtsi lõpus üritasid jaapanlased edasi pääseda, kuid Kuropatkini väed olid liiga suure arvulise ülekaaluga ja tõrjusid kõik rünnakud.
  Ja veel parem, kindral Legsi üksused olid Port Arturi piiramise tõttu aheldatud. Pärast suuri kaotusi jaapanlased taganesid. Kuid Kuropatkin kõhkles taas.
  Aprilli lõpus järgnes uus pealetung, mis aga ka tõrjuti.
  Ja Oleg Rõbatšenko, see vapper poiss, püüdis isegi Jaapani koloneli vangi, kasutades loomulikult lõksu.
  Mai alguses toimusid vaid väikesed kokkupõrked ja 25. kuupäeval sisenes Roždestvenski eskadrill lõpuks Port Arturisse. Kuulus admiral tõi viiskümmend üks laeva, ületades korraga kolm ookeani!
  Pärast seda sai kaitsejõud abiväge. Ja juuni alguses järgnes viimane rünnak Port Arturile. Rünnak on meeleheitlik ja äge. Taas löödi see tagasi suurte kaotustega jaapanlastele. Lõpuks tagandas tsaar Kuropatkini ja määras Linevitši. 1905. aasta juuli keskel said jaapanlased lõpuks lüüa. Ja enam kui aasta kestnud Port Arturi kangelaslik kaitsmine lõppes.
  Kondratenkot autasustati Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga. Ja sai feldmarssali auastme. Seejärel võitis Roždestvenski eskadrill koos Port Arturiga merel jaapanlasi. Pealegi suri lahingus Admiral Togo ise.
  Jaapan oli sunnitud USA vahendusel Venemaaga rahu sõlmima.
  Pidime loovutama Kuriili saared ja Taiwan. Venemaa kindlustas protektoraadi Korea, Mandžuuria ja kontrolli Port Arturi üle. Lisaks maksis Jaapan Tsaari-Venemaale hiiglasliku, miljardi kuldjeeni suuruse hüvitise.
  Võit tugevdas tsaar Nikolai II positsiooni. Venemaa laiendas oma territooriume ja Hiina piirkondade vabatahtliku annekteerimise tõttu hakkas tekkima Želtorossija. Ei mingit riigiduumat - Venemaa jäi absoluutseks monarhiaks, ilma parlamendita.
  Mõistagi jätkus tänu võidule ja poliitilisele stabiilsusele majanduskasv tegelikust ajaloost varem ja oli tugevam.
  Esimene maailmasõda algas nagu pärisajaloos. Kuid see oli Venemaale edukam. Milline armee oli suurem ja parem, sealhulgas tänu feldmarssal Kondratenko reformidele, ja majandus oli tugevam ja tsaari autoriteet kõrgem.
  Sõda kestis veidi üle aasta ja lõppes Austria-Ungari kokkuvarisemisega ning Osmani impeeriumi ja Saksamaa alistumisega. Ja Bulgaaria, nähes, kuidas see lõhnab, asus Serbia ja Venemaa poolele, nagu ka muide Itaalia ja Jaapan.
  Feldmarssal Kondratenko sai kõrgeima auastme - generalissimo. Ja temast sai peaaegu kõigi ordenite omanik, nagu Suvorov. Brusilovist sai feldmarssal. Admiral Koltšak, Kornilov ja Denikin tegid karjääri. Tsaari-Venemaa liideti endaga: Galicia, Bukovina, Krakowi vojevoodkond, Poznani oblast, Klaipeda. Tšehhoslovakkia sai ka Vene impeeriumi osaks. Ja Väike-Aasia koos Konstantinoopoliga. Ja Põhja-Iraak.
  Üldiselt osutus kõik hästi. Jaapanlased jagasid Saksa kolooniad Venemaaga Vaikses ookeanis.
  Seejärel jagati Saudi Araabia Venemaa, Prantsusmaa ja Suurbritannia vahel. Seejärel jagasid Venemaa ja Suurbritannia Iraani pärast lühikest sõda.
  Ja siis Afganistan. Tõsi, seal oli natuke kaklust. Ja inglastel alguses väga ei vedanud.
  Maailm on saavutanud stabiilsuse ja õitsengu. Kuni Suure Depressioonini 1929. aastal. Ka Venemaa langes pärast kiiret kasvu kriisi.
  1931. aastal ründas Jaapan Venemaad, taotledes kättemaksu varasemate kaotuste eest.
  Kuid seekord oli see enesetapp. Tsaari väed võitsid jaapanlasi. Admiral Kolchak pole sugugi vana, ta näitas oma geniaalsust, mis on võrreldav Ušakoviga. Tõusva Päikese Maa sai merel täielikult lüüa ja seejärel okupeeritud. Sellele järgnes referendum, kus enamik jaapanlasi hääletas Venemaaga ühinemise poolt.
  Nii tugevdas tsaar Nikolai II oma võimu Vaiksel ookeanil. Venemaa jätkas liikumist Hiinasse. Kriisist nõrgestatud Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA ei sekkunud Taevaimpeeriumi kontrolli alla võtma.
  1933. aastal tuli Saksamaal võimule Hitler. Ta asus taastama endise impeeriumi endist võimu. Ja loomulikult püüdis ta Venemaaga mitte tülli minna.
  Mussolinil Itaalias oli sõprus Venemaaga. Ja ta vallutas vaikselt Etioopia, laiendades oma kolooniaid. Räägiti kolmikliidu loomisest.
  Tsaari-Venemaa tahtis annekteerida kõik nõrgeneva Inglismaa ja Prantsusmaa kolooniad. No sakslased ja itaallased on ka arusaadavad. USA-l olid omad plaanid.
  1937. aastal ühines Saksamaa Austriaga, tekitades Anschlussi. Ja novembris 1937 kukkus alla teine Nikolajevi lennuk. Kuningriik katkestati väga edukalt. Nikolai II saavutas oma neljakümne kolme valitsemisaasta jooksul tohutuid edusamme.
  Nad kutsusid teda Nikolajev Suureks! Ja isegi Suurimad, tõusid kõrgemale kui Peeter Suure.
  Nikolai II ajal vähendati tööpäeva kümnele tunnile ning seitse aastat haridust muutus kohustuslikuks ja tasuta. Riigi keskmine palk ulatus nullinflatsiooni ja rubla kullaga toetus 75 rublani kuus. Kuninglik valuuta oli kõige kõvem ja kõige konverteeritavam maailmas.
  Venemaal oli maailma suurim maaarmee ja ta edestas laevastiku suuruselt nii Suurbritanniat kui ka USA-d.
  Vene tankid olid maailma parimad, nagu ka lennukid. Ja helikopterid olid tol ajal praktiliselt ainsad planeedil Maa. Kõige arvukam ja kvaliteetsem allveelaevastik. Parim suurtükivägi. Täiustatud tehnoloogiad televisioonis ja videos. Tsaari-Venemaal hakati filmima ka maailma esimest värvikino. Sealhulgas tänu tsaar Nikolai II kirele fotograafia vastu.
  Pärast Hiina annekteerimist saavutas Venemaa rahvaarvu poolest maailmas esikoha, edestades Suurbritanniat koos kõigi kolooniatega.
  Tsaar Nikolai II reformis õigeusku ja legaliseeris polügaamia. See tark suverään sai hakkama paljude asjadega. Ja ta suri mitte sülitamata, tagakiusamata, Venemaad kaotamata, vaid suur mees. Ja vaid mõne millimeetrine fragmendi liikumine avaldas Venemaa ajaloole sellist mõju. Ja öeldakse ka, et ajaloos ei ole juhuseid! Nii see juhtub. Seda näitasid nii Nikolai II kui ka Generalissimo Kondratenko fenomen.
  Kuid pärast tsaar Nikolai surma järgnes ajutine hüpe. Esiteks suri monarh Aleksei II enne, kui ta sai kroonitud. Siis suri ka teine pärija Kirill Vladimirovitš Romanov. Ja Vladimir III tõusis troonile 1938. aastal. Tsaar on noor, aga üldiselt mitte rumal ning üsna tahtejõuline ja ambitsioonikas.
  Noh, ta asus asja kallale! Venemaa, Itaalia, Saksamaa, Suurbritannia, Prantsusmaa ja võib-olla tulevikus ka USA vastu. Siin on kolmikliit muidugi palju tugevam.
  1940. aasta mais ründas Saksamaa Prantsusmaad, Belgiat, Hollandit ja Suurbritanniat. Venemaa ründas Prantsuse, Inglise ja Hollandi kolooniaid. Algas territooriumide tseremooniata hõivamine.
  Britid ja prantslased ei suutnud Vene armeele vastu seista. Ja pooleteise kuuga võitsid sakslased Prantsusmaa, Belgia ja Hollandi ning sundisid kapituleeruma.
  Seejärel okupeeris Fuhrer Hispaania ja Portugali ning vallutas Taani ja Norra. Venemaa okupeeris Rootsi.
  Sõda oli peaaegu ühepoolne. Venemaa vallutas kohalike elanike toel India, Indohiina, Lõuna-Afganistani, Lõuna-Iraani, Lähis-Ida ja sisenes Egiptusesse.
  Muidugi ei suutnud koloniaalväed tsaariarmeele vastu seista ja nad ei tahtnud seda tegelikult teha. Aafrika vallutamine jäi teede puudumise ja kommunikatsioonide puudumise tõttu mõnevõrra edasi. Sakslased liikusid üle Aafrika läbi Gibraltari ja Maroko, venelased läbi Egiptuse ja seejärel Sudaani.
  Ent maastik oli pigem takistuseks kui Briti või Prantsuse vägede vastupanu. Neid oli vähe ja nad olid halvasti relvastatud ja peamiselt pärit kohalikest aborigeenidest. Kes ei teadnud ega tahtnud võidelda.
  1940. aastal ei julgenud Hitler Suurbritannias maanduda. Ta alustas õhurünnakut, mis ei olnud alguses kuigi edukas. Kuid 1941. aasta kevadel astusid lahingusse Vene lennukid ja Suurbritanniale hakati avaldama surma survet.
  Ja augustis järgnes Saksa-Vene ühisvägede maabumine ja pärast kahenädalast visa võitlust Londoni hõivamine.
  Pärast seda sai kogu idapoolkera, sealhulgas Austraalia ja Uus-Meremaa, vene, saksa ja itaalia omaks.
  Aga seal oli veel USA.
  Tsaar Vladimir otsustas Ameerikat rünnata. Hitler ja Mussolini toetasid teda selles otsuses. Kolmas Reich viis väed Islandile ja seejärel Gröönimaale ja Kanadasse ning Tsaari-Venemaa kolis Alaskale. Jõud on muidugi ebavõrdsed. USA-l on üsna nõrk tankilaevastik ja palju väiksem rahvaarv kui Venemaal koos kõigi tema kolooniatega. Kuigi majandus on arenenud. Kuid sellisele koletisele ei saa vastu panna.
  Pärast pealetungi alustamist 1943. aastal okupeeris Vene armee kiiresti kahe talvekuuga Alaska. Ja kevadel vallutasid nad koos sakslastega peaaegu kogu Kanada.
  Brasiilia, Venezuela, Mehhiko ja teised riigid kuulutasid USA-le sõja.
  Algas Vene vägede liikumine üle Ameerika põhjaosariikide. Jõud on muidugi ebavõrdsed. Venemaa ja Saksamaa on paremad nii kvaliteedis kui kvantiteedis.
  Tüdrukud Nataša, Zoja, Aurora ja Svetlana võitlevad maailma parimal tankil Kondratenko-3, pika toru ja kiirtulekahuriga liikursõidukil. Väga krapsakas, madala siluetiga.
  Kondratenko-3 tanki kaal on umbes nelikümmend tonni ja see on hästi kaitstud. Ja vaatamata väikesele 76 mm kaliibrile on relval suur mürsu algkiirus.
  Shermanid, seda tanki ei saa läbida ühegi nurga alt. Nii...
  Tüdrukud, kes võitlevad paljajalu ja bikiinides, lihtsalt hävitavad ameeriklasi ja naeravad palju.
  Eriti Nataša... Ja ta vajutab paljaste sõrmedega juhtkangi, öeldes:
  - Au minu Venemaale!
  Zoya tulistab ka. Ta teeb seda paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe ja karjudes:
  - Ja kogu meie kodumaa!
  Järgmiseks tulistab Aurora. Ta lööb vaenlast ja ütleb hambaid paljastades:
  - Ja kõrgemad jõud on meie selja taga!
  Ja neiu pilgutab ka väga tuliselt silma! Ta vajutab paljaid varbaid nagu juhtkangi nuppe.
  Ja siis vallandab Svetlana. Selline terav ja sädelev tüdruk. Väljastab suust päikesekiiri. Ja ta laulab ka:
  - Ma olen maailmatäht! Ma jooksen kiiremini kui isegi saatan!
  Selliste tüdrukute puhul ei ole kurat ise hirmutav. Nad peksavad ameeriklasi, ümbritsedes tihedalt Chicagot.
  Ja ilma kedagi sealt välja laskmata. Hävitamine on, ütleme, tühine. Need on tüdrukud.
  Ja nii Chicago garnison kapituleerub. Tunne meie oma!
  Ja Vene tankid lähenevad juba New Yorgile. Tsaar Vladimir hõõrub rahulolevalt käsi. Kas venelased on kunagi nii kaugele jõudnud?
  Ka tüdrukud võitlevad vapralt õhus. Näiteks armas paar: Maria ja Mirabela.
  Paljajalu ja bikiinides kaunitarid koguvad arveid. Neile pole sõna otseses mõttes midagi vastu. Siinsed tüdrukud on nii ilusad ja silmipimestavalt agressiivsed ja täpsed.
  Maria tulistas lasu, lasi alla tosin lennukit, ühe hooga ja laulis:
  - Au meie kodumaale! Venemaa nimel!
  Ka Mirabela tulistas ja möirgas:
  - Aga seal on suure võimuga juht,
  Ta kutsub slaavlased lahingusse ...
  Nad ei saa Venemaaga hakkama -
  Kui Vladimir valitseb kuningana!
  
  Kõvast, tugevast, raudse tahtega,
  Ja välimus on nagu metalli lõikamine...
  Venelased ei vaja paremat elu
  See on ainult see, millest inimesed unistasid!
  Jah, need tüdrukud on kaklemise ja laulu meistrid...
  Muide, keset New Yorgi rünnakut lendas esimene Vene kosmonaut kosmosesse ja lendas ümber planeedi Maa. Ja see on järjekordne Tsaari-Venemaa saavutus Romanovite dünastia poolt.
  Ja siis New Yorgi garnison kapituleerus ja Washington langes peagi. Ja 3. septembril 1943 kapituleerusid USA täielikult. Nii lõppes Teine maailmasõda, mis algas 15. mail 1940. aastal. Sõda on Venemaa jaoks kuulsusrikas ja võidukas.
  Muidugi võitsid nii Hitler kui Mussolini sellest sõjast palju. Mõlemad diktaatorid said valdused Aafrikas, mõned Euroopas ja USA-s. Euroopa jagati lõpuks riikide vahel ära. Ja pärast referendumit sai Bulgaariast Bulgaaria kuningriik Venemaa koosseisus.
  Näib, et maailm on jälle ümber jagatud ja kolooniad on seeditavad. Kuid Hitler poleks muidugi Hitler, kui ta rohkemat ei tahaks. Eelkõige lüüa Venemaad. Ja haarata selle territoorium.
  Ja muidugi lootsid sakslased uute võimsamate relvade peale. "E" seeria tankid ja ballistilised raketid, eriti lendavad taldrikud.
  Tsaari-Venemaa edestas aga oluliselt kolmandat Reichi ballistiliste rakettide osas ja lendas 1951. aastal 12. aprillil isegi Kuule.
  Ja E-seeria tankidel polnud kvalitatiivset üleolekut Venemaa omadest.
  Ja ainult lendavad taldrikud olid mõistatus. Tänu laminaarsele voolule osutusid nad igasuguste käsirelvade suhtes täiesti haavamatuks. Kuid samal ajal ei saanud nad ise tulistada.
  Mussolini suri ja tema poeg tõusis troonile. Hitler avaldas talle survet ja noormees nõustus Venemaaga võitlema. 20. aprillil 1955 algas uus, kolmas maailmasõda. Hitleri poolel olid: Itaalia, Brasiilia, Argentina, Tšiili, Mehhiko, ühesõnaga kogu Ladina-Ameerika, välja arvatud Kuuba, mis toetas Venemaad. Ja maailmas polnud enam teisi riike! Kolmas maailmasõda algas 20. aprillil 1955. aastal. Ja tsaar Vladimir seisis silmitsi oma valitsemisaja kõige tõsisema väljakutsega.
  Ainus, mis teda lohutada võib, on see, et see sõda jääb planeedil Maa sõdade ajaloos viimaseks. Kuna selles osalevad kõik maailma riigid!
  Noh, kui sõda on alanud, tuleb see pidada! Hitleri rünnak polnud eriti ootamatu. Ungari, Jugoslaavia, piiratud autonoomiaga Venemaa osa, nende kuningas Vladimir III. Albaania vallutab Itaalia. Kõik on korras. Sakslased üritavad Ida-Preisimaalt, Austriast, Itaaliast lõunast edasi pääseda. Ja Aafrikas käib võitlus. Ja Ladina riikide koalitsioon USA vastu. Aga nad pole seal eriti aktiivsed. Alles nüüd on sõda välja kuulutatud.
  Vahepeal viis Hitler oma peamised jõud Euroopasse.
  Ja algas põrgulik sõda. Viimane ulatuslik sõda inimkonna ajaloos.
  Pealöögi andsid sakslased Ungaris Budapesti suunas. Seal võitles Oleg Rybachenko. Ta jäi ikkagi umbes kümneaastaseks poisiks. Tõsi, füüsiliselt väga tugev, lihaseline, kiire ja mis peamine, nagu mägismaalane, surematu. Jah, kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko sai surematuse, kuid tingimusel, et temast saab umbes kümneaastane poiss ja ta teenib Venemaad lapselikus, kuid väga tugevas ja kiires kehas. Ja ta on laps alates 1. jaanuarist 1904. Kui ma kajutipoisina Port Arthuriga liitusin. No pole just kõige väiksem poiss, aga algusest peale oli ta tugev ja kiire ning ta võeti laevale.
  Veelgi enam, kui nad kahtlesid, kas see on liiga väike, painutas Oleg Rõbatšenko kihlveo jaoks sõrmedega vaskmünti. Pärast seda viidi ta rääkimata laevale.
  Poiss teenis palju auhindu, osaledes kõigis sõdades. Sai ohvitseriks. Aga ta nägi ikkagi välja nagu laps. Seetõttu, kuigi talle anti auhindu paljude vägitegude eest, ei antud igavesele poisile midagi kõrgemat kui kapten. Ja nüüd on Oleg Rybachenko sõjaväes olnud rohkem kui pool sajandit. Olete ammu teeninud ohvitseripensioni, aga kui teie tervis on raudne, siis milleks teenistusest lahkuda?
  Pealegi on ilma arvutite, mängukonsoolide ja televiisorita kuidagi igav. Ja sõjaväes olete kapten, vähemalt juhite sõdureid. Jah, aeg ikka lendab.
  Generalissimo Kondratenko suri. Hukkus ka suuradmiral Koltšak, kes edestas Ušakovit. Paljud inimesed, kellega Oleg Rybachenko alustas, ei ole enam teenistuses.
  Täpsemalt, pärast Port Arturi piiramist on peaaegu kõik veteranid surnud. Alles jäi ainult Vovka. Ka tema oli siis kajutipoiss ja nüüd on ta juba hallipäine vanaisa. Tõde teenib endiselt. Ja ta on üllatunud, et Oleg jääb samaks poisiks, kelle kehal pole ainsatki armi. See on nähtus, mida tuntakse kogu Vene tsaariarmees. Tõde on see, et ta võitleb väga hästi.
  Poiss Oleg on paljajalu, see on tema jaoks meeldivam ja väledam. Ta sihib püssi püssi järel ja tulistab Saksa E-seeria tankide pihta. Natside autod on lihtsalt tohutud. Ja tundub, et miski ei takista neid.
  Aga igavene poiss tabab nii täpselt, et torkab metalli läbi. Ta maalib Kraute, lõhub torne ja laulab.
  - Tsaar Vladimir, Vene tsaar...
  Õigeusu suverään!
  Varsti vallutame maailma,
  Meie kohal on ju keerubid!
  Hitler saab otsa
  Ja kes kuulas - hästi tehtud!
  Ja poiss viskab paljajalu oma lapse jalaga granaati. Hallhabe Vovka raputab vaid pead.
  Kirjanik ja luuletaja Oleg Rõbatšenko veetis 20. sajandil lapsena üle viiekümne aasta. Ja pean tunnistama, et olen palju näinud. Olles surematu, oli ta ammu kaotanud igasuguse hirmutunde. Ja sõda meenutas talle arvutistrateegiamängu.
  Mängida oli lihtne ja lõbus. Ja kakelda oli ka lust. Hea, kui su paljaste jalgade all on hommikukaste ja vannitad igavest poissi ega ole riietatud reeglite järgi lühikestesse pükstesse!
  Oleg Rõbatšenkol on lubatud ringi joosta lühikestes pükstes ja paljajalu. Poiss õppis ilma kingadeta kõndima isegi külmas Port Arturis. Surematu keha ei saa ju külmetada ega haigestuda ning külmaga harjub kiiresti, mis kahju ei tee. Täpselt nagu Peter Pan. Ja paljajalu lumes joosta on peaaegu meeldiv. Liikumisel külma praktiliselt tunda ei anna, ainult liikumatult istudes on paljad jalad veidi kanged! Kuid poisi jaoks on see väike asi.
  Kuid on ka nõiatüdrukud Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Nad osalevad ka sõjas. Aga mitte kogu aeg, vaid episoodidena. Aitas meil hoida Vysokaya mäge, kui see oli kõige raskem. Seal võitlesid paljajalu kaunitarid ja seda bikiinides. Nad loopisid paljaste varvastega teravalt teritatud kettaid.
  Ja nad lõikasid mõõkadega. Ja Oleg Rõbatšenko tulistas seejärel kuulipildujast - nad tapsid tema vanemad kaaslased. Ja selle tulemusena katkes samuraide rünnak ja Vysokaya mägi osutus kõigutamatuks!
  Ja tüdrukud näitasid oma kõrgeimast klassist ja Valkyrie vigurlendu.
  Ja nüüd on sakslased kaitsepositsioonil. Tsaariarmee on sõjaks valmis. Fuhrer ei suutnud taktikalist üllatust saavutada.
  Ja Vene väed võitlevad julgelt. Näib, et Hitler kirub end sellise sõja alustamise eest rohkem kui korra. Pealegi, hoolimata asjaolust, et füüreril on relvade all kaks kolmandikku Euroopast ja kolmandik Aafrikast, kuid siiski
  ta ei ole Venemaa rivaal.
  Ja sõdurite arv ka. Ja Itaalia väed on nõrgad. Ladina-Ameerika riigid osalevad sõjas loiult. Ja nende armee ei ole nii tehniliselt kui ka organisatsiooniliselt kuigi hea.
  Nii et Venemaa hoiab vaenlast endiselt sügavuti kaitses.
  Kondratenko-6 tank on selle seeriaga võitlemiseks üsna võimeline. Ja "Nikolai"-4 on raskem ja näitab end väga tugeva masinana.
  Venelased saavad võidelda raskemate Saksa koletistega.
  Eriti "Nikolai"-4 peal, kus Alenka meeskond on tüdruk väga ilus ja bikiinides.
  130 mm kaliibriga relv. Kuidas see fašiste tabab. Asjatult ründas Hitler Tsaari-Venemaa. See pole tema jaoks kerge sõit, vaid peksmine.
  Anyuta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja laulis:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Ja kuidas kaunitar naerab!
  Ja siis laseb Augustinus vaenlase pihta mürsu. See lõhestab metalli ja laulab:
  - Paneme südamed üheskoos põksuma!
  Ja ta vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe. See on tõesti lahe tüdruk!
  Ja siin Maria tuksub. Ja ta lõhestab fašistid. Ja hävitada vaenlane.
  Samal ajal kasutades paljaid varbaid. Ja ta laulab ka:
  - Meie kodumaa nimel, püha! Las võitleja olla lihtsalt lahe!
  Ja ta puhkeb naerma ja näitab hambaid!
  Ja siis tabab olümpia sind raske mürsuga. Ta on just see, mida te vajate, tüdrukud - kõige mahlasem õunamahl!
  Ja jälle murdsid tüdrukud E-50-st läbi, lõid torni välja ja naersid.
  Alenka saatis mürsu, purustades E-100, tungides sellest läbi. Ja kasutades oma paljaid varbaid. Miks tüdruk laulis:
  - Murdke vaenlane!
  Ja Anyuta möllab paljaste jalgadega ringi ja kriuksub:
  - Fritzid on tühjad!
  Ja siis tabab Augustine. Ka väga täpselt ja paljaid varbaid kasutades kaagutades:
  - Hitler on lõpetatud!
  Ja siis lisab Maria väga agressiivselt. See purustab fašistid ja kriuksub::
  - Ja kes kuulas, hästi tehtud!
  Ja ta näitab oma keelt!
  Ja siis saadab olümpiamäng mürsu, tappes vastaseid.
  Ja ka paljajalu kasutamine ja laulmine:
  - Kokku müüdud!
  Ja jälle võtab tüdruk keele ja näitab seda.
  Nii et nad tükeldavad...
  Sakslased jõudsid pärast pealetungi algusest peale kuu aega kestnud võitlust viiekümnelt kilomeetrilt sajani ja kandsid suuri, isegi suuri kaotusi. Ja itaallased Aafrikas leidsid end täielikult katlast ja ümbritsetuna. Nende väed saavad triviaalselt lüüa.
  21. mail andis Adolf Hitler korralduse kutsuda sõjaväkke kõik, kes on võimelised relvi kandma vanuses viisteist kuni kuuskümmend viis aastat. Tsaariarmee moodustas reservi.
  Nagu selgus, pole Saksa ketaslennukid praktikas nii hirmutavad. Tõsi, Vene lennukid võivad rünnata jääradega. Kuid seda saab vältida tänu tsaariarmee sõidukite suurele manööverdusvõimele.
  Ja Hitleri lootus haavatavale imerelvale ei täitunud üldse.
  Tsaariarmee kaitses end endiselt. Võimsad kaitseliinid, ette kaevatud, tugev kaitse. Las Hitleril saab aur otsa. Aga Aafrikas saab nõrgemat Itaalia liitlast survestada.
  Kui füürer poleks otsustanud Tsaari-Venemaaga sõdida, oleks ta kahtlemata läinud ajalukku Saksamaa suure ja isegi suurima juhina. Ja nii tahtis deemon maailma valitseda ja mis sellest tuli?
  Lõppude lõpuks on vene tüdrukud maailma lahedamad.
  Oleg Rybachenko, nagu alati, on lahingu esirinnas. Teda ei saa puudutada ei kuul ega šrapnell. Ta on kõva mees ja lahe mees.
  Poiss lühikestes pükstes ja paljajalu, natside vastu. Ja viskab neid granaate ja jookseb vihmasajus.
  Jah, kahju, et säravat Kondratenkot pole, kuid seal on noori ja võimekaid komandöre. Eelkõige kindralfeldmarssal Vasilevski, kes paistis silma juba Esimese maailmasõja ajal. Ja ta kamandab energiliselt ja osavalt.
  Ja Fritz, kes puutub kokku karmi kaitsega, takerdub sellesse lootusetult. Kuid ikkagi üritatakse läbi murda.
  Oleg Rybachenko, see igavene poiss naerab, paljastab hambad ja laulab:
  - Mu isamaa! Mu püha isamaa!
  Ja ka nagu paljaste jalgadega granaadi viskamine.
  Ja siin astusid lahingusse Nataša, Zoya, Aurora ja Svetlana. Nad on igavesed nõiatüdrukud, perekonna püha jumala teenijad. Nad ei võitle alati, muidu oleks Venemaa kogu maailma vallutanud. Kuid see on alati tõhus ja silmatorkav.
  Tüdrukutele meeldib tappa: need on tüdrukud!
  Ja kuidas nad fašistide vahelt läbi kõnnivad ja kuidas nad neid löövad...
  Ja paljaste varvastega viskavad nad kettaid, tappes Krautsid.
  Natsid on takerdunud ja kannatavad üha rohkem kaotusi. Vasilevski suur strateeg teeb ettepaneku lüüa Aafrikas natsid ja itaallased. Seega saavad eelise nobedamad ja parema manööverdusvõimega Vene tankid. Ja Euroopas las fašistid pääsevad. Et nad oma ressursid täielikult ammendaksid.
  Tsaar Vladimir nõustus selle plaaniga. Ja uued jõud viidi Aafrikasse.
  Elizabeth ja tema meeskond võitlesid Liibüas, lõigates Itaalia üksused ära. Seal on palav ja tüdruk näeb bikiinides hea välja. Neil on uusim tank Kondratenko-6, milles sõdalased mööduvad itaallaste ja Fritzede positsioonidest ning alistavad need enesekindlalt.
  Elizabeth tulistab Mussolini juuniori impeeriumi tanki ja ütleb:
  - Kasukas ja kaftan kõnnib üle merede, üle lainete!
  Ja loomulikult kasutab ta oma paljaid varbaid.
  Järgmisena tulistab Ekaterina. Lööb läbi saksa auto ja möirgab:
  - Venemaal on tsaar Vladimir kangelane!
  Elena on tema selja taga, peksab Fritzi iseliikuvat püssi ja siristab:
  - Hurraa Hitlerile teie kodumaa eest!
  Ja lõpuks lasevad olümpial mürsu välja. See purustab Krautsid, purustab nad ja kriuksub:
  - Tulemus on suurepärane!
  Ja ta kasutab ka laste jalgade paljaid varbaid.
  Aafrikas saavutasid Venemaa väed mai lõpus ja juuni alguses märkimisväärseid edusamme. Lahingud levisid Liibüa ja Etioopia territooriumile. 12. juunil langes Tripoli. Ja 15. juunil võeti Etioopia pealinn liikvele. Nii hakkasid Mussolini noorema sõdurid välja valguma. Kahjuks ei suutnud ta oma isa ülal pidada.
  Ja ka tema kui vallutaja au. Kuid Mussolini, olles hõivanud osa Inglise ja Prantsuse kolooniatest, pidas end Caesariks. Kuid tundub, et Caesarist on võimatu ületada.
  Oleg Rõbatšenko võitles patareid juhatades. Ja nii vapralt, et sakslased kaotasid tema tulest iga päev kümneid tanke. Tema poissi autasustati isegi teise kuldse ristiga. Ja lõpuks andsid nad talle isegi kaua teenitud majori auastme.
  Varem teda ei määratud, sest ta näeb välja nagu laps. Kuid poiss näitas silmapaistvat kangelaslikkust. Ja oskus võidelda.
  22. juunil 1955 vallutasid Vene väed Aafrikas lõpuks Itaalia Somaalia. Ja 25. juunil 1955 Itaalia vägede riismed Etioopias kapituleerusid.
  Tsaariarmee võitis enesekindlalt. Mainstein, keda peeti Kolmanda Reichi parimaks komandöriks, kirjutas oma päevikusse:
  - Me äratasime põrguliku karu üles! Nüüd rebitakse meid lahku!
  Juuni lõpuks olid sakslased kandnud nii suuri kaotusi, et nad olid sunnitud oma pealetungi Euroopas katkestama.
  Tsaar Vladimir andis korralduse suurendada survet Aafrikas. Kõigepealt tume kontinent, siis kõik muu - ütles silmapaistev monarh! 1. juulil 1955 üritasid sakslased Skandinaavias edasi liikuda. Ja nad tormasid Stockholmi poole, kuid jooksid väga tihedasse kaitsesse. Ja nad said tohutut kahju.
  1955. aasta juuli alguses sisenesid Vene väed Saksa Alžeeriasse.
  Liibüa oli juba Tsaari-Venemaa kontrolli all. Nigeri pealetung ja silmused olid käimas.
  Elizabethi tankimeeskond võitleb natsidega. On väga palav ja tüdrukud võtsid isegi rinnahoidjad ära ja kannavad nüüd Kondratenko-6 paagis ainult aluspükse. Nad tulistavad täpselt fašiste.
  Ja nad tahavad suuri saavutusi.
  Tsaari-Venemaa on endiselt autokraatlik riik. Ja tal pole ikka veel parlamenti. Ja et revolutsiooni ei toimunud ja duumat ei loodud. Kuningad ise ei taha oma võimu piirata. Kuid Fuhrer ja Duce on diktaatorid. See tähendab, et kahe autoritaarse režiimiga süsteemi vahel käib sõda.
  Kuid Tsaari-Venemaa jaoks on see loomulikum. Ja järgneb visa ja kestev lahing.
  Elizaveta vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja tulistab mürsku. Nurrub endamisi:
  - Lööme natsid puruks!
  Ka Ekaterina vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja vabastas tapja nurrudes:
  - Alandame Hitleri!
  Ja ka Elena peksab, lööb fašiste välja ja sipleb:
  - Me rebime su laiali!
  Ja ka see, kuidas ta hambaid paljastab! Ja ta vajutab paljaste jalgadega juhtkangi nuppe.
  Ja siis keerab olümpia su pea peale ja kui loll see saab olema. See mureneb kõik ja vuliseb:
  - Kurb käik ja meeskond!
  Ärge unustage paljaste varvastega vajutada juhtkangi nuppe. Ja võita vaenlane.
  Sõdalased on tõepoolest väga vaprad ja särava iseloomuga.
  Oleg Rõbatšenko tõrjus vahepeal järjekordse fritside rünnaku ja laulis:
  - Isamaa ja tsaar Vladimiri eest - hurraa!
  Jah, päris ajaloos oli selline ennast Venemaa keisriks nimetav Vladimir III, Romanovite maja juht. Ja tegelikult hakkas ta ametlikult valitsema 1938. aastal. Ja siis osutus Vladimir tõeliseks kuningaks ja sellegipoolest suurepäraseks! Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaar, kellel on kõik võimalused saada kogu Maa keisriks!
  Pärast võitu, õigemini rünnaku tõrjumist, hakkas Oleg Rõbatšenko oma alluvatega kaarte mängima. Poiss lühikestes pükstes, heledajuukseline, väga lihaseline ja rebenenud, mängis hallijuukseliste võitlejatega. Üllataval kombel on Oleg neist kõigist vanem. Aga see poiss lõikab end ära.
  Mälestades Port Arturit, kangelaslikku kaitset, kust tuli Venemaa au. Suur au selle eest...
  Surematu poiss märkis:
  - Nii lahendame kõik oma probleemid! Varsti on käes aeg, mil inimesed ei tapa üksteist kunagi!
  Sõdurid ja ohvitserid nõustusid:
  - Muidugi, härra major! Nad ei tapa!
  Oleg vaatas linti oma rohkete medalitega. Jah, ordeneid on juba nii palju, vähestel kindralitel on neid. Ja tore oleks ka tiitel saada. Prints, krahv, hertsog!
  Hertsog Rybachenko - kõlab kaunilt!
  Ja poiss hüppas kõrgemale ja keerles plaadimängijas.
  Sakslased üritasid rünnata, kuid löödi taas tagasi ja said tohutult korvamatut kahju.
  Juulis saavutas Vene armee Aafrikas uusi suuri edusamme. Samal ajal kui tsaariarmee pealetungi kaal oli seal. Alžeerias on palju parimaid Venemaa relvi. Ja kuu lõpuks piiratakse sakslased ümber ja hävitatakse katlas.
  Augustis tungisid Vene väed Marokosse. Tüdrukud võitlesid meeleheitlikult tankil Kondratenko-6, murdes läbi selle paksusesse.
  Aeg-ajalt tuli teateid sakslaste allaandmisest ja linnade vallutamisest.
  Lahingud toimusid Nigeerias ja erinevates kohtades. Venelased võtsid nii arvuliselt, rohkem liikuvaid tehnikuid kui ka kohalike elanike toetust, mille rassistlikud fašistid olid enda vastu pööranud.
  Aafrika osutus tõepoolest Hitleri ja Mussolini juuniori strateegia nõrgaks lüliks.
  Venemaa võitis seal... Ja septembris liikusid nad aeglaselt vägesid kokku tõmmates Norrasse. Natsid kandsid tohutuid kaotusi. Ja Alenka ja tema meeskond sõitsid tankil. Uusim tank "Nikolai"-5 on raske ja näitas end arenenumana kui E-seeria.
  Isegi nii võimsast tankist nagu E-200 tungis tsaariaegse masina püss.
  Alenka, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, hõõrus rahulolevalt käsi:
  - Mina olen see, kes suudab Wehrmachti murda!
  Anyuta vajutas ka paljaste varvastega nuppu, lõi sakslaste autole rusikaga ja kinnitas:
  - Me pühime Wehrmachti tolmuks! Tsaaririigi võimu eest!
  Lahe Augustine tulistas ja kiljatas:
  - Ja me elame kommunismi all!
  Maria nõustus sellega:
  - Jah, tsaariaegse kommunismi ajal!
  Ja paljaste varvastega vajutas ta juhtkangi nuppe. Ja samal ajal lööb ja purustab ta vaenlase.
  Ja siis Marusya kriuksub:
  - Täielikult!
  Ja vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppu.
  Vene väed on Oslo juba ümber piiranud. Lahingud on iga põõsa ja maja pärast.
  Kesklinnas tõrjub tsaariarmee taas sakslaste pealetungi. Oleg Rybachenko, nagu alati, on eesliinil ja võitleb enesekindlalt. Vene suurtükivägi töötab nagu kellavärk.
  Kõik on täpne ja tõsi...
  Oktoobris katkestasid Vene väed lõpuks Aafrika maismaavarustuse, vabastades Maroko. Natsid leidsid end omamoodi katlast.
  Isegi pimedal mandril. Hitler värises raevust, kuid ei saanud lõunaks midagi süüa.
  Jah, ta tuli Venemaale... Talv oli lähenemas. Oleg Rõbatšenko jookseb hoolimata sellest, et sajab lund, endiselt paljajalu ja lühikestes pükstes. Noh, poiss - mida iganes sa võtad! Ja täiesti kartmatu mees.
  Ja ta viskab paljaste varvastega granaate.
  Ja laulab:
  - Lase kohmakalt joosta,
  Soomustatud tankid läbi lompide...
  Ja katusel on kuulipilduja -
  Tšeburaška laskur,
  Krokodilli kuulipilduja!
  Shakoklyak on rünnakul!
  Terminaatoripoiss viskas paljaste varvastega granaadi, rebis natsid laiali ja laulis:
  - Ja ma mängin dünamiidiga,
  Möödujatele silmapiiril!
  Kuidas Krauts nahkhiiri väldib!
  Kõik on pikali ja ma lähen!
  Ja poiss on tõesti nii naljakas! Kuid ta on sõjaväes olnud juba üle viiekümne aasta. Ja lihtsalt väike kurat! Isegi kui ta on blond!
  Oleg Rõbatšenko viskab taas palja jalaga granaati ja möirgab:
  - Au tsaarile ja Nikolai ja Vladimir Kolmandale!
  Ja ma arvasin, et nad ei tohiks Vladimir Kirillovitš Romanovit Vladimir Putiniga segi ajada! Suured tsaarid Romanovid on suurepärane perekond! Need, kes tegid Venemaast suurima impeeriumi!
  Ja mitte nii rikutud õnn kui Putin!
  Kuid Vene väed tõrjuvad järjekordset rünnakut.
  November tuleb. Natsidel on aur otsas. Kuid nad viskavad lahingusse uusi reserve. Aafrikas neid juba lõpetatakse. Fašistide jaoks on see raske.
  Nii nad väljendavad oma viha vangide peale. Nad sattusid kaunile Nicolettale. Nad riisusid ta aluspüksteni ja viisid läbi värske novembrilume.
  Seotud kätega tüdruk, peaaegu alasti, kõnnib läbi lumehangede, jättes endast paljajalu graatsilised jäljed. Ta on nii ilus. Ja sakslased järgivad teda ja piitsutavad teda. Ja nad peksid end kaunitariga, peksid neid. Tema triibulisest seljast voolab verd.
  Nicoletta surus lihtsalt hambad tugevamini kokku. Ja ta hoiab uhkelt pead püsti. Ja ta vaskpunased juuksed lehvivad nagu proletaarne lipukiri.
  Ja ka tema paljad jalad muutusid helepunaseks, kuid tüdruk ei kergita isegi kulmu.
  See on tema fenomenaalne julgus.
  Kuigi natsid on selle juba kätte võtnud ja tõrvikuga paljasse rinda pistnud. Kuid isegi siis neiu ainult värises, kuid ei karjunud.
  Tal on nii suur usk...
  Tüdruk tõmmatakse nagile üles ja tema liigesed väänatakse. Siis süütavad nad oma paljaste jalgade all tule. Ta lakub kaunitari paljaid jalgu. Ja kuumade kettidega piitsutavad kaunitari alasti keha.
  Nicoletta laulis vastuseks;
  Olen Tšernobog, kurja jumala tütar,
  Loon kaose, külvan hävingut...
  Minu ülevust ei saa ületada,
  Mu hinges põleb ainult raevukas kättemaks!
  
  Lapsena tahtis tüdruk häid asju,
  Ta kirjutas luuletusi ja toitis kasse...
  Hommikul vara tõusis
  Tema kohal lehvisid keerubite tiivad!
  
  Aga ma sain teada, mis on kurjus,
  Mis siin maailmas teeb sind õnnetuks...
  Mida sa mõtled, ütle head?
  Ma armusin hävitamisse kirglikult!
  
  Ja näitas oma tüdrukulikku tulihinge,
  Milline sädelev jumala tütar temast sai...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Näitame jõudu, väga võimsalt!
  
  Suur isa see Tšernobog,
  Ta toob universumisse kaose, sõjad...
  Palvetate Svarogi poole, et ta aitaks,
  Tegelikult saate tasu!
  
  Nii et ma ütlesin: Jumal õnnistagu,
  Lase vihal oma südames mullitada...
  Usun, et ehitame õnne verele,
  Saagu emakas ääreni täis!
  
  Ma armastan kavalust, alatust ja pettust,
  Kuidas petta türanni Stalinit...
  Seda ei ole võimalik välja panna,
  Ja kui palju on maailmas udu!
  
  Nii et ta soovitas teha jõulise liigutuse,
  Hävitage kurjad ühe hoobiga...
  Kuid ma armusin väga musta jumalasse,
  Kõigis küsimustes, nii nendes kui ka hauatagustes!
  
  Kuidas ma kurjusega harjusin?
  Ja mu südames oli raev, meeletus...
  Iha rõõmu, headuse järele on kadunud,
  Niipea, kui viha pjedestaalilt tungis!
  
  Aga Stalin - ka tema on kuri,
  Hitlerist pole siin juttugi...
  Tšingis-khaan oli nii lahe bandiit,
  Ja kui palju hinge suutis ta sandistada!
  
  Nii et ma ütlen, miks hoida häid asju,
  Kui selles pole vähimatki omakasu...
  Kui sa oled rähn, on su mõistus peitel,
  Ja kui ma olin loll, siis mu mõtted kadusid!
  
  Seda ma ütlen endale ja teistele,
  Serveeri jõudu nagu must tint...
  Siis vallutame universumi avaruste,
  Lained hajuvad üle universumi!
  
  Me muudame kurjuse nii tugevaks
  See annab raevu surematuse,
  Need, kes on hingelt nõrgad, on juba puhutud,
  Ja meie, tugevaimad inimesed, usume sellesse!
  
  Lühidalt, me saame tugevamaks kui kõik kõikjal,
  Tõstkem veremõõk universumi kohale...
  Ja meie raev on ka temaga,
  Võtkem vastu saatust täis kutse!
  
  Lühidalt, ma olen truu Tšernobogile,
  Ma teenin seda tumedat jõudu kogu südamest...
  Mu hing on nagu kotka tiivad,
  Need, kes on koos Musta Jumalaga, on võitmatud!
  Sõda Venemaa ja Hitleri koalitsiooni vahel jätkus. Detsembriks olid Vene väed lõpuks itaallased lõpetanud, sundides neid Aafrikas kapituleeruma, ja peaaegu lõpetanud seal sakslastega. Krautidest puhastati ka Norra.
  Nüüd läks tsaariarmee 25. detsembril pealetungile. Puhkes ägedad võitlused. Talvel olid Vene tankid selgelt tugevamad. Ja tungis läbi vaenlase kaitse.
  Oleg Rybachenko, see igavene poiss jooksis paljajalu ja lühikeste pükstega läbi lume, lauldes:
  - See on meie viimane ja otsustav lahing! Me sureme Isamaa eest - sõdurid on minu selja taga!
  Vene tankid on gaasiturbiinmootoritega väga kiired. Ja fašistid ei saa neid nii lihtsalt peatada.
  Siin tormab ette "Nikolai"-5. Sellel on viis tüdrukut, kes laulavad rõõmsalt:
  - Keegi ei peata meid, vene maailma ei saa võita!
  Ja ta purskab kahurist välja! See osutub tegelikult suurepäraseks! Tüdrukud on vaatamata külmale bikiinides ja paljajalu. Ja nad tulistavad ennast ega mõtle peatumisele.
  Neil on lihtsalt metsik, meeletu jõud.
  Alyonushka armastab mitte ainult tulistada, kuigi ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja tabas sakslast, vaid ka lugusid kirjutada.
  Näiteks kirjutas ta, kuidas tüdruk läks kaugele kassipoega päästma. Kolmkümmend kolm päeva kõndisin paljajalu mööda kivist teed, pannes mu õrnad jalad verd jooksma.
  Ja ometi suutis ta looma leida. Selle eest täitis haldjas oma soovi ja tüdruk abiellus printsiga.
  Aljonuška aga mõtles, et milleks tal Vene sõjaväkke meest vaja on? Parem, kui sul on armukeste kamp. Ja rohkem raha ja naudingut. Lõppude lõpuks on mehed nii erinevad. Ja loomulikult kogete nendega naudingut erineval viisil. Aga abikaasa? Sul hakkab temaga kiiresti igav ja tüdimus!
  Noormees, kes alles hakkab täiskasvanute maailma avastama, on aga palju huvitavam.
  Ja Alenka tulistab uuesti, tabades Saksa E-100.
  Ja ta liigutab oma väga ilusaid jalgu, nagu vana-Kreeka jumalanna oma.
  Ja siis Anyuta tulistab. Ka paljaste varvastega. Ja purustab Saksa kahuri.
  Selle peale ütleb tüdruk:
  - Venemaal on palju tarku inimesi, kuid tsaar Vladimir on tsaaridest parim!
  Augustine märkis:
  - Ja Nikolai II polnud halb! Oh, me ei osanud kuningaid hinnata!
  Maria laulis, tulistades paljaste varvastega natside pihta ja irvitades:
  - Te peate venelastele kuuletuma, puhta südamega ja targemalt! Ja Nikolai auks on ta kuningate suur kuningas!
  Ja Marusya laulis midagi... Ja ta mängis ka paljaste jalgadega...
  Vene väed liiguvad edasi. Võitleb ka Oleg Rõbatšenko. Ta on alles kümneaastane poiss. Selline on surematuse hind. Jah, aga kui hästi ja rõõmsalt ta end tunneb! Tal on nii palju energiat ja kihav jõuvool.
  Poiss viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Ma olen tiiger, mitte kass, nüüd elab minus mitte Leopold, vaid leopard!
  Poiss-major, nagu alati, põleb. Natsid ei saa teda peatada.
  1. jaanuaril olid Vene väed oma territooriumi Saksa ja Itaalia vägedest juba täielikult puhastanud ning astunud Kolmanda Reichi valdusse.
  Samal ajal sisenesid Mehhikosse Vene üksused. Kätte on jõudnud uus aasta 1956.
  Venelaste jaoks algas see uute võitudega. 7. jaanuaril kapituleerusid Saksa vägede riismed Aafrikas. Ja kogu Must Mandri sai venelaseks.
  Nüüd sai vallatud füürer aru, et on täiesti perses. Ja ta tegi ettepaneku läbirääkimisteks Venemaale.
  Mille peale tsaar Vladimir vastas:
  - Räägime ainult Kolmanda Reichi ja Itaalia tingimusteta alistumisest!
  Millised targad sõnad! Ja sõda jätkub. Rünnakul on mõistagi esirinnas Oleg Rõbatšenko. Vene väed sisenesid Ida-Preisimaale. Kaitseliinid on siin tugevad. Läbimurdmiseks peate võitlema ja te ei jõua kiiresti edasi.
  Üheks läbimurdevahendiks oli iseliikuv relv koos pommiheitjaga Alexander-4. Väga võimas ja surmav tööriist.
  Ja ka ilusad tüdrukud tähistavad siin. Nad lasevad mürske oma paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe. Ja nad hävitavad vaenlase punkrid ja pillikastid.
  Tüdrukud jooksevad julgelt lumes - selleks on vene naised. Ja nad viskavad indiaanlased ja hiinlased lahingusse. Need täidavad juba sõna otseses mõttes kaevikute ligipääsud oma laipadega. Kuid nad suudavad selle ikkagi võtta.
  Vene sõjavägi tungib sisse.
  Strateeg Vasilevski annab aga põhilöögi Itaaliale - mis on palju nõrgem. Ja nii võidavadki Vene sõdurid ühe võidu teise järel.
  Jaanuar kujunes väga edukaks. Vene väed kukutasid itaallased ja saduldasid Alpid. Ja veebruaris okupeerisid nad Veneetsia. Ja nad sisenesid Lorbandiiniasse. Nad võtsid ka Poznani. Sakslased olid taganemas. 2. märtsil langes Klaipeda. Vene väed edenesid aeglaselt läbi Ida-Preisimaa, kaitse oli liiga tihe. Pidime teeraja sõna otseses mõttes mürskudega põletama.
  Kuid Itaalias varises pastafront kokku. Ja Vene väed tormasid Rooma. 30. märtsil 1956 algas rünnak Itaalia pealinnale. Nii maksis rahvas Mussolini perekonna ambitsioonide eest.
  Itaalia pealinn Rooma on rünnaku all. Võitlus on äge. Kuigi itaallased annavad üha enam alla. Siin on tüdrukute võitlus väga ilusad, nii bikiinides kui ka paljajalu. Sõdalased viskavad jalgadega granaate ja löövad välja Mussolini sõdurid.
  Tüdrukud on siin ilusad ja loomulikult väga seksikad. Ja titaanide lihastega. Ja see, kuidas nad paljaste jalgadega granaate loobivad, on lihtsalt hämmastav.
  Nataša läheb edasi ja tulistab, samal ajal urisedes:
  - Kaunile isamaale mu südames põleb mu kiirgav tuli!
  Zoya, tulistab, laulab kaasa:
  - Avame ukse saavutustele! Meie usk ja kuningas on monoliitsed!
  Ja siis laseb Aurora paljaste varvastega punakarvaline emane kettad lahti. Ja tükeldatud itaallased kukuvad.
  Ja siis laulab Svetlana agressiivselt, hambaid paljastades:
  - Me tapame kõik! Me purustame kõik!
  Nad loobivad paljaste jalgadega kettaid ja lihvivad fašiste. Nii sattus Mussolini tüdrukute kätte. 1956. aasta aprillirünnak oli äge ja väga kujundlik.
  Ja siin sõidavad tankid, nende pagasiruumist purskavad välja põrgulikud tulesambad.
  Tüdrukud liiguvad edasi ja loobivad paljajalu granaate. Ja kuidas nad midagi verist sülitavad.
  Ja nad hakkavad naerma...
  Nataša laulis tuliselt:
  - Tsaar Vladimir, löö Hitlerile rusikaga näkku!
  Ja ta pilgutab oma safiirsilmadega. Nii imeline tüdruk.
  Tüdrukud tormavad metsiku raevuga. Nad tabasid kuulipildujatega. Nad niidavad vaenlase maha ja ajasid fašistid laiali. Ja siis jooksevad olümpiamängud. Ja vägevate käes hoiab naiskangelane leegiheitjat. Ja ta võtab selle ja lööb sind, aga siis ta lööb sind.
  Fašistide poolt lendavad kiibid igas suunas. Ja sõdalased võivad naerda nii palju kui tahavad.
  Siis ta laulab:
  "Mussolini pekstakse!" Meie sõprus on monoliitne!
  Ja jälle nagu silmapilgutus safiirsilmadega! Ja ta lööb fašiste.
  Mida sa tahtsid? Rooma vallutasid omal ajal slaavlased Attila juhtimisel. Ja nüüd võtavad venelased selle.
  Olympias, praadides oma vastaseid talaheitjaga elusalt, laulis:
  - särav lootuse päike,
  Jälle tõuseb see üle riigi...
  Venemaa võidud nagu ennegi -
  Wehrmachti sõdalasi lüüakse!
  
  Vene kotkas planeedi kohal,
  Tiibu sirutades tõuseb ta õhku...
  Vaenlane võetakse vastutusele -
  Ta saab lüüa - murtud!
  Pärast Rooma langemist hakkasid Itaalia väed massiliselt alla andma. Mussolini impeerium, see Kolmanda Reichi noorem sõjaline partner, põles läbi.
  Vene väed vallutasid Napoli peaaegu vastupanuta ja maabusid Sitsiilias. Ka seal ei kohanud nad peaaegu mingit vastupanu. Ja Hitler oli hüsteeriline.
  Mai lõpuks oli Itaalia valmis. Võeti sadu tuhandeid vange.
  Vene tüdrukud panid nad põlvili ja sundisid neid paljaid jalgu suudlema. Nad laksutasid kuulekalt huuli. Mõned, eriti noored mehed, tegid seda entusiastlikult.
  Tüdrukud nurrusid rahulolevalt.
  Igavene poiss Oleg Rõbatšenko sundis oma vange tema paljaid lapsikuid jalgu suudlema.
  Nad tegid seda üsna vabatahtlikult. Poisid olid väga ilusad, lihaselised ja blondid. Tõsi, ta on veel liiga väike ja midagi tõsisemat ta daamidega ette võtta ei tahtnud. Aga kui karedaid kontsi keelega kõditakse - see on tore!
  Oleg Rybachenko võttis kindrali kinni ja sai uue käsu. Mille üle ma päris uhke olin.
  Mussolini juuniori reetis tema enda saatjaskond ja Tsaari-Venemaa sai järjekordse võidu. Kuid Benedito Mussolini seenior ei näinud oma häbi ja fašismi kokkuvarisemist Itaalias. Sama saatus ootas aga natse Saksamaal. Vene väed asusid pealetungile 1956. aasta juuni alguses. Peamine ründesuund oli Austria.
  Elizaveta ja tema meeskond Nikolai-5-l liikusid sakslastele vastu. Vene väed püüdsid Viini ümber piirata.
  Fuhrer sattus muidugi raskesse olukorda. Kadusid sakslaste valdused Aafrikas, Skandinaavias ja enamikus USA-s. Ja nüüd toimuvad lahingud eranditult Kolmanda Reichi territooriumil. Mis on sakslaste jaoks muidugi ebameeldivam. Mehhikosse sisenesid ka Vene väed. Leedi Gray de Monka juhib selles riigis tankimeeskonda.
  Ja Elizaveta juhib "Nikolai"-5 mööda Viini. Selle peamine vastane on E-50, millest tsaari masin tungib nagu blotter.
  Elizabeth tulistas, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Ta tabas Saksa tanki ja säutsus:
  - Anname oma südamed Püha Nikolai Venemaa eest!
  Ekaterina tulistas ka paljaste varvastega ja parandas oma elukaaslast:
  - Tõenäoliselt on õigem öelda Vladimir!
  Elizabeth tulistas uuesti, kasutades paljaid varbaid ja säutsus:
  - Kuid ikkagi oli keiser Nikolai, kes andis meile Hiina elanikkonna, see, kes muutis Venemaa võitmatuks!
  Tõepoolest, jalaväes, kes saadeti sakslaste positsioone ründama, oli rinne täielikult hiinlastest. Nad viskasid meid sõna otseses mõttes laipadega. Kuid nad murdsid läbi.
  Tavaliselt võitlesid venelased lennukites ja tankides. Jalavägi, mis koosneb hiinlastest, indiaanlastest ja aasialastest. Hiinlasi on palju. Lisaks juurutas heledapäine Nikolai II õigeusku reformides polügaamiat ja lahingusse saadeti lisahiinlasi. Ja venelased võtavad naiseks leski ja vallalisi hiinlannasid.
  Kaval strateegia.
  Ja hiinlased ründavad, surevad ja murravad läbi sakslaste kaitsest.
  Elena vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja lööb uuesti krautide pihta.
  Ja ta laulab:
  - Püha Venemaa eest võitleme vapralt!
  Pärast seda võtab tüdruk selle ja pilgutab silma. Ja paljastab oma valged hambad! Ja ta on nii agressiivne.
  Ja siis tulevad olümpiamängud tagasi. Ja ta lööb sind ka paljaste varvastega ja purustab.
  Siis ta hüüab:
  - Ma olen surmav kobra!
  Tuleb märkida, et E-50 tank võib olla ohtlik. Selle 88-millimeetrine kahur, mille toru pikkus on 100 EL, on kiirtulega, kaksteist lasku minutis ja väga täpne. Sageli tabab soomust ja võib kahjustada.
  Seetõttu püüavad tüdrukud peamist Saksa tanki mitte läheneda. Eriti lähedalt vaadates suureneb selle läbitungimisvõime järsult. Ja Saksa mürsu südamik on kas uraan või volfram. Tõsi, pärast Aafrika ja uraanimaardlate kaotamist Kongos hakkas Saksa vägede jõud kokku kuivama.
  Ja tüdrukud on nii ilusad ja paljajalu ja lahedad.
  Nad laulavad omaette entusiastlikult:
  - Särab nagu täht üle kogu maailma,
  Läbi lootusetu pimeduse pimeduse...
  Suur kangelane tsaar Vladimir,
  Ei tunne valu ega hirmu!
  
  Vaenlased taganevad teie ees,
  Rahvahulk rõõmustab...
  Venemaa võtab teid vastu -
  Võimas käsi valitseb!
  Tüdrukud võitlevad, neile ei saa midagi vastu öelda. Ja nende jalad on nii paljad ja meislitud. Kui tabatud sakslased neid suudlevad, on selge, et see meeldib nii tüdrukutele kui ka meestele. Ja sõdalased kiljuvad rahulolevalt.
  Ja nad paljastasid oma pärlhambad.
  Need on nii lahedad tüdrukud. Ja paljaste varvastega lööb Elizabeth välja järjekordse fašisti.
  Selle peale ta hüüab:
  - Au suurele isamaale!
  Ja nii Catherine tulistab. See rammib vaenlase tanki, tapab Fritze ja kriuksub:
  - Surm vaenlastele!
  Ja seal taob ka Elena, kasutades paljaid varbaid, vajutades nendega juhtkangi nuppe. Ja ta piiksab:
  - Isamaa eest suuruses!
  Ja siis laseb mürsu välja silmapaistev olümpiaad, samuti blondiin. Ja kui see piiksub:
  - Suure Venemaa eest!
  Ja tüdrukud on täis entusiasmi.
  Siit tuleb tank E-75. Selle relv on võimsam: 128 mm ja see võib põhjustada rohkem kahju. Lisaks on sellel tankil parem kaitse ja paksem soomus.
  Aga Elizabeth on nagu hull. Ja ta vabastab midagi surmavat, mis tungib eemalt. Ja sakslasest on järel vaid rebenenud metallitükid.
  Ja tüdruk laulab:
  - Püha ilu ja suur unistus!
  Pärast seda näitab keel.
  Saksa tankid E-75 on viimasel ajal laiemalt levinud. Nüüd on neil pikema toruga relv, mis võimaldab võidelda Vene tankidega, eriti kergemate tankidega. Ja see muudab Krautsid ohtlikumaks.
  Kuid nõukogude tüdrukuid see ei häbene. Ja nad purustavad Krautsid.
  Ja sõdalased ise, eriti palavuses, on bikiinides ja paljajalu. Ja nad võitlevad väga enesekindlalt.
  Nad võidavad eranditult.
  Catherine tulistas natside pihta ja laulis:
  - Aga kui aus olla! Ma hävitan eranditult kõik Krautsid!
  Elena tulistas ka paljaste varvastega ja säutsus:
  - Me alistame kõik ja loomulikult!
  Olümpia võitis haletsematult ka natse. Ta on nii võitmatu lits.
  Ja ka paljaste varvaste abil.
  Nataša ja tema meeskond võitlevad tankil Kondratenko-6. See auto on veidi kergem, kuid liikuvam kui Nikolai. Muidugi väiksema kaaluga on kaliiber väiksem ja soomus veidi õhem. See tähendab, et surmaoht on palju suurem.
  Kuid pean ütlema, et tüdrukutel pole üldse piinlik. Ja nad võitlevad nagu lahinguhiiglased.
  Nataša laulab, tulistades aktiivselt:
  - See on meie võit!
  Ja ta vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Zoya tulistab ka, kasutades paljaid jalgu ja kriuksudes:
  - Tsaar Vladimir edasi!
  Ja kõik tüdrukud kooris haukusid:
  - Au langenud kangelastele!
  Pärast seda tulistas Aurora, pööras Saksa tanki ümber ja ütles:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid!
  Ja ta raputas ka paljaid jalgu.
  Ja siis andis Svetlana paljaid varbaid kasutades järele ja urises täiega:
  - Venelased võitlevad raevukalt!
  Ja kõik tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Sõduri rusikas on tugev!
  Ja jälle tormavad kaunitarid lahingusse. Nad lasevad end täpselt ja täpselt!
  Kuid Jane'i meeskonnad hämmastab mehhiklasi. Daam on ka väga tark ja ilus.
  Ja tema meeskonna tüdrukud on paljajalu ja bikiinides. Nad võitlevad metsiku ja rahuliku raevuga.
  Siis tulistas Gertrude, kasutades paljaid varbaid, ja säutsus:
  - Olen tüdruk, kes hävitab kõik sekundi murdosaga!
  Ja siis puhkeb Malanya tegutsema. Ja ta lõhub ladina tanki eemalt.
  Ja siis lööb Matilda paljaste varvastega jalga.
  Ja ta naerab:
  - Ma olen tõesti suurepärane tüdruk!
  Ja kõrgeima ja raevukama korra sõdalased. Nad ei tunne nõrkust ega viha.
  Nad ajavad sind samamoodi persse.
  Ja ka Alenka võitleb väga enesekindlalt.
  Juuni lõpuks on Viin ümber piiratud. Saksamaale ja tema prestiižile anti purustav löök. Samal ajal liiguvad Vene väed Oderi poole. Nad viskavad lahingusse hiinlased, indialased ja araablased. Ja nad murravad läbi Krautsi kaitsest.
  Hitler on muidugi juba paanikas. Kuidas tüdrukud ta tankidesse ja lennukitesse surusid.
  Siin on Albina ja Alvina, kaks vene pilooti. Ka paljajalu ja bikiinides löövad nad fašiste maha nagu pirnid pulgaga oksa küljest. Ja paari jaoks teevad nad sõna otseses mõttes selliseid imesid.
  Albina tulistas oma Peeter Suure hävitaja ühe hooga alla viis lennukit ja laulis:
  - Me oleme taevakarud!
  Alvina tulistas oma sõjakotka ühe hooga alla kuus lennukit ja säutsus:
  - Ja me purustame kõik!
  Taevas oli see paar juba legendaarne!
  Tüdrukutele omistati seitse Jüriristi astet: hõberist, hõberist vibuga, kuldrist, kuldrist pangaga. Ja ka kuldrist teemantidega ning kuldrist teemantide ja vibuga. Ja kuldse risti kõrgeima astme täht, teemantvibuga. Hiljuti asutati kõrgem auhind - suur kuldristi täht, millel on teemandid ja vibu.
  Nii võisid tüdrukud oma saavutuste üle õigusega uhked olla. Ja alati, isegi külmas, võitlesid nad ainult bikiinides ja eranditult paljajalu.
  Nii toredad tüdrukud.
  Albina tulistas ja laulis:
  - Meie parimate võitude eest!
  Alvina jätkas:
  - Olgu meie lapselapsed ja vanaisad meie üle uhked!
  Sõdalased on tõeliselt kolossaalse klassi tüdrukud!
  Nad peksid fašiste taevas ja laulavad:
  - Au Venemaale, au! Meie tsaar Vladimir on kangelane! Koidikul on jõudu! Matke Hitler maa alla!
  Muidugi võib Vladimir Kirillovitš Romanov oma sõdalastega väga rahul olla.
  Isegi kui nad kaklevad, on see nii, et te ei saa nende vastu oda tõsta!
  Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaar, kellel on kõik võimalused sõjad lõplikult lõpetada!
  Ja fašistid värisevad tsaariarmee löökide all...
  Ümbritsetud Viin langes kiiresti. Juuli keskpaigaks jõudsid tsaaririigi väed laial rindel Oderisse. Ja Koenigsberg oli täielikult blokeeritud.
  Ja sakslased taganesid Oderist kaugemale. Ja seal üritati luua kaitseliini. Kaitske ennast põhjalikult. Kuid juuli teisel poolel alustasid Vene väed rünnakut Hamburgi vastu... Natsid alistusid aeglaselt, kuid kindlalt.
  Võitlus oli väga äge. Mõned külad vahetasid mitu korda omanikku. Lahingutes osalesid ka uued Saksa tankid arenenumast AG-seeriast - püramiidsed. Neil oli hea kaitse igast küljest. Kuid tsaariarmee oli arvuliselt parem.
  Ja suur hulk Aasia jalaväelasi hukkus rindel. Aga nad lubasid mul liikuda.
  Ka sakslaste inimressursid olid ammendatud. Augusti lõpuks piirati Hamburg ümber ja ka München blokeeriti.
  Sakslased kaotasid märkimisväärse territooriumi. Ja neil polnud millegagi oma positsioone hoida.
  Oleg Rybachenko võitles esirinnas Saksamaa enda territooriumil. Ja igavene poiss naeratas pidevalt ja näitas oma pärlmutterhambaid.
  Ja seal viskas ta oma paljaste lapselike jalgadega granaate. Hea on olla laps - kui loomulik on olla kuumas ainult lühikestes pükstes. Ja kuna sa oled surematu, siis võid ka talvel poolalasti olla, riskimata külmetada.
  Nii et poiss laulis:
  - Paljajalu, lihtsalt paljajalu,
  Juulikuulise äikese ja surfimüra all!
  Paljajalu, lihtsalt paljajalu,
  Poisil on lihtne olla lahe kauboi!
  Ja lapsmajor jätkab nende fašistide hävitamist enda jaoks. Ja nad ründavad meeleheitlikult.
  On juba september... Vihma hakkab sadama... Tsaari väed, täites hiinlaste surnukehasid, vallutasid Müncheni ja Hamburgi ning liiguvad Ruhri piirkonna poole. Kõige tähtsam Saksa tööstuses.
  Ja sakslased võitlevad meeleheitlikult vastu.
  Nataša võitleb oma tankil ja uriseb:
  - Natsidele saab see olema äärmiselt raske!
  Ja vajuta paljaste varvastega juhtkangi nuppe. Ja ta tulistas natside pihta mürske.
  Ja siis annab Zoya sulle laksu. Ja ka paljaste varvaste abil.
  Ja ta laulab ka:
  - Venemaa on Hitleri vastu!
  Ja siis teeb Aurora agressiivse käigu. Ja ka paljaste varvaste abil:
  - Vene tee eest!
  Ja nende taga laseb Svetlana ka mõrvarimürsku. See läbistab Saksa tanki ja kriuksub:
  - Tsaar Vladimir Kirillovitšile!
  Ja ta näitab ka oma keelt.
  Tüdrukud läksid siin metsikult.
  Alenka raskel tankil purustab ka natsid. Ja võidab neid kaugelt.
  Sõdalane laulis:
  - Allutasin pool maailma oma rindadega!
  Ja Alenka rinnad helepunaste nibudega.
  Ja siis Anyuta peksab sind paljaste varvastega. See rammib fašistliku tanki ja plärab:
  - Ma olen superstaari tüdruk! Ajalooraamatutes!
  Ja ta paljastab hambad...
  Ja siis laseb Augustine mõrvarimürsku. Ta purustab natsid ja susiseb:
  - Olgu meie armee kõige tugevam!
  Ja ta liigutab ka jalgu ...
  Ja Maria järgneb neile ja peksab natse. Ta keerutab end agressiivselt plärisedes:
  - Oleme suured agressiivsed tüdrukud!
  Ja siis vallandab Marusya natsidele midagi äärmiselt mõrvarlikku ja hävitavat. Ja seda paljaste tütarlapselike jalgade abil.
  Ja siis ta laulab:
  - Oleme vaenlaste täielik lüüasaamine!
  September möödus väga ägedates lahingutes. Sakslased asusid meeleheitlikult vasturünnakule. Kuid oktoobris, kui sadu tuli tugevamaks, saavutas tsaariarmee taas eelise. Ja ta hakkas edasi liikuma Ruhri poole. Pärast ägedat rünnakut Koenigsberg langes. Natsid said järjekordse laksu.
  Ja Lõuna-Prantsusmaal piirasid tsaariväed Touloni ümber. Nii et natsidel oli äärmiselt halb aeg.
  Hitler möllas, aga Berliinis viibides. Tema positsioon osutus nõrgaks.
  Selge see, et keegi ei tahtnud läbirääkimisi kuulata. Kuid natsid jäid sisse nagu kärbsed.
  Novembris võitlesid tsaariarmee väed suurema osa Ruhri piirkonna hõivamise nimel, jättes sellega Saksamaa sisuliselt ilma peamisest tootmisbaasist.
  Detsembris okupeeris tsaariarmee kogu Lõuna-Prantsusmaa ja sisenes Hispaaniasse. Ja Saksa rindel vallutas ta lõpuks Ruhri. Pealegi vallutati ka teisi Saksa maid. Ja tsaariarmee maabus ka Taanis.
  Hitler möllas nagu kurat puuris, aga ta ei saanud midagi teha.
  Katoliiklike jõulude ajal liikusid kuninglikud väed Pariisi poole. Vaatamata lumele ja pakasele oli Nataša meeskond paljajalu ja bikiinides.
  Sakslased alistusid üha sagedamini. Ja prantslased ei tahtnud üldse venelastega võidelda.
  Saksa akut purustades märkis Nataša:
  - Millega siis õigupoolest lootis vallatu Adolf, kui ta meiega sõda alustas?
  Kuldjuukseline Zoya märkis loogiliselt:
  - Ilmselt sellepärast, et surve alla sattudes kukume nagu mündid augulisest taskust!
  Aurora purustas paljaste varvastega pähkli. Siis viskas ta selle suhu ja märkis ratsionaalselt:
  - Ajalugu õpetab, et see ei õpeta midagi!
  Svetlana vajutas paljad varbad juhtkangi nupule. Ta koputas teise Saksa kahuri ja vastas:
  - Olgem suured võitlejad!
  Nagu näete, on sõdalased tõesti otsustanud võidelda ja võita.
  Paljajalu poiss Oleg Rõbatšenko tormab lühikestes pükstes ja palja lihaselise torsoga. Ta isegi kõigub ja möirgab:
  - Me võidame Krautsid! Me võidame Krautsid! Ja löö jalaga tagumikku!
  Ja poisil on nii valged pärlmutter hambad! Lihtsalt noor ja paindumatu terminaator.
  Oleg Rybachenko tulistab joostes. Tapab fašiste ja laulab:
  - Vene vaim on kuningate jõud, võida Krautsid!
  Poiss viskas palja jalaga granaati ja laulis:
  - Vene valss, koit tõuseb - kuninga hiilguses!
  Ta osutus tõesti väga võitluslikuks tüübiks. Ja ta peksab fašiste kuni esimese päevani.
  Ja tüdrukud võitlevad aktiivselt. Siin on Mirabela... Samuti tippklassi piloot. Keegi ei saa teda peatada. Ta lööb Krautsid maha ja laulab hambaid paljastades:
  - Hull tüdruk! Siin on tema märk!
  Ja ta võtab ja laseb välja raketi!
  Jah, sellised on siin naised! Kui vene tüdrukud võitlevad, ei suuda ükski jõud neile vastu seista.
  Mirabela tulistas viie õhukahuri ühe pursuga alla seitse Saksa lennukit ja säutsus:
  - Tsaar Vladimir Kirillovitš on meie jumal!
  Ja neiu lööb paljaste jalgadega vastu klaasi.
  Ja ka Albina ja Alvina võitlevad taevas.
  Nad olid nii imelised vargajad. Järjest rohkem kogutakse uusi kontosid. Ja samal ajal nad laulavad:
  - Taevas oleme täiuslikkus! Oleme täiuslikkuse ässad! Naeratusest žestini - üle igasuguse kiituse!
  Albina lasi ühe hooga alla neli Saksa lennukit ja säutsus:
  - Oh, milline õndsus! Milline täiuslikkus lahingus!
  Alvina lõikas alla viis Saksa lennukit ja jätkas:
  - Teadke lahingus täiuslikkust! Ja lahe ideaal!
  Sõdalased laulsid kooris, lõigates fašistid maha:
  - Tüdrukud! Lahedamad tüdrukud! Tüdrukud! Lahedamad tüdrukud!
  Nad demonstreerisid oma agressiivset kirglikkust. Tegelikult polnud ükski Hitleri ässadest sunnitud laskuma.
  Kuid fašistid on loomulikult metsiku surve all.
  Hitler on Berliinis punkris ja teda pommitatakse seal nagu prussakat. Mida ta tahtis? Fašist number üks on lõpetanud! Ta läks vastu Tsaari-Venemaale ja nüüd purustatakse teda ennast nagu prussakat.
  Tsaar Vladimir Kirillovitš puhkab praegu India ookeani kaldal talvest. Tema ees tantsivad eri rassist ja rahvusest kaunid tüdrukud.
  Kuningas ei viitsi aga gladiaatorite võitlusi vaadata. Näiteks kaks tüdrukut kahe kaunitari vastu.
  Nad võitlevad plastmõõkadega, et üksteisele mitte haiget teha. Siiski võitlevad nad meeleheitlikult.
  Need on sõdalased. Toimub raevukas löögivahetus. Kaks blondiini ja kaks punapead...
  Tsaar Vladimir küsis feldmarssal Vasilevskilt:
  - Mis on sakslastega sõjas kõige raskem?
  Feldmarssal vastas ausalt:
  - Hankige enesekindlus! Alles alguses, kui vaenlane hakkas edasi liikuma, tundsin ma end ebamugavalt. Ja nüüd oleme hakanud võitma ja meie vaenlaste osas on kõik selge! - Feldmarssal Vasilevitš, see suur strateeg, jõi veini.
  Vladimir Kirillovitš märkis loogiliselt:
  - Kogu aeg on äärmiselt raske võita! Kuid me näitasime, et oleme paljuks võimelised! Ja nüüd on aega ja kogu maailm muutub rahulikuks!
  Feldmarssal Vasilevski kinnitas:
  - Ma usun sellesse!
  Tüdrukutel olid paljal kehal sinikad ja nad nägid välja äärmiselt närvilised.
  Nad võitlesid muidugi mitte nagu Vana-Rooma aegadel - nad püüdsid endale mitte suurt kahju teha. Kuid nad tegutsesid aktiivselt.
  Vahepeal võitlused jätkusid. Jaanuaris vallutasid tsaariväed liikvel olles Pariisi. Võeti ka Taani pealinn Kopenhaagen. Saksa väed nõrgenesid. Venelased jätkasid tungimist Saksamaale. Fritsid võitlesid meeleheitlikult, kuid nende jõud purunes.
  Oleg Rybachenko, see surematu poiss hüppas paljajalu lumes ja tormas rünnakule kõigist eespool, täiesti tuld kartmata. Ja vilistades:
  - Kes on harjunud võidu nimel võitlema,
  Ta võidab kindlasti oma vaenlasi...
  Ta naerab rõõmsalt ja saavutab palju,
  Ja Hitler saab kõvasti peksa!
  Ja poisi paljas jalg viskab granaati! Ja ta paljastab oma pärlmutter suured hambad üle oma eluaastate. Jah, tal on juba suu nagu hundil. See närib läbi iga kõri.
  Ja tüdrukud tankidel liiguvad Saksamaa lõunast põhja poole. Varsti lähevad nad merele. Ja Krautidele jäävad vaid Berliini ja Pommeri lähedal asuvad maad.
  Fašistlikke tanke välja löönud Nataša märkis:
  - Ja sõda on omal moel lõbus!
  Natside löönud Zoya nõustus:
  - Nii hästi kui saab! Eriti kui võidame!
  Paljaste varvastega tulistades ütles Aurora:
  - Kõik võimatu on universumis võimalik, lihtsalt pole vaja natuke...
  Ja punajuukseline tüdruk naerab nii kõvasti!
  Sõdalased tõmblevad meeletu rõõmu ja raevu käes. Ja nad purustavad sakslased.
  Samal ajal liiguvad tsaariväed üle Hispaania edasi ja lähenevad juba Sevillale.
  Olga soomustransportööris tulistab sakslaste ja politseivägede pihta.
  Kohalikud hispaanlased ei osuta peaaegu mingit vastupanu. Veel üks riik on langemas Venemaa kirve alla.
  Oleg tulistas ja laulis:
  - Vigurlend, see saab olema bash on bash!
  Ja tema partner Alice säutsus:
  - planeet tunnustas venelaste suurust,
  Fašism purustati mõõgahoobiga...
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Seiskem vastu suurele pühale tsarismile!
  Ja tüdrukud laksutavad ja vajutavad paljaid varbaid juhtkangile.
  Sõda Vladimir Kirillovitš Romanovi tsaariimpeeriumi ja fašistliku Saksamaa vahel jätkub.
  Vene väed on Prantsusmaa natside hordidest peaaegu täielikult vabastanud. Veebruar 1957... Tsaariarmee vabastab Portugali.
  23. veebruaril ühinesid Taani ja Saksamaa enda Vene üksused.
  Oleg Rõbatšenko, see igavene poiss, pritsib paljaste jalgadega poris. Lapsmajor karjub omaette täiel rinnal:
  - Au Vene tsaarile Vladimir Kolmandale! Ma lõikan Hitleri maha, ma mõõdan teda piitsaga!
  Ja poiss karjatab uuesti ja viskab paljaste sõrmedega teravalt teritatud ketast. Ja see lööb fašistile kurku. Ja siis viskab ta oma palja lapseliku jalaga bumerangi ja lõikab viiel Krautil kohe kõri läbi.
  Jah, Hitleri halb mõte sellist impeeriumi rünnata.
  Natasha ja tema meeskond lõpetavad Portugalis viimaste sakslastega. Nende tank hävib vääramatult.
  Ja nad vajutavad ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe, pannes toime raevuka hävitamise.
  Zoya tulistas, purustas Saksa kahuri ja laulis:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Aurora, kasutades oma paljaid varbaid, lõi natsi jalaga ja säutsus meeletult:
  - Jumal hoidku kuningat!
  Ka Svetlana perses, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja sikutas:
  - Tugev suverään!
  Tüdrukud võidavad fašistid. Kuid siis ilmus uus Hitleri tank "Mouse"-4. Väga võimas mudel - kaalub kolmsada tonni ja 310 mm relv. See võib tungida pikalt, kuid sellel endal on nii paks soomus, et tank Kondratenko-6 ei võta seda ühegi nurga alt.
  Nataša käsib:
  - Tüdrukud, me peame tulema lähedale ja kleepima selle külje alumisse ossa, rullide vahele - see on meie ainus võimalus!
  Zoya lõi paljaste varvastega Saksa kahurit ja laulis:
  - Saatus annab sulle viimase võimaluse, aga kiirusta! Vihmas, rahes ja lumes!
  Augustine koputas ja piiksus ka:
  - Viimane võimalus, saatus annab teile! Elagu kõndimine ja igapäevane jooksmine!
  Ja ka paljaste varvastega ja kuidas see väändub. Ja ta purustab fašistid.
  Svetlana möirgas:
  - Uute piiride ja tormiliste võitude nimel!
  Vene tank kihutas, suurendades kiirust. Ja tüdrukud võtavad selle ja laulavad:
  - Tugev suverään, hiilgavaim vanus, õigeusu tsaar, valitse au, meie au nimel!
  Ja jälle nad kiirendasid, eemaldudes Saksa Maus-4 relvast saadetud raskest mürsust. Tüdrukud kiljusid:
  - Ärgem kummardugem jäära sarve kohale! Et sina Hitler - sure ära!
  Ja nende tank kiirendab. See on nagu väike poksija, kes ründaks suurt. Kuid loomulikult on võimalused fifty-fifty.
  Tanki liikumist jälgides meenus Natašale, kuidas ta ringis mehega poksis. Ta jäi löömata ja teda peksti, kuid ta pidas vastu. Ja siis ta sikutas enesekindlalt. Ja ta tabas vaenlase lähenevat liikumist ja lõi teda lõuga. Välja löödud!
  Ta sai tuhat kuldrubla. Selline võitluslik tüdruk. Kui ta annab, siis annab!
  Nataša raputas paljast jalga ja laulis:
  - See pole viimane lahing, kuid see on otsustav! Isamaa auks, isamaale ja auks!
  Ja siis libiseb nende tank külje pealt mööda ja saadab kesta... Zoya kasutas ka oma paljaid varbaid, selline kullakarvaline tüdruk ja väle nagu ahv. Ja "Hiir"-4 hakkas plahvatama. Tema mürsud olid selgelt plahvatanud. Ja siis rebitakse tornid maha ja ta lendab kõrgele õhku!
  Tüdrukud hüüavad üheskoos:
  - Võit! Lahe võit!
  Ja veel üks tank nende nimekirjas!
  1. märtsil 1957 alustasid Vene väed Elbe ületamist. Tundub, et Hitlerile astuti peale.
  Paljajalu poiss Oleg Rõbatšenko viskas lapse jalaga granaadi, uputas fašistliku tanki ja karjus:
  - Uute, paindumatute piiride jaoks!
  Alenka tankimeeskond pöörab itta. Lääne-Saksamaa ja Prantsusmaa on juba vabastatud. Natside kontrolli alla jäid vaid maad Oderi ja Elbe vahel. Noh, ka Suurbritannia ja Iirimaa. Natside viimased jõud on kohal.
  Alenka, tulistades fašistlikke patareisid, ütleb:
  - Tsarevitš Nikolai,
  Kui sa pead valitsema...
  Ära kunagi unusta -
  Armee võitleb vapralt!
  Ja nüüd saadetakse veel üks kest paljaste jalgadega. Ja ta kukkus Fritzi relva.
  Anyuta laseb ka paljaste varvastega. Ta lööb fašisti ja möirgab täiest kõrist:
  - Ma olen selline tüdruk, kes ajab Hitleri oksele!
  Järgmiseks tulised Augustinuse küüned. Ta on ka teravalt tulistav väike kurat ja möirgab:
  - Põrgu väravatesse!
  Ja kasutab paljajalu.
  Maria tulistab selja taha. Samamoodi ta võtab ja lööb ja kilkab:
  - Keegi ei peata mind, tiigrit, keegi ei võida paljajalu tüdrukut ja mind pekstakse kõikjal!
  Ja siis löövad olümpiamängud õhku. Ja ta lööb välja Saksa tanki, rebides selle torni nagu seenekübara küljest.
  Ja kakerdab:
  - Uute lahedate piiride jaoks!
  Ja ta näitab jälle oma keelt!
  Tüdrukud muudkui trügivad ja edenevad meeleheitlikult. Ja fašistid upuvad nende löökide alla.
  2. märtsil 1957 kapituleerusid viimased natsiväed Portugalis. Sai selgeks, et fašismi koidik hakkab saama. Täpsemalt, kas on koit? Õudusunenägu päikeseloojang!
  Ja Vene väed liiguvad edasi. Sakslased viskavad järjest enam relvad maha ja annavad alla.
  Nad langevad põlvili. Nii vene kui ka hiina tüdrukud suudlevad oma paljaid jalgu.
  See näeb nii lahe ja lahe välja. Ja fašiste hakitakse ja hakitakse.
  Nataša meeskond on juba rongis, mis läheb koos Krautidega põhja võitlema.
  Tüdrukud istuvad oma kupees. Nad mängivad kaarte, hoides neid paljaste varvastega.
  Nataša märkis:
  - Huvitav, kui me Berliini võtame, mis saab edasi?
  Zoya vastas enesekindlalt:
  - Järgmine on London!
  Fire Aurora itsitas ja küsis uuesti:
  - Ja siis?
  Zoya teatas otsustavalt:
  - Ladina-Ameerika saab meie omaks! Me ei seisa koos natsidega tseremoonial!
  Svetlana nõustus sellega:
  - Muidugi me ei tee seda! Vallutame kogu maailma!
  Natasha kinnitas entusiastlikult:
  - Ja siis saabub rahu, kõikjal maailmas!
  Tüdrukud laulsid kooris, komponeerides nagu nad läksid;
  Au suurele tsaari-Venemaale,
  Kus Vladimir istub troonil...
  Me purustame kurja fašismi hordid -
  Au sõjaväele ja meie monoliidile!
  
  Südamed olid karastatud suures usus,
  Meie emake Maa kogu südamest...
  Oleme tsaar Nikolai pojad,
  Ja nad ei surnud tema pärast asjata!
  
  Meie kodumaa, sa oled kallim kui miski muu,
  Viskame õhku tiivulise taevaliku ilutulestiku...
  Sa võitled ka Isamaa vastu,
  Noh, las natsid kõik surevad!
  
  Hitler tahtis saada meie maid,
  Ja kuri koer üritas kuningat mõrvata...
  Kuid me oleme tormakad, me ei aktsepteeri seda,
  Nii et fašism ründas meid asjata!
  
  Kuningas on lahke ja tark valitseja,
  Mägikotkas hõljub planeedi kohal...
  Vladimirist saab hordi valitseja,
  Meie sõprus on nagu terasmonoliit!
  
  Lööme Fritzi jalgadest toe välja,
  laseme Hitleril silmuses lämbuda...
  Anname julmad hukkamised häbisse,
  Kes käitub Maal kurjana!
  
  Kuninglik jõud ja kuninglik tarkus,
  Ta hävitab fašistid mõõtmatult...
  Uskuge mind, Hitler tegi midagi tõeliselt rumalat,
  Ja nüüd on tema elu nagu niit!
  
  Nii et austa suuri kuningaid,
  Maal pole lahedamaid Romanove...
  Natside lahingus lööge südameid,
  Et avada tee saavutustele ja unistustele!
  
  
  Peeter Suur viis meid mere äärde,
  Aleksander vallutas Pariisi...
  Jah, mõnikord juhtus leina,
  Aga Venemaad kaitses keerub!
  
  Meiega on kõik ilus,
  Nii tüdrukud kui poisid, uskuge mind...
  Kuningas valitseb, teate õiglaselt -
  Isegi kui lävel uriseb kuri metsaline!
  
  Piire pole, usu täiuslikkusesse,
  Varsti on kommunismi kuningad...
  Avame uksed õndsusele,
  Neetud fašism hävitatud!
  
  Venemaa jaoks pole verstaposti seatud,
  Uskuge mind, me alistame vaenlase...
  Tüdrukud on paljajalu, justkui Spartas,
  Noh, meie tsaar Vladimir on üksi!
  
  Me usume Rodi - suurde jumalasse,
  Mis lõi täiuslikud slaavlased...
  Me võitleme au ja vabaduse eest,
  Me lööme natsismi vastu!
  
  Olete suurim Romanovite perekond,
  Valitseb alati Venemaad...
  Suur kuningas, kõrgeim lend,
  Saatan kotkast ei murra!
  
  Armastusest suure Venemaa vastu,
  Saadame sõdurid lahingusse...
  Ülistame ikoonidest pühakute nägusid,
  Iga sõdalane on ju ka kuningas!
  
  Meie süda põleb isamaa pärast,
  Meie, tüdrukud, oleme lahingus kõvad...
  Me avame ukse kosmosesse, tea
  Ja ma tapan Adolfi nagu lits!
  
  Berliinini on jäänud vaid veidi aega,
  Me siseneme, kandes kuningate au...
  Vanadus ei ähvarda meid, tüdrukuid,
  Uskuge mind, meid ei valata veega üle!
  
  Matame need, kes on kurjad ja alatud,
  Draakon saab karmilt lüüa...
  Ja meil on kuldsed ikoonid,
  Rodneria on igavene seadus!
  
  
  
  
  Türkiye SISESTUS TEISE MAAILMASÕTA
  1. septembril 1942 astus Türkiye sõtta NSV Liidu vastu. Põhjus on selge - kättemaksujanu eelmiste lüüasaamiste eest ja soov Bakuu vallutada. Lisaks mängis oma osa ka Saksa diplomaatia, mis lubas osmanitele kullamägesid. Igatahes otsustasid türklased, et pole mõtet enam oodata ja nad ei ole koristajad, vaid neil on ka aega võidelda.
  Selle tulemusena ründas kolmkümmend Türgi diviisi Nõukogude Taga-Kaukaasiat.
  Mõne päeva pärast vallutasid nad Batumi ja suutsid Jerevani ümber piirata.
  Vastuseks oli Stalin sunnitud välja võtma osa tekkivatest reservidest ja viima need üle Taga-Kaukaasiasse.
  Nõukogude väejuhatus oli sunnitud Stalingradi pealetungi edasi lükkama. Sakslased omakorda suutsid Kaukaasia suunal rohkem saavutada ning võtta Ordžonikidze ja Groznõi. Ja alles mägedesse taandudes suutsid Nõukogude väed natsid peatada.
  Samal ajal lükkasid britid operatsiooni Torch edasi, kartes kaasata Türgit Suurbritannia-vastasesse sõjategevusse.
  1942. aasta detsembri lõpuks vallutasid natsid Stalingradi siiski. Nad asusid sinna elama. Nõukogude väed edenesid, kuid keskuses edutult - Rževi-Sõtšovi operatsioon osutus liiga kulukaks. Fuhrer kuulutas aga ikkagi totaalse sõja, kuna Kolmandal Reichil polnud piisavalt ressursse.
  Veebruaris koondas Punaarmee oma jõud ja üritas sakslasi rünnata Stalingradi külgedelt. Kuid natsid olid juba suutnud oma jõud ümber koondada ja olid valmis löögid tõrjuma.
  Veebruaris algas ka operatsioon Torch. Valmis olid ka sakslased, kes pärast kahenädalast ägedat võitlust inglased peatasid.
  Ameeriklased pole veel Casablancas ja Tuneesias maandunud. Lahingud Aafrikas on taas peatunud.
  Hitler kogus veel jõudu... Märtsis viis Punaarmee kolmandat korda läbi Rževi-Sõtšovi operatsiooni, lahingud kestsid terve kuu, suurema eduta.
  Juunis kogusid natsid jõudu ja liikusid mööda Volgat, püüdes ära lõigata Nõukogude väed Kaukaasias ja jõuda Kaspia mere äärde.
  Lahingutes osalesid uued Saksa tankid: "Tiiger", "Panter", "Lõvi".
  Nagu ka iseliikuv relv "Ferdinand".
  Sakslased olid tugevamad kui pärisajaloos, peksmata ja värskete vägedega.
  USA praktiliselt ei pommitanud Kolmandat Reichi, mis võimaldas suurendada tankide ja iseliikuvate relvade tootmist. Ja käivitage ka seeria "Lõvi". Tank osutus aga liiga kalliks ja raskeks, see läks sageli katki ja jäi kinni. Kuid selle paks 100 mm kaldus külgsoomus tegi sõidukist hea läbimurdesõiduki. Levi tanki eeliseks oli võimas kahur, miinuseks aga üheksakümnene kaal. Mis vähendas auto liikuvust.
  Lahingud näitasid, et tasasel maal suudab see tank ikka midagi ära teha.
  Pantheri küljesoomus osutus nõrgaks, mis suurendas kaotusi. Tiger osutus kõige tõhusamaks läbimurdetankiks. Selle küljed olid kaetud 82 mm soomustega, mis muutis nelikümmend viis jõuetuks.
  Sakslased edenesid suhteliselt aeglaselt. Nõukogude juhtkond tervikuna ootas just sellist võimalust ning valmistas ette, kasvatas väed.
  Tõsi, erinevalt Kurski bulge'ist on fašistid palju tugevamad ja enesekindlamad.
  Ja maastik on rünnakuks mugavam kui kaitseks. Ja Krautidel on ka rohkem lennukeid, tanke ja jalaväge. Ja Nõukogude vägesid üle Volga pole lihtne varustada.
  Nii et natsid tungisid kaitseliinidest läbi. Saavutasime edu edu järel.
  Pärast kolmekuulist visa võitlust jõudsime Kaspia mere äärde.
  Keerulisse olukorda sattunud Stalin soovis alustada rahuläbirääkimisi. Kuna on selgeks saanud, et Kaukaasiat ei saa ohjeldada. Hitleriga on aga üliraske kokkuleppele jõuda. Fašistid nõuavad liiga palju. Ja kui sa neile järele annad, söövad nad su ära. Aga vaherahu? Hitler ei taha seda siia. Ja loomulikult on liitlased passiivsed. Nad kardavad lisajagamist edasi lükata.
  Fritzid liikusid mööda Kaspia mere rannikut. Ja siis lõpuks ühinesid nad türklastega. Milline rõõm see oli!
  Kaunid saksa tüdrukud sundisid Nõukogude vange nende paljaid jalgu suudlema. Nad tegid seda kuulekalt. Ja nad lõid oma paljaid kontsi.
  Nii viidi püüdmine läbi. Ja sakslased desarmeerisid Nõukogude üksused.
  Siis pakkus Stalin füürerile rahu - nõustus loobuma kogu Kaukaasiast ning isegi Leningradist ja Karjalast. Lisaks makske saja-aastane reparatsioon.
  Fuhrer võttis pärast veidi mõtlemist pakkumise vastu ja rahu sõlmiti 7. detsembril 1943. aastal.
  Liitlased võtsid seda kui reetmist! Ja nad kehtestasid sanktsioonid Stalini ja NSV Liidu vastu!
  Ja Nõukogude propaganda esitas tegelikku alistumist suure võiduna. Nad ütlevad, et pärast liitlaste hülgamist säilitasid nad Nõukogude riigi ja Moskvat ei võetud kunagi.
  Ja natsid alustasid loomulikult pealetungi Kaukaasiast Lähis-Itta ja tugevdasid Rommeli rühmitust. 1943. aasta märtsi lõpuks vallutasid kogu Lähis-Ida ja Egiptus kõrgemate fašistlike jõudude poolt. Lisaks näitasid lahingud, et Panther võitleb edukalt inglaste Churchillide ja Cromwellide vastu, kuid viimased ei suuda seda eesotsas tungida.
  Lisaks olid sakslased lahingutes venelastega karastunud ja võitsid kergesti Briti koloniaalvägesid.
  Aprillis kolisid natsid Sudaani. Ja lõpuks vallutasid nad Gibraltari, alustades Maroko okupeerimist. Churchill püüdis ka vetes rahu proovile panna. Kuid Hitler, olles andnud endale idas vabad käed, ütles ei!
  Ja natsid liikusid üle Aafrika. Neid viivitasid rohkem sidepikendus, halvad teed või nende täielik puudumine, raske kliima ja suured vahemaad.
  Sellest hoolimata läksid sakslased edasi. Ja nad liikusid mööda Pimedat Mandrit. Kuigi loomulikult olid nende tankid, eriti Tiger-2 ja Lion, džunglis üsna loid. Muide, sakslased võtsid oma sarjas kasutusele ka kakskümmend kuus tonni kaaluva kerge "Pantheri", mis oli Aafrika sõja jaoks väga vajalik.
  Nagu lahingutegevused näitasid, polnud sellisel tankil T-4 ees aga põhimõttelisi eeliseid, välja arvatud võimsam mootor, aga ka kaldus soomusplaadid.
  1944. aasta lõpupoole omandasid sakslased kaksteist tonni kaaluva, väga madala silueti ja väga kaldu soomukiga iseliikuva relva E-10. Selline masin on Aafrika jaoks tõeliselt asendamatu.
  Eriti kui tüdrukud selle kallal kaklevad. Ja tüdrukud on üldiselt super ja stiilsed.
  Gerda ja Charlotte rändavad läbi džungli ja hävitavad britid ja ameeriklased. Need on tõesti tüdrukud, keda vajate! Järgmise saja miili territooriumilt ei leia isegi lahedamaid . Tüdrukutele meeldib tappa - need on lahedad tüdrukud!
  Nii püüdsid nad mustanahalised võitlejad kinni ja sundisid neid kaunitaride paljaid jalgu suudlema. See on ka kohe ilmne - tõsine vargus! Ja võitlevad enda eest, lüües pikalt Inglise autosid.
  Nende iseliikuv püss läheneb juba Lõuna-Aafrika pealinnale Pretoriale. Tüdrukud tulistavad end maha, torkavad Churchilli volframisüdamikuga läbi ja laulavad:
  - Aafrikas on haid, Aafrikas on gorillasid, Aafrikas on rohkem krokodille! Nad hammustavad, peksavad ja solvavad sind! Lapsed ei käi Aafrikas jalutamas! Aafrikas on röövel, Aafrikas on kurikael, Aafrikas on kohutav Barmaley! Ta hammustab, peksab ja solvab sind! Ja tema tüdrukud tuleb lahti rebida!
  1945. aasta veebruaris langes viimane brittide tugipunkt Aafrikas Madagaskari saarel.
  Nii et nüüd on Suurbritannia ka seal oma jalge alla võtnud. Samal ajal vallutasid sakslased nii Iraani kui India. Nad näitasid oma fenomenaalset jõudu.
  Ja mais 1945 sooritasid natsid Suurbritannias dessandi. Pärast kolm nädalat kestnud visa võitlust London langes. Kuu aega hiljem vangistati Iirimaa.
  Maal valitses ajutine tuulevaikus, kuid merel sõda jätkus. USA jäi üksi Kolmanda Reichi, selle liitlaste ja Jaapani vastu. Kuid praegu on Ameerika välismaal ja te ei saa seda nii kergelt võtta.
  Kolmandas Reichis kehtestati universaalne ajateenistus, lennukite ja laevade tootmine hakkas suurenema.
  Ehitati nii lahingulaevu kui ka lennukikandjaid. Ja loomulikult oli allveelaevasõda täies hoos. Ja siis polnud Ameerika laevadelt kellelegi armu.
  Sügisel või täpsemalt novembris 1945 vallutasid sakslased julgelt Islandi ja lõid seejärel Argentinas sillapead. Sõda merel kestis aga kaua. Ameerikasse jõudmiseks kulus palju dessantlaevu. Ja laevu ei ehitata nii kiiresti. Kuid olgu nii, Kolmas Reich kogus jõudu. Neljakümne kuues aasta möödus merelöökide vahetuses. Ja 1947. aastal olid sakslased juba sõjategevuse Gröönimaale üle viinud ja selle vallutanud. Ja sealt pole Kanada kaugeltki!
  Natsid kavandasid kolossaalseid vallutusi. Ja 1948. aastal algas pealetung Kanada vastu ja Brasiiliast Venezuelani koos jaapanlastega. Võitlus arenes väga ägedalt.
  Sakslased edenesid aeglaselt, kuid kindlalt. Nende E-seeria tankid olid Ameerika omadest arenenumad ja näitasid oma eelist lahinguväljal. Kuid muide, jänkid pole nii lihtsad ja nad pidasid väga visalt vastu. Ja nad ei püüdnud alla anda.
  Kuigi loomulikult olid ka katlad. Ameeriklased sattusid neisse. Siis nad loobusid. Ja vangid suudlesid aaria tüdrukute paljaid tolmuseid jalgu.
  Varsti langesid Quebec ja Toronto, seejärel teised linnad. 1948. aasta maist detsembrini vallutasid sakslased peaaegu kogu Kanada, aga ka Venezuela, Nicaragua ja suurema osa Mehhikost. See on äärmiselt keeruline olukord. 1949. aasta alguseks oli sakslastel USA terasest näpits. Seejärel, 11. jaanuaril, üritasid ameeriklased esimest korda ajaloos tuumarelva kasutada. Ja neil see päris ei õnnestunud. Viiest pommist neli hukkus Saksa lennukite allatulistatud lennukites ja üks ei tekitanud plahvatuses Saksa vägedele tõsist kahju.
  Vastuseks intensiivistasid krautid Ameerika linnade ja sõjaliste objektide pommitamist.
  Nii et lahing kulges pideva eduga Wehrmachti kasuks. Kellel oli parem varustus ja vägede väljaõpe. Jah, ja suur hulk. Võitlus oli väga äge. 1949. aasta alguses hõivasid Saksa, välis- ja Jaapani diviisid Mehhikost järelejäänud osad ja sisenesid USA-sse põhja poolt. Ameerika on täielikult pigistatud. Ja sai selgeks, et USA jaoks on asjad halvasti. Ja suve lõpuks oli pool kotkaimpeeriumi territooriumist ja ka Alaska juba vallutatud.
  Sakslased vallutasid Washingtoni ja New Yorgi 8. novembril 1949. aastal. Ja 7. detsembril 1949 alistusid USA armee riismed. Nii lõppes Teine maailmasõda. Sõdadest veriseim ja kestis üle kümne aasta!
  Tundus, et kauaoodatud rahu on saabunud. Kuid Hitler ei tahtnud leppida tõsiasjaga, et hegemooniat tuli jagada Jaapaniga. Ja 20. aprillil 1953 ründas Kolmas Reich Tõusva Päikese maad. Puhkes uus sõda. Maailma hegemoonia eest.
  Kvantitatiivne paremus on Kolmanda Reichi poolel ja ka kvalitatiivne. Jaapanlased aga võitlevad suure raevukalt ja massilise kangelaslikkusega.
  Natsid on aga endiselt ülekaalus. Sõda kestis aga ligi aasta. NSV Liit jääb neutraalseks. Seal suri Stalin ja käib tõsine võimuvõitlus.
  Jaapan on lõpuks Wehrmachti poolt okupeeritud. Mõni kuu hiljem vallutasid natsid ka Ladina-Ameerika riigid. Nad loovad ülemaailmse hegemoonia.
  Kolmandas Reichis endas toimuvad reformid. Kristluse asemele võetakse kasutusele uus religioon. Selles pole Kolmainsust, on vaid üks kõrgeim Jumal ja tema sõnumitooja - Adolf Hitler. Ühtne valuutamark, ühtne haridus. Ja ka religiooniga pühitsetud polügaamia. Ja geneetiline valik toimub endiselt aktiivselt. Inimkond paraneb.
  NSV Liit eksisteerib endiselt kärbitud kujul ja avaldab austust natsidele. Seal valitseb Nikita Hruštšov ja püüab metsalist mitte kiusata. Sellest hoolimata on Hitler kogu maailma endale juba allutanud. Ja ta vaatab Venemaad kui punast laiku. Kuid inimene eeldab ja jumal käsutab. 20. aprillil 1957 langes Fuhrer just oma sünnipäeval mõrvakatse ohvriks. Ja täpselt kuuskümmend kaheksa aastat katkes metsiku türanni valitsusaeg. Kes vallutas peaaegu kogu maailma ja tahtis 22. juunil uuesti NSV Liitu rünnata.
  Aga nagu me temaga näeme, see ei õnnestunud...
  Hitleri järglaseks sai Schellenberg. Hermann Goering suri narkootikumide kuritarvitamise ja ahnuse tõttu. Himmler langes häbisse ja Hitler lakkas teda usaldamast ning eemaldas ta siis. Schellenberg sai Himmleri järglaseks ja sai järglase ametikoha. Lisaks sai Hitler kunstliku viljastamise teel lapsi. Kuid vanim neist polnud veel neljateistkümneaastane.
  Nii et füüreri järglastel polnud aega pärida. Hitlerist sai seega keiser, kuid ilma dünastiata. Schellenberg ei julgenud füüreri lapsi tappa, vaid kõrvaldas nad võimult. Ja temast endast sai füürer ja diktaator.
  Võitlus võimu pärast kestis mitu aastat.
  Ja 1. mail 1961 ründas Natsi-Saksamaa sellest hoolimata NSV Liitu. Püüti saavutada: üks planeet - üks impeerium!
  Ja Schellenbergi väed suutsid ikkagi Moskva vallutada. Nõukogude armee jäi sõjavarustuse kvantiteedi ja kvaliteedi poolest liiga alla. NSV Liidu suuremate linnade hõivamine venis suurte vahemaade tõttu kuus kuud. Ja siis kestis partisanisõda veel kümme aastat.
  Peagi aga asi rahunes. Schellenberg järgis suhteliselt liberaalset poliitikat ja 1981. aastal said kõik venelased Kolmanda Reichi kodakondsuse. Liberaliseerimine edenes järk-järgult. Schellenberg suri varsti pärast seda. Ja puhkes tõsine võitlus võimu pärast. Seejärel taastati kompromissina monarhia ja troonile tõusis keisri otsene järeltulija Frederick IV. 2001. aastal toimus rahvahääletus, kus kõik planeedi Maa elanikud said kodakondsuse ja formaalselt võrdsed õigused. Ja 2017. aastal kaotati viimased piirangud juutidele ja romidele.
  Natsionaalsotsialismi ajastu on lõppenud. Inimkond on aga ühes, föderaalses ja monarhilises impeeriumis. Uurib avakosmost.
  Selles on kõik formaalselt võrdsed ning seal on senat ja Bundestag, kus saadikuid valib kogu Kolmanda Reichi elanikkond. Ja nende kohal on keiser, kogu planeedi Maa keiser.
  Materiaalses plaanis pole elu üldiselt halb. Range distsipliin, teaduse ja tehnika areng koos suurepärase Saksa korraldusega andis tulemusi. Põllumajandus on suurepärane, nälga pole ja toitu on isegi Aafrika vaestes piirkondades palju. Kõigil on töökoht, kõik saavad palka ja pensioni. Haridus ja meditsiin on tasuta. Niisamuti tasuta lasteaiad ja lasteaiad. Toit maksab sente ja kõikide toodete hinnad on juba aastaid külmutatud. Kõikjal, isegi Aafrikas, on teed, peaaegu kõigil on kas eraldi korter või maja. Kõikidele abiellujatele antakse koheselt vähemalt kolm tuba kõigi mugavustega korteris. Laenuga saab välja võtta auto või midagi muud. Paljudel on isegi isiklikud helikopterid.
  Internet on aktiivne, kõigil on televiisorid ja arvutid, tööpäev on vaid neli tundi. Kõik spordiosad on tasuta ja nendel osalemise eest isegi maksate.
  Nad annavad iga lapse kohta märkimisväärset toetust. Kommunaalkulud ja ühistransport on tasuta. Kõik sai nii korralik ja hoolitsetud. Tänavad on puhtad, ilmunud on palju roboteid ja automaatikat. Eeskujulik kord. Sigaretid on keelatud, kuigi alkoholi müüakse endiselt ja erinevat tüüpi õlut on peaaegu tasuta. Ka avalikus toitlustuses olevaid lapsi toitlustatakse tasuta.
  Palju tasuta atraktsioone ja arvutitubasid.
  Inimasustused on juba olemas Kuul, Marsil, Veenusel, Merkuuril ja Jupiteri kuudel.
  Inimesed valmistuvad hüppama tähtede poole. Palju asju on juba välja mõeldud.
  Ühesõnaga kokkuvõttes tuli päris hästi välja. Ja polnudki vaja end nii pingutada.
  KUI ZYUGANOV NÄITAKS ROHKEM JULGUST JA ETTETEGEVUSELE
  1999. aasta mais otsustas Zjuganov Stepašini kandidatuuri mitte heaks kiita, vaid minna riigiduuma ennetähtaegsetele valimistele. Kommunistid ja nende liitlased võtsid vastu konsolideeritud otsuse hääletada Stepašini vastu. Veelgi enam, nad olid solvunud ja jäeti ilma oma positsioonidest valitsuses. Selline otsus oleks olnud ajaloo kõige tõenäolisem, kui Zjuganov poleks olnud kommunistide leeris Trooja hobune, kes vasakpoolseid ideid õõnestas ja kompromiteeris.
  Ennetähtaegsed parlamendivalimised tõotasid kommunistidele palju kasu, sealhulgas konkurentide vähenemise ja märtrite kuvandi tõttu.
  Ja see näitas, et kommunistid ei klammerdu sugugi oma kohale, vaid on põhimõttekindlamad.
  Teisel korral tõi Jeltsin Stepašini uuesti sisse ja siis võttis Aksenenko kolmandat korda. Duuma jällegi ei kiitnud heaks ning see võeti ja saadeti laiali. Septembrisse määrati uued valimised.
  Parlamendi kangekaelsus muutis mõnevõrra ajaloo kulgu. Jugoslaavia pommitamine kestis kauem - kuna Milosevic lootis abi Venemaalt. Ja parlamendi laialisaatmine andis opositsioonile võimaluse võita.
  Kommunistidel õnnestus Jeltsini tagandamine uuesti hääletusele panna.
  Ja jälle jäi napilt puudu, seekord vaid kaks häält. Saadikud olid mures parlamendivalimiste läheduse ja nendel läbi saamata jätmise pärast.
  Duuma saadeti laiali ja Jeltsin nimetas dekreediga peaministriks vähetuntud Aksenenko.
  Üldiselt oli Zjuganovi lootus, et valimised korraldatakse, õigustatud. Haige ja nõrgenenud president ei läinud vastuollu põhiseadusega. Ja ta ei riskinud kaheprotsendilise reitinguga oma volitusi ületada. Primakov, nähes, et tema koalitsioonil pole aega moodustada ja registreerida, sõlmis kommunistidega liidu. Yabloko ja Liberaaldemokraatlik Partei läksid valimistele. Ühtsuse blokil ei olnud aega moodustada ja NDR nõrgenes.
  Seal on ka võitlejate sissetung Dagestanis ja julgeolekujõudude otsustusvõimetus valimiste ajal.
  Kommunistid saavutasid koos Primakovi ja Lužkoviga kolossaalse võidu. Nad kogusid üle viiekümne viie protsendi häältest. Teine oli Yabloko blokk, mis samuti hästi esines, tõustes viisteist protsenti. Ootamatult toimis LDPR hästi, kogudes üle kaheteistkümne protsendi. NDR ei täitnud viie protsendi barjääri - täielik lüüasaamine! Žirinovskist sai duumas ainus Kremli-meelne liider. Tõsi, konkurents oli nõrk. Uue seaduse järgi peavad erakonnad end uuesti registreerima hiljemalt aasta enne valimisi ja paljudel polnud aega.
  Parlamendis domineeris taas vasakopositsioon, nii ühemandaadikohtadega Yabloko kui ka LDPR vähemuses.
  Ja muidugi tekkis konflikt... Pärast riigiduuma spiikri valimist tehti valitsuse umbusaldushääletus. Ja jälle oli juttu tagandamisest. Seekord kaks kolmandikku, oleks lihtne koguda!
  Jeltsin otsustas pärast kõhklemist peaminister Primakovi ja esimese asepeaministri Masljukovi toolile tagasi saata.
  Vasakkoalitsioon nõustus sellega, kuid presidendi volitusi piirati ajutiselt. Ja uute valimisteni pole peaaegu midagi. Pärast koalitsioonisiseseid läbirääkimisi otsustati Primakov presidendikandidaadiks esitada. Lužkovist sai peaminister. Ja Zjuganov sai seadusandliku haru juhi koha! See tähendab, Super Skipper! Uue osas oleks pidanud isegi põhiseaduse muudatused vastu võtma.
  Sõjaväelased aeti Dagestanist välja. Kuid nad ei läinud Tšetšeeniasse. Seal puhkes kodusõda. Venemaa toetas Mashadovit ja Kadõrovit, Basajevi ja Radujevi vastu.
  Primakovil õnnestus Venemaa presidendivalimised võita esimeses voorus. Valitsus sai aga täiendavaid volitusi. Nagu ka kommunistide kontrolli all olev seadusandlik haru.
  Venemaal jätkus majanduskasv, nafta ja gaasi hind tõusis ning tööstus elavnes.
  Ameeriklased, üldiselt nagu ka tegelikkuses, sekkusid pärast 11. septembri terrorirünnakut Afganistani ja takerdusid Iraaki. Primakov valiti kergesti teiseks ametiajaks. Kuid 2008. aastal kaotas ta oma koha üliedukale peaministrile Juri Lužkovile.
  Uus president jätkas senist kommunistidega liitumispoliitikat. Zjuganov sai peaministriks.
  Mõnda aega käsitleti välispoliitikas partnerlust läänega ja sõprust Hiinaga. Janukovõtši režiim on Ukrainas tugevnenud. Nii et Lužkov ajas erinevalt Putinist rohkem Ukraina-meelset poliitikat ja väärtustas slaavi riikide liitu. Ukraina sai isegi 2016. aastal Euro-Aasia Liidu osaks. Lužkov oli kaks ametiaega ja astus tagasi. Zjuganov sai lõpuks presidendiks, võites ka valimised üsna kergelt. Žirinovski osales seitsmendat korda, kõik alates 1991. aastast, ja kaotas taas.
  2015. aasta sügisel sattus Venemaa Süüria sõtta ja pommitas seal. Trump tuli USA-s võimule. Zjuganov jätkas formaalsest kommunismist hoolimata oma eelmist majanduskursust. Venemaa jäi vaatamata Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei formaalsele domineerimisele turuks, demokraatlikuks ja mõõdukalt autoritaarseks riigiks.
  Partnerlus läänega ja mõõdukas konkurents. On olemas liit Ukraina ja Valgevene ning Kasahstaniga, aga ka mitte liiga tihe. 2020. aastal valiti Zjuganov teiseks ametiajaks. Üldiselt teise vooru piiril tulemust veidi langetades. Ja Ukrainas võitis pärast Janukovitši lahkumist ootamatult ebasüstemaatiline Zelenski. Ka Nazarbajev lahkus.
  Zjuganov ütles, et ta põhiseadust ei muuda ja lahkub pärast teist ametiaega.
  Nii suutis Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei juht siiski pisut julgust üles näidata Venemaad valitseda. Ja maailm osutus turvalisemaks ja rahulikumaks kui tegelikkuses.
  Kes on Putin? Kuidas kujunes tema karjäär? Pärast Primakovi peaministriks saamist vallandati Putin kui Jeltsinile liiga lähedane. Süüdistades eelkõige selles, et FSB keeras Dagestani võitlejate sissetungi sassi. Putin jäi mõnda aega poliitikasse seotuks. Ta kandideeris riigiduumasse edutult. Seejärel sai temast Peterburi linnapea.
  Siis aga lahkus ta poliitikast ja asus tööle erafirma turvateenistusse. Nii vähesed inimesed mäletasid teda enam.
  Žirinovski käis 2020. aastal kaheksandat korda presidendivalimistel ja kaotas taas tagasihoidliku tulemusega. Kuid tal on endiselt riigiduumas fraktsioon. Ja isegi Zjuganov andis talle pärast 2020. aasta valimisi kindralmajori auastme. Donald Trump kaotas valimised ootamatult noorele demokraatlikule rivaalile. Merkel astus ennetähtaegselt tagasi. Ja Lukašenka tervis on järsult halvenenud.
  2021. aastal lendasid Vene kosmonaudid lõpuks Kuule. Ja nad panid sinna punase lipu! Zjuganov kuulutas Afonini oma ametlikuks järglaseks. No üldiselt läks elu jälle ringi peale.
  Nagu näeme, ei toimunud Venemaa kokkuvarisemist ka ilma Putinita. Ja valgus ei läinud ümber.
  
  
  
  
  
  
  KUI MENŠIKOV OLEKS NIKOLAID TAPPANUD
  . Milles Tsaari-Venemaa võitis Krimmi sõja. Menšikov hukkus eksinud kuuli läbi ja tema asemele tuli võimekam komandör. See tähendab, et juhtus õnnetus ja muutis ajaloo kulgu.
  Makaroviga omale vastand. Prantslased ja britid said jupikaupa lüüa. Ja Venemaa, olles hõivanud tohutu hulga vange ja trofeesid, vallutas Krimmi tagasi.
  Türkiye sai Taga-Kaukaasias lüüa. Ta andis Venemaale Karsi, Erzurumi ja peaaegu kogu Armeenia. Vene väed okupeerisid Rumeenia. Rünnakut polnud aga vaja jätkata. Sultan palus rahu. Samal ajal okupeeris Austria Bosnia ja Hertsegoviina.
  Türklased nõustusid andma Serbiale autonoomia, Bulgaaria, Montenegro ja Rumeeniast sai Venemaa vasall. Samal ajal võttis Venemaa üle ka Armeenia: Karsi, Erzerumi, Tanrogi, laiendades oma valdusi lõunas.
  Prantsusmaal puhkesid rahutused ja algas kodusõda ning ta ei saanud enam vägesid saata. Konfliktist lahkus ka Suurbritannia. Samuti nõrgenes Sardiinia kuningriik. Austria on tugevnenud. Austerlased vallutasid peagi Sardiinia kuningriigi, kindlustades oma domineerimise Itaalia üle.
  Varsti tabati Shamil, mis lõpetas sõja Kaukaasias. Venemaa sõlmis Hiinaga tulusa rahu, võttes ära isegi rohkem territooriumi kui pärisajaloos, mistõttu oli Vene relvade autoriteet kõrgem.
  Nikolai Esimene ei toetanud põhjaosa sõjas lõuna vastu. Vastupidi, ta otsustas koos Suurbritanniaga lõunamaalasi aidata, et tugevdada nende positsioone Alaskal.
  Venemaa hakkas Ameerika territooriumile ehitama linnu ja linnuseid. Tšukotkani olid isegi raudteeprojektid. Tsaar Nikolai kirjeldas palju. Vene väed vallutasid Kesk-Aasia. See monarh suri 1867. aastal. Venemaa lahkumine võimsaks ja jõukaks. Tema poeg Aleksander pärisorjust ei kaotanud, vaid jätkas liikumist lõuna poole. Eelkõige pidas ta võiduka sõja Türgiga ja annekteeris Konstantinoopoli Venemaaga. Siis Mesopotaamia.
  Jälle sõda Suurbritanniaga ja brittide lüüasaamine Aasias. Aleksander Teine valitses veidi kauem, tegemata olulisi reforme, välja arvatud kohtusüsteemis, ja mõnevõrra parandades juhtimissüsteemi.
  Pärisorjuse kaotamist ei järgnenud kunagi. Venemaa aga annekteeris Iraani. Tsaar suri täpselt kakskümmend aastat pärast Nikolai Esimest 1887. aastal. Aleksander Kolmas valitses vaid lühikest aega, kuni 1894. aastani, kuid tal õnnestus Venemaaga liita praktiliselt kogu India. Ja Nikolai II jätkas liikumist Indohiinasse ja Hiinasse endasse.
  Jaapaniga oli sõda. Üldkokkuvõttes võidukas. Ja Hiina ja Indohiina täielik vallutamine. Ja tungimine kuni Austraaliani välja. Kuid Euroopas osutus olukord mõnevõrra teistsuguseks.
  Austria keisririik annekteeris Lõuna-Prantsusmaa. Ja siis alistas ta Preisimaa, vallutades Lõuna-Saksamaa. Just Austriast sai maailma hegemoon. Prantsusmaa oli kodusõja tõttu tugevasti nõrgestatud. Preisimaa ei suutnud ühineda. Austerlased võtsid ja vallutasid lõpuks kogu Preisimaa, aga ka osa Ida-Prantsusmaast. Moodustati suur impeerium, mis laienes Aafrikasse. Peagi vallutasid austerlased ka Belgia, Hollandi ja palju maad Aafrikas. Seejärel toimus Austria ja Venemaa vahel sõda Suurbritannia vastu. See lõppes Aafrika jagamisega austerlaste ja venelaste vahel.
  Keiser Franzist sai tõepoolest suurim monarh, kes ületas Napoleon Bonaparte, vallutades peaaegu poole Aafrikast ja suurema osa Euroopast. Ka Prantsusmaa vallutati peagi täielikult koos Hispaania ja Portugaliga. Jah, kõik läks hästi, aga...
  Keiser Franzi pärija tahtis Serbiat enda külge annekteerida! Ja 1920. aastal algas suur sõda Nikolai II Venemaa ja Suure Austria keisririigi vahel.
  Kogu Euroopa on Austria poolel. Peale selle Suurbritannia, mis pole nii tugev kui pärisajaloos, ja peaaegu pool Aafrikat. Lisaks oli Rootsi Venemaale vastu. Ja Norra ja Taani vallutati keiser Franzi juhtimisel.
  See oli pool hädast. USA jäi lõhestunud ja väikeriigiks. Kuid Suurbritannia kontrollis endiselt Kanadat ja Austriat. Ja pärast esimest kahekuulist kõhklust astus ta lahingusse ka Austria poolel.
  Nii et puhkes suur sõda. Austria ja Inglismaa Venemaa vastu.
  Muidugi on Oleg Rõbatšenko kohal. Ja ta võitleb nagu tõeline ja paindumatu kangelane.
  Poiss tulistab kuulipildujaga võõra sõjaväe pihta ja laulab:
  - Meie südames laulab kodumaa hümn,
  Temast ilusamat pole terves universumis...
  Pigista rüütli tala viska tugevamalt -
  Surra Jumala antud Venemaa eest!
  Ja peksab ennast, hävitab kuulipildujaga armeed kogu Euroopast ja osaliselt Aafrikast.
  Ja poiss ei anna endale järele. Siin viskab ta paljaste varvastega granaati ja kriuksub:
  - Me ei anna alla ega anna alla!
  Ja jälle teeb poiss surmava ja laastava plahvatuse. Ta ei taha oma vastasele järele anda.
  Ja ta laulab endale:
  - Keegi ei takista meid! Isegi lõvi ei saa võita!
  Poiss on tõeline kangelane. Paindumatu ja võitmatu. Usu rüütel! Isegi kui mitte kristlane!
  Ja nii löödi Austria rünnak tagasi.
  Austerlastel ja inglastel on tankid, aga Venemaal on ka mastodonid.
  Nikolai II rahvaarv on kolooniaid arvesse võttes siiski palju suurem. Mõelge kogu Aasiale, Ida-Euroopale, osale Balkanist, üle poole Aafrikast.
  Seega on Venemaa jalaväe arvult parem. Ja sõdurid võitlevad väga vapralt...
  Ja austerlased ei pidanud vastu ja aeti Varssavist tagasi. Seejärel tungisid Vene väed Oderisse ja vallutasid Ida-Preisimaa. Ka Galicia langes koos Lvoviga. Przemysl piirati ümber. Krakov vabastati.
  Siis selgus, et slaavlased ei tahtnud venelastega sõdida ja andsid massiliselt alla.
  Lahingud näitasid ka, et kergemad ja nobedad Vene tankid olid tõhusamad kui raskemad ja kohmakamad Saksa tankid. Ja lennunduses on Tsaari-Venemaa üldiselt suurusjärgu võrra tugevam kui brittide ja austerlaste kvaliteet.
  Vene väed jätkasid pealetungi pärast pausi. Nad võtsid nii numbreid kui ka oskusi.
  Budapest piirati ümber ja vallutati. Merel alistas admiral Kolchak britid ja vallutas Austraalia. Maal piirasid Vene väed Berliini ümber ja vallutasid. Ja siis Viin.
  Ka Austria impeerium oli kaotamas lahingut Aafrikas. Ka Inglise korpus sai lüüa. Jah, asjad olid keiser Adolfi jaoks ebameeldivad.
  Ta pistis pea valesse kohta ja hakkas täielikult kaotama. Kuidas suudab ta sellisele jõule vastu seista?
  Pärast Viini langemist sai austerlaste vastupanu keskpunktiks. Ja peagi okupeerisid venelased kogu Euroopa ja Aafrika. Samal ajal algas Alaskalt rünnak Kanada vastu. Ka britid kaotasid.
  Suurbritannia leidis end isoleerituna ja püüdis saarel välja istuda.
  Kuid on selge, et Venemaa saab õhupealetungi alustades võidu.
  Ja ta pommitas peaaegu kõike, mis pinnal oli. Ja siis maabus maale dessantvägi, mis viis Suurbritannia alistumisele.
  Nii venestusid kogu idapoolkera, aga ka Alaska ja Kanada.
  Üldiselt on see suurepärane! Nikolai teine tegi ajutise pausi, seedides vara. USA on endiselt lõhestunud ja mitte eriti tugev, nagu teisedki Venemaast sõltuvad riigid.
  1937. aastal kukkus tsaar Nikolai II lennukiga alla. Trooni päris Aleksei II. Erinevalt pärisloost oli pärija üsna terve ja rõõmsameelne. Ja 1941. aastal otsustas ta vallutada kõik, mida tema esivanematel polnud õnnestunud tabada.
  Kui planeedil minna, saab Maa juba üheks impeeriumiks. Ja Vene armee liikus kõigepealt Ameerika põhjaosariikidesse ja seejärel lõunaosariikidesse. USA ei olnud tugev ja võeti kiiresti kinni. Kuid Mehhiko osutus kergemini vallutatavaks. Seejärel liikuge üles. Ükshaaval, jäädvustades üht riiki teise järel. Suurim ja tugevaim Brasiilia. Kuid ta kestis vähem kui kuu.
  Ja nii nad vallutasid Ladina-Ameerika ja Uus-Meremaa. Alesei Teine läks ajalukku kõigi Venemaa vallutuste elluviijana. Ja juba 1947. aastal seadsid Vene kosmonaudid sammud Kuule. Ja 1958. aastal Marsile! Aastal 1961 Veenusele. 1972. aastal Merkuurile ja 1973. aastal Jupiteri kuudele. 1975. aastal, 71-aastaselt, suri Aleksius II. Hüüdnimega Viimistleja. Ja tema poeg Nikolai III sai kuningaks. 1980. aastal sisenes inimene Päikesesüsteemi viimasele, kõige kaugemale planeedile - Pluutole. Nikolai III ei valitsenud liiga kaua. Suri 1985. aastal. Ja tema poeg Aleksander neljas astus troonile. Noor kuningas, umbes kahekümne seitsme aastane. Ja kuningas käskis valmistuda hüppamiseks Päikesesüsteemist kaugemale. Ja nad hakkasid ehitama tähelaevu ja footonraketti. Ja lõpuks, 2017. aastal, startis esimene tähtedevaheline ekspeditsioon.
  
  TSAR NIKOLAS II-l ON PRESIDENT PUTINI ÕNNE
  Kuulus kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko tundis, et maailmas on midagi valesti. Inimkond jääb killustatuks, nagu ta oli. Riikide arv planeedil Maa ainult kasvab. Ja kui keegi saab mõjuvõimu, siis ainult totalitaarne diktaatorlik Hiina. Ja Venemaa sukeldus pärast Vladimir Putini valitsusaja lõppu sügavasse kriisi. Kaukaasias käib taas sõda, vasakpoolsed ja rahvuslased mässavad. Majandus on taas languses ja kuritegevus kasvab. Ja Venemaa hakkab lagunema.
  Vaatamata oma fenomenaalsele õnnele ei suutnud Vladimir Putin kunagi luua tugevat, stabiilset poliitilist süsteemi ega stabiilset ja kiiresti kasvavat majandust. Paljud sotsiaalsed ja rahvustevahelised probleemid jäid lahendamata. Haruldane õnn võimaldas Putinil säilitada heaolu välimus. Kuid niipea kui ta lahkus, avanesid korraga kõik paranemata mädapaised.
  Pealegi ähvardab tuumasõja oht! Maailm on kaoses, Venemaa on suundumas laiaulatuslikku kodusõtta! See tuleb kiiresti parandada.
  Poiss luges raamatust, et saate muuta inimeste saatust ja muuta selle kohti! Ja on üks võimas mustlane, kes võib seda teha iga inimesega.
  Miks mitte siis Putini ja Nikolai II õnne ja õnne tagasi pöörata?
  Veelgi enam, kui Nikolai II on sama fenomenaalselt edukas kui Putin, siis ajaloo käik muutub. Ja kahekümne esimesel sajandil valitsevad Venemaal Romanovid. See tähendab, et Putin ei vaja õnne. Või vähemalt Venemaal on Putini õnn.
  Ja kahekümnendal sajandil on Tsaari-Venemaa õnne väga vaja.
  Kuulus kirjanik otsustas mustlanna juurde minna. Õnneks oli tema aadress Internetis olemas ning arenenud intuitsioon ütles kirjanikule ja luuletajale, et ta pole üldse šarlatan.
  Tõepoolest, mustlane pole lihtne. Ta elab Moskvas häärberis ja näeb välja umbes kahekümneaastane, kuigi on ennustanud juba nõukogude ajast. Kohe on näha mustade lokkis juustega igavest tüdrukut - ta on erakordne!
  Oleg Rybachenko küsis temalt:
  - Tehke heategu! Muutke Vladimir Putini ja Nikolai II õnne!
  Igavesti noor mustlastüdruk vaatas Oleg Rybachenko poole ja vastas:
  - Hea, et te pole egoist ja loobute mitte enda, vaid Venemaa riigi pärast! Ja veel parem, kui teil on rikkalik energia ja enneolematu, uskumatu, üliinimlik kujutlusvõime!
  Mustlane pilgutas silma ja jätkas:
  - Ajaloo nii palju muutmine pole lihtne isegi minu jaoks! Aga sina, maailma tugevaima ja rikkaima fantaasia omanik, saad mind aidata!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Olen kõigeks valmis! Ja ma täidan kõik taotlused!
  Noor mustlane noogutas ja ütles:
  -Ma muudan sinust umbes kaheteistaastase poisi ja sa kasvad äärmiselt aeglaselt ega saa kunagi oma kehalt vanemaks kui neliteist. Saadan su paralleelmaailma, kus sinust saab esmalt ori!
  Oleg Rybachenko ütles nõustuvalt:
  - Ma olen valmis!
  Mustlane noogutas ja jätkas:
  - Peate mulle hankima üheksa kivi: must, valge, punane, oranž, kollane, roheline, sinine, indigo, lilla. Ja lisaks sellele on kümnes artefakt Koštšei kroon!
  See on raske, kuid teil on igavesti noor, kiire, tugev ja vastupidav sõdalase poisi keha. Ja lisaks erakordne intellekt ja fenomenaalne kujutlusvõime. Varem või hiljem kogute artefakte ja naasete oma maailma tagasi. Ja igaveseks jääd sa fenomenaalselt tugeva ja kiire umbes neljateistaastase poisi kehasse ning sind on võimatu tappa. See tähendab, et saate preemiaks ka surematuse!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Sellest võib vaid unistada!
  Igavesti noor nõid märkis:
  - Aga kümme artefakti on minu ja ainult minu! Nad annavad mulle nii palju jõudu, et sa väärid enam kui surematust! Vahepeal panen su magama ja sa ärkad orjapoisina karjäärides. Ja siis teie leidlikkus ütleb teile, kuidas sellest välja tulla!
  Kui te kolite, saan ma muuta president Putini ja tsaar Nikolai II saatust, õnne ja varandust. Kogute minu jaoks esemeid erinevatest maailmadest ja vahepeal, kahekümnenda sajandi algusest, läheb Venemaa ajalugu teisiti. See tähendab, et isegi kui te ei kogu esemeid - üheksa kivi ja Koštšei krooni, saab Venemaa tsaar Nikolai II ikkagi Venemaa presidendi Vladimir Vladimirovitš Putini õnne, saatuse ja õnne!
  Oleg Rybachenko naeratas laialt ja vastas:
  -See on hea! Uues maailmas jään rahulikuks, et ajaloo käik on lõpuks paremuse poole muutunud! Ja et Venemaa suudab taastada korra kogu maailmas ja saada hegemooniliseks riigiks! Ja absoluutne hegemoon!
  Igavesti noor mustlane käskis:
  - Heida diivanile pikali!
  Oleg Rõbatšenko heitis pikali.
  Nõiatüdruk nurrus:
  - Nüüd maga! Sa ärkad teises maailmas.
  Oleg Rybachenko silmad sulgusid ja ta jäi peaaegu kohe magama.
  Mustlane võttis anumatest välja eelnevalt varutud koostisosad ja asus jooki valmistama. Ta lülitas maagia jaoks eelnevalt ettevalmistatud pada all gaasi sisse. Ja ta hakkas sinna erinevaid asju loopima, loitsedes. Samal ajal tõmbas igavene tüdruk taskust kaardipaki ja laulis:
  - Oh, saatus, saatus, aita Nikolai! Edu Putinilt, tulge tsaar Romanovi juurde!
  Las Romanov võidab
  Reeglid nagu Tšingis-khaan...
  Toogu see teile õnne,
  Putin kingituse varastamisega!
    
  See on Venemaale parem
  Nikolai Suur Tsaar...
  Tšingis-khaan muutub lahedamaks
  Olge nagu Vladimir Putin!
  Pada hakkas keema ja jook hakkas selles mullitama. Mustlane laotas kaardid, loitsis ja viskas teki keevasse udusse... Sähvatas ülihele välk, justkui tuhandest fotosärast. Magav Oleg Rõbatšenko kadus... Ja siis, peale süütamist, kadus ka pada.
  Avar saal, kus suur nõid loitsis, muutus tühjaks ja vaikseks!
  Igavesti noor nõid ütles:
  - Noh! Muutsin ajaloo kulgu ja see on lahe! Ja kui sellel idealistil veab ja kogub esemeid, siis saan nii võimsaks, et Saatan ise hakkab mind kadestama!
  Ja mustlasnõid säras smaragdisilmades!
  Ja ime juhtus!
  Mis Nikolai II-d tegelikult ootas... Tõepoolest, palju on muutunud. Kroonimise ajal verist kaklust ei toimunud. Ja Hiinasse laienemine oli edukas. Sõda Jaapaniga muidugi juhtus. See oli üldiselt ajalooliselt vältimatu. On selge, et samuraid silmitsi seisev koletis oleks tulnud relvadest vabastada ja hävitada. Ja sellest pole pääsu. Te ei saa oma piiridele ohtu jätta.
  Jaapan oli esimene, kes sõda alustas, kuid tema katse rünnata Vene laevu oli ebaõnnestunud. Venelased olulist kahju ei saanud ja tosin Tõusva Päikese maa hävitajat uputati.
  "Varyagil" õnnestus ka ümbruskonnast põgeneda. Mis osutus väga edukaks. Ja admiral Makarov jõudis kiiresti merele ja hävitame jaapanlased. Ja kindral Kuropatkin võitis samuraid maismaal ja okupeeris täielikult kogu Korea poolsaare.
  Ja isegi tsaar Nikolai II tegi otsuse: ta peab igavesti Jaapani eest kaitstud olema! Aga? Jah, maaväed ja liita need täielikult Venemaa kui provintsiga.
  Ja siis toimus otsustav lahing merel, kus Jaapani laevastiku lõpetas lõpuks admiral Makarov.
  Lahingus osales ka neli tüdrukut! Paljaste säärtega ja bikiinides!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Neli kaunitari, kes mõõkadega vehkides astuvad suurima samurailaeva pardale.
  Nataša lõikab jaapanlast ja karjub:
  - Sind määritakse, kitsasilmne!
  Zoya lõikas maha veel ühe samurai ja märkis:
  - Ja su silmad on safiir!
  Nataša, veskit juhtinud, kinnitas:
  - Muidugi jah! Muidugi jah!
  Ja siis võttis Aurora uuesti kätte ja lõi jaapanlasele palja kannaga jalaga vastu lõuga. Ta murdis tema lõualuu ja möirgas:
  - Hurraa isamaa eest!
  Svetlana võttis selle, lõikas samurail pea maha ja lausus:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Jah, muidugi oleneb palju õnnest. Eelkõige jäi ellu admiral Makarov. Ja ta osutus teiseks Ušakoviks. Kui osavalt ta kamandab. Ta ise on mobiilsel ristlejal, saab kõigega kursis olla. Ja jaapanlased, kellel, muide, relvade osas suurt eelist polnud, peksti lõikude kaupa ja taktikaliselt.
  Kindral- või mereväeülema oskused prevaleerivad väikese arvulise eelise ees.
  Pealegi olid jaapanlased selleks ajaks arvult nõrgemad. Niisiis, Makarov purustab nad. See sunnib lähivõitlust, kus soomust läbistavate kestadega Vene laevad on palju tugevamad.
  Ja jaapanlased saavad lüüa. Ja tüdrukud hõivavad veel ühe samurailaeva. Ja sellel lehvib tsaaririigi lipp!
  Mis on jaapanlased? Kas sul ei vea väga hästi? Nikolai II sai Vladimir Putini õnne ja kõik läks tal nii hästi!
  Aga tüdrukud? Neli bikiinides kaunitari on Rodnoveri nõiad, kes otsustasid kuninga eest võidelda, kuigi tavaliselt pole neil selle maailmaga mingit pistmist.
  Aga sel juhul on vaja vene rahvast aidata. Ja see on tingitud Putini õnnest. Ta poleks kunagi vallutanud Krimmi ilma lasku tulistamata, kui mitte samad neli nõiatüdrukut. Nad aitasid imel juhtuda. Kuid kas Venemaal oli vaja Krimm vennasrahvalt ära võtta, on endiselt küsimus. Kuid Hiina liitmine Vene impeeriumiga on suurepärane idee! Kujutage ette, kui palju alamaid Vene tsaaril on - ta võib purustada kogu maailma!
  Ühesõnaga, tüdrukud siin ei raiska oma aega. Ja juba tormatakse uuele lahingulaevale.
  Ja jälle tabatakse ta. Ja mõõgad kaunitaride käes lihtsalt vilguvad ja need on nii teravad. Ja nii palju jaapanlasi oli segamini.
  Lahing merel lõppes Jaapani eskadrilli lõpliku uppumisega ja Admiral Togo hõivamisega.
  Ja maandumine algas. Aurulaevu ja transporte ei jätkunud. Ja nad kasutasid pikkpaate, vedasid neid ristlejatel ja lahingulaevadel ning tegid palju muud. Tsaar andis korralduse dessandi ajal kasutada kaubalaevastikku.
  Vene väed võitsid samuraid, kes üritasid neid sillapeast maha visata. Kuid tsaariarmee pidas vapralt vastu. Ja massiivne rünnak löödi suurte kaotustega tagasi.
  Rünnaku ajal lõikasid nõiatüdrukud mõõkadega ja viskasid vaenlast paljaste jalgadega granaate.
  Need on muidugi kõige ohtlikumates kohtades. Ja kuidas nad kuulipildujatest tulistama hakkasid. Iga kuul on sihtmärk.
  Nataša tulistas, viskas paljaste varvastega granaadi ja siristas:
  - Keegi pole minust lahedam!
  Kuulipildujast tulistav Zoya viskas paljaste varvastega surmakingitust ja kilkas:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Aurora, jätkates kuulipildujatest tulistamist ja hüpates püsti, sähvatas ja ütles:
  - Suure Venemaa eest!
  Svetlana, jätkates vaenlase löömist, ütles agressiivselt, hambaid paljastades ja palja kannaga granaati visates:
  - Kuningliku impeeriumi jaoks!
  Sõdalased jätkasid peksmist ja peksmist. Neil on selline energiapuhang. Nad tulistavad end maha ja hävitavad edasitungivad samuraid.
  Tema tapetud jaapanlasi on juba tuhandeid, kümneid tuhandeid.
  Ja lüüa saanud samuraid põgenevad... Tüdrukud on nende vastu väga surmavad.
  Ja venelased raiuvad samuraid tääkidega...
  Rünnak lüüakse tagasi. Ja uued Vene väed maanduvad rannikul. Sillapea laieneb. Pole paha muidugi tsaariimpeeriumi jaoks. Üks võit teise järel. Ja admiral Makarov aitab ka oma relvadega. Jaapanlaste ära pühkimine.
  Ja nüüd liiguvad Vene väed juba üle Jaapani. Ja nende laviini ei saa peatada. Nad lõikavad vaenlase tükkideks ja torkavad tääkidega.
  Nataša, rünnates samuraid ja tükeldades neid saablitega, laulab:
  - Valged hundid karjatavad! Ainult siis jääb võidujooks püsima!
  Ja kuidas ta paljaste varvastega granaati viskab!
  Zoya laulab kaasa ägeda agressiivsusega. Ja ka paljaste jalgadega viskamine, midagi ainulaadset, surmavat:
  -Nõrgad surevad, nad tapetakse! Püha liha kaitsmine!
  Augustinus, tulistades vaenlase pihta ja lüües mõõkadega ning loopides paljaste varvastega granaate, kiljatab:
  - Lopsakas metsas käib sõda, ähvardusi tuleb igalt poolt!
  Svetlana tulistades ja paljaste jalgadega surmaande loopis, võttis selle ja kiljus:
  - Aga me alistame alati vaenlase! Valged hundid tervitavad kangelasi!
  Ja tüdrukud kooris, hävitades vaenlase, laulavad, visates paljajalu surmavaid relvi:
  - Pühas sõjas! See saab olema meie võit! Keiserlik lipp edasi! Au langenud kangelasele!
  Ja jälle tulistavad tüdrukud ja laulavad kõrvulukustava ulgumisega:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Valged hundid purustavad vaenlase! Valged hundid - tervitus kangelastele!
  Tüdrukud kõnnivad ja jooksevad... Ja Vene sõjavägi liigub Tokyo poole. Ja jaapanlased tapavad ennast ja neid niidetakse. Vene sõjavägi liigub. Ja üks võit teise järel.
  Tsaar Nikolai tõmbas tõesti õnnepileti välja. Vene väed alustavad juba Jaapani pealinna tormi. Ja see kõik on nii suurepärane.
  Siinsed tüdrukud on muidugi kõigist ees ning nende surve ja ärakasutamine on kõrgel tasemel.
  Eriti kui nad loobivad granaate paljaste jalgadega. See põhjustab samuraide seas üldiselt šokki ja aukartust.
  Siin aga ronivad nad mööda Jaapani pealinna müüri. Ja nad tükeldavad inimesi ja hobuseid kapsaks. Nad purustasid oma vastased tükkideks. Tüdrukud tulevad, karjuvad ja naeravad! Ja oma paljaste kontsadega löövad nad sulle jalaga vastu lõuga. Jaapanlased lendavad tagurpidi. Ja nad langevad oma panuste otsa.
  Ja sõdalased vehivad mõõkadega veelgi võimsamalt.
  Ja samuraid kannatavad lüüasaamise järel. Nii vallutasid Vene väed Tokyo.
  Mikado jookseb hirmunult, kuid ta ei saa kuhugi peitu pugeda. Ja nii võtavad tüdrukud ta vangi ja seovad kinni!
  Suurepärane võit! Jaapani keiser allkirjastab Nikolai II kasuks troonist loobumise. Vene tsaari tiitel pikeneb oluliselt. Korea, Mongoolia, Mandžuuria, Kuriili saared, Taiwan ja Jaapan ise muutuvad Venemaa provintsideks. Kuigi Jaapanil on väike, piiratud autonoomia. Aga tema keiser on venelane, autokraatlik tsaar!
  Nikolai II jääb absoluutseks monarhiks, keda ei piira miski. Ta on autokraatlik tsaar!
  Ja nüüd ka Jaapani keiser, Kollane Venemaa, Bogdykhan, Khan, Kagan ja nii edasi, nii edasi, nii edasi...
  Jah, rohkem õnne. Pange tähele, et õnn võimaldas Putinil nii mõndagi vallutada! Kahekümne esimene sajand, paraku, ei sobi jäädvustamiseks!
  Mis kasu on Venemaal sellest, et Putini vaenlane McCain suri ajuvähki? Õnn on muidugi kolossaalne, te ei oska seda isegi meelega ette kujutada - et teie vaenlane saaks nii halva ja ebameeldiva surma!
  Kuid konkreetne tootlus Venemaa jaoks on null.
  Kuid Nikolai II jaoks muutus selline Putini õnn ja õnn suurteks territoriaalseteks edusammudeks. Aga tegelikult, miks peaks fortuuna Putinile kingitusi tegema? No sellest, et Sobtšak suri sellisel ajal ja talle polnud vaja konstitutsioonikohtu juhi kohta anda, kuidas see Venemaale kasulik on?
  Ja kogu Venemaa tsaar Nikolai II on erakordne inimene. Loomulikult tugevnes pärast nii suurt võitu tema jõud ja autoriteet. See tähendab, et mõningaid reforme saab läbi viia. Eriti õigeusus! Lubage aadlikel omada neli naist, nagu islamis. Ja ka anda sõduritele õigus teisele naisele preemiaks nende vägitegude ja ustava teenimise eest.
  Hea reform! Kuna impeeriumis on kasvanud teist usku inimeste ja välismaalaste arv, siis on vaja venelaste arvu suurendada. Ja kuidas seda teha? Teistest rahvustest naiste arvelt. Lõppude lõpuks, kui venelane võtab naiseks kolm hiinlannat, siis ta saab neilt lapsed ja kes need lapsed on rahvuselt?
  Isa poolt muidugi vene keel! Ja see on suurepärane! Edumeelse meelega Nikolai II oli välimuselt usklikum kui hingelt. Ja loomulikult pani ta religiooni riigi teenistusse ja mitte vastupidi!
  Nikolai II tugevdas seega oma autoriteeti eliidi seas. Mehed on seda juba ammu tahtnud. Ja ta kiirendas äärealade venestamist.
  Noh, ka preestrid ei pahandanud. Pealegi nõrgenes usk kahekümnendal sajandil. Ja religioon teenis kuningat, tegelikult ei uskunud Jumalasse!
  Ja sõjalised võidud muutsid Nicholase rahva seas populaarseks ja ta, olles harjunud autoritaarsusega, ei soovinud eriti muutusi. Venelased ei tundnud kunagi teist võimu!
  Ja majandus õitseb, palgad tõusevad. Igal aastal on kasv kümme protsenti. Tõesti, milleks muuta?
  1913. aastal vähendas tsaar Nikolai Romanovite kolmesajandal sünniaastapäeval tööpäeva taas 10,5 tunnini ning laupäeviti ja pühade-eelsetel päevadel isegi 8 tunnini. Suurenenud on ka nädalavahetuste ja pühade arv. Seda hakati tähistama puhkepäevana ja Jaapani alistumise kuupäevana. Ja kuninga sünnipäev, kuninganna sünnipäev ja kroonimispäev.
  Pärast seda, kui selgus, et troonipärijal oli hemofiilia, võttis tsaar Nikolai endale teise naise. Nii sai troonipärimise küsimus lahendatud.
  Kuid lähenemas oli suur sõda. Saksamaa unistas maailma ümberkujundamisest. Tsaari-Venemaa oli aga sõjaks valmis.
  1910. aastal annekteerisid venelased Pekingi ja laiendasid oma impeeriumi. Suurbritannia nõustus sellega vastutasuks Saksamaa-vastase liidu vastu.
  Kuninglik armee oli kõige arvukam ja võimsam. Selle arv rahuajal ulatus kolme miljoni ja tuhande rügemendini. Saksamaal oli rahuajal vaid kuussada tuhat. Pluss Austria-Ungari, kuid selle väed pole lahinguvalmis!
  Kuid sakslased plaanivad endiselt sõdida Prantsusmaa ja Suurbritanniaga. Ja kuhu nad saavad tõmmata kaks rindet?
  Venelastel on masstootmises maailma esimesed kergetangid "Luna"-2. Ja neljamootorilised pommitajad "Ilja Muromets" ja kuulipildujatega hävitajad "Aleksander" ja palju muud. Ja muidugi võimas laevastik.
  Saksamaal pole võrdseid jõude.
  Ja sakslased otsustasid ikkagi Belgiat rünnata ja Pariisist mööda minna. Nende jaoks polnud siin üldse midagi.
  Aga sõda algas ikkagi. Saksamaa tegi oma saatusliku sammu. Ja tema väed kolisid Belgiasse. Ainult jõud on ebavõrdsed. Vene väed liiguvad juba üle Preisimaa ja Austria-Ungari. Ja 40-kilomeetrise kiirusega tank Luna-2 on juba kolossaalne jõud.
  Lisaks pange tähele, et tsaar Nikolaisel vedas, et sõda algas. Tsaar ise poleks Saksamaad rünnanud. Ja nii on Venemaa poolel suur, ülekaalukas üleolek vägede, tankide, suurtükiväe ning kvantiteedi ja kvaliteedi poolest parim lennundus. Ja tugevamat majandust, kuna oli võimalik vältida revolutsiooni põhjustatud majanduslangust ja kaotust sõjas. Ja nii on kogu aeg tõus ja edu edu järel.
  Ilmselgelt olid sakslased rünnaku all. Ja siis nad ise ronisid põhijõududega vastu Prantsusmaale ja Suurbritanniale. Kuhu nad minema peaksid?
  Võtke Itaalia ja kuulutage sõda Austria-Ungarile! Ainus pluss on see, et Türkiye astus sõtta Venemaa vastu. Kuid see on kuninga jaoks veelgi parem: ta saab lõpuks Konstantinoopoli ja väinad enda kätte võtta! Nii...
  Ja ka neli nõida, igavesti noored põliselanikud Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana lahingus! Ja nad juba löövad sind! Nii et nad löövad nii sakslasi kui ka türklasi!
  Kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko ärkas üles. Noor nõid-nõid täitis igaveseks oma lubaduse, andes Nikolai II-le Vladimir Putini õnne ja nüüd peab Oleg Rõbašenko oma täitma. Ärkamine ei olnud kerge. Poisi keha tabas kõva piits. Poiss hüppas püsti. Jah, Oleg Rõbatšenko on nüüd lihaseline poiss, kätest ja jalgadest aheldatud. Näete mustaks pargitud, kuiva ja kõõluslikku keha, millel on silmatorkavad lihased. Tõeliselt tugev ja vastupidav ori, tugeva nahaga, mis on nii karastunud, et ülevaataja peksmine ei saa seda lõigata. Sa jooksed koos teiste poistega hommikusöögile, tõustes kruusalt, kus noored orjad magavad täiesti alasti ja ilma tekkideta. Tõsi, siin on soe, kliima on nagu Egiptuses. Ja poiss on üleni alasti, ainult ketid. Need on aga üsna pikad ja praktiliselt ei sega kõndimist ega töötamist. Kuid te ei saa neis suurt sammu astuda.
  Enne söömist loputad ojas käsi. Saate ratsiooni: riisipüree ja mädanenud kalatükid. Näljasele orjapoisile tundub see aga maiuspalana. Ja siis lähed kaevandusse. Päike pole hommikul veel tõusnud ja päris mõnus on.
  Poisi paljad jalad on muutunud nii karedaks ja sarviliseks, et teravad kivikesed ei tee üldse haiget, lausa kõditavad mõnusalt.
  Karjäärid, kus töötavad alla kuueteistkümneaastased lapsed. Muidugi on neil väiksemad autod ja tööriistad. Aga sa pead töötama viisteist, kuusteist tundi nagu täiskasvanudki.
  See haiseb, nii et nad leevendavad end otse söepinnal. Töö on lihtne: haki kirkadega kive, siis tassi neid korvides või kanderaamidel. Vahel tuleb käru ka lükata. Tavaliselt tõukavad poisid teda kahe-kolmekesi. Kuid Oleg Rybachenko valitakse üksi, sest ta on väga tugev. Ja motikat hoiab ta käes nagu täiskasvanu. Ta peab täitma palju suurema ülesande kui ülejäänud.
  On tõsi, et nad annavad teile üha sagedamini. Kolm korda päevas, mitte kaks korda.
  Orjapoiss, kelle keha Oleg Rõbatšenko on asustanud, on siin olnud juba mitu aastat. Sõnakuulelik, töökas, kõik liigutused on harjutatud automaatsuseni. Tõesti kuradi tugev, vastupidav ja praktiliselt ei tunne väsimust. Kuid samal ajal poiss peaaegu ei kasva ja praegu näeb ta välja kõige rohkem kaksteist, selle vanuse kohta keskmine pikkus.
  Aga jõudu... Mitmele täiskasvanule. Noor kangelane. Mis aga ilmselt kunagi täiskasvanuks ei saa ja habet ta ei kasvata.
  Ja jumal tänatud! Kirjaniku ja luuletajana ei meeldinud Oleg Rybachenkole habet ajada. Töötad enda heaks ja purustad kive, murendad neid. Ja kärusse. Siis kannad selle kärusse. Teda on raske suruda ja lapsed teevad seda kordamööda.
  Poisid on siin peaaegu mustanahalised, kuid nende näojooned on kas eurooplased, hindud või araablased. Pealegi on Euroopa omasid palju rohkem.
  Oleg vaatab neid lähemalt. Orjad ei tohi rääkida, nad peksavad neid piitsaga.
  Ka Oleg Rõbatšenko vaikib praegu. Ja ta õpib. Siin on lisaks meessoost juhendajatele ka naised. Nad on ka julmad ja peksavad piitsaga.
  Pealegi pole kõigil poistel nahk nii tugev kui Olegil. Paljud inimesed lõhkevad ja veritsevad. Ja valvurid võivad teid surnuks peksta. Töö on väga raske ja poistel, eriti kui päike tõuseb, hakkab kõvasti higistama.
  Ja siin pole mitte üks päike, vaid kaks. Ja see muudab päeva väga pikaks. Ja tööd on palju. Poistel pole aega magada ja lõõgastuda. See on neile suur piin.
  Oleg Rybachenko töötas ise, mehaaniliselt tükeldades ja laadides. Segasin enda jaoks...
  Ja ta kujutas ette pilti sellest, mis toimus pärast seda, kui Nikolai II saavutas Venemaa presidendi Vladimir Putini edu.
  Nataša, Zoya, Aurora ja Svetlana ründavad austerlasi Przemyslis. Vene väed vallutasid kohe Lvovi. Ja nad ründavad tugevaimat kindlust.
  Tüdrukud on paljaste jalgadega ja bikiinides, tormavad kiiresti mööda linnatänavaid.
  Hakivad austerlased maha ja loobivad paljajalu väikseid kettaid.
  Samal ajal laulavad tüdrukud:
  - Tsaar Nikolai on meie messias,
  Vägeva Venemaa hirmuäratav valitseja...
  Kogu maailm väriseb - kuhu see läheb -
  Nikolaile lauluga edasi!
  Nataša raiub austerlased maha, viskab paljaste varvastega granaati ja hakkab laulma:
  - Venemaa jaoks!
  Zoya purustab ka oma vaenlased ja laulab aplombiga kaasa:
  - Kuningliku impeeriumi jaoks!
  Ja tema palja jala visatud granaat lendab! See on tapja tüdruk. Võib lõualuu purustada ja merd juua!
  Ja ka Aurora viskab paljaste varvastega ketast, ajab austerlasi laiali ja sipleb:
  - Venemaa suuruse eest!
  Ja ta paljastab oma väga teravad hambad! Mis sädelevad nagu kihvad.
  Svetlana ei unusta ka alla andmast ja möirgab:
  - Püha ja Võitmatu Nikolai II vene!
  Tüdruk demonstreerib tohutut kirge. Ja paljaste jalgadega viskab kõike ja viskab kingitusi!
  Nataša, tulistades ja tükeldades ning paljajalu surmavaid relvi loopib, kriuksub:
  - Ma armastan oma Venemaad! Ma armastan oma Venemaad! Ja ma lõikan teid kõik ära!
  Ja ka Zoya tulistab ja ulutab, visates paljaste varvastega midagi plahvatusohtlikku:
  - Suur tsaar Nikolai! Temale kuulugu nii mäed kui mered!
  Aurora karjub metsikust meeletu raevust ja loobib paljaste varvastega kingitusi, ulgub:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Toredad tüdrukud purustavad vaenlasi paljaste jalgadega ja paljaste kontsadega!
  Ja jälle on tüdrukutel metsik kiirustamine. Nad jäädvustavad Przemysli liikvel olles ja laulavad, komponeerides samal ajal;
  Meie püha Venemaa on ülistatud,
  Selles on palju tulevasi võite...
  Tüdruk jookseb paljajalu
  Ja ta pole maailmas ilusam!
  
  Meie oleme tormiline Rodnoverki,
  Nõiad on alati paljajalu...
  Tüdrukud armastavad poisse väga
  Selle äge ilu!
  
  Me ei anna kunagi alla
  Ärgem alistugem oma vaenlastele...
  Kuigi meie jalad on paljad,
  Sinikaid tuleb palju!
  
  Tüdrukutel on toredam kiirustada
  Paljajalu külma käes...
  Oleme tõeliselt hundipojad
  Me saame seda lüüa!
  
  Meid ei saa peatada
  Hirmuäratav Fritzi hord...
  Ja kingi me ei kanna
  Saatan kardab meid!
  
  Tüdrukud teenivad Jumala Rodi,
  Mis on muidugi suurepärane...
  Oleme au ja vabaduse nimel,
  Keiser saab olema vastik natuke!
  
  Venemaa jaoks, mis on ilusam kui kõik,
  Võitlejad tõusevad...
  Sõime rasvast putru
  Võitlejad ei paindu!
  
  Keegi ei saa meid takistada
  Tüdrukute jõud on hiiglaslik...
  Ja ta ei vala pisarat,
  Sest me oleme talendid!
  
  Ükski tüdruk ei suuda painduda,
  nad on alati tugevad...
  Nad võitlevad ägedalt isamaa eest,
  Lase oma unistusel täituda!
  
  Universumis saab olema õnn
  Päike saab olema Maa kohal...
  Oma rikkumatu tarkusega,
  Keisri tääk!
  
  Päike paistab alati inimestele,
  Kõige avarama riigi kohal,
  Õnnelikud täiskasvanud ja lapsed,
  Ja iga võitleja on kangelane!
  
  Õnne pole kunagi liiga palju
  Usun, et meil veab...
  Las halb ilm hajub -
  Ja häbi vaenlastele!
  
  Meie rass Jumal on nii kõrgeim,
  Pole kedagi ilusamat kui Tema...
  Me saame hingelt kõrgemaks,
  Et kuri oksendab kõik välja!
  
  Alistagem oma vaenlased, ma usun
  Valge, vene jumal on meiega...
  Mõte teeb rõõmu,
  Ära lase kurjusel oma ukselävele siseneda!
  
  Noh, lühidalt, Jeesusele,
  Jääme alati ustavaks...
  Ta on vene jumal, kuule,
  Ta valetab, et on juudi saatan!
  
  Ei, tegelikult, kõigeväeline Jumal,
  Meie kõige püham põhiperekond...
  Kui usaldusväärne ta katus on,
  Ja tema poeg-jumal Svarog!
  
  Noh, lühidalt Venemaa jaoks,
  Pole häbi surra...
  Ja tüdrukud on kõige ilusamad,
  Naisel on karu jõud!
  
  
  PLAANID EI OLE MUUTUNUD
  Hitler lihtsalt ei muutnud OKW plaani ja rünnak Stalingradile toimus nii põhjast kui lõunast, armeegruppide A ja B poolt. Ja pealetung usaldati Mainsteinile. Selle tulemusena langes Stalingrad kümne päeva jooksul pärast rünnakut igast küljest. Ja Nõukogude väed leidsid end täielikult ümber piiratuna. Pärast seda liikus Wehrmacht mööda Volga rannikut Kaspia mere äärde. Kuidas Punaarmee reageeris? Rünnak keskmes ei olnud kuigi edukas.
  Lisaks võitis Jaapan Midway lahingu, kuigi ta ei avanud teist rinnet, kuid vallutas Hawaii saared. Ja samal ajal liikusid samurai maaüksused India poole. Selle koloonia säilitamiseks pidi Suurbritannia mõned väed Egiptusest välja viima, loobudes operatsioonist Torch.
  Idarindel oli initsiatiiv sakslaste käes. Stalingradi kiire hõivamine varises lõunatiiva kokku. Fritz libises Kaspia merre ja lõikas Kaukaasia maismaad pidi ära. Ja siis astus Türkiye sõtta. Tema armee, kuigi mitte väga tugev, on üsna arvukas ja võimeline vapralt võitlema.
  Juba esimestel päevadel vallutasid türklased Batumi ja piirasid Jerevani ümber. Jah, nende saavutused on korralikud, kuna Punaarmee on Saksa rinne käest kinni surunud.
  Tuleb märkida, et natsid kasutasid ära asjaolu, et Nõukogude väed sisenesid lahingusse otse rongidest ja peksid neid osade kaupa. Sellel oli muidugi negatiivne mõju sõja kulgemisele.
  Ka Stalin oli närvis ja ehmunud - ta nõudis iga hinna eest Kaukaasia käes hoidmist.
  Ühesõnaga, Stalingradi kangelaslik kaitsmine ei õnnestunud ja kõik lagunes. Ja isegi Jaapani diviiside puudumine Kaug-Idas ei aidanud.
  Sakslased liikusid mööda Kaspia mere rannikut Dagestani. Et takistada nende tolmu kogumist - aga jõud on ebavõrdsed, lisaks oli Punaarmeel suuri raskusi tarnetega. Ja ta astus sisse. Ja Krautsid pommitasid aktiivselt.
  Ameerika Ühendriigid peaaegu ei puudutanud Jaapani võitudest häiritud Kolmandat Reichi. Suurbritannia nõrgenes mõnevõrra ega sattunud ka hätta! Nüüd oli sakslastel liiga palju lennukeid ja nad võisid neid tõesti survestada.
  Stalin näitas oma halvimaid omadusi ja kaotas liiga sageli närvi ja karjus, kuid ei teinud parimaid otsuseid.
  Nii muutus Kaukaasia kaotus vältimatuks.
  Aserbaidžaani piiril käib juba lahing.
  Nõukogude tüdrukud võitlevad meeleheitlikult. Siin võitlevad kaunitarid meeleheitlikult.
  Ja nad ei tagane ega anna alla. Ja nad roomavad ümber oma taga.
  Nataša, Zoja, Augustina ja Svetlana tirisid Saksa kindrali tagant. See on lahe. Tüdrukud panid ta põlvili ja sundisid teda nende paljaid jalgu suudlema. Ta lõi neid suure entusiasmiga! Ja lakkus tüdrukute kontsi.
  Sõdalased on üldiselt nii seksikad ja võluvad. Siis andsid nad Fritzi lahingu.
  Nataša lõi hooga maha, lõigates natsid ära. Ta viskas palja jalaga granaadi ja siristas:
  - Suure au nimel!
  Zoya tulistas ka ja kilkas:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  Ta võttis selle ja viskas granaadi paljaste varvastega. Ta ajas natsid laiali ja karjus:
  - NSV Liidu jaoks!
  Tüdrukud on nii ilusad ja imelised.
  Augustine viskas ka granaadi palja jalaga, hambaid paljastades võttis selle ja susises:
  - Ma võitlen nii! Nagu terminaator!
  Ja Svetlana käivitab ka paljaste varvastega midagi nii surmavat ja hävitavat. Ja jälle ta laulab:
  - Meie sõprus on monoliitne ja seda see tähistab!
  Neljandaks, nad kaklevad niimoodi - need on tüdrukud! Naljakad kaunitarid näitavad vastuseks oma pikka keelt.
  Kõrgeima kategooria sõdalased. Ja kuidas nad sind löövad ja kuidas nad su peale karjuvad.
  Purustavad sakslasi nagu marju pressiga.
  Nataša tulistas, viskas palja jalaga granaati ja laulis:
  - Oleme valguse ja punase lipu sõdalased!
  Zoya lasi mõrvari ka paljaste varvastega lendu ja röögatas:
  - Ja me võitleme Lenini eest!
  Ja siis lõi ta hambaid paljastades Augustine'i poole:
  - Suure rõõmu nimel!
  Ja siis tulistas Svetlana ja lasi granaadid paljaste jalgadega, möirgades:
  - Me võtame selle ette ja pöörame selle ümber!
  Nelik tegutseb aktiivselt ja pildistab. Lõppude lõpuks on need tüdrukud, kes teavad hävitamisest palju. Ja nad ei võitle niimoodi.
  Ja nagu tõeliste terminaatorite jaoks olema peab... Kõrgelennulised sõdalased. Ja neil on hävitamise kirg.
  Nataša viskas taas palja jalaga granaadi ja susises:
  - Ma mõistan seda maailma suurepäraselt kui klassivõitluse süvenemist!
  Ka Zoya susises, visates paljaste varvastega surmavat, liha rebivat granaati:
  - Milline maja saab punase lipu!
  Ja siis andis Augustine oma korra. Ta niitis natsid maha ja viskas palja jalaga granaadi - susises:
  - Suurepärane ruum, see on meie maa ja meie kõik!
  Sõdalased on tõesti võimelised rebima isegi küttepadja.
  Ja siis tõrjub Svetlana palja jalaga granaadi eemale, tulistab paugu ja ütleb raevukalt:
  - Tuli ja hobune on maruvihased!
  Tüdrukud saavad loomulikult sisse lülitatud. Ja nad löövad pead.
  Ja Saksamaa poolel võitleb Gerdi meeskond T-4 peal. Jällegi, kui see käivitub, siis te ei soojene ja te ei saa sellist survet alla suruda. Tüdrukutel on nii põrgulik tuli silmis.
  Nad tulistavad end maha ega anna päästmisvõimalust. Ja te ei saa vastu panna nende valgetele pärlmutterhammastele.
  Sõdalased on agressiivsed ja uluvad:
  - Metsik aroom! Saadame kõik vaenlased põrgusse!
  Gerda tulistab, lööb kolmkümmend neli ja kriuksub:
  - Tulevased võidud!
  Charlotte vajutab paljaste jalgadega päästikule ja uriseb:
  - Me rebime su laiali!
  Magda tulistas ka, hävitas T-26 ja ütles:
  - Me avaldame selle.
  Ja ta raputas paljaid varbaid.
  Ja ka Christina surub paljajalu pedaalidele ja susiseb:
  - Tervist meie peole!
  Tüdrukud on muidugi peaaegu alasti bikiinides ja paljajalu. Ja samas ülimalt seksikas.
  Ja nad korraldavad rünnakuid oma mitte väga täiusliku, kuid tõhusa T-4-ga. Ja nad tulistavad vaenlast. Ära anna sellistele tüdrukutele mitte milleski järele! Ja kuidas nad hambaid paljastasid. Ja kuidas nad nägu teevad!
  Gerda möirgab endamisi, tulistades paljaste varvastega:
  - Gerdale meeldib tappa, see Gerda!
  Ja jälle tulistab mürske.
  Ja siis tulistab Charlotte kordamööda ja möirgab, lööb kolmkümmend neli välja:
  - Ma rebin neil kõhud lahti!
  Ja paljaste jalgadega alustab uuesti.
  Ja siis lisab Christina mõrvari. Kasutades ka paljaid varbaid.
  Ja see möirgab:
  - Olen agressiivsuse kehastus!
  Milline vöökoht tal on ja vormitud kõhulihased!
  Ja siis Magda võtab selle, laksutab ja möirgab:
  - Banzai!
  Ja jalad on tal ka paljad ja meislitud!
  Neli sakslannat suruvad ennast peale ja võidavad tõesti. Temas on nii palju agressiivsust ja elujõudu.
  Sõdalased kasutavad varrast ja tulistavad. Nad ei lase Punaarmeel minna.
  Ja naispiloodid võitlevad ka taevas ja nad näitavad seda. Et nende vaim on mõõtmatu.
  Siin on uusim Saksa Focke-Wulf. Gertrud on sellel. Ja see tüdruk näitab, et ta on meestest lahedam. Nii peksab ta fašiste. Ei anna neile vähimatki armu. Gertrude alustas tõelist võitlust.
  Ja ta tulistab alla Nõukogude jaki ja karjub:
  - Ma olen super tüdruk!
  Siis ta võtab selle ja näitab keelt. Ja jälle võtab ta ette täieliku hävitamise. See on tüdruk. Ja ka paljajalu ja bikiinides. Ja siis tulistas LAGG maha ja möirgas uuesti:
  - Piloot püssimees!
  Ja ta naerab täiest kõrist. Ja siis ta võtab PE-2 ja laseb selle alla. Selline tüdruk, kõige lahedama ulatuse ja klassiga. Seejärel viis ta uuesti läbi manöövri ja hävitas jaki õhukahuritega. Ja see proovib.
  - Ma olen taevahunt!
  Ja kuidas ta hambaid paljastab! Ja kuidas metsistuda! Milline vanaema! Baba kõigile naistele!
  Aga loomulikult üritavad fašistid rünnata ka lõunas.
  Seal võitleb eelkõige piloot Helga ME-109 peal. Ja nii edukalt, et brittidelt lendab kilde.
  Tüdruk tabas Mustangit ja laulis:
  - Meie kohal hõljub lilla udu!
  Üldiselt, kui hea on võidelda paljajalu ja bikiinides. Kui praktiline see on! Ja see on väga mugav.
  Helga on piloot. Fuhrer oli piisavalt tark, et kuulata nõuandeid ja lubada tüdrukuid tankidesse, lennukitesse ja sõjaväkke. Ja kui palju paremini Krautidel läks.
  Nad ise ei oodanud, et naiste kehad nii tõhusad on. Siin saab Helga kuulsalt hoogu ja arveid.
  Tüdruk vajutab paljajalu pedaale ja möirgab:
  - Ma olen nii armas väike lehm!
  Helga laseb alla veel kaks Inglise lennukit ja kriuksub:
  - Minu taga on reas Saksa sõdurid!
  Ja ta lasi alla ka pommilennuki! Milline tüdruk! Kõigile tüdrukutele suur ja lahe sõdalane. Kui see hävitab, teeb ta seda ka ilma tseremoonia ja haletsuseta.
  Tüdrukud siin on nii seksikad!
  Ja Rommeli väed rebivad läbi kõrbe, ootamata lisajõudude saabumist. Peame võitma, seega peame võitma. Legendaarne ülem "Kõrberebane" oli juba harjunud kõrgemate jõududega võitlema. Ja tema sõdurid on ka sellised. Siin on näiteks valitud nais-SS-sõdalaste seltskond. Nad viidi üle detsembri alguses, kui rinne mõranes, sakslased taganesid ja britid, vastupidi, murdsid läbi, vabastasid Tolbuki ja ähvardasid Wehrmachti Aafrika pinnalt välja visata.
  Seejärel tegi vallandatud Fuhrer ettepaneku: tiigrite naispataljon üle viia. Mitte sellepärast, et daamid jõudude vahekorda muudaksid, vaid selleks, et meestel, eriti itaalia meestel, oleks häbi ning nad hakkaksid võitlema palju agressiivsemalt ja osavamalt. Kui ees on ju karmist treeningust karastunud eliittüdrukud, siis on meestel suur häbi.
  Sõdalased võitlesid lihtsalt bikiinides, kasutades kaitseks spetsiaalseid kreeme. Kuue kuu jooksul muutusid nende paljad tütarlapselikud jalad nii sarviliseks, et nad ei kartnud praepannina kuuma liiva ning päevitusest omandas nahk tumeda šokolaadivärvi. Ja paljudel on seljataga juba kümneid laipu.
  Margo ja Shella on kaks väga noort, kuid juba lahingus karastunud aarialast. Nad on seltskonnas noorimad, kuid kuue kuuga on nad juba pälvinud I klassi raudristi (teine klass, kõigil pataljonis oli see juba olemas), nad on halastamatud ja lahked.
  Margotil olid tulevärvi juuksed ja Shella oli lumivalge blond, meevärviline. Siin nad võitlevad, tõrjudes Briti tankide vasturünnakut. Matildad oma võimsa soomukiga liiguvad edasi. Järgmised on läbitavad Cromwellid, millel on plahvatusohtlikud kestad ja kergemad sõidukid. Tüdrukud matsid end liiva alla. Selliseid tanke on mõttetu tulistada. Peame vältima nende märkamist ja siis...
  "Matilda" ja "Cromwell" kaaluvad umbes kolmkümmend tonni ja kui nad läbivad saviliiva kaevatud kaevikuid, muutub see hirmutavaks. See valgub su paljastele, päevitunud kaeladele ja sa tunned enda peal pättmasinate kohutavat raskust. Siin on seesama "Cromwell", tüüpiline 70 mm kaldsoomusega raud, mida isegi 88 mm relv alati ei talu. See lõhnab nagu Briti, väga terav bensiin ja mootoriõli. Tüdrukutel on omad üllatused, kerged hädad. Faustpatronsi esimesed mudelid. Kuna mehed, nagu kombeks, lasevad daamid enne minna, siis testivad nad uusimaid ja ootuspäraselt paljutõotavaid relvi.
  Kuid nad panid tüdrukud ka vastupidiselt natsismi silmakirjalikule loosungile: "sõda on mehe asi, rahu naistele!"
  Jalavägi jäi aga maha, mis tähendab, et on võimalus kaevikus istuda ja võita.
  Shella ütleb sosinal, kartes ninasõõrmeid ummistavast kaevikust kukkuvast liivast aevastada:
  - Ainult lahinguväljal vananemine võimaldab teil vältida tähtaegadest möödasaanud võidušampanja käärimist!
  Margo nõustus:
  - Kellel pole vastupidavust, see kogeb lüüasaamise haput veini ja kaotuse mõru jooki!
  Kuid Matildad, Cromwellid ja kümmekond heledat Mongoosi on juba nende taga. Nüüd on saabunud lõikuse tund.
  Shella, kelle kunagised pärlmutterjuuksed on tolmust halliks muutunud ja paljad kontsad kuumale liivale toetuvad, pöördub mõttes Neitsi Maarja ja teiste pühakute poole, öeldes: "Ära laske mind alt vedada." Sõrm vajutab sujuvalt käpale, nii et kumulatiivne laeng läheb otse gaasipaaki.
  Margo tõmbab päästikule kaasa, samuti aeglaselt. Pärast seda lõid mõlemad tüdrukud teineteist kätega. Laengud tabasid otse ahtrisse, misjärel gaasipaagid plahvatavad. Oranžid leegid pritsivad lainete vahuna läbi õhu ja kuulda on kellegi needusi.
  Seejärel kõverduvad Briti tankide lühikesed koonud amortisaatorite toimel omapärasteks torudeks.
  Ja tiigritüdrukud viskavad vapralt vaenlasi granaate. Ja killud lendavad igas suunas, rebides läbi soomuse nagu tuline kassikäpp, kumulatiivsete osakeste hävitav voog.
  Siin on naiste raev, öeldes, et saksa naisi ei iseloomusta mitte mingil juhul rahulikkus. Ja nad teavad, kuidas võidelda... Ja las rünnak lämbub.
  Palju lihtsam on tõrjuda jalaväe pealetungi, mis koosneb reeglina haarangute või erinevate lubaduste kaudu värvatud araablastest ja mustanahalistest. Nähes, et tankid löödi välja ja ees seisab tõsine vastupanu, tõmbusid nad esimeste kaotuste korral tagasi.
  No ja siis pöörduvad nad täielikult üldlennule. Kuna selline stiil on - solvake nõrgemaid, olgu siis koletistele!
  Kui rünnak lõpuks vaibus ja tüdrukud õhtul läbi kõrbe jooksmist jätkasid, vestlesid nad kõndides. Shella küsis Margotilt:
  - Kas sa arvad, et jääme ikka veel Aleksandrias?
  Tulesõdalane vastas enesekindlalt:
  - Ma arvan, et hiljemalt novembris või võib-olla oktoobris okupeerime lõpuks Egiptuse.
  Shella soovitas loogiliselt ja pööramata tähelepanu kuumast liivast tekkinud kihelevale taldale:
  - Kui see nael meie kõhualuses, Maltal asuv baas, hävitatakse, muutub varustamine paremaks, uute üksuste saabudes pole vaenlasel enam võimalust.
  Margot vaatas ringi, et näha, kui palju aega on päikesel loojumiseni jäänud. Et lõpuks pikali heita ja korralikult magada. Punetava tähe lähedus silmapiirile rahustas sõdalast. Ta märkis laisalt:
  - Ma arvan, et Fuhrer ei jäta pärast Peruu-Haborit ja Midwayd kordamata suurepärast Kreeta maandumist. Ainult sel korral lammutavad nad Malta.
  Shella hüüdis needusega taevasse:
  - Muutku Kõigevägevam kõik Briti baasid põrguks.
  Päike peitis end lõpuks silmapiiri taha, lõppes aasta kõige lahedam päev, 21. oktoober. Ja sellega algas operatsioon Jääkaru. Miks valge? Kaval valeinformatsioon, et panna inimesed arvama, et jutt käib põhjast, aga tegelikult on poksija muserdav kiiks lõunas.
  Suurim Briti baas nägi tõesti välja nagu põrgu. Seda ründas üle tuhande kogu idarindelt kogutud ja korraliku lahingukogemuse saanud pommitaja koos eskorthävitajatega. Britid on muidugi pikka aega võidelnud, kuid nad ei oodanud nii võimsat massilist rünnakut. Tõepoolest, kes usuks, et Krautsid otsustavad rinde paljastada, isegi kui vaenlane oleks ajutiselt vaibunud. Kuid Briti sõdureid pekstakse nüüd halastamatult. Näiteks ründab nende laevu kuulus "asi" Yu-87. Mitte väga kiired, kuid omades (oma aja kohta) kõrgeimat pommitamistäpsust, piinavad nad lahtedesse peidetud Briti laevastikku. Palju ei jää maha ka moodsamad Focke-Wulfid, sealhulgas isegi legendaarne von Rudel ise, ründelennukite kuningas. Tuntud Nõukogude võimsaima lahingulaeva, lahingulaeva Marat uppumise poolest.
  Näiteks näeb kapral Richard raisakotkasid kelguna mäest alla veeremas. Arvukad Saksa pommilennukid väljuvad jääaugust nagu röövkalad. Juba küps inglane paneb hirmunult toru hargile. Ta polnud kunagi nii kohutavat vaatepilti näinud. Sireenid kõlavad väga hilja, pärast pommide plahvatamist. Lööklaine paiskab õhku Briti sõdureid, mahalõigatud käed ja jalad lendavad eri suundades. Üks raudkiivritest läks kuumaks ja tabas ohvitseri näkku. Ja kuidas ta karjub:
  - Churchill on häbi! Hitler on lahe!
  Briti õhutõrjerelvad ei hakanud tulistama kohe, vaid alles siis, kui korraga langes tuhandeid pomme. Vaenlane arvutas kõik õigesti: ükski pomm ei tohiks raisku minna. Nii et purustage vaenlane ja lööge. Kõik sektorid on kaardil eelnevalt märgitud. Pealegi ei maskeerinud jultunud britid end isegi korralikult. Paljud nende õhutõrjerelvad seisavad silmapiiril ja on esimesed, mis minema pühitakse.
  Siin paiskus kolmekümne kahe jala pikkune 85-millimeetrise õhutõrjekahuri toru püsti ja paindus õhku nagu rool. Pärast seda kukkus see alla, purustades viis inglast. Ühel mustanahalisel rebenes kõht lahti ja sisikond kukkus välja.
  Ja pommid langesid ja kõik põles, kütuseladu mürises, need hakkasid plahvatama, puistates mürske peaaegu üle kogu skeleti, seejärel tabas teine ladu. Kõige tipuks ulgusid Yu-87 ja Focke-Wulfi korpustesse paigaldatud sireenid tüütult, tekitades kolooniavägede hulgast mustade ja araablaste seas metsikut õudust. Kuid tundub, et valged on sama hirmul.
  Näiteks põrkasid kokku kaks Briti fregatti, nii et katlad möllasid. Ja isegi õhku tõusnud fregattide praht plahvatas nagu mineeritud väljad ning ristleja vajus lihtsalt põhja.
  Lühikese koonuga, kuid korraliku kiirusega ja üsna võimsa esisoomukusega inglise tank "Cromwell" kiirendas paanikas ja rammis oma ladu, purustades teel isegi kümmekond enda hämmingus sõdurit. Kaos kasvas. Inglise lennukikandja hakkas vajuma ja võimas dreadnought avas tule... rannikul, kus kubisesid tema enda sõdurid.
  Ja selles allilmas jäid kaks inimest täiesti segamatuks. Üks neist oli aeglaselt piipu süütav indiaanlane ja teine naine, selgelt araabia päritolu, kuid sõjaväevormis. Nad kaks ei pööra kiirustavale surmale tähelepanu. Õigemini, terve hord annihilatsiooni ratsanikke mängis ebatavalist kaardimängu. See oli viiekümne kahe kaardi mäng naljameestega ja seda isegi punanaha enda väljamõeldud reeglite järgi.
  Araabia naine ütles:
  - Küll aga on palju kära! Ja milleks sellist paanikat tekitada?
  Üks sõduritest, kelle selg oli kildudeks lõigatud, jooksis peaaegu indiaanlasele otsa, kuid ta visati hooletult minema nagu kassipoeg. Verepiisad langesid punase nahaga näole ja ta lakkus need naeratades. Siis märkas ta:
  - Müra tegemine on nõrkade, kahvatu näoga inimestele. Meie, apatšid, mõtleme nii - kui vaenlast pole, siis ilmub vaenlane - veel parem!
  Tume naine märkis:
  - See on tüüpiline nõrkus neile, kes tunnistavad Kristuse usku. Neile meeldib rääkida ohverdamisest, kuid nad ei ohverda ennast.
  Indiaanlane noogutas kiiresti:
  - Kord rajatakse vundamendile, kus tsement on usk ja liiv tahe! Usk on kullast süda ja tahe on raudne rusikas! Ainult kahvatu näoga inimestel pole ei üht ega teist.
  . PEATÜKK nr 5
  Ja Saksa pommilennukis on ka tüdruk. Sel juhul Viola. Väga ilus blond ja tema elukaaslane on Nicoletta. Ja mõlemad tüdrukud on väga seksikad. Pomm visatakse kõrgelt alla. Ja ka sõdalased on paljajalu ja bikiinides.
  Tüdrukud möirgavad omaette:
  - Me oleme sellised varastajad, et oleme supermehed!
  Nicoletta sülitab ka kerest pomme välja. Ja hävitab vaenlase. Britid saavad sellest nii aru.
  Viola laseb ka ülevalt mõrvarpommi. Ja ta tapab Lõvi impeeriumi võitlejad.
  Ja ka kuidas see maksab:
  - Ma sisendan Suurbritannias hirmu!
  Ja ta raputab paljast jalga. Ja laula:
  - Me rebime Churchilli laiali!
  Yu-188 tüdrukud oskavad väga hästi pomme visata. Nende auto on uus ja arenenum. Selle relva konstruktsioon on väga kiire tulistamisvõimega.
  Nii lasti tüdrukud ja inglise võitleja alla.
  Nende lennuk on üsna kiire. Sõdalased kasutavad hävingu vallandamiseks taas paljaid jalgu.
  Viola möirgab:
  - Ma ajan kõik oma vaenlased kirstu!
  Nicoletta hõiskab:
  - Ja ma viskan vaenlase!
  Ja kuidas ta saab võtta ja raputada oma paljaid jalgu!
  Need on tüdrukud ja kuidas nad vaenlasi peksavad. Ja ära lõpeta. Tõelised aarialased.
  Ja kui nad oma paljaid tissi väänavad ja raputavad.
  Ja nad viskavad jälle pomme.
  Ja tüdrukuid on siin, teistes lennukites. Siin on Eva pomme viskamas. Hävitab inglased ja laulab:
  - Ma olen nii suurepärane!
  Ja Eva pedaalib ka paljajalu.
  Kuid Viola viskab uuesti pommi ja möirgab:
  - Ma olen metsik tüdruk, ma tahan kümme meest tunnis, mis on väga lahe ja hämmastav!
  Mitmed põlevad Briti sõdurid tormasid vette, et leeke maha pesta. Vette sisenemisest oli isegi keemine, kuuldus karjeid ja metsikut oigamist. Ja üle merevahu roomasid verised ringid, algul paksud, siis järk-järgult laiali ja kahvatuks muutudes. Ja kunagise Maa suurima ja ulatuslikuma impeeriumi sõdalased olid kaotamas oma inimlikku välimust. Araabia naine norskas põlglikult:
  - Ja need mehed sunnivad meid burkat kandma!
  Punane mees kavalalt silmi kissitades märkis:
  - Ilmselt hirmutab su ähvardav pilk neid!
  Araabia naine paljastas sarkastiliselt hambad ja ütles:
  - Naise pehmus sarnaneb soomuste sitkusega, ainult palju surmavam ja kaitselt mitmekülgsem!
  Sakslased eelistasid kohe rünnata kõigest jõust, poksija taktikat, kes vaenlase ettevalmistamatuse peale lootes tormab kohe kogu jõuga vaenlase poole. Kui kümned vaenlase lennukid põlevad lennuväljadel, ei saa õhku tõusta. Kui nende endi pommid Lancasteri sees plahvatavad, hävitades kõik nende ümber. Karm, kuid tõhus taktika. Nii saavutas allilma sümfoonia oma võimsuse haripunkti ja hakkas siis vaibuma.
  Kuid see muidugi ei lõppenud sellega, dessantdiviis asus tegutsema. Samal ajal kui britid on pärast sellist ravi, võib neid üldse leigeks võtta. Õnneks on maandumisplaane juba vajalikus koguses valmistatud ja nende pukseerimise meetodid on täpselt paika pandud. Võib-olla tänapäeva maailma parim.
  Nii et nad lendavad, mitte nagu tuulelohed - aeglasemalt, kuid piisavalt kiiresti ja isegi Wagneri - Hitleri lemmikmeistriteose - muusika saatel. Kes veel elus mäletas filmi "Apokalüpsis", kus ameeriklased kasutasid vietnamlasi rünnates just seda muusikat. Kuidas see neid hirmutas. Nii et siin on Wagner ja mürisevad motiivid läbi võimendite. Langevarjurid määrisid oma nägu fosforiga ja värvisid end üles; nad näevad jubedad välja nagu oma allilma deemonid. Põhineb ka psühholoogilisel mõjul. Lisaks lisati fosforile mõned reaktiivid ja mõned magneesiumilaastud, et tekitada vähemalt lühikest aega sära. Nii jube, eriti suitsuse sära ja arvukate tulekahjude taustal. Neil on isegi kuulipildujad, mis on samuti maskeeritud draakonisuude kujul. Siis löövad meloodilised sakslased ja tabatud püstolkuulipildujad. Ja niidetud, rebitud auastmed langevad võitjate saabastele. Ja paljud eelistavad lihtsalt alla anda, hoolimata sellest, et britte on palju rohkem kui sakslasi.
  Indiaanlane ja araablane peitsid end väikeses, hoolikalt maskeeritud augus. Redskin märkis:
  - Noh, me kündsime neid!
  Mustajuukseline naine oli üllatunud:
  - Kas sa ütled, et me? Äkki mõtled meid?
  Indiaanlane raputas eitavalt pead:
  - Ei! Palefaces lööb britte ja see on hea märk! Ja kui saabub aeg, tuleb meie puhkus! Millal indiaanlased oma kontinendi vabastavad?
  Araabia naine norskas põlglikult:
  - Kas pretendeerite juhuslikult võimule maailma üle?
  Indiaanlane muigas hellitavalt, justkui vaimselt alaarenenud lapsele seletades:
  - Need, kes tahavad liiga palju saada, jäävad tavaliselt ilma! Nii et suur lusikas on suussulav!
  Fuhrer muidugi ei näinud, mida tema pistrid ja kullid teevad, kuid põhimõtteliselt aimas ta, et Saksa sõjamasin teeb kõik täpselt välja. Üldiselt viidi Saksa sõjalised pealetungioperatsioonid kuni Kurski bulgeni läbi kõrgel professionaalsel tasemel. Mõned nimetavad neid isegi standardseteks. See on isegi kummaline, et selline masin libises ja siis täielikult lagunes.
  Ja tüdrukud näevad sarnast unenägu, omamoodi prohvetlikku nägemust, mida katkestab karm käsk - tõuse üles!
  
  
  TSAR MIHAEL TEINE
  Nikolai II langes Jaapanis mõrvakatse ohvriks. Isegi siis suri ta troonipärijana. Päris ajaloos juhtunud kuulus mõrvakatse. Tsarevitš Nikolai sai haavata, kuid jäi imekombel ellu.
  Kuid imet ei juhtunud. See õnn Venemaa ajaloo kõige õnnetumale tsaarile. Nikolai suri... Ja koos temaga suri ka suur luuser, kes muidugi tahtmatult, kuid siiski hävitas kuningliku impeeriumi ja dünastia.
  Ja 1894. aastal, viieteistkümneaastaselt, tõusis Michael II troonile. Tsaar Nikolai vend. Inimene üldiselt ei ole rumal, üsna karm ja julge. Mihhail Aleksandrovitš Romanov juhtis Esimese maailmasõja ajal metsikut diviisi ja paistis lahingus silma. Üldiselt oli ta kõvem mees kui Nikolai, pikem, ilmekama näoga. Kas ta oli targem? Nikolai II ei ole rumal, andekas inimene. Kuid siiski mitte piisavalt sitke, tahtejõuline ja kuningaks sündinud. Lisaks muidugi Nikolai II probleemid, eriti tema naisega.
  Mihhail pole oma vennast rumalam ja mis peamine, tal on rohkem õnne... Noh, Nikolai, tsaaridele ikka halb nimi. Ja Nikolai oli esimene, kes ebaõnnestus. Algusest peale dekabristide mäss. Siis ebaõnnestus sõja algus Iraaniga. Võit saadi, aga vallutusi polnud palju. Ja Iraan ei ole a priori Venemaa rivaal. Sõda Türgiga. Samuti ei õnnestunud esialgu väga. Ja võidud maksavad palju verd. Ja vallutusi on vähe.
  Ja siis sõda Kaukaasias peaaegu nelikümmend aastat Shamiliga. Ja see on halb, laienemine on külmunud. Ja lõpuks lüüasaamine Krimmi sõjas. Ja kuulujuttude järgi sooritas tsaar Nikolai esimesena enesetapu.
  Jah, sellel kuningal ei vedanud. Miikael Esimene... Valitses murede ajal. Ta päästis Venemaa. Ta vallutas paar linna Poolast. Siberis tehtud edusamme. Ta ei elanud siiski kaua. Aga kuningas oli üldiselt normaalne. Ja ilma tõsiste torketa.
  Mihhail Romanovi poliitika oli sama, mis Nikolai II: laienemine Hiinasse ja itta. Port Arturi ehitamine. Diplomaatia Saksamaaga, ettevalmistus sõjaks Jaapaniga. Muidugi oli ilmne, et me ei saa hakkama ilma sõjata Tõusva Päikese maaga. Kahju, et ta end aktiivselt relvastas. Ja noor tsaar tahtis au, tahtis vallutamist, tahtis luua Kollast Venemaad. Lisaks oli ilmselge, et Hiina lubas tulevikus saada kolossaalseks suurriigiks ja õigem oleks see praegu ära jagada. Kuigi see on killustatud.
  Jaapan ründas Vene eskadrilli Port Arturis.
  Seejärel saadeti admiral Makarov. Seekord surma ei tulnud. Osaliselt seetõttu, et Mihhail ei lubanud Tsarevitš Kirillil Makarovit segada ja teda polnud laeval. Ja see muutis veidi marsruuti.
  Admiral Makarov õpetas eskadrilli välja. Siis, kui jaapanlased miinide vahele jäid, suutis ta rünnata Togo laevastikku.
  Merelahing lõppes Vene laevastiku veenva võiduga. Hiljem piirasid jaapanlased siiski Port Arturit. Aga mitte kauaks. Mihhail tagandas Kuropatkini, määrates ametisse noorema ja võimekama ülema. Ja jälle võideti maalt.
  Jaapan sai üldiselt merel lüüa. Ja siis maandusid väed.
  Samuraid andsid alla. Venemaa sai tagasi Kuriili saared, vallutas Taiwani ja Korea.
  Seejärel said mitmed Hiina provintsid vabatahtlikult impeeriumi osaks, moodustades Želtorossija. Kuninglik impeerium laienes ja õitses.
  Ei mingit duumat, ei mingit tarbetut demokraatiat. Mitte elu, vaid arm! Riigi kiire areng. Kuid loomulikult oli Esimene maailmasõda vältimatu. Ja nüüd on saabunud draakoni tund.
  Kuid selleks ajaks olid Venemaal juba kerged tankid "Luna"-2, Mendelejevi poja konstrueeritud rasketangid "Peeter Suur" ja maailma võimsaimad pommitajad: "Svjatogor" ja "Ilja Muromets". Selline jõud oli juba!
  Ja Vene armee hakkas esimestest päevadest peale võitma. Ja tsaarivägede arv, kuna Hiina oli juba pooleldi annekteeritud, oli suur.
  Vene väed lõid Ida-Preisimaal sakslasi ja piirasid ümber Königsbergi. Nad võtsid kohe nii Lvivi kui ka Przemysli. Venemaal oli liiga palju sõdureid ja palju kergeid liikuvaid tanke. Millel polnud võrdset ja mis näitas tohutut jõudu. Üks armee langes teise järel.
  Vene armee on Budapesti juba vallutanud.
  Saksamaa sattus raskesse olukorda. Vene väed lähenesid juba Oderile. Itaalia kuulutas ka Austriale sõja. Tõsi, Osmanite impeerium astus sõtta Venemaa vastu. Kuid see muutus ainult lüüasaamiseks ja lüüasaamiseks kõigil rinnetel.
  Vene väed on juba ületanud Oderi. Ja talvel hakkasid nad Berliini tormama. Linna polnud midagi kinni hoida. Nii et sakslastel on läänes veel palju jõudu seotud.
  Ja Wilhelm ja tema peakorter kuulutasid kiiruga välja rahu või õigemini allaandmise.
  Sõda kestis vaid kuus kuud. Vene väed vallutasid Istanbuli. Ja Türkiye okupeeris tsaar Michael II armee.
  Pärast seda sõlmiti Peterhofis rahu. Austria-Ungari lagunes ja lakkas eksisteerimast. Galicia ja Bukovina said Venemaa provintsideks. Tšehhist ja Slovakkiast said kuningriigid eesotsas tsaar Michael II-ga. Ungari tunnustas ka Vene tsaari oma monarhina.
  Krakov ja teised maad läksid Poola kuningriiki. Ida-Preisimaa lõigati ära, Danzigist sai vene linn. Väike-Aasia ja suurem osa Iraagist koos Bagdadiga muutus venelasteks. Britid said ainult Basra provintsi ja Palestiina ning Prantsusmaa sai Lõuna-Süüria.
  Moodustati ka Jugoslaavia kuningriik, mille kaasvalitsejaks sai Michael II. Natuke näppasin endale ja Itaaliale. Nii sai Venemaast saada suurvallutaja. Ja kandis väikeste kulutustega väikest kahju. Kuid Saksamaa pidi siiski maksma Venemaale suurema osa reparatsioonidest. Muljetavaldav võit!
  . PEATÜKK nr 2.
  Pärast seda oli veel mitu väikest sõda. Venemaa vallutas suurema osa Afganistanist - lõunaosa läks Suurbritanniale ja kaks kolmandikku Iraanist - lõunaosa kuulus samuti Briti alla. Seejärel jagasid tsaari, Prantsuse ja Briti väed lõpuks Saudi poolsaare. Tekkis hegemoonia. Jaapanil õnnestus ka mõned Saksa valdused endale haarata.
  Kuni 1929. aastani täheldati kogu maailmas majanduskasvu - kõige tugevamat Venemaal. Kuid järgnes suur depressioon. Just see tõi Hitleri Saksamaal võimule.
  Ka Venemaal kasvasid revolutsioonilised ja streigilised meeleolud. Kuid 1931. aastal puhkes Jaapaniga Hiina pärast uus sõda. Venemaa oli tugevam ja laevastikku juhtis admiral Makarovi vääriline järeltulija - admiral Kolchak.
  Võit, maabumine ja Jaapan koos kõigi Vaikse ookeani valdustega sai Venemaa provintsiks. Ja tsaar Michael II ja ka Jaapani keiser. Jah, see tuli nii hästi välja. Kuid võitlus maailma domineerimise pärast ei lõppenud.
  Hitler suurendas oma jõudu. Ja tekkis koalitsioon: Saksamaa, Itaalia, Venemaa, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hollandi, Belgia ja USA vastu.
  1940. aastal viis tsaariarmee tegelikult lõpule Hiina vallutamise ning sattus Prantsusmaa, Hollandi ja Inglise valdustesse.
  Hitler alustas sõda 22. juunil 1941 Prantsusmaale tungides. Fuhreril oli suurepärane plaan ja Mainsteini geenius. Venemaa alustas pealetungi Briti ja Prantsuse kolooniate vastu Aasias ja Aafrikas. See on nii julm sõda.
  Venemaa oli juba rahvaarvu poolest maailmas esikohal, tema armee oli varustatud parimate ja arenenumate tankide ja lennukitega. Helikopterid, hävitajad, ründelennukid, pommitajad, sealhulgas reaktiivlennukid, on juba masstootmises! Üldiselt läheb kõik kuidagi suurepäraselt.
  Hitler okupeeris Prantsusmaa, Belgia, Hollandi ja Taani pooleteise kuuga! Tsaari-Venemaa okupeeris Norra ja Rootsi. Nagu ka India, Indohiina, Lõuna-Iraan, Saudi poolsaar ja sisenes Egiptusesse.
  Inglise ja prantsuse koloniaalvägesid eristasid madalad võitlusvõimed ja neil oli väga madal sõjaline vaim - alistus praktiliselt ilma vastupanuta.
  Hitler tahtis ise Aafrikasse kolida, kuid Hispaania oli Saksamaale vastu. Seejärel ründasid fašistid Franco režiimi ja alistasid selle. Ja siis Portugal. Pärast ägedat rünnakut vallutati Gibraltar!
  Järgmisena vallutasid Venemaa ja Saksamaa Aafrika. Siin olid suured ruumid, džunglid, kõrbed ja teede puudumine rohkem takistuseks kui Suurbritannia, Prantsusmaa ja Portugali nõrkade ja segaduses koloniaalvägede vastupanu.
  Toimus territooriumide hõivamine. Episoodilised lahingud, fokaalne vastupanu. Vene tankid on endiselt parimad ja hea manööverdusvõimega, eriti keskmine: "Nikolai", mis sai nime jaapanlaste poolt tapetud Tsarevitš Nikolai järgi.
  Kui aga teaks, millise kurja saatuse käest samurai Tsuda Sanzo Venemaa päästis, oleks temale püstitatud monument koos Eiffeli torniga Peterburis maha kistud. Või panid tankile tema järgi nime.
  Igal juhul oli "Nikolai"-3 suhteliselt kerge tank - alla kolmekümnetonnine, diiselmootoriga mobiilne. Selle kiirus oli suurem kui legendaarsel kolmkümmend neljal, esisoomus oli paksem ja kaldus, siluett madalam ning sellel oli pikema toruga relv, kuigi sarnase 76-millimeetrise kaliibriga.
  Mida iganes sa ütled, Venemaa vallutas üle kahe kolmandiku Aafrikast, ülejäänu läks Saksamaale ja Itaaliasse. Ja pärast massilist pommitamist 1942. aasta mais järgnes Vene ja Saksa vägede ühine dessant Suurbritannias . Lahingud kestsid vaid kaks nädalat ning Inglismaa ja Iirimaa okupeeriti.
  Ja kuu aega hiljem okupeerisid nad Iirimaa.
  Ameerika käitus üsna passiivselt, kartes astuda nii ohtlikku sõtta, kuid siiski aitas Suurbritanniat ressurssidega. Nii otsustasid Hitler, Mussolini ja Nikolai II lõpetada majanduslikult võimsaima võimu.
  Pealegi on Venemaal Ameerikaga ühine piir mööda Alaskat. Ja nad on juba ehitanud raudtee Tšukotkasse - mis on sõja jaoks väga kasulik!
  Ja nüüd liigub Vene tsaariarmee... Ja siseneb Alaskasse. Kuid Ameerika tankid ei lähe isegi venelastele vastu. Nii juhtus.
  Vene väed alustasid dessant Alaskal 1. septembril 1942... Ja nad edenesid väga edukalt.
  Sillapea kiire laiendamine. Ja nagu ikka, osalevad lahingutes kaunid vene tüdrukud.
  Need on uusimal Nikolai-4 tankil. Sõdalased on paljajalu, seljas vaid bikiinid. Ja neil on võimsam 85 mm pika toruga relv: Shermani äike.
  On juba november, lumi on maha sadanud, kuid kaunid tüdrukud: Nataša, Maria, Aurora ja Svetlana ei tunne riideid ära ja võitlevad peaaegu alasti.
  Siin tulistavad ja purustavad sõdalased Shermani mürsu täpse tabamusega. Nad paljastasid hambad. Nataša tulistas ja möirgas:
  - Ma võitsin kõiki kuninga pärast!
  Ja kuidas see ikka põleb!
  Siis tulistab Maria ja nii täpselt, et rebib ära Shermani torni.
  Ta võttis selle ja säutsus:
  - Ma olen tüdruk, kes lõikab metalli!
  Ja siis laseb Aurora mürsu välja. Ja ka täpne ja selge.
  Sõdalane kriuksub:
  - kõrgeim vigurlend!
  Ja siis lööb Svetlana sind kogu oma raevuka jõuga. Blondi tüdruku hävitaja. Ja kiljub:
  - Ma olen põrgudeemon!
  Ja kõik neli võtavad oma kursi, liikudes läbi Lõuna-Alaska.
  Ja siin on tank Alexander-4, ühtlasi uusim kaunite tüdrukutega mudel. Võimas 130-millimeetrine pikaraudne püss, koguni kaheksa kuulipildujat ja viis kaunist bikiinides tüdrukut.
  Nad lähevad ka ja tulistavad, löövad ameeriklasi välja, tungivad läbi Shermanide.
  Alenka lasi paljaste varvastega mürsu välja ja laulis:
  - Tsaar Miikaeli auks!
  Tulistamise ajal toetas Anyuta ameeriklasi niites:
  - Suur kuningas!
  Augustine lõi ka, murdis Shermani, susisedes:
  - Rahu, töö, impeeriumi eest!
  Järgmisena avas Mirabela tule. Ta murdis ka vaenlase soomuse ja susis:
  - Uue Vene korra eest!
  Ja siis tulistas olümpiaad mürsku, kui see mürises ja mürises:
  - Ma olen vaenlase jaoks selline jõud ja valu!
  Tüdrukud käituvad hästi ja tulid. Nende smaragd- ja safiirsilmades allilma leegid.
  Ja uusim tank Alexander-4, mis on igast küljest läbitungimatu, läheb ette ja peksab ameeriklasi. Selline on esitlemine ja tingimusteta hävitamine.
  Ja tüdrukud, see on külm ja nad on lihtsalt bikiinides ja peaaegu alasti - ilusad! Toome kassi kaasa!
  Alenka tulistab mürsu Ameerika auto pihta. Kuidas ta seda rammib ja laulab:
  - Ma olen maailmatäht!
  Ja siis Anyuta võtab selle ja laseb lahti, lõikab vaenlase ära ja susiseb:
  - Ja au impeeriumile!
  Ja siis tabab Augustinust mürsk, ta niidab vaenlase maha, purustab vaenlase raudrüü ja kriuksub:
  - Olen punajuukseline ja häbematu tüdruk!
  Ja siis pannakse Mirabela sandaalidesse. Ja ta tulistab vaenlase pihta surmava mürsu. Ta rebib torni maha ja karjub:
  - Oinas jäärast!
  Ja siis toimub kaunite kangelaste olümpiamängud. See laseb välja kõige surmavama kesta. See purustab vaenlase tanki ja karjub:
  - Ma pühin kõik minema!
  Siit tuleb seitsekümmend tonni kaaluv tank ja hävitab vaenlase reduute. Ja lumes liigub see kergelt - mootor on uusim - gaasiturbiin! Nii lihtsalt ei saa autot peatada.
  Alenka laulab:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Vene hundid rebivad vaenlase laiali! Vene hundid - tervitus kangelastele!
  Ja jälle, kasutades oma paljaid varbaid, vajutades päästikule, tabab ta vaenlast. Milline tüdruk!
  Anyuta kukkus ka paljaste jalgadega pikali ja kilkas:
  - Ja ma olen suurepärane!
  Ja siis laseb Augustinus välja mürsu ja hõikab:
  - Ma olen metsik tüdruk!
  Ja Mirabela vabastab midagi täiesti tapvat ja möirgab:
  - Uute, paindumatute piiride poole!
  Ja ta näitab oma keelt nii roosat ja pikka.
  Ja siis löövad olümpiamängud ameeriklasi ja teevad seda väga hästi.
  No üldiselt on selge võit näha. See lahing on võidetud ning Vene ja tsaari väed liiguvad edasi.
  1942. aasta detsembri lõpuks oli kogu Alaska tsaariarmee poolt juba vallutatud ja Kanadas käisid lahingud.
  Naispiloodid võitlevad lisaks tankidele ka reaktiivlennukites. USA-s on palju lennundust, kuid selle kvaliteet on väga halb. Vene lennukitega ei saa võrrelda. Mis purustavad vaenlase terminaatorite intensiivsusega.
  Ja tüdrukud Anastasia ja Margarita oma lennukitel "Ekaterina"-6, kui tõhusalt nad kontosid koguvad.
  Anastasia tulistas alla kaheksa Ameerika lennukit viie lennukikahuri ühe pursu ja kriiskamisega:
  - Ma olen lihtsalt superklassi sõdalane!
  Ja paljaste jalgadega vajutab pedaale.
  Margarita tulistab ühe hooga alla kümme Ameerika lennukit ja kriuksub:
  - Ja ma olen isegi klassi võrra kõrgem!
  Anastasia vajutab paljaste varvastega päästikuid ja lõõmab vaenlase poole. See tabab seitset USA armee sõidukit ja kriuksub:
  - Ma olen nii sõdalane, et kuningas on rõõmus!
  Margarita vabastab ka mõrvari ja kriuksub:
  - Ja mitte ainult kuningas! Oleme väga ilusad!
  Tüdrukud kaklevad ja põrutavad erinevaid autosid. Nad viskavad vaenlase välja nagu surnud hiired prügikasti. Ja nad hävitavad USA lennukeid.
  Anastasia tulistas alla veel mitu lennukit ja urises:
  - Kahepäise kuningliku kotka jaoks!
  Margarita kihvad hambaid paljastades siristas:
  - Nii laheda asja eest!
  Ja ta tabas veel tosinat Ameerika autot. Need on tüdrukud. Tüdrukud armastavad tappa. Ja rebi see laiali!
  Ja see paar töötab...
  Liigub maapealsete sihtmärkideni. Ja mine koos Shermanidega, lüües neist otse läbi. Nagu metallnõel. Ja kõige tugevama raua ja terase lõhestamine. Nii toimus nende allakäik.
  Anastasia lööb mitut Shermanit ja karjub omaette:
  - Olen tüdruk, kes on võimeline paljuks!
  Margarita peksab ka ameeriklasi maal ja sipleb:
  - Kuid miski ei peata mind ja pole mind kunagi takistanud!
  Anastasia purustab vaenlase, tulistab tankid alla ja karjub:
  - Kuningale, kes pole targem ega lahedam!
  Tüdrukud on muidugi ilusad! Ja mis kõige tähtsam, ainult ühes bikiinides! Ja võitmatu!
  Keegi ei saa tüdrukuid võita ega peatada!
  Tulistav Anastasia karjub täiest kõrist:
  - Mina olen see tüdruk, kes lõhub terast!
  Pildistamist jätkav Margarita lisab:
  - Ja mis tahes metallist!
  Tüdrukud lendavad ja tulistavad... Kuigi on külm ja talv, ei takista see neid. Kanadas käib võitlus.
  Anastasia tulistab uuesti ja möirgab:
  - Ma olen nagu poiss!
  Margarit kinnitab aktiivselt ja lööb pantri raevu saatel:
  - Mina olen see, kes on naljakam ja lahedam kui kõik teised!
  Tüdrukud, nagu näete, loodavad tõesti palju ja neil on kirjeldamatu õnn!
  Nad koguvad poolpaljaid arveid! Ja nad ei tunne leina ega kahtlusi! Neil on palju erinevaid arvamusi!
  Aga ühesõnaga kaunitaridel vedas. Nad võtsid kinni ja ründasid õhurünnakuga nelja tärni kindralit. Suurepärased kaunitarid. Nad ajavad sind samamoodi persse!
  Ja jälle liiguvad Vene ja Saksa tankid üle Kanada.
  Siin on Gerda meeskond Saksa T-4-l. Auto on Nõukogude autodega võrreldes ausalt öeldes üsna nõrk. Tüdrukutel pole aga kerge - nad võitlevad paljajalu ja bikiinides külma käes. Ja see ütleb midagi!
  Olgem ausad, sellised sõdalased on lahedad! Nad ei tunne kahtlusi ja nõrkusi! Nende silmis põlevad safiirid ja teemandid! Sellised kaunitarid ei anna vaenlasele tolli maad! Nad on ühtaegu pühad ja tigedad.
  Nad liigutavad end kolossaalse energiaga.
  Ja nii nad purustavad ameeriklased.
  Gerda tulistas paljaste varvastega ja säutsus:
  - Ma olen metsik tüdruk! Ja üldsegi mitte neitsi!
  Ja peale seda puhkeb ta naerma.
  Charlotte tulistas ka kahurist. See ei pruugi olla liiga võimas, kuid see on kiire:
  - Ma olen nagu kuum ja hammustav mesilane!
  Pärast mida kaunitar võtab ja näitab oma pikka keelt!
  Ja siis Christina laksutab ja kiljub:
  - Ja minu vokaal! Klykovi löök!
  Ja temagi paljastab oma hundihambad ja möirgab:
  - Tuleb uus võit!
  Sõdalased on tõesti nii sitked ja agressiivsed. Ja neil on nii palju lihasjõudu ja meeletut raevu.
  Ja Magda tabab ka vaenlast. See purustab Shermani eemalt, tabab seda väga täpselt otsast lõpuni ja möirgab:
  - Ma olen nii lahe sakslane!
  Nelik, hoolimata sellest, et auto pole just parim, võitlevad edukalt.
  Ja miks? Sest neil pole peaaegu üldse riideid! Ja sõdalased hävitavad vaenlase väga kaunilt.
  Gerda märgib uhkusega:
  - Oleme füürerit nii väärt!
  Pärast seda tulistab kaunitar uuesti ja paljastab oma armsa väikese näo.
  Siinsetel sõdalastel on aaria vaim. Ja külma nad ei karda. Kuigi Lääne-Kanadas on talv endiselt väga külm.
  Aga ei midagi - ainult paljajalu ja peaaegu alasti. Siis on õnn ja võit!
  Need on sõdalased, kes on täis uhket vaimu.
  Isegi praegu pole aarialastel järjekindluses võrdset. Välja arvatud vene tüdrukud.
  Kuid Nataša "Nikolai"-3 peal, samuti bikiinides ja paljajalu, tulistas, keeras välja ja kõndis ringi. Tema tank on aga parem kui Saksa T-4. Võitlus on siin karm ja väga agressiivne.
  Yankees üritavad tagasi lüüa. Kuid Nataša lõi "Nõia" maha ja susises pärlhammaste irve saatel:
  - Ma olen nii tüdruk, et keegi ei tule mulle ligi!
  Ja Maria tulistas täpselt Ameerika tankide pihta. Ta torkab need läbi ja susiseb paljaste hammastega:
  - Ükski jõud ei saa meid võtta!
  Ja siis tulistab ka Aurora kordamööda. Sherman hävitati. Jah, tüdruk, see on see, mida sa vajad.
  Ja siis annab Svetlana oma panuse... Kuidas see ameeriklastele haiget teeb.
  Lahingud on ka merel. Vene laevastik vallutab Filipiinid.
  Ja siin on ka meeskond: paljajalu meremeeste tüdrukud. Ka peaaegu alasti kaunitarid, bikiinides. Tõsi, ilm on Filipiinidel ka talvel imeline - soe, sest see on peaaegu ekvaator.
  Ja tüdrukud naudivad võitlust ja tulistamist. Ja joosta ringi vilkudes paljajalu, ümarate kontsadega. Tüdrukud siin on lihtsalt armsad. Kõige parem - super!
  Muide, neile meeldib vange vägistada! Nad seovad need enda külge ja siis sõidavad nendega. Ja nii palju, et vangid kaotavad teadvuse! Ja nad korraldavad enda jaoks täieliku hävitamise - õigemini, mitte iseenda, vaid oma vaenlaste jaoks.
  Sellised lahedad poolpaljaste tüdrukute meeskonnad. Ja miski ei saa neid peatada ega purustada!
  Sõdalased astuvad Ameerika ristlejale. Nad hüppavad sisse peaaegu alasti, paljajalu, pargitud naha all painduvate lihastega. Ja nad raiusid raevukalt ameeriklasi maha. Ja nad ei anna vähimatki võimalust ellu jääda.
  Ja nüüd on näha kaunis Stella ja tema elukaaslane Masha. Mõlemad tüdrukud on pikad, lihaselised blondid, kes tükeldavad kõik. Mis pole löök, on kehade lõikamine ja rebimine!
  Tüdrukud kõnnivad mööda Ameerika laeva. Kui nad lehvitavad paremale, on see tänav; kui nad lehvitavad vasakule, on see allee!
  Ja tüdrukud ei peatu! Nad ei jäta vastastele võimalust! Ja mis siis, kui nad möirgavad ja hakkavad lihaseid värisema!
  Ja jälle vehivad nad mõõkadega ja uluvad:
  - Oleme tüdrukud tsaari, isamaa ja Mihhail Romanovi jaoks!
  Ja nad hakivad seda nagu samurai kapsast. Nii võttis Stella selle kätte ja lõi USA ohvitseri palja jalaga kubemesse. Ta lendab kõrgemale ja hüppab üle parda.
  Blond terminaator annab:
  - Minu löökide eest maksavad nad tasu!
  Ja jälle paljastab ta hambad ja välgutab oma pärlhambaid! Milline tüdruk! Kõige rohkem mahla ja aroomi!
  Ja tüdrukud tormavad enda juurde. Ja need mööduvad nagu tornaado mõõn. Nad ei anna vaenlasele võimalust. Neil on kolossaalne jõud. Kuradite ja tuhandete tuhandete inglite pimedus.
  Ja siit tuleb Maša, kes lõikab kahe mõõgaga korraga kolm pead! See on tüdruk - tüdruk kõigile tüdrukutele!
  Mõlemad kaunitarid lõikasid nii, nagu lööksid mõõkadega naelu. Ja nende tegevuses pole nõrkust ega kahtlust. Liikuge enda jaoks, ilma taganemata või alla andmata. Õiglus nõuab inimkonna ühendamist. Üks impeerium, üks kroon, üks eesmärk ja laienemine kosmosesse.
  Just sel ajal saadetakse orbiidile esimene kunstlik Maa satelliit. Siin lendab ta ümber maakera.
  Ja bikiinides vene tüdrukud võitlevad enda eest. Ja nad ei jää vaenlasele alla. Ja kaunitaride poolt tükkideks lõigatud ameeriklased kukuvad. Ikkagi kõrgeima klassi ja oskustega tüdrukud.
  Korraga õnnestus neil Jaapanis võidelda. Nad võitlesid ka kõrgustes. Keiser ise tabati. Nad näitasid oma kolossaalseid oskusi. Neil on selline kirg ja nii palju lihasjõudu. Muidugi on sellised tüdrukud imede ime!
  Nad raiusid palees samuraid maha. Ja nad olid ka peaaegu alasti ja paljajalu. Tüdrukud, kes suutsid teha asju, mis üllatasid nende vaenlasi.
  Ja nad tükeldasid mis tahes liha ja demonstreerisid oma artistlikkust. Kahtlemata lähevad sõdalased edasi.
  Ameerika admirali pea lõigati mõõgaga maha. Ja kuidas kaunitarid naeravad kihvad paljastades.
  Ja jälle lähevad nad rünnakule ja lõikavad end. Sellised sõdalased on tõelised koletised. Ja troonil on tsaar Miikael. Aleksander Kolmanda poeg, aga mitte see. Õnnelikum , otsustavam, tahtejõulisem ja ka andekam valitseja.
  Kuid loomulikult loeb õnn, pluss veelgi suurem sitkus - Mihhail juhtis rahutut võitlust korruptsiooniga, millel oli armeele positiivne mõju. Kuid kõige tõhusam oskusteave on kasutada bikiinides tüdrukuid sõjalistel eesmärkidel. Ja tüdrukud on väga ilusad, kui nad on peaaegu alasti ja paljajalu.
  Nii et lahingud toimuvad vahelduva eduga. Ja ilusad sõdalased lasevad väga täpselt, paremini kui mehed. Ja mis kõige tähtsam, kui tüdrukud on peaaegu alasti, on nad praktiliselt haavamatud. Kuulid ja mürsud neid ei mõjuta. Väga tugev sõdalaste armee. See on lahe. Tsaar Michaeli idee oli kasutada tüdrukuid peaaegu alasti ja paljajalu ning see tõi võidu.
  Ja lahingutes olevad tüdrukud viskasid ka paljaste varvastega granaate ja pistodasid. Ja nad näitasid oma metsikut raevu.
  Tüdrukud on üsna vinged. Ja väga ilus, mänguline ja jalakäija. Keegi ei suutnud neid kinni hoida.
  Sõdalased on väga hurtakoerad... Tüdruku paljad jalad on väga tõhus relv. Aga mida nad saavad teha? Palju asju. Paljad tallad ise said maast energiat ja kaunid sõdalased olid mänguhimulised.
  Pean ütlema, et tüdrukud on maailma kõige ilusamad, et nad on mõlemad imearmsad ja kobrade raevuga!
  Ameerika ristleja püütakse kinni. Kinni võetud mehed kukkusid näkku. Pärast seda ajasid sõdalased jalad näkku. Ja nad sundisid mind suudlema. Ja tüdrukud kakerdasid ja nende paljad tallad, kui nad keelt lakkusid, tundusid meeldivalt ja kõditavalt.
  Kaunitarid aga nautisid seda, kui nende paljaste jalgadega musi kallas ja kandadele musitasid.
  Pärast seda hakkavad tüdrukud naerma. Ja nad paljastasid hambad!
  Aga läks paremaks, tüdrukud päevitasid veidi alasti ja läksid ujuma. Need on nii ilusad sõdalased. Kuidas saab sellise jala võtta ja suudelda? Ja lakkuda iga sõrme.
  Tüdrukud on vahvad.
  Siin on Aleksander-4 tank taas lahingus. Kiire on ja veebruar on juba käes. Väed liiguvad edasi. USA territooriumile aina lähemale jõudmine. Tüdrukud on nii lahedad.
  Siin laseb Nataša täpselt. Ja see tabab väga täpselt.
  Tüdruk laseb ülitäpselt ja karjub:
  - Me purustame vaenlase!
  Järgmisena tulistab Maria. Võttis ja alistas vaenlase:
  - Ma olen super!
  Maria on väga ilus tüdruk ja väga aktiivne.
  Ja tema paljad jalad on oma erootilisuses väga ilusad ja graatsilised:
  - Me hävitame vaenlase!
  Ja Aurora on selline tüdruk ja ta on super, palja kõhu ja rindadega ning selliste punnis helepunaste rinnanibudega:
  - Ma murran vaenlastest läbi ja muudan selle suurepäraseks!
  Ja kuidas ta oma punaseid juukseid raputab!
  Ja jälle peksab ta sind oma paljaste meislitud jalgadega. Sellised sõdalased on väga lahedad!
  Ja siis võtab Svetlana vaenlase ja peksab:
  "Ma armastan tsaari ja riputan silmuse oma vaenlastele kaela!"
  Tüdrukud hakkavad naerma. Kuidas neist said hurdad ja lahedad.
  Ameeriklased põgenevad tüdrukute eest. Või annavad alla. Või nad surevad. Sõdalased on nii ilusad ja väga paljajalu ning tüdrukud on nii imelised. Ja lihtsalt bikiinides võitlemine on meeldiv ja tõhus. Sõdalased tüdrukud on nii hämmastavad.
  Nataša tulistab uuesti ameeriklasi ja susiseb:
  - Sina oled mu vend ja mina su vend! Või õigemini mu õde!
  Ja jälle liigutab ta oma pikka keelt. Agressiivne ütleme sõdalane ja kaunitar!
  Ja siis raputab Anyuta oma paljaid rindu. Ja ta karjub ja paljastab hambad. Ja ta saadab ameeriklastele mürsu. Ja ta võtab selle ja ajab selle persse.
  - Kaunitar hävitas selle! Ja see kriuksub:
  - Ma olen nii super tüdruk!
  Ilus tüdruk ja armastab seksi. Ja see on tore!
  Ja tüdruk võttis selle ja lõi teda - ta urises:
  - Me võidame ja hävitame vaenlase!
  Ja siin Aurora lööb ja lööb:
  - Ma olen kuningas ja lahe tüdruk!
  Sõdalane võib olla üsna hurt.
  Tüdrukud naeravad omaette.
  Kuid Svetlana võttis seda väga lahedalt. Ja ta maksis vaenlase hävitamise eest selliseid tasusid ja suudles kuradeid:
  - See on selline totalitaarne vigurlend!
  Tank on väga väle ja surmav. Ta tabab nõrka ja kõrget Shermani. Nii et siinsed lahingud käivad Tsaari-Venemaa kasuks.
  Nataša on jälle nagu püssipauk. Ja coos:
  - Sinu iidoli pärast!
  Maria hakkas tulistama. Tüdruk on väga ilus ja tal on kuldsed juuksed. Välimuse järgi.
  Tüdruk perses, sihtis oma paljaid varbaid ja kilkas:
  - See on mõrv kuninga jaoks!
  Ja siin ajas Aurora ameeriklast persse. Ja tüdruk oli, ütleme, tõesti äärmiselt agressiivne ja krigisev:
  - Tõeliseks pardaleminekuks!
  Ja nüüd näitas tüdruk end tõeliselt tugevana.
  Ja Svetlana on agressiivne ja võitluslik. Ta lõi palja jalaga ja rebis vaenlase tükkideks.
  Ja ta siristas hambaid paljastades:
  - Olen daam, kes lendab nagu kotkas!
  Nii hakkasid tüdrukud metsiku jõuga keppima. Ja sellist kaunitaride agressiivsust ei saa peatada. Ilma taganemata või painutamata.
  Nataša tulistas uuesti ja susises:
  - kuni täieliku hävinguni!
  Ja Maarjal õnnestus ilma igasuguste naelteta oma vaenlasi palju rohkem hävitada ja ta hakkas oma vastaseid murdma.
  Ja siis Aurora võttis selle ja tabas vaenlast kahuriga. Ja väga edukalt, kolossaalse aplombiga. Ja purustada, purustada vaenlane. Ja sulanud prahti lendab Shermanist igas suunas.
  Ja Svetlana tulistab ja laulab ka:
  - Olen suurte unistuste ja suure iluga tüdruk!
  Sõdalased näitavad tegelikult üles märkimisväärset tahet võita.
  Pole asjata, et impeerium muutus lahedaks ja suurepäraseks. Võiks ületada Tšingis-khaani saavutusi.
  Sõdalased liiguvad enda poole... Ja nad tulistavad, tulistavad ja rebivad läbi vaenlase positsioonide, justkui rebiksid noaga lahti. Õigemini väga terav ja karastatud pistoda. Ja nüüd on Vene väed tõeliselt võitmatud. Ja suure impeeriumi kuningriik.
  Kui vaadata, siis Venemaa ajaloos on olnud palju sõdu ja raskeid perioode. Kuid Nikolai II-l oli enamasti lihtsalt õnnetu! Ta osutus ebaõnnestunuks. Kuid taktikal on suur tähtsus. Mida näitas suurepärane vene maletaja Alehhin. Kui ta hakkas vastase asemel mängima, pööras laua ümber ja võitis. Geenius on geenius.
  Kõigi Tsaari-Venemaa probleemide juures lahendas ainuüksi alasti tüdrukute faktor palju.
  Lahingutest võtavad osa ka helikopterid. Lahingusõidukid ja ka meeskonnad bikiinides ja paljajalu tüdrukutega. Milline on tüdrukutest koosneva armee kvaliteet? Kõige silmapaistvam. Miski ei saa sellist armeed peatada ega võita.
  Nii et selles armees on paljajalu ja peaaegu alasti tüdrukuid. Kapten Varvara helikopteri meeskond. Kas pole see hämmastav? Meri paisub ägedalt! Ja kuidas lennukikahurid tabavad. Ja siis on veel raketid. Need tüdrukud on tõelised orkaanid nagu tornaadod.
  Nad ei jää mitte millegi poolest vaenlasele alla. Vene armee on lahinguteks ja suurteks saavutusteks valmis.
  Varvara on ilus pruunide juustega tüdruk, peaaegu alasti. Kui ta müriseb täiel rinnal:
  - Vaenlased ei lähe mööda! Ja nad ei jookse minema!
  Ja ta võtab selle vastu ning laseb oma lahedama masina kõigist joadest välja tapva heitgaasi. Ja see lendab üle vaenlase. Ja ta võtab selle ja niidab selle hävitava kurviga maha.
  Kuid tagasihoidlik Olga võttis ja tulistas raketi ameeriklaste positsioonide pihta ning susises:
  - Ma võitlesin, mitte jalatsiga, vaid paljajalu!
  Ja ta pilgutab oma safiirsilmadega. Jah, need on tüdrukud - sellised uskumatult hämmastavad vigurlennukid. Sellega saab mäest üles juua ja alasti draakoneid kanda.
  Ja jalad on nii graatsilised ja ainulaadsed! Ja vöökoht on õhuke ja keha on väga lihaseline.
  Varvara lööb jalaga tagumikku ja ulutab:
  - Ma võin teha kuninga jaoks maakera augu!
  Ja ta irvitab oma väikest nägu ja pilgutab silmi.
  Sõdalased on siin parimas vormis. Siin võtab Tatjana, samuti bikiinides tüdruk, selle kätte ja kiljatab:
  - Olgu kuningas üle kogu maa!
  Ja ta särab oma pärlmutterhammastega. Ja helikopterist on see tapja nagu naelad. Ja see saab olema surmav. Ja see praadib metalli tõesti ära. Ja see põhjustab punkri hävimise.
  Need on tüdrukud - kõik tüdrukud on tüdrukud! Ja siis, kui vangid tuuakse, siis need tüdrukud suudlevad ja lakuvad oma paljaid jalgu. See on üldiselt kõige keerukam viis nii alandamiseks kui ka julgustamiseks.
  
  VÕITMATU ROMMEL
  Selles suutis Rommeli armee 1941. aasta novembris ja detsembris võita Aafrikas võidu. See juhtus ka seetõttu, et särava Rommeli elukaaslane ei teinud neid jämedaid vigu, mis päris ajaloos juhtusid.
  Selle tulemusena alistasid sakslased edasitungivad britid ja säilitasid oma territooriumi. Algul see lahingute kulgu ei mõjutanud, idarindel said sakslased Moskva lähistel lüüa.
  Hiljem füüreri plaanid aga muutusid. Rommel suutis selleks ajaks Tolbuki vallutada ja liikus Egiptuse poole. Hitler otsustas minna üle ajutisele kaitsele idarindel ning koondada praeguseks jõupingutused Aafrikasse ja Lähis-Itta.
  Kuna aga pealetung Aafrikas nõudis vähem jõude, viisid natsid idas läbi mitmeid operatsioone. Võitis Kertšis Nõukogude vägesid. Nad piirasid meid Harkovi lähedal ümber. Samuti tõmbasid nad Smolenski suunas välja killu . Kaotusega lõppes ka kindral Vlasovi teise šokiarmee pealetung Leningradi lähedal.
  Sevastopol langes pärast piiramist ja rünnakut. Ja Krauts tugevnes. Lahingud toimusid Rževi serval. Siin suutsid natsid vastu pidada.
  Kuid Egiptuses võitis Rommel, olles saanud abiväge, veenva võidu. Oma edule tuginedes ületasid sakslased Palestiina ning vallutasid Iraagi ja Kuveidi. Ja siis kogu Lähis-Ida - olles saanud juurdepääsu naftale.
  Pärast seda pöördusid fašistid Sudaani poole ja püüdsid vallutada kogu Aafrikat.
  Samal ajal järgnes rünnak Gibraltarile ja Saksa vägede tungimine Marokosse ja sealt edasi Aafrika avarustesse.
  Kuid sakslaste edule aitas kaasa energiline töö tagalas. Kus on ka Hitler, mida ta tegi osavamalt kui pärisajaloos.
  Ärgates võttis Terminaator Hitler tüdrukutega vanni, sõi hommikusööki salati, lillkapsapudru ja mõne muu köögiviljaga, lisades väherasvast mitmekihilist kitsejuustu ja kaaviari. Pärast seda kutsus ta Speeri välja, esitades uuele keiserlikule ministrile ametlikult erakorraliste volituste seadusega allkirjastatud dokumendi. Adolf oli vallatud ja oli väga söövitav:
  - Kolmanda Reichi relvade tootmine on äärmiselt madal! Me oleme maha jäänud mitte ainult sõdivast Suurbritanniast, vaid ka totalitaarsest NSV Liidust. Kuid me vajame õhuvõimu, suurendades samal ajal vanade relvade tootmist ja üleminekut uutele. Eriti paljutõotavad reaktiivpommitajad. Lõppude lõpuks võimaldavad nende tohutu kiirus ja kõrge ülemine lagi peaaegu karistamatult hävitada Briti linnu!
  Speer kiirgas optimismi:
  - Saksamaal ja Poolas on kivisütt ülemäära, Prantsusmaal rauamaaki ja meil on piisavalt seadmeid paljude autode tootmiseks. Toodame ju alumiiniumi ja duralumiiniumist rohkem kui kõik maailma riigid kokku!
  Vallatud Adolf noogutas:
  - Praeguseks! Tootmist edendavad ka Suurbritannia ja USA ning me peame kaitsma iga grammi metalli. Las metalli koguvad ka koolilapsed ja teised lapsed alates viiendast eluaastast. Pealegi, miks teha tiivad ja kere täielikult duralumiiniumist. Võite kasutada nii puitu kui ka lõuendit. Näiteks monoblokk-tiibade tootmine. Ja mida? Vajame uut kuni kahe tonni kaaluvat hävitajat, mida on lihtne lennata, lihtne valmistada ja odav! Koostedetailide arv tuleks viia miinimumini, samuti tuleks leida võimalused lennuki massi võimalikult vähendamiseks ja aerodünaamiliste omaduste parandamiseks. Nüüd, muide, tulevad lennukikonstruktorid, koolitame nad välja.
  Speer naeratas:
  - Muidugi, mu füürer. Niipalju kui ma aru saan, kavatsete kõik kõrgelt kvalifitseeritud töötajad sõjaväest tagasi saata?
  Vallatud Adolf kinnitas:
  - Värbame välismaalaste hulgast ainult kõrgelt kvalifitseeritud lihttöölisi. Seega on parem, kui tühikäijaid ja seega partisane on vähem. Maavägede arvu me muidugi vähendame, kui sõda NSVL-iga ei ole, siis jalaväge nii palju vaja ei ole, aga... Mitte radikaalselt, seega plaanin lähiajal Gibraltari ja Malta alistada. kuud ja hõivavad kogu Põhja-Aafrika ja edasi Lähis-Idani. Meil on ikka maapealseid üksusi vaja. Lisaks on vaja ehitada täiendavaid laevatehaseid nii Saksamaale endale kui ka Prantsusmaale, Belgiasse, Hollandisse ja Norrasse. Vajame lennukikandjaid, lahingulaevu ja transporte. Ja Vahemeri muutub justkui Saksamaa-siseseks järveks. Kas sa saad aru?
  Speer kummardus:
  - Jah, mu füürer! Olen juba tellinud ehitusprogrammi väljatöötamise...
  Kaval Adolf lisas:
  - Tööpäeva võib pikendada 16 tunnini, kui meie hädaolukorra lahendamise plaanid seda nõuavad. Lennukite tootmist tuleb tõsta vaid üheksa kuuga saja lennukini päevas... Praegusega võrreldes enam kui kolm korda ja pole sugugi fakt, et sellest piisab!
  Speer kiirustas füürerit julgustama:
  - Meie piloodid on kõrgemast klassist kui Briti piloodid, nii et kvantiteet pole kõik. Ja me leiame uusi viise, kuidas adraotad mõõkadeks sepistada. Minu arusaamist mööda on meie jaoks prioriteet lennundus?
  Fuhrer surus rusika tugevamalt kokku:
  - Meie jaoks on prioriteediks reaktiivlennukid, pommituslennukid ja seejärel hävitajad, lisaks uue varustuse väljalaskmine ja imerelvade väljatöötamine! Kuid mitte ainult lennunduse vallas, vaid ka tankid, suurtükid, eelkõige reaktiivsuurtükid... Sellest räägime lähemalt.
  Kõlas kellahelin ja ruumi sisenesid Kolmanda Reichi juhtivad lennukikonstruktorid.
  Messerschmitt, suhteliselt noor kõrge laubaga, Heinkel, juba eakas, kuid väga väle, sportliku kehaehitusega Tank, Lippisch ja paar vähemtuntud.
  Adolf osutas neile toolidele ja käskis neil joonised lauale laduda:
  - Sinu ülesandeks on luua uus, väga võimas ja kaasaegne relv. Saksamaal on rohkem tuuletunneleid kui üheski teises riigis maailmas ja paljude lennukite tehnoloogia on väga mahajäänud. Kuid ainult Yu-88 puhul saate kiirust märkimisväärselt suurendada, andes autole sujuvama kuju. Eelkõige antakse kokpitile pisarakujuline kumer kuju, mis parandab nähtavust ja muudab piloodi ruumikamaks ning lisab kiirust, parandades aerodünaamikat tubli viie kilomeetri võrra. Lisaks on vaja anda voolujooneline kuju nii pommitajate kui hävitajate laskepunktidele, pommiriiulitele ja mittetööasendis õhkpiduritele.
  Kirjutage üles, mida ma teile ütlen!
  Disainerid noogutasid üksmeelselt:
  - Nii et kindlasti suurepärane füürer!
  Adolf jätkas:
  - XE-129 - tuleks ümber kujundada nii, et relvakast ise saaks voolujoonelise kuju ja paigaldataks liigutatav lennukikahur, mis kaitseb rünnakute eest tagumisest ja alumisest poolkerast. Lisaks peaks see ründelennuk olema varustatud mootori võimendussüsteemiga. Samal ajal perestroikaga on vaja suurendada selliste ründelennukite tootmist. Nende laastavad õhulöögid halvavad brittide tegevuse. Lisaks tuleks Suurbritannias kasutada sukeldumispommitajat Ju-87. Anname kasutusse aegunud autod...
  Adolf peatus. Disainerid vaikisid. Fuhrer märkis:
  Mul on F -190 suhtes suured kahtlused. Sõiduk osutus raskeks ja ebapiisavalt manööverdatavaks, lisaks puudub sellel paakide täitmise süsteem inertgaasidega, mis asendavad kasutatud kütust. Selle tõttu võib selle auto isegi ühe süütekuuliga välja lüüa. Mida Tank selle kohta ütleb?
  Tähelepanu all seisev kuulus SS-disainer märkis:
  - See on meie puudus, suur füürer. Kuigi tankide paigutust tuleb pidada üsna õnnestunuks, on need vaenlase tule suhtes vähem haavatavad ja kaitsevad samal ajal pilooti. Mis puutub manööverdusvõimesse, siis... Üks soomus kaalub 120 kilogrammi ja meil pole nii lihtne seda kergendada...
  Vallatud Adolf soovitas:
  - Proovige parandada Fokken-Wulfi aerodünaamilisi omadusi. Eelkõige kaalu vähendamise tõttu on sõiduki juhitavuse ja manööverdusvõime suurendamiseks vaja tiibade otste painutada. Lisaks paigaldab see kaitse tagumisele poolkerale... Mis puudutab mootori asukohta piloodikabiini ees, siis see kaitseb pilooti, kuid eeldab, et sõiduk peab olema varustatud väljaviskeseadmega. Muide, mootori kuju saab muuta sujuvamaks, millega meie töösturid peaksid kindlasti arvestama. Muide, kuidas on lood tööga ME-309 kallal?
  Messerschmitt oli mõnevõrra šokeeritud:
  - Me töötame selle kallal, suurepärane füürer. Arvutatud karakteristikud lubavad seitsme laskepunktiga relvastusel tõsta sõiduki kiirust kuni 740 kilomeetrini tunnis! See on brittide jaoks võimsaim surm...
  Adolf katkestas:
  - Viimistlemine peaks toimuma kiiremini. Ja sina, Speer, kiirenda uue kiirlaskevõimelise 30-millimeetrise lennukipüstoli väljatöötamist. Seda saab väga edukalt kasutada ka maapealsete sihtmärkide pihta tulistamiseks ja vaenlase lennukite vastu! Uus ME-309 peaks asendama varasema ME-109. Mis puutub teie reaktiivmasinasse ME-262, siis paraku on sellel palju puudusi: suur kaal, madal töökindlus, liigne õnnetusjuhtumite arv... Ma teen ise visandi reaktiivlennukist, mida me vajame.
  Adolf Hitler hakkas autot joonistama, kasutades oma teadmisi kaasaegsete hävitajate kohta. Küll aga mitte kõige moodsamaid, vaid umbes viiekümnendatest, et kohandada need praegusele tootmise ja tehnoloogia tasemele. Erilist tähelepanu pööras ta tiivapühkimise vahetamise tehnoloogiale. Sellise disaini kõigi eeliste selgitamine:
  - Maandumisel ja õhkutõusmisel pühkimine väheneb ja lennu ajal suureneb. Ainult tänu sellele suudab kaasaegse ME-262 mootoriga hävitaja kiirendada 1100 kilomeetrini tunnis. Ja selle kaal on oluliselt väiksem.
  Messerschmitt vaatas diagrammi, kortsutas oma kõrget kiilaspäist otsaesist ja pigistas välja:
  - Geniaalne! Aga mu füürer, kust sa nii sügavad teadmised aerodünaamikast said?
  Vallatud Adolf tõmbas kavalalt silmi kinni:
  - Aga aerodünaamika? Andekas inimene on tavaliselt kõiges andekas! Ja keskpärasus on ka Aafrikas keskpärasus! Mis Arado pommitajaga viga on? Näita mulle diagrammi?
  Möödunud Fuhrer heitis kiire pilgu ja raputas negatiivselt pead:
  - Ei, see ei sobi! Mõte käruga pole hea, selle tõttu ei lähe lennuk ümber ja kukub alla. Nõuab tavalist sissetõmmatavat telikut. Parema aerodünaamika huvides kaaluge mõningaid disainimuudatusi. Ilma tarbetute leiutisteta, kuid leidlikkusega.
  Adolf läks hulluks ja tegi veel mõned kommentaarid:
  - Gryphon Xe-177 lennukil on äärmiselt ebausaldusväärne elektrijaam. See tuleb kohe välja vahetada, uusimad kolbmootorid, esialgu neli eraldi seisvat. Siis kõige moodsamatele mootoritele võimsusega 2950 hobujõudu. Mis puutub võimesse lüüa kõrgelt ja sukeldumisel, siis... Hakka Xe-277 arendama, sellest masinast saab ka vaenlase relv. Kuid peamine on reaktiivpommitajad. See on esmatähtis ülesanne. Näiteks Yu-287 peaks selline olema.
  Fuhrer tegi taas ettepoole suunatud tiibadega visandi, selgitades disaineritele teatud nüansse. Adolf oli tõsiselt ära kantud, näidates teatud diagramme. Eriti sabata pommitaja. Ja et lendava tiivaga reaktiivmasina disain on enam kui paljulubav. Ja samal ajal on sõiduk võimeline pommitama isegi USA territooriumi. Ta viitas otse, et töösse tuleks kaasata disainereid üle Euroopa ja isegi juute. Lõpuks mõistis, et disainerid on juba piisavalt hõivatud, lasi ta nad armulikult lahti, jättes alles vaid Lippisha. Fuhrer hüüdis:
  - Ja ma palun sul, Aleksander, jääda! Teie ülesandeks on luua uusi, äärmiselt tõhusaid relvi.
  Lippisch oli üllatunud:
  - Ma olen teile tänulik, Fuhrer!
  Terminaator Hitler hakkas seletama:
  - Te muidugi teate Wieselsbergeri teooriat, kes oli kunagi Göttingenis professor Prandtli assistent. Ta töötas esimesena välja teooria ekraani mõjust selle aluspinnale...
  Lippisch noogutas naeratades:
  - Sa tead hästi, mu füürer! Jah, ma tean seda teooriat!
  Vallatud Adolf jätkas:
  - Peame looma ekranoplaani - omamoodi torpeedopaadi ja vesilennuki hübriidi. Tegelikult lendab ta palju madalamal, veest umbes 20-40 sentimeetrit. Sel juhul koosneb ekranoplaani paati toetav õhumass kahest osast. Üks on jäätunud oja tiiva all; teine - üsna ebaoluline - väljub tiiva alt tagaserva piirkonnast ja täieneb pidevalt ülevalt, tiiva tipust tuleva õhuga.
  Lippisch kinnitas kergesti:
  - Tõesti, mu füürer!
  Vallatud Adolf jätkas:
  - Põhiline õhumass jääb aga laagripinna alla ja tekitab seal rõhu, mis on peaaegu võrdne kiirusrõhuga. See mängib omamoodi uisuväljaku rolli, mida mööda ekranoplani paat "rullub" nagu kellavärk! Esimene, kes seda praktikas kasutas, oli Soome insener Kaario, kes töötas välja lihtsa ristkülikukujulise tiib-saani, mis libiseb üle lume ekraani abil ja sai sellele isegi patendi. Kahjuks ei hinnanud sõjaväelased sellist avastust õigel ajal. Nad ütlevad, et vene professor Levkov viis läbi sarnaseid katseid... See tähendab, et sellest võib saada uus imerelv, mis on võimeline toimetama pomme, torpeedosid ja maanduma Suurbritannia rannikule lennukikiirusel ja samal ajal radarile nähtamatu. Lisaks veel laastavad rünnakud Inglise laevadele! Nõus?
  Lippisch koperdas käega, abivalmid ettekandjad valasid talle mahla... Olles veidi joonud, märkis disainer:
  - Jah, see on rikkalik idee, kuigi esineb tehnilisi probleeme. Näiteks jätkusuutlikkus...
  Vallatud Adolf noogutas sõbralikult:
  - Visandan teile ligikaudse diagrammi, parem on seda teha ja te lihvite väikesed tehnilised detailid ise. Kere peaks olema pikk, meenutama reisilennuki kere, voolama delfiinide kokpiti ninasse, olema kumerad tuuleklaasid ja turboreaktiivmootorid.... Kuigi võimalik, et esimestel mudelitel hakkavad tööle ka kolbmootorid. Ja kui see koloss avavette pukseerida, mürisevad mootorid kõrvulukustavalt ja kitsas röövloom plahvatab nagu vaal, ajades õhku pritsmepilve. Pange tähele, see koloss on võimeline tormama nagu võitleja mõne meetri kaugusel veepinnast.
  Lippisch vilistas siiras imetluses:
  - Sul on rikas kujutlusvõime, Fuhrer!
  Tore Adolf sai veelgi inspiratsiooni:
  - Muidugi oleks see imerelv. Lõppude lõpuks ei karda ekranoplaanid ühtegi tormi. Nad ei karda jääd - nad lendavad sellest üle. Neid ei ohusta soised jõesuudmed ja rannikukivid, mille peal võivad tavalised laevad murduda ning madalikud on üldiselt nagu lastetiik. Nad on võimelised maanduma vägesid kõikjal: Aafrika Skeletonsi rannikust koos kuradilike riffidega kuni USA mõlema rannikuni, Kanada arktiliste maade ja Alaskani. Neid masinaid oleks mitusada ja Suurbritannia kukuks kahe kuu pärast.
  Lippisch märkis arglikult:
  - Ja kaevandused?
  Fuhrer naeris:
  - Just need on miinid! Nad ei ohusta ei veepinna all ega madalas! Nagu ka allveelaevade torpeedod. Ja ta ise on ideaalne relv kõige arenenumate allveelaevade vastu võitlemiseks, tabades neid sügavuslaengutega. Lisaks võivad ekranoplaanid tulistada rakette ja miine vaenlase laevade pihta. Jah, muidugi, ma tutvustan teile juhitavate pommide disaini. Ja muidugi dessandid... Ideaalne vahend dessandivägede toimetamiseks mitte ainult jalaväe, vaid ka tankidega! Siis muutub kogu sõja olemus korraga! Kas saate Lippischist aru, mis äri füürer teile usaldab?
  Disainer küsis kauplevamalt:
  - Aga auhindadega?
  Tõsine Adolf kinnitas:
  - Muidugi, kõige heldemad, raudrist teemantidega, maade, kolooniate, subjektidega! Kui vallutame kogu Aafrika, jätkub maad kõigile!
  Lippisch ütles:
  - Kui raha ja vahendeid antakse, saab ekranoplaan valmis, aga... Mul on projekte ka sabata võitleja jaoks.
  Terminaator Fuhrer kiirustas leiutajat rahustama:
  - Sabata reaktiivpommitaja, ma olen selle juba visandanud, teised hoolitsevad selle eest. Kui mugav ja võitleja! Ekranolennukid on olulisemad, sest nad on põhimõtteliselt uus relv... Lisaks on Gotha ettevõttel väga andekad disainerid, kes seda teevad. Vahepeal töötage ekranoplaanidega. Üldiselt on mul praegu palju kiireloomulisi asju, ma pean veel rääkima tankikindralitega... Käsk antakse teile...
  Lippisch lahkus füürerist väga inspireerituna. Adolf arvas, et võib-olla oleks õigem kõigepealt tuumafüüsikutega rääkida aatomi- ja tulevikus ka vesinikupommi loomisest, kuid ta otsustas mitte liiga teha, laadides korraga nii ennast kui ka teisi inimesi.
  Disainereid oli mitu, sealhulgas kuulsaimad: Porsche ja Aders. Üldiselt, kui sakslastel oli lennunduses ja allveelaevastikus nõukogude ees kvalitatiivne ülekaal (kuigi mitte kõik seda ei tunnista!), siis Panzervale"i tankilaevastik jäi märgatavalt maha. Eelkõige olid Nõukogude KV sõidukid T-28, T-34 paremad Saksa omadest soomuselt ja relvastuselt ning T-34 ka sõiduomadustelt. Kuid Saksa tankide relvad ei ole piisavalt tugevad inglaste Matildade ja Cromwellide jaoks, veel vähem nende jaoks, mida Churchillide ja Challengeride disainerid juba arendavad. Rääkimata Saksa disainide soomuse nõrkusest...
  Kutsunud külalised istuma, hakkas füürer moraali lugema:
  - Kahjuks pole Saksamaal praegu usaldusväärset tankitõrjerelva... Varustatud 50-mm T-3 relvaga suudavad nad silitada vaid Matilda või KV soomust... Kuid Matilda asus Suurbritanniaga teenistusse juba enne Teise maailmasõja algust. Oleme ise kinni võtnud Matilda, kelle esisoomust ei saa läbi tungida. No nõukogude KV-d ei saa isegi külge ega kere sisse tungida. Maksimum, mida meie auto teha suudab, on raja lõhkumine! See tähendab, et teie, disainerid, olete meid pannud sellisesse olukorda, et vaenlase tankid on soomuselt palju tugevamad kui meie omad ning uued masstootmiseks valmis Ameerika "Grantid" ja "Shermanid" on relvastuses paremad. Rääkimata 76mm kahuriga vene sõidukitest. Ja kuidas täidate uute tankide loomise ülesannet, eriti 88 mm relvaga.
  Porsche vastas segaduses:
  - Muidugi teeme sarnaseid arendusi, suurepärane füürer. 26. mail andis relvastusdirektoraat meile tellimuse 45-tonnise tanki ViK -4501 jaoks. See peaks olema täpselt selline, 88 mm õhutõrjekahuriga, mis on ümber ehitatud tankitorniks. Meil on juba esialgsed joonised. Saate nendega tutvuda, suurepärane.
  Fuhrer küsis:
  - Kas sa oled Aders?
  Erwin noogutas:
  testiti vk -3001 edukalt . Uus raskeveok, 75 mm kahuriga. Meil on sarnane relv tankitõrjemudelis, kuid see pole veel masstootmisse jõudnud. Lisaks tehti tööd kuni 65 tonni kaaluva T-6 loomisel. Ja kergem mudel 36 tonni. Me proovime suurepärast füürerit.
  Adolf, kujutledes end kõiketeadjana, hakkas kiiresti jooniseid uurima. Siin on esimesed visandid hirmuäratavast "Tiigrist", Saksamaa kuulsaimast Teise maailmasõja tankist. See auto sai kuulsaks Kursk Bulge'i ajal. Nõukogude ajal "tiigreid" üldiselt sõimati, kuid siis muutus suhtumine sellesse autosse objektiivsemaks. Oma aja kohta see tank muidugi halb polnud. Esimeses suuremas kokkupõrkes meie KV-dega lõid kolm Tiigrit välja kümme Nõukogude sõidukit ja nad ise pääsesid vigastusteta. Selle sõiduki peamiseks eeliseks oli võimas 88-mm kahur, millel polnud pikka aega väärilist vastast. Kuid Kursk Bulge'il said natsid hoolimata kvalitatiivsest tehnikaülesusest siiski lüüa... Selle sõiduki lahingukasutuse statistika ja ka kaotuste suhe räägivad sellest üldiselt kui ühest parimast sõidukist. Teine maailmasõda. Kuid puudused on ka palja silmaga nähtavad. Raske kaal 56 tonni, soomusega vaid 100 millimeetrit (ainult 80 külge!), kõrge kõrgus, ratsionaalsete soomuste kaldenurkade puudumine ja kehvad sõiduomadused. Üldiselt oli kümme tonni vähem kaaluv tank IS-2 tiigrist üle nii soomuselt kui ka relvastuselt... Aga see tank ilmus alles 1944. aasta veebruaris. "Kuninglik tiiger" kaalus üldiselt 68 tonni, esisoomuse 180 millimeetrit... Muidugi ei sobinud selline tank sõjaks Aafrikas, kõrbes, maandumiseks, see on lihtsalt masin nagu savikõrv. jalad savist. Ei, muidugi, oma aja kohta oli "Kuninglik tiiger" väga tõhus, see suutis lahingus hävitada mitu vaenlase tanki ja lõi korra tunni jooksul välja kakskümmend viis "Shermani". Tundus, et oli teavet kahekümne kolme T-34 tanki kohta, mille Tiger hävitas ühe lahingu käigus. Kuid igal juhul on see paak lihtsalt jõu ja kaalu ebaratsionaalse kasutamise kehastus. Aga näiteks Nõukogude tank T-54... Omamoodi kehastus tegelikult varasemate Teise maailmasõja tehnoloogiate edukast ratsionaalsest kasutamisest.
  Fuhrer teatas otsustavalt:
  - Ei, härrased! See projekt ei sobi! Viiskümmend kuus tonni kaaluva, vaid 100-millimeetrise soomusega sõiduki valmistamine... Kus on meie kiidetud sakslaste tõhusus ja ratsionaalsus?
  Aders märkis arglikult:
  - Prantsuse S-2, kaaluga 70 tonni, oli 45-millimeetrise soomus...
  Fuhrer-Terminaator katkestas vihaselt:
  - See on Esimese maailmasõja aegne tank. Kuid Vene KV-2-l oli 152-millimeetrine haubits ja see kaalus 52 tonni. Kuid see on 152 millimeetrit, mitte 88.
  Seetõttu annan teile ülesandeks 88-mm kahur 71 kaliibriga tanki jaoks, mille kaal ei ületa nelikümmend tonni ja esisoomus vähemalt 180 millimeetrit, küljed ja kere laius 150 millimeetrit, mootor kuussada , seitsesada hobujõudu. Ja see paak tuleks masstootmisse panna hiljemalt kuue kuu pärast.
  Saksa disainerid muutusid kahvatuks ja nende käed värisesid. Aleksander vaatas neile pilkavalt otsa. Ülesanne oli tõepoolest väga raske; 1944. aasta mudelile "Royal Tiger" tüüpiline relvastus ja soomus, kuid peate hoidma kaalu 28 tonni võrra alla! Adolf pidas seda aga üsna reaalseks ja andis Porschele isegi sõbraliku laksu õlale:
  - Ärge ärrituge, ma ise koostan teile optimaalse skeemi, milles saate nii suhteliselt väikese kaaluga hakkama. Ma ei ole türann, vaid ratsionalist. Peate lihtsalt palju ümber ehitama. Eelkõige käigukasti ja mootori kokkupanek.
  Aders märkis kurvalt:
  - See tekitab meile teatud probleeme. Eelkõige on sellisel kokkuleppel järgmised puudused....
  Karm Adolf katkestas:
  - Muidugi tekivad mõned probleemid, kuid põhimõtteliselt saab need kergesti kõrvaldada. Eriti tehnilises mõttes. Aga mootorit saab palju kompaktsemalt positsioneerida, vedrustust liigutada ja... Paagi kõrgust on vaja langetada kahele meetrile ning meeskond panna pikali, siis on kõik palju ratsionaalsem.
  Fuhrer hakkas tegema visandit, omamoodi joonistust sõjajärgse perioodi populaarseima Nõukogude tanki T-54 tüübist. See sõiduk oli nii edukas, et see lasti välja 1947. aastal ja seda kasutati Afganistani lahingutes Talibaniga; Iraagi väed võitlesid USA armeega kõrbetormi ja operatsiooni Shock and Awe või Iraqi Freedom ajal. Kokku toodeti neid tanke üle 70 tuhande. Ja et auto oli väga edukas. 36-tonnise massi, 200-millimeetrise esisoomuse ja 100-millimeetrise kahuri kaliibriga. See tüüp võitles Korea sõja ajal edukalt nii Ameerika patonite kui ka pershingidega. Nii et selle tehnoloogilise taseme jaoks on mudel väga sobiv ja realiseerimiseks realistlik. Ja üsna lihtne valmistada - odav... Mis puutub Saksa 88-mm 71 El suurtükki, siis see oli piisavalt läbitav kõikide Teise maailmasõja tankide jaoks (välja arvatud teenistusse läinud IS-3 esisoomus). mais 1945!). Aga IS-3? Tank on soomuse poolest suurepärane ja torn, mis sai haugi kuju. Tõsi, sõiduomadused olid kehvad ja see peagi katkestati. Siis oli veel mitu mudelit, IS-4 ja nii edasi, kuni nad leppisid IS-10-ga, mis pärast Stalini surma nimetati ümber T-10-ks. Ja see osutus viimaseks Nõukogude rasketankiks. Hruštšov keelas igasuguse raskeveokite arendamise ja tema järeltulijad ei vaadanud seda üle!
  Üldiselt, kas sakslased vajavad üle neljakümne tonni raskemat tanki, kui isegi keskmisele tankile suudavad nad paigaldada kahuri, mis suudab 1000 meetri kauguselt läbistada 193 millimeetrit soomust?
  Ameeriklased hülgasid kiiresti rasked tankid ja Pershingi kaal ei ületanud 42 tonni ja Shermani kaal üldiselt 32. Kuid pärast seda, kui sai selgeks, et sõda NSV Liiduga on puhkemas, ilmus koletis 120-millimeetrise tankiga. kaliibriga püssi ja mürsu algkiiruseks ligi 1000 meetrit sekundis. Ameeriklased pettusid aga peagi selles tankis. Enne IS-10 ilmumist oli populaarseim sõjajärgne tank IS-4, mille esisoomus oli 250 millimeetrit ja küljesoomus 170... Töökindel sõiduk, kuigi kaalus üle 60 tonni. Igal juhul peate tellima Saksamaa jaoks raske tanki loomise, kuid mitte rohkem kui 50 tonni. Näiteks IS-10 kaalus just 50 tonni, esisoomus oli 290 millimeetrit ja relv 125 millimeetrit... Muide, mis kaliibriga on kõige edukam? Sõja ajal olid populaarseimatel Shermani ja Churchilli mudelitel 100- ja 152-millimeetrised soomused (eesmine). Nojah, "Kuninglikud tiigrid" said sellega päris hästi hakkama... "Panter" hakkas aga 75-millimeetrisest kaliibrist veidi maha jääma, isegi kui mürsu suur algkiirus jäi ebapiisavaks. Seetõttu ilmusid 88-millimeetriste relvadega "Panthers", kuigi alles sõja lõpus, ja neid oli vaid paar. Kuid asjaolu, et Wehrmachtil polnud plaanis suurema kaliibriga tanke ja tankitõrjerelvi uuesti relvastada, viitab sellele, et selline olukord sobis kõigile. Tõepoolest oli 128-millimeetrise kahuri ja 250-millimeetrise esisoomusega iseliikuva püss Jagdtiger, kuid neid toodeti vaid 71 ja nii pisikeses koguses ei saanud need sõja kulgu mõjutada. Muide, huvitav on see, et selleks ajaks, kui Jagdtigers alla andis, jäi teenistusse veel 43, mis näitab sellise masina äärmist vastupidavust.
  Muide, Stalin käskis IS-2 viivitamatult relvastada 122 mm kahuriga, kuigi selle läbitungimisjõud oli Saksa tankide jaoks liigne (v.a "Kuninglik tiiger", kuid selliseid tanke toodeti vaid 458). Paljud soovitasid diktaatoril piirduda 100-mm tünniga. Ja tõepoolest, iseliikuv relv T-100 osutus oma üldiste lahinguomaduste poolest parimaks. Lõppude lõpuks, mida suurem kaliiber, seda väiksem on mürskude varu, seda väiksem on tulekiirus, mürsu algkiirus, tule ulatus ja täpsus... Aga sakslastel oli kõige massiivsem tank, T- 4 ja sellel põhinevad iseliikuvad relvad kaalusid vaid 22-24 tonni. Panzeri iseliikuv relv oli aga väga edukas: Pantheri relvastus ja esisoomus olid peaaegu identsed tema omaga, nii väikese kaalu ja kõrgusega. On vaja tellida lihtsamate ja odavamate "Panzerite" tootmisse toomine.
  Ja kuidas on lood relva kaliibriga? Tankitõrjerelvade jaoks on 128-millimeetrine kaliiber liiga suur, parem on seda kasutada ründerelvana ja valida vahepealne 105-millimeetrine.
  Adolf näitas Saksa disaineritele diagrammi:
  - See on meie uus salarelv! Paak peaks lähikuudel läbima testimise. Selle lahingukasutus toimub 1943. aastal. Vahepeal on teil ka projekt 105 mm relvadega rasketanki loomiseks. Nagu ka kerged iseliikuvad relvad. Nii et asuge tööle, härrased.
  Aders vaidles arglikult vastu:
  - Teie pakutud disain näeb välja atraktiivne, kuid probleem on selles, et see tank ei vasta meie traditsioonidele... Ja meeskonnal on ebamugav...
  Vastamise asemel jõi Adolf mahla ja soovitas:
  - Võib-olla saame lõunat süüa, seltsimehed. Üldiselt saab seda tanki toota suurtes kogustes ja ma ei usu, et ameeriklased ja britid toodavad enne sõja lõppu midagi paremat. Ja täna võid natuke liha süüa...
  Tüdrukud katsid kiiresti laua. Aleksander, saades aru, et füüreri lihast võõrutatud kõht võib haigestuda, otsustas jääda iseendale truuks ja sõi ainult natuke tuura, meenutades samal ajal Sobakevitšit nende "Surnud hingedest". Hmm, siiani tundub, et ta teeb kõike õigesti. Seab majanduse sõjaalusele, kuulutab välja totaalse sõja, võtab vastu seadusi, mis oleks pidanud vastu võtma juba 1939. aastal... Hitleri aeglus militariseerimisega tõi kaasa relvade nappuse ja just kvantitatiivses mõttes... Pealegi kuulus parlamendisaadik- 44 ründerelv... Suurepärane oma lahinguomadustelt, mis mõnes mõttes on isegi parem kui esimesed Kalašnikovi mudelid. See on lihtsalt natuke raske... Võib-olla võiksime tõesti aluseks võtta AKM-i ründerelvi? Eh, oleks tore luua relv, mis ühendaks Ameerika M-16 täpsuse AKM-i tulekiiruse ja töökindlusega. Üldiselt arenevad edusammud ebaühtlaselt. Näiteks tankides olevad mootorid ei andnud palju võimsust juurde, kuid arvuti muutus täiesti kättesaamatuks. Aga tulevikuteadmisi tal on, aga mida ta suudab pakkuda näiteks õliasendaja osas. Siiani pole isegi Ameerikas õppinud, kuidas kivisöest tõhusalt bensiini toota! Vaatamata naftahinna tõusule. No mis tal muud pakkuda on. Dünaamiline kaitse, turbogeneraatori mootorid... Ja see juhtub, kuid veidi hiljem, et mitte kiirustada trumpe välja panema. Seitsmekümne aastaga on areng kaugele jõudnud, kuid kuni vanadus on võidetud, ka haigus ja inimene pole Jumal! Pealegi on mõnes mõttes isegi taandareng... Näiteks religioossuse kasv, eriti Venemaal ja postsovetlikus ruumis, aga ka islamimaades. Kuid renessansi- ja uusaja suured mõtlejad ennustasid, et religioon sureb järk-järgult välja!
  Kuid kummalisel kombel kasvab religioosne äärmuslus... Ja preestrid sekkuvad järjest rohkem riigipoliitikasse. Ja selles olukorras on võimude poliitika arusaamatu, kas nad usuvad tõesti tõsiselt, et tõde on õigeusus või islamis? Kõik need haritud ja targad inimesed? Kui ei, siis mis mõtet on loobuda ilmalikust riikluse mudelist? Masside juhtimise tõhususe huvides? Aga just õigeusk on tõestanud oma ebaefektiivsust riigireligioonina... Fakt on see, et omades formaalset alust kristlusele ja ennekõike Uuele Testamendile, on õigeusu aluseks patsifistlik õpetus: ärge pange vastu. kuri ja armasta oma vaenlast! Kuid samal ajal on impeeriumi tegelik poliitika agressiivne ning nõuab vägivalda ja vallutusi. See tekitabki vastuolu vormi ja olemuse vahel. Isegi kui paljud inimesed seda teadlikult ei mõista, tunnevad nad seda alateadlikult!
  Seetõttu on õigeusu õpetus ebaefektiivne, loogika puudub, püüdes olla korraga keiserlik ja kristlik. Ja Christian tähendab juuti ja patsifisti! Piiblit kirjutasid ju peaaegu täielikult juudid ja võib-olla isegi tervenisti, sest apostel Paulus ütleb, et juutide eelis on suur, kuna neile on usaldatud Jumala sõna! See tähendab, et venelane ei tohiks Piiblit uskuda! See tähendab, et on vaja teist usku, kuid mitte enam juudi Pühakirjal... Millist? Selle peaksid välja töötama kogenud spetsialistid ja psühholoogid FSB juhendamisel! Siis lahenevad paljud vastuolud edukalt...
  Peab ütlema, et evangeeliumi lugevast lapsest ei saa kunagi tugevat, julget, julma sõdalast, kes armastab Venemaad! Ja milline riik on Piiblis kuulus? Iisrael!
  Tõsi, Adolf ise on vaevatud, see mängija, sattunud Hitleri asemele, ei kavatse üldse juutide tagakiusamist karmistada. Vastupidi, kasulikud juudid saavad kasu ja töötavad Kolmanda Reichi heaks. Sellist jama nagu juudi teadlaste või kunstnike mahalaskmine ei tule! Kuid antisemiitlike seaduste tühistamine on ennatlik. Esiteks võivad inimesed valesti aru saada ja teiseks on see rikkuse allikas ja väga kindel allikas! Aga loomulikult on võimalik juutide toetuse eest pehmendada antisemiitlikku poliitikat.
  Mida teha paavstiga? Suhted Vatikaniga pole kaugeltki ideaalsed, kuid avatud sõda toob praeguses etapis ainult kahju. See tähendab, et peate otsima Vatikani toetust, kuid samal ajal nõudma oma huve... Ideaalis asetage oma nukk Peetruse troonile ja reformige järk-järgult religiooni...
  Porsche katkestas Adolfi mõtted:
  - Meil on teie õhtusöögiga väga hea meel, Fuhrer!
  Vallatud Adolf naeratas lahkelt:
  - Noh, praegu kohtun ma Himmleriga ja siis las Heinseberg saabub. Ja vaadake, poisid: teile on antud väga ranged tähtajad!
  Fuhreri armee liikus üle Aafrika. Ja see kaitses NSV Liidu vastu.
  Talvel alustas Punaarmee pealetungi Rževi astangule, kuid natsid ootasid seal ja suutsid löögi tõrjuda. Lõunas pidasid vastu ka sakslased, kes pidasid kinni Orjoli ja Harkovi suunast. Ja alles Leningradi lähedal suutsid Nõukogude väed läbi viia operatsiooni Iskra, kuid lahingud kestsid ligi kuu ja võit osteti ülikõrge hinnaga.
  Krautsid elasid 42-43 talve kuidagi üle.
  Kuid kevadel on suurem osa Aafrikast nende poolt juba vallutatud. Ja Fuhrer katsetab rahuvett Suurbritanniaga.
  Churchill suhtub sellesse pisut külmalt. Kuigi Suurbritannia kannatab lüüasaamist kaotuse järel.
  Samuti pole see selge Jaapaniga - Ameerika kaotas Midway lahingu ja samal ajal kui samuraid peksavad tükkhaaval suurt jänkide laevastikku. Ja Ameerika ei saa kasu oma arvulisest üleolekust merel ja õhus.
  Hitler tahab rünnata NSV Liidu vastu, kuid isegi pärast üldise, totaalse mobilisatsiooni väljakuulutamist on tal selleks liiga vähe jõudu. Kuna krautid on laiali üle kogu Aafrika.
  Suvel on Punaarmee ise valmis edasiliikumiseks. Aafrika vallutanud natsid aga moodustavad koloniaalväed. Ja nad saavad lisaressursse.
  Neid kasutatakse tankide Lion, Tiger ja Panther tootmiseks. Koletisele antud andmed ei olnud aga päris edukad. Liiga kallis, liiga raske. Tõsi, kaitseks on Panther hea tankihävitaja, kiirtulekahuriga.
  Kuid kõige ebaõnnestunum oli "Lõvi", raske, kallis, kuid mitte väga tõhus. Relv on liiga võimas Nõukogude kolmekümne nelja ja kergetankide vastu ning tulekiirus on palju väiksem kui Pantheril ja Tigeril. Ja soomus on siiski parem kui "Tiigril" ja ka ratsionaalsetel nõlvadel. "Lõvi" osutus nagu suur üheksakümmend tonni kaaluv "Panter" ja kaheksasaja hobujõuline mootor. Mõnevõrra kiiremini kui pärisajaloos jõudis tootmisse kakskümmend kaks tonni kergem "Tiger"-2. Kaitsetasemelt "Lionile" lähedane, kuid mobiilsem ja kergem. Püstol on aga 88 mm kaliibriga - versus 105, kuid täiesti piisav kõigi Nõukogude tankide hävitamiseks. Ja mis on märkimisväärne, on kiirem tulekiirus - kaheksa lasku versus viis.
  Nii et "Lõvi" on sakslase sünge geeniuse laps, kes ei juurdunud.
  Sakslased vallutasid suve jooksul kogu Aafrika, sealhulgas Madagaskari. Stalin ootas liiga kaua.
  Võib-olla lootis ta ise, et sakslased alustavad pealetungi. Eriti nähes, kuidas Lion, Tiger ja Panther tankid saabuvad. Kuid krautsid lahendasid endiselt probleeme pimedal mandril.
  Stalin jättis hetke maha. Nõukogude vägede pealetung algas Oreli ja Harkovi suunas. Just seal, kus sakslased olid hästi ette valmistatud. Ja taktikalist üllatust polnud võimalik saavutada. Juba esimesed lahingud näitasid, et "Panther" toimib kaitses suurepäraselt. Pole paha ja "Ferdinands". Nad on ka head.
  Ja Tiger on produktiivne tank. Ja ta lööb hästi skoori. Sakslased kaitsevad aktiivselt. Ja seista vastu vaenlase löökidele. Kolmekuulise väga visa võitluse jooksul jõudis Punaarmee edasi vaid viisteist kilomeetrit. Ja tema kaotused olid märkimisväärsed.
  Kaks tosinat inglise lennukit lendasid üle maskeeritud tüdrukute, ilmselt ei märganud nad midagi ja hakkasid juba silmapiiri taha kaduma, kui järsku kostis uusi kahtlasi helisid. Madeleine käskis:
  - Kõik heitke pikali ja ärge liigutage!
  Tüdrukud tardusid, nad ootasid midagi. Ja siis ilmusid luite tagant kergveoautod ja veoautod. Disaini järgi otsustades on see valmistatud Inglismaal ja Ameerikas. Nad liikusid aeglaselt Tuneesia pealinna poole. Madeleine oli veidi segaduses. Ta uskus, et rindejoon on veel kaugel, mis tähendab, et brittidel pole veel aega ilmuda. Õigemini, need ei tohiks ilmuda. Ja siin tormab terve kolonn. Kuigi võib-olla vähem kui pataljon... Kes nad on, mõni lahingugrupp, olles mööda lasknud sugugi mitte pideva rinde kõrbetest, tahab tagalas ringi tuhnida. Tundub loogiline, kuigi tehnoloogia abil on neid kõrbes lihtne märgata. Igal juhul peate oma sõpradele raadiot saatma, kuid mitte tuld avama. Pealegi on neid vaid sada ja britte on rohkem kui kolmsada!
  Gerda sosistas Charlotte'ile:
  - Need on inglased! See on esimene kord, kui ma näen neid nii lähedalt!
  Punajuukseline sõber, samuti üsna närvis, vastas:
  - Ei midagi erilist! Ja nende hulgas on nii palju mustanahalisi!
  Tõepoolest, vähemalt pooled inglased olid mustanahalised. Ja kolonn liikus aeglaselt ja mustad ulgusid ikka... Nad jõudsid aina lähemale...
  Siin ei pidanud ühe tüdruku närvid vastu ja ta lasi kuulipildujast. Samal sekundil avasid ülejäänud sõdalased tule ja Madeleine haukus hilinenult:
  - Tuli!
  Mitukümmend inglast niideti korraga maha, üks veoautodest lahvatas leekidesse. Ülejäänud britid avasid tule valimatult. Madeleine, saades hetkest kinni, karjus:
  - visake kokku ründavad granaadid!
  Eliit-SS-pataljoni "She-Wolf" tüdrukud viskavad granaate kaugele ja täpselt. Ja et neid on lapsepõlvest saati treenitud ja ka spetsiaalseid tehnikaid läbinud. See on siis, kui treenid elektrišokiga, oled viskega veidi aeglane ja põrutad. Oma kingitused viskasid ka Gerda ja Charlotte. Ja britid on ülepeakaela ja tagurpidi... See on nii naljakas. Tulistavad suvaliselt ja mustad karjuvad ikka veel arusaamatus keeles. Need on kindlasti pätid...
  Ja Gerda laseb ja viskab, samas laulab:
  - SS-i õpilastes on õudusunenägu! Üks hüpe - üks tabamus! Oleme hundid - meie meetod on lihtne! Meile ei meeldi kassil sabast tõmmata!
  Ka Charlotte uriseb vastuseks. Tema tulistatud kuulid lõhuvad kolju kildudeks. Ja siis pistavad nad silmad välja. Siin on üks hirmunud mustanahaline mees, kes pussitab oma blondi elukaaslast täägiga külje peale. Ta sülitab vastuseks verd. Charlotte laulab kaasa:
  - Tähise pimeda põrgu inglid! Tundub, et kõik universumis hävib! Sa pead lendama taevasse nagu kiire pistrik! Et kaitsta hingi hävingu eest!
  Britid tegutsevad organiseerimatult, enamik neist on koloniaalsõdurid: mustanahalised ja indiaanlased, araablased. Nad kas kukuvad, külmuvad või, vastupidi, hüppavad järsult üles ja hakkavad ringi jooksma nagu hullud jänesed. Tüdrukud tulistavad aga täpselt ja kuigi granaadid kaugele ei lenda, on killud paksud! Vaenlasi on juba vähe järele jäänud. Madeleine karjub inglise keeles, tema hääl on nii kõrvulukustavalt vali, et isegi megafoni pole vaja:
  - Anna alla ja me säästame teie elusid! Vangistuses saate head toitu, veini ja seksi!
  See töötas koheselt ja kui nad loobuvad... Käed püsti ja...
  Nad kogusid kokku viiskümmend vangi, pooled neist haavatud. Madeleine käskis:
  - Lõpetage haavatud!
  "She-hundid" tulistasid tseremooniata kuulid nende inimeste templitesse, kes ei suutnud jalule seista, ülejäänud laaditi autodesse ja sõidutati lähimasse baasi.
  Pärast kuuma kõrbeliiva tunnevad Gerda paljad jalad pehmet kummi väga hea meelega. Ta isegi oigab õndsalt... Ameerika veokid on väga mugavad ja ei värise reisi ajal. Võitnud on tüdrukud rõõmsad. Charlotte küsis Gerdalt:
  - Kui palju sa tapsid?
  Tüdruk kehitas hämmeldunult õlgu:
  - Ei tea? Ma polnud ainuke, kes tulistas... Aga ma arvan, et neid oli palju!
  Charlotte arvutas:
  - Meid on sada, ta tappis umbes kolmsada, mis tähendab kolme venna, see tähendab õe kohta! Muljetavaldav sõja algus!
  Gerda viipas ükskõikselt käega:
  - See pole minu jaoks oluline! Peaasi, et ükski sõber ei surnud. Kuigi see on muidugi statistika, hävitati kolmsada vaenlast ja meie poolel sai kergelt haavata vaid kaks hundisõdalast. Olen isegi üllatunud, kuidas me pole veel Aafrikat selliste sõdalastega täielikult vallutanud.
  Charlotte rikkus kohe tuju:
  - Noh, kaotasime kaheksateistkümnendal nendele õnnetutele sõdalastele!
  Gerda raputas vihaselt oma heledat pead, nagu oleks uue aasta lumega kaetud:
  - See on reetmise pärast! Kuid tegelikult olime võidule lähemal kui kunagi varem ja see oli ilmne kõigile, kes pole pimedad! Kahjuks meid katkestati!
  Charlotte nõustus, sügades osavalt paljaste varvastega vasaku kõrva taga:
  - Jah, reetmine, sabotaaž, sõjaväe keskpärasus... Aga ikkagi murdsime venelased, sundides neid 1918. aastal alistuma! Oh, oleks tore jalutada mööda Venemaa avarusteid, seal on lahe, aga siin on palav!
  Gerda itsitas rõõmsalt:
  - Aga Venemaal on nii kõvad külmad... Aga kui ma paljajalu mägedes läbi lume jooksin, siis ma tean, mis piinamine see on.
  Charlotte paljastas hambad:
  - Väike Gerda jookseb paljajalu läbi põleva lume... See on sümboolne, justkui muinasjutus... Muinasjutud puhtast, ikka lapsikust ja üldse mitte isekast...
  Gerda pilgutas sõbrannale rõõmsalt silma:
  - Kas me peaksime minema füüreri juurde?
  Charlotte kinnitas:
  - Peaaegu! Me lihtsalt sõidame, mitte ei jookse paljajalu üle kuuma kõrbeliiva. Ja isegi pärast võitu.
  Seotud must mees pomises saksa keeles:
  - Kohutavad inglid, ma olen valmis teid teenima! Sa oled jumalanna, mina olen su ori!
  Charlotte silitas oma veidi karestatud jalaga musta vangi pruune lokkis juukseid:
  - Te, mustad, olete juba loomult orjad! See on muidugi ühest küljest hea, keegi peab koidikust õhtuni kõvasti tööd tegema, alatut tööd tegema... Aga ori oma loomult, oma alatu loomult on reetur ja temale ei saa relva usaldada . Meie, sakslased, oleme omakorda kõige kultuursem ja kõige paremini organiseeritud rahvas Maal. Suurepärane sõdalaste rahvas ja mitte ilmaasjata teenisid Saksa palgasõdurid kõigis Euroopa armeedes ja isegi Venemaal, enamasti komandopositsioonidel!
  Gerda ütles ägedalt:
  - Jah, sa teenid meid orjana. Meil on mustanahaliste jaoks spetsiaalsed menaažid. Ja praegu pole muud, kui...
  Charlotte soovitas:
  - Las ta suudleb meie jalgu. Lõppude lõpuks on see meile meeldiv ja Niger alandab ennast.
  Gerda raputas jõuliselt pead:
  "Ma ei tea, kuidas teil läheb, aga on vastik, kui aaria puhas nahk puudutab haisva Nigeri huuli." Nii...
  Charlotte ei nõustunud:
  - Mitte päris! Vastupidi, see oleks mulle meeldinud. No vaata...
  Tulipunase juustega kaunitar surus oma väikese jala musta mehe poole. Ta hakkas entusiastlikult suudlema jumalanna pikki siledaid sõrmi. Ja tüdruk vaid naeratas õrnalt vastuseks, musta mehe paksud huuled kõditasid ta pargitud nahka. Vangi keel jooksis üle tüdruku elastse, kergelt tolmuse jala. On ikka tore, kui alandad tugevat, peaaegu kahemeetrist meest.
  Gerda oli üllatunud:
  - See on kummaline, aga kas te ei tunne vastikust?
  Charlotte naeratas:
  - Mitte päris! Miks ma peaksin vastik olema?
  Gerda otsustas vaikida: miks peaks ta sõbra asjadesse sekkuma? Tegelikult kasvatati neid, et sakslanna ei peaks olema ainult sõdalane, vaid ka armastav, leebe naine ja terve ema. Kuid ta ise pole veel meestele mõelnud, võib-olla suure füüsilise koormuse tõttu või pole lihtsalt veel oma paari leidnud. Siiski näib, et Charlotte on sellest ka väsinud. Ta lõi mustanahalisele mehele pahkluuga vastu nina, nii et tal hakkas nina voolama ja tegi Gerdale ettepaneku:
  - Äkki saame laulda?
  Gerda noogutas:
  - Muidugi, me laulame! Muidu läheb kurvaks!
  Tüdrukud hakkasid laulma ja nende sõbrad ühinesid nii, et laul voolas nagu kosk:
  Mina ja mu kallis läheme tihnikust välja,
  Peidus ebamaist kurbust!
  Ja külm, põletav, jahe,
  Katkine motiiv läbistatud!
  
  Paljad jalad lumes,
  Tüdrukud lähevad valgeks!
  Kurjad lumetormid möirgavad nagu hundid,
  Häirivad linnuparved!
  
  Kuid tüdruk ei tunne hirmu
  Ta on võimas võitleja!
  Särk kattis vaevalt liha,
  Võidame kindlasti!
  
  Meie sõdalane on kõige kogenum,
  Sa ei saa seda haamriga painutada!
  Siin liiguvad vahtrad õrnalt,
  Lumehelbed langevad sulle rinnale!
  
  Meil pole kombeks karta,
  Ärge julgege külmast väriseda!
  Vastane on härja kaelaga paks,
  See on kleepuv ja vastik nagu liim!
  
  Rahval on selline jõud
  Mida sai püha riitus korda saata!
  Meile nii usk kui loodus,
  Tulemus saab olema võidukas!
  
  Kristus inspireerib isamaad,
  Käitab meil võidelda lõpuni!
  Nii et planeedist saab paradiis,
  Kõik südamed on julged!
  
  Inimesed on varsti õnnelikud
  Olgu elu vahel raske rist!
  Kuulid on julmalt surmavad
  Aga see, kes kukkus, on juba tõusnud!
  
  Teadus annab meile surematuse,
  Ja langenute mõistus naaseb teenistusse!
  Aga kui me välja lööme, siis uskuge mind,
  Vaenlane lööb skoori kohe sassi!
  
  Seetõttu palvetage vähemalt Jumala poole,
  Pole vaja vigu teha, ole laisk!
  Kõigeväeline kohtunik on väga range,
  Vähemalt võib see mõnikord aidata!
  
  Kodumaa on mulle kõige kallim,
  Püha, tark riik!
  Meie juht, hoidke ohjad tugevamalt,
  Isamaa on sündinud õitsema!
  Eliit-SS-pataljoni "She-Wolf" tüdrukud laulsid nii kaunilt ja sõnad olid hingelähedased. Üldiselt on stereotüüp, et SS-mees tähendab timukat! Aga see pole tõsi. Muidugi olid erilised karistusüksused, enamasti osana erioperatsioone läbi viinud julgeolekudivisjonidest, kuid enamik SS-divisjone olid lihtsalt Wehrmachti eliitvalvurid. Üldiselt tuleb öelda, et punane totalitaarne propaganda ei ole kõige usaldusväärsem teabeallikas Teise maailmasõja kohta. On ju selge, et Agitpropi kommunistlikud juhid ei saanud olla erapooletud ja sündmusi objektiivselt kajastanud. Seega on usaldusväärselt raske hinnata, kus oli natside julmuste kohta tõeline tõde ja kus väljamõeldis. Igatahes on tõsiselt ajaloouurimisega tegelejad sunnitud tunnistama, et mitte iga SS-sõdalane pole timukas ja koletis. Lisaks enne rünnakut NSV Liidule; Natsid käitusid okupeeritud aladel üldiselt tolerantselt, lääne allikad ei viita massilistele julmustele ega kättemaksudele.
  Ja nüüd aitasid tüdrukud vangidel autodest välja tulla; nad patsutasid sõbralikult arglike meeste laiu õlgu. Pärast seda kutsuti tüdrukud end värskendama...
  Lõunasöök oli tagasihoidlik, kuid kõrbes tulistati sebra ja iga tüdruk sai araabia stiilis küpsetatud kebabi. Üldiselt olid araablased vähemalt väliselt sõbralikud ja saksa keele oskajad üritasid isegi nalja visata või tüdrukute jalgu õrnalt silitada.
  Gerda lükkas kleepuva araablase eemale ja ütles:
  - Ma ei ole sinu jaoks!
  Charlotte järgis eeskuju:
  - Hangi endale haarem!
  Gerda naeratas ja soovitas:
  - Aga ütle mulle, Charlotte, mida sa teeksid, kui sinust saaks sultani naine?
  Punajuukseline sõber märkis kahtlevalt:
  - See on tegelikult vaieldav õnn... Kuigi see sõltub sellest, millise sultani naisest. Kui suur Ottomani impeerium oleks oma hiilgeaegadel, siis... See oleks isegi väga tore... reformiks Türgi armeed, täiustaks relvi... Ja ilmselt kõigepealt pööraks pilgu itta.
  Gerda nõustus:
  - Õige! Kuid Türgile on kahju, et isegi oma hiilgeaegadel ei suutnud ta Iraani vallutada. See oli üsna realistlik, eriti kuna Pärsia armee oli mahajäänud. Huvitav, suur füürer, millise otsuse ta teeb: vallutab Türgi või kaasab ta oma koalitsiooni, visates Osmanite luude, sealhulgas mõne väheväärtusliku Iraani maa?
  Charlotte kehitas segaduses õlgu.
  - Ei tea! Tegelikult on viimasel ajal käinud jutud, et me ründame NSV Liitu... Räägitakse, et Venemaa rikkusi ja Ukraina rikkaid maid pole tegelikult vaja!
  Gerda tõstis teekruusi paljaste jalgade varvastega ja tõstis selle üsna osavalt lõua juurde, valades pruuni vedeliku endasse. Samal ajal õnnestus tüdrukul rääkida:
  - Ukrainas on väga rikkad, rikkad maad. Saksa targal juhtimisel ja meie kõrge põllumajanduskultuuriga toodavad nad rekordsaaki. Ja siis on meie leib odavam kui vesi. Ja see tuleb kasuks ukrainlastele endile, sest Nõukogude valitsus lihtsalt röövib neid, sunnib neid nälga surema!
  Charlotte noogutas.
  - Me õpetame neile slaavlastele meie suurepärast germaani kultuuri! Valgustagem neid!
  Siin katkestasid jutu ebaviisakad hüüded, puhkeaeg sai läbi.
  Kuid pärast lõunasööki rivistati tüdrukud uuesti üles ja sunniti marssima läbi kõrbe. Pärast söömist oli raske joosta ja tüdrukud isegi oigasid kergelt, kuni keha siiski soojenes. Ja nii nad tormasid minema nagu jerboad.
  See on virtuaalne lahing... Ja Aafrikast saab sakslane... Ja Nõukogude-Saksa rinne...
  Talvel läks Punaarmee taas pealetungile. Käivad visad lahingud.
  Christina, Magda, Margaret ja Shella võitlevad Pantris. Sõidukil, ehkki mitte ideaalne, on kiire tulistamiskaugusega kaugpüstol, see on mõõdukalt vilgas ja hea esisoomusega.
  Saksa tüdrukud on külmast hoolimata paljajalu ja bikiinides. Ja nad viivad läbi manööverdatava lahingu.
  Siin teeb Christina lasu... Mürsk tabab T-34-76 torni ja läbistab selle. Nõukogude tank peatub, tulistatakse alla.
  Tüdrukud karjuvad täiest kõrist:
  - Meie omad võtsid selle!
  Siis tulistab Magda. Ka kuldsete juustega kaunitar tabas.
  Jah, nii et kolmekümne nelja torn rebiti ära.
  Tiigritüdrukud tulistavad kordamööda. Ja väga täpselt. Nii nad tabasid teist Nõukogude tanki.
  Margaret tabas järgmisena. Ja see tabas iseliikuvat relva SU-76. Osavalt paugutas. Ja ta laulis:
  - Meie põrgulik Saksamaa on tugev, ta kaitseb maailma!
  Ja kuidas keel näitab!
  Siis tabas ta Shelli kahuriga. Lööge Nõukogude tanki KV-1S. Tüdruk tegi ka head tööd.
  Jah, neli bikiinides sõdalast võitlevad ega karda külma. Pärast seda, kui naised hakkasid võitlema, läksid Kolmanda Reichi asjad palju paremaks.
  Siin on taevas piloodid Albina ja Alvina. Mõlemad kaunitarid on bikiinides ja paljajalu. Nad võitlevad Focke-Wulfsil. Ja see on väga tõsine auto.
  Õhukahuritest tulistav Albina ütleb:
  - Aktiivne krokett! Ärge kahetsege sõnu!
  Ja kuidas ta särab silmipimestava naeratusega! Ja ta tulistab kaks Nõukogude lennukit korraga alla.
  Alvina lõikas ka õhukahuritega maha koguni kolm ja siristas:
  - Minu sissekanne on tappev ja matt!
  Mille peale tüdruk paljastas hambad ja näitas hambaid! Ta on kõik võluv ja täis fenomenaalset võlu.
  Albina katkestab järjekordse Yak-9 lennuki ja kriuksub:
  - Miks on vaja Nõukogude piloote?
  Alvina tulistab LAGG-5 alla ja ütleb enesekindlalt:
  - Et meie sakslased saaksime arveid koguda!
  Imeline tüdrukute paar. Kuidas nad asusid endale auhindu koguma. Sellistele kaunitaridele ei saa tõesti vastu vaielda. Nad tulistavad lennukeid alla ja paljastavad hambad.
  Ja peamine saladus on see, et külmas peavad tüdrukud olema paljajalu ja bikiinides. Siis tulevad arved ise.
  Ja ei pane kunagi riidesse. Raputage oma paljast rinda ja teid hinnatakse alati kõrgelt!
  Albina lõikas maha teise Punaarmee lennuki ja laulis:
  - Suures kõrguses ja tähepuhtuses!
  Ja ta pilgutas silma, hüppas püsti ja tõmbles paljaid jalgu, möirgades:
  - Merelaines ja raevukas tules! Ja raevukas ja raevukas tules!
  Ja jälle tulistab neiu energilise lähenemisega lennuki alla.
  Ja siis ründab Alvina vaenlast. Ta teeb seda nurga taga, paljastab hambad ja kriuksub:
  - Minust saab supermaailmameister!
  Ja jälle kukub tüdrukule löögi saanud auto. Jah, Punaarmeel läheb asi päris halvasti.
  Ja Albina möirgab metsikust ekstaasist:
  - Ma olen nüüd timukas, mitte lendur!
  Tulistab alla teise Nõukogude lennuki ja susiseb:
  - Kummardan sihiku kohale ja raketid tormavad sihtmärgi poole, ees on veel üks lähenemine!
  Sõdalane käitub äärmiselt agressiivselt.
  Siin ründavad mõlemad tüdrukud maapealseid sihtmärke. Albina lööb rusikaga kolmkümmend neli ja kiljatab:
  - See on lõpp!
  Alvina tabab SU-76 ja sosistab:
  - kuni täieliku hävinguni!
  Ja kuidas ta raputab palja jalaga!
  Talvel ei suutnud Punaarmee märkimisväärset edu saavutada. Vaid Rževi piirkonnas õnnestus kerge kiil sisse lüüa, kuid reservide sisseviimisega taastasid sakslased olukorra. Krautsid on tõesti tugevad.
  Ja mais 1944, täiendades oma vägesid uute tankidega, sealhulgas arenenumate ja paremini kaitstud Panther-2-ga, asusid nad pealetungile Kurski ja Doni-äärse Rostovi piirkonnas.
  Kõik polekski nii hull, kui pealetungist poleks osa võtnud suur hulk araablasi ja mustanahalisi. Ja mis kõige tähtsam, Türkiye astus ka sõtta. Seega on olukord muutunud äärmiselt murettekitavaks.
  Ja suuri kaotusi kandnud Punaarmee taganes Wehrmachti kõrgemate jõudude eest.
  Kuid vaprat kuus tüdrukut eesotsas Alenkaga võitlesid Krautsidega ägedalt. Ja jõud olid selgelt ebavõrdsed.
  Alenka võitles Kurski eest, mille natsid vallutasid. Meeleheitel kaunitar viskas paljaste varvastega granaadi ja siristas:
  - Au Venemaale ja meie kallile peole!
  Siis lasi Nataša paljaste varvastega granaadi ja susises:
  - Me hoolitseme tüdruku eest paljajalu!
  Pärast saatis Anyuta ka paljaste jalgade varvastega surma kingituse ja närtsis:
  - See saab olema suurepärane löök!
  Punajuukseline Augustine võttis ja saatis oma palja alajäsemega hävitamiskingi ning kilkas:
  - Suunab radari taevasse!
  Ja siis andis kullakarvaline Maria oma paljaste jalgadega natsidele surma.
  Ja ta laulis:
  - Madagaskaril, kõrbes ja Saharas! Kõikjal käinud, maailma näinud!
  Ja siis viskab Marusja terve hunniku paljaid taldu ja laulab:
  - Soomes, Kreekas ja Austraalias, Rootsis öeldakse teile, et pole ilusamaid tüdrukuid kui need!
  Jah, kuus tüdrukut võitlesid väga hästi. Aga Krautsid võtsid Kurski ikkagi ära...
  Ei, te ei saa sellistele kõrgematele jõududele vastu seista. Fašistid on kangekaelsed.
  Ja mida tähendab koletiste ettevalmistamine?
  Adolf Hitler oli lihtsalt hull: tundis end tõelise despootina, kellele kõik kuuletuvad ja värisevad. Jah, kui tahad Stalini kordaminekuid, siis pead olema nagu Stalin, haletsemata ja nõudmata teiste ja enda suhtes (täpselt nii mõtles selles järjekorras Jossif Vissarionovitš!). Nüüd on kahin korralik ja auto hakkab liikuma. Üldiselt on Saksamaal oma satelliite arvesse võttes NSV Liidu ees tohutu eelis tööstusseadmete hulga, kvalifitseeritud tööjõu ja inseneride arvu poolest kõigil tasanditel. See on tõsiasi, kuid relvade tootmine ei ole ikka veel tasemel! Saksamaa jäi kogu sõja vältel NSV Liidust maha, vaatamata kogu Venemaal toimunud hävingule. Ja millest? Muidugi teatud kaose tõttu, mis valitses erinevates osakondades ja eriti sõjatööstuses. Lisaks mängis negatiivset rolli nii tooraine puudus kui ka vaenlase potentsiaali alahindamine. Eelkõige oli 1940. aastal Saksamaal relvade tootmine madalam kui 1939. aastal (kui arvestada kogusummat, sealhulgas laskemoona), ja seda hoolimata asjaolust, et sõda oli juba käimas ja Kolmas Reich võttis oma kontrolli alla suured territooriumid, millel on tohutud territooriumid. tootmisvõimsuse reservid. Noh, mida me saame öelda Hitleri organisatoorsete võimete kohta? Mitte liiga palju, ta säras sõjatööstuses.
  Fuhrer teatas pikas kõnes:
  - Lennundusjärelevalve osas antakse Sauerile hädaolukorra volitused. Ta jälgib hoolikalt toodetud seadmete kogust ja, mis pole vähem oluline, kvaliteeti. Lisaks ei ole paljud teie sõbrad Goering, kuigi nad olid kunagi head ässad, võimelised juhtima. Iga hea sõdur ei ole ka silmapaistev kindral, nii et ülespootud Ericu asemel hakkab tehnikasfääri juhtima inimene professionaalsete ettevõtjate hulgast, kes on võimeline lennuvägesid reformima ja ümber varustama. Suurbritannia ju ei maga, ta tõstab nii oma relvajõudude kvantiteeti kui kvaliteeti ja eriti lennundust. Peame olema vaenlasest kaks pead ees, kümmekond sammu, muidu kaotame täielikult oma paremuse vaenlase üle. Seetõttu on vaja kvalitatiivseid samme.
  Göring vastas arglikult:
  - Mu sõbrad, end tõestanud inimesed, kes on tõestanud oma võitlustõhusust ja professionaalsust.
  Vajutatud diktaator sai maruvihaseks:
  - Või äkki ma unustasin teie arvates ära, kes kaotas Suurbritannia lahingu? Või kellel kukkus läbi rahvamajanduse arengu nelja aasta plaan. Või tahad ka varrastega pihta saada ja isegi avalikult. Nii et pane oma suu kinni ja ole vait, enne kui end torkima hakkad!
  Göring kükitas isegi hirmust. Paraku, füüreriga ei tasu nalja teha. Siis oli müra uuesti kuulda ja teine reaktiiv ME-262 tõusis taevasse. Auto oli massiivne ja sellel oli kaks mootorit. Tiivad on kergelt pühitud, võitleja ise näeb üsna ähvardav välja. Selle 1941. aasta kiirusnäitajad on üldiselt korralikud ja isegi maailma standardite järgi rekordilised. Tõsi, masin ise pole veel täiesti töökindel ja vajab silumist. Fašistlik diktaator on aga juba andnud uute, arenenumate hävitajate omadused... ME-262 kaalub üle kuue tonni, mis tähendab, et tegemist on teatud ülekoormusega. Hävituslennuk peab olema väike, odav ja krapsakas. Sellega seoses võiks ME-163 päris hea olla, aga selle rakettmootor on liiga sunnitud ja töötab vaid kuus minutit (õigemini ikka töötab!), mis tähendab, et laskeulatus on vaid saja kilomeetri raadiuses. . Blitzi stiilis pommitajaks või Inglismaale suunatud armaadarünnakute kattevõitlejaks see muidugi ei sobi.
  Kuid ME-262 suudab kanda tonni pomme, see tähendab sama palju kui Pe-2, Nõukogude Liidu rindelennuk. See tähendab, et suurepärane lahendus nii hävitajate pühkijateks kui ka vägede toetamiseks. Kuid miks mitte luua hävitajat Comet ME-163 stiilis, kuid ilma rakettmootorita, kuid turboreaktiivmootoriga? Nad proovisid "komeeti" täiustada ja näis, et lennuaeg pikendas 15 minutini (see on kuni 300 kilomeetrit), mis on Suurbritannia lahingu jaoks üldiselt vastuvõetav. Londonisse saab veel Normandiast... Kuigi kõik pole nii ilmne, on vaja ka see pommitada ja tagasi pöörduda ning viisteist minutit ei olnud nii kiire. Tulevikus tunnistati raketi- ja reaktiivhävitajad lennunduses ummikteeks. Kuid "Comet" disain on väga huvitav oma väiksuse ja kergusega, mis tähendab, et see on odav ja manööverdatav.
  Lisaks on ka väga perspektiivikaid hävitajaid, mis kaaluvad üldiselt 800 kilogrammi, selliseid purilennukeid, mida saab kasutada õhulahingutes. Tõsi, nende väikese lennuulatuse tõttu saab nende peal lende sooritada vaid kaitselahingutes või toimetada Londonisse... Transpordiga ja siis püüda piloodid tagasi. Siin peate selle üle mõtlema. Reaalses ajaloos polnud purilennukitel kunagi aega võidelda ja millegipärast ei julgenud Koreas Nõukogude lennukindralid seda ideed proovida. Üldiselt pole see kurb, kuid Korea sõja ajal saavutas Ameerika piloot esimesena võite. Seega ei tasu jänkisid alahinnata.
  Pärast lennu lõppu hüppas kokpitist välja noor heledapäine tüdruk, kes jooksis täiskiirusel füüreri juurde.
  Vajutud nats number üks ulatas talle suudluseks käe. Tore on see, kui tüdrukud sind armastavad ja füürerit jumaldavad kõik sakslased, õigemini peaaegu kõik peale mõne koonduslaagri vangi, siiralt. Piloot ütles entusiastlikult:
  - See on lihtsalt suurepärane lennuk, sellel on selline kiirus ja jõud. Rebigem kõik lõvikutsikad laiali nagu kuumaveepudel surrogaadilt!
  Führer kiitis tüdruku impulsi heaks:
  - Muidugi rebime selle ära, aga... Masina silumine peaks toimuma kiiremas tempos ja see kehtib eriti mootorite kohta. Siin on muidugi vaja radikaalseid meetmeid nende parandamiseks, kuid kui midagi, siis juht-disainer aitab!
  Kõik haukusid ühest suust:
  - Au suurele füürerile! Aidaku meid Providence!
  Mängima hakkas Kolmanda Reichi hümn ja Hitlerjugendi noorte võitlejate kolonn liikus edasi. Neljateistkümne-seitsmeteistaastased poisid marssisid trummi juurde spetsiaalses koosseisus. Ja siis juhtus kõige huvitavam: Saksa Naisliidu teismelised tüdrukud marssisid. Nad olid lühikestes seelikutes, kaunitaride paljad jalad tõmbasid meeste pilke. Tüdrukud üritasid jalgu kõrgemale tõsta, kuid tõmbasid samal ajal varbad taha ja asetasid ettevaatlikult kontsad. Meelelahutuslik vaatepilt laitmatute figuuridega kaunitaridest... Näod olid tõesti erinevad ja mõned noored fašistid olid kuidagi ebaviisakad, peaaegu mehelikud ja moonutasid neid ka. Eriti kui nad oma kulmud kokku tõid.
  Esthete Adolf märkis:
  - On vaja, et poisid ja tüdrukud saaksid suuremas mahus füüsilist ettevalmistust. Ja ma tean, et selles küsimuses tehakse palju, eriti Jungfolkis, kuid vaja on kaasamist ja spartalike meetodite kasutuselevõttu. Muidugi lisaks vargustele julgustamisele... Meie poistest ja tüdrukutest peavad kasvama korralikud ja samas halastamatud inimesed.
  Ülemjuhataja peatus. Kindralid vaikisid, ilmselt kartsid vastulauset esitada, kuid ei tahtnud ilmselget kinnitada. Fuhrer jätkas:
  -Sõda ei ole nali, vaid halastamatus vaenlaste suhtes tuleb ühendada vastastikuse abistamise ja vendlustundega seltsimeeste suhtes. Seda me peamegi kõigisse sisendama... Uus superinimene on halastamatu teiste suhtes, kuid veelgi enam peab ta olema halastamatu enda vastu. Sest alaväärsus tuleb kõigepealt oma hingest välja juurida ja siis tõuseb nõrk inimkeha üles!
  Järjekordne paus... Kindralid ja disainerid said järsku aru ning hakkasid hoogsalt aplodeerima. Fuhrer näis olevat rahul:
  - See on parem, kuid nüüd tahaksin näha õhulahingu imitatsiooni. Nii hirmuäratav ja kõikehõlmav...
  Heinkel küsis arglikult:
  - Kas laskemoona või mürskudega, mu füürer?
  Nats number üks noogutas:
  - Muidugi, lahingutega. Lisaks tahaksin kaaluda väljutusseadme mõju. Lõppude lõpuks, sa töötad selle kallal... - Fuhrer raputas rusikaid. - Millal see lõpuks valmis saab ja masstootmisse pannakse. Kogenud piloot on ju kogenud piloot, keda tuleb tulevaste lahingute jaoks kaitsta!
  Sellegipoolest otsustas Fuhrer-Terminator näidata disaineritele väljaviskeseadme moodsamat disaini. See süsteem peaks olema vähem tülikas, lihtsam ja kergem. Noh, odav squib, mille Saksa tööstus on juba õppinud, on selleks otstarbeks üsna sobiv.
  Diagramm tuli joonistada liikvel olles, aga Hitler oli tõesti hea kunstnik ja ta joonistas selgelt, kiiresti, diagrammide ja pöörete jooned olid ühtlased ja selged ilma joonlaudade ja kompassideta. Tabanud Terminaator arvas, et on muidugi kummaline, et sakslased, kellel oli üldiselt nii tugev ja mingil määral arenenud ideoloogia nagu natsionaalsotsialism ja totalitaarne süsteem, lekitasid sõja venelasteni. Võib-olla on see tingitud sellest, et vene sõdurid olid tugevamad ja vastupidavamad kui Saksa sõdurid ning õppisid kiiremini võitlema.
  Üldiselt, kui vaadata sõja kulgu tervikuna, siis venelased, õigemini Nõukogude sõjaväelased, õppisid sõdima, aga sakslased olid justkui unustanud, kuidas... Nende väejuhatus tegi otsuseid esmatasandil. klassi õpilased ja võib-olla isegi madalam, kui esimese klassi õpilasel on kogemusi sõjaliste operatsioonide läbiviimisel reaalajas strateegiates. Ja sellest, et mõnikord juhivad juba kuueaastased lapsed virtuaalarmeed nii osavalt, on neil , Žukovil ja Mainsteinil õppida. Mõned uurijad peavad aga nii Žukovit kui Mainsteini keskpärasusteks. Vastuolusid on ka varustuse, eriti hõivatud Prantsuse varustuse arvu osas. Hitleri mälu (hea mälu, eriti kui ta oli veel terve!) andis mõista, et seal oli 3600 vangi võetud prantslastelt vangistatud tanki, väga muljetavaldav näitaja... Mõned mudelid, näiteks SiS -35, olid oma soomuselt paremad kui T-34 ainult esisoomuses. Nii et seda tanki saab Prantsusmaa tehastes hõlpsasti toota, välja arvatud võib-olla asendades 47 mm relva pika toruga 75 mm relvaga. Tegelikult ei pruugi isegi sellest piisata. Suurbritannia ja USA üldiselt on oma tankides alati kõige enam hinnanud soomust. Näiteks neljakümnetonnisel Churchillil oli 152-millimeetrine soomus, võrreldes IS-2 rasketanki 120-millimeetrisega.
  Fuhrer ütles disaineritele midagi muud:
  - Tuuletunneleid on meil piisavalt, seega otsige lennukist optimaalsemat mudelit ja looge voolujoonelisi kujundeid, viimata asja kallitesse testidesse, kus hukkuvad ka meie parimad ässad. Näiteks lennuki lendava tiiva mudel on väga tõhus, eriti kui saaks muuta paksust ja kaldenurka. Ma andsin teile juba joonise, nii et sabata peaks valmis olema. Selle hinnanguline kiirus on isegi Yumo mootoriga kuni 1100 kilomeetrit tunnis. Nii et jätkake, kuid ärge olge jultunud!
  Adolf the Misfit andis ka nõu, kuidas torupuhumise kiirust tõsta. Ta tabas disainerite vaadetes halvasti varjatud irooniat: kuidas lihtne kapral nii palju teadis? Kas nad ei usu Fuhreri geeniusesse? Noh, me mõtleme selle välja... või mitte, me ei mõista seda, aga me tõestame neile, et oleme haritud.
  Sellele järgnes lõunasöök värskes õhus, sulasetüdrukud sättisid laudu ja toole. Ilus... Aga milliseid reforme tuleks natsionaalsotsialismis teha? Selliseks, et vähendada vaenlaste arvu nii palju kui võimalik ja saada sõpru. Näiteks ärge ülendage igal sammul sakslaste rassi ja võite isegi lõpetada rahvaste klassidesse jagamise. Rahvaste jagunemine madalamateks ja aarialasteks pole aga veel ametlikult seadustatud. See lihtsustab asju. Üldiselt alustas Hitler juutide massilist hävitamist täpselt pärast rünnakut NSV Liidule. Miks tal sellised nõksud oleksid? Võib-olla lootis ta, et maailma sionism õnnistab teda sõjaks bolševismiga ja lääs toetab teda. Ja siis, kui Suurbritannia ja USA ütlesid otsustavalt ei Wehrmachtile, läks füürer marru? Kas ta hakkas kätte maksma neile juutidele, kelleni ta jõudis? Hitler on muidugi idioot, kes korraldas holokausti ja diskrediteerib sellega natsionaalsotsialismi ideed. Nüüd on sõnad nats ja timukas muutunud sünonüümiks. Paljud ajavad segamini ka natsionalismi ja fašismi, võib-olla sõna natsi kooskõla tõttu . Kuid see pole sugugi tõsi. Fašismil pole põhimõtteliselt otsest seost natsionaalsotsialismiga. Põhimõtteliselt tekkis fašismi mõiste Prantsusmaal 19. sajandil ja sellel oli täiesti erinev tähendus.
  Fašismi õpetuste omamoodi olemus selle algses versioonis taandus korporatiivse vaimu kehtestamisele, kapitalistide sõprustundele. Mussolini tutvustas seejärel fašismi õpetusi oma Blackshirtidele. Noh, fašistideks nimetasid natse kõigepealt nende vaenlased ja poliitilised konkurendid. Ausalt öeldes käitusid natsid julmalt, nii et fašist omandas kuritahtliku, negatiivse tähenduse. Venemaal kogesid omal ajal natsionalistid teatavat tõusu, eriti üheksakümnendate alguses, saavutades maksimumi aastatel 93-94. Seejärel tõi sõda Tšetšeenias kaasa patsifistliku meeleolu kasvu ühiskonnas ja natsionalismi ajutise languse. Jugoslaavia sõda ja Serbia pommitamine tõid kaasa ajutise patriotismi tõusu, kuid seejärel toimus rahvuslikus liikumises lõhenemine. Venemaal oli rahvuslastel probleem juhtidega... Neil polnud oma füürerit... Tõsi, Žirinovskit võrreldi Hitleriga ja ta ületas mõnes mõttes isegi Adolfi. Näiteks poliitilise hooga, nelja aasta jooksul pärast partei asutamist, saada parlamendivalimistel esikoht. Kuid Žirinovski käitus ebamõistlikult ega suutnud mitte ainult edu arendada, vaid isegi saavutatut säilitada. Siinkohal pean ütlema, et esiteks oli see tema isiklik süü. Ebapiisav distsipliin erakonnas, skandaalid, millesse ta sattus. Kuid tõeline Hitler ei istunud kunagi Reichstagis ja keegi ei näidanud televisioonis tema filmitormi. Ja televiisorit ennast polnud. Kuigi Žirinovski edu 1993. aasta valimistel tulenes tema edukast tööst telepublikuga.
  Üks ilus tüdruk teenijate hulgast istus füüreri kõrvale ja pani käe tema paljale põlvele. Hääksutatud:
  - Kas sa mõtled millegi peale, mu füürer?
  Natsidiktaator ja samal ajal ka virtuaalne mängija elavnes. Ta märkas, et pole ikka veel valmis saanud köögiviljasuppi ja puuviljasalatit. Fuhrer suudles tüdrukut huultele, tundes tema nooruslikku magusat aroomi ja ütles:
  - Sa lähed minuga autosse. Ja asute kõik tööle, söömise aeg on läbi.
  Ja jälle hakkasid riigi hammasrattad, ehkki mitte päris korralikult õlitatud mehhanism, pöörlema. Tagasiteel armus Fuhrer kaunitariga ja oli isegi üllatunud, kust ta nii palju energiat ja jõudu sai. Lõppude lõpuks ütlesid nad, et füürer oli impotent ja üldiselt väidetavalt puudega, tal oli süüfilis (vale) ja ta on kastreeritud (täielik väljamõeldis!). Tõsi, Hitleril ei õnnestunud järglasi saada... Noh, homme tegeleb ta selle asjaga ise... Või mitte, ta peab ikka Himmleri kutsuma. Üldiselt tugevdas Fuhrer reaalses ajaloos järsult SS-i rolli. Ilmselt peab ka tema selle alternatiivi puhul seda teed minema. Ja et kriminaalpolitsei alluvus SS-i struktuurile tervikuna on mõistlik, nüüd liidetakse kõik andmed ja failid ühte allikasse. Lisaks suurendab kurjategijate piinamine ja Gestapole ja teistele salapolitsei struktuuridele omased täiustatud ülekuulamismeetodid märkimisväärselt avastamise määra.
  Tõde võib kasvada ja süütute ohvrite arv suureneda, aga... Valdav enamus SS-i mehi on korralikud inimesed ning kogenud uurija näeb reeglina kohe ära, kas inimene valetab või räägib tõtt ja ta teeb harva vigu. Seda võib otsustada paljude krimikroonikate põhjal.
  Olles otsustanud veel paar päevakajalist asja ja kutsunud kaks uut tüdrukut voodit soojendama, jäi pea kaunitari alasti lopsakatele rindadele toetav füürer magama...
  Seekord naasis ta varem katkestatud unenäo juurde, mis puudutas suurejoonelist kosmoselahingut. Taas oma läbipaistvas võitlejas ja vaenlane üritab rünnata Suure Venemaa armee ridu. Ja Hyperneti mängu füürer ja tema partner, lihav, kuid samal ajal lihaseline blondiin, proovivad tegutseda, aidates samal ajal üksteist. Inetud vaenlase võitlejad püüavad numbreid võtta, kasutades oma arvulist üleolekut. Dermostani sõjaväelaste armaadide ebakõla muutub üha silmatorkavamaks. Nende laevad tunduvad aina vastikumad. Kapten Vladislav lõikas "ämbri" tehnikat kasutades üsna edukalt auto kõveraks ja ütles:
  - Pole asjata, et nii Hitleril kui ka Stalinil oli kingsepp isa!
  Vastuseks välgutas tema blond elukaaslane oma paljaid roosasid kontsi:
  - Ma ei vaja saapaid ega muid kingi. Paljaste jalgadega tunnen vähematki vaakumi kumerust või ruumi vibratsiooni palju paremini! Oh mu füürer, kas sa tahaksid tüdrukuks saada?
  Vladislav naeratas vastuseks:
  - See oleks lühikest aega huvitav. Kõik räägivad, et naistel on palju tugevamad ja pikemad orgasmid kui meestel, nii et ma tahtsin tõesti kontrollida, kas see on tõesti tõsi?
  Blond itsitas:
  - Progress võib anda teilegi võimaluse seda kogeda... Kui me muidugi ei kaota suurejoonelist kosmoselahingut. Vaenlasi on liiga palju. Surra võib ka keiser Almaztiger 13, kes pole veel sündinud, kuid on juba meie komandör.
  Isik, kes tabas füürerit, märkis:
  - Suur komandör, nagu pea sõjas, mida suurem suurus, seda raskem on kaotus!
  Vastamise asemel hakkas blondiin oma võitlejat ümber pöörama. Ta tegi kringli, vältides vaevu jäärast, ja tulistas siis väga täpselt tagasi. Vaenlase sõiduk süttis leeki ja hakkas lagunema väga väikesteks leegitsevateks tükkideks, nagu mooniseemned. Tüdruk, korjab paljaste varvastega nätsu ja viskab seda nii osavalt, et see maandus otse tema väljaulatuvale keelele:
  - Armas! Kui närid, siis sööd!
  Kuid karmil sõdalasel nii palju ei vedanud, ta sai uuesti löögi, isegi kui see tabas tangentsiaalselt ja sõdalane-kapten urises:
  - Kui tüdinenud olen nendest naiste silitamistest!
  Blondi silmad lõid särama:
  -Kas te pole paitamisega rahul? Kas soovite ilmselt midagi tõsisemat? Nii kannatamatud te kõik olete, altid riigireetmisele!
  Vladislav naeris ja peaaegu neelas alla karmi vastuse Dermostani võitlejate seast. Pilt lahingust on mõnevõrra muutunud. Vaenlane tundus ammendamatu, tuues lahingusse üha uusi ja uusi jõude. Eriti ohtlikud olid ultralahingulaevad, tohutud, nagu asteroidid, tõusid vaakumist aeglaselt välja, otsekui sümpaatse tindiga tõmmatud (mis ilmnes siis, kui neile lampi valgustada). Sit-stan üritas ennekõike külje painutada, teha ümbritsev manöövrit, ilmselt luua pada ruumis.
  Suur-Vene väed võitlesid julgelt ja samal ajal ei kohkunud tagasi ka manöövritest. Nii kasutati nii mobiilse kaitse meetodit kui ka julgeid manöövreid ja sukeldumisi. Näiteks Suure Venemaa kosmosearmee lahinguristlejad ja grabsid kas kadusid või, vastupidi, ilmusid õudusunenäovastase tagalasse. See meenutas jääaugus kalajahti - nad tulid välja, haarasid saagi (mingi talvine putukas ja kui jahimees oli säga, siis lind!) ja läksid tagasi auku. Sel juhul eksisid Dermostani laevad kohe ära, hakkasid kokku pugema või isegi avasid üksteise pihta tule. Naljakas plasmapurse koos tähelaevade põletamisega. Näiteks plahvatas isegi ultralahingulaev, olles saanud mitu tabamust termilistelt preoonrakettidelt, sinist ja rohelist leeki. Siis nägi suur sõdalane (jätkas vannilehena kleepuvate shitstanide hävitamist!) sõber pilti leegitseva ultralahingulaeva sees. Ja milline muljetavaldav koloss, koguni kahest miljonist sõdurist koosnev meeskond ja viiskümmend miljonit robotit!
  Laeva sees võitlejad on erinevat tüüpi kaabakad: trollid, goblinid ja mitmed hübriidtüübid, näiteks kõige levinumad: puukide ja sigarettide segu , õigemini isegi sigaretikonid! No jubedad olendid, justkui narkomaani joonistatud õudusfilmist.
  Olendid tahavad meeleheitlikult põgeneda, kuid samal ajal põrkuvad üksteisega, pussitavad, lõikavad, hammustavad. Siin tuleb vehklemismasin, mis on spetsiaalselt loodud pardalahingu jaoks. Ja ta on relvastatud kvaasiplasma mõõkadega, mitte sirgete, vaid kõverate erinevate manöövrite jaoks. Esimene vehklemismasin kukkus tules leegitsevast tohutust laevast välja voolajate elavasse segadusse. Kohe lendasid igale poole hakitud lihatükid ja põlenud surnukehad. Tema selja taha ilmus sõber, ta nägi välja nagu ämblik, ainult et jäsemeid oli vähemalt kolmkümmend ja need olid hävitavate voogude kujul, mis suutsid isegi dinosauruse pooleks lõigata.
  Üks Dermostani ohvitseridest karjus:
  - Oh, ära lõika mind! Ettur sõi kuninganna ära!
  Aga tal ei vedanud, sigaretikont koos puugikäppadega, ainult veel vastikum, põrkas vastu antenni ja rippus augustatuna selle küljes. Ent seda, kuidas ta karjus, ei olnud selles metsikuimas, üha süvenevas kakofoonias enam kuulda. Peamiselt sinised ja oranžid Princeps-plasma leegi keeled saavutasid Shitmostani hirmunud võitlejad, pannes nad praadima. Ja vehklemismasinad vohasid ultralahingulaeva sees. Ilmselt oli see nende programmi selgelt sisse kirjutatud: tapa, tapa ja tapa uuesti! Ja nende jaoks pole tegelikult vahet, kes. Ja koridorides kostis kõige kohutavama hüpertoa müra.
  Ultraleek on aga juba jõudnud vehklemismasinateni, samuti on paljud goblinid ja küünis-sigaretikonid juba footoniteks murenenud. Nii hakkas ultralahingulaev järk-järgult mitmeks osaks lagunema. Kuigi lõhenemine toimus aeglaselt, ei tundunud see sugugi vähem kurjakuulutav. Eriti paljude teiste taustal, mis süttivad miniatuursete supernoovadena või, vastupidi, kahanevate tähelaevadena. Kahjuks mitte ainult Dermostanist, vaid ka Suur-Venemaalt.
  Näiteks sirbi ja vasara embleemiga ristleja kaotas juhitavuse ja rammis vastu vaenlase dreadnoughti. Kui kaks massi põrkuvad alavalguse kiirusel kokku, võrdub see hävitava raketi rammimisega. See oksendab tohutu jõuga (muidugi, kui nii võib öelda). Plahvatus puhkes õitsele nagu mitmevärviliste kroonlehtedega tulp, neelates ootamatult kõik, mis eksisteeris kümmekonna kilomeetri ümber. Vladislav-Adolf sõnastas:
  - Ja meie poisid näivad olevat juba taevas!
  Blond märkis filosoofiliselt:
  - Taevas on ainus hea koht, kuhu kellelgi ei ole kiire, isegi kui tal on palav!
  Hitleri tabamus nõustus:
  - Need on universumi paradoksid. Me ei taha sattuda heasse kohta, kuid halb tõmbab meid sisse! Seega pole isegi selge, kumb on parem, kas elu või surm.
  Tüdruk märkis filosoofiliselt:
  -Elu on alati parem kui surm. Pole asjata, et peaaegu kõik inimesed arvavad nii. Inimeste arvamused, nagu kõik meie maailmas, on siiski suhtelised.
  Fuhrer sooritas veel ühe üsna keeruka pöörde, mis võimaldas tal alla tulistada kaheistmelist ja seetõttu palju kallimat ja rikkalikumat relvastatud hävitajat (kui kaunilt see plahvatas, nagu oleks lahvatanud ilutulestik pürotehniliste materjalide keerulistest kombinatsioonidest), pärlid purustatud aine, mis on vaakumis laiali. Vladislav-Adolf märkis:
  -Inimeste ettekujutused nii loodusest kui ka Jumalast on väga vastuolulised. Üldiselt eksisteerib isegi reaktiivse ehk isegi destruktiivse meele mõiste, mis sunnib inimest käituma nii, et see pole sugugi see, mida pragmaatilised instinktid ja otstarbekuskaalutlused käskima peaksid.
  Blondiin, kellel on raskusi jõhkrast sukeldumisest taastumisega (mida muud teha, kui seitse võitlejat korraga vastu tormavad), ütles:
  - Lõpetage pragmaatika - lülitage matemaatika sisse!
  - Pole naljakas! - vastas Vladislav.
  Järsku ilmus mereväe lennunduskapteni ette pilt Suure Venemaa armee komandopunktist. Tõepoolest, see on muidugi kingitus - võime tungida pühade pühamusse ja isegi ära tunda, isegi kui mitte kellegi teise plaane, vaid enda käsku.
  Siin see on, lipulaev, Suure Venemaa kosmosearmee muljetavaldav lipulaev sajakilomeetrise läbimõõduga. Ja see laev loomulikult ka võitleb, sest kümneid tuhandeid võimsaid suurtükitorusid ei saa tegevusetusse määrata. Lipulaev ultralahingulaev püüab aga tegutseda sünkroonis teiste suurte laevadega. Vaenlasele ei saa anda vähimatki võimalust hävitada lipulaev, kus asub Suure Venemaa kosmosearmee eskadrilli peajuhatus.
  Üllataval kombel on kindralkomandör ja monarh vaid emakas lebav embrüo. Ema ise on sukeldunud peatatud animatsiooni seisundisse, sest vastasel juhul oleks tema kohustuste täitmine liiga valus. Ja juba piisavalt arenenud embrüonaalse monarhi, kellel on jäsemed ja mis kõige tähtsam, üsna suur aju, toimimise tagavad arvukad küberneetilised üksused. Suure Vene impeeriumi üle valitsev embrüo ise tunneb end üsna mugavalt.
  Jah, muidugi, ja teda koormab vajadus, ta on juba mitu aastat ema sees. Jooksma minemisest või millegi liigutamisest võib vaid unistada. Ja need on valusad unenäod, sest sünd tähendab kohest kadumist. Embrüo suhtleb välismaailmaga skannerite abil. Loomulikult ei näita need embrüonaalse komandöri tegelikku välimust, vaid pilti, mis on võimelisem enesekindlust äratama. Eelkõige ilmub kena noormees sündimata kuninga kujul. Ta annab vägedele selge, käskiva häälega korraldusi:
  - Kasutage elastse kaitse põhimõtet. Nagu tuhandeid aastaid tagasi, kasutasid nõrgemad, arvuliselt väiksemad jõud kahtlemata tõsiasja, et väiksem mass on palju liikuvam kui suur. Kuna kasinat massi iseloomustab tühine inerts!
  Tüdrukmarssal kinnitas:
  - Muidugi... Armee manööverdamisvõime on võidu võti. Ekstreemsusi tuleb muidugi vältida. Sipelgas ei ole ju loomade kuningas!
  Embrüonaalne komandör irvitas:
  - Kõige surmavamad olendid on bakterid. Kuigi ei, võib-olla isegi mitte viirused! Kuigi primitiivne organism, on see tõhus! Siin kogus vaenlane tohutuid jõude peaaegu kogu universumist, mis tähendab, et ta paljastas ülejäänud alad.
  Lillade ja oranžide patsidega päkapikk-marssal Fego märkis:
  - Mõnikord piisab võiduks näiliselt tähtsusetust eelisest piiratud rindelõigul. See on paljude lahingute, erinevate tsivilisatsioonide kummaline aksioom!
  Lootekeiser naeratas läbi skannerite:
  - Sel juhul vaatate juurt.
  Vahepeal püüdsid Dermostani armad liikvel ümber korraldada. Väga märkimisväärne reserv lähenes neile tagantpoolt. Tuhanded suured tähelaevad ja miljonid väiksemad laevad kustusid kellaformatsiooni kasutades. Selle tulemusena suurenes parasiitide tulijõud märgatavalt. Tütarmarssal ütles põnevusega:
  - Siin on veel üks trump, mille pätt vastane viskas. Sellegipoolest polnud meie luuretegevus päris tasemel, nii suure hulga vägede sisseviimise võimalust ei nähtud ette.
  Keisri hologramm poisi kujul lõi mõõka. Propellant tabas väravat. See plahvatas peaaegu kohe. Esiteks on välk, mis sööb silmad ära, ja seejärel lillakas seen, mis hävitab kõik, mis on lahingulaeva püssi ulatuses. Hologrammipoiss ütles:
  - See on fenomenaalne väravalöömine! No las vastased annavad endast kõik. Mul on talle üllatus ette valmistatud.
  Päkapikk Fego vaatas lahingupilti mõningase kahtlusega. Dermostani armaad nägi valusalt hirmuäratav välja. Eriti ultralahingulaevad, mille läbimõõt ulatus kahesaja viiekümne kilomeetrini. Päkapikule meenus äkki oma koduplaneet... Sealne loodus on idülliline, pole isegi verdimevaid putukaid. Ja lõvid... No mitte just lõvid, vaid hübriidid rukkililledega. Üldiselt on see ilus loom: keha on rukkilille lill ja kuldne lakk areneb tuules. Pealegi muudavad rukkililled varju... Siin on lausa inetus, mis on suunatud nii inimeste kui päkapikkude vastu.
  Blond marssal ütles:
  "Me ei tea, kui palju reservi vaenlasel on, kuid mulle tundub, et on aeg oma varitsusrügement teisaldada."
  Embrüonaalne keiser vaidles vastu:
  - Praegu pole õige aeg oma kaarte näidata!
  Tüdrukmarssal püüdis vastu vaielda:
  "Kui meie inimesed surevad, pole enam kedagi, kellega võidelda!"
  Ja siis leiti embrüonaalne komandör:
  "Ohvriteta ei saa sõda võita." Males saab, aga päris lahingus mitte! Halastamatu sõjaseadus ütleb, et kaotused on nagu vihm, mis kasteb võidu võrseid, tuleb vaid jälgida, et kaotustest ei areneks paduvihm, mis võrsed minema uhub! - Siis muutus üsast saadetud hologramm ühtäkki näost lahkemaks. - Kuid ärge arvake, et eriti ultralahingulaevade tulest tulenevate kaotuste vähendamiseks laske Suure Venemaa tähelaevad spiraalselt taganeda.
  Elf marssal toetas embrüo komandöri:
  - See on kõik, see on ainus viis. Kui palju vägesid suudab vaenlane allilmast välja visata, pole veel teada.
  Tõepoolest, Shitmostani tähelaevad püüdsid liikuda tihedas parves. Samal ajal ei säästnud nad üldse laskemoona, loopides miljoneid rakette, hoolimata isegi tabamuse täpsusest. Tundus, et vaakumis löödi miljardeid tikke, et lahvatada hüperplasmiks, põletada kõik elav ja liikuv ning seejärel kustuda. Vene sõdalased tulistavad palju täpsemalt, kuid vaenlase äge dreadnought müristas nagu pauguti, puistades kilde nagu konfetti. Surmavad konfetid, mis tulistasid alla mitu Dirmostani paati. Ja värdjas tsivilisatsiooni hävitatud fregattide arv on täiesti ettearvamatu. See on tõsi, et Vene laevad surevad. Siin sööstis kannatada saanud ristleja meeleheitel nagu Vene tank Kurski kühvel ja rammis vaenlase ülilahingulaeva. Sajad tuhanded elud katkesid korraga ja tuli põles, nagu oleks õhku lastud hiiglaslik gaasitoru.
  Kääbusmarssal märkis süngelt:
  - Nad painutavad meid, kuid me ei anna alla! - ruudukomandör märkas (õigemini tema holograafilist kujutist, kääbus ise oli teisel Gross-Dreadnoughti klassi laeval!). - Vaja oleks käivitada vähemalt mõned vasturünnakud vaenlase side- ja varustusliinidele.
  Lootekeiser irvitas läbi oma poisikese hologrammi.
  - Mis ma sinu arust luuser olen!
  Kääbusmarssal urises ja ajas käpad laiali:
  "Aga nad ei säästa laskemoona üldse." See tähendab, et neil on piisavalt. Kas pole nii, mu isand?
  Embrüo keiser vaidles vastu:
  - Ei, mitte niimoodi! Suurepärane komandör on väärtuslikum kui tema pea, nii et ettevaatlik kiiver ja kavaluse kamuflaaž ei tee talle haiget! Ühesõnaga, vaenlane on endiselt magusas illusioonis, et temaga on kõik hästi, aga tegelikult on meie võit juba lähedal! Ootamatu löömine on võrdne rusika asendamisega legeerterasest mõõgaga!
  
  
  WITTMAN ON ELUS
  Väike muutus ajaloos, mis on seotud natside suure eduga Ardennide pealetungi ajal. Natsid edenesid kiiremini, suutsid ületada sildu ja vallutada relvade, laskemoona ja kütusega ladusid. Edule aitas kaasa ka Wittmanni osalemine streigis, kes erinevalt pärisloost ei surnud! Ja mida? Tõelised kangelased ei sure kunagi ja on surematud! Wittman jätkas võitlust ja skooride kogumist. Pärast kahesajanda tanki hävitamist sai temast esimene ja seni ainus tankist, kellele omistati tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütlirist.
  Wittmanni geniaalsus muutis veidi ajaloo kulgu. Ja sakslased osutusid veidi õnnelikumateks, kiiremateks, tõhusamateks. Ja neil õnnestus see, mis pärisloos peaaegu juhtus, kuid puudu jäi vaid paar tundi. Ja nii vallutati laod ja Saksa armee saavutas purustava jõu. Selle tulemusena vallutati Brüssel ning vangistati sadu tuhandeid Briti ja Ameerika sõdureid.
  Stalin ei kiirustanud veel ründama, soovides, et liitlased saaksid läänes võimsamalt lüüa.
  Lahingud näitasid, et Tiger-2 on väga tõhus relv nii relvastuse kui ka esisoomuse poolest. Sakslased, nähes, et Punaarmee on idas passiivne, paigutasid lahingusse lisaüksused ja asusid nende edule tuginema. Fritz soetas ka uusima iseliikuva püssi E-25, mis oli küll mõõtmetelt ja kaalult väike, kuid millel olid tugevad relvad ja hea soomus ning mis kõige tähtsam - liikuvus.
  Tulemuseks uued võidud... Nüüd on Krauts Pariisis. Nad võtavad taas Prantsusmaa pealinna.
  Ja seda Stalin tahabki - et liitlased tapetaks ja siis saaks NSVL kogu Euroopa.
  Stalin on kaval rebane... Aga Churchill pole ka idioot. Kui Roosevelt suri, sõlmisid ta ja Truman Kolmanda Reichiga vaherahu. Samal ajal lüüasaanud vägede jäänuste väljaviimine Prantsusmaalt. Ja muidugi täieliku sõjavangide vahetusega ja isegi Kolmanda Reichi kütuse ja varustamisega.
  Saksamaa vastas antisemiitlike seaduste tühistamisega. Juudid jäid siiski laagritesse, kuid neid ei põletatud, vaid sunniti ainult tööd tegema ning ameeriklased saatsid laagritesse konserve ja teravilja.
  Sakslastel olid Prantsusmaal ja Itaalias vabad käed. Nüüd tegi Stalin ettepaneku sõlmida eraldi rahu. Kuid Hitler lükkas selle tagasi. Juunis algas Fritzi pealetung. Esimesed E-50 tankid sisenesid sarja. Kuid nagu selgus, polnud auto päris edukas. Selle kaal püsis kõrge, ligi 65 tonni, madalama siluetiga kui Tiger-2-l, kuid soomus oli sama paksusega, selgelt ebapiisav, eriti külgedel. Mõnevõrra paremaks osutus 88 mm relv, mille toru pikkus on 100 EL. Ta tulistas kaksteist lasku minutis.
  Sõiduomadusi lisas võimsam mootor, mis kiirendab kuni 1200 hobujõuni. Üldiselt paranes tank muidugi võrreldes Tiger-2-ga ja oli veidi ratsionaalsema soomuki kaldega, kuid jäi külgedelt haavatavaks.
  E-100 oli paremini kaitstud, kuid selle suur kaal muutis transpordi ja lahingu kasutamise keeruliseks. Edukaim oli iseliikuv relv E-25, millel oli väga madal esisoomuse siluett 120 mm, suur kalle ja külgsoomus 82 ning kahur Tiger-2 jaoks, see oli parim iseliikumine. Wehrmachti ja Teise maailmasõja tõukerelv. See kiirendas seitsmekümne kilomeetrini tunnis - mootor 700 hobujõudu ja isegi rikošetiga IS-2 kestad otsaesisele.
  Pealöögi andsid sakslased Ungarist, püüdes päästa veel ümberpiiratud Budapesti. Võitlus oli äärmiselt äge.
  Rünnak algas 22. juunil ja Punaarmee ehitas väga võimsa kaitse. E-seeria tanke on sakslastel veel vähe, ainult E-25 iseliikuvaid relvi on üsna suurtes kogustes - neid on üsna lihtne valmistada ja odavad. Siin lebavad selles kaks bikiinides tüdrukut. Sõiduk on madalam kui poolteist meetrit ja tänu sellele on see nii hästi kaitstud ja relvastatud suhteliselt väikese kaaluga.
  Kaks tüdrukut, Charlotte ja Gerda, lamades tulistasid Nõukogude relvade pihta. Nende ees liikusid pisikesed autod, mida juhiti raadio teel, puhastades miinivälju.
  Punane Charlotte lasi kahurist välja. Ta lõi maha Nõukogude relva ja raputas rinda, mis oli vaevu kaetud õhukese kangaribaga. Ja ta kostis:
  - Hüperplasma märatsev tuli!
  Ja siis annab Gerda talle laksu, kasutades tema paljaid varbaid. Ja ta piiksab:
  - Ma olen väga lahe tüdruk ja pole paha...
  Iseliikuv relv liigub ise. Ja aeg-ajalt see peatub. Tema esisoomus on tugevalt kaldu ja see annab hea kaitse. Nõukogude relvade mürsud on rikošeti suhtes tundlikud. Ja sellist iseliikuvat relva ei ähvarda miski. Külge saavad ikka lüüa. Kuid tüdrukutel pole kiiret. Tõhus iseliikuv relv ületab soomust läbistava võimsuse poolest SU-100 ning on ka paremini kaitstud, mobiilsem ja samal ajal kergem.
  Ja Punaarmeel pole piisavalt kuivaine. Peamiselt tank T-34-85, mis ei ole oma püssiga piisavalt võimas ja millel on nõrk soomus. Ja Saksa iseliikuv relv E-25, muide, on kergem, palju tugevam soomuste ja relvade poolest.
  Tüdrukud kaklevad... Väga ilus ja noor. Ja nende iseliikuvad relvad pommitavad ja viskavad...
  Fritzil õnnestus lõpuks Budapesti murda. Veenev võit, ümbritsetuna Nõukogude üksustest. Paljud võeti kinni ja tapeti.
  On tõsi, et natsid kandsid märkimisväärseid kaotusi. Ja jõudu pole nii palju. No kui seadmeid ikka toodetakse, siis inimressurssidest ei piisa.
  Ja lapsed ja naised kutsutakse sõjaväkke. Või välismaalased, aga nad pole piisavalt usaldusväärsed.
  Võitlused aga jätkuvad... Punaarmee osutab väga visa vastupanu, paljude kaitseliinidega. Sakslased liiguvad veel sada kilomeetrit edasi ja peatuvad. Mul ei jätku jõudu. Ja Punaarmee ise läheb pealetungile. Aga see pole ka kuigi edukas ja lükkab sakslased kergelt kõrvale.
  Kuni tuleb talv... Rindejoon stabiliseerub. Jaanuaris 1946 edenes Punaarmee Ida-Preisimaal ja Poolas, kuid edusammud olid väikesed.
  Sakslased talvel paati ei kõiguta. Lahingud on verised. Aga eesliin on aeglane...
  Ja algab Esimesele maailmasõjale iseloomulik periood. Eesliin muutub passiivseks. Suvel tungivad edasi sakslased ja välisdiviisid ning talvel Punaarmee. Ja keegi ei saa märkimisväärset edu saavutada.
  Aastast aastasse sõda jätkub. Sakslased on reaktiivlennukite arendamisel NSV Liidust mõnevõrra ees. NSV Liit tõi MIG-15 masstootmisse alles 1949. aastal. Kuid selleks ajaks olid sakslastel ME-462 ja XE-362. Ja mis kõige tähtsam, ketaslennukid, mida võimsast laminaarjoast käsirelvadega alla tulistada on võimatu.
  Tankidel on Saksa "E" seeria... Seevastu ilmusid T-54 ja IS-7. Kuid sakslased lasid seejärel turule AG-seeria - täiustatud püramiidse.
  Kuid kellelgi polnud eelist. Rindejoon jääb paigale.
  Kuni Stalini surmani märtsis 1953...
  Ja siin, kasutades ära mõningast segadust partei juhtkonnas ja võimuvõitluses, suutsid sakslased edu saavutada. Siis aga pärast Beria vahistamist ja hukkamist suure strateegi Vasilevski kõrgeimaks ülemjuhatajaks nimetamine ja riigikaitsekomitee juhi Malenkovi tugevdamine. Rindejoon on Euroopa piirides stabiliseerunud.
  Samal ajal kui NSV Liidus käis võimuvõitlus, suutsid sakslased jõuda Nemanini, vallutada tagasi Balkani, Rumeenia, Bulgaaria, Slovakkia, Kreeka, Albaania ja taastada täieliku kontrolli Euroopa üle.
  Kuid rindejoon stabiliseerus taas juba NSV Liidu piiridel 1941. aastal...
  Ja siis detsember 1955... Punaarmee edeneb traditsiooni kohaselt taas talvel. Mitu aastat on sõda kestnud? Õudus neliteist ja pool! Ja lõppu pole näha!
  Kuni Hitler elab, sõda ei lõpe. Malenkov kaldub rahu poole samades piirides kuni 22. juunini 1941. Aga Hitler on kangekaelne ja tahab iga hinna eest võita!
  Punaarmee liigub edasi. Uusim tank IS-12 läheb lahingusse. Sõiduk 203 mm kaliibriga relvaga. See on suur, kümne kuulipildujaga. Ja kuus tüdrukut - meeskonnaliikmed. Nad proovivad paagi esimest mudelit. Kas pole liiga suur ja raske? Kas masin on tõhus? Tüdrukud on vaatamata 25. detsembri jõuludele ja pakasele vaid bikiinides. Tõsi, paagil on uusim gaasiturbiinmootor ja see on soe. Lisaks pole kuus tüdrukut ise lihtsad.
  Nad on võidelnud alates neljakümne ühest. Ja harjusime iga ilmaga peaaegu alasti olema. Tegelikult, kui oled kogu aeg bikiinides, ei tunne külm. Ja nahk muutub elastseks ja vastupidavaks.
  Tüdrukud juhivad paljaste jalgadega tapjamasinat. Nad on tõesti armsad ja ilusad.
  Alenka on siin boss ja meeskonna ülem. Mida pole tüdruk neljateist ja poole sõjaaasta jooksul näinud? Kus ta on olnud? Rinne on läinud Brestist Stalingradi, Stalingradist Vislani ja nüüd liiguvad nad edasi Bialystoki piirkonnas. Bialystok ise on siiani sakslaste käes. Rindejoon muutus stabiilseks. Ja nad kaevasid korraliku koguse kaevikuid.
  Nii et tegelikult on sõda lõputu... Ja see võib kesta rohkem kui ühe aasta. Ja mida see kangekaelne Hitler tahab?
  Ka siin ei taha USA ja Suurbritannia rahu NSV Liidu ja Kolmanda Reichi vahel. Nad tahavad, et mõlemad pooled üksteist täielikult hävitaksid.
  IS-12 tüdrukud liiguvad edasi. Tanki esisoomus on 450 mm nurga all. Mürsud põrkuvad ära. Ja tüdrukud tulistavad tagasi.
  Kuid NSV Liidus on seni ainult üks selline tank. IS-10 on juba tootmises, kuid kaalub viiskümmend tonni. IS-7 toodetakse endiselt T-54-na. T-55 on ilmunud ka masside hulka, kuid seni on see alles tootmisse jõudmas. Sakslastel on püramiidtankid. Samuti väga tugev ja täiuslik. Ja lühikese toruga kõrgsurverelvad.
  Nii et eesolev võitlus on kõige tõsisem. Nataša ja Anyuta tulistavad võimsast laevarelvast ja kiljuvad:
  - Meie lipp on Berliini kohal!
  Ja nad paljastasid oma valged pärlmutterhambad. Ja te ei saa tüdrukuid miinidega peatada.
  Kaks mürsku tabasid eesmist soomust... Nad rikošetivad. Ei, IS-12 on tõsine auto ja te ei saa seda nii kergelt võtta.
  Aga neidude paremale käele liikuv IS-7 näib olevat saanud kõrgsurvekahurilt tabamuse ja peatunud. Vigastas nägusat meest.
  Alenka, painutades oma kõhulihaseid, laulab:
  - Kõik võimatu on meie maailmas võimalik, Newton avastas, et kaks ja kaks moodustavad neli!
  Võitlused kestavad endiselt lakkamatult. Nõukogude suurtükk tabab sakslasi. Suur Marusya sisestab kestad põlvpüksi. See on tüdrukute elu ja saatus. Ja nad laulavad:
  - Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, vene hundid - tervitus kangelastele!
  Augustine, kuulipildujaid tulistades, ütleb:
  - Pühas sõjas! See saab olema meie võit! Venemaa lipp edasi, au langenud kangelastele!
  Ja jälle müriseb ja kostab mõrvarüstol:
  - Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, neil on kõva käsi!
  Maria, see kuldsete juustega tüdruk juhib tanki ja sipleb:
  - Purustame fašistid kõvasti!
  Sakslastel on raske, taevas käib ka võitlus. Kuid seni on MIG-15 kiiruse ja relvastuse poolest Saksa kaubamärkidest madalam. Lahing käib ebavõrdselt.
  Huffman, see imeline ässpiloot, tegi sõja-aastatel head karjääri. Täpsemalt imeline ja fantastiline. Pärast kolmesaja lennukini jõudmist sai ta Raudristi Rüütliristi hõbedast tammelehtedest mõõkade ja teemantidega. Neljasaja allatulnud lennukini jõudes sai ta Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Viiesaja lennuki eest sai ta teemantidega Saksa Kotka ordeni ja tuhande pärast Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtedega mõõkade ja briljantidega. Ja jõudes kahe tuhande lennukini, sai ta Rüütliristi suurristi.
  Unikaalne piloot suutis saavutada palju õhuvõitu. Ja ta oli ikka veel elus. Huffman ülendati hiljuti kindrali auastmesse. Kuid ta lendas ikkagi erapiloodina.
  Nagu öeldakse, see ei põle tules ega upu vette. Paljude sõja-aastate jooksul omandas Huffman jahimehe instinkti. Temast sai ülilegendaarne piloot ja väga populaarne. Kuid tal oli tugev konkurent - Agave, mis ületas ka kahe tuhande alla kukkunud auto arvu. Ja ta jõudis Huffmanile järele. Kuid ta on endiselt väga noor ega ole veel kaotanud ühtegi võitlejat.
  Tüdruk vajutas paljaste meislitud jalgadega pedaale ja tulistas õhukahuritest. Ja nüüd tulistati alla neli Nõukogude MIG-15 sõidukit.
  Agave itsitab ja ütleb:
  - Mingil määral oleme me kõik litsid! Aga mul on terasest närvid!
  Ja jälle pöördub tüdruk ära. See tulistab ühe hooga alla seitse NSVL lennukit - kuus MiG ja üks TU-4 ning kriuksub:
  - Üldiselt, kui ma pole super, siis ma olen hüper!
  Agave on muidugi lits. Piloot Luciferist. Väga ilus mesiblond.
  Siin tulistab ta veel ühe valangu ja tulistab korraga alla kaheksa Nõukogude MIG-15 lennukit ja piiksub:
  - Olen kõige loomingulisem ja reageerivam!
  Tüdruk pole tõesti loll. Ta suudab kõike ja suudab kõike. Te ei saa teda reameheks nimetada.
  Ja ta jalad on nii pargitud, nii graatsilised...
  Aga Mirabela võitleb tema vastu... Kožedub oli pikka aega parim nõukogude äss. Ta kogus kuus NSV Liidu kangelase kuldtähte, tulistades alla sada kuuskümmend seitse lennukit. Aga siis ta suri. Siis ei suutnud keegi tema rekordit ületada. Ja alles hiljuti ületas Mirabela Kozhedubi. Ja olles tulistanud alla üle saja kaheksakümne lennuki, sai temast seitsmekordne NSV Liidu kangelane.
  See on Terminaatori tüdruk! Keegi temasugune peatab kappava hobuse ja siseneb põlevasse onni.
  Ja veelgi lahedam.
  Mirabelal oli raske saatus. Sattusin laste töökolooniasse. Paljajalu ja hallis rüüs raius ta metsa ja saagis tüvesid. Ta oli nii tugev ja terve. Tugeva külmaga kõndis ta paljajalu ja vanglapidžaamas. Ja vähemalt korra aevastasin.
  Muidugi täheldati seda nähtust ka rindel. Pikka aega võitles Mirabela jalaväes ja sai seejärel piloodiks. Mirabela sai oma esimese tuleristimise Moskva lahingus, kuhu ta läks kohe pärast kolooniat. Ja seal näitas ta end lahedana.
  Ta võitles paljajalu ja peaaegu alasti tugevas pakases, mis sõna otseses mõttes halvas Wehrmachti. Ta oli nii neetud, võitmatu tüdruk. Ja see õnnestus tal põhjalikult.
  Mirabela uskus NSV Liidu peatsesse võitu. Aga aeg läheb. Ohvreid tuleb aina juurde, aga võitu ei tule. Ja see muutub tõesti hirmutavaks.
  Mirabela unistab võitudest ja saavutustest. Tal on seitse NSV Liidu tähte - seda on rohkem kui kellelgi teisel! Ja kurat, ta väärib oma auhindu! Ja sõjaristi kannab ta edasi. Isegi kui Stalin suri, elab tema töö edasi!
  Sisse tuleb tüdruk ja hängib... Tulistab alla Saksa XE-362 ja sipleb:
  - Vigurlendur! Ja kuradi uus meeskond!
  Tõesti lahe tüdruk. Tõeline kobra on võimeline paljuks.
  Mirabela on uus staar...
  Lahingud käivad mitu päeva kuni uue aasta tulekuni... Nõukogude IS-12 sai rullikute ja roomikute kahjustusi - remondis. Jah, selline julm ja halastamatu sõda. Ja kaua see kestab?
  Ja kõik sellepärast, et Wittman elas lahingutes läänes üle.
  Wittmann ise võitles mõnda aega tankimeeskonnas. Viinud arvestuse kolmesaja sõidukini, arvestamata relvi, miinipildujaid, veoautosid, mootorrattaid ja muud, autasustati teda: Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja briljantidega ning ülendati kindraliks.
  Pärast seda ta enam ei võidelnud. Kuid ta juhtis kuuendat, SS-tankiarmeed.
  Kurt Knipselist sai Wehrmachti edukaim tankiäss. Kuid alles pärast viitsada hävitatud tanki sai ta Raudristi Rüütliristi.
  Kuidagi jäi ta auhindadest ilma. Tõsi, jõudes tuhande tankini, sai ta lõpuks kätte: raudristi rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Kurt Knipsel on väga tõhus võitlusmasin. Võitles erinevates tankides. Ta oli nii laskur kui ka komandör. Pikka aega kõndisin konkurentsitult kõigist ees.
  Kuid kaunis Gerda suutis talle juba järele jõuda. Tüdrukud võitlesid hästi. Siis aga tekkis neil paus. Kõik neli kaunitari jäid rasedaks ja sünnitasid paari: poja ja tütre. Kuid pärast pausi tegid nad selle kiiresti tasa.
  Ja nüüd on Gerda Kniselist mööda läinud.
  Kuidas nad saavad vältida ringiliikumist? Nad võitlevad paljajalu ja lihtsalt bikiinides. Tüdrukud tegid taas pausi, sünnitades taas lapsi. Ja nüüd lähenesime kahe tuhande hävitatud tanki arvule. Ja nad võisid loota enneolematule tasule: hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi täht.
  Need on tüdrukud!
  Gerda tulistab Nõukogude autot. Ta rebib torni maha ja karjub:
  - Ma olen kuradi värk!
  Ja tulistab jälle. Tungib läbi T-54. Ja kriuksub:
  - Kodumaa Saksamaa!
  Tüdruk tõmbleb. Ja ta on väga aktiivne... Jah, tal on selline strateegiline jada. On juba 1956... Sõda kestab ja kestab... Ei taha peatuda. Punaarmee püüab erinevates kohtades edasi liikuda. Kuid ole ettevaatlik, inimressurssi on vähe alles.
  Ja Venemaa veritseb.
  Punaarmee üritab edasi liikuda Rumeenia suunas. Ja siis toimus võimas suurtükituld, tulistamine ja tapmised.
  Aga vaenlane ootab. Sakslastel on kõige populaarsem tank AG-50. See on T-54-st parem kaitse, eriti külgede ja võib-olla ka relva soomust läbistava jõu poolest, kuid see on raskem. Tõsi, sakslase kiirus on gaasiturbiinmootori tõttu suurem.
  Saksa tank tulistab ja lööb.
  Margareti meeskond võitleb. Võitleb külmavereliselt. Saksa tüdrukud tulistavad alla Nõukogude tanki. Ja nad kriuksuvad mõnuga.
  Jah, ja sa ei saa siit läbi...
  Taevas tiirleb Albina ja Alvina juhitud ketas. Kaks blondi tüdrukut jäävad Nõukogude autode alla. Ja nad teevad seda meisterlikult. Täiesti haavamatud kettaheitjad Migi ja Tu. Tapja auto. Ja sõdalased suruvad oma paljaid varbaid. Ja nad ei anna Punaarmeele taevas võimalust.
  Ketastasand on midagi, mida NSVL teadlased kopeerida ei suuda. See on midagi, millele pole leitud vastumürki. Ja sakslased tunnevad end õhus väga kindlalt. Ja nad võitlevad nagu nõiad võlukepiga.
  Albina ketast vaenlase poole suunates kilkas:
  - Kui on jumal, siis ta on sakslane!
  Alvina, purustades vaenlase, kinnitas:
  - Kindlasti sakslane!
  Ja neiu naeris... Üldiselt oli temagi lõputust sõjast väsinud. No sakslased ja venelased tapavad üksteist. Täpsemalt Punaarmee ja Wehrmacht. Aga rindejoon on endiselt liikumatu... Ja otsa ega äärt pole näha.
  Sõda... See on juba reaalsus. Pärast sõja algust sündinud sõdalased võitlevad taevas ja maa peal.
  Näiteks Hans Feuer. Noorim Raudristi I klassi ordeni saaja. Ja siis sai temast Nõukogude Liidu kindrali tabamise eest noorim Raudristi Rüütliristi ordeni saaja.
  Jah, see on tegelikult väga lahe.
  Hans Feuer on meeleheitel võitleja. Poiss võitleb nagu hiiglane ja talvel on jääkülm, jalas on ainult lühikesed püksid.
  See on tõesti väga lahe!
  Hans sai kuulsaks sajandeid!
  Ja üldse, siin käib selline uskumatu ja äge sõda... Igasugune tehisintellekt hääbub.
  Ja Rumeenias ei suuda Punaarmee tungida läbi sakslaste kaitse. Mõlemad pooled kandsid kaotusi. Jaanuar tiksub... Ja iga päevaga hukkub ja haavatakse üha rohkem inimesi.
  Hullul pole algust ega lõppu.
  Agave on taas taevas ja tulistab alla nõukogude sõidukeid. Ta on jahimees ja kiskja. Lööb vaenlast.
  Autod, millele ta otsa sõitis, kukkusid alla. Ja siis tulistab tüdruk maavägede pihta. Lööb välja IS-7. Ja ta naerab:
  - Ma olen parim! Ma olen tüdruk, kes tapab vaenlasi!
  Ja jälle kantakse see üle õhusihtmärkidele. See on tankide ja kõigi lendavate ja tulistavate sõidukite hävitaja.
  No see on see, mis ees keeb. Ja kodurindel üritavad teadlased luua midagi surmavat. Kuigi see ei tule just kõige paremini välja.
  Aga siin on väike tank AG-5. Seitse tonni kaaluv masin. Lahingutestide läbimine. Ja närib ja närib vaenlast.
  Ja kui on aeg laulda, ei peata meid keegi ega alista!
  AG-5 tormab kaasa ja tulistab nagu läheb. Ja sellist tanki ei saa peatada. Ja karbid rikošetivad.
  Ja autos istub kümneaastane poiss Friedrich ja kriuksub:
  - Ja minust saab tõesti supervõitleja!
  Ja jälle tulistas... Ja see tabab torni keskosa. Ja selle hävitav jõud, kuigi see on väikese kaliibriga, on kolossaalne.
  Ja taevas võitleb Helga. Bikiinides paljajalu tüdruk kirjutab arveid. Ja tunneb rõõmu oma fantastiliste õnnestumiste üle.
  Ja Agave pääseb ette... Ja ka võitleb.
  On juba veebruar 1956... Punaarmee ei suutnud kusagil edu saavutada. Kuid ka sakslased ei saa edasi liikuda. Hirmuäratavad maa-alused tankid lähevad lahingusse. Kuid need on puhtalt taktikalised.
  Tüdrukud tormasid maa alla, hävitasid Nõukogude relvade patarei ja pöördusid tagasi.
  Samal ajal tabati paar pioneeri. Tüdrukud koorisid kinnivõetud poisid ja hakkasid neid piinama. Nad peksid pioneere traadiga, seejärel röstisid oma paljaid kontsi tulega. Siis hakati mul kuumade tangidega varbaid murdma. Poisid ulgusid metsikust valust. Lõpuks põletasid tüdrukud kuuma triikrauaga rinnal tähed ära ja purustasid saabastega oma mehelikud perfektsused. Viimane asi lõpetas pioneerid ja nad kukkusid valusast šokist kokku.
  Ühesõnaga, tüdrukud näitasid tippklassi esitust. Kuid jällegi ei saavutanud sakslased midagi märkimisväärset.
  Võimsad iseliikuvad relvad: "Sturmmaus", tulistati Nõukogude positsioonide pihta. Nad tegid palju hävitamist ja hävitamist. Kuid Nõukogude ründelennuk lõi ühe sõiduki välja ja Krautid pöördusid tagasi.
  Natsid püüdsid Nõukogude patareide purustamiseks kasutada diskette. Nende vastu kasutati siile ja lõhkeainet. Toimus totaalne löögivahetus.
  Siin on jälle Albina ja Alvina oma lendava taldriku peal. Nad osutavad paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe ja teevad seda äärmiselt osavalt.
  Tüdrukud demonstreerivad muidugi kõrgeimat vigurlendu. Nad tõmbasid oma ketast ja kümmekond Nõukogude lennumasinat tulistati alla.
  Albina piiksab:
  - Raevukas ehitusmeeskond! Tuleb tähelangus!
  Ja ta keerab oma auto uuesti ringi. Ja tüdrukud hävitavad Punaarmee. Pealegi põhjalikult...
  Alvina tulistab alla ka kümmekond Nõukogude lennukit ja sipleb:
  - Hullud tüdrukud ja üldse mitte neitsid!
  Viimane on tõsi. Paaril oli meestega väga lõbus. Ja ta tegi igasuguseid asju. Tüdrukud armastasid mehi - see rõõmustas neid! Ja eriti kui töötate keelega.
  Kõrgeima auastmega tüdruk... Nad piinasid pioneeri... Kõigepealt nad koorisid ta lahti ja valasid talle paar ämbrit vett kurku. Siis tõid paistes kõhule kuuma rauda. Ja kuidas nad põlesid! Pioneer karjus metsikust valust... Tundis põlemise lõhna.
  Alvina lõi teda kuuma traadiga külje peale. Ja kuidas ta naerda tahab... See on väga naljakas.
  Siis ta laulis:
  - Ma olen väsinud tagaosa ahistamast - ma tahan oma õnne õrritada!
  Ja kuidas ta naerab! Ja ta paljastab oma pärlhambad! See tüdruk armastab tappa, milline tüdruk!
  Ja tüdruku jalad on kõik paljad ja graatsilised. Talle meeldib paljajalu söel kõndida. Ja ka kinnipüütud pioneeride minema ajamiseks. Nad krigisevad nii palju, kui nende kontsad on praetud. Isegi Alvina peab seda väga naljakaks. Ja Albina on ka tüdruk, olgem ausad - super! Kuidas küünarnukiga vastast lõuga lüüa. Ja ta kriuksub:
  - Ma olen kõrgeima klassi tüdruk!
  Ja paljastab oma pärlhambad. Mis sädelevad nagu poleeritud. Ja sõdalane on muljetavaldav! See võib olla midagi, mida ei saa muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada!
  Mõlemad sõdalased löövad taevas maha Nõukogude MiG-id. Kaunitarid on aktiivsed. Neis pole vähimatki kahtlust. Ja selline metsik ja ekstaatiline ilu.
  Sõdalased juhivad paljaste jalgadega juhtkangi ja ründavad Vene autosid. Vajutades purustavad nad võitlejad, justkui lööksid nuiaga kristalli. Tüdrukud on halastamatud ja halastamatud. Need sisaldavad viha jõudu ja kire leeki. Ja usaldust võidu vastu. Isegi kui sõda on kestnud viisteist aastat. Aga see ei taha ka lõppeda. Albina ja Alvina on oma populaarsuse tipus. Ja nad ei taha taanduda ega hetkeks peatuda. Ja nad liiguvad enda poole ja rammivad vaenlast.
  Nõukogude lennukeid alla kukutav Albina karjub:
  - Tüdruk on nutmisest väsinud, ma pigem uputaks jalanõu ära!
  Ja kuidas ta muigab ja oma pärlhambaid välgutab. Ja kuidas ta nüüd meest tahab. Talle meeldib mehi vägistada. Ta on sellega väga rahul. Ta võtab su ja vägistab su.
  Albina möirgab:
  Tüdrukute seks on seks
  Siin on suur edu!
  Ja sõdalane puhkeb naerma... Ja tapame uuesti kõik oma vaenlased. Tal on palju energiat. Ja täis lihasjõudu.
  Ja Alvina möirgab:
  - Purustame vaenlase tükkideks!
  Ja sõdalane hakkab aktiivselt naerma! Ja ma kujutasin ette, kuidas ta kutid käppasid. Aga ütleme nii, et see on tore.
  Märts on juba käes... Päike paistab järjest rohkem. Esimesel kevadpäeval jooksevad vene poisid paljajalu läbi sula lume. Nad naeravad enda üle, muigavad enda üle ja näitavad sakslastele oma viigimarju.
  Punaste lipsudega pioneerid, lühikeste juukselõikustega, mõned neist isegi lühemad. Nad jooksevad ja hüppavad. Nende paljad jalad vaevalt külmetavad. Need on muutunud väga jämedaks. Tüdrukud jooksevad ka, samuti ilma kingadeta. Roosad ümarad kontsad sädelevad päikese käes. Imelised nõukogude tüdrukud. Sihvakas, sportlik, harjunud vähesega leppima.
  Ja kõik muigavad ja irvitavad hambaid... Esimene kevadpäev on tõeline rõõm ja janu valguse ja loomingu järele!
  Ja taevas käib õhulahing. Mirabela, see on Nõukogude piloot number üks, kes tulistab alla teise Saksa lennuki. Ja nagu ikka, on tüdrukul seljas vaid bikiinid. Igavesti noor ja ei kustu kunagi. Selline on temas peituv vaimne jõud.
  Mirabela aga armastab ka seda, kui mehed teda puudutavad. Talle väga meeldib. Sellepärast on ta piloot... Kui tüdruku alasti musklis keha muditakse meeste kätega, on see tõeline nauding. Ja väga lõbus!
  Mirabela põrutab teisele natsiautole ja susiseb:
  - Ma olen soomustatud lits!
  Tüdruk lööb isegi paljaste ümarate kontsadega vastu juhtpaneeli. Ta on imeilus. Ja jäljendamatu.
  Mirabela pääseb sellest välja. Ja Agave lendab tema poole. Lõpuks kohtusid kaks edukaimat naissõdalast-pilooti. Nad tulistavad üksteist ringmajast. Nad püüavad seda kaugelt kätte saada. Aga see ei tule väga hästi välja. Mõlemad kaunitarid lendavad laskejoonelt maha. Ja nad paljastasid agressiivselt hambaid. No naised on litsid. Nad vaatavad üksteisele teravalt silma. Täpsemalt vastu ja tulistavad uuesti. Saksa ME-562 on endiselt paremini relvastatud kui MIG-15 ja Nõukogude auto tulistati alla...
  Kuid Mirabelal õnnestub lennukist väljuda, kaotades esimest korda oma lennukarjääri jooksul lennuki. Kõige hullem on see, et ta sattus vaenlase territooriumile. Ja see on halb. Jah, sellised ainulaadsed saatuse keerdkäigud. Ja 1. märtsil 1956 maailm muutub, kuid füüreri reegel küberneetilises mängus jääb alles.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"